مشاهده نسخه کامل
: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
سلام دوستان. چجوری میشه یه لینک گذاشت توی سایت ولی خوده لینک و نشون نده و به جاش یه نوشته گذاشت و هر وقت که روی نوشته کلیک می کنیم به اون لینک مورد نظر بریم؟؟؟
سلام...
این قابلیت ( هایپرلینک ) فقط از همکار به بالا قابل اجراست...
من و شما نمیتونیم از این کارا کنیم:46:
هشت بهشت
04-11-2010, 13:42
سلام.جدیدا وقتی که پست میزنم , اشتراک تاپیک واسم نمیاد !!!:19:
همه جوابشونو گرفتن !!!:19:
سلام .
مگه قبلا اتوماتیک مشترک میشدین ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................................................. ..........................
ویرایش :
شاید هم قبلا در قسمت اختیارات ، پیشفرض را بر اطلاع رسانی تنظیم کرده بودید و اون را تغییر دادین .
HoJJaT_007
04-11-2010, 17:04
سلام
یه سوال دیگه داشتم
چند وقت پیش یه آقایی اومده بود یه پ.خ عمومی داده بود تبلیغ فروش محصولشو میداد . یعنی یه بازی بود که جدید اومده بود این آقا هم لینک فروشگاهشو داده بود
اسمش Assasins Creed 2 یا همچین چیزی بود .
فقط نکته جالب توجه اینه توی پ.خ از لینک استفاده کرده بود . چطور چنین چیزی ممکنه ؟
الانم بن شده
Shenel Ghermez
04-11-2010, 17:06
تو قوانین اول ثبت نام نوشته بود که تبلیغ حساب میشه و برخورد میشه با کاربر مورد نظر :20:
هشت بهشت
05-11-2010, 11:22
سلام
یه سوال دیگه داشتم
چند وقت پیش یه آقایی اومده بود یه پ.خ عمومی داده بود تبلیغ فروش محصولشو میداد . یعنی یه بازی بود که جدید اومده بود این آقا هم لینک فروشگاهشو داده بود
اسمش Assasins Creed 2 یا همچین چیزی بود .
فقط نکته جالب توجه اینه توی پ.خ از لینک استفاده کرده بود . چطور چنین چیزی ممکنه ؟
الانم بن شده
سلام .
یه هــک بود .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Milad4171
05-11-2010, 13:04
من یه سوال از مدیران و آقا بابک دارم( دیگه پیر فروم هستن)
یکی از دوستانم میخواد عضو بشه با یه اسم مشخصی. میگه هنگام ثبت نام میگه اون اسم وجود داره( قبلا ساخته شده) با اینکه من چندین بار سرچ کردم همچین اسمی وجود نداره!!!:13:
-
یه سوال دیگه!!!
چرا باید شماره تلفن داده بشه؟؟ حالا یکی میخواست نده باید چیکار کنه؟؟:13:
یادمه اون قبلا شماره تلفنی به صورت پیشفرض وجود داشت.
البته من بعدا جهت اطلاع رسانی ادیتش کردم!!!:46:
2 ،3 حرفی کی سرچ میکنه حالا!
یه اسمی که کامیون باید بیاد حملش کنه هم سرچ کنی پیدا نمیکنه !فقط 5 تا صفحه میاره باید بری ببینی شاید تو یکی از این صفحه ها یه چیزی پیدا بشه!
بهتره مدیر ،ادمین یا هر کس دیگه ای یه فکری به حال این موتور!سرچ فروم کنه که خیلی ضعیف هست نسبت به جاهای دیگه
حتی رندم هم یه چیزی نمیاره که ربط داشته باشه آدم یه کم امیدوار بشه:دی
سلام
من در چند حالت سرچ رو امتحان کردم و با دو جواب مواجه شدم. یک اینکه سرچ فروم نمیتونه کلمات کم حرف رو سرچ کنه و ذوم اینکه جواب جستجوم رو گرفتم.
میشه شما یکی از متن هایی که سرچ میکنید و با ارور مواجه میشید رو قرار بدید اینجا که اونو تست کنیم؟
من یه سوال از مدیران و آقا بابک دارم( دیگه پیر فروم هستن)
یکی از دوستانم میخواد عضو بشه با یه اسم مشخصی. میگه هنگام ثبت نام میگه اون اسم وجود داره( قبلا ساخته شده) با اینکه من چندین بار سرچ کردم همچین اسمی وجود نداره!!!:13:
-
یه سوال دیگه!!!
چرا باید شماره تلفن داده بشه؟؟ حالا یکی میخواست نده باید چیکار کنه؟؟:13:
یادمه اون قبلا شماره تلفنی به صورت پیشفرض وجود داشت.
البته من بعدا جهت اطلاع رسانی ادیتش کردم!!!:46:
سلام
اسامی بن شده در جستجو ی نام کاربری نمایش داده نمیشن تا جایی که یادمه.
دقیقا موضوع شماره تلفن رو نمیدونم.
H a m e e d
05-11-2010, 14:03
اسامی بن شده در جستجو ی نام کاربری نمایش داده نمیشن تا جایی که یادمه.
به غیر از اسامی بن شده اونهایی که اکانتشونو از طریق ایمیل فعالسازی فعال نکردن هم توی لیست کاربرا اسمشون نمیاد.
Facon_Archi
05-11-2010, 14:05
سلام
من مثلا نوکیا 5800 رو سرچ میزنم
توی صفحه ی اول جست و جو 5530 رو میاره ولی 5800 رو خیر!
توی صفحه ی 3 بود یه بار،دفعه ی دومی هم که سرچ کردم شد صفحه ی 4
و مثلا گروه کیوسک رو که سرچ میزنم چیزی پیدا نمیکنه(که فکر کنم این به خاطر هیدن شدن انجمن موسیقی باشه)
توی هنر هفتم هم دنبال تاپیک یه فیلمی میگشتم الان یادم نیس چی بود دقیقا ولی سرچ پیدا نکرد ،مجبور شدم 15 صفحه از هنر هفتم رو برم جلو تا پیدا بشه:دی
اها.
من فکر کردم با ارور مواجه میشید. جدا از اینکه باید تا حد امکان جستجو رو محدود کرد عرض کنم که :
جستجوی وی بی چندان قوی نیست و ما نمیتونیم در این مورد کاری انجام بدیم . محدود هستیم به برنامه موجود.
D,Freeman
05-11-2010, 23:31
سلام.
میخواستم بدونم چطور میشه آدرسی رو تو پست قرار داد ...طوری که فقط قسمت بالای آدرس بزنه کد زیر؟؟؟
یکی از همین گزینه های بالا ست؟؟؟دوسه مرتبه شانسی زدم!!!:31:
ولی بیشتر اوقات قاطی میکنه وسه خط آدرس برا خودش مینویسه!!!:31:
معمولا از گزینه phpمجبورم استفاده کنم...:41:چون هم.نج.ر که گفتم اگه نوشته رو تو چیزی قرار ندیم قاطی میکنه...
هشت بهشت
05-11-2010, 23:55
سلام
برای آدرس دادن از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید
D,Freeman
06-11-2010, 00:49
این رو هم امتحان کردم...یهو نیم خط شد سه خط!!!!!!!!:31:
Shenel Ghermez
06-11-2010, 15:09
چرا من از عضو جدید بیرون نمیام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هشت بهشت
06-11-2010, 15:11
میشه یه نمونه اینجا بذارید ( یا آدرس بدین ) تا منظورتون رو بهتر متوجه بشیم ؟
caca_caca888
06-11-2010, 15:30
پس تو امضات چه طوری آدرس دادی؟
Shenel Ghermez
06-11-2010, 16:36
من از عضو جدید بیرون نمیام : ((
هشت بهشت
06-11-2010, 17:48
معنی این ارور چیه ؟
موقع جستجو در انجمن بازی ها این ارور اومد
Fatal error: Allowed memory size of 67108864 bytes exhausted (tried to allocate 24 bytes) in /home/forump3/public_html/search.php on line 1011
BMW.M3_E46
07-11-2010, 21:51
میشه دوستان نام کاربری خودمو ویرایش کنم؟
Dreamland
07-11-2010, 22:01
چرا، چطور و چگونه نام کاربری تغییر میکند؟
خودتون که نمیتونید باید در بخش ثبت احوال درخواست بدید بعد اگه مدیریت تایید کرد نام کاربریتون عوض میشه
D,Freeman
08-11-2010, 01:22
میشه یه نمونه اینجا بذارید ( یا آدرس بدین ) تا منظورتون رو بهتر متوجه بشیم ؟
پس تو امضات چه طوری آدرس دادی؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم نمونش...ازاین گزینه استفاده کردم...
برای امضام هم بعد از کلی حذف کردن کلمه های اضافی وعجیب غریب یه دفعه بهد از یه ربع دیدم خودش به دو طرف آدرس codeرونوشته...:18:
هشت بهشت
08-11-2010, 16:13
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای امضام هم بعد از کلی حذف کردن کلمه های اضافی وعجیب غریب یه دفعه بهد از یه ربع دیدم خودش به دو طرف آدرس codeرونوشته...:18:
والا اگه منظورتون اینه که نمیخواین آدرستون داخل کادر کد قرار بگیره و به صورت معمولی نشون داده بشه ، باید در قسمت ارسال پیشرفته ، در قسمت " اختيارات نويسنده " تیک گزینه ی " فعال كردن لينكهاي اينترنتي در پيغام " رو بردارین .
که اینجوری بشه :
sararoosta
08-11-2010, 16:18
سلام اگر راهنمایی بخوام درباره انیمیشن کجا باید سوال کنم
caca_caca888
08-11-2010, 16:26
آره تو اینترنت اکسپلوره در بالای اینجا که مینویسیم سمت چپ یه گزینه هست که باید اونو یه بار بزنید و بعد لینک و عکس قرار بدید.اسم گزینشم نمیدونم فکر کنم همونی باشه که پست بالایی گفت......
در عجبم چرا تو گوگل کروم این گزینه کلا نیست!اگه از کروم استفاده کنی مشکلی پیش نمیاد...
HoJJaT_007
08-11-2010, 19:34
معنی این ارور چیه ؟
موقع جستجو در انجمن بازی ها این ارور اومد
این میگه اون سرچی که شما کردید 67 مگابایت میشه ! یعنی شاید 100-200 صفحه .
که اگه بخواد کل اینو نمایش بده سرور به کلی DL میشه :دی
مثلا واژه ای مثل "سیستم" اینطوری میشه .
هشت بهشت
08-11-2010, 19:42
سلام اگر راهنمایی بخوام درباره انیمیشن کجا باید سوال کنم
سلام
منظورتون از انیمیشن رو دقیق تر بگید .
فیلم های انیمیشن یا طراحی و ساخت انیمیشن ؟
اینجا رو ببینید شاید مورد نظرتون باشه :
گــرافیک سه بعدی و انیمیشن
این میگه اون سرچی که شما کردید 67 مگابایت میشه ! یعنی شاید 100-200 صفحه .
که اگه بخواد کل اینو نمایش بده سرور به کلی DL میشه :دی
مثلا واژه ای مثل "سیستم" اینطوری میشه .
من " دانلود " رو سرچ کردم .
davy jones
08-11-2010, 23:36
سلام. چندی قبل یکی از کاربران اینجا اومدن یه سوال پرسیدن که اون کاربرایی که نام کاربریشون به صورت ایتالیک هستش یعنی چی؟ که دوستان دیگه اومدن و جوای دادن که یعنی منتظر دریافت ایمیل فعالسازی هستن و هنوز به طور رسمی نمیتونن فعالیت کنن. ولی بنده امروز مواجه شدم با کاربری که نام کاربریش ایتالیک بود ولی جزء کاربران فعال هم بود و بالای 500 تا پست هم داشت. اگه بخواین تو پیغام خصوصی بهتون میگم کدوم کاربر هستش ولی چطوری ممکنه آخه؟
caca_caca888
08-11-2010, 23:51
حالا چرا تو پیغام خصوصی؟!
برا من بفرست نام کاربریشو...
البته تا حالا به ایتالیک دقت نکرده بودم
هشت بهشت
09-11-2010, 13:14
سلام. چندی قبل یکی از کاربران اینجا اومدن یه سوال پرسیدن که اون کاربرایی که نام کاربریشون به صورت ایتالیک هستش یعنی چی؟ که دوستان دیگه اومدن و جوای دادن که یعنی منتظر دریافت ایمیل فعالسازی هستن و هنوز به طور رسمی نمیتونن فعالیت کنن. ولی بنده امروز مواجه شدم با کاربری که نام کاربریش ایتالیک بود ولی جزء کاربران فعال هم بود و بالای 500 تا پست هم داشت. اگه بخواین تو پیغام خصوصی بهتون میگم کدوم کاربر هستش ولی چطوری ممکنه آخه؟
به طور همیشگی ایتالیک هست ؟
شاید آدرس ایمیلش رو توی کنترل پنلش عوض کرده و باید فعالسازی کنه .
اسمشون رو برای منم بفرستین
پ.ن : نام کاربری رو که فرستادین دیدم
به نظر من مدیران برای ایشون تغییراتی دادن .
وگرنه کاربران در این سطح ، دسترسی های اینچنینی ندارن .
Dr.FANOOS
11-11-2010, 18:36
اولا می خواستم یه تاپیک توی قسمت سرآغاز انجمن بزنم اما اجازه نداشتم چرا؟؟؟
دوما مشکل آپلود عکس داریم.می خوایم یه عکس بذارم تمام سایت های آپلود عکس که یکی پس از دیگری داره فیلتر می شه.انجمن هم قابلیت آپلود عکس نداره.وقتی می خوایم یه پست عکسدار بزنیم ماتم می گیریم.نمی دونستم کجا مطرح کنم.
ولی امیدوارم به این مشکل رسیدگی بشه!!!
D,Freeman
11-11-2010, 18:39
دوما مشکل آپلود عکس داریم.می خوایم یه عکس بذارم تمام سایت های آپلود عکس که یکی پس از دیگری داره فیلتر می شه.انجمن هم قابلیت آپلود عکس نداره.وقتی می خوایم یه پست عکسدار بزنیم ماتم می گیریم.نمی دونستم کجا مطرح کنم.
بالاخره یکی از دوستان اومد این مشکلو مطرح کرد!!!دست شما درد نکنه...:10:
هشت بهشت
11-11-2010, 19:26
1- ظاهرا فقط اعضای جدید میتونن توی انجمن سرآغاز تاپیک ایجاد کنند
2- باهاتون موافقم . شاید چون تعداد کاربران سایت زیاده این امکان رو برداشتن
از -----.com برای آپلود استفاده کید
هشت بهشت
13-11-2010, 16:25
سلام .
این مستطیل قرمز رنگ توی عکس چیه ؟؟
davy jones
13-11-2010, 17:15
اولا سلام.:31:
ثانیا همه ی کاربران اجازه دارن تو سرآغاز انجمن تاپیک جدید باز کنن، منتها تاپیک بعد از تایید مدیر (احتمالا Babak) به نمایش درخواهد اومد (حتی برای بازکننده ی تاپیک).
ثالثا: من از این آپلود سنترها استفاده میکنم که همشون هم فعلا بدون مشکل کار میکنن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدaks98.com
up.--------.com
up.ap-pc.org
imagevimage.com
سلام .
برای من که چنین چیزی وجود نداره. فکر کنم به خاطر اینه که خودت به خودت کارت قرمز رو بدی و بری بیرون:31: این احتمالا جدیدترین شیوه ی مدیرا برای دک کردن کاربراس:31:
موفق باشین.
89/8/22
هشت بهشت
13-11-2010, 18:08
ثانیا همه ی کاربران اجازه دارن تو سرآغاز انجمن تاپیک جدید باز کنن، منتها تاپیک بعد از تایید مدیر (احتمالا Babak) به نمایش درخواهد اومد (حتی برای بازکننده ی تاپیک).
موفق باشین.
89/8/22
شما امتحان کردین و شد ؟؟؟؟
من میخواهم محتوای مخفی در پستم ایجاد کنم چگونه این کار را انجام دهم؟
davy jones
13-11-2010, 18:54
شما امتحان کردین و شد ؟؟؟؟
آره. اینم آدرس تاپیکی که من درست کردم و تقریبا بعد از گذشت یک روز با تایید مدیران مربوطه فعال شد:
من میخواهم محتوای مخفی در پستم ایجاد کنم چگونه این کار را انجام دهم؟
سلام. از [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنین. البته این گزینه فقط توی صفحه ی پیشرفته ادیتور وجود داره و اینکه یادتون باشه که حتما باید برای محتوای مخفی مد نظرتون عنوان انتخاب کنین.
به همین راحتی!:46:
موفق باشین.
89/8/22
Dr.FANOOS
13-11-2010, 18:58
سلام .
فکر کنم مال کسانی باشه که در آستانه ی بن شدن هستند......همون کارت قرمز خودمونه!!!:31:
ثالثا: من از این آپلود سنترها استفاده میکنم که همشون هم فعلا بدون مشکل کار میکنن:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدaks98.com
up.--------.com
up.ap-pc.org
imagevimage.com
برای من که چنین چیزی وجود نداره. فکر کنم به خاطر اینه که خودت به خودت کارت قرمز رو بدی و بری بیرون:31: این احتمالا جدیدترین شیوه ی مدیرا برای دک کردن کاربراس:31:
موفق باشین.
89/8/22
سیلام سیلام:31:
اولا نمی تونم تاپیک ایجاد کنم این رو نگاه کن:
دوما من خودم از یکی این آپلود سنترها استفاده می کنم اما خودت می دونی اگر سرورشون مشکل پیدا کنه عکس ها می پره به مدت نامعلومی.اگر یه سری امکانات در اختیار کاربرا قرار بگیره اتفاق بدی نمی افته:31:
یه سری آپلود سنترها هم هست که خود انجمن پی سی قبول نمی کنه!!
---------- Post added at 06:58 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
آره. اینم آدرس تاپیکی که من درست کردم و تقریبا بعد از گذشت یک روز با تایید مدیران مربوطه فعال شد:
احتمالا این مشکل مال کاربرای 2009 به بعد هست!!!:13:
nafe-bandar
13-11-2010, 19:10
چرا ملت رو میترسونین...
کارت قرمز منظورش اخطار هستش
یعنی شما قبلا یه اخطار گرفتید و به اون پست کارت قرمز داده شده. یه چیزه نمادینه این قرمز رنگ
موفق باشید
Miss Artemis
14-11-2010, 18:14
سلام
تاپیکی چیزی هست که اختیارات مدیر ها ناظر ها همکارها و.... رو توضیح داده باشه؟:20:
یا اونا رو معرفی کرده باشه به کاربرا؟:20:
سلام
تاپیکی چیزی هست که اختیارات مدیر ها ناظر ها همکارها و.... رو توضیح داده باشه؟:20:
سلام
بله تو صفحه قوانین انجمن موجوده.
موفق باشید :40:
سلام
ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .
سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .
مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .
همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند .
پ.ن : تقریبا ناظر و همکار یکیه با یکم تفاوت های امنیتی :11:
88mohammad
14-11-2010, 23:00
سلام دوستان نمیدونم جای سوالم اینجا هست یا نه؟ قبلا سایت یه قسمت داشت برای بازیهای کامپیوتری ولی یه مدته که دیگه نیستش . چی شد ؟ کلا حذف شده ؟
88mohammad
14-11-2010, 23:08
سلام دوستان . قبلا تو سایت یه قسمت برای بازی های کامپیوتری بود . ولی یه مدت نبودم بعدا دیدم که نیستش . چی شد؟ حذفش کردن ؟
اکثر فروم هایی که در اون عضوم آپلود سنتر عکس هم دارند.
چرا انجمن به این خوبی این امکان رو نداره؟
Dr.FANOOS
15-11-2010, 10:19
اکثر فروم هایی که در اون عضوم آپلود سنتر عکس هم دارند.
چرا انجمن به این خوبی این امکان رو نداره؟
بله واقعا.....موضوع عجیبی است!!!
البته امکان آپلود عکس در خود فروم وجود داره ولی برای همکار انجمن به بالا است(ار اشتباه نکنم)!:31:
---------- Post added at 10:19 AM ---------- Previous post was at 10:18 AM ----------
سلام دوستان . قبلا تو سایت یه قسمت برای بازی های کامپیوتری بود . ولی یه مدت نبودم بعدا دیدم که نیستش . چی شد؟ حذفش کردن ؟
HoJJaT_007
18-11-2010, 02:08
4-5 ماه پیش جام جهانی بود .
جالب اینجاست هنوز کسی به خودش زحمت نداده که بیاد نتایجو بشماره و بگه و برنده رو اعلام کنه .
یعنی میخواین بگید کلا مسابقه کشکی بوده دیگه ؟ خب حداقل لطف کنید انجمنشو حذف کنید ضایعس به خدا اونجا .
نه مسابقه اشکالی نبوده. صرفا همزمان شد با مشکلات کاری ادمین ها. قطعا رسیدگی میشه. دیر و زود داره اما سوخت نداره.
HoJJaT_007
18-11-2010, 18:13
خب چرا به فکر استخدام ادمین نمیشید ؟
مثلا کسانی که مدیر ارشد هستند بشن ادمین افرادیم که با لیاقتن بشن مدیر ارشد یا همون Super VIP
موضوع استخدام پیچیده است و خارج از محدوده تاپیک.
موضوع قبلی هم حل میشه.
Dr.FANOOS
18-11-2010, 23:21
قسمتی که توی پروفایل مربوط به گروه هایی که عضوشون هستیم....خب:31:...ماکزیمم باید چند تا گروه باشند که گروه ها رو با تصویرشون نشون بده؟....آخه اگر گروه های زیادی عضو باشی از یه تعدادی بیشتر فقط اسم گروه ها رو می زنه!
امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم:31:
Hadi King
18-11-2010, 23:32
قسمتی که توی پروفایل مربوط به گروه هایی که عضوشون هستیم....خب:31:...ماکزیمم باید چند تا گروه باشند که گروه ها رو با تصویرشون نشون بده؟....آخه اگر گروه های زیادی عضو باشی از یه تعدادی بیشتر فقط اسم گروه ها رو می زنه!
امیدوارم تونسته باشم منظور رو برسونم:31:
سلام دوست عزیز تا 12 تا گروه عکس نشون میــده بالاتر دیگـــه اسم میزنــــه :46:
پروفایل بنده رو ببینید اگه یه گروه دیگه عضو بشم برام اسم میزنــــه :20:
موفق باشید!:40:
HoJJaT_007
19-11-2010, 14:59
من یه سوال دیگه داشتم بیشتر به گله میاد .
این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الکی هستش ؟
بار ها دیدم کاربرانی توهین میکنند حتی بعضیاشون کلمات +18 هم استفاده میکنند . هی اینها رو ریپورت میدم ولی فرداش میام میبینیم انگار نه انگار . نه اخطاری نه بنی نه چیزی .
انگار دیگه توهین خلاف قوانین نیستش .
هر چقدر میخوام جلوی خودمو بگیرم جوابشونو ندم و ریپورت بدم ولی میبینم انگار نه انگار . و اونام می بینند که اخطار نگرفتند یا بن نشدند به فحاشی ادامه میدند.
Dr.FANOOS
19-11-2010, 15:23
من یه سوال دیگه داشتم بیشتر به گله میاد .
این دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الکی هستش ؟
بار ها دیدم کاربرانی توهین میکنند حتی بعضیاشون کلمات +18 هم استفاده میکنند . هی اینها رو ریپورت میدم ولی فرداش میام میبینیم انگار نه انگار . نه اخطاری نه بنی نه چیزی .
انگار دیگه توهین خلاف قوانین نیستش .
هر چقدر میخوام جلوی خودمو بگیرم جوابشونو ندم و ریپورت بدم ولی میبینم انگار نه انگار . و اونام می بینند که اخطار نگرفتند یا بن نشدند به فحاشی ادامه میدند.
چرا اتفاقا کارایی داره...
ولی بیشتر توی بخش ورزشی فعال هست...بخش های دیگه هم کار می کنه ولی دیر عمل می کنه....
توی بخش ورزشی تا بزنی مسئولش میاد می خونه بعد اگر از دید او کوچکترین توهینی شده بود پست رو پاک می کنه...
اخطار هم که خوب می دن اتفاقا:31:بن شدن هم انقدرا هم الکی نیست !:31: شما اگر بهتون فحش دادند گزارش بدید فقط و فقط اون پست رو می آیند و پاک می کنند نهایتش طرف اخطار می گیره و شما هم می تونید برید توی پروفایلش بهش یه حالی بدید:31:
HoJJaT_007
19-11-2010, 15:40
شما پروفایل منو بخون مثلا .
یه کاربری بود به کل یه تاپیک توهین کرد . یه بار با دوستان ریپورتش دادیم چند ماه پیش سریع بن شد . الان دوباره اومده به همه باز توهین کرده ولی یه اخطارم نگرفته . جالب اینه پستشم پاک نشده .
فحش مادر هم داده بود .
با صرف نظر از نادرست بودن فعل صورت گرفته ؛ شما وقتی اختیار حذف و عدم تایید نمایش پستها در پروفایل رو دارید به نظر من درست نیست اون ادبیات رو در معرض دید عموم قرار بدید ، اگر گزارش تخلف هم جوابگو نبود با پیغام خصوصی با رده های بالای مدیریتی مطرح کنید ، مطمئن باشید پیگیری می شه .
پی نوشت : اوضاع عجیبی در این روزها بوجود اومده ، یادداشتهای جناب شیپور !!! :31: در پروفایل ها و حالا هم این مدل ادبیات ( که ظاهرا در حال فراگیر شدن در فروم هم هست).
HoJJaT_007
19-11-2010, 17:06
پی نوشت : اوضاع عجیبی در این روزها بوجود اومده ، یادداشتهای جناب شیپور !!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در پروفایل ها و حالا هم این مدل ادبیات ( که ظاهرا در حال فراگیر شدن در فروم هم هست).
این شیپور کی هست ؟ جریانش چیه ؟
والا با vm و پ.خ هم بار ها گزارش اینجور مسائل رو دادم . ولی انگار نه انگار کسی نیستش که رسیدگی کنه .
SNOW PATROL
19-11-2010, 20:56
ویــــــرایـــــش شــــد
--------------------------------------------
Dr.FANOOS
19-11-2010, 21:30
با صرف نظر از نادرست بودن فعل صورت گرفته ؛ شما وقتی اختیار حذف و عدم تایید نمایش پستها در پروفایل رو دارید به نظر من درست نیست اون ادبیات رو در معرض دید عموم قرار بدید ، اگر گزارش تخلف هم جوابگو نبود با پیغام خصوصی با رده های بالای مدیریتی مطرح کنید ، مطمئن باشید پیگیری می شه .
پی نوشت : اوضاع عجیبی در این روزها بوجود اومده ، یادداشتهای جناب شیپور !!! :31: در پروفایل ها و حالا هم این مدل ادبیات ( که ظاهرا در حال فراگیر شدن در فروم هم هست).
آقا سروش یادته راجع به فرهنگ سازی صحبت می کردم که آقا بابک به من گفتند شما می خوای فکر کردن رو به عهده ی کسی دیگر بیندازید .....
خیلیا چون ظاهرشون در این دنیای مجازی دیده نمی شه هر کاری می خوان می کنند....
این ادبیات های نامتعارف از سایت هایی مثل یوتیوب شروع شد حالا به اینجاها داره کشیده می شه...
و من مطمئن هستم اگر اقدامی صورت نگیره اوضاع از این بدتر هم خواهد شد!:46:
emperor of light
20-11-2010, 20:36
:12:thank you verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrry much
SNOW PATROL
21-11-2010, 19:13
دوستان نمیدونم سوالم رو جایه درستی میپرسم یا نه اما من نمیدونم چرا بعد از2 سال و نیم از عضویتم هنوز اجزه دسترسی به بخش فیلم رو ندارم؟؟ با نزدیک به 320 پست؟؟
هشت بهشت
21-11-2010, 22:24
دوستان نمیدونم سوالم رو جایه درستی میپرسم یا نه اما من نمیدونم چرا بعد از2 سال و نیم از عضویتم هنوز اجزه دسترسی به بخش فیلم رو ندارم؟؟ با نزدیک به 320 پست؟؟
:19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19: :19:
بخش موسیقی و دانلود فیلم دیگه ندارییییییییییم
davy jones
22-11-2010, 09:47
شما که جای خود داری عزیز!! خیلیهای دیگه هم که از شما تعداد پستهاشون و قدمتشون بیشتره دسترسی ندارن. مث خود من و خیلیای دیگه.
البته یه سوال در همین رابطه برای خودم پیش اومده که آیا واقعا این دو بخش از فروم حذف شدن یا اینکه واقعا مخفی شدن؟ چون اگه حذف شده باشن باید آمار پستهای ارسالی من چیزی در حدود 250 تا کم میشد ولی حتی یه پست هم از تعداد پستهای ارسالی من هنوز در این رابطه حذف نشده. اگه کسی در رابطه با مخفی بودن این دو بخش اطلاعات کاملی داره لطفا توضیح بده و بگه که از چه درجه ای به بالا میتونن به این دو تاپیک دسترسی داشته باشن (اگه هنوز واقعا این دو بخش وجود دارن)
موفق باشین.
89/9/1
شما که جای خود داری عزیز!! خیلیهای دیگه هم که از شما تعداد پستهاشون و قدمتشون بیشتره دسترسی ندارن. مث خود من و خیلیای دیگه.
البته یه سوال در همین رابطه برای خودم پیش اومده که آیا واقعا این دو بخش از فروم حذف شدن یا اینکه واقعا مخفی شدن؟ چون اگه حذف شده باشن باید آمار پستهای ارسالی من چیزی در حدود 250 تا کم میشد ولی حتی یه پست هم از تعداد پستهای ارسالی من هنوز در این رابطه حذف نشده. اگه کسی در رابطه با مخفی بودن این دو بخش اطلاعات کاملی داره لطفا توضیح بده و بگه که از چه درجه ای به بالا میتونن به این دو تاپیک دسترسی داشته باشن (اگه هنوز واقعا این دو بخش وجود دارن)
موفق باشین.
89/9/1
سلام
تمام اطلاعات موجود هست و فقط مخفی شده .
فقط کادر اجرایی دسترسی دارن بهش.
سلام
تمام اطلاعات موجود هست و فقط مخفی شده .
فقط کادر اجرایی دسترسی دارن بهش.
ناظر های هر انجمن دسترسی دارند؟
مشخصا ناظر ها هم جزو کادر اجرایی انجمن هستند دیگه :46:
Hadi King
22-11-2010, 13:12
مشخصا ناظر ها هم جزو کادر اجرایی انجمن هستند دیگه :46:
سلام . آره درستـــه !
6 ستاره ها این انجمن های مخفی رو میبینن بقیـــه نـــه :46:
D,Freeman
22-11-2010, 13:16
سلام . آره درستـــه !
6 ستاره ها این انجمن های مخفی رو میبینن بقیـــه نـــه :46:
سلام.من یه مدت کوتاهه که عضو این فروم شدم...میشه بگین چرا این انجمن ها مخفی شدن...وحالا که مخفی شدن مگه چند 6ستاره تو فروم هست که بتونه این انجمن هارو ببینه!!!!!!!!:18:
Hadi King
22-11-2010, 13:24
سلام.من یه مدت کوتاهه که عضو این فروم شدم...میشه بگین چرا این انجمن ها مخفی شدن...وحالا که مخفی شدن مگه چند 6ستاره تو فروم هست که بتونه این انجمن هارو ببینه!!!!!!!!:18:
سلام . خوش اومدید به انجمن خودتون . این انجمن ها بخاطر فیلتــرینگ مخفی شدن برای کاربرا از جملـه خود مـن :31:
آره 6 ستاره هم هســت => ناظـر ها , همکارا , مدیــرا , سوپر مدیـرا , مستر مدیــر , آدمیــن :46:
*Shayan*
22-11-2010, 14:07
سلام.
مسئولین(6 ستاره های) انجمن زیاد هستند.
در این صفحه میتونید ببینید:
البته فکر نکنید کسانی که به این انجمن ها دسترسی دارند از این انجمن ها استفاده می کنند، یعنی چیز زیادی رو از دست ندادید، چون یک انجمن زمانی ارزش داره که توش فعالیتی صورت بگیره، انجمنی که تاریخ آخرین پستش به 2-3 ماه پیش بر می گرده، وجود یا عدم وجودش تاثیری نداره. جز اینکه دوستانی که این انجمن ها رو می بینند هر روز افسوس می خورند که چرا این انجمن های قوی و با ارزش باید خاک بخورند.
امیدوارم که روزی بشه این انجمن ها رو دوباره فعال کرد. :20:
HoJJaT_007
22-11-2010, 17:32
کلا تقصیر همین سیستم هیلترینگ هست که ما کلی امکان از دست میدیم . مثل قابلیت URL و انجمن دانلود فیلم و کلا انجمن موسیقی .
خب مگه نمیشه یه کاری کرد که فقط کاربرا اون انجمنو یا کلا کل فروم رو ببینین . خب دیگه مشکل چیه . مگه اون دستگاهی که هیلتر میکنه اونقدر پیشرفته هست که بیاد یه یوزر بسازه ؟
دوستان لطفا این بحث رو ادامه ندیم. ادمین ها خودشون قطعا بیشترر از همه میخوان لاین انجمن ها باشن. اما خواسته ها با واقعیت ها جور نیست همیشه. ادامه بحث هم فایده ای نداره. فبلا تمام راه ها برسی شده و در این محدوده راهی وجود نداره. صرفا برای روشن شدن موضوع برای شما حجت گرامی : از کجا مطمئن باشیم که خود شما با 2700 پست جزو تیم هیتلر نیستید؟ این انجمن ها رو برای عده خاص باز کنیم و بعد همون خاص ها بشن گزارش دهنده؟
ممنون از اینکه موضوع رو ادامه نمیدید.
caca_caca888
22-11-2010, 22:04
یه سوال:
مسئولیت پیامای داخل پروفایلمون دست ما هست یا دست ارسال کننده؟
اگه مطلبی باشه که نیاز به اخطار داشته باشه . کی اخطار میگیره؟
هشت بهشت
23-11-2010, 10:14
یه سوال:
دست هردو :31:
اون که ارسال کرده 70 درصد مقصره .
اون که برای نمایش عمومی تاییدش کرده 30 درصد
یه سوال:
موردی که هشت بهشت گرامی فرمودن تقریبا درسته. پیام مشکل دار رو تایید نکنید و رپرت بدید صرفا. پیام های مسئله دار نباید نمایش داده بشن.
caca_caca888
23-11-2010, 21:53
موردی که هشت بهشت گرامی فرمودن تقریبا درسته. پیام مشکل دار رو تایید نکنید و رپرت بدید صرفا. پیام های مسئله دار نباید نمایش داده بشن.
دست هردو :31:
اون که ارسال کرده 70 درصد مقصره .
اون که برای نمایش عمومی تاییدش کرده 30 درصد
اینارو که خودم میدونستم!
ولی خوب از نظر من باید 100% ارسال کننده مقصر باشه...
ما پیام ها رو میتونیم پاک کنیم چون که بتونیم پروفایلمونو مدیریت کنیم.دیگه مسئول پست اونا که نیستیم...
red white
23-11-2010, 23:09
آقا یک سوال
اینجا هم پارتی بازی دارید
چند نفرو دیدم پست هاشون کمتر از منه فعالن!!!
D,Freeman
24-11-2010, 01:19
سلام.
میخواستم بپرسم آیا دسترسی کاربرائی مثل من به بعضی انجمنا ممکن نیست...یعنی بعضی انجمنا هستن که وقتی میخوای واردشون بشی پیغام میده که دسترسی شما مقدور نیست!!!!!!!بعضی جاها هم که اون بالا دوباره رمز عبور وپسورد میخواد!!!!!!!!!!!!!مثلا امروز تو یه تایپک از خبرهایITمیخواستم وارد شم دفعه اول تونستم ...پست هم زدم ولی قبول نکرد...یعنی یه پیغام داد که معنیش این بود که شما امکان فرستادن پست رو ندارین!!!البته انگلیسی بود!!!دفعه دوم که اصلا نزاشت وارد تایپک بشم وبازم همون صفحه که میگه یا ورود به این انجمن مختص مدیریت هست و....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
time prince
24-11-2010, 09:29
سلام.
میخواستم بپرسم آیا دسترسی کاربرائی مثل من به بعضی انجمنا ممکن نیست...یعنی بعضی انجمنا هستن که وقتی میخوای واردشون بشی پیغام میده که دسترسی شما مقدور نیست!!!!!!!بعضی جاها هم که اون بالا دوباره رمز عبور وپسورد میخواد!!!!!!!!!!!!!مثلا امروز تو یه تایپک از خبرهایITمیخواستم وارد شم دفعه اول تونستم ...پست هم زدم ولی قبول نکرد...یعنی یه پیغام داد که معنیش این بود که شما امکان فرستادن پست رو ندارین!!!البته انگلیسی بود!!!دفعه دوم که اصلا نزاشت وارد تایپک بشم وبازم همون صفحه که میگه یا ورود به این انجمن مختص مدیریت هست و....
!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:
احتمالا تاپیکی که شما واردش شدین و در اون لحظه حذف شده
آقا یک سوال
اینجا هم پارتی بازی دارید
چند نفرو دیدم پست هاشون کمتر از منه فعالن!!!
سلام
برای شما حتما داریم.
بعضی انجمن ها شمارش پست ندارن و کسانیکه در اون انجمن ها فعال باشن مکنه با صفر پست فعال باشن.
بازی های آن لاین ، اخبار ، همین انجمن و ...
omid.7128
24-11-2010, 13:41
محتوای مخفی رو چجوری درست میکنند؟
D,Freeman
24-11-2010, 14:18
باید بری تو حالت پیشرفته...
اول از همه متنی که میخوای بره تو اسپویلر رو انتخاب مکینی ...بعد روی این کلیک میکنی
...
یه متن کوتاه که میخوای بالای اسپویلر نمایش داده بشه رو مینویسی تو اون کادر .....
این طوری...
HoJJaT_007
24-11-2010, 14:20
بازی های آن لاین ، اخبار ، همین انجمن و ... البته ناگفته نماند بازیهای آنلاین پستا توش شمارش میشه ;) فقط یادشون رفته توضیحات انجمنو Edit کنه :دی
در مورد محتوای مخفی هم توی حالت پیشرفته از دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید .
بعد عنوان مطلبو وارد کنید توی اون Text Bar . بعدشم بین دو تا bb code متنی که میخواید مخفی شه و وارد کنید
مثل این :
:دی
----------
ظاهرا دوستان زودتر جواب دادند :دی
D,Freeman
24-11-2010, 14:34
ظاهرا دوستان زودتر جواب دادند
:31:....اینجا دیگه برچسب اسپمر بهمون نزنن!!!:31:
SNOW PATROL
24-11-2010, 22:28
دوستان تویه این فروم جایی هست بشه به پاک کردن بی دلیل پست ها اعتراض کرد ؟؟
این aQoa روزی ده تا از پست ها منو پاک میکنه به کی باید بگم ؟؟
دوستان تویه این فروم جایی هست بشه به پاک کردن بی دلیل پست ها اعتراض کرد ؟؟
این aQoa روزی ده تا از پست ها منو پاک میکنه به کی باید بگم ؟؟
برای اعتراض میتونید به ادمین ها پی ام بدید.
من پست های حذف شده اخیرتون رو دیدم. فقط نفهمیدم چرا اخطار به شما ندادن.
بحث های سیاسی + قومی به هر شکل (له یا علیه) جایی در پی سی ورد نداره.
SNOW PATROL
24-11-2010, 22:40
برای اعتراض میتونید به ادمین ها پی ام بدید.
من پست های حذف شده اخیرتون رو دیدم. فقط نفهمیدم چرا اخطار به شما ندادن.
بحث های سیاسی + قومی به هر شکل (له یا علیه) جایی در پی سی ورد نداره.
دوست عزیز طرف اومده بود تو قسمت هنر هفت درباره اینکه ماست پر چرب خواصش کم تره تاپیک زده بود بعد از گذشت 3 روز بلاخره اون تاپیک حذف شد حالا من هنوز چیزی نگفتم پست هام پاک میشه
D,Freeman
24-11-2010, 22:41
آقا بابک لطف میکنین با عدالت تمام پستای پاک شده منو ببینین ...آخه من چه پست نامفید یا اسپمی دادم!!!یارو میاد تو تایپک با تمام اهالی تایپک دعوا داره...میام راهنمائیش میکنم....کلی هم دوستان بعضی مواقع تشکر میزنن...آخه برای چی پاک میشه!!!ای خدا!!!!!!!!!!:41:بعضی پست ها هم که دلیل پاک شدنش واقعا خنده داره!!!!!
دوست عزیز طرف اومده بود تو قسمت هنر هفت درباره اینکه ماست پر چرب خواصش کم تره تاپیک زده بود بعد از گذشت 3 روز بلاخره اون تاپیک حذف شد حالا من هنوز چیزی نگفتم پست هام پاک میشه
اینه دیگه. حالا بریم تو تاپیک ها تو هر بحثی رسیدیم بگیم "براتون متاسفم واقعا"
عوض اینکه کار اشتباه رو انجام ندیم (بالای انجمن خیلی تابلو مینویسه بحث سیاسی نفرمایید) دنبال یه راهی هستیم تا خودمون رو توجیه کنیم. حالا یکی دیگه که پستش فوری پاک شده میاد میگه چرا پست dj1 سه ساعت بود پست منو فوری پاک کردین بی عدالتیه.
عدالت اینه؟
اینجا چت روم نیست که اتفاقات در لحظه بیوفته. پست ارسال میشه. ممکنه 1 دقیقه بعدش مدیر بخونه. ممکنه 10 روز دیگه. اگر مشکلی نباشه هرگز پاک نمیشه . اگر میخواید پست هاتون بمونن در چارچوب قوانین انجمن فعالیت کنید.
موفق باشید.
آقا بابک لطف میکنین با عدالت تمام پستای پاک شده منو ببینین ...آخه من چه پست نامفید یا اسپمی دادم!!!یارو میاد تو تایپک با تمام اهالی تایپک دعوا داره...میام راهنمائیش میکنم....کلی هم دوستان بعضی مواقع تشکر میزنن...آخه برای چی پاک میشه!!!ای خدا!!!!!!!!!!:41:بعضی پست ها هم که دلیل پاک شدنش واقعا خنده داره!!!!!
سلام
من دو صفحه اخر ارسال هاتون رو دیدم که 2 پستش حذف شده بود از تاپیک قهوه تلخ. بخشی از صحبت ها بود که بی ربط بود به جریان تاپیک و نتیجتا همه اش ( که 2 تاش مال شما بود) پاک شده بودن. و تاپیک به جریان خودش برگشته بود .
D,Freeman
24-11-2010, 23:07
سلام
من دو صفحه اخر ارسال هاتون رو دیدم که 2 پستش حذف شده بود از تاپیک قهوه تلخ. بخشی از صحبت ها بود که بی ربط بود به جریان تاپیک و نتیجتا همه اش ( که 2 تاش مال شما بود) پاک شده بودن. و تاپیک به جریان خودش برگشته بود .
دست گلتون درد نکنه...
Milad4171
26-11-2010, 22:29
آقا بابک یه سوال دارم ازتون!
بخش هایی که مدیرش بازنشسته شده آیا هنوز هم تایید یوزرهای تازه وارد با ایشونه یا کس دیگه ای؟
اگه اون بخش مدیری نداشته باشه یا قوانینی رو برای اون بخش وضع نکرده باشه مسوالیت اون بخش با کیه؟
شفاف میگم که متوجه بشین!
تو بخش موضوعات علمی- بخش کشاورزی و باغبانی!! یکی از دوستانم اومده عضو شده بعد از 3 روز تازه یکی از پستهاش تایید شده بنده خدا هم گذاشت رفت!
این تایید کردن پستها رو لاقل بذارین بر عهده ی همه ی مدیران که اگه مدیر اون بخش نبود یکی دیگه بتونه تایید کنه!
آقا بابک یه سوال دارم ازتون!
بخش هایی که مدیرش بازنشسته شده آیا هنوز هم تایید یوزرهای تازه وارد با ایشونه یا کس دیگه ای؟
اگه اون بخش مدیری نداشته باشه یا قوانینی رو برای اون بخش وضع نکرده باشه مسوالیت اون بخش با کیه؟
شفاف میگم که متوجه بشین!
تو بخش موضوعات علمی- بخش کشاورزی و باغبانی!! یکی از دوستانم اومده عضو شده بعد از 3 روز تازه یکی از پستهاش تایید شده بنده خدا هم گذاشت رفت!
این تایید کردن پستها رو لاقل بذارین بر عهده ی همه ی مدیران که اگه مدیر اون بخش نبود یکی دیگه بتونه تایید کنه!
به نظرم این مطلب رو در پشینهادات انتقادات مطرح کنید، چون واقعا برای خودم هم سوال پیش آمد هنگامی که چک کردم و دیدم بخش به اون بزرگی فقط یک مدیر داره و خبری از همکار هم نیست!
به نظرم جا داره مدیر بخش و مدیران ارشد فکری برای اون قسمت هم بکنند، البته جریاناتی هم اتفاق افتاد، ولی به هر جهت وجود فقط یک مدیر برای بخشی با اون همه زیر مجموعه کم لطفی هست به کاربران اون بخش.
امیدوارم که سریعتر بررسی بشه.
باز هم شما در پیشنهادات انتقادات مطرح کنید که سریعتر رسیدگی بشه، به این تاپیک ممکن هست اونقدر توجهی نشه.
ممنون از تذکرتون و موفق باشید.
caca_caca888
27-11-2010, 11:40
یه سوال:
صفحه ی مدیران برای تایید کردن پست ها چطوریه؟
به صورت پیام براشون میاد؟
در منوی اطلاع رسانی میاد یا که تو تاپیک هست فقط هر وقت مدیرش دید میتونه تایید کنه؟
در منوی اطلاع رسانی میاد
علاوه بر اینکه هر جا در تاپیک ها پست تایید نشده دیده بشه قابل تایید هست.
Mehdi Ahmadvand
27-11-2010, 21:47
سلام دوستان عزیز
من به تازگی در این سایت عضو شدم
میخواستم بدونم آهنکها رو کجا قرار میدن؟
ممنونم و قربون همتون
caca_caca888
28-11-2010, 00:34
ممنون
یه سوال:
ما یه پستمون که ازش تشکر شده باشه. وقتی که ویرایشش کنیم تشکراش پاک میشه؟
الان تازه این موضوع رو دیدم!البته یه پست قدیمی رو ویرایش کردم.
Miss Artemis
28-11-2010, 00:36
ممنون
یه سوال:
ما یه پستمون که ازش تشکر شده باشه. وقتی که ویرایشش کنیم تشکراش پاک میشه؟
الان تازه این موضوع رو دیدم!البته یه پست قدیمی رو ویرایش کردم.یه بار ریفرش کنید درست میشه:20:
سلام دوستان عزیز
من به تازگی در این سایت عضو شدم
میخواستم بدونم آهنکها رو کجا قرار میدن؟
ممنونم و قربون همتون
به دلایل مختلف! انجمن موسیقی از فروم حذف شد( حذف شد تا کل فروم حذف نشود!).
Arezo 110
28-11-2010, 12:00
پست های من تو انجمن موضوعات علمی چهار روز شد هنوز تایید نشده :41:
shaqayeq86
28-11-2010, 12:03
من کاربر جدیدم کار با این سایت را بلد نیستم سوال دارم از کدام قسمت وارد شم
caca_caca888
28-11-2010, 15:34
جان؟!
وارد چی شی؟
خوب الان که اومدی ماشالله پستم دادی.
مشکلتون کجاس؟
D,Freeman
28-11-2010, 15:42
شاید منظور این دوستمون این بود که پست میزنن نمایش داده نمیشه....(شاید!!!:20:)
اگه اینطوریه که فعلا تو دوره آزمایشی هستی دوست عزیز(10تا پست بزن...اون وقت دیگه پستات احتیاج با تائید ندارن)...اگه منظورت این نبود که همین الان چه طوری پست دادی...وارد سایت شدی دیگه!!!
mahdi7610
28-11-2010, 16:14
سلام
وقتی می خوام توی پروفایل یکی تصویر بفرستم میگه
BB code url is not allowed
چطور میشه فعالش کرد ؟
davy jones
28-11-2010, 18:00
پست های من تو انجمن موضوعات علمی چهار روز شد هنوز تایید نشده :41:
سلام. آدرس دقیق بدین تا به karin (مدیر انجمن موضوعات علمی) تو گروه اجتماعی مربوطه که توش عضو هستم بگم که بیاد فعالشون کنه.
Arezo 110
28-11-2010, 18:15
سلام. آدرس دقیق بدین تا به karin (مدیر انجمن موضوعات علمی) تو گروه اجتماعی مربوطه که توش عضو هستم بگم که بیاد فعالشون کنه.
سلام ممنون قسمت ادبیات من زیاد شعر عاشقانه میزارم :40:
SNOW PATROL
28-11-2010, 18:26
دوستان چرا بعضی جا ها مثل انجمن اخبار ورزشی پست ها شمارش نمیشه ؟؟
مگه کسایی که اونجا فعالیت میکنند ادم نیستند
Hadi King
28-11-2010, 18:41
دوستان چرا بعضی جا ها مثل انجمن اخبار ورزشی پست ها شمارش نمیشه ؟؟
مگه کسایی که اونجا فعالیت میکنند ادم نیستند
سلام دوســت عزیز این چـه حرفیـــه ! :41:
اینجــای که شمـا پست دادیــن شمارش نشــده یعنی شمـا آدم نیستیــد ؟
به علــتی که حجم ارسالی پست های پشت سرهـم زیــاده و بحث زیـاد میشـه !
تیـم مدیریــت صلاح دونسته شمـارش پست رو خاموش کنــه :46:
SNOW PATROL
28-11-2010, 19:48
سلام دوســت عزیز این چـه حرفیـــه ! :41:
اینجــای که شمـا پست دادیــن شمارش نشــده یعنی شمـا آدم نیستیــد ؟
به علــتی که حجم ارسالی پست های پشت سرهـم زیــاده و بحث زیـاد میشـه !
تیـم مدیریــت صلاح دونسته ارسال پست رو خاموش کنــه :46:
اخه اینم شد دلیل رفیق اگه اینجوری هست تو قسمت هنر هفتم هم حجم ارسال ها زیاد چرا اونجا پست ها شمارش میشه ؟؟
Hadi King
28-11-2010, 19:59
اخه اینم شد دلیل رفیق اگه اینجوری هست تو قسمت هنر هفتم هم حجم ارسال ها زیاد چرا اونجا پست ها شمارش میشه ؟؟
دوســت عزیزم قسمـت هنر هفتــم شما پستی دیدین که نوشته باشــه عشق است آرنولـد , ایول به فیلــم راکی و ...
خودت قسمــت اخبار ورزشی دیدی که مینویسن فلانی دستگیـر شـد ؛ کاربر میاد با پست هاش به رگبار میبنده هم طرف دستگیر شده رو هم کسی هایی که گرفتنـــش خودت بهتر از من میدونی که قسمت اخـبار ورزشـی پست های ایول به فلان تیم با بردش , فلان تیم حـق برد داشـت , امسال این تیم باید قهرمان میشــد و ... زیــاد هست .
بحث ها و پیشنهاد های زیادی شده برای فعال شدن شمارش پست ها :46:
در مورد شمارش پستها در زیر شاخه ی اخبار ورزشی ( نه انجمن اخبار ورزشی ) نکاتی به ذهنم می رسه که بد نیست مطرح کنم :
از اونجاییکه این انجمن به شدت مستعد اسپمینگ هست ، بنابراین ساده ترین راه برای افزایش تعداد پستها ، پست دادن در این انجمن هست ( در صورتی که پستها شمارش می شد ) ، بنا بر این ساده ترین راه برای جلوگیری از استفاده ی نادرست از این انجمن همانا شمارش نشدن پست ها هست ،
+
یک مبحثی داریم به نام ارزش گذاری ؛ به شخصه معتقدم اگر پستی که بطور مثال در انجمن سخت افزار ارسال می شه و بار فنی داره و به برخی نیز در حل مشکلشون کمک می کنه با پستهایی از قبیل " به امید پیروزی تیم X " یا پستهایی که جناب هادی مثال زدند یا پستهایی از این قبیل یکی شمارش بشه اجحاف هست نه شمارش نشدن پستها در اخبار ورزشی .
+
یک مقوله ای داریم به نام اسپمینگ مثبت ؛ مثل پستهایی تحت عنوان " تایید می شه " و پستهایی از این دست که البته به علت نبود امکان تشکر در بخش ورزشی به وفور یافت می شوند ، که البته به علت شمارش نشدن پستها و عدم امکان تشکر ، با اسپمینگ مثبت هم مواجه هستیم در این زیر شاخه .
SNOW PATROL
28-11-2010, 20:25
در مورد شمارش پستها در زیر شاخه ی اخبار ورزشی ( نه انجمن اخبار ورزشی ) نکاتی به ذهنم می رسه که بد نیست مطرح کنم :
از اونجاییکه این انجمن به شدت مستعد اسپمینگ هست ، بنابراین ساده ترین راه برای افزایش تعداد پستها ، پست دادن در این انجمن هست ( در صورتی که پستها شمارش می شد ) ، بنا بر این ساده ترین راه برای جلوگیری از استفاده ی نادرست از این انجمن همانا شمارش نشدن پست ها هست ،
+
یک مبحثی داریم به نام ارزش گذاری ؛ به شخصه معتقدم اگر پستی که بطور مثال در انجمن سخت افزار ارسال می شه و بار فنی داره و به برخی نیز در حل مشکلشون کمک می کنه با پستهایی از قبیل " به امید پیروزی تیم X " یا پستهایی که جناب هادی مثال زدند یا پستهایی از این قبیل یکی شمارش بشه اجحاف هست نه شمارش نشدن پستها در اخبار ورزشی .
+
یک مقوله ای داریم به نام اسپمینگ مثبت ؛ مثل پستهایی تحت عنوان " تایید می شه " و پستهایی از این دست که البته به علت نبود امکان تشکر در بخش ورزشی به وفور یافت می شوند ، که البته به علت شمارش نشدن پستها و عدم امکان تشکر ، با اسپمینگ مثبت هم مواجه هستیم در این زیر شاخه .
دوست عزیز پس تکلیف من و دوستانم چی میشه که تخصص اصلی مون اخبار ورزشی هست در ضمن امکان اسپم کردن تو تمام قسمت ها هست
دوست عزیز پس تکلیف من و دوستانم چی میشه که تخصص اصلی مون اخبار ورزشی هست در ضمن امکان اسپم کردن تو تمام قسمت ها هست
بستگی داره که هدف از فعالیت چی باشه ، اگر صرفا برای افزایش تعداد پستها باشه ، ورزشی جای مناسبی برای این کار نیست ، اما اگر هدف فعالیت مثبت باشه باید بگم که مانند بخشهای دیگر پی سی در ورزشی هم فعالیت مثبت زیر نظر گرفته می شه ، کما اینکه این بخش هم همکار داره ، هم مدیر ( مدیر ارشد ) ، هم ناظر و هم کاربر فعال .
پست هاتون زیاد بشه مدال میدن ؟
pcforlife
28-11-2010, 20:43
دوست من!
همنجوریش که پست ها شمارش نمیشن، مدیرا نمیتونن اسپم ها و پست های تحریک آمیز و گزارش لحظه به لحظه و حتی پست های تبریک رو کنترل کنن!! حالا اگه شمارش پست فعال بشه، ببین چه بساطی میشه!!
ضمنا یه سوال:20::
شما برای افزایش پست، پست ارسال می کنید؟!
SNOW PATROL
28-11-2010, 22:21
دوست من!
همنجوریش که پست ها شمارش نمیشن، مدیرا نمیتونن اسپم ها و پست های تحریک آمیز و گزارش لحظه به لحظه و حتی پست های تبریک رو کنترل کنن!! حالا اگه شمارش پست فعال بشه، ببین چه بساطی میشه!!
ضمنا یه سوال:20::
شما برای افزایش پست، پست ارسال می کنید؟!
دوستان توجه کنن اگه من میخواستم اسپم کنم نباید بعد از نزدیک 3 سال فقط 400 تا پست داشته باشم یعنی میانگین نیم پست در روز !!!
در مورد اسپم من قبول دلرام تو بخش ورزشی اسپم زیاده اما میدونید چرا اسپم زیاده ؟؟ چون پست ها شمارش نمیشه و هرکی هر چی خواست میگه و ما هم حق اعتراض نداریم در صورتی که اگه پست ها شمارش میشد ما میتونستیم به کسایی که اسپم میکنند تذکر بدیم این از دلایل اصلی اسپم دونی شدن بخش ورزش هست
D,Freeman
28-11-2010, 22:39
دوستان توجه کنن اگه من میخواستم اسپم کنم نباید بعد از نزدیک 3 سال فقط 400 تا پست داشته باشم یعنی میانگین نیم پست در روز !!!
در مورد اسپم من قبول دلرام تو بخش ورزشی اسپم زیاده اما میدونید چرا اسپم زیاده ؟؟ چون پست ها شمارش نمیشه و هرکی هر چی خواست میگه و ما هم حق اعتراض نداریم در صورتی که اگه پست ها شمارش میشد ما میتونستیم به کسایی که اسپم میکنند تذکر بدیم این از دلایل اصلی اسپم دونی شدن بخش ورزش هست
از قدیم گفتن پیشگیری بهتره از درمانه!!!:31:...وقتی میشه با خاموش کردن شمارش پست یه لشکر آدم رو راحت کرد چرا باید با روشن کردنش در روز به 700نفر اخطار داد و2000تا پستو پاک کرد؟؟؟:46:
در ضمن به اونائی که تو این فروم 10000تا پست دادن حتی یه دونه مدال خشک وخالی کنار اسمشون مثل بقیه فرومها نزدن...فقط نوشتن کاربر فعال با500تا جای اینباکس پست خالی (فکر کنم) !!!بیشتر کسائی که اینجا فعالیت میکنن به خاطر دلشونه ...:20:
SNOW PATROL
28-11-2010, 22:42
از قدیم گفتن پیشگیری بهتره از درمانه!!!:31:...وقتی میشه با خاموش کردن شمارش پست یه لشکر آدم رو راحت کرد چرا باید با روشن کردنش در روز به 700نفر اخطار داد و2000تا پستو پاک کرد؟؟؟:46:
در ضمن به اونائی که تو این فروم 10000تا پست دادن حتی یه دونه مدال خشک وخالی کنار اسمشون مثل بقیه فرومها نزدن...فقط نوشتن کاربر فعال با500تا جای اینباکس پست خالی (فکر کنم) !!!بیشتر کسائی که اینجا فعالیت میکنن به خاطر دلشونه ...:20:
رفیق توجه کن منم نگفتم مدال بدن اما اگه شمارش پست ها روشن بشه دیگه هر کی نمیتونه بیاد 1000 اسپم بده چون باهاش برخورد میشه
D,Freeman
28-11-2010, 22:50
رفیق توجه کن منم نگفتم مدال بدن اما اگه شمارش پست ها روشن بشه دیگه هر کی نمیتونه بیاد 1000 اسپم بده چون باهاش برخورد میشه
اون قضیه مدال که بیشتر جنبه شوخی ومثال داشت...ولی اگه تو چند تا فروم دیگه بری نگاه کنی چندتا انجمن رو می بینی که شمارش پستا توش خاموشه...مثلا تایپکای مشاعره تو این فروم یه مدته که قفل شده...ولی توی فرومی که من قبلا توش فعالیت میکردم شمارش پستا خاموش بود ما صبح تا شب فقط مشاعره میکردم و...:31:
باید واقعیت رو قبول کرد دیگه...چه مدت طول میکشه تا کاربرای اون انجمن عادت به اسپم دادن نکن؟؟؟؟مگه یه مدیر یا ناطر چه مدت میتونه به انجمناش در روز سر بزنه واسپما رو پاک کنه...در ضمن یه عده ای هستن...بلانسبت شما ودوستان هیچ وقت یاد نمیگیرن که سه دونه پست مفید بدن...هر چه قدر بهشون اخطار داده بشه اونا کار خودشون رو میکنن....
بیشتر ازاین هم بحث کردن دراین مورد به نفع هیچ کدوممون نیست دوست من...چون قوانینی که توسط مدیران تائید شده که با اعتراض دوتا کاربر عادی مثل من وشما ورداشته نمیشه!!!
کسی نمیتونه 24 ساعته بشینه برخورد کنه با اسپم دادن این همه کاربر !
بعدشم خودتو نگاه نکن ، غیر از شما 300 تا کاربر دیگه آنلاینن .
اگه شمارش پست روشن بشه ، من خودم واسه برد یک تیم میام توی تاپیکش 5 دفه تبریک میگم !
بعد چی ؟ مدیر بخش باید وقتی خبر منقضی شد بیاد تاپیک رو ببنده و 3 صفه اسپم پاک کنه و به همه اخطار بده و بره ؟
یا مثلا شمارش روشن بشه و اونقد از اولش سخت گیری شه که کسی جرات پست دادن نداشته باشه ، یا پست ها تاییدی بشه
و یک نفر بشینه شب تا صبح پست تایید کنه چون فرضا شما تخصصتون اخبار ورزشی هست ؟
اخه منطقیه ؟
Dr.FANOOS
29-11-2010, 03:03
چرا من اجازه ی ورود به این بخش رو ندارم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز قراره معلوم بخش دانلود فیلم هست.
آدرس رو از اینجا پیدا کردم(لینک دوم این پست):
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز قراره معلوم بخش دانلود فیلم هست.
سلام
انجمن دانلود فیلم، دانلود بازی، موسیقی به علت فیلترینگ حذف شدند...
Dr.FANOOS
29-11-2010, 08:40
سلام
انجمن دانلود فیلم، دانلود بازی، موسیقی به علت فیلترینگ حذف شدند...
خب عزیز این رو که می دونم:31:
اما ناظر بخش اینترنت و شبکه این لینک رو به ما معرفی کردند که البته مشخص هست که حذف نشدند ...محو شدند:5:
SNOW PATROL
29-11-2010, 08:53
کسی نمیتونه 24 ساعته بشینه برخورد کنه با اسپم دادن این همه کاربر !
بعدشم خودتو نگاه نکن ، غیر از شما 300 تا کاربر دیگه آنلاینن .
اگه شمارش پست روشن بشه ، من خودم واسه برد یک تیم میام توی تاپیکش 5 دفه تبریک میگم !
بعد چی ؟ مدیر بخش باید وقتی خبر منقضی شد بیاد تاپیک رو ببنده و 3 صفه اسپم پاک کنه و به همه اخطار بده و بره ؟
یا مثلا شمارش روشن بشه و اونقد از اولش سخت گیری شه که کسی جرات پست دادن نداشته باشه ، یا پست ها تاییدی بشه
و یک نفر بشینه شب تا صبح پست تایید کنه چون فرضا شما تخصصتون اخبار ورزشی هست ؟
اخه منطقیه ؟
حالا چرا میزنی رفیق !!
من نظر خودم رو گفتم یه سوال کردم تا دوستان جواب بدن اینکه دعوا نداره
davy jones
29-11-2010, 10:22
:46:
joelandos
29-11-2010, 10:32
چطور میشه لینک گذاشت بشه روش کلیک کرد ؟ برای کاربرای عادی غیر فعاله
به نظرم داخل کد قشنگ نیست
هشت بهشت
29-11-2010, 11:27
چطور میشه لینک گذاشت بشه روش کلیک کرد ؟ برای کاربرای عادی غیر فعاله
به نظرم داخل کد قشنگ نیست
استفاده از لینک فعال مختص همکارها و مدیر هاست .
کاربرا نمیتونن لینک فعال بذارن
Dr.FANOOS
30-11-2010, 15:03
این پیغام برای چی هست؟؟؟؟
BB code right is not allowed.
من می خوام یک متنی رو توی پروفایل بنویسم این پیغام میاد...
هشت بهشت
30-11-2010, 15:16
این پیغام برای چی هست؟؟؟؟
من می خوام یک متنی رو توی پروفایل بنویسم این پیغام میاد...
سلام .
توی گروه ها و پروفایل ها نمیشه از BB کدها استفاده کرد
( چپ چین . راست چین . و ... )
Dr.FANOOS
30-11-2010, 15:18
سلام .
توی گروه ها و پروفایل ها نمیشه از BB کدها استفاده کرد
( چپ چین . راست چین . و ... )
سلام.
من یه متنی رو از توی WORD می خوام PASTE کنم توی پروفایلم چی کار باید بکنم؟:46:
هشت بهشت
30-11-2010, 15:23
سلام.
من یه متنی رو از توی WORD می خوام PASTE کنم توی پروفایلم چی کار باید بکنم؟:46:
باید بدون استفاده از دستورهای چپ و راست و ... متنتون رو بذارین .
با فایرفاکس کار میکنین ؟
Dr.FANOOS
30-11-2010, 15:32
باید بدون استفاده از دستورهای چپ و راست و ... متنتون رو بذارین .
با فایرفاکس کار میکنین ؟
به روش جالبناکی درست کردم
اول بردم توی NOTEPAD اونجا فونتش هم عوض کردم و چون NOTEPAD چپ چین راست چین نداره وقتی SAVE کردم از اون حالت در اومد...
ممنون دوست عزیز:46:
Dr.FANOOS
30-11-2010, 16:31
اگر بخوام به صفحه ای که مشخص می کنه توی یک تاپیک چه کسانی پست دادن و تعداد پست ها رو نشون می ده، دست پیدا کنم چی کار باید بکنم؟؟؟؟
pcforlife
30-11-2010, 16:38
از دکمه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنی، دیگه احتیاجی هم نیست که متن ورد رو ببری تو نوت پد... :20:
هشت بهشت
30-11-2010, 17:08
اگر بخوام به صفحه ای که مشخص می کنه توی یک تاپیک چه کسانی پست دادن و تعداد پست ها رو نشون می ده، دست پیدا کنم چی کار باید بکنم؟؟؟؟
تعداد پست های هر تاپیک از شماره ای که گوشه سمت چپ بالای آخرین پست نوشته مشخص میشه . ( مثلا این پست ، 2380 مین پست توی این تاپیکه )
اینکه همه کسانی که توی تاپیک پست دادن مشخص بشه ، فکر نکنم این امکان موجود باشه
Dr.FANOOS
30-11-2010, 19:20
تعداد پست های هر تاپیک از شماره ای که گوشه سمت چپ بالای آخرین پست نوشته مشخص میشه . ( مثلا این پست ، 2380 مین پست توی این تاپیکه )
اینکه همه کسانی که توی تاپیک پست دادن مشخص بشه ، فکر نکنم این امکان موجود باشه
نه....:13:
منظورم این نبود...حالا احتمال می دم یکی از دوتانم بدونه اگر فهمیدم بهتون می گم...
یه صفحه است که می گه فلانی توی این تاپیک انقدر پست دادی
x انقدر پست داده و .....به ترتیب تا اون کسی که فقط یه پست داده رو نوشته×××:5:
Miss Artemis
30-11-2010, 22:08
اینجا کلیک کنید ......(نمیدونم منظورتون رو درست فهمیدم یا نه)
هشت بهشت
30-11-2010, 22:49
ای ول . چه جالب .:46:
توی این تاپیک من از همه بیشتر پست دادم :31:
چه جالب من نمیدونستم..بعد اگه رو شماره هم کلیک کنید تمام پستای شمارو نشون میده...ممنون از کسی که سوال پرسید و ممنون از شما که جواب دادید.....
Miss Artemis
01-12-2010, 22:11
ای ول . چه جالب .:46:
توی این تاپیک من از همه بیشتر پست دادم :31:
این دیگه نگاه کردن نداشت آقا محمد:31:....شما کاربر فعال این تاپیک باید بشی:31:
چه جالب من نمیدونستم..بعد اگه رو شماره هم کلیک کنید تمام پستای شمارو نشون میده...ممنون از کسی که سوال پرسید و ممنون از شما که جواب دادید.....
خواهش میکنم.....یادش به خیر من اینو با تاپیک نمایش احساس خود با عکس کشف کردم:20:روحش شاد و یادش گرامی:31:
این انجمن یه مشکلی پیدا کرده... که مربوط به فیـلتر شدن میشه...
موقعی که این شکلکهای یاهو یا انتخاب رنگ رو میزنم.. باز نمیشه.. ولی وقتی با فیل شکن میام مشکلی نداره...
احتمالا سایتی که مربوط به این قسمت هست فــیلتر شده..
هشت بهشت
01-12-2010, 22:50
این انجمن یه مشکلی پیدا کرده... که مربوط به فیـلتر شدن میشه...
موقعی که این شکلکهای یاهو یا انتخاب رنگ رو میزنم.. باز نمیشه.. ولی وقتی با فیل شکن میام مشکلی نداره...
احتمالا سایتی که مربوط به این قسمت هست فــیلتر شده..
شکلکهای یاهو را از اینجا کپی کنید :
در ضمن شکلکهای p30 قدیمی و یکنواخت شده . مدیرا یه فکری بکنن .
مشکل شکلک نیست.. مشکل فیــلتر بودنه...
سلام چجوری میشه فونت نوشته ای رو به فونت دیفالت (default) سایت تبدیل کرد ؟
سلام چجوری میشه فونت نوشته ای رو به فونت دیفالت (default) سایت تبدیل کرد ؟
در ادیتور فروم، بعد از پیست کردن متنتون، Select All کنید و از بالا سمت راست، گزینه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا همون Clear Formatting رو بزنید ... (با این کار هم رنگ، هم سایز و هم فونت نوشته به حالت دیفالت در میاد)
caca_caca888
02-12-2010, 11:54
این که چیزی نیست:دی
منم نمیدونستم!دمتون گرم خیلی باحاله...
ArashMiniStar
03-12-2010, 09:47
تو پنل کاربری من این پیغام داده میشه.برای حلش چی کار کنم؟ تشکر :11:
تو پنل کاربری من این پیغام داده میشه.برای حلش چی کار کنم؟ تشکر :11:
خب تو یکی از گروه هایی که ساختید و در یکی از تاپیک های اون، پستی داده شده که نیاز به تایید شما داره !! برید و تاییدش کنید !! :دی
ArashMiniStar
03-12-2010, 13:33
خب تو یکی از گروه هایی که ساختید و در یکی از تاپیک های اون، پستی داده شده که نیاز به تایید شما داره !! برید و تاییدش کنید !! :دی
فهمیدم کجاست!!!
kobra1340
04-12-2010, 11:16
سلام من مايلم در مورد بورس و نحوهي سرمايه گذاري در بورس اطلاعاتي داشته باشم كي كيتونه كمكم كنه پيشاپيش سپاسگزارم
davy jones
05-12-2010, 15:18
سلام یکی جواب بده
علیک سلام. یکی بیاد چیو جواب بده؟ اینجا که چت روم نیست آخه. شما اگه سوال خاصی داری بپرس، هر کی بلد باشه میاد جواب میذاره براتون.
موفق باشین.
89/9/14
pcforlife
05-12-2010, 15:24
سلام من مايلم در مورد بورس و نحوهي سرمايه گذاري در بورس اطلاعاتي داشته باشم كي كيتونه كمكم كنه پيشاپيش سپاسگزارم
فکر کنم تو انجمن متفرقه یه تاپیک ایجاد کنید به نتیجه برسید:10::
یاعلی:11:
jkhfgf3@yahoo.com
05-12-2010, 17:05
من چرا نام کاربریم عوض شده؟:18:
یک ایمیل شده نام کاربریم!!!!!!!:18:
نان کاربریم moderat بود.
لطفا درستش کنید.
mohsen_gh1991
05-12-2010, 19:09
شما شاید یه نام کاربری دیگه داشتی حالا با اون لاگین شدی.
afroodit
05-12-2010, 20:34
سلام چطوری میشه یه انجمن درست کرد
یا تاپیک؟یا زیر مجموعه ؟چه کسایی این اختیاراتو دارن؟
من هم نیاز دارم بدونم چه جوری می تونیم انجمن درست کنیم:20:
هشت بهشت
05-12-2010, 23:48
من چرا نام کاربریم عوض شده؟:18:
یک ایمیل شده نام کاربریم!!!!!!!:18:
نان کاربریم moderat بود.
لطفا درستش کنید.
شما شاید یه نام کاربری دیگه داشتی حالا با اون لاگین شدی.
یا شایدم هـک شدی :31:
===
یه سوال .
چرا بعضی وقتا یه پست که میدم خود بخود آخرش این شکله میاد :
؟؟
D,Freeman
06-12-2010, 01:18
چرا بعضی وقتا یه پست که میدم خود بخود آخرش این شکله میاد :
اتفاقا این سوال یا بهتره بگم مشکل واسه منم پیش اومده...بیشتر اوقات بعداز زدن پاسخ سریع این هی میاد میچرخه ولی صفحه قفل میکنه...بعضی اوقات میای می بینی شده دوتا پست پشت سرهم!!!!
بعضی اوقات هم تو فرستادن پیغام تو پروفایل پیش میاد!!!
سلام
چطوری میتونم از فروم های دیگه نقل قول یا کپی کنم به طوری که فرمت نوشته ها به هم نریزه.
به عنوان مثال پست اول لینک زیر:
هر کاری میکنم به هم میریزه.
davy jones
06-12-2010, 15:31
سلام
چطوری میتونم از فروم های دیگه نقل قول یا کپی کنم به طوری که فرمت نوشته ها به هم نریزه.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدهر کاری میکنم به هم میریزه.
فکر نکنم راهی داشته باشه. من هم مواقعی که میخواستم مثلا یک غزل و یا یک قصیده رو طوری بنویسم که مصرع های فرد زیر هم و زوج ها هم زیر هم باشه، نمیتونستم این کار رو بکنم و مجبور میشدم که بین مصرع ها نقطه (.) بذارم تا فاصله ی لازمه رعایت بشه.
هشت بهشت
06-12-2010, 18:38
سلام
هر کاری میکنم به هم میریزه.
سلام .
با مرورگر فایر فاکس امتحان کنید . احتمالا درست بشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام .
با مرورگر فایر فاکس امتحان کنید . احتمالا درست بشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از فایرفاکس استفاده میکنم.
اون به احتمال زیاد جدوله که با HTML طراحی شده(توی بعضی فروم ها میتونن توی پستشون از HTML هم استفاده کنن)! و چون اینجا کد HTML توی پست نمیتونید بزارید بهم میریزه...
اون به احتمال زیاد جدوله که با HTML طراحی شده(توی بعضی فروم ها میتونن توی پستشون از HTML هم استفاده کنن)! و چون اینجا کد HTML توی پست نمیتونید بزارید بهم میریزه...
علت این که اینجا نمیشه استفاده کرد چیه؟دلیل خاصی داره؟
kamraneamiri
07-12-2010, 14:20
عدد4321 اول است یا مرکب.
kamraneamiri
07-12-2010, 14:24
در میان 100عدد متوالی زیر چند عدد اول هست101+!101
SNOW PATROL
08-12-2010, 09:36
در میان 100عدد متوالی زیر چند عدد اول هست101+!101
عدد4321 اول است یا مرکب.
رفیق اینجا بپرس
وین رونی
08-12-2010, 19:16
من هم نیاز دارم بدونم چه جوری می تونیم انجمن درست کنیم:20:
باید مدیر کل یا سوپر مدیر باشید.برای این کار باید به محیط admincp رفت که مختص اونهاست
mahdishata
08-12-2010, 19:38
سلام
چه كسايي ميتون كاربرايي كه به صورت مخفي وارد انجمن ميشن رو ببينن؟
ممنون
علت این که اینجا نمیشه استفاده کرد چیه؟دلیل خاصی داره؟
کاربرای عادی نمیتونن از HTML استفاده کنن... تمام انجمن ها همینطوره... این قابلیت برای ادمین ها فعال هست(توی اون انجمن هم پست ادمین بود)...
سلام
چه كسايي ميتون كاربرايي كه به صورت مخفي وارد انجمن ميشن رو ببينن؟
ممنون
اینا میتونن ببینن:
ادمین ها - سرپرست ناظرین - مدیران ارشد
اینا میتونن ببینن:
+
ناظــر ها
Hadi King
08-12-2010, 21:09
+
ناظــر ها
سلام مسعـود جـان ناظر ها مخفی ها رو نمیبینن !
اینجوری باشــه باید همکـارا هم ببینن که اینطور نیســت :46:
وین رونی
08-12-2010, 21:12
کاربرای عادی نمیتونن از HTML استفاده کنن... تمام انجمن ها همینطوره... این قابلیت برای ادمین ها فعال هست(توی اون انجمن هم پست ادمین بود)...
اینا میتونن ببینن:
بصورت کلی هر کاربری که مدیر کل این اجازه را بهش داده باشه.تو محیط ادمین سایت و در بخش تنظیمات گروهها تیکی هست که اگه بله باشه طرف یا اون گروه می تونه کاربران مخفی را ببینه.
Hadi King
08-12-2010, 21:16
بصورت کلی هر کاربری که مدیر کل این اجازه را بهش داده باشه.تو محیط ادمین سایت و در بخش تنظیمات گروهها تیکی هست که اگه بله باشه طرف یا اون گروه می تونه کاربران مخفی را ببینه.
سلام . باید اینو هم به نوشته هات اضافــه میکردی که اینکارو آدمین های این انجمن برای یه کاربر انجــام نمیـــدن :46:
سلام مسعـود جـان ناظر ها مخفی ها رو نمیبینن !
اینجوری باشــه باید همکـارا هم ببینن که اینطور نیســت :46:
پس اون دوستمون دروغ گفته :31:
ممنون که گفتی :11:
1pezhman
09-12-2010, 07:55
اگه کسی با دو یوزر بیاد چطوری میشه فهمید:20:یعنی من چطوری می فهمم وگرنه شما که با چک کردن آی پی می فهمید:46:
وین رونی
09-12-2010, 10:42
اگه کسی با دو یوزر بیاد چطوری میشه فهمید:20:یعنی من چطوری می فهمم وگرنه شما که با چک کردن آی پی می فهمید:46:
کاربران عادی نمی تونن بفهمن.برای مدیریت هم سخته بین این همه کاربر.تنها راهش چک کردن آی پی هست.
مگه اینکه ه**ک*ی(ماژول منظورمه)باشه که اون هم فقط مدیریت می تونه بفهمه
SNOW PATROL
09-12-2010, 16:49
دوستان یه سوال
شیوه اخطار دادن چه جوری هست مثلا وقتی تعداد تخلف ها زیاد میشه اخطار داده میشه یا وقتی که یه نفر یه پست خیلی ناجور ارسال میکنه بهش اخطار میدن یا شاید هم هر دو؟؟ بعدش با هر چند تا اخطار اخراج میشه طرف؟؟
Hadi King
09-12-2010, 16:56
دوستان یه سوال
شیوه اخطار دادن چه جوری هست مثلا وقتی تعداد تخلف ها زیاد میشه اخطار داده میشه یا وقتی که یه نفر یه پست خیلی ناجور ارسال میکنه بهش اخطار میدن یا شاید هم هر دو؟؟ بعدش با هر چند تا اخطار اخراج میشه طرف؟؟
سلام دوست عزیز تو تایپــک قوانین سایــت نوشــته :
اخطارها
در صورتی کاربری به هر یک از موارد فوق بی توجهی نشان داده و رفتار وی موجب ناراحتی کاربران یا بر هم زدن نظم انجمن ها شود ، مدیران میتوانند به منظور یاد آوری قوانین و رفتار نامناسب کاربر به وی اخطار دهند . اخطار ها میتوانند بصورت کارت زرد یا کارت قرمز داده شوند .
اخراج ها
در صورتی که کاربران بدون توجه به اخطار ها و تذکرات صادره به رفتار غیر قانونی خود ادامه دهند ، مدیران میتوانند کاربر را بر اساس نوع رفتار بصورت مدت دار یا برای همیشه از سایت اخراج کنند . در صورت اخراج کاربر از انجمن برای همیشه ، امکان بازگشت مقدور نمیباشد. موفق باشید!:40:
هشت بهشت
09-12-2010, 20:10
اخطار ها: 0/1 (1)
سلام .
مفهوم این اعدادی که جلوی اخطارها میاد چیه ؟
SNOW PATROL
09-12-2010, 20:35
فکر کنم یعنی اگه یه اخطار دیگه بگیری اخراجی
Hadi King
10-12-2010, 16:29
سلام .
مفهوم این اعدادی که جلوی اخطارها میاد چیه ؟
فکر کنم یعنی اگه یه اخطار دیگه بگیری اخراجی
سلام . فکــر کنم یعنـــی اول یه تذکر دادن توجــه نکرده , بعــد یه اخـطار دادن :46:
Mohammad King
11-12-2010, 14:45
سلام
چند روزرس هست که انجمن برای من بد باز میشه خیلی کند شده!
caca_caca888
11-12-2010, 15:27
سلام
چند روزرس هست که انجمن برای من بد باز میشه خیلی کند شده!
برای من خوبه (الان)
تابستون شبا اصلا سایت باز نمیشد! نمیدونم چرا؟!
برا منم بعضی موقعها دیر باز میشه :41:
SNOW PATROL
11-12-2010, 21:28
برا منم بعضی موقعها دیر باز میشه :41:
تایید میشه از صبح تا حالا برای من اصلا بالا نمیاد ولی وقتی وی p ان وصل میشم خیلی راحت بالا میاد نمیدونم جریان چیه
وین رونی
11-12-2010, 22:00
الآن سایت خیلی خوب شده.یک مدتی حملات به سایت زیاد بود حملات DDOS یه مدتی پهنای باند سایت هم خیلی پایین بود.پدر در می اومد تا باز بشه که با تلاش تیم مدیریت الآن دیگه اون مشکلات نیست.البته از نظر امنیتی سایت یه گیر کوچولو و نه خیلی مهم داره که به یکی از مدیرا گفتم اما هنوز برطرف نشده.
البته ایراد نیست اما اگه برطرف بشه امنیت سایت خیلی زیاد میشه
The Darkness
11-12-2010, 22:58
برای منم خیلی گیر داره میده این چندروز بعضی موقع ها بخاطر تیزر تبلیغ جنگ خان ها بود وقتی اون میاد خیلی برام صفحه کند میشه :41:
kiarash3500
11-12-2010, 23:13
چطوري ميشه همه پيغام هاي پروفايلمو يه جا پاك كنم؟
D,Freeman
11-12-2010, 23:53
چطوري ميشه همه پيغام هاي پروفايلمو يه جا پاك كنم؟
نمیشه!!!:31:...لااقل من که هرکاری کردم نشد!!!
Dreamland
12-12-2010, 16:34
سرعتـــــــ سایتــ پایینهــ ها ! :31:
SNOW PATROL
12-12-2010, 16:57
تـــــــایــــــــــــد مـــــیــشــه !!
سلام اگه میشه یه فکری هم برا این دایره که موقع فرستاده پست میاد اون پایین هی میچرخه بکنین.بعضی موقعها اصلا پست فرستاده نمیشه بعضی موقعها هم دوبار میفرسته
SNOW PATROL
12-12-2010, 19:11
سلام اگه میشه یه فکری هم برا این دایره که موقع فرستاده پست میاد اون پایین هی میچرخه بکنین.بعضی موقعها اصلا پست فرستاده نمیشه بعضی موقعها هم دوبار میفرسته
اینو خوب اومدی
برای من حتی بعضی وقت ها نصفه فرستاده میشه !!
joe_satriani
12-12-2010, 19:12
با سلام
البته من از 100 تا پستي كه ميدم يكيش اينطوري ميشه
شما اينترنتت چي هست؟
سرعتت خيلي پايينه حتما و نميتونه با سرور ارتباط برقرار كنه
موفق باشيد.
SNOW PATROL
12-12-2010, 20:40
با سلام
البته من از 100 تا پستي كه ميدم يكيش اينطوري ميشه
شما اينترنتت چي هست؟
سرعتت خيلي پايينه حتما و نميتونه با سرور ارتباط برقرار كنه
موفق باشيد.
رفیق سرعت نت من 2 مگ هست
این مورد بیشتر زمانی اتفاق میفته که میخوای ویرایش کنی
Amin-Nasim
13-12-2010, 13:09
سلام
ثبت احوال تعطیل شده:31:
SNOW PATROL
13-12-2010, 16:04
دوستان راهی هست که وقتی این aQoa پست ها رو پاک میکنه دیگه pm نده من دهنم سرویس شد روزی 100 تا از این پیام ها رو باید پاک کنم خواهشا هرکی راهی بلده بگه
joe_satriani
13-12-2010, 20:47
دوستان راهی هست که وقتی این aQoa پست ها رو پاک میکنه دیگه pm نده من دهنم سرویس شد روزی 100 تا از این پیام ها رو باید پاک کنم خواهشا هرکی راهی بلده بگه
با سلام
خير اين ربات رو نميتونيد ايگنورش كنيد
تنها راهش اينه كه پست هايي نديد كه بخواد پاك بشن :31:
موفق باشيد.
Milad4171
13-12-2010, 21:31
آقا من واقعا موندم!!!
من به صورت مخفي(همينطوري) دارم تو فروم پست ميدم ولي تو بخش كاربراي در حال مشاهده خودم رو مي بينم!!
واقعا اينطوري هست يا من خودم رو مي بينم فقط؟
فقط اگه واقعا اينطوره يعني عملا اين مخفي بودن فقط خاموش بودن چراغ يوزرمونه!!
آقا من واقعا موندم!!!
من به صورت مخفي(همينطوري) دارم تو فروم پست ميدم ولي تو بخش كاربراي در حال مشاهده خودم رو مي بينم!!
فقط خودتون میتونید خودتون رو ببینید و کاربرای دیگه نمیتونن ببیننتون;)
Hadi King
13-12-2010, 22:58
آقا من واقعا موندم!!!
سلام فقط خودتون میتونیــد ببینیــد اگه متوجه شده باشی یه * هم کنــار یوزرت هســت :46:
به طور مثـال من رفتـــم تو یه تایپکی اینجوری بـــود عکس زیــر :
دو کاربر دیگــه مخفــی هســتن مثل شمــا و نشون داده نمیشـــه :46:
vahid0801
14-12-2010, 00:16
سلام.
چط.ر میشه نظر سنجی ایجاد کرد؟
Hadi King
14-12-2010, 00:45
سلام.
چط.ر میشه نظر سنجی ایجاد کرد؟
سلام دوست عزیز موقعی که میخوای تایپک ایجــاد کنی قسمت پایین اختیارات اضافی تیــک نظرسنجی رو بــزن :46:
Mehran-King
14-12-2010, 13:43
تاپیک موزیک کجاست ؟
HoJJaT_007
14-12-2010, 14:06
منظورتون انجمنه موزیکه ؟
خیلی وقته به دلیل مسائل مسخره هیلترینگ ورداشتنش . واقعا که مخابرات شورشو در آورده . توی یه فرومم آزادی نداریم !
+ انجمن ماهواره و انجمن دانلود فیلم هم ورداشتن .
---------- Post added at 02:06 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------
و انجمن دانلود بازی . کلا نمیدونم چرا ما حق دانلود چیزی رو نداریم !
vahid0801
14-12-2010, 16:46
سلام دوست عزیز موقعی که میخوای تایپک ایجــاد کنی قسمت پایین اختیارات اضافی تیــک نظرسنجی رو بــزن :46:
هادی جان تا اینجاشو بلدم.
بعدش که گزینه های نظر سنجی رو چطور طراحی میشه کرد؟
D,Freeman
14-12-2010, 20:13
با سلام
خير اين ربات رو نميتونيد ايگنورش كنيد
تنها راهش اينه كه پست هايي نديد كه بخواد پاك بشن اینی که نمایش داده میشه مثل یه ماسک میمونه...:31:..همکار یا مدیری که پست رو پاک میکنه این (:2:)ظاهر میشه...جزئیات دقیقشو نمیدونم...ولی این aQaیه چیز نمایشیه...بعضی دلایل پاک شدن پستتو میخونی به این شکلا درمیای>:18::2::16::42::2::31:...
به قول یکی ازدوستان که جملشو باید طلا گرفت: به امید روزی که شاهد احترام همه مدیرا وهمکارا و...به همه کاربرا به خصوص اونائی که نمیشناسشون باشیم!!!الهی آمین...
داشت یادم می رفت...الان اومدم دیدم 4یا5تا پستم بدون حتی پیغام این(:2:)پاک شده!!!!:13::2:
Hadi King
14-12-2010, 21:39
هادی جان تا اینجاشو بلدم.
بعدش که گزینه های نظر سنجی رو چطور طراحی میشه کرد؟
خـــب عنوان تایــپک موضوع نظر سنجی رو بنویـــس و قسمـــت پیغام تایپک هم در مورد نظر سنجی و ... بنویس و ارسال بحـث جدید رو بـزن , اینجــا تایپک ارسال میشه به قسمت نظر سنجی و همچین صفحه ای برات میــاد ( عکس زیــر ) و همه چی توضیح داده شــده :46:
mahdishata
14-12-2010, 21:48
سلام
از كجا ميتونم ببينم معرف من كي بوده؟والا هرچي فكر ميكنم يادم نمياد كي منو معرفي كرده:31:
davy jones
15-12-2010, 00:17
سلام
از كجا ميتونم ببينم معرف من كي بوده؟والا هرچي فكر ميكنم يادم نمياد كي منو معرفي كرده:31:
فقط ادمین کل سایت میتونه این رو بفهمه.
joe_satriani
15-12-2010, 15:05
سلام
با سلام
همينطور كه دوستمون گفتن هست
چون معرف ها با كد مشخص ميشن نميتونيم بفهميم
موفق باشيد.
SNOW PATROL
16-12-2010, 13:58
دوستان از صبح تا حالا برای شما هم سایت بالا نمیومد ؟؟
Miss Artemis
16-12-2010, 14:05
دوستان از صبح تا حالا برای شما هم سایت بالا نمیومد ؟؟
تقریبا از دیشب تا حالا بالا نمیومد.....الان هم کنده : |
برا من که اصلا نمیومد با قندشکن اوردمش
Dreamland
16-12-2010, 14:35
سرعتـــ خیلیـــــــ داغونهـ !
SNOW PATROL
16-12-2010, 14:39
الان بهتر شده
Karkas20
16-12-2010, 14:42
این چه وضعش به قران.
از دیشب تا الان هرچی امدیم وارد سایت شم ارور میداد.
که نمیتونه به سرور کانکت شه.
ناسلامتی این سایت یکی از سایتای معروف است.
از مدیران خواستارم که به مشکل رسیدگی کنند.
چون غیر دیشب بعضی اوقات هم سایت تقریبا 30 دقیقه تا 1ساعت باز نمیشود.
الان هم که سرعتش بد نیست ولی عالی هم نیست.
پس مدیران گرامی خواستارم دوباره مشکل را رفع کنید.
موفق وپیروز باشید
:11::11:
Mr.Pooya
16-12-2010, 15:18
سلام
سرعت سایت خوبه ولی این بنر های تبلیغاتی یکم دیر لود می شوند که البته مشکلی نیست. سرعت سایت خوبه ولی بعضی موقع ها سایت Down میشه. لطفاً بررسی کنید.
واسه من از ساعت 11شب تا 11صبح تعطیل بود!:41:
لطفا یکی از مدیرا بیاد بگه قضیه چیه؟:46:
دم همتون قیژ!:31:
D,Freeman
16-12-2010, 18:41
فکر کنم سایت هم دیشب رفته بود مراسم عزاداری!!!از طرفای 12 به بعد دیگه از حال رفت!!!امروز بعد از ظهر هم همونطوری بود ولی الان با دستگاه شوک مثل اینکه دوباره برگشت!!!:31:...ولی برای ما که خوب شد!!!یه کم رفتیم درسامون رو خوندیم!!!:31:
SNOW PATROL
16-12-2010, 19:53
فروم دوباره down شد اینجا چه خبره مدیران لطفا توضیح بدن
Facon_Archi
16-12-2010, 20:57
دوباره حملاتی داره صورت میگیره یا باز دارین فیل/تر میشین که اینجوری بالا میاد سایت؟
Karkas20
16-12-2010, 21:28
بابا تو خدا بیان ببین چه خبره این سایت.
مدیران گرامی لطفا مشکل سایت را بر طرف کنید
D,Freeman
16-12-2010, 22:10
بچه ها یه چند ساعت تحمل کنین دیگه !!!!حتما دارن یه اقداماتی میکنن...این همه گفتین مطمئنا شنیدن...
گر صبر کنین زقوره آش رشته میسازین!!!:31:
Steps-Rap
16-12-2010, 22:23
افتض شده بود....
الان بهتر شد...
Dr.FANOOS
17-12-2010, 00:55
افتض شده بود....
الان بهتر شد...
نه بابا :5:الان هم باید صفحه رو دو سه بار رفرش بدم تا بیاد:41:
Mr.Pooya
17-12-2010, 08:17
الان سرعت سایت برای من خیلی خوب شده و هیچ مشکلی نداره.
pcforlife
17-12-2010, 11:28
من کماکان با com. و ir. نمیتونم وارد سایت بشم... الان با net. و با کلی مصیبت اومدم تو سایت. با دو پسوند قبلی بهم هی ارور پایین رو میدهه:
Forbidden
You don't have permission to access / on this server.
.net هم که فیل؟تره!
لطفا رسیدگی کنید!
مثل اینکه یه خبریه! چون هیجکدوم از مدیرا از 2روز پیش که این مشکل پیش اومده نیومدن حرفی بزنن!:31:
D,Freeman
17-12-2010, 14:44
میگم دوستان چه جوریه؟؟؟من پریروز 5تا از پستام بدون حتی خبری از آکوا پاک شد...دوساعت بعد برگشت سرجاش!!!:18:...الان دوباره 5تا از تعداد پستام پاک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:..کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟؟؟!!!!!:18::18:...هردفعه میایم می بینیم 4یا5تا پست برا خودش کموزیاد میشه!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:
davy jones
17-12-2010, 14:51
مثل اینکه یه خبریه! چون هیجکدوم از مدیرا از 2روز پیش که این مشکل پیش اومده نیومدن حرفی بزنن!:31:
عزیز من، هر 3 تا ادمینها که یک ماهی میشه که تا حالا به فروم سر نزدن. این 2 روز که جای خود دارد.
میگم دوستان چه جوریه؟؟؟من پریروز 5تا از پستام بدون حتی خبری از آکوا پاک شد...دوساعت بعد برگشت سرجاش!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]الان دوباره 5تا از تعداد پستام پاک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟؟؟!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هردفعه میایم می بینیم 4یا5تا پست برا خودش کموزیاد میشه!!!!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من هم اتفاق افتاده که پستی ازم بدون خبری از آکوا پاک بشه. نمیدونم چطوریاس:41:
HoJJaT_007
17-12-2010, 15:15
آقا یه سوال . ملاک دقیقا کاربر فعال شدن چیه ؟ فعالیت مفید دیگه ؟ خب ؟
پس این دوستمون چطوری با 164 تا پست کاربر فعال بخش بازی های آنلاین و شبکه ای شده .
نکته مهم اینجاست که توی اون بخش پستا شمارش میشه (4-5 ماهی میشه) . میتونید امتحان کنید .
و کلا ایشون 60-100 تا پست توی تاپیک کانتر دادن که حالا کاری به اسپم یا ... ندارم . فقط میخوام بدونم چطور شد که ایشون کاربر فعال شدن با 100 پست ؟! (بقیه پستا توی انجمنای دیگست)
Hadi King
17-12-2010, 16:07
میگم دوستان چه جوریه؟؟؟من پریروز 5تا از پستام بدون حتی خبری از آکوا پاک شد...دوساعت بعد برگشت سرجاش!!!:18:...الان دوباره 5تا از تعداد پستام پاک شد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18::18::18:..کسی میدونه قضیه چیه؟؟؟؟؟!!!!!:18::18:...هردفعه میایم می بینیم 4یا5تا پست برا خودش کموزیاد میشه!!!!!!!!!!!!:18::18::18::18:
عزیز من، هر 3 تا ادمینها که یک ماهی میشه که تا حالا به فروم سر نزدن. این 2 روز که جای خود دارد.
برای من هم اتفاق افتاده که پستی ازم بدون خبری از آکوا پاک بشه. نمیدونم چطوریاس:41:
سلام دوستــان تایپک زیر ور بخونیــد پست هایی که پاک میشن و پیغام ارسال نمیشــه :46:
آقا یه سوال . ملاک دقیقا کاربر فعال شدن چیه ؟ فعالیت مفید دیگه ؟ خب ؟
پس این دوستمون چطوری با 164 تا پست کاربر فعال بخش بازی های آنلاین و شبکه ای شده .
نکته مهم اینجاست که توی اون بخش پستا شمارش میشه (4-5 ماهی میشه) . میتونید امتحان کنید .
و کلا ایشون 60-100 تا پست توی تاپیک کانتر دادن که حالا کاری به اسپم یا ... ندارم . فقط میخوام بدونم چطور شد که ایشون کاربر فعال شدن با 100 پست ؟! (بقیه پستا توی انجمنای دیگست)
سلام دوســت عزیز این کاربر خیلی وقته قسمت بازی های آنلاین فعالیت میکنـــه و اون موقع پست ها شمارش نمیشــد و ایشون پست هایی که بیرون از انجمن بازی ها ارسال کرده براش نمایش داده شــده , :46:
آخرین بازدید مدیرا کمتر از یه هفته پیش بوده نه یه ماه!:20:
Hadi King
17-12-2010, 16:21
مدیـــران هستن در خدمـــت سایت و انجمــن , هیچ مشکلــی پیش نمیـــاد !
چه آخرین بازدیدشون 1 مـاه باشـه چــه 1 سال ... :46:
---
اونایی هم که موقع ورود مشکل دارن با ارسال IP به تیم مدیریــت مشکل خودشون رو رفع کنن :20:
Dr.FANOOS
17-12-2010, 17:17
من فکر کنم مشکل سایت حل شده.
من الان دیگه مشکلی ندارم:20:
Milad4171
17-12-2010, 17:27
خوشم مياد جوانان مملكت روي همه چيز ميتون دست ببرن
اينترنت كه چيزي نيست كه توي اين مدت مختل شده(احتمالا واسه اينكه همه برن عذا داري ) . لازم باشه تو همين تهران واستون بمب هسته اي آزمايش ميكنن.
مردم مگه آدمن؟
خداييش فكر نكنم هيچ جاي دنيا اينقدر بي قانون باشه كه بشه راحت و بدون مشكل توي هرچيز مملكت دست برد!
+
من فكر كردم فقط خودم با فروم و نت مشكل دارم. نگو كلا همه مشكل دارن. پس خيالم راحت شد كه مشكل از من نيست. يكي ديگه ... تو شبكه!!!:31:
( ايشالله كه پاك نميشه :27: )
HoJJaT_007
17-12-2010, 19:12
سلام دوستــان تایپک زیر ور بخونیــد پست هایی که پاک میشن و پیغام ارسال نمیشــه :46:
سلام دوســت عزیز این کاربر خیلی وقته قسمت بازی های آنلاین فعالیت میکنـــه و اون موقع پست ها شمارش نمیشــد و ایشون پست هایی که بیرون از انجمن بازی ها ارسال کرده براش نمایش داده شــده , :46:
سلام هادی جان .
نه امکانش نیست . چون مثلا یکی قبل اینکه پستا شمارش بشه پستاش 1000 بود . مثل من
بعد اینکه شمارش شد در یک ثانیه شد 2500 . این یعنی که پستای قبلی هم حساب میشه . کلا اگه آخرین پستای ایشونو ببینید میبینید که 164 تا پست بیشتر ندارن .
mahdishata
17-12-2010, 20:03
سلام
ايا امكانش هست يه كاري بكنم تا همه پست هام با يه فونت و سايز ارسال بشه؟
D,Freeman
17-12-2010, 20:14
بعد اینکه شمارش شد در یک ثانیه شد 2500 . این یعنی که پستای قبلی هم حساب میشه . کلا اگه آخرین پستای ایشونو ببینید میبینید که 164 تا پست بیشتر ندارن .
دوست عزیز زیاد با این فعالی خودتو مشغول نکن!!!:31:...من خودم حداقل دونفر رو میشناسم که تعداد پستاشون زیر300تاست...وتمام پستاشون هم تو تایپکائی هست که شمارش پست روشنه...ولی فعالن!!!:31:...این بحث درمورد فعال وغیر فعال هم هیچ وقت تموم نمیشه!!!:5:
قله بلند
18-12-2010, 05:54
سلام دوستان
حدوداً دو روزی می شه که وقتی می خوام پیعامی رو برای دوستانم بفرستم با این خطا مواجه می شم:
BB code font is not allowed.
BB code size is not allowed.
Dr.FANOOS
18-12-2010, 08:03
سلام دوستان
حدوداً دو روزی می شه که وقتی می خوام پیعامی رو برای دوستانم بفرستم با این خطا مواجه می شم:
BB code font is not allowed.
BB code size is not allowed.
شما احتمالا مطلبی رو کپی پیست می کنید.قسمت پیغام ها فقط فونت tahoma روقبول می کنه در ضمن راست چین-چپ چین هم نداره.این خطاها هم برای همینه.
روش 1:
کل متن رو select کن بعد روی این دکمه بزن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش 2:
متن رو یه بار ببر توی notepad با فونت TAHOMA ، ذخیره کن(save) .یه یار فایل رو ببند و باز کن.حالا کپی پیست کن.
D,Freeman
18-12-2010, 15:27
میگم شما امروز صبح تاالان هیچ مشکلی برای ورود به سایت نداشتین؟؟؟؟!!!!
برا من همش پیغام خطای دیتا بیس میده!!!!:18:
Hadi King
19-12-2010, 17:54
میگم شما امروز صبح تاالان هیچ مشکلی برای ورود به سایت نداشتین؟؟؟؟!!!!
برا من همش پیغام خطای دیتا بیس میده!!!!:18:
سلام . برای من موقع ارسال پســت خیلی گیر میکنـــه و ارور میــده !
بعضی موقع ها ورود خیلی سریع انجام میگیره , امروز خیلــی ارور و گیـر داد ( بلاخره وارد شدم ) :46:
P30 رفـــته تو هفــت سالگی شیطون شـــده :31:
Dr.FANOOS
19-12-2010, 17:57
دیروز که کلا توی این حالت بود....الان هم که وارد شدم هر صفحه رو چند بار رفرش می دم تا درست بشه....
فکر کنم پی سی ورلد دچار بلوغ زودرس شد که این کارا رو می کنه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
pcforlife
19-12-2010, 18:26
یکی ما را دریابه!!
الان سه روزه این ارور رو هم com. میده هم ir.! الان هم از طریق آنتی فیل؟تر و ورودی net. اومدم تو سایت!! (اینا رو تو پست قبلیم هم گفتم!!)
IP یم رو هم فرستادم! اینترنتم هم آسیاتکه! کسی نیست مشکل ما رو بحله!!؟؟!
Facon_Archi
19-12-2010, 18:29
آی پی هاتون رو میدین اینجا بعد فکر میکنید امنیت داره که آی پی میدین؟:دی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.