مشاهده نسخه کامل
: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن
Cyberlife
06-06-2009, 11:30
میخواستم بدونم P30 World چند تا کاربر ریجستر شده داره ، چند تاشون 1 ستاره اند ، چند تا 2 ستاره ، و .... چند تا کاربر فعال ، همکار انجمن ، مدیر و ..... داره
Retired User
07-06-2009, 13:11
میخواستم بدونم P30 World چند تا کاربر ریجستر شده داره ، چند تاشون 1 ستاره اند ، چند تا 2 ستاره ، و .... چند تا کاربر فعال ، همکار انجمن ، مدیر و ..... داره
همچين آماري موجود نيست
چيز ديگه اي نميخواي آمارش رو بدوني؟
البته همكار ها و مديرهارو ميتوني بفهمي
Cyberlife
07-06-2009, 16:56
همچين آماري موجود نيست
چيز ديگه اي نميخواي آمارش رو بدوني؟
البته همكار ها و مديرهارو ميتوني بفهمي
چرا نیست ، چه اشکالی داره من از مدیران محترم سایت تقاضا دارم آمار کاربران سایت و بقیه چیزهایی که گفتم رو
ارائه بدن ، هم باعث بالا تر رفتن ترافیک سایت میشه و کاربران سایت بیشتر میشن و هم باعث افتخاره کاربران سایت
میشه که با هم کاری هم تونستن چنین انجمن پر ترافیکی بسازن و باعث بالا رفتن دانش ایرانیان بشن .
Senator_Offline
08-06-2009, 17:30
دوستان html کد برای من خاموشه توسط مدیران فعال میشه؟ برای هر فرد کی فعال میشه؟
كد html بخاطر مسائل امنيتي سايت براي كاربران فعال نميشود
دوستان html کد برای من خاموشه توسط مدیران فعال میشه؟ برای هر فرد کی فعال میشه؟
سلام
ان شا الله بعد از همکار شدنت.
موفق باشید :40:
بی باک بی بال
09-06-2009, 07:56
ان شا الله بعد از همکار شدنت.
موفق باشید
چطوری باید هم کار انجمن بشیم
Oracle_Eldorado
09-06-2009, 08:59
چطوری باید هم کار انجمن بشیم
شما اول در یه زمینه ای در حد تیم ملی فعالیت میکنی که بشی کاربرفعال .
بعد از اینکه کاربر فعال شدی و فعالیتت بیشتر و حرفه ای تر بشه ، همکار هم میشی .
H a m e e d
09-06-2009, 13:01
شما اول در یه زمینه ای در حد تیم ملی فعالیت میکنی که بشی کاربرفعال .
بعد از اینکه کاربر فعال شدی و فعالیتت بیشتر و حرفه ای تر بشه ، همکار هم میشی .
یعنی مثلا توی فلان انجمن چند تا پست مفید زده باشیم تا بتونیم بشیم کاربر فعال اون انجمن؟
یعنی مثلا توی فلان انجمن چند تا پست مفید زده باشیم تا بتونیم بشیم کاربر فعال اون انجمن؟
سلام
چند تا که نه
ولی اگه پست هات مفید و اسپم نباشند و در حد قابل قبولی باشند ، آره.
aaarrrsss
09-06-2009, 16:52
چطور میشه نام کاربری راتغییرداد
H a m e e d
09-06-2009, 19:52
سلام
چند تا که نه
ولی اگه پست هات مفید و اسپم نباشند و در حد قابل قبولی باشند ، آره.
من هم جمله ام سوالی بود و منظورم از چندتا، دو سه تا نبود.
من هم جمله ام سوالی بود و منظورم از چندتا، دو سه تا نبود.
فقط پست نيست مدت زمان فعاليت و حضور تو اون انجمن و مفيد بودين مطالب ارسالي و نياز به همكار در اون
انجمن و...خيلي پارامتر داره:31:
H a m e e d
09-06-2009, 21:01
فقط پست نيست مدت زمان فعاليت و حضور تو اون انجمن و مفيد بودين مطالب ارسالي و نياز به همكار در اون
انجمن و...خيلي پارامتر داره:31:
این جواب قانع کننده تر بود.
hosein_sh
10-06-2009, 10:23
بعد از چند تا پست به طور کامل اکتیو میشیم ؟ ( پست هامون نیز به تایید نداشته باشن؟ )
خداییش بد جوری رو نروه ، الان یه سوال واجب دارم ، یه ساعت پیش پست دادم و هنوز تایید نشده !
Mokafating
11-06-2009, 22:56
چند تا سوال دارم ! :11:
1.دوست من یعنی felakating درکنار اسمش علامت + هست ! این علامت واسه چیه ؟
2.چطوری میتونم felakating رو تو دوستام add کنم ! چون چند بار اینکارو کردم و نشد ! لازم به ذکره که دوستم عضو جدید هستش ؟
3.برای همین دوستم یعنی felakating پیغام خصوصی فرستادم ولی نشد ! چرا ؟
چقدر این کلمه دوست رو تو این پست به کار بردم :31:
black.assassin
12-06-2009, 13:02
50 با بالا 1 ستاره
200 به بالا 2 ستاره
500 به بالا سه ستاره
1000 به بالا 4 ستاره
2500 به بالا 5 ستاره
و فقط ادمین.مدير ارشد.مدیر.همکار 6 ستاره
موفق باشید!:40:
یک مشکلی هست اگر اینطوریه چطوری من با 30 تا پست 1 ستاره شدم. اگر از کسی تشکر بشه می تونه زودتر ستاره بگیره ؟
H a m e e d
12-06-2009, 13:27
من هم با 20 پست یه ستاره شده بودم؛ منتها از زمان ثبت نام تا فرستادن اولین پستم بیش از 9 ماه فاصله افتاد!
Retired User
12-06-2009, 14:29
یک مشکلی هست اگر اینطوریه چطوری من با 30 تا پست 1 ستاره شدم. اگر از کسی تشکر بشه می تونه زودتر ستاره بگیره ؟
نه ربطي نداره
:11:بیاید حداقل برای یک بار هم که شده یه کاری را برای ستاره دار شدن وغیره انجام ندهیم
Oracle_Eldorado
17-06-2009, 12:11
ببخشید امضای من مشکل سیاسی داره ؟ ( عکس رو میگم )
اگه آره بگید تا عوضش کنم .
ولی فکر نکنم مفهوم سیاسی داشته باشه ;)
mh.attari
17-06-2009, 15:05
اقا این چند روزه سایت چش بود؟
اقا این چند روزه سایت چش بود؟
در پیغام بسته بودن سایت اشاره شده بود
یک مشکل فنی وجود داشت که هنوز بصورت کامل برطرف نشده
Oracle_Eldorado
17-06-2009, 15:46
آقا سینا جواب ما رو هم میدی بی زحمت ؟
پست 765#
mh.attari
17-06-2009, 18:16
در پیغام بسته بودن سایت اشاره شده بود
پس به دلایل سیاسی و بعضی از شایعات و اینا نبود نه:31:
farhad61
17-06-2009, 19:32
سلام
آقا من توی قسمت مطلع کردن از پست جدید ( توی همون تنظیمات کاربر) تیک قسمت " به وسیله ایمیل من رو مطلع کن " رو تیک زدم حالا با این که اون تیک رو برداشتم بازم با هر پست جدید در بعضی از تایپیک ها یه ایمیل واسه من فرستاده میشه
کار من شده پاک کردن ایمبلم از این نامه ها ـــــ در کل روزگارم سیاه شده
لطفا یه راهنمایی عملی واسه این مشکل بکنید
ممنونم
H a m e e d
17-06-2009, 21:53
یعنی ممکنه دوباره بسته بشه؟
mh.attari
17-06-2009, 21:57
یعنی ممکنه دوباره بسته بشه؟
بعد مثل فروم گفتگو بود چی بود نشه؟
یادتونه یه باره نیست شد:13:
ali shah
20-06-2009, 00:16
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mf.designing
20-06-2009, 21:07
دوستان این مشکل عدم دسترسی به پروفایل کی حل میشه ؟ خیلی جاهایی که پست دادم رو گم کردم !
mf.designing
20-06-2009, 21:12
راستی کسی میدونه با چه فرایندی دوستان تبدیل به کاربر فعال میشن ؟ آخه بعضی از دوستان رو دیدم که با 11 تا پست کاربر فعال بی ستاره بودن ! ؟
Senator_Offline
20-06-2009, 21:31
دوستان اطلاعات دقیقی از ارتقا درجه کاربری(تعداد پستچند تا بشه و ....) میخواستم وهر درجه چه مزیت هایی داره؟ با تشکر.
راستی کسی میدونه با چه فرایندی دوستان تبدیل به کاربر فعال میشن ؟ آخه بعضی از دوستان رو دیدم که با 11 تا پست کاربر فعال بی ستاره بودن ! ؟
احتمالا اون دوستان کاربر فعال انجمن هایی هستن که شمارش پست ندارن.
تعداد بالای پست لزوما نشانه فعالیت مثبت نیست. تعداد پست مفید عامل اصلیه. تشخیصش هم به عهده تیم مدیران انجمن هست.
vahid_civil
21-06-2009, 09:41
حدودا پروفایلا و گروههای اجتماعی کی درست میشن ؟
هر وقت مشكلات بانك اطلاعاتي و عمليات بهينه سازي تموم بشه :31:
فكر كنم ديگه تا آخر هفته تموم بشه...واقعا تا كي طول ميكشه؟
بعد از حل اشکالات در تابلو اعلانات اطلاع رسانی میشه
ممنون
Haj_Amoo
21-06-2009, 21:48
اين پغام موقع تغيير امضا يعني چي؟
BB code size value is too big.
يعني بي بي كد زياد دادي ديگه...
مثلا هم رنگ تغيير دادي هم اندازه هم چپ يا راست يا وسط بودن نوشته رو تغيير دادي هم bold كردي و...
كلا كارهايي كه ميشه با نوشته تو امضا انجام داد محدود ميباشد و واقعا محدوديت مسخره اي است
masoudtr
21-06-2009, 22:21
پیام هایی که تو pm میفرستیم کجا ذخیره میشه ؟
چجوری میشه اوردشون ؟
چون فقط اونایی که برام می یاد را دارم
اگه منظورتون در پيغام خصوصي هست...بايد بگم تو پوشه پيام هاتون
پاييني فرستاده هاست و بالايي دريافتي ها...ولي اگه همچين چيزي براتون نمياد حتما قسمت ذخيره پيام هاي فرستاده شده
فعال نبوده...براي فعال كردنش به اين مسير بريد
تنظيمات كاربري-------»ويرايش اختيارات-------»Messaging & Notification --------»اينو فعال كنيد
Save a copy of sent messages in my Sent Items folder by default
H a m e e d
21-06-2009, 23:04
چرا نمیشه توی امضا بیش از یک تصویر قرار داد؟
چرا نمیشه توی امضا بیش از یک تصویر قرار داد؟
محدودیت های سایت ؛ حجم امضا هم باید محدود باشه ؛ به خاطر حجیم نشدن امضا و در نتیجه دیر لود شدن صفحه .
H a m e e d
22-06-2009, 23:23
نمیدونم چرا هر فایل عکسی رو که به عنوان آواتار قرار میدم، نسبت به فایل اصلی عکس که با همون سایز و فرمت هستش یه خورده کدرتره و حالت براق بودن عکس کم میشه و یه جورایی Blurry به نظر میرسه.چرا؟
pooyaabi
23-06-2009, 14:38
سلام
ببخشید من کی از عضو جدید بودن در میام ؟
یا بهتره بگم کی دیگه وقتی پست میدم نیازی با تایید نداره؟
(آخه تو تاپیک کنکور هرچی پست میدم تا میاد تایید بشه میره 2-3 سفحه قبل و کسی هم جواب نمیده )
CinemaTik
23-06-2009, 17:06
سلام
چرا من وقتی که لینک میزارم توی CODE و ارسال می کنم . بعدش اینجوری میشه :
من نمی خوام URL باشه ! اینجوری مجبورم ویرایش کنم و URL هارو یکی یکی از کنار لینک ها پاک کنم تا درست نشون داده بشه !
منم همين مشكل رو دارم...
كاش مديران يه دكمه براي حذف تگ url به اين باكس ارسال پاسخ اضافه كنن :31:
CinemaTik
23-06-2009, 17:26
منم همين مشكل رو دارم...
كاش مديران يه دكمه براي حذف تگ url به اين باكس ارسال پاسخ اضافه كنن :31:
فکر کنم اگر تیک گزینهی "فعال کردن لینک های اینترنتی در پیام" رو بردارید درست بشه :27: !
s_keshvari
23-06-2009, 17:31
سلام به همه ی دوستان
فکر کنم اگر تیک گزینهی "فعال کردن لینک های اینترنتی در پیام" رو بردارید درست بشه :27: !
خب لااقل ميگفتي اين تيك كجاست :31:
CinemaTik
23-06-2009, 17:41
خب لااقل ميگفتي اين تيك كجاست :31:
تیکش همون پایین دکمهی ارسال پست هستش !
ولی با این کار هم درست نمیشه :41: ! یکی بیاد به ما یاد بده چکار کنیم !؟
mh.attari
23-06-2009, 17:42
اقا چرا ما که پروفشنالیمم نمی تونیم لینک بدیم تو پستامون
پس چه ارزشی داره این همه فعالیت ما (سینا جون اون نامه که بهت نوشتم یادته حداقل یه بخشش رو انجام می دادی)
هموني كه گفتم بهترين راهه :31:
خيلي از سايت ها اين دكمه رو دارن ....براي اينجا هم كه تگ url براي كاربرا بستست ميتونه كمك خوبي باشه تا تا راحت تر پست
بدن. اخه هر لينكي رو كپي كني خودش اتوماتيك تبديل ميشه لينك فعال :(
pooyaabi
23-06-2009, 18:18
سلام
ببخشید من کی از عضو جدید بودن در میام ؟
یا بهتره بگم کی دیگه وقتی پست میدم نیازی با تایید نداره؟
(آخه تو تاپیک کنکور هرچی پست میدم تا میاد تایید بشه میره 2-3 صفحه قبل و کسی هم جواب نمیده )
یکی جواب بده لطفا
venoosasemani
25-06-2009, 23:20
سلام منم عضو جدید این انجمنم ... بابا ما چه گناهی کردیم عضو جدید شدیم ...هر جا رو میخوام باز کنم ...میکوبه تو سرم که جدیدی باید دوره بگذرونی بابا تروریست که نیستیم ..جدید یم ...
سلام
مشكلات بانك اطلاعاتي حل نشد؟ تابستون شد همه تعطيل و بيكار شدن و نياز به گروه ها و پيغام بازديد كننده بيشتر احساس
ميشه.
تا كي نميشه دسترسي داشت به گروه ها؟
سلام
مشكلات بانك اطلاعاتي حل نشد؟ تابستون شد همه تعطيل و بيكار شدن و نياز به گروه ها و پيغام بازديد كننده بيشتر احساس
ميشه.
تا كي نميشه دسترسي داشت به گروه ها؟
حدودا تا 3 سال و 330 روز ديگه :دی
mh.attari
27-06-2009, 20:05
حدودا تا 3 سال و 330 روز ديگه :دی
عجب چیزی گفتیا
اقا چرا ما که پروفشنالیمم نمی تونیم لینک بدیم تو پستامون
پس چه ارزشی داره این همه فعالیت ما (سینا جون اون نامه که بهت نوشتم یادته حداقل یه بخشش رو انجام می دادی)
جواب ما رو نمی دید؟
سینا جون کجا رفته؟
H a m e e d
27-06-2009, 23:00
اگه میشد این محدودیت دانلود فایلهای پیوست شده در تایپیکها رو بردارید خیلی خوب میشد:
در هر مرحله فقط امکان دریافت سه فایل وجود دارد و شما تا 10 دقیقه آینده نمیتوانید فایل دیگری دانلود کنید
چون بعضی از تایپیکها پر از فایلهای پیوست شدس و این انتظار برای اون همه فایل کشنده است!
حالا علتش چیه که اینجوریه؟ من تو خیلی از Forum های دیگه یه همچین مشکلی رو ندیدم.
vahid_civil
27-06-2009, 23:18
عجب چیزی گفتیا
جواب ما رو نمی دید؟
سینا جون کجا رفته؟
کاربر فعال هم نمیتونه !
کاربر فعال هم نمیتونه !
بابا کاربر فعال هیچ فرقی با کاربر معمولی نداره
ولی 500 تا پیام خصوصی اصافی داره :31:
mh.attari
27-06-2009, 23:37
اخه این خیلی بده که
سینا اون پیشنهادم چی شد؟
و البته اواتار متحرك :31:
اخه این خیلی بده که
سینا اون پیشنهادم چی شد؟
لينك فعال ميخواي چيكار؟ :31:
الان من تو فروم هايي هستم كه لينك فعالشون بازه بعد هي مديرا ميان ميگن آقا فعال نذارين فــيلتر ميشيم ، بعد پست رو ويرايش ميكنن :31:
سلام. اولا ممنونم از اینکه برای آموزش ما صفر کیلومتر ها هم کسی کاری می کنه!!
دوما: راستش من که خواستم چیزی یاد بگیرم از این تاپیک، اومدم تا تمام صفحه ها رو بخونم!! صفحه های اول که99% تشکر بود. خوب بعد از دیدن 10 صفحه تشکر!! اومدم صفحه آخرررررررررررررررررر! که دیدم بحث کاملا تخصصی شد و باز هم من چیزی سر در نیاوردم!! بیچاره سلولهای خاکستری مغزم!!از وقتی عضو این سایت شدم فعالیتشون 110برابر شده!! آخه همه ماشالله دکترای رایانه و شبکه دارن!!خواستم بگم که : پسهای تشکر حذف بشن! که یادم افتاد: بابا مگه ما می تونیم پیام بدیم!! همه اش می نویسه: تا 10 تا مطلب نذارید پیام خصوصی نمی تونید بدید؟!! خدایی یه جورایی...!!خوب! هرجا قوانین خودشو داره و جای اعتراض عموما نیست!ولی حالا چند سوال می پرسم که اگر تکراریه واقعا عذر می خواهم!!
1. چطور می تونم پاسخ خودم رو ویرایش کنم؟
2. آواتار یعنی چی؟
3. بن چیه؟
4.چطور می شه توی پیام از شکلک ها استفاده کرد؟
5.محدودیت های عضو جدید تا چه موقع ادامه داره؟
واقعا از لطفتون ممنونم
mh.attari
28-06-2009, 09:25
و البته اواتار متحرك :31:
لينك فعال ميخواي چيكار؟ :31:
الان من تو فروم هايي هستم كه لينك فعالشون بازه بعد هي مديرا ميان ميگن آقا فعال نذارين فــيلتر ميشيم ، بعد پست رو ويرايش ميكنن :31:
چرا فیل تر کنن مگه ما چی میزاریم؟
سلام. اولا ممنونم از اینکه برای آموزش ما صفر کیلومتر ها هم کسی کاری می کنه!!
دوما: راستش من که خواستم چیزی یاد بگیرم از این تاپیک، اومدم تا تمام صفحه ها رو بخونم!! صفحه های اول که99% تشکر بود. خوب بعد از دیدن 10 صفحه تشکر!! اومدم صفحه آخرررررررررررررررررر! که دیدم بحث کاملا تخصصی شد و باز هم من چیزی سر در نیاوردم!! بیچاره سلولهای خاکستری مغزم!!از وقتی عضو این سایت شدم فعالیتشون 110برابر شده!! آخه همه ماشالله دکترای رایانه و شبکه دارن!!خواستم بگم که : پسهای تشکر حذف بشن! که یادم افتاد: بابا مگه ما می تونیم پیام بدیم!! همه اش می نویسه: تا 10 تا مطلب نذارید پیام خصوصی نمی تونید بدید؟!! خدایی یه جورایی...!!خوب! هرجا قوانین خودشو داره و جای اعتراض عموما نیست!ولی حالا چند سوال می پرسم که اگر تکراریه واقعا عذر می خواهم!!
1. چطور می تونم پاسخ خودم رو ویرایش کنم؟
2. آواتار یعنی چی؟
3. بن چیه؟
4.چطور می شه توی پیام از شکلک ها استفاده کرد؟
5.محدودیت های عضو جدید تا چه موقع ادامه داره؟
واقعا از لطفتون ممنونم
سلام دوست گلم ورودت رو خیرمقدم می گم و لحظات خوبی رو برات ارزو دارم
برای اینکه جواب سوالات رو بگیری فایل pdf که اموزشی هم هست رو بخون
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1 گزینه ی ویرایش پایین سمت چپ هست
2 عکسی که میزارن رو بهش می گن اواتار
3 اینو منم نمی دونم:31:
4 حالات پیشرفته کنار حالت ارسال سریع رو انتخاب کن شکلک ها رو می بینی
5 بعد چند تا پست دادن برطرف می شه (البته به نظر من کار خوبی نیست ولی قانونه)
بازم اگر سوالی داشتی خوشحال می شم جواب بدم
roz_kareN
28-06-2009, 12:24
سلام
میشه لطفا راهنمایی کنین .چه جوری میشه یک تاپیک جدید درست کرد؟
چیزی به نام (موضوع جدید) نمی بینم
تمام اموزش رو هم خوندم که خیلی خوب بود
خیلی ممنون
سلام
میشه لطفا راهنمایی کنین .چه جوری میشه یک تاپیک جدید درست کرد؟
چیزی به نام (موضوع جدید) نمی بینم
تمام اموزش رو هم خوندم که خیلی خوب بود
خیلی ممنون
سلام . توی انجمنی که میخواهید تاپیک جدید ایجاد کنید ؛ بالای صفحه سمت راست این آیکون رو میبینید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ازش استفاده کنید .
black.assassin
28-06-2009, 21:39
3. بن چیه؟
فکر کنم یعنی اخراج یک کاربر به دلیل رعایت نکردن قوانین سایت
roz_kareN
29-06-2009, 08:10
سلام
من میدونم که هنوززززززززز در دوره آزمایشی هستم و باید تایید بشم ولی این مشکل رو میخواستم بگویم که
مدت زمانی که طول میکشه تا ما جدیدا تایید بشیم زیاده بخاطر همین پست هامون وسط پستای دیگه می افته پس خونده نمیشه و به نتیجه ای نمیرسه
میشه راهنمایی کنین
در ضمن ...چه بسا در آخر زود کاربر فعال بشم!!:20:
مرسی
Haj_Amoo
29-06-2009, 12:21
ميشه برا اسم كاربري هنگام ثبت نام از اسم افراد مشهر استفاده كرد؟ (سياسي، ورزشي، علمي و...)
مثلا اسمش رو بزاري علي دايي يا انشتين يا محمدر ضا پهلوي يا سيد علي خامنه اي يا ....؟
===
در ضمن. سايت آواتار هاي ما رو ذخيره مي كنه؟
اين دو تا عكس رو ببينين:
اولي آواتار الان منه، دومي آواتار قبليم!!
black.assassin
29-06-2009, 13:17
ميشه برا اسم كاربري هنگام ثبت نام از اسم افراد مشهر استفاده كرد؟ (سياسي، ورزشي، علمي و...)
مثلا اسمش رو بزاري علي دايي يا انشتين يا محمدر ضا پهلوي يا سيد علي خامنه اي يا ....؟
===
در ضمن. سايت آواتار هاي ما رو ذخيره مي كنه؟
اين دو تا عكس رو ببينين:
اولي آواتار الان منه، دومي آواتار قبليم!!
سیاسی: :13::13::13::13::13::13::13::13::13: اما بقیه رو میتونی استفاده کنی به شرط اینکه یه ذره هم سیاست توش نباشه.:31:
بله آواتارها ذخیره میشن.
Cyberlife
30-06-2009, 13:04
نوارهای مستطیلی که بعضی از کاربران در امضای خودشون استفاده میکنند و اسم یک سایت روی اون نوشته شده از کجا میارن ؟
نوارهای مستطیلی که بعضی از کاربران در امضای خودشون استفاده میکنند و اسم یک سایت روی اون نوشته شده از کجا میارن ؟
خودشون میسازن :46:
امکان ایجاد متن پنهان هست ؟
Cyberlife
30-06-2009, 13:37
به چه طریق میتونم اسم User که داخل انجمن تعریف میکنم عوض کنم مثلا اسم یوزر خودم رو به چیز دیگری عوض کنم ؟
به چه طریق میتونم اسم User که داخل انجمن تعریف میکنم عوض کنم مثلا اسم یوزر خودم رو به چیز دیگری عوض کنم ؟
سلام
قبلا با همکاری مدیران می شد اما الان شدنی نیست.
قاهر - Gahir
30-06-2009, 14:24
با نام خدا .
سلام .
من که اومدم ببینم این تاپیک اکثر اوقات فعال ، چی توش نوشته شده ... هنوز صفحات اولشو نخوندم !
عنوان تاپیک اینه که برای آموزشه ولی توی این دو سه صفحهی آخری که من نگاه کردم ... هیچ آموزش آنچنانی رو مشاهده نکردم ...
بگذریم و گذشتیم و خواهیم گذشت ......... »» ! :دی
یکی دو صفحهی آخر رو که نگاهی گذرا میکردم ... به برخی از سوالات دوستان پاسخ داده شده بود ولی به بعضی ها نه .
اگه میشد این محدودیت دانلود فایلهای پیوست شده در تایپیکها رو بردارید خیلی خوب میشد:
در هر مرحله فقط امکان دریافت سه فایل وجود دارد و شما تا 10 دقیقه آینده نمیتوانید فایل دیگری دانلود کنید
چون بعضی از تایپیکها پر از فایلهای پیوست شدس و این انتظار برای اون همه فایل کشنده است!
حالا علتش چیه که اینجوریه؟ من تو خیلی از Forum های دیگه یه همچین مشکلی رو ندیدم.
خوب فکر نکنم مدیران این فروم این اختیار رو دستکاری کرده باشن ... ولی این محدودیت رو روشن کردند و مابقی اختیارات ( حدود 3 فایل قابل دانلود ، 10 دقیقه وقت و الی آخر ... پیشفرضه ! ) البته نوشتم فکر میکنم بنا به استدلال مشابهت در اکثر فروم های نظیر این فروم !
منم ( و شاید اکثر کاربران فعال دیگر ( خودم نافعالم ! :دی)) با شما هم عقیده هستم و این شکیبایی مشقت بار و مایوس کننده است ... ولی شاید به خاطر وجود کاربران زیاد این فروم و احتمال استفاده هر کاربر از این اختیار در حیطهی زمانی یکسان مشکلاتی برای سایت به وجود بیاره ... مثل دیر بارگذاری شدن صفحه برای دیگران ... پر شدن ظرفیت و از این حرفا ...
علتش رو ما منتظر میشیم تا مدیرا بگن چرا این جوریه !
قاهر - Gahir
30-06-2009, 14:29
امکان ایجاد متن پنهان هست ؟
البته در قمستهایی از فروم که این اختیار فعال باشه .... مثلا در انجمنهای گروهی و پروفایل این اختیار وجود نداره !
البته منظور از متن پنهان اینه مویینگی کمی داشته باشه و رؤیت نشه !
میتونی در قسمت هایی که می خوای از متن بی رنگ استفاده کنی رنگ پس زمینه رو بدست آری ( کد رنگ پس زمینه به هر زبان --- {Html}) سپس اونو با اون رنگ بنویسی ... ولی چون در این فروم این اختیار نیست که رنگ ها رو خودمون بر اساس بر آمدگی انتخاب کنیم ... متعاقبا باید اون رنگی که می خوای روی نوشتهات الصاق بشه رو از یه جای دیگه کپی کنی !
tekken god
30-06-2009, 14:38
البته در قمستهایی از فروم که این اختیار فعال باشه .... مثلا در انجمنهای گروهی و پروفایل این اختیار وجود نداره !
البته منظور از متن پنهان اینه مویینگی کمی داشته باشه و رؤیت نشه !
میتونی در قسمت هایی که می خوای از متن بی رنگ استفاده کنی رنگ پس زمینه رو بدست آری ( کد رنگ پس زمینه به هر زبان --- {Html}) سپس اونو با اون رنگ بنویسی ... ولی چون در این فروم این اختیار نیست که رنگ ها رو خودمون بر اساس بر آمدگی انتخاب کنیم ... متعاقبا باید اون رنگی که می خوای روی نوشتهات الصاق بشه رو از یه جای دیگه کپی کنی !
حالا چجوری میشه ؟ ( متن پنهان )
---------------------------------------
الآن منظورتونو فهمیدم .
ممنون
ولی من متن پنهان هم دیده بودم تو امضای یکی از دوستان .
کسانی که چشم بصیرت دارند مرا میبینند:31:
tekken god
30-06-2009, 14:50
کسانی که چشم بصیرت دارند مرا میبینند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
خوب این قضیه ( که بهتره لو ندیم دوستان حالشو ببرن ) که بحثش جداست ...
منظور ما اینه که مثلاً می نویسه :: متن پنهان : کلیک کنید ::
و منظور من ایشون نبود
Haj_Amoo
30-06-2009, 14:52
من که اومدم ببینم این تاپیک اکثر اوقات فعال ، چی توش نوشته شده ... هنوز صفحات اولشو نخوندم !
عنوان تاپیک اینه که برای آموزشه ولی توی این دو سه صفحهی آخری که من نگاه کردم ... هیچ آموزش آنچنانی رو مشاهده نکردم ...
بگذریم و گذشتیم و خواهیم گذشت ......... »» ! :biggrin:
اين تاپيك رو براي آموزش زدن. به اول تاپيك نگاه كني مي فهمي...!
اين كه اينجا شده محلي براي سوال كردن دليلش اينه كه تاپيك اصلي كه محل سوال بوده به دلايلي بسته شده و كاربران بالاجبار سوالاشون رو اين جا مي پرسن!!
قاهر - Gahir
30-06-2009, 20:23
کسانی که چشم بصیرت دارند مرا میبینند[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](4).gif
ای شیطون ... ! :دی:27:
خوب دوستان اگر منظورتان از متن مخفی و پنهان اینه ، میتونید از نوشته های شبیه امضای من که رنگ پس زمینهی تاپیک رو داره استفاده کنید ! ( البته این مطلب رو که در پست 821 نوشته بودم )
منظور ما اینه که مثلاً می نویسه :: متن پنهان : کلیک کنید ::
آره ، منظورتون رو تازه متوجه شدم ... !
این که متن پنهان نیست ! فقط توسط واسط هایی یه چیزایی نمایان میشه ( البته اگر منظورتون این باشه ) :
مثلا بنا به برداشت من از نوشته ی شما :: >> در دو سه تا از امضای دوستان عضو دیدم که دکمهای قرار داده اند که این دکمه (Botton) کارهایی جالب می کرد ( یه نوشته نشون میداد ، یا دکمهی دیگه ای رو ، و و و ) ... منم پیگیر این مسئله هستم و فکر می کنم که دوستان از کد های Html برای درست کردن دکمه و نمایش متن استفاده می کنند مثلا :
<div style="margin-top:6px"><input type="submit" class="button" value="Click Me !" name="ClickableBTN" accesskey="r" tabindex="1" /></div>
ولی من هنوز نتونستم از کلاس button ای که در خط بالاست یه دکمه در قسمت هایی از فروم که اختیار کد Html هست استفاده کنم ! اگر دوستانی که این موضوع رو می دونن دریغ نفرمایند !
اين تاپيك رو براي آموزش زدن. به اول تاپيك نگاه كني مي فهمي...!
اين كه اينجا شده محلي براي سوال كردن دليلش اينه كه تاپيك اصلي كه محل سوال بوده به دلايلي بسته شده و كاربران بالاجبار سوالاشون رو اين جا مي پرسن!!
خوب چرا داری اینقدر تند میری ... منتظری جوابتو بدم ! :دی
یکی درست و حسابی نگفت این متن پنهانو چطوریه .............................................
resident_evil
01-07-2009, 01:24
یکی درست و حسابی نگفت این متن پنهانو چطوریه .............................................
شما اون پایین هر تاپیک اون کادرو میبینی که میشه توش متن نوشت ؟! زیرش نوشته حالت پیشرفته ! رو اون کلیک کن و بعد اون کادر بالا سمت چپ ترین شکل نوشته SPOILER ! یه متن بنویس و بعد متنت رو انتخاب کن و رو SPOILER کلیک کن ! حالا یه عنوان بده بهش و O.K کن !
مشکل اونجاست که شکلی نوشته SPOILER برای من دیده نمیشه :( فکر کنم مخصوص مدیران و همکاران هستش :((
حیف شد ... خیلی میتونست از اسپم زدن جلوگیری کنه ....!
tekken god
01-07-2009, 09:30
سلام
شما اون پایین هر تاپیک اون کادرو میبینی که میشه توش متن نوشت ؟! زیرش نوشته حالت پیشرفته ! رو اون کلیک کن و بعد اون کادر بالا سمت چپ ترین شکل نوشته SPOILER ! یه متن بنویس و بعد متنت رو انتخاب کن و رو SPOILER کلیک کن ! حالا یه عنوان بده بهش و O.K کن ! نوید جان یه نگاه بکن ببین اینجا همچین دکمه ای هست ؟
آره ، منظورتون رو تازه متوجه شدم ... !
این که متن پنهان نیست ! فقط توسط واسط هایی یه چیزایی نمایان میشه ( البته اگر منظورتون این باشه ) :
مثلا بنا به برداشت من از نوشته ی شما :: >> در دو سه تا از امضای دوستان عضو دیدم که دکمهای قرار داده اند که این دکمه (Botton) کارهایی جالب می کرد ( یه نوشته نشون میداد ، یا دکمهی دیگه ای رو ، و و و ) ... منم پیگیر این مسئله هستم و فکر می کنم که دوستان از کد های Html برای درست کردن دکمه و نمایش متن استفاده می کنند مثلا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی من هنوز نتونستم از کلاس button ای که در خط بالاست یه دکمه در قسمت هایی از فروم که اختیار کد Html هست استفاده کنم ! اگر دوستانی که این موضوع رو می دونن دریغ نفرمایند !نه ! شما منظورو درست متوجّه نشدی !
می گردم یه عکس می ذارم .
اصلاً شاید کدشو پیدا کردم .
----------------------------------------------
-----------------ویرایش
----------------------------------------------
خوب
نوید جان شما درست می گفتید ، و مثل اینکه O M I D جان شما هم درست می گی .
این کد مربوطه هست
که اگه استفاده کنیم کار نمی کنه مثل این :
کار نمی کنه !
اینم یه کد تو خالی برای اطمینان شما :
سلام.
من تو سایت پرشین گیگ عضو شده ام ولی وقتی عکسی رو آپلود میکنم مثل سایت tinypic برام اون لینکی که برای گذاشتن عکس تو فروم میزارم اونو نمیده.
آدرس لینکی که پرشین گیگ میده کجاست؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید:11:.
Haj_Amoo
01-07-2009, 17:52
حیف شد ... خیلی میتونست از اسپم زدن جلوگیری کنه ....!
اتفاقا يه جاهايي باعث اسپم شده بود!!
که اگه استفاده کنیم کار نمی کنه مثل این :
کار نمی کنه !
اینم یه کد تو خالی برای اطمینان شما :
غير فعالش كردن دوباره!! البته بازم هم اين كد كاملش نيست!!
tekken god
01-07-2009, 19:27
غير فعالش كردن دوباره!! البته بازم هم اين كد كاملش نيست!!
تو انجمن های دیگه که فقط همین بود .
یه نگاه به تاریخ عضویّت من بنداز .
یعنی اون موقع فعّال بود ؟
Haj_Amoo
01-07-2009, 19:35
تو انجمن های دیگه که فقط همین بود .
كدش اين
توضيح
مثلا:
به کسی نگیاااااااا
البته غير فعالش كردن لا اقل برا كاربراي عادي چون چند جا كه استفاده كرده بودن ديگه فقط كدش مونده بود!!
یه نگاه به تاریخ عضویّت من بنداز .
یعنی اون موقع فعّال بود ؟
تاريخ عضويت شما كه از مال من قديمي تره!!
ميگم دوباره ، چون قبلا نبود چند وقت پيش اوردنش و دوباره نيست!!
Cyberlife
01-07-2009, 21:07
خودشون میسازن :46:
نه دوست عزیز خودشون نمیسازن ، از قدیم گفتن جوینده ، یابنده است ، اینم از سایت ساخت نوار امضاء :
سلام.
من تو سایت پرشین گیگ عضو شده ام ولی وقتی عکسی رو آپلود میکنم مثل سایت tinypic برام اون لینکی که برای گذاشتن عکس تو فروم میزارم اونو نمیده.
آدرس لینکی که پرشین گیگ میده کجاست؟؟؟
ممنون میشم کمکم کنید:11:.
سلام . Tinypic چون مخصوص آپلود عکس هست اون لینک رو بهتون میده . اما وقتی توی پرشین گیگ عکسی رو آپلود کردید ؛ روش کلیک راست Propertis کنید . بعد آدرس و لینک رو کپی کنید . توی فروم ؛ در قسمت ادیتور روی این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیکون کپی کنید ؛ و لینک رو Paste کنید . بدیت ترتیب عکس رو نمایش میده .
شاد باشی .
سلام . Tinypic چون مخصوص آپلود عکس هست اون لینک رو بهتون میده . اما وقتی توی پرشین گیگ عکسی رو آپلود کردید ؛ روش کلیک راست Propertis کنید . بعد آدرس و لینک رو کپی کنید . توی فروم ؛ در قسمت ادیتور روی این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیکون کپی کنید ؛ و لینک رو Paste کنید . بدیت ترتیب عکس رو نمایش میده .
شاد باشی .
دوست عزیز ممنون بابت توضیحت.
فقط یه سوال دیگه:
وقتی من عکس رو از طریق microsoft office picture manager ریسایز میکنم مثلا به 600 در 480 هنگام آپلود تو سایت پرشین گیگ سایز عکس میشه 200 در 150 علتش بخاطر چیه؟؟؟؟ در حالی که این اتفاق تو tinypic نمیوفته.
در ضمن سایت خوب واسه آپلود عکس که مثل tinypic راحت باشه و دنگ و فنگ نداشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون.:11:
دوست عزیز ممنون بابت توضیحت.
فقط یه سوال دیگه:
وقتی من عکس رو از طریق microsoft office picture manager ریسایز میکنم مثلا به 600 در 480 هنگام آپلود تو سایت پرشین گیگ سایز عکس میشه 200 در 150 علتش بخاطر چیه؟؟؟؟ در حالی که این اتفاق تو tinypic نمیوفته.
در ضمن سایت خوب واسه آپلود عکس که مثل tinypic راحت باشه و دنگ و فنگ نداشته باشه چی پیشنهاد میدی؟؟؟
ممنون.:11:
خواهش . علت اون موضوع اولی که گفتی رو نمیدونم ؛ شاید خود پرشین گیگ اتوماتیک Resize میکنه واست ! اما واسه من این مشکل پیش نیومده تا حالا . سایت زیاد هست ؛ مثل -----.com
tekken god
02-07-2009, 17:28
ممنون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سایت خوب و سبک هست اگه دایل آپی هستی حتماً امتحان کن :
مؤفّق باشی
H a m e e d
03-07-2009, 16:14
چرا قسمت خبرهای غیر کامپیوتری امکان ارسال پست از دست رفته؟
S@nti@go_s&k
03-07-2009, 16:18
به خاطر اینکه اونجا مثل انجمن متفرقه میزان ارسال اسپم بسیار بالاست:31:
Haj_Amoo
03-07-2009, 16:24
به خاطر اینکه اونجا مثل انجمن متفرقه میزان ارسال اسپم بسیار بالاست[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه ! توي متفرقه اسپم خشك و خاليه ولي توي اين انجمنه يكسري چيزهاي ديگه اي قاطي خودش داره!!
H a m e e d
03-07-2009, 16:43
اما طی روزهای اخیر (مثلا همین دیروز) بعضی کاربرای معمولی توش پست زدن!
اما طی روزهای اخیر (مثلا همین دیروز) بعضی کاربرای معمولی توش پست زدن!
تون پست ها توي متفرقه زده نشده.
جاهاي ديگه بودن كه به تشخيص مدير فرستاده شدن متفرقه ! :31:
سلام
اين بخش جديد / عضو گروه هاي/ كه تو پروفايل هاست و توش يه گروه به نام تيم تحريريه است چيه؟
هر كسي ميشه عضو شه؟
H a m e e d
03-07-2009, 20:01
تون پست ها توي متفرقه زده نشده.
جاهاي ديگه بودن كه به تشخيص مدير فرستاده شدن متفرقه ! :31:
متفرقه رو نگفتم، خبرهای خارج از دنیای کامپیوترو گفتم.اون پست های جدید توی خبرهای خارج از دنیای کامپیوتر ارسال شده بود، در حالی که جدیدا امکان ارسال در این انجمن وجود نداره.
Haj_Amoo
03-07-2009, 22:14
1. قديمي ترين تاپيك انجمن كدوم تاپيكه؟
2. چه موقع يه نفر بن دائم ميشه و يه نفر بن مدت دار؟
3. وقتي يه نفر بن ميشه آواتارش هم توي پست هاش نشون داده نميشه؟
S@nti@go_s&k
04-07-2009, 15:29
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین اولین تایپیک p30 world
من توش پست دادم پستم پاک شد اخطار گرفتم بعدش تایپیک هم قفل شد:31:
وقتی بن میشی آواتار نمیاد:46:
بن شدنم تو قوانین هستش فکر میکنم:40:
vahid_civil
04-07-2009, 16:30
این دکمه اسپویلر توی انجمن فیلم راه نیفتاده ؟
جاش کجاست اگه راه افتاده ؟
H a m e e d
04-07-2009, 22:16
من راجع به بن یه حدسی زدم، ببینید درسته یا نه!
وقتی یه کاربر بن شده ولی درجش (ستاره هاش) هنوز نشون داده میشن، میفهمیم بن کوتاه مدته و اگه ستاره ها نشون داده نشن، یعنی بن درازمدت یا دائمیه.
حالا این استدلال درسته یا نه؟
نه درست نیست .... من یوز قبلیم بن دائمی شد ولی ستاره ها هنوز هم هست :
به نظر من هیچ فرقی بین بن دائم با موقت معلوم نیست ...........
H a m e e d
05-07-2009, 14:31
نه درست نیست .... من یوز قبلیم بن دائمی شد ولی ستاره ها هنوز هم هست :
پس یعنی هیچ راهی نیست بشه تشخیص داد یه کاربر تا کی بن هستش؟
H a m e e d
05-07-2009, 21:01
من وقتی توی قسمت ویرایش جزئیاتم، توی باکس های تایپ، Symbol وارد میکنم، خیلیهاش اجق وجق وارد میشه؛ چاره چیه؟
Sajad2006
06-07-2009, 17:58
ببخشید این Spoiler چیه؟
با تگ اسپويلر ميشه نوشته مخفي ساخت.
مثل اين
tekken god
06-07-2009, 18:16
ببخشید این Spoiler چیه؟
بچّه ها ! شادی کنید دست بزنید هورا بکشید ! Spoiler برای ما باز شد !!!!!!
با spoiler می شه متن پنهان نوشت .
این شکلی :
:31::31::31:
mh.attari
06-07-2009, 18:19
از تمام مدیران سایت مخصوصا سینا به علت امکانات جدید سایت تشکر می کنم
H a m e e d
06-07-2009, 18:38
توی امضا هم میشه از Spoiler استفاده کرد.
اقا دمتون گرم بازم معلومه با اینکه این فکر کم این فروم شلوغترین فروم معتبر ایرانی(تا اونجا که من خبر دارم) هست ولی دست اندر کارهاش واقعا به فکر کاربراش هستند و هر چند وقت یه بار یه چیز جدید به امکاناتش اضافه میکنند:11::40:
Sajad2006
06-07-2009, 19:59
بچّه ها ! شادی کنید دست بزنید هورا بکشید ! Spoiler برای ما باز شد !!!!!!
با spoiler می شه متن پنهان نوشت .
این شکلی :
:31::31::31:
میشه بگی چجوری درست میکنی من نتونستم.
توي قسمت ارسال پيشرفته متن رو مينويسين و جايي كه قراره مخفي بشه رو انتخاب ميكنين و دكمه اسپويلر رو ميزنين.
بعد يه صفه مياد كه ازتون ميخواد براي متن مخفيتون يه عنوان بزارين. عنوان رو توي كادر مينويسين و ok ميكنيد!
حالا این دکمه کاربردش چیه ؟ اسپم : دی ؟
amir raya
06-07-2009, 22:11
خوب الان اگه قراره مخفي باشه كه چرا اصلا پست ميديم. اون متن مخفي رو اصلا نمينويسيم. واگه قراره نمايش داده بشه پس چرا مخفيه؟
راستي سيستم ف ي ل ت ر ي ن گ ميتونه مطالب توي اينارو بخونه؟
تقدير و تشكر فراوان از مديران سايت.
خب اينطوري ميشه مطالبي كه به عنوان تاپيك ربط نداره ولي خوب گفتنش رو لازم ميدونيد رو داخل اسپويلر بنويسين
amir raya
06-07-2009, 23:36
اين چطور؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
vahid_civil
06-07-2009, 23:47
کاربردش واسه انجمن فیلمه .
اونجا ی تاپیک هست در مورد معرفی فیلم . برای لو نرفتن داستان فیلم ازش استفاده میشه .
فکر کنم بهتر باشه تو بقیه انجمن غیر فعال بشه ! چون میشه مایه مسخره بازی !
Ice Star
06-07-2009, 23:49
ویرایش شد !
اونجا ی تاپیک هست در مورد معرفی فیلم . برای لو نرفتن داستان فیلم ازش استفاده میشه .
برا انجمن های دیگه هم کاربرد داره ولی باید کشفش کرد:31:
مثلا برا انجمن موضوعات علمی سوال مینویسه جواب رو میزاری توی این:46: هر کی خواست جواب میبینه هرکی خواست میره خودش جواب میده بعد میاد جوابش چک میکنه
:40::40::40::40::40:
tekken god
07-07-2009, 09:20
به نظر می رسه کلّا ف ی ل ت ر ی ن گ حذف شده !!! چون مثلاً کلمه لیون قبلاً ---- می شد ولی الآن درسته .
من فقط لیون رو امتحان نکردم کلمات دیگه ای هم به کار بردم . در کل تبدیل به ---- نشدن .
سلام
اسپویلر برای اینه که لیست های خیلی طولانی رو بتونیم بصورت خلاصه شده و مخفی نمایش بدیم که ظاهر تاپیک خراب نشه و مواردی از این دست ...
کاربرد تفریحی دیگری نداره و کاربرانی که اقدام به استفاده نادرست از هر کدوم از امکانان فروم کنن ( حتی اسپویلر که جدید نصب شده ) اخطار دریافت میکنن :)
mh.attari
07-07-2009, 10:33
برا انجمن های دیگه هم کاربرد داره ولی باید کشفش کرد:31:
مثلا برا انجمن موضوعات علمی سوال مینویسه جواب رو میزاری توی این:46: هر کی خواست جواب میبینه هرکی خواست میره خودش جواب میده بعد میاد جوابش چک میکنه
:40::40::40::40::40:
موافقم امکانات همیشه به درد می خوره
H a m e e d
07-07-2009, 11:00
نه، توی قسمت پیغامهای خصوصی، پیغامهای بازدید کننده و امضا واقعا نیازه.
در مورد استفاده درستشم باید عقل هر کاربری برسه که چطور باید ازش استفاده کنه و اینکه توی همه محیطها فعاله کار درستیه!
سلام
اسپویلر برای اینه که لیست های خیلی طولانی رو بتونیم بصورت خلاصه شده و مخفی نمایش بدیم که ظاهر تاپیک خراب نشه و مواردی از این دست ...
کاربرد تفریحی دیگری نداره و کاربرانی که اقدام به استفاده نادرست از هر کدوم از امکانان فروم کنن ( حتی اسپویلر که جدید نصب شده ) اخطار دریافت میکنن :)
چیزه من حالا یه شوخی کردم اخطار ندی :31:
دمت گرم من یه تاپیک دارم اینطوریه صفحه اولش خیلی خیلی درازه
با این بودم
الان درستش میکنم :11:
SALAM MAN TAZE BE P30WORLD PEYVASTAM :10:
قاهر - Gahir
07-07-2009, 16:07
SALAM MAN TAZE BE P30WORLD PEYVASTAM [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](16).gif
خیلی خوش آمدید ، عزیز جان .
ولی یکی از قانون های این فروم اینه که نباید فینگلیشی ( فارسی در انگلیسی ) نوشت ! :دی
سلام
ــلام .
این امکان SP رو زمانی که ما استفاده کنیم ؛ آیا توی موتور های جستجوگر هم تاثیر میگذاره ؟
یعنی متن مخفی شده در دیتا بیس موتور ها جای میگیره ؟
مرسی
V A H í D
07-07-2009, 18:11
کاربرد تفریحی دیگری نداره و کاربرانی که اقدام به استفاده نادرست از هر کدوم از امکانان فروم کنن ( حتی اسپویلر که جدید نصب شده ) اخطار دریافت میکنن
پس چرا بن کردید بدون اخطار ؟؟ sad !
ــلام .
این امکان SP رو زمانی که ما استفاده کنیم ؛ آیا توی موتور های جستجوگر هم تاثیر میگذاره ؟
یعنی متن مخفی شده در دیتا بیس موتور ها جای میگیره ؟
مرسی
نشون داده می شه ! یعنی مخفی نیست !
اگر دارم جای اشتباهی میپرسم ، پستم رو پاک کنید...جای بهتری گیر نیوردم
من دیگه نمیتونم تو بخش خبر های ورزشی پست بدم...چرا ؟؟
من دیگه نمیتونم تو بخش خبر های ورزشی پست بدم...چرا ؟؟
pop توضیح داده بود . فعلا اون تالار read only شده و فقط میتونی پست ها و تاپیک هارو بخونید . گویا دارن تغیراتی اعمال میکنند !
بله هنوز متفرقه پاک سازی نشده دارن خبر ورزشی رو پاک سازی میکنن
و نزدیک 100 هزار پست در عرض یک روز پاک شد : دی
به نظرم جای این کار باید فرهنگ سازیش میکردن نه اینکه اینطوری کنن
بازم توی گروه ها همون طوری میشه
شایدم بهتر باشه جای انجمن خبر ورزشی یه انجمن دیگه بسازن
H a m e e d
08-07-2009, 16:45
مثل اینکه تایپیکهای ویژه باشگاههای معروف فوتبال هم پاک شدن!
H a m e e d
08-07-2009, 21:17
یه سوال برام پیش اومد؛ مگه میشه کسی موقع ثبت نام user name خودشو به صورت strikethrough درست کنه؟
tekken god
08-07-2009, 21:20
یه سوال برام پیش اومد؛ مگه میشه کسی موقع ثبت نام user name خودشو به صورت strikethrough درست کنه؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الآن این strikethrough که گفتی یعنی چی ؟
H a m e e d
08-07-2009, 21:52
یعنی اینجوری مثلا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدس میزنم نشه، چون الآن که از محیط Word توی محیط تایپ اینجا Paste کردم این حالت از بین رفت.
آخه تازگیا دیدم یه کاربر با اینکه پستاش صفر بود ولی این حالتی شده بود، شک کردم که بن شده یا نه.
آقا این دکمه ی SP چرا اینجوریه...
هر بار ما فشارش دادیم کامپیوتر رفته تو هنگ :دی
ninja266
09-07-2009, 11:56
سلام
چه جوری میشه نام کاربری ( username ) رو عوض کرد؟؟
سلام
چه جوری میشه نام کاربری ( username ) رو عوض کرد؟؟
S@nti@go_s&k
09-07-2009, 12:07
نمیشه
فقط مدیر سایت میتونه
که اونم اینکارو نمیکنه البته یه مدت میشد اونم واسه یک سری هرو دیدم عوض شده بود
به هرحال الان دیگه نمیشه
tekken god
09-07-2009, 15:53
یعنی اینجوری مثلا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من حدس میزنم نشه، چون الآن که از محیط Word توی محیط تایپ اینجا Paste کردم این حالت از بین رفت.
آخه تازگیا دیدم یه کاربر با اینکه پستاش صفر بود ولی این حالتی شده بود، شک کردم که بن شده یا نه. آخرم ما نفهمیدیم چجوری [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------
--------ویرایش
----------------------------
ببینم نکنه منظورت اونجوریه که رو اسممون خط کشیده می شه ؟ ( همون بلایی که وقتی بن می شیم سر نام کار بریمون میاد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
H a m e e d
09-07-2009, 16:02
آره همونو میگفتم: خطی که از میان کلمه عبور می کند.
avecina.ir
12-07-2009, 01:43
آخه تازگیا دیدم یه کاربر با اینکه پستاش صفر بود ولی این حالتی شده بود، شک کردم که بن شده یا نه.
فکر کنم بن شده اونجوری شده:41:
*broken heart*
12-07-2009, 20:02
سلام...
چرا انجمن موسیقی برای من محو شده است ؟؟
Haj_Amoo
12-07-2009, 22:14
می شود تاریخ انجمن شمسی کرد نه میلادی
به گمونم اون وقت با شنبه و يك شنبه قاط ميزنه!! يا شايد هم انجمن از سال دو هزار به پايين رو نميشناسه!!!
===
آقا جان من اگه نخوام فيلد شماره موبايل(محرمانه) رو پر كنم بايد خودمو به كي نشون بدم؟!!
اومدم تاريخ تولدم توي بخش ويرايش جزييات پروفايل رو عوض كنم ميگه الا و به ا... بايد اين فيلده رو پر كني!! عجب!!!
H a m e e d
12-07-2009, 22:29
===
آقا جان من اگه نخوام فيلد شماره موبايل(محرمانه) رو پر كنم بايد خودمو به كي نشون بدم؟!!
اومدم تاريخ تولدم توي بخش ويرايش جزييات پروفايل رو عوض كنم ميگه الا و به ا... بايد اين فيلده رو پر كني!! عجب!!!
آی گفتی! برای منم یه زمانی بدجوری رفته بود رو اعصابم.:19:
*broken heart*
13-07-2009, 01:22
سلام...
چرا انجمن موسیقی برای من محو شده است ؟؟
میشه یکی علت رو بگه ؟
بی باک بی بال
13-07-2009, 11:28
الان یکی به من اخطار می دهد !
1 یه سوال ند تا اخطار می شود گرفت
2 من تا گرفتم
کسی می تواند به این سوال ها جواب دهد
میشه یکی علت رو بگه ؟
عضو های تازه وارد یه سری محدودیت دارن و به یه سری بخش نمیتونن برن تا 40 روز و 20 تا پست شایدم بیشتر
shahrzad61
14-07-2009, 09:17
چقدر بي منطقه كه نميشه براي تاپيكهاي مختلف در ابتداي فعاليت پست گذاشت. مگه نوشته هاي تازه واردا چك نميشه ؟ پس ديگه محدوديت براي گذاشتن پست واسه چيه؟
چقدر بي منطقه كه نميشه براي تاپيكهاي مختلف در ابتداي فعاليت پست گذاشت. مگه نوشته هاي تازه واردا چك نميشه ؟ پس ديگه محدوديت براي گذاشتن پست واسه چيه؟
سوال شما دقیقا چیه ؟
محدودیتی که برای کاربران تازه وارد وجود داره اینه که باید پست هاشون به تایید مدیریت برسه
کاربر تازه وارد به انجمن هایی که دسترسی داره میتونه پست ارسال کنه و در بحث ها نیز شرکت کنه
mh.attari
14-07-2009, 11:50
09172222222
سلام، سینا جان چرا این فیلد رو اختیاری نمیکنید؟ تعجب میکنم!
سینا جون چرا اصلا نیستی ؟
سالی یکی دو بار میایی اونم نامحسوس
Haj_Amoo
14-07-2009, 12:23
مديران ميتونن اصل پست هايي رو كه ويرايش شدن ببينن؟
چجوری میشه همکار یا مدیر شد؟
چجوری میشه همکار یا مدیر شد؟
به قول معروف گاو نر ميخواهد و مرد كهن :31:
اول بايد تو يه انجمن فعاليت خفن داشته باشي، فعاليتت مفيد باشه ، بعد بتوني با مدير اون بخش و مديران كل
روابط خوبي برقرار كني (مثل اين شاگرد زرنگا هي سوالاي تخصصي كني ازشون كه علاقت به اون بخش مشهود
بشه ) :31: بعد بايد يه چيزيايي بلد باشي و توي اون بخش به سوالات كاربراي عادي جواب بدي....
كلا صبر كن پست هات از 1500 بگذره بعد :31:
H a m e e d
14-07-2009, 22:28
ولی بعضیها با زیر 1000 پست هم کاربر فعال شدن.
ولی بعضیها با زیر 1000 پست هم کاربر فعال شدن.
سلام دوست عزیز بله کاربر فعال شدن مثله خود من که با 200 شدم ولی پست داداما:19:و پدرم در اومد:31:
اگه ببینی 2 تا تاپیکام استیکی(مهم) شده و هر چی تاپیک میزدم براش فهرست میزاشتم
کلا کاربر فعال و همکاری به پست و امار نیست به کیفیته
به قول معروف گاو نر ميخواهد و مرد كهن :31:
اول بايد تو يه انجمن فعاليت خفن داشته باشي، فعاليتت مفيد باشه ، بعد بتوني با مدير اون بخش و مديران كل
روابط خوبي برقرار كني (مثل اين شاگرد زرنگا هي سوالاي تخصصي كني ازشون كه علاقت به اون بخش مشهود
بشه ) :31: بعد بايد يه چيزيايي بلد باشي و توي اون بخش به سوالات كاربراي عادي جواب بدي....
كلا صبر كن پست هات از 1500 بگذره بعد :31:
همه حرفات درس ولی اینکه پستات از 1500 بگذره اشتباه کردی همکار با 800 پست هم داریم
گفتم بالا مهم این نیست
ولی باید یه کاری کنی که خیلی به درد اون بخش بخوره
اینطور که من شیندم بله میتونن ولی راست دروغش با اونایی که به من گفتن:31:
S@nti@go_s&k
15-07-2009, 01:51
بله میتونن
ببینن
عزیزان بحث می خواین بکنین برین تو پروفایل همدیگه
این جا تاپیک آموزشه
S@nti@go_s&k
15-07-2009, 15:58
متاسفانه در بین کاربران ایرانی این تصور در مورد فروم وجود دارد که فروم جایی است که باید در آن عضو شوند و فقط به بیان مشکلات و سؤالات خود بپردازند و رئیس ، مدیر و دیگر اعضای فروم نیز موظف هستند به صورت 24 ساعته پاسخگوی آن ها باشند که البته با توجه به درخواست های فراوان امکان چنین ارتباط یک طرفه ای وجود ندارد و کاربران هر یک به میزان توانایی خود باید دیگر افراد فروم را راهنمایی کنند و دانسته ها و تجربیات خود را در اختیار دیگران قرار دهند تا همگی با هم رشد کنند.
این سایت مال همه ی کاربرانش هست
بله زمانی که بحث و تبادل نظر باشه بلههههههههههههههههه
ولی زمان تصمیم گیری مختص مدیراست
من تا زماني كه دقيقا نفهمم كاربرد اين فيلد چيه (چه بشه الكي پر كرد چه نشه) ول كن ماجرا نيستم.این فیلد بعد از یه سری که سایت down شد ایجاد شده تا به کاربرا اطلاع بدن اگه چنین مشکلی پیش بیاد
شما دوس نداری پر نکن
از یه موضوع کوچیک 8 صفحه تاپیک بردی جلو
خیلی کنجکاوی برو توی پروفایل سینا یا شاهین بپرس
در آخر بگم كه چون اينجا محل سوال جواب كاربران هست پس من هم اينجا سوالاتم رو مطرح كردم!! پروفايل جاي مسائل شخصيه!!
بگو مرغم یه پاه داره
تو خودت عمدا گیر دادی که بیاد اینجا جوابت بدن
تو باید بری دنبال جوابت
مگه تو این دنیا مجانی به کسی چیزی میدن ؟؟؟؟؟
mf.designing
16-07-2009, 12:47
دوستان یه سوال : در چه شرایطی یه کاربر bann میشه ؟ و چطوری بعد از چند مدت میتونه برگرده ؟!
پست های اسپم و انحرافی پاک شد
برای کلیه تغییرات و امکانات فروم تاپیک زده شده و اطلاع رسانی شده
برای ارایه پیشنهاد و انتقاد خودتون هم موضوع رو در انجمن مخصوص خودش مطرح کنید لطفا (ارایه پیشنهاد و انتقادات )
دوستانی که با فیلد شماره موبایل برای سرویس sms مشکل دارن و نمیخوان وارد کنن میتونن 00000 وارد کنن ! به همین سادگی ...
دوستان یه سوال : در چه شرایطی یه کاربر bann میشه ؟ و چطوری بعد از چند مدت میتونه برگرده ؟!
معمولا اگر كاربري قوانين رو به طور وسيع نقض كنه يا بدون توجه به تذكرات تيم مديريت قوانين رو زير پا بزاره بن
ميشه ! من يكبار بخاطر 70 پست اسپم 2 ماه بن بودم:31:
مدت بن شدن هم بستگي به تخلف داره ، معمولا توهين و استفاده از كلمات ركيك بن دائم و نقض قوانين
كوچكتر مثل ارسال اسپم يا منحرف كردن تاپيك ها يا بحث های سیاسی جزئي از 7-8 روز تا چند ماه بن ميشه. :31:
كاربرا هم بعد از اينكه مدت بن شدنش تموم بشه ميتونه بصورت معمولي وارد انجمن ها بشه
19-07-2009, 14:04
سلام خدمت دوستان گرامی / میخواستم بدونم گروه طرفداران تیم رئال مادرید رو چجوری میتونم پیدا کنم (با توجه به اینکه pop مدیر انجمن اخبار تاپیک خبرها و تحولات رئال مادرید رو حذف کردند)
H a m e e d
19-07-2009, 14:16
سلام خدمت دوستان گرامی / میخواستم بدونم گروه طرفداران تیم رئال مادرید رو چجوری میتونم پیدا کنم (با توجه به اینکه pop مدیر انجمن اخبار تاپیک خبرها و تحولات رئال مادرید رو حذف کردند)
وقتی به این آدرس رفتی:
اونوقت در فیلد مربوط به جستجوی گروهها کلمه مورد نظرتو تایپ میکنی تا نتایج گروههای مرتبط با اون نشون داده بشن.(البته اسم اون باشگاهو باید به انگلیسی نوشت تا گروهشو پیدا کنه؛ من فارسی نوشتم پیدا نکرد)
H a m e e d
19-07-2009, 14:19
من یه سوال راجع به انجمن ورزشی داشتم؛ اگه تایپیکی با عنوان "فوتبال اروپا" که به همه موضوعات باشگاهی و تیمهای ملی اروپایی به طور کلی میپردازه، ایجاد بشه خلاف قوانینه؟ (البته در هر صورت من قصد ایجاد یه همچین تایپیکی رو ندارم؛ فقط میخوام بدونم)
SA3EDLORD
19-07-2009, 18:09
لطفا به من بگید چجوری روی یک تاپیک عکس بذارم
مطلق السلطنه
19-07-2009, 19:14
براي عكس گذاشتن:
1. در ويراشگر برا روي اين گزينه([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) كليك كنيد.
2. در كادري كه بازي ميشه آدرس عكسي رو كه آپلود كرديد يا توي اينترنت يافتيد رو وارد كنيد.
3. دكمه OK رو بزنيد.
اگر شما مي خواهيد عكستان رو آلود كنيد سايت هاي زيادي هستن كه مي تونن به شما كمك كنن. با يك جستجو توي گوگل تعداد بيشماري از اونها رو مي تونيد پيدا كنيد(البته بعضي هايشان آدرس مستقيم نميدند ولي شما آدرس مستقيم مي خواهيد). اگه خلاف قوانين نباشه آدرس يكي از اونا كه لينك مستقيم هم در اختيارتون ميزاره اينه:
====
در كل دانلود پي دي افي كه در اول اين تاپيك به اصطلاح آموزش هست رو به تمام دوستان تازه وارد از جمله خودم توصيه كي كنم!!
tekken god
19-07-2009, 21:40
لطفا به من بگید چجوری روی یک تاپیک عکس بذارم
شما توی هر تاپیکی و هر جایی که پست می دید حتّی در قسمت ارسال سریع پست ، گزینه ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دارید .
وقتی خواستید عکس بذارید به یک سایت آپلود عکس مثل
می رین و عکس خودتونو آپلود می کنین .
این سایتی که من گفتم می تونه براتون آلبوم رایگان درست کنه که چند بار مجبور نشید یک عکس رو آپلود کنید ( در صورت نیاز های بعدی )
بعد هم که عکس رو آپلود کردید direct link ی که بهتون می ده رو کپی می کنید ؛ یا اگه لینک عکس رو دارید نیازی نیست آپلودش کنید .
بعد هم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میزنید و آدرس عکس رو میدید .
مؤفّق باشید
SA3EDLORD
20-07-2009, 17:57
چرا من هر عکسی میذارم در تاپیکم نشون داده نمیشه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
SA3EDLORD
20-07-2009, 17:59
مثلا الان عکسی که میذارم اومده؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من موقعي كه ميخوام توي پروفايل يه عضو جديد پيغام بزارم با پيغام خطا مواجه ميشم ! دليلش چيه ؟
officer, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
20-07-2009, 18:53
سلام
من موقعي كه ميخوام توي پروفايل يه عضو جديد پيغام بزارم با پيغام خطا مواجه ميشم ! دليلش چيه ؟
officer, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد )
همون بهتر كه شما نتوني بزاري چون اون هم نمي تونه جوابتون رو بده!!!
مطلق السلطنه
20-07-2009, 20:17
مثلا الان عکسی که میذارم اومده؟؟؟؟؟؟؟
1. اين سايته قالطره!
2. حتي اگه قالطر نبود ادرسي رو گذاشتين غلطه!! شما بايد لينك مستقيم عكس رو بزاريد! مثلا اين آدرس رو داشته باشين:
اين آدرس مستقيم يك عكس رو داده! يعني اخرش به پسوند اون عكسه ختم شده! همه سايت هاي آپلودر عكس اين امكان يعني لينك مستقيم عكس رو نمي دن!
همونطور كه توي پست قبليم گفتم از اين سايت يا سايت هاي مشابه استفاده كنيد:
SA3EDLORD
21-07-2009, 11:43
دستت درد نکنه ولی من بازم نفهمیدم
SA3EDLORD
21-07-2009, 11:54
چجوری منم اگه بخوام سایتی رو معرفی کنم مثل شما توی کادر قرار بدم
SA3EDLORD
21-07-2009, 12:01
الان این اومده
SA3EDLORD
21-07-2009, 17:08
در مورد عکسها فهمیدم دستت دردنکنه کارت عالیه ولی اون سایتی که معرفی کردی باز نمیشه لطفا بیشتر معرفی کن
H a m e e d
22-07-2009, 14:17
این قسمت "یادآوری رویداد های انجمن" که توی بخش تنظیمات کاربر هستش چیه و چه کاربردی داره؟ چون جز مدیریت کاربر دیگه ای نمیتونه واردش بشه.
SA3EDLORD
22-07-2009, 17:21
چرا عکس هایی که تو تاپیکم گذاشتم پاک شدند ؟ میخوای یه سر بزن . اسمش عکس هنر پیشه های هالیوودیه
مطلق السلطنه
22-07-2009, 23:04
چجوری منم اگه بخوام سایتی رو معرفی کنم مثل شما توی کادر قرار بدم آدرس سايت رو خشك و خالي بنويسيد وقتي پست رو بفرستيد خودكار ميره توي كادر.
الان این اومدهمتاسفانه نيومده!! چون ايرانبلاگ قاط زده!
در مورد عکسها فهمیدم دستت دردنکنه کارت عالیه ولی اون سایتی که معرفی کردی باز نمیشه لطفا بیشتر معرفی کن اين يكي ديگه. الان چك كردم درست بود.
وقتي آپلود تموم شد آدرسي رو كه توي فيلد Direct Link نوشته براي آدرس تصوير استفاده كن.
roz_kareN
23-07-2009, 12:35
سلام
من یک سوالی درباره لیست دوستان داشتم . اگه درخواست دوستی برای کسی ارسال بشه و بعد از مدتی به اون پاسخ نده خودش Fail میشه؟
متشکرم
roz_kareN
23-07-2009, 12:38
یک سوال دیگه .چه جوری میشه یک پست رو خذف کرد؟
نمیشه! فقط مدیریت میتونه!
سلام
من یک سوالی درباره لیست دوستان داشتم . اگه درخواست دوستی برای کسی ارسال بشه و بعد از مدتی به اون پاسخ نده خودش Fail میشه؟
متشکرم
سلام . نه خیر ؛ به ضورت Pending باقی میمونه .
متاسفانه شما به عنوان کاربر معمولی دسترسی به حذف پست نخواهید داشت . [ مختص مدیران هستش ] اما تا مدتی قادر به ویرایش پست هستید ؛ که اون هم محدودیت داره .
roz_kareN
23-07-2009, 13:02
خیلی ممنون از شما.
یک نکته ای هست ولی . که شخص مورد نظر از مدت ها تا کنون on نشده ولی درخواست رد شده :blink:
شما مطمئني شخص مورد نظرتون مخفي نمياد ؟ اگه توي روفايلش نوشته اي با مذمون آخرين فعاليت نباشه يعني ايشون
مخفي ميان
SA3EDLORD
23-07-2009, 16:30
چجوری باید نظر خواهیه تو تاپیکم رو ویرایش کنم. البته قسمت اختیاراتش رو ها.
shahab_f
23-07-2009, 22:54
سلام ، این کد های مخفی که روی" نمایش" باید کلیک کنین تا نشون داده بشه چجوریه ؟؟
سلام ، این کد های مخفی که روی" نمایش" باید کلیک کنین تا نشون داده بشه چجوریه ؟؟
مثل این :
شما یک متن رو انتخاب میکنید ؛ روی این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آیکون کلیک میکنید . عنوان انتخاب میکنید و اوکی !
SA3EDLORD
24-07-2009, 22:22
من وقتی میخوام پیغام خصوصی بدم میگه شما باید 10 تا گفتگو داشته باشین اما من نزدیک 30 تا گفتگو داشتم. ودیگه این که پست های من شمارش نمیشه من تا حالا خیلی پست دادم اما هنوز 4 تای اونا شمارش شدند. ممنون.
SA3EDLORD
24-07-2009, 22:51
پاسخ به سوال shasha_ara2001 جون عزیز = اره لینکش مستقیمه.
راستی من چون هنوز نمیتونم پیغام خصوصی بدم از اینجا پاسخ دادم اگه میدونی مشکل چیه پیغام بده.
ببخشید...نمیدونم میتونم این سوال رو بپرسم یا نه
متفرقه دیگه باز نمیشه ؟؟ البته جسته گریخته یه چیزایی در موردش و اینکه مدیر میخواد شنیدم ولی واقعا کی دوباره
به روی عموم باز میشه؟؟
مطلق السلطنه
25-07-2009, 08:18
من وقتی میخوام پیغام خصوصی بدم میگه شما باید 10 تا گفتگو داشته باشین اما من نزدیک 30 تا گفتگو داشتم. ودیگه این که پست های من شمارش نمیشه من تا حالا خیلی پست دادم اما هنوز 4 تای اونا شمارش شدند. ممنون.
ده پست رو بي خيال!!
وقتي تمام محدوديت هاتون برداشته بشه پيغام خصوصي هم باز ميشه!!
(البته من نمي دونم چرا اين يه مدت پيغام ميده كه ده تا پست بايد بدين بعد كه ده پست شد يه چيز ديگه ميگه!!)
SA3EDLORD
25-07-2009, 16:54
خیلی ممنون درست شد. چرا دکمه ی تشکر نداره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ تشکر.
SA3EDLORD
25-07-2009, 16:55
چجوری باید همکار انجمن شد .
فوق فوری.
چجوری باید همکار انجمن شد .
فوق فوری.
زرشك
نيومده مي خواي همكار شي!
بايد 10.000 تا پست مفيد بدي شايد شدي
SA3EDLORD
25-07-2009, 17:25
خب چرا میزنی. نمیدونستم دیگه.هههههههههههههه هههههههههههههه.(گریه کردما)
SA3EDLORD
25-07-2009, 17:28
ببخشید...نمیدونم میتونم این سوال رو بپرسم یا نه
متفرقه دیگه باز نمیشه ؟؟ البته جسته گریخته یه چیزایی در موردش و اینکه مدیر میخواد شنیدم ولی واقعا کی دوباره
به روی عموم باز میشه؟؟
چی میگی باز نیست حرفا میزنیا.ششششششششش
چی میگی باز نیست حرفا میزنیا.ششششششششش
lord جان
اگه بخواي همين جور اينجا اسپم بدي شايد تاييد نشي و از بن شدن سر در بياري!
راستي متفرقه هم بسته هستش
Oracle_Eldorado
25-07-2009, 20:48
زرشك
نيومده مي خواي همكار شي!
بايد 10.000 تا پست مفيد بدي شايد شدي
نخیر عزیز کی همچین حرفی زده ؟
ما داشتیم یه نفر زیر 1000 تا پست مدیر شده !!!
karajwizard
26-07-2009, 01:40
چطوری اسم بحث جدیدمون رو عوض کنیم؟*در صورت اشتباه تایپ کردن*
resident_evil
26-07-2009, 01:50
باید درخواست بدید مدیر یا همکار براتون تغییر بدن اسم رو ...
lord جان
اگه بخواي همين جور اينجا اسپم بدي شايد تاييد نشي و از بن شدن سر در بياري!
راستي متفرقه هم بسته هستش
خب من هم همینو پرسیدم....تا کی بسته میمونه ؟؟
دیگه باز نمیشه ؟؟!!
هيچ كس نميداند ...
گفتن كه قراره انجمن جديدي براش باز بشه اما چه وقتي اين اتفاق ميوفته معلوم نيست .
تا نیم ساعت که بعد تاپیک زدی میتونی عوضش کنی
Oracle_Eldorado
26-07-2009, 19:48
نمیخوام راپورت بدم ولی خیلی دوست دارم بدونم ایشون چطوری عکس با این سایز تو امضاش گذاشته :
جالب نیست به نظرتون ؟!
mh.attari
26-07-2009, 19:53
نمیخوام راپورت بدم ولی خیلی دوست دارم بدونم ایشون چطوری عکس با این سایز تو امضاش گذاشته :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدجالب نیست به نظرتون ؟!
کارشون خلاف قوانین هست تا اونجا که من می دونم ( ولی عکسش خیلی ماهه :31:)
مطلق السلطنه
26-07-2009, 20:56
مگه موقع عكس توي امضا گذاشتن پيغام نميده كه اندازه عكس خيليه و بايد فلان اندازه باشه؟!
عجيبا و غريبا...!!
سلام
چطور میتوان بدون وارد کردن شماره تلفن جزئیات شخصی رو پر کرد . میخام که سیو کنم میگه فیلد شماره تلفن رو پر کن
با تشکر
mh.attari
26-07-2009, 21:57
بزن 09120001122 حل می شه
Doyenfery
26-07-2009, 23:02
سلام ترتیب قرارفتن ِ " ده بازدیده کنندا خیر " ز پروفایل شخص به چه صورت سُرت (Sort) میشه ؟
آخرین 10 بازدید کننده این صفحه :
مگه موقع عكس توي امضا گذاشتن پيغام نميده كه اندازه عكس خيليه و بايد فلان اندازه باشه؟!
بعضی وقتا الکی گیر میده....مثلا یه عکس میذاری در حد نقطه....ولی گیر میده که نباید از فلان ابعاد یا فلان سایز بیشتر باشه...
بعضی وقتا هم اصلا گیر نمیده !!
ما که بیخیال عکس شدیم و نوشته تو امضامون گذاشتیم....
Oracle_Eldorado
27-07-2009, 12:40
عجيبا و غريبا...!!
خوب همین واسه منم سئواله!
asgar_s جان شما اگه نمیخوای شماره وارد کنی یه چیز الکی بزن که خودشون هم بفهمن .
مثلا 09122222222 اینطوری چیزی .
سلام ترتیب قرارفتن ِ " ده بازدیده کنندا خیر " ز پروفایل شخص به چه صورت سُرت (Sort) میشه ؟
فكر كنم بترتيب شخص بازديد كننده ... يعني يوزري كه سمت راست و بالاي باكس هست جديدترين و
اوني كه يوزرش پايين و سمت چپ هست قديمي ترين بازديد كنندس (البته فكر ميكنم)
=======
اون دوستمون كه عكس بزرگ گذاشته بودن در واقع پي سي ورلد رو دور زده بودن ، يعني عكس رو توي سايتي آپلود كرده بودن
كه لينك غير مستقيم ميداد و ايشون از اون لينك براي گذاشتن عكس استفاده كرده بودن (اونطور كه خودش گفت)
الان مياد منو ميكشه :31:
H a m e e d
27-07-2009, 21:18
برای من که به ترتیب حروف الفبا نشون داده میشه.
SA3EDLORD
28-07-2009, 18:03
من چند تا سوال دارم:
1.اول اینکه چجوری میشه برای یکی پیغام دوستی فرستاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.توی کدوم انجمن ها پست ها شمارش نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3.واینکه چند تا پست بدی به ستارهات اضافه میشه رم بگویید.مثال:1ستاره:xتا. 2ستاره:xتا.
ممنون متشکر.
SA3EDLORD
28-07-2009, 18:15
کارشون خلاف قوانین هست تا اونجا که من می دونم ( ولی عکسش خیلی ماهه :31:)
اگه از این عکسا دوست داری من دارما.اگه خواستی بگو برات بذارم.:27::10::40::11:
H a m e e d
28-07-2009, 19:56
من چند تا سوال دارم:
1.اول اینکه چجوری میشه برای یکی پیغام دوستی فرستاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
2.توی کدوم انجمن ها پست ها شمارش نمیشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
3.واینکه چند تا پست بدی به ستارهات اضافه میشه رم بگویید.مثال:1ستاره:xتا. 2ستاره:xتا.
ممنون متشکر.
1. توی پروفایلت کادر مربوط به دوستان در سمت چپ، قسمت "ویرایش لیست دوستان" رو کلیک کن و در صفحه ای که باز میشه، نام کاربری مورد نظرت رو توی فیلد "Add a Member to Your List" وارد میکنی و دکمه Add Contact یا Add Friend رو میزنی.
اگه Add Contact رو بزنی خودش ازت میپرسه به لیست دوستان هم اضافه شود؟ که در صورت تمایل پاسخ مثبت میدی.
2. هر انجمنی که اینطوری باشه، قسمت بالای صفحه (پایین تابلوی اعلانات) توی براکت نوشته شده؛ اینطوری: [ شمارش پست ها : خاموش ]
3.توی این پست توضیح داده شده:
SA3EDLORD
29-07-2009, 02:08
خیلی ممنون دستت درد نکنه اصلا I LOVE YOU.
SA3EDLORD
29-07-2009, 02:11
خیلی ممنون دستت درد نکنه اصلا I LOVE YOU.
The Black Dahlia
29-07-2009, 20:24
میشه به من بگیین درجه دادن چه طوریه
بعد از چند پست درجه میره بالا
با سلام
من چندا سوال دارم که اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون می شم.
1-چه طوری میشه یک نرم افزاری رو که دوستان خواستن براشون تو تاپیکی که باز کردی بزاری(منظور از هارد کامپیوترم)
2-چه طوری میشه یه عکس رو تو تاپیک قرار بدی تا دوستان ببینن(مثلا می خوام نمونه کارامو که یه عکس یا هر چیز دیگه ای هست رو برای نظر دادن به دوستان نشان بدم)
البته یک و دو زیاد با هم فرقی ندارن ولی حدس زدم ممکن فرق داشته باشن.
3-چه طوری میشه ایمیلمو ویرایش کنم .
ببخشید طولانی شد.
Doyenfery
30-07-2009, 12:46
سلام
فكر كنم بترتيب شخص بازديد كننده ... يعني يوزري كه سمت راست و بالاي باكس هست جديدترين و
اوني كه يوزرش پايين و سمت چپ هست قديمي ترين بازديد كنندس (البته فكر ميكنم)
=======
الان مياد منو ميكشه :31:
نه بر اساس ترتتیب حروف الفبای نام کاربران که هست ( از قبل می دونستم ) a b c d e
ولی خواستم بدونم زمان بازدید هم دخالتی داره تو sort شدن این 10 نفر . ؟
H a m e e d
30-07-2009, 13:09
علت اینکه حوالی ساعت 1 و 40 دقیقه هرشب سایت داون میشه و بالا نمیاد چیه؛ الآن مدتهاست که هرشبی که من این ساعت توی فروم باشم این مشکلو میبینم و گاهی 5 تا 10 دقیقه و گاهی هم بیشتر ادامه داره؛ چند تا از کاربرای دیگه که هم همزمان با من یه شب توی فروم بودن گفتن که ما هم دچار این مشکل شدیم.
درسته ممکنه ساعتهای دیگه شبانه روز هم این مشکل پیش اومده باشه؛ ولی در این ساعت میشه گفت تقریبا همیشه اتفاق افتاده و خیلی آدمو کلافه میکنه.
a m i rh o s e i n
30-07-2009, 13:16
آقا یه سوال فنی این تشکرها به چه درد میخوره؟در تعداد ستاره ها تاثیر داره ؟:40:
H a m e e d
30-07-2009, 13:20
در تعداد ستاره ها تاثیر نداره.
a m i rh o s e i n
30-07-2009, 13:33
در تعداد ستاره ها تاثیر نداره.
خب پس به چه دردی میخوره؟:41:
mh.attari
30-07-2009, 13:37
به جای اینکه بنویسی خوب می تونی با اون تشکر کنی از یه مطلب مفید
a m i rh o s e i n
30-07-2009, 13:41
به جای اینکه بنویسی خوب می تونی با اون تشکر کنی از یه مطلب مفید
ببخشید منظورم خب، بود:5:
با سلام
من چندا سوال دارم که اگه لطف کنید کمکم کنید ممنون می شم.
1-چه طوری میشه یک نرم افزاری رو که دوستان خواستن براشون تو تاپیکی که باز کردی بزاری(منظور از هارد کامپیوترم)
2-چه طوری میشه یه عکس رو تو تاپیک قرار بدی تا دوستان ببینن(مثلا می خوام نمونه کارامو که یه عکس یا هر چیز دیگه ای هست رو برای نظر دادن به دوستان نشان بدم)
البته یک و دو زیاد با هم فرقی ندارن ولی حدس زدم ممکن فرق داشته باشن.
3-چه طوری میشه ایمیلمو ویرایش کنم .
ببخشید طولانی شد.
1- اول باید روی یک سایت فایل هاستیگ فایلی که دارین رو اپلود کنین بعد لینکی که می گیرین رو بزارین تو تاپیک و برای کاربر قرار بدین یا لینک نرم افزار در یکی از سایت های هاستینگ موجود است را در پست بزارین تا کاربر دریافت کند
2- یک بخش وارد نمودن عکس تو کادر بالای ویرایش است( عکس کوه تو پس زمینه زرد ) با ان باید ادرس عکس رو که در جایی در اینترنت اپلود کردین رو قرار بدین تا برای کاربران دیگر بتوانند ببینن
3-منظورتان را نفهمیدم
علت اینکه حوالی ساعت 1 و 40 دقیقه هرشب سایت داون میشه و بالا نمیاد چیه؛ الآن مدتهاست که هرشبی که من این ساعت توی فروم باشم این مشکلو میبینم و گاهی 5 تا 10 دقیقه و گاهی هم بیشتر ادامه داره؛ چند تا از کاربرای دیگه که هم همزمان با من یه شب توی فروم بودن گفتن که ما هم دچار این مشکل شدیم.
درسته ممکنه ساعتهای دیگه شبانه روز هم این مشکل پیش اومده باشه؛ ولی در این ساعت میشه گفت تقریبا همیشه اتفاق افتاده و خیلی آدمو کلافه میکنه.
در ان زمان سیستم بک اپ سایت از اطلاعات موجود در هاست یک بک اپ می گیره بخاطر همین در ان زمان ها دسترسی به انجمن به سختی انجام میشه.
H a m e e d
30-07-2009, 14:36
من نمیدونم چرا هرچی دکمه خروج رو می زنم از سیستم Log Out نمیشم، حتی یه دور History فایرفاکس رو هم کامل پاک کردم ولی بازم نشد. یعنی مشکلی بوجود اومده؟
ویرایش: البته انگار این پست زیاد ربطی به این تایپیک نداشت؛ منم تونستم این مشکلو با استفاده از امکان Forget About This Site که در فایرفاکس 3.5 وجود داره حل کنم و همه چی مثل روز اولش شد و الآن دیگه میتونم با موفقیت Log Out کنم.
Mokafating
30-07-2009, 14:44
سلام گروه طرفداران kaka رو چطوری پیدا کنم ؟
ببخشید، این قابلیت ارسال پیام عمومی هم واسه ماها مسدود شده یا مشکلی دیگه هست که نمیتونیم پیام عمومی بفرستیم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اره و مربوط به محدودیت هم هست، یکی لطف کنه و بگه تا کی این محدودیت ادامه داره ! خسته شدیم به خدا ! مزه p30w پریده با این حدودیت هاش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تشکر هم بعضی جاها دیده میشه ولی بعضی جاها ازش خبری نیست ! این دیگه مسئله اش چجوریاس ؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش سپاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید، این قابلیت ارسال پیام عمومی هم واسه ماها مسدود شده یا مشکلی دیگه هست که نمیتونیم پیام عمومی بفرستیم ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اره و مربوط به محدودیت هم هست، یکی لطف کنه و بگه تا کی این محدودیت ادامه داره ! خسته شدیم به خدا ! مزه p30w پریده با این حدودیت هاش . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد تشکر هم بعضی جاها دیده میشه ولی بعضی جاها ازش خبری نیست ! این دیگه مسئله اش چجوریاس ؟!؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشاپیش سپاس [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حداقل 40 روز ( در صورتی که طی این مدت همچنان اکانت فعال باشه ) محدودیت هایی پیغام خصوصی و تایید پست و ...وجود دارد.(علت وجود هم جلوگیری از فعالیت تبلیغات چی ها و توهین به کاربرا با اکانت های جدید است.)
دکمه تشکر هم در انجمن هایی که شمارش پست ها خاموش هست هم غیر فعال است ( بخاطر فلسفه ای که ان بخش ها دارن و حجم بالای پست هایی که طی یک روز ممکن است زده بشود و بیشتر مکالمه ای است تا فنی.)
a m i rh o s e i n
31-07-2009, 15:52
دکمه تشکر هم در انجمن هایی که شمارش پست ها خاموش هست هم غیر فعال است ( بخاطر فلسفه ای که ان بخش ها دارن و حجم بالای پست هایی که طی یک روز ممکن است زده بشود و بیشتر مکالمه ای است تا فنی.)
پس چرا تو انجمن اس ام اس که شماره پستها خاموشه دکمه تشکر روشنه؟!:5:
پس چرا تو انجمن اس ام اس که شماره پستها خاموشه دکمه تشکر روشنه؟!:5:
صلاحدید مدیران ان زیر مجموعه این بوده که باشه بهتر است.(حالا دلیل دقیق می خوای با پ خ از مدیر و همکار های ان زیر بخش بپرس)
سلام دوستان
خواستم بپرسم میشه اسم کاربری رو عوض کرد؟
مطلق السلطنه
03-08-2009, 11:00
سلام دوستان
خواستم بپرسم میشه اسم کاربری رو عوض کرد؟
نه......!!!
چطور میشه یه تاپیک یا یه موضوع یا یه تالار رو دانلود کنیم کامل ..بعدا بخونیم سر فرصت
همه جا که adsl نداریم اخه
millad1388
04-08-2009, 11:27
معنی این جمله چیه؟؟؟ تا حالا نزدیک17 تا پیغام اینجوری داده!!!یکی بگه چیکار کنم!!!؟؟؟؟
The attachments that you added in the following post have been approved
یعنی تاحالا کسی نخواسته اینکارو کنه؟
mf.designing
04-08-2009, 17:27
بچه ها چطوری میشه از یه سایته دیگه آواتار گذاشت ؟؟ مثلا من میخوام عکس زیر رو که طراحی کردم و حجمش چند کیلو بیشتر هست رو بزارم :
همه چیز درسته ولی مینویسه :
Remote file is too large
حالا مشکل چیه ؟
بچه ها چطوری میشه از یه سایته دیگه آواتار گذاشت ؟؟ مثلا من میخوام عکس زیر رو که طراحی کردم و حجمش چند کیلو بیشتر هست رو بزارم :
همه چیز درسته ولی مینویسه :
Remote file is too large
حالا مشکل چیه ؟
حجم عکست خیلی بیشتر حجم مجازه بخاطر همین نمی تونی جای اواتورت بزاری( ولی من هر چی نگاه می کنم فرقی بین اواتور فعلی و اینی که گذاشتی نمی بینم بجز اضافه حجم
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.