ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Miss Artemis
21-08-2010, 01:40
سلام بچه ها مگه سوالم چقدر سخت بود
گفتم پی سی ورلد از چه سالی تاسیس شده2002 بود یا 2003 کدوم؟؟؟
در ضمن من میدونم چرا حذف شد
چون به خاطر وجود اهنگ هایی مثلا مبتذل یا اگرم نبوده مسلما بعدا میذاشتند ولی در هر صورت به خاطر همینه که نمیذارند هیچ انجمنی اهنگ داشته باشه
بدرود
چه قدر این سوال مهمه برات....
یه کم بیشتر بگردی احتمالا دقیقش رو پیدا میکنی....6 یا7 سال پیش فکر میکنم....
ممنون که برامون شفاف سازی کردین و دلیل حذف انجمن موسیقی رو برامون گفتین....

پ.ن: نیومده اخطار گرفتین؟

HardWare Professor
21-08-2010, 02:03
سلام بچه ها مگه سوالم چقدر سخت بود
گفتم پی سی ورلد از چه سالی تاسیس شده2002 بود یا 2003 کدوم؟؟؟

تقریبا 6 سال و 3-4 ماه پیش.

میشه 2004 حدودا.

هشت بهشت
21-08-2010, 14:44
سلام .

توی انجمن "" سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! "" نمیشه تاپیک جدید ایجاد کرد ؟؟

برای من این پیام میاد :18:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

officer
21-08-2010, 16:06
سلام .

توی انجمن "" سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! "" نمیشه تاپیک جدید ایجاد کرد ؟؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

برای منم همینطوریه :13:

matias _ adler
21-08-2010, 18:07
نه اون مال تاریخ سریال نامبر سرور اصلیه ....

matias _ adler
21-08-2010, 18:08
بله برا من هم هیچی پیام میدم باز نمیکنه ....

N.I.M.A _ P30
21-08-2010, 20:24
سلام .

برای من هم همینطوره. البته خیلی وقت پیش گفته بودم ولی کسی جوابی نداد. دو سه بارم گفتم.
من وقتی میخوام عضو یه سری از گروه ها بشم هم همینو میگه.

Dark Shine
21-08-2010, 20:28
اونجا دسترسی داره فک کنم فقط ادمینا بتونن تاپیک بزنن!

mostafa_maca
21-08-2010, 20:40
سلام به تمام دوستان عزیز که زحمت میکشید یا نمیکشید مثل من:31: راستش من قبل از اینکه سایت بره هوا تو بخش دانلود بازی از یه کاربر خیلی گل خواستم برام مپ های جدید نازی زامبی در بازی call of duty5 رو بزاره واسه دانلود ایشونم این کارو انجام داد اما متاسفانه اکانتم تموم شده بود که نتونستم دانلود کنم بعد یه چند روز دیگه سایت چیز شد! حالام متاسفانه اسم کاربر رو نمیدونم خواستم ببینم الان میشه کاری کرد؟
واقعا بهش نیاز دارم خسته شدم اینقد با داداشم تو اون مپ تکراریه ایکس باکس بازی کردم:41::46:

هشت بهشت
21-08-2010, 20:58

آخه ادمین ها کی توی استفاده از انجمن به مشکل میخورن که بخوان اونجا تاپیک بزنن و با دوستان مطرح کنن ؟؟؟؟؟:18:

:13:

N.I.M.A _ P30
21-08-2010, 21:06

نه. اینجا من همیشه میتونستم. یه چندهفته ایه. بعد از چیز شدن سایت. از اون وقتی هم که من دیگه نتونستم تاپیک ایجاد کنم تاپیکهای زیادی ساخته شد تو سرآغاز. پس مشکل برا همه نیست.

amir ali 1969
22-08-2010, 02:08
سلام دوستان
بلاخره فهميديم چطور يه حرفي بزنيم

matias _ adler
22-08-2010, 15:37
ما که همون اول طرز حرف زدنو بلد بودیم داداش !!!

Amir Hossein
22-08-2010, 21:41
سلام انجمن موسیقی کو:9:
انگار گم شده:44:

هشت بهشت
22-08-2010, 21:44
سلام انجمن موسیقی کو:9:
انگار گم شده:44:

سلام .
فکر کنم یک ماهی هست که به p30 سر نزدید .
گالری عکی ، دانلود فیلم و موسیقی را خدا بیامرزه

V i r u s e r
22-08-2010, 23:27
می گم چرا لاقال این فرومارو واسه سابقه دارها باز نمی کنن مثل اخر فروم باز ها(که خودمم بزودی بهشون می پیوندم :31::27:)
اینجوری انجمن خیلی سوت و کور شده
یکم از PT یاد بگیرید با اینکه چیلتر شده ولی هنوز: بازاچه، کسب درامد، انجمن متفرقهچ
حالا اینجا رو در نظر بگیرید:
کل فروم 4 بخشه:
نرم افزار، سخت افزار، موبایل، ماشین!!!

هشت بهشت
22-08-2010, 23:43
کل فروم 4 بخشه:
نرم افزار، سخت افزار، موبایل، ماشین!!!

بخش پنجم و ششمی هم داره .

پروفایل ها - گروه ها

:27:

yuseph
23-08-2010, 07:28
نه. اینجا من همیشه میتونستم. یه چندهفته ایه. بعد از چیز شدن سایت. از اون وقتی هم که من دیگه نتونستم تاپیک ایجاد کنم تاپیکهای زیادی ساخته شد تو سرآغاز. پس مشکل برا همه نیست.
نیماجان میشه تاپیک بزنی..ولی قبلش باید تایید بشه!!!!:18::31:

Amir Hossein
23-08-2010, 12:13
سلام .
فکر کنم یک ماهی هست که به p30 سر نزدید .
گالری عکی ، دانلود فیلم و موسیقی را خدا بیامرزه

مادر بوردم خراب شده بود فرستادم گارنتی 48 روز دیگه برگشت:31:

N.I.M.A _ P30
23-08-2010, 15:51
نیماجان میشه تاپیک بزنی..ولی قبلش باید تایید بشه!!!!:18::31:

نه یوسف جان. اگه اینجوری بود که مشکلی نداشتم. وقتی ایجاد تاپیکو میزنم اینو میگه::19:

این به نظرت یعنی تایید؟:18:

Ahmad
23-08-2010, 16:46
با توجه به این تاپیکها:

forum.p30world.com/showthread.php?t=433192

و

forum.p30world.com/showthread.php?t=433457

که توسط اعضای جدید ایجاد شده گویا به تازگی این قسمت تنها کسایی میتونن تاپیک ایجاد کنن که تازه عضو شده باشن.

این انجمن به طور اختصاصی به مسائل و مشکلاتی که اعضای انجمن در حین فعالیت نسبت به تنظیمات ، امکانات و قابلیت های انجمن دارند خواهد پرداخت . اعضایی که تازه به جمع ما پیوستند و آشنایی کاملی از انجمن و نحوه ی فعالیت در آن ندارند از اینجا شروع کنند قوانین، آموزش ها و راهنمایی ها، سوالات و ... [ شمارش پست ها : خاموش ]

dr_shahrooz
23-08-2010, 19:17
سلام به همه عزیزان
من بیچاره نمیدونم چرا از دسترسی به بخش اخبار گیم محرومم...توروخدا کمک کنین...من تا حالا یدونه پست بد هم ندادم و نخواهم داد....

mehran_286
24-08-2010, 00:18
سلام دوستان
من چند روز پیش به یکی پیغام دادم (از طریق پیغام خصوصی نه!) از اون یکی که میری تو پروفایل طرف

حالا من اسم طرف رو گم کردم چجوری میتونم پیداش کنم ایا راهی هست ؟؟؟

mehran_286
25-08-2010, 01:28
دوستان کسی نیست جواب بده

این تاپیک مدیر یا کابر فعال نداره ؟//

هشت بهشت
25-08-2010, 04:27
سلام دوستان
من چند روز پیش به یکی پیغام دادم (از طریق پیغام خصوصی نه!) از اون یکی که میری تو پروفایل طرف

حالا من اسم طرف رو گم کردم چجوری میتونم پیداش کنم ایا راهی هست ؟؟؟

غیر از اینکه History مرورگرتون را یکی یکی چک کنید فکر نکنم راه دیگه ای باشه

panizir
25-08-2010, 11:45
يه تاپيك كه بسته ميشه نميشه شستارو توش ويرايش كرد؟
يعني هيچ راهي نداره ؟:(

wwepersia
25-08-2010, 16:03
سلام بابا من هر چي ميفرستم ميگه صبر كن تا مدير انجمن تاييدش كنه تو اين انجمن حداقل روزي 1000 تا پست و تاپيك زده ميشه و هر روزم كلي ثبت نام داره پس با اين حساب فكر كنم پست هاي من يك سال ديگه تاييد بشه لطف كنيد اين روش رو برداريد اعصاب آدم رو خورد ميكنه

هشت بهشت
25-08-2010, 23:44
سلام بابا من هر چي ميفرستم ميگه صبر كن تا مدير انجمن تاييدش كنه تو اين انجمن حداقل روزي 1000 تا پست و تاپيك زده ميشه و هر روزم كلي ثبت نام داره پس با اين حساب فكر كنم پست هاي من يك سال ديگه تاييد بشه لطف كنيد اين روش رو برداريد اعصاب آدم رو خورد ميكنه

سلام دوست عزیز .

یه کم صبور باشید . برای همه همینجوره .
چندتا پست مفید ( حداقل 10 تا ) که دادید این محدودیت ها هم برداشته میشه .
البته فقط به تعداد پست نیست . یه مدت زمانی هم باید طی بشه .

korosh_k_22
26-08-2010, 00:15
ببخشید چطور میشه به ÷ست های دیگران با نقل قول پاسخ داد :41:

هشت بهشت
26-08-2010, 00:25
باید روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و زیر پستی که نقل قول کردید مطلبتون را بنویسید

korosh_k_22
26-08-2010, 02:01
ببخشید من متوجه نشدم میشه دقیقا بگین باید برای پاسخ به سولات دیگران چه کار کرد؟

Miss Artemis
26-08-2010, 11:09
چرا انجمن جام جهانی مخفی نمیشه؟
تا جام جهانی دیگه قراره باشه؟:31:

korosh_k_22
26-08-2010, 13:05
باید روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و زیر پستی که نقل قول کردید مطلبتون را بنویسید

این طوری:31:

Mahdi/s
26-08-2010, 13:09
ببخشید من متوجه نشدم میشه دقیقا بگین باید برای پاسخ به سولات دیگران چه کار کرد؟ اگه کل پست رو میخوای نقل بگیری....گوشه سمت چپ...کنار تشکر و ویرایش..نقل قول هست.اون رو بزن..
اگر هم میخوای یه جمله رو نقل بگیری.....اینو بزن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این 2 تا پرانتز میاد...
....
بعد جمله ای که میخوای توی نقل باشه باید این تو باشه....
امیدوارم متوجه شده باشی...

تا جام جهانی دیگه قراره باشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]اتفاقا منم میخواستم بپرسم....چرا.؟

H a m e e d
26-08-2010, 18:36
تا جام جهانی دیگه قراره باشه؟:31:
فکر کنم بخاطر اینه که نتایج پیش بینی مسابقات هنوز اعلام نشده

MaLaS_shz
26-08-2010, 18:40
نقل قول چندگانه چه جوریه ؟؟

هشت بهشت
26-08-2010, 20:32
نقل قول چندگانه چه جوریه ؟؟

روی دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک میکنید تا قرمز بشه ( برای اولین پستی که می خواین نقل قول کنید )
به همین صورت در پست هایی که میخواین نقل قول کنید دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را کلیک می کنید . اما آخرین پست را روی همون دکمه نقل قول[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید کلیک کنید

Mahdi/s
26-08-2010, 21:52
سلام..میخواستم ببینم چطوری عکسی رو توی ضمیمه کوچک قرار میدن....فکر میکردم مدیرا فقط میتونن..اما الان یکی از کاربرا رو دیدم....گذاشته بود..

Kurosh
26-08-2010, 22:10
نه الون جان ، فقط مختص مدیران و همکارانه ... یه سری پستا رو خود همکارا و مدیرا با هماهنگی کاربر ادیت می کنن و توش فایل ضمیمه قرار میدن ...

مطمئناْ از عهده ی کاربر معمولی بر نمیاد ضمیمه کردن ....

Mahdi/s
26-08-2010, 23:08
نه الون جان ، فقط مختص مدیران و همکارانه ... یه سری پستا رو خود همکارا و مدیرا با هماهنگی کاربر ادیت می کنن و توش فایل ضمیمه قرار میدن ...

مطمئناْ از عهده ی کاربر معمولی بر نمیاد ضمیمه کردن .... ممنون...درسته شاید مدیر انجمن ویرایش کرده باشه چون یه کاربر 33 پسته بود...

رضا جنگنده
29-08-2010, 18:22
سلام
چه طوري مي شه تعداد ستاره ها رو افزايش داد؟

Silver PC
29-08-2010, 18:29
سلام
چه طوري مي شه تعداد ستاره ها رو افزايش داد؟

سلام ،

سیستم بر اساس تعداد پست شما که نشون دهنده فعالیت شما هستش افزایش میده ... !

موفق باشید ... !

Mahdi/s
29-08-2010, 18:56
سلام
چه طوري مي شه تعداد ستاره ها رو افزايش داد؟ سلام سلام............با تعداد پستات.......سر 500 تا 3ستاره میشی...
1000 تا 4 ستاره......2500 تا 5 ستاره.......2 ستاره هم یادم نیست.

Amin.P30
29-08-2010, 20:07
SOLVED.................................

Miss Artemis
29-08-2010, 20:11
2 ستاره هم یادم نیست. فکر کنم 200 تا بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Sadeq_ME
29-08-2010, 20:20
سلام
کاربرای فعال فرقشون با کاربرای معمولی‌ فقط اینه که یه نشون کاربر فعالی‌ دارن؟هیچ کار دیگه نمی‌تونن انجام بدن(مثلا حذف پست و ایناها...)؟

Silver PC
29-08-2010, 20:29
سلام
کاربرای فعال فرقشون با کاربرای معمولی‌ فقط اینه که یه نشون کاربر فعالی‌ دارن؟هیچ کار دیگه نمی‌تونن انجام بدن(مثلا حذف پست و ایناها...)؟

نه هیچ دسترسی خاصی ندارن !

Kurosh
29-08-2010, 20:43
سلام
کاربر فعال کوفت هم نداره !! : دی

فقط یه صندوق پیغام خصوصی داره که 2500 تا جا داره ، فکر کنم کاربر عادی کمتر باشه ... 

Mahdi/s
29-08-2010, 21:12
سلام

البته احترام هم نداره....حرفش هم هیچ جا برو نداره....هیچ مدیری هم گوش نمیده....:2:

nafas
30-08-2010, 01:23

فقط یه صندوق پیغام خصوصی داره که 2500 تا جا داره ، فکر کنم کاربر عادی کمتر باشه ...

تکبیر !!! دقیقا همون طوره :دی

البته احترام هم نداره....حرفش هم هیچ جا برو نداره....هیچ مدیری هم گوش نمیده....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اوایل خوبه بعدش دیگه محل نمیزارن :دی

البته مدیر خوب زیاده گوش حرف بده ولی کلا بعضی اوقات نمیشه دیگه

از کاربر عادی 500 تا بیشتره

M O B I N
30-08-2010, 03:37
کابر فعال یک چیز فرمالیته هست برای اینکه طرف دلش خوش باشه آره تو این انجمن بهش یه عنوان دادن ! وگرنه اگه بهش توجه میشد ، قسمت فیلم و موسیقی با اون همه کاربر فعال تعطیل نمی شد :46:

SA3EDLORD
30-08-2010, 13:38
والا به نظر من باید اینا مدیر و همکارا رو تا یه مدتی بذارن باشن بعدم اینجوری نباشه که یکی یکی بازنشسته بشن.........سر یه زمان معین همه شون بازنشسته شن تا کاربر فعال ها جاشون رو بگیرن............اینطوری که الان هست کاربر فعال ها چند سال دیگه هم نمیتونن مدیر یا همکار بشن...نظر من اینه

Mohammad
30-08-2010, 14:23
والا به نظر من باید اینا مدیر و همکارا رو تا یه مدتی بذارن باشن بعدم اینجوری نباشه که یکی یکی بازنشسته بشن.........سر یه زمان معین همه شون بازنشسته شن تا کاربر فعال ها جاشون رو بگیرن............اینطوری که الان هست کاربر فعال ها چند سال دیگه هم نمیتونن مدیر یا همکار بشن...نظر من اینه

بازنشسته شدن یه امر عادی و پیش پا افتاده نیست که سر یه زمان یه دفعه همه رو بازنشسته کرد یا یه دفعه همه رو مدیر !! موضوع به این سادگی نیست ... تویه انجمنی مثل p30world با این قدمت مدیر شدن شرایط زیادی می خواد ! ضمن اینکه راحت بگم مدیر شدن جز مسئولیت بیشتر هیچی نداره !!

فکر نمی کردم که کاربران هنوز برای رسیدن به عنوان فعالیت کنند . کاربر فعال که هیچی ! همکار و مدیر هم جز دسترسی و مسئولیت بیشتر چیز دیگه ندارن ! اگه شما هدفتون از فعالیت در انجمن ( نه تنها این انجمن بلکه هر جای دیگه) بالا بردن سطح علمی خودتون و همچنین کمک به بالابردن سطح علمی دیگران باشه فرق نمی کنه عنوانتون چی باشه چون اول و آخر از وقتتون دارید به بهترین شکل استفاده می کنید و نهایتا چیز های بسیار بیشتری از عنوان و ... بدست میارید اما اگه بدنبال رسیدن به جایگاهی هستین مطمئن باشید راه رو دارید اشتباه می رید ...

ممنون.

:دی
30-08-2010, 15:57
آقا من روز تولد گذاشتم واسه خودم ولی چرا اون پایین نمیاد؟:31:

Mahdi/s
30-08-2010, 16:20
فکر نمی کردم که کاربران هنوز برای رسیدن به عنوان فعالیت کنند . کاربر فعال که هیچی ! همکار و مدیر هم جز دسترسی و مسئولیت بیشتر چیز دیگه ندارن ! اگه شما هدفتون از فعالیت در انجمن ( نه تنها این انجمن بلکه هر جای دیگه) بالا بردن سطح علمی خودتون و همچنین کمک به بالابردن سطح علمی دیگران باشه فرق نمی کنه عنوانتون چی باشه چون اول و آخر از وقتتون دارید به بهترین شکل استفاده می کنید و نهایتا چیز های بسیار بیشتری از عنوان و ... بدست میارید اما اگه بدنبال رسیدن به جایگاهی هستین مطمئن باشید راه رو دارید اشتباه می رید ...

ممنون. صحبت سر این حرفا نیست..سر احترامه....کاربر عادی که هیچ....بنده خدا هیچ کس جوابش رو نمیده....من میگم حداقل ....وقتی یه عنوان رو میدم..حالا کابر فعال باشه..همکار باشه یا هرچی......میری پیش مدیری..ادمینی...حداقلش جوابت رو بدن.....این خیلی زشته جواب نمیدن....
اگه کاربرای فعال یه سری امکانانت از قبیل انتقال پست (توی انجمن خودشون)..یا ...مثلا یه سری کارهای اولیه..برای نظم بهتر برای انجمن مربوطه....رو داشته باشن...قسمتی از مسئولیتی که شما گفتی مدیرها دارن کم میشه......

Mohammad
30-08-2010, 17:13
بله ، حرف شما منطقی و درسته ...

افزایش دسترسی ها نظارت و رسیدگی بیشتری رو هم نیاز داره که فرضا اگه فلان کاربر فعال فلان دسترسی رو داره یه موقع به هر دلیلی باعث اختلال انجمن نشه . یعنی فیلترهای کاربران فعال هم دقیق تر بشه ...

به هر حال با این حال و روز انجمن بعید می دونم حالا حالاها تغییری در این رویه ایجاد بشه !!

Kurosh
30-08-2010, 18:46
این بحث خیلی کهنه شده دیگه ... من شاید دو سال برای کاربران فعال پیگیر این موضوع بودم ... دو سه تاپیک هم زدم حول این موضوعات که همکارا و مدیرای دیگه هم اومدن تایید کردن حرفامو ... اما ادمین ها فکر می کنین در جواب اختیارات برای یه کاربر فعال چی گفتن؟!

با بی منطقی صرف گفتن هر وقت همکار شدین بهتون اختیارات بیشتری می دیم !!!!‌ 
(ما داریم در مورد حداقل اختیارات واسه یه کاربر فعال صحبت می کنیم بعد میان میگن هر وقت همکار شدی ... :13:)

ببینید ٰ یکی از مهم ترین اصولی که مدیرا بهش در انتخاب کاربرای فعالشون پایبند هستند یا حداقل این طور وانمود می کنن ٰ عبور اون ها از فیل تر متعدده ... اگه شما اون کاربر رو از فیل ترهات رد کردی ٰ حتی اون قدری بهش اعتماد نداری که یه قابلیت هایپرلینک ساده بدی بهش؟! :18:
والا یه زمانی گفتن کاربرا به سایت های فیل تر شده لینک میدن و این باعث فیل ترینگ پیسی میشه ... هایپرلینک رو مختص همکارا و مدیرا کردن! اما حالا با وجود این فیل تر ها در انتخاب فعالین ٰ آیا منطقیه که بگیم یه کاربر فعال این قدر ناشیه؟!!!
وقتی این رو در سوالاتم مطرح کردم ٰ ادمین ها پاسخ دادن که کاربر فعال بعد از یه مدت خلع درجه میشه و لینک هاش خراب میشه !!!!!!!
و من در جواب گفتم: خب مگه همکار و مدیر بازنشست نمیشن؟!‌ اونا لینکاشون خراب نمیشه چون این قابلیت رو براشون حفظ می کنید ٰ آیا فعالینتون ٰ که بخش عمده ای از فعالیت کل این انجمن روی دوش اون هاست ٰ این قدر ارزش ندارن براتون ؟!!!

Mohammad
30-08-2010, 19:16
حرف های شما کاملا درسته گرچه با تایید و تکذیب چیزی از پیش نمیره و باید یکی باشه عمل کنه !

ببینید ٰ یکی از مهم ترین اصولی که مدیرا بهش در انتخاب کاربرای فعالشون پایبند هستند یا حداقل این طور وانمود می کنن ٰ عبور اون ها از فیل تر متعدده ... اگه شما اون کاربر رو از فیل ترهات رد کردی ٰ حتی اون قدری بهش اعتماد نداری که یه قابلیت هایپرلینک ساده بدی بهش؟!

دادن اختیار مختص ادمین هست وگرنه مدیر ها هم بدشون نمیاد وظایف بیش از پیش تقسیم بشه ...

Kurosh
30-08-2010, 19:20
دادن اختیار مختص ادمین هست وگرنه مدیر ها هم بدشون نمیاد وظایف بیش از پیش تقسیم بشه

محمد عزیزم ٰ از اختیارات ادمینه ٰ اما این مدیران هستند که باید یه کاری برای کاربرای فعال انجمن خودشون بکنن ... حرف ما که کوچک ترین تاثیری روی ادامین گرام نداره ... اما مطمئناً مدیران می تونن حرفشون رو به کرسی بنشونن (هر چند که یه دست صدا نداره ... )

Mohammad
30-08-2010, 19:32
بنده خودم مدیر بودم ! و اگه حرف مدیران خریدار داشت من الان بازنشسته نبودم !!!! اینو مطمئن باشید ...

Mahdi/s
30-08-2010, 20:00
من وقتی کامنت دوم محمد رو دیدم میخواستم نظر رو بگم....گفتم صبر کنم بقیه بچه ها هم بین ببینم اونها چی میگن....داشتم به ترتیب پست هارو میخوندم...بعد گفتم خوب خیلی عالیه یکی از قدیمی های پی سی اینجا هست..اگه ادمین ها به حرف ما توجه نمیکنن..حداقل یکی هست که بگیم کمکمون میکنه..... که رسیدم به این آخری.....

بنده خودم مدیر بودم ! و اگه حرف مدیران خریدار داشت من الان بازنشسته نبودم !!!! اینو مطمئن باشید ... این یعنی چی......من خشک شدم....شما خودت از جزء قدیمی ها هستی....مدیر بودی دیگه با تمام جزئیات اینجا آشنایی....بعد وقتی این حرف رو زدی....من که وا رفتم.... اگه واقعا این حرفی که محمد خان زد درست باشه که من حرفش رو قبول دارم چون خودمم کم از بی معرفتی مدیران و ادمین ندیدم....ادمین باید یه فکری برای خودش بکنه......اینجا طبق یه سری قوانین هست درست.....یه سری محدودیت داره درست....اما خوب احترام بحثش فرق داره...شعور بحثش فرق داره....

Mohammad
30-08-2010, 20:27
درسته ... من از قدیمی ترین ها هستم ! از زمانی که انجمن 7 - 8 هزارتا عضو داشت و php بود ! هم کاربر حرفه ای بودم ، هم همکار و هم مدیر ...

راستش هیچ تمایلی برای وارد شدن به این بحث ها ندارم و اینجا هم مکان مناسبی برای مطرح شدنشون نیست ...

وقتی چیزی قرار نیست تغییر کنه آدم مجبور میشه خودش رو تغییر بده !! فکر کنم این گویای همه چیز باشه ...

ممنون.

preson
30-08-2010, 22:06
اقا من تازه واردم چرا به بیشتر صفحات نمیره اخه یه چیزایی هست که الن باید پیداشون کنم ایا راه حلی وجود داره؟ممنون میشم اگه بگین

preson
30-08-2010, 22:08
اقا چرا به خیلی از جاها نمیره
اخه من تازه واردم با قوانینش اشنا نیستم

Babak
30-08-2010, 22:32
کلی مطلب نوشتم پاکش کردم. به هر حال همیشه یه عده آدم هستن که راحت حرف دلشون رو میگن و یه عده ساکت نگاه میکنن همش.

بعضی ها نظر و پیشنهاد رو با دستور و حکم حکومتی اشتباه میگیرن. وقتی یه نظری جایی میدن ادمین باید درجا پاشنه بکوبه .بله قربان امر بفرمایین. و اگه ادمین مطیعی نباشه متهم به دیکتاتوری و این ماجرا ها میشه که هست توی این تاپیک.

یکی از مهم ترین اصولی که مدیرا بهش در انتخاب کاربرای فعالشون پایبند هستند یا حداقل این طور وانمود می کنن ٰ عبور اون ها از فیل تر متعدده ... اگه شما اون کاربر رو از فیل ترهات رد کردی ٰ حتی اون قدری بهش اعتماد نداری که یه قابلیت هایپرلینک ساده بدی بهش؟!
من که یه زمانی اینجا مدیر بودم از همچین چیزی بی خبرم. کاربر فعال فقط کاربر یه که فعالیت بالا داره و این به معنی هیچ نوع تایید ی نیست. من کسانی رو فعال کردم دوره مدیریتم که به خودم توهین میکردن. چون فعال بودن و این ربطی به اینکه خوب بودن قابل اعتماد بودن مرام داشتن یا هر چیزه دیگه نداشت.

پی سی انجمن خوبی و یک دلیل خوب بودنش همین سخت گرفتن هاست و ندادن ریشو قیچی دست هر کسی که تا با یه کی قاطی کرد و اعصابش ریخت به هم بزنه انجمن و منفجر کنه.
شمایی که اینجور میگی تایید ، یادت نمیاد که یه عزیزی یه روز همکار انجمن موبایل شد (یه هو تغییر شخصیت داد نمیدونم چرا) همون یه روز شاخ و شونه کشید واسه ملت، میثم هم درجا از همکاری ورداشتش. و قطعا ادمینی که همچین تجربه ای داشته سعی میکنه سخت گیر تر باشه واسه انتخاب کادر اجرایی فرومش ( با تاکید میگم فرومش با اینکه همیشه شعار داده میشه اینجا فروم کاربراست نه ادمینا. من این حرف رو زمانی قبول میکنم که عیب هاش هم برای کاربر ها باشه و فحش هاش هم و دردسر هاش هم نه فقط پزش)

با بی منطقی صرف گفتن هر وقت همکار شدین بهتون اختیارات بیشتری می دیم !!!!‌
این حرف کجاش بی منطقیه؟ رسما بگین که ادمین بیاد به همه کاربرا اختیار همه کاری بده. شما الان میگی دو تا اختیار فلان و بهمان بدین کمک باشیم. دو روز بعدش احتیاج به دسترسی های بالاتر داری . دقیقا همون طور که همکار ها محدودن به خاطر کم بودن دسترسی هاشون . همون طور که مدیر ها احتیاج دارن به دسترسی بالاتر و همون طور که منه ارشد هم احتیاج به دسترسی های بیشتر داشتم. بعد اون روز هم که همه کاره شدی میگی مگه من نوکرم اینجا صبح تا شب عالم و آدم امر و نهی کنن. چرخه ای داره این دنیای مدیریت.

ما توی کشوری هستیم که ( خودم فیلترش کردم) سیستم و سازمان توش هیچ معنایی نداره ( نیاموختیمش) نتیجتا همه فقط زمانی احساس میکنن میتونن کاری انجام بدن که اختیار مطلق داشته باشن. (یه لحظه اخبار چند هفته گذشته کشور رو مرور کنید تا ببینید چی میگم) و این نمیشود. نمیشه همه رییس جمهور مملکت باشن. یکی میشه رییس جمهور 10 تا میشن وزیر 1000 تا میشن معاون . اما معاون ها درخواست اختیارات رییس جمهور رو دارن.

بنده خودم مدیر بودم ! و اگه حرف مدیران خریدار داشت من الان بازنشسته نبودم !!!! اینو مطمئن باشید ...
محمد جان
ماجرای پیشنهاد من (مدیر ارشد وقت) برای تقسیم متفرقه به چند انجمن همسو با انجمن ها ی موجود رو یادته؟ میثم باهاش موافق بود. بالاترین فرد فروم. منم که یه جورایی نفر دوم بودم. درسته؟ چرا اجرایی نشد؟ یادته؟ چون مدیر ها مخالفت کردن. من اون زمان آیا گفتم حرف منه ارشد بین مدیر ها خریدار نداره؟ من پیشنهاد داده بودم نه دستور. هر جایی هم چارچوب خودش رو داره برای انتخاب پیشنهاد ها. اونجا مدیر ها باید نظر من رو تایید تکذیب مبکردن. یه جا هم ( مثل همین 2 هفته پیش که پیشنهاد روشم برای برگردوندن موسیقی و فیلم رو به میثم دادم) ادمین تصمیم میگیره. این یه چیزه عادیه و طبیعیه همه جا جز برای ما تو ایران.

این یعنی چی......من خشک شدم....شما خودت از جزء قدیمی ها هستی........مدیر بودی دیگه با تمام جزئیات اینجا آشنایی....بعد وقتی این حرف رو زدین که وا رفتم.... اگه واقعا این حرفی که محمد خان زد درست باشه که من حرفش رو قبول دارم چون خودمم کم از بی معرفتی مدیران و ادمین ندیدم....ادمین باید یه فکری برای خودش بکنه......اینجا طبق یه سری قوانین هست درست.....یه سری محدودیت داره درست....اما خوب احترام بحثش فرق داره...شعور
ایشون یه زمانی از همون مدیرا بودن . وقتی مدیرن بیشعورن و حرفشون قابل قبول نیست وقتی از مدیریت میرن کنار یهو احترامشون واجبه؟ خب الان احترام بزار به مدیران. شما زیاد تند شدی عزیز.
امین مدیر بود ملت فحشش میدادن. رفت از مدیریت عزیز دلها شده بود . برگشت دوباره آدم بد شده بود. ای روزگار.

برای یادآوری

آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن
اینجا برای یه کاره دیگه است.

Kurosh
30-08-2010, 23:26
بابک جان قبل از هر چیزی بگم که نمی خوام این بحثا در مورد این موضوعات کهنه و دست مالی شده خدشه ای به رابطه ی دوستانه مون وارد کنه :10:
و عذر می خوام که ادامه ی بحث رو تو این انجمن انجام میدم ...
اما:

بعضی ها نظر و پیشنهاد رو با دستور و حکم حکومتی اشتباه میگیرن. وقتی یه نظری جایی میدن ادمین باید درجا پاشنه بکوبه .بله قربان امر بفرمایی
اگه منظورت من بودم ، که من هیچ کجای حرفام تحکم نبود ، اصلاً من کی باشم؟! حرف من اینه که بهتر نیست کمی هم به کاربر فعالا اهمیت داده بشه؟! 

من که یه زمانی اینجا مدیر بودم از همچین چیزی بی خبرم. کاربر فعال فقط کاربر یه که فعالیت بالا داره و این به معنی هیچ نوع تایید ی نیست.
بابک جان من دقیقاً این حرف رو از زمان مدیریت خودت به یاد دارم ... حالا یا از زبون حمید ، یا خود تو ... تو انجمن موسیقی بحثی بود بین تیم مدیریت و کاربرا ... متاسفانه امکان پیدا کردن پست هاش نیست ، اما از این ماجرا اطمینان دارم ... 
واقعاً یعنی موردی رو تو این همه سال مشاهده نکردی که مدیریت یه انجمن به خاطر اخلاق یا موارد دیگه ای از این قبیل کسی رو ، حتی با وجود فعالیت زیاد ، فعال نکنه؟!!!!!

من کسانی رو فعال کردم دوره مدیریتم که به خودم توهین میکردن
اصلاً نمیشه بسطش داد به همه ... 

یادت نمیاد که یه عزیزی یه روز همکار انجمن موبایل شد (یه هو تغییر شخصیت داد نمیدونم چرا) همون یه روز شاخ و شونه کشید واسه ملت
واقعاً یه بز گر گله رو گر می کنه؟! به خاطر یکی دو مورد استثنا ، همه رو به یه چشم می بینید؟! 

این حرف کجاش بی منطقیه؟
بی منطقیش این جاست که اون همه حرف زدم من ، بعد یه جواب کاملاً بی ربط به من تحویل میدن ... هایپر لینک خیلی چیز مهمیه؟! اگه آره ، یه کاربر فعال نمی تونه توجیه باشه در این مورد؟! انقدر کنترل روی تعداد این فعالین سخته؟! 

رسما بگین که ادمین بیاد به همه کاربرا اختیار همه کاری بده. شما الان میگی دو تا اختیار فلان و بهمان بدین کمک باشیم. دو روز بعدش احتیاج به دسترسی های بالاتر داری . دقیقا همون طور که همکار ها محدودن به خاطر کم بودن دسترسی هاشون . همون طور که مدیر ها احتیاج دارن به دسترسی بالاتر و همون طور که منه ارشد هم احتیاج به دسترسی های بیشتر داشتم
اینا سفسطه نیست؟! مگه الان کاربر فعال چه امتیازی داره که بالاترش رو می خواد؟! اگه مثلاً قابلیتی مثل لینک فعال بهش داده بشه ، چه اختیارات جدیدی می خواد؟! اصلاً مگه به چیزی که می خواد توجه میشه که بخواد یا نخواد؟! 
منطقی باشیم بابک جان ... 

بعد اون روز هم که همه کاره شدی میگی مگه من نوکرم اینجا صبح تا شب عالم و آدم امر و نهی کنن
بهتر می دونی که کاربر فعال ، که مورد بحث ماست ، هیچ مسئولیتی (به طور اجباری) نداره ...
این که میگی وقتی همه کاره شد ، میگه من مگه نوکرم و این حرفا ، کاملاً با اصول کسی که توی یه فروم فعالیت می کنه ، تضاد داره ... اگه کاربرا با فعالیت بدون چشمداشت یا به قول تو نوکری ، مشکلی داشتن که از اول دل به فعالیت در یه انجمن تن نمی دادن ... 
ضمن اینکه توقعاتی که ممکنه وجود داشته باشه خیلی ساده تر از این حرفاست ... کی گفت می خواد همه کاره بشه؟ چرا می پیچونی جریان رو بابک جان؟! 

پ.ن: گاهی دیدم شخص من رو مخاطب قرار داده بودی ، باید بگم من خیلی وقته از خیر این صحبت ها گذشتم ، دیدم بعضی دوستانم نا امید شدن از فعالیت و با وجود اطلاعات و درک بالاتری که گاهاً نسبت به سایرین داشتن ، هیچ امتیاز خاصی نداشتن ... این شد که بحث رو باز کردم ...

باز هم عذر می خوام ازت بابک عزیز اگه تند رفتم ... ارادتمندیم همچنان :11:

Mahdi/s
30-08-2010, 23:40
بعضی ها نظر و پیشنهاد رو با دستور و حکم حکومتی اشتباه میگیرن. وقتی یه نظری جایی میدن ادمین باید درجا پاشنه بکوبه .بله قربان امر بفرمایین. و اگه ادمین مطیعی نباشه متهم به دیکتاتوری و این ماجرا ها میشه که هست توی این تاپیک.یه سوال به نظرت 1 ماه برای جواب دادن به یه سوال یا یه درخواست کوچک کافی هست یا نه........خودت بگو....همچین شما میگی حکم و دستور یکی ندونه فکر میکنه همیشه توی این فروم از این دستورات در و بدل میشه.....من یه درخواست انتقال پست داشتم به مدیر انجمن گفتم بیشتر از 1 ماه هست..هنوز که هنوزه انجام نشده........تازه شما برید لحن صحبت کردن کاربرا رو ببینید با مدیرا دیگه از التماس گذشته.....این که بگیم حکم و فرمان کم لطفی کردیم...

ایشون یه زمانی از همون مدیرا بودن . وقتی مدیرن بیشعورن و حرفشون قابل قبول نیست وقتی از مدیریت میرن کنار یهو احترامشون واجبه؟کی همچین حرفی زده....ربطی نداره که فلانی مدیر بوده بد بوده حالا که بازنشسته شده میشه خوب....اصلا این چه حرفیه میگی شما...ربطی نداره....

=====
نظر شخصی......به نظرم الان که بحثش باز شده....چرا ادامه ندیم....حالا که 2 نفر از قدیمی های پی سی هستن..چرا بازم بحث ها بمونه برای بعدا....اگه هم جای مناسبی نیست..تاپیک بزنید..همه استقبال میکنن....

Mohammad
30-08-2010, 23:45
سلام بابک جان ! خوشحال شدم اسمت رو دیدم ...

من کلا عادت ندارم در این موارد صحبت کنم ، پست هام رو دنبال کنی می بینی یا به گروه لاتاری سر بزنی متوجه میشی ... اما شاید همون سالی یه بارم از نظر بعضیا زیاد باشه ! من و شما خوب از همدیگه شناخت داریم ، همه دوره ی هم بودیم ... پس مسلما صحت حرف های هم رو هم خوب می تونید تشخیص بدیم ...
ببخش که تکه تکه پاسخ میدم چون می خوام رشته ی کلام از دستم نره ...

بعضی ها نظر و پیشنهاد رو با دستور و حکم حکومتی اشتباه میگیرن. وقتی یه نظری جایی میدن ادمین باید درجا پاشنه بکوبه .بله قربان امر بفرمایین. و اگه ادمین مطیعی نباشه متهم به دیکتاتوری و این ماجرا ها میشه که هست توی این تاپیک.
اگه رویه صحبتت با منه بنده هیچوقت توقع نداشتم ادمین بیاد بگه چشم قربان !! شما خودت می دونی من چند تاپیک پیشنهاد داشتم ، بعضی ها خوب بود بعضی ها بد بود ، بعضی ها رد شدن ، بعضی ها قبول شدن اما شما بگو از اونایی که ادمین قبول کرد چند تا اجرایی شد ؟! هیچوقت فراموش نکردم مقامی هم بالاتر از منم هست ، سوپر مدیر و ادمین . میثم قبل از اینکه یه ادمین باشه واسه من یه دوست بود و هست ! دلیلی هم نداشت اینا رو قاطی کنم ! نه بابک جان ، اشتباه نکن . چنین دیدگاهی هیچوقت به آدم اجازه نمیده مثبت کار کنه ! !

من که یه زمانی اینجا مدیر بودم از همچین چیزی بی خبرم. کاربر فعال فقط کاربر یه که فعالیت بالا داره و این به معنی هیچ نوع تایید ی نیست. من کسانی رو فعال کردم دوره مدیریتم که به خودم توهین میکردن. چون فعال بودن و این ربطی به اینکه خوب بودن قابل اعتماد بودن مرام داشتن یا هر چیزه دیگه نداشت.

پی سی انجمن خوبی و یک دلیل خوب بودنش همین سخت گرفتن هاست و ندادن ریشو قیچی دست هر کسی که تا با یه کی قاطی کرد و اعصابش ریخت به هم بزنه انجمن و منفجر کنه.
شمایی که اینجور میگی تایید ، یادت نمیاد که یه عزیزی یه روز همکار انجمن موبایل شد (یه هو تغییر شخصیت داد نمیدونم چرا) همون یه روز شاخ و شونه کشید واسه ملت، میثم هم درجا از همکاری ورداشتش. و قطعا ادمینی که همچین تجربه ای داشته سعی میکنه سخت گیر تر باشه واسه انتخاب کادر اجرایی فرومش ( با تاکید میگم فرومش با اینکه همیشه شعار داده میشه اینجا فروم کاربراست نه ادمینا. من این حرف رو زمانی قبول میکنم که عیب هاش هم برای کاربر ها باشه و فحش هاش هم و دردسر هاش هم نه فقط پزش)
شاید انتخاب کاربر فعال سلیقه ای باشه اما به شخصه هنگام انتخاب عملکرد کاربر به همراه سایر موارد ( حسن سابقه و اخلاق و رفتار) رو در نظر می گرفتم و بعد کاربر ، کاربر فعال میشد . نمونه زیاد داشتیم که حتی همکار یه دفعه تغییر رویه دادن ! تویه انجمن های آموزش های الکتریکی و مقالات فکر کنم اوجش بود ! بنده هم عرض کردم اگه قرار به اضافه شدن دسترسی باشه نظارت بیشتر می خواد که یک دفعه از اختیارات بر ضد انجمن استفاده نشه ! در اینکه اینجا فروم چه کسانی است بحثی نیست اما خودتم قبول داری که جایگاه ها باید حفظ بشه ، صرف اینکه اینجا فرضا فروم من هست کفایت نمی کنه . ( در مورد این بحث می دونم به ناحق زیاد صحبت میشه)
سخت گیری یه بحثه ، حسن انجام امور انجمن هم یه بحث دیگه ! از وقتی من رفتم انجمن بهتر شده یا بدتر ؟! اصلا اینطوری نه ، بعد از گذشت 2 سال شرایط چطوری شده ؟! یادآوری کنم انجمن هایی که من مدیرش بودم نزدیک 1 سال و بیشتر بدون مدیر بود ؟!

محمد جان
ماجرای پیشنهاد من (مدیر ارشد وقت) برای تقسیم متفرقه به چند انجمن همسو با انجمن ها ی موجود رو یادته؟ میثم باهاش موافق بود. بالاترین فرد فروم. منم که یه جورایی نفر دوم بودم. درسته؟ چرا اجرایی نشد؟ یادته؟ چون مدیر ها مخالفت کردن. من اون زمان آیا گفتم حرف منه ارشد بین مدیر ها خریدار نداره؟ من پیشنهاد داده بودم نه دستور. هر جایی هم چارچوب خودش رو داره برای انتخاب پیشنهاد ها. اونجا مدیر ها باید نظر من رو تایید تکذیب مبکردن. یه جا هم ( مثل همین 2 هفته پیش که پیشنهاد روشم برای برگردوندن موسیقی و فیلم رو به میثم دادم) ادمین تصمیم میگیره. این یه چیزه عادیه و طبیعیه همه جا جز برای ما تو ایران.

بابک جان، دوست من ، شما که بهتر از من در جریان هستین . بنده عرض کردم دستور ؟! بنده گفتم ادمین باید ؟! شما فرمودین نظر تیم مدیران اعمال شده یا اینکه نهایتا ادمین تصمیم می گیره ؟! من متوجه نشدم اما شما خودتون می دونید مستندات صحبت من رو ! اینجا مکان مناسبی برای گفتن همه صحبت ها نیست پس خواهشا اینقدر نسبت به منی که مثل شما برای انجمن زحمت کشیدم بی انصاف نباشید
شما می دونید که اهل دروغ و بزرگنمایی نیستم ! و احتمالا در جریان اتفاقات بعد از رفتن من هم نیستین ! ( یک هفته بعدش) جدا از این من و شما که تنها جزء تیم مدیریت نبودیم ! سایرین هم می تونن بیان بگن صحبت های من چقدر درست یا غلطه ...
برای من مهم نیست عنوانم چیه ، چون در حال حاضر دارم مثل یه کاربر عادی فعالیت می کنم و حتی پیشنهاداتی هم برای بهبود انجمن دادم ، نه به ادمین بلکه به مدیرهای مربوطه .

اگه ادمین بیاد و بگه فلان پیشنهاد شما به فلان دلیل قبول نیست این خیلی کار سختیه ؟! یا باز هم تعبیرش بله قربانه ؟!این جز احترام به نظر یه شخصه ؟! مگه من یا امثال من هدفشون از فعالیت در انجمن چی بوده ؟! به انجمن مقالات سر زدین ؟ به آموزش های الکتریکی چطور ؟! هیچی که نباشه ادمین می تونه با مدیران تعامل داشته باشه ! به درخواست هاشون یه جواب "نه" بگه نه اینکه عمری از یک مساله بدون کوچکترین پاسخی بگذره ! مگه پیشنهاد ما در جهت پیشرفت نیست ؟! یا اینکه به یه پیشنهاد جواب مثبت داده بشه ، قول داده بشه اما .... !
من و شمایی که الان عنوان بازنشسته رو یدک می کشیم خیلی بهتر می تونیم در مورد مسایل انجمن نظر بدیم ... چرا از پایین یا بالا به موضوع نگاه کنیم ؟ بیاین هم سطح به موضوع نگاه کنیم ...

باز هم تاکید می کنم هیچ علاقه ای به این بحث ها ندارم و تنها دلیل این پست هم پست شما بود بابک جان که شاید بعضی جاهاش به ناحق بود ... ... اما دوستان بدونن بابک یکی از کسانییکه با تمام وجود برای انجمن زحمت کشیده .

ممنون.

Kurosh
30-08-2010, 23:47
کی همچین حرفی زده....ربطی نداره که فلانی مدیر بوده بد بوده حالا که بازنشسته شده میشه خوب....اصلا این چه حرفیه میگی شما...ربطی نداره....البته در مورد امین تا حدود زیادی صادق بوده ... اما اصلاً نمیشه گفت عمومیت داره ... به شخصه واسه هر کسی که زحمتی واسه این انجمن و کاربراش کشیده باشه احترام قائلم ، می خواد مدیر باشه ، می خواد دو ستاره ... 

اما دوستان بدونن بابک یکی از کسانییکه با تمام وجود برای انجمن زحمت کشیده .
بر منکرش لعنت ... 

Ssarshar
31-08-2010, 00:40

ببخشيد دوستان وسط بحثتون پريدم . با عرض احترام

خيلي دوست داشتم بدونم خوب از نگاه شما در چه چيزي خلاصه ميشه ؟ رضايت كاربران يا بازديد زياد ؟

ممنون ميشم جوابمو بديد . يا حق

Perpetual
31-08-2010, 09:18
سلام
می خواستم ببینم نحوه ستاره دهی توی انجمن p30world چطوریه؟

Kurosh
31-08-2010, 10:26
سلام
می خواستم ببینم نحوه ستاره دهی توی انجمن p30world چطوریه؟
اینجا رو ببینید

nafas
31-08-2010, 11:28
آقا من روز تولد گذاشتم واسه خودم ولی چرا اون پایین نمیاد؟:31:

شمام بسه دیگه !!!
هر روز روز تولدت میزاری خودتو مسخره کردی یا ملت رو ؟

01-09-2010, 04:16
شمام بسه دیگه !!!
تو رو مسخره کردم حالا چی میگی :31: دفعه آخرت باشه با من اینجوری صحبت میکنی :18:

Hadi King
01-09-2010, 11:54
شمام بسه دیگه !!!
سلام محمود جـان شما چیکار کاربرای دیگه داریـــد بزارید خوش باشـــن :5:
با این کاراش هم به خودش میخنده هم به نام کاربریــش تو چرا داری خون خودتو کثیف میکنــی !!

تو رو مسخره کردم حالا چی میگی :31: دفعه آخرت باشه با من اینجوری صحبت میکنی :18:

دوست عزیز شما هم درســت صحبــت کنیــد :20:
موفق باشید!:40:

Mahdi/s
01-09-2010, 15:26
سلام بابک خان عنوان جدید مبارک.......کاش این بحث قدیمی رو به نتیجه میرسوندید...الان که 2 تا از قدیمی های پی سی هستن.........محمد خان که گفتن من تمایلی ندارم.......ما منتظر شما هستیم..اگه جای مناسبی نیست...شما تاپیک بزنید کاربرا استقبال میکنن......ممنون.....:20:

01-09-2010, 18:24
دوست عزیز شما هم درســت صحبــت کنیــد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متوجه نمیشم آخه به شما چه ربطی داره مگه خودش دست نداره تایپ کنه؟؟؟:31:

H a m e e d
01-09-2010, 18:31
متوجه نمیشم آخه به شما چه ربطی داره مگه خودش دست نداره تایپ کنه؟؟؟:31:
خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره و جای این مسخره بازیا نیس
اگه نمیتونی رعایت کنی دیگه این ورا نیا، کسی مجبورت نکرده

01-09-2010, 18:45
خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره و جای این مسخره بازیا نیس
اگه نمیتونی رعایت کنی دیگه این ورا نیا، کسی مجبورت نکرده
شماها از همین 2-3 روز پیش طرح ریختین که منو ار سایت اخراج کنین!!!!! اشکالی نداره خدا بزرگه...اخراج کنین ولی بدونید که اون دنیایی هم هست و واسه تک تک کاراتون باید جواب پس بدین:41:

---------- Post added at 07:45 PM ---------- Previous post was at 07:44 PM ----------

خوب گوشاتو وا کن ببین چی میگم: این فروم احترام داره
تازه اگه احترام داشت فیلتر نمیشد و شما رو از بخش مورد علاقتون که واسش زحمت کشیدید محروم نمیکرد:27:

Serj Warlock
01-09-2010, 18:47
خیلی چیزه پیچیده ای نیست
ولی یه مقدار مشکل دارم که 100% امیدوار هستم که شما آموزش میدید

sayyad mohammad
01-09-2010, 19:32
دستت درد نکنه. خیلی باحالی

hedKandi
01-09-2010, 20:10
با سلام خدمت مدیریت سایت

یه مشکلی واسه دوستم Dreamland پیش اومده

متنی که تو یاهو واسم نوشت اینه :

سلام دوستان
تا همین 1 ساعت پیش راحت میومدم سایت تا اینکه یه دفعه از انجمن خارج شدم و وقتی خواستم دوباره وارد شم گفت که پسورد اشتباهه! حتی ایمیلمم هم تغییر کرده ، لطفا کمکم کنید با تشکر

Kurosh
01-09-2010, 20:25
دوست عزیزتون هــک شده به احتمال زیاد ...
با ادمین ها باید تماس بگیرید ببینید می تونن کاری بکنن یا خیر ...

hedKandi
01-09-2010, 20:27
دوست عزیزتون هم شده به احتمال زیاد ...
با ادمین ها باید تماس بگیرید ببینید می تونن کاری بکنن یا خیر ...
چطور تماس بگیرم؟ منظورتون رو از به احتمال زیاد نفهمیدم.

هشت بهشت
01-09-2010, 20:33
مبارک باشه آقا بابک .

حالا این یعنی چی ؟؟؟

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:32 PM ----------

باید برین توی پروفایلشون . پیام خصوصی بدین .

nafas
01-09-2010, 20:38

میخواست بگفت هـــک گفت هم
اشتباه تایپیه

دوست عزیز بگو دوباره امتحان کنه پس رو به ایمیل بفرستن اگه نفرستادن هـــــــک شده

و سخته کمک کردن بهش

:11:

hedKandi
01-09-2010, 20:48
میخواست بگفت هـــک گفت هم
اشتباه تایپیه

دوست عزیز بگو دوباره امتحان کنه پس رو به ایمیل بفرستن اگه نفرستادن هـــــــک شده

و سخته کمک کردن بهش

میگه خود پی سی هم میگه همچین میلی نداری !
لطفا مدیریت بهش کمک کنه

Miss Artemis
01-09-2010, 22:59
سلام
میدونم سوالم خیلی تکراریه ولی باور کنین هنوز یه جواب درست و حسابی از یه فرد مطلع نگرفتم
انجمن موسیقی و تاپیک های حذف شده ی گالری عکس و ... اصلا احتمال داره که دوباره برگرده؟
ممنون:11:

sourena
01-09-2010, 23:15
انجمن موسیقی و تاپیک های حذف شده ی گالری عکس و ... اصلا احتمال داره که دوباره برگرده؟

اگر برگرده انجمن دوباره فيـــلتر ميشه!

hedKandi
01-09-2010, 23:23
دوستان کسی نیست کمک کنه ؟

حتی آواتار یوزر دوستمون رو هم عوض کردن

مدیرها کجان ؟

از مدیریت خواهش میکنم پسورد دوستمونو ریست کنند

H a m e e d
01-09-2010, 23:30
سلام
میدونم سوالم خیلی تکراریه ولی باور کنین هنوز یه جواب درست و حسابی از یه فرد مطلع نگرفتم
ممنون:11:
ای کاش کسی یه جواب قطعی برای این سوال داشت

Milad4171
01-09-2010, 23:54
اتفاقات خوبی داره توی این مدته می افته
چند نفر از همکاری رفتن شدن مدیر
جند نفر شدن همکار
مدیران بازنشسته عنوانهای جدیدی گرفتن و ...

نه
داره یه اتفاقاتی می افته.
امید باید داشت!!!

خدا امیدتون رو نا امید نکنه!!!:31:

hedKandi
02-09-2010, 11:22
آقا اینجا مدیر نداره ؟

یوزر دوستم دریملند رو -- کردن

یه از خدا بی خبر یوزرشو زیر دست گرفته و تمام مشخصاتشو عوض کرده

پسورد و همه چیشو عوض کرده

کمکش کنید

Mahdi/s
02-09-2010, 11:28
یوزر دوستم دریملند رو -- کردن

یه از خدا بی خبر یوزرشو زیر دست گرفته و تمام مشخصاتشو عوض کرده

پسورد و همه چیشو عوض کرده

کمکش کنیدبرید پروفایل ادمین زودتر نتیجه میگیرید........البته اگه ادمین جواب بده.....

hedKandi
02-09-2010, 11:31
برید پروفایل ادمین زودتر نتیجه میگیرید........البته اگه ادمین جواب بده.....
به مدیر محترم گفتم
ولی ایشون بنش کرد
به چه علتی نمیدونم

Mahdi/s
02-09-2010, 11:40
به مدیر محترم گفتم
ولی ایشون بنش کرد
به چه علتی نمیدونم خوبه دیگه.....مگه نمیگی هکش کردن..دارن از یوزرش استفاده میکنن.....بن بشه دیگه نمیتونن...
البته منم نمیدونم چرا....ولی خوب حتما دارن یه کارهایی میکنن دیگه.....بن میکنن تا کسی استفاده نکنه..اگه درست شد از بن در میاد...

Maniad
02-09-2010, 16:55
چرا پست هام تایید نمیشن ؟

Dr Hannibal
02-09-2010, 17:46
لطفا مدیرها به مشکل دوستمون dreamland رسیدگی کنند.

پسورد جدید رو به ایمیل ایشون بفرستند.

خیلی ممنون

sourena
02-09-2010, 17:50
به همه ادمين ها و سوپر مديرها پيغام بزن.....

زياد به انجا سر نميزنن~!

Maniad
02-09-2010, 21:50
چقدر طول میکشه از دورهء آزمایشی در بیایم ؟

s_paliz
02-09-2010, 23:21
۳-۴ هفته فعال باشی تایید میشی..
در این مدت خلاف قوانین نباید فعالیت کنی

Maniad
02-09-2010, 23:22
مطمئنی ؟
3 ، 4 هفته که خیلی زیاده!:41:

kaka22
02-09-2010, 23:36
چقدر طول میکشه از دورهء آزمایشی در بیایم ؟شما دقیقا 3 روز دیگه میشی در آغاز فعالیت و از دوره آزمایشی درمیای//حرف دوستانی رو هم که اطلاعات کافی ندارند گوش نکن:31:

۳-۴ هفته فعال باشی تایید میشی...
سه چهار هفته کجا بود بابا/فقط 3-4 روز ، همین:13:

s_paliz
03-09-2010, 00:01
شما دقیقا 3 روز دیگه میشی در آغاز فعالیت و از دوره آزمایشی درمیای//حرف دوستانی رو هم که اطلاعات کافی ندارند گوش نکن:31:

سه چهار هفته کجا بود بابا/فقط 3-4 روز ، همین:13:
من ۳-۴ هفته ای تایید شدم البته با اکانت زاپاس.. فعال هم بودم

Sadeq_ME
03-09-2010, 11:42
چرا پست هام تایید نمیشن ؟

مطمئنی ؟
3 ، 4 هفته که خیلی زیاده!:41:
ببخشید من دو تا سوال برام پیش اومده::20:
چطوری توی یک روز 30 تا پست دادی؟:31:(شاید بخاطر اینه)
چند بار از بقیه تشکر کردی؟9?(توی پروفایلت یه رقم عجیب نوشته:18:)

هشت بهشت
03-09-2010, 12:01

:18:

mohsen_gh1991
03-09-2010, 12:07
بستگی به فعالیتت داره..برای من 5 روز طول کشید....البته تو این 5 نزدیک 100 تا پست دادم.:31:

hedKandi
03-09-2010, 12:15

چرا یوزرش اینجوریه ؟

هشت بهشت
03-09-2010, 12:21
استغفر الله ..
این عکس خودتونه ؟؟؟
p30 از این چیزا نداشت :27:
:21:

Maniad
03-09-2010, 12:21
عه !!!!!!!!!!!!!!!!! چیکار کنم درست شه؟

SA3EDLORD
03-09-2010, 12:26
به نظر من شما با یه یوزر دیگه بیا شاید درست شه.........

hedKandi
03-09-2010, 12:27
استغفر الله ..
این عکس خودتونه ؟؟؟
p30 از این چیزا نداشت :27:
:21:

منظور:13:شیرین میزنیا:31:

Maniad
03-09-2010, 12:30
به نظر من شما با یه یوزر دیگه بیا شاید درست شه.........
یعنی چی؟ این یوزرم تازه ساختم! اینم شد جواب؟ کی باید درستش کنه؟

SA3EDLORD
03-09-2010, 12:31
منظور[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شیرین میزنیا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورش اینه که ما تاحالا دختر ندیدیم عکس خودشو بذاره

hedKandi
03-09-2010, 12:40
منظورش اینه که ما تاحالا دختر ندیدیم عکس خودشو بذاره
هه هه ، خب حالا ببینید!
این سوالا چه ربطی به این تاپیک داره؟
بهتره مشکل دوستانو حل کنین مهندسین:31:

Xx Hossein xX
03-09-2010, 12:52
سلام ....

من از کروم استفاده میکنم میخوام ببینم چرا گزینه ی تغییر ادیتور ( switch editor mode ) توی این مرورگر ناپدید میشه ؟!!

فایرفاکس :

کروم :

mjzaret
03-09-2010, 13:20
یه سوال عجیب برای من پیش اومده و می‌خوام بدونم که چطور چنین چیزی ممکنه:

عدد تشکر از دیگران؟‍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

چطور چنین چیزی ممکنه در صورته روی یافتن نوشته‌هایی که ... از آنها تشکر کرده است کلیک می‌کنیم فقط 9 مطلب مشاهده می‌شه؟!!!!

می‌خوام بدونم چنین چیزی چطور ممکنه؟

شاد باشید :40:

hedKandi
03-09-2010, 13:29
ما هم همین سوالو داریم ، ولی انگا کسی نیس:31:اینم از یوزر جدید این بنده خدا:20:

s_paliz
03-09-2010, 13:29
یه سوال عجیب برای من پیش اومده و می‌خوام بدونم که چطور چنین چیزی ممکنه:

عدد تشکر از دیگران؟‍!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!

چطور چنین چیزی ممکنه در صورته روی یافتن نوشته‌هایی که ... از آنها تشکر کرده است کلیک می‌کنیم فقط 9 مطلب مشاهده می‌شه؟!!!!

می‌خوام بدونم چنین چیزی چطور ممکنه؟

این باگ بید!

الکیه سیستم اشتباهی نشون میده چیز مهمی نیست

mjzaret
03-09-2010, 13:38
یه سوال از مدیران داشتم:

وقتی که می‌خوام فایلهای پیوست شده رو دانلود کنم با این پیغام مواجه می‌شم:

در صورتی که من یه فایل دانلود کردم و در متن نوشته شده هر 5 دقیقه 3 فایل می‌تونم دانلود کنم.

میشه توضیح بیشتری در این مورد اگه دوستان یا مدیران بلدند بفرمایند.

با تشکر

---------- Post added at 02:38 PM ---------- Previous post was at 02:36 PM ----------

این باگ بید!

الکیه سیستم اشتباهی نشون میده چیز مهمی نیست

یعنی سیستم P30 اینقدر ضعیفه؟

یعنی به راحتی میشه عددها رو تغییر داد و دستکاری کرد؟

وای!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!1

hedKandi
03-09-2010, 13:42

همین 2 ، 3 صفحه پیش بود که اومدن یوزر دوستمونو -- کردن ، کجاشو دیدی حالا:41:

s_paliz
03-09-2010, 13:51

سیستم پی سی ضعیفه؟ چرا کفر میگی؟

خب پیسی خدا نیست که بعضی مواقع ممکنه یه باگ یا مشکلی پیش بیاد که اعداد رو ایجوری زیاد نشون بده

SA3EDLORD
03-09-2010, 13:52
پی30 مثل اینکه رو هواست چند وقته

Lady Negar
03-09-2010, 16:31
همین 2 ، 3 صفحه پیش بود که اومدن یوزر دوستمونو -- کردن ، کجاشو دیدی حالا
این بنده خدا چیکارکرد آخر؟؟

majid_sd2009
03-09-2010, 16:40

فک کنم از یک کنار تمام تایپکها و صفحات رو رفته و همه رو تشکر زده!
چی حالی داری بابا!!

hedKandi
03-09-2010, 16:47
این بنده خدا چیکارکرد آخر؟؟
مدیرا جوابشو نمیدن ، باید یه پس جدید بفرستن به میلش که بتونه بیاد ، چون هکره پسشو زده
الانم مونده چیکا کنه بنده خدا:31:

Maniad
03-09-2010, 18:40
آقا چرا اینجوری میکنن؟ چرا یوزر منو انقد سین جین مین جین میکنن؟ پس کی میخوان ولمون کنن؟

Hamid Reza
03-09-2010, 20:12
سلام

باگه

كلا اينقد پست نداريم تو انجمن :d

اين آمار سايت:

از همشم تشكر كرده باشه خيلي كم مياره :D

يه باگ هست

mjzaret
03-09-2010, 20:22
فک کنم از یک کنار تمام تایپکها و صفحات رو رفته و همه رو تشکر زده!
چی حالی داری بابا!!

من که عرض کردم وقتی به «یافتن نوشته‌هایی که ... از آنها تشکر کرده است» مراجعه کنیم می‌بینیم که در 9 پست ایشون تشکر کرده‌اند.

دیگر دوستان هم در این زمینه نظراتشون رو بیان کردند.

با این حال به نظر من برای انجمن معروفی مثل P30 خیلی افت داره که چنین اخطارهایی و باگهایی درش وجود داشته باشه.

Babak
03-09-2010, 20:30
باگ بودن که بله.
اما فکر نمیکنم باگ پی سی درست باشه. در واقع باگ مربوط هست به ابزار تشکر و نویسندگان برنامه اش. (اسمش نمیدونم چیه)

هشت بهشت
03-09-2010, 20:38
بابک خان بیزحمت یه سر هم به تاپیک " سوال در مورد گروه ها " بزنید و پست آخر منو جواب بدین .
اون هم باگه ؟
مدیران محترم که جواب نمیدن ....:41:

Babak
03-09-2010, 21:04
بابک خان بیزحمت یه سر هم به تاپیک " سوال در مورد گروه ها " بزنید و پست آخر منو جواب بدین .
اون هم باگه ؟
مدیران محترم که جواب نمیدن ....:41:

من درباره گروه ها چیزی نمیدونم. یاد بگیرم چشم.

هشت بهشت
03-09-2010, 21:07
من درباره گروه ها چیزی نمیدونم. یاد بگیرم چشم

ای آقااااااا . شکسته نفسی می فرمایید .
به هرحال ممنون :11:

deviantart90
03-09-2010, 21:24
سلام.خسته نباشد.من خیلی وقته از سایتتون استفاده میکنم اما با نام کاربری پسر داییم.حالا که مستقل شدم:31:نمی تونم وارد قسمت بازی ها بشم.کمک کنید

هشت بهشت
04-09-2010, 13:30
سلام .
یه نکته جالب بعد از ایجاد تاپیک :

وقتی که به تازگی یه تاپیک را ایجاد کردین ( حداکثر زمانش را نمی دونم ) ، اگه جلوی عنوان تاپیک دبل کلیک کنید ، می تونید عنوان تاپیک را ویرایش کنید .
مثل این تاپیکی که من ایجاد کردم :

توی صفحه اصلی انجمنی که تاپیکم را توش ایجاد کردم ، جلوی عنوان تاپیک دبل کلیک کردم .

SA3EDLORD
04-09-2010, 14:05
ایول ممنون

---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------

ولی اللن رفتم هر چی کلیک کردم نیومد:31:

sourena
04-09-2010, 14:09
احتمالا تا يه زماني فعاله!

مثلا يك دقيقه!

يا اينكه تا وقتي كسي پست نداده ميشه تغيير داد!

احتمالا براي اين گذاشتن كه كسي اشتباه تايپي داشت...درست كنه!

hedKandi
04-09-2010, 14:24
ایول ممنون

---------- Post added at 03:05 PM ---------- Previous post was at 03:03 PM ----------

ولی اللن رفتم هر چی کلیک کردم نیومد:31:
1 دیقه پیشو میگه عزیزم ، نه 1 ساله پیشو:31:

mefmef
04-09-2010, 23:28
دوستان سلام
چطور می شه یه کاربر رو حذف کرد؟

Babak
05-09-2010, 00:05
دوستان سلام

سلام
نمیشه. میشه دیگه با یک نام کاربری لاگین نکرد.

SA3EDLORD
05-09-2010, 00:08
دوستان سلام
شما اول بگو چجوری عکس حرکتی گذاشتی برا اواتار؟؟؟؟:21:

Kurosh
05-09-2010, 00:13
شما اول بگو چجوری عکس حرکتی گذاشتی برا اواتار؟؟؟؟:21:
ایشون تاریخ عوضیتشون مال اوایل تاسیس این سایته ، تا همین دو سه سال پیش آواتار متحرک مجاز بود ... ایشون هم از همون تاریخ آواتارشون رو عوض نکردن ...

Lady Negar
05-09-2010, 10:24
ییخشید این کسایی که اخطار میگیرن...تا ابد اخطارش میمونه یا بعد یه مدت Expired میشه اون اخطار؟؟؟

Babak
05-09-2010, 10:35
ییخشید این کسایی که اخطار میگیرن...تا ابد اخطارش میمونه یا بعد یه مدت Expired میشه اون اخطار؟؟؟

اخطار زمان داره که فرد اختار دهنده میتونه تغییرش بده. بعد از اتمام دوره، نمایش اخطار زیر نام کاربری متوقف میشه اما برای همیشه در پروفایل میمونه که مدیران میتونن ببیننش.
برای یاد‌اوری: اخطار فی نفسه مهم نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه به شرط تغییر رویه. کسی که اخطار گرفته میتونه وارد کادر مدیریت بشه.

Lady Negar
05-09-2010, 11:11
اخطار زمان داره که فرد اختار دهنده میتونه تغییرش بده. بعد از اتمام دوره، نمایش اخطار زیر نام کاربری متوقف میشه اما برای همیشه در پروفایل میمونه که مدیران میتونن ببیننش.
برای یاد‌اوری: اخطار فی نفسه مهم نیست و مشکلی ایجاد نمیکنه به شرط تغییر رویه. کسی که اخطار گرفته میتونه وارد کادر مدیریت بشه.

ممنون...اینجا دکمه تشکر نداره ازتون تشکر کنم..

Mahdi/s
05-09-2010, 11:32
موضوع کاربرا هم بازم همینطوری موند برای بعد...:41:کاش یکی جوابگو بود....

H a m e e d
05-09-2010, 11:51
دوستان سلام

سلام
نمیشه. میشه دیگه با یک نام کاربری لاگین نکرد.
ولی مثل ایمیل نیست که آدم ماهها هم لاگین نشه غیرفعال بشه

تو همین تاپیک یه نمونه اکانت Delete شده من دیدم ایناهاش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا چه چیزی باعث شده که این اکانتو حذف کنن؟

Babak
05-09-2010, 12:32
ولی مثل ایمیل نیست که آدم ماهها هم لاگین نشه غیرفعال بشه

تو همین تاپیک یه نمونه اکانت Delete شده من دیدم ایناهاش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمثلا چه چیزی باعث شده که این اکانتو حذف کنن؟

سلام نه. سیاستی برای حذف نام کاربری در پی سی وجود نداره.

اون کاربر هم به اتفاق پست هاش خفن بن شدن. در واقع اکانتشون حذف نشده.

ati_1991
05-09-2010, 16:36
سلام
چرا هر freind دوتا جاي مارك داره؟ هر كدومش نباشه چي ميشه؟

Kurosh
05-09-2010, 16:39
سلام
چرا هر freind دوتا جاي مارك داره؟ هر كدومش نباشه چي ميشه؟

اون بالایی تیک Contact و پایینی برای دوستیه ...

اگه تیک بالایی رو بذاری باشه ، هر وقت به لینک زیر بری:

می تونی اسم اون دوستت رو بین Contact هات ببینی و از آنلاین بودن یا نبودنش باخبر بشی ...
اما پایینی فقط دوستیه ... اینکه تو لیست دوستان طرف باشی یا نه و بلعکس ...
برای درخواست دوستی Confirmation یا تایید طرف مقابل لازمه ، اما برای اضافه کردن به Contact ها ، نیازی به تایید نیست ... می تونی هر کسی رو که خواستی به لیست Contacts اضافه کنی و هر لحظه چکشون کنی! 

angel.un
05-09-2010, 20:48
سلام من الان عضو شدم یکی بهم تبریک بگه.اینجا چه خبره؟:11:

angel.un
05-09-2010, 21:03
من تازه وارد این سایت شده ام وهیچ گونه اطلاعی راجع به تاپیک وسایر اصطلاحات ندارم نمیتوانم چگونه در بحث ها شرکت کنم خلاصه صفر کیلومترم یه دوست خوب منو راهنمائی کنه ممنون.
سلام منم تازه واردم اگه میشه هر کی بهت اطلاع داد به منم بگو....

s_paliz
05-09-2010, 22:32
سلام من الان عضو شدم یکی بهم تبریک بگه.اینجا چه خبره؟:11:

سلام منم تازه واردم اگه میشه هر کی بهت اطلاع داد به منم بگو....
سلام:40:
خوش اومدین:40:

برای اینکه بدونین اینجا چه خبره: (لطفا اگه چیزی فهمیدید به همدیگه بگید!)

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قوانین انجمن ها

Lady_Elena17
06-09-2010, 09:24
کمک خوبی بود

Miss Artemis
06-09-2010, 13:54
چه جوری میشه یه گروه رو عدم اشتراک زد وقتی عضوش نیستم و نمیتونم عضو شم؟:20:

vahidgame
06-09-2010, 15:40

این سوال منم هست :20:
یه گروه مثلا کلا منحل شده ولی وقتی توی قسمت تنظیمات کاربر میریم جزو گروه های اشتراک شده هنوز هست. راهی هم نداره دوباره عضوش بشیم و اشتراکش رو برداریم!

neon_91
07-09-2010, 03:18
آقا من چطوري به پستهام عكس اضافه كنم.ممنون

s_paliz
07-09-2010, 12:24
یک عکس آپلود کن در جایی. بعد آدرسش رو در اینجا وارد کن:

Scary Feelings
07-09-2010, 12:53
ایشون منظورشون پست هست ,
دوست عزیز ادرس عکس مورد نظر رو کپی کنید و روی علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید و لینک رو بریزید اونجا به همین راحتی

a-alone
07-09-2010, 13:47
سلام من قبلا توی سی ورد بودم با یه اسم کاربری و ایمیل خودم ولی رمز عبورم را فراموش کردم و رمزایی که به ایمیلم ارسال میشد کار نمیکرد از قسمت تماس با ما هم اقدام کردم ولی جوابی نگرفتم در صورتی که از یه ماهم بیشتر شده حالا مجبورم از یه اسم کاربری دیگه با یه ایمیل دیگه استفاده کنم چه جوری میتونم از طریق اسم کاربری خودم با یه رمز جدیدی که خودم انتخاب می کنم وارد شم... خواهش می کنم سریع یه جواب درست بهم بدید:41::41::41:

Miss Artemis
07-09-2010, 21:33
سوال ما جواب نداشت؟:20::31:

Kurosh
07-09-2010, 21:44
سوال ما جواب نداشت؟

راهی نیست جز اینکه از مدیریت گروه بخوای دعوتت کنه دوباره! :دی 
حال کردی راهو؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Miss Artemis
07-09-2010, 21:48
راهی نیست جز اینکه از مدیریت گروه بخوای دعوتت کنه دوباره! :دی
حال کردی راهو؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره واقعا حال کردم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدیریت گروه دیگه سایت نمیاد...یه خبر هم نداد ما عدم اشتراک بزنیم بعد اعضا رو بیرون کنه:13:

Kurosh
07-09-2010, 21:59
مدیریت گروه دیگه سایت نمیاد...یه خبر هم نداد ما عدم اشتراک بزنیم بعد اعضا رو بیرون کنه

حالا می خوای به بابک (Babak) یا شاهین (Shahin King) یا یکی دیگه از تیم ارشد و ادمین پیغام خصوصی بده ، شاید جز اختیاراتشون باشه ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mahdishata
08-09-2010, 11:50
سلام
ربطي به عنوان تاپيك نداره ولي چرا سايت شهر سخت افزار اينجا فيلتره؟

t800
08-09-2010, 21:10
دوستان واسه شما هم سایت ف ی ل تره؟من از طریق سرچ گوگل وارد مشاوره لپ تاپ شدم ولی مسدود بودش الانم دارم با ***شکن تایپ میکنم دلیلش چیه؟

greena
08-09-2010, 21:25
من این خطا رو در هر بار ارسال در قسمت مشاهده گفتگو ها دارم مشکل از کجاست ؟
عکس زیر.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x80.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و همچنین این اشتباه..............
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 715x102.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

t800
08-09-2010, 21:51
دوستان واسه شما هم سایت ف ی ل تره؟من از طریق سرچ گوگل وارد مشاوره لپ تاپ شدم ولی مسدود بودش الانم دارم با ***شکن تایپ میکنم دلیلش چیه؟
آقا مسدوده نمیشه مگه رفع *اسمشو نبر نشده بود؟

vahid_ba
08-09-2010, 23:06
اقا انجمن موزیک چی شده؟

یعنی اون همه زحمت بچه ها به حدر رفت؟

یعنی بخش فیلم و موزیک کلا برداشته شد؟

DariushGreat
08-09-2010, 23:29
اقا انجمن موزیک چی شده؟

یعنی اون همه زحمت بچه ها به حدر رفت؟

یعنی بخش فیلم و موزیک کلا برداشته شد؟
:41::41::41::41:

شما رو به خدا یکی بیاد یه پاسخ توپ بده بهمون

شاد باشین:31:

Babak
09-09-2010, 00:23
آقا مسدوده نمیشه مگه رفع *اسمشو نبر نشده بود؟
نه

:41::41::41::41:

شما رو به خدا یکی بیاد یه پاسخ توپ بده بهمون

شاد باشین:31:

به دلیل مشکلاتی که ماه قبل پیش اومد و انجمن مسدود شد در ایران ، تعدادی از انجمن ها مخفی شدن.
این موضوع فعلا بر همین منوال خواهد ماند.

Muradin
09-09-2010, 12:51
پس مخفی شدن!
ترسیدیم که پاک شده باشن!

mahdishata
09-09-2010, 13:54
سلام
ربطي به عنوان تاپيك نداره ولي چرا سايت شهر سخت افزار اينجا فيلتره؟
كسي نميدونه چرا؟

Babak
09-09-2010, 16:39
كسي نميدونه چرا؟
سلام
یک سری از سایت ها که زیاد براشون تبلیغ میشد در تاپیک ها (تبلیغ هماهنگ و برنامه ریزی شده) مسدود شدند در انجمن.
تبلیغ روش قانونمند خودش رو داره.

sourena
09-09-2010, 20:36
سلام
یک سری از سایت ها که زیاد براشون تبلیغ میشد در تاپیک ها (تبلیغ هماهنگ و برنامه ریزی شده) مسدود شدند در انجمن.

s_paliz
09-09-2010, 21:41
سلام

DariushGreat
10-09-2010, 08:50
نه

به دلیل مشکلاتی که ماه قبل پیش اومد و انجمن مسدود شد در ایران ، تعدادی از انجمن ها مخفی شدن.
این موضوع فعلا بر همین منوال خواهد ماند.

جانم....؟! :18: آخه مورد غیر اخلاقی ای که نداشتیم توشون! :19:
ای بابا...:41: کی دوباره آشکار می شن... تازه داشتم فعال می شدم! :31:

شاد باشین :31:

Dreamland
10-09-2010, 10:59
سلام
جا داره از ادمین محترم سایت جهت بازیابی نام کاربریم تشکر ویژه ای کنم:40:
انشاالله همیشه موفق باشید

بردیا
10-09-2010, 14:11
یه سوال داشتم اینجا بپرسم بلکه جواب داده بشه
چرا امضای من با وجود اینکه تعداد خطوطش مجازه موقع سنتر کردنش با پیغام خطای تعداد خط مواجه میشه؟
الان 8 خطه موقع سنتر کردن هم 8خطه ولی ارور میده

Babak
10-09-2010, 14:17
سلام . اگه اشتباه نکنم کد ها هم جزو خطوط محسوب میشن. شما وقتی کد رنگ و بولد یا مثلا همین سنتر رو میزنید به خطوط اضافه میکنید. خب ظاهرا درست شد :5:

Dreamland
10-09-2010, 17:14
چطوری این پیام هارو تایید کنم؟ (راهی هست همرو یکجا تایید کنم؟)

کل پروفایلمو تایید کردم ولی اینا نمیرن!

هشت بهشت
10-09-2010, 17:39
چطوری این پیام هارو تایید کنم؟ (راهی هست همرو یکجا تایید کنم؟)

کل پروفایلمو تایید کردم ولی اینا نمیرن!

بعد از اینکه پیامها رو تایید کردین ، صفحه را refresh کنید . اون بخش یادداشتهای کاربران در .... نمیرن ؟

Dreamland
10-09-2010, 17:40
بعد از اینکه پیامها رو تایید کردین ، صفحه را refresh کنید . اون بخش یادداشتهای کاربران در .... نمیرن ؟
10 بار refresh کردم ولی :41:

هشت بهشت
10-09-2010, 17:42
کلا p30 با شما مشکل پیدا کرده :31:
یه بار از انجمن خارج شید شاید درست بشه :23:

Dreamland
10-09-2010, 17:46
کلا p30 با شما مشکل پیدا کرده :31:
یه بار از انجمن خارج شید شاید درست بشه :23:
:31: آره انگار! 10 بار خارج شدم!

هشت بهشت
10-09-2010, 17:48
اینم یه باگ جدید :

به جای Meisam نوشته mahyar29.at. yahoo.com

Dreamland
10-09-2010, 17:49
پی سی پر باگ شده ها:31:

هشت بهشت
10-09-2010, 17:53
پی سی پر باگ شده ها:31:

واقعا :13:

اینم از نام کاربری سینا و میثم :18:

فکر کنم اینا ایمیل سینا و میثم باشه که جای نام کاربریشون اومده

هشت بهشت
10-09-2010, 18:24
و باز هم باگ

هشت بهشت
10-09-2010, 18:30
این باگ هایی که اتفاق میوفته ربطی به تغییراتی که توی p30 انجام میدن داره ؟

مثلا آخرین تغییری که دیدم ادغام انجمن اینترنت و شبکه بود که شد : " اینترنت / طراحی وب / برنامه نویسی "

یا مثلا انجمن " كامپيوتر ، اينترنت ، تكنولوژي ... " که زیر مجموعه ـش " گنو لينوكس " شده

greena
10-09-2010, 22:09
سوال ما هم که کلا پرت شد دیگه .............

عکس زیر.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x80.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x80.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 715x102.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 715x102.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

a-alone
11-09-2010, 10:52
یعنی سوال من جواب نداشت؟!هرجا تو پی سی ورد تونستم مشکلما گفتم اما هیشکی جواب درست حسابی بهم نمیده،من چیکار کنم؟؟؟؟فقط نگید از قسمت تماس با ما استفاده کن چون هیچ جوابی ندادن...:19::42::42::47::47:

Babak
11-09-2010, 10:57
سلام من قبلا توی سی ورد بودم با یه اسم کاربری و ایمیل خودم ولی رمز عبورم را فراموش کردم و رمزایی که به ایمیلم ارسال میشد کار نمیکرد از قسمت تماس با ما هم اقدام کردم ولی جوابی نگرفتم در صورتی که از یه ماهم بیشتر شده حالا مجبورم از یه اسم کاربری دیگه با یه ایمیل دیگه استفاده کنم چه جوری میتونم از طریق اسم کاربری خودم با یه رمز جدیدی که خودم انتخاب می کنم وارد شم... خواهش می کنم سریع یه جواب درست بهم بدید:41::41::41:

یعنی سوال من جواب نداشت؟!هرجا تو پی سی ورد تونستم مشکلما گفتم اما هیشکی جواب درست حسابی بهم نمیده،من چیکار کنم؟؟؟؟فقط نگید از قسمت تماس با ما استفاده کن چون هیچ جوابی ندادن...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نام کاربری قبلیتون و email رو برای من به پیام خصوصیم بفرستید.

HESAM_5700
11-09-2010, 10:57
سوال ما هم که کلا پرت شد دیگه .............

عکس زیر.....
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x80.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 723x80.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 715x102.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 715x102.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز مشکل دوم به خاطر قرار دادن BB code هست که شما مجوز استفاده از اون رو ندارید .... مثلا:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر از این ها استفاده نکنید پستتون ارسال میشه!
:10:

ELI206sd
11-09-2010, 14:28
سلام .
من تازه واردم و با اینجا آشنایی ندارم .
میخوام برای خرید دستگاه لیبل زن cd و dvd راهنمایی بگیرم . کجا باید سوالم را مطرح کنم ؟

هشت بهشت
11-09-2010, 14:54
سلام
چجوری باید آدرس وبسایت یا ایمیل بذاریم که تگ کد اطرافش نیاد ؟

H a m e e d
11-09-2010, 15:02
سلام
چجوری باید آدرس وبسایت یا ایمیل بذاریم که تگ کد اطرافش نیاد ؟
توی محیط ویرایشگر پیشرفته متن، زیر محل تایپ، بخش اختیارات نویسنده، تیک گزینه فعال کردن لینکهای اینترنتی در پیغام رو بردارید.

هشت بهشت
11-09-2010, 15:09
توی محیط ویرایشگر پیشرفته متن، زیر محل تایپ، بخش اختیارات نویسنده، تیک گزینه فعال کردن لینکهای اینترنتی در پیغام رو بردارید.

==
آقایون مدیرا لطفا برای این تاپیک دکمه تشکر بذارید .

آقا بابک شما یه چیزی به اینا بگین

هشت بهشت
11-09-2010, 15:38
:31:
خود منم مخفی میام .
اونا که مخفی میان ( مثل خود تو :46: ) میخوان معلوم نباشه کجا ها میرن و چیکار میکنن . اما میشه فهمید که هستن .
مدیرا هم مخفی میان تا کسی سراغشون نره

---------- Post added at 04:38 PM ---------- Previous post was at 04:37 PM ----------

palinurecybernet@yahoo.com

ایشون دیروز شیطونی کرد

هشت بهشت
11-09-2010, 16:19
بنده خدا این اعضای جدید هم درخواست هاشون گم میشه :31:

سلام .
من تازه واردم و با اینجا آشنایی ندارم .
میخوام برای خرید دستگاه لیبل زن cd و dvd راهنمایی بگیرم . کجا باید سوالم را مطرح کنم ؟

سلام .

احتمال زیاد اینجا : خريد كارت هاي جانبي و ابزارهای ورودی و خروجی

greena
11-09-2010, 20:59
ممنون

این که هیچ پیغام خطای ننوشته چی.....

mjzaret
12-09-2010, 15:06
چرا در اختیارهای ارسال پاسخ سریع گزینه «نقل قول پست قبلی در این پست» غیر فعال هست؟

یعنی چی که غیر فعال هست؟

حتی تاپیک‌هایی که خودمون ایجاد کردیم هم چنین موردی دارند و نمی‌تونیم این تیک رو فعال کنیم؟

Ahmad
12-09-2010, 15:20
چرا در اختیارهای ارسال پاسخ سریع گزینه «نقل قول پست قبلی در این پست» غیر فعال هست؟

یعنی چی که غیر فعال هست؟

حتی تاپیک‌هایی که خودمون ایجاد کردیم هم چنین موردی دارند و نمی‌تونیم این تیک رو فعال کنیم؟

اول رو این : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که در انتهای پستی که میخوای نقل قول کنی هست، کلیک کن.
بعد می‌بینی که "نقل قول پست قبلی در این پست؟" فعال میشه.
یعنی میتونی انتخابش کنی.
البته بهتر بود نوشته می‌شد: "نقل قول پستی که انتخاب کردم در این پست؟"

sajad-tnt
12-09-2010, 18:17
سلام دوستان.
نظرتون در مورد ایجاد بازارچه اعضاء چیه:31:؟؟؟
بخدا همه ی فروم ها دارن الی P30 World :41:.
میدونم کار نظارتش خیلی سختیه ولی اگه چندتا همکار با هم نظارت کنن خیلی عالی میشه.
(البته میدونم که اینجا جای این بحث نبود ولی... ببخشید.)

با تشکر از همه ی همکاران.:40:

nafe-bandar
13-09-2010, 12:19
بازارچه منظورتون مکانی برای تبلیغ و فروش محصولات اعضا هستش؟!

میشه چند تا از همه ی فروم ها رو مثال بزنید؟ (در صورت مساوات با این تالار)

sajad-tnt
13-09-2010, 12:58
بازارچه منظورتون مکانی برای تبلیغ و فروش محصولات اعضا هستش؟!

میشه چند تا از همه ی فروم ها رو مثال بزنید؟ (در صورت مساوات با این تالار)
آره منظورم همینه.

من مثال زدم که همه ی فروم ها دارن.
البته باید بگم که من تاحالا فرومی بهتر از P30 World ندیدم.

ولی بطور مثال فرومهای زیر این امکانرو برای کاربران Premium قرار داده اند.

forum.bazi center.com
forum.persian tools.com

البته بازم هست ولی دیگه نمیخوام نام بیارم.
دوباره میگم هیچ فرومی بهتر از این فروم تا حالا ندیدم.
(چه در نظم و انظباط ، بازدید فراوان ، پاسخ سریع به مشکلات و بحثها ،خلاصه دیگه همه چیش خوبه. )
واقعا دستتون درد نکنه:40:.
با تشکر:11:

SA3EDLORD
13-09-2010, 16:57
اقا کی میخواین این اسمایل های فروم رو اپدیت کنین................:13:(اینم شدشکلک:31:)

fa13
13-09-2010, 17:20
من عکس از رو سیستم میخوام بذارم چیکار کنم اتچ هم که نمیشه مثکه ؟؟
چشامم دیگه نمیبینه :18:

هشت بهشت
13-09-2010, 17:27
من عکس از رو سیستم میخوام بذارم چیکار کنم اتچ هم که نمیشه مثکه ؟؟
چشامم دیگه نمیبینه :18:

شما اول باید فایلتون را توی یه آپلودسنتر ( مثل img90.comm ) آپلود کنید . بعد لینک مستقیم را توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدین

*IN*
15-09-2010, 00:12
سلام من از دیروز یه مشکل پیدا کردم،پنجره ارسال پاسخم این شکلی شده"""[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"""هیچ کدوم از گزینه هاش رو نمیشه استفاده کرد و اگه متنم تو چند خط باشه پشت سر هم مینویسه. حالا نمیدونم مشکل از مرورگر منه یا انجمن(تو انجمن های دیگه تست کردم درست بود) برای حل شدنش چی کار کنم؟؟؟

omid-p30
15-09-2010, 10:59
دوستان من یک مدت به انجمن سر نزدم

انجمن موسیقی چرا حذف شده ؟

Dark Shine
15-09-2010, 11:01
انجمن موسیقی و انجمن های مربوطه به دانلود (دانلود بازی - دانلود فیلم ) به علت چیلترینگ برداشته شده!:41:

omid-p30
15-09-2010, 11:06
یعنی به خاطر اعمال فیلطرینگ روباتی بوده یا کلا دیگه موسیقی و دانلود ممنوعه ؟

حالا یعنی کی باز میشه دوباره ؟

خود مدیران انجمن اطلاعیه ای چیزی نداند ؟

Dark Shine
15-09-2010, 11:07
اطلاعیه که من خبری ندارم ولی ممنوع هستش!:41:

هشت بهشت
15-09-2010, 12:47
سلام من از دیروز یه مشکل پیدا کردم،پنجره ارسال پاسخم این شکلی شده"""[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]"""هیچ کدوم از گزینه هاش رو نمیشه استفاده کرد و اگه متنم تو چند خط باشه پشت سر هم مینویسه. حالا نمیدونم مشکل از مرورگر منه یا انجمن(تو انجمن های دیگه تست کردم درست بود) برای حل شدنش چی کار کنم؟؟؟

سلام .
یه بار از انجمن خارج بشین و همه کوکی ها را پاک کنید .
و بعد از /forum.....com یه اسلش (/) اضافه بذارید .
مثلا اینجوری :

Bahar-via
15-09-2010, 13:27
سلام لطفا يكي بهم بگه چطوري ميتونم زير اسمم عكس
بذارم؟
من تازه واردم:8:

Dark Shine
15-09-2010, 13:34
اول خوش آمد میگم:
تنظيمات کاربر رو بزنین و سپس ويرايش آواتار وبعد عکس خودتون رو آپلود کنین
موفق باشید!

Bahar-via
15-09-2010, 14:17
ممنونم از راهنماييت دوست عزيز:11:

*IN*
15-09-2010, 14:48
سلام .
یه بار از انجمن خارج بشین و همه کوکی ها را پاک کنید .
و بعد از /forum.....com یه اسلش (/) اضافه بذارید .
مثلا اینجوری :

پاک کردم ،با دوتا اسلش درسته ولی با یکی هنوز همونجوریه... چی کار کنم؟؟؟

هشت بهشت
15-09-2010, 16:01
پاک کردم ،با دوتا اسلش درسته ولی با یکی هنوز همونجوریه... چی کار کنم؟؟؟

از اپرا استفاده می کنید ؟
والا برا منم بعضی وقتا اپرا قات میزنه .
از فایرفاکس استفاده کنید

*IN*
15-09-2010, 16:06
از فایر فاکس استفاده میکنم

Babak
15-09-2010, 18:51
یعنی به خاطر اعمال فیلطرینگ روباتی بوده یا کلا دیگه موسیقی و دانلود ممنوعه ؟

حالا یعنی کی باز میشه دوباره ؟

خود مدیران انجمن اطلاعیه ای چیزی نداند ؟

سلام. ارتباط با ربات نداره. یه جستجو کنید نت رو متوجه میشید که سایت های ارائه دهنده اینگونه محتوا منفجر شدن.
به زودی باز نمیشه.شاید وقتی دیگر.

alexna24
16-09-2010, 19:39
سلام دستتون دردنکنه خیلی مفید بود
---------------------------------------------
چرا قسمت تشکر نداره که تشکر رو بزنیم

Godrat
16-09-2010, 23:29
سلام یکه کم توظیح راجع به قسمت tools internet options advanced منظورم ایکنای موجود و کاربرداش هست نمی دونم چرا نمی تونم توی قسمت اینترنت سوالمو مطرح کنم ممنون می شم اگه کسی راهنماییم کنه :11:

rezajj
17-09-2010, 09:04
با سلام بر دوستان گل قبلا یک تایپیک بود که گالری عکس های طنز و همچنین گالری نمایش احساسات خود با عکس الان هرچی میگردم پیداشون نمی کنم

هشت بهشت
17-09-2010, 11:43
سلام یکه کم توظیح راجع به قسمت tools internet options advanced منظورم ایکنای موجود و کاربرداش هست نمی دونم چرا نمی تونم توی قسمت اینترنت سوالمو مطرح کنم ممنون می شم اگه کسی راهنماییم کنه :11:

سلام .
خوش آمدید

سوالتون را اینجا جستجو ویا مطرح کنید :

اگه پرسیدید باید صبر کنید تا سوال یا مطلبتون توسط مدیران تایید بشه
چون عضو جدید هستید

با یه کم فعالیت مفید محدودیت های شما برداشته میشه

---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:41 PM ----------

با سلام بر دوستان گل قبلا یک تایپیک بود که گالری عکس های طنز و همچنین گالری نمایش احساسات خود با عکس الان هرچی میگردم پیداشون نمی کنم

سلام
فکر کنم شما یکی دو ماه هست که به p30 سر نزدید

گالری عکس ، فیلم و موسیقی را خدایش بیامرزاااد ... دیگه نمی بینید

rezajj
17-09-2010, 11:57
امکانش هست دوباره سایت عکس راه بندازیم مشتریاش زیادن

hirondelle
17-09-2010, 19:08
دوستان تاپیکی داریم که توش از تجربه های مسافرت به شهر های مختلف بحث شده باشه؟یا کشور های مختلف؟یا اگه یکی بخواد همچین تاپیکی ایجاد کنه ،کجا باید اینکار رو بکنه؟

هشت بهشت
17-09-2010, 19:30
دوستان تاپیکی داریم که توش از تجربه های مسافرت به شهر های مختلف بحث شده باشه؟یا کشور های مختلف؟یا اگه یکی بخواد همچین تاپیکی ایجاد کنه ،کجا باید اینکار رو بکنه؟

در انجمن ادبیات جستجو کنید :

hirondelle
17-09-2010, 19:35
در انجمن ادبیات جستجو کنید :

انجمن ادبیات؟! تازه چیزی راجع به مسافرت هم توش نیس .

هشت بهشت
17-09-2010, 19:38
فکر کنم سفرنامه یا توضیحات سفر به ادبیات مربوط بشه .
در هرحال اگه بخواین تاپیک ایجاد کنید از مدیر اون انجمن سوال کنید

دوستان هم نظرشون را میگن

rezajj
18-09-2010, 11:46
با سلام من میخاستم بدونم چطور میتونم تو پست هام محتوای مخفی ایجاد کنم راهنماییم کنید ممنون میشم

Hadi King
18-09-2010, 11:52
با سلام من میخاستم بدونم چطور میتونم تو پست هام محتوای مخفی ایجاد کنم راهنماییم کنید ممنون میشم

سلام دوســت عزیز از این گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیــد و ...

Lady Negar
18-09-2010, 12:20
سلام دوســت عزیز از این گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنیــد و ...

کجاست؟؟من نمیبینمش!

Facon_Archi
18-09-2010, 12:30
کجاست؟؟من نمیبینمش!

وقتی میخواین پست بدین،روی حالت پیشرفته کلیک کنید میادش:

Hadi King
18-09-2010, 12:33
کجاست؟؟من نمیبینمش!

سلام دوست عزیز موقعی که میخوای پســت ارسال کنـــی :

Lady Negar
18-09-2010, 13:42
من چرا ندارمش!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

---------- Post added at 02:42 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------

یول اومد!!!!!

greena
18-09-2010, 20:29
سوال ما هم که فراموش شد...........:13:

.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هشت بهشت
18-09-2010, 21:36
سوال ما هم که فراموش شد...........:13:

.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کجا این پیغام میاد و چه کارهایی می کنید که این پیغام ظاهر میشه ؟

officer
18-09-2010, 21:55
احتمالا موقع ارسال پاسخ توی قسمت مشاهده گفتگو ها ست .

اگه اون باشه که کاریش نمیشه کرد و برای همه هست ، قبول رو بزنین و رفرش کنین ...

پست ارسال میشه منتهی واسه خودش از اینا میده

Perpetual
18-09-2010, 22:12
سلام دوستان
راهی وجود داره تا بدون رفتن به این صفحه

همون صفحه سرچ p30world رو میگم
بتونم پست های فرستاده شده توسط خودم رو مستقیما پیدا کنم.

Carl
18-09-2010, 22:39
سلام دوستان
راهی وجود داره تا بدون رفتن به این صفحه

همون صفحه سرچ p30world رو میگم
بتونم پست های فرستاده شده توسط خودم رو مستقیما پیدا کنم.
س‍‍ﬠ९..
ڪافیه روی یوزرنیم یڪی از ڪاربرا ڪلیڪ ڪنی؛ بعد ڪه منو باز شد، مث عڪس زیر، لینڪ «Find more posts» رو بڪش به آدرس‌بار (اگه مرورگرت هم‌چین امڪانی رو ساپورت نمی‌ڪنه، آدرسشو ڪپی ڪن توی آدرس‌بار.)

حالا ڪافیه به‌جای شماره‌ی ڪاربری، شماره‌ی خودتو بزنی.

مثلاً من روی اسم تو ڪلیڪ ڪردم و این آدرس توی مرورگرم می‌آد:

به‌جای قسمت پررنگ، شماره‌ی ڪاربری خودمو (31889) می‌زنم:

حالا Enter.
و تمام.

هشت بهشت
18-09-2010, 23:11
این چه کاریه
خوب از توی پروفایل خودتون که خیلی راحت تر میتونید پست هاتون را ببینید

توی پروفایل در قسمت آمار و ارقام روی "" پيدا کردن تمام پست هاي ..... "" کلیک کنید
لیست پست ها به ترتیب از آخرین پست نمایش داده میشه

vahid_ba
19-09-2010, 12:38
واقعا حیفه بخش موزیک و فیلم انجمن همینجوری پنهان بمونه

خیلیا فقط واسه این بخش میومدن انجمن

خب یه کاری کنین افرادی که 100 پست دارن این 2 انجمن رو ببینن
اینجوری که دیگه مشکلی از لحاظ مسدود شدن پیش نمیاد

یه کاری کنین جان من:19:

R O O T
19-09-2010, 13:29
راستی من تازگیها بعد دو سه ماه اومدم دیدم بخش دانلود بازیها برداشته شده میشه بگید چرا اینجوری شده؟

Babak
19-09-2010, 13:31
واقعا حیفه بخش موزیک و فیلم انجمن همینجوری پنهان بمونه

خیلیا فقط واسه این بخش میومدن انجمن

خب یه کاری کنین افرادی که 100 پست دارن این 2 انجمن رو ببینن
اینجوری که دیگه مشکلی از لحاظ مسدود شدن پیش نمیاد

یه کاری کنین جان من:19:
ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Carl
19-09-2010, 15:37
این چه کاریه
خوب از توی پروفایل خودتون که خیلی راحت تر میتونید پست هاتون را ببینید

توی پروفایل در قسمت آمار و ارقام روی "" پيدا کردن تمام پست هاي ..... "" کلیک کنید
لیست پست ها به ترتیب از آخرین پست نمایش داده میشه
شما معمولاً حدّاقل یه تاپیک توی مرورگرتون بازه؛ امّا کم‌تر پیش می‌آد که پروفایلتون باز باشه!

اگه دنبال راه‌حلّ مقرون‌به‌صرفه‌تری باشیم، اینی که گفتم بهترینه؛ شک نکن.

Retired User
19-09-2010, 16:40
ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بابک جان وقتی که رسیدگی نمیشه یعنی اصن امکانش نیست چرا وقتمونو تلف کنیم؟
یه بار راحت بگید نمیشه دیگه

محمد88
19-09-2010, 17:48
انجمن م.و.س.ی.ق.ی دیگر راه نخواهد افتاد ؟ :19:

omid-p30
19-09-2010, 17:51
انجمن م.و.س.ی.ق.ی دیگر راه نخواهد افتاد ؟ :19:
تایید میشه، حداقل بگند که میشه یا نمیشه یا در چه صورت میشه یا نمیشه ؟