ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 [60] 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77

Baltaza
01-12-2009, 12:37
خوبه :دی:27::27::27::27:

vitamin2002
01-12-2009, 19:20
نمی دونم چرا امروزا گیر داده فقط آیتم می ده :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gam3r
01-12-2009, 19:46
از خداتم باشه :دي

Baltaza
01-12-2009, 21:15
من بازم اینو گرفتم:

vitamin2002
01-12-2009, 21:21
از شانسته :31:
من عصا را می خواهم :20:

Baltaza
01-12-2009, 22:41

برای سومین بار قسمت دوم نامه رو به من داد اما من یکشو فروختم الان دوتا دارم :دی

vitamin2002
01-12-2009, 23:37
من ادونچر نیستم ولی فکر کنم باهات برابری کنم :31:

Baltaza
02-12-2009, 06:42
تو لول 84 هستی من 56 :دی
بزار من این apash چیه ؟؟ توی همین مایه ها هست آولش A داره اونو باز کنم بهت میگم:دی

vitamin2002
02-12-2009, 10:53
تو لول 84 هستی من 56 :دی
بزار من این apash چیه ؟؟ توی همین مایه ها هست آولش A داره اونو باز کنم بهت میگم:دی

تو اونا را باز کنی دیگه فکر کنم اگه تا آخر پرمیومت فعال باشه اینونتورت بره بالای 500 k :31:

Baltaza
02-12-2009, 15:38
صد درصد :دی
اما من یک عادت بد دارم اونم اینه که هر چیز میخوام بخرم نیمتونم صبر کنم پولم جمع بشه... باید اینویتوری رو یکم خالی کنم بعد برم بخرم سریع:دی

SoroudhM
02-12-2009, 20:46
به به پرميوم كار زياد داريم:دي
منم از اين آيتما ميخوام:31:

Baltaza
02-12-2009, 20:57
بیا پیش خودم :دی

vitamin2002
02-12-2009, 21:43
من فقط 3 بار پرمیوم Higher income را تا حالا فعال کردم یکی اون لول های پایین یکی لول 30 - 40 اینا بود برای رد کردن سریع چند تا کویست الانم فعال کردم شاید بتونم عصا را گیر بیارم

Baltaza
02-12-2009, 22:18
اینم از شانس توپ سعید اومد یوزرم داد کار پر لاک ببین چی پیدا کرد:

ستم کامل شد

SoroudhM
03-12-2009, 00:20
اینم از شانس توپ سعید اومد یوزرم داد کار پر لاک ببین چی پیدا کرد:

ستم کامل شد
برو حالشو ببر:31:

vitamin2002
03-12-2009, 01:48
من نمی دونم به هر چی دست می زنم اینطور می شه :5:
قبل از کار دعا می کنم فکر کنم به خاطر اونه :31:

Baltaza
03-12-2009, 13:00
میگم سعید خر شانسه میگین نه...
من serving army سال در سال بهم مدال میده اما سعید داد 4 ساعت کار کنه 3 تا داد اینم عکس یکیش:

SoroudhM
03-12-2009, 16:32
میگم سعید خر شانسه میگین نه...
من serving army سال در سال بهم مدال میده اما سعید داد 4 ساعت کار کنه 3 تا داد اینم عکس یکیش:
جالب بود بايد يك 3 ميزاشتي كنارش:31:

Baltaza
03-12-2009, 16:46
نه منظورم توی یک دوساعت یکی مدال داد.
توی دو ساعت دوم 2 تا مدال دیگه.

من عکس دو ساعت دوم رو گذاشتم..

Baltaza
04-12-2009, 20:27
چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

bad_stu
10-12-2009, 12:42
سلام
من لیست کوئست ها رو می خواستم
قبلا همین جا دیدیم اما هر چی الان می گردم نیست!
می خوام بدونم هر کوئستی دقیقا چه کاری رو لازم داره انجام بدی تا آیتم رو پیدا کنی.
مرسی

Gam3r
10-12-2009, 13:46
اون پارچه رو از جلوي چشمات بردار ميبيني توي سايت وست استتس هستش

bad_stu
10-12-2009, 15:30
اون پارچه رو از جلوي چشمات بردار ميبيني توي سايت وست استتس هستش

اون رو که من نبستم که حالا بازش کنم! :41:
اما به هر حال! دفتم پیداش کردم مرسی
راستی از چه لولی می تونم skill ها رو با پول آزاد کنم و دوباره تخصیص بدم؟

Gam3r
10-12-2009, 16:35
يه كوئست هست كه انجام دادن اون ميتوني قابليت برگردوندن اسكيل رو فعال كني

Gam3r
10-12-2009, 16:44
Account banned

Do not complain in the forum!Reason for the ban: Account names: boosket,SMBB,dracula-killer,MortalWarrior,jiigar,jojok,M-Pro. Each player is allowed only one account per game world. Sharing your pass with another player is forbidden.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید (§1)The ban is permanent. It will not be automatically lifted

خدا لعنتت كنه آرش !!
من باشم ديگه اكانت به شماها امانت ندم !
آبرو منو بردين ، از اين به بعد هر ورلدي برم ميگن تو بودي كه با تقلب رنك يك دوئل شدي ؟‌ :|

Baltaza
10-12-2009, 17:54
جمع کن کاسه کوستو.
من رنک 22 بودم .
رنک دوئل هم شد چیز.
در زمن بخاطر چیز دیگه بن شد......

Gam3r
10-12-2009, 19:12
من فقط يك اكانت ام-پرو داشتم ولي تو با اين همه مولتي ور ميرفتي بعدشم انقدر طمع كار بودي كه اومدي اكانتم رو كه باهاش بازي نميكردم رو گرفتي و همرو به دار فاني فرستادي
حتي اكانت پي سي ورلدم رو هم تو بن كردي
چرا من بايد اينهمه از دست تو عذاب بكشم

vitamin2002
10-12-2009, 23:05
بابا کی گفته بود اکانت را بدی ؟؟!!
نمی دادی !!!
الان دیگه هممون بای بای شدیم

SoroudhM
10-12-2009, 23:29
اي بابا چكار كرديد؟
شما كه زرنگ بوديد!!!!

چطور دستتونو خوندن:(

vitamin2002
11-12-2009, 02:28
خوب چند باز همزمان با هم رفته بودیم به m-pro من به ممد گفتم که نرو توش
اونقدر اینطور شد که آخر سر ...

Gam3r
11-12-2009, 09:41
بابا کی گفته بود اکانت را بدی ؟؟!!
نمی دادی !!!
الان دیگه هممون بای بای شدیم

!!!!!‌
عجبا
!!!!!!!!
خودت نبودي ميگفتي اكانت ام-پرو ورلد 9 رو بده تو كه بازي نميكني بده من
آرش هم كه از اونور آويزون شده بود اكانت ورلد 10 رو بده
من ميخواستم پاك كنم ولي شما اومدين اين همه زجه زدين منم دادم بهتون
الانم كه .... :13:

اي بابا چكار كرديد؟
شما كه زرنگ بوديد!!!!

شماها چيه ! من پاك بودم ! اين آرش با 8 تا دست بازي ميكرد !!!‌

خوب چند باز همزمان با هم رفته بودیم به m-pro من به ممد گفتم که نرو توش
اونقدر اینطور شد که آخر سر ...

خيلي پيش اومده كه من با سعيد آسمون تريبال وارز 2 نفره بازي كنيم ولي همين كه ميديديم يكي آنلاين ميشه اون يكي ميرفت و 20 دقيقه بعد ميومد ولي من همين كه با اكانتم آنلاين ميشدم درجا پي ام ميومد كه يه يوزر ديگه آنلاين شده !!!‌
من هفته اي يه بار ميومدم سر بزنم همون بار هم انقدر كرم ميريختين لوگين ميكردين كه بي خيال ميشدم يه وقتي ميومدم كه شماها نباشين !

vitamin2002
11-12-2009, 11:03
حالا ممد اون اکانت بهم امشب حال داد منم میام :21:
یک روزم اکانت دووم بیاره خیلی خوب می شه :31:

Baltaza
11-12-2009, 12:13
من ميخواستم پاك كنم ولي شما اومدين اين همه زجه زدين منم دادم بهتون
میخواستی پاک کنی دیگه الان فکر کن پاک شدی....

اي بابا چكار كرديد؟
شما كه زرنگ بوديد!!!!
اینا عمرا میتونستند بفهمن همه چی از یک ریپورت شروع شد که اینا همه ورلد ها رو سرچ کردن و بستند

Gam3r
11-12-2009, 12:26
كوفتو فكر كن پاك شده
اون مدت كه خودم بازي ميكردم روزي حد اقل 20 تا ميل اينور و اونور ميفرستادم و براي همين رنك يك بودم
همش شهر عوض ميكردم و بيشتر شهر هاي رنك بالا منو ميشناختن و برام دعوت نامه ميفرستادن ميرفتم يكيو ميزدم بعد ميرفتم يه جاي ديگه و كلي كاراي ديگه
حتي يه بار با شهر لاس وگاس متحد شديم ريختيم شهر چاقال و به خاك و خون كشيديم و كلا توي ورلد 10 معروف شديم حتي بعضيا اسم منو توي پروفايلشون نوشتن ( بعضيا فحش ميدادن بعضيا طرفداري ) ولي الان ميگن اين ام-پرو رو ببين حتما با مولتي رنك يك بوده
واقعا وقتي نميتونين امانت رو نگه دارين براي چي ميگيرين

Baltaza
11-12-2009, 12:32
كوفتو فكر كن پاك شده
اون مدت كه خودم بازي ميكردم روزي حد اقل 20 تا ميل اينور و اونور ميفرستادم و براي همين رنك يك بودم
همش شهر عوض ميكردم و بيشتر شهر هاي رنك بالا منو ميشناختن و برام دعوت نامه ميفرستادن ميرفتم يكيو ميزدم بعد ميرفتم يه جاي ديگه و كلي كاراي ديگه
حتي يه بار با شهر لاس وگاس متحد شديم ريختيم شهر چاقال و به خاك و خون كشيديم و كلا توي ورلد 10 معروف شديم حتي بعضيا اسم منو توي پروفايلشون نوشتن ( بعضيا فحش ميدادن بعضيا طرفداري ) ولي الان ميگن اين ام-پرو رو ببين حتما با مولتي رنك يك بوده
واقعا وقتي نميتونين امانت رو نگه دارين براي چي ميگيرين
آره تو این مدت که دست ما بود دیدیم چقدر میل اومد و از این حرفا....
ما که جز چوب خوری از یوزرت چیزه دیگه ندیدم.
دیگه نمیخوام ادامه بدم چون خودت میخواستی پاکش کنی الان یک هفته دیگه این پاک میشه...

Gam3r
11-12-2009, 12:39
آره تو این مدت که دست ما بود دیدیم چقدر میل اومد و از این حرفا....

بايد ميل بدي كه ميل بدن
ميل ندي كه ميل نميدن
من تا يادمه جواب ميل هاي فارسي رو هم شماها نميدادين چه برسه به اينكه خودتون به مردم ميل بدين !!‌

ما که جز چوب خوری از یوزرت چیزه دیگه ندیدم.پس وستو هك كردم همينجوري رنك يك مونده بودم نه ؟

Baltaza
11-12-2009, 12:43
بايد ميل بدي كه ميل بدن
ميل ندي كه ميل نميدم
من تا يادمه جواب ميل هاي فارسي رو هم شماها نميدادين چه برسه به اينكه خودتون به مردم ميل بدين !!‌
خوب به این میگن ماله کشی.
آره عمه من بود با بچه ها صحبت میکرد من زیاد با یوزر تو کار نداشتم فقط بیکار بود میدام کار یا خواب.

پس وستو هك كردم همينجوري رنك يك مونده بودم نه ؟
ای خدا اینا یوزرتو باز کنن من همه ریپورت ها رو بیارم ملت نگاه کنن که کسی که لولش از تو 10 تا کم تره میاد تورو چک و بکس میکنه میره ببینن

Gam3r
11-12-2009, 12:47
ای خدا اینا یوزرتو باز کنن من همه ریپورت ها رو بیارم ملت نگاه کنن که کسی که لولش از تو 10 تا کم تره میاد تورو چک و بکس میکنه میره ببینن

ريپورت هاي قبل از مهرماه ( حدودا 1 ماه اول كه ورلد باز شده بود تا مهر ) رو بيار عمرا توش باخت پيدا كني !‌

Baltaza
11-12-2009, 13:41
ريپورت هاي قبل از مهرماه ( حدودا 1 ماه اول كه ورلد باز شده بود تا مهر ) رو بيار عمرا توش باخت پيدا كني !‌

عزیز اون موقعه اولا کی لباس و وسایل خوب داشت؟؟

برات بهترین لباس هارو سعید خرید بازم میبازی...

Gam3r
11-12-2009, 13:49
تا موقعي كه دست من بود با درايت و هوش و ذكاوتم يك پله هم پايين نيومدم ، اونم با آشغال ترين لباس ها رنك يك بودم
بقيش ديگه به شما برميگرده نه به من

پايه درست چيده شده بود كه يك ماه رنك يك بودم بقيش ديگه شما ميخواستين راهيو كه من شروع كردم ادامه بدين همين
بعدشم سعيد بيشتر اسكيل هارو براي كار ميذاشت و كمتر دوئل ، اولويتش كار بود

C0OPeR
11-12-2009, 14:12

Gam3r
11-12-2009, 14:14
بخند تا دنيا بهت بخنده !

Baltaza
11-12-2009, 14:54
من از بن در امدم از رنکک 23 شدم 26 :(
ممد هر کار کردم مال تو رو باز نکرد....

محمد به خنده های دیگران توجه نکن همه برای حسودیه....

Gam3r
11-12-2009, 14:58
چاقال حسود نيست بلكه يكي از بهترين دوستهايي هست كه تا حالا باهاش برخورد كردم ، شايد اگه چاقال دوئل درست رو بهم ياد نميداد من هرگز رنك يك نميشدم ، بهتره بگم علي تجربه هاشو بدون هيچ منتي در اختيار من گذاشت

C0OPeR
11-12-2009, 15:06
محمد به خنده های دیگران توجه نکن همه برای حسودیه....
لول . برادران تفرقه افکن :27:

اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه :دی

بهتره بگم علي تجربه هاشو بدون هيچ منتي در اختيار من گذاشت
اشباه کردم . نه در مورد تو در مورد بعضیا . البته هنوز پ.خ ها رو دارم که **** مالی میکردن بگو اسکیل چی بگیرم و ...
حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن :27:

vitamin2002
11-12-2009, 15:06
تا موقعي كه دست من بود با درايت و هوش و ذكاوتم يك پله هم پايين نيومدم ، اونم با آشغال ترين لباس ها رنك يك بودم
بقيش ديگه به شما برميگرده نه به من

پايه درست چيده شده بود كه يك ماه رنك يك بودم بقيش ديگه شما ميخواستين راهيو كه من شروع كردم ادامه بدين همين
بعدشم سعيد بيشتر اسكيل هارو براي كار ميذاشت و كمتر دوئل ، اولويتش كار بود

در مورد اسکیل انگار یکم قاطی کردی من یک اسکیلم به جز رسیستانس نگذاشته بودم
حالت خوبه ؟؟ :31:
من برای کارای بر تجربه ست لباس می خریدم تا لیبرشون را درست کنم تا حداقل بتونی تجربه از کارا بگیری نه فقط دوئل

vitamin2002
11-12-2009, 15:14
لول . برادران تفرقه افکن :27:

اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه :دی

اشباه کردم . نه در مورد تو در مورد بعضیا . البته هنوز پ.خ ها رو دارم که **** مالی میکردن بگو اسکیل چی بگیرم و ...
حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن :27:

خوب اون من بودم می گفتم اسکیلات چیه :31: چون اون موقع تازه کار بودم ولی الان نه دیگه تازه کار نیستم و الان من خیلی چیزا را تست کردم در بتا 4 گلد می دم اسکیلا رو کلا بر می گردونم و ببینم چی اسکیلایی بهتره الان من بتا لول 29 هستم براتون بخواهین عکس دوئلا را می زنم طرف لول 59 هست و سربازه خودشم ست لباسش به جز گردنبند تاکتیک داره و سلاحشم که نگو آخرین سلاح لول خودشه ولی دوئل را من می برم :31:
تو اسکیلات را گفتی اون موقع ولی من راه تو را نرفتم چون دیدم برم نمی تونم لول بالا بشم ولی الان هم لول بالا هستم و هم سوراخ کن :31:
ضمنا تو و حاجی و دیگر دوستان چراغ را برای من نشون دادند همان طور که به تمامی تازه وارد ها کمک می شه ولی من خودم ادامه دادم به راهم برای آموختن :31:
================================================== ==
من بازم بگم اگه اون اوایل که من هیچ چی بلد نبودم شماها به سوالاتم جواب نمی دادین من فکر می کردم بازی مسخره ای هست و ادامه نمی دادم ولی قبول کن من خودم ادامه دادم تو فقط راه را نشون دادی

Gam3r
11-12-2009, 15:18
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دنيا دو روزه همينه !!‌

حالا که کلفت شدن میان واست طاقچه بالا میذارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من كه يك بار هم بهت حمله نكردم ، احترام به استاد واجبه :دي (البته دو بار حمله كردم كه به منظور هاي ديگه اي بود تا سر صحبتو باهات وا كنم !‌)
من هنوز وسطاي تابستون يادمه كه با سوال هاي پيش پا افتاده ام وقت شمارو ميگرفتم و شما هم با صبر و حوصله اي بسيار و پايان ناپذير به سوالات اين بنده ي حقير جواب ميداديد :دي
البته سعيد هم خيلي بهم كمك كرد ...

در مورد اسکیل انگار یکم قاطی کردی من یک اسکیلم به جز رسیستانس نگذاشته بودم
حالت خوبه ؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من برای کارای بر تجربه ست لباس می خریدم تا لیبرشون را درست کنم تا حداقل بتونی تجربه از کارا بگیری نه فقط دوئل من اولا روي جاخالي اسكيل ميزاشتم يكم جواب داد ولي بعد با مشكل رو به رو شدم بعد روي آيم گذاشتم و كلي تجربه گرفتم و آيم هم قديمي شد و استراژيم رو هر دفعه عوض ميكردم چون حريفام استراژيشونو عوض ميكردن و ...

Baltaza
11-12-2009, 15:23
چون حريفام استراژيشونو عوض ميكردن و ...
چون یک نفر به حریفات میگفت چیکار کنن

Baltaza
11-12-2009, 15:24
اون خنده من بخاطر بن شدن نبود بخاطر بحث های شما بود که تا دیروز لاو میترکوندین حالا به خون هم تشنه
آره خیلی لاو میترکوندیم...
نهایت هفته ای 4 تا پست میدادم لاومون کجا بود...

C0OPeR
11-12-2009, 15:25
بابا سوراخ کن :دی
اون موقع که داشتی واسه خودت یه گوشه مپ حال میکردی نمیتونستم بیام حالتو بگیرم نذارم لول آپ کنی که حالا 20 لول بالاتر از من شدی میای منو چند بار پاس اوت میکنی نشون بدی خیلی شاخی ؟

یه تجربه دیگه هم در اختیارتون میذارم : آقا هر کی رو تو بازی دیدی بزن نگاه نکن دوئلر نیست و کارگره و... ! چون همون آدم لولش که رفت بالا میره اسکیل عوض میکنه واست شاخ میشه . نمونش هم در بالا موجوده :27:

Gam3r
11-12-2009, 15:26
چون یک نفر به حریفات میگفت چیکار کنن كسي كه به من حمله ميكرد و كلي راه پا ميشد بياد منو بزن علي رو كجا ميشناخت آخه !!
من گاهي براي دوئل 3 ساعت راه طي ميكردم ... !

یه تجربه دیگه هم در اختیارتون میذارم : آقا هر کی رو تو بازی دیدی بزن نگاه نکن دوئلر نیست و کارگره و... ! چون همون آدم لولش که رفت بالا میره اسکیل عوض میکنه واست شاخ میشه . نمونش هم در بالا موجوده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دقيقا ، هموني كه توي شهرت هستش و وركر خالص بود ولي بعد اومد دوئلر شد و يه مدت رنك يك شد و ... ( اسمش درست يادم نيست كبولوچيپيني بود ؟!!!‌ )
اونم من اول كلي ميزدمش بعد عقده كرد اومد سمت دوئل هي من ميباختم هي اون مي باخت ولي بيشتر موقع پاس اوتش ميكردم !
اينجاست كه فرخ ( طنز مسافران ) ميگه : اگه نزني توي دهن ضعيف تر فردا ضعيف تر مياد ميزنه توي دهن تو !!!
البته منظورم سعيد نيستشا دارم يكي ديگه رو ميگم !

C0OPeR
11-12-2009, 15:30
چون یک نفر به حریفات میگفت چیکار کنن
لول فکر کردی همه مثل بعضیا هستن که از پشت خنجر بزنن ؟ :دی
چه حالی میده جر و بحث فقط یکم اکشنشو زیاد تر کنین .

Gam3r
11-12-2009, 15:34

آره تاپيك شلوغ شده كمي كيف ميده ولي فاصله هارو بيشتر ميكنه !

Baltaza
11-12-2009, 15:37
كسي كه به من حمله ميكرد و كلي راه پا ميشد بياد منو بزن علي رو كجا ميشناخت آخه !!
من گاهي براي دوئل 3 ساعت راه طي ميكردم ... !
تو چقدر ساده ای همه از شهر اصلی GC میان تو رو میزنن

اکشن بیا وست برقص ....:دی

C0OPeR
11-12-2009, 15:42
فاصله چیه من که از کسی چیزی به دل نگرفتم فقط واسم تجربه شد که این خصلت بازیه که آدما رو عوض میکنه و چهره واقعی رو نشون میده .
نمونش تو ورد 9 من کارم فارم کردن 2-3 نفر بود حالا همونا تو ورد 10 همشهری من هستن ولی همچین لاو میترکونیم با هم انگار نه انگار تو ورد 9 با اینا دشمن بودم . حالا اگه ما بودیم میرفتیم شهر دشمن که فقط حال اون یکی رو بگیریم :31:

آقا بیخیال بیشتر از کوپنم حرف زدم . موفق باشید .
راستی اینقدر هم پشت سر من صفحه نذارید خبرا میرسه بلادل :27:

Gam3r
11-12-2009, 15:45
راستی اینقدر هم پشت سر من صفحه نذارید خبرا میرسه بلادل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت با كياس ؟

vitamin2002
11-12-2009, 16:16
منم دارم اسکیلام را از لول 85 برمی گردونم :31: چون نامه ها را دارم :5: فکر کنم تا 1 سال بتونم 85 لول اسکیل را برگردونم به سلاح سردی . چون به لول 99 که رسیدم فقط می مونه برام فورت و دوئل که جون خیلی مهمه . یک مشکل بزرگی که من و کل سلاح گرمی ها داره کم بودن health هست چون وقتی می خواهم با یک دوئلر سلاح سردی که هرناندو داره و لول بالا هست دوئل کنم جون کم می یارم
فکر کنم تا 1 سال بتونم اسکیلام را برگردونم:31:

SoroudhM
13-12-2009, 17:52
منم دارم اسکیلام را از لول 85 برمی گردونم :31: چون نامه ها را دارم :5: فکر کنم تا 1 سال بتونم 85 لول اسکیل را برگردونم به سلاح سردی . چون به لول 99 که رسیدم فقط می مونه برام فورت و دوئل که جون خیلی مهمه . یک مشکل بزرگی که من و کل سلاح گرمی ها داره کم بودن health هست چون وقتی می خواهم با یک دوئلر سلاح سردی که هرناندو داره و لول بالا هست دوئل کنم جون کم می یارم
فکر کنم تا 1 سال بتونم اسکیلام را برگردونم:31:
بيخيال هرناندو تو كه لولت بالاست و اسلحه لول بالاي گرم دست كمي از هرناندو نداره
بعدم بيشتر از جان aim بدرد جنگ فورت ميخوره.
من تو ورلد 8 سلاح سرديم اما هنوز نوتي كه با لاك بدست مياد رو پيدا نكردن معمولا بيشتر به دست اين سلاح گرمي ها ميرسه. كار درست حسابي هم كه نميشه انجام داد يكساله تازه به لول 58 رسيدم در صورتيكه تو ورلد 10 دارم ميرسم به لول 52.
براي كوئست سربازم دهنم صاف شدن انقدر اسكيل گذاشتم برا Appearance :41:
براي جان كلاه و لباس هاي قهوه‌اي رو پپوش به اندازه كافي health گيرت مياد تازه كلي هم جاخالي خواهي داشت.
50 تا هم ليدرشيپ بزار ديگه غمي نداري:دي

------------------------------
راستي بعد پيدا كردن نوت و رد كردن كوئست ميخوام اسكيلامو براي دوئل رديف كنم فكر كنم بالاي 180 تا appearace داشته باشم تا اون موقع:دي اگر امكانش بود راهنماييم كن چكار كنم چون من در دوئل اصلا تخصصي ندارم

vitamin2002
13-12-2009, 20:11
من به این نتیجه رسیدم که دوئلر رسیستانس بهترینش هست چون می تونی هر چه قدر که خواستی پشت سرهم دوئل کنی ولی الان من 2 تا دوئل کنم مجبورم برم یک 6 ساعت بخوابم درسته می تونم خوب دمیج بزنم و هر 8 راند را می تونم بزنم ولی جون نمی رسه
در مورد نت 1 برو selling gun indian بیشترین نت ها را این کار می ده البته من از ambush پیدا کردم :31:
اسکیلام را بر نمی گردونم ولی اگه پرمیوم reskill را بگذارند فکر کنم اولین نفر خواهم بود که ازش استفاده می کنم البته اگه در لول 99 باشم چون سلاح سردی ها کارای درست حسابی برای تجربه ندارند فکر کنم 1 ماه بکشه تا 1 لول برم بالا الان لول 86 هستم 7579 می خواهد تا یک لول بره بالا :13:
========================================
چاقال دارم این رنک 1 را هر 48 ساعت با خودم پس اوت می کنم می تونی به راحتی بهش برسی چون فرصت دوئل را بهش نمی دم :31:

C0OPeR
13-12-2009, 20:40
چاقال دارم این رنک 1 را هر 48 ساعت با خودم پس اوت می کنم می تونی به راحتی بهش برسی چون فرصت دوئل را بهش نمی دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خسته نباشی داری تارگت من رو میرنی دیگه کسی نیست فارم کنم ! بجاش همشهریش handxb رو به بدبختی میزنم .
بعد من رنک یک شم بیای من رو فارم کنی ؟ ازت که بعید نیست :دی

====
مخصوص ممد:27:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Gam3r
13-12-2009, 20:49
خب ازم طرفداري كن بگو ادمين وست بهش حسوديش ميشد بنش كرد :دي
آرش خدا خفت كنه !

Baltaza
13-12-2009, 21:22
خب ازم طرفداري كن بگو ادمين وست بهش حسوديش ميشد بنش كرد :دي
آرش خدا خفت كنه !
تو رو خفه کنه به من چه....:دی

vitamin2002
13-12-2009, 21:33
خسته نباشی داری تارگت من رو میرنی دیگه کسی نیست فارم کنم ! بجاش همشهریش handxb رو به بدبختی میزنم .
بعد من رنک یک شم بیای من رو فارم کنی ؟ ازت که بعید نیست :دی

====
مخصوص ممد:27:

به من فرق نمی کنه من اون یکی را اگه بگی می زنم فقط اگه من اون یکی را بزنم این رنک یک فرصت خواهد داشت بره چند نفر را بزنه و تجربش را برای دوئل ببره بالا فکر کنم بهترین کار اینه که من این رنک یک را نزارم دوئل کنه :31:
تجربش ثابت می مونه تو می تونی بهش برسی :21:
منم که امروز حالم از کارا خراب شد نمی دونم چرا چند روزه کارا تجربه خوبی نمی دند سرویسم می کنند آخریش اینه
Guarding the stage coach
Motivation
89%
Duration 2 hours
Wages $ 78
Experience points 67 Experience points

این کار بالا ترین تجربه را می ده ( از نظر درصد تجربه کاری ) ولی الان کمترین تجربه را در عمل بهم داد :2:

vitamin2002
13-12-2009, 21:35
تو رو خفه کنه به من چه....:دی

آرش به این فاندر شهر ممد تلگرام بده بگو بدازینش بیرون داره رنک شهرتون از باختش کم می شه :31:

Baltaza
13-12-2009, 21:37
کسی دعوتنامه سرویس جدید گوگل رو نمیخواد:

Baltaza
13-12-2009, 21:38
آرش به این فاندر شهر ممد تلگرام بده بگو بدازینش بیرون داره رنک شهرتون از باختش کم می شه

من الان حس مترجمیم کار نمی کنه :دی

Baltaza
13-12-2009, 21:52
ممد هم چنان رنک 2 دوئل هستی:دی

vitamin2002
13-12-2009, 21:53
این walle888 را یادتونه ؟ این یک روز لول 62 بود من لول 38 بودم اومد از اون بر سیلور با یک دوئل پس اوتم کرد از اون روز من شهر و دوئل را ترک کردم رفتم دنبال کارای پر تجربه الان ببینید روزگار رو

الان باهاش هم لولم و می خواهم ازش جلو بزنم :5: جلو بزنم می رم یک گوش مالی بهش می دم و یک تلگرام می دم می گم یادته :31:

Baltaza
13-12-2009, 21:54
امروز ست رقاص تنم بود با این اسلحه توپم:دی
رنک 28 دوئل که سلاح سرد بود و با یک ست توپ بهم حمله کرد ولی بدون ست دوئل هم بردمش:

vitamin2002
13-12-2009, 21:54
ممد هم چنان رنک 2 دوئل هستی:دی

پس چند روزه دوئل نکرده رنکش همونه :31:

C0OPeR
14-12-2009, 09:21
به من فرق نمی کنه من اون یکی را اگه بگی می زنم فقط اگه من اون یکی را بزنم این رنک یک فرصت خواهد داشت بره چند نفر را بزنه و تجربش را برای دوئل ببره بالا فکر کنم بهترین کار اینه که من این رنک یک را نزارم دوئل کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تجربش ثابت می مونه تو می تونی بهش برسی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوای خالی ببندی به طوری بگو تابلو نباشه !
اون رنک یک بیشتر از یه ماهه همونجا مونده چون خودم و یه بنده خدا دیگه فارمش میکردیم . همون موقع که تو رو پاس اوت میکرد !
حالا یه هفتست داری میزنیش بخاطر اینکه exp نگیره !! ( گربه واسه رضای خدا موش نمیگیره)
کمک نخواستیم فقط چوب لا چرخ ما نذار :20:

Gam3r
14-12-2009, 11:56
چه خبرا چاقال جون اوضاع خوبه ؟

Baltaza
14-12-2009, 13:08
بعد از 3 تا رنک پایین اومدن و رسیدن به 26 الان یکی رشد کردم 25 :دی

vitamin2002
14-12-2009, 13:20
میخوای خالی ببندی به طوری بگو تابلو نباشه !
اون رنک یک بیشتر از یه ماهه همونجا مونده چون خودم و یه بنده خدا دیگه فارمش میکردیم . همون موقع که تو رو پاس اوت میکرد !
حالا یه هفتست داری میزنیش بخاطر اینکه exp نگیره !! ( گربه واسه رضای خدا موش نمیگیره)
کمک نخواستیم فقط چوب لا چرخ ما نذار :20:

اگه منظورت toko22 هست اون من را 1 بار پس اوت کرده و من اون را 2 بار
من خودم اونقدر دوئل می کنم تا آخرش پس اوت بشم برم 48 ساعت کار کنم :31:

Haj_Amoo
14-12-2009, 18:02
(قسمت اول پست به منظور جلوگیری از سو تفاهم خالی می ماند!!)
===
زشته سلام نکنیم!!!
===
این یوزر من چرا توی این چند قرنی که من نبودم فقط شش لول اومده بالا؟!
===
این مدال افتخار چیه؟!
===
شرمنده ام پارازیت انداختم!! اواتارم هم که ماله عهد عتیقه!
===
در ضمن فکر کنم هفته دیگه یا دو هفته دیگه نترسین نمی میرم!!! !!!

C0OPeR
14-12-2009, 18:32
ممد بمیری :دی
تو فروم ملت به توپ بستنت !
thats too funny, down with all cheaters
بعد یکی تلگرام زده به من میگه تو پروفایلش اسم تو هم بود نکنه تو هم چیت میزنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Baltaza
14-12-2009, 18:39
خوش حالم که همه دارن جمع میشم.
و بیشتر ناراحتم که در معاشرت با بیگانه قانون بیگانگان بر بعضی تاثیر گذاشت:
تفرقه بنداز حکومت کن

همون بهتر که اینجا ساکت میبود...

C0OPeR
14-12-2009, 18:42
خوش حالم که همه دارن جمع میشم.
زیاد خوشحال نباش موقتیه یکم جمله سازی هم کار کن :دی

Gam3r
14-12-2009, 18:59
آرش آبروي چند ساله ي منو بردي
حالم ديگه از هرچي .... هست به هم ميخوره

C0OPeR
14-12-2009, 19:07
عاقبت چیت زدن همینه دیگه حالا اگه پریمیوم داشتی بن نمیشدی چون پریمیوم ها رو کلا بن نمیکنن . میتون بهت ثابت کنم :دی

vitamin2002
14-12-2009, 19:14
عاقبت چیت زدن همینه دیگه حالا اگه پریمیوم داشتی بن نمیشدی چون پریمیوم ها رو کلا بن نمیکنن . میتون بهت ثابت کنم :دی

این حرف اصلا درست نیست چون خیار پرمیوم نداشت و بنم نشد :31: ولی من پاکش کردم تا 4 روزم پاک می شه :31:
========================
حاجی یوزرتم پاک کردم دیدم خبری ازت نیست و دارند مولتی ها را بن می کنند گفتم بهتره قبل بن شدن پاک کنم و پولش بره به شهر :41: الان نگاه کردم اینونتورتم فروختم ریختم به شهر !!
کار بدی کردم ؟؟

Baltaza
14-12-2009, 19:17
زیاد خوشحال نباش موقتیه یکم جمله سازی هم کار کن
این جمله کلا برای تست یک سرویس جدید چیز یاب بو که فعلا خوب کار کرد....

آرش آبروي چند ساله ي منو بردي
حالم ديگه از هرچي .... هست به هم ميخوره
1000 بار گفتم بازم میگم از ورلد 9همه چی شروع شد. همون کاری که توی یاهوو گفتم رو بکن %100 حله...

عاقبت چیت زدن همینه دیگه حالا اگه پریمیوم داشتی بن نمیشدی چون پریمیوم ها رو کلا بن نمیکنن . میتون بهت ثابت کنم

من همین نکته رو به رخ اوپراتور کشیدم گفت برای ما فرق نمیکنه باشی یا نباشی باید بن بشی.

vitamin2002
14-12-2009, 19:30
ببینید چی داد همین الان در اومد بهم ( هنوز داغ :31: )

C0OPeR
14-12-2009, 19:35
بعد از دو سه روز کلنجار با یه gm احمق :

vitamin2002
14-12-2009, 19:39
من که چیزی نفهمیدم اگه اون زرد ها را برداری می فهمم :31:
من می تونم بهت اطمینان بدم که پرمیوم یا غیر پرمیوم اهمیتی نداره ...
الان نگاه کنی کل یوزرا بن شدند این خیار بن نشده ولی آی پی های تمام اون یوزرا با خیار یکی بود :20:

Gam3r
14-12-2009, 20:30
ويرايش شد ... !
حوصله كل كل ندارم !

SoroudhM
14-12-2009, 21:59
کسی دعوتنامه سرویس جدید گوگل رو نمیخواد:

اين به چه دردي ميخوره؟
اگه جالبه من ميخوام:31:

Baltaza
14-12-2009, 22:12
سرویس جدید گوگل هست.
یک شبکه اجتماعی تووپ هست تازه بتاش ولی کولاکه

vitamin2002
14-12-2009, 22:47
بعد از دو سه روز کلنجار با یه gm احمق :

الان به تاریخش نگاه کردم درست همون زمونی هست که پس اوتت کرده بودم که بلافاصله رفتی ریپورت دادی که بنم کنند :31: 99 % مطمئنم که این ریپورت مال من هست چون تاریخش درست 1 روز بعد آتاک بهت هست :31:

Baltaza
14-12-2009, 22:50
woooow
در این حد ؟؟!! :دی

SoroudhM
14-12-2009, 23:11
سرویس جدید گوگل هست.
یک شبکه اجتماعی تووپ هست تازه بتاش ولی کولاکه
برام بفرست حالشو ببريم

vitamin2002
14-12-2009, 23:39
woooow
در این حد ؟؟!! :دی

آره در این حد :31: آخه چرا بره یکی دیگه را ریپورت بده ؟ خودشم درست بعد اون موقع که بهش آتاک دادم بره یکی دیگه را ریپورت بده . چه تصادفی :31: . من که مطمئنم این مال منه

C0OPeR
15-12-2009, 00:15
الان به تاریخش نگاه کردم درست همون زمونی هست که پس اوتت کرده بودم که بلافاصله رفتی ریپورت دادی که بنم کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 99 % مطمئنم که این ریپورت مال من هست چون تاریخش درست 1 روز بعد آتاک بهت هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
lol خوشم میاد هر چی تراوش میکنه میریزی بیرون آخرشم یه دو نقطه دی
خدایی قبل از اینکه بذارم فکر میکردم ممد یا آرش بیان گیر بدن کار تو بوده ریپورت دادی ولی دیگه فکرشو نمیکردم تو این وسط پیدات شه . خوبه تو پست قبلی نوشتم بعد از دو سه روز کلنجار با gm تو همین عکس هم 18-20-21 هستش تازه این واسه آخراشه !

شرمنده ولی اصلا ارزششو نداری بخوام ریپورتت رو بدم بیخیال دیگه عادت شده واسه من از این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی . البته تقصیر خودت نیست اینقدر به این و اون خیانت کردی و پشت سر من صفحه گذاشتی که همش در توهم به سر میبری :دی

در هر حال این ریپورت مربوط بود به ورد 10 و اتفاقا قرار بود توی فروم وست هم بذارمش و علنیش کنم ولی بیخیال شدم چون خودم سابقه بن داشتم .

موفق نباشی :31:

C0OPeR
15-12-2009, 00:19
آره در این حد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه چرا بره یکی دیگه را ریپورت بده ؟ خودشم درست بعد اون موقع که بهش آتاک دادم بره یکی دیگه را ریپورت بده . چه تصادفی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . من که مطمئنم این مال منه
تنها چیزی که میتون بگم اینه که خیلی رو داری .

vitamin2002
15-12-2009, 01:07
اگه مال من نیست و از خودت مطمئنی بدون سانسور بزار :31:
چون من 15 ام بهت آتاک دادم و عکس مال 18 و 19 ... هست و چون گفتی بعد 2-3 روز کلنجر از اونجا به فکر اون افتادم که ریپورت مال من :31: حالا اگه راست می گی بدون سانسور بزار من که 100 درصد مطمئنم این ریپورت مربوط به من است :31:

شرمنده ولی اصلا ارزششو نداری بخوام ریپورتت رو بدم بیخیال دیگه عادت شده واسه من از این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی . البته تقصیر خودت نیست اینقدر به این و اون خیانت کردی و پشت سر من صفحه گذاشتی که همش در توهم به سر میبری
این همه به من حرف گفتی ولی یادم نمی یاد من چیزی بهت گفته باشم حالا یک سوال می خواهم بپرسم :31:
چرا این همه حرص و جوش می خوری :31: ؟

پشت سر من صفحه گذاشتی
این ** شعرا بشنوم از شخص جناب عالی
چی گفتم :31: ؟

C0OPeR
15-12-2009, 01:30
دو سه روز از تاریخ نوشتن نه دو سه روز بعد از دوئل ! تیکت مال قبل دوئله ! (ما رو بگو واسه که داریم نوحه میخونیم)

اگه مال من نیست و از خودت مطمئنی بدون سانسور بزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از اول تاپیک تا الان 1000 بار این حرفو زدی "اگه از خودت اطمینان داری" عکس دوئل-عکس اسکیل-عکس ریپورت-عکس تلگرام و ....
این تویی که به همه شک داری نه بقیه

نمونش :

از دوئلات چرا نمي گذاري ؟؟؟
يکم بزار حال کنيم البته بدونه دستکاري

ین همه به من حرف گفتی ولی یادم نمی یاد من چیزی بهت گفته باشم حالا یک سوال می خواهم بپرسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا این همه حرص و جوش می خوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
حقته ریپورتتو بدم . تا حالا کلی بهم تهمت بیجا زدی و کلی حرف پشت سرم . نگو نگفتم که آمار همشو دارم .
جناب عالی به صورت واضح فعل خیانت رو انجام دادی (اسنادش هم موجوده :دی) جدی میگم حالا یه روز پستای قبلیت با پ خ هات رو میذارم که کاملا مشخص شه در چه سطحی نامردی کردی حالا چپ میری راست میری میای به من میگی این ریپورت داده این رفته شهر دشمن این باهات دوئل کرده و ...

چاقال حسابي لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه مي دي اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!!

من عکس دوئلهایی که پاس اوتم کردی چند بار رو ندارم خودت زحمتشو بکش .
خدایی خجالت نمیکشی ؟ :41: هر چند وقت یه بار میام اینجا دو تا پست بذارم برا ممد میای وسط رو اعصاب بابا برو بازیتو بکن .

vitamin2002
15-12-2009, 01:49
من فکر کنم صفحه قبل گفتم اون موقع من تازه وارد بودم و چون شما قبل از من چند ماه بازی کرده بودین به همین خاطر از من زیاد می دونستید
مگه من انکار کردم از تو و حاجی سوال پرسیدو مبانی را یاد گرفتم ؟؟؟ من خودم صفحه قبل رو نگاه کنی قبل خودت گفتم که شماها نبودین من دنبال این بازی نمی رفتم پس الان این عکس را گذاشتی مفهوم نداره چون من خودم گفتم قبل تو :31:
حالا قبل این که این عکس را بزاری عکس بالایی را بدون سانسور بزار ببینیم چی به چیه :31: حالا چون می بینه دست برنمیدارم دیگه پست نمی ده که منم عکس را نگم بده :31: ( ضمنا خوب کردی اون پایین را هم گذاشتی اونجا گفتم من الان 6 روزه شروع کردم :31: پس این طبیعی هستش که بپرسم )
حالا اگه راست می گی از تاپیک فرار نکن و اون عکس را بدون سانسور بزار هممون ببینیم :31: وگرنه از gm می پرسم ببینم کی را ریپورت دادی :31:

vitamin2002
15-12-2009, 02:05
دو سه روز از تاریخ نوشتن نه دو سه روز بعد از دوئل ! تیکت مال قبل دوئله ! (ما رو بگو واسه که داریم نوحه میخونیم)
خوب منم می گم که من بهت 14 آتاک دادم ضمنا اگه می خواهی نوحه زیاد نگم عکس ریپورت را کامل بزار :31:

از اول تاپیک تا الان 1000 بار این حرفو زدی "اگه از خودت اطمینان داری" عکس دوئل-عکس اسکیل-عکس ریپورت-عکس تلگرام و ....
این تویی که به همه شک داری نه بقیه

عکس خواستن به خاطر شک نیست به خاطر یادگیری هست البته یادم نمی یاد عکس تلگرام خواسته باشم عکس ریپورت را هم که الان می خواهم قبلا فکر نکنم خواسته باشم !!!!
البته یک بار از پلاگین استفاده کرده بودند برای ریپورت کار که ایتم را زیاد نشون بده اون موقع آره حق با توست اون موقع شک داشتم به عکس ها :31:

تا حالا کلی بهم تهمت بیجا زدی و کلی حرف پشت سرم . نگو نگفتم که آمار همشو دارم .
جناب عالی به صورت واضح فعل خیانت رو انجام دادی (اسنادش هم موجوده ) جدی میگم حالا یه روز پستای قبلیت با پ خ هات رو میذارم که کاملا مشخص شه در چه سطحی نامردی کردی
من که یادم نمی یاد اگه به یادم بیاری منم می تونم عذرخواهی کنم
من می خواهم مشکلاتمون را حل کنیم و مثل اون قدیما دور هم جمع باشیم

Baltaza
15-12-2009, 06:34
خدایی قبل از اینکه بذارم فکر میکردم ممد یا آرش بیان گیر بدن
من از رفیق زیاد خوردم تو هم میزدی مشکلی نبود...

Gam3r
15-12-2009, 13:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Baltaza
15-12-2009, 13:10
برام بفرست حالشو ببريم
آدرس Gmail خودتو بده

vitamin2002
15-12-2009, 13:30
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این خنده برای چی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :31:

Gam3r
15-12-2009, 14:26
به جمله هاي تو :

دستت طلا هركار بخواهي برات ميكنم ، برات آدمم ميكشم
چاقال حسابي لول دوئلت را ببر بالا چون الان بهم 182 تجربه مي دي اگه بهت آتاک بدم و ببرم !!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خجالت نميكشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vitamin2002
15-12-2009, 14:30
به جمله هاي تو :

خجالت نميكشي ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

جمله اول مربوط می شه به اوایل بازی و اولین تجربم در مورد دوئلر های رزیستانس یعنی چاغال :31: بود
جمله دوم بدون شرح :31:
ضمنا خجالت را من چرا بکشم اونی که ریپورت هم وطنش را داده بکشه :31:

vitamin2002
15-12-2009, 14:44
حیف که firearm جونش کمه وگرنه نمی گذاشتم زنده بمونند :31: از کار 2 ساعتی که بهتره :31:

C0OPeR
15-12-2009, 15:45
ضمنا خجالت را من چرا بکشم اونی که ریپورت هم وطنش را داده بکشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا شاهده نامردم همین الان ریپورتت رو ندم .

Baltaza
15-12-2009, 15:50

خوب چاقال آدم شک میکنه چرا تو اون گفتگو رو سانسور کردی.
کاملش رو بزار تا شک ها برطرف بشه...

C0OPeR
15-12-2009, 16:00
اصلا به کسی چه ربطی داره من اونجا چی نوشتم حتما یه چیزی بود که نمیخواستم کسی ببینه !!
اعصاب آدم از این بهم میریزه که چند بار دوئل گذاشتم گفت دروغه عکسشو بذار . به خودت چند بار گفت عکس از صفحه ریپورت با ساعت و تاریخ بذار - یه بار تلگرام گذاشتم گفت عکس کامل بذار و .... کلا من نمیدونم خودش رو در چه مقامی میبینه که همه باید برای اون اثبات و دلیل بیارن .

همون عکس هارو از دوئل و اسکیلام گذاشتم که رفت اسکیلاشو عوض کرد بعد هم منو پاس اوت کرد .
اصلا من دلم میخواد دوئل و عکس دست کاری شده بذارم تو مگه **** مالی ؟

خوب چاقال آدم شک میکنه چرا تو اون گفتگو رو سانسور کردی.
کاملش رو بزار تا شک ها برطرف بشه... دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .

Baltaza
15-12-2009, 16:04
دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .

موفق باشی عزیز...

آخر هم نشینی با بیگانه همینه دیگه.
دست خود آدم نیست...

C0OPeR
15-12-2009, 16:08
بیگانه شرف داره به منافق و نامرد .

C0OPeR
15-12-2009, 16:14
ریپورتت رو نوشتم حال نداشتم عکس بذارم توش هم نوشتم از چه روشهایی و چه نرم افزاری استفاده میکنی .
اگه بن شدی بدون کار من بوده اگه هم نشدی حالشو ببر .

آخرین پست من تو این تاپیک تخمی بود .

Baltaza
15-12-2009, 16:23

شرف تو رو هم دیدم

خوش اومدی

vitamin2002
15-12-2009, 17:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم از خنده می میرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی :31: بنم بشم باکی نیست عزیز دل برادر :31:
ضمنا خوشم می یاد عکس می خواهم :31: تو فکر می کنی من از روی اطمینان و شک عکس می خواهم اونجوری فکر کن
یادم یک بار با پلاگین گوگل دستکاری شده بود اگه منظورت اونموقع است که گفتم اطمینان ندارم آره راست هست اون موقع گفتم چون آخر سر معلوم شد که دستکاری شده ولی بعد اون موقع من نگفتم که عکس می خواهم چون اطمینان ندارم
============================================

خوش اومدی بن بشم چی می شه :31: بای بای وست :31:

عصاب آدم از این بهم میریزه که چند بار دوئل گذاشتم گفت دروغه عکسشو بذار
فکر نکنم یک بارم گفته باشم دروغه :31: همیشه من عکس دوئل می خواهم چون می خواهم تاکتیک طرف را بدونم :31:

به خودت چند بار گفت عکس از صفحه ریپورت با ساعت و تاریخ بذار
در مورد کارا همیشه من می گم تاریخ و ساعت را بزارین حتی تاپیک خود وست را ببینی اون جا هم سانسور کردند 2 بار گفتم تاریخ و ساعتشم بزارین چون امکان در اومدن آیتم های خاص در همون روز و دقیقه و همون کارخیلی زیاده ( البته این یک تئوری هست که من نگفتم تاپیک وست سرور ترکیه روش چند روز بحث شده بود )

کلا من نمیدونم خودش رو در چه مقامی میبینه که همه باید برای اون اثبات و دلیل بیارن
من نمی دونم چرا تو عکس خواستن را به معنای اثبات و دلیل معنی می کنی ؟ ( البته این عکس بالایی برای ریپورت فرق می کنه :31: )

همون عکس هارو از دوئل و اسکیلام گذاشتم که رفت اسکیلاشو عوض کرد بعد هم منو پاس اوت کرد
اینجاش را درست نیومدی چون از لول یک من فایر آرم بودم و اسکیلام را روی کارای پر تجربه می گذاشتم ضمنا مگه تو اونقدر مهم هستی که برم به خاطر تو اسکیل برگردونم !!!

اصلا من دلم میخواد دوئل و عکس دست کاری شده بذارم تو مگه **** مالی ؟
خوب منم دوست دارم عکس بخواهم و بگم ریپورت را بزار و ... مگه **** مالی ؟ :31: اینجاش جالب بود خدایی این ستاره ها یعنی چه :20:

دارم ریپورت رو مینویسم کامل شد عکسش رو هم میذارم .
خواهشا اون بالایی را هم بزار :31:

سوادم نرسید به اینجا . بدون شرح :31:

ریپورتت رو نوشتم حال نداشتم عکس بذارم توش هم نوشتم از چه روشهایی و چه نرم افزاری استفاده میکنی .
نیاز به شرح دادن تو نبود اونا خودشون می دونند که مولتی ها همشون از ------ استفاده می کنند :31: فکر کنم یک ذره از تو بیشتر بدونند

اگه بن شدی بدون کار من بوده اگه هم نشدی حالشو ببر .
همه بدونند بن شدم کار چاقال هست :31: این که خیلی آشکار بود
حاشو کجا ببرم :31:؟

در مورد آخرین پستت می تونم بگم خیلی ناراحت شدم الان می خواهم خودم را از پشت بام بندازم پایین که تو چرا دیگه اینجا پست نمی دی :31:
ولی در مورد تاپیک تخمی .... نمی تونم چیزی بگم چون از من فراتره

vitamin2002
15-12-2009, 18:25
سرور سوئد ببینید چی پیدا کردند :5:

Baltaza
15-12-2009, 22:08
وووو این دیگه چیه.
طرف عجب خر شانسی بود.
سعید از این اطلاعات داری به ما هم بده...
اینو دستت رو میبوسه معنی کن:دی

SoroudhM
15-12-2009, 23:16
وووو این دیگه چیه.
طرف عجب خر شانسی بود.
سعید از این اطلاعات داری به ما هم بده...
اینو دستت رو میبوسه معنی کن:دی

خيلي خر شانس بوده! توي جنگ پيداش كرده مثل اينكه تنها فردي بوده كه باقي مونده!
ما چند وقت پيش يك جنگ فورت بزرگ داشتيم از هر دو طرف 10 -12 نفر موندن كه خيلي جنگ باحالي بود.
من ورلد 5 كه ديگه بازي نميكن تو جنگ لباس خواب گير آوردم اما اين دوتا قابل مقايسه نيست:18:

vitamin2002
15-12-2009, 23:33
خيلي خر شانس بوده! توي جنگ پيداش كرده مثل اينكه تنها فردي بوده كه باقي مونده!
ما چند وقت پيش يك جنگ فورت بزرگ داشتيم از هر دو طرف 10 -12 نفر موندن كه خيلي جنگ باحالي بود.
من ورلد 5 كه ديگه بازي نميكن تو جنگ لباس خواب گير آوردم اما اين دوتا قابل مقايسه نيست:18:

آره این سلاح را زمانی پیدا کرده که فقط خودش تو فورت زنده مونده کسی دیگه زنده نمونده . باید هماهنگی کنم به فورت خودمون آتاک بدیم و فقط خودم join کنم :31:

vitamin2002
16-12-2009, 01:06
دیگه بنم بشم مهم نیست چون به هدف اولم رسیدم
walle888 مونده زیر پاهام :31: الان 166 تجربه می خواهم تا لول آپ کنم :31:

SoroudhM
16-12-2009, 11:41
دیگه بنم بشم مهم نیست چون به هدف اولم رسیدم

walle888 مونده زیر پاهام :31: الان 166 تجربه می خواهم تا لول آپ کنم :31:
ديگه داري به ته خط ميرسي.
----------------------
چه خبر شده دوباره توي ورلد 10؟؟!!!
ديروز 5 ساعت كوبيدم رفتم جنگ فورت هيچي هم گيرم نيومد! چون هيچ جنگي نزديك نبود
الان 11 تا جنگ همزمان راه انداختن.:18:
آخه نامردا كم كم بجنگيد بتونيم شركت كنيم:31:

Baltaza
16-12-2009, 12:58
سعید این خبر جدید سایت رو معنی کن تو یاهو هم بیا من آمار بدم تو بگو کدوم جنگ شرکت کنم....

SoroudhM
16-12-2009, 15:49
سعید این خبر جدید سایت رو معنی کن تو یاهو هم بیا من آمار بدم تو بگو کدوم جنگ شرکت کنم....
چيز خاصي نگفته سه تا مسابقه هستش كه هرماه برگذار ميشه و ببري بهت 5 تا تكه طلاي پرميوم ميدن.
1- بايد بالاترين دميجها رو در هر جنگ فورت داشته باشي (يعني هر كي بيشتر داشت برنده هستش) بين مدافعها و مهاجمها
2- تعداد مدالهايي كه در هر ماه ميگيري هركي بيشتر برنده
3- طراحي پرچم براي شهر كه بايد پس ضمينه غرب قديم باشه

كلا بدرد نيمخوره چون گير ما نمياد:27:

-----------------------------------
بررسي كرديد به من هم تلگرام بزنيد شايد منم بيام اونورا

روح سگ ول گرد
16-12-2009, 17:51
بروبچ اولین بازی آنلاین ایرانی راه افتاده سرور تستش به نام آسمان دژ. تاپیکش رو زدم تو بازیهای آنلاین تا تایید بشه

Baltaza
16-12-2009, 18:57
بررسي كرديد به من هم تلگرام بزنيد شايد منم بيام اونورا

فعلا سعید نیست منم اگه بخوام از شهر بیرون بیام به جنگ ها نمیرسم چون الان توی شهر GC هستم...

vitamin2002
17-12-2009, 00:56
اینم مال دیشب[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

روح سگ ول گرد
18-12-2009, 15:52
برو بچ تغییرات از ورد 5 به بعد چیاس؟ ورد جدید کی شروع می شه؟

می خوام بدونم اول بازی نیام ورد جدید کف کنم.
بروبچ قدیمی چه خبر؟

Haj_Amoo
18-12-2009, 17:47

بروبچ قدیمی چه خبر؟
فکر کنم آخرین ورلدی که دیدمت ورلد نه بود نه 5!
دیگه عارضم به خدمتت که که اگه خبر می خوای قریب 600 هفتصد صفحه خبر (یا مزخرف یا هرچیه اسمش رو میزارین!!) هست. وقت داشتی بخون!!
===
اون یوزر پر افخار من به ملکوت پیوست! دارم فکر می کنم اگه من نبودم چی میشد!!! (جواب ندید از زندگی نامید میشم!!!)

vitamin2002
18-12-2009, 17:57

بروبچ قدیمی چه خبر؟

هنوز ورلد 10 که 3.5 ماهه اومده

vitamin2002
18-12-2009, 17:58
دیگه عارضم به خدمتت که که اگه خبر می خوای قریب 600 هفتصد صفحه خبر (یا مزخرف یا هرچیه اسمش رو میزارین!!) هست. وقت داشتی بخون!!
===
اون یوزر پر افخار من به ملکوت پیوست! دارم فکر می کنم اگه من نبودم چی میشد!!! (جواب ندید از زندگی نامید میشم!!!)

سلام حاجی
حاجی دوست داریم :31:

Haj_Amoo
18-12-2009, 18:03
سلام حاجی
علیکم السلام!!

حاجی دوست داریم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین کارا رو کردی بهظی های بعضی خیال ها کردن!!!

vitamin2002
18-12-2009, 18:14
علیکم السلام!!

همین کارا رو کردی بهظی های بعضی خیال ها کردن!!!

:31: از وست بهم تیکت اومد گفتند همه ریختند به جونمون که تو مولتی هستی :31: گفتند ولی ما چیزی نتونستیم پیدا کنیم از این به بعد هم پیدا کنیم بنت نمی کنیم تا چشم حسود بترکه :31:
=============================
حاجی می بینم یوزرت از بن در اومده :5:

Haj_Amoo
18-12-2009, 18:17
حاجی می بینم یوزرت از بن در اومده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه دیدی؟!!
===
بدرود تا دیگر هفته ای سرسبز و بارانی (مزخرف رو خال می کنین؟!!)
===
توبه, توبه, توبه,سه بار توبه از اسپم!!!

vitamin2002
18-12-2009, 18:21
زود زود سر بزن بهمون
دلمون می تنگه ( الان چاقال پیداش می شه می گه جمله سازی اشکال داره :31: )

Baltaza
18-12-2009, 19:54
سلام حاجی چاکرم
سعید چی شد حالا اون مسئله حله؟؟

vitamin2002
18-12-2009, 20:01
سلام حاجی چاکرم
سعید چی شد حالا اون مسئله حله؟؟

کدوم مسئله ؟
باید یوزرت ورلد 9 پاک بشه بعد

Baltaza
18-12-2009, 20:38
کدوم مسئله ؟
باید یوزرت ورلد 9 پاک بشه بعد
کی میشه؟؟؟
اما نیاز به اون نیست چون فقط 24 ساعت مهمه.....
دارم به خانواده نارنج آب میگیریم :دی پدرم در اومد 900 تا نارنج از دو تا درختس حیاط جلومون گرفتیم....اووووووووووووف

روح سگ ول گرد
19-12-2009, 14:49
===

بلی بلی 600 صفحه ای بیش نیست :31:

ورد 9 فقط یوزر داشتم مثل ورد 10!

اما می خوام 11 رو جدی شروع کنم/.

الان هم تو آسمان دژم. سرور تستش

vitamin2002
20-12-2009, 10:30
قراره فردا ورلد 11 بیاد
دیگه شورش را در آوردند :2: حی ورلد جدید می یارند و اون یکی ورلد ها به فراموشی می ره :41:

Baltaza
20-12-2009, 11:33
من که نمیرم

vitamin2002
20-12-2009, 11:43
من که نمیرم

فروم وست که آلان دارند می گن بسه ورلد اومدن
=========================
مانیتورم از دیروز صبح از کار افتاده از laptop دارم می یام اینم که یاهو نداره نمی تونم بیام یاهو :41:

Gam3r
20-12-2009, 16:01
ئه ورلد ده داره مياد ؟
ايول

vitamin2002
20-12-2009, 16:28
ئه ورلد ده داره مياد ؟
ايول

ورلد ده که خیلی وقته اومده :31: الان 11 می خواهد بیاد که اونم بزارند
کاش نیاد :41:

Gam3r
20-12-2009, 16:41
سوتي بود ، منظورم يازده بود :دي
فردا مياد ؟‌

vitamin2002
20-12-2009, 18:13
سوتي بود ، منظورم يازده بود :دي
فردا مياد ؟‌

قراره فردا بیاد ولی اعتراضات زباده برای اون از دیروز vote باز کردند تا ببینند چند درصد راضی هستند و چند درصد ناراضی
کاش نیاد همین 10 ورلد به نظرم کافی هست

Gam3r
20-12-2009, 18:49
بياد بهتره

SoroudhM
20-12-2009, 20:00
بياد بهتره
نه بابا ورلد 10 كه اومد 8-9 كلا خوابيد ورلدهاي قديميتر مثل 1 هم كه تعطيله همه قديمي ها خسته شدن:41:
الان فقط همين ورلد 10 هيجان داره كه اونم تعطيل ميشه
من كه همين سه تا ورلدي كه موندم از سرمم زياده ديگه جديد نميرم:2:
بقيه ورلدارم پاك كردم

Gam3r
20-12-2009, 20:15
خب من ميرم !

vitamin2002
20-12-2009, 21:00
بياد بهتره
:13: مخالفم

نه بابا ورلد 10 كه اومد 8-9 كلا خوابيد ورلدهاي قديميتر مثل 1 هم كه تعطيله همه قديمي ها خسته شدن:41:
الان فقط همين ورلد 10 هيجان داره كه اونم تعطيل ميشه
من كه همين سه تا ورلدي كه موندم از سرمم زياده ديگه جديد نميرم:2:
بقيه ورلدارم پاك كردم
:11:موافقم

خب من ميرم !

زود برو:31:

Gam3r
20-12-2009, 21:15
از اينجا منظورم نبود مغز !

vitamin2002
20-12-2009, 21:23
از اينجا منظورم نبود مغز !

منم ورلد 11 را می گم . می گم زود برو ورلد 11 :31:

vitamin2002
20-12-2009, 21:37
رنک 6 ورلد 2 که طرف لول 99 بود و با هزار آرزو و بدبختی و 1 سال بازی به لول 99 رسیده بود الان بن شده :13:

Gam3r
20-12-2009, 21:38
خب هنوز كه نيومده !

Gam3r
20-12-2009, 21:38
رنک 6 ورلد 2 که طرف لول 99 بود و با هزار آرزو و بدبختی و 1 سال بازی به لول 99 رسیده بود الان بن شده :13:

آسياب به نوبت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vitamin2002
20-12-2009, 21:44
آسياب به نوبت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از وست تیکت اومده بهم که چرا همه می گن تو مولتی هستی :31:
منم گفتم اینایی که می گن من مولتی هستم نمی تونند تحمل کنند من تو رنک های بالا باشم و می خواهند بن بشم :31:
البته دیگه برام زیاد مهم نیست بن بشم یا نه همین که تونستم به بالاترین رنک بین ایرانی ها در کل ورلد ها برسم مهم بود بهم ولی الان رنک 6 و 5 با من هم لول هستند که این یعنی حداکثر تا دو هفته رنک 5 می شم البته اگه ...:31:

Gam3r
20-12-2009, 21:57
ميخواي سيبيل گرو بزارم بن نشي ؟

vitamin2002
20-12-2009, 22:03
ميخواي سيبيل گرو بزارم بن نشي ؟

والا فکر نکنم سبیل اینا قبول کنند
هر وقت خواستند می تونند بن کنند :31: براشون مهم نیست تو یا من این بازی را بازی کنیم یا نه !!!

Baltaza
20-12-2009, 22:15
نظر سنجی ورلد 11 کجا برم نه بگم....
اینا میخوان ورلد جدید بیاد برن از اول شروع کنن تا پرمیوم مصرف بشه....

vitamin2002
20-12-2009, 22:23
نظر سنجی ورلد 11 کجا برم نه بگم....
اینا میخوان ورلد جدید بیاد برن از اول شروع کنن تا پرمیوم مصرف بشه....

حرف اینه دیگه هر ورلد شروع می شه خیلی =ول به جیبشون می ره مخصوصا تا لول 50-60 اینا معمولا اونایی که پرمیوم دارند حداقل 2 تاش را فعال می کنند ( یکی انرژی و یکی هم برای پول زیاد تا بتونن لباس و ... بخرند ولی بعد لول 60 اینا چون دیگه احتیاج به پول کاهش می یابه دیگه فقط همون یکی پرمیوم یعنی انرژی زیاد را کاربرا معمولا فعال می کنند اینا هم وقتی می بینند تعداد کاربرایی که از پرمیوم دوم استفاده می کنند کاهش یافته زود به فکر ورلد جدید می افتند
اینم تاپیک رای گیری

SoroudhM
21-12-2009, 19:06
به قول ادمين بوتهارو پاتون كنيد و اسبهارو زين كنيد كه ورلد 11 اومد (البته براي اونايي كه ميخوان برن):27:
با اين كوئست هاي كريسمس حسابي ميشه لول آپ كرد
بريد حالشو ببريد:21:

Gam3r
21-12-2009, 19:31
من شايد رفتم همينجوري تفنني بازي كنم !

vitamin2002
21-12-2009, 20:03
به قول ادمين بوتهارو پاتون كنيد و اسبهارو زين كنيد كه ورلد 11 اومد (البته براي اونايي كه ميخوان برن):27:
با اين كوئست هاي كريسمس حسابي ميشه لول آپ كرد
بريد حالشو ببريد:21:

به نظرم هیچ کدومشون به درد نخوره البته به جز سری کوئست مایا Angel of love بقیه اش اگه حساب کتاب کنی :46: می فهمی که برای یک کسی کارای پر تجربه داره اصلا موثر نیست و وقت تلف کنی هست البته برای لول پایین خیلی موثره می شه با یک تیر دو نشون زد

Baltaza
21-12-2009, 20:14
ورلد 10 من اگه به جنگ های فورت چند روز گذشته میرفتم الان بجای لول 61 بایستی 63 میبودم :((

vitamin2002
21-12-2009, 20:33
ورلد 10 من اگه به جنگ های فورت چند روز گذشته میرفتم الان بجای لول 61 بایستی 63 میبودم :((

خوب برو شرکت کن دیگه !! یکم اعتماد به نفس داشته باش

Baltaza
21-12-2009, 23:10
خوب برو شرکت کن دیگه !! یکم اعتماد به نفس داشته باش

همشون توی اون هفته ای هست که من شیفت صبح هستم و زمانش هم از ساعت 1 تا 4 صبح هست

Haj_Amoo
22-12-2009, 19:17
سعید اونجا که گفتی من و چاقال کمکت کردیم و ....
اول این که هادی رو جا انداختی!!
دوم من کمک خاصی به تو نکردم به جز دو دو تا چهار تا و این که یوزر خیار (بدون اختیار خودم) به دست تو انداختم!! اگه یه مشکل پیش نیومده بود, خیار دست تو نمی افتاد و ... !!!
البته فقط اولش دست تو نبود و گرنه چیزی که الان هسی حاصل کار های خودته!!!

vitamin2002
22-12-2009, 20:13
سعید اونجا که گفتی من و چاقال کمکت کردیم و ....
اول این که هادی رو جا انداختی!!
دوم من کمک خاصی به تو نکردم به جز دو دو تا چهار تا و این که یوزر خیار (بدون اختیار خودم) به دست تو انداختم!! اگه یه مشکل پیش نیومده بود, خیار دست تو نمی افتاد و ... !!!
البته فقط اولش دست تو نبود و گرنه چیزی که الان هسی حاصل کار های خودته!!!

حاجی دوست داریم :31:
آره درسته هادی را جا انداختم
هادی دوست داریم :31:

چیزی که الان هسی حاصل کار های خودته!!!
این درسته ولی اون اوایل به سوالام جواب نمی دادین حوصله نمی کردم بازی کنم چون فکر می کردم بازی مسخره ای هست ( من تا اون زمان بازی آنلاین بازی نکرده بودم و فکر نمی کردم یک بازی به این حد من را مشغول کنه )
الان دارم خودم را می کشم تا زود لول 99 بشم تا از دست این وست رها بشم :13: معتادم کرده :31:
دیگه غلط بخورم من برم یک بازی آنلاین بازی کنم و یا یک ورلد جدید شروع کنم :31:
این یکی یک دونه ورلد برای هزار جدم کافیه :5:

vitamin2002
22-12-2009, 20:17
اینم بعد این دوئل و چند تا دوئل که قبلا با هاش کرده بودم و چند بار پس اوتی دیگه نتونست تحمل کنه فرار کرد :31:
فکر کنم باید منم نقل مکان کنم به یک جای دیگه چون این جای نقشه فقط برام موند رنک 1 دوئل
چاقالم که داره از دور دوئل می کنه :31: و نمی تونم باهاش دوئل کنم و تجربه بگیرم :46:

SoroudhM
22-12-2009, 20:48
چند روز پيش ديدم پولم يهو زياد شده تعجب كردم رفتم گزارشارو ديدم
خندم گرفت
SoroushM wins the duel, gains 62 experience points and steals $372 from Gader.

من توي پروفايلم نوشتم دوئل نميكنم حمله نكنيد اما نه اينكه يك لول 36 بياد منو تو لول 53 بزنه حالا لباس كارم داشته باشم:31:
البته نزديك بود ببره:27:
دستش درد نكنه به اين پوله نياز داشتم

vitamin2002
22-12-2009, 21:14
چند روز پيش ديدم پولم يهو زياد شده تعجب كردم رفتم گزارشارو ديدم
خندم گرفت
SoroushM wins the duel, gains 62 experience points and steals $372 from Gader.

من توي پروفايلم نوشتم دوئل نميكنم حمله نكنيد اما نه اينكه يك لول 36 بياد منو تو لول 53 بزنه حالا لباس كارم داشته باشم:31:
البته نزديك بود ببره:27:
دستش درد نكنه به اين پوله نياز داشتم

طعم کوکو می ده یکی بیاد بهت تجربه مفتی بده روشم 372 دلار پول بده :31:

SoroudhM
23-12-2009, 15:04
دو روز پيش چت روم جنگ برام باز نميشد
ديروز هادي توي جنگ ورلد 1 با فلش مشكل داشت و منم به سختي وارد شدم
امروز خودم جنگ فورت رو از دست دادم اين فلشا چه مرگشون شده؟
اين اختلالات از كجا مياد؟
دوباره چه خبره؟:41:
---------------------------
امروز يك لول 43 نزديك بود منو بكشه :دي
13 تا بيشتر ضربه زده بود مرده بودم اينا هم گير دادن!!

vitamin2002
23-12-2009, 15:32
دو روز پيش چت روم جنگ برام باز نميشد
ديروز هادي توي جنگ ورلد 1 با فلش مشكل داشت و منم به سختي وارد شدم
امروز خودم جنگ فورت رو از دست دادم اين فلشا چه مرگشون شده؟
اين اختلالات از كجا مياد؟
دوباره چه خبره؟:41:
---------------------------
امروز يك لول 43 نزديك بود منو بكشه :دي
13 تا بيشتر ضربه زده بود مرده بودم اينا هم گير دادن!!

منم با چت روما با فایر فاکس مشکل دارم ولی با ie با چت روما مشکل ندارم
فورتم که ورلد 9 چند روز می شه جنگ نداشتیم امشب یکی دارم بزار ببینم منم این مشکل را دارم یا ..

Baltaza
23-12-2009, 17:40
مشکل از مخابراتی های گرامی هست.
منم همه همه فلش ها مشکل دارم جز سایت های دولتی مثل تبیان

SoroudhM
24-12-2009, 10:41
من همينجا از زحمات بي حد اين عزيزان تشكر ميكنم كه هميشه روي اعصاب ما رژه ميرن:11:
من هي ميخوام اين كوئستهاي كريسمس رو تموم كنم يا خودم سوتي ميدم يا ميان ميكشنم!
بزاريد اين كوئستها رد شه بعد هرچي خواستيد بكشيد! نامردا:31:

vitamin2002
24-12-2009, 11:09
من همينجا از زحمات بي حد اين عزيزان تشكر ميكنم كه هميشه روي اعصاب ما رژه ميرن:11:
من هي ميخوام اين كوئستهاي كريسمس رو تموم كنم يا خودم سوتي ميدم يا ميان ميكشنم!
بزاريد اين كوئستها رد شه بعد هرچي خواستيد بكشيد! نامردا:31:

مگه تو کارای پرتجربه دیگه نداری ؟؟!!
این کویست ها که تجربه درست حسابی نمی دند که !! همه ریختند این کویست ها را انجام می دند

vitamin2002
24-12-2009, 11:22

تازه امروز صبح 1.5 ساعت نتونستم به دامنه های com , net , org , ... برم زنگ زدم شرکت گفتم اینترنت مشکل داره می گه به خاطر فیلترییننگ فقط به دامنه ir می شه رفت یکم صبر کنید خودش درست می شه :2:
من که دیگه کلافه شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شورش را در آوردند این اینترنت نفتی را :31:

SoroudhM
24-12-2009, 12:19
مگه تو کارای پرتجربه دیگه نداری ؟؟!!
این کویست ها که تجربه درست حسابی نمی دند که !! همه ریختند این کویست ها را انجام می دند
چرا زياد هست اما دنبال اتريب و اسكيل اضافي ميگردم:31:
اگر بموقع بتونم تمومش كنم دوتا اتريب گيرم مياد كه بنظر مياد نرسم

Baltaza
24-12-2009, 14:48

اینو از کجا بگیرم؟؟؟

vitamin2002
24-12-2009, 14:59

اینو از کجا بگیرم؟؟؟

باید سری کویست های کریسمس را بری تا آخرش این را بده
من که دیدم بهم صرف نمی کنه اون همه وقت بزارم روش تا یکی یدونه این کلاه را بگیرم با ا آتربیوت و 1 اسکیل
انشاالله سال بعد که دیگه دنبال رنک نیستم :31:

Baltaza
24-12-2009, 15:25
باید سری کویست های کریسمس را بری تا آخرش این را بده
من که دیدم بهم صرف نمی کنه اون همه وقت بزارم روش تا یکی یدونه این کلاه را بگیرم با ا آتربیوت و 1 اسکیل
انشاالله سال بعد که دیگه دنبال رنک نیستم
کدوم کوئستش؟؟
آخه کلاه هم یک ست هست هم اسکیلاش خیلی عالیه....

vitamin2002
24-12-2009, 16:02
برو انجام بده
من که می خواهم رنکم را ببرم بالا اسکیل و اتربیوت و ست اینا برام فعلا مهم نیست
لول 99 که شدم کل کویست ها را می رم :31: البته این کویست را نمی تونم برم چون هر سال فقط 1 ماه می شه رفت :41:

vitamin2002
24-12-2009, 23:32
hadi.hosseinzadeh ورلد 5 بن شده :41:
من نمی دونم چرا این ادمین داره لول بالا ها را بن می کنه !!! رنک 7 بود و رنک 1 دوئل :41:

SoroudhM
25-12-2009, 04:33

اینو از کجا بگیرم؟؟؟
اينو براي تمام شدنش 10 ساعت بايد كاري رو انجام بدي كه هايدينگ و ريپيرينگ ميخواد من كه نتونستم
حالا چكار ميكنه؟

Gam3r
25-12-2009, 08:07
hadi.hosseinzadeh ورلد 5 بن شده :41:
من نمی دونم چرا این ادمین داره لول بالا ها را بن می کنه !!! رنک 7 بود و رنک 1 دوئل :41:

اي بابا هادي چرا بن شد بچه ي خيلي باحالي بود :41:

vitamin2002
25-12-2009, 10:29
اي بابا هادي چرا بن شد بچه ي خيلي باحالي بود :41:

این هادی اون هادی خودمون نیست ها !!!
تو از کجا میشناسی این هادی را ؟؟!!

Baltaza
25-12-2009, 10:37
حالا چكار ميكنه؟

یک آیتم از ست holiyday هست و به همه att ها 2 تا اضافه میکنه

vitamin2002
25-12-2009, 11:00
شب این رنک یک از پس اوت در اومد ( می دونستم کی از پس اوت در میاد چون خودم پس اوتش می کنم :5: یک دقیه مونده نشسته بودم شهرش منتظر بودم تا از پس اوت در بیاد ) زود زدم دوئل و بعد 10 دقیقه طرف سوراخ شد :31:
نرفتم بخوابم تا بعد 1 ساعت دوباره بزنمش تا پس اوت بشه البته اگه آنلاین نشه و نبینه که جونش کمه و نره به خواب !! خلاصه دیدم طرف نرفطه به خواب من زدم دوئل تا طرف راند یک پس اوت بشه چون 1550 جون داره :31:
بعد اینکه این را دیدم شوکه شدم که طرف 48 ساعت قبل جونش 1550 بود الان تو این 48 ساعت اسکیلاش را برگردونده به هیلس !!!
یکم بالا را نگاه کردم دیدم طرف تو این یک ساعت مابین دو دوئل لول آپ کرده و برای اون هیلسش کامل شده منم گفتم جونمی جون و آخجون و ... که دوئل 3 را هم دارم و می تونم یک 350 تجربه دیگه بگیرم ولی حیف که بعد 1 ساعت دیدم زده به خواب :41:
الانم منتظرم بعد 8 ساعت دوباره برم سراغش :21: ( البته یک 4 ساعت بهش می خواهم فرصت بدم تا حداقل یکم از انرژیش استفاده کنه . گناه داره :46: )

vitamin2002
25-12-2009, 11:03
ببینید چی داد بهم :31: الان دیگه کل ست رقاص را دارم ولی نمی تونم ازش استفاده کنم چون کاراکترم male هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دنبال عصا بودم زد این را داد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Gam3r
25-12-2009, 12:17
این هادی اون هادی خودمون نیست ها !!!
تو از کجا میشناسی این هادی را ؟؟!!

ميدونم هادي گيمر نيست
ميشناسمش ، رفيق صميميمه

Baltaza
25-12-2009, 12:43
جریان این چرا توی آوتار شما چیه؟

Gam3r
25-12-2009, 12:59
جریان این چرا توی آوتار شما چیه؟

Baltaza
25-12-2009, 17:20
مرسی......

daniyel200511
25-12-2009, 22:46
navid.ahora
از جهان 1

vitamin2002
25-12-2009, 23:04
navid.ahora
از جهان 1

فعلا که لول 1 هستی پس بهتره به آخرین ورلد شرکت کنی !!

daniyel200511
25-12-2009, 23:11
اقا من این راهنما رو کنسل کرد حالا میخوام دوباره بیارم باید چی کار کنم؟؟؟؟

vitamin2002
25-12-2009, 23:15
اقا من این راهنما رو کنسل کرد حالا میخوام دوباره بیارم باید چی کار کنم؟؟؟؟

پایین تصویر سمت راست یک علامت تعجب هست اون را بزنی می یاره :11:

daniyel200511
25-12-2009, 23:26
خیلی بازی سختیه چون انگلیسیه کاش میشد فارسی بود

abtin5
25-12-2009, 23:29
سلام

ميگم چرا اين كوييست هاي اول كار تغيير كرده؟

مثلآ برا من كلاه خاكستري رو نداد.

vitamin2002
25-12-2009, 23:31
خیلی بازی سختیه چون انگلیسیه کاش میشد فارسی بود
زیادم سخت نیست یکم بازی کنی می فهمی چی به چیه ضمنا پست اول را حتما بخون

سلام

ميگم چرا اين كوييست هاي اول كار تغيير كرده؟

مثلآ برا من كلاه خاكستري رو نداد.
!!!! نفهمیدم چی تغییر کرده
کویست ها که همونه به تازگی ها هم کلی کویست اضافه شده

abtin5
25-12-2009, 23:34
مثلآ وقتي ميرسيديم لول 2 يه كلاه خاكستري ميداد اما حالا به من نداد اون صاحب كافه!!!!

vitamin2002
25-12-2009, 23:35
مثلآ وقتي ميرسيديم لول 2 يه كلاه خاكستري ميداد اما حالا به من نداد اون صاحب كافه!!!!

ببین کدوم کویست هست !!

abtin5
25-12-2009, 23:39
man hunt----Erick`s flight

اين دو تا هنوز نيومده

vitamin2002
25-12-2009, 23:54
man hunt----Erick`s flight

اين دو تا هنوز نيومده

والا نمی دونم چرا نیومده !!!
ببینم این کویست را کاملا رفتی یانه ؟Introduction

vitamin2002
26-12-2009, 10:13
بلاخره به رنک 5 هم رسیدم :31::5:
این رنک 3 و 4 ازم 1 لول جلو هستند که فکر کنم حداکثر تا 1 ماه می تونم رنک 3 بشم !!!

abtin5
26-12-2009, 13:59
تبريك ميگم

در ضمن بايد كويست ها رو به ترتيب بريم.

مثلآ الان براي من اون كلانتره باز شد. بعد از تموم كردن كويست صاحب كافه.

vitamin2002
26-12-2009, 14:04
تبريك ميگم

در ضمن بايد كويست ها رو به ترتيب بريم.

مثلآ الان براي من اون كلانتره باز شد. بعد از تموم كردن كويست صاحب كافه.
مرسی :10::11:
بعضی از کویست ها اونطوری هست همش اونطوری نیست
مثلا من الان کویست لول 67 را دارم ولی خیلی از کویست های لول پایین را نرفتم

abtin5
26-12-2009, 22:22
ميشه بپرسم m-pro چرا بن شده؟

Baltaza
26-12-2009, 23:07
بچه جاتون خالی امروز سوار الگانس پلیس شدم رفتم کلانتری:دی

SoroudhM
26-12-2009, 23:46
چكار كردي؟:18:
ببين توي زندگي واقعي هم بن ميشي:31:

vitamin2002
27-12-2009, 00:15
چند تا از دوستان که بازی را ول کرده بودند من با پرروکسی بازی می کردم که به خاطر مولتی همشون بن شدند

بچه مایه دار :31: تا حال من بنز سوار نشدم این سوار شد :31:

چكار كردي؟:18:
ببين توي زندگي واقعي هم بن ميشي:31:

SoroudhM
27-12-2009, 00:27
اين مشكل با فلشها هميشگي شد؟ :13:
كلا جنگ فورت تعطيل؟ (البته فعلا كه براي همه تعطيله):41:

vitamin2002
27-12-2009, 00:59
اين مشكل با فلشها هميشگي شد؟ :13:
كلا جنگ فورت تعطيل؟ (البته فعلا كه براي همه تعطيله):41:

آی پی عوض کنی درست می شه !!
فقط با آی پی ایرانی نمی شه فلش ها را باز کرد مثلا الان آی پیت را عوض کنی می تونی فلش ها را باز کنی :31:
من نمی دونم دلیلش چیه آخه !!!:2:

Baltaza
27-12-2009, 08:25
چكار كردي؟
ببين توي زندگي واقعي هم بن ميشي
هیچی با یک بچه سوسول دانشجو تهرانی دهن به دهن شدم جلو دوست دخترش چیز باد شده بود:دی
رفتم کلانتری اونجا رفع اتهام شدم 5 دقیقه نشد خونه بودم:دی

Gam3r
27-12-2009, 11:31

من اكانتم رو داده بودم آرش و سعيد بازي كنن و كلا خيلي كم سر ميزدم فقط خبر مرگ اكانتمو برام آوردن !
در هر صورت فرقي نميكرد چون من بازيو ول كرده بودم ولي اينجوري آبروم رفت

Baltaza
27-12-2009, 12:24
آواتار من چرا؟ بود کی پاک کرد؟:دی

Gam3r
27-12-2009, 12:47
همه ي آواتار چراها پاك شدن !

vitamin2002
27-12-2009, 13:13
من اكانتم رو داده بودم آرش و سعيد بازي كنن و كلا خيلي كم سر ميزدم فقط خبر مرگ اكانتمو برام آوردن !
در هر صورت فرقي نميكرد چون من بازيو ول كرده بودم ولي اينجوري آبروم رفت
مگه این خارجی ها تو را می شناسند که آبروت بره !! :31:

آواتار من چرا؟ بود کی پاک کرد؟:دی
خیلی تابلو شده بود

همه ي آواتار چراها پاك شدن !
خوب دیگه دیدند داره شورش می شه تاپیک را بستند و چند نفر را هم تعلیق کردند و چرا ها بدون جواب موند :13:

Gam3r
27-12-2009, 13:43
مگه این خارجی ها تو را می شناسند که آبروت بره !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آره ديگه بابا ميگن حتما اين همه وقت كه رنك يك بود با مولتي بود

vitamin2002
27-12-2009, 14:03
آرش الان m-pro ورلد 10 تو چه حالی است ؟ از شهر انداختنش بیرون یا نه ؟ رنک چنده الان ؟ :31:

SoroudhM
27-12-2009, 14:16
آرش الان m-pro ورلد 10 تو چه حالی است ؟ از شهر انداختنش بیرون یا نه ؟ رنک چنده الان ؟ :31:
هنوز رنك 5 دوئل هست
رنك 373 تجربه:31:

Gam3r
27-12-2009, 14:37
به به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vitamin2002
27-12-2009, 15:04
هنوز رنك 5 دوئل هست
رنك 373 تجربه:31:

به فاندر این روس ها تلگرام بده بگو این مولتی را از شهر بندازین بیرون :31:

SoroudhM
27-12-2009, 22:43
به فاندر این روس ها تلگرام بده بگو این مولتی را از شهر بندازین بیرون :31:

همون موقع انداختنش بيرون

vitamin2002
28-12-2009, 00:34
همون موقع انداختنش بيرون

دیدن الان آبروشون می ره :31:
اینترنت هم که رفته به زمان قرن 10 :31: 2 کیلوبایت سرعت می ده
این اینترنت را خیلی دوست دارم یک روز قطعه یک روز سایت باز نمی کنه یک روز فلش ها را باز نمی کنه یک روز یاهو کار نمی کنه یک روز سرعتش اونقدر زیاده که آدم حیفش می یاد از اینترنت استفاده کنه ... :31:

SoroudhM
28-12-2009, 02:54
دیدن الان آبروشون می ره :31:
اینترنت هم که رفته به زمان قرن 10 :31: 2 کیلوبایت سرعت می ده
این اینترنت را خیلی دوست دارم یک روز قطعه یک روز سایت باز نمی کنه یک روز فلش ها را باز نمی کنه یک روز یاهو کار نمی کنه یک روز سرعتش اونقدر زیاده که آدم حیفش می یاد از اینترنت استفاده کنه ... :31:
يك چيزهايي رو نبايد ببنيد زشته
اينا هواي شما رو دارن گفتن كسي دسترسي به اينترنت نداشته باشه اين چيزهاي زشت برداشته بشه بعد شما دوباره بياين از چيزهاي خوب اينترنت استفاده كنبد:31:

Baltaza
28-12-2009, 16:45
راه حل جدید برای دور زدن این مواقعی که یاهو رو می بندند دارین؟؟

Gam3r
28-12-2009, 16:51
براي من كه سالمه !!

Baltaza
28-12-2009, 19:10
اماکان نداره:دی
من یک راهی پیدا کردم :5:

vitamin2002
28-12-2009, 20:11
مال من که دیروز اصلا یاهوم قطع نبود فقط سرعت یلی کم بود نمی شد سایت ها را باز کرد
ضمنا این مشکل فلش برای جنگ های فورت برای من با فایرفاکس دیده نشد یعنی دیشب جنگ داشتیم نرفتم جنگ که شرکت می کنم و جنگ را نشون نمی ده وقتم هدر می ره ولی جنگ که شروع شد مثل همیشه تونستم جنگ را بدون مشکل فلش یا چیزی باز کنم

Baltaza
28-12-2009, 20:18
شما ها خر شانسید:دی

SoroudhM
28-12-2009, 21:44
مال من که دیروز اصلا یاهوم قطع نبود فقط سرعت یلی کم بود نمی شد سایت ها را باز کرد
ضمنا این مشکل فلش برای جنگ های فورت برای من با فایرفاکس دیده نشد یعنی دیشب جنگ داشتیم نرفتم جنگ که شرکت می کنم و جنگ را نشون نمی ده وقتم هدر می ره ولی جنگ که شروع شد مثل همیشه تونستم جنگ را بدون مشکل فلش یا چیزی باز کنم
من هر چي ايپي عوض كن دانلود كردم ويروس داشت
اما جنگ امروز رو بدون مشكل انجام دادم مشكل چت روماي جنگ هنوز پا برجاست

vitamin2002
28-12-2009, 23:02
من هر چي ايپي عوض كن دانلود كردم ويروس داشت
اما جنگ امروز رو بدون مشكل انجام دادم مشكل چت روماي جنگ هنوز پا برجاست

آره جنگ ها باز می شه ولی چت روما را منم نمی تونم با ای پی خودم باز کنم ولی با عوض کردن آی پی به راحتی چت روما باز می شه

vitamin2002
28-12-2009, 23:41
سروش چرا ورلد 1 را ترک کردی !! اون همه زحمت بکش بعد همه چی را بفروش و ول کن !!! :41:

SoroudhM
29-12-2009, 15:41
سروش چرا ورلد 1 را ترک کردی !! اون همه زحمت بکش بعد همه چی را بفروش و ول کن !!! :41:
ديگه حال نميداد
تيم اصلي كه باهاش بودم همه بازي رو ترك كردن به خاطر بچه ها اومدم اونها هم كه يا لولشون تا ته رفته مثل هادي يا ديگه حس بازي رو ندارن
بازيهاي آنلاينم تمام قشنگيش به افراديه كه هستند وگرنه خودش زود از دور خارج ميشه:19:
شما هم اين اكانتتون به آخر خط برسه همين كارو ميكنيد
من بعضي ورلدارو چند بار پاك كردم دوباره شروع كردم اما ديگه ورلد 8 و ورلد 10 بسه اينا هم تا به يك جايي برسن پاكشون ميكنم اگر ببينم ورلدش سوت و كور شده و از كسايي كه ميشناسم كسي نيست

abtin5
29-12-2009, 18:40
چجوري ميشه فهميد كدوم فورت در حال جنگه؟

vitamin2002
29-12-2009, 20:16
ديگه حال نميداد
تيم اصلي كه باهاش بودم همه بازي رو ترك كردن به خاطر بچه ها اومدم اونها هم كه يا لولشون تا ته رفته مثل هادي يا ديگه حس بازي رو ندارن
بازيهاي آنلاينم تمام قشنگيش به افراديه كه هستند وگرنه خودش زود از دور خارج ميشه:19:
شما هم اين اكانتتون به آخر خط برسه همين كارو ميكنيد
من بعضي ورلدارو چند بار پاك كردم دوباره شروع كردم اما ديگه ورلد 8 و ورلد 10 بسه اينا هم تا به يك جايي برسن پاكشون ميكنم اگر ببينم ورلدش سوت و كور شده و از كسايي كه ميشناسم كسي نيست

مطمئن باش من به لول 99 رسیدم بازی را ول نمی کنم چون بعد لول 99 اولا فورت ها را دارم دوما دوئل را دارم سوما کویست ( البته اونا هم تا 6-7 روز می شه تموم کرد همشون را ) من دعا می کنم زود برسم به لول 99 تا فقط از کار کردن خلاص بشم :13:

vitamin2002
29-12-2009, 20:18
چجوري ميشه فهميد كدوم فورت در حال جنگه؟

سمت راست زیر ستینگ یک گزینه هست برای دیدن فورت ها اون را بزنی می تونی ببینی البته فکر کنم تا یک لول خاص اون گزینه فعال نمی شه برات اگه برات فعال نباشه کد زیر را به قسمت ادرس مرورگرت کپی کن اتوماتیک اون صفحه باز می شه

abtin5
29-12-2009, 20:23
آره هنوز برام فعال نشده

ممنون كه اين راه رو گفتي.

vitamin2002
29-12-2009, 22:17
آره هنوز برام فعال نشده

ممنون كه اين راه رو گفتي.

همیشه یک راه فرار هست :31:

Gam3r
29-12-2009, 22:19
سعيد عين معتاد ها حرف ميزني :دي

Baltaza
29-12-2009, 22:26
معتاد هنوز ندیدی:دی

Gam3r
29-12-2009, 22:30
بستگي داره چه نوع معتادي بخواي :دي

vitamin2002
29-12-2009, 22:36
سعيد عين معتاد ها حرف ميزني :دي

من دیوانه این وست شدم انگار !!!
فکر کنم 100 % معتادم الان من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتاد وست !!!

SoroudhM
30-12-2009, 03:08
من دیوانه این وست شدم انگار !!!
فکر کنم 100 % معتادم الان من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معتاد وست !!!
اين بازيهاي آنلاين كاملا اعتياد آوره چون زود تموم نميشن
ممكنه 2 ساعت در روز وقتت رو بگيرن اما كل روز فكرت رو مشغول ميكنن:27:
بخاطر همينه كه خيلي ها يهو ولش ميكنن:31:

Gam3r
30-12-2009, 08:08
نه بابا كجا معتاد كننده هست ! من كه اين همه بازي كردم معتادش نشدم ! اعتياد چيه اصلا ! استغر فر الله !

vitamin2002
30-12-2009, 10:17
اين بازيهاي آنلاين كاملا اعتياد آوره چون زود تموم نميشن
ممكنه 2 ساعت در روز وقتت رو بگيرن اما كل روز فكرت رو مشغول ميكنن:27:
بخاطر همينه كه خيلي ها يهو ولش ميكنن:31:

اولش این ممد گفت که هر 4 ساعت می یایی 2 دقیقه کار می دی و ... ولی حق با توست کل روز آدم را مشغول می کنه
خودشم می خواست بیاره برای تراوین و نمی دونم چی چی که گولش را خوردم :31:

vitamin2002
30-12-2009, 10:18
لباس سوم ست خواب را هم برام داد :5:

Baltaza
30-12-2009, 12:50
:دی
میگم خر شانس هستید شما ها میگین نه....
3تا آیتم از ست خواب رو سعید داره دیگه....:((

SoroudhM
30-12-2009, 13:28
:دی
میگم خر شانس هستید شما ها میگین نه....
3تا آیتم از ست خواب رو سعید داره دیگه....:((
شانشون زياده
من يك آيتم ميخوام 15 ساعت كار كردم نميده حداقل ورلد 8 يكي از اين اتريبارو بگيرم:41:

Baltaza
30-12-2009, 14:16
شانشون زياده
من يك آيتم ميخوام 15 ساعت كار كردم نميده حداقل ورلد 8 يكي از اين اتريبارو بگيرم
من 6 ساعت پشت سر هم gorve rober کار کردم با لابور 50 هیچی نداد...:(
اگه یک انگوشتر از این کار پیدا کنم 1200 ex گیرم میاد و میرم لول 64

Baltaza
31-12-2009, 16:02
سعید عزیز دل تولدت مبارکــــــــــــــــــــ ـــــــــ