مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
حاجی دمت گرم
حیف که دکمه ی تشکر نداره وگرنه همه مولتی هامو میاوردم از پستت تشکر کنن :دی
دستت درد نکنه حاجی اطلاعات مقیدی بود .
hadi_gamer
20-07-2009, 09:39
اين متني به فارسي كه دوستاني كه اطلاعات چنداني ندارن ازش استفاده كنن
شوتينگ و ويگور توي حمله به كار نمياد.
اسكيل هايي كه تو فورت به كار مياد اينجوريه:
مدافع:
موقع شليك:
leadership + aim + hiding
موقع جاخالي دادن:
leadership + dodging + hiding
مهاجم:
موقع شليك:
leadership + aim + stamina
موقع جاخالي دادن:
leadership + dodging + stamina
اطلاعاتي كه در آموزش بازي گذاشته يه كم غلطه! اينا درسته!!
نحوه شروع جنگ فورت:
اول يكي از فوندر ها يا كنسولر هاي شهر به فورت مورد نظر ميره و با كليك روي آيكون fort battle اعلام جنگ مي كنه.
البته براي حمله به فورت بزرگ شهر بايد كامل باشه و 10000 دلار هم توي شهر داشته باشيم.
پس از اعلام جنگ همه كساني كه شامل جنگ ميشه اعم از شهر هايي كه توي اون فورت اضافه شدن و اعضاي شهري كه درخواست جنگ كردن، يه ريپورت فرستاده ميشه كه فلان ساعت جنگ شروع ميشه و در جنگ حضور داشته باشيد.
نحوه شركت در جنگ
اول بايد به فورت مورد نظر بريد. بعد روي آيكون fort battle كليك كنيد وبعد بين دو گزينه يا دفاع يا حمله يكي رو انتخاب كنيد.
با انتخاب گزينه دفاع يك صفحه شامل قلعه هاي فورت براتون باز ميشه.
اول بايد محل شروع خودتون رو انتخاب كنيد كه ميتونه روي ديوار هاي قلعه باشه يا توي ساختمون هاي قلعه يا روي پرچم كه پيشنهاد مي كنم روي پرچم رو انتخاب نكنيد چون قدرت شليك رو ضعيف مي كنه.
بعد از اون بايد يه نقطه هم به عنوان هدف انتخاب كنيد.
جنگ به صورت نوبت به نوبت انجام ميشه. تو هر نوبت شما مي تونيد يه تغيير موضع بديد و به صورت خودكار به نزديك ترين دشكمن شليك مي كنيد.
اين يك عكس از صفحه فورت:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1. نشانه اي كه براي شليك انتخاب مي كنيد.
2. ناحيه پرچم كه اگه دشمن موفق بشه 5 نوبت وارد اون بشه پيروز ميشه.
هر مستطيل سياه يه يه ناحيه هست كه فقط يكي از تيم هاي حمله كننده يا مدافع ميتونه در يك زمان داخلش باشه.
در هر نوبت شما ميتونيد يك تغيير موصع داشته باشيد كه اگه به ناحيه اي بريد كه قبلا دشمن داخلش بوده به اونجا شليك مي كنيد.
با حركت دادن موس قسمت هايي سياه ميشن كه اون قسمت هايي كه كاراكتر تون نميتونه به اونجا شليك كنه.
ممنون اطلاعات مفیدی بود.
احتمالا هفته بعد قراره با برو بچه های ایرانی ورلد یک به فورت بزرگ منطقمون که در اختیار یه امپراطوری قویه حمله کنیم.همه بچه های قوی هستن.
Abtin - sattarkhan - miladisa - mohammad-s -saeid و....
سه تای اولی تقریبا لول 80 هستن.
اینم از دوئل من و ارش...
ارش شانس اوردی ها :31::31:
عالی بود.
ولی ما مدافع خوبی نیستم.
ولی حمله کننده قوی هستم:دی
Blue_Ray
20-07-2009, 10:21
برای یک لول 25 خیلی خوبه :21: فکر کنم تو هم مثل من بشی در آینده فقط بگم زیاد فکر دوئل نباش من از لول 38 به بعد به فکر لول آپ شدن بودن تا دوئل الانم لول 49 هستم
چون خیلی از افراد الان هستند که لول آپ می کنند ولی لول آپ کردن لول دوئلشون
ولی منم لول آپ می کنم ولی لول آپ مرحله و این یعنی به دست آوردن 3 اسکیل و 1 آتریبیوت
هر وقت بخواهم می تونم دوئل کنم با این فرقی که لولم بیشتر از اونایی خواهد بود که الان لول دوئلشون زیاده و در هر مرحله که من لول آپ می شوم اونا 2-3 مرحله لول دوئلشون را می برند بالا :21: یعنی وقتی با لولی برگشتم که چندین مرحله جلوتر از اونا هستم می تونم در هر دوئل تجربه بیشتری به دست بیارم :21: الان من در هر 2-3 روز یک مرحله لول آپ می شوم بدون اینکه لول دوئلم خیلی بره بالا :21:
ولی این را بگم که برای لول تو این آتاک خیلی خوبه
ممنون بابت راهنمایی.
هر وقت که اون کارایی که تجربه خوبی میده برام باز شد اون کاری که گفتی میکنم..
اما فعلا مشکل من توی dodging و Resistance هستش...
من تا الان روی dodging کار کردم اما همون طور که شما گفتی زیاد خوب جواب نمیده...
اما Resistance هم اسکیلای زیادی رو میبره.برای سلاح سردی ها شاید خوب باشه چون تقریبا فقط روی reflex باید کار کنن..اما من که نمیتونم 160 تآ resistance بگیرم.اینجوری باید قید بقیه رو بزنم...
Blue_Ray
20-07-2009, 10:33
عالی بود.
ولی ما مدافع خوبی نیستم.
ولی حمله کننده قوی هستم:دی
البته شما استاد ما هستی.:20:
شانس اوردم دیروز که اتک زدی همون وقت از شهر خارج شدم و الا به مقام پاس اوتی نایل شده بودم :31:
شانس اوردم دیروز که اتک زدی همون وقت از شهر خارج شدم و الا به مقام پاس اوتی نایل شده بودم
کلا آرش حس انتقام جویی داره ! یه بارم من باهاش دوئل کردم بعد رفتم شهر با خیال راحت آیتمام رو فروختم به بدبختی 800 دلار جور کردم تا تونستم یه لباس بخرم بعد دیدم بله ارش جان رفته نشونه ها و جاخالی ها رو تنظیم کرده اومده با من دوئل کرده فقط شانسی که اورم این بود چند ثانیه قبل از دوئل خرید رو انجام داده بودم وگرنه 2 هفته کار و زحمت به هدر میرفت .
فقط به خاطر اینکه نشون بدم dodge بهتر از resistance هستش ورد 10 کاراکتر dodge میسازم !
فقط مشکل کار و کوئست داره ولی در دوئل رقیب نداره .
vitamin2002
20-07-2009, 11:13
ممنون بابت راهنمایی.
هر وقت که اون کارایی که تجربه خوبی میده برام باز شد اون کاری که گفتی میکنم..
اما فعلا مشکل من توی dodging و Resistance هستش...
من تا الان روی dodging کار کردم اما همون طور که شما گفتی زیاد خوب جواب نمیده...
اما Resistance هم اسکیلای زیادی رو میبره.برای سلاح سردی ها شاید خوب باشه چون تقریبا فقط روی reflex باید کار کنن..اما من که نمیتونم 160 تآ resistance بگیرم.اینجوری باید قید بقیه رو بزنم...
خوب برای اونه من فقط روی یکی کار می کنم یعنی رفلکس چون در شهر های دشمن اگه خوب دقت کنی تعداد بیشترشون سلاحشون گرمه و رفلکس نیازه الان من روی رفلکس کار می کنم نه روی تاقنس
پس بهت توصیه می کنم یکی را انتخاب کن که بهترینش همون رفلکس است چون در آینده طعمه زیادی خواهی داشت برای آتاک دادن :21:
در مورد دادگینگ منم به اون نتیجه رسیدم که رفلکس بهتر از دادگینگ است
الان من دادگینگ فقط به خاطر لباسام دارم :31:
vitamin2002
20-07-2009, 11:14
فقط به خاطر اینکه نشون بدم dodge بهتر از resistance هستش ورد 10 کاراکتر dodge میسازم !
نمی دونم چرا در این مورد باهات مخالفم چون کسی که ایم داره دادگینگ را خنثی می کنه :31:
hadi_gamer
20-07-2009, 11:24
نمی دونم چرا در این مورد باهات مخالفم چون کسی که ایم داره دادگینگ را خنثی می کنه :31:
کسی هم که شوتینگ یا ویگور داره رزیستانس رو خنثی میکنه :46:
hadi_gamer
20-07-2009, 11:26
حالا من کاری ندارم که داج بهتره یا رزیستانس ولی هیچ چیز اعصاب آدم رو انقدر خورد نمیکنه که ببینی طرف همه ضربه ها رو جاخالی داده یا فقط یکی دو تا تونستی بهش ضربه بزنی.این یعنی یارو داج بالایی داشته.
vitamin2002
20-07-2009, 11:36
کسی هم که شوتینگ یا ویگور داره رزیستانس رو خنثی میکنه :46:
خوب من روی یک رزیستانس کار می کنم در نتیجه می تونم شوتینگ را هم ببرم بالا تا خوب طرف را کتک بزنم :31: و فقط یک مشکل هست اونم اینه که باید از سلاح های سرد دوری کنم که اینم می کنم :21:
و در عوض اون دادگینگ را می دم به ایم و شوتینگم :31:
Blue_Ray
20-07-2009, 11:39
اره منم به این فکر افتادم که dodge هم زیاد بد نیست.
یعنی یه فایر ارم معمولا 20-15 ایم بیشتر از لول خودش داره..
پس اگه یکی 70 تا dodging داشته باشه (که حدود 20 تاشو هم ست دوئل تامین میکنه) تا لول 50 رو میتونه راحت بزنه
اینطور نیست؟
مطلق السلطنه
20-07-2009, 11:43
خوب من روی یک رزیستانس کار می کنم در نتیجه می تونم شوتینگ را هم ببرم بالا تا خوب طرف را کتک بزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و فقط یک مشکل هست اونم اینه که باید از سلاح های سرد دوری کنم که اینم می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در عوض اون دادگینگ را می دم به ایم و شوتینگم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما يه زحمت مي كشيد با من دوئل كنيد؟!
يك دوئل عادلانه هست!!
شما هجومي من دفاعي! شما با سلاح سرد ها بد دوئل مي كني من با سلاح گرم ها!!
فقط يك مشكل هست اونم اينه كه شما ده لول از من بالاتري كه اونو من بي خيال ميشم!!
vitamin2002
20-07-2009, 11:51
اره منم به این فکر افتادم که dodge هم زیاد بد نیست.
یعنی یه فایر ارم معمولا 20-15 ایم بیشتر از لول خودش داره..
پس اگه یکی 70 تا dodging داشته باشه (که حدود 20 تاشو هم ست دوئل تامین میکنه) تا لول 50 رو میتونه راحت بزنه
اینطور نیست؟
ببینم آیا اسکیلی هم برات باقی می مونه که بخواهی بهش آتاک بدی :31:
ببین الان لول 50 که می گی حتما یک 70 تایی ایم داره که خود من بدونه لباس 63 تا ایم دارم حالا با لباس خودت فکر کن چند می شه :21: ضمنا لولم 49 هست فعلا :31: خوب اونی که لولش 50 هست کمش 100 تا اینا ویگور و یا شوتینگ داره و چون لولش بالاست بهتر می تونه از سلاح های خفنی استفاده کنه پس فکر کنم حتی اگه بتونه از اون 8 ضربه 3 تاش را به هدف بزنه ( که حتی کسی که همش رو دادگینگ کار کرده که هرگز نمی کنه چون کاری براش نمی مونه که بره انجام بده ) می تونه تو را شکست بده :31:
از ن گفتن رسیستانس بهتر از دادگینگ هست البته هر دو یکجا خوب نیست چون اسکیلی برات باقی نمی مونه تا شوتینگت و اپرنست و ایمت را ببری بالا پس یکی را انتخاب کن برای رزیستانس :31:
من الان رفلکس را انتخاب کردم و فکر کنم تا رفلکسم را به 70 با لباس نرسونم دست از سرش بر نمی دارم :21:
vitamin2002
20-07-2009, 11:56
شما يه زحمت مي كشيد با من دوئل كنيد؟!
يك دوئل عادلانه هست!!
شما هجومي من دفاعي! شما با سلاح سرد ها بد دوئل مي كني من با سلاح گرم ها!!
فقط يك مشكل هست اونم اينه كه شما ده لول از من بالاتري كه اونو من بي خيال ميشم!!
من فعلا حوصله اومدن به شهر را ندارم چون اگه به شهر بیام و دوئل کنم اون برنامه روتینم که هر روز همون کار ها را پشت سرهم انجام می دهم از بین می ره :31: ضمنا فکر کنم یوزر تو سلاحش سرده که من به سلاحای سرد آتاک نمی دم :31: البته فکر کنم بتونم بهت بدم چون 10 لول ازت بالاترم که هر روزم فاصله زیادتر خواهد شد چون شما به فکر دوئل هستین ولی من به فکر لول آپ هستم :21: تا یک روزی که لول 62 شدم برم اون سلاح مورد علاقم را بخرم و بیام یکی یکی همه این لول بالایی از نظر لول دوئل را بکشم :31:
البته اون سلاح را خریدم و الان هر روز انتظار استفاده از اون را می کشم :31::21::27::5:
کلا آرش حس انتقام جویی داره ! یه بارم من باهاش دوئل کردم بعد رفتم شهر با خیال راحت آیتمام رو فروختم به بدبختی 800 دلار جور کردم تا تونستم یه لباس بخرم بعد دیدم بله ارش جان رفته نشونه ها و جاخالی ها رو تنظیم کرده اومده با من دوئل کرده فقط شانسی که اورم این بود چند ثانیه قبل از دوئل خرید رو انجام داده بودم وگرنه 2 هفته کار و زحمت به هدر میرفت .
کی؟؟
با کدوم یوزر؟؟
کی؟؟
با کدوم یوزر؟؟
اون زمان تو کوروش بودیم تو هم شهر بقلی بودی !
با ir-dgm اومدی زدی .
مطلق السلطنه
20-07-2009, 12:12
من فعلا حوصله اومدن به شهر را ندارم چون اگه به شهر بیام و دوئل کنم اون برنامه روتینم که هر روز همون کار ها را پشت سرهم انجام می دهم از بین می ره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا فکر کنم یوزر تو سلاحش سرده که من به سلاحای سرد آتاک نمی دم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته فکر کنم بتونم بهت بدم چون 10 لول ازت بالاترم که هر روزم فاصله زیادتر خواهد شد چون شما به فکر دوئل هستین ولی من به فکر لول آپ هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تا یک روزی که لول 62 شدم برم اون سلاح مورد علاقم را بخرم و بیام یکی یکی همه این لول بالایی از نظر لول دوئل را بکشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اون سلاح را خریدم و الان هر روز انتظار استفاده از اون را می کشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من ويگورم زياد نيست! ولي شوتينگ شما خيليه!! در ضمن تا اون موقع به گمونم همون كوچولو عادلانه اي كه بود هم از بين ميره!!!
vitamin2002
20-07-2009, 12:23
من ويگورم زياد نيست! ولي شوتينگ شما خيليه!! در ضمن تا اون موقع به گمونم همون كوچولو عادلانه اي كه بود هم از بين ميره!!!
من نمی خوام که به خودی اتاک بزنم :10:
من هدفم میدیل ها هست + چینی ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون زمان تو کوروش بودیم تو هم شهر بقلی بودی !
با ir-dgm اومدی زدی .
حالا بردم؟؟:دی
هه هه هه !! امضام باحال شد ؟
مطلق السلطنه
20-07-2009, 12:30
آقا يه سلاح هست بين 10 تا 70 دميج ميزنه و يكي هم هست بين 30 تا 54! به نظرم دومي بهتره ولي خواستيم نظر اساتيد روهم بشنويم(در واقع بخونيم!!)
در ضمن اين كه دميجي كه ميزنه چند باشه يه عدد كاملا رندوم بين كمترين و بيشترين مقدار دميج سلاح هست يا اسكيل ها هم تاثير گذار هست مثلا ايم يا آپارانس؟
حالا بردم؟؟
اولی رو من بردم بعد رفتی تنظیمات رو انجام دادی اومدی زدی از روم رد شدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب میشی .
اولی رو من بردم بعد رفتی تنظیمات رو انجام دادی اومدی زدی از روم رد شدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من که هرچی فکر میکنم یادم نمیاد :دی
حالا اشکال نداره:دی
الان تو منو میخوری
من نگاش میکنم باید برم توی دستشویی :دی............................................
امضا به این خوبی !! بی سلیقه ها !!
حاجی اگه ویگور کار کردی اون 10-70 رو بگیر .
مطلق السلطنه
20-07-2009, 13:11
حاجی اگه ویگور کار کردی اون 10-70 رو بگیر .
ويگورم 90 هست! خوبه؟
hadi_gamer
20-07-2009, 13:11
آقا يه سلاح هست بين 10 تا 70 دميج ميزنه و يكي هم هست بين 30 تا 54! به نظرم دومي بهتره ولي خواستيم نظر اساتيد روهم بشنويم(در واقع بخونيم!!)
در ضمن اين كه دميجي كه ميزنه چند باشه يه عدد كاملا رندوم بين كمترين و بيشترين مقدار دميج سلاح هست يا اسكيل ها هم تاثير گذار هست مثلا ايم يا آپارانس؟
به نظر من اونی که گرونتره بهتره.
vitamin2002
20-07-2009, 13:13
اگه ایمت زیاد باشه ماکسیمم دمیج سلاحت را می تونی بزنی ولی اگر ایمت کم باشه مینیمم دمیج سلاحت به دردت می خوره
ضمنا دیگر اسکیل ها هم فقط برای زیاد کردن به مقدار مساوی هم مینیمم و هم ماکسیمم است یعنی به طور مثال اگر شوتینگ یا ویگورت مثلا 10 باشه به طور مساوی 10 تا به دمیج سلاحت زیاد می شه یعنی اون سلاحی که 30 تا 54 دمیج می زنه برات می شه 40 تا 54 :31:
بعدش در مورد کدوم سلاح برات بهتره بگم که اگه ایمت زیاده برو اولی را بخر تا طرف مقابلت را به خوبی کتک بزنی :21:
vitamin2002
20-07-2009, 13:18
به نظر من اونی که گرونتره بهتره.
اینم در بعضی سلاح ها حرف درستی نیست مثلا بعضی از سلاح ها است که دمیج خوبی نداره ولی در عوض به اسکیلت زیاد می کنه که اون اضافه کردن اسکیل باعث شده که اون سلاح گرونتر باشه حالا شاید بگی خوب اسکیل خوبه منم می گم که شاید اون اسکیل اصلا به دردت نمی خوره چون سلاح هایی داریم که به تاکتیک اضافه می کنه اگر طرف مهاجم باشه تاکتیک به دردش نمی خوره
و سلاح هایی است که به اپرنس اضافه می کنه که اگر مدافع باشی بازم به دردت نمی خوره
پس بستگی به شرایط فرد و اسکیلاش می تونه هر دو سلاح خوب باشه که من در پست بالا یکم راهنمایی خوبی برای انتخاب بهترین کردم :31:
ضمنا من در این وست تازه واردم و نمی خواهم دخالتی در گفتت داشته باشم و یا زیاده روی کرده باشم فقط هدفم راهنماییر است وگرنه شما سالخورده وست هستین :31::10:
مطلق السلطنه
20-07-2009, 13:29
الان اسكيل هام اين مدليه:
ويگور :92
توفنز(!) 40
رفلكس : 0
آيم: 42
جاخالي: 36
تاكتيك: 55
اينا همه با لباس هست!!
سلاحي كه بين 10 تا 70 هست 3 تا تافنز(!) ميده و اوني كه بين 30 تا 54 هست 3 تا تاكتيك! الان دوميه رو دارم برشدارم تاكتيك ميشه 52!! كلا لباس هاي جديد بخرم تاكتيكم ميرسه به 36! البته تا اون موقع طرفاي لول 45 هستم!!
الانم لول آپ كردم يك اتريبيوت + 3 تا اسكيل دارم!
vitamin2002
20-07-2009, 13:44
الان اسكيل هام اين مدليه:
ويگور :92
توفنز(!) 40
رفلكس : 0
آيم: 42
جاخالي: 36
تاكتيك: 55
اينا همه با لباس هست!!
سلاحي كه بين 10 تا 70 هست 3 تا تافنز(!) ميده و اوني كه بين 30 تا 54 هست 3 تا تاكتيك! الان دوميه رو دارم برشدارم تاكتيك ميشه 52!! كلا لباس هاي جديد بخرم تاكتيكم ميرسه به 36! البته تا اون موقع طرفاي لول 45 هستم!!
الانم لول آپ كردم يك اتريبيوت + 3 تا اسكيل دارم!
اسکیلات را بزار برای ایم برو سلاح اولی را بخر ضمنا تا می تونی ( 2-3 لول ) کل اسکیلات را بزار برای ایم تا بتونی از حداکثر قدرت سلاحت استفاده کنی :31:
ضمنا فکر کنم دوئلر مدافع هستی چون نمی تونی آتاک خوبی بدی چون اپرنس نداری تاکتیکت الان 55 است حالا کاراکترت اگه سرباز باشی نصفش را هنگام آتاک دادن بهت روش اضافه می کنه ( در حالت پرمیوم 2 برابر ) اگه سرباز باشی تاکتیکت خوبه ولی باید منتظر باشی تا یکی بیاد بهت اتاک بده
من خودم به شخصا دوئلر مدافع را دوست ندارم چون
1 ) کسی که بهش آتاک می زنه و می بینه که داره کم می زنه اولین فکرش اینه که طرف تاکتیکش یا زیاده یا رزیستانسش و دفعه بعد بهش آتاک نمی ده
2 ) چون اپرنس نداره نمی تونه آتاک بزنه ( البته می تونه ولی با لول های کمتر از خودش ) و باید بشینه ببینه کی می یان بهش آتاک می زنند :13:
الان ست دوئل ها تاکتیک را تا حدودی بر طرف می کنند و اگر طرف سرباز مهاجم باشه و پرمیوم باشه که 2 برابر می شه که در اون موقع دوئلری می شه که هم مهاجمه و تا حدودی مدافع :31: مثل خود من که مهاجمم و تا حدودی مدافع البته مهاجم و مدافع بودم چون الان 17 - 18 روز می شه دوئل نکردم :31:
مطلق السلطنه
20-07-2009, 13:47
اتفاقا من به لول پايين ها حمله نمي كنم!! برام افت داره! فقط با كسايي دوئل مي كنم كه لااقل بالاي 100 تا تجربه بدن!!
الان هم آپارانسم صفره با لباس 14 هست!
در ضمن من منتظر بودم تا خودمو تو فورت نشون بدم كه ...!!!
dracula_killer
20-07-2009, 15:02
خب برای اینکه بخواد باهاش دوئل کنن کافی تو امضاش توهین کنه به میدل ها....اونوقت میبینه که چطور به خدمتش میرسن:دی
البته یه چیزی بنویس که بن نشی!
vitamin2002
20-07-2009, 15:05
خب برای اینکه بخواد باهاش دوئل کنن کافی تو امضاش توهین کنه به میدل ها....اونوقت میبینه که چطور به خدمتش میرسن:دی
البته یه چیزی بنویس که بن نشی!
مثلا بگه شماها جوجه اید تا منو ببرین :31:
dracula_killer
20-07-2009, 15:07
مثلا بگه شماها جوجه اید تا منو ببرین :31:
عالیه
یا میتونه به کارگراشون حمله کنه...گرچه من الان به سه کارگر مختلف حمله کردم ولی هیچ کس نیومد انتقام بگیره...فکر کنم از ابهتم ترسیدن:دی
vitamin2002
20-07-2009, 15:24
عالیه
یا میتونه به کارگراشون حمله کنه...گرچه من الان به سه کارگر مختلف حمله کردم ولی هیچ کس نیومد انتقام بگیره...فکر کنم از ابهتم ترسیدن:دی
الان بهشون تلگرام می زنم می گم این یارو فقط لباس دوئل داره نترسین اسکیلاش پخشه
برین حسابش را برسین :31:
vitamin2002
20-07-2009, 15:26
Zinovjev
این الان خیار را زد و بیشتر از نصف جونش رفت فکر کنم اگه بیدار باشی تو را هم می زنه البته نمی دونم کدومتون می برید
vitamin2002
20-07-2009, 15:33
من رو که پاس اوت کردن !!
با اون سلاح و کفشی که تو داری منم اگه 20 لول پایین از تو بودم هوس اینو می کردم که بهت آتاک بزنم :31:
الان برو لباس و کفشم رو ببین !! چیزای توپی خریدم ...
رفتم Zinovjev رو بزنم خوابید:دی
ZEDEHAL DEGE
20-07-2009, 15:55
این تاکتیک و اپرنس چه کاری انجام میدن؟مثلا ایم واسه نشونه گیری خوبه ولی این دو تا به چه کاری میان؟
ویتامین گفتی:1 ) کسی که بهش آتاک می زنه و می بینه که داره کم می زنه اولین فکرش اینه که طرف تاکتیکش یا زیاده یا رزیستانسش و دفعه بعد بهش آتاک نمی ده .
ینی تاکتیک به تنهایی کار رزیستانسو میکنه؟؟؟!!!
vitamin2002
20-07-2009, 16:17
این تاکتیک و اپرنس چه کاری انجام میدن؟مثلا ایم واسه نشونه گیری خوبه ولی این دو تا به چه کاری میان؟
ویتامین گفتی:1 ) کسی که بهش آتاک می زنه و می بینه که داره کم می زنه اولین فکرش اینه که طرف تاکتیکش یا زیاده یا رزیستانسش و دفعه بعد بهش آتاک نمی ده .
ینی تاکتیک به تنهایی کار رزیستانسو میکنه؟؟؟!!!
ببین کار رزیستانس کاهش هیت ضربه می باشد که رفلکس برای سلاح گرم است و تاوقنس برای سلاح سرد
اپرنس قدرت آتاکت را می بره بالا و وقتی اپرنست زیاد باشه مثل اینکه که طرف مقابل وقتی در مقابلت قرار می گیره نوعی ترس بهش دست می ده و در مقابل تو هم خیلی از خود راضی بهش نشون داده می شی و می تونی بهش خوب آتاک بزنی توضیحات زیر از خود وست است
Appearance is the way you are seen by other people. A higher level makes you more trustworthy, but you can also intimidate people better. If you challenge another player in a duel your appearance helps intimidate your opponent and makes him less likely to land a hit.
اپرنس یک چیزی است که شما از چشم طرف مقابل به نظر می رسید . بالا بودن اسکیل در اپرنس باعث می شه که شما خیلی قابل اعتماد و از خود راضی در منظر و دید طرف به نظر بیایید و این باعث می شه که نوعی رعب و ترس در طرف مقابل بهش دست بیابد و وقتی شما با یکی در حال آتاک دادن هستید این رعب و ترس ایجاد شده در طرف باعث می شود که شانس و احتمال هیت خوردن از طرف مقابل کاهش بیابد
به کلمه احتمال دقت کنید :31:
تاکتیکم با این توضیحات فقط در زمانیکه بهت آتاک بزنند
شاید بگی پس احتمال کاهش هیت است و برم روی رزیستانس کار کنم تا این احتمال نباشه و هر اسکیل برام هیت را کاهش بده منم بهت می گم نه این کار را نکن چون اگه دوئلر هستی باید یکمی هم اپرنس داشته باشی تا بتونی شانس طرف مقابل را در ضربه زدن کم کنی چون رزیستانس هیت را کم می کنه ولی اپرنس و تاکتیک شانس هیت زدن طرف مقابل را کاهش می ده
حالا چی گفتم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی دونم منظورم را فهمیدی یا نه من دیگه رفتم شب ساعت 12:30 می یام
مطلق السلطنه
20-07-2009, 18:49
حدس من اينه كه آپارانس و تاكتيك روي همه اسكيل هاي دوئل تاثير دارند! حتي شوتيگ و ويگور!!
من هنوز نفهميدم كه اون يارويي كه توي كلاب بود و فقط و فقط آپارانس كار كرده بود چطور دميج ميزد؟!!
شوتيگش با لباس فوقش بيست بود!!
ولي توي دفاع لت و پار ميشد!!!
hadi_gamer
20-07-2009, 19:06
appearance کار دفاع در حمله رو انجام میده.البته با dodging صفر appearance اگه 100 هم باشه به درد نمیخوره.پس اگه روی dodging کار میکنید روی appearance باید کار کنید.
tactic هم همین کار رو در دفاع میکنه یعنی تو دفاع باعث میشه بهتر جاخالی بدید.
vitamin2002
20-07-2009, 19:49
appearance کار دفاع در حمله رو انجام میده.البته با dodging صفر appearance اگه 100 هم باشه به درد نمیخوره.پس اگه روی dodging کار میکنید روی appearance باید کار کنید.
If you challenge another player in a duel your appearance helps intimidate your opponent and makes him less likely to land a hit
این قسمت را می شه معنی کنی ؟ اپرنس تاثیری بر روی کاراکتر کسی که اپرنس داره نداره بلکه تاثیر این اپرنس بر روی طرف مقابله به طوریکه باعث می شه طرف شانس کمی داشته باشه برای هیت زیاد که به طور غیر مستقیم باعث می شه کمتر کتک بخوریم
به طور کلی شانس طرف را برای هیت کمتر می کنه
Blue_Ray
20-07-2009, 20:11
یعنی اگه بخوایم appearance تاثیر داشته باشه باید dodging داشته باشیم؟
پس با این وضع من باید روی همون dodging کار کنم.اخه من کلی appearance گرفتم...
===========
ارش.:19::19:
اخرش کار خودتو کردی؟
من که بهت گفتم استاد(!)!
تو هم که برده بودی!!
حالا راستشو بگو همون طور که چاقال گفت رفته بودی هدف هاتو تنظیم کرده بودی.نه؟:27:
یه پاس اوتی طلبت!
vitamin2002
20-07-2009, 20:17
یعنی اگه بخوایم appearance تاثیر داشته باشه باید dodging داشته باشیم؟
پس با این وضع من باید روی همون dodging کار کنم.اخه من کلی appearance گرفتم...
===========
ارش.:19::19:
اخرش کار خودتو کردی؟
من که بهت گفتم استاد(!)!
تو هم که برده بودی!!
حالا راستشو بگو همون طور که چاقال گفت رفته بودی هدف هاتو تنظیم کرده بودی.نه؟:27:
یه پاس اوتی طلبت!
انگار من برات اونی که خود وست در مورد اپرنس گذاشته را برات ترجمه کردم و اون اینه که اپرنس
و بستگی به دادگینگ نداره اپرنس روی طرف مقابل کار می کنه و اونم intimidate = ترساندن طرف مقابل است ببین الان اگه تو بخواهی با یکی دعوا کنی اگه ازش بترسی می تونی یک مشت به صورتش بکوبی ؟؟؟ اپرنس باعث ترس طرف ازت می شه :31:
این حرف ها را ن نمی گم خود سایت وست در قسمت هلپش می گه
مطلق السلطنه
20-07-2009, 20:20
لطفا پست قبلي منو بخون جناب ويتامين و پاسخ بده (ببخشيد يكم لحن طلبكارانه شد!!)
Blue_Ray
20-07-2009, 20:32
انگار من برات اونی که خود وست در مورد اپرنس گذاشته را برات ترجمه کردم و اون اینه که اپرنس
و بستگی به دادگینگ نداره اپرنس روی طرف مقابل کار می کنه و اونم intimidate = ترساندن طرف مقابل است ببین الان اگه تو بخواهی با یکی دعوا کنی اگه ازش بترسی می تونی یک مشت به صورتش بکوبی ؟؟؟ اپرنس باعث ترس طرف ازت می شه :31:
این حرف ها را ن نمی گم خود سایت وست در قسمت هلپش می گه
اره اونو خونده بودم اما با اون ترجمه ضایع (?google) من چیزی نفهمدم...
پس من رفتم اون یه کم dodging رو هم که داشتم برگردونم.
حالا به نظرت چندتا reflex بگیرم؟
vitamin2002
20-07-2009, 20:41
اره اونو خونده بودم اما با اون ترجمه ضایع (?google) من چیزی نفهمدم...
پس من رفتم اون یه کم dodging رو هم که داشتم برگردونم.
حالا به نظرت چندتا reflex بگیرم؟
الان می روم به مغازه شب ساعت 12:30 می یام
اسکیلات را بگذار برات یک پیشنهاد حتما می دهم :10:
البته ببین الان برات مهم اینه که شوتینگت حداقل دو برابر ایمت باشد
و اینم بگم که اگه رفلکست با ایمت برابری کنه ( تا حد ممکن ) بهاره
البته اینا همش تئوری هستند
آرش بچه مردمو پاس اوت میکنی ؟
من انتقام خون آبجی بلو ری رو میگیرم !! :دی به خاک سیاه مینشونمت :دی
ارش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](25).gif
اخرش کار خودتو کردی؟
من که بهت گفتم استاد(!)!
تو هم که برده بودی!!
حالا راستشو بگو همون طور که چاقال گفت رفته بودی هدف هاتو تنظیم کرده بودی.نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
یه پاس اوتی طلبت!
من به این ایمان دارم که باید هر بار که کسی بهت حمله کرد باید جوابشو داد:دی
نه بخدا الکی تغییر دادم
HoJJaT_007
20-07-2009, 22:13
هنوز 10 نیومده؟
آرش بچه مردمو پاس اوت میکنی ؟
من انتقام خون آبجی بلو ری رو میگیرم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif به خاک سیاه مینشونمت :دی
برو کشکتو بساب
Blue_Ray
20-07-2009, 22:23
من به این ایمان دارم که باید هر بار که کسی بهت حمله کرد باید جوابشو داد:دی
نه بخدا الکی تغییر دادم
پس زیاد خوشحال نباش :31:
می هیچی تاکتیک ندارم اما مطمئنم که تو با حساب لباسات و bonus سرباز حد اقل 30 تا تاکتیک داری....
مطلق السلطنه
20-07-2009, 22:33
هنوز 10 نیومده؟
ورلد ده هم مثل پست هاي من!! حال حالا نمياد!!!
برو کشکتو بساب
آرش بيا با من دوئل كن ببينم زور كي بيشتره!!
===
ممد امضات خيلي قشنگ نيست!! ولي اون فيلمه خيلي قشنگ بود! البته بيشتر از خود فيلم دوبله قشنگي داشت! خوب شد گفتي رفتم ديدم!!
پس زیاد خوشحال نباش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
می هیچی تاکتیک ندارم اما مطمئنم که تو با حساب لباسات و bonus سرباز حد اقل 30 تا تاکتیک داری....
با لباس 17 تا تاکتیک دارم
دوبله قشنگي داشت!
تایید میشه
حاجی هیچی رو دست نزن من دارم میام و 9 لول ازت کوچیکترم.
مطمئنا پس اوتم:دی
Blue_Ray
20-07-2009, 23:03
اینم از اسکیل های من...
با لباس 17 تا تاکتیک دارم
خوب این خودش میشه 26 تا
hadi_gamer
20-07-2009, 23:30
اوه اوه به یه فورت اتک دادیم امروز.جنگ فردا حدود ساعت 10 شب آغاز میشه.جنگ خفنی میشه.اکثرا بالای لول 70 هستن.
vitamin2002
20-07-2009, 23:31
اینم از اسکیل های من...
خوب این خودش میشه 26 تا
خوب حالا شوتینگ و ایم و اپرنست نسبت به لولت خوبه فقط باید رزیستانس کار کنی تا کمتر هیت بخوری حالا یکی را انتخاب کن تا رفلکس و یا تاوقنس من که به رفلکس بیشتر ترجیه می دهم تا تاوقنس
اقایون مهندس کار و فرق اسکیل:
رفلکس و دودینگ چیه؟؟
hadi_gamer
20-07-2009, 23:40
خوب حالا شوتینگ و ایم و اپرنست نسبت به لولت خوبه فقط باید رزیستانس کار کنی تا کمتر هیت بخوری حالا یکی را انتخاب کن تا رفلکس و یا تاوقنس من که به رفلکس بیشتر ترجیه می دهم تا تاوقنس
معذرت میخوام ولی نظر من اینه که اسکیلهایی رو که میخواد روی رزیستانس بذاره بهتره روی dodging و appearance بذاره.
vitamin2002
20-07-2009, 23:42
حدس من اينه كه آپارانس و تاكتيك روي همه اسكيل هاي دوئل تاثير دارند! حتي شوتيگ و ويگور!!
من هنوز نفهميدم كه اون يارويي كه توي كلاب بود و فقط و فقط آپارانس كار كرده بود چطور دميج ميزد؟!!
شوتيگش با لباس فوقش بيست بود!!
ولي توي دفاع لت و پار ميشد!!!
من اون موقع که در تاپیک بودم پست بلو ری را دیدم و پست شما هنوز تایید نشده بود به خاطر اون مال شما را جواب ندادم
اپرنس اصلا در دفاع تاثیر نداره خوده سایت وستم در هلپش این را می گه که در آتاک دادن اپرنس است و در مقابل تاکتیک همان کار را در دفاع کردن می کند یعنی هر دو کارشون یکی است ولی در جهت عکس هم عمل می کنند
در مورد اپرنس فقط نوشته که در هنگام آتاک ترس و وحشتی به حریف می دهد شاید این باعث می شه که حتی با شوتینگ و یا ویگور کم بشه هیت زد البته چون زیاد اپرنس کار کرده شانس دمیج زیاد را از طرف می گیره
این force10 که به چاغال گفته بودم بهش آتاک بزنه به احتمال زیاد یا روی دادگینگ بیش از حد کار کرده ( که بعیده چون کارایی که انجام می دهد به لیبور زیادی نیاز داره ) و یا تاکتیکش زیاده چون اون زمانی که من لول 36 بودم بهش که آتاک دادم فقط تونستم 100 تا بهش بزنم ( اگه اشتباه نکنم ) و یا رفلکسش اونقدر زیاده که هیت من را کاملا خنثی کرد در اون لول ( البته اون موقع ازم 4-3 مرحله بالاتر بود )
کلا بدون اپرنس حتی با شوتینگ بالا نمی شه زیاد آتاک خوبی کرد حتی در یکی از تاپیکا یکی گفته بود که در هنگام آتاک اپرنس طرف را مثل اینکه مانند یک چیزی است که طرف را مست می کنه ( حالا نمی دونم این می تونه واقعیت داشته باشه و یا نه )
خود سایتش که این دو چیز را نوشته :
1 ) اپرنس باعث رعب و ترس در طرف می گردد
2 ) باعث کاهش شانس هیت در طرف مقابل می گردد
hadi_gamer
20-07-2009, 23:46
این قسمت را می شه معنی کنی ؟ اپرنس تاثیری بر روی کاراکتر کسی که اپرنس داره نداره بلکه تاثیر این اپرنس بر روی طرف مقابله به طوریکه باعث می شه طرف شانس کمی داشته باشه برای هیت زیاد که به طور غیر مستقیم باعث می شه کمتر کتک بخوریم
land a hit یعنی فرود آوردن ضربه.یعنی ضربه زدن یا نزدن به حریف.نه اینکه دمیج کمتری بزنه.
ZEDEHAL DEGE
20-07-2009, 23:46
دودینگ زیاد باعث میشه ضربه نخوری و رفلکس باعث میشه مقدار ضربه ای که میخوری کم باشه مثلا به جای 100 تا 1 دمیج میخوری!!!
Blue_Ray
20-07-2009, 23:47
منم همون رفلکس را انتخاب میکنم.
بهتر نیست که اون setting traps و بزارم کنار.عوضش هر لول یه رفلکس بگیرم یه شوتینگ با یکی اپیرنس.خوبه؟
یا میگی بازم setting traps بگیرم؟
vitamin2002
20-07-2009, 23:48
معذرت میخوام ولی نظر من اینه که اسکیلهایی رو که میخواد روی رزیستانس بذاره بهتره روی dodging و appearance بذاره.
در مورد دادگینگ کاملا مخالف با هات هستم چون خودم 24 اسکیل را بر روی دادگینگ تست کردم یعنی از روی رفلکس برداشتم گذاشتم به روی دادگینگ مجموع کتک خوردنم خیلی افزایش یافت ( البته با یک دوئل این نتیجه را نمی گم )
در مورد اپرنس باهات موافقم ولی این دوستمون لولش 25 هست و هیلسش پایینه و لول دوئلش خیلی رفته بالا و لول بالایی ها می تونند بهش آتاک بزنند یا باید هیلسش را ببره بالا و یا یک کاری بکنه که در دوئل کمتر آسیب ببینه که برای اون کار باید حتما رزیستانس کار کنه که رفلکس بنا به موقعیتمون در شهر و دشمنان اطراف بهتره
اپرنسش فعلا می تونه کافی باشه چون رزیستانس نداره
vitamin2002
20-07-2009, 23:51
اقایون مهندس کار و فرق اسکیل:
رفلکس و دودینگ چیه؟؟
فکر نکنم نیاز به توضیح باشه چون کاملا با هم فرق می کنند رفلکس برای کاهش هیت در سلاح های گرم است ( که بنا به اون فرمول که در هیچ جای سایت وست نیست نصف برای سلاح های سرد )
دادگینگ برای افزایش شانس در جاخالی است ( این را تکرار می کنم شانس چون اگه ایم طرف بالا باشه و یا حتی بتونه نزدیک دادگینگ طرف باشه احتمالش زیاده که بتونه بزنه
Blue_Ray
20-07-2009, 23:54
میشه بیشتر توضیح بدید.من واقعا گیج شدم.
من روی appearance که حتما کار میکنم اما بین reflex و dodging...
اقا من از اول ایکلی اسکیل گذاشتم رفت :دی
شما این هم بحث میکنید که چی؟؟:دی ول کنید دیگه
همه تقصیر ویتامینه(سعید)
vitamin2002
21-07-2009, 00:01
land a hit یعنی فرود آوردن ضربه.یعنی ضربه زدن یا نزدن به حریف.نه اینکه دمیج کمتری بزنه.
If you challenge another player in a duel your appearance helps intimidate your opponent and makes him less likely to land a hit
یک بار هم به پستام خوب نگاه کن من هیچ وقت در اون 2 تا پستی که توضیح دادم گفتم هیت نگفتم دمیج
گفتم شانس طرف را برای هیت زدن کاهش می دهد به هر یک از اون 8 تا هدف که می تونه بزنه هیت می گند یعنی اگر اپرنست زیاد باشه شانس طرف برای زدن هر 8 ضربه را کاهش می دهد حالا شاید بگی این که شد دادگینگ ولی منم می گم که دادگینگ less likely نداره یعنی شاید و احتمالی در اون وجود نداره و اگه طرف ایم زیاد باشه احتمال خنثی کردن دادگینگ را داره و اگر طرف تاکتیکش زیاد باشه احتمال خنثی کردن اپرنس را داره
vitamin2002
21-07-2009, 00:05
منم همون رفلکس را انتخاب میکنم.
بهتر نیست که اون setting traps و بزارم کنار.عوضش هر لول یه رفلکس بگیرم یه شوتینگ با یکی اپیرنس.خوبه؟
یا میگی بازم setting traps بگیرم؟
ببین اگه می خواهی بری زود زود لول آپ کنی باید بزاری فعلا در ستینگ تراپ و دیگه از دوئل دست برداری و بعد اینکه تونستی لیبور پوینت کارای پر تجربه با لباساش فراهم کنی برگردونی خوبه روی ستینگ تراپ کار کنی
vitamin2002
21-07-2009, 00:06
میشه بیشتر توضیح بدید.من واقعا گیج شدم.
من روی appearance که حتما کار میکنم اما بین reflex و dodging...
خود دانی ولی من 24 اسکیل را از رفلکس برگردونم گذاشتم به دادگینگ دیدم عوض اینکه از تعداد هیتام کم بشه تعداد دمیجم زیاد شد
vitamin2002
21-07-2009, 00:09
البته اینم بگم اینا چیزایی است که من با خوندن فروم و هلپ وست ازش متوجه شدم وگرنه من این بازی را برنامه نویسی نکردم که بدونم فرمول دمیج خوردن و ضربه زدن نسبت به هر اسکیلی چیه
Blue_Ray
21-07-2009, 00:24
باشه دیگه سعی میکنم نظرم عوض نشه:31:
ممنون از راهنمایی هات سعید جان...:11:
===========
میگم اون بازی که هادی معرفی کرده رو حتما تست کنید خیلی باحاله ها!
g.s vampire
21-07-2009, 03:49
بازی نکردم
مطلق السلطنه
21-07-2009, 07:12
نه .نه. اصلا دوئل خوبي نبود! فقط 300 تا دميج؟!! احتمالا مشكل از آيم بود!!
===
يه شمشير ديگه پيدا كردم 15 تا 85 دميج ميزنه!! 500 دلار ناقابل گرونتر! الانم شهرو ترك كنم برا رفتن به يه شهر ديگه 14 ساعت بايد علاف بشم براي برگشتن دوباره 16 ساعت!!
اسكيلام رو دادم به آيم!!
نمیشه انتظار داشت با 30-40 تا dodge دوئلر خوبی شد ! این عکس هایی که من میذارم از دوئل هام حاصل 160 تا اسکیل روی resistance هستش ! اگه میخوای تو dodge هم موفق باشی باید بیشتر خرجش کنی با 30-40 تا که معلومه چیزی درست نمیشه .
ای چلمنگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
تو لول منو نگا لول حاجی رو نگا:دی
من روی سلاح سرد ضعیفم :دی
مطلق السلطنه
21-07-2009, 11:23
ای چلمنگ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممد ميتوني بياي با من دوئل كني!!
آخ جون یک دینامیت دیگه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا عجب شانسی داری آرش !! با این اوضاف اگه به سنگ دست بزنی طلا میشه !! :دی
بابا عجب شانسی داری آرش !! با این اوضاف اگه به سنگ دست بزنی طلا میشه !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
من الان 3 ماه دارم 5 تا دینامیت جمع میکنم ولی هنوز 3 تا شد:دی
به من 2 تا 2 تا دینامیت میده همه رو میفروشم نامرد ولی آیتم نمیده !
همونی که ممد گفت هم تایید میشه :دی
به من 2 تا 2 تا دینامیت میده همه رو میفروشم نامرد ولی آیتم نمیده !
همونی که ممد گفت هم تایید میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
:دی
به من آیتم زیاد داد:دی
همه بالای 40 بودند فروختم:دی
اقا بالاخره لول آپ شدم
lvl: 42
dueling lvl: 70
خوبه؟؟
من مثل شما رو کار های پر ex اسکیل بندی نکردم. همون طوری که نیما برام توضیح داد بر مبنای استفاده اسکیل گذاشتم:دی
و دیر به دیر لول آپ میشم
توی ورلد 9 یه اسلحه گذاشتم که مرگ رو جلوی چشم آدم میاره !! :دی
اینجا چند نفر دوئلر داریم ؟
یه تیم پاس اوت راه بندازیم !! خیلی حال میده !!
با حظور افتخاری آرش :دی
توی ورلد 9 یه اسلحه گذاشتم که مرگ رو جلوی چشم آدم میاره !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اینجا چند نفر دوئلر داریم ؟
یه تیم پاس اوت راه بندازیم !! خیلی حال میده !!
با حظور افتخاری آرش :دی
فحش میدی؟؟:دی
اول تیم راه میندازیم چشم
دوم تو یکی تنهایی رهبرش نشو:دی
سوم یادم رفت:دی
فحش میدی؟؟:دی
اول تیم راه میندازیم چشم
دوم تو یکی تنهایی رهبرش نشو:دی
سوم یادم رفت:دی
من غلط بکنم با وجود اعجوبه هایی مثل شما رهبر بشم !! :27:
من غلط بکنم با وجود اعجوبه هایی مثل شما رهبر بشم !! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
عجوبه فعلا:
سعید
چاقال حاجی
هادی
یکی دیگه سعید
تو
بعد بقیه هستند:دی
(آقا ترتیبی نیستا:دی)
من که عددی نیستم بخوام وجودیتمو اثبات کنم:دی
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 15:11
بازی نکردم
زحمت کشیدی خسته نشی یه وقت.میخوای من جات بازی کنم؟:16:ناراحت نشی ینی چی من بازی نکردم برو بازی کن.
عجوبه فعلا:
سعید
چاقال حاجی
هادی
یکی دیگه سعید
تو
بعد بقیه هستند:دی
(آقا ترتیبی نیستا:دی)
من که عددی نیستم بخوام وجودیتمو اثبات کنم:دی
تو کیه ؟ آقا محمد منظورته ؟ :31:
هاااااااااااااااااااااااا ا
vitamin2002
21-07-2009, 15:35
من نمی تونم بیام ( فعلا ) روی من خط بکش
فروت توی همه ورلد ها اومد
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 15:46
بدن شرح:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 4 (4 کاربران و 0 مهمان)
ZEDEHAL DEGE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 15:51
من که تو هیچ ورلدی ندیدم فورتی فورت فورت بیاد جز اینکه هر دقیقه میگه ورلد قابل دسرس نیست و ورلد هشت پنج دقیقه بستس.
شکل کل ورلد ها مثل ورلد 1 شد دقت کن
همه ورلد هل فورت اومدددددددددددددددددددددد د
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 15:59
الانم ورلد یک 5 دقه قابل دسرس نیست چیکار دارن میکنن؟
همه ورلد ها پریدن بجز یک !!
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 16:03
اره اومده ولی چرا هیچی نگفتن؟همینجوری یهو ؟
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 16:06
الان دیگه فقط سرعت عمله ببینیم کی اول فورت بزرگه رو میگیره بدو بدو بدوووووووووهه هه هه.
vitamin2002
21-07-2009, 16:06
Daija زود پس اوت کنید داره فورت بزرگ را می گیره زود باشین
من که پاس اوتم
سعید سریع یه میل بزن و بگو کل سیلوری ها بریزن سرش !!
فقط هشت ساعت فرصت هست ... اگه نزنیمش بعدا میخوریم !!
با کاراکتر ادونچر آیتم کوئست سرباز رو پیدا کردم :دی
Daija (javascript:AjaxWindow.show('profile',{char_id:121 245},'121245');) پس اوته
با کاراکتر ادونچر آیتم کوئست سرباز رو پیدا کردم
جل الخالق !!! :دی
vitamin2002
21-07-2009, 16:13
طرف پس اوت هست فورت را از دست دادیم نمی تونیم بهش آتاک بزنیم
مسخره ها چرا از قبل اعلام نکردند
خب فورت بزرگ رو از دست دادیم ...
فورت کوچیک سمت راست و چپ مپ هست
باید سریع تر یکیشون رو بگیریم
Daija داره بقل فروت کار میکنه
بابا یکی بره دیگه وسط وسط
vitamin2002
21-07-2009, 16:19
همتون را کنسول کردم زود هر کدمتون 80 انرژی دارید برید بسازید هیچکدوم از مشنگ و خیار ها 80 انرژی را ندارند
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vitamin2002
21-07-2009, 16:20
بابا داره فورت را می سازه اونجا کار نمی کنه داره فورت را می سازه
نه کنار فورته تابلو هست
یکی بره دیگه
vitamin2002
21-07-2009, 16:22
اون یکی فورت ها هم گرفته شد ببینم برای جنگ با فورت باید حتما صاحب فورت باشیم ؟؟؟
Daija هنوز به فورت نرسیده یا بهتر بگم حد اکثر تا دو ساعت دیگه نمیرسه
vitamin2002
21-07-2009, 16:23
نه کنار فورته تابلو هست
یکی بره دیگه
وقتی روش می زنم بسازه می گه یک نفر دیگه در حال ساخت فورت هست :41::13:
ای دهن اینا رو سرویس
اینم مثل کوروش از دست رفت
برید توی این مربع هی بقلی:دی
سه تا فورت هست الان
یکی بزرگ و دو تا کوچیک
همشون گرفته شدن ؟
vitamin2002
21-07-2009, 16:25
بابا بیخیال شو ما که اسکیلامون اصلا با فورت نمی خوره که
ورد 5 فورت بزرگ رو گرفتیم ! یه لول 70 ما رفت گرفت :31:
منم که شاخ leadership هستم هی تلگرام میاد بچه ها به من امید بستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی روش می زنم بسازه می گه یک نفر دیگه در حال ساخت فورت هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
مطمئنی؟؟؟؟؟
مطلق السلطنه
21-07-2009, 16:26
چيه؟ چه خبره؟ فورت اومده! چي كار كنيمن ! واويلا!!
vitamin2002
21-07-2009, 16:27
مربع پایین را هنوز نگرفتن همتون را کنسول کردم هر کی 80 انرژی داره زود بگیره
مطلق السلطنه
21-07-2009, 16:27
فورت اومد من توي هيچ شهري نيستم!!
لعنت بر شيطون!!!
چرا قبلش خبر نكردن؟!!!
فورت میخواین چیکار.
4 روز دیگه یوزم من از بن درمیاد:دی
یوزر اصلی نه اونی که اوندفع بن شد:دی
حالا دست دست دست ، سعید رقص رقص رقص
vitamin2002
21-07-2009, 16:28
مطمئنی؟؟؟؟؟
نه دارم دروغ می گم برات :19:
ir-dgm رو دعوت کن اونم 100 تا داره....:دی
یعنی هیچکی انرژی 80 نداره ؟
آرش تا یوزر های تو بخواد برسه همه فورت هارو بلند کردن !! :دی
1 ساعت راه به خر برم؟؟
اسمو چی بزارم
vitamin2002
21-07-2009, 16:34
همون سیلوراسنیک فورت
ببین ببین اون مستطیل وسط زیر را می تونی فورت بزرگش را بگیری ؟
اسمو بعدا میشه عوض کرد آرش
فقط سریع تر تست کن ببینم میتونی یکی از سه تا رو بگیری یا نه
اقا همه مربع ها رو تست کردم خالی نبود
یکی پیدا کردم کنار نقشه سمت چپ پایین .
فورت سمت چپ دست silver snake pass افتاده
فورت سمت راستی هنوز معلوم نیست دست کدوم شهر میخواد بیوفته
فورت وسطی که فورت بزرگ هست دست میدل !!
vitamin2002
21-07-2009, 16:37
فورت را بی خیال بشین ما که اسکیلش را نداریم که
vitamin2002
21-07-2009, 16:39
فورت سمت چپ دست silver snake pass افتاده
فورت سمت راستی هنوز معلوم نیست دست کدوم شهر میخواد بیوفته
فورت وسطی که فورت بزرگ هست دست میدل !!
از کجا می دونی سمت چپی برای سیلور پس است من که نفری تدیدم کنارش که بسازه
اقا من زدم بسازه
فورت بزرگه:دی
vitamin2002
21-07-2009, 16:40
مطمئن باش قدرت ما از میدیل ها زیاده و زود فورت بزرگ را می گیریم
vitamin2002
21-07-2009, 16:41
اقا من زدم بسازه
فورت بزرگه:دی
کنسلش کن یکی از سیلور ها داره می سازه
زود کنسلش کن
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 16:41
عمدا نگفتن کی فورت داره میاد که همه سورپرایز بشن حال بازی به سورپرایز داشتنشه.دمشون گرم هه هه هه.
از کجا می دونی سمت چپی برای سیلور پس است من که نفری تدیدم کنارش که بسازه
من دیدم یکی از سیلوری ها داره اونجا میسازه ...
یکی نزدیک تر پیدا کردم زدم بسازه
میگرم فورت بزرگ نزدیک دیدم میسازم:دی
کنسلش کن یکی از سیلور ها داره می سازه
زود کنسلش کن
بزرگ که نمیسازه
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 16:44
راستی خوبی فورت چیه؟به چه دردی میخوره؟میشه از توش ایتما رو برداشت کوئست رد کرد؟
پیدا کردم.
همین مربع سمت راستی ما.عالیه
vitamin2002
21-07-2009, 16:44
یکی نزدیک تر پیدا کردم زدم بسازه
میگرم فورت بزرگ نزدیک دیدم میسازم:دی
بزن کنسل کن گرفتن فورت مهم نیست ساختنش مهمه که اونم الان فورت متوسط را دارند از سیلور ها می سازند الان باید زود فورت را بسازیم و قبل اینکه اونا فورت را لول آپ کنند بریم بهشون آتاک بزنیم و فورت بزرگ را بگیریم
vitamin2002
21-07-2009, 16:45
بزرگ که نمیسازه
اگه دو تا فورت بشه نمی تونیم زود هر دو را لول آپ کنیم
فورت بزرگ رو راحت ازشون میگیریم ...
vitamin2002
21-07-2009, 16:49
فورت بزرگ رو راحت ازشون میگیریم ...
چه جوری می گیریم مگه اسکیل داریم برای فورت :31:
من که بی خیال فورت هستم :31: همون دوئل خودش خوبه
واسه حمله که لازم نیست فورت داشته باشیم !!
اما نمی دونم داشتن فورت چه خاصیتی داره
هادی تو و1 فورد داره
هادی زودتر بیا بگو چه فایده ای داره
اکانت لیدر شیپ ساختن که کاری نداره سریع میسازیم
یکی شروع به ساختن اکانت لیدر شیپ کنه
بالاخره این ادمین های بی خاصیت وست یه فکری برای اینجاش کردن
فورت رو بگیرید من کلی چیز میز دارم واسه ساخت و سازش
البته 20 تا نقشه هم هم دارم که فکر میکنم به کار فورت بیاد
vitamin2002
21-07-2009, 16:58
آرش بیا یاهو
ashk_a_n
21-07-2009, 17:01
سلام
کسی تو world 5 شهر داره مارو مورد مرحمت قرار بده؟ :دی
بعد اگر میشه یکی این تغییرات بیلد جدید رو بگه.یه سری gun به استور اضافه شده damage خیلی بالاست! اونا چیه قضیش؟
jojok داره بر میگرده به سیلور
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 17:34
قضیه اون تفنگا که فک کنم همونایی رو میگی که فق به درد مبارزه تو فورت میخوره و برا دوئل به کار نمیره بقیه حرفاتم نفهمیدم اگه میشه ترجمشم بزار.
قضیه اون تفنگا که فک کنم همونایی رو میگی که فق به درد مبارزه تو فورت میخوره و برا دوئل به کار نمیره بقیه حرفاتم نفهمیدم اگه میشه ترجمشم بزار.
تفنگ های باحالین ولی اصلا خود طبقه بندی نشدن
مثلا تفنگ اول برای لول 20 هست بعدی برای لول 33 !!!
این دیگه چه وضعشه
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 17:41
یاهو؟مگه یاهو میشه رف؟من هر چی میزنم میگه اوپس اخرین اوپس بگه میگه ادرس ایمیل یا پاسوردت اشتباس نمیدونم چه مر-ش شده. سرعت بازی پایین نیومده؟یا شایدم سرعت اینترنتم کم شده؟واسه باز کردن پنجره ها و نشون دادن نقشه میگم.
استاد ارجمند هادی بزرگ هم تو فروم هستند طفا همه ساکت باشن تا ایشون توضیحاتشون رو بدن
هادی سریعتر بده دیگه :دی
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 17:43
تفنگ های باحالین ولی اصلا خود طبقه بندی نشدن
مثلا تفنگ اول برای لول 20 هست بعدی برای لول 33 !!!
این دیگه چه وضعشه
:24:
اره قیمتشونم باحاله
:34:
ashk_a_n
21-07-2009, 17:44
منظورم این ورژن 1.20 هست
تغییر دیگه ای به جز فورت کرده؟
hadi_gamer
21-07-2009, 17:45
واسه حمله که لازم نیست فورت داشته باشیم !!
اما نمی دونم داشتن فورت چه خاصیتی داره
هادی تو و1 فورد داره
هادی زودتر بیا بگو چه فایده ای داره
ما که هر سه تا فورت بزرگ و متوسط و کوچیک دستمونه چیزی ازش ندیدیم.فعلا فقط روش خرج کردیم.
به نظر من اول بذارید چند تا شهر ساخت و ساز کنن و خرج کنن بعد شما حمله کنید و بگیرید.
یاهو؟مگه یاهو میشه رف؟من هر چی میزنم میگه اوپس اخرین اوپس بگه میگه ادرس ایمیل یا پاسوردت اشتباس نمیدونم چه مر-ش شده. سرعت بازی پایین نیومده؟یا شایدم سرعت اینترنتم کم شده؟واسه باز کردن پنجره ها و نشون دادن نقشه میگم.
نه بابا .... از فیلتـــر در اومده
استاد ارجمند هادی بزرگ هم تو فروم هستند طفا همه ساکت باشن تا ایشون توضیحاتشون رو بدن
بله !! بله !! آقایون خانومه ساکت لطفا !! مامور مخفی حاکم بزرگ میخوان سخنرانی کنن !! :27:
hadi_gamer
21-07-2009, 17:46
ای بابا اینقدر به من نگید استاد من که چیزی بلد نیستم.الان آبتین و میلاد و ستارخان بیان اینجا ببینن به من میگید استاد هم آبروی من میره هم بهم میخندن.:31::20:
ای بابا اینقدر به من نگید استاد من که چیزی بلد نیستم.الان آبتین و میلاد و ستارخان بیان اینجا ببینن به من میگید استاد هم آبروی من میره هم بهم میخندن.:31::20:
از این به بعد هرکی میخواد بیاد اینجا شناسنامه باید داشته باشه که یه وقت افراد بالا وارد نشن که استاد هادی 3 نشه !! :27:
hadi_gamer
21-07-2009, 18:02
این هم عکس حمله امشب به فورت.فورت رو محاصره کردیم.
تفنگ لول 23 از تفنگ لول 40 گرونتره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکس حمله امشب به فورت.فورت رو محاصره کردیم.
ایول سرباز امشب دوش به دوش هم میجنگیم
حتما لازمه زمان حمله انلاین باشیم ؟ اخه من مکانیزم حمله رو نمیدونم
این فورت رو که بگیریم به کی میرسه ؟ اخه چنتا شهر اونجا دارن حمله میکنن
لازم حتما تو فورت باشیم الان ؟ یا میشه فقط تنزیمات رو انجام داد و بعدش رفت کار کرد ؟
ZEDEHAL DEGE
21-07-2009, 18:19
[quote=hadi_gamer;3994965]ما که هر سه تا فورت بزرگ و متوسط و کوچیک دستمونه چیزی ازش ندیدیم.فعلا فقط روش خرج کردیم.
پس دیگه امشب کجا حمله میخوان بکنین؟نکنه میخواین همه فرتای ورلد یک رو فرت فرت بگیرین:16:
مطلق السلطنه
21-07-2009, 18:24
من هم افتخار دارم با يوزر سعيد 67 در كنارتون مي جنگم!!!
hadi_gamer
21-07-2009, 18:24
حتما لازمه زمان حمله انلاین باشیم ؟ اخه من مکانیزم حمله رو نمیدونم
این فورت رو که بگیریم به کی میرسه ؟ اخه چنتا شهر اونجا دارن حمله میکنن
لازم حتما تو فورت باشیم الان ؟ یا میشه فقط تنزیمات رو انجام داد و بعدش رفت کار کرد ؟
اگه آنلاین نباشی هم خودش اتوماتیک انجام میده و به سمت نقطه دومی که تعیین کردی حرکت میکنه و به نزدیکترین دشمن شلیک میکنه.ولی آنلاین باشی بهتره چون میتونی تعیین کنی حرکت بعدیت کجا باشه.
فورت به شهری میرسه که اتک داده.حالا میتونه بقیه رو هم دعوت کنه.
dracula_killer
21-07-2009, 18:26
آقایون یه سوال من تو ورلد 9 فورتی نمیبینم:دی
یعنی همه چیز هست ولی فورت نیست...مشکل از چیه؟
اگه آنلاین نباشی هم خودش اتوماتیک انجام میده و به سمت نقطه دومی که تعیین کردی حرکت میکنه و به نزدیکترین دشمن شلیک میکنه.ولی آنلاین باشی بهتره چون میتونی تعیین کنی حرکت بعدیت کجا باشه.
فورت به شهری میرسه که اتک داده.حالا میتونه بقیه رو هم دعوت کنه.
خوب من واسه انجام حرکت دوم چقدر وقت دارم
چون مسلما من اون موقع انلاین نیستم
پس فک کنم این فورت به ما برسه :46:
آقایون یه سوال من تو ورلد 9 فورتی نمیبینم:دی
مشکل اینه که هنوز ساختع نشده و دارن میسازنش
حدود 7-8 ساعت دیگه میتونی ببینی الان هم با چشم دلت باید ببینی
آقایون یه سوال من تو ورلد 9 فورتی نمیبینم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ساختنش 8 ساعت طول میکشه
شب بخواب صبح بیدار شو هست:دی
dracula_killer
21-07-2009, 18:37
الان دیدم...الان به رنگ خاکسترین:دی
مطلق السلطنه
21-07-2009, 19:01
اي ديگه يعني چي؟
8 mph
هشت متر بر ساعت؟!!
مثلا من اسب دارما!
اگه نداشتم هم با پاي پياده سريع تر يود!
vitamin2002
21-07-2009, 20:14
هادی الان ساخت یک قسمت فورت مثلا باراک مثلا مثل ساخت شهر در هر بار درصدی بهش اضافه می شه و اون درصد به لیبور کارگرا بستگی داره ؟
ساعت 4:5 صبح به وقت تهران ساخت فورت به پایان میرسه:دی
رفتین فورت گرفتین !! وسط بیابون ! سوسمار اونجا زنده نمیمونه چه برسه به آدم ! مرده پر نمیزه اونجا واسه چی رفتین ؟!
hadi_gamer
21-07-2009, 20:39
هادی الان ساخت یک قسمت فورت مثلا باراک مثلا مثل ساخت شهر در هر بار درصدی بهش اضافه می شه و اون درصد به لیبور کارگرا بستگی داره ؟
دقیقا.......
dracula_killer
21-07-2009, 20:44
رفتین فورت گرفتین !! وسط بیابون ! سوسمار اونجا زنده نمیمونه چه برسه به آدم ! مرده پر نمیزه اونجا واسه چی رفتین ؟!
جا بهتر گیر نیومد....یعنی اومد اما زودتر از ما قاپیدنش!
dracula_killer
21-07-2009, 20:46
یه سوال:
اگه بخوایم با کسی دوئل کنیم که تو فورته باید بریم تو فورت باهاش دوئل کنیم یا تو شهرش؟
با این اوصاف که میگین فقط چند تا اسکیل توی فورت به درد میخوره پس پور دوئلر ها چیکار کنن ؟
هادی میتونی جواب بدی ؟
dracula_killer
21-07-2009, 21:04
یه سوال:
ما در حال حاضر چندتا تله داریم؟....اگه کم دارین بگین تا برم کار کنم روش!
مطلق السلطنه
21-07-2009, 21:06
خيلي باهال شده!!
صحه زنده درگيري!!!
فقط نمي دونم چرا هر كاري مي كنم نمي تونم بيام وسط دعوا!!
من پور تراپر هستم ... هر کاری هست که به درد فورت میخوره بگین انجام بدم ....
سعید جان لطفا برنامه ریزی کن که هر کس چقدر آیتم از فلان کاری که براش باز هست جمع کنه تا مشکل پیش نیاد
ایول جنگ تو فورت شروع شد
ایول !! حالا ما که این همه اسلحه و لباس دوئل داریم چیکار باید بکنیم ؟
یعنی دوئلر ها با اومدن فورت باید بیفتن یه گوشه ؟ :41:
یعنی دوئلر ها با اومدن فورت باید بیفتن یه گوشه ؟
تا الان اونایی که به جز دوئل اسکیلای دیگه میگرفتن یه گوشه بودن ! باید یه فکری به حالشون میکردن
dracula_killer
21-07-2009, 21:19
بیاین بیخیال شیم بچسبیم به همون دوئل
مطلق السلطنه
21-07-2009, 21:21
شكست خورديم!!
من الان هر كاري كردم نتونستم بيام تو جنگ!!
منم مقصرم!
خیلی هم این جور که فکر میکنید نیست
اتفاقا تو فورت استراتژی خیلی تاثیر داره و اونایی که ایم هم دارن وضعشون خوب هست
فقط من نمیدونم اگه با شروع جنگ یکی تو فورت نباشه چی میشه
اخه وقت نبود من پولامو بریزم تو بانک و 400$ پرید
تا الان اونایی که به جز دوئل اسکیلای دیگه میگرفتن یه گوشه بودن ! باید یه فکری به حالشون میکردن
ئه !! خب این که مسخره بازی هست
به جای اینکه این کارو بکنن باید کاری کنن که هر 2 تا از بازی لذت ببرن نه یه عده
اولین سوال : توی فورت پول مول هم گیر میاد و حتما باید با سلاح فورتی جنگید ؟
دومین سوال : چه اسکیل هایی توی فورت به کار میرن ؟
سومین سوال : حدودا چقدر طول میکشه تا جنگ بین فورت ها راه بیوفته ؟
بچه ها میخوام یکی از همشهری هام رو توی ورد 5 معرفی کنم :دی
اینی که میبینید رنک 1 ورد و رنک 4 دوئل هستش (البته با 201 پیروزی و فقط 9 باخت و متوسط 174 تجربه از هر دوئل) ببینید و عبرت بگیرید .
بهش بگو پسوردش رو بده :دی
مطلق السلطنه
21-07-2009, 21:40
بچه ها میخوام یکی از همشهری هام رو توی ورد 5 معرفی کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینی که میبینید رنک 1 ورد و رنک 4 دوئل هستش (البته با 201 پیروزی و فقط 9 باخت) ببینید و عبرت بگیرید .
ار چي عبرت بگيريم؟!
از رنك چههار بودنش؟ 201 برد يا 9 باختش؟ يا شايد هم از اينونتوريش؟!!!
البته از شهرش حدس مي زنم توي تيم خود بازي هم باشه پس مي دونه كه اسكيل هاشو چطور پخش كنه حله!!
بهش بگو پسوردش رو بده
گفتمم ممد گفته پسورد بده نامرد 6-7 تا فح ش بد داد :27:
دستورات فاندر ما میذارم اینجا . اینا خیلی حرفه ای هستن میشه در کنارشون خیلی چیزا یاد گرفت .
گفتمم ممد گفته پسورد بده نامرد 6-7 تا فح ش بد داد :27:
دستورات فاندر ما میذارم اینجا . اینا خیلی حرفه ای هستن میشه در کنارشون خیلی چیزا یاد گرفت .
خب لطف کن با زیر نویس فارسی بزار :دی
hadi_gamer
21-07-2009, 21:53
خوب متاسفانه هممون کشته شدیم!!!!
خوب تعداد اونا خیلی بیشتر بود حدود 30 نفر بیشتر بودن ولی باز من خیلی خوب مبارزه کردم.1700 تا دمیج زدم و 2 نفر رو هم کشتم ولی در آخر با افتخار تمام شهید شدم.
dracula_killer
21-07-2009, 22:43
بالاخره یکی از میدل ها رو پس اوت کردم:دی
میگم چرا من کتک خوردم...اونم انقدر زیاد؟
مطلق السلطنه
21-07-2009, 22:45
بالاخره یکی از میدل ها رو پس اوت کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگم چرا من کتک خوردم...اونم انقدر زیاد؟
خيلي كتك نخوردي كه!!
ولي دوئل عالي بود!! چند تا دميجي هم كه خوردي احتمالا به خاطر اين كه اون يارو اتريبيوت هاش رو روي دكستريتي گذاشته آيمش بالاتر از تو بوده!
===
يكي دقيقه سكوت به افتخار شهداي راه حق.
vitamin2002
21-07-2009, 23:55
من پور تراپر هستم ... هر کاری هست که به درد فورت میخوره بگین انجام بدم ....
سعید جان لطفا برنامه ریزی کن که هر کس چقدر آیتم از فلان کاری که براش باز هست جمع کنه تا مشکل پیش نیاد
تله نیاز داریم
ضمنا در فروم شهر یک قسمت باز کردم برای هر ایتم مورد نیاز برین اونجا ببینین چی کم داریم زود دست به کار بشین و ایتم ها را تهیه کنید
gaffey هم گفت با پایان فورت بزرگ زود بهمون کارگر می فرستند چون اونا نتونستند فورت بزرگ در اطراف بگیرند و فقط ما تونستیم بگیریم :31: ضمنا تو اون مستطیل 3 تا شهر هستند که هم پیمان هم هستند مثل یک فدراسیون gaffey داره مخشون را می زنه تا به ما بپیوندند چون اگه به ما بپیوندند می تونیم بریم شهرشون و شهر های اونا به فورت بزرگمون خیلی نزدیکه :31:
ار چي عبرت بگيريم؟!
از رنك چههار بودنش؟ 201 برد يا 9 باختش؟ يا شايد هم از اينونتوريش؟!!!
البته از شهرش حدس مي زنم توي تيم خود بازي هم باشه پس مي دونه كه اسكيل هاشو چطور پخش كنه حله!!
از ادونچر بودنش و دوئلر خوبی بودن
از شیوه پخش اسکیلش
از طریقه لول آپ کردنش
از رنک 1 بودنش تو ورد
تا اونجایی هم که من میدونم بر خلاف قوانین بازی های rpg هستش و هیچ کدوم از اعضای تیم طراح , ناظر یا مدیریت بازی حق داشتن کاراکتر تو اون بازی رو ندارن .
خوب متاسفانه هممون کشته شدیم!!!!
خوب تعداد اونا خیلی بیشتر بود حدود 30 نفر بیشتر بودن ولی باز من خیلی خوب مبارزه کردم.1700 تا دمیج زدم و 2 نفر رو هم کشتم ولی در آخر با افتخار تمام شهید شدم.
اگه بخوایم دقیق بگیم اونا 82 نفر بودن و ما 59 نفر
اما ما خیلی از اعضامون حتی یه دمیج هم نزدن و استراتژی حملمون کاملا بی خود بود میانگین دمیج ما 582 بود در صورتی که میانگین دمیج اونا 731
منم با اینکه لولم 33 بود 1088 تا دمیج زدم در رنکینگ حمله به این شهر هادی نفر3 ام و من نفر 9ام بودم
مطلق السلطنه
22-07-2009, 08:41
از ادونچر بودنش و دوئلر خوبی بودن
از شیوه پخش اسکیلش
از طریقه لول آپ کردنش
از رنک 1 بودنش تو ورد
تا اونجایی هم که من میدونم بر خلاف قوانین بازی های rpg هستش و هیچ کدوم از اعضای تیم طراح , ناظر یا مدیریت بازی حق داشتن کاراکتر تو اون بازی رو ندارن .
خدا زيادش كنه!!
مطلق السلطنه
22-07-2009, 09:16
اما ما خیلی از اعضامون حتی یه دمیج هم نزدن و استراتژی حملمون کاملا بی خود بود میانگین دمیج ما 582 بود در صورتی که میانگین دمیج اونا 731
منم با اینکه لولم 33 بود 1088 تا دمیج زدم در رنکینگ حمله به این شهر هادی نفر3 ام و من نفر 9ام بودم
اينو ديگه بي خيال!
شهري كه توي جنگ قبلي بهمون كمك كرده بود زير حمله هست!!
تا پنج ساعت ديگه نبرد شروع ميشه!!
dracula_killer
22-07-2009, 09:18
آقایون من 5 تا نقشه،یه تله، و یه Union flag رو انداختم تو انبار فورت...بقیه ها سریعتر بیاین و چیزای لازم رو بریزین لطفا
آقایون من 5 تا نقشه،یه تله، و یه Union flag رو انداختم تو انبار فورت...بقیه ها سریعتر بیاین و چیزای لازم رو بریزین لطفا
همینطوری آیتم نریزین تو فورت ! خطرناکه
اول یه برنامه ساخت و ساز درست کنید بعد هر ساختمونی رو که میخواستین بسازین یه نامه بدین همه و مقدار دقیق هر آیتم که باید وارد فورت بشه رو اعلام کنید و بیشتر از اون آیتم اضافی نریزید :دی
dracula_killer
22-07-2009, 09:42
اول یه برنامه ساخت و ساز درست کنید بعد هر ساختمونی رو که میخواستین بسازین یه نامه بدین همه و مقدار دقیق هر آیتم که باید وارد فورت بشه رو اعلام کنید و بیشتر از اون آیتم اضافی نریزید :دی
نه خب اگه یه عزیزی بیاد و دوتا اره بزاره راحت میشه لول 2 ساختمون اصلی فورت رو ساخت....تازه جنگ هم 15-16 ساعت دیگه شروع میشه تا اون موقع کلی وقت داریم
مطلق السلطنه
22-07-2009, 09:47
تلگرام بعدي:
7.
فرستنده:MortalWarrior
موضوع: salam
توضيح: متاسفانه باز هم جواب هاي من نيافتاده!! يادم هم نمياد چي گفته بودم!
MortalWarrior On 4/27/09 at 6:45 PM
agha man alan forum e p30 ro khondam fahmidam mikhayd shahro bedid daste in chiniya
benazaram bozorgtarin eshtebahe va khodemono mazhakeye amo khas mikonim to west va baes mishim hame be hemaghate ma bekhandan
daghighan man hamin karo to w5 (ya shayad 6)kardam va ye shahro az yeki gereftam va hamashono endakhtam biroon va kole shahremoonam beheshoon khandidim kheyli hal dad !!:D
ama toro khoda inkaro inja nakonid ke aberoye khodemoon o oon cyrus e bozorg ro mibarim
========
MortalWarrior On 4/27/09 at 6:46 PM
age az pass out shodan e to in shahr mitarsin , man inja mimoonam , ya inke aslan ye acc misazim mizarimesh to in shahr har chand rooz ye bar ham behesh sar mizanim na shahr ghost mishe na daste chiniya miofte
مطلق السلطنه
22-07-2009, 09:49
مبارك باشه!! در آغاز فعاليت شديم!
answer-3
22-07-2009, 09:53
می گم این فورت عجب چیزیه ها ! الان داداش من تو ورد 1 هست تازه ورت رو اضافه کردند ... چند روزی هست ... خیلی چیز جالبیه !!
مطلق السلطنه
22-07-2009, 10:01
من دارم به بزرگترين نبرد ورلد نه كه دير يا زود اتفاق ميفته فكر مي كنم!!
نيرو هاي چانگ آن و ميدلتون به همراه يكسري متحد در مقابل نيرو هاي سيلور اسنيك و اتحاديه گرگ هاي غرب وحشي(!) به همراه تعداد زيادي متحد!
به گمونم فورت جا نداشته باشه!! لا اقل 300 نفر وارد جنگ ميشن!! ظرفيتشو داره؟
WoW
واقعا جنگ خیی جذابی میشه
بزن بکوب میشه خفن !! خود چانگ آن کلی دوئلر های خفن داره ، توی منطقه ی ما فورت بزرگ و متوسط دست میدل هست و فقط یه فورت دست ما هست
این یه جورایی بهتره
ما سریع توی همین فورتی که داریم متمرکز میشیم ولی اونا باید روی دو تا فورت کار کنن
احتمالا اونا روی فورت بزرگ متمرکز میشن و ما میتونیم سریع بریم فورت کوچیک رو ازشون بگیریم
hadi_gamer
22-07-2009, 10:11
مهرداد امروز هم میای؟ساعت 3 حمله شروع میشه .بیا.
dracula_killer
22-07-2009, 10:11
شک نکنید که ما برنده ایم!
اونارو دست کم نگیر دراکولا
دوئلر های چانگ آن بیان ما کارمون تمومه !!
مطلق السلطنه
22-07-2009, 10:18
واقعا جنگ خیی جذابی میشه
بزن بکوب میشه خفن !! خود چانگ آن کلی دوئلر های خفن داره ، توی منطقه ی ما فورت بزرگ و متوسط دست میدل هست و فقط یه فورت دست ما هست
این یه جورایی بهتره
ما سریع توی همین فورتی که داریم متمرکز میشیم ولی اونا باید روی دو تا فورت کار کنن
احتمالا اونا روی فورت بزرگ متمرکز میشن و ما میتونیم سریع بریم فورت کوچیک رو ازشون بگیریم توي فورت دوئلر ها كاره اي نيستن!! شوتينگ و ويگور و ريستنس رو بي خيال!!
شديدا توصيه مي كنم موقع رفتن به فورت براي نبرد:
1. لباس هايي داشته باشيد كه تا حد امكان بهتون HP بدن.
2. بسته به اين كه مهاجم هستيد يا نه لباس هايي بپوشيد كه اسكيل هاي مورد نياز رو بده!! علي الخصوص ايم!
مي گم ليدرشيپ خيلي هم مهم نيستا!
اين طور كه آق ويتامين مي گفت حداكثر دميج از يه حدي بيشتر نميشه! مثلا اگه يه نفر 900 جون داشته باشه بيشتر از 300 تا دميج نميشه بهش زد. از طرف ديگه سلاح هاي خوب هم همين قدر ميزنن! پس اگه ليدرشيپ صفر هم داشته باشي باز سلاح كار خودش رو ميكنه(البته به شرطي كه سلاح خوبي باشه!)
=====
آقا جان فردي به اسم ibm براتون آشنا نيست؟!
hadi_gamer
22-07-2009, 10:27
می گم این فورت عجب چیزیه ها ! الان داداش من تو ورد 1 هست تازه ورت رو اضافه کردند ... چند روزی هست ... خیلی چیز جالبیه !!
به به سلام.شما کجا اینجا کجا؟خیلی وقته نیستی.کنکور داشتی؟
مهرداد امروز هم میای؟ساعت 3 حمله شروع میشه .بیا.
اگه خدا یاری کنه حتما میام
کجا باید بیام ؟؟؟؟اخه هیچ دعوت نامه ای واسه من نیو مده
اونارو دست کم نگیر دراکولا
دوئلر های چانگ آن بیان ما کارمون تمومه !!
نه اقا این چه حرفیه منو دست کم نگیر
تلگرام بعدي:
7.
فرستنده:MortalWarrior
موضوع: salam
توضيح: متاسفانه باز هم جواب هاي من نيافتاده!! يادم هم نمياد چي گفته بودم!
MortalWarrior On 4/27/09 at 6:45 PM
agha man alan forum e p30 ro khondam fahmidam mikhayd shahro bedid daste in chiniya
benazaram bozorgtarin eshtebahe va khodemono mazhakeye amo khas mikonim to west va baes mishim hame be hemaghate ma bekhandan
daghighan man hamin karo to w5 (ya shayad 6)kardam va ye shahro az yeki gereftam va hamashono endakhtam biroon va kole shahremoonam beheshoon khandidim kheyli hal dad !!:D
ama toro khoda inkaro inja nakonid ke aberoye khodemoon o oon cyrus e bozorg ro mibarim
========
MortalWarrior On 4/27/09 at 6:46 PM
age az pass out shodan e to in shahr mitarsin , man inja mimoonam , ya inke aslan ye acc misazim mizarimesh to in shahr har chand rooz ye bar ham behesh sar mizanim na shahr ghost mishe na daste chiniya miofte
این که اینجا زدی یعنی چه ؟؟؟
توي فورت دوئلر ها كاره اي نيستن!! شوتينگ و ويگور و ريستنس رو بي خيال!!
شديدا توصيه مي كنم موقع رفتن به فورت براي نبرد:
1. لباس هايي داشته باشيد كه تا حد امكان بهتون HP بدن.
2. بسته به اين كه مهاجم هستيد يا نه لباس هايي بپوشيد كه اسكيل هاي مورد نياز رو بده!! علي الخصوص ايم!
مي گم ليدرشيپ خيلي هم مهم نيستا!
اين طور كه آق ويتامين مي گفت حداكثر دميج از يه حدي بيشتر نميشه! مثلا اگه يه نفر 900 جون داشته باشه بيشتر از 300 تا دميج نميشه بهش زد. از طرف ديگه سلاح هاي خوب هم همين قدر ميزنن! پس اگه ليدرشيپ صفر هم داشته باشي باز سلاح كار خودش رو ميكنه(البته به شرطي كه سلاح خوبي باشه!)
=====
آقا جان فردي به اسم ibm براتون آشنا نيست؟!
لیدر شیپ مهمه
من ایمم 0 بود فقط لیدرشیپ داشتم
اسلحه من هم افتضاح بود
اما همونطور که امار گذاشتم میزان دمیجی که زدم خوب بود
البته استراتژی توی حمله و دفاع خیلی مهمه
مطلق السلطنه
22-07-2009, 10:35
این که اینجا زدی یعنی چه ؟؟؟
من قرار بود هر چند وقت يكبار يكي از تلگرام هاي قديميم رو بزارم! اين هفتميش بود!
===
آقا نبرد بين اتحاديه غرب وحشي و چانگ آن شروع شده!!(يعني شروع خواهد شد!)
به وقت اينجا مي خوره طرفاي نصف شب!
vitamin2002
22-07-2009, 10:35
برنامه ساخت و ساز و آیتم های مورد نیاز را در منوی فورت نوشتم یک نگاه کنید می بینید فعلا به خاط پرچم هممون گیر کردیم البته 3 نوع پرچم هست که فکر کنم 2 تا از 3 تاش یکم سخته پیدا کردنش :13:
vitamin2002
22-07-2009, 10:36
من قرار بود هر چند وقت يكبار يكي از تلگرام هاي قديميم رو بزارم! اين هفتميش بود!
===
آقا نبرد بين اتحاديه غرب وحشي و چانگ آن شروع شده!!(يعني شروع خواهد شد!)
به وقت اينجا مي خوره طرفاي نصف شب!
بخه ما ربطی نداره :31: فعلا کسی نمی خواهد ما را بزنه اگه کسی خواست بزنه ویتامینم می یاد به شهر :31:
رنامه ساخت و ساز و آیتم های مورد نیاز را در منوی فورت نوشتم یک نگاه کنید می بینید فعلا به خاط پرچم هممون گیر کردیم البته 3 نوع پرچم هست که فکر کنم 2 تا از 3 تاش یکم سخته پیدا کردنش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
بیا یاهو :دی
آدمای سر به زیر چانگان خیلی خطرناکتر از دوئلرهای خفن اون هستن !
مطمئن باش اونا خیلی از ورد جلو تر و حرفه ای تر بازی میکنن و از همه چیز خبر دارن فقط هنوز احساس نکردن سیلور میتونه یه دشمن باشه و به زبان ساده تر سیلوری ها رو عددی حساب نمیکنن . نمونش زمانی که فقط دو تا دوئلر از یکی از شهر های چینی اومد میدل . از سیلور ها چیزی به جز خاکستر نموند :دی
در مورد فورت هم همینطور من بشخصه خیلی از چینی ها رو میشناسم که روی اسکیل های فورت کار کردن و اگه دقت کنید تمام این شهر های به ظاهر کوچیک اطراف سیلور در اختیار بازیکنان حرفه ای چینی هستش کافیه که یه نگاه بندازین تا متوجه شین چی میگم .
در نهایت من west wide رو خیلی بیشتر از سیلور قبول دارم چون تو همه ورد ها با تعداد کمشون همیشه بهترین رنک های ورد رو در اختیار دارن .
west wide تیم مدیریت بازی هستند.
من یک کوچولو تحقیق کردم فهیدم
hadi_gamer
22-07-2009, 10:52
ایوووول.پست 11000 ماله من شد..............
ایول ایول.چه حالی داد.:5::10::40::11::8::5::10::27:
بدون دعوا و خونریزی و در کمال آرامش گرفتمش.به این میگن استراتژی.:27:
مالههههه منهههههههههههه
عجب:دی
راستی هادی بیا توی فروت ما لیدرشب رنک 1 هست تو که 2 هستی هم بیا
دراکولا من دارم اره میارم تو برو تردینگ کار کنه پارچه بگیر و تله اگه داری بده
Blue_Ray
22-07-2009, 11:14
دراکولا من دارم اره میارم تو برو تردینگ کار کنه پارچه بگیر و تله اگه داری بده
منظورت ورلد 9 هست؟
====
من 10 تا پارچه با 10 تا تله دارم با یه چند تا هم wire.الانم تو فورتم...
فقط بگین بریزم تو انبار یا نه.
hadi_gamer
22-07-2009, 11:15
ای بابا شما کی هستید دیگه.ناسلامتی پست 11000 رو گرفتما.یه تبریکی یه چیزی.
قدیمیا رو این چیزا خیلی تعصب داشتن.شما نمیدونم چرا اینطوری هستید.واقعا که...:13:
یوووول.پست 11000 ماله من شد..............
ایول ایول.چه حالی داد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون دعوا و خونریزی و در کمال آرامش گرفتمش.به این میگن استراتژی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18: منم پست 10000 رو گرفتم ولی اینقدر سروصدا راه ننداختم :27:
===
بابا خلاف قوانینه ! شما منبعتون چیه میگین west wide تیم مدیریته ؟
امکان نداره آخه ! هر چقدر هم که طرف نامردی نخواد بکنه و از امکانات مدیریتی استفاده نکنه بازم از وضعیت افراد و شهر ها و ورد کاملا آگاهی داره و این به صراحت خلاف قوانین هستش . امکان نداره همچین کار اشتباهی از تیم مدیریت یک بازی جرفه ای سر بزنه . و اگر واقعا اینطور باشه و شایغه نباشه حرکت بسیار زشتیه و میشه تو فروم اعتراض کرد .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.