PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : The West ، شاهکاری دیگر از  InnoGames

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 [74] 75 76 77

C0OPeR
05-02-2012, 11:47
من الان لول9شدم و تمام اسکیل ها رو ریختم رو
leadership و charisma
الان 25 تا leadership دارم و تقریا تمام کارها واسم باز شده فقط یه چند تا مونده که اونا نیزا به fine motor skill به نظرتون برم لباسش رو بگیرم یا چند تا اسکیل بدم بهش؟؟
6 تا skill و 2 تا att دارم چیکارشون بکنم از الان بریزم رو دکس و fine motor یا نه؟؟

(نطر شخصی من) به هیچ وجه اسکیل واسه یه کار خاص یا یه کوئست خاص نده ... پول خرج کن لباسشو بخر

چجوریاست ؟

Sorena_777
05-02-2012, 11:59
اخه پول ندارم که لباس بخرم زیاد..
اه مگه ویتامین نگفت بزنم رو leadership و charisma ؟؟
نگو که اشتباه کردم که دیگه اصلا قید بازی رو میزنم :13:
الان با بقیه اش چی کار بکنم؟؟

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

میگم اسکیلی هست واسه این که شانس جنس پیدا کردنم زیاد بشه؟؟

C0OPeR
05-02-2012, 13:32
اخه پول ندارم که لباس بخرم زیاد..
اه مگه ویتامین نگفت بزنم رو leadership و charisma ؟؟
نگو که اشتباه کردم که دیگه اصلا قید بازی رو میزنم :13:
الان با بقیه اش چی کار بکنم؟؟

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:58 AM ----------

میگم اسکیلی هست واسه این که شانس جنس پیدا کردنم زیاد بشه؟؟

قرار نیستش که همه کارها + همه کوئستا رو بتونی بری ! این اسکیل هایی که گرفتی کارای خوبی برات باز میشه که حتی اگه نتونستی کوئست بری با اون کارا هم پول در بیاری هم تجربه بگیری . بنده لول 18 کار Construct manor-house برام باز شد هر 3-4 ساعت یه لول میگیرم اصلا کوئست هم نمیرم پولشم خوبه :31:

اومدی شهر یه آیتم بذار مارکت از امین پول گرفتم (همشو به باد دادم :27:) بهت میدم :46: (2000$ بیشتر نذاریا :31:)

crown 22
05-02-2012, 14:22
به نظر جالب میاد

Sorena_777
05-02-2012, 17:27
Construct manor-house چه اسکیل هایی میخواد؟؟
با fine motor skills بهتر کار میگیری یا با leadership؟

---------- Post added at 05:27 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------

اومدی شهر یه آیتم بذار مارکت از امین پول گرفتم (همشو به باد دادم ) بهت میدم (2000$ بیشتر نذاریا )

خیلی خیلی ممنون عزیز دل
فعلا که حرکت نکردم به سوی شهر.. شب میرسم اونجا احتمالا

C0OPeR
05-02-2012, 18:22
امین جان شرمنده ظهر من DC شدم ! همین الان وصل شد ... adsl مخاباته دیگه :41: با موبایل هم کار کردم اینقدر سرعت پایین بود لود نمیشد . شرمنده دیگه . الان هستم کاری چیزی داری دربست در خدمتم .

Construct manor-house چه اسکیل هایی میخواد؟؟
با fine motor skills بهتر کار میگیری یا با leadership؟

خیلی خیلی ممنون عزیز دل
فعلا که حرکت نکردم به سوی شهر.. شب میرسم اونجا احتمالا

همون leadership هه . همون چیزهایی که سعید گقت رو انجام بدی راحت لول آپ میکنی اسکیل دیگه هم خواستی بگیری از خودش بپرس ولی سرخود اسکیل نده :31:

قبل اینکه آیتم بذاری هماهنگ کن که چی میذاری تا بگیرم :46:

Sorena_777
05-02-2012, 18:31
ساعت 11 این طرفا هر هستم
اون موقع جنس رو میزارم
ممنون

C0OPeR
05-02-2012, 18:38
ساعت 11 این طرفا هر هستم
اون موقع جنس رو میزارم
ممنون

الان آیتم رو بذار من ساعت 11 میخرم ازت و بگو چی میذاریا .
من خودم هر چی دارم امین بهم داده :31:

amon47
05-02-2012, 21:02
سلام!!
یک سوال داشتم.
من میخوام فورت فایتر بشم ، یک سری میگن به خاطر آپدیت جدید دوئلر بهتره و بقیه میگن سولجر خوبه.میخواستم ببینم کدوم بهتره؟؟
اول بازی همه ی اسکیل ها رو بریزم رو لیدر شیپ و ات ها روی charisma ؟؟؟ بعد برم ری اسکیل کنم؟
دستتون درد نکنه:31:

vitamin2002
05-02-2012, 21:19
سلام!!
یک سوال داشتم.
من میخوام فورت فایتر بشم ، یک سری میگن به خاطر آپدیت جدید دوئلر بهتره و بقیه میگن سولجر خوبه.میخواستم ببینم کدوم بهتره؟؟
اول بازی همه ی اسکیل ها رو بریزم رو لیدر شیپ و ات ها روی charisma ؟؟؟ بعد برم ری اسکیل کنم؟
دستتون درد نکنه:31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:11::10:

Baltaza
05-02-2012, 21:33
اینجا چه خبر هااا ؟:دی
حوصله مون سر رفت چیکار کنیم

چاقال این لیچ جدیده آپلودباز چطوریه؟؟

amon47
05-02-2012, 22:05

:11::10:
آخه توی فروم خود بازی انقدر اعتراض به قوی بودن دوئلر تو فورت فایتینگ کردن میترسم شاید خصوصیات دوئلر رو عوض کنن ، به نظر شما اینجوری نمیشه؟؟
راستی راجع به اسکیل ها و ات های فورت فایتینگ هم یک راهمایی کوچیک بکنید ، ببخشیدا:31::46:

abtin5
05-02-2012, 22:23
میگم اگه یدونه رنکینگ واسه فورت فایتر ها هم بزارن بهتر نیست؟
اینجوری خیلی باحال تر میشه :)))

Sorena_777
06-02-2012, 00:58
من الان لول 11 شدم ولی هنوز تخصصی رو انتخاب نکردم
چیکار کنم اخر برم دوئلر یا سولجر؟؟
الان که دوئلر بهتره هم تو دوئل و هم تو فورت ولی تو اپدیت بعدی چی؟؟ممکنه که ضربه کشنده رو از دوئلر حذف کنن؟

C0OPeR
06-02-2012, 01:11
اینجا چه خبر هااا ؟:دی
حوصله مون سر رفت چیکار کنیم

چاقال این لیچ جدیده آپلودباز چطوریه؟؟

لیچر ایرانی بدرد نمیخوره بابا ! همیشه مشکل دارن من الان 3 تا اکانت لیچر دارم اگه 2 تا خراب باشن میرم سراغ سومی اینقدر که خدماتشون آشغاله ...

آقا این کوئسته که تو پست قبلی گفتم چطوریه ؟!

---------- Post added at 01:11 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

Wasteland (Lazy deputy?

amin_fixfox
06-02-2012, 01:40
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

کار خاصی لازم نیست انجام بدی اما باید هی بری اینطرف، اونطرف!
در مجموع حدود 2000 اینا EXP میده

----------------

اصلاح میگردد، به قسمت Lazy deputy توجه نکردم!
باید بری به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (توی همه سکتور ها هست) و کوئستش رو کامل کنی (لازم نیست کاری انجام بدی، accept و complete!) و بعد بری سراغ کلانتر و اون کوئستی که گیر کردی رو تکمیل کنی.

vitamin2002
06-02-2012, 05:50
من الان لول 11 شدم ولی هنوز تخصصی رو انتخاب نکردم
چیکار کنم اخر برم دوئلر یا سولجر؟؟
الان که دوئلر بهتره هم تو دوئل و هم تو فورت ولی تو اپدیت بعدی چی؟؟ممکنه که ضربه کشنده رو از دوئلر حذف کنن؟

والا CM سرور .net که یقین داده حذف نخواهد شد ...
کلا ویژگی های کاراکتر حذف نمی شه ! مثلا سال هاست که بر روری ویژگی tactic سرباز دعوا بود که حذفم نشد ( البته الان یکم تاثیرش کم شده )
ضمنا این ضربه کشنده که می گی شانسی هست برا اون حذف نمی شه ... برو دوئلر اگه می خواهی fort fighter باشی

C0OPeR
06-02-2012, 08:07
مشکل اینه وقتی میریم پیش اینی که عکسشو گذاشتی از شرایط قبول کردن کوئست باید کوئستی به نام farmer رو داشته باشی یا تموم کرده باشی . من این کوئستو پیدا نمیکنم !!

C0OPeR
06-02-2012, 08:19
خیلی جالبه ! میگه برای گرفتن این دو کوئست باید یکی رو از قبل داشته باشی و هر دو همنیاز هم هستن !! مخم چیزید :31:

Sorena_777
06-02-2012, 09:30
کسی همر داره؟؟
میگم من که دارم همه رو میریزم رو leaderhip اگر بخوام این کار رو تا لول 21 ادامه بدم حدود 60 تا اسکیل حرومش میکنم تا اون موقع بعد واسه ری اسکیل با یه 20k پول بدم
راستی بایدتا اون موقع بزنم فقط رو همین اسکیل؟؟بقیه نیاز نمیشن؟؟

amin_fixfox
06-02-2012, 13:43
خیلی جالبه ! میگه برای گرفتن این دو کوئست باید یکی رو از قبل داشته باشی و هر دو همنیاز هم هستن !! مخم چیزید :31:

آها حواسم نبود :31: از همون اول باید میرفتم tw-db

اول باید اون lazy deputy 2 رو اکسپت کنی، بعد بری فارمینگ (که محلش کنار همون deputy 2 هست) رو اکسپت کنی و انجام بدی و بعد بری deputy 2 رو تکمیل کنی.

من و10 این کوئست رو نصفه رفتم و بریسکو هنوز انجام ندادم.
از 3-4 ساعت دیگه بریسکو میرم اینو کامل کنم :31:

C0OPeR
06-02-2012, 13:55
من اصلا این یارو Farming میده رو تو مپ پیدا نمیکنم ! جای خاصی هستش ؟

amin_fixfox
06-02-2012, 14:46
کسی همر داره؟؟
میگم من که دارم همه رو میریزم رو leaderhip اگر بخوام این کار رو تا لول 21 ادامه بدم حدود 60 تا اسمیل حرومش میکنم تا اون موقع بعد واسه ری اسکیل با یه 20k پول بدم
راستی بایدتا اون موقع بزنم فقط رو همین اسکیل؟؟بقیه نیاز نمیشن؟؟
من من من! ندارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب آره!
من لول 89 هستم و همه اسکیل ها رو دادم به fine motor و مسلما در آینده باید ری اسکیل کنم. دیگه خودت حساب کن چقدر باید پول خرج کنم...
تا اونموقع باید پول جمع کنی و البته اگه ارز ارزون شد یکم پرمیوم هم کارت رو راحت تر میکنه.

قبلا علی گفت: نیازی نیست همه کار ها رو باز کنی (اصلا ممکن هم نیست!) و نیازی نیست همه کوئست ها رو همون موقع رد کنی.
فعلا pure leadership میشی که کارهای خیلی خوبی رو برات باز میکنه. (اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bs%2F%3Ffilter%3Dskill%26skill%3Dleadership)کار هایی که با لیدرشیپ میتونی انجام بدی رو نشون داده.) ضمنا att ها رو هم میدی به کاریزما و لباس هم میخری که چند تا کار دیگه هم باز میشه.

با این کارها پول جمع میکنی، تجربه خوبی میگیری (مثلا در آینده teach رو داری که خیلی خوب تجربه میده) و خب کارهایی هم هست که آیتم های خوبی میدن.
کوئست هایی که تونستی رو رد میکنی و اونایی که نشد هم میزاری برای بعد.

--------------------

خب سعید بدون شک بهترین بازیکن وست هست. وقتی به لول 120 رسید، نفرهای اول وردهای دیگه هنوز 115 اینا بودن! پس به اندازه کافی اطلاعات داره.

اما من هنوز فکر میکنم HP بیشتر و افزایش لیدرشیپ توی فورت بهتر از کریتیکال هیت هست. البته اگه اسکیل ها رو بدی به HP و لیدرشیپ!
بارها شده که یه فورت رو بخاطر HP خیلی بالای طرف مقابل باختیم.

یه نکته ظریف:31: هم هست که البته تجربه شخصی من با شرکت در فورت 3 تا ورد هست.
شاید الآن متوجه نشی چون هنوز فورت نرفتی، ولی بهرحال میگم شاید دوستان متذکر بشن که اتفاقی بوده.

این فورت هست:

توی هر سه وردی که من فورت رفتم، حالت معمول مهاجم ها، حمله از سمت راست بوده (خب این قسمتش رو میگم شاید اتفاقی بوده!). حالا یا سعی میکنن همون سمت راست بمونن و یا سعی میکنن برن اون بالا و از دیوار بالایی وارد بشن.

همونطور که میبینی، 4 گوشه هر فورت یه مربع هست که 9 تا بازیکن جا داره و مدافع ها سعی میکنن از اونجا شروع کنن! به این ها میگن tower. برج ها امتیاز خاصی رو به هر کلاس میدن. برج کارگر ها پایین سمت راست، برج دوئلر ها بالا سمت راست، برج ادونچر ها بالا سمت چپ و برج سرباز ها پایین سمت چپ هست.
خب همونطور که معلومه چه مهاجم ها بین دو برج سمت راست بمونن و چه برن بین دو برج بالا، بهرحال برج دوئلر ها اولین هدفشونه.

خب به همین دلیل من اگه دوئلر باشم قید امتیاز اضافه برج دوئلر ها رو میزنم و میزارم آفلاین ها اونجا باشن!

در حالی که معمولا کسایی که توی برج سربازها هستن اوایل کار از مرکز جنگ دورن و حتی اگه مهاجم ها از سمت چپ حمله کردن، بخاطر HP اضافه فرصت دارن تا چند راند بمونن و اگه جونشون خیلی کم شد جاشون رو با یکی عوض کنن!

خب البته توی لول های پایین کلا فکر فورت رو از سرت بیرون کن و توی لول 60 اینا هم زیاد نمیزارن توی tower باشی. همینجور کلی گفتم!

من اصلا این یارو Farming میده رو تو مپ پیدا نمیکنم ! جای خاصی هستش ؟همیشه کنار همون deputy 2 هست.
مطمئن شو که deputy 2 رو اکسپت کردی و یه بار صفحه رو ریلود کن.

این هم بد نیست:
برو به tw-db.info، اون پایین توی Quest giver locator از منو Flint Westwood رو انتخاب کن و توی نقشه روی نقطه ای که توی سکتور تو هست کلیک کن. کدی که میده رو توی مرورگر paste کن. دقیقا تو رو میبره به محل اون یارو.

یا

برو به tw-db.info، اون پایین توی Quest giver locator از منو Flint Westwood رو انتخاب کن و روی دکمه quest کلیک کن. از منوی پایینی (westland (faming رو انتخاب کن و کدی که میده رو توی مرورگر paste کن. صفحه کوئست رو باز میکنه

Sorena_777
06-02-2012, 15:27
من تا حالا که تخصصی انتخاب نکردم..
وایسادم که مطمعن بشم بعد میرم تخصص میگیرم
میگم این کارگر و ادونچر دقیقا به چه کاری میان؟؟چه مزیت هایی داره و همچنین مشکلاتشون؟؟

amin_fixfox
06-02-2012, 15:49
من تا حالا که تخصصی انتخاب نکردم..
وایسادم که مطمعن بشم بعد میرم تخصص میگیرم
میگم این کارگر و ادونچر دقیقا به چه کاری میان؟؟چه مزیت هایی داره و همچنین مشکلاتشون؟؟
:|

اما مشکلات.

ادونچر: توی نگاه اول قابلیت هاش خیلی جالب به نظر میان، اما واقعیت اینه که زیاد به درد نمیخوره!
- لول 1 و 2 هتل فقط برای یه ماه شروع بازی خوبه. بعدش یا عضو یه شهر میشی که دیگه همه لول های هتل مجانیه و اگه اتحادتون فورت داشته باشه میری توی فورت میخوابی، یا اگه عضو شهر نباشی دیگه لول 1 و 2 هتل برات کم هست. من مدت زیادی توی بریسکو شهر نداشتم ولی 250 تا میدادم میرفتم لول 5 میخوابیدم.
- 10% شانس پیدا کردن پروداکت که اصلا مهم نیست! 10% شانس پیدا کردن آیتم هم... خب من توی بریسکو ادونچر هستم و توی و10 سرباز. و توی هر دو ورد هم pure fine motor هستم. واقعا هیچ شانس اضافه ای توی بریسکو نداشتم تا حالا!
- شانس صدمه دیدن موقع کار هم؛ کی اهمیت میده؟ خیلی کم پیش میاد که مثل آرش موقع کار یهو 841 HP از دست بدی! (ضمنا آرش ادونچر هست!!!!)

کارگر: خب کارگرها وقتی ورد شروع میشه عالی هستن. بخاطر رعایت جوانمردی و اینا خیلی کم باهاشون دوئل میشه، همه شهرها برای ساختن ساختمون ها بهشون نیاز دارن و اینا.
ولی وقتی ساخت ساختمون ها تمام شد، کارگر میمونه و 3 ویژگی از 4 تا (انگیزه ساخت ساختمون دیگه به درد نمیخوره) و یه عالمه اسکیل construction که دیر یا زود باید ری اسکیل کنه.
حدود یه سال از شروع ورد که بگذره هم دیگه ملت به راحتی باهاش دوئل میکنن.

Sorena_777
06-02-2012, 15:54
پس دیگه دور این دو رو خط میکشم
میگم این leadership به غیر از این که یه اسکیل هست مثل بقیه دقیقا چیکار میکنه؟؟همین که میگن تو فورت 25% میده خب این به چه کاری میاد؟
من تنها چیزی که ممکنه وسوسه ام بکنه از کلاس سولجر گرفتن اسلحه های سه لول بالاتر هستش بفیه اش زیاد به چشمم نمیاد

amin_fixfox
06-02-2012, 16:03
میگم این leadership به غیر از این که یه اسکیل هست مثل بقیه دقیقا چیکار میکنه؟؟همین که میگن تو فورت 25% میده خب این به چه کاری میاد؟
من تنها چیزی که ممکنه وسوسه ام بکنه از کاس سولجر کرفتن اسلحه های سه لول بالاتر هستش بفیه اش زیاد به چشمم نمیاد
توی فورت، این اسکیل ها تاثیر دارن:
aim , dodge , leadership
+
stamina (فقط برای حمله به فورت حریف) و hiding (فقط برای دفاع از فورت اتحاد)
+
health point (که قدرت جنگ توی فورت رو زیاد نمیکنه، اما باعث میشه جون بیشتری داشته باشی و دیرتر بمیری!)

بین این اسکیل ها، ضریب leadership و stamina و hiding دوبرابر بقیه هست. یعنی آیم فقط برای شلیک کردنه، داج برای جاخالی دادن اما لیدرشیپ، استمینا و هاید هم قدرت هجومی رو زیاد میکنن و هم قدرت دفاعی رو.

از بین این سه اسکیل که ضریبشون 2 هست، لیدرشیپ اهمیت بیشتری داره چون هم برای حمله کردن به فورت اتحاد حریف کارایی داره و هم برای دفاع از فورت خودی.

------------------

اگه فقط همون وسوسه ـت میکنه، برو دوئلر :31:

Sorena_777
06-02-2012, 16:46
ممنون hc توضیحات امین جان
زدم دوئلر رفت پی کارش دیگه از شرش راحت شدم
میگم به نظرت تا لول چند باید وایسم واسه ری اسکیل؟؟

C0OPeR
06-02-2012, 17:32
به نظر من هم توی فورت hp + leadership + aim حرف اول رو میزنه بقیشو با لباس هم میشه جور کرد .
سرباز با پرمیوم بنطرم فورت فایتر بهتریه بخاطر hp و اسلحه 6 لول بالاتر

_______
امین کجا رفتیو ؟ :دی

Sorena_777
06-02-2012, 17:40
اسلحه 6 لول بالاتر
فکر کردم 3 تا بود

amin_fixfox
06-02-2012, 17:44
پرمیوم character bonus رو که فعال کنی میشه 6 تا!

من که هستم!

C0OPeR
06-02-2012, 17:45
فکر کردم 3 تا بود

با پرمیوم میشه 6 لول hp هم با پرمیوم +10 میشه:31:

C0OPeR
06-02-2012, 17:56
امین چیزایی که مینویسی رو میبینم ولی مثل اینکه wispher های منو نمیبینی !! یه با relog کن یا با یه مرورگر دیگه بیا
یا اینکه تلگرامتو بخون

One Minute
06-02-2012, 18:15
امین چیزایی که مینویسی رو میبینم ولی مثل اینکه wispher های منو نمیبینی !! یه با relog کن یا با یه مرورگر دیگه بیا
یا اینکه تلگرامتو بخون

تلگراف نبود؟ :دى

Baltaza
06-02-2012, 18:21
به ببین کی اومده :دی؟

C0OPeR
06-02-2012, 19:19
تلگراف نبود؟ :دى
تلگراف مال روستایی هاست ما بچه شهریم (از اون سوسولا) میگیم تلگرام :31:
ممد چه خبر ؟

به ببین کی اومده :دی؟
خدا وکیلی تا وقتی بود شادی تو فروم بود از وقتی کثافت گذاشته رفته حالا نمیدونم چرا بن شد ولی شادی رو هم با خودش برد :27:

C0OPeR
06-02-2012, 20:44
خودمونیما این مارکت چیزیده به بازی :دی هر چی که فکرشو بکنی توش پیدا میشه ...
واسه یه اسلحه که باید یه سری کوئست عجیب غریب میرفتی یا یه آیتم ست که بیچاره میشدی تا از شانس توی کار پیدا کنی الان توی مارکت به مقدار کافی موجوده .! حتی اونایی که مایه دارن دیگه لازم نیست کوئست برن آیتماشو میخرن حتی مسیر رسیدن به مقصد رو هم میشه با پول کوتاه کرد !!! کنار هر دکمه و آیتم تو بازی این علامت طلا روی اعصابه :27:

مخالف این نیستم پرمیوم نباشه . من توی ورد 13-14 بود یادم نیست با پرمیوم بازی کردم لول 45 بودم رنک فک کنم 30 هم رسیدم ولی بدلیل مشغله کاری ول کردم . الان خیلی بازی سریع شده یه دقیقه آنلاین نباشی 80 نفر از روت رد میشن :31:

اوضاع دوئل چطوره ؟ با اینهمه شغل های جدید و مسائل مربوط به فورت الان شهرها با هم جنگ هم میکنن ؟ دوئلرها بریزن سر هم ؟ کارگرا رو جر بدن ؟ به نو/امیس تعر/ض کنن ؟ :27:

vitamin2002
06-02-2012, 21:06
آقا کسی یک جای معتبر می شناسه برا خرید اکانت اینترنتی برای یورو یا دلار ؟ که ارزون بده و معتبر هم باشه این paybycashu خیلی گرون می ده !

One Minute
06-02-2012, 22:39
تلگراف مال روستایی هاست ما بچه شهریم (از اون سوسولا) میگیم تلگرام :31:
ممد چه خبر ؟

خدا وکیلی تا وقتی بود شادی تو فروم بود از وقتی کثافت گذاشته رفته حالا نمیدونم چرا بن شد ولی شادی رو هم با خودش برد :27:

بابا باكلاس :دى
هيچى على جون، داريم مثل بنز ميخونيم تا بلكه شريف يا اميركبير قبول بشيم، وگرنه بابام بهم پول نميده :دى
امروز هم شيمى تستى داشتيم، پدرسگ سوال هارو ميره از كتاب مولتيمر مياره! كتابى كه تو دانشگاه تدريس ميشه! اونوقت ما بايد اينارو حل كنيم :دى ، 11 تا تست بود فقط 7تارو زدم (شكلك افسرده)
بن شدنم هم يادم نيس به خاطر چى بود! اما هرچى بود خوب بود! باعث شد بشينيم درس بخونيم :دى

پ ن: آرش چه عجب از اون لفظ ناپسند استفاده نكردى، تو كه پسر خوبى هستى چرا انقدر ميخواى وانمود كنى بدى؟ :دى

Baltaza
06-02-2012, 22:53
گی بخوار تره کی خوانه شریف را هاده خوانی بوری وهن دل گی خواری؟
سوژه بییری هنیشی تند تند جـق بزنی؟:دی
جقول : ))

Baltaza
06-02-2012, 23:32
علی برا بچه ها ترجمه نمیکنیااا :دی

One Minute
07-02-2012, 01:04
سوژه بییری هنیشی تند تند جـق بزنی؟:دی

هرچيزى امكان پذيره آرش جان

موفق باشى

Sorena_777
07-02-2012, 03:04
از برو بکس کسی turkey ,Union flag نداره؟؟
اینایی که تو مارکت هستن خیلی گرونن:13:

C0OPeR
07-02-2012, 09:11
بابا باكلاس :دى
هيچى على جون، داريم مثل بنز ميخونيم تا بلكه شريف يا اميركبير قبول بشيم، وگرنه بابام بهم پول نميده :دى
امروز هم شيمى تستى داشتيم، پدرسگ سوال هارو ميره از كتاب مولتيمر مياره! كتابى كه تو دانشگاه تدريس ميشه! اونوقت ما بايد اينارو حل كنيم :دى ، 11 تا تست بود فقط 7تارو زدم (شكلك افسرده)
بن شدنم هم يادم نيس به خاطر چى بود! اما هرچى بود خوب بود! باعث شد بشينيم درس بخونيم :دى

پ ن: آرش چه عجب از اون لفظ ناپسند استفاده نكردى، تو كه پسر خوبى هستى چرا انقدر ميخواى وانمود كنى بدى؟ :دى
آفرین این اینترنت نون و آب نمیشه . برو درستو بخون ایشالا به جایی برسی حالا شریف نشد غیر انتفاعی , پیام نور , سما و ... مهم مدرکه مهم نیست از کجا میگیریش :46:

سوژه بییری هنیشی تند تند جـق بزنی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دهنت سرویس آرش تا یه ساعت داشتم میخندیدم :40::27:
آرش ته خادشه ناراحت نکان
شریف بی شریف شریف موسه خوره بی این سر هنیش مکه دیاره :31::31:

R O O T
07-02-2012, 13:10
اینا رو تازه تو صفحه وست تو فیسبوق گذاشتن . احتمالا در اپدیتهای بعدی نقشه بازی تغییر خواهد کرد !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3163_n.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3064_o.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 12736_n.jpg

C0OPeR
07-02-2012, 14:00
اگه بتونن دریاچه هم به نقشه اضافه کنن خیلی جالب میشه مثلا باید با کشتی سفر کنی :31:
dark wings کجای گرگانی ؟ منم گرگانیم برار :27:

Baltaza
07-02-2012, 14:48
دیروز تو صفحه وست دیدم خوشم نیومد نذاشتم اینجا :دی خخخخخ

R O O T
07-02-2012, 15:18
اگه بتونن دریاچه هم به نقشه اضافه کنن خیلی جالب میشه مثلا باید با کشتی سفر کنی :31:
dark wings کجای گرگانی ؟ منم گرگانیم برار :27:

غرب وحشی و دریاچه :31:

ایول . ما پایین شهر هستیم : دی .

C0OPeR
07-02-2012, 15:44
غرب وحشی و دریاچه :31:

ایول . ما پایین شهر هستیم : دی .

این فیلم های وسترن رو نبین همش توی بیابونه کلی دریاچه داره آمریکا ! فقط توی همون ایالت تگزاس 5 تا دریاچه هستش . تو این فیلم سرخپوستی ها دریاچه ها رو نشون میدن :31:

گرگان که بالا پایین نداره . ما فرهنگ شهر میشینیم :46:

Sorena_777
07-02-2012, 17:14
کسی این سه ایتم رو نداره؟؟من تمام کوئست هام همین سه تا هستن :11:
union flag
2 تا turkey

---------- Post added at 05:14 PM ---------- Previous post was at 05:09 PM ----------

اگر تو اپ جدید بشه که تو ورلد همین جوری بچرخی خیلی خوب میشه
الان فقط میشه رو کار یا شهر زد تا بری به اون قسمت از نقشه ولی اگر همین جوری بتونی خودت هر جا بخوای بری بهتره به نظر من
.................
و یه چیزی که خیلی بهش فکر میکردم این بود که مثلا بشه دوئل رو دو قسمت بکنن یکی دوئل با سلاح سرد یکی هم با سلاح گرم ..اخه واقعا دارم نگاه میکنم چطوری یارو که شمشیر داره داره با کسی که تفنگ داره دوئل میزنه مگه DMC یا NINJA GAIDEN هستش؟؟

vitamin2002
07-02-2012, 21:04
بلاخره bones axe را هم گرفتم ! به طرف 5 تا سلاحم را قرضی دادم تا colector saber و colector revolver را بگیره در عوضش این سلاح را به 150 هزار دلار فروخت !

الان فقط billys peacemaker مونده :31:

C0OPeR
07-02-2012, 22:29
تبریک :46:
یه ساعت طول کشید فقط آیتما لود شه :31:

چطوری میشه فهمید برای داشتن یه آیتم از ست collector کدوم آیتما رو قبلا داشتی که دوباره نخری

amin_fixfox
07-02-2012, 22:36
از منوی سمت چپ:
achievements => items => collections

Sorena_777
08-02-2012, 00:03
کسی دو تا Turkey نداره؟؟

amin_fixfox
08-02-2012, 00:19
کسی دو تا Turkey نداره؟؟
1- خب حتما نداریم دیگه :31:
2- شونصد بار؛ نگران کوئست نباش. فرار نمی کنن!
3- زدم برا hunting turkey. یه چند ساعت صبر کن پیدا کردم خبر میدم:46:

Sorena_777
08-02-2012, 00:23
اخه من سه تا کوست دارم دو تاش میگه ترکی یکیش میگه پرچم:18::31:
دستت طلا نمیخواد تو زحمت بیافتی
گفتم اگر کسی تو باکسش داشته باشه خوبه اگر نه که هیچ

amin_fixfox
08-02-2012, 00:29
آهان اون کوئست "heading to نمی دونم چی" رو رد کن خوبه:31:
نه بابا زحمت چیه کلا این ورد رو همینجور الکی میام تا چند روز دیگه حذف میکنم کارکتر رو

Sorena_777
08-02-2012, 00:33
چرا پ؟؟
خب اگر داشتی میرفتی هر چه قدر تونستی برام پول جور کنی ممنونت میشم عزیز دل :31::46:

amin_fixfox
08-02-2012, 00:37
چرا پ؟؟
خب اگر داشتی میرفتی هر چه قدر تونستی برام پول جور کنی ممنونت میشم عزیز دل :31::46:
علی در مورد یه ست میگفت اول بازی میدن و خیلی خوبه و اینا. کوئستش همینه!

یه مقداری رو دادم به علی، شاید بتونم توی این مدت 5-6 کلیو بهت بدم:46:

Sorena_777
08-02-2012, 00:39
خیلی خیلی ممنون
اره دارم ستش رو نکمیل میکنم
فقط یه اسلحه و کفشش مونده

Sorena_777
08-02-2012, 01:46
خب بالاخره یه دونه پرچم گیر اوردم
کوئستم رد شد
ولی الان این چهار تا رو میخوام ....کسی داره؟؟
Fool's gold 0/1
Berries 0/3
Hammer 0/1
Turkey 0/2
؟؟؟
اقا هر کس هر کدومش رو داره بگه ممنون میشم
به عیر از پولش واسه هر کدومشون بایستی چند ساعتی برم این ور اون تا بدستشون بیارم

C0OPeR
08-02-2012, 07:48
یا بیخیال کوئست شو یا بیخیال آیتم کوئست :31: چرا ؟
چون معمولا آیتم کوئست ها از کارهای سطح پایین یا از کارهایی با درصد شانس خیلی کم بدست میاد که در اینصورت یا کسی انجام نمیده یا اگر انجام میده وقتی به اندازه مورد نظر جمع کرد دیگه انجام نمیده . واسه همینه که آیتم کوئستا تو مارکت اینقدر گرونن و خیلی کم ...

اینجا رو نگاه بنداز ببین کدوم کوئستا ارزش دارن انجام بده بقیه رو بیخیال شو چون از بازی عقب میفتی

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sorena_777
08-02-2012, 08:21
میگم علی جان شما هیچ جنسی نداری که به درد خودت نخوره ولی به کار من بیاد؟؟مثل لباسی کفشی چیزی....
یا از اون ست اول بازی کفش و سلاحش رو نداری؟؟
اگرم نه که میتونی بهم یه چند تا لباس و کمربند و کلاه از این جور چیزا که به واس من خوب باشه معرفی بکنی که برم بگیرم؟؟
بابا مگه میشه بیخیال کوئست شد؟:31:

Sorena_777
08-02-2012, 15:00
اه خدای من بالاخره این ماموریت hiding تموم شد الا ست لباسم کامل شد
و راحت همه کار ها واسم باز شد:8:
الان دیگه همه رو خودم میتونم برم بگیرم :8:

C0OPeR
08-02-2012, 18:14
میگم علی جان شما هیچ جنسی نداری که به درد خودت نخوره ولی به کار من بیاد؟؟مثل لباسی کفشی چیزی....
یا از اون ست اول بازی کفش و سلاحش رو نداری؟؟
اگرم نه که میتونی بهم یه چند تا لباس و کمربند و کلاه از این جور چیزا که به واس من خوب باشه معرفی بکنی که برم بگیرم؟؟
بابا مگه میشه بیخیال کوئست شد؟:31:

بله میشه بیخیال کوئست شد ! کوئست رو در سه حالت باید انجام داد
1- در اعضای انجام کوئست اسکیل بهت بده
2- تجربه , پول , آیتم ,لباس یا اسلحه خیلی خوبی بده
3- پیش نیاز باز شدن یه سری ماموریت یا کار باشه

در غیر اینصورت چیزی جز وقت هدر کردن نیستش ! تازه خیلی ها اگر براشون پول و آیتم هم داشته باشه ولی تجربه نداشته باشه نمیرن ...

من هم مثل تو pure leadership هستم اکثر آیتم ها مثل همیم چیزی که بدرد من نخوره مطمئناً بدرد تو هم نمیخوره و بلعکس ! با اینجال امین کلی بهم آیتم داده رفتم تو بازی چک میکنم ببینم چی واست خوبه بهت میدم :46:

پولاتو جمع کن واسه ست جنتلمن الکی خرج نکنی :31:

Sorena_777
08-02-2012, 19:00
میگم علی جون ما تا کی باید pure leadership باشیم؟؟
چه لولی باید riskill بکنیم؟
ست جنتلمن رو کی میشه گرفت ؟؟

با اینجال امین کلی بهم آیتم داده رفتم تو بازی چک میکنم ببینم چی واست خوبه بهت میدم
ممنون
منتظرم
راستی برم الان لباس بگیرم یا فعلا با همین ست لول اپ بکنم؟؟
الان 17 شدم تا فردا 18 یا 19 میشم
.....................
این وضیعیت منه ..بقیه اش رو چیکار بکنم؟

C0OPeR
08-02-2012, 19:54
میگم علی جون ما تا کی باید pure leadership باشیم؟؟
چه لولی باید riskill بکنیم؟
ست جنتلمن رو کی میشه گرفت ؟؟

ممنون
منتظرم
راستی برم الان لباس بگیرم یا فعلا با همین ست لول اپ بکنم؟؟
الان 17 شدم تا فردا 18 یا 19 میشم
.....................
این وضیعیت منه ..بقیه اش رو چیکار بکنم؟

ست جنتلمن

3 تا از آیتما تا لول 27 میشه خرید (لول 1 و 25 و 27) بقیه لول 40 به بعده

تا لول 27 باید 11200$ پول داشته باشی واسه این سه تا آیتم اگه بیشتر از این در میاری میتونی لباسای دیگه بخری ولی اگه کمتر پول داری ذخیره کن .

اسکیل و ری اسکیل رو سعید و امین میدونن من بیل میرم :31:

C0OPeR
08-02-2012, 20:03
راستی ادریس ساعت 11 الی 12 توی شهر باش یه چندتا لباس لیدرشیپ دار درست حسابی بهت بدم
(از سهم الارث مرحومه امین ! خدا بیامرز :31:)

Sorena_777
08-02-2012, 20:09
دستت طلا:46:
چشم 11 اونجام:8:
راستی باید کدوم کار ها رو برم که بیشتر بهم تجربه میدن ؟؟
الان که تا 50 xp بیشتر برام باز نشده شاید بعد از این که لباسا رو ازت گرفتم بقیه اش هم باز شد:8:

amin_fixfox
08-02-2012, 20:10
هنوز اینا رو دارم خواستین بگین

Sorena_777
08-02-2012, 20:33
میگم از اینایی که داری کدومش به کار من میاد؟؟
از اون پروداکت هایی که داری کدوماشون رو تو ماموریت های پیش روم نیاز دارم؟؟

amin_fixfox
08-02-2012, 21:25
میگم از اینایی که داری کدومش به کار من میاد؟؟
از اون پروداکت هایی که داری کدوماشون رو تو ماموریت های پیش روم نیاز دارم؟؟
blue bandana و black headband و green indian necklace و semi-precious stones و warm meal و piece of note p.2 و song book و map و ticket train (مطمئن نیستم!) و Lasso و cigars و salmon رو برای کوئست لازم خواهی داشت! شاید از اینها چیزای دیگه هم باشن که من یادم نمیاد.

لباس هایی هم که به کارت میان:
yellow clothing لیدرشیپ میده
اگه خواستی لول پایین بری فورت red clothing و green clothing خوبن
red checkered shirt ویگور داره. شاید بتونه کاری رو باز کنه.
برای دوئل لباس های بهتری هست؛ اما blueوgreen poncho برای لول های پایین شاید خوب باشه
brown bowler hat بد نیست
brown bow برای دوئل بد نیست
grey bow tie ممکنه کاری رو باز کنه چون construction خوبی میده
black shorts لیدرشیپ داره یه مقدار!
Figaro's razor blade علاوه بر اینکه اسکیل میده؛ آیتم نورانی هست. شاید حتی تا لول 50-60 اینا شانس اینو نداشته اشی که از طریق کار پیدا کنی.
اون instructionها هم اگه craft رو blacksmith انتخاب کنی به درد میخوره. خصوصا که creat a bayonet رو هم دارم!

+

اگه میخوای بازی رو ادامه بدی (یعنی 1-2 سال)؛ به لول های بالا که رسیدی یه ست هست به اسم collector's set. برای به دست آوردن این ست باید اکثر آیتم های موجود در بازی رو داشته باشی. مثلا برای گرفتن لباس collector's؛ باید همه ragها - ponchoها - clothingها - shirtها - checkered shirtها - waistcoatها - cotton jacketها - dress coatها - leather jacket ها - coatها رو داشته باشی.
(البته لازم نیست همه رو همزمان داشته باشی. فقط کافیه هر کدوم از اینها یه بار بیاد توی اینونتوری. پس میتونی هر کدوم رو که نداری قرض بگیری ولی به هر حال اگه همه مال خودت باشن حالش بیشتره!)

برای همین توصیه میکنم از همین حالا شروع کن به جمع کردن هر چیزی که به دستت میرسه! تا وقتی رسیدی به لول بالا مجبور نشی کلی پول رو یهو خرج کنی.

منظورم اینه که من که پولت رو پس میدم؛ پس همش رو بخر:31:

Baltaza
08-02-2012, 21:26
ورلد بتا هم با این واحد پولی جدید آپدیت شد

Sorena_777
08-02-2012, 21:31
خب پس اینا رو سر فرصت از امشب یا فردا صبح بهم بده لطفا
ممنونت میشم:11:
اون مورد هم یادت نره :31:
پیگیر باش:31:

One Minute
08-02-2012, 22:27
راستی ادریس ساعت 11 الی 12 توی شهر باش یه چندتا لباس لیدرشیپ دار درست حسابی بهت بدم
(از سهم الارث مرحومه امین ! خدا بیامرز :31:)

ياد حضرت على افتادم كه 11 - 12 شب ميرفت دم در خونه مردم بهشون لباس ميداد :-D

amon47
08-02-2012, 22:48
1000 دلار دیگه بگیرم میتونم black tie بگیرم:27:فردا فقط کار با پول بالا میکنم.

Sorena_777
09-02-2012, 07:02
پسر این feed the animals عجب چیزیه:8:
دارم همین جور باهاش لول اپ میکنم از 120 xp شروع شد به دادن الان 100 تا میده فکر کنم تا لول 25 فقط همین رو برم

C0OPeR
09-02-2012, 07:47
پسر این feed the animals عجب چیزیه:8:
دارم همین جور باهاش لول اپ میکنم از 120 xp شروع شد به دادن الان 100 تا میده فکر کنم تا لول 25 فقط همین رو برم
یه کار رو مدام پشت هم انجام نده motivation میاد پایین هم تجربه کمتر میگیری هم پول هم آیتم و...

Sorena_777
09-02-2012, 08:04
رفتم تو سایت بازی
و یه حساب کردم که تا همین الان واسه ری اسکیل چه قدر بایستی خرج بکنم:
18 تا کریسما : 12150
58 تا لیدرشیپ :19430
کلا میشه :31580 :18::18::18:
یعنی واقعا ادم به ..... میره واسه ری اسکیل :13:
من که دیگه فکر کنم از الان همه رو میدم به دکس و داج و ایم و شوتینگ
تا 5 لول دیگه هم میرم واسه ری اسکیل.........:8:
اون دو صفحه ای که قبلا برام گذاشته بودین که مربوط شغل های دوئلر و شغل های یه اسکیل خاص رو میتونید دوباره برام بزارید؟؟

Sorena_777
09-02-2012, 13:03
خب من الان لول 20 شدم
کرفت رو جی کارش بکنم؟؟
اصلا چی هست و به چه کاری میاد و کدومشون بهتره؟
تا جایی که یه ذره قهمیدم از خوندشون فکر کنم سومی بهتر
............
الان رفتم پست امین رو تو صفحه 1811 رو خوندم..
ولی نگفته که Blacksmith دقیقا چیکار میکنه؟؟
و اینکه بین Blacksmith و Tonic peddler کدومشون بهتره به نظرتون؟

amin_fixfox
09-02-2012, 13:53
رفتم تو سایت بازی
و یه حساب کردم که تا همین الان واسه ری اسکیل چه قدر بایستی خرج بکنم:
18 تا کریسما : 12150
58 تا لیدرشیپ :19430
کلا میشه :31580 :18::18::18:
زندگی خرج داره دیگه...:31:
به نظرم بهترین راه برای ری اسکیل خرید پرمیوم هست. با کمترین مقدارش (5 یورو)، می تونی 11 بار پول ری اسکیل رو ریست کنی.
مثلا من الآن برای ری اسکیل باید 775350 تا بدم. اما اگه با پرمیوم، پولش رو ریست کنم میشه 98350 تا. یعنی حدود یک هفتم.
نه یک هشتم:31:
و این مقدار پول رو میشه کمتر یه ماه با کار کردن به دست آورد. یا اگه خیلی عجله داشته باشم میشه با فروختن بعضی از آیتم هام بگیرم.

من که دیگه فکر کنم از الان همه رو میدم به دکس و داج و ایم و شوتینگ
تا 5 لول دیگه هم میرم واسه ری اسکیل.........:8: بهرحال هر جور راحتی! اکانت توئه و تو باید تصمیم بگیری...

اون دو صفحه ای که قبلا برام گذاشته بودین که مربوط شغل های دوئلر و شغل های یه اسکیل خاص رو میتونید دوباره برام بزارید؟؟ یه قابلیت اون پایین انجمن هست که میتونه بره صفحات قبل و پست هایی که قبلا داده شده رو دید! :31: واقعا چیز عجیبیه... :27:

خب من الان لول 20 شدم
کرفت رو جی کارش بکنم؟؟
اصلا چی هست و به چه کاری میاد و کدومشون بهتره؟
تا جایی که یه ذره قهمیدم از خوندشون فکر کنم سومی بهتر
............
الان رفتم پست امین رو تو صفحه 1811 رو خوندم..
ولی نگفته که Blacksmith دقیقا چیکار میکنه؟؟
و اینکه بین Blacksmith و Tonic peddler کدومشون بهتره به نظرتون؟
محصولات blacksmith دمیج اسلحه ها رو بالا میبره و خصوصیات دفاعی و هجومی فورت رو زیاد میکنه و اینا.

خوب بودنشون کاملا بستگی به این داره که بیشتر چکار میکنی. مثلا من field cook رو انتخاب کردم، در حالی که بیشتر میرم فورت و حالا مجبورم bayonet رو به قیمت زیادی از blacksmithها بخرم:41:

C0OPeR
10-02-2012, 09:43
این quest giver locator تو tw-info واسه من کار نمیکنه !

Sorena_777
10-02-2012, 09:45
من واسه کرفت Blacksmith رو گرفتم
ولی فکر کنم اشتباه کردم باید Tonic peddler رو انتخاب میکردم:13:

f.majidi
10-02-2012, 19:27
سلام دوستان....
به احتمال زیاد من سرور وست رو برای ایران میخرم اگه قیمت خوبی پیشنهاد بدن....
گفتن تاپیک بزن(احتمالا برای این که بدونن چند تا ایرانی تو بازی هست) اگه خواستین به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید و درخواست خودتونو برای سرور ایرانی با زبان فارسی بدید.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

C0OPeR
10-02-2012, 19:34
سلام دوستان....
به احتمال زیاد من سرور وست رو برای ایران میخرم اگه قیمت خوبی پیشنهاد بدن....
گفتن تاپیک بزن(احتمالا برای این که بدونن چند تا ایرانی تو بازی هست) اگخ خواستین به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید و درخوایت خودتونو برای سرور ایرانی با زبان فارسی بدید.

کار بسیار پسندیده و زیبایی هستش:46:
بازیکن ایرانی فک کنم 50-60 نفری باشن ولی اگه تبلیغات کنی مثل خان وارز و تراوین مطمئناً بازیکن بیشتری میاد سمتش .

f.majidi
10-02-2012, 19:56
آره ولی هنوز موافقت نکردن.اگه تو فروم اونجا کسی پست نده فکر نکنم بدن....

amin_fixfox
10-02-2012, 20:49
ای بابا همین دیشب رفتم فروم وست
الآن باز نمیشه
بقیه میتونن برن؟

R O O T
10-02-2012, 21:07
ای بابا همین دیشب رفتم فروم وست
الآن باز نمیشه
بقیه میتونن برن؟

اره باز میشه . با چیز پی ان امتحان کن .
+
به نظر فکر خوبیه البته اگه تعداد بازیکنا بالا باشه :10:

f.majidi
10-02-2012, 22:48
برای منم باز میشه...
یه یارو میگه تا سرور عربی کسی نخواد فارسی نباید باشه

C0OPeR
10-02-2012, 23:42
برای منم باز میشه...
یه یارو میگه تا سرور عربی کسی نخواد فارسی نباید باشه

برادر از فروم و رای گیری و تیکت نمیتونی امتیاز سرور ایران رو بگیری . توی تیکت یک گیم مستر که بازیکنه جواب میده توی فروم هم که مدیران فروم پاسخ میدن . باید بری سراغ دست اندر کاران اصلی بازی . با اونها ارتباط برقرار کن نهایتش ارجاعت میدن یه مدیر مسئول بازی west ولی اگه از کوچیکا شروع کنی همش پاس کاری میکنن :31:

اون ابله که در مورد سرور عربی گفته فکر میکنه شما میخوای که یه سرور ایران بصورت رایگان برای ایرانیا باز کنن !
در صورتی که اگه شما رضایت اونها رو جلب کنی و هزینه سرور و لیسانس بازی رو پرداخت کنی اگه برای آنگولا هم بخوای میتونی سرور بزنی:27:

C0OPeR
11-02-2012, 10:25
من میخوام سری کوئست های wastland رو برم ؟ ارزش داره انجام بدم ؟

Sorena_777
11-02-2012, 10:43
از بر.وبکس کسی اینجا از این پروداکت ها نداره؟
Granite blocks 0/5
T-Bone-Steak 0/7
Berries 0/8
Saddle 0/1
اگر کسی داره خبرم کنه
ممنونم میشم:46:

C0OPeR
11-02-2012, 11:04
این محصولات usable که میشه تا 5 بار استفاده کرد چقدر ماندگاری دارن ؟ کلاً چطوری کار میکنن یه توضیح بدین .

abtin5
11-02-2012, 16:37
بچه ها کی همه کاره ی پارسه توی بازیه؟
یه جا خالی دارید ما هم بیایم؟
لولم 18ه در حال حاضر
راستی اسمم abtien5ه :)))

amon47
11-02-2012, 16:51
خوب یکی از کلاه دار ها و گنده های پارسه حسین جان هستش:31:من هم بهش گفتم اگه میتونه منو دعوت کنه هنوز جواب نداده ، البته من تو پارسه بودم بدلیل بد چیدن اسکیل ها اکانتم رو دیلت کردم دوباره ساخنم

R O O T
11-02-2012, 17:09
حسین به دلیل نامعلومی بن شده :13: . میتونی به king milad یا eskilia پیغام بدی اونا دعوتت کنن

C0OPeR
11-02-2012, 19:52
ای بابا بنده خدا چرا بن شد !
ما اینهمه داریم مبادله قاچاقی میکنیم , حسین بن شد ! البته شاید اونم زده باشه تو کار قاچاق مواد :دی

vitamin2002
11-02-2012, 20:50
این محصولات usable که میشه تا 5 بار استفاده کرد چقدر ماندگاری دارن ؟ کلاً چطوری کار میکنن یه توضیح بدین .

تا زمانی که استفاده نکنی ماندگاری دارند ! مثلاBAYONET یک بار می شه در فورت استفاده کرد , اگه یکی استفاده کنی تا زمانیکه به یک فورت نرفتی همونطوری دست نخورده باقی می مونه تا به یک فورت بری ...

C0OPeR
11-02-2012, 20:56
یدونه استفاده کردم :دی مثل buff توی wow هستش . یه سبزی بود 2 تا دکس 15 تا لیدرشیپ میداد نزدیک بود بخرما ! فکر کردم موندگاره ...
روز به روز به wow نزدیکتر میشه ! اگه توی آپدیت های بعدی دانجن و باس توی مپ نذاشتن ! حالا ببین کی گفتم

Chessy
11-02-2012, 23:39
من خیلی وقته بازی میکنم و توی آریزونا به سطح 70 رسیدم.بازی ساده ای یه

Hosein1990
11-02-2012, 23:49
حسین به دلیل نامعلومی بن شده :13: . میتونی به king milad یا eskilia پیغام بدی اونا دعوتت کنن

من 2 تا اکانت دارم ولی منو به خاطره قاچاق گرفتن نه مولتی :5:

اینم دلیلش که اونا زدن

§6) Pushing

Pushing refers to an exploitative use of ingame features to provide experience, cash, and/or items to other account(s). Specifically, a player may not participate in a prearranged duel, bounty, or market trade to provide and/or obtain inordinate amounts of experience points, items or ingame cash. Additionally, it is prohibited to create secondary accounts in order to provide or receive unmerited rewards via the referral system.

آقا فلاٌ با آقا میلاد در ضمینه شهر صحبت کنید تا من بیام

C0OPeR
12-02-2012, 00:03
ای بابا ! بیا اینم آخر و عاقبت قاچاق :دی مارو کی بگیرن خدا میدونه ...
از این بن های مدت داره یا حبس ابد بهت زدن ؟
حالا چی از مرز رد کرده بودی گرفتنت ؟

C0OPeR
12-02-2012, 00:10
عجب کلاه بردار هایی هستن این pay**byca**-shu هنوز دلارو 2100+ میدن (تقریبا 2 برابر) ! مثلا نماینده رسمی هم هستن . از آب گل آلود ماهی میگیرن ...

به مدیرشون ایمیل زدم اگه قیمتاشون رو تا چند روز آینده پایین نیارن به پلیس مبارزه با جرایم رایانه ای و واحد فیلترینگ و واحد مبارزه با قاچاق ارز اطلاع میدم :31::31::31::27:
منتظرم جواب بدن :5::8:

Hosein1990
12-02-2012, 00:30
ای بابا ! بیا اینم آخر و عاقبت قاچاق :دی مارو کی بگیرن خدا میدونه ...
از این بن های مدت داره یا حبس ابد بهت زدن ؟
حالا چی از مرز رد کرده بودی گرفتنت ؟

آره برام ابد بریدن
فیلاٌ یه تیکت دادم ببینم چی میشه
ولی کویست ولینتاین رو از دست دادم :41:

دیلم از این :11: قسمت میسوزه خوداکنه گیرم بیائ یه جوری آزاد شم

Sorena_777
12-02-2012, 02:20
جریان این کوئسته ولینتاین چیه؟
همون سه تا نیم ساعت رو بریس هستش؟
من دیروز زدم ولی هیچی گیرم نیومد فکر کنم زود زدم ...کی باید بزنم؟؟

Hosein1990
12-02-2012, 09:02

به میلاد و پیمان این سایت رو بگو که بیاد من کاریش دارم

کویستیش سادیست روز ولینتاین میری picking berries سه بار 30 دقیقه میزنی شاخه گل میگیری
باقیش رو نمیگم :27:

Sorena_777
12-02-2012, 12:12
روز ولینتاین کی هست حالا؟:31:
حسین بچه ها دارن میگن که داری سر کارمون میزاری :13::8:
اگر سرکاریه بگو:31:

amin_fixfox
12-02-2012, 12:58
برای کسایی که سال پیش نبودن دو تا کوئست هست.

یه دونه raven feather لازم داری (از scare birds off the fields میتونی گیر بیاری)
و یه cotton (از picking cotton)
هر دو کار همون لول یک هم فکر کنم باز باشه!

این کوئست مهم تره و بهت یه گردنبند خوب میده!

-------------------------------

اون یکی کوئست هر سال تکرار میشه و حسین گفت... :31:

-------------------------------

ولنتاین 14 فوریه، 2 روز دیگه هست.
کوئست اولی رو تا 4 روز بعد از ولنتاین هم میتونی انجام بدی اما کوئست دومی رو نمی دونم!

Hosein1990
12-02-2012, 13:40
دیشب از زندان در رفتم الان لبه مرزه مکزیک هستم
ایشالا تا امشب بی خیالم میشن
نه کویست واقعی هست برگشتم شهر به همه میل میدم:8:

C0OPeR
12-02-2012, 14:16
دیشب از زندان در رفتم الان لبه مرزه مکزیک هستم
ایشالا تا امشب بی خیالم میشن
نه کویست واقعی هست برگشتم شهر به همه میل میدم:8:

حسین را خدا آزاد کرد :31:
چی بهشون گفتی ؟! نکنه رشوه دادی ...

الان از اینایی شدی که یه شب رفتن بازداشتگاه بعد میرن قلدر بازی در میارن میگن ما حبس کشیدیم :27::27:

Hosein1990
12-02-2012, 16:08
حسین را خدا آزاد کرد :31:
چی بهشون گفتی ؟! نکنه رشوه دادی ...

الان از اینایی شدی که یه شب رفتن بازداشتگاه بعد میرن قلدر بازی در میارن میگن ما حبس کشیدیم :27::27:

آزاد شدم
کجای کاری میخوام کتاب بنویسم در موریدش :5:

C0OPeR
12-02-2012, 18:29
حسین بیا مثل آدم بگو جریان این کوئسته چیه ! من نبودم یه سال از هیچی خبر ندارم !
راستی سعید این کوئست هرناندو سورد چطوری بود یادم نره انجامش بدم ...

amin_fixfox
12-02-2012, 19:03
حسین بیا مثل آدم بگو جریان این کوئسته چیه ! من نبودم یه سال از هیچی خبر ندارم !
راستی سعید این کوئست هرناندو سورد چطوری بود یادم نره انجامش بدم ...

هه
خب با توجه به اینکه من توی کلورادو نیستم توضیح این کوئست به ضرر من نیست:31:

3 بار به مدت 30 دقیقه picking berries رو انجام میدی. هر بار یه دسته گل میگیری.
اون دسته گله اسلحه هست! اون رو equip میکنی و با یه نفر که اون هم دسته گل رو equip کرده دوئل میکنی. (نیازی نیست منتظر دوئل بمونی. فقط بزن دوئل کنه و بعد کنسل کن)
با هر بار دوئل یه دونه اسکیل HP (فکر میکنم!) زیاد میشه و البته دسته گل هم مصرف میشه.

توجه داشته باش اگه دسته گل رو equip کرده باشی و یه نفر باهات دوئل کنه، گل تو هم میپره ولی اچ پی نمیگیری!
:31:

--------------

هرناندو:

توی دو تا کوئست باید انتخاب درستی بکنی.
the decision ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آخرش باید کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و beaver trap بدی بهش (به کلانتر beaver skin نده!)
three rivers ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم باید آخرش کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و 3 تا roll of clothing بدی بهش. (کوئست اون دختره رو انجام نده!)

اگه دو تا کوئست رو درست انجام بدی لول 57 کوئست هرناندو باز میشه

- از trading یا grave robber یا یه کار دیگه که یادم نیست piece of a note part 2 رو میگیری
- از grave robber یا trading with indians یا selling guns to indians یا fire fighting یا transport ammunition هم piece of a note part 1 رو میگیری (شانس پیدا کردنش خیلی کمه. شاید بهتر باشه از مارکت بخری)
- لول 57، دوشنبه بین ساعت 19 تا 19:20 به وقت سرور، یه دونه song book رو equip کن. اون یارو سرخ پوسته یه کوئست باز میکنه به اسم kept note. اون رو اکسپت کن و تکمیل کن (نیازی به انجام کار نداره). piece of a note part 3 رو بهت میده.

اینا رو که داشته باشی کوئست تکمیل میشه

فکر کنم بدونی، اما محض احتیاط میگم: بعدش طرف دوباره بهت یه کوئست میده و شمشیر رو ازت میگیره! پس کوئست دومی رو انجام نده!

C0OPeR
12-02-2012, 19:31
دمت گرم امین جون :40:
یعنی چی دوئل کنم و کنسل کنم ! خب طرف مقابل هم میدونه قضیه چیه هیچ وقت equip نمیکنه مگه اینکه خودش بخواد دوئل کنه

این هرناندوئه خیلی رو اعصاب بود یه کارگر ورد 9 بود اینو داشت بعداومد ری اسکیل کرد دوئلر شد بچه ها رو لت و پار میکرد ! من ولی دوئلر رسیتنس بودم یادمه فقط یه بار تونستم بزنمش اونم شانسی ... :27:

amin_fixfox
12-02-2012, 19:36
دمت گرم امین جون :40:
یعنی چی دوئل کنم و کنسل کنم ! خب طرف مقابل هم میدونه قضیه چیه هیچ وقت equip نمیکنه مگه اینکه خودش بخواد دوئل کنه
سال پیش من در راه خدا به یه نفر اجازه دادم باهام دوئل کنه و بجاش دو نفر هم اجازه دادن من باهاشون دوئل کنم!

ضمن اینکه خب، اگه ما نمیگفتیم که تو هم نمیدونستی و ممکن بود بزاری ملت باهات دوئل کنن! یه نفر رو گیر بیار که تازه بازی رو شروع کرده و از قضیه خبر نداره!

C0OPeR
12-02-2012, 19:43
ببین واسه 3 تا اسکیل چطوری ملتو میندازن به جون هم :31:
از الان باید بریم دنبال گوشت خوک (خرید شب ولنتاین) . هیچی تو مارکت نیست . قصابها احتکار کردن :27:

amin_fixfox
12-02-2012, 19:45
مگه کارکتر مرد انتخاب نکردی؟
گوشت خوک برای زن ها هست

C0OPeR
12-02-2012, 19:58
اوه راست میگی الان رفتم دوباره دیدم ! نوشته for women
من که اینا رو تا حالا نرفتم نمیدونستم . خدا رو شکر یدونه پر و cotton دارم ...

amon47
12-02-2012, 21:14
آخ جون منم پر دارم !! فقط باید برم پنبه به دست بیارم و تمام :D

C0OPeR
12-02-2012, 22:37
با لول 35 رفتم جنگ فورت ! فکر کنم تا ساعاتی دیگر (در راند اول!!) لاشه من بصورت اتوماتیک به هتل شهر بازگردانده خواهد شد :27:
یه یارو لول 120 رنک 9 هم طرف ماست فکر کنم با هر شلیک یکیو بندازه :21:

حسین هر بلایی سرم بیاد تقصیر توئه ... :31:

amin_fixfox
12-02-2012, 23:29
یادش بخیر کلورادو اون اوایل از chest (یادم نیست wooden بود یا iron clad) یه green pistol belt گرفتم! با توجه به اینکه لولم حدود 30 بود خیلی حال داد!

فکر کنم کلا بهترین چیزی بود که از فورت گرفتم!

C0OPeR
12-02-2012, 23:51
دمت گرم کلی امیدوار شدم :دی
منم آخرین چیز خفنی که از فورت گرفتم یدونه اسب بود فکر کنم از این 150% :27:

جالبه این Billy the Kid's skull belt از green pistol belt بهتره ولی ارزونتره ...

Sorena_777
13-02-2012, 07:18
اوه راست میگی الان رفتم دوباره دیدم ! نوشته for women
من که اینا رو تا حالا نرفتم نمیدونستم . خدا رو شکر یدونه پر و cotton دارم ...
چریان چیه ؟
کوست ها شروع شدن ؟
من بایستی چیکار بکنم؟
.......

برای کسایی که سال پیش نبودن دو تا کوئست هست.

یه دونه raven feather لازم داری (از scare birds off the fields میتونی گیر بیاری)
و یه cotton (از picking cotton)
هر دو کار همون لول یک هم فکر کنم باز باشه!

این کوئست مهم تره و بهت یه گردنبند خوب میده!

من raven feather و cotton رو دارم واسه بقیه اش باید چیکار بکنم؟

هرناندو:

توی دو تا کوئست باید انتخاب درستی بکنی.
the decision آخرش باید کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و beaver trap بدی بهش (به کلانتر beaver skin نده!)
three rivers هم باید آخرش کوئست سرخ پوسته رو انجام بدی و 3 تا roll of clothing بدی بهش. (کوئست اون دختره رو انجام نده!)

اگه دو تا کوئست رو درست انجام بدی لول 57 کوئست هرناندو باز میشه

- از trading یا grave robber یا یه کار دیگه که یادم نیست piece of a note part 2 رو میگیری
- از grave robber یا trading with indians یا selling guns to indians یا fire fighting یا transport ammunition هم piece of a note part 1 رو میگیری (شانس پیدا کردنش خیلی کمه. شاید بهتر باشه از مارکت بخری)
- لول 57، دوشنبه بین ساعت 19 تا 19:20 به وقت سرور، یه دونه song book رو equip کن. اون یارو سرخ پوسته یه کوئست باز میکنه به اسم kept note. اون رو اکسپت کن و تکمیل کن (نیازی به انجام کار نداره). piece of a note part 3 رو بهت میده.

اینا رو که داشته باشی کوئست تکمیل میشه

فکر کنم بدونی، اما محض احتیاط میگم: بعدش طرف دوباره بهت یه کوئست میده و شمشیر رو ازت میگیره! پس کوئست دومی رو انجام نده!

این هم واسه ولینتاین هستش؟؟یا چی؟
هرناندو چیه؟
راستی واسه دوئل با دسته گل باید 3 نفر رو گیر بیارم؟از کجا اخه؟

amin_fixfox
13-02-2012, 08:24
چریان چیه ؟
کوست ها شروع شدن ؟
من بایستی چیکار بکنم؟
.......

من raven feather و cotton رو دارم واسه بقیه اش باید چیکار بکنم؟

این هم واسه ولینتاین هستش؟؟یا چی؟
هرناندو چیه؟
راستی واسه دوئل با دسته گل باید 3 نفر رو گیر بیارم؟از کجا اخه؟
کوئست فردا باز میشه. بچه ها فعلا دارن آیتم ها رو گیر میارن تا فردا فورا کوئست رو تکمیل کنن.
اگه داری هیچی دیگه... منتظر بمون فردا دختره کوئست میده اون رو تکمیل کنی بهت گردنبند میده.

گفتم کهههه
ولنتاین برای کسایی که تازه یه ورد رو شروع کردن دو تا کوئست داره. یکی همین گردنبنده هست؛ یکی هم اون ماجرای گل و اینا که هر سال تکرار میشه.

هرناندو هم یه شمشیره که یه زمانی بهترین سلاح سردی بود که میشد به دست آورد. الآن دیگه زیاد ارزش اون موقع ها رو نداره. برای لول 57 هست و فعلا نمی تونی به دست بیاریش. فعلا حواست باشه کوئست های the decision و three rivers وقتی دو نفر همزمان بهت کوئست دادن، کوئست سرخ پوسته رو کامل کن.

شماها چون لولتون پایینه به راحتی میتونید به یه لول پایین دیگه بگید بره picking berries و گل رو گیر بیاره. اگه ماجرا رو میدونست که هیچ؛ اگه نمیدونست بهش بگید مال کوئسته و اینا، ولی نگید اسکیل HP میده. بدین ترتیب ایشان را خر کرده و باهاش دوئل کنید!
بهرحال اگه این روش جواب نداد فردا وقتی گل ها رو از picking berries گرفتی توی چت اتحاد بگو شاید یکی اجازه داد باهاش دوئل کنی.
اگه کسی جواب نداد دیگه راه نداره... یه امسال رو بزار دوستات باهات دوئل کنن. سال بعد نوبت توئه :31:

Sorena_777
13-02-2012, 08:33
مگه نمیگی اگه دوئل بکنیم و کنسل بکنیمش گله نمیپره؟؟پس چرا نباید این کار رو دو طرفه انجام داد؟
مثلا من با تو دوئل میکنم و کنسل میزنم و بعدش تو هم همین کار رو میکنی....نمیشه مگه؟
............
الان دوباره خوندم مثل اینکه گله میپره:13:
اخه من که انگلیسیم خوب نیست و فقط در حد احوال پرسی و از این چیزا چطور میتونم یکی رو خر بکنم؟
..............
راستی من با این اسکیل ها چیکار بکنم؟

برم همه کریسما ها رو بریزم رو دکس؟

با Setting trap & fine motor skil کار های بهتری باز نمیشه؟؟

amin_fixfox
13-02-2012, 09:06
مگه نمیگی اگه دوئل بکنیم و کنسل بکنیمش گله نمیپره؟؟پس چرا نباید این کار رو دو طرفه انجام داد؟
مثلا من با تو دوئل میکنم و کنسل میزنم و بعدش تو هم همین کار رو میکنی....نمیشه مگه؟
............
الان دوباره خوندم مثل اینکه گله میپره:13:
اخه من که انگلیسیم خوب نیست و فقط در حد احوال پرسی و از این چیزا چطور میتونم یکی رو خر بکنم؟
..............
راستی من با این اسکیل ها چیکار بکنم؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] e94e456c39fe52549)
برم همه کریسما ها رو بریزم رو دکس؟

با Setting trap & fine motor skil کار های بهتری باز نمیشه؟؟
:19:
:19:
..........
:31:
بله با در نظر گرفتن این نکته شما نمی توانید فرد انگلیسی زبان را خر کنید؛ به موارد 2 و 3 از مجموعه آموزش ولنتاین مراجعه فرمایید :31:
..........
خب اسکیل ها رو بدی به setting و fine motor که چی بشه؟
تو اسکیل هات رو نمی دی به لیدرشیپ، چون برای دوئل خوب نیست (و البته لیدرشیپ برای فورت خوبه!). حالا توی این دو تا گیر کردی که نه برای دوئل خوبن و نه برای فورت؟! lol
بهرحال، اینا کارهایی هستن که setting trap ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bs%2F%3Ffilter%3Dskill%26skill%3Dpitfall) و fine motor skills ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bs%2F%3Ffilter%3Dskill%26skill%3Dfinger_dexterity) باز میکنن. اونها رو با leadership ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] bs%2F%3Ffilter%3Dskill%26skill%3Dleadership) مقایسه کن.

Sorena_777
13-02-2012, 09:16
یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم از روی این کار ها بفهمم که هر کدوم چه قدر xp بهم میده...فقط درصد میزنه که ازش هیچی نمیفهمم
و اینکه نمیزنه از هر اسکیل چند تا میخواد
:13:
........................
من دیگه میخوام برم دوئل و فورت ولی فعلا فقط att ها رو ری اسکیل میکنم که بتونم ایم و شوتینگم رو بالا ببرم و در نتیجه 57 تا لیدر شیپ دارم که فکر کنم فعلا واسه فورت خوب باشه اره ؟
البته شاید یه 20 تاییش رو ازش گرفتم
..............
به کدوم قسمت مراجعه بکنم بابا همین جل بگو من از این ولینتاین چیزی کاسب هستم یا نه؟:31:
اگه نه که دیگه نرم وقتم رو تلف یکنم واسه بقیه گل بگیرم :13::27:
..................
و در اخر Gentleman's set به دردم میخوره یا Charlatan's set ؟؟
Charlatan's set
رو استفاده میکنم و بیشتر به دردم میخوره
................
ری اسکیل کردم تمام شد رفت راهت شدم
الان هم دارم میرم واسه دوئل اگر کسی لباسی چیزی داشت که به درد دوئلر رنجر میخوره دریغ نکنه
ممنون
..................
دوئل واقعا داره حال میده بهم:8:
فقط یه مشکلی که داشتم اولش این بود که گرفتم دو سه تا متحد رو زدم:27:

amin_fixfox
13-02-2012, 12:53
یه مشکلی که دارم اینه که نمیتونم از روی این کار ها بفهمم که هر کدوم چه قدر xp بهم میده...فقط درصد میزنه که ازش هیچی نمیفهمم
و اینکه نمیزنه از هر اسکیل چند تا میخواد
:13:
........................
من دیگه میخوام برم دوئل و فورت ولی فعلا فقط att ها رو ری اسکیل میکنم که بتونم ایم و شوتینگم رو بالا ببرم و در نتیجه 57 تا لیدر شیپ دارم که فکر کنم فعلا واسه فورت خوب باشه اره ؟
البته شاید یه 20 تاییش رو ازش گرفتم
..............
به کدوم قسمت مراجعه بکنم بابا همین جل بگو من از این ولینتاین چیزی کاسب هستم یا نه؟:31:
اگه نه که دیگه نرم وقتم رو تلف یکنم واسه بقیه گل بگیرم :13::27:
..................
و در اخر Gentleman's set به دردم میخوره یا Charlatan's set ؟؟
................
ری اسکیل کردم تمام شد رفت راهت شدم
الان هم دارم میرم واسه دوئل اگر کسی لباسی چیزی داشت که به درد دوئلر رنجر میخوره دریغ نکنه
ممنون
خب مهم مقایسه هست. از همون درصد ها مقایسه کن!
اما اگه یکم بیشتر توجه کنی میبینی نشون داده که هر اسکیل ضریبش چنده. و اگه منظورت difficulty هست، اون رو هم نوشته. ستون کنار عکس اسکیل ها نشون میده برای باز شدن کار چند تا LP لازم داری.
................
خب دیگه هر جور راحتی!
................
همون پست درباره دوئل ولنتاین منظورم بود (آخرین پست صفحه قبل) :13: از ولنتاین اون گردنبنده رو که 100% کاسب هستی. فقط 3 تا اسکیل HP میمونه که باید شانس بیاری یکی حاضر بشه باهاش دوئل کنی.
و نکته اینجاست. چرا انتظار داری دیگران وقتشون رو برای گل گرفتن تلف کنن و بزارن تو باهاشون دوئل کنی؛ در حالی که خودت این کار رو برای دیگران نمیکنی؟!
...............
و در آخر؛ خب مسلما هر دو به دردت میخوره! اما اولویت خرید رو بزار برای جنتلمن. خیلی از کارها رو باز میکنه
...............
و در پس از آخر!؛ مبارکه!

C0OPeR
13-02-2012, 14:18
چقدر این لباس های aim دار زیاد شده :دی دیشب که رفتم فورت تو 10 راندی که بودم 6 تا شات زدم !
متوسط دمیج نفر اول هم 550 بود ... :18: الان سعید لول 120 چقدر دمیج میزنه تو فورت بتل ؟
راستی امین جان فورت حداکثر همون 1500 exp رو میده یا فرق کرده ؟

amin_fixfox
13-02-2012, 14:36
اینایی که متوسط دمیجشون بالاست دوئلر هستن احتمالا. bayonet اینا هم موثره
نه فرق نکرده همون 1500 تاست

الآن میرم آمارش رو درمیارم ببینم سعید حدودا چقدر دمیج میزنه :31:

amin_fixfox
13-02-2012, 14:44
WTF

آمار آخرین فورتی که سعید بوده:
hit: 25 , missed 6 :18:
damage inflicted: 8330 :19:
hit taken: 0 , dodged: 2
average: 333
pass out: 2

-----------------------------------------------

آمار فورت بتل قبلی
hit: 26 , missed 20
damage inflicted: 9284 :18:
hit taken: 5 , dodged: 10
average: 357
pass out: 4

C0OPeR
13-02-2012, 15:50
یایا ایول :دی

آره طرف دوئلر بود یه shot زد 1100 فکر کنم ... توی روم فورت همه پش ماشون ریخت :31: احتمالا buff هم داشت .

Sorena_777
13-02-2012, 16:22
دمتون گرم بچه ها شما این همه منو راهنماییی میکنید در عوضش من فقط شما رو اذیت میکنم:46::11:

خداییش که صبر عیوب دارین :31:

این دوئل خیلی باحاله ولی فکر کنم فورت باید باحالتر باشه اره؟

میگم چیزی گیرم میاد حتی اگر بمیرم؟
............................
میگم کسی یه 6- 7-8-10 تایی نداره به من قرض بده ؟:31:
باید این چند تا از لیدر شیپ ها رو برگردونم و بریزم رو داجم

Sorena_777
13-02-2012, 16:51
راستی یه چیزی من اگه هر چی لباس و کلاه و خلاصه هر چی که دیگه نمیپوشم رو بفروشم واسه کلکتور به مشکل که بر نمیخورم ؟؟
یعنی هر جنسی که یه بار هم اومده باشه تو اینوتوریم کافی هستش اره؟؟

amin_fixfox
13-02-2012, 16:54
دمتون گرم بچه ها شما این همه منو راهنماییی میکنید در عوضش من فقط شما رو اذیت میکنم:46::11:

خداییش که صبر عیوب دارین :31:

این دوئل خیلی باحاله ولی فکر کنم فورت باید باحالتر باشه اره؟

میگم چیزی گیرم میاد حتی اگر بمیرم؟
............................
میگم کسی یه 6- 7-8-10 تایی نداره به من قرض بده ؟
باید این چند تا از لیدر شیپ ها رو برگردونم و بریزم رو داجم
خواهش میشه. فقط من هنوز فکر میکنم تو ممد خودمون باشی داری سرکارمون میزاری :31:

آره فورت کلا حالش بیشتره. البته من از همون اول زیاد دوئل رو دوست نداشتم :31:

قدیما اگه تا آخر فورت زنده میموندیم 1.5 برابر EXP میگرفتیم. اینو فکر کنم آرش اولین باری که رفتم فورت بهم گفت! نمی دونم چطور میشه EXP فورت رو محاسبه کرد برای همین نمیدونم هنوز هم اینجوریه یا نه
+
اگه بمیریم پول نمیگیریم
+
گرفتن chest بستگی به عملکرد توی فورت داره و اینکه آنلاین یا آفلاین باشی/زنده بمونی یا بمیری نداره.

یه چند تا نکته عجیب هم در مورد فورت بگم تو دلم مونده بود:31::
- هر وقت bayonet مصرف میکنم فقط miss shot دارم. چه وضعشه آخه :13:
- چند وقت پیش آفلاین بودم؛ پس اوت شدم، از هیچ لحاظ هم جزو بازیکن های خوب نبودم. با این حال wooden box گرفتم و ازش green fur pants گرفتم! (3000$، با توجه به اینکه من کلا توی بازکردن باکس ها بد شانس هستم این خیلی خوب بود)
برای همین بدم نمیاد از این به بعد آفلاین باشم :31:
- گاهی اوقات حس میکنم aim هیچ تاثیری نداره. حدود 150 تا aim دارم موقع فورت، ولی صدمه زدن به حریف معمولا 1/3 ایناست... :13:
- اینکه توی فورت های کوچیک کسایی که روی ساختمون ها هستن میتونن بیرون رو ببینن اصلا منطقی نیست. ارتفاع دیوار و ساختمون ها هم اندازه هست و کسی که روی ساختمون هست نباید بتونه کسایی که تقریبا نزدیک فورت هستن رو ببینه!

راستی یه چیزی من اگه هر چی لباس و کلاه و خلاصه هر چی که دیگه نمیپوشم رو بفروشم واسه کلکتور به مشکل که بر نمیخورم ؟؟
یعنی هر جنسی که یه بار هم اومده باشه تو اینوتوریم کافی هستش اره؟؟
آره میتونی بفروشی و مشکلی نخواهی داشت. اما توصیه نمیشه.
من ترجیح میدم برای خرید یه جنس، silver بفروشم یا اونقدر کار کنم که پولش رو دربیارم. ولی لباس هام رو نفروشم!

Sorena_777
13-02-2012, 18:01
فقط من هنوز فکر میکنم تو ممد خودمون باشی داری سرکارمون میزاری :31:
اقا این حرفا چیه ..تکذیب میشود ...ممد کیه دیگه...همون که دوئلر بود؟؟:21:
یعنی الان نیست:8:

گاهی اوقات حس میکنم aim هیچ تاثیری نداره. حدود 150 تا aim دارم موقع فورت، ولی صدمه زدن به حریف معمولا 1/3 ایناست

خوبه که من اصلا نه به ایم اسکیل میدم و نه خواهم داد..فقط داج

آره میتونی بفروشی و مشکلی نخواهی داشت. اما توصیه نمیشه.
من ترجیح میدم برای خرید یه جنس، silver بفروشم یا اونقدر کار کنم که پولش رو دربیارم. ولی لباس هام رو نفروشم!

اخه مجبورم که یه 3-4 هزار تایی رو زنده بکنم و یه مقدار ری اسکیل بکنم :13:
فعلا کسی واسه کمک مالی در کنارم ندارم مجبورم هر چی در بیارم بدم واسه ری اسکیل:27:
اگه ورلد جدید اومد از همون اول همه رو میدم به دکس و داج و دیگه ری اسکیل نمیره تو پاچم:13:

Sorena_777
13-02-2012, 22:40
چطورین برو بکس؟
کسی از این چنس ها چیزی نداره؟
green buckled belt -fancy felt hat-sandals
...........
Wood--T-Bone-Steak---Semi-precious stones---Granite blocks--Roll of cloth

هر کدومشون واسه من یه دنیا ارزش داره:31:
اولیا که واسه دوئل بقیه واسه کوئست:31:
لطفا هول نکنید یکی یکی چنس ها رو تحویل بدین ...اقا تو صف وایسا برادر:46:

amin_fixfox
13-02-2012, 23:21
چطورین برو بکس؟
کسی از این چنس ها چیزی نداره؟
green buckled belt -fancy felt hat-sandals
...........
Wood--T-Bone-Steak---Semi-precious stones---Granite blocks--Roll of cloth

هر کدومشون واسه من یه دنیا ارزش داره:31:
اولیا که واسه دوئل بقیه واسه کوئست:31:
لطفا هول نکنید یکی یکی چنس ها رو تحویل بدین ...اقا تو صف وایسا برادر:46:
توی فروم اتحاد یه جا هست مخصوص درخواست آیتم.(منوی سمت چپ=>town forum=>دیگه بقیش رو یادم نیست:31: بگرد اون بالای فروم باید یه چیزی مثل trade، market اینا باشه.) اگه اونجا بگی خیلی زود و با قیمت پایین بهت میدن!:27:
حتی من fancy plaid pants رو میخواستم بهم نصف قیمت دادن.

فقط توجه کن توی تاپیک درست درخواستت رو بنویسی و بعد از اینکه جنس رو خریدی پستت رو پاک کنی.

نیازی به دونستن انگلیسی هم نداره. فقط کلمه need یا buy یا همچین چیزی رو (چون توی همون تاپیک ممکنه بگن من چیزی رو برای فروش دارم. پس ذکر اینکه تو میخوای آیتم رو بخری ضروریه) + اسم جنسی که میخوای رو بنویس

-------------------------

آهان اومده بودم سوال بپرسم:31:

از بچگی برام این سوال پیش اومد :31::
اسم سکتور رو کی انتخاب/عوض میکنه؟

vitamin2002
13-02-2012, 23:36
اسم سکتور رو کی انتخاب/عوض میکنه؟

فاندر شهری که صاحب قلعه بزرگ اون سکتور هست می تونه اسم سکتور را عوض کنه
اگه فورت بزرگ یک سکتور را داشته باشی و فاندر باشی ، می تونی اسم سکتور را عوض کنی

C0OPeR
14-02-2012, 00:55

همچین چیزی ممکنه ؟! با موتی 28 درصد ... آیتم 22500 دلاری . نمیدونم پرمیوم داره یا نه قدیم یه (+) میزد کنار لاک ولی تو این نسخه نمیدونم چجوریه

amin_fixfox
14-02-2012, 01:13
در حالت عادی؛ نه ممکن نیست.

اما golden colt یه چیز عادی نیست! گلدن کلت رو باید از کوئستش به دست بیاری و در آخرین مرحله، یکی از شرایط گرفتنش کار کردن با motivation کمتر از 30% توی transport ammunition هست.

اینجا اکثر کوئست های مخفی رو توضیح داده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

vitamin2002
14-02-2012, 05:55
سایتی پیدا نشد که ارزون پول بفروشه ؟!
از اون ایمیل که زده بودی خبری نشد ؟ :20:

Sorena_777
14-02-2012, 08:39
خب مثل اینکه وقتش رسیده:13:
بچه ها من حذف اکانت کردم:41:
الان موقع ترم جدیده و من 24 واحد برداشتم پس نمیتونم بشینم پا بازی
البته خب من الان دیگه بازی کمی دستم اومده و دیگه هر وقت ورلد و همچنین اپدیت جدید اومد شاید اومدم دوباره شروع بکنم:8:
از اینکه این چند وقته با شما اشنا شدم بسی خوشحال شدم و همچنین از راهنمایی شما دوستان گلم:10:
انشاالله که همگی موفق و پیروز باشید
:11::11::11::11::11::11::11:

C0OPeR
14-02-2012, 09:10
در حالت عادی؛ نه ممکن نیست.

اما golden colt یه چیز عادی نیست! گلدن کلت رو باید از کوئستش به دست بیاری و در آخرین مرحله، یکی از شرایط گرفتنش کار کردن با motivation کمتر از 30% توی transport ammunition هست.

اینجا اکثر کوئست های مخفی رو توضیح داده ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

دمت گرم امین جون :46:

سایتی پیدا نشد که ارزون پول بفروشه ؟!
از اون ایمیل که زده بودی خبری نشد ؟ :20:
میگه دلار بازار آزاد 1800 ئه زیر 50 دلار خرید 2200 ئه هر چی بیشتر هم بخری به صورت نزولی قیمت میاد پایین تا 2000 تومن در هر دلار ...
کاش پارسال یه 2-3 هزار دلار 950 میخریدم :41:
البته تو ورد جدید مثل اینکه نیاز به خرید پرمیوم نداری با واحد پول جدید یا میشه پول رو با طلا مبادله کرد

خب مثل اینکه وقتش رسیده:13:
بچه ها من حذف اکانت کردم:41:
الان موقع ترم جدیده و من 24 واحد برداشتم پس نمیتونم بشینم پا بازی
البته خب من الان دیگه بازی کمی دستم اومده و دیگه هر وقت ورلد و همچنین اپدیت جدید اومد شاید اومدم دوباره شروع بکنم:8:
از اینکه این چند وقته با شما اشنا شدم بسی خوشحال شدم و همچنین از راهنمایی شما دوستان گلم:10:
انشاالله که همگی موفق و پیروز باشید
:11::11::11::11::11::11::11:
موفق باشی :46:

amin_fixfox
14-02-2012, 09:41
البته تو ورد جدید مثل اینکه نیاز به خرید پرمیوم نداری با واحد پول جدید یا میشه پول رو با طلا مبادله کرد
زیاد امیدوار نباش. اگه مثل کریسمس باشه تفاوت قیمت در حد 1:500 (یادم نیست شاید هم 1:1000 !) ایناست...

C0OPeR
14-02-2012, 10:54
امروز روز باج گیریه :31: سه تا پر گذاشتم مارک 3000$ کاسب شدم :27:

amon47
14-02-2012, 11:22
بچه ها خیلی خیلی زیاد به 4 تا turkey نیاز دارم !! البته خیلی پول ندارم براش بدم :D

C0OPeR
14-02-2012, 11:28
شرمنده داداش پیدا کردی به ماهم برسون :31:

C0OPeR
14-02-2012, 12:39
من picking berries رو نیم ساعت رفتم ولی چیزی نداد !! قبلش نباید یه کوئستی چیزی بگیرم ؟

amin_fixfox
14-02-2012, 12:45
من picking berries رو نیم ساعت رفتم ولی چیزی نداد !! قبلش نباید یه کوئستی چیزی بگیرم ؟
اینجوری نیست که حتما با نیم ساعت کار بده.
یه چند بار دیگه که بری bouquets رو میگیری :46:

--------------

بریسکو جمعا 4 ساعت کار کردم هنوز نداده :31:
و10 یه نفر گل رو equip کرده هنوز هم کسی باهاش دوئل نکرده. اما من تازه از هتل رفتم گل بچینم :31:
اما و9 توی 2 ساعت هر سه تا رو گرفتم

Sorena_777
14-02-2012, 12:57
شرمنده بچه ها یه چیزی یادم رفت که بگم
من یه خورده وسایل دارم اگر همه رو بفروشم شاید یه 5-6 تایی بشه
علی جان اگه میخوای بهم بگو تا دوباره برم تو بازی و یه جنس بزاری تا ازت بخرم
اگر کسی دیگه ای هم میخواد بگه
گفتم شاید جبران مافات بشه:D
منتظرم

C0OPeR
14-02-2012, 12:58
تو فروم حسین نوشته بود نیم ساعت و کمتر واسه همین شک کردم الان باز زدم کار کنه :31:
حالا بدبختی پیدا کردن نفر مقابله ...

C0OPeR
14-02-2012, 13:07
شرمنده بچه ها یه چیزی یادم رفت که بگم
من یه خورده وسایل دارم اگر همه رو بفروشم شاید یه 5-6 تایی بشه
علی جان اگه میخوای بهم بگو تا دوباره برم تو بازی و یه جنس بزاری تا ازت بخرم
اگر کسی دیگه ای هم میخواد بگه
گفتم شاید جبران مافات بشه:D
منتظرم

دمت گرم ممنون من نیاز ندارم به بچه های تو بازی بگو شاید لازم داشته باشن ...

ایول اولیشو پیدا کردم :31:

شانس ندارم دیروز یکی منو passout کرد تا فردا نمیتونم دوئل کنم :41:

amon47
14-02-2012, 14:10
من bouquet دارم ، کسی هستش با من دوئل بزنه؟؟ :D راستی من با توجه به نوشته های اینجا فکر کردم فقط اتکر پوینت میگیره ولی هم اتکر و هم دیفندر پوینت میگیرن !!!

amin_fixfox
14-02-2012, 14:30
ولی هم اتکر و هم دیفندر پوینت میگیرن !!!
مطمئنی؟
سال پیش یه نفر با من دوئل کرد و من HP نگرفتم... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

abtin5
14-02-2012, 15:40
بچه ها به من که دختره هیچ کویستی واسه گردنبند نمیده!!!!
چجوری باید گردنبند رو بگیرم؟
هم cotton دارم هم raven feather

amin_fixfox
14-02-2012, 16:12
کارکتر رو مرد انتخاب کردی یا زن؟
اگه زن انتخاب کردی کوئست رو کلانتر میده و گوشت خوک و شکر میخواد.
+
باید به لول 10 رسیده باشی

++++++++

خب ظاهرا اون کوئست گل تکرار نمیشه.
چون تا حالا نتونستم گل پیدا کنم و از طرف دیگه، کوئست گردنبند تکرار میشه (البته بجای گردنبند یه اسکیل مجانی میده)

سه ساعت خودم رو علاف کردم :31:

C0OPeR
14-02-2012, 16:58
اگه مطمئن هستین دو طرف پوینت میگیرن من برم با یکی دوئل کنم ! اگه نه برم کمین کنم :31:
امین اگه کاراکترت توی این ورد پاک نشده بیاد باهاش کار کن کوئست رو برو حال میده :27:

amon47
14-02-2012, 17:02
مطمئنم ، یکی از اتحادمون با من دوئل کرد موقعی که هردوتامون گل رو پیک کرده بودیم ، بهم پوینت داد!!

C0OPeR
14-02-2012, 17:19
من فردا از پس اوت در میام امیدوارم تا اون موقع کسی باشه باهاش دوئل کنم

کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
C0OPeR*, amon47, Haj_Amoo+

:31: چطوری ؟

abtin5
14-02-2012, 18:46
فهمیدم
باید کلاس رو هم انتخاب کرده باشیم قبلش تا باز بشه برامون.

Haj_Amoo
14-02-2012, 20:35
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 3 (3 کاربران و 0 مهمان)
C0OPeR*, amon47, Haj_Amoo+

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چطوری ؟
دعاگوی شما ایم!

C0OPeR
14-02-2012, 22:45
دعاگوی شما ایم!
خوشحالم دوباره میبینمت . مثل یادگاری میمونی حاجی:10:

یه چیز جالب در مورد کوئست ولنتاین ! من (پریود بودم) تو دوره 48 ساعته :31: کسی نمیتونست با من دوئل کنه ولی خودم اون گل رو اکیپ کردم زدم دوئل رو یه نفر اول پیغام داد که نمیتونی دوئل کنی بعد یهو ریپورت اومد که اسکیل و exp بهم داد

C0OPeR
15-02-2012, 20:30
چقدر سکوت !! :31:
با لول پایین بری فورت بعد سه چهار تا لول +100 رو به صورت شانسی پس اوت کنی چه حالی میده :27:
لامصب اینهمه exp میده یه آیتم نمیده ! آخرش آرزو به دل میمیرم (قبل اینکه بن شم) ...

این hotpoint اینجا رنک یک دوئله ! یادمه ورد 9 چقدر کتک ازش خوردم اول بازی بعد چقدر کتکش زدم آخر بازی
اینجا هم تو 3 نفر اول دوئل 2 نفر رزیستنس هستن ... با اینکه ضریب اسکیل کم شده مثل اینکه هنوز کاربرد خودش رو داره ...

vitamin2002
15-02-2012, 20:54
کاربرد خودش را داره ولی می شه به راحتی با زیاد کردن shooting حال رزیستانس را بد جور گرفت چون به راحتی می شه هر 8 تا round را زد ... world 9 که الان topدوئلر ها کلا ری اسکیل کردند به aim+dodging !!!! یعنی کل اسکیلاشون در اون 2 تا هستش !

C0OPeR
15-02-2012, 21:33
آره . کسی که درست اسکیل گرفته باشه خیلی راحت رزیستنس رو میزنه . ولی اکثرا بد اسکیل میگیرن و پخش میکنن بخاطر همین رزیستنس ها هنوزم رنکای بالا رو دارن .

به هر حال دوئل با رزیستنس اصلا حال نمیده ! دلایل زیادی هم داره .کار درست حسابی نیست - پول در نمیاره - تو دوئل فقط یکی دو ضربه اونم 50-60 دمیج میزنه میبره و لباسای خوبی نداره و ... کلا کسل کنندست

دو روز پیش یک آدم مریض :31: رفته بود moti دوئل رو با NPC آورده بود رو 0 بعد اومد تو شهر از بالا تا پایین همه رو ترکوند منو هم پس اوت کرد ! البته تابلو بود دوپینگ کرده ! اسلحه هم از این Fancy های خفن داشت . فک کنم drake muzzle loader بود ...
اینجوری حال میده دوئل کنی نه فقط واسه exp و لول آپ :21:

C0OPeR
16-02-2012, 13:03
این Al Swearengen's eagle belt واسه ست جنتلمن کوئست داره ؟ یا میشه از جای دیگه پیداش کرد ؟

amin_fixfox
16-02-2012, 15:17
این Al Swearengen's eagle belt واسه ست جنتلمن کوئست داره ؟ یا میشه از جای دیگه پیداش کرد ؟
برای گرفتنش؛ نه کوئست نداره!

- از کارهایی مثل grave robber یا work as traveling merchant اگه خوش شانس باشی شاید گیرت بیاد.
- حدود 250k پول جمع کن (!!!!) و از مارکت بخر.

بعضیا تا حالا 2-3تاش رو تونستن پیدا کنن؛ ولی من با وجود اینکه حداکثر قیمت آیتمی که ممکنه پیدا کنم تا 5000 تا هم رفته هنوز نتونستم :41:

-----------

tw-db در این مورد تازگیا اطلاعات خیلی خوبی میده. مثلا روی هر آیتم کلیک کنیم نشون میده توی چه کوئست هایی هست.

C0OPeR
16-02-2012, 16:32
مای گاد !! :18:
من چند روز دیگه پرمیوم میگیرم میرم فارم میکنم بلکه چندتا پیدا شد و با قیمت بالا فروختم :27:

C0OPeR
16-02-2012, 16:43
فیلم هندی :

22 تا cooking pot داشتم رفتم مارکت دیدم همه زدن 700$ به بالا رفتم 6 تا گذاشتم 300 دلار دو دقیقه بعد یکی اومد همه رو یه جا خرید ... رفتم دیدم همون کسیه که کلی cooking pot هفتصد دلاری گذاشته تو مارکت ! بعد همونایی که ازم خریده بود رو گذاشت مارکت با 700 دلار (تا بازار رو دست خودش نگه داره و قیمتا نشکنه) ! من برای سری دوم 4 تا 400 دلاری گذاشتم دیدم دوباره خرید و دوباره گذاشت مارکت ایندفعه 3 تا 500 دلاری گذاشتم بازم خرید ... بعد الان دارم چندتا 600 دلاری میذارم تو مارکت !!! اومده تو چت بهم فحش میده عمه ننه منو ورشکست کردی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تازه خبر نداره من هنوزم کلی از اون آیتما دارم ... :27:

hadi_gamer
16-02-2012, 19:48
بازی خیلی تغییر کرده؟
کارهای جدید چطورن؟کدوم کلاس الان بهتره؟شوتینگ و دکستریتی هنوز خوبه آدم پوینت بده؟

C0OPeR
16-02-2012, 21:07
بازی خیلی تغییر کرده؟
کارهای جدید چطورن؟کدوم کلاس الان بهتره؟شوتینگ و دکستریتی هنوز خوبه آدم پوینت بده؟

بَه هادی جون :40:
بازی به کل تغییر کرده !! باور کن من هنوز فکر میکنم دارم wow بازی میکنم :31:
منم بعد از یکسال برگشتم تغییراتی کلی که من دیدم :
1- شمایل و تم بازی خیلی زیبا شده و قابلیت تغییر چهره به کاراکتر هم اضافه . آیتم ها هم خوشکلتر شدن
2- کلی کوئست , آیتم , کار و لباس اضافه شده و لول بازی تا 120 رسیده
3- فکر کنم زمان فورت خودت بودی ولی فورت با تغییرات خیلی کمی مفیدتر شده و حالش بیشتر از دوئله
4- مهمترین تغییر بازی به نظرم من اضافه شدن مارکت هستش ! همون auction house خودمونه ... هر کاری تو wow میشد بکنی اینجا هم میشه با مارکت کرد . به این ترتیب دیگه نباید نگران آیتم کوئست یا آیتم یک کار خاص بودش . طبق گزارش سازمان ملل بیشترین استفاده رو ایرانی ها از مارکت جهت جا به جایی پول و البسه و آیتم غیر قانونی دارن :27:
5-craft به بازی اضافه شده که شامل 4 شغله که مثل wow آیتم میسازی و درجه میره بالا و با recipe چیزهای جدیدتری میتونی بسازی .
6- برخی از کلاس های تغییراتی جزئی داشتن ولی خدا رو شکر نه کلاس اضافه شده و نه اسکیل های بازی اضافه شده . فقط برخی اسکیل های درگیر در دوئل ضریبشون کم و زیاد شده

اینا رو من توی ورودم به بازی دیدم نکات ریز هم خیلی زیاده که بچه ها توی چند صفحه قبل که مدام سوال میکردم زحمت کشیدن جواب دادن

amon47
17-02-2012, 10:02
یک سوال تخصصی:31::
از لول چند شروع کنم برم فورت فایتبنگ؟؟ میدونم محدودیت لولی نداره ولی خوب میخواستم بدونم از لول چند به نفعمه که برم؟!؟
مرسی:46:

C0OPeR
17-02-2012, 12:53
الان دارم fancy eagle belt میخرم ...
تا وقتی که این belt ست جنتلمن رو پیدا کنم بهترین چیزی که میتونم استفاده کنم چیه ؟!

amin_fixfox
17-02-2012, 13:28
یک سوال تخصصی:31::
از لول چند شروع کنم برم فورت فایتبنگ؟؟ میدونم محدودیت لولی نداره ولی خوب میخواستم بدونم از لول چند به نفعمه که برم؟!؟
مرسی:46:
خب چیزی که میخوام بگم قطعی نیست و بستگی به این داره که چقدر اعضای اتحادتون میرن فورت

اما معمولا فورت های بزرگ به سختی پر میشن. پس از لول 30-40 میتونی بری توی این فورت ها رنک بگیری. اگه هر چیزی که لیدر میگه رو گوش کنی و عملکردت خوب باشه به زودی توی فورت های متوسط هم بهت رنک میدن.

شرکت فعال در بحث های قبل از فورت توصیه میگردد!

+

در مورد اون قسمت به نفع بودن هم؛ کلا فورت خوب EXP میده. اگه زود پس اوت بشی ممکنه doctor's bag بده. شاید هم خوش شانس بودی و تونستی هر چند وقت یه بار wooden box بگیری (بستگی به عملکردت توی فورت داره). ضمن اینکه مهیج ترین بخش بازی هست. پس کلا شرکت توی فورت به نفعته!

الان دارم fancy eagle belt میخرم ...
تا وقتی که این belt ست جنتلمن رو پیدا کنم بهترین چیزی که میتونم استفاده کنم چیه ؟!
خب برای چه کار؟
کمربند جنتلمن میتونه LPکارها رو از +75 به +100 برسونه (در صورتی که بقیه اعضای ست جنتلمن رو داشته باشی). هیچ کمربند دیگه ای از این کارا نمیکنه. پس باید مثل بقیه لباس ها ببینی هر کار چه اسکیلی میخواد و بهترین کمربند برای اون کار چیه...

+

لول چندی؟
fancy eagle برای دوئل خوبه :31:

C0OPeR
17-02-2012, 16:50
خب برای چه کار؟
کمربند جنتلمن میتونه LPکارها رو از +75 به +100 برسونه (در صورتی که بقیه اعضای ست جنتلمن رو داشته باشی). هیچ کمربند دیگه ای از این کارا نمیکنه. پس باید مثل بقیه لباس ها ببینی هر کار چه اسکیلی میخواد و بهترین کمربند برای اون کار چیه...

+

لول چندی؟
fancy eagle برای دوئل خوبه :31:
لول 40 هستم . برای کار نمیخوام برای فورت میخوام !
همه آیتم های ست رو دارم به جز همین belt البته باید تا لول 42 و 45 صبر کنم واسه پوشیدن کفش و عصای ست ...
ولی مطمئناً تا اون موقع belt رو پیدا نمیکنم الان هم belt که لیدشیپ بده دارم واسه فورت ندارم

amin_fixfox
17-02-2012, 17:28
لول 40 هستم . برای کار نمیخوام برای فورت میخوام !
همه آیتم های ست رو دارم به جز همین belt البته باید تا لول 42 و 45 صبر کنم واسه پوشیدن کفش و عصای ست ...
ولی مطمئناً تا اون موقع belt رو پیدا نمیکنم الان هم belt که لیدشیپ بده دارم واسه فورت ندارم
من لول 90 هنوز هم از brown buffalo belt استفاده میکنم
7 leadership
7 HP
10 toughness

C0OPeR
17-02-2012, 17:32
شاید هم خوش شانس بودی و تونستی هر چند وقت یه بار wooden box بگیری (بستگی به عملکردت توی فورت داره). ضمن اینکه مهیج ترین بخش بازی هست. پس کلا شرکت توی فورت به نفعته!

داشتم اینونتوریمو چک میکردم دیدم wooden box توشه ! نمیدونم از کجا اومده ! تو آخرین فورتی که شرکت کرده بودم بدلیل اینکه اتکر 5 نفر بود بدون exp خارج شدم ! ممکنه از اونجا بهم داده باشن ؟ brown leg guard بهم داد 8500 دلاری :31:

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

من لول 90 هنوز هم از brown buffalo belt استفاده میکنم
7 leadership
7 HP
10 toughness

خب من بدونه bonus صد تا تا لیدر شیپ دارم ولی dodge , hiding,stamina صفره aim هم به اندازی لولم (40) ...

amin_fixfox
17-02-2012, 18:05
داشتم اینونتوریمو چک میکردم دیدم wooden box توشه ! نمیدونم از کجا اومده ! تو آخرین فورتی که شرکت کرده بودم بدلیل اینکه اتکر 5 نفر بود بدون exp خارج شدم ! ممکنه از اونجا بهم داده باشن ؟ brown leg guard بهم داد 8500 دلاری :31:
WTF :18:
شک دارم از اونجا گرفته باشی چون اگه اینجور بود ملت با تعداد کم توی فورت ها شرکت میکردن و راحت chest میگرفتن

بهرحال ایول چیز خوبی گیرت اومد

+

برای فورت من اینا رو پیشنهاد میکنم:

اگه لیدر تاکید میکنه با حداکثر HP شرکت کنین
اگه HP زیاد مهم نیست

کلاه:
fancy stetson
black stetson

گردنبند:
fancy tie
brown tie

پیر(ا)هن:31::
brown coat
فقط برای دفاع black leather jacket

کفش:
sandals

شلوار:
برای حمله black linen pants
frank's short
اگه گیرت اومد annie's plaid pants بهتره

کمربند:
brown buffalo belt
=> اگه دیگه لیدرشیپ نیاز نداری blue studded belt

اسلحه دوئل:
cody's dagger
Figaro's razor blade
اگه سرباز هستی trumpet بهتره

پروداکت:
firework's racket (ست هالیدی)
اگه بالایی رو هنوز نگرفتی tequila (ست مکزیکن)

وسیله نقلیه:31::
خر!

---------------

البته اینا برای لول 40 هست:20:

C0OPeR
17-02-2012, 18:18
دمت گرم امین جان :46:
اکثر لباسایی که گفتی HP بالا داشتن مثل اینکه خط مقدم کار میکتی :31:
یه راه حل ندارید چطوری سریع hp فول کنیم ؟ چون لباس که عوض میکنی تا hp پر شه واسه فورت چند ساعتی باید بریم hotel/barraks

شک دارم از اونجا گرفته باشی چون اگه اینجور بود ملت با تعداد کم توی فورت ها شرکت میکردن و راحت chest میگرفتن
قبلا میگفتن با پول زیاد تو فورت شرکت کنید چون آیتمی که آخر میده همون پولیه که شرکت کننده ها تو فورت با خودشون آوردن و تقسیم میشه بین برنده های فورت ...

amin_fixfox
17-02-2012, 18:34
دمت گرم امین جان :46:
اکثر لباسایی که گفتی HP بالا داشتن مثل اینکه خط مقدم کار میکتی :31:
یه راه حل ندارید چطوری سریع hp فول کنیم ؟ چون لباس که عوض میکنی تا hp پر شه واسه فورت چند ساعتی باید بریم hotel/barraks

قبلا میگفتن با پول زیاد تو فورت شرکت کنید چون آیتمی که آخر میده همون پولیه که شرکت کننده ها تو فورت با خودشون آوردن و تقسیم میشه بین برنده های فورت ...
:31::31::31:

خب اگه از استفاده از cookie و اینا صرف نظر کنیم، یه راه که گاهی وقتا میشه ازش استفاده کنی اینه که سعی کنی قبل از فورت لول آپ کنی. فقط باید حواست باشه قبل از اینکه لول آپ کنی نزدیک فورت باشی و لباس های HP دار پوشیده باشی.

راه دوم، پوشیدن لباس های با بیشترین HP هست. هر چی HP بیشتری داشته باشی مقدار خون بیشتری در ساعت زیاد میشه (چون بر اساس درصد هست). و بعد که به مقدار نیاز خونت زیاد شد خواب رو کنسل کن و لباس های فورت (که مجموعا HP کمتری دارن) رو بپوش.

اما به طور کلی خوابیدن اجتناب ناپذیر است :31:

+

از وقتی chest اومد سیستم cash battle تعطیل شد!

hadi_gamer
17-02-2012, 20:00
من یه اکانت لول 73 تو ورلد 9 داشتم الان رفتم دیدم پاک شده.الان شما کدوم ورلد هستید؟

C0OPeR
17-02-2012, 20:18
خب اگه از استفاده از cookie و اینا صرف نظر کنیم، یه راه که گاهی وقتا میشه ازش استفاده کنی اینه که سعی کنی

یکم توضیح میدی امین جون ؟

من یه اکانت لول 73 تو ورلد 9 داشتم الان رفتم دیدم پاک شده.الان شما کدوم ورلد هستید؟

اکانت ها رو پاک کردن نامردا ! من یه کاراکتر تو ورد 12 (فکر کنم !) با 400-500 ناگتز داشتم پاکیدن :41:
بچه های ورد 9 هنوز هستن . امین / سعید / آرش بقیه رو نمیدونم
منم ورد کلورادو هستم . اینجا هم ایرانی زیاده ولی از بچه های فروم فقط من و حسین و amon هستیم

---------- Post added at 08:18 PM ---------- Previous post was at 08:13 PM ----------

همین الان یدون talisman پیدا کردم ! این به چه دردی میخورد یادمه واسه یه کوئست بودش . درسته ؟

amin_fixfox
17-02-2012, 20:40
و9 من لول 19ـم :31:
10 و بریسکو حدودای 90ـم

------------------------------

چی رو توضیح بدم؟ cookie؟
کریسمس یه سری آیتم usable میده که یکیش chocolate cookie هست. کوکی جون رو 20% زیاد میکنه.

الآن tonic paddler [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ها به طور حرفه ای میتونن همچین آیتم هایی بسازن (پر کردن خون و انرژی و اینا) ولی لول خیلی بالای blacksmith [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میتونه چیزی بسازه که هم برای برای فورت خوبه و هم خون رو زیاد میکنه.

در مورد لول آپ هم؛ خب لول های پایین خیلی راحت میشه با فورت و یه سری کار لول آپ کرد. باید جوری زمانبندی کنی که آخرین کاری که قبل از رفتن به فورت میکنی باعث بشه لول آپ کنی. قبل از اینکه کار تمام بشه و لول آپ کنی، باید لباس هایی مثل indian set یا mexican set که سرعت رو زیاد میکنه رو بپوشی و بزنی بره سمت فورت. بعد لباس های با HP بالا یا لباس فورت رو بپوشی.
در این صورت وقتی لول آپ کردی خونت کاملا پر میشه و با توجه به اینکه لباس فورت رو پوشیدی، دیگه نیاز به خوابیدن نیست.

من از لول 60 تا حالا تقریبا همیشه اینجور لول آپ کردم:31:

همین الان یدون talisman پیدا کردم ! این به چه دردی میخورد یادمه واسه یه کوئست بودش . درسته ؟نه اون قدیما میگفتن احتمالا بعدا براش کوئست میاد. هنوز هم همین رو میگن!

C0OPeR
17-02-2012, 21:35
خیلی سخته اینطوری ! نیاز به زمان بندی و محاسبات داره مغز من جوابگو نیست :31:
چندتا از این آیتمایی که گفتی رو خریدم hp زده از صفحه بیرون :27:
کلا من تو فورت دمیج نمیخورم ! از بدن بقیه به عنوان سپر استفاده میکنم . مگه اینکه اتکر باشیم که داستان فرق میکنه ...

امین جان دستت درد نکنه زحمت میکشی جواب میدی :40:

Hosein1990
18-02-2012, 17:51
داشتم اینونتوریمو چک میکردم دیدم wooden box توشه ! نمیدونم از کجا اومده ! تو آخرین فورتی که شرکت کرده بودم بدلیل اینکه اتکر 5 نفر بود بدون exp خارج شدم ! ممکنه از اونجا بهم داده باشن ؟ brown leg guard بهم داد 8500 دلاری :31:[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 05:32 PM ---------- Previous post was at 05:29 PM ----------

ناگت تا حالا استفاده کردی؟
اگه استفاده کرده باشی به هر میزان تا سقف 1000 یه جعبه میگیری

C0OPeR
18-02-2012, 18:05
ناگت تا حالا استفاده کردی؟
اگه استفاده کرده باشی به هر میزان تا سقف 1000 یه جعبه میگیری
آره استفاده کردم احتمالاً بخاطر همینه ...

hadi_gamer
18-02-2012, 19:29
آقا ادونچرر بهتره یا دوئلر؟بین این دوتا موندم کدومو انتخاب کنم.

C0OPeR
18-02-2012, 19:41
آقا ادونچرر بهتره یا دوئلر؟بین این دوتا موندم کدومو انتخاب کنم.

ادونچر نگیر هادی (نظر شخصی من) ! دوئلر یا سرباز بگیر البته دوئلر جدیداً کلی قابلیت خفن بهش اضافه شده .

---------- Post added at 07:41 PM ---------- Previous post was at 07:36 PM ----------

راستی کدوم وردی ؟

hadi_gamer
18-02-2012, 19:59
ورلد 12
آخه ادونچر 10% شانس پیدا کردن آیتم داره خودش خیلیه.

amin_fixfox
18-02-2012, 20:16
ورلد 12
آخه ادونچر 10% شانس پیدا کردن آیتم داره خودش خیلیه.
من بریسکو ادونچر هستم؛ اون 10% زیاد تاثیر نداره!

اگه فقط بین دوئلر و ادونچر گیر کردی پیشنهاد میکنم دوئلر بشی :46:

C0OPeR
18-02-2012, 20:20
خودم ادونچر داشتم زیاد راضی نبودم واسه همین گفتم :31:
سیستم بازی هم یطوریه پول داشته باشی آیتم هر چی بخوای پیدا میشه تو مارکت یا میتونی با یقیه trade کنی !
به هر حال سلیقه ای هستش .
حالا چرا ورد 12 ! complete premium system ... !

hadi_gamer
18-02-2012, 20:25
خودم ادونچر داشتم زیاد راضی نبودم واسه همین گفتم :31:
سیستم بازی هم یطوریه پول داشته باشی آیتم هر چی بخوای پیدا میشه تو مارکت یا میتونی با یقیه trade کنی !
به هر حال سلیقه ای هستش .
حالا چرا ورد 12 ! complete premium system ... !
نمیدونم خودش ورلد 12 پیشنهاد کرد.مگه ورلد ها با هم فرق دارن؟

C0OPeR
18-02-2012, 20:33
نمیدونم خودش ورلد 12 پیشنهاد کرد.مگه ورلد ها با هم فرق دارن؟
جزئیات رو نمیدونم ولی مثل اینکه وردها با هم فرق دارن
مثلا ورد یک calssic premium هستش ساعات کار مثل قدیمه سرعت بازی کمه و قابلیت های پرمیوم همون دو سال پیشه
ورد 12 complete premium یعنی هر چیزی که فکرشو بکنی با پرمیوم قابل خریده حتی فکر کنم اسکیل هم میشه خرید (مطمئن نیستم) و سرعت بازی بسیار زیاده

ورد کلورادو expanded premium !!
ای بابا من که نمیدونم اینا چیه واسه چی توضیح میدم :31:

amin_fixfox
18-02-2012, 20:42

اه بجای حالت پیشرفته، ارسال رو زدم :13:

کلاسیک مثل همون قدیم میشه اینا رو فعال کرد:
- more energy: انرژی میشه 150. به این ترتیب در هر ساعت بجای 3 واحد، 4.5 واحد انرژی زیاد میشه و با خوابیدن توی هتل لول5 (یا باراک لول6) انرژی بجای 100 واحد، 150 واحد زیاد میشه. 50 گلد برای 14 روز
- Automation: بجای 3 تا کار متوالی، میتونی بزنی پشت سر هم 8 کار انجام بده + توی صفحه work میتونی ببینی چه کارهایی میتونی انجام بدی و چقدر (پول/EXP/شانس) داری + میتونی بیشتر از 2 نوع لباس توی Equipment manager ذخیره کنی. 50 گلد برای 14 روز
- Higher income: پولی که از کار به دست میاد رو 1.5 برابر میکنه + ارزش آیتم هایی که ممکنه پیدا کنی رو 1.5 برابر میکنه. شانس پیدا کردن پروداکت رو 1.5 برابر میکنه. 50 گلد برای 14 روز
- Character bonus: قابلیت های کلاسی که انتخاب کردی رو 2 برابر میکنه. 50 گلد برای 14 روز
- میتونی چیزایی که توی merchant store هست رو فورا ریلود کنی (در حالت عادی بعد از 24 ساعت ریلور میشه). 5 گلد برای هر بار استفاده

Expanded موارد فوق بعلاوه:
- Placate Shaman: پول ری اسکیل رو کلا ریست میکنه. 18 گلد برای هر بار استفاده
- Item delivery: میتونی از مغازه ها جنس بخری (یا از مارکت جنس رو برداری)، بدون اینکه به شهر مورد نظر بری. 10 گلد برای هر بار استفاده
- Halve waytime: مدت زمان حرکتت رو نصف میکنه. 5 گلد برای هر بار استفاده
- Buy products: میتونی محصول یه کار رو بخری، بدون اینکه اون کار رو انجام بدی (البته اون کار باید برات باز شده باشه تا بتونی محصولش رو بخری) هر چی شانس پیدا کردن محصول کمتر باشه گلد بیشتری میخواد!
- Deposit cash: میتونی پولت رو بزاری توی بانک، بدون اینکه لازم باشه بری شهر + fee هم نمیگیره! 10 گلد برای هر بار استفاده

Complete Premiums موارد فوق و فوقش :31: بعلاوه:
- Buy skill points: میتونی اسکیل و att بخری! اسکیل اول 18 گلد و att اول 54 گلد. هر بار که اسکیل بخری باید 18 گلد بیشتر بدی و در مورد att هم 54 گلد بیشتر!
- Energy refill: انرژی رو پر میکنه. 18 گلد برای هر بار استفاده

C0OPeR
18-02-2012, 20:58
یه نفر تو مارکت wooden box گذاشته 8000$ بخرم ؟ سریع جواب بدید :دی

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:56 PM ----------

Complete Premiums

Complete premiums are selectively enabled on worlds, refer to the World Settings pages for more information regarding a specific world. Worlds with complete premium have all of the expanded premiums enabled, with the addition of two more premium advantages. Each has a different cost with an immediate effect.
Buy skill points

Buy skill points allows you to purchase skill or attributes points for a base cost of 18 nuggets per skill point and 54 nuggets per attribute point. Every time you purchase a point the price for the next point increases by 18 for a skill point and 54 for an attribute point.
Energy refill

Energy refill restores your energy to 100 (150 energy if using Premium More Energy) for a cost of 18 nuggets.
یا پیغمبر آخر نامردیه ! :27:
ویرایش : منظورم پولیه که بابت هر اسکیل و اتربیوت میگیرن و تصاعدی هم میره بالا !!

vitamin2002
18-02-2012, 20:59
یه نفر تو مارکت wooden box گذاشته 8000$ بخرم ؟ سریع جواب بدید :دی

نه بابا ارزش نداره ... این box ها خیلی شانسی هستند ! می بینی یک blue rags در اومد چیزتم سوخت :31:

C0OPeR
18-02-2012, 21:01
نه بابا ارزش نداره ... این box ها خیلی شانسی هستند ! می بینی یک blue rags در اومد چیزتم سوخت :31:

خوب شد گفتی داشتم خر میشدم بخرما ! :31: آخه به من یدونه شلوار خفن 8500 داده بود دفعه قبل ...

amin_fixfox
18-02-2012, 21:19
اوه برای اولین بار به بیشتر از 50 نفر پیغام فرستادم. حدود 220 اینا...!

خب هر بار نمیشه به بیشتر از 53 نفر پیغام فرستاد و در ساعت هم به 140 نفر ... یادم نیست همچین عددی بود...

بهرحال مجبور شدم در چند نوبت پیغام بفرستم. و به بعضی با یه ساعت تاخیر! راه ساده تری نیست؟

C0OPeR
19-02-2012, 10:20
نمیدونستم ! آخه گزینه ارسال به اعضای اتحاد رو هم داره ! شاید 500 نفر باشن ! اونموقع چطوری میخواد بفرسته ...
فکر نکنم محدودیتی داشته باشه .

amin_fixfox
19-02-2012, 10:37
من هم از همون گزینه استفاده کردم؛ ولی خب میزنه نمیشه. مجبور شدم لیست رو یه جا کپی کنم و 50 نفر جدا کنم. :19:
اتفاقا چند وقت پیش توی و10 هم قرار بود یه نفر بهمون در مورد فورت اطلاع بده ولی تلگرام به هیچکس نرسید! نمی دونم شاید محدودیت برای لول های پایین هست...

Hosein1990
19-02-2012, 16:49
یه لول پاین نیست
شهرو یارو باید خوب باشه
یعنی Town hall lvl 10

آقا اینجا کی ساکس میداد؟

C0OPeR
19-02-2012, 16:49
من هر چی گشتم چیزی در این مورد پیدا نکردم امین جان !

amon47
20-02-2012, 16:39
به به !!
بالاخره آپدیت جدید هم اومد.
چه قدر همه چی تغییر کرده!! راستی اسکریپت tw-pro دیگه کار نمیکنه :41:

Hosein1990
20-02-2012, 18:32
یه جاوا اسکریپ دیگه هست من به کل شهر پارسه معرقیش کردم
بچه ها من به یک کارگره ساده جهت ساخت کلیسا نیازمندم مشکل نداره مولتی باشه

C0OPeR
20-02-2012, 19:56
عجب آپدیت گرافیکی سنگینی گذاشتن ! بازی رو سیستم نصب میکردیم سبکتر بود تا تو بروزر :31:
این شاپ جدید مزخرفه چقدر ! یه چیز درست حسابی نداره پول بابت چیزی میدی که نمیدونی چی توشه !
یدونه Daily task امروز میرم ببینم چی میده .

اینم اسکریپت های هماهنگ با نخسه جدیت :31: (اینا رو حسین تل زده بود من هیچ مسئولیتی در قبال خرابی بعهده نمیگیرم) :31:
1- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2- [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته من تست کردم کار میکرد ولی با این اینتوری جدیده که خیلی هم نسبت به قبلی زشت تره یکم سخته باهاش کار کنید :46:

amin_fixfox
20-02-2012, 20:46
اوه حسین و علی ممنون :40: دنبال همین اسکریپت دومیه میگشتم. چیز خوبیه!

ایونتوری جدید من هم خوشم نمیاد ازش؛ ولی حق با سعید بود. سرعت لود شدنش (خصوصا موقع عوض کردن لباس) خیلی بهتره.

premium chest کریسمس بهتر بود! این نوشته key and note 1,3 ، اون فکر کنم key and tashunka's and earp's بود برای توضیحات.

premium chest آیتمش +5000، قیمت 1500 //////// unique chest آیتم +10000، قیمت 500 ؟؟؟

مارکت خیـــــلی مسخره شد :13:

vitamin2002
20-02-2012, 20:53
اوه حسین و علی ممنون :40: دنبال همین اسکریپت دومیه میگشتم. چیز خوبیه!

ایونتوری جدید من هم خوشم نمیاد ازش؛ ولی حق با سعید بود. سرعت لود شدنش (خصوصا موقع عوض کردن لباس) خیلی بهتره.

premium chest کریسمس بهتر بود! این نوشته key and note 1,3 ، اون فکر کنم key and tashunka's and earp's بود برای توضیحات.

premium chest آیتمش +5000، قیمت 1500 //////// unique chest آیتم +10000، قیمت 500 ؟؟؟

اشتباه تایپی هستش :31: اینجا را بخون متوجه می شی ...

C0OPeR
20-02-2012, 21:59

هیچ اتفاقی خاصی نیفتاد پس ! از اون UPB ها هم نداد !

دیروز 42 بودم تا چند ساعت دیگه 47 میشم ! این ghost town و daily کوئست ها ترکونده :31:

Hosein1990
20-02-2012, 22:07

دیروز پیش 42 بودم تا چند ساعت دیگه 47 میشم ! این ghost town و daily کوئست ها ترکونده :31:

چون X نشده هنوز هر وقت یه روز رو نگری میشینه برات حساب میکونه تو خمون صفحه یه جا داره به اسمه Bonds
اونجا مینویسه چی چقدر میکیری :27:
خوبه من بتا رو ترکوندم

Hosein1990
20-02-2012, 22:10

دیروز پیش 42 بودم تا چند ساعت دیگه 47 میشم ! این ghost town و daily کوئست ها ترکونده :31:

تو قسمته Bonds برو ببین چی گرفتی
در ضمن جون امروز کارو تموم کردی تا زمانی که یه بار کامل نکنی بهت پول رو نمیده اکه موفق بشی کل هفته رو بری اون پول ضرب در 2 میشه هفته دیگه بدون اشتباه ضرب در 3
بعدیش هروز که وارد بازی میشی یه ریپورت میکیری درمورده daily login و daily task
اونجا بهت پول رو میده

Hosein1990
20-02-2012, 22:10

دیروز پیش 42 بودم تا چند ساعت دیگه 47 میشم ! این ghost town و daily کوئست ها ترکونده :31:[/QUOTE]

تو قسمته Bonds برو ببین چی گرفتی
در ضمن جون امروز کارو تموم کردی تا زمانی که یه بار کامل نکنی بهت پول رو نمیده اکه موفق بشی کل هفته رو بری اون پول ضرب در 2 میشه هفته دیگه بدون اشتباه ضرب در 3
بعدیش هروز که وارد بازی میشی یه ریپورت میکیری درمورده daily login و daily task
اونجا بهت پول رو میده

vitamin2002
20-02-2012, 22:44
صبر کن فردا که شد upb را می ده بزار روز عوض بشه ...

C0OPeR
20-02-2012, 23:12
من الان این کارها رو باز کردم (تجربه بالا) :
Ambush stagecoach
Work as a sheriff
Serving in the army
Guarding the stage coach
Hunting grizzly bears
Teach

کار بهتر بعدی که با اسکیل های من باز میشه Work as a marshal هستش که خیلی labor بالایی میخواد !
هنوز اسکیل بدم به شوتینگ یا برم تو کار اسکیل های فورت و بیخیال این چندتا کار labor خفن شم ؟ :31:

vitamin2002
20-02-2012, 23:26
من الان این کارها رو باز کردم (تجربه بالا) :
Ambush stagecoach
Work as a sheriff
Serving in the army
Guarding the stage coach
Hunting grizzly bears
Teach

کار بهتر بعدی که با اسکیل های من باز میشه Work as a marshal هستش که خیلی labor بالایی میخواد !
هنوز اسکیل بدم به شوتینگ یا برم تو کار اسکیل های فورت و بیخیال این چندتا کار labor خفن شم ؟ :31:

برو فورت ... زیاد experince فرق نمی کنه ... 3-4 تا کار پر exp داشته باشی کافیه که u هم داری

Baltaza
21-02-2012, 00:48
اسکریپت دومیه چیه؟:دی

amin_fixfox
21-02-2012, 01:05
بهترین لباس ها برای انجام کار رو نشون میده
tw-db برای ورژن جدید ساخته

Hosein1990
21-02-2012, 15:26
اسکریپت دومیه چیه؟:دی

اقا من ساکس میخوام بهم یه میلی چیزی بزن

amin_fixfox
21-02-2012, 21:14
کسی با و9 مشکلی نداره؟ من نمیتونم لاگین کنم

قبلا توی یکی از صفحه های وست تبلیغ بود... نه؟! فکر کنم آرش هم یه بار تبلیغ وی پی ان پیدا کرد! الآن هر چقدر گشتم صفحه ای ندیدم که توش تبلیغ باشه...

vitamin2002
21-02-2012, 21:54
کسی با و9 مشکلی نداره؟ من نمیتونم لاگین کنم

قبلا توی یکی از صفحه های وست تبلیغ بود... نه؟! فکر کنم آرش هم یه بار تبلیغ وی پی ان پیدا کرد! الآن هر چقدر گشتم صفحه ای ندیدم که توش تبلیغ باشه...

من مشکلی ندارم !

amin_fixfox
21-02-2012, 23:35
Job report: Stealing Horses
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Pacific Bonds 1

هممم
این شانسی بود یا کلا یه سری کار هست که از این پول مسخره ها میده؟

+

امشب فورت داریم؛ ببینم چقدر کاسب میشم :31:

+

و9 همچنان باز نمیشه :13:

Hosein1990
22-02-2012, 00:32
هر 1 بار ازینا میگیری
شانسیت خوبه :31:

من هم موشکل دارم جاوا رو ببندی درست میشه:46:

hadi_gamer
22-02-2012, 18:31
آقا چطور میشه کاراکتر رو تو tw-db ایمپورت کرد؟بالا سمت راست نوشته select server ولی کلیک میکنم سروری باز نمیشه.

C0OPeR
22-02-2012, 19:40
هادی از چه مرورگری استفاده میکنی ؟ اگه از فایرفاکس استفاده میکنی اول اینو نصب

بعد توی همون tw-db یدونه user بساز بعد برو اینجا

البته اگه اون دوتا اسکریپت صفحه قبل رو نصب کنی دیگه نیاز به اینا نیستش توی همون صفحه بازی یه دکمه ایمپورتر برات میذاره

amin_fixfox
22-02-2012, 21:23
خب با این آپدیت daily task اضافه شد و مجبور شدیم از tw-db calc استفاده کنیم. در نتیجه به علت کمبود فضا دکمه tw-db import رفت زیر market helper و غیر قابل استفاده شد! با توجه به اهمیتش، من مارکت هلپر رو پاک کردم.

حالا آپدیت جدید مارکت هلپر اومد. جای دکمه رو تغییر دادن! نمی دونم مشکل از من هست یا نه، اما هنوز جای خوبی نیست.
البته میشه ازش استفاده کرد... (اونهمه فضای سمت راست رو نمیبینن؟)

R O O T
22-02-2012, 21:43
من از این calc tw-db استفاده کردم بازی فـریز میشه البته همون اولا که کار میکرد ارور میداد میگفت اول باید تو tw-db ثبت نام کنی الان ثبت نام کردم میگفت unknown user بایــد چیکارش کرد ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amin_fixfox
22-02-2012, 21:57
مطمئن نیستم چون قبل از اینکه این اسکریپت جدیده بیاد اطلاعاتم رو وارد کرده بودم:
قبل از لاگین به tw-db، روی اون شکل قفل و علامت بی نهایت کلیک کن تا همیشه لاگین باشی. در این صورت دیگه ارور ثبت نام و اینا نمیده.
قبل از استفاده از calc، یه بار اطلاعاتت رو import کن. فکر میکنم مشکلت از این باشه.

C0OPeR
22-02-2012, 21:58
من تا الان 3-4 بار پس اوت شدم هر بار هم یه لول بالا اومده زده نه exp گرفته نه پول ! جریان چیه ؟ مشکل روانی دارن ؟! :31:
تو جنگ هم نیستیم آخه منم تا حالا نرفتم کسی رو بزنم که بیان انتقام بگیرن ...
از شهر خارج شم برای آیتم های داخل مارکت مشکلی پیش میاد ؟

amin_fixfox
22-02-2012, 22:02
من تا الان 3-4 بار پس اوت شدم هر بار هم یه لول بالا اومده زده نه exp گرفته نه پول ! جریان چیه ؟ مشکل روانی دارن ؟! :31:
تو جنگ هم نیستیم آخه منم تا حالا نرفتم کسی رو بزنم که بیان انتقام بگیرن ...
از شهر خارج شم برای آیتم های داخل مارکت مشکلی پیش میاد ؟
میخوان achievement رو تکمیل کنن+daily task هم میخواد هر روز با دو نفر دوئل کنی... ولی در کل، آره مشکل روانی دارن :31:
آیتم هایی که گذاشتی مارکت همچنان توی مارکت میمونه و مشکلی پیش نمیاد. آیتم هایی که bid گذاشتی هم مشکلی نخواهند داشت. ولی اگه از شهر خارج بشی برای آیتم هایی که در آینده میزاری مارکت fee بیشتری میگیره.

C0OPeR
22-02-2012, 22:23
عیب نداره . نهایتش اینه که 6 ساعت میری فورت فول میشی باز 48 ساعت راحتی ولی رو اعصابه :27:
میحوام یکم hiding بگیرم . توی ویکی نوشته بود همچین چیز مالی نیستش ولی در کل خوبه . چیکار کنم اینو بگیرم یا aim o dodge ؟

amin_fixfox
22-02-2012, 22:28
hide برای باز کردن کار بهتر از اون دوتاست و خب توی فورت اگه مدافع باشی هم احساس نمی کنی اسکیل هات رو دور ریختی!

ولی aim و dodge برای دوئل و فورت بهتر هستن.

ببین بیشتر میخوای کار کنی (که hide رو در حجم نسبتا زیاد میخواد) و یا دوئل و فورت و اینا (که هر یه اسکیل از اون دو تا هم ارزش داره)

C0OPeR
22-02-2012, 22:39
برنامه که کلا فورته ولی لولم پایینه ! میخوام اسکیلی بگبرم من که دو سه روز یه بار میرم فورت اونجا هم کاربرد داشته باشه .
لول 49 هستم با لباس aim به 100 میرسه ولی تاکتیک 20-30 تا بیشتر ندارم ولی تو دوئل حتی یدونه هم دمیج نزدم ! یا اونا دوئلر خالص بودن یا aim تاثیر زیادی نداره ...

amin_fixfox
22-02-2012, 22:52
تاثیر تاکتیک که خیلی کم شده من حتی برای لباس هم از این و appearance استفاده نمیکنم!
اما aim حداقل برای دوئل خوبه. خصوصا که هیچ کاری رو باز نمیکنه و خب منطقیه که تاثیرش توی دوئل زیاد باشه.

C0OPeR
25-02-2012, 08:20
اینو در حین کار پیدا کردم به چه دردی میخوره ؟
جالبه luck زده 0$ :31:

amin_fixfox
25-02-2012, 12:12
کوئست!

چون قابل فروش نیست و اینا، قیمتش صفره!

--------------------------

خب خیلی شانسی یه راه مسخره پیدا کردم که بازی فریز نشه
tw pro رو نصب کنید :31:

C0OPeR
26-02-2012, 15:33
یعنی چی فریز نشه ؟!

این چه قانون مسخره ایه راه انداختن اول به hp +3K رنک میدن تو فورت بعد اگه رنک باقی موند که نمیمونه به بقیه میدن !
خیلی جالبه ریپورت فورت رو نگاه کردم دیدم توی 10 نفر اول 5 نفر hp زیر 2.5K داشتن ! حتی نفر سوم یا چهارم بود 1950 داشت ...
واقعاً اینا ریپورتا رو نگاه نمیکنن ؟! همه اونایی که بین 8 تا 10 کیلو hp داشتن رنکای پایین بودن فقط در نقش کتک خورن (تانک) :دی
البته وجود اینا لازمه ولی وقتی طرف لول پایین بواسطه اتربیوت خون بالا داره ولی لول 80-90 خون زیر 3 کیلو هستش رنک نمیدن یه جا آدم میسوزه ...

amin_fixfox
26-02-2012, 17:11
tw pro رو که پاک کنی (احتمالا) وقتی لاگین کنی تا چند دقیقه نمیشه هیچ کاری کرد. (freeze میشه!)

----------------------------------

3k که دیگه خیلی زیاده؛ اما قانون زیاد بدی نیست. نفرهای اول احتمالا pff هستن و بحثشون جداست، اما فورت خیلی به تانک نیاز داره. این قضیه دیشب و10 کاملا محسوس بود. با اینکه اکثرمون pff بودیم ولی فقط بخاطر کمبود hp باختیم.
بهرحال، نه خون بالا و نه اسکیل های فورت به اندازه داشتن los موثر نیست!:31: پس به نظرم آنلاین بودن و اطاعت از دستور باید مهمترین شرط باشه!

C0OPeR
26-02-2012, 20:15
منم همینو میگم ! اونایی که hp خیلی بالا دارن که هیچی ولی بین کسی که بین 2 تا 5K خون دارن اونی که pff هستش بنظرم مفیدتره
آنلاین هم باشی (defender) براحتی میتونی موقع ضربه los داشته باشی بعد حرکت کنی عقب تا توی los حریف نباشی :31:

دیگه خسته شدم از فایرآرم . همه چی تکراری شده کاراکتر بعدی یدونه melee میسازم :31:

Hosein1990
26-02-2012, 21:07
آقا اینم اسکریپ برا تایپ رنگی:

C0OPeR
26-02-2012, 22:27
40 تا UPB دادم یدونه sherif star داد 50$ :31:
گفتم حتما تکه نامه ای , نقشه ای چیزی بده ... خدا لعنت کنه هر چی کلاه برداره دیگه عمرا از این پول آشغال استفاده کنم :31:
از grave robber انواع و اقسام آیتم نایاب که تو شاپ پیدا نمیشه رو پیدا کردم این belt ست جنتلمن رو نمیده لامصب ... :41:

amin_fixfox
26-02-2012, 23:14
دیگه خسته شدم از فایرآرم . همه چی تکراری شده کاراکتر بعدی یدونه melee میسازم :31: malee فقط برای کارگر و سرباز خوبه. من تا دیروز کارکتر سرباز رو خیلی دوست داشتم ولی دیشب یه کریتیکال دمیج خوردم فهمیدم سعید میگه دوئلر خوبه یعنی دوئلر خوبه :31:

گفتم حتما تکه نامه ای , نقشه ای چیزی بده ... خدا لعنت کنه هر چی کلاه برداره دیگه عمرا از این پول آشغال استفاده کنم :31:
از grave robber انواع و اقسام آیتم نایاب که تو شاپ پیدا نمیشه رو پیدا کردم این belt ست جنتلمن رو نمیده لامصب ... :41:
lol. جمع کن چیزای گرون بخر. ارزون ها چون زیاد هستن امکان اینکه بی ارزش باشه خیلیه.
+
آره این کمربند جنتلمن بدجور روی اعصابه
shiny buffalo belt x3
shiny horse belt
shiny studded belt
dancer belt
shiny buckled belt
فقط کمربندهای فوق خوبی هستن که توی بریسکو از grave robber گرفتم، ولی هنوز نتونستم جنتلمن رو بگیرم :41:
خیلی عجیبه...

C0OPeR
27-02-2012, 11:08
malee فقط برای کارگر و سرباز خوبه. من تا دیروز کارکتر سرباز رو خیلی دوست داشتم ولی دیشب یه کریتیکال دمیج خوردم فهمیدم سعید میگه دوئلر خوبه یعنی دوئلر خوبه :31:

آره تو این نسخه جدید دوئلر خیلی قابلیت های خوبی داره مخصوصا اگه پرمیوم هم داشته باشی .
البته اگه سرباز melee باشی و پرمیوم هم داشته باشی hp کفایت میکنه حتی اگه crit بخوری

lol. جمع کن چیزای گرون بخر. ارزون ها چون زیاد هستن امکان اینکه بی ارزش باشه خیلیه.
+
آره این کمربند جنتلمن بدجور روی اعصابه
shiny buffalo belt x3
shiny horse belt
shiny studded belt
dancer belt
shiny buckled belt
فقط کمربندهای فوق خوبی هستن که توی بریسکو از grave robber گرفتم، ولی هنوز نتونستم جنتلمن رو بگیرم :41:
خیلی عجیبه...

این belt یه قلق خاصی باید داشته باشه ! کم مونده من تخم دایناسور پیدا کنم ولی این پیدا نمیشه :31:

امین جان این اسلحه های گلدن کوئستش کی شروع میشه ؟

amin_fixfox
27-02-2012, 12:57
خود اسلحه ها برای لول 70 (سرباز 67) قابل استفاده هستن
مطمئن نیستم اما فکر نمیکنم برای به دست آوردنش محدودیت لول باشه. الآن هم توی tw-db نگاه کردم چیزی در مورد لول نزده بود
فقط برای گلدن کلت باید 100 FMS و برای گلدن سیبر باید 100 vigor داشته باشی (لباس هم حساب میشه!)

معمولا از لول 55 اینا تلاش برای گرفتن این اسلحه ها شروع میشه!
golden colt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

golden sabre ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

C0OPeR
27-02-2012, 17:18
این آیتم هایی که در حین کار میده زود پیدا میشن یا دهن آدم سرویس میشه ؟ :دی
توی شاپ با قیمت 4-5K موجوده ...

amin_fixfox
27-02-2012, 17:43
برای من که خیلی راحت پیدا شدن. حتی توی بریسکو bent piece of metal رو دوبار پیدا کردم! اما شانسیه. شاید بدشانس باشی و مجبور بشی 4-5 ساعت کار کنی.

C0OPeR
27-02-2012, 20:45
ممنون :46:
اون اسلحه مخصوص فورت (گلدن) اون هم کوئست داره ؟
شرمنده امین جان زیاد سوال میکنم اگه حال جواب نداری من سرچ میکنم . اینجا میپرسم چون جواب درست میگیرم :10:

amin_fixfox
27-02-2012, 22:48
:10:

آره اون کوئست (ها) داره!
گرفتنش هم خیلی سخته؛ بعضیا کلا بیخیالش میشن...

باید 3 تا کلید بگیری.
کلید اول از کوئست the art of thief ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که لول 75 باز میشه
کلید دوم از کوئست the raid ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که لول 67 باز میشه (حواست باشه از اون کوئست هایی هست که باید درست انتخاب کنی)
کلید سوم که گرفتنش زیاد ساده نیست!
- یا باید pure FMS بشی و از grave robber بگیری (بدون پرمیوم با LP حدود 800، من لول 83 گرفتم)
- یا باید pure trade بشی و از work as a traveling merchant بگیری (که اطلاع دقیق از LP ندارم)
- یا با upb/premium و خرید chest. که البته احتمال گرفتن کلید سوم با باز کردن فقط یه chest زیاد نیست!
- و یا اینکه یکی بیاد کلید رو بزاره مارکت و تو بخری. که این هم احتمالش کمه چون هر کس فقط یه بار کلید رو از کار پیدا میکنه (منبع: سعید:31:) و اگه بزارن مارکت قیمتش خیلی زیاد هست.
وقتی هر سه کلید رو گرفتی طبق این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])عمل میکنی و گلدن گان رو میگیری.

من تا حالا گلدن گان رو نگرفتم، ولی ظاهرا گرفتن the treasure chest سخته!

Hosein1990
28-02-2012, 13:09
آقا من تو میلم به شهره پارسه به همه گفتم که فقط 1 جعبه steel lined box رو بگیرید.
این جعبه فقط ایتیمه اسم دار میده اولین آیتمی که میده به درد نمیخوره ولی از دفعه بعد راندم جنسه خوب میده:27:

amin_fixfox
29-02-2012, 00:50
عمو inno بازی جدید آورده :31:

lagoonia.com

یکی بره براش تاپیک بزنه :31:

amon47
29-02-2012, 13:09
این بازی جدیده (لاگونیا) خیلی سنگینه و لگ داره ، زیاد حال نداد به من...