مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
alizshah
27-09-2008, 20:50
من یکسری اسکیل هام رو استفاده کردم.
دوباره رفتم دوساعت با خوک ها بازی کنم.
توی پخش اعلامیه هم نوشته بود یک میخ زدم روی دستم 7 تا از جونم کم کرد.:27::18:
همین دیگه خطر کار خیلی زیاده :27:
HoJJaT_007
27-09-2008, 20:51
پست هزار مال انسرو هست
MR.Punisher
توی پخش اعلامیه هم نوشته بود یک میخ زدم روی دستم 7 تا از جونم کم کرد.:27::18:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکنم تا حالا برای کسی پیش اومده باشه.
answer-3
Selling newspaper *The Western Star*
"Newspapers for sale! Buy The Western Star now!" A young boy gives you a big pack of papers and asks you to help him sell them.
60%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100%
Used skill points Difficulty Labor points [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] You need at least 5 more labor points to work on this job.
To work on a job you need at least one labor point.
Current assignments [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
With the Premium bonus Automation you can put four assignments in the queue to be done one after the other.00:53:5502:14:10
Begin work
Distance: 00:03:00
Duration: 10 minutes 30 minutes 1 hour 2 hours [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای نامردا من یکم دیر دادم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sam_sami_2000
27-09-2008, 20:52
2 تا skill برا روزنامه می خوام هر چی هم کار می کنم نمی ده
17 نفر هستن - وایی!!!!!
میگم یکی بیاد به ما بگه چیکار کنیم ؟ این مرده پنیر میخوادش هرچی کار میکنم مرحله تموم نمیشه
یه سوال فنی:
با چه مرورگری بازی می کنین؟
من اول با opera بازی می کردم که خیلی خوب بود. ولی الان نمی دونم چرا وقتی می خوام لوگین کنم روی world 1 که کلیک می کنم دوباره صفحه اول بر می گرده. IE که که گنده. سرعتش پایینه. هر دفعه هم که کار می کنم باید دوباره لوگین کنم تا آیتم ها رو اضافه کنه.
answer-3
27-09-2008, 20:54
این چرا قاطی کرده ؟؟ این اسمایلی از کجا در اومد ؟؟ این چرا می گه من 5 تا دیگه labor می خوام ؟؟ من که الان می تونم کار کنم !؟
از Attributes points هم می تونی استفاده کنیا
یه سری از اسکیل ها رو افزایش می ده
alizshah
27-09-2008, 20:55
خواهشا از استادان گیم که دیروز میگفتن خیلی راحت هست اموزش بدن
Xx Hossein xX
27-09-2008, 20:55
عزیزان تینجا باید چیکار کنم ؟
Introduction (Raise Vigor)
Barkeeper Henry Walker: Nice that you dropped by for a drink again. It is so busy around here it is impossible for me to get away so it would be great if you could do me a favor. It would be good if you would be a bit more vigorous for that though. Come back when you've trained your vigor skill a bit more.
Target: Gain two points in the skill vigor.
Hint: Vigor is one of the 20 skills you can train in The West. For your last completed quests you have received three skill points. To use skill points you have to click on Skills. There you will see all the skills that you can train. Click vigor three times and confirm the selection. Now you have three points in the skill vigor. It does not matter if you have already used those points on another skill. Just go out and work a bit until you have reached the next level. Every time you advance to a new level you receive new skill points.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The skill vigor
Requires:
Skill Vigor at 2 (with bonus)
Reward: + 3 Experience points
فکر نکنم تا حالا برای کسی پیش اومده باشه.
You don't pay attention and trip over a rock. You lose 8 health points
hossein question عزیز
اسکیل Vigor رو به 2 ارتقا بده. برای این کار روی skill کلیک کن و بعدش هم روی Vigor
10 روز بعد : فلانی : پست 10000 برای منه :دی
راستی فقط روتنت از جمع مدیران هست قضیه چیه ؟
answer-3
27-09-2008, 20:58
نرفت ، نرفت ، یهو 4 صفحه رفت جلو !
راستی کی گفت پنیر ؟؟ مطمئنی ؟ شاید منظورش مود مخدر بود ؟؟
HoJJaT_007
27-09-2008, 20:59
بزودی بزرگ ترین شهر ایرانیان ساخته میشه
بچه ها توی ماموریت قند گیر افتادم هرچی کار میکنم ماموریت complete نمیشه
Xx Hossein xX
27-09-2008, 20:59
hossein question عزیز
اسکیل Vigor رو به 2 ارتقا بده. برای این کار روی skill کلیک کن و بعدش هم روی Vigor
ممنون برادر :27:
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:00
راستی , یه بازی آفلاینم میشناسم کپ همینه ( کم حجمم هست)
فقط توش شهر داری کلانتر داری دزدا حمله میکنندو...
مرحله ای مثلا یه مرحله کلی دزد حمله میکنن! یه مرحله باید راه آن رو ارتقا بدی
هر کی میخواد بگه
Hannibal Spammer
27-09-2008, 21:00
عزیزان تینجا باید چیکار کنم ؟
Introduction (Raise Vigor)
Barkeeper Henry Walker: Nice that you dropped by for a drink again. It is so busy around here it is impossible for me to get away so it would be great if you could do me a favor. It would be good if you would be a bit more vigorous for that though. Come back when you've trained your vigor skill a bit more.
Target: Gain two points in the skill vigor.
Hint: Vigor is one of the 20 skills you can train in The West. For your last completed quests you have received three skill points. To use skill points you have to click on Skills. There you will see all the skills that you can train. Click vigor three times and confirm the selection. Now you have three points in the skill vigor. It does not matter if you have already used those points on another skill. Just go out and work a bit until you have reached the next level. Every time you advance to a new level you receive new skill points.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] The skill vigor
Requires:
Skill Vigor at 2 (with bonus)
Reward: + 3 Experience points
اقا شما پست اول رو خوب بخونی دیگه نیاز به راهنمایی چندانی نداری
نرفت ، نرفت ، یهو 4 صفحه رفت جلو !
راستی کی گفت پنیر ؟؟ مطمئنی ؟ شاید منظورش مود مخدر بود ؟؟
من گفتم جیگر .
نه بابا مواد مخدر چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنیر هستش : sugar
یارو صاحب کافی شاب پنیر میخواد هرچی کار میکنم complete نمیشه
بزودی بزرگ ترین شهر ایرانیان ساخته میشه
اسمشو بزاری پی سی ورلدا
answer-3
27-09-2008, 21:01
چقدر کند شده ، دیگه سوالی نیست الان ؟؟
sam_sami_2000
27-09-2008, 21:02
sugar کجاش پنیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sugar شکر هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
answer-3
27-09-2008, 21:03
من گفتم جیگر .
نه بابا مواد مخدر چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پنیر هستش : sugar
یارو صاحب کافی شاب پنیر میخواد هرچی کار میکنم complete نمیشه
عزیزم ، sugar میشه شکر !
من انرژیم تموم شده بود دیگه نمیتونستم کار کنم.
زدم تا 14 ساعت دیگه بیام روزنامه فروشی بقل پاسارگارد.
دم در پاسارگاد میشینم تا رام بدن !
من توی دیکشنری پارس میزنم یه بار مینویسه قند یه بار مینویسه پنیر !!!! قضیه چیه ؟ :دی
sam_sami_2000 اسمایلیم باحاله ؟ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا باید چیکار کنم تموم بشه ؟
answer-3
27-09-2008, 21:07
آهان ، انقدر زور بزن تا به مقدار لازم شکر بگیری ، من یه روزو نیم طول کشید تا یه دونه گوشت خوک (Ham) بگیرم .
answer-3
27-09-2008, 21:09
راست می گی ، 14 نفر تو تاپیکن ، من و تو حرف می زنیم .
alizshah
27-09-2008, 21:09
برای چی تاپیک خوابیده؟
سیاست ها خارجی :31:
من توی دیکشنری پارس میزنم یه بار مینویسه قند یه بار مینویسه پنیر !!!! قضیه چیه ؟ :دی
جان ما sugar رو میزنه قند و پنیر؟ :18:
ایمیلی از سازنده اش نداری؟ :31:
answer-3
27-09-2008, 21:10
فکر کنم توطئه کردن .
جان ما sugar رو میزنه قند و پنیر؟
ایمیلی از سازنده اش نداری؟
اره بابا دیکشنری هنگ کردش :دی
فکر کنم همشون جاسوسن دارن صفحاتو میگردن سر نخ پیدا کنن
آرامش قبل از طوفانه :دی
مطمئنی بعدش طوفان خالیه ؟ :دی
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:12
پاسارگاد کیلو چنده بابا ! گفتم که , برو نزدیک ترین هتل
answer-3
27-09-2008, 21:17
حجـــت ، حجت .... هی هی !!
پاسارگادیا ناراحت نشینا ، ولی تو یه شهر جا نمی شیم ، بهتره فعلا دو تا شیم ، فوق فوقش اینه که مثل اسپم و یو ای مرج میشیم !!
Hannibal Spammer
27-09-2008, 21:17
اقا الان که نگاه میکنم میبینم تو ایتم بدشانس نیستما :d
من رفتم هتل بخوابم
انشاالله فردا بقیشو شاید پی بگیرم
پس 2 تا شهر شیم . بابا حجت نگرانه ورشکست شدنه
alizshah
27-09-2008, 21:18
اقا الان که نگاه میکنم میبینم تو ایتم بدشانس نیستما :d
اصلا ....
خیلی توپی
حسودیم میشه :31:
پس 2 تا شهر شیم . بابا حجت نگرانه ورشکست شدنه
جای تو کجاست ؟
جای تو کجاست ؟
از سمت چپ سومی بعدش 5 تا بیا سمت راست
گرفتی ؟
alizshah
27-09-2008, 21:22
اقا از اینجا اعلام میکنم
که هوا میخوره من حاضرم بعد اینکه شهر درست شد دوئل کنم .
از سمت چپ سومی بعدش 5 تا بیا سمت راست
گرفتی ؟
اسمت چیه ؟ ؟؟
هنیبال ان هستی ؟
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:24
تو شهر من دوئل آزاده !
البته به دوئل کنندگان برتر مقداری تانک داده می شود تا طرف رو له کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم الان زدم 3 بار روزنامه فروشی کار کنه و یه دل سیر بره هتل ! اونجا کلیسا بره ! گوگرداشم بفروشه و کلا حال کنه بعد برگرده
اسمت چیه ؟ ؟؟
هوم؟ :دی
Adam-Kosh
حال کردی ؟ :دی
hadi_gamer
27-09-2008, 21:26
آقا من هم میخوام شهر بزنم.
به نظرتون کجا شهر درست کنم خوبه؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
27-09-2008, 21:26
تو شهر من دوئل آزاده !
البته به دوئل کنندگان برتر مقداری تانک داده می شود تا طرف رو له کنند [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم الان زدم 3 بار روزنامه فروشی کار کنه و یه دل سیر بره هتل ! اونجا کلیسا بره ! گوگرداشم بفروشه و کلا حال کنه بعد برگرده
زحمت کشیدی
شهر من
تو هر شهری میشه دوئل کرد
تو شهر من دوئل آزاده !
پس شهرو نساز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه میخواین شهر بزنین ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب با هم یه شهر به نام Persian بزنین هم نام ایران برتر از بقیه نام ها میشه و هم از قدیم گفتن یه دست صدا نداره پس یکی شهر بزنه بقیه با تلاش و کوشش هم دیگه کمک کنیم تا موفق بشیم
sam_sami_2000
27-09-2008, 21:29
جالبه Black Rags اگه بفروشی 19$ بهت میده اگه بری همونو بخری 152$ ازت میگیره !
از ایرانم بد تره
خارجه دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا تاپیک یکدفعه خوابید ؟
alizshah
27-09-2008, 21:32
من نمیدونم چرا همه میگن شهر بسازیم
هر کی تو هر شهری عضو باشه شهر مال اونه
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:33
علی قرار شد شهرو من بزنم
در هر صورت دو راه رو در پیش دارید :
بستن این تاپیک
زدن شهر توسط من
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:35
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Please wait ...
در ضمن , علی رضا این آواترتم مال منه , که حامد گذاشته بود توی تاپیک
یعنی آواتر H_G_C همین بود (یوزر قبلیم)
sam_sami_2000
27-09-2008, 21:35
به هر کی شهر بزنه آش می دن ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
27-09-2008, 21:36
علی قرار شد شهرو من بزنم
در هر صورت دو راه رو در پیش دارید :
بستن این تاپیک
زدن شهر توسط من
بابا عصبانی
تو بازی هر کی ازاده هر کاری بکنه
میتونی بسازی میتونی نسازی
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
IceLord, *ali*, answer-3, gone4ever, hadi_gamer, hossein question, MNAGHASH, mstf666, S A M, sam_sami_2000
کجاش خوابیده؟
من میگم بستن تاپیک [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینقدر ادعا نکن عزیزم
اقا حجت شهرو بزنه همه بریم داخلش دیگه . عجب گیری میدینا
sam_sami_2000
27-09-2008, 21:37
مهم خدمت به خلق خداست چه حجت شهر بسازه چه بقیه مهم خدمت به خلق خداست !!!
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 11 (11 کاربران و 0 مهمان)
IceLord, *ali*, answer-3, gone4ever, hadi_gamer, hossein question, MNAGHASH, mstf666, S A M, sam_sami_2000
کجاش خوابیده؟
اخه پیشرفت چند ساعت پیشو نداره :31:
answer-3
27-09-2008, 21:38
اِدعا خودتی !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از ظهر تا حالا داریم دست حجت و شهرش و این تهدیداش عذاب میکشیم.
آقا شهرتو بزن کل دنیا رو توش دعوت کن ما رو خلاص کن.
تازه هنوزهم معلوم نیست پولش کی جور میشه که از حالا تا کجاش روخوندی.
مهم خدمت به خلق خداست چه حجت شهر بسازه چه بقیه مهم خدمت به خلق خداست !!!
Br@vO هم اسمی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
answer-3
27-09-2008, 21:39
مهم نیست .
اِدعا خودتی !!
سریعتر پاکش کن الان میاد تا صبح باید سر این بحث کنیما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hannibal Spammer
27-09-2008, 21:40
برید شهر بزنید انگار به این سادگی هاست اگه کارتون نگیره بیشتر از 800$ رو به باد دادید
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:41
ادعا ؟
بچه ها یادتون نیست تاپیک تریبالو چیکار کردم ؟
بعدشم دیگه نمیخوام در این مورد بحث شه
& پول شهرم به زودی جور میشه
الان یک شهر توی یک جای خلوت دیدم که هتل داشت .
50 نفر توش بودن.
من فعلا دست نگه میدارم و تغییر مکان نمیدم.
اون جایی که پاسارگاد هست رشد کردن سخته.
به نظر من اگر کسی میخواد شهر بزنه حداکثر 12 ساعت وقت بذاره و بیاد سمت وسط نقشه.
sam_sami_2000
27-09-2008, 21:42
شما تقلیدددد کردی من زود تر عضو شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hannibal Spammer
27-09-2008, 21:43
ادعا ؟
حجت بیخیال شو حالا تو هم تاپیکو به گند بکشی چی بهت میرسه؟
من الان میتونم با ریپورت 4 تا پست یکار کنم نصف تاپیک پاک شه
منکه یادم نیستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی یادشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی الان که میبینم تاپیکش سالمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
answer-3
27-09-2008, 21:43
مسئله ای نیست ، تا دو - سه روز دیگه که صفا میاد ، تا دو - سه روز بعدشم پرمیومو می خره و تا یکی دو هفته بعدشم می شه رنک یک و می گه از این به بعد هر کی می خواد آب بخوره باید از من اجازه بگیره ، بعدشم یه ترایبی ، روستایی چیزی می زنه همه رو دعوت می کنه بهش ، آخرشم می گه دیر پیشرفت کردین همه مون رو نوبل می کنه !!
sam_sami_2000
27-09-2008, 21:45
منم قبول دارم پاسارگادو جای خوبی نزدین آخه اوجا هزار تا شهر هست باید جایی بزنین که شهر نباشه
Hannibal Spammer
مسئله ای نیست ، تا دو - سه روز دیگه که صفا میاد ، تا دو - سه روز بعدشم پرمیومو می خره و تا یکی دو هفته بعدشم می شه رنک یک و می گه از این به بعد هر کی می خواد آب بخوره باید از من اجازه بگیره ، بعدشم یه ترایبی ، روستایی چیزی می زنه همه رو دعوت می کنه بهش ، آخرشم می گه دیر پیشرفت کردین همه مون رو نوبل می کنه !!
یادش بخیر صفا:31::31::31: هنوز اواتارش همونه؟
ادعا ؟
اگه این حجت همون حجتیه که توی ایروپابلیک بود که دیگه معلوم آخر قضیه این تاپیک و این بازی چیه !!!!
مثل این که Hadi gamer و چند نفر دیگه یه جا یه شهر ساختن بهتره یه شهر دیگه هم همون جا بسازیم تا همون جا هممون جامون بشه !!!
همین جا می گم من الان 100 تا دارم اگه لازمه کمک کنم شهر رو بسازیم بگین تا کمک کنم !
وسلام !
حجت جان شما هم برو شهرت رو بساز !
به صفا میاد انقدر نامرد باشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
answer-3
مصطفی ، من همین 10 - 20 دقیقه پیش توی 30-40 صفحه پیش همین حرف تو رو زدم ، گفتم یه 12-13 ساعت وقت بزارین سفر کنین وسط نقشه که هم شهراش کمتره ، و هم بین همه ی بچه هاست .
alizshah
50 نفر توش بودن.
ببین برنامه ریزی ما جوری افتاد که وسط ها هم نمیتونم بسازیم :27:
چون تا فردا چند شهره میشه 3 تا ستون اخری شاید ساختیم .
Hannibal Spammer
27-09-2008, 21:46
منم قبول دارم پاسارگادو جای خوبی نزدین آخه اوجا هزار تا شهر هست باید جایی بزنین که شهر نباشه
شما بهتره یکم فکر کنید... شما الان میبینید کنارتون شهر نیست شهر میزنید میبینید 50 تا شهر کنارتون زدن!!! مهم پیشرفته چون همه مپ به زودی پره شهر میشه
این شد یه حرف درست و حسابی !!!! حیف که این جا گزینه ی تشکر !!! نداره !
alizshah
27-09-2008, 21:47
اقا از صفا اینجوری صحبت نکنید!!!
answer-3
27-09-2008, 21:47
نه انقدر ها هم ، اولش می گه که دو روز فرصت دارین 5 لول پیشرفت کنین ، اگه تونستین به یو ای دعوت می شین ، در غیر این صورت می رین تو آکادمی تا رشد کنین ، اگه بازم رشد نکردین نوبل می شین D:
مهم چند تا شهر نیست !!! مهم اینه که ما کلی آدمیم و فوری اون شهر مورد نظر فول میشه و همه می آن به سمت شهر بزرگتر از بقیه شهر ها !!!
وای !! حجت شناختیمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بی خیال شو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باشه عزیزم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی برسام جون شهرشون کجاست ؟ بگو منم بیام دیگه نامرد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sam_sami_2000
27-09-2008, 21:48
شما بهتره یکم فکر کنید... شما الان میبینید کنارتون شهر نیست شهر میزنید میبینید 50 تا شهر کنارتون زدن!!! مهم پیشرفته چون همه مپ به زودی پره شهر میشه
:2:
-----------
شاید شما راست بگی
alizshah
27-09-2008, 21:48
50 نفر توش بودن.
درامد اولیه !
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:49
قیمتای هتلو میشه بالا برد اگه شهر زدیم ؟ =))
نه انقدر ها هم ، اولش می گه که دو روز فرصت دارین 5 لول پیشرفت کنین ، اگه تونستین به یو ای دعوت می شین ، در غیر این صورت می رین تو آکادمی تا رشد کنین ، اگه بازم رشد نکردین نوبل می شین D:
ها ها ها - دلت میخواد بن شی؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
answer-3
27-09-2008, 21:50
اسمشو میزاریم ایران ، قیمت نگاه کردن به شهرمون رو هم می بریم بالا !
بچه ها هتل ها تلویزیون هم دارن ؟ اخه نگرانم این یارو هه تلویزیون نبینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اسمشو میزاریم ایران ، قیمت نگاه کردن به شهرمون رو هم می بریم بالا !
اگه ایران باشه 5 ثانیه نوبلیم :دی
بزاریم PeR$@N
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:53
آقا من اگه کل گوگردام رو بفروشم یه 200 دلاری گیرم میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
answer-3
27-09-2008, 21:54
خوب میزاریم : شهری در کنار کویت و افغانستان و عراق و عربستان و اینا .
منتها اونجوری فکر کنم بدتر شه !
پس خوبه که ...
چیجوری جنش میفروشین ؟
Persepolis بهترین گزینه هست !!! حالا کی آستین بالا می زنه ؟؟؟ صفا ؟؟؟ هادی ؟؟؟ مصطفی ؟؟؟
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:57
هیچی , برو یه شهر که General Store داره (اول برو توی شهر) بعدش بزن توش
بعد میری توی اونجا و داد میزنی گوگرد , الاغ .. ! میفروشیم
یه الاغو 1000 دلار میفروشن
خوب میزاریم : شهری در کنار کویت و افغانستان و عراق و عربستان و اینا .
منتها اونجوری فکر کنم بدتر شه !
بچه ها یه سوال : اگه شهر بزنیم مثلا چی میشه ؟ میتونیم در امد کسب کنیم ؟ هان ؟
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:57
من آستین بالا میزنم
خدا رو چه دیدی پدرام آشنا دوباره اومد این جا رو هم تصرف کرد
HoJJaT_007
27-09-2008, 21:58
آره میتونیم ! یه هتل لول 4 بسازیم حله !
یعنی هر کی میاد باید 10-250 دلار بده توی هتل
هیچی , برو یه شهر که General Store داره (اول برو توی شهر) بعدش بزن توش
بعد میری توی اونجا و داد میزنی گوگرد , الاغ .. ! میفروشیم
یه الاغو 1000 دلار میفروشن
منکه ویس ندارم تو بجام داد میزنی؟
من آستین بالا میزنم
دمت گرم
خدا رو چه دیدی پدرام آشنا دوباره اومد این جا رو هم تصرف کرد
پدرام اشنا کیه ؟
alizshah
27-09-2008, 22:00
به همین راحتی ها نیست :27::27::27::27::27::27::27:
من میخوام پول هتلم رو ارزون کنم شما میخوای گرون کنی ؟
MNAGHASH
27-09-2008, 22:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Barkeeper Henry Walker: You still look pretty weak. Come back when you've gotten a bit stronger.
Target: Reach level 2.
Hint: Work until you've reached level two. When you look at your yellow Experience meter you can see how far you are away from advancing to the next level. Every time you reach a new level you get three skill points and one attribute point. With the attribute points you can train five related skills at once. By adding a point to strength you would raise Construction, Vigor, Toughness, Stamina and Health points by one point each. The skill points you can use to raise one specific skill. Each skill is needed for different things. Right now you can't make any mayor mistakes.
Requires:
Reached level 2
من باید چی کار کنم؟؟؟؟
Hannibal Spammer
27-09-2008, 22:01
حجت ساخت هتل 1200 $ هزینه داره
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:01
آره
نه منم ارزون میکنم
الان فعلا میرم گوگردا رو بفروشم یه 70-80 دلاری گیرم بیاد
فردا توی پروفایلهاتون منتظر یه حمله انتهاری از aQoa باشین.
تاپیک باید یکم تر و تمیز شه.d:
به همین راحتی ها نیست
من میخوام پول هتلم رو ارزون کنم شما میخوای گرون کنی ؟
میخوای همرو بد بخت کنی ؟ :دی
تا میام یه صفحه رو بخونم دوتا صفحه اضافه میشه! اینجا چه خبره؟!
دوستانی که شهر زدن یه توضیحی درباره مزیتهای شهر داشتن بدن بد نیست.
ای بابا بلاخره یکی بیاد شهر رو بسازه دیگه !
فردا توی پروفایلهاتون منتظر یه حمله انتهاری از aQoa باشین.
تاپیک باید یکم تر و تمیز شه.d:
کاره یکی دو روز نیستش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (15 کاربران و 1 مهمان)
چه خبر شده اینجا
تا میام یه صفحه رو بخونم دوتا صفحه اضافه میشه! اینجا چه خبره؟!
دوستانی که شهر زدن یه توضیحی درباره مزیتهای شهر داشتن بدن بد نیست.
هنوز که کسی نزده ولی علی و حجت دارن میزنن
ای بابا بلاخره یکی بیاد شهر رو بسازه دیگه !
به فول برره ای ها : فــــــــــــــــــردا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 16 (15 کاربران و 1 مهمان)
چه خبر شده اینجا
یه بیکار رفته همه جا تبلیغ کرده پی سی ورلد به نقطه چین کرده :دی بهتره بگم ادمینارو نقطه چین کرده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Lol
alizshah
27-09-2008, 22:05
میخوای همرو بد بخت کنی ؟ :دی
من قول حتی یک دلار ارزون بکنیم سود بیشتر میکنیم ...
من قول حتی یک دلار ارزون بکنیم سود بیشتر میکنیم ...
راست میگی پسرم
من در تو تجارتی خفن میبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید تلاش کنی و به من پول بدی تا اینده بیشتری از تو بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:06
شهرو قرار شد من بزنم دیگه برسام
با نام
Perspolies
Persian
یا...
فردا پس فردا آماده میشه
alizshah
27-09-2008, 22:07
راست میگی پسرم
من در تو تجارتی خفن میبینم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید تلاش کنی و به من پول بدی تا اینده بیشتری از تو بگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترو خدا اسپم نده
ببین یه چیزی میدونم میگم بعد میفهمی پشیمون میشی :27:
برا من سایت بازی رو باز نمیکنه با IE میرم با Mozila میرم باز نمیکنه یا مثلا باز میکنه اون منوی انتخاب ورلد نمیاد برا شما هم
همینطوره؟
Perspolies هم نه درستش اینه : Persepolis
Hannibal Spammer
27-09-2008, 22:09
با نام
Perspolies
Persian
یا...
فردا پس فردا آماده میشه
حجت 600$ داری؟ نداری نزن که شهر میمونه رو دستت شهر خرج داره
perspolis هم درسته
برا من سایت بازی رو باز نمیکنه با IE میرم با Mozila میرم باز نمیکنه یا مثلا باز میکنه اون منوی انتخاب ورلد نمیاد برا شما هم
همینطوره؟
من مشکلی ندارم الان هم تو سایتشم.
الان نزدیکترین شهر هتلدار توی مرکز نقشه اینه که توی عکس میبینید.
48 نفر الان توش خوابیدن.
منم که انرژیم صفر هست.
امشب میزنم بره اینجا بخوابه.
باید 10 دلار بدم و 8 ساعت بخوابم تا انرژیم 64 واحد زیاد بشه.
با نام
Perspolies
Persian
یا...
فردا پس فردا آماده میشه
پرشین خیلی باحال تره :دی
ترو خدا اسپم نده
ببین یه چیزی میدونم میگم بعد میفهمی پشیمون میشی
بیا در گوشی بگو اگه بد بود نگیا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همینطوره؟
برای من با هر 4 تا مرورگر وا میکنه
MNAGHASH
27-09-2008, 22:11
اقا کسی نگفت من باید چی کار کنم برم لول 2
منم که انرژیم صفر هست.
من چیجوری بهش بگم لالا کن ؟ :دی
سوال منم هستش
الان نزدیکترین شهر هتلدار توی مرکز نقشه اینه که توی عکس میبینید.
48 نفر الان توش خوابیدن.
منم که انرژیم صفر هست.
WoW منم انرژیم صفر شده !!! زدم عبادت کنه بلکه انرژیش بره بالا !!!
توی کل اطراف من دو تا روستا وجود داره !!! که هر دوتاشون هم تازه تاسیس شدن و کلی آدم کنار من هست !!!!!
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:13
خب , من زدم یک ساعت دیگه یه روزنامه تولید کنه و بره لالا و 64 پوینت انرژیش برگرده !
همچنین اونجا یه 100 دلاری بزنیم
باید کار کنی و تجربه به دست بیاری.اون بالا زیر عکست نوشته لول چند هستی.
ممکنه الان لولت 2 باشه.
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:15
مصطفی :o
تو بغل من هستی ؟ چون منم دقیقا همون نقطه هستم
این جاوا رو چه جوری میسازین که نقشه میاد ؟؟؟ به منم یاد بدییییییییییییییید
alizshah
27-09-2008, 22:16
بیا با هم دوئل کنیم :27:
Hannibal Spammer
27-09-2008, 22:17
من فردا میخوام 2 تا 3 لول برم بالا برا همین 16 ساعت خوابیدم!!!
من هنوز لول یک هستم
1 _ چیجوری روزنامه گیر بیارم که بفروشم ؟
2 _ چیجوری بهش بگم لالا کن ؟
3 _ اگه مثلا رفتم 500 کیلو پنبه کشت کردم چیجوری بفهمم چقدر دارم و چیجوری بفروشم ؟
مرسی بابت جواب :دی
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:17
حیف مصطفی
اونجایی که هستی General Store نداره .
وگرنه میومدم
در هر صورت من رفتم اونور
من الان توی مستطیل بالایی هستم.
حدود 2 ساعت با این هتل فاصله دارم.
ولی تنها هتل اون منطقه هستش.مجبورم کوله بارم رو روی دوشم بذارم و طی طریق کنم تا به مسافرخونه برسم.
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:18
برای روزنامه باید توی اونجاهایی که روزنامه هست بری و بزنی کار کنه ! هر ساعت کار یدونه میده بهت
بعدشم , برای لالا باید بری هتل یه شهر
سوما , برو اینتوریت ببین همچنین برای حقوق و امتیازش برو به Reports
alizshah
27-09-2008, 22:19
من هنوز لول یک هستم
1 _ چیجوری روزنامه گیر بیارم که بفروشم ؟
2 _ چیجوری بهش بگم لالا کن ؟
3 _ اگه مثلا رفتم 500 کیلو پنبه کشت کردم چیجوری بفهمم چقدر دارم و چیجوری بفروشم ؟
مرسی بابت جواب :دی
صفحه اول رو بخون
alizshah
27-09-2008, 22:21
برای روزنامه باید توی اونجاهایی که روزنامه هست بری و بزنی کار کنه ! هر ساعت کار یدونه میده بهت
با دوئل موافقی ؟؟؟؟
خب هر دونه روزنامه رو چقدر میخرن؟
برای لالا فقط روی هتل کلیک کنم لالا میکنه ؟ هزینش چقدره ؟
این اینتورت رو به انگلیسی مینویسی؟
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:24
Inventory
2- روزنامه قیمتش 8-10 دلار باید باشه
ببین بستگی به لول هتل داره
باید روش کلیک کنی و گزینه اول که 10 دلار میخواد رو بزنی
aRThaS_08
27-09-2008, 22:25
این اینتورت رو به انگلیسی مینویسی؟
inventory :31:
یه چند تا سوال دیگه :
1 _ اسکیلم رو چیجوری بالا ببرم ؟
2 _ اسکیل رو بالا ببرم به چه دردی میخوره ؟
اقا باز نگو برو صفحه اول ، صفحه اولو خوندم
sam_sami_2000
ghost town با شهر عادی چه فرقی داره ؟
HoJJaT_007
علی لول دوئلت چنده/
Xx Hossein xX
27-09-2008, 22:26
آقا من چرا هرچی میگردم نمی تونم شهر پیداکنم ؟ این بنده خدا خوابش میآد !:5: ( این شهر که میگن چه شکلیه ؟ :31:! )
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:26
اسکیلو باید بری توی Skillis توی هر دو تا قسمت چند تاییی رو که میخوای کلیک کنی
بعضی کارا هستن اسکیل بالا میخوان . دقت کن اونا رو ببری
sam_sami_2000
27-09-2008, 22:27
شهر خوشگله توی mini map هم نقطه های قرمز شهرند
MNAGHASH
27-09-2008, 22:27
باید کار کنی و تجربه به دست بیاری.اون بالا زیر عکست نوشته لول چند هستی.
ممکنه الان لولت 2 باشه.
خوب مثلا چه کاری
مثلا برم شکر گیر بیارم یا تنباکو بچینم یا پنبه یا گوشت خوک؟؟؟؟
منظورت ایناست؟
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:28
کی حاضره باهام دوئل کنه ؟
sam_sami_2000
27-09-2008, 22:28
skill رو الکی نزن چون بعضی Q ها برای انجامشون skill های خاصی می خواد اگه الکی بزنی skill کم میاری
خب من حاضرم ولی مشکل اینه که 11 ساعت باهات فاصله دارم:31:
sam_sami_2000
27-09-2008, 22:29
حجت فکر کنم برا دوئل باید عضو شهر بود وگرنه ...
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:29
هر کی میخواد بیاد این هتل :
South Fok
با هم دوئل میکنیم , جنسم میفروشم
HoJJaT_007
27-09-2008, 22:30
South Fork بود منظورم
aRThaS_08
27-09-2008, 22:31
شما چرا نمیفهمید
برای دوئل باید عضو یه قبیله باشید !!!
هر کی میخواد بیاد این هتل :
South Fok
با هم دوئل میکنیم , جنسم میفروشم
خب من که نمیتونم بیام! میتونستم حتما" میومدم.
راستی حجت مقاله جدید ادمین ارپابلیک رو خوندی؟ برو بخون جالبه:31:
sam_sami_2000
27-09-2008, 22:32
واللا منم همینو بهش میگم نمی فهمه :دی
شما چرا نمیفهمید
برای دوئل باید عضو یه قبیله باشید !!!
فکر کنم بری تو سالن شهر میتونی با اونایی که عضو اون شهرن دوئل کنی.البته توصیه نمیشه چون لول بالا هستن!
راستی من هنوز ندیدم کسی تفنگ داشته باشه:31:
aRThaS_08
27-09-2008, 22:35
فکر کنم بری تو سالن شهر میتونی با اونایی که عضو اون شهرن دوئل کنی.البته توصیه نمیشه چون لول بالا هستن!
راستی من هنوز ندیدم کسی تفنگ داشته باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر نکن که محاله :27:
sam_sami_2000
27-09-2008, 22:36
با کوزه شکسته و سنگ دوئل می کنن
عجیبا غریبا
آره حق با شماست نوشته نمیشه:)
بیسواتی اینجوریه دیگه!
aRThaS_08
27-09-2008, 22:48
این Dangerous Dog کیه ؟؟؟
تلفیقی از علیرضا و آیدینه ؟؟؟ :31:
aRThaS_08
27-09-2008, 22:53
ویرایش شد ...
بالاخره گوشت خوک گیر آوردم.
ماموریت بعدیش هم دو تا cotton میخواست که از قبل داشتم.
لولم شد 5.
الان هم زدم بره توی هتل بخوابه !
alizshah
27-09-2008, 22:55
چرا اینقدر خلوت شد
یا اسپم بدید
یا متفرق شید
aRThaS_08
27-09-2008, 22:59
متفرق شدن
9نفر تو تاپیکن که 5تا مخفین :27:
alizshah
27-09-2008, 23:00
متفرق شدن
9نفر تو تاپیکن که 5تا مخفین :27:
و تو چه دانی کیستند
MNAGHASH
27-09-2008, 23:02
8 نفر تو تاپیکن که 4 نفرشون مخفی هستن :31:
----------------------------------------------------------
حالا جدی بگین چی کار باید کرد تا بریم لول 2 :41:
hellbrain666
27-09-2008, 23:04
شهر رو چجوری پیدا کنم؟
شهر رو چجوری پیدا کنم؟
از قسمتRanking بعدش هم سمت چپ پنجره ای که باز میشهTown ...اسم شهرو بدونی میتونی سرچ هم کنی تو همین قسمت رنکینگ
hellbrain666
27-09-2008, 23:09
ممنون
یه سوال دیگه(همون سوال قبلیه به شکل دیگه :دی)
یه سری جاها کمرنگ هستند و من نمی تونم برم توشون کار کنم
باید چه کار کنم؟
ممنون
یه سوال دیگه(همون سوال قبلیه به شکل دیگه :دی)
یه سری جاها کمرنگ هستند و من نمی تونم برم توشون کار کنم
باید چه کار کنم؟
اسکیلهایی که برای اون کار مورد نیاز هست رو باید افزایش بدی تا بتونی اونجا کار کنی
hellbrain666
27-09-2008, 23:13
چطوری؟
ممنون
HoJJaT_007
27-09-2008, 23:13
خب , آخرین روزنامه رو نتونست تولید کنه
اما راه انداختمش به سمت خواب و کلیسا
hellbrain666
27-09-2008, 23:16
پاسارگاد که هتل نداره
alizshah
27-09-2008, 23:18
من نمیدونم این کلیسا واسه چیه اخر
حجت جان دعا که من شهر درست کنم :دی
Manhunt (The search (Part 2))
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sheriff John Fitzburn: So far I could not find out anything about the second guy. The newest *The Western Star* newspaper has a picture of him in it. Help sell the newspaper, maybe that helps us gather more information.
Target: Sell *The Western Star* newspapers until you have 3 left.
Hint: You'll get *The Western Star* newspapers when you work the job Selling newspaper.
Requires:
Newspaper *The Western Star* 0/3
Reward: + 35 Experience points
این ماموریت رو کجا باید انجام بدم ؟
Erik's Flight (Field work)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Maya Roalstad: I'm still not done with the poncho. You'll have to wait a little bit longer. But before you sit around here waiting I recommend that you go around to the surrounding fields to help out. Please bring me some grains as well, I'll make my signature bread for you.
Target: Bring Maya two grain.
Requires:
Grain 0/2
Reward: + 30 Experience points
این یکی چیه و کجا باید انجام بدم ؟
alizshah
27-09-2008, 23:22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Sheriff John Fitzburn: So far I could not find out anything about the second guy. The newest *The Western Star* newspaper has a picture of him in it. Help sell the newspaper, maybe that helps us gather more information.
Hint: You'll get *The Western Star* newspapers when you work the job Selling newspaper.
Requires:
روزنامه فروشی ...
باید اسکیلش رو ببری بالا بعدش 3 تا کار کنی تموم میشه
Requires:
روزنامه فروشی ...
باید اسکیلش رو ببری بالا بعدش 3 تا کار کنی تموم میشه
آره اینو فهمیدم.
12 تا اسکیل کم داشتم که خوشبختانه اسکیل هام رو استفاده نکرده بودم.
ولی اون یکی رو نفهمیدم.
Xx Hossein xX
27-09-2008, 23:32
شهر خوشگله توی mini map هم نقطه های قرمز شهرند
برای من چرا هیچ نقطه قرمزی تو مینی مپ نشون نمیده ؟!!! :19:
عکس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
27-09-2008, 23:33
آره اینو فهمیدم.
12 تا اسکیل کم داشتم که خوشبختانه اسکیل هام رو استفاده نکرده بودم.
ولی اون یکی رو نفهمیدم.
ایول 12 تا اسکیل داری
من اول همه رو خرج کردم و الان یک روز عقب افتادم
چطوری؟
ممنون
وقتی لول آپ میشی اسکیل پوینت و اتریپوت پوینت میگیری با اونها میتونی اسکیلتو بالا ببری.فقط دقت کن هر چی احتیاج داری افزایش بدی ضمنا" تا اونجایی که ممکنه چندتایی اسکیل پوینت نگهداری بد نیست.
alizshah
27-09-2008, 23:34
برای من چرا هیچ نقطه قرمزی تو مینی مپ نشون نمیده ؟!!! :19:
عکس : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه منظورت بازی کن هست
تو مپ اصلی دیده میشه
بعدشم تو اینجایی که شما هستی ادم نیست
Erik's Flight (Field work)
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Maya Roalstad: I'm still not done with the poncho. You'll have to wait a little bit longer. But before you sit around here waiting I recommend that you go around to the surrounding fields to help out. Please bring me some grains as well, I'll make my signature bread for you.
Requires:
Grain 0/2
Reward: + 30 Experience points
این یکی چیه و کجا باید انجام بدم ؟
تو مینی مپ Harvest Fields رو انتخاب کن اونجا باید کار کنی.یعنی تو مزرعه که عکس گندم داره
اینAttributes
چیه ؟
ایول 12 تا اسکیل داری
من اول همه رو خرج کردم و الان یک روز عقب افتادم
12 تا که نبود.
9 تا داشتم.
ولی بعضی اسکیل ها دوبار برای روزنامه فروشی حساب میشد.
برای همین با استفاده کردن 7 تا اسکیل تونستن اون 12 تا رو جبران کنم.
راستی چراغت رو روشن کن بفهمیم چه زمانی هستی!
تو مینی مپ Harvest Fields رو انتخاب کن اونجا باید کار کنی.یعنی تو مزرعه که عکس گندم داره
سپاسگذارم!!!!!
alizshah
27-09-2008, 23:40
اینAttributes
چیه ؟
12 تا که نبود.
9 تا داشتم.
ولی بعضی اسکیل ها دوبار برای روزنامه فروشی حساب میشد.
برای همین با استفاده کردن 7 تا اسکیل تونستن اون 12 تا رو جبران کنم.
راستی چراغت رو روشن کن بفهمیم چه زمانی هستی!
با Attributes میتونی
Strength Mobility Dexterity Charisma
بالا ببری که هر کدوم همه رو میبره بالا مال خودش
بابا تو تاپیک تریبال وارزم یه پستی بدید
اینجا رو می بندما :دی
با Attributes میتونی
Strength Mobility Dexterity Charisma
بالا ببری که هر کدوم همه رو میبره بالا مال خودش
اییییول !
خیلی جالب شد.....
hadi_gamer
27-09-2008, 23:48
بچه ها شب به خیر.ما رفتیم بخوابیم...
الان متوجه شدم که توی اسکیل ها اونایی که با رنگ سبز نوشته یه مقداریش مربوط به وسایل همراهمون هستش که توی inventory با جابجا کردن بعضی وسایل و لباس ها میشه بعضی اسکیل ها رو تغییر داد.
این ممکنه وقتی اسکیل نداریم و میخوایم کار کنیم به درد بخوره.
تو که امشب خیلی کمرنگ بودی.
وایسا 4 تا پست بده !:31:
alizshah
27-09-2008, 23:51
شب بخیر
میدونی یاد چی افتادم ؟:27:
تو تاپیک تریبال همیشه همینو میگفتی :10:
من الان احساس میکنم به کمک دوستان حرفه ای تر میتونیم یک آموزش مقدماتی بنویسیم که کار اعضای جدید رو توی روزهای اول راه بندازه.
alizshah
27-09-2008, 23:54
من الان احساس میکنم به کمک دوستان حرفه ای تر میتونیم یک آموزش مقدماتی بنویسیم که کار اعضای جدید رو توی روزهای اول راه بندازه.
منم هستم :31:
در خدمتیم
راستی سربازی هادی چی شد ؟
alizshah
28-09-2008, 00:05
اقای MNAGHASH با انجام دادن quests ها lvl 2 بشو
HoJJaT_007
28-09-2008, 00:09
من الان دارم آموزش مینویسم , ولی سورپرایز هست به کسی نگید :d
HoJJaT_007
28-09-2008, 00:12
خوبه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
شرمنده وقت ندارم :دی
شرمنده وقت ندارم :دی
لووووول !
دقت نکردی حاجی.
دوستان حرفه ای رو مورد خطاب قرار داده بودم.شامل شما نمیشه !:31:
:19:
یه اشتباهی کردم حالم گرفته شد.
خواب رو کنسل کردم تا با انرژی باقی مونده بزنم یه کاری انجام بده اما 10 دلارمو پس نداد.:19:
شما دیگه این اشتباه منو تکرار نکنید.
alizshah
28-09-2008, 00:30
:19:
یه اشتباهی کردم حالم گرفته شد.
خواب رو کنسل کردم تا با انرژی باقی مونده بزنم یه کاری انجام بده اما 10 دلارمو پس نداد.:19:
شما دیگه این اشتباه منو تکرار نکنید.
من اشتباه کردم :27:
قبلا
20 دلار ضرر :27::27:
من اشتباه کردم :27:
قبلا
20 دلار ضرر :27::27:
باید مثل من تجربت رو در اختیار بقیه میذاشتی تا تکرار نشه !:31:
یه چیز باحال الان دیدم:
به جديد ترين عضو انجمن سدخصئشد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوش آمد مي گوييم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
طرف موقع ثبت نام کیبوردش فارسی بوده .ولی میخواسته انگلیسی تایپ کنه.:31:
MNAGHASH
28-09-2008, 00:39
ممنون انجام دادم
الان میگه یکی رو بنداز بیرون و دوئل کن من تو قسمت دوئل دست شو انتخاب میکنم بعد جهت جا خالی دادن رو هم انتخاب میکنم بعدش باید چی کار کنم؟؟؟
alizshah
28-09-2008, 00:46
ممنون انجام دادم
الان میگه یکی رو بنداز بیرون و دوئل کن من تو قسمت دوئل دست شو انتخاب میکنم بعد جهت جا خالی دادن رو هم انتخاب میکنم بعدش باید چی کار کنم؟؟؟
بعدش برو دوئل کن از reports
----
اقا یه فیلم غمگین ناک دیدم
خیلی بد بود حالم بده :45:
MNAGHASH
28-09-2008, 00:56
انجام دادم بردم ولی پولم از 50 دلار شد 12 دلار
alizshah
28-09-2008, 00:58
نمیدونم بعضی ها پولشون کم شده بود ولی نه اینقدر
شاید بار اول باختی و یه بار دیگه دوئل کرده.
ریپورت ها رو با دقت نگاه کن.
آخر ریپورت نتیجه دوئل رو توضیح میده.
MNAGHASH
28-09-2008, 01:12
نه نگاه کردم یه رپورت بیشتر نبود :((
MNAGHASH
28-09-2008, 01:15
به نظرتون چیا رو اضافه کنم؟؟؟
به نظرتون چیا رو اضافه کنم؟؟؟
فعلا هیچی.
ممکنه یک ماموریت بگیری و اسکیلت کافی نباشه که انجامش بدی.
بعد میری اون اسکیلهایی که اون ماموریت احتیاج داره رو زیاد میکنی.
بنابراین هر وقت احتیاج داری از اینا استفاده کن.
MR.Punisher
28-09-2008, 01:21
چه عجب اینجا اروم گرفت
نا سلامتی ساعت 1:30 شب هست.
نه نگاه کردم یه رپورت بیشتر نبود :((
آخر ریپورت دوئلت چی نوشت.
باید یک متن مثل این نوشته باشه.
mstf666 wins the duel. Sidekick did not carry any cash and mstf666 walks away without taking any money.
MNAGHASH
28-09-2008, 01:27
دقیقا همونو نوشت.
MNAGHASH wins the duel. The double-faced Jules did not carry any cash and MNAGHASH walks away without taking any money.
MNAGHASH
28-09-2008, 02:55
همه رفتن :d
فقط خودم اینجام
چه سکوتی. . .
hellbrain666
28-09-2008, 09:38
آرتاس تولدت مبارک
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
hellbrain666
28-09-2008, 11:08
این پاسارگاد کجاست؟
من باهاش 9 ساعت فاصله دارم ولی نمیتونم پیداش کنم
MR.Punisher
28-09-2008, 11:28
هتل 85 درصدش تموم شده.بزودی همه می تونن بیان اونجا بخوابن.
چکش این یارو کلانتر و از کجا پیدا کنم :13: ... اصلا به من چه . عجب آدم گشادیه چکشش هم من باید بیارم براش:27:
یه اشتباه بزرگ انجام دارم اول بازی ... در واقع ری.....د....م همون اول یه سری اسکیل داد همه رو رو اسلحه و یه چیزایی که به دردم نمیخوره خرج کردم الان باید عین سگ کار کنم تا یه سری اسکیل بده .
چکش این یارو کلانتر و از کجا پیدا کنم :13: ... اصلا به من چه . عجب آدم گشادیه چکشش هم من باید بیارم براش:27:
یه اشتباه بزرگ انجام دارم اول بازی ... در واقع ری.....د....م همون اول یه سری اسکیل داد همه رو رو اسلحه و یه چیزایی که به دردم نمیخوره خرج کردم الان باید عین سگ کار کنم تا یه سری اسکیل بده .
مطمئنی چکش میخواد؟
متن ماموریت رو کپی کن اینجا شاید اشتباه میکنی
mohsenali
28-09-2008, 12:51
خوب دوستان من الان اينجا رو ديدم . اگه زودتر ميديدم شايد خيلي بهتر بود . يه چند تا نكته بگم بدردتون بخوره . اول اينكه بجاي اينكه چند شهر بسازيد يك شهر بسازيد و در اولين فرصت تعداد اتاقهاشو زياد كنيد . يعني حد اقل به 15 برسونيد . بعدم اگه ميبينيد پول كم داريد شيفتي عمل كنيد يعني 5 نفر بيان تو پولاشونو خرج كنن و برن بيرون دنبال پول بعد 5 نفر ديگه بيان . بعدشم اوناييكه بيرون شهرن برن طرف شهري كه مغزاه داره . چون اونجا معدنه پوله . ميتونيد هر چي داريد بفروشيد . زيادم دنبال رد كردن مرحله ي خر نباشيد چون با 1000 دلار ميشه كلي لول زد اصلا نمي صرفه . بعد. آهان منو داداشم و چند نفر ديگه يه شهري داريم در گوشه ي سمت راست نقشه به عبارتي اولين شهر اين دنيا . اسمشم هست پرشيا . فعلا پره ولي احتمالا تو دو روز آينده ظرفيتو ميكنيم ده . احتمالا دو يا سه نفر ديگه هم ميتونن بيان . فقط يه راهنمايي كنم تو هر شهري هستين كه البته اگه ايرانيه بخيل بازي درنياريد . مثلا من الا 27 دلار پول دارم و مقدار 670 دلارو خرج شهر كردم و برادرم هم همينطور و چند نفر ديگه ولي يه عضوي الان تو شهر اومده هنوز هيچي خرج نكرده . اينجوري شهر رشد نمي كنه و فقط درجا ميزنه . اين پول به هيچ دردي نمي خوره پس سعي كنيد شهرو سريع ارتقا بديد. بعد ظرفيت هتل در اوليته . اگه هتل ساخته بشه براي اعضاي شهر رايگانه اما لول دوي هتل رو فعلا نزنيد چون كاملا بي مصرفه . در ضمن براي اينكه كسي شما رو تلكه نكنه پولتونو از حالت رايج در بياريد يعني رفتين تو شهر پولتونو به بانك منتقل كنيد يا خرج شهر كنيد . چون چند تا از شهر ها الان ديگه تواناييه دوئل رو پيدا كردن و هر آن ممكنه كل داراييتونو از دست بديد . پس حواستون جمع باشه
اينا نكات ابتدائي بود سواليم بود در خدمتم
راستي سرعت متوسط يا يه جورايي خوب در رشد و ارتقا اينه كه شما در كمتر از 4 روز به سطح مهارتيه 9 برسيد در غير اينصورت يعني كنديد و نكمته مهم ديگه كه همتون ميدونيد اسكيلهاست اونا رو بيخود صرف نكنيد سعي كنيد با يه تير چند نشون بزنيد وم به معناي مطلقش صرفه جويي كنيد
بدروووووووود
مطمئنی چکش میخواد؟
متن ماموریت رو کپی کن اینجا شاید اشتباه میکنی
Sheriff John Fitzburn: Man I'm tired. It was crazy at farmer Simmon's today. The whole neighborhood helped fix his fence. It seems that a few vandals tampered with it last night. I'd like to get my hands on them... We're still not done and the cattle seem to be all over the place. It would be great if you could help fix the rest of the fence. Oh, yes, I forgot my hammer over there. It would be great if you could bring it back to me.
Target: Bring back the hammer of the sheriff.
Requires:
Hammer 0/1
این متن ماموریتشه
جایزشم یه اسکیل هست
اینم جایی که چکش میده
من که حال ندارم برم اینجا کار کنم پولش کمه
Repair fences
The cattle seems to have broken through the fence at this spot. Repair it quickly before even more get out.
11%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 7%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 11%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 100%
Used skill points Difficulty Labor points [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر توی مانهای کوتاه کار کنیم بهتره یا یکدفعه بزنیم یک زمان طولانی کار کنه.
مثلا من الان باید 4 تا tobacco پیدا کنم.
بزنم 2 ساعت کار کنه یا 4 بار بزنم نیم ساعت کار کنه.
انرژی مصرف شده توی هر دو حالت یکیه ؟
پر سود ترین کار به نظر شما چیه ؟
کشت خشخاش بد نیست !!!! Lol البته می تونی تنباکو هم بکاری !!! ولی پول توی گوشت خوکه !
HoJJaT_007
28-09-2008, 13:41
قبر کنی بیشتره
اگر توی مانهای کوتاه کار کنیم بهتره یا یکدفعه بزنیم یک زمان طولانی کار کنه.
مثلا من الان باید 4 تا tobacco پیدا کنم.
بزنم 2 ساعت کار کنه یا 4 بار بزنم نیم ساعت کار کنه.
انرژی مصرف شده توی هر دو حالت یکیه ؟
انرژی فرقی نداره هر ساعت کار فکر کنم 12 تا انرژی می بره
10Minuten: 2 Erholungspunkte
30Minuten: 6 Erholungspunkte
1Stunde: 12 Erholungspunkte
2Stunden: 24 Erholungspunkte
ولی واسه اینگه جنسی رو پیدا کنی درصد مهمه file:///C:/DOCUME%7E1/Mehrdad/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpgمثلا تنباکو 100% پس تو هر نیم ساعت 1 100% تنباکو میگیری
پر سود ترین کار به نظر شما چیه ؟
Job finished: Stone mining On 9/27/08 at 9:35 PM [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (javascript:Reports.view_delete_report(561813);) Stone mining
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 94%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 hours [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] $ 22 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 16 Experience points [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بیشترین پولیه که من در اوردم
*alimachal*
28-09-2008, 14:23
قبر کنی بیشتره
انگلیسیش چی میشه؟
sam_sami_2000
28-09-2008, 14:27
کار ها زیاد شده ؟
بچه ها شهرو زدین ؟
به نظر من حق با علیزشاهه
بالاخره همه جا پر شهر می شه
من دارم کمک میام به طرف پاسارگاد
sam_sami_2000
28-09-2008, 14:40
Requires:
Grain 0/2
باید چی کار کنم دوستان ؟
به به دیشب تا حالا 25 صفحه رفتیم جلو واقعا حوصله میخواد بخونمشون!
چی شد؟حجت و alizshah شهر زدند بالاخره؟
HoJJaT_007
28-09-2008, 14:41
Digging Graves
hellbrain666
28-09-2008, 14:42
گندم میخواد (جو)
HoJJaT_007
28-09-2008, 14:42
من دارم مثل سگ جون میکنم پولشو جور کنم
نزدیکه 200 دلار جور شده ,
خواهش میکنم کسی هم نره پاسارگاد , اونجا خیلی دوره , اما شهر من وسط قرار میگیره و نزدیک همه
به نظر من حق با علیزشاهه
بالاخره همه جا پر شهر می شه
من دارم کمک میام به طرف پاسارگاد
اینا شهر به زن نیستش :31:
hellbrain666
28-09-2008, 14:44
یکی مشخصات پاسارگاد رو بگه من رامو اونوری کج کنم
sam_sami_2000
28-09-2008, 14:45
گندم میخواد (جو)
یعنی کجا باید کار کنم ؟ :43:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.