PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19 20 21 22 23 24

Mehran-King
13-10-2011, 09:35
این سایت آپلود عکس هم بدک نیست قبلا هم در انجمن معرفی شده بود:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

REDALERT
13-10-2011, 16:17
لینکی که گذاشتین رو من هم مثل بقیه نمیبینم. پس نمیدونم چیه. و به چه کاری میاد.
لطفا با آرامش صحبت بفرمایید در انجمن.

والا شاید منم نمیدونم پسوند jpg میتونه مال چی باشه؟ نکنه تبلیغه من نمیدونم ، فقط اینو متوجه شدم که هر خدماتی توسط سایت های دانلود دیگه مثل آپلود تصویر داده بشه توسط این سایت فیلتر میشه

Babak
13-10-2011, 16:30
والا شاید منم نمیدونم پسوند jpg میتونه مال چی باشه؟ نکنه تبلیغه من نمیدونم ، فقط اینو متوجه شدم که هر خدماتی توسط سایت های دانلود دیگه مثل آپلود تصویر داده بشه توسط این سایت فیلتر میشه

شما انگار مشکلی داری ؟ شما یک لینک گذاشتی بدون اینکه هدف رو بیان کنی. نگفتی قصدت آپلود کردن یک عکسه. از نوع لینک من باید به هذف شما پی ببرم ؟
این سایت هم کلا در پی سی ورد فیلتره. دلیلش رو نمیدونم و مثال زدم. اگر مثال رو متوجه میشید.

همچنان یاد آوری میکنم که لحنتون رو عوض کنید. کسی بدهکار یا طلبکار شما نیست اینجا.

Mehran-King
13-10-2011, 18:11
دوستان یه سوال دارم اینکه سرعت فروم واسه همه کند هست یعنی صفحات دیر باز میشن یا فقط واسه من اینجوریه ؟ مثلا من وقتی میخوام کامنت بدم شکلک ها و رنگ هاش بارگذاری نمیشن همینطور لود میکنه آخرش بعد از چندین دقیقه آپ میشه! قبلا اینجوری نبود سریع میومد سایت های دیگه واسم سریع باز میشن اما چندروزیه که فروم پی سی سرعتش واسم کند شده! آیا مشکل از خود فروم هست یا از اینترنت من ؟ تشکر.

پ.ن: الانم نمیتونم شکلکی یا رنگی بزارم و عوض کنم! :(

mehran gorji
13-10-2011, 18:18
سلام
یک سری شکلک های متحرک رو من موافع پست دادن نمیبینم.
مثل این

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و موقعی که شکلک ها رو باز میکنم این ها میاد

که هیچ کدومشون مثل شکلک بالای و یا ... نیستند.

باید از کجا این هارو تهیه کنم برای ارسال پست.

ممنون

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

دوستان یه سوال دارم اینکه سرعت فروم واسه همه کند هست یعنی صفحات دیر باز میشن یا فقط واسه من اینجوریه ؟ مثلا من وقتی میخوام کامنت بدم شکلک ها و رنگ هاش بارگذاری نمیشن همینطور لود میکنه آخرش بعد از چندین دقیقه آپ میشه! قبلا اینجوری نبود سریع میومد سایت های دیگه واسم سریع باز میشن اما چندروزیه که فروم پی سی سرعتش واسم کند شده! آیا مشکل از خود فروم هست یا از اینترنت من ؟ تشکر.

پ.ن: الانم نمیتونم شکلکی یا رنگی بزارم و عوض کنم! :(
از v پی n استفاده میکنی؟

از کدوم usp هستی؟

همه فروم ها به این شکلند یا فقط p30world?

برای من که هیچ مشکلی نداره.

Mehran-King
13-10-2011, 18:26
سلام
مثل این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------

از v پی n استفاده میکنی؟

از کدوم usp هستی؟

همه فروم ها به این شکلند یا فقط p30world?

برای من که هیچ مشکلی نداره.

نه از VپیN استفاده نمیکنم

وقتی سایت های دیگه رو باز میکنم اینجوری نیست! اما فقط پی سی امروزا واسم اینجوری شده!

usp ? منظورتون شرکت adsl ؟ نامحدود مخابرات

Kurosh
13-10-2011, 18:52
سلام
مثل این
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ممنون

همون جایی که شکلک‌ها رو باز می‌کنید، آخرش یه گزینه داره به نام «نمایش تمام شکلک‌ها» ...

اون رو بزنید، شکلک‌های دیگه رو هم می‌بینید ...

Pessimist
13-10-2011, 20:07
چند وقت پیش یکی از کاربرها که من اصلا نمیشناختمش تو پروفایل من پیغام گذاشته بود اما بازدیدش ثبت نشده بود کسی میدونه مشکل از کجاست؟

Mehran-King
13-10-2011, 20:14
چند وقت پیش یکی از کاربرها که من اصلا نمیشناختمش تو پروفایل من پیغام گذاشته بود اما بازدیدش ثبت نشده بود کسی میدونه مشکل از کجاست؟

احتمالا کاربر مخفی بوده :10::46:

mehran gorji
13-10-2011, 20:26
:12:

ghdc
14-10-2011, 00:31
سلام كجا ميتونم سوالاتي در باره زبان كامپيوتر بپرسم

Mehran-King
14-10-2011, 08:37
سلام كجا ميتونم سوالاتي در باره زبان كامپيوتر بپرسم

با سلام خدمت شما دوست عزیز :10:
اگه منظورتون همون برنامه نویسی هست از اینجا =>

میتونین زبان برنامه نویسی رو انتخاب سپس وارد بخش مورد نظرش بشین و سوالاتون رو بپرسید موفق باشین:10::11:

ghdc
14-10-2011, 10:20
نه خود زبان كاميوتر
كه چرا از صفر و يك استفاده شد

somaye.b
14-10-2011, 12:57
سلام من برای یه سوال اینجا هستم و نمیدونم کجا باید این سوالو بنویسم و خیلی هم عجله دارم
ممنون میشم بهم کمک کنید
من لپ تاپم ویندوز 7 روش نصبه و من میخوام پرینترو اسکنرم رو روش نصب کنم ولی نمیشناسه(64 بیتی)
نمیدونم چیکار کنم اصلا cd های اونارو نمیشناسه

بازم قبلا از کمکتون ممنونم

part gah
14-10-2011, 13:32
سلام من برای یه سوال اینجا هستم و نمیدونم کجا باید این سوالو بنویسم و خیلی هم عجله دارم
ممنون میشم بهم کمک کنید
من لپ تاپم ویندوز 7 روش نصبه و من میخوام پرینترو اسکنرم رو روش نصب کنم ولی نمیشناسه(64 بیتی)

سلام
مشکلات لب تاپ هـــــا:11:

Hamid Reza
14-10-2011, 13:35
ممنون میشم بهم کمک کنید

سلام
توي خود انجمن لپ تاپ هم يه زير بخش داريم
مشکلات نرم افزاری / درایورها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ميتونيد توي قسمت ويندوز 7 هم بپرسيد:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهمچنين ميتونيد تو اين انجمن هم مدل پرينتر و اسكنرتون رو بزاريد و بگيد درايور ويندوز 7 64 بيتي رو براتون بزارن اگه موجود باشه
درایورها و نرم افزارهای کنترل سخت افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشيد...

Erfan.B
14-10-2011, 15:01
نه خود زبان كاميوتر
كه چرا از صفر و يك استفاده شد
با اجازه ي ناظرين همين جا جواب اين سءال رو مي دم چون فكر نمي كنم بتوني دقيق مطرحش كني!
چون صفر به معناي خاموش بود و 1 به معناي روشن تلفيق اين خاموش روشن ها در مبناي 2 مي شه يه سري عمليات ، مثل اين مي مونه كه شما كليد روشن خاموش لامپ رو به صورت خاصي روشن خاموش كني (مثل تلگراف)
اميدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم.
موفق باشي.

Kurosh
15-10-2011, 16:43
کسی ترفندی چیزی بلد نیست واسه پیدا کردن پست‌هایی (از یک کاربر) که بیش‌ترین تشکر رو داشته ؟!
فکر می‌کنم کلاً‌ مدیریت تشکرهای VB چندان قوی نباشه، فقط میشه دید کدوم پستا تشکر خورده، نمیشه بر اساس تعداد دسته‌بندیشون کرد ...

این قضیه واسه فیدبک گرفتن خیلی مهمه، خوب بود اگه عملی می‌شد ...

Ahmad
15-10-2011, 17:21
کسی ترفندی چیزی بلد نیست واسه پیدا کردن پست‌هایی (از یک کاربر) که بیش‌ترین تشکر رو داشته ؟!
فکر می‌کنم کلاً‌ مدیریت تشکرهای VB چندان قوی نباشه، فقط میشه دید کدوم پستا تشکر خورده، نمیشه بر اساس تعداد دسته‌بندیشون کرد ...

این قضیه واسه فیدبک گرفتن خیلی مهمه، خوب بود اگه عملی می‌شد ...
تو این سایت :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداگه بر روی نام یه کاربر کلیک کنیم و بعد از قسمت Statistics روی find all posts by ...l کلیک کنیم. می‌بینیم که گزینه‌ای بالا نوشته شده با عنوان most thanks که با کلیک روی اون این پستها به ترتیب نشون داده می‌شن.
حالا این گزینه رو چگونه اضافه کردن رو ادمینها و دوستایی که بلدن بهتر میتونن کمک کنن.

Kurosh
15-10-2011, 17:41
ایول، ولی اینا کلاً سیستم VB شون با ما فرق داره احمد ...
مثلاً قالب لینکی که برای Sort By Thanks استفاده میشه اونجا، این جوریه :

اما سیستم پیسی یه چیز دیگه است، اگه Sort رو بذاریم کنار، Find More Post ما به این شکله :

که اگه قرار بود با استفاده از اون سیستم و چیزی که داریم، بتونیم به هدف برسیم، باید از طریق این لینک می‌شد بیش‌ترین تشکرها رو دید :

که نمیشه ! این =sort توی جستجوی گروه‌ها تعریف شده‌ها !! مثلاً :

که گروه‌ها رو بر اساس تعداد اعضا سورت می‌کنه ...
اما thanks واسه تعداد تشکرها کار نمی‌کنه ...

کسی راهی پیدا کنه عالی میشه

hesam68
24-10-2011, 16:42
سلام

من میخواستم بدونم چه جوری میتونم این قسمت کوچیک که تازه به صفحه های فروم اضافه شده که باید به بخش ها امتیاز بدیم و غیر فعال کنم؟

Erfan.B
24-10-2011, 18:17
سلام

من میخواستم بدونم چه جوری میتونم این قسمت کوچیک که تازه به صفحه های فروم اضافه شده که باید به بخش ها امتیاز بدیم و غیر فعال کنم؟

دوست من تو این عکس مشخص کردم برات :

موفق باشی:11:

Miss Artemis
24-10-2011, 20:08
سلام

من لیست کاربران رو که میزنم پیغام میده صفحه ی مورد نظر پیدا نشد ... چرا اینجوریه ؟

404 - صفحه مورد نظر پیدا نشد

به صفحه اصلی انجمن های گفتگو مراجعه کنید :
انجمن های گفتگوی p30world

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از بخش جستجو استفاده کنید :
جستجو

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به صفحه اول سایت بازگردید :
دانلود ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - دانلود نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Hamid Reza
24-10-2011, 21:49
سلام

من لیست کاربران رو که میزنم پیغام میده صفحه ی مورد نظر پیدا نشد ... چرا اینجوریه ؟

براي منم اينطوريه
تا ديروز درست بود

Babak
25-10-2011, 09:09
سلام

براي منم اينطوريه
تا ديروز درست بود

عمومیه. برای همه.

Mehran-King
25-10-2011, 16:23
سلام دوستان چطور میشه گروهی که ساختم رو پاک کنم ؟:11:

Ahmad
25-10-2011, 16:25
سلام دوستان چطور میشه گروهی که ساختم رو پاک کنم ؟:11:
به همین که بالای سرته بگو . :31:
یا شاهین و ... .:46:

Mehran-King
25-10-2011, 22:16
یه مشکل! من گاهی اوقات وقتی دارم پست میدم میگه این صفحه فیل///تر هست! جالب اینجاست بعد از چند ثانیه دوباره از اون حالت خارج میشه!!! آیا از پیسی خودمه ؟ :18:

MR. Garcia
25-10-2011, 22:24
یه مشکل! من گاهی اوقات وقتی دارم پست میدم میگه این صفحه فیل///تر هست! جالب اینجاست بعد از چند ثانیه دوباره از اون حالت خارج میشه!!! آیا از پیسی خودمه ؟ :18:

پارس آنلاین ؟؟؟ :13:

Mehran-King
26-10-2011, 06:17
پارس آنلاین ؟؟؟ :13:

نه من ای دی اس الم رو از مخابرات میگیرم بی نهایته ...

City:TEHRAN
Country Name:IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
ISP:INFORMATION TECHNOLOGY COMPANY (ITC)
Domain Name:ITC.IRPORTALHOME
Net Speed:DSL

این مشخصات نت منه:10:

K1lou
26-10-2011, 12:27
با سلام
چرا این تولبار اختصاصی پی سی ورلد برای مرورگر کروم ارائه نشده ؟
لطفا مدیران برای کروم هم اقدام کنن چون کاربران زیادی ازش استفاده می کنن
با تشکر

Kurosh
26-10-2011, 12:49
همین طور برای اپرا !!
البته نمی‌دونم امکانش از نظر فنی باشه یا نه ...
اما تولبار هم نشد، یه Extension ای چیزی طراحی بشه خوبه ...

Nocturne
28-10-2011, 22:09
سلام
تو تاپیک آخرین فیلم میخوام اسم فیلمها رو سرچ کنم خیلی از اوقات کلمات رو در جستجو قرار نمیده
مثلا میخوام بزنم The Last Battle پیام میده این کلمات را در جستجو قرار نمیدهیم : the , last . بعد battle رو سرچ میککنه فقط! که بدیهیه این طوری جستجو بی فایده س و به چیزای دیگه میرسه..
حتی بعضی فیلمها هست اسمشون 5 تا کلمه س میزنم فقط یکی از کلمات رو قرار میده تو جستجو!

میخواستم بپرسم این یعنی چی آخه ؟؟

و چه راه دیگه ای برای این کار هست؟
با گوگل امتحان کردم نشد. شاید برای مخفی بودن انجمن فیلم. نمیدونم.

setareh ***
28-10-2011, 22:21
با سلام

عضو جدید سایت هستم و گفته شده که یکسری محدودیتها دارم ،اما در گذشته به راحتی می توانستم پروفایل خودم و سایر کاربران رو ببینم اما چند وقتی هست که نمی تونم ببینم حتی پروفایل خودم را ،چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟

Erfan.B
29-10-2011, 02:43
با سلام

عضو جدید سایت هستم و گفته شده که یکسری محدودیتها دارم ،اما در گذشته به راحتی می توانستم پروفایل خودم و سایر کاربران رو ببینم اما چند وقتی هست که نمی تونم ببینم حتی پروفایل خودم را ،چرا!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟
ورودتون رو به انجمن پی سی ورلد خوش آمد می گم.
دوست عزیز شما با فعالیت مداوم و مستمر از این محدودیت خارج می شی (فکر کنم طی 10 روز با 20 پست اگه اشتباه نکرده باشم.)
در کل قانونه دیگه! چاره ی دیگه ای نداری!

firefox7
29-10-2011, 07:31
هنگامی که با موس روی عنوان تاپیک ها می روم یک مستطیل سفید رنگ ایجاد میشود که در آن نوشته های اولین پست تاپیک نوشته شده است چگونه می توانم مانع دیده شدن این مورد شوم.

ata.royalfalcon
29-10-2011, 10:36
سلام
تو تاپیک آخرین فیلم میخوام اسم فیلمها رو سرچ کنم خیلی از اوقات کلمات رو در جستجو قرار نمیده
مثلا میخوام بزنم The Last Battle پیام میده این کلمات را در جستجو قرار نمیدهیم : the , last . بعد battle رو سرچ میککنه فقط! که بدیهیه این طوری جستجو بی فایده س و به چیزای دیگه میرسه..
حتی بعضی فیلمها هست اسمشون 5 تا کلمه س میزنم فقط یکی از کلمات رو قرار میده تو جستجو!

میخواستم بپرسم این یعنی چی آخه ؟؟

و چه راه دیگه ای برای این کار هست؟
با گوگل امتحان کردم نشد. شاید برای مخفی بودن انجمن فیلم. نمیدونم.

سلام
البته من مطمئن نيستم ولي براي اينكه تمام كلمات رو جستجو كنه بايد داخل كوتيشن باشه يعني اينطوري
"The Last Battle"

Nocturne
29-10-2011, 14:51
سلام
البته من مطمئن نيستم ولي براي اينكه تمام كلمات رو جستجو كنه بايد داخل كوتيشن باشه يعني اينطوري
"The Last Battle"
امتحان کردم نشد باز میگه

واژه هاپشت سر هم خيلي عادي هستند ،خيلي طولاني ، خيلي کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمي دهيم : last

MR. Garcia
29-10-2011, 16:36
با سلام

منظور ایشون این بود که دسترسی میهمان ها از تازه وارد ها بیشتره !!! :19:

هنگامی که با موس روی عنوان تاپیک ها می روم یک مستطیل سفید رنگ ایجاد میشود که در آن نوشته های اولین پست تاپیک نوشته شده است چگونه می توانم مانع دیده شدن این مورد شوم.

از ویژگی های vBulletin (اسکریپتی که روی این سایت نصب شده) هست و نمیشه مانع دیدنش شد !!!
دست مدیر سایت هم نیست !!! :46:

sourena
29-10-2011, 17:17
دوستان ... انجمن از دیشب برام این شکلی شده :41:

Majid393
29-10-2011, 18:11
1- با یه مرورگر دیگه تست کن ببین درست میشه یا نه.
2- اگه این مرورگرت فایرفکس هست یه بار cache رو پاک کن ببین چطور میشه.

sourena
29-10-2011, 18:16
2- اگه این مرورگرت فایرفکس هست یه بار cache رو پاک کن ببین چطور میشه.

ممنون ... مشکل حل شد :*

لطف کردی آقا مجید :11:

farshad1112
29-10-2011, 22:11
من تازه سواد خوانده ام ، تایپیک چیه ؟ پست چیه ؟

Nocturne
29-10-2011, 23:20
البته هنوز پاسخ سوالمو در باره سرچ نگرفتم.. ولی یه سوال دیگه هم دارم. میشه حساب کاربری رو پاک کرد؟!

Kurosh
29-10-2011, 23:25
البته هنوز پاسخ سوالمو در باره سرچ نگرفتم.. ولی یه سوال دیگه هم دارم. میشه حساب کاربری رو پاک کرد؟!
سؤال قبلیتون در مورد سرچ، پاسخش ساده است!

سیستم سرچ پیسی‌ورلد ضعیفه !
راهی هم برای یافتن کلمات سه حرفی و اون کلماتی که از طرف سیستم، معمولی تشخیص داده میشن، وجود نداره، جز سرچ تگ‌ها برای یافتن تاپیک‌ها، و جستجو در گوگل ...

حساب کاربری هم، خیر، اگه امکانش باشه هم پاک نمیشه ...

Nocturne
30-10-2011, 00:21
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدای که وگفتی یعنی چه؟
هرچند بکارم نمیاد چون من سرچ پست میخواستم

حساب کاربری هم، خیر، اگه امکانش باشه هم پاک نمیشه ...
یعنی اگه امکانش بود نمیتونستم حسابمو پاک کنم؟ چه امکانیه پس

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:20 AM ----------

جستجو در گوگل ...اینو که امتحان کردم. ظاهرا چون بخش فیلم بدرد نمیخورهخ

Kurosh
30-10-2011, 00:29
ای که وگفتی یعنی چه؟
هر کس که تاپیکی ایجاد می‌کنه، می‌تونه یه سری برچسب برای تاپیکش در نظر بگیره تا تو سرچ کلی انجمن، راحت‌تر پیدا بشه اون تاپیک ...
مثلاً این تاپیک (آموزش تمام قسمت‌های ...) تگی نداره، اما تاپیک گفتگوی آزاد سینمایی رو چک کن ! ده‌ها تگ داره، هر کاربر اومده 5 تا تگ اضافه کرده !
اینا تو سرچ تاپیک‌های مرتبط به موضوع جستجو رو راحت‌تر در دسترس قرار میدن ...

یعنی اگه امکانش بود نمیتونستم حسابمو پاک کنم؟ چه امکانیه پس

منظورم امکانش از طرف ادمین بود ...
کاربر عادی که به هیچ وجه نمی‌تونه این کار رو بکنه ... فیس‌بوکه مگه ؟! :دی

Ahmad
30-10-2011, 00:35
در ادامه‌ی صحبتهای کورش برای پاک کردن یوزر فکر کنم ادمین اون رو با درخواست کاربر بصورت تعلیق درمیاره تا کسی نتونه از اون یوزر استفاده کنه.
مثل کسی که فریزش کنن تا چند سال بعد دوباره یخش رو باز کنن تا از همون سنی که فریز شده به حیات ادامه بده.

البته حتما امکانش هست که ادمین کلا بزنه یوزر رو از صحنه انجمن محو کنه با تمام پستها و ... . ولی خب من هم فکر نمی‌کنم چنین کاری انجام بشه.

Nocturne
30-10-2011, 01:50
مثلاً این تاپیک (آموزش تمام قسمت‌های ...) تگی نداره، اما تاپیک گفتگوی آزاد سینمایی رو چک کن ! ده‌ها تگ داره، هر کاربر اومده 5 تا تگ اضافه کرده !
یعنی منم میتونم تگ اضافه کنم؟ چطوری؟

---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

. فیس‌بوکه مگه ؟!مگه تو فیس بوک میشه؟!

---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------

البته حتما امکانش هست که ادمین کلا بزنه یوزر رو از صحنه انجمن محو کنه با تمام پستها و ... . ولی خب من هم فکر نمی‌کنم چنین کاری انجام بشه.منم همین فکرو میکنم چون کاربری که پستهای مختلفی داده اگه بخواد پاک شه پستهاش هم که حالا بخشی از انجمن رو تشکیل میده به باد میره
پس قاعدتا اگه کسی چنین درخواستی کنه مورد قبول قرار نمیگیره؟ (قطعی)

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------

مثل کسی که فریزش کنن تا چند سال بعد دوباره یخش رو باز کنن تا از همون سنی که فریز شده به حیات ادامه بده.چه موحش !........

firefox7
30-10-2011, 08:05
یک فیلتر شکن معرفی کنید.

Babak
30-10-2011, 08:38
یک فیلتر شکن معرفی کنید.

قوانین انجمن ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

16- تا اطلاع ثانوی بحث در مورد ف ی ل ت ر ی ن گ ، ف ی ل ت ر ش ک ن ـ پ ر و ک س ی در كليه انجمن ها ممنوع ميباشد

firefox7
30-10-2011, 09:00
قوانین انجمن ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

16- تا اطلاع ثانوی بحث در مورد ف ی ل ت ر ی ن گ ، ف ی ل ت ر ش ک ن ـ پ ر و ک س ی در كليه انجمن ها ممنوع ميباشد

پس کجا میشه ؟

Kurosh
30-10-2011, 09:17
یعنی منم میتونم تگ اضافه کنم؟ چطوری؟

---------- Post added at 01:46 AM ---------- Previous post was at 01:45 AM ----------

مگه تو فیس بوک میشه؟!

---------- Post added at 01:49 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------

منم همین فکرو میکنم چون کاربری که پستهای مختلفی داده اگه بخواد پاک شه پستهاش هم که حالا بخشی از انجمن رو تشکیل میده به باد میره
پس قاعدتا اگه کسی چنین درخواستی کنه مورد قبول قرار نمیگیره؟ (قطعی)

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:49 AM ----------

چه موحش !........
اگه پایین هر تاپیک، در قسمت Tags، در سمت چپش گزینه‌ی Edit Tags رو می‌دیدید، با کلیک روی اون می‌تونید تگ اضافه کنید
+

بله، تو فیس‌بوک میشه Deactivate کرد اکانت رو ...
+
خیر، تا حالا که این اتفاق نیفتاده، زین پس هم بعید می‌دونم !
خیلی با اکانتش مشکل داره طرف، می‌تونه یوزر جدید بسازه و فعالیتش رو با اون شروع کنه ...

پس کجا میشه ؟
هیچ جا !

در وبلاگ‌ها و وبسایت‌های دیگه ...
تا دلتون بخواد هم هست !
اینجا ممنوعه این بحثا :11:

firefox7
30-10-2011, 10:13
هیچ جا !

در وبلاگ‌ها و وبسایت‌های دیگه ...
تا دلتون بخواد هم هست !
اینجا ممنوعه این بحثا :11:

آدرس وبلاگ یا وب سایت کجاست؟

Babak
30-10-2011, 13:15
آدرس وبلاگ یا وب سایت کجاست؟

اینجا

Nocturne
30-10-2011, 15:21
خیلی با اکانتش مشکل داره طرف، می‌تونه یوزر جدید بسازه و فعالیتش رو با اون شروع کنه ...
مگه باز کردن چند حساب کاربری خلاف نیست؟ (من فکر میکرد م از روی ip تشخصی میدن و طرف رو بن میکنن)

Erfan.B
30-10-2011, 16:17
مگه باز کردن چند حساب کاربری خلاف نیست؟ (من فکر میکرد م از روی ip تشخصی میدن و طرف رو بن میکنن)

فکر نمی کنم اگه فعالیت مثبت باشه خلاف قوانین باشه! (حالا شاید هم باشه نمی دونم!:31:) فعلاً که همه از محدودیت عضویت های جدید شاکی ان پیسنهاد می دم بی خیالی طی کنی:31:
در ضمن چه جوری از رو IP بن کنن وقتی IP ها داینامیک هست؟ اگه استاتیک بود شاید!

Babak
30-10-2011, 16:25
فکر نمی کنم اگه فعالیت مثبت باشه خلاف قوانین باشه! (حالا شاید هم باشه نمی دونم!:31:) فعلاً که همه از محدودیت عضویت های جدید شاکی ان پیسنهاد می دم بی خیالی طی کنی:31:

24- هر کاربر تنها حق انتخاب و استفاده از یک "شناسه ی کاربری" را دارد و در صورت فعالیت یک کاربر با دو یا چند شناسه ی کاربری همه ی شناسه های کاربری وی بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد!

firefox7
30-10-2011, 16:59
اینجا

این که فیلتره!!

Babak
30-10-2011, 17:16
این که فیلتره!!

بله عزیز . این لینک جستجوی موضوع درخواستی شما بود در گوگل. که مسدوده
و به همین دلیل هم ما در این مورد بحث نمیکنیم تو انجمن. چون سایت هایی که به این موضوع میپردازن خودشون فی ل تر میشن. این عدم گفتگو , شامل لینک به سایت های حاوی آنت ی فی ل تر ین گ هم میشه.

ممنون.

firefox7
30-10-2011, 18:20
پس من چه جوری مشکلمو حل کنم؟

Erfan.B
30-10-2011, 20:39
پس من چه جوری مشکلمو حل کنم؟

دوست من شما زیادی داری مته به خشخاش می ذاری! کار شما دقیقاً مثل این می مونه که من برم وسط خیابون داد بزنم بگم من پول می خوام!!! بی معنیه؟ این طور نیست؟:46:
شما هم اگه خیلی به مورد خاصی نیاز داری می تونی مشکلت رو از راه درستش پیگیری کنی یا نهایتاً می تونی از شخصی به صورت خصوصی کمک بخوای نه این که بیای وسط صحن علنی بر خواسته ی خودت پافشاری کنی اون وقت این خودش می تونه مجازات در پی داشته باشه ، تو خیابون نیروی انتظامی باهات برخورد می کنه ، این جا هم ناظرین پس اگه اخظار گرفتی اگه بن شدی اون وقت از کسی گلایه نکن ، بدون که مشکل از خودت بوده و بس.

Nocturne
31-10-2011, 01:01

ip داینامیک و استاتیک رو نمیدونم یعنی چی ولی بالاخره راهی برای فهمیدنش نیست؟ یعنی مدیرها (یا حداقل مدیرهای اصلی) آیا نمیتونن مثلا بفهمن که دو حساب کاربری متعلق به یه نفر هست؟

Babak
31-10-2011, 01:17
یعنی مدیرها (یا حداقل مدیرهای اصلی) آیا نمیتونن مثلا بفهمن که دو حساب کاربری متعلق به یه نفر هست؟ اگه دنبالش باشیم ( یوزری شک ایجاد کنه) بله میشه پیدا کرد. به روش هایی. در واقع خیلی از کاربر ها هم میتونن شناسایی کنن یوزر های یکسان رو. از نوع نگارش یکسان غلط های املایی یکسان ادبیات گفناری یکسان و ... . مدیر ها ابزار های بیشتر و کاربردی تری دارن . همین. البته همیشه هم روش های موجود جواب نمیده.

Nocturne
31-10-2011, 02:36
اگه دنبالش باشیم ( یوزری شک ایجاد کنه) بله میشه پیدا کرد. به روش هایی. در واقع خیلی از کاربر ها هم میتونن شناسایی کنن یوزر های یکسان رو. از نوع نگارش یکسان غلط های املایی یکسان ادبیات گفناری یکسان و ... . مدیر ها ابزار های بیشتر و کاربردی تری دارن . همین. البته همیشه هم روش های موجود جواب نمیده.

اینا رو که میدونم. منظورم از روی اطلاعات کاربراس مثل ip. نه اینکه بخوان با خوندن پستها بفهمن.
میشه؟

Mehran-King
31-10-2011, 13:04
سلام :)

کجا میتونم بخش دانلود بازی رو پیدا کنم؟ مرسی :)

J1 1J
31-10-2011, 13:57
سلام .تو قسمت تنظیمات کاربریم تاپیکی بود که من باهاش اشتراک نداشتم
چه طور ممکنه ؟ :18: :4:

vahidgame
31-10-2011, 20:04
سلام :)

کجا میتونم بخش دانلود بازی رو پیدا کنم؟ مرسی :)

سلام
این انجمن مدت ها ست حذف شده و الان وجود نداره

Sayam
01-11-2011, 00:29
سلام .تو قسمت تنظیمات کاربریم تاپیکی بود که من باهاش اشتراک نداشتم
چه طور ممکنه ؟

اگر قبلا پستی در اون تاپیک داشتید و پاک شده باشه ، در این صورت هم شما مشترک اون تاپیک حساب میشید

احتمالا به خاطر همینه ...

Erfan.B
01-11-2011, 01:43
سلام
این انجمن مدت ها ست حذف شده و الان وجود نداره

صرفاً جهت اطلاع :

K1lou
03-11-2011, 07:45
با سلام
چرا انجمن و سایت p30world آپلود سنتری بای اپلود عکس نداره ؟ خیلی از عکسهایی که در انجمن چه برای آموزش و چه برای سئوال گذاشته میشه بعد از مدتی پاک میشن
با تشکر

mehran gorji
03-11-2011, 09:20
با سلام
چرا انجمن و سایت p30world آپلود سنتری بای اپلود عکس نداره ؟ خیلی از عکسهایی که در انجمن چه برای آموزش و چه برای سئوال گذاشته میشه بعد از مدتی پاک میشن
با تشکر
به خاطراینکه کاربران زیدی دارد و اگر اپلود سنتر باشه سرعت سای خیلی پایین میاد.اما میشه فکری کرد به این وضعیت این دیگه مدیران باید تصمیم بگیرند.

شما هم سعی کنید تا در اپلود سنتر های معتبر عکس را اپلود کنید تا پاک نشود.{خرابی سرور و ...}

اما خداییش امکانات 0 هست اینجا.

حتی اجازه لینک هم وجود نداره.

K1lou
03-11-2011, 11:54
به خاطراینکه کاربران زیدی دارد و اگر اپلود سنتر باشه سرعت سای خیلی پایین میاد.اما میشه فکری کرد به این وضعیت این دیگه مدیران باید تصمیم بگیرند.

شما هم سعی کنید تا در اپلود سنتر های معتبر عکس را اپلود کنید تا پاک نشود.{خرابی سرور و ...}

اما خداییش امکانات 0 هست اینجا.

حتی اجازه لینک هم وجود نداره.

با سلام
کاملا موافقم با شما
قابلیت لینک گذاری در اغلب انجمنها هست یا آپلود سنتر عکس
می تونید چند آپلود سنتر معتبر رو برایم پیغام خصوصی کنید
با تشکر

Sayam
03-11-2011, 12:09
با اجازه ی آقا مهران ... :10: :

می تونید چند آپلود سنتر معتبر رو برایم پیغام خصوصی کنید
توی پست های زیر معرفی شدند :

+

در مورد این موضوع ها قبلا هم زیاد بحث شده ...
پیسی ورلد از لحاظ جمعیت کاربران از بقیه ی فروم ها بیشتره و اگه کاربرا بخوان عکس آپلود کنند و ... از لحاظ هزینه برای ادمین ها گران میشه ...
در مورد لینک هم فکر میکنم به دلیل اینکه بعضی وقتا کاربران لینک سایت های فیل*تر رو میزاشتند و مشکلی برای سایت بوجود میاورده ...

موفق باشید . :40:

mehran gorji
03-11-2011, 12:21
از لحاظ هزینه برای ادمین ها گران میشه

این چیز عادی است.
وقتی راه میندازی تبلیغات میکنی باید اینها رو حساب کنی.

فیل*تر رو میزاشتند و مشکلی برای سایت بوجود میاورده ...
کاملا موافقم

Unique 2626
04-11-2011, 00:19
سلام . . .:11:

تو تاپيک هايی که عضو هستم ، وقتی که پست جديدی ارسال ميشه توسط کاربران ، ارسال اون پست از طريق ايميل بهم خبر داده ميشه . . .
چطور ميتونم اين گزينه رو غير فعال کنم ؟؟؟ از کدوم قسمت . . . ؟

ممنون . . .:11::11::11:

Kurosh
04-11-2011, 00:24
سلام . . .:11:

تو تاپيک هايی که عضو هستم ، وقتی که پست جديدی ارسال ميشه توسط کاربران ، ارسال اون پست از طريق ايميل بهم خبر داده ميشه . . .

ممنون . . .:11::11::11:

سلام :20:

لیست اشتراک‌ها (اعلان‌ها) رو باز کنید :

از سمت چپ تیک تاپیک‌های مورد نظر رو بزنید، از منوی پایین صفحه (که نوشته انتقال به پوشه)، گزینه‌ی "بدون اطلاع‌رسانی به وسیله‌ی ایمیل" رو انتخاب کنید و "برو" رو بزنید ... :11:

Sayam
04-11-2011, 00:29
سلام . . .

ممنون . . .

سلام دوست عزیز ، :40:

خودم امتحان نکردم اما فکر کنم از اینجا :

پ ن: اون بالا جاییکه نوشته : نمایش رسم ، رتبه گیری ، جستجو ، اختیارات تاپیک ... :)

Edit :

البته کوروش جان هم توضیح داد (بهتر از بنده)
کوروشی از این راهی که من گفتم هم میشه؟

gelayor14
04-11-2011, 08:47
سلام
میخواستم یک تصویر ضمیمه کنم اما هرچی گشتم پیدا نکردم گزینه اشو
این تصویر از سیستم خودمه نه تو سایت ها
امکان ضمیمه اش هست؟

Dark Shine
04-11-2011, 09:43
امکـان ضمیـمه بـرای کـاربران در نظر گرفتـه نشـده .

gelayor14
04-11-2011, 10:16
امکـان ضمیـمه بـرای کـاربران در نظر گرفتـه نشـده .

خوب بقیه بچه ها این موقع چیکار میکنند؟یک عکس رو کجا اپلود کنم؟

Dark Shine
04-11-2011, 10:21
آپلـودسنـتر هـا مختلفـی وجـود داره .
یـه سرچ بکنـین پیـدا میکنـین .
از این تـاپیکهـا هـم میشـه کمـک گرفت .
forum.p30world.com/showthread.php?t=270905
forum.p30world.com/showthread.php?t=219746

gelayor14
04-11-2011, 10:26
آپلـودسنـتر هـا مختلفـی وجـود داره .
یـه سرچ بکنـین پیـدا میکنـین .
از این تـاپیکهـا هـم میشـه کمـک گرفت .
forum.p30world.com/showthread.php?t=270905
forum.p30world.com/showthread.php?t=219746

ممنون :11:

Kurosh
04-11-2011, 10:27
البته کوروش جان هم توضیح داد (بهتر از بنده)
کوروشی از این راهی که من گفتم هم میشه؟
سعید جان راهی که گفتی، دو تا مشکل داره :

1- ناقصه : با عدم اشتراک، فقط اشتراکش از اون تاپیک لغو میشه و دیگه توی تنظیمات کاربرش هم نمیاد. بعد از عدم اشتراک، باید دوباره اشتراک در تاپیک رو بزنن و اون موقع، عدم اطلاع‌رسانی به وسیله‌ی ایمیل رو انتخاب کنن تا درست بشه.
2- طبیعی است که این روش پیچوندن لقمه دور سره ! :دی

Unique 2626
04-11-2011, 11:45
ممنون از جواب کوروش جان عزيز و Sayam عزيز

:11::40:

V E S T A
04-11-2011, 11:53
سلام

چرا دیشب حول حوش ساعت 3:30 - 4 نمیشد وارد انجمن شد ... با هر 3 آدرس database error میداد..:41:

Kurosh
04-11-2011, 12:02
سلام

چرا دیشب حول حوش ساعت 3:30 - 4 نمیشد وارد انجمن شد ... با هر 3 آدرس database error میداد..:41:

برای بک‌آپ‌گیری از سرورها، برخی شب‌ها پیسی‌ورلد تا صبح به شدت کند میشه ...

SuperSt@r
04-11-2011, 12:06
سلام دوستان
من یه تاپیک زدم بعد که عنوانش رو ویرایش کردم تو پست اول ویرایش شد ولی تو خود انجمن که عنوانش رو نشون میده ویرایش نشد حالا برا اینکه اونجام درست بشه چه باید بکنم؟ ممنون میشم

Kurosh
04-11-2011, 12:23
سلام دوستان
من یه تاپیک زدم بعد که عنوانش رو ویرایش کردم تو پست اول ویرایش شد ولی تو خود انجمن که عنوانش رو نشون میده ویرایش نشد حالا برا اینکه اونجام درست بشه چه باید بکنم؟ ممنون میشم
شما فقط تا چند دقیقه بعد از ایجاد تاپیک می‌تونید عنوانش رو ویرایش کنید.

بعد از اون، باید به ناظر یا مدیر اون بخش پیغام بدید تا عنوان تاپیک رو براتون ویرایش کنن :11:

SuperSt@r
04-11-2011, 12:26
شما فقط تا چند دقیقه بعد از ایجاد تاپیک می‌تونید عنوانش رو ویرایش کنید.

بعد از اون، باید به ناظر یا مدیر اون بخش پیغام بدید تا عنوان تاپیک رو براتون ویرایش کنن :11:

ازتون ممنونم آقا کورش :11:
راستی چرا اینجا تشکر نداره :18:

Erfan.B
04-11-2011, 23:20
ازتون ممنونم آقا کورش :11:
راستی چرا اینجا تشکر نداره :18:
واسه راهنمایی که دیگه تشکر نمی ذارن:31:
موفق باشی:11:[/B]

---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------

یه دلیل دیگه اش هم اینه که پستت اصلاً حساب نمی شه.

Unique 2626
05-11-2011, 13:38
سلام . . .:11::11:

چطور ميشه تو شناسه کاربری تغييرات ايجاد کرد . . . ؟

ممنون:40::11::40:

Ahmad
05-11-2011, 13:44

دو بار سریع با سرعت بسیار زیاد رو اسمت کلیک کن تا مثل نام یه فایل یا فولدر انتخاب بشه و بعد نامت رو عوض کن. فقط دقت کن که تکراری نباشه.:31:
..........
از شوخی گذشته برو به این قسمت و تاپیکی ایجاد کن و درخواستت رو بده::46:

sourena
05-11-2011, 13:44
چه جور تغییری مد نظرتونه؟

Kurosh
05-11-2011, 13:47

سلام ...

باید در انجمن ثبت احوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک جدید ایجاد کنید و نام کاربری جدیدتون رو بنویسید تا رسیدگی بشه ...

اما قبلش باید از تکراری نبودن نام کاربری جدید مطمئن بشید؛
برای این کار، به صورت مهمان وارد انجمن بشید (خروج رو بزنید، مهمان میشید)، در صفحه‌ی اصلی، از بالا روی ثبت نام کلیک کنید.
بعد از پذیرش شرایط و ...، در قسمت نام کاربری، نام کاربری جدیدتون رو بنویسید و دکمه‌‌ی Tab رو بزنید تا به فیلد بعدی بره، چند لحظه که صبر کنید، یا اون فیلد به رنگ سبز در میاد، یا قرمز ...
اگه سبز بود، می‌تونید درخواستش بدید، اگر هم قرمز بود که خب باید نام دیگه‌ای انتخاب کنید :11:

---------- Post added at 01:47 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

چه جور تغییری مد نظرتونه؟تغییر ژنتیکی : ))

دو بار سریع با سرعت بسیار زیاد رو اسمت کلیک کن تا مثل نام یه فایل یا فولدر انتخاب بشه و بعد نامت رو عوض کن. فقط دقت کن که تکراری نباشه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
اینکه گفتی شوخی بود دیگه احمد ؟!‌ : دی

Unique 2626
05-11-2011, 13:50
دوباره ممنون کوروش جان:40::40:

Ahmad
05-11-2011, 13:55
اینکه گفتی شوخی بود دیگه احمد ؟!‌ : دی

آره سریع شوخی بودن رو اضافه کردم. :31:

دوباره ممنون کوروش جان:40::40:

من هم از کورش تشکر می‌کنم. چون خیلی بهتر توضیح داد. :46:

Erfan.B
05-11-2011, 19:13
سلام دوستان.
من یه سؤالی واسه ام پیش اومد یه هویی:31:
این گزارش تخلف رو که می زنیم دلیلش رو هم می نویسیم دقیقاً چی می شه؟:31:
ناظرین می خونن؟
بعد به چه صورت اطلاع رسانی می شه بهشون؟ (پیغام خصوصی می شه یا چیز دیگه؟)

پیشاپیش تشکر:11:

Masоud
05-11-2011, 19:23
سلام دوستان.
من یه سؤالی واسه ام پیش اومد یه هویی:31:
این گزارش تخلف رو که می زنیم دلیلش رو هم می نویسیم دقیقاً چی می شه؟:31:
ناظرین می خونن؟
بعد به چه صورت اطلاع رسانی می شه بهشون؟ (پیغام خصوصی می شه یا چیز دیگه؟)

سلام

از طریق ایمیل برای تیم مدیریت تالار مربوطه فرستاه میشه.

موفق باشید :40:

B3HZ@D
05-11-2011, 20:13
یک مشکل... چرا عکس امضای خودم رو در هرجایی که آپلود میکنم و میذارم در امضام ولی نمایش داده نمیشه؟! :18:

joe_satriani
05-11-2011, 20:37
یک مشکل... چرا عکس امضای خودم رو در هرجایی که آپلود میکنم و میذارم در امضام ولی نمایش داده نمیشه؟! :18:

با سلام
از طریق دکمه ی "وارد نمودم عکس" که در نوار ابزار هست آدرسش رو میذارید و لود نمیشه؟

چه پیغامی میده هنگامی که اوکی میکنید تا عکس امضاتون رو تغییر بده؟

موفق باشید.

B3HZ@D
05-11-2011, 20:43
درود

از طریق دکمه ی "وارد نمودم عکس" که در نوار ابزار هست آدرسش رو میذارید و لود نمیشه؟

بله...

چه پیغامی میده هنگامی که اوکی میکنید تا عکس امضاتون رو تغییر بده؟

پیغامی نمیده...من حجم و سایز عکس رو هم طبق چیزی که اعلام شده تغییر دادم و عملیات ثبت امضا هم کامل انجام میشه

مشکل خیلی عجیبه...الان من میتونم عکس امضای خودم رو اینجا ببینم
ولی توی هیچ قسمت دیگه ای از فروم امضای من نمایش داده نمیشه

Ahmad
05-11-2011, 21:54
مشکل خیلی عجیبه...الان من میتونم عکس امضای خودم رو اینجا ببینم
ولی توی هیچ قسمت دیگه ای از فروم امضای من نمایش داده نمیشه
درسته. امضاتون جای دیگه نمایش داده نمیشه.
نگاه کن ببین قسمت :
آیا امضای شما نمایش داده شود؟
در حالت انتخاب شده است؟

B3HZ@D
05-11-2011, 22:10
بله اون قسمت هم تیک خورده و فعاله !
من که امضا رو در چند آپلود سنتر دیگه هم آپلود کردم ولی فرقی نکرد
خیلی عجیبه !!!

Sayam
05-11-2011, 23:14
آقا بهزاد

شما قبلا هیچ امضایی نداشتی؟
یا امضا داشتی اما ویرایش کردی؟

فکر کنم در صورتی که قبلا هیچ امضایی نداشته باشی در پایین ادیتور ، تیک آيا امضاي شما نمايش داده شود ؟ خورده نبوده (یعنی برای پست های قبلی ات)

و از حالا که امضا داری اون تیک زده شده ...

و در این حالت برای اون پست های قدیمی ت میتونی بری قسمت ویرایش پست / Go Advanced و اون تیک امضا رو بزنید

Dr.FANOOS
06-11-2011, 00:17
دوستان ما تالاری برای درخوست یا معرفی کتاب هم داریم؟؟
یا اینکه باید از بخش متفرقه کمک بگیرم؟؟

anon85
06-11-2011, 05:32
دوستان ما تالاری برای درخوست یا معرفی کتاب هم داریم؟؟
یا اینکه باید از بخش متفرقه کمک بگیرم؟؟

سلام علی جان، :20:

ببین اینا به کارت میان:

درخواست راهنمایی پیرامون انتخاب کتاب

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعرفی كتاب هايی كه خوانده ايم

Dr.FANOOS
06-11-2011, 10:34
سلام علی جان، :20:

ببین اینا به کارت میان:

درخواست راهنمایی پیرامون انتخاب کتاب

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمعرفی كتاب هايی كه خوانده ايم

دست گلت درد نکنه عماد جان...
پس یعنی تالار خاصی برای این موضوع وجود نداره:13:
باز هم ممنون:46:

Erfan.B
06-11-2011, 16:24
سلام دوستان ؛
من می خوام تو این گروه عضو بشم ولی هیچ جا کلمه ای برای عضویت نمی بینم ، چرا؟:31: :

Babak
06-11-2011, 16:30
شما دعوت شدید به این گروه آیا ؟

فقط توسط دعوتنامه

roya.mg
07-11-2011, 01:38
اي.......ول ممنون

Erfan.B
07-11-2011, 03:03
شما دعوت شدید به این گروه آیا ؟
ا پس دعوت نامه می خواد؟:31: آخه هیچ جا ننوشته بود.
مرسی بابک عزیز:11:

Kurosh
07-11-2011, 03:13
ا پس دعوت نامه می خواد؟:31: آخه هیچ جا ننوشته بود.
مرسی بابک عزیز:11:
وقتی هیچ جا ننوشته، یعنی دعوت‌نامه می‌خواد :20:

کلاً در تنظیمات مدیریتی گروه، سه نوع عضوگیری هست؛

یکی عضویت آزاد، که خب گزینه‌ی عضو شدن برای همه وجود داره و هر کس عضو گروه بشه، همون لحظه می‌تونه مطالبش رو ببینه و در بحث‌ها هم شرکت کنه

یه نوع عضویت هست که نیاز به تأیید مدیر گروه داره، در این حالت گزینه‌ی عضو شدن در گروه وجود داره، اما بعد از زدن اون، پیغامی براتون نمایش داده میشه که عضویت شما باید به تأیید مدیر گروه برسه ... تا وقتی مدیر آنلاین نشه و عضویت شما رو تأیید نکنه هم شما به مطالب گروه (در صورت مخفی بودن مطالب) دسترسی نخواهید داشت.

آخرین نوعش هم که همینیه که شما دیدید. عضویت با دعوت‌نامه ... در این حالت گزینه‌ی عضویت تا وقتی از طرف مدیر گروه براتون دعوت‌نامه‌ای ارسال نشه، نمایش داده نخواهد شد.

yaska
07-11-2011, 15:20
من سوالاتم رو راجع به نرم افزار متلب کجا بپرسم

joe_satriani
07-11-2011, 19:39
من سوالاتم رو راجع به نرم افزار متلب کجا بپرسم

با سلام
میتونید در انجمن نرم افزار سوال کنید

بحث های نرم افزاری و سیستم عامل

موفق باشید.

Erfan.B
08-11-2011, 03:30
وقتی هیچ جا ننوشته، یعنی دعوت‌نامه می‌خواد :20:

کلاً در تنظیمات مدیریتی گروه، سه نوع عضوگیری هست؛

یکی عضویت آزاد، که خب گزینه‌ی عضو شدن برای همه وجود داره و هر کس عضو گروه بشه، همون لحظه می‌تونه مطالبش رو ببینه و در بحث‌ها هم شرکت کنه

یه نوع عضویت هست که نیاز به تأیید مدیر گروه داره، در این حالت گزینه‌ی عضو شدن در گروه وجود داره، اما بعد از زدن اون، پیغامی براتون نمایش داده میشه که عضویت شما باید به تأیید مدیر گروه برسه ... تا وقتی مدیر آنلاین نشه و عضویت شما رو تأیید نکنه هم شما به مطالب گروه (در صورت مخفی بودن مطالب) دسترسی نخواهید داشت.

آخرین نوعش هم که همینیه که شما دیدید. عضویت با دعوت‌نامه ... در این حالت گزینه‌ی عضویت تا وقتی از طرف مدیر گروه براتون دعوت‌نامه‌ای ارسال نشه، نمایش داده نخواهد شد.
مرسی از جواب کاملت کوروش عزیز:11:

J1 1J
08-11-2011, 22:56
چرا تو انجمن ادبیات نمیشه پست ارسال کنم؟

Babak
08-11-2011, 23:14
چون بسته شده انجمن ادبیات. در حال اصلاحات.

malkemid
08-11-2011, 23:52
برنامه ای برای تهیه تولبار سایت واسه گوگل کروم نیست؟ حیفه با اینهمه کاربر...

J1 1J
09-11-2011, 00:01
این تولبار اصلا چی هست؟
به چه دردی میخوره؟

Nocturne
09-11-2011, 00:27
خسته شدم دیگه. یکی نهیست جواب این سوالم رو بده؟؟ چرا جستجوی تاپیک اینقدر ضعیفه؟
تو آخرین فیلم زدم Far and Away داده: واژه هاپشت سر هم خيلي عادي هستند ،خيلي طولاني ، خيلي کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمي دهيم : Far, Away

یا راه دیگه ای بگید یا سرچ انجمن رو قوی کنید

Sayam
09-11-2011, 13:43
خسته شدم دیگه. یکی نیست جواب این سوالم رو بده؟؟ چرا جستجوی تاپیک اینقدر ضعیفه؟
تو آخرین فیلم زدم Far and Away داده: واژه هاپشت سر هم خيلي عادي هستند ،خيلي طولاني ، خيلي کوتاه ، ما آنها را در جستجو قرار نمي دهيم : Far, Away

یا راه دیگه ای بگید یا سرچ انجمن رو قوی کنید

خب مشکل از سیستم انجمن VB ست دیگه :20:
جستجو خوبی نداره . اگرم از این مورد انتقاد دارین باید تو انجمن انتقاد و پیشنهاد مطرح کنید

راه بدرد بخوری که به نظرم نمیرسه:13:
اگه قبلا دیدین که کاربر خاصی در مورد اون فیلم پستی زده باشه از طریق جستجوی پیشرفته / نام کاربری انجام بدین .
اگه به غیر از نام فیلم ، کلمه ی کلیدی دیگری به نظرتون میرسه اونو سرچ کنید. (نام کارگردان، بازیگر ، سال ساخت و ...) البته امکانش کمه که اینجوری به نتیجه برسی
با اسم فارسیش هم نمیشه بازم ، کوتاه میشه (دور و دورتر)
چون انجمن هنر هفتم مخفی ست ، از گوگل هم نمیشه کمک گرفت
:31: یک راه دیگه هم برو ببین کاربرایی که اونجا زیاد پست دارند ، ازشون بپرس آیا تا بحال این فیلم رو هم معرفی کردی؟

Sayam
09-11-2011, 13:50
این تولبار اصلا چی هست؟
به چه دردی میخوره؟

forum.p30world.com/showthread.php?t=524477

:11:

hamid_diablo
10-11-2011, 17:56
سلام دوستان

من از مرورگر اپرا استفاده میکنم و گویا تولبار انجمن روی این مرورگر نصب نمیشه درسته؟

Sayam
10-11-2011, 18:27
سلام دوستان

من از مرورگر اپرا استفاده میکنم و گویا تولبار انجمن روی این مرورگر نصب نمیشه درسته؟

سلام .:10:

آره اینجوری که تو صفحات قبل هم دوستان اشاره کردند
روی مرورگر های کروم و اپرا نصب نمیشه
شاید بعدا ها این مشکل رو حل کنند ...

Pessimist
10-11-2011, 19:19
بچه ها این گودال ماسه بازی به چه دردی میخوره؟

Sayam
10-11-2011, 19:38
بچه ها این گودال ماسه بازی به چه دردی میخوره؟
سلام دوست عزیز ،

توضیحی که در مورد این انجمن نوشته شده :

گودال ماسه بازی محلی برای تمرین نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ها
سایر یوزرهای انجمن پست ها و تاپیک های شما را نمی بینند، پس راحت باشید!

+

هر چیزی رو میتونید برین اونجا تمرین کنید
مثلا یک نفر در مورد چگونگی ایجاد محتوای مخفی میره اونجا تمرین میکنه ...

+

موارد استفاده ی دیگه ای هم داره مثلا یک نفر مطلب طولانی برای چند وقته دیگه میخاد ارسال کنه و اگه بخاد از الان تدارک ببینه و هی تکمیلش کنه میره اونجا ... مثلا برای انجمن موسیقی / Top 10

یا هر استفاده ی دیگه ای که به فکرتون برسه :20:

Pessimist
10-11-2011, 19:56

ممنون بابت راهنمایی من واسه مسابقه TOP10 ازش استفاده میکنم:10:

arasto.qn
10-11-2011, 21:51
سلام دوست عزیز ،

توضیحی که در مورد این انجمن نوشته شده :

گودال ماسه بازی محلی برای تمرین نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ها
سایر یوزرهای انجمن پست ها و تاپیک های شما را نمی بینند، پس راحت باشید!

+

هر چیزی رو میتونید برین اونجا تمرین کنید
مثلا یک نفر در مورد چگونگی ایجاد محتوای مخفی میره اونجا تمرین میکنه ...

+

موارد استفاده ی دیگه ای هم داره مثلا یک نفر مطلب طولانی برای چند وقته دیگه میخاد ارسال کنه و اگه بخاد از الان تدارک ببینه و هی تکمیلش کنه میره اونجا ... مثلا برای انجمن موسیقی / Top 10

اااااااااااا پس بدرد این میخوره ممنون

Nocturne
11-11-2011, 00:15
این دلیلش چیه/ چرا دلیلی براش ننوشته/ و چرا تاپیک حتی تو ترش هم نرفته؟

hamid_diablo
11-11-2011, 13:20
احتمالا مکان تاپیک رو جا به جا کردند و یا اینکه در قسمت trash قرار گرفته

آخه اون تاپیک فکر کنم بحثش جنجالی بود

Babak
11-11-2011, 17:38
این دلیلش چیه/ چرا دلیلی براش ننوشته/ و چرا تاپیک حتی تو ترش هم نرفته؟

سلام
مشکلتون رو با مدیران انجمن مرتیط ( اینترنت و شبکه) مطرح کنید . میتونید از انجمن انتقادات استفاده کنید یا بهشون پی ام بدید.

mehrdad144
12-11-2011, 16:10
سلام
خیلی بهتر بود اگه فایل ضمیمه رو zip میکردید
اینطوری بچه ها یکم راحت تر میشن

Nocturne
12-11-2011, 18:36
در باره مدیر/ناظر شدن سول پرسیدم اومدم دیدم پاک شده. نمیدونم اشکالش چی بود.
کلا میخواستم بپرسم انگیزه این کار چیه؟

joe_satriani
12-11-2011, 23:18
در باره مدیر/ناظر شدن سول پرسیدم اومدم دیدم پاک شده. نمیدونم اشکالش چی بود.
کلا میخواستم بپرسم انگیزه این کار چیه؟

با سلام
احتمالا سوالتون با عنوان تاپیک مغایر بوده پستتون رو از تایید در آوردن.

موفق باشید.

J1 1J
13-11-2011, 01:34
When sending private messages the forum can make a copy of the message in your Sent Items folder.
Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default

تو ویرایش اختیارات تیک این نخورده اما من موقعی که پ خ میفرستم سیو میشه دلیلش چیه؟

hamid koma
13-11-2011, 12:01
سلام این سایت خیلی خوبه اما دنبال جواب یه سوالم ! 2 ساعت دارم میگردم.چطوری از اسکرین. گوشی عکس بگیرم یا همون اسکرین کپچر میگم؟ :-( اصلا باسه این سوال ها کجای سایت باید برم؟

Nocturne
13-11-2011, 22:46
سلام این سایت خیلی خوبه اما دنبال جواب یه سوالم ! 2 ساعت دارم میگردم.چطوری از اسکرین. گوشی عکس بگیرم یا همون اسکرین کپچر میگم؟ :-( اصلا باسه این سوال ها کجای سایت باید برم؟

اینجا باید بری

راحته. مثلا خودم چند سال پیش واسه گوشیم که نوکیا بود یه برنامه سیمبین داشتم از صفحه عکس میگرفت. بعد میتونستی تو گالری ببینی یا بزنی به کامپیوتر ببینی

tayef
13-11-2011, 23:13
سلام همه تون
نمیدونم اینجا جاشه می پرسم یا نه
من یه بازی از سایت دانلود کردم(سایت نه انجمن) حدوده 7 گیگ اونم با چه درده سری
حالا که می خوام فایلو فشرده رو باز کنم می گه پسورد اشتباهه
مگه پسورد
نیستش
اینم لینک صفحهای که من دانلود کردم ازش

Kurosh
13-11-2011, 23:17
سلام همه تون
نمیدونم اینجا جاشه می پرسم یا نه
من یه بازی از سایت دانلود کردم(سایت نه انجمن) حدوده 7 گیگ اونم با چه درده سری
حالا که می خوام فایلو فشرده رو باز کنم می گه پسورد اشتباهه
مگه پسورد
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنیستش
اینم لینک صفحهای که من دانلود کردم ازش

اون طور که ذکر شده، پسورد باید همین باشه ...

شما به ایمیل report@p30world.com ایمیل بزنید، بررسی می‌کنن

tayef
14-11-2011, 19:42
اون طور که ذکر شده، پسورد باید همین باشه ...

شما به ایمیل report@p30world.com ایمیل بزنید، بررسی می‌کنن
مرسی
همون دیشب بهشون ایمیل زدم تا الان که بهم جواب نداند

A100000000000000A
18-11-2011, 16:10
سلام
چرا انجمن سیستم عامل اینطوری شده :18:

Babak
18-11-2011, 16:19
سلام
چرا انجمن سیستم عامل اینطوری شده :18:
سلام
چجوری شده ؟

A100000000000000A
18-11-2011, 22:38
سلام
چجوری شده ؟
درود

Ghaioom
18-11-2011, 22:44
درود
آره همون بالاشه ولی نمیونم چرا روش کلیک میکنی خالیه!

Babak
18-11-2011, 22:50
آها
اونجا در حال احداثه. در مرحله کلنگ زنی.
فعلا از همین جا استفاده کنید: بحث های نرم افزاری و سیستم عامل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SuperSt@r
18-11-2011, 22:52
سلام برا ايجاد نظرسنجي چه بايد بكنيم

Ahmad
18-11-2011, 23:15
سلام برا ايجاد نظرسنجي چه بايد بكنيم
سلام
اگه هنگام ایجاد تاپیک خودت ایجاد نکرده باشی برای ایجادش باید از ناظر یا همکار یا مدیر اون قسمت یا رده‌های بالاتر بخوای تا ایجادش کنند.

Nocturne
19-11-2011, 04:31
میشه یه کم زودتر ادبیات رو درست کنید؟ :11:

amir2im
19-11-2011, 15:43
سلام
میشه سیر این ستاره های کنار نام کاربری رو بگین.و تغییراتش.:11:

Ahmad
19-11-2011, 17:11
سلام
میشه سیر این ستاره های کنار نام کاربری رو بگین.و تغییراتش.:11:
سلام
یادی از گذشته کنم ببینم یادم مونده :31:

عضو جدید
از 1 تا احتمالن 10 پست

داره خودمونی میشه
از 10 تا 200 پست

اگه نباشه جاش خالی می مونه
از 200 تا 500 پست

پروفشنال
از 500 تا 1000 پست

آخر فروم باز
از 1000 تا 2500 پست

آخر فروم باز
از 2500 به بالا

مسئولیت کاربر
ربطی به تعداد پست نداره

خداییش بهتره این عنوانها تغییر کنه.
به نظرم دیگه این عنوانهای داره ... و اگه نباشه... و آخر ... تو کلاس این انجمن یه جورایی نیست. یه چیز شکیل‌تری باشه بهتره.
ولی آخه چی ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

F l o w e r
19-11-2011, 17:23
میشه یه کم زودتر ادبیات رو درست کنید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تاریخ بازگشایی مجددش مشخص نیست .. فعلا کار داره .

عضو جدید
از 1 تا احتمالا 10 پست1 تا 20 پست (:

SuperSt@r
19-11-2011, 17:39
این عضویت ازمایشی فقط به تعداد پستا بستگی داره یا به مدت زمانم بستگی داره؟

Ahmad
19-11-2011, 18:53
1 تا 20 پست (:
ممنون :46:

تاریخ بازگشایی مجددش مشخص نیست .. فعلا کار داره .

این طولانی شدن بازگشایی انجمن ادبیات کم کم خطرناک داره میشه.
هر چه دیرتر افتتاح بشه بدتره.
الان نوشته‌ها، شعرها، داستانها و ... انباشته شده و با بازگشاییش خدا خودش فقط رحم کنه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما از شوخی گذشته به نظرم اگه قراره حالا حالا ها باز نشه، به همون حالت قبلی باز بشه و بعد از تصمیم گیری نهایی در رابطه با تغییراتی که میخواد صورت بگیره بسته شده و در زمان مناسب خودش تغییرات صورت بگیره. مگه اینکه موضوع چیز دیگه‌ای باشه مثلا با تغییرات بخواد انتقالی هم صورت بگیره و ... .
این حداقل زمان رو که میگم یه مقداریش هم شاید برمیگرده به اینکه اگه کسی اومد و خواست اونجا فعالیت کنه با بسته بودنش نذاره بره دیگه برنگرده.

+
این دو تا : ✜✜ اضافه نیستن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تراز بندی پروفایلت رو به‌هم ریخته. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرچه نبودنشون هم وسط چین شدن محل سکونت رو به هم میریزه.
شرمنده بخاطر فضولی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Nocturne
19-11-2011, 19:42
برای ناظر یا مدیر شدن چی کار میکنن؟

Hadi King
19-11-2011, 19:50
برای ناظر یا مدیر شدن چی کار میکنن؟
سلام دوسـت عزیز .. هیچـــی !
نـاظـر رو مدیـر انتخـاب میکنــه
مدیـر رو تیم مدیریت انتخاب میکنــه .
موفق باشید!:40:

Nocturne
19-11-2011, 20:53
سلام دوسـت عزیز .. هیچـــی !
نـاظـر رو مدیـر انتخـاب میکنــه
مدیـر رو تیم مدیریت انتخاب میکنــه .

یعنی اینا که ناظر میشن جایی اعلام آمادگی نمیکنن؟

Hadi King
19-11-2011, 20:55
یعنی اینا که ناظر میشن جایی اعلام آمادگی نمیکنن؟
نــــه , یعنـــی کجـا اعلام آمادگی کننـــ .
اگـه اینجوری بـود باید الان ناظـر هـا بیشتر از کاربـرا بـودن . :31:

Nocturne
19-11-2011, 21:01
نــــه , یعنـــی کجـا اعلام آمادگی کننـــ .
اگـه اینجوری بـود باید الان ناظـر هـا بیشتر از کاربـرا بـودن . :31:

یعنی مدیر همینطوری سرزده میاد میگه فلانی بیا ناظر بشو؟
اینطور نیست که عده ای اعلام تمایل کنن و از بین اونها انتخاب شه؟ / یا مثلا خودمون باید به مدیر اعلام آمادگی کنیم؟..

اگـه اینجوری بـود باید الان ناظـر هـا بیشتر از کاربـرا بـودن .
؟

Kurosh
19-11-2011, 21:08
اینطور نیست که عده ای اعلام تمایل کنن و از بین اونها انتخاب شه؟ / یا مثلا خودمون باید به مدیر اعلام آمادگی کنیم؟..
؟
حالا چه علاقه‌ای پیدا کردین به دونستن این مسائل ؟! :10:

هر وقت زمانش رسید، مدیریت به شما پیغام میده و ازتون می‌پرسه که آمادگی دارید یا نه، شما هم اعلام آمادگی می‌کنید ... :11:

Nocturne
19-11-2011, 21:13
حالا چه علاقه‌ای پیدا کردین به دونستن این مسائل ؟! :10:

هر وقت زمانش رسید، مدیریت به شما پیغام میده و ازتون می‌پرسه که آمادگی دارید یا نه، شما هم اعلام آمادگی می‌کنید ... :11:

آخه اینا هیچ جا نوشته نشده / میپرسم هم جوری جواب میدن انگار مساله سریه!

+
پرسیدن هم که عیب نیست ندانستن عیب است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hadi King
19-11-2011, 21:19
؟
الان به طور مثـال انجمن ( موبایـل ) نیاز به نـاظر داره ..
مدیر میـاد کاربر فعال هـا رو بررسی میکنه کدومشون فعالیت و تخصص بیشـتری داره برا اون قسمتی که میـخواد ناظـر انتخـاب کنــه .
بعد از بررسی اعلام آمادگی میکنــه و ...

You & I
20-11-2011, 00:23
سلام برای تغییر ای دی خود در همین سایت باید چه اقدامی کنیم >>؟
ممنون

D,Freeman
20-11-2011, 00:35
قبلا انجمن ادبیات یه ناظر دیگه داشت...الان دیگه نیستن ایشون ناظر اون بخش ...؟

peaceful1
20-11-2011, 01:06
آخه اینا هیچ جا نوشته نشده / میپرسم هم جوری جواب میدن انگار مساله سریه!

+
پرسیدن هم که عیب نیست ندانستن عیب است [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز ناظر بودن ترفیع درجه نیست اینجا که ارتش و ... نیست که سرگرد بعد چند سال بشه سردار و...(شرمنده درجه بندها رو درست بلد نیستم)
اگه انقدر مهم بود کلی مدیر و ناظر با تغییر شرایط زندگی و مسائل خصوصی علام عدم همکاری به عنوان ناظر و مدیر نمیکردند.
بیشتر بحث همیاری و کمک به صاحب های اصلی سایت و مدریت هر بخش توسط افرادی که با اون موضوع بیشتر آشنا هستند و سر رشته دارند.
در ضمن کابر اگه یه حداقلی فعالیت مفید نداشته باشه مشخص نمیشه که قابلیت کمک به کاربرهای بخشی که بیشترفعالیت میکنه رو داره یا نه.
نمیشه که کسی که به صورت متمرکز تو بخشی فعالیت نداشته رو ناظر کرد اخه موضوعیت نداره که!
شاید یه دلیل جذابیت موضوع رنگ وارنگ شدن اسمها هست.
شاید اگه عموم فروم های ایرانی انقدر به تقسیم بندی و درجه دادن به کاربرها و ستاره دادن و رنگی کردن اسمها نمیپرداختند انقدر جذابیت ایجاد نمیکرد.
من هم خیلی از این کارها خوشم نمیاد که خوشبختانه اینجا این نوع کارها که کاربراها رو از نظر ظاهری متمایز میکنه حداقل ممکن هست.
خلاصه مطلب باید تو یه سری از بخش های فروم فعالیت بیشتری بکنی به کاربرها کمک کنی مطالب آموزنده به اشتراک بزاری نرم و مهربون و با صبر و تحمل رفتار کنی تا.....
ولی من خودم فعالیت به نیت رنگی شدن اسم کاربری تو یه فروم رو خیلی منطقی نمیبینم هر چند با شناختی که از شما دارم میدونم که همچین منظوری نداشتید.

Kurosh
20-11-2011, 01:15
قبلا انجمن ادبیات یه ناظر دیگه داشت...الان دیگه نیستن ایشون ناظر اون بخش ...؟
خیر، ایشون الان فقط ناظر انجمن هنر هستن :20:

Iᄃ乇 乃Ծリ
20-11-2011, 17:37
سلام برای تغییر ای دی خود در همین سایت باید چه اقدامی کنیم >>؟
ممنون
1- اگه منظورتون یوزر کاربریتونه که از طریق تاپیک "ثبت احوال"

اطلاعیه رو بخونید متوجه میشید باید چیکار کنید:46:
2- اگه منظورتون آی دی هست که تو قسمت "مشخصات ارتباط" پروفایلتون نشون داده میشه از قسمت زیر میتونید عوضش کنید:
تنظیمات(بالا سمت راست ) => از منوی سمت راست " ویرایش جزئیات شما" => پیغام دادن سریع
3- و در آخر اگه میخواید ایمیل اصلی تون ( همون ایمیلی که موقع ثبت نام وارد کردید) عوض کنید از قسمت
تنظیمات =>ویرایش جزئیات شما =>Edit Email & Password
عوض کنید
در ضمن اگه ایمیل آخری (قسمت 3 ) عوض کنید دوباره یه کد فعال سازی واستون فرستاده میشه(به ایمیل جدید) و باید دوباره یوزرتونو فعال کنید:11:

Ghaioom
20-11-2011, 19:03
نمیدونم چرا این قسمت رو خراب کردین خیلی لازم میشه!

Kurosh
20-11-2011, 19:37
نمیدونم چرا این قسمت رو خراب کردین خیلی لازم میشه!

چه کاربردی داشت ؟!‌

اگه واسه تغییر نام کاربری می‌خواید اسامی ثبت شده رو چک کنید، یه روش دیگه تو این پست توضیح دادم، سریع‌تر هم جواب میده !

Ghaioom
21-11-2011, 11:44
چه کاربردی داشت ؟!‌

اگه واسه تغییر نام کاربری می‌خواید اسامی ثبت شده رو چک کنید، یه روش دیگه تو این پست توضیح دادم، سریع‌تر هم جواب میده !

تو اونجا میشد نام کاربری یکی رو جستجو کرد آی دی هم میشد واسه من که لازمه :31:

Iᄃ乇 乃Ծリ
21-11-2011, 12:36
تو اونجا میشد نام کاربری یکی رو جستجو کرد آی دی هم میشد واسه من که لازمه :31:
دوست عزیز میتونید از قسمت تماس ها و دوستان یوزر مورد نظر پیدا کنید بعد هم آی دیش تو پروفایلش هست دیگه در آخر یه سلام و احوالپرسی هم میتونید عرض کنید : دی
ولی مطمئن باشید اگه این امکان کاربردی بود به هیچ وجه ادمینها غیر فعالش نمیکردن از قسمت تماس ها و دوستان خیلی راحت میتونید یوزر مورد نظر پیدا کنید:10:

V E S T A
21-11-2011, 21:50
سلام

چرا من نمیتونم پستهای گذشته خودم رو ویرایش کنم این امکان حذف شده ؟:41:

joe_satriani
21-11-2011, 22:09
سلام

چرا من نمیتونم پستهای گذشته خودم رو ویرایش کنم این امکان حذف شده ؟:41:

با سلام
معمولا بعد از گذشت چندین روز این امکان برای کاربران حذف میشه. دلیلش هم مدیریتی هست.

موفق باشید.

Ghaioom
22-11-2011, 06:17
دوست عزیز میتونید از قسمت تماس ها و دوستان یوزر مورد نظر پیدا کنید بعد هم آی دیش تو پروفایلش هست دیگه در آخر یه سلام و احوالپرسی هم میتونید عرض کنید : دی
ولی مطمئن باشید اگه این امکان کاربردی بود به هیچ وجه ادمینها غیر فعالش نمیکردن از قسمت تماس ها و دوستان خیلی راحت میتونید یوزر مورد نظر پیدا کنید:10:
دوست من مثل اینکه ما آخر فروم بازیما کارما از اینکارا گذشته به ما یاد میدی ;):blink:
ولی کلا اونجا لازم میشد. خیلی امکانات داشت شاید شماها استفاده نمیکردین!

MoH_@_MaD
22-11-2011, 17:00
سلام
دوستان من تعداد پست هام 800 و خورده ای بود و هنوز به 900 نرسیده بود
امروز یه پست دادم و دیدم تعداد پست هام شده 1034 تا !!!!!!!!!!!!
یعنی یه چیزی حدود 150 تا اضافه شده :18:
چجوریه قضیه ش ؟؟؟؟؟

Mehran-King
22-11-2011, 17:06
سلام
دوستان من تعداد پست هام 800 و خورده ای بود و هنوز به 900 نرسیده بود
امروز یه پست دادم و دیدم تعداد پست هام شده 1034 تا !!!!!!!!!!!!
یعنی یه چیزی حدود 150 تا اضافه شده :18:
چجوریه قضیه ش ؟؟؟؟؟

احتمالا جایی پست دادین که قبلا شمارش پست ها اونجا خاموش بوده و الان روشن شده و یدفعه تعداد پست هاتون رفته بالا:11:

asdf4040
24-11-2011, 18:13
من چه جوری باید پست بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

SuperSt@r
24-11-2011, 19:48
من چه جوری باید پست بزارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

یعنی چی چه جوری پست بذاری همینطور که الان پست گذاشتی دیگه البته شما چون عضو جدیدی پستات ابتدا باید تایید بشه بعد تو تاپیک ها قرار بگیره شما پستتون رو بدید درسته همون لحظه این پست رو نمیبینید ولی بعد از مدت زمان کوتاهی به هر حال پست شما وارد میشه
وقتی پستاتون زیاد شد فک میکنم15 یا 20 یا همین حدود شد دیگه این محدودیت برداشته میشه و شما درجا همون لحظه پستتون رو میتونید ببینید

Nocturne
24-11-2011, 22:10
همه پیامهای پروفایلم تاییده ولی هنوز اون بالا-چپ عدد مینویسه. چرا؟

Kurosh
24-11-2011, 22:12
خب روی فلش کنار اون عدد کلیک کنید ببینید عدد مورد نظر جلوی کدوم قسمته ؟!

شاید دعوت‌نامه برای عضویت در گروه باشه، شاید درخواست دوستی باشه ...

Nocturne
24-11-2011, 23:44
نه. نوشته یادداشت های کاربران در پروفایل شما
ولی با این که همه رو خوندم و تاییدم کردم بازم این هر دفعه یه عددی داره

Ezel
25-11-2011, 10:14

ولی با این که همه رو خوندم و تاییدم کردم بازم این هر دفعه یه عددی داره

سلام /

اخیرا خودتون در پروفایلتون مطلبی ننوشتید ؟؟؟

asdf4040
25-11-2011, 10:37
یعنی چی چه جوری پست بذاری همینطور که الان پست گذاشتی دیگه البته شما چون عضو جدیدی پستات ابتدا باید تایید بشه بعد تو تاپیک ها قرار بگیره شما پستتون رو بدید درسته همون لحظه این پست رو نمیبینید ولی بعد از مدت زمان کوتاهی به هر حال پست شما وارد میشه
وقتی پستاتون زیاد شد فک میکنم15 یا 20 یا همین حدود شد دیگه این محدودیت برداشته میشه و شما درجا همون لحظه پستتون رو میتونید ببینید

ممنون از لطفتون:11:

SuperSt@r
25-11-2011, 11:13
سلام دوستان
امروز صبح هرچی سعی میکردم وارد فروم P30 بشم نتونستم میدونید دلیلش چی بود مال شما هم اینجوری بود؟
وارد خود P30 میشد ولی وارد فروم نمیشد چندین بار امتحان کردم نشد نمیدونم مال همه اینجوری بود یا نه؟

joe_satriani
25-11-2011, 12:31
سلام دوستان
امروز صبح هرچی سعی میکردم وارد فروم P30 بشم نتونستم میدونید دلیلش چی بود مال شما هم اینجوری بود؟
وارد خود P30 میشد ولی وارد فروم نمیشد چندین بار امتحان کردم نشد نمیدونم مال همه اینجوری بود یا نه؟

با سلام
این که گاهی واسه فروم مشکلی پیش بیاد و سرعت بخوابه طبیعی هست.
چون معمولا روزها و ساعت های کم کاربر ( بیشتر نیمه شب ها ) از سایت و انجمن ها پشتبیان تهیه میشه و واسه همین دلیله بسیاری از سرعت کمی ها و .... میشه.

موفق باشید.

F l o w e r
25-11-2011, 12:51
ولی با این که همه رو خوندم و تاییدم کردم بازم این هر دفعه یه عددی داره سلام . برای منم قبلا این مورد پیش اومده

یه بار دیگه به صفحه هایی که نوشته پی ام تایید نشده وجود داره برین ، درست میشه

asdf4040
25-11-2011, 14:10
چرا من فقط تو این تاپیک می تونم پست بزارم

تاپیک های دیگه هر چی پست میزارم تایید نمیشه

گناه نکردیم که تاز عضو شدیم اگه پست نزاریم چکار کنیم؟

SuperSt@r
25-11-2011, 15:20
با سلام
این که گاهی واسه فروم مشکلی پیش بیاد و سرعت بخوابه طبیعی هست.
چون معمولا روزها و ساعت های کم کاربر ( بیشتر نیمه شب ها ) از سایت و انجمن ها پشتبیان تهیه میشه و واسه همین دلیله بسیاری از سرعت کمی ها و .... میشه.

موفق باشید.

سلام
اصلا ارور میداد وقتی ادرس رو وارد میکردم در ضمن ساعت 9 صبح امروز بود حالا شایدم به این دلیلی باشه که شما گفتید ولی ساعت9 بودا

part gah
25-11-2011, 15:42
صبح جمعه معمولا زمان BackUp گیری از انجمنه و موقع ورو با ارور روبه رو میشین.

SuperSt@r
25-11-2011, 15:51

ممنون
جدا اینو دیگه نمیدونستم

ŞHÍЯÍŃ
25-11-2011, 15:52

معمولا به خاطر بک آپ گیری از شب حدود ساعت 12یا 1نصف شب تا صبح اش کلا به خاطر بک آپ بسته میشه انجمن ارور 504 میده:20:

Mahast Arya
25-11-2011, 16:41
سلام..من ميخوام نام كاربري مو عوض كنم...ولي اصلا نميدونم چطور؟؟!!
لطفا كمك...

Hadi King
25-11-2011, 16:51
سلام..من ميخوام نام كاربري مو عوض كنم...ولي اصلا نميدونم چطور؟؟!!
لطفا كمك...
:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت احوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mahast Arya
25-11-2011, 17:05
:46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت احوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون..دوستم....:40::11:

asdf4040
26-11-2011, 09:19
ممنون
جدا اینو دیگه نمیدونستم

سلام
من چطوری میتونم مثل شما کد بزارم؟؟؟

asdf4040
26-11-2011, 11:21
سلام من چطوری میتونم کد بزارم ؟

x.gamer
26-11-2011, 12:45
دادش دستت درد نکنه خیلی به دردم خورد

Sayam
26-11-2011, 23:30
سلام من چطوری میتونم کد بزارم ؟

باید بین ]CODE][/CODE] بزارید (از آیکون زیر استفاده کنید)

»» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن در مروگرهای اپرا و فایرفاکس (همین دوتا رو میدونم ، در مورد بقیه مرورگرها امتحان نکردم ...)
وقتی آدرس سایتی رو وارد کنید البته در صورتی که با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع بشه ، به صورت اتوماتیک داخل کد قرار میگیره ...

موفق باشید ... :40:

asdf4040
27-11-2011, 08:54
ممنون دوست عزیز که راهنمایم کردی

پیروز باشید

SNOW PATROL
27-11-2011, 10:35
دوستان یه سوال چرا من تو تالار ورزش یه پست ارسال میکنم پاینش مینوسه موضوع ارسالی شما بعد از تایید مدیریت نمایش خواهد شد؟؟؟؟؟
یعنی من بعد از نزدیک به 4 سال که از عضویتم گذشته و 900 پست هنوز به تایید مدیریت نیاز دارم جالبه !!!:18:

Babak
27-11-2011, 11:50
دوستان یه سوال چرا من تو تالار ورزش یه پست ارسال میکنم پاینش مینوسه موضوع ارسالی شما بعد از تایید مدیریت نمایش خواهد شد؟؟؟؟؟
یعنی من بعد از نزدیک به 4 سال که از عضویتم گذشته و 900 پست هنوز به تایید مدیریت نیاز دارم جالبه !!!:18:

همه اعضا حتی کسانی که 1000 ساله عضون و 1 میلیارد پست هم دارن, پستشون باید تایید بشه برای نمایش در انجمن ورزش.

Ghaioom
27-11-2011, 16:34
همه اعضا حتی کسانی که 1000 ساله عضون و 1 میلیارد پست هم دارن, پستشون باید تایید بشه برای نمایش در انجمن ورزش.
جالب بود :27::31: 1 میلیارد پست وای یا واوو D:

mojtaba tahmoures
27-11-2011, 21:26
بسیار عالی بود

A M ! N
29-11-2011, 22:04
با سلام
بچه ها یک سوال دارم

سایت فقط برای من اینطوریه یا شما هم مشکل دارین ، بعضی موقع ها اصلا وارد صفحه ی اصلی نمیشه و بعد از یک ساعت درست میشه !

joe_satriani
29-11-2011, 22:12
با سلام
بچه ها یک سوال دارم

سایت فقط برای من اینطوریه یا شما هم مشکل دارین ، بعضی موقع ها اصلا وارد صفحه ی اصلی نمیشه و بعد از یک ساعت درست میشه !

با سلام
برای من هم مشکل داره.
گویا مشکل کلی باشه. و زیاد جدی هم نباشه.

موفق باشید.

A M ! N
02-12-2011, 21:40
سلام
سوالی دیگر:
اینکه این علامت ستاره * چیه یک یک ماهی چسبیده به اسممون؟!
علامت + چیه ؟!
اصلا جریان چی هست دوستان؟
بدها هستیم ؟!

Kurosh
02-12-2011, 21:50
سلام
سوالی دیگر:
اینکه این علامت ستاره * چیه یک یک ماهی چسبیده به اسممون؟!
علامت + چیه ؟!
اصلا جریان چی هست دوستان؟
بدها هستیم ؟!
سلام ...

شما حالت مخفی رو انتخاب کردید، در نتیجه پشت اسم خودتون علامت * رو می‌بینید ...
برای تغییرش، به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید و تیک انتخاب حالت مخفی رو بردارید ...

علامت + هم کنار اسامی دوستانتون میاد ... (کسانی که در Friend List تون قرار دارن)

omid-p30
03-12-2011, 15:29
دوستان چرا سافت گذر فیلطر شده در انجمن ؟

Nocturne
05-12-2011, 08:06
همه پیامهامو تایید میکنم ولی باز یه عددی اون بالا میمونه. چرا؟

peaceful1
05-12-2011, 09:28
احتمالا یک سری پیام قدیمی رو لابلای صفحه های قبلی فراموش کردی که تایید کنی.

sourena
05-12-2011, 10:28
احتمالا یک سری پیام قدیمی رو لابلای صفحه های قبلی فراموش کردی که تایید کنی.

نـــه! این یه باگ هست تو VB !

من یه مدت تمام پیغامهارو تائید میکردم .... یادمه دو تا پیغام همیــــشه همراه من بود! هنوزم هست!

Miss Artemis
05-12-2011, 13:30

اینو میشه از شرش راحت شد .

مشاهده گفتگو رو با این کاربر ها بزن و این پیغام رو پیدا کن یه بار صفحه رو ریفرش کنی دیگه درست میشه

sourena
05-12-2011, 18:28

مشاهده گفتگو رو با این کاربر ها بزن و این پیغام رو پیدا کن یه بار صفحه رو ریفرش کنی دیگه درست میشه

این پیغامهارو من پاک کردم کلا!!!! :20: باز هم درست نشد :دی

Nocturne
06-12-2011, 02:51

مرسی
:11:

H a m e e d
07-12-2011, 00:08
سلام
این بخش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددیگه برای همیشه خراب شد؟

یه سوال دیگه، وقتی تو نظر سنجی عمومی تاپیکها شرکت میکنیم، راهی وجود نداره که بعد از شرکت کردن خودمون در نظرسنجی، باز هم بتونیم آرای کاربرا رو با نام کاربریشون ببینیم؟

Kurosh
07-12-2011, 00:32
سلام
این بخش:

یه سوال دیگه، وقتی تو نظر سنجی عمومی تاپیکها شرکت میکنیم، راهی وجود نداره که بعد از شرکت کردن خودمون در نظرسنجی، باز هم بتونیم آرای کاربرا رو با نام کاربریشون ببینیم؟
سلام حمید جان ...

خراب که نشده اون بخش، ظاهراً غیرفعال شده (به هر دلیلی)
فکر نکنم دیگه برگرده ...

تو نظرسنجی عمومی چه شرکت کرده باشیم چه نکرده باشیم، با کلیک روی تعداد آرای هر گزینه می‌تونیم شرکت‌کنندگان رو ببینیم ...

مثلاً تو این تاپیک :

خودت که رأی دادی، آرای انتخابیت ایتالیک شدن و نتایج آرا رو دیدی دیگه، درسته ؟!
حالا با کلیک روی همون عدد اول (13) می‌تونی نتایج رو به همراه نام رأی‌دهنده‌ها ببینی ..

anon85
07-12-2011, 00:41
سلام
این بخش:

سلام،

سوال دومتون: رو اون عددی (تعداد آرا) که جلوی گزینه های نظرسنجیه کلیک کنین؛ (فرقی نمی کنه چه گزینه ای باشه...)

ویرایش: دوستمون زودتر جواب دادن...

vampire girl
07-12-2011, 11:57
سلام بچه ها...
یه سوال...من افرادی رو که میان برام درخواست دوستی میذارن رو اد میکنم ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم!!!!!یعنی اولا افرادین که تو تاپیکایی که تاحالا سرزدم اصلا ندیدمشون رو اسمشون هم که کلیک ممکنم میگه اجازه ورود ندارم!
اصلا تو فروم اد کردن همدیگه دقیقا به چه دردی میخوره؟؟؟؟:blink:

A M ! N
09-12-2011, 00:08
سلام
آقایون این چنروزه سرعت شما هم پایینه ؟ پی سی ورد کامل لود نمیشه و منوهای کشویی ناکامل میمونن و طبیعتا باز نمیشن!

vampire girl
09-12-2011, 09:31
بچه ها میشه اگه ممکنه ج منو بدین؟ این مشکله داره تبدیل به معضل میشه واسه من!!!
یه سوال دیگم بهش اضافه میکنم: کسایی که ادشون میکنم میفهمن که ادشون کردم؟
منتظرم....:41:

Hadi King
09-12-2011, 09:31
سلام بچه ها...
یه سوال...من افرادی رو که میان برام درخواست دوستی میذارن رو اد میکنم ولی نمیدونم بعدش باید چیکار کنم!!!!!یعنی اولا افرادین که تو تاپیکایی که تاحالا سرزدم اصلا ندیدمشون رو اسمشون هم که کلیک ممکنم میگه اجازه ورود ندارم!
اصلا تو فروم اد کردن همدیگه دقیقا به چه دردی میخوره؟؟؟؟:blink:
سلام دوسـت عزیز محدودیت های یک کاربر جدید همینه که نمیتونه به پروفایل ها و ... دسترسی داشته باشــه .. !
الان فـکر نکنم مشکلی داشته باشی و محدودیت های عضو جدید براتون برداشته شـده .

سلام
آقایون این چنروزه سرعت شما هم پایینه ؟ پی سی ورد کامل لود نمیشه و منوهای کشویی ناکامل میمونن و طبیعتا باز نمیشن!
سلام , برای منــم دیشبی همینجـوری بـود .. حالا درسـت شده .:46:

part gah
09-12-2011, 09:50
سلام , برای منــم دیشبی همینجـوری بـود .. حالا درسـت شده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اره دقیقا مال منم همینجوری بود اما الان اوکــــــــــیه.
یه سوال داشتم فاصله بین ارسال پست های برای افراد با رتبه های مختلف فرق داره.
مثلا پستهای من فاصلشون 10 ثانیه است با فاصله پستهای هادی که ناظره زیادتر یا کمتره؟

saeedkhaledian
09-12-2011, 14:47
سلام
میخواستم این اکانتمو پاک کنم.

Babak
09-12-2011, 14:54
سلام

سلام
دکمه خروج رو بزنید و دیگه وارد انجمن نشید.
گزینه ای برای حذف نام کاربری وجود نداره.

Hadi King
09-12-2011, 15:02
سلام
سلام , اینکـارو مدیران انجـام نمیــدنــ .
گزیـنه خروج قسمت چـپ اونــ بالا رو بزنیـد و از انجمـن خارج بشید .
این راهنمایی من به شمــا ، ( تا موقعـی که آنلاین نشدید انگـار اکانت حذف شـده ) .
+
تو امضـاتون بنویسیــد : خداحافظــ

saeedkhaledian
09-12-2011, 17:35
پس بگید چجوری همه ی پستامو حذف کنم و اسممو ویرایش کنم

Miss Artemis
09-12-2011, 17:44
پس بگید چجوری همه ی پستامو حذف کنم و اسممو ویرایش کنم

امکان حذف پست ها برای کاربران فعال نیست .

اگر فعال باشه و هر کسی هر وقت خواست پست هاش رو حذف کنه نظم فروم کاملا به هم میریزه .

برای ویرایش اسم میتونید از ثبت احوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید

Ghaioom
09-12-2011, 21:43
مثل اینکه ساعت فروم 24 ساعته نیست ؟! 12؟

A M ! N
10-12-2011, 00:51
سلام
داخل پروفایل یک پیغام رو که پاک میکنی راهی نیست که ننویسه " این پیغام توسط .. پاک شده است" ؟
این که خودش از پیام آدمو بیشتر آزار میده

Take Care:40:

sourena
10-12-2011, 01:11
راهی نیــست!

Nocturne
10-12-2011, 10:40
مشکل من با پیام های پروفایل انگار تموم نمیشه

یه نفر پیام داده بود گفته بود پیامم رو پاک کن منم بدون تایید پاکش کردم
حالا یه 1 همینطور اون بالا سمت چپ مونده به عنوان یادداشتهای تایید نشده
خب وقتی پیام رو پاک کردم دیگه تایید چه معنی داره

A M ! N
10-12-2011, 23:22
سلام
قفل تاپیک ادبیات کی باز میشه آقا بابک ؟
خیلی وقته که قفل خورده ، برای من یکی خیلی سخته که نمیتونم اونجا از اطلاعات استفاده کنم یا سوالی بکنم!

با تشکر

Babak
10-12-2011, 23:39
سلام
قفل تاپیک ادبیات کی باز میشه آقا بابک ؟
خیلی وقته که قفل خورده ، برای من یکی خیلی سخته که نمیتونم اونجا از اطلاعات استفاده کنم یا سوالی بکنم!

با تشکر

سلام
هیچ وقت.
انجمن جدید ادبیات باز میشه.
البته کلا در این مورد مدیر انجمن ادبیات جناب محمد پاسخ گو هستند . نه من.

A M ! N
10-12-2011, 23:59
مرسی ممنون الان از خود آقا محمد هم پرسیدم منتظر جوابم
و ببخشین یک سوال دیگه هم دارم
چطور باید آواتار متحرک گزاشت که کار هم بکنه ؟

Hadi King
11-12-2011, 00:13
چطور باید آواتار متحرک گزاشت که کار هم بکنه ؟
سلام , کاربرای عـادی نمیتوننـــ آواتار های متحـرک قـرار بـدنــ . :20:
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

vahid javani
11-12-2011, 12:36
سلام
ار کجا میتونیم درخواست حذف پست یا تاپیک بدیم؟ تا مدیران حذف کنند؟

sourena
11-12-2011, 13:12
سلام
ار کجا میتونیم درخواست حذف پست یا تاپیک بدیم؟ تا مدیران حذف کنند؟

این دکمه رو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا اینکه به مدیر بخش پیغام بزن .... :20:

Ghaioom
11-12-2011, 14:11
این دکمه رو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا اینکه به مدیر بخش پیغام بزن .... :20:
از شما بعیده بگی اون دکمه رو بزن ! :31:
اون دکمه که واسه یه چیز دیگس حالا خوبه جواب رو هم تو خط بعدی گفتین ! :31:
من از پ.خ استفاده می کنم و اینطوری پاک میکنن.

K1lou
11-12-2011, 14:18
با سلام
از چه طریقی می تونم در پست هام از محتوای مخفی استفاده کنم
با تشکر

A M ! N
11-12-2011, 14:38
با سلام
از چه طریقی می تونم در پست هام از محتوای مخفی استفاده کنم
با تشکر
سلام حالت پیشرفته رو انتخاب کنین و متن رو انتخاب کرده و روی دکمه ی SP کلیک کرده براش یک موضوع میزارین و تموم

Take Care

sourena
12-12-2011, 01:01
از شما بعیده بگی اون دکمه رو بزن ! :31:
اون دکمه که واسه یه چیز دیگس حالا خوبه جواب رو هم تو خط بعدی گفتین ! :31:
من از پ.خ استفاده می کنم و اینطوری پاک میکنن.

رو پست خودت هم بزنی گزارش رد میــشه! حتما که نباید پست خلاف قوانین باشه!

Erfan.B
12-12-2011, 23:59
سلام دوستان.
گاهی دیده بودم زیر بعضی از امضا ها تعداد زیادی پیام برای منوی اطلاع رسانی هست ولی فکر می کردم ادیت شده هست ، حالا امشب اومدم تو پروفایل خودم این صحنه رو دیدم کوپ کردم یه نمه :31:
قبلاً بیش تر از 200 تا پیام تأیید نشده هم داشتم این شکلی نشده بود ، برای من این بی سابقه بوده ، این باگه؟!
اینم عکسش :

ddavood
13-12-2011, 09:03
سلام ، من تازه واردم و نمی دونم چطور در بحث ها شرکت کنم و چطور تاپیک ایجاد کنم ؟

Sayam
13-12-2011, 11:34
سلام دوستان.
گاهی دیده بودم زیر بعضی از امضا ها تعداد زیادی پیام برای منوی اطلاع رسانی هست ولی فکر می کردم ادیت شده هست ، حالا امشب اومدم تو پروفایل خودم این صحنه رو دیدم کوپ کردم یه نمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلاً بیش تر از 200 تا پیام تأیید نشده هم داشتم این شکلی نشده بود ، برای من این بی سابقه بوده ، این باگه؟!

سلام ...
آره این یه باگه :)
برای من هم قبلا این اتفاق افتاده بود

در ضمن معمولا موقعی این اتفاق میفته که یک تغییری تو پروفایلت انجام شده باشه (مثلا بعضی از کامنت ها توسط ادمین یا مدیر و ... پاک شده باشه ! )

Erfan.B
13-12-2011, 13:24
سلام ...
آره این یه باگه :)
برای من هم قبلا این اتفاق افتاده بود

در ضمن معمولا موقعی این اتفاق میفته که یک تغییری تو پروفایلت انجام شده باشه (مثلا بعضی از کامنت ها توسط ادمین یا مدیر و ... پاک شده باشه ! )
مرسی سعید جان از توضیحت.
احساس کردم چند تا کامنت کم شده پس نگو یه دستی تو کار بوده :31:
بازم ممنون.

essi4300
14-12-2011, 13:45
من یک سوال از قوه قضائیه انجمن داشتم.

وقتی مدت اعتبار یک اخطار expire میشه، چرا باز هم اخطار در پروفایل نشون داده میشه؟

آیا راهی برای حذفش هست یا نه، اگر نه چرا؟

با تشکر.

sourena
14-12-2011, 14:41
اونی که نمایش داده میشه رو فقط خودتون میتونین ببینید! نه دیگران.

پاک هم نمیشه ....

essi4300
14-12-2011, 17:22
اونی که نمایش داده میشه رو فقط خودتون میتونین ببینید! نه دیگران.

پاک هم نمیشه ....

من فکر کردم اگه در تاپیکی درخواست پاک کردنش را بدیم، اینکارو میکنند. :13:

Hadi King
14-12-2011, 17:28
من فکر کردم اگه در تاپیکی درخواست پاک کردنش را بدیم، اینکارو میکنند. :13:
سلام , نه دوست عزیز اینکـارو نمیکننـــ .

Ahmad
14-12-2011, 18:13
انجمن چند روزیه کامل لود نمیشه.
نمیدونم دلیلش چیه ولی شاید به خاطر کادر امتیاز دهی باشه که برای من کامل لود نمیشه (عددش مشخص نمیشه)
چون این صفحه گوگل گویا فیل تر شده و به خاطر همینه که صفحه کامل لود نمیشه.
و در این حالت نمیشه از بعضی امکانات ادیتور و ... استفاده کرد.
درسته؟