ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 [11] 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

Puneh.A
21-12-2012, 20:38
وقتی کاری رو بری کسی انجام میدید مدام و به بهانه های مختلف بهش یادآوری نکنید
سعی کنید فراموش کنید که اون کارو انجام دادید
مطمئن باشید به اندازه هدفی که داشتید نتیجه اون کار رو می بینید

منت سر بقیه گذاشتن فقط و فقط ارزش شما رو کم میکنه

+

کاری رو اونقدر انجام ندید که از دید بقیه تبدیل به وظیفه برای شما بشه

رعایت اعتدال تو هر زمینه ای یکی از رموز موفقیته

skyzare
21-12-2012, 22:53
با سلام .

اگر زمانی کدورتی بین شما و کسی پیش اومد سعی کنید خودتون اولین نفری باشید که برای از بین بردن کدورت اقدام می کنید این کار بزرگ منشی شما رو زیاد می کنه در هر حال اگر شما اولین نفر نبودید و طرف مقابل برای عذر خواهی اومد حتما حتما عذرش رو بپذیرید .

پ ن : البته بر گرفته از حدیث هست من مفهومش رو نوشتم .

Atghia
21-12-2012, 23:24
تجربه ثابت کرده نباید خیلی تحت تاثیر تعریف و تمجیدی که ازتون میکنن قرار بگیرید چون احتمالا در ادامه که اندکی از شما تعریف کردند انتظار خاصی ازتون دارند و چون شما قبلش حس خوشایندی نسبت به طرف با توجه به حرفش پیدا کردید ، قبول خواهید کرد!
دراین موارد میگن خواهشا مواظب باشید جوگیر نشید!
:n22:

needer
21-12-2012, 23:45
ده سال یک نفر دوست صمیمیم بود. از برادر نزدیکتر و دلسوزتر . حالا فهمیدم که کلاهبرداره و تو این 10 سال فقط داشته اعتماد منو جلب می کرده.

danielo
22-12-2012, 01:33
در زندگی ریسک پذیر باشید ولی روی چیزی ریسک کنید که اگر شکست خوردید فقط خودتون ضربه ببینید نه مثلا خانواده و اشناهایتون.

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-12-2012, 02:56
سلام.

چند ماه پیش تهران بودم .
تویِ مترو از دستفروشها دو تا چیز به درد بخور خریدم :
محافظ ریموت کنترل (8 تا 1000تومن )
یک کیسه ی پلاستیکی هست که ریموت کنترل رو با سر میذارین توش و تهش رو میبندین و بعدش با سشوار یا روی شعله ی گاز از فاصله ی دور گرمش میکنین .
خودش جمع میشه و کیپ میچسبه به ریموت کنترل .
ضد آب , ضد خاک و کثیفی, قابل تمیز کردن با دستمالِ مرطوب .
عجب چیز به درد بخوری .
پولش حلالش
2- تو کفشی .
میذارینش تویِ کفش و پا روش قرار میگیره .هم نرم تر میشه کفش هم میشه اون رو در بیارین و بشورین و از بوی بد کفش و پا جلو گیری میکنه .
پولش حلالش
:20:

Alireza SM
22-12-2012, 11:05
این روز ها که قیمت لبنیات شدیدا افزایش پیدا کرده؛ هنگام خریدن لبنیات در سوپرمارکت ها حتما حواستون به تاریخ محصول باشه و به حرف فروشنده کاری نداشته باشین. افزایش قیمت این محصولات باعث شده خرید مردم کمتر بشه و لبنیات تاریخ گذشته در سوپرمارکت ها زیاد بشن.

hosein002
22-12-2012, 19:38
ناراحت لبنیات تاریخ گذشته نباش
اونارو مرجوع کارخونه میکنن شیر رو که نمیشه کاریش کرد پنیرش میکنن بقیه لبنیات رو هم تاریخشو عوض میکنن دوباره بخوردمون میدن

sms11
23-12-2012, 00:15
هیچ کسی به اندازه خود آدم دلسوزتر برای رفع مشکلات در هر زمینه ایی نیست
---------------
عادت کنید که کارهاتونو دقیقه 90 انجام ندید.انجام دادن کارها قبلتر از اینکه موعد تحویل کار برسه انجام بشه،باعث افزایش اعتماد به نفس خودتون میشه و نگرانی تحویل کار در اواخر کار رو کم میکنه و استرس کمتری میکشید.امتحان کنید.ضرر نداره

Mohammad Yek110
23-12-2012, 15:23
برادر من ، فیسبــوک و شبکه های اجتماعی عضوی؟به هیچکدوم از دوستات نگو ... مخصوصا اگه به اینترنت دسترسی ندارن ...
معلوم نیست چه ذهنیتی از این سایتا توی مردم به وجود اومده ، درسته که میشه ازش استفاده بد کرد ولی چیزای زیاد خوبی داره ، بستگی به کاربری خودت باشه
حالا اگه اون طرف از اون آدما باشه که هرچی بهش میدی ازش استفاده بد میکنه اینجور موضوعات رو به کسی نگو
الان همه معلمام فهمیدن من فقط اونجا عضوم :دی بسکه بعضیا بی جنبه بازی در اوردن...خواهشا به کسی نگین این موضوعاتو

یه موضوع دیگه
برای تاکسی
میخواید سوار شید و وقتی می دونین که کرایه فلان مسیر مثلا 400 تومن هست سعی کنید 400 تومن رو جور کنید ، نه که یه 500 تومنی بدید و منتظر بقیش باشید چون خیلیاشون نمیدن :دی
با دوستم یه جا سوار تاکسی شدیم ، جای پیاده شدنمون هم یکی بود ، من دو تا 200 تومانی دادم ، دوستم یه 500 تومانی ، راننده منتظر بود پیاده شیم هیچیم پول نداده بود به دوستم :18: البته دوستم پولشو گرفت :27::دی

Eblis 2011
23-12-2012, 15:35
زمستانی سرد،کلاغ غذا نداشت تا جوجه هاشو سیر کنه. گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش میخوردند. زمستان تمام شد و کلاغ مُرد! اما جوجه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:

آخی...خوب شد مُرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!!!
.
.
.

حالا حکایت ما همینه.

برای خیلی ها که بیشتر دل میسوزونی، بعدا حس میکنند وظیفه ات بوده، طلبکار هم میشن.

آدم های اطرافتون رو با دلسوزی و محبت زیادی و مدام یکطرفه یاد کردن پر توقع نکنین، چون یه ذره به خاطر مشکلات کم بذارین، تبدیل به کینه و نفرت میشه.

hamid_diablo
23-12-2012, 15:35
یه تجربه ترسناک
چند روز پیش خونه یکی از اوقام بودم.شب اونجا خوابیدم.اتفاقا کنار میز تلویزیون هم خوابیده بودم.نصف شب گلاب به روتون دستشوییم گرفته بود اومدم پاشم.یه لحظه مثل چن زده ها جیغ زدم!!!!
تصویر خودم افتاده بود روی شیشه میز تلویزیون.تو اون تاریکی احساس کردم یکی هم تو اتاق هست که داره حرکت میکنه....

موقع خواب سعی کنید جایی بخوابید که آینده و شیشه اطافتون نباشه

Poisonman
23-12-2012, 17:00
نمي دونم اين رو کسي توي اين تاپيک گفته يا نه چون همه صفحه ها رو نخوندم اما ،
اگر با کسي دوست هستيد و يا همکار، وقتي از در مياد تو و مي بينيد که لباس جديدي پوشيده يا تيپ جديدي زده و يا خلاصه تغييري نسبت به روز قبلش داشته (البته تغيير مثبت) حتماً‌ اين رو بهش بگيد تا متوجه بشه که شما به اون توجه داريد، فکر نکنيد که چون مثلاً 10 ساله که با هم دوست صميمي هستيد ديگه اين چيزا مهم نيست. اجازه بديد متوجه بشه که شما با اينکه هر روز مي بينيدش ولي باز هم به سر و وضعش توجه داريد. باور کنيد همين نکته به ظاهر بي اهميت مي تونه دلگرمي باشه براي دوست شما. مخصوصاً توي اين دور و زمونه ما که همه هزار جور بدبختي و استرس دارند، شايد همين توجه شما يه کمي باعث بشه دوستتون آرامش پيدا کنه از اينکه دوستي داره که بهش توجه داره و براش مهمه.
خوش باشيد

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-12-2012, 21:11
سلام
به کسی نگین :
وای چقدر پیر شدی
وای چقدر شکسته شدی
وای چقدر داغون شدی
چقدر چشمات گود رفته
چقدر لاغر شدی
چقدر ضعیف شدی
وای چرا موهات ریخته ؟

این حرفها جز انرژیِ منفی و ضعیف کردنِ روحیه چیزی نداره .
اگر حرفی ندارین بزنین که انرژیِ مثبت داشته باشه,ساکت بمونین و چیزی نگین .

hosein002
25-12-2012, 21:19
تواین هوای بارونی هواستون به پیاده ها باشه اگه سوارشون نمی کنید سرعتو کم کنید تا حداقل خیسشون نکنید
اونم با این جاده های پر از چاله چوله

a6543210
25-12-2012, 22:08
تواین هوای بارونی هواستون به پیاده ها باشه اگه سوارشون نمی کنید سرعتو کم کنید تا حداقل خیسشون نکنید
اونم با این جاده های پر از چاله چوله
ای کاش این یه فرهنگ بشه وقتی تو بارون با ماشین از کنار کسی رد می شیم مراقب باشیم که رو کسی آب نریزه! خیلی این اتفاق واسه خودم افتاده و خیس شدم موندم چی بگم که تو ماشین خودشون جاشون گرمه و می گازن ولی به فکر دیگرون نیستن که تو اون سرما با پای پیادن ...حالا خیس شدن هم بمونه...!:n15:

jávíd ĵΌҜ₤Я
26-12-2012, 16:46
دوست خوب را به هر قیمتی نگهدار

آدم باید بعضی جاها خودشو بزنه به اون راه!

Reza31001
27-12-2012, 10:30
اگه شما هم جزو کسانی هستید که برای رفت و آمد مسیرهای فرعی و میونبرها رو به ترافیک و چراغ قرمزهای مسیرهای اصلی ترجیح میدین، خوب کار خوبی میکنید اما در روزهای برفی اصلا!

در روزهای برفی تردد در کوچه پس کوچه های شهر همان و گیر کردن در جوی آب با کمی بی دقتی همان :n02:
به خصوص وقتی نمیدونید این کوچه ای که دارید ازش رد میشید اصلا جوی آب داره یا نه؟ کوچیکه یا بزرگ؟ سمت چپ کوچه هست یا سمت راست یا اصلا هر دو طرف؟ چون برف نمیذاره این چیزا رو متوجه بشید

خلاصه دیشب یاد گرفتم دیر رسیدن در روزهای برفی بهتر از چندین ساعت معطلیه پس در این مواقع اصلی ترین راه رو برای رسیدن انتخاب کنید :n01:

ضمنا داشتن طناب هم بد نیست در این فصل :n02:
خودتون که ایشالله گیر نمیکنید ولی میتونید به یه نفر دیگه کمک کنید

payam
28-12-2012, 01:54
رفیق موندگار نیست! هیچ رفیقی.
پس بیش از حد واسش مایه نذار. به موقعش بد جوری پشیمون میشی.

milad_gta
28-12-2012, 02:09
وقتی از خیابون های یک طرفه رد میشید حواستون به سمت دیگه هم باشه ! همیشه آدم های ... هستن که خلاف جهت حرکت کنند و ورود ممنوع بیان ، همیشه حواس شما جمع باشه ، نگید من دارم درست میرم ، هستن کسایی که آسمون رو نگاه میکنند و تا جا داره پدال رو فشار میدن .

MOHAMMAD_ASEMOONI
30-12-2012, 01:34
سلام .
اگر خواستین به کسی هدیه ای بدین به هر مناسبت , سعی کنین چیزی براش بخرین که میدونین بهش احتیاج داره و تو زندگی بدردش میخوره .
اگه نمیدونین چی لازم داره بهترین کار اینه که پول هدیه رو بذارین تو یه پاکت نامه ی قشنگ و بهش هدیه بدین تا خودش هر چی دوست داره با اون پول بخره .

خیلی جاها جشن تولد و عروسی و اینا رفتم و یه خروار چیزهای به درد نخور هدیه دادند به بنده خدا یا صدها هزار تومن گل براش آوردند که یکی دو روز بعد همش رفت تو سطل آشغال .
در بعضی مناطق ایران رسم بسیار عاقلانه ای دارند. برایِ عروس و داماد فقط پول هدیه میارند حتی کسی هم که نمیتونه بیاد , هدیه رو میفرسته براشون و گاهی چند میلیون تومن پول نقد گیرشون میاد که برایِ شروع زندگیشون خیلی به دردشون میخوره .
اگر مبلغی که میخواین هدیه بدین میشه باهاش یک ربع سکه یا نیم سکه یا سکه خرید , براشون سکه یا شمش طلا هدیه ببرین .

Ice Pain
30-12-2012, 02:24
سلام .
در بعضی مناطق ایران رسم بسیار عاقلانه ای دارند. برایِ عروس و داماد فقط پول هدیه میارند حتی کسی هم که نمیتونه بیاد , هدیه رو میفرسته براشون و گاهی چند میلیون تومن پول نقد گیرشون میاد که برایِ شروع زندگیشون خیلی به دردشون میخوره .
اگر مبلغی که میخواین هدیه بدین میشه باهاش یک ربع سکه یا نیم سکه یا سکه خرید , براشون سکه یا شمش طلا هدیه ببرین .
سلام .خیلی‌ این رسم مسخره و زشت هست بیشتر شبیه گدایی هست تا هدیه دادن ...

anti-military
30-12-2012, 03:07
تا شنیدید یه چیزی میخواد گرون بشه سریع نرید بخرید چون حجوم مردم برای خرید اصلی ترین دلیل گرونیه
همین دلار اگه 40 درصد گرونیش به خاطر تحریم و اشتباهات مموتی بود 60 درصدش به خاطره شایعه پراکنی و حجوم مردم برای خرید دلار بود

anti-military
30-12-2012, 03:13
اگه خواستید برای یه بچه یا نوجوون کادو ببرید مطمئن باشید هیچ چیز اندازه یه Xbox 360 نمیتونه خوشحالش کنه! البته قبلش باید مطمئن بشید که نداره
البته تو ایران برعکس تمام جهان این وسیله قدیمی و ساده که قیمتش روز به روز در حال کاهش هست اما تو ایران کالای بسیار لوکسی به حساب میاد و قیمتی معادل 3 ماه حقوق یک کارگر داره :n08:

waltz
30-12-2012, 07:50
گاهی وقتا که دلتون می‌گیره و از دنیا سیر می‌شین آدم احساساتی می‌شه مخصوصا اگه تو خونه تنها باشین یا مسافرت، سریع به دوستتون زنگ نزنین و درد و دل کنید، چون بعدش بدجوری پشیمون می‌شید، یه دل سیر گریه کنید، چه می‌دونم سیگار بکشین، درد بکشین، بذارین قلبتون بیاد تو حلقتون ولی اینکارو نکنید!

osmaan
30-12-2012, 13:15
سلام .خیلی‌ این رسم مسخره و زشت هست بیشتر شبیه گدایی هست تا هدیه دادن ...

اصلا اینجوری نیست چون خیلی چیزا که هدیه میدن به دردم نمیخوره که هیچ تازه کلی جا هم میگیره تازه بخوای بفروشیش هم هر وقت اونی که هدیه رو داده وقتی میاد خونه همچین کل خونه رو اسکن میکنه که ببینه اون چیزی که داده رو هنوز دارمش یا نه که اگر استفاده نکنم یا فروخته باشمش ناراحت میشه

ehsan_iace
30-12-2012, 20:15
در برابر زورگیران به هیچ‌وجه مقاومت نکنید. چرا که ممکن است آنها از سلاح‌شان استفاده کنند. در یک مورد زورگیران با چاقو به گردن یک نفر ضربه زده بودند و ممکن بود این فرد جان خود را از دست بدهد. عاقلانه‌ترین کار این است که سعی کنید اطلاعات بیشتری از تبهکاران به دست بیاورید مثلاً شماره پلاک خودرو یا موتور سیلکت‌شان و چهره آنها را به خوبی به‌خاطر بسپارید تا بتوانید این اطلاعات را در اختیار پلیس قرار بدهید

Ice Pain
30-12-2012, 21:41
اصلا اینجوری نیست چون خیلی چیزا که هدیه میدن به دردم نمیخوره که هیچ تازه کلی جا هم میگیره تازه بخوای بفروشیش هم هر وقت اونی که هدیه رو داده وقتی میاد خونه همچین کل خونه رو اسکن میکنه که ببینه اون چیزی که داده رو هنوز دارمش یا نه که اگر استفاده نکنم یا فروخته باشمش ناراحت میشه

نه دوست عزیز.
منم با پول دادن به شخصی به عنوان هدیه مشکلی ندارم اما اون چیزی که در برخی ایرانیها رسم هست اینه که مثلا تو مراسم عروسی داماد میرقصه بقیه باید پول بدن و بعد که فیلم مراسم رو میبینند می‌گن فلانی پول نداده و ... :n21:

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-12-2012, 05:02
وقتتون بخیر دوستان.
تجربه ی شخصی بنده با GMAIL
اگر موقع درست کردنِ ایمیل در GMAIL از نقطه استفاده کردین بدونین که هیچ فرقی نداره که اون نقطه رو موقع LOG IN بنویسید یا ننویسید .
مثال :
اگر ایمیلتون ALI.IRANDOOST هست میتونین اون رو ALIIRANDOOST بنویسید .
هیچ فرقی نمیکنه .
وقتی هم که کسی بخواد ایمیلی درست کنه اگر قبلاً کسی مثل اون رو بی نقطه یا با نقطه انتخاب کرده گوگل بهش میگه این ایمیل قبلاً گرفته شده.
حالا اینجا یک سوال پیش میاد :
پس اصلاً به چه درد میخوره نقطه بذاریم بین کلمات در GMAIL ؟
جواب :
چون در جی میل استفاده از UNDERSCORE (_) و فاصله ( SPACE ) ممنوع هست برایِ همین میشه با نقطه کلمات و شماره ها رو از هم جدا کرد تا حفظشون آسونتر بشه.

milad_gta
31-12-2012, 14:03
اینجا نقل قول نباید گرفت اما جهت کامل کردن پست دوستمون آقا محمد :

هدف اصلی استفاده از نقطه در آدرس جیمیل جلوگیری از دریافت هرزنامه و استفاده از چند آدرس با داشتن یک آدرس واحد هست .

درواقع ، اصلا مهم نیست که موقع ثبت نام شما تو آدرس مد نظرتون از نقطه استفاده کنید یا نه ، فرضا وقتی Milad رو ثبت کنید تمام حالات مختلف مثل M.ilad ، Mi.lad ، M.i.l.a.d برای شما با آدرس اصلی Milad ثبت میشند ( نمیشه ازش به عنوان ثبت شدن نام برد میشه گفت قابل استفاده شده و جلوی ثبتشون گرفته میشه ) .

حالا شما میتونید موقع ثبت نام توی سایت های مختلف آدرس ایمیل رو اینطور وارد کنید : M.ilad@gamil.com و یک فیلتر درج کنید که تمام میل هایی که به این آدرس میاد رو Move کنه به یک فولدر دیگه و اینباکسی Clean داشته باشید و کنترل بالایی روی هرزنامه ها داشته باشید ، یا آدرس دیگه ای رو به دوستان ، کار و ... اختصاص بدید .

درواقع چند ایمیل رو به صورت متمرکز میتونید مدیریت و از مزیت هاش استفاده کنید .

Atghia
01-01-2013, 13:42
همیشه بنظر میرسه کسی که خوش اخلاق هستو در محیط کاری به دوستانش حتی فراتر از توانش کمک میکنه خیلی خوبه!
درصورتی که تجربه من شخصا معلوم کرده که زیاده از حد خوب بودن هم اخرش به ضررمون تموم میشه!
پس بنابراین سعی کنید حداقل داوطلبانه حلال مشکلات دیگران نباشید چون که بعدها براتون دردسر میشه و خیلی از شما متوقع خواهند بود
اعتدال در این زمینه واقعا خوبه
قابل توجه خودشیرین ها:n08:

hamid_diablo
02-01-2013, 13:53
تو دوستی ها ی چیزو فراموش نکنید که هر چقدر با طرف مقابل صمیمی هستید اما 2 طرف نباید پاشونو از گلیمشون درازتر کنند....این موضوع مخصوصا تو شوخی ها مهمتره

اگر دیدی دوستتون با شوخی یا حرفهای زننده ناراحتتون میکنند حتما بهش گوشزد کنید....اگر هم ناراحت شد بگید به درک!!! چون اگه الان جلوشو نگیری دیگه نمیتونی جلوش بگیری

MOHAMMAD_ASEMOONI
02-01-2013, 22:18
سلام .
بعضیها نبودنشون یک نعمت هست .
وقتی هستند , برایِ اطرافیانشون فقط ترس و نگرانی و دلهره و اعصاب خوردی و زیان و ضرر و نا امنی به وجود میارند .

خدا را بر آن بنده بخشایش است که خلق از وجودش در آسایش هست .

basketball
02-01-2013, 23:26
واژه ها نقش آفرینند
دوست با رفیق فرق می کند، این را به یاد داشته باشید
در به کار بردن واژه ها احتیاط کنید، اگر برای بار اول با کسی صحبت می کنید او را دوست خطاب نکنید...
هیچ وقت سعی نکنید کنف بشید، تنها خود را نزد او کوچکتر می کنید...

من سه دوست بیشتر ندارم که هر سه حدود 40 سال سن دارند، هر سه اینها در بخشی از زندگی من تاثیرگذار بودند، دوستی هم است که هر روز او را می بینم و با هم صحبت می کنیم ولی برای من یک دوست نیست، تنها یک ارتباط ساده و صمیمی است

Atghia
04-01-2013, 11:08
دوستان خواهش میکنم حرفی رو که میزنم به شدت جدی بگیرید و به دوستان و نزدیکانتون هم بگید!:n28:
یکی از اقوام ما بنده خدا یک جراحی مختصری انجام داده بود بعد یک نوع مسکن (نمیدونم دقیق چی) رو همزمان با چندتا داروی دیگه (به توصیه دیگران! ) مصرف کرد و بعد از چندروز متاسفانه کلیه هاش از کار افتاد و کارش به بیمارستان کشید و...:n03:
خواهشا دارو رو با توصیه دیگران(غیر پزشک) مصرف نکنید چون تداخل دارویی ممکنه که نابودتون کنه!

ok.baby
06-01-2013, 11:58
هیچ کس و هیچ چیز تو دنیا به اندازه ی افکاری که تو ذهنته، نمیتونه بهت آسیب برسونه یا کمکت کنه ...:n01:

باور نداری، فقط چند روز افکارتو کنترل کن ببین دنیات چی میشه :rolleye:

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-01-2013, 10:57
سلام

یکی از روشهائی که میشه باهاش از دیگران حرف کشید اینه که باهاش هم عقیده بشین تا احساس امنیت کنه و چیزی رو که مخفی کرده بوده بهتون بگه .
اگر بعد از اینکه حقیقت رو بهتون گفت یک دفعه از این رو به اون رو بشین و شروع کنید به داد و فریاد و توبیخ و تنبیه , بدونین که دیگه تا آخِر عمرتون هرگز اون شخص به شما اطمینان نمیکنه و همیشه بیشتر کارهاش رو از شما مخفی میکنه چون دیگه هرگز به شما اعتماد نمیکنه .
پس خوشحال نباشید اگر تونستید با این روش مچِ فرزندتون یا خواهر و برادر کوچیکتون یا همسرتون رو بگیرین و ازش حرف بکشین .

شما خیلی بیشتر از اونچه که فکر میکنید ضرر میکنید با این روش و اعتمادِ اونها رو برایِ همیشه از دست میدین .
========================
مثال واقعی :
بنده پدری رو دیدم که با زن و بچه هاش رفتند ترکیه برایِ گردش و تفریح .
پسر 16 سالش با پسر 18 سالش یه روز گفتند میخوان برند خیابونها و مغازه ها رو تماشا کنند .
اما بعداً تصمیم گرفتند برند به یه "بار" و ببینند اونجا چه خبره .
رفتن به بار همانا و افتادن تو تله ی دو تا زنِ فاسد هم همانا و یکی دو ساعت تویِ بار باهاشون بودند و مشروب خوردند و اینا و دستِ آخِر وقتی اومدند بیرون دیدند پولشون رو هم از جیبشون زدند .

خلاصه , برگشتند هتل و باباشون که دیده بود دیر کردند ازشون میپرسه کجا بودین ؟
میگن رفتیم خیابونها و مغازه ها رو تماشا کنیم اما گم شدیم واسه همین دیر اومدیم !!!!
باباشون به شوخی بهشون میگه :
ای ناقلاها نکنه رفتین دانسینگ و اینا ؟ عیبی نداره . من ناراحت نمیشم . فقط بگین اگه خوب بود تا من هم برم یا فردا با هم بریم .
پسرهاش حرفش رو باور میکنند و سیر تا پیاز ماجرا رو براش میگند اما باباشون یک دفعه از این رو بخ اون رو میشه و هر چی حرفِ زشت و فحش بوده بارشون میکنه و میخواسته کتکشون هم بزنه اما زنش با التماس نمیذاره .
یکی از اون دو پسر بعد از برگشتن از ترکیه جریان رو برایِ بنده تعریف کرد و گفت با داداشم قرار گذاشتیم که هرگز چیزی رو به بابامون نگیم .چون دیگه اصلاً بهش اطمینان نداریم .

skyzare
07-01-2013, 13:45
با سلام .
برای آینده انشاالله وقتی مزدوج شدید :n02:

خانم ها خیلی خیلی خوششون میاد که همسرشون داخل خونه کار های منزل رو انجام بده . نمی دونید که چه جور با شوق و اشتیاق فراوان برای هم تعریف می کنند که همسرم مثلا امروز نهار خودش پخت . کلی لذت می برن اصلا انگار یه جورایی براشون غرور آفرین هست که این رو جلوی سایر خانم های فامیل تعریف کنن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدای از این ها به شدت باعث ایجاد محبت هم میشه . پس حتما سعی کنید توی کارهای منزل کمکشون کنید این ها هم زن ذلیلی نیست . :n01:

Amir Hossein
07-01-2013, 14:33
سلام بچه ها
هیچوقت cd رو جلوتون نشکنید:n02:
الان من شکوندم تیکش با سرعت پرید تو چشم
خیلی درد میکنه

hamed29
08-01-2013, 00:35
خاکی نباش ، آسفالت میشی!

EHSANRF
08-01-2013, 00:42
هیچ وقت بالاتر از اون چیزی که هستی خودت رو نشون نده!
هیچ وقت نگو من مخ فلان موضوع هستم. کلا پروفسور این موردم ...
یه موقعی پیش میاد میگن خوب این مشکل پیش اومده بیا و درستش کن...
بری که آبروت میره! نری هم آبروت میره!
اینو از من داشته باشین...

mehrdad2
08-01-2013, 00:52
همشه گوشه کیف پولتون یه مقدار پول بعنوان زاپاس بزارید.

حتما یه جایی بدردتون میخوره.

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-01-2013, 02:30
سلام بچه هاهیچوقت cd رو جلوتون نشکنید:n02:الان من شکوندم تیکش با سرعت پرید تو چشمم
خیلی درد میکنه
سلام .
اگه خواستین سی دی رو بشکنید اول بذارینش تویِ یه کیسه پلاستیک بعد بشکنینش
اینطوری تَرکِشهاش بهتون نمیخوره.

a6543210
08-01-2013, 22:03
آقا موقع رانندگی حواستون به این آدمای روستایی و قدیمی ای که زیاد شهر ندیدن ! باشه(البته قصد جسارت ندارم:n12:)
ولی متاسفانه موقع عبور از خیابون می پرن جولو ماشین یا بدو می کنند...خلاصه خیلی هواشتون جمع باشه...کاملا واستین تا اونا رد شن بعد به مسیرتون ادامه بدین!!!:n02:

jb.NY
08-01-2013, 22:17
"حرف" بمبیه که چاشنیش فقط تو دل خودته، اگه حرفاتو ریختی بیرون که فبها، نریختی داغون شدی رفته پی کارش، کی و کجاش با خداست

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-01-2013, 07:39
سلام.
اگر به سلامتیتون علاقمند هستین و آدم وقت شناسی هم هستین و داشتنِ اطلاعات از محیطِ زندگیتون براتون اهمیت داره بهتون توصیه میکنم یکی از این ساعتها بخرید نصب کنید تو هالِ خونه یا تو اتاقتون و اگر از نظر بودجه مشکلی ندارید یکی تو هال و یکی تو اتاقتون نصب کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این ساعت چند تا حسن داره :
کم مصرف هست و تقریباً سالی یک بار دو تا باتریِ درجه یک مثل دوراسل بیشتر لازم نداره
نشانگر ساعتش بسیار بزرگ و واضح هست
دیجیتالی هست و مثل ساعتهای مکانیکی که چرخ دنده داره نیست که صدایِ تلق تلق داره ونمیذاره بخوابین . این ساعت کاملاً بی صدا هست .
تقویم کامل هم داره (ماه - روز - هفته )
یک دماسنج دیجیتالی داره که بسیار حساس و دقیق هست و با دقتِ یک دهمِ درجه ی سانتیگراد
یک رطوبت سنج دیجیتالی هم داره با دقتِ یک دهم درصد رطوبت رو نشون میده .
حتماً میدونین که میزانِ رطوبت محیطِ زندگی یا کار نقش مهمی در سلامتی داره و اگر زیر 40% باشه خوب نیست .
قیمتش با ارز 3200 ت حدودِ 80 تومن میشه .
البته ممکنه تو ایران ارزونتر باشه.
از 118 میتونید شماره ی نمایندگیِ کاسیو رو بگیرید و زنگ بزنید ببینید تو ایران هست یا نه و قیمتش چنده
مدلش ID 16 هست.

a6543210
09-01-2013, 20:16
در بدترین شرایط هم ناشکر نباش...مطمعن باش از تو بدترش هم هستش الان...

part gah
09-01-2013, 20:31
ســـلام

گاهی وقتها یادمون میره حرفی رو تو دلمون به کسی میزنیم بعد انتظار عکس و العمل از اون آدم داریم.طرف که تو دل ما نیست دیدم که میگما نصف سوء تفاهم ها و ناراحتی ها به خاطر حرفهای فکرنکرده و نسنجیده زدن و نصف دیگش به خاطر حرفهایی هست که باید بزنیم و نزدیم بر میگرده.
+
چند وقت پیش داشتم رادیو گوش میدادم یه بنده خدایی تو رادیو میگفت ما آدما تا بچه زبون وا کنه میشینیم کنارش هی مییگم بگو بابا...بگو مامان....بعد که بیچاره زبون وا کرد و حرف زد و به قولی شیرین زبون شد همش میگیم بچه ساکت شو.
بچه حرف نزن....این بماند که وقتی بزرگ شد خودش باید چند سال با خودش درگیر باشه که دیگه به یه سکوتی برسه که دیگه با حرفهاش باعث رنجیده خاطری کسی نشه.
حرف ها و سکوت ها رو جدی بگیریم.....(!!!!!)

befermatooo
10-01-2013, 22:27
هیچ وقت مراسم عروسی رو مشترک با هم نگیرین ( خانواده عروس و داماد ) . هر کس جدا بگیره بهتره .

آخرش دلخوری پیش میاد . چرا به فامیلای ما میوه تعارف نشد . چرا شام رو از میز این وریا شروع کردن و ...

( من دیدم که میگم ) . :n03:

waltz
11-01-2013, 00:58
بعضی هاتون حرف های خوبی میزنین اما خیلی ها فقط نقل قول میکنن و شعار میدن!

hamid_diablo
11-01-2013, 01:50
وقتی میخوای چیزی از دیگران قرض بگیری قبلش همه جوانب رو چک کن که اون چیز قبل از اینکه به دستتون برسه ناقص نباشه ک بعدش گردن شما بی افته

M3HRD@D
12-01-2013, 12:25
این روزا بیشترمون وقتی میایم خونه سریع میچپیم تو اتاق و پشت کامپیوتر و فیلم و بازی این حرفها و تا ساعات زیادی از اتاق بیرون نمیایم
و شاید فقط موقع ورود و خروجمون خانواده امون رو ببینیم
پس بهتره حتی شده الکی حتی شده برای یک لیوان آب خوردنم شده هر ساعت یا مدت از اتاق بیام بیرون اصلا ببینیم تو خونه چه خبر
و مدتی هم در کنار خانواده بشینیم ......

pro_translator
12-01-2013, 13:06
از این یکی خیلی خیلی لطمه خورده‌ام... جلوی هر کس این کارو کرده‌ام پشیمون شده‌ام...:n30:

اگه حافظه‌ی تصویری و خیلی قوی دارین و اتفاقات بچگیتون و ۵ سالگیتونو مثل فیلم یادتونه هیچوقت جلوی بقیه تعریفشون نکنین...:n28:

اگه خاطره‌های بد هم باشن که دیگه هیچی!:n21:

چون یادشون نمی‌آد فکر می‌کنن دارین دروغ می‌گین و حالا شما می‌مونین که باید حرفتون رو ثابت کنین...:n23:

حالا هی باید قبل و بعدش رو تعریف کنین که بابا یادت نیست که فلان اتفاق افتاد بعد فلانی فلان چیزو گفت و همون روزی بود که با هم رفتیم سینما و بعدش هم رفتیم فلان جا این شد و اون شد و... خلاصه هر چی بیشتر زور بزنین طرف رو گیج‌تر می‌کنین!!!:n13:

به خودتون که می‌آین طرف داره هاج و واج با این قیافه :n29: نگاهتون می‌کنه و اون موقع به نظر خودتون چه حسی بهتون دست می‌ده؟!:n27:

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-01-2013, 17:33
سلام . اگر تو خونه یا محل کار راوتر دارین و نمیخواین که امواجش در همه ی جهات پخش بشه یا از یک جهت امواجش بیشتر و قویتر باشه خیلی راحت میتونین با یک قوطی الومینیومیِ نوشابه میتونین براش منعکس کننده درست کنین . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگر تصاویر قابل مشاهده نیست :

danial_848
14-01-2013, 14:52
برای امتحان کردن اینکه چیزی داغه یا نه هیچ وقت بهش دست نزنین!
بچه بودم هویه (دستگاهی که تو لحیم کاری به کار میره) رو زدم به برق یه لحظه با نوک انگشت دست زدم اونم به ته ته میله اش، چون داغیش خیلی کمتره، که ببینم کار میکنه یا نه، اولش هیچ حسی نداشتم ولی یکم گذشت دیدم دستم تاول زده و شدیدا در حال سوختنه (یادم نمیره) و رد تاول بزرگش تا مدتها رو دستم بود :n15:

MOHAMMAD_ASEMOONI
15-01-2013, 13:58
سلام.
وقتی کسی براتون غذائی رو که دوست دارین درست میکنه , بدونین که خیلی دوستتون داره ( یکی از نشانه های دوست داشتن ) .
اون غذا رو با شوق و عشق درست کرده براتون .
موقع خوردنش حتماً با احساس غذا رو بخورین و با خوردنِ همون لقمه ی اول بگین:
به به چقدر خوشمزه هست . دستت درد نکنه .
هر وقت هم مناسبتی پیش اومد از غذاهایِ خوشمزه و زحمتش یاد کنین و ازش تشکر کنین .
این حرفها انرژیِ مثبتِ زیادی داره .

skyzare
15-01-2013, 21:26
با سلام .

در رابطه با غذا و مهمانی یه چیزی هم من بگم . وقتی می رید مهمونی اگه دیدید غذا کم هست بهتر هست که در بشقاب غذا یه مقداریش رو باقی بگذارید تا صاحبخونه خجالت نکشه حداقل این جوری تصور کنه که شما به طور کامل سیر شدید .

a6543210
16-01-2013, 19:13
از ما به شما نصیحت زیاد پا کامپیوتر و اینترنت نشینین که آدمو تنها می کنه!:n15:

ziba12
16-01-2013, 20:27
یه چیزی میگم یادتون باشه

زیاد به بعضی دوستانتون رو ندید یعنی با همه نه زیاد خدمونی بشید که از پاشون رو از حدشون بالاتر بزارن :n24: و نه زیاد خودتون رو بگیرین که بهتون بگن مغرورید .

سعی کنید با همه یک جور رفتار کنید .

هر وقت وارد یک محیط جدیدی میشید سعی کنید بیشتر گوش بدید تا حرف بزنید .

یک تجربه طلایی : اصلا اصلا هیچ وقت اگه کسی تو خیابون تو ماشین و ... بهتون تیکه انداخت , حرفی زد و در کل کاری کرد که
تحریکتون کرد و کاری کرد که بخواد دعوا درست کنه:n24:
اگر به شدت به دعوا ترغیبتون کرد و تحریکتون کرد به اون فرد لبخند بزنید :n10: در دلتون بسم الله الرحمن بگید و برید.

.

این براش از 100 تا فهش هم بدتره .... (بعضی ها میخوان دعوا درست کنند به دلیل مشکلات مالی و کتک بخورند:n24::n25: و بعدش هم کل زندگیتون همه داراییتون رو به عنوان دیه بگیرند:n04: )

hamed29
16-01-2013, 23:47
حرف دعوا وسط اومد منم یه چی بگم : توی پارک و ... هیچ وقت به کسی زل نزنید ، خصوصا به اونهایی که با خودشون درگیرن ؛ بعضی ها منتظر بهانه ـن که دعوا راه بندازن

ツツツ
17-01-2013, 01:46
تجربه خودم نیست تجربه دوست دوستم هست که هر روز مثل آب خوردن اون رو انجام میدیم ولی کار یکدفعه میشه!
عبور از چراغ وقتی که زرده!یا وفتی دیگه ثانیه 1یا 2 هست.سعی کنید صبر کنید تا دوباره چراغ سبز بشه و عبور کنید!
چند روز پیش یکی از دوستان همین کار رو کرده بود چراغ ثانیه 1 بوده وقتی به وسط خیابون میرسه یه وانت پیکا میزنه وسط ماشین و اون رو پرت میکنه 5 متر اونورتر!
خدارو شکر خودش هیچیش نشده!ولی ماشین مچاله شده!و از اینا بدتر چون هر دو میگفتن حق با منه پلس به طور شانسی دوست مارو مقصر اعلام کرده و اون موند و ماشینی که 1 میلیون خرجشه!

ramingsm
17-01-2013, 02:28
همیشه چک کنید که اگه پولتون توی هم تا شده پول زیادی به فروشنده ندید من امروز یه خرید کردم که پولش شد ۷ تومن و من دست کردم تو جیبم و یه 10 هزاری دادم به فروشنده اونم تای پول را باز نکرد و همینجوری 3 تومن پسم داد بعد که اومدم خونه و جیبمو نگاه کردم فهمیدم دو تا 10 تومنی لای هم بوده و 10 تومن رفته تو پاچم

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

MOHAMMAD_ASEMOONI
17-01-2013, 07:21
سلام .

دیشب خونه ی یکی از دوستان بودم .
یکی از دوستانش هم اونجا بود .
از اون آدمهائی که با صد تا دختر رابطه دارند .
تلوزیون داشت یه برنامه نشون میداد در موردِ حد و مرزی که باید رعایت بشه در رابطه داشتن با دیگران .
یهو دراومد گفت :

بابا اینا همش حرفه . من اگه دختری که باهاش آشنا میشم نذاره از بودن باهاش لذت ببرم ! ولش میکنم میرم .
بهش گفتم : اگه بذاره از بودن باهاش لذت ببری چی ؟
خندید و گفت :
بعد از یه مدت ولش میکنم میرم .

skyzare
17-01-2013, 12:58
با سلام .

خواهش می کنم به فرزندانتون از همون کوچیکی یاد بدید توی محیط زیست خودشون آشغالی نندازن حتی یه پوست شکلات . این چیزاها باید از همون دروان کودکی به بچه ها یاد داده بشه . متاسفانه سوار تاکسی شده بودم راننده تاکسی بچه اش هم کنارش بود داشت سیب می خورد . در نهایت بعد از خوردن سیب ته مونده اش رو توی دستش گرفت و رو به پدرش گفت چی کارش کنم ؟ پدره ( راننده تاکسی ) هم گرفت و از ماشین انداختش بیرون :n15: به همین راحتی ! الان این پدر با این حرکتش داره به فرزندش یاد میده اشغال ریختی توی محیط زیست مشکلی نیست !

ولی واقعا نندازیم . محیط زیست هم مثل خونه ماست دیگه .

part gah
17-01-2013, 13:30
ســـلام

حتما برای مشورت با کسی تمام جوانب کارو رو در نظر بگیرید بعضی ها تجربه زیاد دارن اما بد خواه اند.یعنی خوب آدمو نمیخوان.
شاید خودشون آدم خوشبختی باشن و زندگی موفقی داشته باشن اما دلشون نیست که دیگران هم مثل اونها خوشبخت بشن.
با حرف زدن با اونها درمورد مشکلاتتون نه تنها اونها رو خوشحال میکنید بلکه به قولی یه بهونه هم میدید دستشون تا نقاط ضعف
شما رو بدونند.
دلسوز ترین فرد کسی هست توی مشورت که همیشه خودشو فدا میکنه و اول شما رو توی الویت بندی هاش قرار میده.
نمیتونم بگم ه دقیقا این شناخت درست بوده یا نه اما تنها فردی مناسب مشورت بود توی زندگیم که همخون خودم بود.
چون در هر لحظه و شرایط حیثیت و آبرو و مال و جونمو از غیر خودش نمیدید.
غریبه ها همیشه اول خودشون رو میبینند بعد شما رو.حتی توی دوستانم هم این شرایط یکسان بود.بعد این همه سال فقط یک
دوست دارم .100 تا همراه به اسم دوست.:n06:
مطمئنم اگه دزدی هم کنم بزنم ادمم بکشم خونوادم پشتم میمونند اما بقیه نه!مثال زدم از بدترین ها تا متوجه منظورم بشین.

hamid_diablo
17-01-2013, 14:56
اگه زمانی خدایی ناکرده دلتون گرفت بهترین گزینه برای اینکه حالتون بهتر بشه رفتن سراغ آلبوم تصاویره...باورتون نمیشه چطوری روحیه ادمو عوض میکنه وقتی با دین عکسها یاد روزهای خوبتون می افتید

Behroooz
17-01-2013, 17:32
دوست خوب را از دست نده .

Scof
17-01-2013, 21:13
اين كه از شنبه شروع ميكنم يا از سر ماه يا از فردا يا از يك ساعت ديگه يا از سالروز تولد يا از سال جديد يا از سال جديد ميلادي يا صبر كنم ببينم چي ميشه و ... با اين جملات وقت تلف نكنيد كه بسيار خودم عمرم رو تلف و يك حالت اعتياد به اين جمله پيدا ميكند و هيچ وقت كارتون پيش نميره يا شروع كنيد يا بگيد هر وقت موقعيتش پيش اومد جملات بالا رو تكرار نكنيد

Reza31001
17-01-2013, 23:14
حتما میدونید که در خریدهای اینترنتی یا انتقال وجه و ... اگه تراکنش ناموفق باشه و پولی از حساب شما کم بشه روال اینه که بعد از 24یا 48 ساعت پول مجددا به حسابتون بر میگرده
ولی یه بار در خرید اینترنتی که داشتم و تراکنش ناموفق بود و کد رهگیری نداد و از حساب پول کم شد و منم با همین استدلال که پول به حساب برمیگرده مجددا اقدام به خرید کردم که بار دوم موفق بود ولی خوب بعد چند دقیقه متوجه شدم که خرید اول هم موفق بوده و در واقع من یک کالا رو دو بار خریدم:n02:

بنابراین در این جور مواقع صبر کنید تا تکلیف خرید اول 100% مشخص بشه

EHSANRF
17-01-2013, 23:34
اگه زیاد با حساب هاتون ور میرین و انتقال وجه، موجودی و ... زیاد انجام میدین
و حوصله ندارین برین عابربانک مثلا از کارت سیباتون به کارت پاسارگاد، ملت یا صادرات یا هر بانکی که شتاب باشه واریز کنید...
برید تو سایت بانک ملی و تو سامانه سبا ثبت نام کنید.
بعد فرم رو ببرید بانک و پس از چند روز دستگاه توکن رو بهتون میدن.
با این دستگاه دیگه محاله حسابتون -- شه.
پرینت موجودی تا شش ماه
پرداخت قبوض
وضعیت چک
کارت به کارت از ملی به تمام بانک ها
حواله اینترنتی سانتا و پایا ( از ملی به تمام بانک ها با استفاده از کد شبا )
استعلام چک و دسته چک
مدیریت تسهیلات
ثبت حسابهایی که باهاشون مرتب سر و کار دارین ( با این امکان دیگه نیاز نیست مرتب شماره حساب و ... شون رو وارد کنید به اسم خودشون تو سامانه ثبت میشن برا مراجعات بعدی )
پرداخت اقساط وام و ... بانک ملی و بانکهای دیگه !! ( جالبه نه!؟ )
نقل و انتقال بین حساب های شما ( سیبا، جاری، سپرده و ... )
و افتتاح حساب بدون نیاز به رفتن به بانک که جدیدا اضافه شده.

من دو ساله دارم از این استفاده میکنم و اصلا دیگه به هیچ بانکی مراجعه نمیکنم.

* فقط قضیه دستگاه توکن باید یه مبلغی رو بدین تا دستگاه رو بهتون بدن.

(احتمالا دهه فجر امسال ثبت نام دستگاه توکن رایگان باشه ) پارسال که اینطور بود ولی خبرش منتشر نشد و کسی نمیدونست ( امسال هم شاید پخش نکنن چون ورشکست میشن ولی احتمالا هست )

milad_gta
18-01-2013, 16:34
اگر دانشجو ، محصل و ... هستید ، بیشتر تایم های آزادتون در طول ترم رو بزارید برا درس ها ، باور کنید آخر ترم شما میمونید و یک تحقیق ، 4 تا کتاب و امتحان و 12 ساعت وقت ... :n02:

Alinho
19-01-2013, 06:58
رفتار آدم از دو چیز نشات میگیره. عقل و احساس. بدبختی اینه که این دوتا همیشه در تقابل با همدیگه قرار دارن. هر چیز احساسی با عقل جور در نمیاد و هر چیز عقلی با احساس.
اما مضحک‌تر از این موضوع اینه که اگه به حرف عقلت گوش کنی آخرش حسرت میکشی و اگه حرف احساستو گوش کنی آخرش پشیمون میشی. انسان موجود مسخره ایه کلا!:n21:

5ajad
19-01-2013, 13:47
توی عروسی و این جور مجالس سعی کنین زیاد حرف نزنید...مخصوصا اگه فیلمبردار دور و بر شما میچرخه:jealous:

Agame.Arash
19-01-2013, 14:06
بعضیا وقتی دروغ میگن خندشون میگیره ! ... نزارید کسی بفهمه.... بقیه از این ویژگیتون سو استفاده می کنن ... شاید منظوری نداشته باشن ولی بعضی وقتا که که لازمت میشه دروغ بگی میزنی تو خاکی !!!

ツツツ
19-01-2013, 15:03
موقعی که تو خونه بیرون هر جا عصبانی میشید سعی کنید به خودتون مسلط باشید از کوره در نرید حتیا اگه تمایل شدید دارید که با طرف مقابل دعوا کنید داد و بیداد کنید ولی از اونجا دور بشید نفس عمیق بکشید آب خنک بخورید کلا بیخیال بشید!که خیلی از این عصبانیت های بی جا و دعواهای بیخودی آخرش پشیمونبه!مادربزرگم میگفت همین هفته پیش دو تا جوون سر جای پارک دعواشون میشه درگیر میشن و یکیشون با ضربه چاقو کشته میشه به همین راحتی.اگر یکیشون کوتاه میومد میرفت جای دیگه پارک میکرد حالا بهش بگن بچه ننه ترسو بهتر از اینه یه خونواده عزادار فرزندش یه خونواده هم بچشون بیفته زندان شایدم اعدام....

a6543210
20-01-2013, 18:56
یه تجربه می گم آویزه گوشتون کنید عین من شرمنده خودتون نشید و خودتونو سرزنش نکنید!
«از روی ظاهر افراد زود قضاوت نکنید»
امروز یکی از بچه ها رو که دورادور می دیدیم همو ویه سلام علیک خلاصه داشتیم باهاش یکم هم صحبت شدم.خودم اولا فک می کردم طرف بابا خیلی آدم شوتیه... و خلاصه به زور داره درس می خونه... و خلاصه در موردش بد قضاوت می کردم تو ذهنم(با اینکه خیلی سعی می کنم به خودم القا کنم که از روی ظاهر افراد قضاوت نکنم).امروز که می حرفیدم فهمیدم طرف خیلی مخه!حافظه فوق العاده ای داره... با اینکه دانشجوی لیسانسه ولی کلاس خصوصی می زاده واسه بچه های ترم کمتر از خودش.خیلی ها دوست دارن برن کلاس خصوصیش!می خواد ارشد واسه فردوسی و شریف بخونه! خلاصه خیلی از خودم و قضاوتام خجالت کشیدم.خیلی وجدانم ناراحته به خاطر این موضوع.امیدوارم خدا ببخشتم!:n03:

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-01-2013, 19:49
سلام
بعضیها یه عادتِ عجیب غریبی دارند , هر چی میخرند میذارند تو چمدون فقط و اصلاً ازش استفاده نمیکنند !!!
فقط دوست دارند بخرند و انبار کنند تو چمدون و کمد .
یادمه تو فامیلمون یه خانومی بود همینجوری بود .
هر وقت میرفتیم خونشون هر دفعه دو سه تا چیز میز از تو چمدونِ بزرگش میاورد تا ما ببینیم و با شوق و ذوق تعریف میکرد :
این رو از فلان شهر خریدم
این کفش اوندفعه که رفتیم کیش خریدم
این کیف رو از دوبی تو عید سه سال پیش خریدم !!!!
بنده هم میدیدم و لبخند میزدم و سر تکون میدادم اما تو دلم میگفتم :
سه سال پیش ؟؟؟!!!
پس چرا نمیپوشه پس ؟؟؟!!!

یه بار باهاشون رفته بودیم تویِ یکی از پاساژهای خارجی فروشی تو یکی از شهرهای ایران .
یه کم که گشتیم , جلو یه مغازه وایساد و گفت :
وای خدا چه دمپائیِ نازی , برم بخرمش ؟
بنده هم دیدم تنور داغه گفتم بچسبونم .
گفتم : میخوای بخریش ؟
گفت آره , قشنگه ؟
گفتم :
قشنگیش که قشنگه اما چه فایده , میخری میذاریش تو چمدون . نمیپوشیش که .
تا این رو گفتم یک دفعه انگار کسی که سالها خواب بود و یهو از خواب پریده باشه .
خیره شده بود به بنده و حتی پلک هم نمیزد .
کاملاً معلوم بود که متوجهِ عادتِ عجیب غریبش شده .
دیگه هیچوقت ندیدم چیزهائی رو که خریده بیاره نشونِ ما بده , به جاش اونها رو میپوشید و استفاده میکرد ازشون

Alinho
21-01-2013, 09:07
بزرگ شدن دو طرف یک سکه هست. از یه طرف دریغ و افسوس که زمان از دستت رفت، از یه طرف دیگه ذوق و شوق برای استفاده کردن از دقایق جدید. این وسط بدبخت کسیه که دقایق جدیدش رو برای دریغ و افسوس خوردن زمانی که از دست داد صرف کنه!:n06:

MOHAMMAD_ASEMOONI
23-01-2013, 11:48
سلام

شاید شما هم از کسانی هستین که بارها براتون پیش میاد که بخواین یه سیمی رو به پورتِ USB کامپیوتر وصل کنید اما دیدین جا نمیره و وارونش کردین و وصلش کردین

دیگه از این به بعد محاله این اشتباه براتون پیش بیاد به شرط اینکه قبل از وصل کردن اون سوکت به یو اس بی , اول یه نگاه بهش بندازین .

اگر این شکل رو دیدین پس اون رو درست دست گرفتین

اگر نیست , اون رو بگردونین تا این شکل رو ببینید بعد وصلش کنین

این یکی از ملیونها استاندارد جهانی هست

هیچ سوکتِ یو اس بی بدون این علامت نیست و همیشه این علامت روی قسمتِ بالائی سوکت هست

hamed29
23-01-2013, 12:54
واسه اون هایی که قصد خرید خونه ی آپارتمانی دارن:
در مورد پارکینگ حواستون باشه. بعضی خونه ها پارکینگشون یه طوریه که اگه شما بخواید ماشین رو برید بیرون، بقیه باید باشن و ماشینشون رو جابه جا کنند تا شما بتونید از پارکینگ خارج بشید.
خدای نکرده اگه همسایه ی بی ملاحظه یا مردم آزار پیدا بشه بد جور ممکنه اذیت بشین.

این پست رو بخونید:
#501 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Alinho
23-01-2013, 23:36
زندگی مشترک مثل چرخ‌دنده میمونه. دو طرف قضیه دو تا چرخ‌دنده‌ هستن و باید با نظم بچرخن. اگه لبه‌هاشون به هم نسازه، اونوقت یا گیر میکنن به هم منفجر میشن یا اونقدر به هم میخورن تا تمام لبه‌هاشون ساییده بشه و از بین برن/ اینا رو در اهمیت یافتن شخص مناسب واسه ازدواج گفتم!:n26:

milad_gta
24-01-2013, 09:34
سعی کنید مرتب مسواک بزنید و به بهداشت دهان و دندان اهمیت بدید ، در صورت امکان همیشه نخ دندان همراهتون باشه ...

اگر براتون امکان پذیر هست هر 3 ماه یکبار به دندانپزشکی برید ، نه وقتی که دچار دندان درد شُدید و دیگه وضعیت غیر قابل تحمل شد ، یا وضعیت های بدتری که خدای ناکرده ممکنه باهاش رو به رو بشید که دیگه باید فاتحه اون دندون رو خوند .

معاینه هم هزینه ای نداره عموما ، و این نکته رو فراموش نکنید که هر چقدر هزینه کنید تا جلوی آسیب دیدن دندان هاتون رو بگیرید ارزش داره .

اگر پوسیدگی یا مشکل خاصی مشاهده کردید ، سریع به پزشک مراجعه کنید تا همون موقع جلوی پیشرفت و بیشتر آسیب دیدن رو بگیرید .

خوشبختانه اگر زود اقدام کنید میشه بیش از 90% جلوی تخریب دندان رو گرفت ولی اگر پشت گوش بندازید و بهش اهمیت ندید هر ثانیه صدمه بیشتری به دندان ها وارد میشه .

همه حرفم این هست که جلو صدمه دیدن رو بگیرید ، چون بارها این مورد رو تجربه کردم و بعد از کلی هزینه بازم به نتیجه مطلوب نرسیدم .

خلاصه اینکه مراقب سلامت خودتون خصوصا دندان ها باشید .

jb.NY
24-01-2013, 12:51
یه جا خوندم عادت پذیری بدن انسان نیاز به یه دوره 24 روزه داره، یعنی اگه یه کاری رو توی مدت 24 روز پشت سر هم انجام بدید(یا برای ترک کردن کاری، اون کار رو انجام ندید) بعد 24 روز تحملش واستون آسون تر میشه و یه آسودگی خاطر 2 3 ماهه رو واستون به همراه میاره، بعد 2 یا 3 ماه دوباره ممکنه عادت ها بهتون فشار بیارن و سعی در بازگشت داشته باشن، اگه بتونید مقاومت کنید وارد یه دوره طولانی تری میشید
مثال میزنم، فرضا میخواید شکمتون رو بیارید رو فرم، خب، میاید با خودتون قرار میذارید که من باید هر روز مثلا 100 تا شکم برم، اگه 24 روز هر روز اون 100 تا رو برید مطمئنن بعدش بدنتون عادت میکنه و انجامش واستون راحت تر میشه
یا واسه ترک سیگار مثلا، 24 روز بذارید کنار مطمئن باشید کم کم نکشیدنش واستون راحت میشه، البته گفتم ممکنه 2 3 ماه بعد عادت هاتون دوباره سعی در بازگشت داشته باشند

متاسفانه اصلا یادم نیست کجا و کی این مطلب رو خوندم و هیچ مدرکی هم واسه اثباطش ندارم، اما من بشخصه جواب گرفتم
امتحانش هم مجانیه، 24فقط روز سعی و تلاش

Scof
24-01-2013, 19:59
درس تنهايي به هيچ كار ادم نمياد ، منظور :
اين نباشه كه بعد از دبيرستان فقط درس براي كنكور بعد دانشگاه و ادم دو سه روز دانشگاه و بقيه هفته رو به بطالت و بيكاري دوباره درس براي ارشد مجدد بيكار بچرخيد و همينطور فقط با درس شفاهي و بدون تجربه پيش بريد به نظر من ادمي كه درس نخونده و دانشگاه نرفته ولي كار كرده و تجربي بعضي چيزا رو فرا گرفته ارزشش بالاتر از كسي هست كه تنها تو خونه فقط كتاب خونده ....

زماني به حرف من ميرسيد كه ٤ سال دانشگاه رفتيد بعد ميبينيد جز يك مدرك و معلومات كتابي هيچ چيز ديگر نداريد اونجاست كه ميگيد من ليسانس دارم ولي كار نيست ...

درس و تحصيلات عالي هست و اونجايي مفيد و ارزش و اعتبار داره كه در كنارش عملي و تجربه كافي رو هم كسب كرده باشيد لازم هم نيست حتما مناسب با تحصيلات باشه ...

ادمي كه فقط درس ميخونه

ادمي كه در كنار درس يك زبان هم بلد هست

ادمي كه در كنار درس و زبان به كار هم اشناست و درامد داره از خودش

ادمي كه در كنار درس و زبان و كار ، يك حرفه هم بلد هست

ادمي كه در كنار درس و زبان و كار و حرفه ، در بعضي رشته هاي ورزشي مهارت داره

ادمي كه ...

اين چند نفر ادم رو كه مثال زدم مقايسه كنيد زماني كه فارغ تحصيل از دانشگاه شدن ...

Alinho
25-01-2013, 04:51
یعنی زن و شوهر مثل پت و مت باشن، داغون از نظر حل مسائل و مشکلات، ولی با هم تفاهم داشته باشن. زندگی بهشته به خدا! (همکاریشون تو حل مشکلاتشون باید الگوی همه قرار بگیره):40:

MOHAMMAD_ASEMOONI
25-01-2013, 21:36
سلام
ظرفهای چینی و شیشه ای رو که لبه اش پریده و دست رو میبُره میشه خیلی راحت تعمیر کرد تا به دست آسیب نزنه :
ابزار لازم :
یک تکه ی کوچیک سمباده ی آهن که خیلی زبر نباشه ( شماره ی 200 تا 500 )
از سنگِ چاقو تیز کن هم میتونین استفاده کنین .

روشِ کار :
این کار رو باید تویِ سینکِ ظرفشوئی و زیر شیر آب انجام بدین .
شیر آب رو کمی باز کنین
سمباده رو خیس کنین
قسمتی که لبه اش پریده و تیز شده و دست رو میبره بگیرین زیر آب و خیلی آروم و با احتیاط سمبادش بزنین .
چرا میگیریمش زیر آب ؟
تا آب اون شیشه ی سابیده شده ( خاکِ شیشه ) رو بشوره و ببره .
این کار فقط یک یا دو دقیقه طول میکشه .
هر بار بعد از کمی سمباده زدن , با انگشتتون خیلی آروم شکستگی رو لمس کنین ببینین تیزیش از بین رفته یا نه ؟
در نهایت , لبه ی شیشه صیقلی و نرم میشه و دیگه خطری نداره استفاده از اون ظرف .

sms11
27-01-2013, 00:23
چیزی که متاسفانه بچه های امروزی از نبودش به نظرم رنج میبرن صبره.همیشه به این فکر کنید که خدا صلاح شما رو بهتر از شما میدونه و با کمی صبر اون چیزی که لیاقت شماست رو بهتون میده
من 6 ماهه که میخوام با کمک برادرم یه ماشین بخرم.توی این مدته که خیلی رو مخ برادرم راه رفتم و بنده خدا خیلی بهم کرد و بلاخره امروز تونستم ماشین رو بعد از 6 ماه سماجت و پیگیری کارا بخرم و خوشبختانه ماشین خوبی هم گیرم اومد.(هرچند که برادرم اینجا نمیاد اما یه دنیا ازش ممنونم.خداوکیلی یه تار مو گندیدشو با دنیا عوض نمیکنم.خدا بزرگترین نعمتو با دادن همچین برادری بهم داده)
سر همین خریدن ماشین هم خداییش من 3-4 روی دنبال ماشین بودم و آخرین ماشینی که با دوستم دیدیم رو خواستیم بگیریم با اینکه از لحاظ فنی خیلی داغون بود.اما ما بازم صبر کردیم و خدا شاهده همون شب رفیقم زنگ زد و گفت که دقیقا همون ماشینی رو پیدا کرده که ما یک هفته دنبالش بودیم و خدا روشکر همونم خریدیم
من یه رفیق داشتم که حرف خوبی میزد.میگفت که هیچ چیزی (مخصوصا تو ایران) نشد نداره.شما تو هر جایی که کارت گیره یه نفر افتاده و طرف گفت که نمیشه بدون که نمیخواد کارتو انجام بده.من مورد هایی برام پیش اومده بود که خداوکیلی خودم میگفتم این دفعه دیگه نمیشه کاری کرد اما چند روز بعد دیدم که همون کاری که فکر نمیکردم نمیشه انجام شد. به راحتی هم انجام میشه.پس اگه جایی رفتید و از کسی درخواستی داشتید و درخواستتون هم به حق بود و طرف کارتونو انجام نداد نا امید نشید و همچنان پیگیری کنید.مطمئن باشید که به نتیجه میرسید.من بارها و بارها امتحان کردم و نتیجه داد

part gah
27-01-2013, 13:14
ســـلام

برای عقد قرارداد با تالار های پذیرایی جهت برگزاری مراسم عروسی حتما به بندهای قرار داد دقت کنید.
برای مثال یکی از بنده های قرار داد این بود.
اگه به هر دلیلی مراسم کنسل بشه یک سوم پول دریافتی به تالار تعلق میگیره.
دیگه خودتون حساب کنید 10 میلیون یک سومش چقدر میشه .

Переклад не
29-01-2013, 22:44
تو صحبتامون همیشه دقت کنیم که کل محفل یا تاپیک ، هم جنس ما نیستن .مثلا من چون پسرم پس باید هر حرفی و تجربه ای که میگم خطاب به پسرا باشه یا برعکس.نه
اینطوری دخترام به روح لطیفشون برمیخوره دیگه یا پسرا اعتراض میکنن

hamid_diablo
31-01-2013, 11:17
وقتی سوار تاکسی میشید همیشه کرایه رو موقع پیاده شدن بپردازید و از پرداختن کرایه در طول مسیر جدا خودداری فرمائید:n02:

چند روز پیش همین مشکل برای من پیش اومد که موقع پیاده شدن راننده تاکسی گیر داده وبد که شما کرایه ندادی و اون کسی که کرایه داده بقل دستی شما بوده و چیزی هم یادش نمیاد!

ehsan_iace
31-01-2013, 15:54
همیشه چند برگ دستمال کاغذی تو جیبت تان داشته باشید چون هم عطسه خبر نمی کنه هم اینکه بعضی اغذیه فروشی ها دستمال ندارند یا نمی دهند!

MOHAMMAD_ASEMOONI
31-01-2013, 16:55
سلام .

مزاحم تلفنی اگر با بی اعتنائی روبرو شد خودش ناامید میشه میره دنبال کارش چون از تنها چیزی که خوشش نمیاد بی اعتنائی هست .

مزاحم تلفنی از فحش خوردن خوشش میاد.
از عصبانیتِ شما و داد و فریادتون لذت میبره .
از شنیدنِ صداتون و غر زدنتون لذت میبره .
فقط از برنداشتن گوشی و بی اعتنائی بدش میاد .
بیخیالش بشین و مسجهاش رو نخونده پاک کنین و برای مسجهاش یه زنگ بی صدا بذارین تا وقتی مسج میاد براتون بیخودی هی نرید سراغ گوشی ببینین مسج از کی هست .

برای شمارش هم زنگ بی صدا بذارین تا وقتی زنگ میزنه تلفنتون اصلاً زنگ نخوره .
اگر هم از یه شماره دیگه بهتون زنگ زد , تا فهمیدین خودشه خیلی خونسرد و بدون هیچ عکس العملی قطع کنید و شمارش رو ذخیره کنید و یراش زنگ بی صدا بذارین . فقط همین
====================================

اگر هم  پاش رو از حد و مرز زنگ زدن فراتر گذاشت به پلیس خبر بدین .
طبق قانون یا حبس میشه یا غرامت باید پرداخت کنه .

Alinho
31-01-2013, 18:27
سلام .

مزاحم تلفنی اگر با بی اعتنائی روبرو شد خودش ناامید میشه میره دنبال کارش چون از تنها چیزی که خوشش نمیاد بی اعتنائی هست .

مزاحم تلفنی از فحش خوردن خوشش میاد.
از عصبانیتِ شما و داد و فریادتون لذت میبره .
از شنیدنِ صداتون و غر زدنتون لذت میبره .
فقط از برنداشتن گوشی و بی اعتنائی بدش میاد .
بیخیالش بشین و مسجهاش رو نخونده پاک کنین و برای مسجهاش یه زنگ بی صدا بذارین تا وقتی مسج میاد براتون بیخودی هی نرید سراغ گوشی ببینین مسج از کی هست .

برای شمارش هم زنگ بی صدا بذارین تا وقتی زنگ میزنه تلفنتون اصلاً زنگ نخوره .
اگر هم از یه شماره دیگه بهتون زنگ زد , تا فهمیدین خودشه خیلی خونسرد و بدون هیچ عکس العملی قطع کنید و شمارش رو ذخیره کنید و یراش زنگ بی صدا بذارین . فقط همین

اگر هم پاش رو از حد و مرز زنگ زدن فراتر گذاشت به پلیس خبر بدین .
طبق قانون یا حبس میشه یا غرامت باید پرداخت کنه .
یه مواردی هم هست طرف اول اشتباه میگیره بعد میگه حالا که دختر درومده بزار یه زنگ دیگه بزنم همین چند هفته پیش یکی به خواهر ما زنگ زد خواهرم گفت اشتباهه و قطع کرد. بعد 1دقیقه دوباره زنگ زد من دوزاریم افتاد، گوشیو از خواهرم گرفتم با لحن تند باهاش حرف زدم برگشت گفت اشتباه گرفتم گفتم غلط کردی 2بار اشتباه گرفتی و... بعد طرف گرخید دیگه زنگ نزد! (همیشه بافرهنگ‌بازی خوب نیست و یه جایی باید بخوری تا خورده نشی البته با عرض معذرت!)

farid0485
01-02-2013, 12:15
سلام
ظرفهای چینی و شیشه ای رو که لبه اش پریده و دست رو میبُره میشه خیلی راحت تعمیر کرد تا به دست آسیب نزنه :
ابزار لازم :
یک تکه ی کوچیک سمباده ی آهن که خیلی زبر نباشه ( شماره ی 200 تا 500 )
از سنگِ چاقو تیز کن هم میتونین استفاده کنین .

روشِ کار :
این کار رو باید تویِ سینکِ ظرفشوئی و زیر شیر آب انجام بدین .
شیر آب رو کمی باز کنین
سمباده رو خیس کنین
قسمتی که لبه اش پریده و تیز شده و دست رو میبره بگیرین زیر آب و خیلی آروم و با احتیاط سمبادش بزنین .
چرا میگیریمش زیر آب ؟
تا آب اون شیشه ی سابیده شده ( خاکِ شیشه ) رو بشوره و ببره .
این کار فقط یک یا دو دقیقه طول میکشه .
هر بار بعد از کمی سمباده زدن , با انگشتتون خیلی آروم شکستگی رو لمس کنین ببینین تیزیش از بین رفته یا نه ؟
در نهایت , لبه ی شیشه صیقلی و نرم میشه و دیگه خطری نداره استفاده از اون ظرف .

روش کار جالبه...

ولی باز ایمنی کافی رو نداره...

بهتر شیشه شکسته شده دور انداخته بشه...

farid0485
01-02-2013, 12:18
توی عروسی و این جور مجالس سعی کنین زیاد حرف نزنید...مخصوصا اگه فیلمبردار دور و بر شما میچرخه:jealous:

یه سری جاها هست ک عاقلانه ترین کار اینه ک فقط وفقط سکوت کنید تا بقیه ازتون بخان ک یکمی هم حرف بزنید...

ツツツ
01-02-2013, 13:11
سعی کنید کارهایی که قراره چند روز آینده یا کارهای مهمی که قراره بعد انجام بدید بنویسید بچسبونید یه جایی که توی دید باشه من خیلی فراموشکار بودم خیلی از کارهایی که انجام میدادم رو یادم میرفت این کار خیلی خوبه کارهام رو مینویسم میچسبونم روی اسپیکرم همیه توی دیدم هست باعث میشه یادم نره!بدترین فراموشکاریم هم تاریخ انتخاب واحدم بود و باعث شد این ترم با هر چی استاد...........که ازشون فراری بودم درس بردارم!!!

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-02-2013, 17:01
سلام .
از وقتی ارز و طلا گرونتر از قبل شده چند جا رفتم دیدم جر و دعواست بین زن و شوهر یا پدر و مادر و پسر یا دخترشون بر سر اینکه شش ماه پیش باید ماشین میخریدیم اما نخرید حالا دوبرابر شده !!!!
چند ماه پیش باید پولهامون رو سکه میخریدیم نخریدیم حالا کلی گرون شده !!!
یکیشون هم بود میزد پشت دست خودش و افسوس میخورد و میگفت من باید همون موقع که سکه 500-600 تومن بود هرچی پول داشتم سکه میخریدم اما احمقی کردم نخریدم والا الان پولم تقریباً سه برابر شده بود !!!!!

اينجور طرز فکر فقط خیال پردازی هست .
اگر راست میگین و به قول خودتون شِمّ اقتصادیتون قوی هست بگین الان باید چه کار کرد و چی خرید و چی فروخت .

ziba12
01-02-2013, 17:40
همیشه قبل از خرید گوشی کلی تحقیق کنید و از فروشنده مهلت تست کلی و در صورت معیوب بودن اجازه پس گرفتن بخواید /:n12:

Alinho
02-02-2013, 10:16
90% سرعت بالای ماشین‌ها به خاطر در جو بودن راننده است و نه عجله داشتن. بنابراین کسایی که هی میگن *دیر رسیدن بهتر از هرگز نرسیدن است* اشتباه فکر میکنن!:3:

Atghia
02-02-2013, 10:53
دوستان جعبه موبایلتون رو هیچ وقت دور نندازید! من بی تجربه بودم خیلی راحت جعبه موبایلم بنا به دلایلی توسط یکی از افراد خانواده دور انداخته شد:n03: بعد الان یک گوشی خیلی خوب و تر و تمیز روی دستم مونده که هیچ جا نمیخرن علت هم میپرسی میگن باید جعبه باشه جعبه سند گوشی هست و اگه نباشه از کجا بفهمیم شاید گوشی دزدی باشه!!!:n04::n15:
خلاصه جعبه ها رو انبار کنید:n02:

ツツツ
02-02-2013, 17:38
معمولا در طی روز زیاد کارت به کارت میکنیم کاغذاشون رو به هیچ وجه دور نندازید حتی اگر مطمئن هستید که واریز شده:n02:

100 هزار تومن پول واریز کردم طرف بعد 1 ماه اومده میگه پول ریخته نشده منم یادم نیست از کدوم کارت ریختم فقط تاریخش رو میدونم طرف مقابل هم نمیره از حسابش صورت حساب بگیره من مجبور برم از 6تا کارت موجودی بگیرم:n02: هیچ کدوم توی اون تاریخ 100 واریزی نداشته مونده یه کارت که اونم فردا باید برم.اگر قبضش بود این همه دنگ و فنگ نداشتم!

ehsan_iace
02-02-2013, 19:58
در تکمیل تجربه شما

با توجه به اینکه جوهر کاغذ رسیدهای خودپردازها بعد از مدتی نگهداری کم‌رنگ می‌شود و رسید بلا استفاده می‌شود بهتر است رسیدهای مهم‌تان را اسکن کنید یا از آن‌ها عکس بگیرید

MOHAMMAD_ASEMOONI
03-02-2013, 13:49
سلام .
اگر نان خورِ خانواده هستین نه نان آور , باید برایِ نان خور بودنتون دلیلی منطقی داشته باشین وگرنه شما برایِ خانوادتون و خودتون زیان و ضرر دارین .
دلیل منطقی برایِ نان آور نبودن یعنی چی ؟
یعنی اینکه :
1- شما کم سن و سال هستین و هنوز دارین درس میخونین .
2- شما دارین تو دانشگاه درس میخونین و بیخود وقتتون رو تلف نمیکنین و در آینده با استفاده از مدرکتون میخواین کار کنین و نان آور بشین
3- شما در کشوری زندگی میکنین که قانون اجازه ی کار بهتون نمیده به همین دلیل نمیتونین نان آور باشین
4- شرایط جسمانی شما باعث میشه نتونین کار کنین .
5- وجودتون در خانه ضروری هست .
6 - شرایط امنیتی جامعه ای که در اون زندگی میکنین اجازه نمیده کار کنین .
7 - دارین دنبالِ کار میگردین و هنوز کار مناسب پیدا نکردین .
اینها چند نمونه از عذرهای مُوجّه بود برایِ نان خورِ خانواده بودن .
==============================

اما اگر شما نان خور هستین و فقط پول خرج میکنین به خاطر تنبلی و بی عاری و بی فکری و بی خیالی و اینها , کاری درستی نمیکنین .
از مهربانی سرپرستتون که بهتون نان میده سوء استفاده نکنین و کاری پیدا کنین و حداقل جزئی از خرج و مخارج خودتون رو دربیارین .
خبر دارین تویِ بعضی از کشورها بسیاری از پدر و مادرها تا بچه 18 ساله میشه بهش میگن دیگه سِنت قانونی شده , برو جدا زندگی کن دیگه نمیتونیم خرجت رو بدیم ؟
==============================
نان آور شدن و درآمد داشتن و استقلالِ مادی خیلی لذت داره .
خوردن از غذائی که آدم از کار و تلاشِ درستِ خودش تهیه کرده واقعاً لذت داره و برایِ یک آدم غیور و غیرتمند که غرور مثبت و عزتِ نفس داره هیــــــــــــــــچ غذائی به خوشمزگی غذائی که از دسترنج و زحمتِ خودش هست پیدا نمیشه .

اگر نان آور نیستین حداقل در نان خور بودن و مخارج , رعایتِ حالِ نان آورِ خانواده رو بکنین .

=======================

نگین بچه دار شدند حالا هم باید نونش بدند .
بله بچه دار شدند و وظیفشون هست نونش بدند اما نه اینکه بدونِ هدف نونش بدند .
پدر مادر از همون موقع که بچشون میره مدرسه ابتدائی توقع دارند زحماتشون و نانی که به بچه میدند ثمره داشته باشه و امیدوار باشند که این بچه که فقط میخوره و میخوابه و پول میگیره و خرج میکنه و مدرسه میره , بالاخره یه روزی میاد که رویِ پایِ خودش میایسته و نان آور میشه .
اگه دیدن فقط نان خور هست اما حرکتش به سمتِ استقلال و نان آور شدن نیست صداشون درمیاد .

-===============================
مسئولیتِ پدر و مادر در قبالِ فرزندانشون یک مسئولیتِ محدود هست یعنی حد و حدودی داره و یه روز تموم میشه .
شما طبیعت رو ببینین , یه پرنده صبح تا شب جون میکنه تا شکم جوجه هاش رو سیر کنه اما این جوجه ها روزبروز بزرگتر میشن و آماده میشن برایِ مستقل شدن و همینکه قدرت پرواز پبدا میکنند کم کم میرند دنبالِ زندگی مستقل خودشون .

=====================================
اگر پدر و مادر هستین و وضع مالیتون هم خوبه این دلیل نمیشه که بچه هاتون رو بی عار و نان خور و مصرف کننده بار بیارین .
بنده مردی رو دیدن که ده دوازده تا هتل داره اما پسرهای 13 و 15 و17 ساله اش رو تابستونها با خودش میبره تو اداره ی شرکتهاش تا کار یاد بگیرند درحالیکه اصلاً نیازی به چول درآوردنِ بچه هاش نیست اما دوراندیش و خردمند هست و دوستیش با پسرهاش دوستیِ خاله خرسه نیست .

MOHAMMAD_ASEMOONI
05-02-2013, 12:03
سلام .
اگر از اینترنتِ موبایل استفاده میکنید ,بعضی وقتها سرعت یک دفعه افت میکنه .
گوشی رو بذارین رو حالتِ هواپیما ( قطع کاملِ آنتن ) بعدش دوباره از حالت هواپیما خارجش کنید , سرعت میره بالا .
این روش در 99% مواقع سرعت رو میبره بالا .

====-===============-==-===-=====================

وقتی گوشیِ نو میخرید حتماً شماره ی سریال رویِ قوطی رو با شماره ی سریال رویِ گوشی چک کنین , هر دو باید یکی باشه .

=======================================

وقتی گوشیِ آکبند میخرید اجازه ندید که فروشنده قوطی رو باز کنه .
قبلش قوطی رو ازش بگیرید و خوب وارسی کنید و مطمئن بشید که قبلاً باز نشده .
بعضی از فروشنده ها قوطی که قبلاً باز شده رو دوباره میبندند و اون رو جلو مشتری دوباره باز میکنند تا مشتری نفهمه که گوشی آکبند نیست .

Alinho
06-02-2013, 06:11
خطاب به خودم: سر کلاس یا تیکه‌های باحال بنداز، یا خفه شو. به خدا با این تیکه‌پرونی‌های بی‌مزه هیچ دختری عاشقت نمیشه. بیشتر منفور میشی بدبخت!:n07:

hamed29
06-02-2013, 19:08
حتما شده یه دفتر بخرید ولی سال که تموم میشه ببینید کلی از برگه ها سفید مونده.اینجا بهتره دفتر رو دور نندازید؛میتونید سال بعد ادامه ش رو واسه یه درس دیگه استفاده کنید.البته من یه راه بهتر دارم ؛دفترهایی که جلدشون ضخیم هستن : برگه های سفیدش رو جدا و باهاش یه دفتر نو درست کنید.چیز خاصی لازم نیست؛ فقط قیچی و چسب نواری. اگه چسب ماتیکی هم باشه بد نیست.من خودم تونستم ۵ تا دفتر تمیز درست کنم. حالا اگه میخواستم همون ها رو بخرم دست کم ۱۵ تومن خرجش میشد!البته کلی دفتر معمولی هم بود که برگه های سیاهش رو جدا کردم که در نتیجه تبدیل شدن به دفتر نو.اگه جلدشون خودکاری یا کثیف بودن میتونید با کاغذ کادو ... جلد بگیرید.

hamid_diablo
06-02-2013, 20:48
برای حمل و نقل راحت برخی از لوازم خونگی که میشه اجزای اونو جدا کرد بهتره اجزا جدا بشه و بعد جابجا بشه...مثلا برخی از کمدها و دراورها که میشه کشوها رو ازشون جدا کرد...اینطوری حمل بدنه اصلیشون با جدا کردن اجزاشون راحت تر میشه

mahdimb
07-02-2013, 00:31
تا می تونید سعی کنید از دیگران زیاد انتقاد نکنید چون بعضی ها هستن که به بعضی انتقادها حساسن و ممکنه همون وقت جوابتون رو بدن یا این که بعدا به خاطر کینه ای از اون حرفتون دارن حسابی حالتون رو جا بیارند. زیاد به کار کسی کار نداشته باشید و تو کارای بقیه دخالت نکنید (هی حرف نبرید و بیارید) شما کار خودتون رو انجام بدید و سرتون به کار خودتون باشه (بذارین بقیه هر غلطی میخوان بکنن)، نصیحت شما بعضی مواقع نه تنها جواب نمیده بلکه برعکس ممکنه الکی اعصابتون رو هم خرد کنن. به قول مولانا آدم باید تا میتونه سکوت و خاموشی پیشه کنه. موفق باشید:»

SaMsUnG
07-02-2013, 11:56
دوستان هیچوقت راحت به کسی (جنس مخالف) دل نبندید
اول سعی کنید طرف را بشناسید و متوجه بشید که او هم به شما علاقه مند هست یا نه
کسی که به شما علاقه داشته باشه این دوست داشتن را خودش تو حرفاش و رفتارش نشون میده
پس اول متوجه بشید که آیا این علاقه دو طرفه هستش یا نه، بعد سراغ موارد دیگری بروید

ثانیا هیچوقت کسی را وابسته به خودتون نکنید اگر بهش علاقه ای ندارید یعنی وارد رابطه های الکی برای سرگرمی و پرکردن وقتتون نشید چون ممکنه طرف بهتون وابسته بشه و بعد که ازش جدا شدید (چون علاقه ای هم نداشتید) یه بلایی سرخودش بیاره و ...
و مطمئن باشید که آدم هر دستی بده پس میگیره
اینو به عینه تجربه کردم که میگم پس الکی نگید دو روز دنیا را خوشه ، بیخیالش و ...

Alinho
09-02-2013, 08:04
یادمون باشه زندگی خیلی کوتاهه و یک دقیقه بیشتر باهم بودن رو باید جشن بگیریم./ با رفیق دوران کودکی و مدرسه و سربازیم سر یه مساله‌ی الکی قهر کردم و به یه ماه نکشید که بیچاره با موتور تصادف کرد و از دنیا رفت. الان تنها شدم و مثل چی پشیمونم که چرا اون یه ماه آخر رو باهاش نبودم./ قدر عزیزاتون و لحظاتی که باهاشون هستید رو بدونید چون دنیا خیلی بی‌رحمه!:ohno:

Atghia
09-02-2013, 22:21
وقتی با یک دوست تازه آشنا میشید هرچقدر هم بنظرتون خوب و قابل اعتماد باشه اما سعی کنید همه چیز رو در مورد خودتون ،رو نکنید! باهاش خیلی هم روراست نباشید جانب احتیاط رو رعایت کنید دوستان! بد دیدم که اینارومیگم:n03:
بدی بعضی از ماها اینه(ازجمله خودم) فکرمیکنیم که همه ظاهر و باطنشون یکیه که در خیلی موارد اصلا اینجوری نیست
یاد امضای یکی از بچه های انجمن افتادم که مضمونش این بود بزرگترین حماقت ،صداقت با یک فرد با سیاست است!!!!

EHSANRF
10-02-2013, 01:19
برای مصاحبه استخدامی که میرین همیشه دست بالا بگیرین.
نباید کوچکترین نقطه ضعفی از شما ببینن.
مثلا اگه فقط بلدین ویندوز نصب کنین بگین ( پشتیبانی سیستم و نصب و ارتقاء سیستم عامل :دی )
حقوق درخواستی تون رو همیشه سعی کنید دست بالا بگیرین چون معمولا 200تومنش رو میزنن. اینو از من داشته باشین...
تمامی جوانب کار رو در نظر بگیرین و طوری نشه که قرارداد باهاتون ببندن و یه خسارت جبران ناپذیر دست و پاتون رو بگیره...

پ.ن هیچ وقت زمان دانشگاه دنبال کار تمام وقت نباشین، یا از این میزنین یا از اون

anti-military
11-02-2013, 01:19
هیچ وقت در حال رانندگی با ماشین به اطراف نگاه نکنید

امروز تو یه جاده خاکی داشتم میرفتم که چندتا سگ یه گوشه نشسته بودن و منم چند لحظه بهشون نگاه کردم و دیدم یکی از پشت ماشین داده میزنه که مواظب باشه مواظب باش
به خودم اومدم دیدم فقط چند سانت مونده که ماشین بیوفته پایین از جاده!!! اما شانس آوردم و سریع برگشتم تو جاده

واقعا عدم توجه به جلو خطرناک ترین کار تو رانندگیه
فقط چند ثانیه کافیه که از شرایط کاملا عادی به گیر افتادن و له شدن بین آهن پاره های ماشین تبدیل بشه

یه چیز دیگه اینکه با ماشین های ایرانی مخصوصا 405 و پراید بیشتر از 110 تا نرید چون تا زمان ترمز نمی تونید درک کنید با چه سرعتی دارید میرید
به خاطر عادت ممکنه 120 کیلومتر هم به نظرتون کم بیاد اما اگه از بیرون به ماشین خودتون نگاه کنید متوجه میشید با همین سرعت 110 کیلومتر هم اگه
اتفاقی کلی جلوتر از ماشین هم رخ بده دیگه نمیشه ماشین رو نگه داشت

تصادف با ماشین هم جز بدترین مرگ هاست و بهتر خیلی مراقب بود
واقعا ارزش نداره

jb.NY
11-02-2013, 18:20
برسیم به بحث شیرین خواب و چرت های بعد از ظهری
حتما شما هم واستون پیش اومده که بعد از ظهر میخواید استراحت کنید، میرید یه گوشه ای یه متکا میندازید و 2 ساعت فیکس میخوابید، بعد که بلند میشید احساس نافرمی میکنید و با سردرد مواجه میشید، با خودتون میگید کاش نمیخوابیدم
خب این سردرد و احساس نافرم بودن دوتا علت بیشتر نداره، علت اول و اصلی ترین علت بر میگرده به لایه های خواب، مطمئنن بیشترمون میدونیم که خواب چندین لایه داره، به 10 دقیقه ابتدایی خواب لایه اول گفته میشه، 10 تا 20 دقیقه میشه لایه دوم، و از 20 دقیقه که گذشت وارد لایه سوم شدیم که سنگین ترین لایه ست، انتهای این لایه 90 تا 120 دقیقه بعد از شروع خوابه، اگه به این لایه برسیم مطمئنن بیداریمون با سردرد همراه خواهد بود، حالا چه این لایه رو تا انتها بریم، چه کسی وسط این لایه ما رو از خواب بیدار کنه، در هر صورت رسیدن به این لایه مساویه با سردرد
دلیل دومش هم بر میگرده به تغییر نور محیط، فرضن ساعت 3 4 بعد از ظهر شما میرید واسه استراحت، خب، اونموقع هوا کاملا روشن هست اما تو این فصل که روزها کوتاهه مطمئنن بعد از 2 ساعت استراحت هوا رو به تاریکی رفته و این تغییر وضعیت و تغییر نور باعث سردرگمی و ایجاد اون حس بد میشه
حالا یه راهکار هست که بتونیم بدون سردرد گرفتن از چرت بعد از ظهری لذت ببریم، اونم اینه که: 1- نذاریم چرت تبدیل به خواب بشه و از 20 دقیقه بگذره و به لایه سوم برسه 2- یه همچین فصل هایی که روز کوتاست وآفتاب حدود ساعت 5 غروب میکنه بهتره زمانبندی کنیم که این 20 دقیقه چرتمون به تاریکی هوا برخورد نکنه تا باعث ایجاد سردر نشه
مطمئنن بیشترمون این مطالب رو میدونستیم، ولی بهش توجه نداشتیم
پ.ن
مطمئن باشید میشه واسه چرت زدن هم تامینگ گذاشت، یاد دوران مدرستون بیوفتین که مجبور بودین هر روز ساعت هفت بیدارشید، اونوقت بیشتر مواقع ایام تعطیل هم ناخودآگاه حدود هفت از خواب میوفتادید
این هم به همین صورته، اگه بخواید روی 20 دقیقه بیدارشید بیدار میشید، باور کنید همین 20 دقیقه هم اینقدر بهتون انرژی میده که تا شب سرپا باشید و بجنبید
من خودم همیشه بین 15 تا 18 دقیقه بیدارم
پیروز و پاینده باشید

Alireza SM
12-02-2013, 01:27
سعی کنین از کسی انتقاد نکنین مگه اینکه کاملا ضروری باشه. در جامعه ما کسی جنبه انتقاد نداره به جای اینکه به جنبه های مثبت انتقادتون فکر کنه؛ علیه شما واکنش نشون میده و سعی میکنه شخصیت شما رو زیر سوال ببره. کلا منتقد باشی همه ازت کینه به دل میگیرن. به قول پدرم؛ انتقاد کردن در جامعه ما یعنی دشمن درست کردن.

MR.CART
12-02-2013, 03:00
یه نصیحت پدرونه بهتون میکنم
خواهشا هم شما پشت کسی بدگویی نکنید هم با بدگویان همنشینی نکنید.
بدگویی کردن تهمت،بغض،کینه و هر چی فکرش کنی میاره
از اخلاق کسی بدتون میاد با جرئت باشین و رو در رو بهش بگین اگه میترسین طرف بلای خطرناکسی سرتون بیاره اون یه بحث دیگس...
با نظر بالایی هم موافقم.

a6543210
12-02-2013, 06:20
برای مصاحبه استخدامی که میرین همیشه دست بالا بگیرین.
نباید کوچکترین نقطه ضعفی از شما ببینن.
مثلا اگه فقط بلدین ویندوز نصب کنین بگین ( پشتیبانی سیستم و نصب و ارتقاء سیستم عامل :دی )
حقوق درخواستی تون رو همیشه سعی کنید دست بالا بگیرین چون معمولا 200تومنش رو میزنن. اینو از من داشته باشین...
تمامی جوانب کار رو در نظر بگیرین و طوری نشه که قرارداد باهاتون ببندن و یه خسارت جبران ناپذیر دست و پاتون رو بگیره...

پ.ن هیچ وقت زمان دانشگاه دنبال کار تمام وقت نباشین، یا از این میزنین یا از اون

ممنون می شم در مورد مصاحبه استخدامی ها بیشتر بگین.امی خوام بیشتر بدونم.مصاحبه دارم!!!:n02:

jb.NY
12-02-2013, 12:09
ممنون می شم در مورد مصاحبه استخدامی ها بیشتر بگین.امی خوام بیشتر بدونم.مصاحبه دارم!!!:n02:

بنده هم مصاحبه های کاری جالبی داشتم، بذارید آخریشو واستون بگم
برای بار اول که درواقع ارزیابی کلی بود رفته بودم مصاحبه، بعد از تموم شدن یه گفتگوی کوچیک با مدیرعامل و دو سه تا از اعضا (که بجز وضع اطاقم و کمک کردن در شستن ظرف و اینجور حرفا در مورد چیز دیگه ای بحث نشد!) رفتم با اپراتور شبکه مصاحبه فنی داشته باشم، حقیقتش قرار بود تو واحد پشتیبانی اون شرکت استخدام بشم، رفتم پیشش و یه سری سوالات اعتقادی پرسید(مذهبی نه ها) که مثلا دلیلت برای دنبال کار گشتن چیه و اینجور حرفا، خندم گرفته بود واقعا، دلیلت برای دنبال کار گشتن چیه!
بگذریم، بعد یه سری سوالات فنی هم کردن ایشون ازم، منم مردو مردونه اونایی که بلد نبودم رو گفتم بلد نیستم، اونایی هم که میدونستم یا حدودی بلد بودم رو بهش گفتم
چند هفته بعد مصاحبه اصلیش بود، دوباره با همون جناب اپراتور شبکه وارد اطاق تست شدیم، اینبار هم مثل دفعه قبل خیلی خونسرد گزینه هایی رو که بلد نبودم رو گفتم بلد نیستم، و اونایی که میدونستم رو انجام دادم
چندوقت بعدش که خبر نتیجه رو گرفتم خود اپراتور برگشت بهم گفت با خونسردیت نشون دادی که هیچ علاقه ای به کار نداری و از روی شکم سیری میخوای بیای سر کار!
اینم نتیجه روراست بودن با ملت!
لب مطلب اینکه منفی گرا نباشید موقع مصاحبه، چیزایی که بلد نیستید رو بگید بلد نیستم اما در ادامش با انرژی بگید که هنوز جوونم و آماده یادگیری، به سرعت یاد میگیرم
درضمن انتظار هر نوع سوالی رو داشته باشید
موفق باشید

MOHAMMAD_ASEMOONI
13-02-2013, 09:57
سلام .
سر سفره به کسی نگین : از این غذا هم بخور خیلی خوشمزه هست .
دلیلی نداره غذائی که شما دوست دارین همه دوست داشته باشند .

بهش بگین :
از این غذا هم بچشید , اگه خوشتون اومد میل کنین .

=============================
اگر کسی گفت فلان غذا رو دوست نداره بهش نگین وای غذای به این خوشمزگی رو برای چی دوست نداری .
انسانِ پخته و با تجربه هرگز چنین حرفی نمیزنه چون میدونه نتیجه ی دیدنها و شنیدنها و بوئیدنها و چشیدنها در مغز افراد یکسان نیست .
این همان سلیقه هست .

Beta
13-02-2013, 10:02
اگه صحبت کردن نقره باشه،سکوت کردن طلاست! :n01:

ziba12
13-02-2013, 10:31
:n19:هر وقت تو شب تاکسی کرایه گرفتین حتما نکاه کنید پول پاره نباشه

A/|\IR
14-02-2013, 10:29
امان از این پرحرفی
دو تا تجربه در این مورد

هیچ وقت بیش از حد خودتون صحبت نکنین تو این وضع که مردم حوصله خودشونو ندارن تحمل پر حرفی بسیار بسیار آزار دهندس
اگه انرژی بیش از حد دارین با به کار گرفتن در چیزی که استعدادش رو دارین خالی کنین
یادتون باشه پر حرفی رو حتی نزدیک ترین کسانتون هم نمیتونن تحمل کنن

تو محیط کار یا هر جای دیگه که در طول روز با چند نفر هستین جواب آدم های پر حرف رو ندین
ما در طول روز ۵ ۶ نفر با همیم یک نفر هی صبح تا شب هی فک میزنه هیچکس جوابشو نمیده جز یه نفر
اگه اون یه نفر هم جواب این طرف نده یارو مجبور میشه فکو ببنده اعصاب بقیه هم بهم نمیریزه

این حرف رو باید با طلا نوشت
اگه حرف نزنی کسی فکر نمیکنه لالی!

با رعایت این چیزا که خیلی سخت نیست یکم به اطرافیانمون احترام بزاریم
از لحن تندم عذر میخوام از دوستان -- خودم هر روز دارم عذاب میکشم از این مسئله

Mehran-King
14-02-2013, 10:30
قبل از سخن گفتن در مورد آینده کمی پیش بینی کنین!!!

SaMsUnG
16-02-2013, 11:56
دوستان عزیزم وقتتون را به بطالت نگذرونید من الان 24 سالمه و اینقدر پشیمونم که چرا موقعی که 18 سالم بود و تازه دانشگاه میرفتم همون موقع نچسبیدم به یک کاری که الان برای خودم اوستا شده باشم

با نشستن توی خونه و پای کامپیوتر هیچ مشکلی حل نمیشه

ha789di
16-02-2013, 13:09
دوستان عزیزم وقتتون را به بطالت نگذرونید من الان 24 سالمه و اینقدر پشیمونم که چرا موقعی که 18 سالم بود و تازه دانشگاه میرفتم همون موقع نچسبیدم به یک کاری که الان برای خودم اوستا شده باشم

با نشستن توی خونه و پای کامپیوتر هیچ مشکلی حل نمیشه
منم مثل شما هستم 25 سالمه پشیمونم چرا از 17-18 سالگی نرفتم سرِ کار
2روزه خدمتم تموم شدهحالا هم بیکار وعلاف واسه خودم میچرخم:n27:

Saeed Dz
16-02-2013, 21:04
البته بعضی اوقات سکوت نوعی خیانت محسوب میشه و نهایت حقارت و ترس انسان رو نشون میده!

ツツツ
16-02-2013, 21:50
به هیچ وجه و به هیچ عنوان به هیچ کس توی اینترنت اعتماد نکنید و اطلاعات خوتون چه شماره چه عکس رو در اختیار کسی قرار ندید....

Beta
16-02-2013, 22:28
البته بعضی اوقات سکوت نوعی خیانت محسوب میشه و نهایت حقارت و ترس انسان رو نشون میده!
منظور از سکوت (نگه داشتن زبان ) بود منظورم !!:n02:

sms11
16-02-2013, 22:34
ما یه پست دادیم فورا پاک شد
==========
آقا با دلال جماعت معامله نکنید.مخصوصا توی جنس های دست دوم.اسم این جماعت دلال یه چیز دیگس که خودتون بهتر میدونید

5ajad
16-02-2013, 22:54

به نظر من بستگی به محیط هم داره!
مثلا توی جمع دوستان سکوت اصلا خوب نیست!

من خودم آدم درونگرایی هستم...خیلی وقتا با دوستام که هستم میگن سجاد چیزی چیزی بگو !
یا مثلا اینقدر توی کلاس صحبت نکردم تا یه سوالی از معلمه میپرسم کلاس یهو ساکت میشه :n02:

توی یه پست هم توی همین تاپیک گفتم که توی مجالس عروسی و اینا که دوربین هم هست اونجا سعی کنین با بغل دستیتون زیاد حرف نزنین! بعدش که فیلم رو آوردن مثل من خجالت نکشین که من چقدر با پسرخالم فک زدم:دی

در کل اینکه اعتدال توی صحبت کردن هم لازمه که من این اعتدال رو ندارم:دی

Eblis 2011
16-02-2013, 22:56
دوستان جسارتا فک میکنم نقل قول گرفتن از تجربیات بقیه ممنوع .

hamid_diablo
17-02-2013, 12:48
معمولا عادت داریم برای شروع کاری بگیم از شنبه یا سر ماه یا...شروع کنیم.با هم معمولا سر موعد ک میرسه میگیم از شنبه بعد و....

برای اینکه این اتلاف وقت و تنبلی بوجود نیاد بهتره هر زمان ک قراره کاری رو شروع کنیم و حتی اگه برنامه ریزی کردیم براش همون لحظه یه اقدام کوچیک کنیم.مثلا اگه قرار گذاشتیم از شنبه زبان بخونیم.الان که چهر شنبس فقط کتاب زبان رو تو دستمون بگیریم.اصلا لازم نیست چیزی بخونیم .اینطوری کم کم امادگی پیدا میکنیم که کاری رو شروع کنیم

hamed29
18-02-2013, 13:31
بهتره قبل از خروج از منزل پول خوردها و اسکناسهای ریز رو توی یه جیب بذاریم,
اینطوری هر وقت لازم شد کرایه یا خریدی که هزینه ش زیاد نیست رو پرداخت کنیم، دیگه لازم نیست کل دارایی از جیب مبارک خارج بشه.

---------------

موقع پرداخت هزینه ی کالا یا خدمات اگه قیمت رو نمیدونید بهتره تا فروشنده قیمت رو نگفته دست به جیب نشید (میدونید که چرا؟!)

Davood_titan
18-02-2013, 13:43
به نظر من بستگی به محیط هم داره!
مثلا توی جمع دوستان سکوت اصلا خوب نیست!

من خودم آدم درونگرایی هستم...خیلی وقتا با دوستام که هستم میگن سجاد چیزی چیزی بگو !
یا مثلا اینقدر توی کلاس صحبت نکردم تا یه سوالی از معلمه میپرسم کلاس یهو ساکت میشه :n02:

توی یه پست هم توی همین تاپیک گفتم که توی مجالس عروسی و اینا که دوربین هم هست اونجا سعی کنین با بغل دستیتون زیاد حرف نزنین! بعدش که فیلم رو آوردن مثل من خجالت نکشین که من چقدر با پسرخالم فک زدم:دی

در کل اینکه اعتدال توی صحبت کردن هم لازمه که من این اعتدال رو ندارم:دی

این کم حرفی هم چیز بی خودیه خودم دچارش شدم :n28:

Scof
19-02-2013, 00:46
تجربه من نيست ولي ميگن :

درس بخونيد و ادامه تحصيل بديد به هر حال ادم بيكاري يا پولداري يا كارمندي يا ... كه دكتري داره جايگاه بهتري داره نسبت به فوق و فوق ليسانس نسبت به ليسانس و ليسانس به ديپلم و ...

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-02-2013, 09:17
سلام .
اگر از اینترنت موبایل استفاده میکنید , برای اینترنت یک گوشی جدا بگیرید و به هیچ وجه شماره تلفنها و مسجهاتون رو روش ذخیره نکنید .
استفاده از گوشی جدا برای اینترنت خیلی مزیت داره و امنیتش هم خیلی بیشتره .
هنگ کردنِ گوشی خیلی خیلی کم میشه وقتی خط تلفن از خط اینترنت جدا بشه .
در موقع حرف زدن با تلفن , اینترنت قطع نمیشه .
اگه از نظر بودجه مشکل دارین میتونین یه گوشی خوب بگیرین واسه اینترنت و یه گوشی معمولی دستِ دوم تمیز هم بگیرین برای تلفن زدن .
اگر هم دو خط تلفن دارین میتونین یه گوشی دو خطه بگیرین .

Atghia
20-02-2013, 21:41
دوستان سعی کنید که وقتی چندتا وسیله یکجا خرید میکنید قیمت تک تک اونها رو بپرسید و حدودی ببینید که چقدر میشه تا وقتی برای پرداخت صندوق رفتید دچار مشکل نشید:n27:((البته اگر مغازه خوبی باشه اصولا فاکتور میدن که تک تک مشخص شده اما خب بعضی وقتها هم فاکتوری در کار نیست!))
مشکلی که برای من پیش اومد این بود که 5تا وسیله خریدم طرف حساب که کرد پرداخت کردم ،قیمت 4تا رو میدونستم اما اونیکی رو نه! واسه همین اعتراضی نکردم ،اما بعدا فهمیدم قیمت اصلیش چند بوده، دیدم زیادی حساب کرده!! حالا بماند اشتباهش سهوی بوده یا عمدا اما مراجعه بعدی من و پیگیریم به جایی نرسید و 20 تومن این وسط معلوم نشد که چه شد!:n15:

MOHAMMAD_ASEMOONI
21-02-2013, 18:32
سلام .
اگه دوست دارین بدونین آی پی شما توی اینترنت ثابت هست یا تغییر میکنه , از این سایت استفاده کنید

روش کار با موبایل :

با مرورگر وارد این سایت بشین
اسم کشور و شهر و شماره ی آی پی رو بهتون نشون میشه .
پنج رقم آخر رو حفظ یا یادداشت کنید
حالا مرورگر رو ببندید
موبایل رو روی حالت هواپیما قرار بدین ( قطع کامل آنتن )
از حالت هواپیما خارج بشین
مرورگر رو باز کنین و وارد اون سایت بشین
اگر آی پی شما تغییر کرده معنیش اینه که میشه با رفتن به حالت هواپیما آی پی رو تغییر داد .
اگر آی پی تغییر نکرد معنیش اینه که آی پی شما ثابت هست .
آی پی متغیر بهتر هست و جاسوسی از شما و ردیابیتون توی نت رو یک درجه دشوارتر میکنه .

برای اینترنت دایل آپ و دی اس ال هم میشه از همین روش استفاده کرد .

اگر اون سایت باز نمیشه , از سایتهای مشابه استفاده کنید .
کافیه تو گوگل بنویسید
my ip

=========================================
هفته ای یک بار یه سر به سایت پلیس فتا بزنید و تیتر خبرها رو بخونید و اخبار مهم رو بخونید خصوصاً اخبار ترفندهای جدید کلاهبرداری اینترنتی

اگه اطلاعاتتون در مورد امنتیت در اینترنت کمه این تاپیک رو از صفحه ی آخر مطالعه کنید

در نت هم سایتهای زیادی برای بالا بردن اطلاعات در مورد امنیت در اینترنت هست
کافیه در گوگل بنویسید
امنیت در اینترنت

وین رونی
27-02-2013, 10:47
بچه ها خواهشا کمکم کنید
من جایی زندگی می کنم که به علت برخی مسایل سر و صدا زیاده و مخصوصا شبا تا ساعت یک صدای زیادی میاد.منم اکثر اوقات شبا زود می خوابم اما به محض شنیدن سر و صدا از خواب می پرم.دیگه اعصابم ریخته بهم
شنیدم گوشی هایی هست میذاری رو گوش و صدایی نمی شنوی اما پیدا نکردم.
از کجا باید اینو تهیه کنم?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

MOHAMMAD_ASEMOONI
27-02-2013, 11:24
بچه ها خواهشا کمکم کنید
من جایی زندگی می کنم که به علت برخی مسایل سر و صدا زیاده و مخصوصا شبا تا ساعت یک صدای زیادی میاد.منم اکثر اوقات شبا زود می خوابم اما به محض شنیدن سر و صدا از خواب می پرم.دیگه اعصابم ریخته بهم
شنیدم گوشی هایی هست میذاری رو گوش و صدایی نمی شنوی اما پیدا نکردم.
از کجا باید اینو تهیه کنم?

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

سلام
1- اگر صداهای مزاحم از پنجره میاد , با نصب شیشه ی دولایه یا سه لایه صدا خیلی کم میشه .
2- اگه ار دربِ اتاق یا از اطراف پنجره صدا میاد ,میتونین با چسبوندن نوار درزگیر تا حدِ زیادی صدا رو کم کنید .
3- استفاده از اسفنج گوش . دو تا اسفنج نرم هست که میذارین تو گوشهاتون و دیگه به سختی میشنوید .

داروخانه ها دارند .
4 - استفاده از گوشیهای صنعتی که در کارخونه ها و فرودگاهها و نیروگاهها و غیره استفاده میشه . بدیش فقط اینه که نمیشه باهاش به پهلو خوابید .

مغازه های ابزار فروشی و مغازه هائی که وسائل ایمنی میفروشند دارند این گوشیها رو و نوع ارزون و گرون داره که همونجا میتونین امتحانش کنین و از کارائیش مطمئن بشین .

5- روشن کردن وسیله ای که صدای یکنواخت تولید میکنه مثل کولر گازیِ پنجره ای که صدا داره اما بعد از چند دقیقه مغز به صداش عادت میکنه و اون رو مزاحم نمیدونه اما صداهای خارجی در صداش گم میشه و آدم میتونه راحت بخوابه .
6- خودتون رو عادت بدین که این صداهائی که میاد صدایِ زندگی هست . مردم زنده اند و زندگی صدا داره و این طبیعی هست .
یکی موتور سواره یکی ماشین یکی حرف میزنه یکی داد میزنه , بچه ها بازی میکنند و میخندند و جیغ و داد میزنند , هواپیما رد میشه , اینها همه صدای زندگی هست و معنیش اینه که من هنوز زنده ام . بعدش لبخند بزنین و بخوابین .
بعضيها قدرت انجام شماره ی 6 رو ندارند چون از بچگی شرایط زندگیشون طوری بوده که همیشه نگرانی و ترس همراهشون بوده یا دیدنِ جر و دعواهای زیاد و ترسیدن و نگرانی زیاد .
مغز این افراد به صدا خیلی حساس میشه و شنیدن صداهای مزاحم خصوصاً صدایِ بلند به شدت براشون آزاردهنده هست .
بعضیهاشون رو میارند به مصرف قرصهای آرامبخش و خواب آور که کار بسیار خطرناکی هست .
بعضیهاشون که امکاناتش رو دارند میرند یک جای آروم زندگی میکنند .
عده ای هم از روشهای 1 تا 5 استفاده میکنند .
عده ای هم کم کم میشند جزء شماره ی 6 خصوصاً اونهائی که از نظر معنویات در حدِ مطلوب هستند .
عده ای هم تا آخر عمر با این مشکل دست به گریبان هستند .

mohammd1
27-02-2013, 16:37
همیشه بدبین باشید... یعنی بدترین حالت رو در نظر بگیرید تا سرتون کلاه نره
ساده ولی مهم:n26:

hamid_diablo
27-02-2013, 17:13
هنگام خرید کت و شلوار حتما به سایز اون دقت کنید و اگر کوچیک یا بزرگ بود حتما بدید خود فروشنده اونو براتون درست کنه.برای یکی از اقوام کت و شلوار گرفتیم که شلوارش کمی تنگ بود و قرار شد خودمون تو خونه اونو درست کنیم اما درست نشد هیچ بدتر هم شد...وقتی هم به فروشنده مراجعه کردیم گفت که از پس گرفتم یا تعمیر اون معافیم

وین رونی
28-02-2013, 10:32
سلام
1- اگر صداهای مزاحم از پنجره میاد , با نصب شیشه ی دولایه یا سه لایه صدا خیلی کم میشه .
2- اگه ار دربِ اتاق یا از اطراف پنجره صدا میاد ,میتونین با چسبوندن نوار درزگیر تا حدِ زیادی صدا رو کم کنید .
3- استفاده از اسفنج گوش . دو تا اسفنج نرم هست که میذارین تو گوشهاتون و دیگه به سختی میشنوید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

داروخانه ها دارند .
4 - استفاده از گوشیهای صنعتی که در کارخونه ها و فرودگاهها و نیروگاهها و غیره استفاده میشه . بدیش فقط اینه که نمیشه باهاش به پهلو خوابید .

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مغازه های ابزار فروشی و مغازه هائی که وسائل ایمنی میفروشند دارند این گوشیها رو و نوع ارزون و گرون داره که همونجا میتونین امتحانش کنین و از کارائیش مطمئن بشین .

5- روشن کردن وسیله ای که صدای یکنواخت تولید میکنه مثل کولر گازیِ پنجره ای که صدا داره اما بعد از چند دقیقه مغز به صداش عادت میکنه و اون رو مزاحم نمیدونه اما صداهای خارجی در صداش گم میشه و آدم میتونه راحت بخوابه .
6- خودتون رو عادت بدین که این صداهائی که میاد صدایِ زندگی هست . مردم زنده اند و زندگی صدا داره و این طبیعی هست .
یکی موتور سواره یکی ماشین یکی حرف میزنه یکی داد میزنه , بچه ها بازی میکنند و میخندند و جیغ و داد میزنند , هواپیما رد میشه , اینها همه صدای زندگی هست و معنیش اینه که من هنوز زنده ام . بعدش لبخند بزنین و بخوابین .
بعضيها قدرت انجام شماره ی 6 رو ندارند چون از بچگی شرایط زندگیشون طوری بوده که همیشه نگرانی و ترس همراهشون بوده یا دیدنِ جر و دعواهای زیاد و ترسیدن و نگرانی زیاد .
مغز این افراد به صدا خیلی حساس میشه و شنیدن صداهای مزاحم خصوصاً صدایِ بلند به شدت براشون آزاردهنده هست .
بعضیهاشون رو میارند به مصرف قرصهای آرامبخش و خواب آور که کار بسیار خطرناکی هست .
بعضیهاشون که امکاناتش رو دارند میرند یک جای آروم زندگی میکنند .
عده ای هم از روشهای 1 تا 5 استفاده میکنند .
عده ای هم کم کم میشند جزء شماره ی 6 خصوصاً اونهائی که از نظر معنویات در حدِ مطلوب هستند .
عده ای هم تا آخر عمر با این مشکل دست به گریبان هستند .

خیلی خیلی ممنون
یه جا تو تهران این گوشی اسفنجی ها رو می فروشه که اصل هم هست اما من اسلامشهر یکی خریدم معمولی بود دیشب گذاشتم گوشم بد نبود ولی میرم تهران اون اصل رو می خرم
خدا خیرت بده :n02: خیلی اذیت میشدم من حتی صدای خورده شدن چوب بوسیله موریانه رو می شنوم.خیلی آزار دهنده است :n03:

ehsan_iace
28-02-2013, 13:31
اگر می‌خواهید در رستوران میز رزو کنید حتماً هزینه آنرا سئوال کنید (بعضی اوقات هزینه رزو میز از هزینه خود غذا بیشتر است!)

حتما ریز فاکتور ریز غذا و نوشیدنی‌های را بگیرید و پس از چک کردن فاکتور هزینه آنرا بپردازید

MOHAMMAD_ASEMOONI
28-02-2013, 13:52
خیلی خیلی ممنون
یه جا تو تهران این گوشی اسفنجی ها رو می فروشه که اصل هم هست اما من اسلامشهر یکی خریدم معمولی بود دیشب گذاشتم گوشم بد نبود ولی میرم تهران اون اصل رو می خرم
خدا خیرت بده :n02: خیلی اذیت میشدم من حتی صدای خورده شدن چوب بوسیله موریانه رو می شنوم.خیلی آزار دهنده است :n03:

سلام دوستان .

بنده بارها از راه دور خرید کردم و کلی هم صرفه جوئی شد در مخارج .
مثال :
یه بار اهواز بودیم و یکی از دوستان با بنده بود .
قبلاً از یه مغازه در چهارباغ اصفهان گز خریده بود و سوغات برده بود کویت و خیلیها ازش خواسته بودند دوباره براشون بخره .
حالا ما اهواز بودیم و اون مغازه اصفهان .
دوست بنده خیال داشت بره اصفهان فقط برایِ گز خریدن اما گزها رو از همون مغازه خریدیم بدون رفتن به اصفهان .
چطوری ؟
1- زنگ زدیم مرکز تلفن اصفهان ( 333333) که مخصوص راهِ دور هست و در واقع همون 118 هست و شماره ی اون مغازه رو گرفتیم
2- زنگ زدیم به اون مغازه و گفتیم میخوایم 20 بسته گز بخریم از راهِ دور .
3- قیمت تعیین شد و شماره حسابشون رو گرفتیم و پول رو ریختیم به حسابشون .
4 - زنگ زدیم بهشون خبر دادیم که پول واریز شد به حسابشون .
5- از مرکز تلفن اصفهان شماره ی تیپاکس اصفهان رو گرفتیم و زنگ زدیم و قیمت ارسال گزها رو از اون مغازه تا منزل در اهواز سوال کردیم و توافق شد .
6- به مغازه خبر دادیم که تیپاکس میاد تحویل میگیره .
7 - بعد از سه روز گزها رو در منزل تحویل گرفتیم و پولی که یه تیپاکس پرداخت کردیم خیلی خیلی کمتر از مخارج رفتن به اصفهان و هتل و تاکسی و غیره بود .

حالا اگه بخوام چیزی بخریم که تا حالا ندیدیمش چکار کنیم ؟
جواب :
اول زنگ میزنید به مرکز تلفن اون شهر شماره تلفنهای چند مغازه ی معروف رو میگیرید .
زنگ میزنید بهشون و مشخصات دقیق کالا رو میپرسین ( اسم , مدل , مارک و غیره ) .
توی نت اون کالا رو میبینید .
بعد که مطمئن شدین همونی هست که میخواین طبق روش قبل خریداری میکنید .
==================================+===

فرق این روش با خرید اینترنتی اینه که شما مجبور نیستین فقط کالاهایِ عرضه شده در نت رو بخرین بلکه هر کالائی که دوست داشتین میتونین بخرین .

بنده بارها با همین روش , از تهران قطعات یدکی خریدم که اگر میخواستم برم تهران باید کلی هزینه ی رفت و برگشت و غیره پرداخت میکردم

یه نکته ی بسیار مهم که در این جور خرید کردن خیلی بهتون کمک میکنه :
هر جا رفتین و کالاهائی داره که شما ممکنه یه روز بخواین ازش خرید کنین , کارتش رو ازش بگیرین و این کارتها رو در دفترچه ی مخصوص کارت قرار بدین .
دکترها در یک صفحه
لوازم یدکی فروشی ها در یک صفحه
شرکتهای بازرگانی
اغذیه فروشیها
خلاصه هر دسته در یک صفحه .
دفترچه مخصوص کارت تلفن رو میتونین از نوشت افزاریها بخرید .
یا میتونین شماره تلفنها و مشخصات کاملشون رو در گوشیتون ذخیره کنین .
و البته همیشه از لیست شماره تلفنهای ذخیره شده در موبایلتون یک فایل احتیاطی ( بک آپ) بگیرین تا اگر بلائی سر گوشی اومد شماره ها رو داشته باشین .

amir.orc
28-02-2013, 14:00
هرگز هرگز هرگز:
یه دوست خوب رو از دست ندید به هیچ قیمتی.
دوستی یه معامله مالی پایاپای نیست که هی بگید خب من امروز این مقدار برام خرج برداشت و این کار رو برای طرف کردم پس باید انقدر پس بده.این دوستی نیست.
دوستی یعنی بی منت و به خاطر هیچی با کسی بودن و تنها انتظار از دوست هم باید همین باشه که به خاطر هیچی با شما دوست باشه . منظورم پول کار زیبایی موقعیت اجتماعی و .... این چیزاست.
دوست رو فقط فقط می شه تو موارد سختی تشخیص داد
.یه دوستی داشتم 9 سال رفیق بودیم همیشه اون یه مشکلی داشت و من دستشو می گرفتم بعد 9 سال یه مشکل خیلی کوچک که حتی مالی هم نبود و فقط یه خورده زمان بیشتری برای من انجام اون کار می برد برخوردم بعد نه تنها به من کمکی نکرد بلکه چنان مشکلاتی سر راهم قرار داد و آبرویی از من نزد یک بزرگوار برد که نگو و نپرس.من چون دوستم بود از ته قلب اصلا به دل نگرفتم و بخشیدمش ولی دیگه نتونستم حتی باهاش صحبت کنم چون واقعا به نظرم بی معرفتیه محض بود و یهو فهمیدم این آدم اصلا دشمن واقعیه من بوده تا دوست.واقعا آخه چرا ما آدما اینجوری هستیم؟؟؟

MILIN3M
28-02-2013, 16:00
سعي كنيد اگه لازمه خيلي قاتع نه بگيد به عواقبش فك نكيد يا خجالت نكشيد اگه لازمه قاطه نه بگيد

a6543210
28-02-2013, 22:49
برام شده تجربه "بیتشر آدمای اطرافمون دورو هستن! ":n15:

تو این مدت این موضوع برام فک نمی کردم مهم باشه ولی الان فهمیدم آدما دورو هستن.کنارت خوبن و می خندن ازت که جدا می شن تو خلوتشون یه چیز دیگن.
به دیگران زیاد اعتناد نکنید و سفره دلتونو جولو هر کی پهن نکنید.به نظرم تنها کسایی که تو رو خیلی دوستت دارن و نمی خوان بهت ضرری برسه پدر و مادر آدم هستن.چون بچشونی و دوست دارن عاقبت بخیر شی...

boy iran
28-02-2013, 23:36
هميشه سعي كنيد روتون حساب كنند نه ازتون حساب ببرند

amir.orc
28-02-2013, 23:47
برام شده تجربه "بیتشر آدمای اطرافمون دورو هستن! ":n15:

تو این مدت این موضوع برام فک نمی کردم مهم باشه ولی الان فهمیدم آدما دورو هستن.کنارت خوبن و می خندن ازت که جدا می شن تو خلوتشون یه چیز دیگن.
به دیگران زیاد اعتناد نکنید و سفره دلتونو جولو هر کی پهن نکنید.به نظرم تنها کسایی که تو رو خیلی دوستت دارن و نمی خوان بهت ضرری برسه پدر و مادر آدم هستن.چون بچشونی و دوست دارن عاقبت بخیر شی...

آی گفتی.
رفیق بی کلک فقط مادر!
ولی همین الان من کسایی رو میشناسم که از قبال دوست به خیلی جاها رسیدن.حالا خودم دلم خیلی از دوست پره ولی دلیل نمی شه حتما دوست چیزه بدی باشه.
اون موقع ها که ما دانشجو بودیم خب یه اکیپی بودیم که تقریبا با هم فارغ التحصیل شدیم .من خودم که پارتی نداشتم و مجبور شدم وارد یه کار دیگه شم کلا .ولی 4 تا از دوستان ا از قبال عموی یکی از بچه ها رفتن سرکار از همون روز فارغ التحصیلی.الان بعد چند سال همشون میلیاردرن که هیچ با هم مثل برادر هستند جدا از کار خودشون هم با این که همشون ازدواج کردن بازم زناشون نتونستن هیچ اختلافی بینشون بندازن و تازه اونام باهم مثل خواهرن.واقعا آدم لذت می بره.
اون وقت ما رو بگو که معدلمون از همشون بالاتر بود ولی چون هیچ پشتوانه ای نداشتیم الان هیچی به هیچی.درامدمونم که به ماهی 1 تومنم به زور برسه.
واقعا آخه چرا یه ذره مهربون تر نباشیم.....به خدا دنیا برای همه بهتر میشه...............بهم کمک کنیم مثل اون 4 دوست خوب من.

5ajad
01-03-2013, 13:45
آگه یه روز صبح قراره امتحان یا آزمون بدین حتما روز قبلش حواستون به گوارش و خورد و خوراکتون باشه!
چون وسط آزمون همراه با مغز ، شکم هم به کار میفته و هرچی بلدین یادتون میره:n09:

مثلا غذا های نفخ آور نخورین و گلاب به روتون دستشویی بیشتر برین! صبح هم قبل از امتحان کامل خودتون رو تخلیه کنید:دی

این مسئله توی آزمون های حساس مثل امتحان های پایان ترم و مـخـــصوصـــــــا کنــــــــــکور اهمیت بیشتری داره!

amir.orc
02-03-2013, 15:02
از جمله افرادی که نباید هرگز حتی 1 درصد بهشون اعتماد داشت مامورین پست و کارمندان این اداره هستند متاسفانه.
همیشه با این افراد با دقت کامل برخورد کنید فرضتون بر این باشه یه کلکی تو کاره.تو این هفته این بار دومه که این افراد مامور و کارمند اداره پست از اعتماد بیجای من بهشون سو استفاده کردند متاسفانه.
البته همیشه استثنا هم هست.ولی من خیلی از کارشون ناراحت شدم و واقعا تاسف باره که سر یه چیزه به این بی ارزشی(ارسال یه جنس)هم آدم با کلاهبرداری روبرو میشه.
انشاالله که بقیه ماموران و کارمندان اداره پست مثل این 2 سودجو نیستند.

SIMON137
03-03-2013, 02:06
گذشته و خاطرات یک فرد هویت اون شخصه ، خواهی نخواهی پس از مدت ها خاطرات گذشته کم کم فراموش میشه و موارد جدید جاش رو تو ذهن میگیره . یک روز خوبی که با خانواده یا دوستان گذروندین تو هفته اخیر رو به خاطر بیارین ، اتفاقاتی که افتاد کارهایی که کردین ... یه مدت دیگه هیچ کدوم ممکنه یادتون نباشه ، به نوعی در ذهنتون هست و حتی ممکنه خوابش رو ببینید ولی وقتی بیدار میشید یادتون نمیاد و فکر می کنید این صحنه کجای گذشته اتفاق افتاده
ثبت خاطراتتون به صورت نوشتاری و در صورت امکان به همراه تصویر و یا صوت علاوه بر اینکه به صورت کلی براتون مفیدخواهد بود و بهتون آرامش میده باعث میشه لحظات زیبای زندگیتون رو از دست ندید و گاها برخی اشتباهات رو مجدد تکرار نکنید ، حتی اگر همین الان از دوران کودکی یا ... خاطراتی دارید بنویسید ، چون به مرور از ذهن پاک میشه و فقط نقاط مهم و روشن جاشون رو میگیره.
با دیجیتالی شدن زندگی شاید خیلی وقت باشه که آلبومی رو پر نکردید سعی کنید برخی عکس های دیجیتالیتون رو چاپ کنید و تو آلبوم بذارید
لحظات زیبای زندگیتون رو که براتون ارزش داره با یک عطر یا موسیقی خاص ماندگار کنید. بهترین محرک ذهن می تونه یک رایحه مطبوع باشه که حتی پس از گذشت 10 سال هم به راحتی می تونید حس کنید در همون لحظه در گذشته هستید.
بعضی مواقع با انجام ساده ترین کارها می تونیم از با ارزش ترین دارایی های زندگیمون محافظت کنیم ...

anti-military
03-03-2013, 02:35
دوستی فقط دوستی ها نوجونی و بس !!

آدمهای بزرگ نمی تونن دوست های خوبی واسه هم دیگه باشن
چون دوستی واقعی یه پاکی و سادگی میخواد که تو وجود آدم بزرگ ها نیست

منظورم از آدم بزرگا کسایی که دوره نوجونی رو رد میکنن و وارد جونی و میانسالی و ... میشن

امیدوارم بعد از مرگ بشه دوباره حس و حال بچگی رو تجربه کرد

5ajad
03-03-2013, 11:54
آقا وقتی از بیرون میاین خونه و میخواین لباس هاتون رو عوض کنین ، جیب هاتون رو یه چک بکنین!
بعضی وقتا میبینی گوشی توی جیب شلوار جا میمونه و ممکنه آسیب ببینه یا ... !
مدارک ، پول و ...
یا حتی یه خودکار یا شکلات که ممکنه شلوارتون رو کثیف کنه!

======
راستی گفتم خودکار ، هروقت خواستین خودکار بزارین توی جیبتون حتما رو به پایین باشه! رو به بالا اگه باشه جوهرش میریزه و توی جیبش پر جوهر میشه!

amir.orc
05-03-2013, 14:47
واقعا از رو لباس و کفش نمیشه گفت یکی فقیره یا نه.فقط میشه گفت که شخصیتش در چه حده.

امروز یه آقایی رو دیدم لباساش انقدر کثیف بود که نگو یه جفت کفش پاره هم پوشیده بود.انقدری لباساش کثیف بود که انگار از باتلاق امده بیرون واقعا آدم دلش می سوخت هی تو دلم میگفتم ببین چقدر بدبخته و نیگا تو این سن دنبال یه لقمه نونه و از این حرفا......خلاصه اون جلوی ما بود و ماهم پشت سرش یه 15 متری فاصله داشتیم و چون تو مسیر رفت و آمد بود ما هم داشتیم پشت سرش می رفتیم.یهویی دم یه سانتافه وایستاد اولش گفتم تو دلم حتما مثلا غذایی "پولی"چه میدونم یه چیزی که نداره اون تو دیده دلش می خواد انقدری دلم براش سوخته بود که میخواستم ساندویچ و کیکی که داشتم میبردم سر کارو بهش بدم.آقا یهو دست کرد تو جیبش سوییچشو درآورد پرید بالا ماشین .سر راه که داشت از پارک میومد بیرون یه خانمی هم با کالسکه داشت از خیابون می رفت انور(از جلو ماشین این یارو) همین یارو گداهه کلی بهش بد و بیراه گفت و مثل جت رفت.واقعا میدیدیش می گفتی اصلا از این بدبخت تر تو دنیا نیست ولی واقعا تبلور شیطان تو بدن یه پیرمرد بود.

boy iran
05-03-2013, 19:19
تا جايي كه امكان داره غذاي بيرون رو نخورين

من زياد بيرون غذا ميخورم چون همش بيرونم بعضي وقتها دقت ميكنم خودشون غذاي خودشون رو نميخورم و يك چيز ديگه درست ميكنند چه كبابي ها چه فست فود يك روز از يكيشون كه يكم مشتي تر بود پرسيدم گفت خدايي من جاي تو بودم نميخوردم خودتون ديگه حساب كنيد

5ajad
05-03-2013, 19:30
آقا هر وقت خواستین از تاکسی پیاده شین ، قبل از خروج حتما یه نگاه به صندلی (جایی که نشسته بودین) بندازین!

ممکنه گوشیتون یا پول یا مدارکتون از جیبتون در اومده باشه و دیگه پیدا کردن اون تاکسی هم خیلی سخت میشه! حالا تاکسی رو هم پیدا کردین از کجا معلوم یکی اون چیز رو بر نداشته باشه...یا راننده تاکسی خودش برداره و اصلا منکر بشه:n02:

در حالی که با یه چک کردن صندلی میشه از این مشکلات پیشگیری کرد!:n06:

///
دوست خود من همین اتفاق براش افتاد (گوشی) ولی راننده تاکسی آدم خوبی بود و بهش برش گردوند!

amir.orc
06-03-2013, 21:04
بچه ها میشه لطفا در مورد تجربیاتی که ازتون کلاهبرداری شده و یا مثلا یه چیزی امضا کردید بعد طرف از اون سو استفاده کرده بیشتر بنویسید.
نمیدونم چرا انقدر کلاهبرداری یهو زیاد شده دمه عیدی.از بقال و چقال از 1 هزار تومن تا همین جور برو بالا این هفته سرم کلاه گذاشتن تا مامور پست و قصاب و راننده وانت و استاد دانشگاه و وکیل ..... .
اصلا دیگه نمیدونم باید چی کار کنم که سرم کلاه نره؟فقط تجربیات شما میتونه کمک کنه.

hamid_diablo
06-03-2013, 21:09
امیر جان سئوال خوبی پرسیدی

دایی بنده خونه ای داشت که قولنامه ای بود...بعد از مدتی برای اینکه خونشون بفروشنه رفته بود یه سری به خونش بزنه ک در کمال ناباوری متوجه شده بود که شخصی به عنوان مستاجر اونجا ساکنه!!!

بعدا فهمید ک کسی ک این خونه رو ازش قولنامه ای خریده اونجا رو داده مستاجر!!!!

کلی دنگ وفنگ کشید ک بتونه حقشو بگیره و الانم به خاطر 7 میلیون از این ساختمون به اون شاختمون برای شکایت و برگشت زدن چک میره

همه اینارو گفتم ک بدونی شرایط قولنامه ای چیه و بری دربارش به خوبی تحقیق کنی ..اگه خواستی برای اطلاعات بیشتر یه سری به اینجا بزن

5ajad
06-03-2013, 22:32
آقا تا مریض شدین برین دکتر...کم نیستن کسایی که به خاطر یه سرما خوردگی ساده بیماری قلبی گرفتن و مجبور به عمل جراحی شدن!
======
گفتم عمل جراحی:
(این یکی دیگه تجربه خودمه:دی)
چندین سال پیش مشخص شد که بیماری قلبی دارم ، پدر مادرم منو بردن پیش یه دکتر ، که اون دکتر هم گفت باید عمل شه ! خلاصه اینکه منو بردن زیر تیغ یه پروفسور قلب (!) ، نهایتا خوب نشدم که هیچی ، بد تر هم شدم:n08:
تازه بعد چند سال که رفتم پیش دکتر های دیگه ، گفتن که از اول هم عمل جراحی لازم نبوده!:n02:

نتیجه اینکه برای بیماری هاتون (اونایی جدی هستن...مثلا برای سرما خوردگی نه:n02:) به دکتر های مختلف مراجعه کنید! بعضی از پزشک ها هستن که از دکتری فقط اسمش روشونه و هیچی حالیشون نیست!
مخصوصا بعضی هاشون که طلب پول زیر میزی میکنن باید بیشتر بهشون شک کرد!

ببخشید طولانی شد!

hfj
06-03-2013, 22:47
شاید بعضی از شما هنوز شاغل نشدین و سر کار نرفته باشین. ولی من که چندین ساله توی این جامعه دارم کار می‌کنم، تجربیاتی بدست آوردم که امیدوارم براتون مفید باشه:

تجربه‌ی اول:
متاسفانه توی کشوری که داریم زندگی می‌کنیم، محل کار، تبدیل شده به یک محیط زمخت و خشن و هر کسی که بیشتر اهل حیله و نیرنگ باشه، موفق‌تره. دوستای عزیز P30، یه توصیه‌ی برادرانه دارم براتون و اینکه توی محل کار، هرگز و هرگز و هرگز، کسی رو مورد اعتماد و امین خودتون ندونین. حتی صمیمی‌ترین همکاری که ممکنه داشته باشین، میتونه خیلی راحت زیراب شما رو بزنه. پس نکته‌ی طلایی اینه که: ظاهر آدم‌ها با باطنشون خیلی فرق می‌کنه. سعی کنین توی محل کار، به هیچ عنوان از مسائل شخصی و خانوادگی برای کسی تعریف نکنین که بعداً براتون دردسرساز می‌شه. همون دوست‌هایی که فکر می‌کردین بهترین آدم‌های روی کره‌ی زمین هستن، رو در روی شما می‌ایستن و جلوی رئیستون شما رو سکه‌ی یه پول می‌کنن. وقتی هم که از خودتون دفاع می‌کنین در کمال ناباوری می‌بینید که رئیستون آنچنان تحت تاثیر حرف‌ها و زیرآب دیگران قرار گرفته که حتی حاضر نیست با شما بحث کنه. چرا عاقل کند کاری که باز آرد پشیمانی. از همون اول، سرتون توی لاک خودتون باشه تا دیگران نتونن هیچ حرفی پشت سر شما بزنن. منظورم این نیست که با همکارانتون خشک برخورد کنید، منظورم اینه که به همین راحتی به هر کسی اعتماد نکنید و حرف‌های خصوصی‌تون رو برای هر کسی بازگو نکنید.

تجربه‌ی دوم:
توی محل کار، از هر نظر بهترین باشید.
از نظر اخلاق (از همون اول) به همه احترام بگذارید، حتی کسانی که به نظرتون آدم‌های خوبی نیستن. این به نفع شماست و تجربه‌ی چندین ساله‌ی منه.
اشراف به کاری که انجام می‌دید / سعی کنید هر روز دانش‌تون رو در زمینه‌ی کاری که انجام می‌دید افزایش بدید / چه با کتاب، چه با اینترنت و ... اینجوری تبدیل میشید به یک کارمند نمونه. چون رئیستون دوست داره شما آدم دقیق و منظمی باشید و کارتون رو باسرعت و دقت بیشتری انجام بدید. پس با دانش کافی، مهارت خودتون رو به دیگران ثابت کنید.

تجربه‌ی سوم:
به کار دیگران، کاری نداشته باشید. کار خودتون رو انجام بدید. تجربه به من ثابت کرده که اکثر آدما توی محل کار، دوست ندارن توی کارشون دخالت کنید. چون اونها این کار رو به عنوان فضولی تلقی میکنن. غافل از اینکه حتی ممکنه قصد و نیت شما خیر باشه و خواسته باشید بهشون کمک کنید، ولی دیگران بدبین هستن. یادتون نره!

تجربه‌ی چهارم:
سعی کنید تا جایی که ممکنه، محل کارتون دور از محل زندگیتون نباشه. چون اینجوری فرصت‌های طلایی زندگیتون رو فقط توی رفت و آمد از دست می‌دید. گرچه ممکنه از همون زمان‌های به‌اصطلاح مُرده هم استفاده کنید، ولی یادتون باشه رفت و آمد طولانی (مخصوصاً اگه روزانه باشه) شما رو خیلی زود از پا در میاره.

تجربه‌ی پنجم:
توی محل کار، به هیچ عنوان به کسی دل نبندید. (حتی اگر قصد و نیت شما باز هم خیر باشه). چون دیگران به سرعت برق، متوجه این قضیه میشن و شروع میکنن به حرفهای خاله‌زنکی! رئیستون هم خیلی زود مطلع میشه. از ما گفتن بود.
امیدوارم توی محل کار (و صد البته در تمام دوران زندگیتون) همیشه بهترین باشید :n16:

ol.mansoor
06-03-2013, 22:53
سریع اعتماد نکنید

abdolahe
06-03-2013, 23:07
خود شیرینی و اصطلاحا دلقک بازی! نتیجه سریع و کوتاه مدت داره ، ولی اگر سنگین باشید دیر جواب میگیرید و ماندگار ، ادم های با وقار در وجود افراد نفوذ میکنن منتهی به مرور زمان ، افراد دیگه در ابتدا جو رو متشنج میکنن و چیزی دیده میشن که نیستن بمرور زمان نمایان میشن و احساس تنفر نسبت بهشون پیدا میشه ، پس سنگین باشید و با وقار ، شما دلقک نیستید !

Atghia
06-03-2013, 23:58
سریع اعتماد نکنید
بی اختیار یاد این ضرب المثل افتادم با دیدن پست شما
که میتونه بیان تجربه هم محسوب بشه
کم گوی و گزیده گوی چون دُر :n16:

hamed29
07-03-2013, 01:24
اگه احتمالا از آشنایان و یا اقوامتون یه نفر در جایگاه خاصیه ( یعنی جزء بچه های بالا هست! ) هیچ وقت به کسی نگید حتی به صمیمی ترین دوستتون؛ اینطوری حتی اگه به خاطر لیاقت و توانایی خودتون به جایی برسید و موفقیتی کسب کنید، همه شما رو زیر سؤال میبرن که به خاطر پارتی بازی و... بوده

Agame.Arash
07-03-2013, 13:21
اگه حوصله گوش دادن به استاد معارف و ادبیات و اینجور چیزا رو سر کلاس نداری بد ترین کار خوابیدن یا حرف زدن با جفتیته!
تشریف ببر ته کلاس مث من با psp یا موبایل یا یه چیزی تو همین مایه ها کار کن...
لازم نیس هر 10 دقیقه یه بار نگا ساعتت کنی تا اعصابت خرد شه...

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !

urcu
07-03-2013, 14:07
اگه حوصله گوش دادن به استاد معارف و ادبیات و اینجور چیزا رو سر کلاس نداری بد ترین کار خوابیدن یا حرف زدن با جفتیته!
تشریف ببر ته کلاس مث من با psp یا موبایل یا یه چیزی تو همین مایه ها کار کن...
لازم نیس هر 10 دقیقه یه بار نگا ساعتت کنی تا اعصابت خرد شه...

Sent from my Sony Xperia S using Tapatalk 2
I Love Sony !
با عرض سلام.
این پست شما هم به نوبه خودش میتونه مفید باشه اما همیشه مد نظر داشته باشید که دوران مدرسه دیگه بر نمیگرده... ( شما حساب کن همین که شما به بهانه مدرسه نمیخواد برید سر کار و دغدغه های دیگه زندگی رو داشته باشید چقدر از شخصی که از
10__12 سالگی مجبوره بره سر کار جلو تر هستید. پس روا نیست که زحمات پدر و مادر رو که با هزاران امید فرزندشون رو راهی مدرسه میکنن با پی اس پی و موبایل بازی هدر داد.)
و یه تجربه ...
همیشه سعی کنید در کار ها با افراد آگاه مشورت کنید و هیچ کاری رو با عجله انجام ندید... که نتیجه اون به ضرر خود شما خواهد بود.

MOHAMMAD_ASEMOONI
07-03-2013, 17:08
سلام .
بعضی از عکاسها زیاد براشون مهم نیست که کسی که اومده عکس بگیره سر و وضعش مرتب هست برایِ عکس گرفتن یا نه . درست نشسته یا نه .
بارها کارمندهائی که عکس آورده بودند برایِ پرونده هاشون , توی عکسهاشون یک کج نشسته بودند یا یقه ی پیرهن یا کتشون کج هست یا شانه هاشون بالا پائین هست یا عینکشون کجه یا یقه ی زیرپیرهنشون پیدا هست یا کراواتشون کجه یا موهاشون نامرتب و کج و کوله هست .

وقتی میرید عکس بگیرید , درجا نرید بشینید رو صندلی .
اول به عکاس بگین یکی دو دقیقه صبر کنه , برید جلو آینه لباس و مو عینک و ابرو و سبیل و برای خانومها روسری و مقنعه و غیره .
خلاصه خودتون رو از چشم یک عکاس که میخواد عکس بی عیب بگیره ببینید .

وقتی نشستین رویِ صندلی اول یه نگاه به خودتون بندازین , چین و چروکهای لباستون رو مرتب کنین
یقه رو مرتب کنین
زیرپیرهن رو بزنین زیر لباستون که اصلاً پیدا نباشه .
صاف بشینین , قوز نکنین.
بعضیها عادت دارند همیشه گردنشون رو کج میکنن یه کم .
گردنتون رو هم صاف بگیرین .
عینکتون رو میزون کنین .

تازه بعد از همه ی این کارها از عکاس بپرسین همه چیز مرتبه ؟
شانه هام بالا پائین نیست ؟
گردنم کج نیست ؟
عینکم درسته ؟
البته از وقتی که دوربینها دیجیتالی شده , شما میتونین بلافاصله بعد از عکس گرفتن عکستون رو رویِ صفحه ی کامپیوتر ببینین تا اگه مشکلی داره دوباره عکس بگیرین همون موقع .
عکاس هم باید چند تا عکس بگیره ( با لبخند , بی لبخند و غیره ) تا شما یکیش رو انتخاب کنین تا براتون چاپش کنند .
بعضی از عکسها هم باید به فرم مشخصی باشه مثل زمینه سفید یا موی کوتاه یا بدون عینک و غیره .
قبل از عکس گرفتن اول در مورد مشخصات عکسی که میخواین بگیرین سوال کنین تا بیخودی الاف نشین و پول بیخودی ندین .

اسم و شماره تلفن عکاسی رو هم بگیرید و بزنین نو گوشیتون . یه روز به درد میخوره .

amir.orc
07-03-2013, 19:26
لحظه پیروزی لحظه ای هست که پیروزی را فرض و تلاش را اصل در نظر بگیریم.:n11:

راستی این جمله از استیو جابز هست.روحش شاد بچه خوبی بود ولی انصافا یکی از بدترین گناهاش اینه که خیلی آیفونش گرونه.

Beta
07-03-2013, 19:43
تا وقتی فکرت تو حبس باشه آزادی نیست !

MOHAMMAD_ASEMOONI
08-03-2013, 02:20
سلام
اگه فرم بدنِ شما مثل بروسلی هست یعنی لاغر اندام با قدی حدود 140 تا 175 و فِرز و چابک و سریع هستین و خواستین یک ورزش رزمی برای دفاع از خود یاد بگیرین , باید ورزشی مثل کاراته یا چیزی شبیه به اون یاد بگیرین تا بتونین فقط با چند تا ضربه ی حساب شده حریف رو بزنین بدون اینکه باهاش درگیر بشین یعنی بدون اینکه با هم دست به یقه بشین و همدیگر رو بگیرین .
چون جثه ی شما برای این کار مناسب نیست .
وقتتون رو صرف یاد گرفتن "جودو" یا ورزشی شبیه اون نکنین چون فایده ی زیادی نداره براتون چون در مبارزه با یک فردِ سنگین وزن حرف زیادی برای گفتن ندارین .
اما با کاراته میتونین بهش ضربه بزنین و شکستش بدین بدون اینکه بتونه شما رو بگیره .
========================
اگر چاق و کُند هستین بهتره جودو یاد بگیرین . اگر خوب یاد بگیرین , کسی که تو چنگتون بیافته کارش تمومه . .
در ضمن یادتون باشه که هر چی قوی تر میشین باید بی آزارتر بشین یعنی کسی رو اذیت نکنین .
ببری قوی باش با چنگالهای قدرتمند و تیز اما از کنار آهوی بی پناه و بی آزار , آرام و بی خطر بگذر .

ol.mansoor
08-03-2013, 11:49
یه چیز دیگه

نسبت به هر پولداری بد بین نباشیم !!!

متاسفانه توی ایران هرکی پولداره و مثلا یه ماشین گرون قیمت تو خیابون سوار میشه همه نظر حروم خوری و دزدی یا ارث و میراث و پدر پولدار بهش دارن در صورتی که از نظر من 70 درصد مردم ایران از راه حلال و فقط از طریق شانس و نوسانات قیمت و خیلی چیزهای دیگه هم که خودتون میدونید و همشون هم حلال هستند تونستند با یه سرمایه اولیه ی اندک پولدار بشن !!!!!! برای توضیحات کامل تر متن زیر را بخوانید اگه حالشو داشتید

دوستان فقط اومدم بگم پدرم یه کارگر سادس همیشه رویای پولدار شدن در سر داشتم به خیلی کار ها رفتم خیلی سختی کشیدم (خیلی خیلی خلاصه دارم میگم) تا اینکه یکی از دوستان بابای دوستم تو کار معدن بود و میخواست معدنش رو بفروشه و من دوستم پی گیر این ماجرا شدیم و معدنش رو واسش فروختیم و 400 میلیون به من و 400 تا هم به دوستم رسید الان من 20 سالمه و این قضیه مال پارساله و الان این 400 تومن را با فکر و البته شانسی که اوردم و با (نوسانات قیمت و سکه و کالا و ارز که خودتون میدونید و خیلی چیزای دیگه) این 400 تومنو در عرض یه سال به 498تومن رسوندم _ حالا میخوام بدونم آیا من هم از راه حرام پولدار شدم یا بابام پولدار بوده ؟ تازگی اسم جنسیس کوپه درسته اینقدرها هم ماشینی نیست ولی همینشم جرات نمیکنم سوار بشم و حرف و فحش مردم را بشنوم _ من یه یزدی ام _ یزدی ها هم اکثرا پولدارن فکر میکنم میدونید_ حالا میدونید چرا چون زحمت میکشن و فقط به فکر پولن _ 90 درصد هم از راه حلال پولدار شدن

شرمنده طولانی شد _ خواستم حرف دلمو بگم

ehsan_iace
09-03-2013, 10:23
جلوی کار اشتباه را بگیرید چون بزودی سر خودتون هم میاد!

مثلاً اگر اجازه بدهید پیش شما، پشت سر دیگری که حضور ندارد بدگویی کنند یا تهمت به او بزنند وقتی شما هم حضور ندارید درباره شما همین‌طور رفتار می‌کنند
راه حل: اجازه بدگویی، مسخره کردن و تهمت به افرادی که حضور ندارند را به دیگران ندهید و با افرادی که این رفتار را دارند در همان جمع و همان لحظه برخورد کنید!

pedromi
09-03-2013, 11:07
هرگز رو قول هیچ کسی حساب باز نکنید.

Atghia
11-03-2013, 21:54
تجربه شخصی من میگه : در محیط کاری یا دانشگاه و محیط های اینچنینی همیشه سعی کنید که با همه شده در حد سلام و علیک مراوده داشته باشید با همه اما با حفظ حدود
خوبیه اینکار اینه که بلاخره یک روزی مشکلی براتون پیش اومد در هر موقعیتی یک آشنا دارید که بتونید به کمک کردنش امیدوار باشید از گرفتن یک جزوه خاص گرفته تا سفارش کردن اینور و اونور:n10:
اینطوری خیلی بهتره تا اینکه تک و تنها باشید:n18:

5ajad
12-03-2013, 00:45
ممنون برادر آسمانی...ندیده بودم اون تایپک رو:)

MOHAMMAD_ASEMOONI
12-03-2013, 04:28
سلام دوستان .
لطفاً تجربه هاتون در موردِ سلامتی و بیماری و پزشکی رو در این تاپیک درج کنید .

با تشکر

secretman
13-03-2013, 17:13
این پست رو مینویسم اگه مدیرا خوششون نیومد میتونن پاک کنن

اینجا خواستم از MOHAMMAD_ASEMOONI ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز که واقعا پست های مفید و جالبی میزاره تو این انجمن تشکر کنم

وجود همچین کاربرایی واسه انجمن لازمه

محمد جان دمت گرم

Beta
13-03-2013, 20:15
قبل از خرید هرچیزی تاریخ مصرفشو حتما نگاه کنید !

hamid_diablo
13-03-2013, 20:23
برای خبرید (بخصوص لباس) اول همه جای بازار یا جایی رو که برای خرید میرید رو ببینید .تا هم قیمت دستتون بیاد و هم انواع مدل لباس روببینید...چون برام زیاد پیش اومده که تا نصف بازار رفتم و لباسی خریدم بعدش دیدم که لباسهای بهتر و قشنگتری تو مغازه های دیگه بود که ندیده بودمشون

caca_caca888
16-03-2013, 15:55
مواظب درب پژو 405 باشید... موقع پیاده شدن و سوار شدن حادثه ساز میشه...
امروز موقع پیاده شدن دهنم محکم خورد به بالای در، خداروشکر دندونام نشکستن.
عمق فاجعه اینجاست که چند دقیقه قبلش هم موقع سوار شدن خورد به سرم :|

اول گفتم شاید ایراد از منه که با یه سرچ حساب کار دستم اومد. چیزی که خوندم دقیقا درباره همین درب شاگردش بود.
سمند هم یه همچن حالتی داره فکر کنم... خلاصه حواستون باشه

sasan_fda
17-03-2013, 10:46
سلام دوستان
یکی از تجربه هام اینه که:هروقت برای هر کسی خیلی خوب بودی هیچوقت بهش کوچکترین بدی نکردی باهاش خوش رفتار بودی از خود گذشتگی داشتی ولی اون همیشه گله مند بود اذیتت میکرد دنبال بهانه بود بی دلیل ازت میرنجید دست به گیرتده خود نزنید دلیلش حسادت اون شخص از شماست چون چش نداره شما رو ببینه خوبیهاتون رو نمیبینه.سعی نکنید بهش بفهمونید چون بدتر میشه بهترین راه دور شدن از این افراده
.
.
راه شناسایی حسوداتون اینه که یکی از موفقیتهاتون رو خیلی واضح براش بگی اگه بعد از شنیدنش مکث کرد یا یه خورده فکر کرد بعد ابراز خوشحالی کرد و مثلا تبریک گفت بدونید حسودتونه
اون مکث هم برا اینه که میخواد یه جوری با موضوع کنار بیاد میخواد آتیش درونش رو یه کم مهار کنه:n13:
ولی دوستان واقعی بدون تامل زود زوق زده میشن و ازت تعریف میکنن:n20:

sms11
17-03-2013, 13:28
1- به نظر من باید در آموزش های رانندگی واسه خانمها یه کلاس ویژه براشون درنظر گرفته بشه که توجیه کنن خانم هارو که موقع از پارک درآمدن و یا کلا تعویض لاین رانندگی توروخدا اول سمت چپشون رو نگاه کنن و اگه ماشین نبود بعد از پارک دربیان و یا سمت چپ بپیچن.بارها و بار ها و بارها برای من اتفاق افتاده که خانم ها بدون دیدن یهو فرمون رو گرفتن سمت چپ و بدون راهنما یهو پیچیدن جلوی آدم.بابا من نمیدونم پس این آینه سمت چپ رو واسه چی گذاشتن آخه؟
این اتفاق چندین بار برای من اتفاق افتاده.دوستمم چند روز پیش با یه خانومی تصادف کرده بود که ظاهرا خانوم توی اتوبان یهو میزنه رو ترمز و با هم تصادف میکنن و آخر سر هم معلوم نشده که چرا زده رو ترمز
به آقایون توصیه ام اینکه از نزدیک شدن به ماشین هایی که خانم پشت فرمون هست(البته عرض معذرت از تعداد قلیلی از خانم ها که رانندگی فوق العاده ای دارن) و یا کامیونت ها(انواع خاور و ایسوزو و غیره) و برخی از راننده تاکسی ها جدا خودداری کنن چون قطعا رانندگی در کنار این آدمها آدم رو روانی میکنه.

2- در اکثر ماشین ها وقتی هر دربی از ماشین که باز میشه ماشین شروع میکنه به چراغ خطر زدن.بعضی از آدم های..... فکر میکنن که این مثلا دکوره و هیچ فایده ایی نداره.آقا اینو گذاشتن که وقتی شما پارک کردی و میخوای پیاده شی به اطرافیانت خبر بده که مراقب باشن.لطفا وقتی میخواد پیاده شید یهو درب ماشین رو تا ته باز نکنید.یه خورده که درب باز بشه این فلاشر شروع میکنه به چشمک زدن.چند ثانیه تامل بفرمایید تا ماشین چشمک بزنه و شما هم پشت سرتون رو نگاه کنید و بعد درب رو باز کنید.بارها و بارها شاهد تصادف ماشین ها و کنده شده درب راننده بودم به خاطر همین بی توجهی

وضع رانندگی ما مخصوصا تو تهران واقعا به معنی واقعی کلمه افتضاحه.تروخدا بیایید به هر کسی که داره خلاف میکنه بگید که دست از این زرنگ بازیا بردارن و درست رانندگی کنن.باور کنید کسایی که رانندگی میکنن میدونن که رانندگی تو تهران واقعا یه اعصاب فولادی میخواد.بسه که بد رانندگی میکنیم و به حقوق هم احترام نمیزارم

ehsan_iace
19-03-2013, 11:18
بخاطر اینکه بعضی فروشندگان :

دستگاههای کارت‌خوان را در اختیار مشتری قرار نمی دهند
رمز کارت را از شما می‌پرسند و خودشان می‌زنند
بالای سر دستگاه کارت‌خوان می‌ایستند و رمز زدن شما را تماشا می‌کنند

بهتر است 2 کارت بانکی داشته باشید و یکی از آن‌ها با حداقل موجودی (5000 تومان) مخصوص خرید بگذارید و پیش از خرید از کارتی که موجودی کافی در آن دارید به این کارت، مبلغ مورد نظرتان را انتقال بدهید

s_paliz
19-03-2013, 13:45
همیشه وقتی همه ترمز میکنن شما گاز بدید !!!!!

در مواقعی از زندگی پیش میاد که در مورد کاری که میخواهید انجام بدید دو دل هستید و گمان می‌کنید که موفق نمیشید ....

موانع رو نگاه میکنید و میگید اگر من این کارو انجام بدم موفق نمیشم..

مثلا الان پول ندارم فلان کارو انجام بدم ... یا .... الان من سر کار میرم و نمیتونم درس بخونم ممکنه شکست بخورم...

این‌ها دلایل اکثر مردم برای انجام ندادن کارهای مفید و تعلل هستند. یعنی اکثر مردم با دیدن یه مشکل ترمز میکنن و ریسک‌پذیری خیلی پایینی دارن...

یکی از تجربیاتی که من داشتم تو این ۲-۳ سال اخیر که هر وقت همه ترمز کردن من گاز دادم!!! و این باعث موفقیت‌های زیادی برام شده.. جالبه هروقت هم در کارم ریسک‌پذیر بودم و تعلل نکردم موفق بودم.

MOHAMMAD_ASEMOONI
20-03-2013, 09:35
سلام
اگر برای کسی از اعضای خانواده کامپیوتر میخرین بهش نگین این کامپیوتر برایِ تو هست و اون رو تو اتاقش نذارید .
خصوصاً اگر که کم سن و سال باشه و اینترنت هم بهش وصل باشه .
خیلیها این کار رو انجام دادند و کار به جاهای باریک کشید و از کرده خود پشیمون شدند .

کامپیوتر رو بخرین و بذارین تو هالِ خونه و بگین برایِ هممون هست .
در ضمن کامپیوتر رو طوری بذارین که مانیتور رو به دیوار نباشه و اونهائی که میرند و میان بتونند صفحه رو ببینند .
به نفع شماست .

skyzare
21-03-2013, 10:31
با سلام .

سال نو مبارک . :n01:

می تونم بگم بیش از 90% از ضربه هایی که ما ادم های توی زندگی می خوریم ناشی از عدم اگاهی مون هست سعی کنیم توی هر زمینه ای اطلاعاتی کم و بیش داشته باشیم .

Beta
21-03-2013, 11:30
یه شب بیخواب شده بودم ! شنیده بودم که کلونازپام خواب آوره،یکی خوردم،این قرص که به اندازه یه عدس هم نمیشد منجر شد من 30 ساعت سر درد شدید و وحشتناک داشته باشم !هیچ تاثیر خواب آوری هم نداشت و تا 30 ساعت من بیدار بودم!
الکی قرص و دارو به هیچ عنوان مصرف نکنید!

ehsan_iace
21-03-2013, 18:24
با آدم احمق نه رفاقت کنید نه معاشرت!
چون مرتب برای‌تان گرفتاری و دردسر درست می‌کند!

skyzare
21-03-2013, 21:38
با سلام .

باور کنید می دونم این پستم هیچ ربطی به این جا نداره :n02: ولی یه جوری ربطش بدید . :n02:

hamid_diablo
21-03-2013, 22:50
وقتی سوار اتومبیل میشد و در میبنید اما در خوب بسته نمیشه...همون لحظه برای محکم بستن در اقدام نکنید...مراقب باشید از پست ماشین یا موتوری رد نمیشه بعد در اتومبیل رو دوباره باز و بسته کنید

MOHAMMAD_ASEMOONI
22-03-2013, 18:57
سلام .
اگه ماهی قرمز خریدین , بعد از سیزده اگر در نزدیکی محل زندگیتون جائی هست که بشه ماهی رو در اونجا آزاد کنید تا راحت تر زندگی کنه ببرینش آزادش کنین .
هیچ جانداری نیست که اسارت رو دوست داشته باشه .
در خیلی از شهرها و شهرستانها دریاچه هائی در پارکها هست که جای خوبی برای ماهیهای قرمز هست .
اگر میخواین تو خونه نگهش دارین براش اکواریوم درست کنین تا لااقل کمی بتونه اینور و اونور بره .
اکواریوم رو حدالامکان بذارین جائی که در طول روز نور بیرون به اکواریوم برسه .
اگه دو سه تا باشند بهتره چون حوصلشون کمتر سر میره .
براشون غذای مخصوص ماهی بخرین اما مراقب باشین کم بهشون غذا بدین وگرنه میخورند و شکمشون باد میکنه میمیرند .
اگه خواستین نون بهسون بدین فقط به اندازه ی یک دونه ماش باشه در روز وگرنه میمیره .
البته ماهیهای بزرگتر بیشتر غذا میخواد .
آب رو چند روز یک بار عوض کنین .
مراقب باشین آب گرم نباشه سرد نباشه
حدود پونزده تا بیست درجه خوبه و کم کم با دمای محیط یکی میشه .

پمپ هوا بذارین برشون
چند تا اسباب بازی مخصوص ماهی هم بذارین تو اکواریوم تا باهاش بازی کنند
اگه خودتون نمیتونین اکواریوم درست کنین براشون و جائی هم برای آزاد کردنشون نیست بدینش به کسی که اکواریوم داره .
نگه داشتن حیوان در خونه باعث میشه که مسئولیتش هم بر گردن شما باشه گرچه ظاهراً زبان بسته هست و شکایتی ازش نمیبینین اما معنیش این نیست که شکایتش به گوش کسی نمیرسه .
=====================================-=

استفاده از این آکواریومهای مصنوعی هم خوبه چون ماهیاش مصنوعی هست اما زیبا هست

=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@=@

طبق توصیه ی بهزیستی , ماهیهای قرمز نباید در رودخانه ها و سدها رها بشه چون ممکنه باعث انتقال بیماری به سایر آبزیان بشه .
فقط اکواریوم - حوض خانه - استخر مناسب - دریاچه های پارکها

اطلاعات بیشتر :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اجتماعی/ماهی_قرمز_را_جدا_از_سایر_آبز یان_نگهداری_کنید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رهاسازی-ماهی-قرمز-موجب-انتقال-بیماری

caca_caca888
23-03-2013, 13:51
ماهی قرمز
اجازه بدین منم تجربمو در این رابطه بگم. با تشکر از محمد آسمونی عزیز:n16:

<<<<من ماهی قرمز عیدمون رو دو سال سر سفره هفتسینمون آوردم... امیدوارم مفید باشه>>>>

1-توی تشت قرمز نگهش میداشتم.
2-کلا آبشو بیشتر از یکی دوبار عوض نکردم.
3-یه پارچ کنارش داشتم که توش آب پر میکردم بعد هروقت آب پایین میومد(بخار میشد!!) اونو اضافه میکردم(تو این مدت دیگه کُلری نمیموند تو آب)
4-غذا خیلی کم میدادم... شاید هر یکی دو هفته ای یه بار(یادم نیست، اما کم)... غذاشم از همون غذاهایی که مخصوص ماهی قرمز هستا از اونا میدادم. رنگی رنگیَن، شبیه تیکه کاغذای رنگی
5-فضولاتشو با شلنگ خیلی باریک از کف تشت جمع میکردم(دیر به دیر، کف تشت صدف بود خیلی تو چشم نبود).بلدین که؟ چطوری بنزینو از باک میکشن؟ اونطوری... قطرشم حدود سه میلیمتر بود.
6-یه نکته دیگه که فکر کنم خیلی مهم هم باشه، یه ملاغه ای کنارش داشتم(پلاستیکی) هر چند وقتی(یادم نیست) میرفتم و آبو بِهَم میزدم که اکسیژن قاطیه آب شه... اکسیژن آب کم باشه ماهیا میان روی آب
7-نور، به نظرم جایی باشه که نور باشه بهتر باشه. اما اونجا نوری نبود... توی یه حمامی که ازش استفاده نمیشد و تغییرات دماش هم کم بود.فقط برای سر زدن به ماهی اونجا میرفتم...

همین دیگه طفلکی نمیدونم تو این یه سال تنهایی چی کشید. البته اوایل دو تا بودن... آهان راستی ارتفاع آب باید از ارتفاع تشت پایین تر باشه چون قبل ترا دیده بودم که ماهیا از آب میپریدن بیرونو.......

در رابطه با مرگش: سال بعد نوروز یه ماهی دیگه خریدیم. علی رقم اینکه گفته بودم اینو تو این تشت نندازین که یه وقت این مریض نشه موقع مسافرت انداختنش تو این آبو وقتی برگشتیم جفتی مرده بودن... چقدر ناراحت شدم اونموقع... پس بد نیست چند هفته ی اول جدا ازهم باشن:n06:

secretman
24-03-2013, 00:42
ماهی قرمز رو اگه میخواین نمیره بذارین تو یخچال ، نترسین ، غذا هم نمیخواد زیاد ، معجزه رو ببینین ، تست شده تضمینی

MOHAMMAD_ASEMOONI
24-03-2013, 02:06
ماهی قرمز رو اگه میخواین نمیره بذارین تو یخچال ، نترسین ، غذا هم نمیخواد زیاد ، معجزه رو ببینین ، تست شده تضمینی

سلام .
شما وقتی بیرونِ یخچال وایسادین و درش رو باز میکنین یک احساسِ دیگه دارین .
اما اگه بتونین توی یخچال بشیند و در رو ببندید اونوقت میفهمید چه سیاهچالی هست .
سرد و تاریکِ تاریک
شما تا در یخچال رو ببندین چراغش خاموش میشه . تاریکی مطلق . حتی دستِ خودتون رو هم نمیتونین ببینین .
درست مثل سردخونه ای که جسدِ مرده ها رو توش نگه میدارند تا نگنده .
دلتون میاد این موجودات بی آزار و ظریف رو توی یه همچین محیطی نگهداری یا در حقیقت زندانی کنین ؟
باور بفرمائین اگه زبان داشت ماهی بیچاره , وقتی در یخچال رو باز میکنین بهتون میگه تو رو خدا من رو بکش اما اینجا نگه ندار .

زنده بودن دلیل بر رضایت از زندگی و آسایش نیست .
خیلی از مخلوقات خدا هستند که زنده اند اما از زندگیشون دلِ خوشی ندارند .

Alinho
24-03-2013, 02:57
به جای اینکه هر سال سبزه گره بزنی، یه خورده اخلاقتو درست کن. شاید اثرش بیشتر از سبزه گره زدن باشه!:n18:

mehransmart
24-03-2013, 05:24
به کسی قرض دستی ندید!

secretman
24-03-2013, 10:01
سلام .
شما وقتی بیرونِ یخچال وایسادین و درش رو باز میکنین یک احساسِ دیگه دارین .
اما اگه بتونین توی یخچال بشیند و در رو ببندید اونوقت میفهمید چه سیاهچالی هست .
سرد و تاریکِ تاریک
شما تا در یخچال رو ببندین چراغش خاموش میشه . تاریکی مطلق . حتی دستِ خودتون رو هم نمیتونین ببینین .
درست مثل سردخونه ای که جسدِ مرده ها رو توش نگه میدارند تا نگنده .
دلتون میاد این موجودات بی آزار و ظریف رو توی یه همچین محیطی نگهداری یا در حقیقت زندانی کنین ؟
باور بفرمائین اگه زبان داشت ماهی بیچاره , وقتی در یخچال رو باز میکنین بهتون میگه تو رو خدا من رو بکش اما اینجا نگه ندار .

زنده بودن دلیل بر رضایت از زندگی و آسایش نیست .
خیلی از مخلوقات خدا هستند که زنده اند اما از زندگیشون دلِ خوشی ندارند .

محمد جان حرفت درست اما ماهی ها مثله ما نیستن که از نور خوششون بیاد ، و این سرمای یخچال دمای مناسبیه واسه ماهی قرمز
ماهی ها تو دریا تو اون عمق اصلا نوری بهشون نمیرسه یا شبا که نوری نیست پس چیکار میکنن

دمای اتاق ماهی رو سریع از بین میبره ، ولی ما بعد اینکه سفره 7 سین رو جمع میکنیم ماهی رو با تنگ میزاریم تو یخچال خــــیـــلی دووم میاره
من فقط به خاطر این گفتم که زود از بین نره ، تا بعدا تو یه فرصت مناسب یه جای مناسب ماهی بیچاره رو رها کنیم بره

hamid_diablo
24-03-2013, 13:10
زیاد در مورد ضعفهاتون با دیگران صحبت نکنید...شاید یه روزی از همون ضعفها علیه شما استفاده کردند

Atghia
24-03-2013, 16:10
سعی کنید زود قضاوت نکنید بهتر بگم عجول نباشید.هر اتفاقی که میفته یا حرفی پیش میاد و ... اول دقیق متوجه همه زوایای قضیه باشید هیچوقت عجولانه قضاوت و طرح دیدگاه نداشته باشید گاهی وقتا بدجوری پشیمونی میاره:n28:

Shadow-Man
24-03-2013, 18:28
من و داداشم سالهاست ماهی بازیم.
این گفتم که بدونید دارم تجربه ام رو میگم نه شنیده ها و تصوراتم.

ماهی قرمز شب عید یه ماهی مثل بقیه ماهی های آکواریومه. پس اگه دلتون براش میسوزه یه اکواریوم براش بگیرید. برید شیشه بری و بگید یه آکواریوم کوچیک براتون درست کنه. اینطوری از هر جایی براتون ارزون تر میوفته.
یه پمپ هوا هم لازمه. فیلتر و بخاری و بقیه دم و دستگاه های اکوارویم رو لازم نداره.
غذا رو هم از اکواریوم فروشی ها بگیرید. روزی یکی دوبار غذا بدید. نون هم ماهی رو میکشه.
آبش رو هم هفته ای یک بار فقط نصفش رو عوض کنید.
اینطوری اگه آبش رو همیشه تمیز نگه دارید سالها براتون زنده میمونه.
دمای مناسب هم بین 15 تا 30 درجه برای این ماهی قابل تحمله. 20 تا 25 درجه هم ایده آله.
پس لطفا ماهی رو تو یخچال نذارید. چون محل زندگی طبیعی این ماهی نه اعماق تاریک اقیانوسه و نه آب های سرد قطب.
چون بعضی ماهی ها این جور جاها زندگی میکنن دلیل نمیشه تمام آبزیان عالم چنین شرایطی رو تحمل کنن. بعضی آبزیان هستن که تو آب با دمای نزدیک 100 زندگی میکنن. (به دلیل فشار زیاد اعماق، آب جوش نمیاد)

بعضی ها میگن این ماهی ارزش آکواریوم خریدن نداره اگه ارزش نداره پس برای چی ماهی قرمز میخرید؟

اگه لذتتون رو بردین و حالتون رو کردین و پز ماهی قشنگتون رو دادین و حالا میخواید از شرش خلاص بشید. بهترین کار اینکه یه نفر پیدا کنید که برای این ماهی جای مناسبی مثل حوض یا اکواریوم داره. مثل داداش من که به قول خودش آکواریومش شده دارالایتام :دی.

اگه میخواید تو دریاچه پارکها ولش کنید مطمئن بشید که این دریاچه تمام سال آب داره.
من بعضی ها رو دیدم که ماهیشون رو تو آب چاه ول میکنن در صورتی اون چاه فقط چند ماه آب داره و تو تابستون موتورش رو خاموش میکنن.

ملا نصرالدین
25-03-2013, 08:09
به عنوان یک کسی که بیماری پوستی گرفته میگم

امسال که گذشت ولی از سال اینده ماهی قرمز نخرید.

سل پوستی و آلودگی قارچی از بیماری‌های شایع ماهیان قرمز است.

گذاشتن ماهی در سفره هفت‌سین یک رسم ایرانی نیست و فرهنگ چینی با نماد مظاهر زندگی وارد فرهنگ ما شده است. در نقاشی هفت سین کمال الملک هم ماهی قرمز نیست.
در فرهنگ ایرانی گیاه و سبزه در سفره‌های هفت‌سین به‌عنوان یک موجود زنده گذاشته و در روز 13 فروردین به دامان طبیعی برگشت داده می‌شود.

از نظر روحی و انرژی مثبت در خانه اینکه یک موجود زنده در سال نو می‌میرد، نکته مثبتی نبوده و باعث ناراحتی کودکان می‌شود.

Iloveu-ALL
25-03-2013, 14:24
به عنوان یک کسی که بیماری پوستی گرفته میگم

امسال که گذشت ولی از سال اینده ماهی قرمز نخرید.

سل پوستی و آلودگی قارچی از بیماری‌های شایع ماهیان قرمز است.

گذاشتن ماهی در سفره هفت‌سین یک رسم ایرانی نیست و فرهنگ چینی با نماد مظاهر زندگی وارد فرهنگ ما شده است. در نقاشی هفت سین کمال الملک هم ماهی قرمز نیست.
در فرهنگ ایرانی گیاه و سبزه در سفره‌های هفت‌سین به‌عنوان یک موجود زنده گذاشته و در روز 13 فروردین به دامان طبیعی برگشت داده می‌شود.

از نظر روحی و انرژی مثبت در خانه اینکه یک موجود زنده در سال نو می‌میرد، نکته مثبتی نبوده و باعث ناراحتی کودکان می‌شود.

سلام دوست عزیز نمی شه ماهی های قرمز رو مثل ماهی های اکواریومی توی اکواریوم نگه داشت؟

VAHID
25-03-2013, 16:56
سلام دوست عزیز نمی شه ماهی های قرمز رو مثل ماهی های اکواریومی توی اکواریوم نگه داشت؟

بفرما

در مورد ماهی قرمز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست.....

GOLDFINCH
26-03-2013, 20:36
برای بلند شدن باید خم شد ، گاهی مشکلات تو را خم میکنند و بدان این آغاز ایستادن است . . .

Йeda
26-03-2013, 23:18
ســـلامــ دوستــــان...

متاسفانه تجربیاتی رو می خوام بگمــ که تا قبل از اینکه بلایی سرم بیاد باورشون نداشتم و یه جورایی نصیحت هایی بودند که وقتی میشنیدم از کوره در میرفتم ولی الان..:n15:

1. سعـــی کنید با دوستتون خیلی صمیمی نشــــید ..

2. سعی کنید رازتون همیشه همیشه همیشه تو دل خودتون بمونه وگرنه حتی صمیمی ترین کسی که حتی فکرشم نمیکنید یه روزی از همون علیهتون استفاده می کنه...10000000 بار سرِ خودم اومده...

3. وقتی یکی ازتون خیلی تعریف میکنه خیلی خوشحال نشید چون وقتی یه ایراد کوچیک ازتون پیدا کنه هم همین قدر تو سرتون میزنه ...

4. و کلا سعی کنید یه جوری رفتار کنید که آتو دستـــِ کسی ندین ...

5. وقتی با کسی دوستین یا اگه خیلی دوسش دارین سعی نکنین که از جونتون براش مایه بذارید چون ممکنه با از دست دادنش جونتون و زندگیتون هم از دست بره ..کلا یکم بی تفاوت بودن لازمـــــه...

6. مطمن باشید اکثر آدما حتی اگه 10000 بار هم به دادشون برسید بازم از نظرشون بی معرفتین پس هر کاری می کنید بی توقع انجامش بدیـــن...:n16:

aliaghil
27-03-2013, 14:14
ســـلامــ دوستــــان...

متاسفانه تجربیاتی رو می خوام بگمــ که تا قبل از اینکه بلایی سرم بیاد باورشون نداشتم و یه جورایی نصیحت هایی بودند که وقتی میشنیدم از کوره در میرفتم ولی الان..:n15:

2. سعی کنید رازتون همیشه همیشه همیشه تو دل خودتون بمونه وگرنه حتی صمیمی ترین کسی که حتی فکرشم نمیکنید یه روزی از همون علیهتون استفاده می کنه...10000000 بار سرِ خودم اومده...

3. وقتی یکی ازتون خیلی تعریف میکنه خیلی خوشحال نشید چون وقتی یه ایراد کوچیک ازتون پیدا کنه هم همین قدر تو سرتون میزنه ...

5. وقتی با کسی دوستین یا اگه خیلی دوسش دارین سعی نکنین که از جونتون براش مایه بذارید چون ممکنه با از دست دادنش جونتون و زندگیتون هم از دست بره ..کلا یکم بی تفاوت بودن لازمـــــه...

6. مطمن باشید اکثر آدما حتی اگه 10000 بار هم به دادشون برسید بازم از نظرشون بی معرفتین پس هر کاری می کنید بی توقع انجامش بدیـــن...:n16:

دل پری از دوست دارین, مثل خودم، میدونید دلیلش چیه؟ من و شما و امثال ما ساده دلیم
نیش دوست از نیش عقرب بدتر است...پس بزن عقرب که دردت کمتر است
منم کم از رفاقت ضربه نخوردم، ولی با تجربیاتی که من بدست آوردم تو زمینه دوست و دوستی، اگه ما از دوست ضربه میخوریم نتیجه انتخاب نادرست خودمون تو انتخاب دوسته، با کسی دوست میشیم و بهش اعتماد میکنیم ولی میبینیم که این دوست واقعی نبوده و نباید بهش اعتماد میکردیم
ولی دوستی که مرام و معرفت سرش بشه میشه بهش اعتماد کرد.

هیچ چیزی مطلق نیست، در مورد دوست یا هر چیز دیگه ایی همیشه قانون مطلقی وجود نداره که بگیم دوست همیشه خوب نیست یا همیشه خوبه، چون اینطور مسائل مخصوصا دوستی بستگی به اخلاق هر کسی داره که چطور آدمیه یکی ته رفاقت، یکی از پشت خنجر میزنه

alijigari
27-03-2013, 23:58
در این 13 روزه عید -- خیلی ها ار زفت و امدهای عید ریاد راضی نیستد
راه حل
1-بهتره به همه اعلام کنید این 13 روز ما مسافرت هستیم --اگر واقعا بخواید برید مسافرت
ا2-اگه مسافرت نیرید زمان و روز های که بیشتر بیکارید و حوصلتون سر رفته را مشخص کنید
3-اگه هم نه حوصله مسافرت و نه حوصله پذیرایی ار مسافر ندارین تو خونه یک موضوع را بهانه کنی که به عنوان پاسخ داشته باشین د و تا اونجایی که میتونید جواب تلفون را ندید تا عید خوبی داشته باشین
--------------------------------
در غیر این صورت همش عصبی هستید میگید کاشکی مسافرت رفته بودم یا کاشکی بهشون گفته بودم که ما فقط چند روز ازاد هستیم نه اینکه 13 روز معطل بشید و در مرد سو می میگید کاهش به درغ منطقی گفته بودم که نه مچ مارو باز کنه و عصاب خوردی بدش را نداشته باشیم

a6543210
29-03-2013, 20:04
به این نتیجه رسیدم سه چیز خیلی به آدم آرامش می ده: 1- مطالعه کتاب مفید 2- تنهایی قدم زدن تو طبیعت 3-عبادت بی ریا و خالصانه

ehsan_iace
29-03-2013, 21:29
اگر کسی از شما می خواهد که خریدی برای‌اش انجام دهید فاکتورش را هم بگیرید و به او بدهید

TLSD
30-03-2013, 09:55
ســـلامــ دوستــــان...

سعدی علیه رحمه می فرمایند :
به دوست گرچه عزیز است راز دل مگشا----که دوست نیز بگوید به دوستان عزیز

Reza31001
30-03-2013, 22:11
دوستان سعی کنید هیچ رقمه کارهاتون رو به عید نندازید
اینکه از پنجم فروردین به بعد هم تعطیل رسمی نیست هم یه جورایی کشکه

میخواستم تو یه موسسه ثبت نام کنم امروز که 10 فروردین باشه رفتم دفترشون کلا تعطیل بودن زنگ زدم دفتر مرکزی تهران، میگن باید ببینید شعبه شهرتون کی باز میشه:n29:
می خواستم کالایی بخرم نمایندگی ها تموم کردن میگم کی میارین میگن نمایندگی های مرکزی تهران تا آخر تعطیلات باز نمیکنن 17-18 به بعد خبر بگیرید:n29:
میخواستم یه بسته پست کنم با تیپاکس به تهران میگم کی میرسه میگه 15 ام میفرستیم 16 دستشونه:n29:
یه بسته هم که با پست قرار بود برام برسه به دلایل نامعلومی نرسیده :n29:
یه خاطره تلخ دیگه هم از بیمارستان دارم که 5-6 سال پیش دوم فروردین گذرمون به بیمارستان خورد که خلاصه کنم از صبح تا شب که بیمار ما اونجا بود حتی بیماریش تشخیص داده نشد :n15:

خلاصه که سعی کنید تو تعطیلات، کار اداری و پستی و ... به هیچ وجه نداشته باشید
حتی سعی کنید مریض هم نشین!

meshkiposh2200
30-03-2013, 23:23
هر چی بلدبد واسه همه کسی مخصوصا آشناها رو نکنید.همیشه یه چیز نگفته توی چنته داشته باشید.دیدم کسی را که از من چیزی میپرسید میرفت واسه کسی دیگه میگفته پشت سر ما هم میگفت:هیچی حالیش نیست!

rafaelmehraban
01-04-2013, 00:07
سلام بچه ها سال نوی همگی مبارک. من تازه این تاپیک رو دیدم که باید بگم خیلی عالیه و منم به زودی بهترین تجربه هامو براتون می ذارم.

یه بلایی که من بارها دیدم سر خانوم ها اومده و گاهی اوقات واقعا خطرناک بوده و حتی امکان مرگ رو به وجود آورده اینه که چادرشون توی پله برقی گیر کرده و نمی تونن خودشونو نجات بدن و اکثرا هم خانوم های مسن رو من می بینم که گیر می کنن که خدای نکرده ممکنه موقع کشیدن چادر از پشت سر از پله پرت بشن پایین و یه خطر خیلی جدی تر امروز یه خانوم جوونی چادرشون گیر کرده بود لای پله ها و به خاطر نوع چادرشون که پیچیده بود دور گلوشون و داشتن خفه می شدن که البته با کمک 5 نفری مردم خدا رو شکر نجات پیدا کردن ولی هم شوکه شده بودن و هم این که واقعا تا مرحله خفگی رو دیده بودن.لطفا هم خانم های جوون حواسشون باشه که موقعی که چادر دارن از پله برقی با احتیاط استفاده کنن و هم به مادر هاتون گوشزد کنید که حتما بدونن که پله برقی چقدر خطرناکه و حواسشون به چادرشون باشه.

GOLDFINCH
01-04-2013, 00:37
سلام ...

1 - همیشه کاری کن که آخرش تو طلب کار بشی .

2 - اگر کاری که می‌کنی٬ هوشمندانه باشد٬ هیچ اشکالی ندارد که تو را احمق بدانند …: ( اس ام اس فا )

3 - اگه می خوای دستور بدی، همیشه چند تا دستور رو باهم بده. چون طرف مقابل نمیتونه از زیرش در بره . البته کار های رو کهَ
انجام داده رو حتماً بایددر نظر بگیری، چون طرف پیش خودش میگه (( ای بابا این همش قر می زنه یا مثلاً چقدردستور میده . ))

4 - همیشه ی همیشه بعد از بد اخلاقی خوش اخلاق باش تا طرف پیش خودش بگه (( اونقدرا هم بد اخلاق نیست )) اگه این
روند رو ادامه بدی محبوبمی شی . ( البته نه تو خونه. مثلاً جایی که همه زیر دستت هستند . مثل مدیر جایی یامعلم و یا ... )

5 - برای اولین بار که با یک عدّه آدم روبه رو میشی ( مثلاً شاگردات، اگه مربیهستی یا معلم یا استاد و ... ) خیلی خشن باش،
بعد کم کم نرم شو (در طی سال )

MOHAMMAD_ASEMOONI
01-04-2013, 19:50
سلام دوستان .
اگه دوست دارین ماشینتون رو خودتون بشورید , خریدن یکی از این دستگاهها خیلی مفید هست

================================================== =========

اطلاعات بیشتر برایِ علاقمندان

خصوصاً اگر که ماشینتون گرانقیمت هست
چند حسن داره این دستگاه :
با مقدار بسیار بسیار کمی آب میتونه شستشو رو انجام بده چون با فشار زیاد آب رو میپاشه و باعث تمیز شدن سریع میشه اما مقدار آب که مصرف میکنه بسیار کم هست . بعضی از این دستگاهها با 3 لیتر آب یک ماشین رو میشوره بدون اینکه بخواین ماشین رو لمس کنین ( اگر فقط خاکی باشه ) .

با برداشتن شن و گرد و خاک از روی بدنه ی ماشین باعث میشه که کشیدنِ اسفنج روی بدنه ی ماشین خط و خش نندازه و رنگ ماشین زبر و مات نشه .
برای شستشوی رادیاتور ماشین و کندنسور کولر واقعاً موثر و کارآمد هست و باعث تمیز شدنِ عمیقِ رادیاتور میشه و کار خنک کنندگی کولر و موتور ماشین رو بهتر میکنه و مصرف بنزین رو کاهش میده چون به کمپروسور کولر کمتر فشار میاد وقتی که کندنسور کولر ( رادیاتور کولر ) تمیز باشه و گاز کولر رو خوب خنک کنه .
در خانه هم میشه از استفاده کرد ( در حمام , حیاط , در , پنجره , آشپزخونه , دستشوئی و غیره ) چون با فشار بسیار زیادی که داره جرمهای در و دیوار و کف رو خوب تمیر میکنه .
نکته ی مهم :
اگر نوع بسیار قدرتمندش رو میخرید ,موقع شستشوی ماشین روی قدرت کم بذارینش چون واقعاً قوی هست و ممکنه به رنگ ماشین آسیب بزنه
حتماً خبر دارین که دستگاههای بُرشی ساخته شده که فقط با آبِ پرفشار کار میکنه و ورقه های دو سه سانتیمتری فولاد رو مثل پنیر میبره بنابراین به این مسئله توجه داشته باشین که اگر نوع قوی میخرید مراقب باشین رنگ ماشینتون رو خراب نکنین .
اگر ماشینتون خیلی کثیفه اول با فشار آب تمام خاک و شن و ماسه ی رو ماشین رو بردارین
بعدش با یک اسفنج نرم و شامپو ماشین یا کمی مایع ظرفشوئی ماشین رو بشورید و این کار رو از بالا با پائین انجام بدین
اول سقف
بعدش شیشه ی عقب و جلو و قسمت بالائی درها
بعدش کاپوت و در صندوق عقب و درها
سپرها و چراغها
چرخها و زیر گلگیرها
اگر هوا گرم هست و باید هر قسمت رو که با اسفنج میشورید فوراً با فشار آب شستشو بدین
بعد از شستشوی کامل , آب رو با چرم مخصوص آبکشی و خشک کردن خشک کنید تا لکه به جا نذاره .
برایِ خشک کردن آب میتونین از خشک کن هائی که در مغازه های فروش وسائل آشپزخونه فروخته میشه استفاده کنید .
اسفنج و خشک کن هرگز نباید روی زمین بیافته وگرنه شن و جاک بهش میچسبه و رنگ ماشی رو خراب میکنه .
برای شستن رینگ و لاستیکها از اسفنج جداگانه استفاده کنید چون همیشه مقداری شن به اونها چسبیده .
در روزهائی که گرد و غبار و شن زیاده ماشین نشورید . وقت تلف کردن هست .
اگر دستگاه رو دارین , هر بار که ماشین رو میشورید رادیاتور رو هم با فشار قوی آب بشورید .
تمیز کردن شیار شیشه ها رو با حوله فراموش نکنین .
پُرزهای حوله ذرات شن و گرد و خاک رو خوب تمیز میکنه که باعث میشه شیشه ها نرم و بی صدا بالا پائین بشه و روش خش نیافته و به موتور شیشه بالابر هم فشار نیاد .

GOLDFINCH
01-04-2013, 23:38
سلام ... شاید تو این تایپیک جاش نباشه، ولی دوستمون راس میگه. دستگاه بسیار خوبیه. من می خواستم تو دبّه با این دستگاه آب پر کنم، یه ربع طول کشید. مصرف آبش خیلی کمه. این دستگاه می تونه یک تجربه ی خوب در زندگیه ماشینیه هر کس باشه .

5ajad
03-04-2013, 21:07
آقـــا احساس مسئولیت بیجا در قبال دیگران نــکنید!

احساس مسئولیت برای چیزی یاد دادن به بقیه ، برای حفظ یه دوستی یه طرفه ، برای حفظ آبروی دیگران ، برای آشتی دادن دو نفر دیگه ، برای انجام کاری به نفع دیگران ، برای راضی نگه داشتن بقیه مخصوصا دوستان پر توقع ، کمک کردن به دوستان توی دعوا (!) و...

باغبون
03-04-2013, 22:52
سلام دوستان:n01:
هر وقت به کسی محبت و یا کمکی میکند بعد از یک مدتی ممکنه طرف فکر کنه، محبت شما از روی چشمداشته یا بعضیا ممکنه زیادی دوربردارن و توقعشون زیاد بشه، بنظرم بهتره یه مدت برا طرف اون کار را انجام ندید تا مهم بودن و ارزش کارتون جلوه پیدا کنه وگرنه ممکنه کارتون براش عادی بشه و پرتوقع بشه و یا حتی ممکنه کارتون بی اهمیت و روتین جلوه بده

Йeda
03-04-2013, 23:09
دو چیز که در روابط اشخاص تجربه کردم:

1. یادتون باشه اگه کسی براتون کاری انجام میده تنها یک تشکر کافیه ،( و حتی در قبالش کاری براش انجام بدید) یادتون باشه اونهایی که به خاطر کارهای کوچیک ،از طرف مقابل زیاد تشکر می کنند ، ارزششون پایین میاد.

و بذارید طرفتون بیشتر سعی کنه تا نظرتون رو جلب کنه، اگه ببینه کوچیک ترین چیزها شما رو خیلی خوشحال میکنه از این به بعد حداقل سعیش رو برای خوشحالی شما انجام میده.

2. اگر هم کاری کردید که طرفتون ناراحت شد به جای اینکه مدام ازش معذرت خواهی کنید و باعث ناراحتی بیشتر بشید سعی کنید جبران کنید.

rafaelmehraban
03-04-2013, 23:31
بچه ها یادتون باشه با بدترین و قدیمی ترین دوربین هم می تونید زیباترین عکس های دنیا رو بگیرید.پس تو خرید دوربین انقدر به مگاپیکسل و مارک دوربین و ...... کار نداشته باشید. البته این حرف ها برای دوربین های زیر 2 میلیون تومن صادقه . پس به نظر من اگر یه دوربین 500 تا 600 تومنی بخرید همون کار دوربین 1.5 تا 2 تومنی رو انجام میده پس لطفا خرج اضافه نکنید. از اون طرفم حواستون باشه که از 2 تومن به بالا با هر 500 تومن افزایش قیمت کیفیت دوربین خیلی می ره بالاتر ولی تا 10 میلیون بعدش دیگه با 4 تومن تغییر قیمت میشه به کیفیت بالاتر رسید یعنی 14 میلیون.

hamid_diablo
03-04-2013, 23:35
سعی کنید اگر هدفی دارید و اونو به دیگران میگید براش زمان تعیین نکنید..مثلا اگه قراره اتومبیل بخرید نگید تا 2 ماه دیگه پراید میخرم :) اینطوری 2 ماه دیگه اگر پراید نخرید هی ازتون میپرسن پس چی شد این پراید؟چرا نخریدی؟پول نداری؟ و از این دست سئوالات اعصاب خورد کن....

skyzare
04-04-2013, 16:43
با سلام .

همیشه سعی کنید اگه می خواید دسته جمعی مثلا با چند تا خانواده جایی برید مثلا تفریح یا مسافرت ....حتما یه نفر رو انتخاب کنید که حساب کتابای مالی رو به عهده بگیره . که دیگه اون مسئله خجالت و کمرویی هم که گاها شاید برای حساب کتاب پیش میاد از بین بره . این جوری حداقل از کدورت های احتمالی که ممکنه بعدا پیش بیاد ( در اثر درست حساب کتاب نکردن ) جلوگیری میشه . :n01:

rafaelmehraban
05-04-2013, 15:38
بچه ها حواستون به کنسرو باشه من برای اولین بار به توصیه مادربزرگم در مورد سم بوتولیسمکنسرو ماهی تن رو داشتم تو آب می جوشوندم که بعد 20 دقیقه کنسرو تن ترکید خدا رو شکر همون موقع تو بالکن بودم و من آسیبی ندیدم ولی آشپزخونمون نابود شد همه جا چرب و چیلی و به کثافت کشیده شد و بوی گند ماهی از خونه نمی ره و تمام در و دیوار ماهیی شده:n21:.پس اصلا کنسرو ها رو نجوشونید به جاش وقتی بازش کردید برای جلوگیری از سم توی آوون یا روی گاز توی یه ظرف گرمش کنید.البته من خودم خیلی کم پیش میاد که گرم کنم و تا حالا چیزی نشده.به نظرم توی آب جوش انداختن و ترکیدنش خیلی خطرناک تر از سم باشه من اگر نزدیک گاز بودم مرده بودم.

V E S T A
05-04-2013, 16:06
من کنسرو ماهی رو نه 20 دقیقه ، 1:30 - 2 ساعت میجوشونم تا حالا هم نترکیده ... اون سم یا توکسین که تو کنـسرو هسـت میتونه آدم رو فلج و بعد بکشه و به وسیله

نوعی باکتری (کلستریدیوم بوتولینوم) ایجاد میشه . 20 کیلو ازین سم برای از بین بردن همه افراد کره زمین کافیه و تنها از طریق حرارت کافی میشه این سم رو از بین برد..

علت ترکیدن کنسرو شما ، تورم کنسرو یا bombage بوده که یا علت میکروبی داشته یا علت غیر میکروبی(فعل انفعلات شیمیایی ظرف کنسرو) . این تورم به علت فشـار ،

حاصل از گازهای تولید شده تو کنسرو به وجود میاد .وجود منفذ در ظرف کنسرو باعث رشد و تکثیر میکروب میشه و تولید CO2 حاصل از فعالیـت این میکروب ها باعـث تورم

ظرف میشه یا وجود منفذ در روی درب ظرف احتمال ترکیدن رو بیشتر میکنه .. این نوع کنسرو اصلا قابل استفاده نیست دلیل غیر میکروبی که بخاطر خوردگی فلز و واکنش

شیمیایی بین فلز کنسرو و محتوی گاز هیدروژن اتفاق میفته..برای اینکه این اتفاق نیفته باید از کنسرو هایی که دربشون متورم هست، یا ظرف کنـسرو زنگ زده هـست یا

کنسرو تاریخ انقضا گذشته هست یا مدت زیـادی از تولید گذشتـه خودداری بشـه . اگر این خصوصیات رو نداشت حتـما 20 دقیقه کنسرو جوشیده بشه (زمان بـعد از شـروع

جوش اومدن آب حساب شه) با حرارت دیدن سطحی این سم از بین نمیره ..

ehsan_iace
05-04-2013, 16:43
آداب مهمانی قسمت دوم

1. درب خانه میزبان را آرام ببندید
2. در حین مهمانی با تلفن صحبت نکنید چون بی‌احترامی به میزبان و یا میهمان است
3. تلویزیون را خاموش کنید یا بر روی کانالی بگذارید که مناسب مهمان است
4. اگر مهمان هستید نه زیاد در منزل میزبان باشید که برای رفتن‌تان لحظه شماری کنند نه آن‌قدر سریع منزل‌شان را ترک کنید که بی‌احترامی به میزبان شود
5. تعارف میزبان به معنای خوردن همه خوردنی‌های روی میز نیست!
6. اگر در مهمانی کسی مرتب حرف‌های ناراحت کننده و ناخوشایند می‌زند مهمانی را ترک کنید لازم نیست مخاطب حرف‌های مزخرف طرف مقابل شوید
7. در مهمانی درگوشی حرف نزنید
8. بعد از 12 فروردین عید دیدنی معنا ندارد!

Royce
05-04-2013, 23:20
موقع خرید کردن قبل از اینکه یه جنسو بپسندید یه قیمت بگیرید بعضی از این فروشنده ها خیلی بی انصافند وقتی ببینن یه چیزو پسندیدید و خریدش قطعیه یه قیمت کلی بالای فی میپرونن چون خیالشون راحته که جنسو میبرید :n23:

TLSD
06-04-2013, 14:23
برای از بین بردن پولتون بهترین راه رو انتخاب نکنید. قبل از انجام هرگونه سرمایه گذاری، یه مشاوره برید حتماً .

AMIR REZAs
07-04-2013, 16:50
در جامعه ای زندگی میکنیم که همه چیز عکس حقیقت است .

اگر شما رفتار درستی(از لحاظ منطقی) در مورد شخص دیگری انجام بدید در نظر دیگران شما یک انسان ساده لوح بیشتر نیستید .

پس اگر در قلبتون به خودتون و کارهاتون اعتماد دارید ، درستی کار شما حقیقی است نه چیزی که مردم فرض میکنند !

Beta
07-04-2013, 22:59
در رابطه با برخورد با پلیس راهنمایی رانندگی کسی تجربه ای داشته ؟!
که چجوری باید برخورد کرد ...

ehsan_iace
08-04-2013, 10:10
پشت میز کار و به خصوص کامپیوتر خوراکی‌ با دست‌های نشسته نخورید

(آلودگی کیبورد و ماوس در حد دستشویی است!)

ha789di
08-04-2013, 12:16
در رابطه با برخورد با پلیس راهنمایی رانندگی کسی تجربه ای داشته ؟!
که چجوری باید برخورد کرد ...
من خودم یه مدتی تو خدمت, راهور بودم
اگه خواستن جریمت کنن یه خورده چرب زبونی باید کنی مثلا من خودم بهشون میگم قبلا همکارتون بودم حتی 2سه کد جریمه هم بهشون میگم یه جورایی اگه مثلا 50 تومن جریمم هست میرسونمش به 10تومن

ehsan_iace
08-04-2013, 12:29
در برابر مامور راهنمایی :

بدون پاچه‌خواری و چرب زبانی برخورد محترمانه‌ایی داشته باشید
(خودمانی نشوید اینکه مامور بچه کجاست و یا اگر سرباز است چند ماه خدمت است به شما مربوط نیست و باعث لجبازی مامور می‌شود!)

جرمی که مرتکب شده‌اید را قبول کنید و برای ارتکاب آن معذرت‌خواهی کنید

از مامور خواهش کنید که مبلغ کمتری بنویسد

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-04-2013, 15:00
سلام

حق گرفتنی هست , دادنی نیست .

مثال :
میرید ماشین تعمیر کنید یا تعمیرکار میاد یه دستگاهی براتون تعمیر کنه .
بگین اگر قطعه ای که میگی باید تعویض بشه رو خریدم و نصب کردی اما عیب برطرف نشد , باید قطعه رو برداری و پولش رو بهم بدی . اجرت هم نمیدم چون ماشینم رو درست نکردی .
=================================
اگر هم تعمیر کردی درست شد باید حداقل بیست روز یا یک ماه گارانتی بده دوباره همون خرابی پیش نیاد وگرنه دوباره باید درستش کنی بدون اجرت .
تو این کارها تعارف و خجالت رو بذارین کنار .

متاسفانه عده ای از مردم دوست دارند تا میتونند مسئولیتی قبول نکنند

mojtaba2321
09-04-2013, 22:41
برای از بین بردن پولتون بهترین راه رو انتخاب نکنید. قبل از انجام هرگونه سرمایه گذاری، یه مشاوره برید حتماً .

متاسفانه در ایران مشاوره برای اینطور کارها وجود نداره.

TLSD
10-04-2013, 09:59
متاسفانه در ایران مشاوره برای اینطور کارها وجود نداره.

اتفاقا برعکس ! هستند شرکتهایی که دارن توی این زمینه فعالیت می کنن.

برو یه سرچ بکن توی گوگل ببین چقدر شرکت هست. بعد برو خدمات و فعالیتهاشون رو بخون ببین چقدر هم فعال هستن ولی متأسفانه هنوز صداش در نیومده. نه اینکه کسی بخواد سنگی بندازه ! نه ! فرهنگ عمومی مردم ما نمی خواد اینو ببینه !

چون چشمش هنوز توی الگوها و مسیرهای قبلی و قدیمی خودشه.

ولی دقت کن کسایی که اینو دیدن و فهمیدن چقدر پرش بلندی داشتن !

یه سرچ کنی متوجه میشی !

senaps
10-04-2013, 17:34
این تجربه نیست! ولی درخواست تجربه هست!!!
یه سری از ماها مثل شخص بنده ادمای ساده‌ای هستیم! کارامون رو صادقانه و بدون غرض‌ورزی انجام میدیم...
متاسفانه هر روز صبح تا شب سر این مسئله من اذیت میشم و به خودم لعنت می‌فرستم ولی فرداش باز همون مشکل برام پیش میاد! :)...
اگر در این خصوص و راه‌حل هاش تجربه‌ای دارید بگید لطفا...

--------------

ehsan_iace
10-04-2013, 17:37
من منظور شما را متوجه نمی‌شوم یعنی صداقت‌تان برای‌تان ضرر داشته است؟ (چند تا مثال می‌زنید تا بهتر بتوانیم راهنمایی‌ات کنیم)

Йeda
10-04-2013, 22:43
یه سری از ماها مثل شخص بنده ادمای ساده‌ای هستیم! کارامون رو صادقانه و بدون قرض‌ورزی انجام میدیم...

سلام اگر منظورتون رو درست فهمیده باشم باید بگم همیشه سعی کنید که در انجام همه کارها و حتی برخورد هاتون سیاست داشته باشید و

نسبت به کارهاتون برنامه قبلی داشته باشید ولی اگه بیشتر توضیح بدین بهتر میشه راهنمایی کـرد.

SNOW PATROL
11-04-2013, 09:55
دوستان عزیز توجه کنید اکثر تاپیک های انجمن متفرقه ماهیت مشاوره ای دارند و بیشتر موارد کاربران
برداشت و نظر شخصی خودشون رو اعلام میکنند . حالا ممکنه خیلی از نظرات از نظر شما درست یا اشتباه باشد . این نظرات نسخه پزشک نیست و هیچ اجباری در پیروی از
ان ها وجود ندارد !. این که بخواهیم صرقا به دلیل مخالفت با نظر شخصی یک کاربر
به او حمله کنیم چندان مناسب نیست .

rafaelmehraban
11-04-2013, 13:23
بچه ها پست قبلی من پاک شد.یه سوال پرسیده بودم این که اینجا بچه های کنکوری و سوم دبیرستانی هم هستن؟ یه سری تجربه و پیشنهاد برای این سنین دارم منتها نمی دونم اینجا مخاطب داره یا نه؟البته در مورد درس خوندن نیست.اگه هستید لطفا بهم خبر بدید تا یه سری تجربیاتم رو از اون دوران براتون بگم.

urcu
11-04-2013, 13:38
بچه ها پست قبلی من پاک شد.یه سوال پرسیده بودم این که اینجا بچه های کنکوری و سوم دبیرستانی هم هستن؟ یه سری تجربه و پیشنهاد برای این سنین دارم منتها نمی دونم اینجا مخاطب داره یا نه؟البته در مورد درس خوندن نیست.اگه هستید لطفا بهم خبر بدید تا یه سری تجربیاتم رو از اون دوران براتون بگم.

با عرض سلام.

تجربیات خودتون در این زمینه رو میتونید در این بخش از انجمن قرار بدهید :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

caca_caca888
11-04-2013, 14:16
بله هستند
این تاپیک یه جورایی یه طرفه هستش واسه همین پستتون پاک شده...
و اینکه شنیدن تجربیاتتون واسه ماهم میتونه خالی ازلطف نباشه

Ezel
11-04-2013, 16:45
بله هستند
این تاپیک یه جورایی یه طرفه هستش واسه همین پستتون پاک شده...
و اینکه شنیدن تجربیاتتون واسه ماهم میتونه خالی ازلطف نباشه

سلام /

اینکه میفرمایید این تاپیک یکطرفه هست رو من خیلی نمیتونم با مقهمومش ارتباط برقرار کنم ، اما تجربه بارها و بارها و بارها ثابت کرده در این تاپیک هر موضوعی غیر از بیان تجربیات شخصی ( مثل نقل قول گرفتن و نقد کردن تجربیات طرف مقابل و زیر سوال بردن اونها ) تنها به حاشیه و بعضا توهین به همدیگه منتهی میشه ( و فکر میکنم شما احتمالا مصادیق صحبت من رو باید دیده باشید در این تاپیک ) /

شاید از یاد دوستان رفته باشه و شاید برخی دوستان ندونن ولی این تاپیک یه قانون کلی و خط قرمز داره که بارها در تاپیک گفته شده و تذکر داده شده ؛ " نقل قول گرفتن به هر دلیلی در این تاپیک ممنوعه ( حتی به منظور تایید و تشکر ) " ولی خب مدتی هست خیلی سخت گیری نمیشه روی این موضوع تا فضا راحت تر باشه و به تعبیری این رویه نامحسوس شده :دی

ممنون که با ما همسفرید ( با یادی از پیرمرد ) :n16:

Behroooz
11-04-2013, 18:26
گاهی اوقات اجازه بدید که همسرتان شما رو گول بزنه .
همیشه لازم نیست ادای شرلوک هلمز را دربیاورید .

زندگی را اسان بگیرید . لذت ببرید ...

Eblis 2011
11-04-2013, 18:30
گاهی اوقات اجازه بدید که همسرتان شما رو گول بزنه .
همیشه لازم نیست ادای شرلوک هلمز را دربیاورید .

زندگی را اسان بگیرید . لذت ببرید ...

یعنی چی دقیقا ؟

hamid_diablo
11-04-2013, 18:40
تو هر محیط اجتماعی مثل محیط کار و دانشگاه سعی کنید با همه سلام و علیک داشته باشید حتی اگه از بعضی افراد خوشتون نیاد...

تو باشگا های ورزشی اصلا بدنتون رو به رخ دیگران نکشید...مخصوصا باشگاه های پرورش اندام...دیگران این عمل رو به پای خودخواهی شما میزارن

Behroooz
11-04-2013, 18:41
یعنی خیلی اهل حساب کتاب نباش که همه ازت فراری بشن .

caca_caca888
12-04-2013, 13:25
سلام /

اینکه میفرمایید این تاپیک یکطرفه هست رو من خیلی نمیتونم با مقهمومش ارتباط برقرار کنم ، اما تجربه بارها و بارها و بارها ثابت کرده در این تاپیک هر موضوعی غیر از بیان تجربیات شخصی ( مثل نقل قول گرفتن و نقد کردن تجربیات طرف مقابل و زیر سوال بردن اونها ) تنها به حاشیه و بعضا توهین به همدیگه منتهی میشه ( و فکر میکنم شما احتمالا مصادیق صحبت من رو باید دیده باشید در این تاپیک ) /

شاید از یاد دوستان رفته باشه و شاید برخی دوستان ندونن ولی این تاپیک یه قانون کلی و خط قرمز داره که بارها در تاپیک گفته شده و تذکر داده شده ؛ " نقل قول گرفتن به هر دلیلی در این تاپیک ممنوعه ( حتی به منظور تایید و تشکر ) " ولی خب مدتی هست خیلی سخت گیری نمیشه روی این موضوع تا فضا راحت تر باشه و به تعبیری این رویه نامحسوس شده :دی

ممنون که با ما همسفرید ( با یادی از پیرمرد ) :n16:
میبخشید اما منم همینو گفتم...