ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24

Ghaioom
19-01-2012, 15:55
به نظر من باید یه کاری کنن که هر ماه همه بتونن یه پست یا یه تاپیک که به درد نخوره و جوابی هم داده نشده بتونن پاک کنن.

543310
19-01-2012, 16:04
نه خوب شد پرسیدین من تازه واردم نمیدونستم!!
ممنون

far2009
19-01-2012, 22:50
چرا تو این تولبار جدید عناوین انچمن ها نمیاد ؟ فقط یک گزینه refresh داره !

Dr.FANOOS
19-01-2012, 23:22
چرا توی پروفایل نمی شه لینک url قرار داد ؟

M3HRD@D
19-01-2012, 23:54
چرا توی پروفایل نمی شه لینک url قرار داد ؟

سلام
چرا میشه از[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]استفاده کن و لینکت رو بنداز داخلش:20:

- Saman -
20-01-2012, 15:15
با سلام خد مت دوستان

من نمي دونم گاهي اوقات كه پست ميدم و يا حتي پستم رو ويرايش مي كنم . مياد يه پست جديد ميده. اونم درست پشت سر پست من و ميشه Double Posting يه جورايي نا جور ! ...

درست مثل همين الان: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زمان ارسال پستها دقت كنيد ( هر دو در ساعت 3.06 ارسال شدن و لطفا پست دومي رو پاك كنيد . با تشكر )

از مرور گر گوگل كروم استفاده مي كنم . اينو گفتم كه اصلا قصد ارسال پستهاي متوالي رو نداشتم و اين مورد براي خود من هم خيلي عجيبه!

با آرزوي روز جمعه اي خوش براي همگي

Sayam
21-01-2012, 03:10
با سلام خد مت دوستان

من نمي دونم گاهي اوقات كه پست ميدم و يا حتي پستم رو ويرايش مي كنم . مياد يه پست جديد ميده. اونم درست پشت سر پست من و ميشه Double Posting يه جورايي نا جور ! ...

درست مثل همين الان: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به زمان ارسال پستها دقت كنيد ( هر دو در ساعت 3.06 ارسال شدن و لطفا پست دومي رو پاك كنيد . با تشكر )

از مرور گر گوگل كروم استفاده مي كنم . اينو گفتم كه اصلا قصد ارسال پستهاي متوالي رو نداشتم و اين مورد براي خود من هم خيلي عجيبه!

با آرزوي روز جمعه اي خوش براي همگي

ســلام

این یه باگه ...
بعضی موقعا پیش میاد

اگه میخواستید پست دوم که تکراریه، پاک بشه اونو ریپورت کنید یا به مدیر اونجا پ خ بدین

:46:

alone_boy
22-01-2012, 12:56
سلام
مدتیه که به تعداد پستام اضافه نمیشه و سر 943 تا باقی مونده
چرا؟

Ghaioom
22-01-2012, 13:15
سلام
مدتیه که به تعداد پستام اضافه نمیشه و سر 943 تا باقی مونده
چرا؟
گاهی جاها شمارش نمیشه. مثلا همین جا! شاید واسه همینه

شایدم یه چند تا هم پاک کردن ولی اطلاع رسانی نشده. نمیدونم

Ghaioom
22-01-2012, 15:12
میگم نمیشه فهمید که کیا رو معرفی کردیم؟ :31:
به کی باید پ.خ بدیم؟

Переклад не
22-01-2012, 17:10
سلام دوستان .
من هم نميدونم قضيه چيه مثل شماها و اينكه راجع به چي اينجا صحبت ميكنين . من فقط هرز چندگاهي در انجمن بازي هاي انلاين ميام و نظرمو در مورد بازي ميدم .

آقا چرا کسی این مورد رو پیگیری نمیکنه؟ بعد بلا ملا سر انجمن بیاد میندازن گردن ما دیگه

A M ! N
22-01-2012, 21:10
آقا چرا کسی این مورد رو پیگیری نمیکنه؟ بعد بلا ملا سر انجمن بیاد میندازن گردن ما دیگه
ویروسی به نام AnGelS.Of.WaR ! بهزاد ( ؟ ) جان، واسه من هم با همین بابا دقیقا مشکل شما پیش اومده :
اینجا رو نیگاه کنین:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخرین نفر من پست دادم ، بعد اسم این آقا اومده جای من داخل انجمن...روی اسمش هم که کلیک میکنی میره پروفایل من... خدایا یعنی چی ؟

این آقا چی میخواد از جون ما
Take Care:40:

543310
22-01-2012, 21:24
آقا مرسی!!

Ghaioom
22-01-2012, 23:43
ویروسی به نام AnGelS.Of.WaR ! بهزاد ( ؟ ) جان، واسه من هم با همین بابا دقیقا مشکل شما پیش اومده :
اینجا رو نیگاه کنین:

آخرین نفر من پست دادم ، بعد اسم این آقا اومده جای من داخل انجمن...روی اسمش هم که کلیک میکنی میره پروفایل من... خدایا یعنی چی ؟

کجا رو میگی آخری شمایی دیگه مگه کی هست؟!

A M ! N
22-01-2012, 23:58
کجا رو میگی آخری شمایی دیگه مگه کی هست؟!
سلام ، خب داخل تاپیک رو دیدی ، حالا از داخل تاپیک بیا بیرون و برو به انجمنش نیگا کن ببین آخری کیه ؟

Ghaioom
23-01-2012, 00:11
باحال بود. حالا ندیده بودیم فروم هم ویروس بگیره !! :31::18::27:

Ghaioom
23-01-2012, 11:08
میگما چرا گاهی قسمت ها اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گاهی قسمت ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما که روش کلیک نکردیم ولی بازم مثل عکس اولی هست! :mellow::eh:[شکلک فکر] :د

Hadi King
23-01-2012, 15:07
میگما چرا گاهی قسمت ها اینجوریه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گاهی قسمت ها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ما که روش کلیک نکردیم ولی بازم مثل عکس اولی هست! :mellow::eh:[شکلک فکر] :د
موفق باشید!:40:

Ghaioom
23-01-2012, 15:40

e دروغ نگو! برو صفحه اول بعد ببین تو گاهی قسمت ها پست جدید ارسال شده است ولی مثل اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! :31:

kwsmh2210
23-01-2012, 16:02
سلام قسمتی که توش شعر یا متن ودلنوشته های قشنگ بود کجاست؟من دسترسی بهش ندارم لفا راهنمائیم نمائید...مرسی

Hadi King
23-01-2012, 16:08
e دروغ نگو! برو صفحه اول بعد ببین تو گاهی قسمت ها پست جدید ارسال شده است ولی مثل اینه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]! :31:
بـرا من اینجوری نیســـت ..
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
23-01-2012, 16:21
بـرا من اینجوری نیســـت ..
موفق باشید![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

عجب !

بعدش فک کنم ساعت پی سی جلوـه ها ! گاهی وقتا که میبینیم یکی دو مین جلو زده ! :31::mellow::eh:[شکلک فکر] :د

A M ! N
23-01-2012, 21:08
سلام قسمتی که توش شعر یا متن ودلنوشته های قشنگ بود کجاست؟من دسترسی بهش ندارم لفا راهنمائیم نمائید...مرسی
سلام منظورتون انجمن ادبیات هست ، دل نوشته، سنگ نوشته ، چوب نوشته تازه روی آهن هم اون اواخر نوشتن که

دیگه انجمن آسیب دید الان هم کارگران مشغول کارند و تا چندماه آینده مشغول کارند :دی :دی

Переклад не
24-01-2012, 00:10
اینجا رو نیگاه کنین:

ای داده بیداده با داده مداد!
من با خودش حرف زدم همین چند صفحه قبلو بخون اومد از خودش دفاع کرد .نمیدونم چه بلایی داره به سرمون میاد
میگفتن 2012 یه بلا ملاهایی خواهد اومد نگو یکی همینه دیگه

Mehran-King
24-01-2012, 12:22
با سلام ، من میخواستم یه تاپیک تو بخش زیست شناسی و پزشکی و بهداشت عمومی ایجاد کنم اما میگه

General Mehran, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد

دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )

بخاطر همین این تاپیک رو نتونستم اونجا ایجاد کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر بخش پرسش و پاسخ پزشکی ایجادش کردم ولی چرا؟ البته میدونم که به بخش زیست شناسی ،پزشکی و بهداشت عمومی باید منتقل بشه ولی چرا نمیشه اونجا تاپیک زد؟

Sayam
24-01-2012, 12:58
با سلام ، من میخواستم یه تاپیک تو بخش زیست شناسی و پزشکی و بهداشت عمومی ایجاد کنم اما میگه

General Mehran, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :

نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد

دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )

بخاطر همین این تاپیک رو نتونستم اونجا ایجاد کنم:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددر بخش پرسش و پاسخ پزشکی ایجادش کردم ولی چرا؟ البته میدونم که به بخش زیست شناسی ،پزشکی و بهداشت عمومی باید منتقل بشه ولی چرا نمیشه اونجا تاپیک زد؟

سلام دوست عزیز

در انجمن اصلی زیست شناسی و پزشکی کاربران عادی نمیتونند تاپیک جدید باز کنند

نـکـاتـی کـه بـایـد برای کـاربـری بـهـتـر در انـجـمـن " زیست شناسی" بـدانـیـم! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

»» نقل قول :

1 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در این زیرشاخه تاپیکهای متنوع و گسترده ای در رابطه با موضوعات مختلف زیست شناسی و پزشکی ایجاد شده اند که برای دسترسی به فهرستی از اونها می تونید به فهرست مقالات زیست و بهداشت / راهنمای فهرست ها مراجعه داشته باشید.
2 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - اگر پس از بررسی فهرست بالا باز هم تاپیک مناسب برای ارسال مطلب خودتون پیدا نکردید لطفا در بخش اصلی انجمن موضوعات علمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک رو ایجاد بفرمایید در صورت مناسب بودن به انجمن مربوطه منتقل خواهد شد.

به مدیر و یا ناظر اون بخش پ خ بدین و بگین تاپیک رو منتقل کنند :)

موفق باشید :40:

Nocturne
26-01-2012, 02:25
انجمن ادبیات حذف شد ؟ :18:

A M ! N
26-01-2012, 02:29

آره دیگه ! چرا هنگیدین؟ :دی پست 4517 کاملتر توضیح دادم :دی

Nocturne
26-01-2012, 03:08
خب چرا ؟؟ به چه علت ؟

وین رونی
26-01-2012, 17:09
خواستم اینو پیغام خصوصی بزنم به یکی از مدیران اما اینقدر ...چی بگم؟نمیشه در پیغام خصوصی یا بازدید کننده لینک داد!!!
BB code url is not allowed
دست بردارید.این محدودیتها برای چیه؟

حالا اصل ماجرا

امروز وقتی به برخی قسمتهای سایت میرفتم آنتی ویروس(کسپر)اعلام میکرد که به تروجان برخورده.لینک اطلاعاتی در مورد تروجان :
این تروجان را موقعی دیدم که می خواستم مشخصات کاربری را ببینم
چندین بار این اتفاق افتاد
احتمالاً به سایتی لینک دادید که توش این تروجان هست
گفتم شاید بهتر باشه که بدونید
موفق باشید

جالبه حتی همین الآن که این متن را پست کردم باز هم همین اتفاق افتاد

اینم نتیجه ویزیت دکتر وب:Checking: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File size: 1371 bytes
File MD5: a6184db2fde2a40a86f11298c9940c4d

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - archive JS-HTML
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][28f][2b2] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][2a0][2a1] - Ok
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - Ok

Checking: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File size: 1866 bytes
File MD5: 71b6a711dc796599f8fbcd4f26f71eea

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] - archive JS-HTML
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][0][74a] - Ok

Checking: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
File size: 2155 bytes
File MD5: 8c932e17900858d7954c660834ddd974

>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][18c][3da] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][19c][3ca] - Ok

File size: 6542 bytes
File MD5: 7fd572dc88de83319632e6d89227fd3c

>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][0][198e] - Ok

File size: 1966 bytes
File MD5: 6ab8856722f27f9d704dcafaf70bec94

>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][0][7ae] - Ok

File size: 1038 bytes
File MD5: 5eacb855103146d507bb5784fafbf41e

File size: 1052 bytes
File MD5: a8c02dbfddb379982a174588e158ad1e

File size: 6631 bytes
File MD5: 1bca294b5f46333a4400ac0317a70d99

>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][0][19e7] - Ok

File size: 972 bytes
File MD5: f81a4b0f63c4fcafbc2937928f55fa62

>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][0][3cc] - Ok

File size: 1632 bytes
File MD5: da0588fead1a56664701054beb221319

>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][0][660] - Ok

File size: 5873 bytes
File MD5: 339f0f8eb935502b0c74b712fa413654

Engine version: 7.0.0.11250
Total virus-finding records: 2575725
File size: 208.98 KB
File MD5: 18b3d9b9262ed2f745d724f220a1d9df

>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][20dd][b1] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][25f1][344] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][30331][ec] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][33cef][1b7] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][34383][4f] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][20e2][ac] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][25f6][33f] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][30336][e7] - Ok
>[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][34388][4a] - Ok

Sayam
26-01-2012, 17:17
خواستم اینو پیغام خصوصی بزنم به یکی از مدیران اما اینقدر ...چی بگم؟نمیشه در پیغام خصوصی یا بازدید کننده لینک داد!!!
BB code url is not allowed
دست بردارید.این محدودیتها برای چیه؟

حالا اصل ماجرا

امروز وقتی به برخی قسمتهای سایت میرفتم آنتی ویروس(کسپر)اعلام میکرد که به تروجان برخورده.لینک اطلاعاتی در مورد تروجان :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fen%2Fdescriptions%2FHEUR%3ATrojan.Script.Iframe r)
این تروجان را موقعی دیدم که می خواستم مشخصات کاربری را ببینم
چندین بار این اتفاق افتاد
گفتم شاید بهتر باشه که بدونید
موفق باشید

جالبه حتی همین الآن که این متن را پست کردم باز هم همین اتفاق افتاد

سلام دوست عزیز ...

در پیام خصوصی میشه هایپر لینک وارد کرد :)
در پیام پروفایل هم نمیدونم دلیلش چیه اما نمیشه خب دیگه ... :31:

وقتی میخواین در پروفایل لینک وارد کنید دو راه دارید :

1 - [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از اون آدرس بردارید ... مثال forum.p30world.com/
2 - از قسمت پیشرفته ی ویرایشگر تیک کنار فعال بودن لینک اینترنتی رو بردارید
(و در صورتی که مایل بودین بعد از این دو کار میتونید هم از code استفاده کنید)

در مورد آنتی ویروس هم نمیدونم ...
اما ممکنم هس که مشکل از آنتی ویروس باشه ...

Sayam
26-01-2012, 17:35

خب چرا ؟؟ به چه علت ؟

سلام ...

چند بار دیگه هم توی همین تاپیک گفته شد :)
تیم مدیریت انجمن ادبیات یه سری تغییراتی رو برای اون انجمن در نظر دارند
و چند ما ه بود که انجمن ادبیات بسته بود و کاربران نمیتونستند اونجا فعالیت کنند
اما الان چند وقته که انجمن ادبیات حذف نشده فقط فعلا مخقی شده و کاربران عادی نمی بینند همین ...

بعد از اینکه مدیران تغییرات لازم رو انجام دادند ، و تا چند ماه دیگه انجمن ادبیات با زیر مجموعه های بیشتر خواهیم داشت ...

در این مورد اگر سوال بیشتری داشتید به مدیر یا ناظر اونجا پ خ بزنید و یا در انجمن پیشنهاد و انتقادات پیگیری کنید :)

موفق باشید .

minizoro
26-01-2012, 23:40
سلام من دو سه روزه هر وقت میام تو پی 30 کاسپر اسکای من آلرت میده که فلان لینک ویروسی بود بلاکش کردم، گفتم عنوان کنم شاید اینطوری باشه، یه لینکی رو میده بلاک کردم
(گزارش مشکل نداشتین، فک کردم تو بخش انتقاد پیشنهاد بگم)

لطفا رسیدگی کنید و دوستانی که همین رو میبینن هم گزارش بدن

این هم اسکرین شات مجموعه ریپورت ها ریپورت ها رو براتون جمع کردم حجم عکس 2.5 مگ شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این هم نمونه پیغامی که میده هنگام برخورد:

تصویر بعد از deny کردن لینک توسط کاسپر:

ممکنه بعضی ها آنتی ویروسشون به روز نباشه، اطلاع نداشته باشن، یا هر چیز دیگه ای، و آسیب بزنه بهشون، مخصوصا اینکه از لینکهای تبلیغاتی هاتون هم چند تا ویروسی هست، توصیه میشه با استفاده از content blocker مرورگر اپرا بلاک کنید تبلیغات رو، یا با افزونه های مشابه سایر مرورگرها

راه حل پیشنهادی peaceful1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه راه دیگه برای حل این مشکل استفاده از افزونه Ghostery ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] F) هست. برای همه مرورگر ها هست. این رصد کننده رو چند ماه پیش به این افزونه گزارش داده بودم در کنار بقیه رصد کننده های ایرانی. متاسفانه بقیه ها هم مقطعی همچین مشکل هایی داشتند مخصوصا webgozar.
به جز اینها کلی لینک (قاب وبلاگ و رصد کننده و... ) از سایت های ایرانی که حاوی بد افزار هست رو اضافه کردم.
تو لیست Adblock plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همشون رو اضافه کردم ایراد از تبلیغ های سایت نیست.
تو لیست privacy افزونه Adblock plus هم اضافه شده بود نمیدونم چرا Micheal بعد مدتی حذف کرد 2-3 تا رو گفتم به یکی دیگشون گفتم اضافه کرد این و بقیه رو هم دوباره میگم اضافه کنند.

از Noscript هم میتونید استفاده کنید تو لیستی که برای اون هم درست کردم نت بینا رو مسدود کردم. البته این یکی فقط برای فایرفاکس هست.لطفا آدرس این پست رو تو امضاتون بذارین تا ملت بیان ببینن

در ضمن انجمن مشکل پیدا کرده، من میخوام امضا ادیت کنم هم مشکل داره

Iᄃ乇 乃Ծリ
27-01-2012, 13:55
حرفای دوستمون تائید میشه منم کلافه شدم از دست این اخطارا:13:
اینم پیغامایی که کلافم کرده هر دقیقه اخطار میده
فقط ببینید همین امروز چنتا اخطار داده!!!!
اینم دوتا نمونه که اخطار کامل باز کردم!
مشکل چیه؟!

Sina
28-01-2012, 11:02
سلام
در مورد اخطار آنتی ویروس ها در حال پیگیری هستیم
ممنون که اطلاع دادید :)

Iᄃ乇 乃Ծリ
28-01-2012, 13:43
ممنون سیناجان که پیگیری میکنید فکر کنم مشکل از دیشب حل شد اینجارو ببینید
آنتی ویروس همیشه آپدیت میشه ولی بعد از آپدیت دیشب دیگه این اخطارا از بین رفت
خودتون ببینید هرثانیه اخطار میداده ولی بعد این آپدیت از 12:45 ظهر تا همین الان هیچ اخطاری نداده
نمیدونم مشکل از کسپر بوده اصلا به آپدیت دیشب ربطی داشته یا نه شایدم شما مشکل حل کردید به هرحال تاهمین الان مشکلی نیست./
ویرایش:
متاسفانه الان باز شروع شد :41:

sahar_apple
28-01-2012, 19:51
سلام ، من تازه اومدم ، از قسمت 6 به بعد کی میاد؟ :)

Ghaioom
28-01-2012, 21:30
میگم به نظرم تو پروفایل بشه متنایی که ارسال کردیم رو بشه ویرایش کرد بد نیستا!
چرا نمیزارن؟

Mehran-King
28-01-2012, 21:54
چرا نمیزارن؟

با سلام فکر کنم این کارو فقط مدیرا و ناظرا میتونن انجام بدن! نه هر کاربری!:11:

Mehran-King
28-01-2012, 22:04
چرا نمیزارن؟

راستی اینم بگم اگه با این کار موافقت بشه باز خوب نیست!چون یه عده ای میان هی کامنتاشونو ویرایش میکنن بعدش اختلال وارد میشه...

Sayam
28-01-2012, 22:18
البته این موضوعات بهتره توی انجمن پیشنهادات گفته بشه ...

اما به نظر منم اگه این امکان بود خیلی خوب بود

یه وقتایی لازم میشه :20:

Kurosh
28-01-2012, 22:25
البته این موضوعات بهتره توی انجمن پیشنهادات گفته بشه ...

اما به نظر منم اگه این امکان بود خیلی خوب بود

یه وقتایی لازم میشه :20:
سعید جان حساب سوءاستفاده‌هاش رو هم بکن ...
سنگ رو سنگ بند نمیشه هر کی هر چی نوشت رو ویرایش کنه ...

فکر کن یکی یه پیغام تبریک عید تو پروفایل مثلاً یکی از مدیرا نوشته، اون طرف هم تأییدش کرده
بعد این بابا بره پیغام تأیید شده رو ویرایش کنه هر چی از دهنش در اومد بگه !!

Sayam
28-01-2012, 22:31
سعید جان حساب سوءاستفاده‌هاش رو هم بکن ...
سنگ رو سنگ بند نمیشه هر کی هر چی نوشت رو ویرایش کنه ...

فکر کن یکی یه پیغام تبریک عید تو پروفایل مثلاً یکی از مدیرا نوشته، اون طرف هم تأییدش کرده
بعد این بابا بره پیغام تأیید شده رو ویرایش کنه هر چی از دهنش در اومد بگه !!

از اون نظر که آره کوروش جان ، درسته ... :10:
بلاخره یه سری افراد هستن که از اینجور مسائل سوء استفاده میکنند

اما یه مثلی هم هست که به خاطر یک بی نماز در مسجد و نمیبندند : دی :31:

به هر حال این نظر ادامین و مدیران بوده ... و مطمئنا این درست تره و بخاطر پیشگیری از همین نوع مشکلات که گفتی ...

ممنون:11:

peaceful1
29-01-2012, 09:14
سلام من دو سه روزه هر وقت میام تو پی 30 کاسپر اسکای من آلرت میده که فلان لینک ویروسی بود بلاکش کردم، گفتم عنوان کنم شاید اینطوری باشه، یه لینکی رو میده بلاک کردم
(گزارش مشکل نداشتین، فک کردم تو بخش انتقاد پیشنهاد بگم)

لطفا رسیدگی کنید و دوستانی که همین رو میبینن هم گزارش بدن

این هم اسکرین شات مجموعه ریپورت ها ریپورت ها رو براتون جمع کردم حجم عکس 2.5 مگ شد

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید این هم نمونه پیغامی که میده هنگام برخورد:

تصویر بعد از deny کردن لینک توسط کاسپر:

ممکنه بعضی ها آنتی ویروسشون به روز نباشه، اطلاع نداشته باشن، یا هر چیز دیگه ای، و آسیب بزنه بهشون، مخصوصا اینکه از لینکهای تبلیغاتی هاتون هم چند تا ویروسی هست، توصیه میشه با استفاده از content blocker مرورگر اپرا بلاک کنید تبلیغات رو، یا با افزونه های مشابه سایر مرورگرها

راه حل پیشنهادی peaceful1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
لطفا آدرس این پست رو تو امضاتون بذارین تا ملت بیان ببینن

در ضمن انجمن مشکل پیدا کرده، من میخوام امضا ادیت کنم هم مشکل داره

من کسپر اینترنت سکیورتی ارجینال دارم برای من اخطار نمیده با اپرا تست کردم احتمالا مشکلش باید حل شده باشه چون با اپرا هم تست کردم و این مرورگرم رو تنظیم نکرده بودم.

Ghaioom
29-01-2012, 16:30
من یه چند جا دیدم ویرایش تو پروف فعال بود حالا اینجا شاید بعدا بزارن مثل دکمه تشکر یا قسمت لینک ! :31:

sourena
29-01-2012, 23:41
الان اومدن وارد سایت بشم یهو گفت:

به دلیل بالا بودن مصرف cpu / ram سرور ، فعلا قابلیت سرچ بصورت اتوماتیک غیر فعال شده است . لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان بفرمایید .

آیا به تازگی اضافه شده این یا قبلا بوده؟ :دی

Iᄃ乇 乃Ծリ
30-01-2012, 01:06
سوری از تو بعیده این مشکل خیلی وقته هست:13:
یا تو خیلی کم میای فروم یا به کاربرای حرفه ای رم بیشتری اختصاص میدن که تاحالا ندیدیش:دی

sourena
30-01-2012, 01:35
والا تو این چند سال فقط همین امشب به این مشکل برخوردم!

فکر کنم من یکی از اونایی باشم که حداقل روزی 4 ساعت رو لاگین هستم تو فروم :)

Iᄃ乇 乃Ծリ
30-01-2012, 01:41
آره بعضی وقتها اتفاق میفته واسه منم فکر کنم یکی دوبار تا به حال اتفاق افتاده:46:
بعد چند مین امتحان میکنی اوکی میشه!
کلا مشکل جالبیه من روز اول دیدم دقیقا حالم این بود==>:18:
:دی

sajad-tnt
30-01-2012, 13:04
سـلام.
دوسـتان چـندوقتی هـست کـه مـوقع وارد شـدن بـه انـجمن P30World ،خـطای زیـر رو مـیده :

حـالا مـشکل از طـرف مـن هـست یـا بـرای شـما هـم هـمینطوره ؟؟!.
مـوفق باشـ:40:ـید!.

A M ! N
30-01-2012, 13:09
سـلام.
دوسـتان چـندوقتی هـست کـه مـوقع وارد شـدن بـه انـجمن P30World ،خـطای زیـر رو مـیده :

حـالا مـشکل از طـرف مـن هـست یـا بـرای شـما هـم هـمینطوره ؟؟!.
سلام..

مشکلی نیست ، در این مواقع انجمن در حال بارگیری هستش و هیچ کس نمیتونه بهش وارد بشه.

شـــــــــــادزی:40:

Ghaioom
30-01-2012, 13:13
گاهی وقتا که خطا متا هم نمیاد یهو میبینی فروم نمیاد!! :31::27:
این شد مشکل سوم! :د

A M ! N
30-01-2012, 15:13
سلامی گرم..

آقا من از یه چیزی سر در نمیارم ====>
...............................................htt p://s1.picofile.com/file/7272829030/last_viewed.jpg

دقیقا آخرین بازدید کننده داخل لیست من کدوم میشه ؟ آخه ترتیبی نداره انگاری ؟ چطوری باید فهمید ؟

شـــــــــــــادزی:40:

Ghaioom
30-01-2012, 15:27
سلامی گرم..

آقا من از یه چیزی سر در نمیارم ====>

دقیقا آخرین بازدید کننده داخل لیست من کدوم میشه ؟ آخه ترتیبی نداره انگاری ؟ چطوری باید فهمید ؟

شـــــــــــــادزی:40:
منم دقیق نمیدونم.
ولی دو نظر: یکی که شاید از طریق حروف الفباس دومی هم شاید از سمت راست بالایی گوشه باشه! همون ...ali اخری باشه.

A M ! N
30-01-2012, 15:36
منم دقیق نمیدونم.
ولی دو نظر: یکی که شاید از طریق حروف الفباس دومی هم شاید از سمت راست بالایی گوشه باشه! همون ...ali اخری باشه.
آره درست میگی قیوم ، متوجه شدم ، ترتیب همون حروف الفبا هست ، هیچ طوری هم نمیشه از بین ده نفر فهمید کدوم آخری بوده...

شـــــــــــادزی:40:

Sayam
30-01-2012, 21:20
والا فکر کنم تنها راهش اینه که مثلا الان اون 10 نفر بازدیدکننده رو یادت بمونه

بعد برای دفعه ی بعد بمحضی که یک کاربر کم میشه و اسم یک کاربر جدید میاد بین اون 10 تا بدونیکه آخرین اونه :46:

پ ن : حالا دونستن این چی رو میخاد حل کنه ؟:دی الان مشکل مملکت ما اینه ؟! :دی

A M ! N
30-01-2012, 22:19
والا فکر کنم تنها راهش اینه که مثلا الان اون 10 نفر بازدیدکننده رو یادت بمونه

بعد برای دفعه ی بعد بمحضی که یک کاربر کم میشه و اسم یک کاربر جدید میاد بین اون 10 تا بدونیکه آخرین اونه :46:

پ ن : حالا دونستن این چی رو میخاد حل کنه ؟:دی الان مشکل مملکت ما اینه ؟! :دی
اینم تازه زیاد دقیق نیست ، چرا که اگه یک نفر که قبلا اسمش توی لیست بوده مجددا بهت سر بزنه ، متوجه نمیشیم.

ضمنا نکته ای که دقت کردم اینه که اونایی که اسمشون با A شروع میشه اسمشون خیلی بیشتر داخل لیست میمونه تا اونایی که w شروع میشه ، چرا که از اون طرف اسم ها خارج میشن با ورود اسم جدید.

سوالی دارم همچنین در زمینه ی گزینه ی Contacts pop up ، شما وقتی این پنجره رو باز میکنی ، تعدا افراد آنلاین رو نشون میده + آفلاین ها. این پیج نیازی به refresh که نداره ، داره ؟ منظورم اینه که اگر کسی آنلاین شد همون لحظه لیست خودکار آپدیت میشه ؟

شــــــــادزی:40:

Ghaioom
30-01-2012, 23:04
اینم تازه زیاد دقیق نیست ، چرا که اگه یک نفر که قبلا اسمش توی لیست بوده مجددا بهت سر بزنه ، متوجه نمیشیم.

ضمنا نکته ای که دقت کردم اینه که اونایی که اسمشون با A شروع میشه اسمشون خیلی بیشتر داخل لیست میمونه تا اونایی که w شروع میشه ، چرا که از اون طرف اسم ها خارج میشن با ورود اسم جدید.

سوالی دارم همچنین در زمینه ی گزینه ی Contacts pop up ، شما وقتی این پنجره رو باز میکنی ، تعدا افراد آنلاین رو نشون میده + آفلاین ها. این پیج نیازی به refresh که نداره ، داره ؟ منظورم اینه که اگر کسی آنلاین شد همون لحظه لیست خودکار آپدیت میشه ؟

شــــــــادزی:40:
اون قسمتی که میگی من تا حالا استفاده نکرده بودم! باورت میشه؟! :18::21::27::31:

شاید یه موقعی تست زدم ولی یادم نیست!
الان یه تست زدم مثل اینکه باید دکمه پایینش که بارگزاری مجدد هست رو بزنی دیگه هویجوری که رفرش نمیشه! :31:

الان که داشتم تست میزدم فک کنم راس میگی گاهی وقتا خودش رفرش میشه !

بعدشم. خیلی وقت پیش میشد به چند نفر همزمان پ.خ ارسالید ولی بعد به یکی شد چرا؟ اون موقع که اصلا فکر کنم به یه نفر هم ارسال نکردم ولی بعد از اون که به یه نفر شد چرا!! (: دی) نمیشه دوباره اونکارو بکنن چون برا من گاهی وقتا لازم میشه! :13:

A M ! N
30-01-2012, 23:12
الان که داشتم تست میزدم فک کنم راس میگی گاهی وقتا خودش رفرش میشه !

من فهمیدم چرا ، دلیلش اینه که وقتی شما داخل خود P30world به یک صفحه ی دیگه ای میرین contact pop up هم خودکار رفرش میشه و بارگزاری میشه مجدد.

شـــــــــادزی:40:

Sayam
30-01-2012, 23:16
آره خود به خود اون لیست آپدیت میشه !

اون صفحه رو باز کنید تا چند دقیقه بهش توجه کنید متوجه میشید :)

مثلا من الان همین کارو کردم و کاربری که آنلاین شد به آنلاین هایی که از قبل بودند اضافه شد ...

همچنین برای چند لحظه بالاتر از بقیه، اولین کاربر و با رنگ قرمز مشخص بود اما بعد از چند لحظه به ترتیب شد ...

من چون لیست تماس ها و دوستانم زیاده فکر کنم سریعتر این تغییرات رو مشاهده میکنم

برای شما هم بستگی به تعداد Contact ها داره ...

Sayam
30-01-2012, 23:36
دوستان فکر کنم قسمت تقویم انجمن رو تا چند وقت پیش نمیتونستیم ببینیم

الان میتونیم ، آره ؟!

Ghaioom
31-01-2012, 00:18
دوستان فکر کنم قسمت تقویم انجمن رو تا چند وقت پیش نمیتونستیم ببینیم

الان میتونیم ، آره ؟!
آره فک کنم.

این قسمت به چه دردایی میخوره؟ فک کنم یکیش تولد ها رو نشون میده. یه جاش هم کلیک کردم گفت شما دسترسی مسترسی ندارین ! :31:

---------- Post added at 12:18 AM ---------- Previous post was at 12:17 AM ----------

بعدشم. خیلی وقت پیش میشد به چند نفر همزمان پ.خ ارسالید ولی بعد به یکی شد چرا؟ اون موقع که اصلا فکر کنم به یه نفر هم ارسال نکردم ولی بعد از اون که به یه نفر شد چرا!! (: دی) نمیشه دوباره اونکارو بکنن چون برا من گاهی وقتا لازم میشه! :13:
چیزی بگید!

Sayam
31-01-2012, 00:23
چیزی بگید!

خب نمیشه دیگه ... :دی

حتما اینم عین همون لیست کاربران که چند وقت پیش غیر فعال شد ...

Ghaioom
31-01-2012, 00:30
خب نمیشه دیگه ... :دی

حتما اینم عین همون لیست کاربران که چند وقت پیش غیر فعال شد ...
اوکی

ببخشید اسپم میدم میخوام بگم که چرا شما دو تا Sayam ، Dr.Smith همش این قسمتین برین جای دیگه همش سوال مطرح میکنین ! :31: (شوخی بود واسه خنده اشکال نداره) : دی

---------- Post added at 12:30 AM ---------- Previous post was at 12:28 AM ----------

ببخشید چرا ساعت سیس من با این فروم مغایرت داره؟ الان رو 28 بود پست قبلی ولی سیس من رو 22 دقیقه !! :18:

حالا مشکل از سیس من هست یا فروم؟! :31:

Ghaioom
31-01-2012, 10:07
حالا من میخوام بدونم از این قسمت

شمارش صفحه اون پایینش چطوریاس؟ یعنی ما هر بار رفرش کنیم یکی شمارش میشه؟ ولی مثل اینکه خودمون رفرش کنیم شمارش اضافه نمیشه!؟

---------- Post added at 10:07 AM ---------- Previous post was at 10:05 AM ----------

و یه سوال دیگه که به نظرم تو قسمت "لینکهای سریع" کنار ویرایش امضا تغییر آواتار هم بود بود نبود لازم میشه.

Ezel
31-01-2012, 13:55
بعدشم. خیلی وقت پیش میشد به چند نفر همزمان پ.خ ارسالید ولی بعد به یکی شد چرا؟ اون موقع که اصلا فکر کنم به یه نفر هم ارسال نکردم ولی بعد از اون که به یه نفر شد چرا!! (: دی) نمیشه دوباره اونکارو بکنن چون برا من گاهی وقتا لازم میشه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر میکنم به این علت باشه :

مدتی عده ای برای بازاریابی ( احتمالا) محصولاتشون نظیر سی دی های بازی و... ، عضو انجمن میشدند و پیغامهای تبلیغاتی به عده ی زیادی از کاربران ارسال میکردند ( Send To All ) :دی ، احتمالا برای جلوگیری از این قضیه و ارسال پیغامهای دسته جمعی این امکان غیرفعال شده /

Ghaioom
31-01-2012, 14:07
اره یادمه یه چند بار از یه ربات یا کاربر اینجوری تو فروم پخش شد ! :31:
بعد بنیدنش : دی

Sayam
31-01-2012, 15:28
شمارش صفحه اون پایینش چطوریاس؟ یعنی ما هر بار رفرش کنیم یکی شمارش میشه؟ ولی مثل اینکه خودمون رفرش کنیم شمارش اضافه نمیشه!؟
بله ...

برای پروفایل بقیه اگه هر باری که رفرش کنید یک بازدید بهش اضافه میشه، همینطور که اگر بقیه برای پروف شما این کارو کنند
اما وقتیکه هر کاربری به پروفایل خودش بره و رفرش کنه به بازدید هاش اضافه نمیشه

ببخشید اسپم میدم میخوام بگم که چرا شما دو تا Sayam ، Dr.Smith همش این قسمتین برین جای دیگه همش سوال مطرح میکنین ! :دی (شوخی بود واسه خنده اشکال نداره) : دی:دی .......

zr1
31-01-2012, 19:06
برام 2تا سوال پیش اومده.اینکه یه پستی دادیم میخاییم پاکش کنن.چیکار باید کرد؟و اینکه زیر اواتار هر شخصی علامت تعجب هست که نوشته گذارش تخلف.این گزینه رو انتخاب کنیم چی پیش میاد؟

Sayam
31-01-2012, 19:21
برام 2تا سوال پیش اومده.اینکه یه پستی دادیم میخاییم پاکش کنن.چیکار باید کرد؟و اینکه زیر اواتار هر شخصی علامت تعجب هست که نوشته گذارش تخلف.این گزینه رو انتخاب کنیم چی پیش میاد؟

سلام

پست خودتون که میخاید حذف بشه رو ریپورت کنید و بنویسید حذف بشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیر اونجا وقتی ببینه این ریپورت رو حذفش میکنه
و یا ویرایش کنید و بنویسید "حذف شود" و بعدا آدرس اونو به مدیر اونجا پ خ کنید تا حذف کنند

+

وقتی که از کاربری پستی رو می بینید که خلاف قوانین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])است اون رو گزارش کنید
این گزارش بصورت یک پیغام برای مدیر اون انجمن فرستاده میشه ....
مدیر اونجا متوجه این گزارش میشه و حذف میکنه ....

zr1
31-01-2012, 19:26
سلام

پست خودتون که میخاید حذف بشه رو ریپورت کنید و بنویسید حذف بشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیر اونجا وقتی ببینه این ریپورت رو حذفش میکنه
و یا ویرایش کنید و بنویسید "حذف شود" و بعدا آدرس اونو به مدیر اونجا پ خ کنید تا حذف کنند

+

وقتی که از کاربری پستی رو می بینید که خلاف قوانین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])است اون رو گزارش کنید
این گزارش بصورت یک پیغام برای مدیر اون انجمن فرستاده میشه ....
مدیر اونجا متوجه این گزارش میشه و حذف میکنه ....
پس اگه بخام پستی رو که خودم دادم پاک کنن رو تو توضیحاتش بگم که پاکش کنید.درسته؟اگه تو توضیحات چیزی ننوشته باشیم چی میشه؟(چه گزارش تخلف رو برای خودم بزنم چه دیگری.)در ضمن اگه اشتباهی دستمون روی این گزارش تخلف خورد چیکار کنیم؟

Sayam
31-01-2012, 19:45
پس اگه بخام پستی رو که خودم دادم پاک کنن رو تو توضیحاتش بگم که پاکش کنید.درسته؟اگه تو توضیحات چیزی ننوشته باشیم چی میشه؟(چه گزارش تخلف رو برای خودم بزنم چه دیگری.)در ضمن اگه اشتباهی دستمون روی این گزارش تخلف خورد چیکار کنیم؟

برای پست خودتون بهتره برای اطمینان بیشتر حتما قبل از اینکه گزارش کنید اون پست رو ویرایش کنید (متن قبلی رو پاک کرده و بنویسید "این پست لطفا حذف شود")
اینجوری مطمئنا حذف میشه ... (حتی اگه ریپورت نکنید و در صورتی که احیانا مدیر رد بشه و ببینه که اینو نوشتید، حذف میشه)
+
بله ... توی توضیحات هم بنویسید که این پست من حذف شه ...

اگه توی توضیحات هم چیزی ننویسید هم اتفاق خاصی نمیفته .... گزارش داده میشه اما بدون توضیحات و مدیر بررسی میکنه
(مث اون قسمت کامنت های پروفایل می مونه وقتی که میخاین یکی از کامنت ها رو حذف کنید میتونید دلیلش رو هم بنویسید یا ننویسید)

در مورد اینکه اشتباهی گزارش کنید هم ، اولا سعی کنید این کار نکنید :) اما اگه یه وقت اشتباهی این اتفاق بیفته هم وقتی مدیر اونو ببینه و ببینه که اون پست مشکلی نداره حذفش نمیکنه ...

:11:

Ghaioom
31-01-2012, 20:54
در ضمن اگه اشتباهی دستمون روی این گزارش تخلف خورد چیکار کنیم؟
دستت خورد یه صفحه جدید باز میشه بعد اونجا سعی کن دستت نخوره ! :31: یعنی دکمه ارسال رو نزنی! : دی

amirpers
02-02-2012, 13:28
من نمی دونم چرا هر روز یه مشکل جدید پیدا می کنم.
امروز نمی دونم چرا با فایرفاکس 10 که میام تو انجمن همش با پنجره ای که تو عکس می بینید مواجه میشم.
سایتی هم که توش نوشته ربطی به انجمن نداره.
من همیشه هم لوگین هستم و احتیاج ندارم که هر دفعه یوزر و پسوورد وارد کنم.
چکار کنم ؟
با گوگل کروم امتحان کردم ، نیومد :

AMIR.KIK
02-02-2012, 13:43
من نمی دونم چرا هر روز یه مشکل جدید پیدا می کنم.
امروز نمی دونم چرا با فایرفاکس 10 که میام تو انجمن همش با پنجره ای که تو عکس می بینید مواجه میشم.
سایتی هم که توش نوشته ربطی به انجمن نداره.
من همیشه هم لوگین هستم و احتیاج ندارم که هر دفعه یوزر و پسوورد وارد کنم.
چکار کنم ؟
با گوگل کروم امتحان کردم ، نیومد :

من هم این مشکل رو دارم نمیدونم چی هست :41:

Karkas20
02-02-2012, 13:46
من هم این مشکل رو دارم نمیدونم چی هست :41:

امیر جان گریه نکن ، پسرم گریه نداره:31:/ بقول شاعر : گریه نکن که اشکات بدجور خرابم میکنه ، و از این صحبتا:27::31:

این مشکل برای من هم هست و روی نسخه 10 فایرفاکس مشکل پیش امده ولی زود رفع میشه...

:31:

اگر هم نشد که سماغ میمکیم :31:

amirpers
02-02-2012, 13:53
عجب
امیدوارم مسئولین انجمن و طراح اون یه فکری به حالش بکنه که بدجور رو اعصاب آدمه.

SAMCRO
02-02-2012, 14:02
منم ۹ دارم هی می اد ...:دي

Karkas20
02-02-2012, 14:11
منم ۹ دارم هی می اد ...:دي

جلوشا بگیر که نیاد : شوخی:31:

میدونم فعلا رو اعصابه همه هست

نمیدونیم پسورده پی سی ورد را بهش بدیم دست از سر کچلمون ور میداره یا نه...پسوردا نخوره:31:

Hadi King
02-02-2012, 15:11
نمیدونیم پسورده پی سی ورد را بهش بدیم دست از سر کچلمون ور میداره یا نه...پسوردا نخوره:31:
سلام , پسورد هم بدی ول کنــ نیســت ..
هر صفحه ای که باز میکنی ظاهـر میشــه . ! :wac:

ata.royalfalcon
02-02-2012, 15:25

سلام به همه
من هم همین مشکل رو دارم

sajad-tnt
02-02-2012, 15:26
سـلام دوسـتان.
تـا وقـتی کـه مـدیران عـزیز رسـیدگی مـیکنند، بـه [ایـن پـست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] مـراجعه و آدرس زیـر رو بـه [BlockSite] اضـافه کـنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
:20:

Kurosh
02-02-2012, 15:30
عجیبه که این مشکل ظاهراً فقط در فایرفاکس هست، چون من نه با اپرا و نه کروم مشکلی ندارم ...

Hadi King
02-02-2012, 15:50
انگـاری که مدیران عزیـز رسیدگی کـردن , برا من درسـت شــد .. :46:

amirpers
02-02-2012, 16:45
نه حل نشده هنوز.

Karkas20
02-02-2012, 16:49
سـلام دوسـتان.
تـا وقـتی کـه مـدیران عـزیز رسـیدگی مـیکنند، بـه [ایـن پـست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])] مـراجعه و آدرس زیـر رو بـه [BlockSite] اضـافه کـنید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:20:

سلام

از من که مشکل رفع شد.

مرسی بابت پیشنهادتان، برای رفع شدن این مشکل مرموز.

Ghaioom
02-02-2012, 17:26
عجب
امیدوارم مسئولین انجمن و طراح اون یه فکری به حالش بکنه که بدجور رو اعصاب آدمه.

واسه مام میاد! :31:
با ff کاری نداره که ما با IE میایم برا مام میاد : دی

---------- Post added at 05:26 PM ---------- Previous post was at 05:24 PM ----------

سلام

از من که مشکل رفع شد.

مرسی بابت پیشنهادتان، برای رفع شدن این مشکل مرموز.
نگران نباش فک کنم گاهی جاها میاد گاهی جاها نه! :21::27::31:

Ghaioom
02-02-2012, 17:31
بعدشم میخوام بگم که چرا دکمه ها که انگلیسی هس رو فارسی نمیکنن ادمینا؟ چون فارسی بشه باحالتر میشه قبلا فارسی بود ولی یهو نمیدونم چرا انگلیسی شد!

amin 2010
02-02-2012, 17:34
عجیبه که این مشکل ظاهراً فقط در فایرفاکس هست، چون من نه با اپرا و نه کروم مشکلی ندارم ...
من اپرا استفاده میکنم اونجا هم داره میاد !

Karkas20
02-02-2012, 17:38
و

نگران نباش فک کنم گاهی جاها میاد گاهی جاها نه! :21::27::31:

منظورت عزیزم ، چی هست؟

از من رفع شد قیوم جان !

کمی شکیبا باشید تا مشکل رفع شود !

اگر هم که صبور نیستید ، پس بی خیال بشید !

SAMCRO
02-02-2012, 17:44
من اپرا استفاده میکنم اونجا هم داره میاد !
فک کنم نشتی داره !:دي
خیلی رو اعصابه ... هنوز هم هستش !

ata.royalfalcon
02-02-2012, 17:52
اون مشکل قبلی که برای ما حل شد ممنون
ولی اینو چیکارش کنم همش میاد !!!!

Ghaioom
02-02-2012, 18:34
مثل اینکه واسه ما هم حلیده شده.
الان با یه سیستم دیگه ام. قبلا با یه سیستم دیگه و همین مرورگر میومد اون گزینه! شایدم الان هم رو اون رفته شایدم باشه!

m.prodigy
02-02-2012, 21:42
سلام
بچه ها دوتا بنر پایین سایت و یکی از بالای ها واسه من نمایش داده نمیشه.(توی صفحه اصلی)
flashplayer هم نصبه
چه کنم؟

Amir Hossein
05-02-2012, 11:47
سلام
این قضیه چیه... سایت خودش بعضی از کلمان رو قرمز میکنه مثل : نمیشه
===
چه جوری میشه تو گوگل توی یک تاپیک خواص رو سرچ کرد
MER30

Dark Shine
05-02-2012, 14:10
سلام
بچه ها دوتا بنر پایین سایت و یکی از بالای ها واسه من نمایش داده نمیشه.(توی صفحه اصلی)
flashplayer هم نصبه
چه کنم؟
کـوکی رو پـاک کنـین یه بـار .
از ایـن افـزونه هـا که Block میکنـه عکـس هـا رو روی مرورگـر ندارین احتمالاً ؟

Majid-6120
05-02-2012, 14:33
وای خدا انقدر اعصابم ریخته به هم .

آخه مسئولان عزیز سایت ! این امتیاز گوگل + چیه که صد جا گذاشتین ؟

این جدیده سمت چپ که با اسکرول صفحه بالا پایین میشه پدر مارو در آورده . با گوشی یه بار بیاین تو فروم تا متوجه بشین .

هر وقت هم سایت گوگل مشکل داشته باشه ، توی صفحه فروم هم مشکل پیش میاد . الان من نمیتونم از لیست شکلک ها انتخاب کنم . یا رنگ و سایز متن رو عوض کنم . چون لود نشدن و مثله اینکه بعد از اون گوگل + لود میشن .

خب یکی اون پایین بود بس بود دیگه .

A M ! N
05-02-2012, 14:38
وای خدا انقدر اعصابم ریخته به هم .

آخه مسئولان عزیز سایت ! این امتیاز گوگل + چیه که صد جا گذاشتین ؟

این جدیده سمت چپ که با اسکرول صفحه بالا پایین میشه پدر مارو در آورده . با گوشی یه بار بیاین تو فروم تا متوجه بشین .

هر وقت هم سایت گوگل مشکل داشته باشه ، توی صفحه فروم هم مشکل پیش میاد . الان من نمیتونم از لیست شکلک ها انتخاب کنم . یا رنگ و سایز متن رو عوض کنم . چون لود نشدن و مثله اینکه بعد از اون گوگل + لود میشن .

خب یکی اون پایین بود بس بود دیگه .

تا نصف حرفات باهاتون موافقم اما بقیه اش نه :دی

این پست رو انجام بدین تا مث برق لیست شکلک ها براتون در هر زمانی باز بشه:

البته اگه منظورت با گوشی نیست.

شاد باشین../.

Sayam
05-02-2012, 14:42
سلام
این قضیه چیه... سایت خودش بعضی از کلمان رو قرمز میکنه مثل : نمیشه
===
چه جوری میشه تو گوگل توی یک تاپیک خاص رو سرچ کرد
MER30

سلام

بعد از اینکه کلمه ای رو جستجو میکنید و در اون تاپیک هایی که پیدا میشن اون کلمه با رنگ قرمز دیده میشه تا بهتر مشخص باشند
مثلا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

اگه میخواین بدون سرچ هم قرمز باشه باید بعد از آدرس تاپیک، این دستور رو به آخرش اضافه کنید

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید(و البته بعد از = اون کلمه ی مورد نظر رو بنویسید)

در مورد سوال دومتون هم باید تو خود گوگل بعلاوه ی کلمات مورد نظر آدرس تاپیک مد نظر رو هم سرچ کنید

( مثلا آخر سرچتون اینو ضافه کنید برای همین تاپیک)

skyzare
06-02-2012, 01:49
با سلام ....

من چه جوری باید لینکی رو توی پست هام بذارم که نخواد از توی p30 بره داخل اون لینک . اخه یه پیغام میاد میکه شما در حال ترک کردن p30 هستید میخوام این نیاد .

A M ! N
06-02-2012, 01:51
با سلام ....

من چه جوری باید لینکی رو توی پست هام بذارم که نخواد از توی p30 بره داخل اون لینک . اخه یه پیغام میاد میکه شما در حال ترک کردن p30 هستید میخوام این نیاد .
بامدادتون بخیر...

راهی نیست ، هر لینکی که خارج از این سایت باشه اول باید توسط Redirector سایت هدایت بشه بعدش میره سایت دیگه.

موفق باشین../.

m.prodigy
07-02-2012, 13:09
سلام
من قبلا وقتی ادرس سایتی رو وارد میکردم اتوماتیک می رفت توی یه کادر.ولی الان اینجوری نیست.
مثلا لینک توی امضام اینجوری نباشه و داخل کادر قرار بگیره
ممنون
:40:

A M ! N
07-02-2012, 13:13
سلام
من قبلا وقتی ادرس سایتی رو وارد میکردم اتوماتیک می رفت توی یه کادر.ولی الان اینجوری نیست.
مثلا لینک توی امضام اینجوری نباشه و داخل کادر قرار بگیره
ممنون
:40:
اون لینک رو که نوشتین انتخابش کنین و بعدش کلید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنین همیشه میره درون یک کادر..

شاد باشید../.

smohsen
07-02-2012, 14:03
خوشتیپ ها چرا میزنین پست رو کان لم یکن می کنین؟
وقتی قابلیت ویرایش داره ویرایشش کنین
آخرین پست حذف شده من تو ای دی اس ال کرمانشاه یه عکس توشه اون رو می خوام!

erfan ghobadi
07-02-2012, 20:29
این امکان فقط برای اعضای تیم مدیریت (همکاران، ناظران، مدیران، مدیران ارشد و ادمین‌ها) فعاله ... کاربران عادی چنین قابلیتی ندارن ... :20:

یعنی اصلا نمیتونیم عکس بذاریم؟؟! پس چرا من بقیه رو میبینم که راحت میذارن!!!!

Kurosh
07-02-2012, 20:34
یعنی اصلا نمیتونیم عکس بذاریم؟؟! پس چرا من بقیه رو میبینم که راحت میذارن!!!!
پست زیرخاکی نقل قول گرفتیدها :دی

چرا، عکس می‌تونید بذارید، اما نمی‌تونید در پیسی‌ورلد آپلودش کنید!
سایت‌های آپلود عکس زیادن ...

shiaupload.com
up.--------.com

و امثالهم ..

وقتی آپلود کردید، لینک عکس رو با دکمه‌ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینجا وارد کنید

erfan ghobadi
07-02-2012, 20:57
پست زیرخاکی نقل قول گرفتیدها :دی

چرا، عکس می‌تونید بذارید، اما نمی‌تونید در پیسی‌ورلد آپلودش کنید!
سایت‌های آپلود عکس زیادن ...

shiaupload.com
up.--------.com

و امثالهم ..

وقتی آپلود کردید، لینک عکس رو با دکمه‌ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در اینجا وارد کنید

ممنون دوست عزیز.
اما چرا مستقیم نمیشه؟؟!!

Kurosh
07-02-2012, 21:26
ممنون دوست عزیز.
اما چرا مستقیم نمیشه؟؟!!
مستقیم منظورتون همین آپلود مستقیم روی سرور پیسیه ؟!
خب سیاست‌گذاری صاحبان سایت هست.
یکی از مهم‌ترین دلایلش هم می‌تونه حجم عظیم کاربران و بالطبع هاست عظیم‌تری که برای میزبانی فایل‌های این همه کاربر مورد نیاز هست، باشه ...

Oracle_Eldorado
08-02-2012, 00:18
یه مدت قسمت دانلود ها ( موسیقی و بازی ) به صورت دیکتاتوری حذف شده بود
که شامل زحمات من و خیلی از دوستان اهل موسیقی
چی شده حالا برگشته ؟
خطر رفع شده ؟!?

erfan ghobadi
08-02-2012, 00:27
چی شده حالا برگشته ؟
خطر رفع شده ؟!?

رد شد..... اما از بیخ گوش.
بحثش رو ادامه ندین
خطرناکه حسن

Babak
08-02-2012, 00:35
چی شده حالا برگشته ؟
خطر رفع شده ؟!?
نه سرجاشه. دیکتاتوری هم برقراره. با اگر و اما و به شرطها و شروط ها برگشته. مثلا انجمن موسیقی خواننده خانم یا لس آنجلسی لینک دانلودی ازش نیست. با این شروط ما از بغل خط قرمز ها رد میشیم.

SAMCRO
08-02-2012, 19:07
نه سرجاشه. دیکتاتوری هم برقراره. با اگر و اما و به شرطها و شروط ها برگشته. مثلا انجمن موسیقی خواننده خانم یا لس آنجلسی لینک دانلودی ازش نیست. با این شروط ما از بغل خط قرمز ها رد میشیم.
البته من زیاد لینک خانوم دیدم ! مگه خانوم اصلا چشه ؟
دیسکیریمینیشن برای چی ؟‌:دي
اهنگایی که خانوم توش نباشه رو می شه دانلود کرد ؟ حلاله اونا ؟‌

Babak
08-02-2012, 19:18
البته من زیاد لینک خانوم دیدم ! مگه خانوم اصلا چشه ؟
دیسکیریمینیشن برای چی ؟‌:دي
اهنگایی که خانوم توش نباشه رو می شه دانلود کرد ؟ حلاله اونا ؟‌

سلام
این سوالات رو از اداره فیلتر کنی بپرسید.
ممکنه از قدیم لینکی باقی مونده باشه.

Ghaioom
08-02-2012, 22:12
فروم چقد سرعتش پاییــــــــنه!

---------- Post added at 10:12 PM ---------- Previous post was at 10:09 PM ----------

ولی الان فک کنم غنیمت شد!

Oracle_Eldorado
09-02-2012, 00:21

حداقل تاپیک ها رو بر میگردوندین
اون تاپیک هیچکس و زدبازی همش خاطره بود

والا این کارایی که شماها کردین زیاد جالب نبود
شما از 2 سال پیش Hyperlink رو برداشتین ، از ترس اینکه هیلتر نشین
آخرش هم شدین !
اما انجمن PT از روز اول داشت و دست نزد ، هیلتر هم شد و بازم داره ادامه میده
نه فقط PT ، بلکه همه ی انجمن ها اینطور بودن و واسه من جالب بود که فقط اینجا نداره !
بماند چقدر تاپیک دانلود آهنگ و غیره بود که یه شبه نابود شد

من و چند تا از دوستان تو این انجمن بزرگ شدیم ! کلی هم دوست و رفیق پیدا کردیم
اما چه فایده که دیگه حال و هوای قبلا رو نداره
به هرحال ...
موفق باشید .

firefox7
10-02-2012, 11:55
سوالات مربوط به آنتی ویروس را کجا باید بپرسیم؟ آیا قسمتی برای این موضوع در فروم وجود دارد؟

Babak
10-02-2012, 23:46
درسته . تا ييد ميشه.

ولی منظور من در كل بود . اين روال تمامی فرومهاست. كه كلمات نا مناسب رو قيلتر می كنند. چه كاربران استفاده بكنند چه نكنند. اين روال كاری يه فروم معمول هست.

و صحبت بعدی من : درسته كه اين فروم فارسی زبان هست و فقط بخشی از آن انگليسی هست كه همون هم تعداد كاربری محدود داره. اما به نظر من يه تجديد نظر كنند بهتر هست. اين می تونه در هر دو زبان فارسی و انگليسی باشه يعنی سانسور كلمات غير عرف و توهين آميز از هر دو زبان فارسی و انگليسی .

روز جمعه تون به خير :happy:

سامان گرامی یا هر ای دی دیگه ای:
اینجا تاپیک
آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمنه

برای پیشنهادات از انجمن مرتبط استفاده کنید لطفا.

Hadi King
11-02-2012, 23:05
سَلام دوستــان , این نوع دیگـه نداشتیــم .. ؟ :ohno:

Babak
11-02-2012, 23:09
سَلام دوستــان , این نوع دیگـه نداشتیــم .. ؟ :ohno:

وقتی وسط اچار کشی انجمن یهو اینترنت قطع بشه میشه اینجوری.

Hadi King
11-02-2012, 23:15
وقتی وسط اچار کشی انجمن یهو اینترنت قطع بشه میشه اینجوری.
حـدس زدم , چون تایپک معارفـه برای این دوستمـون ( ناظـر ) زده نشد تعجـب کردم .. :31:

sourena
11-02-2012, 23:22
هــادی جان ... با این افتضاحی که اینروزها تو نت شاهدش هستیــم ، باید انتظار بیشتر از اینهارو داشته باشی.

خدا میدونه سر کابل چــی اومده :27:

ایندفعه کوسه گازش گرفته فکر کنم :دی

AMIR.KIK
12-02-2012, 02:04
سلام
چرا امضای من در بخش آنتی ویروس نمایش داده نمیشه؟؟؟

Karkas20
12-02-2012, 08:31
سلام

امضات هم مثل خودت بانمکه:27::27:

Sayam
12-02-2012, 13:28
سلام دوستان
الان فقط یک نفر از نسل مشگی ها (همکاران) باقی مونده و احتمالا آخرینشونه:دی
اگه گفتین اون کیه ؟:happy:

sourena
12-02-2012, 13:32
سلام دوستان
الان فقط یک نفر از نسل مشگی ها (همکاران) باقی مونده و احتمالا آخرینشونه:دی
اگه گفتین اون کیه ؟:happy:

با رفتن به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، میشه همه مدیرها و همکارها و ناظران و... رو دید.

فقط همکار انجمن سه بعدی هست...

Ghaioom
12-02-2012, 15:48
سلام
مثل اینکه ویروسیه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](شوخی) (خیلی زیاد بود : دی!)

با رفتن به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ، میشه همه مدیرها و همکارها و ناظران و... رو دید.

فقط همکار انجمن سه بعدی هست...
دو تا رو کم گفتی! :21::27::31:

Sayam
12-02-2012, 16:43
دو تا رو کم گفتی! آهان راست میگی ... منم حواسم نبود اتفاقا:دی

aQoa

mir@ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مجتبی 70
14-02-2012, 17:04
سلام
تا حالا تا فروم ها نبودم به نظرم جالب باشه
بابت راهنمایی هم تشکر
مرسی:31::20::46:

رز فروش
15-02-2012, 09:36
خیلی از شما متشکرم

Reza31001
16-02-2012, 21:44
مطالب گودال ماسه بازی رو غیر از خودمون کسی میتونه ببینه؟
همین طور پیام های خصوصی

فکر میکنم حداقل قرمزها به همه چی دسترسی دارن
البته نمیخوام بحث بیخودی داشته باشیم فقط همون سوال رو جواب بدین ممنونم

Sayam
16-02-2012, 21:49
مطالب گودال ماسه بازی رو غیر از خودمون کسی میتونه ببینه؟
همین طور پیام های خصوصی

فکر میکنم حداقل قرمزها به همه چی دسترسی دارن
البته نمیخوام بحث بیخودی داشته باشیم فقط همون سوال رو جواب بدین ممنونم

گودال ماسه بازی رو ادمین و تیم ارشد میتونند ببینند

پ خ رو خیر ... فقط خودتون میبینید :11:

Reza31001
16-02-2012, 21:57
گودال ماسه بازی رو ادمین و تیم ارشد میتونند ببینند

پ خ رو خیر ... فقط خودتون میبینید :11:
یعنی Meisam , Sina , Babak , 'POP', MaFia , Shahin King ؟

Sayam
16-02-2012, 22:10
یعنی Meisam , Sina , Babak , 'POP', MaFia , Shahin King ؟

بله اگر اشتباه نکنم ... شاید همیار ادمین هم بتونه !!! :5:

skyzare
17-02-2012, 08:55
با سلام .

من توی بعضی از پست ها دیدم از کدهای محفی استفاده میکنند میخواستم ببینم چه جوری باید بزارم .

مثلا توی این پست :

یه چیز دیگه ....گاهی اوقات داخل یه تاپیک خاص مثلا نوشته 3 کاربر ( در حال مشاهده تاپیک ) هست ولی فقط نام کاربری خودم رو نوشته . :31: یعنی چی ؟ یعنی اون دو نای دیگه موقع ورود مخفی وارد شدند ؟ :31:

ata.royalfalcon
17-02-2012, 11:33
با سلام .

من توی بعضی از پست ها دیدم از کدهای محفی استفاده میکنند میخواستم ببینم چه جوری باید بزارم .

مثلا توی این پست :

یه چیز دیگه ....گاهی اوقات داخل یه تاپیک خاص مثلا نوشته 3 کاربر ( در حال مشاهده تاپیک ) هست ولی فقط نام کاربری خودم رو نوشته . :31: یعنی چی ؟ یعنی اون دو نای دیگه موقع ورود مخفی وارد شدند ؟ :31:

سلام
برای این کار باید از قسمت تنظیمات کاربر و سپس در قسمت ويرايش اختيارات تیک حالت مخفی رو بزنید . مثل عکس زیر

Ghaioom
17-02-2012, 11:38
با سلام .

مثلا توی این پست :

این گزینه برای محتوای مخفی:

توش متنو مینویسی. موقع ارسال متن.

بعدشم مثلا اونا به صورت مهمان شایدم همون مخفی وارد شدن.

---------- Post added at 11:38 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------

سلام
برای این کار باید از قسمت تنظیمات کاربر و سپس در قسمت ويرايش اختيارات تیک حالت مخفی رو بزنید . مثل عکس زیر
فک کنم هیچ ربطی به سوال دوستمون نداشت؟!! :31:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

skyzare
17-02-2012, 11:38
این گزینه برای محتوای مخفی:

توش متنو مینویسی. موقع ارسال متن.

بعدشم مثلا اونا به صورت مهمان شایدم همون مخفی وارد شدن.

با تشکر از پاسختون .

نه مهمان که باشه که همون مینویسته چند تا مهمان . فکر کنم همون مخفی وارد شدند . :31:

فک کنم هیچ ربطی به سوال دوستمون نداشت؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشکالی نداره همین که زحمت کشیدند و پست رو خوندند جای تشکر رو که داره . :20:

nar nia
17-02-2012, 17:52
یه تاپیک ویژه مهران مدیری بود تو بخش تلویزیون
الان کجاست؟

Kurosh
17-02-2012, 17:58
یه تاپیک ویژه مهران مدیری بود تو بخش تلویزیون
الان کجاست؟
از سرچ انجمن استفاده کنید :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C

nar nia
17-02-2012, 19:17
از سرچ انجمن استفاده کنید :11:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %AF%DB%8C%D8%B1%DB%8C

سرچ کرده بودم ولی پیدا نکرده بودم
ممنون :11:
البته قفله متاسفانه :41:

K1lou
18-02-2012, 15:41
با سلام خدمت دوستان
یادم هست قبلا هم این سئوال رو داشتم با چند تا جواب باز هم نتونستم تنظیمات دلخواهم رو درست کنم

چطور باید من تمامی پستها و تایپیکهایی رو که می زنم یا در اونها اشتراک دارم در این قسمت داشته باشم

من در انجمنهای دیگه که عضو هستم تمامی پستها و اشتراکهام در همچین قسمتی قابل دسترسی هستند
با تشکر

Meisam
18-02-2012, 16:06
با سلام خدمت دوستان
یادم هست قبلا هم این سئوال رو داشتم با چند تا جواب باز هم نتونستم تنظیمات دلخواهم رو درست کنم

چطور باید من تمامی پستها و تایپیکهایی رو که می زنم یا در اونها اشتراک دارم در این قسمت داشته باشم

من در انجمنهای دیگه که عضو هستم تمامی پستها و اشتراکهام در همچین قسمتی قابل دسترسی هستند
با تشکر
سلام
از این بخش میتونید تنظیمات دلخواهتون رو پیدا کنید!
تنظيمات کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > Messaging & Notification > پيش گزیده اشتراک گفتگو

مرسی.
میثم.

K1lou
18-02-2012, 18:09
سلام
از این بخش میتونید تنظیمات دلخواهتون رو پیدا کنید!
تنظيمات کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > Messaging & Notification > پيش گزیده اشتراک گفتگو

مرسی.
میثم.

با سلام و تشکر

خوب در قسمت بالا کدوم گزینه روباید انتخاب کنم که همیشه همه پستها و تایپیکها در اون قسمتی که گفتم باشن
من گزینه بدون اطلاع رسانی بوسیله ایمیل رو انتخاب کردم و یک پست زدم اون پست به قسمت اشتراکها اضافه شد اما بعد از ده یا بیست دقیقه سر زدم دوباره دیدم در اون قسمت چیزی نیست

با تشکر

Meisam
18-02-2012, 18:23
سلام مجدد ...
گزینه ی درستی رو انتخاب کردید (اگر نمیخواید که براتون ایمیل هم بشه)
زمانی که در تاپیکی که شما مشترکش هستند یک پست جدید ارسال بشه
میتونید از اون بخش ببینید که در تاپیکی که شما درش مشترک هستید پستی
جدید ارسال شده، اگر پست جدیدی ارسال نشه بعد از چند دقیقه از لیستتون
به نمایش در نمیاد و برای دسترسی به همه ی تاپیک هایی که مشترکشون
هستید باید روی گزینه ی مشاهده تمام اعلان هاي اشتراک شده در تاپيک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که
در پایین همون بخش قرار داره کلیک کنید!

مرسی.
میثم.

soltan_reza
19-02-2012, 22:05
من چطوری می‌تونم عکس وارد امضام بکنم؟

ربطی‌ به تعداد پست‌ها داره؟

Pami
19-02-2012, 22:08

اول عکس رو آپلود کنید جایی
لینکش رو بزارید تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Ghaioom
20-02-2012, 12:16
به نظرم خیلی خوب میشد که یه دکمه باشه تو صفحه اول انجمن که اونو بزنی بعد اون متنا رفرش بشه! کل صحه نه ، کل صفحه حال نمیده! :31:فقط تو صفحه اول انجمن ها و همه انجمن ها هم متناشون عوض میشد با آخرین ارسال ها.

amuza
21-02-2012, 18:48
سلام..ال سي دي 40 اينچ d550 سامسونگ ديجيتال مالزي چطور فارسي ميشه؟

Mahdi/s
21-02-2012, 19:10
سلام..ال سي دي 40 اينچ d550 سامسونگ ديجيتال مالزي چطور فارسي ميشه؟
ســلام....
به انجمن پی سی ورلد خوش اومدی....
اگه سوالی داری و نمیدونی کجا باید بپرسی میتوی اینجا مطرح کنی...
==========
این سوالت هم اینجا مطرح کن....
اول تاپیک هایی که دوستان زدن رو ببین و سرچ کن کسی قبلا مشکل شما رو نداشته....اگه نبود تاپیک بزنید..موفق باشی..

soltan_reza
21-02-2012, 20:15

کسی‌ نیست جواب بده؟

من حتا نمیتونم تو پست‌های که میزنم هم عکس وارد کنم

Ghaioom
21-02-2012, 20:26
کسی‌ نیست جواب بده؟

من حتا نمیتونم تو پست‌های که میزنم هم عکس وارد کنم
حجم عکس و سایزش باید کوچیک باشه.
بعد از این قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو تو نوار ابزار میبینی اونو میزنی بعد لینکو وارد میکنی بعد ok میزنی.
یا خود عکس رو copy میکنی اینجا paste میکنی موقع ارسال پست. اگه از یه جایی میخوای بزاری برای امضا یا موقع ارسال متن.

Hatek
22-02-2012, 17:06
سلام دوستان من تازه اموزش هارو دانلود کردم همه ی سایت های اپلود ف * ل. تره میشه یه سایت اپلود عکس بدبید که فیلتر نباشه؟؟
ممنون

Sayam
22-02-2012, 17:35
سلام دوستان من تازه اموزش هارو دانلود کردم همه ی سایت های اپلود ف * ل. تره میشه یه سایت اپلود عکس بدبید که فیلتر نباشه؟؟
ممنون

آره عزیز، بیشتر سایتا رو زدن فیل.ت.ر کردند بی وجدانها :41:

اما اینا رو معرفی میکنم :10:

Mehran-King
22-02-2012, 22:14
"باسلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان عزیز،میخواستم بدونم چجورباید فایلی رو تو انجمن پیوست کنم؟
مثلا بعضی جاها می بینم تصویر رو گذاشتن،بعد پایینش فایل ضمیمه موجوده که میتونین دانلودش کنین!میخواستم بدونم کاربرای معمولی هم میتونن چنین کاری انجام بدن؟ با تشکر"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kurosh
22-02-2012, 22:17
"باسلام و عرض خسته نباشید به همه دوستان عزیز،میخواستم بدونم چجورباید فایلی رو تو انجمن پیوست کنم؟
مثلا بعضی جاها می بینم تصویر رو گذاشتن،بعد پایینش فایل ضمیمه موجوده که میتونین دانلودش کنین!میخواستم بدونم کاربرای معمولی هم میتونن چنین کاری انجام بدن؟ با تشکر"[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خیر مهران جان، کاربران عادی امکان پیوست ندارن ...

nar nia
24-02-2012, 16:52
من ساعت فروم از ساعت ویندوزم یه چند دقیقه ای جلوتر هست!
ساعت ویندوزمم دقیق هست.

itfarzad
24-02-2012, 16:59
salam man hamin alan ozv shodam chetori baiad soalamo matrah konam?

itfarzad
24-02-2012, 17:05
salam man koja baiad soal beporsam?

Arash4484
24-02-2012, 17:37
ساعت ویندوزمم دقیق هست.
تایید میشه/ هفت دقیقه جلوتره! : )

سلام دوست عزیز [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سعی کنید با حروف فارسی بنویسید.

سوالتون در چه رابطه ای است ؟

Ghaioom
24-02-2012, 17:45
ساعت ویندوزمم دقیق هست.
به کل تایید میشه! منم یه چند باری فک کنم اینجا گفته بودم! : دی !
قبلا درست بود یهو فک کنم اینجوری شد.

ورودتون رو به انجمن P30world تبریک میگم.
لطفاً فارسی بنویسید.

برید لینک زیر:
راهنمایی، سوالم را در کدام انجمن بپرسم؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.

Ghaioom
25-02-2012, 09:10
با سلام

یه مشکلی تو انجمن موقع ارسال پیغام خصوصی هست که یه نوشته پایین "ذخيره يک کپي از پيام در پوشه ارسال شده ها" رو اگه بخوایم این تیک برداشته بشه باید تو قسمت "ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])" تیک "Save a copy of sent messages in my Sent Items ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) folder by default" رو برداری بعد اون تیک "ذخيره يک کپي از پيام در پوشه ارسال شده ها" باید برداشته بشه که برداشته نمیشه!

برای همه فک کنم همینطور باشه. اگه برداشته میشد خیلی خوب میشد.
شما هم یه تست بزنید.

K1lou
25-02-2012, 15:47
با سلام
دیروز جمعه من نمی تونستم وارد انجمن بشم . سایت اصلی p30world مشکلی نداشت . اما انجمن قابل دسترس نبود
برای همه این مشکل وجود داشت یا فقط برای من ؟
با تشکر

Arash4484
25-02-2012, 18:36
با سلام
دیروز جمعه من نمی تونستم وارد انجمن بشم . سایت اصلی p30world مشکلی نداشت . اما انجمن قابل دسترس نبود
برای همه این مشکل وجود داشت یا فقط برای من ؟
با تشکر

سلام
دیشب انجمن اشکال داشت و تا چند ساعتی بالا نمی آمد و گویا مشکل عمومی بود.
ارروری هم نمایش داده نمیشد و تنها دسترسی صورت نمی پذیرفت.

greena
25-02-2012, 23:44
سلام ودرود

چند تا سوال :

1- چه طور میشه یه تاپیک(موضوع)رو که ایجاد کردم حذف کنم ......

2- یه پست با ویرایش کلمه حذف شودحذف میشه ....

3- تاپیک های حذف شده چرا کلا حذف نمیشن.....

Kurosh
25-02-2012, 23:50
سلام ودرود

چند تا سوال :

1- چه طور میشه یه تاپیک(موضوع)رو که ایجاد کردم حذف کنم ......

2- یه پست با ویرایش کلمه حذف شودحذف میشه ....

3- تاپیک های حذف شده چرا کلا حذف نمیشن.....
سلام و درود (جفتش یکیه که :دی) ...

1- خودتون امکانش رو ندارید. از ناظر یا مدیر اون بخش درخواست کنید. اگه نبودن، از سرپرست ناظرین یا ارشدها

2- متوجه نشدم، این سؤال بود ؟ :20: اگه پستتون رو ویرایش کنید و بنویسید "حذف شود"، اولین مدیر یا ناظری که از اون طرفا رد بشه، می‌بینه و پست رو حذف می‌کنه. البته برای اطمینان خاطر می‌تونید پست خودتون رو گزارش تخلف رد کنید تا زودتر پاک بشه.

3- تاپیک‌های حذف شده ؟! تاپیک‌ها بعد از حذف به انجمن Trash منتقل میشن. حذف به معنای نابودی نداریم تو پیسی :دی

greena
26-02-2012, 00:34
سلام و درود (جفتش یکیه که :دی) ...

1- خودتون امکانش رو ندارید. از ناظر یا مدیر اون بخش درخواست کنید. اگه نبودن، از سرپرست ناظرین یا ارشدها

2- متوجه نشدم، این سؤال بود ؟ :20: اگه پستتون رو ویرایش کنید و بنویسید "حذف شود"، اولین مدیر یا ناظری که از اون طرفا رد بشه، می‌بینه و پست رو حذف می‌کنه. البته برای اطمینان خاطر می‌تونید پست خودتون رو گزارش تخلف رد کنید تا زودتر پاک بشه.

3- تاپیک‌های حذف شده ؟! تاپیک‌ها بعد از حذف به انجمن Trash منتقل میشن. حذف به معنای نابودی نداریم تو پیسی :دی

1-کجا پیداشون میشه؟
2-مارو بن نکنن
3-پس خونه تکونی نداریم چه بد هر روز شلوغ تر میشه..............

4-چه طور میشه تمام پست های مثلا یکی از دوستام رو یجا از تو پرو فایلم حذف کنم؟
ممنون

Kurosh
26-02-2012, 00:49
1-کجا پیداشون میشه؟
2-مارو بن نکنن
3-پس خونه تکونی نداریم چه بد هر روز شلوغ تر میشه..............
4-چه طور میشه تمام پست های مثلا یکی از دوستام رو یجا از تو پرو فایلم حذف کنم؟

ممنون
1- نگاه کنید ببینید تاپیکی که دارید درش پست ارسال می‌کنید، در چه انجمنی قرار داره ...

مثلاً اینجا که هستیم، اون بالا سمت راست رو که نگاه کنید، نوشته :

P30World Forums ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > مرتبط با انجمن ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پس یعنی ما در تاپیک آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و در انجمن سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قرار داریم.

حالا در هر انجمنی که قرار داشتید، روش کلیک کنید. در صفحه‌ی اصلی اون انجمن، پایین سمت چپ، نام مدیران و ناظران اون بخش نوشته شده ... (این بخش سرآغاز مدیر یا ناظری نداره)

در مواردی این چنینی که مدیر و ناظری ندیدید، می‌تونید به 'POP' ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Shahin King ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا Babak ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیغام بدید (روی اسامی این عزیزان در همین پست کلیک کنید، پروفایلشون باز میشه)

2- خیر، دکمه‌ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صرفاً برای گزارش تخلف نیست، برای اطلاع‌رسانی به تیم مدیریته ... البته در درجه‌ی اول باید سعی کنید پستی ارسال نکنید که بعداً از دادنش پشیمون بشید.

3- شلوغ ؟! انجمن Trash انجمنی خصوصیه و هر کاربر فقط تاپیک‌های خودش رو می‌بینه ! :11:

4- به پروفایل دوستتون رفته، بالای ادیتور (جایی که پیغام می‌نویسید) گزینه‌ای می‌بینید با عنوان View Your Conversation With ... روی اون کلیک کنید تا پیغامای رد و بدل شده بین شما دو نفر به نمایش در بیاد. حالا هر پیغامی که نخواستید رو باید دونه دونه تیکش رو بزنید و حذف کنید. البته کل پیغامای هر صفحه با فلشی که سمت چپ تعبیه شده امکان پذیره ... روی اون فلش کلیک کنید و Select All رو انتخاب کنید. و بعد حذف رو بزنید. اما این کار رو باید صفحه به صفحه انجام بدید. امکان حذف کلشون یکجا نیست.

alirezaasemani49
26-02-2012, 01:09
سلام,من میخوام در تاپیکی که میگذارم یک عکس هم بگذارم که وقتی روی گزینه زرد رنگی که برای اینکار است کلیک میکنم یک کادر باز میشه که نوشته( عکس خود را بگذارید) اما نمیدانم چطور اینکار را انجام دهم.منظورم این است که چطوری میتوانم یک عکس را در تاپیک خودم بگذارم که عکس پیغام ارور را دیگران هم ببینند؟

این را هم عرض کنم برای مدیران یا ناظران (که فقط حضورشان برای دیدن تاپیک ها یا پست ها و....) که این مشکل مرا میخوانند.من مدتی پیش یک انتقاد را در انجمن مربوطه مطرح کردم (که به نوعی سؤال من هم میشد) اما بعد از مدتها که رجوع کردم به آن هیچ جوابی نبود از هیچ کس ,لطفا آن قسمت هم بخوانید.آن قسمت هم جزؤ همین سایت است, بد نمیشه گاهی سری بزنید.(بودن یک جواب ,حتی کوچک نشان میده که یکی از مسوؤلین سایت آنرا خوانده)
ممنون از شما

Arash4484
26-02-2012, 02:46
سلام,من میخوام در تاپیکی که میگذارم یک عکس هم بگذارم که وقتی روی گزینه زرد رنگی که برای اینکار است کلیک میکنم یک کادر باز میشه که نوشته( عکس خود را بگذارید) اما نمیدانم چطور اینکار را انجام دهم.منظورم این است که چطوری میتوانم یک عکس را در تاپیک خودم بگذارم که عکس پیغام ارور را دیگران هم ببینند؟

شما میبایست در یکی از سایتهای آپلودسنتر تصاویر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A%D8%B1+%D8%B9%DA%A9%D8%B3)، عکس خود را آپلود کنید و سپس آدرس عکس مربوطه را درون همان کادر که ذکر کردید قرار دهید.

K1lou
26-02-2012, 10:13
با سلام
دوستان چرا در این انجمن قسمتی به عنوان جدید ترین ارسالها وجود نداره ؟

بعدش هم چرا شکل اصلی انجمن هیچ تغییری نمی کنه البته من هیچ اطلاعی از نوع نسخه و سایر اطلاعات تخصصی در این زمینه ندارم اما می بینم که سایر انجمنها می گن ما مثلا اخرین نسخه وی بولتین ( یه همچین چیزی ) رو دارن

با تشکر

Ghaioom
26-02-2012, 13:32
با سلام
دوستان چرا در این انجمن قسمتی به عنوان جدید ترین ارسالها وجود نداره ؟

بعدش هم چرا شکل اصلی انجمن هیچ تغییری نمی کنه البته من هیچ اطلاعی از نوع نسخه و سایر اطلاعات تخصصی در این زمینه ندارم اما می بینم که سایر انجمنها می گن ما مثلا اخرین نسخه وی بولتین ( یه همچین چیزی ) رو دارن

با تشکر
همون بالای انجمن نوشته "پست هاي جديد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])"

اون هم خوب آدمین ها دست به کار نمیشن! :31:آپدیت نمیکنن خودشون اگه بیان جواب بدن میفهمیم چرا؟! :31:

میگما اینجا تاپیکی در مورد مطالب جالب و آموزنده هست؟ :)

Dark Shine
26-02-2012, 17:38
بعدش هم چرا شکل اصلی انجمن هیچ تغییری نمی کنه البته من هیچ اطلاعی از نوع نسخه و سایر اطلاعات تخصصی در این زمینه ندارم اما می بینم که سایر انجمنها می گن ما مثلا اخرین نسخه وی بولتین ( یه همچین چیزی ) رو دارن سلــام ،
در حـال حـاظـر بهـترین ، سـاده تـرین و سبکــ تـرین قـالب رو پی سـی وُرلـد داره ، چـرا دوس داریـن خودتـون رو از ایــن نعمـت دور کنـین ؟!

ŞHÍЯÍŃ
26-02-2012, 22:44
سلــام ،
در حـال حـاظـر بهـترین ، سـاده تـرین و سبکــ تـرین قـالب رو پی سـی وُرلـد داره ، چـرا دوس داریـن خودتـون رو از ایــن نعمـت دور کنـین ؟!

واقعا من فروم های دیگه که قابل(دوس دارم:27:) جدیدتری دارن رفتم اصلا به آدم نمیچسبه فعالیت کنه همین قابل(دوس دارم:27:) رو عشقه.....:40:

sourena
26-02-2012, 22:59
واقعا من فروم های دیگه کا قالب جدیدتری دارن رفتم اصلا به آدم نمیچسبه فعالیت کنه همین قابل رو عشقه.....:40:

این قابلی که میبینید .... قالب شما رو نداره :دی

+

برای این قالب خیـــلی زحمتها کشیده شده ....
کلی فروم دیدم که خواستن قالبشون این شکلی باشه! در کل این انجمن یه امکاناتی داره که سایر انجمنها ندارن :46:

Ghaioom
27-02-2012, 07:06
من آخرش نفهمیدم این سایت آپ عکس img 98.net چرا تو فروم هلتره?!؟ : دی

Amin-Nasim
27-02-2012, 22:10
سلام
چرا ساعت فروم با ساعت محلی همخونی ندارن؟
ساعت فروم یکی دو ساعت از ساعت محلی جلوتره
مثلا من ساعت 8 شب یه پست میدم ساعت 10 همون شب که میام میزنه اخرین پست ماله دیروزه
هن خودم نفهمیدم چی گفتم هن:31:

officer
28-02-2012, 00:03
واحد زمان برحسب GMT +3.5. ساعت هم اکنون 12:03 AM

ساعت درسته ... با افغانستان شاید تنظیم کردی ساعت رو ... از اینجا میتونید درستش کنین : ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ghaioom
28-02-2012, 00:07
سلام
مثلا من ساعت 8 شب یه پست میدم ساعت 10 همون شب که میام میزنه اخرین پست ماله دیروزه
در پایین بخش زمان:
GMT +3:30 teh
یافتن تنظیمات اتوماتیک وار DST

---------- Post added at 12:07 AM ---------- Previous post was at 12:05 AM ----------

سلام
در پایین بخش زمان:
GMT +3:30 teh
یافتن تنظیمات اتوماتیک وار DST

حالا واسه ما که فقط 7 مینه نه اونقد ! : دی

Amir Hossein
28-02-2012, 01:37
سلام
تو قسمتی که نشون میده چه کسانی از پروفایل بازدید کردند گاهی بین اسامی یه (+) وجود داره!
یعنی چی؟

Kurosh
28-02-2012, 01:48
سلام
تو قسمتی که نشون میده چه کسانی از پروفایل بازدید کردند گاهی بین اسامی یه (+) وجود داره!
یعنی چی؟
یعنی اون شخص در لیست دوستان شما قرار داره ...

Arash4484
28-02-2012, 01:51
سلام
یعنی چی؟

اسمی که + در کنارش زده شده دوست شماست (در لیست دوستانتون قرار داره).

---------- Post added at 01:51 AM ---------- Previous post was at 01:50 AM ----------

با پست کوروش همزمان ارسال شد : )

Amin-Nasim
28-02-2012, 13:23
واحد زمان برحسب GMT +3.5. ساعت هم اکنون 12:03 AM

ساعت درسته ... با افغانستان شاید تنظیم کردی ساعت رو ... از اینجا میتونید درستش کنین : ويرايش اختيارات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اِ اره روی ساعت کابل تنظیم بود :31:
ممنون از شما و Ghaioom عزیز

K1lou
28-02-2012, 18:32
واقعا من فروم های دیگه که قابل(دوس دارم:27:) جدیدتری دارن رفتم اصلا به آدم نمیچسبه فعالیت کنه همین قابل(دوس دارم:27:) رو عشقه.....:40:

سلــام ،

این قابلی که میبینید .... قالب شما رو نداره :دی

+

برای این قالب خیـــلی زحمتها کشیده شده ....
کلی فروم دیدم که خواستن قالبشون این شکلی باشه! در کل این انجمن یه امکاناتی داره که سایر انجمنها ندارن :46:

با سلام
از بعد امنیتی این قالب نسبت به قالب سایر انجمن ها چطور هست؟
با تشکر

Arash4484
28-02-2012, 19:47
با سلام
از بعد امنیتی این قالب نسبت به قالب سایر انجمن ها چطور هست؟
با تشکر

در یک کلام خوب: ) ولی مفصلتر در این انجمنها پیگیری کنید فکر کنم جوابتون رو زودتر پیدا کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] سیستم های انجمن ساز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و همچنین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

pcforlife
29-02-2012, 08:57
وارد روزی شدیم که به قول کسرا باید تفاوت را احساس کنیم:31::

Balrog
29-02-2012, 14:10
درخواست حذف اکانت رو دارم لطفا!

sourena
29-02-2012, 14:17
همچین چیزی نداریم :دی

Hadi King
29-02-2012, 14:30
درخواست حذف اکانت رو دارم لطفا!
:46:

Arash4484
29-02-2012, 14:54
وارد روزی شدیم که به قول کسرا باید تفاوت را احساس کنیم:31::

در سال های کبیسۀ میلادی، ماه February بیست و نه روز است (در سال های عادی 28 روز است) و امسال یک سال کبیسه میلادی است.
و چون قریب به اتفاق ما تحت تقویم خورشیدی بدنیا آمده ایم :31:( درون ایران) و تاریخ تولدمانرا برای ثبت در سیستم تبدیل میکنیم، و خیلی از سیستم ها و نرم افزارهای تبدیل اشکال دارند و فقط کبیسه شمسی را در نظر میگیرند این روز فرخنده خالی میماند!
یعنی در صورتی این روز تاریخ تولد کسی قرار میگیرد که در روز 10 اسفند یک سال کبیسه میلادی بدنیا بیاید . و چون متولدین دهم اسفند این موضوع را احتمال زیاد در نظر نمیگیرند، همیشه 10 اسفند را به یک March تبدیل میکنند. در حالی که بصورت آماری با تقریب کم و زیاد! باید از هر چهار تاشون یکیشون در این روز بدنیا آمده باشد:31:

anon85
29-02-2012, 15:27
در سال های کبیسۀ میلادی، ماه February بیست و نه روز است (در سال های عادی 28 روز است) و امسال یک سال کبیسه میلادی است.
و چون قریب به اتفاق ما تحت تقویم خورشیدی بدنیا آمده ایم :31:( درون ایران) و تاریخ تولدمانرا برای ثبت در سیستم تبدیل میکنیم، و خیلی از سیستم ها و نرم افزارهای تبدیل اشکال دارند و فقط کبیسه شمسی را در نظر میگیرند این روز فرخنده خالی میماند!
یعنی در صورتی این روز تاریخ تولد کسی قرار میگیرد که در روز 10 اسفند یک سال کبیسه میلادی بدنیا بیاید . و چون متولدین دهم اسفند این موضوع را احتمال زیاد در نظر نمیگیرند، همیشه 10 اسفند را به یک March تبدیل میکنند. در حالی که بصورت آماری با تقریب کم و زیاد! باید از هر چهار تاشون یکیشون در این روز بدنیا آمده باشد:31:

+1

تایید میشه...

مثلا من خودم 22 بهمن 63 (سال کبیسه) به دنیا اومدم که میشه 10 فوریه 85؛

در صورتی که تو سال های عادی 22 بهمن برابر 11 فوریه س... :20:

Dark Shine
01-03-2012, 13:47
راهـی نیست همـه ی پیغـام هـا عمـومی بـا هـم تـایید نشـده بشـن ؟!

Ghaioom
01-03-2012, 14:49
راهـی نیست همـه ی پیغـام هـا عمـومی بـا هـم تـایید نشـده بشـن ؟!
فکر کنم ادمین یا ارشد ها بتونن. :)

Ghaioom
01-03-2012, 16:41
مثل اینکه چند وقته موقع گذاشتن عکس تو امضا یه خطای خارجکی میاد بالای فروم معلوم نیس چرا ! :31:

Mohammad Yek110
01-03-2012, 20:49
سلام
گودال ماسه بازی چه جور جاییه؟
ممنون

Ghaioom
01-03-2012, 20:58
سلام
گودال ماسه بازی چه جور جاییه؟
ممنون
همین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

محلی برای تمرین نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ها
سایر یوزرهای انجمن پست ها و تاپیک های شما را نمی بینند، پس راحت باشید!

b.khosravani
03-03-2012, 00:17
سلام
من تو هر تاپیکی که پیغام میزارم توش مشترک میشم ولی بعد از اینکه بقیه پیغام میزارن من متوجه نمیشم... چی کار کنم !

---------- Post added at 12:17 AM ---------- Previous post was at 12:16 AM ----------

بهتر بگم : چجوری میشه فهمید تو تاپیکی که توش مشترکی پست جدید زده شده ؟

Sayam
03-03-2012, 01:39
سلام
من تو هر تاپیکی که پیغام میزارم توش مشترک میشم ولی بعد از اینکه بقیه پیغام میزارن من متوجه نمیشم... چی کار کنم !

بهتر بگم : چجوری میشه فهمید تو تاپیکی که توش مشترکی پست جدید زده شده ؟

تنظيمات کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
+
ليست اشتراکها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

S!AVASH
03-03-2012, 03:31
من امروز تو این تاپیک پست ارسال کردم اما پیغام داد باید صبر کنید تا مدیریت پست شما را تایید کنه ... چرا ؟

Sayam
03-03-2012, 04:07
من امروز تو این تاپیک پست ارسال کردم اما پیغام داد باید صبر کنید تا مدیریت پست شما را تایید کنه ... چرا ؟

بخاطر محدودیت های اعضای جدید

بعد از رسیدن پست هاتون به 10 یا 20 و گذشتن 10 روز از تاریخ عضویت شما این محدودیت ها از بین میره....:11:

ghermezeteh
03-03-2012, 20:27
با سلام
برنامه ای برای تغییر ورژن انجمن از 3 به 4 ندارید؟
ورژن 4 خیلی بهتره و امکانات بیشتری داره
الان دیگه همه فروم ها 4 شدن.

officer
03-03-2012, 20:33
ورژن 4 واقعا مدل سوسولیه ... به کلاس کاریه اینجا نمیخوره زیاد به نظر من !

Ghaioom
03-03-2012, 22:07
این چرا بسته شد آخرش معلوم نشد!
بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ghermezeteh
03-03-2012, 22:16
ورژن 4 واقعا مدل سوسولیه ... به کلاس کاریه اینجا نمیخوره زیاد به نظر من !

سوسولی یعنی چی دوست عزیز!؟
اتفاقا امکانات و امنیت خیلی بالاتری که داره مناسب کلاس کاریه اینجا هست
در مورد قالب هم میشه یک قالب زیبا و برازنده پی سی ورلد براش طراحی کرد.

Ghaioom
05-03-2012, 15:39
بررسی سوالات و رفع مشکلات و نکات سیستم عامل ویندوز ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
جواب اینو میخوام با جواب پایین :31:

تو قسمت مقالات این چیزی که میگه شما نمیتونید و این حرفا رو فکر کنم لازم نباشه گذاشته بشه. الان بخوام تو قسمت امنیتش یه مقاله بندازم نمیشه باید تو قسمت خود مقالات بزارم و مدیر یا ناظرش زحمت بکشه انتقال بکنه! الان که چند تا مقاله اونورا گذاشتم مدیر هم زحمتشو نکشیده خیلی وقته که گذاشتم مال بقیه هم فکر کنم همینطوره انتقال نداده! :31:حالا اون متنی که میگه نمیتونید بزنید رو برداشته بشه که هر کی بتونه یه مطالب بتونه بزاره جای اصلیش.

Arash4484
05-03-2012, 19:36
تو قسمت مقالات این چیزی که میگه شما نمیتونید و این حرفا رو فکر کنم لازم نباشه گذاشته بشه. الان بخوام تو قسمت امنیتش یه مقاله بندازم نمیشه باید تو قسمت خود مقالات بزارم و مدیر یا ناظرش زحمت بکشه انتقال بکنه! الان که چند تا مقاله اونورا گذاشتم مدیر هم زحمتشو نکشیده خیلی وقته که گذاشتم مال بقیه هم فکر کنم همینطوره انتقال نداده! :31:حالا اون متنی که میگه نمیتونید بزنید رو برداشته بشه که هر کی بتونه یه مطالب بتونه بزاره جای اصلیش.

مدیر بخش مقالات بازنشسته شده و گویا در حال حاضر قسمت مقالات مدیر مستقیم ندارد و در نتیجه این جابجایی ها باقی مانده.

Ghaioom
05-03-2012, 19:54
مدیر بخش مقالات بازنشسته شده و گویا در حال حاضر قسمت مقالات مدیر مستقیم ندارد و در نتیجه این جابجایی ها باقی مانده.
میخوای من بشم؟! :31:
دست ما که نیست :31:

Dew Drop
06-03-2012, 01:52

به این دلیل بسته شد که کاربران برای سوالات و مشکلات خودشون تاپیک جدید با عنوان مناسب ایجاد کنند,
که در اینصورت پاسخ گویی منظم و بهتر برای هر تاپیک انجام میشه,
در ضمن,امکان جستجو و رسیدن به جواب برای سایر کاربرانی که مشکلات مشابهی داشته باشن راحت تره.

Amin-Nasim
07-03-2012, 20:01
سلام
نوشته ی زیر نام کاربری بر چه اساس تغییر میکنه ؟
تعداد پست یا تاریخ عضویت ؟؟
و میشه به ترتیب بگین از کجا به کجا میرسه ؟؟؟
-----------
سوال بعدی
مدیران و ناظران و کاربران فعال انجمن ها بر چه اساس انتخاب میشن ؟
تعداد پست ؟
تاریخ عضویت ؟
تعداد تشکر ؟
یا بر اساس بند پ :31: ؟

ata.royalfalcon
07-03-2012, 20:14
سلام
-----------
سوال بعدی
تعداد پست ؟
تاریخ عضویت ؟
تعداد تشکر ؟

سلام
من که بعنوان کاربر فعال انتخاب شده ام ، باید بگم که کاربر فعال شدن به هیچ عنوان بر اساس تعداد پست یا تاریخ عضویت نیست . کاربرای فعالی داریم که حتی تاریخ عضویتشون 2011 بوده و حتی تعداد پستهاشون زیاد نبوده اما به خاطر فعالیت مفیدی و مستمری که داشتند و دیگران رو راهنمایی میکردند به عنوان کاربر فعال انتخاب شده اند .

Sayam
07-03-2012, 20:17
سلام
-----------
سوال بعدی
تعداد پست ؟
تاریخ عضویت ؟
تعداد تشکر ؟

سلام

تغییرات بر اساس تعداد پست ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

+

کاربر فعال ، ناظر و ... بر اساس نوع فعالیتی که در انجمن دارند انتخاب میشند :)
مثلا شما اگه توی یه انجمن خاصی فعالیت های مستمر و مفیدی داشته باشید مدیر اونجا شما رو بعنوان کاربر فعال انتخاب میکنه و بعدا هم در صورت ادامه ی فعالیت های بیشتر ناظر میشین .... :20:

Edit :

پ ن : البته ata.royalfalcon ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم توضیح دادند ...

helyaaa
09-03-2012, 17:55
چرا پست های من نمایش داده نمیشن؟

ŞHÍЯÍŃ
09-03-2012, 17:59

شاید چون عضو جدید بودین و پست هاتون نیاز به تایید داشت همون موقع نمایش داده نمیشد ولی الان که دیگه عضو جدید نیستین فکر کنم هر موقع پست بزنین همون لحظه نمایش داده میشه:46:

helyaaa
09-03-2012, 18:04

Mahdi/s
09-03-2012, 18:30
چرا پست های من نمایش داده نمیشن؟ ســلام..دوستمون که توضیح دادن براتون..
و اینم من اضافه کنم چون پستاتون به 10 تا نرسیده ...زمانی که شما پست میدین مدیراون بخش پست شما رو اول میبینه و اگه مشکلی نداشته باشه تایید میکنه.....معمولا بعد از چند ساعت تایید میشه.

helyaaa
09-03-2012, 19:29
شاید چون عضو جدید بودین و پست هاتون نیاز به تایید داشت همون موقع نمایش داده نمیشد ولی الان که دیگه عضو جدید نیستین فکر کنم هر موقع پست بزنین همون لحظه نمایش داده میشه:46:

ســلام..دوستمون که توضیح دادن براتون..
و اینم من اضافه کنم چون پستاتون به 10 تا نرسیده ...زمانی که شما پست میدین مدیراون بخش پست شما رو اول میبینه و اگه مشکلی نداشته باشه تایید میکنه.....معمولا بعد از چند ساعت تایید میشه.
مرسی من نمیدونستم اینجوریه
پست 2 یار فرستاده شد رفرش کردم

imanpod
11-03-2012, 16:18
سلام . من قبلا لینک یه صفحه رو داشتم که لیست کاربرها رو بر اساس تعداد پست به ترتیب نوشته شده بود ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم . میشه لطف کنین لینکشو بذارین . ممنون

Kurosh
11-03-2012, 16:38
سلام . من قبلا لینک یه صفحه رو داشتم که لیست کاربرها رو بر اساس تعداد پست به ترتیب نوشته شده بود ولی الان هر چی میگردم پیداش نمیکنم . میشه لطف کنین لینکشو بذارین . ممنون
این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود، که دیگه قابل دسترس نیست ...

S!AVASH
11-03-2012, 19:23
بخاطر محدودیت های اعضای جدید

بعد از رسیدن پست هاتون به 10 یا 20 و گذشتن 10 روز از تاریخ عضویت شما این محدودیت ها از بین میره....:11:

تعداد پستهام از 10 هم گذشت همچنان پستهام نیاز به تایید کردن داره

amirkhan_0o0
12-03-2012, 01:40
دوستان تو امضا چطور می شه لینک رو به متن هایپرلینک کرد؟؟

ŞHÍЯÍŃ
12-03-2012, 02:03
دوستان تو امضا چطور می شه لینک رو به متن هایپرلینک کرد؟؟

:31:نمیشه:31:

amirkhan_0o0
12-03-2012, 02:06
:31:نمیشه:31:
چرا بابا دیدم خیلی از بچه ها مثلا نوشته:
دانلود مجلات
بعد روی همون کلمه کلیک می کنی می ره توی لینک!
البته لینک فروم

Kurosh
12-03-2012, 02:11
چرا بابا دیدم خیلی از بچه ها مثلا نوشته:
دانلود مجلات
بعد روی همون کلمه کلیک می کنی می ره توی لینک!
البته لینک فروم
تا جایی که می‌دونم، کاربران عادی این دسترسی رو ندارن ...
احتمالاً امضایی که شما دیدی برای یکی از اعضای تیم مدیریت بوده ... :11:

Layla.J
12-03-2012, 14:48
باسلام
تشکر از راهنمایی شما.
این سایت خیلی شلوغه. اعصابم بهم می خوره.
مثلا من تاپیکم در متفرقه ایجاد کردم. اما نمی تونمش پیدا کنم.
امکانات کاربری من کار نمی کنه.
و ...
اگر بتونید حداقل لینک تاپیک منو بزارید.
حتی سرچ نمی کنه، می گه رم و سی پی یو سرور نمیکشه.
:(

sourena
12-03-2012, 14:53
دوست عزیز ... شما کی تاپیک زدین؟

تاپیکی از شما تو وجود نداره تو انجمن!

فقط یه پست دارین تو همین تاپیک .... و یه پست هم مشاوره شغلی:

officer
12-03-2012, 15:11
احتمالا تایید نشده تاپیکتون هنوز ...

Babak
12-03-2012, 15:59

سلام
از شما من فقط یک پست در متفرقه و همین پست بالا رو میبینیم. تاپیکی وجود نداره .

Layla.J
12-03-2012, 16:07
می گم باگ داره دیگه.

من که اونجا نذاشتم.
به نظرم که خیلی باگ داره.

مرسی از کمک همه شما.

sourena
12-03-2012, 16:09
می گم باگ داره دیگه.

من که اونجا نذاشتم.
به نظرم که خیلی باگ داره.

مرسی از کمک همه شما.

کو باگش؟ :دی

اینجا باغ داره .... باگ نداره :46:

Ezel
12-03-2012, 19:26
باسلام
تشکر از راهنمایی شما.
این سایت خیلی شلوغه. اعصابم بهم می خوره.
امکانات کاربری من کار نمی کنه.
و ...
اگر بتونید حداقل لینک تاپیک منو بزارید.
حتی سرچ نمی کنه، می گه رم و سی پی یو سرور نمیکشه.
:(
سلام /

موضوع تاپیکتون چی بوده ؟ احتمالا جزو تاپیکهای ترش شده بوده ( البته اگر مطمئن باشید که در متفرقه تاپیک ایجاد کرده باشید)

ali shah
12-03-2012, 19:43
دوستان چطور میتونم یک پست رو از طریق ایمیل یاهو ارسال کنم برا کسی که عضو نیست؟

sourena
12-03-2012, 19:48
سمت چپ پستت رو میبینی یه # هست؟ اون شماره پست هست تو تاپیک!

مثلا پست شما الان تو این تاپیک اینه:

کافیه به همین طریق لینکش رو کپی کنی براش. البته یه سری از انجمنها بدون عضویت امکان دیدنشون فراهم نیست! مثل انجمن نرم افزار :46:

Mehran-King
13-03-2012, 00:23
با سلام به دوستان عزیز ضمن تبریک پیشاپیش سال نو به همه شما عزیزان

یه سوال داشتم اینکه کسی میتونه چند تا سایت آپلود آهنگ و عکس آپلود کنه آخه مدیا فایر و ... ف/ر شدن!

sourena
13-03-2012, 00:40
با سلام به دوستان عزیز ضمن تبریک پیشاپیش سال نو به همه شما عزیزان

یه سوال داشتم اینکه کسی میتونه چند تا سایت آپلود آهنگ و عکس آپلود کنه آخه مدیا فایر و ... ف/ر شدن!

در بخش مربوطه به جوابتون میرسید 100% :20:

poloton7
13-03-2012, 11:48
سلام--
من توی تاپیکهای مختلفی پست دادم یک یا چند سوال مطرح کردم یا جواب دادم -چند روز به این فروم نیامده ام وفراموش کردم در کدام تاپیکها سوال وجواب دادم--ایا راهی است که بتوانم پیگیری کنم در کدام تایپک سوال کردم ایا به من جواب دادند یا در کدام تاپیک جواب دادم چه کسانی در در جواب من جواب دیگری دادند------متشکر

amirkhan_0o0
13-03-2012, 12:17
من که این جور مواقع ایم خودم رو توی جستجوی پیشرفته می سرچم!
حالا نمی دونم شاید دوستان راه حل بهتری داشته باشند!

Sayam
13-03-2012, 12:51
پروفایل خودتون/ قسمت آمار و ارقام/ پيدا کردن تمام پست هاي poloton7

و ليست اشتراکها
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Lady Negar
13-03-2012, 22:42
ساعت و زمان انجمن مشکل پیدا کرده یا واسه من اینجوره؟؟؟؟؟

Babak
14-03-2012, 00:35
سلام /

موضوع تاپیکتون چی بوده ؟ احتمالا جزو تاپیکهای ترش شده بوده ( البته اگر مطمئن باشید که در متفرقه تاپیک ایجاد کرده باشید)

نه هیچ پستی وجود نداره.

soltan_reza
14-03-2012, 02:47
حجم عکس و سایزش باید کوچیک باشه.
بعد از این قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]رو تو نوار ابزار میبینی اونو میزنی بعد لینکو وارد میکنی بعد ok میزنی.
یا خود عکس رو copy میکنی اینجا paste میکنی موقع ارسال پست. اگه از یه جایی میخوای بزاری برای امضا یا موقع ارسال متن.

من اصلا نوار ابزار ندارم، این رو هم که میگی‌ اصلا نمی‌بینم

Ghaioom
14-03-2012, 07:21
ساعت و زمان انجمن مشکل پیدا کرده یا واسه من اینجوره؟؟؟؟؟
آره گفته شد ولی درست نکردن مثل اینکه.

ویرایش: عجب الان که اینو زدم دیدم با ساعت سیستم من هماهنگه!!
قبلا جلو بود!!

من اصلا نوار ابزار ندارم، این رو هم که میگی‌ اصلا نمی‌بینم
شما بری قسمت "ویرایش اختیارات" [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخرین گزینه "حالت نمايش ويرايشگر" رو بزار روی Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing
درست میشه.

موفق باشید. :40:

mihar
15-03-2012, 14:40
سلام دوستان لطفا يكي بهم بگه كه فايلهاي cer , key براي ساين نمودن برنامه هاي با فرمت sis رو چگونه بايد دريافت كنم؟ بسيار ممنون ميشم

sourena
15-03-2012, 14:44
تشریف ببرید قسمت مربوطه:

Hadi King
15-03-2012, 14:47
سلام دوستان لطفا يكي بهم بگه كه فايلهاي cer , key براي ساين نمودن برنامه هاي با فرمت sis رو چگونه بايد دريافت كنم؟ بسيار ممنون ميشم
سَلام دوسـت عزیز , پست های زیر رو بخونیــد .. :46:

Sayam
16-03-2012, 15:20
کاربران: 863,141

از کجا میشه تعداد کاربرانی که در فروم حضور فعال دارند رو فهمید؟ (چون خیلی ها قبلا عضو شدند و مدتی فعالیت داشتند و بعد دیگه نیومدند یا مثلا خیلی ها عضو شده و تاریخ آخرین ورود به اانجمن و تاریخ عضویتشون با هم یکیه .... ) :46:

skyzare
16-03-2012, 20:40
آره گفته شد ولی درست نکردن مثل اینکه.

ویرایش: عجب الان که اینو زدم دیدم با ساعت سیستم من هماهنگه!!
قبلا جلو بود!!

.

با سلام .

برای من که هنوز ساعت انجمن جلو هست . :41:

siahkamar
16-03-2012, 20:55
با سلام .

برای من که هنوز ساعت انجمن جلو هست . :41:
بله درسته یه ساعت جلو هست
فکر کنم چون خیلی جاها زودتر البته چن روز زودتر از ایران ساعت ها به جلو کشیده میشن و تنظمات طبق روال ایران نیس این جوری شده

---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:54 PM ----------

از کجا میشه تعداد کاربرانی که در فروم حضور فعال دارند رو فهمید؟ (چون خیلی ها قبلا عضو شدند و مدتی فعالیت داشتند و بعد دیگه نیومدند یا مثلا خیلی ها عضو شده و تاریخ آخرین ورود به اانجمن و تاریخ عضویتشون با هم یکیه .... ) :46:
اگه میخایی واقعی بدونی به هیچ وجه امکان نداره
و مطمئن باش خیلی زیاد نیس
البته کاربران فعال و پر کار پی سی ورلد بالاترین کاربرا هستن تو بین فروم های ایرانی

siahkamar
16-03-2012, 20:56
اگه میخایی واقعی بدونی به هیچ وجه امکان نداره
و مطمئن باش خیلی زیاد نیس
البته کاربران فعال و پر کار پی سی ورلد بالاترین کاربرا هستن تو بین فروم های ایرانی

Sayam
17-03-2012, 03:43
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2F) اگه تا حالا به این وبلاگ نرفتی پیشنهاد میکنم همین الان یه سری بزن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2F)

مهم : آدرس وبلاگ یا سایتتون چیه ؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ... آخرين صفحه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))

:):46:

reza_reza2
17-03-2012, 14:44
سلام
من میخام تاپیکم پاک شه به کی باید بگم پاکش کنه؟

Kurosh
17-03-2012, 14:46
سلام
من میخام تاپیکم پاک شه به کی باید بگم پاکش کنه؟

سلام ...
به ناظر یا مدیر اون بخش ...

مثلاً به farshidshd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])