ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 [13] 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

caca_caca888
10-04-2011, 20:28
سلام دوســت عزیـــز با این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه میتونی محتوای مخفی بسـازی :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزیــنه وقتی فونــتی رو که انتخـاب کردی به حالـت اول برمیگردونـــه .
قسمـت فونــت یکی رو انتخاب کنید و بعد اینو بزنیـد ببینید چی میشــه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزینه نوشته ای رو که تایپک کردی حذف میکنــه یعنی ذخیره میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = اینم نوشته ای رو که گزینه بالا یعنی ایـن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حذف کرده رو بر میگردونــــه ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزینـــه لینک ها و نوشته هـا رو تو کـد قرار میده مثـال :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = مثل کد بالا نوشته ها رو در قالـب HTML قرار میده که برای کاربرای عادی غیرفعالـه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = نوشته هـا رو در قالــب PHP قرار میـده مثل گزینه های بالا که تا حالا تست نکردم فکر کنم غیرفعالـه :31:
گزینه ای که کنـار شکلک هـا هستش که مثـل گیره هستش برای من نیســت :(
فکــر کنم برای ضمیمه باشـــه که شمـا نمیتونید انجـامش بدید ...
+
همه گزینه ها رو میتونی بری قسمــت گودال ماسه بازی همه رو تست کنی و بدونی چه کارایی دارن :46:
موفق باشید!:40:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
این دو تا هیچ فایده ای نداشته باشن اینو دارن که وقتی بخوای یه متن انگلیسی رو بنویسی بدون این که بهم بریزه نشون میده
اینو(به ترتیب بالا):

اما بدون این ببین چطوری میشه:
121-Mission: Impossible (1996)
122-Mission: Impossible II (2000)
123-Inception (2010)
124-Step Up (2006)
125-The Sorcerer's Apprentice (2010)
126-Step Up 2: The Streets (2008)
127-The Exorcist (1973)
128-The Tourist (2010)
129-Saw 3D (2010)
130-Teeth (2007)
131-Femme Fatale (2002)
132-Blindness (2008)

---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:24 PM ----------

برای نوشتن برنامه ها هم کاربرد داره.(برنامه کامپیوتری ، c++ و این حرفا)

---------- Post added at 09:28 PM ---------- Previous post was at 09:26 PM ----------

راست میگه گیره هه نیست.قضیه چیه؟

نکنه یوزر دومی هستی:دی (شوخی:40:)

Kurosh
10-04-2011, 20:31
این دو تا هیچ فایده ای نداشته باشن اینو دارن که وقتی بخوای یه متن انگلیسی رو بنویسی بدون این که بهم بریزه نشون میده

این کار رو با code و quote هم میشه انجام داد، نیازی به تگ‌های HTML و PHP نیست ...
فقط گاهی از PHP واسه رنگی کردن نوشته‌ها میشه استفاده کرد ! :27:

شاید از ادیتور یه انجمن دیگه برداشتن ایشون ...

pcforlife
10-04-2011, 20:39
این کار رو با code و quote هم میشه انجام داد، نیازی به تگ‌های HTML و PHP نیست ...
فقط گاهی از PHP واسه رنگی کردن نوشته‌ها میشه استفاده کرد ! :27:

با quote هم به هم میریزه کوروش جان!ً ولی با code فکر نکنم به مشکلی بر بخوره...:46:

caca_caca888
10-04-2011, 20:42
کد خوبه . اما نقل و قول حال نمیده.انگار نقل و قول کردی دیگه...
رنگی کردنم خوب مهمه :دی تازه اگه یه علامت وسطاش بذاری از اون تا اونجایی که دوباره اون علامتو میذاری قرمز میشه:دی علامتش یادم نیست

با quote هم به هم میریزه کوروش جان!ً ولی با code فکر نکنم به مشکلی بر بخوره...:46:
راست میگه.........................:40::11:

parivashb
11-04-2011, 12:32
سلام
خسته نباشید؛

می خواستم ببنیم چرا برای دانلود کردن محدودیت وجود دارد. ظاهراً در هر دقیقه فقط 3 فایل می توان دانلود کرد.

با تشکر

joe_satriani
12-04-2011, 08:00
سلام
خسته نباشید؛

می خواستم ببنیم چرا برای دانلود کردن محدودیت وجود دارد. ظاهراً در هر دقیقه فقط 3 فایل می توان دانلود کرد.

با تشکر

با سلام
خوب یکی از قوانین انجمن هست

موفق باشید.

officer
12-04-2011, 23:22

نکنه یوزر دومی هستی:دی (شوخی:40:)

توی گودال ماسه بازی امکان ضمیمه کردن فایل برای کاربران باز هست :)

vahid.rahimian
13-04-2011, 01:02
سلام من یه لپ تاپ Acer 5742 G دارم. ویندوز 7 روبدون بوت و از روی DVDنصب کردم بعدازمدتی پوشه old windows رو پاک کردم ودیگه فایل AVI vرونه با Media Player نه با KM player نمیشه دید KLM codec جدید هم نصب کردم VLC هم نصب کردم بازم نشد..درضمن من با After Effect Cs5 کارمی کردم وهیچ مشکلی نداشت اما چند روزه که وقتی فونت فارسی رو از نرم افزار مریم کپی می کنم بعضی از حروف مثل گ ک ع و .... به شکل ؟ دیده میشه...ممنون از لطف شما عزیزان

Hadi King
13-04-2011, 08:58
سلام من یه لپ تاپ Acer 5742 G دارم. ویندوز 7 روبدون بوت و از روی DVDنصب کردم بعدازمدتی پوشه old windows رو پاک کردم ودیگه فایل AVI vرونه با Media Player نه با KM player نمیشه دید KLM codec جدید هم نصب کردم VLC هم نصب کردم بازم نشد..درضمن من با After Effect Cs5 کارمی کردم وهیچ مشکلی نداشت اما چند روزه که وقتی فونت فارسی رو از نرم افزار مریم کپی می کنم بعضی از حروف مثل گ ک ع و .... به شکل ؟ دیده میشه...ممنون از لطف شما عزیزان

سلام دوست عزیز ...
انجمن لپ تاپ :

rezapr2
13-04-2011, 22:05
يه سوال كاربرا تو متفرقه محدوديت دارن

چون من با اين يه ستاره هم نميتونم اونجا بدون تاييد مدير تاپيك بزنم

Ezel
13-04-2011, 22:46
يه سوال كاربرا تو متفرقه محدوديت دارن

چون من با اين يه ستاره هم نميتونم اونجا بدون تاييد مدير تاپيك بزنم سلام.

این محدودیت در متفرقه برای تمامی کاربران اعمال میشه و "تمامی تاپیکها بعد از تایید مدیریت به نمایش درخواهند اومد " ، و فقط مختص شما نیست .
+
"به منظور جلوگیری از رخدادهای پیشین " ( متفرقه ی قبلی) این مساله اعمال میشه .
موفق باشید . :11:

Arash4484
14-04-2011, 02:37
توی گودال ماسه بازی امکان ضمیمه کردن فایل برای کاربران باز هست :)

منتها به این فکر نیفتید که ازش تو انجمن استفاده کنید ،
یعنی اگر اونجا بزنید و از اونجا یا از مدیریت ضمیمه ها در جای دیگه بهش لینک بدید بدون فایده است
چون فقط خودتون و کسایی که اجازه دسترسی دارن(مثل مدیر-ناظر-و...) میتونن مشاهده یا دریافتش کنن.

بطور کلی فلسفه وجودی خاصی در اونجا نداره : )

sararahemi64
14-04-2011, 12:26
سلام
من خوشحالم از اینکه عضو سایت هستم.

مهرسا1
14-04-2011, 20:56
اين قسمت سرویس های دانلود و آپلود واسه من ف--ي--ل-ت--ر هست مشكل چيه؟
اينم لينكش:

ŞHÍЯÍŃ
14-04-2011, 21:00
اين قسمت سرویس های دانلود و آپلود واسه من ف--ي--ل-ت--ر هست مشكل چيه؟

با net. و com. امتحان كن ببين

من كه تونستم برم ببينم

هشت بهشت
16-04-2011, 17:23
سلام .
من همیشه با آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد سایت میشدم اما امروز این آدرس به forum.p30world.com وارد میشه
دلیلش چیه ؟

mohsen_gh1991
16-04-2011, 22:13
سلام .
من همیشه با آدرس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد سایت میشدم اما امروز این آدرس به forum.p30world.com وارد میشه
دلیلش چیه ؟
من که از روز اول بدون www وارد میشدم :46:

jalalmirahmadi
17-04-2011, 11:05
من جلال میراحمدی هستم فوق دیپلم رشته نرم افزار کمپیوتر

ببین امیدوارم آشنایی با موتور جست جو داشته باشی
این موتور جست و جو که میگم 2 خاصیت خیلی مهم برای کاربرا گذاشته
1- شما می تونی بدون اینکه www رو اول اسم سایت بذاری میتونی وارد سایت مورد نظرت بشی فقط با نوشت اس سایت
2- می تونی برای سایت های تجاری که پسوند com دارند بجای نوشتن اون از ctrl+enter استفاده کنیکه هم www و هم com. برات به صورت اتوماتیک می ذاره امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی :46:

K1lou
17-04-2011, 11:47
با سلام
چطور و توی کدوم تایپیک باید درخواست تغییرنام کاربریم رو بدم ؟
با تشکر

Babak
17-04-2011, 11:57
با سلام
چطور و توی کدوم تایپیک باید درخواست تغییرنام کاربریم رو بدم ؟
با تشکر

ثبت احوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا، چطور و چگونه نام کاربری تغییر میکند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و بعد از درخواستتون باید منتظر بمونید ( شاید زیاد) تا رسیدگی بشه.

هشت بهشت
17-04-2011, 12:17
سلام .
دلیلش چیه ؟

من که از روز اول بدون www وارد میشدم :46:

من جلال میراحمدی هستم فوق دیپلم رشته نرم افزار کمپیوتر

ببین امیدوارم آشنایی با موتور جست جو داشته باشی
این موتور جست و جو که میگم 2 خاصیت خیلی مهم برای کاربرا گذاشته
1- شما می تونی بدون اینکه www رو اول اسم سایت بذاری میتونی وارد سایت مورد نظرت بشی فقط با نوشت اس سایت
2- می تونی برای سایت های تجاری که پسوند com دارند بجای نوشتن اون از ctrl+enter استفاده کنیکه هم www و هم com. برات به صورت اتوماتیک می ذاره امیدوارم منظورم رو فهمیده باشی :46:

به به
ممنون از همه عزیزان :31:
نه جانم .
شما وقتی با [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] وارد سایت بشین ، اگه لینک های forum.p30world.com رو بخواین باز کنین ، باز دوباره باید وارد سایت بشین
این دوتا دامنه از هم جدان ( از لحاظ log in میگم )
==
اصلا سوال من این نبود
من میگم چرا وقتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میزنم میره به forum.p30world.com . درصورتی که تا پنجشنبه اینجوری نبود

K1lou
17-04-2011, 12:48
ثبت احوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چرا، چطور و چگونه نام کاربری تغییر میکند؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و بعد از درخواستتون باید منتظر بمونید ( شاید زیاد) تا رسیدگی بشه.

با سلام
توی این تایپیک که نمیشه پست داد ؟
چطور باید عمل کنم ؟
با تشکر

Hadi King
17-04-2011, 13:44
با سلام
توی این تایپیک که نمیشه پست داد ؟
چطور باید عمل کنم ؟
با تشکر

سلام دوست عزیز انجمن ثبت احوال که رفتی موضوع جدید میزنی و با توجه به قوانین تغییر نام کاربری دلیل تغییر نام کاربری و ... رو ارسال میکنی
که بعد از درخواست باید منتظر باشی که رسیدگی بشه . :46:

+

شما وقتی با
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید وارد سایت بشین ، اگه لینک های forum.p30world.com رو بخواین باز کنین ، باز دوباره باید وارد سایت بشین
این دوتا دامنه از هم جدان ( از لحاظ log in میگم )
==
اصلا سوال من این نبود
من میگم چرا وقتی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید میزنم میره به forum.p30world.com . درصورتی که تا پنجشنبه اینجوری نبود
فکر نکنم دیگه مشکلی تو لوگین باشــه ، چون همه آدرس هــا به forum.p30world.com ختم میشـــه !
دوستان اینو هم تسـت کنید ببیند مشکل برای همه هستــش !
آدرس زیر رو تایپ کنید قسمت آدرس بار مرورگر => forum.p30world.net
یـــا دامنــــه ir. اتوماتیـک به دامنـــه com. وصـل میشـــه :(
انگاری ir ، net نیســــت ...

farshad.88
17-04-2011, 19:10
دامنه IR تیر تپر شد ؟ من همیشه با اون میومدم. الان باز نمیکنه. مجبورم با COM بیام

Kurosh
17-04-2011, 19:10
با net و ir هم به com ریدیرکت میشین ...

اتفاقاً خیلی خیلی خوب شد این جوری شد ...
اون همه حالت خیلی اعصاب خورد کن بود، یکی با net. لینک می‌داد، یکی ir. یکی با www یکی بدون اون ...
یکپارچه باشه خیلی بهتره ... همه باید از com. استفاده کنن ... (یعنی الان گزینه‌ی دیگه‌ای ندارن : دی ؛ دم خودم گرم از اول com. و بدون www استفاده می‌کردم :دی)

Sayam
17-04-2011, 20:35
سلام.
تو پستی که ایجاد می کنیم چه جوری باید لینک وارد کرد؟

Kurosh
17-04-2011, 21:21
سلام.
تو پستی که ایجاد می کنیم چه جوری باید لینک وارد کرد؟
سلام از ماست : دی

لینک رو به صورت هایپرلینک (که روش کلیک کنید و به صفحه‌ی مورد نظر هدایت شید) نمی‌تونید قرار بدید! یعنی هیچ کدوم از کاربران معمولی (کاربرانی که نه مدیرند، نه همکار و ناظر) چنین قابلیتی ندارن :20:
لینک‌هاتون رو باید در تگ code قرار بدید، یعنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنید و لینک مورد نظر رو بین [cod e] و [co de/] قرار بدید ...

Sayam
18-04-2011, 10:13
ممنون کورش..:31:

قسمت اولی که گفتی رو نمیدونستم اما قسمت دوم رو چرا... اگه cod e وارد نکنی هم ممکنه ... فقط کافیه آدرسی که وارد میکنی با http شروع بشه...

Kurosh
18-04-2011, 10:21
ممنون کورش..:31:

قسمت اولی که گفتی رو نمیدونستم اما قسمت دوم رو چرا... اگه cod e وارد نکنی هم ممکنه ... فقط کافیه آدرسی که وارد میکنی با http شروع بشه...
خواهش می‌کنم ...

من چون خودم همیشه از اپرا استفاده می‌کنم، تا حالا code رو تو لینک دادن‌هام به کار نبردم، چون اپرا خودش این قابلیت رو داره که لینک رو تو ادیتور paste کنی یا بنویسی، اتوماتیک بعد از ارسال در کد قرار میده ...
اما این تو Explorer تا جایی که یادمه این جوری نبود ... یعنی لینک رو بدون کد می‌ذاشتی، حتی با http، تو تگ url می‌گذاشتش ...
ff و کروم هم یه چیزی تو این مایه‌ها بودن ...

Sayam
18-04-2011, 11:11
آره منم از IE استفاده نمی کنم...
بعضی وقتا opera و بعضی وقتا هم از FF

Hadi King
18-04-2011, 11:57
ff و کروم هم یه چیزی تو این مایه‌ها بودن ...

سلام کوروش جـان ، Mozilla Firefox این قابلیت رو داره آدرس دادی اتوماتیک تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میـده :46:
منم از کد استفـاده نمیکنم لینـک رو paste میکنــم اتوماتیک تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میده ... :20:

Kurosh
18-04-2011, 12:18
سلام کوروش جـان ، Mozilla Firefox این قابلیت رو داره آدرس دادی اتوماتیک تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میـده :46:
منم از کد استفـاده نمیکنم لینـک رو paste میکنــم اتوماتیک تو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار میده ... :20:

سلام هادی جون ...

آره، الان تست کردم، اف اف و کروم هر دو این قابلیت رو داشتن (فکر کنم قدیما اف اف نداشت، چون خیلی وقت پیش این رو تست کرده بودم و به صورت url داده بود بهم)
اما IE این قابلیت رو نداره :20:

Hadi King
18-04-2011, 12:41
سلام هادی جون ...

آره، الان تست کردم، اف اف و کروم هر دو این قابلیت رو داشتن (فکر کنم قدیما اف اف نداشت، چون خیلی وقت پیش این رو تست کرده بودم و به صورت url داده بود بهم)
اما IE این قابلیت رو نداره :20:
سلام کوروش جون , ورژن های پایین FF فکر کنم مثل همین IE بوده حالا پیشرفــت کرده :31:
Internet Explorer رو باید از تو ویندوز هــا حذف کنن دیگــه دوره ای که داشت تموم شــد ;)
بجـــاش Mozilla Firefox یـــا Opera بـزارن :31:

langbo
20-04-2011, 11:09
سلام من چطور میتونم در باره انتقالی سوال بپرسم

Arash4484
20-04-2011, 11:23
آگهی دوم بالای سایت در اکثر موارد نمایش داده نمیشه، بضرر آگهی دهنده : )
ولی بشدت با برخی مرورگرها مثل کروم مشکل داره ، وگاهی در تمام صفحه تنهاتون نمیزاره! (تلافی مورد بالا!) : )
و دیگه درست نمیشه تا ریست بروزر

یا به این شکل

وین رونی
20-04-2011, 18:03
چرا من نمی تونم به این لینک برم؟

taia
20-04-2011, 18:15

اون تاپیک رفته تو ترش و حذف شده.

Arash4484
20-04-2011, 18:20

صفحه مورد نظر دیلیت و یا هیدن شده ( توسط مدیریت)

یا بطور کلی مراحل دسترسی رو طی نکردید(برای مثال در بعضی گروه ها اگر عضو نشوی نمیتوانید داخل شوید و اگر لینک مستقیم به یکی از تاپیکاشون برید همین حالت پیش میاد)

--------------------------------------------------------------------------------------------
ویرایش:

اون تاپیک رفته تو ترش و حذف شده.

من هنگام ارسال این پست رو ندیدم

وین رونی
20-04-2011, 18:46
متشکر ادعا می کنم VB باز هستم اما حواسم به اینها نبود :31:

Sayam
22-04-2011, 19:55
سلام...
من بعضی اوقات فکر میکنم تعداد پست هام کم شده...
آیا ممکنه؟؟؟ (بدون این که پیغام خصوصی حذف بیاد)

joe_satriani
22-04-2011, 20:01
سلام...

با سلام
گاهي امكان داره تاپيكي كه توش پست ميزنيد ترش بره
در اين صورت پست شما حذف ميشه و پيغامي واستون نمياد

موفق باشيد.

King Of Rap
24-04-2011, 23:00
تاکی باید منتظر تایید پستام باشم؟

joe_satriani
25-04-2011, 08:19
تاکی باید منتظر تایید پستام باشم؟

با سلام
این مطلب رو بخونید

محدودیت اعضای جدید

موفق باشید.

Hadi King
25-04-2011, 10:15
سلام...

سلام دوســت عزیز تایپک مهـم شده زیر رو بخونیــد :

aisal
25-04-2011, 12:23
سلام به تمامی دوستان

King Of Rap
25-04-2011, 14:57
با سلام
این مطلب رو بخونید

محدودیت اعضای جدید

آخه من تو هر انجمنی عضو میشم از اول آزادم.

Hadi King
25-04-2011, 16:00
آخه من تو هر انجمنی عضو میشم از اول آزادم.

سلام دوست عزیز اینجـا با انجمن های دیگه فرق داره و باید محدودیت عضـو جدید رو بگذرونی !
تا پروفایل ، پیغام خصوصـی ، گروه هـا ، و ... برات فعـال بشـه .

afii siyah
26-04-2011, 16:13
اين محدويت كاربراي جديد كار خوب و جالبيه
ولي يه مشكلي هس
اونم دير تاييد شدن بست هاس
اون موقعي كه بايد تاييد نميشن دير ميشه اگه ميشه مديرا يه كم سريعتر كار كنن عالي ميشه

shadikamrani
27-04-2011, 12:22
سلام و وقت شما بخیر

به جهت اینکه این جا یک سایت آموزشیه و مطالب مفید داره من علاقه مندم برای کار پایان نامه ام که درباره جذابیت سایتها، انجمن های مجازی و فروم ها است از بازدیدکنندگان این سایت سوالاتی بپرسم. چطور میتونم پرسشنامه ام رو روی سایت قرار بدم تا افراد دانلودکنند پاسخ بدهند و بعد برام ایمیل کنند یا اینکه همونروی سایت پاسخ بدهند. 10پرسشنامه ام شامل 10 سوال که پاسخ تشریحی نیاز داره می شه.
با تشکر فراوان
شادی کامرانی
shadikamrani@yahoo.com

lifepatogh
27-04-2011, 12:37
سلام ،لطفا جواب بده من منتظرم،اینکه مثلا اگه بخوای یه کد تو پست خودمون بزاریم باید چیکار کنیم؟دومم اینکه اگه بخوای جواب اون تاپیکی که ازت سوال پرسیده رو بدی چه طوری تو قسمت پستمون هم میشه نقل قول طرف یا همون سوالشوبزاریم وهم جوابی رو میخوایم بهش بدیم.مر30:11::11::11:

Hadi King
27-04-2011, 12:42
سلام ،لطفا جواب بده من منتظرم،اینکه مثلا اگه بخوای یه کد تو پست خودمون بزاریم باید چیکار کنیم؟دومم اینکه اگه بخوای جواب اون تاپیکی که ازت سوال پرسیده رو بدی چه طوری تو قسمت پستمون هم میشه نقل قول طرف یا همون سوالشوبزاریم وهم جوابی رو میخوایم بهش بدیم.مر30:11::11::11:

سلام دوســت عزیز :
1. بایــد برای قرار دادن کــد از این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه استفاده کنــی و لینک مورد نظـر بین دو کـد قرار بگیره !
2. برای نقـل قول گرفتن پست قبلی هم باید این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه رو فعال کنی تا به رنگ قرمز در بیــاد ..

lifepatogh
27-04-2011, 12:56
سلام دوست خوبم مر30 که راهنماییم کردی ولی این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کجا هست؟،بعد از اینکه اون قرمز رنگ شد باید دوباره نقل قولو بزنیم؟:10:

caca_caca888
27-04-2011, 14:13
بالای اونجایی که جواب طرفو توش مینویسی...

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:11 PM ----------

من تا حالا از این نارنجیه استفاده نکرده بودم

---------- Post added at 03:12 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

اینطوریه که چند تا پست رو نارنجی میکنی و بعدش نقل و قول آخرین پستو میزنی...

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:12 PM ----------

البته نیازی نیست نقلو قول آخرین پست رو بزنید.فرقی نداره کودومش باشه

Ezel
27-04-2011, 14:29
سلام و وقت شما بخیر

به جهت اینکه این جا یک سایت آموزشیه و مطالب مفید داره من علاقه مندم برای کار پایان نامه ام که درباره جذابیت سایتها، انجمن های مجازی و فروم ها است از بازدیدکنندگان این سایت سوالاتی بپرسم. چطور میتونم پرسشنامه ام رو روی سایت قرار بدم تا افراد دانلودکنند پاسخ بدهند و بعد برام ایمیل کنند یا اینکه همونروی سایت پاسخ بدهند. 10پرسشنامه ام شامل 10 سوال که پاسخ تشریحی نیاز داره می شه.
با تشکر فراوان
شادی کامرانی

سلام ، امکان قرار دادن فایل پیوست برای کاربران عادی در این انجمن موجود نیست ، البته میتونید پرسشنامه تون رو در سایتهای مخصوص آپلود قرار بدید و آدرس فایل مورد نظر رو به افراد مورد نظر بدید تا از اون محیط دانلود کنند .

اگر شکل و فرم پرسشنامه چندان مهم نیست ، میتونید سوالاتتون رو به صورت همین تکستهای رایج بپرسید از افراد و سپس تدوین کنید ( تجربه ی شخصیم اینه که کاربران به دانلود چنین فایل هایی خیلی تمایل نشون نمیدن ) .

lifepatogh
27-04-2011, 17:13
مر30دوست عزیز ولی نمیشه بعد از اینکه قرمزه فعال شد بعدش باید چکارکنیم؟
دقیقا مثل پست قبلی که سوال طرف تو پستیه که بهش جواب داده،چه جوری این کارو مشه کرد؟
مر300000000000

Hadi King
27-04-2011, 18:31
مر30دوست عزیز ولی نمیشه بعد از اینکه قرمزه فعال شد بعدش باید چکارکنیم؟
دقیقا مثل پست قبلی که سوال طرف تو پستیه که بهش جواب داده،چه جوری این کارو مشه کرد؟
مر300000000000

الان دقیقــا من برای پسـت شمـا اینکارو انجـام دادم ( مثل پست اون دوستمون که گفتــی ) :46:

caca_caca888
27-04-2011, 22:06
الان دقیقــا من برای پسـت شمـا اینکارو انجـام دادم ( مثل پست اون دوستمون که گفتــی ) :46:

خوب یه کار اضافه شد که...
برای یه پست فقط نقل و قول کافیه...
اصلا نوشته multi

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

برای شما فقط گزینه 2 رو زدم...

Hadi King
27-04-2011, 23:38
خوب یه کار اضافه شد که...
برای یه پست فقط نقل و قول کافیه...
اصلا نوشته multi

---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------

برای شما فقط گزینه 2 رو زدم...

همراه با پست اون دوســت عزیز من منظورم بــود یعنی اول هر پستی رو که میخواد جواب بده قرمز میکنـــه بعد گزینه دوم رو میزنـــه .. :46:
برای یک پســت جواب دادن که همون نقل قول بســه :20:

lifepatogh
28-04-2011, 10:25
[ممنونم از راهنمایی که کردی دوست عزیز:11::11::11:

shabe.saket
28-04-2011, 12:15
سلام.
نمیدونم چرا انجمن با فایرفاکس مشکل داره بعضی وقتها.
چند تا تب رو که باز میکنی بعضی وقتها همینجوری میمونن و چراغ اینترنت خاموش میمونه و تبادل دیتا نمیکنه با سایت.
در صورتی که با IE 8 این مشکل و نداره.
کسی هم این مشکل و داره یا مال من فقط اینجوری میشه؟

Sayam
28-04-2011, 16:09
سلام.
میخام بدونم تو هر انجمنی چندتا پست دارم (به تفکیک) ... راهی هست؟

caca_caca888
28-04-2011, 23:45
سلام.

تو انجمن ها نه...فکر نکنم
اما تو تاپیکا میشه...

Miss Artemis
28-04-2011, 23:53
سلام.

جستجو در تالار رو بزنید تو انجمن مورد نظرتون

بعد جستجوی پیشرفته رو انتخاب کنین و تو قسمت نام کاربری اسم خودتون رو بنویسین

پست ها رو نشون میده

البته مطمئن نیستم همه ی پست ها رو نشون بده : )

caca_caca888
29-04-2011, 00:06
جستجو در تالار رو بزنید تو انجمن مورد نظرتون

بعد جستجوی پیشرفته رو انتخاب کنین و تو قسمت نام کاربری اسم خودتون رو بنویسین

پست ها رو نشون میده

البته مطمئن نیستم همه ی پست ها رو نشون بده : )

تا اونجایی که اطلاع دادم 300 تای آخرو نشون میده...
میتونید تا 600 هم ببینید.یه بار مرتب شده از بالا یه بار از پایین

Sayam
29-04-2011, 13:11
ممنون از نظرات هر دو عزیــــز.....

barins
29-04-2011, 17:58
سلام

من اطلاعاتم نسبت به این انجمن خیلی کمه میشه یکی راهنمایی کنه

متشکرم

Ezel
29-04-2011, 18:45
سلام

من اطلاعاتم نسبت به این انجمن خیلی کمه میشه یکی راهنمایی کنه

متشکرم

سلام ، خوش آمدید .

همونطور که از نام انجمن هم پیداست یک محیط گفتگو محور مجازی با محتوای اصلی مسائل کامپیوتری ( نرم افزاری و سخت افزاری ) هست که تخصصی ترین انجمن کامپیوتری فارسی زیان هم محسوب میشه .

البته قسمت های دیگری هم که مرتبط با کامپیوتر نیستند هم در این انجمن وجود و فعالیت دارند مثل انجمن هنر هفتم ( با محتوای فیلم و تلویزیون و ... ) ، انجمن اتومبیل و ... که به نوعی باعث میشن که انجمن صرفا تک بعدی نباشه .

برای آغاز فعالیت هم بهتر هست ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید و با توجه به قوانین در موارد مورد علاقتون فعالیت کنید .

Sayam
01-05-2011, 11:47
بعضی موقع ها که پست ها پاک میشه واقعا اعصاب آدم خورد میشه... وقت میزاری و می نویسی اون وقت نادیده میگیرند و یه هو پاک میکنند....... لا اقل قبل از پاک شدن یه تذکر بدین که بریم ویرایش کنیم و اصلاح بشه.....
من دیشب یه پست زدم برام پیغام از aqoa اومده و دلیل هم گفته... من میخام پستم برگرده، آیا ممکن نیست؟
(هر چند مطمئنم، همین رو هم پاک میکنند...)

caca_caca888
01-05-2011, 15:16
نه ممکن نیست...

چی میشه وقتی که پاک کردین کل پیام رو توسط آکوا برامون بفرستین؟
بعضی وقتا اصلا با اون دو تا کلمه یادمون نمیاد چی بود؟! اصلا شاید خودموون لازمش داشته باشیم

Miss Artemis
01-05-2011, 15:29
نه ممکن نیست...

چی میشه وقتی که پاک کردین کل پیام رو توسط آکوا برامون بفرستین؟
بعضی وقتا اصلا با اون دو تا کلمه یادمون نمیاد چی بود؟! اصلا شاید خودموون لازمش داشته باشیم

اون دو کلمه که خوبه ... یه روزایی میایم میبینیم چند تا از پست هامون کم شده و اصلا نمیفهمیم کدوم پست ها پاک شده و علتش چی بوده !!

Unique 2626
01-05-2011, 18:25
اون دو کلمه که خوبه ... یه روزایی میایم میبینیم چند تا از پست هامون کم شده و اصلا نمیفهمیم کدوم پست ها پاک شده و علتش چی بوده !!

موافقم :20:

من دیروز 15 تا پست دادم ! امروز اومدم دیدم 8 تاش کم شده !

البته اینم بگم که رفتم به پستایی که دیروز داده بودم نگا کردم

دیدم حذف نشدن ولی تعداد پستام از 165 به 157 تقلیل داده شده بود !!:13:

caca_caca888
01-05-2011, 19:28
اگر پستتون رو پاک کنن براتون پیام میاد...

اگر تاپیکی که پستتون توش هست رو پاک کنن پیامی داده نمیشه(فقط برای زننده تاپیک ارسال میشه)

Miss Artemis
01-05-2011, 20:18
اگر پستتون رو پاک کنن براتون پیام میاد...

اگر تاپیکی که پستتون توش هست رو پاک کنن پیامی داده نمیشه(فقط برای زننده تاپیک ارسال میشه)

پست های من مربوط به بخش ادبیات بود تاپیک پاک نمیشد ولی چون ناظر انجمن پاک میکرد پیغامی نمیومد :20:

liverpooli
02-05-2011, 13:31
سلام . خسته نباشید.
من میخوام یک سوال پست کنم و به همراه اون یک عکس ضمیمه هم بفرستم . چکار باید کنم؟چون گزینه ای برای ارسال فایل برای من وجود نداره؟خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید. 

Sayam
02-05-2011, 14:04
سلام...
من معمولا به 90 درصد از انجمن ها سر نمیزنم،
آیا راهی هست که این لیست رو محدود کنم؟ و فقط همون 7-8 تا انجمنی که مرتب میرم، تو این لیست بمونه....

joe_satriani
02-05-2011, 19:38
سلام . خسته نباشید.
من میخوام یک سوال پست کنم و به همراه اون یک عکس ضمیمه هم بفرستم . چکار باید کنم؟چون گزینه ای برای ارسال فایل برای من وجود نداره؟خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید.

با سلام
دوست عزیز ابتدا سوالتون رو بنویسید و سپس عکسی که میخواید قرار بدید رو توی یه آپلود سنتر نظیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آپلود کنید و آدرسی که بهتون میده رو توی پستتون قرار بدید

موفق باشید.

liverpooli
03-05-2011, 12:46
با سلام
دوست عزیز ابتدا سوالتون رو بنویسید و سپس عکسی که میخواید قرار بدید رو توی یه آپلود سنتر نظیر
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید آپلود کنید و آدرسی که بهتون میده رو توی پستتون قرار بدید

موفق باشید.

نمیشه تو همین سایت مستقیما آپلود کرد؟اکثر فروم ها چنین قابلیتی رو دارن.

Ezel
03-05-2011, 17:55

سلام .

استفاده از فضای سایت برای آپلود ، تنها برای تیم مدیریتی انجمن امکان پذیر هست ( البته اگر اشتباه نکنم کادر مدیریتی هم محدودیت حجم دارند ) و استفاده از این امکان برای کاربران عادی و فعال مقدور نیست .

موفق باشید .

Kurosh
03-05-2011, 19:16
اکثر فروم‌ها هم بیش از 700 هزار عضو دارن ؟!
دیگه از این 700 هزار تا، 2000 تا که فعال هستن ؟!‌ همین 2000 تا اگه روزانه بخوان 1 مگ فایل هم آپدیت کنن، میشه روزی 2 گیگ !! ماهش میشه 60 گیگ !! چرا باید مدیران همچین هاستی بخرن واسه کاربرا؟!

D,Freeman
03-05-2011, 20:51
اینجا الان روزانه 2000تا بازدید کننده داره...؟! به فرض که داشته باشه...برای فرومی که خودشو بهترین فروم فارسی زبان میدونه واین همه عضو داره داشتن یه آپلود سنتر چه اشکالی داره...بکم هم به جای تبلیغات و درآمد زائی هزینه هم بشه به نظرم چندان بد نیست...! !

Kurosh
03-05-2011, 20:55
اینجا الان روزانه 2000تا بازدید کننده داره...؟! به فرض که داشته باشه...برای فرومی که خودشو بهترین فروم فارسی زبان میدونه واین همه عضو داره داشتن یه آپلود سنتر چه اشکالی داره...بکم هم به جای تبلیغات و درآمد زائی هزینه هم بشه به نظرم چندان بد نیست...! !
من نگفتم بده !! ما که از خدامونه همچین کاری کنن ...

ولی خیلی چیزای مهم که کوچک‌ترین خرجی واسه فروم نداشته، تو پیسی در حد حسرت مونده !! این که از نظر اهمیت عددی محسوب نمیشه ...

D,Freeman
03-05-2011, 20:59
من هم همینو میگم...این فروم بااین همه کاربر ولی با کلی محدودیت...! شاید بشه گفت دلیلش هزینه هستش ولی اندکی ازاین هزینه با این حجم وسیع تبلیغات و آگهی پوشش داده نمیشه...؟

aliupdate
03-05-2011, 21:27
سلام
جریان اینا چیه؟امروز اومدم دیدم اینطوریه :

Kurosh
03-05-2011, 21:32
لام
جریان اینا چیه؟امروز اومدم دیدم اینطوریه :

یه باگه که واسه خیلی کاربرا پیش اومده ...
رفع میشه بعد از یکی دو روز (شاید هم کمتر)

shabe.saket
04-05-2011, 13:52
بچه ها راهی وجود داره که وقتی مطلبی رو از سایتهایی مثل ویکی پدیا کپی میکنیم این URL ها نیوفته؟
و متن عادی باشه؟

ببینید اینو از ویکی پدیا کپی میکنم:

سامانه کروز[۱] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cite_note-0) (به انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3%DB%8C): Cruise missile) نوعی هواگرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بی‌سرنشین هدایت شونده است که مسیر آن تا رسیدن به هدف قابل تغییر و هدایت است. در اغلب سامانه‌های کروز از نوعی موتور جت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده می‌شود و به همین دلیل معمولا از اصطلاح «موشک» برای آن استفاده نمی‌شود.[۲] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cite_note-1)
موشک‌های کروز می‌توانند تا ۴۵۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل کنند.[۳] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cite_note-2)

میخوام اتوماتیک این url های اضافه حذف بشن.
چه جوری اینکارو کنم؟

Mool Tee
04-05-2011, 14:11
سلام. ببخشید من یه سوالی دارم. تو خود سایت P30world می خوام یه کلکسیون برنامه های CS5.5 بخرم-زیر خرید پستی نوشته یه dvd9 . چجوری می تونم 2 تا dvd سفارش بدم؟

caca_caca888
04-05-2011, 14:20
بچه ها راهی وجود داره که وقتی مطلبی رو از سایتهایی مثل ویکی پدیا کپی میکنیم این URL ها نیوفته؟
و متن عادی باشه؟

سامانه کروز[۱] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cite_note-0) (به انگلیسی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] DB%8C%D8%B3%DB%8C): Cruise missile) نوعی هواگرد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بی‌سرنشین هدایت شونده است که مسیر آن تا رسیدن به هدف قابل تغییر و هدایت است. در اغلب سامانه‌های کروز از نوعی موتور جت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده می‌شود و به همین دلیل معمولا از اصطلاح «موشک» برای آن استفاده نمی‌شود.[۲] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cite_note-1)
موشک‌های کروز می‌توانند تا ۴۵۰ کیلوگرم مواد منفجره حمل کنند.[۳] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] cite_note-2)

چه جوری اینکارو کنم؟

اگه با کروم بیای این مشکل نیست.

برای اینترنت اکسپلوره باید از سمت چپ بالا اون دکمه هرو بزنی...(توی باکسی که مینویسی). تو کروم اون دکمه هه اصلا نیست!

pcforlife
04-05-2011, 14:20
و متن عادی باشه؟

چه جوری اینکارو کنم؟
ساده ترین راه:
کپی پیست داخل نوت پد و بعد اون کپی پیست از نوت پد به ادیتور پی سی.:20:
ضمن اینکه از این آیکن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم میشه استفاده کرد... ولی تا اون جایی که من میدونم برای لینک ها جواب نمیده...

caca_caca888
04-05-2011, 14:22
شاید دکمه هه تو باکس در حالت پیشرفته باشه.یادم نیست.فکر کنم در همین جواب سریع هم باشه

---------- Post added at 03:22 PM ---------- Previous post was at 03:21 PM ----------

فاصله افتاد:دی
وگرنه میافتاد تو پست قبلیم!

Ezel
04-05-2011, 14:30
سلام. ببخشید من یه سوالی دارم. تو خود سایت P30world می خوام یه کلکسیون برنامه های CS5.5 بخرم-زیر خرید پستی نوشته یه dvd9 . چجوری می تونم 2 تا dvd سفارش بدم؟
سلام ،

با بخش فروشگاه پی سی میتونید تماس بگیرید تا دوستان به صورت کامل راهنمایی کنند :

تلفن : 01313240886 - 01313246358
شنبه تا چهارشنبه : 9 صبح الی 6 بعد از ظهر
پنج شنبه ها : 9 صبح الی 12 ظهر

نمابر : 01313245397

آدرس ایمیل :
Shop@p30world.com

shabe.saket
04-05-2011, 17:56
نه با فایر فاکس 4 هم این مشکل هست.
اون راه حل نت پد جالبه مرسی.
گوگل کروم هم که جای خودش و داره.
مرسی دوستان از راهنمایی تون.

Sayam
04-05-2011, 17:59
سلام...
من معمولا به 90 درصد از انجمن ها سر نمیزنم،
آیا راهی هست که این لیست رو محدود کنم؟ و فقط همون 7-8 تا انجمنی که مرتب میرم، تو این لیست بمونه....

من هنوز منتظر جوابم....

pcforlife
04-05-2011, 18:13
من هنوز منتظر جوابم....
فکر نکنم شدنی باشه... بهترین راه بوک مارک کردن اون انجمن به وسیله مرورگر هستش یا آبونمان کردن (همون اشتراک!:31:) یک تالار از طریق "تنظیمات انجمن" که گزینش تو هر انجمنی به صورت اختصاصی موجوده.:20:

rambo_1386
04-05-2011, 22:00
میگم پی سی ورلد با اینهمه کاربر چرا واسه زیبایی فروم هیچ کاری نمیکنه؟!:13:
در این که پی سی ورلد یکی از بهترین فرومای ایرانه هیچ شکی نیست ولی اگه یه فکر به حال ظاهرشم بکنه خیلی خوب میشه:46:
ویرایش: مدیرا عکس فروم خوشگلرو پاکیدن ترسیدن کاربرا از پی30 خداحافظی کنن:31:

caca_caca888
04-05-2011, 22:50
میگم پی سی ورلد با اینهمه کاربر چرا واسه زیبایی فروم هیچ کاری نمیکنه؟!:13:
در این که پی سی ورلد یکی از بهترین فرومای ایرانه هیچ شکی نیست ولی اگه یه فکر به حال ظاهرشم بکنه خیلی خوب میشه:46:

اون عکسا ثابتن
اما توجه کرده باشی اینجا دو مدله

میتونی ازش به عنوان علامت گذاری استفاده کرد.من تا حالا استفاده نکردم.میشه بگین چین؟

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

این که الانه بهتره اصلا.سنگین تر و قشنگتره

rambo_1386
04-05-2011, 22:59
اون عکسا ثابتن
اما توجه کرده باشی اینجا دو مدله

میتونی ازش به عنوان علامت گذاری استفاده کرد.من تا حالا استفاده نکردم.میشه بگین چین؟

---------- Post added at 11:50 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------

این که الانه بهتره اصلا.سنگین تر و قشنگتره __________________
خوب مثلا دوتاست چیکار میکنن؟!
فکر کنم روی اونی که مایل به زرده دابل کلیک کنی همه پستارو خوانده شده علامت میذاره فقط همین:46:
ولی اونی که من گفتم آیکن ها مربوط به انجمنن و خیلی جلوه زیبایی به انجمن میده:20:
غیر از اینه؟!:13:

IRS4U
04-05-2011, 23:08
اون دوتا ایکون به خاطر اینه که ببینی تو اون انجمن ارسال جدیدی هست یا نه و لی اینو میشه از تو زیر انجمن ها هم تشخیص داد و کاربرد چندانی نداره. تازه کاربرا بیشتر از جستجوی پست های جدید استفاده میکنن.

caca_caca888
04-05-2011, 23:09
خوب مثلا دوتاست چیکار میکنن؟!
فکر کنم روی اونی که مایل به زرده دابل کلیک کنی همه پستارو خوانده شده علامت میذاره فقط همین:46:
ولی اونی که من گفتم آیکن ها مربوط به انجمنن و خیلی جلوه زیبایی به انجمن میده:20:
غیر از اینه؟!:13:
برو تا اخطار امروزتو نگرفتی:دی
به فروم توهین نکن!

---------- Post added at 12:09 AM ---------- Previous post was at 12:08 AM ----------

:دی:دی/////////////////

rambo_1386
04-05-2011, 23:11
برو تا اخطار امروزتو نگرفتی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به فروم توهین نکن!

بابا توهین کجا بود چرا چرت میگی:13:
نقد سازنده موجب پیشرفت می شود مگه غیر از اینه؟!:31:

shabe.saket
05-05-2011, 12:42
دوستان کسی میدونه یه کلمه رو چطوری میتونیم بصورت کشیده توی فروم بنویسیم؟

مثلا
کش_____________یده.
اون خطی که گزاشتم بین ش و ی بچسبه بهشون و انگار که حرف ش کشیده نوشته شده.

rambo_1386
05-05-2011, 12:44
کشیــــــــــــــده
بنویس "کشی" بعد SHIFT + J بزن...

shabe.saket
05-05-2011, 12:51
ممنون دوســــــــــــــت عزیز...:40:.....

ŞHÍЯÍŃ
05-05-2011, 17:02
از کجا میشه فهمید کدوم یکی از پست هام حذف شده؟؟؟

همین الان یه جا 10 تا از پست هام پاک شد بدون این که بدونم دلیلش چیه:2:

rambo_1386
05-05-2011, 17:23
ممنون دوســــــــــــــت عزیز...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خواهش میکنم دوست عزیز:10:

همین الان یه جا 10 تا از پست هام پاک شد بدون این که بدونم دلیلش چیه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متاسفانه بعضی از ناظرا وضع مالیشون انقدر خوب نیست که جناب آکوا استخدام کنن بخاطر همین این اتفاق میفته: دی
خواهر شیرین خودتونو ناراحت نکنید اگر پستاتون تکراری بوده که هیچ ولی اگر پست تکراری نبوده و بدرد کسی خورده باشه حتما ثواب اخروی در انتظارتونه:40::31:

Babak
05-05-2011, 17:29
پست های من مربوط به بخش ادبیات بود تاپیک پاک نمیشد ولی چون ناظر انجمن پاک میکرد پیغامی نمیومد :20:

خواهش میکنم دوست عزیز:10:

متاسفانه بعضی از ناظرا وضع مالیشون انقدر خوب نیست که جناب آکوا استخدام کنن بخاطر همین این اتفاق میفته: دی
خواهر شیرین خودتونو ناراحت نکنید اگر پستاتون تکراری بوده که هیچ ولی اگر پست تکراری نبوده و بدرد کسی خورده باشه حتما ثواب اخروی در انتظارتونه:40::31:

سلام
من نمیدونم این ماجرا رو اولین بار چه کسی مطرح کرد.
حتی من که سرپرست ناظر هستم هم دسترسی برای غیر فعال کردن ارسال پیام توسط آکوا ندارم.

وقتی پستی حذف میشه از طرف آکوآ اطلاع رسانی میشه .
وقتی تاپیکی حذف میشه ( یا ترش میشه) از طرف اکوآ‌ پیام میره به ایجاد کننده تاپیک.
یعنی کسانی که پست دارن داخل تاپیک هیچ پیامی دریافت نمیکنن جز ایجاد کننده . در حالی که پست هاشون کم شده.

ŞHÍЯÍŃ
05-05-2011, 17:33

آخه فقط با معجزه میشه یه دفعه 10 تاپست یه جا پاک بشه یه رفرش کردم دیدم از 527 رسید به 517:2:

rambo_1386
05-05-2011, 17:34
سلام
من نمیدونم این ماجرا رو اولین بار چه کسی مطرح کرد.
حتی من که سرپرست ناظر هستم هم دسترسی برای غیر فعال کردن ارسال پیام توسط آکوا ندارم.

وقتی پستی حذف میشه از طرف آکوآ اطلاع رسانی میشه .
وقتی تاپیکی حذف میشه ( یا ترش میشه) از طرف اکوآ‌ پیام میره به ایجاد کننده تاپیک.
یعنی کسانی که پست دارن داخل تاپیک هیچ پیامی دریافت نمیکنن جز ایجاد کننده . در حالی که پست هاشون کم شده.
بابک جان ناظر انجمن ادبیات هر پستی پاک میکنن هیچ پیغامی نمیاد (Ghorbat22) از خودشون بپرسید:20:
البته من وضع مالی ایشون نمیدونم یه حرفی همینجوری واسه خنده زدم!!!:31:
ولی مطمئنم آکوا با ایشون همکاری نمیکنه همین امروز هم 3تا از پستام پاک شد ولی جناب آکوا خواب تشریف داشتن!!!:31:
ویرایش:
یادم رفت بگم تو این مورد پست پاک شد تاپیک سرجاش مونده(حالات و احوالات کنکونی خود را با شعر بیان کنید):46:

آخه فقط با معجزه میشه یه دفعه 10 تاپست یه جا پاک بشه یه رفرش کردم دیدم از 527 رسید به 517[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی شما به معجزه اعتقاد ندارید؟؟؟:18:
استغفرالله خواهر نفرمایید از این حرفا:46::31:
ولی خودمونیم به چه عددی هم رسیده 17(:2:)

Miss Artemis
05-05-2011, 19:12

من تاپیک هایی که توش پست داده بودم چک کردم سر جاشون بودن ... هنوز هم هستن

Facon_Archi
05-05-2011, 19:18

با احترام فراوان به بابک عزیز
ولی جسارتا شما دسترسی به چی رو دارید؟!!(این که من رو بن کنید بعد از خوندن این کامنت: )) )
شما که بیشتر از ادمین ها به اینجا سر میزنی
لااقل یه سری دسترسی به شما بدن که کارای فروم رو که به دست ادمین ها انجام میشه رو انجام بدی وقتی که اون ها سرشون شلوغ هست!
نمونه ش همین انجمن علمی و ادبیات...
و تغییر کردن نظرسنجی های مربوط به بخش تلویزیون و...
الان شما میگی ادمین ها کارهای مهم تری دارن
درسته ولی خب این ها هم کار حساب میشه دیگه
از بین کارهای مهمی که انجام میدن یکی از همین کارای راحت و دم ِ دستی رو انجام بدن :دی

rambo_1386
05-05-2011, 22:03
خداوکیلی انتقاد بی جا به بابک خان خیلیییییییییییی ضایعست:46:
درسته من زیاد شوخی میکنم ولی از حق نگذریم بابک خان هروقت هر سوالی که پرسیدم کامل جواب دادن و تا جایی که من خبر دارم هر شخصی که از بابک خان سوال پرسیده جواب کامل گرفته خیلی از سوالاتی که پرسیدم مربوط به حوزه فعالیت ایشون نبوده ولی صادقانه میگم همیشه گفتن باید چیکار کنم تا جواب سوالمو بگیرم:11:
برای مثال همین موردی که شما میگید انجمن ادبیات من با بابک خان حرف زدم که اجازه هست رمان بذاریم ایشون گفتن با مدیرانجمن حرف بزنید و از ایشون بپرسید ولی این در صورتی که من هیچ جوابی از مدیر نگرفتم و بعدش هم ....!!!
درسته چندتا از اخطارامو از بابک خان گرفتم:31: ولی از حق نگذریم ایشون واسه انجمن خیلی زحمت کشیدن:40:
این در صورتیه که ایشون سرپرست ناظرین انجمن هستن و خیلی راحت میتونن جواب سربالا بدن ولی انصافا همیشه تا جایی که تونستن به انجمن کمک کردن:20:
من که به نوبه خودم یه خسته نباشید جانانه به بابک خان میگم:11:

caca_caca888
05-05-2011, 22:24
ما به پست شما میگیم...:دی
پیغام خصوصی؟!

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

البته پیغام خصوصیا امن نیست!

rambo_1386
05-05-2011, 22:28
ما به پست شما میگیم...:دی
پیغام خصوصی؟!

---------- Post added at 11:24 PM ---------- Previous post was at 11:23 PM ----------

البته پیغام خصوصیا امن نیست!
عجب گیری کردیما بابا اومدم واقعیت گفتم شرمنده اصن دیگه واقعیت نمیگم:13:
دوستمون از بابک خان گفت منم دیدم انصاف نیست واقعیت نگم!!!
اگه پستم درست نبوده واقعا شرمنده:11:
-------------------------------
ویرایش:من واقعا تازگیا از اسپم متنفرم!!!
بخاطر همین چون پستم جنبه اسپم نداشته باشه یکی از ویژگی های پروفایل میگم که خیلیلا ازش استفاده نمیکنن!!!
100% تا به حال شده به پروفایل یکی از دوستای قدیمی یا جدیدتون برید که بخواید گفتگوهای قدیمیتون با اونا مشاهده کنید اکثر کاربرا در چنین مواقعی یا یه پیغام میذارن بعد مشاهده گفتگورو میزنن یا چند صفحه پروفایل دوستشون میگردن تا یه پیغام از خودشون پیدا کنن بعد "مشاهده گفتگو" بزنن ولی یه راه خیلی ساده اینه که وقتی پروفایل دوستتون باز میکنید بالای کادری که پیغام مینویسید سمت چپ یه نوشته آبی هست " View Conversation with XXXXX" روی این کلیک کنید گفتگوهای بین شما و دوستتون به نمایش در میاد!

sarehmanavi62
06-05-2011, 10:58
salam man taze omadam balad nistam

aligol172
06-05-2011, 15:13
سلام، تو "حریم شخصی پروفایل" منظور از Profile Picture چیه!؟ ممنون.:)

ŞHÍЯÍŃ
06-05-2011, 16:41
salam man taze omadam balad nistam

خب دقیقا بگید چیارو بلد نیستید و مشکل دارید تا توضیح بدن:46:

tsunamii
06-05-2011, 19:49
سلام یه دوستان یه مقاله در مورد روشهای ساخت انیمیشن می خوام اگه دارید ممنون میشم ازتون (فقط خیلی سریع می خوام مرسی)

Mahdi/s
06-05-2011, 22:50
سلام، تو "حریم شخصی پروفایل" منظور از Profile Picture چیه!؟ ممنون.:) سلام...
تا جایی که میدونم بعضی از فروم ها این قابلیت رو دارن که غیر از آواتار شما از یه عکس توی پروفایل استفاده کنی که توی پروفایل بالای نام کابریتون نشون میده...که کاربرهای پی سی ورلد این قابلیت رو ندارن پس تنظیماتش چیز مهمی نیست....البته تو پروفایل سینا(ادمین) برید عکس پروفایل رو میبینید....
البته فکر کنم شاید اصلا یه چیز دیگه باشه..

caca_caca888
06-05-2011, 23:40
سلام...
تا جایی که میدونم بعضی از فروم ها این قابلیت رو دارن که غیر از آواتار شما از یه عکس توی پروفایل استفاده کنی که توی پروفایل بالای نام کابریتون نشون میده...که کاربرهای پی سی ورلد این قابلیت رو ندارن پس تنظیماتش چیز مهمی نیست....البته تو پروفایل سینا(ادمین) برید عکس پروفایل رو میبینید....
البته فکر کنم شاید اصلا یه چیز دیگه باشه..

نه همونه
روش وایستی نوشته:
نوشته:sina's profile picture

Mahdi/s
07-05-2011, 00:07
راستی یه سوال....توی پروفایل...قسمت آمار و ارقام.....قسمت آخر....خط اخر.....نوشته معرف....چرا عدد اش هی تغییر میکنه....؟؟؟ من 1 دیدم...2 دیدم.....الان برام زده 6...

aligol172
07-05-2011, 04:18
راستی یه سوال....توی پروفایل...قسمت آمار و ارقام.....قسمت آخر....خط اخر.....نوشته معرف....چرا عدد اش هی تغییر میکنه....؟؟؟ من 1 دیدم...2 دیدم.....الان برام زده 6...
سلام...
یعنی شما معرف 6نفر بودید برای ثبت نام تو انجمن!
مثلا اگه الان کسی ثبت نام کنه و تو قسمت معرف بزنه alone_boy عدد معرف شما 7 میشه!:5:

caca_caca888
07-05-2011, 10:35
آره منم نمیدونم معرف کیا بودم.4
نمیشه فهمید کیا مارو معرف زدن؟:(

amin750
07-05-2011, 11:31
سلام
چرا دانلود از فروم محدوده؟؟؟؟ نوشته" هر 5 دقیقه سه فایل" در صورتی که 1 فایل بیشتر نمیشه دانلود کرد!!!!!

Mahdi/s
07-05-2011, 12:15
سلام...
یعنی شما معرف 6نفر بودید برای ثبت نام تو انجمن!
مثلا اگه الان کسی ثبت نام کنه و تو قسمت معرف بزنه alone_boy عدد معرف شما 7 میشه! واااااااا آخه من که اصلا کسی رو معرفی نکردم.....

Kurosh
07-05-2011, 12:22
واااااااا آخه من که اصلا کسی رو معرفی نکردم.....
الونی خب خیلی از انجمن‌ها نیاز به ثبت نام ندارن، مثلاً اگه انجمن خودت (عمران) واسه بازدید نیازی به ثبت نام نداشته باشه، خیلیا ممکنه به صورت مهمان از پست‌هات استفاده کنن ...

حالا همون مهمون‌ها اگه بخوان پستی بدن باید عضو شن؛ تو فرم ثبت نام به بخش معرف که می‌رسن، چون از پست‌های توی نوعی استفاده کردن، شاید واسه قدر‌دانی یا هر چیز دیگه‌ای، اسمت رو بزنن اونجا و با اسم تو ثبت نام کنن ... (البته بابت معرفی کاربرای جدید امتیاز خاصی به ما تعلق نمی‌گیره، ولی خب کاربرای جدید با توجه به ذهنیتی که از جاهای دیگه مثل رپیدباز دارن، فکر می‌کنن با این کارشون می‌تونن یه جوری ازت قدر‌دانی کنن...)

این یکی از احتمالات بود که به شخصه دیده بودم ... :20:

Facon_Archi
07-05-2011, 12:28
خداوکیلی انتقاد بی جا به بابک خان خیلیییییییییییی ضایعست:46:
درسته من زیاد شوخی میکنم ولی از حق نگذریم بابک خان هروقت هر سوالی که پرسیدم کامل جواب دادن و تا جایی که من خبر دارم هر شخصی که از بابک خان سوال پرسیده جواب کامل گرفته خیلی از سوالاتی که پرسیدم مربوط به حوزه فعالیت ایشون نبوده ولی صادقانه میگم همیشه گفتن باید چیکار کنم تا جواب سوالمو بگیرم:11:
برای مثال همین موردی که شما میگید انجمن ادبیات من با بابک خان حرف زدم که اجازه هست رمان بذاریم ایشون گفتن با مدیرانجمن حرف بزنید و از ایشون بپرسید ولی این در صورتی که من هیچ جوابی از مدیر نگرفتم و بعدش هم ....!!!
درسته چندتا از اخطارامو از بابک خان گرفتم:31: ولی از حق نگذریم ایشون واسه انجمن خیلی زحمت کشیدن:40:
این در صورتیه که ایشون سرپرست ناظرین انجمن هستن و خیلی راحت میتونن جواب سربالا بدن ولی انصافا همیشه تا جایی که تونستن به انجمن کمک کردن:20:
من که به نوبه خودم یه خسته نباشید جانانه به بابک خان میگم:11:
نقل قول گرفتن الان دیگه بی مورده چون چند روز گذشته و نبودم جواب بدم
ولی لازمه این توضیح رو بدم که وقتی من گفتم دسترسی خیلی واضح بود که منظورم پاسخ گویی به دوستان و سوالاتشون نیس! خود بابک هم توی خیلی از موارد جواب من رو خیلی کامل و با حوصله داده!
دسترسی ای که ادمین ها دارن خیلی فرق داره با جواب گویی به سوال های دوستان!
انتقادی هم به بابک نکردم!

خب این هم که کاملا واضحه که بعد از چند سال توی انجمن شما هنوز نمیدونی انجمن ادبیات ناظر داره و مدیر و ... و اینجور سوالات رو باید از اون ها پرسید نه بابک! همین که جوابت رو داده پس خیلی لطف کرده!
مطلبی هم که در مورد انجمن ادبیات و موضوعات علمی گفتم شامل این مسائل پیش و پا افتاده ی شما که رمان بزاریم و ... نمیشه.. دوستانی که باید در جریان باشن هستن در این مورد.

Arash4484
07-05-2011, 12:31
پیغامهای پروفایل که در وی بی پاک میشن جاشون تحت عنوان زیر میمونه
این پیغام توسط فلان حذف شده است/علت:...

چرا من پیغامی رو پاک کردم بطور کلی ناپدید شد؟

اگر راهی داره که این کارو انجام داد (حذف کامل پیام) دوستان بگن

Mahdi/s
07-05-2011, 13:40
که اینطور...ممنون کوروش و کسانی که من معرفشون بودم..:31:

Majid-6120
07-05-2011, 14:52
میگم چرا دیگه نام کاربری هارو تغییر نمیدن ؟ من تو ثبت احوال یه 6 ماهی هست درخواست دادم .

اگه بخوان بذارن جمع بشه و یهو همه رو با هم تغییر بدن که واسه خودشون سخت تره !

4870x2
07-05-2011, 15:13
کمی صبر داشته باشین...ادمین ها دارای مشغله های مهم تری هم هستن: دی

Babak
07-05-2011, 15:15
میگم چرا دیگه نام کاربری هارو تغییر نمیدن ؟ من تو ثبت احوال یه 6 ماهی هست درخواست دادم .

اگه بخوان بذارن جمع بشه و یهو همه رو با هم تغییر بدن که واسه خودشون سخت تره !

این کار رو ادمین میثم انجام میدن که مدتیه حضور نداشتن. به محض اومدن ایشون درخواست ها پیگیری میشه.

Unique 2626
07-05-2011, 19:34
من بازی نمیکنم !!!!!:13::19::31:

چرا هی زود زود تعداد پست های من کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

همین امروز صبح پستام 176 بود . . . الان که دوباره آن شدم دیدم شده 157 شده!!!:18:

19 تا از پستام به چه دلیلی حذف شده (البته تعدادشون) ؟

تا حالا فک کنم نزدیک 100 تا پستم حذف شده !!

من به خاطر اینکه ستاره بگیرم و این حرفا نمیگم . . . ولی باید با یه منطقی حذف بشن دیگه

پستا!!!

یکی از دوستام ( RahaBash ) تا همین 7،8 روز قبل پستاش بود 296

الان شده 129 !!!!!! 167 پستش رو هوا حذف شده !!!!

یه توضیح کوچولو بدین تا ماهم قانع بشیم:9::14:

خیلی ممنون:11:

Sayam
07-05-2011, 20:48
سلام...
مدیران عزیز لطفا هر چه سریعتر به این مشکل اخیر رسیدگی کنید...
تا حالا چند نفر از کاربران از این مساله گله مند شده اند...

D,Freeman
07-05-2011, 21:08
یادش بخیر...! ماهم ازاین سوالها زیاد میپرسیدیم مگه چه جوابی بهمون میدادن...! هیچی...! مدیر بخش اینطور صلاح دونسته یا بنا به نظر اون پست شما یا اسپم بود یا نامربوط بوده ویا........

SAMCRO
08-05-2011, 00:05
....

یادشبه خیر ...

تعداد پستا ....

اینو از اون موقعی که یادمه خیلی گله می کردن ...

شما تو چه قسمتی بیشتر پست می دین ؟

100 در صد ....

Babak
08-05-2011, 08:44
من بازی نمیکنم !!!!!:13::19::31:

چرا هی زود زود تعداد پست های من کم میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟:19:

همین امروز صبح پستام 176 بود . . . الان که دوباره آن شدم دیدم شده 157 شده!!!:18:

19 تا از پستام به چه دلیلی حذف شده (البته تعدادشون) ؟

تا حالا فک کنم نزدیک 100 تا پستم حذف شده !!

من به خاطر اینکه ستاره بگیرم و این حرفا نمیگم . . . ولی باید با یه منطقی حذف بشن دیگه

پستا!!!

یکی از دوستام ( RahaBash ) تا همین 7،8 روز قبل پستاش بود 296

الان شده 129 !!!!!! 167 پستش رو هوا حذف شده !!!!

یه توضیح کوچولو بدین تا ماهم قانع بشیم:9::14:

خیلی ممنون:11:

دليل: در این تاپیک دادن پست پشت سر هم مجاز نیست
دليل: تکراری

تعدادی از پست های شما از انجمن ادبیات حذف شده.بیشتر از تاپیک اشعار عاشقانه.
دلایل بالا به طور عمده در مقابل پست ها نوشته شده.
اشکالی در دسترسی ناظر این انجمن وجود داره که حدف پست بدون اطلاع توسط اکوآ انجام میشه. که ایشالا به زودی حل میشه این مشکل.

aligol172
08-05-2011, 09:42
سلام...

این تبلیغ سامسونگ پدر مارو درآورد.
وقتی لینکهای سریع رو میزنم گزینه هاش میره زیر تبلیغ سامسونگ!!

لطفا رسیدگی کنید، ممنون!:)

Unique 2626
08-05-2011, 18:58
دليل: در این تاپیک دادن پست پشت سر هم مجاز نیست
دليل: تکراری

تعدادی از پست های شما از انجمن ادبیات حذف شده.بیشتر از تاپیک اشعار عاشقانه.
دلایل بالا به طور عمده در مقابل پست ها نوشته شده.
اشکالی در دسترسی ناظر این انجمن وجود داره که حدف پست بدون اطلاع توسط اکوآ انجام میشه. که ایشالا به زودی حل میشه این مشکل.

ممنون که یه جوابی گرفتم از شما:11:

ولی فک نکنم 100 تا پشت سر هم پست داده باشم تو انجمن اشعار عاشقانه !!!!!!!

تا اونجایی ام که میدونم متن هام یا شعرام تکراری نیستن !!

dusti55
09-05-2011, 18:37
کاربری خواسته باشه یکجا همه پستهاشو حذف کنه، چکار باید بکنه؟

Sayam
09-05-2011, 23:05
سلام...
من بعضی از پیغام های پروفایلم رو تایید نمی کنم و میخام این منوی اطلاع رسانی نباشه (همون عدد 1) و این که نمیخام اون پیغام ها حذف بشه... فقط میخام یه جوری باشه که خودم بتونم ببینم نه بقیه... چی کار کنم؟

Kurosh
09-05-2011, 23:09
نمیشه کاری کرد !! یا حذف یا تایید یا عدم تایید !!
حذف که نمی‌خواید بکنید، عدم تایید هم که تو منوی اطلاع رسانیتون عدد می‌ذاره !!
می‌مونه تایید که خب برای اینکه بقیه نبینن، می‌تونید پروفایلتون رو به روی عده‌ی محدودی باز بذارید یا اصلاً‌ ببندید !! : دی

ŞHÍЯÍŃ
10-05-2011, 18:27
سلام چرا من نمیتونم تو قسمت نرم افزار یه موضوع جدید بزنم؟؟؟:13:

Kurosh
10-05-2011, 19:29
کدوم قسمت انجمن نرم‌افزار!؟
درخواست؟!
معرفی؟!
بحث‌های نرم‌افزاری؟!

Masоud
10-05-2011, 19:32
سلام چرا من نمیتونم تو قسمت نرم افزار یه موضوع جدید بزنم؟؟؟:13:
شما درون خود انجمن معرفی و دانلود نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اقدام به ایجاد تاپیک کنید . پس از بررسی مدیریت به محل مناسب منتقل خواهد شد.

البته قبلش سرچ کنید و مطمئن بشید قبلا" تاپیکی با عنوان مشابه ایجاد نشده باشه.

موفق باشید :40:

ŞHÍЯÍŃ
10-05-2011, 19:51
کدوم قسمت انجمن نرم‌افزار!؟
درخواست؟!
معرفی؟!
بحث‌های نرم‌افزاری؟!

قسمت معرفی نرم افزار نرم افزار های کاربردی

یه همچین پیغامی میده:13:

joe_satriani
10-05-2011, 19:52
سلام...
من بعضی از پیغام های پروفایلم رو تایید نمی کنم و میخام این منوی اطلاع رسانی نباشه (همون عدد 1) و این که نمیخام اون پیغام ها حذف بشه... فقط میخام یه جوری باشه که خودم بتونم ببینم نه بقیه... چی کار کنم؟

با سلام
همچين چيزي نميشه
يعني ميشه اما به صورت كد هست و بايد توسط مديريت سايت تغيير داده بشه
اما در حالت نرمال خودتون نميتونيد به صورت دستي كاستوم كنيد

موفق باشيد.

ŞHÍЯÍŃ
10-05-2011, 19:53
شما درون خود انجمن معرفی و دانلود نرم افزار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اقدام به ایجاد تاپیک کنید . پس از بررسی مدیریت به محل مناسب منتقل خواهد شد.

البته قبلش سرچ کنید و مطمئن بشید قبلا" تاپیکی با عنوان مشابه ایجاد نشده باشه.

موفق باشید :40:

ممنون متوجه شدم پس یعنی نمیشه خوم برم مثلا داخل نرم افزارهای کاربردی و ....... موضوع جدید بزنم:46:

R A M B O
10-05-2011, 20:56
چرا کاربران تازه وارد انجمن تلوزیون و فیلم و ... نمیبینن؟!:13:

caca_caca888
10-05-2011, 21:47

تو که نمیبینی از کجا اطلاع داری؟!

:دی

pcforlife
10-05-2011, 22:03
فکر کنم یکی از دلایلش، حفظ کردن انجمن هنر هفتم از فیل؟ترینگ باشه...:20:

R A M B O
10-05-2011, 22:16
ممد ===> :| : دی

فیل؟ترینگ باشه...
عجب پس قضیه از این قراره!!!
ممنون حسین جان
خدا عموی بزرگوارتو بیامرزه حسین جان:40:

eman_javan
10-05-2011, 23:34
سلام من چند وقته که اومدم اما نمی دونم چه باید بکنم
لطفا راهنمایی کنید

eman_javan
10-05-2011, 23:39
دست گلت درد نکنه من تازه دارم آشنا میشم

eman_javan
10-05-2011, 23:41
خیلی خیلی ممنون:5:

Unique 2626
11-05-2011, 12:54
دوستا ن یه سوال ؟؟

امکان داره که وقتی عضو یه گروه اجتماعی شدیم ازش انصراف بدیم ؟؟ یا نه ؟

اگه آره راهنمایی کنین لطفا . . .

خیلی ممنون :40::11:

Pessimist
11-05-2011, 13:00
دوستا ن یه سوال ؟؟

امکان داره که وقتی عضو یه گروه اجتماعی شدیم ازش انصراف بدیم ؟؟ یا نه ؟

اگه آره راهنمایی کنین لطفا . . .

خیلی ممنون :40::11:

بله امکان داره
صفحه اول گروه رو باز کن اون پایین نوشته "جدا شدن از گروه"
وقتی اونو بزنی از گروه جدا میشی

Mahdi/s
11-05-2011, 14:02
ببخشید 2-3 تا از دوستان میتونن بیان پروفایل من یه بنده خدایی نام کاربریش مشکل داشت الانم بن شده اسمش توی آخرین بازدید کننده ها مونده ...میخوام زودتر بره..البته نمایش اون 10 تا بازدید کننده رو بستم که کسی میاد نبینه ولی خوب زودتر بره بهتره..ممنون..

aligol172
11-05-2011, 14:26
ببخشید 2-3 تا از دوستان میتونن بیان پروفایل من یه بنده خدایی نام کاربریش مشکل داشت الانم بن شده اسمش توی آخرین بازدید کننده ها مونده ...میخوام زودتر بره..البته نمایش اون 10 تا بازدید کننده رو بستم که کسی میاد نبینه ولی خوب زودتر بره بهتره..ممنون..شما اول باید آخرین بازدید کنندگان رو فعال کنی تا هرکی میاد تو پروفایلت اسمش جایگزین نفرات قبلی بشه!
الان آخرین بازدید کنندگان رو بستی اینجوری که نمیشه، باید به لیست دوستانت بگی بیان تو پروفایلت.
غیر از لیست دوستانت هرکی بیاد تو پروفایلت هیچ تغییری ایجاد نمیشه، والسلام!:46:

Mahdi/s
11-05-2011, 14:30
شما اول باید آخرین بازدید کنندگان رو فعال کنی تا هرکی میاد تو پروفایلت اسمش جایگزین نفرات قبلی بشه!
الان آخرین بازدید کنندگان رو بستی اینجوری که نمیشه، باید به لیست دوستانت بگی بیان تو پروفایلت.
غیر از لیست دوستانت هرکی بیاد تو پروفایلت هیچ تغییری ایجاد نمیشه، والسلام![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه بعید میدونم اینطوری باشه...خوب من بستمش که کسی میاد پروفایلم چشمم به نام کاربری اون بنده خدا نیوفته....بعد لیست دوستان یا هرکسی که از قبل بوده بیاد الان جایگذین میشه چون قبلش بوده.....نفرات جدید بیان به 10 نفر آخر اضافه میشه.....بعد حتی اگه پروفایلم کامل بسته باشه هرکی بیاد تو پروفایلت اسمش زده میشه....

caca_caca888
11-05-2011, 14:38
نه بعید میدونم اینطوری باشه...خوب من بستمش که کسی میاد پروفایلم چشمم به نام کاربری اون بنده خدا نیوفته....بعد لیست دوستان یا هرکسی که از قبل بوده بیاد الان جایگذین میشه چون قبلش بوده.....نفرات جدید بیان به 10 نفر آخر اضافه میشه.....بعد حتی اگه پروفایلم کامل بسته باشه هرکی بیاد تو پروفایلت اسمش زده میشه....

باید اینطوری که میگی باشه

اما منم یه زمان اینو محدود کردم.هیچوقتم بهش توجه نمیکردم.اما بعد از یه مدت طولانی فهمیدم آمار بازدید بالا نمیره!!!
یه مدت طولانی سر 2500 مونده بود.گفتم شاید کسی سر نمیزنه.بازش کردم دیدم نه آمار ثابت مونده بود!

---------- Post added at 03:38 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------

حالا نمیدونم این فقط مشکل من بود . یا برای همه همینطوریه!

پروفایل منم بیاید

Mahdi/s
11-05-2011, 14:39
نمیدونم....ولی الان که خودت و یکی دیگه از دوستان لطف کردید اومدید....تغییر کرد....

Sayam
12-05-2011, 11:41
سلام
در مورد ساخت گروه توضیح کامل بدین...
ممنونم...

لطفا این توضیحات رو حتما بدین
1- عکسی که کناراسم باید باشه (سایز و...)
2- نحوه ی دعوتنامه فرستادن
3- توضیحات تکمیلی که لازمه
4- مواردی که روی عکس زیر هست

Sayam
12-05-2011, 12:22
ببخشین یه سوال دیگه هم دارم..
قسمت های نامعلوم رو چجوری حذف کنم؟

caca_caca888
12-05-2011, 12:35

حذف نمیشه

تو صفحه اول گروه نوشته:
ویرایش گروه" تایید کاربران و دعوتنامه" مدیریت اعضا Transfer Group

برو توش. اول یه کم از اسم کاربری که میخوای دعوت کن رو بنویس . بعد عین سرچ گوگل خودش پیشنهاد میده.یا اینکه کامل اسمشو بنویس...و دکمه "دعوت" رو بزن

توضیحات اختصاصی گروه هم کنار اسم گروه یه توضیحاتی میتونی راجع بهش بنویسی

همرو واضح نوشته.چیشو توضیح بدیم؟! با پینت علامت گذاری کن...

Kurosh
12-05-2011, 12:38
سلام
در مورد ساخت گروه توضیح کامل بدین...
ممنونم...

لطفا این توضیحات رو حتما بدین
1- عکسی که کناراسم باید باشه (سایز و...)
3- توضیحات تکمیلی که لازمه
4- مواردی که روی عکس زیر هست

به نظرم همه چیز تو نوشته‌ها واضحه ...
1- عکس فکر نمی‌کنم سایز مشخصی داشته باشه، می‌تونید چند مورد گروه رو ببینید و عکساشون رو بررسی کنید ... ولی از اونجا که تو لیست‌ گروه‌های افراد عکس گروه در کنار اسمش به نمایش در میاد، به نظر من بهتره عکس افقی و کوچیک نباشه ... :‌دی

یعنی ترجیحاً مربعی : دی
مثلاً پروفایل من رو ببین:

تو لیست گروه‌ها، اون گروه "کاربران قدیمی فروم" عکسش کوچیک و افقیه :دی اصلاً نظم اونجا رو به هم ریخته! :27: (شوخی)
2- شما گروه رو که ساختید، بعد تو قسمت تایید کاربران و دعوت‌نامه، می‌تونید اسم کاربرای مورد نظر رو دونه دونه بنویسید و دعوتشون کنید ...
3- توضیح خاصی نیست، فقط اینکه فکر نکنید گروه بخشی جدای از انجمنه و چون اعضای خاصی اون رو می‌بینن لزومی به رعایت قوانین انجمن نیست! مدیران چه با گزارش تخلف‌ها و چه با سر زدن‌های گذری، محتوای مطالب رو چک می‌کنن ... (می‌دونین دیگه! همه‌ی مدیران و ناظران و ادمین‌ها می‌تونن بدون عضویت در گروهتون، محتواش رو مشاهده کنن) ...
پس مراقب باشید و روی اعضا و حرف‌هاشون کنترل داشته باشید تا مشکلی براتون پیش نیاد ...
4- اون بخش Category رو که بی‌خیال، دسته‌بندی توی گروه‌های پیسی هنوز به وجود نیومده، روی همون Uncategorized بذارید ...
اسم گروه که مشخصه؛ اسمی که با اون گروهتون از بقیه متمایز میشه ...
توضیحات، متن یا جمله‌ایه که در توضیح گروهتون زیر عنوان نوشته میشه ... می‌تونید برای دیدن مثال، به گروه‌های مختلف سر بزنید و توضیحات رو بخونید ...
نحوه‌ی عضویت هم جملات کاملاً گویا هستن: عضویت برای عموم آزاد باشه، همه می‌تونن بدون نظارت شما عضو بشن ... با این حال بعد از عضویت می‌تونید اخراجشون کنید ... اگه رو حالت تایید شدن بذارید، اونا درخواست عضویت میدن، شما باید تایید کنید تا بتونن وارد گروه شن ... حالت آخر هم که فقط شما دعوت می‌کنید، در غیر این حالت کسی نمی‌تونه عضو گروه شه ...
گالری تصاویر فکر می‌کنم واسه کاربران عادی باز نیست ...
ارسال پیغام که مشخصه، فعال باشه دیگه ...
بقیه موارد هم همگی واضحن! من چی رو توضیح بدم؟!

این نامعلوم‌ها رو شما خودتون می‌بینید، بقیه که پروفایل و درباره‌ی من شما رو می‌بینن، اینا اصلاً براشون وجود نداره ... واسه دیدن About Me از منظر کسی غیر از خودتون، اون بالا سمت چپ، View your "About Me" as seen by everyone else رو بزنید ...

Sayam
12-05-2011, 12:47
ممنون از جوابتون

حذف نمیشه
چرا من بعضیا رو دیدم که حذف کردند

همرو واضح نوشته.چیشو توضیح بدیم؟! با پینت علامت گذاری کن...
رده ی گروه:

Hadi King
12-05-2011, 12:58
چرا من بعضیا رو دیدم که حذف کردندسلام برای خودتــون نمایش داده میشــه نامعلوم ولی برای کاربرای دیگــه از جملـه خودم پروفایل شمـا اینجوریــه :46:
فقـــط اون سه تـــا که نوشتــــی معلوم میشــــه !

Morteza4SN
12-05-2011, 16:46
سلام
این چند روزه شاهد تغییراتی در انجمن هستیم
که بهترینش به نظرم اینه که آدرس سایت رو با هر پسوند و پیشوندی که وارد کنی
خودکار به صورت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] درمیاد !
ضمن تشکر

Kurosh
12-05-2011, 16:57
با تشکر از مرتضای عزیز بابت ذکر این نکته که بسیار جای قدر‌دانی داره :دی
اضافه شدن انجمن ورزش هم اقدامی بود بسی بزرگ و دلپذیر : دی
مرسی از همه‌ی مدیران و ادامین گرام، به خصوص بابک جان که می‌دونم خیلی زحمت کشیده ...

Hamid Hamid
12-05-2011, 18:31
به اميد بازگشت بهترين انجمن پي 30 ... انجمن موسيقي :40:

پ.ن:حرفي كاملا احساسي

Babak
12-05-2011, 18:32
به اميد بازگشت بهترين انجمن پي 30 ... انجمن موسيقي :40:

پ.ن:حرفي كاملا احساسي

ایشالا.....

Sayam
12-05-2011, 18:53
به امید راه اندازی انجمنی جدید با موضوع روان شناسی...

mehdihd2
12-05-2011, 22:32

سلام دوستان میخواستم داخل شیشه ی اسکنرم را تمیز کنم ممنون میشم کمکم کنید که؛ چطو باز و چه قسمتهایی وبا چی تمیز کنم، اگه با عکس باشه بهتر.

taia
13-05-2011, 09:51
سلام دوستان میخواستم داخل شیشه ی اسکنرم را تمیز کنم ممنون میشم کمکم کنید که؛ چطو باز و چه قسمتهایی وبا چی تمیز کنم، اگه با عکس باشه بهتر.

اون نقل قولتون دیگه چی بود؟ :20:

به انجمن پرینتر و اسکنر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید و اونجا سوالتون رو مطرح کنید.

caca_caca888
13-05-2011, 12:28
این تاپیکا برن تو انجمن ورزش بهتره

اصلا ربطی به بازی های کامپیوتری ندارن...

+

SAMCRO
13-05-2011, 14:58

اصلا ربطی به بازی های کامپیوتری ندارن...

+

شما اگه از دید دیگری به این قضیه نگاه کنی می بینی که اگه همون جا به فعالیت های خودشون ادامه بدن خیلی بهتره و دست مدیر های قسمت ورزش رو باز تر می زاره که بتونن به تمامی بعد های این قضیه نگاه نسبتا خوبی داشته باشن !

R A M B O
13-05-2011, 15:10
یک سوال فنی تخصصی این محدودیتا کی برداشته میشه:13:
محدودیت جدید زمانیه یا پستی ؟! یا هردو باهم؟!آخه قبلن 10تا پست میدادی محدودیت تموم میشد ولی الان:13:
حداقل تو اعلانت بزنید کاربران "عضو جدید" نه میتونن پ.خ بدن نه پیغام عمومی!!!
خلاصه از دوستانی که پ.خ دادن رسما تشکر میکنم به هرحال به بزروگواری خودتون ببخشید قوانین دست بندرو بسته و نمیتونم به هیچ وجه من اللممکن جواب بدم:41:
عجب اشتباهی کردما تولد بهترین دوستمو نتونستم تبریک بگم :((((
یه هفته از تولدش گذشت باز پیغام عمومی نمیتونم بدم:2:
خلاصه رفیخ گلم تولدت مبارک با آرزوی بهترین ها برای تو:40:
امیدوارم این پیغام ببینی:ایکس
بای تا های:31:

Ezel
13-05-2011, 15:44

تاپیکهای اول و دوم مربوط به بازیهای آنلاین هستند و جایگاه اصلیشون هم در همون بخش بازیهای آنلاین هست .

تاپیک سوم هم که به نوعی آموزشی هست رو میشه بررسی کرد ( هرچند که باز هم در ادامه ی تاپیک به طرف بازی آنلاین کشیده شده) .

با تشکر .

Unique 2626
13-05-2011, 18:53
بله امکان داره
صفحه اول گروه رو باز کن اون پایین نوشته "جدا شدن از گروه"
وقتی اونو بزنی از گروه جدا میشی

خیلی ممنون از جوابت Duncan عزیز :11:

ولی باید اینجوری سوالمو مطرح میکردم :

من یه گروه ایجاد کردم ولی نمیدونم چی شد که تو پروفایلم تو قسمت

" عضو گروه های " دو تا از اون گروه ظاهر شده !!:23:

حالا چجوری میشه از اون انصراف داد ؟

در ضمن :

مشکل اساسی که منو کلافه کرده و هر چن روز یه بار میره رو اعصابم !!:37: :

من فک کنم که " آکوا " با من مشکل داره !!

چون هر وقت که تعداد پستام رسیده به 170 یهو 20 ،30 تا از پستام یه جا حذف شده !!

تا قبل رسیدن به 170 حذف نمیشن و اگه ام بشن 2 ، 3 تا حذف میشه ! ولی به 170 که

میرسه فرداش که آن میشم میبینم کم شده !

تا حالا 4 ،5 بار رسیدم به 170 پست واین اتفاق واسم افتاده !!

اگه مشکلی هست بگین منم بدونم تا دیگه پست ندم دیگه !!!

و سوال آخر :

انجمن موسیقی کجاست؟؟؟

نتونستم پیداش کنم !!:41::34:

خیلی ممنون :11:

dusti55
13-05-2011, 19:46
کاشکی برخی کاربران را یک جوری تشویق می‌کردید برای آواتارشان تصویر حاوی استعمال سیگار بکارنبرند

Kurosh
13-05-2011, 19:50
و سوال آخر :

انجمن موسیقی کجاست؟؟؟

نتونستم پیداش کنم !!

این انجمن به دلیل مسائل مربوط به فیلترینگ به همراه چند انجمن دیگه (شامل دانلود فیلم و انیمیشن و ...، گالری عکس، دانلود بازی و ...) از نظر کاربران عادی پنهان (هیدن) شده ... غیر از تیم مدیریت، کاربری نمی‌تونه این انجمن‌ها رو ببینه ...
امیدوارم هر چه سریع‌تر انجمنمون برگرده :20:
از بابک و ادامین گرام استدعا دارم مثل همیشه تمام تلاششون رو بکنن تا نظر کاربرا جلب بشه ...

Arash4484
14-05-2011, 06:24
ممنون از تغییرات

اما انجمن ورزش هم ساخته شد و جام جهانی افریقای جنوبی با اون عکس کذا لینک شده از سایت فیفا همچنان پایمردانه خم به ابرو نیاورده !

و در حالی که انجمن ورزش خودش یک زیر عنوان از موارد دیگر است،جام جهانی 2010 همچنان بعنوان یک ساب کتگوری وجود داره

یک انتقال ساده حلش میکنه، باور کنید یک کاربر جدید که تاریخچه زدن انجمنها رو ندونه با دیدن این تقسیم بندی تعجب میکنه

-البته انجمن ورزش رسمی راه اندازی نشده و شاید در برنامه هاش باشه

taia
14-05-2011, 08:27
ممنون از تغییرات

اما انجمن ورزش هم ساخته شد و جام جهانی افریقای جنوبی با اون عکس کذا لینک شده از سایت فیفا همچنان پایمردانه خم به ابرو نیاورده !

و در حالی که انجمن ورزش خودش یک زیر عنوان از موارد دیگر است،جام جهانی 2010 همچنان بعنوان یک ساب کتگوری وجود داره

یک انتقال ساده حلش میکنه، باور کنید یک کاربر جدید که تاریخچه زدن انجمنها رو ندونه با دیدن این تقسیم بندی تعجب میکنه

-البته انجمن ورزش رسمی راه اندازی نشده و شاید در برنامه هاش باشه

البته در مورد سرنوشت اون انجمن جام جهانی دوستان انجمن ورزش باید تصمیم نهایشون رو اعلام کنند، ولی کارهای تغییرات انجمن ها همچنان در حال انجام هست، انجمن ورزش یکی از اونها بود، تغییرات بسیاری در راه هست که اگر صبر کنید باانجامشون با یک انجمن کاملا بهینه تر از قبل و پویاتر کار خواهید کرد، خیلی از کارها همچنان در حال پیگیری هست و باید کمی بیشتر صبر کنید.

Hamid Hamid
14-05-2011, 09:33
البته در مورد سرنوشت اون انجمن جام جهانی دوستان انجمن ورزش باید تصمیم نهایشون رو اعلام کنند، ولی کارهای تغییرات انجمن ها همچنان در حال انجام هست، انجمن ورزش یکی از اونها بود، تغییرات بسیاری در راه هست که اگر صبر کنید باانجامشون با یک انجمن کاملا بهینه تر از قبل و پویاتر کار خواهید کرد، خیلی از کارها همچنان در حال پیگیری هست و باید کمی بیشتر صبر کنید.

سلام دوست عزيز ...

خسته نباشي

چه تغييراتي ديگه اي داره انجام ميشه؟ الان هنوز قطعي نشده تا ما كاربرا هم در جريان باشيم ؟

+ اينكه اين 5 دوست عزيزي كه دارن تداركات شروع به كار انجمن ورزش رو ميبينن كارشون خيلي سخته چون بايد قوانيني باشه كه انجمن ورزش تبديل به اسپم كده نشه ... و با قانون جلو بره وگرنه مثلا بر سر قضيه يه مسابقه ي فوتبال ممكنه دقيقه اي 10 پست نوشته بشه در ستايش تيم خودي و بدگويي تيم حريف... كنترلش خيلي مشكل هست.

البته اين قضيه ناظر دار شدن چند تا انجمن واقعا خيلي ايده ي خوبي بود ... بعضي انجمن ها نياز به نيروي جديد داشتن / دارن كه خوشبختانه اين تغييرات داره انجام ميشه.

به اميد پويايي هرچه بيشتر پي 30 و كامل شدن انجمن ها :رجوع شود به پست كوروش عزيز و توضيحاتش

taia
14-05-2011, 11:23
سلام دوست عزيز ...

خسته نباشي

چه تغييراتي ديگه اي داره انجام ميشه؟ الان هنوز قطعي نشده تا ما كاربرا هم در جريان باشيم ؟

+ اينكه اين 5 دوست عزيزي كه دارن تداركات شروع به كار انجمن ورزش رو ميبينن كارشون خيلي سخته چون بايد قوانيني باشه كه انجمن ورزش تبديل به اسپم كده نشه ... و با قانون جلو بره وگرنه مثلا بر سر قضيه يه مسابقه ي فوتبال ممكنه دقيقه اي 10 پست نوشته بشه در ستايش تيم خودي و بدگويي تيم حريف... كنترلش خيلي مشكل هست.

البته اين قضيه ناظر دار شدن چند تا انجمن واقعا خيلي ايده ي خوبي بود ... بعضي انجمن ها نياز به نيروي جديد داشتن / دارن كه خوشبختانه اين تغييرات داره انجام ميشه.

به اميد پويايي هرچه بيشتر پي 30 و كامل شدن انجمن ها :رجوع شود به پست كوروش عزيز و توضيحاتش

البته در این تاپیک و انجمن جاش نیست، ولی چون مطرح شد:

تک تک انجمنها دارای تیم مدیریتی جدایی هستند، و بیشتر این تیم ها برنامه هایی جهت تغییر و تحول بخش خودشون دارند، بیشتر برنامه ها جهت اضافه و یا کم شدن بخش ها هست، اطلاع پیدا کردن کاربران هم با توجه به تعدد انجمن ها امکانش نیست، همونطور که گفتم انجمن ورزش، یکی از این تغییرات بود، که به حدی ناگهانی اتفاق افتاد که حتی خود تیم مدیریت این انجمن هم غافلگیر شدند و این جای خوشحالی داره که انجمن شروع کرد به متحول شدن.
به طبع کم کم تغییرات رو مشاهده خواهید کرد.

در مورد کار تیم مدیریت انجمن ورزش، به طور قطع همینطور هست که فرمودید، دوستان در حال تهیه و تدارک پیش زمینه های فعالیت مفید اون بخش هستند و مطمئن باشید با فعالیت دوستان عزیز تیم مدیریت اون انجمن، انجمن ورزش به یکی از انجمن های خوب تبدیل خواهد شد.

نیروی کار جدید هم من در جریانش نیستم، ولی قطعا اگر انجمنی نیاز به نیروی جدید داشته باشه اقدامات لازم رو انجام خواهد داد.

سپاس

rangeeeer
14-05-2011, 14:00
سلام من يه تاپيك بسم(اسلحه شناس وتاكتيك و رزم انفرادي) گزاشتم
يه روز بعدخواستم روش مطل بزارم ديدم قفله دليلشم تكراي بودنش بود
وگفتند به تاپيك (جنگ افزار)تو قسمت(متفرقه) مراجعه كنم ولي اين تاپيك
با اون فرق داره ميخام ببينم كه ميشه دوباره تاپيك رو باز كرد يا نه اخه اين
دو ت فرق دارن(اسلحه شناس وتاكتيك و رزم انفرادي)=/(جنگ افزار):41:

Ezel
14-05-2011, 14:21
سلام من يه تاپيك بسم(اسلحه شناس وتاكتيك و رزم انفرادي) گزاشتم
يه روز بعدخواستم روش مطل بزارم ديدم قفله دليلشم تكراي بودنش بود
وگفتند به تاپيك (جنگ افزار)تو قسمت(متفرقه) مراجعه كنم ولي اين تاپيك
با اون فرق داره ميخام ببينم كه ميشه دوباره تاپيك رو باز كرد يا نه اخه اين
دو ت فرق دارن(اسلحه شناس وتاكتيك و رزم انفرادي)=/(جنگ افزار)[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام .

تاپیک شما موازی با تاپیک جنگ افزار تلقی میشه و در متفرقه تاپیک های موازی باعث بدنظمی ( نه بی نظمی) انجمن میشه .

در تاپیک جنگ افزار بسیاری از سلاح های سبک مورد بررسی قرار گرفته و مشخصاتشون هم قرار داده شده و اگر اشتباه نکنم راجع به بحثهای تاکتیکی رزم هم پرداخته شده ، به همین منظور مطالبتون رو میتونید در تاپیک جنگ افزار قرار بدید ، اگر نیاز بود میشه نام تاپیک رو هم ویرایش کرد و عبارت تاکتیک رزم رو هم در عنوان تاپیک آورد .

امیدوارم قانع شده باشید .

موفق باشید . :11:

dusti55
14-05-2011, 16:45
سلام.
از قرار معلوم اینجا پیشنهاد و انتقاد هم گفته میشه، منم مواردی را پیشنهاد می‌کنم امیدوارم ترتیب اثر داده بشه.
یکی از فروم/تالار‌های ایرانی که خیلی هم پربازدید و پرکاربر هستش به مناسبت اینکه کاربرانش از مرز ۴۰۰ هزار گذشت بسیاری از محدودیت‌ها برای کاربران میهمان برداشت بنا به گفته خودشان تا کاربران بیشتری از مطالب مفید استفاده کنند و بیخودی معطل عضویت اینا نشوند.
به نظرم عضویت واسه کاربرانی موضوعیت پیدا میکنه که می‌خواهند در گفت‌وگوها شرکت کنند و یا تاپیک‌ها و پست‌های دلخواه خودشان را بزنند.
میشه برای کاربران میهمان بسیاری از این محدودیت‌ها را برداشت مانند:
دیدن لینک‌ها.
امکان استفاده از ضمیمه‌ها.
دیدن پروفایل/شناسنده اعضاء در صورتی کاربر عضو اجازه این را کار بده.
و غیره.
با تشکر.

Arash4484
15-05-2011, 02:44
پیشنهادتون محفوظ و اگر در انجمن پیشنهاد بگید شاید سریعتر به چشم ادمینها بخوره، ولی دوسه مورد رو من از نظر خودم بگم:

لینک فعال بدون احتساب لینکهای که گهگاه مدیران و همکارها میزارن و اون هم با واسطه است ( و کاش نزارند چون اتصالش بیشتر از رفتن به لینکهای غیرفعال کاربران طول میکشه) در پی سی میشه گفت وجود نداره.

ضمیمه هم به هکذا! اونم نایابه. و چندان موضوعیتی اینجا نداره

وضعیت نمایش پروفایل هم در تنظیمات->حریم شخصی در مسیر زیر دست خودتونه، میتونید تعریف کنید مهمانان هم ببینند(گرچه تابحال امتحان نکردم)
forum.p30world.com/profile.php?do=privacy

پس یعنی خیلی اینها برای کاربر مهمان موضوعیت ندارند یا زیاد به حساب نمیان

اون انجمنی که شما میگید حتمن خیلی به این موارد (لینک-پیوست) وابسته بوده ، سبک کارها فرق میکنه

ولی مهمترین چیزی که در پی سی هست و در جاهای دیگه کم دیده میشه محدودیت برای اعضای تازه است که به دو سه انجمن(هرکدوم به دلیلی) دسترسی ندارند و به نظر من خیلی هم خوبه و مولتی یوزر و اسپم به حداقل میرسه و کسی که بخواهد به جایی دسترسی پیدا کنه با چند پست مفید مشخص میکنه که کاربر عادیه

K A R I M I
15-05-2011, 09:47
سلام
چطور میشه که قسمت مشخص شده در شکل زیر رو غیر فعل کنم ؟ (به صورت پیش فرض غیر فعال باشه )

عکس :

caca_caca888
15-05-2011, 11:14
سلام
چطور میشه که قسمت مشخص شده در شکل زیر رو غیر فعل کنم ؟ (به صورت پیش فرض غیر فعال باشه )

عکس :

اصلا یه سوالم من راجع بهش دارم.
اون دکمه از امکانات خوده سایته؟
چرا تو مرورگر کروم اصلا نیست؟!؟ و همیشه غیرفعاله؟

Arash4484
15-05-2011, 11:31
اصلا یه سوالم من راجع بهش دارم.
اون دکمه از امکانات خوده سایته؟
چرا تو مرورگر کروم اصلا نیست؟!؟ و همیشه غیرفعاله؟

این امکان مربوط به وی بولتن هستش، ولی چون این سیستم تنها بر پایه IE طراحی شده تفاوتهای کوچکی در برخی مرورگرها داره

در مقابل شما در کروم کادر نوشتن رو مثل پنجره میتونید بزرگ کنید(با کشیدن) ، اینها به قابلیتهای مختلف بروزرها و سازگاریشون برمیگرده

این مساله ادیتور A هم با افزونه حل میشه که در تاپیک مربوطه میشه پیگیرش کرد

rangeeeer
15-05-2011, 11:32
آيا ميشه يه تاپيك كه خودم گزاشتم پاك كنم واز تو ليست حذفش كنم
واسه تكراري بودنش بسته شده

Kurosh
15-05-2011, 18:42
آيا ميشه يه تاپيك كه خودم گزاشتم پاك كنم واز تو ليست حذفش كنم
واسه تكراري بودنش بسته شده
خیر، می‌تونید از مدیر یا ناظر اون بخش درخواست کنید تاپیکتون رو زودتر پاک کنند (خودشون به زودی تاپیکای قفل رو پاک می‌کنن معمولاً)

havre2004
15-05-2011, 18:57
سلام من در اجرای یک برنامه تحت dos با مشک پیغام زیر مواجه هستم. لطفا دلیل و راه رفع آن را بهم بفرمایید.
the ntvdm encountered an illegal instruction

amin750
16-05-2011, 14:13
سلام
چرا دانلود از فروم محدوده؟؟؟؟ نوشته" هر 5 دقیقه سه فایل" در صورتی که 1 فایل بیشتر نمیشه دانلود کرد!!!!!
این پست ما جواب نداشت؟؟؟!!!!!!!!

caca_caca888
16-05-2011, 14:18
این پست ما جواب نداشت؟؟؟!!!!!!!!
برای ما سه فایل میشه دانلود کرد...
اون که چرا یه بحث دیگس...

amin750
16-05-2011, 14:36
منم میدونم واسه شما سه تاست
پرسیدم چرا؟؟

Hadi King
16-05-2011, 15:39
منم میدونم واسه شما سه تاست
پرسیدم چرا؟؟سلام دوسـت عزیز اینجور مشکلات رو باید به آدمین هــا بگـــی !
کاری از دست منــو این دوستمون بر نمیــاد .
برای ما بعـد از دانلـود 3 تا فایل ارور محدودیــت میده :46:

sorenasana
17-05-2011, 11:28
سلام من در مورد الگوریتم های رمزنگاری می خواستم بدونم.البته به طور کامل. ممنون :rolleye:

farshidtaghipoor
17-05-2011, 16:24
نمي تونم لينک دانلود در وبلاگم بذارم/

L O S T
18-05-2011, 15:17
میگم چرا پستای من نیاز به تایید ندارن؟!:دی

به پی سی ورد خوش اومدم:دی

---------- Post added at 04:17 PM ---------- Previous post was at 04:14 PM ----------

اصلا محدودیتای من کو؟!
من محدودیت میخوام!
چی کارم کردین؟:دی

hossein13756
18-05-2011, 15:22
حوش به خالت.محدودیت لن بعد از یگ ماه برداشت شده.حسین.

Reza31001
18-05-2011, 19:57
این پیغام های خصوصی که میدیم و میگیریم بعد از یه مدت پاک میشن یا نه؟
اگه آره بعد چه مدتی ؟ و اینکه چطور میشه اونا رو یه جا نگه داشت؟

Kurosh
18-05-2011, 20:01
این پیغام های خصوصی که میدیم و میگیریم بعد از یه مدت پاک میشن یا نه؟
اگه آره بعد چه مدتی ؟ و اینکه چطور میشه اونا رو یه جا نگه داشت؟
نه! تا وقتی خودتون پاک نکنید، پاک نخواهند شد ...

البته واسه همه‌ی کاربرا یه محدودیتی داری inbox که خب فکر نمی‌کنم حالا حالا ها به اون سقف (بین 1500 تا 3000 بسته به درجه‌ی کاربری) برسید !!
خیالتون از بابت موندگاری تخت باشه !! حداقل تا حالا که چنین چیزی پیش نیومده ... بعد از 5-4 سال هنوز یه پیغام هم خود به خود پاک نشده ...
ولی اگه خیلی نگرانید، پایین قسمت پیغام‌ها، سمت چپ، گزینه‌های دانلود رو می‌تونید ببیند ... با فرمت‌های مختلف مثل xls و txt و ... میشه دانلودشون کرد ...

hts1369
19-05-2011, 07:06
این اخطارها که ادم میگیره چی میشن من تقریبا یه ماه پیش یه اخطار گرفتم ولی امروز اومدم دیدم اخطار ندارم قضییه چیه

aligol172
19-05-2011, 07:20
این اخطارها که ادم میگیره چی میشن من تقریبا یه ماه پیش یه اخطار گرفتم ولی امروز اومدم دیدم اخطار ندارم قضییه چیه
سلام.
اخطارها تاریخ انقضا داره!:31:
احتمالا اخطار شما 1ماهه بوده و expired شده!

essi4300
19-05-2011, 13:38
درود.

اگر یک پُستی بزنیم و بعدا پشیمان بشویم و بخواهیم آنرا پاک کنیم،باید چکار کنیم؟

من امکان پاک کردن مطالب خودم را ندارم......

Hadi King
19-05-2011, 13:43
درود.

اگر یک پُستی بزنیم و بعدا پشیمان بشویم و بخواهیم آنرا پاک کنیم،باید چکار کنیم؟

من امکان پاک کردن مطالب خودم را ندارم......سلام دوســت عزیز شمـا پست خودتون رو ویرایشـــ کنید و بنویسیــد حذف شــود !
اولین مدیر و ناظری که پسـت ویرایش شده شما رو ببینــه حذف میکنــه .

essi4300
19-05-2011, 13:44
سلام دوســت عزیز شمـا پست خودتون رو ویرایشـــ کنید و بنویسیــد حذف شــود !
اولین مدیر و ناظری که پسـت ویرایش شده شما رو ببینــه حذف میکنــه .

مرسی از راهنماییتون... :11:

aligol172
20-05-2011, 03:51
سلام...
این کاربره چه باحاله!
با 496تا پست در آغاز فعالیته!؟:18:

ارش1
20-05-2011, 08:47
چه جوری با این همه پست ستاره نداره؟!!!:18::18:

essi4300
20-05-2011, 10:02
یک سوالی داشتم......

حد و حدود یک همکار انجمن در بستن و قفل کردن تاپیک ها و پُست ها کجاست؟

اگر کسی از این افراد از اختیارات خودش سوء استفاده کرد و به خاطر مسائل شخصی،مرتبا مطالب یک کاربری را پاک کرد و تهدید به حذف دسترسی هم کرد، چکار باید کرد؟

نزد چه کسی باید اعتراض برد؟

R O O T
20-05-2011, 10:10
یک سوالی داشتم......

حد و حدود یک همکار انجمن در بستن و قفل کردن تاپیک ها و پُست ها کجاست؟

اگر کسی از این افراد از اختیارات خودش سوء استفاده کرد و به خاطر مسائل شخصی،مرتبا مطالب یک کاربری را پاک کرد و تهدید به حذف دسترسی هم کرد، چکار باید کرد؟

نزد چه کسی باید اعتراض برد؟

ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید

Mahdi/s
20-05-2011, 11:57
حد و حدود یک همکار انجمن در بستن و قفل کردن تاپیک ها و پُست ها کجاست؟درست مطمئن نیستم ولی فکر میکنم همکار نتونه تاپیک رو قفل کنه...نمیدونم مطمئن نیستم....ولی مدتیست که دیگه همکاری تعیین نمیشه چون بجای عنوان همکار ناظرین رو جایگذین کردن....که ناظرین میتونن تاپیک رو قفل کنن....

اگر کسی از این افراد از اختیارات خودش سوء استفاده کرد و به خاطر مسائل شخصی،مرتبا مطالب یک کاربری را پاک کرد و تهدید به حذف دسترسی هم کرد، چکار باید کرد؟ به ندرت این قضیه پیش میاد چون کسی که برای این عنوان انتخاب میشه چند سالی توی انجمن بوده و کاملا با قوانین و آشناست و مدیری هم ایشون رو انتخاب میکنه برای همکاری ناظری یا.... دیگه طرف رو شناخته و کمتر مدیر و همکار و ناظری رو شما میتونید پیدا کنید که مسائل شخصی رو قاطی این قضیه بکنه

نزد چه کسی باید اعتراض برد؟ ادمین ها و مدیر انجمن هستن

Kurosh
20-05-2011, 12:17
رست مطمئن نیستم ولی فکر میکنم همکار نتونه تاپیک رو قفل کنه...نمیدونم مطمئن نیستم....ولی مدتیست که دیگه همکاری تعیین نمیشه چون بجای عنوان همکار ناظرین رو جایگذین کردن....که ناظرین میتونن تاپیک رو قفل کنن....
الون جان همکاران قابلیت قفل کردن دارن ... اونی که یادمه نمی‌تونستن انجام بدن، ادغام کردن تاپیک‌ها بود ...

ادمین ها و مدیر انجمن هستن
البته اطلاع به مدیر همون انجمن باید در اولویت باشه تا موضوع فرا انجمنی نشه ... ولی در درجه‌ی بعد من بابک رو پیشنهاد میدم : دی (سرپرست ناظرین)

shabe.saket
20-05-2011, 16:38
بچه ها راهی وجود داره که یک پیغام (عکس ...) رو برای تمام دوستانی که داریم فله ای بفرستیم؟

ŞHÍЯÍŃ
20-05-2011, 16:50
بچه ها راهی وجود داره که یک پیغام (عکس ...) رو برای تمام دوستانی که داریم فله ای بفرستیم؟

سلام

نه باید تک تک بفرستی:31:

shabe.saket
20-05-2011, 16:56
آره مثل اینکه راهی وجود نداره. Tanx.

Sayam
21-05-2011, 23:55
سلام..
بعضی تاپیک ها که نظرسنجی داره... قبلا یک امکانی بود که میتونستی ببینی کدوم کاربرا به کدوم گزینه رای دادند.. فک کنم جدیدا این کار رو نمیشه کرد ... درسته؟؟؟؟

Kurosh
21-05-2011, 23:59
سلام..
بعضی تاپیک ها که نظرسنجی داره... قبلا یک امکانی بود که میتونستی ببینی کدوم کاربرا به کدوم گزینه رای دادند.. فک کنم جدیدا این کار رو نمیشه کرد ... درسته؟؟؟؟
نه، قدیم و جدید نداره : دی

موقع ایجاد نظرسنجی، کاربر می‌تونه انتخاب کنه نظرسنجیش عمومی باشه یا نه ...
فقط اگه عمومی باشه می‌تونید ببینید کیا به چی رای دادن ...

مثلاً این نظرسنجی عمومیه:

و این یکی نیست:

K1lou
22-05-2011, 06:43
با سلام
وقتی گزارش تخلف یک کاربر رو بزنیم . ایا اون کاربر می فهمه که چه کسی گزارش تخلفش رو ارسال کرده ؟
با تشکر

Babak
22-05-2011, 07:55
با سلام
وقتی گزارش تخلف یک کاربر رو بزنیم . ایا اون کاربر می فهمه که چه کسی گزارش تخلفش رو ارسال کرده ؟
با تشکر

سلام نه. کادر اجرایی اون انجمن که دارید گزارش تخلف براش ارسال میکنید + مدیران ارشد + ادمین ها + سرپرست ناظرین گزارش براشون ارسال میشه.

K1lou
22-05-2011, 08:27
سلام نه. کادر اجرایی اون انجمن که دارید گزارش تخلف براش ارسال میکنید + مدیران ارشد + ادمین ها + سرپرست ناظرین گزارش براشون ارسال میشه.
با سلام و تشکر
من یک گزارش از تخلف یه کاربر دادم در حالی که اصلا نه میشناختم و نه تا اون لحظه اون یوزر رو دیده بودم اما روز بعد دیدم از پروفایلم بازدید کرده در حالیکه بن هم شده بود یعنی این اتفاقی بوده ؟ غیر ممکن است
با تشکر

taia
22-05-2011, 08:39
با سلام
با تشکر

وقتی شما گزارشی برای پست یا کاربری می دید، اون گزارش فقط به مدیران می رسه.

--- همزمان شد، پوزش

dokhtaremashreghi1
22-05-2011, 08:49
سلام . من یه تاپیک جدید زدم ولی الان هرچی می گردم نمی تونم پیداش کنم . حتی سرچ هم می کنم ولی نمی شه . میشه بگین از کجا باید پیداش کنم ...

Hamid Hamid
22-05-2011, 08:58
سلام . من یه تاپیک جدید زدم ولی الان هرچی می گردم نمی تونم پیداش کنم . حتی سرچ هم می کنم ولی نمی شه . میشه بگین از کجا باید پیداش کنم ...

سلام دوست عزيز

شما چون وضعيت كاربريتون " در آغاز فعاليت" هست ...بنابراين هر پست يا تاپيكي كه ايجاد مي كنيد بايد توسط مدير يا همكار يا ناظر اون انجمن تاييد بشه ... و اين كمي زمان ميبره ... اگر هم بعد از چند ساعت اصلا نديديد تاپيكتون رو ... بدونيد كه تاييد نشده و مشكل داشته.

موفق باشيد

K1lou
22-05-2011, 13:12
با سلام
راهی هست که تمام بازدید کننده های پرو فایلم رو ببینیم اینجا اخرین بازدید کننده ها رو نشون میده

Hamid Hamid
22-05-2011, 13:18
با سلام
راهی هست که تمام بازدید کننده های پرو فایلم رو ببینیم اینجا اخرین بازدید کننده ها رو نشون میده

نه دوست عزيز امكانش نيست ... شما كه تازه 71 بار بازديد داشتيد ... فرض كنيد يه دوستي كه بازديدش به 60 هزار بار ميرسه قطعا چند هزار كاربر بازديد كردن از پروفايلش و نميشه همه رو ليست كرد

معمولا كساني كه فعال هستند تو انجمن هر روز اين موضوع رو چك ميكنند و ميدونن كدوم يك از دوستانشون به پروفايلش اومدن و چه كاربراني پروفايلش رو ديدن...

موفق باشيد

Unique 2626
22-05-2011, 15:28
سلام 2 تا سوال دارم :

1 . امکان داره گروه ( اجتماعی ) که خودمون ایجاد کردیم و حذف کنیم ؟

2 . چطوری میشه تو پروفایل شخصی یه نفر از " نقل قول " استفاده کرد ؟

Hadi King
22-05-2011, 15:35
سلام 2 تا سوال دارم :

سلام دوســت عزیز
1. خودتون نمیتونیـد باید به آدمین ها و ارشـد هـا یا بـابک جان برای حذف کردن گروه پیغام بدید !
2. خب این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیکون نقل قـول میکنـه .

Ezel
22-05-2011, 15:38

سلام /

خیر .

در پروفایلها کلید نقل قول از یادداشتهای پروفایلها ( مثل تاپیکها ) فعال نیست ، باید نوشته ی مورد نظر رو کپی کنید و در دستور نقل قول پیست کنید.

علیdj
23-05-2011, 16:03
سلام /

خیر .

در پروفایلها کلید نقل قول از یادداشتهای پروفایلها ( مثل تاپیکها ) فعال نیست ، باید نوشته ی مورد نظر رو کپی کنید و در دستور نقل قول پیست کنید.

بسیار خوب

علیdj
23-05-2011, 16:24
با سلام دوباره بزن:18:

dokhtaremashreghi1
23-05-2011, 16:56
سلام دوست عزيز

شما چون وضعيت كاربريتون " در آغاز فعاليت" هست ...بنابراين هر پست يا تاپيكي كه ايجاد مي كنيد بايد توسط مدير يا همكار يا ناظر اون انجمن تاييد بشه ... و اين كمي زمان ميبره ... اگر هم بعد از چند ساعت اصلا نديديد تاپيكتون رو ... بدونيد كه تاييد نشده و مشكل داشته.

موفق باشيد

من چند روز پیش تاپیک زدم و مورد تایید هم قرار گرفته بود ولی حالا نمی تونم تاپیکم رو پیدا کنم . تاپیکم تو زیر مجموعه اینترنت بود ولی نمی دونم چطور تو اون زیرمجموعه دنبالش بگردم .

Mohammad King
23-05-2011, 17:11
من چند روز پیش تاپیک زدم و مورد تایید هم قرار گرفته بود ولی حالا نمی تونم تاپیکم رو پیدا کنم . تاپیکم تو زیر مجموعه اینترنت بود ولی نمی دونم چطور تو اون زیرمجموعه دنبالش بگردم .
سلام این تاپیک رو نمیگید؟
وی پی ان با gprs ایرانسل وصل نمیشه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حتمان مشکل داشته که ساسپند شده

Mehran-King
23-05-2011, 17:42
سلام /

خیر .

اولیش که درسته ، اما توی پروفایل هم امکان نقل قول هست !!!

این طور عمل میکنین که ابتدا کلمات مورد نظر را انتخاب کرده بعد روی این گزینه کلیک میکنین! به همین راحتی !

موفق باشین :11:

Sayam
23-05-2011, 18:49
اولیش که درسته ، اما توی پروفایل هم امکان نقل قول هست !!!

این طور عمل میکنین که ابتدا کلمات مورد نظر را انتخاب کرده بعد روی این گزینه کلیک میکنین! به همین راحتی !

موفق باشین :11:

سلام...
سروش خان هم همینو گفتند دوست عزیز...
..
من در مورد این که نقل قول اون کاربر رو بزنه سوال داشتم... فک کنم باید عددی که مربوط به آدرس پروفایلش هست رو وارد کنیم.. نه؟
کسی اگه میتونه راهنمایی کامل کنه...
سپاسگذارم...:8:

Ezel
23-05-2011, 20:01
منظور من وجود نداشتن کلید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در پروفایلها بود :20:

Mahdi/s
24-05-2011, 09:08
سلام.
چرا تو پروفایل اجازه BB code رو نداریم..؟؟؟
حتی سِنتِر و لِفت هم اجازه نمیده..؟؟
این ارور رو میگم... BB code size is not allowed.

Pessimist
24-05-2011, 12:30
دوستان اگه یه نفر تو پیغام خصوصی قوانین انجمن رو نادیده بگیره چطوری میشه گزارش داد؟

Mahdi/s
24-05-2011, 13:01
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید یه مثلث قرمز رنگ که وسطش که علامت تعجب هست مثل همینی که کنار چراغی هست که آنلاین و آفلاین بودن رو نشون میده داره اون رو بزنی یه کادری باز میشه و شما تخلف رو گزارش میدی...

dragon-fly
24-05-2011, 13:18
سلام
دوستان چطوری میشه توی یه تاپیک از چندتا پست تقل قول گرفت که اسم اون فرد هم بالاش بیاد.
این حالتی که گفتید با این دکمه رو نمیگم.
مثل استفاده از دکمه "نقل قول" فقط برای چند پست.
با تشکر

شعيب
24-05-2011, 13:29
سلام

فایل تصویری کاملی وجود داره واسه آموزش بخش های مختلف سایت؟ بخصوص قسمت جستجو و بخش های مهم؟ فایل پست اول کامل نیست!

ممنون

AMIR.KIK
24-05-2011, 15:27
سلام
یه سوال داشتم چجور من توی عکس مشخص کردم رو وردارم؟وقتی که لینک ها رو توی یه تگ کد میزارم اونایی که مشخص کردم به اول و آخر لینک اضافه میشه نمیدونم چجور ورش دارم ؟؟که وقتی لینک ها رو میزارم اضافه نشه .
مرسی

behrooz.shie
24-05-2011, 16:27
درست نفهمیدم چی میگی...
ولی حالا شما اگه مرورگرت اینترنت اکسپلورر هست از سمت چپ بالا یه دکمه شکل A هست اونو غیرفعال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه...

وقتی پستو ارسال میکنی اینطوری میبینیش. یا وقتی که دکمه ویرایشو میزنی؟اگه دکمه ویرایش رو بزنی عادیه...

اینا به صورت اتومات میان :20:

AMIR.KIK
24-05-2011, 16:51
درست نفهمیدم چی میگی...
ولی حالا شما اگه مرورگرت اینترنت اکسپلورر هست از سمت چپ بالا یه دکمه شکل A هست اونو غیرفعال کن ببین مشکلت حل میشه یا نه...

وقتی پستو ارسال میکنی اینطوری میبینیش. یا وقتی که دکمه ویرایشو میزنی؟اگه دکمه ویرایش رو بزنی عادیه...
وقتی که پست رو میزنم اینجور میشه وقتیم که ویراش میزنم همینجوریه

---------- Post added at 05:51 PM ---------- Previous post was at 05:50 PM ----------

اینا به صورت اتومات میان :20:

نمیشه کاری کرد که دیگه نیان؟

AMIR.KIK
24-05-2011, 17:09
درست نفهمیدم چی میگی...

A رو غیر فعال کردم درست شد مرسی :11:

Havbb
25-05-2011, 16:18
دوتا سوال دارم:
1- انجمن موسیقی کو؟
2- قضیه ناظر انجمن چیه یعنی چه فرقی با همکار انجمن و مدیر داره

Mehran-King
25-05-2011, 16:36
دوتا سوال دارم:
1- انجمن موسیقی کو؟
2- قضیه ناظر انجمن چیه یعنی چه فرقی با همکار انجمن و مدیر داره

1- مخفیه به دلیل مسائل ( ف.....@ .یلتر )
2-

گروه های کاربری :

ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .

سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .

مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .

همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند .

کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد .

ناظران نوشته نشده اما وظیفشون نظارت بر یک بخش خاص هستش که بالای نام کاربریشون نوشته شده :10:

Havbb
25-05-2011, 19:32
1- مخفیه به دلیل مسائل ( ف.....@ .یلتر )
2-

گروه های کاربری :

ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .

سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .

مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .

همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند .

کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد .

ناظران نوشته نشده اما وظیفشون نظارت بر یک بخش خاص هستش که بالای نام کاربریشون نوشته شده :10:

مرسی اینجاش رو میدونستم سوالم همون ناظر انجمن بود.

حالا موقتا مخفیه یا اینکه کلا دیگه قصد داشتن انجمن موسیقی رو ندارن؟