ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Amir Hossein
14-03-2009, 22:05
سلام
بعضي ها چكار ميكنن تو مشخصات پستشون چيزاي اضافي هست غير از پست.محل سكونت.تاريخ عضويت.

Pami
14-03-2009, 22:52
عزیزان یه سوالی ؟ چرا من میخوام برای امضا یا آواتارم عکس gif بزارم نمیتونم ؟ ولی بعضی ها عکس انیمیشن میزارن ؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید

brain
15-03-2009, 11:23
سلام.
چه جوری میشه یه لینک رو در یک کلمه قرار داد که بشه روش کلیک کرد و رفت به صفحه ی مورد نظر .....
میخوام یه لینک در امضام قرار بدم ، دیدم بعضیا کردم ، ولی نفهمیدم چه جوری !!!!

Oracle_Eldorado
15-03-2009, 12:12
سلام.
چه جوری میشه یه لینک رو در یک کلمه قرار داد که بشه روش کلیک کرد و رفت به صفحه ی مورد نظر .....

دوست عزیز اون بعضیا رو که دیدی یا همکار بودن یا مدیر انجمن .
واسه کاربرهای عادی و فعال این امکان وجود نداره . :13:

Hadi King
15-03-2009, 12:23
عزیزان یه سوالی ؟ چرا من میخوام برای امضا یا آواتارم عکس gif بزارم نمیتونم ؟ ولی بعضی ها عکس انیمیشن میزارن ؟؟
ممنون میشم زود جواب بدید
اولا میشــد بزاری تازگی اینجوری شده که دیگه عکس gif نمیتونی برا آوتار بزاری :41:
اونایی هم که گذاشتن از قبل بـــوده:40:

سلام
بعضي ها چكار ميكنن تو مشخصات پستشون چيزاي اضافي هست غير از پست.محل سكونت.تاريخ عضويت.
با زیاد نوشتن محل سکونت بیشتر از هشت حروف و بعدش اسمشون یا ماه تولدشون مینویسن که زیر محل سکونت قرار میگیره:11:

سلام.
برا کاربرای عادی نمیشـــه :41:
HTML کد خاموش مي باشد
موفق باشید!:40:

armin_software
15-03-2009, 20:07
سلام
اخطارها پاک نمیشن؟

Masоud
15-03-2009, 20:17
چجور میشه کاربر فعال یا همکار انجمن شد . آخه من دیدم یکی با 140 تا پست کاربر فعال بود /

armin_software
15-03-2009, 20:44
چجور میشه کاربر فعال یا همکار انجمن شد . آخه من دیدم یکی با 140 تا پست کاربر فعال بود /

اگر پست مفیدی بدی کاربر فعال بخش مربوطه می کنن.
اگر خیلی پست مفید بدی میشی همکار.

armin_software
15-03-2009, 20:47
سلام
اخطارها پاک نمیشن؟
یکی جواب بده!

CUTTER
15-03-2009, 20:59
اخطار چیه دیگه

jamshidjap
15-03-2009, 21:06
یکی جواب بده!

پاک میشن

اخطارا تاریخ انقضا دارن و بعد از اون پاک میشن

jamshidjap
15-03-2009, 21:08
گر پست مفیدی بدی کاربر فعال بخش مربوطه می کنن.
اگر خیلی پست مفید بدی میشی همکار.

برای همکار شدن علاوه بر این باید قدرت مدیریت و هدایت اون انجمن رو هم داشته باشه ...

فکرها و ایده های نو بده و خلاق باشه ...

omid-p30
15-03-2009, 21:12
چرا امضا ها فقط برا پست های جدید نشون داده میشند؟ من میخوام برا تموم پست های قبلی هم امضام باشه.

Hadi King
16-03-2009, 08:51
چرا امضا ها فقط برا پست های جدید نشون داده میشند؟ من میخوام برا تموم پست های قبلی هم امضام باشه.
امید جان چون برای پست های قبلی که دادی این گزینه تیکش رو برداشتی :20:
این تیک رو فعال کن زیر موقع پست دادنت تا امضات نمایش داده بشـــه:11:

اختيارات اضافي
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amir Hossein
16-03-2009, 18:05
نام كاربري رو چطور بايد عوض كنم مرسي

omid-p30
16-03-2009, 18:47
نام كاربري رو چطور بايد عوض كنم مرسي

تو پست بعد جواب دادم.

omid-p30
16-03-2009, 18:49
باید یک یوزر جدید بزنی . اونو نمیشه عوض کرد.

Masоud
16-03-2009, 21:11
درود
آقا من 6-7 پسته که دارم میدم ولی تعداد پست ها رو همون 345 خوابیده . من باید به کی بگم ؟

Ice Star
17-03-2009, 00:19
آقا من 6-7 پسته که دارم میدم ولی تعداد پست ها رو همون 345 خوابیده . من باید به کی بگم ؟ تو کجا پست دادی؟ دقت کن پست های بعضی تالار ها شمارش نمیشه .

من آخرین پست های تو را که دیدم تو این تاپیک پست دادی که شمارش نمیشه پستاش :

پیام های زندگی برای بهتر بودن...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداس ام اس sms و موضوعات مرتبط با آن! [ شمارش پست ها : خاموش ]

arjmandfatemeh
21-03-2009, 13:12
سلام من امروز عضو شدم و خوشحال میشم که خیلی بیشتر با این انجمن آشنا بشم سعی می کنم تمام مطالبتان را مطالعه کنم. ممنونم

Amir Hossein
23-03-2009, 11:39
سلام
قبلا براي موضوع اطلاع رساني ميومد اون بالا رنگش عوض ميشد هالا ديگه نميشه

Masоud
23-03-2009, 13:44
سلام
قبلا براي موضوع اطلاع رساني ميومد اون بالا رنگش عوض ميشد هالا ديگه نميشه
وقتی فقط پیام خصوصی میاد رنگش عوض میشه.در غیر این صورت آبی می مونه.(احتمال میدم اینجوری باشه)

amir raya
26-03-2009, 23:36
سلام میخوام سؤالی بپرسم که شاید به نظرتون خیلی خیلی خنده دار باشه
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

مدیریت سایت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

M E H D I
27-03-2009, 00:54
سلام میخوام سؤالی بپرسم که شاید به نظرتون خیلی خیلی خنده دار باشه

مدیریت سایت کیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه سوالتون جدیه:31:

اینجا لیست مدیراست:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اونهایی که قرمز باشن، صاحبای سایت هستن. نارنجی ها سوپرمدیر که VIP هم هستن فکر کنم، سبزها مدیر و سیاه ها همکار انجمن هستن.

amir raya
27-03-2009, 10:35
سؤالم جدی بود
خیلی ممنون ولی این سایت یک مدیر کل که هیچ کس به جز خودش نتونه به اون مقام دست پیدا کنه نداره؟
در واقع عمون صاحب اصلی سایت رو میگم.

amir raya
27-03-2009, 10:58
نه منظورم یک نفره.

M0H@mMaD
27-03-2009, 11:10
نه منظورم یک نفره.

سه نفر مدیران کل هستند . ( معروف به ادامین !! )

amir raya
27-03-2009, 11:20
با تشکر
باید چیکار کنیم که حداقل همکار بشیم؟

M0H@mMaD
27-03-2009, 11:22
با تشکر
باید چیکار کنیم که حداقل همکار بشیم؟

فعالیت مستمر و دائمی در یک بخش مشخص

amir raya
27-03-2009, 11:35
خب منه بدبخت که هیچوقت از غرغر های مامانم زنزلیلی و کتک های بابام و اذیت های 3تا خواهرم به دور نیستم باید چیکار کنم؟:18:

M0H@mMaD
27-03-2009, 11:38
خب منه بدبخت که هیچوقت از غرغر های مامانم زنزلیلی و کتک های بابام و اذیت های 3تا خواهرم به دور نیستم باید چیکار کنم؟:18:

حتما نباید یه سره آنلاین باشین
میتونین به جای spam دادن ، فعالیت مفیدتون رو از همین لحظه شروع کنید

amir raya
28-03-2009, 10:53
شرمنده ولی spam چیه؟
راستی چرا محمد بن شد؟

B3HZ@D
28-03-2009, 14:22
اسپم به پست های بیهوده و پشت سر هم گفته میشه

amir raya
28-03-2009, 14:24
1: چجوری می تونیم یه انجمن درست کنیم که دیگران برای شرکت در آن حتما باید عضو شوند؟
2: من بار سومی هست که امضایم را دوباره میزارم اما بعد از یک قطع و وصل از اینترنت دیگه اونو نشون نمیده فقط یه ضربدر معلومه باید چیکار کنم؟

B3HZ@D
28-03-2009, 17:40
الان که من دارم عکس امضاتون رو می بینم

amir raya
28-03-2009, 18:07
خوب منم الاندارم میبینم اما خیلی وقتا دوباره میره نمیدونم چی میشه!!!!!!

B3HZ@D
29-03-2009, 05:55
خوب شما این عکس رو یجای دیگه اپلود کن ببین درست میشه؟

qatreh
01-04-2009, 19:35
سلام .من چطوری بین سلام و بقیه جمله یک خط فاصله بندازم که مثل این پستم نشه.امیدوارم راهنماییم کنید.تازه واردم دیگه.درضمن من اگه بخوام تایپیک بزنم باید چی کار کنم

Haj_Amoo
01-04-2009, 21:12
سلام .من چطوری بین سلام و بقیه جمله یک خط فاصله بندازم که مثل این پستم نشه.امیدوارم راهنماییم کنید.تازه واردم دیگه.درضمن من اگه بخوام تایپیک بزنم باید چی کار کنم
مگه دكمه Enter كار نمي كنه؟

qatreh
02-04-2009, 10:32
مگه دكمه enter كار نمي كنه؟

با تشکر از جواب شما عزیز:10:

حالا اگه قسمت دوم سوالم رو هم جواب بدی ممنونت می شم :31:ببین پایین صفحه نوشته شما می تونید تایپیک جدید ایجاد کنید ولی نمی دونم چی کار باید بکنم.متشکرم

qatreh
03-04-2009, 17:22
حالا اگه کس دیگه ای هم می دونه دریغ نکنه .

M E H D I
03-04-2009, 17:47
حالا اگه کس دیگه ای هم می دونه دریغ نکنه .

صفحه اول تاپیک - داونلود کنین آموزش رو. آموزش ساخت تاپیک هم هست توش!

qatreh
03-04-2009, 20:06
اقا مهدی اول یه تشکر می کنم از شما به خاطر اموزش مفیدتون:11:

من اون اموزش رو اول خوندم بعد سوالهام رو مطرح کردم.من در صفحه گزینه ای به نام موضوع جدید نمی بینم.
مساله اینست

farbod N73 me
03-04-2009, 21:25
ببخشید سوالی دارم
توی انجمن جایی واسه پیوست فایل نیست؟؟؟
بعضی ها میگویند نه ولی به اینجا نگاه کنید:

شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
شما می توانید پاسخ ارسال کنید
شما نمی توانید فایل پیوست کنید
شما می توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
بعد این فایل هارو چگونه میشه توی پست گذاشت؟
دیدم بعضی ها ته پستشون فایلی رو که آپلود کردند توی قسمت فایل پیوست نوشته؟!!
چگونه میشه اون رو توی پست گذاشت؟

M E H D I
03-04-2009, 23:54
اقا مهدی اول یه تشکر می کنم از شما به خاطر اموزش مفیدتون:11:

من اون اموزش رو اول خوندم بعد سوالهام رو مطرح کردم.من در صفحه گزینه ای به نام موضوع جدید نمی بینم.
مساله اینست

خوب همه جا که این دکمه وجود نداره. شما اگه از صفحه اصلی فروم، وارد یکی از انجمنها یا زیرمجموعه هاشون بشین، این دکمه رو می بینین. مثلا برین اینجا:

حالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید دیده بشه. البته احتمال داره که مدیرا محدودیت برای کاربرای جدید گذاشته باشن که اجازه نده تاپیک ایجاد کنن ( که فکر نمی کنم اینطوری باشه )

ببخشید سوالی دارم
توی انجمن جایی واسه پیوست فایل نیست؟؟؟
بعضی ها میگویند نه ولی به اینجا نگاه کنید:

بعد این فایل هارو چگونه میشه توی پست گذاشت؟
دیدم بعضی ها ته پستشون فایلی رو که آپلود کردند توی قسمت فایل پیوست نوشته؟!!
چگونه میشه اون رو توی پست گذاشت؟

فقط همکاران انجمن و بالاتر از اون می تونن توی انجمن پیوست انجام بدن. همکارا فقط توی پست خودشون می تونن پیوست کنن و مدیرا می تونن توی انجمن خودشون توی پست همه کاربرا پیوست بذارن.

qatreh
04-04-2009, 10:23
خوب همه جا که این دکمه وجود نداره. شما اگه از صفحه اصلی فروم، وارد یکی از انجمنها یا زیرمجموعه هاشون بشین، این دکمه رو می بینین. مثلا برین اینجا:

حالا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید دیده بشه. البته احتمال داره که مدیرا محدودیت برای کاربرای جدید گذاشته باشن که اجازه نده تاپیک ایجاد کنن ( که فکر نمی کنم اینطوری باشه )

من که نتونستم به این ادرس برم یعنی بهم اجازه نداد ولی توی انجمنهای دیگه هم که رفتم باز چیزی به اسم موضوع جدید نیست که نیست
حالا شاید علتش همون باشه که شما گفتین اما اگه اینطوره چرا پایین صفحه نوشته شما می تونید تایپیک جدید ایجاد کنید

cardsharp
05-04-2009, 00:04
ممنوووووووووووووووووون

omid-p30
06-04-2009, 10:16
ایجاد کننده تاپیک بعدا هم میتونه نظر سنجی اضافه کنه یا فقط قبل از ایجاد تاپیک میشه این کار رو کرد ؟

Oracle_Eldorado
06-04-2009, 11:16
ایجاد کننده تاپیک بعدا هم میتونه نظر سنجی اضافه کنه یا فقط قبل از ایجاد تاپیک میشه این کار رو کرد ؟

قبل از ایجاد تاپیک بله میتونید .
ولی بعد از اینکه تاپیک ایجاد شد باید به مدیر اون بخش اطلاع بدین تا واستون ایجاد بشه . :46:

amir raya
06-04-2009, 12:21
چجوری میشه یه زیرمجموعه درست کرد؟ کیا میتونن؟

M E H D I
06-04-2009, 18:26
چجوری میشه یه زیرمجموعه درست کرد؟ کیا میتونن؟

عجب سوالهایی می کنین شما!:blink:

حالا می خواین چیکار که زیرمجموعه درست کنین؟ فقط ادمینها می تونن توی صفحه اول فروم دستکاری کنن.

amir raya
06-04-2009, 18:39
مبخواستم بدونم چجوری میشه که یه نفر بن میشه؟

M E H D I
06-04-2009, 18:55
مبخواستم بدونم چجوری میشه که یه نفر بن میشه؟

- توهین به کاربرا و مدیرا
- تبلیغ محصولات و سایتهای دیگه با زدن تاپیکهای متوالی
- بی توجهی به اخطارها
- اسپم زدن فراوان
- با بیش از یه یوزر تو انجمن فعالیت کردن - مثلا تشکر کردن الکی برای بالا آوردن تاپیک

و چند تا چیز دیگه!

p30fin
06-04-2009, 21:40
عجب سوالهایی می کنین شما!:blink:

حالا می خواین چیکار که زیرمجموعه درست کنین؟ فقط ادمینها می تونن توی صفحه اول فروم دستکاری کنن.

آقا مهدی سلام . دوست عزیز برخی دوستان تازه کارن در کار با فروم ( مثل من ) و حتی ممکنه سوالات خیلی ساده رو پاسخش رو ندونن . شما دوستان با تجربه باید با حوصله به این دوستان راهنمائی کنید نه با عصبانیت این کار باعث شکست روحیه کاربران تازه کار میشه ممنون میشم با حوصله بیشتر پرسش کاربران رو پاسخ بدین . شرمنده از جسارت من . ممنون از شما و دوستان عزیز

CAnZO
06-04-2009, 22:36
سلام من نمیتونم پستم رو ویرایش کنم و کدهای HTMl فعال نیستند. درحالی که میتونم pm بدم !!IE 6 دارم استفاده میکنم.

M E H D I
06-04-2009, 23:13
آقا مهدی سلام . دوست عزیز برخی دوستان تازه کارن در کار با فروم ( مثل من ) و حتی ممکنه سوالات خیلی ساده رو پاسخش رو ندونن . شما دوستان با تجربه باید با حوصله به این دوستان راهنمائی کنید نه با عصبانیت این کار باعث شکست روحیه کاربران تازه کار میشه ممنون میشم با حوصله بیشتر پرسش کاربران رو پاسخ بدین . شرمنده از جسارت من . ممنون از شما و دوستان عزیز

خواهش می کنم

اما من با شوخی گفتم اون رو! وگرنه شکلک نمیذاشتم که! :46:

سلام من نمیتونم پستم رو ویرایش کنم و کدهای HTMl فعال نیستند. درحالی که میتونم pm بدم !!IE 6 دارم استفاده میکنم.

ویرایش که باید بتونین بکنین اما کدهای html برای همه غیرفعال هستن. یعنی زیر پستهای شما دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وجود نداره الان؟

amir raya
07-04-2009, 14:04
میخواستم بدونم میشه پستم رو پاک کنم؟ (منظورم ویرایش نیست)

qatreh
07-04-2009, 18:28
پستم ازمایشی بود:31:

B3HZ@D
07-04-2009, 22:11
میخواستم بدونم میشه پستم رو پاک کنم؟ (منظورم ویرایش نیست)

نه
همچین کاری نمیتونین بکنین
فقط مدیران میتونن پست کسی رو پاک کنن

omidlolo
08-04-2009, 10:54
سلام
چجوری میشه پستهای قبلی که نوشتیم را ویرایش یا پاک کرد؟

amo sam
08-04-2009, 13:11
سال نو همه مبارک

amir raya
08-04-2009, 13:57
نه
همچین کاری نمیتونین بکنین
فقط مدیران میتونن پست کسی رو پاک کنن

خیلی ممنون از راهنماییتون
1- میخواستم بدونم این علامت : دی یا :wink چیه که بعضیا آخر پستاشون میزنند؟
2- کد html چیکار میتونه بکنه توی این فروم ، چرا غیرفعاله؟ برای مدیرا هم غیر فعاله؟

zed2
08-04-2009, 16:13
خیلی ممنون از راهنماییتون
2- کد html چیکار میتونه بکنه توی این فروم ، چرا غیرفعاله؟ برای مدیرا هم غیر فعاله؟
اولی رو نمی دونم ولی در مورد دومی:
کد های html جزو زبان های برنامه نویسی تحت وب است و بیشترین قابلیت هارو داره و میشه جداول فلش ویدیو و.... رو توش بکار برد یا حتی صفحات وب در داخل پست ها اینجاد کرد ولی این موارد بخاطر حجم زیادی که رو صفحه میاره و و باعث کند بالا امدنش میشه ( مخصوصا تو کشور ما که حداکثر سرعت 128 کیلوبیت برای کاربر خانگی است.....)معمولا تو انجمن ها غیر فعال میشه تا صفحات رو سبک نگه دارن.

Ice Star
08-04-2009, 17:53
1- میخواستم بدونم این علامت : دی یا :wink چیه که بعضیا آخر پستاشون میزنند؟ :دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Farbod2
08-04-2009, 19:06
سلام.... یه سوال داشتم، گفتم همین جا بپرسم:
یه زمانی یه تاپیک بود که افراد اخراج شده از سایت و بن شده توش نوشته میشد به همراه دلیل. الان این تاپیک چی شده؟ کجاست؟ پیداش نکردم.

omidbest
08-04-2009, 20:46
سلام اگه میشه من رو راهنمایی بکنید.یک برنامه ای کامپایلر
روش تشخیص رشته و عدد رو در یک فایل متنی

Oracle_Eldorado
08-04-2009, 21:19
سلام.... یه سوال داشتم، گفتم همین جا بپرسم:
یه زمانی یه تاپیک بود که افراد اخراج شده از سایت و بن شده توش نوشته میشد به همراه دلیل. الان این تاپیک چی شده؟ کجاست؟ پیداش نکردم.

یه مدت که Babak بود تاپیک هم برقرار بود .
الآن دیگه فعالیت نداره .:13:

معرفی کاربران اخراج شده از سایت

omid-p30
09-04-2009, 11:13
تاریخ تولد دقیق forum.p30world.com کی هست؟ یعنی همون تاریخچش ؟

ضمنا خیلی ها تاریخ عضویتشون مال 4 یا 5 سال پیشه ولی 50 تا پست هم ندارند. قضیش چیه؟، قبلا میشد نام کاربری رو عوض کرد ؟

osmaan
09-04-2009, 12:01
سلام
من تو پی تی یه تاپیک رو دیدم که نویسندش یه سری مطالب طولانی نوشته بود و برای اینکه بتونه خلاصه کنه از یه نوار استفاده کرده بود که روش نوشته بود کلیک کنید و وقتی کلیک میکردی اون نوار باز میشد و توضیحاتی از اون مطلب بود.
می خواستم بدونم که میشه اینجا هم این کاررو کرد؟
----------------------------
راستی یه سوال دیگه اون آموزشی که تو پست اول هست آپدیته؟

amir raya
09-04-2009, 12:07
:دی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این یعنی چی شما چجوری اینارو آوردید.

Masоud
09-04-2009, 12:45
سلام

اینا یه سری عکس اند که تو پارسا اسپیس آپلود شدن.

amir raya
09-04-2009, 14:06
سلام

اینا یه سری عکس اند که تو پارسا اسپیس آپلود شدن.

خوب این چه ربطی به سؤال من داره؟

omid-p30
09-04-2009, 14:16
نقل قول:

اون دی سوال من هم بوده. میخواستم بپرسم گفتم لابد چیز تابلوییه، ضایع میشیم.

Haj_Amoo
09-04-2009, 14:19
من حدس ميزنم اين يه اسمايل بوده كه كه خيلي هم طرفدار داشته. اما بعد از اين كه با يه اسمايل ديگه جايگزين ميشه طرفداراش به جاي اسمايل اسمش رو مي نوشتند:دي

omid-p30
09-04-2009, 14:29
من حدس ميزنم اين يه اسمايل بوده كه كه خيلي هم طرفدار داشته. اما بعد از اين كه با يه اسمايل ديگه جايگزين ميشه طرفداراش به جاي اسمايل اسمش رو مي نوشتند:دي

نه فکر نمیکنم. خب حالا اون اسمایل چی بوده و چرا حذف شده و امثال ما از کجا به حالت حسی این دی مرحوم پی ببریم ؟

amir raya
09-04-2009, 15:56
آقا من کشف کردم.اگه بریم توی قسمت اسمایل ها در هنگام ارسال پیام یه سری شکلک میده و در ستون جلوییش یه سری کد نوشته که اگه بجای گذاشتن اسمایل اون کد رو درست بنویسیم اون شکلک بجای کد ظاهر میشه
مثلا اگه : دی رو درست و بدون فاصله تایپ کنی این میشه: :دی

ولی ننوشته :wink مال چه اسمایلیه.:41:

:wink: :whistle:

Hitman-Group
09-04-2009, 16:33
با سلام خدمت شما دوستان گرامی
من یک مشکلی دارم در گذاشتن امضا
من چند سالی هست که در پی سی ورلد هستم و با تمام امکانات ان هم اشنا هستم (نگاه به زیر اسمم نکنید این 2009 یک یوزر جدید است پس فر نکنید که من همین امسال عضو شدم)من یک امضا دارم شما برید به ادرس زیر و یک گیف و یک پی ان جی هر دو را ذانلود کنید سایزش را هم نگاه کنید حجمش را هم نگاه کنید من یک پیغام خصوصی هم برای مدیر فرستادم ولی مثل این که جواب نداد
خوب حالا شما زحمتش رو بکشید و راهنماییم کنید

با تشکر

tatuy
09-04-2009, 19:51
دستت درد نکنه

officer
09-04-2009, 20:44
من چند سالی هست که در پی سی ورلد هستم و با تمام امکانات ان هم اشنا هستم (نگاه به زیر اسمم نکنید این 2009 یک یوزر جدید است پس فر نکنید که من همین امسال عضو شدم)من یک امضا دارم شما برید به ادرس زیر و یک گیف و یک پی ان جی هر دو را ذانلود کنید سایزش را هم نگاه کنید حجمش را هم نگاه کنید من یک پیغام خصوصی هم برای مدیر فرستادم ولی مثل این که جواب نداد
خوب حالا شما زحمتش رو بکشید و راهنماییم کنید..
با تشکر
ميخواي هر 2 رو بزاري؟
بيشتر از 1 عكس نميشه تو امضا گذاشت

Hadi King
09-04-2009, 21:59
خوب حالا شما زحمتش رو بکشید و راهنماییم کنید

با تشکر
دوست عزيز شما نميتونيد از اين دو تا عكس استفاده كنيد چون سايزش بزرگتر از اوني هستش كه فروم در نظر گرفتـــه و ايراد ميگيره من بهتون سايزش رو درست كردم و ادرسش رو براتون ميزارم بزاريد تو قسمت امضاتون ديگه ايراد نميگيره:11:

موفق باشيد!:40:

Ice Star
09-04-2009, 23:02
سلام

اینا یه سری عکس اند که تو پارسا اسپیس آپلود شدن
نه فکر نمیکنم. خب حالا اون اسمایل چی بوده و چرا حذف شده و امثال ما از کجا به حالت حسی این دی مرحوم پی ببریم ؟

آقا من کشف کردم.اگه بریم توی قسمت اسمایل ها در هنگام ارسال پیام یه سری شکلک میده و در ستون جلوییش یه سری کد نوشته که اگه بجای گذاشتن اسمایل اون کد رو درست بنویسیم اون شکلک بجای کد ظاهر میشه
مثلا اگه : دی رو درست و بدون فاصله تایپ کنی این میشه: :biggrin:عجب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دی یعنی همون اسمایلا دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

MOHAMMAD_ASEMOONI
09-04-2009, 23:03
سلام دوستان

:20:

اینجا جوکستان هم داره؟

اگه آره ، میشه آدرش رو لطف کنین

با تشکر

Oracle_Eldorado
09-04-2009, 23:12
سلام دوستان

اینجا جوکستان هم داره؟

اگه آره ، میشه آدرش رو لطف کنین

با تشکر

یکی هست به اسم متفرقه که فعلا در دست تعمیره !

البته میشه مطالبش رو خوند .
مطالب جالبی هم داره .

MOHAMMAD_ASEMOONI
10-04-2009, 07:47
دوستِ عزيز
Oracle_Eldorado

با سلام و تشكر از راهنماييتون

اگه بخوايم مطلبِ خنده دار بنویسیم کجا میشه نوشتش؟

با تشکر

Hitman-Group
10-04-2009, 09:19
دوست عزيز شما نميتونيد از اين دو تا عكس استفاده كنيد چون سايزش بزرگتر از اوني هستش كه فروم در نظر گرفتـــه و ايراد ميگيره من بهتون سايزش رو درست كردم و ادرسش رو براتون ميزارم بزاريد تو قسمت امضاتون ديگه ايراد نميگيره:11:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشيد!:40:

با سلام و تشکر از زحماتتون
ولی دوست عزیز شما این عکس رو خرابش کردی اصلا نمیشه با اون اصلی که خودم گذاشتم مقایسش کرد
مگه حجم عکس چقدره 13 کیلوبایت زیاده
خود سایت پی سی ورلد ارور میده که تا 30 کیلوبایت مشکلی نیست بعد شما میگین که حجم عکس زیاده
سایزش هم من از هر طرفی 4 پیکسل کم کردم تا اشکال نگیر سایزش هم پس درسته
لطفا یک کاری بکنید که بشه این عکس اصلی رو گذاشت این عکسی رو که شما تغییرش دادین نابود شده
اگر فشرده سازی برای عکس jpg هست که عکس jpg است رو بگذارید بدون افت کیفیت باشه تا عکس رو تبدیل به جی پی جی کنم و بگذارمش داخل سایت.
با تشکر:10::8:

amir raya
10-04-2009, 09:50
عجب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دی یعنی همون اسمایلا دیگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این رو بنده هم گفتم :wink: یعنی چه؟

Oracle_Eldorado
10-04-2009, 12:31
این رو بنده هم گفتم :wink: یعنی چه؟

در معنی لغوی یعنی چشمک زدن ! شاید اینه : :46:

amir raya
10-04-2009, 12:36
ولی کد :46: این اسمایل این هستش: : 46 :
البته بدون فاصله.

armin_software
10-04-2009, 13:08
سلام
معرف چیه توی پروفایل کاربران؟!
مثلا:
معرف:8

Majid393
10-04-2009, 13:17
سلام
معرف چیه توی پروفایل کاربران؟!
مثلا:
معرف:8

وقتی میخوای توی فروم ثبت نام کنی ، یه قسمت به نام معرف وجود داره که تو توضیحش اینو نوشته :

اگر شما را يکي از کاربران ثبت شده در انجمن p30world forums معرفي کرده است , نام او را وارد کنيد

حالا هر کسی که میخواد ثبت نام کنه اگر توی قسمت معرف ، نام کاربریه شما ( یا هر کسی که اونو به فروم معرفی کرده ) بنویسه ، به اون عدد تو پروفایلش اضافه میشه .
مثلا" : معرف : 8 یعنی فرد مورد نظر 8 نفر رو به فروم معرفی کرده و اونایی که ثبت نام کردن توی قسمت معرف اسم ایشون رو نوشتن .

omid-p30
10-04-2009, 13:28
وقتی میخوای توی فروم ثبت نام کنی ، یه قسمت به نام معرف وجود داره که تو توضیحش اینو نوشته :

حالا هر کسی که میخواد ثبت نام کنه اگر توی قسمت معرف ، نام کاربریه شما ( یا هر کسی که اونو به فروم معرفی کرده ) بنویسه ، به اون عدد تو پروفایلش اضافه میشه .
مثلا" : معرف : 8 یعنی فرد مورد نظر 8 نفر رو به فروم معرفی کرده و اونایی که ثبت نام کردن توی قسمت معرف اسم ایشون رو نوشتن .

این بالا رفتن معرفی کردن ها امتیاز خاصی رو هم به همراه داره؟ مثلا امکان پیوست کردن فایل یا ...

Hitman-Group
10-04-2009, 13:32
دوستان
جواب من را نمی دهید من باید چطوری این عکس را در سایت به جای امضا قرار دهم
بگویید مگرنه خیلی حالم گرفته میشه

Oracle_Eldorado
10-04-2009, 16:08
این بالا رفتن معرفی کردن ها امتیاز خاصی رو هم به همراه داره؟ مثلا امکان پیوست کردن فایل یا ...

شاید تو انجمن های دیگه امتیاز محسوب بشه ولی اینجا فقط واسه اطلاع رسانی هست .

دوستان
جواب من را نمی دهید من باید چطوری این عکس را در سایت به جای امضا قرار دهم
بگویید مگرنه خیلی حالم گرفته میشه

والا تو عکس گذاشتن توی امضا منم مشکل دارم !
یه عکس هست اندازش دقیقا 350 در 150 هست ، حجمش هم 27 کیلوبایت .
بازم قبول نمیکنه .

ولی کد این اسمایل این هستش: : 46 :
البته بدون فاصله.

دوست عزیز قبلا کد شکلک ها به اسمشون بود که عوض شده به صورت عدد .
شما بری پست های قدیمی سایت رو ببینی ( سال 2006 و 2007 ) میبینی که هیچکدوم از شکلک ها نمیاد .
چون به صورت حروف نوشته شده .

amir raya
10-04-2009, 17:16
یه سوال دیگه توی این تایپیک برای من گزینه تشکر نیست.

veezveez
10-04-2009, 18:08
سلام
آقا مهدي تشكر من اولين بازديدمه

Hitman-Group
10-04-2009, 19:02
عزیزم فکرکنم برای همه نباشه
برای من هم نیست

amir raya
10-04-2009, 19:18
عزیزم فکرکنم برای همه نباشه
برای من هم نیست

واقعا
چرا؟:18:

Oracle_Eldorado
10-04-2009, 19:38
یه سوال دیگه توی این تایپیک برای من گزینه تشکر نیست.

تو قسمت هایی که پست ها شمارش نمیشه گزینه ی تشکر هم وجود نداره !
مثل اینجا ، یا انجمن متفرقه .
:10:

officer
10-04-2009, 20:36
سلام
فايده نوشتن تگ tag واسه تاپيك ها چيه؟

B3HZ@D
10-04-2009, 21:35
تو قسمت هایی که پست ها شمارش نمیشه گزینه ی تشکر هم وجود نداره !
مثل اینجا ، یا انجمن متفرقه .

قسمت it فکر کنم پست ها شمارش نمیشه ولی تشکر رو داره

سلام
فايده نوشتن تگ tag واسه تاپيك ها چيه؟

میشه به عنوان کلمات کلیدی جستتجو ازشون استفاده کرد

Oracle_Eldorado
10-04-2009, 21:53
قسمت it فکر کنم پست ها شمارش نمیشه ولی تشکر رو داره

میشه به عنوان کلمات کلیدی جستتجو ازشون استفاده کرد

دوست عزیز قسمت it شمارش میشه و تشکر هم داره .
قسمت اخبار ورزشی شمارش نمیشه و تشکر هم نداره .

اخبار ورزشی محلی برای قرار گیری آخرین تحولات ورزش ایران و جهان [ شمارش پست ها : خاموش ]

officer
10-04-2009, 22:17
قسمت اخبار ورزشی شمارش نمیشه و تشکر هم نداره .

گالري عكس شمارش پست ها خاموشه ولي تشكر ميشه كرد

Oracle_Eldorado
10-04-2009, 23:20

دوست عزیز من به قسمت عکس دسترسی ندارم نمیدونم چه خبره . :46:

omid-p30
11-04-2009, 09:43
دوستان سایت tiny pic برام فیلطر شده و یادم نیست چه لینکی از اون رو استفاده میکردم فقط یک قسمت بود که عینا تو پست کپی میکردم. الان از سایت های دیگه ترجیحا 4shared چه طور عکس رو وارد میکنید. هر کاری میکنم نمیشه مثلا لینک رو در قسمت وارد نمودن عکس میگذارم یا در پست توی تگ img نمیشه. دقیقا بگید که از چه سایتی کدوم لینکشو و به چه صورت. ممنون.

officer
11-04-2009, 09:55
دوستان سایت tiny pic برام فیلطر شده و یادم نیست چه لینکی از اون رو استفاده میکردم فقط یک قسمت بود که عینا تو پست کپی میکردم. الان از سایت های دیگه ترجیحا 4shared چه طور عکس رو وارد میکنید. هر کاری میکنم نمیشه مثلا لینک رو در قسمت وارد نمودن عکس میگذارم یا در پست توی تگ img نمیشه. دقیقا بگید که از چه سایتی کدوم لینکشو و به چه صورت. ممنون.

براي قرار دادن عكس بايد از سايت هايي استفاده كنيد كه مخصوص آپلود عكس هستند و لينك مستقيم براي تماشاي عكس رو ميدن.... سايت هايي مثل
كه سايت اولي يك قسمت فارسي هم داره....سايت دومي هم عكس انتخاب ميكني و يه اسم هم واسه اون ميزاري و آپلود ميكني فقط مشكل دومي اينه كه لينك به شما نميده و بايد اول عكس رو باز كني بعد از تو نوار آدرس لينك عكس رو كپي كني.

omid-p30
11-04-2009, 10:12
متشکر. از سایت اول استفاده کردم. امکانش هست که لینک تموم عکسایی رو که آپلود میکنیم جایی نگه داره تا دوباره کاری نشه ؟
اگر این سایت نداره سایت دیگه ای هست ؟

officer
11-04-2009, 11:01
والا نميدونم...بايد يه سايتي پيدا كني كه اجازه بده براي خودت آلبوم بسازي....يه سر به اينجا بزن

● »» معرفي آپلود سنتر براي آپلود عكس «« ●

zed2
12-04-2009, 16:17

تا انجا که می دانم علامت ستاره در کنار اسم به عنوان موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست.
این ستاره رو هم تا انجایی که یاده از خیلی وقت پیش کنار نام یوزر کاربر خودم دیدم

Majid393
12-04-2009, 16:57

نشان دهنده ی اینه که شما در حالت مخفی وارد فروم شده اید .

hamid8515502014
13-04-2009, 09:32
خسته نباشيد

Ice Star
13-04-2009, 09:59
تا انجا که می دانم علامت ستاره در کنار اسم به عنوان موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست.

علامت مثبت (+) نشون دهنده اینه که" موجود بودن این کاربر در لیست دوستان شماست" . بقیشم مجید گفت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

osmaan
15-04-2009, 10:54
از اساتید بزرگ پی سی کسی نیست این سوالو جواب بده؟

سلام
من تو پی تی یه تاپیک رو دیدم که نویسندش یه سری مطالب طولانی نوشته بود و برای اینکه بتونه خلاصه کنه از یه نوار استفاده کرده بود که روش نوشته بود کلیک کنید و وقتی کلیک میکردی اون نوار باز میشد و توضیحاتی از اون مطلب بود.
می خواستم بدونم که میشه اینجا هم این کاررو کرد؟
----------------------------
راستی یه سوال دیگه اون آموزشی که تو پست اول هست آپدیته؟

yalda.s
15-04-2009, 11:43
سلام من عضو هستم ولی نمیدونم چطور اس ام اس ارسال کنم
یه سوال دیگه:شماره یا ادرسی به موبایل شخص مورد نظر نمیرسه؟؟

mohsen_gh1991
17-04-2009, 13:07
سلام
من یک عضو تازه وارد هستم و در حال حاضر هیچی نمیدونم.چند تا سوال دارم:
پست چیه؟ فرقش با تاپیک چیه؟
پایین پاسخهای که به بحث ها داداه میشه سه گزینه داره که عبارتند از: نقل قول , multi-Quoute this message و آخریش هم پاسخ سریع به این بحث نام داره.میخواستم بدونم اینها چیه و به چی دردی میخورن؟

Ghaioom
17-04-2009, 16:44
سلام
من یک عضو تازه وارد هستم و در حال حاضر هیچی نمیدونم.چند تا سوال دارم:
پست چیه؟ فرقش با تاپیک چیه؟
پایین پاسخهای که به بحث ها داداه میشه سه گزینه داره که عبارتند از: نقل قول , multi-Quoute this message و آخریش هم پاسخ سریع به این بحث نام داره.میخواستم بدونم اینها چیه و به چی دردی میخورن؟

سلام
پست یعنی شما الان چیزی که ارسال کردی. شما الان پست دادی.
تاپیک هم مثلاً " آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن " این یه تاپیک هست.
من الان پایین پست شما اون نقل قول رو زدم. به سوال شما جواب دادم یعنی. برای جواب دادن کسی که میخوای به سوالش جواب بدی.
multi-Quoute this message این هم شما میخوای به سوال چند نفر جواب بدی. اگه میخوای جواب چند نفر که تو یه تاپیک هست رو بدی روی اون پستاشون میری و مال هر کدوم رو میزنی.
جواب سریع رو هم خودت گفتی.
اون پایین جواب ارسال پاسخ سریع هست مال اونه.

موفق باشی. :11::10::5:

jamshidjap
17-04-2009, 23:22
سلام

چه جوری میشه وارد یه گروهی بشیم طوری که به آخرین صفحه گروه ارجاع داده بشیم ؟

H a m e e d
18-04-2009, 10:25
سلام. چند تا پست باید فرستاده باشیم تا زیر یوزر نیممون بنویسن "اگه نباشه جاش خالی می مونه"؟

Hadi King
18-04-2009, 11:20
سلام. چند تا پست باید فرستاده باشیم تا زیر یوزر نیممون بنویسن "اگه نباشه جاش خالی می مونه"؟
50 با بالا 1 ستاره
200 به بالا 2 ستاره
500 به بالا سه ستاره
1000 به بالا 4 ستاره
2500 به بالا 5 ستاره
و فقط ادمین.مدير ارشد.مدیر.همکار 6 ستاره

حامدرضائی
18-04-2009, 11:32
h.vike
ایول هادی راکی

من الان نباشم جام خالیه

Hadi King
18-04-2009, 13:36
ایول هادی راکی

من الان نباشم جام خالیه
آره عزیز :40:
من هادی ویکی هستـــــم :20:
کوچیک شمـــا :11:

هادی شهابی
18-04-2009, 16:21
باسلام خوب به سلامت همه

Retired User
18-04-2009, 18:43
سلام

چه جوری میشه وارد یه گروهی بشیم طوری که به آخرین صفحه گروه ارجاع داده بشیم ؟
روی این گزینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید

amir raya
20-04-2009, 12:36
آقا این انجمن متفرقه کی باز میشه؟

yashgin128
20-04-2009, 13:52
سلام به همگی
چند تا سوال داشتم
1.چگونه به گروه ها دسترسی داشته باشم؟
2.برای اپلود فایل چی کار کنم
3.چرا به غیر از انجمن موبایل هر چی پست میدم به تعداد انها اضافه نمیشود
ممنون

Masоud
20-04-2009, 14:12
آقا این انجمن متفرقه کی باز میشه؟
هر وقت کامل بشه و مدیران صلاح بدونن.:31:

سلام به همگی
چند تا سوال داشتم
1.چگونه به گروه ها دسترسی داشته باشم؟
2.برای اپلود فایل چی کار کنم
3.چرا به غیر از انجمن موبایل هر چی پست میدم به تعداد انها اضافه نمیشود
ممنون
1.روی Community کلیک کن و گروه های اجتماعی رو بزن .
2.تو یکی از سایت های آپلود فایل مثل Rapidshare یا 4Shared فایل رو آپلود کن و لینکی رو که بهت میده بذار اینجا.
3.چون تو بعضی از انجمن ها شمارش پست ها خاموشه.

موفق باشید:40:

amir raya
20-04-2009, 20:31
50 با بالا 1 ستاره
200 به بالا 2 ستاره
500 به بالا سه ستاره
1000 به بالا 4 ستاره
2500 به بالا 5 ستاره
و فقط ادمین.مدير ارشد.مدیر.همکار 6 ستاره
یعنی ما نمی تونیم ادمین شیم یا به درجه 6 ستاره برسیم؟:18:

Masоud
20-04-2009, 20:44
یعنی ما نمی تونیم ادمین شیم یا به درجه 6 ستاره برسیم؟:18:
سلام

چرا نمیشه اگه اسپم ندی و پست های مفید بسیاری و همچنین قدرت اداره ی اون تاپیک رو داشته باشی.

ارمغان جنون
20-04-2009, 20:52
سلام,می خواستم بپرسم این اخطار من کی پاک میشه؟
و یه سوالم دارم اینکه معنیه این اخطارها چیه مثلا واسه من زده اخطار ها: 0/1 (10) یا واسه بعضی ها 5 هست
اینا نشونه چیه؟

DariushGreat
21-04-2009, 19:18
سلام. می خوام بدونم از چه رتبه ای می تونم توی امضام یک عکس درست و درمون بگذارم...؟! :13:

amir raya
21-04-2009, 20:32
سلام. می خوام بدونم از چه رتبه ای می تونم توی امضام یک عکس درست و درمون بگذارم...؟! :13:
عکس درست و درمون:18::18::18::18::18::18::18::18:
یعنی چی؟
اگه منظورتون فقط یه عکسه که همین حالا هم میتونید بذارید.
:11::11::11::11::11::11:
راستی یه کمی هم به امضای بنده دقت کنید. واقعا به چنین شخصی نیازه.

DariushGreat
21-04-2009, 20:43
عکس درست و درمون:18::18::18::18::18::18::18::18:
یعنی چی؟
اگه منظورتون فقط یه عکسه که همین حالا هم میتونید بذارید.
:11::11::11::11::11::11:
راستی یه کمی هم به امضای بنده دقت کنید. واقعا به چنین شخصی نیازه.

در مورد امضات که چی بگم...؟ والا من متخصص فونت نیستم.

منظورم از عکس درست و درمون هم عکس با اندازه بالای 640x480 هست. الان که یه همچین عکسی رو باید توی خواب بگذارم توی امضام. :13:
دیدم برخی توی امضاشون ازین سایز عکس دارن. لطفا بگین رتبم باید چی باشه؟ اگه نباشه جاش خالی می مونه؟ پروفشنال؟ کاربر فعال؟ کدوم یکی؟

ارمغان جنون
22-04-2009, 01:56
سلام,می خواستم بپرسم این اخطار من کی پاک میشه؟
و یه سوالم دارم اینکه معنیه این اخطارها چیه مثلا واسه من زده اخطار ها: 0/1 (10) یا واسه بعضی ها 5 هست
اینا نشونه چیه؟

کسی جواب ما رو نمیده؟

amir raya
22-04-2009, 13:12
در مورد امضات که چی بگم...؟ والا من متخصص فونت نیستم.

منظورم از عکس درست و درمون هم عکس با اندازه بالای 640x480 هست. الان که یه همچین عکسی رو باید توی خواب بگذارم توی امضام. :13:
دیدم برخی توی امضاشون ازین سایز عکس دارن. لطفا بگین رتبم باید چی باشه؟ اگه نباشه جاش خالی می مونه؟ پروفشنال؟ کاربر فعال؟ کدوم یکی؟
مثلا یه عکس با این مشخصات بگذارید.

Ghaioom
22-04-2009, 13:31
کسی جواب ما رو نمیده؟
سلام
تو انجمن جستجو کنید قبلاً گفته شده.

Retired User
22-04-2009, 20:17
کسی جواب ما رو نمیده؟
شما یک اخطار گرفتی که برات 10 نمره منفی داره

DariushGreat
22-04-2009, 20:30
مثلا یه عکس با این مشخصات بگذارید.

مثلا می خوام این امضام باشه.... (مثلا):

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n+front.jpg
Pontiac Trans A.M 1977 Bandit Special Edition
چی می شد این مال من بود؟؟؟

Retired User
22-04-2009, 20:55

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] n+front.jpg
pontiac trans a.m 1977 bandit special edition

خب نمیشه دیگه فقط برای ادمینها مدیرها و همکارها محدودیت نیست

ANDY LOVE
23-04-2009, 09:35
سلام
من میخواستم بپرسم IP کامپیوترم رو از کجا باید پیدا کنم....و با برنامه که از سایت P30worldدان کردم به نامه Hide.Your.IP.Address.v1.0 چه جوری کار کنم روش کارش چه جوریه...اگه هر کی میدونه لطفا دقیق راهنمایی کنه..

مرسی

amir raya
23-04-2009, 12:30

pontiac trans a.m 1977 bandit special edition

خوب این چه کاریه؟ با یه کم دستکاری هم میتونی سایزش رو کم کنی هم حجمش رو. بنظرم از زیباییش هم کم نمیشه. آخه اینجوری نصف صفحه رو میگیره. فکر نکنم خود ادمین ها هم همین کار رو بکنن.:46:

yashgin128
23-04-2009, 15:26
سلام
مشکل فوری
تو یک تایپیک نظر سنجی که خودم ایجاد کردم چگونه به گزینه های نظر سنجی گزینه های دیگری رو اضافه کنم؟

Ghaioom
23-04-2009, 18:03
سلام
مشکل فوری
تو یک تایپیک نظر سنجی که خودم ایجاد کردم چگونه به گزینه های نظر سنجی گزینه های دیگری رو اضافه کنم؟
سلام
نمیشه باید به همکار اون انجمن یا به مدیرش بگید اینکارو بکنه.

Mamad_Madrid
23-04-2009, 20:04
سلام
مشکل فوری

وقتی یه تاپیک زده بشه دیگه نمیتونید تغییرش بدید و فقط مدیرها میتونن اینکار رو بکنن.

Retired User
24-04-2009, 17:02
سلام
این پیغام چرا باید برای من بیاد؟

DariushGreat
24-04-2009, 17:53
سلام
این پیغام چرا باید برای من بیاد؟

هر از چندگاهی این پیغام برای من هم میاد. فکر کنم هر وقت تعداد پست هامون وارد صدتای تازه می شن، از نو نیاز به تایید پیدا می کنن. ( برای نمونه پست های شما به تازگی وارد صده 7 شده ) وقتی پست های منم وارد صده 1 شد دوباره همین آش بود و همین کاسه...:31:

دوستان باز هم اگر پاسخی دقیق تر دارن بگن لطفا

Haj_Amoo
24-04-2009, 18:32
هر از چندگاهی این پیغام برای من هم میاد. فکر کنم هر وقت تعداد پست هامون وارد صدتای تازه می شن، از نو نیاز به تایید پیدا می کنن. ( برای نمونه پست های شما به تازگی وارد صده 7 شده ) وقتی پست های منم وارد صده 1 شد دوباره همین آش بود و همین کاسه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست هاي من وارد صده نشده، اين مشكل برام پيش مياد!!!

amir raya
24-04-2009, 19:04
هر از چندگاهی این پیغام برای من هم میاد. فکر کنم هر وقت تعداد پست هامون وارد صدتای تازه می شن، از نو نیاز به تایید پیدا می کنن. ( برای نمونه پست های شما به تازگی وارد صده 7 شده ) وقتی پست های منم وارد صده 1 شد دوباره همین آش بود و همین کاسه...:31:

دوستان باز هم اگر پاسخی دقیق تر دارن بگن لطفا

خوب منم که وارد صده اول شدم این پیغام رو نمیده.
خوب شاید بخاطر اینه که چون هر چیزی بخاطر ازدحام و شلوغی ممکنه اشکالاتی رو پیدا کنه این انجمن یا هر انجمن شلوغ دیگه ای دچار اشتباه میشه و این پیغام رو میده. شاید بخاطر همینه.

DariushGreat
24-04-2009, 19:18
خوب منم که وارد صده اول شدم این پیغام رو نمیده.
خوب شاید بخاطر اینه که چون هر چیزی بخاطر ازدحام و شلوغی ممکنه اشکالاتی رو پیدا کنه این انجمن یا هر انجمن شلوغ دیگه ای دچار اشتباه میشه و این پیغام رو میده. شاید بخاطر همینه.

اینم حرفیه! :5:

Retired User
24-04-2009, 20:10
ببخشید ولی این جوابها هیچ ربطی نداشت
هر کسی که بخواد در این انجمن یعنی سرآغاز به انجمن های .... تاپیک بزنه با همین پیغام مواجه میشه
من میخواستم بدونم که دلیلش چیه

DariushGreat
24-04-2009, 20:21
هر کسی که بخواد در این انجمن یعنی سرآغاز به انجمن های .... تاپیک بزنه با همین پیغام مواجه میشه

پس چرا برای من الان یه همچین پیامی نمیاد؟؟؟؟!!! :13:

Haj_Amoo
24-04-2009, 20:35
فكر كنم به خاطر اينه كه كسي اين جا رو به متفرقه تبديل نكنه!!

hoseinist
24-04-2009, 23:16
دوستان یه سوال اگه بخواییم مثلا گزارش یه تخلف نسبت به یه پست رو بدیم باید چه دکمه ای رو و کجا فشار بدیم!:46:

DariushGreat
25-04-2009, 08:14
دوستان یه سوال اگه بخواییم مثلا گزارش یه تخلف نسبت به یه پست رو بدیم باید چه دکمه ای رو و کجا فشار بدیم!:46:

در زیر نشان و مشخصات شخص مورد نظر، یک علامت کوچیک می بینی که شکل یک تابلوی راهنمایی - رانندگی هست. یک سه گوش سفید و دور قرمز که وسطش یک علامت تعجب هست (ببخشید :31: نام تابلو یادم رفته . وگرنه سرتون رو درد نمی آوردم). روش کلیک کن و علت تخلف رو بنویس. همین :31:

Oracle_Eldorado
25-04-2009, 09:09

منظور پست 647 اینه » [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Amir Hossein
25-04-2009, 18:51
من وقتي تو صفحه اول انجمن هستم دم انجمن متفرقه نوشته اين انجمن موقتا بسته شده ولي ميبينم نوشته تاريخ فلان پست ديروز هست
نكنه فقط من اينجوريم

J U N I P E R
25-04-2009, 19:15
چند وقتیه برای ابعاد و حجم امضا ها محدودیت بیشتری گذاشتن،
عکس های بالای 350*150 یا 50*600 رو نمیشه گذاشت.
اگرم حجم عکس بالای 30 کیلوبایت باشه بازم نمیشه،
در حالی که خیلی از امضا ها با ابعاد بزرگ هنوز هست!!!
پس چرا من نمیتونم؟

piishii
25-04-2009, 19:34
پس چرا من نمیتونم؟
سلام
بعضی ها هنوز امضاشون از قدیم هست و هنوز تغییری ندادن
امضای همه شامل همین قانون میشه جز ادمین و سوپر مدیر
مثلا مال منم الان همینطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amir raya
25-04-2009, 21:33
سلام
بعضی ها هنوز امضاشون از قدیم هست و هنوز تغییری ندادن
امضای همه شامل همین قانون میشه جز ادمین و سوپر مدیر
مثلا مال منم الان همینطوره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب چرا اینجوری میکنید؟ من چنتا عکس خوب میخواستم بزارم توی امضام که نشد. این محدودیت فایل پیوست و دوران اولیه عضویت و محدودیت این عکسها و .... فقط توی این فرومه چرا؟:41:

J U N I P E R
26-04-2009, 09:47
خوب چرا اینجوری میکنید؟ من چنتا عکس خوب میخواستم بزارم توی امضام که نشد. این محدودیت فایل پیوست و دوران اولیه عضویت و محدودیت این عکسها و .... فقط توی این فرومه چرا؟:41:
این که یه محدودیتی باشه که خوبه فکر کنم، دیگهامضاهای فلان در فلان نمیبینی، اون قالب کلی فروم هم به هم نمیریزه. ولی اینجا فکر کنم یه کم محدودیته خیلی محدودیته :)

Oracle_Eldorado
26-04-2009, 14:55
خوب چرا اینجوری میکنید؟ من چنتا عکس خوب میخواستم بزارم توی امضام که نشد. این محدودیت فایل پیوست و دوران اولیه عضویت و محدودیت این عکسها و .... فقط توی این فرومه چرا؟

دوست عزیز شما توی کدوم فروم اینطور آماری میبینی ؟
تاپيک ها: 286,210, پست ها: 3,580,997, کاربران: 382,789

zed2
26-04-2009, 17:44
من وقتي تو صفحه اول انجمن هستم دم انجمن متفرقه نوشته اين انجمن موقتا بسته شده ولي ميبينم نوشته تاريخ فلان پست ديروز هست
نكنه فقط من اينجوريم
تو بعضی از بخش ها اگر ببینن تاپیک ها مرتبط با متفرقه است می فرستن انجا ...بخاطر همین تاریخ ها جدید بنظر میان

پس چرا من نمیتونم؟

این که یه محدودیتی باشه که خوبه فکر کنم، دیگهامضاهای فلان در فلان نمیبینی، اون قالب کلی فروم هم به هم نمیریزه. ولی اینجا فکر کنم یه کم محدودیته خیلی محدودیته :)

دوستان عزیز علت محدودیت امضا بخاطر این بود که چون بسیاری از کاربران اینترنت از دایل اپ های بسیار بی کیفیت و اینترنت های حجمی استفاده می کنن در صورت دیدن هر صفحه از تاپیک ها باید چندین دقیقه وقت یا حجم مصرف کنن ..بخاطر همین این مورد محدود شد تا صفحات سبکتر باشد

amir raya
26-04-2009, 17:58
خوب چرا دیگه حق پیوست نداریم. این فروم به این بزرگی و با این شهرتش بجای اینکه به امکاناتش اضافه کنه تازه ازش کم هم میکنن.

zed2
26-04-2009, 18:15
خوب چرا دیگه حق پیوست نداریم. این فروم به این بزرگی و با این شهرتش بجای اینکه به امکاناتش اضافه کنه تازه ازش کم هم میکنن.
بخش پیوست خیلی وقت است وجود ندارد به دلایل زیر:
فضای زیادی رو در سرور اشغال می کند و پهنای باند زیادی رو هم مصرف می کند که باعث هزینه های زیادی برای انجمن میشه.
چون سرور انجمن تو خارج از کشور است و باید تحت کپی رایت باشد در صورت رعایت نکردن توسط کاربران ایجاد مشکل می کند.( و همچنین مدیریت پیوست ها در حجم انبوه هم خارج از توان فنی مدیریت است.)

DariushGreat
26-04-2009, 21:07
سلام
برای این که بتونیم بیش از دو عکس در امضامون قرار بدیم چه جایگاهی و چند ستاره باید داشته باشیم؟ برای این که بتونیم لینک بگذاریم چطور؟ و برای کد html چی؟
با سپاس فراوووووووووووووووووووووو ووون :11:

Masоud
26-04-2009, 21:18
سلام
برای این که بتونیم بیش از دو عکس در امضامون قرار بدیم چه جایگاهی و چند ستاره باید داشته باشیم؟ برای این که بتونیم لینک بگذاریم چطور؟ و برای کد html چی؟
مدیر یا همکار.

Oracle_Eldorado
26-04-2009, 21:19
سلام

فکر نکنم 2 تا عکس بشه بزاری .
من تو این انجمن تاحالا ندیدم !

در مورد html هم اگه منظور شما url هست باید همکاری یا مدیر باشی . :46:

mf.designing
27-04-2009, 15:27
دوستان یه سوال در مورد تنظیمات کاربری p30world : من هر کاری میکنم بازی ایمیل هایی که واسه اطلاع از آپدیت تاپیک هایی که ما هم درش شرکت کردیم رو دریافت میکنم ؟ واسم دردسر شده چی کار کنم ؟

Oracle_Eldorado
27-04-2009, 16:49
شما برو این قسمت » تنظيمات کاربر
تو صفحه ای که میاد ، لیست تاپیک های اشتراک شده شما هست .
زیر اسم تاپیک این گزینه هست » عدم اشتراک
اونو که بزنی دیگه از اون واست ایمیل نمیاد .

ar.behnam
27-04-2009, 23:02
یه سوال از بچه ها دارم
چطوری توی متفرقه داره پست داده میشه؟
جریان چیه؟

osmaan
28-04-2009, 08:07
برای منم این سواله؟

یه سوال از بچه ها دارم
جریان چیه؟

ar.behnam
28-04-2009, 10:15
یا الله کسی خونه نیست؟
یکی بگه درخواست کتاب الکترونیک کجاست؟!

Retired User
28-04-2009, 13:20
یه سوال از بچه ها دارم
جریان چیه؟

تو انجمن هاي ديگه اون تاپيك ايجاد ميشه و بقيه بحث ميكنن
بعد مديران امكان داره كه اون تاپيك هارو به متفرقه منتقل كنن وگرنه در متفرقه بحثي نميشه

ar.behnam
28-04-2009, 14:41
تو انجمن هاي ديگه اون تاپيك ايجاد ميشه و بقيه بحث ميكنن
بعد مديران امكان داره كه اون تاپيك هارو به متفرقه منتقل كنن وگرنه در متفرقه بحثي نميشه
نه خیر
دیروز یه شخصی پستی داده بود با نام جک
98 در صد اون از کلمات رکیک ! استفاده شده بود
آیا یه مدیر این تاپیک رو به متفرقه منتقل میکنه؟ و پاک نمیکنه؟

amir raya
28-04-2009, 16:54
ولی من شنیدم این متفرقه یه زمانی کار میکرده. بعد بستنش تا نمیدونم کی ولی یادمه یکی گفت شاید تا یه سال دیگه باز بشه البته دو سه ماه پیش. :دی

Haj_Amoo
28-04-2009, 17:04
ولی من شنیدم این متفرقه یه زمانی کار میکرده. بعد بستنش تا نمیدونم کی ولی یادمه یکی گفت شاید تا یه سال دیگه باز بشه البته دو سه ماه پیش. :biggrin:
بله شما درست شنيديد!! ولي فقط قسمت اولش رو!!!

kapello
29-04-2009, 06:54
سلامببخشید من بعد از نوشتن پستهام و زدن دگمه enter و رفتن به سطر های پایینتر مطالبم رو ادیت میکنم ولی وقتی پستهام رو بعدا میبینم ، اونا پشت سر هم و بهم چسبیده ظاهر میشن !!!چرا؟؟!!

mf.designing
29-04-2009, 12:07
شما برو این قسمت » تنظيمات کاربر
تو صفحه ای که میاد ، لیست تاپیک های اشتراک شده شما هست .
زیر اسم تاپیک این گزینه هست » عدم اشتراک
اونو که بزنی دیگه از اون واست ایمیل نمیاد .

ازت ممنونم . ولی این کار کرده بودم و جون دیدم بازم میاد ایمیل ها پرسیدم! مشکل از کجاست ؟

Retired User
29-04-2009, 13:56
نه خیر
دیروز یه شخصی پستی داده بود با نام جک
98 در صد اون از کلمات رکیک ! استفاده شده بود
آیا یه مدیر این تاپیک رو به متفرقه منتقل میکنه؟ و پاک نمیکنه؟
اينها باگهاي فرومه
قبلا هم مثلا يه فردي بود كه ميتونست بدون تاييد كامنت بذاره كه البته به رحمت خدا پيوست
اما متفرقه كلا بسته است

amir raya
29-04-2009, 22:13
اينها باگهاي فرومه
قبلا هم مثلا يه فردي بود كه ميتونست بدون تاييد كامنت بذاره كه البته به رحمت خدا پيوست
اما متفرقه كلا بسته است

1. باگ یعنی چی؟ (ببخشید یه کمی ایتدایی)
2. منظور از پیوست چیه؟
3. چرا کلا بسته شده. یعنی باز نمیشه؟برای چی؟

ar.behnam
29-04-2009, 23:22
فکر نکنم چنین چیزی باشه ها ؟!
مدیر ارشد این فروم خبری ازش نیست کجاست ؟!

sadeq735
30-04-2009, 13:19
سلام. جهت استفاده از نرم افزار پس از دانلود از چه پسوردي استفاده كنم؟
با تشكر

Retired User
30-04-2009, 18:50
سلام. جهت استفاده از نرم افزار پس از دانلود از چه پسوردي استفاده كنم؟
با تشكر
اين از اون سوالها بود
خب بستگي به سايتي كه اونو گذاشته داره ديگه

Mr.Lover
01-05-2009, 14:48
1. باگ یعنی چی؟ (ببخشید یه کمی ایتدایی)
2. منظور از پیوست چیه؟
3. چرا کلا بسته شده. یعنی باز نمیشه؟برای چی؟

سلام

منظور از باگ (Bug) یعنی خطا و اشکالاتی که در فروم وجود داره!
منظوز از پیوست، آپلود یک فایل به پستی که ایجاد می کنید.(این کار از اختیارات مدیران هست).
باز و بسته بودن تاپیک کاملاً در اختیار مدیران هست که این کار هم ارتباط مستقیم با قوانین انجمن داره.

ارمغان جنون
01-05-2009, 17:43
میتونم بپرسم اخطار من کی پاک میشه؟

Retired User
01-05-2009, 20:47
اگه اخطار درون پروفايلتون رو ميگيد فقط براي خودتون و مديرا نمايش داده ميشه
كه البته فكر نميكنم پاك شه

Hadi King
01-05-2009, 22:04
دوست عزیز من که چیزی نمیبینم اگه منظورتون

درون پروفايلتون
این پاک شدنی نیســـت همونجا جا خشک میکنه و فقط همینجوری که دوستمون گفتن مدیرا و تیم مدیریت میتونن تو پروفایلت این اخطار شما رو ببینن و برا بقیه مخفـــی هستش :11:

فکر نمیخواد دوست من پاک بشو نیســــت :41:

ارمغان جنون
01-05-2009, 22:55
اگه اخطار درون پروفايلتون رو ميگيد فقط براي خودتون و مديرا نمايش داده ميشه

دوست عزیز من که چیزی نمیبینم اگه منظورتون

این پاک شدنی نیســـت همونجا جا خشک میکنه و فقط همینجوری که دوستمون گفتن مدیرا و تیم مدیریت میتونن تو پروفایلت این اخطار شما رو ببینن و برا بقیه مخفـــی هستش :11:

فکر نمیخواد دوست من پاک بشو نیســــت :41:

الان که اومدم دیدم پاک شده
احتمالا این پستم رو دیدن پاک کردن

officer
02-05-2009, 00:17
كلا پاك شده يا expire شده...من الا 1 ساله اخطارم تو پروفايلم هست ولي expire شده و نشون نميده

kapello
02-05-2009, 07:42
سلامببخشید من بعد از نوشتن پستهام و زدن دگمه enter و رفتن به سطر های پایینتر مطالبم رو ادیت میکنم ولی وقتی پستهام رو بعدا میبینم ، اونا پشت سر هم و بهم چسبیده ظاهر میشن !!!چرا؟؟!!

این سوال جوابی نداشت؟؟؟!!!

officer
02-05-2009, 13:16
سيستم خودش فضاي خالي زياد رو حذف ميكنه...
ميتوني اينطوري بزني
.
.
.
.
.
.
(مطلب)

ارمغان جنون
02-05-2009, 14:32
كلا پاك شده يا expire شده...من الا 1 ساله اخطارم تو پروفايلم هست ولي expire شده و نشون نميده

واسه منم expire شده.

Amir Hossein
02-05-2009, 21:29
چرا تو پروفايل بعضي ها فقط درباره ي من و امار و ارقام هستش

Retired User
03-05-2009, 13:11
چرا تو پروفايل بعضي ها فقط درباره ي من و امار و ارقام هستش
محدوديت پروفايل براي افراد غير آشنا

kapello
03-05-2009, 15:29
سلام ببیخشید من قبلا فرومهای دیگه بودم و با اصول آن آشنا هستم ولی نمیدونم چرا بعضی امکانات اولیه برای من قابل استفاده نیست!!!مثلا تو ویرایش پست یا ارسال پست نمیتونم از شکلکها استفاده کنم و کلا نوار ابزار toolbar جواب سریع، یا حالت پیشرفته و یا ادیت پست برام غیر فعال هست؟!!ارسال پست و ادیتش برام عذاب شده!!!کسی میتونه کمک کنه؟!!!

alfasystem
04-05-2009, 22:15
سلام.چطوري ميشه از يه نفر تشكر كرد؟

nw_nk
05-05-2009, 06:30
سلام.چطوري ميشه از يه نفر تشكر كرد؟

سمت چپ پایین هر پست دکمه تشکر هست.

فقط در بعضی بخش ها فعال نیست.

DariushGreat
05-05-2009, 09:42
سلام ببیخشید من قبلا فرومهای دیگه بودم و با اصول آن آشنا هستم ولی نمیدونم چرا بعضی امکانات اولیه برای من قابل استفاده نیست!!!مثلا تو ویرایش پست یا ارسال پست نمیتونم از شکلکها استفاده کنم و کلا نوار ابزار toolbar جواب سریع، یا حالت پیشرفته و یا ادیت پست برام غیر فعال هست؟!!ارسال پست و ادیتش برام عذاب شده!!!کسی میتونه کمک کنه؟!!!

حالت ارسال مطلب غیر فعال شده؟! :18: یعنی چی؟ من تا اونجایی که یادم میاد از همون ابتدای ثبت نامم تمام حالات ویرایش و پست دادن رو داشتم.

kapello
06-05-2009, 07:37
گفتم که spsce نمیتونم بذارم!!!Toolbar ادیتور ارسال پیغام، کاملا غیر فعاله و تنها کاری که میشه کرد تایپه!!!!خود سیستم بصورت دیفالت پیغام منو نشون میده و من امکان ادیت و تغییر فونت و سایز و ....را ندارم!!!

S.E.S
07-05-2009, 16:40
سلام. من برای سر و سامان دادن به بخش "پیغامهای خصوصیم" پوشه هایی درست کردم ولی متاسفانه نمیدونم چطور باید پیغامهام رو در پوشه های مربوطه قرار بدم (در قسمت "انتقال به پوشه..." هم نامی از پوشه های ایجاد شده من نیست اما در قسمت "پرش به پوشه" نام و امکان دسترسی به پوشه های ایجاد شدم, وجود داره)
با توجه به اینکه تو این بخش, دکمه "تشکر" غیر فعاله, پیشاپیش از شما دوستان تشکر میکنم.

DariushGreat
07-05-2009, 18:08
گفتم که spsce نمیتونم بذارم!!!Toolbar ادیتور ارسال پیغام، کاملا غیر فعاله و تنها کاری که میشه کرد تایپه!!!!خود سیستم بصورت دیفالت پیغام منو نشون میده و من امکان ادیت و تغییر فونت و سایز و ....را ندارم!!!

من هر از چندگاهی این مشکل رو دارم. البته مرورگر من Opera هست. شاید مشکل از مرورگرت باشه.
مرورگرت رو عوض کن ببین درست می شه؟

amir raya
08-05-2009, 09:38
باسلام.
من به تازگی هر وقت log out میشم روی گزینه "بازگشت به صفحه اصلی انجمن" که کلیک می کنم دوباره میبینم وارد شدم چرا؟

Masоud
08-05-2009, 15:45
باسلام.
من به تازگی هر وقت log out میشم روی گزینه "بازگشت به صفحه اصلی انجمن" که کلیک می کنم دوباره میبینم وارد شدم چرا؟
سلام

از کدوم مرورگر استفاده می کنی ؟

معمولا بعد از Log Out شدن تمام Cookies ها پاک میشن.

amir raya
08-05-2009, 20:16
سلام

از کدوم مرورگر استفاده می کنی ؟

معمولا بعد از Log Out شدن تمام Cookies ها پاک میشن.

مینویسه همه کوکی ها پاکشدن ولی اینطور نیست.
در ضمن مرورگر من فایر فاکسه.

Masоud
08-05-2009, 21:41
مینویسه همه کوکی ها پاکشدن ولی اینطور نیست.
در ضمن مرورگر من فایر فاکسه.
سلام

خودت می تونی گزینه ی Delete Private Data یا دکمه های Ctrl + Shift + Del رو بزنی و بعد از انتخاب کوکی ها OK رو بزنی تا همه چی پاک بشه.

موفق باشید :40:

Masоud
08-05-2009, 22:00
چرا نمی تونم تو انجمن معرفی نرم افزار موضوع جدید ایجاد کنم ؟

Mokafating
09-05-2009, 01:40
سلام دوستان یه امضاء درست کردم حالا پشیمون شدم میخوام حذفش کنم چیکار کنم ؟

Retired User
09-05-2009, 14:30
چرا نمی تونم تو انجمن معرفی نرم افزار موضوع جدید ایجاد کنم ؟
برای معرفی نرم افزار در این انجمن ، مطلب خود را در انجمن اصلی معرفی نرم افزار ارسال کنید تا توسط مدیریت انجمن به بخش مربوطه منتقل شود ( دسترسی ارسال مستقیم مطلب به زیر شاخه های انجمن معرفی نرم افزار، برای کاربران عادی و کاربران جدید وجود ندارد )

سلام دوستان یه امضاء درست کردم حالا پشیمون شدم میخوام حذفش کنم چیکار کنم ؟
خب به راحتي حذفش ميكني همين

Mokafating
09-05-2009, 20:10
ممنون ariak جان / من دیشب حذفش کردم ولی حذف نشد / امروز از دوباره حذفش کردم و اینبار حذف شد !!!

kapello
10-05-2009, 13:58
آقایون مدیرا !!!!!............................................. ............... لطفا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا من مطالبم رو نمیتونم ادیت کنم؟!!!تولبار نوشتن پیغام چرا برام غیر فعاله!!!!چرا نمیتونم از شکلک استفاده کنم؟!!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟کمک!!!!!!!!!!!! !!!راستی میتونه بخاطر این باشه: پایین صفحه نوشته: (شما نمی توانید فایل پیوست کنید)) قوانين ايجاد تاپيک در انجمن شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنیدشما می توانید پاسخ ارسال کنیدشما نمی توانید فایل پیوست کنیدشما می توانید پاسخ خود را ویرایش کنید--------------------------------------------------------------------------------BB code is روشنشکلک ها روشن هستندکد [IMG] اکنون روشن میباشدHTML کد خاموش مي باشد--------------------------------------------------------------------------------Forum Rules

Hadi King
10-05-2009, 14:46
آقایون مدیرا !!!!!............................................. ............... لطفا کمک کنید!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!چرا من مطالبم رو نمیتونم ادیت کنم؟!!!تولبار نوشتن پیغام چرا برام غیر فعاله!!!!چرا نمیتونم از شکلک استفاده کنم؟!!چرا؟؟؟؟؟؟؟؟کمک!!!!!!!!!!!! !!!راستی میتونه بخاطر این باشه: پایین صفحه نوشته: (شما نمی توانید فایل پیوست کنید)) قوانين ايجاد تاپيک در انجمن شما می توانید تاپیک جدید ایجاد کنیدشما می توانید پاسخ ارسال کنیدشما نمی توانید فایل پیوست کنیدشما می توانید پاسخ خود را ویرایش کنید--------------------------------------------------------------------------------BB code is روشنشکلک ها روشن هستندکد [IMG] اکنون روشن میباشدHTML کد خاموش مي باشد--------------------------------------------------------------------------------Forum Rules
سلام
عضویتت مبارک
دوست عزیز به کاربرای تازه وارد محدودیت های داده شـــده که این محدودیت تنها به شما نیســــت و بعد از گذشت چند روز و میزان فعالیت یکی یکی محدودیت ها از بین میرن :41:
HTML کد خاموش مي باشد
تفاوت منو تو در همیـــنه . . . :13:
شما می توانید فایل پیوست کنید

Retired User
10-05-2009, 15:07
فكر نميكنم كاربراي عادي بتونن فايل پيوست كنن
فقط براي مديراها و همكارها

Hadi King
10-05-2009, 15:30
فكر نميكنم كاربراي عادي بتونن فايل پيوست كنن
فقط براي مديراها و همكارها

تفاوت منو تو در همیـــنه . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](19).gif
دوست عزیز تفاوت من که همکار هستم با کاربرا در این گزینه هستش که من میتونم

فایل پیوست کنیم
اون دوستمون نمیتونــــه :41:
این مال منــــه :
...............................................
BB code ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is روشن
شکلک ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روشن هستند
کد [IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اکنون روشن میباشد
HTML کد خاموش مي باشد

Retired User
10-05-2009, 15:53
دوست عزیز تفاوت من که همکار هستم با کاربرا در این گزینه هستش که من میتونم

اون دوستمون نمیتونــــه :41:
این مال منــــه :
...............................................
BB code ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) is روشن
شکلک ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) روشن هستند
کد [IMG] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اکنون روشن میباشد
HTML کد خاموش مي باشد
بله من يادم نبود شما همكار شديد و خودم هم بهتون تبريك گفتم
شرمنده دي:

kapello
11-05-2009, 06:30
مرسی از توضیحات دوستانامیدوارم از همین موردی باشه که دوستان عزیز توضیح دادنولی آیا محدودیتها باید اینجوری باشه که حتی نتونی یه اینتر هم بزنی و بری سر خط بعدی؟!!!حتی نتونی سایز فونت رو تغییر بدی؟رنگ فونت رو تغییر بدی؟....

Naser2959
15-05-2009, 13:41
خواهش میکنم جواب بدید میدونید چرا من نمیتونم کل یک صفحه تاپیک یا ... رو ذخیره کنم وارد نیستم همش save as که میکنم در لحظه اخر پیغام میده به این کار نیاز دارم چون یک سری اموزشها با تصاویر رو در صفحه تاپیک توضیح دادن متشکرم

Oracle_Eldorado
15-05-2009, 20:10
خواهش میکنم جواب بدید میدونید چرا من نمیتونم کل یک صفحه تاپیک یا ... رو ذخیره کنم وارد نیستم همش save as که میکنم در لحظه اخر پیغام میده به این کار نیاز دارم چون یک سری اموزشها با تصاویر رو در صفحه تاپیک توضیح دادن متشکرم

خوب دوست عزیز شما مطالبی که میخوای رو تو یه فایل Word بزن و از اونجا سیو کن .
:10:

vahid_civil
16-05-2009, 12:20
میگم این ساعت پی سی ورد برای من فقط خرابه یا برای بقیه هم خرابه ؟
نمیشه تنظیمش کرد درست بشه ؟
مثلا الان پست منو که ساعت 13:20 دقیقه دارم پست میکنم زده : 12:20
تنظیمات گرینویچ مگه اتوماتیک نیست ؟

officer
16-05-2009, 14:35
دليل 1 ساعت اختلاف اينه كه گرينويچ يا اروپا هنوز ساعت ها رو جابجا نكردن و هنوز با ساعت قديم پيش ميرن....

من براي اينكه ساعتش درست بشه بجاي 5/3 + روي 5/4 + تنظيم كردم و درست شد

Mokafating
17-05-2009, 15:15
سلام یه سوال دارم که ربطی به انجمن نداره / من password ایمیلم رو تو gmail فراموش کردم / آیا راهی برای پیدا کردنش وجود داره ؟ لطفا کمکم کنید :37:

Mokafating
17-05-2009, 22:45
من password ایمیلم رو تو gmail فراموش کردم / آیا راهی برای پیدا کردنش وجود داره ؟ لطفا کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Oracle_Eldorado
18-05-2009, 00:22
من password ایمیلم رو تو gmail فراموش کردم / آیا راهی برای پیدا کردنش وجود داره ؟ لطفا کمکم کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز اینجا باید مطرح کنی :

Yahoo ! mail - Gmail - Hot mail / سرويس هاي ايميل

yashgin128
18-05-2009, 09:07
سلام
چند تا سوال دارم
ایا تو این سایت جایی فضایی برای اپلود کاربرها وجود داره یا خیر مثلا اگه بخوام عکس بزارم باس چیکار کنم؟
چرا مدیران سایت به ورزش تو این سایت خیلی کم لطفی میکنند؟مثلا انجمن مستقل نداره و شمارش پست ها هم غیر فعاله در حالی که بیشترین استقبال رو داره

ستاره سفید شبها
18-05-2009, 09:22
یه نفر به من بگه چیکار کنم تازه عضو سایتتون شدم یوخده گیجم

officer
18-05-2009, 14:01
سلام
چند تا سوال دارم
ایا تو این سایت جایی فضایی برای اپلود کاربرها وجود داره یا خیر مثلا اگه بخوام عکس بزارم باس چیکار کنم؟
چرا مدیران سایت به ورزش تو این سایت خیلی کم لطفی میکنند؟مثلا انجمن مستقل نداره و شمارش پست ها هم غیر فعاله در حالی که بیشترین استقبال رو داره
فكر نميكنم بتوني تو اين سايت آپلود كني...ضميمه هم كه مخصوص مديران و همكاراست. بايد عكس رو توي

سايت هاي آپلود عكس اپلود كني بعد لينك مستقيمشو با اين: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزاري تا نمايش داده بشه....

سوال بعدي رو كه مديران بايد جواب بدن...اخري هم..معمولا اينجا هر تاپيك و انجمني كه طرفدار داره شمارش

پستش خاموش ميشه كه مبادا كاربرا به فكر افزايش پست توي اون انجمن باشن:13:...نمونه هاي ديگه هم

ميشه متفرقه ( كه بسته شد) و گالري عكس رو نام برد :31:

yashgin128
19-05-2009, 12:48
فكر نميكنم بتوني تو اين سايت آپلود كني...ضميمه هم كه مخصوص مديران و همكاراست. بايد عكس رو توي

سايت هاي آپلود عكس اپلود كني بعد لينك مستقيمشو با اين: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزاري تا نمايش داده بشه....

سوال بعدي رو كه مديران بايد جواب بدن...اخري هم..معمولا اينجا هر تاپيك و انجمني كه طرفدار داره شمارش

پستش خاموش ميشه كه مبادا كاربرا به فكر افزايش پست توي اون انجمن باشن:13:...نمونه هاي ديگه هم

ميشه متفرقه ( كه بسته شد) و گالري عكس رو نام برد :31:
ممنون عزیز

officer
19-05-2009, 14:10
ممنون عزیز
خواهش ميكنم...

والا من خودم به خاطر اين عضو شدم چون ميخواستم توي تاپيك اديت و پچ GTA SA سوال مطرح كنم...شما براي چي عضو

شدين؟ توي فروم بچرخين و تاپيك هايي كه موضوعشون مورد علاقتونه يا درباره اون موضوعات اطلاعاتي دارين پست بدين و در

بحث ها شركت كنيد...ولي اگه كار خاصي مد نظرتونه بگين تا دوستان راهنماييتون كنن :31:

Retired User
20-05-2009, 08:25
توضيحات كامل:

hosein23
20-05-2009, 12:20
عالی بود ولی می خواستم بدونم کی از حالت آزمایشی در میام؟؟؟؟؟؟؟؟:6::6:

DariushGreat
20-05-2009, 21:12
عالی بود ولی می خواستم بدونم کی از حالت آزمایشی در میام؟؟؟؟؟؟؟؟:6::6:
زمان ما وقتی 10 تا پست می دادیم از حالت آزمایشی در میومدیم. امیدوارم برای شما هم همین شکلی باشه. :46:

simorgh.t
23-05-2009, 11:46
خیلی ممنون..........

کاشی
26-05-2009, 23:44
مممنون لطفت / دوستدار همیشگی ات

BlueStrife
27-05-2009, 09:07
چطوری می تونیم فایلهامونو بصورت ضمیمه های کوچک قرار بدیم؟
ممنون

BlueStrife
27-05-2009, 09:37
سؤال دومم اینه که آیا در سایت تاپیکی هست که نقاشی و ... <کارهای خودمون> رو توش قرار بدیم؟

2009_Vampire
27-05-2009, 11:45
سلام .
برای تغییر نام کاربری چه باید کرد ؟؟؟؟
ممنون !

Oracle_Eldorado
27-05-2009, 11:54
کاری نمیشه کرد !
چون تو این انجمن نمیشه .

BlueStrife
27-05-2009, 15:01
فایلهامونو چطوری بصورت ضمیمه ی کوچک قرار بدیم؟؟؟

4870x2
27-05-2009, 19:15
چجوري مي شه يه لينك رو مدلي كرد كه با كليك بره توش
يعني موس رو مي بري رو آدرس موس شكل دست مي شه و با كليك صفح باز مي شه
لطفا آموزش كامل بدين

Majid393
27-05-2009, 19:22
چجوري مي شه يه لينك رو مدلي كرد كه با كليك بره توش
يعني موس رو مي بري رو آدرس موس شكل دست مي شه و با كليك صفح باز مي شه
لطفا آموزش كامل بدين

این فقط برای همکارا، مدیرا، سوپر مدیران و ادمین ها فعاله .

4870x2
27-05-2009, 19:27
این فقط برای همکارا، مدیرا، سوپر مدیران و ادمین ها فعاله .
يعني ما نمي تونيم!
آخه چرا؟؟؟
اين كه ديگه مثل پيوست كاري به سرور نداره

4870x2
27-05-2009, 19:29
صبر كن يكي رو از يه جا كش رفتم ببينم مي شه يا نه!
P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

4870x2
27-05-2009, 19:30
صبر كن يكي رو از يه جا كش رفتم ببينم مي شه يا نه!
P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نشد
پس پست بديم تا ارتقا پيدا كنيم

Retired User
27-05-2009, 20:49
يعني ما نمي تونيم!
آخه چرا؟؟؟
اين كه ديگه مثل پيوست كاري به سرور نداره
درسته ربطي به سرور نداره ولي رابطه مستقيم با قيلتر شدن داره

H a m e e d
29-05-2009, 00:06
چرا توی همه تایپیکهای ورزشی شمارش پستها خاموشه؟

Masоud
29-05-2009, 13:27
چرا توی همه تایپیکهای ورزشی شمارش پستها خاموشه؟
سلام

چون یه کلوپ پرطرفداره.

واسه اینکه کسی به فکر افزایش پست هاش نیفته.

موفق باشید :40:

AMIRMOHAMMAD_M
30-05-2009, 21:22
آموزش اتوکد

davy jones
31-05-2009, 12:24
سلام
ببخشید موقعی که دارم یه پت میدم و میخوام توی اون عکس بذارم باید چیکار کنم؟
با تشکر

officer
31-05-2009, 12:44
سلام
با تشکر
هر جا كه ميخواين عكس وارد كنيد دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد و آدرس عكسي كه آپلود كردين رو وارد كنيد و ok كنيد

piroooz
31-05-2009, 16:17
سلام
با تشکر
سلام
بعضی از سایت های آپلود عکس کد مخصوص فروم ( BBCode for forums )را هم میدن که میتونید کد را کپی کنید و مستقیم در پست خودتون قرار بدید و تا عکس مورد نظر وارد بشه مثل این:

موفق باشید

anitajan
03-06-2009, 12:46
:19::2:من چی کار باید بکنم تا دوره آزمایشیم تموم بشه
[

سلام من چیزی بلد نیستم کلاس کامپیوتر هم رفتم فایده نداشت .چکار کنم؟

Cyberlife
03-06-2009, 22:03
وای خدا ، من هنوز موندم چرا بعضیها هنوز با خوندن PDF ( البته اگر بلد باشند PDF رو باز کنند ، با عرض معذرت ) این سوالها رو

میپرسن ، M E H D I جون دستت درد نکنه خداییش عجب آموزشی بود .

Oracle_Eldorado
04-06-2009, 23:45
خیلی دوست دارم معنی این جمله رو بفهمم ( در بالای انجمن زده ) :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظر به قانون منع فعالیت سیاسی در انجمن های p30world ، از شما کاربر گرامی تقاضا میشود به هیچ عنوان در امضا و آواتار خود از تصاویر کاندیداهای محترم ریاست جمهوری یا محتوای سیاسی استفاده نفرمایید .

اون وقت آواتار ایشون ( همکار انجمن سایر مباحث گرافیکی )

البته کسای دیگه ای هم هستن ( مدیر و همکار و غیره )

ولی واقعا میخوام بدونم چرا هیچکس رعایت نمیکنه !!!