مشاهده نسخه کامل
: آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن
صفحه ها :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
مرسی اینجاش رو میدونستم سوالم همون ناظر انجمن بود.
حالا موقتا مخفیه یا اینکه کلا دیگه قصد داشتن انجمن موسیقی رو ندارن؟
ناظر انجمن مثل همکار و مدیر روی انجمنی خاص نظارت داره، با این فرق که اختیاراتش از طرف مدیریت تعیین میشه؛ ممکنه بر حسب نیاز امکانات خیلی زیادی داشته باشه؛ یا اینکه لزومی نباشه و امکاناتش محدود باشه ...
انجمن موسیقی هم موقتاً مخفیه ... ایشالا به زودی بازگشایی بشه ...
liverpooli
26-05-2011, 11:35
آقا ما تا کی باید پستمون اول تایید مدیران بشه بعد نمایش داده بشه.تا حالا بیش از 20 پست زدم . بعضی وقت ها نیاز به جواب فوری دارم ولی بعد از 10 ساعت وشاید هم بیشتر پستم نمایش داده میشه.
آقا ما تا کی باید پستمون اول تایید مدیران بشه بعد نمایش داده بشه.تا حالا بیش از 20 پست زدم . بعضی وقت ها نیاز به جواب فوری دارم ولی بعد از 10 ساعت وشاید هم بیشتر پستم نمایش داده میشه.
فکر میکنم بعد از 1 ماه و بعد از 20 پست شما دیگه در این گروه نباشید اما اینکه پست شما 10 ساعت طول میکشه تا SHOW بشه
فکر میکنم همکاران یا ناظرین اون قسمت از فروم تا حدودی کم کاری میکنن .
شما در کدوم بخش فعالیت دارید ؟
سلام..
نمیدونم اینجا باید صحبتم رو مطرح کنم یا نه...
اما در هر حال امیدوارم یکی از مسئولین محترم فروم مسئله رو بررسی کنند
...
در انجمن ادبیات منظوم Ghorbat22 به عنوان ناظر فعالیت داشتند و چند روز پیش قوانینی رو در تاپیک « حالات و احوالات کنونی خود را با شعر بیان کنید.» منظور کردند و حالا دو سه نفر از کاربران اصلا به اون قوانین توجه نمی کنند.. و این در حالیه که ناظر اون بخش گویا با استناد به امضاشون دیگه قصد فعالیت رو ندارند...
لطفا مسئله برسی شود...
سپاسگذارم....
Mehran-King
26-05-2011, 20:39
سلام..
...
در انجمن ادبیات منظوم Ghorbat22 به عنوان ناظر فعالیت داشتند و چند روز پیش قوانینی رو در تاپیک « حالات و احوالات کنونی خود را با شعر بیان کنید.» منظور کردند و حالا دو سه نفر از کاربران اصلا به اون قوانین توجه نمی کنند.. و این در حالیه که ناظر اون بخش گویا با استناد به امضاشون دیگه قصد فعالیت رو ندارند...
لطفا مسئله برسی شود...
سپاسگذارم....
اشتباه نکنم باید اینجا بگین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشین :20:
منظورت دقیقا کیاست ؟ داریم حالمون رو میگیم خب گناه که نکردیم!
سلام دوست عزیز...
خواهش میکنم به هیچ وجه از این پست من ناراحت نشید..
من منظورری نداشتم و فقط دوست دارم نظم اونجا به هم نخوره...
راستی لطفا نقل قول نگیرید منم چون پروفایلتون بسته بود ترجیح دادم اینجا پست بزنم...
موفق باشید...:40:
سلام..
...
لطفا مسئله برسی شود...
سپاسگذارم....ســلام..
انجمن موضوعات علمی و ادبیات ....به دلیل نداشتن مدیر و ناظر و همکار...موقتا" کار ها دست بابک هست...اینجا که پست دادی بابک حتما میبینه چون سر میزنه اما میتونی تو پروایلش هم بگی که من پیشنهاد نمیکنم همینجا کفایت میکنه و بابک رسیدگی.:20:
Miss Artemis
27-05-2011, 00:36
سلام
یه سوال
تعداد پیغام های تایید نشده محدودیتی نداره ؟ یعنی مثلا اینجوری نیست که تا یه تعداد خاصی فقط بتونیم پیغام تایید نشده نگه داریم ؟
سلام
یه سوال
تعداد پیغام های تایید نشده محدودیتی نداره ؟ یعنی مثلا اینجوری نیست که تا یه تعداد خاصی فقط بتونیم پیغام تایید نشده نگه داریم ؟
تا 15 هزار تا هم دیده شده! :27: فکر نکنم محدودیتی باشه : دی (منطقی نیست اصلاً ! :دی)
پ.ن: بچهها من جدیداً با ارسال پیغام بازدید کننده و همین طور پیغام تو گروهها به یه مشکلی خوردم ... گاهی پیش میاد واسه دفعات اول و دوم ارسال، متن حتی اگه 500 حرف هم باشه، ارور میده و میگه 5600 و خوردهای حرف داره و غیر مجازه (تازه اون وسط یه BB code error هم مینویسه ...)
بعد میام دو سه تا space حذف میکنم، ارسال میکنم درست میشه ... مشکلش اساسیهها !! به یه متن دو متن ربط نداره !! الان یکی دو روزه هر چی پیغام بلند میدم (حتی یکی دو بار در حد دو سه جملهی کوتاه هم) این جوری میشه ...
کسی این مشکل پیش نیومده واسش ؟! (که متنای بلندش رو ارور بیش از 5000 هزار حرف بده؟!)
برنامه kelk توسط انتی ویروس eset جلوگیری واجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید باتشکروسپاس
joe_satriani
27-05-2011, 11:12
برنامه kelk توسط انتی ویروس eset جلوگیری واجرا نمیشه لطفا راهنمایی کنید باتشکروسپاس
با سلام
خوش آمدید.
دوست عزیزم سوالتون رو اینجا مطرح کنید
اورژانس سیستم های آلوده
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.
shabe.saket
27-05-2011, 12:11
سلام
یه سوال
نه نداره.
تا 15 هزار تا هم دیده شده! :27: فکر نکنم محدودیتی باشه : دی (منطقی نیست اصلاً ! :دی)
پ.ن: بچهها من جدیداً با ارسال پیغام بازدید کننده و همین طور پیغام تو گروهها به یه مشکلی خوردم ... گاهی پیش میاد واسه دفعات اول و دوم ارسال، متن حتی اگه 500 حرف هم باشه، ارور میده و میگه 5600 و خوردهای حرف داره و غیر مجازه (تازه اون وسط یه BB code error هم مینویسه ...)
بعد میام دو سه تا space حذف میکنم، ارسال میکنم درست میشه ... مشکلش اساسیهها !! به یه متن دو متن ربط نداره !! الان یکی دو روزه هر چی پیغام بلند میدم (حتی یکی دو بار در حد دو سه جملهی کوتاه هم) این جوری میشه ...
کسی این مشکل پیش نیومده واسش ؟! (که متنای بلندش رو ارور بیش از 5000 هزار حرف بده؟!)
بالای 5000 تا کاراکترو قبول نمیکنه.
باید کمتر از 5000 باشه. منم زیاد واسم پیش اومده.
بالای 5000 تا کاراکترو قبول نمیکنه.
باید کمتر از 5000 باشه. منم زیاد واسم پیش اومده.
نه بابا 5000 تا کجا بود :دی
میگم 500 تا حرف هم باشه همین مشکل پیش بیاد ... (ضمن اینکه محدودیتش تو پیغام پروفایل 1000 تا و تو گروهها 2000 تاست ...)
یه باگه که ظاهراً فقط واسه من پیش اومده : دی
P I R A N H A
27-05-2011, 20:22
دوستان وقتی چیزی مینویسم زیرش یه خط قرمزمیادچیکارکنم رواعصابمه خیلی :weird:
مرورگرتون چیه ؟!
توی اپرا، باید روی نوشتهی خط قرمز دارتون رایت کلیک کنید و گزینهی Check Spelling رو تیکشو بردارید ...
اگه مرورگرتون چیز دیگه است، بگید تا راهش رو پیدا کنیم ...
K A R I M I
27-05-2011, 20:53
سلام
این تاپیکی که من زدم کجا رفته ؟
شبیه ساز عمل جراحی - Chirurgie Simulator
این یک بازی هست و من بدون مشکل اون رو در قسمت بازی های کامپیوتری معرفی کردم ولی پس از چند دقیقه تاپیک رو به ناکجا آباد منتقل کردند !!
کریمی گرامی با مدیران همون انجمن مطرح بفرمایین یا در انجمن انتقادات و پیشنهادات.
K A R I M I
28-05-2011, 17:11
کریمی گرامی با مدیران همون انجمن مطرح بفرمایین یا در انجمن انتقادات و پیشنهادات.
بابک خان ،
با کلیه مدیران انجمن بازی موضوع رو درمیون گذاشتم ولی تاکنون هیچ جوابی دریافت نکردم !
s-a-l-i-m
28-05-2011, 23:09
بابک خان ،
با کلیه مدیران انجمن بازی موضوع رو درمیون گذاشتم ولی تاکنون هیچ جوابی دریافت نکردم !
داداش اینجا اگه دیدی مدیری جواب سوالت رو داد برو خدا رو شکر کن . { البته جسارت نشه بابک خان . بیشتر منظورم مدیران بخش بود }
خود من 200 بار از مدیران سوال کردم که هیچ جوابی نگرفتم ولی خوشبختانه کارم مثل تو نبود و از دوستانه نزدیکم جوابش رو گرفتم .:46:
بابک خان ،
Babak, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد
همونطور که میبینید این صفحه وجود نداره در حال حاضر . برای پیگیری به ادمین سینا پی ام بدید برای پیگیری.
داداش اینجا اگه دیدی مدیری جواب سوالت رو داد برو خدا رو شکر کن . { البته جسارت نشه بابک خان . بیشتر منظورم مدیران بخش بود }
خود من 200 بار از مدیران سوال کردم که هیچ جوابی نگرفتم ولی خوشبختانه کارم مثل تو نبود و از دوستانه نزدیکم جوابش رو گرفتم .:46:
علیک سلام.
s-a-l-i-m
29-05-2011, 00:17
علیک سلام.
تیکه میندازی بابک :31:
سلام.
ولی خداییش پستم حقیقی بود.همی نالان هم اگر دقت کنی تو پروفایلم از همکار سوال کردم که جواب گرفتم.
مينااديب
29-05-2011, 10:11
سلام ببخشيد من يه سوال داشتم مي تونم مطرح كنم؟
Babak, دسترسی شما به این صفحه مقدور نیست و دلیل آن میتواند یکی از موارد زیر باشد :
نام كاربري شما امكان ورود ويا ويرايش اين صفحه را ندارد واين عمل مختص مديريت كل مي باشد
دسترسی اعضای جدید در دوره آزمایشی عضویت به گروه های اجتماعی مقدور نیست ( بعد از مدتی فعالیت محدودیت ها بصورت خودکار برداشته خواهند شد
شما احتمالا در دوره اموزش هستین چند روز دیگه صبر کنین از این دوره خارج می شین ... البته باید چند تا پست هم بدین ! :دي
lol
Mool Tee
29-05-2011, 11:21
سلام- یه سوال دارم- چرا هرچی پست میدم باید از طرف مدیر ها تایید بشه آخه چراااااااااااا؟
aligol172
29-05-2011, 11:44
سلام- یه سوال دارم- چرا هرچی پست میدم باید از طرف مدیر ها تایید بشه آخه چراااااااااااا؟
سلام............
احتمالا منظورتون انجمن ورزش هست!!
اونجا تا اطلاع ثانوی پستها پس از تایید ناظرین ثبت میشه!!;)
سلام
شما احتمالا منظورتون برای انجمن ورزشه...
قبلا هم اینجا انجمن ورزش داشته و گویا طرفداران تیم ها با طرفداران تیم های رقیب جار و جنجال داشتند
و این دفعه به منظور به انحراف نکشاندن تاپیک ها و اسپم نبودن پست ها این سیاستیه که از طرف مسئولین ایت در نظر گرفته شده...
موفق باشید...
zahra871
29-05-2011, 11:51
ممنون ازتوجهتون به تازه واردها
Mool Tee
29-05-2011, 12:56
ممنون از کمکتون دوستان:11:
shabe.saket
29-05-2011, 13:09
ممنون ازتوجهتون به تازه واردها
سلام دوست عزیز.
خوش اومدید. انشاله فعال شدن شما رو ببینیم.
آیا راهی هست که اینو نشون نده؟
Last edited by saboos; امروز at 03:38 PM.
vahidgame
29-05-2011, 14:46
وقتی پستی داده میشه تا یه دقیقه میشه اونو ویرایش کرد و اون پایین هم نوشته نمیشه که پست ویرایش شده
ولی اگه یه دقیقه بگذره دیگه هر بار ویرایش کنید می نویسه و راهی نداره که نوشته نشه...
befermatooo
29-05-2011, 20:01
انشالله هر وقت مدیرو همکار و ... شدی .
shabe.saket
29-05-2011, 20:39
انشالله هر وقت مدیرو همکار و ... شدی .
حتی در اینصورت هم نشون میده.
الان میگم چجوری...
Last edited by shabe.saket ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]); امروز at 10:03 PM.
نه راهی نیست.
فقط به گفته دوستمون باید توی کمتر از 1 دقیقه ویرایش کنی.
.:PAR3A:.
30-05-2011, 11:05
ها یه سوالی واس من پیش اومد :دی مقام کاربر فعال و آخر فروم باز و پروفشنال و اگه نباشه جاش خالی می مونه و داره خودمونی میشه و از این قبیل اسمای مزخرف تفاوتشون در اختیاراتشون چیه؟؟؟ :دی
شما که خودتون سابقتون بیشتره که باید بیشتر از ما بدونین...:31:
به نقل از قوانین انجمن:
گروه های کاربری :
ادمین ها : به عنوان مالکین و گردانندگان اصلی انجمن ها ، قوانین و سیاسیت های کلی انجمن را تعیین و بر فعالیت همه گروه های کاربری و بخش ها مختلف انجمن نظارت دارند .
سوپر مدیران : به عنوان نماینده ادمین ها با دسترسی مدیریتی به همه انجمن ها ، نظارت کلی بر انجمن ها داشته و هماهنگی های احتمالی با مدیران را انجام میدهند .
مدیران : به عنوان مسئول اصلی هر انجمن ، وظیفه تعیین قوانین برای انجمن خود ، نظارت و هدایت تاپیک ها و بحث ها و احیانا حذف ویرایش یا انتقال بحث ها انجمن خود را بر عهده دارند . کلیه کاربران فعال توسط مدیران انتخاب میشوند .
همکاران :به عنوان دستیار مدیران و بر اساس وظایف و دسترسی های تعیین شده در انجام امور مدیریتی هر انجمن به مدیران کمک میکنند
کاربران : عضویت در انجمن های p30world رایگان بوده و هر شخص بعد از عضویت در انجمن ها میتواند به عنوان کاربر از کلیه امکانات ارایه شده در این انجمن استفاده کند. فعالیت در این انجمن برای کاربران منوط به رعایت کلیه قوانین تعیین شده توسط مدیران این وب سایت میباشد .
فک میکنم کاربر فعال هم اختیارات بیشتری از کاربران عادی نداشته باشه....
ناظر هم که تو اونجا ننوشته... اختیارات ناظر رو مدیر اون انجمن تعیین میکنه.. بعضی وقتا اختیاراتش زیاده و بعضی اوقات نه...
یه عنوان دیگه هم هست ((عضو تیم زیرنویس فارسی) در انجمن بعد نرم افزاری هنر هفتم تاپیکی هست با این موضوع
راستی یکی دیگه هم هست... (همکار بازنشسته) از اسمش معلومه دیگه... نیازی به توضیح نیست..
....
سایر عناوینی هم که شما گفتید، مربوط به تعداد پست ها و تعداد ستاره هاست و اختیارات خاصی ندارند
فقط دو عنوان در آغاز فعالیت و عضو جدید یه سری محدودیت ها دارند...
...
فقط من یکی رو دیدم نوشته بود کاربر حرفه ای ... اون یعنی چی؟ کسی میدونه
.:PAR3A:.
30-05-2011, 12:53
منم منظورم همین کاربرای عادی بود :دی خو چه کاریه این همه از این چیزا گذاشتن :دی تازه کارا که محدودیت دارن رو بزارن تازه کار ، بعدش کاربر عادی و بعدش سبک های مختلف مدیرا :دی
دوستان مجبورید تاپیک رو باز کنید و مدام پست مذکور رو بخونید تا اعصابتون به هم بریزه ؟!!
این همه پست نیاز نبود به خدا !! همون گزارش که رد کردید، اولین ناظر، مدیر یا ادمینی که ببینه میاد و پاک میکنه ... پستهای شما نه تنها هیچ تاثیری در سرعت عمل مدیریت نداره و طرف رو هم متنبه نمیکنه، بلکه باعث ارضای روحی شخص سادیستی میشه که چنین پستی داده ...
پس لطفاً صبر داشته باشید و دیگه هم به تاپیک سر نزنید تا همگی این پستها پاک شن ... :11:
mahkamee
30-05-2011, 21:33
من تازه عضو شدم کمکم کنید میخوام یک کارت قشنگ وتابلوی خوب یکی برام طراحی کنه ولی نمیدونم کجا وبه کی این کارو بسپارم
mahkamee
30-05-2011, 21:41
من میخوام یکی برام کارت و تابلوی ارایشگاه زنانه طراحی کنه کمکم کنید
آقا مهندس
31-05-2011, 13:27
نام کاربری ها کی تغییر میکنه؟
جناب بابک گفته بودن وقتی ادمین میثم بیاد فکر کنم دو هفته باشه که اومدن
سلام
دستت درد نکنه. بالاخره ما تازه وارد هم چیزی از فروم یاد میگیرم
هنوز نخوندم. پیشاپیش تشکر.
سلام من تازه عضو شدم میشه بهم کمک کنید؟
bahramrahmati
01-06-2011, 01:16
سلام خسته نباشید :
تازه عضو این سایت شدم ، کی میتونم از تمام امکانات این سایت استفاده کنم؟؟؟؟
MoH_@_MaD
01-06-2011, 09:52
دوستان چجوری میشه یه عکس رو تو امضا وسط صفحه قرار داد؟؟
من هر چی اسپیس میزنم و عکس رو میبرم وسط صفحه بعد از ذخیره کردن دوباره میاد گوشه صفحه!!
خواهشا راهنمایی کنین
ممنون
ata.royalfalcon
01-06-2011, 10:05
دوستان چجوری میشه یه عکس رو تو امضا وسط صفحه قرار داد؟؟
من هر چی اسپیس میزنم و عکس رو میبرم وسط صفحه بعد از ذخیره کردن دوباره میاد گوشه صفحه!!
خواهشا راهنمایی کنین
ممنون
سلام
space نبايد بزنين
عكس رو انتخاب كنين و سپس علامت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بزنين
MoH_@_MaD
01-06-2011, 10:55
سلام
space نبايد بزنين
عكس رو انتخاب كنين و سپس علامت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بزنين
خیلی ممنون دوست عزیز:11:
shabe.saket
02-06-2011, 14:53
سلام من تازه عضو شدم میشه بهم کمک کنید؟
خوش اومدید دوست عزیز.
شما هر جا که مشکل داشتید در مورد نحوه استفاده از فروم همیجا مطرح کنید دوستان پاسخ بدن.
سلام خسته نباشید :
تازه عضو این سایت شدم ، کی میتونم از تمام امکانات این سایت استفاده کنم؟؟؟؟
سلام دوست عزیز
خوش اومدید.
پس از کمی فعالیت (در حد 8-9-10) روز محدودیتهای شما برداشته خواهد شد.
من چطور میتونم با علی ارتباط برقرار کنم برای طراحی
سلام دوست عزیز
خوش اومدید.
کمی فعالیت کنید و تعداد پستهایتون را به عدد 10 (البته پستهای مفید) برسونید.
محدودیت ارسال پیغام خصوصی و بازدیدکننده به تمام کاربران سایت و کاربر مورد نظرتون برداشته خواهد شد.
SA.JJ.AD
03-06-2011, 21:44
یه سوالی چند وقته ذهنمو مشغول کرده ... گفتم اینجا بپرسم :دی
.
خیلی هارو دیدیم امضاء شون حدود سایز مثلا 450 در 250 هست !! اما من حداکثر تا 350 در 150 میتونم بزارم !! اونم با حجم کمتر از 28 کیلوبایت باید باشه !! موضوع چیه ؟! :13:
Hadi King
03-06-2011, 22:11
یه سوالی چند وقته ذهنمو مشغول کرده ... گفتم اینجا بپرسم :دی
.
خیلی هارو دیدیم امضاء شون حدود سایز مثلا 450 در 250 هست !! اما من حداکثر تا 350 در 150 میتونم بزارم !! اونم با حجم کمتر از 28 کیلوبایت باید باشه !! موضوع چیه ؟! :13:سلام ، کاربرای زیادی هستن که خود منم جزء این نوع کاربرا بـودم که سایت P30 رو دور میزدیـم :20:
اینکار خلاف قوانیـــن انجمن هستــش و برای اونایی که از دیـال آپ استفاده میکنن سنگینـه .
راه های زیـادی هستــ که من پیشنهاد نمیکنـــم . قوانین رو رعایت کنیــم برای هممون بهتره تـا بینمون فرق نباشـه .
موفق باشید!:40:
چجوری میشه محتوی مخفی تو امضا گذاشت
چجوری میشه محتوی مخفی تو امضا گذاشت
تست نکردم ببینم میشه یا نه، اما اگه قرار باشه بشه، باید محتوایی که میخواید مخفی باشه رو داخل تگ spoiler بذارید ...
یعنی به این شکل: [SP*OILER="عنوان"] متن [/SP*OILER]
البته بدون ستارهها ...
Hamid Hamid
04-06-2011, 12:04
حذف شود ...
*atishparew*
04-06-2011, 13:48
روش عضویت تو گروهها رو توضیح بدید
مرسی :11:
روش عضویت تو گروهها رو توضیح بدید
مرسی :11:
سلام
ورود شما رو به انجمن p30 تبریک میگم
برای پیوستن به گروه باید اول وارد گروه شوید (روی عکس یا اسم و یا لینک گروه کلیک کنید) و بعد در صفحه ای که مشاهده میکنی زیر اون قسمتی که نوشته نمایش n از n عضوها ، نواری به رنگ آبی هست که در وسط اون نوشته شده پیوستن به گروه... روی اون کلیلک کنید...
+
دو نکته رو بگم
در بعضی مواقع عضویت شما از طرف سازنده ی گروه باید تایید بشه
و در بعضی اوقات عضویت فقط با دعوتنامه امکان پذیره
سلام چگونه میشود اسمم را قرمز رنگ کنم؟دیدم بعضی ها قرمزند
کاربران عادی همه اینطور هستند...
موفق باشید..
پس چرا انها قرمزند؟الون گفت سازنده اند راست است؟
:31::31::31:اونا ادمین هستند همه کاره فروم سازنده اینجا هم همونا هستن:31:
seyyed@mohsen
05-06-2011, 11:13
سلام دارم خدمت همه دوستان عزیزی که بنحوی دارن تو این سایت فعالیت میکنن. امیدوارم که بتونم درحد تیم ملی در این سایت فعالیت مفید داشته باشم.
seyyed@mohsen
05-06-2011, 11:46
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
seyyed@mohsen
05-06-2011, 11:50
سلام من تازه عضو شدم میشه به من بگید مجموع فعالیتهایی که میتونم تو این سایت داشته باشم چیه؟
joe_satriani
05-06-2011, 16:18
سلام من تازه عضو شدم میشه به من بگید مجموع فعالیتهایی که میتونم تو این سایت داشته باشم چیه؟
با سلام
خوش اومدید دوست عزیزم
شما میتونید به صفحه ی اصلی انجمن برید و در قسمت هایی که دسته بندی شده فعالیت کنید
کامپیوتری - هنری - علمی - مطبوعاتی - ادبیاتی و ....
موفق باشید.
منم ورودتون رو تبریک میگم
معرفی : (به نقل از قوانین انجمن)
p30world Forums یک انجمن تخصصی با محور موضوعات : کامپیوتری ، اینترنت ، تکنولوژی و سایر موضوعات علمی مرتبط است که هدف اصلی آن ایجاد فضای علمی ، تخصصی و افزایش علم و آگاهی کاربران ایرانی میباشد .
کلیه موضوعات بصورت طبقه بندی شده ارایه شده و همه کاربران میتوانند با توجه به قوانین به بحث و تبادل نظر درباره موضوعات مطرح شده بپردازند.
عضویت در این انجمن برای همه افراد بصورت رایگان امکان پذیر است .
و ازتون دعوت میکنم که قوانین انجمن ها رو هم بخونید
+
پست تکراری هم وارد نکنید... ممنون:46:
seyyed@mohsen
05-06-2011, 18:01
[QUOTE=saboos;6153837]منم ورودتون رو تبریک میگم
معرفی : (به نقل از قوانین انجمن)
و ازتون دعوت میکنم که قوانین انجمن ها رو هم بخونید
+
پست تکراری هم وارد نکنید... ممنون:46:
:46:دوست شایسته مثل عطر فروشه اگه چیزی از عطرش بهت نده بوی عطرش بهت میرسه:37:
اگه تکراری شده واسه اینه که ازمایشیه. البته بعدش چاله سیاهو پیدا کردم و کارم راه افتاد. قوانینم اینقدر زیاده که حفظش خیلی وقت میبره.
Hadi King
05-06-2011, 18:34
قوانینم اینقدر زیاده که حفظش خیلی وقت میبره.
سلام دوست عزیز عضویتتون رو تبریک میگم ! :)
قوانین رو حفـظ نکنیــد رعایـت کنیـد . ;)
yashgin128
06-06-2011, 10:47
دوستان این امکان هایپر لینک برای ما هم وجود داره یا فقط برای ادمین هاست؟
اگه نباشه که واقعا ظلمه.
اگه نباشه که واقعا ظلمه.
برای ناظرین ، مدیران و بالاتر ها
ما کاربران عادی و حتی کاربران فعال باید از code استفاده کنیم
K A R I M I
06-06-2011, 12:50
اگه نباشه که واقعا ظلمه.
شما در استفاده از لینک های کد شده مشکل دارید ؟
( سلکت کردن و کپی کردن در نوار آدرس ؟ )
nokia titan
06-06-2011, 19:29
چرا من نمی تونم تشکر کنم؟
با سلام به همه مدیران سایت و اعضا
راستش من عضو جدید این سایت هستم و با اینکه هنوز خیلی به تمام قسمتهای اون سرک نکشیدم اما تا همین مرحله هم که تنوع مطالب و مودب بودن کاربران و مسولین سایت را می بینم واقعا عالیه. در مقایسه با سایر سایت ها و وبلاگها کم نظیر
و واسه من بی نظیر ه . با ارزوی مو فقیت واسه همه انسانهای خوبی چون شما
seyyed@mohsen
08-06-2011, 15:50
سلام
دوستان من میخوام یه عکس تو تابلوم بذارم میشه راهنماییم کنید...ممنون از همتون:19:
سلام
دوستان من میخوام یه عکس تو تابلوم بذارم میشه راهنماییم کنید...ممنون از همتون:19:
سلام...
منظورتون از تابلو چیه؟
روی این دکمه کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آدرس عکس رو وارد کنید
برای آدرس عکس هم که احتمالا خودتون میدونین اما روی عکس راست کلیک کنید و Properies و توی اون پنجره address رو بیابید..
موفق باشید :11:
seyyed@mohsen
08-06-2011, 17:38
سلام...
منظورتون از تابلو چیه؟
روی این دکمه کلیک کنید [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و آدرس عکس رو وارد کنید
برای آدرس عکس هم که احتمالا خودتون میدونین اما روی عکس راست کلیک کنید و Properies و توی اون پنجره address رو بیابید..
موفق باشید :11:
ممنون سبوسخان... شما نبودي ما چيكار ميكرديم...:27:
joe_satriani
08-06-2011, 20:40
چرا من نمی تونم تشکر کنم؟
با سلام
البته توی این انجمن کلا دکمه تشکر نیست ...
موفق باشید.
سلام دوستان می خواستم یه فایل پیوست کنم ولی پیوست هام غیرفعالند. تا کی این محدودیت وجود داره؟
سلام دوستان می خواستم یه فایل پیوست کنم ولی پیوست هام غیرفعالند. تا کی این محدودیت وجود داره؟
سلام دوست عزیز ...
این محدودیت نیست، بلکه امکانیه که فقط برای تیم مدیریت انجمن (+ناظر و همکار) وجود داره ...
هیچ یک از کاربران عادی و فعال این قابلیت رو ندارن ... :11:
سلام
یه مشکلی وجود داره تاپیک که نمیشد زد تاپیک مشکلاتم که قفله پس اینجا مینویسم!
در صفحه زیر :
پست های 925, 926, 927 (یا همان 6130043, 6132945, 6134076) کاربر General Mehran به صورتی ایجاد شده اند یا درآمده اند که قسمتی از آن را در زیر میبینید:
این موضوع باعث شده که حجم هر یک از این پست ها به بالای 300 کیلوبایت رسیده و حجم کلی صفحه 1.2 مگابایت شود.
چنین موضوعی یا اقدامی خرابکارانه و یا باگ یا مشکلی در دیتابیس انجمن است که این ورودی ها را به این شکل وارد پست کرده و مرورگر و اتصال اینترنت ما برای دانلود و ترجمه این data uri ها به سختی به زحمت می افتد!
مدیریت فنی رسیدگی کنید.
aligol172
10-06-2011, 12:48
سلام
بالاخره بعد از مدتها
مشکل ندیدن لینکهای سریع حل شد
دست شما درد نکنه!;)
P I R A N H A
10-06-2011, 14:18
با سلام دوستان از فروم که خارج شودم و الان که دوباره اومدم وقتی میخوام برم تاپیکی رو ببینم تعداد صفحه هارو نمیزنه مگه برم تو تاپیک که بالاوپایین نوشته تعداد صفحه ها رو حالا چیکار کنم
من دقیقا منظورتونو متوجه نشدم...
فعلا این عکس رو میزارم
از شما همینجوریه؟
P I R A N H A
10-06-2011, 15:01
من دقیقا منظورتونو متوجه نشدم...
فعلا این عکس رو میزارم
از شما همینجوریه؟
اره همین جوری ولی تعداد صفحه های تاپیک رو نشون نمیده
اره همین جوری ولی تعداد صفحه های تاپیک رو نشون نمیده
از چه مرورگری استفاده میکنید ؟!
اول مرورگرتون رو عوض کنید (مثلاً با IE وارد میشید، با Firefox یا Opera یا Chrome هم تست کنید ببینید همین جوریه ...)
بعد cache مرورگرتون رو پاک کنید، ببینید توفیقی حاصل میشه یا نه : دی
P I R A N H A
10-06-2011, 16:05
مرورگرم اپراست قبلا مشکلی نداشت ولی وقتی خروج رو زدم اینطوری شود
Mohammad King
10-06-2011, 16:08
مرورگرم اپراست قبلا مشکلی نداشت ولی وقتی خروج رو زدم اینطوری شود
سلام
کش مرورگر را پاک کنید.
Ice Pain
11-06-2011, 16:54
سلام
من از طریق یک کاربر به این سایت معرفی و عضو شدم موقع ثبت نام هم تو اون بخش مربوط نام کاربریشو وارد کردم...
اما الان وقتی میرم پروفایلش، جلوی معرفش زده 0 ، چرا ؟
mohsen saravi
11-06-2011, 19:01
سلام ببخشید اینجا کسی هست که در مورد افتر افکت اطلاعاتی داشته باشه
joe_satriani
11-06-2011, 19:34
سلام
من از طریق یک کاربر به این سایت معرفی و عضو شدم موقع ثبت نام هم تو اون بخش مربوط نام کاربریشو وارد کردم...
اما الان وقتی میرم پروفایلش، جلوی معرفش زده 0 ، چرا ؟
با سلام
این کدها مربوط به گروههای کاربری مختلف میشه
مثه کاربران معمولی و ادمین ها و همکاران و ......
موفق باشید.
mohsen_gh1991
11-06-2011, 19:42
سلام...
یه سوال داشتم و اون اینه که ناظرا میتونن پیغامای تایید نشده پروفایل بقیه کاربرا رو ببین؟و همینطور پیغامای خصوصیشونو؟
با سلام
موفق باشید.
یعنی چی ؟ فک کنم اشتباه فهمیدی سوالو ....
فک کنم نام کاربری رو اشتباه وارد کردی ...
سلام . این قضیه ی در گوگل محبوب کنید که بالای فروم زده یعنی چی ؟ چو شبیه لایک زدن تو قیزبوک که نبود ! من نفهمیدم چیه.
با سلام
من هم مث -TD- منظورتونو متوجه نشدم
یه سوال ذدیگه اینکه چجوری میتونم تشکر کنم... باتشکر
فک کنم در این مورد یه پست دیگه هم داده بودی ها :31:
بعد از اتمام دوران محدودیتت، در ضمن تو بعضی از انجمن ها از جمله همین انجمن حاظر کلید تشکر غیر فعاله...
در مرود اون سوال دیگت هم شاید بقیه جواب اون سوال ها رو دادند و نیازی به جواب دوباره نبوده
+
موفق باشی
Переклад не
12-06-2011, 07:36
این محبوب کنید چیه دیگه
shabe.saket
13-06-2011, 00:11
توضیح در مورد قابلیت پلاس وان گوگل +1 در گوگل محبوب کنید.....
قابلیت +1 گوگل یکی از بهترین ابداعان گوگل در جهت محبوب کردن مطالب و حذف اسپم از نتایج جستجو است.
شاید در جستجوی گوگل وقتی یک چیزی رو جستجو میکنید میبینید که خیل عظیمی از چرت ترین سایتها که فقط تگ شون واژه جستجو شده توسط شما هست میریزند...
وقتی این سایتها رو باز میکنید هیچ مطلب مفیدی از واژه جستجوتون نمیبینید (همه چیز داره بغیر از جستجوی شما...!)
با قابلیت پلاس وان گوگل در آینده نزدیک اسپم از جستجوی گوگل حذف خواهد شد...فقط توسط محبوب کردن مطالب توسط ما کاربران...
در ضمن شما با استفاده از این قابلیت در اکانت گوگل خود میتونید ببینید که کدوم دوستاتون مطلب مورد نظر را محبوب کرده اند...
این قابلیت را مثل لایک فیسبوک فرض کنید تا حدودی.....
گوگل.....:40:
befermatooo
13-06-2011, 09:12
توضیح در مورد قابلیت پلاس وان گوگل +1 در گوگل محبوب کنید.....تشکر بابت توضیح کامل .
es_rasooli
13-06-2011, 11:59
مرسي بابت آموزش
فقط اینکه تو هر پیجی که باشیم و این پلاس وان رو بزنیم، اون پیج رو برامون محبوب میکنه ؟!
مثلاً صفحهی 334 از این تاپیک رو محبوب کنیم، فقط همین صفحه اضافه میشه یا کل تاپیک !؟
خسته نباشید لطفا کمک کنید نرم افزار jawspdf creator را از اینترنت دانلود کردم وقتی فایلی را pdf می کنم روی همه صفحات لوگو می اندازد کسی هست راهنمایی کند کلا چگونه می شود لوگو را حذف کنم ایا تظیمات جایی دارد آن را برای همیشه غیر فعال کنم
shabe.saket
13-06-2011, 14:19
خواهش میکنم...:40:
همین صفحه محبوب میشه کوروش جان تا جایی که من میدونم.....
- Saman -
13-06-2011, 22:06
من سوالي داشتم
كجا مي تونم ترتيب رانك كاربرها رو ببينم ؟ به طور مثال درجه من " داره خودموني ميشه " هست و ديگري "پروفشنال" و همچنين مقدار پست لازم براي ترفيع درجه ...
لطفا راهنمايي كنيد
فک نمیکنم جایی باشه که تمام کاربر ها رو لیست کرده باشه... کاربران زیادند.. بالای 730000 نفر
فقط موقعی که پست ها رو مشاهده میکنید و تو پروفایلشون زیر نام کاربری و موقعی که به لیست دوستان هر کاربری رجوع کنید اونجا هم نوشته
20 تا 200 پست داره خودمونی میشه
200 تا 500 پست اگه نباشه جاش خالی میمونه
500 تا 1000 پست پروفشنال
1000 به بالا آخر فروم باز
(کاربر فعال، ناظر، همکار، مدیر و... بحثش جداست)
+
موفق باشید
Mohammad King
13-06-2011, 22:12
من سوالي داشتم
كجا مي تونم ترتيب رانك كاربرها رو ببينم ؟ به طور مثال درجه من " داره خودموني ميشه " هست و ديگري "پروفشنال" و همچنين مقدار پست لازم براي ترفيع درجه ...
لطفا راهنمايي كنيد
سلام
بر حسب تعداد پست به شما یک ستاره و یک عنوان داده میشه.
- Saman -
13-06-2011, 22:23
دوست عزيز من ليست كاربرا رو نگفتم
منظور من رو نگرفتين . من مي خواستم انواع درجه ها رو بدونم و اينكه بعد از چه تعداد پست و يا ستاره ارتقاء درجه داده ميشه ...
اديت : خيلي ممنون دوستان گرامي saboos و Mohammad King . دقيقا همين اطلاعات رو مي خواستم بدونم :)
با آرزوي سلامتي براي شما و همراهان شما
Mohammad King
13-06-2011, 22:27
دوست عزيز من ليست كاربرا رو نگفتم
منظور من رو نگرفتين . من مي خواستم انواع درجه ها رو بدونم و اينكه بعد از چه تعداد پست و يا ستاره ارتقاء درجه داده ميشه ...
200 اگه نباشه جاش خالی میمونه 2 ستاره
500 پروفشنال 3 ستاره
1500 آخر فروم باز 4 ستاره
2500 آخر فروم باز 5 ستاره
6 ستاره هم برای همکار/ ناظر /مدیر و.....
Ice Pain
14-06-2011, 11:19
24- هر کاربر تنها حق انتخاب و استفاده از یک "شناسه ی کاربری" را دارد و در صورت فعالیت یک کاربر با دو یا چند شناسه ی کاربری همه ی شناسه های کاربری وی بدون اطلاع قبلی حذف خواهد شد!
قضیه ی این چیه؟
اگه توی یه خانواده 2 نفر عضو باشند چی
این که تو بخش اعلان اون بالا نوشته در گوگل محبوب کنید یعنی برای این کار باید کجا رو کلیک کنیم؟ این پایینو؟
یه سوال دیگه ، الان دو روزه که وقتی میام پی30 صفحاتش ارور میدن (مرورگرم اکسپلورر) :
Internet Explorer has blocked this website from displaying content with security certificate errors
قضیه ی این چیه؟
اگه توی یه خانواده 2 نفر عضو باشند چی
نه بابا اشتباه متوجه شدی...منظورش این هست که شمایی که الان با یه میلی اومدی فروم و این یوزر رو ساختی...به اسم Ice Pain...نری یه میل دیگه بسازی بعد دوباره عوض همینجا شی....:20:
Rainy eye
14-06-2011, 22:48
سلام
راهی هست که من همه پیغامای پروفایلمو یدفه حذف کنم؟!؟!
تعداد صفحات زیاده ،سخته بخوام صفحه به صفحه برگردم عقب
Ship Storm
15-06-2011, 07:52
من سوالي داشتم
لطفا راهنمايي كنيد
فک نمیکنم جایی باشه که تمام کاربر ها رو لیست کرده باشه... کاربران زیادند.. بالای 730000 نفر
فقط موقعی که پست ها رو مشاهده میکنید و تو پروفایلشون زیر نام کاربری و موقعی که به لیست دوستان هر کاربری رجوع کنید اونجا هم نوشته
20 تا 200 پست داره خودمونی میشه
200 تا 500 پست اگه نباشه جاش خالی میمونه
500 تا 1000 پست پروفشنال
1000 به بالا آخر فروم باز
(کاربر فعال، ناظر، همکار، مدیر و... بحثش جداست)
+
موفق باشید
لیست کاربران به ترتیب تعدا پست از بالاترین پست به پایین ترین پست در لینک زیر موجود هست
آمار افراد هم که با چه مقدار پست چه عنوانی هم دارند مشخصه
---
aligol172
15-06-2011, 10:54
سلام........
یه اتفاق خیلی نادر و عجیب و جالب واسِ من
پیغام بازدیدکننده پروفایلم، تو هر صفحه بجای 10تا پیغام 50تا پیغام رو نمایش میده!!:31:
البته این خیلی خوبه به نظر من
چون دیگه لازم نیست تندتند صفحه هارو عقب جلو کنیم..........
کاش میشد یه سیستمی اضافه میکردید که خودمون انتخاب کنیم تو هر صفحه چنتا پیغام نمایش داده بشه/;)
Hadi King
15-06-2011, 17:05
سلام........
یه اتفاق خیلی نادر و عجیب و جالب واسِ من
پیغام بازدیدکننده پروفایلم، تو هر صفحه بجای 10تا پیغام 50تا پیغام رو نمایش میده!!:31:
البته این خیلی خوبه به نظر من
چون دیگه لازم نیست تندتند صفحه هارو عقب جلو کنیم..........
کاش میشد یه سیستمی اضافه میکردید که خودمون انتخاب کنیم تو هر صفحه چنتا پیغام نمایش داده بشه/;)
سلام ، برای منم بعضـی موقع هــا اینجوری میشــه که به 1 روز نمیکشــه درسـت میشه .
دائمـــی نیســت که برای همیشــه پیغام هـا روی 50 تا تنظیـم و نمایش داده بشـــه .
Ghorbat22
15-06-2011, 17:36
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چــــرا لینک هایی که یه ناظر قبلا به شکل فعال قرار داده در تاپیک ها بعد از بازنشسته شدن به صورت غیر فعال میشه ؟!!!!
یه کم ظاهر پست رو زشت می کنــــه !
کاش میشد به همون شکل ِ فعال باقی بمونـــــه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
چــــرا لینک هایی که یه ناظر قبلا به شکل فعال قرار داده در تاپیک ها بعد از بازنشسته شدن به صورت غیر فعال میشه ؟!!!!
کاش میشد به همون شکل ِ فعال باقی بمونـــــه
معمولا سمت کاربر فعال میگیرن و لینک فعال هاشون نشون داده میشه...
یه سری هم میشن مدیر (همکار) بازنشسته که نتیجش میشه این !
معمولا سمت کاربر فعال میگیرن و لینک فعال هاشون نشون داده میشه...
یه سری هم میشن مدیر (همکار) بازنشسته که نتیجش میشه این !
من به شخصه تو این چند سال ندیدم کسی بعد از بازنشستگی فعال بشه ... چون از کاربر فعالی به همکاری و مدیریت میرسن معمولاً ...
بودن بازنشستههایی که دوباره به مدیریت یا همکاری برگشتن، اما یادم نمیاد بازنشسته فعال شده باشه !!
البته قابلیت لینک فعال رو میشه واسه بازنشستهها حفظ کرد ... بودهان کسایی که در بازنشستگی هم لینک فعال داشتن ... ولی خب به طور عادی بعد از بازنشستگی این قابلیت از کاربر گرفته میشه ...
اوه سوتی دادم
منظورم کاربر حرفه ای بود
پوزش : )
این که تو بخش اعلان اون بالا نوشته در گوگل محبوب کنید یعنی برای این کار باید کجا رو کلیک کنیم؟ این پایینو؟
یه سوال دیگه ، الان دو روزه که وقتی میام پی30 صفحاتش ارور میدن (مرورگرم اکسپلورر) :
Internet Explorer has blocked this website from displaying content with security certificate errors
کسی راجع به این مشکل من نظر خاصی نداشت نه؟ :31:
فکر کنم آخرش باید یه تاپیک جدا بزنم
اوه سوتی دادم
منظورم کاربر حرفه ای بود
پوزش : )
عنوان کاربر حرفه ای که دیگه به کسی نمیدن. میدن؟ من که ندیدم اگه شما دیدی به ما هم نشون بده البته اگه کسی اخیرا کاربر حرفه ای شده
shabe.saket
15-06-2011, 22:18
من به شخصه تو این چند سال ندیدم کسی بعد از بازنشستگی فعال بشه ... چون از کاربر فعالی به همکاری و مدیریت میرسن معمولاً ...
بودن بازنشستههایی که دوباره به مدیریت یا همکاری برگشتن، اما یادم نمیاد بازنشسته فعال شده باشه !!
کوروش من یه بار دیدم این موضوع رو.....:31:
کاش میشد به همون شکل ِ فعال باقی بمونـــــه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبلا هم خیلی اوقات در این مورد بحث شده، ولی خوب زیاد توجه نشد به این موضوع، با اینکه در برخی موارد خیلی آثار بدی داره! مثلا یک همکار یا ناظر یا حتی مدیر از یک انجمن فهرست مطالب درست می کنه با 100 لینک! بعد از بازنشستگی تمام اون 100 لینک به حالت غیر فعال در آمده و باعث به هم خوردن نظم پست می شوند.
شما اگر مقدور هست برات در قسمت پیشنهادات و انتقادات مطرح کن شاید اینبار اتفاقی افتاد!
به نظرم خیلی ساده میشه یک گروه کاربری جدید با نام بازنشسته ها درست کرد و به این گرو امکان لینک فعال رو داد، و افراد بازنشسته رو به این گروه منتقل کرد.
اگه به قول این دوستمون هر وقت خواستن بازنشسته بشن، به کاربر حرفهای تبدیل بشن هم خوبه، این گروه هایپر لینک دارن ... (جدیداً این پلاک احیا شده ... سورنا رو دیدم که کاربر حرفهای شده !! :دی)
چرا دکمه ی تشکر واسه من از کار افتاده ... ؟!
pcforlife
17-06-2011, 09:46
یادمه قبلا تو یکی از تاپیک های انجمن سر آغاز خوندم که استفاده بیش از حد از دکمه تشکر، غیر فعال شدن موقتش رو به همراه داره... البته صحت و سقمش رو مطمئن نیستم محمد جان...:10:
aligol172
17-06-2011, 09:48
تشكر از ديگران: 8,000 :18:
یادمه قبلا تو یکی از تاپیک های انجمن سر آغاز خوندم که استفاده بیش از حد از دکمه تشکر، غیر فعال شدن موقتش رو به همراه داره... البته صحت و سقمش رو مطمئن نیستم محمد جان...
مرسی داش حسین ،
خودش درست میشه یا ادامین سایت باید درستش کنند ؟!
تشكر از ديگران: 8,000
خودتو آپدیت کن ! تشكر از ديگران: 8,002 :دی !!
shabe.saket
17-06-2011, 15:23
سلام بچه ها...
ییه سوال داشتم :31:
چجوری میشه یه پست رو منفرد کرد...:31:؟
هشت بهشت
17-06-2011, 15:32
سلام بچه ها...
ییه سوال داشتم :31:
چجوری میشه یه پست رو منفرد کرد...:31:؟
سلام .
بالای هر پست ، سمت چپ یه عدد همراه با # هست . روی اون کلیک کنید ، به صورت منفرد نمایش داده میشه
shabe.saket
17-06-2011, 15:44
اوووووووووووو...:31:
مرسی عزیز.....:40::40::40:
آقا مهندس
18-06-2011, 18:55
سلام دوست عزیز
همینجوریه ، طول میکشه من شنیدم افرادی بودند که 6 - 7 ماه یا بیشتر صبر کردند
در ضمن به این نکته توجه داشته باشید که برای تغییر باید دلیل موجه و منطقی داشته باشین
R Д M ß Ô
18-06-2011, 23:19
عزیزم میثم جان کارهای مهمتری داشتن از جمله انتخاب مدیران و ناظران لایق برای هر انجمن که الان داریم از وجود انجمن های حرفه ای پی سی ورلد نهایت استفاده رو می بریم: )
جا داره یه خسته نباشید به برادر میثم بگیم که تو مدت کمی که اومد کارای زیادی واسه فروم و کاربران فروم انجام داد:11:
Ice Pain
19-06-2011, 15:25
سلام
کاربرانی با اسم هایی مثل Roya ، sara ، Reza ، Rana ، Maryam و.... ایجاد شده اند
منظورم این که یعنی کاربرانی که اسم اونها از اسم شناسنامه ای خودشون باشه
و حتی اسم های خاص دیگری از جمله Ice ، و...
همشون یک شباهت های مرموز و معمایی دارند
تعداد پست ها = 0
آمار بازدیدکنندگان = 0
تاریخ عضویت = 5 ، 6 سال قبل
و...
عجیب نیست!
کاسه ای زیر نیم کاسه است :31:
+) بعضی کاربران رو دیده ام که آواتارهای عین هم دارند ، کار درستی نیست...
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:22 PM ----------
و همچنین اون کاربرهای جالب اسم آواتار هم ندارند
Ice Pain
19-06-2011, 15:34
عجیب تر از همه اینجاست که اون کاربران معرف هم بودند
مثلا Roya معرفش 6 هستش
code][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/code]
سلام
این کاربران که شما لیست کردین طی زمان های مختلف عضو شده اند
از روی شماره کاربری و تاریخ عضویت میشه به این موضوع پی برد
مثلا ایشون :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاریخ عضویت : 02-08-2004
آخرين فعاليت ها: 09-07-2010 10:22 PM
متوجه نشدم این بخش از جمله شما رو ؟
+) بعضی کاربران رو دیده ام که آواتارهای عین هم دارند ، کار درستی نیست...
بعضی از اسم های عمومی معرف هاشون خیلی زیاد هست
مثلا من خودم معرف خیلی ها بودم که مطمئنا همه منو نمیشناختن همینطوری اسم منو وارد کردن
معرف: 50
یکی دیگه از ادمین ها به اسم ali که یک اسم عمومی تر هست :
معرف: 881
caca_caca888
19-06-2011, 17:13
تو قسمت اخطارها
Points / Expires
این دو تا یعنی چی؟
من سه تا اخطار دارم که اینطورین:
1 / Expired
0 / Expired
5 / 22-06-2011 12:28 AM
این سومیه پنجه!!یعنی چی؟
کلا تا چقدر میشه اخطار گرفت؟
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:12 PM ----------
دو تاش قرمزن یکیش زرد!
Ice Pain
19-06-2011, 17:54
بعضی از اسم های عمومی معرف هاشون خیلی زیاد هست
در این مورد خودمم همین حدسرو زدم
خیلی ممنون :11:
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
این کاربران که شما لیست کردین طی زمان های مختلف عضو شده اند
ولی اون مواردی که من گفتم یک کم عجیبه
مثلا اکثرشون تعداد پست ها 0 و فعالیتی نداشتند
mehran gorji
19-06-2011, 18:50
از مدیران سوالی دارم.
رتبه کاربری داره خودمونی میشه پروفشنال اخرفروم باز کاربر فعال بر چه محاسبه ای انجام میگیرد؟
آقا مهندس
19-06-2011, 19:01
ادمین سینا سوال منم جواب میدید.تشکر
aligol172
19-06-2011, 19:27
سلام
چرا تاپیک واسِ تولد انجمن نمیزنید،
هر سال این موقع شاهین کینگ تاپیک میزد، پس چی شد؟!:)
caca_caca888
19-06-2011, 19:31
در این مورد خودمم همین حدسرو زدم
---------- Post added at 06:54 PM ---------- Previous post was at 06:52 PM ----------
ولی اون مواردی که من گفتم یک کم عجیبه
دوست عزیز چرا عجیبه؟ کاملا با عقلم جور در میاد.
1-اوایل که فروم خالی بوده اومدن هر نام کاربری ای که خواستن برا خودشون گذاشتن...(پس بایدم تاریخ عضویتشون قدیمی باشه)
2-مانند بسیاری از کاربران دیگر هیچ فعالیتی نداشتند.
از مدیران سوالی دارم.
رتبه کاربری داره خودمونی میشه پروفشنال اخرفروم باز کاربر فعال بر چه محاسبه ای انجام میگیرد؟
حالا حتما باید مدیر باشیم؟
20-200 داره خودمونی میشه
200-500 اگه نباشه جاش خالی میمونه
500-1000 پروفشنال
1000-2500 آخر فروم باز
اون دوتای اولو مطمئن نیستم!
بر اساس تعداد پست
mehran gorji
19-06-2011, 19:34
ممنون دوست عزیز
کاربر فعال به چه صورت انجام میگیرد؟
---------- Post added at 09:34 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
2 تای اولت هم درست بود
Hamid Hamid
19-06-2011, 19:53
ممنون دوست عزیز
کاربر فعال به چه صورت انجام میگیرد؟
سلام دوست عزيز ...
در مورد كاربر فعال پرسيديد ... فعال شدن توي انجمن بستگي به فعاليت مستمر يك كاربر عادي با ستاره هاي متفاوت ( همونجوري كه دوستمون گفتن ) داره ... يعني فرق نميكنه شما تازه عضو شده باشي يا مثلا بعد از هزار پست بخواي فعاليت مفيد و مستمر داشته باشي...
فعاليت مفيد هم شامل پاسخ دادن به سوالات ديگر كاربر ها + قرار دادن مطالب مفيد و آموزنده بسته به نوع انجمن داره ...
و بعد از شايد چند مدت مدير و همكارهاي اون انجمن در مورد فعال شدن يكسري از كاربران تصميم گيري ميكنند و اساميشون رو براي كاربر فعالي ارسال ميكنن كه ادمين سايت اين عنوان رو اهدا ميكنه و در بالاي نام كاربري اين عنوان زده ميشه.
و اين رو هم اضافه كنم بعضي از دوستان هستند كه چون فعاليتشون در چند انجمن مفيد بوده كاربر فعال چند انجمن شدن ... من همين تازگي ها كاربري رو ديدم كه عنوان فعالي 3 انجمن : زبان / فيلم / موسيقي رو در بالاي نام كاربري خودش داره كه ايشون حدود 13 هزار پست دارن...
موفق باشيد
mehran gorji
19-06-2011, 20:09
متشکر.
پس نیاز به درخواست نیست باید خودشان تصمیم بگیرند.
بله، نه تنها نیازی نیست، که کلاً روال هم به این صورت نیست! عین این میمونه شما بخواید برای پستی انتخاب بشید، بعد خودتون برید درخواست بدید که شما رو سر اون پست قرار بدن !! مشخصه که تاثیر منفی میذاره رو انتخاب شما !
Mohammad King
19-06-2011, 22:07
متشکر.
پس نیاز به درخواست نیست باید خودشان تصمیم بگیرند.
سلام
فعالیت شما باید مستمر و در یک انجمن مورد نظر باشه
مثال: اگر شما توی بخش نرم افزار فعالیت مفیدی ارائه بدین معرفی میشین.
befermatooo
20-06-2011, 07:36
طبیعیه . الان وقتی بصورت میهمان میخوام به انجمن نرم افزار وارد بشی چیزی نمایش داده نمیشه و تنها راهش اینه که عضو بشی . طرف هم اومده و عضو شده و بعد از اینکه کارش تموم شدرفت در امان خدا .
mehran gorji
20-06-2011, 08:15
دوستان من میگم ایا نیاز است به کسایی که عضو تازه واردند مثلا 1 پست دارن یا 2 3
اطلاعات دقیق بدهیم؟
caca_caca888
20-06-2011, 08:20
دوستان من میگم ایا نیاز است به کسایی که عضو تازه واردند مثلا 1 پست دارن یا 2 3
اطلاعات دقیق بدهیم؟
100%
شاید اینطوری مخشونو زدیم:دی
چون طرف عضو شده.سوالشو پرسیده حالا منتظره جوابه ... اگه منتظر باشه و جوابی نگیره زده میشه.چمدونم
Ice Pain
20-06-2011, 10:40
به نظر من اونایی که پست ندارند و فعالیتی نمی کنند و آخرین فعالیتشون مال چند سال پیشه باید حذف بشند و نام کاربریشون برای بقیه آزاد بشه
befermatooo
20-06-2011, 10:46
به نظر من اونایی که پست ندارند و فعالیتی نمی کنند و آخرین فعالیتشون مال چند سال پیشه باید حذف بشند و نام کاربریشون برای بقیه آزاد بشه
من چند ساله وارد ایمیل یاهو نمیشم . اونم حذفش نکرد . :46:
ali00128
20-06-2011, 13:40
dorost migi, nabayad hazf beshan! dalili nadare...
dorost migi, nabayad hazf beshan! dalili nadare...
در انجمن ها فارسی تایپ کنید
mehran gorji
20-06-2011, 15:39
نظر من اینکه این سایت باید پولی بشه.
مثلا سالانه 500 تومان.
این 500 تومن ها مدیر سایتو پولدار نمیکنه اما یه جنبه مثبت داره
این 500 تومن باعث میشه که هر کسی همینجوری موقع دریافت فایل یا اطلاعات عضو نشه و اونو تو فروم های دیگه به کار ببره.
کسی همینجوری موقع دریافت فایل یا اطلاعات عضو نشه و اونو تو فروم های دیگه به کار ببره. __________________
این حرفو قبول ندارم . من خودم دفعه ی اول الکی عضو شدم (فقط برا دیدن یه لینک) ولی یواش یواش که دیدم فروم پر جمعیتی هست و سریعا پاسخ سوال هامو میگیرم ، فعالیتمو بیشتر کردم و هر جا هم تونستم پاسخ بقیرو دادم . بنابراین نباید فروم رو محدود به تعداد خاصی کرد چون باعث افت میشه .
befermatooo
20-06-2011, 17:45
سلام .
زیر نام کاربری Gam3r نوشته شده " تعلیق عضویت " . اما این کاربر انلاین میشه و حتی میتونه تشکر کنه .
1 سوال : فرق " تعلیق عضویت " با بن شدن چیه ؟ این کاربر فقط نمیتونه پست بده اما امکانات دیگه براش فراهمه ؟
پروفایل کاربر مربوطه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون
تعلیق عضویت برای افرادیه که احیانا اشتباهی کردند و تیم مدیریت برای اون افراد تنبیه در نظر میگیره و بعد از مدت مشخصی دوباره برمیگردند
بله میتونند login شند ، تشکر میتونند بکنند و...
اما تو انجمن ها و بحث ها نمیتونند شرکت کنند و پست بدهند و همچنین با کاربران دیگه هم نمیتونند ارتباط برقرار کنند
کاربری که بن بشه دیگه به هیچ وجه با همون نام کاربری نمیتونه برگرده ؟
caca_caca888
20-06-2011, 23:42
کاربری که بن بشه دیگه به هیچ وجه با همون نام کاربری نمیتونه برگرده ؟
چرا میشه
فقط باید مدیر آزادش کنه...یا بن شدنش تاریخ انقضا داشته باشه
چرا میشه
فقط باید مدیر آزادش کنه...یا بن شدنش تاریخ انقضا داشته باشه
مرسی . معمولا مدتش چقدره ؟
سلام...
مرسی . معمولا مدتش چقدره ؟ بستگی به علت بن شدنش هست اگه یک روز میشه تا...همیشه.
سلام
دوتا سوال توی چند صفحه ی قبل، که کسی جواب نداده بود
راهی هست که من همه پیغامای پروفایلمو یدفه حذف کنم؟!؟!
البته خودم امتحان نکردم ولی این عکس رو ببین ، اون مثلث سمت چپ فک کنم به کارت بیاد
"""""
عنوان کاربر حرفه ای که دیگه به کسی نمیدن. میدن؟ من که ندیدم اگه شما دیدی به ما هم نشون بده البته اگه کسی اخیرا کاربر حرفه ای شده
چرا من اخیرا دیدم
کاربری با اسم sourena
پروفایل این کاربر عزیز :
+
از دوستان اگر کسی در مورد اختیارات و اینکه با توجه به چه معیارهایی این کاربرا انتخاب میشند اطلاع داره ، بگه
ممنون :11:
سلام
دوتا سوال توی چند صفحه ی قبل، که کسی جواب نداده بود
البته خودم امتحان نکردم ولی این عکس رو ببین ، اون مثلث سمت چپ فک کنم به کارت بیاد
"""""
چرا من اخیرا دیدم
کاربری با اسم sourena
پروفایل این کاربر عزیز :
+
از دوستان اگر کسی در مورد اختیارات و اینکه با توجه به چه معیارهایی این کاربرا انتخاب میشند اطلاع داره ، بگه
ممنون :11:
ممنونم از دوستان که به عنوان کاربری من اینقدر توجه داشته اند. و براشون مهم بوده!
از نظر خودم ، به خاطر پیشکسوت بودنم در فروم بوده که این عنوان رو به من دادند. و اینکه تا جای ممکن از حواشـــی به دور بوده و هستم.
فکر میکنم حقم بوده که بعد از این همه سال خدمت صمیمانه به فروم ، این عنوان رو دریافت کنم :20:
win22win
22-06-2011, 17:13
كمكم كنيد سلام
M0hammadH0ssein
22-06-2011, 18:28
سلام.
چطوری میتونم توی پست هام و یا توی امضام محتوای مخفی بذارم؟
از اینا که باید کلیک کنی تا نشون بده!
مرسی:11:
joe_satriani
22-06-2011, 18:31
كمكم كنيد سلام
با سلام
دوست عزیزم چه کمکی؟؟
موفق باشید.
سلام.
چطوری میتونم توی پست هام و یا توی امضام محتوای مخفی بذارم؟
از اینا که باید کلیک کنی تا نشون بده!
با سلام
بالای جایی که میخواید پست رو بنویسید در نوار ابزار پیشرفته یه گزینه ای هست که آبی هست عکسش
نوشته SP
همون رو انتخاب کنید و سپس از همین محتوای مخفی قرار بدید
موفق باشید.
Mohammad
22-06-2011, 20:01
ممنونم از دوستان که به عنوان کاربری من اینقدر توجه داشته اند. و براشون مهم بوده!
از نظر خودم ، به خاطر پیشکسوت بودنم در فروم بوده که این عنوان رو به من دادند. و اینکه تا جای ممکن از حواشـــی به دور بوده و هستم.
فکر میکنم حقم بوده که بعد از این همه سال خدمت صمیمانه به فروم ، این عنوان رو دریافت کنم :20:
یادش بخیر ! منم زمانی کاربر حرفه ای بودم ! :31:
کاربر حرفه ای بودن شرایط خاصی می خواد ، همونطور که سورنا گفت :46:
R Д M ß Ô
22-06-2011, 21:04
آقا یه سوال فنی حرفه ای تخصصی !!!
من تو اینجمن علم و ادب تو تاپیک اشعار تنهایی و مرگ و اشعار عاشقانه چندتا شعر دادم بعد چندتاشون پاک شدن
2تاشون دلیل دارن که واقعا دست پاک کنندش درد نکنه
2تاش دلیل نداشت حالا من باید از کجا بفهمم پستم واسه چی پاک شده؟!
این reason که الکی نیست خوب وقتی چنین امکانی هست چرا باید خالی باشه؟!:13:
واقعا که ...
الان من چجوری خودسازی کنم؟!: دی خوب وقتی پست پاک میشه حداقل یه دلیل بزنید بفهمیم مشکلش چی بوده دیگه!
با تشکر
+
در ضمن مدارکش هم موجوده پیغامهای آکوا که میتونم گزارش تخلف بزنم ببینید دلیل در کار نیست!
تازه جالبتر من اصلا یادم نمیاد پستم چی بوده!!!!!!!!!!!!
اینم از پیغام آکوا
-----
Post ID: [COLOR=#000000][FONT=Times New Roman][COLOR=#202020][FONT=Ta...
Thread: اشعـــــــــار تنهـــــــایی و مرگـــــــــ
Reason:
---
جا داره یه خسته نباشید هم به تیم مدیریت علم و ادب بگم چون طبق شواهد موجود دارن کارای زیربنایی واسه انجمن انجام میدن:11:
ســلام....
فکر میکنم حقم بوده که بعد از این همه سال خدمت صمیمانه به فروم ، این عنوان رو دریافت کنم
چه کارهایی میتونی بکنی..؟؟ کابر حرفه ایی کاراییش مثل کاربر فعاله یا .......
ســلام....
Mohammad King
23-06-2011, 08:54
ســلام....
علاوه بر لینک فعال میتونه فایل هم پیوست کنه.
mehran gorji
23-06-2011, 09:00
مزایای کاربر فعال و کاربر در چیست؟
Mohammad King
23-06-2011, 10:12
مزایای کاربر فعال و کاربر در چیست؟
کاربر فعال مزیتی نسبت به کاربر معمولی نداره
فقط کاربران فعال مارک میشن تا شناخته بشن که کاربر در چه زمینه ای فعال هست
توضیح درباره نحوی انتخاب "کاربر فعال" و ... ! ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
M0hammadH0ssein
23-06-2011, 16:39
با سلام
با سلام
بالای جایی که میخواید پست رو بنویسید در نوار ابزار پیشرفته یه گزینه ای هست که آبی هست عکسش
نوشته SP
همون رو انتخاب کنید و سپس از همین محتوای مخفی قرار بدید
موفق باشید.
داداش این کلا محتوا رو مخفی میکنه!:31:
یعنی اون کلیده که گفتم روش کلیک میکنی تا باز بشه، و متن هیچ کدوم نمیان!
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
M0hammadH0ssein
23-06-2011, 16:55
test
test
test
test
اگر برای امضا میخاهید که هیچ اما برای ایجاد پست در تاپیک ها از حالت سریع نمیتوان این کار را کرد ابتدا باید حالت پیشرفته / go advanced را کلیک کنید بعد روی این آیکون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینو مشاهده میکنید و باید عنوان وارد کنید
حالا چنین کدی وارد میشود و باید متنتان را بین آن قرار دهید
[SPOILER="آموزش اسپویلر"]متن باید اینجا وارد شود [/SPOILER
نکته 1 : توجه داشته باشین برای مخفی نشدن این علامت رو ] از آخرش ورداشتم
نکته 2 : مرور گر من اپراست
joe_satriani
23-06-2011, 17:33
داداش این کلا محتوا رو مخفی میکنه!:31:
یعنی اون کلیده که گفتم روش کلیک میکنی تا باز بشه، و متن هیچ کدوم نمیان!
---------- Post added at 05:39 PM ---------- Previous post was at 05:38 PM ----------
با سلام
دوست عزیزم در انجمن یه تالار هست به نام گودال ماسه بازی
میتونید به اون مراجعه کنید و از این امکان به درستی استفاده کنید
گودال ماسه بازی
موفق باشید.
M0hammadH0ssein
23-06-2011, 18:10
با سلام
دوست عزیزم در انجمن یه تالار هست به نام گودال ماسه بازی
میتونید به اون مراجعه کنید و از این امکان به درستی استفاده کنید
گودال ماسه بازی
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید.
اگر برای امضا میخاهید که هیچ اما برای ایجاد پست در تاپیک ها از حالت سریع نمیتوان این کار را کرد ابتدا باید حالت پیشرفته / go advanced را کلیک کنید بعد روی این آیکون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد اینو مشاهده میکنید و باید عنوان وارد کنید
حالا چنین کدی وارد میشود و باید متنتان را بین آن قرار دهید
[SPOILER="آموزش اسپویلر"]متن باید اینجا وارد شود [/SPOILER
نکته 1 : توجه داشته باشین برای مخفی نشدن این علامت رو ] از آخرش ورداشتم
نکته 2 : مرور گر من اپراست
اینجا کلید تشکر نداره؟:18:
واقعا ممنون!
من توی اون کادری که عکسشو گذاشتین فقط تایپ میکردم!
اون عنوانه فکر کنم!
چرا من از این پست نمیتونم تشکر کنم؟
forum.p30world.com/showpost.php?p=6186272&postcount=1
این در حالیه که تا 5 دقیقه پیش 42 بود الان شده 46
babelirani
24-06-2011, 02:31
چرا من از این پست نمیتونم تشکر کنم؟
forum.p30world.com/showpost.php?p=6186272&postcount=1
این در حالیه که تا 5 دقیقه پیش 42 بود الان شده 46
سلام
اگه در زیر دنبال نام کاربری خودتون در قسمت 69 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند ا بگردید پیداش میکنید
همچنین در روز برای کاربران یه محدودیت گذاشته شده که به تعداد مشخصی میتونن کلید تشکر رو بزنن
kasra2002
24-06-2011, 11:52
سلام می خوام بدونم چجوری وقتی یه پست حدید میذارم دفعه بعد که میام بتونم اونو پیدا کنم و و پست های جدید بعد از او نو ببینم
آخه بعضی وقتا ممکنه چند صفحه بگذره
ممنون
اگه در زیر دنبال نام کاربری خودتون در قسمت 69 کاربر از Gam3r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند ا بگردید پیداش میکنید
عجیبه ، تا دیشب نبود ... الان هست
ممنون از جوابتون :40:
سلام می خوام بدونم چجوری وقتی یه پست حدید میذارم دفعه بعد که میام بتونم اونو پیدا کنم و و پست های جدید بعد از او نو ببینم
ساده ترین راهش اینه
من یه مشکل دارم
خواستم برم بهتون تو اینجا که گفته بودین
هوادار P30world در فیس بوک شوید ( لایک بزنید ) بهتون رای بدم اما میزنه که فیلتره خوب ما چجوری بریم بهتون رای بدیم خوب؟؟؟؟؟؟؟
caca_caca888
24-06-2011, 13:35
من یه مشکل دارم
خواستم برم بهتون تو اینجا که گفته بودین بهتون رای بدم اما میزنه که فیلتره خوب ما چجوری بریم بهتون رای بدیم خوب؟؟؟؟؟؟؟
باید با و-ی پ-ی ا-ن برید. یعنی اینو بخرید...
من یه مشکل دارم
خواستم برم بهتون تو اینجا که گفته بودین بهتون رای بدم اما میزنه که فیلتره خوب ما چجوری بریم بهتون رای بدیم خوب؟؟؟؟؟؟؟
با فیـلتر شکن یا v.p.n
با فیـلتر شکن یا v.p.n
من هیچ کودمو ندارم میشه بیشتر راهنمایی کنین
من هیچ کودمو ندارم میشه بیشتر راهنمایی کنین
v.p.n رو باید از سایت یا افرادی که میفروشن خریداری کنین ... اگه توی گوگل جستجو کنید خیری v.p.n میتونین جاهایی رو پیدا کنید .
فـیلتر شکن هم متنوع هست ، تونل ، الترا و ...
برای این ها هم توی گوگل جستجو کنید : u98 یا u1010 پیدا میشه و میتونین دانلود کنین
Mohammad
24-06-2011, 17:57
آقا یه سوال فنی حرفه ای تخصصی !!!
من تو اینجمن علم و ادب تو تاپیک اشعار تنهایی و مرگ و اشعار عاشقانه چندتا شعر دادم بعد چندتاشون پاک شدن
2تاشون دلیل دارن که واقعا دست پاک کنندش درد نکنه
2تاش دلیل نداشت حالا من باید از کجا بفهمم پستم واسه چی پاک شده؟!
این reason که الکی نیست خوب وقتی چنین امکانی هست چرا باید خالی باشه؟!:13:
واقعا که ...
الان من چجوری خودسازی کنم؟!: دی خوب وقتی پست پاک میشه حداقل یه دلیل بزنید بفهمیم مشکلش چی بوده دیگه!
با تشکر
+
در ضمن مدارکش هم موجوده پیغامهای آکوا که میتونم گزارش تخلف بزنم ببینید دلیل در کار نیست!
تازه جالبتر من اصلا یادم نمیاد پستم چی بوده!!!!!!!!!!!!
اینم از پیغام آکوا
جا داره یه خسته نباشید هم به تیم مدیریت علم و ادب بگم چون طبق شواهد موجود دارن کارای زیربنایی واسه انجمن انجام میدن:11:
سلام ...
حق با شماست . دقیق نمی دونستم تویه متنی که برای کاربر ارسال میشه عنوان " دلیل" هم هست ! چقدر خوبه . از این به بعد حتما تمام دلایل رو می نویسم .
+ اینکه اگه سوالی هست واسه اینکه سریعتر به جواب برسید از طریق پیام خصوصی مطرح کنید .
ممنون .
R Д M ß Ô
24-06-2011, 20:08
سلام ...
حق با شماست . دقیق نمی دونستم تویه متنی که برای کاربر ارسال میشه عنوان " دلیل" هم هست ! چقدر خوبه . از این به بعد حتما تمام دلایل رو می نویسم .
+ اینکه اگه سوالی هست واسه اینکه سریعتر به جواب برسید از طریق پیام خصوصی مطرح کنید .
ممنون .
- و حتی دقیق نمیدونستید اون روزی که من این پیغام دادم امکان پیغام خصوصی برام غیر فعال بود : دی
کاربر جدید بودم و پیغام خصوصیم دیشب وصل شد که اکه به ناظر محترم پیغام دادم و مسئله رو گفتم ایشون هم گفتن حق با منه و شما حتما یادتون رفته به شما میگن:20:
به هرحال ممنون که جواب سوالمو دادید:11:
Mohammad
24-06-2011, 20:28
بله ، این موضوع رو هم دقیق نمی دونستم :31:
بله ، دقیقا درسته .
خواهش می کنم .:20:
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(1071).gif
1-نمیشه که یه تاپیک راهنمای داشته باشین روشن کنه چه وقت وبا چه تعداد پست یا درج تاپیک یا حضور به کاربری میگن خودمونی چه وقت میگن جاش خالیه چه وقت پروفشنال یا.....
2-برا پروفایل که تا خوده فرد تایید نکنه جواب ننمایش داده نمیشه چه لزومی است که اجازه نشوتن ندارشته باشیم تا موقع عادی شدن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-محدودیت ها
لااقل محدودیت نگارش توی پروفایل دوستانمون رو ازاد میذاشتین توی این مدت.چون پروفایل ها که نوشته هاش تا خوده کاربره صاحب پروفایل تایید نکنه نشون داده نمیشه جوابش پس مشکلی پیش نمیاد
4-تاپیک حالات و احوالات کنونی خود را با شعر بیان کنید.
بعد از درج چند پست متوالی و اشتباه یکی از کاربران قفل شده
فکر کنم بهتر میبود یه تذکر کتبی به خوده کابر برای بهبود روند تاپیک داده میشد و پستهای اضافی حذف میشد و تاپیک هم
بی دلیل قفل نمیشد
فک کنم صحیح نباشه برا اشتباه یا ندونستن یه کاربر از روند تاپیک خوده تاپیک کلا قفل بشه
در ادامه ی نوشته های صفحه قبلم یه مورد پیشنهادی دیگه
چرا موقعی که تنظیمات کاربر رو میزنیم نامه خصوی یا پیام پروفایلهامون تو یه جدول بالای تاپیک های اشتراکیمون نشون داده نمیشه؟
و باید حتمی بزنیم از منوی اطلاع رسانی ببینیمش؟
Mohammad King
26-06-2011, 13:39
1-نمیشه که یه تاپیک راهنمای داشته باشین روشن کنه چه وقت وبا چه تعداد پست یا درج تاپیک یا حضور به کاربری میگن خودمونی چه وقت میگن جاش خالیه چه وقت پروفشنال یا.....
2-برا پروفایل که تا خوده فرد تایید نکنه جواب ننمایش داده نمیشه چه لزومی است که اجازه نشوتن ندارشته باشیم تا موقع عادی شدن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-محدودیت ها
لااقل محدودیت نگارش توی پروفایل دوستانمون رو ازاد میذاشتین توی این مدت.چون پروفایل ها که نوشته هاش تا خوده کاربره صاحب پروفایل تایید نکنه نشون داده نمیشه جوابش پس مشکلی پیش نمیاد
فکر کنم بهتر میبود یه تذکر کتبی به خوده کابر برای بهبود روند تاپیک داده میشد و پستهای اضافی حذف میشد و تاپیک هم
بی دلیل قفل نمیشد
فک کنم صحیح نباشه برا اشتباه یا ندونستن یه کاربر از روند تاپیک خوده تاپیک کلا قفل بشه
سلام
همین تاپیک فکر میکنم جای خوبی باشه برای پرسش سوالات عمومی مربوطه به انجمن.
راجع به درجه ها هم من برای شما یه توضیحی دادم.
خب تایید پروفایل ها هم میتونه جزئ امکانات شخصی و ....باشه که با صلاحدید خود کاربر میتونه تایید عمومی بشه .
منظور از نگارش منظور شما چیه؟
مثلا ن بعد از اینکه شما کامنتو گذاشتید بتونید ادیت کنید؟(این امکان در دست کاربر معمولی نیست.)
در مورد تالار ادبیات من نظری نمیتونم بدم چون حتما ن توسط تیم مدیریت اون بخش بررسی شده....
سلام
من امروز اومدم دیدم بعضی از پیغام های پروفایلم پاک شده (اکثرشون هم تایید نشده بود) !
و البته اون پیغام ها از لحاظ محتوا هیچ اشکالی نداشت
در ضمن فکر کنم همه ی اونها از کاریری بود که الان بن شده...
راستی از کجا باید بفهمم بن شدن اون کاربر همیشگی هست یا نه؟
سلام
من امروز اومدم دیدم بعضی از پیغام های پروفایلم پاک شده (اکثرشون هم تایید نشده بود) !
و البته اون پیغام ها از لحاظ محتوا هیچ اشکالی نداشت
در ضمن فکر کنم همه ی اونها از کاریری بود که الان بن شده... دقیقا.....یکی که تازه بن شده تو پروفایل ام کامنت گذاشته بود امروز دیدم نیست البته فکر میکنم سر همون کامنته بن شد...
__________________تو پروفایلش میزنه...غیر خودش بقیه نمیتونن ببینن...
Mohammad
26-06-2011, 16:05
-تاپیک حالات و احوالات کنونی خود را با شعر بیان کنید.
بی دلیل قفل نمیشد
موضوع اون تاپیک ( و البته چند تاپیک دیگه پیچیده تر از این صحبت هاست . ایشالا در آینده ای نزدیک درست میشه . یه تصمیم خوب و درست در جهت ارتقا سطح کیفی انجمن ادبیات . :20:
befermatooo
26-06-2011, 16:32
1 ماهه بن شده و بعد از این مدت بر میگرده .
من که با " یاهو مسنجر " فهمیدم . :20:
تمامی پیغام هاش هم کلا بصورت مخفی در اومده تا 1 ماه .
aligol172
26-06-2011, 16:50
1 ماهه بن شده و بعد از این مدت بر میگرده .
من که با " یاهو مسنجر " فهمیدم .
تمامی پیغام هاش هم کلا بصورت مخفی در اومده تا 1 ماه به من که گفت دائم بن شده!؟:18:
فک کنم شما از یه جای دیگه فهمیدی عزیز!:31:
محمد خودش نمیدونه جریانِ پیغاما رو، شما از کجا میدونی؟:19:
aligol172
26-06-2011, 22:10
همین الان آواتارم غــیب شــــد، چـــرا؟!
aligol172
26-06-2011, 22:17
آقا آواتار مارو چرا حذف کردید
اگه حذف کردید یه دلیلی یه چیزی بگید خب
خواهشا مثل قبلا نشه، بیایید بگید برای چی آواتارم حذف شد؟!
Retired User
27-06-2011, 13:49
قانون جدیده که اگه کاربری حذف شه کامتهاش تو پروفایلهای بقیه هم حذف میشه؟:18:
کسی رو که توی لیست سیاه میزاریم دقیقا چه محدودیت هایی براش ایجاد میشه ؟
پیغام پروفایل ها رو میتونه ببینه ؟
توضیح کامل اگه میشه بدین .
Hadi King
27-06-2011, 14:16
سلام دوست عزیز همه کار میشه انجام داد فقـط نمیشــه پست های ارسالی طرف مقابل رو خونــد !
کاربری هم که تو لیست سیاه هستشــ هم نمیتونــه پست های شما رو بخونـــه .
الان من همه کار میتونم انجـام بدم فقط نمیتونم پست های ارسالیــت رو بخونـــم !
caca_caca888
27-06-2011, 16:05
یعنی اونیه که محدود میشه خود شمایید ، نه طرف مقابل!!!!!!!!!!!!!!
befermatooo
27-06-2011, 16:13
این لیست سیاه هم قابلیت خوبیه !
من که تازه بهش پی بردم و قبلا اصلا دنبالش نبودم که ببینم چیه این !
مرسی بابت توضیح دوستان . کاش اینجا تشکر داشت .
مرسی از توضیح ...
اما اینطوری که بدرد نمیخوره ، مهمترین قسمتایی که باید برای اون طرف محدود شه پروفایل و ... است .
befermatooo
27-06-2011, 17:30
اما اینطوری که بدرد نمیخوره ، مهمترین قسمتایی که باید برای اون طرف محدود شه پروفایل و ... است . برو اینجا :
شما به کمک تنظیمات این صفحه میتوانید نحوه نمایش بخش های مختلف پروفایل خود رو برای گروه های کاربران مختلف ، تغییر دهید
توجه : کاربران میهمان و کاربران لیست سیاه شما فقط مواردی را خواهند دید که تنظیم " همه افراد " انتخاب شده باشد .
برو اینجا :
بسیار خب ، مرسی
با این روش دیگه فرد ایگنور شده پیغام پروفایل رو نمیبینه ...
ممنون
Retired User
27-06-2011, 20:11
قانون جدیده که اگه کاربری بن شه کامتهاش تو پروفایلهای بقیه هم حذف میشه؟:18:
اینو هم لطفا مشخص کنید
شدیدا در کف بسر میبرم لول
اینو هم لطفا مشخص کنید
شدیدا در کف بسر میبرم لول
فکر نمیکنم؛ حداقل پستای قدیمی رو مطمئنم پاک نمیشه !!
الان کاربر بن شدهای تو لیست دوستانم هست که پیغاماش برام قابل مشاهده است ...
Retired User
27-06-2011, 20:33
فکر نمیکنم؛ حداقل پستای قدیمی رو مطمئنم پاک نمیشه !!
الان کاربر بن شدهای تو لیست دوستانم هست که پیغاماش برام قابل مشاهده است ...
اتفاقا من یکی از فرند لیستهام بن شده :31:
که این آخریا 2 تا کامنت گذاشته بود و الان نیستن
حتی ننوشته که این پیغام حذف شده
کلا نیست کامنتها لول
مورد خاصی نبود توشون
M A M M U T
27-06-2011, 21:09
یه سوال فنی.... 1- انجمن حدود 700 هزار عضو داره اما نمیشه مشخص کرد چه تعداد از اینا فعال هستن؟یعنی فعالیت میکنن؟
Dr.FANOOS
27-06-2011, 22:48
من یه هو به صورت کاملا اتفاقی 10 تا از پست هام پریده...چرا؟!:13:
اصلا نمی دونم توی چه تاپیکی بوده....
Hadi King
27-06-2011, 23:05
اتفاقا من یکی از فرند لیستهام بن شده
که این آخریا 2 تا کامنت گذاشته بود و الان نیستن
حتی ننوشته که این پیغام حذف شده
کلا نیست کامنتها لول
مورد خاصی نبود توشون
سلام دوسـت عزیز ، اون دوست شمـا به احتمال زیـاد بخاطر پیغام پروفایل ها بن شـده !
حالا توهین کرده ، تبلیغ کرده و ... آدمین هـا اینجوری تنظیم کردن با بن شدن پیغام های که ارسال کرده تو پروفایل ها هم حذف بشــه !
من یه هو به صورت کاملا اتفاقی 10 تا از پست هام پریده...چرا؟!
اصلا نمی دونم توی چه تاپیکی بوده....
مهم : پاک شدن پست ها بدون پیام ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مقاله شما را خواندم . خیلی مفید بود. پاسخ بعضی از سوالاتم را گرفتم.
ممنون
Ice Pain
28-06-2011, 00:06
یه سوال فنی.... 1- انجمن حدود 700 هزار عضو داره اما نمیشه مشخص کرد چه تعداد از اینا فعال هستن؟یعنی فعالیت میکنن؟
منم چند روز پیش از این موضوع شاکی بودم
اگه میشد بعضی کاربرا حذف بشند خوب بود
البته منظور من برای کاربرایی هست که بعد از عضویت وارد سایت نشدند و از اون طرف تعداد پست هاشون 0 هست یا مثلا 1 یا هر عدد کم دیگه ؛ نه کاربرایی که یه زمانی فعال بودند و کارهای خوبی در اینجا انجام دادند اما الان چند ساله که on نشدند . اصلا شاید مرده باشند :41:
aligol172
28-06-2011, 01:32
منم چند روز پیش از این موضوع شاکی بودم
اگه میشد بعضی کاربرا حذف بشند خوب بود
اگه طرف خواست بعدِ 10سال وارد انجمن بشه چی؟!:19:
caca_caca888
28-06-2011, 01:43
دوست عزیز به هیچ وجه همچنین کاری نمیکنن...
حتی کاربرایی که با یکی دو تا پستم بن شدند رو هم پاک نمیکنن
سلام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(1071).gif
2-برا پروفایل که تا خوده فرد تایید نکنه جواب نمایش داده نمیشه چه لزومی است که اجازه نوشتن نداشته باشیم تا موقع عادی شدن؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-محدودیت ها
بی دلیل قفل نمیشد
سلام
همین تاپیک فکر میکنم جای خوبی باشه برای پرسش سوالات عمومی مربوطه به انجمن.
راجع به درجه ها هم من برای شما یه توضیحی دادم.
خب تایید پروفایل ها هم میتونه جزئ امکانات شخصی و ....باشه که با صلاحدید خود کاربر میتونه تایید عمومی بشه .
منظور از نگارش منظور شما چیه؟
مثلا ن بعد از اینکه شما کامنتو گذاشتید بتونید ادیت کنید؟(این امکان در دست کاربر معمولی نیست.)
در مورد تالار ادبیات من نظری نمیتونم بدم چون حتما ن توسط تیم مدیریت اون بخش بررسی شده....
بازم ممنون باسه حسن توجهتون برا جواب [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(1070).gif
چگونگی درجه ها و تغییر رو کجا توضیحشو نوشتینش؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(2555).gif
برانگارش پروفایلها نه منظورم ادیت نبود.منظوریم این بود که وقتی تا خوده کاربر پیامهای پروفایلش تایید نزنه درج نمیشه به صورت نمایشه عمومی، چه لزومی داره یه کاربر که تازه عضو شده نتونه از امکانت نوشتن در پروفایل دوساش استفاده کنه؟
حالا نوشته هاشو میگین باید تایید شن اول ولی نوشتنش تو پروفایل چرا منع و محدودیت داره؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(1136).gif
موضوع اون تاپیک ( و البته چند تاپیک دیگه پیچیده تر از این صحبت هاست . ایشالا در آینده ای نزدیک درست میشه . یه تصمیم خوب و درست در جهت ارتقا سطح کیفی انجمن ادبیات . :20:
ممنونم باشه
.قبول دارم ازنظر کیفی مربوط به بخش ادبیات نمیشه این مدل تاپیک ها. اما یه زیر تالار گفتگوی آزاد تو بخش تالار متفرقه میشه ایجاد شه باسه این مباحث؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(1170).gif
در ادامه ی نوشته های صفحه قبلم یه مورد پیشنهادی دیگه
چرا موقعی که تنظیمات کاربر رو میزنیم نامه خصوی یا پیام پروفایلهامون تو یه جدول بالای تاپیک های اشتراکیمون نشون داده نمیشه؟
و باید حتمی بزنیم از منوی اطلاع رسانی ببینیمش؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14)/(2736).gif
Mohammad
28-06-2011, 09:02
.قبول دارم ازنظر کیفی مربوط به بخش ادبیات نمیشه این مدل تاپیک ها. اما یه زیر تالار گفتگوی آزاد تو بخش تالار متفرقه میشه ایجاد شه باسه این مباحث؟
ایجاد زیر مجموعه راستش به این راحتی ها هست . بررسی دقیق و جامع می خواد . میشه یه گروه برای این موضوع تاسیس کرد البته اگه تا الان تاسیس نشده باشه ! :46:
mehran gorji
28-06-2011, 09:03
چرا کاربران فعل امتیاز خاصی ندارند؟
چرا نموتونن لینک کنند؟
این باید باشه.
لینک کردن برای کاربرای فعال نیازه.
:13:
ager2011
28-06-2011, 12:18
دست شما پنج انگشت(دستت درد نکنه)
بالخره یکی پیدا شد که به داد ما تازه واردها برسه
چرا کاربران فعل امتیاز خاصی ندارند؟
چرا نموتونن لینک کنند؟
این باید باشه.
لینک کردن برای کاربرای فعال نیازه.:31::31::31:
کاربرای فعالی خیلی امکانات دارن 1000و یکی.....من یکیش رو میگم تعداد پیغام های خصوصیشون چنتایی بیشتره...بقیه اش رو از ادمین بپرسید:31:
mehran gorji
28-06-2011, 14:59
نه وقتی جناب عالی هستید چرا ادمین.
امتیازات برترشون چی هست؟
Lady parisa
28-06-2011, 15:09
:31::31::31:
کاربرای فعالی خیلی امکانات دارن 1000و یکی.....من یکیش رو میگم تعداد پیغام های خصوصیشون چنتایی بیشتره...بقیه اش رو از ادمین بپرسید:31:
خب بگین تازه فعال شده ها هم بدونن:27:
خب بگین تازه فعال شده ها هم بدونن
نه وقتی جناب عالی هستید چرا ادمین.
امتیازات برترشون چی هست؟ این همه اسمایل با نیش باز و مگه ندیدید اینا رو میگم(:31:) ....به مسخره گفتم دیگه..1001ایی.....همون یه دونه اس....کاربر فعال با کاربر معمولی هیچ فرقی نداره فکر کنم 100 تا پیغام خصوصی بیشتر داشته باشه همین...
البته این بحث ....بحث جدیدی نیست...
Majid-6120
28-06-2011, 17:57
ســـلام
میگم رنگ موهامون باید مثه دندونامون بشه ؟: دی
من 7 ماه پیش درخواست تغییر نام کاربری دادم ... تویه بخش ثبت احوال !
پس چیکار میکنین مدیرای عزیز ؟
این بخش ثبت احوال رو واسه چی ایجاد کردین پس ؟
خواهشا حداقل یه جوابی بدین !
ممنون
mehran gorji
28-06-2011, 18:13
این همه اسمایل با نیش باز و مگه ندیدید اینا رو میگم(:31:) ....به مسخره گفتم دیگه..1001ایی.....همون یه دونه اس....کاربر فعال با کاربر معمولی هیچ فرقی نداره فکر کنم 100 تا پیغام خصوصی بیشتر داشته باشه همین...
البته این بحث ....بحث جدیدی نیست...
به گفته مدیر stream
سلام
هیچ چیز به جز عنوان (فکر کنم صندوق پ.خ. ها هم ظرفیت بیشتری داشته باشه)
دست شما درد نکند
Pessimist
28-06-2011, 19:05
من دیشب یه تاپیک ایجاد کردم اما یادم نبود براش نظر سنجی بذارم الان چطوری میشه نظرسنجی رو اضافه کرد؟
من دیشب یه تاپیک ایجاد کردم اما یادم نبود براش نظر سنجی بذارم الان چطوری میشه نظرسنجی رو اضافه کرد؟
باید با مدیر اون بخش مشکلتون رو در میون بزارین
+
منم یه سوال دارم هرکی که میدونه جواب بده لطفا
پیغام هایی که از توی پروفایلم حذف میکنم ، آیا راهی برای برگشتش هست؟؟؟
mehran gorji
28-06-2011, 19:23
اخ ترو خدا جواب بدین من هم میخوام بازگردانم
پیغام های توی پروفایل راهش چیه که برگرده؟
part gah
28-06-2011, 21:12
اخ ترو خدا جواب بدین من هم میخوام بازگردانم
پیغام های توی پروفایل راهش چیه که برگرده؟
سلام.............
وقتی حذف کرده باشی دیگه بر نمیگرده.
mehran gorji
29-06-2011, 08:31
اقا انجمن موسیقی کجاست؟
befermatooo
29-06-2011, 12:33
اقا انجمن موسیقی کجاست؟
بخاطر مسایلی ، بصورت مخفی در اومده .
ایشالله بزودی با روندی جدید شروع بکار میکنه .
مدیر بخش و .. هم تعیین شدند .
اقا انجمن موسیقی کجاست؟
بله، همون طوری که دوستمون هم گفتند، انجمن به زودی بازگشایی میشه ...
همه کارهاش تموم شده، قوانین جدید هم به نحوی تعریف شده ان که مشکلی برای پیسی ورلد (از نظر فیلترینگ) پیش نیاد ...
همین روزاست که باز بشه ...
Ice Pain
29-06-2011, 17:46
سوال اول : آیا میشه که یک تاپیک رو دانلود کنیم و سر وقت به صورت آفلاین مطالعش کنیم؟
سوال دوم: برای کاربرفعال شدن چند سال لازمه ، ناظر چند سال ، مدیر چند سال و.و. و. .. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سوال دوم: برای کاربرفعال شدن چند سال لازمه ، ناظر چند سال ، مدیر چند سال و.و. و. .. ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ به سال نیست به فعالیت هست....البته مددیر قضیه اش فرق داره....
mehran gorji
29-06-2011, 18:13
اره به سال نیست
من حدود 2 ماه عضوم.
قراره تا چند روز دیگه کاربر فعال بشم.:5:
Ice Pain
29-06-2011, 19:23
اره به سال نیست
من حدود 2 ماه عضوم.
قراره تا چند روز دیگه کاربر فعال بشم.
شما پارتی داری :31:
mehran gorji
29-06-2011, 20:49
نه تونستم تو 2 ماه رتبه اول جواب ها شم.
{پرینتر اسکنر}
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم بیشترین جواب ها
:10:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
شیرینیشو هم میدم
سلام آقا مهران!
این هم بیشترین جواب ها
اینو از کجا میشه دید (برای یه انجمن دیگه؟)
راستی راستی
شیرینیشو هم میدم
پیشاپیش تبریک میگم
joe_satriani
29-06-2011, 22:22
با سلام
دوست عزیزم کافیه در سطر تاپیکی که میخواید پاسخ دهندگان رو مشاهده کنید ستون جواب ها رو پیدا کنید و روی تعداد پاسخ ها که حالت لینک داره کلیک کنید و به صفحه ی پاسخ دهندگان برید
موفق باشید.
خیلی ممنون
آهان این فقط مربوط به تاپیک هاست! :5:
.
.
ای کاش برای انجمن ها هم این قابلیت وجود داشت
MaRyAm75
30-06-2011, 10:43
من بلد نیستم با سایت کار کنم
آموزش میخواستم
چطوری پست بدم و انجمن شعر کجاست؟
میسی :11:
Ice Pain
30-06-2011, 13:28
نه تونستم تو 2 ماه رتبه اول جواب ها شم.
{پرینتر اسکنر}
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداین هم بیشترین جواب ها
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید:10:
---------- Post added at 09:49 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
شیرینیشو هم میدم
ولی به نظرم به خاطر امضاته
چون شغلت اینه :27:
joe_satriani
30-06-2011, 13:37
خیلی ممنون
آهان این فقط مربوط به تاپیک هاست! :5:
.
.
ای کاش برای انجمن ها هم این قابلیت وجود داشت
با سلام
خوب انجمن ها چون گستردگی توشون زیاد هست این کار یکم فشار میاره روی جمع آوری اطلاعات
موفق باشید.
mehran gorji
30-06-2011, 20:34
سلام آقا مهران!
راستی راستی
پیشاپیش تبریک میگم
oخواهش میکنم
برای مثال خرید کارت گرافیک و مانیتور را باز میکنیم.
ردیف بندی 1 مانده به اخری جواب ها نوشته روی اعداد کلیک میکنیم و رتبه ها میاد
چطوری پست بدم و انجمن شعر کجاست؟
ورودتون رو تبریک میگم :11:
همینجوری که پست الان دادین.
اگه منظورتون برای ایجاد تاپیکه سمت چپ ، پایین اینجا:
+
انجمن ادبیات
forum.p30world.com/forumdisplay.php?s=&daysprune=&f=106
که دو انجمن رمان و داستان ، ادبیات منظوم هم زیر شاخه هاش هستند
(قوانین جدیدی که ناظر محترم اونجا تایین کردند رو هم میتونید تو این لینک ببینید)
اطلاعیــــــــــــه جدید انجمن ادبیات منظــوم
forum.p30world.com/showthread.php?t=493870
+
آموزش میخواستم
برین صفحه ی اول همین تاپیک و فایل pdf ـی که مهدی آقا نوشتند رو دانلود و مطالعه کنید ، جهت آشنایی بهتر با p30 هم میتونید قوانین رو مطالعه کنید ، برای تمرین هم به گودال ماسه بازی برین....
هر مشکل دیگه ای هم داشتین همینجا بپرسین
موفق باشین :40:
MaRyAm75
01-07-2011, 12:08
میسی
منو یکی از بچه های اینجا دعوت کرده
منم اومدم ببینم چطوریه
میسی :10:
m-zeinali
01-07-2011, 20:42
بسار متشکرم.
befermatooo
02-07-2011, 08:15
برای مثال خرید کارت گرافیک و مانیتور را باز میکنیم.
ردیف بندی 1 مانده به اخری جواب ها نوشته روی اعداد کلیک میکنیم و رتبه ها میاد
کجا دقیقا ؟ تو صفحه اصلی انجمن مربوطه یا اینکه تو تاپیک ؟
عکس بزاری خوبه .
mehran gorji
02-07-2011, 10:15
توی تاپیک
شروع کننده تاپيک رتیه آخرين پست جواب ها مشاهده ها
زیر جواب ها روی عدد کلیک کنید
عکس بزاری خوبه .
بفرما رفیق
Ice Pain
02-07-2011, 12:58
چجوری میشه تو نظرسنجی ها کنار گزینه عکسشو بزاری؟
befermatooo
03-07-2011, 09:05
سلام .
Sina چطوری این عکس رو کنار نام کاربریش قرار داده ؟
هر چی تو تنظیمات گشتم چیزی پیدا نکردم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.