مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
ZEDEHAL DEGE
17-05-2009, 16:44
یه پست دادم نیومد چرا؟
گفته بودم1- با این دو تا کاراکتر دیگم چیکا کنم؟2-بن شدن یعنی چی؟3-چجوری میفهمه همشون مال منه؟با سه تا ایمیل مختلف ساختمشون
پست9251 چی شد؟؟؟؟؟:14:
ZEDEHAL DEGE
17-05-2009, 16:48
اه اینم غیب شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟9251 9252 چی شدن؟؟؟
برای بار شوم 1-بن شدن ینی چی؟2-از کجا میفهمن من سه تا کاراکتر دارم؟با سه تا ایمیل مختلف ساختمشون3-با این دو تای دیگه چیکا کنم؟
ZEDEHAL DEGE
17-05-2009, 16:52
:43:چرا همچی شد؟شرمنده اقا یکی این سه تا اضافرو پاک کنه
چرا همچی شد زمین دهن وا کن من بیام تو.
تبریک میگم آرش جون xD
این آدرسی که دادی مشکل داره ؟!
Could not locate remote server
من سه تا کاراکتر دارم با او دو تای دیگه چیکا کنم؟من با سه تا ایمیل سه تا کاراکتر ساختم چجوری میفهمه همش مال منه؟
کلا با هر ایمیل یکبار بیشتر نمیشه ثبت نام کرد !
نه تنها نباید بیشتر از یک کاراکتر داشته باشی بلکه اگر دو تا اکانت پسورد مشابه داشته باشن بررسی میکنن و اگر واقعا برای یه نفر نبود تذکر میدن تا پسورد رو تغییر بدی . به هر حا این خلاف قوانین هستش که تو یک ورد بیشتر از یک کاراکتر داشته باشی و حتی با اکانت یکی دیگه (مثلا دوستت بازی کنی) !
نتیجه : با هر آی پی فقط و فقط با یک اکانت میشه بازی کزد .
Soldier Pose
17-05-2009, 17:12
تبریک میگم آرش جون xD
این آدرسی که دادی مشکل داره ؟!
Could not locate remote server
مرسی.
آدرس باز میشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا
w w w. p 3 0 b a z . c o m
ZEDEHAL DEGE
17-05-2009, 17:22
همه چی رو گفتی نگفتی با اون دو تا دیگه چیکا کنم؟زودتر تا بن بخت نشدم واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
ای کیو شنیده بودم ای پی چیه دیگه؟
lol چه جالب منم همین الان فهمیدم مادر منم چند روز دیگه قراره برای بار دوم بره حج !
جوون یکی دو هفته خونه خالی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه چی رو گفتی نگفتی با اون دو تا دیگه چیکا کنم؟زودتر تا بن بخت نشدم واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییی
هر کدوم رو که لازم نداری حذف کن و فقط با یکی ادامه بده ! من همین هفته پیش 5 تا کارکترم بن شدن !
ای کیو شنیده بودم ای پی چیه دیگه؟[
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
==
مشکل از بروزر بود الان باز شد xD
ZEDEHAL DEGE
17-05-2009, 17:53
وای خدا نصف عمرم کم شد اصل مطلبو بوگووووووووووو چجوری حذفشون کنم؟
الانه که سکتهرو بزنم وای قلبم کجا رفتی تووو؟وایییییییییییییییییی یییییی
چجوری حذفشون کنمممممممممممممم؟
مشکلش چیه؟بیخود پست اضافه کنم؟خوب یکی رو ویرایش میکنم:20:
Soldier Pose
17-05-2009, 18:30
ZEDEHAL DEGE جان شما چرا اینقدر پست هاتو ویرایش میکنی؟؟
Soldier Pose
17-05-2009, 18:31
جوون یکی دو هفته خونه خالی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم خونمون خالی بود از شانس بدما یک دونه هم دختر پیدا نشد :دی
حالا خونه پره دخترا همینجور پیدا میشن :دی
ZEDEHAL DEGE
17-05-2009, 18:35
چرا هیچکی به من نمیگه چجوری کاراکترای اضافی رو پاک کنم؟چرا هیچکی نمیفهمه دلم از چی گرفته ببخشید کانال عوض شد
dracula_killer
17-05-2009, 18:41
چرا هیچکی به من نمیگه چجوری کاراکترای اضافی رو پاک کنم؟چرا هیچکی نمیفهمه دلم از چی گرفته ببخشید کانال عوض شد
می ری تو بازی.... setting رو انتخاب می کنی و بعد روی account کلیک می کنی...بعد از اون قسمت بالا روی delete account کلیک میکنی و پسوردت رو می زنی و اکانتت پاک میشه
یاد آن روزها به خیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer جون بیزحمت من رو فاندر کن مرسی xD
منم خونمون خالی بود از شانس بدما یک دونه هم دختر پیدا نشد
حالا خونه پره دخترا همینجور پیدا میشن
lol تو دیگه خیلی بد شانسی xD
بیا پیش من ~~~> [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer
17-05-2009, 20:04
dracula_killer جون بیزحمت من رو فاندر کن مرسی xD
همین الان زدم...ببین فاندر شدی؟
hadi_gamer
17-05-2009, 20:45
یاد آن روزها به خیر [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محمد.خوبی عزیز؟
آقا کجایی تو؟
میبینم که به سلامتی داری میری خدمت.ولی خیلی ضد حاله خدمت.کاش میشد نری.اگه راه داره هر کاری میتونی بکن که نری خدمت.چون بدبخت میکنه آدم رو هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی.
من که الان دم خونمون و تو تهران هم افتادم و صبح با سرویس میرم و ساعت 2 با سرویس برمیگردم و دو تا سرباز صفر هم زیر دستمه و کارم اداری هست و پشت کامپیوتر هستم و عصرها میام خونه و به کار و زندگی و بازی آنلاین و اینا میرسم و ....دیگه چی بگم برات.باز داره اعصابم خورد میشه و دهنم سرویس شده و هی میگم کی تموم میشه این خدمت.آموزشی رو که دیگه نگو یه کابوس واقعی هست آموزشی سربازی.آدم مرگ رو جلوی چشماش میبینه.
خدایا شکرت که خدمتم داره تموم میشه.
نبوووووووووووووود 4 ماه دیگههههههههههه.......:27:
kasra_khan2003
17-05-2009, 22:30
دوستان کسی که روی setting trap کار میکنه، رو چه attribute باید کار کنه؟!
سلام محمد.خوبی عزیز؟
آقا کجایی تو؟
میبینم که به سلامتی داری میری خدمت.ولی خیلی ضد حاله خدمت.کاش میشد نری.اگه راه داره هر کاری میتونی بکن که نری خدمت.چون بدبخت میکنه آدم رو هم از لحاظ جسمی و هم از لحاظ روحی.
من که الان دم خونمون و تو تهران هم افتادم و صبح با سرویس میرم و ساعت 2 با سرویس برمیگردم و دو تا سرباز صفر هم زیر دستمه و کارم اداری هست و پشت کامپیوتر هستم و عصرها میام خونه و به کار و زندگی و بازی آنلاین و اینا میرسم و ....دیگه چی بگم برات.باز داره اعصابم خورد میشه و دهنم سرویس شده و هی میگم کی تموم میشه این خدمت.آموزشی رو که دیگه نگو یه کابوس واقعی هست آموزشی سربازی.آدم مرگ رو جلوی چشماش میبینه.
خدایا شکرت که خدمتم داره تموم میشه.
نبوووووووووووووود 4 ماه دیگههههههههههه.......:27:
سلام هادی جان ...
والا چی بگم خیلی این در و اون در زدم ولی نشد که نشد 2 بار کمیسیون رفتم برای کفالت و گفتم تک پسر هستم و پدرم عمل قلب باز کرده و خونه نشین شده ولی یارو برگشت گفت عیبی نداره خوب میشه پدرت و معافی بهت تعلق نمیگیره :18: .... واقعا متاسفم برای این ....:13:
خیر سرم اومدم بعد عمل پدرم یه 2 روز استراحت کنم این پاکت و دیدم کلی بهم ریختم :37:
حالا قرار از یه طریق دیگه اقدام کنم تا ببینیم چی میشه ... راستی چه جوری اینقدر نزدیک افتادی ؟
kasra_khan2003
18-05-2009, 00:09
سلام هادی جان ...
والا چی بگم خیلی این در و اون در زدم ولی نشد که نشد 2 بار کمیسیون رفتم برای کفالت و گفتم تک پسر هستم و پدرم عمل قلب باز کرده و خونه نشین شده ولی یارو برگشت گفت عیبی نداره خوب میشه پدرت و معافی بهت تعلق نمیگیره :18: .... واقعا متاسفم برای این ....:13:
خیر سرم اومدم بعد عمل پدرم یه 2 روز استراحت کنم این پاکت و دیدم کلی بهم ریختم :37:
حالا قرار از یه طریق دیگه اقدام کنم تا ببینیم چی میشه ... راستی چه جوری اینقدر نزدیک افتادی ؟
اتفاقا یکی از دوستان من داره معاف پزشکی میگیره، من تمام مدت باهاش هستم، پدرش رو دارن در میارن! یه مشت آدم عقده ای که فقط پول میخوان!
طبق قانون اونایی که لیسانس دارن، اگه نمره چششون بالای 10 باشه، معاف هستن، این 14 هست! معاف نمیدن، یه جور قطره میریزن، نمره چشش میشه 12، بعد اونو بیخودی ضرب در چهار تا عدد میکنن که خودشون فقط سر دی میارن که در نهایت میشه 7 و میگن معاف نیستی.
تازه فقط این نیست که! بیچاره مینیکس پاش هم پارس! همین چند وقت پیش داشت از راه پله میومد پایین، پاش خالی کرد، قل خورد همه کتف و گردن و پاش ضربه دید! شانس آورد کتفش نشکست. بعد دکتر دست میزنه، میگه عادی هست! عکس رادیولوژی رو هم قبول نداره!!!
=============
بگذریم، این دعا کردن به چه دردی میخوره؟!
SADEGH 7
18-05-2009, 09:51
سلام
چطوری می تونم تو Gunsmith قیمت ها رو خودم تعیین کنم؟ شهرهای دیگه همه قیمت هاشون 3-4 برابر قیمت اصلی هست.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
بی باک بی بال
18-05-2009, 10:11
این بازی نسخه فارسی دارد ؟
ادرس سایت
lol من سال 83 معافیت کفالت گرفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برید خدمت یک حالی میده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چطوری می تونم تو Gunsmith قیمت ها رو خودم تعیین کنم؟ شهرهای دیگه همه قیمت هاشون 3-4 برابر قیمت اصلی هست.
ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هر آیتم ثابته ! ولی اگر یک آیتم رو فروشگاه شهر خودت نداشت و شهر دیگه ای داشت باید 4 برابر قیمتش رو بپردازی ! اینطوری یک چهارم از خرید به حساب خزانه اون شهر واریز میشه .
البته میتونید با فاندر اون شهر مذاکره کنید تا برای شما دعوتنامه بفرسته و بری اونجا و خرید کنی و ممکنه بابت این کار بخوان که مقداری پول به خزانه شهر اونا بریزین .
این بازی نسخه فارسی دارد ؟
ادرس سایت
نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منتظریم یکی با مسئولین مربوطه صحبت کنه بلکه سرور ایران راه اندازی شد . دامنه رو هم قبلا آرش خریده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer
18-05-2009, 11:37
کسی می دونه indian clothing تو کدوم شهر هست؟
کسی می دونه indian clothing تو کدوم شهر هست؟
آیتم لول 55 ه ! میخوای چیکار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاقالی با مسئولین صحبت کن ببین چی میگن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer
18-05-2009, 12:56
آیتم لول 55 ه ! میخوای چیکار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لول 55؟!:18:....خواستم ببینم لباس ستم چیه؟:8:
چاقالی با مسئولین صحبت کن ببین چی میگن
من چکاره بیدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی که هم علاقه داره و هم سرمایه و وقت و تجربش رو داره باید اینکارو بکنه . ما هم اینجا راهنمایی و کمک میکنیم xD
vitamin2002
18-05-2009, 14:59
دوستان یک سوال دارم اونم اینکه وقتی به مدت 8 ساعت در هتل می خوابیم اگر دیدیم مثلا یک ساعت مونده به اتمام اون 8 ساعت انرژی پر شد می شه در ساعت 7 قطع کرد و شروع به انجام کار اینا کرد ؟؟ اگر قبل اینکه خودش اتوماتیک بیدار بشه خوابیدن را کنسل کنیم تا اون موقع هر چه بدست آوردیم چه از لحاظ انرژی و چه از لحاظ هیلس از دست می ره یا فرقی نمی کنه هر وقت خواستیم می تونیم بیدار بشیم و خوابیدن را کنسل کنیم ؟؟؟
دوستان یک سوال دارم اونم اینکه وقتی به مدت 8 ساعت در هتل می خوابیم اگر دیدیم مثلا یک ساعت مونده به اتمام اون 8 ساعت انرژی پر شد می شه در ساعت 7 قطع کرد و شروع به انجام کار اینا کرد ؟؟ اگر قبل اینکه خودش اتوماتیک بیدار بشه خوابیدن را کنسل کنیم تا اون موقع هر چه بدست آوردیم چه از لحاظ انرژی و چه از لحاظ هیلس از دست می ره یا فرقی نمی کنه هر وقت خواستیم می تونیم بیدار بشیم و خوابیدن را کنسل کنیم ؟؟؟
هر موقع از لالا بیدار بشی به اندازه اون مدتی که خوابیده بودی انرژی دریافت میکنی
SADEGH 7
18-05-2009, 15:41
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت هر آیتم ثابته ! ولی اگر یک آیتم رو فروشگاه شهر خودت نداشت و شهر دیگه ای داشت باید 4 برابر قیمتش رو بپردازی ! اینطوری یک چهارم از خرید به حساب خزانه اون شهر واریز میشه .
البته میتونید با فاندر اون شهر مذاکره کنید تا برای شما دعوتنامه بفرسته و بری اونجا و خرید کنی و ممکنه بابت این کار بخوان که مقداری پول به خزانه شهر اونا بریزین .
ممنون از راهنمایی.
یعنی الآن هرکس بیاد تو شهر من بخواد چیزی بخره قیمت ها براش 4 برابره؟
یعنی الآن هرکس بیاد تو شهر من بخواد چیزی بخره قیمت ها براش 4 برابره؟
بلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ZEDEHAL DEGE
18-05-2009, 20:09
سلام این Banned ینی چی؟تو تلگراما جلوی اسم chaghal که یه پیغام بهش داده بودم نوشته Banned
saeid.yavary
18-05-2009, 20:39
سلام این Banned ینی چی؟تو تلگراما جلوی اسم chaghal که یه پیغام بهش داده بودم نوشته Banned
يعني بنش كردن (محروم شده)
چون با چند تا يوزر بازي مي كرده
ZEDEHAL DEGE
18-05-2009, 22:35
اون عکسی که گذاشتی اینو میگم
این چیو نشون میده؟مگه نه تا بیشتر ورلد داریم؟مال یه بازی دیگس؟
ها خودم فهمیدم این ماله جنگا قبیله ایه من اونه بازی نکردم
kasra_khan2003
18-05-2009, 22:36
يعني بنش كردن (محروم شده)
چون با چند تا يوزر بازي مي كرده
خوب خسته نباشین!
الان یوزرش رو بن میکنن یا اینکه IP ؟
الان یوزرش رو بن میکنن یا اینکه IP ؟
فقط کاراکتر توی اون ورد رو بن میکنن ! نه اکانت و نه کاراکتر ورد های دیگه رو !
این قضیه بن شدن ما هم داستانی شده ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---
چه تلگرام هایی برام میاد !
I don´´t spike very well inglis but i can play in your city?
ZEDEHAL DEGE
18-05-2009, 23:24
بهع مگه چی گفتم بت بر خورد دلت جا دیگه پره حرفی نیست...
در باره ویرایش پستهامم چندین بار گفتم بازم میگم چرا با پستای اضافی مث بعضیا بیخود تاپیکو شلوغ کنم؟یه پستو چن بار ویرایش میکنم میشه عیب این کارو بگین چیه؟تازه باید ازم تشکر هم میکردین معلوم هست مشکل شما با ویرایش پستها چیه؟؟؟
انگیزم واسه پیدا کردنhammer شده 80 ینی حالا احتمال پیدا کردنش کمتر شده و پول هم کمتر میده؟
~~~>>> اینا احتمالا دیکشنری ندارن خدا پدر مادر این دیکشنری انلاین سازا رو بیامرزه !!!
چه تلگرام هایی برام میاد ! ~~~>> این بیچاره احتمالا دیکشنری نداره خدا پدر مادر این دیکشنری انلاین سازا رو بیامرزه به داد من میرسن این جور غلط غلوط ننویسم ولی باز سعی میکنم اصا ننویسم گندش در نیاد دوزاریت افتاد؟
شما دوزاریت کجه ! وگرنه هر پستت رو 10 بار ویرایش نمیکردی ! تقصیر منه که به پست های شما جواب میدم
dracula_killer
19-05-2009, 17:32
شما دوزاریت کجه ! وگرنه هر پستت رو 10 بار ویرایش نمیکردی ! تقصیر منه که به پست های شما جواب میدم
صلوات بفرستین!!!
جناب ضد حال وقتی شما پستتون رو چند بار ویرایش می کنین باعث میشه که پاسخ دهنده به پست شما هم مجبور شه چند بار پستاش رو ویرایش کنه که این وقت گیر خواهد بود....لطف کنین قبل از اینکه پست بدین کمی بیشتر دقت کنین تا مجبور نشین دوباره پستتون رو ویرایش کنین...اینطوری هم کار شما راحت تر راه میافته و هم بچه ها می تونن سریع تر جوابتون رو بدن
(اگه دیدین الان پستم رو ویرایش کردم واسه این بود که پاسخ را ص نوشته بودم!!!)
saeid.yavary
19-05-2009, 17:38
چرا با پستای اضافی مث بعضیا بیخود تاپیکو شلوغ کنم؟یه پستو چن بار ویرایش میکنم میشه عیب این کارو بگین چیه؟
اگه دقت كني پستهاي اين تاپك شمارش نمي شه واسه همين بچه ها اينقدر پست مي دن
2009_Vampire
19-05-2009, 17:46
دوستان منم عضو شدم ....... The Legacy .
دوستان منم عضو شدم ....... The Legacy
خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کدوم ورد ؟ یوزر The Legacy رو پیدا نکردم !
یوزرت رو بده دعوتت کنم به شهر تا لول 15-20 اینجا باشی بعد بری پیش بچه ها تو فورت xD
Soldier Pose
19-05-2009, 18:45
سلام بر دوستان
چاقال جان یه دعوتنامه برای یوزر ورکر من بفرست.
پول اون شهر تموم شد :دی
سلام بر دوستان
چاقال جان یه دعوتنامه برای یوزر ورکر من بفرست.
پول اون شهر تموم شد
به آرشی چطوری ؟ xD
کدومو میگی ؟ تو مگه کارگرم داشتی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کی بن شی خدا میدونه ! ماشالا بچه ها همه نفری دو سه تا دارن این وسط فقط من باید بن میشدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer جون (شرمنده اسمتو نمیدونم) من دوباره رفتم خرید لطف کن بعدا واسم دعوتنامه بفرست . مرسی xD
آرش تو هم بگو برات بفرسته .
dracula_killer
19-05-2009, 21:12
dracula_killer جون (شرمنده اسمتو نمیدونم) من دوباره رفتم خرید لطف کن بعدا واسم دعوتنامه بفرست . مرسی xD
آرش تو هم بگو برات بفرسته .
باشه همین الان دعوت نامه می فرستم!...راستی اسمم سروشه!
راستی اسمم سروشه!
خوشبختم منم علی هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi_gamer
20-05-2009, 15:23
اینجا چقدر سوت و کور شده.جریان چیه؟
kasra_khan2003
20-05-2009, 16:07
آقا این شهر Silverstake Fort مال کی هست؟ یعنی کی تاسیسش کرده؟
نمیدونم چرا توش احساس غریبی میکنم: دی
دلم نمیاد توش پول بریزم! اون cyrus رو بیشتر دوست داشتم...
Soldier Pose
20-05-2009, 17:03
اینجا چقدر سوت و کور شده.جریان چیه؟
امتحانات ترمه :دی
hadi_gamer
20-05-2009, 20:28
امتحانات ترمه :دی
آها.ببخشید اصلا حواسم نبود اینجا همه دانشمند تشریف دارن.
آفرین بچه های من.خوب درس بخونید تا در آینده یه چیزی بشید...:31:
vitamin2002
20-05-2009, 20:45
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این عکس یه نگاه کنید نمی دونم انگار من اشتباه می کنم
انتخاب هدف من : برای راند 2 سمت راستش را گفتم بزنه ولی در دوئل کردن سمت چپش را زده ( البته این جهت ها را من از سمت راست و چپ طرف می گم حالا نمی دونم چه طوری باید این ها را جور کنم )
در راند 3 من سمت چپ را گفتم نشونه بگیره ولی در هنگام دوئل سمت راستش را زده
حالا نمی دونم در هنگام دوئل کردن اون سمت ها که می نویسه که کدوم جهت را زدم با اون مشکلی ندارم چون خودم را به جای طرف بزارم جهت ها درسته
ولی اگر خودم را برای انتخاب جهت ها در آدمک های پایین بزارم اونموقع یکم جهت ها فرق می کنه
حالا نمی دونم فهمیدین چه گفتم یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
hadi_gamer
20-05-2009, 21:20
درسته.اگه میخوای جاخالی بدی همون جهت جاخالی بده ولی برای نشونه گیری باید مخالف بزنی.یعنی اگه چپش رو میخوای بزنی راست رو بگیر.
آقا این شهر Silverstake Fort مال کی هست؟ یعنی کی تاسیسش کرده؟
نمیدونم چرا توش احساس غریبی میکنم: دی
دلم نمیاد توش پول بریزم! اون cyrus رو بیشتر دوست داشتم...
شهر برای فرد خاصی نیستش دوست من ، همه صاحب شهر هستن
به هر حال من فاندر شهر هستم + خیار ( یوزرش دست کیه ؟ )
کاری داشتی در خدمتیم
kasra_khan2003
20-05-2009, 21:48
شهر برای فرد خاصی نیستش دوست من ، همه صاحب شهر هستن
به هر حال من فاندر شهر هستم + خیار ( یوزرش دست کیه ؟ )
کاری داشتی در خدمتیم
خوب همین، خواستم ببینم یکی از بچه های خودمون هست یا نه!
بعد اینکه
1.یه توضیح درباره اسم شهر میدی؟
2. آیتم های فروشی دست شما هست؟ یعنی شما انتخاب میکنین که چی بزارین تو ویترین: دی
تو چرا aim ت اینقدر پایینه ؟!
یه کلاه داری +10 aim میده با اون +24 هستی ؟
نشونه ها رو روی سر نذار مگه اینکه با یه کارگر یا یه کسی که میدونی dodge خیلی کمی داره روی سر بذار !
<>><<>><<>>><<<>>>><<<>><<>
من توي ورد 10 ميخوام فقط روي resistance کار کنم ! چند روزي خيلي دارم روش کار ميکنم که ببينم چطوري اسکيل ها رو بگيرم !
حالا من ميگم شما نظر يدين تا بهترين رو انتخاب کنم خودم که گيج شدم !
اول از همه که تمام اتربيوت ها رو روي dex ميذارم .
حالا اسکیل ها :
1-تا لول 20 همه رو روی thoughness بذارم تا Picking agaves بازشه و 3 تا تیکه از ست هندی که
+2 Strength
+60 labor points towards Picking agaves
+24% speed
و بعدش میرم روی fine motor skill برای باز شدن Grave robber .
(در این حالت خیلی از کوئست ها رو نمیشه زد و لول آپ دشوار ولی با دوئل میشه تجربه کسب کرد)
2-تا لول 25 همه ی اسکیل ها رو روی fine motor skill بذارم تا Grave robber باز شه بعد میرم تو کار toughness و reflex .
(در این حالت لول آپ سخته و کمتر میشه کوئست زد و اصلا نمیشه روی تجربه دوئل حساب کرد ولی کار های خوبی باز میشه و پول خوبی میشه در آورد)
3-به صئرت همزمان toughness - reflex - fine motor skill رو بالا ببرم
یعنی هر 2 لول (6 اسکیل) 3 تا toughness و 2 تا fine motor skill و 1 reflex
در این حالت تقریبا 90 درصد کوئست های معمولی و کلاس ادونچر رو میشه انجام و در عین حال روی تجربه دوئل هم میشه حساب کرد . ولی حدود لول 25 با لباس های خوب Picking agaves باز میشه و لول 30-32 با لباس Grave robber باز میشه )
حالا موندم کدوم رو انتخاب کنم ! چون توی ورد جدید اکثرا دارن با هم لول آپ میکنن جنگ و درگیری زیاده میترسم اشتباه کنم و عقب بیفتم .
این یه دوئل ! (توی ورد 9 از روش سوم استفاده کردم)
kasra_khan2003
21-05-2009, 00:11
کسی اینجا هست که روی setting trap کار کرده باشه؟
بهم بگه چه کارهای خوبی براش باز شده، بیشتر برای پول درآوردن...
kasra_khan2003
21-05-2009, 11:10
چه خلوت شده اینجا!
این Glass of water تو چه کاری پیدا میشه؟
کسی اینجا هست که روی setting trap کار کرده باشه؟
بهم بگه چه کارهای خوبی براش باز شده، بیشتر برای پول درآوردن...
من تراپر هستم ...
اولا رنک 1000 بودم بعدش یهویی با چند تا دوئل اومدم 500
بعد روی 500 همینطور وایساده بودم تا اینکه الان یه چند هفته میشه که به 200 رسیدم
ایشالا رنکم رو 2 رقمی هم میکنم ... :31:
خوب همین، خواستم ببینم یکی از بچه های خودمون هست یا نه!
بعد اینکه
1.یه توضیح درباره اسم شهر میدی؟
2. آیتم های فروشی دست شما هست؟ یعنی شما انتخاب میکنین که چی بزارین تو ویترین: دی
شما به اسم شهر کار داری یا خود شهر ؟ :27:
نه ، آیتم ها به صورت خودکار با هر لول آپ اضافه میشه
kasra_khan2003
21-05-2009, 13:33
من تراپر هستم ...
اولا رنک 1000 بودم بعدش یهویی با چند تا دوئل اومدم 500
بعد روی 500 همینطور وایساده بودم تا اینکه الان یه چند هفته میشه که به 200 رسیدم
ایشالا رنکم رو 2 رقمی هم میکنم ... :31:
شما دوئل هم میکنی؟: دی
من میترسم برم دوئل!
خوب جز setting trap دیگه رو چی کار میکنی؟
شما به اسم شهر کار داری یا خود شهر ؟ :27:
نه ، آیتم ها به صورت خودکار با هر لول آپ اضافه میشه
خوب میخوام فلسفش رو بدونم دیگه: دی
مثلا اسم شهر رو میزاشتین کسری خوب بود:31::31:
kasra_khan2003
21-05-2009, 20:31
چه خلوت شده اینجا!
یکی لطفا جواب بده دیگه:41:
جدیدا اون کوئست که بهت یک هفته پریمیوم میده که 4تا کار رو پشت سر هم انجام بدی، باضافه اون کوئست که انرژی رو از 100 به 150 میرسونه رو انجام دادم، چه حالی داره میده:31:
Laying railroad tracks
شما دوئل هم میکنی؟: دی
من میترسم برم دوئل!
خوب جز setting trap دیگه رو چی کار میکنی؟
بله
ترست میریزه ...
اسکیل های دوئل
رنکم دقیق روی 200 وایساده !
lol
kasra_khan2003
22-05-2009, 18:57
خلاصه منم تونستم این Flag رو بدست بیارم!
دهنم سرویس شد!
آقا یه کلاه گیرم اومد 11 تا Trade میده. خواستم ببینم Trade هم خوبه واسه من؟
آقا یه کلاه گیرم اومد 11 تا Trade میده. خواستم ببینم Trade هم خوبه واسه من؟
کلاه رو نگه دار نفروش !
بعضی از کوئست ها باید یه کارایی رو انجام بدی که traiding x 2 میخواد !
خودش که 11 تا میده یکی هم charisma میده چیز جالبیه . کلا آیتم هایی که به یه اسکیل زیاد اضافه میکنن خیلی جاها بدرد میخورن .
مثلا همین gemstone میخواستم با همین کلاه و یه لباس 80 دلاری که 4 تا trading میده 32 تا labor اضافه شد و تونستم انجام بدم xD
hadi_gamer
22-05-2009, 22:48
عجب کاریه این clearing the forest .تازه این بدون پریمیومه.با پریمیوم معمولا بالای 250 یا 300 تا پول میده.
vitamin2002
23-05-2009, 00:04
عجب کاریه این clearing the forest .تازه این بدون پریمیومه.با پریمیوم معمولا بالای 250 یا 300 تا پول میده.
لیبور پوینتت چند تا از حد مجاز زیاد است خودش که 178 تا می خواهد تو چند تا لیبور پوینت برای این کار داری ؟؟؟؟:11: معمولا اگر پریمیو نباشه 2 برابر درصد را می ده ( 120 تا 14 ) با پرمیوم تقریبا 3 برابر ( 190 تا 210 ) حالا مال تو نمی دونم چرا اینجوری داده الان من لول 24 هستم تمامی کار ها بدون پرمیوم 2 برابر و با پرمیوم 3 برابر می دهد البته با مولتیواسون 100 درصد
در کل برای به دست آوردن پول بیشتر در کارها چه کار باید کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آیا اسکیل خواصی را باید افزایش داد ؟؟؟
رو ویگور که کار نکردی حتما با لیدرشیپ رفتی اتربیوت رو هم روی کاریزما گذاشتی آره ؟
من اتربیوت رو روی دکس گذاشتم برای این دو کار
Guarding the stage coach
Ambush stagecoach
الان لول 16 هستم 57 تا لیدرشیپ xD
----------
کسی پست صفحه ی 931 من رو نخوند ؟! یه نظری ! پیشنهادی ! راهکاری ؟ بادمجون که واکس نمیزدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
kasra_khan2003
23-05-2009, 11:58
این Piece Of a Note Part 2 به چه دردی میخوره؟
جایی لازم میشه؟
بفروشم خیلی پول گیرم میاد آخه: دی
hadi_gamer
23-05-2009, 20:55
این شغل رو هم باز کردم.الان لیبورم 5 هست.
Haj_Amoo
24-05-2009, 18:13
با درود!
===
1. به دلیل مشکل امتحانات + اوضاع قمر در عقرب اینترنت + و یک ازمون سرنوشت ساز در تاریخ 19 تیر سال یک هزار سیصد هشتاد و هشت , مدتی نبوده و احتمالا تا اواخر تیر ماه نخواهیم بود!!!
2. محمد اون یوزر مشنگ و خیار رو بردار تا حروم نشده!! پسورد هاش همون قبلی ها هستن! اون یوزر اصلیم هم یکی برداره دیگه!! یوزر پسوردش رو چاقال داره! فقط عوض نکنین حوصله دنگ و فنگ ندارم موقع بازگشت!!
3. چاقال شما هم یه پا استخدامی وست باز کردی!! هی آدم میاد شما خوش امد می گی!! ما که وست شروع کردیم نه آمدی داشتیم نه خوش آمدی!!
5. در این مدتی که نیستم پراکنده بعضی وقت ها سر میزنم یه اهم اهومی می کنیم محض اطلاع!!!
4. الان دارم میرم اوضاع ورلد چطوره!!
BehzadKiNG
24-05-2009, 18:18
ببخشید این یعنی چی :
trade with inadians for 9 hours
یعنی باید چیکار کنم؟ رفام 9 ساعت trade کردم نشد !
Haj_Amoo
24-05-2009, 18:20
1. من خیال کردم این شهر سیلور تا الان تموم شده!! البته چون مشنگ و خیار دست من بوده و ...!!
2. ممبر های چانگ آن کمتر شدن باز؟!! چانگ آن داره نیرو کمکی می فرسته؟!! جنگ با میدلتون کجا رسید؟!
باید برم تا مدت نامشخص دیگر!!!
بدرود!
سلام حاجی نیستی دلمون تنگ شد بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شما و بقیه بچه ها (آرش-محمد-سعید-مهرداد و ...) تو امتحانات موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. چاقال شما هم یه پا استخدامی وست باز کردی!! هی آدم میاد شما خوش امد می گی!! ما که وست شروع کردیم نه آمدی داشتیم نه خوش آمدی!!
راستش حاجی قدیما من اینجا میومدم ولی پست نمیذاشتم (یه اکانت نوامبر 2005 از فروم دارم ولی به دلایل شخصی یکی جدید ساختم) . تو این ورد چون تعدادمون کم بود بد آوردیم باید افراد جمع کنیم واسه ورد 10 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وضعیت چینی ها و میدلتون من خبری ندارم ! سرم تو لاک ه خودمه دارم با سرعت نور لول آپ میکنم . حاجی آمار رو داری ؟ 40 پیروزی یه شکست با متوسط 57 تجربه از هر دوئل (خیلی هاش بخاطر پول )
حاجی لطفا من رو معاف کن میترسم بن شی (ما که شانس نداریم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید این یعنی چی :
همین کار trade with inadians رو 9 ساعت انجام بدی حله
با درود!
===
1. به دلیل مشکل امتحانات + اوضاع قمر در عقرب اینترنت + و یک ازمون سرنوشت ساز در تاریخ 19 تیر سال یک هزار سیصد هشتاد و هشت , مدتی نبوده و احتمالا تا اواخر تیر ماه نخواهیم بود!!!
2. محمد اون یوزر مشنگ و خیار رو بردار تا حروم نشده!! پسورد هاش همون قبلی ها هستن! اون یوزر اصلیم هم یکی برداره دیگه!! یوزر پسوردش رو چاقال داره! فقط عوض نکنین حوصله دنگ و فنگ ندارم موقع بازگشت!!
5. در این مدتی که نیستم پراکنده بعضی وقت ها سر میزنم یه اهم اهومی می کنیم محض اطلاع!!!
4. الان دارم میرم اوضاع ورلد چطوره!!
1 . خدا به همرات :31:
2 . چاقال بیا این یوزر ها دستت باشه حال کن :27:
سلام حاجی نیستی دلمون تنگ شد بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شما و بقیه بچه ها (آرش-محمد-سعید-مهرداد و ...) تو امتحانات موفق باشین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش حاجی قدیما من اینجا میومدم ولی پست نمیذاشتم (یه اکانت نوامبر 2005 از فروم دارم ولی به دلایل شخصی یکی جدید ساختم) . تو این ورد چون تعدادمون کم بود بد آوردیم باید افراد جمع کنیم واسه ورد 10 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از وضعیت چینی ها و میدلتون من خبری ندارم ! سرم تو لاک ه خودمه دارم با سرعت نور لول آپ میکنم . حاجی آمار رو داری ؟ 40 پیروزی یه شکست با متوسط 57 تجربه از هر دوئل (خیلی هاش بخاطر پول )
حاجی لطفا من رو معاف کن میترسم بن شی (ما که شانس نداریم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین کار trade with inadians رو 9 ساعت انجام بدی حله
من که همیشه دارم این تاپیک رو چک میکنم ولی پست نمیدم !
توی این مدت هم که حال جواب دادن ندشتم فقط چاقال جان به سوالات بچه ها جواب دادند
ایشا اگه هماهنگ باشیم میتونیم ورلد 10 رو بگیریم و شرط اول این بازی داشتن پریمیومه
از نظر من که همه ی بازی های آنلاین رو تجربه کردم در حال حاظر eRepublik ( زندگی مجازی ) که کلی طرفدار هم داره خیلی زیبا و باحاله و به من که خیلی خوش میگزره ! :27: خواستین بیایین بگین حتما دعتتون کنما :31:
فقط جون منو توی ورلد ده این HoJJat_007 رو خبر نکنه که کلا هکر میارم سایت وست رو هک کنه !! :2:
امیدوارم همتون توی امتحانات موفق باشین هرچند که من امتحان قبلیو گند زدم :41:
یک نمره غلط داشتم !! :31:
ببخشید این یعنی چی :
باید اول کوست رو قبول کنی بعد کار کنی !
اگه قبول نکنی کار کردنتو حساب نمیکنه
امروز دیدم که رنکم رفت زیر 200 !!
فقط چند قدم تا دو رقمی شدن مونده ... خداااا
ایشا اگه هماهنگ باشیم میتونیم ورلد 10 رو بگیریم و شرط اول این بازی داشتن پریمیومه
منم میگیرم xD
از نظر من که همه ی بازی های آنلاین رو تجربه کردم در حال حاظر eRepublik ( زندگی مجازی ) که کلی طرفدار هم داره خیلی زیبا و باحاله و به من که خیلی خوش میگزره ! خواستین بیایین بگین حتما دعتتون کنما
فقط جون منو توی ورلد ده این HoJJat_007 رو خبر نکنه که کلا هکر میارم سایت وست رو هک کنه !!
یادش بخیر ! من اولین سرهنگ ایرانی تو این بازی بودم اواخر تابستون پارسال بازی رو گذاشتم کنار (فقط اگه فهمیدی من کیم صداشو در نیار که تحت تعقیبم) راستی الان رئیس جمهور کیه ؟ خبری از مجتبی یا آتیلا داری ؟ این بچه حجت رو هم میشناسم ! کلا دنیایی داره واسه خودش . واسه ما که سوژه خنده بود .
امروز دیدم که رنکم رفت زیر 200 !!
فقط چند قدم تا دو رقمی شدن مونده ... خداااا
چرا خالی میبندی الان که رنکت 198 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا دوئل نمیکنی ؟ یه 4 - 5 تا عمله میدلتونی رو بزن رنکت 3 سوت دو رقمی میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول باعث افتخاره . شیطونه میگه امضاتو بزنم جای امضای خودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر ! من اولین سرهنگ ایرانی تو این بازی بودم اواخر تابستون پارسال بازی رو گذاشتم کنار (فقط اگه فهمیدی من کیم صداشو در نیار که تحت تعقیبم) راستی الان رئیس جمهور کیه ؟ خبری از مجتبی یا آتیلا داری ؟ این بچه حجت رو هم میشناسم ! کلا دنیایی داره واسه خودش . واسه ما که سوژه خنده بود .
چاقال هرچی گلد و پول داری به حساب من میریزی ؟ : دی
آتیلا هم فعلا چند دوره هست توی ریاست جمهوری نیستش ... مافیا هم بعد بالاش به گند کشیده شد
چرا خالی میبندی الان که رنکت 198
چرا دوئل نمیکنی ؟ یه 4 - 5 تا عمله میدلتونی رو بزن رنکت 3 سوت دو رقمی میشه
ایول باعث افتخاره . شیطونه میگه امضاتو بزنم جای امضای خودم
lol
یه آیتم توپ خریدم برای دوئل دیگه شکست ناپذیر میشوم !
آخه چاقال اینجا همه پاس اوت هستن بجز دوئلر های خیلی خیلی قوی
چاقال هرچی گلد و پول داری به حساب من میریزی ؟ : دی
راستش قبلا هر چی داشتم و نداشتم رو دادم به یکی دیگه ! تا یه مدت آتبلا بهم گیفت میداد زتده بمونم بعد دید که دیگه نمیام بیخیال شد .
کارخونه خونه سازی 4 ستاره - غذا سازی 4 ستاره . خودمم همش تو کشورای دیگه در حال جنگ بودم !
یادش بخیر صبح تا شب مولتی میساختیم هزینه جنگ تامین شه یا یه لول پایین رو میفرستادیم اونور بعد مبارزه میکردیم و رنک میگرفتیم. از طریق بازار ارز پول جا به جا مبکردیم خلاصه هر باگی که میتونستیم میزدیم . خیلی بازی باحالیه اگه ولش نکرده بودم الان سپهبدی چیزی شده بودم .
اینم مدرک (خودمو زنده کردم-با اینکه یه سال میشه بازی نکردم تو رنکینگ 418 هستم lol)
یه آیتم توپ خریدم برای دوئل دیگه شکست ناپذیر میشوم !
آخه چاقال اینجا همه پاس اوت هستن بجز دوئلر های خیلی خیلی قوی
چی خریدی ؟ مایه دار شدی دست ما رو هم بگیر !
مردی برو نیلرو رو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تو لول 17 اینو باز کردم:31: تازه اگه پول داشتم زودتر هم باز میشد
میخوام تو و10 همین روش بازی کنم تا کلی پول در بیارم شهرمئن رنک 1 بشه:46:
چرا به من تو 2 ساعت 95$ داد ؟؟؟؟؟
چرا به من تو 2 ساعت 95$ داد ؟؟؟؟؟
من موندم چطوری تو دو ساعت 231 دلار داده ! (غیر عادیه)
مثلا کاری که 30 درصد پول میده معمولا بین 50 تا 60 دلار میده حالا اینکه 62 درصد ه نبایذ بیشتر از 120-130 دلار بده !!
این معادلاتش یکم مبهمه من سر در نمیارم xD
خیلی دوست دارم یه کاراکتر فول هایدینگ داشته باشم ! از 6 تا شغل آخر بازی 5 تاش هایدینگ میخواد یعنی اگه یکی با صبر و حوصله بازی کنه و بتونه اسکیل هایدینگ رو به 250 برسونه دیگه میره تو godmode .
راستش قبلا هر چی داشتم و نداشتم رو دادم به یکی دیگه ! تا یه مدت آتبلا بهم گیفت میداد زتده بمونم بعد دید که دیگه نمیام بیخیال شد .
کارخونه خونه سازی 4 ستاره - غذا سازی 4 ستاره . خودمم همش تو کشورای دیگه در حال جنگ بودم !
یادش بخیر صبح تا شب مولتی میساختیم هزینه جنگ تامین شه یا یه لول پایین رو میفرستادیم اونور بعد مبارزه میکردیم و رنک میگرفتیم. از طریق بازار ارز پول جا به جا مبکردیم خلاصه هر باگی که میتونستیم میزدیم . خیلی بازی باحالیه اگه ولش نکرده بودم الان سپهبدی چیزی شده بودم .
اینم مدرک (خودمو زنده کردم-با اینکه یه سال میشه بازی نکردم تو رنکینگ 418 هستم lol)
چی خریدی ؟ مایه دار شدی دست ما رو هم بگیر !
مردی برو نیلرو رو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو که از من هم اسکیل هات بهتره :31:
یعنی الان یک گلدی ... چیزی ... کارخونه ای .... هیچی نداری ؟ :31:
تو که از من هم اسکیل هات بهتره
یعنی الان یک گلدی ... چیزی ... کارخونه ای .... هیچی نداری ؟
گفتم که هر چی داشتم قبل رفتنم دادم به یه بنده خدا الانم 5 گلد تهش مونده میخوای بفرستم ؟
اگه بازی نمیکنی هرچی پول مول داری ( از همه پول کشور ها یه مقدار داریا !! : دی ) همرو بفرست : دی
البته اگه بازی نمیکنی !
یکی بگه چرا وضعیت اکانت من اینجوری!!!
یه کار که پولش 25% و تجربش 45% هست رو 2 ساعت انجام دادم به من 23$ داد و 48 exp
یعنی پول کمتر از یه ساعت و تجربه کار 1 ساعت!!!!!
hadi_gamer
25-05-2009, 15:08
یکی بگه چرا وضعیت اکانت من اینجوری!!!
یعنی پول کمتر از یه ساعت و تجربه کار 1 ساعت!!!!!
حتما لیبورت پایین بوده.پول و تجربه خیلی به لیبور پوینت بستگی داره.
حالا این رو داشته باش.لیبورم تو این کار 17 هستش.:46:
kasra_khan2003
25-05-2009, 15:10
بچه ها من دیگه از کار کردن خسته شدم، یه 600 تایی هم کلا پول دارم، میخوام برم تو کار دوئل: دی
یه بدبخت بیچاره نمیشناسین من برم نفلش کنم؟: دی
مبتونم یه تفنگ هم بخرم! اگه نیاز باشه...
حتما لیبورت پایین بوده.پول و تجربه خیلی به لیبور پوینت بستگی داره.
حالا این رو داشته باش.لیبورم تو این کار 17 هستش.:46:
لیبور ک پایین هست
وقتی تو لول 17 کارهایی اینچنینی(45% تجربه وهمچنین 65% پول) باز میشه معلومه لیبور پایینه اما کلا این اکانت من خیلی بد شانسه!!!
اما هادی تو خیلی خوش شانسی ها !!کلی داری حال میکنی
به نظرتون بهترین کفش واسه دوئلر firearm چیه؟؟؟؟
من به نظرم Brown boots هست !!!!
hadi_gamer
25-05-2009, 16:15
به نظرتون بهترین کفش واسه دوئلر firearm چیه؟؟؟؟
من به نظرم Brown boots هست !!!!
تایید میشه.خودشه...
hadi_gamer
25-05-2009, 16:17
لیبور ک پایین هست
وقتی تو لول 17 کارهایی اینچنینی(45% تجربه وهمچنین 65% پول) باز میشه معلومه لیبور پایینه اما کلا این اکانت من خیلی بد شانسه!!!
اما هادی تو خیلی خوش شانسی ها !!کلی داری حال میکنی
البته این که خوش شانسی نیست.به هر حال steering a paddle steamer پولش 82% هست وباید اینطور باشه.
ولی بدشانسی روببین تو ورلد 1 تازه grave robber رو باز کردم.ولی 10 ساعت توش کار کردم هنوز هیچی بهم نداه.هیچی...:19:
اگه بازی نمیکنی هرچی پول مول داری ( از همه پول کشور ها یه مقدار داریا !! : دی ) همرو بفرست : دی
البته اگه بازی نمیکنی !
ID ؟
کار 47 درصد exp با +25 لیبور 88 تا تجربه داد ! Building a fort رو م تا لول 23 باز میکنم .
بچه ها من دیگه از کار کردن خسته شدم، یه 600 تایی هم کلا پول دارم، میخوام برم تو کار دوئل: دی
یه بدبخت بیچاره نمیشناسین من برم نفلش کنم؟: دی
مبتونم یه تفنگ هم بخرم! اگه نیاز باشه...
چیزی که زیاده آدم ه واسه نفله شدن . بگردی پیدا میشه D:
بهترین اسلحه که بسته به لولت میتونی داشته باشی رو بخر
ID ؟
M0hammad
حواست باشه که بعد از M ، صفر هستش نه O
البته این که خوش شانسی نیست.به هر حال steering a paddle steamer پولش 82% هست وباید اینطور باشه.
ولی بدشانسی روببین تو ورلد 1 تازه grave robber رو باز کردم.ولی 10 ساعت توش کار کردم هنوز هیچی بهم نداه.هیچی...:19:
یه سوال
من یادمه قبلا این درصد ها مال هر نیم ساعت بود! اما تو این و جدید درصد ها مال 1 ساعت کاره یعنی کار 82% پول تو 2 ساعت باید 160$ پول بده تو چطوری 4 برابر در میاری ؟؟؟؟
ID ؟
کار 47 درصد exp با +25 لیبور 88 تا تجربه داد ! Building a fort رو م تا لول 23 باز میکنم .
مال شما که خوبه مساله من اینه تو دو ساعت کار تقریبا پول و تجربه کمتر از 1 ساعت رو گرفتم
M0hammad
حواست باشه که بعد از M ، صفر هستش نه O
فرستادم
مال شما که خوبه مساله من اینه تو دو ساعت کار تقریبا پول و تجربه کمتر از 1 ساعت رو گرفتم
تیکت بذار شاید مشکلت حل شد .
فرستادم
دمت گرم
خیلی حال داد
چقدر اسلحه داشتی تو : دی
خلاف کار بودی ؟ : دی
دمت گرم
خیلی حال داد
چقدر اسلحه داشتی تو : دی
خلاف کار بودی ؟ : دی
lol
اینا آخریاش بود ! اون موقع سیستم جنگ فرق داشت و فوقالعاده هزینه بر بود بخاطر همین تعداد افراد درجه دار کم بود !
اولین جنرال بازی یه آمریکایی بود بعد یه ترک . تو ایران هم من اولین سرهنگ بودم . واسه جنگ از کشورای دیگه پول میگرفتم براشون میجنگیدم یک حالی میداد .
برادران ادونچر کار این کوئست رو چرا بهم نمیده ؟
There'll be trouble! Beat Jack Plummer (duel
تا کوئست قبلی رو انجام دادم ! ولی این باز نشده هنوز (کار خاصی باید انجام بدم) ؟
vitamin2002
25-05-2009, 20:50
فرستادم
تیکت بذار شاید مشکلت حل شد .
منظورت از تیکت بذار چیه ؟؟؟
hadi_gamer
25-05-2009, 21:03
بالاخره grave robber جواب داد.یدونه fancy leather hat پیدا کردم.میتونم 2050 دلار بفروشمش...
چه حالی میده این grave robber.هر روز باید برم تو کارش.
kasra_khan2003
25-05-2009, 21:28
چیزی که زیاده آدم ه واسه نفله شدن . بگردی پیدا میشه D:
بهترین اسلحه که بسته به لولت میتونی داشته باشی رو بخر
خوب کمی بیشتر توضیح میدی؟
من که الان لول 23 هستم...
==========
بین دوتا آیتم که یکیش به هر کدوم از attribute یکی میده، و اونیکی 13 تا construction ، کدوم بهتره؟: دی ( میدونم سوال سختی هست. )
بالاخره grave robber جواب داد.یدونه fancy leather hat پیدا کردم.میتونم 2050 دلار بفروشمش...
چه حالی میده این grave robber.هر روز باید برم تو کارش.
خوش به حالت !!! نفروشیش ایتمهاتو ! نگه دار به دردت می خوره
این مال کدوم ورلد هست ؟؟؟؟9 ؟؟
hadi_gamer
25-05-2009, 22:14
خوش به حالت !!! نفروشیش ایتمهاتو ! نگه دار به دردت می خوره
این مال کدوم ورلد هست ؟؟؟؟9 ؟؟
نه این ورلد 1 هست.ورلد 9 که رو charisma کار کردم و این شغل اصلا باز نمیشه برام.
البته این کلاه رو قبلا خریده بودم و داشتم.برای همین فروختمش.
نه این ورلد 1 هست.ورلد 9 که رو charisma کار کردم و این شغل اصلا باز نمیشه برام.
البته این کلاه رو قبلا خریده بودم و داشتم.برای همین فروختمش.
اهان ! من تو و2 حدود 3 ماه پیش این کارو باز کردم :31:
خوب کمی بیشتر توضیح میدی؟
من که الان لول 23 هستم...
==========
بین دوتا آیتم که یکیش به هر کدوم از attribute یکی میده، و اونیکی 13 تا construction ، کدوم بهتره؟: دی ( میدونم سوال سختی هست. )
توضیح دادن نداره که اگه برای تجربه میخوای دوئل کنی برو سراغ کارگرای لول بالا اگر برای پول برو سراغ ادونچر و ...
آیتم های all stat که به همه چی اضافه میکنن بدرد کوئست زدن میخورن یعنی به هر کاری حداقل 5 تا اضافه میکنه !
vitamin2002
26-05-2009, 01:34
دوستان این لباس brown coat را از کجا می شه پیدا کرد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان حرفه ای برای هر 4 تا ( کلاه و کفش و لباس و ... ) بهترین را برای دوئل کردن معرفی کنند
با تشکر
من ثبت نام کردم ولی وقتی می خوانم login کنم میگه You need to activate JavaScript! چه کارش کنم؟
من ثبت نام کردم ولی وقتی می خوانم login کنم میگه You need to activate JavaScript! چه کارش کنم؟
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه از IE استفاده میکنی برو منو tools بعد internet option بعد برو تب advanced در نهایت تیک java script رو بزن تا فعال شه .
ID تو بازیت چیه ؟ بیا ورد 9
دمت گرم تو ورلد 8 رفتم اما الان میام تو 9 ثبت نام می کنم
هنوز درست نشد اروره
دمت گرم تو ورلد 8 رفتم اما الان میام تو 9 ثبت نام می کنم
هنوز درست نشد اروره
آی دی رو ندادی که ! اومدی بگو برات دعوتنامه شهر رو بفرستم .
اگه ممکنه برات از بروزرهای دیگه استفاده کن مثل FF یا Opera
اینم روش فعال کردن جاوا برای هر بروزر
اگه مشکلت حل نشد آخرین نسخه جاوا رو میتونی از اینجا دانلود کنی
the_god_of_3dsmax
26-05-2009, 15:19
chghalllllllllllllllllllllllllllllllllllll maaaaaaaaaaaaaaaaaaa : ))))))))))))))))))))))))))))
chghalllllllllllllllllllllllllllllllllllll maaaaaaaaaaaaaaaaaaa : ))))))))))))))))))))))))))))
جااااان ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر یکی پیدا شده به من پست های من جواب بده.ولی هنوز درست نشده اکسپلور 7 رو دارم اما اصلا دربارهی java هیچی نداره.تو وست هم نشد ثبت نام کنم.
چرا وقتی میخوام توی سایت کمکی وست محاسبه کنم چه کار هایی برام باز شده میخواد سیو کنه و چیزی نشون نمیده ؟
خدا رو شکر یکی پیدا شده به من پست های من جواب بده.ولی هنوز درست نشده اکسپلور 7 رو دارم اما اصلا دربارهی java هیچی نداره.تو وست هم نشد ثبت نام کنم.
تو پست قبلیم کاملا توضیح دادم چطوری جاوا فعال یا نصب میشه .
ثبت نام هم که یوزر و پسورد میدی بعد یه کد فعال سازی به ایمیت ارسال میشه . همین !
چرا وقتی میخوام توی سایت کمکی وست محاسبه کنم چه کار هایی برام باز شده میخواد سیو کنه و چیزی نشون نمیده ؟
منظورتو نفهمیدم !!
اول باید اون اسکریپت رو تو تبی که وست بازه وارد کنی تا اسکیلات ثبت بشه بعد محاسبه انجام میشه !
شرمنده اینجا پست میدم .
تو بازی تریبال یه ورد با مشخصات عالی 5 شنبه ساعت 4 باز میشه !
می خوام خواهش کنم از کسایی که وقت دارن بیان تو ترایب ما ( که مرکزیتش با ایرانیها خواهد بود)
آدم های با تجربه زیادی قول دادن که بهمون اضافه شن.
به تاپیک تریبال سر بزنید. : دی
بای
آهان بازم شرمنده :)
vitamin2002
27-05-2009, 09:19
سلام گرم دوستای عزیز من دنبال یک آیتم هستم در شهر های سیلور و دوروبر نتونستم پیدا کنم کسی می دونه باید از کجا پیدا کنم
1 ) brown boots
در کل می خواهم یک ست برای دوئل بخرم ( قیمتم مهم نیست ) دوستان اگر پیشنهادی دارند بدهند ؟ یعنی بهترین تجهیزات 4 گانه پوشش برای دوئل چیست ؟؟؟
فکر کنم کفش brown boots که از همه بعتر باشه در مورد بقیه هم نظر بدهین
با تشکر :11:
این سوال را یک بار پرسدم کسی جواب نداد :41:
kasra_khan2003
27-05-2009, 15:38
جاتون خالی رفتم دوبار با یکی دوئل کردم، هر دو بار باختم: دی
دفعه اول خوب بودا ، اما دفعه بعد، با اینکه تنظیم کرده بودم بدتر شد!
چرا گاهی یه جارو که دفعه ی قبل زده رو میگی جا خالی بده، بازهم میخوره؟ ( مثلا شلیک اول میخوره تو سر، دفعه بعد میگم سر رو جاخالی بده، اما بازم میخوره! ) چون دوجینگ پایین هست؟
بعد اینکه این جا خالی ها بر عکس هست؟ یعنی اگه تو فیلم فلش میزنه چپ من رو زده، در واقع راست رو زده و من باید به سمت چپ جاهالی بدم؟
سلام گرم دوستای عزیز من دنبال یک آیتم هستم در شهر های سیلور و دوروبر نتونستم پیدا کنم کسی می دونه باید از کجا پیدا کنم
1 ) brown boots
در کل می خواهم یک ست برای دوئل بخرم ( قیمتم مهم نیست ) دوستان اگر پیشنهادی دارند بدهند ؟ یعنی بهترین تجهیزات 4 گانه پوشش برای دوئل چیست ؟؟؟
فکر کنم کفش brown boots که از همه بعتر باشه در مورد بقیه هم نظر بدهین
با تشکر :11:
این سوال را یک بار پرسدم کسی جواب نداد :41:
راستش نمیدونم چی بگم ولی آیتمی که میخوای بخری بستگی داره که رو ی چه اسکیلایی کار کرده باشی ! نمیشه گفت یه آیتم برای دوئلر بهترینه ! شاید یکی روی appearance کار کرده باشه و اصلا tactic نگرفته باشه حالا یه لباس بخره که به تاکتیک هم اضافه کنه فایده ای نداره ! یا resistance کار کرده باشه آیتم به dodging اضافه کنه .
جاتون خالی رفتم دوبار با یکی دوئل کردم، هر دو بار باختم: دی
دفعه اول خوب بودا ، اما دفعه بعد، با اینکه تنظیم کرده بودم بدتر شد!
چرا گاهی یه جارو که دفعه ی قبل زده رو میگی جا خالی بده، بازهم میخوره؟ ( مثلا شلیک اول میخوره تو سر، دفعه بعد میگم سر رو جاخالی بده، اما بازم میخوره! ) چون دوجینگ پایین هست؟
بعد اینکه این جا خالی ها بر عکس هست؟ یعنی اگه تو فیلم فلش میزنه چپ من رو زده، در واقع راست رو زده و من باید به سمت چپ جاهالی بدم؟
یا dodging تو خیلی پایینه یا aim اون خیلی بالاست ! به هر حال همونطور که حودت گفتی باید نشانه ها رو برعکس اون چیزی که نشون میده بذاری . اگه فکر میکنی طرف بعد از دوئل به سرعت جاخالی ها رو عوض میکنه تو هم نشونه هات رو دقیقا 180 درجه تغییر بده چه اونهایی که خورده چه نخورده . (البته گاهی اوقات طرف چون میدونه تو نشونه ها رو عوض میکنی جاخالی ها رو تغییر نمیده و این به شناختت از اون بستگی داره )
hadi_gamer
27-05-2009, 18:35
یه نکته ای رو بگم.نشانه گیری برعکسه ولی جاخالی درسته و برعکس نیست.
ویتامین شما برو به این سایتت و قسمت towns و آیتمی رو که میخوای سرچ کن بهت میگه تو کدوم شهرها هست.البته اولش باید ثبت نام کنی.
vitamin2002
27-05-2009, 20:14
یه نکته ای رو بگم.نشانه گیری برعکسه ولی جاخالی درسته و برعکس نیست.
ویتامین شما برو به این سایتت و قسمت towns و آیتمی رو که میخوای سرچ کن بهت میگه تو کدوم شهرها هست.البته اولش باید ثبت نام کنی.
قبل از اینکه بهم بگی خودم انجام دادم یک 10 تایی شهر میاره که اینا دارند اون کفش را ولی وقتی می روم به شهرشون هیچ کدوم نداره در حالی که در اون سایت نوشته که اون شهر ها دارند :13::41:
حالا از کجا پیدا کنم :31:
Soldier Pose
27-05-2009, 21:05
حالا از کجا پیدا کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اگر عضو شهر نباشد 2 لول پایین تر رو به شما نشون میده.
یعنی اگه تیلور لول 10 باشه به شما وسایل تیلور لول 8 را نشون میده.
برای خرید باید عضو اون شهر ها باشید.
dracula_killer
27-05-2009, 21:23
سلام به همگی!
می خواستم رخصت بگیرم برم یه دوئلی با چینی ها بکنیم!....میخوام نسلشون منقرض کنم!
Soldier Pose
27-05-2009, 21:39
من بیام؟؟
jojok
دعوتنامه بدین :دی
vitamin2002
27-05-2009, 23:48
من بیام؟؟
jojok
دعوتنامه بدین :دی
کجا می خواهی ؟؟؟ برای فورت ؟؟
Soldier Pose
28-05-2009, 00:04
نه دارم پول جمع میکنم برای یک کوئست :دی
فعلا نه
vitamin2002
28-05-2009, 13:24
دوستان یک کویست است برای سرباز ها به نام thomas herson که باید پیداش کنی که در روی نقشه 4 تا نشون می دهد و برای اینکه بدونی در کدوم مکان است باید بری اونجا فقط یکم مسافتش خیلی زیاد از هم یعنی هر 4 تا مسیر خیلی دوره که هر 4 تا در 4 کناره نقشه است از دوستان این کویست را سپری کردند و در کدوم مسیر بود ؟؟؟؟ راست نقشه یا چپ یا بالا یا پایین ؟؟؟؟
دوستان یک کویست است برای سرباز ها به نام thomas herson که باید پیداش کنی که در روی نقشه 4 تا نشون می دهد و برای اینکه بدونی در کدوم مکان است باید بری اونجا فقط یکم مسافتش خیلی زیاد از هم یعنی هر 4 تا مسیر خیلی دوره که هر 4 تا در 4 کناره نقشه است از دوستان این کویست را سپری کردند و در کدوم مسیر بود ؟؟؟؟ راست نقشه یا چپ یا بالا یا پایین ؟؟؟؟
بستگی به شانست داره من 3 روز رو این کوئست معطل شدم ! اول از همه باید آیتم هایی که میخواد همرات باشه بعد بری پیشش . آخرین باری که انجام دادم رفتم پایین نقشه . مربع پایینی شهرهای سیلور .
vitamin2002
28-05-2009, 20:29
بعضی از شهر ها برای اینکه ازش خرید کنم پول می خواهند مثلا 100 دلار
حالا سوال من اینه که این پول را وقتی به شهر عضو شدم می تونم پرداخت کنم و آیا می شه شیطنت کرد و بعد خرید پول را نداد ؟؟؟
SoroudhM
28-05-2009, 23:14
بعضی از شهر ها برای اینکه ازش خرید کنم پول می خواهند مثلا 100 دلار
حالا سوال من اینه که این پول را وقتی به شهر عضو شدم می تونم پرداخت کنم و آیا می شه شیطنت کرد و بعد خرید پول را نداد ؟؟؟
براي سوال قبلت همنون پاييني هست.
اولا اين كار نامرديه
بعدشم بستگي به تنبيهشون داره بعضي هاشون انقدر بهت حمله ميكنند تا دو يا سه برابر پولي كه نريختي رو بدست بيارن.:27:
يا هر 48 ساعت ميكشنت تا بري پولو بريزي
بازم تصميم با خودته:11:
kasra_khan2003
29-05-2009, 13:52
خوب بالاخره بعد از چند دوئل ناموفق، امروز دوتا دوئل رو بردم! این دومیش هست:
فقط چه حیف که هیچ کدوم پول نداشتن!
معمولا اعضای شهر هایی که بانک اون شهر لول پایینی داره همیشه یه مقدار پول دارن که بهت بدن .
البته تو دوئلر نیستی زیاد نگران برد و باخت نباش ولی پیشنهاد میکنم اگه میخوای با کارگر دوئل کنی حداقل یکی رو پیدا کن که اگر هم پول نداد تجربه خوبی بده . چون کارگرا اکثرا aim ندارن یکم هم dodge داشته باشی اتک نمیخوری پس مهم نیست چند لول بالاتر باشه یا چه اسلحه ای داشته باشه .
vitamin2002
29-05-2009, 14:38
خوب بالاخره بعد از چند دوئل ناموفق، امروز دوتا دوئل رو بردم! این دومیش هست:
فقط چه حیف که هیچ کدوم پول نداشتن!
ببینم تو با یوزر کارگرت دوئل می خواهی بکنی ؟؟ :31:
همین یکی هست آی دیت یا یکی دیگه هم داری کاربری در وست ؟/
M0h@MmMaD
29-05-2009, 16:40
ببخشید این بازیش قشنگه ؟
چقدر طول میکشه تا یاد بگیرمش ؟
kasra_khan2003
29-05-2009, 17:05
معمولا اعضای شهر هایی که بانک اون شهر لول پایینی داره همیشه یه مقدار پول دارن که بهت بدن .
البته تو دوئلر نیستی زیاد نگران برد و باخت نباش ولی پیشنهاد میکنم اگه میخوای با کارگر دوئل کنی حداقل یکی رو پیدا کن که اگر هم پول نداد تجربه خوبی بده . چون کارگرا اکثرا aim ندارن یکم هم dodge داشته باشی اتک نمیخوری پس مهم نیست چند لول بالاتر باشه یا چه اسلحه ای داشته باشه .
من کلا دوست داشتم فقط یه دوئل ببرم! یعنی بردن رو تجربه کنم: دی
برام چیزای دیگه مهم نبود. اتفاقا این ماله یه شهر با لول پایین بود، یکیشون یه ادونچر بود، اینم که کارگر
ببینم تو با یوزر کارگرت دوئل می خواهی بکنی ؟؟ :31:
همین یکی هست آی دیت یا یکی دیگه هم داری کاربری در وست ؟/
من همین یه یوزر ادونچر رو دارم! چون اسکیل هام رو بد گرفتم ( از اول رو ترپ کار نکردم ) چند باری خواستم این رو باطل کنم و دوباره شروع کنم، اما گفتم بیخیال، ادامه میدیم:31:
kasra_khan2003
29-05-2009, 17:09
من الان یه لباس خوب میخوام!
800 تا پول دارم، بین اینا کدوم بهر هست؟
خودم آبی رو ترجیح میدم:
9 تا شوتینگ و 11 تا ویگر
vitamin2002
29-05-2009, 18:54
من الان یه لباس خوب میخوام!
800 تا پول دارم، بین اینا کدوم بهر هست؟
خودم آبی رو ترجیح میدم:
9 تا شوتینگ و 11 تا ویگر
اگر رای دوئل بخواهی فکر نکنم مناسب باشه چون شوتینگ برای زمانی است که سلاح گرم داشته باشی ( مانند تفنگ و ... ) و ویگور برای زمانی است که سلاح سرد داشته باشی
حالا یک نفر فقط یکی را می تونه همراهش داشته باشه پس برای دوئل چنین لباس هایی که شوتینگ و ویگور را همزمان دارند مناسب نیست
----------------------------
حال اگر سلاحت سلاح گرم باشه و نیاز به ویگور برای بازی کردن کویست ها و یا باز کردن کارای جدید باشه خوبه
==================
به نظرم این رو نخر :31: البته من اسکیل هات و موقعیتت را در کویست ها را نمی دونم به همین خاطر قاطعانه نمی تونم بگم حتما نخر :31:
ولی اگر برای دوئل می خواهی نه مناسب نیست ( البته نظر شخصی خودمه :31: )
:10:
kasra_khan2003
29-05-2009, 19:19
اگر رای دوئل بخواهی فکر نکنم مناسب باشه چون شوتینگ برای زمانی است که سلاح گرم داشته باشی ( مانند تفنگ و ... ) و ویگور برای زمانی است که سلاح سرد داشته باشی
حالا یک نفر فقط یکی را می تونه همراهش داشته باشه پس برای دوئل چنین لباس هایی که شوتینگ و ویگور را همزمان دارند مناسب نیست
----------------------------
حال اگر سلاحت سلاح گرم باشه و نیاز به ویگور برای بازی کردن کویست ها و یا باز کردن کارای جدید باشه خوبه
==================
به نظرم این رو نخر :31: البته من اسکیل هات و موقعیتت را در کویست ها را نمی دونم به همین خاطر قاطعانه نمی تونم بگم حتما نخر :31:
ولی اگر برای دوئل می خواهی نه مناسب نیست ( البته نظر شخصی خودمه :31: )
:10:
سلاحم گرم هست:31:
خوب اصلا چطوره برم پولم رو برسونم به 1800 تا از اون گرونا بخرم: دی
لباسام اکثرا رو settign trap هست.
vitamin2002
29-05-2009, 19:49
سلاحم گرم هست:31:
خوب اصلا چطوره برم پولم رو برسونم به 1800 تا از اون گرونا بخرم: دی
لباسام اکثرا رو settign trap هست.
این بهترین فکره :31: پول هات را جمع کن لباسای بزرگ بگیر اگر تکه تکه بری لباس بخری به منزله حروم کردن پول است :31: من الان پولام را جمع کردم یک کفش هرکول برای دوئل می خواهم بخرم :31: چو کفش های ارزون قیمت اسکیل های درست حسابی ندارند
من تا حالا اسکیلی خرج به غیر اسکیل های دوئلم نکردم ( البته خیلی کم کردم اونم به خاطر اینکه 3 تا کار درست حسابی داشته باشم تا هر روز اونا را کار کنم و بی کار نمونم :31: ) من الان دیگه دنبال باز کردن کار جدید نیستم فقط دوئل می کنم :31: صبح زود که از خواب بیدار می شوم چند نفر را یادداشت می کنم ( 7 - 10 نفر ) بعد تا شب هر وقت پشت کامپیوتر اومدم چک می کنم ببینم هنوز مشغول کار هستند یا نه اگر دیدم مشغول کارند احتمال می دهم که طرف از صبح کار کرده و پولاش بیشش هست و بهش حمله می کنم بدین ترتیب هر دو روز فکر کنم چیزی حدود 500 تا 800 تا گیرم می یاد :31::31:
=================
یکی هم دنبال آیتم هایی باش که اسم اولشون gray است ( به خاطر اینکه روی یک اسکیل و یا دو اسکیل تمرکز می کنند ) البته خیلی از این لباس ها در دوئل ها و در کارهای با شانس زیاد به راحتی می شه پیدا کرد
:10::11:
M0h@MmMaD
29-05-2009, 20:25
بابا یکی به سوال صفحه قبلم جواب بده دیگه
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا این پستام انقدر دیر تایید میشه ؟
kasra_khan2003
29-05-2009, 20:55
این بهترین فکره :31: پول هات را جمع کن لباسای بزرگ بگیر اگر تکه تکه بری لباس بخری به منزله حروم کردن پول است :31: من الان پولام را جمع کردم یک کفش هرکول برای دوئل می خواهم بخرم :31: چو کفش های ارزون قیمت اسکیل های درست حسابی ندارند
من تا حالا اسکیلی خرج به غیر اسکیل های دوئلم نکردم ( البته خیلی کم کردم اونم به خاطر اینکه 3 تا کار درست حسابی داشته باشم تا هر روز اونا را کار کنم و بی کار نمونم :31: ) من الان دیگه دنبال باز کردن کار جدید نیستم فقط دوئل می کنم :31: صبح زود که از خواب بیدار می شوم چند نفر را یادداشت می کنم ( 7 - 10 نفر ) بعد تا شب هر وقت پشت کامپیوتر اومدم چک می کنم ببینم هنوز مشغول کار هستند یا نه اگر دیدم مشغول کارند احتمال می دهم که طرف از صبح کار کرده و پولاش بیشش هست و بهش حمله می کنم بدین ترتیب هر دو روز فکر کنم چیزی حدود 500 تا 800 تا گیرم می یاد :31::31:
=================
یکی هم دنبال آیتم هایی باش که اسم اولشون gray است ( به خاطر اینکه روی یک اسکیل و یا دو اسکیل تمرکز می کنند ) البته خیلی از این لباس ها در دوئل ها و در کارهای با شانس زیاد به راحتی می شه پیدا کرد
:10::11:
عجب آدمی هستیا: دی
تورو باید سر لوحه کارام قرار بدم:31:
ببخشید این بازیش قشنگه ؟
چقدر طول میکشه تا یاد بگیرمش ؟
بازیه جالبیه و ارزش بازی کردن و کمی وقت گذاشتن داره . یاد گیریش هم خیلی آسونه فقط یکمی دقت و هوش میخواد .
هر جا هم مشکلی داشتی بگو تا کمکت کنیم .
بابا یکی به سوال صفحه قبلم جواب بده دیگه
چرا کسی جواب نمیده ؟
چرا این پستام انقدر دیر تایید میشه ؟
شرمنده عزیزم پست شما دیر تایید شد من ندیدم .
ZEDEHAL DEGE
30-05-2009, 00:11
این مسئول cyrus کیه؟silver به من گفت لیویلم کمه بیشترش کنم بعد بیام لیویل همشون بالای 17 هست منم که تو یه شهر در پیت افتادم دعوتم کنین موقت تو cyrus تا راحتتر بالا بیام لول 14 هستم.:44:
.
.
.
.
.
.
دیگه ویرایش نمیکنم:11:
ZEDEHAL DEGE
30-05-2009, 17:25
بعضی ایتمها مال لویل بالاتر از لویل منه ینی نمیتونم از اونا استفاده کنم؟
dracula_killer
30-05-2009, 18:20
نه خیر....تا زمانی که لولت به حد مورده نیاز اون وسیله نرسیده نمیشه استفاده کرد
vitamin2002
30-05-2009, 19:14
البته اگر سرباز باشی فقط سلاح را می تونی 3 لول بالات را استفاده کنی و اگر پرمیوم کاراکتر را فعال داشته باشی سلاح 6 لول بالات را می تونی به کار ببری ( فقط در مورد سلاح ها و کاراکتر سرباز )
kasra_khan2003
30-05-2009, 21:48
خوب جدیدا دوئل داره حال میده: دی
به لطف اسلحه ی خوبم، دوتا تیر میزنم طرف داغون میشه: دی
فقط حیف پول زیاد نداشت!
ویتامین مثل تو از صبح اسمش رو نوشتم و شب کارش رو ساختم: دی
کمین کردم واسش:27:
kasra_khan2003
30-05-2009, 21:56
یه سوال، واسه هر کسی، با هر لول و کرکتری تو شهرمون یه سری لباس و کلا آیتم هست؟
یعنی واسه یکی که سرباز لول 5 هست فرق میکنه با یکی که بازم سرباز هست، اما لول 20؟
یه مثلا یه ادونچر با کارگر فرق میکنه؟
هرکی یه چیز متفاوت میبینه؟
یا اینکه بسته به لول فروشگاه داره؟
================================
تو یکی از شهرهای هم پیمانمون یه لباس خیلی خوب دیدم، خواستم ببینم امکانش هست یه لحظه اونجا عضو بشم، اونو بخرم و دوباره برگردم؟: دی
vitamin2002
31-05-2009, 01:42
یه سوال، واسه هر کسی، با هر لول و کرکتری تو شهرمون یه سری لباس و کلا آیتم هست؟
یعنی واسه یکی که سرباز لول 5 هست فرق میکنه با یکی که بازم سرباز هست، اما لول 20؟
یه مثلا یه ادونچر با کارگر فرق میکنه؟
هرکی یه چیز متفاوت میبینه؟
یا اینکه بسته به لول فروشگاه داره؟
به کاراکتر بستگی نداره به لول اون فروشگاه داره البته ممکنه هر دو فروشگاه در شهر های متفاوت دارای آیتم های متفاوتی باشه ولی در کل آیتم ها برای همه ثابت است
تو یکی از شهرهای هم پیمانمون یه لباس خیلی خوب دیدم، خواستم ببینم امکانش هست یه لحظه اونجا عضو بشم، اونو بخرم و دوباره برگردم؟
بله می تونی البته قبل اینکه شهر را ترک کنی حتما یک تلگرام به فاندر شهر بده بگو می خواهم آیتم بخرم دعوتت کنه و بعد اینکه دعوت نامه را دریافت کردی شهر را ترک کن برو به اون شهر و آیتمت را بخر ضمن وقتی می خواهی شهر را ترک کنی یک پیغام می ده که در اون پیغام نوشته بعد چند ساعت اجازه داری که در یک شهر عضو بشی و ضمنا دعوت نامه را قبول نکن اول برو به شهر ( یعنی به شهر وارد شو ) بعد دعوت نامه را اکسپت کن چون ممکنه تا تو به شهر برسی یکی بیاد تو را بزنه و پولات که چون در بانک نیست از دست بدی ضمنا بعد اینکه دعوت نامه را اکسپت کردی زود برو هتل بخواب تا کسی نتونه باهات دوئل کنه
=================================================
ضمنا هتل شهر فورت لول آپ شده الان می شه در 8 ساعت 100 انرژی را کسب کرد البته برای اونایی که پریمیوم ندارند برای من 150 تا هست دی
==============================================
ضمنا تو و خیار با هم هتل را ساختین و چون خیار زودتر از تو تموم کرده و در هر بار ساختن خیار می تونه 180 الی 200 تا بسازه تا تو تموم کنی هتل لول آپ شده و اونایی که تو ساختی به باد رفته و از همه مهمتر 240 دلار حیف و میل شد
=================================
ضمنا تا می تونی تو نساز فعلا چون لولت پایینه و پول شهر حیف می شه الان ما تو شهر 3 تا کارگر لول بالا داریم که با 240 دلار می تونند 180 تا 200 تا بسازند ولی تو نمی تونی و پول شهر حیف می شه الان ما تو شهر به پول احتیاج داریم تا دیگر ساختمون ها را لول آپ کنیم
البته بازم تشکر می شه که ساختی ولی نسازی بهتره
kasra_khan2003
31-05-2009, 12:07
به کاراکتر بستگی نداره به لول اون فروشگاه داره البته ممکنه هر دو فروشگاه در شهر های متفاوت دارای آیتم های متفاوتی باشه ولی در کل آیتم ها برای همه ثابت است
بله می تونی البته قبل اینکه شهر را ترک کنی حتما یک تلگرام به فاندر شهر بده بگو می خواهم آیتم بخرم دعوتت کنه و بعد اینکه دعوت نامه را دریافت کردی شهر را ترک کن برو به اون شهر و آیتمت را بخر ضمن وقتی می خواهی شهر را ترک کنی یک پیغام می ده که در اون پیغام نوشته بعد چند ساعت اجازه داری که در یک شهر عضو بشی و ضمنا دعوت نامه را قبول نکن اول برو به شهر ( یعنی به شهر وارد شو ) بعد دعوت نامه را اکسپت کن چون ممکنه تا تو به شهر برسی یکی بیاد تو را بزنه و پولات که چون در بانک نیست از دست بدی ضمنا بعد اینکه دعوت نامه را اکسپت کردی زود برو هتل بخواب تا کسی نتونه باهات دوئل کنه
=================================================
ضمنا هتل شهر فورت لول آپ شده الان می شه در 8 ساعت 100 انرژی را کسب کرد البته برای اونایی که پریمیوم ندارند برای من 150 تا هست دی
==============================================
ضمنا تو و خیار با هم هتل را ساختین و چون خیار زودتر از تو تموم کرده و در هر بار ساختن خیار می تونه 180 الی 200 تا بسازه تا تو تموم کنی هتل لول آپ شده و اونایی که تو ساختی به باد رفته و از همه مهمتر 240 دلار حیف و میل شد
=================================
ضمنا تا می تونی تو نساز فعلا چون لولت پایینه و پول شهر حیف می شه الان ما تو شهر 3 تا کارگر لول بالا داریم که با 240 دلار می تونند 180 تا 200 تا بسازند ولی تو نمی تونی و پول شهر حیف می شه الان ما تو شهر به پول احتیاج داریم تا دیگر ساختمون ها را لول آپ کنیم
البته بازم تشکر می شه که ساختی ولی نسازی بهتره
خوب به شهر Silversnake Sierra تلگرام زدم که برام یکی بفرسته.
=============
آدم بدون سوال پرسیدن کاری رو انجام میده همین میشه! میاد صواب کنه، کباب میشه!
من نمیدونستم اینجوری هست، دیدم اکثر کارام که پول خوبی میدن، Motivation پایین اومده، گفتم بیکارم یکم به شهر کمک کنم...
M0h@MmMaD
31-05-2009, 12:45
من نمیدونستم اینجوری هست، دیدم اکثر کارام که پول خوبی میدن، Motivation پایین اومده، گفتم بیکارم یکم به شهر کمک کنم...
عزیزم اگه قوانین شهر رو مطالعه میکردی توش میدیدی که ساخت و ساز منع شده و هرکی چیزی بسازه بلافاصله دیسمیس میشه ...
در ضمن ، حد اقل برای تست یه نیم ساعته میساختی نه دو ساعته !
حالا که ساختی ، آبی هست که ریخته شده ... بهتره دیگه نسازی
vitamin2002
31-05-2009, 14:07
دستت طلا من نگفتم نساز بساز ولی هماهنگی کن با تلگرام با خیار بعد بساز در ضمن الان پول شهر کمه اونم اون 3 تا کارگر لول بالا می تونند در سه صوت تمومش کنند
kasra_khan2003
31-05-2009, 14:30
دستت طلا من نگفتم نساز بساز ولی هماهنگی کن با تلگرام با خیار بعد بساز در ضمن الان پول شهر کمه اونم اون 3 تا کارگر لول بالا می تونند در سه صوت تمومش کنند
خوندم، چرا گفته قبل از ساخت و ساز باید دعا کنین؟ اصلا این دعا کردن چی میده؟
عزیزم اگه قوانین شهر رو مطالعه میکردی توش میدیدی که ساخت و ساز منع شده و هرکی چیزی بسازه بلافاصله دیسمیس میشه ...
دیگه مارو سوراخ سوراخ نکنین: دی
فهمیدم اشتباه کردم
vitamin2002
31-05-2009, 15:17
خوندم، چرا گفته قبل از ساخت و ساز باید دعا کنین؟ اصلا این دعا کردن چی میده؟
دعا کردن شانست را می بره الا مثلا آیتم های بهتری می تونی در حین کار پیدا کنی
و یا پول بیشتری در حین کار به دست بیاوری
از همه مهمتر وقتی دعا می کنی بعضی از کارا آیتمش دارای شانس خیلی کمی است و اگر دعا کنی به راحتی تو 4 ساعت می شه اون آیتم را به دست آورد
vitamin2002
31-05-2009, 15:18
آیدیت در وست چیه ؟؟
M0h@MmMaD
31-05-2009, 15:19
آیدیت در وست چیه ؟؟
من شمارو میشناسم ...
شما منو نمیشناسی ؟
ایدیم همین یوزرم در پی سی ورلده
vitamin2002
31-05-2009, 16:50
من شمارو میشناسم ...
شما منو نمیشناسی ؟
ایدیم همین یوزرم در پی سی ورلده
اگه منظورت M0h@MmMaD اینه که آیدیت را وست پیدا نکرد :41:
لطفا آیدیت را بنویس برام:10:
Soldier Pose
31-05-2009, 16:53
اگه منظورت M0h@MmMaD اینه که آیدیت را وست پیدا نکرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
لطفا آیدیت را بنویس برام[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
بابا محمد خودمونه
تو وست m-pro
M0h@MmMaD
31-05-2009, 17:39
بابا محمد خودمونه
تو وست m-pro
آدم هوش رو میبینه حال میکنه ... : دی
واقعا سعید بعد از این همه مدت که با من بودی من رو نشناختی ؟
این چینی ها واقعا یه مشت عقده ای هستن !
دومین باختم هم ثبت شد . طرف لول 50 با دوئلینگ 53 اومده به من که 23 لول پایینترم اتک داده با اینکه من حتی یه بارم به اعضای شهر اونا و حتی متحدان اونا حمله نکردم ! 159 به 148 باختم 12 تجربه هم دادم D: . فقط نمیدونم من که 55 تا toughness داشتم چرا طرف یه بار 85 تا یه بارم 74 تا زد !
===
لول 30 شدم بیام سیلور یا همینجا بمونم ؟
اگه احتیاج ندارین فعلا دارم رو fine motor skill کار میکنم تا دو سه لول دیگه grave robber باز میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
M0h@MmMaD
31-05-2009, 20:33
لول 30 شدم بیام سیلور یا همینجا بمونم ؟
بیا اینور عزیزم
vitamin2002
31-05-2009, 21:12
آدم هوش رو میبینه حال میکنه ... : دی
واقعا سعید بعد از این همه مدت که با من بودی من رو نشناختی ؟
والا اونقدر آی دی داری تو پی سی ورلد که موندم کدوم تو هستی کدوم تو نیستی :31: چه خبرته مگه :31:
ZEDEHAL DEGE
31-05-2009, 21:14
سلام این پریمیوم شدن چطوریه؟قبلا شنیدم لول 10 رسیدیم میشه با پول اسکیلا رو تغییر داد چطوری باید این کارو کرد؟
hadi_gamer
31-05-2009, 21:19
بالاخره کوئست های دوئلر رو تموم کردم...
امروز از شغل trading with indians یه talisman و یه revolver no 1 به دست آوردم تو ورلد 1.خیلی حال میده شغل با luck بالا.
الان هم زدم 2 بار grave robber کار کنه ببینیم چی گیرم میاد...
بالاخره کوئست های دوئلر رو تموم کردم...
امروز از شغل trading with indians یه talisman و یه revolver no 1 به دست آوردم تو ورلد 1.خیلی حال میده شغل با luck بالا.
الان هم زدم 2 بار grave robber کار کنه ببینیم چی گیرم میاد...
والا ما هم ادونچریم هم کار با لاک 60 درصد ! فکر کنم صد سال دیگه هم کار کنم چیزی نده !
kasra_khan2003
01-06-2009, 09:17
بچه این یوزر Kuler هم تو p30 هست؟
hadi_gamer
01-06-2009, 15:35
والا ما هم ادونچریم هم کار با لاک 60 درصد ! فکر کنم صد سال دیگه هم کار کنم چیزی نده !
معمولا اگه 2 تا 2 ساعت پشت سر هم بزنی کار کنه یه چیزی میده.
ZEDEHAL DEGE
01-06-2009, 19:00
چرا تو دوئل سلاح من که تا 12 صدمه میتونه بزنه فقط 6 تا میزنه ولی طرف مقابل که سلاحش تا 11 تا صدمه میتونه بزنه یهو دوازده سیزده تا صدمه میزنه؟!!!!
hadi_gamer
01-06-2009, 19:03
چرا تو دوئل سلاح من که تا 12 صدمه میتونه بزنه فقط 6 تا میزنه ولی طرف مقابل که سلاحش تا 11 تا صدمه میتونه بزنه یهو دوازده سیزده تا صدمه میزنه؟!!!!
صدمه زدن به شوتینگ و ویگور و ریفلکس و تافنس بستگی داره
vitamin2002
01-06-2009, 19:36
مثلا من الان پس اووت شدم رفته بودم میدیلها را بزنم در 4 امین دوئل یک دوئلر بهم آتاک زد ( برای عوض گرفتن ) که اولا لولش از من 10 تا بیشتر بودو لول دوئلشم از من 14 تا بشتر و ازم 17 تجربه تونست کسب کنه فکر نکنم برای کسب تجربه باشه به احتمال زیاد برای عوض گرفتن و انتقام عضو های شهرش باشه :13::41: دوما سلاحش سلاح سرد بود که منم 2 تا تاقنس دارم :31: در کل تونست 432 تا بزنه :31: و چون قبل اون دوئل کرده بودم جونم نرسید :31: ( همون آخرین ضربه فاتحه ام خونده شد ) :31:
اگر سلاحش گرم بود نمی تونست اینقدر ضربه بهم بزنه چون اولا تاکتیکم 52 هست:31: ( پریمیوم هستم ضربدر 2 شده یعنی در اصل 26 هست ) دوما رفلکسم 28 هست فقط شانس آورد که سلاحش با من جور در نیاورد :31:
============================
اون پیرمرد که پول می گره اسکیل ها را پس می ده الان برای من برای هر اسکیل شده 100 ( یکم اسکیل برگردوندم ) چند روز می کشه تا برگرده بشه 50 دلار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
kasra_khan2003
01-06-2009, 19:55
مثلا من الان پس اووت شدم رفته بودم میدیلها را بزنم در 4 امین دوئل یک دوئلر بهم آتاک زد ( برای عوض گرفتن ) که اولا لولش از من 10 تا بیشتر بودو لول دوئلشم از من 14 تا بشتر و ازم 17 تجربه تونست کسب کنه فکر نکنم برای کسب تجربه باشه به احتمال زیاد برای عوض گرفتن و انتقام عضو های شهرش باشه :13::41: دوما سلاحش سلاح سرد بود که منم 2 تا تاقنس دارم :31: در کل تونست 432 تا بزنه :31: و چون قبل اون دوئل کرده بودم جونم نرسید :31: ( همون آخرین ضربه فاتحه ام خونده شد ) :31:
اگر سلاحش گرم بود نمی تونست اینقدر ضربه بهم بزنه چون اولا تاکتیکم 52 هست:31: ( پریمیوم هستم ضربدر 2 شده یعنی در اصل 26 هست ) دوما رفلکسم 28 هست فقط شانس آورد که سلاحش با من جور در نیاورد :31:
============================
اون پیرمرد که پول می گره اسکیل ها را پس می ده الان برای من برای هر اسکیل شده 100 ( یکم اسکیل برگردوندم ) چند روز می کشه تا برگرده بشه 50 دلار ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
50؟؟؟؟ تا حالا نشده برای من زیر 60 بیاد!
یه سوال، نظرتون چیه من از الان روی Hidding هم کار کنم؟
چون رفتم West Stats دیدم که شغل هایی که trap دارن، اکثرا ( اونایی که پول بالا میدن ) hidding هم دارن.
الان با لباسام Trap ام شده 72
hadi_gamer
01-06-2009, 19:59
روزی 10 دلار کم میشه تا بشه 50 دلار
ZEDEHAL DEGE
01-06-2009, 20:06
1-چطوری باید پرمیم شد؟2-قبلا شنیدم لول 10 رسیدیم میشه با پول اسکیلا رو تغییر داد چطوری باید این کارو کرد؟ همین که بار اول 50 تا میگیره بعد تصاعدی زیاد میشه تا اسکیلا رو تغییر بده کجاس؟
ZEDEHAL DEGE
01-06-2009, 20:59
من زیاد تجربه ندارم ولی اون شغلا رو که نیگا کردم دیدم اول باید تا یه جایی رو ترپ کار کرد تا اینجا مثلا Breaking in horses بعد روی استامین کار کرد تا اینجا حدودا Hunt coyotes بعد به ترتیب روی شوتینگ و ترپ و استامین تا به بهترین شغلا رسید ینی اینا
Robbing trains stamina shoting trap hiding trad
Bounty hunte staminashoting trap appearance vigor
Mercenary work shoting swem apperarance repar toghnes
Burglar stamina hiding" trading tacti
SERVING IN THE ARM stamina shoting trap swem
که فقط وسطی از دس میره نظر شما چیه؟
Vigor - Raises the damage when hitting your opponent if you are a melee dueler.
Damage calculation : Melee weapon + Vigor - Toughness - (Reflexes/2)
Shooting - Raises the damage when hitting your opponent if you are a ranged dueler.
Damage calculation : Shooting weapon + Shooting - Reflexes - (Toughness/2)
اینم رابطه دقیق ترش
من تازه داره از این بازی خوشم می یاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
BehzadKiNG
02-06-2009, 16:27
lمن این بازی رو تو لول 38 ترک گفتم و همه وسایلم رو فروختم و ریختم تو خزانه ی شهری!
الان رفتم سراغ erepublik اون خیلی خفنه !
kasra_khan2003
02-06-2009, 18:08
50؟؟؟؟ تا حالا نشده برای من زیر 60 بیاد!
یه سوال، نظرتون چیه من از الان روی Hidding هم کار کنم؟
چون رفتم West Stats دیدم که شغل هایی که trap دارن، اکثرا ( اونایی که پول بالا میدن ) hidding هم دارن.
الان با لباسام Trap ام شده 72
کسی جوابی نداره؟
این شغل شریف اسب دزدی با 62 درصد پول برام باز شد!
اما لیبرم کم هست!
جو گیر شدم 900 تا پول دادم هرچی skill که اول بازی بیخودی داده بودم به بقیه، خریدم! الان پولم شده 88 تا!
من این بازی رو تو لول 38 ترک گفتم و همه وسایلم رو فروختم و ریختم تو خزانه ی شهری!
الان رفتم سراغ erepublik اون خیلی خفنه !
erepublik خیلی باحاله ولی خدانکنه ایرانی باشی و تو بازی یکاره ای هم باشی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
من پارسال بازی رو کنار گذاشتم اون موقع تو رنکینگ تا 30-40 هم پیش رفته بودم ! چندتا از بچه های ایرانی یه رقمی هم شده بودن ولی اینقدر اختلافات تو ایران سر گرفت که دیگه حالم از بازی بهم خورد . بدی این بازی اینه که هر همیشه افراد بهتر از تو هم هستن یعنی هرچقدر هم که تلاش کنی اونایی که زودتر ثبت نام کردن جلوترن و جا واسه پیشرفت کمه .
من تازه داره از این بازی خوشم می یاد
ایول [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
این تنها کاراکتری بود که هر چی کوئست بود جارو کردم یعنی حتی یکیش هم از دستم در نرفت . هم کوست های عمومی هم کلاس ادونچر . کلا به زور لباس دارم همه رو میزنم اینونتوریم پر آیتم های مختلفه خیلی حال میده .
دقیقا کنار silversnale fort یدونه grave robber هستش با اختلاف چند ثانیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi_gamer
02-06-2009, 18:37
این تنها کاراکتری بود که هر چی کوئست بود جارو کردم یعنی حتی یکیش هم از دستم در نرفت . هم کوست های عمومی هم کلاس ادونچر . کلا به زور لباس دارم همه رو میزنم اینونتوریم پر آیتم های مختلفه خیلی حال میده .
دقیقا کنار silversnale fort یدونه grave robber هستش با اختلاف چند ثانیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هم تو ورلد 1 تقریبا همه کوئستها رو رفتم.اولاش که نوب بودم و اسکیلها رو فقط برای کوئست خرج میکردم و تا لول 30 همینجوری هردمبیلی اسکیلها رو خرج کردم بعدش تازه دوزاریم افتاد که عجب اشتباهی کردم.خلاصه از لول 30 به بعد تمام اسکیلهام رو برگردوندم روی دوئل و حدود 15000 تا فقط خرج برگردوندن اسکیلها و اتریبوت ها کردم.خیلی خرج رو دستم گذاشت ولی خوب الان یه دوئلر خفن شدم.
آخراش دیگه هر اتریبوت رو بالای 1000 تا برای برگردوندنش میدادم.
ZEDEHAL DEGE
02-06-2009, 19:41
من هنوز دوزاریم نیفتاده چرا نباید اسکیلا رو خرج کوئستا کرد؟!!!!
kasra_khan2003
02-06-2009, 20:09
من هنوز دوزاریم نیفتاده چرا نباید اسکیلا رو خرج کوئستا کرد؟!!!!
چون فکر کنم تو اول کاری سختی میکشی و همه ی کارهای پر درآمد برات باز میشه، یعنی تا لول مثلا 35!
اما اونجوری شاید تا لول 50 هم به پای اون کسی که لول 35 هست نرسی!
من هم تو ورلد 1 تقریبا همه کوئستها رو رفتم.اولاش که نوب بودم و اسکیلها رو فقط برای کوئست خرج میکردم و تا لول 30 همینجوری هردمبیلی اسکیلها رو خرج کردم بعدش تازه دوزاریم افتاد که عجب اشتباهی کردم.خلاصه از لول 30 به بعد تمام اسکیلهام رو برگردوندم روی دوئل و حدود 15000 تا فقط خرج برگردوندن اسکیلها و اتریبوت ها کردم.خیلی خرج رو دستم گذاشت ولی خوب الان یه دوئلر خفن شدم.
آخراش دیگه هر اتریبوت رو بالای 1000 تا برای برگردوندنش میدادم.
یا علی !!
یا 15000 دلار میشه یه ورد خرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نتیجه کار که به نظر خوبه D:
من اسکیل ها رو روی finemotorskill و resistance گذاشتم البته چند تا هم horsebackriding واسه کلاس ادونچر نمیشه اینو بیخیال شد .
کسی جوابی نداره؟
من قبلا هایدینگ کار کردم ! تا لول 20 که کلا بیخیال کوئست شو ! یه کار درست حسابی هم باز نمیشه فقط بعدش اگه لباسای setting trap رو بخری Hunting wolves باز میشه البته قبلش هم Beaver hunt . اگه همه اسکیل ها و اتربیوت ها رو روی هایدینگ بذاری میتونی حدود لول 30 کار Treasure hunt باز کنی و لول 40-45 میری عضق و حال !
مهم اینه که صبر عیوب داشته باشی چون نه کار درست حسابی باز میشه نه کوئست میشه زد نه دوئل میشه کرد .
kasra_khan2003
02-06-2009, 22:50
یا علی !!
یا 15000 دلار میشه یه ورد خرید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی نتیجه کار که به نظر خوبه D:
من اسکیل ها رو روی finemotorskill و resistance گذاشتم البته چند تا هم horsebackriding واسه کلاس ادونچر نمیشه اینو بیخیال شد .
من قبلا هایدینگ کار کردم ! تا لول 20 که کلا بیخیال کوئست شو ! یه کار درست حسابی هم باز نمیشه فقط بعدش اگه لباسای setting trap رو بخری Hunting wolves باز میشه البته قبلش هم Beaver hunt . اگه همه اسکیل ها و اتربیوت ها رو روی هایدینگ بذاری میتونی حدود لول 30 کار Treasure hunt باز کنی و لول 40-45 میری عضق و حال !
مهم اینه که صبر عیوب داشته باشی چون نه کار درست حسابی باز میشه نه کوئست میشه زد نه دوئل میشه کرد .
الان من Beaver Hunt ور باز دارم با لیبر بالای 100!!! تنها کاری هست که معمولا بهم 50 - 60 تا پول میده!
بعد اون هم Carveling out claim هست که پولش خوبه.
اون شکار گرگ و بوفالو و coyotes هم بازه، اما لیبر به اندازه کافی ندارم!
الان هم breaking in hourses باز شد، برای اون هم لیبر به اندازه کافی ندارم!!!
کوئست هم که سر چوب مونده! چون واسه اون هم لیبر ندارم و هیچ رقمه حاضر نیستم skill رو بیخودی به strenght بدم!
vitamin2002
02-06-2009, 23:58
من تمامی اسکیل ها را برای اسکیل های دوئل گذاشتم یعنی یک اسکیلم برای چیزای به غیر دوئل نیست
در دوئل حال می ده فقط یک مشکل است اونم اینه که الان مرحله دوئلم از مرحله خودم 13 تا بیشتره و این یعنی فاجعه چون اونایی که می تونم بزنم همشون از من در مرحله خود بازی حداقل 8 مرحله بیشترند و به سختی می شه زد البته منم الان brown boots را خریدم و فردا هم blue shawl را می خرم
یکم اون موقع حال می ده ضمنا الان سلاح 6 لول بالام را دارم ( پرمیوم حال می ده )
کی این kwfred رو میشناسه ! دیگه داره میره رو اعصابم !
اون از چینی ها که هی پیغام میدن بیاین با ما متحد شین از اونطرف دوئارهاشون تو شهر ما چادر زدن
اینم از kwfred که مدام میگه بیا با چینی ها رفیق شیم ! میگه نمیتونم ببینم این شهر تبدیل به ghost town شه !
هیچی پول که به خزانه شهر نریخته اون زمانم که پول توش بود 10 دقیقه هم کار نکرد . اینطوری پیش بره از شهر پرتش میکنم بیرون .
شهر کوروش نشانه ننگی بر دیپلماسی ضعیف و مزخرف چینی ها و بازی ناجوانمردانه اونهاست !
منم با چینی ها مشکل دارم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر به ایتجا بزنید
تبلیغاتش رو تو یه سایت دیدم بازی جالبیه (از نظر گرافیکی) !
Soldier Pose
03-06-2009, 10:35
اون از چینی ها که هی پیغام میدن بیاین با ما متحد شین از اونطرف دوئارهاشون تو شهر ما چادر زدن
اینم از kwfred که مدام میگه بیا با چینی ها رفیق شیم ! میگه نمیتونم ببینم این شهر تبدیل به ghost town شه !
هیچی پول که به خزانه شهر نریخته اون زمانم که پول توش بود 10 دقیقه هم کار نکرد . اینطوری پیش بره از شهر پرتش میکنم بیرون .
شهر کوروش نشانه ننگی بر دیپلماسی ضعیف و مزخرف چینی ها و بازی ناجوانمردانه اونهاست !
برای چینی ها نامه بده بگو بیاین کله رو بگیرین
ZEDEHAL DEGE
03-06-2009, 14:47
امضات بد جور سیاسی شده ها به قول مجری رنگارنگ مواظب باشششششش ...
ولی پرمیم شدن به من حال نداد یه کوئست رفتم پرمیومم کرد چهار روز چون زیاد وقتمو میگیره تا انرژی ته بکشه برنامه ریزیم به هم خورده واسه خواب و کار یه بارم کلی پول داشتم واسه من 100 تا هم کلی پوله:6: ولی جو گرفتم با این همه انرژی زدم 4 ساعت کار خطری بکنه فردایی دیدم ر فته خوابیده هیچی انرژی و خون نداره و پولا هم خبری نیست:18::37::9:
راستی کسی نگفت چجوری پرمیوم میشنا پول باید به حسابشون ریخت؟چقد؟
ZEDEHAL DEGE
03-06-2009, 15:00
شهر کوروش نشانه ننگی بر دیپلماسی ضعیف و مزخرف چینی ها و بازی ناجوانمردانه اونهاست ![/quote]
پس چرا شهرو ترک کردن همه؟ایرانی کم بود؟چرا جا رو خالی کردین؟سر در شهر که تعریف از قدرت ایرانی کرده بعد جا خالی دادن ضایع نیست؟یه وقت دوباره ناراحت نشین فقط برام جای تعجبه اخه من از اول نبودم نمیدونم چی شده بین شما و چینیا فقط میدونم درگیری شده!!!!!!!!!!!!!:23:
پس چرا شهرو ترک کردن همه؟ایرانی کم بود؟چرا جا رو خالی کردین؟سر در شهر که تعریف از قدرت ایرانی کرده بعد جا خالی دادن ضایع نیست؟یه وقت دوباره ناراحت نشین فقط برام جای تعجبه اخه من از اول نبودم نمیدونم چی شده بین شما و چینیا فقط میدونم درگیری شده!!!!!!!!!!!!!
اون زمان دوئلر های خیلی خوبی تو شهر کوروش بودن که براحتی میتونستن جلوی چینی ها مقاومت کنن (با 10-15 لول پایینتر) در عین جال شهر هم کم کم در حال پیشرفت بود . اعضای شهر هم با تعصب بازی میکردن و هیچکدوم شهر رو ترک نکردن . تو این مدت چینی ها پیغام میدادن بیاین متحد شیم ولی نمیتونست جلوی وحشیگری بازیکنای خودشون رو بگیرن حتی به کارگرای ما هم رحم نمیکردن . یهو سر بلند کردیم دیدیم هر کدومشون میلیونر شدن شهرشون هم 42800 پوینتی شده . هر کسی جای ما بود تا الان هزار بار ghost town شده بود ولی ما مقاومت کردی .
الان هم حسرت این رو میخورن تو یه منطقه ی هستن که هیچ شهر قدرتمندی نیست و شهرشون فقط و فقط بدرد لول آپ میخوره . نه یه متحد قدرتمند نه یه دشمن نزدیکی اونجا ندارن .
ZEDEHAL DEGE
03-06-2009, 21:32
کاری که درامدش خوبه ولی لابور پوینتش پایینه پولی که میده مثل یه کار بد با لابور پوینت بالاس؟
kasra_khan2003
03-06-2009, 21:40
امروز خونه نبودم، در حین کار MisterGadilf بهم حمله کرد! از شهر MiddleTon
ازم 82 تجربه و 29 تا پول گرفت!!! تو فروم شهر هم مطرح کردم!!!!!
رفتم انتقام بگیرم، بازم منو زد!
فکر کنم skill هاش خیلی بالاتر هست...
یکی انتقام بگیره از طرف من: دی
به به چه جالب ! من دیروز پست دادم تا الان هنوز تایید نشده D:
یه سر به ایتجا بزنید
تبلیغاتش رو تو یه سایت دیدم بازی جالبیه (از نظر گرافیکی) !
بازی بدی نیست . به امتحانش می یرزه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ZEDEHAL DEGE
04-06-2009, 13:15
این بازی evonyonline به درد دیال اپ میخوره؟
این بازی evonyonline به درد دیال اپ میخوره؟
یکم طول میکشه تا لود شه ولی گرافیک بالایی داره .
من یکم گیج شدم خیلی کوئست داره رفته رو اعصابم بعد هر کاری هم میخوای بکنی میگه بیا coin بخر ! فکر کنم فقط واسه پول درآوردن درستش کردن . xD
ZEDEHAL DEGE
04-06-2009, 19:30
هنوز در انتظار طریقه پرمیم شدن...
این پرمیم شدن باعث میشه experince زودتر پر بشه؟من با ریوارد یه کوئست حالا پرمیم هستم و این درجه زرده به سرعت برق و باد بالا:15: میره:18:.
lol خدا لعنت کنه این چینیا رو یه دو سه روزی سوژه خنده شدن واسم !
اون از اون کارگره که حتی قبل از اینکه شهر سیلور فورت ساخته شه من میشناختمش نمیدونم چطوری وارد شهر کوروش شده بود یعنی کی دعوتش کرده بود . میدونستم با چینی ها دستش تو یه کاسه هستش . هر چی این در و اون در زد نهایتش کنسولش کردم گفتم آدم میشه نگو این عامل نفوذی بود که خواسته های چینی ها رو تحمیل کنه آخرش دیدم زیاد داره زر میزنه پرتش کردم بیرون فرداش دیدم رفته Lhota . خیلی تابلو بود این حرکتش . جالبیش اینجاست با اینکه من بارها بهش گفته بودم میدونم تو جاسوس اونایی یازم از رو نمیرفت و البته هنوز هم دارن افراد جدید میفرستن تا من خام شم و دعوتشون کنم . افراد لول بالا با رنکینگ خوب ولی این آرزو رو به گور خواهند برد .
اون از اون کارگره که حتی قبل از اینکه شهر سیلور فورت ساخته شه من میشناختمش نمیدونم چطوری وارد شهر کوروش شده بود یعنی کی دعوتش کرده بود . میدونستم با چینی ها دستش تو یه کاسه هستش . هر چی این در و اون در زد نهایتش کنسولش کردم گفتم آدم میشه نگو این عامل نفوذی بود که خواسته های چینی ها رو تحمیل کنه آخرش دیدم زیاد داره زر میزنه پرتش کردم بیرون فرداش دیدم رفته Lhota . خیلی تابلو بود این حرکتش . جالبیش اینجاست با اینکه من بارها بهش گفته بودم میدونم تو جاسوس اونایی یازم از رو نمیرفت و البته هنوز هم دارن افراد جدید میفرستن تا من خام شم و دعوتشون کنم . افراد لول بالا با رنکینگ خوب ولی این آرزو رو به گور خواهند برد .
ایول اما به نظر من دعوتشون کن بگو پول بریزن تو خزانه و کار کنن اونجا بعدش با تیپا بندازشون بیرون:31:
vitamin2002
05-06-2009, 10:50
دوستان یک سوال دارم :
در یک دوئل که بهم آتاک زده بود
در ضربه اول 183 تا تونسته بزنه
در ضربه دوم 164 تا تونسته بزنه
و در 6 ضربه آخر چیزی در حدود 30 تا 50 تا تونسته بزنه
در ضمن سلاح اون طرف سرد است و سلاح من گرم
حالا سوال من اینه که چرا فقط تونسته تو اون دو ضربه اول اونقدر بزنه و نتونسته تو 6 ضربه دیگرم اونقدر بزنه ؟؟؟؟
یکم فکرم را مشغول کرده ضمنا چاقال اسکیل هام را بهت در پیغام خصوصی دادم این را یک بررسی کن ببین کجای اسکیلام می لنگه
البته خودم به تاقنس فکر می کنم
ولی چرا فقط تو 2 ضربه اول اونقدر زده اونجاش برام مبهم است !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
hadi_gamer
05-06-2009, 11:18
کسی میتونه وارد ورلد 9 بشه؟
برای من میزنه world unavailable
ZEDEHAL DEGE
05-06-2009, 13:11
برای من دو سه بار اینو نوشته ولی وقتی میام بیرون دوباره میرم تو دیگه نمیاد
اینو میگه دیگه اره؟THE WORLD IS NOT AVAILABLE JAST THE MOMENT
hadi_gamer
05-06-2009, 14:35
آره برای منم این رو مینویسه...
M0h@MmMaD
05-06-2009, 15:45
برای من که سالمه ...
ZEDEHAL DEGE
05-06-2009, 15:52
این خیار ایرانیه؟میخوام بش بگم دعوتم کنه سیلور میخوام بلو بو بخرم برگردم.
ZEDEHAL DEGE
05-06-2009, 16:01
وای نههههههههههههههههههههه تموم شد پرمیمم تموم شد دیگه در روز چهار تا بیشتر نمیتونم کار کنم .
و باز هم در انتظار دانستن طریقه پرمیوم شدن...
دیدیدیدیدی دی دییییییییییییییییییییی این داستان ادامه دارد.
vitamin2002
05-06-2009, 16:22
آره ابا خیار ایرانیه
بهش تلگرام بده دعوتت کنه
hadi_gamer
05-06-2009, 18:40
این فایر فایتر هم شغل خوبیه ها...
ورلد 9 :
ZEDEHAL DEGE
05-06-2009, 19:03
توی TOWN HALL دیدم واسه ایلیا نوشته INACTIVE FOR A WEEK ینی یه هفته هست که بازی نکرده؟یا یه هفته نمیتونه بازی کنه؟اگه نمیتونه دلیلش چیه تا سر منم نیاد.
راستی چطوری باید پرمیم شد؟:31:
این فایر فایتر هم شغل خوبیه ها...ورلد 9 :
به این نتیجه رسیدم که کار با لاک بالا فقط و فقط با Difficulty بیشتر از 250 خوبه و کمتر از اون یا آیتم نمیده یا آیتم های زیر 1000 دلار .
برادران کی میتونه فاندر بشه ؟ من این کوئست 1025 تجربه میده رو تا 2-3 ساعت دیگه تموم میکنم میخوام برم سیلور !
فقط هر کی فاندر میشه روزی 5-6 تا نامه از آدمای این چینی ها میاد براش که باید مقاومت کنه همین .
لطفا یه دعوتنامه هم بفرستین .
vitamin2002
05-06-2009, 23:41
فکرکنم اینم خوب باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی TOWN HALL دیدم واسه ایلیا نوشته INACTIVE FOR A WEEK ینی یه هفته هست که بازی نکرده؟یا یه هفته نمیتونه بازی کنه؟اگه نمیتونه دلیلش چیه تا سر منم نیاد.
راستی چطوری باید پرمیم شد؟
دو هفته هستش که به اکانتش سر نزده اینشکلی شده xD
جون من یکی جواب این بنده خدا رو بده ! من تا حالا پریمیوم نکردم نمیدونم !
ولی سایت هایی هستن که میتونی از اونا خرید کنی یا به حساب یکی از بچه ها که میتونه پول بریزی تا برات این کار رو بکنه .
vitamin2002
05-06-2009, 23:55
به این نتیجه رسیدم که کار با لاک بالا فقط و فقط با Difficulty بیشتر از 250 خوبه و کمتر از اون یا آیتم نمیده یا آیتم های زیر 1000 دلار .
برادران کی میتونه فاندر بشه ؟ من این کوئست 1025 تجربه میده رو تا 2-3 ساعت دیگه تموم میکنم میخوام برم سیلور !
فقط هر کی فاندر میشه روزی 5-6 تا نامه از آدمای این چینی ها میاد براش که باید مقاومت کنه همین .
ببینم کدوم کویست 1025 تجربه می ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!! :18::18:
فکرکنم اینم خوب باشه
باورت میشه من همین کار رو یه هفتس روزی 2 تا 4 ساعت با لیبور 15-20 انجام میدم ولی هنوز به جز چند تا دینامیت چیزی نداده !
ببینم کدوم کویست 1025 تجربه می ده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟ !!!!!!!!!!
این کوئست Let's start the adventure
تازه اینو انجام بدم لول 30 میشم کوئست بعدیش هم 1600 تجربه میده ! کوئست Supplies
اینا کوئست های کلاس ادونچر هستن .
به آخرا که نزدیک شی دو تا کوئست هستش یک 9000 یکی 11000 دلار میدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
06-06-2009, 00:15
من سربازم از اون پولا و تجربه ها در کویست ها خبری نیست
vitamin2002
06-06-2009, 00:20
در مورد پرمیوم کردن بگم خوب باید اول پول بدی تا برات گولد بخرند الان فکر کنم یک سایت است این کار را می کنه ولی من به اونا اعتماد ندارم و از یکی آشناها که مغازه داره و اکانت پی پال داره می خرم اگر خواستی می تونم برات شماره تلفنش و آدرسش را بگم اگر اهل تبریز باشی بری حضوری بهش پول بدی برات پرمیوم بخره و یا با تلفن باهاش صحبت کنی و شماره حساب می ده پول را که واریز کردی در 24 ساعت برات گولد می خره
الان من 100 گلد خریدم که 33 تومان دادم
بازم سوالی داشتی بپرس بگم برات
saeid.yavary
06-06-2009, 00:29
بالاخره ما هم يكي رو پيدا كرديم پولدار باشه
vitamin2002
06-06-2009, 00:44
بالاخره ما هم يكي رو پيدا كرديم پولدار باشه
ببینم کدوم ورلد هستی ؟؟؟:5:
vitamin2002
06-06-2009, 00:45
الان بشین هر ساعت یک آتاک بزن تا نفهمیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا دو تا از جهت های زدنت را تغییر بده تا پس اوت نشه البته فکر کنم اینا را حتما می دونی
saeid.yavary
06-06-2009, 01:07
ببینم کدوم ورلد هستی ؟؟؟:5:
w2...........
saeid.yavary
06-06-2009, 01:10
الان بشین هر ساعت یک آتاک بزن تا نفهمیده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا دو تا از جهت های زدنت را تغییر بده تا پس اوت نشه البته فکر کنم اینا را حتما می دونی
بابا طرف سرباز لول 63 هم هست با لباسايي هم كه داره فكر كنم حداقل 1300 تا hp داشته باشه
حالا حالا ها نميميره
ZEDEHAL DEGE
06-06-2009, 01:45
سرباز اونم لول 63 اونوقت 26 تا صدمه میزنه؟؟؟!!!!!
من تا حالا 10 -12 بار با این تیف دوئل کردم تو یکی از کوئست ها هست نتونستم بزنمش میتونین راهنماییم کنین؟
سلاحم تیرکمونه سرده دیگه میه نه.باس ویگور رو بالا ببرم با تاقنس؟یا ریفلکس؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من تا حالا 10 -12 بار با این تیف دوئل کردم تو یکی از کوئست ها هست نتونستم بزنمش میتونین راهنماییم کنین؟
شما حالت دوئلت رو به صورت زیر تنظیم کن امیدوارم مشکلت حل شه (بر اساس این عکسی که گذاستی)
===
vitamin2002 عزیز این دعوتنامه چی شد پس ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
محمد جون میبینم که رنکینگ 199 گیر کردی ! اون موقع که من بن شدم هم 199 بودی من 30 لول گرفتم تو هنوز 199 موندی ! چی کار میکنی پسر D: حاجی هم که پیداش نیست دو لول دیگه به حاجی میرسم . اگه کسی میتونه با یوزرش بازی کنه من خدایی میترسم بن شه . سابقه خوبی هم ندارم . حیفه اکانتش همینطوری بمونه .
آرش با درسا چه میکنی ! نیستی D: سخت در حال تلاشی آره ؟
Soldier Pose
06-06-2009, 07:27
بیا بیا بیا بیا . دست دست دست دست آه بیا :دی
سلام به همه دوستان
این فیزیک رو امروز بدم 2 تا دیگه میمونه :دی
دیگه تموم شد بازی ایران رو ببریم بالا :دی
vitamin2002
06-06-2009, 07:58
شما حالت دوئلت رو به صورت زیر تنظیم کن امیدوارم مشکلت حل شه (بر اساس این عکسی که گذاستی)
===
vitamin2002 عزیز این دعوتنامه چی شد پس ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
محمد جون میبینم که رنکینگ 199 گیر کردی ! اون موقع که من بن شدم هم 199 بودی من 30 لول گرفتم تو هنوز 199 موندی ! چی کار میکنی پسر D: حاجی هم که پیداش نیست دو لول دیگه به حاجی میرسم . اگه کسی میتونه با یوزرش بازی کنه من خدایی میترسم بن شه . سابقه خوبی هم ندارم . حیفه اکانتش همینطوری بمونه .
آرش با درسا چه میکنی ! نیستی D: سخت در حال تلاشی آره ؟
والا من در کراس فاندر ندارم به فاندر شهر گفتم دوستم هستی بهت دعوت نامه بفرسته هنوز نامه باز نشده و نگاه نکرده باید منتظر بمونیم تا به نامه نگاه کنه
بیا بیا بیا بیا . دست دست دست دست آه بیا
سلام به همه دوستان
این فیزیک رو امروز بدم 2 تا دیگه میمونه
دیگه تموم شد بازی ایران رو ببریم بالا
و علیکم السلام و رحمت الله و برکاته ! یا ایهالذین امنو صلو الیه و.....
میبینم که داری فندق میشکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معلومه امتحانا رو خوب دادی
والا من در کراس فاندر ندارم به فاندر شهر گفتم دوستم هستی بهت دعوت نامه بفرسته هنوز نامه باز نشده و نگاه نکرده باید منتظر بمونیم تا به نامه نگاه کنه
مرسی
==
چه عجب ما سعید رو هم دیدیم . کجا بودی تو هم امتحانات ؟
==
رکورد رو دارین خدایی ؟ 60 برد دو باخت اونم در فاصله 5 دقیقه ای این چینی ها و متحداشون یکم دیگه لیبور بگیرم تو grave robber دیگه میرم فقط و فقط resistance ! انتقامم رو از نیلرو میگرم .
Soldier Pose
06-06-2009, 11:12
میبینم که داری فندق میشکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معلومه امتحانا رو خوب دادی
همه رو گند زدم به ویژه فیزیک که ظهر دارم چون دفترم رو گم کردم و همه سوالات از دفتذ میاد
Haj_Amoo
06-06-2009, 12:20
ممد چرا تو سيلور نيست؟ كجاست؟
يه دعوت نامه برا من بفرستيد!! يك ماهه روي شهرم!
همه رو گند زدم به ویژه فیزیک که ظهر دارم چون دفترم رو گم کردم و همه سوالات از دفتذ میاد
کلا حالم از فیزیک بهم میخوره . ایشالا میری دانشگاه فیزیک مغناطیس و فیزیک چی چی و.... میخونی
امضات چی شد ! درسته خلاف قوانین بود ولی خیلی باحال بود . به عشق اون یه نفر همیشه آنلاینم تا چراغ سبز آیدیم روشن بمونه .
ZEDEHAL DEGE
06-06-2009, 12:43
تا اون یه نفر کی باشه:31:
.
.
.
من به خیار درخواست دعوت دادم دو ساعته برام فرستاد.
Haj_Amoo
06-06-2009, 12:54
kwfred رو من دعوت كردم بلكه بياد شهرسازي كنه چون زماني كه خيار و مشنگ رو از دست داديم به وركر نياز مبرم داشتيم! موقعي كه دعوتش كردم بهش گفتم كه بايد شهر بسازه. در واقع علت حضورش پيشرفت شهره!! حالا اگه نمي خواد كاري كنه و مزاحمه دليلي برا موندنش نيست بندازش بيرون!!
بهشون بگو نظره ما تغيير نمي كنه!! دو تا فهش به زبان چيني براشون بفرست چه ميدونم از اين كارا ديگه!!!
بهش بگو اين شهر هيچ وقت رها نميشه!! با تيپا بندازش بيرون!! بهش بگو اگه خيلي عاشق چيني هاست ميتونه بره تو يكي از شهر دهاي دوم يا سوم خود چيني ها دست از يقه ما بكشه!!
منم با چینی ها مشکل دارم
هيچ وقت اين رو فراموش نكن كه اونا با ما مشكل دارن نه ما با اون!!
يوزر كارگره چيه؟
گفتم كه ، هيچ كس رو دعوت نكن!! نمي دونم نوشته يا نه اما تو پرفايل خودت و هم شهر بنويس كه هيچ كس رو دعوت نمي كنيم!!
مي خواي من برگردم اونجا؟ خنده بازاري خواهد بود!!
بیا بیا بیا بیا . دست دست دست دست آه بیا :دی
سلام به همه دوستان
این فیزیک رو امروز بدم 2 تا دیگه میمونه :دی
دیگه تموم شد بازی ایران رو ببریم بالا :دی
شما كه اخطار گرفتي چرا هنوز آواتارت سياسيه؟
به به حاجی جون دلم برات تنگ شده بود کجایی بابا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کارگره نامرد چشش فقط دنبال شهر بود اون قدیم (قبل از ساخت سیلور) باهاش صحبت میکردم بهم گفت اهل شانگهای هستش به خاطر همین هم همیشه بهش شک داشتم . تو شهر هم نه یه ریال پول ریخت نه وقتی پول بود یه ساعت کار کرد . آرش هم با اون یوزر لول پایینش اومد هر چی پول بود به فنا داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون موقع این چینی رو پرت کردم بیرون ولی هر روز یه رنکبنگ بالا میگه من رو دعوت کن پول میریزم شهر رو خفن میکنم ولی من تا الان نذاشتم .
الان dracula killer فاندر شهر ه ار بچه های خودمونه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آواتار جدید هم مبارکه خیلی باحاله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
06-06-2009, 13:33
ممد چرا تو سيلور نيست؟ كجاست؟
يه دعوت نامه برا من بفرستيد!! يك ماهه روي شهرم!
یک تلگرام به خیار بده دعوتت کنه :31:
M0h@MmMaD
06-06-2009, 13:41
اومدم سیلور !
داداش فاندرم کن : دی
Haj_Amoo
06-06-2009, 13:45
اه اه اه...
نگاه كن رنك دوئلم چند شده!!!
كجاست اون روز ها كه من رنك 22 دوئل بودم؟!!!
vitamin2002
06-06-2009, 13:53
هاج امو اول بیا فورت بعدا یک تلگرام بده به کراسینگ تا دعوتت کنه با هاش صحبت کردم گفت چون یکی از از اعضای سیلور نیست باید 150 تا به شهر واریز کنه اونم به شهر پلین بعد بیاد اینجا خریدش را بکنه
Haj_Amoo
06-06-2009, 13:55
هاج امو اول بیا فورت بعدا یک تلگرام بده به کراسینگ تا دعوتت کنه با هاش صحبت کردم گفت چون یکی از از اعضای سیلور نیست باید 150 تا به شهر واریز کنه اونم به شهر پلین بعد بیاد اینجا خریدش را بکنه
......
شايد اين كارو كردم ولي الان نمي يام!! شايد رفتم كورش يادي از گذشته ها بكنم!!!
elias<3 NaDeR
06-06-2009, 14:25
دوستان هرکس عضو شد اسم یوزرش رو اینجا بگه.
elias <3 NaDeR
vitamin2002
06-06-2009, 15:26
اشتباه شد می خواستم چاغال بگم نه هاج عمو
هاج عمو اول بیا فورت بعدا یک تلگرام بده به کراسینگ تا دعوتت کنه با هاش صحبت کردم گفت چون یکی از از اعضای سیلور نیست باید 150 تا به شهر واریز کنه اونم به شهر پلین بعد بیاد اینجا خریدش را بکنه
Soldier Pose
06-06-2009, 15:30
دوستان یاد گذشته کنیم بریم گروه دعوا :دی
M0h@MmMaD
06-06-2009, 15:39
من که پاس اوتم آرش :دی
Soldier Pose
06-06-2009, 16:33
الن نه که وقتی که همه آماده شدند.
تو . من . سعید.سعید. حاجی.چاقال و......
vitamin2002
06-06-2009, 16:47
من تا 2 روز دیگه آماده هستم بزار چاقال و حاج عمو هم بیاد باهم بریزیم به سر این میدیل ها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.