مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
اماستیاف
04-03-2009, 17:30
محمود خدا بکشتت الان وقت چت کردن بود ؟
hadi_gamer
04-03-2009, 17:34
مصطفی اشکال نداره ناراحت نباش.پست 7000 هم ماله خودمه...:27:
miladisa
04-03-2009, 17:37
میلاد کارهای خفنی باز کردی.رو چه اسکیلایی کار کردی؟
دوئل هم میتونی بکنی؟
بیشتر روی شوتینگ و فاین موتور و ستینگ ترپ کار کردم ....در مورد دوئلم که خوب میزنم خوبم میخورم :20:...
hadi_gamer
04-03-2009, 17:41
بیشتر روی شوتینگ و فاین موتور و ستینگ ترپ کار کردم ....در مورد دوئلم که خوب میزنم خوبم میخورم :20:...
میشه بیشتر توضیح بدی؟
تمام attribute ها رو روی dex گذاشتی؟
dodging و reflex و اسکیلهای دیگه دوئلت چنده؟
miladisa
04-03-2009, 17:49
2 تا attribute دیگه تغییر بدم همش روی dexe .
dodg 13 reflex 12
البته در حال تغییر ه دارم درستشون میکنم ...به خاطر همینه فعلا توی شهر نیومدم تا درستشون کنم
aim =58 shooting=122
اینا همه بدون لباسه البت
hadi_gamer
04-03-2009, 17:53
خیلی خوبه.
یعنی dodging و reflex رو داری بالا میبری؟
toughness رو نمیخوای بالا ببری؟
miladisa
04-03-2009, 17:56
آره این 2 تا رو میبرم بالا ...thoughness هم 12 ولی نمیبرم بالا ...با میلی ها در گیر نمیشم lol
hadi_gamer
04-03-2009, 18:00
ایول.دستت درد نکنه.
میلاد بیشتر اینجا سر بزن.بیا تجربیاتت رو در اختیار ما بذار.
hadi_gamer
04-03-2009, 18:01
راستی من هم دارم اسکیل ها رو بر میگردونم.ولی خیلی گرون شده لامصب.
miladisa
04-03-2009, 18:03
ما کوچکتیم ...دست رو دلم نزار attributam شده 1140$ skilam 440$ !!!!!
hadi_gamer
04-03-2009, 18:06
ما کوچکتیم ...دست رو دلم نزار attributam شده 1140$ skilam 440$ !!!!!
مععععععععع.....
دیگه برای من اونقدر نیست.تو خیلی مایه داری مثل اینکه.
برای من att 450$ و skill 200$
سلام به دوستان عزیز ....
این بازگشت اسکیل و نگو که کمرم شکست اینقدر پول خرج اسکیل کردم یه چند ماهی درگیر همین قضیه بودم :27:
خوب کی میخواست دوئلر بشه ؟ ... هر کی میخواد دوئلر بشه بگه میخواد شمشیر داشته باشه یا سلاح گرم:21:
Baby nfs
04-03-2009, 20:19
خوب کی میخواست دوئلر بشه ؟ ... هر کی میخواد دوئلر بشه بگه میخواد شمشیر داشته باشه یا سلاح گرم
من کوچیکتم. چرا اینقدر تند میری من هنوز پام میلنگه واستا با هم میریم.
من میخوام دوئلر بشم. سلاح گرم فکر کنم به مزاجم بیشتر بسازه!
من کوچیکتم. چرا اینقدر تند میری من هنوز پام میلنگه واستا با هم میریم.
من میخوام دوئلر بشم. سلاح گرم فکر کنم به مزاجم بیشتر بسازه!
من مخلصتم ... باشه زدم دنده 2 :27:
خوب به من بگو میخوایی همون اول بزنی همرو بترکونی ... منظورم اینکه میخوایی لول 10 به بعد با انتخاب کاراکتر سرباز یا دوئلر ... دوئلاتو شروع کنی یا میزاری وقتی آیتم خریدی اون موقع شروع به دوئل کردن میکنی ؟
Baby nfs
04-03-2009, 21:41
نه بابا همون اول که نمیخوام دوئل کنم. میخوام تا یه مدت آیتم بدست بیارم بعد کم کم بزنم تو کار دوئل.
البته ناگفته نمونه که این بین یه کم دوئل موفق داشته باشم بد نیست.
hadi_gamer
04-03-2009, 21:53
به این میگن دوئل.
محمد ببین چی کارش کردم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Baby nfs
04-03-2009, 22:05
رفیق من 3 تا اتریبوت دارم 9 تا هم اسکیل اینارو چیکارشون کنم.
רוח שג בלגרד
04-03-2009, 23:05
بروبچ skill و attribute ها رو می شه وقتی ثبت کردی عوض کنی بندازی رو چیز دیگه ای؟
hadi_gamer
04-03-2009, 23:13
رفیق من 3 تا اتریبوت دارم 9 تا هم اسکیل اینارو چیکارشون کنم.
فعلا اتریبوت ها رو بذار رو charisma و اسکیل هم رو شوتینگ...
hadi_gamer
04-03-2009, 23:13
بروبچ skill و attribute ها رو می شه وقتی ثبت کردی عوض کنی بندازی رو چیز دیگه ای؟
میشه ولی باید پول خرج کنی...
רוח שג בלגרד
04-03-2009, 23:29
تناسب هی پولش زیاد می شه؟
من که دوئلرم همه ی اسکیل های اشتباه رو برگردونم رو اون چند تای دوئل؟
רוח שג בלגרד
04-03-2009, 23:30
یکی لامصب تو راه شهر بهم حمله کرد. از 4-5 تا دوئل برمیگشتم. خونم شد 1 اما زنده موندم :13:
hadi_gamer
04-03-2009, 23:34
آره پولش تصاعدی زیاد میشه.
اتریبوت از 250 دلار شروع میشه و 50 تا 50 تا میره بالا.
اسکیل از 50 شروع میشه 10 تا 10 تا میره بالا.
------------
عجب شانسی آوردی....
hadi_gamer
04-03-2009, 23:35
راستی من اسم واقعیت رو هنوز نمیدونم.اینجا هم که ژاپنی نوشتی.
اسمت رو نمیخوای بگی به من؟
רוח שג בלגרד
04-03-2009, 23:49
همون روح سگ ولگردم دیگه :دی :31:
علیرضا.
آقا من گند زدم فکر کنم. یه 2-3 هزار تایی باید خرج عوض کردن اسکیل ها و اتریبیوت ها بکنم.
اما همینجوری هم بدک کار نکردما الان دویست و خورده ای ام تو رنک دوئل :13:
خوب الان اسکیل ها رو که بریزم رو اون 4 تا + Toughness و آپارانس و تاکتیک
اتریبیوت رو هم فقط بریزم رو Mobility Dexterity خوبه؟
hadi_gamer
05-03-2009, 00:31
همون روح سگ ولگردم دیگه :دی :31:
علیرضا.
آقا من گند زدم فکر کنم. یه 2-3 هزار تایی باید خرج عوض کردن اسکیل ها و اتریبیوت ها بکنم.
اما همینجوری هم بدک کار نکردما الان دویست و خورده ای ام تو رنک دوئل :13:
خوب الان اسکیل ها رو که بریزم رو اون 4 تا + toughness و آپارانس و تاکتیک
اتریبیوت رو هم فقط بریزم رو mobility dexterity خوبه؟
2-3 هزار تا که چیزی نیست.من تو ورلد 1 تا حالا 10000 تا خرج برگردوندن اسکیلها کردم یه 15000 تا دیگه باید خرج کنم تا همه رو درست کنم.
Baby nfs
05-03-2009, 06:37
2-3 هزار تا که چیزی نیست.من تو ورلد 1 تا حالا 10000 تا خرج برگردوندن اسکیلها کردم یه 15000 تا دیگه باید خرج کنم تا همه رو درست کنم.
اوه اوه اینطوری که کمر آدم میشکنه.:18:
من یکی که فکر میکنم از همون اول باید فکر اسکیلام باشم.:27::31:
hadi_gamer
05-03-2009, 15:05
اوه اوه اینطوری که کمر آدم میشکنه.:18:
من یکی که فکر میکنم از همون اول باید فکر اسکیلام باشم.:27::31:
دقیقا درست فکر میکنی...:10:
برای همین میگم عجله نکن.
hadi_gamer
05-03-2009, 15:39
من یه چیزایی تو فروم خود بازی خوندم.
اکثرا کسایی که سرباز برمیدارن دوئلر میلی میشن.(اسلحه سرد)
تمام attribute ها رو روی strenght میذارن و اسکیلها رو روی vigor - aim - dodging - tactics - reflex
چون وقتی شما اتریبوت رو روی strenght میذای از امتیاز health point که مخصوص سرباز هست هم استفاده میکنی.یعنی به ازای هر بار که جونت زیاد میشه 5 واحد هم به صورت اتوماتیک زیاد میشه و به همین دلیله که کشتن سرباز خیلی سخته.
اگه tactics رو هم اضافه کنی از امتیاز تاکتیک هم بهرهمند میشی که هنگام دفاع 150% میشه.
پیشنهاد من اینه.تا لول 8 همه اسکیلها رو بذار رو vigor .بعدش دیگه vigor نمیخواد زیاد کنی چون هر لول یه اتریبوت رو strenght میذاری و خودش هر لول زیاد میشه.بعد از لول 8 هر لول یک اسکیل روی aim و یکی روی dodging و یکی روی tactics.
اگه خواستی reflex و appearance رو هم بعضی موقع زیاد کن.
Baby nfs
05-03-2009, 15:46
عالی بود خیلی ممنون.
hadi_gamer
05-03-2009, 15:52
خواهش میکنم قابلی نداشت.:10:
به هر حال دارم یه دوئلر جوان پرورش میدم بیاد تو شهر برامون بجنگه دیگه...:27:
زود لول 10 شو که با دو تا شهر در حال جنگیم...
Baby nfs
05-03-2009, 16:39
اسم شهرتون چیه؟
DaRiOuShJh
05-03-2009, 17:09
Baby nfs
05-03-2009, 17:54
چه اسم قشنگی واسه شهر انتخاب کردید.
hadi_gamer
05-03-2009, 18:43
اسم شهرتون چیه؟
اسم شهر Cyrus هست.
Haj_Amoo
05-03-2009, 20:34
دو تا سوال:
توي The west اگه كشته بشي چي ميشه؟
بعضي شهر ها كه رنگشون خاكستريه و وقتي روشون كليك ميكني عكس يه شهر درب و داغون رو نشون ميده چي هستن؟
DaRiOuShJh
05-03-2009, 20:44
خواهش میکنم!
جلل الخالق
این همه همشهری دارشتیم خبر نداشتیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi_gamer
05-03-2009, 21:11
دو تا سوال:
توي The west اگه كشته بشي چي ميشه؟
بعضي شهر ها كه رنگشون خاكستريه و وقتي روشون كليك ميكني عكس يه شهر درب و داغون رو نشون ميده چي هستن؟
اگه کشته بشی پولی که همراهته از بین میره و برمیگردی تو هتل میخوابی تا جونت پر بشه و تا 48 ساعت هم نمیتونی دوئل کنی.
اون شهرها ghost town هست یعنی صاحبشون ترکشون کرده و از بین رفتن.
Haj_Amoo
05-03-2009, 21:17
وقتي پولي همرات نباشه چطوري ميري تو هتل مي خوابي؟ مفته مگه؟
خب برای کسایی که عضو شهر باشند ، هتل مفته
اگه نبود جنس منس بده تا راحت بدن : دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امکانات ویژه هم برای فاندر ها ( هادی و ... ) هستش !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Haj_Amoo
05-03-2009, 21:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
اينها اسكيل هاي منه.
خوبه ديگه؟
اول بگو میخوای چیکاره شی بعد استاد هادی ( دان 12 دوئل ) و استاد محمد ( دان 99 دوئل ) راهنماییت کنن : دی
hadi_gamer
05-03-2009, 22:01
چرا اینقدر پراکنده کردی اسکیلهات رو؟
کاراکترت چی هست؟
hadi_gamer
05-03-2009, 22:02
جناب sam اینقدر تیکه ننداز...:27:
Haj_Amoo
05-03-2009, 22:02
كاراكتر همه كاره نداره؟
Worker
hadi_gamer
05-03-2009, 22:03
پسر ورلد 1 تازه داره حال میده.امروز 3 نفر رو سر silver mining خفت کردم ازشون 800 دلار دزدیدم.واقعا حال داد.تازه دارم یاد میگیرم چی کار کنم...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (4 کاربران و 0 مهمان)
S A M, hadi_gamer, Haj_Amoo, רוח שג בלגרד
Haj_Amoo
05-03-2009, 22:03
لول 19 لول دوئل 21
ما لول 19 بودیم لول دوئلمون 76 بود : دی
Haj_Amoo
05-03-2009, 22:08
در همه زمينه ها استثنا هست.
Haj_Amoo
05-03-2009, 22:18
نباشي هستم
רוח שג בלגרד
06-03-2009, 00:23
پسر ورلد 1 تازه داره حال میده.امروز 3 نفر رو سر silver mining خفت کردم ازشون 800 دلار دزدیدم.واقعا حال داد.تازه دارم یاد میگیرم چی کار کنم...
دزدی؟
چجوری سر غار خفتشون کردی؟ :31:
רוח שג בלגרד
06-03-2009, 00:23
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (4 کاربران و 0 مهمان)
s a m, hadi_gamer, haj_amoo, רוח שג בלגרד
یه سوال.
من چرا قرمزم؟ :31:
راستی پست 6000 مال خودمه !
רוח שג בלגרד
06-03-2009, 00:26
یه چیز دیگه. د وست هدفی نداره نه؟
بیاید یه نظر بدید کلم و کندن :31:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
hadi_gamer
06-03-2009, 02:18
دزدی؟
چجوری سر غار خفتشون کردی؟ :31:
به سادگی.توی نقشه کارهای خفن رو نگاه میکنی و میبینی کی داره روشون کار میکنه.بعد میری با طرف دوئل میکنی و پولاش رو بالا میکشی...:8:
רוח שג בלגרד
06-03-2009, 02:29
به سادگی.توی نقشه کارهای خفن رو نگاه میکنی و میبینی کی داره روشون کار میکنه.بعد میری با طرف دوئل میکنی و پولاش رو بالا میکشی...
ایولللللللللللللللللللللل للللللللللللل
רוח שג בלגרד
06-03-2009, 02:31
به سادگی.توی نقشه کارهای خفن رو نگاه میکنی و میبینی کی داره روشون کار میکنه.بعد میری با طرف دوئل میکنی و پولاش رو بالا میکشی...
amin_fixfox
06-03-2009, 07:25
به سادگی.توی نقشه کارهای خفن رو نگاه میکنی و میبینی کی داره روشون کار میکنه.بعد میری با طرف دوئل میکنی و پولاش رو بالا میکشی...:8:
:31:
Baby nfs
06-03-2009, 09:13
من دیگه کوئست ها رو ول میکنم و میچسبم به کار و دوئل.
اشکال نداره که از الان دوئل کنم؟
سلام
میخواستم بدونم یکی از دوستان میتونه یک توزیع مختصر درباره مهارتهای مختلف (Skills) اینجا قرار بده, در ضمن چطوری میتونم امتیاز یکی از مهارتهام رو کم و به مهارت دیگم اضافه کنم؟
آقا یه دوئلر یا پلیر ماهر بیاد بگه برا یه Pure Dueler چه کلسی و چه اسکیلی رو باید انتخاب و زیاد کنه.و اینکه کلا شمشیر بهتره یا Gun واسش
hadi_gamer
06-03-2009, 14:23
من دیگه کوئست ها رو ول میکنم و میچسبم به کار و دوئل.
اشکال نداره که از الان دوئل کنم؟
عزیزم تا وقتی عضو شهر نباشی نمیتونی دوئل کنی.لول چندی؟
اسمت رو تو بازی بگو اینوایتت کنم
hadi_gamer
06-03-2009, 14:31
آقا یه دوئلر یا پلیر ماهر بیاد بگه برا یه Pure Dueler چه کلسی و چه اسکیلی رو باید انتخاب و زیاد کنه.و اینکه کلا شمشیر بهتره یا Gun واسش
به ندرت کسی pure dueler میشه چون کارهای خوبی برات باز نمیشن و پول و تجربه خوبی نمیتونی به دست بیاری.معمولا هم کسی پول پیش خودش نگه نمیداره و همه تو بانک میذارن پس درآمد خوبی از دوئل نمیتونی داشته باشی و هر روز هم نمیتونی دوئل کنی چون موتیویشنت میاد پایین و فایده نداره.
ولی یه روش خوب هست که معمولا استفاده میشه.
شما از لول 1 اتریبوت ها رو روی dexterity میذاری و اسکیلها رو روی setting traps وکمی هم روی اسکیلهای دوئل چون میخوای دوئل هم کم و بیش بکنی.setting traps رو تا جایی بالا میبری که با لباس های مخصوص بتونی hunting grizzly bears رو انجام بدی.شما وقتی بتونی این کار رو انجام بدی hunting wolves - stealing horses -hunt coyotes و یکی دو تا کار دیگه که پول و تجربه خیلی خوبی میدن رو میتونی انجام بدی.دور بر لول 30 میشه این کار رو کرد.بعد دیگه setting traps رو بیخیال میشی.میری سراغ شوتینگ چون از این به بعد کارها به شوتینگ نیاز دارن.aim که خود به خود داره زیاد میشه پس نیازی نیست زیادش کنی.باید روی dodging و reflex و toughness و appearance سرمایه گذاری کنی.
اگر هم هنوز میخوای pure dueler بشی.از همون اول روی شوتینگ و اسکیلهای دوئل کار کن.
Baby nfs
06-03-2009, 15:01
عزیزم تا وقتی عضو شهر نباشی نمیتونی دوئل کنی.لول چندی؟
اسمت رو تو بازی بگو اینوایتت کنم
من الان لول 6 هستم تا پس فردا احتمالا بشم 10.
اسمم تو بازی : IR.IranianBoy
hadi_gamer
06-03-2009, 16:04
ای بابا عجب اسم ضایع و خزی هم داری...
اماستیاف
06-03-2009, 16:31
گان اسمیت تا یک ساعت و نیم دیگه آپگرید میشه.
هادی به خاطر تو فرت و فرت دعا کردم !
Baby nfs
06-03-2009, 16:36
چرا کجاش خزه اسم به این خوبی.
جدا خیلی خزه؟
hadi_gamer
06-03-2009, 17:16
گان اسمیت تا یک ساعت و نیم دیگه آپگرید میشه.
هادی به خاطر تو فرت و فرت دعا کردم !
دمت گرم مصطفی.خدا کنه سلاح توپی بده...:31:
به ندرت کسی pure dueler میشه چون کارهای خوبی برات باز نمیشن و پول و تجربه خوبی نمیتونی به دست بیاری.معمولا هم کسی پول پیش خودش نگه نمیداره و همه تو بانک میذارن پس درآمد خوبی از دوئل نمیتونی داشته باشی و هر روز هم نمیتونی دوئل کنی چون موتیویشنت میاد پایین و فایده نداره.
ولی یه روش خوب هست که معمولا استفاده میشه.
شما از لول 1 اتریبوت ها رو روی dexterity میذاری و اسکیلها رو روی setting traps وکمی هم روی اسکیلهای دوئل چون میخوای دوئل هم کم و بیش بکنی.setting traps رو تا جایی بالا میبری که با لباس های مخصوص بتونی hunting grizzly bears رو انجام بدی.شما وقتی بتونی این کار رو انجام بدی hunting wolves - stealing horses -hunt coyotes و یکی دو تا کار دیگه که پول و تجربه خیلی خوبی میدن رو میتونی انجام بدی.دور بر لول 30 میشه این کار رو کرد.بعد دیگه setting traps رو بیخیال میشی.میری سراغ شوتینگ چون از این به بعد کارها به شوتینگ نیاز دارن.aim که خود به خود داره زیاد میشه پس نیازی نیست زیادش کنی.باید روی dodging و reflex و toughness و appearance سرمایه گذاری کنی.
اگر هم هنوز میخوای pure dueler بشی.از همون اول روی شوتینگ و اسکیلهای دوئل کار کن.
اینم میگن:
If you invest in aim and dodge, those skills didn't help in working, which mean unless you duel, else your exp and $ through working will mostly lower than others. And depend on your duel tactic, the aim and dodge rate will be half or doubled.
Tactic do not help much in dodge, it only deduct opponent's appearance while you are defending which help to raise your hit rate. (Actually it will help you to receive less hit by reducing the amount of attack) do not doubt it.
There are some soldiers with 200+ tactic, that's for full focus to get the job "transport prisoner". But even with 200 in tactic(or = 300 with class bonus), this soldier still can been easily hit because it do have no time to raise dodging skill.
Appearance help in dodging when you are attacking, and it also help in some higher level job around lv24+ (if u full focus in appearance n charisma). but the on the other side, you didn't get the dodge bonus when u been dueled by others. that's some experience for offensive adventurers.
For the skills n attributes:
If you want a tough dueler, choose melee, although it will be harder in the start because most low lv equipments provide good points in toughness, but that will change when you come to high level. and when level up, put attribute points in strength, that give 1 skill point to each vigor(melee attack), toughness(melee def), and health(HP), and if you are soldier, you get additional 5HP for each point in health. Then 3 skill points, put 1 in aim and vigor. and for the last 1, make your choice, put it either in dodge or reflex. if you put in dodge, you lose 1 skill point while working, and its hurt when you hit by fire arms; if u put in reflex, you don't have dodge unless get bonus from equipments. But reflex help in work, and each level you have raise 1 toughness and 1 reflex make your resistance to both kind of weapons tougher along your level. But this build lack of tactic or experience, which mean your opponent who focus in appearance get dodge bonus while attacking, but they have no tactic bonus when you attack them because you don't rely on appearance.
If u choose soldier, its such a waste of the class bonus if you don't add some skill points in tactic, and that will reduce attacker's dodge rate rely on their appearance, which also mean high hit rate for you. And also the HP bonus in health. for using the class bonus in tactic, you probably limited at least 1 points for each level in tactic, which make you less offensive if you attack, so you better take defend stance. then depend on the weapon you choose, you switch your play style.
If you choose to be a melee soldier, put attribute in strength, then 1 skill to aim, there left only 1 skill point since you add 1 tactic, put it to reflex or dodge on your own style. And this also mean you are 1 point less in vigor for each level compare to offensive duelers. But you will be pretty good and endurable while defending. Soldiers that base on this build, although weaker to fire arm, but still have very good dodge and tactic which let survive under heavy fire. And if they are melee dueler, sry, you will need to double the duel count or more. The HP will be over 1k at lv30+, And even 5 duel do not take 20% of my HP.
Or you give up the bonus in tactic and make offensive soldier, then you can add the additional 1 skill point to the skill you desire (Appearance or Vigor).
If you choose to be fire arms soldier, you need skill point in shooting, and for class bonus you need tactic and health, basic aim and dodge(/reflex?). There are still some different skill builds:
First) +1 strength(vigor+1, toughness+1, health+1), +1 aim, +1 reflex, +1 shooting. You don't rely on tactic, your hit rate against appearance dueler lowered, but you have high endurance and HP. And your attribute in strength help in various of jobs while you are not dueling. Although this build have less attack damage, but it's a dual weapon build. Judging on your opponent's equipments, you can choose either melee weapon or fire arms.(switch shooting to vigor and that will turn into full melee build as stated above)
Second) +1 dexterity(aim+1, shooting+1) +1 health, +1 tactic, +1 dodge. Since you don't have toughness, it will be better to focus your defense with dodge. Tactic help your hit rate in defend, and health for higher HP, but you can switch some or all of them to other skill in exchange of better dodge/aim/damage while attacking.
Duelers don't have class bonus in tactic and health, which mean its not necessary to put much skill points in tactic and hp, so they put more attention in attacking, but most of them are weaker or totally vulnerable in defend.
I want all Soldiers and Duelers to read it CAREFULLY, and reply as witness. I know it's too long but it's so important to read it. If you want to duel and used your skill point in wrong attributes and skills you can always start one of these build and after some level you will see good changes when you duel or get attack from others.
دمت گرم مصطفی.خدا کنه سلاح توپی بده...:31:
ورلد چند؟.
hadi_gamer
06-03-2009, 17:43
دستت درد نکنه حامد.اطلاعات خوبی بود.
hadi_gamer
06-03-2009, 17:43
ورلد چند؟.
ورلد 6 ..........
ورلد 6 ..........
من ورلد 7 یه کاراکتر pure builder lvl 20 به اسم Warlock2024 دارم اونجا یه شهر برا ایرانی ها هست که البته ممبر خارجی هم داره اسمش شیرازه من الان میام ورلد 6 یکم لول اپ میشم میگم اینوایتم کنید(دوئلر)
רוח שג בלגרד
06-03-2009, 18:19
خداوکیلی خیلی پاس اوت شدن مسخرس. کارگر ها که از خداشونه پاس اوت بشن. براشون هیچ فرقی نمی کنه که!
به نظر شما quest رو انجام بدم؟ همون که باید ویسکیه رو عوض کنی ویسکیه رو گرفتم ولی گزاشتمش تو ایتمام چون زیاد کوست انجام نمیدم که بزار این باشه باهام :دی
Haj_Amoo
06-03-2009, 20:27
پاس اوت ديگه چيه؟
پاس اوت ديگه چيه؟
یعنی اینکه دیگه نتونه به دوئل ادامه بده
Haj_Amoo
06-03-2009, 20:38
چه موقع اين اتفاق ميفته؟
רוח שג בלגרד
06-03-2009, 21:08
چه موقع اين اتفاق ميفته؟
هلث پوینت تو دوئل صفر بشه
=======
راستی اون ایتم که می شه گذاشت تو اینونتوری اون کنار چه فایده ای داره؟
Haj_Amoo
06-03-2009, 21:11
چه مدت پاس اوته؟ 48 ساعت؟
hadi_gamer
06-03-2009, 21:24
چه مدت پاس اوته؟ 48 ساعت؟
من یکی دو صفحه قبل داشتم گل لگد میکردم...
Haj_Amoo
06-03-2009, 21:40
عجب
خوب اين طرف گفت پاس اوت من خيال كرديم چيزيه!
فكر كردم شايد مجازات اوناييه كه دو تا اكونت دارن توي يه ورلد.مجازاتشون هم اينه كه ديگه هيچ وقت نمي تونن دوئل كنن.
من كه از اين اصطلاحات سر در نمي ارم.
hadi_gamer
06-03-2009, 23:07
ورلد 8 روز دوشنبه حدود ساعت 17:30 باز میشه.
ورلد 9 روز سه شنبه حدود ساعت 17:30 باز میشه.
ورلد 8 روز دوشنبه حدود ساعت 17:30 باز میشه.
ورلد 9 روز سه شنبه حدود ساعت 17:30 باز میشه.
کسی میاد؟...
hadi_gamer
06-03-2009, 23:26
دو تا نکته یادم رفت.
یکی اینکه ساعت به وقت خودمون هست.
دوم اینکه فقط میشه تو یکی از این ورلد ها ثبت نام کرد.اگه تو یکیش برید تو اون یکی نمیتونید ثبت نام کنید.
اماستیاف
06-03-2009, 23:33
بی خیال ورلد جدید !
من وقتی اومدم ورلد 6 بقیه ورلدها رو ول کردم.
هادی گان اسمیت هم که باز چیز خاصی نداد !:19:
hadi_gamer
06-03-2009, 23:36
بی خیال ورلد جدید !
من وقتی اومدم ورلد 6 بقیه ورلدها رو ول کردم.
این هم شده مثل تریبال...
تا ورلد جدید میاد همه ورلد قبلی رو ول میکنن میریزن تو ورلد جدید و همین چرخه ادامه داره...:27:
Baby nfs
07-03-2009, 06:35
سلام به همه عزیزان.
هادی جون از دعوتتم ممنونم.
من به یه مشکل تو کار برخوردم. میخوام برم تو Putting up posters کار کنم. ولی Luck من صفر درصد هستش. چیکار کنم که اون زیاد بشه. الان یه 9 ساعتی هست که اونجا کار نکردم بلکه Luck پر بشه ولی انگار نه انگار. باید چیکار کنم؟
سلام به همه عزیزان.
هادی جون از دعوتتم ممنونم.
من به یه مشکل تو کار برخوردم. میخوام برم تو Putting up posters کار کنم. ولی Luck من صفر درصد هستش. چیکار کنم که اون زیاد بشه. الان یه 9 ساعتی هست که اونجا کار نکردم بلکه Luck پر بشه ولی انگار نه انگار. باید چیکار کنم؟
luck که زیاد نمیشه فقط روحیست که تغییر میکنه بگرد یه کاری پیدا کن که luck ش زیاد باشه ولی بهتره بیشتر دنبال xp باشی چون ایتم رو به هر حال اتفاقی پیدا میکنی :دی
Baby nfs
07-03-2009, 14:09
luck که زیاد نمیشه فقط روحیست که تغییر میکنه بگرد یه کاری پیدا کن که luck ش زیاد باشه ولی بهتره بیشتر دنبال xp باشی چون ایتم رو به هر حال اتفاقی پیدا میکنی
خیلی ممنون.
ولی مثل اینکه مشکلمو خوب توضیح ندادم! من تو کوئست ها یه ماموریت دارم که موضوعش اینه:
Target: Take down enough posters to have three left over.
مگه نباید برم 3 تا پوستر جمع کنم. خوب من هرچی میرم کار میکنم هیچی گیرم نمیاد!:41:
آخه چرا؟:19:
خیلی ممنون.
ولی مثل اینکه مشکلمو خوب توضیح ندادم! من تو کوئست ها یه ماموریت دارم که موضوعش اینه:
مگه نباید برم 3 تا پوستر جمع کنم. خوب من هرچی میرم کار میکنم هیچی گیرم نمیاد!:41:
دوست عزیز, موفقیت یا عدم موفقیت در بدست آوردن کالای مخصوص هر فعالیتی, علاوه بر درصدی که در زیر اون کالا مشخص شده به میانگین امتیاز مهارتهای شما برای اون کار هم بستگی داره و هرچه میانگین بالاتری داشته باشید از شانس بیشتری برای موفقیت در اون کار بهره مند میشید. درضمن ظاهرا بازی موقع کار زمانها رو به زمانهای 30 دقیقه ای تقسیم میکنه یعنی اگه شانس پیدا کردن یک کالا 40 درصد باشه اینطوری نیست که شما اگه 1 ساعت کار کنید شانس شما 2 برابر بشه, مثل این میمونه که شما اون کار رو 2 بار 30 دقیقه ای با شانس 40 درصد انجام دادید.
موفق باشید
hadi_gamer
07-03-2009, 16:00
خیلی ممنون.
هر کاری یه پول داره یه تجربه و یه شانس.و این تو هر کار یه مقدار مشخصه و هر چی لولت بره بالاتر و اسکیلهات بیشتر بشه کارهای بهتری برات باز میشه.
پوستر هم باید اینقدر کار کنی تا پیدا بشه.هیچ کاری رو کمتر از 2 ساعت انجام نده چون فقط وقت تلف کردنه.همه کارها رو باید 2 ساعت انجام بدی.
برو تو این سایت اطلاعات خوبی راجع به کارها و آیتم ها داره.
Baby nfs
07-03-2009, 17:05
خیلی سایت عالی بود.:11:
ما که سواد درست و حسابی نداریم مگه این که از عکساش یه چیزایی دستگیرم بشه.:31:
SoroudhM
09-03-2009, 00:24
سلام
پيشنهاد خود بازي اينه كه پشت سر هم اين كارو نكنيد كمي صبر كنيد قيمتش مياد پايين:31:
به اين ميگن فوضولي در كار بزرگترها:27:
Baby nfs
09-03-2009, 07:40
تو سایتی که هادی جون معرفیش کرده بود یه جاش درباره اسکریپت نوشته بود. :blink:
قضیه چیه؟ به چه دردی میخوره؟
اینم آدرسش:
Haj_Amoo
09-03-2009, 13:16
با استفاده از اين كد ميتوني قيمت كل اشيايي كه توي Inventory داري رو به دست بياري.
براي استفاده از اين كد توي نوار آدرس پنجره يا تبي كه The West در اون داره اجراميشه كد رو بنويس و بعد اينتر كن.
xp3_behroz
10-03-2009, 17:57
ایول
تو ورلد 8 غوقا کردم :))
رانکم خیلی خفنه
רוח שג בלגרד
11-03-2009, 01:16
من که از 6 تکون نمی خورم خیلی داره حال می ده :31:
فقط دعا کنید دوباره پاس اوت نشیم
Baby nfs
11-03-2009, 13:09
من به حال همتون دعا میکنم که پاس اوت نشین , شما هم برای من دعا کنین که از بازی دور نشم. چون این چند روزه مکشلات زیادی دارم.:31::10:
רוח שג בלגרד
11-03-2009, 14:17
آخ آخ نگو مشکلات که کمرم میشکنه :31:
هفته ی دیگه فکر کنم دو روز از بازی دور باشم. خدا کنه همون دو روز پاس اوت بشم :دی
Baby nfs
11-03-2009, 18:08
نگران نباش قرار شد من دعا کنم دیگه.
רוח שג בלגרד
11-03-2009, 20:25
ایول
خودمم قصد کردم از این به بعد قبل از دوئلام یه 15 دقیقه برم سر نماز :31:
راستی چه حالی می ده یکی بهت دوئل کنه بگیری بخوابی 12 تا انرژیش کم می شه و دوئل هم نمی کنید :31:
רוח שג בלגרד
11-03-2009, 20:26
ایول
خودمم قصد کردم از این به بعد قبل از دوئلام یه 15 دقیقه برم سر نماز :31:
راستی چه حالی می ده یکی بهت دوئل کنه بگیری بخوابی 12 تا انرژیش کم می شه و دوئل هم نمی کنید :31:
منم بازی ... تو کدوم ورلد هستین ؟ ... اسم و دارین خوراک این بازی هستش :27:
Baby nfs
12-03-2009, 08:06
منم بازی ... تو کدوم ورلد هستین ؟ ... اسم و دارین خوراک این بازی هستش :27:
با اجازه بزرگتر ها:
ما تو ورد 6 هستیم. بیا که منتظرتیم.
Baby nfs
12-03-2009, 08:09
رستی هادی جون تا چند ساعت دیگه میشم لول 10. تو سربازا کدومو بردارم؟
اماستیاف
12-03-2009, 11:58
مثل اینکه آپدیت عظیمی توی راهه !
برم بخونم ببینم چی به چیه ...
Forts? Massive town vs town battles? New buildings? Our biggest update yet? Get all the info by clicking more.
اماستیاف
12-03-2009, 12:02
بازی داره میشه عین تریبال !
Baby nfs
12-03-2009, 13:02
ببینم این به این معنی نیست که کار دایال آپی ها مشکل بشه؟نه؟
רוח שג בלגרד
12-03-2009, 13:26
من الان با دایل آپ اومدم ایفتیضاحه
بچه ها قضیه از این قراره هر بخش رو اسمش رو گذاشتن کشور. تو هر کشور یه سری فورت هست. که فکر می کنم 3 نوع مختل داره و می شه آپدیتش کرد.
بقیش حدسه: فکر کنم یه جوری داره مرز بندی می شه.
و دوئلر ها دیگه به یه نفر حمله نمی کنن و درگیری ها گروهی می شه و باید به این فورت ها حمله کنیم.
اطلاعاتی داشتید بگید من رفتم بخونم ببینم چه خبره
miladisa
12-03-2009, 13:44
تقدیم به همه پرشیا یی ها
Baby nfs
12-03-2009, 14:50
خوب با اجازه اساتید من ترجمه این متن رو که با کمک مترجم ها بدست آوردم اینجا میزارم. اگه مشکلی داشت بگین.
ترجمه:
بزرگترین تغییری که در این آپدیت خواهد بود قلعه هست که در 3 نوع کوچک , متوسط و بزرگ میباشد. این قلعه ها در هر بخش از نقشه میتونند باشند. هر قلعه توسط یک شهر کنترل میشه و ممکنه هر شهر چند قلعه جدا برای خودش داشته باشه.
منافع قلعه:
هر قلعه میتونه سه ساختمان داشته باشه. این ساختمان ها شامل یک پادگان , برج مراقبت و یک اسلحه خانه میباشند که میتوان آنها را ارتقا داد.
جنگ:
یک رهبر که از شهر انتخاب میشه میتونه دستور جنگ بده. کسانی که به یک قلعه حمله میکنند 24 ساعت وقت دارند که قلعه رو فتح کنند و مدافعان نیز در این مدت باید به دفاع از قلعه ی خودشون بپردازند.
بازیکنانی هم که علاقه دارند از یک قلعه حالا به هر دلیلی (ممکنه تصرف این قلعه از نظر موقعیت شهر اونارو به خطر بندازه), به این قلعه سفر کنند و به مدافعان ملحق بشن.
موقعیکه یک حمله تو راهه , نزدیک قلعه یک آیکن نمایان میشه که نشانگر جنگ هست.
هر بازیکن هم میتونه تو قلعه یک وضعیت دفاعی انتخاب کنه. (فکر کنم منظورش این بود که کجای قلعه میتونه باشه)
در حین جنگ هر بازیکن میتونه جای خودشو (وضعیت دفاعی خودشو) تغییر بده. بنابراین هر راند جنگ از دو عمل اصلی تشکیل میشه:
1-شلیک 2-جابجایی
این خلاصه ای بود از آپدیت بزرگی که در راهه. منتظر جزئیات بیشتر در آینده باشید.
-تیم غرب
hadi_gamer
12-03-2009, 17:29
سلام بچه ها
عجب آپدیت جالبی .بازی داره جالب میشه...
hadi_gamer
12-03-2009, 17:31
تقدیم به همه پرشیا یی ها
اوه اوه میلاد ترکوندی.چه کردی پسر.
بچه ها این phonebook که میبینید نفر اول دوئل ورلد 1 هست...
kanan123
12-03-2009, 18:58
با سلام
بچه ها من تو world 6 عضو شدم حالا كه منو دعوت ميكنه به طايفه خودش:31:
اسمم اينه kanan321
רוח שג בלגרד
12-03-2009, 22:10
یه سفر کاری دارم برای درگیر شدن با 3-4 تا شهر :23:
Baby nfs
12-03-2009, 22:21
یه سفر کاری دارم برای درگیر شدن با 3-4 تا شهر :23:
موفق باشی الان که نمیتونم باهاتون بیام , بزار بزرگ که شدم خودم همراهیتون میکنم.:31::10:
רוח שג בלגרד
12-03-2009, 22:33
به حق این وقت عزیز :31:
اماستیاف
13-03-2009, 13:55
دو لول جنرال استور و یک لول تیلور طی چند روز گذشته در ورلد 6 ساخته شد !!!
لذت ببرید ...
-----------------
راستی یک سر به اینجا بزنید و به N96 رای بدید.:31:.دمتون گرم.کل کل بالا گرفته!!!
ورلد های جدید با امکانات خوف ناک
برو بکس بیاین ورلد 9 هنوز دیر نشده ...
Haj_Amoo
13-03-2009, 18:25
ورلد های جدید با امکانات خوف ناک
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرو بکس بیاین ورلد 9 هنوز دیر نشده ...
اين آپديته فقط روي ورلد 9 ايجاد ميشه يا روي بقيه ورلد ها هم هست؟
همه ی ورلد ها هستش . بزودی :دی
هادی شدم 53 .... بزودی میام میخرمش :21:
اماستیاف
13-03-2009, 19:10
چیو میخری؟
بزرگ ترین تیم The-West تشکیل شد
با بیش از 8 ساختمان ساز
برای ارتباط با ما تماس بگیرید . ( ورلد 9 ) یوزر : M-Pro
רוח שג בלגרד
13-03-2009, 23:21
بابا بیخیال چقدر جدی گرفتید :31::33:
فقط ورد 6 :32:
hadi_gamer
13-03-2009, 23:21
بزرگ ترین تیم the-west تشکیل شد
با بیش از 8 ساختمان ساز
برای ارتباط با ما تماس بگیرید . ( ورلد 9 ) یوزر : M-pro
اگه دوئلر نداشته باشید به ** میرید...
hadi_gamer
13-03-2009, 23:23
خوشبحالت محمد.من فکر نکنم تا 1 ماه دیگه هم بتونم 53 بشم.الان تازه 49 هستم.:41:
باید همش برم شکار خرس و گرگ...
اماستیاف
13-03-2009, 23:29
خوشبحالت محمد.من فکر نکنم تا 1 ماه دیگه هم بتونم 53 بشم.الان تازه 49 هستم.:41:
باید همش برم شکار خرس و گرگ...
شکار خرس دیگه کدوم کاره ؟
hadi_gamer
13-03-2009, 23:32
Hunting greasly bears
اماستیاف
13-03-2009, 23:52
Hunting greasly bears
دیگه گریزلی شکار میکنی واسه من ؟
شاخ شدی ؟
רוח שג בלגרד
14-03-2009, 03:57
اا چه جالب یه 200 300 تا پول از دست دادم. رفتم یه شهر بخوابم فکر کردم شهر خودمه :31:
اگه دوئلر نداشته باشید به ** میرید...
اتفاقا میخوایم شهر رو مختص دوئلر ها بکنیم :27:
حد اقل بگیم 10 نفر که یوزر های ساختمون ساز توی شهر باشن ، 5 نفر هم که خودمون ....
35 = 15 - 35
اینجوری که حساب میکنم ، حدود 30 تا دوئلر و 5 تا سرباز :21: ( برای ورژن جدید )
راستی ، من هر موقع به اون کار که کل اسکیل هارو میخواد میرسم ( حدود لول 8 - 9 ) گند میزنم به همه چی
اسکیل هارو هم درست خرج میکنم ولی باز هم برای مرحله های بعدی کم میارم
شما چیکار میکنین ؟
hadi_gamer
14-03-2009, 16:41
راستی ، من هر موقع به اون کار که کل اسکیل هارو میخواد میرسم ( حدود لول 8 - 9 ) گند میزنم به همه چی
اسکیل هارو هم درست خرج میکنم ولی باز هم برای مرحله های بعدی کم میارم
شما چیکار میکنین ؟
کدوم کار؟
من که کوئست انجام نمیدم.
hadi_gamer
14-03-2009, 16:44
دیگه گریزلی شکار میکنی واسه من ؟
شاخ شدی ؟
تازه اسب هم میدزدم.
حالا تو هی برو خونه بساز.یه عمله بیشتر نیستی...:27:
کدوم کار؟
من که کوئست انجام نمیدم.
پس چیجوری لول آپ میکنی ؟
یه عمله بیشتر نیستی...
:27::27::27::27::27::27::27:
רוח שג בלגרד
14-03-2009, 16:54
برو بچ به سفارش دوستان آمدستم ورد 9:21:
دوئلر می شم از نوع قمه به دست :27:
ghoststraydog
hadi_gamer
14-03-2009, 16:58
برو بچ به سفارش دوستان آمدستم ورد 9:21:
دوئلر می شم از نوع قمه به دست :27:
Ghoststraydog
آگه میخوای شمشیر بگیری.بهت شدیدا توصیه میکنم کاراکتر سرباز برداری.100% سرباز بردار.
hadi_gamer
14-03-2009, 17:02
پس چیجوری لول آپ میکنی ؟
کوئست ها فقط تو لولهای پایین خیلی خوب کمک میکنن به لول آپ و خوب تجربه میدن که اونا رو راحت میشه انجام داد و اسکیل خاصی نمیخوان.بعضیا که اسکیلهای زیاد میخوان نمی ارزه که اسکیل پوینت حرومشون کرد.اگه خیلی دوست داری انجامشون بدی میتونی چندین لول بالاتر که خود به خود اسکیلت بهشون میرسه انجام بدی یا با خرید یک یا دو لباس که اون اسکیلها رو دارن کوست رو انجام بدی.
من خودم با انجام کارهای خفن و دوئل کردن لول آپ میکنم.
الان برای اپدیت ورژن جدید که امکان جنگ و ازین چیزا هستش که خیلی هم حال میده ما توی ورلد 9 به 4 تا سرباز برای پاسبانی نیاز داریم : دی
اپدیتش خیلی باحال میشه
امکان متحد شدن و همه چی هم هستش
و میری بالای قلعه و نگهبانی میدی
اونطور که من شنیدم مثلا 30 نفری بهتون حمله میکنن بعد اگه همرو بردین که یهو +1000 تجربه میگیرین : دی
اگه هم باختین ( همه با هم ) کل خزانتون خالی میشه
lol
اماستیاف
14-03-2009, 17:03
تازه اسب هم میدزدم.
حالا تو هی برو خونه بساز.یه عمله بیشتر نیستی...:27:
دزد کثیف !
پس ضبط الاغ من رو تو بلند کردی ؟
کوئست ها فقط تو لولهای پایین خیلی خوب کمک میکنن به لول آپ و خوب تجربه میدن که اونا رو راحت میشه انجام داد و اسکیل خاصی نمیخوان.بعضیا که اسکیلهای زیاد میخوان نمی ارزه که اسکیل پوینت حرومشون کرد.اگه خیلی دوست داری انجامشون بدی میتونی چندین لول بالاتر که خود به خود اسکیلت بهشون میرسه انجام بدی یا با خرید یک یا دو لباس که اون اسکیلها رو دارن کوست رو انجام بدی.
من خودم با انجام کارهای خفن و دوئل کردن لول آپ میکنم.
من همیشه اول هارو خوب میرم
مثلا تا لول 8 خوب میرم بالا بعد یه چند تا کار میده که 50 تا اسکیل کم داری و هر کاری کنی کم میاری و ادم از بازی بدش میاد :2:
شما توی این جور مواقع چیکار کردین که الان انقدر کلفت شدین ؟ :27:
دزد کثیف !
پس ضبط الاغ من رو تو بلند کردی ؟
هادی اون ضبط که بهم دادی ضبط مصطفی بود ؟ :27::27:
بهم ارزون فروخت گفت تهه باره بیا حراجش کردم :27:
Baby nfs
14-03-2009, 17:09
هادی آقا یه کار هم واسه من گیر میاری؟ میخوام واسه شهر مفید باشم.:27:
فکر کنم بتونم دیگه دوئل کنم. سعی میکنم یه عکس از اسکیلام بزارم ببینی چطوره.
هادی آقا !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پول دادن مفید ترین کاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi_gamer
14-03-2009, 17:22
هادی آقا یه کار هم واسه من گیر میاری؟ میخوام واسه شهر مفید باشم.:27:
فکر کنم بتونم دیگه دوئل کنم. سعی میکنم یه عکس از اسکیلام بزارم ببینی چطوره.
الان رفتم دیدم ترکمون گرفتی دستت.من اونهمه بهت گفتم شمشیر بگیر و روی strenght کار کن.
عکس اسکیلات رو بذار ببینم چطوریه.
רוח שג בלגרד
14-03-2009, 18:09
آره فکر کنم سرباز بهترین کاراکتر باشه
اما یه مشکل داره که اونم اینه که باید تاکتیک رو ببریم بالا پس ناخودآگاه دفاعی می شه.
الان رفتم دیدم ترکمون گرفتی دستت.من اونهمه بهت گفتم شمشیر بگیر و روی strenght کار کن.
عکس اسکیلات رو بذار ببینم چطوریه.
جوان خامی است :27:
آره فکر کنم سرباز بهترین کاراکتر باشه
اما یه مشکل داره که اونم اینه که باید تاکتیک رو ببریم بالا پس ناخودآگاه دفاعی می شه.
جوان خامی است :27:
تو که خام تری پسر خوب ... کسی با چماغ بالا سرت واستاده میگه تاکتیک و ببر بالا مگه :27:
سرباز بهترین کاراکتر هستش و اگه سرباز انتخاب کنی چاقو کش بشی چه بهتر :21:
کارایی که برای دوئلر Melee باز میشه از نظر پول خیلی توپه :46:
مصطفی منظورم اون تفنگ بود که 60-66 هستش ... لاکردار لول 53 میخواست که به یه بدبختی خودمونو رسوندیم به این لول :13: ..... یکی عین ما این مدلی لول رد میکنه یکی مثل اون یارو که لول 71 هستش هر 3 روز 1 لول میره بالا :19:
Haj_Amoo
14-03-2009, 21:20
اين عكس هايي كه توي امضاتون هست و توش لول و رنكتون رو نوشته و هميشه اپديت ميشه رو از كجا آورديد؟
Baby nfs
14-03-2009, 21:39
عکس اسکیلات رو بذار ببینم چطوریه. اوه اوه اصلا هواسم نبود , اینکه اتیشیه. من فکر کردم میلی. بین ایتم ها گیرم اومد خوشحال شدم بدونه این که ببینم چیه گزاشتم , الان عوضش میکنم.
اینم از اسکیلام:
جوان خامی است اشکال نداره شما هم به ما تیکه بنداز.:45:
Baby nfs
14-03-2009, 21:42
اين عكس هايي كه توي امضاتون هست و توش لول و رنكتون رو نوشته و هميشه اپديت ميشه رو از كجا آورديد؟
برو تو settings بعد توپ profile بعدشم Signature.:20:
Haj_Amoo
14-03-2009, 21:49
ايول
هادی و محمد لطفا یه جواب کامل بدین ، سرنوشت ورلد 9 به جواب شما بستگی داره :27:
آخرش من سرباز بشم یا دوئلر ؟ اخه من بیشتر دوست دارم تفنگ بازی کنم و شوتیگ رو بالا ببرم :27:
البته هرکدوم بهتره رو بگین تا یه موقع منحرف نشم :27::27:
و سوال بعد اینکه توی حدود لول 9 - 8 یه کوست میده که کل اسکیل هارو باید براش خرج کنیم
من اون موقع چیکار کنم ؟ اسکیل هارو برای کوست بدم یا اینکه بزنم مردمو لت و پار کنم و با پول مردم حال کنم ؟! :21:
منتظر جواب این 2 سوال هستم .
Haj_Amoo
14-03-2009, 22:06
اسم كوئسته چيه؟
hadi_gamer
14-03-2009, 22:11
من میگم سرباز میلی شو.
سوال دومت رو هم هزار بار جواب دادم.کوئست رو بیخیال شو.
hadi_gamer
14-03-2009, 22:13
اوه اوه اصلا هواسم نبود , اینکه اتیشیه. من فکر کردم میلی. بین ایتم ها گیرم اومد خوشحال شدم بدونه این که ببینم چیه گزاشتم , الان عوضش میکنم.
اینم از اسکیلام:
اوه اوه چی کار کردی پسر؟
ویگورت چقدر پایینه.mobility و charisma رو چرا بالا بردی؟
trading و animal instinct و fine motor و .....
آخه اینا به چه دردت میخوره؟
خوبه دو صفحه داشتم تو رو توجیه میکردم.
حالا باید 3000 تا خرج کنی تا اسکیلات رو برگردونی...
هادی و محمد لطفا یه جواب کامل بدین ، سرنوشت ورلد 9 به جواب شما بستگی داره :27:
آخرش من سرباز بشم یا دوئلر ؟ اخه من بیشتر دوست دارم تفنگ بازی کنم و شوتیگ رو بالا ببرم :27:
البته هرکدوم بهتره رو بگین تا یه موقع منحرف نشم :27::27:
و سوال بعد اینکه توی حدود لول 9 - 8 یه کوست میده که کل اسکیل هارو باید براش خرج کنیم
من اون موقع چیکار کنم ؟ اسکیل هارو برای کوست بدم یا اینکه بزنم مردمو لت و پار کنم و با پول مردم حال کنم ؟! :21:
منتظر جواب این 2 سوال هستم .
اگه تفنگ دوست داری ... همون سرباز و انتخاب کن بعدش همه ی لباسات و تاتیکی انتخاب کن و 1 دونه هم اسکیل خرج تاکتیک نکن و بجاش رو appearance کار کن این جوری هم دفاع و هم حمله توپ میشه.
این لباسا رو نیگا .اینا همش توش تاکتیک داره ... هادی میدونه این لباسای کیه :27: این لباسا 40 به بالا دقیق نمیدونم تاکتیک توش نهفته هست :21: کاراکتر سربازم انتخاب کنی 25% به اسکیل تاکتیکت اضافه میشه اون موقعه دیگه هر کی بهت حمله کنه جسد میشه :31:
در مورد کوئست هم کلا بیخیالش شو همین :21:
توجه : رو اسکیل appearance حتما کار شود ... به نظر من مهمترین اسکیل تو حمله هستش ... اونایی که به حرفم گوش ندادن دارن چوبشو میخورن :27: نمونش همین دیشب با یکی از بچه ها به یکی که تاکتیکش 77 بود حمله کردیم ... appearance من 81 بود برا اون 45 .... من اول حمله کردم بهش زدمش یارو رو 200 تا تجربه زدم به جیب اما رفیقمون حمله کرد بعد از من بهش جسد شد :27: تازه لول و تفنگ رفیقمون یه سر و گردن از من بالاتر بودش :21:
רוח שג בלגרד
15-03-2009, 00:59
تو که خام تری پسر خوب ... کسی با چماغ بالا سرت واستاده میگه تاکتیک و ببر بالا مگه
خوب درصد می خوره رو تاکتیک دیگه :27:
اشکال نداره شما هم به ما تیکه بنداز.
ممنون که اجازه رو صادر کردید :27:
آخرش من سرباز بشم یا دوئلر ؟ اخه من بیشتر دوست دارم تفنگ بازی کنم و شوتیگ رو بالا ببرم
پیشنهاد من اینه که بیخیال تفنگ بازی چون نمی تونی باهاش هیچ کاری گیر بیاری. میمونه تو پول در آوردن.
تازه به تجربه به من ثابت شده همه جاخالیشون رو می برن بالا و در مقابل تنفگ خودشون رو دفاعی می کنن. اگه قمه به دست بشی به نفعته چون کمتر مردم تاتنس شون رو می برن بالا
SoroudhM
15-03-2009, 01:25
توجه : رو اسکیل appearance حتما کار شود ... به نظر من مهمترین اسکیل تو حمله هستش ... اونایی که به حرفم گوش ندادن دارن چوبشو میخورن :27: نمونش همین دیشب با یکی از بچه ها به یکی که تاکتیکش 77 بود حمله کردیم ... appearance من 81 بود برا اون 45 .... من اول حمله کردم بهش زدمش یارو رو 200 تا تجربه زدم به جیب اما رفیقمون حمله کرد بعد از من بهش جسد شد :27: تازه لول و تفنگ رفیقمون یه سر و گردن از من بالاتر بودش :21:
ورلد 6 اين دوئلرها پدر منو در آوردن فقط منتظرم همين اتفاق براي ورلد 7 بيفته كلي بهشون بخندم الان appearance 50 هستش وقتي با شوتينگ جمع بشه كاراي باحالي هم باز ميشه :31:
SoroudhM
15-03-2009, 01:30
اوه اوه چی کار کردی پسر؟
تا چهل تا رو ويگور كار كنيم بسه؟
Haj_Amoo
15-03-2009, 07:33
اينها يعني چي؟
Hey everyone,
We'll be updating all our worlds with Version 1.18 on Wednesday. Please note that this will not include the new forts ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) feature.
The changes include:
Level cap removed (was 99)
At the start a player's start location is nearer to a tobacco field.
Quest employers marked with a white point.
It is no longer possible to sell your burned uniform.
Whiskey is now possible to sell.
Skill and attribute displays will no longer be generated by the server. This should improve performance.
New quest series completable in March only.
New quest series for those level 65 and above.
We'll also be adding a new tutorial for new players.
Cheers,
- Jon
سه سوال دیگه : دی
شما که میگین کوست رو بی خیال ، پس چیجوری لول آپ کنم ؟ اخه کار برای دوئلر خیلی کمه ...
دوم :
این تاکتیک به چه درد میخوره ؟
سوم :
برای چی میون دوئلر و سرباز ، شما همش میگین سرباز ؟!
فوقش دفاعش خوبه دیگه : دی
اينها يعني چي؟
این همون بزرگترین آپدیت وست هست که من یه ساعت داشتم میگفتم دیگه
صفحات قبل رو خوندی ؟
Haj_Amoo
15-03-2009, 07:40
1. خب وقتي دوئل ميكني هم پول گيرت مياد هم تجربه
2. تاكتيك ميزان دفاع تو هست
3. به اين دلايل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] For each skill point given to the skill health points you receive an additional 5 health points for your character.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The level needed to use a weapon is lowered by 3 levels.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] In duels you receive a bonus of 50% to your tactic skill.
Haj_Amoo
15-03-2009, 07:41
این همون بزرگترین آپدیت وست هست که من یه ساعت داشتم میگفتم دیگه
صفحات قبل رو خوندی ؟
چي نوشته حالا؟
1. خب وقتي دوئل ميكني هم پول گيرت مياد هم تجربه
ولی بعد از یه مدت دیگه تجربه گیرم نمیاد و لول آپ نمیشم
چي نوشته حالا؟
خودت برو ببین دیگه : دی
تنبل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایدیت چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Haj_Amoo
15-03-2009, 07:51
آيدي ديگه چيه؟
خوب شما که عشق لول آپ کردن داری فعلا رو اسکیل setting trap کار کن تا اون 3 تا کار خفن ( شکار گرگ و خرس و دزدیدن اسب ) :27: باز بشه بعدش برو تو کار اسکیلای دوئل ... در مورد سرباز هم من به اشتباه نوشتم 25% در حقیقت 50% هستش و با پرمیوم 100% میشه :18: یعنی اگه پرمیوم داشته باشی اسکیل تاکتیکت 50 باشه میشه 100 :18: ... اگه پرمیوم واسه سرباز و فعال کنی اسلحه 6 لول بالاتر از خودتو میتونی حمل کنی و کلی هم health مجانی میده بهت :21: حالا به نظر شما سرباز خوبه یا دوئلر ؟ ... والا من تو یه ورلد سرباز هستم انگیزه دوئلش زودتر از دوئلرا پر میشه :27: کاراکتر دوئلر یه چی بیخودیه.
Baby nfs
15-03-2009, 09:50
اوه اوه چی کار کردی پسر؟
اسکیل خرج کردنم عالمی داره ها.:31: نمیدونستم دارم چیکار میکنم به قول دوستمون هنوز خامم.
از این به بعد سعی میکنم به حرف های بزرگترا گوش بدم.:5::27:
الانم روی اسکیل ها رو روی vigor - aim - dodging - tactics - reflex بزارم؟
خوب شما که عشق لول آپ کردن داری فعلا رو اسکیل setting trap کار کن تا اون 3 تا کار خفن ( شکار گرگ و خرس و دزدیدن اسب ) :27: باز بشه بعدش برو تو کار اسکیلای دوئل ... در مورد سرباز هم من به اشتباه نوشتم 25% در حقیقت 50% هستش و با پرمیوم 100% میشه :18: یعنی اگه پرمیوم داشته باشی اسکیل تاکتیکت 50 باشه میشه 100 :18: ... اگه پرمیوم واسه سرباز و فعال کنی اسلحه 6 لول بالاتر از خودتو میتونی حمل کنی و کلی هم health مجانی میده بهت :21: حالا به نظر شما سرباز خوبه یا دوئلر ؟ ... والا من تو یه ورلد سرباز هستم انگیزه دوئلش زودتر از دوئلرا پر میشه :27: کاراکتر دوئلر یه چی بیخودیه.
برای یه دوئلر چه کار های خفنی باز میشه ؟
רוח שג בלגרד
15-03-2009, 12:40
ولی بعد از یه مدت دیگه تجربه گیرم نمیاد و لول آپ نمیشم
فکر کنم تو روز بیشتر از 4-5 بار دوئل می کنی نه؟
برای یه دوئلر چه کار های خفنی باز میشه ؟
لول 40 دوئلم من. نهایت کاری که می تونم بکنم 31% پول گیرم میاد. بخوام تجربه کار کنم 25%
SoroudhM
15-03-2009, 13:18
اينها يعني چي؟
skill and attribute displays will no longer be generated by the server. This should improve performance.
يكي ميشه اين قضيه رو توضيح بده
Haj_Amoo
15-03-2009, 14:03
ایدی یاهو دیگه !!
Poolad_Garden
Haj_Amoo
15-03-2009, 15:01
ُSitting trap به درد دوئل هم مي خوره يا نه؟
רוח שג בלגרד
15-03-2009, 15:11
ُsitting trap به درد دوئل هم مي خوره يا نه؟
ابدا .
kanan123
15-03-2009, 18:56
با سلام
دوستان من تو world 6 هستم كسي نيست منو به طايفه خودش ملحق كنه يا دعوت كنه :20:
اماستیاف
15-03-2009, 21:03
با سلام
یوزرتون چیه ؟
Haj_Amoo
15-03-2009, 22:36
یوزرتون چیه ؟
רוח שג בלגרד
15-03-2009, 23:42
بابا دورو وره این سیروس هیچ شهر درس حسابی نیست بشه باهاش دوئل کرد.
همشون حداکثر لولشون 35 ه که تجربه ای به من نمی ده درس حسابی. باید برای دوئل سفر کنم به قسمت پایین. 6 7 تا شهر توپ داره :27:
اماستیاف
15-03-2009, 23:44
با سلام
دعوتت کردم
hadi_gamer
15-03-2009, 23:44
ما با firestone در حال جنگیم.تو همون مستطیل پایینه.اونا رو بزن.
اماستیاف
15-03-2009, 23:45
بابا دورو وره این سیروس هیچ شهر درس حسابی نیست بشه باهاش دوئل کرد.
همشون حداکثر لولشون 35 ه که تجربه ای به من نمی ده درس حسابی. باید برای دوئل سفر کنم به قسمت پایین. 6 7 تا شهر توپ داره :27:
چطوره یک شهر دیگه بزنیم و اعضای خودمون با هم دوئل کنن ؟؟؟
kanan123
16-03-2009, 00:34
دعوتت کردم
با سلام
ممنون از شما دوست عزيز با تشكر ولي من درباره شهر مشكل دارم
تو صفحه اول كه راهنمايي گذاشتين همشو خوندم يه چيزي سر در ميارم ولي يه وسايلي به دست آوردم اينارو كجا بفروشم يا اينا فروشي نيست تا آخر ميمونه ؟:18:
alizshah
16-03-2009, 01:11
دوستان پسورد مدیر gdk,;s
هست :123456
بدرد من دیگه نمیخوره شایدم تو این مدت به یکی تون گفته بوده
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 02:29
ما با firestone در حال جنگیم.تو همون مستطیل پایینه.اونا رو بزن.
آهان ایول چه خوب خودم پیداش کردم
یکی شون اومد زد بهم خواب بودم. رفتم لهش کردم.
در حال له کردنش بودم که اون رییسشون اومد حالم و بگیره. نمی دونه ما امداد های غیبی داریم :27:
وقتی رسیدم 1 هلث بود
:27::27::27::27::27:
چطوره یک شهر دیگه بزنیم و اعضای خودمون با هم دوئل کنن ؟؟؟
فکر نمی کنم راه خوبی باشه.
گزینه ی بعدی :27:
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 02:32
راستی از ترسم که پاس اوت نشم تو همون شهرشون کپیدم :27:
8 ساعت دیگه حالش رو جا میارم.
من تاکتیکم پایینه اما موقع حمله لول بالاتری ها هم خوراکن :27: (منتظر ریپورت شکست خوردنم تو حمله فردا صبح باشید ) :21:
دوستان جاتون خالی من نمیدونستم که علاقه به کار(تنگلیسیش یادم نیست) برای دوئل هم هست :دی
از 100 درصدشد 1% دو روز دوئل نکردم شد 28 % :دی
توی یک روز 4 تا دوئل کردم
من به کوست رسیدم که میخواد Picking Beans انجام بدم ولی برای انجامش باید کل اسکیل هامو بدم
چیکار کنم ؟
Haj_Amoo
16-03-2009, 13:20
من به کوست رسیدم که میخواد Picking Beans انجام بدم ولی برای انجامش باید کل اسکیل هامو بدم
چیکار کنم ؟
بزارش برا وقتي كه اسكيل هات بهش رسيد.
در ضمن من توي ورلد 9 با يوزر HajAmoo عضو شدم. ميتوني دعوتم كني؟
مي خوام كاراكتر سرباز رو انتخاب كنم و طبق توصيه هاي دوستان تمام اسكيل هامي تا لول هشت رو Vigor و اتريبيوت ها رو روي Strength ميذارم. بقيه رو هم روي Aim,Dodging,tactic ,appearance مي ذارم. درسته ديگه؟
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 14:35
من به کوست رسیدم که میخواد picking beans انجام بدم ولی برای انجامش باید کل اسکیل هامو بدم
چیکار کنم ؟
این کوئست های این مرتیکه سرخپوسته پدر آدم رو در میاره.
منم رسیدم به همون منتهی بیخیلش شدم فعلا
بعدا با آپیرینس و تاکتیک می رسی بهش
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 14:38
مي خوام كاراكتر سرباز رو انتخاب كنم و طبق توصيه هاي دوستان تمام اسكيل هامي تا لول هشت رو vigor و اتريبيوت ها رو روي strength ميذارم. بقيه رو هم روي aim,dodging,tactic ,appearance مي ذارم. درسته ديگه؟
آره اتریبیوت رو جز رو استرین رو چیز دیگه ای نار چون همزمان 3 تا اسکیل مفیدت رو بالا می بره
Haj_Amoo
16-03-2009, 15:00
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 15:49
بابا از این کوئستی ها نده. اینا رو همه پاس اوت می کنن :31:
مي خوام كاراكتر سرباز رو انتخاب كنم و طبق توصيه هاي دوستان تمام اسكيل هامي تا لول هشت رو vigor و اتريبيوت ها رو روي strength ميذارم. بقيه رو هم روي aim,dodging,tactic ,appearance مي ذارم. درسته ديگه؟
اینکه میگی به درد دوئل میخوره ؟
برای دعوت با این یوزر هماهنگ باشین
هنوز شهر ساخته نشده
Haj_Amoo
16-03-2009, 19:04
بابا از این کوئستی ها نده. اینا رو همه پاس اوت می کنن :31:
جالبه.
من تا حالا نتونسته بودم!
hadi_gamer
16-03-2009, 19:05
همه نمیتونن.فقط دوئلرا میتونن پاس اوت کنن.
Haj_Amoo
16-03-2009, 19:08
اینکه میگی به درد دوئل میخوره ؟
هنوز شهر ساخته نشده
براي كسي كه مي خواد از اسلحه ميلي استفاده كنه آره.
كدوم يوزر؟
DaRiOuShJh
16-03-2009, 19:08
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 19:59
هنوز شهر ساخته نشده
من وسطای لول 7 ام.
گذاشتم رو میلی
خبرم کن
من بد بخت تازه بعد از 2هفته شدم لول 16
Dueling level20Duels won99Duels lost14
اول نمیدونسم روزی 10-15 تا دوئل کردم آخرین بار 40 تا تو یک روز کردم ---- به یوزر رفتم :دی
الان دو روزه که دوئل نمی کنم تا علاقه اش بره بالا
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 21:18
اول نمیدونسم روزی 10-15 تا دوئل کردم آخرین بار 40 تا تو یک روز کردم ---- به یوزر رفتم
الان دو روزه که دوئل نمی کنم تا علاقه اش بره بال
همچین بدم نیست اگه پول در بیاری
روح سگ ولگرد :دی
منو توی هر تو توی w6 و توی یک شهر هستیم :دی
من jojok هستم :دی
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 22:03
روح سگ ولگرد
منو توی هر تو توی w6 و توی یک شهر هستیم
من jojok هستم
اا میگم چرا این مردک جوجوک پیشرفت نمیکنه ها :31:
רוח שג בלגרד
16-03-2009, 22:05
آقا یه فکر توپ به سرم زد.
من الان پاس اوتم تا فردا فکر کنم.
فردا اسلحم رو می ذارم کنار. شما هم یه اسلحه 50 دلاری بخرید. همون لول پایینا.
بزنید به من
من که الان لول 40 هستم دوئل.
فکر کنم بتونید یه 100 تایی تجربه بگیرید.
روز بعدش من همین کار رو می کنم. خیلی کم خون ازمون کم می شه به جاش از هم کلی تجربه می گیریم.
نظرتون چیه؟
یعنی سازنده های د وست فکر این رو نکردن؟ :31:
hadi_gamer
16-03-2009, 22:17
آقا یه فکر توپ به سرم زد.
من الان پاس اوتم تا فردا فکر کنم.
فردا اسلحم رو می ذارم کنار. شما هم یه اسلحه 50 دلاری بخرید. همون لول پایینا.
بزنید به من
من که الان لول 40 هستم دوئل.
فکر کنم بتونید یه 100 تایی تجربه بگیرید.
روز بعدش من همین کار رو می کنم. خیلی کم خون ازمون کم می شه به جاش از هم کلی تجربه می گیریم.
نظرتون چیه؟
یعنی سازنده های د وست فکر این رو نکردن؟ :31:
اولا شما وقتی تو یه شهر هستین چطور میخواین با هم دوئل کنید؟
بعدش هم اگه تو دو تا شهر مختلف باشید و با هم رفیق باشید و این کار رو بکنید درسته تجربه میگیرید ولی لول دوئلتون به طور کاذب بالا میره و اونوقت خوراک دوئلرهای خفن میشید چون لول دوئلتون الکی بالا رفته و اونا وقتی شما رو میزنن و لت و پار میکنن تجربه خوبی میگیرن.پس دهنتون سرویس میشه.
اا میگم چرا این مردک جوجوک پیشرفت نمیکنه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
آره اکلی عمرم 3 روز تلف شد
تازه اون 1 % شده 37 % :دی
دوستان شما این عکس زیر را چطوری میگیرین؟؟
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 14:00
بعدش هم اگه تو دو تا شهر مختلف باشید و با هم رفیق باشید و این کار رو بکنید درسته تجربه میگیرید ولی لول دوئلتون به طور کاذب بالا میره و اونوقت خوراک دوئلرهای خفن میشید چون لول دوئلتون الکی بالا رفته و اونا وقتی شما رو میزنن و لت و پار میکنن تجربه خوبی میگیرن.پس دهنتون سرویس میشه.
خوب اینجوری که کلا نباید دوئل کنیم.
چون لول دوئلمون میره بالا!!!!
بیا ورلد 9 من دارم soldier میرم مثل اینکه ممد میخواد شهر بزنه و builder زیاد دارن بیا دوئلر لازمیم :دی
اگه بیای ورلد 9 خیلی توپ میشه اول اینکه تجربه کسب کردی قبلا تو اسکیلا بهتر عمل میکنی دوم اینکه با هم اتک میدیم پاس اوت میکنیم ورکر و دوئلر های شهر های Enemey رو.
Haj_Amoo
17-03-2009, 15:01
اين محمد كه ميگين ظاهرا هنوز شهر نزده كه بخوان بويلدر داشته باشن. چطوريه؟
اين محمد كه ميگين ظاهرا هنوز شهر نزده كه بخوان بويلدر داشته باشن. چطوريه؟
صحبت کرده با یه سری ها احتمالا :دی
M0h@mMad G@meR: تشکيل امپراطوري وست کوروش کبير تا 3 ساعت ديگر
Baby nfs
17-03-2009, 17:37
m0h@mmad g@mer: تشکيل امپراطوري وست کوروش کبير تا 3 ساعت ديگر
آقا جون من نوکرتم. هر جا که اسم کوروش باشه منم هستم. تو کدوم ورد؟
راس ساعت 8 شب در ورلد 9 شهر کوروش کبیر ( Cyrus ) افتتاح میشه
hadi_gamer
17-03-2009, 18:12
نگرفتی چی گفتم.اگه با دشمن واقعی و اسلحه واقعی و اسکیلای واقعی دوئل کنی و ببری اونوقت لول دوئلت بالا میره ولی به طور واقعی یعنی شایستگیش رو داری و مثل هم لول های خودت هستی ولی وقتی یکی رو بدون اسلحه 10 بار میبری لول دوئلت 4 تا میره بالا به طور الکی پس از هم لولهای خودت شکست میخوری.
آقا جون من نوکرتم. هر جا که اسم کوروش باشه منم هستم. تو کدوم ورد؟
World 9 ساعت 8 امشب شهر باز میشه
Haj_Amoo
17-03-2009, 19:15
انگيزه كار و دوئل ديگه چيه؟
از كجا ميشه به دست آورد؟
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 20:30
بیا ورلد 9 من دارم soldier میرم مثل اینکه ممد میخواد شهر بزنه و builder زیاد دارن بیا دوئلر لازمیم
اگه بیای ورلد 9 خیلی توپ میشه اول اینکه تجربه کسب کردی قبلا تو اسکیلا بهتر عمل میکنی دوم اینکه با هم اتک میدیم پاس اوت میکنیم ورکر و دوئلر های شهر های enemey رو.
نگرفتی چی گفتم.اگه با دشمن واقعی و اسلحه واقعی و اسکیلای واقعی دوئل کنی و ببری اونوقت لول دوئلت بالا میره ولی به طور واقعی یعنی شایستگیش رو داری و مثل هم لول های خودت هستی ولی وقتی یکی رو بدون اسلحه 10 بار میبری لول دوئلت 4 تا میره بالا به طور الکی پس از هم لولهای خودت شکست میخوری.
خوب ببین همونجوری که اکس میگیری و لول دوئلت می ره بالا لول خودت هم میره بالا و می تونی اسکیل ها ت رو بکشی بالا. پول هم که در میاری با کار کردن معمولی فوقش اسلحه هات رو توپ می کنی.
پس مشکل کجاست؟
یعنی کسی که حق بردن نداشته باشه نباید ببره و باید لول پایین بمونه تا به لیاقتش برسه بعد بیاد بالا؟ خوب اسکیل زیاد می کنیم میایم بالا دیگه :دی
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 20:43
پیدا شد پیدا شد :دی
javascript:AjaxWindow.show('town',{town_id:54},'20 _372');
hadi_gamer
17-03-2009, 21:03
لول دوئل خیلی سریع تر از لول کاراکتر بالا میره...
Haj_Amoo
17-03-2009, 21:20
فوندرش اينه ديگه:
05Chips
؟
فقط کسانی که به M-Pro تلگرام بدن دعوت میشن ...
اون 05chips رو لخت کردم تا بتونم شهر بزنم : دی
hadi_gamer
17-03-2009, 21:28
فوندرش اينه ديگه:
05chips
؟
حالا این کی هست؟تا حالا تو شهرهامون ندیدمش.
بر و بکس من کل اسکیل هامو دادم به تراپ ، الان حدود 28 هستش ...
حدود 18 تا اسکیل + 7 تا ات
الان چه کارهایی انجام بدم ؟
اینم بگم که یوزری به نام Adam-Koshll توی شهر هستش که برای من نیستش !! ( + reza-x2 و smbb ) که یوزر های سابقم بودند و الان دست یکی دیگه هستند ... : دی
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 22:27
لول دوئل خیلی سریع تر از لول کاراکتر بالا میره...
پوینت هاش عینه لوله فرقی نمی کنه. وقتی کار می کنی به هر دو لول اضافه می شه. وقتی دوئل می کنی به لولت اکس اضافه می شه که باعث اضافه شدن همون مقدار اکس به لول دوئل می شه + اینکه مستقیم به لول اکس هم اضافه می کنه
فقط کسانی که به m-pro تلگرام بدن دعوت میشن ...
الان بهم تلگرام داده بنده خدا می گه هر چی داشتم فروختم لخت شدم :))
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 22:30
ورود 9 کسی اگه یوزر ساخته و یکم ادامه داده و نمی خواد بگه لازم دارم :31:
فقط کسانی که به m-pro تلگرام بدن دعوت میشن ...
اینقدر تابلو نباش ریپورت میدن به ادمین چک میکنه وقتی کاراکتر لباس نداره خیلی تابلوئه خودت جوین شهر شو و اونا رو بفرست بیرون و باهاشون کار کن بعد اینوایتشون کن پولو بریز بعد دوباره بندازشون بیرون.
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 22:49
ای خدا رفتن شهر رو کجا زدن. کنار شهر رنک 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا منو دعوت کن :دی
user: ir-dgm
hadi_gamer
17-03-2009, 22:55
ای خدا رفتن شهر رو کجا زدن. کنار شهر رنک 1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اوه اوه.من که میگم اون شهر رو بیخیال شید.چون دهنتون سرویس میشه.الان هم که خرجی براش نکردید.برید یه جای دیگه دوباره شهر بزنید.وگرنه هر روز پاس اوت میشید.
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 23:11
تهه خندس با شهره یه قدم فاصله داره
hadi_gamer
17-03-2009, 23:13
آخه چه فکری کردید اونجا شهر رو ساختید؟
سازندش بیاد توضیح بده ببینم.شاید ما اشتباه میکنیم.حتما یه نکته ای داشته!!!
علیرضا خودت یدونه بساز.
اماستیاف
17-03-2009, 23:13
تهه خندس با شهره یه قدم فاصله داره
امضای من رو بخونید !
نترسید برادران من..
بذارید اونا از شما بترسن!!!!!
اوه اوه.من که میگم اون شهر رو بیخیال شید.چون دهنتون سرویس میشه.الان هم که خرجی براش نکردید.برید یه جای دیگه دوباره شهر بزنید.وگرنه هر روز پاس اوت میشید.
بابا یه جور میگی حالا انگاز شهره چی داره!
اونم تازه تاسیسه نترسید بیاید
آخه چه فکری کردید اونجا شهر رو ساختید؟
سازندش بیاد توضیح بده ببینم.شاید ما اشتباه میکنیم.حتما یه نکته ای داشته!!!
علیرضا خودت یدونه بساز.
هادی بابا اونا نوبن بیاید میفهمید هیچی نیستن تازه میتونیم باهاشون الینس یا nap بشیم اگه بعدا مشکل وجود داشت
hadi_gamer
17-03-2009, 23:15
بابا یه جور میگی حالا انگاز شهره چی داره!
اونم تازه تاسیسه نترسید بیاید
من که اصلا نیستم.
برای خودتون میگم.
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 23:19
تازه تاسیسه فقط یه لیست بلند بالا درخواست اینویت دادن بهش
الان یه 10 نفری داره که لولشون 11 هست
بانک و هتل 2
جنرال استور
تیلور 2
چیزی نیست که :31:
برو بچ من به اندازه ی کافی پول دارم.
بسازم یدونه؟
רוח שג בלגרד
17-03-2009, 23:21
می گم یه فکر توپ.
از الان می ریم تو کار دیپلماسی.
بهشون یه میل بلند بالا می زنم میگم یا حرفه ای های ایرانیم. می خوایم کنار شهر شما بسازیم و توپش کنیم تا با هم جلو بریم . این منطقه رو بگیریم.
چطوره؟
بهشون یه میل بلند بالا می زنم میگم یا حرفه ای های ایرانیم. می خوایم کنار شهر شما بسازیم و توپش کنیم تا با هم جلو بریم . این منطقه رو بگیریم.
منم میخواستم از اونا استفاده کنم
الان ما هتل نداریم در نتیجه میتونیم با 10$ که پولی نیستش از هتل اونا استفاده کنیم + تیلور دارن و جنس هامون رو اونجا بفروشیم + ما به زودی با 7 ساختمون ساز پیشرفت شایانی میکنیم و میتونیم از اونا استفاده کنیم ...
بسازم یدونه؟
خیلی دوست داری شهر دار بشی میتونی اینوایتر ما باشی : دی
طبق خبر هایی که به دستم رسیده تا چند روز دیگه ورژن جدید میاد ! ( یعنی بد بختی )
برای همین من دارم با تمام قوا روی resistant کار میکنم تا هرچی دوئلر داریم بریزیم داخل شهر و نزاریم که کسی بهمون تجاوز کنه : دی ( هرچند که اسم شهر پرونست : دی )
علیرضا خودت یدونه بساز.
قربون اون نظر های گلت : دی
اینقدر تابلو نباش ریپورت میدن به ادمین چک میکنه وقتی کاراکتر لباس نداره خیلی تابلوئه خودت جوین شهر شو و اونا رو بفرست بیرون و باهاشون کار کن بعد اینوایتشون کن پولو بریز بعد دوباره بندازشون بیرون.
این ادمینش اسکله
من که تاحالا کسی رو ندیدم بن شده باشه !! : دی
ما الان جزو 20 شهر برتر هستیم
به زودی هم به 10 شهر برتر خواهیم رسید
شما ها که محافظان شهر هستین انقدر میترسین ... دیگه وای به حال شهر : دی
اونا فوقش شاید بتونن مارو اذیت کنن ... ولی ما هم میتونیم بلایی به سرشون بیاریم که پشیمون بشن
در هر صورت اگه ببینن ما پیشرفتمون قابل توجه هست و داریم خوب کار میکنیم ، با ورژن جدید که امکان دوست و دشمن شدن هستش میتونیم باهاشون دوست بشیم و کل ورلد رو بگیریم
موفق باشید
محمد
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.