ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : آموزش تمام قسمت های مورد نیاز برای کاربران در انجمن

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24

reza_reza2
17-03-2012, 16:49
سلام ...
به ناظر یا مدیر اون بخش ...

مثلاً به farshidshd ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خب ایشون نیستن ظاهرا... مدیر بخش آموزش عالی کیه؟

Sayam
17-03-2012, 16:57
خب ایشون نیستن ظاهرا... مدیر بخش آموزش عالی کیه؟

Mohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

:11:

reza_reza2
17-03-2012, 17:41
Mohammad ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من چطوری به ایشون بگم!

قسمت پیغام های بازدید کنندگان رو بستن! منم که تا پستام 10 تا نشه پیغام خصوصی نمیتونم بفرستم!

ŞHÍЯÍŃ
17-03-2012, 17:46
من چطوری به ایشون بگم!

قسمت پیغام های بازدید کنندگان رو بستن! منم که تا پستام 10 تا نشه پیغام خصوصی نمیتونم بفرستم!

یه راه دیگه هم داره میتونی پست خود ات رو گزارش بدی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد بنویسی که میخوام تاپیک ام بره پاک بشه

ولی 4تا پست دیگه 4تا دیگه پست بدید میتونید پ.خ بفرستید:46:

Babak
17-03-2012, 18:15
سلام
من میخام تاپیکم پاک شه به کی باید بگم پاکش کنه؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام
چرا باید پاک بشه ؟
شما میتونید درخواست حذف پست خودتون رو داشته باشید . اما تاپیک نه به این راحتی. یه مشکل هست اونم اینکه تاپیک ماله کسی نیست . چند نفر غیز از شما توی تاپیک مطلب دارن. باید دلیل مشخصی باشه برای حذف پست دیگران.

Ghaioom
18-03-2012, 11:59
چقد زود ساعت سیستم و پی سی زده جلو! :31:خودشو کشیده جلو

Mohammad Yek110
18-03-2012, 15:55
سلام
خیلی از کاربرای فعال رو دیدم.بعضیاشون سه ستاره،بعضیا چهار ستاره و... هستن.اینا چطور معلوم میشه؟
بر اساس تعداد پست هست؟
یعنی کاربرای فعال علاوه بر اختیارات اضافه ای که دارن و برچسب می خورن،تغداد ستاره ها بر حسب پست کم و زیاد میشه؟
ممنون:11:

Sayam
18-03-2012, 16:02
سلام
خیلی از کاربرای فعال رو دیدم.بعضیاشون سه ستاره،بعضیا چهار ستاره و... هستن.اینا چطور معلوم میشه؟
بر اساس تعداد پست هست؟
یعنی کاربرای فعال علاوه بر اختیارات اضافه ای که دارن و برچسب می خورن،تغداد ستاره ها بر حسب پست کم و زیاد میشه؟
ممنون:11:

برای کاربران فعال نه ... مانند بقیه کاربران فقط بستگی به تعداد پست داره
اما برای ناظران و ... هر چند تا پست که داشته باشند کم یا زیاد، 6 ستاره اند

:20:

kasra2002
18-03-2012, 16:30
سلام یه سوال تکراری
من میخوام وقتی توی چند تاپیک پست میذارم بتونم دفه بعدی متوجه شم که کجا بوده و بعد از اون چه اتفاقایی افتاده
البته با سرچ نام خودم تاپیکارو پیدا می کنم ولی از اخرین صفحه شروع می شه چجوری میشه به اولین پست خوانده نشده برم واز اون اخرین پست خودم ادامه بدم؟؟؟؟
ممنون

Ghaioom
18-03-2012, 17:52
سلام یه سوال تکراری
من میخوام وقتی توی چند تاپیک پست میذارم بتونم دفه بعدی متوجه شم که کجا بوده و بعد از اون چه اتفاقایی افتاده
البته با سرچ نام خودم تاپیکارو پیدا می کنم ولی از اخرین صفحه شروع می شه چجوری میشه به اولین پست خوانده نشده برم واز اون اخرین پست خودم ادامه بدم؟؟؟؟
ممنون

Sayam
18-03-2012, 18:43
البته فکر کنم منظورشون چیز دیگه ای بود :20:

چجوری میشه به اولین پست خوانده نشده برم واز اون اخرین پست خودم ادامه بدم؟؟؟؟در اینصورت شما میتونید تاپیکی رو ببینید و از اون پستی شروع میشه که شما نخوندید (یعنی پست های قبلی رو قبلا خوندید ) :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه جای ایکس شماره ی تاپیک رو باید بنویسید .

Mohammad Yek110
18-03-2012, 23:08
برای کاربران فعال نه ... مانند بقیه کاربران فقط بستگی به تعداد پست داره
اما برای ناظران و ... هر چند تا پست که داشته باشند کم یا زیاد، 6 ستاره اند

:20:

پس این ستاره ها بر حسب میزان فعالیته.مثلا شما سه ستاره هستید ولی ایشون که توی پست پایین می بینید 4 ستاره اند.شاید مربوط به میزان اهمیت اون انجمن باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Sayam
18-03-2012, 23:13
پس این ستاره ها بر حسب میزان فعالیته.مثلا شما سه ستاره هستید ولی ایشون که توی پست پایین می بینید 4 ستاره اند.شاید مربوط به میزان اهمیت اون انجمن باشه

بله :)

چون ایشون تعداد پست شون تا به الان 1,614 است

تغییرات بر اساس تعداد پست ها ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

imanpod
21-03-2012, 03:04
سلام . عید همگی مبارک .
نمیشه کاری کرد که مدت زمان حضور غیر فعال توی انجمن زیاد بشه ؟
آخه من بعضی وقتها که مشغول خوندن مطالب طولانی هستم و بعدش میخوام برم یه صفحه ی دیگه ی انجمن ، میبینم که خودش sign out شده و دوباره باید وارد انجمن بشم .

Sayam
21-03-2012, 03:31
سلام . عید همگی مبارک .
نمیشه کاری کرد که مدت زمان حضور غیر فعال توی انجمن زیاد بشه ؟
آخه من بعضی وقتها که مشغول خوندن مطالب طولانی هستم و بعدش میخوام برم یه صفحه ی دیگه ی انجمن ، میبینم که خودش sign out شده و دوباره باید وارد انجمن بشم .

سلام عید شما هم مبارک :46:

+

وقتیکه میخواید وارد انجمن بشید تیک به خاطر داشتن ؟ رو بزنید و همینطور اگه مرورگر هم پرسید که به یاد داشته باشد یا نه ، تایید کنید :46:

ضمنا در این صورت باید بعد از اینکه کارتون با انجمن تموم شد، از سایت خارج نشید ...

imanpod
21-03-2012, 03:39
سلام عید شما هم مبارک :46:

+

وقتیکه میخواید وارد انجمن بشید تیک به خاطر داشتن ؟ رو بزنید و همینطور اگه مرورگر هم پرسید که به یاد داشته باشد یا نه ، تایید کنید :46:

ضمنا در این صورت باید بعد از اینکه کارتون با انجمن تموم شد، از سایت خارج نشید ...

دستت دردنکنه ولی منظورمو نگرفتی . حتی اگه تیک "به خاطر داشتن" رو هم بزنم بعد از یه مدت که بدون فعالیت باشم و رفرش نکنم ، خودش خارج میشه و اون تیک تنها کمکی که میکنه اینه که نمیخواد برا ورود دوباره به انجمن نام کاربری و رمز رو تایپ کنم .
من منظورم مدت حضور در انجمن بدون refresh هست .

Sayam
21-03-2012, 03:47
دستت دردنکنه ولی منظورمو نگرفتی . حتی اگه تیک "به خاطر داشتن" رو هم بزنم بعد از یه مدت که بدون فعالیت باشم و رفرش نکنم ، خودش خارج میشه و اون تیک تنها کمکی که میکنه اینه که نمیخواد برا ورود دوباره به انجمن نام کاربری و رمز رو تایپ کنم .

مرورگر نمیپرسه remember password .... ? :20:

amintnt
21-03-2012, 12:26
خیر نمیشه. به اصطلاح تایم‌اوت میشه. اگه فعالیتی صورت نگیره بعد از یه مدت(10 دقیقه؟) اینطور میشه که خب طبیعی هم هست. مثلا اگه شما ساین‌اوت نکنید و مرورگر رو ببندید سیستم که نمی‌تونه تا ابد شما رو لاگین در نظر بگیره.

ŞHÍЯÍŃ
21-03-2012, 23:12
مشکل حل شد :دی

زمان دیروز انگار از تاریخ پست ها حذف شده به جاش تاریخ میزنه.....

part gah
22-03-2012, 17:15
سلام

دیروز تعداد پست های من 1100 بود....
اینم عکسش ....
پستی هم پاک نشده از دیروز تا به حالا!
تعداد پستهام الان 4 تا کمه؟
میخوام ببینم این امکان داره؟

ŞHÍЯÍŃ
22-03-2012, 17:44
سلام

اینم عکسش ....

فکر کنم اینطور باشه تو یه تاپیکی پست دادی که رفته ترش و در این صورت که گزارشی از پاک شدن پست هات برات نمیاد فقط برای سازنده تاپیک پ.خ میره که تاپیک رفته تراش و کسای دیگه ای که توی اون تاپیک پست داده باشن پستاشون پاک میشه و نمیفهمن که چرا و توی کدوم تاپیک پستاشون پاک شده و از کم شدن تعداد پستاشون میفهمن که بله پستاشون پاک شده:31:اگه تک تک پستاتون پاک بشه این چش ورقلمبیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتون پ.خ میده:31:aqoa رو میگم:31:

part gah
22-03-2012, 17:49
یعنی حالا اون تایپیکه کجا بوده دیگه خدا داند :31:

اگه تک تک پستاتون پاک بشه این چش ورقلمبیده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهتون پ.خ میده[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو میگم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خدا رو شکر صورت ماه اینو ندیدم.:31:

Mohammad
22-03-2012, 19:32
اینم عکسش ....

سلام
امکان داره ، بخاطر تغییراتی هست که تویه ادبیات انجام میشه

siminam
22-03-2012, 20:06
سلام
من تازه اموزش اقای مهدی رو خوندم زیاد کامل نبود فقط توضیح قسمت اواتار خوب بود بقیه تنظیمات کاربری کامل نبود پیوستن به گروه دوستان رو توضیح نداده

siminam
22-03-2012, 20:16
سلام
دوستان دکمه تشکر و بقیه دکمه های زیر نوشته ها برای من غیر فعالن چرا؟؟

---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:13 PM ----------

سلام
دوستان دکمه تشکر و بقیه دکمه های زیر نوشته ها برای من غیر فعالن چرا؟؟
الان امتحان کردم درست شده بود مر30

Hadi King
23-03-2012, 13:48
سلام
من تازه اموزش اقای مهدی رو خوندم زیاد کامل نبود فقط توضیح قسمت اواتار خوب بود بقیه تنظیمات کاربری کامل نبود پیوستن به گروه دوستان رو توضیح نداده
سَلام , تاریـخ آموزش ببینید چند سال پیشــِ . !
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24-09-2007, 02:41 PM
اموزش آپدیـت نشـده .., ;)
موفق باشید!:40:

siminam
23-03-2012, 23:12
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 24-09-2007, 02:41 PM

سلامhadi king
خوب حالا ما تازه واردا باید چکار کنیم جناب .اپدیت شدشو از کجا بیارم؟شما راهنمایی کن:5:
مر30

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

ŞHÍЯÍŃ
23-03-2012, 23:15
سلامhadi king
خوب حالا ما تازه واردا باید چکار کنیم جناب .اپدیت شدشو از کجا بیارم؟شما راهنمایی کن:5:
مر30

---------- Post added at 12:12 AM ---------- Previous post was at 12:09 AM ----------

خب همون کاری که بقیه تازه وارد ها میکنن همچین پیچیده نیست کمی رفت و آمد کنید و فعالیت کنید دستتون میاد سوالی هم داشتید اینجا بپرسید حتما جواب میگیرید:46:

siminam
23-03-2012, 23:18
سلام دوستان
یکی در مورد لیست دوستان در تنظیمات کاربری منو راهنمایی کنه
مر30:41:

Dark Shine
24-03-2012, 09:21
سلام دوستان
مر30:41:
لـیسـتِ دوستـانتـون هست دیگـه !
یـا کسـی براتـون درخواست میفـرستـه و یـا خودتـون بـه کسـی درخواست میدیـن ، واسـم طـرف واردِ لیست میشـه !

Mohammad Yek110
24-03-2012, 16:54

چرا آپدیت نشده؟
مسئله این است:31:

Babak
24-03-2012, 17:01
چرا آپدیت نشده؟
مسئله این است:31:

شما زحمت اپدیتش رو میکشی لطفا ؟ یه کار داوطلبانه است.

siminam
24-03-2012, 17:26
شما زحمت اپدیتش رو میکشی لطفا ؟ یه کار داوطلبانه است.
به ما که گفتن فعالیت کن تا اوستا شی یه ساعت دارم فعالیت میکنم هیچی به هیچی

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

لـیسـتِ دوستـانتـون هست دیگـه !
یـا کسـی براتـون درخواست میفـرستـه و یـا خودتـون بـه کسـی درخواست میدیـن ، واسـم طـرف واردِ لیست میشـه !
همیشه همینقد مختصر راهنمایی میکنید بابا ما صفر کیلومتریم اخر فروم باز:18:

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------

ŞHÍЯÍŃ
24-03-2012, 18:02
همیشه همینقد مختصر راهنمایی میکنید بابا ما صفر کیلومتریم اخر فروم باز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]خب شما دقیقا بگید در مورد لیست دوستان چه کمکی میخوایید؟؟مثلا میخوایید کسی رو به لیست دوستان اضافه کنید؟؟یا کسی رو از لیستتون حذف کنید یا............؟؟؟!!!

بعدش اینجا همه از صفر شروع کردن چه من چه آخر فورم باز چه ناظرش و...... والا کسی هم کمک نکرده :دی شاید گاهی خیلی گیر کردیم کمک خواستیم انقدر باید دستکاری کنی تا دستت بیاد چی به چیه:27:

به ما که گفتن فعالیت کن تا اوستا شی یه ساعت دارم فعالیت میکنم هیچی به هیچی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]همش یه ساعت؟؟اگه میخوای اوستا شی ناظر شی مدیر شی باید شبا اینجا چادر بزنی بخوابی :دی

imanpod
24-03-2012, 18:14
سلام دوستان
مر30[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به ما که گفتن فعالیت کن تا اوستا شی یه ساعت دارم فعالیت میکنم هیچی به هیچی

---------- Post added at 06:20 PM ---------- Previous post was at 06:16 PM ----------

---------- Post added at 06:23 PM ---------- Previous post was at 06:20 PM ----------

همیشه همینقد مختصر راهنمایی میکنید بابا ما صفر کیلومتریم اخر فروم باز:18:

---------- Post added at 06:26 PM ---------- Previous post was at 06:23 PM ----------
دوست عزیز شما باید بپرسی دقیقا دنبال چه راهنمایی ای هستی :

همونطور که توی شکل نشون دادم اول روی تماسها و دوستان کلیک کن ، بعد نام کاربری (id) کسی که میخوای براش درخواست دوستی بفرستی رو توی قسمت شماره ی 2 تایپ یا کپی کن و add friend رو بزن . اگه میخوای فقط توی لیست تماس ها باشه و درخواست دوستی نفرستی ، فقط روی add contact کلیک کن. اگرم جفتشو خواستی که هر دوتاش رو بزن .
شماره ی 3 فردی رو نشون میده که من درخواست دوستی براش فرستادم و هنوز جواب نداده .
شماره ی 4 فردی هست که فقط داخل لیست تماس های من هست و درلیست دوستان نیست .
شماره ی 5 فردی هست که هم در لیست دوستانه هم در لیست تماسها .
شماره ی 6 هم بعد از اتمام کار برای ذخیره کردن کارها بزن .
این دیگه کاری داره ؟

Dark Shine
24-03-2012, 18:43
چرا آپدیت نشده؟
مسئله این است[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شمــا مشکلـی رو که داریـن بگـین دوستـان برطـرف کنـن !

همیشه همینقد مختصر راهنمایی میکنید بابا ما صفر کیلومتریم اخر فروم باز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیـز سـاده رو معمـولـاً بـاید خیلـی سـاده جـواب داد .

greena
24-03-2012, 22:49
سلام ودرود

میخوام خبرنامه پی سی رو غیر فعال کنم............؟

Ghaioom
24-03-2012, 23:16
سلام ودرود

من که درست نفهمیدم کدوم قسمت
ولی شاید تو قسمت "ويرايش اختيارات " باشه.

A M ! N
25-03-2012, 00:34
سلام ودرود

منظورتون اطلاع رسانی به وسیله ی ایمیل هست باید ازین آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اقدام کنید.

شاد باشید.

Ghaioom
26-03-2012, 14:49
یه چیزی وقتی روی جستجو بالای انجمن کلیک میکنی کامل دیده نمیشه قسمت پایینترش که جالب نیست اگه میشه بدرستید.

siminam
26-03-2012, 15:33
دوست عزیز شما باید بپرسی دقیقا دنبال چه راهنمایی ای هستی :

همونطور که توی شکل نشون دادم اول روی تماسها و دوستان کلیک کن ، بعد نام کاربری (id) کسی که میخوای براش درخواست دوستی بفرستی رو توی قسمت شماره ی 2 تایپ یا کپی کن و add friend رو بزن . اگه میخوای فقط توی لیست تماس ها باشه و درخواست دوستی نفرستی ، فقط روی add contact کلیک کن. اگرم جفتشو خواستی که هر دوتاش رو بزن .
شماره ی 3 فردی رو نشون میده که من درخواست دوستی براش فرستادم و هنوز جواب نداده .
شماره ی 4 فردی هست که فقط داخل لیست تماس های من هست و درلیست دوستان نیست .
شماره ی 5 فردی هست که هم در لیست دوستانه هم در لیست تماسها .
شماره ی 6 هم بعد از اتمام کار برای ذخیره کردن کارها بزن .
این دیگه کاری داره ؟
مر30 بخاطر راهنمایی کاملتون اما فکر نمیکنید همه زحماتتون با جمله اخرتون خراب شد؟راستی چرا ما فکر میکنیم اگه به یکی یه چیزی یاد دادیم باید یه دنیا منت سرش بذاریم :sad::angry:

siminam
26-03-2012, 15:44
شمــا مشکلـی رو که داریـن بگـین دوستـان برطـرف کنـن !

چیـز سـاده رو معمـولـاً بـاید خیلـی سـاده جـواب داد .
فکر نکنم باید اینجا سوالات خیلی پیچیده تر رو پرسید این تاپیک مخصوص همین سوالاست چه از نظر شما چیز ساده باشن چه پیچیده
ما اشکالامون همینه دوست عزیز:angry:

skyzare
26-03-2012, 15:57
مر30 بخاطر راهنمایی کاملتون اما فکر نمیکنید همه زحماتتون با جمله اخرتون خراب شد؟راستی چرا ما فکر میکنیم اگه به یکی یه چیزی یاد دادیم باید یه دنیا منت سرش بذاریم :sad::angry:

فکر نکنم باید اینجا سوالات خیلی پیچیده تر رو پرسید این تاپیک مخصوص همین سوالاست چه از نظر شما چیز ساده باشن چه پیچیده
ما اشکالامون همینه دوست عزیز:angry:

با سلام ...

حالا شما چرا این همه عصبانی هستید :31: :31: خودتون باهاش ور برید متوجه میشید چه جوری هست . :20:

greena
26-03-2012, 18:34
منظورتون اطلاع رسانی به وسیله ی ایمیل هست باید ازین آدرس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اقدام کنید.

شاد باشید.

نه تو این قسمت نبود من اینو فعال کردم ....

aramejanam
26-03-2012, 20:14
سلام همین الان عضوشدم ونمیدونم چه جوری باید دربحثها وارد بشم راهنماییم میکنین؟

'POP'
26-03-2012, 20:21
سلام همین الان عضوشدم ونمیدونم چه جوری باید دربحثها وارد بشم راهنماییم میکنین؟
کار مشکلی نیست
برای شروع برین به لینک پایین

و برای آشنایی و امتحان امکانات ، بر روی دکمه‌ی تاپیک جدید ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کلیک کرده و با تنظیمات و امکانات مختلف در دسترس کار کنید

imanpod
26-03-2012, 23:51
خواهش میکنم . حق با شماس . منظورمو بد رسوندم . منت چیه عزیز من !
منظورم این بود که خودت اگه یه کم منو ها رو امتحان کنی ، زودتر به نتیجه میرسی . عصبانی هم نباش :31:.

siminam
27-03-2012, 00:31
کار مشکلی نیست
برای شروع برین به لینک پایین

و برای آشنایی و امتحان امکانات ، بر روی دکمه‌ی تاپیک جدید ( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) کلیک کرده و با تنظیمات و امکانات مختلف در دسترس کار کنید
سلام
هر قسمتی که دوست دارین مطالب تازه ای یاد بگیرین وارد بشین و اگه سوالی داشتین با استفاده از کادر پایین صفحه بپرسین و با استفاده از دکمه سمت چپ QUTEبه سوالات دوستان جواب بدید
موفق باشی:11::11:

siminam
27-03-2012, 00:40
سلام پیشاپیش از دوستان به خاطر ساده بودن سوالم معذرت میخوام!!!!!!! اصلا دیگه عصبانی نیستم دیگه اینقد نگین اما سوالم اینه که چرا من وقتی در تاپیک یاهو میل
سوالی یا جوابی میگم به پستهام اضافه میشه اما اینجا اینطور نیست چرا؟؟؟

imanpod
27-03-2012, 00:51
سلام پیشاپیش از دوستان به خاطر ساده بودن سوالم معذرت میخوام!!!!!!! اصلا دیگه عصبانی نیستم دیگه اینقد نگین اما سوالم اینه که چرا من وقتی در تاپیک یاهو میل
سوالی یا جوابی میگم به پستهام اضافه میشه اما اینجا اینطور نیست چرا؟؟؟
توی بعضی تاپیکها مثل این تاپیک ، پستها ، حساب نمیشن (یعنی تعدادشون اضافه نمیشه) .
حتی قبلا دکمه ی تشکر هم توی این تاپیک بسته بود .
قبلا یادمه تاپیکهای مثل این در بالای صفحه یه جایی نوشته بود که پستها اضافه نمیشه ولی الان پیداش نکردم .

ata.royalfalcon
27-03-2012, 07:03
توی بعضی تاپیکها مثل این تاپیک ، پستها ، حساب نمیشن (یعنی تعدادشون اضافه نمیشه) .
حتی قبلا دکمه ی تشکر هم توی این تاپیک بسته بود .
قبلا یادمه تاپیکهای مثل این در بالای صفحه یه جایی نوشته بود که پستها اضافه نمیشه ولی الان پیداش نکردم .

سلام
در عكس زير اونجايي كه قرمز كردم نوشته شمارش پستها خاموش .

Ghaioom
27-03-2012, 10:48
یه چیزی وقتی روی جستجو بالای انجمن کلیک میکنی کامل دیده نمیشه قسمت پایینترش که جالب نیست اگه میشه بدرستید.
در ضمن یادم نبود بگم قسمت لینک های سریع هم اینطوری هست!!

Mahdi/s
28-03-2012, 10:03
ســلام..
ساعت انجمن برای من روی ( واحد زمان برحسبGMT +3.5.tehran ) تنظیمه...اما ساعت قدیمه /؟باید تغییر بدم یا نه مشکل از انجمنه../

zed2
28-03-2012, 11:02
ســلام..
ساعت انجمن برای من روی ( واحد زمان برحسبGMT +3.5.tehran ) تنظیمه...اما ساعت قدیمه /؟باید تغییر بدم یا نه مشکل از انجمنه../
تصحيح اختيارات DST رو چی تنظیم شده؟
بزارش یافتن تنظیمات اتوماتیک وار DST
و اگر باز مشکل بود بزارش همیشه تصحیح های فعال DST .

Mohammad Yek110
28-03-2012, 13:06
سلام دوستان
میشه که وقتی کسی توی پروفایلم پیغام بذاره و من بخونم،بعدش نه بخوام حذف بشه،نه تایید کنم و علاوه بر اون منوی اطلاع رسانی هم چیزی بهم نگه و عادی باشه؟
داریم همچین چیزی؟مَـــردم؟:31:نه واقعا داریم؟:31:

Ghaioom
28-03-2012, 13:47
سلام دوستان
میشه که وقتی کسی توی پروفایلم پیغام بذاره و من بخونم،بعدش نه بخوام حذف بشه،نه تایید کنم و علاوه بر اون منوی اطلاع رسانی هم چیزی بهم نگه و عادی باشه؟
داریم همچین چیزی؟مَـــردم؟:31:نه واقعا داریم؟:31:
فکر کنم نداریم!

فک کنم یه نمه خنده بازاری حرف زدی. ها؟! :31:

Sayam
28-03-2012, 13:54
نه نمیشه .... اگر حذف نکنید و تایید هم نکنید حتما منوی اطلاع رسانی همونجوری می مونه ، البته احتمالا ادمین میتونه چنین کاری کنه اما در حالت عادی خیر .... :11:

imanpod
28-03-2012, 18:42
سلام . چرا این صفحه ی لیست کاربران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مسدود شده و نمیاد .

Sayam
28-03-2012, 18:53
سلام . چرا این صفحه ی لیست کاربران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مسدود شده و نمیاد .

فکر کنم به این دلیل که تعداد کاربران بصورت روزافزون داره بیشتر و بیشتر میشه ... :20:

imanpod
28-03-2012, 20:43
برای استفاده از دکمه ی تشکر محدودیتی وجود داره ؟

Ghaioom
28-03-2012, 21:37
فکر کنم به این دلیل که تعداد کاربران بصورت روزافزون داره بیشتر و بیشتر میشه ... :20:
خوب افزوده شده برا چی بر میدارن مگه چی شده؟!
دلیلشو میگفتن بهتر بود.

فکر نکنم مگه چی شده؟!

imanpod
28-03-2012, 21:49
فکر نکنم مگه چی شده؟!
هیچی همینجوری . آخه قبل یادمه یکی میگفت سقفش 8000 تاس .
مال من الان 1040 دفعه از دیگران تشکر کردم .

Karistias
29-03-2012, 12:18
چه جوری میشه در پروفایله کاربریم البوم عکس درست کنم ؟

Mahdi/s
29-03-2012, 13:07
چه جوری میشه در پروفایله کاربریم البوم عکس درست کنم ؟ سلام...
متاسفانه الان نمیتونید باید کاربر فعال به بالا باشید..یعنی کاربران فعال/ ناظرین/ مدیران

Ghaioom
29-03-2012, 13:10
چه جوری میشه در پروفایله کاربریم البوم عکس درست کنم ؟
مثل اینکه این قابلیت قبلا فعال بود الان منم گشتم نبود!!!
شاید برا کاربران فعال، فعاله!!!

Sayam
29-03-2012, 14:06

هیچی همینجوری . آخه قبل یادمه یکی میگفت سقفش 8000 تاس .
مال من الان 1040 دفعه از دیگران تشکر کردم .

نه ، محدودیتش به اون صورت نیست که به یک سقفی برسه و بعد از اون دیگه غیر فعال بشه ...

بلکه به این صورته که اگر در طی یک روز به تعداد زیادی تشکر کنید (مثلا از 150 یا 200 پست تشکر کنی توی همون 1 روز) اون موقع برای چند ساعت دکمه ی تشکرتون از کار میفته :46: و بعد از چند ساعت دوباره فعال میشه .....

Sayam
03-04-2012, 14:28
ســلام:20:

ضمیمه کردن فایل ها و درست کردن آلبوم در پروفایل که این آخرا برای کاربران فعال ممکن شده ، و اگر کاربری از این امکان استفاده کنه و بعدا ها فعالی ـش برداشته بشه و کاربر عادی بشه اون موقع چی میشه؟ (یعنی فایل هایی که از قبل ضمیمه شده و آلبوم هایی که از قبل ایجاد شده ...)

در مورد ناظر چطور ؟ بعد از بازنشستگی ؟

ممنون ...

greena
04-04-2012, 16:17
سلام ودرود

Ghaioom
04-04-2012, 18:49
سلام ودرود

وقتی ایمیل میاد تو ایمیل یه جایی ننوشته unsubscribe ؟
یا لغو ارسال ایمیل.

اگه هست بزنی اوکی ـه.

Babak
04-04-2012, 19:56
ســلام:20:

ضمیمه کردن فایل ها و درست کردن آلبوم در پروفایل که این آخرا برای کاربران فعال ممکن شده ، و اگر کاربری از این امکان استفاده کنه و بعدا ها فعالی ـش برداشته بشه و کاربر عادی بشه اون موقع چی میشه؟ (یعنی فایل هایی که از قبل ضمیمه شده و آلبوم هایی که از قبل ایجاد شده ...)

در مورد ناظر چطور ؟ بعد از بازنشستگی ؟

ممنون ...

سلام
بعد از حذف عنوان ، اطلاعات فوق در پروفایلشون باقی میمونه. اما دیگه دسترسی بهشون نخواهد بود. تا زمانی که مجددا عنوان بهشون داده بشه.

HITB0Y
05-04-2012, 14:33
سلام
آیا ممکنه یک کابر آخرین باری که میاد به انجمن تعداد پست هاش مثلا n تا باشه بعد دفعه بعدی که میاد یهو 100 تا از اون تعداد اضافه یا کم شده باشه؟!؟بدون اینکه کاربر کاری کرده باشه!!!!
ممنون

A M ! N
05-04-2012, 14:37
سلام
آیا ممکنه یک کابر آخرین باری که میاد به انجمن تعداد پست هاش مثلا n تا باشه بعد دفعه بعدی که میاد یهو 100 تا از اون تعداد اضافه یا کم شده باشه؟!؟بدون اینکه کاربر کاری کرده باشه!!!!
ممنون
اگه منظور اشتباه یا نقص در فاروم باشه که سابقه نداره ، اما اینکه شما یهویی صدتا پستتون پاک بشه کاریست شدنی..!! راهشم اینه که داخل پستهاتون قصد و غرضی داشته باشین.

Sayam
05-04-2012, 14:42
سلام
ممنون

سلام

ممکنه توی یک تاپیکی 100 تا پست داشته باشید و اون تاپیک حذف بشه یا بره trash ... اینجوری 100 یا هر تعداد پستی که در اون تاپیک داشتید از تعداد پست ها کم میشه و پ.خ حذف اون تاپیک فقط برای استارتر ـش ارسال میشه ....

اضافه هم بله ممکنه ، مثلا پست های این انجمن شمارش نمیشه اگر بعدا تصمیم بگیرند که شمارش بشه هر تعداد پستی که در این انجمن یا در این تاپیک دارید اضافه میشه....:46:

Ghaioom
05-04-2012, 19:33
سلام

من میخوام وقتی متنمون رو ویرایش بکنیم ننویسه ویرایش شد کی رو باید ببینیم؟! :31:
میتونید برای ما اینکارو بکنید؟ من اصلا دوس ندارم نوشته بشه! :13:

Hadi King
05-04-2012, 19:44
سلام

من میخوام وقتی متنمون رو ویرایش بکنیم ننویسه ویرایش شد کی رو باید ببینیم؟! :31:
میتونید برای ما اینکارو بکنید؟ من اصلا دوس ندارم نوشته بشه! :13:
سَلام , مدیـریت میتونــه اینکارو کنــه ..
بـرای یک کاربر هم میشه تو تنظیمات کاربریش باید , ( بلـه , خیـر ) بشــه ..
ولی فکر نکنم برای یک کاربر انجام داده بشــه .

Mr.World.Wide
05-04-2012, 20:05
سلام
چرا وقتی من یک دو یا چند پست ارسال میکنم همه اینها ضمیمه پست اول میشه؟
فرض کنید میخوام دو تا خبر در باره سینما بذارم اولی رو گذاشتم بعد از 5 دقیقه که دومی رو میذارم به عنوان پست جدا نمیره بلکه به پسا قبلی اضافه میشه

Hadi King
05-04-2012, 20:13
سلام
چرا وقتی من یک دو یا چند پست ارسال میکنم همه اینها ضمیمه پست اول میشه؟
فرض کنید میخوام دو تا خبر در باره سینما بذارم اولی رو گذاشتم بعد از 5 دقیقه که دومی رو میذارم به عنوان پست جدا نمیره بلکه به پسا قبلی اضافه میشه
سَلام , محدودیت زمانی ادغـام پسـت قرار داده شده برای کاربـرا ..
این محدودیت زمانی ادمین ها روی ثانیه یا دقیقه میتونن تنظیم کنن ,
برای این انجمن هم اینجور که شما میگید بالای 5 دقیقه تنظیم شده .
برای همه کاربرا تنظیم شـده و از اسپم های پشت سرهم جلوگیری میشـه .

Ghaioom
05-04-2012, 20:35
سَلام , مدیـریت میتونــه اینکارو کنــه ..
بـرای یک کاربر هم میشه تو تنظیمات کاربریش باید , ( بلـه , خیـر ) بشــه ..
ولی فکر نکنم برای یک کاربر انجام داده بشــه .

پارتی نمیزنن؟! :27::31:
اگه اینکارو میکردن خیلی خوب میشد.

Hadi King
05-04-2012, 21:00
پارتی نمیزنن؟! :27::31:
اگه اینکارو میکردن خیلی خوب میشد.
تنهــا جایی که پارتی بازی انجـام نمیشــه .. :20:
من که باهاش مشکلـی ندارم ., :46:

HITB0Y
06-04-2012, 14:42
سلام
آخرین پست در تاپیک زیر مربوط به من بود که بدون هیچ دلیل منطقی و بدون اینکه هیچ پیغامی برای من بیاد بلافاصله اونو حذف کردن!!!
کامنت من هیچ گونه مغایرتی با قوانین نداشت.
از مدیر مربوط به اون بخش میخوام که لطفا توضیح بدن.
ممنون

HITB0Y
06-04-2012, 15:04
ظاهرا از خارج تاپیک, آخرین پست مربوط به من هست:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m g 9 8.net/out.php/i281800_untitled.gif
ولی وقتی وارد تاپیک میشی آخرین پست مال یک کاربر دیگه است:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m g 9 8.net/out.php/i281801_untitled2.gif
پ.ن:فاصله هارو از میان اسم سایت بردارید.

Babak
07-04-2012, 10:05
]
مدیـریت میتونــه اینکارو کنــه ..

سلام سلام.
چطوری؟

HITB0Y گرامی امان حذف گزارش دهی آکوا وجود نداره. وقتی پستی به طور مستقیم دست کاری بشه حتما آکوا پیام ارسال میکنه. و اینکه گزارشی نیست یعنی پست شما دست کاری نشده و سر جاشه. موردی که میفرمایید یکی از ایرادات وی بی در نسخه فعلیه . با ارسال پستی بعد از پست شما مشکل حل میشه ( که شده)

A100000000000000A
07-04-2012, 10:42
سلام سلام.
چطوری؟

HITB0Y گرامی امان حذف گزارش دهی آکوا وجود نداره. وقتی پستی به طور مستقیم دست کاری بشه حتما آکوا پیام ارسال میکنه. و اینکه گزارشی نیست یعنی پست شما دست کاری نشده و سر جاشه. موردی که میفرمایید یکی از ایرادات وی بی در نسخه فعلیه . با ارسال پستی بعد از پست شما مشکل حل میشه ( که شده)
بابک جان تا اونجایی که من خبر دارم
در صورتی که مدیری که پست رو حذف میکنه , پیغام خصوصیه خودش رو غیرفعال کرده باشه , پیام ارسال نمیشه (البته این موضوع روی ورژن 4 , 100% مطمئنم ) ولی روی بعضی از ورژن های 3 هم این مشکل وجود داره

MrGee
07-04-2012, 16:04
و اینکه گزارشی نیست یعنی پست شما دست کاری نشده و سر جاشه. موردی که میفرمایید یکی از ایرادات وی بی در نسخه فعلیه .

راستی یه سوال، چرا به نسخه جدید آپگرید نمی کنید؟ فکر کنم از اومدن نسخه جدید بیشتر از یه سال گذشته باشه.

Babak
07-04-2012, 17:02
راستی یه سوال، چرا به نسخه جدید آپگرید نمی کنید؟ فکر کنم از اومدن نسخه جدید بیشتر از یه سال گذشته باشه.

به زودی ... . :20:

Hadi King
07-04-2012, 17:52
سلام سلام.
چطوری؟
:31:
نسخـــه , vBulletin Version 3.8.7 این امکـان رو داره که برا هر کاربری که پست رو ویرایش میکنه اون پایین دلیلش زده بشه یا نـــه ..!
با این ورژن من تست کردم و مطمئنــم , امتحـانش هم کردم . :46::31:

Ghaioom
07-04-2012, 21:05
:31:
نسخـــه , vBulletin Version 3.8.7 این امکـان رو داره که برا هر کاربری که پست رو ویرایش میکنه اون پایین دلیلش زده بشه یا نـــه ..!
با این ورژن من تست کردم و مطمئنــم , امتحـانش هم کردم . :46::31:

تو نسخه 4 که به کل هست خود دوست من اینکارو برام انجام داد ! :31:

حتما تو نسخه های پایین هم هست. مثل این دوستمون گفت.

حالا اگه اینکارو میکردن برام ...

Ghaioom
08-04-2012, 15:52
به زودی ... . :20:
یعنی پی سی میخواد بعد از مدتها قالب جدید بندازه؟! :31:

اگه میشه این دو تا مطالب بالا و پایین رو با هم ادغام کنید.

Babak
08-04-2012, 17:55
قالب البته نه. نسخه جدید.

Ghaioom
08-04-2012, 17:58
قالب البته نه. نسخه جدید.
همین. :31:

وقتی نسخه جدید کردین این قالب رو بزارین اگه اون قشنگ نبود اینو دیفالت کنیم. :31:

V E S T A
14-04-2012, 22:55
سلام

من نمیتونم آواتارمو عوض کنم این ارور میاد:

Unable to move/copy file

به خاطر مشکل سرور هست که عوض نمیشه ؟

Ghaioom
14-04-2012, 23:14
سلام

من نمیتونم آواتارمو عوض کنم این ارور میاد:

به خاطر مشکل سرور هست که عوض نمیشه ؟
یه عکس دیگه تست کردی؟ با فرمت دیگه؟
اگه آره حتما از سروره.

Hamid Hamid
15-04-2012, 12:48
سلام ...

دوستان فعلا نميشه عكس آپلود كرد؟!

من امروز امتحان كردم ... ارور دادش. اين موقتي هستش يا درست ميشه بعدا؟

ممنون :20:

ويرايش : الان امتحان كردم دوباره ... درست شده و ميشه عكس آپلود كرد.

V E S T A
16-04-2012, 22:39
یه عکس دیگه تست کردی؟ با فرمت دیگه؟
اگه آره حتما از سروره.

ممنون که جواب دادین :11:

منم الان امتحان کردم درست شده.

amirkhan_0o0
16-04-2012, 22:44
آقا الان این فروم برا من شیلتره!!

Babak
16-04-2012, 22:55
آقا الان این فروم برا من شیلتره!!

برا همه همینطوره. البته چندان هم مهم نیست. هستیم انگار همه :31:

Ghaioom
17-04-2012, 22:15
اگه آموزش آشپزی داشته باشیم به غیر از اینجا جای دیگه ای نیست بزاریم نه؟

Sayam
18-04-2012, 19:51
اگه آموزش آشپزی داشته باشیم به غیر از اینجا جای دیگه ای نیست بزاریم نه؟

ظاهرا" نه ! :20:

Ahmad
19-04-2012, 16:49
تعداد کاربران آنلاین سایت به حالت عادی برگشته. نه ؟ :46:

Meisam
19-04-2012, 17:08
سلام

تعداد کاربران آنلاین سایت به حالت عادی برگشته. نه ؟ :46:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مرسی.
میثم.

A M ! N
22-04-2012, 12:10
فونت پیشفرض انجمن روی چه سایزی هست ؟؟

اگه دقت کرده باشین نه یک هست نه دو !!! یعنی اگه دستکاریش کنی دیگه نمیدونی باید چیکار کنی :43:

جریان چیه...:23:

Kurosh
22-04-2012, 12:14
فونت پیشفرض انجمن روی چه سایزی هست ؟؟

اگه دقت کرده باشین نه یک هست نه دو !!! یعنی اگه دستکاریش کنی دیگه نمیدونی باید چیکار کنی :43:

جریان چیه...:23:
یه چیزی بین این دو تاست ...
دست‌کاریش کردین، متن رو سلکت کنین و روی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلیک کنید تا دوباره به همون سایز برگرده ...

Golbarg01
22-04-2012, 18:32
اینایی که یوزرنیم هاشون خاص هست چطور درستش می کنن؟
مثلا این کاربر:
نام کاربریش رو چطور وارد کرده که اینجوری کج ساخته شده؟

Ahmad
22-04-2012, 18:34
اینایی که یوزرنیم هاشون خاص هست چطور درستش می کنن؟
مثلا این کاربر:
نام کاربریش رو چطور وارد کرده که اینجوری کج ساخته شده؟
ای میلتو عوض کنی کج میشی :31:
تا وقتی هم نری به ایمیل جدیدت سر بزنی و رو لینک کلیک کنی، کج باقی می‌مونی :31:

Golbarg01
22-04-2012, 18:39
ای میلتو عوض کنی کج میشی :31:
تا وقتی هم نری به ایمیل جدیدت سر بزنی و رو لینک کلیک کنی، کج باقی می‌مونی :31:

آهان پس اینجوریه
من فکر کردم ایشون خلاقیت به خرج داده که یوزرش این شکلی شده :31:
یعنی تا نره تو ایمیلش لینک تاییدو بزنه نمی تونه تو انجمن پست بده؟

Ahmad
22-04-2012, 18:56
آهان پس اینجوریه
من فکر کردم ایشون خلاقیت به خرج داده که یوزرش این شکلی شده :31:
یعنی تا نره تو ایمیلش لینک تاییدو بزنه نمی تونه تو انجمن پست بده؟
فکر نمی‌کنم بتونه.

M3HRD@D
23-04-2012, 13:01
دوستان پست های من 2روزه انکار شمارش نمیشه
و رو عدد 2,988 توقف کرده.دی
نمیدونید مشکل از کجاست؟
با تشگر....

Ghaioom
23-04-2012, 13:13
دوستان پست های من 2روزه انکار شمارش نمیشه
و رو عدد 2,988 توقف کرده.دی
نمیدونید مشکل از کجاست؟
با تشگر....

دقت کردی شاید جاهایی که میپستی شمارش نمیشه؟ : دی

Ghaioom
23-04-2012, 18:11
مگه وقتی به صورت مهمان اومدی میشه به پروفایل کاربرا دسترسی داشت؟!
من قبلا تست میکردم فک کنم نمیشد.

اینجا نوشته همه و میهمانان. اینجوریا.
حریم شخصی پروفایل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ghaioom
25-04-2012, 10:36
ببخشید این از نیم ساعت گذشت اگه چند ساعت نوشته بودین بد نبود. :31::20: دو سه ساعتی شد.

وضعيت سيستم

در حال بهینه سازی انجمن هستیم
انجمن حدود نیم ساعت دیگر بازگشایی خواهد شد

Ghaioom
26-04-2012, 17:38
چطوری میشه تو پیغام بازدید کنندگان پیغامها یکسره تایید شده باشه؟

مانی 22
27-04-2012, 00:57
سلام
دوست عزیز فکر نمی کنم بشه . فکر می کنم این امکان رو مدیر می تونه قرار بده که تایید شده یا نشده ثبت بشن و مدیریت اینجا اون رو روی حالت تایید نشده قرار داده.
یعنی هر پیغامی که بدین یا بگیرین تایید نشده هست .

Ghaioom
27-04-2012, 08:15
سلام
دوست عزیز فکر نمی کنم بشه . فکر می کنم این امکان رو مدیر می تونه قرار بده که تایید شده یا نشده ثبت بشن و مدیریت اینجا اون رو روی حالت تایید نشده قرار داده.
یعنی هر پیغامی که بدین یا بگیرین تایید نشده هست .
میدونیم. میخوایم مدیریت اینکارو بکنه واسه ما. :)

Steps-Rap
27-04-2012, 21:19
ببخشید یه سوال... کلا نمیشه اسم یوزر نیم رو عوض کرد؟؟؟

Ghaioom
27-04-2012, 21:39
ببخشید یه سوال... کلا نمیشه اسم یوزر نیم رو عوض کرد؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت احوال ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Milad4171
28-04-2012, 11:03
دوباره چه بلايي سر اينجا اومده! به طور عادي وارد نيمشه . با چيز ميز فقط وارد ميشه. هيچ تاپيكي به روز نشده (‌يا اگه شده تو اشتراكام نشون نميده )
داستان چيه اين دو روزه؟

A M ! N
28-04-2012, 11:18
دوباره چه بلايي سر اينجا اومده! به طور عادي وارد نيمشه . با چيز ميز فقط وارد ميشه. هيچ تاپيكي به روز نشده (‌يا اگه شده تو اشتراكام نشون نميده )
داستان چيه اين دو روزه؟
سلام.

اوضاع که کاملا طبیعیه...یکبار با CCleaner کش و کوکی های مرورگرتون رو پاک کنید کامل ، ببینید بازم همونطوره.

موفق باشید:40:

RTS
28-04-2012, 12:02
سلام

من چند دقیقه پیش 2 تا پست در تاپیک پارس آنلاین نوشتم ولی هر دو پاک شده ! دلیلش چی می تونه باشه؟

دوباره می تونم سوالم رو در اون تاپیک بپرسم یا ممکنه بازهم پاک بشن؟

ممنون

Ghaioom
28-04-2012, 13:38
داستان چيه اين دو روزه؟
شما یه بار Ctrl + F5 بزن.

Babak
28-04-2012, 22:02
سلام

من چند دقیقه پیش 2 تا پست در تاپیک پارس آنلاین نوشتم ولی هر دو پاک شده ! دلیلش چی می تونه باشه؟

دوباره می تونم سوالم رو در اون تاپیک بپرسم یا ممکنه بازهم پاک بشن؟

ممنون

سلام
شما فقط یک پست در تاپیک پارس آن لاین دارید که سر جاشه.
احتمالا به حد کافی برایکامل شدن روند ارسال پست صبر نکردید.

YAHYA-PRO
28-04-2012, 22:57
دوستان قسمت اتچ برای هر فایل 200 مگ نوشته شده ولی فایل های بیشتر از 3 مگ به هیچوجه آپ نمیشن
200 مگ درسته یا 3 مگ ؟

A M ! N
28-04-2012, 23:48
دوستان قسمت اتچ برای هر فایل 200 مگ نوشته شده ولی فایل های بیشتر از 3 مگ به هیچوجه آپ نمیشن
200 مگ درسته یا 3 مگ ؟
سلام..یحیی جان چه نوع فایلی هست ؟ آخه من قبلا دیده بودم که بچه ها تا 150مگ هم گذاشته بودن

حالا به نظرم اینبار از نوع فایل زیپ استفاده کن جواب میده..

Ghaioom
29-04-2012, 05:58
200 مگ درسته یا 3 مگ ؟
فکر نکنم 200 مگ رو روی یه فایل بزارن! زیاده.
شاید 200 مگ فضاست؟! :31:

YAHYA-PRO
29-04-2012, 09:45
سلام امین جان :20:
فرمت RAR میخوام آپ کنم
البته فرمت JPG تست کردم باز بالای 3 مگ همش FAILD میده:eh:

M3HRD@D
29-04-2012, 13:00
چرا تو قسمت موسیقی نمیشه فایل یا عکس ضمیمه کرد ولی در قسمت های دیگه میشه؟

Kurosh
29-04-2012, 16:56
چرا تو قسمت موسیقی نمیشه فایل یا عکس ضمیمه کرد ولی در قسمت های دیگه میشه؟
مشکلیه که به اطلاع ادمین‌های عزیز رسیده و ظاهراً برای تمام فعالان موسیقی وجود داره ...

ایشالا که به زودی حل میشه ... :11:

Sayam
29-04-2012, 20:11
منم قسمت های زیست شناسی و پرسش و پاسخ و پزشکی رو امتحان کردم اونجا هم نمیشه انگار .... :20:

A M ! N
08-05-2012, 23:28
سلام..

یک گروه جدید خود به خود اضافه شده به پروفایلم جریان چیه :

من اصلا این گروه رو حتی ندیدم !!

تشکـــــــــــر...

K1lou
09-05-2012, 06:09
با سلام
دوستان این تولبار پی سی ورلد رو که روی مرورگر نصب می کنم بعد در قسمت مربوط به انجمن هر پستی که زده بشه در همون لحظه نشون میده ؟یعنی همه پستها نشون داده میشه
من با قسمت پستهای جدید چک کردم با هم فرق داشتن
با تشکر

R43
09-05-2012, 10:51
سلام

من میخوام یک موضوع درباره ی پرینتر canon ip3600 بازی کنم یا بهتره بگم یک سوال درباره ی چاپ یک عکس داشتم باید به کدام قسمت برم و تاپیک بزنم؟

Mehran-King
09-05-2012, 11:16
سلام

من میخوام یک موضوع درباره ی پرینتر canon ip3600 بازی کنم یا بهتره بگم یک سوال درباره ی چاپ یک عکس داشتم باید به کدام قسمت برم و تاپیک بزنم؟

با سلام خدمت شما:

Ghaioom
09-05-2012, 14:33
سلام..

یک گروه جدید خود به خود اضافه شده به پروفایلم جریان چیه :

من اصلا این گروه رو حتی ندیدم !!

تشکـــــــــــر...
شاید یکی پسوردتو میدونه! :31:
شایدم قبلا عضو شدی یادت نی!

با سلام
دوستان این تولبار پی سی ورلد رو که روی مرورگر نصب می کنم بعد در قسمت مربوط به انجمن هر پستی که زده بشه در همون لحظه نشون میده ؟یعنی همه پستها نشون داده میشه
من با قسمت پستهای جدید چک کردم با هم فرق داشتن
با تشکر
وقتی یه تاپیک یا پست جدید اومد همون گزینش اپدیت میشه.

K1lou
10-05-2012, 06:21
شاید یکی پسوردتو میدونه! :31:
شایدم قبلا عضو شدی یادت نی!

وقتی یه تاپیک یا پست جدید اومد همون گزینش اپدیت میشه.

با سلام
چطور بین این قسمت و قسمت پستهای جدید اختلاف هست این عکس رو از قسمت پستهای جدید گرفتم . اما هیچ اثری از پست یا تایپیکی که در تولبار به عنوان پست جدید بهش اشاره شده در این قسمت نمی بینم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ضمنا برای من از دیروز این قسمت عناوین اکثر گزینه هاش شبیه به هم و انگار بدون تغییر بوده من دیروز هم همین عناوین رو داشتم

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Ghaioom
10-05-2012, 11:15
با سلام
چطور بین این قسمت و قسمت پستهای جدید اختلاف هست این عکس رو از قسمت پستهای جدید گرفتم . اما هیچ اثری از پست یا تایپیکی که در تولبار به عنوان پست جدید بهش اشاره شده در این قسمت نمی بینم

ضمنا برای من از دیروز این قسمت عناوین اکثر گزینه هاش شبیه به هم و انگار بدون تغییر بوده من دیروز هم همین عناوین رو داشتم

شاید اون تاپیک یا پستا زود آپدیت شده و تو تولبار فرق میکنه. من که دقیق نمیدونم ادمین باید بجوابه.

در عکس دوم هم refresh هست که فکر کنم باید اینو بزنی تا آپدیت بشه.

ما که خیلی وقت پیش نصبیدیم به خاطر اینکه رو IE 8 وقتی باز میکردی رو گوگل یا هوم پیج خطا میداد واسه همین برداشتمش.

essi4300
14-05-2012, 22:52
ببخشید چرا انعطاف در برابر تغییر نام کاربری، اینقدر از سوی کادر مدیریتی کمه؟

اینکه فقط نام کاربری برای یک بار در طول فعالیت تغییر کنه خواسته خیلی وقت گیر و زیادیه؟

من فقط گفتم لطفا عدد 4300 حذف بشه، میگین نمیشه !!!!!

علت این مخالفت رو نمیدونم کجا باید بپرسم، اگه راهنمایی کنین ممنون میشم.

Babak
15-05-2012, 14:56
شما بعد از اینهمه پست هنوز نمیدونید کجا باید پست ارسال کنید ؟

به دو دلیل:
تغییر نام فشار زیادی به سرور وارد میکنه. هر تغییر نامی مساویست با تغییر دیتابیس کلی انجمن در همه پست ها و گروه ها و پیام های پروفایل شما.
در عین حال تعداد درخواست ها بسیار بالاست. در صورتیکه بخایم پاسخ گوی مشکلات مثل مشکل شما باشیم باید 4 نفر استخدام بشن بشینن از صبح تا شب نام کاربری عوض کنن. محدودیت های موجود فقط به کسانی اجازه تغییر نام کاربری میده که واقعا مشکل مهمی با نام کاربریشون دارن.

Mohammad Yek110
18-05-2012, 11:29
شما بعد از اینهمه پست هنوز نمیدونید کجا باید پست ارسال کنید ؟

به دو دلیل:
تغییر نام فشار زیادی به سرور وارد میکنه. هر تغییر نامی مساویست با تغییر دیتابیس کلی انجمن در همه پست ها و گروه ها و پیام های پروفایل شما.
در عین حال تعداد درخواست ها بسیار بالاست. در صورتیکه بخایم پاسخ گوی مشکلات مثل مشکل شما باشیم باید 4 نفر استخدام بشن بشینن از صبح تا شب نام کاربری عوض کنن. محدودیت های موجود فقط به کسانی اجازه تغییر نام کاربری میده که واقعا مشکل مهمی با نام کاربریشون دارن.

بابک جان به طور متوسط چقد طول میکشه تا موافقت بشه؟
چطور بفهمیم که شما مثلا درخواست منو برای تغییر به ..:Mohammad:.. قبول کردین یا نه؟(دلیلام براتون موجه بوده یا نه؟)

---------------------------------------------------------------

یه سوال:
ادمین ها پیام های تایید نشده پروفایل هامون رو میتونن ببینن؟

ممنون

Ghaioom
18-05-2012, 11:55
یه سوال:
ادمین ها پیام های تایید نشده پروفایل هامون رو میتونن ببینن؟

ممنون
Yeah
yes

متن ما کوتاه میگه D:

yashgin128
18-05-2012, 15:28
سلام
من حدود 6 تا یکسال طول کشید نام کربریم تعویض بشه

yashgin128
18-05-2012, 15:35
یه مشکل که من دارم اینه که میخوام یه تاپیکی بزنم مثلا تاپیک شعر و تو این تاپیک شاید 10 پست باید پشت سر هم بدم که هر کدومش تو یه پست باشه(حالا به دلیل نظم تاپیک،زیاد نشدن مطالب هر پست و...)ولی پی سی عزیز همشو تو یه پست قرار میده:13:
چیکار کنم؟

ata.royalfalcon
18-05-2012, 15:40
یه مشکل که من دارم اینه که میخوام یه تاپیکی بزنم مثلا تاپیک شعر و تو این تاپیک شاید 10 پست باید پشت سر هم بدم که هر کدومش تو یه پست باشه(حالا به دلیل نظم تاپیک،زیاد نشدن مطالب هر پست و...)ولی پی سی عزیز همشو تو یه پست قرار میده:13:
چیکار کنم؟
سلام
باید چند دقیقه صبر کنید تا با پست قبلی ادغام نشه (فکر کنم حداقل 5 دقیقه) .

---------- Post added at 03:40 PM ---------- Previous post was at 03:39 PM ----------

کمتر از 5 دقیقه به این شکل با پست قبلی من ادغام شده .

Sayam
21-05-2012, 16:44
چیکار کنم؟

فکر کنم توی این نسخه ی جدید میشه ...

پ.ن: تعداد کاربران هم انگار به عدد واقعیش رسیده ! قبلا بیشتر بود نه ؟ :5:

ata.royalfalcon
24-05-2012, 08:34
سلام
در قسمت مديريت فايلها ، چطوري ميتونم فايلي رو حذف كنم ؟؟
اشتباهي چندتا عكس گذاشتم حالا موندم چطوري ميشه حذف كرد ، مربوط به هيچ پستي هم نيست !!!

Ghaioom
24-05-2012, 09:26
سلام
اشتباهي چندتا عكس گذاشتم حالا موندم چطوري ميشه حذف كرد ، مربوط به هيچ پستي هم نيست !!!

تو قسمت تنظیمات باید باشه. "تنظیمات پیوست"
قسمت تنظیم هاي کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ata.royalfalcon
24-05-2012, 09:43
تو قسمت تنظیمات باید باشه. "تنظیمات پیوست"
قسمت تنظیم هاي کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اونجا هم رفتم .
اون 5 تا عكس ترولي !!! توش نبود كه حذفش كنم .

Ghaioom
24-05-2012, 09:46
تو نسخه قبلی فک کنم موقع ارسال پیام گزینه "Request a read receipt for this message" غیرفعال بود این یکی فعاله.
مثل اینکه گزینه ای براش نبود که همیشه غیرفعال باشه.

گزینه "ذخيره يک کپي از پيام در پوشه ارسال شده ها" قبلاً وقتی تنظیماتشو درس تیمکردی بازم خراب بود ولی تو این نسخه درست شده.

حالا میخواستم سوال اولی رو پیدا کنم کجا غیرفعال کنمش؟

بعدشم این متنای انگلیسی رو فارسی کنید اصلا حال نمیده واسه فروم!!
اگه حوصله ندارین بدین من انگلیسی ها رو فارسی کنم !! D:

Mehran-King
24-05-2012, 09:59
آهان حالا شد یه انجمن شیک!!!

Ghaioom
24-05-2012, 10:00
یه مشکل اینکه موقع لینک گذاشتن تو امضا تو IE قبلا وقتی آخر لینک اشاره گر رو میبردی و backspace میزدی و اشاره گر رو میبردی جای دیگه و یه بار ctrl + z میزدی لینک url غیرفعال میشد ولی الان هر کاری میکنی اشاره گر میاد جای اولی و متنا هم مثل قبل میشه یعنی یکم سخته url رو مثل قبل بردارم!!
چیکار کنیم؟

عجیبه الان درست شد. یه بار مشاهده زدم بعد همون کارو کردم درست شد D: !!

Arash4484
24-05-2012, 16:34
تعداد کاربران هم انگار به عدد واقعیش رسیده ! قبلا بیشتر بود نه ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

قبلن فکر کنم بالای 800kبود و الانم همونه ...فکر میکنم در تاپیک بحث و تبادل نظر درباره ی تغییرات ایجاد شده هم چندتا از دوستان همین فکرو کرده بودن که آمار تعداد کاربران کم و زیاد شده که فکر میکنم علتش اینه که رقم تعداد تاپیکها در این ورژن آمده اول و با اون اشتباه میگریتش :
- انجمن های تخصصی پی سی ورلد آمار و ارقام سايت
تاپيک ها509,014-پست ها6,650,643-کاربران884,002

سلام

من در ورژن قبلی هم مشکل گم شدن پیوست و نیامدن در تنظیمات رو داشتم...حال در این باکس پیوست جدید چندتاشونو پیدا کردم، ولی تا اونجا که دیدم باز هم به قسمت تنظیم هاي کاربر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نیامدن و فقط از مدیریت پیوست پستها قابل مشاهده اند..

FC.Barcelona
24-05-2012, 16:52
نه اشتباه نمیگرفتند و شد حدود 540 هزار که به خاطر اپدیت و تنظیمات VB 4 بود البته تعداد واقعی کمتر از این حرفاست:31:

Arash4484
24-05-2012, 17:13
نه اشتباه نمیگرفتند و شد حدود 540 هزار که به خاطر اپدیت و تنظیمات VB 4 بود البته تعداد واقعی کمتر از این حرفاست:31:
نمیدونم..من حدس زدم شباهت و جابجایی اون دو تا عدد باعث اشتباه گرفتنش شده..
اگر هم منظورتون کاربرای دایمی‏تره(اکتیو‏تر) فکر کنم 30-40 هزارتا باشه

FC.Barcelona
24-05-2012, 18:19
نمیدونم..من حدس زدم شباهت و جابجایی اون دو تا عدد باعث اشتباه گرفتنش شده..
اگر هم منظورتون کاربرای دایمی‏تره(اکتیو‏تر) فکر کنم 30-40 هزارتا باشه
الان امار داره کاربرای بن شده و کسانی که ایمیلشون را تایید نکردند را هم میشماره(این قسمت خیلی زیاده و اکثرا ربوت های اسمپر خارجی هستند اصولا تایید ایمیل و گذاشتن سوال امنیتی و کپچا برای تشخیص همین ربوتها هست)
و خیلی چیزهای دیگه که بیخیال :31:

amirpers
24-05-2012, 18:49
ای بابا چرا هر دفعه یه مشکل جدید پیش میاد ؟
من تو امضام کد لینک یکی از تاپیک های همین انجن رو گذاشتم. با یوزر و پسوورد هم وارد شدم و در واقع لاگین شدم اما به جای لینک نوشته یا باید وارد شوید یا ثبت نام کنید.

essi4300
24-05-2012, 19:02
با سلام.

تشکرهای داده شده یا گرفته شده را در کدام قسمت میشه مشاهده کرد؟

Ghaioom
25-05-2012, 06:24
با سلام.

تشکرهای داده شده یا گرفته شده را در کدام قسمت میشه مشاهده کرد؟
تو قسمت درباره من. پایین امار ارقام

essi4300
25-05-2012, 09:12
تو قسمت درباره من. پایین امار ارقام

منظورم تعداد کلی تشکرها نبود.
اینکه در کدام نوشته و توسط چه کسی انجام شده یا برعکس.

مثل ورژن قبلی که همه نوشته های تشکر شده یا تشکر کرده را داشت.

Arash4484
25-05-2012, 14:47
منظورم تعداد کلی تشکرها نبود.
اینکه در کدام نوشته و توسط چه کسی انجام شده یا برعکس.

مثل ورژن قبلی که همه نوشته های تشکر شده یا تشکر کرده را داشت.

در این ورژن امکانش نیست.(مگر بعد از این اضافه بشه)

Pessimist
26-05-2012, 21:14
دوستان من یه سری عکس ها رو تو همین پی سی ورد آپلود کردم اما میخواستم بدونم چطوری میشه آدرس مستقیمشون رو بردارم و بذارم تو پستم؟

Ahmad
26-05-2012, 22:50
دوستان من یه سری عکس ها رو تو همین پی سی ورد آپلود کردم اما میخواستم بدونم چطوری میشه آدرس مستقیمشون رو بردارم و بذارم تو پستم؟

تو قسمت تنظیم های کاربر و پایین سمت راست زیر قسمت نویسنده قسمت پیوست ها لیست تمام اونهایی که آپلود کردی رو میاره و میتونی مشخصاتش رو برداری .
همین بود دیگه میخواستی . نه ؟ :46:

Pessimist
27-05-2012, 10:06
تو قسمت تنظیم های کاربر و پایین سمت راست زیر قسمت نویسنده قسمت پیوست ها لیست تمام اونهایی که آپلود کردی رو میاره و میتونی مشخصاتش رو برداری .
همین بود دیگه میخواستی . نه ؟ :46:

نه احمد منظورم اینه که چطوری میتونم آدرس مستقیم عکس هایی که تو پی سی آپلود کردم رو بردارم؟
میخوام تو پست هام عکس ها رو مستقیم از خود پی سی لود بشه

Karistias
27-05-2012, 12:36
دوستان من یه سری مشکل با این ورژن جدید دارم اینه که :1_برای گزینه ی جواب دادن به این بحث صفحه ی پیشرفته ندارم 2_شکلک ها رو که انتخاب میکنم بیاد تو پستم نمیاد 3_دکمه اینتر رو که میزنم نوشته ام از سطر بعدی اغار بشه قبل از این که ارسال پست کنماین عمل انجام میشه ولی وقتی که پست رو ارسال می کنم همه ی نوشته ها پشته هم قرار میگیره 4_ موقع ویرایش پست وقتی که SAVE AS رو میزنم ذخیره نمیشه 5_قسمت پرش به تالار ها رو ندارم

Karistias
28-05-2012, 19:04
ای بابا این تاپیک هرروز بالاستها حالا تا ما توش پست دادیم اف شده ... کسی از مشکل من سر در نمی اره؟

Golbarg01
30-05-2012, 00:02
می خواستم بدونم از چه اپلودسنترهای عکسی میشه لینک عکس گذاشت توی پی سی ورلد؟ چون من توی چند جا عکس اپلود کردم ولی وقتی لینکشو میذاشتم تو انجمن عکس لود نمیشد و ادرس لینک به هم می خورد.

A M ! N
30-05-2012, 00:05
می خواستم بدونم از چه اپلودسنترهای عکسی میشه لینک عکس گذاشت توی پی سی ورلد؟ چون من توی چند جا عکس اپلود کردم ولی وقتی لینکشو میذاشتم تو انجمن عکس لود نمیشد و ادرس لینک به هم می خورد.

سلام.

پیشنهاد من این ها است :

picofile.com

بخوبی هم کار کردن همیشه.

بهترین آرزوها..

Mohammad Yek110
31-05-2012, 10:04
سلام
چطور میتونم بفهمم مثلا توی انجمن متفرقه یا ورزش یا... چند تا پست دادم؟
ممنون

amirpers
31-05-2012, 15:10
دوستان میشه یه نفر نحوه درست استفاده از اسپویلر رو به من بگه ؟
تو فروم های دیگه متن رو انتخاب می کنیم و اسپویلر رو می زنیم که میشه اما اینجا یه جور دیگه است و اسپویلر رو که می زنم یه پنجره باز میشه.

مثلا می خوام چند تا لینک رو به صورت کد بذارم تو اسپویلر.

kavehj4488
31-05-2012, 15:19
سلام دوستان یه سوال دارم. من در ویرایشگر پیشرفته متن p30world (نه پاسخ سریع) متن رو با پاراگراف می نویسم ولی بعد از ارسال همش میره تو یه پاراگراف. چطور این مشکل رو حل کنم؟

Arash4484
31-05-2012, 18:13
سلام
چطور میتونم بفهمم مثلا توی انجمن متفرقه یا ورزش یا... چند تا پست دادم؟
ممنون
سلام، در تاپیک خاص میشه، ولی انجمن نه.

دوستان میشه یه نفر نحوه درست استفاده از اسپویلر رو به من بگه ؟
تو فروم های دیگه متن رو انتخاب می کنیم و اسپویلر رو می زنیم که میشه اما اینجا یه جور دیگه است و اسپویلر رو که می زنم یه پنجره باز میشه.
مثلا می خوام چند تا لینک رو به صورت کد بذارم تو اسپویلر.
در اون پنجره که باز میشه یک عنوان به محتوای اسپویلتون میدید، بعد OK رو بزنید:

تست

سلام دوستان یه سوال دارم. من در ویرایشگر پیشرفته متن p30world (نه پاسخ سریع) متن رو با پاراگراف می نویسم ولی بعد از ارسال همش میره تو یه پاراگراف. چطور این مشکل رو حل کنم؟
این مشکل رو در این نسخه جدید vBulletin روی پی سی، بعضی از کاربرها با بعضی مرورگرها دارند ، تا حل احتمالیش با مرورگرهای دیگه امتحان کنید.

amir20
04-06-2012, 13:28
چجوری میشه تو پست هایی که میزنیم تو تاپیکهای مختلف عکس قرار بدیم ، قابلیت آپلود در سرور سایت که نیست ، لینک هم که میزاریم به ...... تغییر داده میشه
مثلا:

A M ! N
04-06-2012, 13:36
چجوری میشه تو پست هایی که میزنیم تو تاپیکهای مختلف عکس قرار بدیم ، قابلیت آپلود در سرور سایت که نیست ، لینک هم که میزاریم به ...... تغییر داده میشه
مثلا:

سلام.

اول دکمه ی نقل و قول یا جواب دادن به این بحث رو میزنین --> دکمه ی سومی از آخر در ویرایشگر متن میشه دکمه ی انتخاب عکس لینک رو هم اونجا وارد کنید.

عکسهارو هم در این مکانها میتونید آپلود کنید :

یک تعداد از سایتها که میتونن داخل این فاروم سواستفاده ی تبلیغاتی داشته باشن لینکهاشون به طور خودکار پاک میشه ؛ با توجه یه سابقه ای که داشتن تابحال.

با آرزوی بهترینها..

ata.royalfalcon
04-06-2012, 15:22
دوستان سلام
میخوام فایلهایی که خودم ضمیمه انجمن کردم رو دانلود کنم که پیغام زیر رو میده .

ساعتی که دارم این پست رو میدم 4:21 دقیقه هست . تاریخ هم که درست نیست .

Ghaioom
04-06-2012, 17:22
دوستان سلام

فک کنم باید به ادمین بگی.
از یه سیستم دیگه هم چک کن.

Sina
04-06-2012, 18:59
دوستان سلام

سلام
الان تست بفرمایید نباید مشکلی باشه

Vallio
04-06-2012, 20:35
سلام سینا ، الان اگه دقت کرده باشی سایز فونت اسم یوزر خیلی ریزه و با آواتار نمیخوره ، تازه فاصلش هم با ستاره ها خیلی کمه ، به نظرم فونت یکم درشت تر شه و درجه کاربری وسط قرار بگیره خیلی زیبا تر و استاندارد تر میشه !

ata.royalfalcon
04-06-2012, 21:16
سلام
الان تست بفرمایید نباید مشکلی باشه

سلام و خسته نباشید .
بلی درست شد . ممنون از شما .

Pessimist
04-06-2012, 21:19
دوستان کسی جواب سوال منو نداد!
چطوری میشه عکس ها رو تو پستم مستقیم از خود پی سی ورد لود کنم؟
من عکس ها رو با پستم ضمیمه میکنم اما نمیدونم چطوری میشه Direct Link عکس رو برداشت!

خواهاش یه نفر راهنمایی کنه این آپلودسنترهای داخلی هیچ اعتبار درست و حسابی ندارن!

Arash4484
04-06-2012, 22:54
دوستان کسی جواب سوال منو نداد!
چطوری میشه عکس ها رو تو پستم مستقیم از خود پی سی ورد لود کنم؟
من عکس ها رو با پستم ضمیمه میکنم اما نمیدونم چطوری میشه Direct Link عکس رو برداشت!
خواهاش یه نفر راهنمایی کنه این آپلودسنترهای داخلی هیچ اعتبار درست و حسابی ندارن!

عکس رو پیوست کنید. روی پیوست دوبار کلیک کنید، در صفحه جدیدی که باز میشه، آدرس URL بالای صفحه رو کپی کنید , در Insert image وارد کنید. حالا هم عکس پیوسته هم بصورت فول سایز و دایرکت لینک در هر کجای متنتون که نیاز دارید میتونه قرار بگیره.
نمونه اش رو در پروفایل براتون گذاشتم.

Exporter
05-06-2012, 07:45
تشکرهای دیگران رو میبینم ولی دکمه ی تشکر برای من نمایش داده نمیشه که بتونم از دیگران تشکر کنم. مشکل چیه؟

Mahdi/s
05-06-2012, 08:54
تشکرهای دیگران رو میبینم ولی دکمه ی تشکر برای من نمایش داده نمیشه که بتونم از دیگران تشکر کنم. مشکل چیه؟ ســلام..
به پی سی ورلد خوش اومدی.....مشکلی نیست بخاطر در آغاز فعالیتت هست...10 تا پست بدی درست میشه..
موفق باشی.

Ghaioom
09-06-2012, 04:46
سلام دوستان عسیس

میگم چرا تو تنظیمات دوستان 58 تا دوست دارم ولی توروفایل 56 تا؟!! :18::31:
و برای یکی نوشته Friendship Requested منظورش چیه؟

F l o w e r
09-06-2012, 09:27
و برای یکی نوشته Friendship Requested منظورش چیه؟

سلام

یعنی درخواست دوستـی فرستادین ولی هنـوز تاییـد نشده ..
اون یک نفر دیگه هم توی " تماس ها و دوستان " نگاه کنین کنار
Friend تیک نداره .. یا درخواست دوستی رو رد کرده یا از لیست
دوستانتون خارج شده یا شما از لیسـت دوستانش خارج شدین .

Ghaioom
11-06-2012, 14:15
سلام

یعنی درخواست دوستـی فرستادین ولی هنـوز تاییـد نشده ..
اون یک نفر دیگه هم توی " تماس ها و دوستان " نگاه کنین کنار
Friend تیک نداره .. یا درخواست دوستی رو رد کرده یا از لیست
دوستانتون خارج شده یا شما از لیسـت دوستانش خارج شدین .
از بس اون تاپیک مشکلات وی بی بالاس آدم اینجا رو یادش رفته D:!

من یکی دو بار قبلا دیدم تیک همه داشت ولی الان که دیدم یکیش تیک فریند رو نداشت! :31:زدمش.

Amir Hossein
12-06-2012, 11:38
من این صفحه رو 1000001 بار مطالعه کردم

امضای من باهاش مقایرت نداشت:13:

Kurosh
12-06-2012, 11:43
من این صفحه رو 1000001 بار مطالعه کردم

امضای من باهاش مقایرت نداشت:13:

سلام ...

در انجمن ارایه پیشنهاد / انتقاد جدید ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیگیری کنید.

A M ! N
12-06-2012, 13:33
حس کنجکاوی : دی
این یعنی طرف داره چیکار میکنه دقیقا ؟ :دی

فعالیت فعلی : Viewing Poll

Kurosh
12-06-2012, 13:41
حس کنجکاوی : دی
این یعنی طرف داره چیکار میکنه دقیقا ؟ :دی

فعالیت فعلی : Viewing Poll
در حال مشاهده‌ی یکی از نظرسنجی‌های انجمن ...

Mohammad Yek110
13-06-2012, 17:30
سلام
من دیروز رفته بودم بیرون یه کم علاف شدم
یه کافی نت پیدا کردم و اومدم پی سی
وقتی کارم تموم شد یادم رفت لاگ اوت کنم
چیکار میشه کرد؟
با عوض کردن پسورد میشه؟

A M ! N
13-06-2012, 17:43
سلام
من دیروز رفته بودم بیرون یه کم علاف شدم
یه کافی نت پیدا کردم و اومدم پی سی
وقتی کارم تموم شد یادم رفت لاگ اوت کنم
چیکار میشه کرد؟
با عوض کردن پسورد میشه؟

سلام.

مشکلی نیست ، پسورد ذخیره نمیشه اونجا اگه تیک به یادداشتن رو نزده باشی و گزینه ی Remember me در مرورگر

الان پسوردت رو عوض کن.

یه سوال ؟ از کجا معلوم تو خودت همون yeksadodah ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قدیم باشی ؟ :39:

با آرزوی بهترینها...

Ghaioom
13-06-2012, 18:57
سلام.

مشکلی نیست ، پسورد ذخیره نمیشه اونجا اگه تیک به یادداشتن رو نزده باشی و گزینه ی Remember me در مرورگر

الان پسوردت رو عوض کن.

یه سوال ؟ از کجا معلوم تو خودت همون yeksadodah ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) قدیم باشی ؟ :39:

با آرزوی بهترینها...
فکر کنم اگه لاگ اوت نکنی و پنجره بسته بشه یا تا 5 دقیقه لاگ اوت نمیشه از سایت یا وقتی پنجره رو ببندی فک کنم خودش لاگ اوت میکنه. دقیق نمیدونم کدوم ولی وقتی تو خود فروم باشی و به هیچ چی دست نزنی مثل اینکه قبلا 5 مین بیشتر خود به خود لاگ اوت میشد.

همونه دگه! :|

A M ! N
13-06-2012, 19:06
فکر کنم اگه لاگ اوت نکنی و پنجره بسته بشه یا تا 5 دقیقه لاگ اوت نمیشه از سایت یا وقتی پنجره رو ببندی فک کنم خودش لاگ اوت میکنه. دقیق نمیدونم کدوم ولی وقتی تو خود فروم باشی و به هیچ چی دست نزنی مثل اینکه قبلا 5 مین بیشتر خود به خود لاگ اوت میشد.

همونه دگه! :|

در مدت زمان 5 دقیقه به حالت Idle باشی ، از سیستم خارج میشی خودکار..

و ازونجایی هم که دوستمون داخل کافی نت بوده و حدس میزنم موقع رفتن

مرورگر رو بسته ، اگه هم نفر بعدی بیاد ، خیلی احتمالش کمه که وقتی

مرورگر رو باز میکنه بره داخل سایتی که دوستمون رفته.. و از طرف دیگه

بعد از 5 دقیقه وقتی Logout میشه ، باید دوباره U & P رو وارد کنی..

به نظر من هیچ خطری متوجه دوستمون نیست.. فقط کافیه که پسوردشون

عوض بشه ، که تا الان هم مطمئنم عوض شده :46:

با آرزوی بهترینها..

dirt road
17-06-2012, 09:50
با سلام
صفحه انجمن،دو سه روزي هست كه براي من تنضيماتش بهم ريخته و نوشته ها بسيار ريز نمايش داده ميشن.نميدونم اشتباهي تنضيماتش رو تغيير دادم.
لطفا راهنمايي كنيد چطوري به حالت اوليه برگردم.
الان براي خوندن نوشته اونا رو كپي پيست ميكنم روي WORD و بعد از تغيير سايز ميخونم.

ata.royalfalcon
17-06-2012, 10:53
با سلام
صفحه انجمن،دو سه روزي هست كه براي من تنضيماتش بهم ريخته و نوشته ها بسيار ريز نمايش داده ميشن.نميدونم اشتباهي تنضيماتش رو تغيير دادم.
لطفا راهنمايي كنيد چطوري به حالت اوليه برگردم.
الان براي خوندن نوشته اونا رو كپي پيست ميكنم روي WORD و بعد از تغيير سايز ميخونم.

سلام
شما دكمه ctrl روي كيبرد رو نگه داريد و سپس weel موس رو بچرخونيد تا سايز فونتها تغيير كند .

hosein_mic
17-06-2012, 12:56
چطوری میشه در خود انجمن عکس اپلود کرد؟

FC.Barcelona
17-06-2012, 13:41
چطوری میشه در خود انجمن عکس اپلود کرد؟

این امکان برای همه فعال نیست

king_darkness
17-06-2012, 20:17
از کجا می تونم برای پروفایلم عکس انتخاب کنم ؟
اصلا برای همه فعال هست ؟؟؟

Ghaioom
17-06-2012, 20:27
از کجا می تونم برای پروفایلم عکس انتخاب کنم ؟
اصلا برای همه فعال هست ؟؟؟
کاربرای فعال به بالا! :31:

موفق باشید/

مصطفی
17-06-2012, 20:45
من این مشکل رو دارم . که دیدم یکی از کاربرا هم همین رو توی امضاش گذاشته :
هرچی میخوام عکس بزارم این پیام و میده
امضای شما نمیتواند دارای ابعادی بزرگتر از 350 در 150 پیکسل یا 600 در 50 پیکسل باشد ! همچنین سایز تصویر نباید بزرگتر از 30کیلوبایت باشد
در حالیکه هر عکسی رو با کوچکترین سایز و حجم بذارم همین اخطار رو میده
--
و اینکه توی پست هام وقتی آدرس عکسی رو که توی myup.ir گذاشتم پنجره insert باز میشه و آدرس رو بهش میدم ولی عکس توی پست نمیره

-- چکار کنم ؟

MR.CART
18-06-2012, 02:54
سلام دوستان یه مشکل جدی اول این عکس رو ببینید"""[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]""""چجوری میتونم برش گردونم به حالت عادی؟ترو خدا کمـــــــــــک کنیـــــــــد.

MR.CART
18-06-2012, 02:55
یادم رفت بگم که توی بخش آرشیو نرفتم خودش میره!!همین چند ساعت پیش این مشکلو داشت ولی حل شد حالا دوباره اومده :18:

MR.CART
18-06-2012, 02:56
تازه از این بینک هم وارد سایت میشیم نه لینک دیگه ای: forum.p30world.com ارشیو پارشیو هم نیست!

MR.CART
18-06-2012, 03:23
مشکل حل شد.:31: لطفا پستامو پاک کنید.

مصطفی
18-06-2012, 12:35
مشکل من هم حل شد . عکس رو از picofile.com گذاشتم و insert هم با رفرش حل شد

part gah
20-06-2012, 18:32
سلام
من یه عکس و پیوست کردم چطوری میتونم از تو پیوست درش بیارم.دیگه نمیخوام پیوست باشه؟:42:

ata.royalfalcon
20-06-2012, 18:49
سلام
من یه عکس و پیوست کردم چطوری میتونم از تو پیوست درش بیارم.دیگه نمیخوام پیوست باشه؟:42:

سلام
از قسمت ویرایش پست به حالت go advanded (ویرایش پیشرفته) برید و سپس از قسمت مدیریت پیوستها طبق عکس زیر ، عکس پیوستی رو حذف کنید تا دیگر ضمیمه آن پست نباشد .

part gah
20-06-2012, 19:04
درست شد ممنون آقا عطا :11:

Mohammad Yek110
22-06-2012, 15:55
سلام
انجمن گاهی برام اینجوری میاد جدیدا
برای همه همینطوره؟:
52209

FC.Barcelona
22-06-2012, 16:14
اره فشار رویه سرور زیاده اینطوری میشه

amirkhan_0o0
22-06-2012, 17:18
اره فشار رویه سرور زیاده اینطوری میشه
ولی از نگاه من مراجعه به فروم از طرف بچه ها کم شده و تاپیک ها دیر تر آپدیت می شه اما فشار روی سرورها رفته بالا نمی دونم شاید سرورها ضعیف تر شدند.

Mohammad Yek110
22-06-2012, 17:20
شایدم نام کاربری ها دارن عوض میشن

FC.Barcelona
22-06-2012, 19:11
ولی از نگاه من مراجعه به فروم از طرف بچه ها کم شده و تاپیک ها دیر تر آپدیت می شه اما فشار روی سرورها رفته بالا نمی دونم شاید سرورها ضعیف تر شدند.
چجوری ضعیف تر شدند؟:18:

شایدم نام کاربری ها دارن عوض میشن

نام کاربری چی؟

-----------------
این خطا ناشی از کم آوردن سیپیو سرور هست معمولا
بعضی وقتها هم حمله به سرور که الان بعیده ناشی از حمله باشه چون وب سرور راحت پاسخ میده به درخواستها
تابستون شده بچه ها تفریح ندارند میاند نت:31:

Mohammad Yek110
22-06-2012, 19:51
همونا که درخواست دادن نام کاربریشون عوض شه( از جمله خودم )

نمیدونم زیاد سر در نمیارم
یادمه بابک ( سرپرست ناظرین انجمن ) می گفت تغییر نام کاربری ، فشار زیادی به سرور میاره

Ghaioom
22-06-2012, 21:16
همونا که درخواست دادن نام کاربریشون عوض شه( از جمله خودم )

نمیدونم زیاد سر در نمیارم
یادمه بابک ( سرپرست ناظرین انجمن ) می گفت تغییر نام کاربری ، فشار زیادی به سرور میاره
اون جمله چند وقته گاهی وقتا میاد فکر کنم فروم زیاد شلوغ میشه اون موقع!

بعد شم اون گفته بابک فکر کنم فرق داشته باشه با این متن فشار اومدن به سرور. مثل همونه ولی فک نکنم برای تغییر نام فروم بسته شه!

amirkhan_0o0
23-06-2012, 01:39
چجوری ضعیف تر شدند؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](24).gif
شما بیشترین میزان بازدید رو ببینید مربوط به قبله!
از طرفی تاپیک هایی رو که من بهشون سر می زنم دیر تر آپدیت می شن؟؟ شمار و نمی دونم دوست عزیز

FC.Barcelona
23-06-2012, 14:37
شما بیشترین میزان بازدید رو ببینید مربوط به قبله!
از طرفی تاپیک هایی رو که من بهشون سر می زنم دیر تر آپدیت می شن؟؟ شمار و نمی دونم دوست عزیز

نه کاری به این ندارم چجوری سرور میتونه ضعیف تر بشه؟
بازدید هم تنها عامل تاثیر گذار نیست
این نسخه VB به نظر فشار بیشتری به سرور میاره

Milad4171
23-06-2012, 15:12
p30 هيتلر شده؟؟؟‌من با سوسك فقط ميتونم بيام اينجا!‌جريان چيه؟؟‌(‌خيلي رمزي حرف زدم ‌:31: )

A M ! N
23-06-2012, 15:25
p30 هيتلر شده؟؟؟‌من با سوسك فقط ميتونم بيام اينجا!‌جريان چيه؟؟‌(‌خيلي رمزي حرف زدم ‌:31: )

نه بابا p30 مارتین لوتره کجاش هیتلره طفلی :41::31:

من که بدون سوسک و این جک و جونور ها هم به راحتی میام ؟؟ :18:

میگم شاید ایراد از سوسک و اینا نباشه ، شاید کش و کوکیه مورمور گرت باید خالی بشه ؟ :39:

بهتره که با CCleaner این کش و کوکیها و سوسکارو از بین ببری یکبار مجددا امتحان کنی.

FC.Barcelona
23-06-2012, 15:44
منم مشکلی ندارم و بدون چیز راحت وارد میشه

kases
23-06-2012, 16:04
نمیدونم چرا حتی با وجو د اینکه 300 نفر تو سایت هستند بازم میزنه رو سرور داره فشار میاد خیلی عجیبه :24:

CRIS Joon CR7
23-06-2012, 16:18
نمیدونم چرا حتی با وجو د اینکه 300 نفر تو سایت هستند بازم میزنه رو سرور داره فشار میاد خیلی عجیبه :24:

چون پشت بندش 2000 نفر مهمونن
نمیدونم چه مهمونیه که جای صاب خونه رو هم میگیره :دی
کلا از وقتی V4 شده اینجوریه
یه هو میزنه تو ذوقت:13:

kases
23-06-2012, 17:06
چون پشت بندش 2000 نفر مهمونن
نمیدونم چه مهمونیه که جای صاب خونه رو هم میگیره :دی
کلا از وقتی V4 شده اینجوریه
یه هو میزنه تو ذوقت:13:

سلام عزیز

منظورم از 300 نفر با مهمونا بود حیف که عکس نگرفتم وگرنه میزاشتم ببنی با 300 نفر سایت میگفت فشار رو سروره:31:

Ghaioom
23-06-2012, 19:33
سلام عزیز

منظورم از 300 نفر با مهمونا بود حیف که عکس نگرفتم وگرنه میزاشتم ببنی با 300 نفر سایت میگفت فشار رو سروره:31:
حتما صبح بوده یا موقعی بوده که چند بار فروم باز شده و اون متن رو دوباره میاورده روی فروم که گاهیا میرفته بعد یهو دوباره باز میشه میبینی 300 نفر یا کمتر بیشتر تو فروم نیستن! من خودم یه چند بار دیدم یه بار رفت اومد چند بار تکرار شد!

kases
23-06-2012, 20:32
حتما صبح بوده یا موقعی بوده که چند بار فروم باز شده و اون متن رو دوباره میاورده روی فروم که گاهیا میرفته بعد یهو دوباره باز میشه میبینی 300 نفر یا کمتر بیشتر تو فروم نیستن! من خودم یه چند بار دیدم یه بار رفت اومد چند بار تکرار شد!

والا من که گیج شدم اصن متوجه نشدم چی گفتی

من خودم یه چند بار دیدم یه بار رفت اومد چند بار تکرار شد!

فروم کجا رفت کی اومد؟:42:

Karkas20
23-06-2012, 21:43

علی تو که به صورت پیشفرض گیج بودی !!

این قیوم هم زد وسط سیبل !!:27:

اسکل شدی رفت !:31:

kases
23-06-2012, 21:59
علی تو که به صورت پیشفرض گیج بودی !!

این قیوم هم زد وسط سیبل !!:27:

اسکل شدی رفت !:31:

اره فکر میکردم خودم اینجوریم این قیوم دستمو از پشت بست اومد بهش فن بزنم بدجور خوردم:biggrin:

Ghaioom
24-06-2012, 04:56

چرا اینجوری میکنین من راس گفتم. به متنام دقت نکردی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره فکر میکردم خودم اینجوریم این قیوم دستمو از پشت بست اومد بهش فن بزنم بدجور خوردم:biggrin:
با این متناتون آدم خندش میگیره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فروم نرفت هست . منظورم موقعی که داشتم تو فروم میگشتم گاهی وقتا خطای فشار سرور میومد و میرفت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kases
24-06-2012, 06:07
چرا اینجوری میکنین من راس گفتم. به متنام دقت نکردی! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

با این متناتون آدم خندش میگیره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فروم نرفت هست . منظورم موقعی که داشتم تو فروم میگشتم گاهی وقتا خطای فشار سرور میومد و میرفت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام عزیز من که نگفتم دروغ میگی مثل اینکه من بد متوجه شدم :41:

اره فروم چند روزه قاطی کرده

راستی این شکلکهایی که استفاده میکنی به صورت پیشفرض فروم نداره از کجا گیر اوردی :7:

Ghaioom
24-06-2012, 06:17
راستی این شکلکهایی که استفاده میکنی به صورت پیشفرض فروم نداره از کجا گیر اوردی :7:

شما میتونستی با رفتن به قسمت properties عکس بدونی از کجا گذاشته شده! :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

kases
24-06-2012, 06:34
شما میتونستی با رفتن به قسمت properties عکس بدونی از کجا گذاشته شده! :31:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اره راست میگیا ممنون قیوم جان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Mohammad Yek110
24-06-2012, 09:05
اشتباه شد
حذف شه................

mahla_EEL
24-06-2012, 10:57
قسمت بالای صفحه "پست های جدید" که کلیک کنی پست های یکی دو ساعت اخیر رو میاره
نمیشه کاری کرد پست های بیشتری رو نشون یده مثلا نصف روز

Ghaioom
24-06-2012, 11:43
قسمت بالای صفحه "پست های جدید" که کلیک کنی پست های یکی دو ساعت اخیر رو میاره
نمیشه کاری کرد پست های بیشتری رو نشون یده مثلا نصف روز

من که چک کردم از ساعت 8 تا 12 رو داره میاره الان! از چیزی که گفتین بیشتره که.

mahla_EEL
24-06-2012, 14:20
خب مرسی از طریق جستجو حل شد
فقط اینکه این پیغام server too busy خیلی رو اعصابه

CRIS Joon CR7
24-06-2012, 14:46
server too busy:19:
توروخدا یه کاری بکنید:37:

MR.CART
24-06-2012, 14:52
:19:
Server load is too high.
:2:
Please try again in a few minutes...
حجم درخواست های روی سرور بسیار زیاد است
لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان کنید ...

kases
24-06-2012, 16:56
1 ساعته منتظرم سایت باز بشه نمیدونم چند نفر تو سایت هستن که میزنه حجم در خواستها رو سرور زیاده:24:

CRIS Joon CR7
24-06-2012, 16:59
درست میشه ایشالله.....
زحمتاشونو زیر سوال نبرید

Ghaioom
24-06-2012, 19:11
شایدم تغییراتی روی سرور!

Mohammad Yek110
25-06-2012, 09:00
سلام
یه سوالی داشتم
تعداد کاربران آنلاینی که نشون داده میشه ، اینوزیبل ها هم عضو اونا هستن؟

A M ! N
25-06-2012, 10:50
سلام
یه سوالی داشتم
تعداد کاربران آنلاینی که نشون داده میشه ، اینوزیبل ها هم عضو اونا هستن؟

سلام

52325

البته اگه خودم رو هم جز Invisible ها حساب کنم میشن 27 نفر که همگی در تعداد نفرات آنلاین ثبت میشن.

یعنی سیستم تعداد همرو درنظر میگیره، مهم نیست که مخفی یا مرئی باشه.

با آرزوی بهترینها.

Ghaioom
25-06-2012, 13:12
سلام

52325

البته اگه خودم رو هم جز Invisible ها حساب کنم میشن 27 نفر که همگی در تعداد نفرات آنلاین ثبت میشن.

یعنی سیستم تعداد همرو درنظر میگیره، مهم نیست که مخفی یا مرئی باشه.

با آرزوی بهترینها.

163 از کجا اومد؟ D:

CRIS Joon CR7
25-06-2012, 13:23
163 از کجا اومد؟ D:

دونه دونه اسم هارو شمرده :دی

Ghaioom
25-06-2012, 13:44
منم شک کردم :31:

A M ! N
25-06-2012, 14:09
163 از کجا اومد؟ D:

منم شک کردم :31:

نیاز به دونه دونه شمردن اسم ها نیست

اول برین اینجا >>>

کي آنلاين هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد اون لیستی که میبینید در هر صفحه اسم 40 کاربر هستش ، طبق تعداد صفحات میتونید تعداد دقیق کاربرارو بفهمید

مثلا اگه توی صفحه ی پنجم رسیده به کاربرای مهمان ، شما میاین 4 * 40 میکنید + تعدادی که درصفحه ی 5 وجود داره،

و تعداد دقیق کاربرایی که آنلاین هستند ولی مخفی نیستن رو به شما میده.

ده ثانیه هم زمان نمیبره :12:

Ghaioom
25-06-2012, 14:18
نیاز به دونه دونه شمردن اسم ها نیست

اول برین اینجا >>>

کي آنلاين هست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

بعد اون لیستی که میبینید در هر صفحه اسم 40 کاربر هستش ، طبق تعداد صفحات میتونید تعداد دقیق کاربرارو بفهمید

مثلا اگه توی صفحه ی پنجم رسیده به کاربرای مهمان ، شما میاین 4 * 40 میکنید + تعدادی که درصفحه ی 5 وجود داره،

و تعداد دقیق کاربرایی که آنلاین هستند ولی مخفی نیستن رو به شما میده.

ده ثانیه هم زمان نمیبره :12:
یهو میبینی که چندتا کم یا زیاد شد بعد چیD: خو معلومه! اشکال نداره واسه یه چندتا.

Mohammad Yek110
25-06-2012, 14:38
یهو میبینی که چندتا کم یا زیاد شد بعد چیD: خو معلومه! اشکال نداره واسه یه چندتا.

خودت می پرسی خودتم جواب میدی؟:دی

Ghaioom
25-06-2012, 15:58
خودت می پرسی خودتم جواب میدی؟:دی
خو گفتم اشکال دوستمون رو بگم. یکی از اشکالات اون ترفند همون بود.

Ahmad
30-06-2012, 14:32

Server load is too high.

Please try again in a few minutes...
حجم درخواست های روی سرور بسیار زیاد است
لطفا چند دقیقه دیگر مجددا امتحان کنید ...

p30 باز شو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] باز شووووو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

P30 چته ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باز نمیشی ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

چر این کار رو کردم ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منو زندونی (بن) نکنین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

باید خودم رو مجازات کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

P30 خسته P30 تنها [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و ...

واقعا علت چیه ؟
این ورژن 4 اینقدر فشار میاره به سرور یا موضوع دیگه‌ایه

A M ! N
30-06-2012, 21:07
گوشه ی سمت راست بالای انجمن مشعل المپیک چه زیباست !

CRIS Joon CR7
30-06-2012, 21:09
گوشه ی سمت راست بالای انجمن مشعل المپیک چه زیباست !

میری روش غیب میشه :دی
.......

Mohammad Yek110
30-06-2012, 21:11
احتمالا بزنه فرومو بسوزونه:دی

دوستان برای من بعد از اومدن این تبلیغات ، گاهی اوقات لینک های انجمن و تازه چه خبر باز نمیشن.
گوگل کروم 19