مشاهده نسخه کامل
: The West ، شاهکاری دیگر از InnoGames
بچه ها من از همینجا اعلام میکنم توی ورلد 2 نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا کی نظر منو خواستش ؟
بچه ها ورلد ها فرقی هم باهم میکنن ؟
alizshah
02-10-2008, 17:39
mohsenali جز 4 نفر اول ورلد هست ...
به به به به
اینم یه سایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ورلد 2 ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MNAGHASH
02-10-2008, 17:49
ImageName[/URL]BonusLevelSell forBuy forbuy for external ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[U][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Speed1 $125$250$1000[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Speed1 $250$500$2000
ali_metal_357
02-10-2008, 18:01
زدن داغونت کردن
نوشته لباست از بین رفته
پات شکسته
هر روز هم باید بهش باج بدی:27:
کمک من نمی خوام باج بدم یعنی چی ؟؟؟؟؟ اصلا چه معنی داره :31:
خب من باید چی کار کنمممم :19::19::19:
MNAGHASH
02-10-2008, 18:03
هر کاری کردم خوب نیوفتاد.
این میگه خر 25٪ اسپید رو اضافه میکنه.
اسب 50 ٪. اسب 2000$ هست.
aRThaS_08
02-10-2008, 18:03
بابا خالی بست
تو دوئلو بردی و هیچیت نشد
پ . ن : کسی رو توی این تاپیک سر کار نزارید
بابا خالی بسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگه اسبم میشه خریدش ؟ توی ورلد 2 میشه ؟
mohsenali
02-10-2008, 18:09
mohsenali جز 4 نفر اول ورلد هست ...
به به به به
جدي؟ جوووون من؟:18:
نه بابا هيفدهم هيجدهمم كه .:41:
راستي ali3740 ميشناسين؟
اهل همين فورومه؟:5:
MNAGHASH
02-10-2008, 18:10
تو هر 2تا ورلد میشه.
به شرطی که بچهء خوبی باشی :دی
پس چرا من فقط خر میبینم ؟ :دی
کمک من نمی خوام باج بدم یعنی چی ؟؟؟؟؟ اصلا چه معنی داره :31:
خب من باید چی کار کنمممم :19::19::19:
اگه به من پول ودی ازت حمایت میکنم:21:
شوخی بود همش جدی نگیر:27:
بابا خالی بست
تو دوئلو بردی و هیچیت نشد
پ . ن : کسی رو توی این تاپیک سر کار نزارید
تو تریبال اینهمه ملت رو سر کار گزاشتید هیچی نگفتم بهتون اونوقت میاید اینجا به من گیر میدی:41:
بابا خالی بسته [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باور کردی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب باور کرد دیگه حالا شما هم هی به روش بیارین
چو چو چو بتاز ای خر نازنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به هر نمیگن چو چو ناراحت میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال
اسلحه ها 2 تا عدد دارن مثلا damage 3-9 این اعداد به چه معنا اند هر کدوم
و کدوم بیشتر باشه بهتره ؟
مثلا 9-3 بهتره یا 11-1
MNAGHASH
02-10-2008, 18:29
به نظرم یعنی بین 3 تا 9 Damage داره
فکر کنم به این معنا باشه که مثلا 9-3 یعنی از 3 تا 9 تا damage از یارو میگیره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نای راه رفتن نداره ... خر همسایه رو ببین چطوری میدویه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sam_sami_2000
02-10-2008, 18:39
بد بخت وشدیم هی هی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بد بخت وشدیم هی هی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چی شده دادا ؟
alizshah
02-10-2008, 18:46
یه سوال
مثلا 9-3 بهتره یا 11-1
یعنی اینکه 3 تا 9 damage میزنه و این بستگی داره به مهارت های خودت
یه مقدار هم شانسی هست مثلا ممکنه اسیکلت فول باشه و 8 تا damage بزنه ...
alizshah
02-10-2008, 18:48
بچه ها همتون بیان ورلد 2 .....
چون که تازه ساخته شده ....
MNAGHASH
02-10-2008, 18:53
خوب اونایی که اومدن اسمشونو بگن که امار دستمون باشه
اقا بهترین مرورگر برای اجری این بازی چیه ؟
منو دعوت کنید شهر پول بدم یه خورده!:)
HoJJaT_007
02-10-2008, 19:07
من ورلد یک رو ول میکنم میام اینجا
من ورلد یک رو ول میکنم میام اینجا
بچه ها هر کی میره ورلد 2 اگه نمیخواد تو1 دیگه بازی کنه پولاشو بده شهرهای ایرانی:31:
منکه همون ورلد 1 هستم . ورلد 2 نمیرم
یوزر من Adam-Koshll هستش ...
یوزر بقیه چیه ؟
HoJJaT_007
02-10-2008, 19:13
تو این بازی آب هم اضافه شده
HoJJaT_007
02-10-2008, 19:15
منظورم این ورلد بود
بچه ها ورلد 2 اصلا شهر نداره !! اگه خسته بشیم باید کجا بریم ؟ یکی زود تر شهر بزنه ... اینحوری رنک 1 هم میشیما :دی
sam_sami_2000
02-10-2008, 19:47
ای همه رفتن 2 دیگه راحت شدیم پاسارگاد خالی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ali_metal_357
02-10-2008, 19:51
اگه به من پول ودی ازت حمایت میکنم:21:
شوخی بود همش جدی نگیر:27:
تو تریبال اینهمه ملت رو سر کار گزاشتید هیچی نگفتم بهتون اونوقت میاید اینجا به من گیر میدی:41:
خب باور کرد دیگه حالا شما هم هی به روش بیارین
خجالت نمی کشی سر کار میزاریییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییی :13:
اشگال نداره بچه ها گیر ندید بهش:31::10:
صبر کنید یکم زورم بهش برسه باهاش دوئل می کنم جبران میشه :11::46::31:
aRThaS_08
02-10-2008, 19:53
جدي؟ جوووون من؟:18:
نه بابا هيفدهم هيجدهمم كه .:41:
راستي ali3740 ميشناسين؟
اهل همين فورومه؟:5:
4ام بودی منم دیدم
همین alizshah هست دیگه :دی
بابا شوخی کردم
این اسمایل رو میزارید دل آدم رحم میاد :دی
یه سوال
مثلا 9-3 بهتره یا 11-1
بنظر من 3-9 بهتره چون حداقلش بیشتره
آقا مثل اینکه تو ورلد2 به بازی Race اضافه شده! شما میتونید تو قسمت Character انتخاب کنید که چیکاره باشید!
خیلی باحال تر میشه بازی :)
ای همه رفتن 2 دیگه راحت شدیم پاسارگاد خالی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پاسارگاد که الان پره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها دیگه در ورلد یکو تخته کنیم ... یکی بیاد شهر بزنه
حجت کجایی ؟ :دی
تو ورلد2 اگه قسمت character برید چهار کلاس مختلف واسه انتخاب هست! براساس کاراکتری که انتخاب میکنن اسکیل پوینت در اون زمینه بهتون میده! آلمانی نوشته من زیاد سردرنمیارم
سازنده کسانی که میتونن شهر بسازن
دوئل کننده و کارگر و سرباز که نمیدونم چیه؟!
بچه ها بنظر میاد بازی اصلی تو ورلد2 باشه! مگه اینکه ورلد 1 هم اینجوریش کنن.
sam_sami_2000
02-10-2008, 20:03
این جوری اگه ورلد 3 هم بیاد همو 2 رو بیخیال میشن میرن 3 که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جوری اگه ورلد 3 هم بیاد همو 2 رو بیخیال میشن میرن 3 که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بازی بتا همینه دیگه:31:
ورلد 2 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی برای من فقط همون ورلد 1 هست !
فکر کنم ورلد 1 امتحانی بودش :دی
می گم لوگاس یه جا خواب به من می دی ؟
sam_sami_2000
02-10-2008, 20:12
الان که چک می کنم تعداد زیادی از باگ های ورلد 1 توی ورلد 2 درست شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره بریم همون ورلد 2
حالش هم بیشتره ، شانسمون هم برای رنک شدن بیشتره
sam_sami_2000
02-10-2008, 20:14
من فقط بازی رو شروع کردم دیدم 5 تا heath کم شده 1 هم energy [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MNAGHASH
02-10-2008, 20:14
خوب فعلا فعالیت کنیم پول در بیاریم.
یه منطقه رو هم انتخاب کنیم که همه اون دورو برا باشیم که وقتی شهر زده شد پولا رو بفرستیم اون تو.
شهرو کی میزنه ؟ سریع تر بزنیم که توی هتل استراحت کنیم
aRThaS_08
02-10-2008, 20:17
شهر رو مهرداد یا علی یا هادی بزنن من قبول دارم
بقیه خودشونو به زحمت نندازن :27:
MNAGHASH
02-10-2008, 20:19
هر کی زودتر پول در آورد شهر بزنه.
بعد مدیریتش رو میده به کسانی که کارشون خوبه.
ارتاس هم شانس داره هم حرفه یی
ارتاس اون جمله اخری غیر مستقیم بود ؟ :دی
aRThaS_08
02-10-2008, 20:22
بله غیر مستقیم به کسانی که سنشون پایینه :31:
من که عمرا"
از رییس بازی و اینا بدم میاد :دی
منم اومدم ورلد 2 !!!! پاسارگارد چه بلایی سرش می آد؟
خب مدیریتشو بده دست یکی دیگه :دی
aRThaS_08
02-10-2008, 20:24
مگه بیکارم 300$ برای شهری بدم که خودم هیچکارشم :دی
MNAGHASH
02-10-2008, 20:27
مگه چند سالته؟؟؟
مگه فقط توی شهر مدیر همه کاره هستش ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهر رو مهرداد یا علی یا هادی بزنن من قبول دارم
بقیه خودشونو به زحمت نندازن :27:
20 امتیاز !
فقط دوباره مثل پاساگارد وسط کلی شهر نزنینا !!!! یه جای خلوت و سوت کور !
alizshah
02-10-2008, 20:31
باز هم میگم .... همه بیاید ورلد دوم
1. باگ ها بر طرف شده
2. جالب تر شده
3. امکان rank یک شدن زیاد هست در حالی که ورلد یک خیلی وقت پیش ساخته شده
(فقط گفتم که بعد پشیمون نشید )
ویرایش شد :همه بیاید ورلد دوم
alizshah
02-10-2008, 20:33
20 امتیاز !
فقط دوباره مثل پاساگارد وسط کلی شهر نزنینا !!!! یه جای خلوت و سوت کور !
فرقی نداره که ......فقط باید جایی خوب باشه ...
اره ، الان خیلی راحت میشه رنک شد منم برای همین میگم
aRThaS_08
02-10-2008, 20:35
فرقی نداره که ......فقط باید جایی خوب باشه ...
تایید نمیشه
تایید میشه
باز هم میگم .... همه بیاید ورلد دوم
1. باگ ها بر طرف شده
2. جالب تر شده
3. امکان rank یک شدن زیاد هست در حالی که ورلد یک خیلی وقت پیش ساخته شده
(فقط گفتم که بعد پشیمون نشید )
ویرایش شد :همه بیاید ورلد دوم
منم اومدم ورلد2 هر چی داشتم فروختم تو ورلد1 بدم پاسارگاد.فکر کنم ورلد2 خیلی بهتر بشه:20: لول 10 شدیمRace انتخاب میکنیم.:27:
راستی یه موقع ورلد3 از این بهتر نشه:31:
نه بابا ورلد 1 ازمایشی بود ما هم موش ازمایش گاهی :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ارتاس اواتار قبلیه باحال تر بودش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
02-10-2008, 20:41
ارتاس اواتار قبلیه باحال تر بودش
اینم همونه منتها چشمو یذره اذیت میکنه :دی
یذره نه خیلی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا یکی مارو عضو شهر کنه میخوام لالا کنم :دی
sam_sami_2000
02-10-2008, 20:44
یعنی من شهر بزنم قبول ندارین؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوش اومدی داش مصطفی جون جون جون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی من شهر بزنم قبول ندارین؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داش ارتاس گل ما غیز مستقیم تیکه انداخت با همه نبودش که ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
alizshah
02-10-2008, 20:48
منم اومدم ورلد2 هر چی داشتم فروختم تو ورلد1 بدم پاسارگاد.فکر کنم ورلد2 خیلی بهتر بشه:20: لول 10 شدیمRace انتخاب میکنیم.:27:
راستی یه موقع ورلد3 از این بهتر نشه:31:
خوب کاری کردی :31:
لامصب بعضی ها پریموم دارن .... نمیشه پیشرفت کرد محسن 4 نفر اول بود ولی الان رفته رو 200 نفر ....
همه هجوم بردن ورلد 2 !!! :27:
مثل این که این ورلد هم قراره تصرف بشه !!!! راستی هر کی خواست شهر بزنه Spam City گزینه ی خوبی برای اسم شهره !!!! :27:
خوب کاری کردی :31:
لامصب بعضی ها پریموم دارن .... نمیشه پیشرفت کرد محسن 4 نفر اول بود ولی الان رفته رو 200 نفر ....
پریمیوم چنده ؟
aRThaS_08
02-10-2008, 20:50
داش ارتاس گل ما غیز مستقیم تیکه انداخت با همه نبودش که ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونکه 100%
ولی من فقط مصطفی و هادی و علی و مهرداد و صفا رو قبول دارم
حتی خودم رو هم قبول ندارم !!!
همه هجوم بردن ورلد 2 !!! :27:
مثل این که این ورلد هم قراره تصرف بشه !!!! راستی هر کی خواست شهر بزنه Spam City گزینه ی خوبی برای اسم شهره !!!! :27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رنک یک واسه خودمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sam_sami_2000
02-10-2008, 20:51
کاش میشد ما هم پریموم داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونکه 100%
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه این اواتارتو بر داری ؟ هی میرم پستتو بخونم چشمم منحرف میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونکه 100%
20 امتیاز !!!!!
اگه صفا بیاد که دیگه ورلد 2 رو تصرف کردیم به ترظ فجیه!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!@#!@$! ! :27:
کاش میشد ما هم پریموم داشته باشیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:41:این نامردا ادمو معتاد میکنن بعد پولیش میکنن :41:
:41:
:41::41::41:
sam_sami_2000
02-10-2008, 20:55
خودمونیما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب پول در میارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فکر کردی از کجا پول زن و بچه در می آرن !!!! از همین پریموم ها دیگه !!!! :27: تازه یه سری فری هم بهت می دن که حسابی توپ شی بعد قطعش می کنن !!!!
20 امتیاز !!!!!
اگه صفا بیاد که دیگه ورلد 2 رو تصرف کردیم به ترظ فجیه!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!@#!@$! ! :27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ONLI SAFA64 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اره والا ، اگه صفا بیادش ورلد 2 فقط ایرونیه همه میرن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
02-10-2008, 20:57
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]میشه این اواتارتو بر داری ؟ هی میرم پستتو بخونم چشمم منحرف میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش :دی
sam_sami_2000
02-10-2008, 20:57
بیا ببرمت مرکز ترک اعتیاد دوره هاش 28 روزس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب فکر کردی از کجا پول زن و بچه در می آرن !!!! از همین پریموم ها دیگه !!!! :27: تازه یه سری فری هم بهت می دن که حسابی توپ شی بعد قطعش می کنن !!!!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چیجوری فری بگیریم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودمونیما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خوب پول در میارن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پول دار ترین مرد توی المان اینان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:21:اینا با این سایت هایی که باز میکنن پول هفصد هشصد تا زن و بچه دیگه رو هم در میارن :21:
:21:
:21::21::21:
:21:
نه داداش :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جون داداش بردار مردمک چشمم از کار افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیا ببرمت مرکز ترک اعتیاد دوره هاش 28 روزس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]از شنبه ترک میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه من تفریحی میزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
02-10-2008, 21:00
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]جون داداش بردار مردمک چشمم از کار افتاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می گم محمد تو از تمام این شکلک ها استفاده کردی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!! مشغول اضمه (یه چیزی تو همین مایه ها) هیچ کدومشون نشدی ( مثلا وقتی که تو از همه شکلک ها استفاده کنی بعد از یکی از اونا استفاده نکنی در استلاح مشغول زمش می شی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
املا 20 !
به جای این نقطه ها می تونستی فاصله یا اسپیس خودمونو بزاری !!!!!!!!!!!! :27:
ali_metal_357
02-10-2008, 21:04
می خوام پولم رو بزارم توی بانکـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــ بزارم
کسی می دونه کجا بزارم بهتره و سود خوبی هم بهم بده { جدی بــــــــــــــــــــــــ گیـــــــــــــــــــــــ ــــــــد }
aRThaS_08
02-10-2008, 21:04
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](33).gif
تا جایی که من می دونم بانک سود نمی ده !!! فقط نگه داری می کنه !!!! تازه باید یه چیزی هم بهش بدی ! ( شوخی )
aRThaS_08
02-10-2008, 21:05
به جای این نقطه ها می تونستی فاصله یا اسپیس خودمونو بزاری !!!!!!!!!!!! :27:
نمیشه
اگه تونستی بزار :27:
می گم محمد تو از تمام این شکلک ها استفاده کردی ها !!!!!!!!!!!!!!!!!! مشغول اضمه (یه چیزی تو همین مایه ها) هیچ کدومشون نشدی ( مثلا وقتی که تو از همه شکلک ها استفاده کنی بعد از یکی از اونا استفاده نکنی در استلاح مشغول زمش می شی !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
املا 20 !
اینایی مه گفتی ایرانکیه یا خارجکیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نه نقطه میزارم نه اسپیس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینایی مه گفتی ایرانکیه یا خارجکیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصطلاحات اصفهانیه !!!!!!!!!!! به دل نگیر دل درد می گیری !@@!#@!$@!$! :27::27::21:
aRThaS_08
02-10-2008, 21:09
من نه نقطه میزارم نه اسپیس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا اینکه تو وسط مینویسی
من نمیخوام وسط باشه :27:
برا اینکه تو وسط مینویسی
میتونستی به جای نقطه از کاراکتر خالی alt+255 استفاده کنی :دی
saeid.yavary
02-10-2008, 21:14
سلام
اقا ما از دیشب تا حالا یکسره دنبال این گوشت خوکیم ولی پیدا نمی شه 10دقیقه -30 دقیقه و... هرچی میزنیم پیدا نمی کنه
من باید چی کار کنم :41:
aRThaS_08
02-10-2008, 21:19
☺ ☺
☺ ☺ ☺
☺ ☺
MNAGHASH
02-10-2008, 21:21
چقدر پول دارید تو ورلد 2؟؟؟
اصطلاحات اصفهانیه !!!!!!!!!!! به دل نگیر دل درد می گیری !@@!#@!$@!$! :27::27::21:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصفهانی هم بلدی ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برا اینکه تو وسط مینویسی
من نمیخوام وسط باشه :27:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وسط که قشنگ تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میتونستی به جای نقطه از کاراکتر خالی alt+255 استفاده کنی :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]چیجوری ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا ما از دیشب تا حالا یکسره دنبال این گوشت خوکیم ولی پیدا نمی شه 10دقیقه -30 دقیقه و... هرچی میزنیم پیدا نمی کنه
من باید چی کار کنم :41:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]عادت میکنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
☺ ☺
☺ ☺ ☺
☺ ☺
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وسط باحال تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چقدر پول دارید تو ورلد 2؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هیچــــــــــــــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
02-10-2008, 21:26
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]وسط که قشنگ تره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیر برادر :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هیچــــــــــــــی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
71§$
aRThaS_08
02-10-2008, 21:27
☺ ☻ ☺
☻ ☻ ☻
☺ ☻ ☺
24 $ :دی
راستی چرا لول انقدر توی ورلد 2 اروم بالا میره ؟
تو شانس داری ارتاس ... من الان 2 ساعته دارم توی یه مزرعه کار میکنم چیزی گیرم نیومدش
sam_sami_2000
02-10-2008, 21:32
MNAGHASH
02-10-2008, 21:33
پراکندگی کارها هم بیشتره.فاصله ها
MNAGHASH
02-10-2008, 21:34
Class Description:
An adventurer is a lucky Ritter and a curious explorers. He aspires to be a quiet life, but dares to love something and is in search of big profits. Adventurers are suitable for players who enjoy solving quests and the risk of love
-------------------------------------
Advantages:
The products at a chance to find work increases by 10%.
The objects at a chance to find work increases by 10%.
You can charge up to 2 Step sleep in strange hotels.
The risk of injury at work fell by 10%.
----------------------------------
You can at level 10, apply a Charakerklasse choose. The choice of your character class, your profile picture and your --- is final
بچه ها امشب مهرداد نیومده ...
چه کسایی قرار بود ساعت 9 عضو بشن ؟ LoL
MNAGHASH
02-10-2008, 21:34
Duelists
Class Notes: Duelists live for the moment. They love the duel. A duel for a fistful of dollars, others from revenge or just for fun. Duelists are sedentary and rarely move in search of an opponent from city to city. Duelists are suitable for active players who enjoy looking for confrontations.
Advantages:
The speed on the card is rising by 10%.
The regeneration of the motivation for duels increase by 20%.
You get 10% more money in the duel.
You can at level 10, apply a Charakerklasse choose. The choice of your character class, your profile picture and your --- is final
MNAGHASH
02-10-2008, 21:36
Labs :
Class Notes: A worker may be the honest work and tries to confrontations with other players out of the way to go. In the city, he is responsible for the actual building expansion irreplaceable. Most workers remain near their towns. Workers are suitable for players who play with foresight and would like to use for their city.
Advantages:
The experience points for each work increased by 5%.
You can 20% more money in your bank account.
When city expansion will get you a bonus of 5% on the special skill points.
The motivation for building in the city expand rise 10% faster.
You can at level 10, apply a Charakerklasse choose. The choice of your character class, your profile picture and your --- is final.
برای سومین روز متوالی نتونستم چکش پیدا کنم.
MNAGHASH
02-10-2008, 21:37
Soldier
Class Notes: Many soldiers are striving for fame and glory, others for the highest pay. They are known for their toughness. Even a soldier fights honorably taken further. Soldiers are good defenders in duels and indispensable in the shootings, where they also its experience in dealing with all types of weapons helps.
Advantages:
For every point on life skill points you will receive additional 5 life points.
The level of prerequisites for a weapon to fall by 3 stages.
Duels in the skill Tatik rises by 50% percent.
You can at level 10, apply a Charakerklasse choose. The choice of your character class, your profile picture and your --- is final.
MNAGHASH
02-10-2008, 21:37
خوب اینم خصوصیات شخصیت ها تو ورلد 2 که گفتم جدید اومده.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سعید ترجمشو بزار اینجوری نزار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MNAGHASH
02-10-2008, 21:49
به خدا من سعید نیستم.:((
اسمم مانی هست :دی
sam_sami_2000
02-10-2008, 21:49
Soldier
Class Notes: Many soldiers are striving for fame and glory, others for the highest pay. They are known for their toughness. Even a soldier fights honorably taken further. Soldiers are good defenders in duels and indispensable in the shootings, where they also its experience in dealing with all types of weapons helps.
Advantages:
For every point on life skill points you will receive additional 5 life points.
The level of prerequisites for a weapon to fall by 3 stages.
Duels in the skill Tatik rises by 50% percent.
می نوشتی By Google translate [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sam_sami_2000
02-10-2008, 21:51
اگه می خواین منو دعوت کنین پاسارگاد 50$ بدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می نوشتی By Google translate [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه می خواین منو دعوت کنین پاسارگاد 50$ بدم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بچه ها که دعوت میفرستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باید به مهرداد تلگرام بزنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MNAGHASH
02-10-2008, 21:58
یادداشتهای کلاس سرباز :
سربازهای زیادی دارندبرای شهرت تلاش می کنندوافتخار،دیگران بالاترینهامی پردازد
آنهابرای استقامتشان دانسته شده اند
برداشته شده بیشترجنگ می کند honorably حتی یک سرباز
سربازهامدافعهای خوب دردوئلهاوضروری درتیراندازی ها،هستندکجا ) جائیکه ( آنها
هم تجربه ش دررفتارباتمام نوع هاسلاح کمک می کند
مزیتها :
برای هرامتیاز ) روی ( درمهارت زندگی اشاره می کندشمااضافی ۵ امتیاززندگی
دریافت خواهیدنمود
سطح شرطلازمهابرای یک سلاح که بوسیله ۳ مراحل می افتند
مهارت بوسیله % Tatik دوئلهادر ۵۰ درصدبالامی آید
انتخاب بکند Charakerklasse شمامی تواننددرسطح ۱۰ ،درخواست بکنندیک
انتخاب کلاس شخصیتتان ،خودتصویرتاریخچه تان ونهایی است
MNAGHASH
02-10-2008, 21:59
آزمایشگاه ها :
یادداشتهای کلاس :
یک کارگرکارصادق ممکن است باشدوبابه مواجهه هابابازیکنهای دیگر ) با ( خارج ازراه که بروند
درشهر،اومسئول برای بدون جانشین انبساطساختمان واقعی است
کارگرهای زیادترینی نزدیک شهرهایشان باقی می مانند
کارگرهامناسب برای بازیکنهای هستندکه باآینده نگری بازی می کنندوکه برای شهرشان
به کاربرند
مزیتها :
تجربه اشاره می کندبرای هرکاربوسیله % ۵ افزایش بیابد
شما% ۲۰ پول زیادتری درحساب بانکیتان می توانید
موقعیکه انبساطشهرشمارایک جایزه از% ۵ روی امتیازهای مهارت مخصوص خواهدگرفت
انگیزش برای ساختمان درشهربالاآمدن % ۱۰ سریع ترمنبسطمی شود
انتخاب کلاس شخصیتتان ،خودتصویرتاریخچه تان ونهایی است.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سعید اینها کار خودته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اگه اره بگو آره که بیای این متنای تریبال وارز مارو ترجمه کنی مردم از بس ترجمه کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MNAGHASH
02-10-2008, 22:00
: Duelists یادداشتهای کلاس
زنده برای لحظه Duelists
آنهادوئل رادوست دارند
هم اکنون یک دوئل برای یک یک مشت دلار،دیگران ازانتقام یابرای تفریح
نشسته هستندوبندرت درجستجوازیک حریف ازشهربه شهرحرکت می کند Duelists
مناسب برای بازیکنهای فعالی هستندکه مواجهه های جستجولذت می برند Duelists
مزیتها :
سرعت روی کارت داردبوسیله % ۱۰ بالامی آید
احیاانگیزش برای دوئلهابوسیله % ۲۰ افزایش می یابند
شما% ۱۰ پول زیادتری دردوئل می گیرید
MNAGHASH
02-10-2008, 22:01
شرح کلاس :
خوش بخت ویک جهانگردهای کنجکاواست Ritter یک ماجراجویک
که تااندازه ای دوست داردودرجستجوسودهای dares یک زندگی ساکت ،بودن اما aspires او
بزرگ است
ماجراجوهامناسب برای بازیکنهای هستندکه حل کردن جستجوهاوخطرعشق
: Advantages لذت می برند
محصولات دریک شانس که بیابدکاربوسیله % ۱۰ افزایش بیابد
هدفهادریک شانس که بیابندکاربوسیله % ۱۰ افزایش بیابد
شمامی توانیدبالابه خواب ۲ مرحله درهتلی عجیب هزینه بنمایید
خطرآسیب درکاربوسیله % ۱۰ افتاد
MNAGHASH
02-10-2008, 22:02
باشه حداقل من گذاشتم :10:
sam_sami_2000
02-10-2008, 22:28
باشه حداقل من گذاشتم :10:
آفرین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی هم کار خودت نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فارسی هم فارسی های قدیم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چقدر سخته مفهومش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MNAGHASH
02-10-2008, 22:29
آره حوصله نداشتم ترجمه کنم راستش.تایپش بیشتر دردسر بود.
برای همین از سایت کپی پیست کردم :دی
alizshah
02-10-2008, 22:53
هاااا
صفا اعصاب مصاب نداره ها
حالا اینقدر اسپم بدید ......
aRThaS_08
02-10-2008, 23:02
بدون شرح !
alizshah
02-10-2008, 23:05
بدون شرح !
خوب این spam کیه ؟
aRThaS_08
02-10-2008, 23:06
خوب این spam کیه ؟
یه نگاه به امضا بکن :دی
منو که دعوت نکردید
من رفتم خوابیدم
اگرم بیام تو شهر پولمو فقط امانت می ذارم تو شهر چون می خوام خر بخرم
مشکلی که نداره؟
آقا یکی منو پاسارگاد دعوت کنه! 280 دلار دارم بدم به شهر برم پی کارم:)
aRThaS_08
02-10-2008, 23:24
رنک11 ورلد2 در کنار شماست :دی
احترام بگذارید : می تی کمون :دی
رنک11 ورلد2 در کنار شماست :دی
احترام بگذارید : می تی کمون :دی
MNAGHASH
02-10-2008, 23:45
اسپم از این واضحتر :دی
sam_sami_2000
02-10-2008, 23:45
فردا صبح می بنمت رنک 11 ورلد 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sam_sami_2000
02-10-2008, 23:47
چی شد مثل اینکه کسی مارو دعوت نمی کنه 1 دقیقه sleep بزنم بعد برم ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
02-10-2008, 23:50
فردا صبح می بنمت رنک 11 ورلد 2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بای بای هم اسمی سام :دی
همتونو موکوشوم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsenali
02-10-2008, 23:53
بای بای هم اسمی سام :دی
فردا ميبينمت رنك 35 :27:
aRThaS_08
02-10-2008, 23:56
فردا ميبينمت رنك 35 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جناب رنک19 فردا که رنک7 شدم میبینمت :27:
:دی
mohsenali
02-10-2008, 23:59
جناب رنک19 فردا که رنک7 شدم میبینمت :27:
:دی
راسشو بگو پرميوم گير اوردي؟
:5:
aRThaS_08
03-10-2008, 00:02
راسشو بگو پرميوم گير اوردي؟
چون توئی آره :31:
ولی تو ورلد1
5تا ترایبال با یکی تاق زدم
ولی توی 2 هنوز نه
mohsenali
03-10-2008, 00:06
چون توئی آره :31:
ولی تو ورلد1
5تا ترایبال با یکی تاق زدم
ولی توی 2 هنوز نه
تو پرميمو داري وضعت اينجوريه:21:
بهتره تو دنياي دو هم بگيري چون بدون پرميوم بايد بيخيال رنك شد. چون من وقتي تو يكش اومدم سريع از 3000 رسيدم به 200 اما بيشتر جلو نمي رفت هيچي عقبتر هم ميرفت . :8:
aRThaS_08
03-10-2008, 00:09
تو پرميمو داري وضعت اينجوريه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره تو دنياي دو هم بگيري چون بدون پرميوم بايد بيخيال رنك شد. چون من وقتي تو يكش اومدم سريع از 3000 رسيدم به 200 اما بيشتر جلو نمي رفت هيچي عقبتر هم ميرفت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه داداش وسعم نمیرسه :دی
خدایی خیلی شرایط پرمیومش نامردیه
مثل ترایبال وارز نیست که پرمیو نداشته باشی هم مشکلی نیست !!!
mohsenali
03-10-2008, 00:11
نه داداش وسعم نمیرسه :دی
خدایی خیلی شرایط پرمیومش نامردیه
مثل ترایبال وارز نیست که پرمیو نداشته باشی هم مشکلی نیست !!!
آره تريبال بدون پرميوم هم خيلي راحت ميشد رشد كرد يجورايي جانبي بود اما اينجا پرميوم مثل رمز تقلبه .
خيلي ضايست . :13:
aRThaS_08
03-10-2008, 00:12
تو پرميمو داري وضعت اينجوريه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهتره تو دنياي دو هم بگيري چون بدون پرميوم بايد بيخيال رنك شد. چون من وقتي تو يكش اومدم سريع از 3000 رسيدم به 200 اما بيشتر جلو نمي رفت هيچي عقبتر هم ميرفت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من بدون پرمیوم تا رنک 45 هم رفتم توی ورلد21 (الان 70 هستم)
ولی اینجا تا 11 رفتم
الان 50ام !!!
MNAGHASH
03-10-2008, 00:18
تو که الان 51ام هستی
Dangerous-boy
شماها تو چه وردی هستین ؟
mohsenali
من تو ريبال زياد به رنكينگ نگاه نكردم والله. ئلي ميدونم بي پرميومو اونجا ميشد يه كارايي كرد اما اينجا ول معتليم . ولي ميشه شهر رو بالا كشيد و زد رو دست خارجيها.
mohsenali
03-10-2008, 00:19
شماها تو چه وردی هستین ؟
من دو رو شروع كردم اما يكو بيخيال نميشم و قراره شهرو ببريم تو دهتا و يه حالي از اين خارجيا بگيريم و اميدوارم پاسارگادم با همين سرعت رشد كنه .
aRThaS_08
03-10-2008, 00:20
برادر حاج داداش آیدین بیا ورلد2
خودم هواتو دارم :دی
alizshah
03-10-2008, 00:22
تروخدا دعوا نکنید بده ...
aRThaS_08
الان 4 تا از تو کمترم rank
aRThaS_08
03-10-2008, 00:23
من تو ريبال زياد به رنكينگ نگاه نكردم والله. ئلي ميدونم بي پرميومو اونجا ميشد يه كارايي كرد اما اينجا ول معتليم . ولي ميشه شهر رو بالا كشيد و زد رو دست خارجيها.
اینم پروفایل بنده :دی
mohsenali
03-10-2008, 00:23
آقا مشكل خواب رو چطو حل كنيم؟ يعني چي كه شهر نداره؟ يعني از قصد اينكارو كردن؟:13:
alizshah
03-10-2008, 00:25
نظر شما چیست که بریم با rank یک دوست بشیم بعدش یه تروجان بفرستم تا پسوردش رو بگیرین و بعدش هر چی پریموم داره بریزیم به خودمون ....
موارد نیاز :
1.یه نفر فول اینگلیسی بلد باشه
2. موارد هک رو خودم تهیه میکنم
aRThaS_08
03-10-2008, 00:26
نظر شما چیست که بریم با rank یک دوست بشیم بعدش یه تروجان بفرستم تا پسوردش رو بگیرین و بعدش هر چی پریموم داره بریزیم به خودمون ....
فکر همه جا رو کردن
ورلد2 گزینه ترنسفر نداره :(
mohsenali
تروخدا دعوا نکنید بده ...
aRThaS_08
الان 4 تا از تو کمترم rank
كي با كي داره دعوا ميكنه؟
:8:
alizshah
آقا مشكل خواب رو چطو حل كنيم؟ يعني چي كه شهر نداره؟ يعني از قصد اينكارو كردن؟:13:
یعنی اینکه باید منتظر بمونی انرژی بازیافت کنی
الان کسایی که پریموم دارن حال میکنن
50 درصد سریعتر :27:(کلی میشه پیشرفت )
چو پریموم نباد تنه rank 1 نباد
alizshah
03-10-2008, 00:27
فکر همه جا رو کردن
یعنی چی بابا تلگراف میفرستی که من همشهریت هستم :31:
اینگلیسی دوست میشی دو سه روز بعد ایمیل میگیری و میدی به من من حلش میکنم :31:
Dangerous-boy
03-10-2008, 00:28
حاجی خودتی : دی
دمت بوق , اوووووومدم : دی
aRThaS_08
03-10-2008, 00:28
یعنی چی بابا تلگراف میفرستی که من همشهریت هستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینگلیسی دوست میشی دو سه روز بعد ایمیل میگیری و میدی به من من حلش میکنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ااااا الان دیدم
برام لود نشده بود :دی
aRThaS_08
03-10-2008, 00:29
حاجی خودتی : دی
دمت بوق , اوووووومدم : دی
باشه برادر آیدین
بیا بیا
یه شهر که زدیم اول تو و مصطفی و هادی و مهرداد و علی برید
بعد هم من میام :دی
mohsenali
03-10-2008, 00:32
باشه برادر آیدین
بیا بیا
پس من چي؟:46:
alizshah
باشه برادر آیدین
بیا بیا
خودت خالی میبندی خودت هم خودت رو لو میدی :26::16:
ای مردم از خنده :16:
Dangerous-boy
الان 22 نفر کنارم دارن چپق میکشن : دی
aRThaS_08
03-10-2008, 00:35
پس من چي؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو هم با من بیا که مجبور نشی پول خرج کنی :27:
خودت خالی میبندی خودت هم خودت رو لو میدی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای مردم از خنده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حاااال کردیا :دی
alizshah
03-10-2008, 00:36
اقا الان به aRThaS_08 پیام زدم که چجوری زود پیشرفت کردی میگه که من از پریموم تریبال دادم به یه نفر طرف هم پریموم این بازی رو داد به من:27:(حالت مطمئن میگ) بعدش من قضیه هک رو اوردم جلو اینطوری جواب داد ::27:
فکر همه جا رو کردن
Dangerous-boy
03-10-2008, 00:36
وحید کور شدم اینم اواتاره تو گذاشتی ؟ : دی از پدرام یاد گرفتی ؟ : دی
aRThaS_08
03-10-2008, 00:38
چیه
عزیزم وقتی گه پرمیوم فعال میکنی ترنسفر میاد
ورلد2 هم چون پرمیوم ندارم فک کردم ترسفر نداره
اصلا منم مثل حجت قهر میکنما :27:
Dangerous-boy
سرعت در دنیای غرب برنده رو مشخص میکنه
بروبکس رو تحرکتون کار کنین :دی
mohsenali
اقا الان به aRThaS_08 پیام زدم که چجوری زود پیشرفت کردی میگه که من از پریموم تریبال دادم به یه نفر طرف هم پریموم این بازی رو داد به من:27:(حالت مطمئن میگ) بعدش من قضیه هک رو اوردم جلو اینطوری جواب داد ::27:
تو هم كه تو كار مچ گيري هستي
Dangerous-boy
03-10-2008, 00:39
چیه
عزیزم وقتی گه پرمیوم فعال میکنی ترنسفر میاد
ورلد2 هم چون پرمیوم ندارم فک کردم ترسفر نداره
اصلا منم مثل حجت قهر میکنما :27:
ایول قهر کردی روستاتو بده به من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
03-10-2008, 00:39
وحید کور شدم اینم اواتاره تو گذاشتی ؟ : دی از پدرام یاد گرفتی ؟ : دی
نمیدونم چرا همه همینو بهم میگن :دی
aRThaS_08
03-10-2008, 00:40
ایول قهر کردی روستاتو بده به من [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تو هم که عین خودم از مفت خوری خوشت میاد :دی
ویرایش :
همینجا اعتراف میکنم 6روستای آخرم مفت خوری بوده و هیچگونه نیرویی در راه اونا مصرف نکردم :دی
Dangerous-boy
03-10-2008, 00:42
تو هم كه تو كار مچ گيري هستي
مچ گیری چیه ؟ اینا خودشونم نفهمیدن چی گفتن :31:
نمیدونم چرا همه همینو بهم میگن :دی
ایول به همه : دی
alizshah
03-10-2008, 00:43
تو هم که عین خودم از مفت خوری خوشت میاد :دی
خوب وقت واقعیت فرا رسیده میباشد
لطفا صادق باشید : دی
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
alizshah
مچ گیری چیه ؟ اینا خودشونم نفهمیدن چی گفتن :31:
شاید بعضی ها متوجه حرف دیگران نشن :27:
aRThaS_08
خودمم دارم کور میشم کم کم :دی
Dangerous-boy
03-10-2008, 00:44
تو هم که عین خودم از مفت خوری خوشت میاد :دی
ویرایش :
همینجا اعتراف میکنم 6روستای آخرم مفت خوری بوده و هیچگونه نیرویی در راه اونا مصرف نکردم :دی
پس فک کردی چجوری امتیازت رفت بالا ؟ دی
در ضمن من و مفت خوری ؟؟! دی
Dangerous-boy
03-10-2008, 00:45
خب بروبکس من بعد از چند دقیقه بازی کردن متوجه شدم از این بازی اصلن خوشم نمیاد دی
پس نتیجه میگیریم به ترک بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
03-10-2008, 00:46
پس فک کردی چجوری امتیازت رفت بالا ؟ دی
در ضمن من و مفت خوری ؟؟! دی
ولی روی یکیش بدجوری نیرو از دست دادم
3بار نوبلش کردم و 4000اکس و 2000ال-سی از دست رفت :(
MNAGHASH
دعوت نامه بدین بریم شهر بخوابیم
alizshah
خب بروبکس من بعد از چند دقیقه بازی کردن متوجه شدم از این بازی اصلن خوشم نمیاد دی
پس نتیجه میگیریم به ترک بازی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به به خوشحال شدیم :27:
bye
aRThaS_08
03-10-2008, 00:47
آیدین نرو خیلی باحاله
من میخوام ترایبال رو بخاطر این ترک کنم (قطعی نشده نقشه نکش : اا زشته بده :دی)
Dangerous-boy
03-10-2008, 00:49
به به خوشحال شدیم :27:
bye
قربانت :31:
آیدین نرو خیلی باحاله
من میخوام ترایبال رو بخاطر این ترک کنم (قطعی نشده نقشه نکش : اا زشته بده :دی)
باور کن حال نمیده وگرنه همتونو سوسک میکردم : دی
alizshah
03-10-2008, 00:50
کی اینجا zero hour بازی میکنه ؟
aRThaS_08
03-10-2008, 00:50
باور کن حال نمیده وگرنه همتونو سوسک میکردم : دی
تازه فهمیدم ترایبال وارز چقد مزخرفه :دی
باور کن 2روز بازی کنی عاشقش میشی !!!
تازه فهمیدم ترایبال وارز چقد مزخرفه :دی
باور کن 2روز بازی کنی عاشقش میشی !!!
هووووی !
حرف دهنشو بفهم !
تریبال مزخرفه؟
مطمئن باش خیلی زود از این بازی خسته میشی.
الان چون اکثر ایرانیها اونجا هستیم و فعالیم جو گرفتتت.
به زودی خسته میشی.
در حالیکه تریبال هنوز هم جذابه.:31:
MNAGHASH
03-10-2008, 00:55
اقا من مقداری لوبیا و تنباکو گوشت دارم کسی میخره؟
گروه C دعوت شدن
صبح ایشالا علی یا میلاد گروه B رو دعوت میکنن چون من تا فردا شب نیستم
هرکسی کاری داشت به علی یا میلاد بگه
خسته شدم از این کار هی باید دعوت کنم هی بندازم بیرون دهن ادم سرویس میشه به خدا حداقل پول بدید دل ادم نسوزه
پول بریز تو خزانه
فروم بازی رو هم بخون حتما بخصوص بخش ساخت و ساز
MNAGHASH
03-10-2008, 00:58
بلال هم دارم :دی
aRThaS_08
03-10-2008, 01:00
هووووی !
حرف دهنشو بفهم !
تریبال مزخرفه؟
مطمئن باش خیلی زود از این بازی خسته میشی.
الان چون اکثر ایرانیها اونجا هستیم و فعالیم جو گرفتتت.
به زودی خسته میشی.
در حالیکه تریبال هنوز هم جذابه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه باشه
تو که قضیشو میدونی پس بیخیال :31:
نه بابا
من تا وقتی اینترنت دارم همین بازی رو میکنم :27:
بلال هم دارم :دی
خرید و فروش بین اعضا نداریم که !!! یا شایدم داریم من خبر ندارم !!!!
aRThaS_08
03-10-2008, 01:03
خرید و فروش بین اعضا نداریم که !!! یا شایدم داریم من خبر ندارم !!!!
نه مهرداد جان نداریم !!!
MNAGHASH
03-10-2008, 01:09
چرا من تو جنرال استور میذارم بچه ها میتونن بخرن
aRThaS_08
03-10-2008, 01:10
چرا من تو جنرا استور میذارم بچه ها میتونن بخرن
نخیر عزیزم
تو رویا به سر میبری :27:
MNAGHASH
03-10-2008, 01:18
بابا الان گذاشتم گفت میخوای بفروشی؟
MNAGHASH
03-10-2008, 01:25
اوکی فقط میتونم بفروشم :دی
alizshah
03-10-2008, 01:26
احتمالا فردا ورلد 1 رو ولکنم و همچنین ورلد دو
MNAGHASH
03-10-2008, 01:28
بالاخره ما هم خر دار شدیم :دی
از این بعد پولم ماله شهر
MNAGHASH
03-10-2008, 01:45
ورلد 2 لول چندین؟
چقدر $ دارین؟
4
90$
من دعوت شدم به شهر حالا میخوام خر بخرم با این پیغام روبرو میشم چرا ؟
این پیغام : you have to visit the town to sell items زود جواب بدین تا با تیپو ننداختن بیرون مارو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MNAGHASH
03-10-2008, 02:06
خوب اول برو قشنگ شهرو ببین
بگرد بعد برو جنرال استور خر بخر
آدم همون اول که نمیره خر بخره.
sam_sami_2000
03-10-2008, 09:22
احتمالا فردا ورلد 1 رو ولکنم و همچنین ورلد دو
کار بسیار خوبی می کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من چقدر اسپم دوست دارم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها تو ورلد 1 کسی شهر مهر سراغ داره بریم حال کنیم ؟ :دی
sam_sami_2000
03-10-2008, 10:24
بچه ها تو ورلد 1 کسی شهر مهر سراغ داره بریم حال کنیم ؟ :دی
ورلد 1 یا ورلد 2 ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
answer-3
03-10-2008, 10:37
من دارم ترک ، می خوام اگه تریبال وارز یه ورد جدید اومد برم . با تریبال وارز بیشتر حال می کردم.
aRThaS_08
03-10-2008, 10:38
ورلد 2 لول چندین؟
چقدر $ دارین؟
4
90$
5
145 §
..
ورلد 1 یا ورلد 2 ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2 :31::10:
sam تو the West ورلد چندمی؟؟؟؟؟
sam تو the West ورلد چندمی؟؟؟؟؟
ورلد یک لولم8 هست ورلد 2 لولم 2 هست :31::41:
mohsenali
03-10-2008, 11:07
آقا ما بيخيال ورلد دو شديم . همون ورلد يك كلي شرف داره.
راستي تا حالا با هيچكي دوئل كرديد؟ غير ماموريتها؟ كلي صفاست سريعتر راه بندازيد . من ديشب 180 تا از دوئل كاسب شدم .:8:
منم میگمبی خیال
ورلد 2 نه شهر داره نه هیچ چیز دیگه
هرکی هم شهر بزنه 3 سوته پولدار میشه :دی
اصلا حال نمیده
منکه همین ورلد 1 میمونم
سلام دوستان
من با این بازی زیاد حال نمی کنم خداییش تریبال وارز یه چیز دیگست
می خوام این بازی رو ترک کنم
هر چی پول داشتم دادم به شهر پاسارگاد
hellbrain666
03-10-2008, 11:41
من تو picking corn بهم rusty razor blade داد
به چه درد می خوره ؟ بفروشم؟
aRThaS_08
03-10-2008, 11:43
یه کار جدید برام اومد
breaking in horses
aRThaS_08
03-10-2008, 11:45
یکی دیگه هم اومد
trading
سلام دوستان
من با این بازی زیاد حال نمی کنم خداییش تریبال وارز یه چیز دیگست
می خوام این بازی رو ترک کنم
هر چی پول داشتم دادم به شهر پاسارگاد
منم میخوام برم ، چرته
یکی دیگه هم اومد
trading
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپم نده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
03-10-2008, 11:48
منم میخوام برم ، چرته
ولی من میخوام بمونم
باحاله
گرافیکیه :دی
ترایبال وارز بیخوده :دی
aRThaS_08
03-10-2008, 11:48
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اسپم نده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به این میگی اسپم که کارهای موجود رو به اطلاع دیگران میرسونم ؟؟؟ !!! :دی
aRThaS_08
03-10-2008, 11:53
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Razor blade7-1112$32$64$256
نفروشی یه وقتا !!!
خیلی باحاله
دمج از 7 تا 11 !!!
معععععععععععع
ولی من میخوام بمونم
باحاله
گرافیکیه :دی
ترایبال وارز بیخوده :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون تو شانس داری بهت خیلی حال میده من 7 ساعته دارم روی یه زمین کار میکنم هیچی گیرم نیومد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما به این میگی اسپم که کارهای موجود رو به اطلاع دیگران میرسونم ؟؟؟ !!! :دی
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق قوانین زدن 2 پست پشت سر هم اسپم حساب میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکز کنم با افزایش لول یک سری محل ها برای کار کردن حذف میشه.
مثلا یک جایی نزدیک پاسارگاد بود که ازش شکر استخراج میکردم.
الان نزدیک پاسارگاد دیگه معدن شکر نیست.
(جدیدا شکر رو از معدن استخراج میکنن!)
aRThaS_08
03-10-2008, 11:56
اینم باحاله
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$73$146$584
aRThaS_08
03-10-2008, 11:56
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] طبق قوانین زدن 2 پست پشت سر هم اسپم حساب میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه وقت ویرایش نباشه هیچ مشکلی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اصلا توی این بازی شانس ندارم(یا بلد نیستم )
الان 6 روزه دنبال چکش هستم و پیدا نمیکنم.
توی بقیه کارها هم آیتم هاشون رو پیدا نمیکنم.
aRThaS_08
03-10-2008, 12:01
الان 6 روزه دنبال چکش هستم و پیدا نمیکنم.
توی بقیه کارها هم آیتم هاشون رو پیدا نمیکنم.
من الان 4تا چکش دارم :دی
اگه وقت ویرایش نباشه هیچ مشکلی نیست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان 4تا چکش دارم :دی
جدی میگی ؟
چه جوری کار میکنی ؟
منم میگم این ارتاس end هرچی خر شانسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
03-10-2008, 12:05
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحه پیش خودت 2تا پست دادی :(
جدی میگی ؟
چه جوری کار میکنی ؟
از دیروز ظهر برا لول آپ فقط دارم اون کار رو میکنم
6تا چکش بهم داده
2تاشو فروختم :دی
اینم مرحله ها که قبل از انجامش کارهاشو ردیف کنید
aRThaS_08
03-10-2008, 12:06
منم میگم این ارتاس end هرچی خر شانسه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو ورلد2 بدشانسی میارم :(
6تا چکش بهم داده
این کارو پشت سر هم انجام میدی ؟
یعنی به روحیه توجه نمیکنی ؟
6تا چکش بهم داده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اینکه باز نمیشه ؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی تو ورلد2 بدشانسی میارم :(
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
aRThaS_08
03-10-2008, 12:11
این کارو پشت سر هم انجام میدی ؟
یعنی به روحیه توجه نمیکنی ؟
نه مهم نیست
مهم خرشانسیه که من دارم توپ :دی
شانسم تا 67% هم پایین اومد :31:
aRThaS_08
03-10-2008, 12:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان نداره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
داره
اگرنه من الان باید لول7 بودم :(
نه مهم نیست
مهم خرشانسیه که من دارم توپ :دی
شانسم تا 67% هم پایین اومد :31:
به جان خودم میگم صفا دوتا از پست های قبلی رو پاک کنه !:31:
باشه ایندفعه میزنم پشت سر هم کار کنه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gifارتاس جون داداش بیا شهر بزن همرو راحت کن . جون داداش بیا بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1].gif
بهترین موقعیت تا هم تو رنک 1 بشی و هم شهر رنک 1 بشه
باشه ؟ :دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.