PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 [24]

Ghaioom
16-11-2012, 20:54
به نظرم از یه کاراکتر هم ایراد میگرفت!!
حالا نمیدونم شاید من اشتب میکنم.

Iloveu-ALL
16-11-2012, 20:57
اینجا هم اینطوری داریم!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad Yek110
17-11-2012, 15:18
سلام
منوی اطلاع رسانی نارنجی شده
جالب شده
مرسی

شـیـفــو
17-11-2012, 15:26
سلام
منوی اطلاع رسانی نارنجی شده
جالب شده
مرسی

من یه لحظه فکر رنگ های مانیتورم بهم ریخته ، آره اینطوری بهتر شدش

Soroush-S
17-11-2012, 22:47
سلام
چطوری میشه مثلا بخوام یه لینک بزارم بجاش یه نوشته بزارم که وقتی اون نوشته کلیک میکنی به لینک مورد نطر بره؟

مصطفی
17-11-2012, 22:55
سلام
چطوری میشه مثلا بخوام یه لینک بزارم بجاش یه نوشته بزارم که وقتی اون نوشته کلیک میکنی به لینک مورد نطر بره؟
چندتا پست قبل هست
اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Mr.Lover
19-11-2012, 19:36
سلام
چطور می تونم پست های قدیمی خودم رو ویرایش کنم؟

ممنون

Ghaioom
19-11-2012, 19:41
سلام

ممنون

امکانش برداشته شده انگار!

ŞHÍЯÍŃ
19-11-2012, 20:07
سلام

ممنون

سلام میدونید پستتون کجای انجمن هست؟!!

F l o w e r
19-11-2012, 20:07
سلام

ممنون

سلام

آموزش/ نحوه استفاده از امکانات انجمن > نحوه ی شرکت در بحث ها > ویرایش پست

- در صورتی که شش مـاه از ارسال پسـت شما گذشته باشد، دیگر امکان ویرایش آن برایتان مقدور نیست، در
صورتی که تمایل به ویرایش پست مورد نظر خود را دارید لطفا با ناظرین و مدیران انجمن مربوطه مکاتبه فرمایید.

#4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

SNOW PATROL
19-11-2012, 22:11
دوستان یه چند وقتیه که می خوام تو فروم برم به اپلود سنتر عکس هایی که بچه ها استفاده کردند گیر می ده!!
چیکار کنم به نظرتون؟
مشکل اینجوریه

تایید میشه >>>

Mohammad Yek110
20-11-2012, 12:31
سلام
متاسفانه دکمه تشکر برام غیر فعال شده:41:چیکار کنم؟

Alinho
20-11-2012, 14:36
سلام
متاسفانه دکمه تشکر برام غیر فعال شده:41:چیکار کنم؟
شاید توی 24ساعت گذشته، بیش از 150بار از دیگران تشکر کردی؟
اگه به این دلیلی که گفتم بوده باشه، تا 1روز دیگه خودبه‌خود درست میشه!

Ghaioom
20-11-2012, 18:31
شاید توی 24ساعت گذشته، بیش از 150بار از دیگران تشکر کردی؟
اگه به این دلیلی که گفتم بوده باشه، تا 1روز دیگه خودبه‌خود درست میشه!

یکی که می گفت 70 80 تا !!

Alinho
20-11-2012, 18:53
یکی که می گفت 70 80 تا !!
خودم تجربه کردم! :دي

Altairezio
21-11-2012, 20:41
دوستان من 5 تا پست دادم از پستام حساب نشدن!
جریانش چیه؟
تو تاپیک امضام

Ghaioom
21-11-2012, 20:46
اونجا شمارش پست ها خاموشه!

همچنین در همین جایی که داری پست میدی!

و متفرقه..

SNOW PATROL
21-11-2012, 22:53
اونجا شمارش پست ها خاموشه!

همچنین در همین جایی که داری پست میدی!

و متفرقه..

متفرقه شمارش میشه دوست عزیز

send from my open source device

Ghaioom
21-11-2012, 23:48
متفرقه شمارش میشه دوست عزیز

قبلاً که شمارش نمیشد!!!!!!!!!!

من خیلی وقته دقت نمیکنم شمارش میشه یا نه!

Babak
21-11-2012, 23:56
قبلاً که شمارش نمیشد!!!!!!!!!!

من خیلی وقته دقت نمیکنم شمارش میشه یا نه!

از روز اولی که متفرقه جدید باز شده پست هاش هم شمارش میشه.

Milad4171
23-11-2012, 02:31
آقا من با مرور گر كروم مشكل دارم
دائم اين پيغام مياد واسم. ميگه سايت ويروس داره سايت؟؟!!!

SNOW PATROL
23-11-2012, 08:41

بله مخصوصا تو تاپیک های که عکس هست

Arash4484
23-11-2012, 09:40

نه خود پی سی ورلد مشکلی نداره...چند پست عقبتر صحبتش رو کردیم:

متاسفانه ایران بلاگ که زیاد هم بچه ها داخلش آپلود کردن آلوده شده..
بهتره اون پستها و امضاهایی که شامل شاتهای قرار داده شده در این سایتند ادیت بشن...با استفاده از آپلودسنتر خود انجمن دیگه امید میره از این دست مشکلات کمتر بشه

orochi
23-11-2012, 09:41
پستم هماهنگ شد.

دوست عزیزمون جواب رو داد

silver65
23-11-2012, 10:58
برا من ابزارهای بالایی همین قسمت جواب دادن به بحث (حتی حالت پیشرفته)نامرئی شدن! چرا!

A M ! N
23-11-2012, 13:31
برا من ابزارهای بالایی همین قسمت جواب دادن به بحث (حتی حالت پیشرفته)نامرئی شدن! چرا!

درود.

جاوای مرورگرتون باید غیر فعال شده باشه.

orochi
24-11-2012, 09:42
سلام.

دوستان میخواستم بدونم که میشه همزمان یه پیامی رو برای کل بچه های

پی سی ورلد فرستاد؟:دی

Ghaioom
24-11-2012, 09:56
سلام.

دوستان میخواستم بدونم که میشه همزمان یه پیامی رو برای کل بچه های

پی سی ورلد فرستاد؟:دی
علیک

این قابلیت برای کاربران معمولی و شایدم فعال غیرفعال هست. قبلا که اینطور بود.

ولی برای مدیران و ناظران انگار فعاله.

موفق باشید/

در ضمن یادم رفت بگم: حرف ; رو باید بین اسم کاربرا بزارید تا برای چندین نفر ارسال کنید.

B3HZ@D
27-11-2012, 23:07
درود
من در ضمیمه کردن فایل ها مشکل دارم

من فایل ها رو ضمیمه میکنم ولی به این صورت نمایش داده میشه .

ولی من میخوام به این صورت نمایش داده بشه .

چه کار باید کرد ؟!

ALI . R
27-11-2012, 23:39
درود
من در ضمیمه کردن فایل ها مشکل دارم

من فایل ها رو ضمیمه میکنم ولی به این صورت نمایش داده میشه .

ولی من میخوام به این صورت نمایش داده بشه .

چه کار باید کرد ؟!
سلام
خب این مشکل بر میگرده به سیستم شما . مشکلتون از فونت سیستم لوکال هست . شما باید فونت سیستمتون رو فارسی کنید . احتمال زیاد باید مشکلتون حل بشه . :sq_25:

B3HZ@D
27-11-2012, 23:53
درود
میشه بیشتر توضیح بدین .
راستش فونت فارسی هم روی سیستم نصبه .
ممنون

F l o w e r
28-11-2012, 01:09
.

B3HZ@D عزیز

مشکل اون پست تون رو رفع کردم

حالت پیشرفته > مدیریت پیوست ها > Select File < Add Files > (فایل مورد نظرتون رو انتخاب کنید) > Upload Files > انتخاب گزینه ی Done

بعد از آپلود فایل دوتا گزینه وجود داره ( Insert Inline و Done ) .. شما گزینه ی Insert Inline رو انتخاب کرده بودید.

Insert Inline بیشتر برای عکس ها کاربرد داره که عکس به صورت Thumbnail نمایش داده میشه / برای فایل ها اگه Insert Inline رو بزنید فایل ضمیمه شده به صورت لینک نمایش داده میشه ..

ALI . R
28-11-2012, 07:44
درود
میشه بیشتر توضیح بدین .
راستش فونت فارسی هم روی سیستم نصبه .
ممنون
چون من دقیقا همین مشکل رو داشتم. با این روش که گفتم مشکلم حل شده بود! با تشکر از F l o w e r ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز . :11:

Mohammad Yek110
29-11-2012, 13:43
سلام
من توی پستام جدول میذارم ولی نمایش داده نمیشه ، در صورتی که توی پنل ویرایش پست جدول بندی شده
چیکار کنم؟
ممنون:11:

Agame.Arash
29-11-2012, 14:04
صلام خدمت مدیرای گل p30

می گم اگه یه نفر از روی غسد و با آگاحی غبلی تمام پصتاشو با قلت املایی طایپ کنه و طو امضاشم اعلام کنه این خلاف غوانین هساب میشه. ؟؟؟
:D

Sent from my Xperia S using Tapatalk 2

arash-king
29-11-2012, 14:06
دوستان من نمیدونم چطوری میشه عکس را به صورت کامل گذاشت یعنی لینک نباشه بلکه عکس توی همون پست به نمایش دربیاد !
لطفا کمک کنید ............

Hatek
29-11-2012, 14:14
سلام
دوستان من میخوام یه فایل توی کامپیوترم که پسوندش exe هست رو برای یکی بذارم باید چیکار کنم؟؟
لطفا کامل توضیح بدین
مرسی

ALI . R
29-11-2012, 14:21
سلام
دوستان من میخوام یه فایل توی کامپیوترم که پسوندش exe هست رو برای یکی بذارم باید چیکار کنم؟؟
لطفا کامل توضیح بدین
مرسی
سلام . اگر منظورتون آپلود هست . اگه برنامه WinRAR داشته باشید . روی فایل exe راست کلیک کنید ، بعد گزینه Add to archive رو بزنید بعد ok رو میزنید . فایلتون به rar تبدیل میشه و میتونید فایل رو آپلود کنید !:sq_25:

B3HZ@D
29-11-2012, 14:40
دوستان من نمیدونم چطوری میشه عکس را به صورت کامل گذاشت یعنی لینک نباشه بلکه عکس توی همون پست به نمایش دربیاد !
لطفا کمک کنید ............

لینک مستقیم به اون تصویر رو کپی کنین . و بعد در نوار ابزار انجمن که مشخص شده لینک رو کپی کنین.

arash-king
29-11-2012, 15:55
ممنون از آقا ‌B3HZ@D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
2 تا سوال دیگه .......... 1- وقتی عکس میزاریم توی پست ، چطوری میشه همون عکس را فایل ضمیمه کرد ؟!
2- چطوری میشه لینک عکس را در کادر کد گذاشت ؟!

B3HZ@D
29-11-2012, 16:12
در مورد سوال اولتون که بگم که کاربران معمولی قابلیت و اجازه ضمیمه کردن فایل ها رو ندارن .
برای سوال دوم و قرار دادن لینک در تگ کد , اول از همه روی کلید حالت پیشرفته که در کنار ارسال جواب سریع قرار داره کلیک کنین .
در صفحه بعد و در نوار ابزار طبق تصویر زیر پیش برین .

F l o w e r
29-11-2012, 16:43
سلام
من توی پستام جدول میذارم ولی نمایش داده نمیشه ، در صورتی که توی پنل ویرایش پست جدول بندی شده
چیکار کنم؟
ممنون:11:

سلام

در بخش Table Style میتونید نوع نمایش جدول رو تنظیم کنید:

ممنون از آقا ‌B3HZ@D ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز
2 تا سوال دیگه .......... 1- وقتی عکس میزاریم توی پست ، چطوری میشه همون عکس را فایل ضمیمه کرد ؟!
2- چطوری میشه لینک عکس را در کادر کد گذاشت ؟!

آموزش/ نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > ادیتور جواب سریع و ادیتور حالت پیشرفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Agame.Arash
29-11-2012, 21:16
نمی دونم اینجا جاشه بگم یا نه ولی سایت با ie 10 اصلا هماهنگ نیست !!!!!!!!!!! تو ارسال جواب سریع نه میشه پستا رو رنگی کرد نه میشه enter زد رف خط بعد !!!! اینم یه عکس از پاسخ دادن تو حالت پیشرفته :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اصلا نمیشه چیزی نوشت !!!!!!!!!! (فقط واسه من اینجوریه ... یا ... ؟؟؟؟)

مصطفی
30-11-2012, 09:20
درود
یه سوالی داشتم : بعضی از موارد توی انجمن هست که از نظر زبان فارسی اگه رعایت بشه ، هم باعث پاسداشت زبانمون می شه و هم به زیبایی انجمن کمک می کنه . مثلا بالای ستاره های کاربرا نوشته می شه "پروفشنال " که اگه "حرفه ای" نوشته بشه بهتر هست ( و موارد دیگه ای که دیده ام ... )
حالا می خوام بدونم می شه این موارد رو اصلاح کرد یا نه ؟ مثلا اگه این موارد صحیح تر رو به بالادستی ها ! بگیم می تونن مثلا اون پروفشنال رو توی شناسه تمام کاربرای حرفه ای درستش کنن یا نه ؟
اگه شدنی هست ، تا چه حد ؟
اگه پیشنهاد بدیم اصلاح می کنن ؟ دی
بدرود

Reza31001
30-11-2012, 10:07
آره فکر خوبیه
منتها اولا تو بخش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ارایه پیشنهاد / انتقاد ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ارائه بدین دوما چون کاربر حرفه ای داریم پروفشنال ها رو نمیشه تبدیل به حرفه ای کرد و باید به عنوان دیگه ای فکر کنیم
موارد دیگه ای هم که فکر میکنید هست حتما ذکر کنید

نمی دونم اینجا جاشه بگم یا نه ولی سایت با ie 10 اصلا هماهنگ نیست !!!!!!!!!!! تو ارسال جواب سریع نه میشه پستا رو رنگی کرد نه میشه enter زد رف خط بعد !!!! اینم یه عکس از پاسخ دادن تو حالت پیشرفته : اصلا نمیشه چیزی نوشت !!!!!!!!!! (فقط واسه من اینجوریه ... یا ... ؟؟؟؟)
پیشنهاد میکنم از google chrome استفاده کنید

Hatek
30-11-2012, 15:06
سلام دوستان
من قبلا میرفتم توی قسمت نرم افزار انتی ویروس نود 32 و توی صفحه اول که میرفتم بخش سریال و کرک رو انتخاب میکردم و به راحتی وارد میشد و سریال هارو برمیداشتم ولی الان که میخوام برم میگه دسترسی امکان پذیر نیست
میگه یا دسترسی به این بخش مخصوص مدیر و ایناس یا اینکه نام کاربری شما قابلیت استفاده از این بخشو نداره بعد از مدتی فعالیت محدودیت به صورت خودکار برداشته میشه
در حالی که من قبلا به راحتی وارد میشدم با اینکه پست ها هم کمتر بود
مشکل چیه؟؟؟

Mohammad Yek110
30-11-2012, 17:22
سلام دوستان
من قبلا میرفتم توی قسمت نرم افزار انتی ویروس نود 32 و توی صفحه اول که میرفتم بخش سریال و کرک رو انتخاب میکردم و به راحتی وارد میشد و سریال هارو برمیداشتم ولی الان که میخوام برم میگه دسترسی امکان پذیر نیست
میگه یا دسترسی به این بخش مخصوص مدیر و ایناس یا اینکه نام کاربری شما قابلیت استفاده از این بخشو نداره بعد از مدتی فعالیت محدودیت به صورت خودکار برداشته میشه
در حالی که من قبلا به راحتی وارد میشدم با اینکه پست ها هم کمتر بود
مشکل چیه؟؟؟

شما آدرس تاپیکو سیو کردین و برای وارد شدن بهش توی address bar مرورگر پیست می کنید؟
اگه اینطوری هست فکر کنم اون تاپیک حذف شده باشه
الان توی انجمن مربوطه تاپیک رو می تونید ببینید؟

V E S T A
30-11-2012, 19:02
سلام

دوستان هایپرلینک رو چجوری میشه بهش یه متنی رو داد مثلا یه لینک رو میخوایم بزاریم که از همون آیکن Link استفاده میشه ولی جایی برای تایپ متن مربوط به لینک نیست چجوری میتونم لینک رو اینجوری کنم

آموزش/ نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) > ادیتور جواب سریع و ادیتور حالت پیشرفته ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

یه سوال دیگه چطور میشه پیغام خصوصی رو بست یعنی کسی نتونه پیغام خصوصی بده جز مدیران امکانش هست ؟

B3HZ@D
30-11-2012, 19:10
شما ابتدا متن مورد نظرتون رو هایلایت کنین و بعد از اون لینک رو در در قسمت مربوطه کپی کنین .

Hatek
30-11-2012, 20:42
شما آدرس تاپیکو سیو کردین و برای وارد شدن بهش توی address bar مرورگر پیست می کنید؟
اگه اینطوری هست فکر کنم اون تاپیک حذف شده باشه
الان توی انجمن مربوطه تاپیک رو می تونید ببینید؟

نه پیست نمیکنم
شما الان خودت برو قسمت نرم افزار بعد انتی ویروس فایروال انتی اسپایور و... بعد توی تاپیک ها برید توی تاپیک nod 32 توی صفحه اول که رفتین یه خورده که پایین بیایین دو تا چیز گذاشته یکیش نوشته سریال و پچ و کرک و دیگری هم فکر کنم نوشته مشکلات و مسائل عمومی
من قبلا روی سریال کلیک میکردم وارد میشد اما الان همون اخطار رو که گفتم میده

ALI . R
30-11-2012, 21:28
نه پیست نمیکنم
شما الان خودت برو قسمت نرم افزار بعد انتی ویروس فایروال انتی اسپایور و... بعد توی تاپیک ها برید توی تاپیک nod 32 توی صفحه اول که رفتین یه خورده که پایین بیایین دو تا چیز گذاشته یکیش نوشته سریال و پچ و کرک و دیگری هم فکر کنم نوشته مشکلات و مسائل عمومی
من قبلا روی سریال کلیک میکردم وارد میشد اما الان همون اخطار رو که گفتم میده
سلام عزیز

ESET سایتهایی را که اقدام به پخش و انتشار کرک و سریال میکنن، بلاک میکنه.
بنابراین تاپیک کرک و سریال در دسترس نخواهد بود توسط ادمین انجمن پاک شد!
به این منظور انجمن آنتی ويروس و نرم‌افزارهای امنيتی تصمیم گرفت گروه اجتماعی سریال ها و کرک های Eset رو ایجاد کند!:20:

برای کسب اطلاعات بیشتر به گروه اجتماعی ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

با ورود به این سایت لایسنس 1 ماه ESET دریافت کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر. :11:

F l o w e r
30-11-2012, 21:31
یه سوال دیگه چطور میشه پیغام خصوصی رو بست یعنی کسی نتونه پیغام خصوصی بده جز مدیران امکانش هست ؟

سلام

قسمت تنظیم های کاربر > ویرایش اختیارات > Private Messaging off < Private Messaging

Hatek
30-11-2012, 21:53
سلام عزیز

ESET سایتهایی را که اقدام به پخش و انتشار کرک و سریال میکنن، بلاک میکنه.
بنابراین تاپیک کرک و سریال در دسترس نخواهد بود توسط ادمین انجمن پاک شد!
به این منظور انجمن آنتی ويروس و نرم‌افزارهای امنيتی تصمیم گرفت گروه اجتماعی سریال ها و کرک های Eset رو ایجاد کند!:20:

برای کسب اطلاعات بیشتر به گروه اجتماعی ESET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید.

با ورود به این سایت لایسنس 1 ماه ESET دریافت کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

با تشکر. :11:

عضو شدن شرایط خاصی داره؟؟

ALI . R
30-11-2012, 21:56
عضو شدن شرایط خاصی داره؟؟
اگه میخواید تو گروه اجتماعی Eset عضو بشید فقط باید به آقای*Batman* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اطلاع بدید. که خودم بهشون میگم!:sq_25:

Hatek
30-11-2012, 22:14
اگه میخواید تو گروه اجتماعی Eset عضو بشید فقط باید به آقای*Batman* ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])اطلاع بدید. که خودم بهشون میگم!:sq_25:

خودم هم درخواست دادم دیگه ببینیم کی قبول میکنن
یه دنیا تشکر

Milad4171
01-12-2012, 12:27
ببخشيد ميخواستم بدونم اين مشكل من يا مرورگرم هست يا كليه ؟
منوي اطلاع رساني رو وقتي باز ميكنم مياد پشت بنر تبليغاتي عرضي پايينش.:sq_6:
چند بار بايد بزنم كه يه بار شانسي بياد روش بشه وارد شد:sq_15:

Ghaioom
01-12-2012, 12:30
ببخشيد ميخواستم بدونم اين مشكل من يا مرورگرم هست يا كليه ؟
منوي اطلاع رساني رو وقتي باز ميكنم مياد پشت بنر تبليغاتي عرضي پايينش.:sq_6:
چند بار بايد بزنم كه يه بار شانسي بياد روش بشه وارد شد:sq_15:

قبلا این مشکل رو داشتیم اونم چندیننفر فک کنم از مرورگر بود یا درست کردن!

شما اول مرورگر رو عوض کن بعد معلوم میشه :31:

Hatek
01-12-2012, 20:44
خب من دوباره سوال دارم:31:
چجوری میتونم جواب دو نفر رو بصورت نقل قول بدم بدون اینکه دو تا پست داده باشم؟؟
ینی با یه پست جواب هردو نفر رو بدم

ŞHÍЯÍŃ
01-12-2012, 21:44
خب من دوباره سوال دارم:31:
چجوری میتونم جواب دو نفر رو بصورت نقل قول بدم بدون اینکه دو تا پست داده باشم؟؟
ینی با یه پست جواب هردو نفر رو بدم

سمت راست نقل قول یه گزینه هست دو تا ویرگول کنار هم پایین اش یه + هست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای هر چند تا پستی که میخوایید نقل قولشون کنید اون گزینه رو بزنید بعد نقل قول رو بزنید میتونید همش رو در یک پست نقل قول کنید :دی

F l o w e r
02-12-2012, 18:38
سلام

در صورت داشتن هر گونه سوال پیرامون امکانات، ابزار ها و قابلیت های انجمن، از طریق تاپیک زیر اقدام کنید.

◄پرسش و پاسخ درباره نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

موفق باشید.