مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
بچه ها تحویل بگیرن :31: حاجی نذاشتم به صبح برسه نصفه شبی نفله شون کردم :21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
saeid.yavary
06-04-2009, 01:40
بعد از 10 تا حمله بلا خره پاس اوت شد
ای خدا چه قدر خندیدم از دست شما...
10 نفری میخواید یه بیلدر پاس اوت کنین آخرم نتونستید.خیلی باحال بود.
:27:
طرف برام میل زده : IF we are allies why did i just get attacked from your people until passed out
به به !! :27:
بهشون گفتم شما با کلوب الیز هستین و ما با اونا در حال جنگیم
شماهارو هم انقدر میزنیم تا بمیرین :31:
راس ساعت 10 صبح اینو میترکونیم
FatFingers
Haj_Amoo
06-04-2009, 12:10
بچه ها تحویل بگیرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حاجی نذاشتم به صبح برسه نصفه شبی نفله شون کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كارت درسته!!
كارت درسته!!
ee سلام حاجی . چاکرم :31:
الان زدم با این یارو FatFingers. دوئل کنه 2 دقیقه دیگه تمومه . شرمنده فکر نمیکردم الان On شی . :31:
Haj_Amoo
06-04-2009, 12:21
:27:
طرف برام میل زده : If we are allies why did i just get attacked from your people until passed out
به به !! :27:
بهشون گفتم شما با کلوب الیز هستین و ما با اونا در حال جنگیم
شماهارو هم انقدر میزنیم تا بمیرین :31:
به به . خیلی هم خوب :27:
aa دمت گرم حاجی 210 تا زدی !! یکی اینو زمینگیر کنه تا نرفته هتل بکپه xD
(من ساعت 4:30 تا 5 از پاس اوت در میام)
Ko0ro0sh
06-04-2009, 12:28
aa دمت گرم حاجی 210 تا زدی !! یکی اینو زمینگیر کنه تا نرفته هتل بکپه xd
(من ساعت 4:30 تا 5 از پاس اوت در میام)
جای من خالی :دی
یوزر جدید که از دیروز تا الان دارم میکوبم و کار میکنم و هتل هم ندارم (ناراحت) تازه لول 6 هست سعی میکنم برسونمش تا 18-19 بعد بیان توی شهر
سلام !
من تازه عضو شدم ( تازه که نه ولی تازه بازی رو شروع کردم )
چند تا سوال داشتم !
شما شهری دارید ؟ :دی
چه کسایی متونن توش عضو شن ؟
جای من خالی :دی
یوزر جدید که از دیروز تا الان دارم میکوبم و کار میکنم و هتل هم ندارم (ناراحت) تازه لول 6 هست سعی میکنم برسونمش تا 18-19 بعد بیان توی شهر
جدی میگی ! منم دارم یکی دیگه میسازم الان لول 5 شده :31: (HolyPrince)
Ko0ro0sh
06-04-2009, 12:49
شما شهری دارید ؟ :دی
چه کسایی متونن توش عضو شن ؟
توی کدوم ورلد؟؟؟
Ko0ro0sh
06-04-2009, 12:51
جدی میگی ! منم دارم یکی دیگه میسازم الان لول 5 شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif (holyprince)
خوبه اون یوزر اولیم که بد باهاش شروع کردم دل منو زده بود.
این یکی یکم بهتر از اون دارم شروع میکنم.
میخوام یکدفعه باهاش سلاح گرم بخرم بعد کولاک کنم :دی
Ko0ro0sh
06-04-2009, 12:53
ChaGHaL چرا توی یاهو آنلاین نیستی؟
Haj_Amoo
06-04-2009, 13:00
ورلد 9.... لول 10 شدي دعوتت مي كنيم. الان به دوئلر خيلي نياز داريم. خواستي دوئلر بشي بگو بهت بگم چي كار كني!
Ko0ro0sh
06-04-2009, 13:08
من توی کوئست ورلد 6 گیر کردم در حد تیم ملی :دی
اگه Printing newspaper *The Western Star* را انجام بدم راحت میتونم کلا 4000 بخرم....
به نظر شما چه کنم؟؟
من تو لول 1 تو کوئستش گیر کردم !
fishing تو مپ هستش ولی غیر فعاله ...
چیکار کنم ؟
Ko0ro0sh
06-04-2009, 13:56
چیکار کنم ؟
سعی کن با یک کاری لول دو بشی بعد اسکایلت را به
siwiming
trading
بزن
siwiming
trading
بزن
میخوام کاری انجام بدم حدود 1 ساعت وقت میگیره این در حالیه که تو مسافت زده 1 دقیفه duration هم 10 دقیقه !
:13:
چیکار کنم ؟
عزیزم همون اول به شما دو تا لباس میده که به swiming اضافه میکنه اونا رو بپوشی مشکلت حل میشه . :46:
saeid.yavary
06-04-2009, 14:42
چیکار کنم ؟
مي گم اينو اول بخون بعد اگه سوالي داشتي در خدمتيم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
aRThaS_08
06-04-2009, 15:00
وای تو دیگه کی هستی .... =))
من منظورم همین بود :27::27:
یکی بیاد این دماغ سوخته رو بخره :21:
پس تو منظورتو بد رسوندی
چون معمولا میخوان یکیو کله پا کنن عکس دوئل کسی دیگه ای که باهاش دوئل کرده رو میگیرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
ارتاس جون میکنی میگی یا نه ؟ :دی
پسورد این یوزرت تریبال هستش ؟ :دی
حس ششم رو حال کن :دی حالا زود باش بگو:دی
بخدا سولجر پز نه منم نه ممد نه وحید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/13.gif
چندتا دميج زدي؟
اگه بالاي 200تا زدي من زود برم Passed-out كنم
قواعد انگلیسی در حد جلبک دریایی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
این فعل گذشته هست و کنم فعل مضارع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/24.gif
مثلا ما می خوایم یک اسلحه به نام "Precise shot gun" بخریم. باید چی کار کنیم ؟
شما میگی جای آیدی این اسلحه ( اسصلا منظورت از آیدی همون اسمه یا یک چیز دیگه ؟ ) رو با یک اسلحه ی ارزون عوض کنی. خب مسئله اینجاست باید یک Urlی از قسمت خرید اسلحه ی ارزون داشته باشی تا بتونی جای آیدی ها رو عوض کنی. اون URL چیه ؟؟ :13:
url چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
همه ش جاوا اسکریپته یکم cms و یکم php بلد باشی حله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
siwiming
trading
بزن
این کلمه کجاییه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/24.gif
Ko0ro0sh
06-04-2009, 15:01
می چی؟؟:
من توی کوئست ورلد 6 گیر کردم در حد تیم ملی :دی
اگه printing newspaper *the western star* را انجام بدم راحت میتونم کلا 4000 بخرم....
به نظر شما چه کنم؟؟
:40:
Ko0ro0sh
06-04-2009, 15:02
این کلمه کجاییه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/messenger/media/smileys/24.gif
اسکایل + ت( تو )
:دی
aRThaS_08
06-04-2009, 15:06
اسکایل + ت( تو )
همین منظورم بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
Ko0ro0sh
06-04-2009, 15:08
همین منظورم بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
skill
با لهجه خیلی خیلی خارجی میشه اسکایل :دی
عجب ضذ حالی !! اینقدر جو گیر شده بودیم واسه این گان 10-36 تاییه حواسم نبود لول 20 لازم داره xD الان باید 1.5 ل.ل صبر کنم :(
Haj_Amoo
06-04-2009, 15:34
عجب ضذ حالی !! اینقدر جو گیر شده بودیم واسه این گان 10-36 تاییه حواسم نبود لول 20 لازم داره xd الان باید 1.5 ل.ل صبر کنم :(
منم همين اتفاق برام افتاد! چماقه رو فروختم تا پول اون يكي سلاحه جمع بشه بعد كه سلاحه رو خريدم فهميدم لول نوزده هستم!!
ديگه به زور كوئست لول آپ شدم!! البته تو مدت بي سلاحي اين چيني ها حسابي از فرصت سو استفاده كردن!!!
===
يه نفر از اون شهر h
Haj_Amoo
06-04-2009, 15:37
يه نفر از شهر هارد تايم (هموني كه ديشب زديم يكي شون رو پاس اوت كرديم!) به من ايميل زده و مي خواد عضو شهر بشه!!:
full experience~adventurer(+setting traps)+enough money to donate for developing town
صد در صد جاسوسه! فقط موندم چي جوابش بدم!!
aRThaS_08
06-04-2009, 15:40
بگو یه عکس از خودت بده ببینم از قیافه ت خوشم میاد یا نه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
بگو باید 500 دلار ورودی بده بعد dissmis ش کن D: .
saeid.yavary
06-04-2009, 16:11
يه نفر از شهر هارد تايم (هموني كه ديشب زديم يكي شون رو پاس اوت كرديم!) به من ايميل زده و مي خواد عضو شهر بشه!!:
بهش بگو adventurer نميخوايم فقط dueler مي خوايم
Haj_Amoo
06-04-2009, 17:04
اون يارويي كه 312 تا ديميج زده و آمارش به عنوان بهترين دوئلر بيرون شهر توي قبرستون لكه ننگ شهرمون شده اومده با من دوئل كرده اين بلا سرش اومد:
aRThaS_08
06-04-2009, 17:36
بگو باید 500 دلار ورودی بده بعد dissmis ش کن d: .
آره این خیلی خوبه
فرومتون که خدای نکرده انگلیسی نیست که ؟
جواب : :21:
بگو باید 500 دلار ورودی بده بعد dissmis ش کن d: .
امشب برنامه ندارین یه عمله دیگه رو خفت کنیم ؟ بلکه بتونیم مالیات رو بدیم xD
(من هنوز اون 1-15 تایی رو دارم)
Haj_Amoo
06-04-2009, 18:47
بهش گفتم بايد 500 دلار بدي سيصد تاش بابت پيشرفت شهر دويست تاش هم به عنوان ماليات!!
عملیات امشب : راس ساعت 9 شب ، سوژه : Sauceysauce
بهش گفتم بايد 500 دلار بدي سيصد تاش بابت پيشرفت شهر دويست تاش هم به عنوان ماليات!!
سعی کن با همه اینجوری برخورد کنی :21:
هرکی درخواست داد اول بهش بگو باید 500 تا بدی بعد بندازش بیرون با هم بخندیم :27:
به هیچ وجه کسایی که درخواست عضو شدن رو میدن دعوت نکن ، حتی رنک یک دوئل ... ممکنه جاسوس باشه
url چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ش جاوا اسکریپته یکم cms و یکم php بلد باشی حله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
url=Uniform Resource Locator=آدرس اینترنتی ( تقریبا )
عملیات امشب : راس ساعت 9 شب ، سوژه : Sauceysauce
به به . خیلی هم خوب یکی دیگه از بروبچ عمله بنای شهر کلاب :31:
من ساعت 9:15 اولین اتک رو بهش میدم (با خمپاره 120 منظورم همون 1-15 تاییه) :27:
Haj_Amoo
06-04-2009, 19:25
من ساعت 9:15 اولین اتک رو بهش میدم (با خمپاره 120 منظورم همون 1-15 تاییه) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سنگ فلسطيني ها منظورت هست؟!!
Haj_Amoo
06-04-2009, 19:27
url چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه ش جاوا اسکریپته یکم cms و یکم php بلد باشی حله [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عوض كردن مقدار ها كار سختي نيست ولي فايده اي نداره، مثلا با اين كد ميشه پولتون رو هر چقدر خواستين زياد كنين ولي موقع خريد كردن دوباره به مقدار اوليه بر مي گرده:
javascript: Character.set_money(10000);
hadi_gamer
06-04-2009, 19:33
جریان چیه؟!!!
چرا chaghal عکس دوئلhajamoo رو گذاشته؟بعد گفته خودش اونا رو زده!!!
Haj_Amoo
06-04-2009, 19:47
جریان چیه؟!!!
چرا chaghal عکس دوئلhajamoo رو گذاشته؟بعد گفته خودش اونا رو زده!!!
هيچي!!
هر وقت من نمي رسم كارام رو انجام بدم چاقال جان بجام انجام ميدن!!
کلید اسرار تموم شد :دی
تا 10 دقیقه دیگه دوئلم با طرف تموم میشه
منم توی این مدت برم نمازم رو بخونم :دی
این جمله رو هیچ وقت فراموش نکنین : بازیهای آنلاین چه کوچک و چه بزرگ ، نه نمیشه توشون چیت زد نه هیچ چیز دیگه ...
M-Pro wins the duel, gains 26 experience points and steals $14 from Sauceysauce.
93 به 28 بردم
من دیگه برم
بابای
سنگ فلسطيني ها منظورت هست؟!!
احسنت :31: اسم خارجیشو یادم رفته بود :27:
این جمله رو هیچ وقت فراموش نکنین : بازیهای آنلاین چه کوچک و چه بزرگ ، نه نمیشه توشون چیت زد نه هیچ چیز دیگه ...
کاملا مخالفم چون اینجانب فقط توی چند تا بازی نتونستم چیت بزنم این یکی هم روش خدایی خیلی خفن نوشتن همه چی سرور ساید ه بعد یه کد هم که میفرستی قبلش آنالیز میشه بعد سرور جواب میده نامردا چیزیدن به سرور !!
کاملا مخالفم چون اینجانب فقط توی چند تا بازی نتونستم چیت بزنم این یکی هم روش خدایی خیلی خفن نوشتن همه چی سرور ساید ه بعد یه کد هم که میفرستی قبلش آنالیز میشه بعد سرور جواب میده نامردا چیزیدن به سرور !!
فکر کنم فقط چند تا بازی آنلاین معروف نیست :27:
m-pro wins the duel, gains 26 experience points and steals $14 from sauceysauce.
93 به 28 بردم
من دیگه برم
بابای
ای بابا یارو رو خالی کردی ؟! میذاشتی من بزنم هنوز مالیات ندادم خب !! :41:
ای بابا یارو رو خالی کردی ؟! میذاشتی من بزنم هنوز مالیات ندادم خب !! :41:
14$ که چیزی نیستش !! :21:
من با 100 تا انرژی میتونم 200$ در بیارم !! البته اگه شانس هم باهام باشه 300$ :31:
14$ که چیزی نیستش !!
من با 100 تا انرژی میتونم 200$ در بیارم !! البته اگه شانس هم باهام باشه 300$
به به . بابا RichKid ! پس یه لطفی کن مالیات این هفته ما رو بده 100 تا بیشتر ازش نمونده .
ارواح عمم رفتم یه تفنگ خریدم باید لول 20 شم تا استفاده کنم D:
Haj_Amoo
06-04-2009, 20:27
آقا جنگ رو فكر كنم بايد متوقف كنيم!!
شهر Prototype كه با ما Ally هست با شهر The club هم Ally شده و اين يعني ما داريم با دوست دوستمون مي جنگيم!!!
به به . بابا RichKid ! پس یه لطفی کن مالیات این هفته ما رو بده 100 تا بیشتر ازش نمونده .
ارواح عمم رفتم یه تفنگ خریدم باید لول 20 شم تا استفاده کنم D:
برو کار کن مگو چیست کار که ... :31:
من فعلا 100 رنک اومدم پایین همش دارم کارای پر Xp انجام میدم تا برگرده ...
05chips رو توی رنکینگ شهر گرفتم !! فقط مونده اون یارو لول 22 :31:
من برم دیگه ...
بابای
آقا جنگ رو فكر كنم بايد متوقف كنيم!!
شهر Prototype كه با ما Ally هست با شهر The club هم Ally شده و اين يعني مت داريم با دوست دوستمون مي جنگيم!!!
حاج عمو بی زحمت به فاندر Prototype میل بده بگو که ما با The Club در حال جنگیم ... چرا شما با دشمن ما دوست شدین ؟ این یعنی اینکه به ما بی احترامی کردین !! ( یکم هم متن نامه رو شدید تر کن :21: )
اونا حتما طرف ما میان
به دو دلیل
1 . یه جورایی میشه گفت کلوب پناهنده هست !! ( مگه تریباله ؟ :دی )
2 . ما دوئلر های بیشتری داریم !!
حاج عمو منتظر جوابیم :31:
من برم ( برای آخرین بار !! )
بابای :31:
حاج عمو بی زحمت به فاندر prototype میل بده بگو که ما با the club در حال جنگیم ... چرا شما با دشمن ما دوست شدین ؟ این یعنی اینکه به ما بی احترامی کردین !! ( یکم هم متن نامه رو شدید تر کن :21: )
اونا حتما طرف ما میان
به دو دلیل
1 . یه جورایی میشه گفت کلوب پناهنده هست !! ( مگه تریباله ؟ :دی )
2 . ما دوئلر های بیشتری داریم !!
حاج عمو منتظر جوابیم :31:
من برم ( برای آخرین بار !! )
بابای :31:
کجا ؟ بودی حالا :31:
از سیاست هویج و چماق استفاده کن :31:
جدا ما میتونیم هر شهری به جز این چینیا رو به خاک سیا بشونیم ! فقط باید یه برنامه مثله دیشب بریزیم :31:
Haj_Amoo
06-04-2009, 20:55
عمله بيچاره!!!
aRThaS_08
06-04-2009, 21:01
url=Uniform Resource Locator=آدرس اینترنتی ( تقریبا )
چی می گی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif ... منظورم این بود که به url ربطی نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پینک پنتر ... چیت نمیشه ولی باگ که داره حتی wow [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
14$ که چیزی نیستش !! :21:
من با 100 تا انرژی میتونم 200$ در بیارم !! البته اگه شانس هم باهام باشه 300$ :31:
ورلد1 که بودیم کیس های خرپول معرفی میکردم
با یک دوئل 600تا زدم به جیب یادته ؟
Haj_Amoo
06-04-2009, 21:05
با یک دوئل 600تا زدم به جیب یادته ؟ منم يه بار تو ورلد 5 با كاراكتر وركر 500 دلار از يه نفر گرفتم!!!
Haj_Amoo
06-04-2009, 21:30
اين طرف مي خواد بياد شهر مون چي كارش كن؟(دوئلر هم هست):
TiMMy TuRnEr
Ko0ro0sh
06-04-2009, 22:38
اين طرف مي خواد بياد شهر مون چي كارش كن؟(دوئلر هم هست):
Timmy turner
بیاد :دی
+++++++++++
فقط یک نکته :
شما چرا ساختمون سازی را تیکه تیکه میکنید همه با هم برین سر یکی تا خیلی زود تموم بشه.
اینا همه تقصیر این محمد هست چون تمام کارگر ها برای اونه :دی
saeid.yavary
06-04-2009, 22:44
اقا اين چيني ها كه باز به ما دارن حمله مي كنن
تو 10 دقيقه 3تا حمله خفن كردن ما هم كه نه صلاح داشتيم نه لباس زدن پاس اوتمون كردن:41:
مگه با ما اليز نبودن
saeid.yavary
06-04-2009, 22:46
با یک دوئل 600تا زدم به جیب یادته ؟
من الان تو ورلد 2 با يك دوئل 2000$ گيرم ميايد(البته طرف يوزر دوم خودمه):27:
اقا اين چيني ها كه باز به ما دارن حمله مي كنن
تو 10 دقيقه 3تا حمله خفن كردن ما هم كه نه صلاح داشتيم نه لباس زدن پاس اوتمون كردن:41:
مگه با ما اليز نبودن
چییی میییگیی ؟ :18:
اینا دیگه شورشو درآوردن !! :angry:
به نظرم با چند تا شهر خفن متحد شیو بریزیم سر اینا دهنشونو صاف کنیم !! به نظرم به کل شهر های اطراف زور میگن باید یه جوزی سرشونو بکنیم زیر آب :21:
بچه ها خیلی مواظب باشین اگه از شهر چینی ها بهتون حمله شد سریع برید هتل !! وقتی دارین کوئست میزنین یا کار دیگه ای میکنن مدام ریپورت رو چک کنید . کلا اینا شوخی ندارن به فصد کشت (پاس اوت) میزنن !! من داشتم کوئست میزدم که یه دفه دیدم نصف شدم (دوباره حمله کرده بودن) سریع رفتم هتل کپیدم وگرنه الان اون دنیا بودم d:
saeid.yavary
07-04-2009, 00:28
بچه ها خیلی مواظب باشین اگه از شهر چینی ها بهتون حمله شد سریع برید هتل !! وقتی دارین کوئست میزنین یا کار دیگه ای میکنن مدام ریپورت رو چک کنید . کلا اینا شوخی ندارن به فصد کشت (پاس اوت) میزنن !! من داشتم کوئست میزدم که یه دفه دیدم نصف شدم (دوباره حمله کرده بودن) سریع رفتم هتل کپیدم وگرنه الان اون دنیا بودم d:
من رو كه 3سوت پاس اوت كردن :41:
در مدت کمتر از 24 ساعت 5 نفر دیگه از بچه های شهر پاس اوت شدن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش هم کار این چینیا بودش . اوضاع یکم ناراحت کنندست :41:
در ضمن یه نفر عکس زیر رو واسم تفسیر کنه . ممنون میشم . :20:
اگر از پرمیوم Character bonus استفاده کرده باشه میتونه اسلحه 6 لول بالاتر از خودش رو استفاده کنه ؟؟!
Ko0ro0sh
07-04-2009, 12:26
اگر از پرمیوم character bonus استفاده کرده باشه میتونه اسلحه 6 لول بالاتر از خودش رو استفاده کنه ؟؟!
اینو نمی دونم اما سرباز میتونه لول تفنگی که 30 هست را داخل لول 27 بگیره
Haj_Amoo
07-04-2009, 12:38
در ضمن یه نفر عکس زیر رو واسم تفسیر کنه . ممنون میشم . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
طرف پرميوم داره!
با پرميوم سرباز ميشه اسلحه 6 لول بالاتر رو گرفت!!
متاسفانه اون شهر چينيه فقط پرميوم دار استخدام ميكنه و همشون همچين وضعي دارن!!!
saeid.yavary
07-04-2009, 12:39
اگر از پرمیوم Character bonus استفاده کرده باشه میتونه اسلحه 6 لول بالاتر از خودش رو استفاده کنه ؟؟!
اره خودش سولجر هست باز از پرمیوم Character bonus استفاده کرده كه اينجوري تفنگ 6 لول بالاتر رو بگيره
Haj_Amoo
07-04-2009, 12:45
من رو كه 3سوت پاس اوت كردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور به من حمله نكردن؟
===
اين هم ميخواد به شهرمون بياد. چي كارش كنم؟
deathknight5
عجب پرمیوم مسخره ای داره !! پس دوئلر هم میتونه 20 درصد بیشتر پول بگیره !! آخه تو کدوم بازی با یه پرمیوم قابلیت های طرف 2 برابر میشه اونم 2 هفته O.o
saeid.yavary
07-04-2009, 13:06
چطور به من حمله نكردن؟
===
بابا من نه اسلحه داشتم نه لباس
ولي شما جفتشو داري
Salam ... Bebakhsid Finglish Type Mikonam ...
Too Quest 4omi [ Fishing] Gir Kardam ... Mikham Mahi Begiram Gozinash Disable Hastesh ... Bayad Chikar kOnam ?4 Sa@ Ham Tobacco Jam, kardam
Salam ... Bebakhsid Finglish Type Mikonam ...
Too Quest 4omi [ Fishing] Gir Kardam ... Mikham Mahi Begiram Gozinash Disable Hastesh ... Bayad Chikar kOnam ?4 Sa@ Ham Tobacco Jam, kardam
لول 2 نشدی مگه ؟
دیروز گفتم 4 ساعت پوستر جمع کنی لول 2 میشی بعدشم یه اسکیل swiming رو بگیری اون کار باز میشه !
البته قبلا هم گفتم باید اول بازی به شما یه neckband میداد که میگی نداده :13:
Chetori Skill Swiming Bayad Begiri ?
ببین هر لولی که میگیری 3 تا اسکیل میده و 1 دونه Attributes .
از منوی سمت چپ بازی روی اسکیل کلیک کنی پنجره اسکیل ها باز میشن بعد میتونی هر اسکیلی رو که میخوای روش کلیک کنی تا اضافه شه در نهایت هم اگر Confirm کنی اسکیل ها ذخیره میشن .
بسته به کلاسی که میخوای انتخاب کنی اسکیل ها رو وردار .
saeid.yavary
07-04-2009, 13:38
بابا آموزشي كه تو صفحه اول همين تاپيك بخون همه اينا رو توضيح داده
در مدت کمتر از 24 ساعت 5 نفر دیگه از بچه های شهر پاس اوت شدن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همش هم کار این چینیا بودش . اوضاع یکم ناراحت کنندست :41:
در ضمن یه نفر عکس زیر رو واسم تفسیر کنه . ممنون میشم . :20:
احتمالا به لول دوئل حساب میشه !! :27:
چطور به من حمله نكردن؟
===
اين هم ميخواد به شهرمون بياد. چي كارش كنم؟
deathknight5
از تو میترسن :21:
منم مردم !! :31:
hadi_gamer
07-04-2009, 18:48
احتمالا به لول دوئل حساب میشه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز تو تز دادی؟!!!
باز تو تز دادی؟!!!
نه به لول دوئل حساب نمیشه :27:
دوستان من دارم وست رو ول میکنم و فقط با M-Pro بازی کنم ...
کسی هست که بخواد با یوزر های دیگم بازی کنه ؟
احتمالا به لول دوئل حساب میشه !!
آخه لول دوئلشم نمیرسه xD مشکل از همون پرمیومه
Haj_Amoo
07-04-2009, 19:06
از تو میترسن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين خبر ها هم نيست!!:
Haj_Amoo
07-04-2009, 19:08
آقا دو نفر تقاضاي دعوت دادن:
deathknight5
xemchoi
چي كارشون كنم؟
lol تو رنکینگ دقیقا نفر 1000 هستم D: .
پیشرفت خوبی داشتم ! لول 13 نفر 3750 بودم الان 1000 روزی 50-100 میرم جلو xD .
Haj_Amoo
07-04-2009, 20:20
حتما بايد عضو شهر باشي تا بتوني دوئل كني؟
حتما بايد عضو شهر باشي تا بتوني دوئل كني؟
بلی :31:
تازه شهر هم باید Mortician داشته باشه :27:
آقا دو نفر تقاضاي دعوت دادن:
Deathknight5
xemchoi
چي كارشون كنم؟
بگو باید اول پول بدین !! بعد دیسمیسشون کن :27: ( اخر جوون مردی !! )
lol تو رنکینگ دقیقا نفر 1000 هستم d: .
پیشرفت خوبی داشتم ! لول 13 نفر 3750 بودم الان 1000 روزی 50-100 میرم جلو xd .
ولی من توی 400-500 کفیدم !! :31:
دوستان میشه بعد از عضویت در شهر از عضویت در اون خارج شد ؟
شهر Cyrus THe Great عضو میخواد ؟
alizshah
07-04-2009, 23:54
sam کدوم گوریه کارش دارم
دوستان میشه بعد از عضویت در شهر از عضویت در اون خارج شد ؟
برو به town hall بعد Residents . گوشه پایین پنجره یه گزینه داره leave town .
شهر Cyrus THe Great عضو میخواد ؟
باید از شهردار بپرسی (فکر نکنم زیر لول 10-12 قبول کنن) .
بچه ها فاندر چان آن برام اینو فرستاده :
That's good. To be honest and straight, since your city is very close to ours, and you used to be an alliance of lhota almost all the members in Chang an treat you as a serious dangerous to us. And a member called Haj.... also used to attack us, I think that's why there is an on going conflict. Maybe you could understand that duelers are hunger to find a target because they need exp. But as I remember your city even yourself used to show friend willing, such as join Changan or else, i personally hope there will be a peaceful solution to this conflict.
I would just forward the idea that comes from our members. We hope we can achieve both eliminating the threat from your town and integrate your town to our big family. So we hope:
1. Your city joined a great alliance founded by our town.
2. We send a person to your city as a founder(black hat), and maintain the only black hat, your city consellor remains white hat and all the functionality remains to you. The people sent there is just as a non functioned supervisor.
3. The city name will be given a prefix with will reflect the alliance
4. Within the alliance there will be free trading and fighting cooperation.
5. Chang An and the sister towns are not going to provide free trading to the towns in this alliance until these town grows to a comparable high level, but military cooperation is provided.
Please consider this, and if necessary discuss this with all your town members. Thanks
من فقط اون چند تا شرط رو خوندم که خیلی پر رو بازی در آوردن !!
لطفا یکی کامل معنیش کنه ...
درضمن ، هیچ کس رو به شهر دعوت نکنین ... احتمالا جاسوسن
sam کدوم گوریه کارش دارم
تو از بچگی هم بی ادب بودی :31:
بچه ها فاندر چان آن برام اینو فرستاده :
That's good. To be honest and straight, since your city is very close to ours, and you used to be an alliance of lhota almost all the members in chang an treat you as a serious dangerous to us. And a member called haj.... Also used to attack us, i think that's why there is an on going conflict. Maybe you could understand that duelers are hunger to find a target because they need exp. But as i remember your city even yourself used to show friend willing, such as join changan or else, i personally hope there will be a peaceful solution to this conflict.
I would just forward the idea that comes from our members. We hope we can achieve both eliminating the threat from your town and integrate your town to our big family. So we hope:
1. Your city joined a great alliance founded by our town.
2. We send a person to your city as a founder(black hat), and maintain the only black hat, your city consellor remains white hat and all the functionality remains to you. The people sent there is just as a non functioned supervisor.
3. The city name will be given a prefix with will reflect the alliance
4. Within the alliance there will be free trading and fighting cooperation.
5. Chang an and the sister towns are not going to provide free trading to the towns in this alliance until these town grows to a comparable high level, but military cooperation is provided.
Please consider this, and if necessary discuss this with all your town members. Thanks
من فقط اون چند تا شرط رو خوندم که خیلی پر رو بازی در آوردن !!
لطفا یکی کامل معنیش کنه ...
درضمن ، هیچ کس رو به شهر دعوت نکنین ... احتمالا جاسوسن
یارو گ.ه زیادی خورده .
کلا معنی شروط اینه که به جز اینکه اسم و نسب شهر عوض شه کنترل شهر هم به دست یکی از این چینیا بیفته !
یاد زمان رضا شاه افتادم با این انگلیسها :13:
all the members in chang an treat you as a serious dangerous to us. And a member called haj.... Also used to attack us
این قسمتش مزخرف محض بود .
دو حالت داره ! یا اینا احمقن که طرف میگه براشون خظر جدی هستیم یا واقعا میترسن .
در مورد حاج عمو هم که بنده خدا اصلا defender ه !! خود چینیا شاخ میشن دوئل میدن بعد که ک.. شدن معلوم نیست میرن چی توی فروم میگن .
یارو گ.ه زیادی خورده .
کلا معنی شروط اینه که به جز اینکه اسم و نسب شهر عوض شه کنترل شهر هم به دست یکی از این چینیا بیفته !
یاد زمان رضا شاه افتادم با این انگلیسها :13:
حد اقل بهتر از هیچیه که :27:
آقا یکی که زبانش خوبه بره با تمام شهر های بقل متحد بشه همگی بریزیم سر چینیها مادرشون رو ... :31:
اسب از کجا میخرن ؟! :دی
تو Store ها فقط خر داره :دی
Soldier Pose
08-04-2009, 12:11
آقا یکی که زبانش خوبه بره با تمام شهر های بقل متحد بشه همگی بریزیم سر چینیها مادرشون رو ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
یک بار می بریم....
ولیی بازم اینا جمله میکنند حتی بیشتر....
ما باید سعی کنیم خودمونو پرمیوم کنیم برای یک مدت حرف اینا رو گوش کنیم بعد که قوی شدیم دیگه گوش ندیم
Soldier Pose
08-04-2009, 12:12
اسب از کجا میخرن ؟! :دی
تو store ها فقط خر داره :دی
باید لول آپ بشه تا اسب هم بیاد.....
خوب پول داری :دی
یک بار می بریم....
ولیی بازم اینا جمله میکنند حتی بیشتر....
ما باید سعی کنیم خودمونو پرمیوم کنیم برای یک مدت حرف اینا رو گوش کنیم بعد که قوی شدیم دیگه گوش ندیم
اگه ما اونارو فاندر کنیم ممکنه کل شهر مارو خالی کنن
چون اونا قبلا میخواستن شعبه 2 بزنن ولی هنوز نزدن ...
Soldier Pose
08-04-2009, 12:18
از همون اول اشتباه کردی که کنار اینا شهر ساختی.....
ای کاش این بازی دادگاهی هم داشت :دی
Haj_Amoo
08-04-2009, 12:27
دو راه به نظر من مي رسه:
اول اين كه شهر رو بزاريم حراج!!! حدود 25000 دلاري مي ارزه!!! يه نفر مياد شهر رو مي خره اين طوري كه مياد عضو شهر ميشه 25000 دلار مي ريزه تو بانك!!! بعد يكي از ما اون 25000 دلار رو بر مي داره برا خودش. اونوقت تمام اعضاي شهر شهر رو ترك مي كنن! اوني كه 25000 دلار رو بر داشته ميره يه جاي خوب شهر رو ميسازه!! بعد پول رو ميريزه بانك و بقيه رو دعوت مي كنه!
===
دوم اين كه با شهر هاي ديگه يه گروهي تشكيل بديم به اسم جنبش عدم تعهد(!!!) و اسم شهر ها رو بزار شهر هاي غير متحد!!! بعد بگيم ما زير بار ظلم نمي ريم و از اين حرف ها!!! رياست گروه رو هم به صورت دوره اي به يكي از فوندر هاي شهر ها ميديم!! برا اين كه اعتراضي نباشه بر اساس حروف الفبا اين كار رو مي كنيم!!! از هر شهر يه نفر رو به عنوان ديپلمات انتخاب مي كنيم كه ارتباط بين شهر ها رو برقرار نگه داره!! خلاصه يه تشكيلات عظيم راه مي اندازيم!!! اونوقت بايد ديد كه شهر چينيه چي كار مي خواد بكنه!!!
Soldier Pose
08-04-2009, 12:28
دوستان اینو از کجا بگیرم:
Soldier Pose
08-04-2009, 12:30
دوم اين كه با شهر هاي ديگه يه گروهي تشكيل بديم به اسم جنبش عدم تعهد(!!!) و اسم شهر ها رو بزار شهر هاي غير متحد!!! بعد بگيم ما زير بار ظلم نمي ريم و از اين حرف ها!!! رياست گروه رو هم به صورت دوره اي به يكي از فوندر هاي شهر ها ميديم!! برا اين كه اعتراضي نباشه بر اساس حروف الفبا اين كار رو مي كنيم!!! از هر شهر يه نفر رو به عنوان ديپلمات انتخاب مي كنيم كه ارتباط بين شهر ها رو برقرار نگه داره!! خلاصه يه تشكيلات عظيم راه مي اندازيم!!! اونوقت بايد ديد كه شهر چينيه چي كار مي خواد بكنه!!!
یکم بهتره.
ولی چینی ها هم بیکار نمیشینن.
بهتره بهشون نام بزنیم که من قبلا خیال میکردم که چینی ها آدم های خوبی هستند ولی با این کارتون فهمیدم چه آدم های به فهمی هستین :دی
Haj_Amoo
08-04-2009, 12:30
دوستان اینو از کجا بگیرم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]با اين كار:
Setting up telegraph poles
Soldier Pose
08-04-2009, 12:31
خیلی ممنون
Soldier Pose
08-04-2009, 12:33
ولی شانس من اینم باز نیست.
من الان توی 4-5 تا کوئست گیر کردم چون کار هاش برام باز نیست
به نظر من راه حل اول بهتره یعنی شهر رو انتقال بدیم .
چون تا زمانی که این جنبش تشکیل بشه هم چینی ها بیکار نمیشینن (به هر حال با خبر میشن) هم اینکه ما رو مقصر میدونن . ما هم که در تیر رس هستیم اینقدر میزنن تا چیز بالا بیاریم . شهر های اطراف هم که زیر سایه ما دارن زندگی میکنن . ببینن داریم کتک میخوریم بی خیال اتحاد میشن .
یا باید این اتحاد به سرعت تشکیل بشه و بقدری هماهنگ باشه که چینی ها رو فلج کنه یا خودمون از بین میریم xD
Soldier Pose
08-04-2009, 12:49
اگه میشد شهر را جابه جا کرد خوب بود:دی
با مدیریت این بازی تماس بگیریم شاید بشه....
SADEGH 7
08-04-2009, 14:00
دوستان من این بازی رو از دیروز صبح شروع کردم و الآن لول 4 هستم.فقط یه سوالی که دارم اینه که الآن چطوری می تونم ببینم چه کسی تو کدوم شهره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
دوستان من این بازی رو از دیروز صبح شروع کردم و الآن لول 4 هستم.فقط یه سوالی که دارم اینه که الآن چطوری می تونم ببینم چه کسی تو کدوم شهره؟
ممنون می شم راهنمایی کنید.
با استفاده از قسمت Ranking و جستجوی نام اون شخص !
_
در ضمن دوستانی که به هر دلیل نمی تونن به شهر Cyrus The Great بپیوندند ، به بنده یک تلگرام بزنن تا به شهر تازه تاسیس ما دعوت بشن ... البته باید سرمایه زیادی داشته باشن ( در ضمن شهر ما فعلا توسط Cyrus The Great پشتیبانی میشه ! )
تو کوئست اولینش مال اون زنه میگه Bring Me To Ham ... یعنی چی ؟
SADEGH 7
08-04-2009, 15:25
با استفاده از قسمت Ranking و جستجوی نام اون شخص !
ممنون. جایی هست که بشه شهرها رو هم سرچ کرد؟
تو کوئست اولینش مال اون زنه میگه Bring Me To Ham ... یعنی چی ؟
شما باید تو قسمت mini map گزینه ی tending pig's رو انتخاب کنی وکار کنی.تا گوشت خوک ببری برای اون خانومه.
ممنون. جایی هست که بشه شهرها رو هم سرچ کرد؟
شما باید تو قسمت mini map گزینه ی tending pig's رو انتخاب کنی وکار کنی.تا گوشت خوک ببری برای اون خانومه.
ّبله.
همون قسمت رنکینگ بخش towns.
SADEGH 7
08-04-2009, 16:02
ّبله.
همون قسمت رنکینگ بخش towns.
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی من می رم تو قسمت ranking فقط می تونم بر اساس player و rank سرچ کنم.ولی من می خوام بدونم مثلا همین شهر Cyrus The Great کجای نقشه قرار داره. ممنون می شم راهنمایی کنید.
Haj_Amoo
08-04-2009, 16:57
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی من می رم تو قسمت ranking فقط می تونم بر اساس player و rank سرچ کنم.ولی من می خوام بدونم مثلا همین شهر Cyrus The Great کجای نقشه قرار داره. ممنون می شم راهنمایی کنید.توي همون صفحه رنكينگ گزينه اي به اسم Town هست. انجا كليك كنيد. توي همون صفحه اي كه باز ميشه ميشه اسم شهر ها رو سرچ كرد. براي اين كه بفهميد كجاي نقشه هست بر روي آيكوني كه جلوي اسم هر شهر هست([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كليك كنيد اونوقت درست ميريد بالاي اون شهر:
======
دوباره اين چيني ها:
ممنون از راهنماییتون ولی وقتی من می رم تو قسمت ranking فقط می تونم بر اساس player و rank سرچ کنم.ولی من می خوام بدونم مثلا همین شهر Cyrus The Great کجای نقشه قرار داره. ممنون می شم راهنمایی کنید.
جلوی اسم هر نفر یا شهر یه همچین علامتی هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] روی این کلیک کنی روی نقشه نشون میده کجاست .
دوباره اين چيني ها:
چی شده رئیس ؟
عکس گذاشتی ؟
راستی من لول 20 شدم xD عکس بدین جسد تحویل بگیرین D:
ای بابا ما کی با این HardTime رفیق شدیم !! من زدم آسفالتشون کردم !! البته قبلش یکی از اونا به من حمله کرده بود .
SADEGH 7
08-04-2009, 17:12
توي همون صفحه رنكينگ گزينه اي به اسم Town هست. انجا كليك كنيد. توي همون صفحه اي كه باز ميشه ميشه اسم شهر ها رو سرچ كرد. براي اين كه بفهميد كجاي نقشه هست بر روي آيكوني كه جلوي اسم هر شهر هست([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])كليك كنيد اونوقت درست ميريد بالاي اون شهر
ممنون به خاطر راهنمایی.یه سوال دیگه: الآن من که تو World 7 هستم می تونم با کسانی که تو ورد های دیگه هستن ارتباط داشته باشم یا به World های دیگه برم؟
ممنون به خاطر راهنمایی.یه سوال دیگه: الآن من که تو World 7 هستم می تونم با کسانی که تو ورد های دیگه هستن ارتباط داشته باشم یا به World های دیگه برم؟
نه باید توی همون world باشی .
کلا هر world یک دیتابیس مخصوص خودش داره :31:
رئیس این شهر جدیده کجاست ؟ من کاراکتر لول 8 دارم xD
از همون اول اشتباه کردی که کنار اینا شهر ساختی.....
ای کاش این بازی دادگاهی هم داشت :دی
ما کاری میکنیم که اونا بگن که چرا اینا پیش ما شهر زدن !! :21:
دو راه به نظر من مي رسه:
اول اين كه شهر رو بزاريم حراج!!! حدود 25000 دلاري مي ارزه!!! يه نفر مياد شهر رو مي خره اين طوري كه مياد عضو شهر ميشه 25000 دلار مي ريزه تو بانك!!! بعد يكي از ما اون 25000 دلار رو بر مي داره برا خودش. اونوقت تمام اعضاي شهر شهر رو ترك مي كنن! اوني كه 25000 دلار رو بر داشته ميره يه جاي خوب شهر رو ميسازه!! بعد پول رو ميريزه بانك و بقيه رو دعوت مي كنه!
===
مگه میشه سرمایه یه شهر رو گرفت و یه جا دیگه شهر زد ؟!
بعدشم ... کسی 25000$ نداره که !!
بهتره همه شهر هارو شیر کنیم و بندازیم به جون چینی ها :21:
با استفاده از قسمت ranking و جستجوی نام اون شخص !
_
در ضمن دوستانی که به هر دلیل نمی تونن به شهر cyrus the great بپیوندند ، به بنده یک تلگرام بزنن تا به شهر تازه تاسیس ما دعوت بشن ... البته باید سرمایه زیادی داشته باشن ( در ضمن شهر ما فعلا توسط cyrus the great پشتیبانی میشه ! )
هرکی اذیتتون کرد به من بگین جنازه بگیرین :27:
ای بابا ما کی با این hardtime رفیق شدیم !! من زدم آسفالتشون کردم !! البته قبلش یکی از اونا به من حمله کرده بود .
کار خوبی کردی !! :27:
SADEGH 7
08-04-2009, 18:30
از دوستان کسی تو World 7 شهر داره؟
Haj_Amoo
08-04-2009, 18:40
چی شده رئیس ؟
عکس گذاشتی ؟
لود نميشه مگه؟ برا من كه مشكلي نداره!
از دوستان کسی تو world 7 شهر داره؟
يه شهر به اسم شيراز توي اون ورلد هست به همون روشي كه گفتم دنبالش بگرد پيداش كن!!
من تا یوزر بیلدر رنک زیر 500 دارم ...
کسایی که میخوان بگن تا بهشون بدم ! ( فقط به حرفه ای ها داده میشه ... )
mohrd جان میشه آیدی تو بازیتو بدی من تلگرام بزنم D:
اون یکی کاراکتر من تو ورد 9 اسمش HolyPrince ه . اگه میشه من رو دعوت کن (لول 8 هستم) میخوام سرباز melee شم البته Offence .
لود نميشه مگه؟ برا من كه مشكلي نداره!
نه لود نمیشه !! حالا کی بودش ؟
کار خوبی کردی !!
اگه دوست داری بازم برم بزنمشون D: .
بریم امشب یکی رو نفله کنیم ؟ من امروز چنتا از این club ها رو زدم سری بعدی که خواستم برم گله ای رفته بودن هتل پناهنده شده بودن . lol
Haj_Amoo
08-04-2009, 18:51
mohrd جان میشه آیدی تو بازیتو بدی من تلگرام بزنم D:
اسم شهرشون اينه:
Persepolis
خدایی حال میکنید با چه سرعتی تو رنکینگ حرکت میکنم xD
دیشب 1000 بودم الان 867 (چاکرم)
اسم شهرشون اينه:
Persepolis
ممنون رئیس به فاندر میل زدم :31:
Haj_Amoo
08-04-2009, 18:56
نه لود نمیشه !! حالا کی بودش ؟
به به . خیلی هم خوب :27:
این همونی نبود که وقتی اسلحه نداشتی شاخ شده بود :31: شیطونه میگه برم یه حالی ازش بگیرم :21:
Soldier Pose
08-04-2009, 19:02
منم یوزر جدیدم لول 8 هست.
تا هفته بعد میام توی شهر :دی
البته تنها نه با الاغم :دی
Haj_Amoo
08-04-2009, 19:03
ميگم اگه سر رو نشونه بگيري فايده اي هم داره؟
خب يارو هر طرفي كه جاخالي بده بهش نمي خوره!!
Haj_Amoo
08-04-2009, 19:06
این همونی نبود که وقتی اسلحه نداشتی شاخ شده بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شیطونه میگه برم یه حالی ازش بگیرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه اون ها نيلرو و بيگ گيم هانتر بودن!!!
دوباره بهم حمله كرد 94 بر 94 مساوي شديم و طبق قانون گل زده در خانه حريف من برنده شدم!!
سه چهار نفري بهش حمله كنين پاس اوته!!!
سه چهار نفري بهش حمله كنين پاس اوته!!!
موافقم فقط من نفر دوم برم بهتره ! همینطوریش 4 لول ازم بیشتره + 4 دوئلینگ لول . لباساشم که نگو xD .
به هر حال رسیدم شهر حمله میکنم ببینم اوضاع در چه وضعه D: (باز نگین چرا به این چینیا حمله کردین خودشون شروع کردن) !
aRThaS_08
08-04-2009, 19:15
حد اقل بهتر از هیچیه که :27:
آقا یکی که زبانش خوبه بره با تمام شهر های بقل متحد بشه همگی بریزیم سر چینیها مادرشون رو ... :31:
وقتی میخوای مادرشون رو ... نباید بریزی سر چینیها ::: باید بریزید سر مادراشون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
در ضمن شهر ما فعلا توسط Cyrus The Great پشتیبانی میشه !
ازین تیکه که انداختی خوشم اومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
من تا یوزر بیلدر رنک زیر 500 دارم ...
کسایی که میخوان بگن تا بهشون بدم ! ( فقط به حرفه ای ها داده میشه ... )
هی روزگار ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/105.gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Haj_Amoo
08-04-2009, 19:17
به هر حال رسیدم شهر حمله میکنم ببینم اوضاع در چه وضعه d: (باز نگین چرا به این چینیا حمله کردین خودشون شروع کردن) ! نه بهش حمله نكن. بهونه دستشون ميدي. بعد مي گن ما جنگ رو شروع نكرديم!! از اين شروع كردنا زياد داشتن!!
صبر كن از شهر هاي اطراف كه مطمئن شديم اونوقت حمله مي كنيم! الان نه!!
نه بهش حمله نكن. بهونه دستشون ميدي. بعد مي گن ما جنگ رو شروع نكرديم!! از اين شروع كردنا زياد داشتن!!
صبر كن از شهر هاي اطراف كه مطمئن شديم اونوقت حمله مي كنيم! الان نه!!
باشه رئیس ایندفعه رو بخاطر شما بیخیال میشم (خدا بهش رحم کرد) :31:
Haj_Amoo
08-04-2009, 20:01
hi greeting my lord,
i am from singapore, just started playing this game. I want to be a warrior, may i join your town and fight together with you all? I play 4-6 hours a day and 5-6 days a week. I will be level20 tomorrow to use my dagger. I will wait for your reply and hopes it will brighten up my day.
Yours sincerely,
magical killer
چي كارش كنم؟
هی روزگار ...
میخوای استاد ؟ :31:
چي كارش كنم؟
قیافش به بچه مثبتا میخوره :20: حتی یه دونه دوئل هم نداشته !! معلوم نیستش چه اسکیل هایی رو گرفته که تا لول 19 داشته کوئست میزده :31: . آیتم های جالبی داره معلومه از جایی خریده حالا قبلا تو کدوم شهر بوده خدا میدونه . به نظر مایه دار هم میاد :21: (جاسوس از آب در نیاد ؟)
آقا ما که با همه شهرهای بزرگ متحدیم !! پس من به کی حمله کنم !!؟ (شکلک ناراحت(همین که سرشو اینور اونور میکنه))
آقا ما که با همه شهرهای بزرگ متحدیم !! پس من به کی حمله کنم !!؟ (شکلک ناراحت(همین که سرشو اینور اونور میکنه))
با شهر The Club
آقا یکی بره این بدبخت رو بزنه ! نشوندنش رو به قبله ها (فقط واسه آمار شهر زدم قصد دیگه ای نداشتم xD )
آقا یکی بره این بدبخت رو بزنه ! نشوندنش رو به قبله ها (فقط واسه آمار شهر زدم قصد دیگه ای نداشتم xd )
من در حالت پاس اوتینگ به سر میبرم ... !! :41:
کسافت ها 3 نفری ریختن سر من هر کدوم 2 بار باهام دوئل کردن تا مردم ... !!
من در حالت پاس اوتینگ به سر میبرم ... !! :41:
اوکی یه ساعت بعد دوباره اتک میدم .
راستی جریان چیه چرا -35 شدیم !! رو قبرستون برید آمار فاجعه ناک هستش :41:
باید قسمت دوئلینگ فروم فعال تر باشه . مثلا یکی کتک خورد بیاد بگه کی زدتش بعد ما هم بریزیم رو یارو :31:
کثافت رو اشتباه نوشتی( با تشکر غلط گیر فروم v3.01.2 )
کاملا مشخصه این حملات برنامه ریزی شدست !! بعد شهردار (مقادیری فح.ش بسیار رکیک) چینیا میگه حاجی به ما حمله میکنه . به نظرم تو فروم برنامه ریزی میکنن سر یه ساعت یکیو نفله کنن :31:
اوکی یه ساعت بعد دوباره اتک میدم .
راستی جریان چیه چرا -35 شدیم !! رو قبرستون برید آمار فاجعه ناک هستش :41:
باید قسمت دوئلینگ فروم فعال تر باشه . مثلا یکی کتک خورد بیاد بگه کی زدتش بعد ما هم بریزیم رو یارو :31:
بالا بردن آمار قبرستون که کاری نداره
کافیه من یه بیلدر رو بفرستم توی یه شهر دیگه و تمام تیر هارو بزنم توی سرش تا آمار بهتر بشه :21:
شهر ما 12 تا پاس اوت داشته !!
باید فروم رو فعال تر کنیم ...
نیاز به یه دیپلمات خوب هم داریم
چاقال جان شما زبان انگلیسیت خوبه ؟
Haj_Amoo
08-04-2009, 20:56
راستی جریان چیه چرا -35 شدیم !! رو قبرستون برید آمار فاجعه ناک هستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من كه چيز غير عادي تو قبرستون نمي بينم!!
میگم این چینی ها هم دیوونه هستنا !!
یهو رم میکنن بعد بی خیال میشن !!
Soldier Pose
08-04-2009, 21:09
همینجوری هستند....
ما باید سریع پیشرفت کنیم.
و باید بدونید اینا پرمیوم نباشن هیچ کاری از دستشون بر نمی آد
Soldier Pose
08-04-2009, 21:18
دوستان با شهر bmw درگیر بشین :دی
یکی از دختر های این شهر یوزر قدیمی من که هیچی نداشت را لاپ کشید.....
لطفا حمله شود
چاقال جان شما زبان انگلیسیت خوبه ؟
بد نیست ولی از سیاست بازی سر در نمیارم :31:
جون من بیخیال این به اصطلاح صلح شین اینا که روز شب به ما حمله میکنن چرا ما باید ساکت بشینیم !!
بیا اینم نتیجش اومده دوئل کرده حالا من نمیتونم برم مادرشو ...
واقعا خاک بر سرش
4 لول بالاتر + 4 لول دوئلینگ بالاتر + لباسای خفن + پریمیوم + از همه مهمتر اصلا من اسکیل تاکتیک ندارم یعنی سرباز مهاجم هستم :31: . همین که خواستم بهش حمله کنم رفته بود هتل کپه مرگشو گذاشته بود .
Raven Feather چیه ؟!
و Laber Point من -13 هستش .. چیکار کنم تا بتونم Grain بگیرم ؟
Raven Feather چیه ؟!
و Laber Point من -13 هستش .. چیکار کنم تا بتونم Grain بگیرم ؟
برو به این آدرس همه چی نوشته شده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نابود کردن چانگان هیچ کاری نداره
باید بریم توی فروم اصلی بازی و جار بزنیم که اینا با 4 لول بالا تر و پریمیوم و اسلحه و ... به ما حمله میکنن و اینا یه سری افراد عقده ای هستند و ...
اینجوری هم عضو های شهر ما روحیه میگیرن و هم افکار عمومی تغییر میکنه و باعث میشه که همه از چانگان بدشون بیاد و با ما متحد بشن
کی انگلیسیش خوبه که این کار رو بکنه ؟
این کار باید هرچه زود تر صورت بگیره
ورلد 6
برین توی کف : M-Pro wins the duel, gains 33 experience points and steals $187 from Mellee664.
واقعا ورلد 6 چه حالی میده !!
روزی بالای 500$ از دوئل در میارم !!
نابود کردن چانگان هیچ کاری نداره
باید بریم توی فروم اصلی بازی و جار بزنیم که اینا با 4 لول بالا تر و پریمیوم و اسلحه و ... به ما حمله میکنن و اینا یه سری افراد عقده ای هستند و ...
اینجوری هم عضو های شهر ما روحیه میگیرن و هم افکار عمومی تغییر میکنه و باعث میشه که همه از چانگان بدشون بیاد و با ما متحد بشن
کی انگلیسیش خوبه که این کار رو بکنه ؟
این کار باید هرچه زود تر صورت بگیره
موافقم .
به نظرم حاجی میتونه این کار رو انجام بده :31: مشکلی هم بود از بچه های انجمن زبان انگلیسی کمک میگیریم :27:
موافقم .
به نظرم حاجی میتونه این کار رو انجام بده :31: مشکلی هم بود از بچه های انجمن زبان انگلیسی کمک میگیریم :27:
ما چند نفری داریم که انگلیسیشون خوب باشه
حامد ... مهرداد ... چاقال که میگه زبونم خوبه !! :27: و من که زبانم در حد hello و bye هست !! :27:
یه چند تا عکس باحال تهیه کنید بعد بزاریم توی فروم اصلی بازی و آبروی چانگان رو ببریم و بگیم که شما واقعا بد بختین که با ضعیف تر از خودتون دوئل میکنید و با اینکه شما پریمیوم دارین و ما نداریم ، باز هم ما بهتر از شما داریم کار میکنیم و ...
ورلد 6
برین توی کف : M-Pro wins the duel, gains 33 experience points and steals $187 from Mellee664.
درسته . واقعا تو world 6 راحت پول در میاری . :27:
منم یه adventure داشتم تا لول 26 رفتم بیخیالش شدم (قبلا گفتم برای چی )
درسته . واقعا تو world 6 راحت پول در میاری . :27:
منم یه adventure داشتم تا لول 26 رفتم بیخیالش شدم (قبلا گفتم برای چی )
توی ورلد 6 هرکی رو میزنم زیر 60$ نمیده !! :27:
اوف که چه حالی میده !! :21:
منظورت فروم شهر ه یا فروم بازی ؟
تو شهر پرسپولیس میشه بعد از هتل قبرستون بسازین ? Xd
منظورم اینه که توی فروم بازی ( فروم اصلی وست ) آبروی چانگ ان رو ببریم تا همه شهر ها باهاش دشمن بشن
که mhorde هم شهردار ه xD
ورلد 6 ، به به !!
M-Pro wins the duel, gains 44 experience points and steals $136 from Sameiru.
فاندر این شهره که عضو هاش رو نفله کردم بهم میل داده میگه از جون ما چی میخوای تو ؟! :دی
وای که چه حالی میده !!
فاندر این شهره که عضو هاش رو نفله کردم بهم میل داده میگه از جون ما چی میخوای تو ؟! :دی
وای که چه حالی میده !!
نکن پشیمون میشی :31:
منم همین بلا سرم اومد اینقدر زدمشون تا رفتن یه قلچماق استخدام کردن همیشه پاس اوت بودم :21:
نکن پشیمون میشی :31:
منم همین بلا سرم اومد اینقدر زدمشون تا رفتن یه قلچماق استخدام کردن همیشه پاس اوت بودم :21:
توی ورلد 2 هم یه بار این بلا سرم اومد ... فاندره حدود 20 تومان به حساب پایپال یکی ریخت هر روز میزدن منو میترکوندن !! با یه دوئل پاس اوت میشدم !! :27:
تا دقایقی دیگر تصاویری از فجایع چانگان خواهید دید xD
ببینید پریمیومر های چینی رو . از اینا شروع کردم تا شب میرم تو کار لول 24 به بالا .
برای روزنامه جمع کردن Laber Point میخوادد ... چیکار کنم ؟
امروز 5 - 6 تا چانگانی رو زدم داشتم برمیگشتم گنده لاتاشون ریختن سرم پاس اوت شدم xD .
Agha kasi Ye charactere Dueler va ya soldier tu world 7 ya 9 nadare? ba lvl bala.
age ham tu in world ha nadarid tu world dige age darid lotf konid
setting trapper bashe behtare dametun garm lotfan ignoresh nakonid man alan font farsi tu linux nadashtam sorry bara eng badan virayeshesh mikonam
aRThaS_08
09-04-2009, 12:14
میخوای استاد ؟ :31:
نه شاگرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هم خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ورلد 6 هرکی رو میزنم زیر 60$ نمیده !! :27:
اوف که چه حالی میده !! :21:
این کلمه کاربردهای دیگه ای هم داره ... لطفا ذهن بچه ها رو مخشوش نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ورلد 2 هم یه بار این بلا سرم اومد ... فاندره حدود 20 تومان به حساب پایپال یکی ریخت هر روز میزدن منو میترکوندن !! با یه دوئل پاس اوت میشدم !! :27:
ایرانی بودن ایشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای روزنامه جمع کردن Laber Point میخوادد ... چیکار کنم ؟
قبلنا مینوشتن Labor الانو خبر ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Soldier Pose
09-04-2009, 12:17
Agha kasi Ye charactere Dueler va ya soldier tu world 7 ya 9 nadare? ba lvl bala.
age ham tu in world ha nadarid tu world dige age darid lotf konid
setting trapper bashe behtare dametun garm lotfan ignoresh nakonid man alan font farsi tu linux nadashtam sorry bara eng badan virayeshesh mikonam
توی ورلد 6 من هستم .
لول 27
لول دوئل 38
یوزر: jojok
نه شاگرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی هم خوب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این کلمه کاربردهای دیگه ای هم داره ... لطفا ذهن بچه ها رو مخشوش نکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانی بودن ایشون ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلنا مینوشتن labor الانو خبر ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به جای اشکال گیری یه کار مثبت کن ! :13:
aRThaS_08
09-04-2009, 12:29
شما به جای اشکال گیری یه کار مثبت کن ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]من از این انجمن زده شدم چون منو از کاربر فعال بودن بازی آنلاین خلع کردن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در حال حاضر هم هیچ بازی آنلاین و یا غیرآنلاینی نمیکنم که بتونم کار مثبتی برای شما انجام بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Soldier Pose
09-04-2009, 13:03
دوستان bleakwind از شهر چینیا اومد توی شهر ما برای حمله آماده باشید....
Man 2 Sa@ Selling News Paper Kar Kadam ... Vali Quest Rad Nashod .....!!!!!!!!!1111
توی ورلد 6 من هستم .
لول 27
لول دوئل 38
یوزر: jojok
damet garm felan montazeram bebinam kasi tu world 9 ya 7 dare ya na
Music Is My Language
ROFL
Who? avril?!! ROFL
Haj_Amoo
09-04-2009, 13:56
دمت گرم چاقال جون!!!
بدجور با دوئل هات حال كردم!!!
چه بلوايي بر پاست الان تو شهر چينيه!!!
دمت گرم چاقال جون!!!
بدجور با دوئل هات حال كردم!!!
چه بلوايي بر پاست الان تو شهر چينيه!!!
چاکرم رئیس :31:
فروم شهر چینیه خیلی فعاله دقیقا نیم ساعت بعد از اولین حمله یه گروه درست کردن که ریختن سرم و پاس اوت شدم بازم خدا رو شکر 6 تا از این بچه مایه دارا رو به خاک نشوندم .
از پاس اوت در بیام میدونم چه بلایی باید سرشون بیارم . یه مشت noob بچه مایه دارن :27:
منظورت فروم شهر ه یا فروم بازی ؟
ورلد 6
برین توی کف : M-pro wins the duel, gains 33 experience points and steals $187 from mellee664.
بع ! 187 تا که چیزی نیست ! دیروز توی ورد 4 از یکی 219 تا کش رفتم ! :5:
Haj_Amoo
09-04-2009, 14:35
چاکرم رئیس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فروم شهر چینیه خیلی فعاله دقیقا نیم ساعت بعد از اولین حمله یه گروه درست کردن که ریختن سرم و پاس اوت شدم بازم خدا رو شکر 6 تا از این بچه مایه دارا رو به خاک نشوندم .
از پاس اوت در بیام میدونم چه بلایی باید سرشون بیارم . یه مشت noob بچه مایه دارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من نمي دونم اين همه پول پرميوم رو از كجا ميارن؟!!
===
من فكر مي كنم اين شهر چينيه دوئلر هاشونو تيم بندي كرده . ميتوني بگي تيمشون كيا بودن؟
اگر دوئلر پیدا بشه آره :d
در ضمن یورز من اینه : Mohrd
شما قبرستون رو بساز من واست پر جسدش میکنم . (یه لول بیشتر که نیستش پول کمی هم میخواد :31: )
اگه بسازین که خیلی عالی میشه منم راه میفتم دوئل میکنم پول میریزم شهر :27:
من نمي دونم اين همه پول پرميوم رو از كجا ميارن؟!!
===
من فكر مي كنم اين شهر چينيه دوئلر هاشونو تيم بندي كرده . ميتوني بگي تيمشون كيا بودن؟
نه فکر نکنم تیم داشته باشن ولی این سه نفر همیشه آنلاین هستن و من دو بار بوسیله اینا پاس اوت شدم .
adfei80 + Niolro + xiaoye
adfei80 + Niolro + xiaoye
پس ما اول به اینا حمله میکنیم تا از شر دوئلر ها راحت بشیم بعد همگی به ورکر ها حجوم میبریم !!
فعلا کسی حمله نکنه ، در ضمن ... من دیگه با یوزر ورکر ها بازی نمیکنم .
این Labor Point چیه ؟
چرا کسی جواب نمیده !
Haj_Amoo
09-04-2009, 18:23
پس ما اول به اینا حمله میکنیم تا از شر دوئلر ها راحت بشیم بعد همگی به ورکر ها حجوم میبریم !!
فعلا کسی حمله نکنه ، در ضمن ... من دیگه با یوزر ورکر ها بازی نمیکنم .
غير از اين دو سه نفر دوئلر كله گنده تر هم دارن!
يوزر پسورد دو تا از وركر ها رو بر من تلگرام كن!!
Haj_Amoo
09-04-2009, 18:48
آقا جان پست 7777 هم نزديكه!!!
تا 10 دقیقه دیگه تلگرامش میکنم ...
Haj_Amoo
09-04-2009, 20:03
دمت گرم حاجی خیلی باحالی :40::27:
همه رو هم که زدی تو دستش :31:
حاجی جا خالی هارو مشخص کن بریم بترکونیمشون
اگه dodging بالایی داری حمله کن . من قبلا باهاش دوئل کردم کلا طرف tactic نداره یعنی همه اتک ها میخوره بهش فقط اونم دمیج بالایی میزنه بین 40 تا 60 . تو فقط 2 - 3 تا dodge :31:
Haj_Amoo
09-04-2009, 20:29
طرف خوابيده!
ظاهرا تاكتيك اين چيني ها همينه!!
ترسوی اشغال خوابیدش
کا چینیهارو بزنین بکشین
Haj_Amoo
09-04-2009, 20:36
اين يارو فكر كنم همونيه كه چاقال رو زد و من رفتم انتقام بگيرم و شكست خوردم!!
چانگان رو میترکونیم
من به npcolie اتک دادم
M-Pro passes out. npcolie wins the duel, gains 28 experience points and steals $7 from M-Pro.
Soldier Pose
09-04-2009, 21:26
ir-dgm wins the duel, gains 82 experience points and steals $13 from heathenry.
این labor point چیه ؟
چرا کسی جواب نمیده !
ای بابا !!!!!1
Soldier Pose
09-04-2009, 21:36
خوبه؟؟
از شهر بیام بیرون با شما کاری نداشته باشن؟؟
Soldier Pose
09-04-2009, 21:37
اینم یکی دیگه:دی:
wins the duel, gains 86 experience points and steals $31 from timeover.
hadi_gamer
09-04-2009, 21:49
ای بابا !!!!!1
شما روی هر کاری که کلیک میکنی یه سری اسکیلها لازم داره.مجموع این اسکیلها روی علامت مثبت نوشته شده سختی کار روی علامت منفی نوشته شده.و اختلاف این دو میشه labor point شما که برای اینکه بتونی کاری رو انجام بدی باید labor point مثبت داشته باشی یعنی مجموع اسکیلهات از سختی کار بیشتر باشه.
Haj_Amoo
09-04-2009, 21:50
آقا چند دقيقه پيش يه نفر اون شهره كه با چيني ها الي هستن با من دوئل كرد. البته با 200 اچ پي بذرقه اش كردم ولي ممكنه با اهل و عيال بياد اين دفعه.
از ان شهر بود:
Komica
Soldier Pose
09-04-2009, 21:53
کار من خوب بود؟؟
چند روز دیگه برای خرید میام شهر :دی
M-Pro passes out. npcolie wins the duel, gains 28 experience points and steals $7 from M-Pro.
ee چرااا ؟ :18:
wins the duel, gains 86 experience points and steals $31 from timeover.
خجالت نمیکشی رفتی عمله و بنا میزنی :31:
آقا چند دقيقه پيش يه نفر اون شهره كه با چيني ها الي هستن با من دوئل كرد. البته با 200 اچ پي بذرقه اش كردم ولي ممكنه با اهل و عيال بياد اين دفعه.
از ان شهر بود:
Komica
به به مبارکه :31: کم آوردن دست به دامن ه شهر های دیگه شدن lol .
Haj_Amoo
09-04-2009, 22:01
کار من خوب بود؟؟
چند روز دیگه برای خرید میام شهر :biggrin:
حالا كه تو رفتي اين بيچاره رو دعوت كنم؟!!
دل پري از تو و شهر داره!!
Dazza634
ee چرااا ؟
قبل از اون یکی با من دوئل کرد و 300 hp پرید
Haj_Amoo
09-04-2009, 22:06
رنك 28 دوئل شدم!!!
رنك 28 دوئل شدم!!!
مبارکه :31:
با اون یکی کاراکترم میگیرمت عجله نکن . این یکی یکم بد اسکیل ها رو گرفتم اصلا نباید firearm میشدم :41:
Haj_Amoo
09-04-2009, 22:15
اين رو چرا انداختين بيرون؟!
quynhlam01
Soldier Pose
09-04-2009, 22:36
خجالت نمیکشی رفتی عمله و بنا میزنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تو لول منو نگا کن
هیچی نداشتم همه رو فروختم دادم به شهر.
اونا همه پرمیوم بودن :دی
دل پري از تو و شهر داره!!
Dazza634
نه دعوتش نکن کلی فحش به من داد
Haj_Amoo
09-04-2009, 22:55
آقا پول ماليات حساب كردم برا دوره جديد سر جمع شد 8000 دلار!!
Soldier Pose
09-04-2009, 23:00
آقا پول ماليات حساب كردم برا دوره جديد سر جمع شد 8000 دلار!!
اگه بدن.
من با یوزر جدیدم توی یک شهر هستیم که میگه باید روزی 50 $ بدین ولی من هنوز 1 $ هم ندادم
aRThaS_08
09-04-2009, 23:36
ورلد جدید کی میاد تا بیام بهتون بگم دوئل یعنی چی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/19.gif
Soldier Pose
10-04-2009, 08:51
یوزر جدیدم شد لول 10 :دی
من توی ورلد 6 منتظرم لول 20 بشم تا یه کلاه توپ و یه اسلحه توپ رو بگیرم و بترکونمشون
Soldier Pose
10-04-2009, 09:21
من توی ورلد 6 امشب میشم لول 28 :دی
محمد سریع خودتو بروسن میخواهیم گروه پس اوت راه بندازیم و تمام شهر های اطراف رو لوله کینم
Haj_Amoo
10-04-2009, 09:21
من توی ورلد 6 منتظرم لول 20 بشم تا یه کلاه توپ و یه اسلحه توپ رو بگیرم و بترکونمشون
لول ورلد شش تو از لول ورلد 9 خودت كمتره؟!!
Soldier Pose
10-04-2009, 09:25
لول ورلد شش تو از لول ورلد 9 خودت كمتره؟!!
آخه خیلی وقت بود سر نمی زد :دی
من توی ورلد 6 امشب میشم لول 28 :دی
محمد سریع خودتو بروسن میخواهیم گروه پس اوت راه بندازیم و تمام شهر های اطراف رو لوله کینم
من لول دوئلم 24 هست ولی یه لول 35 رو هم میزنم :21:
Soldier Pose
10-04-2009, 09:49
من لول دوئلم 24 هست ولی یه لول 35 رو هم میزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](27).gif
می خواهی یک عکس بزارم که کف همه ببره :دی
Soldier Pose
10-04-2009, 09:51
این قدیمه نمیخواستم بزارمش :دی
الان لول دوئلم 38 هست :دی
بزار کف بر بشیم : دی
حاجی جان لطفا تیلور رو کامل بساز ( بوس بوس : دی )
ارش تو چیجوری این گندشون رو میزنی ؟!!!
از اول اسکیل هاتو روی چی خرج کردی ؟
Soldier Pose
10-04-2009, 09:53
بزار کف بر بشیم : دی
گذاشتم :دی
حاجی الان منو به شهر نیار یک 2 ساعت دیگه یا شما یا این محمد منو دعوت کنه من چند تا کارگر چینی بزنم :دی
حال میده.
اونا لولشون 25 هست من 15 بودم :دی
من الان اسکیل های دوئلم توی ورلد 6 با لول 18 اینه :
شوتینگ : 27
آیم : 11
دودگینگ : 8
اپارانس : 25
Soldier Pose
10-04-2009, 09:54
ارش تو چیجوری این گندشون رو میزنی ؟!!!
از اول اسکیل هاتو روی چی خرج کردی ؟
ها ها ها
این جالب ترین دوئل من بود :دی
Soldier Pose
10-04-2009, 09:55
اینم دوئل ها باحال بچهها :دی
من هم یه بار توی یه دوئل 2000$ گرفتم ...
البته از اکانت خودم :دی
Soldier Pose
10-04-2009, 10:51
به شب هم نرسید که شدم لول 28 :دی
حاجی مرسی الان انرژی کم دارم یکی دوئل میکنم از شهر میرم بیرون.
باز شب که انرژی گرفتم میگم بازم منو بیار توی شهر :دی
Haj_Amoo
10-04-2009, 10:56
آقا نظرتون چيه يكي از چيني ها رو پاس اوت كنيم؟
من اين يارو رو پيشنهاد ميدم:
bleakwind
aRThaS_08
10-04-2009, 11:05
من هم یه بار توی یه دوئل 2000$ گرفتم ...
البته از اکانت خودم :دی
عکس بزاری ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/21.gif
پول زیاد میخواید لول بالاهای شهرهایی که بانکشون لول1 و 2 هست رو بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/Messenger/Media/Smileys/4.gif
عکس بزاری ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/messenger/media/smileys/21.gif
پول زیاد میخواید لول بالاهای شهرهایی که بانکشون لول1 و 2 هست رو بزنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]!/messenger/media/smileys/4.gif
با یوزر دوم خودم بود ای کیو :27:
Bleakwind
منکه پاس اوتم !!
bleakwind
فردا ساعت 12 از پاس اوت در میام :31:
-------------------------------------
توی شهر perspolise نمیخواین چند نفر دیگه رو دعوت کنید ؟ :31: اینطوری که تا یه هفته دیگه هم هتل ساخته نمیشه :27:
یکی رو بیارید یکم پول بریزه بعد بره :21:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.