مشاهده نسخه کامل
: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
[
23]
24
باسلام خدمت دوستان عزیز و تمام زحمت کشان این انجمن.
میخواستم بدونم چطوری عکس هایی که میزاریم
رو ذر سایز کوچک قرار دهیم.
ممنون میشم پاسخ دهید.
باتشکر حسین.
ســـلام...
اين قابليت مختص دوستان ادمين و مديران و ناظرين هست..
CRIS Joon CR7
05-10-2012, 21:16
ممنون میشم پاسخ دهید.
باتشکر حسین.
ســـلام...
اين قابليت مختص دوستان ادمين و مديران و ناظرين هست..
کلا دو حالت داره گذاشتن عکس کوچک:
1-یا عکس Thumbnail هستش به این شکل:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
2-یا به این حالت: که مربوط به کاربران فعال به بالا هستش:
57206
3-یا این حالت: (ضمیمه کوچک که نمیدونم چرا نمیشه :blink:)
ممنون میشم پاسخ دهید.
باتشکر حسین.
سلام خب همیشه که عکس میزارید از تیک(Retrieve remote file and reference locally) که زیر عکس هست رو بر ندارید عکستون کوچیک قرار داده میشه!
بعد اگه نشد بیشتر سایت های آپلود عکس یه لینک از عکس به نام پیش نمایش برای انجمن ها میدن اون لینک رو قرار بدید عکس کوچیک میاد.
مثل این.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کلا دو حالت داره گذاشتن عکس کوچک:
1-یا عکس Thumbnail هستش به این شکل:
Thumbnail چی هست دوست عزیز؟
سلام خب همیشه که عکس میزارید از تیک(Retrieve remote file and reference locally) که زیر عکس هست رو بر ندارید عکستون کوچیک قرار داده میشه!
همچین تیکی تا به حال من ندیدم:
Retrieve remote file and reference locally
میشه بگی کجاست؟
باتشکر.
میشه بگی کجاست؟
باتشکر.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی کجاست؟
باتشکر.
Thumbnail = عکس کوچیک - بند انگشتی
اونم فکر کنم برای کاربران فعال هست.
به به...
Smiley های جدید خیلی بامزست ، مرسی از میثم.
به به...
Smiley های جدید خیلی بامزست ، مرسی از میثم.
تایید,خوبه این:31:رو حذف نکردن!خیلی کاربردیه!
این اسمایل های جدید چیه مال بچه هاس. دی
یه چند تا به درخواست کاربران انتخاب میکردین از سایت pic4ever میزاشتین !
CRIS Joon CR7
06-10-2012, 09:39
اسمایل های جدید هم جالبن ، اما من قدیمی ها رو ترجیح میدم:21:
ممنون به خاطر اسمایلی های جدید
ای کاش چندتا از اسمایلی های یاهو اضاف میکردید واقعا حرف ندارن 57216
این اسمایل های جدید چیه مال بچه هاس. دی
یه چند تا به درخواست کاربران انتخاب میکردین از سایت pic4ever میزاشتین !
ینی قیوم دمت خعلی گرم یه بار این سایت بهم داده بودی اما از تو بوکمارکم پاک شده بود می خواستم بهت پیام خصوصی بدم هی فراموش میکردم تا اینکه خودت دوباره گذاشتی اینجا57215
دوستان در پست بالا یه عکس ضمیمه کردم اما نمیتونم از تو پستم حذفش کنم ایا راهی وجود داره؟ همیشه با این مشکل مواجه میشم
57217
ata.royalfalcon
06-10-2012, 11:25
دوستان در پست بالا یه عکس ضمیمه کردم اما نمیتونم از تو پستم حذفش کنم ایا راهی وجود داره؟ همیشه با این مشکل مواجه میشم
57217
سلام .
سلام .
ممنون لطف کردین57220
Pessimist
06-10-2012, 13:00
یه سوال دارم از مدیرهای پی سی ورد
اینکه چرا شکلک ها رو عوض کردن؟
آخه شکلک های قبلی خیلی بهتر بودن و اینایی که تازه گذاشتید بیش از حد سرد و بی روح هستن!
کسی هست یه سایت به ما معرفی کنه که بتونیم از همون شکلک های قبلی استفاده کنیم؟
یه سوال دارم از مدیرهای پی سی ورد
اینکه چرا شکلک ها رو عوض کردن؟
آخه شکلک های قبلی خیلی بهتر بودن و اینایی که تازه گذاشتید بیش از حد سرد و بی روح هستن!
کسی هست یه سایت به ما معرفی کنه که بتونیم از همون شکلک های قبلی استفاده کنیم؟
حسین جان همهی شکلکهای قبلی تو قسمت More قابل استفاده هستند
اتفاقاً تو این سیستم جدید، شورتکات همهی شکلکها هم نوشته شده و به راحتی میتونید با نوشتن کد اون شکلک، تو پستتون ازش استفاده کنید ...
کاری که من مدتهاست واسه یه سری شکلکای معروف انجام میدم ...
مثلاً نوشتن : 31 : (البته بدون فاصلههاش) برای :دی
یا : 27 : برای :27:
و : 20 : برای :20:
Duration :9: 10
این یه اتفاق مشابهی بود که تو یه پست موسیقی برای نوشتن زمان آهنگ چند وقت پیش برام افتاد و بعد از ارسال اینجوری شده بودم :sq_6:
بعد فهمیدم بخاطر همون روشیه که کورش توضیحش رو داد :sq_25:
ممنون از میثم :sq_8:
alone-yaser
06-10-2012, 14:23
سلام خدمت دوستان عزیز.دو تا مشکل برام بیش اومده.
یکی این که هر چقدر بست ارسال میکن شمارش نمیشن بست هام!یه دونه تو بخش شعر احساس ارسال کردم.
یه مشکل دیگه این که نمیتونم تشکر کنم از بست کسی.
:20:
سلام خدمت دوستان عزیز.دو تا مشکل برام بیش اومده.
یکی این که هر چقدر بست ارسال میکن شمارش نمیشن بست هام!یه دونه تو بخش شعر احساس ارسال کردم.
سلام
خوش اومدی
بخش شعر و احساس چرک نویسه ، اگه پستتون تکراری نباشه یه نسخه از پستتون به قسمت اصلی منتقل میشه و شمارش میشه
مشکل بعدیتون هم بعد از مدتی فعالیت برطرف میشه فعلأ شما دوره آزمایشی هستی پستهایی که ارسال میکنی هم بعد از تأیید نمایش داده میشه :20:
از ادمین میثم ممنونم.
که همچین شکلک های زیبایی رو قرار دادن با تشکر فروان.
حسین.
همین طور که دوست عزیزمون توضیح داد.
باید پست هاتون به بیش از 5 تابرسه که بتونی تشکر کنی.
Mohammad Yek110
06-10-2012, 16:35
سلام
من تازه اون شکلکا رو کدشونو حفظ کرده بودم :sq_2:
از مد افتادن؟:41::دی
ممنون شکلکا خیلی خیلی زیبا هستن ، ولی اگه میشه شورتکاتاشون مثل شورتکاتای شکلکای یاهو باشه ( جدیدا رو میگم ):sq_25:
مثلا این جوری :
; ) برای :sq_25: ( بدون فاصله )
: ) برای :sq_8: ( بدون فاصله )
:O برای :sq_14:
:D برای :sq_2:
:( برای :sq_3:
و....
ویرایش:
:C برای :sq_24:
ابداع خودمه:دی
موفق باشید
ینی قیوم دمت خعلی گرم یه بار این سایت بهم داده بودی اما از تو بوکمارکم پاک شده بود می خواستم بهت پیام خصوصی بدم هی فراموش میکردم تا اینکه خودت دوباره گذاشتی اینجا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
y w :sq_25::sq_18:
به نظرم این شکلک ها هم اضافه بشه خیلی خوبه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سپاس
منم موافقم شکلکای جدید خیلی بی نمکن:| البته به جز این:sq_24:
منم موافقم شکلکای جدید خیلی بی نمکن:| البته به جز این:sq_24:
قیافه هاشون چکش خورده است / جاهای دیگه اسمایل های قشنگی دیدم
خدایی اینا رو از کجا پیدا کردین ؟ :دی
Iloveu-ALL
06-10-2012, 21:52
با سپاس
بعد قشنگ ر-بووووق-ه میشه!!
منم موافقم شکلکای جدید خیلی بی نمکن:| البته به جز این[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قشنگ نیستم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین جان همهی شکلکهای قبلی تو قسمت More قابل استفاده هستند
اتفاقاً تو این سیستم جدید، شورتکات همهی شکلکها هم نوشته شده و به راحتی میتونید با نوشتن کد اون شکلک، تو پستتون ازش استفاده کنید ...
کاری که من مدتهاست واسه یه سری شکلکای معروف انجام میدم ...
مثلاً نوشتن : 31 : (البته بدون فاصلههاش) برای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا : 27 : برای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و : 20 : برای [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه : دی بدون فاصله بنویسی همون میشه
بیل گیتز: کارهای سخت را به آدم های تنبل وا گذار کنید آن ها قطعا آسان ترین راه را انتخاب خواهند کرد :دی
شما هم خیلی سخت میگیرین تو این وضع اقتصادی باید به اینم قانع شد:sq_2:
به نظر منم اگه اسمایل های بیشتری مثل همونایی که دوستان گذاشتن اضافه بشه خیلی بهتر میشه امیدوارم با این کارا فشاری به سرورها وارد نشه :دی
Retired User
07-10-2012, 14:28
شکلک های یاهو بهتره
با نمک تر و خنده دار تر
---
بهر حال فکر می کنم سعی شده شبیه بقیه فرومهای فارسی نباشه
ببخشید چون اینجا پستم حساب نمیشه میخوام یه چیزی تمرین کنم.
:دی:
ببخشید چون اینجا پستم حساب نمیشه میخوام یه چیزی تمرین کنم.
:دی:
خوب گودال ماسه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برا همینه دیگه!
arash59b
08-10-2012, 15:07
سلام
بچه ها چطور ميشه تو يه تاپيك بخصوص نظرسنجي راه انداخت؟
راستی سوالمنم همین بود.
چطور میشه تایپکی که زدی رو براش نظر سنجی بزاری؟
باتشکر:
حسین.
سلام
قبل از ارسال تاپیک در قسمت پایین ادیتور گزینه ایجاد نظر سنجی وجود داره و با انتخابش وارد این قسمت میشین
اگر تاپیک ایجاد شده یا دقایقی هست که ایجاد شده و دیگه وقتی وارد تاپیک میشین در قسمت "اختیارات تاپیک" گزینهی ایجاد نظرسنجی رو نمیبینین، برای ایجاد نظر سنجی به مسئول اون قسمت یا مدیران ارشد اطلاع بدین
:sq_8:
شاهزاده خانوم
08-10-2012, 23:41
درست شد
ممنون :)
سلام
من تا دیروز لینک هام فعال بود امروز فعال نیست
چرا و به چه علت و به چه دلیل :دی
چند چیز:
شاید جاوا فعال نباشه.
یا از قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پایین
حالت نمايش ويرايشگر: Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing
اوکی کن.
آندرستندیدی؟ :sq_22::sq_24:
شاهزاده خانوم
09-10-2012, 00:02
این حالت
حالت نمايش ويرايشگر: Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing فعاله :)
این حالت
حالت نمايش ويرايشگر: Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing فعاله :)
جاوا مرورگرو ببین فعاله؟
از یه مرورگر دیگه تست هم بکن.
یه عکس هم از اون قسمتی که گفتی بنداز
شاهزاده خانوم
09-10-2012, 00:27
درست شد
اشتباه از خودم بود :)
درست شد
اشتباه از خودم بود :)
چی شد بگو.
معنی شکلک های جدید گاهیاشونو نفهمیدیم کجا کاربرد داره لطفاً یکی بگه. :sq_24::sq_22:
چرا نمیشه بعضی از پست ها ی خودت رو ویرایش کنی؟
باسلام:
ببخشید کاربر فعال که بشی
باید کار خاصی رو انجام
بدی؟
اگه باید انجام بدی چه کاری؟
09-10-2012, 14:07
چرا نمیشه بعضی از پست ها ی خودت رو ویرایش کنی؟
اگه پست تون خیلی قدیمی باشه دیگه نمی تونید
باسلام:
ببخشید کاربر فعال که بشی
باید کار خاصی رو انجام
بدی؟
اگه باید انجام بدی چه کاری؟
ببخشید این سوالو یادم رفت بپرسم
چطور باید ناظر شد؟
اونم باید مدیر ها ازت راضی باشن؟
09-10-2012, 17:12
آقا من میخوام امضا بزارم که 5 خط بیشتر نیست ولی اخطار میده میگه امضا بشتر از 8 خط نمیشه ...... فشرده مینویسم که 4 خط بشه ولی بازم نمیشه :sq_2: ..... چیکار کنم ؟! :sq_3:
arash59b
09-10-2012, 17:23
ببخشید این سوالو یادم رفت بپرسم
چطور باید ناظر شد؟
اونم باید مدیر ها ازت راضی باشن؟
آقا من میخوام امضا بزارم که 5 خط بیشتر نیست ولی اخطار میده میگه امضا بشتر از 8 خط نمیشه ...... فشرده مینویسم که 4 خط بشه ولی بازم نمیشه :sq_2: ..... چیکار کنم ؟! :sq_3:
احتمالا از فونت خاصی استفاده می کنی که یه خطش یه خط حساب نمیشه :31:
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________
کسی هست این عکس ها رو واسم معنی کنه که دارن چه حسی رو منتقل می کنند!!!
:sq_17:
:sq_4:
Mohammad Yek110
09-10-2012, 17:39
سلام
نوع ادیتور رو عوض کنید
کنترل پنل کابر > ویرایش اختیارات > حالت نمایش ویرایشگر > Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing
arash-king
09-10-2012, 17:50
سلام
نوع ادیتور رو عوض کنید
کنترل پنل کابر > ویرایش اختیارات > حالت نمایش ویرایشگر > Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing
اون گزینه هم همینه ولی بازم نمیشه :sq_3::sq_10:
arash-king
09-10-2012, 17:53
اون که دیگه حتما
احتمالا از فونت خاصی استفاده می کنی که یه خطش یه خط حساب نمیشه :31:
__________________________________________________ __________________________________________________ ______________________
کسی هست این عکس ها رو واسم معنی کنه که دارن چه حسی رو منتقل می کنند!!!
:sq_17:
:sq_4:
نه آقا فونت Default خود فروم هستش ولی بازم نمیشه ........ احتمالا شمردن بلد نیست :sq_2:
شاید ! دی
شما مرورگر رو عوض کن تست کن :sq_24:
این شخص
aQoa
میخوام بدونم ادمه یا ربات؟:دی:
arash59b
09-10-2012, 19:24
این شخص
aQoa
میخوام بدونم ادمه یا ربات؟:دی:
تا اونجا که می دونم ربات هست که بعد از جابجایی یا ویرایش هر تاپیک توسط مدیران بطور اتوماتیک پیغامی به زینفعان اون تاپیک می فرسته
اتفاقا بیشتری پیغام ها تو صندوق من از طرف ایشونه، هر وقت یه پیغام خصوصی جدید واسم میاد می دونم 90% اکوا جونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا بیشتری پیغام ها تو صندوق من از طرف ایشونه، هر وقت یه پیغام خصوصی جدید واسم میاد می دونم 90% اکوا جونه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی فکر کنم مدیر یا همکار باشین فرق کنه! :sq_22::sq_2::sq_24:
Milad4171
11-10-2012, 00:45
ما تو گوگل پلاس پيج داريم؟؟؟
اگه داريم اسمش يا لينكش رو بدين.
ما تو گوگل پلاس پيج داريم؟؟؟
اگه داريم اسمش يا لينكش رو بدين.
منظورت مال فرومه؟
اون بالاتر زده به انجمن پی سی ورلد امتیاز دهید :
پایین اون دو تا تبلیغات که در بالا هست رو نگاه کن.
شاهزاده خانوم
11-10-2012, 07:34
منظورت مال فرومه؟
اون بالاتر زده به انجمن پی سی ورلد امتیاز دهید :
پایین اون دو تا تبلیغات که در بالا هست رو نگاه کن.
خوب چه ربطی به گوگل + داره اون واسه رنکینگه
خوب چه ربطی به گوگل + داره اون واسه رنکینگه
خو فقط این بود من که از اینا استفاده نمیکنم و واسه همین نمیدونم! :sq_24: دی
اینو ببینید:
تو گوگل پیدا کردم.
چرا من نمیتونم تو این بخش تاپیک بزنم؟؟
زیست شناسی، پزشکی و بهداشت عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
زیست شناسی، پزشکی و بهداشت عمومی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای منم همونطوره مثل این که ایجاد تاپیک برای اون بخش غیر فعاله.
کاربرانی که به صورت Invisible Mode وارد سایت میشن چه درجه ای از کاربرا میتونن آنلاین بودن اونا رو بفهمن؟
کاربرانی که به صورت Invisible Mode وارد سایت میشن چه درجه ای از کاربرا میتونن آنلاین بودن اونا رو بفهمن؟
حتما ناظرین به بالا. :sq_8:
:31:قبلا یه روشی بود که میشد فهمید کی اینویزه کی نیست ظاهر انجمن عوض شد فکر کنم دیگه نشه فهمید :دی
godfather_mk
15-10-2012, 11:58
سلام خدمت دوستان
يه مشكلي واسم پيش اومده گفتم شايد بتونيد كمك كنيد.
تو انجمن آموزش زبان انگليسي اشتراك دارم و هر روز تمامي پست هاي جديد برام ايميل ميشه.
يه چند وقتي ميشه كه نميدونم چرا هر پستي كه تو انجمن توسط خودم ارسال ميشه هم يه ايميل واسم مياد.
نميدونم كجا رو دست زدم كه اينطوري شده.
يه راهي اگه بلدين بهم بگين كه پست هاي خودم ديگه واسه خودم ايميل نشه!
ممنون
F l o w e r
15-10-2012, 13:47
برای منم همونطوره مثل این که ایجاد تاپیک برای اون بخش غیر فعاله.
سلام
امکان ایجاد گفتگوی جدید در این بخش وجود نداره ..
درصورتی که تاپیک مناسب برای ارسال مطلب خودتون پیدا نکردید در بخش اصلی انجمن موضوعات علمی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تاپیک رو ایجاد بفرمایید در صورت مناسب بودن به انجمن مربوطه منتقل خواهد شد.
سلام خدمت دوستان
تو انجمن آموزش زبان انگليسي اشتراك دارم و هر روز تمامي پست هاي جديد برام ايميل ميشه.
يه چند وقتي ميشه كه نميدونم چرا هر پستي كه تو انجمن توسط خودم ارسال ميشه هم يه ايميل واسم مياد.
ممنون
سلام دوست عزیز
اگر مشکلتون اینه فکر کنم از اینجا
باید برید و تیک این گزینه رو بردارید
Receive Friendship Request Email
البته من احتمالا میگم.
ببخشید اگه درست نشد.
براشون نوشته:
همکار بازنشته یا مدیر بازنشته و همکار و............
میخوام بدون اینا چیکار کردن که همچین لقب هایی رو گرفتند
Arash4484
15-10-2012, 21:36
دوستان من بیشتر کاربر ها رو دیدم که
براشون نوشته:
همکار بازنشته یا مدیر بازنشته و همکار و............
میخوام بدون اینا چیکار کردن که همچین لقب هایی رو گرفتند
بازنشسته و.... : فردی که جهت امور مدیریتی انجمنی همکاری کرده است.
مدیران ، همکاران و دوستان زیادی در مسیر پیشبرد اهداف انجمن های P30world در کنار ما بودند و تلاششون برای رسیدن به هدفمون قابل ستایش و تقدیر هست ، دوستانی به علت های مختلف بعد از مدتی از ما جدا میشوند و جاشون رو به دوستان جدید میدهند ، در این زیر شاخه از دوستانی که از ما جدا شدند تشکر کوچکی به عمل می آید و دوستانی که تازه به ما ملحق شدند نیز معرفی خواهند شد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همکار ، ناظر ، مدیر و....:فردی که جهت امور مدیریتی انجمنی همکاری میکند.
گروه های کاربری : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاست های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرپرست ناظرین : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها، نظارت کلی بر عملکرد گروه ناظرین و هماهنگی های احتمالی با مدیران و ناظرین را انجام میدهند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ناظرین : به عنوان نماینده و همیار مدیران هر انجمن ، براساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همکاران : به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
part gah
16-10-2012, 11:38
ســلام
من تازگیا تو هر انجمنی میخوام عکس بزارم نمیشه.ناچارم عکس و توی پروفایلی بزارم از اونجا کپی کنم.اول فکر کردم فقط تو انجمن فتوشاپ این مشکل و دارم اما دیدم تو انجمن ادبیاتم این مشکل و دارم.
یکی از مدیران یا ناظر ارشد میشه برام چک کنه.
+
امروز یه گروه زدم وقتی میخوام یک گفتگوی جدید ایجاد کنم این پیغامو میده.ایم مشکلش چیه؟:دی
(امروز کلا روز من نیست:دی)
بازنشسته و.... : فردی که جهت امور مدیریتی انجمنی همکاری کرده است.
مدیران ، همکاران و دوستان زیادی در مسیر پیشبرد اهداف انجمن های P30world در کنار ما بودند و تلاششون برای رسیدن به هدفمون قابل ستایش و تقدیر هست ، دوستانی به علت های مختلف بعد از مدتی از ما جدا میشوند و جاشون رو به دوستان جدید میدهند ، در این زیر شاخه از دوستانی که از ما جدا شدند تشکر کوچکی به عمل می آید و دوستانی که تازه به ما ملحق شدند نیز معرفی خواهند شد. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همکار ، ناظر ، مدیر و....:فردی که جهت امور مدیریتی انجمنی همکاری میکند.
گروه های کاربری : ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاست های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سرپرست ناظرین : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها، نظارت کلی بر عملکرد گروه ناظرین و هماهنگی های احتمالی با مدیران و ناظرین را انجام میدهند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ناظرین : به عنوان نماینده و همیار مدیران هر انجمن ، براساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همکاران : به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد . ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون دوست عزیز.
پس این وسط کاربر های فعال چه نقشی دارن:دی
و کاربران حرفه ای.:دی
F l o w e r
16-10-2012, 15:23
ســلام
من تازگیا تو هر انجمنی میخوام عکس بزارم نمیشه.ناچارم عکس و توی پروفایلی بزارم از اونجا کپی کنم.اول فکر کردم فقط تو انجمن فتوشاپ این مشکل و دارم اما دیدم تو انجمن ادبیاتم این مشکل و دارم.
یکی از مدیران یا ناظر ارشد میشه برام چک کنه.
سلام
چرا نمیشه ؟
صفحه ای که آدرس عکس رو وارد میکنی باز میشه و اکی نمیشه ؟
یا کلا اونم باز نمیشه ؟
part gah
16-10-2012, 15:42
سلام
چرا نمیشه ؟
صفحه ای که آدرس عکس رو وارد میکنی باز میشه و اکی نمیشه ؟
یا کلا اونم باز نمیشه ؟
چرا باز میشه.اوکی میزنم هیچ عکس و العملی دیده نمیشه.
دومین سوال و هم اگه تینا میدونی جواب بده.این گروه مونده رو هوا کارش: ((
F l o w e r
16-10-2012, 16:02
چرا باز میشه.اوکی میزنم هیچ عکس و العملی دیده نمیشه.
دومین سوال و هم اگه تینا میدونی جواب بده.این گروه مونده رو هوا کارش: ((
متوجه شدم
اینجور مواقع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن بعد همون روال وارد کردن عکس رو انجام بده سریع عمل میکنه
الان یه گروه ایجاد کردم .. مشکلی نداره
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از قسمت تنظیمات گروه "ایجاد گفتگوی جدید" رو برای همه ی اعضا فعال کن و دوباره امتحان
کن ببین درست میشه یا نه
Arash4484
16-10-2012, 19:45
ممنون دوست عزیز.
پس این وسط کاربر های فعال چه نقشی دارن:دی
و کاربران حرفه ای.:دی
نقش مدیریتی ندارند، این عنوان یادآور مثمرثمر بودن و فعالیت مفیدشونه ...
و کمک میکنه دست بخشی از اعضای فعال در فضای کاربریشون برای ارسالها و... بازتر بشه مثل استفاده از پیوست و... ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
همین.
bistomebahmanen
16-10-2012, 20:35
با سلا م
میدونم به این سوالی که میخوام طرح کنم حتما چندین و چند با ر پرداخته شده . بنابراین از محضر همه دوستان و اساتید پوزش میخوام .
من ظرف دیروز و امروز چندین پست مختلف در قسمت نرم افزارهای آفیس طرح کردم که دوستان زحمت پاسخشو کشیده بودن و اونا رو تا امروز صبح هم توی قسمت تنظیمات کاربر رصد میکردم . ولی امشب نمیدونم چی شده که این سه تا پستهام دیگه توی تنظیمات کاربر نیستن !! توی نرم افزارهای آفیس رو هم گشتم ولی ندیدمشون !!
لطفا منو راهنمایی فرمایید . متشکرم
bistomebahmanen
16-10-2012, 20:51
با سلا م
میدونم به این سوالی که میخوام طرح کنم حتما چندین و چند با ر پرداخته شده . بنابراین از محضر همه دوستان و اساتید پوزش میخوام .
من ظرف دیروز و امروز چندین پست مختلف در قسمت نرم افزارهای آفیس طرح کردم که دوستان زحمت پاسخشو کشیده بودن و اونا رو تا امروز صبح هم توی قسمت تنظیمات کاربر رصد میکردم . ولی امشب نمیدونم چی شده که این سه تا پستهام دیگه توی تنظیمات کاربر نیستن !! توی نرم افزارهای آفیس رو هم گشتم ولی ندیدمشون !!
الان پیرامون همین تاپیکی که در اون واقع هستیم 558 صفحه وجود داره !! اگه من یک هفته دیگه بخوام پست امشبمو مرور کنم و در قسمت تنظیمات کاربر هم نباشه ؛ باید چه کار کنم ؟!
bistomebahmanen
16-10-2012, 20:56
با سلا م
الان پیرامون همین تاپیکی که در اون واقع هستیم 558 صفحه وجود داره !! اگه من یک هفته دیگه بخوام پست امشبمو مرور کنم و در قسمت تنظیمات کاربر هم نباشه ؛ باید چه کار کنم ؟!
اگه این مرحله مهم رو به طور ساده و موثر راهنمایی کنین ؛ لطف بزرگی در دلگرمی و اشتیاق بنده به کامپیوتر رو باعث شدین .
از شما سپاسگزارم
برا منم یه چند بار یه قسمت اینطوری شد برای عکس. بعدش فک کنم نمیدونم چیکار کردم شاید لینکشو دادم! دی
با سلا م
اگه این مرحله مهم رو به طور ساده و موثر راهنمایی کنین ؛ لطف بزرگی در دلگرمی و اشتیاق بنده به کامپیوتر رو باعث شدین .
از شما سپاسگزارم
شما برو تو پروفایلت بعد در سمت راست قسمت یافتن تمامی ارسال ها رو ببین. اونجا بود که بود نبودم که نبود! :31:
نبود باید به مدیر یا ناظر اون انجمن بگی.
Arash4484
17-10-2012, 00:00
با سلا م
از شما سپاسگزارم
سلام، در قسمت تنظیمات کاربر در صورتی که پست جدیدی برای تاپیکی که مشترک شدید بیاد ، تاپیک نمایش داده میشه. (شما هم لابد پیش فرض اشتراک در تاپیکهای که پست دادید رو فعال کردید که میدید)
یک راه برای دیدن کلیه اشتراکها زدن مشاهده تمام اعلان هاي اشتراک شده در تاپيک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در همون تنظیمات کاربره .
و برای دیدن کلیه پستهاتون هم برید به [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده ی آخرین پست ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده ی آخرین تاپیک ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ی که زدید.
اینها در پروفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تون قرار دارند که بالای انجمن در کنار همون قسمت تنظیمات کاربر وجود داره.
من الان همه پستهای که دادید رو میتونم ببینم و شاید چون دو تاپیکتون به بخش مربوطه اش ارسال شده نمیتونید پیداشون کنید.
با سلا م
من ظرف دیروز و امروز چندین پست مختلف در قسمت نرم افزارهای آفیس طرح کردم که دوستان زحمت پاسخشو کشیده بودن و اونا رو تا امروز صبح هم توی قسمت تنظیمات کاربر رصد میکردم . ولی امشب نمیدونم چی شده که این سه تا پستهام دیگه توی تنظیمات کاربر نیستن !!
سلام
به انجمن خودتون خوش اومدین
توی "قسمت تنظیم های کاربر" در زیر "اشتراکهاي جديد موضوع ها" شما تاپیک هایی رو میبینین که باهاش مشترک شدین و پست جدید داره، پس وقتی هست یعنی پست جدید داره و وقتی نیست یعنی نداره
توی نرم افزارهای آفیس رو هم گشتم ولی ندیدمشون !!
اینم تاپیکتون:
چه جوری یک کاغذ را به سه قسمت تقسیم کنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
شما میتونین از پروفایلتون، "مشاهده ی آخرین پستها" پستتون رو پیدا کنین
ویا توی تاپیک مربوطه بر اساس نام کاربری خودتون سرچ کنین و پست هاتون رو تو اون تاپیک ببینین
godfather_mk
17-10-2012, 08:10
سلام خدمت دوستان
ممنون
مشكل من كماكان حل نشده
روش زير رو هم انجام دادم و لي نشد!
سلام دوست عزیز
اگر مشکلتون اینه فکر کنم از اینجا
باید برید و تیک این گزینه رو بردارید
Receive Friendship Request Email
البته من احتمالا میگم.
ببخشید اگه درست نشد.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
ممنون ميشم اگه راهنمايي كنيد.
سلام.
راهنمایی دیگه نداره دوست عزیز
اگه تیک این گزینه رو بردارید درست میشه.
یا شایدم منظور شما از راهنمایی کنید یه چیز دیگه بوده:دی
_____
باتشکر:
حسین
godfather_mk
17-10-2012, 15:24
سلام.
راهنمایی دیگه نداره دوست عزیز
اگه تیک این گزینه رو بردارید درست میشه.
یا شایدم منظور شما از راهنمایی کنید یه چیز دیگه بوده:دی
_____
باتشکر:
حسین
اون تيك رو كه گفتين رو زدم ولي مشكل حل نشد، براي همين ميگم اگه كسي از دوستان راه حل ديگه اي به نظرش ميرسه راهنمايي كنه.
GhesseyeAmir
17-10-2012, 19:12
بچه ها راهی هست بشه نام کاربری رو عوض کنم؟
اگه این عضویتو پاک کنم و با یه نام کاربری جدید عضو بشم یه دونه ستارمو بهم میدن؟:42:
تبلیغ حذف شد
ممنون از میثم جان.
که به درخواست ما اهمیت دادن
قربان شما
میثم جان. واقعا ادمین خوبی هستی:دی
باتشکر:
حسین
بچه ها راهی هست بشه نام کاربری رو عوض کنم؟
اگه این عضویتو پاک کنم و با یه نام کاربری جدید عضو بشم یه دونه ستارمو بهم میدن؟:42:
نه دیگه تعطیل شده! :sq_24:
پستات که زیاد نیست میتونی از اول شروع کنی.
اون تيك رو كه گفتين رو زدم ولي مشكل حل نشد، براي همين ميگم اگه كسي از دوستان راه حل ديگه اي به نظرش ميرسه راهنمايي كنه.
دوست عزیز
طبق عکسی که گرفتم کار کن
درست میشه.تیک اون گزینه ای رو که دورش خط سیاه
کشیدم بزن.
godfather_mk
18-10-2012, 13:25
دوست عزیز
طبق عکسی که گرفتم کار کن
درست میشه.تیک اون گزینه ای رو که دورش خط سیاه
کشیدم بزن.
ممنونم از راهنمايي تون
گزينه اي رو كه گفته بودين رو زدم.
ولي بعيد ميدونم درست بشه.
گزينه اي كه شما گفتين براي تنظيمات پيغام خصوصي هست در صورتي كه مشكل من در ارسال ايميل به ازاي هر پست جديدي هست كه در تاپيك هاي مختلف ميزنم.
براي مثال امروز كه تو اين تاپيك پست زدم فردا صبح برام يه ايميل مياد كه من تو اين تاپيك پست زدم به همراه آدرس لينك همين تاپيك و اين در صورتي هست كه من در اين تاپيك اشتراك روزانه براي دريافت ايميل ندارم.
pro_translator
18-10-2012, 18:30
سلام...
من از امکان جستجوی انجمن چطوری باید استفاده کنم؟
مثلا اگر دنبال یه پست توی انجمن میگردم، نتایج بازگرداندنه شده تاپیک رو نشون میدن... حالا اگه تاپیک ۱۴۷ صفحه باشه، من چطوری اون پست رو پیدا کنم؟
ممنون...
سلام...
مثلا اگر دنبال یه پست توی انجمن میگردم، نتایج بازگرداندنه شده تاپیک رو نشون میدن... حالا اگه تاپیک ۱۴۷ صفحه باشه، من چطوری اون پست رو پیدا کنم؟
ممنون...
تو تاپیک بسرچ.
F l o w e r
18-10-2012, 19:33
سلام...
ممنون...
سلام
پایین صفحه ی جستجو
توی قسمت نشان دادن نتایج بر اساس : ، پیش فرض روی گزینه ی تاپیک ها قرار داره که باید تغییرش بدین به پست ها ..
تو این حالت نتیجه براساس پست ها نمایش داده میشه
یه مدتیه اصلا نمیتونم عکس آپلود و پیوست کنم
وقتی عکسو انتخاب میکنم و آپلود فایل رو میزنم هیچ اتفاقی نمیفته
فقط یه علامت تعجب میاد و پایینش مینویسه کلیر لیست!
Saeed System
18-10-2012, 23:53
با عرض سلام و خسته نباشید.
وقتی تو صفحه اصلی انجمن روی این لینک: سرویس آپلود تصاویر مخصوص انجمن های P30World ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک میکنم وارد قسمت المپیک 2012 لندن میشم...می خواستم بپرسم چه طوری باید وارد قسمت آپلود تصاویر بشم؟
با تشکر :46:
عکس قسمتی که وارد میشم بعد از کلیک:
F l o w e r
18-10-2012, 23:59
با عرض سلام و خسته نباشید.
وقتی تو صفحه اصلی انجمن روی این لینک: سرویس آپلود تصاویر مخصوص انجمن های P30World ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک میکنم وارد قسمت المپیک 2012 لندن میشم...می خواستم بپرسم چه طوری باید وارد قسمت آپلود تصاویر بشم؟
با تشکر :46:
عکس قسمتی که وارد میشم بعد از کلیک:
سلام
برای استفاده از این سرویس وارد سایت upload724.com ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شده و ثبت نام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کنید.
سلام میشه لطف کنید توضیح بدین که چطورمی تونم از ستاپ نرم افزارIRestorerیک بوتیبل بسازم تادرهنگام بوت سیستم بکاپ بگیرم؟ ممنونم
سلام، آیا میشه بعدازآبدیت ویندوزxp آبدیت هاشو یه جایی برای نصب بعدی ذخیره کرد؟ ممنونم
hamidreza2010
19-10-2012, 02:24
امیر جان شما چرا سئوالتو اینجا پرسیدی؟باید بری توی قسمت ویندوز XP بپرسی
راستی کاربران حرفه ای چطور کاربر حرفه ای میشن؟
اونم باید مدیران ازش راضی باشن؟
راستی کاربران حرفه ای چطور کاربر حرفه ای میشن؟
اونم باید مدیران ازش راضی باشن؟
گاهیا که اون موقع ها که تازه پی سی تاسیس شده درست شدن الان که میبینی گاهیا هم وقتی مدیران یا ناظرین بازنشسته بشن اینکارو میکنن براشون.
aQoa
یهو ناظر شد:دی
میخواستم بدونم چرا فقط ایشون همکار
انجمن تراش هست
نمیشه کسی دیگه هم همکار انجمن تراش بشه که
کمک دست ایشون باشه؟:دی
درود...
ازین پست به بعد رو بخون ، هم یه سری واقعیتهارو میفهمی و هم یه سری خاطرات برای بچه ها زنده میشه دوباره :)
باسپاس./.
این دوست AQOA
کیه؟
مگه ربات نیست پس چطور درخواست دوستی کسی یو قبول کرده؟
تا حالا زده 100 خورده ای پست داده.
ممنون میشم پست های که داده رو بهم نشون بدید
godfather_mk
20-10-2012, 10:49
سلام خدمت دوستان
ممنون
دوستان براي اين مشكل من راه حل هاي مختلفي ارائه كردن.
اما متاسفانه هيچ كدام از راه حل ها جوابگو نبود.
ممنون ميشم اگه راه حل ديگري به ذهن دوستان ميرسد اعلام كنند.
این دوست AQOA
کیه؟
ادمین خودش اضافه میکنه! D
به ادمین بگو.
این دوست AQOA
کیه؟
جناب اروچی. این موارد ارتباطش با فعالیت شما در انجمن چیه ؟ دقیقتر منظورم اینه که ربطش یه شما چیه ؟
starmaker
20-10-2012, 22:19
بیایید بحث رو عوض کنیمممممممممم:sq_25:
Mehran-King
21-10-2012, 21:44
سلام دوستان چجوری میتونم لینکی قرار بدم که مستقیما کاربر رو به پست منفردیک کاربر دیگه ببره؟
سلام دوستان چجوری میتونم لینکی قرار بدم که مستقیما کاربر رو به پست منفردیک کاربر دیگه ببره؟
پست منفرد که دیگه بعد از ارتقای انجمن از بین رفت! (خیلی بد شد) ولی میتونید پستش رو کپی کنید مثلا همون شماره سمت چپ بالای هر پست رو که کپی کنید وقتی کلیک کنی میری تو لینک بعد صفحه که لود شد خود به خود به اون پست میبره.
Altairezio
22-10-2012, 21:45
دوستان سلام!
من چه طور میتونم این عکس PROFILE رو عوض کنم؟
تو صفحهی پروفایلم همونی که بالایه ((ارسال پ.خ )) هستش!
متشکر
دوستان سلام!
من چه طور میتونم این عکس PROFILE رو عوض کنم؟
تو صفحهی پروفایلم همونی که بالایه ((ارسال پ.خ )) هستش!
متشکر
فقط برای کاربرای فعال به بالا!
جناب F l o w e r رو دیدم که عنوان ( دستیار انجمن ) بهشون داده شده این عنوان جدید چی هست؟
تبریک میگم رنگهای عنوان ها عوض شده ! :sq_24:
باحال نیس زیاد . دی !
به نظرتون این قسمت "مــســابــقــه ی طــراحــی لــوگــو" رو بردارین بد نیست؟
نکنه رو این متن توجه دارین: نمیخواد ولش سال بعد هم مگه نمیخوایم بزاریمش؟! :31:
این متن رو بعضی چیزای دیگه هم تاثیر داره D:
virus2009
23-10-2012, 10:33
این ستاره های ما ( کاربران فعال ) کجا رفتن ... ؟؟؟
اینکه رنگ کاربران فعال عوض شده خوبه ، زود تشخیص داده میشه
وقتی که اخطار میگیری.
چه رتبه ای به بالا میتونن اخطارت رو ببینن؟
وقتی که اخطار میگیری.
چه رتبه ای به بالا میتونن اخطارت رو ببینن؟
این ستاره های ما ( کاربران فعال ) کجا رفتن ... ؟؟؟
اینکه رنگ کاربران فعال عوض شده خوبه ، زود تشخیص داده میشه
سلام
با گذاشتن یک پست جدید این مشکل حل میشه! باید متوجه شده باشید!:sq_25:
شادباشید:40:
Mohammad Yek110
23-10-2012, 15:23
سلام
بابت تعویض رنگ عنوانها تشکر می کنم :11:
خیلی دوست داشتم سیاه و سفید پست بدم :دی الان آرزوم محقق میشه:دی باید شکلکای فرومو سیاه و سفید کنم
به نظر من هم تغییر رنگ ها به جا بود . ولی اولین بار که دیدم رنگ عنوان کاربریم مشکی شده تعجب کردم و فکر کردم مشکلی پیش اومده.
مرورگر رو بستم و دوباره وارد شدم :27: که دیدم نه , مثل این که تغییراتی صورت گرفته. :20:
بابت تغییرات ممنون.
به نظرتون این قسمت "مــســابــقــه ی طــراحــی لــوگــو" رو بردارین بد نیست؟
نکنه رو این متن توجه دارین: نمیخواد ولش سال بعد هم مگه نمیخوایم بزاریمش؟! :31:
این متن رو بعضی چیزای دیگه هم تاثیر داره D:
به این پست دوباره دقت بفرمایید! D:
سلام
بابت تعویض رنگ عنوانها تشکر می کنم :11:
خیلی دوست داشتم سیاه و سفید پست بدم :دی الان آرزوم محقق میشه:دی باید شکلکای فرومو سیاه و سفید کنم
چیزی هم که گفتین محقق میشه: :sq_18:
بفرما:
Lord Farshad
23-10-2012, 18:27
درود.
این مشکل قرار دادن فرتور (عکس) در پست ها حل نشد؟ هنوزم که هنوزه اذیت میکنه و وقتی آدرس عکس رو میدم، هیچ اتفاقی نمیافته و عکس رو اضافه نمیکنه.
روش های جایگزین رو میدونم و خودم دارم الان اونها رو انجام میدم اما خب خود مشکلش گویا حل نشده.
virus2009
23-10-2012, 18:33
به نظر من هم تغییر رنگ ها به جا بود . ولی اولین بار که دیدم رنگ عنوان کاربریم مشکی شده تعجب کردم و فکر کردم مشکلی پیش اومده.
مرورگر رو بستم و دوباره وارد شدم :27: که دیدم نه , مثل این که تغییراتی صورت گرفته. :20:
بابت تغییرات ممنون.
همه هم آواتارشون رو مشکی کردن ؛ فروم زیباتر شده
+
یک زمانی همکار انجمن ها هم مشکی بودن ، دیگه نیستن نه .. ؟؟
آواتار من که خیلی وقته این رنگیه و به نوعی مشکیه :20:
فکر کنم من این اتفاق خجسته رو پیش بینی کرده بودم , برای همین همچین آواتاری انتخاب کردم :27:
الان با این رنگ جدید همه ما به نوعی فن های رضا صادقی بحساب میایم!
+
من میخوام اواتارمو آبی کنم! دی
ولی به ما فک کنم کم بیاد! D
آره!! همکار قشنگتر بود با رنگ مشکیش D:
دیگه گروه کاربری به نام "همکار انجمن" در پیسیورلد وجود خارجی نداره ...
آخرین همکار انجمن، aqua بود که اونم ناظر شد
godfather_mk
23-10-2012, 20:11
ممنون
این باره چندمه که دارم سوالم رو مطرح میکنم!
یعنی واقعا کسی نمیدونه برای حل مشکلم چیکار باید بکنم؟
EngineeR EhsaN
23-10-2012, 21:53
الان نمیشه منم کاربر فعالی چیزی بشم تو بخش ورزش؟ پست زیاد دارما :31:
سلام
بابت تعویض رنگ عنوانها تشکر می کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی دوست داشتم سیاه و سفید پست بدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان آرزوم محقق میشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باید شکلکای فرومو سیاه و سفید کنم
مرورگر رو بستم و دوباره وارد شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیدم نه , مثل این که تغییراتی صورت گرفته. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابت تغییرات ممنون.
+
آواتار من که خیلی وقته این رنگیه و به نوعی مشکیه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم من این اتفاق خجسته رو پیش بینی کرده بودم , برای همین همچین آواتاری انتخاب کردم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان با این رنگ جدید همه ما به نوعی فن های رضا صادقی بحساب میایم!
بابا کجاش قشنگ شده؟ این رنگ سیاه و سفید چیه؟؟؟ آدم دلش میگیره انگار تو انجمن عزای عمومیه!!!:sq_11:
این که رنگ کاربرای فعال عوض شده خوبه اما کاش یه رنگ دیگه بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نگفتین این عنوان جدید ( دستیار انجمن ) چیه؟
F l o w e r
23-10-2012, 23:42
این باره چندمه که دارم سوالم رو مطرح میکنم!
یعنی واقعا کسی نمیدونه برای حل مشکلم چیکار باید بکنم؟
سلام
یه بار تمام تاپیک های انجمن مربوطه رو از اشتراک خارج کنید و دوباره اشتراک تاپیک هارو فعال کنید
اگه درست نشد اطلاع بدین
EngineeR EhsaN
24-10-2012, 00:34
میگم این رنگ دستیار انجمن خیلی باحالهها ، ظاهرا امکانات جالبناکیم داره مثل آواتار بزرگتر و... :rolleye: مبارک صاحابش :31:
Altairezio
24-10-2012, 12:24
دوستان این که عالیه انجمن باز به حالت قبل برگشت!
حالا چه طور میشه کاربر فعال شد؟
دوستان این که عالیه انجمن باز به حالت قبل برگشت!
حالا چه طور میشه کاربر فعال شد؟
سلام
کاربرای فعال توسط مدیران بخش ها انتخاب میشن
معمولا باید در زمینه خاصی اطلاعات کافی و بطور مستمر فعالیت مفید داشته باشی :46:
بابا کجاش قشنگ شده؟ این رنگ سیاه و سفید چیه؟؟؟ آدم دلش میگیره انگار تو انجمن عزای عمومیه!!!:sq_11:
این که رنگ کاربرای فعال عوض شده خوبه اما کاش یه رنگ دیگه بود.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
فک کنم نماینده تام الختیار ادمین باشه زیاد گیر نده:31:
راسی این شکلکهای سیاه و سفید رو از کجا میارید منم دوست دارم:31:
نقل قول از F l o w e r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز:
دستیار انجمن ها .. دقیق ترش اطلاع رسانی میشه
virus2009
24-10-2012, 16:04
سلام
فک کنم نماینده تام الختیار ادمین باشه زیاد گیر نده:31:
Mohammad Yek110
24-10-2012, 17:42
سلام
فک کنم نماینده تام الختیار ادمین باشه زیاد گیر نده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راسی این شکلکهای سیاه و سفید رو از کجا میارید منم دوست دارم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه چرا همه میخوان از من تقلید کنن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی آلبوم تصاویر پروفم هم هستن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------
آقا این پست منفرد رو فعال کنید خیلی چیز خوبی بود ، میدونم الان اسکرول بازم میاد پایین ولی ممکنه صفحه برای یه نفر ناقص بیاد و اسکرول کار نکنه ( برای خودم اتفاق افتاده )
virus2009
24-10-2012, 18:10
آقا این پست منفرد رو فعال کنید خیلی چیز خوبی بود ، میدونم الان اسکرول بازم میاد پایین ولی ممکنه صفحه برای یه نفر ناقص بیاد و اسکرول کار نکنه ( برای خودم اتفاق افتاده )
آره منم موافقم
خیلی چیز خوبی بود ، خیلی جاها بدرد میخورد
من یکیشو ساختم بقیشو دوستمون لطف کرد D
همش مال شما x:
آآقا این پست منفرد رو فعال کنید خیلی چیز خوبی بود ، میدونم الان اسکرول بازم میاد پایین ولی ممکنه صفحه برای یه نفر ناقص بیاد و اسکرول کار نکنه ( برای خودم اتفاق افتاده )
فکر کنم این قابلیت انجمن باشه که تو نسخه جدید اون رفته. در کل به نظر میرسه تو نسخه جدید کار نمکینه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](چه شکلک باحالیه D: )
Milad4171
24-10-2012, 19:07
يه سري تغيير تحولات تو انجمن ايجاد شده چرا اقا ميثم اطلا رساني نكردن؟
يا كردن من نفهميدم
اينكه تقسيمات بيشتره ايجام شده
الان دستيار همون ناظره؟؟
بعد رنگي شدن فرم كاربر فعال خيلي خوب شده.
به خيلي ها روحيه ميده...
ممنون
Altairezio
24-10-2012, 19:36
در حالت کلی ما 3 ستاره ای ها فعلا" هیچ برتری ای نداریم!
در حالت کلی ما 3 ستاره ای ها فعلا" هیچ برتری ای نداریم!
دوست من
در حالت کلی کاربرای فعال از لحاظ دسترسی به امکانات برتری خاصی نسبت به بقیه ندارن
مهمترین دسترسی که دارن فقط میتونن فایل پیوست کنن همین
به نظر من زیاد خودتو درگیر این مسایل نکن در زمینه ای که اطلاعات داری فعالیت کن مطمن باش کاربر فعالی که سهله مدیرکل هم میشی:31:
Mohammad Yek110
25-10-2012, 10:53
سلام
دوستان این تاپیکا رو دیدین؟
تغییرات خوبی رو شاهد هستیم ممنون:11:
شاهزاده خانوم
25-10-2012, 12:45
سلام
من چرا نمیتونم تو ی پست بیشتر از یک عکس بزارم؟
عکس دوم و که تو insert میزارم میام اوکی و میزنم کادر بسته نمیشه.
F l o w e r
25-10-2012, 13:09
سلام
من چرا نمیتونم تو ی پست بیشتر از یک عکس بزارم؟
عکس دوم و که تو insert میزارم میام اوکی و میزنم کادر بسته نمیشه.
سلام
اینجور مواقع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنین بعد همون روال وارد کردن عکس رو انجام بدین سریع عمل میکنه
shirin61_61
25-10-2012, 13:26
سلام
اینجور مواقع [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزنین بعد همون روال وارد کردن عکس رو انجام بدین سریع عمل میکنه
با سلام
دوستان عزیز من تازه عضو سایت شدم و الان یک مشکلی دارم که خواهشمندم اگر کسی امکانش بود بهم کمک کنه
من گوشی مدل sony ... مدل xperia x2 دارم در حال حاضر موقع روشن کردن در صفحه align screen گیر کرده چطور میتونم از این صفحه بیرون بیام؟؟؟؟
Mohammad Yek110
25-10-2012, 17:33
ای بابا ،
لطفا این تبلیغات پست اول رو به پست دوم انتقال بدین ،
ببینید چه کار کرد؟
ای بابا ،
لطفا این تبلیغات پست اول رو به پست دوم انتقال بدین ،
ببینید چه کار کرد؟
سلام
موارد این چنین رو درانجمن انتقادات مطرح کنید احتمال بیشتری داره که بررسی یشه.
Amir Hossein
26-10-2012, 11:04
سلام
جدیدا کاربرا چقدر رنگو بارنگ شدن
عین فروم های کیلویی داریم میشیم:31:
راستی این کاربر های با سابقه چی هستن؟!؟!
منم 5 ساله عضوم با سابقه نمیشم؟:31:
SNOW PATROL
26-10-2012, 11:11
سلام
جدیدا کاربرا چقدر رنگو بارنگ شدن
عین فروم های کیلویی داریم میشیم:31:
راستی این کاربر های با سابقه چی هستن؟!؟!
منم 5 ساله عضوم با سابقه نمیشم؟:31:
فروم کیلویی؟؟
در هر صورت
یکی از درخواست های که زیاد میشه و دوستان مشکل دارن اینه که برای تغییر مکان حروف چین مثلا به
وسط باید حتما به حالت پیشرفته رفت . خیر دوستان لازم نیست شما میتونید با انتخاب متن یا عکس مورد نظر
به وسیله دکمه های ctrl+right shift یا ctrl+left shift یا ctrl+e مکان حروف چین رو بدون نیاز به حالت پیشرفته به راست چپ یا وسط انتقال بدید دقیقا مثل ورد
godfather_mk
26-10-2012, 21:35
سلام
یه بار تمام تاپیک های انجمن مربوطه رو از اشتراک خارج کنید و دوباره اشتراک تاپیک هارو فعال کنید
اگه درست نشد اطلاع بدین
خیلی ممنون از پیگیری و پاسختون
همون طور که گفته بودین یک بار تمامی اشتراک ها رو لغو کردم و روز بعد دوباره در تاپیک های مورد نظرم مشترک شدم. اما از روز بعدش دوباره در تاپیک هایی که مطلب ایجاد کرده بوده بودم دوباره برام ایمیل اومد و همونطور که قبلا گفتم این در حالی است که من در تاپیک مورد نظر اشتراک دارم و نباید دو بار برام ایمیل بیاد!
A100000000000000A
28-10-2012, 10:37
بخش تلویزیون و رادیو حذف شده ؟
CRIS Joon CR7
28-10-2012, 10:55
بخش تلویزیون و رادیو حذف شده ؟
چطوری پیداش نکردی؟!
تلویزیون و رادیو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mohammad Yek110
28-10-2012, 16:41
توی شمردن 8 خط امضا ، اون کاراکتر هایی که برای ادیتوری که با کد کار می کرد رو هم لحاظ می کنن؟
من یه امضا انتخاب کردم ، به چی قسم بخورم که این VB بفهمه هشت خطه؟:sq_10:
بفرما ، الان 6 خطش کردم بازم گیر میده:sq_10:
Milad4171
29-10-2012, 21:25
آقا يه سوال خيلي ابتدايي.
چطور ميشه يه تاپيك رو كه فقط ميخونيم رو اشتراك گذاري كنيم؟
بدون پست گذاشتن
F l o w e r
29-10-2012, 21:32
آقا يه سوال خيلي ابتدايي.
چطور ميشه يه تاپيك رو كه فقط ميخونيم رو اشتراك گذاري كنيم؟
بدون پست گذاشتن
بالا سمت چپ صفحه > اختیارات تاپیک> مشترک شدن در این بحث
hamidreza2010
30-10-2012, 01:31
سلام آقا من یه سوال داشتم اونم اینه که من وقتی پست میذارم بعد میرم توی بخش جستجوی پیشرفته میتونم پست های خودم رو ببینم ولی الان جدید هرچی پست میذارم توی بخش جستجوی پیشرفته نمیاد و من باید برم توی بخش مربوطه و خودم بگردم پیداش کنم نمیدونین مشکل از کجاست؟
Agame.Arash
30-10-2012, 15:17
ببخشید مگه واسه اسپویلر گذاشتن یا همون متن پنهان
نباید اون آیکن آبیه تو حالت پیشرفته رو زد که توش نوشته SP
من هر داخلش مینوسم انگار نه انگار
تو ادیتور میاد ولی وقتی پست می کنی نیس !
Devicestreet
30-10-2012, 15:47
ببخشید مگه واسه اسپویلر گذاشتن یا همون متن پنهان
نباید اون آیکن آبیه تو حالت پیشرفته رو زد که توش نوشته SP
من هر داخلش مینوسم انگار نه انگار
تو ادیتور میاد ولی وقتی پست می کنی نیس !
متن داخل اسپویلر
وقتی دکمه ی sp رو میزنید اونجا بباید عنوان رو وارد کنین نه کل متن رو بعدش کل متن رو میزارید
فروم کیلویی؟؟
در هر صورت
یکی از درخواست های که زیاد میشه و دوستان مشکل دارن اینه که برای تغییر مکان حروف چین مثلا به
وسط باید حتما به حالت پیشرفته رفت . خیر دوستان لازم نیست شما میتونید با انتخاب متن یا عکس مورد نظر
به وسیله دکمه های ctrl+right shift یا ctrl+left shift یا ctrl+e مکان حروف چین رو بدون نیاز به حالت پیشرفته به راست چپ یا وسط انتقال بدید دقیقا مثل ورد
این روشی که فرمودین جواب نداد . به نظرم اگه به نوار ابزار اضافه بشه خیلی بهتره :sq_19:
Agame.Arash
30-10-2012, 17:16
متن داخل اسپویلر
وقتی دکمه ی sp رو میزنید اونجا بباید عنوان رو وارد کنین نه کل متن رو بعدش کل متن رو میزارید
ممنون جواب داد !
SNOW PATROL
30-10-2012, 17:31
این روشی که فرمودین جواب نداد . به نظرم اگه به نوار ابزار اضافه بشه خیلی بهتره :sq_19:
درود جواب میده شما اول متن رو انتخاب کن بعد دکمه ها رو بزن من خودم چند سالی میشه استفاده میکنم
tapa talked
درود جواب میده شما اول متن رو انتخاب کن بعد دکمه ها رو بزن من خودم چند سالی میشه استفاده میکنم
tapa talked
برای من تنها در IE جواب میده
در FF جواب نمیده.
بقیه رو نمیدونم
اون هم تنها چپ چین و راست چین
ctrl+e سرچ گوگل رو باز میکنه
F l o w e r
30-10-2012, 18:09
سلام آقا من یه سوال داشتم اونم اینه که من وقتی پست میذارم بعد میرم توی بخش جستجوی پیشرفته میتونم پست های خودم رو ببینم ولی الان جدید هرچی پست میذارم توی بخش جستجوی پیشرفته نمیاد و من باید برم توی بخش مربوطه و خودم بگردم پیداش کنم نمیدونین مشکل از کجاست؟
چجوری جستجو میکنید ؟
پیدا کردن پست های یه کاربر در انجمن ( ها )
راه اول :
1 / از قسمت جستجوی پیشرفته
2 / انتخاب تب Search Single Contect Type
3 / اضافه کردن نام کاربری و انتخاب گزینه ی " دقيقا همان نام کاربري جستجو شود "
4 / انتخاب انجمن مربوطه از قسمت " جستجو در انجمن (ها) : "
راه دوم:
1 / در محیط تاپیک ها
2 / کلیک بر روی نام کاربری در بالای آواتار
3 / انتخاب گزینهی View Forum Posts
راه سوم:
1 / به پروفایل کاربر مورد نظر رفته
2 / انتخاب گزینه ی مشاهدهی آخرین پستها از بالا سمت راست پروفایل
SNOW PATROL
30-10-2012, 18:26
برای من تنها در IE جواب میده
در FF جواب نمیده.
بقیه رو نمیدونم
اون هم تنها چپ چین و راست چین
ctrl+e سرچ گوگل رو باز میکنه
والا چی بگم برای من مشکلی نداره
راستش من از مرورگر فایرفاکس استفاده میکنم و این روش جواب نمیده . همچنان مجبوریم به حالت پیشرفته رجوع کنیم تا متن رو ادیت کنیم.
به هر حال ممنون .
Amir Hossein
30-10-2012, 19:29
سلام
وقتی برای یک تاپیک مثلا مینویسه مشاهده ها 200 تا یعنی اینکه 200 نفر متفاوت این تاپیک رو دیدن یا این تاپیک 200 بار مشاهده شده؟
اگه معنیش اینه که 200 نفر متفاوت دیدن پس چرا من یه تاپیک رو دیدم که 1 میلیونو خورده ای بازدید داشت مگه کل کاربر های پیسی 920000 تا بیشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
وقتی برای یک تاپیک مثلا مینویسه مشاهده ها 200 تا یعنی اینکه 200 نفر متفاوت این تاپیک رو دیدن یا این تاپیک 200 بار مشاهده شده؟
اگه معنیش اینه که 200 نفر متفاوت دیدن پس چرا من یه تاپیک رو دیدم که 1 میلیونو خورده ای بازدید داشت مگه کل کاربر های پیسی 920000 تا بیشتره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جواب خودتون رو در همین پست خودتون دادین دوست من:دی
یعنی 200 نفر متفاوت مشاهده میکنن
Amir Hossein
30-10-2012, 20:28
جواب خودتون رو در همین پست خودتون دادین دوست من:دی
یعنی 200 نفر متفاوت مشاهده میکنن
خوب من هم گفتم
تاپیکی هست که زده مشاهدات 1000000
مگه پیسی 1000000 کاربر داره؟
hamid_diablo
30-10-2012, 20:29
سلام دوستان
من تازه کابر فعال شدم.میخواستم بدونم چطوری عکسها رو پیسوت کنم که عکسها درون اون کارد مستطیل شکل قرار بگیره
Mohammad Yek110
30-10-2012, 20:32
سلام دوستان
من تازه کابر فعال شدم.میخواستم بدونم چطوری عکسها رو پیسوت کنم که عکسها درون اون کارد مستطیل شکل قرار بگیره
سلام
ضمن تبریک :40:
وارد حالت پیشرفته نوشتن پست بشید و روی مدیریت پیوستها کلیک کنید
موفق باشید:40:
CRIS Joon CR7
30-10-2012, 20:33
سلام دوستان
توی حالت پیشرفته اون علامت گیره کاغذ رو بزن ، بقیه اش معلومه!
hamidreza2010
30-10-2012, 20:49
چجوری جستجو میکنید ؟ پیدا کردن پست های یه کاربر در انجمن ( ها ) راه اول : 1 / از قسمت جستجوی پیشرفته 2 / انتخاب تب Search Single Contect Type 3 / اضافه کردن نام کاربری و انتخاب گزینه ی " دقيقا همان نام کاربري جستجو شود " 4 / انتخاب انجمن مربوطه از قسمت " جستجو در انجمن (ها) : " راه دوم: 1 / در محیط تاپیک ها 2 / کلیک بر روی نام کاربری در بالای آواتار 3 / انتخاب گزینهی View Forum Posts راه سوم: 1 / به پروفایل کاربر مورد نظر رفته 2 / انتخاب گزینه ی مشاهدهی آخرین پستها از بالا سمت راست پروفایل سلام من همیشه از راه اول میرم وهمیشه هم پست های خودم رو جستجو میکنم ولی همه پست ها رو نمیاره.نمیدونین مشکل از کجاست؟
F l o w e r
30-10-2012, 21:14
سلام
200 دفعه
سلام من همیشه از راه اول میرم وهمیشه هم پست های خودم رو جستجو میکنم ولی همه پست ها رو نمیاره.نمیدونین مشکل از کجاست؟
به کدوم پست هاتون از طریق جستجو دسترسی ندارین ؟
Find Posts: رو بر اساس " هر تاریخ " تنظیم کنید .. نباید مشکلی باشه
hamidreza2010
31-10-2012, 02:04
به کدوم پست هاتون از طریق جستجو دسترسی ندارین ؟ Find Posts: رو بر اساس " هر تاریخ " تنظیم کنید .. نباید مشکلی باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آره همینطوری هست تنظیماتش مثلا من توی انجمن های مختلفی شرکت کردم مثل ویندوز 8 و ویندوز xp و موسیقی و دانلود کرک و تاپیک های اختصاصی کسپر و..... ولی الان که تاپیک های خودم رو به روشی اولی که شما گفتین جستجو میکنم پستهای من توی انجمن ویندوز 8 رو نمیاره. مشکل چیه الان؟
behnamcp
31-10-2012, 09:31
سلام
1.آيا راهي هست كه از به روز رساني تعدادي از انجمن ها مثل شيوه اي كه در فيس بوك وجود داره آگاه بشيم ؟
2. وقتي ما مطلبي رو در يكي از تاپيك ها مطرح كرده ايم چطور ميشه بفهميم چه كساني در باره آن اظهار نظر كرده اند؟
omid-p30
31-10-2012, 15:44
آقا من تولبار نسخه جدید رو نصب کردم. ولی عناوین انجمن رو نمیاره، فقط گزینه refresh رو داره. عناوین سایت رو ولی میاره.
مشکلش چیه ؟
Devicestreet
31-10-2012, 16:16
سلام
1.آيا راهي هست كه از به روز رساني تعدادي از انجمن ها مثل شيوه اي كه در فيس بوك وجود داره آگاه بشيم ؟
2. وقتي ما مطلبي رو در يكي از تاپيك ها مطرح كرده ايم چطور ميشه بفهميم چه كساني در باره آن اظهار نظر كرده اند؟
1.اگه منظورتون کل پست هاست اگه کنار انجمنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]باشه دارای پست جدیده
اما اگه منظورتون اضافه شدن یک پست به تاپیکی هست که شما قبلا در اون فعالیتی داشتید جوابتون با جواب سوال 2 یکیه طبق شیوه ی زیر:
وقتی شما پستی در انجمن میدید اون تاپیک به طور خودکار به قسمت اشتراک های شما اضافه میشه و به شما پست های حدیدش رو نشون میده
برای دسترسی به فولدر اشتراک مثل عکس
بعد از زدن تنظیم های کاربر میتونید به اخرین پست های تاپیک هایی که در اون شرکت کردین دسترسی پیدا کنین
F l o w e r
31-10-2012, 18:19
آره همینطوری هست تنظیماتش مثلا من توی انجمن های مختلفی شرکت کردم مثل ویندوز 8 و ویندوز xp و موسیقی و دانلود کرک و تاپیک های اختصاصی کسپر و..... ولی الان که تاپیک های خودم رو به روشی اولی که شما گفتین جستجو میکنم پستهای من توی انجمن ویندوز 8 رو نمیاره. مشکل چیه الان؟
سلام
من از راه اول ( جستجوی پیشرفته ) پست های شما رو جستجو کردم مشکلی نبود ..
جستجو در انجمن (ها): رو بر اساس " جستجوی در همه انجمن های باز " تعیین کنید
hamidreza2010
01-11-2012, 02:03
سلام
من از راه اول ( جستجوی پیشرفته ) پست های شما رو جستجو کردم مشکلی نبود ..
جستجو در انجمن (ها): رو بر اساس " جستجوی در همه انجمن های باز " تعیین کنید
آره دستت درد نکنه.توی جستجوی پیشرفته دو بخش هست به نام های Search Multiple Content Types و Search Single Content Type که من وقتی توی Search Multiple Content Types سرچ میکنم همه پسهام رو نمیاره ولی الان که شما گفتین توی Search Single Content Type سرچ کردم همه پست هام رو نشون داد.نمی دونین چرا همه پستهام رو توی Search Multiple Content Types نشون نمیده؟
F l o w e r
01-11-2012, 10:17
آره دستت درد نکنه.توی جستجوی پیشرفته دو بخش هست به نام های Search Multiple Content Types و Search Single Content Type که من وقتی توی Search Multiple Content Types سرچ میکنم همه پسهام رو نمیاره ولی الان که شما گفتین توی Search Single Content Type سرچ کردم همه پست هام رو نشون داد.نمی دونین چرا همه پستهام رو توی Search Multiple Content Types نشون نمیده؟
من جستجو کردم باز هم مشکلی نبود .. نحوه ی جستجو خیلی تاثیر داره .. توی Search Multiple Content Types جستجو فقط بر اساس تاپیک انجام میشه
از Search Multiple Content Types برای جستجوهای چنــدگـانه استفاده کنید .. مثلا برای پیدا کردن Visitor Messages و Group Messages هاتون
برای سرچ داخل انجمن ها از قسمت Search Single Content Type استفاده کنید / دو قابلیت خوب داره که در Search Multiple Content Types وجود نداره
1/ جستجو در انجمن (ها): که امکان جستجو در یک ، دو ، سه ... و همه ی انجمن های تعیین شده توسط شما رو داره
2/ نشان دادن نتايج بر اساس: میتونید انتخاب کنید جستجو بر اساس تاپیک ها صورت بگیره یا پست ها
درود
این اسمایل هایی که در تاپیک مجزا جمع آوری شده چه زمانی قابل استفاده میشن ؟!
F l o w e r
01-11-2012, 15:00
سلام
اسمایل ها روی سرور انجمن آپلود شدند
هر اسمایلی رو که میخواین استفاده کنید با موس انتخابش کنید و کپی پیست کنید داخل پستتون
با سلام یه سوال ابتدایی.
معنی این.
پروفشنال و اخر فروم باز یعنی چی؟
پروفشنال از نظر معنی میشه حرفه ای که شامل کربران سه ستاره میشه :20:
آخر فروم باز هم که معنیش مشخصه و به کاربران 4 ستاره و 5 ستاره تعلق میگیره :20:
آخر فروم باز هم که معنیش مشخصه و به کاربران 4 ستاره و 5 ستاره تعلق میگیره
منمون از جوابتون ولی معنیشو میخوام وگرنه مدونستم به چند ستاره ای ها تعلق میگیره.
SNOW PATROL
01-11-2012, 15:32
منمون از جوابتون ولی معنیشو میخوام وگرنه مدونستم به چند ستاره ای ها تعلق میگیره.
معنیش روشه دیگه اخر فروم باز!
tapa talked
عنوان اخر فروم باز به کاربرایی که بالای 1000 پست داشته باشن تعلق میگیره که 4 ستاره میشن
و از 2500 پست به بالا 5 ستاره میشن
شـیـفــو
02-11-2012, 12:23
سلام دوستان
چطوري ميتونم پستاي قديمي تر از 300 تا رو ببينم ؟
الان زدم view forum posts فقط تا 300 تا رو نشون ميده قديمي تر رو چي ؟
F l o w e r
02-11-2012, 15:46
سلام دوستان
چطوري ميتونم پستاي قديمي تر از 300 تا رو ببينم ؟
الان زدم view forum posts فقط تا 300 تا رو نشون ميده قديمي تر رو چي ؟
سلام
جستجو پيشرفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > Search Single Content Type
- در قسمت نام کاربری، نام کاربری خودتون رو بنویسید.
- قسمت Find Posts: یکی از گزینه های پیش فرض رو انتخاب کنید (دیروز، یک هفته قبل، دو هفته قبل... یک سال قبل)
و گزینه ی و قدیمی تـر رو انتخاب کنید.
- نشان دادن نتايج بر اساس: رو روی گزینه ی "پست ها" تنظیم کنید.
و اگه میخواین اولـیــــــن پست هاتون رو در انجمن ها پیدا کنید :
جستجو پيشرفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > Search Single Content Type
- در قسمت نام کاربری، نام کاربری خودتون رو بنویسید.
- قسمت Sort Results by رو روی گزینه ی in Ascending Order تنظیم کنید.
- نشان دادن نتايج بر اساس: رو روی گزینه ی "پست ها" تنظیم کنید.
چطور میتونم تمام مواردی که در انجمن بصورت تبلیغات نمایش داده میشه رو نگاه کنم ؟!
ممنون
F l o w e r
02-11-2012, 16:15
چطور میتونم تمام مواردی که در انجمن بصورت تبلیغات نمایش داده میشه رو نگاه کنم ؟!
ممنون
سلام
بخشی از تبلیغات ثابت هستند بقیه به صورت رندم تغییر پیدا میکنند جایی نیست که
همه ی تبلیغات رو با هم مشاهده کنید.
یه سری تبلیغات هم هستند که توی صفحـه ی اصـلی پـی سـی ورد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نمایش داده
می شوند که ممکنه مشابه تبلیغاتی که در انجمن ها می بینید نباشند.
شاهزاده خانوم
02-11-2012, 17:33
سلام تو اواتار دومی که داخل پروفایل هست کاربرای معمولی هم میتونن عکس بزارن ؟ از کدوم قسمت؟
SNOW PATROL
02-11-2012, 17:37
سلام تو اواتار دومی که داخل پروفایل هست کاربرای معمولی هم میتونن عکس بزارن ؟ از کدوم قسمت؟
خیر کاربر فعال به بالا
tapa talked
خیر کاربر فعال به بالا
تایید میشه.
با سلام یه سوال ابتدایی.
معنی این.
پروفشنال و اخر فروم باز یعنی چی؟
پروفشنال = کاربر حرفه ای.
آخر فروم باز= فروم باز. همه چی فروم رو میدونه. با فروم آشناست.
در کل آخرشه :دی
Agame.Arash
02-11-2012, 20:18
سلام حاجی !
خوبین !
بینم میشه من یه فونت و رنگ و سایز default انتخاب کنم پستام همون جوری سند شن ؟
سلام حاجی !
خوبین !
سلام داداش. ما خوبیم شما در سلامتی کامل به سر میبری؟ :sq_8:
جدا از احوال پرسی: فکر نکنم!!
آقا این ترفند رو منم میخوام!!! :sq_14::31::5:
F l o w e r
02-11-2012, 21:09
سلام حاجی !
خوبین !
سلام
امکانش نیست.
آقا این ترفند رو منم میخوام!!! :sq_14:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باگ یا فتوشاپ
virus2009
02-11-2012, 21:18
باگ یا فتوشاپ
منم یکبار دیدم
شروع کننده تاپیک یک کاربر معمولی بود
و مدیر بخش هم از پستش تشکر کرده بود ؛ بعدها که اون مدیر ، پست رو با پست خودش ادغام کرده بود و صاحب پست شده بود تشکرش هم باقی مونده بود
هرچند چیز مهمی نیست ولی جالبه
باگ یا فتوشاپ
فتوشاپ که اصلاً! خودم عکس گرفتم :sq_24:
نکنه شما بلند مرتبه ها میتونید؟! دی
دوستمون هم یه چیزی گفتن که اونم میشه به نظرم.
Reza31001
02-11-2012, 21:34
همون باگه که وقتی پست ها جابجا یا ادغام و... میشه اتفاق میفته
مثل پست دوم این تاپیک که جابجا شده
یه سوالی چند وقتی درگیرم کرده بود که این انج آموزش عالی چرا اول همه تاپیک هاش یه علامت تیک داره؟
البته جدیدا همشون شده مربع و مثلث و ...
مال ما تیک هست. حتما فونت سیستم به هم ریخته!
چرا بعضی مواقع بالای انجمن مینویسه شما از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده میکنید در صورتی که تبلیغات رایگان هستن........
Mohammad Yek110
03-11-2012, 17:59
چرا بعضی مواقع بالای انجمن مینویسه شما از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده میکنید در صورتی که تبلیغات رایگان هستن........
چون از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده می کنین در صورتی که تبلیغات رایگانه:دی
از Adblock استفاده می کنید؟
باید غیر فعالش کنید
منم میخواستم همین سوال رو بکنم.
ممنون محمد جان.
راستی Adblock یعنی جی؟
راستی من تازه فعال شدم این پیوست یعنی چی؟
چطوری باید ازش استفاده کرد؟
چه کار هایی میکنه؟
چون از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده می کنین در صورتی که تبلیغات رایگانه:دی
از Adblock استفاده می کنید؟
باید غیر فعالش کنید
نرم افزار ضد تبلیغاتم کجا بود:31:من استفاده نمیکنم برای همین برام سوال شد.....
منم میخواستم همین سوال رو بکنم.
ممنون محمد جان.
راستی Adblock یعنی جی؟
راستی من تازه فعال شدم این پیوست یعنی چی؟
چطوری باید ازش استفاده کرد؟
چه کار هایی میکنه؟
Addblock یک افزونه است که به فایرفاکس اضافه میشه و از تبلیغات اضافی که باعث بالا رفتن زمان لود یک صفحه میشه جلوگیری میکنه
حالا این تبلیغ میتونه فایل Gif - Flash یا حتی فایل ویدیویی باشه که این نرم افزار میتونه جلوی اجرای اونا رو بگیره . تاثیر زیادی توی سرعت لود شدن صفحات داره :31:
پیوست به فایل هایی گفته میشه که توی پست شما ضمیمه میشه و بر روی سرور سایت قرار میگیره
برای استفاده هم وقتی میخواین پستی ارسال کنین بر روی حالت پیشرفته کلیک کنین و این گزینه رو انتخاب و فایل خودتون رو پیوست کنین.
پیوست به فایل هایی گفته میشه که توی پست شما ضمیمه میشه و بر روی سرور سایت قرار میگیره
ممنون دوست عزیز این قسمتو واسم توضیح بده.
مثلا شما میخوای برای تکمیل و توضیح بیشتر , توی پست خودتون یک عکس یا فایل PDF قرار بدین . برای همین از قابلیتی که برای کاربران فعال به بالا در نظر گرفته شده استفاده میکنین که همون پیوست فایل محسوب میشه.
raminafkham
03-11-2012, 22:42
man narmafzare download accelator plus ro roye wnidowse 8 nasb kardam alan nemitoonam pakesh konam.errore zir ro mide.komakam konid.
could not open INSTAL.LOG files.
man narmafzare download accelator plus ro roye wnidowse 8 nasb kardam alan nemitoonam pakesh konam.errore zir ro mide.komakam konid.
could not open INSTAL.LOG files.
سلام
به انجمن خوش اومدین.
یکی از قوانین ها: فارسی تایپ کنید فینگلیش ممنوع.
بحث های نرم افزاری این قسمت:
راحت تو گوگل میتونید جستجو کنید: could not open INSTAL.LOG files
گفتن که چیکار کنید.
موفق باشید.
samira janati
05-11-2012, 15:46
هنوز ندیدم ولی دستتون درد نکنه
godfather_mk
05-11-2012, 21:44
خیلی ممنون از پیگیری و پاسختون
همون طور که گفته بودین یک بار تمامی اشتراک ها رو لغو کردم و روز بعد دوباره در تاپیک های مورد نظرم مشترک شدم. اما از روز بعدش دوباره در تاپیک هایی که مطلب ایجاد کرده بوده بودم دوباره برام ایمیل اومد و همونطور که قبلا گفتم این در حالی است که من در تاپیک مورد نظر اشتراک دارم و نباید دو بار برام ایمیل بیاد!
من هنوز این مشکلم حل نشده.
یکی از دوستان کمک کنه!
من هنوز این مشکلم حل نشده.
یکی از دوستان کمک کنه!
ایمیل رو بلاک کن.
godfather_mk
07-11-2012, 10:11
ایمیل رو بلاک کن.
بلاك كردن آدرس ايميل پاك كردن صورت مسئله است!
يعني تو امكانات اين سايت هيچ قسمتي براي حل كردن مشكل من نيست؟
Arash4484
07-11-2012, 13:15
بلاك كردن آدرس ايميل پاك كردن صورت مسئله است!
يعني تو امكانات اين سايت هيچ قسمتي براي حل كردن مشكل من نيست؟
یک تاپیک برای مشکلت بزن اینجا :
پیگیری مشکلات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این انجمن به طور اختصاصی به مسائل و موضوعاتی نظیر اشکالات احتمالی در یوزرنیم، ایمیل آدرس و ...
که در حین فعالیت نسبت به تنظیمات، امکانات و قابلیت های انجمن به وجود می آید خواهد پرداخت
به درخواست های خارج از این انجمن رسیدگی نخواهد شد پس لطفا برای طرح و پیگیری مشکلاتی
که در انجمن ها با آن مواجه هستید مستقیما به ادمین ها پیغام خصوصی یا پیغام پروفایل ارسال نکنید.
فقط سازنده تاپیک به مباحث خود دسترسی دارد.
M A M M U T
07-11-2012, 20:00
آقا من یه سوال ذهنم رو مشغول کرده شاید ربطی به اینجا نداشته باشه :دی ولی واسم جالبه
اون روزی که انجمن بیشترین کاربر آنلاین رو داشت مگه چه خبر بود؟ چرا بعد از 5 سال هیچ وقت به اون رکورد نرسید؟
F l o w e r
07-11-2012, 20:36
آقا من یه سوال ذهنم رو مشغول کرده شاید ربطی به اینجا نداشته باشه :دی ولی واسم جالبه
اون روزی که انجمن بیشترین کاربر آنلاین رو داشت مگه چه خبر بود؟ چرا بعد از 5 سال هیچ وقت به اون رکورد نرسید؟
سلام
#5121 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام یه سوال داشتم
وقتی کسی توی انجمن سوالی میپرسه تاپیکی که توش سوال پرسیده تا چه مدتی به صورت خوانده نشده علامتی گذاری میشه؟
man mikham gozareshkar danlood konam vali nemidunam chejoori:(
Lord Farshad
09-11-2012, 20:57
man mikham gozareshkar danlood konam vali nemidunam chejoori:(
درود.
دوست خوبم ، نخست ورودتون رو به پی سی ورلد تبریک میگم و براتون بهترین ها رو آرزو میکنم.
مورد بعدی این هست که لطفا مطابق با قوانین ؛ پارسی بنویسید.
در مورد پرسشتون هم ، میشه بیشتر توضیح بدید؟ گزارشکر چی؟ بازی (بازی فوتبال خاصی) ؟ ... ؟
درود.
دوست خوبم ، نخست ورودتون رو به پی سی ورلد تبریک میگم و براتون بهترین ها رو آرزو میکنم.
مورد بعدی این هست که لطفا مطابق با قوانین ؛ پارسی بنویسید.
در مورد پرسشتون هم ، میشه بیشتر توضیح بدید؟ گزارشکر چی؟ بازی (بازی فوتبال خاصی) ؟ ... ؟
چنین چیزی منظورته؟
شـیـفــو
09-11-2012, 22:29
خداروشكر مشكل از مرورگر من بود .
گفتم يا امام زاده هوشنگ ، پي30ورد و پاپ آپ ؟؟!!!
داريم ؟ ميشه واقعا ؟؟
سلام ، الان وارد انجمن شدم اين سايت بصورت پاپ آپ باز شد .
رفرش كردم نيومد ، نميدونم مشكل از منه يا انجمن پاپ آپ گذاشته ، ولي يه بررسي كنيد .
ممنان .
alborznic.com
برا ما که پاپ آپ نیومد.
/
Reza31001
10-11-2012, 07:01
سلام ، الان وارد انجمن شدم اين سايت بصورت پاپ آپ باز شد .
رفرش كردم نيومد ، نميدونم مشكل از منه يا انجمن پاپ آپ گذاشته ، ولي يه بررسي كنيد .
ممنان .
alborznic.com
لطفا اگه حتی همچین اتفاقی هم افتاده نگید که این مدل تبلیغات مسخره و اعصاب خوردکن پاش به اینجا باز نشه
واقعا مزخرفه این pop up :sq_10:
برای منم باز نمیشه همچین چیزی
شـیـفــو
13-11-2012, 01:44
سلام
قبلا دوتا گزنيه بود :
1- مشاهده پست هايي كه در آنها از "شـيـفــو" تشكر شده است .
2- مشاهده پست هايي كه "شـيـفــو" از آنها تشكر كرده است .
حالا اين عمليات رو چطوري انجام بديم ؟؟
سلام
قبلا دوتا گزنيه بود :
آره انگار قبلا بود الان نیست!
حالا میخوای چیکار لازم میشه مگه؟ نکنه میخوای مچ یکیو بگیری ببینی تشکر کرده یا نه؟! :31:
یه چیزی ولی شاید کار نده:
مثhل تو یه فروم دیگه اگه اون گزینه فعاله برو ببین لینکش رو چی میده. یه جوری میتونی لینکی که اون میده به فروم پی سی تغییر بدی شاید بشه اینطوری : دی
مام هر جور ترفندی در میاریم! دی
شـیـفــو
13-11-2012, 18:06
یه چیزی ولی شاید کار نده:
مثhل تو یه فروم دیگه اگه اون گزینه فعاله برو ببین لینکش رو چی میده. یه جوری میتونی لینکی که اون میده به فروم پی سی تغییر بدی شاید بشه اینطوری : دی
مام هر جور ترفندی در میاریم! دی
آره جواب نداد ، اين شد نتيجه :
شماره كاربري : 241344
Mr_100_dolari
14-11-2012, 11:52
یه سوال خیلی مبتدی اما نمیدونم خب !! :31:
وقتی میخوای آدرس یه لینکی رو بزاری به جای اینکه بخوای آدرس کل اون لینک رو توی قسمت لینک کپی کنی چه جوری باید آدرس لینک رو به یه کلمه یا جمله دلخواه تغییر بدی
مثالا نوشته اینجا کلیلک کنید بعد میره توی همون آدرس لینک اصلی و یا جمله دیگه که روش کلیلک کنی توی لینک مورد نظر میری !!
ممنون
Mr_100_dolari
14-11-2012, 11:57
یه سوال دیگم داشتم وقتی یک پستی رو جناب آکوا عزیز حالا به هر دلیلی حذفش میکنند باید چه جوری اون پست رو حداقل برای خودم دوباره پیدا کنم و داشته باشم ؟!!
یا کلا دیگه اون پست برای همیشه رفته رو هوا و دیگه نمیشه پیداش کنم و برای خودم داشته باشم ؟
شـیـفــو
14-11-2012, 14:07
یه سوال خیلی مبتدی اما نمیدونم خب !! :31:
وقتی میخوای آدرس یه لینکی رو بزاری به جای اینکه بخوای آدرس کل اون لینک رو توی قسمت لینک کپی کنی چه جوری باید آدرس لینک رو به یه کلمه یا جمله دلخواه تغییر بدی
مثالا نوشته اینجا کلیلک کنید بعد میره توی همون آدرس لینک اصلی و یا جمله دیگه که روش کلیلک کنی توی لینک مورد نظر میری !!
ممنون
كلمه رو انتخاب ميكني بعد روي عكس سمت چپ اسمايل ها ( پنجمين عكس از سمت چپ ) كليك ميكني ، لينك رو وارد ميكني .
قبلا اين امكان فقط براي بالايي ها بود الان آزاد شده .
Devicestreet
14-11-2012, 15:18
یه سوال دیگم داشتم وقتی یک پستی رو جناب آکوا عزیز حالا به هر دلیلی حذفش میکنند باید چه جوری اون پست رو حداقل برای خودم دوباره پیدا کنم و داشته باشم ؟!!
یا کلا دیگه اون پست برای همیشه رفته رو هوا و دیگه نمیشه پیداش کنم و برای خودم داشته باشم ؟
حذف پست تو انجمنا دو شکل داره داره
حذف عادی:در این شکل مدیرای اون قسمت پست رو میبینن ولی شما نمیتونی دسترسی داشته باشی و ببینی
حذف دیتابیس:در این شکال حتی ادمین هم نمیبینه پست رو
در هر صورت نمیتونی ببینی
میتونید از مدیر یا ناظر مربوطهی اون انجمن درخواست کنید، اگر صلاح دیدن، متن پستتون رو در اختیارتون قرار میدن.
شـیـفــو
14-11-2012, 18:38
سلام
قبلا دوتا گزنيه بود :
راه حلي نيست ؟ از سرچ اگه ميشه براي همين منظور استفاده كرد چطورياست ؟؟؟
M A M M U T
16-11-2012, 08:22
مدیران گرامی گوگل کروم بعضی صفحات انجمن رو که دارای فایلی از سرور up. i ranblog هستن رو بلاک میکنه و اخطار malware detected میده...از جمله این صفحه:
مدیران گرامی گوگل کروم بعضی صفحات انجمن رو که دارای فایلی از سرور up. i ranblog هستن رو بلاک میکنه و اخطار malware detected میده...از جمله این صفحه:
سلام
اون آپلود سنتر که خیلی وقت پیش از بین رفت!!
بازم بخوای درست کنی لینکاش نیست!
omid-p30
16-11-2012, 15:58
دوستان نحوه گذاشتن تصاویر بند انگشتی در انجمن چطور هست ؟
یعنی اون آدرسی که به عنوان
Thumbnail for Forum
میده، چطور باید وارد کزذ تا درپست فقط پیش نمایشش بیاد و بعد با کلیک بزرگتر بشه ؟
M A M M U T
16-11-2012, 16:59
دوستان نحوه گذاشتن تصاویر بند انگشتی در انجمن چطور هست ؟
یعنی اون آدرسی که به عنوان
Thumbnail for Forum
میده، چطور باید وارد کزذ تا درپست فقط پیش نمایشش بیاد و بعد با کلیک بزرگتر بشه ؟
اون آدرس رو مثل متن بزارش تو پست.خودش تبدیل میشه.
omid-p30
16-11-2012, 17:01
اون آدرس رو مثل متن بزارش تو پست.خودش تبدیل میشه.
ممنون. من این کا رو انجام دادم ولی مثل عکس بالا ولی وقتی روش کلیک میکنم میره به صفحه اصلی عکس، یعنی صفحه ای که آدرس لینک های اون عکس ، اونجا هست.
ولی مثل این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چطور میشه عکس رو طوری قرار داد که با کلیک روی اون، فقط خود عکس در اندازه بزرگ نمایش داده بشه ؟
Reza31001
16-11-2012, 17:30
[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] [IMG ]h ttp://img.upload724.com/images/33361784158037735591_thumb.jpg [/ IMG] [ /URL]
راه حل دستیش اینه که اون viewer.php?file= رو برداری به جاش images/ بذاری
[URL=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]] [IMG ]h ttp://img.upload724.com/images/33361784158037735591_thumb.jpg [/ IMG] [ /URL]
راه حل اصولیش با دوستان :31:
omid-p30
16-11-2012, 18:31
آره درست شد اینطوری.
ولی سخته اینطوری، منتظر راه حل اصولیش از دوستان هستیم.
این مشکل از چیه ؟؟؟میخواستم تاپیکی رو باز کنم امد
M A M M U T
16-11-2012, 18:59
ممنون. من این کا رو انجام دادم ولی مثل عکس بالا ولی وقتی روش کلیک میکنم میره به صفحه اصلی عکس، یعنی صفحه ای که آدرس لینک های اون عکس ، اونجا هست.
ولی مثل این پست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چطور میشه عکس رو طوری قرار داد که با کلیک روی اون، فقط خود عکس در اندازه بزرگ نمایش داده بشه ؟
منم خیلی دوست داشتم این روشی که شما میگی رو یاد بگیرم اما از هرکس پرسیدم بلد نبود :|
متاسفانه خیلی از صفحات سایت این جوری شده...امیدوارم زود تر حل بشه....(اینو مطمئن نیستم اما احتمال میدمبعد از بلاک شدن up.i ranblog سرور های دیگش با دامنه های up8.i ranblog , .... هنوز توسط انجمن بلاک نشده...حالا هرکی عکس های امضاش رو تو این سایت ها آپلود کرده ویروس شناخته میشه مرورگر اجازه ی اتصال به اون صفحه رو نمیده...البته من خیلی از لحاظ فنی این چیزا رو بلد نیستم :دی)
Arash4484
16-11-2012, 19:04
آره درست شد اینطوری.
ولی سخته اینطوری، منتظر راه حل اصولیش از دوستان هستیم.
Thumbnail رو در پست هایلایت کنید و روی آیکون لینک کلیک کنید و آدرس Direct Link رو بدید...
متاسفانه ایران بلاگ که زیاد هم بچه ها داخلش آپلود کردن آلوده شده..
بهتره اون پستهایی که شامل شاتهای قرار داده شده در این سایتند ادیت بشن...با استفاده از آپلودسنتر خود انجمن دیگه امید میره از این دست مشکلات کمتر بشه
omid-p30
16-11-2012, 19:15
Thumbnail رو در پست هایلایت کنید و روی آیکون لینک کلیک کنید و آدرس Direct Link رو بدید...
ممنون ولی بازم نیدونم چرا نشد.
منظورت از Thumbnai الان چی بود ؟ من لینک Thumbnail for Forum رو در پست کپی کردم و هایلاتش کزدم و بعد آدرس Direct Link رو بهش دادم.
ولی بازم با کلیک روی عکس، میره به صفحه حامل خود عکس. جایی رو اشتباه انجام میدم ؟
این حل میشه ولی فکر کنم عکس بزرگش رو نشون میده! :دی
شما میتونید تو یه سایت مثلا img4up عکس رو آپ کنید اونجا لینک بند انگشتی میده از اون طریق ببینید میتونید عکسهای دیگه رو درست کنید یا نه.
یه سوال دیگه که فکرمو به خودش مشغول کرده این که چطوری میشه دو تا یوزر هم نام تو فروم وجود داشته باشه؟ من دیدم بود یکی از دوستان هم گفته بود یکی دیگه هم دیده!!
درود.
در گذشته که آپلودسنتر راه اندازی نشده بود میتونستین عکس رو مستقیما از پنل آپلود کنید.
این روزا باید از قابلیت ضمیمه ( اگه براتون وجود داره ) استفاده کنید و نمایــــــــــه ی عکس رو
در حالت Thumbnail قرار بدین.
58316
Arash4484
16-11-2012, 19:32
Thumbnail همون تصویر بند انگشتیه که میزارید... حالا اونرو گذاشتید، انتخابش کنید(اگر نیامد یکبار پیش نمایش بحث رو بزنید یا راحتتر اینکه بین ادیتورها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سویچ کنید)، بعد آیکون قرار دادن لینک رو بزنید و آدرس دایرکت لینک رو بدید
[ویرایش] فکر کنم تصویری بزارم روشنتره
راه دیگه هم بصورت دستی اینکه... آدرس Thumbnail این شکلیه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اون بخش روبروی =URL رو با آدرس دایرکت لینک یا هر آدرس دلخواه جایگزین کنید ، به این صورت:
نتیجه
Reza31001
16-11-2012, 19:49
این حل میشه ولی فکر کنم عکس بزرگش رو نشون میده! :دی
شما میتونید تو یه سایت مثلا img4up عکس رو آپ کنید اونجا لینک بند انگشتی میده از اون طریق ببینید میتونید عکسهای دیگه رو درست کنید یا نه.
یه سوال دیگه که فکرمو به خودش مشغول کرده این که چطوری میشه دو تا یوزر هم نام تو فروم وجود داشته باشه؟ من دیدم بود یکی از دوستان هم گفته بود یکی دیگه هم دیده!!
نه درسته و مشکلی نداره
البته راه حل اصولیش رو گفتن باید لینک رو بذاریم تو ادیتور بعد بریم به حالت پیشرفته حالا به جای لینک، خود عکس تو ادیتور هست که اون وقت باید لینک مستقیم رو بدیم بهش
در مورد دو تا یوزر فکر نمیکنم باشه یعنی اونایی هم که هست فکر میکنم خطای دید باشه چون یه کاراتکتر این ور اون تاثیرگذاره مخصوصا وقتی کارکتر معمولی نباشه که ممکنه به چشم نیاد
omid-p30
16-11-2012, 20:25
Thumbnail همون تصویر بند انگشتی که میزارید... حالا اونرو گذاشتید، انتخابش کنید(اگر نیامد یکبار پیش نمایش بحث رو بزنید)، بعد آیکون قرار دادن لینک رو بزنید و آدرس دایرکت لینک رو بزنید
[ویرایش] فکر کنم تصویری بزارم روشنتره
راه دیگه هم بصورت دستی اینکه... آدرس Thumbnail این شکلیه:
اون بخش روبروی =URL رو با آدرس دایرکت لینک یا هر آدرس دلخواه جایگزین کنید ، به این صورت:
نتیجه
اوکی. درست شد. (وقتی لینک بند انگشتی رو کپی میکردم، بعدش حتما باید برم به حالت پیشرفته، اونجا لینک مستقیم رو بهش بدم، من تو همون ادیتور معمولی، لینک رو بهش میدادم.)
این کار به زیبا تر شدن تاپیک ها به نظرم بعضی مواقع کمک خوبی میکنه.
نه درسته و مشکلی نداره
البته راه حل اصولیش رو گفتن باید لینک رو بذاریم تو ادیتور بعد بریم به حالت پیشرفته حالا به جای لینک، خود عکس تو ادیتور هست که اون وقت باید لینک مستقیم رو بدیم بهش
در مورد دو تا یوزر فکر نمیکنم باشه یعنی اونایی هم که هست فکر میکنم خطای دید باشه چون یه کاراتکتر این ور اون تاثیرگذاره مخصوصا وقتی کارکتر معمولی نباشه که ممکنه به چشم نیاد
شما تو لیست کاربرا ببینید دو تا مافیا هست تو صفحه اول!
این کار به زیبا تر شدن تاپیک ها به نظرم بعضی مواقع کمک خوبی میکنه.
تایید میشه
Reza31001
16-11-2012, 20:40
اگه منظورت این دو تا هستن که یه کاراکترشون فرق داره دیگه
MaFia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Mafia ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سومی هم هم شبیه هست ولی نه دقیقا
MaFia` ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.