مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
آقا میشه بگین الان بیشتر تو کدوم ورلد بازی میکنید
من قبلا تو ورلد ۹ یا ۱۰ بازی میکردم(دقیق یاد نیس)
vitamin2002
03-08-2012, 04:00
فعلا که colorado فکز کنم همه هستند !
من با همون اکانت چند سال پیشم اومدم کلورادو درست هم افتادم اطراف پارسه
میخواستم ببینم کدوم تاون ایرانی منو قبول میکنه؟(لول ۵ )ضمنا الان کدوم کلاس برام بهتره؟سولجر دولر؟در مورد اسکیل ها هم توضیح بدین بیشتر رو کدوما تمرکز کنم
اگه میشه ای دی یاهو هم بدین اونجا راحت تر میشه صحبت کرد
Hosein1990
04-08-2012, 16:06
خوش اومدی
عزیز شهر پاسارگاد الان جا داره میتئنی بری اونجا
اگخ میخوای دویلیر باشی از بچه های اونجا سوال کن همه اونجا دویلیر هستن
اگخ میخوای فورا فایتر باشی منو با همین اسم تو بازی سیرچ کن بهم میل بزن که بهت توضیح بیدم
حسین اوضاع شهر 3 چطوره؟ اگه می تونیم بریم تو کارش راه بندازیمش، البته من که وقتشو ندارم یکی که وقتش بازه بره تو کارش عالی میشه!
الان پارسه تقرابا 50 تا پره، پاسارگاد هم حدود 40 تا داره، فکر کنم شهر 3 رو باید بزنیم دیگه، آخه می دونی که ممبر گرفتن با شهر جمعیت بالا چقد سخته!
جریان اون اسمی که گفتی چی بود؟
Hosein1990
09-08-2012, 16:13
فعلاٌ ما ف.رمامون رو با اون شهر ایرنیه یکی کردیم بیبینیم چیمیشه
آها immortals are comming o migi? خیلیم خوب!
اون ها هم اگه سیستر ما بشن خیلی عالی میشه! .لی من منظورم یه شهر دیگه تو سکتور خودمونه که یکی از بچخ های پارسه که حالشو داره بفرستیم بزنه!
چون الان تقریبا شهرامون پره پره!
Hosein1990
14-08-2012, 23:00
آقا این 5شنبه ویرژن 2 میاد تو سرور بیتا هرچی آیتم برا فورت لازم هست رو شرو کنید به جمع کردن
من برا یه فورت آیتم دلرم ئلی کافی نیست
vitamin2002
14-08-2012, 23:27
نقشه جدید !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتزین جا فکر کنم درست وسط باشه ! که به راحتی بدون اتلاف زیاد زمان می شه به همه جا رفت ! حالا بزار برا بتا بیاد ببینم کجا quest giver داره ...
ورژن 2 به بتــا اصافه شد ! فقط سریع باشید چون ظرفیت محدوده : دی
Hosein1990
24-08-2012, 11:21
امروز ورلد 2 بیتا هم ورژن 2 شد
بازی شدیدن سنگین شهده با اینتیرنیت 256 حدود 5 دقیقه طول میکیشه تا لود شه
vitamin2002
24-08-2012, 15:35
بار اول این طوری بود برا من ! مپ که لود شد دیگه اینطوری نیست زود می ره توش
شنیدم به شهر رنک یک و دو و سه آیتم میدن ! اول اینکه درسته یا نه ؟ بعد این که به همه اعضا میدن یا یه سری خاص ؟ اگر خواستن بدن یه روز قبلش خبر بدین من برگردم آیتما رو بگیرم :دی
راسته :دی
شماااااااااا ؟ :))))
سعید این کلاه فاندری آرش رو بگیر شاخ شد باز :دی
قسمت دوم رو جواب ندادی ؟ به کیا میدن ؟
هیچ وقت نمیان به 50 نفر steel box بدن یا به چند نفر خاص آیتم بدن چون صدای بقیه در میاد ! اگر هم چیزی بخوان بدن حق بیلدرهای شهره نه کس دیگه چون اونا شهرو کشوندن بالا
تازه شهر رنک 1 هم کلی جا خالی داره اگه اینطوری باشه ملت سرازیر میشن اونجا...
هر کی اطلاعات دقیق داره بیاد رو کنه :دی
سه سه چه کسی رو هم میگه کلاه منو برداره :)) =))
آدم قطعی بود !
کی گفت شهر رنک یک کلی جای خالی داره ؟! ما فقط 5 تا جای خالی داریم
مجید دلبندنم آدم قحطی نه قطعی !! :دی
حالا بذار رنک یک شین بعد بگو شهر رنک یک ! منظورم اون یکی شهر بود Almeria
خلاصه پولی ، آیتمی ، مال مفتی ، چیزی بود مارو خبر کنید :دی
Hosein1990
26-08-2012, 18:05
بین ما و Almeria هیچ فرقی وجود نداره شهر ما شهر اوناست مثل فورتیشون که دست ماست البته ما یکم فشار اوردیم ازشون گرفتیم ولی بلاخره ماله خودشونه!
حسین بیا بریم رو مخ این almeria کلی کارگر دارن مثل زنبور کار میکنن :دی بیا بهشون بگو تو ورلد جدید کنار ما شهر انتخاب کنن با هم فورت رو بگیریم :دی
کارگر اصلیشون Shaelee هستش فکر کنم فقط اون کار میکنه . اون زمان که اونجا بــودم یه چیزی در حدود 1200یا 1300 ساعت کار داشت .
این چه بازیه تو امضات گذاشتی بده ماهم بزنیم ...
APB هست برار :دی .
سلام جِواد برار :دی
این چه بازیه تو امضات گذاشتی بده ماهم بزنیم ...
اون یارو فکر کنم ربات باشه با سوخت هسته ای هم کار میکنه ... یا اینکه کارگر افعانیه با سوخت بربری :دی
Hosein1990
28-08-2012, 20:09
فلاندیه با سوخت ایزوله!
از من به شما نصیحت با shaelee اصلاٌ وارد رابطه مرامی نشید مثله سگ بهتون مچسبه.......................
خلاصه من خاطره بعد از ورد briscoe با این مرد دارم مخه kelistra رو بزنید اگه میتونید
سلام به همه:20:
من از The-West دیگه خیلی خسته شدم برای همین میخوام اکانتمو به یک نفر دیگه بدم.
دو تا کاراکتر دارم ، یکی تو کلرادو اون یکی تو بریسکو
کلرادو : سولجر ، فورت فایتر
برای دیدن Inventory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلی کنید !
برای دیدن Skills ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید !
----------------------------------------------------------------
بریسکو : دوئلر ، دوئلر
برای دیدن Inventory ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کنید !
برای دیدن Skills ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])کلیک کنید !
هرکی خواست لطفا بگه :31:
------------------------------
مبارک صاحب جدیدش Baltaza ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باشه :D
ایشالا که هر جا هستی موفق باشی :46:
دوستانی هم که با چند کاراکتر بازی میکنن خیلی مواظب باشن ! قوانین خیلی سختگیرانه ای وضع شده :دی
vitamin2002
18-11-2012, 01:29
ورژن جدید 1 ماه می شه اومده ! منظورت کدوم ورژن هست حالا ؟ :sq_11:
ورژن جدید 1 ماه می شه اومده ! منظورت کدوم ورژن هست حالا ؟ :sq_11:
دیدم خیلی سوت و کور شده خواستم یه کم اکتیویتی زیاد شه!!!
دارم بازی می کنم می بینم ورژن جدید اومده خودم :sq_2:
vitamin2002
01-12-2012, 08:29
امسال advent calender خیلی مسخره شده ! رید به ذوقم !
امسال advent calender خیلی مسخره شده ! رید به ذوقم !
ای گفتی!! من کلّی شکممو صابون زده بودم مثل پارسال باشه!!!
Crawling In MySkin
20-12-2012, 15:52
سلام آقایون
ما هم تازه اومدیم
تو سرور dakota :دی
vitamin2002
20-12-2012, 20:38
خوش اومدی !
تا 6 december بازی جدید باز شده . روزی یک بار می تونید به صورت مجانی بازی کنید ...
Crawling In MySkin
22-12-2012, 20:58
سلام دوستان دوباره
سوالی داشتم از نزد استادان الآف الدوله ی این بازی:دی
و اون هم این بود که من الآن کلاس ادونچر ور داشتم
سوال این است که این کلاس الآن چه کاری برای تان میتونه انجام بده اصلا کلا چه کارایی از دستش بر میاد:دی
منظورمم اون مفاد و مضادش نسبت به بقیه نیست چمیدونم 50 درصد راه میره این حرفا
با تشــــــــــکر
vitamin2002
23-12-2012, 09:26
تو قسمت character چه تفاوتی با همدیگر می کنند را کاملا نوشته به جز اونا هیچ تفاوتی با هم ندارند
Crawling In MySkin
23-12-2012, 15:30
نه ببین منظورم اینه که توجه کن
الآن مثلا یه کارگر میتونه برای تان (town) بشینه عملگی کنه و بنایی کنه و این حرفا
من چکار میتونم بکنم و یه دوئلر و سرباز چکار میتونن بکنن
منظورم این بود:دی
vitamin2002
23-12-2012, 15:53
اگه اسکیلش را داشته باشه هر 4 تا کاراکتر می تونه برا شهر کارگری کنه !! فقط کارگر bonus برای کارگری داره و اون 3 تای دیگه نداره !
الان من سربازم و آرش ادونچر که هر دو تامون الان کارگریم چون اسکیلام را گذاشتیم برا construction ...
Crawling In MySkin
23-12-2012, 22:02
که اینطور
دست شما درد نکنه:دی
الان بهترین جا واسه رفتن و شروع کردن به نظرم colorado باید باشه! چون هم پرمیومش واسه ما که ناگت سخت گیرمون میاد خیلی خوبه، هم ایرانیا توش خیلی قوین، هم اگه دوئلر باشید چ.ن دوئلر ری اسکیل کرده خیلی ریاده راحت پیش رفت می کنید! من پیشنهادم اینه که پاشید بیاید کلورادو، پارسه یا پاسارگاد... خودم پذیرایی می کنم ازتون :n24:
Crawling In MySkin
28-12-2012, 23:17
ممنون آخه الآن لول 16 ام...منم که خیلی وقت بازی ندارم دیگه ذوق مرگم به همین لول و همین 5000 هزار تایی که دارم آخه خیلی بازی نمیکنم:دی
راستی یه سوال:n02: تفاوت gun با dueling weapon چیه
یعنی خوب dueling weapon که مشخصه gun چکار میکنه
پ.ن:حالا به هر حال اومدیم دیگه
به اسم shinobian
هوامونو داشته باشید:دی
vitamin2002
29-12-2012, 12:31
ممنون آخه الآن لول 16 ام...منم که خیلی وقت بازی ندارم دیگه ذوق مرگم به همین لول و همین 5000 هزار تایی که دارم آخه خیلی بازی نمیکنم:دی
راستی یه سوال:n02: تفاوت gun با dueling weapon چیه
یعنی خوب dueling weapon که مشخصه gun چکار میکنه
پ.ن:حالا به هر حال اومدیم دیگه
به اسم shinobian
هوامونو داشته باشید:دی
weapon فقط برای دوئل هست و gun فقط برای fort battle هست
arash5cm
02-01-2013, 15:08
سلام بچه ها من تو داکوتا عضوم کسی اونجا نیست شهر ایرانی می شناسید کسی میدونه چجوری طلا بخریم ممنون میشم کمکم کنید
arash5cm
04-01-2013, 16:01
Tala chejoori mishe kharid kasi midune
Hosein1990
08-01-2013, 19:11
بیا ورلد 16 کولورادو من همه چیز رو برات توضیح میدم
vitamin2002
08-01-2013, 21:54
برا منم توضیح بده :n19: راه ارزون ترش را :n22:
همه سایتا آنلاین دلار رو +3500 تومن میفروشن !! آخره ستمه واسه 30$ بیای 120 هزارتومن پول بدی ...
اوسکل شدم پارسال دلار 900 تومنی نخریدم :9:
Crawling In MySkin
09-01-2013, 13:17
برا این بازی 120 هزار تومان میدید ؟!؟!؟
دوستان حالا درسته این بازی سرگرمی شماست و ازش لذت میبیرید
ولی حداقل پول هاتونو بزارید یه بازی مثل wow یا نه gw2 شبیه این که حداقل ارزشش رو داشته باشه...120 هزار تومان west....wtf:دی
شما با 120 هزارتومن توی WOW میتونی 2 تا آیتم بخری یا دو ماه بازی کنی ولی west میتونی حداقل 8 ماه تا یه سال پرمیوم باشی .
بازی هم ارزش خرید پرمیوم رو داره از اونایی که خریدن بپرس اگه تونستی یه نفر پشیمون از خرید پیدا کنی :n24:
بازیکن های خارجی تو بازی هستن که فکر کنم بالای چند هزار دلار و یورو تا الان خرج کردن ولی یکی مثل سعید با 200-300 هزارتومن خرج کردن رنک 1 ئه (خاک) :n02:
yakimura sanada
11-01-2013, 10:53
اسم منم goldiger3297 هستش.
yakimura sanada
11-01-2013, 12:59
کسی یه town که برای ایرانیا باشه سراغ نداره؟
yakimura sanada
11-01-2013, 13:01
منظورم در dakota ست
vitamin2002
12-01-2013, 11:15
کلرادو ما 2 تا شهر ایرانی داریم که یکیش رنک 1 هستش ( رنک 1 سرور هم هست :n10: :n05: ) ولی داکوتا را نمی دونم چون فکر نکنم از ایرانی ها زیاد اونجا داشته باشیم :n13:
bobSilon
14-01-2013, 15:09
----------
کلرادو ما 2 تا شهر ایرانی داریم که یکیش رنک 1 هستش ( رنک 1 سرور هم هست :n10: :n05: ) ولی داکوتا را نمی دونم چون فکر نکنم از ایرانی ها زیاد اونجا داشته باشیم :n13:
بزرگترین hider تمامی سرورها رو هم اضافه کن :دی
چرا تابلو بازی در میاری همیشه تنها کسی که زنده میمونه تویی . 500 HP با 0 فرقی نداره که بازم باید بری تو فورت بخوابی تا ریکاوری شه . انرژی هم که سه سوته پر میشه
از اون حسن مصریه بدتره این :| همه جا آبروی مارو میبره ! :|
از اون حسن مصریه بدتره این :| همه جا آبروی مارو میبره ! :|
آره :n09:
اون حسن بنگلادشیه ! مصری نیستش . بعد هر چی داره از ناگت داره ... تقریبا بیشتر اعضای شهر worldusers با لینک این عضو بازی شدن واسه همین friendship point ئش سر به فلک کشیده
راست میگنن طرف هر چی پولدارتر خسیستر همینه ... اون چند ماهی که تو شهر اینا بودم با اینکه همه شون فول اینونتوری بودن ولی دریغ از یه آیتم ترید حتی بهم دیگه اعتماد نداشتن . فقط واسه اینکه پوینت وست فورت رو بگیرن دور هم بودن که دیدن الان وضعشون چیه و شهرشون تقریبا به فنا رفت ولی دوباره دارن نیرو میگیرن :n02:
vitamin2002
14-01-2013, 21:57
بزرگترین hider تمامی سرورها رو هم اضافه کن :دی
چرا تابلو بازی در میاری همیشه تنها کسی که زنده میمونه تویی . 500 HP با 0 فرقی نداره که بازم باید بری تو فورت بخوابی تا ریکاوری شه . انرژی هم که سه سوته پر میشه
زمانی من hider می شم که با health زیاد قائم بشم ! من 2 تا فورت آخر که زنده موندم جونم هم کم بود
چرا برم خودم را به کشتن بدم در حالی که می تونم با health 500 - 600 تلاشم را برای زنده موندن امتحان کنم :n02:
این کونی ها با nugget این چیزا را دارند من بدون nugget :n20: از این tombola یک پولایی به جیب زدم که نگو :n10:
bobSilon
14-01-2013, 22:07
یکی من تازه واردو دریابه:n02:
کدوم سرور هستید؟
vitamin2002
15-01-2013, 09:10
یکی من تازه واردو دریابه:n02:
کدوم سرور هستید؟
ما که colorado هستیم
bobSilon
15-01-2013, 12:05
ممنون
یه سوال به نظرتون اسکیل ها رو چطوری پخش کنم، تا کارهای خوبی برام باز بشن؟
vitamin2002
15-01-2013, 12:46
اگه منظورت از کار اونی باشه که بتونی خوب experience بگیری و سریع level up کنی بهتره charisma / leadership بری تا یکم کارای exp دار باز کنی
bobSilon
15-01-2013, 14:03
ممنون vitamin2002
bobSilon
15-01-2013, 18:33
فرق بین اینکه تو یه شهر باشیم یا نباشیم چیه؟
vitamin2002
15-01-2013, 21:44
شهر باشی می تونی بدون اینکه پول بدی تو هتل بخوابی ... وقتی می خواهی پولات را بزاری تو بانک ، مالیات کم بدی ... وقتی چیزی می خواهی بزاری مارکت می تونی مالیات کم بدی ... می تونی با افراد دیگه دوئل کنی البته اونا هم می تونند با هات دوئل کنند
ضمنا برای درخواست ملحق شدن به شهر ایرانی به pasargard تلگرام بفرست چون parse جا نداره فعلا :n01:
bobSilon
15-01-2013, 22:09
بازم ممنون، تو رنکینگ رو نگاه کردم خوف کردم یه شهر ایرانی اوله، ایول
چشم میرم شهر بغلی
اقا من ادونچری رو انتخاب کردم، خبطِ خاصی که مرتکب نشدم؟ :n02:
vitamin2002
16-01-2013, 01:34
بزرگترین اشتباه عمرت را کردی ! به درد بخور نیست !
برا دوئل و فورت کاراکتر دوئلر و سرباز بهترین هست ! ادونچر فقط یکم شانس زیاد می ده که زیادم به درد نمی خوره !
یوزرت را پاک کن از اول دوباره بازی کن :n02: الان لولت کمه چیز زیادی از دست نمی دی ! ولی این کار را نکنی بعدا پشیمون می شی مثل همین آرش :n02: baltaza
bobSilon
16-01-2013, 03:17
از قرار معلوم یوزرو قهوه ایش کردم : ))))) باز جای شکرش باقیه که افتابه دم دسته، همین الان میزنم ریستش میکنم و یه سرباز خوب ازش میسازم.:n26:
arash5cm
16-01-2013, 10:10
سلام دوستان یکی به من بگه این ناگت لعتتی رو چجوری بخرم من که تو این داکوتا تک افتادم یه آدم کارکشته اونجا نیست من ناگت می خواهم:n03:
bobSilon
16-01-2013, 14:41
فکر کنم این جوابگو باشه:
نحوه خرید پرمیوم برای بازی : ( معرفی سایت توسط jojok :46:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vitamin2002
16-01-2013, 15:24
البته دیگه سایت اون سیستم را برای خرید شارژ نمی کنه
به همون سایت معرفی شده ایمیل بزنید بگین برای این بازی ناگت می خواهین و یوزر و پسورد و مقدار ناگتی را که می خواهید را بگین بعد بهتون می گه چند باید به حسابش بریزین که بعد واریز پول می ره یوزرتون و براتون می خره
bobSilon
16-01-2013, 17:30
چرا اینقدر پاک کردن اکانت طول میکشه:
Your character on Colorado is being deleted On 21/01/13 at 12:58 AM.
حالا باید همینقدر 3-4 روز منتظر بمونم یا با شیتیل حل میشه؟ :n02:
vitamin2002
17-01-2013, 09:36
شیتیل نداره :n13: یک یوزر دیگه باز کن دیگه ! با همون اسم بیا یک خط تیره یا نقطه اولش یا جلوش اضافه کن و یا صبر کن تا delete بشه :n24:
bobSilon
17-01-2013, 13:13
چرا به فکر خودم نرسید:n02: یه یوزر تازه ساختم با اسم bobSilon2
میخوام سرباز انتخاب کنم این بار. آموزش دوئلر شدن که تو پست اول هست خوبه؟ از رو همون میتونم اسکیلامو پخش کنم؟
هه هه هه بابسلون منو یاده بابسیل میندازه و فکر منو میکشونه به ممد جقول خودمون :))))
arash5cm
19-01-2013, 16:32
البته دیگه سایت اون سیستم را برای خرید شارژ نمی کنه
به همون سایت معرفی شده ایمیل بزنید بگین برای این بازی ناگت می خواهین و یوزر و پسورد و مقدار ناگتی را که می خواهید را بگین بعد بهتون می گه چند باید به حسابش بریزین که بعد واریز پول می ره یوزرتون و براتون می خره
vitamin 2002 ممنون خیلی لطف کرده راهنماییت خیلی بدردم خورد بالاخره موفق شدم
dracula_killer
04-02-2013, 11:25
سلام دوستان!!!
اههه چقدر بزرگ شدین :دی
اصلا فکر نمی کردم هنوزم وست بازی کنین.
داشتم رد میشدم گفتم یه سری به اینجا بزنم دیدم هنوز آرش و سعید هستن...واقعا دمتون گرم پرچم رو بالا نگه داشتین
برای شما تکراری نشد این وست؟
vitamin2002
05-02-2013, 11:51
سلام دوستان!!!
اههه چقدر بزرگ شدین :دی
اصلا فکر نمی کردم هنوزم وست بازی کنین.
داشتم رد میشدم گفتم یه سری به اینجا بزنم دیدم هنوز آرش و سعید هستن...واقعا دمتون گرم پرچم رو بالا نگه داشتین
برای شما تکراری نشد این وست؟
سلام علیکم :n19:
الان بازی خیلی تغییر کرده چند ماه قبل آپدیت کلی کردند . الان ورژن 2 هستش که از لحاظ گرافیکی هم تغییر کرده ... امکان ترانسفر به ورلد های دیگه هم باز شده که الان ما colorado هستیم مخصوصا فورت الان بیشتر حال می ده تو این ورلد چون خیلی اکتیو داره ! اکتیو های ورلد های قبلی هم اینجا جمع شده
dracula_killer
06-02-2013, 21:59
نکنید آقا!!!!!
منو وسوسه نکنین برگردم :دی
بذارین به حال خودم بمونم!!!
حالا که اینجوریه ،
اوووووووووووووووووووف بازی چه باحال شده چه حالی میده داریم میترکونیم :)))
میشه توضیحاتی در مورد این بازی بدید؟
One Minute
22-02-2013, 03:06
هنوز کسی نتونست رنک یک دوئل بشه ؟ : دی
vitamin2002
22-02-2013, 10:01
رنک 1 دوئل نشدم ولی رنک 1 سرور .net و رنک 2 کل سرور های innogames شدم :n05::n02:
One Minute
22-02-2013, 12:51
مهم رنک یک دوئله ، پس هنوز یک اسطوره موندم ! : دی
اینجاس که میگن قهرمانان هرگز نمی میرند !! : دی
bero henish vene sar :D:n19::n19::n19::n19::n19:
arash5cm
23-02-2013, 15:30
سلام به دوستان این bonus code جریانش چیه چجوری میشه گیرش آورد
vitamin2002
23-02-2013, 16:08
بعضی وقت ها بعضی مسابقات انجام میشه و admin بازی کدهای جایزه می ده که در قسمت setting وارد می کنی و جایزه را می گیری و یا بعضی وقت ها ادمین بازی در فروم خود بازی این کد ها را در یکی از تاپیک ها قرار می ده که هر کی اول دید می تونی یک بار استفاده کنه ! مثلا 10 کد می گذاره که فقط 10 نفر می تونند از اون استفاده کنند من خودم 2 بار از فروم بازی پیدا کردم که یک بار woodenbox داد یک بارم یک ست چرت داد
arash5cm
24-02-2013, 17:42
دستت درد نکنه پس داستان داره بیخیالش بشیم بهتره
Hosein1990
25-02-2013, 12:39
سلام عزیزان
3 ساله که این بازی رو بازی کردم و خیلی لظط بردم ولی انقرد کار سرم ریخته که دیگه وقت ندارم بهش سر بزنم :n03:
وقتی که پارسه رو ساختم تنها آرزوی که داشتم این بود که بتونم تمام بچه های ایرن رو جم کنم تو این شهر و بهترین شهر سرور کنم که خوشبختانه با کمک همه موفق شدیم گوش شیطون کر! :n19:
میخواستم اکانتم پاک کنم ولی دلم نمیاد فعلاٌ دادمش دست رضا اگه میخواد باهاش بازی کنه ایشالا اگه خدا بخاد کارم درست شه برم دوباره میام 1 سر میزنم :n02:
موفق باشید
PS:هنوز اینجا هشتم چک میکنم بازی چطور پیش میره :n16:
reza_kinglord
04-03-2013, 18:57
هىچى نيست..
Hosein1990
11-03-2013, 17:55
سلام دوباره به عزیزان
چه خبر؟
نزدیک عیده شده ولی درس من سنگین تر شده امتحانم 6 ماه دگست.:n15: هیچی بارم نیست.
یادم اومد من تو 2 تا ورلد دیگه هم اکنت دارم پره پول و جنس یکی 1 اکانت بسازه بیاد اون اکانت منو خالی کنه ببره تو کولورادو وسایل رو تقسیم کنید پولشم بریزید تو بانک شهر :n10:
دو سه ماهی هستش من از بازی دورم . هر 4-5 روز یه بار لاگین میکنم که پاک نشه
امروز اکانت سعید (vitamin2002) رو پیدا نکردم ! چی شده ؟
ئه ؟ چرا بن ؟
الان خودش کجاست ؟!
آرش کصافط رنک دو چیکار میکنی ؟ لپ کله ی موسی ! بی بور مه موس سگ تر نیره
من و سعید رو با هم بن کردن
اونم به همه جرم هاش اعتراف کرد ، فک میکردن ما دوتا یکی هستیم
من آن بن شدم سعید نشد و دیلیت کردن
رنک دو منم فانیه :دی
خودش کم میاد نت میگه راحت شده داره تازه زندگی میکنه :دی
من که برم تو موست با ی آب و صابون تمیزم اونو کی میخواد بدوزه :))
اگه بازی میکنه بیاد اکانت منو بگیره بازی کنه من دیگه وقتشو ندارم ...
vitamin2002
14-05-2013, 15:57
اگه بازی میکنه بیاد اکانت منو بگیره بازی کنه من دیگه وقتشو ندارم ...
یوزر را برام پیغام خصوصی بده حداقل fort ها را می رم :n02: البته بگم برا اینکه بن نشه باید دیگه نری توش ....یوزر دست من باشه بن می شه چون این ادمین کونی گفت نمی تونی اکانت تاره ای به دست بگیری بازی کنیش !
یوزر را برام پیغام خصوصی بده حداقل fort ها را می رم :n02: البته بگم برا اینکه بن نشه باید دیگه نری توش ....یوزر دست من باشه بن می شه چون این ادمین کونی گفت نمی تونی اکانت تاره ای به دست بگیری بازی کنیش !
نه دیگه تا اطلاع ثانوی لاگین نمیکنم (فکر کنم دیگه بر نگردم به بازی !)
کلی ناگت و بوند هم دارم برو حالشو ببر :n02:
خوش بگذره :n06:
ئهههه ناگت ها رو بدین من برا رنکم میخوام :)))
سعید بازی میکنی دیگه من لاگین نکردم ببینم :دی اکانت دیلیت نشه :n10:
MrSeRiouS
02-06-2013, 20:00
به قول خارجیا : WoW ! :n09:
این بازی به نسبت بازی های تکراری و کسل کننده ی تحت وب مثل تراوین (مرحوم!) و گرز و ... یه شاهکاره ... !
در سبک خودش و با توجه به اینکه تحت وبه و کلاینت و دانلود و از این مسخره بازی ها نداره Gameplay خوب و قابل قبولی داره :n19:
آی دی من تو بازی : Mr.SeRiouS
سلام میگم من تازه شروع کردم
فقط میتونم 15 ثانیه کار کنم؟
قبلآ انتخاب میکردیم بین یک ساعت و نیم ساعت و اینا
vitamin2002
10-07-2013, 12:40
15 ثانیه تا 1 ساعت می شه کار کرد !
میگم کسی تو پارسه و پاسارگاد نیست منو اد کنه؟ به jojok گفتم هنوز پاسخگو نبوده!:n01:
میخوام فقط dueler باشم سلاح سرد! مثل قبل خوبه؟
واییییییییییییییییییییییی یی
چیه معتادش شدم
منو بن کردن!!! :n03:
با proxi میرفتم نکنه به خاطره اونه؟ براشون توضیح دادم میشه که برگردونن؟ تازه داشت حال میداد! :n28:
منو بن کردن!!! :n03:
با proxi میرفتم نکنه به خاطره اونه؟ براشون توضیح دادم میشه که برگردونن؟ تازه داشت حال میداد! :n28:
درصورتی که شخص دیگه ای که از همون پرو.کسی استفاده میکنه هم با پرو.کسی بازی کنه بله امکان بن شدن خیلی بالاس
دوستان کسی script بازیو داره ؟ :n10:
ای بابا من کلی اسکریپت زدم تو رگ کلی هم ای پی عوض کردم چرا مال من هیچی نشده !!؟!!!
amin_fixfox
07-09-2013, 11:53
با این ورژن جدید دیگه اسکریپت های قدیمی کاربرد ندارن
خود بازی خیلی ها رو داره، بقیه هم دیگه جواب نمیدن
الآن فقط کافیه اسکریپت tw-db ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بنصبی تا همه کارهای ضروری رو انجام بده :n19:
وست به اسکریپت ها گیر نمیده. یعنی تا جایی که اسکریپت ها کار پرمیوم رو انجام ندن مشکلی نداره. (که خب فکر نکنم هیچ اسکریپتی هم بتونه!)
تغییر آی پی هم مشکلی نداره. مهم اینه که آی پی مشترک با بازیکن دیگه ای نداشته باشی
-----------------
سلام به همه! من برگشتم
Powerslave1939
Dakota
لول 42
امین دهنتو ..... کی تاحالا نیستی تو اون روح پرفروقت ریدمممممممم چطوری ؟
amin_fixfox
07-09-2013, 17:03
تو هنوز زنده ای معتاد؟ چطوری؟
یه چن روز رفتیم سربازی و برگشتیم:n02: بعدش هم دیگه یادم رفت وست وجود داره! حدودا یه ماهی هست رفتم سراغش
دیگه همین دیگه
ماشالله چقدر هم تو این مدت تلفات داشتیم... :n30:
کفاصط مرخصی بهت نمیدادن ؟!
من 10-12 بار زنگ زدم بهت خاموش بودی ، گفتم لابد مردی
amin_fixfox
08-09-2013, 15:20
گوشیام رو قبل از سربازی بین خونواده خیرات کردم :n02: یاهوم هم نمیدونم چرا بلاک شد! خلاصه درگیر بودیم دیگه....
+
چقدر این سیستم جدیدشون راحت و مسخره شده. یعنی لول بالاها همه کارها رو میتونن باز کنن؟:n09:
همینجوری زرت و زرت هم که پرمیوم میده... اگه مثل تریبال میشد انتقال داد، جمع میکردیم میفروختیم:n02: والله
+
این ورژن جدید کی میاد؟:n02:
خسته نباشی :|
یاهو ی ضرب العجل داد حرکی لوگین نکنه اکانتش میپره :دی
باز میشه اما لابور پوینت بازم تاثیر داره جوجو اینقد گلد چیزی نیست ک
نمدونم ولی سئوال منم هست :)))
iljimae1
15-09-2013, 15:18
سلام
ما هم به اين بازي وارد شديم. نكات كار گروهي تو اين بازي رو لطفا به طور خلاصه بگيد. با تشكر
اسم من تو بازي
aloneiljimae
amin_fixfox
16-09-2013, 09:40
توی لول های پایین کار گروهی نداره این بازی. من لول 50 هنوز توی شهر هم نیستم...
فعلا فقط کوئست ها رو تکمیل کن و سعی کن جوری لول آپ کنی که بیشترین استفاده رو از انرژی داشته باشی. دیگه بعدش میفهمی چطوریاست
سوال:
کدومش رو برم؟ منظورم اینه بعدا باعث محدودیت نشه... مثل کوئست هرناندو که قبلش باید کوئستای سرخپوسته رو انجام میدادیم نباشه....
سلام بچه ها :n02:
سعید کجاست ؟ اکانتم دست سعید بود الان ایمیل میاد که یه هفتست لاگین نکرده :n02:
vitamin2002
17-09-2013, 11:18
سلام بچه ها :n02:
سعید کجاست ؟ اکانتم دست سعید بود الان ایمیل میاد که یه هفتست لاگین نکرده :n02:
سلام علی جون :n01: colorado را اکتیو بازی می کنم ! فکر کنم ایمیل برا dakota باشه چون اشتباهی رفتم توش الانم گیر داده می گه dakota را هم بازی بده :n02:
سلام علی جون :n01: colorado را اکتیو بازی می کنم ! فکر کنم ایمیل برا dakota باشه چون اشتباهی رفتم توش الانم گیر داده می گه dakota را هم بازی بده :n02:
سلام دوباره :n02:
شرمنده سعید جون فکر کردم لاگین نکردی گفتم حیفه دیلیت شه . اوکی دیگه لاگین نمیکنم آی پی دو تا نشه
آرش و ممد و امین هم دیدی سلام برسون فعلا خداحافظ :n12:
علی من همینجا هستم همش بستم :))))
این سعید هم ویندی اینجا بیمو مه وره بئوتهمه بیه :))
اکانت M etalli A رو خیلی وقته بازی نکردم و بازی هم نمی کنم وقتش نیست :n27:. هر کسی خواست بهم پ خ بده .
amin_fixfox
25-09-2013, 09:29
اه شانس ما رو نگا...
اکتبرفست اینهمه آیتم داره اونوقت من از اینا 2 تا گرفتم:n03:
هر چی بهش میگم لامصب اون 1000 تا bond رو بده؛ گوش نمیکنه :n02:
+
amin_fixfox
01-10-2013, 01:12
آقا بخاطر فورت رفتیم توی یه شهر عضو شدیم و این حرفا
دو سه ساعت بعدش خسته و کوفته با نزدیک 6000 تا و با لباسها و اسلحه مزخرف برمیگشتم خونه که یهو ریختن سرم و منو پس اوت کردن نامردا. داراییم رو هم خب بردن!:n02:
سوال اینجاست که من کِی میخوام یاد بگیرم این بازی رو؟:n02:
سوال اصلیم یادم رفت!:n02:
آهان:n02:
چرا انرژی و HP صددرصده؟:n04:اصلا نزدیک لول آپ نیستم، چیزی هم مصرف نکردم. مدل جدیده؟! همیشه پس اوت بشیم اینا پر میشن؟!:n21:
-----------------------------------
خب تا نخوندین سوال بعدی هم بپرسم:n01:
قدیما توی قسمت چت خیلی راحت میشد اعضای توی چت رومِ اتحاد یا شهر رو دید.
الآن نمیشه؟ یا باید جای خاصی بریم ببینیم؟
اولین باری ک تو ورژن جدید پس اوت بشی خون و انرژیت ریکاوری میشه :دی
:n19:
amin_fixfox
01-10-2013, 19:13
خودتون بهتر میدونید؛ این ورژن 2 گند زد به اسکریپت های محبوبمون و همشون رو از کار انداخت. طوری که من هنوز Fort Manager ندارم و اگه کسی چیز خوبی سراغ داره لطفا معرفی کنه.
بهرحال...
خوشبختانه tw-db یه اسکریپت نوشت که کار اکثر اسکریپت های قدیمی رو انجام میده. فکر میکنم همگی میشناسیدش و ازش استفاده میکنید. از اینجا میشه این اسکریپت خیلی خوب رو دانلود کرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و البته حتما باید عضو سایت بشید تا اطلاعات کارکترتون رو توش ذخیره کنید.
اما دو سه تا اسکریپت دیگه هم پیدا کردم که دوتاشون واقعا خوبن! با فایرفاکس تستشون کردم:
------------------------------------------------
اولی رو اصلا توصیه نمیکنم چون با اسکریپت tw-db سازگار نیست و باید بین این دو، یکی رو انتخاب کنید!
کار اصلیش اینه که میگرده ببینه چه آیتم هایی رو نیاز دارید تا کالکشنتون کامل بشه. منظور از کالکشن، وسایلی هست که تهش به کالکتور ست میرسه. و مثلا Sombrero و این حرفا حساب نیست!
کارهای کوچیک دیگه هم میکنه. مثلا سمت راست صفحه بالای setting و اینای بازی یه آیکن میسازه که با استفاده از اون میتونید به شهرتون برید یا مارکت و اون دوره گرد رو باز کنید. یا یه آیکن دیگه میسازه که میتونید روش کلیک کنید و از بازی خارج بشید.
اما همونطور که گفتم با اسکریپت tw-db مشکل داره و اگه هر دو نصب باشن، آیتم های داخل اینونتوری رو نشون نمیده اصلا! اما خب شاید این براتون مهم تر باشه...!
توضیحات سازنده و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با این اسکریپت میتونید اون شرتکات های پایین بازی رو تغییر بدید و شخصی سازی کنید. خیلی خوب است و ما ایشان را دوست داریم!
توضیحات سازنده و دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیح من: اگه توی حالت Extended mode باشه، با کلیک روی مثلث سمت راست میتونیم منو رو مخفی کنیم. گاهی اوقات وقتی منو رو مخفی میکنیم اون مثلث سر جاش میمونه که خب یکم ضایعه! (توی عکس آخری میتونید ببینید) البته فکر نکنم کسی بخواد منو رو مخفی کنه. اما من توصیه میکنم این حالت Extended mode رو (از تب Settings) حتی اگه نیازی به مخفی کردن منو ندارید فعال کنید. چون بخاطر اضافه شدن فضای اون مثلث، تعداد شرتکات بیشتری میشه قرار داد!
ضمنا از همون منوی settings گزینه Blinking رو غیر فعال کنید. اگه فعال باشه بعد از هر بار لاگین توضیحات اسکریپت نمایش داده میشه!
Gold-Silver bonus jobs یه سری از شغل ها هستن که پول و تجربه و اینای بیشتری دارن. این اسکریپت میگرده و این شغل ها رو پیدا میکنه و بهتون نشون میده. البته نکته مهمی که وجود داره اینه که سازنده نوشته ریسک استفاده از این اسکریپت با خودتونه. چون ممکنه بن بشید!
توضیح من: خب حالا از این ریسک مجهول که بگذریم؛ برای من خوب کار کرد. فقط وقتی میزنید صفحه باز بشه، حدود یه دقیقه طول میکشه تا شغل ها رو پیدا کنه و بعد صفحه رو نشون میده. میخوام بگم اسکریپت سالمه و اگه صفحه رو همون موقع نشون نداد فکر نکنید کار نمیکنه....
ضمنا این اسکریپت برای ورژن 2.05 هست و هنوز برای نسخه جدید بازی آپدیت نشده. اما میشه ازش استفاده کرد. تنها مشکلش اینه که هر بار که لاگین میکنید بازی ارور میده که این اسکریپت ممکنه با نسخه جدید سازگار نباشه. اگه با این ارور مشکل ندارید که هیچ؛ اما اگه دوست ندارید چنین صفحه ای رو ببینید کافیه اسکریپت رو از اینجا نصب کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]). یه ویرایش کوچولو انجام دادم و دیگه مشکل ساز نیست.
اسکریپت اصلی رو دانلود کنید و اون رو با notepad باز کنید. یا فایرفاکسی ها میتونید از منوی GreaseMonkey وارد Manage user script بشید. سمت راست این اسکریپت روی Options کلیک کنید و در پنجره ای که باز میشه روی Edit this user script کلیک کنید.
بهرحال وقتی به کدها رسیدید عبارت GAME_VERSION_SUPPORTED_MAX: 2.05 رو سرچ کنید و عددش رو به 2.06 تغییر بدید. با این کار حداکثر ورژن ساپرت شده بازی رو یکی بیشتر کردید!
حالا اگه با نت پد ویرایش کردید اون رو سیو کنید و دوباره روی مرورگرتون نصب کنید یا اگه با فایرفاکس ادیت کردید فقط ok کنید و بیایید بیرون.
ممنون از توضیحات قشنگت امین جووونم :ماااااااااااااچ
ی اسکریتپ آنتی فریز هم هست خعلی خوبه برا ماهایی ک سرعتمون داغونه
ی بیبر هم هست وقتی اسمت رو صدا کنن تو چت و سوت میزنه :دی
یکی هم هست پلیر چکر برا فورته خوبه ، اما من با فورت منیجر کار نکردم نمیدونم مثل همون هست یا ن :دی
اون سیلور و گلدن جاب رو استفاده کنی بنت میکنن :دی
البته اگ از خودشون باشی بن نمیشی :دی :))
amin_fixfox
04-10-2013, 20:59
خب این Antifreeze هم که داش آرش معرفی کرد رو تست کردم.
واقعا چیز خوبیه. همونطور که آرش توی پست بالا گفت و خب از اسم اسکریپت هم معلومه؛ کاری میکنه که چت، اون ریپورت های گوگولی ای که سمت چپ صفحه میاد، میزان HP و تجربه و کلا همه چیزای دیگه مرتبا بروز بشن و دیگه مشکل فریز شدن نداشته باشید.
توضیح من: حواستون باشه به صورت پیش فرض این قابلیت خاموشه و بعد از هر بار لاگین باید روی آیکنی که سمت راست صفحه اضافه شده (و در تصویر مشخصه) کلیک کنید. همین.
کلا خیلی خوبه و پیشنهاد می کنم.
---------------------------------------------------
و
اسکریپتی خوب برای بچه های خوب:n02:
The West Sweets یه اسکریپت چند کاره هست که داشتنش بهتر از نداشتنشه!
- چت بیپر؛ که اگه اسمتون توی چت نوشته بشه قار قار میکنه
- مدت زمان فول شدن HP و انرژیتون رو مینویسه
- کاری میکنه که بتونیم متن های داخل بازی رو سلکت کنیم (برای کپی کردن و این حرفا)
- اون گزینه آخرین صفحه فروم که توی tw-db بود، توی اینم هست!
- وسایل توی اینونتوری رو کوچیک میکنه و بجای چند صفحه، همه رو توی یه صفحه نشون میده (یعنی اسکرول اضافه شده)
- کنار دکمه بستن اینونتوری، یه دکمه دیگه اضافه شده که هر دو صفحه اینونتوری رو با هم میبنده!
- اگه ماوس رو ببریم روی شرتکات شهر، لیست ساختمون ها رو نشون میده و دیگه نیازی نیست اول بریم به خود شهر
- میتونید لیست شهرها و اتحاد هایی که دوست ندارید باهاشون دوئل کنید رو وارد کنید تا... نمی دونم! یا نمی گذاره باهاشون دوئل کنید و یا بهتون اخطار میده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]توضیح من: خب طبق معمول یه آیکن سمت راست داره و از اونجا میشه تنظیمات رو انجام داد. توی یه بخش همه قابلیت هاش رو میشه فعال یا غیر فعال کرد و توی بخش دیگه میشه اسم شهر یا اتحادها رو وارد کرد تا دوئل های ناجوانمردانه نداشته باشیم:n02:
و البته نکته مهم: نشون دادن لیست ساختمان ها با اسکریپت TW-Menu (که منو رو شخصی سازی میکرد) سازگاری نداره و اگه اون نصب باشه لیست ساختمان ها رو نشون نمیده.
همین دیگه... اسکریپت خوبیه!
---------------------------------------
Player Checker رو تست کردم، راستش نفهمیدم چکار میکنه!
amin_fixfox
05-10-2013, 16:36
آقا این کوئست drama queens ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برای من باز نمیشه!
قبلا اون زنه میومد توی سالن ولی کوئستی نداشت. الآن هم مدتی هست که کلا غیبش زده...
واضحه که لول 10 رو رد کردم و saloon p.2 رو هم انجام دادم!
کسی میدونه ماجرا چیه؟
man ke neydonam :D
pasho bia Colorado :D
اوه اوه چه خبره اینجا :n02: نمی دونستم همه اینجا جمعا ! امیدوارم همنوز کسی اینجا زنده باشه :n02:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اکانتم : king yasser
توی colorado dakota w1 arizona briscoe و world 1 public beta بازی می کنم :n05:
amin_fixfox
19-11-2013, 13:26
به به
ورد جدید هم راه افتاد
شاید بعضی دوستان بخوان یه زندگی سالم رو شروع کنن:n02:
vitamin2002
20-11-2013, 18:24
به به
ورد جدید هم راه افتاد
شاید بعضی دوستان بخوان یه زندگی سالم رو شروع کنن:n02:
من که همین یک دونه را هم وقت نمی کنم چه برسه به ورلد جدید !
سعید اینو ولش سربازی بوده تو سرش هنوز باده :)))) :n19:
Hosein1990
24-11-2013, 11:24
برو بچ خوش میگذره؟<br>ما 1 کم سرمون آروم شد اگه خدا قبول کنه رفتنی هستیم برای ادامه درس در کانادا اومد سر زدم دیدم همه چی عوض شده <br>چرا همه زامبی شدن تو بازی؟<br>به رضا بگید پس اکانت منو عوض نکنه که به سختی وارد نشم :) الا 1 چشمکی زدم هر وقت خواست بگه پس جدید رو بهش بدم
Hosein1990
25-11-2013, 01:36
:n08: نه گرم تنمه نمیچام
آقا این رضا رو چه جوری پیدا کنم اکانت رو بهش بر گردونم؟
vitamin2002
25-11-2013, 08:20
برو بچ خوش میگذره؟<br>ما 1 کم سرمون آروم شد اگه خدا قبول کنه رفتنی هستیم برای ادامه درس در کانادا اومد سر زدم دیدم همه چی عوض شده <br>چرا همه زامبی شدن تو بازی؟<br>به رضا بگید پس اکانت منو عوض نکنه که به سختی وارد نشم :) الا 1 چشمکی زدم هر وقت خواست بگه پس جدید رو بهش بدم
اول می گی به رضا بگید پس اکانت را عوض نکنه بعد می گی هر وقت خواست پس جدید را بهش بدم ! یکم ناجور از آب در اومد :n02: اگه پس اکانت را عوض کردی بنده خدا اگه بخواهد پس را عوض کنه هم نمی تونه چون اصلا نمی تونه بهش وارد بشه !! بهتره پس را برگردونی به همون اولیش تا بتونه بره توش ! می ایدیش را یاهو داشتم ولی ایدیم به فنا رفته ... یادم نیست ایدیش که پس جدید بهش بگی !
Hosein1990
25-11-2013, 14:19
مخلصه آقا سعید دلکم بعد تنگ شده بود برا همین اومدم تو ویست سر بزنم.اگه \س اول رو میدونیستم که عوض نمیکردم که بتونم برم تو اکانتم تو میلم زد که 12 روه سر نزدی برا همین اومدم ببینم چی شده فمیدم فقط ورد دوم رو سر نمیزده اونم زدم تو vacationکارم اشتباه محز بود امید وارم ناراحت نشه باید اکانت نو میزدم میومدم خلاصه عزیزان کمک کنید ما این رضای عزیز رو یدا کنیم :n02:
reza_kinglord
01-12-2013, 00:21
بعد از 2 سال چرخوندن اکانت می یای میمینی پس اکانت رو عوض کردن... داداش مال خودت حال نمی ده پای همچین اکانتی زحمت کشید...
eeee رضا اینجور نگوو حالا با هم دوست باشید همو ببوسید زووود
vitamin2002
01-12-2013, 18:24
بعد از 2 سال چرخوندن اکانت می یای میمینی پس اکانت رو عوض کردن... داداش مال خودت حال نمی ده پای همچین اکانتی زحمت کشید...
ای بابا خودشم گفت دلیلش چیه دیگه ! به منم بازی گفت که دیده ایمیل اومده که اکانت inactive هستش فکر کرده که بازیش نمی دی خواسته بیاد توش که پسش یادش نبوده و زده ریست کرده بعد دیده که برا colorado نبوده ! همون جریانی که بین من و علی cooper اتفاق افتاد که بعدش دید که مال dakota هستش
سو تفاهم شده دیگه :n01: این حسین جنگ ها نمی یاد پری روز بچه ها قبل جنگ پرسیدند که hossein نیستش گفتم مسافرت هستش فعلا نمی تونه زیاد بیاد بازی :n03: :n14:
Hosein1990
01-12-2013, 18:58
سلام رضا جان شرمندتم دیدم این طوری شده سعی کردم بیام داخل نشد دلم برای همه تنگ شده بود گفتم بیام ۱ سر بزنم بیا تو ویست پس جدید رو بدم اکانت اصلاٌ مال خودت میلیشم عوض کن اگه دوست داری دفه دیگه من 1 اکانت جدید می سازم میام سر میزنم:n02:فقط اسم اکانت رو بگو اینجا چی هستیش که یوقتی یک نفر دیگه نیاد بجا تو که اون وقت اوضاع خراب میشه :n03:
سلام
همه اینجا جمع هستن اگه حسین نگفته بود که من اینجا نبودم :n10:
Hosein1990
02-12-2013, 17:24
خوش اومدی مصطفی جان من از پیران پارسه بودم خشته اولش رو زدم بعدیش یادیش بخیر میلاد با رضا با پویا اومدن
رضا منو به اینجا معرفی کرد فهمیدم از منم پیرتر هست :n02: اونم از نو گوندیش :n20:
دس دس دس دس :دی
این سیستم بادیگارد رو دیدین چ چرته ؟ :|
آپدیت جدید خبر ندارین کی میاد ؟ :دی
vitamin2002
02-12-2013, 19:05
آپدیت بعدی می تونیم بادی گارد برا خودمون کرایه کنیم :n02:
بازی حال نمی ده برام فقط بعد از ظهر ها که خونه می شم برا فورت اینا می رم
bobSilon
05-12-2013, 13:17
سلام عرض شد بر اساتید the west
من تازه وارد این بازی شدم، البته قبلا هم یکی در میون وارد بازی شده بودم اما چیز خاصی از این بازی نفهمیدم اونایی هم که فهمیدم تا الان یادم رفته
دو تا سوال اماتوری دارم، ببخشید اگه خیلی ابتدایی هستن :دی
1- این کوئست ها رو انجام بدیم بهتره یا بریم سی خودمون و کاری که دوست داریم انجام بدیم؟
2- اصلا از این کوئست ها چیزی نصیبمون میشه یا بریم کار کنیم سریعتر پیشرفت میکنیم؟
اینطوری که متوجه شدم دو نوع کلی کاراکتر تو بازی هست، یکی که از طریق دوئل و مزدوری این حرفا به جاهای خوب میرسه،
یکی هم از طریق کار سخت وانجام کوئست ها و ...
3- کدوم یکی از اینا بهترن به نظر شما و آینده خوبی داره؟ : )
vitamin2002
05-12-2013, 14:45
بعضی کویست ها برات تجربه خوبی می ده بعضی ها نه ! که بهتره ببینی کدومش برات خوب تجربه می ده اون را بری
بعضی کویست ها برات اسکیل اینا می ده که این کویست ها را حتما باید بری ...
بعضی کوسیت ها فصلی هست و برات از لباس های ست می ده که اینا را هم باید بری
+++++++++++++++++++++++++++++
می تونی کاراکتر داشته باشی برا دوئل و می تونی کاراکتر داشته باشی برا جنگ های قلعه ( fort fighter ) و یا کاراکتری داشته باشی که اسکیلاش برا کار باشه ! کارایی که تجربه زیادی می دهند
معمولا اگه بخواهی برا جنگ های قلعه شرکت کنی باید جون خوبی داشته باشی تا بهت rank بدهند وگرنه نمی تونی جنگ شرکت کنی !
کویست را الان کاری کردند که همه بتونه بره ! چون کارا برای هر بازیکنی بازه فقط labor point کم خواهی داشته که زمان بیشتری باید صرف کویست کنی ! مثلا اگه کویستی 30 تا چوب می خواهد کارش با لیبور کم برات هر ساعت مثلا 2 تا می ده ولی اگه لیبورت بالا باشه هر ساعت بهت مثلا 6 تا می ده ...
کلا اگه لیبورت برا کاری زیاد باشه تو ان کار بهت تجربه و پول و محصول زیادی می ده
bobSilon
05-12-2013, 15:20
ممنون
لیبور رو دقبقا نفهمیدم چی هست؟ یه مجموعه اسکیلی که برای انجام کاری لازمه؟
vitamin2002
05-12-2013, 23:34
لیبور labor point سختی کار هستش ! هر چقدر لیبورت زیاد باشه تجربه و پول و شانس پیدا کردن محصولشم بالا می ره ! هر کار 5 تا اسکیل نیاز داره که هر چقدر از اون 5 تا اسکیلی که کار می خواهد زیاد داشته باشی لیبورشم بالا می ره !
vitamin2002
10-12-2013, 22:32
یوزر حسین رفت inactive mode یعنی قرمز شد :n03: با حداقل رضا فورتا بازیش می داد ! حسین بشکنه دستت که این کار را کردی و زدی تو ذوق رضا :n24:
رضا جان من نمی تونم پیغام خصوصی بدم :n02: بهم بگو قضیه چیه در خدمت هستیم :n05:
reza_kinglord
11-12-2013, 23:47
سعید جان من وقتش رو ندارم بیام وگرنه با اقا حسین مشکلی ندارم .. گفتم شاید اگه دست من باشه پاک بشه..
داش مصطفی شمارم رو برات پیغام خصوصی میکنم تونستی یه اس بده با اس ام اس بگم قضیه چیه..
اكانت پاك نميشه من اكانتمو بعد يه سال دوباره لاگين كردم
تو کیستی ؟ :دی
کدوم اکانت و کدوم ورلد ؟ :دی
saeid67
ورد 2 بودم بعد يك سال لاگين كردم سيستم مارو اورد تو colorado
ئئئئه سعید تونی ؟ :دی
خوبه خوبه :دی
بچّه ها جریان اکانت persian fort fighter چیه؟
آخه علی همه آیتم هاشو داده بود به بقیه و رفته بود، امروز دیدم بازم لباس تنشه! دست کیه اکانت؟
vitamin2002
01-01-2014, 12:51
بچّه ها جریان اکانت persian fort fighter چیه؟
آخه علی همه آیتم هاشو داده بود به بقیه و رفته بود، امروز دیدم بازم لباس تنشه! دست کیه اکانت؟
دست خودشه بازی نمی کنه فقط اومده بود یک دیدی بزنه بره :n02:
amin_fixfox
23-01-2014, 22:58
درسته که آپدیت جدید اومده و اون قسمت وسط نقشه باز شد و لول ها تا 150 شد و ساختمان ها بیشتر ساخته میشن و هر چیز دیگه ای
اما سوالی که هنوز بی جواب مونده اینه که: آپدیت بعدی کی میاد؟
میاد نزدیکه دیروز اتفاقی دیدم دارن رو انتقال پول از بانک کار میکردن برا چند دقیقه فعال شده بود :دی
One Minute
26-01-2014, 00:01
شماها بعد 3-4 سال هنوز زنده این ؟ :دی
One Minute
27-01-2014, 01:17
هنوز کسی رنک یک دوئل نشدش ؟ :دی
ئئئئئئه ممد جقوووووله خودمونه ک :دی چطوری عن :دی ؟
One Minute
27-01-2014, 03:31
خفه شو نفله من الان یه مهندس هستم :n02:
Arrowtic
27-01-2014, 07:07
برادرا اینجا خانواده رد میشه !
ممد جان ج ، تو که خودتو کشتی عاخرم هیچ پخی نشدی اینجا جیک جیک نکن :دی
چشم ناظر جان :دی
One Minute
27-01-2014, 16:07
یه احساسی بم میگه ناظر قبلن از بچه های خودی بوده و الان اسمش رو عوض کرده :دی
درسته ؟ :دی
Arrowtic
27-01-2014, 21:54
درسته ! Sub-Zero70 بودم .
اگه شما همون محمد ـی باشی که فکر می کنم با هم توی اون تاپیک برترین رمان های فانتزی همکاری کردیم .
One Minute
27-01-2014, 22:21
درسته ! Sub-Zero70 بودم .
اگه شما همون محمد ـی باشی که فکر می کنم با هم توی اون تاپیک برترین رمان های فانتزی همکاری کردیم .
آره خودشم ، چطوری برادر ؟ خوش میگذره ؟ :n02:
یادش بخیر قدیما رنک 1 دوئل بودما ... :n02: چقدر عمر زود میگزره :n02:
علی چاقال کجاس ؟ زندس ؟ :n02:
سعید ویتامین ؟ :n02:
آرش هم که طبق معمول اینجا آویزونه :n02:
Arrowtic
27-01-2014, 22:23
علی اگه *Ali* رو میگی که الآن ناظر بخش موبایله اگه اشتباه نکنم . سعید هم همچنان در تاپیک Teeworlds فعالیت داره !
علی چاقال رفته نیست ، یوزرش دست سعیده
سعیدم هست اینجا و تو بازی
منم که مث آینه دق هستم برات :دی
ساب زیرو؟! آشنا بنظر میاد :-؟ اما یادم نیست
ممد ج چرا نمیایی دوباره بازی کنی :دی ؟
One Minute
28-01-2014, 01:57
من انقدر مشغله ام زیاده که وقت نمیکنم بازی کنم ، درگیر برنامه نویسی وب هستم شدید ... :n02:
یادش بخیر قدیما اینجا چقدر حال میداد ، چه دورانی بود !!
کلا من میدونم تو زندگیت هیچ پخی نمیشی تو ممد ج عزیزم :))) :دی
پاشو برو لااقل تامسون بار زدن یاد بگیر :دی :))
One Minute
28-01-2014, 04:06
اون ج آخرت عالی بود : ))
یادته اکانتت باگ داشت تو پروفایل همه بدون تایید میتونستی کامنت بزاری ؟ : ))
هه هه بالاخره بااس با ناظم های عزیز همکاری کرد دیگه :دی
عاره یادش بخیر :دی چ عالمی داشت تو پروفایل همه پیام گذاشته بودم حتی اون رباته :))))
vitamin2002
29-01-2014, 01:30
هنوز دارم بازی می کنم البته فقط FORT BATTLE هاش را :n02:
ZEDEHAL DEGE
06-03-2014, 18:22
هنوز خیلی ایرانیا دارن بازی میکنن یه گروه اومدن تو الدورادو خیلی هم به کمک فورتی نیاز دادرن:n02:
دوستان کدوم سرور هستید ؟
کی از arizona هست ؟
vitamin2002
23-03-2014, 01:05
حدود 15 - 20 ایرانی colorado داریم ....
پس من این اکانتو بندازم دور ؟
سرورا کی تموم میشند ؟
700 هزار پول داره راهی هست به یکی منتقل کرد ؟
صب کن شاید دوباره بشه تو ورلد ها جا ب جا کرد
vitamin2002
27-03-2014, 08:58
فکر نکنم به این زودی ها character transfer را برا arizona اکتیو کنند ولی خوب کار عاقلانه ای نیستش که یوزرت را بندازی دور :n01:
امکان فروختنش هست ؟
خصوصا به این خارجی ها
چون از اول بازی نکردم الان 120 تا اینا skill point دارم
خب حالا میشه یا نمیشه ؟ :n02:
حدودا چقدر میخرن ؟
750k $ + 500PB
نععععع چرا کلورادو نیستی :))))))
طرف بن میشه ؟
خب میگیم طرف ایران بوده مهاجرت کرده خارج :n02:
اگه میشد میومدم اونور پبش خوب میشد.
reza_kinglord
04-04-2014, 17:30
کسی نمی خره خو.. من حاضرم اکانتم رو بدم به این خارجی ها ولی می ترسن و نمی خرن که 5 میلیون پول دارم و 800 bond و 200 nugget
کدوم سرور هستی عزیز؟ 5میل پولو چقدر میدی؟
reza_kinglord
07-04-2014, 14:39
dakota بازی میکنم از 5 میلیون هم بیشتر دارم :n06: قیمتت رو بهم پ خ کن با هم کنار میایم :n11:
خب اکانت من توی el dorado هست
reza_kinglord
07-04-2014, 15:06
من این اکانت رو کامل بت می دم بعد میل رو عوض می کنم برات که کامل مال خودت بشه اگه خواستی .. :n16:
reza_kinglord
07-04-2014, 15:17
توی بازی یه هم پیغام بده لینک اینونتوری بهت بدم یکم حال کنی :n02:
--*KILLER*--
dakota بازی میکنم از 5 میلیون هم بیشتر دارم :n06: قیمتت رو بهم پ خ کن با هم کنار میایم :n11:
دیدی ممکنه :n19:
reza_kinglord
09-04-2014, 18:49
ممکن نیست . چون من اکانت ودمو دارم هنوز :n19:
این که گفتی یعنی چه ؟:n02:
راستی بازی کی تموم میشه تا ابد که ادامه نداره ؟ :n02:
reza_kinglord
10-04-2014, 00:43
سال 2124 تموم میشه :n10:
خب تا اونموقع میدیم نوه نتیجمون بازی کنه . مشکلی نیست:n02:
reza_kinglord
10-04-2014, 18:05
نه من اکانتم رو دست کسی نمی دم خودم تا اون موقه می چرخونمش :n02:
بچه ها کلی skillpoint دارم نمیدونم کدومو پر کنم
کی برام پر میکنه ؟
vitamin2002
17-04-2014, 19:02
بچه ها کلی skillpoint دارم نمیدونم کدومو پر کنم
کی برام پر میکنه ؟
خوب می خوای چی کاره بشی آخه ؟! دوئلر ؟ فورت فایتر ؟ کار ؟ !
خوب می خوای چی کاره بشی آخه ؟! دوئلر ؟ فورت فایتر ؟ کار ؟ !
فورت فایتر میخوام بشم
ویتامین جان یوزر پس بدم ؟
vitamin2002
22-04-2014, 00:57
الان فورت فایتر بر اساس جون یعنی اونی که جون زیاد داره در جنگ ها اولویت برا گرفتن رنک داره ! البته لولت کم باشه ترجیحا اسکیلات را زیاد برا جون ندا به لیدرشیب اینا بده که حداقل کارای با تجربه خوبی با لیبور زیاد داشته باشی تا بتونی بهتر لول آپ کنی
یوزر و پسورد هم نمی خواهد بدی :n01:
ehsoon38
30-04-2014, 23:10
آترگاتیس (ATERGATIS) یک نسخه ی 4.4 کامل تراوین (TRAVIAN) با سرعت های 1 تا 1000 و حتی بالاتر می باشد که به دو زبان فارسی و انگلیسی در دسترس می باشد. تمامی ویژگی های تراوین نسخه 4.4 مانند استاد ساخت، فارم لیست، مسیرهای تجاری و نقشه با کیفیت و سرعت بارگزاری بالا و خصوصیات جدید مانند قهرمانهای اختصاصی برای هر نژاد، قوم نترس دارای هوش مصنوعی و ... همه در آترگاتیس (ATERGATIS).
امپراطوری، لشکر و اتحاد خود را بسازید، در کنارمتحدین خود بجنگید و در کنار همه اینها از جوایز روزانه بازی و طلای رایگان بهره مند شوید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
reza_kinglord
08-05-2014, 00:16
با این ثبت نام کنید لباس و گان و 10.000 پول بگیرید
روح سگ ولگرد جدید
16-05-2014, 10:07
الدرادو کسی هست؟؟؟
vitamin2002
17-05-2014, 14:28
الدرادو کسی هست؟؟؟
اکثر بچه ها کلرادو و داکوتا هستند برا الدرادو فکر نکنم زیاد ایرانی باشه
اگه تا لول 50 رسیدی یوزر پستو بده من یه فورت فایتر خالص میسازم واست :n02: ولی 50% کاره 50% دیگه ست لباسه بعد اگه زورت رسید ست اسلحه
اکثر بچه ها کلرادو و داکوتا هستند برا الدرادو فکر نکنم زیاد ایرانی باشه
الکی شایعه درست نکنین ایرانیا زیادن تو الدرادو و از لحاظ فورت اگر اول نباشن جز 5تای اولن
روح سگ ولگرد جدید
03-06-2014, 05:35
الکی شایعه درست نکنین ایرانیا زیادن تو الدرادو و از لحاظ فورت اگر اول نباشن جز 5تای اولن
بیلدر خواستید بگید...
اسکیل 250
بیلدر خواستید بگید...
اسکیل 250
شما همونی نیستید که به یک خلق 60 هزار نفری خیانت کردید, بعد اومدید پرشن تولز فعالیت کردید, حالا هم دست از خیانت برنداشته و پرشن تولز رو هم به قصد اینجا ول کردید؟ خیانت مجدد این بار به 200 هزار کاربر.
Haj_Amoo
21-06-2014, 15:44
ورلد جدید قرار نیست باز شه؟
vitamin2002
23-06-2014, 19:13
ورلد جدید قرار نیست باز شه؟
اااا سلام حاجی :n11:
فعلا قرار نیست world جدید بیاد
سلام
میگم این اموزش دویلر شدنه پست اول پاک شده. کسی چیزی نداره تو بساطش؟:n02:
اون قدیمی هم شده بود :دی
به سعید بوگو بهت یاد بده :دی
سغید کیه؟:n02:
آقا سعید قربون دستتون یه توضیح میدین چجوری بچینم اسکیلارو؟ :n18:
reza021120
03-12-2014, 15:40
سلام به اساتيد عزيز
آقايون كسي ميدونه اين برادرايي كه سته لباساشونو ميزارن تو ماركت اين لباسارو از كدوم جهنم دره اي پيدا ميكنن؟:n34:
vitamin2002
03-12-2014, 18:01
سلام به اساتيد عزيز
آقايون كسي ميدونه اين برادرايي كه سته لباساشونو ميزارن تو ماركت اين لباسارو از كدوم جهنم دره اي پيدا ميكنن؟:n34:
این ست ها در بازه های زمانی مشخصی در سرور ها اکتیو می شه و مثلا ۱۳ - ۱۴ روز فرصت داری که بخری ( معمولا در هر سال ۴-۵ تا مناسبت هستش که برا اونا ست های جدید به بیرون داده می شه ) اگه کسی نتونه تو اون مناسبت ها در بازه های زمانی تعریف شده ستش را گیر بیاره تنها راهش خریدن از این و اون از مارکت هستش ! الان تقریبا ۱ ماه بعد احتمالش هست که ست جدیدی باز داده بشه برای کریسمس )
reza021120
03-12-2014, 18:12
این ست ها در بازه های زمانی مشخصی در سرور ها اکتیو می شه و مثلا ۱۳ - ۱۴ روز فرصت داری که بخری ( معمولا در هر سال ۴-۵ تا مناسبت هستش که برا اونا ست های جدید به بیرون داده می شه ) اگه کسی نتونه تو اون مناسبت ها در بازه های زمانی تعریف شده ستش را گیر بیاره تنها راهش خریدن از این و اون از مارکت هستش ! الان تقریبا ۱ ماه بعد احتمالش هست که ست جدیدی باز داده بشه برای کریسمس )
ببخشيد من بازم مزاحم شما شدم.
خب اين ست ها كه اكتيو ميشه رو بايد از كجا بخريم؟tailor يا up shop ؟
يعني من الان بايد دلار جمع كنم؟:n13:
vitamin2002
03-12-2014, 23:28
ببخشيد من بازم مزاحم شما شدم.
خب اين ست ها كه اكتيو ميشه رو بايد از كجا بخريم؟tailor يا up shop ؟
يعني من الان بايد دلار جمع كنم؟:n13:
نه یک فروشگاه جدید باز می شه سمت چپ صفحه ! با پول نمی شه چیزی خرید :n03: یا بایدnugget داشته باشی و یا بعضی موقع ها bond هم می شه استفاده کرد ! البته خریدش مستقیم نیستش ! یعنی سرور خودش به اتفاق یک لباس از ست را برات می ده !!!!!!!!! ۱ ماه اینا صبر کنی می بینی جریان این event ها چیه
marde tanhayi
15-12-2014, 10:22
در اين بازي ايا سرور ها ريست مي شود ؟
و ديگر اين كه اجازه مولتي اكانتي وجود دارد ؟
vitamin2002
17-12-2014, 09:56
در اين بازي ايا سرور ها ريست مي شود ؟
و ديگر اين كه اجازه مولتي اكانتي وجود دارد ؟
سرور ریست نمی شه ولی اگه اکتیویتی یکی از world ها کم باشه اجازه ترانسفر بین world ها برای اون world باز می شه تا بازیکنی که در اون world اکتیو هستش بره به یک world دیگه که بعد مدتی اون world را پاک می کنند
اجازه مولتی اکانتی هم داده نمی شه و اگه کسی هم استفاده کنه و لو بره مستقیم ban می شه
marde tanhayi
17-12-2014, 17:24
اگر در مبارزه بميريم ايتم ها و پول چه مي شود در كل چطوري مي تونيم اينها رو در امان نگاه داريم
ايا با باند مي شه سكه خريد و ايا مي شه سكه بين بازي كن انتقال داد
اين veteran point چيه
از اذيت كردن مردم خوشم نمي ياد مي خوام بيشتر روي دفاع و پول در اوردن متمركز به شم چطوري تلنت به چينم و در ثاني چه شخصيتي رو بردارم
تشكر
vitamin2002
18-12-2014, 09:43
اگر در مبارزه بميريم ايتم ها و پول چه مي شود در كل چطوري مي تونيم اينها رو در امان نگاه داريم
ايا با باند مي شه سكه خريد و ايا مي شه سكه بين بازي كن انتقال داد
اين veteran point چيه
از اذيت كردن مردم خوشم نمي ياد مي خوام بيشتر روي دفاع و پول در اوردن متمركز به شم چطوري تلنت به چينم و در ثاني چه شخصيتي رو بردارم
تشكر
خوب پولات را زود زود بزار بانک ! قبل رفتن به جتگ های قلعه حتما پولات را بگزار بانک
با بند نمی شه سکه خرید ! سکه هم بین بازیکنان نمی شه انتقال داد
این مورد ویژگی جدید بازی هستش که زیاد رو نخش نرفتم
خوب چیدن اسکیل و انتخاب کاراکتر بستگی داره می خواخی آینده چی کار کنی ! اگه می خواهی در آینده جنگده در جنگ های قلعه باشی کاراکتر دوئلر دمیج زیاد می زنه کاراکتر ادونچر جاخالی زیاد می ده البته به اصطلاح باز ghost یعنی روح
کاراکتر سرباز هم جون زیاد خواهی داشت و کاراکتر کارگر هم که به نظرم به درد بخور نیستش سکتور پوینت زیاد خواهی داشت
ضمنا اگه لولت پایین باشه فعلا بده به لیدرشیب و کاریزما تا کارای تجربه دار برات زیاد باز بشه و حتما لباس های لیدرشیب دار بگیر
اگه هم بخواهی آینده دوئلر بشی حتما کاراکتر سرباز بردار
marde tanhayi
18-12-2014, 13:03
خوب پولات را زود زود بزار بانک ! قبل رفتن به جتگ های قلعه حتما پولات را بگزار بانک
با بند نمی شه سکه خرید ! سکه هم بین بازیکنان نمی شه انتقال داد
این مورد ویژگی جدید بازی هستش که زیاد رو نخش نرفتم
خوب چیدن اسکیل و انتخاب کاراکتر بستگی داره می خواخی آینده چی کار کنی ! اگه می خواهی در آینده جنگده در جنگ های قلعه باشی کاراکتر دوئلر دمیج زیاد می زنه کاراکتر ادونچر جاخالی زیاد می ده البته به اصطلاح باز ghost یعنی روح
کاراکتر سرباز هم جون زیاد خواهی داشت و کاراکتر کارگر هم که به نظرم به درد بخور نیستش سکتور پوینت زیاد خواهی داشت
ضمنا اگه لولت پایین باشه فعلا بده به لیدرشیب و کاریزما تا کارای تجربه دار برات زیاد باز بشه و حتما لباس های لیدرشیب دار بگیر
اگه هم بخواهی آینده دوئلر بشی حتما کاراکتر سرباز بردار
بعد مردن ايتم هاي كه داره گم نمي شه ؟ (چه لباس و چه وسايل داخل كيف )
ايا كسي مي تونه به من كه شهر ندارم حمله كنه ؟
چقدر مي شه ايتم داخل كيفش جمع كرد محدوديتي داره ؟
اين جنگ قلعه چيه چند تا تصوير مي گذاري ؟
مي شه skill point رو بعدا ريست كنيم ؟
منطورت از ليدر شيب كدامه
تشكر
vitamin2002
18-12-2014, 15:20
بعد مردن ايتم هاي كه داره گم نمي شه ؟ (چه لباس و چه وسايل داخل كيف )
ايا كسي مي تونه به من كه شهر ندارم حمله كنه ؟
چقدر مي شه ايتم داخل كيفش جمع كرد محدوديتي داره ؟
اين جنگ قلعه چيه چند تا تصوير مي گذاري ؟
مي شه skill point رو بعدا ريست كنيم ؟
منطورت از ليدر شيب كدامه
تشكر
ایتم از دست نمی دی ..... چه داخل کیف چه اونایی که تنت هست
فقط تو یک حالت می تونند بهت حمله کنند اونم زمانی هست که رو سرت جایزه باشه ( bounty )
محدودیتی برای آیتم در داخل کیفت نیستش
جنگ قلعه یکی برو ببین چیه دیگه ! fort battle
بله می تونی بعدا ریست کنی ولی 1000 تا باند می خواهد ازت البته با پول بازی هم می تونی ولی برا هر اسکیل 50 $ می خواهد که رفته رفته زیاد می شه مثلا اسکیل اول 50 دوم 60 سوم 70 ...
leadership اونی که عکس شیپور داره ! ماوس را روش نگه داری اسمش را برات نشون می ده
marde tanhayi
19-12-2014, 13:24
از بين مشاغل كدوم يكي بهتره به درد بخوره و بيشتر مي شه پول در اورد؟
vitamin2002
20-12-2014, 19:54
از بين مشاغل كدوم يكي بهتره به درد بخوره و بيشتر مي شه پول در اورد؟
می تونی از این سایت استفاده کنی
البته حتما لیبور پوینت را براش بدی چون هر کار با هر لیبور پوینتی یک پول مجزا می ده
marde tanhayi
20-12-2014, 22:36
منطور من ingcraft بود
Field cook
Tonic Peddler
Blacksmith
Master Saddler
كدوم يكي از اينا به درد بخور تره و پول بيشتري مي شه در اورد
vitamin2002
21-12-2014, 10:51
منطور من ingcraft بود
Field cook
Tonic Peddler
Blacksmith
Master Saddler
كدوم يكي از اينا به درد بخور تره و پول بيشتري مي شه در اورد
خوب باید بسازی بعد بزاری مارکت بفروشی ! معمولا Blacksmith طرف دار زیاد داره چون آیتم هایی می تونی بسازی که در جنگ های قلعه به دردت می خوره !
marde tanhayi
22-12-2014, 16:15
اين باباي كه ما داري لول اپش مي كنيم 2 تا سلاح داره يكي كوچيك يكي بزرگ
كدوم يكي تو دويل بيشترين صدمه رو وارد مي كنه سلاح چپي يا راستي؟
vitamin2002
23-12-2014, 11:16
اين باباي كه ما داري لول اپش مي كنيم 2 تا سلاح داره يكي كوچيك يكي بزرگ
كدوم يكي تو دويل بيشترين صدمه رو وارد مي كنه سلاح چپي يا راستي؟
تو بازی 2 نوع سلاح هستش
1 ) سلاح دست چپ : Gun : که این نوع سلاح ها برای جنگ های قبیله ای هست و در دوئل اصلا کارایی نداره
2 ) سلاح دست راست : duelling weapon : برای دوئل فقط کاربرد داره که خودش به 2 دسته تقسیم می شه : الف ) firearm : که اسکیل مورد نیازش shooting هست ب ) melee weapon : که اسکیل مورد نیازش vigor هست " پس اگه با bonus لباس shooting زیاد داشته باشی سلاح firearm بردار دستت و اگه vigor با bonus لباس زیاد داشتی melee weapon دستت بردار
:n16:
داستان پارسه تو کلورادو چیه؟
امروز دیدم همه لیو دادید!
vitamin2002
15-01-2015, 18:41
داستان پارسه تو کلورادو چیه؟
امروز دیدم همه لیو دادید!
والا لیو دادیم تا تارگت زیاد داشته باشیم برای دوئل :n10: الان می شه راحت tcb را هم زد ولی وقتی پارسه بودیم که نمی شد :n02:
marde tanhayi
18-01-2015, 02:25
اموزش ديل پست اول گرچه قديمي شده ولي خيلي ها فك مي كنن چيزي هست و تو كفن يك ادمايني اقايي كنه او لينك پست اول اين تاپيك رو درست كنه
والا لیو دادیم تا تارگت زیاد داشته باشیم برای دوئل :n10: الان می شه راحت tcb را هم زد ولی وقتی پارسه بودیم که نمی شد :n02:
پاشید بیاید پاسارگاد خوب! stats اینجا رو هم ببرید بالا :n02:
پاشید بیاید شهر خودمون چرا غریبه؟!
vitamin2002
19-01-2015, 17:09
حوب پاسارگارد alliance داره :n02: شهر mayhem خوبه برا دوئل که اونم تو aliance تون هست
marde tanhayi
09-03-2015, 17:11
چند روزي است بد جوري مي زنند هر وقت مي ايم مي بينم تو قبرستونه
alireza.final
09-03-2015, 19:57
ما هم بازی رو شروع کردیم، به نظر می رسه جالب باشه
کسی اکانت واسه خرید می خواد ؟
این لیست وسایلش سرور الدرادو پلیر ایرانی زیاد داره
اولین اکانتیم هست که اچیه Adventures of a lifetime رو نو سرور گرفته کسی خواست پی ام بده مفت میدم خدایی
:n02:
marde tanhayi
29-04-2015, 12:53
راهي براي جلو گيري از دانلود اول بازي هست
مثلا يك بار براي هميشه دانلود كند و تمام شود
marde tanhayi
02-05-2015, 12:49
راهي براي جلو گيري از دانلود اول بازي هست
مثلا يك بار براي هميشه دانلود كند و تمام شود
راهي نداره يعني ؟
تا حالا براش اسكريپت يا ادوني نوشته نشده ؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.