ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

hi160
11-02-2013, 18:26
عرض سلام خدمت برادرهای خودم
من میخوام یه هدفون بگیرم و قیمتش زیاد برام مهم نیست تا 1ملیون حتی 1.3 میلیون هم می پردازم
موزیک خاصی گوش نمیدم همه چی دوست دارم و میخوام سبک و راحت باشه که بتونم ساعت های زیادی به صورت مداوم استفاده کنم
حدود 10 ساعت مد نظرم هست
من خودم هدفون BeyerDynamic DT 990 Pro رو در نظر گرفتم ولی تا الان هم هیچ وقت با هدفون گرون گوش ندادم که بگم از کدوم خوشم اومده یا کدوم رو نپسندیدم
اینم بگم که پخش کننده حال حاظرم ایفون 4 هست که البته به زودی ایفون 5 میگیرم
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

peaceful1
11-02-2013, 19:19
یه لحظه فکر کردم پخش کننده مپ پری آمپ و پروسسور و... داری اگه با موبایل قراره گوش بدی اصلا احتیاج به همچین هزینه هنگفتی نیست.

مگر یه پولی گذشتی کنار و قراره حتما خرج بشه اون بحث دیگه اییه.

t-jays
12-02-2013, 01:45
من میخوام یه هدفون بگیرم و قیمتش زیاد برام مهم نیست تا 1ملیون حتی 1.3 میلیون هم می پردازم
موزیک خاصی گوش نمیدم همه چی دوست دارم و میخوام سبک و راحت باشه که بتونم ساعت های زیادی به صورت مداوم استفاده کنم
حدود 10 ساعت مد نظرم هست
من خودم هدفون BeyerDynamic DT 990 Pro رو در نظر گرفتم ولی تا الان هم هیچ وقت با هدفون گرون گوش ندادم که بگم از کدوم خوشم اومده یا کدوم رو نپسندیدم
با توجه به منبعتون
و نبود امپ مناسب در یازار ایران
بهترین انتخاب هذفون hd25 از سنهایزر میتونه باشه
با iphone هم درایو خواهد شد
صدای خیلی خوبی داره و در میان هدفونهای قابل حمل یکی از بهترین هاست.
بیا اینکه یه iem خوب تهیه کنید.
مدلهای ex1000 و ie80 مدلهای خیلی عالیی هستند
البته اگر توانایی خرید از خارج از کشور رو دارین ذکر کنید.
بزرگترین مشکل اینه که سلیقه ی صدای مبهمی دارید
که اونم میشه با تست کردن هدفون تا یه حدودی یه اطلاعاتی نسبت بهش بدست اورد.
موفق باشید.

master_shz
12-02-2013, 03:06
دوستان من چند روز پیش یکی از دوستام هدفون beats mixer که high copy بود را 400 خرید و کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار قویی داشت جوری که واقعا جذبش شدم که یکیشو بگیریم
توی چندتا از مقاله ها خوندم که سنهایزر نسبت به قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره، میخواستم ببینم نسبت به این مدل بیتس مدل بهتری داره؟ قیمتش چه جوریاس؟ شما چه هدفونهایی را توصیه میکنید؟
واسه موزیک میخوام و قیمت هم حدودا 300-400 باشه
ممنون

peaceful1
12-02-2013, 14:11
حدود 10 ساعت مد نظرم هست

اگه کسی خارج سراغ داری یه دونه از این ها بگو برات بفرسته:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و یکی از این ها:

Ali_softcenter
12-02-2013, 14:48
سلام یه ایرفون خوب تا 50-60 تومن نهایت....برای سانسا کلیپ میخوام

لطفا هم بگید از کجا باید تهیه ش کنم

hi160
12-02-2013, 15:07
اگه کسی خارج سراغ داری یه دونه از این ها بگو برات بفرسته:

و یکی از این ها:

دوست عزیز متاسفانه کسی از خارج سراغ ندارم
مارک های اینها برام اشنا نیست
البته منم در این زمینه اصلا ادعایی ندارم
من نهایت همون سنهایزر یا akg , BeyerDynamic رو میشناسم
لطفا مدلی بهم پیشنهاد بدین که توی ایران بتونم پیدا کنم و البته قیمت منطقی داشته باشه
مرسی

hi160
12-02-2013, 15:10
با توجه به منبعتون
و نبود امپ مناسب در یازار ایران
بهترین انتخاب هذفون hd25 از سنهایزر میتونه باشه
با iphone هم درایو خواهد شد
صدای خیلی خوبی داره و در میان هدفونهای قابل حمل یکی از بهترین هاست.
بیا اینکه یه iem خوب تهیه کنید.
مدلهای ex1000 و ie80 مدلهای خیلی عالیی هستند
البته اگر توانایی خرید از خارج از کشور رو دارین ذکر کنید.
بزرگترین مشکل اینه که سلیقه ی صدای مبهمی دارید
که اونم میشه با تست کردن هدفون تا یه حدودی یه اطلاعاتی نسبت بهش بدست اورد.
موفق باشید.

من بیشتر اهنگ های پاپ گوش میدم ولی بهتره بگم یه کاربرد عمومی مد نظرم هست
میشه بگید هدفون هایی که معرفی کردین چه حدود قیمتی دارن و از کجا میشه منصفانه تهیه کرد
مرسی
موفق باشید

hi160
12-02-2013, 15:15
یه لحظه فکر کردم پخش کننده مپ پری آمپ و پروسسور و... داری اگه با موبایل قراره گوش بدی اصلا احتیاج به همچین هزینه هنگفتی نیست.

مگر یه پولی گذشتی کنار و قراره حتما خرج بشه اون بحث دیگه اییه.

دوست گلم من فقط در زمینه گوش دادن حرفه ای هستم هیچ تخصصی در زمینه ساخت موسیقی و یا پول در اوردن ( Dj ) ندارم
پخش کننده همراهی بهتر از ایفون سراغ داری بسیار ممنون میشم معرفی کنی
بعد اینکه من چون پول دار نیستم نمیتونم هر روز برای یه محصول هزینه کنم
ترجیه میدم یکی بخرم برای همیشه برای همینه از شما که حتما خیلی بیشتر از من اطلاعات دارین کمک خواستم که از انتخابم پشیمون نشم

arvin574
12-02-2013, 19:17
سلام دوستان....

كسي از اساتيد ميتونه اطلاعاتي از هدفون سوني مدله xba-1 به من بده؟؟؟؟

ميخواستم بدون كيفته پخشه صداش چطوريه باس خوبي داره، به گوشي ايفون ميخوره؟؟؟؟

اينجا همه از كيفيته هدفون كليپش s4 يا s5 صحبت ميكنن.... كسي ميتونه مقايسه اي بينه اين دوتا مدله سوني و كليپش بكنه و بگه كدوم بهتر؟؟؟؟

ممنون

peaceful1
12-02-2013, 19:54
یه سرچ بکنی بد نیست:

abi و head-fi رو بخونی خوبه.

t-jays
13-02-2013, 01:21
من بیشتر اهنگ های پاپ گوش میدم ولی بهتره بگم یه کاربرد عمومی مد نظرم هست
میشه بگید هدفون هایی که معرفی کردین چه حدود قیمتی دارن و از کجا میشه منصفانه تهیه کرد
مرسی
موفق باشید
شما ببینین بیشتر مدل on ear یا رو گوشی مد نظرتونه
یا مدل in ear یا تو گوشی
هر کدام مزایا و محاسن خودشونو دارند
و خود کاربر باید تصمیم بگیره کدوم به دردش میخوره
ie80 : 1455000
hd25: 1213000
هر دو اینترنتی قابل خرید هستند
ex1000 تا مدت زیادی حدود 650 بود
و نمایندگیهای سونی تو پایتخت موجود داشتند.
قبل از اینکه سلیقه ی خودتون رو تو صدا مشخص نکردین بهتره تصمیمی نگیرید
برین یه سر جمهوری و یه چندتا هدفون تست کنید
تا صداهای مختلف رو باهاش اشنا بشید
یکی از دوستان قبلا مقایسه ی کاملی بین دوتا از این in ear ها انجام دادن.

kingm2
13-02-2013, 11:56
سلام ، خسته نباشید . به نظرتون خرید beats mixr های کپی AAA+ با قیمت ۴۵۰ تومن کار عاقلانه ایه ؟و اینکه هدفون تا ۴۰۰ تومن چی توصیه میکنید ؟

peaceful1
13-02-2013, 12:28
اگه من اختیارش رو داشتم کلمه Beats رو به فیلتر های سایت اضافه میکردم:n09:

Audio tecnica ATH-M50 و Sennheiser 25HDII و یکی دو مدل ار AKG میتونند گزینه های خوبی باشند

jericho-sina
13-02-2013, 12:39
آقا سلام و خسته نباشید
من دنبال یه هدست ترجیها بی سیم میگردم که " ورودی دو کاناله چپ و راست (قرمز و سفید) بخوره چون میخوام Xbox رو هم وصل کنم بهش علاوه بر pc " میشه یه مدل معرفی کنین
اگه شد زیاد گرون نباشه یا مثلا حالا با سیم هم که بعید میدونم باشه ولی به ایم صورت اگر میشناسی میخوام بدونم
یه چیزی که تو بازار پیدا شه
ممنونم دستون طلا :n16:

kingm2
13-02-2013, 13:07
در ضمن پلیرام سانسا فیوز و ایپاد تاچ هستند .
یعنی بیتز میکسر AAA+ هیچجوره توصیه نمیشه ؟
از سنهایزر و بوس و اسکول کندی یا مارکهای دیگه چی هست که تو این رنج باشه و ظاهرش هم خوب باشه ؟

peaceful1
13-02-2013, 13:07
آقا سلام و خسته نباشید
من دنبال یه هدست ترجیها بی سیم میگردم که " ورودی دو کاناله چپ و راست (قرمز و سفید) بخوره چون میخوام Xbox رو هم وصل کنم بهش علاوه بر pc " میشه یه مدل معرفی کنین
اگه شد زیاد گرون نباشه یا مثلا حالا با سیم هم که بعید میدونم باشه ولی به ایم صورت اگر میشناسی میخوام بدونم
یه چیزی که تو بازار پیدا شه
ممنونم دستون طلا :n16:

شما برو یه هدست معمولی در حد بودجه خودت بگیر
بعد از پاساژ بزرگمهر کنار علائدین تبدیل دو به یک بگیر که بتونی این طوری استفاده کنی.

تبدیل AV به 3.5 mm شاید مجبور بشی یه کابل رابط AV بگیری طرف مادگیش رو با تبدیل و یه کابل دیگه به هدست وصل کنی اگه نتونی تبدیلش رو پیدا کنی.

ebi_910
13-02-2013, 14:14
سلام من می خواستم این مدل رو بخرم\\Energy Sistem DJ 400 Blue Turquoise\\قیمتش هم حدود 70تومنه به نظر شما این مدل یا سازنده خوبه?با این قیمت هدفون بهتری تو ایران وجود داره?گارانتی اصلی انرژی سیستم تو ایران چیه?موسیقی ایرانی پاپ و خارجی بی کلام Trance و House گوش میدم

painkiller_2006
13-02-2013, 14:50
سلام

اون دوستی که قيمت Z1000 را ميخواست من ديروز از نمايندگی ايران رهجو در پايتخت پرسيدم 599 هزار
EX1000 هم که موجود نبود اونجا ولی جاهای ديگه پيدا ميشه 635 هزار

arashbi2
13-02-2013, 16:03
سلام من می خواستم این مدل رو بخرم\\Energy Sistem DJ 400 Blue Turquoise\\قیمتش هم حدود 70تومنه به نظر شما این مدل یا سازنده خوبه?با این قیمت هدفون بهتری تو ایران وجود داره?گارانتی اصلی انرژی سیستم تو ایران چیه?موسیقی ایرانی پاپ و خارجی بی کلام Trance و House گوش میدم

نظر شخصیم اینه که اصلا طرف اینجور مارک های غیر معروف نرو چون ارزش پول خرج کردن ندارن حتی اگه ارزون تر باشن یا مشخصات بهتری داشته باشن بازم نرو سمتشون

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2

Ali_softcenter
13-02-2013, 22:04
دمتون گرم!!! هیچ کس سوال ساده ما رو جواب نداد!!!

لطفا یه ایرفون در حد 50-60 برای سانسا کلیپ معرفی کنید از هدفون خودش بهتر باشه!! ایرفون میخوام

مال خودش هدفونه

saxp
13-02-2013, 22:16
درود
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم امیدوارم حال همگی دوستان خوب باشه ؟
الان که یک بررسی کردم ظاهرا از این EX-1000 خیلی تعریف کردید!
باز نیومده ما رو وسوسه کردید ...

peaceful1
13-02-2013, 22:37
درود
خیلی وقت بود اینجا سر نزده بودم امیدوارم حال همگی دوستان خوب باشه ؟
الان که یک بررسی کردم ظاهرا از این EX-1000 خیلی تعریف کردید!
باز نیومده ما رو وسوسه کردید ...

خوبی:n02:

بیا برو این سونی 160 تومنی صفحه قبل گفتم رو بگیر خوبه اون EX1000 به درد نمیخوره.:n09:

نه جدی به قیمتش می ارزه و میدونم که تموم میشه و یه پارت هم اومد اشتباهی دیگه هم قرار نیست بیاد.

vurhorston
13-02-2013, 22:38
سلام

اون دوستی که قيمت Z1000 را ميخواست من ديروز از نمايندگی ايران رهجو در پايتخت پرسيدم 599 هزار
EX1000 هم که موجود نبود اونجا ولی جاهای ديگه پيدا ميشه 635 هزار

sony ex-1000 کجا پیدا میشه 635 تومن؟؟:n04: فیک نیست؟؟ اگه واقعاً هست بگین من همین فردا بگیرم

hi160
13-02-2013, 23:02
شما ببینین بیشتر مدل on ear یا رو گوشی مد نظرتونه
یا مدل in ear یا تو گوشی
هر کدام مزایا و محاسن خودشونو دارند
و خود کاربر باید تصمیم بگیره کدوم به دردش میخوره
ie80 : 1455000
hd25: 1213000
هر دو اینترنتی قابل خرید هستند
ex1000 تا مدت زیادی حدود 650 بود
و نمایندگیهای سونی تو پایتخت موجود داشتند.
قبل از اینکه سلیقه ی خودتون رو تو صدا مشخص نکردین بهتره تصمیمی نگیرید
برین یه سر جمهوری و یه چندتا هدفون تست کنید
تا صداهای مختلف رو باهاش اشنا بشید
یکی از دوستان قبلا مقایسه ی کاملی بین دوتا از این in ear ها انجام دادن.
بعد از مطالعه لینکی که برام فرستاده بودین متوجه شدم منظور شما از انتخاب نوع موسیقی چیه فکر کنم اگه بدونین من فقط موسیقی ایرانی گوش میدم جواب سوالتون درباره نوع علاقه من مشخص بشه (متاسفانه من دسترسی به تهران ندارم که بتونم مدل های مختلف رو بررسی میکنم)
بیشتر مد نظرم هدفون های روی گوشی هست چون فکر میکنم برای زمان طولانی استفاده راحت تر هستن خوشحال میشم نظر اساتید رو درباره راحتی اینها بدونم متاسفانه اطرافیان من هیچ کدوم اهل خرید اجناس مارک نیستن پس من واقعا هیچ راهی جز راهنمایی گرفتن از شما ندارم و بسیار شرمنده ام که با سوال هام اذیتتون میکنم امیدوارم منو ببخشین مرسی

saxp
13-02-2013, 23:02
خوبی:n02:

بیا برو این سونی 160 تومنی صفحه قبل گفتم رو بگیر خوبه اون EX1000 به درد نمیخوره.:n09:

نه جدی به قیمتش می ارزه و میدونم که تموم میشه و یه پارت هم اومد اشتباهی دیگه هم قرار نیست بیاد.

مرسی حسین جان
جدی میگی 160 تومان ! سونی عجب چیزهایی اورده نسبت به قیمتش مفته فردا حنما میام پایتخت میگیرمش
فعلا تا صبح باید بشینم ریویو بخونم
ممنون بابت پیشنهادت

ebi_910
13-02-2013, 23:18
نظر شخصیم اینه که اصلا طرف اینجور مارک های غیر معروف نرو چون ارزش پول خرج کردن ندارن حتی اگه ارزون تر باشن یا مشخصات بهتری داشته باشن بازم نرو سمتشونSent from my GT-I9100 using Tapatalk 2 خوب با بودجه چه مدلی بگیریم?

ebi_910
13-02-2013, 23:47
سلام من می خواستم این مدل رو بخرم\\Energy Sistem DJ 400 Blue Turquoise\\قیمتش هم حدود 70تومنه به نظر شما این مدل یا سازنده خوبه?با این قیمت هدفون بهتری تو ایران وجود داره?گارانتی اصلی انرژی سیستم تو ایران چیه?موسیقی ایرانی پاپ و خارجی بی کلام Trance و House گوش میدملطفا شما هم نظرتون بگیدpeaceful1

master_shz
14-02-2013, 00:26
دوستان لطفا ما را هم راهنمایی کنید .....
دوستان من چند روز پیش یکی از دوستام هدفون beats mixer که high copy بود را 400 خرید و کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار قویی داشت جوری که واقعا جذبش شدم که یکیشو بگیریم
توی چندتا از مقاله ها خوندم که سنهایزر نسبت به قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره، میخواستم ببینم نسبت به این مدل بیتس مدل بهتری داره؟ قیمتش چه جوریاس؟ شما چه هدفونهایی را توصیه میکنید؟
ممنون

t-jays
14-02-2013, 00:54
بعد از مطالعه لینکی که برام فرستاده بودین متوجه شدم منظور شما از انتخاب نوع موسیقی چیه فکر کنم اگه بدونین من فقط موسیقی ایرانی گوش میدم جواب سوالتون درباره نوع علاقه من مشخص بشه (متاسفانه من دسترسی به تهران ندارم که بتونم مدل های مختلف رو بررسی میکنم)
بیشتر مد نظرم هدفون های روی گوشی هست چون فکر میکنم برای زمان طولانی استفاده راحت تر هستن خوشحال میشم نظر اساتید رو درباره راحتی اینها بدونم متاسفانه اطرافیان من هیچ کدوم اهل خرید اجناس مارک نیستن پس من واقعا هیچ راهی جز راهنمایی گرفتن از شما ندارم و بسیار شرمنده ام که با سوال هام اذیتتون میکنم امیدوارم منو ببخشین مرسی
نه منظور من سبک موسیقی نیست
مثلا یکی دوست داره هدفون بیس قوی داشته باشه
یکی دیگه دوست داره صدا فلت باشه
و مشکل اینه که تعریف هر کس هم از بیس قوی یا صدای فلت متفاوته
ولی خوب در کل و با توجه به مکالمه ای که داشتیم.
توصیه ی من همون مدل hd-25 هستش
از فروشگاه اینترنتی چاره میتونید تهیه فرمایید.
کیفیت ساخت و صدای خیلی خوبی داره هم توی منزل هم بیرون قابل استفاده هست
با iphone هم درایو خواهد شد.
اگر به زبان انگلیسی تسلط دارید می تونید ریویو های این هدفون رو در اینترنت پیدا کنید تا اطلاعات بیشتری داشته باشید.
موفق باشید.

painkiller_2006
14-02-2013, 01:59
sony ex-1000 کجا پیدا میشه 635 تومن؟؟:n04: فیک نیست؟؟ اگه واقعاً هست بگین من همین فردا بگیرم

امروز يکی دو جا زنگ زدم که نداشتند فقط sony world تو جمهوری داشت که رفتم خريدم.
يه 3 ساعت بعد از اين که اون پست را نوشتم رفتم!
600 خود هدفون + 30 ماليات که ميشه 630.

vurhorston
14-02-2013, 11:07
امروز يکی دو جا زنگ زدم که نداشتند فقط sony world تو جمهوری داشت که رفتم خريدم.
يه 3 ساعت بعد از اين که اون پست را نوشتم رفتم!
600 خود هدفون + 30 ماليات که ميشه 630.

ex-600 چی؟

{sahand}
14-02-2013, 13:41
دمتون گرم!!! هیچ کس سوال ساده ما رو جواب نداد!!!

لطفا یه ایرفون در حد 50-60 برای سانسا کلیپ معرفی کنید از هدفون خودش بهتر باشه!! ایرفون میخوام

مال خودش هدفونه
کریتیو ep-630 تیپیکال ترین مدل برای این قیمت هست، یکی دو مدل هم سونی فک کنم این قیمتی داشته باشه.
فقط حواستون باشه حتما با گارانتی شاب بگیرین چون بقیه فیکن (مثل آواژنـگ).
فیلیپس و ... هم تو این رنج زیاد دارن ولی به هیچ وجه من الوجوه سراغشون نرین!
در ضمن اون چیزی که رو سنسا کلیپ هسن هم ایرفونه، منتهی Earbud، اینی که شما می خوای ایرفون In-ear هست.
ویرایش: الان یه نگا کردم، ارزون شده حدود 40 تومنه الان، با اون بودجه می شه ep-660 گرفت که مدل جدید همون 630ـه.

ebi_910
14-02-2013, 13:54
سلامبا بودجه 70 هزار تومن چه هدفونی می تونم بخرم?موسیقی هم سبک ترنس گوش میدم.خودم قصد داشتم یه مدل از انرژی سیستم بگیرم که یکی از دوستان در اینجا گفت خوب نیست ولی مدل دیگه ی معرفی نکرد.

master_shz
14-02-2013, 23:57
یکی جواب ما را هم بده، بخدا ثواب داره!!!!
دوستان لطفا ما را هم راهنمایی کنید .....
ممنون

hi160
15-02-2013, 11:02
نه منظور من سبک موسیقی نیست
مثلا یکی دوست داره هدفون بیس قوی داشته باشه
یکی دیگه دوست داره صدا فلت باشه
و مشکل اینه که تعریف هر کس هم از بیس قوی یا صدای فلت متفاوته
ولی خوب در کل و با توجه به مکالمه ای که داشتیم.
توصیه ی من همون مدل hd-25 هستش
از فروشگاه اینترنتی چاره میتونید تهیه فرمایید.
کیفیت ساخت و صدای خیلی خوبی داره هم توی منزل هم بیرون قابل استفاده هست
با iphone هم درایو خواهد شد.
اگر به زبان انگلیسی تسلط دارید می تونید ریویو های این هدفون رو در اینترنت پیدا کنید تا اطلاعات بیشتری داشته باشید.
موفق باشید.

ممنون از توجه و راهنمایی های شما
من بلندی صدا اصلا برام اهمیت نداره چون سر درد میگیرم
من فقط بیس و تفکیک صدا برام جذابه
با توجه به راهنمایی ها بلاخره تصمیم خودم رو گرفتم همین مدلی که شما پیشنهاد دادین میگیرم
منظورم HD25 از سن هایزر هست
فکر کنم بهترین انتخاب واسم باشه
مرسی از لطف شما
موفق و پیروز باشید:n01:

saeid311p
15-02-2013, 13:22
سلام، بچه ها کسی با انرژی سیستم کار کرده؟ از لحاظ ظاهری که به نظر خوب میان، اما خب.... تا وقتی که آدم باهاش کار نکرده باشه، نمی تونه چیزی بگه! مدل Dj 700 خیلی دلم رو برده...
کسی تجربه کار با این برند رو داره؟؛ جالب اینجاست که نمایندگی هم داره و با گارانتی هستش، البته با سرچی که تو گوگل انجام دادم، به نظر برندی چینی میاد...
تو همین روزها باید یه هدفون بخرم، تا 100 تومن می خوام خرج کنم، ضمن اینکه واسه فیلم نگاه کردن و تقویت زبانم می خواستم.
همین دیروز یه مدل سهایزر هم چشمم رو گرفته، Hd 201؛ به نظرتون کدوم می تونه مناسب باشه واسم؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید...:n03:

{sahand}
15-02-2013, 14:15
سلام، بچه ها کسی با انرژی سیستم کار کرده؟ از لحاظ ظاهری که به نظر خوب میان، اما خب.... تا وقتی که آدم باهاش کار نکرده باشه، نمی تونه چیزی بگه! مدل Dj 700 خیلی دلم رو برده...
کسی تجربه کار با این برند رو داره؟؛ جالب اینجاست که نمایندگی هم داره و با گارانتی هستش، البته با سرچی که تو گوگل انجام دادم، به نظر برندی چینی میاد...
تو همین روزها باید یه هدفون بخرم، تا 100 تومن می خوام خرج کنم، ضمن اینکه واسه فیلم نگاه کردن و تقویت زبانم می خواستم.
همین دیروز یه مدل سهایزر هم چشمم رو گرفته، Hd 201؛ به نظرتون کدوم می تونه مناسب باشه واسم؟؟؟
ممنون میشم اگه کمکم کنید...

:n03:

یه برند اسپانیائیه، ولی خب گمنامه، و مطمئنا بین سنهایزر و اون هرکسی ندید می گه سنهایزر!
بعد اینکه هردوی اینایی که گفتین فول سایز و بسته هستن، اولا که اگه می خواین تو خونه استفاده کنید ترجیحا بسته نگیرین، دوما کلا هدفونای فول سایز یعد حدود یه ساعت به شدت گوش رو گرم می کنن و به نظر من برای فیلم مناسب نیستن. خودم برای اینجور چیزا از earbud استفاده می کنم.

ebi_910
15-02-2013, 14:53
به سوال ما هم جواب بدین اون بالاست.به خدا اینترنت درست و حسابی نداریماین 5مین پست منه که هنوز جواب نگرفتم.

hi160
15-02-2013, 15:55
تشکر فراوان از جناب t-jays
امروز یک HD-25 سفارش دادم
انشالله سه شنبه میرسه دستم بعد از استفاده نظرم رو عرض میکنم:n16:

hi160
15-02-2013, 16:00
به سوال ما هم جواب بدین اون بالاست.به خدا اینترنت درست و حسابی نداریماین 5مین پست منه که هنوز جواب نگرفتم.

دوست عزیز البته من خودم رو صاحب نظر نمیدونم ولی فکر میکنم با این بودجه بهتره یکی از هدفون های کریتیو رو انتخاب کنید
من یه مدل از اینهایی که پشت گردن رد میشن دارم که صداش واقعا عالیه زمان دلار 1000 تومنی حدود 40 تومن گرفتم الان احتمالا حدود قیمتی که شما مد نظر دارین باید داشته باشه
هم صداش خوبه هم میتونید ساعت های طولانی بدون خستگی ازش استفاده کنید
اسم دقیقش رو نمیدونم ولی فکر کنم m400 یا اسمی شبیه به این داره

saeid311p
15-02-2013, 17:33
یه برند اسپانیائیه، ولی خب گمنامه، و مطمئنا بین سنهایزر و اون هرکسی ندید می گه سنهایزر!
بعد اینکه هردوی اینایی که گفتین فول سایز و بسته هستن، اولا که اگه می خواین تو خونه استفاده کنید ترجیحا بسته نگیرین، دوما کلا هدفونای فول سایز یعد حدود یه ساعت به شدت گوش رو گرم می کنن و به نظر من برای فیلم مناسب نیستن. خودم برای اینجور چیزا از earbud استفاده می کنم.

ممنون آقا سهند از کمکت. حق با شماست، خودم هم اگه قرار به اعتماد باشه، سنهایزر رو انتخاب می کنم، اونم به خاطر اسم و رسمی که داشته و داره!
اما از اونجایی که هدفون رو واسه فیلم نگاه کردن می خوام، خب نمی خوام صداهای خارجی بیش از حد مزاحمم باشه؛ می دونم هیچ کدوم به طور کامل از ورود صدا خودداری نمی کنند، حداقل تو این قیمتی که من تصمیم به خریدش دارم!
اما با اطلاعاتی که از نت کسب کردم، فکر کنم واسه مانع شدن از ورود صداهای خارجی، فول سایزها یا به قول معروف روگوشی ها بهتر باشه...
ضمن اینکه سنهایزر هم همیشه به راحتی هدفونش معروف بوده؛ خصوصا در مورد این مدل به خصوص، که تو ریویو هایی که ازش خوندم، به راحتی هدفون اشاره بیشتری شده بود..
باز نمی دونم! اصلا از این انرژی سیستم هم هیچ ریویو یا نظری تو نت نیست، حتی تو سایت های خارجی، جز یکی دو مورد....:n27:

saeid311p
15-02-2013, 17:41
سلامبا بودجه 70 هزار تومن چه هدفونی می تونم بخرم?موسیقی هم سبک ترنس گوش میدم.خودم قصد داشتم یه مدل از انرژی سیستم بگیرم که یکی از دوستان در اینجا گفت خوب نیست ولی مدل دیگه ی معرفی نکرد.

راستش آقا ابی، من خودم هم مثل شما می خوام یه هدفون تو همین رنج قیمت بگیرم...
مثل شما انرژی سیستم هم مد نظرم هست، اما هیچ ریویو ای ازش تو نت وجود نداره، بد نیست سنهایزر hd201 رو هم مدنظر داشته باشی، یه 30 تومن اضافه تر بذاری روش، می تونی داشته باشیش! البته به قیمت همین امروز! :n09:

kingm2
15-02-2013, 19:52
سلام . هدفون HD 439 سنهایزر چه جور هدفونیه ؟ معایب و مزایاش چیه ؟ قیمتش هم 420 تومنه

برای سانسا فیوز و این هدفون آیا لازمه آمپ بگیرم ؟ اگه لازمه چه آمپی بگیرم که مناسب این هدفون باشه ؟ از کجا بگیرم ؟

ضمنا کابل اتصال امپ به سانسا فیوز رو از کجا بگیرم ؟ چون خروجیش متفاوته با بقیه پلیرها

ممنون

ebi_910
15-02-2013, 20:16
پس لطفا ویژگی های هدفون سنهایزر Sennheiser Headphone HD 201بگید.الان قیمتش چنده?سایت کالارنا معتبره?یه جا اعلام کرده فروشگاه آنلاین نامداران هست.

{sahand}
15-02-2013, 21:22
ممنون آقا سهند از کمکت. حق با شماست، خودم هم اگه قرار به اعتماد باشه، سنهایزر رو انتخاب می کنم، اونم به خاطر اسم و رسمی که داشته و داره!
اما از اونجایی که هدفون رو واسه فیلم نگاه کردن می خوام، خب نمی خوام صداهای خارجی بیش از حد مزاحمم باشه؛ می دونم هیچ کدوم به طور کامل از ورود صدا خودداری نمی کنند، حداقل تو این قیمتی که من تصمیم به خریدش دارم!
اما با اطلاعاتی که از نت کسب کردم، فکر کنم واسه مانع شدن از ورود صداهای خارجی، فول سایزها یا به قول معروف روگوشی ها بهتر باشه...
ضمن اینکه سنهایزر هم همیشه به راحتی هدفونش معروف بوده؛ خصوصا در مورد این مدل به خصوص، که تو ریویو هایی که ازش خوندم، به راحتی هدفون اشاره بیشتری شده بود..
باز نمی دونم! اصلا از این انرژی سیستم هم هیچ ریویو یا نظری تو نت نیست، حتی تو سایت های خارجی، جز یکی دو مورد....:n27:

اگه می خواین صداهای خارجی مزاحم نباشه یا می تونین فول سایز بسته انتخاب کنین یا ایرفون توگوشی، که با توجه به اون قضیه گرم شدن من پیشنهاد می کنم یه توگوشی تهیه کنین.

برای سانسا فیوز و این هدفون آیا لازمه آمپ بگیرم ؟
نه لازم نیست.

وستان من چند روز پیش یکی از دوستام هدفون beats mixer که high copy بود را 400 خرید و کیفیت بسیار بالا و بیس بسیار قویی داشت جوری که واقعا جذبش شدم که یکیشو بگیریم
بیتز اصلش هم ارزش نداره چه برسه به کپیش!

دوست عزیز البته من خودم رو صاحب نظر نمیدونم ولی فکر میکنم با این بودجه بهتره یکی از هدفون های کریتیو رو انتخاب کنید
تایید می شه.

saeid311p
15-02-2013, 23:02
پس لطفا ویژگی های هدفون سنهایزر Sennheiser Headphone HD 201بگید.الان قیمتش چنده?سایت کالارنا معتبره?یه جا اعلام کرده فروشگاه آنلاین نامداران هست.

ویژگی هاش همونیه که تو کالارنا دیدی. قیمتش هم حدود 100 تومنه.
در مورد معتبر بودن سایت کالارنا چیزی نمی دونم، چون تا حالا از اونجا خرید نداشتم، اما تو صفحه اول سایت، اگه دقت کنی؛ یه نماد موقت اعتماد الکترونیکی هست، که خب قاعدتاً باید ضامن معتبر بودن سایت باشه....
البته می تونی به سایت شرکت نامداران ارتباطات همراه سری بزنی، که واردکننده محصولات سنهایزر هست؛ فکر کنم فروش اینترنتی داشته باشند، اگه هم نه، شماره هایی واسه مشاوره هست، که می تونی با اونها تماس پیدا کنی...
احتمال داره خودم هم این مدل رو بگیرم!!! :n20:

aliaaliaali
16-02-2013, 12:09
سلام ؛

یه هدفون میخوام بگیرم ممنون میشم راهنماییم بکنید !

انتظاراتم فقط و فقط اینه که صدای هدفون گوش رو اذیت نکنه ! هدفنای قبلیم هدفنای مزخرفی بودن و گوشمو ترکوندن :n02: الان یه چیزی میخوام که صداش نرم و آروم باشه و واسه گوش مشکلی نداشته باشه ! بیس و بوم بومب نمیخوام از هدفون :n02:

خودم از مارک کریتیو و سونی خوشم میاد ولی اگه مارک دیگه ای هم پیشنهاد بدید خوب باشه میگیرم !

اینو Creative HQ-1400 میخواستم بگیرم ولی خو قیمت قبلیش "" قبل بالا رفتن دلار "" حدود 30 تومن بود الان 90 تومنه و فکر نکنم هدفون 30 تومنی انتظار منو بر آورده کنه ؟! نظر شما در مورد این هدفون چیه ؟

بودجم هم تا 200-250 تومن هست !

hi160
16-02-2013, 19:03
سلام ؛

انتظاراتم فقط و فقط اینه که صدای هدفون گوش رو اذیت نکنه ! هدفنای قبلیم هدفنای مزخرفی بودن و گوشمو ترکوندن :n02: الان یه چیزی میخوام که صداش نرم و آروم باشه و واسه گوش مشکلی نداشته باشه ! بیس و بوم بومب نمیخوام از هدفون :n02:

خودم از مارک کریتیو و سونی خوشم میاد ولی اگه مارک دیگه ای هم پیشنهاد بدید خوب باشه میگیرم !

اینو Creative HQ-1400 میخواستم بگیرم ولی خو قیمت قبلیش "" قبل بالا رفتن دلار "" حدود 30 تومن بود الان 90 تومنه و فکر نکنم هدفون 30 تومنی انتظار منو بر آورده کنه ؟! نظر شما در مورد این هدفون چیه ؟

من در جایگاهی نیستم که نظر بدم ولی چون میدونم برای اساتید تعیین کننده است که بدونن وسیله پخش کننده شما چیه
و میخوای توی خونه ازش استفاده کنی یا برات مهمه قابل حمل باشه
اینها رو میپرسم که سریع تر به پاسخ مد نظر برسی

aliaaliaali
17-02-2013, 01:36
من در جایگاهی نیستم که نظر بدم ولی چون میدونم برای اساتید تعیین کننده است که بدونن وسیله پخش کننده شما چیه
و میخوای توی خونه ازش استفاده کنی یا برات مهمه قابل حمل باشه
اینها رو میپرسم که سریع تر به پاسخ مد نظر برسی

پخش کننده که کامپیوتره ! نه قابل حمل بودن یا نبودنش مهم نیست ، واسه تو خونه میخوامش !

Xx Hossein xX
17-02-2013, 13:40
سلام.
دوستان از بین مدل های زیر برای سنسهایزر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

CX 175 = 146T
CX 271 = 156T
CX 280 = 175T
CX 281 = 175T
CX 215 = 185T

150 - 190 بودجه دارم.:n27:
و اینکه چه فرقی باهم دارن؟

ممنون. :n16:

Faraz_sm
18-02-2013, 14:43

راستش آقا ابی، من خودم هم مثل شما می خوام یه هدفون تو همین رنج قیمت بگیرم...
مثل شما انرژی سیستم هم مد نظرم هست، اما هیچ ریویو ای ازش تو نت وجود نداره، بد نیست سنهایزر hd201 رو هم مدنظر داشته باشی، یه 30 تومن اضافه تر بذاری روش، می تونی داشته باشیش! البته به قیمت همین امروز! :n09:

منبه فروشگاه انرژی سیتم در بازار موبایل سر زدم. فوشگاه قشنگیه و همه چیز رو می تونید تست کنید. متاسفانه هدفون هاش علیرقم طراحی زیبا صدای خیلی مناسبی نداشتند و سیم بسیار نازکشون هم ضعف بزرگی محسوب می شه.
البته از این برند یک پلیر پرتابل که مموری کارت و فلش می خوره و ووفر هم داره خریدم که صداش فوق العاده پر حجم و شفاف و بدون نویز ه که در مقایسه با Jabra solmate که تو نامداران تستش کردم و سه برابر این قیمت داره 200% کیفیت بهتری داره.
جالب اینجاست که خروجی هدفونش هم صدای مناسبی داره و حداقل از لپتاپ وایوم بهتره....
ببخشید بی ربط به هدفون صحبت کردم...

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

saeid311p
19-02-2013, 01:34
منبه فروشگاه انرژی سیتم در بازار موبایل سر زدم. فوشگاه قشنگیه و همه چیز رو می تونید تست کنید. متاسفانه هدفون هاش علیرقم طراحی زیبا صدای خیلی مناسبی نداشتند و سیم بسیار نازکشون هم ضعف بزرگی محسوب می شه.
البته از این برند یک پلیر پرتابل که مموری کارت و فلش می خوره و ووفر هم داره خریدم که صداش فوق العاده پر حجم و شفاف و بدون نویز ه که در مقایسه با Jabra solmate که تو نامداران تستش کردم و سه برابر این قیمت داره 200% کیفیت بهتری داره.
جالب اینجاست که خروجی هدفونش هم صدای مناسبی داره و حداقل از لپتاپ وایوم بهتره....
ببخشید بی ربط به هدفون صحبت کردم...

ممنون فراز جان!
متاسفانه تو اینترنت، چیز خاصی (ریویو) از انرژی سیستم ندیدم و نبود. ولی از sennhiezer Hd201 ریویو های مثبت زیادی دیدم؛ به احتمال زیاد همین روزا بگیرمش...
مگر اینکه باز هدفون دیگه ای چشم رو بگیره!!!
نمی دونم، باز منتظرم ببینم بچه ها پیشنهاد دیگه ای دارن؟!؟ باز ممنون از کامنتت.... :n01:

MAHY@R
19-02-2013, 12:01
ممنون فراز جان!
متاسفانه تو اینترنت، چیز خاصی (ریویو) از انرژی سیستم ندیدم و نبود. ولی از sennhiezer Hd201 ریویو های مثبت زیادی دیدم؛ به احتمال زیاد همین روزا بگیرمش...
نمی دونم، باز منتظرم ببینم بچه ها پیشنهاد دیگه ای دارن؟!؟ باز ممنون از کامنتت.... :n01:

سلام،
به نظر من سراغ برندی که صد رقم هدفون جورواجور زده نرید مگه اینکه بتونید یه مدل خوب ازش بگیرید. مدل hd201 اگه اشتباه نکنم ارزونترین مدلش هست و توی همین سری 4 رقم هدفون دیگه هم داره که هر کدوم اختلاف پنج شش دلار با هم دارند و هر کدوم هم یه چیزی کم دارند که باعث میشه شما مجبور بشید بعد از یک مدت دوباره واسه مدل بهتر هزینه کنید، البته این تجربه و نظر من هست و ممکنه در مورد شما مصداق پیدا نکنه. من پیشنهاد میکنم این مدل رو هم در نظر داشته باشید Yamaha Rh5ma.

Faraz_sm
19-02-2013, 12:55
ممنون فراز جان!

اصلا با سنهایزر قابل مقایسه نیست این برند. باز برای داشتن آپشن بیشتر اگه صدای سنهایزر به دلت ننشست پاناسونیک rp-htx7 و آدیو تکنیکا ath-m35 رو هم تست کن... من پاناسونیک رو دارم و ازش راضیم.

claud
19-02-2013, 16:32
سلام.
دوستان از بین مدل های زیر برای سنسهایزر کدوم رو پیشنهاد میکنید؟

CX 175 = 146T
CX 271 = 156T
CX 280 = 175T
CX 281 = 175T
CX 215 = 185T

150 - 190 بودجه دارم.:n27:
و اینکه چه فرقی باهم دارن؟

ممنون. :n16:
سلام
تا اونجاییکه بنده چند تاشونو امتحان کردم و اطلاع دارم جنس صداهاشون تا حد زیادی مثل هم
میمونه به طور کلی بیس قوی و بومی دارن ! high نسبتا تیز و mid متوسط.تفاوتشون هم بیشتر توی جعبه و سیم و سری های اضافشونه.

aliaaliaali
20-02-2013, 08:07
سلام ؛

باید التماس کنیم تا جواب بدید ؟! :n02:

ursamajor
20-02-2013, 13:16
سلام ؛

سلام به شما
دوست عزیز بهتون پیشنهاد میدم AKG K99 رو بگیرید که یک هدفون مانیتور هست یعنی در صدا تغییری ایجاد نمی کنه (!) و صدای اون فلت هست و از بیس بومی و اغراق شده خبری نیست و اینکه سبک و راحت هم هست.

mohamad_skiller
20-02-2013, 19:35
با سلام من یه ایر فن این ایر میخاستم برای گوش دادن موزیک بیشتر پاپ موزیک ایرانی و بعضی موقع ها هم موزیک های بیس دار برام کیفیت و صافی و شفافیت صدا خیلی مهمه و مهم تر از همه جنس سیم و ایر فن هست چون تاحالا هرچی ایر فن داشتم سیمش پاره شده یا رفته زیر پا شکسته قیمت هم تا ۶۰ ۷۰ تومان یه پیشنهاد بهم بدین ولی اگه چیزه خیلی بهتری باشه تا ۱۵۰ ۱۷۰ تومان میتونم هزینه کنم خودم مد نظرم ep630 و soundmagic e30 و soundmagic e10 هست اما اگه چیزی خیلی بهتر ازون سراغ دارین که تا ۱۵۰ ۱۶۰ بشه هزینه کرد و صدای خیلی بهتری گرفت لطفا معرفی کنید ممنون میشم لطفا از مارک سونی هم چیزی موجود باشه تو قیمت های زیر ۱۰۰ که کیفیت خوبی داشته باشه معرفی کنید درضمن مدل Sony ex300 یا sony ex600 الان قیمتشون چند هست ؟ اصلا گیر میاد ؟

amin_g_p
20-02-2013, 20:03
اصلا با سنهایزر قابل مقایسه نیست این برند. باز برای داشتن آپشن بیشتر اگه صدای سنهایزر به دلت ننشست پاناسونیک rp-htx7 و آدیو تکنیکا ath-m35 رو هم تست کن... من پاناسونیک رو دارم و ازش راضیم.

rp-htx7 جایی می شناسید آنلاین بفروشه یا مغازه ای که ارسال کنه؟ ممنون می شم پ خ کنید. قیمت حدودی الآنش چنده؟

mohamad_skiller
21-02-2013, 04:20
با سلام من یه ایر فن این ایر میخاستم برای گوش دادن موزیک بیشتر پاپ موزیک ایرانی و بعضی موقع ها هم موزیک های بیس دار برام کیفیت و صافی و شفافیت صدا خیلی مهمه و مهم تر از همه جنس سیم و ایر فن هست چون تاحالا هرچی ایر فن داشتم سیمش پاره شده یا رفته زیر پا شکسته قیمت هم تا ۶۰ ۷۰ تومان یه پیشنهاد بهم بدین ولی اگه چیزه خیلی بهتری باشه تا ۱۵۰ ۱۷۰ تومان میتونم هزینه کنم خودم مد نظرم ep630 و soundmagic e30 و soundmagic e10 هست اما اگه چیزی خیلی بهتر ازون سراغ دارین که تا ۱۵۰ ۱۶۰ بشه هزینه کرد و صدای خیلی بهتری گرفت لطفا معرفی کنید ممنون میشم لطفا از مارک سونی هم چیزی موجود باشه تو قیمت های زیر ۱۰۰ که کیفیت خوبی داشته باشه معرفی کنید درضمن مدل Sony ex300 یا sony ex600 الان قیمتشون چند هست ؟ اصلا گیر میاد ؟

آقا کسی نیست جواب مارو بده ؟

poloton7
21-02-2013, 11:21
سلام-- من دو سوال دارم
1-من یک سوال فنی دارم من یک ایرفون کریتیو مدل ep-630 دارم یکی از گوشی هایش صدایش قطع شده ایا قابل تعمیر است خودم می توانم درست کنم یا بدهم بیرون----

2-من می خواهم یک هدفون روی گوش بگیرم-چه مدلی بگیرم اول پلیر وبعد برای تلویزیون(کنسرت) چه مدلی گیرم-- البته به صورت تفریحی وسرگرمی به موسیقی گوش می کنم وحرفه ای نیستم اما می خواهم در عین حال که بیس خوبی داشته باشد صدای شفافی داشته باشد--این مدلهای بیتس چطور هستند اگر خوب نیستند بروم سراغ کریتیو یا akg یا یک مدل نام sennhiser hd 201 حداکثر تا 100 تومان ---------

saeid311p
21-02-2013, 16:11
بچه ها من دیروز بالاخره اون هدفونی رو که مدنظر داشتم خریدم!
sennhieser hd 20!
دیروز اومده بودم تهران و دیگه تصمیم گرفتم حالا که اومدم تهران، بد نیس یه سری هم به مجتمع پایتخت بزنم. پرس و جو کردم و بالاخره از فروشگاه کنج که (همون طور که از اسمش پیداست) همون نبش ورودی هست، به قیمت 107 تومن خریدم با گارانتی (نامداران)!
جداً هدفون خوبیه! و ریویو هایی که ازش خونده بودم رو راحتیش خیلی تأکید شده بود، که خودمم بهش رسیدم. خیلی راحت رو سرتون می مونه و اصلا اذیتتون نمی کنه؛ اینطور نیس که بعد از یه مدتی احساس سنگینی و خستگی بهتون دست بده. صداش هم واقعا عالیه، البته نه برای شنونده های حرفه ای موسیقی!
من پیشنهاد می کنم کسانی که به صورت اتفاقی به موسیقی گوش می کنند، یا مخصوصا کسانی که برای فیلم دیدن نیاز به به هدفون دارند، حتما این مدل رو مدنظر داشته باشند.
البته، این مدل برای مصرف خانگی هستش؛ به خاطر سیم بلند و نوع ساختارش...
صداش عالیه و اصلا گوشتون رو اذیت نمی کنه و البته یه چیز خیلی خوب؛ اینکه صداهای خارجی رو به طرز عجیبی ممانعت می کنه از ورودشون!
اونایی که باس بهتر و بالاتری می خوان، می تونند برن سراغ مدل hd 202 که اتفاقا قیمتش هم 150 تومنه؛
یادتون باشه گول قیمت های پایین تر سنهایزر رو نخورید!
تو همین مجتمع پایتخت hd 218 سنهایزر رو قیمت زدم که یارو می گفت: 95 تومن!
همون جا بلافاصله سرچی که تو نت انجام دادم، قیمت جهانی همین مدل رو پیدا کردم، که تقریبا 40 یورو بود! دیگه خودتون حساب کنید با این وضع ارز و دلار، چقدر باید می بود! گول این قیمت ها رو نخورین؛ مدل های تقلبی سنهایزر و برند های دیگه تو بازار پر هستند.
جالب این بود که همین مدل رو تو فروشگاه کنج که hd201 ام رو ازش خریدم، قیمت زدم؛ که حدود 250 تومنی می شد....
خلاصه اینکه: اگه می خواین با 100 تومن پول بهترین هدفون برای مصرف خونگی (برای دیدن فیلم و البته شنیدن موزیک) تو این رنج قیمت بگیرین، hd 201 می تونه بهترین انتخاب باشه؛
واسه اطلاعات بیشتر و بهتر می تونین یه سری به cnet بزنید و ریویوهایی که در مورد این مدل هست رو ببینید! :n05:

MAHY@R
21-02-2013, 16:27
سلام-- من دو سوال دارم
1-من یک سوال فنی دارم من یک ایرفون کریتیو مدل ep-630 دارم یکی از گوشی هایش صدایش قطع شده ایا قابل تعمیر است خودم می توانم درست کنم یا بدهم بیرون----

2-من می خواهم یک هدفون روی گوش بگیرم-چه مدلی بگیرم اول پلیر وبعد برای تلویزیون(کنسرت) چه مدلی گیرم-- البته به صورت تفریحی وسرگرمی به موسیقی گوش می کنم وحرفه ای نیستم اما می خواهم در عین حال که بیس خوبی داشته باشد صدای شفافی داشته باشد--این مدلهای بیتس چطور هستند اگر خوب نیستند بروم سراغ کریتیو یا akg یا یک مدل نام sennhiser hd 201 حداکثر تا 100 تومان ---------

باید ببنید خرابیش از چیه اگه از درایوش باشه بعید میدونم قابل تعمیر باشه ولی اگه از سیمش باشه شاید بشه کاریش کرد با تعویض سیم ولی در کل ارزش نداره و درد سرش زیاده.

یه مقدار بودجه رو افزایش بدید و این مدل از پاناسونیک رو بگیرید RP-HTF600 این مدل هم بیس خیلی خوبی داره و هم سانداستیج خوبی داره نسبت به قیمتش و یه سرو گردن از hd201 بالاتر هست.

Milad4171
21-02-2013, 18:17
هدفون جبرا(jabra) خوبه؟؟ والا من فقط هندسفری بلوتوثش رو دیده بودم
از کیفت و قیمت هدفون هاش خبر ندارم
چطوره؟؟؟

poloton7
21-02-2013, 18:20
باید ببنید خرابیش از چیه اگه از درایوش باشه بعید میدونم قابل تعمیر باشه ولی اگه از سیمش باشه شاید بشه کاریش کرد با تعویض سیم ولی در کل ارزش نداره و درد سرش زیاده.

یه مقدار بودجه رو افزایش بدید و این مدل از پاناسونیک رو بگیرید RP-HTF600 این مدل هم بیس خیلی خوبی داره و هم سانداستیج خوبی داره نسبت به قیمتش و یه سرو گردن از hd201 بالاتر هست.

سلام--متشکر--البته در مورد سوال اول اینکه یکی از طرفها صداش عادی است اما طرف دیگر صداش خیلی کم شده ایا این جوری اگر باشد علت چیست----
2-این مدل پاناسونیک که گفتید واقع بهتر است وایا راحت گیر می اید یعنی از برند سننهایزر المانی hd 201 بهتر است و واقعا عالی است توی این رنج قیمت-----

MAHY@R
21-02-2013, 20:46
سلام--متشکر--البته در مورد سوال اول اینکه یکی از طرفها صداش عادی است اما طرف دیگر صداش خیلی کم شده ایا این جوری اگر باشد علت چیست----
2-این مدل پاناسونیک که گفتید واقع بهتر است وایا راحت گیر می اید یعنی از برند سننهایزر المانی hd 201 بهتر است و واقعا عالی است توی این رنج قیمت-----

فکر کنم مشکل از درایو هدفون شما باشه چون اگه ایراد از سیم بود یا صدا کلا قطع میشد و یا با تکون دادن سیم صدا قطع و وصل میشد.

این مدل سنهایزر رو من بارها تست کردم و هیچ وقت نظرم نسبت بهش عوض نشد بنظرم نه کیفیت ساخت بالایی داره و نه صدای خوبی داره صداش همیشه برای من هارشی و تیز بود اما این پاناسونیک صدای گرم و بیس خوبی داره و صداش از hd201 خیلی بهتره و بنظرم یکی از بهترین هدفونهای موجود تو این رنج قیمت هست، هرچند شما خودتون باید تست کنید ببنید از صدای کدومش خوشتون میاد. این مدل تو بیشتر نمایندگی های پاناسونیک دیدم و میشه گفت راحت گیر میارید.

saxp
22-02-2013, 10:18
سلام--متشکر--البته در مورد سوال اول اینکه یکی از طرفها صداش عادی است اما طرف دیگر صداش خیلی کم شده ایا این جوری اگر باشد علت چیست---- اون توری ایرفون بهش میگن nozzle رو در بیار بزار چند دقیقه تو سرکه بمونه تا تمیز بشه اونوقت درست میشه

mohamad_skiller
22-02-2013, 15:04
با سلام من یه ایر فن این ایر میخاستم برای گوش دادن موزیک بیشتر پاپ موزیک ایرانی و بعضی موقع ها هم موزیک های بیس دار برام کیفیت و صافی و شفافیت صدا خیلی مهمه و مهم تر از همه جنس سیم و ایر فن هست چون تاحالا هرچی ایر فن داشتم سیمش پاره شده یا رفته زیر پا شکسته قیمت هم تا ۶۰ ۷۰ تومان یه پیشنهاد بهم بدین ولی اگه چیزه خیلی بهتری باشه تا ۱۵۰ ۱۷۰ تومان میتونم هزینه کنم خودم مد نظرم ep630 و soundmagic e30 و soundmagic e10 هست اما اگه چیزی خیلی بهتر ازون سراغ دارین که تا ۱۵۰ ۱۶۰ بشه هزینه کرد و صدای خیلی بهتری گرفت لطفا معرفی کنید ممنون میشم لطفا از مارک سونی هم چیزی موجود باشه تو قیمت های زیر ۱۰۰ که کیفیت خوبی داشته باشه معرفی کنید درضمن مدل Sony ex300 یا sony ex600 الان قیمتشون چند هست ؟ اصلا گیر میاد ؟چرا هیچکس جواب سوال مارو نمیده سومین باره که دارم میپرسم

GHAGHALEELEE
22-02-2013, 16:29
سلام
ارزانترین هدفون بیسیمی که میتونم بخرم تقریبا چقدر میشه:n13: ؟میخوام شارژی باشه نه این که باطری یکبار مصرف بخوره.سوال دیگه تقریبا چند ساعت زمان برای شارژ میخواد و بعد شارژ تا چند ساعت میتونن کار کنند؟
مرسی:n16:

Hemai
22-02-2013, 18:07
دوستان هدفونی هست که بشه هم pc , tablet وصلش کرد هم به گوشی ؟
تبدیل کننده داره ؟

poloton7
22-02-2013, 19:09
اون توری ایرفون بهش میگن nozzle رو در بیار بزار چند دقیقه تو سرکه بمونه تا تمیز بشه اونوقت درست میشه

متشکر-- این ایرفون توری ان پرس محکمی شده است اگر توی ابجوش بندازم خوب می شود اب توی هدفون بره هدفون را خراب نمیشود--

{sahand}
22-02-2013, 20:36
دوستان هدفونی هست که بشه هم pc , tablet وصلش کرد هم به گوشی ؟
تبدیل کننده داره ؟

همه ی این وسایل از یه نوع اتصال استفاده می کنن، پس فرقی با هم ندارن.

Amir Hossein
23-02-2013, 16:40
سلام بچه ها
من این هدفون رو خریدم 55 تومن
میدونم 55 تومن پولی نیست و اصلا خنده داره بخوام سوال بپرسم
ولی قبل این یه هدفون داشتم 8 تومن!!!
کیفیتش بینهایت از این بیشتر بود
یعنی این یه جورایی آشغاله...
زورم اومده 55 تومن واسه این پول بدم
دوستان حالا نمیدونین این چرا اینطوریه؟ باید همینطوری باشه؟

Vallio
23-02-2013, 18:06
سلام بچه ها
من این هدفون رو خریدم 55 تومن
میدونم 55 تومن پولی نیست و اصلا خنده داره بخوام سوال بپرسم
ولی قبل این یه هدفون داشتم 8 تومن!!!
کیفیتش بینهایت از این بیشتر بود
یعنی این یه جورایی آشغاله...
زورم اومده 55 تومن واسه این پول بدم
دوستان حالا نمیدونین این چرا اینطوریه؟ باید همینطوری باشه؟

سومیک ؟! 55 تومن :دی ؟!!!!!!!!!!!!
چند تا صفحه قبل هم گفتم سومیک 10 سال پیش خوب بود ، اما الان جزو آتو آشغالا هم ...
کاشکی قبل از خرید یه لحظه اینجا یه مشورتی میگرفتی !

hi160
23-02-2013, 19:58
سلام
هدفون سنهایزر HD25 دستم رسید
واقعا متفاوت با هدفون هایی هست که تا الان داشتم
اصلا گوش رو اذیت نمیکنه انقدر راحته که توی اتوبوس وقت خواب میزارمش روی گوشم تا صداهای بیرون اذیتم نکنه
به راحتی 5 ساعت گذاشتم به صورت مداوم
برای تعویض اهنگ ( با آیفون) از یه هندزفیری بلوتوث جبرا استفاده کردم مدل (BT-3030)
اول جبرا رو کانکت کردم بعد دکمه پلی رو زدم و سنهایزر رو مستقیم به ایفون وصل کردم
تا زمانی که اهنگ رو stop و مجددplay نکنم صداش قطع نمیشه و از طریق جبرا هم که اهنگ عوض میکنم باعث میشه باطری جبرا هم تموم نشه
20 ساعت مداوم جبرا هنوز باطری داره
از مشورت هایی که اینجا بهم دادین ممنون:n01:

Amir Hossein
23-02-2013, 20:28
سومیک ؟! 55 تومن :دی ؟!!!!!!!!!!!!
چند تا صفحه قبل هم گفتم سومیک 10 سال پیش خوب بود ، اما الان جزو آتو آشغالا هم ...
کاشکی قبل از خرید یه لحظه اینجا یه مشورتی میگرفتی !
اصلا من متوجه نمیشم...!!!
چرا باید 55 تومن پول اینو بدم...؟!؟!
نمیدونم برای چیش پول دادم.هرچی دقت میکنم چیزی واسه این قیمت نداره
نمیتونم هم پس بدم

hi160
23-02-2013, 20:49
چرا هیچکس جواب سوال مارو نمیده سومین باره که دارم میپرسم

از این مدل هایی که نوشتین من فقط 630 رو دارم و ازش راضی هستم

amir200812
23-02-2013, 20:57
سلام دوستان، قیمت کف بازار هندزفری های زیر رو اگه میدونید ، بگید:

nokia Luna
nokia j
nokia bh-111
Jabra Street 2‎
Jabra drive

همشون گارانتی دارند.
(موضوع این هست که یکی از دوستان به من بدهکار هست و پیشنهاد داده بجاش تعدادی از اینارو بردارم)

Faraz_sm
24-02-2013, 15:02
rp-htx7 جایی می شناسید آنلاین بفروشه یا مغازه ای که ارسال کنه؟ ممنون می شم پ خ کنید. قیمت حدودی الآنش چنده؟

فروشگاه آنلاینکه سراغ مدارم. من رنگ سبزشو از بازار کامپیوتر رضا خریدم حدود یکسال و نیم پیش. ولی به تازگی تو فروشگاه پاناسونیک پایتخت دیدم که همه رنگشو داشت و همچنین فروشگاه لوازم خانگی کامران تو جمهوری که فروش ویژه داشت و به قیمت 165 می داد.
برای کار روزمره و استفاده مدام خیلی هدفون خوبیه و انقدر سبکه که رو سرتون حسش نمی کنید. همیشه تو تاپ 10 هدفون های زیر 100 دلار هم هست.

Amir Hossein
24-02-2013, 15:19
دوستان ما تونستیم از شر هدفون قبلی خلاص بشیم :31:
الان یه چیز خوب دورو بر 60 تومن چی میشه؟
ممنون

abolfazl_gallant
25-02-2013, 15:03
منم همین سوال دوست خوبمون رو دارم فقط چون تو شهرستانم اگه میشه یه سایت واسه خرید معرفی کنید یا یه ادرس بدین که تو تهران از کجا میشه خرید ممنون از همه

Vallio
25-02-2013, 17:36
دوستان ما تونستیم از شر هدفون قبلی خلاص بشیم :31:
الان یه چیز خوب دورو بر 60 تومن چی میشه؟
ممنون

خوب چه مدلی میخای ، ارباد (از این معمولی ها) فول سایز (مثل اون سومیکه) ارفون (از این تو گوشی ها) ؟؟؟

منم همین سوال دوست خوبمون رو دارم فقط چون تو شهرستانم اگه میشه یه سایت واسه خرید معرفی کنید یا یه ادرس بدین که تو تهران از کجا میشه خرید ممنون از همه

اصفهانید تا آدرس بدم ، شما هم بگید چه صدا و چه هدفونی میخاید ؟!

abolfazl_gallant
25-02-2013, 18:16
خوب چه مدلی میخای ، ارباد (از این معمولی ها) فول سایز (مثل اون سومیکه) ارفون (از این تو گوشی ها) ؟؟؟

اصفهانید تا آدرس بدم ، شما هم بگید چه صدا و چه هدفونی میخاید ؟!
من یزد هستم .یه چیزی که واسه گیم و فیلم عالی باشه برندش واسم فرقی نمیکنه

Vallio
25-02-2013, 18:27
من یزد هستم .یه چیزی که واسه گیم و فیلم عالی باشه برندش واسم فرقی نمیکنه

توی این قیمت انتخاب زیادی نداری واسه خرید ، اگه میتونی صبر کن بعد عید !

من یه چند تا هدست و هدفون انتخاب میکنم برات از دوستان حرفه ای هم نظر بخواه :

کریتیو
HQ-1400‎
88 هزار تومن !
و

انزاتک که آلمانیه ، صداشو شنیدم خوبه !
HS 904‎
57 هزار تومن !

اگرم هد ست میخای دو مدل مایکروسافت داره که دیگه معلومه چه برندیه !

توی گوگل سرچ کن ، از دوستان هم نظر بخواه شاید مدل های دیگه ای هم باشه !
ولی با این قیمت چیز با کیفیت تر از اینا پیدا نمیکنی !

Amir Hossein
25-02-2013, 19:55
همون معمولی دیگه
ینی بیاد روی گوش و تمام گوش رو بگیره

Vallio
25-02-2013, 19:59
همون معمولی دیگه
ینی بیاد روی گوش و تمام گوش رو بگیره

خوب این دو مدلی که پست بالا برای دوستمون معرفی کردم خوب هست ! هدست چی ؟! بدردت میخوره ؟@

kingm2
25-02-2013, 21:55
دوستان جایی رو میشناسید که audio technica m50 داشته باشه ؟ هر جا پرسیدم نداشتن

Amir Hossein
26-02-2013, 09:53
خوب این دو مدلی که پست بالا برای دوستمون معرفی کردم خوب هست ! هدست چی ؟! بدردت میخوره ؟@
نه فقط برا موسیقی
همون دوتای بالایی گذینه های خوبیه

Vallio
26-02-2013, 11:09
نه فقط برا موسیقی
همون دوتای بالایی گذینه های خوبیه

اگه برای موسیقی میخای فقط ، به نظرم یه ارفون کریتیو 630 بگیری خیلی بهتره !

ramin_rad
26-02-2013, 11:47
با عرز سلام خدمت اساتید عزیز
می خواستم بپرسم هدفون وایرلس K912E‎ AKG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزینه خوبی برای خرید هست و پیشنهاد میشه یا نه؟(کاربرد فیلم و موزیک پاپ و کلاسیک)
اگه حدود قیمتشم میدونید لطف کنید بگید ممنون میشم

kindlinessangel
26-02-2013, 12:26
دوستان جایی رو میشناسید که audio technica m50 داشته باشه ؟ هر جا پرسیدم نداشتن

دو هفته پیش فروشگاه پیشگامان داشت به قیمت ناقابل 500 تومن نمیدونم هنوز دار یا نه

hamid_hitman47
26-02-2013, 12:34
با سلام.
قصد خرید یک هدست دارم با حدود قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن. واسه کارهای روزمره و معمولی مثل بازی، موسیقی، چت و...
دوست دارم سبک باشه و کیفیت صدا و میکروفونش هم بد نباشه.
تو جستجوهایی که داشتم تو این رنج قیمت به دو تا مدل از کریتیو hs-320 و hs-300 رسیدم که به نظر گزینه های خوبی میان. حالا به نظر شما مدل 320 و بگیرم و یا 300 ؟ فرق زیادی با هم دارن؟
دوستان اگه گزینه ای دیگه ای هم مد نظرشون هست تو این رنج قیمت بگن + اینکه بهترین جا واسه خرید هدست و هدفون و از این جور چیزا تو تهران کجاست!؟؟؟
تشکر.

xman681
26-02-2013, 14:21
سلام

منم میخوام امروز یه هدفون برای ام پی تری پلیر بگیرم

برای هدفون هم 50 تا 80

به نفر برای هدفون این را پیشنهاد کرده است فیلیپس sho9550

نظر شما چیه ؟؟؟

Untouchable
26-02-2013, 19:42
سلام دوستان
یه ایرفون میخوام واسه گوش دادن بیشتر آهنگ های پاپ و راک تو رنج 50-60 تومن
منتظر راهنماییتون هستم :n01:

mehdi30nema
26-02-2013, 22:27
دوستان این هندزفری های بیتس ( Ibeats htc pack ) که های کپی هستند و با قیمت حدوده 50 فروخته میشن به نظرتون چه کیفیتی دارند ؟
من برای گوشی میخام ( اکسپریا اس ) که هندزفری خودش خوبه ولی بلندی صداش کمه .

poloton7
26-02-2013, 23:05
سلام
هدفون روی گوش از مارکهای ایدفایدر و لوجتیک وجنیوس وکریتیو تا حداکثر 100 هزار تومان کدام مارک ومدل بهتر است--باس قدرتمند وشفافیت صدای بهتر----

Nocturne
26-02-2013, 23:10
سلام. الان هدفن خوب و ترجیحا ارزون چی هست؟ همون ep630 فقط ؟

ramin_rad
27-02-2013, 08:51
می خواستم بپرسم هدفون وایرلس K912E‎ AKG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گزینه خوبی برای خرید هست و پیشنهاد میشه یا نه؟(کاربرد فیلم و موزیک پاپ و کلاسیک)

ازدوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟

saeid311p
27-02-2013, 10:34
دوستان این هندزفری های بیتس ( Ibeats htc pack ) که های کپی هستند و با قیمت حدوده 50 فروخته میشن به نظرتون چه کیفیتی دارند ؟
من برای گوشی میخام ( اکسپریا اس ) که هندزفری خودش خوبه ولی بلندی صداش کمه .

راستش خودت داری میگی های کپی دیگه!!!
نمی دونم از لحاظ کیفیت چطور هستند، امّا خب مطمئناً هرگز مثل اصلش نیستن...
من میگم حالا که می خوای یه هدفون بگیری، یه اصلش رو بگیر؛ البه بیتس منظورم نیست ها! (وگرنه باید هر چی داری رو بدی واسه یه هدفون! :n09:)
دنبال یه برند دیگه باش، یه کم بیشتر پول بذاری، می تونی یه چیز خوب بگیری... :n05:

hhatami
27-02-2013, 21:03
دوستان برای دو هدفون سنهایزر hd280 و hd598 با بودجه پانصد هزار تومن چه آمپی رو پیشنهاد می کنید ؟ منظورم آمپی هست که دسکتاپ باشه.
متشکرم

با عرض معذرت از دوستان در تاپیک آمپ مطرح خواهد شد.

hhatami
27-02-2013, 21:07
دو هفته پیش فروشگاه پیشگامان داشت به قیمت ناقابل 500 تومن نمیدونم هنوز دار یا نه

من پریروز از پیشگامان کیش و گالری شهنام پرسیدم گفتند با بار جدیدی که آمده M50 نیامده و شاید بیست روز دیگر بیاورند. اگر جایی پیدا کردید ممنون خواهم شد به من هم اطلاع دهید

Milad4171
27-02-2013, 21:17
هدفون قبلی من کریتوی 630 بود . خیلی ازش راضی بودم ولی خراب شد.
دنبال یه هدفون خوب تا سقف 150 تومن میگردم
با توجه به اینکه هدفون قبلیم کریتو بود میخوام یه چیزی بگیرم که خیلی خیلی بهتر از اون باشه مثه کلیپش.
کلیپش s4 فکر کنم دیگه نباشه. ولی اون مدلی دنبالش هستم.
کسی چیزی مد نظرش هست
؟؟؟؟

hamid_hitman47
27-02-2013, 21:32
با سلام.
قصد خرید یک هدست دارم با حدود قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن. واسه کارهای روزمره و معمولی مثل بازی، موسیقی، چت و...
دوست دارم سبک باشه و کیفیت صدا و میکروفونش هم بد نباشه.
تو جستجوهایی که داشتم تو این رنج قیمت به دو تا مدل از کریتیو hs-320 و hs-300 رسیدم که به نظر گزینه های خوبی میان. حالا به نظر شما مدل 320 و بگیرم و یا 300 ؟ فرق زیادی با هم دارن؟
دوستان اگه گزینه ای دیگه ای هم مد نظرشون هست تو این رنج قیمت بگن
تشکر.

دوستان کیفیت این هدست های کریتیو مدل hs چجوریاس!? ارزش داره بگیرم
+ اینکه بهترین جا واسه خرید هدست و هدفون و از این جور چیزا تو تهران کجاست!؟؟؟

Nocturne
27-02-2013, 23:33
سلام. الان هدفن خوب و ترجیحا ارزون چی هست؟ همون ep630 فقط ؟

کسی نظری نداشت؟ قدیما اینجا فعال تر بود

M E H R A N
28-02-2013, 03:25
هدفون قبلی من کریتوی 630 بود . خیلی ازش راضی بودم ولی خراب شد.
دنبال یه هدفون خوب تا سقف 150 تومن میگردم
با توجه به اینکه هدفون قبلیم کریتو بود میخوام یه چیزی بگیرم که خیلی خیلی بهتر از اون باشه مثه کلیپش.
کلیپش s4 فکر کنم دیگه نباشه. ولی اون مدلی دنبالش هستم.
کسی چیزی مد نظرش هست
؟؟؟؟

من Creative 630 رو فکر کنم 2 یا 3 ساله که دارم و هنوزم در خیلی جاها که نمیتونم هدفون بزرگتر حمل کنم همینو با خودم بر میدارم.
یک هدفون دیگه به اسم Sony MDR-EX300 ورژن "EX300i" است. این مدل مخصوص آیفون ساخته شده. EX300 با EX300i فرقشون فقط در داشتن میکروفن و کنترلهای موزیک برای آیفون هست.

این دو هدفون رو وقتی روی آیفون برای دفعۀ اول گوش کردم فکر کردم که هیچ چیزی به Creative630 که دارم از نظر کیفیت صدا نمیرسه. اما وقتی که سونی رو گذاشتم تو گوشم, میخواستم که تا آخر آهنگو گوش بدم. البته هر کسی از نظر شنیدن تن صداها نظرش با بقیه فرق میکنه. من کسی هستم که دوست دارم مید, های و لاو ها با هم تناسب مناسبی داشته باشه و تقریبا در یک سطح باشن چون اگر یکیشون بیشتر یا چند برابر اونیکی باشه اونوقت یکیشون فدا میشه و تقریبا 2 تاش میمونه.
مثلا وقتی بیس خیلی زیاد باشه و همراه با بوم بوم باشه تقریبا میدها نابود میشند و تشخیصش حتی برای Ali Gator هم کار حضرت فیل میشه. کلا همه جور سبکی گوش میدم غیر از اپرا, POP و Rock بگیر تا psychedelic و Electronic اما وقتی به اینها گوش میدم میخوام طوری باشه که انگار جلوی اورکست و یا صحنه نشستی و صدای واقعی آلات موسیقی رو میشنوی نه اینکه بوم بوم بوم باشه.

فرق Creative با این مدل سونی که گفتم به همین صورته. Creative بیشتر برای کسی خوبه که میخواد بوم بومش کمی بیشتر باشه. سونی هم برای کسی خوبه که میخواد تک تک آلات موسیقی بکار برده شده در آهنگ رو بشنوه. اگر هم خیلی خیلی کیفیت بهتر میخوای و میخوای که صدا در حد استدیو و ضبط صدا باشه اونوقت Audio Technica ATH-M50 رو بهت بیشنهاد میدم چون اینو با هدفون چند سالۀ خودم یعنی Creative Dj Aurvana مقایسه کردم. Audio Technica M50 از نظر کیفیت تقریبا رقیب نداره. اینو حتی با Beats Pro مقایسه کردم پیشش کم آورد.

اگر پرتابل بودن برات مهمه Sony EX300 رو در قیمت مناسب بهت پیشنهاد میدم. این مدل در سطح قیمتی که داره حرف نداره.
اگر قابل حمل بودن برات مهم نیست و کسی هستی که هدفون بزرگ و کوچک برات فرقی نمیکنه و سطح قیمت هم Unlimited هست :n02: اونوقت در Audio Technica ATH-M50 شک نکن.

در ضمن بغیر از اینها Philips SBH HP200 رو هم دارم و مقایسه شده اما چون در مقابل این 4 تا مدل عددی نبود ازش صحبتی نشد.این هدفون مخصوص بچه های مهمونها هست موقع بازی. :n25:

Sony MDR-EX300

Audio Technica ATH-M50

راستی اینم بگم که از Audio Technica بغیر از موزیک و فیلم برای بازی های FPS مانند Blackops2 هم استفاده میکنم. حرف نداره. با اینکه میتونم از هدفون اورجینال سونی به اسم Sony Official PULSE Wireless Headset که بصورت 7.1 virtual surround sound هست برای PC هم استفاده کنم اما Audio Technica یک چیز دیگه است. این هدفون برای موزیک حرف اول رو میزنه و یکی از بهترین هاست اما از طرف کسی که صداشو مقایسه کرده دارم بهت میگم که Best Gaming Headphone میتونه خیلی خیلی به Audio Technica M50 نزدیک باشه. چون صدایس انفجارها و صدای پای دشمن که در نقاط مختلف دور و نزدیک به گوش میرسه به خوبی قابل تشخیص است.

i-din
28-02-2013, 10:09
بین momentum و Amperoir کدام یک رو انتخاب کنم ؟
برای مسافرت و استفاده روزمره می خوام

h.khafan
28-02-2013, 10:56

میشه ادرسش یا تلفنش رو پخ کنی؟ مرسی :n01:

کلا محصولات Audio Technica رو تو تهران کجا میشه پیدا کرد؟

poloton7
28-02-2013, 11:18
سلام
هدفون روی گوش از مارکهای ایدفایدر و لوجتیک وجنیوس وکریتیو تا حداکثر 100 هزار تومان کدام مارک ومدل بهتر است--باس قدرتمند وشفافیت صدای بهتر----

rezchenko
28-02-2013, 13:24
سلام به همه. نطرتون راجع به این هدفون چیه؟ energy sistem dj 500
واسه آهنگ گوش کردن میخوام. به نطرتون به درد میخوره؟ سقف پولم ۱۰۰ تومنه اینم حدودا ۸۰-۹۰ هست. ممنون

arasteh777
28-02-2013, 18:00
سلام
منم یه ایرفون خوب تا حدود 100تومن میخوام
نظرتون راجع به
Headphone Philips SHE9800چیه؟
تو این قیمت بهترین رو معرفی کنید ممنون

ashkan7.7
28-02-2013, 19:34
با سلام
یک هدفون می خواستم بین قیمت ۱۰۰ تا ۲۰۰ مهم نیست فول سایز یا تو گوشی باشه اگه از هرکدوم نمونه ای بگید که خیلی عالیه .
سبک هم بیشتر رپ گوش می دم ولی بعضی وقتا کانتری و پاپ خارجی هم گوش می دم سورس پلیرم هم لپ تاپ و اچ تی سی وان اس هست.
اگه که هدفون از سنهایزر یا سونی یا akg باشه خیلی بهتره چون راحتتر به دستم می رسه
الان تو ذهنم px-100 و xb-500 هست که (سونی رو نتونستم قیمت بگیرم اگه کسی اطلاع داره بگه) سنهایزر کوچیکه ولی صداشو دوست داشتم
و برای تو گوشیم CX-300 و ex-300 هست که باز قیمت سونی رو نمی دونم!!!!
برای لپ تاپ کسی کارت صدای خوبی سراغ نداره بعد من لپ تاپم ASUS n43 هست و صداش Bang and Olufsen هست به نظرتون کارت صدا نیازه یا نه؟؟

ashkan7.7
28-02-2013, 20:23
مدل های akg k44 و akg k77 چطورن ؟؟
دو مدل دیگه هم هست k404 و k420 اونا رو هیچ نظری در موردش ندارم هدفون های خوبین؟؟؟

hhatami
28-02-2013, 20:38
سلام

hq-1400 رو من دو ماه پیش خریدم 80 هزار تومن ولی اصلا صداش شفافیت و بیس خوبی نداره ( البته با توجه به ep-630 ). البته از هدفون 80 تومنی نباید انتظار زیادی داشت مخصوصا وقتی شما هدفونهای بهتری رو امتحان و با اونها مقایسه میکنید.

hhatami
28-02-2013, 20:48

بنظر بنده اگه کیفیت خیلی براتون مهمه قید هدفونهای وایرلس رو بزنید و و برای تماشای فیلم هدفون با سیم و ترجیحا" مونیتورینگ (بسته) رو انتخاب کنید. پخش کننده تون هم خیلی مهمه که بتونه هدفونتونو درایو یا راه اندازی کنه یعنی اگه آمپ یا کارت صدای خوبی داشته باشید صدای انفجار ، شلیک یا تصادف با قدرت زیادی شنیده میشه که خیلی لذتبخشه.

hhatami
28-02-2013, 21:02
سلام-- من دو سوال دارم

نظر من اینه که فعلا" تعمیرش نکنید چون وقتی تصمیم دارید یه هدفون بهتر بگیرید ممکنه دیگه این صدا براتون جذابیت نداشته باشه و شاید سراغش نرید. اتفاقی که برای من افتاد و با خرید هر هدفون خوب، هدفون قبلیمو کمتر استفاده میکنم.

m.a1
28-02-2013, 22:15
سلام
یه هدفون میخوام تو این مایه ها
بیشتر میخوام موقع خواب اذیت نکنه
یه چیز تا 150 ت
فقط تو تهران پیداشه ها

SIMON137
28-02-2013, 22:35
یه هدفون / هندزفری حدود 150 می خوام
ترجیحا سازگار با آیفون / ترجیحا تو گوشی
سپاس

rezchenko
02-03-2013, 06:23
سلام. نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ energy sistem dj 700
برای آهنگ گوش کردن میخوام حرفه ایی هم نیستم. ممنون

i-din
04-03-2013, 09:17
بین momentum و Amperoir کدام یک رو انتخاب کنم ؟
برای مسافرت و استفاده روزمره می خوام
سوالم رو اصلاح می کنم
هدفون on air ای می خوام که نشتی صداش کم باشه(واسه بیرون از منزل)(به همین دلیل می خوام closed باشه)
دوم کیفیتش اولویت دوم باشه
قیمت هم مهم نیست

{sahand}
04-03-2013, 16:32
کلیپش S5 ما که جوونمرگ شد!
تا 200 ایرفون چی پیشنهاد می کنین؟

ashkan7.7
04-03-2013, 18:53
پس این اساتییید که می گن کجان ما که کسی رو ندیدیم :|

kindlinessangel
05-03-2013, 09:05
پس این اساتییید که می گن کجان ما که کسی رو ندیدیم :|

من جزو اساتید نیستم ولی شما دوست خوبه من اگه یه نگاهی به این سه تا تاپیک که تا الآن نوشته شده مینداختین حتما جوابتون رو میگرفتید.
در هر صورت تمامی مدل هایی که نوشتید خوب هستند
k44 .... k77 یه کم سخت تر پیدا میشه ولی موجوده
صدای این دو مدل خیلی از سونی XB-500 فلت تره ... اون خیلی بیس قوی داره.....
متاسفانه مدل های sen رو نشنیدم
بعد این مدل هایی که نوشتی از نظر اندازه خیلی متفاوت هستند اگه بیرون هم میخوای استفاده کنی فکر کن روش
برای داخل گوش هم اگه s4 کلیپش پیدا میکردی عالی بود برات اما فعلا که بعید میدونم پیدا بشه
شما اگه امکانش رو داری بشنو ببین کدوم رو بیشتر میپسندی خرید کن
یا اینکه بگو چه جنس صدایی دوست داری تا بچه ها راهنمایی کنن

صدای لپ تاپ ات هم B & O نیست بلکه گواهی از B & O داره ... من خودم هم n53sv دارم .... بسته به هدفونی که میخری ببین اگه میتونه درایو کنه دیگه کارت لازم نداری اما اگه نمیتونه و تونستی پیدا کنی این کارت صدایی که تو امضای من هست فوق العاده است. و چون اکسترناله به درد لپتاپ میخوره

peaceful1
05-03-2013, 11:06
من صحبت ها رو دنبال نکردم ولی هدفون B&O داریم نماینگی رسمی این شرکت تهران شریعتی سر پل رومی ولی کارت صدا یا DAC USB وصل کنی اسپیکر لپ تاپ از مدار خارج میشه که؟!

بعد دوست عززم کارشناس دانا یا نادان توجه داشته باشید چه تو این فروم یا هر جای دیگه کسی موظف به پاسخگویی نیست

-----------------------------

{sahand}@

هدفون داخل گوش IEM من همون سونی XBS-1 که چند بار پیشنهاد دادم رو دوباره میگم الان وضعیت هدفون های موجود خیلی مطلوب نیست همین هم معجزس که وارد شده و با دلار حدود 2 تومن داره فروخته میشه.
چون قیمت جهانیش بین 79 تا 100 دلار هست. در صورتی که 160 تومن قیمتش تو ایران هست.

peaceful1
05-03-2013, 11:08
سوالم رو اصلاح می کنم
هدفون on air ای می خوام که نشتی صداش کم باشه(واسه بیرون از منزل)(به همین دلیل می خوام closed باشه)
قیمت هم مهم نیست

هدفونی بخر که با کمی افزایش ولووم صدا اگه تو نده بیرون بده تو ولووم زیاد و گرنه گوشت مطمئنا آسیب می بینه

musketeer
05-03-2013, 12:27
اگر پرتابل بودن برات مهمه Sony EX300 رو در قیمت مناسب بهت پیشنهاد میدم. این مدل در سطح قیمتی که داره حرف نداره.

عزیز شما جایی رو میشناسی که داشته باشه؟ پارسال ایران رو زیر و رو کردم پیدا نشد :n13:

m.a1
05-03-2013, 14:58
سلام
یه چیز تا 150 ت
فقط پیداشه ها

kindlinessangel
05-03-2013, 15:23
سلام
یه چیز تا 150 ت
فقط پیداشه ها

من یدونه کریتیو داشتم ولی موقع خواب اذیت میکنه
سونی ، کریتیو و جی وی سی ( البته آخری رو مطمئن نیستم اصل باشه ) تو پایتخت پیدا میشه .... بزرگ ترین ایرادی که اینا دارند اینه که به شدت نشتی صدا دارند و یه کم روی گوش بد قیافه اند

kindlinessangel
05-03-2013, 15:29
من صحبت ها رو دنبال نکردم ولی هدفون B&O داریم نماینگی رسمی این شرکت تهران شریعتی سر پل رومی ولی کارت صدا یا DAC USB وصل کنی اسپیکر لپ تاپ از مدار خارج میشه که؟!

آره نمایندگیش همون جاست اینم وب سایت خود شرکت B & O

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من به شدت عاشق طراحی این برند ام .... از نظر من که بیشتر از تجهیزات حرفه ای صوتی شبیه به آثار بی نظیر طراحی صنعتی هستند.

Sir.AShkaN
05-03-2013, 17:54
سلام دوستان
خدایی 2 ساعته دارم میگردم هر چی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم
تو رنج 100 تا 150 هدفون چی میتونم بگیرم برا موزیک میخوام و اینکه بیشتر تو خونه استفاده میکنم با pc
کیفیت پخشش برام مهم و ترجیحا اگه میشه بی سیم باشه
این Creative Wireless CB8100 هدفون خوبی هست اخه تو این رنج تنها هدفون بی سیمی بود که دیدم
و این چند تا مدل هم گیجم کرد کلا ..

Philips On-Ear SHL9560
JVC HA-S600
AKG K518LE
AKG K514

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :n16:

{sahand}
05-03-2013, 21:45
{sahand}@

هدفون داخل گوش IEM من همون سونی XBS-1 که چند بار پیشنهاد دادم رو دوباره میگم الان وضعیت هدفون های موجود خیلی مطلوب نیست همین هم معجزس که وارد شده و با دلار حدود 2 تومن داره فروخته میشه.
چون قیمت جهانیش بین 79 تا 100 دلار هست. در صورتی که 160 تومن قیمتش تو ایران هست.
این منظورتونه؟
XBA-1 یا XBS-1؟
XBS-1 رو که سرچ می کنم ربطی به هدفون نداره!

peaceful1
05-03-2013, 22:53
اشتباه گفتم منظورم همین بود:

{sahand}
06-03-2013, 18:19
اشتباه گفتم منظورم همین بود:

مبایعت نمودیم! بسیار دلچسب و خوش صداست. با توجه به ریویوها انتظار باس کمتری داشتم ولی کاملا به جا و به اندازست.
و برخلاف کلیپش صدای کابل توش نمیاد که خودش خیلی خوبه!
کلا به همه توصیه می شه.
دلیل ارزونیشونم احتمالا اینه که سری XBA آپدیت شده و سونی داره قبلیا رو با قیمت پایین تر می ده. البته تا جایی که من خوندم نفاوت فقط ظاهریه.

mansour2023
06-03-2013, 18:21
دوستان هدست بیتس مدل استدیو رو پیشنهاد میدید یا مدل پرو ؟
این دو اصلا چه فرقی با هم دارن ؟

ursamajor
07-03-2013, 00:24
دوستان هدست بیتس مدل استدیو رو پیشنهاد میدید یا مدل پرو ؟

هیچ کدوم.

این دو اصلا چه فرقی با هم دارن ؟

فرقشون اینه که برای مدل استودیو 299$ و برای مدل پرو داری 399$ پول بابت فشن بودنشون میدی.

PersiAndroid
07-03-2013, 11:31
سلام بچه ها

من تو بین دوتا ایرفون دست دو موندم

یکی کلیپش x10i
حدودای 270
و دیگری شور 530
حدودای 400

شفافیت صدا و باس بالا مد نظرمه چون الکترونیک و ترنس متال و پاپ گوش میدم

پیشاپیش از راهنمائیتون ممنونم

اگر هرکدوم رو پیشنهاد دادین دلایلش رو هم بگین . هرچه سریعتر ممنون میشم

PersiAndroid
07-03-2013, 11:32
کلیپش S5 ما که جوونمرگ شد!
تا 200 ایرفون چی پیشنهاد می کنین؟

سلام داداش اینجائیکه :)

PersiAndroid
07-03-2013, 11:34
مبایعت نمودیم! بسیار دلچسب و خوش صداست. با توجه به ریویوها انتظار باس کمتری داشتم ولی کاملا به جا و به اندازست.
و برخلاف کلیپش صدای کابل توش نمیاد که خودش خیلی خوبه!
کلا به همه توصیه می شه.
دلیل ارزونیشونم احتمالا اینه که سری XBA آپدیت شده و سونی داره قبلیا رو با قیمت پایین تر می ده. البته تا جایی که من خوندم نفاوت فقط ظاهریه.

کجا خریدی؟
داداش شیراز که ایرفون گیرنمیاد
تهران هدفون مارک چیا گیر میاد و چه قیمتایی؟

javadhme
07-03-2013, 11:49
سلام بر دوستان
اگه یکی لف کنه و به من یه مشورت بده ممنون میشم . من بین خرید یکی از این سه مدل به شک افتادم کسی میدونه کدومش بهتره ؟

Jabra Rhythm
Creative EP-630
Creative EP-630 i

p30g
07-03-2013, 13:12
سلام
دوستان با توجه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ایا تفاوت کمی بین ie8i و Klipsch S4i وجود داره و آیا ie8i ارزش خرید با قیمت حدود 300 دلار رو داره ؟

Sir.AShkaN
07-03-2013, 15:33
سلام دوستان
خدایی 2 ساعته دارم میگردم هر چی بیشتر میگردم بیشتر گیج میشم
تو رنج 100 تا 150 هدفون چی میتونم بگیرم برا موزیک میخوام و اینکه بیشتر تو خونه استفاده میکنم با pc
کیفیت پخشش برام مهم و ترجیحا اگه میشه بی سیم باشه
این Creative Wireless CB8100 هدفون خوبی هست اخه تو این رنج تنها هدفون بی سیمی بود که دیدم
و این چند تا مدل هم گیجم کرد کلا ..

Philips On-Ear SHL9560
JVC HA-S600
AKG K518LE
AKG K514

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید :n16:

دوستان میشه یکم سریعتر راهنمایی بفرمایید ..
مچکر:n01:

mansour2023
07-03-2013, 19:04
هیچ کدوم.

فرقشون اینه که برای مدل استودیو 299$ و برای مدل پرو داری 399$ پول بابت فشن بودنشون میدی.

واقعا هیچکدوم بدرد نمیخورن ؟!
پس چی پیشنهاد میدید که BASS بالایی داشته باشه و صدا هم بیرون نده ؟!!
متشکر:n12:

PersiAndroid
07-03-2013, 19:52
:| واقعا چرا اینجا انقد خلوته؟؟؟

t-jays
07-03-2013, 23:56
سلام
دوستان با توجه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ایا تفاوت کمی بین ie8i و Klipsch S4i وجود داره و آیا ie8i ارزش خرید با قیمت حدود 300 دلار رو داره ؟
اینجور مقایسه ها معمولا توسط افراد حرفه ای صورت نمیگیره
s4 و ie8 اصلا تو کلاس هم نیستن که بخوان مقایسه بشن
درسته که s4 نسبت به قیمتش صدای خیلی خوبی داره
ولی نه دیگه اینکه بخواین s4 رو با بهترین iem سنهایزر مقایسه کنید
طبق حرفه ای ترین بررسی که من دیدم
نمره ی صدای s4 =6/7 و ie8=9 بود(نمرات از 10 )
موفق باشید

t-jays
07-03-2013, 23:58
دوستان میشه یکم سریعتر راهنمایی بفرمایید ..
مچکر:n01:
سلام دوست عزیز
بهتره از مدلهای بی سیم استفاده نکنید چون در یک رنج قیمت کیفیت پایینتری نسبت به مدلهای سیم دار دارند.
میتونید hd201 از سنهایزر رو با همین حدود تهیه کنید
یا k44 از akg
الویتتون با اولی باشه
موفق باشید.

t-jays
07-03-2013, 23:59
واقعا هیچکدوم بدرد نمیخورن ؟!
پس چی پیشنهاد میدید که BASS بالایی داشته باشه و صدا هم بیرون نده ؟!!
متشکر:n12:
سلام
مقداری که میخواین هزینه کنید رو ذکر کنید
و همچنین دستگاهی که باهاش موسیقی گوش میدین
موفق باشید.

omid-p30
08-03-2013, 00:03
سلام.

من یک هدست معمولی میخوام برای کامپیوتر.

کیفیت صداش اصلا مهم نیست که حالا چیز عالی ای باشه، فقط میخوام از نظر فیزیکی محکم باشه، سیم هاش قطع نشه و اون اسمش رو حالا نمیدونم، ابری گوشی هاش از هم وا نره و باز نشه. سایزش هم متوسط باشه.

قیمت هم حول و حوش پنجاه تومن.

ممنون.

{sahand}
08-03-2013, 10:58
کجا خریدی؟
داداش شیراز که ایرفون گیرنمیاد
تهران هدفون مارک چیا گیر میاد و چه قیمتایی؟

تهران، مجتمع پایتخت.
این مدل باید اونجا هم باشه، از فروشگاه های ایران رهجو بپرسین.
والا اینحا سنهایزر از بقیشون بیشتره، AKG و Jays و سونی و اینا هم هستن.

PersiAndroid
08-03-2013, 11:03
سلام بچه ها

یکی کلیپش x10i
حدودای 270
و دیگری شور 530
حدودای 400

کسی نیست یه نظر بده؟؟

تهران، مجتمع پایتخت.
این مدل باید اونجا هم باشه، از فروشگاه های ایران رهجو بپرسین.
والا اینحا سنهایزر از بقیشون بیشتره، AKG و Jays و سونی و اینا هم هستن.

چند؟
به نظرت در مقایسه با اس 5 کلیپش چطوره؟
کلیپش چی پیدا نمیشه؟
مثلا اس 4 دو ؟

{sahand}
08-03-2013, 11:50
کسی نیست یه نظر بده؟؟

چند؟
به نظرت در مقایسه با اس 5 کلیپش چطوره؟
کلیپش چی پیدا نمیشه؟
مثلا اس 4 دو ؟

160.
مقایسه نمی تونم بکنم خیلی چون آخرین باری که اونو در حال سلامت استفاده کردم یه ماه پیش بود! ولی احساس می کنم این تو فرکانس های بالا بهتر عمل می کنه، و باس کمتری هم داره.
کلیپش کلا دیگه وارد نمی شه،

p30g
08-03-2013, 13:10
اینجور مقایسه ها معمولا توسط افراد حرفه ای صورت نمیگیره
s4 و ie8 اصلا تو کلاس هم نیستن که بخوان مقایسه بشن
درسته که s4 نسبت به قیمتش صدای خیلی خوبی داره
ولی نه دیگه اینکه بخواین s4 رو با بهترین iem سنهایزر مقایسه کنید
طبق حرفه ای ترین بررسی که من دیدم
نمره ی صدای s4 =6/7 و ie8=9 بود(نمرات از 10 )
موفق باشید
تشکر لطف کردید
بین ie80 و Shure SE530 برای سبک پاپ ترنس و ( کلا بیس زیاد :n02:) برای پلیر j3 کدوم انتخاب بهتری هست
اگر ممکنه یک مقایسه ی کوتاهی هم داشته باشید و اینکه آیا به آمپلی فایر هم احتیاج میشه یا خیر :n16:

t-jays
08-03-2013, 13:46
سلام بچه ها

یکی کلیپش x10i
حدودای 270
و دیگری شور 530
حدودای 400

سلام دوست عزیز
اگر بخوایم رو راست باشیم
به نظر من شور یه کم قیمتش دلاریش کلا بالا خورده(نسبت به صداش)
در هر صورت
توی لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی ریویوی هر دو رو پیدا کنی
که میبینی اختلاف صداشون چیزی حدود 0/2 هستش که نا چیزه
موفق باشید.

mansour2023
08-03-2013, 16:02
سلام
مقداری که میخواین هزینه کنید رو ذکر کنید
و همچنین دستگاهی که باهاش موسیقی گوش میدین
موفق باشید.
هزینه تا 200 مشکلی نداره
دستگاهم استفاده مشخصی نداره ، یه بار برای TV یه بار برای PC ، ولی اولویتش موبایلمه ( سنسیشن دارم )

یه هدفونی میخوام که خروجی واقعا توپی داشته باشه و صدا هم به بیرون درز نده

javadhme
08-03-2013, 18:42
سلام بر دوستان
اگه یکی لف کنه و به من یه مشورت بده ممنون میشم . من بین خرید یکی از این سه مدل به شک افتادم کسی میدونه کدومش بهتره ؟

Jabra Rhythm
Creative EP-630
Creative EP-630 i

میگم اینقد که همه دارن جواب منو میدن من گیج میشم خو !!! یکی یکی بگین خو !!!! :n19::n19:

من خودم JABRA رو تست کردم بیس خوبی داشت و نویز کمی از بیرون توش وارد میشد . ولی دلیل اینکه دود دل شدم از خریدش این بود که از اول رفه بودم برا خرید CREATIVE ولی نتونستم طرفای جمهوری پیداش کنم و این ایرفون رو تست کردم و بدم نیومد. حالا میخوام ببینم که کیفیت این از CREATIVE بهتره یا نه ؟

بازم ممنون که وقت میذارین و جواب منو میدین

t-jays
08-03-2013, 20:00
سلام.

من یک هدست معمولی میخوام برای کامپیوتر.

کیفیت صداش اصلا مهم نیست که حالا چیز عالی ای باشه، فقط میخوام از نظر فیزیکی محکم باشه، سیم هاش قطع نشه و اون اسمش رو حالا نمیدونم، ابری گوشی هاش از هم وا نره و باز نشه. سایزش هم متوسط باشه.

قیمت هم حول و حوش پنجاه تومن.

ممنون.
سلام دوست عزیز
ببینین از برند enzatec یا creative میتونید چیزی تهیه کنید یا خیر
ضمن اینکه با توجه به بالا رفتن شدید قیمت ها انتظار زیادی نداشته باشید.
موفق باشید.

t-jays
08-03-2013, 20:15
هزینه تا 200 مشکلی نداره
دستگاهم استفاده مشخصی نداره ، یه بار برای TV یه بار برای PC ، ولی اولویتش موبایلمه ( سنسیشن دارم )

یه هدفونی میخوام که خروجی واقعا توپی داشته باشه و صدا هم به بیرون درز نده
هدفون سونی xb500 بیس خیلی خوبی داره
و به درد دوستانی میخوره که علاقه مند به صدای هدفونهای beats هستند
با موبایل هم جواب میده
قیمت قبلیش هم حدود 150 بود
احتمالا هنوز گیر میاد
موفق باشید

t-jays
08-03-2013, 20:20
تشکر لطف کردید
بین ie80 و Shure SE530 برای سبک پاپ ترنس و ( کلا بیس زیاد :n02:) برای پلیر j3 کدوم انتخاب بهتری هست
اگر ممکنه یک مقایسه ی کوتاهی هم داشته باشید و اینکه آیا به آمپلی فایر هم احتیاج میشه یا خیر :n16:
ie80 در مجموع انتخاب بهتری خواهد بود
ضمن اینکه از خدمات نامداران هم میتونید استفاده کنید
با پیچ تنظیم بیس مقدار بیس قابل کنترل خواهد بود
نیازی به امپ نیست
j3 خروجی قویی داره.
موفق باشید.

babak007
09-03-2013, 03:39
پاک شود .
متشکرم.

mehrdad_joon
09-03-2013, 10:30
تشکر لطف کردید

عزيز هر كدوم مزيتهايي نسبت به اون يكي داره.من خودم IE8 دارم و به شما پيشنهاد نميكنم.
خودم ازش خيلي راضيم ولي،متاسفانه تقلبيش در بازار جهاني اينقدر زياده كه از شك ديوونه ميشيد.
البته ميشه "تقريبا" اصل بودن رو هنگام خريد تشخيص داد ولي به نظرم به ريسكش نمي ارزه.shure 530 قيمتش كمي از IE8 بيشتره و باس قويتري داره و noise isolatinG خيلي بهتري نسبت به IE8 داره.
IE8 در صداهاي زير خيلي بهتر عمل ميكنه...در اصل،روانيت ميكنه :)
البته shure530 هم تقلبي داره، ولي ١ به ٥٠.
در كل،پيشنهاد من به شما shure 530 هست..
موفق باشيد.

Mehrdad Sh.

mehrdad_joon
09-03-2013, 10:33
هدفون سونی xb500 بیس خیلی خوبی داره
و به درد دوستانی میخوره که علاقه مند به صدای هدفونهای beats هستند
با موبایل هم جواب میده
قیمت قبلیش هم حدود 150 بود
احتمالا هنوز گیر میاد
موفق باشید

درسته،هدفونه خوبي هم هست ولي عزيز قيمتش بيشتر از اين حرفاست ..
و خواهشن،هدفونهاي بيتس رو به هيچوجه با برندهايي مثل سوني و سنهايزر و shure و akg مقايسه نكنيد كه بيتس "هيچ" حرفي براي گفتن نداره.تست شده.
موفق باشيد.

Mehrdad Sh.

peaceful1
09-03-2013, 11:00
تو امضای صدای بیتس میخوای داخل گوش فقط کلیپش X10 یعنی تو مدل خودش تکه قیمتش هم افزایش پیدا نکرده اواسان با قیمت 450 هنوز میده

اصلا من ازا ین مدل هدفون ها خوشم نمیاد حتی مدل های متعادل تری مثل M50 هر چند خیلی محبوبه ولی واقعا نوع پخش واقعی نیست

راستی احتمال داره هدفون های مولتی آرماتور سونی بعد عید وارد بشه

p30g
09-03-2013, 18:02
عزيز هر كدوم مزيتهايي نسبت به اون يكي داره.من خودم IE8 دارم و به شما پيشنهاد نميكنم.
خودم ازش خيلي راضيم ولي،متاسفانه تقلبيش در بازار جهاني اينقدر زياده كه از شك ديوونه ميشيد.
البته ميشه "تقريبا" اصل بودن رو هنگام خريد تشخيص داد ولي به نظرم به ريسكش نمي ارزه.shure 530 قيمتش كمي از IE8 بيشتره و باس قويتري داره و noise isolatinG خيلي بهتري نسبت به IE8 داره.
IE8 در صداهاي زير خيلي بهتر عمل ميكنه...در اصل،روانيت ميكنه :)
البته shure530 هم تقلبي داره، ولي ١ به ٥٠.
در كل،پيشنهاد من به شما shure 530 هست..
موفق باشيد.

Mehrdad Sh.
بله پس یعنی نامداران که میگه نماینده ی سنهایزر هست هم ممکنه تقلبی داشته باشه ؟
shure 530 گرونتره و میترسم چون گارانتی معتبری نداره اون یدون قلابیشم بیوفته به من :n14:

farshides
09-03-2013, 20:08
دوستان بین AKG K99 و ATH-M35 و HP-700 از Audio Technica کدوم رو پیشنهاد میدن

بودجه: بین 150 تا 200

برای استفاده با کامپیوتر و گوشی

دنبال صدای واضح و با جزئیات بالا هستم
ممنون

mehrdad_joon
09-03-2013, 20:11
بله پس یعنی نامداران که میگه نماینده ی سنهایزر هست هم ممکنه تقلبی داشته باشه ؟
shure 530 گرونتره و میترسم چون گارانتی معتبری نداره اون یدون قلابیشم بیوفته به من :n14:

ببينيد،
نميشه گفت كدوم بهتره اون يكيه.يا چون گرونتره پس حتما بهتره.
توي اين مملكت همه چيز ممكنه پيش بياد.من خودم از نمايندگي سنهايزر بعثت گرفتم،ولي بعدا كه به شخصه به بخش پشتيباني سنهايزر ميل زدم،بهم گفتن ما "هيچ " نمايندگي اي در ايران نداريم.
توي اين گروني، بايد حواستون بيشتر جمع باشه.طرف با يه همچين معامله اي راحت ٥٠٠ تومن روش ميخوره اگه بخواد بندازه.
من در اين گروني شايد اين همه پول پاي اين هدفون نميدادم،ولي اگه شما تصميمتون رو گرفتين،اگه توي بهم نزديك بود نمايندگي يا كاري اون اطراف داشتم،سعي ميكنم باهاتون بيام،چون ميدونم الان چه حسي داريد.

بگذريم،هدفون Shure535 ،همونطور كه گفتم باس بهتري داره و noise isolatinG قويتري.
در حالي كه يكي از ايرادات IE8 خوب نبودن noise isolating اشه.البته مزيتهايي هم نسبت به Shure535 داره.به طور مثال،سيم IE8 كه به هدفون ها متصل ميشه،به راحتي جدا ميشه و شما ميتونيد يك سيم ديگه تهيه كنيد و ديگه نگران خرابي سيمتون نباشيد..

موفق باشيد.

Mehrdad Sh.

peaceful1
09-03-2013, 20:20
دوستان بین AKG K99 و ATH-M35 و HP-700 از Audio Technica کدوم رو پیشنهاد میدن

بودجه: بین 150 تا 200

برای استفاده با کامپیوتر و گوشی

دنبال صدای واضح و با جزئیات بالا هستم
ممنون

از من میشنوی از چپ اون دو مدلی که گفتی به احتمال خیلی زیاد تقلبی هست راسیه باز بهتره اگه اصلش رو گیر بیاری.

farshides
09-03-2013, 20:26
از من میشنوی از چپ اون دو مدلی که گفتی به احتمال خیلی زیاد تقلبی هست راسیه باز بهتره اگه اصلش رو گیر بیاری.
حالا اگه اصلش باشه کدومش بهتره؟
توی این رنج قیمت چیز بهتری هم گیر میاد؟
اصفهان کجا میتونم تهیه کنم؟
ممنون

peaceful1
09-03-2013, 20:40
ATH-M35 به احتمال کم شاید اصلش باشه بر خلاف گذشته که سونی هدفون هااش گرون بود الان جزء مدل های مطمئن و نسبتا به صرفه هست با توجه به قیمت دلار جالبه قیمت هاشون رو هم خیلی افزایش ندادند

من الان از مدل های موجود کالا اطلاع ندارم ولی Px-100 از نامداران یا هدفون های این رنگ قیمت از آواسان از برند AKG بگیرم ترجیه میدم تا برم هزینه بیشتر بکنم همچین هدفون های شک داری بخرم که تازه معلوم نیست چی از توش در بیاد.

farshides
09-03-2013, 20:52
PX 100 یا AKG صداش در حد Audio Technica هست؟
(چون قبلا K44 رو تست کردم زیاد جالب نبود)

peaceful1
09-03-2013, 20:58
چند بار گفتم مدت های مدیدی هست که k44/k77/k99 و چند مدل دیگه که اسمشون یادم نیست همین رنج هستند از سایت AKG حذف شدند فقط تو سایت تجهیزات حرفه ایی دیده میشند که به سختی آپدیت میشه بعید دیگه تولید بشند چون جایگزینشون هم تولید شده به دید من همشون های کپی هستند واصلا اصل بینشون نبیست اصل هم باشه K44 یه مدل رده پایی نهست و وقتی هدفون مانیتوریگ بشه معمولا صداش برای استفاده عموم نباید جذاب باشه.

این دو برند از به مراتب اسمی تر از ادیو تکنیکا هستند هر چند این هم یکی از برند های مطرح هستش.

SIMON137
10-03-2013, 00:14
به نظرتون با 150 ایرپاد اپل رو بخرم یا گزینه های دیگه ای پیش رو هست ؟

t-jays
10-03-2013, 02:11
درسته،هدفونه خوبي هم هست ولي عزيز قيمتش بيشتر از اين حرفاست ..
و خواهشن،هدفونهاي بيتس رو به هيچوجه با برندهايي مثل سوني و سنهايزر و shure و akg مقايسه نكنيد كه بيتس "هيچ" حرفي براي گفتن نداره.تست شده.
موفق باشيد.

Mehrdad Sh.
سونی چون یه موقعی با ارز دولتی جنس وارد میکرد
بعضی از اقلامش قیمت خوبی داشت و هنوز هم داره
مثل xba1 و ex1000 که قیمت قبلیشونو حفظ کردند
اصفهان با قیمت 150 موجود هست
ولی خوب بقیه ی شهرها رو دوستان باید بگردند
که بستگی به خوش شانسیشون گیر بیارن.
به نظر من هر هدفونی با هر قیمتی از لهاذ کمی میتونه با هر هدفون دیگه مقایسه بشه
خارج از اینکه چه مارکی داشته باشه
هدفونهای beats یه مشخصه مشترک دارند
و اون بیس قوی این هدفونها هستش
ولی خوب چون به خاطر اینکه برنده داره پول برندشو میگیره اصلا ارزش خرید نداره.
خوب پس بستگی به بودجه افراد اگر هدفون با بیس قوی بخوایم مدلهایی مثل xb یا m35 یا m50 یا x10 و....
توصیه میشه.
متاسفانه اینقدر بد این برند گفته شده که اکثر دوستان نظر غلتی نسبت به این برند دارند.
البته این نکته که اصل این هدفون در ایران به شدت نایابه هم تاثیر زیادی روی این نکته داره
قضیه اینکه که این برند به خاطر قیمت زیادی که داره ارزش خرید نداره
ولی اگر قیمت رو نادیده بگیریم
مطمئنا مدلی مثل studio صدایی بهتر از مدل xb500 سونی که یک مدل ارزان قیمت هست خواهد داشت
ولی خوب صداش به خوبی m50 نیست.(که بازم قیمتش حدودا نصف بیتس هستش)
بیتس کیفیت صدای خوبی نداره قبول ولی نه دیگه اینکه بخواد تو هر مقایسه ای بدون در نظر گرفتن قیمت بازنده ی ار پیش تعیین شده باشه.
موفق باشید.

mehrdad_joon
10-03-2013, 06:56
سونی چون یه موقعی با ارز دولتی جنس وارد میکرد
بعضی از اقلامش قیمت خوبی داشت و هنوز هم داره
مثل xba1 و ex1000 که قیمت قبلیشونو حفظ کردند
اصفهان با قیمت 150 موجود هست
ولی خوب بقیه ی شهرها رو دوستان باید بگردند
که بستگی به خوش شانسیشون گیر بیارن.
به نظر من هر هدفونی با هر قیمتی از لهاذ کمی میتونه با هر هدفون دیگه مقایسه بشه
خارج از اینکه چه مارکی داشته باشه
هدفونهای beats یه مشخصه مشترک دارند
و اون بیس قوی این هدفونها هستش
ولی خوب چون به خاطر اینکه برنده داره پول برندشو میگیره اصلا ارزش خرید نداره.
خوب پس بستگی به بودجه افراد اگر هدفون با بیس قوی بخوایم مدلهایی مثل xb یا m35 یا m50 یا x10 و....
توصیه میشه.
متاسفانه اینقدر بد این برند گفته شده که اکثر دوستان نظر غلتی نسبت به این برند دارند.
البته این نکته که اصل این هدفون در ایران به شدت نایابه هم تاثیر زیادی روی این نکته داره
قضیه اینکه که این برند به خاطر قیمت زیادی که داره ارزش خرید نداره
ولی اگر قیمت رو نادیده بگیریم
مطمئنا مدلی مثل studio صدایی بهتر از مدل xb500 سونی که یک مدل ارزان قیمت هست خواهد داشت
ولی خوب صداش به خوبی m50 نیست.(که بازم قیمتش حدودا نصف بیتس هستش)
بیتس کیفیت صدای خوبی نداره قبول ولی نه دیگه اینکه بخواد تو هر مقایسه ای بدون در نظر گرفتن قیمت بازنده ی ار پیش تعیین شده باشه.
موفق باشید.

حرفتون رو كاملا تاييد ميكنم..

يه خاطره:
يك روز رفته بودم براي خريد،كه نگاهم به نمايندگي بيتس خورد.
كنجكاو شدم برم ببينم چه خبره.فروشگاه نسبتا بزرگ و شلوغ بود.
اكثر مدهاشو براي تست داشت.
آقا ما رفتيم بهترين مدل رو كه براي تست گذاشته بود امتحان كرديم.
طرف قبلش گفت حواست باشه هاا!!گوش دادي مطمئن باش ميخريش از بس ديوونت ميكنه صدااش!!
اون موقع قيمتش طرفاي ٧٠٠ بود.Ie8 من همون حدود بود.
خلاصه گذاشتم روي گوشم،و انتظار داشتم حداقل!! كيفيت صداي ايرفون من رو داشته باشه يا حداقل،صداش وايد تر باشه چون بلاخره هدفون فول سايز بود.
"""حتي ١٠ ثانيه هم نتونستم تحملش كنم"""!!
يه نگاهي به طرف كردم،گفت خيلي خفنه نه؟
گفتم نه!
گفت چطور؟؟
......
خلاصه،بگذريم.
من چون روي ايرفونم حساسم مثل مرغ دَرِش نيُوردم بدم بهش تست كنه،چون امنيت توي اين **** زيره خط صفره..
اونجا بود كه ايمان پيدا كردم كه واقعا همش تبليغاته.

همونطور كه ميدونيد،يك هدفون هم قيمت با ايرفون،بايد كيفيت صداي بهتري داشته باشه..(بدانيم!!)

ولي مردم مثل مرغ ميرفتن ٧٠٠ تومن ٧٠٠ تومن ميدادن پاي بيتس..

Mehrdad Sh.

t-jays
10-03-2013, 10:55
تو امضای صدای بیتس میخوای داخل گوش فقط کلیپش X10 یعنی تو مدل خودش تکه قیمتش هم افزایش پیدا نکرده اواسان با قیمت 450 هنوز میده

اصلا من ازا ین مدل هدفون ها خوشم نمیاد حتی مدل های متعادل تری مثل M50 هر چند خیلی محبوبه ولی واقعا نوع پخش واقعی نیست

راستی احتمال داره هدفون های مولتی آرماتور سونی بعد عید وارد بشه
اره
خود m50 هم با اینکه صدی خوبی داره ولی صداش کاملا گرمه و بیسش اغراق شده هست
بنابراین خیلی هم نمیشه اسم مانیتور روش گذاشت.
اخه اگر هم وارد بشه دیگه با ارز ازاد وارد میشه قیمتش سر به فلک میزاره:n03::n03:

rezaomido
10-03-2013, 13:49
شاید یادم رفته باشه که یک سال پیش همین بیتس زیبا به عنوان جوانترین برند شیک و جوان پسند توی ویترین فروشگاه ها به عنوان هدفون دیده میشد و باعث شد قفسه ای از فروشگاهها به عنوان هدفون جدا بشه

یه جورایی همین برند باعث شد خیلی از وارد کننده ها به فکر باشن که هدفون شیک تر و با کیفیت تر وارد کنند که به خوش فروشی این برند باشه
برندهایی پر اوازه و پر افتخار مثل سنهایزر سونی ای کی جی و ائودیو تکنیکا و . . .
خیلی از بودن این برند باید خوشحال بود و چه ایرادای داره برندی برای کاربرد خاصی پرفروش باشه مگه تنها کاربرد هدفون کیفیت صدا هست
ممکنه هدفونهای بیتس کیفیت صدای خوبی از نظر کلی نداشته باشه ولی کیفیت ساخت خیلی خوبی دارند و بزرگترین امتیازشون ظاهر بسیار زیبای اونها هست که باعث میشه کاربرد فشن هم کالایی نو و خاص برای خیلی ها داشته باشه همه نیازی به این ندارند که به صدا توجه کنن و لذت ببرن چون خیلی ها نیاز دارن به هدفون اونها نگاه بشه و از تیپ خاص اونها لذت برده بشه حتی اگه هدفون به هیچ پلیری جزء موبایلشون وصل نشه

نمونه شیک و زیبا اکثر برندهای اصلی و مرجع هدفون ساز ندارند و یا اگه داشته باشند انچنان غیر قابل دسترس هست که چاره ای جزء خرید بیتس زیبا نیست

اسپم اساسی :)

شما هم موفق باشید.

handroid
10-03-2013, 14:06
سلام دوستان من میخوام یه هدفون بخرم کاربردم متال و نیو متال و الترناتیو راک هست موبایلم galaxy ace هست قیمتم ترجیها زیر 500 و اگه کسی از تبریز جایی که بشه پیداش کردو بشناسه ممنون میشم

ممنون

amin_g_p
10-03-2013, 15:05
شاید یادم رفته باشه که یک سال پیش همین بیتس زیبا به عنوان جوانترین برند شیک و جوان پسند توی ویترین فروشگاه ها به عنوان هدفون دیده میشد و باعث شد قفسه ای از فروشگاهها به عنوان هدفون جدا بشه

یه جورایی همین برند باعث شد خیلی از وارد کننده ها به فکر باشن که هدفون شیک تر و با کیفیت تر وارد کنند که به خوش فروشی این برند باشه
برندهایی پر اوازه و پر افتخار مثل سنهایزر سونی ای کی جی و ائودیو تکنیکا و . . .
خیلی از بودن این برند باید خوشحال بود و چه ایرادای داره برندی برای کاربرد خاصی پرفروش باشه مگه تنها کاربرد هدفون کیفیت صدا هست
ممکنه هدفونهای بیتس کیفیت صدای خوبی از نظر کلی نداشته باشه ولی کیفیت ساخت خیلی خوبی دارند و بزرگترین امتیازشون ظاهر بسیار زیبای اونها هست که باعث میشه کاربرد فشن هم کالایی نو و خاص برای خیلی ها داشته باشه همه نیازی به این ندارند که به صدا توجه کنن و لذت ببرن چون خیلی ها نیاز دارن به هدفون اونها نگاه بشه و از تیپ خاص اونها لذت برده بشه حتی اگه هدفون به هیچ پلیری جزء موبایلشون وصل نشه

نمونه شیک و زیبا اکثر برندهای اصلی و مرجع هدفون ساز ندارند و یا اگه داشته باشند انچنان غیر قابل دسترس هست که چاره ای جزء خرید بیتس زیبا نیست

اسپم اساسی :)

شما هم موفق باشید.

آخه بیتس هم بیتس اصل نه کپی و ... بیتس یا تبلیغاتش توی موزیک ویدیوها، ورزشکارا مخصوصا فوتبالیستها، موبایل و لپ تاپ و ... جای خودش را نه تنها تو ایران تو همه جا باز کرد که مردم عادی و دوستداران فشن را به خودش جذب کنه که موفق هم بوده!

با تشکر از دوستان من اینجا سوال زیاد پرسیدم ولی آخرش با این قیمت ها از خرید ایرفون پشیمون شدم. :n03: الآنم هدست over ear کامپیوترم آخرای عمرشه توی 30 تومن پیشنهاد خوبی چیزی هست یا هر برندی دیدم بگیرم؟! (هدست یا هدفون over ear برای فیلم بیشتر استفاده می شه و راحتی در استفاده بلند مدت)

ashkan7.7
10-03-2013, 21:10
کسی مدلای سنهایزر hd 558 و hd 280 و مدل m50 از ATH اطلاعاتی داره یا در همین حد قیمت ؟؟؟ یکی از اولویتام داشتن سیم قابل جدا شدنه مثل مدلای بیتس.
سبک آهنگ هیپ هاپ و رپ و بعضی موقع کانتری و پاپ خارجی و با لپ تاپ آهنگ گوش می دم یه Fiio هم می خوام بگیرم.

جواب سریع هم می خوام اگه بشه مرسی.

PersiAndroid
10-03-2013, 22:28
یه سوال خیلی فوری یه کلیپش اکس 10 تمیز 260 میارزه؟

peaceful1
10-03-2013, 22:58
من هدفون با صدای punchy دوست ندارم شما دوست داری بخر و با این موضوع کسی استفاده کرده و قیمت نو هدفونش 450 تومنه...

نتیجه گیری با خودتون.

rezaomido
10-03-2013, 23:03
کسی مدلای سنهایزر hd 558 و hd 280 و مدل m50 از ATH اطلاعاتی داره یا در همین حد قیمت ؟؟؟ یکی از اولویتام داشتن سیم قابل جدا شدنه مثل مدلای بیتس.
سبک آهنگ هیپ هاپ و رپ و بعضی موقع کانتری و پاپ خارجی و با لپ تاپ آهنگ گوش می دم یه Fiio هم می خوام بگیرم.

جواب سریع هم می خوام اگه بشه مرسی.

به ترتیب کاربرد شما:
1. m50
2. HD280
3. HD558

شما هم موفق باشید.

rezaomido
10-03-2013, 23:07
یه سوال خیلی فوری یه کلیپش اکس 10 تمیز 260 میارزه؟
خوش قیمته
پیش پیش مبارکه

فقط فراموش نشه که کاربرد این هدفون فقط برای سبکهای الکترونیک هست و بیس چون بیس بومی داره

و اینکه ارزش هدفون به تمیزی نیست به مدت و شرایط استفاده و نگهداری هست مثلا ممکنه هدفونم رو جای بد نگهداری کرده باشم ولی ظاهرش عالی باشه و اصلا مشخص نباشه

شما هم موفق باشید.

linkinkurd
10-03-2013, 23:10
سلام بر دوستان

Jabra Rhythm
Creative EP-630
Creative EP-630 i

جبرا رو تست نکردم ولی EP630 خیلی وقته جواب پس داده و توی رنج قیمت خودش واقعا عالیه. مدل 630i هم همون 630 هستش ولی برا استفاده دستگاههای اپل سازگار شده وگرنه فرقی ندارن. من خودم استفاده میکنم ازش راضیم. اصلشو با گارانتی بخر.

t-jays
10-03-2013, 23:32
آخه بیتس هم بیتس اصل نه کپی و ... بیتس یا تبلیغاتش توی موزیک ویدیوها، ورزشکارا مخصوصا فوتبالیستها، موبایل و لپ تاپ و ... جای خودش را نه تنها تو ایران تو همه جا باز کرد که مردم عادی و دوستداران فشن را به خودش جذب کنه که موفق هم بوده!

با تشکر از دوستان من اینجا سوال زیاد پرسیدم ولی آخرش با این قیمت ها از خرید ایرفون پشیمون شدم. :n03: الآنم هدست over ear کامپیوترم آخرای عمرشه توی 30 تومن پیشنهاد خوبی چیزی هست یا هر برندی دیدم بگیرم؟! (هدست یا هدفون over ear برای فیلم بیشتر استفاده می شه و راحتی در استفاده بلند مدت)
سلام
از برند enzatec میتونی تهیه کنید
نسبت به قیمتش بد نیست و انتخاب بهتریه تا یک سری برندهایی مثل somioc و غیره
فروشگاه چاره هم یک سریشو موجود داره
موفق باشید

saeed.rg
11-03-2013, 10:54
سلام دوستان من می خوام یه هدست بگیرم برای لپ تاپم می خواستم ببینم تا 100 تومن چیز قابل قبولی میشه گرفت (انتظار زیادی ندارم فقط کیفیت صداش در حد معمولی باشه بیشتر برا فیلم دیدن می خوام ازش استفاده می کنم) ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

handroid
11-03-2013, 14:15
دوستان خیلی ممنون میشم یکی جواب منم بده یه هدفون زیر 500 تومن که روی ایس کار کنه کاربردش بازی خیلی کم مهم نیس ولی آهنگ متال نیو متال الترنیتیو راک ممنون

موفق باشید ممنون

ashkan7.7
11-03-2013, 14:59
غیر از این مدلا چیزی دیگه ای نیست ؟؟؟ مدلای AKG چطورن؟؟ مدلای سونی چطور؟؟؟ کلن چی دیگه تو رده قیمتشون هست ؟

در مورد امپ هم کدوم بهتره؟
مرسی موفق باشید همگی

mansour2023
11-03-2013, 18:05
دوستان مدل IE8 قیمتش چنده ؟
سایت معتبری میشناسید که بتونم تهیه کنم ؟

p30g
11-03-2013, 18:21
سلام
دوستان یک سوال نمیدونم به این قسمت ربط داره یا نه
تفاوت بیس بومی با غیر بومی در چی هست ؟

ashkan7.7
11-03-2013, 18:43

طرفای 1 میلیونه فکر کنم چاره و کالارنا داشته باشند.

t-jays
11-03-2013, 20:09
دوستان خیلی ممنون میشم یکی جواب منم بده یه هدفون زیر 500 تومن که روی ایس کار کنه کاربردش بازی خیلی کم مهم نیس ولی آهنگ متال نیو متال الترنیتیو راک ممنون

موفق باشید ممنون
سلام
فکر میکنم همون x10 از کلیپش با قیمت 450 مناسب شما باشه
بیس قوی داره که اون رو برای سبک مد نظر شما مورد مناسبی میکنه
موفق باشید.

rezaomido
11-03-2013, 23:16
فک کنم نمایندگی فعلی سنهایزر شرکت نامداران باشه و احتمال زیاد فروشگاه خودشون و نمایندگی های فروش داشته باشن
برای قیمت هم تماس بگیرید
تا جایی که یادمه دوست خوبم peacful1 توی تاپیک همسایه ادرس و مشخصات تماس نمایندگی ها رو قرار داده بود

سلام
دوستان یک سوال نمیدونم به این قسمت ربط داره یا نه
تفاوت بیس بومی با غیر بومی در چی هست ؟
علیک سلام
بیس بومی:
بیسی با صدای اغراق شده و قوی یعنی به جای تولید صدای بوم بوم میگه: بووووووم بوووووووم
بیس معمولی هم میشه همون صدای طبیعی ک باید به گوش می رسیده بدون تقویت شدن و تغییر شکل داده شده، ساده تر یعنی اگه قرار باشه هدفون صدای بوووم رو پخش کنه دقیقا بوووم به گوش میرسه و نهایتا کمی کم و زیاد مثل بووم و یا بووووم نه بووووووووووم

غیر از این مدلا چیزی دیگه ای نیست ؟؟؟ مدلای AKG چطورن؟؟ مدلای سونی چطور؟؟؟ کلن چی دیگه تو رده قیمتشون هست ؟

در مورد امپ هم کدوم بهتره؟
مرسی موفق باشید همگی
متاسفانه از موجودی فعلی بازار خبر ندارم ولی تا جایی که یادمه مدلهای زیادی از ای کی جی بود که الان قیمتشون خیلی زیاد شده و ارزش خرید کم شده
سونی صدای سردی داره و ای کی جی صدای مانیتور به سمت گرم و هر دو برند هم مدلهای ارزون قیمت داشتن

شما هم موفق باشید.

handroid
11-03-2013, 23:47
ای خودااااااااااااااا دوست خوبم هدفون نه ایرفون:((
من یه هدفون زیر 500 میخوام و زیر تو اون سبک آهنگ مهمه ولی بیس هم مهمه هردو خوب باشن خوبه

t-jays
12-03-2013, 01:10
ای خودااااااااااااااا دوست خوبم هدفون نه ایرفون:((
من یه هدفون زیر 500 میخوام و زیر تو اون سبک آهنگ مهمه ولی بیس هم مهمه هردو خوب باشن خوبه
والا انتخاب هدفونی که با گوشی درایو بشه و بیس قوی هم داشته باشه یه کم سخته
ولی خوب xb500 سونی مدل خوبیه
میتونید تو جمهوری برید و تست کنید و با موبایل هم به خوبی درایو میشه
یه راه دیگه اینه که یه m50 بخرید با یک امپ fiio e6 صدای بهتری خواهید گرفت ولی شاید مجبور بشین یه کم بیشتر هزینه کنید
موفق باشید.

SIMON137
12-03-2013, 01:17
کمال تشکر رو دارم که پست این جانب رو عزیزان دل به هیچ سمت خود محاسبه نمی کنند :n02:

rezaomido
12-03-2013, 14:04
AKG K77 قیمت 180
AKG K99 قیمت 250

Beyerdynamic 770 قیمت 680
Beyerdynamic 880 قیمت 900

قیمت پایین تری هست؟

farshides
12-03-2013, 15:17
سلام
دوستان کسی جایی سراغ داره بتونم
Audio Technica یا Sennheiser اصل بخرم؟
اصفهان باشه بهتره
ممنون

saeed.rg
12-03-2013, 15:59
سلام دوستان من می خوام یه هدست بگیرم برای لپ تاپم می خواستم ببینم تا 100 تومن چیز قابل قبولی میشه گرفت (انتظار زیادی ندارم فقط کیفیت صداش در حد معمولی باشه بیشتر برا فیلم دیدن می خوام ازش استفاده می کنم) ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

آقا یکی پیداشه جواب ما فقرا رو هم بده آیا با 100 150 تومن میشه یه هدست قابل قبول برای استفاده های معمولی (فیلم دیدن و چت صوتی) گرفت؟

handroid
12-03-2013, 18:52
والا انتخاب هدفونی که با گوشی درایو بشه و بیس قوی هم داشته باشه یه کم سخته
ولی خوب xb500 سونی مدل خوبیه
میتونید تو جمهوری برید و تست کنید و با موبایل هم به خوبی درایو میشه
یه راه دیگه اینه که یه m50 بخرید با یک امپ fiio e6 صدای بهتری خواهید گرفت ولی شاید مجبور بشین یه کم بیشتر هزینه کنید
موفق باشید.

ممنونم دوست عزیز قیمت کردم m50 610 گفتن fiio رو هم 150 مناسبه؟؟ من تبریز زندگی میکنم فروشنده میگفت hd 518 ببر بهتره اونم 480 میگف ااخه این چه معنی میده قیمت بین المللیش 120 دلاره یعنی چی اخه

ashkan7.7
12-03-2013, 20:58
مرسی پس بهترین انتخاب همون m50 هست مدلای beyer dynamic چطورن نقد های خوبی ازشون شده .

m50 نیاز به امپ داره سر لپ تاپ ؟؟ چطور می شه امپدانس لپ تاپو بفهمم؟؟؟

مرسی

rezaomido
12-03-2013, 21:30
سلام
دوستان کسی جایی سراغ داره بتونم
Audio Technica
یا Sennheiser اصل بخرم؟
اصفهان باشه بهتره
ممنون

علیک سلام
متاسفانه از فروشگاههای اصفهان اطلاع دقیق ندارم ولی سفارشی هم میشه از تهران خرید و کافیه توی تاپیک همسایه مشخصات تماس نمایندگی های این دو برند هدفون ساز و با سابقه رو پیدا کنید و احتمال اینکه نمایندگی های این دو برند تقلبی داشته باشند بسیار کمه ولی شما مثل همیشه زمان خرید دقت کن

آقا یکی پیداشه جواب ما فقرا رو هم بده آیا با 100 150 تومن میشه یه هدست قابل قبول برای استفاده های معمولی (فیلم دیدن و چت صوتی) گرفت؟
هدست ها پیشنهاد نیازی نداره چون کاربرد با کیفیت نیست و هر مدلی از هر برندی هم کار اصلی این نوع هدفون رو انجام میده ولی اگه کاربرد اصلی شما کیفیت صدا باشه بهترین انتخاب خرید یک هدفون شناخته شده و یک میکروفون بسیار ارزون قیمت هست
به این دلیل ارزون قیمت چون به اندازه کافی میکرفون ها با کیفیت هستند که برای اکثر کاربردهای روزمره جوابگو باشن
اگه چند ماه پیش بود پیشنهاد خوب برای هدفون میشد AKG K99 که قیمتش حدود 90 تومن بود ولی الان چند برابر شده که اصلا به صرفه نیست

مرسی پس بهترین انتخاب همون m50 هست مدلای beyer dynamic چطورن نقد های خوبی ازشون شده .

m50 نیاز به امپ داره سر لپ تاپ ؟؟ چطور می شه امپدانس لپ تاپو بفهمم؟؟؟

مرسی
متاسفانه برند هدفون ساز BeyerDynamic هدفونهای متنوعی نداره ولی از بین مدلهاش فقط چند مدل موجود هست که قیمت خیلی بالایی دارند و موجودی حال حاضر DT770 , Dt880 هست که از موجودی بقیه مدلها خبر ندارم
اگه لپ تاپ شما کارت صدای قوی و یا پرقدرت داشته باشه مشکلی برای درایو کردن M50 نداره ولی اگه در حد معمولی باشه بازم می شه صدای مناسبی از این هدفون به گوش شنید ولی مطمئنن تمام اون چیزی نخواهد بود که هدفون شما قادر به تولید اون هست
متاسفانه اکثر تولید کننده های حتی مطرح پلیرها هم امپدانس خروجی آمپ رو توی کتابچه راهنمای خودشون چاپ نمیکنن ولی با حساب کلی میشه گفت که امپدانس بیشترین هدفونی که ذکر شده برای هدفون قابل ساپورت هست رو نصف در نظر بگیرید مثلا اگه نوشته شده امپدانس هدفون های قابل استفاده حداکثر 32 اهم ، یعنی این آمپ میتونه هدفون 16 اهمی رو به راحتی درایو کنه

نکته:
امپدانس خود لپ تاپ هیچ وقت نوشته نمیشه حتی برای آمپ حرفه ای هم ذکر نمیشه چه برسه به لپ تاپ چون معمولا امپدانس خود امپ فقط جزءی از پارامترهای خیلی تاثیر گذار آمپ هست و تنها ترین نیست

شما هم موفق باشید.

saeed.rg
12-03-2013, 21:55
هدست ها پیشنهاد نیازی نداره چون کاربرد با کیفیت نیست و هر مدلی از هر برندی هم کار اصلی این نوع هدفون رو انجام میده ولی اگه کاربرد اصلی شما کیفیت صدا باشه بهترین انتخاب خرید یک هدفون شناخته شده و یک میکروفون بسیار ارزون قیمت هست
به این دلیل ارزون قیمت چون به اندازه کافی میکرفون ها با کیفیت هستند که برای اکثر کاربردهای روزمره جوابگو باشن
اگه چند ماه پیش بود پیشنهاد خوب برای هدفون میشد AKG K99 که قیمتش حدود 90 تومن بود ولی الان چند برابر شده که اصلا به صرفه نیست

ممنون بابت جوابتون با این حساب فکر کنم با این بودجه بتونم Sennheiser hd201 یا Sennheiser hd202 بگیرم نظرتون راجع به این هدفون ها چیه اطلاعی در موردشون دارین باز هم ممنون بابت توجهتون.

ashkan7.7
12-03-2013, 23:44
من لپ تاپم یه n43 مال شرکت ایسوس هست سرش زده Audio by bang and olufsen ICEpower ولی از دوستان که پرسیدم گفتن این فقط یه گواهیه ... نمیدونم چجوره!!!

omid-p30
13-03-2013, 07:29
آقا یه مدل هدفون هست که یه لاستیک مانند داره و به پشت گردن می چسبه و به گوش وصل میشه. تو مترو این ور این اون ور دیدم ملت میزنند. این ها اسمشون چیه ؟

mansour2023
13-03-2013, 17:40
طرفای 1 میلیونه فکر کنم چاره و کالارنا داشته باشند.

جان ؟!!!! :n04:
شوخیه دیگه ؟!!
آقا ما قلبمون ضعیفه :n02:

قیمتش تقریبا توی چه رنجیه ؟

JoWkErsSs
13-03-2013, 19:29
دوستان، من میخوام یه هدفون ترجیحا On Ear بگیرم طرفای 200 هزارتومن. in Ear هم اگر خیلی خوب باشه بدم نمیاد :n13::n09:

نظرتون درباره خرید EarPods چیه؟ خوبه؟

rezaomido
13-03-2013, 22:49
ممنون بابت جوابتون با این حساب فکر کنم با این بودجه بتونم Sennheiser hd201 یا Sennheiser hd202 بگیرم نظرتون راجع به این هدفون ها چیه اطلاعی در موردشون دارین باز هم ممنون بابت توجهتون.
خواهش میکنم
از بین این دو مدل به ترتیب:
202 بعد 201
نیازی به توضیح خاصی نیست چون این دو هدفون از هدفونهای پرفروش سنهایزر هستن

من لپ تاپم یه n43 مال شرکت ایسوس هست سرش زده Audio by bang and olufsen ICEpower ولی از دوستان که پرسیدم گفتن این فقط یه گواهیه ... نمیدونم چجوره!!!
خیر
ICEpower اسم برند سازنده آمپ هست البته با این تفاوت که این شرکت کوچولو با چند محصول خودش ادعای کیفیت و به توان مصرفی رو داره البته این شرکت هم مثل خیلی شرکتهای سازنده آمپهای ارزون قیمت از کلاس کاری D استفاده میکنه که جایگاه خیلی خوبی در Hifi ندارن چون تا همین الان خیلی و آنچنان مشکلات این نوع کلاس کاری به طوری کلی برطرف نشده اما در کل به نسبت قیمت و کیفیت گزینه های انتخابی خیلی از برندهای سازنده لوازم و دستگاههای الکترونیکی هست
و در این مورد خاص منظور اینه که در این مدل لپ تاپ از محصولات این شرکت استفاده شده
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو نگاه کنید:

آقا یه مدل هدفون هست که یه لاستیک مانند داره و به پشت گردن می چسبه و به گوش وصل میشه. تو مترو این ور این اون ور دیدم ملت میزنند. این ها اسمشون چیه ؟
از رده استایل Sport و زیر مجموعه اون یعنی Neckband شناخته میشه و معنی فارسی درستی براش سراغ ندارم جزء "پشت گردنی"

شما هم موفق باشید.

ashkan7.7
13-03-2013, 23:29
الان که IE 80 طرفای ۱ میلیون و ۴۰۰ تو بازاره قیمت کردم و IE 8 هم تقریبا ۱ و ۲۰۰ هست.

javadhme
14-03-2013, 18:36
جبرا رو تست نکردم ولی EP630 خیلی وقته جواب پس داده و توی رنج قیمت خودش واقعا عالیه. مدل 630i هم همون 630 هستش ولی برا استفاده دستگاههای اپل سازگار شده وگرنه فرقی ندارن. من خودم استفاده میکنم ازش راضیم. اصلشو با گارانتی بخر.

مرسی دوست عزیز که وقت گذاشتی و جواب من رو دادی . ولی چون نتونستم کریتیو رو پیدا کنم و از نزدیک ببینم برا همین رفتم و همون جبرا رو گرفتم . قبل خرید دادم 4 تا از دوستام تست کردن و به اذعان همشون صدای فوق العاده شفاف ، بیس فوق العاده و آرایش بسیار عالی ای تو گوش داره به طوری که حس خیلی خوبی به آدم میده . با یه مدل AKG هم مقایسه کردم که اسمش الان یادم نیست ( اونو رفیقم با دلار 1000 تومن خریده بود 140 تومن ) در مقایسه با اون نه تنها کم نیاورده بود بلکه به اذعان همین رفیقمون بیس بهتر و خروجی صدای شفاف تری داشت .

در نهایت میتونم بگم تا الان از این مدل راضی بودم . به بقیه هم توصیه میکنم اگه دنبال ایرفون تا حدود 60 تومن هستن حتمن Jabra RHYTHM رو هم یه نگاهی بندازن . پشیمون نمیشن ! :n02:

Ramin987
15-03-2013, 12:09
دوستان عزیز من می خواستم یه هدست تک گوش بلوتوثی بخرم برای تبلت Galexy Tab 2 که دارم ...
شما دوستان چه مدلی رو معرفی می کنید که کارآیی خوبی داشته باشه و گوش رو زیاد اذیت نکنه؟
ممنون میشم از راهنماییهاتون

i-din
15-03-2013, 18:00
سوالم رو اصلاح می کنم
قیمت هم مهم نیست
فقط کسی نیست یه کمکی به ما کنه

Ali_softcenter
15-03-2013, 22:24
سلام دوستان

میخوام بدونم این ایرفون کیفیت خوبی داره یا نه :

میخوام برای سانسا کلیپ م بخرم...ایرفون خودش از اینا نیست که داخل گوش میره...میخوام عوضش کنم

حقیقت داره که 60 تومن قیمتشه؟

mehrdad_joon
16-03-2013, 00:49
الان که IE 80 طرفای ۱ میلیون و ۴۰۰ تو بازاره قیمت کردم و IE 8 هم تقریبا ۱ و ۲۰۰ هست.

با اين قيمت،هركي بخره حماقت محض كرده.اون زمان كه ٣٦٠ بود خريدش منطقي تر بود.
اين بهم بايد در نظر بگيريد كه در صورت خريد از ايران،احتمال اصل بودنش ٥٠ ٥٠ ست.
سنهايزر هيچ نمايندگي در ايران نداره.
به قسمت پشتيباني سنهايزر ميل بديد،اون ديگه حقيقت رو بهتون ميگه..
موفق باشيد

Mehrdad Sh.

Delkook
16-03-2013, 12:25
سلام با بودجه نهایتا 100 تومن بهترین هدفون تو گوشی چی هست؟ برای گوشی موبایل آندروید میخوام.. مرسی.

zorrrrat
16-03-2013, 20:49
سلام با بودجه نهایتا 100 تومن بهترین هدفون تو گوشی چی هست؟ برای گوشی موبایل آندروید میخوام.. مرسی.

راسسیتش این سوال منم هست... تا مرز خریدن ep630i creative رفتم جلو که اخر فهمیدم میکروفونش فقط برا اپل جواب می ده...

mohammad hamed
16-03-2013, 23:38
سلام
با 200 تومن MP3Player خوب چی بگیرم
واسم بلندی و کیفیت صدا مهمه
کریتیو چطوره؟؟
ممنون

mansour2023
17-03-2013, 02:51
Sennheiser hd202 , Sennheiser hd201

قیمت این دو تا چنده تقریبا ؟
مثل IE8 نباشه که از زندگی نا امیدم کرد :n14:

salar_221
17-03-2013, 12:32
فقط کسی نیست یه کمکی به ما کنه

فکر نکنم هدفونی تولید شده باشه که بپسندین ولیکن میتونین به هدفونهای denon یه نگاهی بندازین بعضی از مشخصه های مورد نظرتون رو دارن و توان زیادی برای درایوشون لازم نیست.sony z1000 و sennhiser hd25 گزینه های خوبی هست.

salar_221
17-03-2013, 12:43
به قسمت پشتيباني سنهايزر ميل بديد،اون ديگه حقيقت رو بهتون ميگه..
موفق باشيد

اMehrdad Sh.
البته ارزونترین زمانش هم زیر 420 داخل ایران موجود نبود و اینکه نامداران مستقیما از نمایندگی سنهایزر انگلیس خرید میکنه و تمامی محصولاتش اصل هستن.در این مورد خیالتون راحت باشه.

ashkan7.7
17-03-2013, 17:10
قیمت این دو تا چنده تقریبا ؟
مثل IE8 نباشه که از زندگی نا امیدم کرد :n14:

hd 201 الان بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ پیدا می شه و hd 202 هم طرفای ۱۵۰ هست.

به نظر من اگه می خوای داخل گوشی بخری سعی کن xba-1 پیدا کنی چون نسبت به قیمت ۱۶۰ تومنی می ارزه ولی یه کم نایابه به خاطر این که تازگیا وارد نکردن ولی اگه می خوای از اینا بگیری باید عجله کنی چون سری جدید با دلار جدید می یاد و قیمتا خیلی می ره بالا .

SiavElClassico
17-03-2013, 19:17
کسی میدونه الان سونی MDR-EX 1000 چقدر قیمتشه؟
همینطور ATH-m50 رو.
اگه فروشگاه خاصی سراغ دارید که موجود داشته باشه لطفا پ.خ کنید ممنون میشم.

i-din
17-03-2013, 20:26
فکر نکنم هدفونی تولید شده باشه که بپسندین ولیکن میتونین به هدفونهای denon یه نگاهی بندازین بعضی از مشخصه های مورد نظرتون رو دارن و توان زیادی برای درایوشون لازم نیست.sony z1000 و sennhiser hd25 گزینه های خوبی هست.
اونقدر هم بد سلیقه نیستم
آمپ برای پلیر هم دارم
hd25 تست کردم منتهی بیشتر به درد تنظیم کننده ها میخوره تا موزیک گوش دادن
closed میخوام تا نشتی نداشته باشه ( بغل دستی نشنوه)!!

i-din
17-03-2013, 20:28
به قسمت پشتيباني سنهايزر ميل بديد،اون ديگه حقيقت رو بهتون ميگه.

Mehrdad Sh.

من دو فقره! از بعثت خریدم هر دو اصل بود

i-din
17-03-2013, 20:32
از مدل های موجود فیلیپس یا سونی از نمایندگیها بپرسید

salar_221
17-03-2013, 20:42
کسی میدونه الان سونی MDR-EX 1000 چقدر قیمتشه؟
همینطور ATH-m50 رو.
اگه فروشگاه خاصی سراغ دارید که موجود داشته باشه لطفا پ.خ کنید ممنون میشم.
سونی ex1000
630 تومان ولی سونی رهجو موجود نداشت تمامی فروشگاههای it سونی رو هم سوال کردیم موجود نداشتن.گفتن بعد 13 که فکر کنم با قیمتهای جدید بخوان عرضه کنن.اگه جایی پیدا کردین که داشته
باشن اعلام کنین تا دوستان هم بتونن تهیه کنن.
m50 هم متاسفانه فعلا موجود نداشتن .

salar_221
17-03-2013, 20:46
بد سلیقه نیستین بسیار بسیار مشکل پسند هستین .کسی که هدفونهای سنهایزر(هیچ کدوم از مدلهاش) رو نمیپسنده و صفتهای جالبی هم بهشون میده بعید میدونم هدفونهای شرکتهای دیگه ای رو هم بپسنده.در هر صورت امیدوارم هدفون مورد نیازتون رو پیدا کنین.

اونقدر هم بد سلیقه نیستم
آمپ برای پلیر هم دارم
hd25 تست کردم منتهی بیشتر به درد تنظیم کننده ها میخوره تا موزیک گوش دادن
closed میخوام تا نشتی نداشته باشه ( بغل دستی نشنوه)!!

mansour2023
18-03-2013, 04:00
hd 201 الان بین ۱۰۰ تا ۱۱۰ پیدا می شه و hd 202 هم طرفای ۱۵۰ هست.

به نظر من اگه می خوای داخل گوشی بخری سعی کن xba-1 پیدا کنی چون نسبت به قیمت ۱۶۰ تومنی می ارزه ولی یه کم نایابه به خاطر این که تازگیا وارد نکردن ولی اگه می خوای از اینا بگیری باید عجله کنی چون سری جدید با دلار جدید می یاد و قیمتا خیلی می ره بالا .

کیفیت xba-1 خوبه ؟
صدا به بیرون نمیده ؟

i-din
18-03-2013, 13:52
بد سلیقه نیستین بسیار بسیار مشکل پسند هستین .کسی که هدفونهای سنهایزر(هیچ کدوم از مدلهاش) رو نمیپسنده و صفتهای جالبی هم بهشون میده بعید میدونم هدفونهای شرکتهای دیگه ای رو هم بپسنده.در هر صورت امیدوارم هدفون مورد نیازتون رو پیدا کنین.
من کدوم مدلش رو نمیپسندم ؟
اتفاقا hd650 ام رو بسیار دوست دارم !
ولی با px200 ام مشکل دارم.

سونی ex1000
630 تومان ولی سونی رهجو موجود نداشت تمامی فروشگاههای it سونی رو هم سوال کردیم موجود نداشتن.گفتن بعد 13 که فکر کنم با قیمتهای جدید بخوان عرضه کنن.اگه جایی پیدا کردین که داشته
باشن اعلام کنین تا دوستان هم بتونن تهیه کنن.
m50 هم متاسفانه فعلا موجود نداشتن .

ex1000 ناقابل 799 هزار بی ارزش!
بنده هم موفق به خرید نشدم

متاسفانه (punchy) ! تنها گزینه ارزش دار x10 میباشد.

peaceful1
18-03-2013, 18:01
کیفیت xba-1 خوبه ؟
صدا به بیرون نمیده ؟

هدفون صدا بیرون نده برای سلامت گوش خیلی بده
کم شنوایی بعد مدتی حتمیه

salar_221
18-03-2013, 19:58
من کدوم مدلش رو نمیپسندم ؟
اتفاقا hd650 ام رو بسیار دوست دارم !
ولی با px200 ام مشکل دارم.

.

فکر کنم fostex th-900 هدفون مورد نظرتون باشه قیمتشم مناسبه فکر کنم حدود 2000 دلار هست با مشخصاتی که گفتین مطابقت داره

PersiAndroid
18-03-2013, 23:38
چند وقت پیش اینجا گفتم که من تو بین دوتا ایرفون دست دو موندم

یکی کلیپش x10i
حدودای 270
و دیگری شور 530
حدودای 400

اگر هرکدوم رو پیشنهاد دادین دلایلش رو هم بگین .

از دوستان هم جواب دادن اما جزئیات دقیق تری میخوام

سلام دوست عزیز
اگر بخوایم رو راست باشیم
به نظر من شور یه کم قیمتش دلاریش کلا بالا خورده(نسبت به صداش)
در هر صورت
توی لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی ریویوی هر دو رو پیدا کنی
که میبینی اختلاف صداشون چیزی حدود 0/2 هستش که نا چیزه
موفق باشید.

و اینکه اگر سنهایزر ie8 حدود 500-600 دست دو پیدا کنم نسبت به اینا از لحاظ کیفیت نسبت به قیمت چقدر تو الویته؟

peaceful1
19-03-2013, 08:42
IE8 تقلبیش خیلی زیاده و تشخیصش خیلی سخته حتی اگه کنار هم بزاری.

من میگم همون سونیه رو بگیر به قیمتش نگاه نکن.

PersiAndroid
19-03-2013, 10:06
xba-1 رو میگی؟

peaceful1
19-03-2013, 11:10
آره همون رو میگم

mahmood85
19-03-2013, 11:25
shure se530 مشکل سیم داره. سیمش خیلی زود خراب میشه و قابل تعویض نیست.

PersiAndroid
19-03-2013, 14:30
ie8 اینائیش که گارانتی دارن اصل نیستن؟
x10i قیمتش 450 هست یا 800؟
آخه این دوستمون که برا فروش گذاشته ( دست دو میده 260 ) میگه نوش 800 هست ولی خب خوب تمیز به نظر میاد
حالا نمیدونم چون مدل i هست رو نوت 2 جواب بده یا نه میگن جز آیفون بخوای استفاده کنی خش خش می کنه و حتما باید دکمه پلی رو نگه داری
در ضمن شور هم یه مقدار از لحاظ ظاهری داستان داره
البته فروشندش گفت که مشکل سیم و کیفیت نداره
اینم وضعیت گوشی سمت راستش:

rave-87
19-03-2013, 16:08
^^^^^^^
من به جات بودم شور رو نمي گرفتم
اون هدفون چندين و چند سال كار كرده و سيمش مستهلك شده
اون ايرادي كه تو عكس هست چطور پيش اومده؟ x10 هم يادمه تقلبي داشت و ببين طرف از نمايندگي خريده باشه
البته در مودر قيمتش بايد بگم كه تا اونجا كه يادمه تا همين ٣ ماه پيش ٣٠٠ يا ٣٥٠ تومن يكي از دوستان از يكي از نمايندگي هاش خريده بود
هم شور و هم x10 و هم ie8 تستشون توي تاپيك ljokerl توي هدفاي هستش

salar_221
19-03-2013, 17:11
^^^^^^^
من به جات بودم شور رو نمي گرفتم
اون هدفون چندين و چند سال كار كرده و سيمش مستهلك شده
اون ايرادي كه تو عكس هست چطور پيش اومده؟ x10 هم يادمه تقلبي داشت و ببين طرف از نمايندگي خريده باشه
البته در مودر قيمتش بايد بگم كه تا اونجا كه يادمه تا همين ٣ ماه پيش ٣٠٠ يا ٣٥٠ تومن يكي از دوستان از يكي از نمايندگي هاش خريده بود
هم شور و هم x10 و هم ie8 تستشون توي تاپيك ljokerl توي هدفاي هستش

سلام برادر.خوبی؟
اقا شما که دیگه اعتبارتون برای ما بیشتر از joker هست.با صلاح دید خودتون و سلیقه و نیاز دوستان هدفون بهتر از بین چند تایی که اعلام میشه معرفی کنین .
راستی عید همه دوستان مبارک براتون ارزوی بهترین ها رو دارم.

PersiAndroid
19-03-2013, 19:00
توضیح کاملی در مورد علت قضیه ندادن فقط گفتن در اومده
با این شرایط نهایت چن بیارزه؟
یه سری عکس از x10:
میگه اصله و گارانتی امرتان داره
اما من خودم دلم یه هدفون حرفه ای تر میخواد
بودجمم طوریه که منحصربه دست دوم ها میشه
تا حالا هم ایرفون حرفه ای رو تجربه نکردم نمیدونم از صدای کدوم مدلبیشتر خوشم بیاد!

salar_221
19-03-2013, 22:54
پس ترجيحا فعلا از خريد هدفون گرون قيمت صرفنظر كنين و بجاش چند هدفون ارزون ولي با كيفيت از انواع سبكهاي هدفونها تهيه كنين تا هم با صداي مورد علاقتون بيشتر اشنا بشين و اينكه نقاط ضعف و قوت هدفونها رو تشخيص بدين و با توجه به اون هدفون حرفه اي.مورد نظر و نهايي خودتون رو تهيه كنين.

rave-87
20-03-2013, 01:38
سلام برادر.خوبی؟
اقا شما که دیگه اعتبارتون برای ما بیشتر از joker هست.با صلاح دید خودتون و سلیقه و نیاز دوستان هدفون بهتر از بین چند تایی که اعلام میشه معرفی کنین .
راستی عید همه دوستان مبارک براتون ارزوی بهترین ها رو دارم.

حاجی شما همیشه لطف داشتی به ما (و نه فقط در حرف، مثل قضیۀ قرض دادن هدفون ها که خیلی لطف کردی :n16:)

ولی خب من هم که صدای x10, se530 رو نشنیدم، برای همین دوستان رو به کسایی ارجاع می دن که منبع الهام بنده و خیلی های دیگه هستن و به اصطلاح خبرۀ کار

توضیح کاملی در مورد علت قضیه ندادن فقط گفتن در اومده
با این شرایط نهایت چن بیارزه؟
یه سری عکس از x10:
میگه اصله و گارانتی امرتان داره
اما من خودم دلم یه هدفون حرفه ای تر میخواد
بودجمم طوریه که منحصربه دست دوم ها میشه
تا حالا هم ایرفون حرفه ای رو تجربه نکردم نمیدونم از صدای کدوم مدلبیشتر خوشم بیاد!

راستش اینکه چند میارزه؟ جواب دادن بهش سخته، چونکه اگر سیمش سالم باشه کامل و سالم بمونه، 400 مناسبه، ولی اگر سیمش 6 ماه دیگه خراب بشه، 100 تومن و اگر 1 سال دیگه خراب بشه 200 و اگر 2 سال دیگه 350 و ... :n02:
خواستم بهت بگم که یک چنین محاسبه ایی توی ذهنت داشته باشی

یک نگاهی به تاپیک ljokerl کردم، به نظرم x10 و se530 از لحاظ سبک صدا خیلی به هم شبیه هستن، اختلاف نمره ایی هم که جوکر بهشون داده خیلی کمه؛ هرچند براساس چیزی که من خوندم، x10 رو انتخاب مناسب تری دیدم.
از اونطرف x10 کاملاً نو تر و استهلاک خیلی کمتری داره، در عین حال قیمتشم کمتره

این واژۀ "هدفون حرفه ایی" هم بیخیال؛ اصلاً حرفه ایی توی اونور خیلی معنایی نداره. ما به جنس گرون می گیم حرفه ایی؟ ما به هدفونی که پاسخ فرکانسی فلتی داره می گیم حرفه ایی؟ آئودیوفیل یعنی چی واقعاً؟ آئودیوفیل همون حرفه ایی هستش؟ فرق بین یک آئودیوفیل با یک عاشق صدا و کلکسیونر هدفون چیه؟
پس کلاً بیخیال واژه هایی مثل همین "حرفه ایی" و ... بشی بهتره به نظرم.
در ضمن اختلاف کیفیت صدا واقعاً خیلی کمه؛ نگاه نکن طرف میاد احساسی میشه و از کاهی کوهی میسازه، من شخصاً قدیم ها هم گفتم؛ توی دنیای هدفون های داخل گوشی امروز، کسی که واقعاً بدونه از صدا چی می خواد (سلیقۀ صداییش مشخص و ثابت شده باشه) با هزینۀ 200 تا 250 دلاری، میتونه بیش از 90 درصد چیزی رو که هدفون های بالای 1000 دلاری بهش میدن رو بدست بیاره.

اگه کسی میگه فلان هدفون "بهترین" هست، ازش بپرسید "در مقام مقایسه با کدوم هدفونها؟"... یا آمپها... یا هرچی. این خوبه که مردم تجهیزاتی که میپسندن رو پیشنهاد بدن، حتی اگه اولین و تنها هدفونشون باشه، ولی کاملا منطقیه که بخواید بدونید چرا فکر میکنن خوبه و بدونید که خوب از نظر اونها یعنی چی. هرکسی حق داره نظرش رو بگه، ولی حقیقت همواره اینطور ایجاب میکنه که بعضی نظرها از بقیه آگاهانه تر هستن و همه نظرها برابر نیستن.

حالا نمیدونم چون مدل i هست رو نوت 2 جواب بده یا نه میگن جز آیفون بخوای استفاده کنی خش خش می کنه و حتما باید دکمه پلی رو نگه داری
مثل اينكه مشكلي نداره براي آهنگ گوش دادن
يك نرم افزار هم هست كه مثل اينكه كمك مي كنه كاراي ديگه هم بكني[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

rezaomido
22-03-2013, 12:37
اگه کسی میگه فلان هدفون "بهترین" هست، ازش بپرسید "در مقام مقایسه با کدوم هدفونها؟"... یا آمپها... یا هرچی. این خوبه که مردم تجهیزاتی که میپسندن رو پیشنهاد بدن، حتی اگه اولین و تنها هدفونشون باشه، ولی کاملا منطقیه که بخواید بدونید چرا فکر میکنن خوبه و بدونید که خوب از نظر اونها یعنی چی. هرکسی حق داره نظرش رو بگه، ولی حقیقت همواره اینطور ایجاب میکنه که بعضی نظرها از بقیه آگاهانه تر هستن و همه نظرها برابر نیستن.
زمانی که همه در یک سطح تجربه نباشن مطمئنن کسی یا کسانی پیدا میشه که بیشتر از بقیه تجربه کرده باشه ولی جایی مثل اینجا که اکثریت در حد چند مدل هدفون نه چندان متفاوت تجربه داریم چندان تفاوتی نیست که بشه خیلی با جزییات از طرف مقابل نظر گرفت
به نظرم بهتره توی این انجمن ها هر کسی تجربه خودشو که فکر میکنه درسته به اشتراک بزاره تا اگر درست نباشه هم خودش و هم دیگران متوجه اصل ماجرا بشن و اگه درست باشه که همه کسایی که اون نظر رو می خونن چیزی به تجربه خودشون اضافه کرده باشن

نکته اینکه خیلی کاربردها و شاخه هایی که با سلیقه فردی سروکار داره خیلی قوانین جامع و کاملی برای انتخاب ندارن که همه گیر باشه که بشه گفت این خصوصیات وجودشون باعث میشه بهترینی برای همه باشه حالا کاربرد هدفون که شخصی و کاملا فردی و همراه با سلیقه های فردی و خاص استفاده کننده هست موضوع رو پیچیده تر میکنه اونم زمانی که کاربردهای متفاوت و ابزارهای متفاوت باعث تغیر چند برابری شاخصه های انتخابی میشه اینجا هم قیمت و دسترس بودن هم که برای خودش داستانی داره:
1. کاربرد
2. بودجه
3. سورس
4. دسترس بودن
5. کیفیت
6. کمیت همه چیزایی که برای فرد مهمه نه همه مثل شکل و اندازه و وزن و حتی رنگ یا حتی شنیده های گاه بی پایه و حتی حس قلبی که نسبت به انتخاب هدفون هست

همه اینا رو در نظر گرفتن و انتخاب کردن برای همه قابل انجام نیست چون شاید تجربه ای خاص نداشته باشن و یا اینکه انگیزه انتخابشون با بقیه متفاوته هر چند بدونن ممکنه بهترین مدل هم که به کاربردشون نزدیک تر بود در دسترس تر بوده اما بهش بی توجه عمدی بودن

در آخر هر کسی هر چیزی که تجربه کرده توضیح بده تا هم خودش بیشتر تجربه کنه هم دیگران هیچ فرق نمیکنه هدفون و سورس شما چی و با چه قیمتی باشه مهم اون روش و تجربه س که با توضیح دادن برای دیگران باعث انتقال تجربه میشه
همه شما حدقل یه هدفون ارزون قیمت داشتین و دارین و مقایسه کردن صداش با هدفون مورد استفاده تون فک نمیکنم کار خیلی سخت و پیچیده ای باشه
یا اینکه صبر کنیم تا چند هدفون چند میلیونی بخریم بعد...

شما هم موفق باشید.

rave-87
22-03-2013, 15:35
برداشت من از اين جمله بيشتر به اين صورته كه وقتي كسي مي خواد از كسي مشاوره بگيره، بايد هر دو طرف مقياس هاي سنجش صداشون با هم يكي باشه
اين ربطي به قيمت هدفون نداره، من به شما مي گم يدونه هدفون ٢٠ هزار تومني با بيس خوب بهم معرفي كن، شما از كجا مي خوايي بفهمي كه منظوره من از بيس خوب چيه؟ براي شما ممكنه بيس ep630 زياد باشه، ولي براي من بيس اون خيلي هم به اندازست، پس در ابتدا ما دو تا بايد نظرمون رو در مورد يك هدفوني كه هر دو شنيديم، با هم مقايسه كنيم، تا بعد از اون من بتونم از نظرات شما استفاده كنم؛ مثلا وقتي من فهميدم به نظر شما بيس ep630 زياده و در صورتي كه به نظر من بيسش مناسب بود، اونوقت وقتي شما توي ريويو مينويسين كه بيس ex1000 متعادله، من متوجه مي شم كه ex1000 براي من بيس خيلي كمي داره

پس هر دو طرف نياز به يدونه مقياس براي توصيف صدايي دارن ( كه توي مثالم، اين مقياس ep630 بود كه اكثرا صداش رو شنيديم) وگرنه صحبت كردن با واژه هايي مثل عالي و خوب و باحال و خفن و ... چيزي جز يك چت كردن نخواهد بود كه در نهايت فقط ميتونه يك تصور كلي در خواننده ايجاد كنه

من خودم عاشق مقايسم ، هرچي هدفون دستم اومده مقايسه كردم ولي خب هدفون هاي بنده كلا ٣ تان خب
٢ ماهيهم ميشه كه بخاطر توصيه هاي خيلي زياد توي فروم انوريها، يدونه sony mh1c از يكي از دوستان توي فروم همسايه خريدم كه واقعا راضيم، فقط مشكل اين بود كه ep630 يا ep830 نو، براي مقايسه نداشتم

i-din
22-03-2013, 18:48
فکر کنم fostex th-900 هدفون مورد نظرتون باشه قیمتشم مناسبه فکر کنم حدود 2000 دلار هست با مشخصاتی که گفتین مطابقت داره
اگه دلار 2000 بود می خریدم:3:

i-din
22-03-2013, 18:54
نظرم رو momentum هستش (بیشتر به خاطر استایلش(اینم یه فاکتوره برا خودش) و cap بزرگترش)
با hd280 تست کردم نسبتا بهتر بود !!

Faraz_sm
22-03-2013, 19:26
صد دلار گیفت کارت تو آمازون داشتم که عقده اش مونده بود رو دلم که خرجش کنم... امروز در یه تصمیم احساسی همش رو خرج کردم و یه سانسا کلیپ زیپ و یه کلیپش اس 4 گرفتم گه امیدوارم تا 2 هفته دیگه به دستم برسه... هدفون مومنتم سنهایزر رو اینجا دیدم واقعا ظاهر عالی داشت ولی متاسفانه تست صدا نداشت.... اسکال کندی اویتور طلایی هم چیز چشم نوازی بود و همچنین سونی ام دی آر 1 که رو سر خیلی راحت بود ولی ایزولیشن کمی داشت... به هر حال استرالیا خرید کردن به طرز عجیبی غیر منطقیه...

Hemai
23-03-2013, 00:16
دوستان از Closed-back استفاده میکنند یا Open-back کدوم به نظرتون برای کاربرد شخصی بهتره ؟

Ali_softcenter
23-03-2013, 01:15
سلام دوستان

میخوام بدونم این ایرفون کیفیت خوبی داره یا نه :

میخوام برای سانسا کلیپ م بخرم...ایرفون خودش از اینا نیست که داخل گوش میره...میخوام عوضش کنم

حقیقت داره که 60 تومن قیمتشه؟

درود

از اساتید کسی نبود یه جوابی به ما بده؟

ممنون!

t-jays
23-03-2013, 10:17
دوستان از Closed-back استفاده میکنند یا Open-back کدوم به نظرتون برای کاربرد شخصی بهتره ؟
سلام دوست عزیز
لینک زیر که توسط اقا رضا تهیه شده
توضیح کاملی میده
موفق باشید.

NIMA_AZX
23-03-2013, 13:47
درود خدمت دوستان . سال نوتون هم فرخنده باد.

من ميخوام يه هد فون بگيرم براي گوشيم (HTC DESIRE) ولي كلا نميدونم چي بگيرم. اين صفحه اول اينارو هم خوندم گيچ شدم يه خورده

بودجه تا 100 اينا ولي پيشنهاد تون رو تو اين رنج بدين. واقعا نميدونم بيشتر از اين ارزش داشته باشه يا نه . بيشتر از همه اهنك هاي راك گوش ميدم كه بيشترشون شايد گيتار الكتريك داشته باشه.يك مقدار كم هم رپ يا ترنس.

من In-ear رو بيشتر ميپسندم چون وقتي ميره تو گوش صداش واضحتر هست. ولي مشكلش اينه مثلا صبح كه بخوام برم دانشگاه ممكن از گوش بيوفته . از يه طرف هم نميدونم براي شنوايي تا چه حد ضرر داره. مشكل جداشدگي سيم هم زياد نداشته باشه.

اگر بشه همين امروز برم بگيرم هر طور شده چون ميرم مسافرت ، نشد هم كه بعدا.

پيشاپيش ممنون.

يه Klipsch Image S4 ديدم تو cnet كه امتيازاش از همه بالاتر بود تو اين رنج قيمت.

اينا چند هست اينجا با اين $‌؟:n15::n29:

arshia66
24-03-2013, 15:17
سلام به همه دوستان عزیز آقا ی هدفون بهمن معرفی کنید تا رنج 160 باشه تو گوش هم بره

چیزایی که من میخوام سر سخت باشه چون تو جیب پشتم میزارم نشکنه

صدای خوب داشته باشه برای موسیقی راک

دارای ریموت کنترل که بر روی اندروید 4.2 جیلی بن کار کن

خودم از هندزفری گوشیم که اس3 باشه راضیم اما دنبال ی چیز بهتر میگردم

مدلی هم معرفی میکنید جایی رو هم بگید که بشه اصلشو خرید چون الان تقریبا تمامی جنسا قلابی هستند

این مدل به نظرتون چطوره