مشاهده نسخه کامل
: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
[
18]
19
20
21
22
23
24
ALIREZAGOLMAKANI
14-12-2011, 20:57
سلام به همگی من مشگلم با پلاگین عنوان فتو فریم پرفرشنال جهت ریجستری مشکل دارم و 18 عدد سریال میخواهد کسی هست مرا یاری کند
انجمن چند روزیه کامل لود نمیشه.
نمیدونم دلیلش چیه ولی شاید به خاطر کادر امتیاز دهی باشه که برای من کامل لود نمیشه (عددش مشخص نمیشه)
چون این صفحه گوگل گویا فیل تر شده و به خاطر همینه که صفحه کامل لود نمیشه.
و در این حالت نمیشه از بعضی امکانات ادیتور و ... استفاده کرد.
درسته؟
منم چند روزیه همین مشکلُ دارم... (لود نشدن کامل صفحات انجمن...)
sajad-tnt
14-12-2011, 23:08
سلام.
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو داشتم ولی تونستم حلش کنم :) !.
اگه از FireFox استفاده میکنید به این آدرس زیر مراجعه کنید و Add-on مورد نظر رو دانلود کنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدFF رو ببندید و دوباره باز کنید ، حالا از منو قسمت Add-ons رو انتخاب کنید و کنار BlockSite 0.7.1.1 گذینه Options رو بزنید.
فایل txt زیر رو دانلود کنید ... از پتجره باز شده گذینه Import رو بزنید و محل فایل txt رو بهش بدهید و اگه پیغام داد Appned رو بزنید.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدپنجره رو Ok کنید و دوباره FireFox رو ریستارت کنید.
مـوفق باشـ:40:ـید.
Hadi King
15-12-2011, 09:08
سلام دوستـان , برا منم انجمنـــ کاملــ لـود نمیشــد و نمیتونستــم از تمام قسمت هـا استفاده کنــم .. !
ولی با اینــ راه حـل سجـاد جـانــ همه چی برام درسـت شـد .. ( دستشــ درد نکنــه ) .
ولی یه مشکـل کوچیک داره که با رفتنــ تو هر تایپـکی پیغام زیـر اون بالا ظاهـر میشه که رو اعصـابـه . :31:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه حلــی برا این نیســـت .. ؟
موفق باشید!:40:
sajad-tnt
15-12-2011, 09:25
سلام.
خواهش میکنم دوست عزیزم:11:.
آخ آخ ... شرمنده هادی جان ،یادم رفته بود اون قسمت رو توضیح بدم :31:!.
برای رفع این پیغام و ظاهر نشدن اون به قسمت منو و Add-ons مراجعه کنید.
حالا کنار BlockSite 0.7.1.1 گذینه Options رو بزنید.
در پنجره باز شده ، قسمت بالا تیک گذینه Enable Warning Messeges رو بردارید [مثل تصویر زیر].
سپس Ok رو بزنید.
مـوفق باشـ:40:ـید.
Hadi King
15-12-2011, 09:35
مرسی سجــاد جــانـــ , دستت درد نکنــــه . :11:
بــرا منـــ ردیفـــ شـــد دوستـــان , با خیالــ راحـت از تمام امکانات انجمن که بـرام لـُود نمیشـد دارم استفاده میکنــم . :31:
ممنون سجاد:11:
برای من هم درست شد.
علت همون قسمت گوگل بود دیگه؟
یعنی الان همون عددها بلاک شده.
omid-p30
15-12-2011, 21:50
این لیست کاربران برای من نمیاد، برا بقیه هم همینطوره ؟
همین در لینک های قسمت بالای صفحه انجمن، در بخش Community
Hadi King
15-12-2011, 21:58
سلام امیـد جـانــ , برای همه کاربرا غیره فعـال شده .. ! :20:
این امکان از انجمن حذف شده :46:
من از مدیریت سوالیدم گفت بعدا درست میکنیم ! حالا موندیم کی !
سلام من تازه عضو شدم1 هفته میشه حالا گیر کردم نمیدونم چجوری تایپیک و کجا ارسال کنم لطفا زود جوابمو بدین.
مرسی
در چه رابطه ای میخوای پست بدی؟ موضوع تاپیکت چیه؟
milad miril
17-12-2011, 13:09
سلام
چجوري ال تي پلاس 2 رو تو ايكس باكس 360 اليتم نصب كنم؟
مهدی جان دستت درد نکنه من از فروم باری چیزی سرم نمیشه حتما میخونم
ولی در مورد آی پد چند تا سوال دارم
سلام دو تا سوال
1- چطور محتوای مخفی درست کنیم
2- چطور عکس ها را به صورت بند انگشتی و کوچک قرار بدهیم
ata.royalfalcon
19-12-2011, 16:07
سلام
چجوري ال تي پلاس 2 رو تو ايكس باكس 360 اليتم نصب كنم؟
سلام
سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 04:07 PM ---------- Previous post was at 04:03 PM ----------
سلام دو تا سوال
1- چطور محتوای مخفی درست کنیم
2- چطور عکس ها را به صورت بند انگشتی و کوچک قرار بدهیم
سلام
براي ايجاد محتواي مخفي دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد .
براي مورد دوم يعني ضميمه كردن (attach) تصاوير فقط ناظرين يا مديران و يا كاربراي حرفه اي ميتونن چنين كاري انجام دهند .
Miss Artemis
23-12-2011, 16:17
سلام
ادمین میتونن مدیریت یه گروه اجتماعی رو به یه نفر دیگه انتقال بدن ؟
( یه گروهی هست که من خیلی وقت پیش توش عضو بودم و اشتراک زده بودمش . حالا مدیر گروهش نمیاد سایت . برای همین نمیتونم اشتراکش رو بردارم. )
اگر مدیرش بن شده باشه اینکارو میکنن !
Miss Artemis
23-12-2011, 16:22
بن نشده ولی خیلی وقته خداحافظی کرده و دیگه آن نمیشه .
شما با سوپر مدیر یا با ادمین ها صحبت کن.
اگر شما رو عضو کنن توی اون گروه ... شما میتونی اشتراکت رو برداری و دوباره از گروه بزنی بیــرون :46:
Miss Artemis
23-12-2011, 16:41
مرسی ممنون :20:
Mehran-King
23-12-2011, 17:50
سلام چرا روی تقویم سایت کلیک میکنم میگه دسترسی ممنوعه؟خرابه؟
کد:
General Mehran, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
سلام چرا روی تقویم سایت کلیک میکنم میگه دسترسی ممنوعه؟خرابه؟
کد:
General Mehran, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
متاسفانه قسمت تقویم سایت هم مدتیه که محدود شده :20:
Hadi King
23-12-2011, 18:49
متاسفانه قسمت تقویم سایت هم مدتیه که محدود شده :20:
بـرا من محـدود نشـده .. !
درســـته .
بـرا من محـدود نشـده .. !
درســـته .
هادی واقعا میخواستی برای تو هم محدود شده باشه ؟!
Take Care:40:
Hadi King
23-12-2011, 19:00
هادی واقعا میخواستی برای تو هم محدود شده باشه ؟!
:31:
مگــه خـون من از بقیـه کاربرا رنگیـن تـره .. :31:
برای ناظـر هـا فکر کنم محـدود نباشـه , ولـی روی 2006 هستشـــ .
یکی از نـاظـر ها تسـت کنـه ببینــه درسـتهِ یا شایـدم خونـ من رنگیـن تـره .:31:
آقا هادی ... من نمیخواستم بگم! شما گفتی منم میگم :دی
برای منم رو 2006 و قبلش هست :دی
به قول رفیقمون:
Take Care[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hadi King
23-12-2011, 19:23
آقا هادی ... من نمیخواستم بگم! شما گفتی منم میگم :دی
برای منم رو 2006 و قبلش هست :دی
به قول رفیقمون:
Take Care[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:18:
اینکـه چیزی نیسـت از کاربرا مخفـی بمونـــه .. !
متاسفانه قسمت تقویم سایت هم مدتیه که محدود شده [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثـل آدمین هــا پسـت زدی , خـب چه مدت دیگه باید صبـر کنیم تا برای کاربران عادی فعـال و برای مـا تنظیـم بشــه . :39:
___
خب برا کاربرای عادی غیره فعـالِ برا کاربرای رتبـه بالا غیره فعـالِ نیسـت , ولـی خرابــه .. :31:
کاربرا همه بدوننـــ که خراب بـودن فـرقی با غیره فعـال بود نداره .:31:
خب برا کاربرای عادی غیره فعـالِ برا کاربرای رتبـه بالا غیره فعـالِ نیسـت , ولـی خرابــه .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرا همه بدوننـــ که خراب بـودن فـرقی با غیره فعـال بود نداره .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گرفتم !
خون شما یکم Contrast ش بیشتره :31:
اینکـه چیزی نیسـت از کاربرا مخفـی بمونـــه .. !
من نخواستم بگم ... که این اندک آبرو از بین نره :27:
مثـل آدمین هــا پسـت زدی , خـب چه مدت دیگه باید صبـر کنیم تا برای کاربران عادی فعـال و برای مـا تنظیـم بشــه . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارهای فــنی داره انجام میشه ... سرمون خیــلی شلوغه...سرور یه ایراداتی داره که در حال رفعشون هستیم ... صبور باشید :21:
خب برا کاربرای عادی غیره فعـالِ برا کاربرای رتبـه بالا غیره فعـالِ نیسـت , ولـی خرابــه .. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاربرا همه بدوننـــ که خراب بـودن فـرقی با غیره فعـال بود نداره .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا :دی
حالا یه سوال فوق تخصصی دارم
فرض کنین من الان داخل این تاپیک هستم "آموزش تمام قسمتهای مورد نیاز" ( که البته فرض نمیخواد هستم دیگه:31: ) بعد مستقیم میزنم که برم داخل پروفایلم ، بعد خودم میبینم که زده فعالیت فعلی : "آموزش تمام قسمتهای مورد نیاز کاربرا" با این که درحال مشاهده ی پروفایل کاربر هستم!
حالا اگه یکی دیگه هم همون لحظه پروفایل منو ببینه من رو در حال چه کاری نشون میده ؟
بیست چوق برای کسی که این سوال رو جواب میده!
همون فعالیت فعلی : "آموزش تمام قسمتهای مورد نیاز کاربرا" رو نشون میده :دی
حالا یه سوال فوق تخصصی دارم
فرض کنین من الان داخل این تاپیک هستم "آموزش تمام قسمتهای مورد نیاز" ( که البته فرض نمیخواد هستم دیگه:31: ) بعد مستقیم میزنم که برم داخل پروفایلم ، بعد خودم میبینم که زده فعالیت فعلی : "آموزش تمام قسمتهای مورد نیاز کاربرا" با این که درحال مشاهده ی پروفایل کاربر هستم!
حالا اگه یکی دیگه هم همون لحظه پروفایل منو ببینه من رو در حال چه کاری نشون میده ؟
بیست چوق برای کسی که این سوال رو جواب میده!
مشخصه دیگه. در حال دیدن پروفایل کاربر
چون شما داری اون لحظه پروفایلت رو میبینی
درحالیکه شما وقتی تو این تاپیکی و میری پروفایلت رو میخوای ببینی وی بی داره کار قبلی شما رو مینویسه و هنوز وقت نکرده کار فعلیتو بنویسه. :blink:
Take Care [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که هنگیدیم ، ولی به نظرم درست میگی
Take Care ما را مسخره میکنی جوان؟:31:
پس
خیلی
Take Caaaaaaaare:40:
آقایون شرمنده بازهم مزاحم میشم ،
میگم که لینکهارو اکتیو کردن خیلی خوب شده ها ، امروز اینطوری شده
مثلا وقتی لینک میدی دیگه نیاز نیست کپی کنی ، میتونی روش کلیک کنی مستقیم و بری به سایته
درسته ؟
یعــنی برای همه اینجوری شده؟ :
فایرفاکس Firefox - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vahidgame
23-12-2011, 21:14
یعــنی برای همه اینجوری شده؟ :
فایرفاکس Firefox - پرسش و پاسخ و مباحث عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
آره
همین امروز اعلام شدش:
خوبست خوبست ... :دی
ان شاالله سایر امکانات ، نیز اضافه بشه پله پله :دی
ata.royalfalcon
23-12-2011, 21:23
خدا کنه امکان اضافه کردن آواتار gif هم برای همه فراهم بشه !!! :31:
peaceful1
23-12-2011, 21:33
محدودیت استفاده از لینک مخفی خارجی چی ؟
خدا کنه امکان اضافه کردن آواتار gif هم برای همه فراهم بشه !!! :31:
این از اون چیز هایی هست که آرزو میکنم کلا نباشه. به دید من آزار دهنده هست.
آره
همین امروز اعلام شدش:
آخ جون !
دست آقا سینا درد نکنه
چه کار مفیدی واقعا
خدا کنه امکان اضافه کردن آواتار gif هم برای همه فراهم بشه !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره اگه بشه که خوبه ،
چرا میگین خوب نیست ؟
کاش بشه ضمیمه هم گذاشت دیگه توپ توپ میشه !
Miss Artemis
23-12-2011, 23:12
نمیدونم ربطی به این عمومی شدن لینک فعال داره یا نه
ولی من این چند ساعت اخیر وقتی میخوام آدرس یه سایت رو تو پروفایل یه نفر بذارم ارور میده ...
کسی این مشکل رو نداره ؟
ولی من این چند ساعت اخیر وقتی میخوام آدرس یه سایت رو تو پروفایل یه نفر بذارم ارور میده ...
کسی این مشکل رو نداره ؟
درسته.
پیغام میده :
BB code url is not allowed
گویا باید برای پروفایل فعال بشه.
کسی این مشکل رو نداره ؟
گاهی وقتا پیش میاد ، شما آدرس رو انتخاب کن و اون کلید # رو بزن احتمالا درست میشه و این ارور رو دیگه نمیده :
BB code url is not allowed
peaceful1
23-12-2011, 23:20
آره اگه بشه که خوبه ،
چرا میگین خوب نیست ؟
کاش بشه ضمیمه هم گذاشت دیگه توپ توپ میشه !
ضمیمه خوبه مخصوصا برای قسمت نرم افزار به محتوا سازی خیلی کمک میکنه. با احتساب این که لینک های خیلی از سایت های دیگه مسدود میشه بیشتر موضوعیت پیدا میکنه.سطح و کیفیت سایت رو بالا میبره خیلی از اوقات مطالب با ارزش تو آپلود سنتر های رایگان گذاشته میشه که پس از مدتی مطالب نصفه و ناقص و بد فرم میشه ولی بعضی چیز ها هست که به کیفیت و محتوا ربطی نداره و حتی کمی آزار دهنده هست.
تصویر متحرک یک نوع اسپم هست این نظر شخصی نیست یک اصل پذیرفته شده هست و خیلی از سایت های تخصصی به زبان های مختلف سالها هست که منع کردند.
Miss Artemis
23-12-2011, 23:34
گاهی وقتا پیش میاد ، شما آدرس رو انتخاب کن و اون کلید # رو بزن احتمالا درست میشه و این ارور رو دیگه نمیده :
نه این رو هم امتحان کردم ارور میده باز
پیش میاد دیگه بعضی وقتها باید چندبار روی همون این کلید رو بزنی ، بعضی وقتام بامن میفته روی دندی لج و اصلا دیگه نمیشه !
سلام /
منظورتون اینه که نمیتونید لینک فعال در پروفایل بنویسید ؟
اگر پاسخ مثبت هست ، این امکان در پروفایلها غیرفعال هست ( حداقل برای سطح دسترسی ما ) /
peaceful1
24-12-2011, 00:32
این ارور مال بعضی مرورگرها باید باشه مثل فایرفاکس فکر کنم کروم همچین مشکلی نداره چون کد کامل نشون میده.
بعد فکر کنم کلا تو پروفیل این موضوع بود من هم از قبل نمیتونستم استفاده کنم.
Miss Artemis
24-12-2011, 13:28
سلام /
منظورتون اینه که نمیتونید لینک فعال در پروفایل بنویسید ؟
اگر پاسخ مثبت هست ، این امکان در پروفایلها غیرفعال هست ( حداقل برای سطح دسترسی ما ) /
خير ! منظورم اينه كه لينك معمولی نمیتونم بفرستم
Mehran-King
24-12-2011, 14:33
چه نوع اروری میده ؟ میشه عکسشو بزارین؟:rambo:
سلام ...
با اینکه منظورتون رو دقیق متوجه نشدم اما فکر میکنم منظورتون اینه که هایپر لینک که کلا نمیشه در پروفایل قرار داد و با پیغام 1. BB code url is not allowed. رو برو میشویم
و احتمالا منظور شما همینه که عین گذشته همون لینک اما به صورت گذشته در داخل Code قرار بگیره
اگه منظورتون اینه مشکل از اینجاست ،
قبلا موقعی که آدرسی قرار می دادیم و در صورتی که اولش با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شروع میشد به صورت خودکار داخل کد قرار داده میشد
و حالا به صورت خودکار داخل دستور url قرار میگرد
و باید تیک کنار فعال کردن لینکهای اینترنتی را بردارید و سپس هم از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای قرار گرفتن در کد استفاده کنید ....
موفق باشید ... :40:
Miss Artemis
24-12-2011, 17:20
و باید تیک کنار فعال کردن لینکهای اینترنتی را بردارید
موفق باشید ... :40:
مرسی ممنون . مشکلم همین تیک بود :دی:10:
omid-p30
24-12-2011, 17:44
آقا لینک فعال که اخیرا فعال شده در امضا چرا فعال نیست ؟
آقامهدي ازآموزش شما تشكرمي كنم اميدوارم هرچه زودتر باقيمانده آموزش راادامه بدهيد
Karistias
25-12-2011, 21:27
دوستان چرا ساعت سایت حدود دو ساعت از ساعت سیستم جلوتره؟
واینکه چطوری میشه ساعت رو 24 ساعته کرد یعنی مدل AM ,PM نباشه؟
دوستان چرا ساعت سایت حدود دو ساعت از ساعت سیستم جلوتره؟
واینکه چطوری میشه ساعت رو 24 ساعته کرد یعنی مدل AM ,PM نباشه؟
برین به قسمت ویرایش اختیارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و در قسمت تنظیمات زمان GMT +3:30 ) Tehran را انتخاب کنید
وهمچنین تصحيح اختيارات DST: را غیر فعال کنید ...
+
فکر نمیکنم بشه ساعت رو 24 ساعته کرد ...
:11:
SAYARE ZAMIN
26-12-2011, 10:15
این برنامه ی آموزشی برای ما تازه وارد ها عالی ست. دستت درد نکنه
EXXTREME
26-12-2011, 11:49
قسمت سخت افزار کوش؟
قسمت سخت افزار کوش؟
ایناهاش:
جای خاصی نیــست! سر جاشه :20:
EXXTREME
26-12-2011, 13:31
ایناهاش:
جای خاصی نیــست! سر جاشه :20:
تو صفحه اصلی که نیست تو این لینک هم رفتم میگه دسترسی شما مقدور نیست.
ata.royalfalcon
26-12-2011, 13:33
تو صفحه اصلی که نیست تو این لینک هم رفتم میگه دسترسی شما مقدور نیست.
سلام
لينك رو چك كردم ، مشكلي نداشت و وارد انجمن سخت افزار ميشه .
EXXTREME
26-12-2011, 13:39
اینم عکس:
حتی این قسمتو تو صفحه اصلی هم ندارم.
خب دسترسیت بسته شده احتمالا!
به مدیرا بگو رسیــدگی کنن! شاید اسپمی ... تبلیغی ... کاری کردی :46:
EXXTREME
26-12-2011, 13:52
خب دسترسیت بسته شده احتمالا!
به مدیرا بگو رسیــدگی کنن! شاید اسپمی ... تبلیغی ... کاری کردی :46:
دیروز دو تا پست دادم که اشکال یکی از کاربرای فعال و ناظرارو گرفتم بعدش اون دو تارو حذف کردن الان هم دیدم کامل بسه شده:31:
تو فروم هم مثل جامعه محدودیت داریم.
البته مطمئنم این پستمم هم پاک میشه:41:
black.assassin
26-12-2011, 14:02
دوستان لینک کردن از کی فعال شده ؟ من امروز دیدم. چه عجب فروم حرکتی کرده. مردیم از بس داخل تگ کد نوشتیم.
Lady parisa
26-12-2011, 14:05
دوستان لینک کردن از کی فعال شده ؟ من امروز دیدم. چه عجب فروم حرکتی کرده. مردیم از بس داخل تگ کد نوشتیم.
از بدو ورود فروم
البته به سن 8سالگی. چند روزی هست
Dr.FANOOS
26-12-2011, 18:54
من می خوام از پستی تشکر کنم اما نمی شه و می ره توی این صفحه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دو روزی هم هست کلا سایت سنگین شده واسه من ، و خوب لود نمی شه !!!
Dr.FANOOS
26-12-2011, 19:06
اصلا صفحه واسه من خوب لود نمی شه . بین هر خط فاصله می دم اما اجرا نمی شه . از قابلیت هایی مثل نقل قول و قرار دادن عکس و ... اصلا نمی تونم استفاده کنم . لود نمی شه . پی سی ورلد از وقتی امکان هایپر لینک رو راه انداخته اینجوری شده مثل اینکه . برای شما هم همینطوریه ؟؟؟
من 2تا سوال داشتم.اول اینکه بخام نقل و قول کسی رو تو پستم بزارم و بهش جواب بدم باید کدوم گزینه که کنار پست طرف نوشته تشکر رو انتخاب کنم؟دوم اینکه وقتی موقع نوشتن پست نمایش همه شکلک ها رو میزنم اصلا صفحه مربوط به شکلک ها باز میشه شکلک ها رو نشون نمیده؟
joe_satriani
26-12-2011, 20:24
من 2تا سوال داشتم.اول اینکه بخام نقل و قول کسی رو تو پستم بزارم و بهش جواب بدم باید کدوم گزینه که کنار پست طرف نوشته تشکر رو انتخاب کنم؟دوم اینکه وقتی موقع نوشتن پست نمایش همه شکلک ها رو میزنم اصلا صفحه مربوط به شکلک ها باز میشه شکلک ها رو نشون نمیده؟
با سلام
دکمه ی Quote که نوشته رو باید بزنید تا پستی رو بتونید نقل قول کنید مثل الان که من هم زدم.
اما در مورد لود نشدن شکلک ها هم احتمالا سایت واستون کامل لود نمیشه که نمیتونید باز کنیدش. بذارید سایت کاملا لود شه بعد اقدام کنید.
موفق باشید.
من می خوام از پستی تشکر کنم اما نمی شه و می ره توی این صفحه : دو روزی هم هست کلا سایت سنگین شده واسه من ، و خوب لود نمی شه !!!
سلام ...
همون پستی که میخای تشکر کنی رو بزار اینجا تا ببینیم برای بقیه چجوریه ...
اصلا صفحه واسه من خوب لود نمی شه . بین هر خط فاصله می دم اما اجرا نمی شه . از قابلیت هایی مثل نقل قول و قرار دادن عکس و ... اصلا نمی تونم استفاده کنم . لود نمی شه . پی سی ورلد از وقتی امکان هایپر لینک رو راه انداخته اینجوری شده مثل اینکه . برای شما هم همینطوریه ؟؟؟
برای من هم امروز سرعتش پایینه ...
این که میگین از نقل قول ، صفحه ی مربوط به شکلک ها و ... نمیشه استفاده کرد رو من در صورتی تجربه داشتم که قبل از لود شدن کامل، روی گزینه ی stop مرورگر کلیک کنید ...
یه سوال.اگه کسی رو به جمع دوستان اشتباهی یا به درست اضافه کرده باشیم چگونه میشه طرف رو حذف کرد؟چون من چیزی به نام حذف دوست ندیدم!
یه سوال.اگه کسی رو به جمع دوستان اشتباهی یا به درست اضافه کرده باشیم چگونه میشه طرف رو حذف کرد؟چون من چیزی به نام حذف دوست ندیدم!
میانبرش اینه که در لینک زیر، به جای عددی که پررنگ کردم، شمارهی کاربری طرف رو بنویسید و در آدرس بار Paste and go کنید.
شمارهی کاربری رو هم که حتماً میدونید، در لینک پروفایل هر کاربر، با عبارت u=00000 مشخصه ... (به جای صفرها شماره کاربری طرفه، مثلاً شماره کاربری من 78413 هست)
راه اصلیش هم اینه که صفحهی ویرایش لیست دوستان رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) باز کنید و تیکهای هر کاربری رو که میخواید حذفش کنید، بردارید.
در آخر هم save کنید.
omid-p30
28-12-2011, 18:53
آقا در تاپیک های اون انجمن نظرسنجی،در نظرسنجی های که ایجاد شدند، آبکون هر برنامه هم کنار اسمش دیده میشه .
این کار رو من هم چطوری میتونم در یک نظرسنجی که بخوام ایجاد کنم انجام بدم ؟
آقا در تاپیک های اون انجمن نظرسنجی،در نظرسنجی های که ایجاد شدند، آبکون هر برنامه هم کنار اسمش دیده میشه .
این کار رو من هم چطوری میتونم در یک نظرسنجی که بخوام ایجاد کنم انجام بدم ؟
فکر میکنم این کار رو مدیران بتونند بکنند ...
با مدیر اون بخش هماهنگ کنید ...
omid-p30
28-12-2011, 20:21
فکر میکنم این کار رو مدیران بتونند بکنند ...
با مدیر اون بخش هماهنگ کنید ...
نه، تو اون انجمن نمیخوام ایجاد کنم.
کلا هر تو هر بخش دیگه خواستیم به نظر سنجی ایحاد کنیم، میخواستم بدونم خودمون هم میتونیم یا نه.
من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که تو 4شیرد عضوم و میخام عکس اپلود شده خودمو بزارم تو سایت.البته میدونم برای اینکار باید تب وارد نمودن عکس رو باید بزنم.تا دفه اولمه موندم توش:13:
من یه مشکل بزرگ دارم اونم اینه که تو 4شیرد عضوم و میخام عکس اپلود شده خودمو بزارم تو سایت.البته میدونم برای اینکار باید تب وارد نمودن عکس رو باید بزنم.تا دفه اولمه موندم توش:13:
سلام
برای وارد کردن عکس، باید لینک مستقیم (با پسوند jpg. و امثالهم) رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدید
که خب چون 4shared لینک مستقیم نمیده، و لینکهای مستقیمی که ازش گرفته میشه، پایدار نیست، لینکایی که از این سایت قرار میدید، نشون داده نمیشه ...
دو سایت آپلود عکس پیشنهادی که لینک مستقیم میدن:
بعد از آپلود، لینکی رو باید بردارید که با Http شروع و با پسوند عکس (مثلاً jpg) به پایان میرسه ...:11:
[QUOTE=Kurоsh;6733050]سلام
برای وارد کردن عکس، باید لینک مستقیم (با پسوند jpg. و امثالهم) رو به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدید
که خب چون 4shared لینک مستقیم نمیده، و لینکهای مستقیمی که ازش گرفته میشه، پایدار نیست، لینکایی که از این سایت قرار میدید، نشون داده نمیشه ...
ممنون ازت.نمیدونم چرا اینجا نمیشه تشکر کرد منم مجورم برا تشکر پست بدم:11:
پی سی چشه هی لودینگش گیر میکنه :|
اول:دی
از صب تا حالا به هیچ وجه سایت باز نمیشد الانم سرعت افتضاحِ افتضاح!!!
امیدوارم زودتر مشکل رفع بشه....
پی سی چشه هی لودینگش گیر میکنه :|
اول:دی
از صب تا حالا به هیچ وجه سایت باز نمیشد الانم سرعت افتضاحِ افتضاح!!!
امیدوارم زودتر مشکل رفع بشه....
دوستان بارها گفته شده باز هم گفته می شه :
فاروم شب ها حول و حوش ساعت 2:30 تا 3 شب می ره برای بک آپ گیری و همین طور از ساعت 11 شب پنجشنبه شب تا خود جمعه که معمولاً طولانی هستش.
کلاً فاروم به نظر من خیلی کند تر شده شاید به خاطر حجم زیاد گفتگویی باشه که داره.
به هر حال تو این مواقع سعی کنین نزدیک فاروم نیاین :31:
موفـــــــق باشيد :40:
ولی این مورد استثنا بوداااااااااا شبا آره خوب میره بکاپ ولی تاحالا نشده بود روز جمعه اصن سایت بالا نیاد!
ما که همیشه جمعه ها تو سایت بودیم هیچ مشکلی هم نبوده:46:
امروز کلا فروم تو دسترس نبود حالا کند شدنش به کنار:دی
البته الان همه چی اوکی شده:10:
+
منظور دوست بالاییمون هم اصن ربطی به کند شدن و بکاپ فروم نداره مشکلشون لود کامل سایت که چن وقتی هست کامل لود نمیشه و مثلا از اسمایلی ها نمیشه استفاده کرد دوستان چن صفحه پیش جواب این سوال دادن
البته دو سه روزی هست این مشکل لود کامل واسه من حل شده فکر کنم اون قسمتی که لود نمیشد واسم فیلتر شده
نمردیم و فیلتر هم بدرد خورد دمش گرم:دی
کلا فروم چند مدتیه لودینگش گیر میکنه ! هنوزم برطرف نشده ! گاهی وقتا باید رفرش کنی تا بیاد گاهی صفحات !
nazanin7171
31-12-2011, 19:52
سلام من میخوام ی آواتار داشته باشم ولی نمیدونم چجوری بزارمش .لطفا راهنمایی کنیید:23:
M . Sayid
31-12-2011, 19:55
سلام من میخوام ی آواتار داشته باشم ولی نمیدونم چجوری بزارمش .لطفا راهنمایی کنیید:23:
تنظیمات کاربر >> ویرایش آواتار >> انتخاب عکس >> ذخیره تغییرات
nafe-bandar
01-01-2012, 12:27
خوب خوب مبارکه!!
می بینم افزودن لینک هم بعد از مدت ها اضافه شد!!
دیگه تاپیکا و متون پست ها به هم نمی ریزه!!
پی سی ورلد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب خوب مبارکه!!
می بینم افزودن لینک هم بعد از مدت ها اضافه شد!!
دیگه تاپیکا و متون پست ها به هم نمی ریزه!!
پی سی ورلد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب اینطوری باحال نیست ! اگه میرفت یکسره تو لینک باحال تر بود چون کپی کنی لینک رو بیشتر می ارزه تا رو لینکش کلیک کنی تا یه صفحه دیگه باز بشه و ثانیه شمار راه بیفته ! ثانیه شمارشم فک کنم گاهی وقتا هم گیر میکنه! اگه یکسره میرفت کارت زودتر راه میفتاد!
نظر من این بود.
موفق باشید.
خوب اینطوری باحال نیست ! اگه میرفت یکسره تو لینک باحال تر بود چون کپی کنی لینک رو بیشتر می ارزه تا رو لینکش کلیک کنی تا یه صفحه دیگه باز بشه و ثانیه شمار راه بیفته ! ثانیه شمارشم فک کنم گاهی وقتا هم گیر میکنه! اگه یکسره میرفت کارت زودتر راه میفتاد!
نظر من این بود.
موفق باشید.
منظورتون و متوجه نشدم
یعنی میگین که اینکه موقعی روی لینک کلیک میکنی درهمون صفحه ی جاری باز میشه و نه در New Tab ؟
نه منظورشون اون زمان انتظار برای وارد شدن به سایت لینک داده شده است.
نه منظورشون اون زمان انتظار برای وارد شدن به سایت لینک داده شده است.
آهان ...
ممنون:20:
متوجه شدم
شما در حال ترک کردن P30World Forums هستید و به آدرس ... وصل خواهید شد ( 1 ثانیه صبر کنید )
ضمنا اگه میشد اینو هم تنظیم کرد که به طور خودکار لینک در new tab باز بشه بهتر بود ...
نظر من این بود.
موفق باشید.
فکر میکنم به دو دلیل امکانش نباشه :
1- لینک دادن به سایتهای فیلتر شده و مشکلاتی که با این کار به وجود میاد ...
2- در دسترس نبودن لینکها به صورت مستقیم برای کاربران مهمان ... (چون اگه اشتباه نکنم فقط لینکهایی که تو کد قرار دارن، برای مهمانها غیرقابلرؤیته ... این جوری برای دیدن لینکهایی که به شکل مستقیم هستن هم مجبور میشن عضو انجمن بشن)
آهان ...
ضمنا اگه میشد اینو هم تنظیم کرد که به طور خودکار لینک در new tab باز بشه بهتر بود ...
دیگه الان با مرورگرهای پیشرفتهای مثل اپرا و فایرفاکس، با نگه داشتن یه دکمه لینک در تب جدید باز میشه دیگه، فکر نکنم خیلی مسألهی حادی باشه :10:
تشکرکردم ازت کوروش جان. :31:
به! چه خوب که دکمهی تشکر هم به اینجا اضافه شد ... :40:دست ادمینهای گرام درد نکنه، در هشتمین سال تأسیس پیسی، تغییرات خوبی را شاهد هستیم :دی
Mehran-King
01-01-2012, 18:26
سلام دوستان خوبم کجا میتونم درباره یه سوال (معاشرت اجتماعی) سوال کنم ؟
سلام یه سوال انجمن ادبیات خیلی وقت بسته شده!!!
میشه بگید کی باز میشه ما دیگه مردیم از بس شعر و اینا رو دستمون باد کرده:31:
شعر قشنگ میاد دستم میرم بزارم میبینم بسته هستش.
ممنون میشم مدیران یا ناظرای این بخش یه اطلاعاتی در مورد تاریخ بازگشاییش بدن:11:
Reza31001
01-01-2012, 18:57
تشکر که [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اضافه شد به اینجا
واقعا لازم بود
انجمن ادبیات کلا غیب شد. :31:
این یعنی احتمالن یکدفعه پیداش میشه. اونهم حتما با شکلی جدید.:46:
F l o w e r
01-01-2012, 19:16
ممنون میشم مدیران یا ناظرای این بخش یه اطلاعاتی در مورد تاریخ بازگشاییش بدن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام . معلوم نیست .. زمانی رو نمیشه عنوان کرد .
این سوال رو باید در این تاپیک بپرسید :)
دیگه الان با مرورگرهای پیشرفتهای مثل اپرا و فایرفاکس، با نگه داشتن یه دکمه لینک در تب جدید باز میشه دیگه، فکر نکنم خیلی مسألهی حادی باشه آره اما بعضی موقعا حواس آدم نیس ... : دی
سلام سوالتون رو باید اینجا بپرسین :
جای بهتری براش نیست ، مگر اینکه داخل بخش متفرقه یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بپرسین
فروم پی سی هر روز بهتر از دیروز :31:
چطوری میشه یه عکس رو گذاشت که سایز کوچیک اش نشون داده بشه بعد روش کلیک کنی بزرگ اش باز بشه؟؟
چطوری میشه یه عکس رو گذاشت که سایز کوچیک اش نشون داده بشه بعد روش کلیک کنی بزرگ اش باز بشه؟؟
فک کنم این گزینه نیست ولی اگه عکست گنده باشه بزاری اینجا موقعی که داره لود میشه همش لود میشه و وقتی رو عکس بالاش نوشته "سایز اصلی" کلیک کنی بزرگشو نشون میده.
سلام
میتونی از این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هم استفاده کنی ==> بخش :پیش نمایش برای انجمن ها
یا
اول عکس کوچیک آپلود کن
بعد از طریق [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک عکس اصلی وارد کن.
چیزی مثل این که در بخش عکسها هم فکر کنم دیدید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما باید thumbnail اون عکس رو بذاری و بعد لینک عکس رو روش بذاری.
سایتهای آپلود عکس معمولا این امکان رو در اختیار قرار میدن.
مثل up.download.ir
Mehran-King
01-01-2012, 23:01
سلام وقتی میخوام آواتارم رو ویرایش کنم این پیغامو میده :
Upload failed due to failure writing temporary file.
Unable to move/copy file
Unable to move/copy file
شاید مشکل از فرمت فایله شاید اواتارت مشکل داره D:
نمیدونم مهندسا باید بگن :د
Unable to move/copy file
این مشکل واسه من هم پیش اومده ...
به بخش آواتار هم محدود نیست، ظاهراً مشکل فنیه ...
چون من در ضمیمه کردن فایل مشکل داشتم و این ارور رو چندین بار دریافت کردم و آخر هم موفق نشدم ...
کلاً یه سری مشکل فنی تو این چند روزه وجود داشته که ظاهراً هنوز برطرف نشده ...
دیروز یا پریروز هم چند ساعتی سرچ از کار افتاده بود و میگفت Cpu و Ram سرور پیسیورلد، نمیدونم پر شده یا یه چیزی تو این مایهها ... به همین خاطر سرچ به صورت اتوماتیک قطع شده! مجدداً تلاش کنید !
این مشکل واسه من هم پیش اومده ...
این مشکل همگانی شده عزیزان من !:31:
به قول گفتنی " لطفا صبور باشیم!!! " :31:
سلام
مشکل آپلود تصاویر باید برطرف شده باشه
Karistias
02-01-2012, 12:07
دوستان چطوری اعضای کل سایت حتی افلاین رو میشه دید ؟
دوستان چطوری اعضای کل سایت حتی افلاین رو میشه دید ؟
سلام
لينک هاي سريع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])=>>ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])=>>اولین گزینه انتخاب حالت مخفي تیک اش رو بزنید:46:
Karistias
02-01-2012, 12:37
سلام
لينک هاي سريع ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])=>>ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])=>>اولین گزینه انتخاب حالت مخفي تیک اش رو بزنید:46:
خوب این تیک رو زدم بعدش چیکار کنم
به نظرم این تیک برای مخفی وارد شدن هست من میخوام اعضای کنونی سایت از ابتدا تا کنون رو ببینم یعنی همون 832هزار نفر کل سایتو.
اعضای کل سایت در لینک زیر هست ولی برداشتن و هنوز درست نکردنش:
بالای انجمن به اسم Community توی اون لیست کاربران.
Karistias
02-01-2012, 13:21
اعضای کل سایت در لینک زیر هست ولی برداشتن و هنوز درست نکردنش:
بالای انجمن به اسم Community توی اون لیست کاربران.
حالا چند وقتی هست برداشتن وکی درست میشه ؟
حالا چند وقتی هست برداشتن وکی درست میشه ؟
خیلی وقته
فکر کنم گفتن به زودی ولی این بزودی یعنی کی ! :31::blink::mellow::eh:
چطوری گروهی رو که ساختم حذف کنم؟
چطوری گروهی رو که ساختم حذف کنم؟
خودتون نمیتونید
باید به ادمین ، سوپر مدیر و یا سرپرست ناظرین pm بدین ..
sajad-tnt
02-01-2012, 20:04
ســلام.
دوسـتان مـیخواستم بـدونم چـطوری مـیشه قـسمت [آخرين فعاليت ها] رو از پـروفایل مـخفی کـرد:happy:؟!.
مـثل ایـن :
مـوفق بـاشـ:40:ـید!.
Mehran-King
02-01-2012, 20:05
ســلام.
دوسـتان مـیخواستم بـدونم چـطوری مـیشه قـسمت [آخرين فعاليت ها] رو از پـروفایل مـخفی کـرد:happy:؟!.
مـثل ایـن :
مـوفق بـاشـ:40:ـید!.
با سلام باید برین بخش تنظیمات حالت مخفی رو انتخاب کنین موفق باشین:11:
تنظیمات کاربر > ویرایش اختیارات > انتخاب حالت مخفی تیک بزنین:10:
nilooparto
03-01-2012, 09:41
درود ...
بخش اشعار عاشقانه، مجموعه مورد علاقه من بود که متاسفانه پیداش نمی کنم!
ممکنه منو راهنمایی کنید؟
سپاس
درود بر شما.
این تاپیک توی انجمن ادبیات بوده که در حال حاضر ، در دسترس دید عموم قرار نداره!
احتمالا برای اعمال تغییرات اینکارو کردن!
caca_caca888
03-01-2012, 12:10
پاک شوددددددددددددد
*Batman*
04-01-2012, 10:50
سلام.
به نظر میاد اندازه تابلوی اعلانات از کادر زده بیرون !
بررسی بشه لطفا
یه سوال به این که دیگه میشه جواب داد:دی
انجمن ادبیات الان دقیقا در چه وضعیه؟؟؟
چرا یهو غیبش زد؟:دی
یعنی تا الان کاری روش صورت نمیگرفت؟!
بعد یه چیز دیگه الان همون قسمت داره ویرایش میشه یا کلا یه بخش جدید اضافه میشه؟!
فکر کنم بهتر بود انجمن ادبیات به همون شکل میموند تا وقتی که شما انجمن جدید باز میکنید!
خیلیا فقط تو انجمن ادبیات پست میدادن الان خیلی وقته انجمن بسته شده مطمئنن کاربرای زیادی با یه جستجوی کوچولو میرن به سایت های دیگه!ماشالله الان همه جا انجمن تخصصی ادبیات هست!
فکر کنم تیم مدیریت ادبیات هم قبول دارن که مدیران قبلی زحمات زیادی واسه انجمن ادبیات (به همون شکل قبلی) کشیدن و کاربرای زیادی هم به این قسمت اومدن الان این مدت طولانی به نظر من که اصلا خوب نیست!
حداقل بهتر بود انجمن به همون شکل میموند بعد با بازگشایی انجمن جدید (به گفته مدیران!) انجمن قدیمی به آرشیو منتقل میشد!
مثل این میمونه از استان X به استان Y یه جاده دو طرفه باشه بعد مسئولین میخوان سنگ تموم یذارن یه اتوبان خفن بین این دو استان بزنن:18: اونوقت تا افتتاح اتوبان میان همون جاده دو طرفه رو هم میبندن!!!:دی
sajad-tnt
05-01-2012, 15:25
ســلام دوسـتان.
هـمچنین اگـه یـک دکـمه بـاز و بـسته [[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] شـونده هـم بـه تـابلوی اعـلانات اضـافه کـنید بـسیار عـالی مـیشه^^.
مـوفق باشـ:40:ـید!.
omid-p30
05-01-2012, 16:35
دوستان امکانش هست که مدیران، نظرسنجی ایجاد شده در یک تاپیک رو حذف کنند ؟ نه که ببندند، بلکه کلا حذف کنند و بردارندش تا دیگه در اون تاپیک قابل مشاهده نباشه ؟
دوستان امکانش هست که مدیران، نظرسنجی ایجاد شده در یک تاپیک رو حذف کنند ؟ نه که ببندند، بلکه کلا حذف کنند و بردارندش تا دیگه در اون تاپیک قابل مشاهده نباشه ؟
خیر، این کار فقط از طرف ادمین امکانپذیره ...
essi4300
05-01-2012, 18:20
چرا امکان حذف یکسری از پست ها به کاربران داده نمیشه؟
اینجا تنها انجمنی است که کاربران اجازه پاک کردن مطالب خود را ندارند.
من که هرچی فکر میکنم واقعا هیچ دلیلی برای جلوگیری از این کار نمیبینم.
Mohammad
05-01-2012, 21:05
یه سوال به این که دیگه میشه جواب داد:دی
انجمن ادبیات الان دقیقا در چه وضعیه؟؟؟
چرا یهو غیبش زد؟:دی
یعنی تا الان کاری روش صورت نمیگرفت؟!
بعد یه چیز دیگه الان همون قسمت داره ویرایش میشه یا کلا یه بخش جدید اضافه میشه؟!
فکر کنم بهتر بود انجمن ادبیات به همون شکل میموند تا وقتی که شما انجمن جدید باز میکنید!
خیلیا فقط تو انجمن ادبیات پست میدادن الان خیلی وقته انجمن بسته شده مطمئنن کاربرای زیادی با یه جستجوی کوچولو میرن به سایت های دیگه!ماشالله الان همه جا انجمن تخصصی ادبیات هست!
فکر کنم تیم مدیریت ادبیات هم قبول دارن که مدیران قبلی زحمات زیادی واسه انجمن ادبیات (به همون شکل قبلی) کشیدن و کاربرای زیادی هم به این قسمت اومدن الان این مدت طولانی به نظر من که اصلا خوب نیست!
حداقل بهتر بود انجمن به همون شکل میموند بعد با بازگشایی انجمن جدید (به گفته مدیران!) انجمن قدیمی به آرشیو منتقل میشد!
مثل این میمونه از استان X به استان Y یه جاده دو طرفه باشه بعد مسئولین میخوان سنگ تموم یذارن یه اتوبان خفن بین این دو استان بزنن:18: اونوقت تا افتتاح اتوبان میان همون جاده دو طرفه رو هم میبندن!!!:دی
سلام
اگه پیشنهاد یا انتقادی دارید می تونید از انجمن مربوطش استفاده کنید (انجمن انتقادات / پیشنهادات ) ، هدف این تاپیک از عنوانش مشخصه .
برای اطلاع همگی دوستان اینکه زمان بازگشایی مجدد انجمن ادبیات مشخص نیست ! دلیلی هم نداره گزارش لحظه به لحظه داده بشه ! :31: پس فعلا منتظر باشید .
میدونید حضور یوزرهای من واسه چی خوبه؟؟؟:دی
حداقلش اینه که قوانین یادآوری میشن :دی
همین موضوع 121999 بار تو همین تاپیک گفته شد هیچ اتفاقی نیفتاد:دی
حالا همینکه من گفتم جاش اینجا نیست :دی قبلنم از اینا بوده :دی
اینم پستای خودتون در همین تاپیک
ایجاد زیر مجموعه راستش به این راحتی ها هست . بررسی دقیق و جامع می خواد . میشه یه گروه برای این موضوع تاسیس کرد البته اگه تا الان تاسیس نشده باشه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موضوع اون تاپیک ( و البته چند تاپیک دیگه پیچیده تر از این صحبت هاست . ایشالا در آینده ای نزدیک درست میشه . یه تصمیم خوب و درست در جهت ارتقا سطح کیفی انجمن ادبیات . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف های شما کاملا درسته گرچه با تایید و تکذیب چیزی از پیش نمیره و باید یکی باشه عمل کنه !
محمدجان من مخلصتم آقا تا حالا 100بار شده من حرفی زدم شما یاد قوانین افتادی خدایی من یوزرم شبیه قانونه یا آواتارم؟!:دی
خدایی موندم مشکل من چیه شمارو یاد قانون میندازم:دی
شوخی بود جدی نگیرید اونور هم مزاحمتون میشم:10:
Mohammad
05-01-2012, 23:11
یوزرها ؟! :31:
مشکل این نیست که شما یه بار از اون 100 بار رو گوش نکردی ، مشکل اینه که به عمد عادت بهش نداری ! :31:
خیلی از دوستان تویه پیغام خصوصی ( از جمله خود شما ) و یا انجمن انتقادات / پیشنهادات در مورد ادبیات و یا سایر مسائل مرتبط سوال پرسیدن و همگی هم جواب گرفتن . این تاپیک رو مداوم چک نمی کنم ، اینم از خوش شانسی شما بود که پست مرتبط شما با ادبیات رو دیدم . بنابراین اگه واقعا دنبال جواب هستین در جای مربوطش پیگیرش باشید .
انجمن دلسوزان ظاهری زیادی داره
یوزرها ؟! :31:
مشکل این نیست که شما یه بار از اون 100 بار رو گوش نکردی ، مشکل اینه که به عمد عادت بهش نداری ! :31:
خیلی از دوستان تویه پیغام خصوصی ( از جمله خود شما ) و یا انجمن انتقادات / پیشنهادات در مورد ادبیات و یا سایر مسائل مرتبط سوال پرسیدن و همگی هم جواب گرفتن . این تاپیک رو مداوم چک نمی کنم ، اینم از خوش شانسی شما بود که پست مرتبط شما با ادبیات رو دیدم . بنابراین اگه واقعا دنبال جواب هستین در جای مربوطش پیگیرش باشید .
انجمن دلسوزان ظاهری زیادی داره
ضمن عرض سلام خدمت محمد :11:،
ایشون راست میگن من هم پ.خ زدم تا سوال بپرسم ایشون به روشنی جواب ما رو دادن ،
الان هم آرزومندم که هرچی سریعتر انجمن راه بیفته
با تشکر امین..
مشکل تایپی بود:دی
ممنون جوابمو گرفتم خودم میدونم اشتباه بود ولی فقط مشکلم اینه چرا تا من اشتباه میکنم شما قوانین یادآوری میکنید:دی
همین:دی
بحث 100بار نیست که هربار همه یه حرفایی میزدن شما جواب میدادی بعد تا منم یه چی میگم شما میگی قانون خوب قانون واسه همست فقط درست نیست واسه یکی افراطی باشه:دی
همین شرمنده وقتتونو گرفتم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از خوش شانسی شما بود که پست مرتبط شما با ادبیات رو دیدم .
حتما دلامون به هم آزاد راه داره:دی:دی:دی
خوشحالم اینقدر تفاهم داریم:دی
+
تنکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
ضمن عرض سلام خدمت محمد :11:،
ایشون راست میگن من هم پ.خ زدم تا سوال بپرسم ایشون به روشنی جواب ما رو دادن ،
الان هم آرزومندم که هرچی سریعتر انجمن راه بیفته
با تشکر امین..
بله دوست عزیز درست میگید حرفاتونو قبول دارم:10:
جواب میدن ولی حداقل بهتر بود بخاطر اینهمه کاربر یه اطلاع رسانی عمومی میکردن مثلا به این دلایل انجمن بستست!
فکر کنم اینجوری بهتر بود...
به هرحال محمدجان درست میگن اینجا جای این بحثا نیست شرمنده جو تاپیک بهم زدم:40:
نمیدونم چرا گاهی وقتا وقتی چیزی ارسال کردی وقتی ویرایش میزنیش گاهی وقتا همون جا ویرایش میشه ولی گاهی وقتا صفحه کاملش میاد چرا؟
Mehran-King
06-01-2012, 11:27
نمیدونم چرا گاهی وقتا وقتی چیزی ارسال کردی وقتی ویرایش میزنیش گاهی وقتا همون جا ویرایش میشه ولی گاهی وقتا صفحه کاملش میاد چرا؟
بستگی به سرعتت داره و اینکه اگه دوبار روی ویرایش کلیک کنین میره به یه صفحه جداگانه با امکانات زیاد! یعنی گذاشتن محتوای مخفی!
جواب سوالتون اینه:
اگه دوبار کلیک کنین میره به یه صفحه دیگه :10:احتمالا جواب مشکلتون همینه :11:
یه بار کلیک میکنم گاهی وقتا همونجا میشه ویرایش کرد ولی گاهی وقتا صفحه کامل میاد!
برای من یه مشکلی پیش میاد موندم مشکل از چیه!مثلا دارم یه پست به یه تاپیک مینویسم تا بفرستم.وقتی مثلا از 5 دقیقه که میگذره وقتی میخام بفرستم جواب میاد شما دسترسی به این کار رو ندارید و جالب کار اینجاست که باید 2باره یوزر و پسورد رو وارد کنم و گاها شده یه متن طولانی رو نوشتم و به این دلیل نتونستم بفرستم چون مجبور میشدم 2باره اون متن رو تایپ کنم.مشکل از چیه؟
Mehran-King
06-01-2012, 13:30
یه بار کلیک میکنم گاهی وقتا همونجا میشه ویرایش کرد ولی گاهی وقتا صفحه کامل میاد!
پس اگه اونم نیست به احتمال زیاد از مرورگرتونه! یا اینکه سرعت اینترنتتون کند میشه بعدش خود به خود نمیتونه اون بخشو لود کنه میره تو صفحه جدید!:46:
برای من یه مشکلی پیش میاد موندم مشکل از چیه!مثلا دارم یه پست به یه تاپیک مینویسم تا بفرستم.وقتی مثلا از 5 دقیقه که میگذره وقتی میخام بفرستم جواب میاد شما دسترسی به این کار رو ندارید و جالب کار اینجاست که باید 2باره یوزر و پسورد رو وارد کنم و گاها شده یه متن طولانی رو نوشتم و به این دلیل نتونستم بفرستم چون مجبور میشدم 2باره اون متن رو تایپ کنم.مشکل از چیه؟
درود،
مشکل از اینه که چون شما به مدت 5 دقیقه یا بیشتر آفلاین بودین و هیچ کاری با نام کاربریتون انجام ندادین و همینطوری موندین ، سیستم اتوماتیک شما رو Log Out میکنه و باید دوباره برین صفحه اصــــلی انجمن و اونجا یوزر نیم و پسورد رو وارد کنین وقتی دوباره لاگین شدین میتونین متن مورد نظرتونو بفرستین موفق باشیــــن:11:
- Saman -
06-01-2012, 13:37
دوستان سلام
يه سوال:
انجمن ادبيات كجا رفت؟
دوستان سلام
يه سوال:
انجمن ادبيات كجا رفت؟
صفحه ی قبل رو بخونید ، محمد جان توضیح دادند :20:
- Saman -
06-01-2012, 14:03
صفحه ی قبل رو بخونید ، محمد جان توضیح دادند :20:
آهان! پس كه اينطور!
حالا متوجه شدم! به هر حال اميدوارم هر چه زودتر انجمن ادبيات برگرده ...
فعلا!
بیشتر موقع ها قبل از ارسال متن های زیاد یه کپی بگیرین.
اگه تیک "به یاد داشتن" رو با ورود به انجمن بزنید فکر کنم این مشکل برطرف بشه.
shabe.saket
06-01-2012, 17:51
چرا امکان حذف یکسری از پست ها به کاربران داده نمیشه؟
اینجا تنها انجمنی است که کاربران اجازه پاک کردن مطالب خود را ندارند.
من که هرچی فکر میکنم واقعا هیچ دلیلی برای جلوگیری از این کار نمیبینم.
اين كار نظم تاپيكها رو بهم ميزنه
يكي يه پستي ميده و جوابهاش رو دريافت ميكنه، بعد پستش و پاك ميكنه، اين كار در صورت تداوم تاپيكها رو دچار مشكل ميكنه.
- Saman -
06-01-2012, 18:53
اين كار نظم تاپيكها رو بهم ميزنه
يكي يه پستي ميده و جوابهاش رو دريافت ميكنه، بعد پستش و پاك ميكنه، اين كار در صورت تداوم تاپيكها رو دچار مشكل ميكنه.
بله ايشون صحيح مي فرمايند .
هم من در كمتر انجمني ديدم كه كاربرا امكان پاك كردن پست خودشون رو به تنهايي قادر باشند به غير از چند انجمن خصوصي.
به هر حال به نظر من اگه كاربر مي خواد كه پستش پاك شه. كافيه از مديران يا همكاران در خواست بده. هم از بي نظمي جلو گيري ميشه و باز در هر صورت
در خواست كاربر ي با دليل منطقي كاملا محترمه.
موفق باشيد.
بله ايشون صحيح مي فرمايند .
هم من در كمتر انجمني ديدم كه كاربرا امكان پاك كردن پست خودشون رو به تنهايي قادر باشند به غير از چند انجمن خصوصي.
به هر حال به نظر من اگه كاربر مي خواد كه پستش پاك شه. كافيه از مديران يا همكاران در خواست بده. هم از بي نظمي جلو گيري ميشه و باز در هر صورت
در خواست كاربر ي با دليل منطقي كاملا محترمه.
موفق باشيد.
این درسته ،:12:
ولی این که یه نفر نتونه پست داخل پروفایل خودش رو مث آدم ایزاد پاک کنه ، خیلی سخت هست ! :دی
یعنی داخل پروفایلت اگه یک پست رو پاک کنی ، پست پاک میشه ولی باز جاش میمونه خیلی هم آزار دهندس !
- Saman -
06-01-2012, 19:40
این درسته ،:12:
ولی این که یه نفر نتونه پست داخل پروفایل خودش رو مث آدم ایزاد پاک کنه ، خیلی سخت هست ! :دی
یعنی داخل پروفایلت اگه یک پست رو پاک کنی ، پست پاک میشه ولی باز جاش میمونه خیلی هم آزار دهندس !
آره دقيقا!
من زياد دقت نكرده بودم اما الان با چك كردن بعضي پيام هاي بازديد كننده كه خودم حذف كرده بودم . ديدم كه هنوز اثرش و هنوز اون پست ( به هر دليل كه پاك شده) هست و تنها مضمون پيام حذف شده نه كل پيام. اين باعث ناراحتي كاربر ميشه. ( شايد مضمون پيام نا خوشايند بوده و با وجود پاك كردن پيام هنوز نام شخص ارسال دهنده ديده ميشه...)
اميدوارم اين مطلب هم رسيدگي بشه.
با سپاس
البته وقتیکه پیام های پروفایل را پاک میکنید بعدش اون پیام پاک شده که می نویسه " این پیام بوسیله ی شما پاک شده است " رو فقط خودتون می بینید، بقیه نمی بینند :20:
omid-p30
06-01-2012, 23:19
البته وقتیکه پیام های پروفایل را پاک میکنید بعدش اون پیام پاک شده که می نویسه " این پیام بوسیله ی شما پاک شده است " رو فقط خودتون می بینید، بقیه نمی بینند :20:
جدا ؟ نمیدونستم. پس رفتیم برا پاکسازی.
جدا ؟ نمیدونستم. پس رفتیم برا پاکسازی.
دیگران که نمیبینند ولی همین که خود آدم میبینه دستگیره و اصاب خوردکن ، کاش میشد این مرتفع بشه.
فکر میکنم کلا امکانات مدیریتی چنین اثری رو به جا میذارن.
ما کاربرهای عادی چند جا مدیریم. :31:
یکیش همین پروفایلمونه.
دیگری گروهیه که ایجاد کردیم.
در هر کجا دست به مدیریت ببریم اثرش باقی میمونه.
میمونه برای اینکه بدونیم مدیریت کردیم این قسمت رو.
فرقی هم نداره مدیریت رو پیغامی باشه که خود اون شخص ایجاد کرده یا شخص دیگهای.
در کل چون مدیریتش دست خودمونه اثرش میمونه.
این مورد برای ناظرا و همکارا و مدیرا و ... و به صورتی دیگه و متناسب با مسئولیت وجود داره.
چون اونها مدیریت رو پستها و تاپیکها و ... ـی قسمتی رو دارن، هر جا چیزی پاک بشه توسطشون اثرش رو میبینن یا پستی ویرایش بشه و ... ، ولی ما نمیبینیم.
حتی اونها چیزایی رو تو پروفایل همه میبینن که ما نمیبینیم. (البته بستگی به مسئولیت هم داره)
درسته؟ :46:
چون اونها مدیریت رو پستها و تاپیکها و ... ـی قسمتی رو دارن، هر جا چیزی پاک بشه توسطشون اثرش رو میبینن یا پستی ویرایش بشه و ... ، ولی ما نمیبینیم.
حتی اونها چیزایی رو تو پروفایل همه میبینن که ما نمیبینیم. (البته بستگی به مسئولیت هم داره)
عجب احمد آقا !
کار خداست ها ! یعنی مدیران مثلا میتونن از دیوار چین رد شن ؟ یا داخل ذهن من رو بخونن ؟:38:
m.prodigy
07-01-2012, 12:41
سلام
چطوری میشه ممطلبی رو در <محتوای مخفی> نشون داد؟
- Saman -
07-01-2012, 12:46
عجب احمد آقا !
کار خداست ها ! یعنی مدیران مثلا میتونن از دیوار چین رد شن ؟ یا داخل ذهن من رو بخونن ؟:38:
:31:
البته به غير از شخص ديويد كاپرفيلد كسي از ديوار چين تا حالا عبور نكرده !
اما تا اونجا كه من مي دونم مديران مي تونند متن ويرايش شده هر پستي رو ببينند . درست مثل وقتي شما داري Post Edit History پست خودت رو چك مي كني . مديران هم مي تونند نه تنها پست شما بلكه تاريخچه پستهاي بقيه كاربان را ببينند. و لي در مورد پستهاي پاك شده از پروفايلها اطلاع خاصي ندارم.
با سپاس!
سلام
چطوری میشه ممطلبی رو در <محتوای مخفی> نشون داد؟
سلام عزیزم ...
وقتیکه دارید تاپیک رو مشاهده میکنید و بصورت ارسال پاسخ سریع نمیشه این کارو کرد (مگر اینکه دستورش رو بنویسید)
اما برای این کار در پایین ادیتور حالت پیشرفته و یا اگر انگلیسی نوشته بود go advanced را انتخاب کنید
در حالت پیشرفته جعبه ی ابزار ادیتور بیشتر میشه ...
برای ایجاد اسپویلر ابتدا روی این آیکون »» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید
در پنجره ی باز شده برای متنی که قراره مخفی باشه یک عنوان مناسب بنویسید
و سپس دستور Spoiler رو مشاهده خواهید کرد
و در اون متن مورد نظر رو بنویسید
اگر هم خواستید هر گونه مسایل مربوط به فروم از جمله همین محتوای مخفی رو امتحان کنید
حتما از گودال ماسه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمک بگیرید
موفق باشید :40: .
عجب احمد آقا !
اینکه میتونن از دیوار چین رد شن یا نه و یا اینکه ذهن کسی رو بخونن باید از خودشون پرسید.:46:
بهتره یکم بیشتر توضیح بدم
اینکه یه مسئول تو انجمن چه کارهایی میتونه انجام بده و چه چیزهایی رو میتونه ببینه رو با توجه به چیزهایی که برداشت کردم، توضیح میدم. چون تا حالا از هیچ مسئولی نپرسیدم چه کارهایی میتونه انجام بده یا چه امکاناتی داره و ...، چون کلا اینگونه پرسشها رو به هیچ وجه درست نمیدونم.
وقتی مسئولی پستی یا تاپیکی یا ... رو پاک میکنه اثر اون پست باقی میمونه، نه تنها اثر بلکه محتوا هم قابل رؤیته توسط اون مسئول. دلیلها هم مشخص: برای مراجعه در صورت نیاز به اون پست یا تاپیک و ... و چیزهای دیگه.
اما اینکه تو پروفایل کاربران چه چیزهایی میبینن که ما نمیبینیم، حتی تو پروفایل خودمون؛ یکی از مدیرای خوب اینجا گفت که حتی اونها هم چیزی نمیبینن. پس ردههای بالاتر هست که میبینن. حالا چه چیزهایی، مثلا شما همین پست من رو که میبینین، پایین :
چیز دیگهای نمیبینین.
اما یکی به طور مثال بابک یا شاهین یا پاپ و ... کارتهای زرد یا قرمزی رو میبینن که هر شخصی فقط تو پروفایل خودش میبینه.
یا شما چراغ من رو خاموش میبینین ولی اونها قرمز میبینن.
شاید هم چیزهای دیگه که من نمیدونم. شاید هم فقط همینهایی باشه که گفتم.
یا حتی شاید پیغام پاک شده تو پروفایلمون رو که فکر میکنیم چیزی توش نیست ولی اونها محتوا رو هنوز میبینن
و ...
وقتی مسئولی پستی یا تاپیکی یا ... رو پاک میکنه اثر اون پست باقی میمونه، نه تنها اثر بلکه محتوا هم قابل رؤیته توسط اون مسئول.
یادمه آقا بابک قبلا گفته بودند هر وقت تاپیک یا پستی حذف بشه (حذف بشه ها ، نه اینکه به تراش بره ... ) حتی امکان بازگشتش هم هست ...
+
من هم فکر میکنم دیدن کامنت های تایید نشده ، امکان حذف اونها (در پروفایل سایر کاربرها) ، بقول شما آنلاین دیدن کاربران مخفی ، حذف کردن گروه ، اخطار به کاربران و خیلی چیزهای دیگه ... مجموعه ی اختیارات رده های بالاتر هست
حالا ایشالله هر وقت که خودتون مدیر شدین بیشتر آشنا میشین :happy:
Mehran-King
07-01-2012, 21:32
سلام دوستان من وقتی روی پست های جدید کلیک میکنم وارد یه صفحه دیگه میشه و این پیامو میده:
به دلیل بالا بودن مصرف cpu / ram سرور ، فعلا قابلیت سرچ بصورت اتوماتیک غیر فعال شده است . لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان بفرمایید .
در ضمن به مدت یه ساعت نتونستم وارد انجمن بشم میگفت 404 not found !!! !
سلام دوستان من وقتی روی پست های جدید کلیک میکنم وارد یه صفحه دیگه میشه و این پیامو میده:
به دلیل بالا بودن مصرف cpu / ram سرور ، فعلا قابلیت سرچ بصورت اتوماتیک غیر فعال شده است . لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان بفرمایید .
در ضمن به مدت یه ساعت نتونستم وارد انجمن بشم میگفت 404 not found !!! !
مشکلی نیست مهران جون... برای من هم همینطوری میشه این چندروزه ، گویا دوستان دارن ، تغییراتی انجام میدن یا بک آپ گیری میکنن ، به همین خاطر تسک منیجر اینجا رفته رو 100 درصد :دی
مشکلی نیست مهران جون... برای من هم همینطوری میشه این چندروزه ، گویا دوستان دارن ، تغییراتی انجام میدن یا بک آپ گیری میکنن ، به همین خاطر تسک منیجر اینجا رفته رو 100 درصد :دی
فکر کنم گاهی وقتا ریجستری شم خرابه ! :31:
Miss Artemis
08-01-2012, 13:19
چطوری میشه فهمید مثلا تاپیکی که بیشترین پست یا بیشترین بازدید رو داشته کدوم تاپیکه ؟
راهی هست اصلا برای فهمیدنش ؟
Lady parisa
08-01-2012, 13:25
چطوری میشه فهمید مثلا تاپیکی که بیشترین پست یا بیشترین بازدید رو داشته کدوم تاپیکه ؟
با سلام خدمت همه دوستان
توی انجمن مربوط به خودش بالاتر از بقیه تاپیک ها قرار می گیره ( به عنوان آخرین پست ها)
مشاهده ها و جواب ها هم که هست!
توی پست های جدید هم که قطعا این اطلاعات هست!
پ.ن: شاید متوجه سوال شما نشده باشم!
Mehran-King
08-01-2012, 13:25
درود ، راه مستقیمی فکر نکنم وجود داشته ولی از همون قسمتی که نوشته بیشترین تعداد بازدید میشه فهمید !:46:
Miss Artemis
08-01-2012, 13:36
با سلام خدمت همه دوستان
توی انجمن مربوط به خودش بالاتر از بقیه تاپیک ها قرار می گیره ( به عنوان آخرین پست ها)
مشاهده ها و جواب ها هم که هست!
توی پست های جدید هم که قطعا این اطلاعات هست!
پ.ن: شاید متوجه سوال شما نشده باشم!
منظورم اینه که مثلا بفهمیم کدوم تاپیک تو کل سایت ( مجموع همه ی انجمن ها ) بیشترین پست رو داشته.
حالا خیلی مهم نیست ... فقط کنجکاو بودم بدونم : دی
منظورم اینه که مثلا بفهمیم کدوم تاپیک تو کل سایت ( مجموع همه ی انجمن ها ) بیشترین پست رو داشته.
سلام
از نظر مشاهده ها فکر کنم این تاپیک باشه ولی از نظر تعداد پست دقیق نمیدونم....
آخرین فيلمی كه دیدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با نزدیک به 400 هزار بازدید:20:
یه زمانی تاپیک تریبال وارز بیشترین پست رو داشت :دی
این دو راه به نظرم رسید که البته قسمتهاییش رو دوستان گفتن. اگه راه دیگهای هست نمیدونم.
برای اینکه بفهمیم کدوم تاپیک بیشترین پست یا بازدیدکننده رو داشته یه راهش اینه که به تمامی قسمتهای انجمن بریم و تو هر قسمت رو "جواب ها" یا "مشاهدهها" کلیک کنیم تا بر اساس تعداد پست یا بازدیدکننده مرتب بشه.
راه دوم هم اینه که با رفتن به قسمت جستجو در بالای انجمن و انتخاب حالت پیشرفته و جستجوی یک کلمه که میتونه تو همه تاپیکها بکار برده بشه (به شرط اینکه جستجو اون کلمه رو قبول کنه) و تنظیم "نتیجهها را مرتب کنید" بر روی "تعداد جوابها" به تاپیک مورد نظر برسیم.
الان با یه کلمهای نسبتا معمول که جستجو رو انجام دادم به نتیجه زیر رسیدم:
(البته نتیجهای که مینویسم شاید درست نباشه. چون بستگی به کلمهای که مورد جستجو قرار دادیم داره)
Tribal Wars - جنگهای قبیله ای
با بیشترین تعداد پست : 47036
و
Shatel ADSL / شركت شاتل
با بیشترین بازدید : 1380399
Karkas20
08-01-2012, 16:27
BB code url is not allowed.
من هرموقع میام لینکی بدم در پروفایلی این مشکل و این ارور ظاهر میشه !
مشکل از کجاست ؟
به تازگی این مشکل پیش اومده! از وقتی لینک پستها فعال شده!
من برای رفع این مشکل ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و www رو پاک میــکنم :)
مثلا اینجوری میـــشه:
forum.p30world.com
m.prodigy
08-01-2012, 17:23
سلام
چطوری میشه یه نقل قول رو که زیاد هست تیکه تیکه جواب داد؟یعنی جلوی هر جمله که در نقل قول هست پاسخش رو هم داد اما جمله ی بعدی نقل قول داخل کادر باشه؟!!!(یه راه اینه که نقل قول رو چند تا کپی بگیریم و بعد جمله مورد نظر رو پاسخ بدییم و بقیه نقل قول رو حذف کنیم و در کپی نقل قول جمله بعدی رو جواب بدیم!!!)فکر کنم نفهمیده باشین چی گفتم:31:
مثلا این
یه نقل قول رو دو قسمت کرده و بعد جواب داده
مشکل از کجاست ؟
متن رو در تگ CODE قرار بدید (با استفاده از[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام
چطوری میشه یه نقل قول رو که زیاد هست تیکه تیکه جواب داد؟یعنی جلوی هر جمله که در نقل قول هست پاسخش رو هم داد اما جمله ی بعدی نقل قول داخل کادر باشه؟!!!(یه راه اینه که نقل قول رو چند تا کپی بگیریم و بعد جمله مورد نظر رو پاسخ بدییم و بقیه نقل قول رو حذف کنیم و در کپی نقل قول جمله بعدی رو جواب بدیم!!!)فکر کنم نفهمیده باشین چی گفتم:31:
مثلا این
یه نقل قول رو دو قسمت کرده و بعد جواب داده
خب هر قسمت از متن رو که میخواید نقل قول بگیرید، سلکت کرده و روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا دو عبارت [ q u o t e ] و [ q u o t e / ] در دو طرفش قرار بگیره ...
راه دیگهاش هم اینه که همین نقل قول رو بزنید، و متنتون رو در بین این دو تگ قرار بدید
مشکل از کجاست ؟
پست شماره ی #4297 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخونید ... :)
amingentel
08-01-2012, 20:11
سلام من یه گزارش کار اموزی دانلود کنم چه جوری این کارو کنم؟
hamid_diablo
08-01-2012, 21:05
سلام
چطوری نوشته ها رو لینک دار میکنن؟
آیا میشه کاری کرد که وقتی عکسی رو برای پستی در نظر میگیریم با کلیک کردن بر روی عکس سایز اصلی باز بشه؟
سلام
چطوری نوشته ها رو لینک دار میکنن؟
آیا میشه کاری کرد که وقتی عکسی رو برای پستی در نظر میگیریم با کلیک کردن بر روی عکس سایز اصلی باز بشه؟
سلام ، کایرا نایتلی عزیز ! :دی
منم از سعید عزیز پرسیدم یاد گرفتم !
شما اول یک نوشته بنویس مثلا : "کایرا نایتلی" که میخوای بشه لینک، بعد انتخابش کن و این کلید رو بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و لینک رو وارد کن ،
اینطوری اون نوشته میشه لینکت..
برای عکس هم عکس رو انتخاب کن و باز همون کلید رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزن و لینکی که میخوای رو بده. اگه هم میخوای کلیک کنی روش بزرگ بشه ، اول یک عکس سایز کوچک رو با همین کلید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزار ، بعد انتخابش کن و با این کلید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک سایز بزرگ رو بده ، اینطوری با کلیک روش میره برای سایز بزرگه..!
راستی یادت نره که خیلی خیلی خیلی
وین رونی
08-01-2012, 23:11
rss سایت(بخش انجمن)را می خواستم
ممنون
ata.royalfalcon
08-01-2012, 23:26
rss سایت(بخش انجمن)را می خواستم
ممنون
سلام
وین رونی
09-01-2012, 10:03
سلام
آدرس فید را وارد نرم افزار فیدخوان(snarfer)کردم.فکر می کنم خروجی تعدادی از انجمن ها را فقط نشون میده.مثلاً از انجمن بازی های ویدئویی یا انجمن های ورزش و متفرقه خروجی نمیده
آدرس فید را وارد نرم افزار فیدخوان(snarfer)کردم.فکر می کنم خروجی تعدادی از انجمن ها را فقط نشون میده.مثلاً از انجمن بازی های ویدئویی یا انجمن های ورزش و متفرقه خروجی نمیده
دوست من تا اون جايي كه من مي دونم همه ي انجمن ها فيد ندارن ، چون يه سريشون مخفي هستن مثل انجمن فيلم. بيش ترين فيد براي قسمت نرم افزار و سخت افزاره.
موفــــق باشــــي :46:
.:PAR3A:.
09-01-2012, 18:32
سلام... چطوری میشه یه سوشیال گروپ که خودم ساختم رو حذف کنم؟!
Miss Artemis
09-01-2012, 18:56
پاک کردن گروه ها جزء اختیارات ما کاربر ها نیست .
تنها راهش اینه که از ادمین بخواین براتون پاکش کنن .
F l o w e r
09-01-2012, 19:07
سـلام
میتونین به ادمین ، سرپرست ناظرین یا مدیران ارشد پیغام بزنین
یا اینکه گروهتون رو برای یکی از ناظرین یا مدیران بفرستین تا براتون پاک کنند .
Miss Artemis
09-01-2012, 22:17
پ.ن : بین خیلی از کاربرها مرسوم هست به جای ادمین ها ، سوپر مدیرها ، سرپرست ناظر ، مدیران ارشد ، .... فقط میگن ادمین ها .
منظور من هم از ادمین ها همین بود !
درود
من چند وقت پیش در صفحه ی اصلی انجمن و اون پایین که کاربران آنلاین دیده میشوند
یک کاربری رو دیدم که اون هم در لیست آنلاین ها بود اما وقتی رفتم به پروفایلش آخرین ورودش برای 3 سال و نیم پیش بود :18:
این یعنی چی ؟
درود
یک کاربری رو دیدم که اون هم در لیست آنلاین ها بود اما وقتی رفتم به پروفایلش آخرین ورودش برای 3 سال و نیم پیش بود :18:
این یعنی چی ؟
شاید خودش نبوده: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حتما آخرین باری که اومده اون موقع بوده و تازه بعد از اون همه سال اومده سر زده :31:
درود
این یعنی چی ؟
چند حالت داره :
احتمالا کس دیگه ای بوده و نام شدیدا یکجور بوده ، یا واقعا آنلاین بوده ولی تقویم ایراد داشته.. از حالتهای دیگه که میتونم نام ببرم :
روح سرگردان بوده !
یا ویروس بوده :دی
یا اینکه خیالاتی شدی ( مث فیلما که میگن ، بعدش میبینن که درست بوده ! )
حالا یک موضوع دیگه هم هست : :5:
یک کاربری هست (که نمیگم اسمش چیه :20:)
همیشه ی خدا ، هفت روز هفته ، 24 ساعت این بنده خدا آنلاینه :18:
حالا اینکه چیزی نیست هنوز ... :21:
به غیر از این فروم توی چندتا فروم دیگه هم دیدم که همین نام کاربری وجود داره و همیشه آنلاین .... :18:
خیلی مشکوکه این موضوع :31:
اینو باید بگی بدونیم کیه D: :21::31:
یک سوال در همین باب دارم ، اگه موقع خروج از انجمن دکمه ی خروج رو نزنیم چی میشه ؟ آیا باز هم چراغمون سبزه یا با بستن مرورگر چراغ خاموش میشه ؟ ( چهل امتیاز )
یک سوال در همین باب دارم ، اگه موقع خروج از انجمن دکمه ی خروج رو نزنیم چی میشه ؟ آیا باز هم چراغمون سبزه یا با بستن مرورگر چراغ خاموش میشه ؟ ( چهل امتیاز )
كلاً تا يه مدتي چراغ روشن مي مونه امين جان حتي اگه sign out كني.
ولي اگه sign out هم نكني و براوزر رو ببندي تا جايي كه من مي دونم تا چند دقيقه بعد چراغت خاموش مي شه.
كلاً تا يه مدتي چراغ روشن مي مونه امين جان حتي اگه sign out كني.
ولي اگه sign out هم نكني و براوزر رو ببندي تا جايي كه من مي دونم تا چند دقيقه بعد چراغت خاموش مي شه.
سلام ...
خیر : ))
تا جاییکه من میدونم اگر ساین اوت کنیم بلا فاصله چراغ خاموش میشه
در صورت اینکه بدون ساین اوت از فروم خارج بشیم هم 10 تا 15 دقیقه روشنه و سپس خاموش میشه
ربطی هم به این نداره که دیسکانکت کنیم یا پنجره ی مرورگر رو ببندیم !
یعنی اگه اینترنت همچنان وصل باشه ... و اینکه تا 10 - 15 دقیقه هیچ فعالیتی نداشته باشی اون موقع چراغ خاموش شده و آخرین فعالیت هم برای همون 10 - 15 دقیقه ی پیش مینویسه ...
:)
وین رونی
10-01-2012, 02:11
حالا یک موضوع دیگه هم هست : :5:
یک کاربری هست (که نمیگم اسمش چیه :20:)
همیشه ی خدا ، هفت روز هفته ، 24 ساعت این بنده خدا آنلاینه :18:
حالا اینکه چیزی نیست هنوز ... :21:
به غیر از این فروم توی چندتا فروم دیگه هم دیدم که همین نام کاربری وجود داره و همیشه آنلاین .... :18:
خیلی مشکوکه این موضوع :31:
احتمالاً شما google.com یا bing یا چیزی تو این مایه ها را دیدی که اگر اشتباه نکنم یک ربات است از طرف موتورهای جستجو
dokhtareironi
10-01-2012, 16:55
سلام من نمیدونستم کجا این سوال رو بپرسم.خواستم بدونم چند تا پست ارسال کنیم خودمونی میشیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یا بعد چندتا نباشیم جامون خالی میشه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد چندتا پروفشنال میشیم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عمرا آخرفروم باز بشیم نه؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمک کنید مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
F l o w e r
10-01-2012, 17:29
سلام ..
تغییرات بر اساس تعداد پست ها :
عضو جدید / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / از 1 تا 20 پست
~~~
داره خودمونی میشه / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / از 20 تا 200 پست
~~~
اگه نباشه جاش خالی می مونه / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / از 200 تا 500 پست
~~~
پروفشنال / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / از 500 تا 1000 پست
~~~
آخر فروم باز / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / از 1000 تا 2500 پست
~~~
آخر فروم باز / [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / از 2500 به بالا
~~~
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] / به تعداد پست ها ربط نداره
poloton7
11-01-2012, 09:09
سلام--چطوری می شود از یک قسمت خاصی از یک جواب یک کاربر نقل قول کرد------2---نقل قول چند گانه را چطوری انجام بدهیم-----متشکر
ata.royalfalcon
11-01-2012, 09:22
2---نقل قول چند گانه را چطوری انجام بدهیم-----متشکر
سلام
براي نقل و قول كردن از چندتا پست بايد دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد . بعبارت ديگه پس از زدن اين دگمه رنگ آن به شكل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تغيير ميكند و سپس دكمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنيد.
چطوری می شود از یک قسمت خاصی از یک جواب یک کاربر نقل قول کرد------
پس از نقل و قول كردن ، ميتوانيد قسمتي از جواب كاربر كه مورد نظر شماست را با استفاده از دگمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رنگي و مشخص كنيد يا حتي ميتونيد قسمتهاي غير نياز رو پاك كنيد .
سلام . من پست هرچی میدم چیزی نمایش داده نمیشه و کاربر نیستم انگار ! اینو بالای همه صفحات فروم برام میزنه :
با توجه به اینکه شما موقتا در دوره آزمایشی عضویت به سر میبرید ، کلیه پست ها و تاپیک های شما بعد از تایید شدن توسط مدیران و همکاران به سایر کاربران نمایش داده خواهد شد ، لطفا از ارسال چندین باره پست و تاپیک خودداری بفرمایید. همچنین توجه بفرمایید پیغام های ارسالی شما باید حتما به زبان فارسی نوشته شده باشد . این محدودیت ها برای نظم این انجمن اعمال شده ، از همکاری شما متشکریم.
توجه : بعد از مدتی فعالیت کلیه محدودیت ها بصورت خودکار حذف خواهند شد ( چنانچه فعالیتی نداشته باشید محدودیت دوره آزمایشی عضویت برداشته نخواهد شد لطفا در بحث ها شرکت کنید )
مشکل از کجاست ؟
omid-p30
12-01-2012, 19:12
تاپیک ها چند روز بگذره قدیمی میشند ؟ برا همه انجمن ها یکسانه ؟
ata.royalfalcon
13-01-2012, 17:39
سلام دوستان .
انجمن بطور کامل برای من load نمیشه یا خیلی دیر load میشه و در نتیجه نمیتونم از تمام امکانات انجمن مثل smile استفاده کنم . با وجودیکه طبق پست زیر هم عمل کردم باز هم فایده نداشته .
همانطوریکه در عکس زیر مشاهده میکنید اون علامت دایره ، همانطوری به مدت طولانی باقی میمونه و انجمن کامل load نمیشه .
سلام دوستان .
انجمن بطور کامل برای من load نمیشه یا خیلی دیر load میشه و در نتیجه نمیتونم از تمام امکانات انجمن مثل smile استفاده کنم . با وجودیکه طبق پست زیر هم عمل کردم باز هم فایده نداشته .
همانطوریکه در عکس زیر مشاهده میکنید اون علامت دایره ، همانطوری به مدت طولانی باقی میمونه و انجمن کامل load نمیشه .
بـــله عزیز ، واسه ی همه همینطوریه ، جمعه ها عصر اینطوری میشه ، بدیش همه به اینه که گاهی اوقات اصلا نمیشه وارد انجمن شد ، گاهی هم که وارد میشیم و هیچی کامل لود نمیشه ، و مث من که عادت دارم توی نوشته هام از افکت استفاده کنم روم نمیشه پست بدم دیگه بدون رنگ و اینا ....
وین رونی
13-01-2012, 19:06
آقایون مدیر به نظر شما بد نیست یک کاربر نتونه از url در پیام استفاده کنه؟خیلی محدودیت گذاشتیدها
سلام دوستان .
بـــله عزیز ، واسه ی همه همینطوریه ، جمعه ها عصر اینطوری میشه ، بدیش همه به اینه که گاهی اوقات اصلا نمیشه وارد انجمن شد ، گاهی هم که وارد میشیم و هیچی کامل لود نمیشه ، و مث من که عادت دارم توی نوشته هام از افکت استفاده کنم روم نمیشه پست بدم دیگه بدون رنگ و اینا ....
البته بنده همچین مشکلی رو ندارم و فکر کنم لود نشدن کامل صفحات، ربطی به جمعه و شنبه نداشته باشه...
چون به تجربه بهم ثابت شده که بعضی نیمه شب ها و آخر هفته ها (که انجمن میره واسه بکاپ)، اصلا نمیشه وارد شد، نه اینکه وارد بشی و کامل لود نشه...
+
در ضمن این مشکل loading رو منم چن وقت پیش داشتم که تو همون صفحه هم مطرح کردم؛ که البته بعد یه مدت درست شد...
البته بنده همچین مشکلی رو ندارم و فکر کنم لود نشدن کامل صفحات، ربطی به جمعه و شنبه نداشته باشه...
چون به تجربه بهم ثابت شده که بعضی نیمه شب ها و آخر هفته ها (که انجمن میره واسه بکاپ)، اصلا نمیشه وارد شد، نه اینکه وارد بشی و کامل لود نشه...
+
در ضمن این مشکل loading رو منم چن وقت پیش داشتم که تو همون صفحه هم مطرح کردم؛ که البته بعد یه مدت درست شد...
سلام...
یعنی الان این مشکل رو ندارین شما ؟ کارهای اون پست رو انجام دادین یا نه ؟
اما من که دقت میکنم میبینم که دقیقا یک وقتهای خاصی اینطوری میشه.
سلام...
یعنی الان این مشکل رو ندارین شما ؟ کارهای اون پست رو انجام دادین یا نه ؟
اما من که دقت میکنم میبینم که دقیقا یک وقتهای خاصی اینطوری میشه.
سلام،
نه عزیز، بنده الان 2، 3 هفته ای میشه که بدون مشکل وارد انجمن میشم و صفحات هم کامل واسم لود میشن...
(اون مواردی رو هم که دوستمون تو پست 4247 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گفتن، من انجام ندادم...)
البته فکر کنم مشکل بر می گشت به یکی از تبلیغات و لینکی که احتمالا فیل بود...
بگین چی شد ؟!
برای من هم درست شد ، با همون پست آقا سجاد تی ان تی یا بهتر بگم : sajad-tnt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همینجا میگم دستت درد نکنه ، میدونی چقدر من دپ شدم به خاطر این وضعیت ! مرسی سجاد جان...
Mehran-King
13-01-2012, 20:00
سلام دوستان من اون add-on رو دانلود کردم ولی میگه با مرورگر فایرفاکس شما سازگاری نداره! چون مرورگر من ورژنش 8.0.1 هست میگه نمیتونه با این ورژن سازگار بشه! چیکار باید بکنم ؟
سلام دوستان من اون add-on رو دانلود کردم ولی میگه با مرورگر فایرفاکس شما سازگاری نداره! چون مرورگر من ورژنش 8.0.1 هست میگه نمیتونه با این ورژن سازگار بشه! چیکار باید بکنم ؟
ورژن 9 باهاش سازگاری کامل داره ، با بیشتر افزونه ها سازگاری داره ، آقا مهران حتما ارتقا بده به 9
ata.royalfalcon
13-01-2012, 20:05
جدیدترین ورژن فایرفاکس 9.0.1 هست .
+
بالاخره این مشکل من حل شد .
این آقای aQoa ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جون همینطوری پستهای مارو پاک میکنه !
بعد هم که میخوای بدونی پستت اصلا کجا بوده و جریان چی بوده هم که نمیشه اجازه نداریم ! چه باید کرد ؟
سلام
من الان 5 صفحه اخر پست هاتون رو نگاه کردم. فقط یک پست حذف شده در انجمن موسیقی دارید که خودتون درخواستش رو داشتین.
ممکنه پست های قدیمی تری حذف شده باشه که مربوط به مرتب کردن انجمن ها احتمالا. شاید همون انجمنی که فعالش هستین.
سلام
من الان 5 صفحه اخر پست هاتون رو نگاه کردم. فقط یک پست حذف شده در انجمن موسیقی دارید که خودتون درخواستش رو داشتین.
ممکنه پست های قدیمی تری حذف شده باشه که مربوط به مرتب کردن انجمن ها احتمالا. شاید همون انجمنی که فعالش هستین.
سلام آقا بابک مرسی ، آره یکی خودم درخواست داده بودم ، باقیشون رو هم فهمیدم خودم ، توی تاپیک ورژن های IDM بود که ما یکم درباره ی خود IDM هم بحث کرده بودیم ، درصورتی که باید داخل تاپیک مخصوص بحثهای IDM صحبت میکردیم ، و واقعا هم نظم اونجا رو به هم زده بود ، دست Saleh جان هم درد نکنه ( جدی میگم ) فکر کنم کار ایشون بود :دی
راستش اگه خود من هم بودم همینکار رو میکردم :دی
حالا خوبه که شما مطلع میــشی ....
یه سری از مدیرا و همکارا پست رو پاک میکنن .... تیک اطلاع رسانیش رو نمیزنن .... آکوآ نمیاد خبر بده! :دی
بعد میری تو تاپیک دنبال پستت .... بعد میفهمی که جا تره ولی بچه نیــست!
جدیدا هم که میری از یکی تعریف تمجید میکنی .... میگن تمسخر :دی
انجمنه داریم؟ :دی
حالا خوبه که شما مطلع میــشی ....
یه سری از مدیرا و همکارا پست رو پاک میکنن .... تیک اطلاع رسانیش رو نمیزنن .... آکوآ نمیاد خبر بده! :دی
بعد میری تو تاپیک دنبال پستت .... بعد میفهمی که جا تره ولی بچه نیــست!
جدیدا هم که میری از یکی تعریف تمجید میکنی .... میگن تمسخر :دی
انجمنه داریم؟ :دی
+1
آفرین به سورنا :31:
دقیقا من همین نظرو دارم و میخواستم بگم که شما زحمتشو کشیدی
مخصوصا خط یکی مونده به آخر خیلی تایید میشه :20:
سورنا جان اون تیکی که میگی نمیزنیم وجود نداره. نمیشه گزارش دهی آکوا رو متوقف کرد. موردی که میگین احتمالا یه مشکلیه که بعضی ناظر ها دارن که فعالیت هاشون توسط اکوآ گزارش نمیشه. ادمین هم چند وقت پیش بهم گفت پیگیری میکنه تا حل بشه موضوع.
مورد تعریف رو من متوجه نشدم.
ببخشید من یک سوالی دارم
کاربری که بن شده و وارد انجمن بشه آیا اسمش در بین کاربران آنلاین ها مشاهده میشه ؟ :5:
مورد تعریف رو من متوجه نشدم.
اون تعریف نبوده، خودش میدونه پستش واسه چی پاک شده :دی
در تمسخر کسی، ازش تعریف کرده ... :46:
اون تعریف نبوده، خودش میدونه پستش واسه چی پاک شده :دی
در تمسخر کسی، ازش تعریف کرده ... :46:
مرد حسابی .... تعریف تعریفه!
مسخره یعــنی چی؟ ! چطور یکماه بعد به این نتیجه رسیدی که مسخره بوده؟
تو علم غیب داری که منظور یه فر از یه پست چیه؟ !
Hadi King
14-01-2012, 00:17
ببخشید من یک سوالی دارم
کاربری که بن شده و وارد انجمن بشه آیا اسمش در بین کاربران آنلاین ها مشاهده میشه ؟ :5:
سلام دوستــ عزیـز , آره اسمشــ بین کاربرای آنلاینــ مشاهـده میشــه . ! :20:
آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن
عنوان تاپیک مشخصه. اگر موردی هست که نیاز به توضیح یا اموزش داره در خدمتیم.
اگر مشکلی هست یا در پروفایل و پیام خصوصی حل کنید یا از انجمن انتقادات استفاده کنید.
Переклад не
14-01-2012, 12:24
سلام
این قسمت اعلان اشتراکها:
اینم خوده انجمن:
اینم داخل تاپیک:
این AnGelS.Of.WaR کیه پدرمو دراوورد الان تا هفته ی پیش تو انجمن اتومبیل و اکثر جاها که اشتراک دارم وقتی من چیزی مینویسم اسمه اینو به جای من ثبت میکنه!!!
شما برین تو همون انجمن رو اسم AnGelS.Of.WaR کلیک کنید پروفایل منو میاره!!:
خدای من این دیگه چطوریه ! شما دوتا یوزر ندارین احیانا ؟
بعد یه چیز دیگه ، ساعتی که داخل انجمن نوشته اون اقا پست داده ، با ساعتی که شما پست دادین فرق میکنه ،
احتمالا پستش پاک شده یا بن شده یا همراهش سیستم اختلال پیدا کرده
پروفایلش که اینه :
AnGelS.Of.WaR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اما چطوری ممکنه همچین چیزی ؟
سلام
این قسمت اعلان اشتراکها:
اینم خوده انجمن:
اینم داخل تاپیک:
این AnGelS.Of.WaR کیه پدرمو دراوورد الان تا هفته ی پیش تو انجمن اتومبیل و اکثر جاها که اشتراک دارم وقتی من چیزی مینویسم اسمه اینو به جای من ثبت میکنه!!!
سلام
من یک موضوع عجیب دیگه پیدا کردم
:18: :blink: :weird:
به این پروفایل رفتم soroosh83 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لیست دوستانش رو نگاه کردم
اونهایی که در سمت چپ یعنی اون قسمتی که بالای گروه ها یند
با تب سوم که دوستان باشه فرق داره :13:
حالا سوالی برام پیش آمد:
دلیل این چیه ؟
و برای همه ی کاربرا همینجوریه ؟
Переклад не
15-01-2012, 00:36
آره نمیدونم چه بلایی داره سرم میاد. قرص ماهم که این روزا داره کامل میشه .
میگم اونجا کسی پست نده بذارید بمونه ببینیم چیه
من نه یوزرم همینه فقط.آخه یکی هست دواشو میخوام چیکار قبونه اون چشمات برم؟
---------- Post added at 12:36 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
بچه ها دیگه یواش یواش من دارم میترسم .الانم خونه تنهام خداییش این لحن فرهاد ترس به جونم انداخت
اینجا چه خبره؟؟؟؟
Переклад не
15-01-2012, 00:54
ئهههههههههه یه باره دیگه پروفشو چک کن .همه چی مرتب شد!! میثم برگشت جای خودش! ولی این عکسه بالایی مدرکه
ئهههههههههه یه باره دیگه پروفشو چک کن .همه چی مرتب شد!! میثم برگشت جای خودش! ولی این عکسه بالایی مدرکه
من از اون موقع تا بحال به تعداد انگشتان دست و پا چک کردم :20:
و نتیجه این شد
در هر بار چند کاربر جدید اضافع و چند کاربر از این میان حذف میشدن مثلا کاربری که آواتارش دکتر شریعتی بود در یک دفعه میومد و در دفعه ی دیگه میرفت :blink: و چیز عجیبه دیگه ایینکه در یکی از اون مراحل روی نام کاربری یک کاربر دیگه آدرس پروفایل ادمین بود یعنی اگه روی اون یوزر کلیک میکردی میرفت پروف ادمین :5:
omid-p30
15-01-2012, 16:19
آقا از زمان دادن یه پست، اگر چقدر بگذره دیگه اتومات پست جدید در پست قبلی ادغام نمیشه و در قالب پست جدا گونه ارسال میشه ؟
آقا از زمان دادن یه پست، اگر چقدر بگذره دیگه اتومات پست جدید در پست قبلی ادغام نمیشه و در قالب پست جدا گونه ارسال میشه ؟
فکر کنم تا 5 دقیقه.
AnGelS.Of.WaR
15-01-2012, 19:09
سلام
این قسمت اعلان اشتراکها:
اینم خوده انجمن:
اینم داخل تاپیک:
سلام دوستان .
من هم نميدونم قضيه چيه مثل شماها و اينكه راجع به چي اينجا صحبت ميكنين . من فقط هرز چندگاهي در انجمن بازي هاي انلاين ميام و نظرمو در مورد بازي ميدم .
Haj_Amoo
15-01-2012, 20:22
انجمن ادبیات غیب شده؟
انجمن ادبیات غیب شده؟
آره
تا یکی دو ماه دیگه میاد
چرا تو امضا وقتی اولش متن میدی بعد پایینش عکس بعد یه انتر میزنی عکسه به متن چسبیده میشه ولی دو تا انتر بزنی نه ؟! :31::mellow: مثل ورد نیست D:
Karistias
16-01-2012, 17:18
دوستان میتونید تفاوت دقیق تفاوت پیغام خصوصی با پیغام بازدید کننده را بگید؟
ویک مسئله ی دیگه اینکه چرا یه بار پیغام بازدید کننده را فارسی نوشته یه بار هم انگلیسی(visitor messages)
دوستان میتونید تفاوت دقیق تفاوت پیغام خصوصی با پیغام بازدید کننده را بگید؟
ویک مسئله ی دیگه اینکه چرا یه بار پیغام بازدید کننده را فارسی نوشته یه بار هم انگلیسی(visitor messages)
سلام ...
پیام بازدیدکننده رو پس از تایید کاربران دیگر میتونند ببنند
بدون تایید هم رده های بالای کاربری میبینند، اما کاربران عادی خیر
اما پیام خصوصی رو فقط خودتون و اون کاربری که بهش پ خ میدین میتونند ببینند یا بخونند
:11:
Karistias
16-01-2012, 18:55
سلام ...
پیام بازدیدکننده رو پس از تایید کاربران دیگر میتونند ببنند
بدون تایید هم رده های بالای کاربری میبینند، اما کاربران عادی خیر
اما پیام خصوصی رو فقط خودتون و اون کاربری که بهش پ خ میدین میتونند ببینند یا بخونند
با تشکر :11:
ولی جواب این سوال چی:
اینکه چرا یه بار پیغام بازدید کننده را یک بار فارسی نوشته(ارسال پیغام بازدید کننده) یکبار بار هم انگلیسی :(visitor messages for) ؟
بعد یه چیز دیگه
add contact دقیقا چه کاربردی داره؟ واسه شماره تلفنه؟
با تشکر :11:
ولی جواب این سوال چی:
اینکه چرا یه بار پیغام بازدید کننده را یک بار فارسی نوشته(ارسال پیغام بازدید کننده) یکبار بار هم انگلیسی :(visitor messages for) ؟
بعد یه چیز دیگه
add contact دقیقا چه کاربردی داره؟ واسه شماره تلفنه؟
خواهش میکنم :11:
جواب اون سوالو که نمیدونم :دی
فکر نمیکنم هم دلیل خاصی داشته باشه ...
+
Add Contact هم فکر میکنم کاربردش اینه که مثلا یه وقتی یه کاربر خاصی رو میبینی و میخای آدرس پروفایلش رو داشته باشی تا بعدا اگه کاری پیش اومد مثلا خواستین پیامی بهش بدین یا هر کار دیگه ای در دسترس باشه ... و فراموش نکنیدش
دیگه ... مثلا کاربرد های خاص دیگه ای هم میتونه داشته باشه
مثلا یکی هست که قسمت پیام های بازدید کنندگانش رو برای عموم غیر فعال کرده ...
به یکی از کاربران پیامی میفرسته (پ ع) و انتظار جوابش رو داره ...
در حالت عادی اون شخص دوم نمیتونه جواب بده چون پروفایل شخص اول بسته است
حالا در این شرایط کاربرد لیست تماس ها میتونه این باشه که شخص اول شخص دوم رو در تماسهاش اضافه کنه
و پروفایل رو به روی لیست تماس ها باز بزاره ....
کاربرد دیگه ای هم اگه داره بقیه ی دوستان بگن خوشحال میشیم :20:
dokhtareironi
16-01-2012, 19:53
سلام چرا من نمیتونم تو انجمن ادبیات فعالیتی داشته باشم
سلام چرا من نمیتونم تو انجمن ادبیات فعالیتی داشته باشم
سلام ...
اینجوری نیست که شما نتونید
کلا انجمن ادبیات چند مدتیه بسته است و کاربران عادی فعلا نمیتونند اون انجمن رو ببینند
و همونطور که آقا بابک گفتند تا چند ماه دیگه باز میشه :)
Karistias
16-01-2012, 20:05
خواهش میکنم :11:
جواب اون سوالو که نمیدونم :دی
فکر نمیکنم هم دلیل خاصی داشته باشه ...
+
Add Contact هم فکر میکنم کاربردش اینه که مثلا یه وقتی یه کاربر خاصی رو میبینی و میخای آدرس پروفایلش رو داشته باشی تا بعدا اگه کاری پیش اومد مثلا خواستین پیامی بهش بدین یا هر کار دیگه ای در دسترس باشه ... و فراموش نکنیدش
دیگه ... مثلا کاربرد های خاص دیگه ای هم میتونه داشته باشه
مثلا یکی هست که قسمت پیام های بازدید کنندگانش رو برای عموم غیر فعال کرده ...
به یکی از کاربران پیامی میفرسته (پ ع) و انتظار جوابش رو داره ...
در حالت عادی اون شخص دوم نمیتونه جواب بده چون پروفایل شخص اول بسته است
حالا در این شرایط کاربرد لیست تماس ها میتونه این باشه که شخص اول شخص دوم رو در تماسهاش اضافه کنه
و پروفایل رو به روی لیست تماس ها باز بزاره ....
کاربرد دیگه ای هم اگه داره بقیه ی دوستان بگن خوشحال میشیم :20:
پس ربطی به شماره تلفن نداره!
حالا برای اینکه بخوای با یک کاربر خاص شماره تلفن ردوبدل کنی باید از طریق پ. خ این کارو انجام بدیم ؟
پس ربطی به شماره تلفن نداره!
حالا برای اینکه بخوای با یک کاربر خاص شماره تلفن ردوبدل کنی باید از طریق پ. خ این کارو انجام بدیم ؟
آره برای اینکار باید پ خ بدین به هم ... :20:
شماره همراه که در قسمت ویرایش جزییات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میشه گذاشت رو همونطور که همونجا هم نوشته محرمانه است و مدیران میتونند ببینند :10:
Arrowtic
16-01-2012, 20:54
دوستان در نظر دارم یه تاپیک بزنم درباره المپیاد کامپیوتر و ترکیبیات ولی نمیدونم کدوم قسمت بزنمش بهتره!نظر شما چیه؟
دوستان در نظر دارم یه تاپیک بزنم درباره المپیاد کامپیوتر و ترکیبیات ولی نمیدونم کدوم قسمت بزنمش بهتره!نظر شما چیه؟
بهتره این سوال رو اول در این تاپیک بپرسید :
مهم : راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
و بعد تاپیک باز کنید :)
Smartie7
17-01-2012, 21:15
چرا لیست کاربران نمایش داده نمیشه ؟!
این صفحه میاد
و دوباره به صفحه اول انجمن دایرکت میشه.
چرا لیست کاربران نمایش داده نمیشه ؟!
این صفحه میاد
و دوباره به صفحه اول انجمن دایرکت میشه.
بارها گفته شد. برداشتن گفتن درست میکنیم نکردن. جوابی هم ندارن بدن!! :31:باید w8 کنیم تا کی درست بشه!
Smartie7
17-01-2012, 21:46
بارها گفته شد. برداشتن گفتن درست میکنیم نکردن. جوابی هم ندارن بدن!! :31:باید w8 کنیم تا کی درست بشه!
خب من نمیدونستم بار ها گفته شده :دی ببخشید برا سواله تکراری.
خو اشکال نداره میدونستم نمیدونی ولی گفتیم دیگه :31:
گاهی وقتا واسه خودمم اون قسمت لازم میشد ولی برداشتن خیلی وقته.
مثل اون انجمن ها شد که برداشتن بعد از چندین ماه دوباره آوردن مثل اونا میشه این هم مثل اینکه :31:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.