ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 [12] 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24

Kurosh
26-01-2011, 00:07
گودال ماسه بازی با ترش فرقی نداره....

میتونید از ترشم استفاده کنید...

---------- Post added at 11:58 PM ---------- Previous post was at 11:57 PM ----------

جز اینکه تاپیک جدید نمیتونید بزنید
آقا به خودت نگاه نکن! شاید یه بدبختی هنوز چوب‌خطش استارت نخورده باشه :دی

همه که تاپیک ترش رفته ندارن برادر :دی
(شوخی)

caca_caca888
26-01-2011, 00:21
آقا به خودت نگاه نکن! شاید یه بدبختی هنوز چوب‌خطش استارت نخورده باشه :دی

همه که تاپیک ترش رفته ندارن برادر :دی
(شوخی)

ترش بالاترین رتبه رو تو تعداد تاپیک داره:دی 46,155
حالا جالب میشه طرف کلی چرت و پرت تو اونجا بنویسه بعد یکی از مدیرا انتقالش بده به جای قبلیش:دی
البته راس میگی اونی که تازه عضو شده معمولا باید با ماسه ها بازی کنه دیگه:دی که ترش نداره...

---------- Post added at 12:21 AM ---------- Previous post was at 12:21 AM ----------

جناب آکوآ هوای همرو داره . نگران نباش:دی

Amir Hossein
26-01-2011, 12:46
سلام
اینجوریشو تا حالا ندیده بودم:18: :18: :18:
من تاپیک زده بودم و 4-5 تا جواب گرفته بودم
حالا دوباره رفتم تو تاپیک با کمال تعجب دیدم که قبل اون پستهایی که دیدم یه پست جدید اومده
مگه پست ها قبل یه پست یه پست دیگه میاد

Babak
26-01-2011, 13:12
اعضای جدید پست هاشون نمایش داده نمیشه تا تایید بشه توسط مدیریت.
یک دوست تازه وارد در تاپیک شما پست داده. پست نمایش داده نمیشده. دیگرانی پست دادن . بعد پست ایشون تایید شده.

caca_caca888
26-01-2011, 13:27
سلام
اینجوریشو تا حالا ندیده بودم:18: :18: :18:
من تاپیک زده بودم و 4-5 تا جواب گرفته بودم
حالا دوباره رفتم تو تاپیک با کمال تعجب دیدم که قبل اون پستهایی که دیدم یه پست جدید اومده
مگه پست ها قبل یه پست یه پست دیگه میاد

چی شد؟!
شاید تاپیکتو منتقل کردن تو یه تاپیک دیگه...

---------- Post added at 01:27 PM ---------- Previous post was at 01:27 PM ----------

اعضای جدید پست هاشون نمایش داده نمیشه تا تایید بشه توسط مدیریت.
یک دوست تازه وارد در تاپیک شما پست داده. پست نمایش داده نمیشده. دیگرانی پست دادن . بعد پست ایشون تایید شده.

خودشه...................

man bahalam
26-01-2011, 13:56
ممنون ولی چجوری بازش کنم

davy jones
26-01-2011, 14:47
ممنون ولی چجوری بازش کنم

چیو میخواین باز کنین؟

A100000000000000A
27-01-2011, 14:40
سلام
یه مشکل دارم
هر صفحه برام حدوده 3 دقیقه طول میکشه تا باز شه
شما هم همین مشل رو دارید؟
Hadi King
27-01-2011, 14:44
سلام
یه مشکل دارم
هر صفحه برام حدوده 3 دقیقه طول میکشه تا باز شه
شما هم همین مشل رو دارید؟

سلام . برای منم همینجوریـــه ولی 3 دقیقـــه نـــه کمتـــر :20:
دیشبی هم سرعتش کنــد شــده بــود ، ...
موفق باشید!:40:

mehdisatss
27-01-2011, 20:58
سلام نمی دونم جاش اینجاس یا نه ولی دو تا سوال داشتم
اولا میخواستم بپرسم چطوری میشه یه لینک قرار داد روی یه متن که تو پستمون می نویسیم . منظورم بصورت کد php و آدرس لینک نیست بلکه وقتی روش کلیک کنند برن به اون آدرس.آخه تو انجمنای دیگه دیدم این گزینه رو داشت ولی ویرایشگر اینجا نداره؟ سوال دومم این بود که وقتی یه جا تو یه سایت آپلود عکس یه عکسی آپلود میکنی میخوای بزاری تو انجمن اون سایتا 4،5 تا کد مختلف نشون میدن که نوشته، برای فروم ها ،برای وبسایت ها ، html code , bb code, لینک مستقیم ، hotlink, tumbnail هر کدوم یه چیزی نوشته اگه ممکنه بفرمایید کدوم برای چه موردی بکار میره و بجز از dirct link از کدوم دیگه میشه برای نمایش عکس در انجمن استفاده کرد و در چه موردی. ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن.:11:

R O O T
27-01-2011, 21:07
سلام نمی دونم جاش اینجاس یا نه ولی دو تا سوال داشتم
اولا میخواستم بپرسم چطوری میشه یه لینک قرار داد روی یه متن که تو پستمون می نویسیم . منظورم بصورت کد php و آدرس لینک نیست بلکه وقتی روش کلیک کنند برن به اون آدرس.آخه تو انجمنای دیگه دیدم این گزینه رو داشت ولی ویرایشگر اینجا نداره؟ سوال دومم این بود که وقتی یه جا تو یه سایت آپلود عکس یه عکسی آپلود میکنی میخوای بزاری تو انجمن اون سایتا 4،5 تا کد مختلف نشون میدن که نوشته، برای فروم ها ،برای وبسایت ها ، html code , bb code, لینک مستقیم ، hotlink, tumbnail هر کدوم یه چیزی نوشته اگه ممکنه بفرمایید کدوم برای چه موردی بکار میره و بجز از dirct link از کدوم دیگه میشه برای نمایش عکس در انجمن استفاده کرد و در چه موردی. ممنون میشم دوستان منو راهنمایی کنن.:11:

در مورد اول : اونی که شما میگی هایپرلینک هست که تو این انجمن فقط برای کاربران 6 ستاره وجود داره .
مورد دوم : برای گذاشتن عکس شما فقط لینک مستقیم عکس رو باید در [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی کنید

vahidasadoahi
27-01-2011, 23:21
سلام همگي خسته نباشيد من تازه به شما پيوستم

هشت بهشت
28-01-2011, 11:54
سلام .

توی این چندروزه چندتا ار فروم های معتبر هــک شدن .
مدیران محترم حواسشون باشه .

این یه نمونش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behroozi52
28-01-2011, 21:22
لطفا یکی راهنمایی کنه:
من تازه عضو شده ام و پیامهایم مدتهاست نمایش داده نمیشه و نوشته میشه که مدیر سایت باید اجازه بدهد.
برای فعالیت بیشتر می خواهم تشکر کنم از بعضی پیامها نمی توانم یعنی شیوه اش را بلد نیستم.
خوب حال تازه واردها را می گیرید. بابا شاید طرفتون آمدم بدرد بخوری باشه... تو این کار تازه وارد باشه:46:

mehdisatss
28-01-2011, 23:40
دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری باید محتوای مخفی رو تو ویرایشگر ایجاد کنم؟؟

Hadi King
29-01-2011, 00:19
لطفا یکی راهنمایی کنه:
من تازه عضو شده ام و پیامهایم مدتهاست نمایش داده نمیشه و نوشته میشه که مدیر سایت باید اجازه بدهد.
برای فعالیت بیشتر می خواهم تشکر کنم از بعضی پیامها نمی توانم یعنی شیوه اش را بلد نیستم.
خوب حال تازه واردها را می گیرید. بابا شاید طرفتون آمدم بدرد بخوری باشه... تو این کار تازه وارد باشه:46:

سلام دوست عزیز خوش اومدید به انجمن خودتون ! خب محدودیــت عضو های جدید همینــه که پست هاشون باید توسط مدیریــت انجمن تایید بشــه و عمومی بشـــه ! در مورد این محدودیت پست های چند صفحه قبل دوستان بحث کردن و بابک جـان توضیح دادن میتونید بخونیــد ، سیستم تشکر هم همینطور بعد از چندین پست اولین چیزی که براتون فعال میشه همین دکمه تشکر هستش :46:
اگه آدم بدرد بخوری باشــه پس باید محدودیت ها رو هم تحمل کنــه ...

دوستان کسی میتونه راهنمایی کنه چطوری باید محتوای مخفی رو تو ویرایشگر ایجاد کنم؟؟

سلام دوست عزیز موقع ارسال پســت از این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید برای محتوای مخفـــی :20:

Ezel
29-01-2011, 14:29
همونطور که برای ارسال پست ، استفاده از این امکان در حالت پیشرفته میسر هست نه در حالت سریع ، برای ویرایش هم فقط در حالت پیشرفته ( با کلیک روی گزینه ی Go Advanced ) میشه از این امکان استفاده کرد ( البته منظور از واژه ی فقط ، دسترسی نوار ابزار هست ، والا با کپی کردن دستور ، محدودیتی وجود نداره )

mahmoodi1356
30-01-2011, 12:55
سلام دوستان من تازه واردم یکی مارو تحویل بگیره

Mahdi/s
30-01-2011, 17:49
سلام دوستان من تازه واردم یکی مارو تحویل بگیره سلام..سلام خوش اومدی.....سوالی مشکلی درموردهربخشی داشتی در خدمتم...:20:

Переклад не
30-01-2011, 19:34
سلام دوستان من تازه واردم یکی مارو تحویل بگیرهسلام
عضویتتون بعد از چند روز به حالت فعال در خواهد آمد و البته با بیشتر شدن تعداد پستاتون

part gah
31-01-2011, 17:25
سلام
میخواستم قوانین انجمن غیر اونی که توی صفحه اول p 30 هست رو داشته باشم....به طور کامل تر...اگه یکی از دوستان لطف کنن و بهم بدن.....اطلاعاتی مثل قوانین خلاف در انجمن که منجر به بن شدن یک کاربر میشه؟:20:

Babak
31-01-2011, 17:32
سلام
میخواستم قوانین انجمن غیر اونی که توی صفحه اول p 30 هست رو داشته باشم....به طور کامل تر...اگه یکی از دوستان لطف کنن و بهم بدن.....اطلاعاتی مثل قوانین خلاف در انجمن که منجر به بن شدن یک کاربر میشه؟:20:

قوانین انجمن همونیه که میفرمایید و بیشتر از اون چیزی وجود نداره.
هر انجمن هم برای خودش یک سری قوانین اختصاصی داره که داخل هر انجمن به شکل اعلان یا تاپیک استیکی (مهم) نمایش داده میشه.

Mehran-King
31-01-2011, 19:00
سلام

بهترینش که همینه همینا رو بخون خودش خیلی کمک میکنه که بن نشی !!! فقط ادب و کرامتت 70 درصد رو شامل میشه دوست عزیز ، اینو خود آقا سینا نوشتن مطمئنا بدون ایراد هستش موفق باشی :11:

Amir Hossein
01-02-2011, 01:46
سلام
یه سوال یه نکته

سوال:
04-07-2007 چه خبر بوده که 15871 نفر آنلاین بودن:18:

نکته:
من هروقت ""هروقــت"" آن بودم اسمم اینجا نوشته میشه:31:
چه جالب:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kurosh
01-02-2011, 02:27
مورد اول یه حمله بوده که در اون تاریخ و اون ساعت باعث چنین آماری شده ...

مورد دوم هم سیستم وی بولتینه که کاربر اسم خودش رو همیشه اول می‌بینه ...

clup
01-02-2011, 09:12
با سلام آقا یکی روش f2lرو به من بیچاره یاد بده

M . Sayid
01-02-2011, 11:11
از کجا بفهمیم با درخواست تغییر نام کاربری موافقت شده ؟؟؟؟

Babak
01-02-2011, 11:28
سلام
بعد از بررسی توی تاپیکتون نوشته میشه. عدم موافقت با قفل تاپیک نمایش داده میشه.

Retired User
01-02-2011, 18:09
سلام
بعد از بررسی توی تاپیکتون نوشته میشه. عدم موافقت با قفل تاپیک نمایش داده میشه.
من نه تاپیکم قفل شده نه جوابی گرفتم !

Babak
01-02-2011, 18:16
من نه تاپیکم قفل شده نه جوابی گرفتم !

به بخش بولد شده نوشته قبلی دقت کنید. بعد از بررسی.
تعداد زیادی درخواست هنوز بررسی نشده. تغییر بعدی نام ها طی یک ماه اینده انجام میشه.

Iman Geo
01-02-2011, 21:38
سلام من تازه امروزعضوشدم نمیدونم چطورتوبحث هاشرکت کنم یاتاپیک بفرستم

kavehj4488
02-02-2011, 08:01
نحوه پیوست فایل چگونه است؟

هشت بهشت
02-02-2011, 10:31
نحوه پیوست فایل چگونه است؟

سلام .

این امکان برای کاربران عادی نیست و فقط مدیران و همکارها میتونن فایل پیوست کنن .

Steps-Rap
03-02-2011, 12:10
سلام.خواستم ببینم این ناظرین و مدیران p30world که قسمت سفارش محصول رو به عهده دارن کدوم شهر هستند؟
ینی میخوام بدونم الان که من یه چیز سفارش دادم از کجا میارن و چقدر طول میکشه؟

Kurosh
03-02-2011, 12:35
سلام.خواستم ببینم این ناظرین و مدیران p30world که قسمت سفارش محصول رو به عهده دارن کدوم شهر هستند؟

شهر رشت هستن ...

بسته به شهری که شما درش هستید، مدت زمان تحویل فرق می‌کنه ...
من از تهران که سفارش می‌دادم، 3-2 روزه می‌رسید ...

Steps-Rap
03-02-2011, 13:02
شهر رشت هستن ...

بسته به شهری که شما درش هستید، مدت زمان تحویل فرق می‌کنه ...
من از تهران که سفارش می‌دادم، 3-2 روزه می‌رسید ...

منم تهرانم.
مثلا امروز وضعیت سفارش رو که دیدم نوشته بود تحویل به مامور پست...
ینی شنبه میرسه دستم؟

saeid R
03-02-2011, 18:21
سلام . من تازه عضو شدم چه طوری میتونم تو بحثا شرکت کنم:42::42:

joe_satriani
03-02-2011, 20:06

با سلام
شما در هر جا كه باشيد اونها با پست پيشتاز واستون ميفرستن
پست پيشتاز هم يه زمان معلومي داره
2 روزه هست
بعد از دو روز به پست شهر شما تحويل داده ميشه و اونها بايد به شما تحويل بدن

موفق باشيد.

---------- Post added at 08:06 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

سلام من تازه امروزعضوشدم نمیدونم چطورتوبحث هاشرکت کنم یاتاپیک بفرستم

با سلام

به صفحه ي اصلي انجمن بريد

سپس متناسب با موضوعي كه دوست داريد فعاليت كنيد انجمن مربوطه رو انتخاب كنيد

و بعد داخل موضوعاتي كه هست بريد
و نظر خودتون رو بذاريد و بعد از تاييد مديريت نمايش داده ميشه
كم كم فعاليت مثمر ثمر داشته باشيد تا پست هاتون به طور خودكار تاييد بشه

موفق باشيد.

ali_disslove
04-02-2011, 00:51
با سلام

من این سوالمو از مدیران پرسیدم گفتند اینجا بپرسم

سوالم اینه که چرا همه کاربران با 100 تا پست هم میتونند عکس آپلود کنند اما من با هزارو خورده ای پست و هیچ اخطار و پست خلافی این امکان برام نیست

مدیران فرمودند فقط مدیران و سرپرستان سایت این امکان رو دارند اما من خیلی از دوستان رو دیدم که در تمامی تاپیک ها عکس گذاشتند مثلا در قست بازی ها یا امتیاز سخت افزاری ویندوز 7 همه نتایج تستشون رو به صورت عکس گذاشتند اما واسه من اون پایین نوشته شما نمی توانید فایل پیوست کنید

ممنون میشم یکی دلیلشو به من بگه

Kurosh
04-02-2011, 01:07
با سلام

من این سوالمو از مدیران پرسیدم گفتند اینجا بپرسم

سوالم اینه که چرا همه کاربران با 100 تا پست هم میتونند عکس آپلود کنند اما من با هزارو خورده ای پست و هیچ اخطار و پست خلافی این امکان برام نیست

مدیران فرمودند فقط مدیران و سرپرستان سایت این امکان رو دارند اما من خیلی از دوستان رو دیدم که در تمامی تاپیک ها عکس گذاشتند مثلا در قست بازی ها یا امتیاز سخت افزاری ویندوز 7 همه نتایج تستشون رو به صورت عکس گذاشتند اما واسه من اون پایین نوشته شما نمی توانید فایل پیوست کنید

ممنون میشم یکی دلیلشو به من بگه
دوست گلم، عکس گذاشتن با عکس پیوست کردن فرق داره :20:

پیوست یا attach کردن عکس، آپلود اون روی سرور اختصاصی پیسی ورلده که این امر فقط از سوی همکاران، ناظران، مدیران، سوپر مدیران و ادمین‌ها امکان‌پذیره و هیچ کاربر دیگه‌ای از چنین حقی برخوردار نیست ...

اگه منظورتون از اینکه خیلی از دوستان رو دیدید که تو تاپیک‌ها عکس گذاشتند، اینه که تو پست‌هاشون از عکس استفاده کردند، باید بگم که این امکان واسه شما هم به راحتی و با استفاده از دکمه‌ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان پذیره ... با این دکمه شما قادرید لینک عکس مورد نظرتون رو وارد کنید و اون رو به صورت تصویر در پستتون بگنجونید ...
فقط باید این لینک رو داشته باشید !! اگه عکس قبلاً در فضای نت آپلود شده، لینکش رو برداشته و اینجا می‌ذارید، اما اگه عکس رو از روی هاردتون می‌خواید در اینجا قرار بدید، ابتدا باید تو یه سایت آپلود عکس اون رو آپلود کنید و در آخر، Direct Link اون رو که با http شروع و به پسوند اون عکس (jpg یا png یا ...) ختم میشه، با دکمه‌ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا بذارید ...

یکی دو نمونه سایت خوب برای آپلود عکس:

با این حال، یک درصد احتمال میدم که منظورتون این باشه که کاربری در پست خودش از تصاویر Attach شده استفاده کرده ... چنین مواردی بسیار معدودن و از دو حالت (تا جایی که یادم میاد) خارج نیستن: 1- اون کاربر قبلاً جز تیم مدیریت بوده و الان تصاویر پیوست شده‌اش از کار نیفتاده‌اند 2- مدیر یا همکاری، پست یک کاربر عادی رو ویرایش کرده ...

ali_disslove
04-02-2011, 02:59
دوست گلم، عکس گذاشتن با عکس پیوست کردن فرق داره :20:

پیوست یا attach کردن عکس، آپلود اون روی سرور اختصاصی پیسی ورلده که این امر فقط از سوی همکاران، ناظران، مدیران، سوپر مدیران و ادمین‌ها امکان‌پذیره و هیچ کاربر دیگه‌ای از چنین حقی برخوردار نیست ...

اگه منظورتون از اینکه خیلی از دوستان رو دیدید که تو تاپیک‌ها عکس گذاشتند، اینه که تو پست‌هاشون از عکس استفاده کردند، باید بگم که این امکان واسه شما هم به راحتی و با استفاده از دکمه‌ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امکان پذیره ... با این دکمه شما قادرید لینک عکس مورد نظرتون رو وارد کنید و اون رو به صورت تصویر در پستتون بگنجونید ...
فقط باید این لینک رو داشته باشید !! اگه عکس قبلاً در فضای نت آپلود شده، لینکش رو برداشته و اینجا می‌ذارید، اما اگه عکس رو از روی هاردتون می‌خواید در اینجا قرار بدید، ابتدا باید تو یه سایت آپلود عکس اون رو آپلود کنید و در آخر، Direct Link اون رو که با http شروع و به پسوند اون عکس (jpg یا png یا ...) ختم میشه، با دکمه‌ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا بذارید ...

یکی دو نمونه سایت خوب برای آپلود عکس:

با این حال، یک درصد احتمال میدم که منظورتون این باشه که کاربری در پست خودش از تصاویر Attach شده استفاده کرده ... چنین مواردی بسیار معدودن و از دو حالت (تا جایی که یادم میاد) خارج نیستن: 1- اون کاربر قبلاً جز تیم مدیریت بوده و الان تصاویر پیوست شده‌اش از کار نیفتاده‌اند 2- مدیر یا همکاری، پست یک کاربر عادی رو ویرایش کرده ...

آقا ممنون از این کاملتر و بهتر دیگه نمشد توضیح بدی -دمت گرم

Mahdi/s
04-02-2011, 22:20
ممنون کورش جان بابت توضیحاتت.....
توضیحات کاملت رو دیدم گفتم چرا یه تاپیک مخصوص آموزش پست گذاشتن نباشه..آخه خیلی ها رو دیدم درباره اش پرسیدن و دوستان لطف کردن و جواب دادن......کار سختی هم نیست..چون فونت و رنگ و سایز و اینارو همه بلد ان...فقط نقل کردن....عکس گذاشتن ومحتوای مخفی هست که یکی باید زحمت بکشه توضیح بده معمولا کسانی که تازه وارد دنیای نت و فروم میشن خوب بلد نیستن.. طبیعی هست....اگه تو همین قسمت آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن تاپیکش زده بشه..مدیران هم لطف کنن تاپیک رو قفل کنن خوب میشه اینطوری اگه کسی قسمتی سوال داشت کافیه لینک تاپیک رو براش بزارید....

(البته پیشنهاد بود و باید تو قسمت پیشنهاد مطرح میشددیدم چون زحمت کشیدی کامل توضیح دادی و اونجا هم ادمین ها فقط میبینن گفتم همینجا بگم)

4870x2
05-02-2011, 00:57
جریان این یوزر چیه؟

Kurosh
05-02-2011, 01:06
جریان این یوزر چیه؟

ایشون از طریق ویرایش مشخصات، ایمیلشون رو تغییر دادن و حالا حساب کاربریشون در انتظار Activate کردنه؛ یعنی خودشون باید روی لینک ایمیل فعال‌سازی‌ای که به ایمیل جدید فرستاده شده، کلیک کنند و کاربریشون رو دوباره فعال‌سازی ...
ممنون کورش جان بابت توضیحاتت.....
توضیحات کاملت رو دیدم گفتم چرا یه تاپیک مخصوص آموزش پست گذاشتن نباشه..آخه خیلی ها رو دیدم درباره اش پرسیدن و دوستان لطف کردن و جواب دادن......کار سختی هم نیست..چون فونت و رنگ و سایز و اینارو همه بلد ان...فقط نقل کردن....عکس گذاشتن ومحتوای مخفی هست که یکی باید زحمت بکشه توضیح بده معمولا کسانی که تازه وارد دنیای نت و فروم میشن خوب بلد نیستن.. طبیعی هست....اگه تو همین قسمت آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن تاپیکش زده بشه..مدیران هم لطف کنن تاپیک رو قفل کنن خوب میشه اینطوری اگه کسی قسمتی سوال داشت کافیه لینک تاپیک رو براش بزارید....

(البته پیشنهاد بود و باید تو قسمت پیشنهاد مطرح میشددیدم چون زحمت کشیدی کامل توضیح دادی و اونجا هم ادمین ها فقط میبینن گفتم همینجا بگم)

خواهش می‌کنم الون جان ...
ایده‌ی خوبیه و اگه عملی بشه، فکر کنم کم نباشن کسایی که توانایی و حوصله‌ی آموزش و راهنمایی کاربرا رو داشته باشن ... (به شخصه تا حالا چند بار مباحثی رو مفصل توضیح دادم، اما با پرسش دوباره‌ی همون مباحث از طرف کاربران جدید رو‌به‌رو شدم که از طرف دیگر عزیزان دوباره مورد راهنمایی قرار گرفتن که اگه این‌ آموزش‌ها در کنار هم و بدون پست‌های اضافی می‌بود، دیگه نیازی به تکرار مکررات و موازی کاری نبود ...)

Mahdi/s
05-02-2011, 10:57
خواهش می‌کنم الون جان ...
ایده‌ی خوبیه و اگه عملی بشه، فکر کنم کم نباشن کسایی که توانایی و حوصله‌ی آموزش و راهنمایی کاربرا رو داشته باشن ... (به شخصه تا حالا چند بار مباحثی رو مفصل توضیح دادم، اما با پرسش دوباره‌ی همون مباحث از طرف کاربران جدید رو‌به‌رو شدم که از طرف دیگر عزیزان دوباره مورد راهنمایی قرار گرفتن که اگه این‌ آموزش‌ها در کنار هم و بدون پست‌های اضافی می‌بود، دیگه نیازی به تکرار مکررات و موازی کاری نبود ...)اره دیـگه....:20:تاپیک رو هرکسی زحمتش رو کشید باید به بابک هم بگه که قفل بشه اینطوری دیگه پست های دیگه توش مطرح نمیشه و دسترسی هم راحت تر و بهتر میشه//

Dezak
05-02-2011, 19:27
سلام دوستان. چجوری میشه یه لینک گذاشت توی سایت ولی خوده لینک و نشون نده و به جاش یه نوشته گذاشت و هر وقت که روی نوشته کلیک می کنیم به اون لینک مورد نظر بریم( هایپر لینک) ؟؟؟؟؟؟ میدونم این امکان برای من مقدور نیست و باید همکار باشم تا بتونم اما اگه میشه شیوه این کار رو توضیح بدید..... خیلی واجب!!!!

caca_caca888
05-02-2011, 19:50
سلام دوستان. چجوری میشه یه لینک گذاشت توی سایت ولی خوده لینک و نشون نده و به جاش یه نوشته گذاشت و هر وقت که روی نوشته کلیک می کنیم به اون لینک مورد نظر بریم( هایپر لینک) ؟؟؟؟؟؟ میدونم این امکان برای من مقدور نیست و باید همکار باشم تا بتونم اما اگه میشه شیوه این کار رو توضیح بدید..... خیلی واجب!!!!

نه نمیشه
همونطور که میدونی...

joe_satriani
05-02-2011, 19:54

با سلام
زماني كه اين امكان واستون محيا بشه توي نوار ابزارتون دكمه ي مربوط به قرار دادن hyperlink رو داريد و ميتونيد لينك ها رو قرار بديد
بدين صورت كه قسمتي كه ميخوايد لينك داده بشه بهش رو انتخاب ميكنيد و سپس اين دكمه ر و انتخاب و لينكي كه ميخوايد بهش بديد رو وارد كنيد
يا اينكه اگه لينك در جايي ديگه به صورت آماده هست با كپي كردن متن فعال اون، ميتونيد جايي ديگه هم داشته باشيد

موفق باشيد.

Kurosh
05-02-2011, 20:02
اگه در کل می‌خواید بدونید چه جوری چنین کاری امکان پذیره، باید بگم که اگه قابلیتش رو داشته باشید (یعنی همکار یا ناظر یا مدیر و ... باشید) در کنار گزینه‌هایی مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه‌ای هم به این شکل خواهید داشت: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای کاری که شما می‌خواهید بکنید، باید ابتدا متنی که قراره با کلیک بر اون به لینک مورد نظر هدایت شیم رو سلکت کنید و بعد روی این دکمه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کلیک کرده و لینک مورد نظر رو وارد کنید ... :20:

ویرایش: سروش جان زودتر به درستی توضیح دادن ... با عرض پوزش!

M3HRD@D
05-02-2011, 20:32
تو بیشتر انجمن ها این گزینه لینک کردن برای همه کاربرا ها وجود داره
ولی نمیدونم چرا تو پی سی این گزینه فقط برای همکاره و ناظرها است
فکر نکنم اگر برای همه کاربرها این گزینه فعال بشه مشگلی پیش بیاد

B3HZ@D
05-02-2011, 20:37
اره...
توی اکثر فروم ها این قابلیت فعاله
فکر نکنم مشکلی ایجاد کنه و ایرادی داشته باشه

davy jones
05-02-2011, 20:40
این قابلیت اینجا هم تا سال 2007 فکر کنم برای همه فعال بوده و بعد از اون برای ناظر به بالا فعال شده.

توضیحات بیشتر رو در اینجا بخونین:

خبر رسمی غیر فعال کردن تگ های url برای لینک های فعال ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

caca_caca888
05-02-2011, 20:46

مثل این که من جوابم اصلا ربطی به سوالتون نداشت:دی

به حالت پیشرفته یا گو ادونس برید.
از این دکمه استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که میبینید اول یه تیتر براش باید انتخاب کنید بعد که اوکی کردید پیامو تو اون مینویسید.
فکر کنم لینک دادن هم یه چی تو همین مایه ها باشه

میشه یکی دستورشو بگه؟
مثلا:

نقل و قول:
[Q UOTE][/QUOTE]

اسپویلر
[S POILER=""][/SPOILER]

Kurosh
05-02-2011, 20:58
مثل این که من جوابم اصلا ربطی به سوالتون نداشت:دی

به حالت پیشرفته یا گو ادونس برید.
از این دکمه استفاده کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همونطور که میبینید اول یه تیتر براش باید انتخاب کنید بعد که اوکی کردید پیامو تو اون مینویسید.
فکر کنم لینک دادن هم یه چی تو همین مایه ها باشه

میشه یکی دستورشو بگه؟
مثلا:

نقل و قول:
[Q UOTE] [/ QUOTE]

اسپویلر
[S POILER=""][/SPOILER]
من که توضیح دادم این لینک دادن رو :دی

ولش کن دیگه برادر :دی

دستورش هم هست ...

Mahdi/s
07-02-2011, 15:12
سلام..من متوجه شدم با پروفایل یکی از دوستانم مشکل دارم.....یعنی اون بامن مشکل داره:31:...جدا از شوخی....وقتی مشاهده گفتگو رو میزنم برای همه کار میکنه غیر از یکی از دوستام که وقتی میزنم صفحه لود میشه ولی چیزی نمیاد...اما برعکسش مشکلی نداره یعنی دوستم روی مشاعده گفتکو میزنه راحت نشون میده.....مشکل از چیه.؟؟؟باگه.؟

medil0ne
08-02-2011, 00:38
سلام دوستان
بنده برا که می خواسته باشم یه عکس داخل پستم لود بشه و نخوام که لینکش رو بزارم باید کودوم یکی از این لین ک ها رو بزارم؟

:31::31:
e،چرا نمیشه دیلیت کرد؟

Hadi King
08-02-2011, 01:13
سلام . خــــب دوســـت عزیز همین کاری که تو این پســت انجـام دادی !
عکس گذاشــتی بدون لینــــک ،،، لینـــک آخـــری ...

medil0ne
08-02-2011, 23:04
آره
بعد همون موقه فهمیدم
تو اینجا پسستا رو نمیشه دیلیت کرد؟

mahdishata
08-02-2011, 23:10
تو اینجا پسستا رو نمیشه دیلیت کرد؟

خیر
اگه تمایل داشتید کل پست رو ویرایش کنید.

mehdisatss
11-02-2011, 00:21
سلام. من میخوام یه نرم افزار کاربردی خوب برای پارتیشن بندی و در هنگام بوت شدن سیستم معرفی کنم و لینک دانلودشو بزارم . تو انجمن هم جستجو کردم اونی که میخوام معرفی کنم جایی تاپیکش وجود نداره

تو قسمت معرفی نرم افزار های کاربردی نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم . چیکار باید کنم پس کجا ایجاد کنم که کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه؟؟
ممنون

caca_caca888
11-02-2011, 01:07
سلام. من میخوام یه نرم افزار کاربردی خوب برای پارتیشن بندی و در هنگام بوت شدن سیستم معرفی کنم و لینک دانلودشو بزارم . تو انجمن هم جستجو کردم اونی که میخوام معرفی کنم جایی تاپیکش وجود نداره

تو قسمت معرفی نرم افزار های کاربردی نمیتونم تاپیک جدید ایجاد کنم . چیکار باید کنم پس کجا ایجاد کنم که کسی خواست راحت بتونه پیداش کنه؟؟
ممنون

فکر کنم به مدیرای انجمنش یا کاربرای فعالش میگفتی بهتر بود...

ALI-17
11-02-2011, 05:04
djgباید چیکار کنم اخطارم پاک بشه؟؟؟؟؟؟؟:11:؟:20:

aliupdate
11-02-2011, 12:32
نه خطایی کردماخطار ها: 0/1 (2)
:31:

Sayam
11-02-2011, 17:34
-----------------

هشت بهشت
11-02-2011, 17:58
سلام لطفا راهنماییم کنید... اگه کسی بهم درخواست دوستی بده باید چجوری قبول کنم؟؟؟؟؟

سلام .
توی منوی اطلاع رسانیتون نوشته : درخواست اضافه شدن به لیست دوستان . اگه روی اون کلیک کنید به لیست دوستانتون میرین و از اونجا میتونید درخواست دوستی بدین ، درخواست دوستی رو قبول / رد کنید یا لیست دوستانتون رو ویرایش کنید .

برای قبول کردن درخواست دوستی ، توی همون صفحه ، گزینه ی قبول درخواست رو تیک بزنید .

Sayam
12-02-2011, 11:04
سلام. دوتا سوال :
1کنار اسم بعضی از کاربران عناوینی مثل کاربرفعال، ناظر انجمن و..... نوشته میشه، اینا چجوری این کار رو میکنند و چی اختیارات بیشتری دارند، لطفا دقیقا توضیح بدین
2 وقتی وارد پروفایل میشیم تو قسمت ویرایش اختیارات یه جایی نوشته حالت مخفی اگه تیکشو بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟

Ezel
12-02-2011, 11:22
1کنار اسم بعضی از کاربران عناوینی مثل کاربرفعال، ناظر انجمن و..... نوشته میشه، اینا چجوری این کار رو میکنند و چی اختیارات بیشتری دارند، لطفا دقیقا توضیح بدین
سلام ، پاسخ شما با توجه به تعریف قوانین انجمن :

گروه های کاربری :

ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .

سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .

مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .

همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند .

کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد .

2 وقتی وارد پروفایل میشیم تو قسمت ویرایش اختیارات یه جایی نوشته حالت مخفی اگه تیکشو بزنیم چی میشه؟؟؟؟؟
یعنی به صورت مخفی Invisible وارد انجمن میشید ، اسمتون در لیست کاربران آنلاین و در پروفایلها ثبت نمیشه .

پی نوشت : شاید مزایای دیگه ای هم داره که بسیاری از دوستان این حالت رو ترجیح میدن :دی

Lt.Ali
12-02-2011, 12:41
مثل کاربرفعال، ناظر انجمن
کـاربـر فعـال : اگـر کاربران در یکــ بخش فعالیت ، قابـل توجـه و مفیدی داشتـه باشند بـه عنوان کاربرفعـال اون بخش درمیاند .
پ.ن : هیـچ برتری نسبت بـه کاربران ندارند .
ناظـر : همیشـه گفت همون همکـارند بـا یک تفاوت هایی . . . ایشالا توضیح هاش درمیـاد ، مطالعـه میشـه .

ممنون و موفق باشید .

caca_caca888
12-02-2011, 12:58
کـاربـر فعـال : اگـر کاربران در یکــ بخش فعالیت ، قابـل توجـه و مفیدی داشتـه باشند بـه عنوان کاربرفعـال اون بخش درمیاند .
پ.ن : هیـچ برتری نسبت بـه کاربران ندارند .
ناظـر : همیشـه گفت همون همکـارند بـا یک تفاوت هایی . . . ایشالا توضیح هاش درمیـاد ، مطالعـه میشـه .

ممنون و موفق باشید .
چرا پیغام خصوصیاشون بیشتر میشه:دی :21:
برای من

شما داراي 986 پيغام ذخيره شده از مجموع حداکثر 3,000 میباشید!

Sayam
12-02-2011, 13:41
تا اینجا از راهنماییهای خوب همتون ممنونم.... یه سوال دیگه هم برام پیش اومد...... تو قسمت تنظیمات کاربر، در مورد لیست سیاه توضیح بدین.....

Babak
13-02-2011, 10:04
سلام
دوستان

درباره مشکل اخیر

موضع پیگیری میشه توسط ادمین.

لطفا این مورد رو وارد مباحث نکنیم.

ممنون.

Ezel
13-02-2011, 18:03
تو قسمت تنظیمات کاربر، در مورد لیست سیاه توضیح بدین

از لحاظ عملکرد ، شبیه امکان Ignore در یاهو مسنجر ( و سایر مسنجرها) عمل می کنه ، پستها و پیامها و ... افرادی که در لیست سیاه شما قرار بگیرند برای شما به نمایش در نمیان ، به نوعی میشه گفت بایکوت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Hadi King
13-02-2011, 18:11
از لحاظ عملکرد ، شبیه امکان Ignore در یاهو مسنجر ( و سایر مسنجرها) عمل می کنه ، پستها و پیامها و ... افرادی که در لیست سیاه شما قرار بگیرند برای شما به نمایش در نمیان ، به نوعی میشه گفت بایکوت . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام . توضیحــات دوستمون رو کاملـــتر کنم !
کاربری رو که تو قسمت لیست سیاه قرار دادی برات پیغام خصوصی یا پروفایلی بفرستـــه !
برات میــاد ولی نمیتونی بخونــــی یعنی نوشته های که فرستاده مخفیـــه :20:

Sayam
17-02-2011, 14:15
سلام میخام تو امضام و پیغام هایی که برای کاربران میفرستم از لینک آدرس سایت استفاده کنم این اخطار رو میده: BB Cod Is Not Alweed باید چیکار کنم؟

Babak
17-02-2011, 14:28
سلام میخام تو امضام و پیغام هایی که برای کاربران میفرستم از لینک آدرس سایت استفاده کنم این اخطار رو میده: BB Cod Is Not Alweed باید چیکار کنم؟

سلام
امکانش نیست. غیره فعاله.

nar nia
18-02-2011, 17:19
لطفا تاپیک مختار نامه:

رو باز کنید.
به اندازه کافی قفل بوده دو سه هفته ای هست قفله
در حالی که سریال های خارجی و برنامه های ماهواره ای غیر مجاز تاپیک دارن و تاپیک هاشون هم باز هست شایسته نیست تاپیک مختار نامه بیشتر از این بسته باشه.

Ezel
18-02-2011, 17:57
لطفا تاپیک مختار نامه:دوست من ، فکرمی کنم این مورد رو با مدیران بخش مربوطه مطرح کنید به جا تر و بهتر باشه ، بزنیم به تخته تعداد عزیزان مسئول انجمن هنر هفتم کم هم نیست و تعددشون باعث رسیدگی بهتر و سریع تر هست :11:
این جا :

آموزش تمام قسمتهای مورد نیاز برای کاربران انجمن

rambo_1386
19-02-2011, 13:36
چه کسانی میتونند کاربران مخفی رو بیبینند:؟؟؟

طبق تجربه بابک خان میتونن ببینن! : دی

Hadi King
20-02-2011, 15:17
بابک کیه؟؟
یکی بیشتر توضیح بده..:20:

سلام دوســت عزیز ، بـابـک جـان سرپرسـت ناظرین هسـتش !
پروفایل بابـک جـان :

تیـم مدیریـت فقط میتونه مخفـی هـا رو ببینـــه :46:
نارنجــی هــا و قرمـز هــا + بابـــک :46:

Hadi King
20-02-2011, 15:59
سبزا و بنفشا و سیاها چی>>>؟؟؟؟

نـــه عزیـــز مدیران ، ناظران ، همکـارا نمیتونن ببینن :20:

Amir Hossein
21-02-2011, 01:38
سلام
تشخیص فعال بودن یک کاربر به عهده کیه...
آیا میدیر ها به ادمین میگن ادمین ها فعال میکنند...
چجوریه..

Babak
21-02-2011, 13:35
سلام
به عهده تیم مدیر و ناظرو همکار هر انجمن.

pooriya_hp
21-02-2011, 18:50
چه زمانی ناظر یا مدیر میشیم ؟؟

چه شرایطی نیازه ؟!؟!

dracula_killer
21-02-2011, 23:23
والا شما زمانی می تونین مدیر یا ناظر بشین که اولا توی انجمن مورد نظر به شدت فعال باشین،یعنی "کاربر فعال ..." باشین،دوم اینکه مدیران به هردلیلی بازنشسته بشن و سوم اینکه کسی به جز شما در اولویت مدیریت نباشه

Haj_Amoo
23-02-2011, 18:01
امضاها و آواتارهای پیشین هر کاربر توی سایت ذخیره میشه؟!!

hajarzaman
23-02-2011, 21:17
من تاریخ تولد و فوت 2 دانشمند به نامهای ژوزف لوئی گی-موساک و زاکوس شارل را میخواهم

شاهزاده خانوم
24-02-2011, 20:04
من تاریخ تولد و فوت 2 دانشمند به نامهای ژوزف لوئی گی-موساک و زاکوس شارل را میخواهم

فکر کنم باید به این تالار مراجعه کنید

vahid0801
25-02-2011, 00:41
امضاها و آواتارهای پیشین هر کاربر توی سایت ذخیره میشه؟!!

نه خیر عزیز

یه جستجو بزن.اگه باشه پیدا میشه

Arash4484
25-02-2011, 10:44
خیلی جالبه این صفحه توی تمام دامین ها برای من ف ی لتره:

تاپیک گوگل کروم

aligol172
25-02-2011, 11:48
سلام........
کلا انجمن قاطی کرده!
فقط واسه شما اینطور نیست.:)
بعضی انجمنها واسه من فیلتِر میشه، چند دقیقه بعد باز میشه!

saharahmani
25-02-2011, 13:36
salam khaste shodam bas ke donbal rah halam bodam bayad koja beram dar mord bazi the suffering thes that bind suoal konam?:2::18:

caca_caca888
25-02-2011, 14:50
اصلا خوش ندارم کسی پیغام خصوصیایه اونیکیو بخونه...

aligol172
25-02-2011, 15:05
منظورت چیه؟؟:)

Dark Shine
25-02-2011, 15:20
راجع به چیلترینگ
1-از .com استفاده کنین !
2-امروز کلا اعدا فیلتر شدن ! ( 2 -25 )

caca_caca888
25-02-2011, 15:34
منظورت چیه؟؟:)
اونی که باید میگرفت فکر کنم گرفت...

Arash4484
25-02-2011, 16:54
راجع به چیلترینگ
1-از .com استفاده کنین !
2-امروز کلا اعدا فیلتر شدن ! ( 2 -25 )

همینه...
واقعن جالبه
هردم از این باغ بری میرسد:31:

پ.ن: تا دیروز باید یکسری کلمات رو دقت میکردیم تا ننویسیم یا جدا و غلط بنویسیم تا حجم کلمات کلیدی مسدود کننده بالا نره...مثلن یه بنده خدایی توی انجمن ماشین باید مینوشت: ف ی ل تر روغن خوب کدوم مارکه؟!
حالا باید به اعداد هم دقت کنیم؟
حالا اون هیچی ...اعداد در آدرس URL ها چی میشن؟؟
حالا میبینید از بعضی مسایل گریزی نیست و عامل جای دیگری است؟

aligol172
25-02-2011, 20:32
اونی که باید میگرفت فکر کنم گرفت...خب فقط 7نفر میتونن پیامها رو ببینند که شامل افراد زیر هستند:
babak/ali/sina/meisam/pop/mafia/shahin-king
یه سول: شما از کجا فهمیدین که pm اتون خونده شده؟؟

D,Freeman
25-02-2011, 21:43
اعداد 3 و25 هیلتر هستن...این طور که شنیدم وتو انجمنهای دیگه دیدم صفحه 3 هر تایپکی هیلتره...!مثلا اگه بالای اون تایپک اینطور باشه >=3.....خودشون رو راحت کردن...کلا هر تایپک وسایتی که این اعداد توش باشه هیلتره!!!:2:...خدا آخر عاقبتمون رو ختم به خیر کنه اگه این شنیدم درست باشه...:2:

---------- Post added at 09:43 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------

اونی که باید میگرفت فکر کنم گرفت...

باهات موافقم رفیق...اگه این قابلیت هم برای ... وجود داشته باشه دیگه غیر قابل تحمل میشه...!:2:

aligol172
26-02-2011, 07:55
اعداد 3 و25 هیلتر هستن...این طور که شنیدم وتو انجمنهای دیگه دیدم صفحه 3 هر تایپکی هیلتره...!مثلا اگه بالای اون تایپک اینطور باشه >=3.....خودشون رو راحت کردن...کلا هر تایپک وسایتی که این اعداد توش باشه هیلتره!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خدا آخر عاقبتمون رو ختم به خیر کنه اگه این شنیدم درست باشه...[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام......
دقیقا همینطوره که شما میگید.....
خدا آخر عاقبتمون رو ختم به خیر کنه.............
متاسفم براشون:41:

aligol172
26-02-2011, 08:54
از کجا میتونم بفهمم که چه کسایی تو انجمن تاریخ تولدشون 16آذر هست؟؟
سپاسگزارم:)

mohsen1992
26-02-2011, 09:15
سلام.
خواستم بپرسم یک کاربر تازه عضو

باید چندتا پست بده تا دیگر توسط مدیرا..تایید نشه؟

باتشکر

Babak
26-02-2011, 09:36

سلام
پس وردتون رو به کسی ندید کسی نمیتونه پیام خصوصی های شما رو بخونه. خارج از دسترسی.

caca_caca888
26-02-2011, 11:26
سلام
پس وردتون رو به کسی ندید کسی نمیتونه پیام خصوصی های شما رو بخونه. خارج از دسترسی.
حتی شما؟اینطوری باشه خوبه...

---------- Post added at 11:26 AM ---------- Previous post was at 11:26 AM ----------

ببخشید سلام!

dracula_killer
27-02-2011, 00:54
یه -- برای وی بی هست که به وسیله ی اون ادمین می تونه پی ام هارو بخونه،به جز اون کس دیگه ای نمی تونه پ.خ ها رو بخونه

aligol172
28-02-2011, 15:55
سلام...من دقیقا 3ماه پیش درخواست تغییر نام دادم ولی فک کنم بی فایده باشه
چون اصلا تاپیک بنده یک بار هم مشاهده نشده، چه برسه به اینکه بخواد تغییر نامی صورت بگیره.......
یه پیشنهاد داشتم: بخش ثبت احوال رو جمع کنید یا حداقل یکی رو بزارید که وقت رسیدگی به تغییر نام هارو داشته باشه

Hadi King
01-03-2011, 10:22
چون اصلا تاپیک بنده یک بار هم مشاهده نشده، چه برسه به اینکه بخواد تغییر نامی صورت بگیره.......
یه پیشنهاد داشتم: بخش ثبت احوال رو جمع کنید یا حداقل یکی رو بزارید که وقت رسیدگی به تغییر نام هارو داشته باشه

سلام دوسـت عزيز تنهـا شما نيستيد كه براتون 3 ماه طول كشيـده !
تغيير نام فقط مختص آدمين هـا هستش .
تغيير نام دير يا زود داره دوسـت من ... بايـد صبـر داشته باشــيد .
موفق باشيد!:40:

Babak
01-03-2011, 14:53

سلام . چشم
بعد از انجام امور مهمتر انجمن مثل اضافه شدن تیم اجرایی جدید یا تاسیس انجمن جدید به امور با الویت کمتر مثل تغییر نام هم رسیدگی میشه.

masoud8
01-03-2011, 18:29
سلام!
تو امضام میخوام آدرس وبلاگم یه صورت لینک باشه که روش کلیک بشه بره داخلش، چیکار باید بکنم؟
یعنی می خوام این تو امضام لینک باشه:

Masоud
01-03-2011, 18:35
سلام!
تو امضام میخوام آدرس وبلاگم یه صورت لینک باشه که روش کلیک بشه بره داخلش، چیکار باید بکنم؟
یعنی می خوام این تو امضام لینک باشه:
سلام

دوست من این قابلیت (هایپرلینک) برای ناظر ، همکار ، مدیر و بالاتر فعال میباشد و کابران عادی و فعال این قابلیت رو ندارند.

موفق باشید :40:

Gam3r
04-03-2011, 12:55
دستتون درد نکنه خیلی سایت خوبی دارید تو خیلی از انجمنها عضو شدم ولی این بهترینش بوده مخصوصا تو موضوعات علمی عالی هستید :11:

اگه نخوام بگم همه ، 98% فروم های فارسی زبان از این فروم کپی میکنند ...
پس باید این فروم بهترین باشه

توش هر نوع آدمی هم میتونی پیدا کنی ... :چشمک

aligol172
04-03-2011, 19:51
سلام..........
امروز 20تا از پستهای بنده تو بخش داستان کوتاه حذف شد و دلیلش هم این بود که خلاف قوانین تاپیک هست، درحالی که همه شاهد بودند که داستانهایی که من میذاشتم هم جدید بود و هم همه ازم تمجید و تشکر میکردند به خاطر جدید بودنش، هیچ موضوع خلاف قوانین هم نداشت!
آخه اینجوری که نمیشه هرچی هم پیغام میدی هیچکس جواب نمیده تورو خدا رسیدگی کنید!

Babak
04-03-2011, 21:09
سلام..........
امروز 20تا از پستهای بنده تو بخش داستان کوتاه حذف شد و دلیلش هم این بود که خلاف قوانین تاپیک هست، درحالی که همه شاهد بودند که داستانهایی که من میذاشتم هم جدید بود و هم همه ازم تمجید و تشکر میکردند به خاطر جدید بودنش، هیچ موضوع خلاف قوانین هم نداشت!
وسط تمجید ها عرض کنم که به نکاتی که ناظرین انجمن مورد بحث بهتون گفتن اگر توجه میکردید برای حفظ نظم انجمن، پست هاتون حذف نمیشد.

aligol172
04-03-2011, 23:22
لطفا یکی بیاد ساده و واضح بهم توضیح بده که من چه خلافی کردم.............
در ضمن هیچکس تو این مدت به من چیزی نگفته!!!
چندبار هم تو پیغام خصوصی از مدیر بخش ادبیات سوال کردم که جوابمو نداده!!
واقعا متاسفم! مدیران پی30ورلد دارند این سایتو بی ارزش میکنند.

Ghorbat22
05-03-2011, 10:26
سلام..........

لطفا یکی بیاد ساده و واضح بهم توضیح بده که من چه خلافی کردم.............
در ضمن هیچکس تو این مدت به من چیزی نگفته!!!
چندبار هم تو پیغام خصوصی از مدیر بخش ادبیات سوال کردم که جوابمو نداده!!
واقعا متاسفم! مدیران پی30ورلد دارند این سایتو بی ارزش میکنند.

سلام
کاربر گرامی
این قوانین اون تاپیک هست :

قوانین داستان کوتـــاه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

پست هاتون رو مدیر بخش پاک کردن و حتما این موارد بالا رو شامل نمیشده(بنده در پیغام خصوصی هم عرض کردم)
فقط هم که پستای شما نبوده! هر پستی که بر خلاف قوانین تاپیک گذاشته بشه پاک خواهد شد.
مدیران پی سی ورلد در ایجاد نظم انجمن همکاری میکنند نه در بی ارزش کردن اون !

:20:

وین رونی
05-03-2011, 10:50
با تشکر از سایت خوب و مدیریت و مدیران قدرتمند سایت
چرا از ماژولهای(ه*ک)خاص مثلvBExperience که به کاربران آمارهایی اضافه می کنه استفاده نمی کنید.سرعت را هم پایین نمیاره.
یا چرا روز شمار نوروز را استفاده نمی کنید؟

Babak
05-03-2011, 10:53
با تشکر از سایت خوب و مدیریت و مدیران قدرتمند سایت
چرا از ماژولهای(ه*ک)خاص مثلvBExperience که به کاربران آمارهایی اضافه می کنه استفاده نمی کنید.سرعت را هم پایین نمیاره.
یا چرا روز شمار نوروز را استفاده نمی کنید؟

سلام
انجمن پیشنهادات مطرح بفرمایید تا ادمین ها بررسی کنن.

aligol172
05-03-2011, 12:14
به نظر من اگه هر بخش 2تا مدیر داشته باشه همه چیز خود به خود درست میشه!:46:

aligol172
05-03-2011, 16:02
سلام.....

تو رو خدا جواب این پیام منو واضح و مشخص بدید...
چرا جناب karin مدیر انجمن موضوعات علمی تاپیک اصلی داستان کوتاه رو که توسط جناب saye زده شده بود بستند و تاپیک جدید رو خودشون راه اندازی کردند، مگه تاپیک قبلی داستان کوتاه چه مشکلی داشت؟ دوست عزیزمون saye هم اعتراض کردند و اعتراضشون بی پاسخ موند!!

با سپاس!

Babak
05-03-2011, 16:05
جناب
همونطور که تو پی ام عرض کردم: مشکلتون رو در انجمن انتقادات و پیشنهادات مطرح بفرمایید تا رسیدگی بشه. شما هر حرفتون رو یک بار به من پی ام میدید یک بار به مدیر اون انجمن یکبار توی تاپیک های علمی یک بار هم توی سرآغاز. هر سخن جایی دارد.

aligol172
05-03-2011, 16:07
حق با شماست:10:

OSEN
05-03-2011, 21:55
سلام .
من توی چنتا تاپیک مشترک شدم ولی تاپیکش که پست جدید میخوره بم اطلاع نمیده !!. یعنی اصلا اتفاقی نمیفته . فکر میکنم باید توی اون پنل بالا سمت چپ که یوزرمون رو زده اطلاع بده دیگه ! ولی چیزی نمیزنه !. اگه جور دیگه ای هست لطفا بم بگید .

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Kurosh
05-03-2011, 22:50
سلام .
من توی چنتا تاپیک مشترک شدم ولی تاپیکش که پست جدید میخوره بم اطلاع نمیده !!. یعنی اصلا اتفاقی نمیفته . فکر میکنم باید توی اون پنل بالا سمت چپ که یوزرمون رو زده اطلاع بده دیگه ! ولی چیزی نمیزنه !. اگه جور دیگه ای هست لطفا بم بگید .

ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیزم، اون پنل بالا فقط مختص پیغام‌های بازدیدکننده‌ها، پیغام‌های خصوصی، درخواست‌های دوستی و ... است ...

آپدیت تاپیک‌های مشترک شده، در قسمت تنظیمات کاربر و به طور کامل‌تر، در اعلان‌ها قابل مشاهده‌ است ...

تنظیمات کاربر

اعلان‌ها (لیست تاپیک‌های مشترک شده)

imanpod
06-03-2011, 05:04
با سلام و خسته نباشید . من یه تاپیک زدم که الان میخوام پاکش کنم . چون بدرد نمیخوره و الکی انجمن رو شلوغ کرده . آیا خودم امکان این کار رو دارم ؟ اگه ندارم باید چی کار کنم ؟

Ezel
06-03-2011, 08:23
با سلام و خسته نباشید . من یه تاپیک زدم که الان میخوام پاکش کنم . چون بدرد نمیخوره و الکی انجمن رو شلوغ کرده . آیا خودم امکان این کار رو دارم ؟ اگه ندارم باید چی کار کنم ؟

سلام ، شما نمیتونید تاپیک رو حذف کنید . با همکار یا ناظر یا مدیر انجمن مربوطه مطرح کنید . :11:

756
06-03-2011, 16:40
درود به ایران و ایرانی.
چطوری می تونم مدیر یا همکار یا کاربر فعال یکی از انجمن ها بشم؟

Kurosh
06-03-2011, 19:24
درود به ایران و ایرانی.
چطوری می تونم مدیر یا همکار یا کاربر فعال یکی از انجمن ها بشم؟
پس از گذروندن یه دوره‌ی مداوم فعالیت در یک انجمن خاص ...

این دوره برای کاربر فعالی، می‌تونه دو ماه باشه، می‌تونه 6 ماه، می‌تونه حتی یه سال ... ! بستگی داره به تیم مدیریت اون انجمن که تشخیص به صلاحیتتون برای فعالی بدن یا نه ...

همکاری و مدیریت بحثش فرق می‌کنه ... فقط وقتی یه مدیر حس کنه اضافه شدن یه همکار کمکی بهش می‌کنه، (معمولاً) از بین کاربر فعال‌هاش، اصلح‌ و مناسب‌ترینشون رو انتخاب می‌کنه و به ادمین معرفی ...
اما این حس مدیر، وقتیه که خلاء همکار رو در کنارش حس کنه که این امر جز با بازنشسته شدن همکاران سابق امکان‌پذیر نیست!
پس خیلی دلتون رو صابون نزنید که حالا حالا ها نمی‌تونید به تیم مدیریت اضافه بشید ...

این واسه همکار شدن بود تازه! ناظر یا مدیر شدن چند خان بیش‌تر از این داره !! همش هم به نظر مدیریت اون انجمن و تیم ادمین و ارشد بستگی داره ...

756
07-03-2011, 19:59
پس از گذروندن یه دوره‌ی مداوم فعالیت در یک انجمن خاص ...

این دوره برای کاربر فعالی، می‌تونه دو ماه باشه، می‌تونه 6 ماه، می‌تونه حتی یه سال ... ! بستگی داره به تیم مدیریت اون انجمن که تشخیص به صلاحیتتون برای فعالی بدن یا نه ...

همکاری و مدیریت بحثش فرق می‌کنه ... فقط وقتی یه مدیر حس کنه اضافه شدن یه همکار کمکی بهش می‌کنه، (معمولاً) از بین کاربر فعال‌هاش، اصلح‌ و مناسب‌ترینشون رو انتخاب می‌کنه و به ادمین معرفی ...
اما این حس مدیر، وقتیه که خلاء همکار رو در کنارش حس کنه که این امر جز با بازنشسته شدن همکاران سابق امکان‌پذیر نیست!
پس خیلی دلتون رو صابون نزنید که حالا حالا ها نمی‌تونید به تیم مدیریت اضافه بشید ...

این واسه همکار شدن بود تازه! ناظر یا مدیر شدن چند خان بیش‌تر از این داره !! همش هم به نظر مدیریت اون انجمن و تیم ادمین و ارشد بستگی داره ...
پس بی خیالش بشم.:31:

Hadi King
07-03-2011, 22:37
پس بی خیالش بشم.:31:

سلام ، خواستـن => توانستـن اســت . :46:

Arash4484
08-03-2011, 09:45
امکان داره بخش (( آخرین فعالیتها / فعالیت فعلی )) دچار باگ یا حالتی مشابه بشه؟
من دیدم برای من تاپیکی زده که اصلن نمیدونستم وجود داره!
گفتم شاید به اشتباه روی لینکی کلیک کردم...بعد از مدتی دوباره دیدم اونو زده!
تا حالا این مورد رو ندیده بودم

joe_satriani
08-03-2011, 12:31
امکان داره بخش (( آخرین فعالیتها / فعالیت فعلی )) دچار باگ یا حالتی مشابه بشه؟
من دیدم برای من تاپیکی زده که اصلن نمیدونستم وجود داره!
گفتم شاید به اشتباه روی لینکی کلیک کردم...بعد از مدتی دوباره دیدم اونو زده!
تا حالا این مورد رو ندیده بودم

با سلام
برای من هم همچین باگی دیده شد چند روز پیش
اول فکر کردم اکانتم رو کسی هــک کرده و استفاده کرده
الان که شما گفتی حدس میزنم همون باگ باشه پس

موفق باشید.

mefmef
08-03-2011, 21:58
دوستان سلام
چرا امکان پیوست فایل فعال نیست ؟
چطوری می شه فعالش کرد ؟

Kurosh
08-03-2011, 22:25
دوستان سلام
چرا امکان پیوست فایل فعال نیست ؟
چطوری می شه فعالش کرد ؟
این امکان فقط برای اعضای تیم مدیریت (همکاران، ناظران، مدیران، مدیران ارشد و ادمین‌ها) فعاله ... کاربران عادی چنین قابلیتی ندارن ... :20:

Arash4484
09-03-2011, 14:35
چرا بعضی آدرسهای .ir مثل این هنوز فیل تره؟

IfkUbch
09-03-2011, 16:49
سلام مدیر محترممن میخواستم پروفایلم مخفی مخفی بشه و دیگه هیچکس نتونه ببینتش فقط اگه خودتون خواستید برید ببینید و دیگران کاربران عادی نتونن دید بزننش چیکار کنم ؟رفتم توی تنظیمات نتونستم کاری کنم . کمک کنید .

Hadi King
09-03-2011, 20:14
چرا بعضی آدرسهای .ir مثل این هنوز فیل تره؟
سلام دوست عزیز با com فیلتــر نیســت !

سلام مدیر محترممن میخواستم پروفایلم مخفی مخفی بشه و دیگه هیچکس نتونه ببینتش فقط اگه خودتون خواستید برید ببینید و دیگران کاربران عادی نتونن دید بزننش چیکار کنم ؟رفتم توی تنظیمات نتونستم کاری کنم . کمک کنید .

سلام دوسـت عزیز شمـا هم قسمت تنظیمات کاربری برید و حریم شخصی پروفایـل !
همه گزینه ها رو دوستان شمـا انتخاب کن هر کسی که دوستت باشه و تایید کرده باشی میتونه پروفایلتو کامل ببینه بقیـه نــه :46:

Haj_Amoo
12-03-2011, 15:48
چرا وقتی آواتاری رو عوض کنی، توی یه آدرس جدید ذخیره میشه و نه آدرس قبلی؟! قبلی‏ها باقی می‏مونن؟!!

Hadi King
12-03-2011, 17:03
چرا وقتی آواتاری رو عوض کنی، توی یه آدرس جدید ذخیره میشه و نه آدرس قبلی؟! قبلی‏ها باقی می‏مونن؟!!

تو یه آدرس دیگـه ای ذخیره نمیشـــه ـ فقط عدد تغییر آواتار تغییر میکنــه و قبلی هـا حذف میشـن !
یعنی الان این آدرس آواتار شمـاســت و تا حالا 21 بـار آواتار عوض کـردی :20:

Kurosh
12-03-2011, 17:09
تو یه آدرس دیگـه ای ذخیره نمیشـــه ـ فقط عدد تغییر آواتار تغییر میکنــه و قبلی هـا حذف میشـن !
یعنی الان این آدرس آواتار شمـاســت و تا حالا 21 بـار آواتار عوض کـردی :20:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید!:40:

ایول هادی، نکته‌ی جالبی بود !! یعنی تو نزدیک 850 بار آواتارتو عوض کردی و من فقط 5 بار !! :دی:18::دی

Hadi King
12-03-2011, 17:23
ایول هادی، نکته‌ی جالبی بود !! یعنی تو نزدیک 850 بار آواتارتو عوض کردی و من فقط 5 بار !! :دی:18::دی

آره کوروش جــان ، فکر کنم بین کاربرا تو تغییر آواتار اولین نفر هستم . :31:

alireza13652094
12-03-2011, 21:07
یکی بگه نرم افزار c++builder رو کجا میتونم پیدا کنم؟:13:

seyyed masood
12-03-2011, 22:45
داداش دستت درد نکنه.خیلی حال دادی.

nilofarrrrrrrrrr
13-03-2011, 15:33
سلام
من می خوام تو قسمت های مختلف پیام بذارم ولی نمی تونم
تازه عضو شدم
می شه راهنماییم کنید
ممنون

nilofarrrrrrrrrr
13-03-2011, 15:37
بابا یکی به من کمک کنه می خوام پیام بذارم نمی شه

گاليور
13-03-2011, 20:01
یکی بگه نرم افزار c++builder رو کجا میتونم پیدا کنم؟:13:

اینجا درخواست بدید

داداش دستت درد نکنه.خیلی حال دادی.

قربونش
قابل نداره:31:

zsefvgyuj
13-03-2011, 21:24
سلام من یه تازه واردم درمورد مربع های وفقی مطالبی را نیاز دارم اگر امکان دارد سایت های مربوط به ان را برایم بفرستید

sara111369
14-03-2011, 00:34
چرا سرچ انجمن تو گروها خرابه؟؟؟؟من میخوام تو گروه متولدین بهمن عضو شم ولی پیداش نمیکنه!؟!؟!؟

Ezel
14-03-2011, 11:44
بابا یکی به من کمک کنه می خوام پیام بذارم نمی شه

سلام
من می خوام تو قسمت های مختلف پیام بذارم ولی نمی تونم
تازه عضو شدم
می شه راهنماییم کنید
ممنون
سلام ،
اعضای جدید تا مدتی محدودیت دارند و نوشته ها و پست های اونها بعد از تایید مدیریت به نمایش درخواهند اومد .

برای شروع بهتره ابتدا قوانین انجمن رو مطالعه کنید :

Lady parisa
14-03-2011, 12:07
یه سوال ؟
دو تا از گروههای چند ماه پیش دعوتنامه دادن من عضو اون گروه نشدم حالا مونده توی منوی اطلاع رسانی(2پیغام) نمی تونم پاکش کنم
یه پیشنهاد:
این دوستان تازه وارد یه جوری براشون تفهیم کنین که نرسیده نگردن دنبال خانم یا آقا :31:که سریع درخواست دوستی بدن.اینجا چت روم که نیست:31: بعد کل بندازن و دارو دسته جمع کنن .پیامهای شخصی برای آدم بفرستن که (یعنی مثلا ما آره با فلانی لج کردیم و ......)
امیدوارم به دوستان برنخوره:21:

راستی راستی : چه جوری میشه این آکوا رو کله کرد؟زیر پاش صابون انداخت!!!چه می دونم زیرآبشو جلوی مدیرا زد.دلم می خواد خفشششششششششششش کنم:18: از آواتارش بیزارم . از اینکه پیام برام می یاد باز می کنم می بینم ..................... .

Kurosh
14-03-2011, 12:26
یه سوال ؟
دو تا از گروههای چند ماه پیش دعوتنامه دادن من عضو اون گروه نشدم حالا مونده توی منوی اطلاع رسانی(2پیغام) نمی تونم پاکش کنم
یه پیشنهاد:
این دوستان تازه وارد یه جوری براشون تفهیم کنین که نرسیده نگردن دنبال خانم یا آقا :31:که سریع درخواست دوستی بدن.اینجا چت روم که نیست:31: بعد کل بندازن و دارو دسته جمع کنن .پیامهای شخصی برای آدم بفرستن که (یعنی مثلا ما آره با فلانی لج کردیم و ......)
امیدوارم به دوستان برنخوره:21:

راستی راستی : چه جوری میشه این آکوا رو کله کرد؟زیر پاش صابون انداخت!!!چه می دونم زیرآبشو جلوی مدیرا زد.دلم می خواد خفشششششششششششش کنم:18: از آواتارش بیزارم . از اینکه پیام برام می یاد باز می کنم می بینم ..................... .
اون گروه‌ها رو باز کنید، بعد از سمت چپ گزینه‌ی "رد دعوت" رو بزنید تا از منوی اطلاع‌رسانیتون هم پاک بشه ...

در مورد درخواست‌های دوستی و ... هم، درخواست رو که رد کردید، اگه با پیغام، باند بازی یا تهدیدی مواجه شدید، اول گزارش تخلف بدید و بعد در صورت جدی‌تر شدن قضیه (و تاخیر در پیگیری مدیران)، به Babak پیغام خصوصی بدید تا همگی به لقا الله بپیوندند ... البته اولویت و روال معمول و منطقیش با همون گزارش تخلفه ...

راستی راستی!! : : دی
شوخی کردید دیگه؟!
اگه احیاناً جدی بوده، باید بگم که آکوا یه روباته! بنده خدا کاربر خاصی که نیست ... مدیران عزیز که پست و تاپیکتون رو حذف می‌کنن یا تغییر میدن، یه پیغام به طور اتوماتیک از روبات آکوا براتون ارسال میشه تا فقط مطلع باشید ...

caca_caca888
14-03-2011, 12:33
راستی راستی!! : : دی
شوخی کردید دیگه؟!
اگه احیاناً جدی بوده، باید بگم که آکوا یه روباته! بنده خدا کاربر خاصی که نیست ... مدیران عزیز که پست و تاپیکتون رو حذف می‌کنن یا تغییر میدن، یه پیغام به طور اتوماتیک از روبات آکوا براتون ارسال میشه تا فقط مطلع باشید ...

اتفاقا دقیقا کاربر خاصی هست:21:

Kurosh
14-03-2011, 12:35
اتفاقا دقیقا کاربر خاصی هست:21:
آره خب! تا تعریفت از خاص چی باشه! :27:

mooket
14-03-2011, 12:57
سلام من یه اسپیکر 6تیکه دارم ویندوزم هم سونه و درایور کارت صدای انبرد هم نصبه و توی تنظیمات هم سیستم اسپیکر رو روی 5و1 گذاشتم ولی صدای خروجی استریو پخش میشه و وروی سه تا از بلند گو ها صدا ندارم لطفا راهنماییم کنید ممنون.

قاهر - Gahir
14-03-2011, 13:26
سلام به همگي ...

ببخشيد عزيزان اين تاپيك دانلود تك آهنگ هاي درخواستي كجاست ؟

اگه هست لطفا لينكش رو بهم بديد چون با سرچ كردن فايده نداد ...

Babak
14-03-2011, 13:38
سلام به همگي ...

سلام
کمپلت انجمن موسیقی مخفی شده. تا اطلاع ثانوی. بدلیل فیلترینگ .

Kurosh
14-03-2011, 13:40
سلام به همگي ...

و تا همون اطلاع ثانوی‌ای که بابک جان فرمودند، می‌تونید از گروه موقت انجمن موسیقی که لینکش در امضای بنده موجوده، استفاده کنید ...

sara111369
14-03-2011, 16:18
من سال 2008 عضو شدم حالا دارم فعالیت میکنم یه ستاره دارم داره خئودمونی میشه هسام اونوقت پستام باید توسط مدیریت تایید شه
چرا اینجوریه اینجا :31:

Hadi King
15-03-2011, 09:36
خوب من دیروز سوال کردم
جواب!!!!!

سلام ، دوسـت خوبمون کوروشــ جـان جوابتون رو دادن :20:

Lady parisa
15-03-2011, 10:39
سلام ، دوسـت خوبمون کوروشــ جـان جوابتون رو دادن :20:

من عذرخواهی می کنم.چون دقت نکردم
:11::11::11:خدمت آقا کوروش و دوست خوبمون H viki

mohse-rh
15-03-2011, 16:01
خیلی عالی یود
مرسی

caca_caca888
15-03-2011, 19:41
این تبلیغ سامسونگو بندازین زیر دیگه...
وقتی لینک های سریع رو که میزنیم نوشته هاش میره زیر تبلیغ (معلوم نیست)

Amir Hossein
16-03-2011, 23:46
سلام
من مدتیه که آمار پستامو دارم
تو این ماه مثلا اگه من ده تا پست داده باشم
5 تا پست به پستام اضافه شده
همه تاپیک ها مهم بود(ینی تراش نرفت)
درسته که ما واسه پستو ستاره تو این سایت نمیاییم
ولی هر چیزی جای خود...

OSEN
17-03-2011, 00:00
باید ببینید کجا پست دادین . بعضی از انجمن ها یا تاپیک ها شمارش پستشون خاموش هست . مثل تالار ورزش که پست هایی که توش میدین به آمارتون اضافه نمیشه . یا اصلا همین تاپیک .
بهر حال بالای این تاپیک یا انجمن ها هم ذکر شده که "شمارش پست : خاموش " .

.

Amir Hossein
17-03-2011, 00:52
باید ببینید کجا پست دادین . بعضی از انجمن ها یا تاپیک ها شمارش پستشون خاموش هست . مثل تالار ورزش که پست هایی که توش میدین به آمارتون اضافه نمیشه . یا اصلا همین تاپیک .
بهر حال بالای این تاپیک یا انجمن ها هم ذکر شده که "شمارش پست : خاموش " .

نه نه!
موضوع اصلا این نیست:20:
من میبینم که پستم همینجوری زیاد میشه ولی بعد یه هفته میبینم دو سه تا کم شده
که مطمآنم تو تاپیک های استیکی پست دادم

Hadi King
17-03-2011, 16:28
نه نه!
موضوع اصلا این نیست:20:
من میبینم که پستم همینجوری زیاد میشه ولی بعد یه هفته میبینم دو سه تا کم شده
که مطمآنم تو تاپیک های استیکی پست دادم
سلام دوســت عزیز !
شاید یکی از اعضـای مدیریت عملیات پاکسازی انجـام داده و بعد از مدتی اونــا رو از حذفی در آورده !
موقعـی که همکــار بودم این عملیات رو انجـام میدادم :31:
پست رو غیره تایید میکردم بعد از مدتی تاییدش میکردم ...

سلام دوستان
می گم P30 world چند می ارزه؟:دی
100 میلیون می ارزه؟؟؟

سلام ، فروشـــی نیســت !
اگــه فروشی بــود همین قیــمت ازشون میخریــدم ;)

Mohammad King
18-03-2011, 17:03
سلام

دوستان مثل اینکه یادشون رفته که انجمن محلی برای دادن این گونه پستها نیست!!!!!

مطمئن باشید با کاربران خاطی برخورد جدی صورت میگیره.

از کاربران عزیز میخوام که دیگه پستی در این زمینه ارسال نکنند.

ممنون

pejman308
19-03-2011, 11:00
سلام من درباره special code سوال داشتم کجا باید بپرسم؟

hamid_diablo
19-03-2011, 12:49
سلام
دوستان میشه یه پیغام رو به همه دوستام بفرستم
یعنی یه پیغام بنویسم بعد برای همه دوستام سند بشه
اینطوری نباشه که برم تو پروفایل تک تکشون بهد پیغام بزارم

officer
19-03-2011, 12:54
سلام
دوستان میشه یه پیغام رو به همه دوستام بفرستم
یعنی یه پیغام بنویسم بعد برای همه دوستام سند بشه
اینطوری نباشه که برم تو پروفایل تک تکشون بهد پیغام بزارم
امکانش نیست متاسفانه ...

Haj_Amoo
19-03-2011, 15:36
معیار ویرایشگر انجمن برا تشخیص 8 تا خط امضا چیه؟؟!! من که هرکاری کردم این عتیقه 7 تا خط رو هم قبول نکرد!! (6 تا خط + یه تصویر)

Kurosh
19-03-2011, 22:06
معیار ویرایشگر انجمن برا تشخیص 8 تا خط امضا چیه؟؟!! من که هرکاری کردم این عتیقه 7 تا خط رو هم قبول نکرد!! (6 تا خط + یه تصویر)
روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بالا سمت چپ ویرایشگر کلیک کنید تا ادیتورتون از حالت پیشرفته دربیاد ...
اونجاست که نباید بیشتر از 8 خط داشته باشید ...
می‌تونید مدام از این ادیتور به اون یکی سویچ کنید و امتحان کنید ببینید چند خط میشه ...
حتی Bold کردن یه قسمت از متنتون در امضا می‌تونه یه خط بهش اضافه کنه ...
چرا؟! چون به عبارتتون یه تگ [b] و [ / b ] اضافه میشه ...

Haj_Amoo
19-03-2011, 22:28
روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بالا سمت چپ ویرایشگر کلیک کنید تا ادیتورتون از حالت پیشرفته دربیاد ...
اونجاست که نباید بیشتر از 8 خط داشته باشید ...
می‌تونید مدام از این ادیتور به اون یکی سویچ کنید و امتحان کنید ببینید چند خط میشه ...
حتی Bold کردن یه قسمت از متنتون در امضا می‌تونه یه خط بهش اضافه کنه ...
چرا؟! چون به عبارتتون یه تگ [b] و [ / b ] اضافه میشه ...
اتفاقن اون‏جا رو هم چک کردم...!!

Amir Hossein
19-03-2011, 23:46
سلام
من یه بار این پستو دادم ولی نمیدونم چی شد..
پاک شد...غیب شد...
میخواستم بدونم "کاربر های حرفه ای" تو چه درجه ای هستند
چه قابلیت هایی دارن

Mohammad King
20-03-2011, 01:10
سلام
من یه بار این پستو دادم ولی نمیدونم چی شد..
پاک شد...غیب شد...
میخواستم بدونم "کاربر های حرفه ای" تو چه درجه ای هستند
چه قابلیت هایی دارن

سلام

اون موقع به بعضی از همکاران و یا مدیران بازنشسته این عنوان را میدادن میتونن فایل پبوست کنند و هایپر لینک فعال دارند.

انتخاب این دسته از کاربران سخت هست و معمولان به دلیلی که بالا عرض کردم امکان پذیره

caca_caca888
20-03-2011, 01:31
اتفاقن اون‏جا رو هم چک کردم...!!
چیشو چک کردین؟جواب همونه دبگه
مثلا امضای الان من:

4 خطه....

Haj_Amoo
20-03-2011, 09:54
چیشو چک کردین؟جواب همونه دبگه

Arash4484
21-03-2011, 16:52
آگهی فلش جدید سایت برای سرچ گوگلی مزاحمت ایجاد میکند

caca_caca888
21-03-2011, 16:58

آگهی فلش جدید سایت برای سرچ گوگلی مزاحمت ایجاد میکند
آره
یه بارم من گفته بودم.مرورگر کروم
برای دیدن اعلان ها هم مزاحمت درست کرده.میاد روش

caca_caca888
21-03-2011, 19:47
نگفتم که برین پستمو پاک کنینا!
چش بود حالا؟

x935
22-03-2011, 15:00
چجوري ميتونم تنظيمات مرورگرم رو طوري تنظيم كنم كه فقط پستاي جديد و پسغام هاي جديد برام لود بشن مرورگرم اپرا 11 هست

Mehrnaz1368
22-03-2011, 23:17
می خواستم بپرسم چه جوری می توانم { درخواست دوستی } پروفایل ام را غیر فعال کنم؟
اصلا راهی هست که درخواست دوستی پروفایل غیر فعال بشه؟

4870x2
23-03-2011, 11:04
تنظيمات کاربر------->حریم شخصی پروفایل------------>دوستان:--------->دوستان شما
;)
آپدیت:مثله این که قبلا خودتون این کارو کردین....

Arash4484
23-03-2011, 12:09
این قضیه نشان دادن اشتباه آخرین فعالیت داره یواش یواش حاد میشه : )
مرتب غلطه و از یه قوانین خاصی هم بنظر پیروی میکنه...بتازگی زمان رو هم اشتباه نشان میده

zhivar12
26-03-2011, 15:30
یه سوال دوستان حالا هرچقدم خنده دار بود می پرسم شاید بعضیا مثل من ندونن ولی نمی پرسن یکی این لغاتارو لطفا برام معنی کنه پست ؟تاپیک؟فروم ؟تالار ؟انجمن؟ منظور از هر کدوم کجاست

Hadi King
26-03-2011, 20:04
یه سوال دوستان حالا هرچقدم خنده دار بود می پرسم شاید بعضیا مثل من ندونن ولی نمی پرسن یکی این لغاتارو لطفا برام معنی کنه پست ؟تاپیک؟فروم ؟تالار ؟انجمن؟ منظور از هر کدوم کجاست

سلام دوســت عزیز ،
پســـت : این نوشته ای که فرستادید رو بهـش میگن پســـت .
تایپـــک : شمـا الان وارد تایپک آموزش تمام قسمتهاي مورد نياز براي كاربران در انجمن شدید و پست ارسال کردید ..
فروم . تالار . انجمـن یه معنی داره !
مثـل :
forum.p30world.com

Haj_Amoo
26-03-2011, 20:32
فروم . تالار . انجمـن یه معنی داره !
این رو هم اضافه کنم که الان انجمن به عنوان معادل فارسی فروم و تالار به معنای یکی از زیرمجموعه‎های انجمن مصطلح هست! مثلن تالار نرمافزار توی انجمن پی‎سی‎ورلد!

caca_caca888
26-03-2011, 22:50
ولی من شنیدم انجمن موسیقی...انجمن نرم افزار...
اما ظاهرا شما درست میگید.تالار بهتره...

Hadi King
26-03-2011, 23:05
این رو هم اضافه کنم که الان انجمن به عنوان معادل فارسی فروم و تالار به معنای یکی از زیرمجموعه‎های انجمن مصطلح هست! مثلن تالار نرمافزار توی انجمن پی‎سی‎ورلد!

درسته ، پس تو گوگـل شما تایپ کنید تالار موبایل ، انجمن موبایل ، فروم موبایـل ( فرقی نداره ) ..
سایت های شبیه به هم بالا میـاره و انجمن های مثل P30 خودمون !
پس هر سـه یجوری یـه معنــی میـده .

zhivar12
27-03-2011, 11:11
دوست عزیز ممنون از راهنمایی خوبتون:20:

zhivar12
27-03-2011, 11:35
باز سلام
من می خوام یه آواتار بذارم اندازه عکسم رو هم کوچیکردم 97*78 و7 کیلو بایت ولی بعد از زدن ذخیره تغییرات این پیغام میاد
Unable to move/copy file ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

Hadi King
27-03-2011, 13:17
باز سلام
من می خوام یه آواتار بذارم اندازه عکسم رو هم کوچیکردم 97*78 و7 کیلو بایت ولی بعد از زدن ذخیره تغییرات این پیغام میاد
Unable to move/copy file ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟

سلام دوست عزیز این مشکل برای همه کاربراســت تنها برای شما نیســت ! :46:
مشکل رو بابــک جـان برای سینــا ارسال کردن باید منتظر باشید سینـا جان بیـاد و مشکل رو رفع کنــه :20:

zhivar12
27-03-2011, 16:00
سلام دوست عزیز این مشکل برای همه کاربراســت تنها برای شما نیســت ! :46:
مشکل رو بابــک جـان برای سینــا ارسال کردن باید منتظر باشید سینـا جان بیـاد و مشکل رو رفع کنــه :20:

دوست عزیز ممنون که به مشکلاتم پاسخ میدی حسابی خسته ت کردم اگه بخوام ازت تشکر کن کجا رو باید کلیک کنم .:2:

Hadi King
27-03-2011, 21:42
دوست عزیز ممنون که به مشکلاتم پاسخ میدی حسابی خسته ت کردم اگه بخوام ازت تشکر کن کجا رو باید کلیک کنم .:2:

ممنون . نیـــازی به تشکـــر نیســت همین ممنون گفتنـــت یه دنیــا تشکر بــرام . :20:

Babak
28-03-2011, 10:22
مشکل اواتار ها حل شد.

شاهزاده خانوم
28-03-2011, 15:54
این قضیه نشان دادن اشتباه آخرین فعالیت داره یواش یواش حاد میشه : )
مرتب غلطه و از یه قوانین خاصی هم بنظر پیروی میکنه...بتازگی زمان رو هم اشتباه نشان میده

موافقیم:)...

Arash4484
29-03-2011, 18:15
آگهی فلش دوم سایت برای سرچ گوگلی مزاحمت ایجاد میکند

در کروم-مکستن-IE9
در کروم که در هر جای صفحه باشی باهات بیاد
حل پیچیده ای ندارد...مثل آگهی اول باید بشه : )
نمونه در اینترنت اکسپلورر9

Lady Negar
29-03-2011, 19:16
بچه ها یه سوال
من یه مدت اینجا نبودم یه چیزایی یادم رفته
چیکار میکردیم که میتونستیم پستهایی قبلی رو
تیک بزنیم که توی پست خودمون نقل قول بشن؟؟؟؟؟؟؟

Haj_Amoo
29-03-2011, 19:41
روی گزینه‎ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنین تا به شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بیاد. این بلا رو بر ارسال‎هایی که می‎خواین ازشون نقل قول کنین در بیارین (!!)و بعد ‎گزینه‎ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از یکی از ارسال ها بزنید!!

Hadi King
29-03-2011, 19:43
بچه ها یه سوال
من یه مدت اینجا نبودم یه چیزایی یادم رفته
چیکار میکردیم که میتونستیم پستهایی قبلی رو
تیک بزنیم که توی پست خودمون نقل قول بشن؟؟؟؟؟؟؟

سلام . روی این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلید کنی و قرمز شـد ، پست مقابل نقل قول شده تو پست شمــا :46:

Lady Negar
29-03-2011, 20:03
موافقیم:)...
ا

روی گزینه‎ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنین تا به شکل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در بیاد. این بلا رو بر ارسال‎هایی که می‎خواین ازشون نقل قول کنین در بیارین (!!)و بعد ‎گزینه‎ی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو از یکی از ارسال ها بزنید!!

در کروم-مکستن-IE9
در کروم که در هر جای صفحه باشی باهات بیاد
حل پیچیده ای ندارد...مثل آگهی اول باید بشه : )
نمونه در اینترنت اکسپلورر9
یادم اومد...مرسی
ممنون
یه سوال دیگه...این عکس آیکونا رو چه جوری میارید؟؟؟؟؟؟

Hadi King
29-03-2011, 20:20
یه سوال دیگه...این عکس آیکونا رو چه جوری میارید؟؟؟؟؟؟

باید عکس بگیری یکبـار کلید Print Screen روی کیبـورد میزنـــی و برنـامه Paint بالا میاری و Ctrl + V رو میزنــی... :46:
قسمتی که عکس گرفتی نمایان میشه و سیو میکنی و آپلــود :20:
+
این آیکون های که من گذاشتــم ، روی کلید مورد نظـر راست کلید کن و گزینه Veiw Image Inf رو بزن ...

0511
29-03-2011, 23:25
از کجا میشه فهمید چندمین کاربر عضو شده سایت هستیم؟؟

Babak
29-03-2011, 23:36
از کجا میشه فهمید چندمین کاربر عضو شده سایت هستیم؟؟

سلام
وقتی وارد پروفایلتون میشید لینک صفحه شماره کاربری شماست که به ترتیب بالا میره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1425
البته در زمان انتقال انجمن از سیستم قبلی به وی بی شماره ها به هم ریخت
این متعلق به سینا ادمین انجمنه که باید از اولین ثبت نامی ها باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید962
اینم ماله منه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید987
من شانزدهمین نفری بودم که ثبت نام کردم

شما حدودا 450 - 460 نفری هستید که ثبت نام کردید. ( تقریبا و با یه تفریق ریاضی)

Amir Hossein
29-03-2011, 23:55
سلام
من هرچی میخوام تو تالار "سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید!" تاپیک بزنم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0511
30-03-2011, 00:41
سلام
وقتی وارد پروفایلتون میشید لینک صفحه شماره کاربری شماست که به ترتیب بالا میره:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید1425
البته در زمان انتقال انجمن از سیستم قبلی به وی بی شماره ها به هم ریخت
این متعلق به سینا ادمین انجمنه که باید از اولین ثبت نامی ها باشه:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید962
اینم ماله منه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید987

مرسی بابک جان//// خب چرا این به هم ریختگی رو درست نمیکنید؟؟:11:
ویرایش:

1425 رو منهای چه عددی کردید؟؟:11:

Babak
30-03-2011, 00:46
سلام
من هرچی میخوام تو تالار "سرآغاز / به انجمن های P30world خوش آمدید!" تاپیک بزنم نمیشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

سلام
فقط کاربران تازه وارد میتونن توی این انجمن تاپیک ایجاد کنن. شما میتونید از همین تاپیک استفاده کنید برای طرح موضوعات مرتبط.

سلام
راستش به نظرم مورد مهمی نیست. ایراد های اساسی تر مونده.

Hadi King
30-03-2011, 00:48
سلام دوست عزیز فکر کنم زمان ببره چون 942 تـــا شماره کاربری بهم ریختــــه یکی دو تـــا نیســت :20:
الان اولین نفــر تو سیستم وی بی متعلق به این کاربره :31:

پایین تــر از این دیگه کسی نیســـت :46:

0511
30-03-2011, 00:52
1425 رو منهای چه عددی کردید؟؟:10:

taia
30-03-2011, 07:23
1425 رو منهای چه عددی کردید؟؟:10:

987

یعنی 1425-987+16!

و البته اگر اولین کاربر انجمن 943 باشه، پس شما 1425-943 هستید.

حالا چه فرقی می کنه که چندمین هستید در انجمن :46:

HITB0Y
30-03-2011, 13:48
سلام
به نظرم انجمن جام جهانی 2010 رو بردارید بهتر میشه...چون دیگه کاربردی نداره!!!

هشت بهشت
30-03-2011, 17:59
سلام
به نظرم انجمن جام جهانی 2010 رو بردارید بهتر میشه...چون دیگه کاربردی نداره!!!

یه سری مسابقات موقع جام جهانی برگزار شد ( پیش بینی نتایج )

نمیدونم قرعه کشی شده یا نه ( البته باتوجه به سابقه p30 توی برگزاری مسابقه و اهدای جوایز ، احتمال 100 % هنوز قرعه کشی نشده :31: :21: )

تا اون زمان ( شاید جام جهانی بعدی ) تالارش رو نگه میدارن :46:

0511
30-03-2011, 18:59
حالا چه فرقی می کنه که چندمین هستید در انجمن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مهم نیست فقط میخواستم بدونم، همین!:31:

Muradin
31-03-2011, 16:57
ساعت فروم رو بکشین جلو:دی

0511
31-03-2011, 18:04
ساعت فروم رو بکشین جلو[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه من درسته که!؟:31:

Smartie7
01-04-2011, 18:14
راهی هست که بفهمیم کاربری که ما رو به عنوان معرف انتخاب کرده کی هست؟! یعنی تو فروم همون اسم کاربریش چی هست؟! :دی

0511
01-04-2011, 19:21
راهی هست که بفهمیم کاربری که ما رو به عنوان معرف انتخاب کرده کی هست؟! یعنی تو فروم همون اسم کاربریش چی هست؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیشه!! فقط مدیرای سایت میتونن ببینی))

Masоud
01-04-2011, 19:26
خودتون باید تنظیمش کنید.

0511
01-04-2011, 19:40
خودتون باید تنظیمش کنید.
واسه من بدون اینکه چیزی رو تنظیم کنم درست بود((
یعنی اصلا متوجه نشدم کی رفت عقب یا کی رفت جلو تو کل این 6 سال همینطوری بوده!!:31:

Muradin
01-04-2011, 20:10
خودتون باید تنظیمش کنید.
از کجا؟!:دی

0511
01-04-2011, 21:18
از کجا؟![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راس میگه از کجا//راهنمایی ناقص میکنی بعد میپیچونی!؟:31:

هشت بهشت
01-04-2011, 21:37

خودتون باید تنظیمش کنید.

از کجا؟!:دی

تنظیمات کاربر ← ویرایش اختیارات ← تاريخ & اختيارات زمان

0511
02-04-2011, 20:42
/سلام یه سوال درباره اخطارا داشتم:
//من الان یه اخطار دارم اخطار ها: 0/1 (1)
/// این 0/1 یعنی چی؟؟؟؟؟ (1) یعنی چی؟؟ بسیار ممنون :10:

0511
03-04-2011, 19:02
يكي جواب مارو نميده؟؟؟

caca_caca888
03-04-2011, 22:37
/سلام یه سوال درباره اخطارا داشتم:
/// این 0/1 یعنی چی؟؟؟؟؟ (1) یعنی چی؟؟ بسیار ممنون :10:

سوال منم هست...کلا این عددایی که میذاره معلوم نیست چین؟! چند بشه بن میشیم؟

ŞHÍЯÍŃ
04-04-2011, 01:06
سلام یه سوال درباره اخطارا داشتم:
/// این 0/1 یعنی چی؟؟؟؟؟ (1) یعنی چی؟؟ بسیار ممنون

اون که داخل پرانتز تعداد کل اخطارهاست که تا به حال گرفتی اون یکی هم اخطارهای که جدیدا گرفتی و هنوز پا برجاس:31:

ŞHÍЯÍŃ
04-04-2011, 14:50
اقا چرا اینطوری من هر چی پست میدم تایید نمیشه:41:

پستام هم 100% سالم وهیچ مشکلی نداره:13:

caca_caca888
06-04-2011, 00:14
اقا چرا اینطوری من هر چی پست میدم تایید نمیشه:41:

پستام هم 100% سالم وهیچ مشکلی نداره:13:

سه تا دیگم بده تمومه...
البته اگه مشکل زمان نداشته باشی...

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

باید مدیرا تایید کنن.باید آن شن و وقت هم داشته باشن

jafarian
06-04-2011, 08:27
سلام من میخواستم بدونم یک پستی که فرستادیم میشه حذفش کرد کلا اگرمیشه به چه صورت:20:

Kurosh
06-04-2011, 08:43
سلام من میخواستم بدونم یک پستی که فرستادیم میشه حذفش کرد کلا اگرمیشه به چه صورت:20:
خودتون که امکان حذفش رو ندارید، اما دو تا کار می‌تونید انجام بدید:

1- پست رو ویرایش کنید و بنویسید "حذف شود" ...
2- از همکار، ناظر یا مدیر اون انجمن بخواید که پستتون رو حذف کنن ... :20:

ŞHÍЯÍŃ
06-04-2011, 08:49
چرا اینطوریه من 30 تا پست دادم هنوز محدودم به زمان بستگی داره؟؟؟؟؟

bhrouza
06-04-2011, 10:59
نام کاربری رو نمیشه تغییر داد ؟
امکان ایجاد پست جدید برای عوض کردن نام کاربری در انجمن به چه صورتی هست ؟
لطفا راهنمایی کنید .

Ezel
06-04-2011, 11:13
نام کاربری رو نمیشه تغییر داد ؟
امکان ایجاد پست جدید برای عوض کردن نام کاربری در انجمن به چه صورتی هست ؟
لطفا راهنمایی کنید .
سلام ،
برای تغییر نام کاربری باید در بخش ثبت احوال انجمن درخواست بدید ( با ایجاد تاپیک) ، به نشانی :

و برای راهنمایی بیشتر :

چرا ، چطور و چگونه نام کاربری تغییر می کند ؟

با سلام این انجمن برای تغییر نام کاربری عزیزانی ایجاد شده که احساس میکنن در زمان ثبت نام ، نام نامناسب رو انتخاب کردن برای خودشون و الان وجود اون نام کاربری آزارشون میده. برای تغییر نام یک تاپیک جدید باز کنید و درخواستتون رو همراه دلیل تغییر به همراه نام کاربری پیشنهادی جدیدتون مطرح کنید. قبلا با استفاده از گزینه جستجو مطمئن بشید که نام پیشنهادی توسط شخص دیگری استفاده نشده باشه. تاپیک فوق رو فقط خودتون و ما میبینیم. توجه: فقط به درخواست هایی ترتیب اثر داده میشه که توجیه منطقی داشته باشه. فقط نام های نامناسب تغییر میکنن. تشخیص نا مناسب بودن با مدیریت انجمن خواهد بود. به درخواست تغییراتی مثل کوچک و بزرگ شدن حروف، کم و زیاد کردن فاصله بین حروف و یا تغییر نام های که مشکل خاصی در معنا یا محتوی در عرف فضای اینترنت ندارن خود رسیدگی نخواهد شد. به هیچ درخواستی خارج از این انجمن رسیدگی نخواهد شد. پی ام .یادداشت در پروفایل و غیره. ممنون از همراهی

در صورت موافقت ، نام کاربری شما تغییر داده خواهد شد .

مهرسا1
06-04-2011, 12:52
من با دامنه دات كام نميتونم وارد شم ميگه پسوردت اشتباهه در صورتي كه با دامنه دات اير خيلي راحت با همون پسورد وارد ميشم چيكار كنم؟

Dark Shine
06-04-2011, 12:54
من با دامنه دات كام نميتونم وارد شم ميگه پسوردت اشتباهه در صورتي كه با دامنه دات اير خيلي راحت با همون پسورد وارد ميشم چيكار كنم؟
cookie رو پاک کنین شاید حل بشه :31:

مهرسا1
06-04-2011, 20:08
فرقي ميكنه با كدوم دامنه وارد بشيم؟از لحاظ سرعت ميگم

Hadi King
06-04-2011, 22:27
چرا اینطوریه من 30 تا پست دادم هنوز محدودم به زمان بستگی داره؟؟؟؟؟

سلام همینجوری که خودت میدونی به زمان هم بستگی داره ! به پســت نیســت !؟ :20:
به احتمال زیـاد تا یک روز دیــگه محدودیــت برداشته بشــه .. :46:

ŞHÍЯÍŃ
07-04-2011, 16:27
خب چرا پستم پاک میشه من پرسیدم که مدت زمان این محدودیت چند روزه پستم پاک شد:13:

یک بار دیگه میپرسم.

با وجود فعالیت که من دارم 9 پست در روز چند روز طول میکشه محدودیت برداشته بشه دیگه خسته شدم:13:

Hadi King
07-04-2011, 18:28
خب چرا پستم پاک میشه من پرسیدم که مدت زمان این محدودیت چند روزه پستم پاک شد:13:

یک بار دیگه میپرسم.

با وجود فعالیت که من دارم 9 پست در روز چند روز طول میکشه محدودیت برداشته بشه دیگه خسته شدم:13:

سلام دوسـت عزیز چقـدر عجلـه دارین شمــا ..
بازم میگــم برای اینکه محدودیـت هـا برداشته بشــه نیاز به زمـان و شرکـت در بحث هـا ، محدودیت کاربریـت رو کم میکنـه !
اول شمـا دکمه تشکر نداشتیــد ولی با فعالیت مدت زمان معینــی دکمه تشکر براتون فعال شـد !
دیگر محدودیـت ها هم براتون کم کم برداشته میشـه .

Hamid Hamid
08-04-2011, 13:07
سلام دوستان...

خسته نباشيد همگي

يه سوال داشتم...

من به تازگي بنا به يه اشتباهي يه اخطار گرفتم ...
ميخواستم ببينم از اونجايي كه اولين بارم بود و همش يه اخطار هست ميتونم با حسن رفتار و عدم تكرار اشتباهم اين اخطار رو پاك كنم؟
چون دوست ندارم اين اخطار بمونه رو پروفايلم ...
ممنون ميشم اگه دوستان كمك كنن:11:

Mohammad King
08-04-2011, 13:09
سلام دوستان...

خسته نباشيد همگي

يه سوال داشتم...

ميخواستم ببينم از اونجايي كه اولين بارم بود و همش يه اخطار هست ميتونم با حسن رفتار و عدم تكرار اشتباهم اين اخطار رو پاك كنم؟

سلام

اخطار شما پوینت داره....

شما که خودتون نمیتونید پاک کنید.....

Hadi King
08-04-2011, 13:17
سلام دوستان...

خسته نباشيد همگي

يه سوال داشتم...

سلام دوســت عزیز خودتون نمیتونیــد پاک کنیــد بستگی به خلاف پستی که ارسال کردی داره که چه مدت براتون اخطـار تعیین شده و Expired شدنــش رو چه تاریخی موقع اخطار دادن تعیین کردن ! این اخـطار تو پروفایلتون میمونــه و حذف نمیشــه ! این اشتباه هـا پیش میـاد و این اخطار هم برای نام کاربریتون مشکلی پیش نمیاره اگـه اخطـار هـا بالاتــر نــره ...

Hamid Hamid
08-04-2011, 13:24
خيلي ممنون از دوستان

تاريخ انقضا رو نوشته 10 روز ديگه ...

يعني 10 روز ديگه اين علامت قرمز پاك ميشه ديگه؟ اين برام مهمه...

Retired User
08-04-2011, 13:44
خيلي ممنون از دوستان

بعد از 10 روز فقط واسه خودتون نشون داده میشه
در قسمتی از پروفایل به نام اخطار ها
قرمز رنگ هم هستن ایشون دی:

Hadi King
08-04-2011, 14:03
خيلي ممنون از دوستان

:11:
آره دوســت عزیز تا 10 روز دیگــه حذف میشــه ..
و تو پروفایلتـون گزینه ای به نام اخطار هـا اضـافه میشه :

Facon_Archi
09-04-2011, 16:49
نمیشه امکان پاک کردن پست های خود کاربر رو برای خودش فعال کنن؟
اینجوری زحمت مدیرا هم واسه پاک کردن پست ها کم میشه:دی
یعنی من یه پستی میدم بعد پشیمون میشم میخوام سریع پاک کنم اگه این امکان باشه میشه پاک کرد سریع: دی

وین رونی
09-04-2011, 21:48
یعنی من یه پستی میدم بعد پشیمون میشم میخوام سریع پاک کنم اگه این امکان باشه میشه پاک کرد سریع: دی
امکانش که هست.وی بولتین حتی بدون نصب اضافه شونده به تنهایی خیلی انطاف پذیره.حتی می تونی تاپیک بزنی و پاکش کنی اما خوب برای کاربرانی مثل من و شما غیر فعاله
شاید من یه پستی بزنم که خیلی بد باشه و بعدش از ترسم بخوام پاکش کنم(از ترسم که نکنه بن بشم نه از روی پشیمونی)این روش خوبیه که مدیران متوجه توهین من شوند.
این سیاست سایت هست که البته بد نیست.سیاستهای خیلی جالب و منحصر به فردی داره این سایت.شاید یکی از مهمترین دلایل دوام سایت همین روش اجرای مدیران باشه

caca_caca888
09-04-2011, 22:00
امکانش که هست.وی بولتین حتی بدون نصب اضافه شونده به تنهایی خیلی انطاف پذیره.حتی می تونی تاپیک بزنی و پاکش کنی اما خوب برای کاربرانی مثل من و شما غیر فعاله
شاید من یه پستی بزنم که خیلی بد باشه و بعدش از ترسم بخوام پاکش کنم(از ترسم که نکنه بن بشم نه از روی پشیمونی)این روش خوبیه که مدیران متوجه توهین من شوند.
این سیاست سایت هست که البته بد نیست.سیاستهای خیلی جالب و منحصر به فردی داره این سایت.شاید یکی از مهمترین دلایل دوام سایت همین روش اجرای مدیران باشه

حالا چرا پشیمونو قرمز کردی؟
خوب وقتی بخوای از ترس بن شدنم که پاکش کنی از روی پشیمونی این کارو میکنی دیگه.چه فرقی داره؟

کلا نشه پاک کرد بهتره...
مگر این که فقط توی مثلا یه ساعت اول بشه پاک کرد...نه این که پست دو سال پیشو پاک کنی...

keira knightley
09-04-2011, 22:06

دوستان اینطوری که نمیشه شما بخوای پست بدی و بعد هروخ عشقت کشید پاکش کنی شاید یکی از پست شما نقل قول بگیره و ..............
در ضمن برای اینکه به مدیر محترم بفهمونید که از پستتون پشیمونید میتونید ویرایشش کنید و تو دلیل ویرایش بنویسید مثلا ترسیدم بن شم واسه همین ویرایش کردم لطفا حذف کنید پست رو :31:
قربونتون کایرا نایتلی :11:

Facon_Archi
10-04-2011, 09:07
حالا چه گیری دادین به بن شدن؟
یه تاپیک اشتباه میزنی یا یه پست اشتباه
یا مثلا بعضی شب ها که فروم میترکه پست ها 2بار ارسال میشه و ...

Sayam
10-04-2011, 09:16
سلام علیکم.
ببخشین میشه بگین چجوری باید محتوای مخفی ایجاد کنیم؟
و درباره ی قسمت های قرمز هم توضیح کامل بفرمایین..
ممنون.

Hadi King
10-04-2011, 15:33
سلام دوســت عزیـــز با این [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گزینه میتونی محتوای مخفی بسـازی :46:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزیــنه وقتی فونــتی رو که انتخـاب کردی به حالـت اول برمیگردونـــه .
قسمـت فونــت یکی رو انتخاب کنید و بعد اینو بزنیـد ببینید چی میشــه !

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزینه نوشته ای رو که تایپک کردی حذف میکنــه یعنی ذخیره میکنه .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = اینم نوشته ای رو که گزینه بالا یعنی ایـن [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حذف کرده رو بر میگردونــــه ..
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = این گزینـــه لینک ها و نوشته هـا رو تو کـد قرار میده مثـال :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = مثل کد بالا نوشته ها رو در قالـب HTML قرار میده که برای کاربرای عادی غیرفعالـه !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] = نوشته هـا رو در قالــب PHP قرار میـده مثل گزینه های بالا که تا حالا تست نکردم فکر کنم غیرفعالـه :31:
گزینه ای که کنـار شکلک هـا هستش که مثـل گیره هستش برای من نیســت :(
فکــر کنم برای ضمیمه باشـــه که شمـا نمیتونید انجـامش بدید ...
+
همه گزینه ها رو میتونی بری قسمــت گودال ماسه بازی همه رو تست کنی و بدونی چه کارایی دارن :46: