مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
morteza_moosighi
16-06-2013, 23:46
سلام دوستان
و ممنون از سایت خوبتون
من میخواستم یه هدفون بگیرم که پیشنهاد خودم Shure SE215 هست.
ولی بازم گفتم یه نظر بگیرم. به نظر شما با بودجه ای در همین حد میشه یه هدفون بهتر (یا inare یا معمولی) واس کار من انتخاب کرد؟
سبک های موسیقی که من اغلب گوش میدم ربطی به هم نداره ( کلاسیک - ترنس ) و حرفه ای هم نیستم و فقط میخواهم کیفیت بیس و شفافیت صدا و مهم تر از همه کیفت بدنه هدفون خوب باشه (مثلا دو روزه کابلش خراب نشه)
پلیرم هم PC و اکثر اوقات گوشی LG-P880 4X هست
و این که از کجا بخرم جنس تقلبی بهم نندازن
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز برای سبک پاپ من توصیم استفاده از مدل های Audio Tecnica هست و برای کلاسیک استفاده از HD518 {که من خیلی دوسش دارم واقعا هدفون رمانتیک و کلاسیکی هست } از نظر شفافیت صدا هر دو در سطح بالایی قرار دارن
ولی خوب shure بالاخره یه برندی هست که دست سازه و آمریکایی و ۱۰۰٪ بهتر از این مدل هاس شاید برای سبک پاپ و بخصوص ایرانی پاپ مناسب نباشه ولی برای کسی که موسیقی رو دوست داره و صرفا جهت تفریح گوش نمیده انتخاب بسیار مناسبی هست ولی خوب دسترسی در ایران رو باید بگم نمیتونم نظر بدم !!
من خودم ۲ بار تا حالا اقدام کردم برای وارد کردنش ولی قیمت هایی که برام اعلام کردن خیلی خیلی بیشتر از قیمت واقعیش بوده و اینکه مشتری کم و بخصوصی داره و وارد کردنش تو این وضع بازار ریسکه ....
اگر دسترسی به خارج از کشور ندارید از مدل هایی که معرفی کردم استفاده کنید
morteza_moosighi
16-06-2013, 23:48
درود
عرض خسته نباشید زیاد! خدمت دوستان:n16:/
یه هدفون میخواستم که موقع خرید کاملا گیج شدم:n13:
یک هدفون 4500 فیلیپس داشتم که گم شد (اصلا کیفیت صداش رو دوست نداشتم) تنها مزیتش این بود که داخل گوش نمیرفت و با طراحی خاصش اصلا از گوش نمی افتاد:n05:
هرچی بازارهای اصفهان را سرچ! کردم مدلی مشابه پیدا نکردم همگی In-ear بودن.:n28:
خودم چون مدل Creative EP 630I را گیر نیاوردم بین Creative EP 630 و iRiver ICP 900 گیر کردم
حالا واقعا به کمک شما دوستان نیاز دارم:
نهایت بودجه قابل پرداخت من برای هدفون صد هزار تومن هست
این مدل ها را توی بازار پیدا کردم:
Sony MDR EX700 فکر میکنم تقلبی بود 30 تومن ولی قیمت جهانی 150 دلار! کاملا کانفیگ عجیب غریبی داشت:n08:.
iRiver ICP 900 تومن 70 تنها هدفونی بود که تونستم صداش را گوش کنم واقعا صداش را دوست داشتم با قابلیت دیپ باسی که داشت، باس خیلی عالی میزد ازش راضی بودم:n12:
iRiver IEP 300 تومن 40
Creative EP 630 DeepBass خیلی تو اینترنت ازش تعریف شده/ 45 تومن:n19:
Apple Headphone تومن 63
SENNHEISER HighCopy تومن 113 یکی میگفت باس خوبی نداره
Sony ED12LP تومن 70
SoundMagic E30 تومن 88
SoundMagic E10M تومن 95 میکروفون مکالمه داره
SoundMagic PL11 تومن 58
SoundMagic ES18 تومن 38
اولویت هام برای پیشنهادهای شما! :
از گوش نیفته بیرون (اگه داخل گوشی نباشه بهتره)
باس قوی (باس های زیر 20Hz و بالای 1000W را راحت بزنه)( iRiver ICP 900 خوب بود )
اگه میکروفون هم برای مکالمه داشته باشه خیلی عالی میشه مثل مدل تکامل یافته Creative EP 630I (معمولی هاش نداره)
کیفیت صدای عالی
دسیبل بالا:n09:
حالا خواهشا تمامی اساتیدی که مدلی با این شرایط مد نظرشون هست معرفی کنن
اگه از مدل های بالا بود که هیچی اما خارج از این ها را حتما سایتی ایرانی برای خرید اینترنتی معرفی کنید.
اگه سبک پاپ گوش میدید حتی تا سقف ۱۵۰ تومان هم من فقط میگم Ep630 مگر اینکه با افزایش بودجه یه کلاس بالاتر خرید کنید که پیشنهادم اون موقع گزینه دیگری خواهد بود
morteza_moosighi
16-06-2013, 23:50
سلام به همه دوستان من گوشی htc 8s دارم ک قابلیت beats audio هم داره و میخواستم ی هدفون CX 300-II بخرم به نظرتون تو این رنج قیمت این بهترین انتخابه ؟
من صدای گرو با صدای بالا و بیس قوی دوست دارم:n13:
و ی سوال دیگه این که فرق CX 300-II Precision با CX 300-II چیه ؟
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدین
مطمپن باشید از خرید CX300 II پشیمون نخواهید شد .......توصیه اول و آخرم برای بیس قوی و سبک پاپ در این رنج قیمت
morteza_moosighi
16-06-2013, 23:53
دوستان من هدفون برای فیلم و موزیک میخوام البته فیلم برام مهم تره و تا 80 تومان میخوام هزینه کنم
به نظرتون هدفون Energy Sistem بگیرم خوبه ؟
مدل معرفی کنید بحث کنیم روش ...
ولی در کل من به شخصه از Energy System خوشم نمیاد ولی خوب قیمت مدل هاش مناسبتره ....
morteza_moosighi
16-06-2013, 23:55
سلام
دوستان من یه ایرفون میخوام برای اهنگ گوش کردن با گوشی گلکسی ایس سامسونگ
سبک اهنگی که گوش میدم اهنگ های با امواج تتا و بتاست و برای مدیتیشن اهنگ گوش میدم، وضوح صدا برام مهمه
50 بیشتر ندارم متاسفانه
و اگه میشه یه جای مطمعن معرفی کنید که اینترنتی بگیرم
ببخشید سرتونو درد اوردم
ممنون از جوابتون:n12:
توصیه من Sony XBA هست {البته اگه یکم توقع خودتون از بیس رو برای وضوح صدای بیشتر کم کنید } .....
morteza_moosighi
17-06-2013, 00:02
سلام، قبلا در این تاپیک از دوستان عزیز مشاوره گرفتم و بعنوان یک ایرفون خوب با قیمت ۲۰۰ تومن cx300-II رو معرفی کردند. حالا این سوال برای من پیش اومده که اگه قیمت رو یه مقدار بالاتر ببرم، مدل هایی هستند که ارزش این قیمت بیشتر رو داشته باشن؟ یعنی ممکنه بعدا پیش بیاد که بگم کاش پول بیشتری میذاشتم تا این مدل رو میگرفتم چون خیلی بهتره؟ چون واقعا همین یکبار رو میتونم برای ایرفون هزینه کنم و برام مهمه که بدونم این بهترین مدلی هست که میتونم بخرم برای نیاز هایی که دارم؟ من بیشتر موزیک الکترونیک، سبک های پاپ ، رپ ، هیپ هاپ، دنس و اغلب خارجی گوش میدم و بیس قوی و اینکه صدا بیرون پخش نشه و راحتی گوش چون طولانی گوش میدم واسم مهم هست. اگه فکر میکنید مدل هایی بهتر هستن که با افزایش قیمت از ۲۰۰ تومن به بالا، می ارزند که بجای cx 300-II بخرم لطفا بگید چون تا مدتی دیگه نمیتونم تو این بخش هزینه کنم. خیلی ممنون از اساتید گرامی
دوست عزیز سلام
ببینید دغدغه ای که شما دارید طبیعی هست و اونم بخاط وجود مدل ها و برند ه۸ای مختلفه عرض کنم خدمتتون که CX300 II یه ایرفون خوب با قیمت مناسبه که توان رقابت با S4 داره که قیمتش الان دورو بر ۳۵۰ اینا هست و حتی در برخی فاکتور ها بهتر .من توصیه میکنم این ایرفون رو و دلیل هم دارم : وضوح قابل قبول بیس قوی کیفیت ساخت خوب و راحتی استفادش که خیلی خیلی خوبه .ببینید اگه برای سبک هایی که فرمودید هدفون یا ایرفون میخوایید که با یه هدفون نمیتونید به خواستتون برسید البته جواب میگیرید ولی راضی نخواهید بود ... بازم میگم با دلایلی که گفتم بخصوص برای سبک پاپ و بیس قوی من این مدل رو با این قیمتش بسیار منابتر از مدل های دیگه میبینم ....
morteza_moosighi
17-06-2013, 00:04
سلام
من سبک رپ گوش میدم و بعضی وقت ها پاپ و کانتری خارجی ولی بیشتر همون رپ و هیپ هاپ
پخش کننده هم یه گوشی xperia معمولی (xperia mini pro)
بودجه هم نهایتا 60 - 70 تومن
صدای خواننده رو بیشتر میخوام بشنوم با بیس و ایرفون هم باشه
از بین این هدفون ها کدوم واسه سبک رپ و فرکانس های مید خوبه:
sony MDR-EX60LP
SONY MDR-EX10LP
CREATIVE EP-660
CREATIVE EP-630
اون 2 تا که BOLD شدن بیشتر مدنظرن
اگه هم سایت خارجی هست که نقد اینارو داشته باشه بگید
و در آخر اگه هدفون دیگه هم خودتون میتونید پیشنهاد بدید ممنون میشم
تا سقف ۱۵۰ تومان فقط Ep630 توصیه میشه و لاغیر !!!!!
اقا مرتضی خیلی ازتون ممنونم خیالم رو راحت کردید و دلم رو قرص. پس با این حساب همین مدل رو میخرم. بازم ازتون ممنونم.
سلام
من میخواستم هدفون Senneheiser HD 449 رو بخرم چند تا سوال داشتم :
اول اینکه اصلا این هدفونو توصیه میکنین؟ (برای گوش دادن به اهنگ پاپ و رپ و گاهی اوقات فیلم دیدنو همچنین مهم بودن بیس و وضوح صدا) اگه توصیه نمیکنین، چه مدلی رو معرفی میکنین؟ اگه نه به سوالای زیر جواب بدین خیلی خوشحال میشم:
این هدفون برای گوش دادن به اهنگ (پاپ و رپ) و فیلم دیدن مناسبه؟
با گوشی و پلیر پرتابل ها به خوبی درایو میشه؟
کیفیت صداش چطوره؟ واضحه؟ بیسش قوی هست؟ بیس خوب برام مهمه
صداش به بیرون میره؟ صدای بیرونو خنثی میکنه (passive) ؟
راحتیش چطوره؟
مرسی از توجهتون
دیدم اقای مرتضی موسیقی غوغا به پا کرده گفتم منم سوالمو بپرسم :دی
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه Hd 215 قیمتش مناسبه ایا به درد سبک من میخوره؟
morteza_moosighi
17-06-2013, 08:54
دیدم اقای مرتضی موسیقی غوغا به پا کرده گفتم منم سوالمو بپرسم :دی
یه سوال دیگه هم داشتم اینکه Hd 215 قیمتش مناسبه ایا به درد سبک من میخوره؟
والا من فقط یه بار شنیدم صدای این هدفونو اونم آک بود شاید قبل از آب بندی بود در هر حال من اصلا پسند نکردم با این قیمت میشه یه M35 خرید . که دوستان خریدم و راضی بودن ....
mat_adnani
17-06-2013, 10:37
سلام مرسی از جواب شما در واقع من k77 رو دارم چون من خودم نوازنده ی گیتار بیس و الکتریک هستم و صدای فلت نمی خواهم اگر می شه یک فول سایز که با پلیر پرتابل مچ بشه و بیس خیلی قوی داشته باشه به من معرفی کنید ممنون نظر شما در رابطه با pioneer se_m390 چیه با پلیر پرتابل مچ می شه? برای من تفکیک و بیس خیلی مهم چون گوشم به تشخیص فرکانس های مختلف حساس
morteza_moosighi
17-06-2013, 12:27
سلام مرسی از جواب شما در واقع من k77 رو دارم چون من خودم نوازنده ی گیتار بیس و الکتریک هستم و صدای فلت نمی خواهم اگر می شه یک فول سایز که با پلیر پرتابل مچ بشه و بیس خیلی قوی داشته باشه به من معرفی کنید ممنون نظر شما در رابطه با pioneer se_m390 چیه با پلیر پرتابل مچ می شه? برای من تفکیک و بیس خیلی مهم چون گوشم به تشخیص فرکانس های مختلف حساس
ببینید فول سایزی که با پتابل راحت درایو شه و بیس قوی داشته باشه Xb500 هست ولی متاسفانه تفکیک و وضوح صدای بسیار بدی داره و واسه همین نمیخوام بهتون پیشنهاد بدم
والا با توجه به اینکه شما کارتون هم موسیقی هست من نمیتونم جز محصولات Shure و Audio Tecnica گزینه دیگری نام ببرم .اگه براتون مقدوره M-20 با قیمت ۳۰۰ تومان حداقل گزینه برای شماست و فاکتور هایی که میخوایید رو داره
من با مشاوره دوستان یه ایرفون پاناسونیک HJE350 از دیجیکالا سفارش دادم 95تومن شد. احتمالا پس فردا به دستم برسه، امید وارم صداش واضح باشه
وقتی به دستم رسید یه رویو مختصر ازش میذارم
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
mat_adnani
17-06-2013, 13:40
Sony mdr-zx 300 چه طوره؟یعنی تا 100 چیزی که با پلیر مچ شه اصلا نیست؟
mat_adnani
17-06-2013, 14:35
خوب من خودم فیلیپس shl9500 داشتم چیزی از اون بهتر گیرم میاد با این رنج البته من یک آمو هم دارم مدل فیلو e3 نظرت در بارهی Sony mdr-zx_zx300 چیه? و یک چیز در حد بیس shl 9500 باشه بسته. از کجا میشه فهمید که آیا با پرتابل مچ میشه یا نه .برای مثال داخل گیتار الکتریک ما از روی امپدانس می فهمیم.
fa.civil
17-06-2013, 16:07
درود
از دوستان متخصص خواهش میکنم لطف کنن و یک مقایسه بین دو هدفون زیر انجام دهند :
رنج قیمت هر دو حدود 100 هزار تومان است .
نسبت به قیمت کیفیت (صوتی) کدام بیشتر است ؟؟
---------- --- --- ----------
Philips - SHM6500
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sound
• Acoustic system: Open
• Frequency response: 16 - 22 000Hz
•Impedance: 16 Ohm
• Maximum power input: 500 mW
• Sensitivity: 93 dB
• Speaker diameter: 40 mm
• Microphone cartridge: 4 mm
• Sensitivity microphone: -42dB
• Magnet type: Neodymium
•Type: Dynamic
---------- --- --- ----------
Philips - SHM7410
Sound
• Acoustic system: Semi-open
• Frequency response: 20 - 20 000Hz
•Impedance: 32 Ohm
• Maximum power input: 100 mW
• Micophone cartridge: 4 mm
• Sensitivity: 106 dB
• Speaker diameter: 32 mm
• Sensitivity microphone: 50-15000 Hz, -42+/- 3dB
• Magnet type: Neodymium
•Type: Dynamic
سپاس فراوان
شما مطمعنید مشخصات هدست اولی رو درست نوشتید؟ امپدانس 16!
اگه اینجوریه که هدست اول هم دامنه پاسخگویی فرکانسش بیشتره هم امپدانس کمتر داره و روی پلیر های پرتابل قابل استفادست!
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
fa.civil
17-06-2013, 16:19
بله اطلاعات دقیق میباشند
لینک دانلود اطلاعات (PDF) :
Philips - SHM6500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Philips - SHM7410 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
salar_221
17-06-2013, 16:41
درود
از دوستان متخصص خواهش میکنم لطف کنن و یک مقایسه بین دو هدفون زیر انجام دهند :
رنج قیمت هر دو حدود 100 هزار تومان است .
نسبت به قیمت کیفیت (صوتی) کدام بیشتر است ؟؟
سلام
جسارت مشخصات صوتی اعلام شده از شرکت های تولید کننده دلیل بر کیفیت و تفکیک صدا و شفافیت صدای هدفون نمیشه و تا هدفونهای مورد نظر تست نشن بهیچ عنوان نمیشه مقایسه ای از لحاظ صدا بینشون انجام بشه.توصیه میکنم به صداشون گوش بدین اگه پسندیدین تهیه کنین.بنظر من تو این رنج قیمت اگه هدست میخواین از هدستهای creative تهیه کنین بیشتر راضی خواهین بود.
mat_adnani
17-06-2013, 17:06
خوب من خودم فیلیپس shl9500 داشتم چیزی از اون بهتر گیرم میاد با این رنج البته من یک آمو هم دارم مدل فیلو e3 نظرت در بارهی Sony mdr-zx_zx300 چیه? و یک چیز در حد بیس shl 9500 باشه بسته. از کجا میشه فهمید که آیا با پرتابل مچ میشه یا نه .برای مثال داخل گیتار الکتریک ما از روی امپدانس می فهمیم.
کسی نیست؟؟؟
mohsen 1373
17-06-2013, 18:26
سلام آقا مرتضی این HD518 که معرفی کردید آیا فقط به درد کلاسیک میخوره یا واس ترنس هم خوبه؟ چون من بیس هم واسم مهمه. خیلی ممنون میشم که قیمتشو بهم بگید و این که از کجا بخرم تقلبیشو بهم نندازن، چون میگن سنهایزر های تو ایران بیشترشون های کپی هستن. در ضمن نظرتون راجع به Koss DJ100 چیه و آیا تو ایران پیدا میشه؟ راستی من دسترسی به عراق دارم آیا اون جا میتونم shure پیدا کنم؟ خیلی ممنون از راهنمایی هاتون
mat_adnani
17-06-2013, 19:32
سلام این هدفون های grado قیمتهاش چنده بعد تفکیک و بیس چه طور?
mohsen 1373
18-06-2013, 00:08
سلام دوباره
ببخشید خیلی سوال کردم
میخواستم بدونم آیا هدفون cx300 II به درد موسیقی کلاسیک هم میخوره یا نه یه مدل ایرفون دیگه پیشنهاد میدید؟
قیمتش چقدره و کجا واس خرید مطمعنه
آیا کابلش قابل تعویضه یا وقتی کابلش قعطی پیدا کرد باید بندازیم دور
بعد این مدل بهتره یا cx 310 orginals
خیلی ممنون
با سلام
دوست من من تا ۱۰۰ نمیتونم برای راک گزینه مناسبی خدمتتون عرض کنم ولی اونم فول سایز ! در هر حال با افزایش بودجه میتونید Akg Q460 یا K 99 77 44 {این 3 مدل به شرطی بخرید که صدای فلت رو دوست داشته باشید در غیر این صورت اصلا پیشنهاد نمیشه چون پشیمونی میاره براتون }
سلام
آقا مرتضی شما قبلا اشاره کردین که k77 , k99 مناسب استودیو هستن
میخواستم بپرسم پس الان چطور شد به این دوستمون این مدل ها رو پیشنهاد دادین؟
مرسی
morteza_moosighi
18-06-2013, 23:00
سلام
آقا مرتضی شما قبلا اشاره کردین که k77 , k99 مناسب استودیو هستن
میخواستم بپرسم پس الان چطور شد به این دوستمون این مدل ها رو پیشنهاد دادین؟
مرسی
دوست من به طور کامل و شفاف و حتی به حالت هشدار داخل پرانتز کامل توضیح دادم .
morteza_moosighi
18-06-2013, 23:05
سلام دوباره
ببخشید خیلی سوال کردم
میخواستم بدونم آیا هدفون cx300 II به درد موسیقی کلاسیک هم میخوره یا نه یه مدل ایرفون دیگه پیشنهاد میدید؟
قیمتش چقدره و کجا واس خرید مطمعنه
آیا کابلش قابل تعویضه یا وقتی کابلش قعطی پیدا کرد باید بندازیم دور
بعد این مدل بهتره یا cx 310 orginals
خیلی ممنون
CX 300 II رو با گارانتی تهیه کنید در ضمن جنس سیمش خوبه به نسبت ایرفون های هم رده .مطمپن باشید اگه باهاش کشتی نگیرید و تو کیف حملش کنید قطعی نخواهد داشت
منظورتون زا کلاسیک چیه ؟ ببینید این ایرفون اونقدر حرفه ای نیست که بگیم برای یه سبک کاملا خاص طراحی شده .بنده عرض کردم معمولا برای پاپ و کسی که بیس قوی بخواد پیشنهاد میشه ولی میشه برای سبکی که فرمودید هم استفاده کرد و من به شخصه فکر میکنم از وضوحش خوشتون بیاد ولی دیگه انتظار Ex1000 نداشته باشید !
والا من فقط یه بار شنیدم صدای این هدفونو اونم آک بود شاید قبل از آب بندی بود در هر حال من اصلا پسند نکردم با این قیمت میشه یه M35 خرید . که دوستان خریدم و راضی بودن ....
مرسی
من یه سرچی زدم تو اینترنت قیمت ath M35 حدودا 100 تومن بیشتره. نظرتون در مورد sennehiser HD 449 چیه؟ برای رپ و پاپ خوبه؟ قیمتش تقریبا با M35 یکیه ولی M35 فروش اینترنتی نتونستم پیدا کنم من تو شهرستانم و خرید اینترنتی خیلی برام خیلی مهمه.
morteza_moosighi
19-06-2013, 14:12
مرسی
من یه سرچی زدم تو اینترنت قیمت ath M35 حدودا 100 تومن بیشتره. نظرتون در مورد sennehiser HD 449 چیه؟ برای رپ و پاپ خوبه؟ قیمتش تقریبا با M35 یکیه ولی M35 فروش اینترنتی نتونستم پیدا کنم من تو شهرستانم و خرید اینترنتی خیلی برام خیلی مهمه.
100 تومن ارزشش رو داره .به گزینه دیگه ای فکر نکنید .یه سرچ بزنید تو نت فروش اینترنتی داره m35
100 تومن ارزشش رو داره .به گزینه دیگه ای فکر نکنید .یه سرچ بزنید تو نت فروش اینترنتی داره m35
مرسی.
به نظرتون M35 از HD 280 سرتره؟
فروش اینترنتی که فرمودین رو سرچ کردم به چند تا سایت برخوردم که هیچ کدوم توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ثبت نشده بودن. همشون هم اول باید پول رو به حسابشون بریزیم بعد بفرستن.
همچنین یه سوال M 50 حدودا چند هست؟ به نظرتون همون m35 رو بگیرم خوبه یا توان مالیمو ببرم بالا m 50 رو بخرم؟ چون برای کار استدیوئی نمیخوام برام سوال بر انگیزه.
دوستان ببخشید سوالم به موضوع تاپیک ربط نداره
ولی...
Enamad چه سایتی؟
اعتبار خود ای نماد رو کی تظمین میکنه؟
اصلا سایت هایی که مورد تایید ای نماد هستند ،چه مزیتی دارن؟
rogera75
20-06-2013, 11:07
سلام.دوستان متخصص میشه نظرتونو راجع به beyerdynamic dt 770 pro بدونم؟ مرسی.توو این رنج قیمت دیگه چی پیشنهاد میدین؟ حدود 800 تومن m50 چجوریه نسبت به این؟من شفافیت صدا برام خیلی مهمه.در ضمن یه سایت هست که تقدیمتون می کنم تقریبا بزرگترین آرشیو FLAC برای دانلود رو داره.الان ف ی ل ت ره ولی سعیتونو بکنید میارزه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.دوستان متخصص میشه نظرتونو راجع به beyerdynamic dt 770 pro بدونم؟ مرسی.توو این رنج قیمت دیگه چی پیشنهاد میدین؟ حدود 800 تومن m50 چجوریه نسبت به این؟من شفافیت صدا برام خیلی مهمه.در ضمن یه سایت هست که تقدیمتون می کنم تقریبا بزرگترین آرشیو FLAC برای دانلود رو داره.الان ف ی ل ت ره ولی سعیتونو بکنید میارزه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینم سایت جالبیه از دست ندین [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.دوستان متخصص میشه نظرتونو راجع به beyerdynamic dt 770 pro بدونم؟ مرسی.توو این رنج قیمت دیگه چی پیشنهاد میدین؟ حدود 800 تومن m50 چجوریه نسبت به این؟من شفافیت صدا برام خیلی مهمه.در ضمن یه سایت هست که تقدیمتون می کنم تقریبا بزرگترین آرشیو FLAC برای دانلود رو داره.الان ف ی ل ت ره ولی سعیتونو بکنید میارزه ! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
FLAC همون آهنگ های FLAT هستش؟
کاربردش چیه؟
rogera75
20-06-2013, 22:08
شرمنده نمی خواستم تاپیکو منحرف کنم.flac مخفف free losless audio codec هست.فرمت ریپ شده صوتی با کیفیت همانند سی دی ارجینال و حجم و بیت ریت بالا.
کاربردش چیه؟
کاربردش چیه؟
پسوند Flac مخفف Free Lossless Audio Codec می باشد و یک فرمت صوتی متن باز جهت کدک کردن فایل های صوتی در دنیای دیجیتال است. این فرمت امروزه طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده . همه می دانیم فرمت mp3 با حذف یکسری از جزییات فایل صوتی مستر، اقدام به کاهش حجم آن می کند؛ درنتیجه کیفیت فایل صوتی کاهش پیدا می کند. مهمترین برتری Flac نسبت به mp3 حذف نکردن داده ها از فایل صوتی مستر (wave ,AIFF و …) می باشد و صدا تقریبا بدون افت کیفیت فشرده می شود. اما باید در نظر داشت به در ازای برتری که نسبت به mp3 دارد، از حجم بیشتری نسبت به آن بر خوردار است. از دیگر مزایای Flac، متن باز بودن آن است که باعث شده این فرمت خیلی زود شناخته شده و اشکالات آن برطرف شود و به سطح مناسبی از پایداری برسد. ضمن آنکه با داشتن سورس برنامه ،نرم افزارهای متعددی از آن پشتیبانی می کنند. همچنین شرکت های مولتی مدیا هم می توانند دستگاه های سخت افزاری خود را با این فرمت سازگار کنند. مهمترین موردی که برتری این فرمت را نسبت به mp3 بیشتر نمایان می کند این است که به جهت عدم حذف جزییات فایل صوتی مرجع ، می توان در صورت نیاز آن را از حالت فشرده خارج نمود و به فرمت صدای مرجع باز گرداند. دقیقا همانند چیزی که در فشره سازی zip و rar رخ می دهد. همچنین این فرمت برای شنوندگان حرفه ای موزیک نیز بسیار کاربردی و پر اهمیت است ، چرا که هم می توانند از آلبوم های موسیقی اوریجینال خود بک آپ تهیه کنند و هم، علاوه بر اینکه حجم فایل به دست آمده کاهش پیدا می کند، کیفیت آن دست نخورده باقیمانده و می توان فایل فشرده را در اکثر نرم افزار ها پخش کرد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان من بلاخره ایر فون پاناسونیک HJE350 گرفتم
وضوح صداش فوق العدست
اصلا حس نمیکنی که چیزی توی گوشته و صدا از اونا پخش میشه،من هندزفری N8 هم دارم که اصلا با این هدفون پاناسونیک قابل قیاس نیست، ار گونومی بسیار توپی هم داره و توی گوش قشنگ جا میشه و در نمیاد
ممنونم از دوستانی که من رو راهنمایی کردن مخصوصا اقا سالار
ursamajor
20-06-2013, 23:12
برای اطلاعات بیشتر هم میتونید پست شماره 25 این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنید. و اگر می خواید صدا رو جدی دنبال کنید کل مطالب رو با دقت بخونید.
موفق باشید
morteza_moosighi
21-06-2013, 00:17
فروش اینترنتی که فرمودین رو سرچ کردم به چند تا سایت برخوردم که هیچ کدوم توی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ثبت نشده بودن. همشون هم اول باید پول رو به حسابشون بریزیم بعد بفرستن.
همچنین یه سوال M 50 حدودا چند هست؟ به نظرتون همون m35 رو بگیرم خوبه یا توان مالیمو ببرم بالا m 50 رو بخرم؟ چون برای کار استدیوئی نمیخوام برام سوال بر انگیزه.
ببینید m50 یه هدفون بسیار بسیار عالی و همه چی تمومه و بهترین هدفون مونیتورینگ سال ۲۰۱۱ هم انتخاب شده تو لیست Top 10 headphones هم که هست .m35 هم به عنوان داداش کوچیکتر یه کلاس \ایین تز اون قرار داره .اگه بودجشو دارید و میخوایید یه بار هزینه کنید و براتون ۵۰۰ تومان با ۷۰۰ تومان فرقی نداره خوب m50 ولی اگه نهایت بودجتون همون ۵۰۰ هست m35 بگیرید و فکر نکنید که m50 قدرتش دو برابر m35 هست فقط یه کلاس بالاتره همین .
morteza_moosighi
21-06-2013, 00:31
ببینید dt770 pro یه هدفونی هست با کلاس رقابتی بسیار بالا .ساخت انحصاری کشور آلمان .قطعات و کیفیت ساخت بی نظیر و آمپدانش بسیار بالای ۲۵۰ !!!
در عوض m50 یه هدفون ارزان قیمت که خود دا در دل همه اهالی موسیقی باز کرد و بهترین هدفون ۲۰۱۱ هم انتخاب شد و آمپدانس ۳۸ !
تقریبا میشه گفت وزن برابر کاربرد برابر درایور های ۴۵ .یه جورایی میشه گفت در یک سطح ولی :
{از این به بعد نظر خودمه ممکنه کاملا نظر دوستان برعکس این باشه و من اشتباه میکنم !!!}
من قدرت بیس و استواری m50 رو ترجیح دادم
ولی وضوح و کیفیت صدای dt770 شاید یه ۱۰٪ بهتر باشه
من m50 رو برای مصرف خونگی و هم برای مصرف کاری پیشنهاد میدم ولی dt770 رو برای استفاده صرفا جهت گوش کردن موسیقی مناسب نمیبینم
m50 یه هدفونیه که ۳ ساله تو بازاره امتحان خودشو پس داره و از آماتور ترین شنونده تا یه شنونده حرفه ای و کسی که کارش موسیقیه پسند کردن .به عنوان یه شنونده موسیقی جرات نمیکنم هدفون 250 اهمی بگیرم ولی این چیری از ارزش های بسیار بالای dt770 که شاهکار این کمپانی به شمار میره و طرفداران بیشماری داره کم نمیکنه
از خرید M50 هیچگاه پشیمان نخواهید شد
rogera75
21-06-2013, 11:51
ممنون از شما.راستش من صدای 770 رو روی لپ تاپ دوستم تست کردم و عاشقش شدم.یه سوال دارم.770 ورژن 80 اهمی هم داره.کدومشو میشه با لپتاپ هم استفاده کرد؟ من آمپ ندارم و قصد خریدشو هم ندارم.
Faraz_sm
22-06-2013, 05:35
سلام دوستان.
متاسفانه زندگی استرالیایی وقت زیادی نمی ذاره برام که زیاد سر بزنم. فقط یه چیزی دیدم که گفتم بد نیست اینجا مطرح کنم.
سایت آمازون یه تخفیف ویژه گذاشته رو خیلی از محصولات صوتی. لینکش هست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] erstripe/?ie=UTF8&node=667846011
من با اینکه یه M50از ایران زمان دلار 2500 تومنی خریده بودم حدود 150 دلار ولی دیدم حیفه فرصت رو از دست بدم و یه جدید با سیم صاف( غیر مارپیچ) سفارش دادم به قیمت 109 دلار. واقعا خوشحالم از این خرید.
اگه چیزی به چشمتون خورد که دیدید صزف می کنه هزینه پستیش رو بدید به من بگید شاید تونستیم یه پلی بین ایران و آمازون بزنیم...
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
morteza_moosighi
22-06-2013, 13:46
ممنون از شما.راستش من صدای 770 رو روی لپ تاپ دوستم تست کردم و عاشقش شدم.یه سوال دارم.770 ورژن 80 اهمی هم داره.کدومشو میشه با لپتاپ هم استفاده کرد؟ من آمپ ندارم و قصد خریدشو هم ندارم.
ما اینجا سعی میکنیم مشاوره بدیم به دوستان که امکان تست ندارن .وقتی شما تست کردی و خوشت اومده که دیگه سوال پرسیدن نداره .موفق باشید .با یه کارت صوتی میشه به راحتی استفاده کرد ...
sina1100
22-06-2013, 15:20
سلام ... می تونم نظر دوستان کارشناس رو در مورد مدل Sennheiser Headphone MX 271 بدونم ؟
تو این رنج قیمت چشممو گرفته، می خواستم راجع به کیفیتش بدونم ؟ خوبه ؟ می ارزه که بگیرم.
ببخشید که خیلی ابتدایی سوال می پرسم.
سلام. دوستان نظرتون درباره jabra revo چیه؟ در مقایسه با مدلای مشابه قیمتی چطوره؟
rogera75
22-06-2013, 22:38
ممنون.من m50 رو تست نکردم.گفتم اگر کسی هر دورو تست کرده یه مقایسه کنه.به هر حال m50 200 تومن ارزونتره.ممنون از وقت شما
سلام. در پست های کاربرا خوندم که راجع به آب بندی هدفون بعد خرید صحبت میکردند. میخواستم بپرسم همه هدفون ها به این مرحله نیاز دارند؟ چه اهنگ هایی باید در این حالت پخش بشه تا هدفون برای بعد اماده بشه؟ ایرفون ها هم نیاز بهش دارند؟؟ من احتمالا یکی دو روز دیگه cx 300-ii به دستم میرسه، اون نیازی به این حالت داره؟
سلام. در پست های کاربرا خوندم که راجع به آب بندی هدفون بعد خرید صحبت میکردند. میخواستم بپرسم همه هدفون ها به این مرحله نیاز دارند؟ چه اهنگ هایی باید در این حالت پخش بشه تا هدفون برای بعد اماده بشه؟ ایرفون ها هم نیاز بهش دارند؟؟ من احتمالا یکی دو روز دیگه cx 300-ii به دستم میرسه، اون نیازی به این حالت داره؟
سلام دوست عزیز
هر دستگاه مکانیکی احتیاج داره یک مدت زمانی کار کنه تا به حداکثر کارایی خودش برسه
هدفون هم از این قاعده خارج نیست.
ولی یک مطلبی که باید مورد توجه قرار بگیره اینه که هیچ گونه سندی مبنی بر اینکه استفاده از روشهای مختلف burn in تاثیری در صدایی که در آخر خواهیم داشته داره، وجود نداره.
پس بهترین و بی دردسرترین کار اینه که از هدفونتون به صورت عادی استفاده کنید و باهاش موسیقی گوش بدین تا خودش به صورت طبیعی burn in بشه .
و این رو در نظر بگیرین که در ابتدای کار چون هدفون شما هنوز burn in نشده ممکنه صدایی که مد نظر شما بوده رو از اون نشنوین
پس مهمه که زود نا امید نشین و برای هدفونتون وقت بزارین تا با کمی کار کردن بتونه به حداکثر بازدهی برسه.
یک نکته ی دیگه اینه که زمانی هم طول خواهد کشید تا مغز شما به صدای هدفون شما عادت کند پس قطعا قسمتی از فرایند burn in برای خود هدفون و قسمتی از آن برای مغز خواهد بود.
موفق باشید.
دوست عزیز هر دوی این هدفونها هم m50 و هم dt770 برای اینکه به حداکثر بازدهی برسند احتیاج به امپ دارند.
مخصوصا dt770
موفق باشید.
kavehj4488
23-06-2013, 12:05
سلام ... می تونم نظر دوستان کارشناس رو در مورد مدل Sennheiser Headphone MX 271 بدونم ؟
تو این رنج قیمت چشممو گرفته، می خواستم راجع به کیفیتش بدونم ؟ خوبه ؟ می ارزه که بگیرم.
ببخشید که خیلی ابتدایی سوال می پرسم.
سلام.
با شرایط فعلی ارزش خرید دارد اما با توجه به earbud بودن این مدل، isolation و bass خوب انتظار نداشته باشید. اگر با افزایش بودجه Creative EP-630 را تهیه کنید بسیار به نفعتان خواهد بود.
موفق باشید.
sina1100
23-06-2013, 17:22
سلام.
با شرایط فعلی ارزش خرید دارد اما با توجه به earbud بودن این مدل، isolation و bass خوب انتظار نداشته باشید. اگر با افزایش بودجه Creative EP-630 را تهیه کنید بسیار به نفعتان خواهد بود.
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. اتفاقا تو بازار تعداد مدل های in-ear خلی بیشتر از earbud ها هستن و من مخصوصاً گشتم تا این مدل رو پیدا کردم.
حقیقتش من نمی تونم با in-ear ها کنار بیام چون احساس می کنم گوشم رو اذیت می کنن! مدتی طولانی از هدست داخل پک گوشی htc استفاده می کردم که راضی بودم (هر چند نه خیلی زیاد) از کیفیت صدا و بیسش.
اما به دلیل فروش گوشی دنبال یه هدست دیگه هستم.
حالا یعنی شما میگید این قدرت بیس و isolation اش خوب نیست ؟
ببینید انتخاب من یکی بین این دو تا خواهد ، یعنی یا این و یا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما کدومو پیشنهاد می کنید؟
dead shadow
24-06-2013, 10:55
سلام
یه هندزفری میخواستم تو رنج قیمت 50-60 تومن
من بیشتر متال گوش میدم !
یه سوال دیگه هم داشتم player تو کیفیت صدا تاثیر داره؟:n27:
kavehj4488
24-06-2013, 11:02
ممنون از راهنماییتون دوست عزیز. اتفاقا تو بازار تعداد مدل های in-ear خلی بیشتر از earbud ها هستن و من مخصوصاً گشتم تا این مدل رو پیدا کردم.
حقیقتش من نمی تونم با in-ear ها کنار بیام چون احساس می کنم گوشم رو اذیت می کنن! مدتی طولانی از هدست داخل پک گوشی htc استفاده می کردم که راضی بودم (هر چند نه خیلی زیاد) از کیفیت صدا و بیسش.
اما به دلیل فروش گوشی دنبال یه هدست دیگه هستم.
حالا یعنی شما میگید این قدرت بیس و isolation اش خوب نیست ؟
ببینید انتخاب من یکی بین این دو تا خواهد ، یعنی یا این و یا :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
شما کدومو پیشنهاد می کنید؟
سلام.
بین این دو تا صد در صد MX 271 بهتر خواهد بود. در ضمن اکثر earbud ها به دلیل ساختار فیزیکی قابلیت پخش بیس قوی ندارند و isolation هم چندان خوب نیست.
موفق باشید.
سلام. دوستان من شهرستانی هستم پس فردا میخوام برم تهران. اشنایی زیادی با تهران ندارم ازتون سوال داشتم که کجا میتونم Audio Technica M50 و M35 رو پیدا کنم؟
بهم گفتن خیابون جمهوری دو سه تا مغازه بگردم پیدا میشه میخواستم بدونم صحت داره یا نه؟ :n13:
سلام. دوستان من شهرستانی هستم پس فردا میخوام برم تهران. اشنایی زیادی با تهران ندارم ازتون سوال داشتم که کجا میتونم Audio Technica M50 و M35 رو پیدا کنم؟
بهم گفتن خیابون جمهوری دو سه تا مغازه بگردم پیدا میشه میخواستم بدونم صحت داره یا نه؟ :n13:
سلام
شرکت پیشگامان کیش یکی از وارد کنندگان معتبر این برند هستش
خود من و خیلی از دوستان از این سرکت خرید کردند
ضمن اینکه ممکنه اگه بخواین نمایندگی شهرتون هم براتون بیاره ولی دیگه امکان تست رو از دست می دین
ادرس و شماره تلفن نمایندگی ها
موفق باشید.
dead shadow
24-06-2013, 13:29
کسی نمیخواد جواب منو بده:n13:
arashlolos
24-06-2013, 16:06
دوستان یه مدل هندزفری بلوتوث زیر 100 تومان بهم معرفی کنید که نیازم به تماس تلفنی رو کاملا برآورده کنه و اصلا نیازی به موسیقی و ... ندارم. فقط تماس تلفنی.همین
mohsen 1373
24-06-2013, 16:13
سلام
دوستان من پنجشنبه دارم میرم یه هدفون بخرم. از لحاظ شفافیت صدا و بیس و کیفیت بدنه کدوم مدل بهتره؟ در کل به نظرتون کدوم مدل رو بخرم؟
Sennheiser PX200 II یا CX300 II یا یکی از هدفون های AKG تا رنج 400 تومن ؟
و آیا هدفونی مثل sleek audio SA1 هم تو ایران گیر میاد یا نه؟
سبک من هم ببیشتر کلاسیک هست ولی ترنس هم گوش میدم.
kavehj4488
24-06-2013, 18:29
سلام
یه هندزفری میخواستم تو رنج قیمت 50-60 تومن
من بیشتر متال گوش میدم !
یه سوال دیگه هم داشتم player تو کیفیت صدا تاثیر داره؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
در مورد قیمت فعلی Creative EP-630 اطلاع ندارم ولی تنها مدلی که به شما پیشنهاد می شود همین EP-630 است.
در مورد سوال دومتون بله پلیر در کیفیت صدا تاثیر دارد ولی تاثیر هدفون به مراتب بیشتر است. خواندن پست زیر خالی از لطف نیست:
موفق باشید.
سلام
دوستان من پنجشنبه دارم میرم یه هدفون بخرم. از لحاظ شفافیت صدا و بیس و کیفیت بدنه کدوم مدل بهتره؟ در کل به نظرتون کدوم مدل رو بخرم؟
Sennheiser PX200 II یا CX300 II یا یکی از هدفون های AKG تا رنج 400 تومن ؟
و آیا هدفونی مثل sleek audio SA1 هم تو ایران گیر میاد یا نه؟
سبک من هم ببیشتر کلاسیک هست ولی ترنس هم گوش میدم.
سلام.
از مدلهای AKG در محدوده قیمت 400 هزار تومان مدل AKG Q460 مناسب ترین انتخاب خواهد بود. حال مقایسه ای بین این مدل و دو مدل سنهایزر مد نظر شما:
از نظر شفافیت صدا مدل PX200-II بهترین است. من خودم از این مدل استفاده می کنم و در تستی که سال گذشته انجام دادم این مدل از Q460 صدای شفاف تری ارائه می دهد. در ضمن CX300-II در مقایسه با PX200-II از نظر شفافیت ضعیف تر است.
از نظر کیفیت بدنه Q460 از همه مدلها بهتر است. استحکام بدنه از ضعف های PX200-II به شمار می آید که فدای وزن کم هدفون شده است. در ضمن کابل Q460 قابل تعویض است که مزیت خوبی به شمار می رود. CX300-II هم کیفیت بدنه و کابل نسبتا" خوبی دارد.
از نظر قدرت بیس CX300-II و Q460 هر دو از PX200-II قوی تر هستند. با این حال PX200-II بیس قوی دارد و برای گوش دادن به الکترونیک مشکل پیدا نخواهید کرد. در ضمن شفافیت هم مطلب مهمی است که در این میان PX200-II برنده است.
از میان این سه هدفون PX200-II بهترین عملکرد را در کلاسیک دارد و بهد از آن Q460 و سپس CX300-II. CX برای الکترونیک از همه مدلها بهتر عمل می کند.
Isolation مدل CX300-II از بقیه موارد قوی تر است و Isolation مدل Q460 نیز از PX200-II قوی تر است. در ضمن مدل Q460 حساسیت بالاتری نسبت به PX200-II دارد و به همین دلیل هنگامی که با پلیر یکسان و ولوم یکسان به هر دو گوش می دهید، حجم صدای خروجی مدل Q460 بیشتر از PX200-II خواهد بود.
در پایان از بین سه مدل بالا اگر قصد شما گوش دادن به کلاسیک است و هدفونی با صدای شفاف می خواهید PX200-II را پیشنهاد می کنم ولی اگر هدفونی مقاوم و با کیفیت ساخت بالاتر اما شفافیت پایین تر ترجیح می دهید Q460 مدل پیشنهادی خواهد بود. CX300-II به هیچ عنوان برای کلاسیک پیشنهاد نمی شود و فقط مناسب الکگترونیک است.
در مورد sleek audio SA1 اطلاعاتی ندارم ولی اگر در ایران موجود باشد اساتید راهنمایی خواهند کرد.
موفق باشید.
mohsen 1373
24-06-2013, 18:55
خیلی ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتید
پس با این حساب چون من ترنس هم گوش میدم بهترین گزینه Q460 است.
ولی توی این تایپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفته شده که درایوراش کوچیکه که باعث میشه اونقدری که باید از صدا لذت نبری و بیشتر با محصولات اپل سازگاره و در کل نسبت به کاراییش گرونه.
تا 500 تومن هم میتونم هزینه کنم ولی یه بار بیشتر نمیتونم هزینه کنم اگه گزینه ی بهتری با این شرایط وجود داره بفرمایید اگر نه که همینو بخرم. یعنی میخواهم یه هدفون نیمه حرفه ای باشه که نه تو بیس کم بیاره نه تو شفافیت و کیفیت صدا.
راستی میدونم که این جا جاش نیست ولی یه سوال اقتصادی هم داشتم: با توجه به پایین اومدن دلار تا زیر 3000 تومن به نظرتون واس خرید اقدام کنم یا صبر کنم پایین تر هم میاد؟
با تشکر
moh3n_o631
24-06-2013, 20:59
دوستان من دنبال یه ایرفون هستم،اگه اسمش رو درست گفته باشم البته ، هدستی که میره تو گوش !
یکی از دوستام از تهران beats tour گرفته بود که میگفت کلون درجه 1 ـه و خیلی خوبه،خودم یه مدلش رو تو ابادان دیدم اما اصلا جالب نبود کیفیت ساختش،کیفیت صداش بماند . حالا میخواستم ببینم خوبه این مدل های بیتس که اصل نیستن رو بگیرم یا هدست دیگه سراغ دارید که بهتر باشه ؟
Unexempled Orion
24-06-2013, 22:16
دوستان من دنبال یه ایرفون هستم،اگه اسمش رو درست گفته باشم البته ، هدستی که میره تو گوش !
یکی از دوستام از تهران beats tour گرفته بود که میگفت کلون درجه 1 ـه و خیلی خوبه،خودم یه مدلش رو تو ابادان دیدم اما اصلا جالب نبود کیفیت ساختش،کیفیت صداش بماند . حالا میخواستم ببینم خوبه این مدل های بیتس که اصل نیستن رو بگیرم یا هدست دیگه سراغ دارید که بهتر باشه ؟
به هیچ عنوان .
به جای بیتس یه Ep-630 کریتیو بگیر صداش در حد بیتس اصلی هست . کسانی که داشتن میدونن چی میگم . خیلی کیفیت خوبی داره
قیمت : 45 تومن
dead shadow
25-06-2013, 11:55
نظرتون درباره m35 چیه
من کیفیت صدا برام مهمه مخصوصا متال هم گوش میدم میخوام بیس داشته باشه
واقعا می ارزه ؟
بعد یه سوال دارم
اینو بیرون از خونه استفاده کنه یکم ناجور نیست ؟مخصوصا تو ایران...!
من واسه همون می خواستم هندرز فری بخرم ولی الان دو دل شدم
یک سوال دیگه پلیر این جور هدقونا چه مشخصاتی باید داشته باشه یا اصلاپلیر خاص دارند؟
kavehj4488
25-06-2013, 14:56
خیلی ممنون دوست عزیز که وقت گذاشتید
پس با این حساب چون من ترنس هم گوش میدم بهترین گزینه Q460 است.
ولی توی این تایپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])گفته شده که درایوراش کوچیکه که باعث میشه اونقدری که باید از صدا لذت نبری و بیشتر با محصولات اپل سازگاره و در کل نسبت به کاراییش گرونه.
تا 500 تومن هم میتونم هزینه کنم ولی یه بار بیشتر نمیتونم هزینه کنم اگه گزینه ی بهتری با این شرایط وجود داره بفرمایید اگر نه که همینو بخرم. یعنی میخواهم یه هدفون نیمه حرفه ای باشه که نه تو بیس کم بیاره نه تو شفافیت و کیفیت صدا.
راستی میدونم که این جا جاش نیست ولی یه سوال اقتصادی هم داشتم: با توجه به پایین اومدن دلار تا زیر 3000 تومن به نظرتون واس خرید اقدام کنم یا صبر کنم پایین تر هم میاد؟
با تشکر
سلام.
PX200-II هم درایور کوچکی دارد اما این کوچک بودن درایور هرگز به معنای ضعف هدفون نیست... به نظر من هر دو مدل را تست کنید و سپس انتخاب کنید. در ضمن مدلهای حرفه ای تر نیاز به آمپ داشته و با پلیر های پرتابل درایو (راه اندازی) نمی شوند. پیشنهاد من PX200-II است اما شما هر دو مدل را تست کنید.
موفق باشید.
imanasgharpour
25-06-2013, 21:07
سلام.
من ی هدفون زیر 100 میخام واسه موزیک گوش دادن.کیفت صدا و بیس خیلی مهمه .
لطفا راهنمایی کنید
awsedrft
25-06-2013, 22:50
سلام
تا 30 تومان بهترین ایرفون پیشنهادی چیه:
ممنون
imanasgharpour
26-06-2013, 01:04
دوستان کی در مورد پایونیر M390 اطلاعات داره.چندجا خوندم کارش درسته قیمت دقیقش چنده از چ سایتی بخرم
سلام
دوستان ازبین xba-1 و کلیپش اس 4 کدوم کیفیت بهتری داره؟
انتظار من فقط کیفیت صداست با جنس بدنه کار ندارم برام مهم نیست و بیس بالا هم نمیخوام /پاپ گوش میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
kavehj4488
27-06-2013, 17:42
سلام
دوستان ازبین xba-1 و کلیپش اس 4 کدوم کیفیت بهتری داره؟
انتظار من فقط کیفیت صداست با جنس بدنه کار ندارم برام مهم نیست و بیس بالا هم نمیخوام /پاپ گوش میکنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام. من هدفون XBA-1 را تست نکرده ام اما Klipsch S4 هدفون بسیار خوبی به شمار می رود و کیفیت صدای بالایی هم دارد. در ضمن هر دو مدل بیس نسبتا" قوی دارند اما برای پاپ مناسب هستند. اما جنس بدنه کلیپش...
موفق باشید.
morteza_moosighi
28-06-2013, 15:42
سلام. من هدفون XBA-1 را تست نکرده ام اما Klipsch S4 هدفون بسیار خوبی به شمار می رود و کیفیت صدای بالایی هم دارد. در ضمن هر دو مدل بیس نسبتا" قوی دارند اما برای پاپ مناسب هستند. اما جنس بدنه کلیپش...
موفق باشید.
در تکمیل فرمایش شما عرض کنم XBA1 بیس بسیار ضعیفی داره و برای سبک پاپ به هیچ وجه توصیه نمیشه.....
ursamajor
28-06-2013, 21:06
سلام به همه دوستان
آقا کسی این سونی EX1000 رو جایی ندیده؟
ما که هرچی میگردیم نیست. این ایران رهجو هم که گفته بود یکی دو هفته بعد انتخابات حتما میاریم ولی مثل حرف های قبلیشون این هم غلط از آب در اومد.
هر کسی اطلاعی از این محصول داره خبر بده تا خانواده ای رو از نگرانی برهانه :n02:
موفق باشید
shahab_f
29-06-2013, 12:02
سلام.
یک راهنمایی میخواستم برای خرید یه هدفون in-ear ترجیحا و نه لزوما با ear-hanger به قیمت زیر 20-25 یورو. چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟ اگه سیم اش مقاوم باشه در برابر قطعی خیلی خوب میشه:wac:
(محل خرید: آلمان. بنابراین به مارک های خارج از ایران دسترسی بیشتری دارم)
JVC HA-FX1X Xtreme Xplosives چطوره؟
شرکت پیشگامان کیش یکی از وارد کنندگان معتبر این برند هستش
خود من و خیلی از دوستان از این سرکت خرید کردند
ضمن اینکه ممکنه اگه بخواین نمایندگی شهرتون هم براتون بیاره ولی دیگه امکان تست رو از دست می دین
ادرس و شماره تلفن نمایندگی ها
موفق باشید.
سلام
به ادرسی که تو سایت هست رفتیم نتونستیم پیدا کنیم از یه مغازه پرسیدیم گفت که جم کردن رفتن :n27:
چند تا مغازه گشتم به صورت واضحی هویج شدم تقریبا هیچ جا نبود به جز یه جا که همون هدفونی که برای تست داشت رو میداد یه گوشش هم کلا تو فضا بود:n21:
لطفا اگه از دوستان جایی رو سراغ داره راهنمایی کنه. سوالمو یه بار دیگه میپرسم: میخوام هدفون Audio Technica ATH M50 بخرم ولی نمیدونم کجا میتونم پیدا کنم (تهران) :n15: خوشحال میشم هرچه سریعتر از راهنمایی هاتون بهره ببرم.
rezaomido
29-06-2013, 20:33
سلام به همه دوستان
آقا کسی این سونی EX1000 رو جایی ندیده؟
ما که هرچی میگردیم نیست. این ایران رهجو هم که گفته بود یکی دو هفته بعد انتخابات حتما میاریم ولی مثل حرف های قبلیشون این هم غلط از آب در اومد.
هر کسی اطلاعی از این محصول داره خبر بده تا خانواده ای رو از نگرانی برهانه :n02:
موفق باشید
سلام به شما
اگر نمایندگی های اصلی و تهران نداشتن احتمالا نمایندگی های شهرستانی داشته باشن
همچنان همون قیمت رویایی یک سال پیش رو داره؟ (600 تومن)
شما هم موفق باشید.
juventus_1985
29-06-2013, 22:28
دوستان ایرفون تا 40-50 تومن برای سبک ترنس چه پیشنهادی دارید؟
دوستان نظرتون راجب Sennheiser Headset HD 218 چیه؟
برای شنیدن موزیک و بازی جواب میده؟:n16:
ursamajor
30-06-2013, 00:19
سلام به شما
اگر نمایندگی های اصلی و تهران نداشتن احتمالا نمایندگی های شهرستانی داشته باشن
همچنان همون قیمت رویایی یک سال پیش رو داره؟ (600 تومن)
شما هم موفق باشید.
ایران رهجو و دنیای سونی نداشتن. و میگفتن که این محصول به دلیل قیمت بالاش !!! مشتری چندانی جاهای دیگه نداره و فقط نمایندگی های مرکزی میارن. البته من بصورت تلفنی پرس و جو کردم چون شهرستانم. و جاهای دیگه رو هم به جز شیراز نپرسیدم.
قیمتش که خیلی خیلی بالا رفته. شده 640 هزار تومن. آقا چه خبره. خدارو خوش میاد جنس 500 دلاری رو بدن 640 تومن! :n02:
اصلا همین قیمت رویایی و مشخصات نابش و البته اون ریویوهای شماست که ما رو دیوونش کرده.
سلام بی زحمت یه هدست تا 50 هزار تومن واسه آموزش زبان!با واسه چت با اسکایپ معرفی کنید
میکروفونش کیفیتش خوب باشه و راحت:)
با عینک هم مشکلی نداشته باشه
ممنون
imanasgharpour
30-06-2013, 15:32
سلام.
دوستان کسی میدونه pineer M390 رو از کجا میتونم اینترنتی بخرم آیا؟
قیمت دقیقش چنده؟ گارانتی هم داره؟
لطفا لینک بدید
با تشکر پیشاپیش
ardavan7
30-06-2013, 15:39
دوستان نظرتون در مورداین هدفون SoundMagic E30 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] iews%2Flittle-buds-of-joy%2F&ei=IR_QUfO_A8fZ4QSp4oGQCA&usg=AFQjCNEY-WBC1-yUWpZwRs19hTlCoEWQEQ&sig2=3ptRc3ayhDhLUt6EP6HERg&bvm=bv.48572450,d.Yms)
چی هستش؟دنبالش میگردم کسی اطلاع نداره کجا میتونم پیدا کنم؟(تهران هستم)
تو این تاپیک دیدم از هدفون CREATIVE EP-630خیلی تعریف شده بنظرتون تفاوت صدای بین این در چی ها هستش و بخوام زیر 100 هزینه کنم کدوم یکی از این دو پیشنهاد میشه؟
سلام
به ادرسی که تو سایت هست رفتیم نتونستیم پیدا کنیم از یه مغازه پرسیدیم گفت که جم کردن رفتن :n27:
چند تا مغازه گشتم به صورت واضحی هویج شدم تقریبا هیچ جا نبود به جز یه جا که همون هدفونی که برای تست داشت رو میداد یه گوشش هم کلا تو فضا بود:n21:
لطفا اگه از دوستان جایی رو سراغ داره راهنمایی کنه. سوالمو یه بار دیگه میپرسم: میخوام هدفون Audio Technica ATH M50 بخرم ولی نمیدونم کجا میتونم پیدا کنم (تهران) :n15: خوشحال میشم هرچه سریعتر از راهنمایی هاتون بهره ببرم.
پیشگامان کیش فروش محصولاتشو به یه فروشگاه سپرده بنام گالری شهنام. جمهوری نرسیده بعد از حافظ دست چپ (سه چهار مغازه مونده به چهارراه بعدی) تلفن 66729777 - آخرین قیمتی که من داشتم آخر فروردین گفتند 8500000 ریال که اصلا منطقی نبود. من دلار ارزون خریده بودم و یک مسافر برام آورد. خیلی هدفون خوبیه و از خریدش پشیمون نمیشید. البته یه مقدار گوشهای آدم گرم میشه و گوشهای بزرگ رو یک کم اذیت میکنه. ولی بیسش رو خیلی خیلی دوست دارم....(راستی اونی که برای تست میداد، اگه مغازه پیانو فروشی بود تقلبیه . خوب شد نخریدید)
البته حتما حتما یک آمپلی فایر پرتابل Fiio E11 هم بخرید تا صدای اصلیشو بشنوید.
سلام بی زحمت یه هدست تا 50 هزار تومن واسه آموزش زبان!با واسه چت با اسکایپ معرفی کنید
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]بازار خرابه:n27:
.................................................. ..........
rezaomido
01-07-2013, 18:09
تقریبا تمام هدفونها به خوبی از پس سبک های ساده موسیقی برمیان و به نظرم تفاوت خیلی خاصی بین هدفونهای مختلف ارزون قیمت برای سبک پاپ و سبکهای مشابه اون وجود نداره البته با این نظر که هدفونها در یک رنج قیمت باشن مثلا هدفون تا رنج 100 تومن
معمولا سبک پاپ رو همه برندها به خوبی پخش میکنن ولی به شخصه چون صدای سرد رو ترجیح میدم از برندهای سنهایز و AKG و سونی میتونید مدلی مناسب کاربردتون انتخاب کنید
سنهایزر برای تنوع و قیمت مناسب شون البته تنوع کاربردی که این برند داره هیچ برندی نداره به خصوص برای کاربرد عمومی البته این برند برخلاف بقیه برندها تفاوت کیفیت بین مدلهای مشابه اون از نظر قیمت خیلی کمه و شما با انتخاب یک مدل 150 تومنی کیفیت بهتری از مدل 100 تومنی دریفات میکنید و این احتمال که کیفیت نزدیک باشن خیلی کمه
سونی به دلیل دسترسی راحت و قیمت ارزانتر ولی با موارد تقلبی بسیار زیاد
AKG به خاطر کیفیت صدای خیلی نزدیک به هدفون های مرجع یا مانیتور البته قیمت کمی بالاتر و این نکته که مدلهای با تفاوت کیفیت اون زیاده مثلا ممکنه یک هدفون 100 تومنی این برند از هدفون 80 تومنی کیفیت پایین تر باشه
نکته:
برای توضیحات بالا این رو در نظر داشته باشید که کلی گفته شده و موارد خاص مد نظر نیست و نبوده
اگر دو هدفون از نظر کاربرد متفاوت باشن مثلا یکی برای کاربرد تخصصی ورزش های آبی طراحی شده مطمئنن بسیار گرانتر از هدفون معمولی هم رده کیفیت خودش خواهد بود
کیفیت ساخت هدفون هم فراموش نشه که برای هدفونهای ارزون قیمتی که کیفیت ساخت خوبی دارن احتمال اینکه کیفیت پایین از نظر صوتی داشته باشن زیاده
چون:
همزمان هر دو رو بدست اوردن با قیمت ارزان خیلی بندرت اتفاق میفته و برندهای اصلی همیشه سعی بر این دارن شما مناسب بودجه بعد کاربرد بعد کیفیت صدا هدفون انتخاب کنید در حالیکه برای کاربردهای تخصصی تر میشه:
1. کیفیت ساخت
2. کیفیت صدا
3. قیمت
دقت بیشتر در خرید باعث بدست اوردن تجربه ارزشمند میشه برای خریدهای موفق آینده
شما هم موفق باشید.
لطفا یه هدست با کیفیت خوب ، ترجیحا وایرلس ، اگه نبودم مهم نیست ، بهم پیشنهاد کنید ! میخوام بدونم چه برندی کارهای بهتری ارائه میکنه ، متاسفانه هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم !
این دو تا مدل کیفیتشون چطوره ؟
Logitech Notebook Headset H110
Farassoo Headset FHD-960V
͏ Mehran ͏
01-07-2013, 21:22
درود
دوستان عزیز بک عدد هدفون داخل گوشی تا 200 تومن معرفی می کنید . پلایر موردم استفادم SONY NWZ-B172 هست .
پی اس : مد نظر خودم سنهایزر سری cx هست . البته نمیدونم بدرد پلیرم میخوره یا خیر
سپاسگذارم:n12:
دوستان هدفون fullsize تا سقف ۵۰۰ چه چیزی پیشنهاد میکنید.بیشتر سبک راک گوش میدم
mamad gonzo
02-07-2013, 12:37
سلام به همه ...
یه هدفون روی گوشی که پورتابل باشه قیمتش هم مهم نیست .. اینم که تو ایران گیر بیاد یا نه هم مهم نیست ...
بچه ها
sennheiser momentum رو معرفی کردن ... طراحیش یه دلم ننشست ...
یه چیز تو مایه های akg k450 یا Bose On-Ear Headphone
خودم bose رو خیلی دوست دارم
سلام، یه ایرفون با صدای شفاف و با کیفیت بالا برای آهنگای قدیمی ایرانی. سقف بودجه هم تا ۲۰۰-۲۵۰ تومن. برای یکی از آشنایان.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
[WaRhEaD]
02-07-2013, 19:02
تو شهر ما هدفون خوب اصلا یافت نمیشه، دوستان سایت زیر رو در زمینه هدفون چطور میبینید؟
مثلا مدل Sennheiser Headphone HD 202 خوبه؟ (قدرت خریدم تو همین حدودهاست)
حالا شاید زیاد مهم نباشه ولی موسیقی که بیشتر گوش میدم هوی متال دهه های هفتاد، هشتاد میلادی هست، یعنی به طور مثال bass خیلی قوی برام مهم نیست.
لطفا یه هدست با کیفیت خوب ، ترجیحا وایرلس ، اگه نبودم مهم نیست ، بهم پیشنهاد کنید ! میخوام بدونم چه برندی کارهای بهتری ارائه میکنه ، متاسفانه هیچ تجربه ای در این زمینه ندارم !
چقدر میخواین هزینه کنید دوست عزیز؟
لطفا یه هدفون وایرلس خوب تا ۵۰۰ت معرفی کنین :n16:
murchehh
03-07-2013, 03:30
سلام به همه
می خواستم یه هدفون(روی گوش) تا 350 تومن بگیرم ...بیشتر موسیقی های ملایم و پاپ رو گوش می دم...بیس قوی و صدای واضح و شفاف خیلی مهمه برام...سورس پلیرم موبایل و لبتاپ هستش...در ضمن دو نمونه سنهایزر انتخاب کردم خواستم نظر دوستان رو بدونم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید:n01:
sennheiser hd 205 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sennheiser hd 215 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نوشته شده توسط rozant [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
چقدر میخواین هزینه کنید دوست عزیز؟
نهایتا تا 100 هزار تومن ! ممنون از توجهتون
ali.dominator
03-07-2013, 13:31
سلام دوستان. کسی تا حالا با energy sistem کار کرده؟
مدلای DJ 700 و DJ 600 و... چطوره؟؟؟ سری بلوتوثش تو بازار هست ؟؟؟
ممنون
shahab_f
03-07-2013, 20:03
فکر کنم این تاپیک سوال کننده خیلی داره نسبت به جواب دهنده.
با این حال من یه بار دیگه سوالم رو میپرسم:
سلام.
یک راهنمایی میخواستم برای خرید یه هدفون in-ear ترجیحا و نه لزوما با ear-hanger به قیمت زیر 20-25 یورو. چه مارک و مدلی پیشنهاد میکنید؟ اگه سیم اش مقاوم باشه در برابر قطعی خیلی خوب میشه:wac:
(محل خرید: آلمان. بنابراین به مارک های خارج از ایران دسترسی بیشتری دارم)
JVC HA-FX1X Xtreme Xplosives چطوره؟
میخواستم هدفون audio technica M50 بخرم. تا دیروز 750 بود
امروز اقدام کردم بخرم شد 920 تومن :| :| :| :| :n04: :n04: :n04: :n29: :n29: :n29:
به نظرتون بخرم یا ارزونتر میشه؟؟
mohsen 1373
03-07-2013, 22:42
سلام بچه ها.
امروز اقدام کردم بخرم شد 920 تومن :| :| :| :| :n04: :n04: :n04: :n29: :n29: :n29:
به احتمال 60% میاد پایین 1 ماه صبر کنید
Sony mh1c
صداي گرمي داره
دو نوع بسته بندي داره، يكي با جعبه و ... كه ٦٠ دلار تقريبا
اونيكي بدون جعبست و فقط خود هدفونه و سري اضافه كه ٢٥ دلاره حدودا
درود
دوستان عزیز بک عدد هدفون داخل گوشی تا 200 تومن معرفی می کنید . پلایر موردم استفادم SONY NWZ-B172 هست .
پی اس : مد نظر خودم سنهایزر سری cx هست . البته نمیدونم بدرد پلیرم میخوره یا خیر
سپاسگذارم:n12:
خوب در حال حاظر هدفون
SENNHEISER CX300-II
به نظر انتخاب خوبی میاد.
همراه با بیس قوی و صداش که با صدای پلیرتون هم خوانی داره.
موفق باشید.
دوستان هدفون fullsize تا سقف ۵۰۰ چه چیزی پیشنهاد میکنید.بیشتر سبک راک گوش میدم
خوب معمولا هدفونهای فول سایز نیاز به استفاده از امپ دارند.
لطف کنید بگین از چه پلیری استفاده می کنید؟
سلام به همه ...
یه هدفون روی گوشی که پورتابل باشه قیمتش هم مهم نیست .. اینم که تو ایران گیر بیاد یا نه هم مهم نیست ...
بچه ها
sennheiser momentum رو معرفی کردن ... طراحیش یه دلم ننشست ...
یه چیز تو مایه های akg k450 یا
Bose On-Ear Headphone
خودم bose رو خیلی دوست دارم
خوب با توجه با این تاپیک
احتمالا momentum یکی از بهترین هدفونهای پرتابل دنیاست.
ولی خوب باید دید برای چه سبکی و با چه پلیری مد نظرتون هست
و اینکه الویتتون چیه
و چرا هدفون پورتیبل؟
سلام، یه ایرفون با صدای شفاف و با کیفیت بالا برای آهنگای قدیمی ایرانی. سقف بودجه هم تا ۲۰۰-۲۵۰ تومن. برای یکی از آشنایان.
Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta
سلام
خوب بستگی داره
مثلا وقتی دارین میگین اهنگهای قدیمی ایرانی یعنی معمولا کیفیت بالایی ندارند پس احتیاجی به این هزینه نیست
یه ep630 به نظ کافی میاد.
;7726182']تو شهر ما هدفون خوب اصلا یافت نمیشه، دوستان سایت زیر رو در زمینه هدفون چطور میبینید؟
مثلا مدل Sennheiser Headphone HD 202 خوبه؟ (قدرت خریدم تو همین حدودهاست)
حالا شاید زیاد مهم نباشه ولی موسیقی که بیشتر گوش میدم هوی متال دهه های هفتاد، هشتاد میلادی هست، یعنی به طور مثال bass خیلی قوی برام مهم نیست.
تا حالا از این سایت خریدی نداشتم ولی قیمتها بد نیست.
سلام دوست عزیز من این مدل رو تست کردم مدل بدی نیست
ولی xd200 از سونی رو خودم دارم راحتی بیشتری نسبت به این مدل داره قدرت بیسش هم بیشتره
قیمت هم حدود 100 تومن باشید باشه
شاید بتونید از فروشگاه اینترنتی چاره تهیه کنید.
سلام به همه
می خواستم یه هدفون(روی گوش) تا 350 تومن بگیرم ...بیشتر موسیقی های ملایم و پاپ رو گوش می دم...بیس قوی و صدای واضح و شفاف خیلی مهمه برام...سورس پلیرم موبایل و لبتاپ هستش...در ضمن دو نمونه سنهایزر انتخاب کردم خواستم نظر دوستان رو بدونم اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید ممنون میشم راهنمایی کنید:n01:
sennheiser hd 205 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
sennheiser hd 215 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوست عزیز
هدفون قبلیتون چی بود و صداش چطوری بود؟
نهایتا تا 100 هزار تومن ! ممنون از توجهتون
به نظر من مهمترین نکته توی هدست ها اینه که راحت باشه
پس
1.سعی کنید به طراحی ear cup ها خیلی دقت کنید که راحت باشه
2.قبل از خرید حتما تست کنید که راحت و سالم باشه.
هدست x2 از سنهایز هدست خوبیه
ولی اگر از مارک دیگه ای هم خواستین بخرید طوری نیست
اون دو مورد بالا رو سعی کنید در نظر داشته باشید.
خوب یه سری از جواب دهنده ها رفتن مسافرت :n02:
ببینید میتونید این ایرفون رو پیدا کنید.
Monoprice 8320
به نسبت قیمتش صدای خیلی خوبی داره در حد بعضی از مدلهایی که تا 10 برابرش قیمت دارند
سلام بچه ها.
یه زنگ بهشون بزن
شاید هنوزم به قیمت قبلی دادن
در هر صورت شانست رو امتحان کن.
خوب هیچکس پیشگو نیست بستگی به قیمت دلار داره؟؟:n13:
همگی موفق باشید.
murchehh
04-07-2013, 02:41
سلام به همه
سلام دوست عزیز
هدفون قبلیتون چی بود و صداش چطوری بود؟
سلام داداش خیلی ممنون که توجه کردی:n01:
راستش من تا حالا هدفون حرفه ای رو تجربه نکردم و بیشتر از هندزفری های موبایل استفاده می کردم...اگه تو این قیمت هدفون خوبی سراغ داری ممنون میشم راهنماییم کنی در ضمن نظرت راجع به دو هدفون بالا چیه ارزش خرید داره؟؟؟
ipod
سلام داداش خیلی ممنون که توجه کردی:n01:
راستش من تا حالا هدفون حرفه ای رو تجربه نکردم و بیشتر از هندزفری های موبایل استفاده می کردم...اگه تو این قیمت هدفون خوبی سراغ داری ممنون میشم راهنماییم کنی در ضمن نظرت راجع به دو هدفون بالا چیه ارزش خرید داره؟؟؟
خوب دوتا هدفون بالایی هدفونهای خوبی هستند
ولی بیس قوی ندارند.
مشکل اینه که چون شما تا حالا هدفون خوبی نداشتی نمیدونم تعریف من از بیس قوی با شما چقدر متفاوته
در هر صورت sony xb500 به نظر انتخاب خوبی میاد
ولی قبل از خرید حتما باید تست کنید.
توی نمایندگی های ایران رهجو بعضیا برای تست دارند(البته اگر تهران باشید)
موفق باشید.
ardavan7
04-07-2013, 12:24
سلام دوستان بین این دو مدل: ep630 کریتیو و پاناسونیک hje350 کدوم پیشنهاد میشه؟با توجه به اختلاف قیمتی که دارن.
پلایر هم گوشی و لب تاپ میباشد بیشتر هم موسیقی پاپ گوش میدم.
ali.dominator
04-07-2013, 12:27
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟ :(
energy sistem ها چطورن؟
sony zx300 خوبه؟؟؟
تا همین رنج قیمت هدفون پیشنهادتون چیه؟؟
مرسی
سلام
با توجه به اینکه M50 رو خیلی گرون میدن. به نظرتون چه مدلی میتونه جایگزین این انتخاب بشه؟
توان مالیم هم حداکثر تا 750 هست.
مرسی
ipod
سلام
اگر از مدلهای پرتابل استفاده کنید بهتره
چون معمولا full size ها توانایی درایو بالای رو میخوان
هدفون قبلیتون چی بوده و صداش چطوری بود؟
سلام دوستان بین این دو مدل: ep630 کریتیو و پاناسونیک hje350 کدوم پیشنهاد میشه؟با توجه به اختلاف قیمتی که دارن.
پلایر هم گوشی و لب تاپ میباشد بیشتر هم موسیقی پاپ گوش میدم.
هر دو هدفونهای خوبی هستن
چقدر قیمت دارین؟
کسی نبود جواب منو بده؟؟؟ :(
energy sistem ها چطورن؟
sony zx300 خوبه؟؟؟
تا همین رنج قیمت هدفون پیشنهادتون چیه؟؟
مرسی
تو چه رنج قیمتی؟
full size؟
با چه پلیری؟
سلام
با توجه به اینکه M50 رو خیلی گرون میدن. به نظرتون چه مدلی میتونه جایگزین این انتخاب بشه؟
توان مالیم هم حداکثر تا 750 هست.
مرسی
منبع و سبکتون برای موسیقی چیه؟
موفق باشید.
منبع و سبکتون برای موسیقی چیه؟
موفق باشید.
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. دوستان منو به خرید M50 تشویق کردن. چند روزی بود میخواستم اقدام به خرید کنم متاسفانه با توجه به اینکه قیمت قبلی هم منصفانه نبود ( 750) بازم گرون تر کردن یعنی 920. با یه تقسیم ساده به قیمت اصلی هدفون میشه گفت دلاری 5750 تومان حساب میکنن!!
راستی یادم رفت سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم. مرسی
ardavan7
04-07-2013, 12:48
هر دو هدفونهای خوبی هستن
چقدر قیمت دارین؟
راستش قیمت دقیق ندارم ولی کریتیو بنظر زیر 60 باشه ولی پاناسونیک تو دیجی کالا زده 95. بنظرتون کدوم بگیرم.
ali.dominator
04-07-2013, 13:02
تو چه رنج قیمتی؟
full size؟
با چه پلیری؟
سایزش در حد همین sony zx300 باشه خوبه
پلیر هم لپ تاپ و بعضی وقتا گوشی
قیمتم ماکزیمم 120
کلا به انرژی سیستما میشه اعنماد کرد یا فقط ظاهر و تبلیغات دارن؟؟ کسی تا حالا تستشون کرده؟؟؟
همین سونی بخر . انرژی سیستم مانند سونی و ... امتحانشو پس نداده ..
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. دوستان منو به خرید M50 تشویق کردن. چند روزی بود میخواستم اقدام به خرید کنم متاسفانه با توجه به اینکه قیمت قبلی هم منصفانه نبود ( 750) بازم گرون تر کردن یعنی 920. با یه تقسیم ساده به قیمت اصلی هدفون میشه گفت دلاری 5750 تومان حساب میکنن!!
راستی یادم رفت سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم. مرسی
خوب از کیفیت کارت صدای کامپیوترتون اطلاعی ندارم ولی در کل برای استفاده کامل از m50 به امپ احتیاج خواهید داشت
اگر امپ نخرید شاید بتونید از 70 درصد تواناییش بهره ببرین
اگر هدفون پرتابلی بخرین که احتیاجی هم به امپ نداشته باشه با توجه به اینکه امپ هم یه کم کم میاب شده
شاید انتخاب بهتری باشه
موفق باشید.
راستش قیمت دقیق ندارم ولی کریتیو بنظر زیر 60 باشه ولی پاناسونیک تو دیجی کالا زده 95. بنظرتون کدوم بگیرم.
خوب با این اختلاف قیمت ep630 گزینه ی بهتریه
فقط اصلش رو تهیه کنید با گارانتی شاب
موفق باشید.
قیمتم ماکزیمم 120
کلا به انرژی سیستما میشه اعنماد کرد یا فقط ظاهر و تبلیغات دارن؟؟ کسی تا حالا تستشون کرده؟؟؟
یک مدل من تست کردم
خوب از یک مدل نمیشه در مورد کل یه برند اظهار نظر کرد.
ولی انرژی سیستم بیشتر به زیبایی اهمیت مید که با توجه به قیمت پایینش نشون میده که برای خریداران کم بودجه و عادی طراحی و بازار یابی شده
خوب zx300 رو من تست نکردم
ولی xd200 از سونی رو تست کردم هدفون خوب و بسیار راحتیه
صداش نسبتا خوبی داره با گوشی هم تا حد نسبتا خوبی درایو میشه
موفق باشید.
تا الان از in ear استفاده کردم
اولویتم اینه که صدا رو به بیرون انتقال نده.شفافیت صدای خوبی هم داشته باشه
mohsen 1373
05-07-2013, 12:12
سلام دوستان میخواستم هدفون بخرم که به دلیل مسافرت نتونستم. حالا هم مثل این که گرونتر شده.
من سبک خاصی تو موسیقی ندارم، بیشتر الکترونیک (ترنس) و کلاسیک گوش میدم.
میخواهم شفافیت صدا و بیس هر دوشون تو رده متوسط به بالا باشن.
آهنگ سازی هم در حد مبتدی انجام میدم فعلا.
رنج قیمتم تو مایه های 500 یه کم، کم و زیاد.
پیشنهاد خودم این 4 تا مدله
Sennheiser HD 449
HD 239
HD 280 pro
akg Q460
دوستان akg k240 MK II رو هم معرفی کرده بودن.
حالا با توجه به این که من همه سبکی گوش میدم و پلیرم هم پرتابله گوشی ( LG-4X ) آیا مدل 280 رو میتونم بدون آمپ استفاده کنم؟
در ضمن تو خیابون هم گوش میدم. پیشنهاد دوستان یکی از ایناست یا کلا از یه برند دیگه؟
با تشکر
ardavan7
05-07-2013, 16:55
دوستان یک سوالی داشتم در مورد اینکه اگه جک سر هدفون اشکال پیدا کرده باشه، یعنی قطع شده باشه و بخوام تعویضش کنم، اصلا این امکان وجود داره؟و اینکه آیا بعد از اینکه درست بشه مثل روز اولش میشه؟ و برای اینکار باید بکجا مراجعه کنم؟(تهران هستم)
ا تشکر.
jabra revo به نظرتون چطوره؟
یا hd 518؟
(ursamajor بنده چون تعداد پست کافی ندارم نمیتونم خصوصی بدم اگه میشه ای دی تو برام فرست.)
بچه ها یه سوال اپدانس بالا نیاز به امپ داره یا پایین؟ یا اصلا ربطی به اینا نداره؟
قیمتم ماکزیمم 120
دوست عزیز zx300 نسبت به قیمتش خیلی خوبه من حدود یک ساله این هدفون رو دارم مشکلی هم باهاش نداشتم البته هدفونی نیست که بکوبه و گوش رو بلرزونه ولی مید رنج خوب و صدای قشنگی داره.
Faraz_sm
06-07-2013, 03:09
jabra revo به نظرتون چطوره؟
یا hd 518؟
(ursamajor بنده چون تعداد پست کافی ندارم نمیتونم خصوصی بدم اگه میشه ای دی تو برام فرست.)
وقتی این پست ها رو می خونم قلبم درد می گیره. من هنوز یکسال نشده که M50 رو 260هزار تومن خریدم. همون موقع هم دلار 2700-800 بود... آخه یعنی چی؟ اگه جایی می شناسین که می فرستن به ایران بگید من براتون می خرم برسه دستتون...
mehrdadb3
06-07-2013, 11:52
نظرتون راجبه این هدفون چیه واسه موزیک همه سبکی فقط میخوام صدایه شفافی داشته باشه
Panasonic Headphone RP-DJ120E
imanasgharpour
06-07-2013, 12:45
دوستان کسی اخرش بمن نگفت پایونیر M390 رو از کجا و با چ گارانتی ای بخرم.لطفا لینک خرید بدید با تشکر
وقتی این پست ها رو می خونم قلبم درد می گیره. من هنوز یکسال نشده که M50 رو 260هزار تومن خریدم. همون موقع هم دلار 2700-800 بود... آخه یعنی چی؟ اگه جایی می شناسین که می فرستن به ایران بگید من براتون می خرم برسه دستتون...
سلام
خیلی آقایی ولی راهی نیست برای ارسال
شما لطف دارین. به قول همین دوستمون اقایی. ولی نه راهی برای ارسالش هست (پست بین کشوری رو هم عطایش رو به لقایش بخشیدیم) و نه راهی برای پرداخت هزینه اش به شما البته اگه کسی مستر کارت یا پی پال و کارت های اعتباری بین المللی داشته باشه امکانش هست ولی بنده که کسی نمیشناسم داشته باشه. دوباره ممنون.
راستی من چند تا هدفون دیگه هم قیمت گرفتم m35 رو اگه با دلاری 7 تومن حساب کنیم بازهم گرون فروشی میکنن!!! 490 هزار تومن در مقابل 59 دلار!
amir_2013
06-07-2013, 17:03
با سلام خدمت دوستانمن یک هدفون یا هدست تو رنج قیمتی 30 به پایین میخوام.نمیخوام داخل گوشی باشه و اینکه من واسه کارای معمولی مثل زبان کار کردن و بعد موزیک میخوام.دوستان اگه ممکنه به منم که سررشته ای ندارم تو این زمینه کمک کنید.
فقط عجله دارم طی امروز و فردا
ممنون:n12:
شما لطف دارین. به قول همین دوستمون اقایی. ولی نه راهی برای ارسالش هست (پست بین کشوری رو هم عطایش رو به لقایش بخشیدیم) و نه راهی برای پرداخت هزینه اش به شما البته اگه کسی مستر کارت یا پی پال و کارت های اعتباری بین المللی داشته باشه امکانش هست ولی بنده که کسی نمیشناسم داشته باشه. دوباره ممنون.
راستی من چند تا هدفون دیگه هم قیمت گرفتم m35 رو اگه با دلاری 7 تومن حساب کنیم بازهم گرون فروشی میکنن!!! 490 هزار تومن در مقابل 59 دلار!
داداش این داداشمون Faraz_sm یکی از بچه های عاشق صدا و با معرفت اینجاس که با پست هاشون بقیه رو راهنمایی میکنند و تجربه شخصی خودشون رو به اشتراک میزارند تا دیگران استفاده کنند.درسته با کارت های اعتباری بین المللی میشه ولی راهی برای ارسال نیست متاسفانه!
mohsen 1373
06-07-2013, 18:51
سلام دوستان میخواستم هدفون بخرم که به دلیل مسافرت نتونستم. حالا هم مثل این که گرونتر شده.
Sennheiser HD 449
HD 239
HD 280 pro
akg Q460
حالا با توجه به این که من همه سبکی گوش میدم و پلیرم هم پرتابله گوشی ( LG-4X ) آیا مدل 280 رو میتونم بدون آمپ استفاده کنم؟
در ضمن تو خیابون هم گوش میدم. پیشنهاد دوستان یکی از ایناست یا کلا از یه برند دیگه؟
با تشکر
دوستان اگه لطف کنید خیلی ممنونتون میشم. آیا از برند سنهایزر تقلبیش هم تو بازار هست؟
madara sama
06-07-2013, 19:11
بهترین هندسفریری تا رنج 300 که میشه گرفت رو میشه پیشنهاد کنیین:n02:
سورس flac پلیر کوون
amir_2013
07-07-2013, 01:28
با سلام خدمت دوستانمن یک هدفون یا هدست تو رنج قیمتی 30 به پایین میخوام.نمیخوام داخل گوشی باشه و اینکه من واسه کارای معمولی مثل زبان کار کردن و بعد موزیک میخوام.دوستان اگه ممکنه به منم که سررشته ای ندارم تو این زمینه کمک کنید.
فقط عجله دارم طی امروز و فردا
ممنون:n12:
میشه یه زحمت بکشید جواب منم بدید
عجله دارم
imanasgharpour
07-07-2013, 13:08
دوستان کسی اخرش بمن نگفت پایونیر M390 رو از کجا و با چ گارانتی ای بخرم.لطفا لینک خرید بدید با تشکر
دوستان کسی پست منو نمیبینه؟
رفقا لینک بدید عجله دارم برای خرید
amir_2013
07-07-2013, 15:09
دوستان کسی نیس؟؟؟
alone one
07-07-2013, 15:58
سلام اساتید صدا
رفقا بهترین هدفون In-Ear تو همه برندا چیه؟قیمت مهم نیس،میخوام از خارج کشور تهیه کنم
من چشمم اینو گرفته
Miles Davis Trumpet High ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو دست اینم هست یا نه؟
alone one
07-07-2013, 16:00
اصلا شاخترین برند هدفون تو دنیا کدومه؟
نامبر وان کیفیت تو همه برندا
تا الان از in ear استفاده کردم
اولویتم اینه که صدا رو به بیرون انتقال نده.شفافیت صدای خوبی هم داشته باشه
دوست عزیز شما که میخواین دفعه ی اول 500 تومن بخرین ریسکش زیاده
ممکنه صدا رو دوست نداشته باشید.
زحمت بکشین یه سر پاساژ پایتخت و چندتا هدفون تست کنید و بعد بیاین اینجا بگین که از صدای کدوم مدل بیشتر خوشتون اومد.
من خیلی راحت الان میتونم بگم فلان مدل رو بخرید ولی نمیخوام هدفونی بخرید و ازش ناراضی باشید.
Sennheiser HD 449
HD 239
HD 280 pro
akg Q460
با تشکر
خوب در قدم اول باید مشخص بشه که منظورتون از
دقیقا چیه؟
چون اکثرا کیفیت بیس رو با کمیتش اشتباه میگیرن
قبلا هدفونهایی که داشتین چه مدلهایی بودن و صداشون چه طوری بود؟
سری hd سنهایزر صدایی فلیت با بیس نسبتا کم دارند که معمولا با سلیقه ی همه سازگار نیست
ursamajor
07-07-2013, 22:12
سلام اساتید صدا
رفقا بهترین هدفون In-Ear تو همه برندا چیه؟قیمت مهم نیس،میخوام از خارج کشور تهیه کنم
من چشمم اینو گرفته
Miles Davis Trumpet High ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو دست اینم هست یا نه؟
اصلا شاخترین برند هدفون تو دنیا کدومه؟
نامبر وان کیفیت تو همه برندا
دوست عزیز اگه صرفا هزینه کردن براتون مهمه میتونید از این جدول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترین رو خودتون انتخاب و تهیه کنید. ولی پیشنهاد میشه قدم به قدم پیش برید.
alone one
07-07-2013, 23:23
دوست عزیز اگه صرفا هزینه کردن براتون مهمه میتونید از این جدول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترین رو خودتون انتخاب و تهیه کنید. ولی پیشنهاد میشه قدم به قدم پیش برید.
نه رفیق،جزء مرفحین بی درد جامعه نیستم که پولش واسم چیزی نباشه،میخوام از صداش لذت ببرم،حالا هر هزینه ایم بشه حداقل واسه یبار میشه وگرنه عشق برندو ... نیستم
میخوام نظر اساتید اینجارو بدونم و اگه اجازه بدن سرش بحث بشه،حداقل واسه اطلاعات عمومی بد نیس
سلام دوستان؛
یه HD800 نیاز دارم، کمترین قیمتی که میشه تهیه کرد چقدره و آیا جایی پیشنهاد میکنید؟
ursamajor
08-07-2013, 00:10
نه رفیق،جزء مرفحین بی درد جامعه نیستم که پولش واسم چیزی نباشه،میخوام از صداش لذت ببرم،حالا هر هزینه ایم بشه حداقل واسه یبار میشه وگرنه عشق برندو ... نیستم
میخوام نظر اساتید اینجارو بدونم و اگه اجازه بدن سرش بحث بشه،حداقل واسه اطلاعات عمومی بد نیس
پس بهتره اول شما سلیقه صدایی خودتون رو شرح بدید و بعد بگید با چه منبعی قراره استفاده بشه و در نهایت هم محدوده بودجه رو مشخص کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.
A.M.D.D.E.V.I.L
08-07-2013, 00:16
سلام دوستان کسی جایی در شهر تبریز سراغ داره که من بتونم ازش هدفون beats by dre تهیه کنم (طبیعتا اصلش)
و آیا با قیمت 200 هزار تومن میشه پیدا کرد؟
کسی میتونه آدرس شرکت نامداران رو بزاره؟
سلام دوستان کسی جایی در شهر تبریز سراغ داره که من بتونم ازش هدفون beats by dre تهیه کنم (طبیعتا اصلش)
و آیا با قیمت 200 هزار تومن میشه پیدا کرد؟
سلام، راستش من پست های شما رو قدیم ها توی بخش موزیک می دیدم، برای همین با توجه به شناخت محدودی که لااقل از سلیقۀ موسیقیایی تون دارم، اجازه می خوام که چند تا نکته رو بگم که برای همه صادقه و در این مورد از جمله شما.
راستش من (و شاید تعدادی دیگه از دوستان) وقتی چنین پست هایی می بینیم، اصلاً انگیزه برای جواب دادن نداریم، چرا؟ چونکه:
1- با وجود اینکه بارها و سال ها اینجا گفتیم که بیتس و امثالهم، کیفیت صدا در مقابل مبلغ پرداختی بسیار بدی دارن، باز هم دوستان با اطمینان میان و سراغ اون رو می گیرن (البته یک ایراد هم به ما وارده که اونم اینه که با وجود این درخواست های زیاد، هنوز چنین مطلبی رو به پست اول تاپیک اضافه نکردیم.)
2- دوستی که اینجا پست زده انتخابش رو کرده و ذاتاً به دنبال شنیدن پیشنهادهای جایگزین نیست، حالا این انتخاب آگاهانه باشه مشکلی نیست، ولی از روی گزینه های انتخابی، توی 90 درصد موارد اون انتخاب ناآگاهانست.
حالا من براساس چیزی که یادمه، شما کلاسیک گوش می دادی، برای همین بیتس از مزخرف ترین انتخاب های روی کرۀ زمین برای شما خواهد بود، مگر اینکه همۀ هدفون ها رو امتحان کرده باشی و اونوقت بیتس رو انتخاب کنی.
پست شمارۀ 9 این تاپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو مطالعه کنین
برای راهنمایی خواستن گفتن چند چیز واجبه:
1- بودجه
2- سورس
3- سلیقۀ صدا (اینکه از صدای گرم یا سرد) اگر این رو نمی دونین، هدفون هایی که داشتین رو نام ببرین و بگین از کدوم ویژگیش خوشتون اومده و کدوم نیومده اگر باز هم این رو نمی دونین، بگین چه سبک موسیقی گوش میدین، اگر باز هم سبک خاصی رو گوش نمی دین، حتماً دنبال هدفونی با سبک صدای گرم بگردین
4- نوع هدفون از لحاظ قابل حمل بودن (فول سایز، پرتابل، داخل گوشی)
5- میزان نویزی که توی محیط (توی جایی که قراره هدفون رو استفاده کنین) وجود داره (براساس این نویز دوستان به شما هدفون های نویز کنسلینگ، نویز ایزولیشن، باز یا بسته رو پیشنهاد می کنن)
6- نحوۀ استفاده (برای ورزش، برای موقع استراحت، برای قدم زدن معمولی، برای گوش دادن دقیق در محیط آرام، برای فیلم، برای تلویزیون) براساس هرکدوم از این استفاده ها، دوستان نوع خاصی از هدفون رو معرفی می کنن (سری های ورزشی، راحت ترین ها، هدفون های داخل گوشی و پرتابل، هدفون فول سایز، هدفون های با سوند استیج بالا و راحت، هدفون های وایرلس یا بلوتوث و یا صرفاً هدفون های راحت)
7- بدونین که هدفون های برندهایی مثل بیتس، اسکول کندی (skullcandy)، اس ام اس (SMS) و مانستر (البته مانستر معدود مدل های خوب هم داره مثل Miles Davis Trumpet High ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ولی با همین قیمت یا نصف این قیمت حتی هم هدفون های دیگه ایی هستن که کیفیت بهتری میدن) نسبت کیفیت در مقابل مبلغ پرداختی خیلی پایینی دارند.
در نهایت در مورد کیفیت بیتس و امثالهم و مقایسۀ اونها با هدفون های دیگۀ موجود، یک مطلبی رو همینجا بنویسم که دیشب برای یکی از دوستان که توی زمینۀ بازاریابی تحقیق می کرد، ایمیل کردم، متن ایمیلم رو دقیق میزارم، کوتاهه خوشبختانه:
توي اين لينك يك عالمه هدفون داخل گوشي مي بيني، نوشته شده توسط يكي از معتبرترين ريويو نويس هاي هدفون داخل گوشي، حال حاضر
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توي اينيكي، هدفون هاي پرتابل رو مي بيني، از همون بابا
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
يك سايت معتبر ديگه، فقط اون قسمت كه در مودر هركدوم توضيح داده رو بخوني، كافيه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fcelebrity-headphone-deathmatch-monster-and-beats-dr-dre%3Fpage%3D2&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNHVOH95EO-3lzj5e3Z5OJDATtZ6PA)
اين هم نتيجه گيري از مقايسه چند تا هدفون
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fcelebrity-headphone-deathmatch-winners-and-loosers&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNF4MfP3ccniGTqJgvNCwLj_Di_61A)
راستي لازمه بگم كه چند تا شركت ديگه هم همين تريپ رو دارن، monster, sms, skullcandy
در نهايت اين لينك رو خواستي حتما بخون، توضيحاتي داده در مورد نحوه تغييرات بازار هدفون و شركت هايي كه سود زيادي كردن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %2Fcelebrity-headphone-deathmatch&sa=D&sntz=1&usg=AFQjCNH0YHhn9-qM-HRkHiqo6owdbgOQBw)
اون عکسی که دوستمون گذاشتن رو با دقت تر نگاه کنین، اون عکس برای این تاپیک هست:
اینجا هم می تونی با خیلی از معتبر ترین ها آشنا بشی:
ولی یک چیزی که واضحه اینه که توی دنیای امروز که به شدت تغییر می کنه، چیزی به نام برند، مفهوم خیلی خاصی نداره، به عبارت دیگه، موفقیت در گذشته، موفقیت در آینده رو تضمین نمی کنه، برندی که دیروز وجود نداشت، امروز میاد و بین بهترین هدفون های دنیا جای می گیره؛ پس همونطور که بارها و بارها و بارها گفتم، فقط مقایسه توسط افراد معتبر هستش که می تونه مرجع ما توی انتخاب باشه و از اونور اینکه خودمون هم بدونیم چی می خوایم؛ اینکه خودمون هم بدونیم چی می خوایم معنیش اینه که بتونی به همۀ 7 تا سوالی که توی بالا مطرح کردم، با درصد اطمینان بالایی جواب بدی
peaceful1
08-07-2013, 10:45
خیلی جالبه هنوز XBA-1 تو بازار پیدا میشه. خدا رو شکر مردم ما اصلا قدرت تشخصی ندارند با همه توضیح و راهنمایی.
تو شرایطی نبودم 160 تومن پول IEM بدم ولی انگار آخر باید یکی از این مدل بگیرم.
خیلی جالبه هنوز XBA-1 تو بازار پیدا میشه. خدا رو شکر مردم ما اصلا قدرت تشخصی ندارند با همه توضیح و راهنمایی.
پیزفول عزیز من خودم هم دو دل هستم بین این وکلیپش اس 4 درسته قیمتش مناسبه ولی کیفیتش رو چون امکان تست ندارم نمیدونم چطوریه؟
البته اس 4 داشتم ولی سونیه رو نه!
amir_2013
08-07-2013, 11:42
کسی چرا جواب ما رو نمیده؟من دنبال یه هدفون قابل قبولم نه بیش از حد حرفه ای
از بین این دو نوع هدفون کدوم بهتره؟
fhd960 فراسو ------SHP2000 و SHP1900فیلیپس
دوستان من عجله دارم برای خرید.به منم کمک کنید ممنونتون میشم.
سلام.
دوستان یه سوال داشتم. اینکه بین
M-Audio Studiophile Q40
و
Audio Technica M50
کدوم بهتره؟
من میخواستم ام 50 بگیرم ولی خیلی گرون میدن. کسی از دوستان خبری از قیمت Q40 داره؟ کجا میتونم پیدا کنم؟
و اینکه من با کارت صوتی کامپیوتر (یعنی بدون داشتن امپ) از کدوم یکی اینا میتونم صدای بهتری بشنوم. صدای m50 رو گوش دادم و خیلی خوشم اومده ولی اون یکی رو نه.
مردم دنیا که گول می خورن، مردم ایران که داغونتر از اونها، ولی اونچیزی که بیشتر از همه باعث میشه من شاخ در بیارم بعضی از کسایی هستند که میان اینجا سوال می پرسن (به هر حال همین که میان و سوال می پرسن، نشانۀ اینه که دنبال اطلاعاتن و آدم حساب دیگه ایی روشون باز می کنه.) من همین 3 ساعت پیش اومدم و نصف صفحه ننمن غریبن بازی در آوردم که فلان جور سوالتون رو بپرید و فلان جور نپرسید خیلی بهتره، بعد بعضی از دوستان یک نگاه 2 دقیقه ایی بهش ننداختن یا نگاه کردن و به نظرشون چیز بی پایه و اساسی اومده :23:
من پیشنهاد می کنم که یکسری راهنمایی ها برای بهترین شیوۀ سوال پرسیدن رو حتماً به پست اول اضافه کنی (مثل همین هایی که نوشتم) و عنوان تاپیک هم اصلاح بشه و گفته بشه که حتماً پست اول را نگاه کنید. نمی دونم خودم کی همت می کنم چند تا مطلب مفید که چند سال توی ذهنمه رو ترجمه کنم و بزارم تا بعداً خلاصش کنیم. :n27:
پیزفول عزیز من خودم هم دو دل هستم بین این وکلیپش اس 4 درسته قیمتش مناسبه ولی کیفیتش رو چون امکان تست ندارم نمیدونم چطوریه؟
البته اس 4 داشتم ولی سونیه رو نه!
این مدل سونی، کلاً کلاس کاریش با کلیپش فرق می کنه
کلیپش: صدای گرم، قیمت تقریباً مناسب، مناسب برای موج موسیقی غالب حال حاضر دنیا
سونی: سعی شده صداش متعادل باشه، قیمت مناسب، از لحاظ کیفیت صدا در سطح بالاتری از کلیپش
در نهایت یک جمله رو در نظر داشته باشین وقتی اینقدر حساسید روی انتخاب:
"و خداوند گوگل را آفرید"
بهترین هندسفریری تا رنج 300 که میشه گرفت رو میشه پیشنهاد کنیین:n02:
سورس flac پلیر کوون
خوب در حال حاظر بازار iem ها :
اگر پلیر کوون خردید چون جنس صداش رو میپسندید
هدفونهایی با صدای گرم و بیس قوی در بازار فعلی ایران:
1.kilipsch s4
2.cx200 sennhieser
هر دو هدفونهای خوبی هستند
میشه یه زحمت بکشید جواب منم بدید
عجله دارم
برند enzatec من یک هدست ارزون خریدم راضی هستم
ولی همونطور که قبلا گفتم مهمترین فاکتور توی خرید هدستهای ارزون قیمت راحتی اونهاست
پس قبل از خرید حتما تست کنید.
سلام اساتید صدا
من چشمم اینو گرفته
رو دست اینم هست یا نه؟
خوب این هدفون بد نیست ولی بهترین هدفونهای in ear
احتمالا یا k3003 از akg و یا ie800 از سنهایزر
هر دو قیمت های نزدیک به هزار دلاری دارند
البته ممکنه معیارهای شما با معیارهای کسانی که این ایرفونها رو ریویو می کنند کمی متفاوت باشه
و اینکه ایا موسیقی شما و منبعتون توانایی این رو داره که این هدفون رو ارزش هزار دلاری بده یا نه
موفق باشید.
سلام دوستان؛
یه HD800 نیاز دارم، کمترین قیمتی که میشه تهیه کرد چقدره و آیا جایی پیشنهاد میکنید؟
پخ شد.
راستش من (و شاید تعدادی دیگه از دوستان) وقتی چنین پست هایی می بینیم، اصلاً انگیزه برای جواب دادن نداریم، چرا؟ چونکه:
1- با وجود اینکه بارها و سال ها اینجا گفتیم که بیتس و امثالهم، کیفیت صدا در مقابل مبلغ پرداختی بسیار بدی دارن، باز هم دوستان با اطمینان میان و سراغ اون رو می گیرن (البته یک ایراد هم به ما وارده که اونم اینه که با وجود این درخواست های زیاد، هنوز چنین مطلبی رو به پست اول تاپیک اضافه نکردیم.)
خوب واقعا کسی که میخواد بیتس بخره و بهش نظر مثبت داره با خوندن یک خط نظرش عوض نمیشه
اینه که هی باید بنویسی بنویسی بنویسی .........................
یادمه توی فروم همسایه یکی hd800 برای فروش گذاشته بود نوشته بود کسانی که میپرسن این بهتره یا بیتس
بیتس بهتره برین همون رو بخرید :n02:
ولی خوب ی تاپیک کامل برای توضیح در مورد برندهای beats و sms audio و .... میخوایم.
فکر کنم کاره خودت باشه:n02:
بچه ها یه سوال اپدانس بالا نیاز به امپ داره یا پایین؟ یا اصلا ربطی به اینا نداره؟
جواب کوتاه:
امپدانس بالاتر توان بالاتری میخواد
جواب کامل یه لینک توی امضام هست
موفق باشید.
سلام.
دوستان یه سوال داشتم. اینکه بین
M-Audio Studiophile Q40
و
Audio Technica M50
کدوم بهتره؟
من میخواستم ام 50 بگیرم ولی خیلی گرون میدن. کسی از دوستان خبری از قیمت Q40 داره؟ کجا میتونم پیدا کنم؟
و اینکه من با کارت صوتی کامپیوتر (یعنی بدون داشتن امپ) از کدوم یکی اینا میتونم صدای بهتری بشنوم. صدای m50 رو گوش دادم و خیلی خوشم اومده ولی اون یکی رو نه.
من چند جا زنگ زدم m50 چون فقط دست یه نفره به صورت نجومی برده بالا یعنی همه Audio Technica ها رو قیمتشو برده بالا. که فکر کنم اکثر بچه ها بدونن کی و کدوم مغازه رو میگم.
به نظر من M50 با این قیمت اصلا نخر. Q40 رو هم اگه پیدا کردی به من خبر بده! تقریبا هیچ جا نیست! امیدوارم هدفون های خوب دیگه ایی رو بپسندی.
alone one
08-07-2013, 17:41
پس بهتره اول شما سلیقه صدایی خودتون رو شرح بدید و بعد بگید با چه منبعی قراره استفاده بشه و در نهایت هم محدوده بودجه رو مشخص کنید تا دوستان بتونن بهتر راهنمایی کنن.
من تقریبا هر موزیکی دوس دارم،میخوام صدا شفافیت خوب و بیس قابل قبولی داشته باشه،از نظر قیمتم که گفتم،بازه
درکل فک نکنم هدفون های گرون قیمت فقط نوع خاصی از صدارو پوششش بدن،پس قاعدتا صدای مورد علاقه من نباید مهم باشه،درواقع کیفیت ارائه شده از هر هدفون تو انواع صداهاس که فرق بینشونو مشخض میکنه،حالا من اون کیفیت خوبرو میخوام که همه نیازارو پوشش میده
imanasgharpour
08-07-2013, 20:11
یعنی کسی پست های منو نمیبینه؟؟؟
Dearhossein
08-07-2013, 20:15
سلام به دوستان کارشناس. میخواستم هدفون فول سایز بخرم تا رنج قیمت حدود 200 تومن
سبک موسیقی که گوش میدم بیشتر پاپ.الکترونیک .بی کلام هم گوش میدم...راک و جاز گوش نمیدم.برام راحتی استفاد مهمه چون میخوام طولانی فیلم هم ببینم
کیفیت ساختشم مطلوب باشه سورسم هم کامپیوتره...چون تجربه استفاده حرفه ای از هدفونم نداشتم خیلی جنس صدارو نمیشناسم ولی میخوام بیس شفاف و متوسط داشته باشه. وضوح صدا مهمه
خودم نظرم روی hd202 و hd205 هستش که 205 گرونتره که حالا نمیدونم ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟کدوم بهتره؟
کلا نظر شما چیه؟گزینه بهتری هم هست؟خیلی ممنون و متشکر:n01:
alone one
08-07-2013, 22:08
راستی داداش این جدولی که گذاشتی چقد قابل اعتماده؟واسه چه سالیه؟
mohsen 1373
08-07-2013, 22:19
ممنون از آقای reve-87 من تا حالا هدفون خوبی نداشتم. کیفیت بیس واسم مهم تر از کمیته ( نمیخواهم خش خش راه بندازه )
1. بودجه 400-500
2. mp3 320-flac پلیر گوشی موبایل lg-4x که وقتی با گوشی های دیگه مقایسه میکنم با یه هدفون، صدای اون یکی گوشی بیشتره.
3. تا حالا تست نکردم ولی فکر میکنم از صدای گرم بیشتر خوشم میاد. سبک موسیقیم 80% ترنس 20% کلاسیک.
4. پرتابل بیشتر دوست دارم ولی این ایر هم خوبه.
5. هدفون بسته و نویز کنسلینگ پسیو داشته باشه، فقط نزاره صدا زیادی داخل یا خارج بشه.
6. واس قدم زدن عادی. کلا شل نباشه ولی انقدر سفت هم نباشه که گوشو اذیت کنه.
7. برند هم اصلا واسم مهم نیست مهم کیفیته.
با تشکر
ursamajor
09-07-2013, 00:22
راستی داداش این جدولی که گذاشتی چقد قابل اعتماده؟واسه چه سالیه؟
این جدول خلاصه بررسی هدفونهای IEM توسط یکی از افراد بسیار معتبر است. آخرین آپدیتش هم مربوط به 07/05/13 است. این هم لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) همون تاپیک که تمام اون هدفون ها رو به تفکیک بررسی کرده. شما از بین اونها چنتا رو انتخاب کن و بررسی کاملشو بخون. ببین کدوماش با سلیقت جوره. در آخر اگه بین 2 -3تا از اونها شک داشتی اینجا اعلام کن تا دوستان با تجربه راهنماییت کنن.
ardavan7
09-07-2013, 10:25
دوستان یک سوالی داشتم در مورد اینکه اگه جک سر هدفون اشکال پیدا کرده باشه، یعنی قطع شده باشه و بخوام تعویضش کنم، اصلا این امکان وجود داره؟و اینکه آیا بعد از اینکه درست بشه مثل روز اولش میشه؟ و برای اینکار باید بکجا مراجعه کنم؟(تهران هستم)
ا تشکر.
دوستان اگه کسی از این مورد اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه.:n14:
ursamajor
09-07-2013, 11:33
امروز که دوباره از فروشگاه دنیای سونی استعلام گرفتم هدفون EX1000 رو موجود داشتن به قیمت 830 هزار تومن. :n03:
البته فقط فروش حضوری دارن و برای شهرستان ها ارسال نمیکنند. :n27:
اینقدر از قیمتش تعریف کردیم تا آخر گرون شد. هرچند که هنوز هم به قیمت واقعیش نرسیده ولی خب 830 هزار تومن هم خیلی زیاده. فکر کنم باید m50 رو بفروشم تا بتونم پولشو جور کنم :41:
امروز که دوباره از فروشگاه دنیای سونی استعلام گرفتم هدفون EX1000 رو موجود داشتن به قیمت 830 هزار تومن. :n03:
اینقدر از قیمتش تعریف کردیم تا آخر گرون شد. هرچند که هنوز هم به قیمت واقعیش نرسیده ولی خب 830 هزار تومن هم خیلی زیاده. فکر کنم باید m50 رو بفروشم تا بتونم پولشو جور کنم :41:
اگر هنوز هم همون ورژن ژاپني رو داشته باشن، قيمتش واقعا فوق العادست
قيمت ژاپنيش تا اونجا كه يادمه ٦٤٠ دلار بود
یعنی کسی پست های منو نمیبینه؟؟؟
خوب بیشترین کمکی که من میتونم بکنم:
من چند جا زنگ زدم m50 چون فقط دست یه نفره به صورت نجومی برده بالا یعنی همه Audio Technica ها رو قیمتشو برده بالا. که فکر کنم اکثر بچه ها بدونن کی و کدوم مغازه رو میگم.
به نظر من M50 با این قیمت اصلا نخر. Q40 رو هم اگه پیدا کردی به من خبر بده! تقریبا هیچ جا نیست! امیدوارم هدفون های خوب دیگه ایی رو بپسندی.
مرسی از توضیحتون.
چی بگم اینجا ایرانه دیگه. از دوستان میخوام بهم راهنمایی کنن. چند بار سوال پرسیدم کپی میکنم:
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. کمیت بیس زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهمه تقریبا مثل M50 باشه خوبه یعنی من کلا از صدای M50 خوشم اومد. سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم.
.
بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
مرسی
ویرایش: xb1000 روی سر خوب جا میگیره؟ شل هست یا سفت؟ راحت هست؟ از روی سَر، سُر نمیخوره؟ (اینا رو میپرسم چون امکان تست ندارم)
Dearhossein
09-07-2013, 13:33
سلام به دوستان کارشناس. میخواستم هدفون فول سایز بخرم تا رنج قیمت حدود 200 تومن
سبک موسیقی که گوش میدم بیشتر پاپ.الکترونیک .بی کلام هم گوش میدم...راک و جاز گوش نمیدم.برام راحتی استفاد مهمه چون میخوام طولانی فیلم هم ببینم
کیفیت ساختشم مطلوب باشه سورسم هم کامپیوتره...چون تجربه استفاده حرفه ای از هدفونم نداشتم خیلی جنس صدارو نمیشناسم ولی میخوام بیس شفاف و متوسط داشته باشه. وضوح صدا مهمه
خودم نظرم روی hd202 و hd205 هستش که 205 گرونتره که حالا نمیدونم ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟کدوم بهتره؟
کلا نظر شما چیه؟گزینه بهتری هم هست؟خیلی ممنون و متشکر:n01:
خب یک کارشناسی هم جواب سوالات من رو بده لطفا :n13: ..... امروز میخوام حرید کنم
Parsa Jaan
09-07-2013, 13:35
سلام دوستان
من یه هدفون با کیفیت می خوام بگیرم که باهاش اصلا" آهنگ گوش نمیدم فقط واسه قرآن گوش دادن می خوام باس اصلا" برام مهم نیست شفافیت و وضوح صدا و کیفیت خیلی برام مهمه قیمتش هم تا سقف 250 تومان اینم بگم تا حالا هدفون فیلیپس Philips Headphone SHE8000 استفاده می کردم اما یه چیز با کیفیت تر می خوام که شفافیت و وضوح صدای عالی و با کیفیتی داشته باشه و از این هدفون فیلیپس SHE8000 هم بهتر باشه لطفا" راهنمایی کنید
خیلی ممنون
سلام دوستان
یه هدفون تا 200 تومن میخوام،بیشتر متال گوش میدم فکر نکنم فول سایز خوبی تو این قیمت باشه اگه بود که چه بهتر.سورسم گوشیه که قابلیت بیتس هم داره(که فقط یه چیزه تبلیغاتیه).لطفا راهنماییم کنید.
ممنون
امروز هدست a4tech hs-7p رو 35 هزار تومن گرفتن
1- میکروفونش صدا رو با نویز ضبط می کنه
2-بعد نیم ساعت سر درد می گیری
3-رو گوش کیپ نمیشه
:n27: من موس a4tech دارم کیفیتش خیلی عالیه اما این ...
برم ببینم می تونم امروز عوضش کنم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ed647875a.jpg
imanasgharpour
09-07-2013, 17:21
خوب بیشترین کمکی که من میتونم بکنم:
سلام.مرسی ک ج دادی.
اما این چ کمکی بود؟ این تایپکو خودم دیده بودم دنبال جایی برای خریدش میگردم
rezaomido
09-07-2013, 20:15
مرسی از توضیحتون.
چی بگم اینجا ایرانه دیگه. از دوستان میخوام بهم راهنمایی کنن. چند بار سوال پرسیدم کپی میکنم:
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. کمیت بیس زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهمه تقریبا مثل M50 باشه خوبه یعنی من کلا از صدای M50 خوشم اومد. سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم.
.
بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
مرسی
ویرایش: xb1000 روی سر خوب جا میگیره؟ شل هست یا سفت؟ راحت هست؟ از روی سَر، سُر نمیخوره؟ (اینا رو میپرسم چون امکان تست ندارم)
از کیفیت EX1000 های داخلی خبر ندارم ولی یادمه یکی از کاربرها راضی بودن از نظر ظاهر تفاوتی با نمونه های خارجی نداشت ولی خیلی مطمئن نمیشه گفت بی ایراد باشن چون همون زمان (بیش از یک سال پیش) قیمتش با دلار حدود 1200 تومن ، بسیار ارزون قیمت فروخته میشد که جای تعجب داشت چون ورژن ژاپنی این هدفون همون موقع به دلار حدود 1 تومن میشد ولی با قیمت حدود 600 تومن اینجا حراج شده بود
به هر حال کیفیت صدای خیلی خوبی داره و یک هدفون مانیتور خیلی خوبه اما به دلیل نیاز به توان بالا در مقایسه با توان پلیرهای پرتابل بعید میدونم کیفیت صدای واقعی این هدفون رو بتونید بشنوید و حالا که قصد خرید آمپ هم ندارید انتخاب کمی سخت تر هم میشه
خب یک کارشناسی هم جواب سوالات من رو بده لطفا :n13: ..... امروز میخوام حرید کنم
HD202 انتخاب خیلی بهتری برای کاربرد شما هست
سبک الکترونیک کار رو کمی سخت کرد ولی اگه زیاد این سبک رو گوش نمیدادید سنهایزر گزینه های متفاوتی داشت که مناسب کاربرد شما بودند
سلام دوستان
من یه هدفون با کیفیت می خوام بگیرم که باهاش اصلا" آهنگ گوش نمیدم فقط واسه قرآن گوش دادن می خوام باس اصلا" برام مهم نیست شفافیت و وضوح صدا و کیفیت خیلی برام مهمه قیمتش هم تا سقف 250 تومان اینم بگم تا حالا هدفون فیلیپس Philips Headphone SHE8000 استفاده می کردم اما یه چیز با کیفیت تر می خوام که شفافیت و وضوح صدای عالی و با کیفیتی داشته باشه و از این هدفون فیلیپس SHE8000 هم بهتر باشه لطفا" راهنمایی کنید
خیلی ممنون
سورس بی کیفیت شاخص اصلی کاربرد شماس یعنی تقریبا اکثر تراکهای رکورد شده قرانی بسیار بی کیفیت هستند و هدفون معجزه ای نمیکنه اما انتخاب هر هدفوی که مید خیلی شفافی داشته باشه برای شما عالی ترین انتخابه اما پیشنهاد بهتره اینه که به جای تعویض هدفون با اکولایزر پلیرتون کمی کیفیت صدا رو تصحیح کنید و برای مورد شما:
بیس رو حدود 5 دسی بل کم کنید
مید رو 2 دسی بل افزایش بدید
های رو 1 دسی بل افزایش بدید ولی اگه نوییز هیس زیاد بود های رو تا منفی 1 دسی بل کم کنید
به هر حال سونی و سنهایزر برند محبوب کاربرد شما میشه چون این دو برند جنس صدایی دارند که دقیقا معایب صوتی کاربرد شما رو کمتر نشون میده
سلام دوستان
یه هدفون تا 200 تومن میخوام،بیشتر متال گوش میدم فکر نکنم فول سایز خوبی تو این قیمت باشه اگه بود که چه بهتر.سورسم گوشیه که قابلیت بیتس هم داره(که فقط یه چیزه تبلیغاتیه).لطفا راهنماییم کنید.
متاسفانه بر اساس قیمت نمیتونم پیشنهاد بدم ولی فول سایز ارزون قیمت اون زمان که ارزونتر بود میشید AKG K99 که یه پله ارزونتر K77 که هر دو مناسب کابرد شما هستند بخصوص مید گرمی که این برند داره
متال سبک خیلی راحتی با برندهای سونی و سنهایزر نیست
شما هم موفق باشید.
alone one
09-07-2013, 23:55
او لالا!
تازه قیمت دلاریش 500$ هست!
این نمایندگیای برندای معتبر هدفونو کسی میدونه کجاست تو تهران؟
میذارن صدای هدفونارو تست کنیم؟
از کیفیت EX1000 های داخلی خبر ندارم ولی یادمه یکی از کاربرها راضی بودن از نظر ظاهر تفاوتی با نمونه های خارجی نداشت ولی خیلی مطمئن نمیشه گفت بی ایراد باشن چون همون زمان (بیش از یک سال پیش) قیمتش با دلار حدود 1200 تومن ، بسیار ارزون قیمت فروخته میشد که جای تعجب داشت چون ورژن ژاپنی این هدفون همون موقع به دلار حدود 1 تومن میشد ولی با قیمت حدود 600 تومن اینجا حراج شده بود
به هر حال کیفیت صدای خیلی خوبی داره و یک هدفون مانیتور خیلی خوبه اما به دلیل نیاز به توان بالا در مقایسه با توان پلیرهای پرتابل بعید میدونم کیفیت صدای واقعی این هدفون رو بتونید بشنوید و حالا که قصد خرید آمپ هم ندارید انتخاب کمی سخت تر هم میشه.
شما مدل خاصی رو در نظر دارین که به من پیشنهاد کنین؟
امپ هدفون که خیلی خیلی گرونه ولی خروجی از کارت صوتی های خوب چطور؟ مثلا یه کارت صوتی حدود 300 400 تومن میتونه برای همچین هدفون هایی خوب باشه؟
ویرایش: یه اشتباه باحال اتفاق افتاده. من هدفون xb1000 (فول سازی 70 میلیمتری) رو پرسیدم. شما ex1000 رو توضیح دادین. البته خود منم تا الان نفهمیده بودم الان که دوباره خوندم درک نمودم:n02:.
به نظرتون xb1000 ساخت تایلند (چند کلیپ تو یوتوب دیدم همشون تایلند بودن مال ایران رهجو هم تایلنده) کیفیت خوبی داره؟ و روی سر خوب جا میگیره؟ صداش رو نشنیدم ولی تعریفشو چرا :n02:
mitraryan
10-07-2013, 13:17
سلام من بین این دو مدل موندم
apple earpods اصل
beats tour که البته غیر اصله ولی خود یارو میگه کیفیت صداش مثل اصلیه و از این چرندیات ولی لینکشو میزارم یه نگاهی بندازین:
میخام بیس قوی داشته باشه ولی اذیت نکنه، بیشتر موسیفی که گوش میدم پاپ، پاپ راک، کلاسیک و سافت هستن - متال و آهنگایی که زیاد داد میکشن اصلا گوش نمیدم!
بعضی اوقات باهاش فیلم هم میبینم یعنی ممکنه طولانی مدت توی گوشم باشه
سورس هم کامپیوتر هست و گوشی HTC دارای Beats Audio
نهایت بودجه هم 150 هست اگه مدل مناسب دیگه ای سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
Parsa Jaan
11-07-2013, 12:15
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Parsa Jaan [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام دوستان
خیلی ممنون
سورس بی کیفیت شاخص اصلی کاربرد شماس یعنی تقریبا اکثر تراکهای رکورد شده قرانی بسیار بی کیفیت هستند و هدفون معجزه ای نمیکنه اما انتخاب هر هدفوی که مید خیلی شفافی داشته باشه برای شما عالی ترین انتخابه اما پیشنهاد بهتره اینه که به جای تعویض هدفون با اکولایزر پلیرتون کمی کیفیت صدا رو تصحیح کنید و برای مورد شما:
بیس رو حدود 5 دسی بل کم کنید
مید رو 2 دسی بل افزایش بدید
های رو 1 دسی بل افزایش بدید ولی اگه نوییز هیس زیاد بود های رو تا منفی 1 دسی بل کم کنید
به هر حال سونی و سنهایزر برند محبوب کاربرد شما میشه چون این دو برند جنس صدایی دارند که دقیقا معایب صوتی کاربرد شما رو کمتر نشون میده
لطفا" تا سقف 170 تومان سونی و سنهایزر خوب معرفی کنید
mohsen 1373
11-07-2013, 18:09
ممنون از آقای reve-87 من تا حالا هدفون خوبی نداشتم. کیفیت بیس واسم مهم تر از کمیته ( نمیخواهم خش خش راه بندازه )
1. بودجه 400-500
2. mp3 320-flac پلیر گوشی موبایل lg-4x که وقتی با گوشی های دیگه مقایسه میکنم با یه هدفون، صدای اون یکی گوشی بیشتره.
3. تا حالا تست نکردم ولی فکر میکنم از صدای گرم بیشتر خوشم میاد. سبک موسیقیم 80% ترنس 20% کلاسیک.
4. پرتابل بیشتر دوست دارم ولی این ایر هم خوبه.
5. هدفون بسته و نویز کنسلینگ پسیو داشته باشه، فقط نزاره صدا زیادی داخل یا خارج بشه.
6. واس قدم زدن عادی. کلا شل نباشه ولی انقدر سفت هم نباشه که گوشو اذیت کنه.
7. برند هم اصلا واسم مهم نیست مهم کیفیته.
با تشکر
استاد reve کجا رفتی پس 3 روزه؟:n13:
دوستان اینکاره یکی نیست به ما بگه چی کاره ایم؟
استاد reve کجا رفتی پس 3 روزه؟:n13:
دوستان اینکاره یکی نیست به ما بگه چی کاره ایم؟
شرمنده دوست عزیز، این دو روزه اینترنتم قطع شد به دلایل عجیب و غریب
متأسفانه تجربۀ شخصی بنده بسیار محدوده و اگر توصیه ایی در مورد مدل خاصی بعضی مواقع کردم، یا براساس مدل های محدودی بوده که تست کردم و یا توی معدود مواردی، بنابر چیزهایی که خوندم توصیه کردم. از اونجا که توصیه کردن چیزی که خودم تست نکردم رو کار خیلی درستی نمی دونم (حتی اگر از افرادی باشه که بیشترین اعتماد رو بهشون دارم.) برای همین توی این موارد نظری نمیدم.
البته اگر دوستی اینجا بخواد هدفون داخل گوشی بگیره و مشکل خرید از خارج از کشور هم نداشته باشه، اونوقت حتماً نظر میدم
در مورد شما، اگر از خارج کشور می تونید تهیه کنید، دو مدل الأن توی ذهنم هست:
1- yamaha eph-100
2- future sonic artio mg7
دومی بیس بیشتری داره، یک کوپن تخفیف قدیم ها برای دومی یادم بود که باعث می شد شما بتونین اون رو از سایت سازندش با قیمت 100 دلار تهیه کنین
mohsen 1373
11-07-2013, 19:20
شرمنده دوست عزیز، این دو روزه اینترنتم قطع شد به دلایل عجیب و غریب
متأسفانه تجربۀ شخصی بنده بسیار محدوده و اگر توصیه ایی در مورد مدل خاصی بعضی مواقع کردم، یا براساس مدل های محدودی بوده که تست کردم و یا توی معدود مواردی، بنابر چیزهایی که خوندم توصیه کردم. از اونجا که توصیه کردن چیزی که خودم تست نکردم رو کار خیلی درستی نمی دونم (حتی اگر از افرادی باشه که بیشترین اعتماد رو بهشون دارم.) برای همین توی این موارد نظری نمیدم.
البته اگر دوستی اینجا بخواد هدفون داخل گوشی بگیره و مشکل خرید از خارج از کشور هم نداشته باشه، اونوقت حتماً نظر میدم
در مورد شما، اگر از خارج کشور می تونید تهیه کنید، دو مدل الأن توی ذهنم هست:
1- yamaha eph-100
2- future sonic artio mg7
دومی بیس بیشتری داره، یک کوپن تخفیف قدیم ها برای دومی یادم بود که باعث می شد شما بتونین اون رو از سایت سازندش با قیمت 100 دلار تهیه کنین
ممنون متاسفانه نمیتونم از بیرون تهیه کنم، نظرتون درباره مدل های akg q460 و akg k619 چیه؟
سلام
نتیجه ی یه قدم زدن مختصر توی خیابون جمهوری و میرداماد
1.هدفون EX1000 رو دنیای سونی موجود نداره
جالبه که پشت تلفن به من هم گفتن موجود دارند ولی قیمت XB1000 رو که 803000 تومان هست داده بودند.
چند جا هم پرسیدم خیلی وقته که دیه موجود نیست
البته یه جا رفتم گفت اخریش رو شنبه فروختم به قیمت 630
2.یک عدد IE80 با گارانتی نامداران به قیمت 1460 از پاساژ پایتخت خریدم. فعلا صدای جالبی نداره تا مراحل BURN IN حدود 200 ساعت رو طی کنه.
موفق باشید.
ursamajor
11-07-2013, 23:30
سلام
جالبه که پشت تلفن به من هم گفتن موجود دارند ولی قیمت XB1000 رو که 803000 تومان هست داده بودند.
2.یک عدد IE80 با گارانتی نامداران به قیمت 1460 از پاساژ پایتخت خریدم. فعلا صدای جالبی نداره تا مراحل BURN IN حدود 200 ساعت رو طی کنه.
موفق باشید.
عجب وضعیتی. من داشتم کارامو جمع و جور میکردم پاشم بیام تهران.
ای بخشکی شانس .....
خیلی لطف کردی خبر دادی.
alone one
12-07-2013, 00:04
این نمایندگیای برندای معتبر هدفونو کسی میدونه کجاست تو تهران؟
میذارن صدای هدفونارو تست کنیم؟
از میان شوما اساتید محترم،آیا هست کسی که مرا یاری کند؟
سلام
موفق باشید.
دوست عزیز یه رویو ازie80 میذاری؟کلا از هر نظر یه چیزی در بارش بگی،ممنون
عجب وضعیتی. من داشتم کارامو جمع و جور میکردم پاشم بیام تهران.
ای بخشکی شانس .....
خیلی لطف کردی خبر دادی.
خوب منم همین بلا سرم اومد
تو فکر بودم که با این قیمت خوب تهیش کنم ولی خبری نبود
جالبه به من هم گفتن که ex1000 رو دارند:n03:
خلاصه دیگه مجبور شدم ie80 رو با یه 700 تومن افزایش بودجه بگیرم
البته یه شماره هست برات پخ می کنم بهم گفت شاید بتونه گیر بیاره.
از میان شوما اساتید محترم،آیا هست کسی که مرا یاری کند؟
خوب اینجا که کسی استاد نیست همه همکارند:n02:
دنیای سونی توی جمهوری بعد از شیخ هادی تقریبا هدفونهای زیادی از سونی برای تست داره
و همچنین داخل پاساژ پایتخت هم مغازه هایی هستند که میزارند تست کنید.
دوست عزیز یه رویو ازie80 میذاری؟کلا از هر نظر یه چیزی در بارش بگی،ممنون
خوب یه ریویو قبلا از ie8 دوستان گذاشتن
ie80 و ie8 شباهتهای زیادی دارند.
ولی خوب من هم تا چند هفته ی اینده یه ریویو مختصر میزارم.
موفق باشید.
سلام چون فکر کنم دوستان چند روزی هست که مارو مورد عنایتشون قرار ندادن و یکم سرشون شلوغ شده. دوباره سوالمو میپرسم تا به لیست فراموشی نره:n02:
.
بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی (فول سازی 70 میلیمتری) که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co.uk مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
مرسی
از همه مهمتر کیفیت صداش در چه حدیه؟ بیسش میگن عمیقه یعنی محکم نیست که فکر کنم این خوب باشه و کیفیت موسیقی رو پایین نیاره.
حمید031090
12-07-2013, 17:26
حذف...........
دوستان من HD800 که 2 سال پیش خریده بودم رو فروختم یه یه دوست استودیو دار که پس از اولین تست شنیداری (خیلی با عجله) علاقمند شد به خریدش. به قیمت منصفانه خرید. خودمم که بدون هدفون نمیتونم سر کنم، رفتم دنبالش که بخرم دیدم ارزونترین قیمت 4750 هست تو بازار. یکی از دوستان واردکننده قول مساعد داده که حدود 4 میلیون تومن این هدفون رو برام تهیه کنن (یه سود جزئی هم بهشون بدم). گفتم اینجا مطرح کنم اگه از دوستان دیگه کسی نیاز داشت موقعیت خوبیه چون حداقل 500-600 تومن زیر قیمت میشه.
دوستان من HD800 که 2 سال پیش خریده بودم رو فروختم یه یه دوست استودیو دار که پس از اولین تست شنیداری (خیلی با عجله) علاقمند شد به خریدش. به قیمت منصفانه خرید. خودمم که بدون هدفون نمیتونم سر کنم، رفتم دنبالش که بخرم دیدم ارزونترین قیمت 4750 هست تو بازار. یکی از دوستان واردکننده قول مساعد داده که حدود 4 میلیون تومن این هدفون رو برام تهیه کنن (یه سود جزئی هم بهشون بدم). گفتم اینجا مطرح کنم اگه از دوستان دیگه کسی نیاز داشت موقعیت خوبیه چون حداقل 500-600 تومن زیر قیمت میشه.
این دوستتون میتونه M50 هم جور کنه؟ Audio Technica M50
mohsen 1373
12-07-2013, 20:06
سلام دوستان یه سوال مبتدی داشتم
حداکثر توان وررودی ینی چی و به چه دردی میخوره؟ ( مثلا اگه بالا باشه خوبه یا پایین )
یه هدفون با حداکثر توان ورودی 30 میلی وات با یه هدفون با حداکثر توان ورودی 2000 میلی وات چه تفاوت هایی دارند؟
لطفا زیر دیپلم توضیح بدید
سلام به اساتيد
يه سوال داشتم
راستش بين دو مدل نميتونم انتخاب كنم
HD419 & HD201
مدل ٢٠١ رو به خاطر قيمت مناسبش انتخاب كردم
و ٤١٩ رو به خاطر قابليت هاش
دنبال يه هدفون جنرال و همه كاره ميگردم كه توي تمام سبكهاي موسيقي حرفي براي گفتن داشته باشه،بيس بسسسسسيار قوي داشته باشه،تفكيك صداي عالي داشته باشه،تا جايي كه ممكنه صداي محيط رو خنثي كنه و اينكه روي گوش به بهترين نحو بشينه
شايد بگيد اين دو تا ربطي به ديگه ندارن اما ميخوام بدونم اختلاف قيمتي كه بين اين دو مدل هست( حدود ١٦٠ تومن اختلاف) اونقدر ارزشش رو داره كه پرداخت كنم؟
يعني ٤١٩ ارزش اين اختلاف قيمت رو داره(تفاوت كيفيت بين دو مدل اينقدر هست؟؟)
همچنين اگه تو همين رنج قيمتي( تا ٣٠٠ تومن) مدل بهتري هست،حتما بهم معرفي كنيد
سورسم ديوايسهاي اپل هستن( در حال حاضر آيپد و احتمالا تا چند وقت ديگه آيفون)
سبك رو هم كه همونطور عرض كردم،تمام سبكها رو گوش ميدم( استاد شجريان و بنان تا رپ و راك)
پ ن: داخل نمايندگي نامداران در بازار موبايل ميتونم كيفيت هر دو مدل رو تست كنم؟
ممنونم بابت جوابتون
hooss128
12-07-2013, 23:12
سلام
قصد خرید هدست خوب و با کیفیت رو دارم بیشتر استفاده هم فیلم و موسیقی هست.
ترجیحا وایرلس باشه !
قیمتش زیر 200 تومان باشه
دوستان مدل هایی مثل akg و سنهایزر و فیلیپس و کریتیو رو پیشنهاد دادن !
شما هم پیشنهادتون رو بدین همراه با قیمت و عکس و مقایسه
ترجیحا چند تا گزینه باشه که دستم توی انتخاب باز باشه
در کل چیزی باشه که اذیت نکنه مثلا احتیاج به تعویض باطری نداشته باشه و کارایی خوبی داشته باشه و مخصوصا گوش رو در داز مدت اذیت نکنه !
به به :دی میگم بچهها الان هدفن معمولی تا ۳۰-۴۰ تومن چی خوبه بگیرم؟ in ear باشه ترجیحا! با آیپادتاچ و آیفون هم همخوانی داشته باشه خیلی خوبه! :)
این دوستتون میتونه M50 هم جور کنه؟ Audio Technica M50
سوال کردم فقط سنهایزر میتونه تهیه کنه اونم فقط مدلهای بالاش رو میتونه کمتر بگیره چون مشتری کمتری دارند و فروشنده در واقع دنبال نقدینگی هست این قیمت میده. من تقریبا تهیه کردم فردا باید برم بگیرم. قیمت نهایی 4 میلیون تومن شد. تقیبا 750 الی 1100 زیر قیمت بازار!
سلام چون فکر کنم دوستان چند روزی هست که مارو مورد عنایتشون قرار ندادن و یکم سرشون شلوغ شده. دوباره سوالمو میپرسم تا به لیست فراموشی نره:n02:
.
بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی (فول سازی 70 میلیمتری) که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co.uk مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
مرسی
از همه مهمتر کیفیت صداش در چه حدیه؟ بیسش میگن عمیقه یعنی محکم نیست که فکر کنم این خوب باشه و کیفیت موسیقی رو پایین نیاره.
سلام دوست عزیز
خوب xb1000 هدفون متفاوت و خاصیه
این هدفون احتمالا یکی از قویترین بیس ها رو در بین همه ی هدفونهای جهان تولید می کنه
این هدفون به درد کسی میخوره که واقعا عاشق بیس باشه(bass head)
از لهاذ اصل بودن مشکلی نداره ایران رهجو اینارو از قبل موجود کرده
این هدفون روی سر واقعا راحته ولی از بس بزرگه احساس می کنید دو تا بالش دو ظرف سرتونه
واقعا هم راحته و احتیاجی هم به امپ نداره
خوب همونطور که میگم سبک صدای این هدفون با m50 متفاوته و برای من مشکله که بگم چون این رو دوست دارین اون رو هم دوست خواهید داشت.
بهترین راه به نظر من تست کردن خواهد بود. اگر بتونید یه سفر یک روزه برین تهران ارزشش رو داره خیلی بهتره تا اینکه روی 800 هزار تومن ریسک کنید..
منخودم وقتی بخوام در این حد خرید کنم حتما میرم و حظوری می خرم. ضمن اینکه یه امار هم از بازار می گیرم برای تست هم هست.
موفق باشید.
سلام دوستان یه سوال مبتدی داشتم
حداکثر توان وررودی ینی چی و به چه دردی میخوره؟ ( مثلا اگه بالا باشه خوبه یا پایین )
یه هدفون با حداکثر توان ورودی 30 میلی وات با یه هدفون با حداکثر توان ورودی 2000 میلی وات چه تفاوت هایی دارند؟
لطفا زیر دیپلم توضیح بدید
اتفاقا اصلا مبتدیانه نیست
حداکثر توان ورودی صرفا قدرت تحمل دستگاه شما رو نشون میده.
این بستگی داره که سیم پیچ هدفون بتونه تا چه ولتاژ یا جریانی رو تحمل کنه
بالا یا پایین بودنش اصلا دلیلی بر کیفیت هدفون نیست
ولی چون در استدیو ها اکثرا امپ های قوی دارند بیشتر هدفونهای استدیویی حداکثر توان ورودی بالایی دارند تا اگر بر حسب اتفاق توان بالایی به هدفون داده شد. هدفون اسیب نبینه.
در این موارد صحبت زیاده اگر علاقه مند بودید یه لینک توی امضای بنده هست.
سلام به اساتيد
يه سوال داشتم
راستش بين دو مدل نميتونم انتخاب كنم
HD419 & HD201
مدل ٢٠١ رو به خاطر قيمت مناسبش انتخاب كردم
و ٤١٩ رو به خاطر قابليت هاش
دنبال يه هدفون جنرال و همه كاره ميگردم كه توي تمام سبكهاي موسيقي حرفي براي گفتن داشته باشه،بيس بسسسسسيار قوي داشته باشه،تفكيك صداي عالي داشته باشه،تا جايي كه ممكنه صداي محيط رو خنثي كنه و اينكه روي گوش به بهترين نحو بشينه
شايد بگيد اين دو تا ربطي به ديگه ندارن اما ميخوام بدونم اختلاف قيمتي كه بين اين دو مدل هست( حدود ١٦٠ تومن اختلاف) اونقدر ارزشش رو داره كه پرداخت كنم؟
يعني ٤١٩ ارزش اين اختلاف قيمت رو داره(تفاوت كيفيت بين دو مدل اينقدر هست؟؟)
همچنين اگه تو همين رنج قيمتي( تا ٣٠٠ تومن) مدل بهتري هست،حتما بهم معرفي كنيد
سورسم ديوايسهاي اپل هستن( در حال حاضر آيپد و احتمالا تا چند وقت ديگه آيفون)
سبك رو هم كه همونطور عرض كردم،تمام سبكها رو گوش ميدم( استاد شجريان و بنان تا رپ و راك)
پ ن: داخل نمايندگي نامداران در بازار موبايل ميتونم كيفيت هر دو مدل رو تست كنم؟
ممنونم بابت جوابتون
هیچ کدوم این دو هدفون بیس قوی ندارند.
یه سر برین دنیای سونی توی جمهوری بعد از شیخ هادی
و هدفون xb500 رو با دستگاه خودتون تست کنید.
ببینید می پسندید یا خیر
اگر پسندیدید تهیه کنید.
(راستی یه نمایندگی توی پاساژ پایتخت هم بود که با قیمت پایینترری می داد اگر تصمیم به خرید گرفتید یه قیمت هم از اونجا بگیرین.
به به :دی میگم بچهها الان هدفن معمولی تا ۳۰-۴۰ تومن چی خوبه بگیرم؟ in ear باشه ترجیحا! با آیپادتاچ و آیفون هم همخوانی داشته باشه خیلی خوبه! :)
هدفون creative ep630 با گارانتی شاب تهیه کنید.
سوال کردم فقط سنهایزر میتونه تهیه کنه اونم فقط مدلهای بالاش رو میتونه کمتر بگیره چون مشتری کمتری دارند و فروشنده در واقع دنبال نقدینگی هست این قیمت میده. من تقریبا تهیه کردم فردا باید برم بگیرم. قیمت نهایی 4 میلیون تومن شد. تقیبا 750 الی 1100 زیر قیمت بازار!
مبارک باشه:n16:
مخصوصا شما که سابقه ی کار با سیستم های های فای و های اند رو دارید یک ریویوی مقایسه ای خیلی میتونه مفید باشه.
موفق باشید.
ببخشید چند مدل ایرفون sennheiser از سری mx رو میخواستم نمایندگی حافظ و پایتخت نداشتن...از کجا میتونم بخرم؟؟؟
mitraryan
14-07-2013, 00:03
سلام من بین این دو مدل موندم
apple earpods اصل
beats tour که البته غیر اصله ولی خود یارو میگه کیفیت صداش مثل اصلیه و از این چرندیات ولی لینکشو میزارم یه نگاهی بندازین:
میخام بیس قوی داشته باشه ولی اذیت نکنه، بیشتر موسیفی که گوش میدم پاپ، پاپ راک، کلاسیک و سافت هستن - متال و آهنگایی که زیاد داد میکشن اصلا گوش نمیدم!
بعضی اوقات باهاش فیلم هم میبینم یعنی ممکنه طولانی مدت توی گوشم باشه
سورس هم کامپیوتر هست و گوشی HTC دارای Beats Audio
نهایت بودجه هم 150 هست اگه مدل مناسب دیگه ای سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید
کسی نیست اینا رو تست کرده باشه؟؟
سلام دوست عزیز
خوب xb1000 هدفون متفاوت و خاصیه
این هدفون احتمالا یکی از قویترین بیس ها رو در بین همه ی هدفونهای جهان تولید می کنه
این هدفون به درد کسی میخوره که واقعا عاشق بیس باشه(bass head)
از لهاذ اصل بودن مشکلی نداره ایران رهجو اینارو از قبل موجود کرده
این هدفون روی سر واقعا راحته ولی از بس بزرگه احساس می کنید دو تا بالش دو ظرف سرتونه
واقعا هم راحته و احتیاجی هم به امپ نداره
خوب همونطور که میگم سبک صدای این هدفون با m50 متفاوته و برای من مشکله که بگم چون این رو دوست دارین اون رو هم دوست خواهید داشت.
بهترین راه به نظر من تست کردن خواهد بود. اگر بتونید یه سفر یک روزه برین تهران ارزشش رو داره خیلی بهتره تا اینکه روی 800 هزار تومن ریسک کنید..
منخودم وقتی بخوام در این حد خرید کنم حتما میرم و حظوری می خرم. ضمن اینکه یه امار هم از بازار می گیرم برای تست هم هست.
موفق باشید.
اتفاقا اصلا مبتدیانه نیست
حداکثر توان ورودی صرفا قدرت تحمل دستگاه شما رو نشون میده.
این بستگی داره که سیم پیچ هدفون بتونه تا چه ولتاژ یا جریانی رو تحمل کنه
بالا یا پایین بودنش اصلا دلیلی بر کیفیت هدفون نیست
ولی چون در استدیو ها اکثرا امپ های قوی دارند بیشتر هدفونهای استدیویی حداکثر توان ورودی بالایی دارند تا اگر بر حسب اتفاق توان بالایی به هدفون داده شد. هدفون اسیب نبینه.
در این موارد صحبت زیاده اگر علاقه مند بودید یه لینک توی امضای بنده هست.
هیچ کدوم این دو هدفون بیس قوی ندارند.
یه سر برین دنیای سونی توی جمهوری بعد از شیخ هادی
و هدفون xb500 رو با دستگاه خودتون تست کنید.
ببینید می پسندید یا خیر
اگر پسندیدید تهیه کنید.
(راستی یه نمایندگی توی پاساژ پایتخت هم بود که با قیمت پایینترری می داد اگر تصمیم به خرید گرفتید یه قیمت هم از اونجا بگیرین.
هدفون creative ep630 با گارانتی شاب تهیه کنید.
مبارک باشه:n16:
مخصوصا شما که سابقه ی کار با سیستم های های فای و های اند رو دارید یک ریویوی مقایسه ای خیلی میتونه مفید باشه.
موفق باشید.
ممنون دوست عزيز
گويا سري xb به صورت حرفه اي روي بيس متمركز هستن
و همونطور كه خودتون گفتيد xb1000 يكي از قدرتمندترين هاست
سوالم اينه كه بيس بسيار زياد اين سري روي كيفيت تاثيري نميذاره؟
به بيس خيلي زياد علاقه دارم،ولي نه اونقدر كه بخوام كيفيت اجزاي ديگه مثله تفكيك صدا رو فداي صرف بيس كنم
و اينكه قيمت حدودي از xb500 داريد؟(اختلاف قيمت بين جمهوري و پايتخت چقدره؟)
ممنون بابت جوابهاتون
حمید031090
14-07-2013, 01:14
ممنون دوست عزيز
به بيس خيلي زياد علاقه دارم،ولي نه اونقدر كه بخوام كيفيت اجزاي ديگه مثله تفكيك صدا رو فداي صرف بيس كنم
ممنون بابت جوابهاتون
حالا که حرف از سونی هست...امروز تو کرج یه مرکز فروش سونی بهم گفت "ex 1000 رو داریم قیمت 6200 تومن "منم یه mp4 خریده بودم...فروشنده می خواست یه تخفیف تپل بابت هدفون بده که از خرید امتنا کردم ....چون راجع به این نوع هدفون اطلاع کمی داشتم
دوستان میشه لطفا کمی راجع به این نوع هدفون توضیحاتی رو بفرمایند...(((این هدفونی که رو خود پلایر هست کمی صداش تیزه که با اکولایزر بهتر شد!)))
پیشاپیش ممنونم...
کسی نیست اینا رو تست کرده باشه؟؟
دوست عزیز
بیتس اصل چیه که تازه بخواین تقلبیش رو خریداری کنید.
اپل هم هدفونهاش رو من دارن بد نیست
مخصوصا که راحته بیس خوبی داره
ولی غیر از بیس بقیه ی فرکانسها تعریفی نداره ایزولیشن هم ضعیفه
توصیه ی من اینه که یه 40 تومن افزایش بودجه بدین و یه sennhieser cx-300 2 بخرین.
هدفون خوبیه و یک سال هم گارانتی داره و بیس قوی هم داره
ممنون دوست عزيز
ممنون بابت جوابهاتون
خوب صد در صد بیس زیاد روی کیفیت هم تا حدودی تاثیر میزاره
حداقل اینه که تمرکز گوش شما به بیس معطوف میشه و بقیه قسمتهای فرکانسی کمرنگ میشن
بهترین راه برای شما همون تست هستش
فکر می کنم حدود 250 بود.
اختلاف قیمت هم توی xb1000 حدود 100 تومن بود انگار(شرمنده اونروز اینقدر قیمت گرفتم که دیگه قاطی کردم.)
موفق باشید.
حالا که حرف از سونی هست...امروز تو کرج یه مرکز فروش سونی بهم گفت "ex 1000 رو داریم قیمت 6200 تومن "منم یه mp4 خریده بودم...فروشنده می خواست یه تخفیف تپل بابت هدفون بده که از خرید امتنا کردم ....چون راجع به این نوع هدفون اطلاع کمی داشتم
دوستان میشه لطفا کمی راجع به این نوع هدفون توضیحاتی رو بفرمایند...(((این هدفونی که رو خود پلایر هست کمی صداش تیزه که با اکولایزر بهتر شد!)))
پیشاپیش ممنونم...
سلام
ببخشید چند مدل ایرفون sennheiser از سری mx رو میخواستم نمایندگی حافظ و پایتخت نداشتن...از کجا میتونم بخرم؟؟؟
برادرا؟چیز کنید دیگه قربون شکلتون!
Mx580 و mx581 هردو از يك درايو بهره ميبرن و صداي مشابهي دارن .mx471 رو تست نكردم ولي mx880 در كل در بين اين ايرباد هاي سنهايزر صداي بهتري داره.براي مقايسه اين مدلها و مزايا و معايبشون اينجا رو مطالعه كنين.
از کجا میتونم بگیرم ؟نمایندگی پایتخت و حافظ نداشتن(مدل mx880)
از کجا میتونم بگیرم ؟نمایندگی پایتخت و حافظ نداشتن(مدل mx880)
شما باید اول ببینین اصلا خود شرکت وارد کننده داره یا نه
اگه داشته باشه همون نمایندگیهای براتون میارن
موفق باشید.
rogera75
14-07-2013, 13:25
سلام. میخواستم بدونم کریتیو EP 830 حجم صدای بالایی داره یا نه؟ چون من از بس با صدای بلند موسیقی گوش کردم یه کم گوشام ضعیف شده! از لحاظ باس چطوره؟ مرسی از راهنماییتون.
شما باید اول ببینین اصلا خود شرکت وارد کننده داره یا نه
اگه داشته باشه همون نمایندگیهای براتون میارن
موفق باشید.
کاملا درسته.
ایشون در فوروم همسایه از نمایندگی نامداران استعلام کردند که نداشتند، بعید هم میدونم بعثت هم داشته باشه.
کاملا درسته.
ایشون در فوروم همسایه از نمایندگی نامداران استعلام کردند که نداشتند، بعید هم میدونم بعثت هم داشته باشه.
میگم...من از 3تا نمایندگی پایتخت /بازار موبایل/اقدسیه پرسیدم نداشتن...شما جایی رو میشناسید؟
البته مدل omx185 تو این رنج قیمت بین earbud ها بود...میخواستم بدونم این مدل اندازه mx880/580 خوبه یا نیس؟
میگم...من از 3تا نمایندگی پایتخت /بازار موبایل/اقدسیه پرسیدم نداشتن...شما جایی رو میشناسید؟
البته مدل omx185 تو این رنج قیمت بین earbud ها بود...میخواستم بدونم این مدل اندازه mx880/580 خوبه یا نیس؟
دوست عزیز نامداران که شما تو پرشین تولز ازشون سوال کردی و نداشتن، نمایندگی رسمی سنهایزر در ایران هستن. وقتی اونا ندارن شما میری از ریسلرهای پایتخت و جمهوری سوال میکنی؟! خب معلومه که اونا هم ندارن!
دوست عزیز نامداران که شما تو پرشین تولز ازشون سوال کردی و نداشتن، نمایندگی رسمی سنهایزر در ایران هستن. وقتی اونا ندارن شما میری از ریسلرهای پایتخت و جمهوری سوال میکنی؟! خب معلومه که اونا هم ندارن!
حرفه حسابه دیگه!:n13::n13:
خوب یکیش که موجوده
موفق باشید
خوب یکیش که موجوده
موفق باشید
نیست متاسفانه...چاره اکثرا الکی مینویسه.صبح ثبت سفارش کردم زنگ زدن که نداریم.
سلام به دوستان عزيز
خوب ،بعد از راهنماييهاي مفيد كاربر t-jays امروز يه هدفون سوني XB500 از نمايندگي پايتخت به قيمت ٢٣٣تومن خريداري كردم
البته بعد از تست كردن مدلهاي 201,202,419و215pro
مدل xb1000 رو هم توي نمايندگي جمهوري تست كردم
واقعا براي مصرف من(بيس بسيار زياد) بهترين انتخاب همين مدلهاي xb سوني بودن
البته به نظرم اومد كه مدل١٠٠٠ بيش از اندازه بزرگه!
به هر حال اگر دوستان نياز داشتن يه ريويوي آماتورانه ميتونم خدمتشون ارائه كنم
از دوست عزيزمون هم،جناب j-tays (كه متاسفانه اسم شريفشون رو هم نميدونم)كمال تشكر رو ميكنم بابت راهنمايي عاليشون
سلام به دوستان عزيز
خوب ،بعد از راهنماييهاي مفيد كاربر t-jays امروز يه هدفون سوني XB500 از نمايندگي پايتخت به قيمت ٢٣٣تومن خريداري كردم
از دوست عزيزمون هم،جناب j-tays (كه متاسفانه اسم شريفشون رو هم نميدونم)كمال تشكر رو ميكنم بابت راهنمايي عاليشون
یه سوال داشتم
وقتی xb1000 رو تست کردین بیس زیادش باعث نمیشد قسمتای عمده موسیقی شنیده نشن؟
جزئیات موسیقی رعایت میشد یا مثل هدفونای بیتس فقط دیپس دیپس میکرد؟
مرسی
music boy
14-07-2013, 20:28
سلام دوستان
من یک هندزفری میخوام که سیمش کوتاه باشه چون ام پی تری پلیر رو به یقه لباسم وصل میکنم, نمیخوام سیمش تو دست و پا باشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و مدل ها رو از ارزون به گرون بگن .
متشکرم
یه سوال داشتم
وقتی xb1000 رو تست کردین بیس زیادش باعث نمیشد قسمتای عمده موسیقی شنیده نشن؟
جزئیات موسیقی رعایت میشد یا مثل هدفونای بیتس فقط دیپس دیپس میکرد؟
مرسی
سلام
ببينيد به قول دوستمون،وقتي يه هدفون روي بيس تاكيد زيادي داره،خود به خود باعث ميشه كه بيس بيشتر از قسمتهاي ديگه به چشم بيان
يعني جزئياتي كه توسط xb1000 شنيده ميشد،شايد به اندازه ي 215pro دقيق و حساب شده نباشه( البته اين تفاوت هم كاملا جزئي هست)،اما مسلما خيلي سرتر از هدفونهاي بيتس هست كه فقط دوبس دوبس رو خوب ارائه ميدن!
dark fear
14-07-2013, 21:47
پست اضافه.. حذف شود
Dearhossein
14-07-2013, 23:36
سلام به دوستان عزيز
سلام دوست عزیز میشه بگین هدفون های سنهایزر رو کجا تست کردین؟
در ضمن ریویوی خودتون ازاین چند مدل رو هم درج کنین خوشحال میشیم:n01:
mohsen 1373
14-07-2013, 23:56
سلام دوستان آخر یکی پیدا نشد به ما بگه چی بخریم:n03:
حداقل یکی بگه akg q460 برای همه جور سبک خوبه یا نه و آیا با حداکثر توان ورودی 30 میلی وات، میتونم به کارت صدا هم وصلش کنم یا میسوزه؟
نظرتون راجع به مدل های k619 و k518 le و Sony MDR-XB500 چیه؟
هدافون بسته ، صدای گرم ، سبک الکترونیک و کلاسیک . پلیر گوشی و کامپیوتر. بودجه 400
سلام دوست عزیز میشه بگین هدفون های سنهایزر رو کجا تست کردین؟
در ضمن ریویوی خودتون ازاین چند مدل رو هم درج کنین خوشحال میشیم:n01:
سلام
نمايندگي اصلي( نامداران)
بازار موبايل ايران
والا ريويو نوشتن نياز به اين داره كه لااقل چند ساعت با هدفون موسيقي گوش كنيم
ولي تست اون مدلها در حد چند دقيقه بود،كه اصلا نميشه با اين اطلاعات نظر جامعي داد:n13:
بنده هم اصلا كاربر حرفه اي نيستم،فقط ميتونم نظرم رو به عنوان كسي يه دستگاهي رو خريده بگم!:n19:
mohsen 1373
15-07-2013, 00:03
سلام
نمايندگي اصلي( نامداران)
بازار موبايل ايران
والا ريويو نوشتن نياز به اين داره كه لااقل چند ساعت با هدفون موسيقي گوش كنيم
ولي تست اون مدلها در حد چند دقيقه بود،كه اصلا نميشه با اين اطلاعات نظر جامعي داد:n13:
بنده هم اصلا كاربر حرفه اي نيستم،فقط ميتونم نظرم رو به عنوان كسي يه دستگاهي رو خريده بگم!:n19:
کیفیت صدای خواننده تا ولووم چند تو چه پلیری خوبه و خش خش راه نمیندازه؟ اینو بگی کافیه
dark fear
15-07-2013, 00:36
سلام
میخوام یه هندزفری بخرم قیمتش بالا نباشه.. زیر 50 تومن..هرچی کمتر بهتر.. کیفیتش هم درحد هندزفری فابریک گوشی ها باشه..
خودم optimus 3d .. wave 2 .. xperia arc.. w810 رو هندزفری فابریکشون رو استفاده کردم کاملا راضی بودم.. اما یه سری از این هندزفری ها که دست فروشا میفروشن
و ظاهرشون مثل هندزفری فابریک w810 بود استفاده کردم خیلی بد بود.. صداش انگار از ته چاه میومد..
زیاد به صورت حرفه ای موزیک گوش نمیدم.. فقط دوس دارم صدای شفاف و بیس قابل قبولی داشته باشه.. (بیس زیاد هم دوس ندارم کلا) همچنین ترجیحا سایزش کوچیک باشه.. وزنش هم کم باشه
اصلا خود هندزفری فابریک گوشی ها تو چه رنج قیمتیه؟
سلام به دوستان عزيز
خواهش می کنم دوست عزیز
بسیاز خوشحالم که راضی هستید.
یه ریویو هم حتما میتونه کمک کننده باشه
موفق باشید.
سلام دوستان
من یک هندزفری میخوام که سیمش کوتاه باشه چون ام پی تری پلیر رو به یقه لباسم وصل میکنم, نمیخوام سیمش تو دست و پا باشه
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و مدل ها رو از ارزون به گرون بگن .
متشکرم
خوب یک سری از مدلهای فیلیپس و هدفونهای t-jays این خاصیت رو دارند
اون فیلیپسی که من تست کردم o neil بود و صرف نظر از صدای بدش صدای سیم اینقدر به شدت توی گوش می یومد که واقعا نمیشد باهاش اهنگ گوش داد.(micophonic)
مدلهای t-jays مدلهای خوبی با صدای گرم هستند
مدل t-jays one فکر میکنم باید قیمتی بحدود 150 داشته باشه
توی پایتخت به راحتی پیدا میکنید
موفق باشید.
کیفیت صدای خواننده تا ولووم چند تو چه پلیری خوبه و خش خش راه نمیندازه؟ اینو بگی کافیه
والا تمام مدلهايي رو كه امروز تست كردم با ديوايس خودم بودن
آيپد
ولوم هم تا آخر بالا بود
خط و خش كه به هيچ وجه
اتفاقا همشون هم پا به پاي ديوايس ميومدن و مشكلي نداشتن
حتي مدل xb1000 طوري بود كه حس كردم دارم از٦٠-٧٠٪ تواناييش استفاده ميكنم
( اگر اشتباه نكنم اين هدفون براي حداكثر توانايي،نياز به آمپ داره)
rogera75
15-07-2013, 07:52
سلام. میخواستم بدونم کریتیو EP 830 حجم صدای بالایی داره یا نه؟ چون من از بس با صدای بلند موسیقی گوش کردم یه کم گوشام ضعیف شده! از لحاظ باس چطوره؟ مرسی از راهنماییتون.
اقای t-jays و اساتید محترم دیگه میشه به ما هم یه لطفی بکنین یه کوچول عجله دارم :n16::n12:
سلام خدمت همه دوستان و اساتید محترم
من بررسی کردم دیدم از اون بیس بازاش نیستم پس xb1000 به دردم نمیخوره.
با یکم گشتن تو نت sony MDR-z1000 رو خوشم اومد. چون هم مانیتورینگ هست و هم قیمت خیلی مناسبی تو ایران داره.
به صورت خلاصه میپرسم. من فقط صدای دو هدفون مانیتورینگ رو شنیدم M50 و Q40 که از M50 خیلی خوشم اومد. ازتون سوال داشتم که این هدفون هم میتونه در همون رده باشه؟ یا اصلا بهتره؟ یا ....؟
یه سوال دیگه اینکه بیس این هدفون در حد m50 هست؟
امیدوارم سریع به جواب برسم چون باید توی چند روز اینده خریدمو بکنم. امیدوارم من رو مورد لطفتون قرار بدین. ممنون
ویرایش: اصلا چه مدلی از سونی رو پیشنهاد میکنین؟ اینم یکم توضیح تا بتونین یه مدل معرفی کنین:
من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. کمیت بیس زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهمه تقریبا مثل M50 باشه خوبه یعنی من کلا از صدای M50 خوشم اومد.
سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم.
:n16:
kavehj4488
15-07-2013, 10:45
اقای t-jays و اساتید محترم دیگه میشه به ما هم یه لطفی بکنین یه کوچول عجله دارم :n16::n12:
:n16:
سلام.
من z1000 را تست نکرده ام اما لینک زیر می تواند مفید باشد:
در ضمن بیس M50 قوی تر از Z1000 است. در ضمن طبق لینک بالا z1000 راحت تر از M50 درایو می شود ولی توصیه شده است که همراه با iPod از یک آمپ پرتابل استفاده شود.
یکی از برتری های مهم M50 نسبت به Z1000 مقوله ی Soundstage این هدفون است که واقعا" نسبت به قیمتش فوق العاده است.
موفق باشید.
سلام دوستان
دوستانی که به دنبال m50 میگردند
با توجه به قیمت جدید این هدفون که بسیار بالاست توصیه نمیشه و میشه جایگزین بهتری براش پیدا کرد.
برتریهای z1000 بر m50:
1.کیفیت ساخت بهتر
2.سبکتر و راحتر
3.کابل قابل جدا شدن که یک 1.2 متری(برای استفاده ی پرتابل) و 3 متری(برای استفاده ی در خانه) داره.
4. با توجه به کوچکتر بودن z1000 وقتی روی سرتون میزارین کوچکتر به نظر میاد.
5.صدای مید بهتر و مید کاملا فوروارد(یکی از بزرگترین عیب های m50)
6.های کنترل شده تری داره. توی m50 در بعضی از اهتگای های زیاد شما رو اذیت میکنه.
7.کیفیت و جزئیات بیشتر بیس
8.ساند استیج عمق بیشتری داره و در کل صدای 3 بعدی بهتری داره
9. و شاید برای ما که توی ایران هستیم مهمترینش اینه که z1000 برخلاف m50 احتیاج به امپ برای درایو شدن کامل نداره.
برتریهای m50 بر z1000:
1.توی m50 مقدار بیس بیشتره و بومی تره ولی همون طور که گفتم کیفیت بیس توی z1000 بالاتره
که این خبر بدیه برای کسانی که به basshead هستند.
2.ساند استیج توی m50 پهنای بیشتری داره ولی توی z1000 عمق بیشتری داره.
3.خوب m50 یه سیستم جمع شدن داره که z1000 این رو نداره پس حملش یه کمی مشکلتر میشه
به همین دلیله که z1000 یه هدفون نیمه قابل حمل به حساب میاد.
خوب همینطور که میبینید z1000 تقریبا یک اپگرید خیلی خوب نسبت به m50 به حساب میاد.
ولی یه سوالی که پیش میاد اینه که مگه m50 یکی از با ارزشترین هدفونها نیست(نسبت قیمت به صدایی که میگیرین)
چطوریه که حالا یک مدل سونی میاد و اون رو شکست میده.
خوب برای اینه که قیمت z1000 در جهان حدود 500 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی قیمت m50 در حال حاظر در جهان حدود 150 دلاره( هر دو در تاریخ این پست)
ولی به دلایل نا معلومی در حال حاظر m50 در ایران با قیمت حدود 950 تومن
و z1000 با قیمت حدود 650 تومن عرضه می شوند(پاساژ پایتخت). که موقعیت بسیار مناسبیه برای دوستانی که تصمیم به خرید m50 داشتند.
ضمن اینکه امکان تست در فروشگهای سونی مخصوصا دنیای سونی هست. پس بهتره که قبل از خرید هم حتما تست کنید.
لینک های مفید:
ضمن اینکه با توجه به اینکه z1000 دیگه تولید نمیشه. سونی اومده و در اون رنج قیمت sony mdr 1R رو معرفی کرده.
این هدفون قیمت مناسبتری داره و بیس قویتر و دوباره اپگرید نسبتا خوبی نسبت به z1000 ولی متاسفانه مثل اینکه هنوز وارد ایران شده(تاریخ این پست) اونم هدفون بسیار خوبیه و با فاصله ی کمی نسبت به momentom قرار میگیره.
موفق باشید.
سلام دوستان
دوستانی که به دنبال m50 میگردند
با توجه به قیمت جدید این هدفون که بسیار بالاست توصیه نمیشه و میشه جایگزین بهتری براش پیدا کرد.
برتریهای z1000 بر m50:
1.کیفیت ساخت بهتر
2.سبکتر و راحتر
3.کابل قابل جدا شدن که یک 1.2 متری(برای استفاده ی پرتابل) و 3 متری(برای استفاده ی در خانه) داره.
4. با توجه به کوچکتر بودن z1000 وقتی روی سرتون میزارین کوچکتر به نظر میاد.
5.صدای مید بهتر و مید کاملا فوروارد(یکی از بزرگترین عیب های m50)
6.های کنترل شده تری داره. توی m50 در بعضی از اهتگای های زیاد شما رو اذیت میکنه.
7.کیفیت و جزئیات بیشتر بیس
8.ساند استیج عمق بیشتری داره و در کل صدای 3 بعدی بهتری داره
9. و شاید برای ما که توی ایران هستیم مهمترینش اینه که z1000 برخلاف m50 احتیاج به امپ برای درایو شدن کامل نداره.
برتریهای m50 بر z1000:
1.توی m50 مقدار بیس بیشتره و بومی تره ولی همون طور که گفتم کیفیت بیس توی z1000 بالاتره
که این خبر بدیه برای کسانی که به basshead هستند.
2.ساند استیج توی m50 پهنای بیشتری داره ولی توی z1000 عمق بیشتری داره.
3.خوب m50 یه سیستم جمع شدن داره که z1000 این رو نداره پس حملش یه کمی مشکلتر میشه
به همین دلیله که z1000 یه هدفون نیمه قابل حمل به حساب میاد.
خوب همینطور که میبینید z1000 تقریبا یک اپگرید خیلی خوب نسبت به m50 به حساب میاد.
ولی یه سوالی که پیش میاد اینه که مگه m50 یکی از با ارزشترین هدفونها نیست(نسبت قیمت به صدایی که میگیرین)
چطوریه که حالا یک مدل سونی میاد و اون رو شکست میده.
خوب برای اینه که قیمت z1000 در جهان حدود 500 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی قیمت m50 در حال حاظر در جهان حدود 150 دلاره( هر دو در تاریخ این پست)
ولی به دلایل نا معلومی در حال حاظر m50 در ایران با قیمت حدود 950 تومن
و z1000 با قیمت حدود 850 تومن عرضه می شوند. که موقعیت بسیار مناسبیه برای دوستانی که تصمیم به خرید m50 داشتند.
ضمن اینکه امکان تست در فروشگهای سونی مخصوصا دنیای سونی هست. پس بهتره که قبل از خرید هم حتما تست کنید.
لینک های مفید:
ضمن اینکه من با توجه به اینکه z1000 دیگه تولید نمیشه. سونی اومده و در اون رنج قیمت sony mdr 1R رو معرفی کرده.
این هدفون قیمت مناسبتری داره و بیس قویتر و دوباره اپگرید نسبتا خوبی نسبت به z1000 ولی متاسفانه مثل اینکه هنوز وارد ایران شده(تاریخ این پست) اونم هدفون بسیار خوبیه و با فاصله ی کمی نسبت به momentom قرار میگیره.
موفق باشید.
یه سوال فوق مبتدیانه
کمتر بودن بیس z1000 از m50 برای کسی که بیس m50 رو دوست داره.باعث میشه اذیت بشه؟
سلام
کسی از دوستان قیمت سونی MDR-PQ1 رو نداره؟
amirdave
15-07-2013, 12:37
سلام,الان حدود 3 روزه که دارم مطالب این سایتو میخونم و از دوستان و اساتید بزرگوار مثل آقایان با نامهای کاربری t-jays ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , rave-87 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , Faraz_sm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (و البته بقیه دوستان)که بدون هیچ چشم داشتی به بچه ها واسه بهترین خرید کمک میکنن کمال تشکر را دارم.امروز در نهایت من یک پلیر سونی 173 و یک هدفون سنهایزر cx 300 2 خریدم و اما 2 تا سوال دارم
1-برای نگهداری از هدفون چه کارهایی باید انجام داد,میتونم مثل هدفونهای معمولی جمع کنم بزارم داخل جیبم؟
2-آیا این هدفون نیاز به burn in داره؟
mohsen 1373
15-07-2013, 14:07
سلام
آقای t-jays شما اطمینان دارید که با این قیمت به فروش میرسه؟
اگه این طوری باشه که حتما باید گوشیم رو بفروشم اینو بخرم!:n13:
نظر شما چیه؟
سلام
نظر شما چیه؟
دقیقا همون قیمته. شما میتونی زنگ بزنی دنیای سونی قیمت بگیری ولی همون رو بهتون میگن.
موفق باشین
یه سوال فوق مبتدیانه
کمتر بودن بیس z1000 از m50 برای کسی که بیس m50 رو دوست داره.باعث میشه اذیت بشه؟
خوب بستگی داره از چه چیز بیس m50 بیشتر خوشتون میومده
ولی مقدار بیس تا حدودی کمتره
ولی در مورد شما فرق چندانی نمیکنه
چون اون بیس بیشتر m50 وقتی خودش رو نشون میده که شما از امپ هدفون استفاده کنید.
شما که امپ هدفون ندارید راحتتر درایو شدن z1000 باعث میشه این اختلاف تا حدودی جبران بشه.
ولی خوب اگر بتونید تست کنید خیلی بهتره که کاملا مطمئن بشید از خریدتون
سلام,الان حدود 3 روزه که دارم مطالب این سایتو میخونم و از دوستان و اساتید بزرگوار مثل آقایان با نامهای کاربری t-jays ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , rave-87 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) , Faraz_sm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (و البته بقیه دوستان)که بدون هیچ چشم داشتی به بچه ها واسه بهترین خرید کمک میکنن کمال تشکر را دارم.امروز در نهایت من یک پلیر سونی 173 و یک هدفون سنهایزر cx 300 2 خریدم و اما 2 تا سوال دارم
1-برای نگهداری از هدفون چه کارهایی باید انجام داد,میتونم مثل هدفونهای معمولی جمع کنم بزارم داخل جیبم؟
2-آیا این هدفون نیاز به burn in داره؟
شما لطف دارین دوست عزیز
البته دوستانی مثل kavehj4488 و salar-221 و rezaomido رو که سایقه و اطلاعات به مراتب بیشتری نسبت به بنده دارند ولی به دلایلی کمتر سر میزنند.
در مورد نگهدای:
خوب اگر هم به burn in احتیاج داشته باشه با یه 10 ساعت که خودتون باهاش اهنگ گوش بدین خودش burn in میشه
موفق باشید.
سلام
نظر شما چیه؟
:n02:
خوب من نمیتونم در این مورد نظری بدم
ولی با توجه به قیمتش هدفون بسیار خوبیه
مخصوصا که به سختی میشه ایرادی بهش گرفت.
موفق باشید.
سلام.
با تشکر از کمک تمام دوستان به خصوص آقای t-jays من همین الان یه هدفون z1000 رو سفارش دادم و پس فردا به دستم میرسه. البته که تو بیست بودن این هدفون شکی نیست ولی امیدوارم متناسب با ذائقه من باشه :n02:
از همه دوستان ممنونم.
راستی یکی از دوستان قول مساعد داده که یه امپ برام جور کنه. نمیدونم اینجا جاشه یا نه ولی با این هدفون چه امپی بهتره که هم ارزون باشه (به دلار) هم بتونه به خوبی درایو کنه. ممنون
سلام.
با تشکر از کمک تمام دوستان به خصوص آقای t-jays من همین الان یه هدفون z1000 رو سفارش دادم و پس فردا به دستم میرسه. البته که تو بیست بودن این هدفون شکی نیست ولی امیدوارم متناسب با ذائقه من باشه :n02:
از همه دوستان ممنونم.
راستی یکی از دوستان قول مساعد داده که یه امپ برام جور کنه. نمیدونم اینجا جاشه یا نه ولی با این هدفون چه امپی بهتره که هم ارزون باشه (به دلار) هم بتونه به خوبی درایو کنه. ممنون
اگه میخوای برند بخری من Matrix M-stage رو پیشنهاد میکنم تو رنج قیمت پایین. اینجا رو هم یه نگاه بنداز شاید جالب باشه برات: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شاید خواستی خودت بسازی و صدای لامپ رو داشته باشی چون هدفون خوبی تهیه کردی. من خودم hd800 دارم و همیشه با امپ لامپی گوش میدم
اگه میخوای برند بخری من Matrix M-stage رو پیشنهاد میکنم تو رنج قیمت پایین. اینجا رو هم یه نگاه بنداز شاید جالب باشه برات: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شاید خواستی خودت بسازی و صدای لامپ رو داشته باشی چون هدفون خوبی تهیه کردی. من خودم hd800 دارم و همیشه با امپ لامپی گوش میدم
نه والا ساختن امپ لامپی کار من یکی که نیست یعنی بزرگترین کار الکتریکی که انجام دادم کارگاه های حرفه و فن دوران راهنمایی بوده :n02:
اون مدلی رو هم که فرمودین چند تا ریویو در موردش پیدا میکنم میخونم ممنون از توجهتون :n16:
نه والا ساختن امپ لامپی کار من یکی که نیست یعنی بزرگترین کار الکتریکی که انجام دادم کارگاه های حرفه و فن دوران راهنمایی بوده :n02:
اون مدلی رو هم که فرمودین چند تا ریویو در موردش پیدا میکنم میخونم ممنون از توجهتون :n16:
خواهش میکنم
حقیقتش اگر وقتم اجازه بده میخوام این امپ رو بصورت یه کیت آماده نصب در بیارم. سعی میکنم مراحل کار اونقدر ساده و ابتدایی باشه که یه شخصی که فقط خواندن و نوشتن بلده و میتونه هویه دستش بگیره و دوتا سیم رو بهم لحیم کنه، بتونه این کیت رو اسمبل کنه و نتیجه بگیره. در واقع اسمبل کردن این کیت باید در حد اسمبل اجزاء یک کامپیوتر (کیس و مانیتور و موس و کیبرد و اسپیکر و کابل برق) ساده و راحت باشه و نکته پیچیده ای نداشته باشه. بزودی اینکار رو شروع میکنم و نمونه اولیه رو برای خودم میسازم چون من اکثر لامپ هارو دارم و سعی میکنم از تمام مدلهایی که پتانسیلش رو دارند، صدا بگیرم. همچنین اسمبل کردن همچین دستگاهی برای شخصی مثل من که کارم الکترونیک هست و بارها مدارهای مختلف رو بستم، در صورت آماده بودن قطعات و شماتیک، بیشتر از 2 ساعت زمان نمی بره، و یه شخص بی تجربه که اولین بار دست به هویه می بره نهایتا در 4 ساعت میتونه دستگاه رو اماده به کار بکنه.
ضمنا اگر در تهیه آمپ دچار مشکل شدید، من دستگاهی دارم که هم DAC خیلی های-اند داره و هم خروچی هدفون بسیار عالی داره و صدایی بسیار عالی ازش گرفتم. البته دستگاه استودیویی هست. در واقع یه DAT رکوردر پروفشنال هست که قیمت آکبندش حدود 1695 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که قاعدتا باید تو ایران حدود 5 میلیون تومن باشه ولی با قیمت بسیار بسیار کمتر اینجا موجوده که به نظر من ارزش استفاده برای تبدیل دیجیتال به آنالوگ (اپتیکال > آنالوگ) و همچنین امپ هدفون استفاده کرد.
dark fear
15-07-2013, 21:09
سلام
میخوام یه هندزفری بخرم قیمتش بالا نباشه.. زیر 50 تومن..هرچی کمتر بهتر.. کیفیتش هم درحد هندزفری فابریک گوشی ها باشه..
خودم optimus 3d .. wave 2 .. xperia arc.. w810 رو هندزفری فابریکشون رو استفاده کردم کاملا راضی بودم.. اما یه سری از این هندزفری ها که دست فروشا میفروشن
و ظاهرشون مثل هندزفری فابریک w810 بود استفاده کردم خیلی بد بود.. صداش انگار از ته چاه میومد..
زیاد به صورت حرفه ای موزیک گوش نمیدم.. فقط دوس دارم صدای شفاف و بیس قابل قبولی داشته باشه.. (بیس زیاد هم دوس ندارم کلا) همچنین ترجیحا سایزش کوچیک باشه.. وزنش هم کم باشه
اصلا خود هندزفری فابریک گوشی ها تو چه رنج قیمتیه؟
عذر میخوام بابت اینکه پست 3 صفحه پیش خومو نقل قول میکنم..
اما مثل اینکه دوستان فقط به اونایی که دنبال هندزفری های گرون قیمتن مشاوره میدن......... :n06:
morteza_moosighi
16-07-2013, 00:04
عذر میخوام بابت اینکه پست 3 صفحه پیش خومو نقل قول میکنم..
اما مثل اینکه دوستان فقط به اونایی که دنبال هندزفری های گرون قیمتن مشاوره میدن......... :n06:
دوست عزیز من شرمنده ام خیلی کم سر میزنم اینجا استاتید هم یکم کم لطفی میکنن که جواب کاربر با سابقه ای مثل شمارو نمیدن حتما وقت نکردن .....
دوست من اگر ایرفون میخوایید {منظور همون هندسفری هایی هست که میره داخل گوش .تنها پیشنهاد معقول فقط و فقط Creative Ep630 خواهد بود .من فکر میکنم بشه با قیمت 50 و کمتر تهیه کرد .دقت کنید با گارانتی شاب باشه حتما که اورجینال باشه
سوالی بود در خدمتتون هستم
dark fear
16-07-2013, 06:29
دوست عزیز من شرمنده ام خیلی کم سر میزنم اینجا استاتید هم یکم کم لطفی میکنن که جواب کاربر با سابقه ای مثل شمارو نمیدن حتما وقت نکردن .....
دوست من اگر ایرفون میخوایید {منظور همون هندسفری هایی هست که میره داخل گوش .تنها پیشنهاد معقول فقط و فقط Creative Ep630 خواهد بود .من فکر میکنم بشه با قیمت 50 و کمتر تهیه کرد .دقت کنید با گارانتی شاب باشه حتما که اورجینال باشه
سوالی بود در خدمتتون هستم
بسیار متشکر..
نظرتون راجع به هندزفری های فیلیپس چیه؟ تعریف اونا رو هم شنیدم
همینطور مدل 635 کریتیو.. میگن بیس متعادل تری داره..!
همینطور به نظرتون کیفیت اینا درحد هندزفری های فابریک گوشی های به روز هست یا بهتره یا اینکه پایینتره؟
بسیار متشکر :n06:
kavehj4488
16-07-2013, 11:10
بسیار متشکر..
نظرتون راجع به هندزفری های فیلیپس چیه؟ تعریف اونا رو هم شنیدم
همینطور مدل 635 کریتیو.. میگن بیس متعادل تری داره..!
همینطور به نظرتون کیفیت اینا درحد هندزفری های فابریک گوشی های به روز هست یا بهتره یا اینکه پایینتره؟
بسیار متشکر :n06:
سلام. ببخشید من جواب می دهم.
فیلیپس به هیچ عنوان کیفیت لازم برای رقابت با Creative را ندارد مطمئن باشید. در ضمن مدل EP-630 مدل تایید شده و امتحان پس داده ای به شمار می رود بنابراین در خرید آن شک نکنید.
کیفیت EP-630 از کیفیت هدفون Apple بالاتر است چه برسد به هدفون های سایر گوشی ها.
موفق باشید.
حمید031090
16-07-2013, 12:02
سلام
هدفون ex1000 با پلایر سونی(mp4) به راحتی درایو میشه یا نیاز به امپ داره؟؟؟
در ضمن تفاوت صدای هدفون همراه روی پلایر (که در جعبه پلایر بود و حدود 100 110 تومن ارزش مادی داره) با هدفون ex1000 برای من کاربر اماتور قابل تشخیص هست یا نه؟؟(امیدوارم منظورم رو زسونده باشم)
پیشاپیش ممنونم
kavehj4488
16-07-2013, 18:03
سلام
در ضمن تفاوت صدای هدفون همراه روی پلایر (که در جعبه پلایر بود و حدود 100 110 تومن ارزش مادی داره) با هدفون ex1000 برای من کاربر اماتور قابل تشخیص هست یا نه؟؟(امیدوارم منظورم رو زسونده باشم)
پیشاپیش ممنونم
سلام. ex1000 قطعا" به آمپ نیاز خواهد داشت. این جمله را از rezaomido نقل می کنم: (( از این هدفون هنگامی که به پلیر Cowon J3 متصل است و ولوم روی 10 تنظیم شده است صدای بسیار کمی شنیده می شود گویی ولوم روی 1.5 تنظیم شده است! ))
در ضمن این هدفون مید سردی دارد وصدای حرفه ای آن برای کاربران آماتور ممکن است دلنشین نباشد. بنابراین خرید آن برای هر کسی به صرفه نیست. در مورد تفاوت ها اساتید نظرات کامل تری خواهند داد اما به نظر من اگر صدای ex1000 را بشنوید احساس می کنید که این هدفون صدای خیلی بی روح و خشکی را تولید می کند و اصلا" دلچسب نخواهد بود.
موفق باشید.
dark fear
16-07-2013, 18:42
سلام. ببخشید من جواب می دهم.
فیلیپس به هیچ عنوان کیفیت لازم برای رقابت با Creative را ندارد مطمئن باشید. در ضمن مدل EP-630 مدل تایید شده و امتحان پس داده ای به شمار می رود بنابراین در خرید آن شک نکنید.
کیفیت EP-630 از کیفیت هدفون Apple بالاتر است چه برسد به هدفون های سایر گوشی ها.
موفق باشید.
بسیار متشکر..
فروشگاه اینترنتی میشناسید که 630 رو بفروشه؟
راستی درمورد سونی mh750 چیزی نشنیدی؟ اینم خیلی تعریف میکنن..
mohsen 1373
16-07-2013, 19:22
:n02:
خوب من نمیتونم در این مورد نظری بدم
ولی با توجه به قیمتش هدفون بسیار خوبیه
مخصوصا که به سختی میشه ایرادی بهش گرفت.
موفق باشید.
شرمنده 3 تا سوال داشتم
1. ممکنه تقلبی باشه؟
2. به نظرتون تا پسفردا هم با همین قیمت میده؟
3. شماره دنیای سونی رو لطف میکنید؟
شرمنده 3 تا سوال داشتم
1. ممکنه تقلبی باشه؟
2. به نظرتون تا پسفردا هم با همین قیمت میده؟
3. شماره دنیای سونی رو لطف میکنید؟
خواهش میکنم
1.والا ایران رهجو خیلی گنده تر از ایناست که بخواد خودشو با فروختن یه هدفون تقلبی بد نام کنه
2.به احتمال زیاد. در هر صورت قیمتاشون معمولا تا مدتها ثابته
66755261
موفق باشید.
peaceful1
16-07-2013, 22:54
XBA-1 سی و چهار تومن ارزون شده
[WaRhEaD]
16-07-2013, 23:02
بسیار متشکر..
منم همین سوال رو دارم، دوستان تو نت جایی رو سراغ دارید که این مدل رو بفروشه؟
ursamajor
16-07-2013, 23:24
حالا هرچی جناب peaceful1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میگن این هدفون عالیه و قیمتش معرکس بازم کسی نمیخره!!! تازه ارزونتر هم شد!
نگران نباش خودم چند وقت پیش یکیشو خریدم. :n02:
XBA-4 چنده الان؟
یعنی 130 تومن شده؟کجا بگیرمش
ممنون بابت اطلاع رسانی
سلام
پیشاپیش ممنونم
سلام. ex1000 قطعا" به آمپ نیاز خواهد داشت. این جمله را از rezaomido نقل می کنم: (( از این هدفون هنگامی که به پلیر Cowon J3 متصل است و ولوم روی 10 تنظیم شده است صدای بسیار کمی شنیده می شود گویی ولوم روی 1.5 تنظیم شده است! ))
در ضمن این هدفون مید سردی دارد وصدای حرفه ای آن برای کاربران آماتور ممکن است دلنشین نباشد. بنابراین خرید آن برای هر کسی به صرفه نیست. در مورد تفاوت ها اساتید نظرات کامل تری خواهند داد اما به نظر من اگر صدای ex1000 را بشنوید احساس می کنید که این هدفون صدای خیلی بی روح و خشکی را تولید می کند و اصلا" دلچسب نخواهد بود.
موفق باشید.
من فکر نمی کنم که نیاز به آمپ داشته باشه
خودم که تست می کردم با آیتاچ، فرق با آمپ و بدون آمپش، از لحاظ کیفیت غیر قابل تشخیص بود، البته این رو قدیم ها هم گفته بودم
قدیم ها دنبال این بودم که نظر اونوری ها رو هم بدونم در این مورد، چند وقتیه که این بحث نیاز به آمپ داشتن ex1000 داره تکرار میشه، برای همین فکر می کنم لازمه از چند نفر دیگه نظرشون رو بپرسم
برای همین الأن پیام دادم به چند نفری که می شناسمشون (توی فروم هدفای)، نظر که دادن، میام اعلام می کنم
یعنی از اون دفعۀ اول که قیمتش رو گفتی، دنبال یدونه بهانه می گردم که پاشم برم بخرم
ولی هرچی فکرش رو می کنم، می بینم من نیازی ندارم و استفاده نمیشه
باورم نمیشه با وجود این قیمت، چرا اصلاً کسی میاد اینجا راهنمایی در مورد خرید هدفون می گیره؟ :n02: توی عنوان تاپیک بزنیم، تا اطلاع ثانوی همه برن سونی xba1 بخرن
ursamajor
17-07-2013, 00:15
بسیار متشکر..
;7753928']منم همین سوال رو دارم، دوستان تو نت جایی رو سراغ دارید که این مدل رو بفروشه؟
من فقط اینجا رو دیدم که داره. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
peaceful1
17-07-2013, 00:31
شده 133 تومن
نمایندگی مرکزی شرکت سونی تو مجتمع پایتخت فقط داره
مدل ورزشیش هم تک وتوک پیدا میشه
مدل های چند ارماتوره نیستش
SIMON137
17-07-2013, 05:50
نظرتون در رابطه با این گزینه چیه ؟
Razer Hammerhead Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
1-سری های بالای xba سونی تو نمایندگی ها موجود هست؟
2- بعد از گم شدن ie8 ام . cx271 رو خریدم ولی پس از تست یک ماهه به این نتیجه رسیدم صداش فاجعه اس!!
شاید کمی خنده دار به نظر بیاد ولی کیفیت فیلیپس مدل کریستال از این بالاتره!!! (سورس هم بیشتر آیفون با fiio e01 و کوون با e06)
peaceful1
17-07-2013, 12:50
1-سری های بالای xba سونی تو نمایندگی ها موجود هست؟
2- بعد از گم شدن ie8 ام . cx271 رو خریدم ولی پس از تست یک ماهه به این نتیجه رسیدم صداش فاجعه اس!!
شاید کمی خنده دار به نظر بیاد ولی کیفیت فیلیپس مدل کریستال از این بالاتره!!! (سورس هم بیشتر آیفون با fiio e01 و کوون با e06)
دنبال خرج کردن نباش،شاید همینی که داری خوب باشه یا یه هدفون ارزون قیمت کافی باشه.
وسیله در خدمت نیازه به خودی خود خرید کردن جنس گرون قیمت بی دلیله
من خودم چند تا هدفون دارم همش با تعمیر سوکت و اتصال سر هدفون و ... چندین سال نگه داشتم اولین هدفون با کیفیتم یه سونی بود از سال 1993 داشتم تا سال 2006 که کلی کاست پلیر وسی دی پلیر ونهایتا یه پلیر کوچک کیرتیو این هدفون رو استفاده کرده بودم
مهم گوش دادن به مسیقی هست خیلی به نظر من دور خودتون رو شلوغ نکنید.
نظرتون در رابطه با این گزینه چیه ؟
Razer Hammerhead Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این برند ، برند لوکس اپلیکیشن و لوازم کامپیوتر هست مثلا بهترین موس دنیا به نظر من سالیان سال MX لاجیتک هست ولی این برند موس هایی داره به مراتب ساده تر وخیلی گرون تر
اسم برجسته و قیمت گذاری فوقالعاده بالا و تخصصش هم این نیست من باشم سری گیم AKG یا sennheiser میخرم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.