مشاهده نسخه کامل
: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
آی پی هاتون رو میدین اینجا بعد فکر میکنید امنیت داره که آی پی میدین؟:دی
ip رو اگه الان شخصا ندین هم موقع ثبت نام و پست دادن ip هاتون توی سیستم ثبت شده و مدیرا میبینن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قله بلند
19-12-2010, 19:25
شما احتمالا مطلبی رو کپی پیست می کنید.قسمت پیغام ها فقط فونت tahoma روقبول می کنه در ضمن راست چین-چپ چین هم نداره.این خطاها هم برای همینه.
روش 1:
کل متن رو select کن بعد روی این دکمه بزن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
روش 2:
متن رو یه بار ببر توی notepad با فونت TAHOMA ، ذخیره کن(save) .یه یار فایل رو ببند و باز کن.حالا کپی پیست کن.
سلام دوست عزیر
من روش اول رو به کار بردم ولی باز هم همون پیغام ها
همه رو پاک کردم و دوباره تایپ کردم یعنی از copy و paste استفاده نکردم و متن رو خودم نوشتم، باز هم همون پیغام
من قبل از بروز این مشکل، از copy و paste استفاده می کردم و از این مشکل ها نداشتم. نمی دونم چرا از شب عاشورا اینجوری شده.
آی پی هاتون رو میدین اینجا بعد فکر میکنید امنیت داره که آی پی میدین؟:دی
سلام
شما به محض ورود به هر سایت و وبلاگی ، آی پی تون رو به مدیر اون سایت تقدیم میکنید.
صرفا موضوع حل مشکل آی پی های مشکل دار در سایته .
حل کامل مشکلات ناشی از حمله اخیر کمی زمان میبره. به مرور مشکل همه دوستان حل میشه.
Facon_Archi
19-12-2010, 20:56
ip رو اگه الان شخصا ندین هم موقع ثبت نام و پست دادن ip هاتون توی سیستم ثبت شده و مدیرا میبینن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
شما به محض ورود به هر سایت و وبلاگی ، آی پی تون رو به مدیر اون سایت تقدیم میکنید.
صرفا موضوع حل مشکل آی پی های مشکل دار در سایته .
حل کامل مشکلات ناشی از حمله اخیر کمی زمان میبره. به مرور مشکل همه دوستان حل میشه.
خودشون که نمیتونن حل کنن اگه مربوط به isp باشه!باید با ISp در تماس باشن اون ها هم که الان همه زیرمجموعه مخابرات هستن مخابرات هم که....
+خدا پدر وی پی/ان رو بیامرزه که هر سایتی میری با اون میری :دی
این حمله ی چی بود برای چی بود؟ از طرف کی بود؟ هیچ توضیحی نمیدین راجع بهش؟
Reza_994
19-12-2010, 21:17
این حملات دوباره کار آشیانه بوده؟
hellbrain666
19-12-2010, 21:23
یکی ما را دریابه!!
الان سه روزه این ارور رو هم com. میده هم ir.! الان هم از طریق آنتی فیل؟تر و ورودی net. اومدم تو سایت!! (اینا رو تو پست قبلیم هم گفتم!!)
IP یم رو هم فرستادم! اینترنتم هم آسیاتکه! کسی نیست مشکل ما رو بحله!!؟؟!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من هم چند روزه با IE این مشکلو دارم
با Fire Fox مشکلی نیست
خودشون که نمیتونن حل کنن اگه مربوط به isp باشه!باید با ISp در تماس باشن اون ها هم که الان همه زیرمجموعه مخابرات هستن مخابرات هم که....
+خدا پدر وی پی/ان رو بیامرزه که هر سایتی میری با اون میری :دی
این حمله ی چی بود برای چی بود؟ از طرف کی بود؟ هیچ توضیحی نمیدین راجع بهش؟
بخاطر این حمله ها که Ddos بوده احتمالا ، ip بعضی کاربر ها توسط سرور های p30 بن شده ، نیاز به Isp و مخابرات
نیست ، پشتیبان سرور میتونه ip مورد نظر رو با چند کلیک ناقابل از بن در بیاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هشت بهشت
19-12-2010, 21:45
یه هفته نبودم ببینین سایت به چه روزی افتاده هااا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این IP رو از کجا میشه بفهمم ؟
و من که توی روز از چندجا وصل میشم باید IP همه اونا رو ارسال کنم ؟
Senator_Offline
19-12-2010, 23:01
نه فقط اونایی که مشکل دارن رو ارسال کن دادا!:46:
pcforlife
19-12-2010, 23:15
سلام
من هم چند روزه با IE این مشکلو دارم
با Fire Fox مشکلی نیست
الان با فایرفاکس خوشبختانه میاد بالا! ولی دیروز پریروز، تو فایرفاکس هم همین ارور رو بهم می داد...:20:
D,Freeman
20-12-2010, 02:00
این شخص یا اشخاصی که حمله کرده رو معرفی کنید یا عکسشونو بزارید برا سرشون جایزه تایین کنید!!!!:31:...
کییییییییییییه!!!کی بود ها؟؟!!!!:31:
سلام با فایرفاکس میام خوبه.....2-3 دقیقه اش خوبه بعد قطع میشه... 5-6 دقیقه قطعه...بعد دوباره صفحات خیلی خوب و عالی لود میشه.....بایدچیکار کنم..اطلاع بدم..یا نه..؟؟
part gah
20-12-2010, 19:37
سلام با فایرفاکس میام خوبه.....2-3 دقیقه اش خوبه بعد قطع میشه... 5-6 دقیقه قطعه...بعد دوباره صفحات خیلی خوب و عالی لود میشه.....بایدچیکار کنم..اطلاع بدم..یا نه..؟؟
نه امروز خوب شده با IE راحت باز میشه مشکلیم نداره:31:
Dr.FANOOS
21-12-2010, 18:56
مثل اینکه قرار نیست اوضاع انجمن خوب بشه!!!:41:
D,Freeman
21-12-2010, 19:13
مثل اینکه قرار نیست اوضاع انجمن خوب بشه!!!
:19:...نگو که دیگه اعصاب برامون نمونده!!!:19:
Dr.FANOOS
21-12-2010, 19:54
الان من می تونم برم توی پروفایلم اما توی بخش "پیدا کردن تمام پست ها" می رم پیغام database error می ده!!:13:
Golbarg01
21-12-2010, 20:12
صفحه پروفایل شخصی دیتابیس ارور میده.
joe_satriani
21-12-2010, 21:34
صفحه پروفایل شخصی دیتابیس ارور میده.
با سلام
كلا سرچ فروم دچار مشكل شده به نظر ميرسه
موفق باشيد.
D,Freeman
21-12-2010, 22:09
الان که امدم سرعتش مثل فانتوم میمونه!!!:31:...همچین کلیک کردی تو صفحه بعدی!!!:8:
Facon_Archi
21-12-2010, 23:39
قسمت پست های جدید خراب شده؟
وقتی میزنی دیتا بیس ارور میده
بله ، به خاطر همون حمله ها هست
برای من 2-3 جای دیگه هم ارور میده ...
سلام/چنتا از پستام غیب شده، ولی تعداد پستام کم نشده!:2:
ویرایش: اون پستای غیب شده ظاهر شد!:31:
سرچ انجمن خرابه ادمین جان چرا درستش نمیکنن
davy jones
22-12-2010, 17:41
بالاخره الان بعد از دیشب ساعت 1 و نیم شب تا حالا تونستم با وارد فروم بشم:41:
سرعت واقعا افتضاحه. تازه الان خوب شد یکمی
Dreamland
22-12-2010, 18:30
سرچ فرومم کهــ خرابهــــــــــــ !!
Dr.FANOOS
22-12-2010, 21:25
امضام( یه دونه عکس گذاشتم+ یه اسمایل) سیستم قبول نمی کنه.
می گه دو تا عکس داری توی امضات.مجبور شدم اسمایل رو بردارم.این سیستم امضاها دیگه خیلی محدودیت داره!!!!:41:
Karkas20
22-12-2010, 21:27
بابا تو را جون هرکی را دوست دارید ومیپرستیدش
این انجمن را درستش کنید.
به قران من دیوونه شدم از بس هی امدم ان شم یهو ارو میده که نمیتونه به سرور کانکت بشه.
الان یک هفته است میگذره ولی همچنان مشکل پابرجاست.
رسیدگی کنید بخدا کاربران از این وضع ناراضین:41:
پس قول بدید که انجمن را بهتر و مشکل را رفع میکنید.
راست میگه یه کاری کنین بعضی موقع ها درست میشه بعضی موقع ها هم اصلا بالا نمیاد :13:
Facon_Archi
22-12-2010, 21:44
انجمن دوباره ترکید: دی در حالت عادی باز نمیشه باید با چیز پی ان وارد شد!!
سلام/میشه کاری کرد که تو هر صفحه پروفایل به جای نمایش 10پیغام مثلا 20 یا 30 پیغام نشون داده بشه؟
filmlover
23-12-2010, 14:19
ممنون خسته نباشيد
Mehran-King
23-12-2010, 20:58
سلام/میشه کاری کرد که تو هر صفحه پروفایل به جای نمایش 10پیغام مثلا 20 یا 30 پیغام نشون داده بشه؟
فکر نکنم دوست عزیز :13:
Dr.FANOOS
24-12-2010, 01:29
یه تشکر خشک و خالی(:31:) از مسئولین انجمن به خاطر دفع حملات خرابکارانه ی گروهک تروریستی جندالله!!!
انجمن به حالت قبلش برگشته و این باعث خوشحالی ماست:21: .....حالا دوغ رو نمی دونم:27:
Mehran-King
24-12-2010, 13:37
خدا رو شکر ...:20:
omid-p30
24-12-2010, 21:55
دوستان فروم های معروف و خوب انگلیسی معادل یعنی شبیه پی سی ورلد سراغ دارید ؟
منظورم جامعیت در مورد انواع و اقسام مباحث کامپیوتری و انواع برنامه ها ، کاربران اکتیو زیاد و در کل یک چیزی شبیه همین پی سی ورلد خودمون باشه. ترجیحا vbulletin
ممنون.
Facon_Archi
25-12-2010, 10:39
فروم دوباره برای من بالا نمیاد: (
برای همه اینجوری شده دوباره؟
Karkas20
25-12-2010, 11:14
اره واسه منم قاط زده شده.
غصه نخورد این ته کارا هکرا مونده
نمیشه کاریش کرد: دی
واسه همیتون ارزوی بهترین دقیقه ها را دارم:11:
Dr.FANOOS
25-12-2010, 16:43
مثل اینکه دوباره حمله کردن:31:
V E S T A
25-12-2010, 17:04
سلام
من نمیتونم این تالار موضوع جدید بزنم علتش چیه ؟ برام این ارور میاد
V E S T A, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
یه سوال دارم ولی نمیتونم تاپیک بزنم ..
Hadi King
25-12-2010, 17:16
سلام
من نمیتونم این تالار موضوع جدید بزنم علتش چیه ؟ برام این ارور میاد
V E S T A, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
یه سوال دارم ولی نمیتونم تاپیک بزنم ..
سلام دوســت عزیز پایین قســمت : قوانين ايجاد تاپيک در انجمن
نوشتــه : ( شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید )
ایحـاد همون ایجـاد هستش که ویرایش نشــده و درستش نکردن ...
موفق باشید!:40:
V E S T A
25-12-2010, 18:13
دکمه تشکر هم فعال نیست :13: چه انجمن عجیب غریبیه این سرآغاز/.......:9::23:
ممنون H.Vike عزیز ..
سوالم رو کجا میتونم بپرسم ؟ ارایه پیشنهاد و انتقاد ؟؟؟ اینجا باید بفرستم ؟
Hadi King
25-12-2010, 19:00
دکمه تشکر هم فعال نیست :13: چه انجمن عجیب غریبیه این سرآغاز/.......:9::23:
ممنون H.Vike عزیز ..
سوالم رو کجا میتونم بپرسم ؟ ارایه پیشنهاد و انتقاد ؟؟؟ اینجا باید بفرستم ؟
همین عجیــب غریبه بودنـــش خوشــه . :)
مرســـی عزیـــز :11:
اگه سوالتون انجمن بخصوصی نداره , بهتـرین جـا همین پیشنهاد و انتقاده ;)
elahe_n12345
25-12-2010, 22:17
سلام. من نمی تونم با "اینترنت اکسپلورر" وارد بشم، این اررور رو می ده " 403 ForbiddenForbidden
You don't have permission to access /showthread.php on this server.
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request".
توروخدا بگین چی کار باید بکنم؟؟ من "با فایرفاکس" زیاد بلد نیستم:37:
Hadi King
25-12-2010, 22:26
سلام. من نمی تونم با "اینترنت اکسپلورر" وارد بشم، این اررور رو می ده " 403 ForbiddenForbidden
Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request".
سلام دوست عزیز با دو سیستم تست شد همین ارور برا منم میــده !
ولی با فایرفاکس عالیـــه , فایرفاکس فرقی با Explorer نــداره :20:
هشت بهشت
25-12-2010, 22:27
سلام .
هنگام ورود به سایت مشکل دارین یا به انجمن و تاپیک خاصی نمیتونید برین ؟
ویرایش : جواب دادن:31:
Hadi King
25-12-2010, 22:31
سلام .
هنگام ورود به سایت مشکل دارین یا به انجمن و تاپیک خاصی نمیتونید برین ؟
هنگــام ورود به سایت با Internet Explorer برا من همین ارور رو داد و وارد نشــد ولی فایرفاکس و اپـرا وارد شــد . :46:
elahe_n12345 جــان از ورژن چنــد Explorer استفاده میکنـــی ؟
elahe_n12345
25-12-2010, 22:51
ورژن 8 استفاده می کنم. آخه دیشب با Internet Explorer درست بود. این یکی دو هفته 1 روز در میون با اینترنت اکسپلرورر وارد میشه، باز فرداش نمیشه! تا کی این مشکل هست؟
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
راستی چرا دکمۀ تشکر توی فایرفاکس برای من نیست؟! توی اکسپلورر بود.
D,Freeman
25-12-2010, 22:59
تو این تایپک چون شمارش پست خاموشه بنابراین دکمه تشکری هم وجود نداره...تو انجمن هائی که شمارش پست روشنه هست...
Hadi King
25-12-2010, 23:03
ورژن 8 استفاده می کنم. آخه دیشب با Internet Explorer درست بود. این یکی دو هفته 1 روز در میون با اینترنت اکسپلرورر وارد میشه، باز فرداش نمیشه! تا کی این مشکل هست؟
---------- Post added at 12:51 AM ---------- Previous post was at 12:47 AM ----------
منم ورژن 6 و 8 تست کردم ارور میـــداد . با فایرفاکس آنلاین بشین سرعتش بهتره !
رفع مشکل هنوز معلوم نیســت باید آدمین های عزیز مشکل رو برطرف کنن که انشاالله برطرف میشه .
قسمت سرآغاز دکمه تشکـر نداره دوســت عزیزم :11:
elahe_n12345
25-12-2010, 23:06
پس من مجبورم نوشتنی! ازتون تشکر کنم. خیلی ممنون که راهنماییم کردین.:20:
Hadi King
25-12-2010, 23:24
پس من مجبورم نوشتنی! ازتون تشکر کنم. خیلی ممنون که راهنماییم کردین.:20:
نیـــازی به تشــکر نیســت دوست خوبـــم , با تشکــر ، بـی تشکــر " عزیزی " واســـم :11:
aliupdate
26-12-2010, 13:09
سلام دوستان
اگر کاربری رمز عبور یادش رفت چکار باد بکنه؟از طریق ایمیلی که براش فرستادن باید اقدام کنه؟
سلام دوستان
اگر کاربری رمز عبور یادش رفت چکار باد بکنه؟از طریق ایمیلی که براش فرستادن باید اقدام کنه؟
سلام
بله این فرم رو پر میکنید :
forum.p30world.com/login.php?do=lostpw
بعد میرید به ایمیلتون و رمز رو بازیابی میکنید .
mohsen_gh1991
26-12-2010, 14:50
یه سوال
میشه یه یوزر به طور همزمان از دونقطه آنلاین بشه؟
هشت بهشت
26-12-2010, 15:03
یه سوال
سلام .
یه نفر که نمیتونه همزمان دوجا باشه ، اما دونفر میتونن همزمان با یه یوزر وارد بشن[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hadi King
26-12-2010, 15:17
یه سوال
آره میشــه , از 10 نقطه هم آنلاین شد با یه یوزر ! :46:
یه نفر که نمیتونه همزمان دوجا باشه ،
منظورشون این نبـــود ، یعنی خودش با این یوزر تو خونه آنلاینــه , دوستش هم با همین یوزر تو کافی نـت یا خونشون آنلاین بشـه :20:
هشت بهشت
26-12-2010, 15:29
آره میشــه , از 10 نقطه هم آنلاین شد با یه یوزر ! :46:
منظورشون این نبـــود ، یعنی خودش با این یوزر تو خونه آنلاینــه , دوستش هم با همین یوزر تو کافی نـت یا خونشون آنلاین بشـه :20:
سلام .
من دوستم زیاد خونه ما میاد و از اینجا با یوزر خودش وارد میشه .
من هم با یوزر خودم .
طبق قوانین فروم هم داشتن بیش از یک یوزر ممنوعه .
یوزر ها هم از طریق IP اونها شناخته میشن .
حالا این مشکلی برای ما ایجاد نمیکنه که مدیرا فکر کنن من یا اون دوستم دوتا یوزر داریم ؟
سلام .
من هم با یوزر خودم .
حالا این مشکلی برای ما ایجاد نمیکنه که مدیرا فکر کنن من یا اون دوستم دوتا یوزر داریم ؟
به عدد آدم های دنیا راه هست برای پیدا کردن یوزر هایی که چند نام کاربری دارن.
سلام .
من هم با یوزر خودم .
هشت بهشت عزیز ...
توجه داشته باشین که اینجا تعداد یوزر هاش زیاده و کسی فرصت چک کردن ای پی کاربرا رو نداره .
در ضمن داشتن چندین نام کاربری به خودی خود مشکلی نیست ، استفاده نادرست هست که باعث دردسر میشه .
مدیرا راجبه این موضوع هم قبلا گفته بودن که از روی نگارش و لحن و ... تشخیص میدن کی به کی هست !
هرچند که پیش اومده کسی بخاطر تخلف های شدید بن شده و مدیران زحمت چک کردن ای پی و بررسی داشتن یوزر دوم رو به خودشون ندادن .
نگران این موضوع نباشید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Hadi King
26-12-2010, 16:08
سلام .
من هم با یوزر خودم .
نه عزیز مشکلی پیش نمیــاد , خب اینجوری داداش منم اینجـاسـت و با یوزر خودش میــاد :46:
خب شما که خلاف قوانین انجام نمیدید با یه یوزر داری فعال میشــی !
کاربرهای زیادی هستن که با دو الا سه یوزر وارد میشــن و ...
تا موقعی که دوستتون با IP شمـا خلاف قوانینی انجـام نده مشکلی پیش نمیــاد :40:
توجه داشته باشین که اینجا تعداد یوزر هاش زیاده و کسی فرصت چک کردن ای پی کاربرا رو نداره .
هرچند که پیش اومده کسی بخاطر تخلف های شدید بن شده و مدیران زحمت چک کردن ای پی و بررسی داشتن یوزر دوم رو به خودشون ندادن .
تو یه انجمن مدیریـت میکردم قسمت پایین کاربرایی که IP دو کاربر یا بیشتر داشتن کنار هم لیستی نشون داده میشــد ولی اینجـا رو نمیدونم اونجـا مثل اینجـا شلوغ نبود راحت میشد پیدا کرد ولی اینجــا یه نمه شلوغه و دو کاربر بودن زیــاده !
+
خب دوســت عزیز اگه با یوزر دوم خلاف یوزر اول انجـام نده و فعالیت مثبت خودشو پیش ببره با ایرادی نداره .
کاربرای زیادی هستن که با یوزر اولشون خوب تــا نکردن ولی الان با یوزر دوم بهترین فعالیت رو میکنه !
aliupdate
26-12-2010, 17:32
قسمت تقویم که اون بالا هست واسه من باز نمیشه یا واسه همه همینه:
aliupdate, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
caca_caca888
26-12-2010, 18:01
قسمت تقویم که اون بالا هست واسه من باز نمیشه یا واسه همه همینه:
aliupdate, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
برای همه ی کاربرا همینطوریه...
دوستان راهی هست بشه فهمید که توی یه انجمن چقدر پست دادیم؟؟
تو تاپیک منظورم نیست
منظورم توی کل یه انجمنه!چنین چیزی امکان پذیر هست بدونیم؟؟
joe_satriani
26-12-2010, 19:13
تو تاپیک منظورم نیست
با سلام
فكر نكنم - واسه مديرا اين امكان هست
شما به مدير انجمن مربوطه بگو شايد بتونه واست ببينه
موفق باشيد.
Mehran-King
26-12-2010, 19:22
سلام چطور میتونم یه نفر رو Ignore کنم که هم نتونه پست های منو ببینه هم نتونم من خودم پست های اونو ببینم ؟
Hadi King
27-12-2010, 06:28
سلام چطور میتونم یه نفر رو Ignore کنم که هم نتونه پست های منو ببینه هم نتونم من خودم پست های اونو ببینم ؟
سلام دوست عزیز :40:
اولی حریم شخصی پروفایل میتونیـد همه قسمت ها رو دوستان بزارید که بجز دوستان کسی نتونه پروفایل و پیغام ها و قسمت های دیگه رو ببینـــه ؛ قسمت ویرایش لیست سـیاه هم دیگه پیغامی از طرف مقابل که فرستاده بشــه خونده نمیشــه یه جورایی قفلــه . :46: شما پست های اونو نبینی دیگه بستگی به خودت داره ( پیغام ها رو نخونــــی و به پروفایلـش سـر نزنــی ) تنظیماتی نداره ...
AKBARPARS
27-12-2010, 10:05
با عرض سلام و خسته نباشید .
1) دوستان چطور میتونم در پست های که میدم عکس قرار بدم به طوری که کسی صفحه مورد نظر را باز میکنه عکس رو هم ببینه ؟
2) چطور میتونم ادرس یک عکس را طوری در پست قرار بدم که با کلیک کردن بر روی ان ادرس صفحه دیگری باز شود و عکس را نمایش دهد ؟
3) چطور میتونم ادرس یک صفحه اینترنت یا ادرس فایل اپلود شده را طوری در پست قرار بدم که با کلیک کردن بر روی ان ادرس صفحه دیگری باز شود و عکس را نمایش دهد ؟
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....
هشت بهشت
27-12-2010, 10:33
تو تاپیک منظورم نیست
با سلام
فكر نكنم - واسه مديرا اين امكان هست
شما به مدير انجمن مربوطه بگو شايد بتونه واست ببينه
موفق باشيد.
سلام
فکر کنم بشه ها .
توی یه انجمن که هستین ، اون بالاش نوشته " جستجوی تالار "
از اون قسمت برین به " جستجوی پیشرفته " و در قسمت " جستجو توسط نام کاربري " نام کاربری خودتون رو وارد کنید .
اون پایین هم " نشان دادن نتايج بر اساس پست ها " رو انتخاب کنید .
احتمالا به نتیجه برسین
:11:
هشت بهشت
27-12-2010, 10:39
با عرض سلام و خسته نباشید .
1) دوستان چطور میتونم در پست های که میدم عکس قرار بدم به طوری که کسی صفحه مورد نظر را باز میکنه عکس رو هم ببینه ؟
2) چطور میتونم ادرس یک عکس را طوری در پست قرار بدم که با کلیک کردن بر روی ان ادرس صفحه دیگری باز شود و عکس را نمایش دهد ؟
3) چطور میتونم ادرس یک صفحه اینترنت یا ادرس فایل اپلود شده را طوری در پست قرار بدم که با کلیک کردن بر روی ان ادرس صفحه دیگری باز شود و عکس را نمایش دهد ؟
با تشکر :11:!؟
و ارزوی نشاط :happy:و سلامتی:40: و موفقیت:thumbsup:....
و علیکم السلام و رحمة الله و برکاته .
موارد 2و3 رو کاربرای عادی نمی تونن انجام بدن .
و اما مورد اول .
بستگی داره عکس رو از توی کامپیوترتون بخواین بذارین یا از توی اینترنت .
اگه عکس توی کامپیوتر باشه ، اول باید توی یه آپلودسنتر مثل -----.com آپلودش کنید . بعد لینک مستقیمی که بهتون میده رو داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کنید .
اگه عکس توی اینترنت باشه ، روش راست کلیک کنید و image adress اون رو کپی کنید و داخل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قرار بدین .
در هر دو حالت به سایز عکس توجه داشته باشین که زیادی بزرگ نباشه وگرنه مورد نفرین دو قشر دیال آپی و adslیی قرار میگیرین .
هشت بهشت
27-12-2010, 11:50
سلام مجدد .
چجوری میشه توی پست ها از اعداد فارسی استفاده کرد ؟
caca_caca888
27-12-2010, 13:26
سلام
فکر کنم بشه ها .
توی یه انجمن که هستین ، اون بالاش نوشته " جستجوی تالار "
از اون قسمت برین به " جستجوی پیشرفته " و در قسمت " جستجو توسط نام کاربري " نام کاربری خودتون رو وارد کنید .
اون پایین هم " نشان دادن نتايج بر اساس پست ها " رو انتخاب کنید .
احتمالا به نتیجه برسین
فکر کنم اینطوری تا وقتی جواب میده که تعداد پستات زیر 300 باشه...
البته تا زیر 600 هم جواب میده.طوری که یه بار "مرتب شده از بالا" و یه بار هم "مرتب شده از پایین" رو بزنید...
و باید اجتماعشو (قسمتی که مشترکه رو یه بار حساب کنید) ببینید چنده...
با تاریخم میشه یه کارایی کرد...
V E S T A
27-12-2010, 23:15
سلام
من چند روز پیش که داشتم تو انجمن سرچ میکردم وارد انجمن متفرقه شدم که قبلا بود یعنی قبل از این جدیده بود..
همه تاپیک هاش هم کامل سرجاش بود الان هر چی سرچ میکنم نیست بازم :13:
میخواستم بدونم درباره انجمن گالری عکس و موسیقی که حذف شد ..اونا هم مثل همین متفرقه امکان دسترسی بهشون وجود داره ؟
این انجمن ها کاملا که حذف نشدن ؟؟ اگه کسی بخاد توشون سرچ کنه یا چیزی که مورد نظرشه و میدونه تو اون
انجمن هاس اجازه دسترسی شو بهش میدن ؟؟
اگه لازمه سوالمو جای دیگه مطرح کنم لطفا بگین کجا باید بپرسم ؟؟:13:
ممنون:11:
هشت بهشت
27-12-2010, 23:24
سلام .
IDM من از این صفحه که توش هستیم یه عکس دریافت و دانلود کرد .
چطور ممکنه ؟؟
عکس چندتا گربه بود
V E S T A
27-12-2010, 23:28
فکنم عکس پیشی های من بوده که تو امضامه:43: :35:
سلام .
IDM من از این صفحه که توش هستیم یه عکس دریافت و دانلود کرد .
چطور ممکنه ؟؟
عکس چندتا گربه بود
دقیقاً من هم همین مشکل رو دارم ... !
اینم لینک اون عکسه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادیت: خب پیدا شد پرتقال فروش! : دی
هشت بهشت
27-12-2010, 23:37
فکنم عکس پیشی های من بوده که تو امضامه:43: :35:
:18:
بگو ببینم چجوری این لینک رو گذاشتی ناقلا :27::31:
caca_caca888
27-12-2010, 23:41
راست میگن
عکس امضاتم بزرگ تر از معمول به نظر میرسه...
میخواستم بدونم درباره انجمن گالری عکس و موسیقی که حذف شد ..اونا هم مثل همین متفرقه امکان دسترسی بهشون وجود داره ؟
گالری عکس و موسیقی حذف نشدن.مخفی شدن...
فقط مدیرا و همکارا اون انجمن هارو میتونن ببینن.
مدیرا میرن اونجا اسپم بازی:دی تازه موسیقی شمارش پستم داره:دی :)))))))))
نه ... تو سرچم نمیاد...
انجمن متفرقه قبلی:(بحثش با موسیقی و عکس جداس)
V E S T A
27-12-2010, 23:50
:18:
بگو ببینم چجوری این لینک رو گذاشتی ناقلا :27::31:
:43::25:
راست میگن
عکس امضاتم بزرگ تر از معمول به نظر میرسه...
گالری عکس و موسیقی حذف نشدن.مخفی شدن...
فقط مدیرا و همکارا اون انجمن هارو میتونن ببینن.
مدیرا میرن اونجا اسپم بازی:دی تازه موسیقی شمارش پستم داره:دی :)))))))))
نه ... تو سرچم نمیاد...
انجمن متفرقه قبلی:(بحثش با موسیقی و عکس جداس)
خب ممکنه مدیرا اجازه بدن اعضا تو این 2تا انجمن سرچ کنن؟ من چند تا از عکس های انجمن گالری و عکس رو
میخوام همچنین چندتا از موزیک های انجمن موسیقی ...
کاشکی مدیرا این تاپیک سر بزنن جواب این سوالو بدن :20:
caca_caca888
28-12-2010, 00:01
:43::25:
خب ممکنه مدیرا اجازه بدن اعضا تو این 2تا انجمن سرچ کنن؟ من چند تا از عکس های انجمن گالری و عکس رو
میخوام همچنین چندتا از موزیک های انجمن موسیقی ...
کاشکی مدیرا این تاپیک سر بزنن جواب این سوالو بدن :20:
1-احتمالا لینک هایی که توشون بوده بیشتریاش خراب شدن
2-میتونی از یه مدیر درخواست کنی که برات تو اون انجمن دنبال عکس و موزیکت باشن(البته اگر جاشو دقیقا بلدی)
راست میگه...
چه ایرادی داره عین انجمن متفرقه کنیدش؟
نه بشه توش پست داد نه تو صفحهی اول باشه...
بالاخره برای اون انجمنا زحمت کشیده شده...لیستی تاپیکای گالری عکس که آقا سعید زحمتشو کشیده رو ببینید...
دوستان گزارش تخلف پستهایی که در گروه ها زده می شه به دست مدیران میرسه یا به دست سازنده ی گروه ؟؟؟
caca_caca888
28-12-2010, 16:06
به دست مدیران میرسه
بی باک بی بال
29-12-2010, 18:28
یه سوال
مدیران فکرنمی کنند که تبلیغات سایت زیاد شده
manreza71
29-12-2010, 23:24
سلام
آیا استفاده از تصاویر متحرک Gif در امضا واواتور به تعداد پست ها بستگی داره ؟؟ کلا چهجوریه ؟؟!
cyrus the great64
30-12-2010, 08:56
مرسی خیلی بدردم خورد
سلام
آیا استفاده از تصاویر متحرک Gif در امضا واواتور به تعداد پست ها بستگی داره ؟؟ کلا چهجوریه ؟؟!
در امضا همه میتونن از تصاویر متحرک استفاده کنن.ولی در اواتار نمیشه اونایی هم که میبینی اواتار متحرک دارن اواتارشون ماله 3 4 سال پیشه
Hadi King
30-12-2010, 11:25
در امضا همه میتونن از تصاویر متحرک استفاده کنن.ولی در اواتار نمیشه اونایی هم که میبینی اواتار متحرک دارن اواتارشون ماله 3 4 سال پیشه
سلام . از همکـار به بالا هم میتونـــن از تصاویر متحرک برای آواتار استفاده کنن :46:
Facon_Archi
30-12-2010, 20:41
بیشترین کسی رو که پست داده توی انجمن نمیشه فهمید کیه؟
من بیشترین پستی که دیدم این بوده:
بیشترین کسی رو که پست داده توی انجمن نمیشه فهمید کیه؟
من بیشترین پستی که دیدم این بوده:
چرا، از این لینک می تونید کاربرا رو به ترتیب پستها ببینید ...
نفر اول، همونه که دیدید ...
A100000000000000A
01-01-2011, 11:59
یا خدا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
J U N I P E R
01-01-2011, 13:00
یا خدا[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلیها بیخودی تاریخ رو میزنن 1/1 فکر کنم:)
Mohammad King
01-01-2011, 14:22
شاید یه باگی چیزی باشه که این قدر متولد داریم امروز؟
شاید یه باگی چیزی باشه که این قدر متولد داریم امروز؟
نه بابا!:31:
خیلیها بیخودی تاریخ رو میزنن 1/1 فکر کنم:)
دقیقا!:46:
aligol172
01-01-2011, 14:46
سلام...
چه کسی جواب تغییر اسمها را میدهد؟؟
من چند روز پیش درخواست داده ام ولی کسی پاسخ نداده است!!
aliupdate
01-01-2011, 14:50
چه کسی جواب تغییر اسمها را میدهد...## من چند روز پیش درخواست داده ام ولی کسی پاسخ نداده است!!^^
سلام
بایـد کمی شکیـــبـــا باشید :31:منتظر بمونید تا مدیران On بشن و نام کاربری شما تغییر پیدا کنه.:46:
hirbod a
02-01-2011, 00:54
سلام من عضو جدیدم و تقریبا هیچی از کامپیوتر و نت حالیم نیست لطفا منو راهنمایی کنید.
یک مشکل عجیب
انجمن سرویس های دانلود و آپلود فروم برای من ف ی ل ت ر هست
یعنی وقتی روی اون قسمت کلیک میکنم با همون پیغام همیگشی فیلترینگ مواجه میشم
الان که میخواستم به اون قسمت برم مجبور شدم از P R O X Y استفاده کنم
مشکل از چیه؟
A100000000000000A
02-01-2011, 11:28
این قسمتو میگید؟
این قسمت برای من که بازه
من لینک شما رو که کپی میکنم مشکلی نداره و صفحه مورد نظر باز میشه
ولی وقتی روی لینک کلیک میکنم صفحه مربوط به ف ی ل ت ر ی ن گ ظاهر میشه
:41::41:
سلام بر دوستان عزیز
چند وقتی است که کامپوتر من ویروسی شده است و فایلهای hidden آن باز نمیشه و وقتی بر روی my computer کلیک میکنم صفحه جدیدی باز میکنه.لطفا مرا یاری دهید.
من لینک شما رو که کپی میکنم مشکلی نداره و صفحه مورد نظر باز میشه
ولی وقتی روی لینک کلیک میکنم صفحه مربوط به ف ی ل ت ر ی ن گ ظاهر میشه
سلام
فروم 3تا دامنه داره:
که الان آدرس انجمن "سرویس های دانلود و آپلود" توی ir. فِـیـِلتِرِهِ (اینا پس لرزست :13:)...
یعنی این:
شما سعی کن همیشه با com. بیای...
joe_satriani
02-01-2011, 20:55
چه کسی جواب تغییر اسمها را میدهد...## من چند روز پیش درخواست داده ام ولی کسی پاسخ نداده است!!^^
با سلام
دوست عزيز معمولا اينطور درخواست ها زمانبر هست
موفق باشيد.
یک مشکل عجیب
انجمن سرویس های دانلود و آپلود فروم برای من ف ی ل ت ر هست
یعنی وقتی روی اون قسمت کلیک میکنم با همون پیغام همیگشی فیلترینگ مواجه میشم
الان که میخواستم به اون قسمت برم مجبور شدم از P R O X Y استفاده کنم
مشکل از چیه؟
با سلام
براي يكي ديگه از دوستان هم كه مطرح كرده بود در جايي ديگه همين مشكل هست
دليلش هم گفته شده بود كه براي يك لينك دانلود فيلمي بوده كه فيلـــتر شده
شما با دامنه هاي ديگه سايت هم وارد بشيد ببينيد بازم مشكلي هست واستون
براي من كه مشكلي نيست
موفق باشيد.
سلام.بچه ها قسمت موسیقی کو؟؟؟
من هر چی میگردم نیست.
سلام.بچه ها قسمت موسیقی کو؟؟؟
من هر چی میگردم نیست.
بخش موسیقی ببه دلیل مسائل هیتلرینگ برداشته شده :41:
shayantechnic
03-01-2011, 00:49
سلام دوستان من تازه واردم لطفا من وراهنمایی کنید
hirbod a
03-01-2011, 13:01
بی ادبا!!!چرا کسی به من اهمیت نمیده!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟
Xx Hossein xX
03-01-2011, 13:20
سلام ...
دوستان یه مشکلی خیلی وقته داره منو اذیت میکنه !
من وقتی از مرورگر هایی مثل ( opera یا chrome ) استفاده میکنم کد ادیتور از جعبه ابزارم حذف میشه و کلا قابلیت Full WYSIWYG Editing برام از بین میره . اما این مشکل در فایر فاکس وجود نداره .
Opera
FireFox
ممنون میشم کمکم کنید خیلی خیلی مهمه برام .
سلام ...
دوستان یه مشکلی خیلی وقته داره منو اذیت میکنه !
من وقتی از مرورگر هایی مثل ( opera یا chrome ) استفاده میکنم کد ادیتور از جعبه ابزارم حذف میشه و کلا قابلیت Full WYSIWYG Editing برام از بین میره . اما این مشکل در فایر فاکس وجود نداره .
Opera
FireFox
ممنون میشم کمکم کنید خیلی خیلی مهمه برام .
این ناسازگاری شرکت هایی مثل اپرا و گوگل با سیستم انجمن سازی وی بولتینه ...
برای حلش در اپرا تو این پست گفتم چی کار میشه کرد:
Xx Hossein xX
03-01-2011, 13:37
این ناسازگاری شرکت هایی مثل اپرا و گوگل با سیستم انجمن سازی وی بولتینه ...
برای حلش در اپرا تو این پست گفتم چی کار میشه کرد:
واقعا عالی بود /
خیلی خیلی ممنون . :11::11::11:
این حداقل فاصله زمانی بین دو پست کاهش پیدا کرده؟
Hadi King
03-01-2011, 17:21
سلام . تیم مدیریـت بهتر میدونـه ، ولی برای من هیچ فرقی نکرده نه زیاد شده نــه کــم :20:
caca_caca888
03-01-2011, 17:36
الان دیگه حداقل نیستش که!
قدیم مثلا میگفت باید 30 ثانیه صبر کنید.اما الان میره ادامه پست قبلیمون...
البته تو 2 تا تاپیک مختلف نمیدونم چه طوری میشه.(فکر کنم محدودیت نباشه)
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
اینطوری.........
---------- Post added at 05:36 PM ---------- Previous post was at 05:36 PM ----------
اینطوری......... فاصله زمانی فکر کنم 4 دقیقه باشه......البته تو 2تا تاپیک مجزا مشکلی نداره.....فقط همون 10 ثانیه است..
قسمت نظرات بسته است یعنی چه ؟ چرا دانلود نرم افزار نمی شود؟
Dr.FANOOS
04-01-2011, 19:02
یکی-دو ساعت پیش انجمن برای من باز نمی شد.فکر کنم همچنان ترکش های اون حملات خرابکارانه چند وقت پیش باقی مونده:13:
D,Freeman
04-01-2011, 21:17
قسمت نظرات بسته است یعنی چه ؟ چرا دانلود نرم افزار نمی شود؟
احتمالا دلیل این مشکلاتتون دوره آزمایشیتونه!!!فکرکنم حدود 10تا پست بدین ازدوره آزمایشی خارج میشین...!!!(یا شایدم 20تا!!:31:
می دونم اینو...
منتها قبلا 5 دقیقه بود ولی فکر کنم کاهش پیدا کرده
شاید 1 یا 2 دقیقه شده باشه
part gah
05-01-2011, 09:56
از دیروز هر چی میخوام با IE 8 بیا پی سی این ارورو میده.الان با اپرا 10 اومدم وارد شد.مشکل از مرورگره ؟
چون بقیه سایتهارو باز میکنه؟مشکلیم که با save صفحات داشتم با اپرا حل شد!در صورتی که با IE اصلا نمیتونستم صفحه ای رو save کنم.
mohsen_gh1991
05-01-2011, 12:52
دقیقا منم همین مشکلو دارم با IE اصلا نمیشه وارد شد.
part gah
05-01-2011, 13:11
من الان فایر فاکس و نصب کردم حل شد.مشکل مرور گره.اپرام وارد میشد ولی چون سرعتم پایینه فونتارو بد نمایش میداد.
mohsen_gh1991
05-01-2011, 13:33
فک نکنم از مرورگر باشه من رو دوتا سیستم از دو نقطه مختلف امتحان کردم نشد.:31:
اندازه طول و عرض عکس چقدر باشه ریسایز میشه ؟
part gah
05-01-2011, 15:34
فک نکنم از مرورگر باشه من رو دوتا سیستم از دو نقطه مختلف امتحان کردم نشد.:31:
نمیدونم!؟ولی من الان با فایر فاکس میام مشکلیم ندارم.تو بعصی سایتا رفتی دیدی نوشتن با مرورگری غیر IE بیاد سایت و ..... نکنه پی سی رو هم همینطوری کردن...دیگه با IE نمیشه بیای p30:41:......یکی از بچه های بالا باید ج بدن:31:اون دو تا سیستمی که امتحان کردی بازم با IE اومدی؟
mohsen_gh1991
06-01-2011, 23:29
نمیدونم!؟ولی من الان با فایر فاکس میام مشکلیم ندارم.تو بعصی سایتا رفتی دیدی نوشتن با مرورگری غیر IE بیاد سایت و ..... نکنه پی سی رو هم همینطوری کردن...دیگه با IE نمیشه بیای p30:41:......یکی از بچه های بالا باید ج بدن:31:اون دو تا سیستمی که امتحان کردی بازم با IE اومدی؟
آره ادرسو نمیشناختن ولی با فایرفاکس راحت میشه بیام.
caca_caca888
07-01-2011, 01:27
با گوگل کرومم میشه....
فکر کنم الان همشون جواب بدند مرورگرها.
جدیدا به جز اینترنت اکسپلورر بقیه ی مرور گرها فکر کنم با بخش ساین اپ یاهو و لایو و ... مشکل دارند.چند جا هم امتحان کردم.فکر کنم همه زیر سر مایکروسافت هست.
فکر کنم الان همشون جواب بدند مرورگرها.
جدیدا به جز اینترنت اکسپلورر بقیه ی مرور گرها فکر کنم با بخش ساین اپ یاهو و لایو و ... مشکل دارند.چند جا هم امتحان کردم.فکر کنم همه زیر سر مایکروسافت هست.
من از فایرفاکس استفاده میکنم و هیچ مشکلی ندارم!:46:
koorosh2500
08-01-2011, 11:48
پاک شد .......
Retired User
08-01-2011, 22:06
سلام
انجمن ثبت و احوال دیگه رسیدگی نمیشه؟
Hadi King
09-01-2011, 10:00
سلام
انجمن ثبت و احوال دیگه رسیدگی نمیشه؟
سلام . چــرا رسیدگـی میشــه !
اندکـی باید صبـر داشته باشیـــد برای تاییــد شدن نام کاربری و تغییرش :46:
part gah
09-01-2011, 11:38
سلام
اسامی آخرین بازدید کننده ها از پروفایلم تغییر نمیکنه!مشکل از کجاست؟
اسامی آخرین بازدید کننده ها از پروفایلم تغییر نمیکنه!مشکل از کجاست؟
فکر میکنم به این علت باشه که افرادی که از پروفایل شما بازدید می کنند با حالت مخفی این کار رو انجام میدن ، تعداد بازدید ها بالا میره ولی اسامی افراد مخفی نوشته نمیشه ( Invisible ) .
part gah
09-01-2011, 12:51
فکر میکنم به این علت باشه که افرادی که از پروفایل شما بازدید می کنند با حالت مخفی این کار رو انجام میدن ، تعداد بازدید ها بالا میره ولی اسامی افراد مخفی نوشته نمیشه ( Invisible ) .
ای بابا ....ملت چه بیکارنا...آخه با پروفایل من چیکار دارن:31:نه خارج از شوخی...خیلی وقته اینجوریه یعنی همه الان رو مد مخفی میان میرن؟:21:
ای بابا ....ملت چه بیکارنا...آخه با پروفایل من چیکار دارننه خارج از شوخی...خیلی وقته اینجوریه یعنی همه الان رو مد مخفی میان میرن؟
بالاتر گفتید که اسامی بازدید کننده ها تغییر نمی کنه ...
خب مهم ترین دلیل این می تونه این باشه که جز اون 10 نفری که براتون نمایش داده شده، کس دیگه ای بازدید نکرده و نمی کنه از پروفایلتون !!
منطقی نیست؟!
caca_caca888
09-01-2011, 13:06
راستش منم حس میکنم برای من تغییر نمیکنه...
میشه یکی بیاد تو پروفایلم؟
الان ایناس:
++morteza+ B.J.U+ Boromir+ Dreamland+ frnsh+ Karkas20+ meto_895+ mohsen_rkh+ Pooya Raki+ vista7
ای بابا ....ملت چه بیکارنا...آخه با پروفایل من چیکار دارن:31:نه خارج از شوخی...خیلی وقته اینجوریه یعنی همه الان رو مد مخفی میان میرن؟:21:
شما پروفایلتم محدود کردی.الان ببین اسم من تو آخریا هست یا نه
میشه یکی بیاد تو پروفایلم؟
واسه من که نمایش داده نمیشه آخرین بازدید کننده هات!
ولی اومدم تو پروفایلت ... ببین ثبت شد اسمم یا نه ... (ممکنه چون محدود کردی، ثبت نشه)
caca_caca888
09-01-2011, 13:11
دستت درد نکنه
نه ، ثبت نشد.
morteza+ B.J.U+ Boromir+ Dreamland+ frnsh+ Karkas20+ meto_895+ mohsen_rkh+ Pooya Raki+ vista7
اما فکر کنم کنتور میندازه.
فکر نکنم محدود کرده باشم.برم ببینم...
Dark Shine
09-01-2011, 13:12
morteza+ B.J.U+ Boromir+ Dreamland+ frnsh+ Karkas20+ meto_895+ mohsen_rkh+ Pooya Raki+ vista7
من الان اومدم ها :دی
caca_caca888
09-01-2011, 13:14
آره محدود کرده بودم.
بیزحمت دوباره بیاید
حالا که تا اونجا میاید یه 30-40 تا رفرشم بدید:دی
---------- Post added at 01:14 PM ---------- Previous post was at 01:13 PM ----------
من الان اومدم ها :دی
شما بودی....................:دی
part gah
09-01-2011, 13:18
خوب تغییرش دادم میشه یکی بیاد پروفایلم ببینم واسه منم تغییر میکنه یا نه.ممنون میشم:11:
خب من واسه جفتتون اومدم و اسمم هم ثبت شد در هر دو ...
مشکلی نیست ... :46:
caca_caca888
09-01-2011, 13:19
B.J.U+ Boromir+ Dreamland+ frnsh+ Javad Gamer Karkas20+ Kurosh Nobody mohsen_rkh+ part gah vista7
انگاری یه تکونی خورد...
ولی خیلی وقت بود ثابت بود...
part gah
09-01-2011, 13:28
ما هم بسی شادمانیم........:31:
میشه به منم سر بزینید:31:.....آخه یه بنده خدایی چنتا یوزر نافرم داشت به همه سر زده...توی 10 نفر آخر اسمش مونده....چون دوستانم تو این مدت فقط سر زدن اسمشون جایگذین شده اون بنده خدا اسمش هنوز هست..بی زحمت 2 نفری بیان که اون یوزره از لیست بره بیرون ..ممنون
دوستان زحمت کشیدن..ممنون درست شد.
اومدید اینجا واسه خودتون مشاهده کننده پروفایل جمع کنید!:27:
دستت درد نکنه! خیلی از ابها ماتم رفع شد!
من مشکل دارم یا انجمن قاطی کرده.....از ساعت 11باز نمیکرد///ارور میداد.....هم با فایر فاکس هم ie
caca_caca888
10-01-2011, 01:01
نترس
ماهم اینطوری بودیم...
هکرا اینطوری میکنن؟بیکارنا:دی
ghermezeteh
10-01-2011, 16:11
از دیشب تا الان انجمن باز نمیشد برای من!!
caca_caca888
10-01-2011, 16:24
برای من یه ارور میداد
توی ارورش عدد 504 بود...
Retired User
10-01-2011, 17:01
سلام . چــرا رسیدگـی میشــه !
اندکـی باید صبـر داشته باشیـــد برای تاییــد شدن نام کاربری و تغییرش :46:
الان دو هفته گذشته والبته این تایپکم از اون موقع آپدیت نشده
انجمن تو ساعات خاصی در نیمه شب غیرقبل دسترس میشه ؟ یا اینکه قانون خاصی نداره ؟ من معمولا بین 12 تا 3 نصفه شب مشکل دارم . دیروزم که اصلا مشکلش مال کل روز بود .
D,Freeman
10-01-2011, 17:12
خیلی جالبه...چندین صفحه وپسته که دارید میزنید دراین مورد...کدوم ازمدیرا اومدن یه کلمه جواب دادن...بیخیال باشید دوستان...:31:...یه بنده خدا هم میاد جواب میده که همکار بازنشستست...همینجا ازش بابت پاسخ به کاربرا وحل مشکلشون ازش تشکر میکنم...:46:
Arash4484
10-01-2011, 17:57
امروز بعد 3 روز برای من درست شد... زدبه سرم و از اررور های جورواجوری که میداد از 504 تا تایم اوت اسکرین شات هم گرفتم؛یه اسکرین شات دارم که 100% ثابت میکنه تو ساعات خاصی اصلا و ابدا انجمن برای هیچ کسی در دسترس نبوده !با 3نوع کانکشن و 2 سیستم هم چک کردم(آخه ترسیده بودم خودم -- شدم...چون send بیخودی داشتم)
گاهی با پ.روکس میشد بیام و گاهی نه ...
بهرصورت الان درست شد...لااقل دوستی بیاد توضیح بده اینطور شد و اونطور شد..بفهمیم چی شد:31:
Arash4484
10-01-2011, 18:05
میشه به منم سر بزینید:31:.....آخه یه بنده خدایی چنتا یوزر نافرم داشت به همه سر زده...توی 10 نفر آخر اسمش مونده....چون دوستانم تو این مدت فقط سر زدن اسمشون جایگذین شده اون بنده خدا اسمش هنوز هست..بی زحمت 2 نفری بیان که اون یوزره از لیست بره بیرون ..ممنون
این آقا با این کار زنندش به همه جا سرکشی کرده.یک یوزر هم نیست با همون حروف 10-20تا مولتی یوزر ساخته...هی بن میشه اون یکی رو فعال میکنه...
من نمیدونم چه درگیری ومشکلی بوده ولی هرچی بوده خیلی حرکت بدی بود....راههای دیگه هم هست..این همه وقت گذاشتی 20-30تا یوزر ساختی و روی پروفایل صدها کاربر کلیک کردی...حیف وقت خودت نمیاد؟
سایت درست شده تقریبا.....اما کند ..:13:
سلام
من درباره موسیقی سوال داشتم ولی نمیدونم کجای انجمن سوالمو مطرح کنم!؟
راهنمایی کنید
ممنون
Arash4484
11-01-2011, 00:16
سلام
راهنمایی کنید
ممنون
فکر کنم بهترین جا گروه های اجتماعی است-چندین گروه موسیقی موجوده
سلام
راهنمایی کنید
ممنون
انجمن موسیقی که از نظرها غایبه !
می تونید سوال یا درخواستتون رو در گروه موقت انجمن موسیقی مطرح کنید ...
Golbarg01
11-01-2011, 02:44
ادمین ها و مدیران دقیقا به چه چیزهایی از کاربرها دسترسی دارن یعنی حداکثر به چیا می تونن دسترسی داشته باشن؟
ip کاربران رو که می دونم در دسترسشون هست.
ولی مثلا به اینکه سیستم عامل یک کاربر چی هست یا از چه مرورگری استفاده می کنه یا چیزای دیگه رو هم می تونن بفهمن؟
لطفا جواب دقیق بدین اگر نمی دونید الکی جواب ندین.
Golbarg01
11-01-2011, 02:44
ادمین ها و مدیران دقیقا به چه چیزهایی از کاربرها دسترسی دارن یعنی حداکثر به چیا می تونن دسترسی داشته باشن؟
ولی مثلا به اینکه سیستم عامل یک کاربر چی هست یا از چه مرورگری استفاده می کنه یا چیزای دیگه رو هم می تونن بفهمن؟
Arash4484
11-01-2011, 09:14
مرورگروسیستم عامل افرادی که به سایتها سر میزنند رو میشه باچند کد ساده فهمید.کلن 3-4خط برنامه بیشتر نمیشه.
برای مثال فلش پلیر از سایت ادب دانلود کنی بروزرت رو شناسایی میکنه وبرای همون بهت میده.
IP رو هم که خودت گفتی.که از طریقش میشه ISP و شهر رو راحت مشخص کرد.
باقی رو نمیدونم.
Golbarg01
11-01-2011, 13:28
مرورگروسیستم عامل افرادی که به سایتها سر میزنند رو میشه باچند کد ساده فهمید.کلن 3-4خط برنامه بیشتر نمیشه.
برای مثال فلش پلیر از سایت ادب دانلود کنی بروزرت رو شناسایی میکنه وبرای همون بهت میده.
IP رو هم که خودت گفتی.که از طریقش میشه ISP و شهر رو راحت مشخص کرد.
باقی رو نمیدونم.
کدش چیه دقیقا؟
منظورم به دست اوردن سیستم عامل یک کاربر دیگه بود نه خودمون
Arash4484
11-01-2011, 13:58
شما باید ادمین یه سایت باشی تا این کدها رو توی هوم پیجت بنویسی؛که هرکی سر زد بفهمی با چی اومده
بهر صورت برای شروع برای بدست آوردن نام مرورگر کاربرهای که به سایتت سرکشی میکنند، از لینکدونی p30world بنقل از وبلاگ طراحوب:
برای چیزهای دیگه و اطلاعات بیشتر هم برو انجمن برنامه نویسی وطراحی وب واینترنت....
موفق باشی:11:
mohsen_gh1991
11-01-2011, 22:32
سلام
چطوری میشه اینجا البوم شخصی درست کرد؟ برای کاربرای معمولی امکان پذیره؟
سلام
چطوری میشه اینجا البوم شخصی درست کرد؟ برای کاربرای معمولی امکان پذیره؟ نوچ....فقط ادمین اونم از نوع میثم اش........
خیلی جالبه...چندین صفحه وپسته که دارید میزنید دراین مورد...کدوم ازمدیرا اومدن یه کلمه جواب دادن...بیخیال باشید دوستان...:31:...یه بنده خدا هم میاد جواب میده که همکار بازنشستست...همینجا ازش بابت پاسخ به کاربرا وحل مشکلشون ازش تشکر میکنم...:46:
سلام
عزیز
تاپیک رو پر کنیم باید با پست ؟ وقتی کسی با هر درجه کاربری جواب کاملی میده چرا باید کسی دیگه چیزی بنویسه؟
-------
انجمن هم مورد حمله است . و ادمین ها هم دارن مقابله میکنن. از این بیشتر توضیحی وجود نداره که داده بشه.
الان دو هفته گذشته والبته این تایپکم از اون موقع آپدیت نشده
زمانی برای تغییرات اعلام نشده عزیز. هر از گاه که فعالت های اصلی ادمین انجام شده بود و فرصت ازادی بود مجددا تعداد دیگه ای از درخواست های تغییر نام کاربری انجام میشه. ماهی یک بار . دو ماهی یکبار. نه هر روز.
همینجا از تک تک عزیزانی که برای تغییر نام کاربریشون به من پی ام نمیدن و از انجمن ثبت احوال استفاده میکنن تشکر میکنم. همینطور از تک تک اونهایی (مثل اون عزیز با 11 پست) که به واسطه تغییر نکردن نام کاربریشون به بنده توهین نکردن هم تشکر میکنم.
زمانی برای تغییرات اعلام نشده عزیز. هر از گاه که فعالت های اصلی ادمین انجام شده بود و فرصت ازادی بود مجددا تعداد دیگه ای از درخواست های تغییر نام کاربری انجام میشه. ماهی یک بار . دو ماهی یکبار. نه هر روز.
همینجا از تک تک عزیزانی که برای تغییر نام کاربریشون به من پی ام نمیدن و از انجمن ثبت احوال استفاده میکنن تشکر میکنم. همینطور از تک تک اونهایی (مثل اون عزیز با 11 پست) که به واسطه تغییر نکردن نام کاربریشون به بنده توهین نکردن هم تشکر میکنم.
افعال معکوس: دی
این تاپیکه موسیقی به این زودی ها قرار نیست برگرده؟
بعد پست هاش پاک شدن یا باز برمی گردن؟
600 تا لینک هستش اونجا می خوامشون الان ولی نمی تونم کاری بکنم: دی
افعال معکوس: دی
این تاپیکه موسیقی به این زودی ها قرار نیست برگرده؟
بعد پست هاش پاک شدن یا باز برمی گردن؟
600 تا لینک هستش اونجا می خوامشون الان ولی نمی تونم کاری بکنم: دی
انجمن موسیقی فعلا برنامه ای برای برگردوندنش نیست.
چیزی از انجمن پاک نمیشه. صرفا مخفی میشه.
ابن آموزشی که در پست اول به صورت پی دی اف گذاشته شده توش اشاره شده آموزش بقیه قسمتها قرار هست بزودی تکمیل بشه
میخواستم بپرسم تکمیل شده یا نه
اگ رنکیل شده لینکی ازش دارین ؟
هشت بهشت
12-01-2011, 18:32
ابن آموزشی که در پست اول به صورت پی دی اف گذاشته شده توش اشاره شده آموزش بقیه قسمتها قرار هست بزودی تکمیل بشه
میخواستم بپرسم تکمیل شده یا نه
اگ رنکیل شده لینکی ازش دارین ؟
سلام .
فکر نکنم چیز مهم دیگه ای از قلم افتاده باشه .
هرکس یکی دوماه توی سایت فعالیت کنه با همه قسمت هاش آشنا میشه .
اگه مورد خاصی مدنظرتونه همینجا بپرسین .
برای تست امکانات هم از این انجمن استفاده کنید.
گودال ماسه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نه مشکلی وجود نداره من خودم یک فروم ( forum.denizdl.com ) دارم ، تازه راهش انداختیم ، میخواستم این اموزش برای کاربرا اونجا بذارم ، فقط همین
اگر آموزش کاملی از استفاده از امکانات انجمنها داشتید ممنون میشم اگر لینک بدبد
تو گوگل سرچ کردم چیزی پیدا نکردم الان هم خودم بخوام درست کنم زیاد وقت میگیره چون فروم تازه تاسیس هست و کارهای دیگه ای به جز این هم هست که انجام بدم
سلام چجوری میشه اولین پستهای خودمونو پیدا کنیم ؟:20:
اینه؟
سلام چجوری میشه اولین پستهای خودمونو پیدا کنیم ؟:20:
در صفحه ی سرچ:
در قسمت نام کاربری، نام کاربری خودتون رو بنویسید و در تنظیمات سمت راست، قسمت "پیدا کردن موضوع از" رو روی "و قدیمی تر" و قسمت "نتيجه ها را مرتب کنيد بوسيله" را روی "مرتب شده از بالا" تنظیم کنید ...
اون پایین هم یادتون باشه پست ها رو علامت زده باشید ...
با این سرچ، 300 پست اولیه تون در پیسی رو می تونید ببینید ...
قدیمی های پیسی کلی می خندن وقتی پستای اولیه شون رو می بینن ! :دی چقدر آماتور بودن یه زمانی !! :دی
در صفحه ی سرچ:
در قسمت نام کاربری، نام کاربری خودتون رو بنویسید و در تنظیمات سمت راست، قسمت "پیدا کردن موضوع از" رو روی "و قدیمی تر" و قسمت "نتيجه ها را مرتب کنيد بوسيله" را روی "مرتب شده از بالا" تنظیم کنید ...
اون پایین هم یادتون باشه پست ها رو علامت زده باشید ...
با این سرچ، 300 پست اولیه تون در پیسی رو می تونید ببینید ...
قدیمی های پیسی کلی می خندن وقتی پستای اولیه شون رو می بینن ! :دی چقدر آماتور بودن یه زمانی !! :دی
ممنون بابت این پستت کوروش جان:11:
واقعا با مرور پست ها اولی آدم هم خندش میگره:27: و هم ناراحت میشه که دنیا چه زود میگذره:41:
TARANOMHONAR
14-01-2011, 16:05
با سلام من کار بری هستم که گوشی LGKP500 دارم اینترنت را فعال کرده ام ولی با این دستگاه نمیتوانم کار کنم و متصل نمیشوملطفا مرا راهنمایی کنید
Facon_Archi
14-01-2011, 22:34
موقع کامنت دادن ،هنگ میکنه و ممکنه یهو 3بار یه کامنت رو سند کنه!
همه این مشکل رو دارن؟
موقع کامنت دادن ،هنگ میکنه و ممکنه یهو 3بار یه کامنت رو سند کنه!
همه این مشکل رو دارن؟
آره برا من هم جدیدن چندین بار این اتفاق افتاده
caca_caca888
15-01-2011, 00:11
چون سرعت سایت اومده پایین این مشکلم بیشتر شده...
ali1234567
15-01-2011, 00:46
یکی تو پروفایلم بهم فحش خواهر و مادر و پدر داره میده :41:
چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
Hadi King
15-01-2011, 00:52
یکی تو پروفایلم بهم فحش خواهر و مادر و پدر داره میده :41:
چیکار باید کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوســت عزیز پیغام هاشو تایید نکنیـــد ،
جوابشـــو هم ندیـــد ؟ جواب اینجـور کاربرا فقط سکوتــــه !
پیغام خصوصی به تیم مدیریــت بدید تا برخورد لازم انجـام بشــه ...
یــــا
تو هر پیغامی گزینه گزارش تخلف داره میتونیــد بفرستیـــد ( تیم مدیریـت میاد پیغامشو چک میکنه ) :46:
ali1234567
15-01-2011, 01:01
مرسی عزیز جان
---------- Post added at 01:01 AM ---------- Previous post was at 12:57 AM ----------
آقا این ول کن نیست گزارش زدم.
Hadi King
15-01-2011, 01:07
مرسی عزیز جان
ممنون دوســت عزیز :11:
دوســت عزیز اگـه امکان داره پیغام هایی که فرستاده رو در انتظار تایید بزاریـــد !
نیـــازی به تایید عمومی نیسـت ... با کاربر مورد نظر تیم مدیریت دیر یـا زود برخورد میکنــه !
مرسی از زحمتی که کشیدی مخصوصا عکس گذاشتن
:دی
سلام.... یه سوال....این هـــ توی لوگوی پی سی ورلد یعنی چی..؟؟؟
caca_caca888
15-01-2011, 15:58
سلام.... یه سوال....این هـــ توی لوگوی پی سی ورلد یعنی چی..؟؟؟
آرمشه دیگه
تک تک حرفای p30world رو توش بگرد هست.(pcworld بهتره)
آرمی که این داره قسطنطنیه هم توش پیدا میشه:دی
آرمشه دیگهمیدونم خوب.....
تک تک حرفای p30world رو توش بگرد هست.(pcworld بهتره)یعنی چی....متوجه نشدم...خوب پی سی ورلد معنی داره...مرتبط با خود سایت هست چون انجمن تخصصی کامپیوتر هست....این هــــ چیه نمیدونم.؟؟
اون هـ نیست .... p و 30 هست که ادغام شدن و اون شکلی در اومدن فک کنم
یعنی چی....متوجه نشدم...خوب پی سی ورلد معنی داره...مرتبط با خود سایت هست چون انجمن تخصصی کامپیوتر هست....این هــــ چیه نمیدونم.؟؟
عجب مهندسی:دی
تو پک هاشونم ایو میزنن که یه p هستش و پایینش کوچیک نوشته 30
همین
واسه چی انقدر بزرگش میکنید
بگردی حتما اسم منم پیدا میشه توش...سامی
عجب بابا...
---------- Post added at 05:31 PM ---------- Previous post was at 05:28 PM ----------
راستی دیگه بسه این تبلیغاتا پدرمونو در اوورد
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:31 PM ----------
ترک سیگار و فروش پایه و اینچیزا چه ربطی با فروم داره آخهچون بازدیدش زیاده باید هر چی به خوردش بدن دیگه...
اون هـ نیست .... p و 30 هست که ادغام شدن و اون شکلی در اومدن فک کنم شبیه همه چی هست غیر از p و 30......جدی چطوری..؟؟کجاشp...کجاش30.>؟؟؟
تو پک هاشونم ایو میزنن که یه p هستش و پایینش کوچیک نوشته 30
همینتاحالا از پی سی خریدی نداشتم...
واسه چی انقدر بزرگش میکنید بزرگ چیه....سواله دیگه. آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن....نوشته تمامی قسمت ها...که شامل لوگو هم میشه...
caca_caca888
15-01-2011, 17:45
p که تابلوئه
3 رو من نمیبینم(مگر این که 3 رو افقی نوشته باشن)
0 هم که تابله
اگه 30 رو c بنویسیم مشکل 3 حل میشه...
w هم که به اون گندگی
o هم که همون 0 هست.
r (از کوچیک ) هم یه جورایی توشه
l هم یه جورایی هست
D هم که هست...
حالا بگرد توش mohammadam پیدا میکنی:دی
که تابلوئه
3 رو من نمیبینم(مگر این که 3 رو افقی نوشته باشن)
0 هم که تابله
اگه 30 رو c بنویسیم مشکل 3 حل میشه...
w هم که به اون گندگی
o هم که همون 0 هست.
r (از کوچیک ) هم یه جورایی توشه
l هم یه جورایی هست
D هم که هست...همش شد یه جورایی.....:31:ماهم یه جورایی قبول کردیم
part gah
15-01-2011, 17:58
آقا طراح این لوگو کیه؟بیاد تجزیه و تحلیلش کنه:8:...خفه کردیم خودمونو....این الون دست بردار نیست...گیر داده:31:
به نظرم اینطوریه :دی تا طراحش بیاد :دی
caca_caca888
15-01-2011, 19:43
3 فارسی هم میشه ازش راحت دراورد
بابا بیخیال:دی
به نظرم اینطوریه قبـــــــول...اما نه pایشp یه....نه 30 ایش.....r اش هم هـــــی....
ممنون امیــر کلی از ابهامات رو کنار زدی:31:
نه یکم دقت کنی سوره بقره هم توش کاملا دیده میشه
پایینشم الله هستش
در ضمن سه بعدی هم هست و با عینک نگاه کنی متوجه میشی که داخل هـ پرچم 79 کشور توشه
و اون دم هم یعنی کامپیوتر و سیمش همچنین میگه با دم شیر بازی نکن چون میبرتت داخل گود هـ
همچنین فهرست تمامی سایت های تخصصی هم توش هست
Facon_Archi
16-01-2011, 22:17
فروم جوووووووووون ِ آدم رو میگیره تا لود بشه صفحاتش: (
برای همه همینجوری هست؟!
هنوز دارن حمله میکنن؟!: دی
چه گروهی هستن که بیخیال نشدن هنوز؟
caca_caca888
16-01-2011, 22:31
بله
برای منم اونطوریه
اما الان موقتا خوب شده...
M A M M U T
17-01-2011, 18:52
دوستان قدیمی ترین عضو فروم بعد سه تا ادمین کیه؟
caca_caca888
17-01-2011, 19:00
دوستان قدیمی ترین عضو فروم بعد سه تا ادمین کیه؟
اصلا معلوم نیست 30na نام کاربری کی هستا؟!:دی
بعد از علی و سینا، اولین کاربر فعالی که عضو پیسی شده، خانم ژاله بوده که تا درجه ی مدیریت هم اومده و بعداً بازنشست شده ! با توجه به پستاشون، به احتمال زیاد مدیریت بخش کرک و سریال بودن (اگه پیسی چنین انجمنی داشته بوده باشه در اون موقع)
یکی دو کاربر بی پست هم بعد از علی و سینا هستن که این یکی از همه قدیمی تره:
بعد هم این
M A M M U T
17-01-2011, 20:17
بعد از علی و سینا، اولین کاربر فعالی که عضو پیسی شده، خانم ژاله بوده که تا درجه ی مدیریت هم اومده و بعداً بازنشست شده ! با توجه به پستاشون، به احتمال زیاد مدیریت بخش کرک و سریال بودن (اگه پیسی چنین انجمنی داشته بوده باشه در اون موقع)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیکی دو کاربر بی پست هم بعد از علی و سینا هستن که این یکی از همه قدیمی تره:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد هم این
ممنون خیلی جالب بود.این ژاله خانوم 240 تا مطلب داده فقط 9 بار ازش تشکر شده....این قدر کاربرای فوروم کم بوده اون موقع/...
Hadi King
17-01-2011, 20:19
ممنون خیلی جالب بود.این ژاله خانوم 240 تا مطلب داده فقط 9 بار ازش تشکر شده....این قدر کاربرای فوروم کم بوده اون موقع/...
سلام عزیز . اون موقع کلیــد تشکر نبــوده :20:
SHIRIN ACTROS
17-01-2011, 20:46
ببخشید یه سوال داشتم قوانین انجمن عوض شده من الان 26 تا پست دادم هنوز محدودیت هام برداشته نشده مگه 10 تا نبود؟
behroozi52
17-01-2011, 22:30
سلام من تازه واردم گیج شدم اینجا روال سوال و جواب چجوریه؟
behroozi52
17-01-2011, 22:33
سلام من عضو جدید هستم دوستان این تایید مدیریت چقدر طول می کشد سوال من فوری است کامپیوترم را از دست داده ام چون تمام درایوهاشو باری بچه ام قفل کردم ولی خودم گیر افتاده ام.....:19:
aligol172
18-01-2011, 02:29
سلام عرض می کنم خدمت همه کاربران.
بنده حدود دو هفته قبل درخواست تغییر نام کاربری در انجمن ثبت و احوال دادم ولی تاپیک من هنوز یکبار هم مشاهده نشده است
اگر امکان دارد به بنده بگویید که چه کسی مسئول تغییر نام است.
بسیار سپاسگزارم از مرحمت شما.
Hadi King
18-01-2011, 09:35
ببخشید یه سوال داشتم قوانین انجمن عوض شده من الان 26 تا پست دادم هنوز محدودیت هام برداشته نشده مگه 10 تا نبود؟
سلام دوست عزیز خوش اومدید به انجمن خودتون !
برداشتن محدودیــت تنها به پست بستگی نداره ، فعالیـت و ...
سلام من تازه واردم گیج شدم اینجا روال سوال و جواب چجوریه؟
سلام من عضو جدید هستم دوستان این تایید مدیریت چقدر طول می کشد سوال من فوری است کامپیوترم را از دست داده ام چون تمام درایوهاشو باری بچه ام قفل کردم ولی خودم گیر افتاده ام.....:19:
سلام . بستگی داره تو انجمنی که ارسال پست کردی همکار و مدیرش فعال باشن ، پست های عضو های جدید زودتر تایید میشــه !
اینجـا زودتـر از انجمن های دیگه پست تایید میشــه .
سلام عرض می کنم خدمت همه کاربران.
بنده حدود دو هفته قبل درخواست تغییر نام کاربری در انجمن ثبت و احوال دادم ولی تاپیک من هنوز یکبار هم مشاهده نشده است
اگر امکان دارد به بنده بگویید که چه کسی مسئول تغییر نام است.
بسیار سپاسگزارم از مرحمت شما.
سلام . به نقل از پست بابــک جـان ( سرپرست ناظر هـا و مسئول انجمن ثبت احوال )
من در ایجاد فاکتور فروش یا خرید موندم ممکنه کمکم کنید اگه جوابتون بله است اعلام کنید تا مسئله رو مطرح کنم وبگم گیرم کجاست . خیلی ممنون
SHIRIN ACTROS
18-01-2011, 18:17
آخه من قبلا عضو بودم شرایط اینطوری نبود وقتی بست ها 10 تا میشد محدویت ها برداشته میشد
و وقتی بست ها به 20 میرسد یه شتاره میداد و مینوشت داره خودمونی میشه الان بستای من 28 تا شده ولی هنوز محدودیت دارم چقدر طول میکشه.
من تقریبا روزی 8 تا بست میدم
ممنون
SHIRIN ACTROS
18-01-2011, 20:21
فعالیت میتونه چی باشه؟
هیچ کاری جز پست دادن که نمیشه کرد.:41:
یه تاپیکی رو انتخاب کنین و یه نظری بدین
انصافا اسپم دادن تو پی سی که راحته: دی
caca_caca888
19-01-2011, 00:34
سلام دوست عزیز خوش اومدید به انجمن خودتون !
برداشتن محدودیــت تنها به پست بستگی نداره ، فعالیـت و ...
تا اونجایی که من یادمه به فعالیت خیلی ربطی نداره
به تعداد پست (فکر کنم 30 تا ) و زمانی که عضو شدین . نمیدونم چقد؟! اما باید چند روز از عضویتتون بگذره...
آخه من قبلا عضو بودم شرایط اینطوری نبود وقتی بست ها 10 تا میشد محدویت ها برداشته میشد
و وقتی بست ها به 20 میرسد یه شتاره میداد و مینوشت داره خودمونی میشه الان بستای من 28 تا شده ولی هنوز محدودیت دارم چقدر طول میکشه.
من تقریبا روزی 8 تا بست میدم
ممنون
دلیلش احتمالا همون تاریخ عضویتته...تقریبا مطمئنم...
Arash4484
19-01-2011, 00:53
چون قبلن این موضوع توی این تاپیک مطرح شده بود همینجا این موضوع رو میگم....واقعن نمیدونم کجا دقیقن باید گفتش...
علت این همه اشکال p30 با اینترنت اکسپلورر چیه؟(که هماهنگترین بروزر با فروم های فارسی بخصوص تحت VB هستش)
مشکلات بعد حملات رفعشون انقدر طول کشید؟
بغیر از اررور found server و ارورر gateway واررور عدم save شدن صفحه ها ، مشکل جدیدی که اضافه شده هنگ چند لحظه ای بروزر در هنگام کلیک کردن لینکها و ریزش شدید دیتا(30-40کیلو در ثانیه)به بروزر و دست آخر آزاد شدن صفحه است....
لطفن رسیدگی کنید...درکنار ضعف سرور(که البته گفته شد که قابل جابجایی نیست) و ازبین رفتن نسبی دسترسی در ساعات ابتدایی بامداد ، این عدم هماهنگی با IE مزید بر آن اشکالات است .
من در ایجاد فاکتور فروش یا خرید موندم ممکنه کمکم کنید اگه جوابتون بله است اعلام کنید تا مسئله رو مطرح کنم وبگم گیرم کجاست . خیلی ممنون
مشکلتون رو در این دو بخش مطرح کنید . ( بسته به نرم افزار مورد استفاده )
Facon_Archi
19-01-2011, 12:47
این هنگ کردن های صفحه گاهی برای فایرفاکس هم اتفاق میوفته!
با IE که هیچی××هر کاری میخوای کنی صفحه تا 5دقیقه هنگه!
این هنگ کردن ها فکر کنم به خاطر این تبلیغات جدید سایت هست !چون وقتی هنگ میکنه داره اون تبلیغات هارو لود میکنه!
درسته که هدف از فروم درآمدزایی هم هست ولی یه کاری کنید که اذیت نکنه کاربرهارو
البته اگه به خاطر این تبلیغات ها بوده باشه!
خدا رو شکر با Opera هیچ مشکلی در استفاده از فروم نیست !! :40:
Facon_Archi
19-01-2011, 18:10
این نتایج مسابقه های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی چی شد پس؟ معلوم نیس کی ادمین ها نتایج رو اعلام میکنن؟
caca_caca888
19-01-2011, 18:18
گوگل کرومم بد نیست.
اما بعضی وقتا سرعتش جدیدا کم میشه...اما ایراد از اینجاس نه کروم...
برای من اون گیری که میگید میکنه وقتی اتفاق میافته که تو صفحه اصلی فروم باشم . و صفحرو بیارم پایین پایین(زیر لیست تولد ها) .چند ثانیه گیر میکنه بعد دوباره درست میشه...
---------- Post added at 06:18 PM ---------- Previous post was at 06:18 PM ----------
گوگل کرومم بد نیست.
اما بعضی وقتا سرعتش جدیدا کم میشه...اما ایراد از اینجاس نه کروم...
برای من اون گیری که میگید میکنه وقتی اتفاق میافته که تو صفحه اصلی فروم باشم . و صفحرو بیارم پایین پایین(زیر لیست تولد ها) .چند ثانیه گیر میکنه بعد دوباره درست میشه...
davy jones
19-01-2011, 21:49
این نتایج مسابقه های جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی چی شد پس؟ معلوم نیس کی ادمین ها نتایج رو اعلام میکنن؟
چه دل خجسته ای داری شما ... :31:
به نظر من هنوز نتیجه ای محاسبه نشده که بخواد اعلام بشه.:5:
:santa:سلام خسته نباشید : من در ورد2007 چند تا مشکل دارم
1-اینکه ایجاد استایل جدید با فرمت های مختلف مثلا برای 7 زیر شاخه
2- ایجاد فهرست اتوماتیک که اعداد را برایم انگلیسی می زندن جلوی فهرست اگر امکان دارد بصورت تصویری کار پنجره Table of contents و گزینه های آن را یکی Modify و options را توضیح دهید .
3- چطور می شود یک نامه را که متن آن یکی است ولی اسامی افراد و سمتهای آنها متفاوت است مثلا برای صد نفر بدون وارد کردن دستی یکی یکی اسامی پرینت گرفت ایا دستور خاصی دارد
از لطف شما ممنون و سپاسگزارم رضا
مباحث ، مشکلات و سوالات در رابطه با مایکروسافت ورد در اینجا :
SHIRIN ACTROS
20-01-2011, 12:46
دوستان یه کسی نیست جواب منو بده کممممممممک من الان چند روزه عضوم پستام شده35 تا چرا محدودیت هام برداشته نمیشهههههه یکی فقط یه روز قبل من عضو شده الان 20 تا پست داده ولی محدودیت نداره چرا لطفا کمک کنید.
از ناظرای انجمن کسی اینجا نیست جواب منو بده:13:
SHIRIN ACTROS
20-01-2011, 12:49
چطور میتونم با این محدودیتی که دارم با ناظرین انجمن یا اونایی که محدودیت هارو بر میدارن ارتباط برقرار کنم آخه زور داره یکی که یه روز زودتر از من عضو شده محدودیت نداره ولی من محدودم.:13:
Amir Hossein
21-01-2011, 02:52
سلام
من چند نفرو دیدم که عکس تو امضاشون خیلی بزگ بود
مدیر یه درجه خواصی نداشتن
قضیه چیه
سلام
من چند نفرو دیدم که عکس تو امضاشون خیلی بزگ بود
مدیر یه درجه خواصی نداشتن
قضیه چیه
سلام
باگ است گویا. زین پس به جای واژه مجعول ویبی بگوییم باگ ویبی.
caca_caca888
21-01-2011, 13:50
چطور میتونم با این محدودیتی که دارم با ناظرین انجمن یا اونایی که محدودیت هارو بر میدارن ارتباط برقرار کنم آخه زور داره یکی که یه روز زودتر از من عضو شده محدودیت نداره ولی من محدودم.:13:
فکر کنم چون اون یه روز گذشت محدودیتات برداشته شد...:11:
---------- Post added at 01:50 PM ---------- Previous post was at 01:49 PM ----------
زمان پستت:
ديروز, 12:49 PM
alone girl 22
21-01-2011, 14:04
سلام دوستان من نمیتونم پروفایل بعضی از دوستان ببینم فقط آمار و ارقام نشون میده یوزرم مشکل داره یا اینم جزو محدودیت اعضای جدید:13:
سلام دوستان من نمیتونم پروفایل بعضی از دوستان ببینم فقط آمار و ارقام نشون میده یوزرم مشکل داره یا اینم جزو محدودیت اعضای جدید:13:
نه! این محدودیتیه که خود اون دوستان ایجاد کردن!
از بخش ویرایش حریم خصوصی می تونید کسانی که اطلاعات پروفایلتون رو می بینن محدود کنین ...
اونا هم مثلاً همه غیر از دوستانشون رو محدود کردن که نتونن اطلاعاتشون رو ببینن ...
alone girl 22
21-01-2011, 14:21
نه! این محدودیتیه که خود اون دوستان ایجاد کردن!
از بخش ویرایش حریم خصوصی می تونید کسانی که اطلاعات پروفایلتون رو می بینن محدود کنین ...
اونا هم مثلاً همه غیر از دوستانشون رو محدود کردن که نتونن اطلاعاتشون رو ببینن ...
ممنون دوست عزیز:11:
سلام/یه چیز خیلی عجیب، تعداد بازدیدکننده های پروفایل dreamland حدود 1میلیون هست!:18:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی واقعا پروفایلش 1میلیون بار مشاهده شده؟:24:
Aloneboy
23-01-2011, 10:11
سلام
در قسمت گروه هاي اجتماعي قسمت جستجو هر كلمه اي وارد مي كنم پيدا نمي كنه فكر كنم مشكل داره
Amir Hossein
23-01-2011, 12:16
سلام
من که بچه نیستم(منضورم عوضو جدیده:31:)
پس چرا وقتی تو قسمت نظر سنجی تاپیک زدم نیومد
فکر کردم ایراد از اینترنته 4-5 بار دیگه زدم نیومد
برای همین بی خیال شدم
ولی فردا دیدم که aQoa عزیز همشونو پاک کرده غیر از یکی :18:
ینی چی
mahdishata
23-01-2011, 12:38
سلام/یه چیز خیلی عجیب، تعداد بازدیدکننده های پروفایل dreamland حدود 1میلیون هست!:18:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدیعنی واقعا پروفایلش 1میلیون بار مشاهده شده؟:24:
این جواب اینجا هم صدق میکنه
سلام
باگ است گویا. زین پس به جای واژه مجعول ویبی بگوییم باگ ویبی.
---------- Post added at 12:38 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
سلام
من که بچه نیستم(منضورم عوضو جدیده:31:)
پس چرا وقتی تو قسمت نظر سنجی تاپیک زدم نیومد
فکر کردم ایراد از اینترنته 4-5 بار دیگه زدم نیومد
برای همین بی خیال شدم
ولی فردا دیدم که aQoa عزیز همشونو پاک کرده غیر از یکی :18:
ینی چی
احتمالا نیاز یه تایید داشته توسط مسئولش تا توسط بقیه کاربرا دیده بشه;)
pasargadd
24-01-2011, 11:01
سلام به همه و خسته نباشید خدمت مدیران و ناظرین.
دوستان لطفا بفرمایید اواتاره من برای چی حذف شده :11:
mahdishata
24-01-2011, 11:29
خب روش نوشته دیگه:31:
خلاف قوانین:31:
حالا شما سخت نگیر شاید سوتی دادن واسه شما رو اشتباهی حذفیدن:46:
pasargadd
24-01-2011, 11:44
ممنون جواب دادی.
عکسی که گزاشته بودم از مقبره کوروش کبیر بود که نصفش زیر اب رفته بود.
Amir Hossein
25-01-2011, 23:41
سلام
این aQoa وجود خارجی داره؟؟؟:13:
ینی تو این انجمن میگرده پست های بیخودی رو پاک میکنه:2:
چرا مدیر نمیشه همکار مونده:46:
=====
یه چیز دیگه
گودال ماسه بازی چیه:31:
سلام
=====
یه چیز دیگه
1
امکانی در وی بی وجود داره تا بشه از تغییراتی که در فروم ایجاد میشه گزارش فرستاد. مثلا وقتی مدیر یا همکار یا ناظر تغییری در پست یا تاپیک شما میده ( مثلا تاپیک مهم میکنه یا پستی رو ویرایش یا حذف میکنه) گزارشی برای اون کاربر ارسال میشه تا از این تغییر مطلع باشه. این گزارش در حال حاضر توسط نام کاربری aqua ارسال میشه به باکس پیام خصوصی کاربران.
2:
اگر با هر یک از گزینه های ارسال پست انجمن مشکل دارید میتونید توی این انجمن تاپیکی ایجاد کنین و با خیال راحت همه دکمه ها و گزینه ها رو تست کنید و بهشون مسلط بشید.
اگر میخواین پستی بدید که دارای چندین عکس و لینکه و فونت های مختلف و رنگ های متفاوت داره هم میتونید اول در این انجمن ارسال کنید ، اگه درست بود همه چی و مناسب همون مطلب کپی کنید در انجمن های اصلی. اینجوری دیگه مشکل به هم ریختن تاپیک ها و پست ها حل میشه.
دیگر کاربران ارسال های شما در این انجمن رو نمیبینن.
سلام
=====
یه چیز دیگه
آکوا رباتیه که با حذف یا تغییر هر پست یا تاپیک مرتبط با شما (از سوی هر کدوم از اعضای تیم مدیریت)، پیغامی برای گزارش اون تغییر به شما می فرسته ...
در واقع فقط نقش اطلاع رسانی داره و از اون جایی که رباته، پس وجود خارجی هم نداره ! ...
تو انجمن گودال ماسه بازی هم می تونید امکانات و قابلیتهای مختلف انجمن رو تست کنید! تاپیک هاتون برای کاربرا قابل مشاهده نیست و هر کار دلتون بخواد می تونید توش بکنین ...
ویرایش: پستم با پست بابک همزمان شد ... شرمنده بابک جان :11:
تو انجمن گودال ماسه بازی هم می تونید امکانات و قابلیتهای مختلف انجمن رو تست کنید! تاپیک هاتون برای کاربرا قابل مشاهده نیست و هر کار دلتون بخواد می تونید توش بکنین ...
البته مطمئنا مدیرا و ادمین ها میتونن ببینن!
البته مطمئنا مدیرا و ادمین ها میتونن ببینن!
خب مشخصاً منظور از کاربرا، همانا کاربران عادی انجمن هستن !! :20::31:
caca_caca888
25-01-2011, 23:58
گودال ماسه بازی با ترش فرقی نداره....
میتونید از ترشم استفاده کنید...
---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------
جز اینکه تاپیک جدید نمیتونید بزنید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.