مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
به انگلیسی :
Main Building
Barracks
Defense
Flag
Rohstofflager
Tor
Tower of adventurers
Tower of the duelists
Tower of workers
Tower of soldiers
ZEDEHAL DEGE
05-07-2009, 05:21
سلام شماها که بن شدین اینترنتتون دیال اپ هست؟اخه یه جا خوندم دیال اپ شماره ای پی ثابتی نداره که اگه چن تا کاراکتر داشته باشیم لو بره.ببینین
ای پی (IP) :
شماره ایست که به هر کامپیوتر متصل به اینترنت داده میشود تا بتوان بهکمک آن شماره به آن
کامپیوترها دسترسی داشت. این عدد برای امپیوترهایی که حالت سرور دارند و نیز کامپیوترهای کلاینتی
که معمولا به روشی غیر از شمارهگیری (Dial Up) به اینترنت وصل هستند، عددی ثابت و برای دیگران
عددی متغیر است.و در هر بار وصل شدن به اینترنت این شماره عوض میشود یعنی هر بار که شما با شرکت ISP خود تماس گرفته و به اینترنت وصل میشوید، عددی جدید به شما نسبت داده میشود.این عدد یک عدد ۳۲ بیتی است و برای راحتی بهصورت زیر نوشته میشود:
xxx.xxx.xxx.xxx که منظور از xxx عددی بین ۰ تا ۲۵۵ است (البته بعضی شمارهها قابل استفاده نیست ). مثلا ممکن است آدرس شما به صورت ۱۹۵.۲۱۹.۱۷۶.۶۹ باشد. حتی اسمهایی مثل
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید که برای اتصال استفاده میکنید، در نهایت باید به یک IP تبدیل شود، تا شما سایت یاهو را ببینید.
ZEDEHAL DEGE
05-07-2009, 06:00
نه یه جای کار باز میلنگه .من ازدو تا کامپیوتر مختلف استفاده کردم ولی با یه کارت اینترنت بازم فهمید خودمم.
من واسه این پرسیدم چون خودم از آی پی متفاوت استفاده میکردم و بن شدم !
قبلا هم گفتم اینا به جز آی پی ! پسووردهای مشابه و ورود و خروج های مشکوک و متوالی رو چک میکنن
Haj_Amoo
05-07-2009, 08:47
سلام شماها که بن شدین اینترنتتون دیال اپ هست؟اخه یه جا خوندم دیال اپ شماره ای پی ثابتی نداره که اگه چن تا کاراکتر داشته باشیم لو بره.ببینین
من زماني كه دايل آپ داشتم آي پيم ثابت بود!!
dracula_killer
05-07-2009, 10:01
آقا آخر ما چه کنیم...یه اکانت دیگه بسازیم...یا با همین قبلیه بسوزیم و بسازیم؟
Haj_Amoo
05-07-2009, 11:21
از من ميشونوي اين يوزر رو حفظ كن منتها از الان به بعد با هدف اسكيل پخش كن! بعد هر وقت پول دست اومد سر فرصت اسكيل ها رو برگردون!!
اگه وقتش رو داري يه يوزر ديگه درست كن منتها توي يه ورلد ديگه!! چون توي همين ورلد به نظرم به بن شدن نمي ارزه!!
saeid.yavary
05-07-2009, 12:43
ببينم منظورت SMBB با REZA-X2 كه نيست !
آرش تو ورلد 2 اينا رو مي گي
saeid.yavary
05-07-2009, 12:48
يه اكانت جديد بساز بعد اكانت قبليتو 2 روز بده دست يكي از بچه ها بعد با اكانت جديدت بهش اتك بزن همه پولاشو بگير
اينجوري بن نميشي:20:
dracula_killer
05-07-2009, 13:02
می دونین...تا چند روز دیگه فورت میاد...اون وقت تا من اکانت جدید رو بسازم و قویش کنم دیگه فکر کنم ورلد 10م اومده...باشه من یه یوزره جدید میسازم
آرش تو ورلد 2 اينا رو مي گي
آره.
2تا دیگه هم دارم که کارگر نیست
saeid.yavary
05-07-2009, 13:13
ارش به smbb تلگرام دادم برو جواب بده
ارش به smbb تلگرام دادم برو جواب بده
شک داری خودم باشم؟؟
Master generals
05-07-2009, 13:47
از شهر چه جوری می تونیم خارج شیم؟
dracula_killer
05-07-2009, 14:05
از شهر چه جوری می تونیم خارج شیم؟
برو تو town hall بعد leave town رو بزن
Master generals
05-07-2009, 14:07
برو تو town hall بعد leave town رو بزن
پول هایی تو بانک چی میشه؟
پول هایی تو بانک چی میشه؟
اونا از دست نمیره !
dracula_killer
05-07-2009, 14:56
آقا من زدم به سیم آخر...هر چی داشتم فروختم یه لباس جدید خریدم...فکر کنم حالا کمی بهتر شد...نظرتون چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Haj_Amoo
05-07-2009, 15:36
اين ايرويي كه ديشب زدمش!!
ميل زده!!
bentonhunter On 7/4/09 at 9:46 PM
Your AWARE we're not at war anymore right?
يعني چي؟!!
مگه جنگ داری؟؟میگه ما که با کسی توی جنگ نیستیم :دی
Haj_Amoo
05-07-2009, 16:00
مگه جنگ داری؟؟میگه ما که با کسی توی جنگ نیستیم :biggrin:
بابا اين يارو از شهر ميدلتون هست! مگه شما باهاشون سر دعوا نداريد؟!!
فکر کنم داریم:دی
شاید یارو تو توهم فانتزی بوده
Haj_Amoo
05-07-2009, 17:51
عجب!!
حاجی این بنده خدا مشکل روانی داره ! عکس دوئل هاش با خودم رو چند صفحه قبل گ ذاشته بودم نیمدون دیدی با نه !
منم در عوض رفتم دو نفر از اعضای شهرشونو پاس اوت کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
SoroudhM
05-07-2009, 18:25
ok....اصلا میخوای اکانتم رو پاک کنم دوباره جدید بازی کنم؟:دی
اين گزينه ي بهتريه:31:
vitamin2002
05-07-2009, 19:02
CharlePrince موجودی هست خیلی وحشتناک
منم با این یارو چند بار دوئل کردم بعدش دیگه ورق دوئل کردن باهاش را بستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم انقار طرف فقط بر روی ویگور کار یا چی کار کرده که منم نمی تونم از پسش بر بیام
یک نفر دیگرم از میدیل ها است که مواظبش باشین اسمش Ripp3r است 10 روزه Hernando's sword [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیدا کرده اولین تجربه ضربش را من چشیدم 4 تا ضربه زد پس اوت شدم بعدش 2 روز بعد اون چینی پس اوتم کرد بعد دیگه از شهر در اومدم بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Haj_Amoo
05-07-2009, 19:03
حاجی این بنده خدا مشکل روانی داره ! عکس دوئل هاش با خودم رو چند صفحه قبل گ ذاشته بودم نیمدون دیدی با نه !
ديدم منتها يادم رفته!!!
Haj_Amoo
05-07-2009, 19:05
منم با این یارو چند بار دوئل کردم بعدش دیگه ورق دوئل کردن باهاش را بستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم انقار طرف فقط بر روی ویگور کار یا چی کار کرده که منم نمی تونم از پسش بر بیام
یک نفر دیگرم از میدیل ها است که مواظبش باشین اسمش Ripp3r است 10 روزه Hernando's sword [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را پیدا کرده اولین تجربه ضربش را من چشیدم 4 تا ضربه زد پس اوت شدم بعدش 2 روز بعد اون چینی پس اوتم کرد بعد دیگه از شهر در اومدم بیرون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس با يه عده قلچماق طرفيم!! بقيشون كه كلا پاس اوتن!! اونايي هم كه پاس اوت نيستن...!
ورلد 10 بیامد یا نیامد یا خواهد آمد یا نخواهد آمد ؟
Haj_Amoo
05-07-2009, 19:08
حالان حالان ها نيامدن خواهد نكرد!!!
vitamin2002
05-07-2009, 19:11
منم در عوض رفتم دو نفر از اعضای شهرشونو پاس اوت کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من به خاطر این عوضی و اون چینی عوضی و اون یکی عوضی تازه که سلاح مشهور سرد را از کجاش در آورده :31: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم از شهر در اومدم دارم مثل خر کار می کنم هر 2.5 روز یک بار لول آپ می شم تا زود برسم به لول 62 و Precise Peacemaker را بخرم ببینم می تونم از پس این سه عوضی در بیام یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
05-07-2009, 19:17
اگر بری
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید اینجا و توضیحاتش را بخونی گفته که چون به صورت دسته جمعی و یکجا اعلام جنگ می شه در فورت سیستمشون نتونسته پاسخ گو باشه به همین دلیل هنوز نمی تونند به ورلد های دیگه بدند اگه می تونستند چند تا ورلد را حذف می کردند حالا چه بمونه به ورلد جدید چون اگه ورلد جدید باز بیاد انگار یک ورلدم باید فورت باشه که در اون موقع باید بازم ارتقاع سیستم بدند هنوز از پس یک فورت نتونستند بر بیان چه بمونه بیان ورلد اضافه کنند الان دارن کار می کنند تا باگاش را اصلاح کنند خودش گفته باگاش را که اصلاح کردیم ( هفته بعد ) بعد باید مشکلاتی از قبیل هنگ کردن سیستم به خاطر درخواست بالا را بر طرف کنند بعد ...
من فکر کنم هنوز فورت بیاد خیلی می کشه تا فورتم نیاد ورلد جدید باز نمی کنند چون باید اول سیستم و سرور فورت را تامین کنند اگه دقت کنی الان 1 هفته ای می شه دارند پاک سازی می کنند و حی از تعداد یوزرا کم می شه و این یعنی اینکه به ورلد بعدی نمی ره :31:
نه بابا زورش به لول پایینتر از خودش میرسه xD
یک نفر دیگرم از میدیل ها است که مواظبش باشین اسمش Ripp3r است 10 روزه Hernando's sword
یادش بخیر اون زمان که با چاقال بازی میکردم این حدود 200 تا تجربه میداد ! چند بار هم پاس اوتش کردم عکس هاش توی همین تاپیک هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
05-07-2009, 19:25
نه بابا زورش به لول پایینتر از خودش میرسه xD
یادش بخیر اون زمان که با چاقال بازی میکردم این حدود 200 تا تجربه میداد ! چند بار هم پاس اوتش کردم عکس هاش توی همین تاپیک هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان به هیچ وجه نمی تونی
سلاحش را دیدی همون سلاحی است که از چک ها به دست می یاد بهش می گن سلاح مرگ ( در تاپیک ها )
طرف اصلا دوئلر نیست ولی داره با این سلاح دوئلر می شه تو 10 روز که این سلاح را پیدا کرده لول دوئلش رفته به ماه :31: من به جاش بودم همه اسکیلام را بر می گردوندم به ویگور و اپرنس و ایم بعد هیچ کی نمی تونست بهش زورم بگه
الان به هیچ وجه نمی تونی
اگه اون چاقال رو داشتم بهت میگفتم میتونستم یا نه ! نا سلامتی اون زمان که لول 30 بودیم رنک 40 دوئل بودیم داشتیم همینطوری هم میرفتیم جلو . حاجی هم رنک 20 بود ! این در مقابل بچه های ما سوسک بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه نکته بگم در مورد این یارو ! این بدبخت اصلا aim نداره (خیلی کمه) کاقیه dodge داشته باشی تا نتونه حتی یه اتک بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
05-07-2009, 19:37
اگه اون چاقال رو داشتم بهت میگفتم میتونستم یا نه ! نا سلامتی اون زمان که لول 30 بودیم رنک 40 دوئل بودیم داشتیم همینطوری هم میرفتیم جلو . حاجی هم رنک 20 بود ! این در مقابل بچه های ما سوسک بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما یه نکته بگم در مورد این یارو ! این بدبخت اصلا aim نداره (خیلی کمه) کاقیه dodge داشته باشی تا نتونه حتی یه اتک بده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط کافیه 2 تا بزنه هر ضربه 250 تا 230 می زنه:13:
چرا 250 تا 230 تا میزنه ؟
تو پروفایلش نوشته Best hit = 240 چجوری میگی 250 ؟!
بعد طرف لول 60 ه ! 20 لول بالاتره یعنی 20 تا اتربیوت و 60 تا اسکیل بیشتر داره ! نباید انتظار داشت که بشه زدش ولی بازم میگم اگه dodge با لباس روی 45-50 باشه نمیتونه حتی یه اتک بده بهت قول میدم .
vitamin2002
05-07-2009, 19:52
تو پروفایلش نوشته Best hit = 240 چجوری میگی 250 ؟!
بعد طرف لول 60 ه ! 20 لول بالاتره یعنی 20 تا اتربیوت و 60 تا اسکیل بیشتر داره ! نباید انتظار داشت که بشه زدش ولی بازم میگم اگه dodge با لباس روی 45-50 باشه نمیتونه حتی یه اتک بده بهت قول میدم .
از من گفتن باهاش در نیوفتین :31: سلاحش خفنه
CharlePrince از خواب بیدار شد برم یک تستی بزنم :دی با لول 30 برم به کامش.
راستی یکی از بچه ها ایرانی امروز به من حمله کرد یک دونه هم نزد :دی
king of karaj
king of karaj
اینکه یه روز از من خواهش میکرد بیاد توی سیلور !
Blue_Ray
05-07-2009, 21:49
نظرتون چیه؟:21::21:
طرف لباساش کلی بهتر از من بود...
اینکه یه روز از من خواهش میکرد بیاد توی سیلور !
امروز دوئل کرد خوردمش:دی
Haj_Amoo
05-07-2009, 22:03
نميدونم كسي بيكار هست يه مدت يوزر منو بچرخونه؟!!
Haj_Amoo
05-07-2009, 22:23
من يه مدت بايد برم اعتكاف!!
يوزرمم ظاهرا بايد امون خدا ول بشه!!
پس هيچ ديگه...
saeid.yavary
05-07-2009, 22:49
كسي ميتونه ورلد 2 رو باز كنه؟
سلام خوبین ؟
چند تا ورلد اومده ؟
*alimachal*
06-07-2009, 00:22
كسي ميتونه ورلد 2 رو باز كنه؟
من هستم کاری داشتید در خدمتم
سلام خوبین ؟
چند تا ورلد اومده ؟
9تا ورلد ناقابل یادش بخیر تو ورلد یک برا خودت یلی بودی
سلام خوبین ؟
چند تا ورلد اومده ؟
تبریک ویژه امیدوارم منم از بن دائم در بیام
من هستم کاری داشتید در خدمتم
داداش پاییه ای بریم یک شهر رنک یک بزنیم؟
9تا ورلد ناقابل یادش بخیر تو ورلد یک برا خودت یلی بودی
البته در رشته ی حمالی ! : دی
dracula_killer
06-07-2009, 13:35
میگم رفقا ها حالا بهتر نشد؟Aim اومد پایین ولی shooting رفت بالا:
vitamin2002
06-07-2009, 13:45
میگم رفقا ها حالا بهتر نشد؟Aim اومد پایین ولی shooting رفت بالا:
نسبتا خوبه ولی تا می تونی آتریبیوت ها را برگردون به دکستریتی
بعدش کم کم اسکیل ها را باید بر گردونی به اسکیل های دوئلت
یکم کارت زیاده باید بهت یه 7000 تا پول تزریق بشه :31:
dracula_killer
06-07-2009, 13:52
نسبتا خوبه ولی تا می تونی آتریبیوت ها را برگردون به دکستریتی
بعدش کم کم اسکیل ها را باید بر گردونی به اسکیل های دوئلت
یکم کارت زیاده باید بهت یه 7000 تا پول تزریق بشه :31:
7000تا؟....می گم نظرت چیه من تمام آیتمام رو بفروشم و پولشو بدم به شهر و بعدشم یوزرمو پاک کنم و دوباره از اول؟:31:
SoroudhM
06-07-2009, 14:15
7000تا؟....می گم نظرت چیه من تمام آیتمام رو بفروشم و پولشو بدم به شهر و بعدشم یوزرمو پاک کنم و دوباره از اول؟:31:
من كه گفتم بهتره البته حوصله ميخواد.
شما اوايل زود لول اپ ميكني. و راحت ميتوني به اسكيلات نظم بدي.
منم اول بازي با كوئستا رفتم جلو بعد يك مدت ديدم نه كوئست ميتونم انجام بدم نه شغل درست حسابي.
پاكش كردم از اول.
يكسري هم كه بن شدم باز از اول.:31:
پوستم كلفته:27:
vitamin2002
06-07-2009, 15:50
فکر کنم سعید ایده خوبی داده بود برو یک یوزر باز کن به اینم اصلا دست نزدن
بعد یوزر و پسورد این را بده به یکی از دوستا با این به اون یکی یوزرت اتاک بده و پولاش را منتقل کن
البته یک کارم می تونی بکنی خودت آتاک بدی ولی چون قانون را نادیده گرفتی یوزرت بن می شه اونم اون یوزری خواهد بود که باهاش آتاک دادی پس با یوزری که نمی خواهیش آتاک بده تا بنم بشه که هیچ چون مطمئن باش تا تو پولات را انتقال بدی بن نمی شی بی کار نیستند که بسیند یکی یکی ریپورت ها را چک کنند
سیستم اینجوری است که وقتی با آی پی همنام آتاک داده می شه سیستم اتوماتیک ریپورت می کنه تا بیان نگاه کنند و بن کنند تو تموم پولات را انتقال دادی مطمئن باش بعد بن بشه :5::21:
مطمئن باش اگر با یکی آتاک بدی هر دو بن نمی شه چون اونی که اتاک داده باید آتاک نمی داد
saeid.yavary
06-07-2009, 16:27
فکر کنم سعید ایده خوبی داده بود برو یک یوزر باز کن به اینم اصلا دست نزدن
بعد یوزر و پسورد این را بده به یکی از دوستا با این به اون یکی یوزرت اتاک بده و پولاش را منتقل کن
البته یک کارم می تونی بکنی خودت آتاک بدی ولی چون قانون را نادیده گرفتی یوزرت بن می شه اونم اون یوزری خواهد بود که باهاش آتاک دادی پس با یوزری که نمی خواهیش آتاک بده تا بنم بشه که هیچ چون مطمئن باش تا تو پولات را انتقال بدی بن نمی شی بی کار نیستند که بسیند یکی یکی ریپورت ها را چک کنند
سیستم اینجوری است که وقتی با آی پی همنام آتاک داده می شه سیستم اتوماتیک ریپورت می کنه تا بیان نگاه کنند و بن کنند تو تموم پولات را انتقال دادی مطمئن باش بعد بن بشه :5::21:
مطمئن باش اگر با یکی آتاک بدی هر دو بن نمی شه چون اونی که اتاک داده باید آتاک نمی داد
نه جفتش بن مي شه
چاقال رو مگه نديدين همه يوزراش بن شد
من چرا نمیشم؟:دی
........................
من الان نمونه بارز یک سابقه دارم ! هر کی رو میخواین نصیحت کنید من رو بندارین وسط :دی
vitamin2002
06-07-2009, 17:22
من الان نمونه بارز یک سابقه دارم ! هر کی رو میخواین نصیحت کنید من رو بندارین وسط :دی
ببینم چند تا یوزرت بن شد و کاراکترشون چی بود ؟؟ ( دوئلر و سرباز و کارگر و ... )
و آیا با یوزرات به یک نفر آتاک می دادی یا نه ؟؟مثلا با دو یوزر به یک نفر آتاک می دادی ؟؟
بینم چند تا یوزرت بن شد و کاراکترشون چی بود ؟؟ ( دوئلر و سرباز و کارگر و ... )
و آیا با یوزرات به یک نفر آتاک می دادی یا نه ؟؟مثلا با دو یوزر به یک نفر آتاک می دادی ؟؟
60000 بار توضیح دادم تو این تاپیک ! :((
پسوورد یکسان دلیل بن شدن من بود !! تو تیکت اینطوری جواب داده بودن
5 تا کاراکتر بودن 3 تا حدود لول 30 یکی لول 21 یکی هم لول 10
dracula_killer
06-07-2009, 18:10
یه راه کوچیک هم هست....به همه ضعیفا حمله کنم و پولاشونو بگیرم و جمع کنم و یه سروسامونی به یوزرم بدم..ها؟
وقتی که قاطی کنم :biggrin:
hadi_gamer
07-07-2009, 09:02
ایول خیلی باحال بود...:10:
تو هم بد قاطی میکنیا...:31:
به درگاه الهی برات دعا میکنم ! :27:
hadi_gamer
07-07-2009, 09:04
و باز هم grave robber :
ایول خیلی باحال بود...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم بد قاطی میکنیا...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کرده بود من کم میارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به درگاه الهی برات دعا میکنم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو خودت محتاجی به دعا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
07-07-2009, 09:17
ببین اینقدر برات کافی هست :21::27::31:
و باز هم grave robber :
خدایا شانس بده :27: وضعیت مارو که دیدی !
راستی کاراکتر لیدرشیپ کارم لول 40 ه داره 41 میشه ! کم کم میگیرمت ! اینم جواد کردم :31:
ببین اینقدر برات کافی هست
چند تاشو تلگرام کن واسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
07-07-2009, 09:48
چند تاشو تلگرام کن واسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرم باید امکان تبادل آیتم ها را با پول و اینا را بگذارند اینجوری که نمی شه :31:
hadi_gamer
07-07-2009, 09:53
خدایا شانس بده :27: وضعیت مارو که دیدی !
راستی کاراکتر لیدرشیپ کارم لول 40 ه داره 41 میشه ! کم کم میگیرمت ! اینم جواد کردم :31:
من که 10 روزه نمیتونم وارد ورلد 9 بشم.امروز یه تیکت فرستادم ببینم جریان چیه...
vitamin2002
07-07-2009, 10:19
من که 10 روزه نمیتونم وارد ورلد 9 بشم.امروز یه تیکت فرستادم ببینم جریان چیه...
برای من که مشکلی نیست
ببینم این تیکت چیه ؟؟ و به چه دردی می خوره ؟؟؟ و از کجا می کنند
کلا توضیح بده
ممنون :40::11:
برای من که مشکلی نیست
کلا توضیح بده
تیکت یک وسیله ی ارتباطی بین بازیکنان و تیم مدیریت میباشد !
توی تریبال که من برای تیم مدیریتش تیکت فرستادم و گفتم فلانی توی پروفایلش به من فحش داده ، گرفتن طرف رو بن کردن و سر 20 - 18 دقیقه جواب ریپورتمو دادن !!
dracula_killer
07-07-2009, 11:39
بعضی وقت ها برا منم اینطوری میشه...نمی تونم ورلدی رو باز کنم
راستی با ف ر ی گیت که میخوام برم داخل بازی میگه session expired
حالا چه کنم؟
بعضی وقت ها برا منم اینطوری میشه...نمی تونم ورلدی رو باز کنم
راستی با ف ر ی گیت که میخوام برم داخل بازی میگه session expired
حالا چه کنم؟
همون کاری رو بکن که 300.000.000 نفر دیگه میکنن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer
07-07-2009, 12:53
300000000 نفر دیگه چه می کنن؟
300000000 نفر دیگه چه می کنن؟
hadi_gamer
07-07-2009, 13:04
برای من که مشکلی نیست
کلا توضیح بده
تو سایت بازی که وارد میشی قبل از لاگین کردن یه سری گزینه اون زیر داره که یکیش support هست.اون رو میزنی و لاگین میکنی و مشکلت رو از بین چند گزینه انتخاب میکنی و یه متن براش مینویسی و سند میکنی.
تو سایت بازی که وارد میشی قبل از لاگین کردن یه سری گزینه اون زیر داره که یکیش support هست.اون رو میزنی و لاگین میکنی و مشکلت رو از بین چند گزینه انتخاب میکنی و یه متن براش مینویسی و سند میکنی.
اگه فحش بنویسی یا توی تیکتت چیزی ننویسی و بفرستی چی میشه ؟ :27:
hadi_gamer
07-07-2009, 13:23
اگه فحش بنویسی یا توی تیکتت چیزی ننویسی و بفرستی چی میشه ؟ :27:
نمیدونم.تجربشو نداشتم.میتونی امتحان کنی.:27:
هادی تا حالا اینقدر پول در آورده بودی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hadi_gamer
07-07-2009, 16:32
هادی تا حالا اینقدر پول در آورده بودی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره...... :27:
dracula_killer
07-07-2009, 17:21
این بازی بعضی وقتا واقعا حال میده!:دی
SoroudhM
07-07-2009, 17:21
و باز هم grave robber :
ايول:11:
من فقط دوتا كارگر دارم و دوتا هم سرباز. ماجراجوهام چيزهاي باحالي گير مي آوردم.:41:
فقط دارم Appearance رو براي سرباز ورلد 8 ميبرم بالا تا كارهاي با شانس زياد داشته باشم.
SoroudhM
07-07-2009, 17:23
این بازی بعضی وقتا واقعا حال میده!:دی
حالا خورد خورد اسكيلاتو برگردون يهو خرجت ميره بالا.
اينطوري دشمن تراشي ميكني بعدا مكافات ميشه:46:
dracula_killer
07-07-2009, 17:33
می دونم رفیق
میگم حالا به نظرت از کدوم شروع کنم؟سلاحم گرمه...ایم رو ببرم بالا یا شوتینگ رو؟
vitamin2002
07-07-2009, 17:43
می دونم رفیق
اول از همه آتریبیوت ها را برگردون بعد برو به سراع اسکیل ها
بعدش اسکیلات را طوری برگردون که شوتینگت تقریبا 2 برابر ایمت باشه ( البته یکم از 2 برابر بیشتر باشه ) بعدش اپرنسم از یاد نبر چون اونموقع نمی تونی آتاک درست حسابی بزنی
ضمنا چون در هنگام برگردوندن قیمت تصاعدی می ره بالا یکم آتریبوت که برگردوندی دیدی قیمتش زیاد رفته بالا دیگه برو به سراغ اسکیل ها ضمنا اول از همه برای اتریبوت برو به برگردوندن Strength و Mobility به Dexterity بعدش پولش را داشتی و اگر دیدی قیمت آتریبیوت کمتر شده برو به برگردوندن Charisma
vitamin2002
07-07-2009, 17:57
می دونم رفیق
ضمنا در دوئل ها حتما دو تا را به دست بزار
دو تای دیگه را من به جات بودم بازم یکی را می گذاشتم به دست یکیشم می گذاشتم به شونش البته اگه یکم دوئلر خوبی بودی اون یکی اضافه برای دست را می گفتم می گذاشتی به سر :21:
dracula_killer
07-07-2009, 18:08
ok.....الان دوباره باهاش دوئل کردم 500 تا به داده...خدا پدرشو بیامرزه...چه یوزر خوبیه:دی
vitamin2002
07-07-2009, 18:15
ok.....الان دوباره باهاش دوئل کردم 500 تا به داده...خدا پدرشو بیامرزه...چه یوزر خوبیه:دی
یک عکس از دوئل دومت بزار ( می خواهم یک چیزی را بررسی کنم :21:)
ضمنا تا گرون آخرش را بگیر :31: ضمنا در شهرش بخواب اون 1 ساعت فاصله را 10 دلار بده بخواب :31:
vitamin2002
07-07-2009, 18:18
ضمنا بیا یاهو
---------
از دوستان کسی هست که چارلاتان را باز کرده باشه ؟؟ اگر کرده یکی دو تا عکس از کارش بزاره ببینم ارزش داره ستش را بخرم یانه ؟
dracula_killer
07-07-2009, 18:37
ضمنا بیا یاهو
---------
از دوستان کسی هست که چارلاتان را باز کرده باشه ؟؟ اگر کرده یکی دو تا عکس از کارش بزاره ببینم ارزش داره ستش را بخرم یانه ؟
من آمدم:20:
اینم عکس دوئل دوم:
SoroudhM
08-07-2009, 01:32
می دونم رفیق
شوتينگ چون aim هم يدونه ميگيري. البته اكانتتو پاك ميكردي سرباز شوتينگ ميشدي بهتر بود. من 7-10 روزه شدم لول 13.
ماجراجو بدرد trading ميخوره مثلا 80 تا trade بقيه hide روي mobil هم كار كني هم كوئست ماجراجو را انجام ميدي هم كارهاي توپي داري.
SoroudhM
08-07-2009, 01:42
---------
ستش كلا ارزش داره پول داري بخر. در كارهاي ديگه كمك ميكنه.
اگر بتوني چارلاتانم باز كني كه كلي تو دوئل حال ميده مخصوصا به شوتينگا.:31:
من با كارگرم خريدم. البته چارلاتان رو نميتونم باز كنم چون ساختمان ساز خفنم و فقط رو همون كار كردم.
vitamin2002
08-07-2009, 06:47
ستش كلا ارزش داره پول داري بخر. در كارهاي ديگه كمك ميكنه.
اگر بتوني چارلاتانم باز كني كه كلي تو دوئل حال ميده مخصوصا به شوتينگا.:31:
من با كارگرم خريدم. البته چارلاتان رو نميتونم باز كنم چون ساختمان ساز خفنم و فقط رو همون كار كردم.
آره پول دارم الان بانکم 11320 دلار پول دارم :31:
ضمنا در مورد اینکه شوتینگ را زیاد می کنه بگم که ست دوئل من 29 تا شوتینگ را اضافه می کنه:31: در حالیکه ست چارلاتان 18
دوستان من چند روزی نیستم :دی
موفق باشید
آرش:40:
dracula_killer
08-07-2009, 11:21
آخیش....بالاخره طرف رو پس اوت کردم:دی
150 تا هم پول گرفتم...حیف که لول آپ شدم وگرنه یه حالی بهش میدادم
یه چیزی...من دیروز خواستم اسکیلام رو جابجا کنم به ازای یه اسکیل 80 تا میگرفت...البته من عوض نکردم...حالا که میرم میبینم شده 90 تا!....من که چیزی تغییر ندادم که قیمتش بخواد بره بالا!
سلام بچه ها
هيچكي تو شهر كوروش نيست؟ ايراني رو ميگم.
ميخوام خريد كنم ديدم هيچ جا بهتر اونجا نيست.
ممنون.
dracula_killer
08-07-2009, 12:06
سلام بچه ها
هيچكي تو شهر كوروش نيست؟ ايراني رو ميگم.
ميخوام خريد كنم ديدم هيچ جا بهتر اونجا نيست.
ممنون.
چرا حاجی هست
چرا حاجی هست
وا!!!
اسمش كه نيست. نكنه با يكي ديگه يوزره نه؟
hadi_gamer
08-07-2009, 15:24
ضمنا بیا یاهو
---------
در کل کار بدی نیست.پول و تجربه خوبی میده.
saeid.yavary
08-07-2009, 16:41
ضمنا بیا یاهو
---------
البته من Labor points تو این کار 120
hadi_gamer
08-07-2009, 20:29
وا!!!
اسمش كه نيست. نكنه با يكي ديگه يوزره نه؟
وا نه وارنا...:46::31:
با grave robber هم قاطی کردم ولی سرور اینذفعه سریع کوتاه اومد :27:
الان لیبورم 88 ه چرا آیتم های ارزون میده :41:
یکی لطفا اینارو ترجمه کنه ! تو فروم شهر بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
here is what we know so far:
Here is what is required to build the first building upgrades in a SMALL fort:
Headquarters lvl 2: 5 toolbox, 5 saw, 5 map.
Barracks lvl 1: 0 cotton, 0 rolls cloth, 0 hammers, 0 wood, 0 iron rods.
Defensive Barrier lvl 1: 0 wood, 0 barbed wire.
Flag lvl 1: 0 wood, 0 lasso.
Resource Stock lvl 2: resource stock does not require resources.
Gates lvl 1: 0 iron rods, 0 wood, 0 barbed wire.
Duelers Tower lvl 1: 0 iron rods, 0 wood, 0 barbed wire.
Adventurers Tower lvl 1: 0 iron rods, 0 wood, 0 barbed wire.
Soldiers Tower lvl 1: 0 iron rods, 0 wood, 0 barbed wire.
Workers Tower lvl 1: 0 iron rods, 0 wood, 0 barbed wire.
the newest info shows that iron, wood and barbed wire will be needed more then anything else. I know some of these jobs don't pay alot, but if we rotate between them we should have a nice stockpile when the time comes to take a fort.
new update:
3 sizes of forts:
* Build a big fort Description Your town needs $ 1600 and 41800 city points to construct a fort. This labor intensive project costs you 80 energy points.
* Build a medium-sized fort Description Your town needs $ 1200 and 36200 city points to construct a fort. This labor intensive project costs you 80 energy points.
* Construct a small fort Description Your town needs $ 800 and 24500 city points to construct a fort. This labor intensive project costs you 80 energy points
If it's same as with the jobs (and i would guess so) then there will come a big fort south of us just above the ghost town noivilbo, so we should try to get that first.
materials needed: (start saving those up)
headquarters: toolbox, saw, map
barracks: wood, iron rod
protective barrier: wood, barbed wire
flag: wood, lasso
gates: iron rod, wood, barbed wire
towers: iron rod, wood, barbed wire
Will update this when I find out more :)
There will be several towns (maybe 5towns max, can't say for sure) owning the fort, while 1 town "leads" the fort itself. The leading town of the fort is the town who built it.
Barracks
The Barracks in the forts are used as a hotel, except it gives more energy and it only takes 6 hours to sleep.
Barracks
Resource Stocks
There will be resource stocks where every player can deposit their products for building. The higher level the resource stock is, the more products and money you can store.
Resources Stock
Head Quarters
The headquarters works like the town hall in a town. The higher is goes the easier it is to build other buildings in the fort.
HQ
There is also a soldier tower, but it doesn't fit in the screen shot
Watch Towers
I don't know much about this feature yet. You are not able to attack other forts in the beta as of yet. We have the workers tower so far, and this is how it looks like: Obviously it's used to defend the fort
Watch Tower (Not the JW kind ;)
Protective Barrier(AKA, The wall)
There will also be a wall. This can also be upgraded.
Wall
THE FLAG
The flag will be the heart of the fort. I am not sure how it works yet, but we'll see in time.
Flag
FORT WEAPONS WILL BE SOLD IN THE GUNSMITH <- Currently this is how it is, it may change though. There are also rusty, normal and precise fort weapons, much like the duelling ones.
Try to stock pile as much as you can building materials named in this forum. we gonna need that to build when forts came out.
Big fort: requires a founder or a concilar of a city with more that 20000 points plus 10000 dollars in town treasury
Medium: Founder or concilar of a +10000 point town with 5000$ in the town treasury
small: founder or concilar of a +3000 point town plus 1500 dollars in the town treasury!
check this link:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
and tell me how a level 2 gunsmith could have a gatling gun????? I think you're info is from beta server which are different than what is uploaded on German server world 1 (which i'm in and our town has a big fort).
dracula_killer
08-07-2009, 22:23
بفرما:
یکی لطفا اینارو ترجمه کنه! تو فروم شهر بود
در اینجا چیزی است که ما میدانیم تا کنون :
در اینجا است که آنچه را لازم است برای ایجاد و ارتقاء ساختمان برای اولین بار در قلعه کوچک :
ستاد lvl 2 : 5 جعبه ابزار ، 5 را اره ، 5 نقشه.
پادگان lvl 1 : 0 پنبه ، 0 رول پارچه ، 0 چکش ، چوب ، 0 ، 0 میله های آهن است.
دفاعی lvl موانع 1 : 0 چوب ، 0 سیم خاردار.
پرچم lvl 1 : 0 چوب ، 0 کمند.
منبع انبار lvl 2 : سهام منابع منابع نیاز نمی کند.
دروازه های lvl 1 : 0 میله های آهن ، چوب ، 0 ، 0 سیم خاردار.
Duelers برج lvl 1 : 0 میله های آهن ، چوب ، 0 ، 0 سیم خاردار.
Adventurers برج lvl 1 : 0 میله های آهن ، چوب ، 0 ، 0 سیم خاردار.
سربازان برج lvl 1 : 0 میله های آهن ، چوب ، 0 ، 0 سیم خاردار.
کارگران برج lvl 1 : 0 میله های آهن ، چوب ، 0 ، 0 سیم خاردار.
جدیدترین اطلاعات را نشان می دهد که آهن ، چوب و سیم خاردار مورد نیاز بیشتر خواهد شد و سپس هر چیز دیگری. من می دانم برخی از این مشاغل کار زیادی پرداخت نیست ، اما اگر ما بین آنها را چرخاندن ما باید یک ذخیره خوب وقتی که زمان می آید را به یک دژ یا قلعه کوچک داشته باشند.
به روز رسانی جدید :
3 اندازه forts :
* ساخت یک توضیحات قلعه بزرگ شهر شما نیاز دارد $ 1600 و 41800 نقطه شهرستان برای احداث یک برج و بارو. این کار هزینه های پروژه های فشرده به شما 80 امتیاز مصرف انرژی است.
ساخت * یک متوسط توضیحات قلعه شهر شما نیاز دارد $ 1200 و 36200 نقطه شهرستان برای احداث یک برج و بارو. این کار هزینه های پروژه های فشرده به شما 80 امتیاز مصرف انرژی است.
* ساختن یک توضیحات قلعه کوچک و شهر شما نیاز 800 $ و 24500 نقطه شهرستان برای احداث یک برج و بارو. این کار هزینه های پروژه های فشرده به شما 80 انرژی نقطه
اگر آن را به عنوان شغل را با همان 's(و من تا می حدس) و سپس به یک قلعه بزرگ وجود آمده در جنوب از ما فقط در بالای noivilbo شبح شهر ، پس ما باید سعی کنید که اول است.
مواد لازم : (شروع به صرفه جویی در آن نام)
ستاد : جعبه ابزار ، دیدم ، نقشه
سربازخانه : چوب ، میله آهن
محافظ مانع : چوب ، سیم خاردار
پرچم : چوب ، طناب
دروازه : میله آهن ، چوب ، سیم خاردار
برج : میله آهن ، چوب ، سیم خاردار
به روز خواهد شد در این هنگام من بیشتر بدانید
خواهد بود در شهرهای مختلف وجود دارد (شاید حداکثر 5towns ، نمی توان گفت برای مطمئن) داشتن در قلعه ، در حالی که 1 شهر "منجر" خود قلعه. شهر پیشرو از قلعه این شهر که در آن ساخته شده است.
پادگان
این پادگان در forts را به عنوان هتل استفاده می شود ، به جز آن را می دهد انرژی بیشتر و آن را تنها در 6 ساعت طول می کشد تا به خواب.
پادگان
منبع سهام
خواهد شد سهام وجود دارد که در آن منابع هر بازیکن می توانید محصولات خود را برای واریز و ساختمان. در سطح بالاتر از سهام منابع شده است ، محصولات و پول بیشتری به شما می توانید فروشگاه.
منابع انبار
محله های قدیمی سر و
ستاد کار مانند سالن شهر که در یک شهر. بالاتر است که می رود که آسان تر از آن است که برای ساخت ساختمان های دیگر در قلعه.
مقر
نیز وجود دارد یک برج سرباز ، اما از آن ، در روی صفحه نمایش جا نمی شات
دیده بان برج
من نمی دانم که خیلی در مورد این ویژگی نشده است. شما قادر به حمله به forts دیگر در بتا تا نشده است. در حال حاضر در برج کارگران تا کنون ، و این است که چگونه آن را دوست رسد : بدیهی است از آن استفاده شده است به دفاع از برج و بارو
دیده بان برج (هنوز نوع JW
محافظ موانع (AKA ، دیوار)
شما نیز وجود داشته باشد یک دیوار. همچنین می توانید از این ارتقاء است.
دیوار
پرچم
پرچم خواهد قلب قلعه. من مطمئن نیستم که چگونه کار می کند با این حال ، ولی ما خواهیم در زمان را ببینید.
پرچم
سلاح های برج و بارو خواهد شد که GUNSMITH <-- در حال حاضر این است که چگونه است ، آن را تغییر دهید هر چند ممکن است به فروش میرسد. هم وجود دارد فرسوده ، سالم و با دقت به سلاح قلعه ، بسیار شبیه به آنهایی duelling.
سعی کنید به توده سهام تا آنجا که می تواند شما را از مواد ساختمانی به نام در این انجمن. ما نیاز به جاوا است که برای ساختن زمانی که forts آمد بیرون.
قلعه بزرگ : نیاز به یک موسس و یا یک concilar یک شهرستان با بیش از 20000 امتیاز به علاوه 10000 دلار در شهر خزانه
متوسط : موسس و یا concilar یک +10000 نقطه شهر با 5000 $ در خزانه این شهر را
کوچک : موسس و یا concilar یک شهر +3000 نقطه به اضافه 1500 دلار در خزانه این شهر را!
پرچم خواهد قلب قلعه. من مطمئن نیستم که چگونه کار می کند با این حال ، ولی ما خواهیم در زمان را ببینید.
لطفا این قسمت رو ترجمه کنید :)
dracula_killer
08-07-2009, 22:37
The flag will be the heart of the fort. I am not sure how it works yet, but we'll see in time.
میگه پرچم قلب(منظور اینه که خیلی مهمه) قلعه خواهد بود....من هنوز نمی دونم به چه دردی می کنه...ولی در آینده مشخص خواهد شد
عامیانه ترجمه کردم:دی
این قسمت رو هم بد ترجمه کرده گوگل....خودم درستش رو میگم:
FORT WEAPONS WILL BE SOLD IN THE GUNSMITH <- Currently this is how it is, it may change though. There are also rusty, normal and precise fort weapons, much like the duelling ones.
((اسلحه های قلعه در gunsmith فروخته خواهند شد))...بعد یارو گفته:در حال حاضر که اینطور است...فکر می کنم ممکن است تغییر کند....اسلحه های قلعه در سه دسته ی rusty(ضعیف)،normal(معمولی)،Precise(ک مل،دقیق) تقسیم بندی میشن....خیلی شبیه همون اسلح هایی که در دوئل ها به کار برده میشه
یه سوال اساسی دارم !
کسی میدونه لیبور در کار چه زمانی محاسبه میشه ؟ اول کار ؟ آخر کار یا وسط ؟
اینطوری میشه اول با لباس کار رفت بعد که شروع شد لباس ها رو عوض کرد ! لیبور میاد پایین ولی اگه کسی دوئل کنه حداقل لباس دوئل رو پوشیدی !! اصلا همچین چیزی ممکنه ؟
dracula_killer
08-07-2009, 22:49
یه سوال اساسی دارم !
اینطوری میشه اول با لباس کار رفت بعد که شروع شد لباس ها رو عوض کرد ! لیبور میاد پایین ولی اگه کسی دوئل کنه حداقل لباس دوئل رو پوشیدی !! اصلا همچین چیزی ممکنه ؟
والا نمیدونم...میگم یه زحمتی برات دارم...این طرف:Angelina Lucy (javascript:Reports.show(5916484);) خیلی روش زیاده....فکر کنم نیاز به گوشمالیت داشته باشه:27:...ماله میدل هست
saeid.yavary
08-07-2009, 22:49
ميگم فكر كنم اين خمپاره اندازه مال وقتي كه فورت بياد
اون شهري كه اينو داشته باشه چه حالي ميكنه با اين به هر كي يكي بزني در جا ميميره :27:
hadi_gamer
08-07-2009, 23:01
یه سوال اساسی دارم !
شما وقتی شروع به کار کنی دیگه نمیتونی لباسات رو عوض کنی.
فکر کنم نیاز به گوشمالیت داشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ماله میدل هست
اوکی عزیزم . الان که پاس اوتم فردا یه حال اساسی بهش میدم دور ورا پیداش نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميگم فكر كنم اين خمپاره اندازه مال وقتي كه فورت بياد
اون شهري كه اينو داشته باشه چه حالي ميكنه با اين به هر كي يكي بزني در جا ميميره
این خمپاره 120 ه !! قیمتشم بخون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما وقتی شروع به کار کنی دیگه نمیتونی لباسات رو عوض کنی.
میشه عزیزم . موقع دوئل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همین الان تست کن ببین)
فقط موقعی نمیشه که لیبور کمتر از 0 بشه !
dracula_killer
09-07-2009, 12:18
آقایون یه سوال
یه کارگر لول 33 چه قدر HP داره؟...الان 700 تا دمج بهش دادم...هنوز زندست!!!!
saeid.yavary
09-07-2009, 12:42
آقایون یه سوال
یه کارگر لول 33 چه قدر HP داره؟...الان 700 تا دمج بهش دادم...هنوز زندست!!!!
به لباساشم بستگي داره ببين اونا hp زياد نمي كنن
معمول بين 600تا 700تا داره
saeid.yavary
09-07-2009, 12:44
......حذف شد
vitamin2002
10-07-2009, 10:51
من می خواهم ست چارلاتان را بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته این نقطه انحرافی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصل مطلب ایه که چند روزه تاپیک سوت و کوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer
10-07-2009, 11:12
میگم من این تغییرات رو انجام دادم:
به نظرتون بهتر نشد؟....حالا بدم به اپیرنس یا بازم بدم به شوتینگ؟
vitamin2002
10-07-2009, 11:47
میگم من این تغییرات رو انجام دادم:
به نظرتون بهتر نشد؟....حالا بدم به اپیرنس یا بازم بدم به شوتینگ؟
آره یه 15 تابده اپرنس :21:
ZEDEHAL DEGE
10-07-2009, 11:51
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::5:: 14:دیگه سوت کور نیس.:39:.من خیلی باحالم نه؟مگه اینکه خودم بگم.:39::8:
dracula_killer
10-07-2009, 11:58
آره یه 15 تابده اپرنس :21:
بفرما ولی دیگه پولم ته کشید...11 تا دادم....:
vitamin2002
10-07-2009, 11:59
:19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::1 9::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::19::5:: 14:دیگه سوت کور نیس.:39:.من خیلی باحالم نه؟مگه اینکه خودم بگم.:39::8:
داری اسپم می دی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الانه که مدیرا و همکارای بخش بیان حسابت را برسن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------------------------------
دوستان کسی می دونه اون ریپر اون سلاح مگر را چه طوری پیدا کرده ؟
ZEDEHAL DEGE
10-07-2009, 12:05
دراکول توکه خوب دوئل میکنی لول دوئلت هزارو پونصده نه؟ولی باز این چاقال ترکونده رنک چنده؟صدو خورده ایه؟ولی این داش اکول مث بمب هسته ای ترکونده ها لول 30 !!!!ااااااااا الان امریکاییا اینو ور میدارن میکنن مدرک که ایرانیا سلاح هسته ای دارنو به صورت رمزی تو فرومها با همدیگه ارتباط دارن:39:. سلاح داش اکول سرده .انگا 90 درصد لول بالاهای دوئل سلاح سرد دارن.
ZEDEHAL DEGE
10-07-2009, 12:10
چطوری حسابمو میرسن؟اخطار که نمیدن فق پیامو حذف میکنن که عیبی نداره یه جورایی خوشمم میاد پاک کنن.و اما بعد اهم...اقا این فورت جدید و قلعه و این حرفا چیچیس؟این یارو دو صفحه قبل چرا یه جای اضافی داره؟بالای عکس اسبو میگم فک کنم همونی که بش میگی سلاح مرگ عن ده کورا نابو؟
Haj_Amoo
10-07-2009, 12:16
دوستان کسی می دونه اون ریپر اون سلاح مگر را چه طوری پیدا کرده ؟
فايل تصويري به دست آوردنش توي پي سي يو تي يوب بود خيلي صفحه پيش گذاشته بودم!!
دراکول توکه خوب دوئل میکنی لول دوئلت هزارو پونصده نه؟ولی باز این چاقال ترکونده رنک چنده؟صدو خورده ایه؟ولی این داش اکول مث بمب هسته ای ترکونده ها لول 30 !!!!ااااااااا الان امریکاییا اینو ور میدارن میکنن مدرک که ایرانیا سلاح هسته ای دارنو به صورت رمزی تو فرومها با همدیگه ارتباط دارن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سلاح داش اکول سرده .انگا 90 درصد لول بالاهای دوئل سلاح سرد دارن.
در مورد سلاح هسته اي يه مدت توي پروفايل وستم نوشته بودم كه سلاح هسته اي دارم ولي فوندر شماره دو كورش و يك سيلور گفت كه برش دارم اينجا ملت ساسي نيستن!!!
ZEDEHAL DEGE
10-07-2009, 12:20
اخ سرممممممممممممممم:19: الان دیدم منو زدی بیخیال کله نیس که توپ بولینگه از این سفت تر چیزی پیدا نکردم شایدم از این توپای مال جرثقیلای خونه خراب کنیه:9:.فیلم لورر هاردی دیده بودین؟کلاهو سرش گذاش تازه فهمید یه اجر خورده تو سرش.
ویتامین dont be like that .ایقد فیلم زبان اصلی دیدما اینم یه تیکه از she is the man بود خیلی توپ بود 5 و6 بار دیدمش بازم حال میده دختره خودشو شبیه پسرا میکنه د برو که رفتی فوتبال بازی.واما بعد:25::25::25::25:.........تو این فورت که میخواد بیاد چن تا شهر یکی میشن؟خوب که چی بشه؟چطوری یکی میشن؟چن صفه قبل گفته بود بزرگترین فورت مال همون سرور المانیه چهار تا شهر کامل داره یعنی چی؟
ZEDEHAL DEGE
10-07-2009, 12:23
سلام حاجی جون التماس دوعا خوش گذش اعتکاف؟
و اما بعد...... میشه دوباره فایلشو بذاری؟من ندیدم.
Haj_Amoo
10-07-2009, 12:34
سلام حاجی جون التماس دوعا خوش گذش اعتکاف؟
اساسي!!!
و اما بعد...... میشه دوباره فایلشو بذاری؟من ندیدم.
ZEDEHAL DEGE
10-07-2009, 12:49
تو تریبال همه منابعو کردم لول بیست:26:بزن بریم سرباز سازی.ای یارو دلدار من ای اهوی مشکینم گر اسمان بگذارد کام دل مسکینم ای مهجبین در ملک چین از اندوه تو من غمگینم تو دریای روشن دل ما چو ماهی بر رخ خال هندو چو هاروت و ماروت بگووو اتش خیزد از چشم جادوت ....:8:و اما بعد:25::25::25::25:
خرابه حاجی نشون نمیده اولش که فیلتره بعدشم هیچی.
hadi_gamer
10-07-2009, 13:13
میشه عزیزم . موقع دوئل نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (همین الان تست کن ببین)
فقط موقعی نمیشه که لیبور کمتر از 0 بشه !
عزیزم من میگم نمیشه.من تست کردم.تو برو تست کن.:27:
hadi_gamer
10-07-2009, 13:14
تو تریبال همه منابعو کردم لول بیست:26:بزن بریم سرباز سازی.ای یارو دلدار من ای اهوی مشکینم گر اسمان بگذارد کام دل مسکینم ای مهجبین در ملک چین از اندوه تو من غمگینم تو دریای روشن دل ما چو ماهی بر رخ خال هندو چو هاروت و ماروت بگووو اتش خیزد از چشم جادوت ....:8:و اما بعد:25::25::25::25:
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی.
Haj_Amoo
10-07-2009, 13:23
فولتر باشه خراب كه نيست!!
ZEDEHAL DEGE
10-07-2009, 15:56
فکر کنم تاپیک رو اشتباه اومدی.
باشه بابا حالا یه چیزی ا دهنم پرید تو هم گیر بده.:13:
خوب چجوری باید دیدش حاجی؟شکنشو به کار ببرم؟یه امتحانی میکنم.
ZEDEHAL DEGE
10-07-2009, 16:21
این چیه حاجی؟ادرس فرومه؟خیلی جالب بود .مخصوصا این جملهه نمیدونم چی گفته ولی خیلی گوگولی مگولی گفته
mammamia !!! quanti cavoli per prendere quella dannata spada !!!! اخیش موش بخوردت.به درد من که نخورد نه که فول انگلیسیم تا بخوام همرو ترجمه کنم کارتم تموم شده بعد خر بیار باقالی بار کن...باز چیزی نگی اق یا خانوم؟هادی.میدونم فروم خر فروشی نیست.ادم دلش نمیاد دو کلوم اختلات کنه ا ترس اینکه یکی بش بپره نه اون اول که واسه اختصار پشت سر هم پست نمیدادم و یکی رو ویرایش میکردم بهم پریدن نه الان که واسه دوکلوم حرف از سر دل خوشی بهم پریدن با کدو ساز باید رقصید ؟اخرشم با خرم باید پرت شم تو رودخونه.:44:
واما بعد.....
من یه کاراکتر ساختم با ---- شکن که میخوام برم تو بازی میگه باید جاوا رو فعال کنم!!!چن تا شکن مختلفم امتحان کردم همرو همین میگه ینی چی؟
Haj_Amoo
10-07-2009, 16:45
من یه کاراکتر ساختم با ---- شکن که میخوام برم تو بازی میگه باید جاوا رو فعال کنم!!!چن تا شکن مختلفم امتحان کردم همرو همین میگه ینی چی؟
بي خيال يوزر دوم شو!!
===
قابل توجه دوستان اين كليپي كه گذاشتم طرز به دست آوردن شمشير هرناندو بود!!
عزیزم من میگم نمیشه.من تست کردم.تو برو تست کن.:27:
بفرما اینم اثبات ! اگه بازم باور نمیکنی بگو ویدئو آپلود کنم :27:
=====
اینم همونی که خیلی ازش میترسین ! با dodge و tactic صفر به من حمله کرده !
اگه هم لول بودیم عمرا میتونست بزنه ! بخصوص اینکه من 47 اسکیل روی fine motor skill دارم ! که کم کم بر میگردونم :31:
اینم کاراکتر leadership کارم xD
Haj_Amoo
10-07-2009, 17:46
اینم همونی که خیلی ازش میترسین ! با dodge و tactic صفر به من حمله کرده !
والا تا اونجايي كه من ميدونم تاكتيك توي حمله تاثير نداره!!
Haj_Amoo
10-07-2009, 17:50
كار ما رو باش!!!
والا تا اونجايي كه من ميدونم تاكتيك توي حمله تاثير نداره!!
حاجی جون اگه دفت کنی من مدافع هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم گفته بودم این بدبخت aim نداره ! ببین منی که اسکیل هایی که روی جاخالی تاثیر داره صفره رو 4 تا اتک داده ! پس اگه dodge داشته باشی کارش تمومه xD
vitamin2002
10-07-2009, 17:57
چاقال تاقنست چنده ؟
Haj_Amoo
10-07-2009, 18:00
حاجی جون اگه دفت کنی من مدافع هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميدونم!! منتها خيال كردم ميگي اون با Dodge و تاكتيك صفر بهت حمله كرده!!
SoroudhM
11-07-2009, 00:05
آره پول دارم الان بانکم 11320 دلار پول دارم :31:
ضمنا در مورد اینکه شوتینگ را زیاد می کنه بگم که ست دوئل من 29 تا شوتینگ را اضافه می کنه:31: در حالیکه ست چارلاتان 18
آخه فقط شوتينگ نيست. كل موارد مورد نياز دوئل زياد ميشه
*alimachal*
11-07-2009, 02:06
خونه دار و بچه دار زنبیلو وردارو بیار
*alimachal*
11-07-2009, 02:14
حالا که اشتباهی دو بار شد اینرو هم میذارم
با این لباسه Picking Agaves رو هم که برای کوئست ورکرها لازمه می تونم برم
اینم بهترین آیتمیه که تو همین کار گرفتم ولی چون قدیمی بود تو ریپورتام نبود
خونه دار و بچه دار زنبیلو وردارو بیار
ماشالا ! هر چی حمع کردی نگه داشتی دیگه ها ؟!
میبینم که پریمیرم هم داری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من واسه ورد 10 میگیرم اینطوری نمیشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Haj_Amoo
11-07-2009, 07:32
اينم اينونتوري من!!!
اينم اينونتوري من!!!
Total buy price: $6766
حاجی شماره حساب بده کمک های نقدی رو واریز کنیم :27:
vitamin2002
11-07-2009, 08:45
اينم اينونتوري من!!!
این چوبات را نگه دار فورت بیاد خیلی لازممون می شه :31:
منم 3 روز بعد اینونتورم را می گذارم
ضمنا دوستانی که اینونتورشون را می گذارند بگند جمعا چه قدر اینونتور دارند ( پولی )
امروز 3-4 تا از شاخ های میدلتونی رو سر جاشون نشوندم :31:(همه جزء بهترین دوئلرهای ورد)
جالبه گنده هاشون که کتک خوردن این بچه Warrior of Hope اومده انتقام بگیره ! نامرد تا تونسته ویگور گرفته ولی بازم نتونست ببره و ضایع شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کی از همونا که با رنک 9 دوئل همین ورد بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
vitamin2002
11-07-2009, 09:24
امروز 3-4 تا از شاخ های میدلتونی رو سر جاشون نشوندم :31:(همه جزء بهترین دوئلرهای ورد)
جالبه گنده هاشون که کتک خوردن این بچه Warrior of Hope اومده انتقام بگیره ! نامرد تا تونسته ویگور گرفته ولی بازم نتونست ببره و ضایع شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم کی از همونا که با رنک 9 دوئل همین ورد بود[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاغال اگه بشه یک عکس از اسکیلات بگذار ( می خواهعم برای خودم یک آنالیز بکنم )
اگر نمی گذاری حداقل بگو toughness چنده ؟؟
ضمنا برو به اینونتورش نگاه کن اینونتوره دوئل این طرف این نیست ست دوئل داره فکر کنم تازه از پس اوتی در اومده تو هم رفتی حسابش را رسیدی
معمولا اگه یک نفر پس اوت بشه ست دوئلش را می گذاره کنار می ره با لباسی کار می کنه که بیشترین لیبور را براش برای اون کار مورد نظرش بده
ضمنا من چند بارم قدیما :31: بهش آتاک داده بودم خوب خورده بود ولی برای انتقام اومد بیشتر از اونی زد من بهش آتاک داده بودم فکر کنم تاکتیک اصلا نداره و در عوض اپرنسش زیاده
اگر نمی گذاری حداقل بگو toughness چنده ؟؟
به مقدار کافی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا برو به اینونتورش نگاه کن اینونتوره دوئل این طرف این نیست ست دوئل داره فکر کنم تازه از پس اوتی در اومده تو هم رفتی حسابش را رسیدی
معمولا اگه یک نفر پس اوت بشه ست دوئلش را می گذاره کنار می ره با لباسی کار می کنه که بیشترین لیبور را براش برای اون کار مورد نظرش بده
ضمنا من چند بارم قدیما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش آتاک داده بودم خوب خورده بود ولی برای انتقام اومد بیشتر از اونی زد من بهش آتاک داده بودم فکر کنم تاکتیک اصلا نداره و در عوض اپرنسش زیاده
اول یه اطلاعاتی از این بنده خدا بهت بدم (تو پروفایلش نوشته)
Best Dueling Rank : 4
Best Hit - 91
Best Duel - 610
یعنی اینکه ویگورش حدودا 60-65 ه و دوئلر مهاجمه !
در مورد لباساش هم اونموقعی که دوئل کردم این لباسهایی که الان پوشیده تنش نبود ! و اگر هم بود بازم فرقی نداشت !
( به نظرت با لباس میتونست بزنه ؟ )
خلاصه هر حالتی یه anti هم داره !
vitamin2002
11-07-2009, 09:59
به مقدار کافی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول یه اطلاعاتی از این بنده خدا بهت بدم (تو پروفایلش نوشته)
Best Dueling Rank : 4
Best Hit - 91
Best Duel - 610
یعنی اینکه ویگورش حدودا 60-65 ه و دوئلر مهاجمه !
در مورد لباساش هم اونموقعی که دوئل کردم این لباسهایی که الان پوشیده تنش نبود ! و اگر هم بود بازم فرقی نداشت !
( به نظرت با لباس میتونست بزنه ؟ )
خلاصه هر حالتی یه anti هم داره !
به مقدار کافی یعنی چه ؟؟ :13:
یعنی نمی گی toughness چند داری ؟
ببین اگه نگی وقتی به یه شهری برم می یام حسابت را می رسم آآآآآ :31: :46::46:
به مقدار کافی یعنی چه ؟؟ :13:
یعنی نمی گی toughness چند داری ؟
ببین اگه نگی وقتی به یه شهری برم می یام حسابت را می رسم آآآآآ :31: :46::46:
فقط میتونم بگم resistance تقریبا 160 ه حالا خودت حدس بزن :31:
یعنی در بد ترین حالت 80 تا دمیج کم میکنم حالا میخواد اسلحه سرد باشه یا گرم :27:
هر موقع هم دوست داشتی با من دوئل کن . خدا رو چه دیدی شاید قضیه بر عکس شد :46:
vitamin2002
11-07-2009, 10:31
فقط میتونم بگم resistance تقریبا 160 ه حالا خودت حدس بزن :31:
یعنی در بد ترین حالت 80 تا دمیج کم میکنم حالا میخواد اسلحه سرد باشه یا گرم :27:
هر موقع هم دوست داشتی با من دوئل کن . خدا رو چه دیدی شاید قضیه بر عکس شد :46:
خوب الان ماکسیمم هیت من 200 است ( البته لول 40 بودم اون موقع الان 46 هستم ( یکم مونده 46 بشم ))
کمترینم هم 130 پس فکر کنم 50 تا 120 در هر ضربه بتونم بزنمت باید بهت یک آتاک بدم
البته این آتاک به منظور برد و ... نمی باشد فقط می خواهم یک آنالیز کرده باشم
1 ماه بعد می رم یک شهری اون موقع امتحان می کنم :31::18:
دیروز به یکی حمله کردم تو ورلد 2 زدم کشتمش چند ساعت بعد بهم پیغام داد تو پیغامش بهم فحش مادر داده :41:
چطوری اطلاع بدم به ادمین بنش کنن تا دیگه ازین غلطا نکنه ؟
خوب الان ماکسیمم هیت من 200 است ( البته لول 40 بودم اون موقع الان 46 هستم ( یکم مونده 46 بشم ))
کمترینم هم 130 پس فکر کنم 50 تا 120 در هر ضربه بتونم بزنمت باید بهت یک آتاک بدم
البته این آتاک به منظور برد و ... نمی باشد فقط می خواهم یک آنالیز کرده باشم
1 ماه بعد می رم یک شهری اون موقع امتحان می کنم :31::18:
آخه مگه میشه رنج اتک بین 130 تا 200 باشه ! :18:
احتمالا اون 200 رو توی سر زدی ! الان شوتینگت چنده ؟
با این حال من کتک خورم ملسه در خدمت دوستان هستم :27:
دیروز به یکی حمله کردم تو ورلد 2 زدم کشتمش چند ساعت بعد بهم پیغام داد تو پیغامش بهم فحش مادر داده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوری اطلاع بدم به ادمین بنش کنن تا دیگه ازین غلطا نکنه ؟
عزیزم کنار دکمه reply یه همچنین دکمه ای هستش برای گزارش دادن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (البته یخورده کوچیک تر از این) :27:
vitamin2002
11-07-2009, 11:23
آخه مگه میشه رنج اتک بین 130 تا 200 باشه ! :18:
احتمالا اون 200 رو توی سر زدی ! الان شوتینگت چنده ؟
با این حال من کتک خورم ملسه در خدمت دوستان هستم :27:
west.net/images/icons/warn_circle.png[/IMG] (البته یخورده کوچیک تر از این) :27:
toughness چند تا داری :31:
اون 200 تا در سر بود البته اون موقع لولم کم بود الان 6 لول آپ کردم یعنی 18 اسکیل و 6 تا دکستریتی :31:
فقط بگم شوتینگ به حد کافی دارم :31:
toughness چند تا داری :31:
اون 200 تا در سر بود البته اون موقع لولم کم بود الان 6 لول آپ کردم یعنی 18 اسکیل و 6 تا دکستریتی :31:
فقط بگم شوتینگ به حد کافی دارم :31:
تجربه به من میگه حد اکثر دمیجی که الان میتونی بزنی 140-145 ه و از من میشنوی با این دمیج فکر دوئل با من رو از سرت بیرون کن :27:
(این یک تهدید نیست !! این یک خواهشه) :31:
vitamin2002
11-07-2009, 11:46
تجربه به من میگه حد اکثر دمیجی که الان میتونی بزنی 140-145 ه و از من میشنوی با این دمیج فکر دوئل با من رو از سرت بیرون کن :27:
(این یک تهدید نیست !! این یک خواهشه) :31:
منظورت اینه که آتاک بدم بهت می بازم ؟؟
:9::9:
آخرین آتاکی که زدم مربوط می شه به : Duel: vitamin2002 vs. Force10 On 6/30/09 at 9:26 AM
منظورت اینه که آتاک بدم بهت می بازم ؟؟من کی همچین حرفی زدم !
ولی جدا الان طلبه شدم بهم اتک بدی یه کار کن یه حرکتی بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا زیاد طرف سلاح گرم ها نمیرم بدم نمیاد ببینم میتون بزنم یا کتک میخورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer
11-07-2009, 12:16
من کی همچین حرفی زدم !
ولی جدا الان طلبه شدم بهم اتک بدی یه کار کن یه حرکتی بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا زیاد طرف سلاح گرم ها نمیرم بدم نمیاد ببینم میتون بزنم یا کتک میخورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول!
دوئل کردین بذارین اینجا ما هم ببینیم یاد بگیریم::20:
vitamin2002
11-07-2009, 12:45
ورلد ده اومد ؟
نه نیومد قرارم نیست به این زودیا هم بیاد چون به خاطر فورت کمبود سرور دارند :31:
به به میبینم چند روزی نسیتم خوب تاپیک میره جلو :دی
دوستان فعلا سفر من تمدید شد و حالا حالا ها نیستم(شما حال میکنید که حرف های مفت منو نمیخونید:دی)
خوب اگه خبری یا اتفاقی مربوط به من بود یا هست یا باید بدمنم رو به من پ.خ کنید:دی
چون حوصله خوندن تاپیک ندارم و سرعت اینجا هم از ذغالی بد تره
موفق باشید
آرش:40:
Haj_Amoo
11-07-2009, 20:56
اينترنتم خرابه!! صبح خواستم جواب بدم قطع شد!! اوضاعي داريم واقعا!! الانم حوصله ندارم!!
Haj_Amoo
11-07-2009, 22:29
دوتا دوئل با يه نفر داشتم خواستم بزارم هركاري كردم بالا نيومد مجبور شدم آدرسش رو براتون بزارم!!
اين دوئل موقع حمله:
اين دوئل موقع دفاع:
dracula_killer
12-07-2009, 10:52
دوتا دوئل با يه نفر داشتم خواستم بزارم هركاري كردم بالا نيومد مجبور شدم آدرسش رو براتون بزارم!!
اين دوئل موقع حمله:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداين دوئل موقع دفاع:
ایول حاجی:33:...رو سفیدمون کردی:46:
Blue_Ray
12-07-2009, 20:49
چرا این قدر اینجا خلوته؟:41:
.خوب حالا یه سوال بپرسم تاپیک بیاد بالا:20:
من الان با این لیاسایی که دارم 17 تا به شوتیگ و 13 تا به اپرنس اضافه می کنه.
خواستم یه چند تا لباس بخرم که شوتینگ بشه 24+ و اپرنس 18+ بشه...
اما بعد پیش خودم گفتم من که تاکتیک ندارم اگه قید اپرنس رو بزنم و فقط لباسایی که شوتینگ بیشتری میده بگیرم واسه ی دفاع هم خوب میشه.
در ضمن وقتی توی پروفایل دوئلر های حرفه ای رو می بینم اکثرا فقط لباسای شوتیگ دارند...
Haj_Amoo
12-07-2009, 20:58
چرا این قدر اینجا خلوته؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.خوب حالا یه سوال بپرسم تاپیک بیاد بالا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان با این لیاسایی که دارم 17 تا به شوتیگ و 13 تا به اپرنس اضافه می کنه.
خواستم یه چند تا لباس بخرم که شوتینگ بشه 24+ و اپرنس 18+ بشه...
اما بعد پیش خودم گفتم من که تاکتیک ندارم اگه قید اپرنس رو بزنم و فقط لباسایی که شوتینگ بیشتری میده بگیرم واسه ی دفاع هم خوب میشه.
در ضمن وقتی توی پروفایل دوئلر های حرفه ای رو می بینم اکثرا فقط لباسای شوتیگ دارند...
من تخصصي در زمينه پخش دوئل و از اين كار ندارم ولي به عنوان يك هيچ كاره ميگم بهتر اينه كه يا فقط روي آپارانس كار كني يا روي تاكتيك!! مثلا من الان دوئلر دفاعي هستم آپارانسم صفره با لباس كردمش 20!!
===
من مي خوام از اين به بعد به جاي Picking Agaves دوئل كنم!! با اين كاره هر دو ساعت بيشتر از 100 تا تجربه نميده ولي توي دوئول با همين دوساعت مي تونم بين 300 تا 400 تا تجربه بزنم به جيب بعلاوه پول اگه گير بياد!! خوبه؟!
Haj_Amoo
12-07-2009, 21:25
من اومده بودم شهرتون چون توي جنگ هست محل خوبي برا دوئلر دفاعي!! ولي ظاهرا اين چيزي جز اون يارو چارل پرنس كه آخر عاقبت دوئل باهاش معلومه عايد ما نميشه!! مجبور شدم با اين آپارانس نيمه و ناقص خودم دست به كار بشم چهار تا دوئل انجام دادم سه تاش رو بردم يكيش رو هم باختم!! روي هم 492 تا تجربه گرفتم ! دوتا لول دوئلم رفت بالا يكي هم لول خودم!!
===
بعد عمري يه كوئست كه بشه انجام داد برام باز شد:
Blue_Ray
12-07-2009, 21:37
من تخصصي در زمينه پخش دوئل و از اين كار ندارم ولي به عنوان يك هيچ كاره ميگم بهتر اينه كه يا فقط روي آپارانس كار كني يا روي تاكتيك!! مثلا من الان دوئلر دفاعي هستم آپارانسم صفره با لباس كردمش 20!!
نه قرار نیست که من روی تاکتیک کار کنم منظورم این بود که لباسایی که میگیرم بهتر نیست که فقط به شوتینگ اضافه کنه تا به هر دوتاشون(شوتینگ و اپرنس).و الا من اسکیل هام رو فقط روی شوتینگ و اپرنس می ذارم...:8:
Haj_Amoo
12-07-2009, 21:46
نه قرار نیست که من روی تاکتیک کار کنم منظورم این بود که لباسایی که میگیرم بهتر نیست که فقط به شوتینگ اضافه کنه تا به هر دوتاشون(شوتینگ و اپرنس).والا من اسکیل هام رو فقط روی شوتینگ و اپرنس می ذارم...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوبه! من اگه جاي شما بودم لباس مي گرفتم كه به دو تاش اضافه كنه! چرا؟ نميدونم!! سليقه اي! در مورد اين كه اسكيلاتون رو فقط رو شوتينگ و آپارانس ميزاريد به نظرم كار خوبيه!!
بايد منتظر باشي تا اهل فن نظر بدن. از بچه هاي نسبتا جديد استاد چاقال و آق ويتامين هستن كه تخصص دارن و از بچه هاي با تجربه هم ميشه به هادي بازيگر (!) و عزيزي كه اسم يوزرش m_r نميدونم چي بود، اشاره كرد !!!
vitamin2002
12-07-2009, 22:27
یک نظرم من بدم لباسای خوبی که می تونم براتون برای دوئل برای دوئلر های با سلاح گرم بدم ایناست :
Fancy leather hat و یا Fancy felt hat که مونده به شرایط اسکیلاتون
Blue shawl که در این مورد با هادی اختلاف نظر داریم چون اون Black shawl را مناسب می دونه ولی اگه یک حساب کتاب آسون بکنید می بینید که برای دوئلر های مهاجم و سلاح گرمی مناسب تره
Black coat ( فقط این لباس خوبه و بقیه اش را بی خیال شو )
Brown boots ( فقط این کفش و بقیه اش را بی خیال شو )
الان من اسکیلام را روی شوتینگ و اپرنس و ایم گذاشتم الان 6 تا روی اپرنس که بگذارم و 9 تا روی شوتینگ بگذارم دیگه اسکیلام را روی رزیستانت می گذارم ( طوری روی رزیستانس می گذارم که Toughness و reflex با لباسام مساوی باشه )
الان من اصلا اسکیلی به جر اسکیلای دوئل ندارم چون همشون را برگردوندم
الانم از شهر در اومدم ( 13 روزه ) پشت سرهم کارای پر تجربه انجام می دهم تا زود زود لول آپ بشم الان در لول 46 هستم
کارای پر تجربم : ( الان روزی 1050 تا 1250 تجربه می تونم از کارا به دست بیارم )
Hunting grizzly bears 78%
Building a fort 71%
Hunting wolves 63%
Charlatan 50%
Exploration 45%
می باشد
Haj_Amoo
12-07-2009, 22:29
Building a fort 71%
Hunting wolves 63%
Charlatan 50%
Exploration 45%
خدا زيادش كنه!!
Haj_Amoo
12-07-2009, 22:35
من ميخوام اسناد سري وزارت اطلاعات شهر كورش كه بخشي از اون پيشه منه رو فاش كنم!!(تلگرام ها منظورمه!!)
نظرتون چيه؟!!
vitamin2002
12-07-2009, 22:41
خدا زيادش كنه!!
به نظرت کمه یا زیاده ؟؟ من آخر به این نتیجه رسیدم که وقتی دوئل می کنم از این کمتر تجربه برام در هر روز عایدم می شه و ریسکه پس اوتی هم کم می شه چون برای انجام این کارا باید ست مخصوصه اون کار را بپوشم تا بتونم انجامش بدم و ست لباس هانتینگ و building a fort لباسای خوبی برای دوئل نیست و امکان زیاد خوردن هست
و اگه پس اوت بشم اون مدت زمانیکه برای خوابیدن و تجدید انرژی صرف کرده از بین می ره و آخر دیدم اگه از شهر در بیام خوبه :31:
dracula_killer
12-07-2009, 23:32
من به یه نتیجه ای رسیدم!
جدیدا هر پستی که تو این تاپیک میدم تاپیک چندین ساعت بی حرکت می مونه!:41:...واسه همین دیگه پست نمیدم تا تاپیک سرعتش کم نشه...به عنوان آخرین پستم تو این تاپیک یه سوال دارم:
این یارو به من حمله کرد و بد جوری کتکم زد....چرا من که شوتینگم 50 و اپرنسم 22ه فقط 20 تا تونستم بهش ضربه بزنم؟:13:
SoroudhM
12-07-2009, 23:38
دیگه اسکیلام را روی رزیستانت می گذارم ( طوری روی رزیستانس می گذارم که Toughness و reflex با لباسام مساوی باشه )
ببخشيد اين رزيستانس چي بيده؟
Blue_Ray
13-07-2009, 00:00
یک نظرم من بدم لباسای خوبی که می تونم براتون برای دوئل برای دوئلر های با سلاح گرم بدم ایناست :
Blue shawl که در این مورد با هادی اختلاف نظر داریم چون اون Black shawl را مناسب می دونه ولی اگه یک حساب کتاب آسون بکنید می بینید که برای دوئلر های مهاجم و سلاح گرمی مناسب تره
الان من اسکیلام را روی شوتینگ و اپرنس و ایم گذاشتم الان 6 تا روی اپرنس که بگذارم و 9 تا روی شوتینگ بگذارم دیگه اسکیلام را روی رزیستانت می گذارم ( طوری روی رزیستانس می گذارم که Toughness و reflex با لباسام مساوی باشه )
الان من اصلا اسکیلی به جر اسکیلای دوئل ندارم چون همشون را برگردوندم
الانم از شهر در اومدم ( 13 روزه ) پشت سرهم کارای پر تجربه انجام می دهم تا زود زود لول آپ بشم الان در لول 46 هستم
کارای پر تجربم : ( الان روزی 1050 تا 1250 تجربه می تونم از کارا به دست بیارم )
Building a fort 71%
Hunting wolves 63%
Charlatan 50%
Exploration 45%
می باشد
واقعا ممنون.
اما من فعلا نمیتونم از این لباسا استفاده کنم چون نه پولم میرسه نه لولم:41::41:
البته سعی میکنم یه برنامه بریزم که کم کم اینا رو بخرم...
راستی این Building a fort چجوری باز شده برات؟اخه اسکیلای مورد نیازش اصلا جور نیست.هر جور حساب میکنم جور در نمیاد:14:. یعنی باید حدود 140 تا setting traps داشته باشی:42:. پس بقیه چی میشه؟:34:
vitamin2002
13-07-2009, 00:09
واقعا ممنون.
اما من فعلا نمیتونم از این لباسا استفاده کنم چون نه پولم میرسه نه لولم:41::41:
البته سعی میکنم یه برنامه بریزم که کم کم اینا رو بخرم...
راستی این Building a fort چجوری باز شده برات؟اخه اسکیلای مورد نیازش اصلا جور نیست.هر جور حساب میکنم جور در نمیاد:14:. یعنی باید حدود 140 تا setting traps داشته باشی:42:. پس بقیه چی میشه؟:34:
لازم نیست برای انجام یک کاری حتما اسکیلات را حروم کنی برو ست لباسش را بخر تا لیبورت بره بالا الان ست لباسم برای این کار :
lincolns top hat
fancy tie
yellow cotton jacket
black riding boots
است که در کل این ست لباس برام 125 لیبور پوینت می ده :21::27::31: که فکر کنم دیگه احتیاجی برای ستینگ تراپ نباشه البته با در نظر گرفتن اینکه 46 تا دکستریتی دارم :31: ( 46 مرحله )
vitamin2002
13-07-2009, 00:11
ببخشيد اين رزيستانس چي بيده؟
به مجموع Toughness و reflex رسیستانس می گویند ( Resistance ) که برای کاهش کتک خوردن بسیار مفیده :31:
SoroudhM
13-07-2009, 01:11
به مجموع Toughness و reflex رسیستانس می گویند ( Resistance ) که برای کاهش کتک خوردن بسیار مفیده :31:
مرسي معلوماتم زياد شد:11:
بقول محمد dodging بهتره! چون اول ضربه نخور اگر خوردي بعدش كم بخور.:31: البته كار خوب تعطيل ميشه:18:
saeid.yavary
13-07-2009, 01:59
اينم اينونتوري من:
بعد چند وقت این 2-3 روز اومدم دوئل کردم یه حالی از میدتون ها گرفتم اما نامردا یه بلایی سرم اوردن که اون سرش نا پیداس :41:
Subject Sent
Duel: RoadRnr vs. MortalWarrior Today at 12:29 AM
Duel: PaperCut vs. MortalWarrior Today at 12:29 AM
Duel: Neronn vs. MortalWarrior Today at 12:28 AM
Duel: MortalWarrior vs. Mongo1970 Today at 12:27 AM
یعنی تا از هتل پاشدم این 3 تا ریختن سرم !!!!!
البته مهم نیست تو این 2-3 روز رنک دوئلم از 350 رسید به 200 :31:
البته به لول و پول ادم هم بستگی داره
مثلا ست چارلاتان از لول 45 به بعد با ست دوئل برابری میکنه با این تفاوت که شما حداقل 20830$ (برای ست دوئل)18680+ (برای اسلحه تقریبا برابر با چالاتان) 2150لازم دارید در صورتی که ست چارلاتان 11908$ لازم داره
اسکیل این 2 ست :
tough HP reflex dodg Aim shoting tactic app
19 9 30 9 27 40 6 1
13 10 2 22 13 28 36 15
البته من خودم ست دوئل با بلک شاول رو ترجیح میدم و از اول هم سعی میکنم کم کم اونا رو بخرم
دوباز پست اومد
ادامه بالایی رو اینجا مینویسم
البته واضحه که ست دوئل بهتره چون از لول 55 به بعد اسلحه بهتر از چارلاتان میتونید داشته باشید و با خرید اسلحه ست چارلاتان از بین میره
Haj_Amoo
13-07-2009, 06:56
اينم اينونتوري من:
Total buy price: $115032
????!!!!!!
===
ست جختل من نوشته كه اگه داشته ياشي 15 تا لابور پوينت ميده! يعني چي؟ به همه كار ها 15 تا لابور اضافه مي كنه؟!!
ست جختل من نوشته كه اگه داشته ياشي 15 تا لابور پوينت ميده! يعني چي؟ به همه كار ها 15 تا لابور اضافه مي كنه؟!!
بلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
کاراکتر آزمایشی ورد 1 رو حذف کردم ! فقط روی appearance کار کرده بودم . به نظرم خوب نیومد !
کار های نسبتا خوبی در آینده باز میشه ولی اونطوری که فکر میکردم توی دوئل تاثیر نداره .
یعنی appearance به مقدار کافی برای دوئلر خوبه و اگر زیاد باشه از قابلیت های دیگه دوئل کم میشه .
Haj_Amoo
13-07-2009, 11:50
یعنی appearance به مقدار کافی برای دوئلر خوبه و اگر زیاد باشه از قابلیت های دیگه دوئل کم میشه .
كم نميشه، كم مياريم!!
كم نميشه، كم مياريم!!
بله همینی که حاجی گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Blue_Ray
13-07-2009, 13:52
لازم نیست برای انجام یک کاری حتما اسکیلات را حروم کنی برو ست لباسش را بخر تا لیبورت بره بالا الان ست لباسم برای این کار :
lincolns top hat
fancy tie
yellow cotton jacket
black riding boots
است که در کل این ست لباس برام 125 لیبور پوینت می ده :21::27::31: که فکر کنم دیگه احتیاجی برای ستینگ تراپ نباشه البته با در نظر گرفتن اینکه 46 تا دکستریتی دارم :31: ( 46 مرحله )
یعنی میگی که اصلا اسکیل روی ستینگ تراپ نذارم؟اخه من به غیر از اتریبیوت هر لول یه اسکیل روی ستینگ تراپ می ریزم...
مرسي معلوماتم زياد شد:11:
بقول محمد dodging بهتره! چون اول ضربه نخور اگر خوردي بعدش كم بخور.:31: البته كار خوب تعطيل ميشه:18:
من که اخر نفهمیدم کدوم بهتره Resistance یا Dodging...
هر چند خودم روی Dodging میذارم اما خیری ازش ندیدم..:41:
کم ضربه میخورم اما اساسی:24:
اما وقتی دوئل های ChaGHaL رو میبینم 7-8 تا میخوره اما هر کدوم فقط 7 تا کم میکرد...
اما وقتی دوئل های ChaGHaL رو میبینم 7-8 تا میخوره اما هر کدوم فقط 7 تا کم میکرد...
من هر دو نوع دوئلر رو انتخاب کردم و هر دو رو قبول دارم . (اما نظرات شخصی من)
و نکته کلیدی همین ضربه نخوردن ه اما به چه قیمتی ؟
همونطور که میدونی دوئلر فایرآرم اتربیوت رو روی دکس میذاره یعنی هر لول یدونه به aim اضافه میشه و معمولا با لباس 10 تا بیشتر از لول هر فرد هستش . به عنوان مثال میشه گفت به دوئلر لول 40 تقریبا 50 aim داره . حالا اگه شما نمیخوای حتی یه ضربه بخوری باید dodge بیشتر از 50 یا حتی 60 باشه . حالا به نظر خودت اگه میتونی 60 تا اسکیل صرف خاصیتی بکنی که در هیچ کاری به جز دوئل نمیتونی ازش استفاده کنی پس اینکار رو بکن . اما اینم بگم نتیجه ای فوقالعاده خواهی گرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد resistance هم بگم چون دو تا اسکیل هستش کار روی یکی سخته و اگه بخوای هر دو رو زیاد کنی نتیجه خوبی نمیگیری و افرادی که روی shooting یا vigor کار کردن به راحتی میتونن بزنن . ولی اگه یکم تو محاسبات و خردی ها دقت کنی هم کارهای خوب باز میشه . هم کوئست و دوئل .
در کل دوئلر درجه یک(کارش دوئل کردنه) روی dodge و shooting کار میکنه و درجه 2 (به فکر بازی و کار) روی resistance کار میکنه.
اما اینم بگم بازی فقط دوئل نیستش من بشخصه خیلی این کاراکتر leadership کارم رو دوست دارم حتی بیشتر از این یکی . ببخشید که پست طولانی شد .
hadi_gamer
13-07-2009, 15:20
همونطور که میدونی دوئلر فایرآرم اتربیوت رو روی دکس میذاره یعنی هر لول یدونه به aim اضافه میشه و معمولا با لباس 10 تا بیشتر از لول هر فرد هستش . به عنوان مثال میشه گفت به دوئلر لول 40 تقریبا 50 aim داره . حالا اگه شما نمیخوای حتی یه ضربه بخوری باید dodge بیشتر از 50 یا حتی 60 باشه . حالا به نظر خودت اگه میتونی 60 تا اسکیل صرف خاصیتی بکنی که در هیچ کاری به جز دوئل نمیتونی ازش استفاده کنی پس اینکار رو بکن . اما اینم بگم نتیجه ای فوقالعاده خواهی گرفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد resistance هم بگم چون دو تا اسکیل هستش کار روی یکی سخته و اگه بخوای هر دو رو زیاد کنی نتیجه خوبی نمیگیری و افرادی که روی shooting یا vigor کار کردن به راحتی میتونن بزنن . ولی اگه یکم تو محاسبات و خردی ها دقت کنی هم کارهای خوب باز میشه . هم کوئست و دوئل .
در کل دوئلر درجه یک(کارش دوئل کردنه) روی dodge و shooting کار میکنه و درجه 2 (به فکر بازی و کار) روی resistance کار میکنه.
اما اینم بگم بازی فقط دوئل نیستش من بشخصه خیلی این کاراکتر leadership کارم رو دوست دارم حتی بیشتر از این یکی . ببخشید که پست طولانی شد .
تحلیل جالبی بود.ممنون.
من هم این رو اضافه کنم که به نظرم کار روی رزیستانس بیشتر به درد دوئلر میلی میخوره و دادجینگ برای فایرآرم.
من خودم یه برنامه ردیف برای ورلد 10 دارم.
تحلیل جالبی بود.ممنون.
من هم این رو اضافه کنم که به نظرم کار روی رزیستانس بیشتر به درد دوئلر میلی میخوره و دادجینگ برای فایرآرم.
ممنون هادی جان :46:
کاملا موافقم . اکثر اونایی که روی همین کار کردن سرباز میلی بودن (تا اونجایی که من دیدم) و لباس ها هم به resistance و vigor اضافه میکنه . منم بیشتر قصدم کار روی fine motor skill بود که به این سمت کشیده شدم .
من خودم یه برنامه ردیف برای ورلد 10 دارم.
امیدوارم هر برنامه ای باشه کنار بچه ها باشی از وجودت استفاده کنیم :27:
Blue_Ray
13-07-2009, 16:10
ممنون.تا حالا به این نکته درباره ی dodge توجه نکرده بودم.
حالا می فهمم که چرا من Melee ها رو رحت تر می زنم...
بابا اين طرف(steel garden( كيه توي شهر كوروشش؟
چرا نميخونه هرچي بهش تلگراف ميدم؟
Haj_Amoo
13-07-2009, 19:34
بابا اين طرف(steel garden( كيه توي شهر كوروشش؟
چرا نميخونه هرچي بهش تلگراف ميدم؟ باغ پولاد منم ديگه!!
شرمنده. اينترنتم خراب بود الان درست شده!! الان چكش مي كنم!!
===
نميدونم چرا هر كاري مي كن با فيري گيييت بالا نمياد!!
به ويتامين بگو بره چك كنه!! شرمنده همه شديم!!
Haj_Amoo
13-07-2009, 19:44
چاقال شما و هادي بشينين يه كتابي بنويسن!! به يه جاهايي مي رسين!!
من خودم یه برنامه ردیف برای ورلد 10 دارم. اين روز ها همه توي فكر ورلد ده هستن به جز من!!!
===
آقا من يه پرسشنامه تحقيقاتي دارم كسي ميتونه پرش كنه برام؟! ثواب دنيوي و اخروي هم داره!!!
===
اوضاعي داريم!! طرف با 29 لول بالاتر اومده با من دوئل كرده!! چه انتظاري ميشه داشت؟!!
ولي بازم خوبه هنوز هم بعد از اين همه مدت توي دوئل كم نمياريم!! لااقل آبرومندانه شكست مي خوريم!
باغ پولاد منم ديگه!!
شرمنده. اينترنتم خراب بود الان درست شده!! الان چكش مي كنم!!
خوب ميشه دعوت كنيد بيام خريد؟
چون كاراكترم ادونچره.
اوضاعي داريم!! طرف با 29 لول بالاتر اومده با من دوئل كرده!! چه انتظاري ميشه داشت؟!!
حاجی جون آخه اگه با هم لول خودشون دوئل کنن که کتک میخورن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و باز هم رد پای چینی ها ! حاجی دقت کردی تو شهر همینی که حمله کرده بازیکنای معروف چینی مثل atom-west هستن
Haj_Amoo
14-07-2009, 10:54
و باز هم رد پای چینی ها ! حاجی دقت کردی تو شهر همینی که حمله کرده بازیکنای معروف چینی مثل atom-west هستن
اين يارو چارل پرنس رو مي بيني! زماني كه قرار بود كورش رو ترك كنيم اون قرار بود فوندر بشه!! مدركم دارم!
اين يارو چارل پرنس رو مي بيني! زماني كه قرار بود كورش رو ترك كنيم اون قرار بود فوندر بشه!! مدركم دارم!
حاجی چه هیزم تری به اینا فروختی !
====
lol دستش trumpet بود رفتم زدمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا هيچكي نيست ما رو دعوت كنه؟
Haj_Amoo
14-07-2009, 12:16
lol دستش trumpet بود رفتم زدمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسنتم!!!
عجب حالگيري!! خبر مي كردي بچه ها برن پاس اوتش كنن!!
بابا هيچكي نيست ما رو دعوت كنه؟
وا... نميدونم چرا با فوري گوت نميره!!
اگه كسي ميتونه بگه يوزر و پسورد رو بدم با قالطر شاكن بره چك كنه!!
احسنتم!!!
عجب حالگيري!! خبر مي كردي بچه ها برن پاس اوتش كنن!!حاجی هنوزم دستشه برو بزنش اگه میتونی ! من این بار هم بزنم میشه 3 بار یعنی 600 تا تجربه مفت فقط خدا کنه پاس اوت نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وا... نميدونم چرا با فوري گوت نميره!!
اگه كسي ميتونه بگه يوزر و پسورد رو بدم با قالطر شاكن بره چك كنه!!
بیا حاجی از این استفاده کن نسخه جدید یو نفدو چاهاره به لاحتی از فالتر ابور میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا توبه !! غلط کردم دست خودم نبود ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dracula_killer
14-07-2009, 13:14
سلام....من گفته بودم که نمیام..ولی طاقت نیووردم!:دی
میگم قسمت اینونتوری یه قسمت هست به نام Product...من هنوز نفهمیدم اون به جز واسه ست دیگه چه به دردی میخوره؟
سلام....من گفته بودم که نمیام..ولی طاقت نیووردم!:دی
میگم قسمت اینونتوری یه قسمت هست به نام Product...من هنوز نفهمیدم اون به جز واسه ست دیگه چه به دردی میخوره؟
مگه جایی رفته بودی ؟! :20:
یه چیز تزئینی هستش و کارایی نداره ! تو help بازی نوشته به هیچ کدوم از خاصیت ها اضافه نمیکنه ولی بعضی از محصولات هستن که به اسکیل ها اضافه میکنن و البته همونطور که خودت گفتی بیشتر بدرد ست میخوره :27:
Haj_Amoo
14-07-2009, 13:24
حاجی هنوزم دستشه برو بزنش اگه میتونی ! من این بار هم بزنم میشه 3 بار یعنی 600 تا تجربه مفت فقط خدا کنه پاس اوت نشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه ديروز پاس اوت شدم!!
خدایا توبه !! غلط کردم دست خودم نبود ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بزارش توي فروم وست همه شاخ در ميارن!!!
یه چیز تزئینی هستش و کارایی نداره ! تو help بازی نوشته به هیچ کدوم از خاصیت ها اضافه نمیکنه ولی بعضی از محصولات هستن که به اسکیل ها اضافه میکنن و البته همونطور که خودت گفتی بیشتر بدرد ست میخوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كدوما به اسكيل اضافه مي كنن؟!
dracula_killer
14-07-2009, 13:24
مگه جایی رفته بودی ؟! :20:
یه چیز تزئینی هستش و کارایی نداره ! تو help بازی نوشته به هیچ کدوم از خاصیت ها اضافه نمیکنه ولی بعضی از محصولات هستن که به اسکیل ها اضافه میکنن و البته همونطور که خودت گفتی بیشتر بدرد ست میخوره :27:
مرسی
گفته بودم از این تاپیک میرم چون هر وقت پست میدم تاپیک میخوابه!
میگم با آدمای پررویی که هی میان دوئل میکنن و شکست می خورن...بعد باز دوباره میان دوئل کنن و شکست می خورن چی کار باید کرد؟
Haj_Amoo
14-07-2009, 13:34
بیا حاجی از این استفاده کن نسخه جدید یو نفدو چاهاره به لاحتی از فالتر ابور میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از فولشر كه اون فوري گوت هم عبور مي كنه مشكل اينه كه صفحه وست رو نمياره!!
ايني هم كه دادي هي ميگه كانكشن رو چك كن!!
میگم با آدمای پررویی که هی میان دوئل میکنن و شکست می خورن...بعد باز دوباره میان دوئل کنن و شکست می خورن چی کار باید کرد؟
بايد پاس اوتشون كرد كه تا 48 ساعت پيداشون نشه!!
بزارش توي فروم وست همه شاخ در ميارن!!!
كدوما به اسكيل اضافه مي كنن؟!امکانات نیستش حاجی فعلا گذاشتم تو پروفایل هر کی دید بگرخه !
یکی همون قطب نما که تو کوئست ادونچر میده ! 3 تا به horse back riding اضافه میکنه ! فکر کنم بازم باشه یادم اومد میگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم با آدمای پررویی که هی میان دوئل میکنن و شکست می خورن...بعد باز دوباره میان دوئل کنن و شکست می خورن چی کار باید کرد؟ تشویقشون کن تا ادامه بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ايني هم كه دادي هي ميگه كانكشن رو چك كن!!
حاجی چند بار ببندش دوباره باز کن یهو کانکت میشه دیگه تمومه !
dracula_killer
14-07-2009, 13:51
بايد پاس اوتشون كرد كه تا 48 ساعت پيداشون نشه!!
تشویقشون کن تا ادامه بدن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول...راستی کسی میدونه این چه به درد میخوره؟
Haj_Amoo
14-07-2009, 18:39
امکانات نیستش حاجی فعلا گذاشتم تو پروفایل هر کی دید بگرخه !يعني چي امكانات نيست؟!!
حاجی چند بار ببندش دوباره باز کن یهو کانکت میشه دیگه تمومه ! همون فروري گوت كار مي كنه منتها صفحه ي وست رو نميره!! الان شما ميتوني با همين آلطراثارف صفحه وست رو بياري؟!!
vitamin2002
14-07-2009, 20:06
دوستان اگر یک شهر بخواهد اصلا دوئل نکنه باید Mortician را نسازه ؟
vitamin2002
14-07-2009, 20:24
کسی نبود
من می خواهم یک شهر برم که دوئل نکنه اصلا
ZEDEHAL DEGE
14-07-2009, 21:54
اگه Mortician نداشته باشه خودت نمیتونی با بقیه دوئل کنی ولی بقیه شهرا میتونن باهات دوئل کنن در واقع مث یه بره میشی که هر وقت بخوان میزننت و میرن تو هم نمیتونی جواب دوئلشونو بدی.
Haj_Amoo
14-07-2009, 22:27
خب! شروع مي كنم به گذاشتن تلگرام هام!!
1.
فرستنده: ir-dgm
موضوع: salam
متن:
ir-dgm On 4/10/09 at 8:09 AM
salam ye davat name bede man chand ja hamle konam :D
--------------------
HajAmoo On 4/10/09 at 8:41 AM
shar dorost nakoni!!!
--------------------
ir-dgm On 4/10/09 at 9:16 AM
na miram mizanam az shahr miam biron ta kasi nafahme :d
ادامه دارد...!!!
ZEDEHAL DEGE
14-07-2009, 23:07
من دوزاریم نیفتاد ینی این داداش ما تا حالا تو شهر نرفته که نمیدونه دوئل کردن چجوریه ینی چی از شهر میاد بیرون!!!؟خوب روشنش میکردی .
حاجی ضایش نکن تو فروم.
ZEDEHAL DEGE
14-07-2009, 23:12
این که لول دوئلش ده تا بیشتر از لول خودشه ینی قبلا کلی دوئل کرده چطوری این حرفو میزنه؟
na miram mizanam az shahr miam biron ta kasi nafahme :d
من دوزاریم نیفتاد ینی این داداش ما تا حالا تو شهر نرفته که نمیدونه دوئل کردن چجوریه ینی چی از شهر میاد بیرون!!!؟خوب روشنش میکردی .
حاجی ضایش نکن تو فروم.
بابا این آرش خودمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا تو کار اذیت و آزار هم نوع خودشه !
همون فروري گوت كار مي كنه منتها صفحه ي وست رو نميره!! الان شما ميتوني با همين آلطراثارف صفحه وست رو بياري؟!!
آره حاجی صفحه وست رو هم میاره .
من دوزاریم نیفتاد ینی این داداش ما تا حالا تو شهر نرفته که نمیدونه دوئل کردن چجوریه ینی چی از شهر میاد بیرون!!!؟خوب روشنش میکردی .حاجی ضایش نکن تو فروم.
بابا این آرش خودمونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا تو کار اذیت و آزار هم نوع خودشه !
همون فروري گوت كار مي كنه منتها صفحه ي وست رو نميره!! الان شما ميتوني با همين آلطراثارف صفحه وست رو بياري؟!!
آره حاجی صفحه وست رو هم میاره .
Haj_Amoo
15-07-2009, 06:52
این که لول دوئلش ده تا بیشتر از لول خودشه ینی قبلا کلی دوئل کرده چطوری این حرفو میزنه؟
گويا شما پست قبليم رو نخوندي!! گفتم كه ميخوام تلگرام هام رو بزارم برا نمايش عمومي!! نكات جالبي دارن!! خوبه شما تاريخش رو هم نگاه كني!!
===
چاقال به نظرت توي اين كه يه ضربه بخوره يا نه بيشتر به آپارنس مربوطه يا آيم؟!!
چاقال به نظرت توي اين كه يه ضربه بخوره يا نه بيشتر به آپارنس مربوطه يا آيم؟!!
سوال سختی کردی حاجی !
تو فروم هر چی گشتم کسی در مورد appearance چیز خاصی نمیدونست فقطهمون اطلاعات قبلی .
اما به نظر خودم اول نسبت appearance به tactic محاسبه میشه بعد aim به dodge .
چون خودم یه کاراکتر hiding داشتم و اتربیوت روی mobility بود dodge هم تقریبا 5 تا بیشتر از لولم بود اما بعضی وقتا توی دوئل یه ضربه میخوردم که فکر میکنم بخاطر همون appearance بود .
Haj_Amoo
15-07-2009, 18:30
World 1 will be updated to version 1.20 tomorrow morning, and will be the first world to experience the long awaited forts!
همين ديگه!!
گويا فورت زودتر از ورلد ده مياد.
چاقال كاشكي يوزر ورلد يك رو نگه مي داشتي!
vitamin2002
15-07-2009, 18:44
همين ديگه!!
گويا فورت زودتر از ورلد ده مياد.
چاقال كاشكي يوزر ورلد يك رو نگه مي داشتي!
من گفته بودم ورلد 10 به این زودیا نمی یاد
هنوز باید فورت به تمامی ورلد ها بیاد بعد الانم مشکل سرور دارند یعنی اگه 1 ورلدم اضافه بشه مشکلشون زیادتر می شه
Haj_Amoo
15-07-2009, 19:10
در ادامه گذاشتن تلگرام هام :
2.
فرستنده: MortalWarrior
موضوع: salam
MortalWarrior On 4/13/09 at 2:39 PM
salam haji
chetori
agha ye soal in M-pro hamoon mohammad e ? S A M e sabegh to p30 ?
=======
HajAmoo On 4/13/09 at 3:13 PM
salam.
bale hamoone!
man be ja nemiaram shoma ro?!!
=======
MortalWarrior On 4/13/09 at 3:29 PM
hads mizadam dare cherto pert mige !!akhe migoft acc ro ---- karde o dare bahash bazi mikone o dige daste sam nist :D
shoma mano nemishnasi :p
man daram kam kam nazdike shahr misham ta biyam toye shahr
=======
HajAmoo On 4/13/09 at 3:50 PM
OK!
=======
MortalWarrior On 4/15/09 at 10:03 AM
mano beshahr davat konid , mordam inhame to biyaboon chador zadam
=======
MortalWarrior On 4/15/09 at 1:49 PM
davat kon digeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
=======
HajAmoo On 4/15/09 at 2:23 PM
lvl shoma kame!
la aghal lvl 10 sho!
MortalWarrior On 4/15/09 at 2:30 PM
lool agha jan bande to w 2 va 5 jonz rankhaye yeraghami va 2 raghami boodam pas enghadr tajrobe daram va noob nistam pas bejaye in harfa mano davat kon be oon shahre lanati
چرا خالی میبندی حاجی !!
اون اکانت رو من دادم دست سعید و آرش ، نگیرین با اسم من به مردم فحش ندین !! : دی
حاجی اینو ملتفت کن که اکانت وست دست من نیست !!
پس برای همین امروز سعید این همه توی یاهو مسنجر میخندید !! من گفتم حتما اکس تازی مصرف کرده !! نگو نقشه های پلید شیطانی داشت !!
vitamin2002
15-07-2009, 19:24
چرا خالی میبندی حاجی !!
پس برای همین امروز سعید این همه توی یاهو مسنجر میخندید !! من گفتم حتما اکس تازی مصرف کرده !! نگو نقشه های پلید شیطانی داشت !!
انگار قاطی کردی به تاریخ تلگراما نگاه کن بعد
من با یوزرت فقط بعضی وقت ها می دم می ره کار می کنه همین
برای کسی هم تلگرام ندادم
انگار قاطی کردی به تاریخ تلگراما نگاه کن بعد
من با یوزرت فقط بعضی وقت ها می دم می ره کار می کنه همین
برای کسی هم تلگرام ندادم
من تلگرام رو از پایین به بالا خوندم !! درسته ؟!!! :31:
پس کار خود آرش موذی هست !! :27:
Haj_Amoo
15-07-2009, 19:27
چرا خالی میبندی حاجی !!
من اينو از توي تلگرام هام كپي كردم بدم كم كاست. خالي بندي چيه؟!
اون زمان اكونت رو داده بودي دست سعيد و آرش؟! اين تلگرام ماله عهده دقيانوسه!!!
خيلي وقت از اون تلگرام گذشته الان موقع ملتفت كردن نيست!!
نقشه هاي پليد شيطاني ديگه چيه؟! نكنه خيال مي كنه با من همدستي كرده بوده وجود مبارك تو رو خراب كنيم؟!!!
Haj_Amoo
15-07-2009, 19:28
من تلگرام رو از پایین به بالا خوندم !! درسته ؟!!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس کار خود آرش موذی هست !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از بالا به پايين بخون!! كلي زحمت كشيدن سر راستش كردن تو باز بيا بر عكس بخون!!
من اينو از توي تلگرام هام كپي كردم بدم كم كاست. خالي بندي چيه؟!
اون زمان اكونت رو داده بودي دست سعيد و آرش؟! اين تلگرام ماله عهده دقيانوسه!!!
خيلي وقت از اون تلگرام گذشته الان موقع ملتفت كردن نيست!!
نقشه هاي پليد شيطاني ديگه چيه؟! نكنه خيال مي كنه با من همدستي كرده بوده وجود مبارك تو رو خراب كنيم؟!!!
پس اون موقع اصلا کامپیوتر وجود نداشته !! فکر کنم با لپ تاپ توی عهده دقیانوس میل بازی میکردین !!
از بالا به پايين بخون!! كلي زحمت كشيدن سر راستش كردن تو باز بيا بر عكس بخون!!
خب از اول میگفتی !! ما فکر کردیم از پایین باید بریم بالا !!
dracula_killer
15-07-2009, 20:09
بروبکس من تو لول 1 اکانت دارم...لول 16 هستم که تقریبا دارم میرم لول 17....اخبار لحظه به لحظه از فورت ها رو براتون میذارم:دی
Haj_Amoo
15-07-2009, 20:44
بروبکس من تو لول 1 اکانت دارم...لول 16 هستم که تقریبا دارم میرم لول 17....اخبار لحظه به لحظه از فورت ها رو براتون میذارم:biggrin:
احسنتم!!
چه مدل شهري داري؟ شهر خوبيه يا از اين فسقلي هاست؟
dracula_killer
15-07-2009, 21:08
احسنتم!!
چه مدل شهري داري؟ شهر خوبيه يا از اين فسقلي هاست؟
والا فاندرش شخصی هست به نام Nimav
از نظر بزرگی در حد سیلوره!:21:...و 10000$ ترشیری داره..یعنی میتونه فورت بزرگ رو بسازه:31:
البته باید دید نظر فاندر چیه؟...راستی اسم شهر هست:
Pasargad-LG
part of Legion of Gunslingers
فلا تا همنیجا بسه!:27:
والا خاجی جون من وقتی میخواستم اکانت رو پاک کنم تا جورابم رو هم فروختم ریختم خزانه شهر !
آقا یه توضیحی بدم در مورد فورت (البته شاید همه بدونین)
دیگه وقتی فورت بیاد بازی از حالت انفرادی یا گروه های کوچیک چند نفره خارج میشه و همه باید به هم کمک کنن ! (یه چیزی مثل تریبال)
هر کسی توی هر شغلی میتونه کمک کنه فرقی نمیکنه شما روی چه اسکیلی کار کرده باشی مطمئنا یکی از آیتم های فورت رو میتونی جمع آوری کنی . به عنوان مثال الان توی ورد 5 من توی فدراسیون west wild wowels هستم (بزرگترین فدراسیون ورد) و توی شهر مرکزی ! من مسئولیت تامین ship's bell برای برج ها و rounds برای مهمات دوئلر ها رو دارم و هر روز توی فروم باید گزارش بدم چند تا از هر کدوم دارم و همینطور بقیه افراد هر آیتمی رو که میتونن تهیه کنن گزارش میدن .
فاندر و کنسول باید خیلی اکتیو باشن تا هم بتونن کنترل فورت رو بدست بگیرن و هم افراد رو کنترل کنن .
Blue_Ray
16-07-2009, 08:52
ببینم این Gun که میگه با اون سلاح گرم خودمون فرق میکنه؟
پس فرق نمیکنه که اسکیل ها رو روی shootind گذاشتیم یا vigor؟
منظورم اینه که ملاک برد و باخت هر نفر فقط توی سلاحی (gun) هست که داره؟
من که متوجه نشدم منظورت چیه !
از قید کلمات بیا بیرون . کلا یه سلاخ گرم داریم یه سلاخ سرد حالا قدرت ضربه سلاح سرد رو ویگور و سلاح گرم رو شوتیگ اضافه میکنه .
dracula_killer
16-07-2009, 10:28
نه هیچ فرقی نداره....یعنی اینطور که یه نفر تعریف کرده بود اسلحه ها کارکردشون مثل اسلحه های قدیم که تو دوئل ازشون استفاده میشه خواهند بود
dracula_killer
16-07-2009, 11:26
:دی دراکولا نیوز:سایت در حال آپدیت ورلد 1 هست....تا لحظاتی دیگر فورت ها خواهند آمد
دراکولا نیوز:سایت در حال آپدیت ورلد 1 هست....تا لحظاتی دیگر فورت ها خواهند آمد
ادامه بده ...
===
حرفی برای گفتن ندارم !
dracula_killer
16-07-2009, 11:44
:دی دراکولا نیوز:سایت در حال آپدیت ورلد 1 هست....تا لحظاتی دیگر فورت ها خواهند آمد
تکذیب می کنم....هنوز هیچ کاری نکردند!:31:
Haj_Amoo
16-07-2009, 12:03
تکذیب می کنم....هنوز هیچ کاری نکردند![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه فارس نيوزه؟!!
dracula_killer
16-07-2009, 12:16
هیچ کودوم...دراکولا نیوزه!:دی
حقیقت ورلد یک برای لحظاتی غیر قابل دسترس شد...منم فکر کردم دارن آپدیتش میکنن....حالا که در دسترس شده...میرم توش هیچ چیزه جدیدی نمی بینم...شایدم فورت ها اومده و فاندر ها دارن میسازنش...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.