ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 [22] 23 24

Kurosh
15-08-2012, 15:10
دقیقا این کارو میکنم اما تاپیکهایی که توی اونا پست دادم نشون داده میشن با لینک شما فرق میکنه !!!
اصلاح می‌کنم :

تو اون روش، به قسمت Search Single Content Type ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید، نام کاربریتون رو در قسمت مربوطه وارد کنید و از پایین، نشان دادن نتایج بر اساس پست‌ها رو انتخاب کنید و جستجو کنید

borzou_one
15-08-2012, 17:08
سلام

منچطوری میتونم عکس را آپلود کنم؟این قسمت برای من غیرفعاله

M E S S I
15-08-2012, 17:13
سلام

منچطوری میتونم عکس را آپلود کنم؟این قسمت برای من غیرفعاله
این قسمت فقط برای کاربرای فعال و مدیرا و ناظرا و بگیر برو بالا:31:فعال هستش و برا کاربرایی مثل ما غیرفعاله...

Amir Hossein
16-08-2012, 01:31
سلام
بچه ها من نمیتونم اسپویلر هارو باز کنم
یعنی نمایشو که میزنم باز نمیشه...!!!
با چند مرورگر مختلف امتحان کردم اما نشد!!!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
ممنون

CRIS Joon CR7
16-08-2012, 01:34
سلام
بچه ها من نمیتونم اسپویلر هارو باز کنم
یعنی نمایشو که میزنم باز نمیشه...!!!
با چند مرورگر مختلف امتحان کردم اما نشد!!!
کسی میدونه مشکل از کجاست؟؟؟
ممنون

مشکل از مرورگرها نیست///
از خود فرومه///
میتونید شما
جواب به صورت نقل قول رو بزنید و داخل اسپویلر رو ببینید تا زمانی که این مشکل درست بشه:46:
این که چیزی نیست مشکلات بزرگتر رو درست کردند:11:

Amir Hossein
16-08-2012, 01:46
مشکل از مرورگرها نیست///
از خود فرومه///
میتونید شما
جواب به صورت نقل قول رو بزنید و داخل اسپویلر رو ببینید تا زمانی که این مشکل درست بشه
این که چیزی نیست مشکلات بزرگتر رو درست کردند
برای دیدنش که سورس صفحه رو باز میکردم(چه روش ضایه ای.چرا نقل قول نمیکردم:31:)
میخواستم ببینم ایراد از منه یا نه
ممنون
======
مدیران زود تر درست کنن دیگه دهه:31:

Mohammad Yek110
16-08-2012, 13:52
سلام
Redirecting دوباره برگشت ظاهرا
درسته ؟

A M ! N
16-08-2012, 14:34
سلام
Redirecting دوباره برگشت ظاهرا
درسته ؟

سلام.

منظورت چی هست دقیقا محمد جان ؟

Altairezio
16-08-2012, 16:43
دوستان ومدیران سایت یه فکری هم به این تشکرا بکنن!
این تشکرا که تاثیری تو رتبه ی آدما ندارن؟

Babak
16-08-2012, 17:04
دوستان ومدیران سایت یه فکری هم به این تشکرا بکنن!
این تشکرا که تاثیری تو رتبه ی آدما ندارن؟

سلام . چه فکری ؟
تشکر ها مثل تشکر های دنیای واقعیه. کسی که حس میکنه فرد دیگه کاری مفید انجام داده ازش تشکر میکنه. همین.

Mohammad Yek110
16-08-2012, 17:34
سلام.

منظورت چی هست دقیقا محمد جان ؟

علی جان قبل از آپدیت ورژن VB وقتی توی فروم روی یه لینکی که مال یه سایت دیگه بود کلیک می کردیم این صفحه باز میشد :
( Redirecting to ( your Link
و چندثانیه باید منتظر می موندیم تا وارد لینک بشه
بعد از آپدیت همچین چیزی نبود ولی امروز توی دو تا لینک بهش بر خوردم

pcforlife
16-08-2012, 18:02
دوستان شما هم مشکل پایین رو دارید؟:
من وقتی روی دکمه نمایش اسپویلر کلیک می کنم، مطالب داخل اسپویلر به نمایش در نمیاد، حتما باید نقل قول بگیرم و تو ادیتور چک کنم. فکر کردم به خاطر Add-ons های FF هستش، تو IE هم چک کردم باز هم همین مشکل رو دارم!

Kurosh
16-08-2012, 18:07
مشکل سراسریه حسین جان ...
من تازه با نقل قول تو ادیتور ویزی‌ویگ هم نمی‌تونم ببینم! حتماً باید برم ادیتور قدیمیه رو فعال کنم ! :دی

kiar
16-08-2012, 18:16
سلام
کجا میتونیم برای گوشیهای اندروید نرم افزار و یا بازی درخواست کنیم من خودم چند تا تاپیک پیدا کردم ولی کسی توشون نمیاد نمیدونم چرا افراد کمی به این انجمن ها وارد میشن !!!:23:

Mohammad Yek110
16-08-2012, 18:30
سلام
کجا میتونیم برای گوشیهای اندروید نرم افزار و یا بازی درخواست کنیم من خودم چند تا تاپیک پیدا کردم ولی کسی توشون نمیاد نمیدونم چرا افراد کمی به این انجمن ها وارد میشن !!!:23:
سلام
سوالتون رو باید اینجا می پرسیدین :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی سوال در مورد بازیهای اندروید رو اینجا مطرح کنید:
اینم نرم افزار:

alone_boy
16-08-2012, 21:44
سلام
مدتیه که اسپویلر ها برای من باز نمیشن.برای شمام اینطوریه؟

Sina
16-08-2012, 23:59
سلام
مشکل اسپویلر برطرف شد :)

MR.CART
17-08-2012, 01:35
خیلی ممنون
کسی میدونه این قسمت ماله چیه؟
Join Groups ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 0 عضو گروه های
You are not a member of any groups

Mohammad Yek110
17-08-2012, 13:09
سرعت فروم خیلی برام اومده پایین
فقط اینجا سرعتم پایینه
و همیشه باید یه بار رفرش کنم تا یه صفحه باز بشه

Ahmad
17-08-2012, 13:20
خیلی ممنون
کسی میدونه این قسمت ماله چیه؟
Join Groups ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) 0 عضو گروه های

You are not a member of any groups

فکر کنم همون "گروه‌های اجتماعی" باشه که همین "گروه‌های اجتماعی" گویا نسخه‌ی کپی شده‌ای از "گروه‌ها" باشه.

MR.CART
18-08-2012, 07:22
یه سوال هست که مدتیه ذهنمو مشغول کرده:
اگه طبق گفته ی آقا بابک عوض کردن یک اسم انقدر به سرور فشار میاره چون که باید اسمش تو همه ی پست های گروه،انجمن و... عوض بشه ولی
چرا آواتار و امضا که عوض میشه این شکلی نیست و خیلی راحت عوض میشه؟؟

kiar
18-08-2012, 15:02
کجای انجمن میتونم درخواست کنم تا یک پست حذف بشه؟

Kurosh
18-08-2012, 15:10
کجای انجمن میتونم درخواست کنم تا یک پست حذف بشه؟
از دکمه‌ی گزارش تخلف استفاده کنید. (حتی برای پست خودتون)

Ghaioom
18-08-2012, 15:14
این گزارش تخلف بزنی لینک پست نمیخواد بدی توش نه؟ خودشون میفهمن؟

A M ! N
18-08-2012, 15:18
این گزارش تخلف بزنی لینک پست نمیخواد بدی توش نه؟ خودشون میفهمن؟

نه نیازی به لینک پست نیست. هر پست دکمه ی " گزارش تخلف" مخصوص به خودش رو داره.

omid-p30
18-08-2012, 22:47
آقا چرا من یک کلمه رو لینک بهش میدم، رنگش خود به خود عوض میشه ؟ مثلا همین لینک تست که الان همینجوری یه لینک بهش دادم و رنگش خودش عوض شد.

و دیگه هم نمیشه همون سیاه یا رنگ دیگه ای بهش داد.

تست

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ahmad
18-08-2012, 23:08
تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

تست

([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و ...

بالاخره باید معلوم بشه که لینکه. پیش فرض هم رنگ آبیه. میتونی به راحتی با انتخاب یه رنگ دیگه عوضش کنی

MR.CART
19-08-2012, 04:19
یعنی نمیشه پیامو خودمون هم تو پروفایل طرف رو ادیت یا دیلیت کرد؟
آخه شاید یه فحشی،یه اطلاعات خصوصی یه چیزی رو اشتباها به فردی بگیم که نباید بگیم...
اَه :9:

Mohammad Yek110
19-08-2012, 08:05
سلام
توی گروههای اجتماعی چطور اسم یه تاپیکو عوض کنیم؟
با دبل کلیک نمیشه این کارو کرد
توی Moderation Tools هم نیست
ممنون

athina
19-08-2012, 08:20
من تازه واردم..اصلا نمیدونم چه جوری سوالمو مطرح کنم..نخندین راهنماییم کنین لطفا..

Mohammad Yek110
19-08-2012, 08:32
من تازه واردم..اصلا نمیدونم چه جوری سوالمو مطرح کنم..نخندین راهنماییم کنین لطفا..
سلام
خب این برای شروع
هر سوالی که داشتین ، اینجا بپرسین که سوالمو توی کدوم بخش بپرسم؟دوستان آدرس بخش مورد نظر رو به شما میدن و سوالاتتون رو می پرسین :

Babak
19-08-2012, 08:55
یعنی نمیشه پیامو خودمون هم تو پروفایل طرف رو ادیت یا دیلیت کرد؟
آخه شاید یه فحشی،یه اطلاعات خصوصی یه چیزی رو اشتباها به فردی بگیم که نباید بگیم...
اَه :9:

سلام
شما ایمیل میفرستی برای کسی یا تو مسنجر یه چیزی مینویسی دسترسی داری برای اینکه بری حذفش کنی ؟ به ایمیل دیگران دسترسی داری ؟ انتظار دارین دسترسی به پروفایل دیگران دست شما باشه؟
پیشنهاد دادن یا نقد بر مبنای نیاز لحظه ای. حالا فردا که یکی اومد نوشته اش رو از پروفایل شما حذف کرد ( معکوس درخواست شما) ممکن نیست که معترض بشید که اختیار پروفایلتون رو ندارین و هر کسی میتونه بیاد نوشته هاش رو حذف کنه ؟

MR.CART
19-08-2012, 09:12
عزیز من این پیام خودمه شاید یه چیز اشتباه گفته باشیم چرا نمیشه ادیت کرد؟

Mohammad Yek110
19-08-2012, 09:19
عزیز من این پیام خودمه شاید یه چیز اشتباه گفته باشیم چرا نمیشه ادیت کرد؟
مدیرا میتونن ( ناظر رو نمی دونم )
ولی کاربر عادی .... نه !

MR.CART
19-08-2012, 09:58
آخه چرا؟ یهو من اومدم رمز اکانتی، حساب بانکی یا... رو اشتباها به یکی دیگه دادم حداقل "اجازه ادیت" رو بدن دیگه

Ghaioom
19-08-2012, 10:08
آخه چرا؟ یهو من اومدم رمز اکانتی، حساب بانکی یا... رو اشتباها به یکی دیگه دادم حداقل "اجازه ادیت" رو بدن دیگه

خوب دقت کن. دی

منم این ادیت رو لازم دارم ولی چیکار کنیم نمیدن. تو یه فروم دیگه هست که خیلی به کار میاد. بزارن خیلی خوبه.

ask_bl
19-08-2012, 10:10
خوب برین رمز اکانت یا حسابتونو عوض کنین :31::46:

Ghaioom
19-08-2012, 10:14
خوب برین رمز اکانت یا حسابتونو عوض کنین :31::46:

در ضمن به بچه های بالا بگین پاک کنن وقتی اشتب کردی :‏دی

Babak
19-08-2012, 10:33

سلام
دسترسی دادن به پروفایل دیگران ( چیزی که شما انتظار دارید داشته باشید) کاملا بی معنیه و نقض ابتدایی ترین حق هر کاربره و بس. چنین دسترسی در پی سی ورد داده نخواهد شد.* اگر مطابق گفته دوستمون جایی هست که چنین خطای فاحشی کرده و حق تصمیم درباره پروفایل شخصی رو از کاربرانش گرفته این نشانه نا آگاهی تصمیم گیرندگان اون محیطه و لا غیر و قرار نیست ما اینجا از اشتباهات دیگران کپی برداری کنیم.
شما و هر کس دیگه که در موارد خاص با مشکل مواجه میشه به این شکل، مورد رو در پیام خصوصی بفرمایید تا من رسیدگی کنم. یا گزارش خطا بدید تا توسط ارشد ها رسیدگی بشه.
فقط در زمانی توسط مدیران ارشد در پروفایل ها تغییر ایجاد میشه که قوانین کلی انجمن نقض شده باشه (توهین تبلیغ و ... )
ممنون.

*
این رو خارج از عنوانم میگم به عنوان شخص. تصور اینکه هر باری که میام توی پروفایلم ببینم یک نفری که قبلا متنی اونجا نوشته متنش رو پاک کرده یا عوضش کرده برام غیر قابل هضمه. اینا بخشی از خاطرات من هستن و متعلق به من. و تنها کسی که میتونه و حق داره تغییری توش ایجاد کنه خود من به عنوان صاحب پروفایل هستم.

Ahmad
19-08-2012, 11:20
در ادامه‌ی صحبت‌های بابک به این نکته اشاره کنم که تا جایی که می‌دونم تمام مسئولین میتونن پیغامشون رو تو پروفایل دیگران ادیت کنند
بقیه نمی تونن
اینکه چرا اونها می‌تونن و ما نمی‌تونیم به نظرم چیزی نیست که بخوایم بخاطرش معترض بشیم
امکانیه که به کسی که مسئول شده داده شده
کسی که مسئوله
میتونه تاپیک قفل کنه که ما نمیتونیم
میتونه تاپیک پاک کنه که ما نمیتونیم
میتونه اخطار بده که ما نمیتونیم
میتونه ...
و میتونه پیغام ادیت کنه که ما نمیتونیم

اما بهتره همانگونه که مسئولی کاری رو انجام میده توسط آکوا اطلاع رسانی میشه و علت گفته میشه ،
این کار هم علتش رو خود اون مسئول به طریقی به اون کاربر بگه
:46:

*
این رو خارج از عنوانم میگم به عنوان شخص. تصور اینکه هر باری که میام توی پروفایلم ببینم یک نفری که قبلا متنی اونجا نوشته متنش رو پاک کرده یا عوضش کرده برام غیر قابل هضمه. اینا بخشی از خاطرات من هستن و متعلق به من. و تنها کسی که میتونه و حق داره تغییری توش ایجاد کنه خود من به عنوان صاحب پروفایل هستم.

Excellent
Superb
Splendid
Outstanding
Brilliant
Extraordinary
...

Mr_100_dolari
20-08-2012, 03:32
با سلام

ممکنه بعضی از پیغام هایی که تو پروفایل دوستان میزاریم از طرف مدیران پاک بشه حتی اگر اون پیغام هیچ مشکلی نداشته باشه ؟

چرا بعضی پیغام ها که تو پروفایل کسی گزاشتیم پاک نشده اما متنش دیگه برای خودمون هم قابل خوندن نیستش یعنی هیچ متنی ازش باقی نمانده و فقط نوشته در انتظار تایید ؟

Ghaioom
20-08-2012, 07:44
با سلام

ممکنه بعضی از پیغام هایی که تو پروفایل دوستان میزاریم از طرف مدیران پاک بشه حتی اگر اون پیغام هیچ مشکلی نداشته باشه ؟

چرا بعضی پیغام ها که تو پروفایل کسی گزاشتیم پاک نشده اما متنش دیگه برای خودمون هم قابل خوندن نیستش یعنی هیچ متنی ازش باقی نمانده و فقط نوشته در انتظار تایید ؟

مشکلی نداشته باشه چرا باید پاک بشه؟!

دومی رو درست نفهمیدم! یه عکس میزاشتی

Mr_100_dolari
20-08-2012, 16:11
مشکلی نداشته باشه چرا باید پاک بشه؟!

دومی رو درست نفهمیدم! یه عکس میزاشتی

آخه خیلی از عکس هایی که گزاشتم اصلا نیستش یا فقط زده در انتظار تایید فکر کنم به خاطر سایتی هستش که روش عکس آپلود شده درسته ؟

Kurosh
20-08-2012, 16:15
آخه خیلی از عکس هایی که گزاشتم اصلا نیستش یا فقط زده در انتظار تایید فکر کنم به خاطر سایتی هستش که روش عکس آپلود شده درسته ؟
به احتمال خیلی زیاد همین طوره ...
یا عکستون فیلتر شده یا از روی اون سرور پاک شده ... (که احتمال اولی بیشتره)

MR.CART
20-08-2012, 23:25
درباره ی ادیت پیام ها هنوز کم نیاوردما ولی بهتره بخیال شم که هیچی عوض نمیشه
بخشید ولی سوالم هنوز جواب داده نشده:9:

یه سوال هست که مدتیه ذهنمو مشغول کرده:
اگه طبق گفته ی آقا بابک عوض کردن یک اسم انقدر به سرور فشار میاره چون که باید اسمش تو همه ی پست های گروه،انجمن و... عوض بشه ولی
چرا آواتار و امضا که عوض میشه این شکلی نیست و خیلی راحت عوض میشه؟؟

Amir Hossein
21-08-2012, 00:13
سلام
ما یه بار پرسیدیم
ولی گویا دوستان یادشون رفت:31:

گزارش تخلف رو چه درجه ای از مدیران میتونن ببینند؟

part gah
21-08-2012, 03:57
کسی نیست این مشکل و حل کنه؟!

MR.CART
21-08-2012, 06:08
ببین جایی از گوشیت ننوشته
exit to forum mode
بهتره مرورگر رو Uc Browser دانلود کنی راحت هم قیلتر رو رد میکنه.

Mohammad Yek110
21-08-2012, 07:29
کسی نیست این مشکل و حل کنه؟!
سلام
توی حالت موبال یه گزینه Full Site هست که وارد قالب اصلی میشه
Opera Mini رو هم امتحان کنید

mohsen.ghe
21-08-2012, 11:52
سلام
ما یه بار پرسیدیم

دوست من گزارش تخلف رو سوپر مديران - ناظرين و مديران انجمن مربوطه ميتونن ببينند.

Ezel
21-08-2012, 12:38
سلام
ما یه بار پرسیدیم

سلام /

شما در هر انجمنی گزارش تخلف بزنید اون گزارش به مدیران و ناظران " همون انجمن " و نیز مدیران ارشد میرسه .

YAHYA-PRO
21-08-2012, 14:57
ویرایش شد !
حذف شود

Ghaioom
21-08-2012, 15:05
ویرایش:

Deleted

part gah
21-08-2012, 15:53
بهتره مرورگر رو Uc Browser دانلود کنی راحت هم قیلتر رو رد میکنه.
این مرورگرو دارم.وقتی واردش میشم آپدیت میکنه خودشو بعد انجمن رو میاره وقتی میخوام وارد محیط کاربری خودم بشم ارور میده.قبل از تعویض قالب مشکلی نداشت .الان با این قالب مشکل داره اینگاری با مرورگرم سازگار نیست.

سلام
توی حالت موبال یه گزینه Full Site هست که وارد قالب اصلی میشه
دقیقا کدوم قسمت محمدومن ززیرو رو کردم همه جا رو فقط یه full بود اونم صفحه رو بزرگ کرد که هیچ افاقه ای نکرد.من بازم به سمت چپ صفحه دسترسی نداشتم.

Opera Mini رو هم امتحان کنید
دو تا ورژن نصب کردم باز که میکنم تو حالت لودینگ میمونه.اگه لینک داری بهم بده.برای گوشی جاوا.امتحان کنم ببینم نصب میشه و فعال میشه که باهاش بیام فروم ببینم مشکل برطرفه میشه.

===========================================
ممنون از جفتتون که جواب دادین.:20:

Mohammad Yek110
21-08-2012, 16:48
این مرورگرو دارم.وقتی واردش میشم آپدیت میکنه خودشو بعد انجمن رو میاره وقتی میخوام وارد محیط کاربری خودم بشم ارور میده.قبل از تعویض قالب مشکلی نداشت .الان با این قالب مشکل داره اینگاری با مرورگرم سازگار نیست.

دقیقا کدوم قسمت محمدومن ززیرو رو کردم همه جا رو فقط یه full بود اونم صفحه رو بزرگ کرد که هیچ افاقه ای نکرد.من بازم به سمت چپ صفحه دسترسی نداشتم.

دو تا ورژن نصب کردم باز که میکنم تو حالت لودینگ میمونه.اگه لینک داری بهم بده.برای گوشی جاوا.امتحان کنم ببینم نصب میشه و فعال میشه که باهاش بیام فروم ببینم مشکل برطرفه میشه.

===========================================
ممنون از جفتتون که جواب دادین.:20:

الان درست یادم نیست ( دسترسی به GPRS ندارم متاسفانه )
اون پایین پایین صفحه چند تا گزینه هست
یکیشون خروج هست یکیشون Full Site
من یه بار با گوشیم ( جاوا ) اومدم توی فروم ، توی ورژن اصلی درست باز نمی شد و گوشی هنگ می کرد
گذاشتم روی قالب موبایل.سرعت بالاست.پست هم میشه داد.ولی متاسفانه نمیتونم برگردم.میدونم Full Site مال همونه ولی نمیتونم بیام به قالب اصلی فروم
این کارا رو هم نمیشه انجام داد:
چک کردن پ.خ
چک کردن Visitor Message
چک کردن گروه ها

در مورد Opera Mini
برای منم باز نمیشد
مدل گوشیت چیه؟

Mr_100_dolari
21-08-2012, 20:05
تو یکی از پست ها نوشته بودید که اگر بخواهیم یک پستی رو حتی پست خودمون رو پاک کنیم اگر گزارش تخلف رو بزنیم پاک میشه

من گزارش تخلف رو برای پستی که اشتباهی دو بار پشت سر هم اومده بود زدم و دلیلش رو باید ذکر میکردی اما بعد از اون کار هم بازم پستم پاک نشدش دلیلش چیه ؟

Ghaioom
21-08-2012, 20:22
تو یکی از پست ها نوشته بودید که اگر بخواهیم یک پستی رو حتی پست خودمون رو پاک کنیم اگر گزارش تخلف رو بزنیم پاک میشه

من گزارش تخلف رو برای پستی که اشتباهی دو بار پشت سر هم اومده بود زدم و دلیلش رو باید ذکر میکردی اما بعد از اون کار هم بازم پستم پاک نشدش دلیلش چیه ؟
شاید هنوز مدیرش نیومده! یا ندیده.

Mr_100_dolari
22-08-2012, 16:10
شاید هنوز مدیرش نیومده! یا ندیده.

فکر نکنم شاید دلیل دیگه ای داشته باشه

MR.CART
23-08-2012, 00:37
ببخشید این دیگه چیه؟:27:
آرشیو انجمن؟

hirad_g
23-08-2012, 09:40
سلام.:31:

یک ماهه حسابی فرصت وبگردی پیدا کردم:21:. بعد از بررسی پست ها و تاپیکای خودم و دیگرن چند تا سوال برام پیش آمده که فکر میکنم محل مطرح کردنش همین جا باشه....

1. آیا تاپیک های بدون جواب میرن ترش؟ اگر جواب بله هست چرا؟

*مشکل من: چند وقت پیش تو بخش اینترنت پرسرعت یک کارتون(کاریکاتور) گذاشته بودم که از صد تا انتقادِ نوشتاری بدتر بود. ولی آکوا نامرد!:31: نابودش کرد.

حالا اگر مثل وارز ها بیایم تهش بزنیم "تاپیکو زنده نگه دارید" که میشه اسپم کده ==> قوز بالا قوز

2. مشکل بعدی از دید بازدید کننده پیش میاد. من یک تاپیکو دیدم. مثلا از این نوستالژی تصویریا!! خاطره ای شخصی یادم اومده دلم میخواد مطرحش کنم، این کار اسپمه؟؟؟

**من شخصا ترجیح میدم این سبک تاپیکا مثل دیواری باشه که هر کسی روش یادگاری نوشته. تا مثل یک گالری نقاشی.

3. بعضی مباحث واقعا به هم پیوسته هست. مثلا تنظیمات مودم و شبکه و اینترنت و... چه کاری میشه انجام داد که کاربرای همه ی این تالارهای مرتبط تاپیک منو ببینن؟ زدن یک سوال تو چند تالارم که ممنوعه.

ممنونم.

Ghaioom
23-08-2012, 12:52
سلام.:31:

یک ماهه حسابی فرصت وبگردی پیدا کردم:21:. بعد از بررسی پست ها و تاپیکای خودم و دیگرن چند تا سوال برام پیش آمده که فکر میکنم محل مطرح کردنش همین جا باشه....

1. آیا تاپیک های بدون جواب میرن ترش؟ اگر جواب بله هست چرا؟

*مشکل من: چند وقت پیش تو بخش اینترنت پرسرعت یک کارتون(کاریکاتور) گذاشته بودم که از صد تا انتقادِ نوشتاری بدتر بود. ولی آکوا نامرد!:31: نابودش کرد.

حالا اگر مثل وارز ها بیایم تهش بزنیم "تاپیکو زنده نگه دارید" که میشه اسپم کده ==> قوز بالا قوز

2. مشکل بعدی از دید بازدید کننده پیش میاد. من یک تاپیکو دیدم. مثلا از این نوستالژی تصویریا!! خاطره ای شخصی یادم اومده دلم میخواد مطرحش کنم، این کار اسپمه؟؟؟

**من شخصا ترجیح میدم این سبک تاپیکا مثل دیواری باشه که هر کسی روش یادگاری نوشته. تا مثل یک گالری نقاشی.

3. بعضی مباحث واقعا به هم پیوسته هست. مثلا تنظیمات مودم و شبکه و اینترنت و... چه کاری میشه انجام داد که کاربرای همه ی این تالارهای مرتبط تاپیک منو ببینن؟ زدن یک سوال تو چند تالارم که ممنوعه.

ممنونم.
1- نه همون جا میمونن دی

2- نوستالژی برو من تاپیکشو زدم هر چی خاطره داری بگو بچه ها هم گفتن. اسپم نمیشه :31:

3- تو امضات بزار. یا به کاربران فعال اون انجمن بگو :31:

یه چیز دیگه که یادم میاد اینه که میتونی بری تو قسمت لیست کاربران بعد جستجوی پیشرفته بعد تو قسمت شغل یا علاقه مندی ها از کسایی که به سوالت مربوط میشه مثلا تو قسمت علاقه مندی های بنویسی: "اینترنت" یا تو قسمت شغل. بعد لیست کاربران میاد به اونا میتونی تاپیکتو بدی ببینن. :31:
این خیلی کاربردیه ها دقت کن :31:

payam178
24-08-2012, 23:03
سلام
این فردی که بانام آکوا فعالیت میکند کیه

Ghaioom
24-08-2012, 23:09
سلام
اون کسیه که وقتی مدیران یا ناظرین یا بالارتبه ها پست یا تاپیک های شما رو ویرایش یا حذف یا انتقال میدن به شما اطلاع رسانی میکنه.

...Good Life

payam178
24-08-2012, 23:19
سلام
ممنونم از جوابتون
ایا اون فردی که سایت را تاسیس کرده در سایت فعالیت میکند

Ghaioom
24-08-2012, 23:26
سلام
ممنونم از جوابتون
ایا اون فردی که سایت را تاسیس کرده در سایت فعالیت میکند
علیک سلام

خواهش میکنم. دکمه تشکر هم داریما ! :31:

بله. نام کاربری Meisam و Sina

hirad_g
25-08-2012, 01:52

اون کسیه که وقتی مدیران یا ناظرین یا بالارتبه ها پست یا تاپیک های شما رو ویرایش یا حذف یا انتقال میدن به شما اطلاع رسانی میکنه

سلام- آکوا مگه ربات هوشمند نبود؟!(البته تو هوشش شک دارم.)

mesbaha
25-08-2012, 19:33
درود
یک سوال داشتم در مورد سایت
یه سری از فروم ها وقتی واردشون میشی آخرین پست های ارسالی رو همون بالای صفحه از پایین به بالا در حال حرکت هسنند این فروم این قابلیت رو که اگه اسمشو بگید ممنون میشم داره؟
سپاس

M E S S I
25-08-2012, 19:35
درود
یه سری از فروم ها وقتی واردشون میشی آخرین پست های ارسالی رو همون بالای صفحه از پایین به بالا در حال حرکت هسنند این فروم این قابلیت رو که اگه اسمشو بگید ممنون میشم داره؟
سپاس

نه نداره!

Mehran-King
25-08-2012, 20:17
درود
سپاس

سلام قبلا قالب انجمن کشویی بود و از سمت چپ قابلیت آخرین پست های ارسالی دیده می شد اما الان دیگه چنین قابلیتی نیست و فکر کنم آدمین ها برداشتن موفق باشین.

SNOW PATROL
26-08-2012, 12:46
دوستان چرا من نمیتونم تو قسمت مقالات هك و امنيت تاپیک جدید بزنم چرا اصلا این قسمت مدیر وناظر نداره عجیبه !!!!

M0RTEZA_R
26-08-2012, 16:46
دوستان چرا من نمیتونم تو قسمت مقالات هك و امنيت تاپیک جدید بزنم چرا اصلا این قسمت مدیر وناظر نداره عجیبه !!!!

بنده هم گفتم و به سرپرست ناظرین هم گفتم.مشکوکه..مثلث برمودا شده :20:

Ghaioom
26-08-2012, 17:01

فقط تو خود انجمن مقالات میتونی تاپیک ایجاد کنی تو قسمت های دیگش اصلا نمیشه!به نظرم خوب نیست.
منم گفتم یه مدیر اونجا درست کنین نمیکنن! من گفتم خودم مدیر میشم اصلا گوش نمیکنن که! دی

M0RTEZA_R
26-08-2012, 17:16
منم گفتم یه مدیر اونجا درست کنین نمیکنن! من گفتم خودم مدیر میشم اصلا گوش نمیکنن که! دی
منم امادگی خودمو برای ناظر شدن اعلام میکنم :31:

Ahmad
26-08-2012, 17:27
این بخشی که میگین خیلی وقته که مسئول(های) مستقیمی نداره

و

و واقعا چه بخش حساس و پرمسئولیتی هم هست

جایی که بیشتر با درخواست مواجه هستیم و اگه پاسخی دریافت نشه ممکنه همون کسی که با دریافت پاسخش بذاره و بره ، بیاد و هر چی از دهنش درمیاد بگه یا تو قسمت انتقادات تاپیکی بزنه و مسئولین اون قسمت رو متهم کنه به کم کاری یا نداشتن دانش و سواد و ...

جایی که باید نظارت داشت رو تک تک محتوایی که اونجا ارسال میشه

درخواستهایی که باید بسیار گشت تا دید آیا پیدا میشن یا نه

مسئولیت اون قسمت انجمن به نظرم خیلی هم سخته و هم وقت‌گیر و ...

M0RTEZA_R
26-08-2012, 17:53
جایی که باید نظارت داشت رو تک تک محتوایی که اونجا ارسال میشه

پس ما این همه کتاب میزاریم واسه مردم چی میشه؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):44:

SNOW PATROL
26-08-2012, 18:40
سرپرست ناظرین جناب بابک لطفا در این مورد شفاف سازی کنند

Ahmad
26-08-2012, 18:44
پس ما این همه کتاب میزاریم واسه مردم چی میشه؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):44:

دست شما بخاطر این تاپیک‌ها درد نکنه

منظور نظارت مسئول بر روی پستها و لینکهاییه که توسط کاربرها گذاشته میشه

Babak
26-08-2012, 19:07
سرپرست ناظرین جناب بابک لطفا در این مورد شفاف سازی کنند
سلام
من درباره چی شفاف سازی کنم ؟ اینکه چرا یه انجمن مدیر نداره ؟ خیلی ساده چون بعد از استعفای مدیریت قبلیش کسی رو مناسب تحویل گرفتن اون انجمن نیافتیم یا فردی مناسب بوده و ما متوجه اش نشدیم که احتمال بالاتریه.
یه صحبت هایی داشتم درباره این انجمن . تا ببینیم نظر ادامین چه خواهد شد.
در این مدت بی مدیری قطعا موارد بی نظمی دیده خواهد شد. در صورت امکان موارد رو با گزارش تخلف اگر اطلاع رسانی کنید کمک بزرگی خواهد بود به تیم ادمین ها تیم ارشد و من برای کنترل و رسیدگی. البته کنترل کا هرگز جای خالی مدیر رو پر نمیکنه.

Mohammad Yek110
26-08-2012, 19:33
سلام
من میخوام فایلهایی که پیوست می کنم هم با سایز بزرگ توی پستم باشه ،
هم توی لیست ضمیمه های کوچک ( پایین پست ، قبل از امضا )

مثل این پست :

چیکار کنم؟
ممنون:11:

ata.royalfalcon
26-08-2012, 19:43
سلام

مثل این پست :

چیکار کنم؟

برای full size شدن عکس ، قبلاً هم پرسیده شده بود .

1. از لینک زیر (ویرایش اختیارات) و از قسمت حالت نمايش ويرايشگر روی Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing تنظیم کنید .

2. پس از ضمیمه نمودن عکس روی آیکون پیوست (شبیه گیره کاغذ) کلیک و سپس عکسها رو وارد پستها بشه .

55331

3. سپس برای full size نشان دادن عکسها روی آن دابل کلیک کنید و گزینه full size رو بزنید (عکس زیر) .

55332

Ghaioom
26-08-2012, 19:49
برای full size شدن عکس ، قبلاً هم پرسیده شده بود .

1. از لینک زیر (ویرایش اختیارات) و از قسمت حالت نمايش ويرايشگر روی Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing تنظیم کنید .

2. پس از ضمیمه نمودن عکس روی آیکون پیوست (شبیه گیره کاغذ) کلیک و سپس عکسها رو وارد پستها بشه .

55331

3. سپس برای full size نشان دادن عکسها روی آن دابل کلیک کنید و گزینه full size رو بزنید (عکس زیر) .

55332

هم میتونید لینک عکس رو بگیرید و تو پست قسمت insert image پیست کنید/

kases
26-08-2012, 19:53
سلام

مثل این پست :

چیکار کنم؟

سلام

روی عکسی که ضمیمه کردی دابل کلیک کن اونجا میتونی سایز تصویر ویرایش کنی

Mohammad Yek110
26-08-2012, 20:05
سلام

روی عکسی که ضمیمه کردی دابل کلیک کن اونجا میتونی سایز تصویر ویرایش کنی

سایز تصویر درست میشه ولی اون پایین نمیاد
میخوام هم با سایز اصلی توی پستم باشه هم اون پایین باشه
اینجوری :
55334

ata.royalfalcon
26-08-2012, 20:14
پس باید لینک عکسهای ضمیمه شده رو کپی و insert image کنید .

ضمن اینکه تیک retrieve remote هم برداشته بشه .

gipsy kings
26-08-2012, 20:32
درود
سپاس

پست هاي جديد رو از لينك زير ارم پي سي ورلد ميتونيد ببينيد :20:

SNOW PATROL
26-08-2012, 20:45
پست هاي جديد رو از لينك زير ارم پي سي ورلد ميتونيد ببينيد :20:

اقا من باید اعتراف کنم بعد 4 سال اولین باره اینو میبینم

kiar
27-08-2012, 10:01
سلام دو تا سوال داشتم :

1- چطور میشه توی پستها یا تاپیکها محتوای مخفی ایجاد کرد؟
2- چرا پشت سر هم نمیشه توی انجمن جستجو کرد میگه باید 30 ثانیه صبر کنید.

ata.royalfalcon
27-08-2012, 10:12
سلام دو تا سوال داشتم :

1- چطور میشه توی پستها یا تاپیکها محتوای مخفی ایجاد کرد؟
2- چرا پشت سر هم نمیشه توی انجمن جستجو کرد میگه باید 30 ثانیه صبر کنید.

سلام
1. براي اينكار بايد به حالت ويرايش پيشرفته بريد و سپس دكمه SP رو بزنيد و متن يا عكس رو داخل آن وارد كنيد .

جهت تست

kiar
27-08-2012, 10:15
یه سوال دیگه :
وقتی کاربری بن میشه امکانش هست که فهمید دلیل بن شدنش چیه؟

arash59b
27-08-2012, 11:54
یه سوال دیگه :

فکر نکنم امکانش باشه

Reza31001
27-08-2012, 13:59
یه سوال دیگه :
به بقیه کاربرا که طبیعتا ارتباطی نداره
ولی خودش شاید بتونه از طریق پیام خصوصی با ادمین یا مدیرها(اگه اونا هم میتونن بن کنند) دلیلیش رو جویا بشه (البته با اکانت جدید)

ŞHÍЯÍŃ
27-08-2012, 17:31
یه سوال دیگه :

وقتی یک کاربر رو بن میکنن زمانی که میخواد وارد سایت بشه یوزر پس رو وارد میکنه میخواد وارد سایت بشه یه چیز این سکلی میاد دلیل رو میزنه بعد زمان پایان اخراج رو هم میزنه:31:

البته این برای قدیما بود جدیدا نمیدونم چه شکلی هست.:31:

arash59b
27-08-2012, 18:01
خیلی از انجمن ها یه تاپیک مخصوص افراد بن شده دارند که دلیل بن شدنشون رو نوشته و بقیه هم می تونن برن و ببینن تا درس عبرتی باشد برای سایرین :3:

kiar
27-08-2012, 18:49
خیلی از انجمن ها یه تاپیک مخصوص افراد بن شده دارند که دلیل بن شدنشون رو نوشته و بقیه هم می تونن برن و ببینن تا درس عبرتی باشد برای سایرین :3:

منم به خاطر همین (درس عبرت میخواستم برای دیگران) میخواستم دلیل بن شدن رو بدونم!!! :31:

kiar
27-08-2012, 18:56
چه درجه ای از کاربران میتونن برای امضاشون عکس آپلود کنن من که هر عکسی میخوام آپلود کنم میگه سایز تصویر شما بزرگه :13:

Ghaioom
27-08-2012, 19:41
قبلا یه تاپیک داشت که توش دیگه نمیزنن نمیدونم چرا؟! بابک باید جواب بده :‏دی

چه درجه ای از کاربران میتونن برای امضاشون عکس آپلود کنن من که هر عکسی میخوام آپلود کنم میگه سایز تصویر شما بزرگه :13:
شما همون سایز و حجمی که میگه رو درست بزن بعد میتونی عکس رو بزاری.

Mohammad Yek110
27-08-2012, 20:07
سلام
میگم برای مدیرا و ناظرایی که تودیع میشن دیگه عنوان "مدیر بازنشسته" یا "ناظر بازنشسته" نمی ذارین؟
تازگیا دیدم" حـــــرفـه ای "میشن

Ghaioom
27-08-2012, 20:22
سلام
میگم برای مدیرا و ناظرایی که تودیع میشن دیگه عنوان "مدیر بازنشسته" یا "ناظر بازنشسته" نمی ذارین؟
تازگیا دیدم" حـــــرفـه ای "میشن

آره دیگه حرفه ای شدن! :31: منم میخوام. :‏دی

kiar
29-08-2012, 09:57
نمیدونم جای درستی میپرسم یا نه چرا هنوز از تاپیک پارالمپیک توی انجمن خبری نیست؟

M E S S I
29-08-2012, 10:12
شاید به خاطر اینه که زیاد ازش استقبال نمیشه!

SNOW PATROL
29-08-2012, 10:18
ایجاد شد در زیر مجموعه المپیک

Mohammad Yek110
29-08-2012, 16:34
سلام
اواتار gif نمیتونم بذارم؟
چندتا کاربر دیدم متحرک گذاشتن ( ناظر یا مدیر و.. نبودن )
چطوری میشه؟

Reza31001
29-08-2012, 17:08
احتمالا از اون کاربرای قدیمی بودن که قبل از ایجاد این محدودیت آواترشون رو گذاشتن و از اون موقع عوض نکردن

ŞHÍЯÍŃ
29-08-2012, 17:31
سلام
اواتار gif نمیتونم بذارم؟
چندتا کاربر دیدم متحرک گذاشتن ( ناظر یا مدیر و.. نبودن )
چطوری میشه؟

قبلنا میشد گذاشت اونایی هم که دارن از همون موقع مونده عوض نکردن!

Amir Hossein
30-08-2012, 00:38
سلام
بعضی ها چطوری تو امضاشون عکس بزرگ میذارن
یه روشش رو میدونم:31:
گذاشتن ؟ آخر عکسه
دیگه چه روش هایی هست

ata.royalfalcon
30-08-2012, 20:28
سلام .

همانطوریکه در عکس پایین میبینید (حالت ویرایش پیشرفته) اسمایلهایی که در سمت چپ قرار گرفته چیزی حدود یک چهارم صفحه رو اشغال میکنه و برای ویرایش یا ادیت کردن مجبور به اسکرول کردن افقی میشم ، در صورتیکه از قسمت بالای آنهم میتوان به اسمایلها دسترسی داشت . آیا تنظیماتی هست که بتوان این اسمایلها رو از سمت چپ برداشت یا خیر ؟؟

Ghaioom
30-08-2012, 21:29
سلام .

همانطوریکه در عکس پایین میبینید (حالت ویرایش پیشرفته) اسمایلهایی که در سمت چپ قرار گرفته چیزی حدود یک چهارم صفحه رو اشغال میکنه و برای ویرایش یا ادیت کردن مجبور به اسکرول کردن افقی میشم ، در صورتیکه از قسمت بالای آنهم میتوان به اسمایلها دسترسی داشت . آیا تنظیماتی هست که بتوان این اسمایلها رو از سمت چپ برداشت یا خیر ؟؟

!فکر نکنم!

kiar
30-08-2012, 21:42
سلام .

اگه مدیرا بتونن اونو حذف کنن عالی میشه برای منم مشکل درست کرده !!! :13:

ŞHÍЯÍŃ
30-08-2012, 23:05
ببخشید کی نقل قول برای گروه ها فعال میشه؟؟

hojjatinho
31-08-2012, 05:46
سلام ...

من نتونستم برای امضا عکس بزارم . البته قبلا گذاشته بودم الان نشد . سایز رو هم درست انتخاب می کنم قبول نمی کنه .

اگه امکانش دوستی روشهای گذاشتن عکس برای امضا به خصوص اگه ترفندی ، کلکی داره :دی رو توضیح بده .

arash59b
31-08-2012, 06:12
سلام ...

من نتونستم برای امضا عکس بزارم . البته قبلا گذاشته بودم الان نشد . سایز رو هم درست انتخاب می کنم قبول نمی کنه .

اگه امکانش دوستی روشهای گذاشتن عکس برای امضا به خصوص اگه ترفندی ، کلکی داره :دی رو توضیح بده .

وقتی عکست رو قبول نمی کنه چه پیغامی میده؟

من 2-3 روز پیش عکس امضامو ویرایش کردم دوباره تو یکی از سایت های عکس آپ کردم و بدون مشکل قرارش دادم

تو یه سایت دیگه آپ کن شاید افاقه کرد

hojjatinho
31-08-2012, 07:56
وقتی عکست رو قبول نمی کنه چه پیغامی میده؟

من 2-3 روز پیش عکس امضامو ویرایش کردم دوباره تو یکی از سایت های عکس آپ کردم و بدون مشکل قرارش دادم

تو یه سایت دیگه آپ کن شاید افاقه کرد
ممنون دوست عزیز ... حل شد .
همون ارور بزرگی سایز رو می داد . سایز رو هم که کوچک می کردم ارور bb می داد .

Mohammad Yek110
31-08-2012, 09:29
ببخشید کی نقل قول برای گروه ها فعال میشه؟؟

فعاله دیگه
توی Advanced Mode

ŞHÍЯÍŃ
31-08-2012, 12:46
فعاله دیگه
توی Advanced Mode

:31:اینو که میدونم میگم چرا جزء گزینه های اصلی فعال نیست؟سخت میشه اینطوری!

Ghaioom
31-08-2012, 13:39
:31:اینو که میدونم میگم چرا جزء گزینه های اصلی فعال نیست؟سخت میشه اینطوری!
اینو تازه فهمیدی؟ ما دو سال قبل داشتیم در مورد میگفتیم( خیلی اغراق کردم! دی)
هنوزم ندرستیدنش

ŞHÍЯÍŃ
31-08-2012, 15:55
اینو تازه فهمیدی؟ ما دو سال قبل داشتیم در مورد میگفتیم( خیلی اغراق کردم! دی)
هنوزم ندرستیدنش

قبل این که قالب سایت رو عوض کنن بود که!

Ghaioom
31-08-2012, 16:42
قبل این که قالب سایت رو عوض کنن بود که!
گفتم که زیاد اغراق کردم. دی

همین چند ماه پیش یا همون قبل از قالب جدید بودش . :‏دی

Ghaioom
01-09-2012, 14:29
گاهی وقتا هیچ دلیلی نمیبینم که لینک های گاهی از سایت ها تو فروم فیلتر شده!! :13::hmm::jealous::mellow:

عکس میخوای بزاری نمیشه لینک میخوای بدی نمیشه آخه.. !!

Babak
01-09-2012, 14:52
سلام
چون شما شاهد و در جریان رخدادی که منجر به این فیلترینگ شده نبودی. بعضی از این فیلترینگ ها لزوما به معنای مشکل دار بودن سایت مورد نظر نیست . وقتی کسانی، اسپم وار انجمن رو پر میکنن از لینک های یه سایت تنها راه کنترل، فیلتر کردن اون لینکه.
اما مهمترین دلیل فیلتر شدن سایت ها دور زدن پی سی ورد و استفاده از منابع و سرورش بدون پرداخت هزینه است. بعضی ها دوست ندارن هزینه تبلیغاتشون رو پرداخت کنن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

Ghaioom
01-09-2012, 15:14
سلام
چون شما شاهد و در جریان رخدادی که منجر به این فیلترینگ شده نبودی. بعضی از این فیلترینگ ها لزوما به معنای مشکل دار بودن سایت مورد نظر نیست . وقتی کسانی، اسپم وار انجمن رو پر میکنن از لینک های یه سایت تنها راه کنترل، فیلتر کردن اون لینکه.
اما مهمترین دلیل فیلتر شدن سایت ها دور زدن پی سی ورد و استفاده از منابع و سرورش بدون پرداخت هزینه است. بعضی ها دوست ندارن هزینه تبلیغاتشون رو پرداخت کنن ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
چطوری؟ یعنی میشه بدون پرداخت هزینه ای تو پی سی تبلیغ گذاشت؟!

ویرایش:
انگار من درست نفهمیدم. منظورتون این بوده که اون سایت هایی که فیلتر کردین تو فروم گاهیا میان اون سایتهاشون رو تبلیغ میکنن تو تاپیک ها نه؟

گاهی وقتا وقتی میخوام مقاله ای متن جالبی که همراه با عکس تو فروم بزارم چون لینک اون سایت تو انجمن فیلتر هستش عکسا رو فیلتر میکنه و مجبور میشم برم یه اپلودر عکسا رو بزارم بعد تو متن کپی کنم که کلی وقت میبره!!

kiar
01-09-2012, 16:06
سلام
آیا سایت خرید بازی Bazijadid متعلق به سایت شماست یا فقط تبلیغاتش اینجاست؟
به غیر از این سایت و shop.p30world سایت دیگه ای برای خرید اینترنتی از سایت شما وجود دارد؟

Mohammad Yek110
01-09-2012, 16:42
سلام
آیا سایت خرید بازی Bazijadid متعلق به سایت شماست یا فقط تبلیغاتش اینجاست؟
به غیر از این سایت و shop.p30world سایت دیگه ای برای خرید اینترنتی از سایت شما وجود دارد؟

فکر کنم شراکتی باشه
چون توی فروشگاه پی سی ورلد اگه نقدی بخرین یه بازی هدیه هم میگیرین
من یه نرم افزار خریدم ، بازی هدیه ای که اومد از سایت bazijadid بود

kiar
03-09-2012, 14:28
چطور بعضی از کاربرا میتونن برای امضاشون عکس بزرگ بذارن اونایی که من دیدم نه ناظر بودن نه کاربر فعال طبق قوانین حداکثر مجاز اندازه عکس برای امضا چفدره؟

arash59b
03-09-2012, 14:48
چطور بعضی از کاربرا میتونن برای امضاشون عکس بزرگ بذارن اونایی که من دیدم نه ناظر بودن نه کاربر فعال طبق قوانین حداکثر مجاز اندازه عکس برای امضا چفدره؟

تاپیک قدیمه (اول خاکاش رو پوف کن) ولی فکر کنم هنوز معتبره

حداکثر سایز و حجم قابل قبول برا امضا چقدر است؟ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

VAHID
03-09-2012, 17:10
چرا دیروز سایت مشکل داشت نمیشد درست وارد شد امروزم هنوز یکم همینجوریه صفحات درست باز نمیشن...

arash59b
03-09-2012, 17:32
چرا دیروز سایت مشکل داشت نمیشد درست وارد شد امروزم هنوز یکم همینجوریه صفحات درست باز نمیشن...

تایید میشه

واسه من از ساعت 11 تا 6 بعداظهر غیرقابل دسترسی بود

امروز خوب بود

Alinho
03-09-2012, 17:47
دیروز کلا دنیای اینترنت مشکل داشت
واسه من یاهو و گوگل به زور بالا میومد و مسنجر ساین نمیشد
اینجا ایرانه و این چیزا طبیعیه سخت نگیرین!

Ghaioom
04-09-2012, 06:25
دیروز کلا دنیای اینترنت مشکل داشت
واسه من یاهو و گوگل به زور بالا میومد و مسنجر ساین نمیشد
اینجا ایرانه و این چیزا طبیعیه سخت نگیرین!
من میگفتم تو دو تا فروم بودم سرعت خیلی پایین بود. ولی یاهو خوب وارد میشد. سایت های دیگه هم فک کنم خوب بودن. ولی اون دو تا فروم نه. یکی پی سی.

abdolahe
05-09-2012, 11:16
سلام ..دوستان عنوان های کاربری به چه صورت هست؟

Alinho
05-09-2012, 11:20
عضو جدید
در آغاز فعالیت
داره خودمونی میشه
اگه نباشه جاش خالی میمونه
پروفشنال
آخر فروم باز
کاربر فعال
ناظر
مدیر
سرپرست
سوپر مدیر
آدمین
منظورتون همینا بود دیگه؟!

abdolahe
05-09-2012, 11:27
بله متشکر دوست عزیز..بعد اینا خود به خود عوض میشه؟

Alinho
05-09-2012, 11:34
کاربرای عادی به تعداد پستهاشون بستگی داره
بالای 20پست=داره خودمونی میشه
بالای 200پست=اگه نباشه جاش خالی میمونه
بالای 500پست=پروفشنال
بالای 1000پست=آخر فروم باز
بالای 2500پست=آخر فروم باز

کاربرای فعال هم از طریق ناظر یا مدیر بخش انتخاب میشن

ناظرین از طریق مدیر بخش انتخاب میشن
و مدیران از طریق سوپرمدیر یا سرپرست یا آدمین
سوپرمدیر و سرپرست هم از طریق آدمین
آدمینها هم که صاحبان انجمن هستن!

amir_2015
05-09-2012, 18:38
دوستان من بلد نیستم واسه کسی پیغام خصوصی بدم کسی بلده به من بگه؟
ممنون.

ask_bl
05-09-2012, 19:31
دوستان من بلد نیستم واسه کسی پیغام خصوصی بدم کسی بلده به من بگه؟
ممنون.

سلام
خوش اومدین
راحتترین راه:
روی یوزر مورد نظرتون کلیک کنین:

55832

amir_2015
05-09-2012, 20:00
سلام ممنون از خوش امد گویی و کمک.
یه سوال دیگه میشه بگید چطور کسی رو به عنوان دوست خودم بیارم؟

ata.royalfalcon
05-09-2012, 20:42
سلام ممنون از خوش امد گویی و کمک.
یه سوال دیگه میشه بگید چطور کسی رو به عنوان دوست خودم بیارم؟

سلام .
روی یوزر مورد نظرتون کلیک کنید و گزینه add as contact رو بزنید و تیک تقاضای اضافه شدن به لیست دوستان رو بزنید .

amir_2015
05-09-2012, 21:33
ممنون.
خب من چطور میتونم ستاره هامو زیاد کنم؟

Ghaioom
05-09-2012, 21:39
سلام .
روی یوزر مورد نظرتون کلیک کنید و گزینه add as contact رو بزنید و تیک تقاضای اضافه شدن به لیست دوستان رو بزنید .
یا تو پروفایلشون

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Add as Friend

یا تو قسمت تماس ها و دوستان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پایین یه گزینه هست به نام "Add a Member to Your List..." نام کاربری رو میزنی توش بعد در سمت چپش دو تا د کمه داره یکی نوشته برای دوست یکی هم تماس.

ممنون.
خب من چطور میتونم ستاره هامو زیاد کنم؟
با فعالیت زیاد تو انجمن ها.

تو صفحات قبل دوستان زدن مثلا چند پست بزنی چند تا ستاره دار میشی...

...Good Life

amir_2015
06-09-2012, 10:40
سلام دوستان من پست میدم.
ولی هرچی پست میدم بیشتر 7 تا نمیشه.
یا اگرم بشه باید برم تو تایپک جدید پست بدم چرا اینطور شده؟

M E S S I
06-09-2012, 10:47
سلام دوستان من پست میدم.
ولی هرچی پست میدم بیشتر 7 تا نمیشه.
یا اگرم بشه باید برم تو تایپک جدید پست بدم چرا اینطور شده؟
در بعضی انجمن و تالار ها پستی که میدی شمارش نمیشه! مثل همینجا و گالری عکس...

SNOW PATROL
06-09-2012, 23:31
دوستان میدونم بحث در مورد ماهواره خلاف قوانین هست اما آگه هدف از سیستم ماهواره ای دیتا باشه چی

ارسال شده از ST25i با استفاده از تپاتالک 2

SNOW PATROL
07-09-2012, 10:28
از جناب بابک سرپرست ناظرین تقاضا دارم در این مورد رسیدگی کنند
من دیشب در قسمت
یک پست زدم و گفتم نام تاپیک اشتباه هست و این برنامه برای باز کردن کانالهای کارتی‌ نیست و هیچ ربطی به بخض اینترنت و شبکه ندارد اما نتنها ناظر بخش توجه نکردند بلکه حتی پست من رو هم پاک کردند
خواهشمند هستم رسیدگی کنید

B3HZ@D
07-09-2012, 10:33

میخواستم بدونم آپشن راست نویس یا چپ یا وسط نویس :31: کردن مطالب رو نمیشه به همون منوی اولیه اضافه کرد که هر دفعه مجبور نباشیم روی حالت پیشرفته کلیک کنیم و از اونجا این گزینه رو انتخاب کنیم.
اگه به همون منوهای اولیه اضافه بشه خیلی بهتره .
ممنون

Reza31001
07-09-2012, 10:43
از جناب بابک سرپرست ناظرین تقاضا دارم در این مورد رسیدگی کنند
من دیشب در قسمت
یک پست زدم و گفتم نام تاپیک اشتباه هست و این برنامه برای باز کردن کانالهای کارتی‌ نیست و هیچ ربطی به بخض اینترنت و شبکه ندارد اما نتنها ناظر بخش توجه نکردند بلکه حتی پست من رو هم پاک کردند
خواهشمند هستم رسیدگی کنید
دلیل پاک شدن پست شما اینه که اون بخش انجمن دانلود نرم افزار هست و کلا تنها پستی در اونجا قرار میگیره که حاوی لینک دانلود نرم افزار مورد نظر باشه و هر پستی خارج از این موضوع ( تشکر، بحث راجع به نرم افزار، مشکلات و ...) پاک میشن
در مورد موضوعی هم که فرمودین چون تخصصی هست من اطلاعی ندارم ولی شما میتونید در موردش با ناظر و یا مدیر همون انجمن بحث کنید و مشکل رو حل کنید
لازم نیست برای هر مشکلی مدیران رده بالای انجمن پیگیری کنن

میخواستم بدونم آپشن راست نویس یا چپ یا وسط نویس :31: کردن مطالب رو نمیشه به همون منوی اولیه اضافه کرد که هر دفعه مجبور نباشیم روی حالت پیشرفته کلیک کنیم و از اونجا این گزینه رو انتخاب کنیم.
ممنون
جانا سخن از زبان ما (و خیلی های دیگه قبل ما) میگویی!

SNOW PATROL
07-09-2012, 10:54
دلیل پاک شدن پست شما اینه که اون بخش انجمن دانلود نرم افزار هست و کلا تنها پستی در اونجا قرار میگیره که حاوی لینک دانلود نرم افزار مورد نظر باشه و هر پستی خارج از این موضوع ( تشکر، بحث راجع به نرم افزار، مشکلات و ...) پاک میشن
در مورد موضوعی هم که فرمودین چون تخصصی هست من اطلاعی ندارم ولی شما میتونید در موردش با ناظر و یا مدیر همون انجمن بحث کنید و مشکل رو حل کنید
لازم نیست برای هر مشکلی مدیران رده بالای انجمن پیگیری کنن

دوست عزیز وگرامی و بزرگوار
زننده همون پست اشتباه خود ناظر انجمن نرمافزار بوده !!!! من قوانین رو بلد هستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amir_2015
07-09-2012, 10:58
دوستان سلام.
من چطوری مثل اقای atmosphere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در یک پست چند تا نقل قول بگیرم اگه میشه کمکم کنید.

Reza31001
07-09-2012, 11:11
دوست عزیز وگرامی و بزرگوار
زننده همون پست اشتباه خود ناظر انجمن نرمافزار بوده !!!! من قوانین رو بلد هستم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این جوری نگو جوگیر میشم :31:

این جملتون رو نگرفتم (گفتین یه پست دادین و بدون توجه بهش پاک شده پست ناظر دیگه کدوم بوده؟)
ولی کلا اگه تو اون تاپیک پستی دادین و پاک شده دلیلش رو گفتم
ولی قبل اینکه اینجا مطرح کنید میشد هم دلیل پاک شدن پستتون و هم مشکلی که راجع به نرم افزار دارین و از همون ناظر پرس و جو کنید
فوقش ناظر میگه اشتباه شده دیگه :20:

دوستان سلام.
من چطوری مثل اقای atmosphere ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در یک پست چند تا نقل قول بگیرم اگه میشه کمکم کنید.

هر چند تایی که میخوای نقل قول بگیر بعد همه رو بنداز تو یک پست و ارسال کن

SNOW PATROL
07-09-2012, 11:17
این جوری نگو جوگیر میشم :31:

این جملتون رو نگرفتم (گفتین یه پست دادین و بدون توجه بهش پاک شده پست ناظر دیگه کدوم بوده؟)
ولی کلا اگه تو اون تاپیک پستی دادین و پاک شده دلیلش رو گفتم
ولی قبل اینکه اینجا مطرح کنید میشد هم دلیل پاک شدن پستتون و هم مشکلی که راجع به نرم افزار دارین و از همون ناظر پرس و جو کنید
فوقش ناظر میگه اشتباه شده دیگه :20:

خود ناظر انجمن اشتباه کرده شما برو تو همون تاپیک میبینی بحث من سر پاک شدن پستم نیست بحث اینه که بهش توجه نشده شما برو تو همون تاپیک زیر پست ناظر من پست زدم !!!

Ghaioom
07-09-2012, 11:24
هر چند تایی که میخوای نقل قول بگیر بعد همه رو بنداز تو یک پست و ارسال کن
کارو سخت تر نکن! دی

علامت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بزن بعد مال هر کدوم رو که زدی مال آخرین پست که میخوای باهاش جواب بدی گزینه"جواب بصورت نقل قول" رو بزن همش میاد تو یه پست.

Babak
07-09-2012, 12:02
dg1 گرامی
دوستمون به خوبی توضیح دادن. که لازم نیست هر موردی در انجمن اتفاق افتاد به ارشد ها ادمین یا فرضا من ارجاع بشه. انجمن نرم افزار مدیر داره از نوع بسیار فعالش ( همیشه حاضر) موضوع رو با این عزیزان مطرح بفرمایید .اگر احساس کردید مشکلتون به درستی حل نشده اونوقت موضوع رو انتقال بدید به مراجع بالاتر. اون هم به راحتی از طریق انجمن انتقادات و پیشنهادات.
درباره پست شما. هر نوع بحث (دقت کنید هر نوع) در انجمن دانلود نرم افزار حذف میشه. توضیح باشه درباره نرم افزار. ایراد نرم افزار. سوال درباره نرم افزار. اشتباه بودن نام تاپیک و ... . توی انجمن دانلود نرم افزار پستی غیر از پست دانلود قرار نمیگیره. اگر هم در جایی چنین پستی دیدید مفهومش دیده نشدن توسط تیم مدیریته.

ممنون.

amir_2015
07-09-2012, 21:09
چطور میتونم نوشته ای رو در محتوای مخفی بزارم.
از همتون ممنونم که هرچی سوال میکنم جواب میدین.:11:

Alinho
07-09-2012, 21:17
شما اول متن رو بنویس بعد ctrl+a رو بزن و در آخر هم گزینه‌ی spoiler رو بزن!
مثال:
:31:

kiar
07-09-2012, 21:20
باید متن رو داخل اسپویلر بنویسی برای این کار باید وارد حالت پیشرفته بشی بعد گزینه SP رو که به رنگ آبیه انتخاب کنی
بعد عنوان انتخاب میکنی بعد ok میکنی و متن رو داخل اسپویلر می نویسی.

amir_2015
07-09-2012, 21:21
ممنون.
ولی من spoiler نمیدونم کجاست.

amir_2015
07-09-2012, 21:23
کیار جان ممنون من یه امتحان همین جا بکنم چون پستم حساب نمیشه با اجازه.

چرا نشد؟

Babak
07-09-2012, 21:32
دوست عزیز برید گودال ماسه بازی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه تاپیک ایجاد کنید و همه ابزار ها رو امتحان کنید. کسی تاپپیک شما رو نمیبینه.

ŞHÍЯÍŃ
08-09-2012, 13:40
سلام چرا وقتی میخوام با این قسمت عکس بزارم گیر میکنه هر چقدر ok رو میزنم عکس نمیادش همینطوری میمونه:13:

حتما باید عکس رو از خود پی سی آپلود کنم!!55999

part gah
08-09-2012, 13:57
سلام چرا وقتی میخوام با این قسمت عکس بزارم گیر میکنه هر چقدر ok رو میزنم عکس نمیادش همینطوری میمونه:13:

ســلام

نه نیازی به آپلود توی خود پی سی نیست.از دیشب لینک گذاشت تو قسمت عکس یه کم گیر داره.

Mohammad Yek110
08-09-2012, 14:08

ســلام

نه نیازی به آپلود توی خود پی سی نیست.از دیشب لینک گذاشت تو قسمت عکس یه کم گیر داره.

سلام
همین الان چندتا عکس اینطوری وارد کردم مشکلی نداشت

ŞHÍЯÍŃ
08-09-2012, 14:26
سلام
همین الان چندتا عکس اینطوری وارد کردم مشکلی نداشت

بگیر نگیر داره!من الان تونستم یه عکس به این صورت بزارم ولی بعد اون اصلا نشد هر چقدر هم سعی میکنم نمیشه!

Mohammad Yek110
08-09-2012, 14:28
بگیر نگیر داره!من الان تونستم یه عکس به این صورت بزارم ولی بعد اون اصلا نشد هر چقدر هم سعی میکنم نمیشه!

البته عکسایی که من وارد کردم پیوست بود
5 تا عکس
به شکلی که اول آپلودش کردم توی پستم
بعد از پست حذفش کردم و وارد ضمیمه های کوچک شد
بعدش ادرس عکس رو توی اینجا کپی کردم مشکلی نداشت :

siavashbehzad1
08-09-2012, 14:47
سلام ممنون از تایپیک خوبت

ŞHÍЯÍŃ
08-09-2012, 15:07
البته عکسایی که من وارد کردم پیوست بود
5 تا عکس
به شکلی که اول آپلودش کردم توی پستم
بعد از پست حذفش کردم و وارد ضمیمه های کوچک شد
بعدش ادرس عکس رو توی اینجا کپی کردم مشکلی نداشت :

دقیقا همین کار رو که گفتید انجام دادم ولی بلز نمیشه شاید مشکل زا یه جای دیگه باشه!

ata.royalfalcon
08-09-2012, 15:15

سلام .
تاييد ميشه . به همين خاطر مجبور ميشم در قسمت ويرايش اختيارات روي Standard Editor - Extra formatting controls تنظيم كنم و پس ضميمه نمودن عكس و پس از اينكه پست رو زدم براي تغيير سايز عكس مجدداً روي Enhanced Interface - Full WYSIWYG Editing تنظيم كنم ، دوباره كاري هست ولي چاره اي نيست .

ŞHÍЯÍŃ
09-09-2012, 22:29
سلام.

هنوز مشکل من برای قرار دادن عکس با سایز بزرگ برطرف نشده ها....

کسی نیست پساخ گو باشه یا برطرفش کنه!

Ghaioom
09-09-2012, 22:31
سلام.

هنوز مشکل من برای قرار دادن عکس با سایز بزرگ برطرف نشده ها....

کسی نیست پساخ گو باشه یا برطرفش کنه!
مرورگر رو عوض کنید چک کنید.
هیستوری ، کش، اینا پاک کنید.

ŞHÍЯÍŃ
09-09-2012, 22:34
مرورگر رو عوض کنید چک کنید.
هیستوری ، کش، اینا پاک کنید.

انگار فقط تو بخش اتومبیل این مشکل هست عکس رو با سایز بزرگ تو انجمن های دیگه میزارم بعد از اونجا کپی میکنن جایی که میخوام...

Lord Farshad
10-09-2012, 11:44
درود.

منم این مشکل رو دارم. نمیتونم عکس بذارم.

مرورگرم هم فایرفاکس 15.0.1 هست . کار از پاک کردن کش و هیستوری و ... هم گذشته ، قبلا امتحان کردم.

شاد و پیروز و سربلند باشید.

ŞHÍЯÍŃ
10-09-2012, 13:30
درود.

مرورگرم هم فایرفاکس 15.0.1 هست . کار از پاک کردن کش و هیستوری و ... هم گذشته ، قبلا امتحان کردم.

برای من هم 15 هست شاید از مرورگر باشه باید عوض کنم ببینم شاید درست بشه...

Milad4171
10-09-2012, 13:44
انگار فقط تو بخش اتومبیل این مشکل هست عکس رو با سایز بزرگ تو انجمن های دیگه میزارم بعد از اونجا کپی میکنن جایی که میخوام...

درود.

برای من هم 15 هست شاید از مرورگر باشه باید عوض کنم ببینم شاید درست بشه...

منم همچين مشكلي دارم . البته مشكل من اينه كه بعد از آپلود عكس گم وگور ميشه. مجبورم چند بار آپلود كنم .الان تو آلبومم مثلا يه عكس 6 بار آپلود شده ولي همون موقع گم و گور ميشه نميشه پيداش كرد.

Mohammad Yek110
10-09-2012, 14:17
الان من با waterfox( فایرفاکس 64 بیتی ) هیچ مشکلی ندارم
اگه مشکل دارین بهتره اول لینک عکس رو باز کنید
روش راست کلیک کنید و Copy Image رو بزنید نه Copy Image Location یا Copy Image URL
بعدشم توی پنل نوشتن پست اونو Paste کنید

B3HZ@D
10-09-2012, 14:21

ممنون

امکانش نیست این قسمت رو به منو اضافه کنین ؟!

alone_boy
10-09-2012, 14:33
امکانش نیست این قسمت رو به منو اضافه کنین ؟!
خيلي وقت پيش يه تاپيك زدم و اينو پيشنهاد دادم ولي هنوزم كه هنوزه هيچ...

ŞHÍЯÍŃ
10-09-2012, 14:46
الان من با waterfox( فایرفاکس 64 بیتی ) هیچ مشکلی ندارم
اگه مشکل دارین بهتره اول لینک عکس رو باز کنید
روش راست کلیک کنید و Copy Image رو بزنید نه Copy Image Location یا Copy Image URL
بعدشم توی پنل نوشتن پست اونو Paste کنید

بله فعلا دارم همین کار رو انجام میدم..

Lord Farshad
10-09-2012, 15:48
درود.

من هم تنها کاری که فعلا میکنم، همین کپی/پیست هست.

البته یه قلقش رو پیدا کردم :دی اگر مایل هستید تا بگم بهتون :)

Hamid Hamid
10-09-2012, 19:28
سلام ...

مي خواستم بپرسم چجوری ميشه اين منوي اطلاع رساني رو 0 كردش؟ من الان حدود 5100 تا پيغام هست تو پروفايلم كه مي خوام همه پاك بشه. انگار ظرفيتش هم تا 6000 هستش.

ممنون

ŞHÍЯÍŃ
10-09-2012, 19:42
سلام ...

مي خواستم بپرسم چجوری ميشه اين منوي اطلاع رساني رو 0 كردش؟ من الان حدود 5100 تا پيغام هست تو پروفايلم كه مي خوام همه پاك بشه. انگار ظرفيتش هم تا 6000 هستش.

ممنون

سلام زیر صندوق ورودیتون اون پایین بخش کنترل پوشه یه جا هست نوشته خالی کردن فولدر فکر کنم اون باشه.

Hamid Hamid
10-09-2012, 19:50
سلام زیر صندوق ورودیتون اون پایین بخش کنترل پوشه یه جا هست نوشته خالی کردن فولدر فکر کنم اون باشه.

ممنون.

اين كه شما گفتيد براي پيغام هاي خصوصي هستش.

پيغام هاي بازديدكننده ها رو من مي خوام همشو پاك كنم.

اون پايين تنظيمات داره منتها انتخاب 5100 تا پيغام و پاك كردنش از اونجا فكر كنم 10 روزي وقت بگيره. نميدونم راهي هست يهو همش پاك بشه بدون اينكه شما بشيني و تك تك انتخابشون كني و بعد حذف بزني.

F l o w e r
10-09-2012, 20:05
ممنون.

اون پايين تنظيمات داره منتها انتخاب 5100 تا پيغام و پاك كردنش از اونجا فكر كنم 10 روزي وقت بگيره. نميدونم راهي هست يهو همش پاك بشه بدون اينكه شما بشيني و تك تك انتخابشون كني و بعد حذف بزني.

سلام

من یادم نمیاد پی ام پروفایل محدودیت داشته باشه ..

راهی نیست / هر 50 تا پی ام رو با هم میتونید انتخاب و پاک کنید.

Mohammad Yek110
10-09-2012, 20:11
سلام
همونطور که قابلیت اشتراک توی یه تاپیک هست ، چطور می تونم توی یه انجمن مثل انجمن فتوشاپ مشترک بشم؟

Kurosh
10-09-2012, 20:13
ممنون.

از طرف کاربر که نه، راهی نیست ...

مگر اینکه ادمین چنین اختیاری داشته باشه ... که اون هم بعید می‌دونم

اگه خیلی منوی اطلاع رسانی اذیتت می‌کنه، پروفایلت رو ببند :دی

اگه نه، باید بسوزی و بسازی : دی
یا اینکه 10 روز بشینی پاک کنی : دی

پ.ن: :46:

سلام
همونطور که قابلیت اشتراک توی یه تاپیک هست ، چطور می تونم توی یه انجمن مثل انجمن فتوشاپ مشترک بشم؟

از بالا سمت چپ انجمن فتوشاپ، "تنظیمات انجمن" رو پیدا کنید و بزنید، و بعد روی گزینه‌ی "آبونمان این تالار شوید" کلیک کنید.

Hadi King
11-09-2012, 16:55
مگر اینکه ادمین چنین اختیاری داشته باشه ... که اون هم بعید می‌دونم

سَلام کوروش جــان , آدمین چنین اختیاری داره و میتونــه کل پیغام های پروفایل یه کاربر رو حذف کنـــه . :31:

VAHID
11-09-2012, 17:15
چرا این چند روز سرعت لود صفحات امده پایین مجبورم با ساکس بیام چون با اون سرعتش خوبه.......

osifa
11-09-2012, 20:12
یک پیشنهادی داشتم:
آیا بهتر نیست نام این بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از " آموزش زبان انگلیسی" به "آموزش زبان های خارجی" تغییر بدید؟
چون در حالی که در مورد زبان های دیگر هم تاپیک ها و آموزش هایی در این بخش وجود داره متناسب نیست نامش فقط اموزش زبان انگلیسی باشه.
با تشکر

Reza31001
11-09-2012, 20:26
یک پیشنهادی داشتم:
آیا بهتر نیست نام این بخش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از " آموزش زبان انگلیسی" به "آموزش زبان های خارجی" تغییر بدید؟
چون در حالی که در مورد زبان های دیگر هم تاپیک ها و آموزش هایی در این بخش وجود داره متناسب نیست نامش فقط اموزش زبان انگلیسی باشه.
با تشکر
درست میگن
میشه به دو بخش تقسیم بشه
زبان انگلیسی
زبان های دیگر

البته کلا جای پیشنهادتون این بخش بود
ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hamidreza2010
15-09-2012, 00:47
سلام دوستان
آقا من یه سئوال دارم که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده فقط نمیدونستم کجا بپرسم که الان جاشو پیدا کردم
این ستاره هایی که بالای عکس کاربرا میزنن مثلا 1 ستاره یا 2 ستاره تا 6 ستاره....... اینا بر چه اساسیه؟ برحسب تعداد پست هاییه که کاربرا زدن یا بر حسب مدت زمان عضو بودنشون؟
خلاصه بر چه اساسیه؟
اگه بر حسب تعداد پست هاست هر چند تا پست بزنیم یه ستاره بهمون اضافه میشه؟

M E S S I
15-09-2012, 00:52
سلام دوستان
آقا من یه دسئوال دارم که خیلی وقته ذهنمو مشغول کرده فقط نمیدونستم کجا بپرسم که الان پیداش کردم
این ستاره هایی که بالای عکس کاربرا میزنن مثلا 1 ستاره یا 2 ستاره تا 6 ستاره....... اینا بر چه اساسیه؟ برحسب تعداد پست هاییه که کاربرا زدن یا بر حسب مدت زمان عضو بودنشون؟
خلاصه بر چه اساسیه؟
اگه ب حسب تعداد پست هاست هر چند تا پست بزنیم یه ستاره بهمون اضافه میشه؟

بالای 20 پست:
1ستاره
بالای 200 پست:
2ستاره
بالای 500 پست:
3ستاره
بالای 1000 پست:
4ستاره
بالای 2500 پست:
5ستاره

Retired User
15-09-2012, 14:54
شما از نرم افزار ضد تبلیغات استفاده میکنید . این در حالیست که خدمات این وب سایت رایگان بوده و کلیه هزینه های آن از طریق پذیرش و نمایش آگهی های تبلیغاتی تامین میگردد . لطفا نرم افزار ادز بلاک را غیر فعال کنید . با سپاس

این جدیده؟

M E S S I
15-09-2012, 19:15
منم مشکلی که دوستمونRetired User گفتن رو وقتی با فایرفاکس وارد انجمن میشم دارم؟؟!

FC.Barcelona
15-09-2012, 20:23
به خاطر adblock plus هست !!

ŞHÍЯÍŃ
15-09-2012, 23:51
بالای 20 پست:
1ستاره
بالای 200 پست:
2ستاره
بالای 500 پست:
3ستاره
بالای 1000 پست:
4ستاره
بالای 2500 پست:
5ستاره

در تکمیل حرف دوستمون 6ستاره هم دیگه به پست بستگی نداره 6ستاره برای ناظرین و بالاتر هست.:46:

hamidreza2010
16-09-2012, 01:04
بالای 20 پست:
1ستاره
بالای 200 پست:
2ستاره
بالای 500 پست:
3ستاره
بالای 1000 پست:
4ستاره
بالای 2500 پست:
5ستاره

آقا دمتون گرم خیلی ممنون

kiar
16-09-2012, 09:25
سلام من وقتی با Firefox یا Google Chrome وارد سایت میشم این تبلیغاتها میان ( با Internet Explorer مشکلی نداره ) مشکل از کجاست؟

VAHID
16-09-2012, 16:43
سلام من وقتی با Firefox یا Google Chrome وارد سایت میشم این تبلیغاتها میان ( با Internet Explorer مشکلی نداره ) مشکل از کجاست؟

من با کروم میام همیشه ولی همچین مشکلی تاحالا نداشتم.....

kiar
16-09-2012, 18:51
من با کروم میام همیشه ولی همچین مشکلی تاحالا نداشتم.....

منم دو روزه این مشکلو پیدا کردم اعصابمو به هم زده لطفا یکی کمک کنه.

Ghaioom
16-09-2012, 22:37
انگار یا از قبل بوده که نمیشه تاپیک های قدیمی رو ویرایش کرد یا جدیدا اومده؟! لازم که نمیشه ولی اتفاقی دیدم :31: یعنی یه چند ماه پیش رو و پیش ترشون

شـیـفــو
16-09-2012, 22:38
دوستان نمیشه ادیتور پست ها رو به حالت قبلی یعنی نسخه قبلی سایت درآورد ؟
این ادیتور جدید چندتا که نه ، خیلی مشکل داره .
یکیش اینه که وقتی مثلا خط اول رو مینویسی بعد میای خط دوم میخوای وسط چینش کنیم میره تو خط اول و باهم قاطی میشن ، اینگار که نه اینگار یه اینتر زدیم .
الان فرق این دوتا رو ببینید :
با دوتا اینتر :

آواتار کاربر Kiar ، عکس بازیگر مارلون براندو در نقش پدرخوانده ساخته 1972 از کمپانی پارامونت به کارگردانی فوردکاپولا است

با سه تا اینتر :

آواتار کاربر Kiar ، عکس بازیگر مارلون براندو در نقش پدرخوانده ساخته 1972 از کمپانی پارامونت به کارگردانی فوردکاپولا است

متنی که نوشتم برای تست هست .

chaneh1
17-09-2012, 08:37
مرسی از کمک بزرگتون

arash59b
17-09-2012, 09:33

منم با هردوشون کار می کنم و چنین چیزی ندیدم

احتمالا شما تو کروم یوزر و پسورد ایمیل تون رو ست نکردین

به اینم یه نگاه بنداز

arz268
17-09-2012, 12:16
حل شد دوستان

Golbarg01
17-09-2012, 17:39
من یه مشکلی با ورود به انجمن با مرورگر اپرا دارم.
شما هم این مشکل رو دارید.
اینجوری که وارد هر صفحه و لینکی که میشم نزدیک به 1 دقیقه طول می کشه تا صفحه لود بشه
ولی با مرورگرهای دیگه سریع باز می کنه
دلیلش چیه؟

kalami
18-09-2012, 20:42
سلام دوستان.برای تعویض نام کاربری باید به کی پیام بدم؟مدیریت سایت؟

F l o w e r
18-09-2012, 20:50

سلام

پایان کار انجمن ثبت احوال / اعلام آخرین تغییرات شناسه ی کاربران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

arash59b
18-09-2012, 20:50

فکر نکنم بشه

پایان کار انجمن ثبت احوال / اعلام آخرین تغییرات شناسه ی کاربران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hoomanshafie
18-09-2012, 23:48
salam
modele gooshiye man
HTC Desire HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86%20%D8%B1%D8%A7%D9%85%2 0%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C%20%D8%A7%DA%86%20%D8%AA% DB%8C%20%D8%B3%DB%8C%20%D8%AF%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB %8C%D8%B1%20%D8%A7%DA%86%20%D8%AF%DB%8C%20&source=web&cd=10&ved=0CHEQFjAJ&url=[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])sisteme gooshim ro dast kari kardam v vaghti roshan mikonam faghat arme htc miyad v dige hichi..hamintory mimoone..agar momkene be zabane sade baram tozih bedid ke chi kar konam..be tamir kar ham dastresi nadaram...majbooram khodam dorostesh konam..fekr konam hame chi az too gooshim pak shode..to ro khoda rahnamaim konid ta dorostesh konam..mamnoonetoon misham..

Alinho
19-09-2012, 05:05
سلام hoomanshafie جان، اولا عضویتتون رو در انجمن تبریک میگم!
دوما برای فعالیت توی انجمن باید از زبان فارسی استفاده کنید و فینگلیش ممنوعه
سوما سوالتون رو باید در یکی از شاخه‌های انجمن موبایل مطرح کنید
انجمن موبایل و پاکت‌پی‌سی: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شـیـفــو
19-09-2012, 22:47
سلام ، این تبلیغات چیه میاد رو پست اولا ؟؟؟
قبلا اینطوری نبود ، من یه لحظه فکر کردم خودم گذاشتمش هی میخواستم ویرایش کنم پاکش کنم .

Reza31001
20-09-2012, 07:04
دیگه تبلیغاته دیگه!
تکلیف و دلیلش روشنه

فقط امیدوارم بیشتر از این نشه

Ghaioom
20-09-2012, 09:57
این "تازه چه خبر؟" اسمش رو عوض کنین ممنون میشم. :31: آدم فک میکنه اخباره :31:
تغییر به "آخرین ارسالات" یا آخرین پست ها.

arash59b
20-09-2012, 11:04
این "تازه چه خبر؟" اسمش رو عوض کنین ممنون میشم. :31: آدم فک میکنه اخباره :31:
تغییر به "آخرین ارسالات" یا آخرین پست ها.

اگه دقت کنی عبارت پست های جدید زیرش هست :31:

kalami
20-09-2012, 17:36
جنبه انتقاد هم ندارن.همینه که پیشرفت نمی کنن

Ezel
20-09-2012, 17:50
جنبه انتقاد هم ندارن.همینه که پیشرفت نمی کنن

دوست عزیز شما انتقادی داری از طریق ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرحش کن /

اصولا برای ما خیلی راحته بدون در نظر گرفتن خیلی مسائل انتقاد کنیم ؛ مثلا بدون اینکه بدونیم فقط هزینه ی ماهیانه ی سرور انجمن چقدر هست و از چه طریقی باید تامین بشه بیایم و از تبلیغات در انجمن ایراد بگیریم ! هزینه ای که بازگشتی نداشته باشه در مودبانه ترین حالت " عقلایی نیست " !

CRIS Joon CR7
20-09-2012, 18:38
دوست عزیز شما انتقادی داری از طریق ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطرحش کن /

اصولا برای ما خیلی راحته بدون در نظر گرفتن خیلی مسائل انتقاد کنیم ؛ مثلا بدون اینکه بدونیم فقط هزینه ی ماهیانه ی سرور انجمن چقدر هست و از چه طریقی باید تامین بشه بیایم و از تبلیغات در انجمن ایراد بگیریم ! هزینه ای که بازگشتی نداشته باشه در مودبانه ترین حالت " عقلایی نیست " !

درسته سروش جان ، این رو میدونیم که اداره ی فرومی با این تعداد اعضا مطمئنا متحمل هزینه هایی می باشد و دوستانی هم که اعتراض کردند با اصل تبلیغات مشکل ندارند ،
با وجود آن در پست اول صفحه تاپیک ها مشکل دارند و به نظرم خیلی هم بیجا نیست چون:
معمولا برای پست اول صفحه تاپیک ها زحمت کشیده میشود( بیشتر منظورم پست های استارتر تاپیک ها است) و وجود تبلیغی این چنینی مقداری بر شکل و شمایل و زیبایی آن پست
تاثیر می گذارد...

به نظرم هرچی تبلیغ هست رو به پست اول به بعد و نه داخل پست ها انتقال بدیم بهتره:11:

hoomanshafie
20-09-2012, 19:25
سلام
سیستم گوشیم رو اشتباهی سیستمش رو پاک کردم..مدلش اچ تی سی دیزایر اچ دی است..وقتی روشنش میکنم فقط آرمش میاد رو صفحه و میمونه ..راهنمایم کنید به زبانه ساده که چه کار کنم..دسترسی به تعمیرکار هم ندارم..چون آلمان هستم..تو رو خدا راهنمایم کنید..که چی کار کنم و چه چیزهایی رو دانلود کنم..و کلی چی کار کنم..اگه به زبونه ساده بگید ممنون میشم..

Ezel
20-09-2012, 19:38
سلام
سیستم گوشیم رو اشتباهی سیستمش رو پاک کردم..مدلش اچ تی سی دیزایر اچ دی است..وقتی روشنش میکنم فقط آرمش میاد رو صفحه و میمونه ..راهنمایم کنید به زبانه ساده که چه کار کنم..دسترسی به تعمیرکار هم ندارم..چون آلمان هستم..تو رو خدا راهنمایم کنید..که چی کار کنم و چه چیزهایی رو دانلود کنم..و کلی چی کار کنم..اگه به زبونه ساده بگید ممنون میشم..

سلام /

به انجمنهای پی سی ورلد خوش اومدین .

از انجمن موبایل و PocketPc ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و بخش کلوپ گوشی های تحت اندروید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده کنید .

موفق باشید .

kalami
21-09-2012, 09:41
پس انجمن های همسایه چطور هزینشون رو در میارن؟تبلیغات وقتی معنا داره که آمار بازدید کننده ها و رضایتمندی اونا رو ببرید بالا نه اینکه قدیمی ها رو ناراضی کنه و جدیدا رو فراری بده و حتی بعضی قدیمی ها رو هم دلسرد کنه از فعالیت چه بسا اونها هم روی گردان بشن.هدف اکثر کسایی که میان و نظر میدن پیشرفت انجمنه نه صرفا ایراد گرفتن
به عنوان مثال من یه سوال تو انجمن x پرسیدم که ظرف چندساعت پاسخ داده شد ولی اینجا3هفتس کسی جواب نداده.فک میکنم این به دلیل آمار پایین تر بازدید کننده هاتون باشه که برمیگرده به روشی مدیریتی که شما انتخاب کردید ولازمه تغییراتی بدید
ویا یه مثال دیگه بزنم واون اینکه من یه ماهه میخوام نام کاربری عوض کنم ولی هیچکی جواب نمیده درحالی که تو انجمن ایکس کمتر از24ساعت نام کاربری عوض کردم
امیدوارم انجمن روز به روز پیشرفت کنه نه....

Mohammad Yek110
21-09-2012, 10:25
سلام
در مورد تبلیغات پست اول ،
واقعا بهتره که برداشته بشه ، نه اینکه حذف بشه ، منتقل بشه به جای دیگه
واقعا روی زیبایی پست تاثیر میذاره
توی خیلی از انجمن ها تاپیکایی که زده میشه پست اولشون باید زیبا باشه
مثل انجمن بازی
این تبلیغ زیبایی پستهارو خراب می کنه:13:

در مورد نام کاربری هم بهتره خودتونو ناراحت نکنید.نام کاربری منم بدون دلیل عوض نشد ، منم دیگه بیخیال شدم

ویرایش:
ساعت فروم رو چطوری به شکل جدیدش تبدیل کنم؟

hamidreza2010
21-09-2012, 12:22
چون خیلی از مسائل هستن که برای اكثر کاربران جدید و شاید برای خیلی از کاربران قدیمی سؤال باشه، تصمیم گرفتم که یه آموزش برای همه چیزهایی که ممکن هست برای یک کاربر نیاز باشه بنویسم. امیدوارم کامل باشه و به دردتون بخوره!
این مسائل رو توی این آموزش گذاشتم:
1. آموزش امکانات اصلی انجمن مثل استفاده از دکمه ها و پیغام خصوصی و ...
2. آموزش قرار دادن عكس
3. آموزش قرار دادن فایل
4. آموزش داونلود از سايتهاي معروف
5. توضیح تنظیمات کاربری مثل ایجاد آواتار ، مخفی شدن و ...
6. آموزش کامل جستجو در انجمن به همراه آموزش جستجوی كاربران
7. آموزش استفاده از امکانات جزئی انجمن مثل مشترک شدن در بحث ها و ...
8. آموزش همه کدهای مورد استفاده در انجمن
9. نکته های ظریف!

البته از قسمت 6 به بعد رو هنوز وقت نكردم بنويسم. چون فردا پس فردا ميرم دانشگاه و ميدونم كه نميرسم به اين زودي كامل كنم همينطوري گذاشتم. اگه كسي خواست من فايل word رو ميتونم در اختيارش بذارم كه كامل كنه.

فايل ضميمه رو داونلود كنين:

سلام دوستان
من این رو توی پست اول دیدم فقط چند قسمتش کامل نشده چون دیگه حال ندارم 500 صفحه رو بگردم تا ببینم آموزش کاملش توی کدوم صفحه هست حالا اگه کسی آموزش کاملش رو داره لینک دانلودش رو لطف کنه بذاره
ممنون

Reza31001
21-09-2012, 23:26
جهت پیشگیری یه مورد رو بگم
برای تصحیح ساعت و تغییر اون از حالت تابستانی به زمستانی به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) برید و گزینه مورد نظر رو روی حالت مورد نظر قرار بدین

سلام دوستان
من این رو توی پست اول دیدم فقط چند قسمتش کامل نشده چون دیگه حال ندارم 500 صفحه رو بگردم تا ببینم آموزش کاملش توی کدوم صفحه هست حالا اگه کسی آموزش کاملش رو داره لینک دانلودش رو لطف کنه بذاره
ممنون
اون فایل فکر کنم هیچ وقت تکمیل نشده!

ولی شما هر سوالی داشتی تو همین تاپیک بپرس دوستان جواب میدن

hamidreza2010
22-09-2012, 01:06
اون فایل فکر کنم هیچ وقت تکمیل نشده!

ولی شما هر سوالی داشتی تو همین تاپیک بپرس دوستان جواب میدن

اون که آره ولی گفتم اگه تکمیل شده لینکش رو بذارین که دانلود کنم ولی اگه تکمیل نشده که هیچ
دستت طلا

Captain
23-09-2012, 15:29
سلام

ببخشین چجوری میتونم وقتی تایپیکی رو ایجاد میکنم، پست اول همیشه نشون داده بشه و تو تمامیه پست ها سرخط اول باشه؟

ممنونم

Ghaioom
23-09-2012, 16:56
سلام

ببخشین چجوری میتونم وقتی تایپیکی رو ایجاد میکنم، پست اول همیشه نشون داده بشه و تو تمامیه پست ها سرخط اول باشه؟

ممنونم

این یکی از امکاناتی هست که توی ویبیلیتون هست که تو این انجمن فعال نیست.

nafis4130
23-09-2012, 21:15
سلام دوستان
ببخشید چطوری میشه تشکر کرد چون من دکمه ای نمیبینم مرورگرم هم کرومه

M E S S I
23-09-2012, 21:18
سلام دوستان
ببخشید چطوری میشه تشکر کرد چون من دکمه ای نمیبینم مرورگرم هم کرومه
سلام
شما اول باید یه مقدار در فروم فعالیت کنید و فکر کنم پست هاتون حداقل باید به 10 تا برسه تا دکمه ی تشکر برای شما فعال بشه!

سامسونگ 1
24-09-2012, 14:14
سلام دوستان من یک گوشی چینی مدل 9220i خریدم می خوام روش نرم افزار نصب کنم سیستم عاملش جاواست چطور میشه این کار را کرد

Ghaioom
24-09-2012, 17:14
سلام دوستان من یک گوشی چینی مدل 9220i خریدم می خوام روش نرم افزار نصب کنم سیستم عاملش جاواست چطور میشه این کار را کرد

nafis4130
24-09-2012, 20:24
سلام
شما اول باید یه مقدار در فروم فعالیت کنید و فکر کنم پست هاتون حداقل باید به 10 تا برسه تا دکمه ی تشکر برای شما فعال بشه!
از پاسخگوییتون ممنون.:20:

Переклад не
24-09-2012, 21:38
دوستان برای اینکه انجمن رو با سرعت بسیار بالا و بی نقص لود کنید و لذت ببرید ، از مرورگر chrome 23 استفاده کنید.در این مورد (کاربا این سایت) فقط این مرورگر توانایی پاسخگویی داره.
باتشکر

arash59b
28-09-2012, 16:31
دوستاني كه به دلايلي اخطار مي گيرن و بن مي شن باز هم مي تونن به انجمن بيان و پست بدن؟؟؟

Captain
28-09-2012, 16:36
بله اگه تو بعضی از تایپیک ها دقت کنین میبنین که میتونن وارد محیط کاربریشون بشن و پست بدن

ولی فک کنم با محدودیت باشه! دقیق نمیدونم

Mahdi/s
28-09-2012, 16:37
ســلام...

دوستاني كه به دلايلي اخطار مي گيرن و بن مي شن باز هم مي تونن به انجمن بيان و پست بدن؟؟؟ بستگي داره به دليل بن شدنشون......بعضي ها كلا بن ميشن...بعضي ها چند روز....چند ماه....وو.و...

Captain
29-09-2012, 09:27
دوستان چطور میتونم تو پست وقتی مطلب زیاده بذارم تو محتوای نمایش مخفی؟

ممنونم، خیلی لازمش داشتم
موفق باشی

مهدی 5812
29-09-2012, 12:22
سلام

من تازه عضو شدم میخواستم یه مقدار اطلاعات در مورد شارژ پرینتر کنون 4010به دست بیارم در یکی از بحث هاتون دیدم ولی حالا نمی تونم پیدا کنم اگه ممکنه کمکم کنید ممنون میشم:20:

M A M M U T
01-10-2012, 02:18
مدیران گرامی با کدوم منطقی این همه آپلود سنتر رو بلاک کردن؟؟؟؟ یعنی من بخوام یه عکسی واسه یه بدبختی آپلود کنم چرا غالبا به ------------- تبدیل میشه؟؟؟؟

arash59b
01-10-2012, 05:44
دوستان چطور میتونم تو پست وقتی مطلب زیاده بذارم تو محتوای نمایش مخفی؟

با استفاده از دکمه spoiler)، SP) که تو ویرایش پیشرفته قرار داره

شـیـفــو
01-10-2012, 15:17
سلام
چطوری میتونیم کاربر فعال فلان بخش بشیم ؟
بعد چه مزایایی داره ؟ اختیاراتی هم تعلق میگیره ؟ مثل اخطار دادن ، پاک کردن پست یا ویرایش و انتقال ؟
( میدونم عناوین بهتر هم خیلی محدودن ، چه اختیاراتی ؟)

Ghaioom
01-10-2012, 16:14
سلام
بعد چه مزایایی داره ؟ اختیاراتی هم تعلق میگیره ؟ مثل اخطار دادن ، پاک کردن پست یا ویرایش و انتقال ؟
باید به اینو اون تو تاپیکهای کمک کنی تا مدیران شما رو معرفی کنن.
مزایاش مثل اینایی که میگی نیست ! دی. شما برو تو قسمت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه چکی بزن یه تاپیک زده بودن براش.

ŞHÍЯÍŃ
01-10-2012, 19:18
سلام

M A M M U T
01-10-2012, 19:39
مدیران گرامی با کدوم منطقی این همه آپلود سنتر رو بلاک کردن؟؟؟؟ یعنی من بخوام یه عکسی واسه یه بدبختی آپلود کنم چرا غالبا به ------------- تبدیل میشه؟؟؟؟
آقا یکی جواب این رو هم بده خوب...

ŞHÍЯÍŃ
01-10-2012, 21:03

سلام.آقا اینجا سایت زیاد بلاک هست.خب از یه جای دیگه آپلود کنید این همه آپلود سنتر خوب که بلاک نیس..

Ghaioom
01-10-2012, 21:29
من قبلا سوالیدم باید صفحات قبل رو بخونید.

منم یک دو تا آپلود سنتر معرفی کنم:
up.behtarin.com
img4up.com

kiar
01-10-2012, 22:37
من از دیروز با باز کردن سایتتون مشکل دارم باید از هر ده بار کلیک روی بخشهای مختلف سایتتون یه بار صفحه درست باز میشه!!! مشکل چیه؟ اینم تصویر صفحه ای که باز میشه:

ŞHÍЯÍŃ
01-10-2012, 22:39
:31:آقا چرا اسمایل های پی سی اضافه نمیشه و تغییر نمیکنه؟
الان از وقتی یادمه همین اسمایلا بودش:31:خسته شدیم از بس اسمایل تکراری گذاشتیم و واسه اسمایل رفیتم این سایت اون سایت:31:

ŞHÍЯÍŃ
01-10-2012, 22:41
من از دیروز با باز کردن سایتتون مشکل دارم باید از هر ده بار کلیک روی بخشهای مختلف سایتتون یه بار صفحه درست باز میشه!!! مشکل چیه؟ اینم تصویر صفحه ای که باز میشه:

من وقتی چیز پی ان ام بازه و داخل سایت هستم یه دفعه میبندمش اینطوری میشه دیگه هیچ رقمه وارد سایت نمیشه همین ارور رو میده!

اگه کانکشن دستی دارید دیسکانکت شید درست میشه اگه کانکشن تو مودم هست و اتوماتیکه یه بار ریست کنید باید درست بشه:46:

kiar
03-10-2012, 11:20
اسم فونت و اندازه فونت پیشفرض پستها چیه؟
چطور وقتی اندازه فونت رو تغییر میدم میتونم به حالت پیشفرض برگردونم؟

F l o w e r
03-10-2012, 11:29
اسم فونت و اندازه فونت پیشفرض پستها چیه؟
چطور وقتی اندازه فونت رو تغییر میدم میتونم به حالت پیشفرض برگردونم؟

متن رو سلکت کنید و روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا به سایز اولیه برگرده

M E S S I
03-10-2012, 11:30
حذف شود...
دوستمون جواب دادن....

MMM52
04-10-2012, 00:42
سلام دوستان...

دو تا سوال داشتم یکم خنده داره که هنوز نمیدونم فقط نخندید...!

یکی چطور spoiler (محتوای مخفی) بذارم؟!

و دیگری اینه که چطوری میخوام لینک مثلا یه اهنگ رو بذارم دیگه زیرش لینک رو پیست نکنم بجاش مثلا بنویسم download با کلیک روش به اون صفحه هدایت بشه...

میدونم خیلی خیلی زشته که تا حالا نمیدونستم ولی چاره ای نداشتم باید یاد بگیرم پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است...!

ممنون..

arash59b
04-10-2012, 01:03
سلام دوستان...

و دیگری اینه که چطوری میخوام لینک مثلا یه اهنگ رو بذارم دیگه زیرش لینک رو پیست نکنم بجاش مثلا بنویسم download با کلیک روش به اون صفحه هدایت بشه...

میدونم خیلی خیلی زشته که تا حالا نمیدونستم ولی چاره ای نداشتم باید یاد بگیرم پرسیدن عیب نیست ندانستن عیب است...!

ممنون..

جند پست قبل هست

واسه سوال دومتون هم انجمن پی سی ورلد این امکان رو پشتیبانی نمی کنه

Hadi King
04-10-2012, 01:09
سلام دوستان...

ممنون..

سَلام دوست عزیز خندیدن نداره , یکی هسـت که تا حالا تست نکرده یا تا الان بکارش نیومـده مثـل مَن .. :31:
برای محتوای مخفـی :
عنـوان رو سلام قـرار دادم و قسمـت 3 هر چی میخواستی بنویسی که تو محتوای مخفی قرار بگیره مینویسی یا قـرار میــدی .
_____
برای قـرار دادن عکس با لینـک :
شکلک یا عکس مورد نظر رو قـرار میدی بعد روی عکس کلیک میکنـــی .
بعد گزینه 2 رو انتخـاب میکنی و آدرس لینک رو قـرار میدی و Ok میکنــی و تمـام .
_______
تســت : ( روی شکلک زیر کلیک کنی سایت P30world باز میشــه ) ..
:7: ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید!:40: