مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
miladisa
26-09-2008, 04:58
فعلا هتل ما % 10 آن ساخته شده . اعضای شهر تا اون جایی که میتونن باید کمک کنن تا Hotel ساخته بشه .و نکته این که در قسمت Residence می شه دید که هر کدوم از اعضا چقدر خرج Town Treasury کردن . پس نگران خرج کردن پول هاتون در TOwn Treasury نباشید !!!. چون همه اعضا باید به یه میزان خرج Town بکنند ...
alizshah
26-09-2008, 04:59
یه سئوال مهم :
الان دو تا 1 ساعته زدم Ham کار کنه ولی هنوز اونو بدست نیاروده
قضیه چیه ؟
یه سئوال هم ازشهردار برای ساخت ساز فقط پول نیاز هست یا اجر هم باید باشه ؟
miladisa
26-09-2008, 05:02
یه سئوال دیگه
دقیقا شما با همکارانی که کار میکنن چه فرقی تو بازی دارین منظور دسترسی و حقوق
اگه من بیام هتل شما بخوایم 10 دلار مال شما میشه ؟
چون هتل ما هنوز ساخته نشده اطلاعاتی در مورد درآمد اون ندارم...
miladisa
26-09-2008, 05:08
یه سئوال مهم :
الان دو تا 1 ساعته زدم Ham کار کنه ولی هنوز اونو بدست نیاروده
قضیه چیه ؟
یه سئوال هم ازشهردار برای ساخت ساز فقط پول نیاز هست یا اجر هم باید باشه ؟
گاهی اوقات این جوریه.... اون قدر باید کار کنی تا بدست بیاری...
پول لازمه و شخصی که اونو بسازه ..... مثلا فعلا sattarkhan va mr.punisher هر کدوم 100$ به TOwn دادند و هر کدوم 30 دقیقه برای ساخت هتل کار کردن البته تا الان....
miladisa
26-09-2008, 05:21
اگه کسی skill هاش به صورته پایینه به من Telegram بزنه تا عضو بعدی شهر باشه....
Construction*3 +Repairing+Leader ship=16
* یعنی ضربدر
بیش تر از 16 باشه که چه بهتر.....
miladisa
26-09-2008, 05:28
اگه کسی skill هاش به صورته بالا نبود ولی حدود 200 $ پول داشت بازم Tell بزنه من جاش کار میکنم...
منم عضو شدم اسمم *in*هست
اولش باید چی کار کنم؟
miladisa
26-09-2008, 10:43
منم عضو شدم اسمم *in*هست
اولش باید چی کار کنم؟
اول باید quest ها رو رد کنی و بعد با کار کردن هم پول در بیاری و هم لول هاتو بیاری بالا...
Hannibal Spammer
26-09-2008, 11:03
من الان 132 تا پول دارم
می گم کدوم شهر رو دارین تصرف می کنین ؟؟؟؟ بگین منم بیام اون جا من الان لول دو هستم و 75 تا دلار دارم !
لطفا کمک:
Hint: Look for the job "putting up posters" on the map. In this job you can get the product "poster". It might take a while until you have two, so you have to be a bit patient. It might be a good idea to do some other jobs in between. Quests are a good way to guide your character, but concentrating on them too much is not the most effective way.
Requires:
Poster 0/2
مربوط به پسته؟چند ساعت کار کنم؟
MR.Punisher
26-09-2008, 11:48
می گم کدوم شهر رو دارین تصرف می کنین ؟؟؟؟ بگین منم بیام اون جا من الان لول دو هستم و 75 تا دلار دارم !
فکر نمی کنم الان این ویژگی رو داشته باشه(مثل TW)ولی شاید بعدا جنگ
بین شهرها هم بهش اضافه بشه.
فکر نمی کنم الان این ویژگی رو داشته باشه(مثل TW)ولی شاید بعدا جنگ
بین شهرها هم بهش اضافه بشه.
نه منظورم چیز دیگه ای هست !!!!
مثلا می ریم روی سر یه شهر خراب می شیم کم کم صاحب روستا رو از روستاش بیرون می کنیم !!!!:21::21:
راستی چقدر پول و امتیاز می خوایم تا بتونیم یه شهر بزنیم ؟
MR.Punisher
26-09-2008, 11:56
لطفا کمک:
Hint: Look for the job "putting up posters" on the map. In this job you can get the product "poster". It might take a while until you have two, so you have to be a bit patient. It might be a good idea to do some other jobs in between. Quests are a good way to guide your character, but concentrating on them too much is not the most effective way.
Requires:
Poster 0/2
در این کوئست شما باید کاغذ هایی که چهره جنایت کاران در اون هست رو پخش کنید.(Wanted Posters)
من در این کوئست از همون ابتدا 2 ساعت کار کردم چون خود کوئست گفته که ممکنه کار وقت گیری باشه.
لطفا کمک:
Requires:
Poster 0/2
منم همین Quset هستم !!!
توی نقشه بگرد یه سری اعلامیه هست که زدن روش Wanted و این حرفا روی اونا بزن !!!!
من اصولا چون دیر به دیر به بازی سر می زنم می زنم 2 تا 2 ساعتی کار کنه !
منم اومدم یه سر بزنم ببینم چه جوریه
تریبال رو که بی خیال شدم با رنک 36 !!! o-:
اینجارو ببینم تا کی میرسم بازی کنم
به نظرم بیاید یه شهر دیگه هم بسازیم
جایی که منم مو قعیتش خوبه شهر هم خیلی کمه واسه همین همه مجبورن بیان تو شهر ما واسه هتل و خرید
اگه ÷ایه ایین بیاید یه شهر دیگه بسازیم اخه من اینهمه پول ندارم که خودم الان بسازم
MR.Punisher
26-09-2008, 11:59
نه منظورم چیز دیگه ای هست !!!!
مثلا می ریم روی سر یه شهر خراب می شیم کم کم صاحب روستا رو از روستاش بیرون می کنیم !!!!:21::21:
راستی چقدر پول و امتیاز می خوایم تا بتونیم یه شهر بزنیم ؟
در مورد سوال اول هنوز چیزی تو Help بازی ندیدم.
در مورد سوال دوم باید بگم که یک شهر زدیم به نام "پاسارگاد" که من و چند نفر دیگه
داریم می سازیمش.به پست های قبلی Miladisa توجه کن اگه مشخصات رو داری
بهش PM بده.
hadi_gamer
26-09-2008, 12:25
لطفا کمک:
Requires:
Poster 0/2
بذارید یه چیزی رو کلی بهتون بگم.هیچ وقت کمتر از 2 ساعت کار نکنید چون اصلا نمیصرفه.هم انرژیتون میره هم امکان اینکه اون چیز رو پیدا نکنید خیلی زیاده و هم تجربه و پول کمتری به دست میارید.من تو هر جایی که کار میکنم 2 تا دو ساعت میزنم کار کنه.
hadi_gamer
26-09-2008, 12:28
به نظر من شهر رو جای بدی زدیم.اطرافش هزار تا شهر هست.احتمال اینکه برای استراحت و خرید و فروش به شهر ما بیان خیلی کمه.
باید شهر رو یه جایی میزدین که اطرافش بازیکن زیاد باشه و شهری نباشه.
منم اومدم یه سر بزنم ببینم چه جوریه
تریبال رو که بی خیال شدم با رنک 36 !!! o-:
اینجارو ببینم تا کی میرسم بازی کنم
به نظرم بیاید یه شهر دیگه هم بسازیم
جایی که منم مو قعیتش خوبه شهر هم خیلی کمه واسه همین همه مجبورن بیان تو شهر ما واسه هتل و خرید
اگه ÷ایه ایین بیاید یه شهر دیگه بسازیم اخه من اینهمه پول ندارم که خودم الان بسازم
به نظر من شهر رو جای بدی زدیم.اطرافش هزار تا شهر هست.احتمال اینکه برای استراحت و خرید و فروش به شهر ما بیان خیلی کمه.
جایی که منم دقیقا همین طوریه که هادی میگه فقط پول ندارم
راستی اسم من تو بازی GeneralM هست
hadi_gamer
26-09-2008, 13:21
ولی من با دو دستگی هم مخالفم.اینجوری اختلاف پیش میاد و بازی حال نمیده.
دودستگی نیست اینجوری خیلیها بدون شهرن
بعد اینکه پیشرفت کردیم همی میریزیم تو یه شهر اونیکی شهر هم میشه اکادمی واسه عضوهای جدید
Hannibal Spammer
26-09-2008, 13:25
دودستگی نیست اینجوری خیلیها بدون شهرن
بعد اینکه پیشرفت کردیم همی میریزیم تو یه شهر اونیکی شهر هم میشه اکادمی واسه عضوهای جدید
موافقم من میتونم یه کمکی بکنم :31:
به کمک صورتیتان نیازمندیم:19:
Hannibal Spammer
26-09-2008, 13:28
اقا به مدیرا بگید این تاپیک رو مهمش کنند اسمشم عوض کنید یه چیزه خوف بزارید همه بریزن توش
answer-3
26-09-2008, 14:46
اوه ، سر شب هیچکی اینجا نیست ، ولی نصفه شبی 10 صفحه رفت بالا ، من حوصله ندارم بخونم ، بگین از صفحه ی 14-15 به بعد چه پدیده ی مهمی پیش اومد ؟
راستی من شدم لول 4
اول باید quest ها رو رد کنی و بعد با کار کردن هم پول در بیاری و هم لول هاتو بیاری بالا...
چه جوری رد کنم؟
alizshah
26-09-2008, 15:10
بچه ها من یدونه باگ پیدا کردم مطمئن شدم میگم
من هم دارم شهر میسازم هر کی میخواد امادگیشو بگه .
alizshah
26-09-2008, 15:19
بچه ها duel بکنیم اگه پیروز بشیم همه پول ها به جز پول های بانک میمونه واسه ما ؟
چقدر امتیاز بدست میاریم ؟
hadi_gamer
26-09-2008, 15:26
هنوز کسی دوئل نکرده...
پس فکر نکنم کسی جوابش رو بدونه...
miladisa
26-09-2008, 15:45
فعلا همه توی 4 مستطیل سمت راست هستند و طولی نمی کشه که تمام این 4 مستطیل پره شهر خواهد شد ....پس مهم اینه که از نظر کار در چه جایی واقع شده ...که از نظر کار در بسیار جای خوبی واقع شده....الان جمعیت اطراف شهر ما بیش تر از 50 نفره!!!!....
miladisa
26-09-2008, 15:49
من حرف خودمو در چند صفحه پیش اصلاح میکنم.......
کسانی که 200$ پول دارن به من Tell بزنند چون Skill pointam اگه نداشته باشند مهم نیست.... یکی دیگه به جاشون کار میکنه....
ali_metal_357
26-09-2008, 15:49
بچه ها من فقط دارم توی این بازی کار می کنم پول که بهم خیلی کم میدن فکر کنم یک یا دو سکه همش بدن
مدت کار کردن رو هم دو ساعت میزنم
یعنی فقط باید کار کنم اونم با این پول کم اینجوری که 100 سال دیگه به 300 میرسه!!!!!!!!!!!
sam_sami_2000
26-09-2008, 15:52
منم هستم اسمم senoroo هست stufe 2 xp 5/19
70 تا هم پول دارم
quest هم اونجام که باید 2 تا پوستر ببری
قضیه شهر و این چیزا چیه ؟ شاید کمکی از دستم بر بیاد
من امروز فکر کنم اسکیل ساخت بتونم بگیرم.
پست های این فروم بطرز وحشتناکی داره آپدیت میشه!:)
miladisa
26-09-2008, 15:57
[quote=ali_metal_357;2999364]بچه ها من فقط دارم توی این بازی کار می کنم پول که بهم خیلی کم میدن فکر کنم یک یا دو سکه همش بدن
مدت کار کردن رو هم دو ساعت میزنم
یعنی فقط باید کار کنم اونم با این پول کم اینجوری که 100 سال دیگه به 300 میرسه!!!!!!!!!!![/quotر e]
اوایل این جوریه ....هر چه %$ و labor point یه کار بیش تر باشه بیش تر پول میگیری....
hadi_gamer
26-09-2008, 16:00
میلاد جان تو بازی بهت پیغام دادم...
answer-3
26-09-2008, 16:02
من دیشب رفتم دیدم ، توی اون کارایی که من می تونم بکنم ، اونی که عکس گندم داره ، از همه بیشتر تجربه می ده ، زدم 4 ساعت کار کنم ، امروز اومدم شدم لول 4
hadi_gamer
26-09-2008, 16:06
آره شخم زدن خیلی کار خوبیه.من یه کراوات زرد هم پیدا کردم تو شخم زدن.
labor point من برای شخم زدن الان 20 اه.برای همین خوب پول و xp میده.
miladisa
26-09-2008, 16:10
میلاد جان تو بازی بهت پیغام دادم...
هادی Tellegrame منو حتما بخون و جواب بده.....
hadi_gamer
26-09-2008, 16:14
هادی Tellegrame منو حتما بخون و جواب بده.....
جواب دادم....
alizshah
26-09-2008, 16:15
من دیشب رفتم دیدم ، توی اون کارایی که من می تونم بکنم ، اونی که عکس گندم داره ، از همه بیشتر تجربه می ده ، زدم 4 ساعت کار کنم ، امروز اومدم شدم لول 4
مشکلی که داره پول خیلی کمه و اصلا هم شانس نمیده
ولی cotton یک درصد امتیاز کمتر میده ولی پولش زیاده و خطرش کم و شانس هم قابل قبول هست ...
aRThaS_08
26-09-2008, 16:15
یکی آدرس شهر رو برای من توی بازی میل کنه
Spamp30
aRThaS_08
26-09-2008, 16:26
من دارم میرم به شهر Bunny که اجناسم رو بفروشم
hadi_gamer
26-09-2008, 16:27
الان تو اون مستطیل کناری شهر ما یه شهر رو دیدم 52 نفر توش بودن.حالا ببینید چند نفر تو هتلش خوابیدن و چه درآمدی داره.
چون اطرافش شهر نبود و بازیکن زیاد بود.
لطفا کمک:
Hint: The dueling weapon decides the damage you can do with a hit. A good weapon can make all the difference and might even give you a chance against much stronger players.
Requires:
Defeat Sidekick
hadi_gamer
26-09-2008, 16:32
برو تو دوئل تنظیمات رو انجام بده بعد complete quest رو بزن.
miladisa
26-09-2008, 16:33
لطفا کمک:
Hint: The dueling weapon decides the damage you can do with a hit. A good weapon can make all the difference and might even give you a chance against much stronger players.
Requires:
Defeat Sidekick
برو تو قسمت Duel
در قسمت aim نقاطی از بدنش که می خوای بهش شلیک کنی رو انتخاب کن .....
در قسمت dodging نحوه جاخالی دادن رو انتخاب کن....
بعد complete quest رو بزن....
Hannibal Spammer
26-09-2008, 16:33
علیزشاه اسمت تو بازی چیه؟
توی aim یه سری نقاط آبی رنگ و double click کردم و توی diding هم یه سری کلیک روی نقا قرمز توی هر مرحله
کردم ولی کامل نشد.
miladisa
26-09-2008, 16:41
کسی هست پولش از 164 $ بیشتر باشه؟؟؟؟
توی aim یه سری نقاط آبی رنگ و double click کردم و توی doding هم یه سری کلیک روی نقا قرمز توی هر مرحله
کردم ولی کامل نشد.
miladisa
26-09-2008, 16:50
reporteto نگاه کن ....
alizshah
26-09-2008, 16:50
علیزشاه اسمت تو بازی چیه؟
ali3740
هر کی مشخصاتش رو تو امضا بزاره لطفا
Newspaper *The Western Star* 0/3
این یه نوع کاره؟کجا میتونم کار کنم؟همون 2 ساعت؟
miladisa
26-09-2008, 16:56
Newspaper *The Western Star* 0/3
این یه نوع کاره؟کجا میتونم کار کنم؟همون 2 ساعت؟
selling newspaper اون قدر کارکن تا کامل شه.....
فعلا که جاشو پیدا نکردم ولی میگردم بازم ببینم چی میشه عکسی چیزی از محل کارش داری بدی؟
alizshah
26-09-2008, 17:00
از کجا میشه جمعیت یک منطقه رو پیدا کرد ؟
miladisa
26-09-2008, 17:02
فعلا که جاشو پیدا نکردم ولی میگردم بازم ببینم چی میشه عکسی چیزی از محل کارش داری بدی؟
از طریق mini map به راحتی پیدا میشه....
You need at least 13 more labor points to work on this job.
این یعنی چی؟چی باید گیر بیارم؟
aRThaS_08
26-09-2008, 17:07
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
26-09-2008, 17:08
You need at least 13 more labor points to work on this job.
این یعنی چی؟چی باید گیر بیارم؟
اینم از اول میگم :
اون پایین رو mini map کلیک کن و سمت چپش select job رو بزن و بعدش کارمورد نظر (selling new... )
رو انتخاب کن تو نقشه اون کار بهت نشون داده میشه
الان شرایط کار در اونجا رو نداری باید lvl بشی و skill هایی که واسه روزنامه فروشی لازم هست رو بالا ببری
من الان Attributes =3 و skills=9 دارم لول 4 هم هستم پوینت هامو رو چی خرج کنم؟
alizshah
26-09-2008, 17:11
من الان Attributes =3 و skills=9 دارم لول 4 هم هستم پوینت هامو رو چی خرج کنم؟
یعنی skill هاتو خرج نکردی ؟
نمیگی رو چی خرجشون کنم؟بابا کارم گیره حد اقل یه عکسی چیزی بذار.
alizshah
26-09-2008, 17:14
بچه ها باگ اینا پیدا کردید حتما بگید یه حالی ببریم
miladisa
26-09-2008, 17:17
نمیگی رو چی خرجشون کنم؟بابا کارم گیره حد اقل یه عکسی چیزی بذار.
چجوری برات عکس بزارم؟
aRThaS_08
26-09-2008, 17:18
کسی هست پولش از 164 $ بیشتر باشه؟؟؟؟
من 111$ دارم
به چه درد میخوره
چی میتونم بخرم ؟؟؟
مشکل حل شد 1 پیونت کم آوردم باید کار کنم به دست بیارم.
Hannibal Spammer
26-09-2008, 17:19
میگم یه امضا خوشگل یکی درست کنه بقیه اسماشونو بنویسن بزاریم تو امضامون و اسم های بچه های ورلد 1 و 2 رو هم که به زودی امکان داره بیاد تو پست اول مینویسیم
miladisa
من 111$ دارم
به چه درد میخوره
چی میتونم بخرم ؟؟؟
خرید کردن الان زوده ......برای عضو شدن پرسیدم....
aRThaS_08
چجوری برات عکس بزارم؟
اینطوری :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
Hannibal Spammer
26-09-2008, 17:20
من 150 تا دارم
Hannibal Spammer
26-09-2008, 17:21
اینم برا من
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Strength [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Mobility
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Dexterity
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Charisma
aRThaS_08
26-09-2008, 17:22
خرید کردن الان زوده ......برای عضو شدن پرسیدم....
یعنی فعلا به هیچ دردی نمیخوره ؟؟؟
نمیشه باهاش پرمیوم خرید ؟؟؟
فک کردی زرنگی؟؟؟؟؟:21:
alizshah
26-09-2008, 17:34
هنیبال اسم تو چیه ؟
alizshah
26-09-2008, 17:40
میلاد میشه ادرس شهر رو بدی ؟
Hannibal Spammer
26-09-2008, 17:40
هنیبال اسم تو چیه ؟
Hannibal خالی
Hannibal Spammer
26-09-2008, 17:41
فک کردی زرنگی؟؟؟؟؟:21:
قشنگ شده یه لطفی کن اسم hannibal رو برام روش بنویس یکمم جمو جورش کنی ممنون میشه : اون ارم دو تا اصلحه رو هم بالاش بزنی قشنگتر میشه
miladisa
26-09-2008, 17:43
میلاد میشه ادرس شهر رو بدی ؟
آدرس که نداره ...ولی میتونی از طریق ranking پیداش کنی....
alizshah
26-09-2008, 17:45
Hannibal خالی
این کفش و لباس رو از کجا اوردی ؟
alizshah
26-09-2008, 17:47
آدرس که نداره ...ولی میتونی از طریق ranking پیداش کنی....
منظورم همون هست دیگه اسمت رو بده ببینم نزدیک هستی ؟
Hannibal Spammer
26-09-2008, 17:48
این کفش و لباس رو از کجا اوردی ؟
فکر کتنم تو تنباکو کارکردم... دوروز داشتم تو تنباکو کار میکردم
بعد رفتم یکم بازی رو بگردم دیدم کلی ایتم دارم
کلاه رو که از کوستم گرفتم.
miladisa
26-09-2008, 17:48
pasargad
Hannibal Spammer
26-09-2008, 17:49
منظورم همون هست دیگه اسمت رو بده ببینم نزدیک هستی ؟
Pasargad
اسم شهره
alizshah
26-09-2008, 17:52
اوه ه ه ه ه
خیلی دور هستی
ali_metal_357
26-09-2008, 18:05
تایم بالا کار کرد بهتره یا تایم کم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. منم تو بازی ثبت نام کردم
my name : vahidd
ali_metal_357
26-09-2008, 18:17
رنک چیه و به چه درد می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟ برای هر کی یک چیزی هست مثلا برای من هزارو خورده ای هست !؟؟؟؟؟
Hannibal Spammer
26-09-2008, 18:18
رنک چیه و به چه درد می خوره؟؟؟؟؟؟؟؟ برای هر کی یک چیزی هست مثلا برای من هزارو خورده ای هست !؟؟؟؟؟
رنک چیز مهمیه تو بازی های انلاین چطور نمیدونی؟ تعریفش یکم سخته :31:
ali_metal_357
26-09-2008, 18:21
با این که بازی ان لاین زیاد انجام میدم ولی تا به الان به این مورد برنخورده بودم
حالا یک جوری بگو که قابل فهم باشه
alizshah
26-09-2008, 18:30
اقا میشه من به یکی پول بفرستم ؟
Hannibal Spammer
26-09-2008, 18:33
با این که بازی ان لاین زیاد انجام میدم ولی تا به الان به این مورد برنخورده بودم
حالا یک جوری بگو که قابل فهم باشه
ببین فکر کن شما 5 نفرید اومدید یه بازی رو با هم بازی میکنید کسی که امتیازش زیاد تره میشه رنک 1 و بقیه به ترتیب..نفهمیدی بازم بگم
Hannibal Spammer
26-09-2008, 18:36
به نظر من حمله کردن یه شهر به یه شهر دیگه رو هم باید اضافه میکردن که بانک رو غارت میکنه یه شهر دیگه این خیلی جالب میکرد بازیو
alizshah
26-09-2008, 18:38
به نظر من حمله کردن یه شهر به یه شهر دیگه رو هم باید اضافه میکردن که بانک رو غارت میکنه یه شهر دیگه این خیلی جالب میکرد بازیو
گفتن که
در اینده شهر ها با هم جنگ خواهد کرد .
Hannibal Spammer
26-09-2008, 18:42
گفتن که
در اینده شهر ها با هم جنگ خواهد کرد .
چه خوب:31:
answer-3
26-09-2008, 18:50
همینجوری پست دادم ببینم ساعت چنده !
answer-3
26-09-2008, 18:51
عجب شغل گندیه این خوک داری .
با labor فکر کنم 8 ،4 ساعت کار کردم ، یه دونه گوشت گیرم نیومد .
Hannibal Spammer
26-09-2008, 18:58
عجب شغل گندیه این خوک داری .
با labor فکر کنم 8 ،4 ساعت کار کردم ، یه دونه گوشت گیرم نیومد .
من از ظهر یه دونه گوشتم گیرم نیومده 4 ساعت کار کردما حالا داره انرزیم تموم میشه
answer-3
26-09-2008, 19:01
الان دوباره زدم نیم ساعت کار کنه با labor 16 !
اگه نشد دیگه ولش می کنم ، مگه زوریه حتما این quest ها رو برم ؟
Hannibal Spammer
26-09-2008, 19:11
ببین این کوست رو برو حتما چون بعدش باز از دختره کوست میگیری من تا ته energy ام کار میکنم
aRThaS_08
26-09-2008, 19:13
این کوست که گفتی چیه ؟؟؟
كسي آموزش ابتدايي در مورد منو هاي بازي داره ؟
alizshah
26-09-2008, 19:39
این گوشت مشکوک میزنه
aRThaS_08
26-09-2008, 19:43
کمک :
Manhunt (The petty henchman)
Sheriff John Fitzburn: Putting up the posters was really useful. I've received the tip that one of them guys is hiding in a shed here in town. He's pretty small and will only aim at your arms. I'm sure you won't have much trouble when you use your bottle to fight him. He probably won't have a weapon at all. Go there right away!
Target: Beat the little henchman.
Requires:
Defeat Sidekick
hadi_gamer
26-09-2008, 19:44
من میگم حداقل 2 ساعت کار کنید باز تو میگی من زدم نیم ساعت کار کنه!!!
alizshah
26-09-2008, 19:44
انرژی ما تموم شد !!!
باید بخوابم ؟
hadi_gamer
26-09-2008, 19:45
کمک :
Sheriff John Fitzburn: Putting up the posters was really useful. I've received the tip that one of them guys is hiding in a shed here in town. He's pretty small and will only aim at your arms. I'm sure you won't have much trouble when you use your bottle to fight him. He probably won't have a weapon at all. Go there right away!
Requires:
Defeat Sidekick
هیچ کاری نمیخواد بکنی.بزن complete quest.
alizshah
26-09-2008, 19:45
فکر کنم فهمیدم وقت کردید امتحان کنید
2 ساعت 2ساعت 2 ساعت پشت سر هم بزارید کار کنه
بدست میارین ....
Hannibal Spammer
26-09-2008, 19:46
کمک :
Requires:
Defeat Sidekick
برو تو قسمت دوئل تنظیم کن کجا های یارو رو بزنی و کجا ها رو جاخالی بدی بعد تموم کن کوست رو
من برای روزنامه فروشی 1 پوینت Skill کم دارم 2 ساعت هم توی پست کار کردم برام جور نشد از کجا میتونم 1 پوینت اسکیل گیر
بیارم؟
hadi_gamer
26-09-2008, 19:50
من برای روزنامه فروشی 1 پوینت Skill کم دارم 2 ساعت هم توی پست کار کردم برام جور نشد از کجا میتونم 1 پوینت اسکیل گیر
بیارم؟
باید اینقدر تجربه بگیری تا لول آپ بشی.هر لول که بری بالا 3 تا skill point با یه attribute بهت میده.
من چيزي سر در نياوردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترايبل وارز و تراويان راحت ترن
alizshah
26-09-2008, 19:55
من چيزي سر در نياوردم ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ترايبل وارز و تراويان راحت ترن
تریبال خیلی سخت تره
به نظرت میاد :31:
برو help همه چی رو توضیح داده
پایین سمت راست
alizshah
26-09-2008, 20:00
من الان انرژِی ندارم
چیکار کنم تا افزایش پیدا کنه ؟
Hannibal Spammer
26-09-2008, 20:03
من الان انرژِی ندارم
چیکار کنم تا افزایش پیدا کنه ؟
برو هتل 10 دلار بده بخواب 8 ساعت
پس لطفا شما يي كه بلديد ، در مورد اصل بازي و هدف و كارهاش يه توضيح بديد
*alimachal*
26-09-2008, 20:07
منم alimachal هستم لولم شده 4
alizshah
26-09-2008, 20:07
برو هتل 10 دلار بده بخواب 8 ساعت
یعنی 8 ساعت نمیتونم کاری بکنم ؟؟؟!!!!
خوب همینطوری میره بالا دیگه دو ساعت صبر کنم میرسه 40
Hannibal Spammer
26-09-2008, 20:28
واقعا 2 ساعت واستی میشه 40؟ از 0
answer-3
26-09-2008, 20:30
من رفتم مجددا 4 ساعت با این خوکا کلنجار برم ، بلکه یه ذره از اون گوشتشونو به من بدن ، این روزنامه هه هم که خیلی سخته .
sam_sami_2000
26-09-2008, 20:30
سلام من 4 تا گونی شکر دارم می خوام بفروشم یکی توضیح می ده ؟ :دی
alizshah
26-09-2008, 20:41
واقعا 2 ساعت واستی میشه 40؟ از 0
خوب ببین من الان 8 ساعت بزارم همینطوری بمونه full صد میشه
بعد 8 ساعت بخوابه ؟
مطمئنی 8 ساعت میخوابه ؟
یعنی نمیشه کاری کرد باهاش ؟
miladisa
26-09-2008, 20:45
پس لطفا شما يي كه بلديد ، در مورد اصل بازي و هدف و كارهاش يه توضيح بديد
روند بازی به این صورته که تو باید وارد قسمت quest بشی و در saloon برای اشخاصی که علامت ! بالای سرشون دارند کارهایی رو انجام بدی.اول روی شخص کلیک میکنی بعد accept quest رو میزنی. در جلوی Requires وسیله یا چیزی که لازم دارد رو می نویسه ... و در جلوی ReWARD هدیه ای که در ازای اون چیز بهت میده رو مینویسه و این چیز ها رو میتونی با کار کردن در جاهای مختلف بدست بیاری...و زمانی که اون چیز های خاص رو بدست آوردی دوباره نزد همون شخص میری و Complete Quest رو میزنی و هدیه ات رو میگیری .و همین طور ادامه میدی.....
sam_sami_2000
26-09-2008, 20:46
یکی جواب ما رو نمیده ؟ ):
چطوری میشه چیزی رو بفروشیم ؟
alizshah
26-09-2008, 20:50
یکی خواب رو توضیح بده
حتما باید هشت ساعت بخوابه ؟
من فکر میکردم کلیک میکنیم رو Sleep بعدش تموم شد 64 تا انرژی میده
alizshah
26-09-2008, 21:00
اقایان فکر کنم Sleep فقط برای باز نکردن بازی باشه
یادتون هست تو تریبال ورلد speed بود اینم اونجوری هست
لازم نیست که بخوابه همینطوری هم میتونه انرژی کسب کنه
miladisa
26-09-2008, 21:01
یکی جواب ما رو نمیده ؟ ):
چطوری میشه چیزی رو بفروشیم ؟
در شهر و در generalstore میتونی چیز بفروشی....
sam_sami_2000
26-09-2008, 21:05
دستت درد نکنه
hadi_gamer
26-09-2008, 21:06
اگه همینطوری بخوای صبر کنی هر ساعت 3 تا انرژی اضافه میشه که در 8 ساعت میشه 24 تا.شما برای اینکه بخوای 2 ساعت کار کنی حداقل باید 25 تا انرژی داشته باشی.
ولی اگه هشت ساعت بخوابی 64 تا به انرژی اضافه میشه.
hadi_gamer
26-09-2008, 21:07
الان من خودم خوابم.ساعت 11 بیدار میشم میزنم 4 ساعت کار کنه تا فردا.
الان 100 دلار دارم زدم یه شهر پیدا کنه خیلی خیلی ازم دور حالا انرژیم هم کم شده یعنی هر جوری شده باید تا اونجا برم؟
alizshah
26-09-2008, 21:11
اگه همینطوری بخوای صبر کنی هر ساعت 3 تا انرژی اضافه میشه که در 8 ساعت میشه 24 تا.شما برای اینکه بخوای 2 ساعت کار کنی حداقل باید 25 تا انرژی داشته باشی.
ولی اگه هشت ساعت بخوابی 64 تا به انرژی اضافه میشه.
من الان تو 1 ساعت انرژی من شده 13 !:10:
Hannibal Spammer
26-09-2008, 21:14
پس من نخوابم؟!!! خودش پر میشه؟
hadi_gamer
26-09-2008, 21:16
ساعتی 3 تا پر میشه.
alizshah
26-09-2008, 21:17
پس من نخوابم؟!!! خودش پر میشه؟
نمیدونم ولی من حدودا 1 ساعت بود داشتم میومدم شهر که 0 بود
و الان 12 شده
---
یک مشکل من زدم بخوابه بعدش کنسل زدم
یکم بعد دوباره زدم بخوابه الان شده 16 ساعت
چیکار کنم ؟
answer-3
26-09-2008, 21:18
عجـــب ! به این زودی چیت هاش در اومد ؟!
hadi_gamer
26-09-2008, 21:18
بچه ها همتون بیایید تو اون مستطیلی که شهر خودمون هست.اونجا هم کار زیاده هم شهر.
answer-3
26-09-2008, 21:20
من که 2 ساعت دیگه از کارم مونده ، بعدشم زدم بیاد به ولایتمون که تا موقعی که جاش بیشتر بشه همون دور و اطراف باشم .
12 ساعت فاصله دارم
hadi_gamer
26-09-2008, 21:20
Energy points show if the character is tired or not. You cannot work all day and all night, at some point your character needs sleep, preferably in a hotel. An hour of work costs 10 energy points.
* 10 Minuten: 2 Erholungspunkte
* 30 Minuten: 6 Erholungspunkte
* 1 Stunde: 12 Erholungspunkte
* 2 Stunden: 24 Erholungspunkte
Whatever you do, your character constantly regenerates 3 energy points per hour, even while working or moving around. Players with premium account regenerate 4.5 points per hour. The energy raises much faster when you sleep in a hotel room. The better the room, the more energy is regenerated.
sam_sami_2000
26-09-2008, 21:24
شهرتون کدوم مستطیله ؟
ما رو هم راه میدید ؟ :دی
hadi_gamer
26-09-2008, 21:26
شهرتون کدوم مستطیله ؟
ما رو هم راه میدید ؟ :دی
سطر 2 از بالا.ستون 1 از راست.
alizshah
26-09-2008, 21:28
منظورت مال میلاد هست ؟
یا اینکه خودت شهر داری ؟
ali_metal_357
26-09-2008, 21:29
فهمیدم { برای چند صفحه پیش که سوال پرسیده بودم } :d
hadi_gamer
26-09-2008, 21:32
منظورت مال میلاد هست ؟
یا اینکه خودت شهر داری ؟
گفتم شهر ما.دیگه من و تو و اون نداره که.همه باید تلاش کنیم pasargad پیشرفت کنه...
hadi_gamer
26-09-2008, 21:34
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 12 (12 کاربران و 0 مهمان)
hadi_gamer, *ali*, *alimachal*, ali_metal_357, amirfour, answer-3, Hannibal Spammer, merikhi, sam_sami_2000, vahid_d
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HoJJaT_007
بازی چه سبکیه؟
Hannibal Spammer
من 40 دقیقه با پاسارگاد فاصله دارم
answer-3
26-09-2008, 21:36
برادر ، اینجا 2-3 هزار تا شهر هست !
Hannibal Spammer
26-09-2008, 21:36
بازی چه سبکیه؟
به به Hojjat تو یه کلام خیلی بهتر از erepublik من همون Arsinتو ere ام ولی از وقتی اینو بازی کردم گزاشتم کنار اونو:31:
hadi_gamer
26-09-2008, 21:37
من 40 دقیقه با پاسارگاد فاصله دارم
خیلی خوبه.من دیروز 6 ساعت فاصله داشتم.زدم شب مسافرت کنه بره اونجا.اطرافش هم هر کاری بخوای هست.
answer-3
آقا تلاش نکن ، پیدا کردم ، همون وسط نقشه است
Hannibal Spammer
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 12 (12 کاربران و 0 مهمان)
hadi_gamer, *ali*, *alimachal*, ali_metal_357, amirfour, answer-3, Hannibal Spammer, merikhi, sam_sami_2000, vahid_d
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
زده رو دست تریبال وارز
HoJJaT_007
26-09-2008, 21:38
من یه کوییست رد کردم
باید چیکار کنم؟
Hannibal Spammer
اقا راستی به Ghost dog بگید بیاد:31:
Hannibal Spammer
من یه کوییست رد کردم
باید چیکار کنم؟
کوست رو که رد میکنی برگرد پیش یارو که کوست رو ازش گرفتی رو کامپلیت کلیک کن
HoJJaT_007
26-09-2008, 21:39
Picking cotton کار کردن هست ؟ زدم 10 دقیقه کار کنه
answer-3
26-09-2008, 21:39
هورااااا ! این یارو رو جو گرفت بهم 4 تا گوشت داد . فکر کنم فهمید عصبانیم !
answer-3
26-09-2008, 21:40
Picking cotton کار کردن هست ؟ زدم 10 دقیقه کار کنه
بلــــــــــی
Hannibal Spammer
26-09-2008, 21:40
ناااااااااااامردیه:31:
من از ظهر دارم جون میکنم انرزیمو خالی کرد(اقا ببخشید j به فارسی ندارم)
hadi_gamer
26-09-2008, 21:41
زده رو دست تریبال وارز
آره دیگه تریبال باید بازنشسته بشه.من الان 4 ماهه تریبال بازی نکردم.ولی نمیدونم این همه روستا رو چیکار کنم.واسه همین یه سیتر گذاشتم.
فقط نمیدونم مصطفی کجاست.اگه اونم بیاد دیگه تکمیل میشه و تریبال به تاریخ می پیونده.
Hannibal Spammer
26-09-2008, 21:41
ناااااااااااامردیه:31:
من از ظهر دارم جون میکنم انرزیمو خالی کرد بهم گوشت نداده(اقا ببخشید j به فارسی ندارم)
Hannibal Spammer
26-09-2008, 21:42
آره دیگه تریبال باید بازنشسته بشه.من الان 4 ماهه تریبال بازی نکردم.ولی نمیدونم این همه روستا رو چیکار کنم.واسه همین یه سیتر گذاشتم.
فقط نمیدونم مصطفی کجاست.اگه اونم بیاد دیگه تکمیل میشه و تریبال به تاریخ می پیونده.
من میرم میارمش
muhahah
sam_sami_2000
توی اونجای که پاسارگاد هست به اندازه موی سر بنده شهر هست که :دی
-------------------------------------------------------------------------------------------------
سرور بازی مشکل پیدا کرده ؟
خیلی کند شده بعضی وقتها هم هی ارور می ده !!!
alizshah
گفتم شهر ما.دیگه من و تو و اون نداره که.همه باید تلاش کنیم pasargad پیشرفت کنه...
من خیلی دورم به طوری که 10 ساعت طول میکشه بیام :31:
HoJJaT_007
26-09-2008, 21:43
شهر چطوری بسازم؟
HoJJaT_007
26-09-2008, 21:44
کار کردم 10 مین پول نداد
کجا کار کنم پول میدن؟
hadi_gamer
26-09-2008, 21:46
من خیلی دورم به طوری که 10 ساعت طول میکشه بیام :31:
تو یه جدایی طلبی.میخوای جوسازی و اغتشاش ایجاد کنی و از سرزمین ما جدا بشی.خودم باهات دوئل میکنم و میکشمت... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
answer-3
26-09-2008, 21:46
من خیلی دورم به طوری که 10 ساعت طول میکشه بیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 12 ساعت طول می کشه بیام !
ناااااااااااامردیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از ظهر دارم جون میکنم انرزیمو خالی کرد بهم گوشت نداده(اقا ببخشید j به فارسی ندارم)
اشکال نداره ، من از دیروز ساعت 4 بعد از ظهر دارم جون می کنم ، تا حالا 9 ساعت براش کار کرده بودم . حقم بود !![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
26-09-2008, 21:47
هادی هر کاری تو هر جایی هست .
-----
بعدشم کی چجوری گوشت گرفته
نامردیه اقا
-----
هنیبال شیفت رو بگیر ز رو بزن میشه ژ
----
Hannibal Spammer
26-09-2008, 21:48
کار کردم 10 مین پول نداد
کجا کار کنم پول میدن؟
HOjjat
ببین کمتر از 1 ساعت کار نکن بعد بعضی کارها تجربه میده بعضی کارها پول بعضی کارها شانس پیدا کردن ایتم داری و بعضی کارها هم خطرناکن و ممکنه موقع کار زخمی شی
answer-3
26-09-2008, 21:49
نه بابا فکر کنم منظورش ایـــــــــــــــــــــــ ـــــــــنه !
عجب خر تو خری شده اینجا !
Hannibal Spammer
هادی هر کاری تو هر جایی هست .
-----
بعدشم کی چجوری گوشت گرفته
نامردیه اقا
-----
هنیبال شیفت رو بگیر ز رو بزن میشه ژ
----
ژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ا دمت گرم
HoJJaT_007
چطوری SKILL Vigor بگیرم ؟
Hannibal Spammer
26-09-2008, 21:50
چطوری SKILL Vigor بگیرم ؟
رو Skills کنار صفحه(سمت چپ) کلیک کن
answer-3
26-09-2008, 21:51
نه ، منظورش همون ژ بود . من فکر کردم میگه من نمی تونم حروفو بکشم ... D:
sam_sami_2000
26-09-2008, 21:51
ببخشید !!!
الان من به یک شهر رسیدم general store کجاشه ؟
aRThaS_08
26-09-2008, 21:52
من اون دوئل دومی رو انجام دادم یهو شدم لول4
6تا اسکیل دارم چی بزنم ؟؟؟
HoJJaT_007
26-09-2008, 21:53
Sugar 0/1
چطوری بدست بیارم؟
Hannibal Spammer
نه ، منظورش همون ژ بود . من فکر کردم میگه من نمی تونم حروفو بکشم ... D:
allen Iverson نامرد روزگاره just iguodala
Hannibal Spammer
Sugar 0/1
چطوری بدست بیارم؟
برو تو مپ که هستی :31: بعد رو درخت sugar کلیک کن کار کن بدست بیار
Hannibal Spammer
26-09-2008, 21:55
ببخشید !!!
الان من به یک شهر رسیدم general store کجاشه ؟
بعضی شهرا دارن بعضیا ندارن بگرد یکی که داره رو پیدا کن
اوه چقدر سرعتی شده این تاپیک آروم برین منم برسم بهتون !!!!
می گم میشه یکی آدرس پاسارگارد رو بده !!! من الان لول 3 هستم راستی !
راستی Stufe چیه ؟؟؟ من Stufe ام کم شده !!!! نمیرم یه وقت !!!!
alizshah
26-09-2008, 21:57
مصطفی اومد
سلام مصطفییییییییییییییییییییی ییییی
HoJJaT_007
26-09-2008, 21:57
زدم 10 دقیقه کار این اومد :
00:56:04
sam_sami_2000
26-09-2008, 21:58
اههه
این چرا اینجوری شده یا نمیره تو سایت یا وقتی میاد map همش سیاه ه !!!
sam_sami_2000
26-09-2008, 22:00
hojjat فاصلت مهممه ! یعنی باید برسی به جایی که می خوای کار کنی واسه همین زمانی که بش میگی کار کنه با زمانی که طول می کشه به اونجا برسی جمع میشه...
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 9 (9 کاربران و 0 مهمان) bersam ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), *alimachal* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), answer-3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])+, Hannibal Spammer ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), mstf666 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]), S A M ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])+, sam_sami_2000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
WoW مثل این که این بازی حسابی پر طرفدار شده !!!! میگم یه بنده خداییه باید باهاش دوئل کنم ولی نمی تونم شکستش بدم باید چی کار کنم اسکیل بدست بیارم ؟؟؟
اقا من ثبت نام کردم چیجوری بازی رو شروع کنم ؟ چیجوری بازی کنم ؟ چیجوری بیام پیش شما؟
hadi_gamer
26-09-2008, 22:04
به به آقا مصطفی هم اومد.
مصطفی خوش اومدی.زود بپر تو بازی که عقب نمونی.تریبال رو هم بیخیال شو. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب توی همون سالن روی سر اون طرف که علامت تعجب داره کلیک کن بهت یه ماموریت میده دستوراتش رو بخون و عمل کن !!!
به به آقا مصطفی هم اومد.
مصطفی خوش اومدی.زود بپر تو بازی که عقب نمونی.تریبال رو هم بیخیال شو. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام هادی جان.
منم اومدم ببینم جریان چیه.
mstf666 هستم.
aRThaS_08
26-09-2008, 22:07
WoW مثل این که این بازی حسابی پر طرفدار شده !!!! میگم یه بنده خداییه باید باهاش دوئل کنم ولی نمی تونم شکستش بدم باید چی کار کنم اسکیل بدست بیارم ؟؟؟اولین دوئلته ؟؟؟
اگه آره همه رو توی aim روی مغز تنظیم کن
توی اونیکی هم همرو یکاری کن که کله و شونه هات در امان باشه
اگه دومیه
aim رو روی دستهای طرف تنظیم کن
alizshah
26-09-2008, 22:07
اقا من ثبت نام کردم چیجوری بازی رو شروع کنم ؟ چیجوری بازی کنم ؟ چیجوری بیام پیش شما؟
مثل اینکه مجبوریم اموزش بازی رو درست کنیم .
hellbrain666
26-09-2008, 22:08
من هم عضو شدم:هل برین666
برسام جان اون بالا سمت چپ یه سر هستش ولی بالاش علامت تعحب نیستش
توی صفحه هم یه زمین هستش که یه سری ادم هستن من چیجوری بیام پیش شما؟
alizshah
26-09-2008, 22:09
نه بچه ها دوئل تکنیکی تر از این حرفاست
فعلا skill دوئل بالا نیست با هیچ کس دوئل نکنید
مثل اینکه مجبوریم اموزش بازی رو درست کنیم .
به مدیر شدن این بخش میرزه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولین دوئلته ؟؟؟
اگه آره همه رو توی aim روی مغز تنظیم کن
توی اونیکی هم همرو یکاری کن که کله و شونه هات در امان باشه
اگه دومیه
aim رو روی دستهای طرف تنظیم کن
دومیه !!! چه شکلی تنظیم کنم ؟؟؟ دوئل اولی خودشون دوئل کردن !
sam_sami_2000
26-09-2008, 22:11
پیداش کردم w-:
alizshah
26-09-2008, 22:12
به مدیر شدن این بخش میرزه ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه مدیرها فول شده هیچ کسی رو مدیر نمیکنن :31:
با اینکه فول هستن ما داریم اینهمه اسپم میدیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بگو چیجوری ماموریت انجام بدم دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
HoJJaT_007
26-09-2008, 22:14
آقا یکم پول بدید یه شهر بسازم
alizshah
26-09-2008, 22:16
با اینکه فول هستن ما داریم اینهمه اسپم میدیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا بگو چیجوری ماموریت انجام بدم دیگه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
quests برو اونجا هست
aim
رو چه شکلی تنظیم کنم !!!؟
بچه ها من چیجوری بیام شهر شما؟
یکی به من کمک کنه ...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی این ماه مبارک ثواب زیاد زیاد داره ها
hellbrain666
26-09-2008, 22:17
برای لباس باید پول بگیرم؟
hadi_gamer
26-09-2008, 22:18
آقا یکم پول بدید یه شهر بسازم
بیا حالا هر کی از جاش بلند میشه میخواد شهر بسازه.من نمیدونم این شهر چی داره که همه میخوان شهر بسازن.بگید شاید ما هم یدونه ساختیم...
شهر برای اینه که همه یه جا جمع بشیم نه اینکه هر کی یه شهر بسازه و تنهایی بشینه توش...
چه شیر تو شیریه این جا !!!! تاپیک به سرعت داره می ره جلو هر کسی یه مشکلی داره و اکثر هم N00B هستیم !!!!
حالا کسی نبود بگه چه طوری این Aim رو تنظیم کنم ؟؟؟
aRThaS_08
26-09-2008, 22:19
دومیه !!! چه شکلی تنظیم کنم ؟؟؟ دوئل اولی خودشون دوئل کردن !
بیا حالا هر کی از جاش بلند میشه میخواد شهر بسازه.من نمیدونم این شهر چی داره که همه میخوان شهر بسازن.بگید شاید ما هم یدونه ساختیم...
شهر برای اینه که همه یه جا جمع بشیم نه اینکه هر کی یه شهر بسازه و تنهایی بشینه توش...
تایید میشه:31:
میبینم که بروبچ تریبال هم دارن میان مثل اینکه زمان استیکی کردن تاپیک فرا رسیده:10:.
20 امتیاز !!!
می گن یه پاسارگادی ساختن بریم رو سرشون خراب شیم ؟؟؟
بچه ها ماموریت رو کامل انجام دادم و یه very good گرفتم ( افرین به خودم )
ولی نه پول سبزام اضافه شدش و نه پول سیاهام .
تا چند بار باید ماموریت انجام بدم ؟ چقدر پول باید جمع کنم تا بتونم بیام شهر شما؟
اینجا چت رومه یا کنفرانس؟
من همچین چیزی ندارم !!!! البته شاید چون اسکیل Aim من 1 هست هنوز اینو ندارم !
HoJJaT_007
26-09-2008, 22:21
لول یک هستم , برم دوئل؟
اون آخری پایین سمت راست رو جوری تنظیم کن که همش قرمز بشه.
اون دایره های بالا رو هم همش رو بذار بالا.روی دستا نذار.
*alimachal*
26-09-2008, 22:22
سلام هادی جان.
منم اومدم ببینم جریان چیه.
mstf666 هستم.
من هم عضو شدم:هل برین666
یوزرم اینه : Adam-Kosh
همه تریبال بازها هم که اومدن
یه شهر دیگه از برو ایرونی پیدا کردم که تو نقشه مستطیل بالایی مستطیل PASARGAD هست اسمش هم هست Persian Town چندتاشونو هم قبلاً تو erepublik ملاقات کردیم :
daryush
korosh
mohsenali
AmirAli
با سرچ جای شهرشون رو هم پیدا می کنید
aRThaS_08
من همچین چیزی ندارم !!!! البته شاید چون اسکیل Aim من 1 هست هنوز اینو ندارم !
باید بری توی منو ی duel سمت چپ صفحه
HoJJaT_007
اون طوری که آرتاس گفت تنظیم کردم , حالا چیکار کنم؟
کسی نمیگه چیجوری میتونم بیام شهر شما؟
مشکل این جا نیست !!! من اصلا همچین چیزی ندارم که بخوام تنظیم کنم !!!!!
aRThaS_08
26-09-2008, 22:23
عزیزم من این دوئل رو تموم کردم :27:
باید بری توی منو ی duel سمت چپ صفحه
اوه پیداش کردم !!!! LOL !!!!
aRThaS_08
26-09-2008, 22:24
اون طوری که آرتاس گفت تنظیم کردم , حالا چیکار کنم؟
اگه اولین دوئله اینکار رو نکن
همرو بزار بالا توی aim
و توی دومی هم همش دستا قرمز باشه
hadi_gamer
26-09-2008, 22:24
میبینم که روتنت هم اومده.جناب مدیر خوش اومدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی جناب مدیر هنوز پست نداده
HoJJaT_007
26-09-2008, 22:25
یعنی بالا همش سر , پایینم همش قرمز؟
مشکل این جا نیست !!! من اصلا همچین چیزی ندارم که بخوام تنظیم کنم !!!!!
کی گفته منوش هست که سمت چپ پایین توی قسمت duel
اصلا کوئستش رو گرفتی هنوز؟من وقتی گرفتمش اومد!
aRThaS_08
26-09-2008, 22:26
آره آره آره
همه تریبال بازها هم که اومدن
یه شهر دیگه از برو ایرونی پیدا کردم که تو نقشه مستطیل بالایی مستطیل PASARGAD هست اسمش هم هست Persian Town چندتاشونو هم قبلاً تو erepublik ملاقات کردیم :
daryush
korosh
mohsenali
AmirAli
با سرچ جای شهرشون رو هم پیدا می کنید
منکه برای اومدن به شهر 300 تا سکه میخوام !!
چیجوری پول در بیاورم؟
aRThaS_08
26-09-2008, 22:26
نه نه
فقط دستاش قرمز باشه
hadi_gamer
26-09-2008, 22:27
نه بابا همش قرمز باشه که تیر بهش میخوره.سبزها یعنی جاخالی و تیر بشه نمیخوره.قرمزها یعنی جایی که تیر بهش میخوره.
من همه اینا رو تنظیم کردم ! ولی توی ریپورت فقط دوئل قبلی رو نشون می ده چه طوری دوباره با اون طرف دوئل کنم ؟؟؟؟ راستی stufe چیه ؟؟؟؟ یه سوال دیگم هم اینه که چه طوری جونم زیاد میشه ؟
HoJJaT_007
26-09-2008, 22:28
نمیشه که
3 تاش باید سبز باشه
بابا انقدر سریع جلو نرین یکی هم به سوالات ما جواب بده :
روزی چند تا ماموریت میتونم انجام بدم؟
من هرکاریش کردم complete نشده بود که دیگه آخرش اینجوری تنظیم کردم درست شد:
هیچکی جواب نمیده ؟
1 _ چیجوری پول در بیاورم؟
2 _ روزی چند تا ماموریت میتونم انجام بدم؟
hadi_gamer
26-09-2008, 22:30
منکه برای اومدن به شهر 300 تا سکه میخوام !!
چیجوری پول در بیاورم؟
برای اومدن به شهر پول نمیخواد که.اون جایی که 300 تا ازت خواسته یعنی اونجا میتونی شهر جدید بزنی که باید 300 تا بدی تا یه شهر درست کنی.
برای اینکه شهرهای ساخته شده رو ببینی روی مینی مپ کلیک کن و برو به نقطه های قرمز.
hellbrain666
26-09-2008, 22:30
من این رو چطوری رد کنم؟
Target: Put on your grey rags.
هیچکی جواب نمیده ؟
1 _ چیجوری پول در بیاورم؟
2 _ روزی چند تا ماموریت میتونم انجام بدم؟
با کار کردن و انجام ماموریت ها پول در میاری!
ماموریت هم هرچی بخوای میتونی.
hadi_gamer
26-09-2008, 22:31
بابا انقدر سریع جلو نرین یکی هم به سوالات ما جواب بده :
روزی چند تا ماموریت میتونم انجام بدم؟
تا جایی که انرژی داری میتونی ماموریت انجام بدی.
HoJJaT_007
26-09-2008, 22:32
اقا کمکم کنید
اون پایینه رو چطوری تنظیم کنم ؟
سه تا باید سبز باشه
سر و آرنج ها سبز باشه ؟
درست شد !!! رفتم پهلوی طرف باهاش صحبت کردم دوباره با اون دوئل کردم و بردم !!!! (البته با سیستم وحید )!!!
اینجا که فقط یه قرمز هستش که فکر کنم فقط یه شهر بیدش . چیجوری اون شهر ایرانی و شهری که شما توش هستین رو پیدا کنم و واردش بشم؟
hadi_gamer
26-09-2008, 22:32
من این رو چطوری رد کنم؟
Target: Put on your grey rags.
برو تو inventory و لباس و کفشت رو بپوش.
اون پایینه رو چطوری تنظیم کنم ؟
صفحه 49 من عکسشو زدم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.