PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 [14] 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Hamid-_
13-08-2013, 13:33
دوستان کسی هدفون های :
Shure Se215
Westone UM1
Westone 1true-Fit
موجود داره؟از قیمت اش با خبرید؟کسی امتحانشوت کرده تا صداش و توضیح بده؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

Hesam_valadkhani
13-08-2013, 13:57
دوستان کسی هدفون های :
Shure Se215
Westone UM1
Westone 1true-Fit
موجود داره؟از قیمت اش با خبرید؟کسی امتحانشوت کرده تا صداش و توضیح بده؟

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

رفیق 1 2 صفحه پیش راجع بهش صحبت کردیم، منم مثله شما در حال تحقیق هستم :n02:

hermione
13-08-2013, 15:44
سلام ممنون میشم یه ایر فون خوب معرفی کنید ( قیمت تا 200 تومن ) بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مهمه نه حجم صدا . و نمیخوام نویز محیط شنیده بشه .

بیشتر آهنگ قدیمی و کلاسیک و راک گوش میدم .

ایر فون مناسب برای پلیر b173 باشه .

با تشکر .

rave-87
13-08-2013, 18:10
آخه دقیقا مشکلی که من داشتم با s3 یکی صدای اطراف بود و یکی هم از یکی از گوشام همش در میومد :n27:
ولی در کل فکر میکنم بهترین گزینه با شرایط من باشه، خدا خیرش بده جوکرو که کاره آدمو راه میندازه و ممنون از خود شما که وقت میزاری و راهنمایی میکنی
راستی با یه همچین چیزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه حل کرد این مشکلارو ؟

فکر نکنم این مدل به fxt90 بخوره،
من دارم از جوکر می پرسم، فعلاً که سری ها سنهایزر (ie7 , ie8) رو پیشنهاد داده. ولی گفت نتیجۀ نهایی فرق خاصی نمی کنه. ولی از لحاظ فیت شدن، مثل اینکه خوبه. نتیجۀ نهایی رو می گم.

There won't be a big difference becase the FXT90 is kind of limited in isolation by the way it fits but a short bi-flange tip works pretty well. You can get Sennheiser ones for the IE7/IE8 or the ones from the MEElec M11+

م

با تشکر از شما rave-87 عزیز من مشکلمو پیدا کردم .لعنتی هدفونم کابلش مشکل قطع شدن پیدا کرده.منو بگو کلی کرنل و رام عوض کردم.حالا واسه مشکل جدیدم چکار کنم؟
محل اتصال به درایو سمت چپ که بگیر نگیر داره جای سوکتش نیست ومحل خم شدن دور گوشه .حیفم میاد واسه کابل کلی هزینه کنم و یک ماه زمان بزارم تا سفارش بدم از اونور بیاد . .
البته هنوزم با سورسای دیگه مشکلی نشون نمیده . شاید یک ذره صدای سمت چپش پایینتره که برای من مشخص نبود .
نکته بعدی اینکه خش خش توی درایو سمت راسته وقتی کابل سمت چپو از محل قطع شدن تکون میدم درست میشه .
لطفا بازم راهنماییم کنید .
خواهش می کنم، راستش اگر نخوایی کابل بخری، خب باید بسازی. tf10 اونقدر هدفون پرطرفداری هست که انواع آموزش ها برای ساختن کابل رو بشه براش پیدا کرد

Hesam_valadkhani
13-08-2013, 19:30
فکر نکنم این مدل به fxt90 بخوره،
من دارم از جوکر می پرسم، فعلاً که سری ها سنهایزر (ie7 , ie8) رو پیشنهاد داده. ولی گفت نتیجۀ نهایی فرق خاصی نمی کنه. ولی از لحاظ فیت شدن، مثل اینکه خوبه. نتیجۀ نهایی رو می گم.

ie8 یا ie7 فک کنم بیشتر از 100 دلار باشه ها، من دیگه خودمو بتکونم همینقدر میتونم بدم. بازم دستت درد نکنه

rave-87
13-08-2013, 19:55
^^^ خود سنهایزر نه
فقط سری هاش (tip)
سری هایی (tip) که برای سنهایزر ie7 و ie8 هست
یعنی این:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

براساس نظر جوکر، هرکدوم از اینها هم به fxt90 می خوره.

البته من در مورد گزینۀ جایگزینی برای fxt90 هم سوال پرسیدم از جوکر
هنوز جواب نداده

Hesam_valadkhani
13-08-2013, 21:27
^^^ خود سنهایزر نه
فقط سری هاش (tip)
سری هایی (tip) که برای سنهایزر ie7 و ie8 هست
یعنی این:

براساس نظر جوکر، هرکدوم از اینها هم به fxt90 می خوره.

البته من در مورد گزینۀ جایگزینی برای fxt90 هم سوال پرسیدم از جوکر
هنوز جواب نداده

اگر از اینا استفاده کنم ایزولیشن و راحت بودن جبران میشه به نظر شما؟

Hamid-_
13-08-2013, 23:10
عزیزان بین مدل های زیر کدوم به نظرتون بهتره؟؟
4 : Rock-It Sounds R-50
5 : Yamaha EPH-100SL
3 : Sony MDR-EX600
1 : JVC HA-FXT90
2 : Creative Aurvana 3
6 : Westone UM1
7 : Westone 1True-Fit
8: SHure se215
خواهشا راهنمایی بفرمایید

Dr.B.M
13-08-2013, 23:50
دوستان یه هدفون توپ in ear میخام واسه ایفون ۵ چون شکل ایرپاد فابریکی بعد از گوش دادن طولانی به موزیک لاله گوشمو درد میاره
خاهشا بهترین مدل سنهایزر رو معرفی کنید .
با اینکه قیمتش اصلا برام مهم نیس ولی میخام به قیمتش بیارزه.خودم mm70i رو دیدم ظاهرا واسه ایفونه ولی انگار یخورده ضخیم بود کلا یه جوری بود.البته صداشو تست نکردم
در کل میخام بیسش نرم و خوب باشه و یکم بیشتر از ایرپاد فایو
صداش بلدیش کمی از ایرپاد بیشتر باشه
وضوح و تریبل و تفکیک ایرپاد خیلی خوبه ولی میخام ازینم بهتر باشه یا در همین حد باشه
خلاصه اخرش باشه دیگه که چن سال کارمو راه بندازه
اگه سیمش هم ازینا باشه گره نمیخورن که دیگه چه بهتر
با تشکر

rave-87
14-08-2013, 01:42
اگر از اینا استفاده کنم ایزولیشن و راحت بودن جبران میشه به نظر شما؟

همونطور كه جوكر گفت،. فرق خاصي نمي كنه،. حالا هنوز. جواب نداده و من تا شنبه مسافرتم

اگر تونستم كه خودم جوابش رو مي گم، اگر نشد، توي تاپيك خود جوكر سوال رو پرسيدم، بريد نگاه كنيد،

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_9705070

kavehj4488
14-08-2013, 09:32
دوستان یه هدفون توپ in ear میخام واسه ایفون ۵ چون شکل ایرپاد فابریکی بعد از گوش دادن طولانی به موزیک لاله گوشمو درد میاره
با اینکه قیمتش اصلا برام مهم نیس ولی میخام به قیمتش بیارزه.خودم mm70i رو دیدم ظاهرا واسه ایفونه ولی انگار یخورده ضخیم بود کلا یه جوری بود.البته صداشو تست نکردم
وضوح و تریبل و تفکیک ایرپاد خیلی خوبه ولی میخام ازینم بهتر باشه یا در همین حد باشه
با تشکر
سلام.
شما چندین گزینه دارید چون قیمت را اعلام نکرده اید مدلهای پیشنهادی زیاد خوهند بود:
Creative EP-630
Creative EP-660
Sony XBA-1
Sony XBA-S65
Sennheiser CX300-II
T-Jays One, Two, Three, Four
Klipsch S3

این مدلها می توانند مناسب باشند. MM70i هم مناسب است. در کل شما بهتر است چند مدل را تست کنید (چون ظاهرا" قرار است چند سال استفاده کنید) تا بهترین خرید را انجام دهید.
منظور شما از بهترین مدل سنهایزر را کامل متوجه نشدم چون شما قیمت تعیین نکرده اید. اما بهترین های سنهایزر اینها هستند:

IE7
IE8
IE80
IE800

موفق باشید.

hermione
14-08-2013, 10:58
سلام ممنون میشم یه ایر فون خوب معرفی کنید ( قیمت تا 200 تومن ) بیشتر کیفیت و شفافیت صدا مهمه نه حجم صدا . و نمیخوام نویز محیط شنیده بشه .

بیشتر آهنگ قدیمی و کلاسیک و راک گوش میدم .

ایر فون مناسب برای پلیر b173 باشه .

با تشکر .

این سوال من بی جواب موند دوستان یه نگاهی بندازن .

salar_221
14-08-2013, 12:47
با تشکر
سلام
Sennheiser ie800:n02:
بهترين مدلش فعلا اينه

Dr.B.M
14-08-2013, 17:14
ضمن تشکر از شما همونطور که گفتم بودجه نامحدود ولی میخام به قیمتش بیارزه
e630 رو بیش از دو ساله که دارم ! و نسبت به قیمت کاملا ازش راضیم اما قصد اپدیت دارم ضمن اینکه وضوح e630 رو نمیپسندم و سیمش هم که همش در حال گره خوردن .در کل به قیمتش میارزه ولی میخام ایندفه دیکه اخرت هدفون رو بخرم:n19:
ظاهرا این ie800 بهترینه:n06:نمایندگی نامداران نداره دیشب ایتیمال اکباتان رفتم اینو نداشت!یه زنگ بزنم نامداران بازار موبایل ولی بعیده داشته باشه.
از کجا میشه خریدش.من غرب تهرانم.اینم اصل و فیک و های کپی و از این چیزا داره؟!!
................
اقا خعلی گرونه بابا .یه صفرشو ندیدم .عمرا ۳.۵ میلیون بدم به یه جقه له هدفون!!چه خبره بابا!!

kavehj4488
14-08-2013, 17:55
e630 رو بیش از دو ساله که دارم ! و نسبت به قیمت کاملا ازش راضیم اما قصد اپدیت دارم ضمن اینکه وضوح e630 رو نمیپسندم و سیمش هم که همش در حال گره خوردن .در کل به قیمتش میارزه ولی میخام ایندفه دیکه اخرت هدفون رو بخرم:n19:
ظاهرا این ie800 بهترینه:n06:نمایندگی نامداران نداره دیشب ایتیمال اکباتان رفتم اینو نداشت!یه زنگ بزنم نامداران بازار موبایل ولی بعیده داشته باشه.
................
اقا خعلی گرونه بابا .یه صفرشو ندیدم .عمرا ۳.۵ میلیون بدم به یه جقه له هدفون!!چه خبره بابا!!

سلام.
در ضمن سنهایزر همیشه مدل های فیک و های کپی در بازار موجود داشته است بنابراین فقط از نامداران خرید کنید. در ضمن اگر بودجه شما نامحدود است و تعصبی نسبت به سنهایزر ندارید و به خارج از کشور هم دسترسی دارید انتخاب های بهتری خواهید داشت. مثلا" Unique Melody Miracle و AKG K3003 و Shure SE-846. اما اگر از ایران خرید می کنید از برند سونی EX1000 و از برند سنهایزر هم IE800 مناسب هستند.
ممکن است نامداران این مدل را موجود نداشته باشد اما اگر سفارش دهید موجود می شود.:n02: آخرین قیمت این مدل هم 3.600.000 بود!!!!:n04::n02:
----------------------------------------------------------------------------------------
اما پاسخ به پست شما بعد از ویرایش: مدلهایی را که در پست قبل معرفی کردم بررسی نمایید!:n02:
تا 1 میلیون هم بهترین مدل Sony EX1000 است اگر اصرار دارید مدل حرفه ای تهیه نمایید.
موفق باشید.

salar_221
14-08-2013, 17:55

بهترین که نه ولی جزو برتر هاست فعلا.البته شاید بین هدفونهای هم سبک صدای خودش هم بهترین نباشه و بستگی به سلیقه فردی داره.فکر نکنم ارتقا از ep630 به ie800 درست باشه.یکم بیشتر تحقیق کنین و سعی کنین انتظارتون از صدای مورد علاقتون رو کامل بشناسین تا بعد .خرید هدفون سه میلیونی بلافاصله بعد از یه هدفون زیر 100 هزار تومانی بدونه هیچ گونه تحقیق و تست و ازمایش اصلا معقولانه نیست.قبل از هر اقدامی با اساتید مشورت کنین.موفق باشین

Dr.B.M
14-08-2013, 18:06
بهترین که نه ولی جزو برتر هاست فعلا.البته شاید بین هدفونهای هم سبک صدای خودش هم بهترین نباشه و بستگی به سلیقه فردی داره.فکر نکنم ارتقا از ep630 به ie800 درست باشه.یکم بیشتر تحقیق کنین و سعی کنین انتظارتون از صدای مورد علاقتون رو کامل بشناسین تا بعد .خرید هدفون سه میلیونی بلافاصله بعد از یه هدفون زیر 100 هزار تومانی بدونه هیچ گونه تحقیق و تست و ازمایش اصلا معقولانه نیست.قبل از هر اقدامی با اساتید مشورت کنین.موفق باشین
:n04:
اقا بخدا منم نفهمیدم ۳ میلیونه!فک کردم ۳۰۰ ایناس .اصن فک نمیکردم یه هدفون in ear بتونه اینقدر گرون باشه....درسته بودجه اشو دارم و مشکلی نیس ولی خو دیگه هر چیزی برای هر کسی تا حدی قابل قبوله .نه اقا هدفون ۳ تومانی بدرد من نمیخوره حالا هر چی هم عالی باشه
اصلا اون ایتم سنهایزر بودن رو بر میدارم و بجاش مشاوره ی هدفون in ear خوب میخام دیگه تا ۱ تومان حداکثر.حالا هر چی ارزونتر بهتر:n13:
والا من فقط میخام شبی یکی دو ساعت موسیقی باکیفیت خوب با ایفونم گوش بدم.نمیخام برم فضا که:n14:

flipp
14-08-2013, 18:11
................

IE800 رو میتونم بهتون 3،270،000 تومان تقدیم کنم در صورت نیاز :n06: روی مدل دیگه ای هم اگه نظرتون بود اگر موجود داشته باشم زیر قیمت بازار میتونم بدم بهتون حدود 10%

Hamid-_
14-08-2013, 18:59
اساتید کسی ما رو یه راهنمایی نمیکنه؟؟؟
دادا تا 500 تومن چه هدفون Inear رو سلاح میدونید؟؟؟
صدایی هم که کد نظرمه میدرنج شفاف و باس نرم و مخملی هستش

خودم چند تا مدل تو نظرم هست که میگم :

1 : Sony MDR-EX600
2 : JVC HA-FXT90
3 : Creative Aurvana 3
5 : Shure se215
6 : westone Um1
7 : westone 1tre-fit

توی این مدل ها به نظرتون کدوم ها خوبن؟؟؟
دادا اگه مدله دیگه ای مد نظرتون بفرمایید؟؟
--
پ.ن : والا من الان نزدیک 4 روزه این سوال و میپرسم هیچ کس حتی یه سلامم نزده دلم خوش باشه کسی خونده پست مارو

Dr.B.M
14-08-2013, 19:12
:n04:
اقا بخدا منم نفهمیدم ۳ میلیونه!فک کردم ۳۰۰ ایناس .اصن فک نمیکردم یه هدفون in ear بتونه اینقدر گرون باشه....درسته بودجه اشو دارم و مشکلی نیس ولی خو دیگه هر چیزی برای هر کسی تا حدی قابل قبوله .نه اقا هدفون ۳ تومانی بدرد من نمیخوره حالا هر چی هم عالی باشه
اصلا اون ایتم سنهایزر بودن رو بر میدارم و بجاش مشاوره ی هدفون in ear خوب میخام دیگه تا ۱ تومان حداکثر.حالا هر چی ارزونتر بهتر:n13:
والا من فقط میخام شبی یکی دو ساعت موسیقی باکیفیت خوب با ایفونم گوش بدم.نمیخام برم فضا که:n14:

اساتيد فردا ميخام حتما تهيه كنم چو در طول هفته وقت نميشه. يكبار ديگه انتظارات اصلاح شده ام رو مينويسم. ممنون از كمكتون
١.حداكثر بودجه تا سقف يك تومن حالا هرچي ارزونتر و بصرفه تر بهتر
٢.هدفون in ear با حداكثر راحتي در گوش و ايزوليشن تا سقف پيشنهاد شده قيمت. دوست دارم وختي سرمو رو بالشت ميزارم مث ميخ فرو نره تو گوشم و كلا سبك و راحت باشه مثلا اين ex1000 رو كه ديدم خيلي شكل عجيب غريبي داشت و فك كنم بمرور استفاده اش ادم رو اذيت كنه
٣.بيس مناسب و نرم و تا حدي بالا و شفافيت و كيفيت بالا در فركانسهاي ميد و هاي
٤.سيم با حداقل ميزان گره خوردن و راحت بودن
٥.برند اصلا مهم نيست ولي اصل بودن هدفون برام مهمه ضمن اينكه براحتي در تهران در دستوس و قابل خريداري باشه
٦.نوع استفاده ام هم كه گفتم ،واسه موسيقي پاپ و راك حداكثر شبي يكي دو ساعت و فقط با ايفون و محصولات اپل هستش

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2

88masuod
14-08-2013, 19:26
اساتید کسی ما رو یه راهنمایی نمیکنه؟؟؟
دادا تا 500 تومن چه هدفون Inear رو سلاح میدونید؟؟؟
صدایی هم که کد نظرمه میدرنج شفاف و باس نرم و مخملی هستش

خودم چند تا مدل تو نظرم هست که میگم :

1 : Sony MDR-EX600
2 : JVC HA-FXT90
3 : Creative Aurvana 3
5 : Shure se215
6 : westone Um1
7 : westone 1tre-fit

اگه ایران تشریف دارین قید اینا رو باید بزنی چون واست از ex1000 سونی بیشتر میشه هزینش تا بخوای سفارش بدی برات بیارن از خارج.
در حالی که ex1000 نمایندگی سونی داره البته پیدا کردنش سخته یکم ولی هست و یا xba1 سونی حدود 140 تومن بیرقیبه تو رنج
خودش تو ایران مخصوصا .

Hamid-_
14-08-2013, 19:35
اگه ایران تشریف دارین قید اینا رو باید بزنی چون واست از ex1000 سونی بیشتر میشه هزینش تا بخوای سفارش بدی برات بیارن از خارج.
در حالی که ex1000 نمایندگی سونی داره البته پیدا کردنش سخته یکم ولی هست و یا xba1 سونی حدود 140 تومن بیرقیبه تو رنج
خودش تو ایران مخصوصا .

دادا ex1000 سونی قیمتش دقیقا چقدره؟؟
دادا ایرانم ولی میتونم بگم از خارج بام خریداری بکنن
توی اون مدل ها چیزی مد نظرتون نبود؟؟؟

88masuod
14-08-2013, 19:36
اساتيد فردا ميخام حتما تهيه كنم چو در طول هفته وقت نميشه. يكبار ديگه انتظارات اصلاح شده ام رو مينويسم. ممنون از كمكتون
٢.هدفون in ear با حداكثر راحتي در گوش و ايزوليشن تا سقف پيشنهاد شده قيمت. دوست دارم وختي سرمو رو بالشت ميزارم مث ميخ فرو نره تو گوشم و كلا سبك و راحت باشه مثلا اين ex1000 رو كه ديدم خيلي شكل عجيب غريبي داشت و فك كنم بمرور استفاده اش ادم رو اذيت كنه
٥.برند اصلا مهم نيست ولي اصل بودن هدفون برام مهمه ضمن اينكه براحتي در تهران در دستوس و قابل خريداري باشه
٦.نوع استفاده ام هم كه گفتم ،واسه موسيقي پاپ و راك حداكثر شبي يكي دو ساعت و فقط با ايفون و محصولات اپل هستش

ex1000 ایزولیشن خوبی نداره ولی xba-1 از همین سونی ایزولیشن بالاتری داره من برای آیفون همینو بهتون پیشنهاد میکنم به نسبت قیمتش صدای
شفاف و با کیفیتی داره در ضمن شما بهتره هدفون خیلی گرون نخرین شاید با سلیقه موسیقی تون زیاد جور در نیومد.

قیمت حدودیش 600 تا 700 هست البته یکی از دوستام از تو جمهوری 550 گرفته بود چند ماه قبل تو اوج گرونی . بازم دوستای دیگه میتونن کمکتون کنن .

هدفونای سونی تو کشورمون با قیمت خیلی پایینتر از جهانیش عرضه میشه مثل xba-1 , z1000 , ex1000
بین اونایی که اسم بردین همشون خوبن خصوصا rock it sound

Hamid-_
14-08-2013, 19:46
قیمت حدودیش 600 تا 700 هست البته یکی از دوستام از تو جمهوری 550 گرفته بود چند ماه قبل تو اوج گرونی . بازم دوستای دیگه میتونن کمکتون کنن .
دادا مدل ex1000 550 تومن؟؟؟
دادا هدفون قبلیم سینهایزر cx300 ii بود الان میخوا آپدیت کنم تا 500 تومن
لینک فروشگاهی چیزی دارین این هدفون سونی رو بفروشه؟

flipp
14-08-2013, 20:08

به نظر من اگه بتونی Klipsch X10 بگیری میتونه گزینه مناسبی باشه. فکر میکنم حدود 500-600 باشه اکبندش اگه گیرت بیاد. من X10i داشتم (فقط یه ریموت اضافه داره) من صدای خوبی ازش شنیدم. بهترین گزینه من برای پرتابل بود و تقریبا همیشه همراهم بود. برای مسافرت خیلی خوبه، توی قطار یا هواپیما با نویزکنسلینگ میتونه خوب عمل بکنه. فروختمش الان پشیمونم جاش خالیه. اگه اکبندش گیرم بیاد میخرم دوباره.

kavehj4488
14-08-2013, 21:04

سلام.
به نظر من مدلی که flipp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفی کردند خیلی مناسب است.
اگر هزینه کمتری می خواهید بکنید Sony XBA-1 مناسب است اما بیس قوی ندارد. Klipsch S3 هم مناسب است که بیس قوی (حتی قوی تر از X10) دارد. Sennheiser CX300-II هم بیس قوی دارد.
در ضمن خوابیدن روی بالشت با هدفون اصلا" مناسب نیست. در ضمن کیفیت ساخت کلیپش به طور کلی بالا نیست پس ممکن است با شیوه استفاده شما خیلی سازگار نباشد. اما T-Jays ها (One و Two و Three و Four) بیس بسیار قوی دارند که می تواند برای شما مناسب باشد. مثلا" مدل Three و Four بیس خیلی قوی تری نسبت به Creative EP-630 دارند. کیفیت ساخت خوبی هم دارند.
موفق باشید.

Hesam_valadkhani
14-08-2013, 21:12
پ.ن : والا من الان نزدیک 4 روزه این سوال و میپرسم هیچ کس حتی یه سلامم نزده دلم خوش باشه کسی خونده پست مارو

رفیق منم که گفتم مثل شما در حال تحقیق هستم ولی 1 2 صفحه قبل رو بخون :n07:

Hamid-_
14-08-2013, 21:59
عزیزان کسی از قیمت 2 تا هدفون :

Sony MDR EX-600 و Sony MDR EX-1000

خبر داره؟؟
قیمتاشون حول و حوش چنده؟؟؟از کجا بگیرم مطمین تر باشه؟

Dr.B.M
14-08-2013, 22:31
داداشاي گلم ممنون از راهنماييتون ولي بدتر گيج شدم. الان انتخابا شد چن تا و از طرفي غير از سنهايزر كه نامداران داره واقعا نميدونم بقيه ي برندهايي رو كه گفتين از كجا ميشه خريد كه هم مطمعن باشه و هم بقيمت
بيس از لحاظ بلندي رو در حد همون كيفيت ep630 باشه كافيه. ديگه بيس غير طبيعي هم دوس ندارم تازه من بيس همين ٦٣٠ رو هم دوست ندام بنظرم خيلي خشكه و بيشتر گوب گوب ميكنه تا بيس نرم
كيفيت پخش در جداسازي فركانسهاي مختلف برام از همه مهمتره و بعد راحتي در گوش و بعد بيس و در اخر نويز كنسلينگ و كيفيت كابل
انگار نظر بيشتر اساتيد روي ex1000 سونيه؟
نميدونم چرا سوني واسه هدفون زياد دوس ندارم فكر ميكنم ادم ادم از يه برندي صرفا كارش هدفونه خريد كنه عاقلانه تره!!!
نميدونم واقعا گيج شدم!!!
حالا اين ex١٠٠٠ رو كجا ميشه زيارت كرد. كددوم مغازه تو جمهوري داره كدوم گرانتيش اصليه؟هاي كپي نباشه!!!
اوناون چن مدل ديگه چطور ؟كجا ميشه گير اورد و كدومش اخرش بهتره؟
يه چيز ديگه :تو يكي از اين سايتهاي رويوي معروف خارجي رفتم جالب بود كه تمام مدلهاي ie سنهايزر فقط چهار ستاره گرفته بود ولي يه هدفون سي يورويي مث cx495 ش فول پنج ستاره رو گرفته بود. قضيه چيه؟اگه خيلي فرقي باهم ندارن بيخيال گرونا بشم چون ميخاستم ie7 سنهايزر رو كه حدود ٨٠٠ تومنه فردا بخرم ولي باز پشيمون شدم

kavehj4488
14-08-2013, 23:13
عزیزان کسی از قیمت 2 تا هدفون :

Sony MDR EX-600 و Sony MDR EX-1000

خبر داره؟؟
قیمتاشون حول و حوش چنده؟؟؟از کجا بگیرم مطمین تر باشه؟
از طریق تلفن از شرکت ایران رهجو استعلام بگیرید:
88879148
88879149
88879150
موفق باشید.

داداشاي گلم ممنون از راهنماييتون ولي بدتر گيج شدم. الان انتخابا شد چن تا و از طرفي غير از سنهايزر كه نامداران داره واقعا نميدونم بقيه ي برندهايي رو كه گفتين از كجا ميشه خريد كه هم مطمعن باشه و هم بقيمت
بيس از لحاظ بلندي رو در حد همون كيفيت ep630 باشه كافيه. ديگه بيس غير طبيعي هم دوس ندارم تازه من بيس همين ٦٣٠ رو هم دوست ندام بنظرم خيلي خشكه و بيشتر گوب گوب ميكنه تا بيس نرم
كيفيت پخش در جداسازي فركانسهاي مختلف برام از همه مهمتره و بعد راحتي در گوش و بعد بيس و در اخر نويز كنسلينگ و كيفيت كابل
انگار نظر بيشتر اساتيد روي ex1000 سونيه؟
نميدونم چرا سوني واسه هدفون زياد دوس ندارم فكر ميكنم ادم ادم از يه برندي صرفا كارش هدفونه خريد كنه عاقلانه تره!!!
نميدونم واقعا گيج شدم!!!
حالا اين ex١٠٠٠ رو كجا ميشه زيارت كرد. كددوم مغازه تو جمهوري داره كدوم گرانتيش اصليه؟هاي كپي نباشه!!!
اوناون چن مدل ديگه چطور ؟كجا ميشه گير اورد و كدومش اخرش بهتره؟
يه چيز ديگه :تو يكي از اين سايتهاي رويوي معروف خارجي رفتم جالب بود كه تمام مدلهاي ie سنهايزر فقط چهار ستاره گرفته بود ولي يه هدفون سي يورويي مث cx495 ش فول پنج ستاره رو گرفته بود. قضيه چيه؟اگه خيلي فرقي باهم ندارن بيخيال گرونا بشم چون ميخاستم ie7 سنهايزر رو كه حدود ٨٠٠ تومنه فردا بخرم ولي باز پشيمون شدم

سلام.
بقیه مدلها را از مجتمع پایتخت واقع در تقاطع میرداماد و ولیعصر تهیه نمایید. کلیپش را با گارانتی آرتافرورد تهیه نمایید.
سونی را با گارانتی ایران رهجو تهیه نمایید. در صورت تمایل برای خرید سونی ابتدا از موجود بودن مدل مورد نظر از طریق استعلام تلفنی مطمئن شوید:
88879148
88879149
88879150
شما خیلی به ریویو خارجی که دیدید توجه نکنید چون در خارج شما در رده قیمت سری IE سنهایزر انتخاب های بهتری هم می توانید داشته باشید اما در ایران...
EX1000 از نظر Isolation نسبتا" ضعیف است و خیلی راحت هم نیست. در ضمن بهتر است با iPod و پلیر های قوی استفاده شود در غیر اینصورت ممکن است حجم صدای تولید شده کم تر از معمول باشد. اما در زمینه کیفیت پخش انتخاب مناسبی است.
در آخر به گوش های خود اعتماد کنید و بعد از تست بین مدلها تصمیم بگیرید چون این هدفون ها قرار است مدتها همراه شما باشند پس در انتخاب خود دقت کنید.
موفق باشید.

Dr.B.M
14-08-2013, 23:47
از طریق تلفن از شرکت ایران رهجو استعلام بگیرید:
88879148
88879149
88879150
موفق باشید.

سلام.
بقیه مدلها را از مجتمع پایتخت واقع در تقاطع میرداماد و ولیعصر تهیه نمایید. کلیپش را با گارانتی آرتافرورد تهیه نمایید.
سونی را با گارانتی ایران رهجو تهیه نمایید. در صورت تمایل برای خرید سونی ابتدا از موجود بودن مدل مورد نظر از طریق استعلام تلفنی مطمئن شوید:
88879148
88879149
88879150
شما خیلی به ریویو خارجی که دیدید توجه نکنید چون در خارج شما در رده قیمت سری IE سنهایزر انتخاب های بهتری هم می توانید داشته باشید اما در ایران...
EX1000 از نظر Isolation نسبتا" ضعیف است و خیلی راحت هم نیست. در ضمن بهتر است با iPod و پلیر های قوی استفاده شود در غیر اینصورت ممکن است حجم صدای تولید شده کم تر از معمول باشد. اما در زمینه کیفیت پخش انتخاب مناسبی است.
در آخر به گوش های خود اعتماد کنید و بعد از تست بین مدلها تصمیم بگیرید چون این هدفون ها قرار است مدتها همراه شما باشند پس در انتخاب خود دقت کنید.
موفق باشید.
اره واقعا این ex1000 به نظر سنگین و ناراحت میاد !!
اون s3 و x10 که گفتین چی؟جایی هس که گارانتی مطمعن داشته باشه؟
پایتخت رو واقعیت میترسم برم یه های کپی بندازن
این cx300II و MM80i سنهایزر چطورن؟بنظر شما همینا واسه من کافی نیست.بالاخره این ep630 و ایرپاد فابریکی ایفون بهترن دیگه؟!ظاهرا بیس خوبی هم دارن ضمن اینکه mm80i ریموت کاملا با ایفون مچه!
دادش حرف شما حجت.یکی رو با ادرس بهم معرفی کن برم باخیال راحت بخرم و تمام
جدا از پیگیری و کمک هات ممنونم
در زمینه مشاوره انواع گوشی ها هر وخت کاری داشتی در خدمتم:n02:

farzad3620
15-08-2013, 00:31
بهترین هدفونی که تا 100 بشه تهیه ش کرد چیه دوستان؟:n20:

88masuod
15-08-2013, 05:42
بهترین هدفونی که تا 100 بشه تهیه ش کرد چیه دوستان؟:n20:

ep630 = 60
sony xba-1 =135

Hamid-_
15-08-2013, 09:24
آقا ما کل نمایندگی ها رو زیر و رو کردیم این مدل EX1000 کمپلت موجودی نداشتن
یکی هم که گفت کلا سونی EX1000 نداره :(

flipp
15-08-2013, 09:26
آقا ما کل نمایندگی ها رو زیر و رو کردیم این مدل EX1000 کمپلت موجودی نداشتن
یکی هم که کلا سونی EX1000 نداره :(

Klipsch X10 چی؟

Hamid-_
15-08-2013, 09:35
Klipsch X10 چی؟
والا اینو نپرسیدم
ایران رهجو هم برای 2 هفته دیگه گفت بار جدید میرسه که باید ببینیم موجودی دارن یا نه

Dr.B.M
15-08-2013, 10:43
من الان دارم میرم پایتخت ببینم کلیپش s3 یا s4 یا x10 گیر میارم یا نه اگه بود چه گارانتی اصلیه ؟که از های کپی ها می ترسم
اگر هم گیرم نیومد یک ضرب میرم سراغ نامداران و سنهایزر IE7 رو میخرم.
ضمنا این هدفون ها هیچکدوم میکروفون ندارن پس فیششون دو تیکه است.اشکال پیش نمیاد وقتی با ایفون استفاده کنم که فیش ۳ تیکه میخوره؟

Hesam_valadkhani
15-08-2013, 10:56
من الان دارم میرم پایتخت ببینم کلیپش s3 یا s4 یا x10 گیر میارم یا نه اگه بود چه گارانتی اصلیه ؟که از های کپی ها می ترسم
ضمنا این هدفون ها هیچکدوم میکروفون ندارن پس فیششون دو تیکه است.اشکال پیش نمیاد وقتی با ایفون استفاده کنم که فیش ۳ تیکه میخوره؟

به فروشگاه دیجیتال هم سر بزن، s3=120 بود فکر کنم، با قسمت فروش آرتافرورد هم تماس بگیری میتونن کمکت کنن

flipp
15-08-2013, 11:16

قربونت اگه رفتی آمار Klipsch X10 رو برام بگیر. اگرم خواستی بری سراغ IE7 بیا بهت 10% زیر قیمت میدم (گارانتی نامداران)

Dr.B.M
15-08-2013, 11:20
به فروشگاه دیجیتال هم سر بزن، s3=120 بود فکر کنم، با قسمت فروش آرتافرورد هم تماس بگیری میتونن کمکت کنن

اگه s3 اينقدر ارزون باشه پس تقريبا تو رده xba 1 و cx175 قرار ميگيره. پس فك نكنم بتونه منو راضي كنه. s5 رو كسي ديده؟
يه سوال ديگه ايا ie7 با توجه به اينكه قديميترين مدل اين سري هستش ميارزه به اين قيمتش؟
يه چيز ديگه خيلي واسم مهمه سيم هدفونه كه كلا با گره خوردن اين سيم خيلي مشكل دارم. دوس دارم سيمش بافته باشه يا حداقل از اين جنسا كه اويزونن و راحت گره نميخورن و تا نميشن باشه
بخودا بد جور گيج شدم. الان تو راهم. ايشالا رسيدم بصورت انلاين ازتون مشاوره ميگيرم

Hesam_valadkhani
15-08-2013, 11:28
اگه s3 اينقدر ارزون باشه پس تقريبا تو رده xba 1 و cx175 قرار ميگيره. پس فك نكنم بتونه منو راضي كنه. s5 رو كسي ديده؟
يه سوال ديگه ايا ie7 با توجه به اينكه قديميترين مدل اين سري هستش ميارزه به اين قيمتش؟
يه چيز ديگه خيلي واسم مهمه سيم هدفونه كه كلا با گره خوردن اين سيم خيلي مشكل دارم. دوس دارم سيمش بافته باشه يا حداقل از اين جنسا كه اويزونن و راحت گره نميخورن و تا نميشن باشه
بخودا بد جور گيج شدم. الان تو راهم. ايشالا رسيدم بصورت انلاين ازتون مشاوره ميگيرم

صدای بدی نداره s3، بستگی به سلیقه و بودجه داره، s5 هم خوبه ولی دیگه فکر نکنم باشه تو بازار
تا جایی هم که من اطلاع دارم klipsch غیر اصلی نداره هنوز خوشبختانه، باز شما هم تحقیق کن

Dr.B.M
15-08-2013, 13:41
دوستان ضمن تشكر ويژه از اقا كاوه و باقي دوستان وضعيت فعلي در مور خريد هدفون بنده به اين شكله
ex1000 به هيچ عنوان پيدا نشد
از برند كليپش اس سه و ايكس ده رو پيدا كردم كه موفق به تست ايكس ده شدم. ايرادي كه ميتونم بش بگيرم كيفيت ساخت پايين و عدم گارانتي مطمعن بود ولي اس سه رو واسه تست نداشت البته گارانتي داربود
تمام مدلهاي تي جايز رو تست كردم كه كلا بدلم نچسبيد ضمن اينكه كيفيت ساخت خيلي خوبي هم نداشتند
از مدلهاي سنهيزر cx 300 ii رو تست كردم كه بنظرم نسبت به قيمتش با ارزش تره
سه مدل on ear رو هم تست كردم
akg q460
v-jays
px200 senheizer
بلندي و بيس صداي وي جايز از همه بيشتره ولي كيفيت و ارگونوميه سنهايزر بهتره البته بلنديه صداش كمتره. akg هم كه كلا اندازه سرم نبود و كوچيك بود ولي كيفيت ساختش از اون دو تا بهتر بود!
در نهايت بين دو مدل اين اير و ان اير سنهايزر cx300ii و px200 يكيشو ميخام انتخاب كنم
نظر شما چيه؟

flipp
15-08-2013, 13:52
دوستان ضمن تشكر ويژه از اقا كاوه و باقي دوستان وضعيت فعلي در مور خريد هدفون بنده به اين شكله
ex1000 به هيچ عنوان پيدا نشد
از برند كليپش اس سه و ايكس ده رو پيدا كردم كه موفق به تست ايكس ده شدم. ايرادي كه ميتونم بش بگيرم كيفيت ساخت پايين و عدم گارانتي مطمعن بود ولي اس سه رو واسه تست نداشت البته گارانتي داربود
تمام مدلهاي تي جايز رو تست كردم كه كلا بدلم نچسبيد ضمن اينكه كيفيت ساخت خيلي خوبي هم نداشتند
از مدلهاي سنهيزر cx 300 ii رو تست كردم كه بنظرم نسبت به قيمتش با ارزش تره
سه مدل on ear رو هم تست كردم
akg q460
v-jays
px200 senheizer
بلندي و بيس صداي وي جايز از همه بيشتره ولي كيفيت و ارگونوميه سنهايزر بهتره البته بلنديه صداش كمتره. akg هم كه كلا اندازه سرم نبود و كوچيك بود ولي كيفيت ساختش از اون دو تا بهتر بود!
در نهايت بين دو مدل اين اير و ان اير سنهايزر cx300ii و px200 يكيشو ميخام انتخاب كنم
نظر شما چيه؟

من X10 داشتم مشکلی با کیفیت ساختش نداشتم. فقط بدجوری shove میشه توی گوش که موقع بیرون آوردن باید مواظب باشید زیاد به سیم فشار نیاد
قیمت X10 چقدر بود؟

Dr.B.M
15-08-2013, 14:58
٦٠٠ تومن ميداد و البته هيچ گارانتي هم نداشت. با اينكه خوب بود ولي بنظرم نميارزيد
......
خب دوستان يكبار ديگه از همتون تشكر ميكنم كه در اين دو سه روز حسابي كمكم كرديد. خصوصا كاوه عزيز و اقاي فليپ عزيز(شرمنده كه اسمتون رو بلد نيستم)كه مبسوط و بصورت تلفني حسابي من رو شرمنده كردن
......
من بالاخره هدفون موردنظرم رو خريدم و از انتخابم تا نود درصد راضيم. هدفون on ear از برند سنهايزر مدل px200II رو بقيمت ٣٤٢ تومن با گارانتي نامداران خريدم. لازم بذكره كه قبلش مدل px100i از همين مدل رو تست كرده بودم كه به اشتباه px200 نوشته بودم. اون مدل ميكروفون داره ولي بالشتكاش اسفنجي بود كه ايزوليشن كمتري رو نسبت به ٢٠٠ بهمراه داشت.
دنبال چي رفتيم و چي خريديم؟!!!
اين اير ميخاستم و با ان اير برگشتم خونه!!!
شايد مهمترين دليل اين قضيه اين بود كه حداقل بنده تفاوت خيلي زيادي در مدلهاي تست شده اين اير با كريتيو ep630 كه چن ساله استفاده ميكنم ،نديدم !!!!البته بنده يه يوزر ساده هستم كه شبي يكي دو ساعت موسيقي پاپ و راك گوش ميده اونم فقط در منزل!!!مسلما تفاوتهاي زيادي بين مدلهاي تست شده وجود داره ولي با توجه به ديوايس سورس بنده و كلا انتظاراتم تريجيح دادم كه يه مدل ميد رنج ان اير رو خريداري كنم و هزينه ي زيادي بابت خريد هدفون نكنم
مدل هاي تست شده بنده كه در پاساژ پايتخت و با گوشي ايفون فايو در وضعيت اكولايزر اف و با چند تراك mp3 پاپ ايراني و سبك كانتري خارجي گوش دادم بشرح زير هستند

Dr.B.M
15-08-2013, 15:19
akg q350 in ear:وضعيت قرار گيري در گوش خوب. كيفيت ساخت خوب. بيس نرمال بسمت بالا. ميد خوب. هاي متوسط ارزش نسبت به قيمت خوب
t-jays: هر چار مدلش رو تست كردم
بيس بالا ميد متوسط هاي تقريبا متوسط البته تي جايز تري هاي بهتري داشت
وضعيت قرار گيري در گوش و ايزوليشن خوب و ارزش نسبت به قيمت بنظرم نميارزيد!
كليپش اس با قيمت ٣٧٠ تومن و گارانتي اصلي رو نتونستم تست كنم ولي فكر ميكنم نسبت به قيمتش نميارزه
كليپش x10 يكي از اون مواردي بود كه واقعا تفاوتش رو در صداهاي هاي و ميد با بقيه احساس كردم و بيس مناسبي هم داشت ولي متاسفانه بسته بندي و كيفيت ساخت پايينش و نداشتن گارانتي باعث شد تا به اين نتيجه برسم كه خريدش با اين قيمت ٦٠٠ تومن نميارزه
مدل بعدي cx٣٠٠ بود با قيمت ٢٢٠ تومن كه شرايطي تقريبا مثل تي جايزها داشت با اسن تفاوت كه كيفيت ساخت و گارانتي معتبر تري داره. وبه نظر بنده اين مدل بيشتر از بقيه اين ايرهاي تست شده با توجه به قيمتش ارزش خريد داره و يه هدفون كلا نرماليه كه نه نقطه قوت انچناني و نقطه ضعف انچناني داره
ضمنا موفق شدم senheizer IE8 رو از نزديك زيارت كنم!!!بايد بگم عجب چيزيه!!!كيفيت ساخت عالي بسته بندي بسيار جالب. شكل خاص و يه ولوم تنظيم بيس. البته موفق به تستش نشدم ولي مسلما ايرفون خاصي هست كه يه سرگردن به اينايي كه تست كردم سر بود ولي خب از اونجايي كه براي بنده خريد يه هدفون ١٢٠٠ ميليوني توجيحي نداشت از خريدش منصرف شدم
در پست بعدي به بررسي سه هدفون ان اير كه منجر به خريد يكيشون شد ميپردازم

flipp
15-08-2013, 16:39
٦٠٠ تومن ميداد و البته هيچ گارانتي هم نداشت. با اينكه خوب بود ولي بنظرم نميارزيد
......
خب دوستان يكبار ديگه از همتون تشكر ميكنم كه در اين دو سه روز حسابي كمكم كرديد. خصوصا كاوه عزيز و اقاي فليپ عزيز(شرمنده كه اسمتون رو بلد نيستم)كه مبسوط و بصورت تلفني حسابي من رو شرمنده كردن
......
من بالاخره هدفون موردنظرم رو خريدم و از انتخابم تا نود درصد راضيم. هدفون on ear از برند سنهايزر مدل px200II رو بقيمت ٣٤٢ تومن با گارانتي نامداران خريدم. لازم بذكره كه قبلش مدل px100i از همين مدل رو تست كرده بودم كه به اشتباه px200 نوشته بودم. اون مدل ميكروفون داره ولي بالشتكاش اسفنجي بود كه ايزوليشن كمتري رو نسبت به ٢٠٠ بهمراه داشت.
دنبال چي رفتيم و چي خريديم؟!!!
اين اير ميخاستم و با ان اير برگشتم خونه!!!
شايد مهمترين دليل اين قضيه اين بود كه حداقل بنده تفاوت خيلي زيادي در مدلهاي تست شده اين اير با كريتيو ep630 كه چن ساله استفاده ميكنم ،نديدم !!!!البته بنده يه يوزر ساده هستم كه شبي يكي دو ساعت موسيقي پاپ و راك گوش ميده اونم فقط در منزل!!!مسلما تفاوتهاي زيادي بين مدلهاي تست شده وجود داره ولي با توجه به ديوايس سورس بنده و كلا انتظاراتم تريجيح دادم كه يه مدل ميد رنج ان اير رو خريداري كنم و هزينه ي زيادي بابت خريد هدفون نكنم
مدل هاي تست شده بنده كه در پاساژ پايتخت و با گوشي ايفون فايو در وضعيت اكولايزر اف و با چند تراك mp3 پاپ ايراني و سبك كانتري خارجي گوش دادم بشرح زير هستند

مبارکت باشه. به جمع دارندگان سنهایزر خوش آمدی :n20: راستی من گفتم که میتونم 10% زیر قیمت بهت بدم، یعنی میتونستم بجای 342 تومن میتونستم 300 بدم بهت گارانتیش هم نامداران بود :n01: به هرحال مبارک باشه

Dr.B.M
15-08-2013, 17:13
مبارکت باشه. به جمع دارندگان سنهایزر خوش آمدی :n20: راستی من گفتم که میتونم 10% زیر قیمت بهت بدم، یعنی میتونستم بجای 342 تومن میتونستم 300 بدم بهت گارانتیش هم نامداران بود :n01: به هرحال مبارک باشه

اره ميدونم و ممنونم ازت ولي ديگه تا پايتخت رفته بودم. بايد همين امروز تمومش ميكردم ديگه حسش نبود يه روز ديگه واسه اين كار بزارم از طرفي اگه نمي خريدم دوباره دو دلي ميومد سراغ و قضيه طولاني ميشد
.....
و اما نتيجه تست من براي چهار هدفون px100IIi px200II v-jay akg q450
اولا كه ٤٥٠ از لحاظ كيفيت ساخت بهترين بود يه كابل اضافي داشت با يه سوكت مبدل سيمش از بالا جدا ميشد و كلا خيلي خوش ساخت بود موضوع ديگه كلوز بودنش بود كه باعث ميشد ايزوليشن بهتري داشته باشه درست مث پي ايكس ٢٠٠ ولي بيس ٤٥٠ بهتر بود و يه مقدار بلندي صداش بيشتر بود. تنها مساله اي كه باعث شد نخرمش اين بود كه بشدت روي سرم ناراحت بود و با اينكه ريلش رو تا اخر باز كردم بازم روي سرم كوچيك بود. چميدونم شايد كله ي ما غير استاندارده!
در مورد وي جايز بايد بگم هدفون بسيار بقيمت و خوبيه و بيس و بلنديش از بقيه بهتر بود وزنش هم خوب بود راحت هم بود عاملي كه باعث شد نخرمش فقط فول اپن بودنش بود كه باعث ميشد عملا هيچ ايزوليشني وجود نداشته باشه
px100IIi رو دقيقا به همين علت نخريدم با اينكه احساس كردم يخورده صداش بلندتر از دويسته
خب بالاخره با اين همه بالا پايين رفتنا منم خريدمو كردم و همون طور كه گفتم نود درصد ازش راضيم. فك ميكنم با توجه كيفيت ساخت و سيم و وزن و بقيه ي ايتمها به قيمتش ميارزه(ديگه با اين دلار گرون از بيشتر نميشه انتظار داشت)
خعلي دوس داشتم اون ie8 رو بخرم ولي خداييش ١٢٠٠ خعلي پوله ادم بده يه جقله هدفون!!!فك كنم كار خوبي كردم كه احساسي عمل نكردمو از خريدش منصرف شدم
راستي دوستان حدودا چقر طول ميكشه كه اين هدفون من به حداكثر پرفورمانسش برسه؟براي burn in شدن بايد صداشو تا اخر بزنم بالا؟

Dr.B.M
15-08-2013, 20:54
دوستان ایا میشه یه امپ سر راه این هدفون و ایفون قرار داد و اگه میشه چه معایب و مزایایی داره؟

88masuod
15-08-2013, 21:10
دوستان ایا میشه یه امپ سر راه این هدفون و ایفون قرار داد و اگه میشه چه معایب و مزایایی داره؟

هدفون تو ایران خیلی در دسترس تر هست نسبت به آمپ . کلا به جز fiio آمپ پرتابل هدفون نیست .تو مورد شما فقط حجم صدا رو زیاد تر میکنه .

Dr.B.M
15-08-2013, 21:46
دوستان الان یه چند تا ریویوی خارجی رو خوندم ..عجیبه که با این که px100 II یه هدفون open هستش و px200 II یه هدفون close ولی همشون گفته اند که بیس ۱۰۰ حدود ۵ الی ۶ دسی بل بیشتر از ۲۰۰ هستش:n13:این الان ینی چی؟!
البته واسه من همین میزان بیس کافیه ولی خو بدم نمیومد یه خورده بیشترم باشه.هرچی باشه اینا on ear هستند و بیسشون بیشتر باشه بهتره:n27:.یخورده حالم گرفته شد:n03:
خو اخه من اصن قبل از اینکه برم پایتخت قصدم خرید in ear بود و اصلا در مورد on ear ها تحقیق نکرده بودم بعد که دیدم این ایرها خیلی فرقی با ep630 خودم ندارند:n04: و اکثرا اون وضوحی رو که میخوامو ندارند به سمت on ear ها کشیده شدم:n05:
حیف که اون akg q460 رو سرم خوب قرار نمی گرفت وگرنه عالی بود:n27:

Dr.B.M
15-08-2013, 22:30
آي يكي بدادم برسه!!!
يه ساعت موزيك گوش دادم گوشام سرخ شدن. نميدونم كله ي من خيلي گندست !جريان چيه بدجوري گوشام رو فشار ميده!عجب غلطي كرديم هدفون ان اير كلوز خريديما. ايزولوشنشنش عاليه ولي گوشامو پخت. كاوه جان چرا نگفتي اين كلوزا اينجورين؟!
اقا من اينو نميخام يكي بياد اينو از من بخره. ديگه دوسش ندارم. همون فردا ميرم يه ie8 ميخرم. گور باباي پول!

flipp
15-08-2013, 23:00
آي يكي بدادم برسه!!!
يه ساعت موزيك گوش دادم گوشام سرخ شدن. نميدونم كله ي من خيلي گندست !جريان چيه بدجوري گوشام رو فشار ميده!عجب غلطي كرديم هدفون ان اير كلوز خريديما. ايزولوشنشنش عاليه ولي گوشامو پخت. كاوه جان چرا نگفتي اين كلوزا اينجورين؟!
اقا من اينو نميخام يكي بياد اينو از من بخره. ديگه دوسش ندارم. همون فردا ميرم يه ie8 ميخرم. گور باباي پول!

خب بعضی ها به بعضی هدفون ها حساسیت دارند. فکر کنم اگر بخواید بفروشیدش حداقل 20 درصد کسر میشه از قیمتش تازه با در نظر گرفتن این مساله که یکروز کارکرده

Dr.B.M
15-08-2013, 23:13
خب باشه كم شه. چيكار كنم. گوشام سرخ شدن. اصن سردرد گرفتم. البته گوشاي منم يكم نافرمه ها. مث اينه اتوبوسه!!!
خو حالا كي ميخره. به كي بايد بفروشم. فك كن دست يه دكتر بوده فقط يه شب تا مطب رفته و اومده :دي
اينم بگم از كيفيت صداش واقعا راضيما. همه چيش به اندازه است. هاي و ميد و لاو همشون ميزونن

flipp
15-08-2013, 23:29
اینجا که بازارچه نداره آگهی کنی برای فروش ولی توی فوروم پرشین تولز بازارچه هست. بدو برو اونجا یه آگهی بزن و میتونی لینک این مطالب رو هم بدی که درستی حرفت مشخص بشه. مشتری پیدا بشه فروش میره دیگه. بعدش میتونی هرچی خواستی بخری. من که میگم HD800 بخر :n02: واسه گوشهات ارزش قائل شو!

Hesam_valadkhani
15-08-2013, 23:55
خب باشه كم شه. چيكار كنم. گوشام سرخ شدن. اصن سردرد گرفتم. البته گوشاي منم يكم نافرمه ها. مث اينه اتوبوسه!!!
خو حالا كي ميخره. به كي بايد بفروشم. فك كن دست يه دكتر بوده فقط يه شب تا مطب رفته و اومده :دي
اينم بگم از كيفيت صداش واقعا راضيما. همه چيش به اندازه است. هاي و ميد و لاو همشون ميزونن

من پیشنهاد میکنم بزار یکی دو روز استفاده کن ببین عادت میکنی یا نه، اگر نکردی میتونی تو همون فروم که دوستمون اشاره کردن بفروشی

Dr.B.M
15-08-2013, 23:57
اینجا که بازارچه نداره آگهی کنی برای فروش ولی توی فوروم پرشین تولز بازارچه هست. بدو برو اونجا یه آگهی بزن و میتونی لینک این مطالب رو هم بدی که درستی حرفت مشخص بشه. مشتری پیدا بشه فروش میره دیگه. بعدش میتونی هرچی خواستی بخری. من که میگم HD800 بخر :n02: واسه گوشهات ارزش قائل شو!
این hd800 که دیگه عملا سونای خشکه:n13:با اون قیمت فضاییش چن جای دیگمو هم میسوزونه
تازه به چی وصلش کنم؟ایفون؟:n27:
ای بابا حس اگهی ماگهی ندارم.ببخشیدا ولی واسه ۲۰ تومن کم و زیاد اشک ادمو در میارنو کلی وقت ادم گرفته میشه و اخرم نمیخرن میبرم پیش خودش هر چی برداشت میدم ...:n05:
اگرم خودت حس اگهی و این چیا رو داری بیا نصف قیمت بردار ببر پی تی بفروش منکه اصن حس این کارا رو ندارم.:n02:

Dr.B.M
16-08-2013, 00:09
من پیشنهاد میکنم بزار یکی دو روز استفاده کن ببین عادت میکنی یا نه، اگر نکردی میتونی تو همون فروم که دوستمون اشاره کردن بفروشی
حسام جان حرفت درسته ولی اگه این گوش و کله ی من میزون بود میگفتم چون به این مدل هدفون عادت ندارم اینجوریه :34:ولی قضیه یکم فرق میکنه الان یه ساعته ازش استفاده نمیکنم تا گوشام خنک شن:n14:

Hesam_valadkhani
16-08-2013, 01:41
حسام جان حرفت درسته ولی اگه این گوش و کله ی من میزون بود میگفتم چون به این مدل هدفون عادت ندارم اینجوریه :34:ولی قضیه یکم فرق میکنه الان یه ساعته ازش استفاده نمیکنم تا گوشام خنک شن:n14:
منم بعضی وقتا گوشم داغ میشد، البته بیشتر زمانیکه با صدای بلند گوش میدادم واسه همین میگم بزاری یکی دو روز بعد تصمیم بگیری، ضمن اینکه الان بفروشی یا دو روز دیگه بفروشی فرقی تو افت قیمت نداره

kavehj4488
16-08-2013, 09:06
آي يكي بدادم برسه!!!

سلام.
من با این هدفون روزانه 5 ساعت آهنگ گوش می دهم مشکلی ندارم! در ضمن IE8 هم چند روزی عادت کردن به آن زمان می برد و به دلیل شیوه قرار گرفتنش چند روزی ممکن است گوش شما را به درد آورد.
موفق باشید.

Dr.B.M
16-08-2013, 09:19
سلام.
من با این هدفون روزانه 5 ساعت آهنگ گوش می دهم مشکلی ندارم! در ضمن IE8 هم چند روزی عادت کردن به آن زمان می برد و به دلیل شیوه قرار گرفتنش چند روزی ممکن است گوش شما را به درد آورد.
موفق باشید.
کاوه جان من ۱۰ دیقه بیشتر نمیتونم تحمل کنم .لاله گوشمو درد میاره و قرمز میشه.الان باز دارم میرم پایتخت ببینم چه خاکی میتونم تو سرم کنم:n28:تو رو خدا شانسو میبینی مثلا این همه تست کردیم تا به این رسیدیم:n14:
صداشو خیلی دوس دارم چون واقعا ریله ولی چکار کنم رو گوشم اینجوریه:n27:

peaceful1
16-08-2013, 10:12
کاوه جان من ۱۰ دیقه بیشتر نمیتونم تحمل کنم .لاله گوشمو درد میاره و قرمز میشه.الان باز دارم میرم پایتخت ببینم چه خاکی میتونم تو سرم کنم:n28:تو رو خدا شانسو میبینی مثلا این همه تست کردیم تا به این رسیدیم:n14:

آخر چی خریدی؟

Hamid-_
16-08-2013, 10:40
اقایون یه کمکی بفرمایید
بنده بین 3 مدل Shure se215 و Shure se315 و Klipsch X10 موندم.
به نظرتون کدوم بهتره؟؟

عزیزان کسی میدونه کجا میتونم این مدل ها رو پیدا کنم؟؟؟
قیمتش رو؟؟
من شهرستان هستم و میخوام از تهران خرید کنم اگه شماره تلفن محل خرید یا یه فرد قابل اعتماد میشناسن یه ندا بدن به ما

Dr.B.M
16-08-2013, 12:44
آخر چی خریدی؟

اخرش هیچی. رفتم اونجا و قبول نکرد تعویضش کنه بعد با یارو حرفم شد :n25:و منم هدفون رو همونجا گذاشتم زیر پامو لهش کردمو از مغازه اومدم بیرون:4:
الانم دیگه از هر چی سنهایزره حالم بهم میخوره:n21:همون ep630 زاقارتی رو عشق است که حداقل به قیمتش میارزه.چن تا cx و یه mm هم تست کردم که بیسشون فاجعه بود مید فاجعه بلند و های افتضاح و کریسپی:n21:

ursamajor
16-08-2013, 14:42
اخرش هیچی. رفتم اونجا و قبول نکرد تعویضش کنه بعد با یارو حرفم شد :n25:و منم هدفون رو همونجا گذاشتم زیر پامو لهش کردمو از مغازه اومدم بیرون:4:
الانم دیگه از هر چی سنهایزره حالم بهم میخوره:n21:همون ep630 زاقارتی رو عشق است که حداقل به قیمتش میارزه.چن تا cx و یه mm هم تست کردم که بیسشون فاجعه بود مید فاجعه بلند و های افتضاح و کریسپی:n21:

نچ نچ نچ
متاسفم براتون

امیدوارم از هدفون بعدیتون راضی باشید

flipp
16-08-2013, 14:51

شوخی بود دیگه؟! :n15:

kavehj4488
16-08-2013, 15:30

سلام. واکنش عجیب و غریبی نشان دادید اگر جدی می گویید! در تاپیک چند نکته برای خرید هدفون استاد rezaomido این مدل را از مدل هایی که هیچ وقت از خرید آنها پشیمان نخواهید شد ذکر کرده اند.
به هر حال موفق باشید.

flipp
16-08-2013, 17:01
سلام. واکنش عجیب و غریبی نشان دادید اگر جدی می گویید! در تاپیک چند نکته برای خرید هدفون استاد rezaomido این مدل را از مدل هایی که هیچ وقت از خرید آنها پشیمان نخواهید شد ذکر کرده اند.
به هر حال موفق باشید.

کاملا تایید میشه. کاملا جدی میگم، با عرض پوزش اگر واقعا اینجوری از کوره در رفتی و زدی 340 هزار تومن رو تو این وضعیت بد اقتصادی له کرده و ریختی دور، واقعا توصیه میکنم به یه سایکیاتریست مراجعه کن و فعلا هم بیخیال هدفون بشو چون این مساله مهمتره، افرادی که اینقدر سریع از کوره در میرن از همون دست قاتلین بالقوه هستن که در یک لحظه بحرانی منفجر میشن و میزنن یه نفر رو میکشن و این تواناییشون بالفعل میشه، اونوقت دیگه هدفون به کارشون نمیاد! :n15:

Dr.B.M
16-08-2013, 17:06
شوخی نکردم کاوه جان واقعا لهش کردم.شما مطمعن باش قبلا اون تاپیک رو خوندم .حتی قبل از خرید ۱۰۰ صفحه ی اخر ابن تاپیک رو هم خوندم .ولی تجربه عملیم با خونده هام خعلی فرق داره.:n13:
متاسفم اینو میگم و ممکنه بعضی دوستان بهشون بربخوره ولی احساس میکنم برند سنهایزر حداقل بغیر از چند مدل ویژه اش در باقی محصولاتش یه برند کاملا تجاری و با سطح کیفیه متوسطه که فقط الکی گرونه و ما چون اینجا نمایندگی رسمی داره اکثر خریداران رو بسمت خودش میگشه چون ما تو این مملکت گزینه هامون برای انتخاب از تعداد انگشتان یک دست هم محدود تره

Dr.B.M
16-08-2013, 17:20
کاملا تایید میشه. کاملا جدی میگم، با عرض پوزش اگر واقعا اینجوری از کوره در رفتی و زدی 340 هزار تومن رو تو این وضعیت بد اقتصادی له کرده و ریختی دور، واقعا توصیه میکنم به یه سایکیاتریست مراجعه کن و فعلا هم بیخیال هدفون بشو چون این مساله مهمتره، افرادی که اینقدر سریع از کوره در میرن از همون دست قاتلین بالقوه هستن که در یک لحظه بحرانی منفجر میشن و میزنن یه نفر رو میکشن و این تواناییشون بالفعل میشه، اونوقت دیگه هدفون به کارشون نمیاد! :n15:
يحتمل منظورت همون سايكولوژيست بود ديگه!
با عرض پوزش ولي همون ميزان كه رفتار من در ازبين بردن يك جسم بي جان و بي ارزش(حداقل براي خودم)سريع و غير متعارف بوده،متاسفانه اين نوع قضاوت شما در مورد ديگران هم يك نوع قضاوت تند و سريع و نااگاهانه و زشت هست.پس عملا با اون رفتار من هيچ تفاوتي نداره بلكه زننده تره چراكه من يه جسم رو نابود كردم ولي شما داريد شخصيت يك انسان ديگه رو زير سوال ميبريد !!
شما چطور به خودتون اجازه ميدين كه ديگري رو از روي يك رفتار و چهار خط نوشته به نوع خاصي از جنون متهم و متصل كنيد.اصلا در چه حدي هستيد كه حاصل قضاوت شخصيتون رو از يك شخص ديگه ، در يك فروم عمومي در معرض ديدگان ميگذاريد؟ شما اصلا از سن و سال و ميزان تحصيلات وضعيت اقتصادي شغل و روحيات بنده اطلاع داريد كه من رو قاتل بالقوه اطلاق ميكنيد؟!
شما حق قضاوت و بيانش رو در مورد اشخاص نداريد. اينجا جمع شديم كه راجع به هدفونها بحث كنيم نه وضعيت روحي و شخصيت افراد
اميدوارم متوجه اين اشتباهتون شده باشيد!

Dr.B.M
16-08-2013, 17:53

اين اخرين پست امروز من قبل از رفتن به اون قتلگاهه(قتلگاه به قول دوستمون اقاي فيليپه چون ايشون منو بخاطر تركوندن يه هدفون به قاتل بالقوه تشبيه كردند!!!)
همون طور كه ميبينيد من از كيفيت صداي هدفونم در اين پست اظهار رضايت كردم ولي چي شد كه الان نظر من در رابطه با هدفونهاي ميدرنج و لاو اند سنهايزر بكلي تغيير كرده الان عرض ميكنم:
خب من سوار ماشينم شدم تا به قتلگاه !برم،ضمن رانندگي تصميم گرفتم تا يكبار ديگه از هدفون استفاده كنم تا در موقع مراجعه فروشنده بتونه گوشهاي قرمز شده ي بنده رو ببينه!حاصل اين كار شد اولين تجربه ي عملي من در محيط اوت دور و شلوغيهاي بيرون كه جدا دلچسب نبود چراكه سر وصداي محيط بيرون تمام كيفيت هدفون رو زير سوال برد اون بيس متوسط عملا به پايين ترين حد خودش شنيده ميشد كه براي جبران سر و صداي بيرون مجبور شدم ولوم رو تا اخر بالا ببرم كه در اين حالت بيس كمي ترميم پيدا كرد ولي ميد اونقدر گوشخراش و ازار دهنده بود كه بزحمت تونستم تا رسيدن به مقصد صداي هدفون رو تحمل كنم.وقتي به تجربه نااميد كننده در تست اوت دور رسيدم كلا از خريدي كه كرده بودم دلزده و نادم شدم. (حالا ديگه كاري با حرفهاي رد وبدل شده بين من و فروشنده محترم كه منجبر به خرد كردن هدفون شد ندارم كه ربطي هم به اينجا نداره)
خب بعد از از دست رفتن هدفون بخودم گفتم ايراد از من بوده كه بر خلاف ايده ي اوليه ام مبني بر خريد هدفون اين اير عمل كرده ام و اين سرخوردگي رو فقط ميشه با خريد يه هدفون اين اير مناسب به فراموشي سپرد براي همين خعلي شيك و مجلسي و در كمال ارامش به خيابان جمهوري و بازار موبايل مراجه كردم!!!!!
از اون جايي كه هيچ انتخاب دومي براي تهيه هدفون در اونجا وجود نداشت مجدد به نمايندگي نامداران اينبار بازار موبايل مراجعه كردم.
جدا جاي تاسف داره كه يه فروشگاه به اون بزرگي امكان تست حتي يك هدفون ساده رو هم به خريدار نميده و خريدار مجبوره كه به گفته هاي فروشنده براي انتخابش بسنده كنه!!!
البته خوشبختانه من تجربه ي كمي بدست اورده بودم!!!با اين حال باينكه در خريد يكي از مدلهاي گرون قيمت سنهايزر مصمم بودم،نميدونم چي شد كه پاهام شل شد و باز زورم اومد كه ١.٤ ميليون پول بابت ie8 يا ie80 بدم و بخودم گفتم نه اينا بدردم نميخوره و متاسفانه متاسفانه يه mm70i خريداري كردم و بازهم ناراضي و ديگه مطمعنم هيچكدوم از اين مدلهاي ارزون قيمت (البته ارزون براي اونور ابيا نه ماها) سنهايزر ارزش خريد رو مطلقا ندارند. اشتباه نشه منظور ارزش در برابر هزينه پرداخت شده هست وگرنه در جاي خودش بد هم نيست!

mohsen 1373
16-08-2013, 18:37
با عرض پوزش ولي همون ميزان كه رفتار من در ازبين بردن يك جسم بي جان و بي ارزش(حداقل براي خودم)سريع و غير متعارف بوده،متاسفانه اين نوع قضاوت شما در مورد ديگران هم يك نوع قضاوت تند و سريع و نااگاهانه و زشت هست.پس عملا با اون رفتار من هيچ تفاوتي نداره بلكه زننده تره چراكه من يه جسم رو نابود كردم ولي شما داريد شخصيت يك انسان ديگه رو زير سوال ميبريد !!
شما چطور به خودتون اجازه ميدين كه ديگري رو از روي يك رفتار و چهار خط نوشته به نوع خاصي از جنون متهم و متصل كنيد.اصلا در چه حدي هستيد كه حاصل قضاوت شخصيتون رو از يك شخص ديگه ، در يك فروم عمومي در معرض ديدگان ميگذاريد؟ شما اصلا از سن و سال و ميزان تحصيلات وضعيت اقتصادي شغل و روحيات بنده اطلاع داريد كه من رو قاتل بالقوه اطلاق ميكنيد؟!
شما حق قضاوت و بيانش رو در مورد اشخاص نداريد. اينجا جمع شديم كه راجع به هدفونها بحث كنيم نه وضعيت روحي و شخصيت افراد

نه عزیزم منظورشون سایکیاتریست بود
سلام
من نمیگم قضاوت در مورد دیگران درسته
ولی شما با اون عمل هنجار شکنانتون نه تنها اون پول به قول خودتون بی ارزش رو دور ریختید بلکه شخصیت فروشنده ی بی تقصیر رو هم زیر سوال بردید و مطمعن هستم که خودتون هم الان عذاب وجدان دارید. در صورتی که از این قوانین آگاه بودید که وقتی یه جنسی امکان تست نداره، چطور میتونه امکان تعویض داشته باشه؟!
به هر حال من هم در مورد کسی قضاوت نمیکنم خودتون برید فکر کنید
با تشکر

flipp
16-08-2013, 19:03

نخیر سایکیاتریست یا روانشناس. سایکولوژیست میشه روانپزشک.
من نگفتم شما قاتل هستید گفتم افرادی که از این قبیل رفتارهای انفجاری و غیر قابل کنترل انجام میدن، توانایی انجام اعمال بسیار بدتر رو هم دارند و این یه چیز کلی هست و میشه تعمیم داد به یه جامعه آماری و اگر هم شما انکار کنید تغییری در این واقعیت ایجاد نمیشه. نکته دیگه اینکه سطح سواد اکادمیک، وضعیت شغلی و وضعیت اقتصادی افراد مطلقا (مطلقا!) ارتباط معناداری با سلامت خلقی و رفتاری اونها ندارد. اینکه گفتید "جنون" هم تعبیر شماست، بنده ازین عبارت استفاده نکردم و تقریبا مطمئن هستم که شما خودت هم درک درستی از این اختلال خلقی-رفتاری ندارید، پریشانی های خلقی گستره ی وسیعی دارند و نمیشه هر مشکلی رو به جنون تفسیر کرد.
هر شخصی که وارد یه محیط عمومی میشه و نوعی رفتار و تعامل اجتماعی رو از خودش بروز میده، ناخوداگاه خودش رو در معرض قضاوت دیگران قرار میده، علیهذا بنده هیچ اشتباهی نکردم که بخوام بهش پی ببرم! امیدوارم شما متوجه ناراحتی خودتون بشید قبل از اینکه خیلی دیر بشه.
ببینید دوست عزیز، اینجا مساله من نیستم، مساله هدفون هم نیست، نه حتی اون 300 و اندی هزار تومان، مساله اینه که شما بعنوان فاعل اون حرکت ناگهانی خارج از کنترل، ممکنه دچار مشکلاتی بشید، "هرگز (تاکید میکنم هرگز) به خاطر ندارم در حالت خشم مرتکب عملی شده باشم که بعدش پشیمان نشده باشم"، من آنچه شرط بلاغت است با تو گفتم ، تو خواه پند گیر خواه ملال :n01:

Dr.B.M
16-08-2013, 19:10
نه عزیزم منظورشون سایکیاتریست بود
سلام
من نمیگم قضاوت در مورد دیگران درسته
ولی شما با اون عمل هنجار شکنانتون نه تنها اون پول به قول خودتون بی ارزش رو دور ریختید بلکه شخصیت فروشنده ی بی تقصیر رو هم زیر سوال بردید و مطمعن هستم که خودتون هم الان عذاب وجدان دارید. در صورتی که از این قوانین آگاه بودید که وقتی یه جنسی امکان تست نداره، چطور میتونه امکان تعویض داشته باشه؟!
به هر حال من هم در مورد کسی قضاوت نمیکنم خودتون برید فکر کنید
با تشکر

كار خوبي ميكنيد كه قضاوت نميكنيد. شرايطي كه در اون زمان خاص بر من گذشته و حرفهاي رد وبدل شده رو مسلما فقط خودم و فروشنده ميتونه درك كنه كه در اونجا حضور داشته.
بهتره زيادم سنگ اين فروشنگان محترم رو به سينه نزنيم چون بالاخره هممون داريم تو اين مملكلت زندگي ميكنيم و از ميزان احترام فروشندگان و شركتها به مشتري با خبريم
من ابدا از رفتار خودم وجدان درد ندارم تازه فروشنده بايد خوشحال باشه كه بنده بخاطر ذيغ وقت فقط به مال و دارايي خودم صدمه زدم و براي مسايلي كه بينمون گذشته كار رو مراجع قانوني و ذي صلاح نميكشم و قضيه رو پيگيري نميكنم
به هر حال اميدوارم اين بحث همين جا ديگه به پايان برسه كه ربطي به موضوع ترد نداره!
اگه دوستي نقدي بر رفتار من در قبال از بين بردن ديوايس داره، خوشحال ميشم در پيغام خصوصي مطرح كنه ، تادر حد امكان توجيهش كنم يا بر عكس توجيهم كنه و ازش چيزي ياد بگيرم!

flipp
16-08-2013, 19:20
شوخی نکردم کاوه جان واقعا لهش کردم.شما مطمعن باش قبلا اون تاپیک رو خوندم .حتی قبل از خرید ۱۰۰ صفحه ی اخر ابن تاپیک رو هم خوندم .ولی تجربه عملیم با خونده هام خعلی فرق داره.:n13:
متاسفم اینو میگم و ممکنه بعضی دوستان بهشون بربخوره ولی احساس میکنم برند سنهایزر حداقل بغیر از چند مدل ویژه اش در باقی محصولاتش یه برند کاملا تجاری و با سطح کیفیه متوسطه که فقط الکی گرونه و ما چون اینجا نمایندگی رسمی داره اکثر خریداران رو بسمت خودش میگشه چون ما تو این مملکت گزینه هامون برای انتخاب از تعداد انگشتان یک دست هم محدود تره

مساله ای هست که من بارها و بارها گوشزد کردم و در محیط خارج نت هم بسیار پیش اومده مصداقش. گاهی دوستانی میان بهم مراجعه میکنند و میگن که مثلا فلان مدل مینی های فای دارند و میخوان مثلا 5 میلیون یا 10 میلیون یا گاهی خیلی خیلی بیشتر هزینه کنند به قول خودشون روی یه سیستم "Hi-end" ، من همیشه به افرادی که گوش های تعلیم دیده ندارند توصیه میکنم که بیهوده جیب فروشنده هارو پر نکنند چون یک گوش تعلیم ندیده نخواهد توانست اختلاف معنادار یه سیستم صوتی خیلی خوب با یه ضبط خانگی ارزونقیمت و بی کیفیت رو از هم تمیز بده، پس عملا اون دستگاه ها بلا استفاده میشه. مسلما شخصی مثل من یا خیلی دیگه از دوستان که تجربه شنیداری بیشتری دارند و هدفدار گوش میدن و حساسیت قوه شنواییشون بالاست و قدرت تشخیص فرکانس های مختلف و اجزای صدارو دارند، اگر عین 50 تا مدل سنهایزر (یا هرچندتا که هست) رو گوش کنند قطعا میتونند با هر کدوم صدایی متفاوت بشوند. من از دو اسپیکر از یک کمپانی با مدل یکسان که یحتمل روی خط تولید پشت سر هم بودند هم صدای متفاوتی شنیدم چه برسه به یه کامپوننت متفاوت. این مساله به هدفون هم قابل تعمیم هست. کسی که خیلی با صدا آشنا نیست و عملا فرق صدای یه HD800 یا یه هدفون الکترواستاتیک گرونقیمت رو با یه هدفون 50 تومنی کریتیو نمی فهمه، بهترین لطفی که میتونه به خودش و حساب بانکیش بکنه اینه که همون ارزونه رو بخره!
اینم توضیح بدم که منظورم این نیست که یه گوش تعلیم ندیده مطلقا تفاوت صداهارو حس نمیکنه، یه آدم کاملا بی تجربه هم اگه صدای اسپیکر مثلا Wilson Alexandria رو بشنوه، اگر روح زیبایی شناختی در وجود زنده باشه، حتما تحت تاثیر قرار میگیره، من منظورم اینه که همون شخص درک صحیحی از اون صدا نداره و نمیدونه که چرا این صدا براش اغواکننده تر و جالب تره.

Dr.B.M
16-08-2013, 19:21
نخیر سایکیاتریست یا روانشناس. سایکولوژیست میشه روانپزشک.
من نگفتم شما قاتل هستید گفتم افرادی که از این قبیل رفتارهای انفجاری و غیر قابل کنترل انجام میدن، توانایی انجام اعمال بسیار بدتر رو هم دارند و این یه چیز کلی هست و میشه تعمیم داد به یه جامعه آماری و اگر هم شما انکار کنید تغییری در این واقعیت ایجاد نمیشه. نکته دیگه اینکه سطح سواد اکادمیک، وضعیت شغلی و وضعیت اقتصادی افراد مطلقا (مطلقا!) ارتباط معناداری با سلامت خلقی و رفتاری اونها ندارد. اینکه گفتید "جنون" هم تعبیر شماست، بنده ازین عبارت استفاده نکردم و تقریبا مطمئن هستم که شما خودت هم درک درستی از این اختلال خلقی-رفتاری ندارید، پریشانی های خلقی گستره ی وسیعی دارند و نمیشه هر مشکلی رو به جنون تفسیر کرد.
هر شخصی که وارد یه محیط عمومی میشه و نوعی رفتار و تعامل اجتماعی رو از خودش بروز میده، ناخوداگاه خودش رو در معرض قضاوت دیگران قرار میده، علیهذا بنده هیچ اشتباهی نکردم که بخوام بهش پی ببرم! امیدوارم شما متوجه ناراحتی خودتون بشید قبل از اینکه خیلی دیر بشه.
ببینید دوست عزیز، اینجا مساله من نیستم، مساله هدفون هم نیست، نه حتی اون 300 و اندی هزار تومان، مساله اینه که شما بعنوان فاعل اون حرکت ناگهانی خارج از کنترل، ممکنه دچار مشکلاتی بشید، "هرگز (تاکید میکنم هرگز) به خاطر ندارم در حالت خشم مرتکب عملی شده باشم که بعدش پشیمان نشده باشم"، من آنچه شرط بلاغت است با تو گفتم ، تو خواه پند گیر خواه ملال :n01:

فكر ميكنم شما تلفن من رو داريد اگه واقعا احساس مسووليت در قبال جامعه و هنجار ها داريد (چون اين لحن نوشتاري شما ،شما رو در مرتبه ي يك ادوايزر نشون ميده)بهتره بجاي نوشتن مقاله ي روانشناسي و بررسي اسيبهاي اجتماعي در يك ترد اختصاصي مشاوره خريد ديوايس،
تلفني به بنده مشاوره بديد تا هم حقي رو كه در قبال درمان سلامت روحي جامعه فكر ميكنيد بر گردن شماست!ادا كرده باشيد و هم ترد از گسيختگي موضوعي نجات پيدا كنه!!!
خدا رو چه ديدي شايد بعد تماس و بحث رودرو خود شما توجيه شديد!!!
ضمنا بنده در زمينه ي موسيقي همچين نااگاه هم نيستم اگه سوابق رو بيان نكردم براي اينه كه دليلي نداشته گفتنشون. لطفا نيش اطلاعات تيوريك و ناقص خودتون رو به طرف شخص خاص نگيريد چراكه هر كسي دركي از فضاي اطراف خودش داره كه خيلي از اطلاعات صرفا تيوريك رو ميتونه زير سوال ببره

peaceful1
16-08-2013, 19:33
نه منظورم اینه که انقدر صحبتتون کش دار و چت مانند شد از دستم در رفت با چه مدلی از سنهایزر مشکل پیدا کردی

t-jays
16-08-2013, 19:36
دوست عزیز
راه حل هایی زیادی بود که میتونستید انجام بدید
ولی خوب حالا که دیگه به درد نمیخوره
ولی محض اطلاع میتونستینید مثلا چندتا کتاب قطور رو بین پدهای هدفون قرار بدید و یه چند روزی تحمل کنید اینجوری یه کم حالت میگرفت و کمتر فشار میاورد.
یا به راحتی مقداری فوم پشت پد هدفون میزاشتید که قطعا راحتی و ایزولیشن رو زیاد میکنه ولی ممکنه صدا رو یه کم خراب کنه
یا حتی با ابر مناسب خودتون براش پد می ساختید.
یا اینکه هد بند رو کلا بر میداشتید و یا تعویض میکردید و یا از گیر های نخصوص یک هدفون ارزون قیمت برای نگه داشتن هدفون روی گوشتون استفاده میکردید.
هر هدفونی حداقل به 10 ساعت کار کردن نیاز داره تا صداش یه کم جا بیفته پس ممکنه اگر یه کم صبر میکردید به صدای مورد نظرتون هم میرسیدید
در هر صورت حالا که دیگه گذشته
موفق باشید.
راستی به زودی ریویوی tjays one رو میزارم
فعلا دارم روش کار می کنم.

Dr.B.M
16-08-2013, 19:53
نه منظورم اینه که انقدر صحبتتون کش دار و چت مانند شد از دستم در رفت با چه مدلی از سنهایزر مشکل پیدا کردی

با تمام مدلهاي تست شده ي ميد رنج و لاو اند تست شده توسط خودم مث اين

بازم بنده اصرار دارم كه اين مساله كه اين برتد در اين فيلد قيمتي به قيمت نميارزه،صرفا برداااااشت ش خ ص ي بنده هستش و ميتونه درست يا نادرست باشه
پ. ن: اين مدل رو كه ميبيني همين امروز خريدم. يني اكه كه باز شده و تست شده. از دوستان تهراني اگه كسي خواست پ خ بزنه در خدمتش هستم واسه فروش!!!سي درصد زير قيمت !!!

Dr.B.M
16-08-2013, 20:05
دوست عزیز
راه حل هایی زیادی بود که میتونستید انجام بدید
ولی خوب حالا که دیگه به درد نمیخوره
ولی محض اطلاع میتونستینید مثلا چندتا کتاب قطور رو بین پدهای هدفون قرار بدید و یه چند روزی تحمل کنید اینجوری یه کم حالت میگرفت و کمتر فشار میاورد.
یا به راحتی مقداری فوم پشت پد هدفون میزاشتید که قطعا راحتی و ایزولیشن رو زیاد میکنه ولی ممکنه صدا رو یه کم خراب کنه
یا حتی با ابر مناسب خودتون براش پد می ساختید.
یا اینکه هد بند رو کلا بر میداشتید و یا تعویض میکردید و یا از گیر های نخصوص یک هدفون ارزون قیمت برای نگه داشتن هدفون روی گوشتون استفاده میکردید.
هر هدفونی حداقل به 10 ساعت کار کردن نیاز داره تا صداش یه کم جا بیفته پس ممکنه اگر یه کم صبر میکردید به صدای مورد نظرتون هم میرسیدید
در هر صورت حالا که دیگه گذشته
موفق باشید.
راستی به زودی ریویوی tjays one رو میزارم
فعلا دارم روش کار می کنم.

از راهنمايي دقيق و كامل شما صميمانه سپاسگزارم. خدا افرادي مث شما رو كه بجاي خردگيري و قضاوت شخصي ،سعي در رفع مشكلات واقعي يوزرها داريد،زياد كنه
والا دوست عزيزم خودمم راستش بفكرم رسيد مشابه اين كار رو كنم ولي متاسفانه شكل خاص غضروف لاله گوش بنده طوريست كه فكر نميكنم اثري داشت. من همين الان يه هدفون قديمي اوريون فول و كلوز دارم كه اصلا باهاش مشكلي ندارم ولي اين چون فول نبود ديقيقا تمام نيرو فنر رو روي لاله گوش وارد ميكرد و متاسفانه قبلش هرگز تجربه استفده طولاني از اين مدل رو نداشتم.

flipp
16-08-2013, 20:27
فكر ميكنم شما تلفن من رو داريد اگه واقعا احساس مسووليت در قبال جامعه و هنجار ها داريد (چون اين لحن نوشتاري شما ،شما رو در مرتبه ي يك ادوايزر نشون ميده)بهتره بجاي نوشتن مقاله ي روانشناسي و بررسي اسيبهاي اجتماعي در يك ترد اختصاصي مشاوره خريد ديوايس،
تلفني به بنده مشاوره بديد تا هم حقي رو كه در قبال درمان سلامت روحي جامعه فكر ميكنيد بر گردن شماست!ادا كرده باشيد و هم ترد از گسيختگي موضوعي نجات پيدا كنه!!!
خدا رو چه ديدي شايد بعد تماس و بحث رودرو خود شما توجيه شديد!!!
ضمنا بنده در زمينه ي موسيقي همچين نااگاه هم نيستم اگه سوابق رو بيان نكردم براي اينه كه دليلي نداشته گفتنشون. لطفا نيش اطلاعات تيوريك و ناقص خودتون رو به طرف شخص خاص نگيريد چراكه هر كسي دركي از فضاي اطراف خودش داره كه خيلي از اطلاعات صرفا تيوريك رو ميتونه زير سوال ببره

دوست گرامی منظور شمارو در مسئولیت و تلفن و جامعه و ... متوجه نشدم :n06: لطفا کمی شفاف سازی کنید. یاد جمله معروف افتادم که میگه "انسان در جامعه مثل بشر است در اجتماع":n02:
دوست عزیز تعریف کردن از مزایا و محاسن شخصی معمولا حمل بر خودستایی میشه منم بهش علاقه ای ندارم ولی چون گفتید میگم که شبهه ای نباشه، من صدا اونقدر برام مهم بوده که برای شنیدن صدای یه محصول خاص به شوهای های فای خارج از کشور برم. اجرای زنده هم کم گوش نکردم و سعی کردم رفرنس ام اجرای زنده باشه و شدیدا پیگیر مسائل مربوط به فیزیک صدا و اکوستیک محیطی و حس شنیداری و ... هستم. پس فکر میکنم همچین که شما هم میگید اطلاعاتم "تئوریک و ناقص" نباشه در مجموع. شما که اطلاعاتتون perfect و practical هست، از فیزیک صدا و تئوری های مربوط بهش اطلاعاتی دارید که به اشتراک بزارید تا ما (من سر تا پا تقصیر تئوریک و ناقص) ازش منتفع بشویم؟ :n01: من دوست ندارم بالماسکه تواضع و فروتنی به صورت بزنم، در مواردی که اطلاعاتی داشته باشم مدعی هستم و مطرح میکنم در جایی هم که اطلاعاتی نداشته باشم سعی میکنم شنونده خوبی باشم چون "گاهی اگر سخن نقره باشد، سکوت طلاست":n16:

در خصوص هدفون هنوز هم تصور میکنم X10 براش شما مناسب باشه. شما X10 بخرید اگر خوشتون نیومد (و اگر با لگد نزدید داغونش نکردید! :n24:) من ازتون میخرم میزارم تو لوازمم

Dr.B.M
16-08-2013, 21:59
اقا زاده محترم!!!چن بار خیلی محترمانه ازتون خاستم که از اذامه بحث شخصی سازی شده و خارج از موضوع پرهیز کن!!!خیلی واضح ازت خاستم که میتونی در یک فرصت مناسب یه گفتگوی دو نفره داشته باشیم.ولی ظاهرا علاقه زیادی به قلم فرسایی داری و البته دلیلش رو خوب میدونم:n10:
اگه قرار به سخن پراکنی و زیاده گویی بود مسلماو با توجه به اینکه حدود ۷ سال بیشتر از تو عضو فروم هستم الان میبایستی تعداد پستهام بجای اینکه ازت کمتر باشه حداقل ۷ برابرت بود .حالا که تمومش نمیکنی پس بنویس منکه دیگه اینجا جوابتو نمیدم:n22:

flipp
16-08-2013, 22:22
اقا زاده محترم!!!چن بار خیلی محترمانه ازتون خاستم که از اذامه بحث شخصی سازی شده و خارج از موضوع پرهیز کن!!!خیلی واضح ازت خاستم که میتونی در یک فرصت مناسب یه گفتگوی دو نفره داشته باشیم.ولی ظاهرا علاقه زیادی به قلم فرسایی داری و البته دلیلش رو خوب میدونم:n10:
اگه قرار به سخن پراکنی و زیاده گویی بود مسلماو با توجه به اینکه حدود ۷ سال بیشتر از تو عضو فروم هستم الان میبایستی تعداد پستهام بجای اینکه ازت کمتر باشه حداقل ۷ برابرت بود .حالا که تمومش نمیکنی پس بنویس منکه دیگه اینجا جوابتو نمیدم:n22:

داداش من چرا ترش میکنی؟ مگه قره قروت رو با پشمک دوتایی با هم خوردی؟! :n07:شما گفتی من ناقص من تئوریک، منم گفتم اقای پرفکت عملی شما بیا بگو ما یاد بگیریم. زیاد هم به تاریخ عضویتت تکیه نکن من تالار گفتگوی خارجی هست که از 1999 عضو هستم. حداقل در زمینه تجهیزات صوتی که از 2004 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دنبالش بودم پستی هم نزدم فقط مطالب رو خوندم چون من تئوریک و ناقص هستم پس چیزی نگفتم که باعث گمراهی دیگران بشه.
بحث هم شخصی نیست، بحث در مورد سیستم های صوتی و صدا بود که ما هم خواستیم شما بری بالای منبر ما مریدان نابخرد هم از فرمایشات عالمانه آن بزرگ دلاور میزگرد مستفیض بیاییم :n02: اخم نکن حالا، برم نماز شب بخونم که جای اون فروشنده نگون بخت نبودم :n16: ضمنا من "آقازاده" نیستم چون من از یک زن به دنیا آمده ام، خانم زاده ام :n08:
کاری ندارم ولی انصافا یکم فیتیله رو بکش پایین، خیلی آتیشت تنده، قشنگ معلومه یه نفر دو کلمه حرف بهت بزنه خرخره طرف رو می جوی :n25: went the distance now I'm back on my feet

دوستان برای اینکه اف تاپیک نباشه، من یه هدفون دور گردنی میخوام برای موقع دوچرخه سواری، از سنهایزر چیزی هست؟

Dr.B.M
16-08-2013, 22:32
یه دور گردنی خوب واست سراغ دارم .سنهایزر نیست ولی مطمعنا به ارامش ابدی که نیاز داری میرسوندت:4:
مدل و عکسشو برات پ.خ میکنم:n24:
شوخی بودا ..همه باهم دوستیم.اومدیم همو کمک کنیم و از هم چیز یاد بگیریم
حالا شمای دلسوز شمای عزیز بیا یه فکری واسه این mm70 i که خریدم بکن و تا برم همون x10 رو بخرم با اینکه جنسش زیاد مرغوب نبود

emad_hs
16-08-2013, 22:56
یه دور گردنی خوب واست سراغ دارم .سنهایزر نیست ولی مطمعنا به ارامش ابدی که نیاز داری میرسوندت:4:
مدل و عکسشو برات پ.خ میکنم:n24:
شوخی بودا ..همه باهم دوستیم.اومدیم همو کمک کنیم و از هم چیز یاد بگیریم
حالا شمای دلسوز شمای عزیز بیا یه فکری واسه این mm70 i که خریدم بکن و تا برم همون x10 رو بخرم با اینکه جنسش زیاد مرغوب نبود
داداش چرا شما از محصولات آدیو تکنیکا استفاده نمیکنید؟!!
بهتون پیشنهاد میکنم حتما تست کنید مخصوصا M50 حتما راضیتون میکنه

Dr.B.M
16-08-2013, 23:21
داداش چرا شما از محصولات آدیو تکنیکا استفاده نمیکنید؟!!
بهتون پیشنهاد میکنم حتما تست کنید مخصوصا M50 حتما راضیتون میکنه
من سورسم ایفونه عزیز!
فول ان ایر بدردم نمیخوره گرچه مسلما از این ایر ها کاملا برتره

88masuod
16-08-2013, 23:25
M50 بزرگترین ایرادش برای من عرق کردن گوش بعد از دو دقیقه هست.چطور اینو پیشنهاد میدین؟

mohsen 1373
17-08-2013, 00:37
سلام
دکتر اگه از پست من ناراحت شدید باید بگم که آرزوی من خوشحالی همه ی مردم دنیاست:n16:
دوستان اگه میشه نظرتون رو راجع به ایرفون های ارزان قیمت فیلیپس مثل SHE3580 و SHE3590 لطف کنید و بفرمائید نمایندگیش کجاست
دوم این که مدل های ep630 و ep630 I چه فرقی با هم دارن و نمایندگیش کجاست؟
سوم این که به این تایپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم وقت کردید سر بزنید
با تشکر

t-jays
17-08-2013, 03:25
من سورسم ایفونه عزیز!
فول ان ایر بدردم نمیخوره گرچه مسلما از این ایر ها کاملا برتره
m50 با ایفون تا حدود خوب و قابل قبولی درایو میشه
همچنین z1000 هم خیلی خوبه و میتونید تست هم بکنید که رو سرتون چطوری قرار میگیره
میتونید به لینک توی امضای من مراجعه کنید.
ضمن اینکه واقعا برای من تعجب بر انگیزه که میگین earpod براتون راحت نیست
چون یکی از راحترین ایرفونهایی هستش که من تا حالا تست کردم بنابراین ممکنه با x10 هم مشکل داشته باشید.

M50 بزرگترین ایرادش برای من عرق کردن گوش بعد از دو دقیقه هست.چطور اینو پیشنهاد میدین؟
خوب بستگی داره
من خودم برای تابستون و هنگامی که هوا خیلی گرمه این مشکل رو دارم
با توجه به محل زندگیتون خیلی دور از ذهن نیست که شما هم این مشکل رو داشته باشید.
ولی دوست عزیز این مشکل مشترک همه ی eclosed full siza ها هستش

iran79
17-08-2013, 08:51
دوستان بین این مدل CX 215 و CX 281 از Senneheiser کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بیس قوی و کیفیت خوب.

kavehj4488
17-08-2013, 08:56
سلام
دکتر اگه از پست من ناراحت شدید باید بگم که آرزوی من خوشحالی همه ی مردم دنیاست:n16:
دوستان اگه میشه نظرتون رو راجع به ایرفون های ارزان قیمت فیلیپس مثل SHE3580 و SHE3590 لطف کنید و بفرمائید نمایندگیش کجاست
دوم این که مدل های ep630 و ep630 I چه فرقی با هم دارن و نمایندگیش کجاست؟
سوم این که به این تایپیک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم وقت کردید سر بزنید
با تشکر
سلام.
فیلیپس را به طور کلی (حداقل مدلهای موجود در ایران) را فراموش کنید. اولین تجربه نامید کننده ی من به فیلیپس SHE9700 بود. به معنای واقعی کلمه افتضاح! بیس متوسط، مید هارشی و تیز و گوشخراش و های... دقیق یادم نیست!:n02: فیلیپس را با گارانتی شکوفا الکتریک سرویس تهیه بفرمایید. در مورد نمایندگی اطلاع ندارم اما یک فروشگاه در خیابان ولیعصر بین میدان ولیعصر و چهار راه ولیعصر بیشتر مدلها را موجود داشت.
تفاوت EP-630 و EP-630i در این است که مدل i برای iDevice ها بهینه شده است بنابراین میکروفون برای مکالمه نیز دارد. Creative را از هر جایی با گارانتی شاب تهیه کنید اصل است.
موفق باشید.

salar_221
17-08-2013, 10:04
دوستان بین این مدل CX 215 و CX 281 از Senneheiser کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بیس قوی و کیفیت خوب.

سلام
بستگی د اره هدفون قبلی یا حال حاضرتون چی باشه.ولی در کل بیس cx281 قویتر هست ولی در مورد باقی فرکانسها تفاوت چندانی با هم ندارن.

amir200812
17-08-2013, 10:37
دوستان یه سوال دارم که شاید استانید جواب بدن:

من هدفونم اینه:
PHILIPS SHP-2500
که 32 اوهم هست و 106db و 500mw
اینم مشخصات:
Diaphragm: Mylar dome
Acoustic system: Closed
Magnet type: Ferrite
Voice coil: Copper
Frequency response: 15–22,000 Hz
Impedance: 32 Ohm
Maximum power input: 500 mW
Sensitivity: 106 dB
Speaker diameter: 40

کارت صوتی من هم اینه:
Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350
لینک مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل من اینه که بلندی صدا کم هست!!
اول فکر کردم که قدرت هدفون همین اندازه هست ولی وقتی به جای بلند گو های اسپیکرم وصل کردم (Logitech S220) دیدم قدرت هدفون خیلی بیشتر هست ولی کارت صوتی من توان استفاده ازش رو نداره!
* بلند گو های این اسپیکر با جک 3.5mm به بدنه اصلی وصل میشن و براحتی میشه هدفون رو بجای اونا وصل کرد! ولی مشکل این کار اینه که چون اسپیکر ها برای فرکانس های بالا هستند و فرکانس های پایین بصورت جدا شده از ساب وفر پخش میشه، صدای هدفون بدون بیس هست.

حالا سوال:
من کارت صوتیم رو تعویض کنم؟ یا یه آمپلی هدفون بگیرم؟
درضمن نمیخوام بیشتر از 200 300 هم خرج کنم.

نکته 1: من فقط به آهنگ گوش میدم و تو کار ساخت آهنگ نیستم!
نکته 2: من زیاد حرفه ای نیستم، یعنی کیفیت خیلی در سطح بالایی نیاز ندارم!(کیفیت مهم هست ولی نه خیلی خیلی زیاد)

Dr.B.M
17-08-2013, 11:01
سلام.
فیلیپس را به طور کلی (حداقل مدلهای موجود در ایران) را فراموش کنید. اولین تجربه نامید کننده ی من به فیلیپس SHE9700 بود. به معنای واقعی کلمه افتضاح! بیس متوسط، مید هارشی و تیز و گوشخراش و های... دقیق یادم نیست!:n02: فیلیپس را با گارانتی شکوفا الکتریک سرویس تهیه بفرمایید. در مورد نمایندگی اطلاع ندارم اما یک فروشگاه در خیابان ولیعصر بین میدان ولیعصر و چهار راه ولیعصر بیشتر مدلها را موجود داشت.
تفاوت EP-630 و EP-630 i در این است که مدل i برای iDevice ها بهینه شده است بنابراین میکروفون برای مکالمه نیز دارد. Creative را از هر جایی با گارانتی شاب تهیه کنید اصل است.
موفق باشید.

نه داداش راحت باش. من بر خلاف چيزي يكي دوستان سعي داشت از من بنمايش بزاره(البته دليلشم فقط براي اينه من يكي از ديواسهاي برند مورد علاقه اش رو له كردم!!!)بسيار ادم اروم و انتقاد پذيري هستم و اصلا خيلي از دوستهاي واقعيم رو الان از همين محيطهاي مجازي و فرومها بدست اورده ام چراكه همه ي ماها كه ميام اينجا يه علاقه مشترك داريم و مسلما وجود علايق مشترك باعث نزديكي و دوستي افراد ميشه
بگذريم.....
اقا من يه كار جديد كردم
ساعاتي قبل رفتم و يه هدفون اپن وي جايز خريدم
اقا بخدا عاليه. اولا اصلا گوشم رو اذيت نميكنه و بسيار سبك و راحته.بطوريكه الان دقيقا يك ساعته كه روي گوشمه و من جدا احساس نميكنم هدفون رو گوشمه.
نميدونم چرا از همون اول اينو نخريدم شايد چون اپن بود فك ميكردم كه مشكل ساز ميشه ولي بر عكس شد و از صد كلوز نيمه فول بهتره. قسمت ريليش هم اونقدر باز ميشه كه يه ادم با كله ي از من بزرگتر هم باهاش كاملا راحته. كيفيت ساخت و سيم بسيار خوبي هم داره من در اين قسمت بهش ده ميدم. بيسش از تمامي هدفون هاي نيمه فول اپن و كلوزي كه امتحان كردم بهتره يه بيس نرم و نرمال. ميدش بهترين ميديه كه تا حالا تجربه كردم كاملا ريل باز صداي باز و فضا دار. هاي جدا خوبه و كاملا ازش راضيم. اضافه كنم سورس ايفون فايو با تنظيم اكولايزر در وضعيت اف.
اقا بلندي صداي اين هدفون محشره و واقعا نميشه صداشو تا اخر بالا برد بعلاه اينكه با افزايش ولوم از متوسط به بالا هيچگونه هارشي و ديتورشني در پخش بوجود نمياد
از همه مهمتر ارزش نسبت به قيمته. كه واقعا به اين دويست تومن ميارزه
در اخر من اين هدفون فوق العاده رو كه هم سبكه و هم راحت هم صداي بلند و خوبي داره و هم بقيمت به همه دوستان پيشنهاد ميكنم وبا اطمينان كامل ميگم كه رقيبان گرونتر خودش مث سنهايزر px200II px100II و akg Q460 رو براحتي و با اختلاف مقهور خودش ميكنه
مباركم باشه. دم كاوه جان هم گرم كه اينو بهم معرفي كرد
پ.ن:يك عدد هدفون سنهيزر مدل mm70i بقيمت ٢٠٠ چوق بفروش ميرسد
....
اگه فرصت شد يه ريويوي كوتاه از مقايسه سنهيزر mm70i با با قيمت ٢٩٥ تومن با ep630i به قيمت حدودا ٦٠ تومن همين جا براتون ميزارم!!!

iran79
17-08-2013, 11:17
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط iran79 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام
بستگی د اره هدفون قبلی یا حال حاضرتون چی باشه.ولی در کل بیس cx281 قویتر هست ولی در مورد باقی فرکانسها تفاوت چندانی با هم ندارن.

دوست عزیز هدفون قبلی من CX 271 بود که خراب شد و برام تعویض کردن. این دفعه خراب شد و گفتن که ندارن و بجاش باید یه مدل دیگه بردارم و اختلاف قیمت رو بدم.
دو مدل بالا رو بهشون معرفی کردم و بهم پیشنهاد دادن که مدل cx 215 رو بردارم. هم قیمت هدفون خودم هست ولی cx 281 قیمتش پایین تره و ضرر می کنم.
توی بازار موبایل نمایندگی نامداران هم که رفتم قیمت cx 215 از cx 281 حدود 10 تومن بیشتر بود. طرف خودش هم 215 رو پیشنهاد می کرد.

نظر شما چیه؟ امپادنس هردو 16 اهم هستش و فکرمیکنم بیس هردو برابر باشه. اینطور نیست؟ شما هر دو رو تست کردید؟

salar_221
17-08-2013, 11:37
دوست عزیز هدفون قبلی من CX 271 بود که خراب شد و برام تعویض کردن. این دفعه خراب شد و گفتن که ندارن و بجاش باید یه مدل دیگه بردارم و اختلاف قیمت رو بدم.
دو مدل بالا رو بهشون معرفی کردم و بهم پیشنهاد دادن که مدل cx 215 رو بردارم. هم قیمت هدفون خودم هست ولی cx 281 قیمتش پایین تره و ضرر می کنم.
توی بازار موبایل نمایندگی نامداران هم که رفتم قیمت cx 215 از cx 281 حدود 10 تومن بیشتر بود. طرف خودش هم 215 رو پیشنهاد می کرد.

نظر شما چیه؟ امپادنس هردو 16 اهم هستش و فکرمیکنم بیس هردو برابر باشه. اینطور نیست؟ شما هر دو رو تست کردید؟

هر دو هدفون از یک درایو بهره میبرن و تفاوت قیمت بخاطر جنس ساخت بدنه و کابل و یک سری تغییرات ساختاری که باعث تفاوت صدا ی هدفونها میشه.از لحاظ صدایی تفاوت زیادی ندارن ببینین کدوم بصرفه تر هست و تو گوشتون راحت تر هست رو تهیه کنین.

amir200812
17-08-2013, 11:42
دوستان یه سوال دارم که شاید استانید جواب بدن:

من هدفونم اینه:
PHILIPS SHP-2500
که 32 اوهم هست و 106db و 500mw
اینم مشخصات:
Diaphragm: Mylar dome
Acoustic system: Closed
Magnet type: Ferrite
Voice coil: Copper
Frequency response: 15–22,000 Hz
Impedance: 32 Ohm
Maximum power input: 500 mW
Sensitivity: 106 dB
Speaker diameter: 40

کارت صوتی من هم اینه:
Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350
لینک مشخصات ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مشکل من اینه که بلندی صدا کم هست!!
اول فکر کردم که قدرت هدفون همین اندازه هست ولی وقتی به جای بلند گو های اسپیکرم وصل کردم (Logitech S220) دیدم قدرت هدفون خیلی بیشتر هست ولی کارت صوتی من توان استفاده ازش رو نداره!
* بلند گو های این اسپیکر با جک 3.5mm به بدنه اصلی وصل میشن و براحتی میشه هدفون رو بجای اونا وصل کرد! ولی مشکل این کار اینه که چون اسپیکر ها برای فرکانس های بالا هستند و فرکانس های پایین بصورت جدا شده از ساب وفر پخش میشه، صدای هدفون بدون بیس هست.

حالا سوال:
من کارت صوتیم رو تعویض کنم؟ یا یه آمپلی هدفون بگیرم؟
درضمن نمیخوام بیشتر از 200 300 هم خرج کنم.

نکته 1: من فقط به آهنگ گوش میدم و تو کار ساخت آهنگ نیستم!
نکته 2: من زیاد حرفه ای نیستم، یعنی کیفیت خیلی در سطح بالایی نیاز ندارم!(کیفیت مهم هست ولی نه خیلی خیلی زیاد)

دوستان کسی ما رو قابل نمیدونه؟:n03:
همه تو بحث خودشون هستند و کسی کمک نمیکنه:n28:

salar_221
17-08-2013, 11:57

ولی وقتی به جای بلند گو های اسپیکرم وصل کردم
با تعویض کارت صوتی مشکل به طور کامل حل نمیشه.معمولا کمبود توان درایو کردن هدفون رو با امپلی فایر جبران میکنیم نه با تغییر سورس پلیر .ولی نکته ای که هست اینکه با تهیه امپ هم نتیجه ای مطلوب رو نخواهین گرفت بجز افزایش قدرت و بلندی صدا چون هدفونتون پتانسیل حجم و کیفیت بالایی نداره.بهتره بجای هزینه برای امپ یا کارت صوتی که تهیه اش داخل ایران با محدودیت همراه هست بفکر تهیه هدفون بهتر و با کیفیت تر باشین که نیاز به درایو شدن با سورس پلیر قوی هم نداشته باشه

amir200812
17-08-2013, 12:05
با تعویض کارت صوتی مشکل به طور کامل حل نمیشه.معمولا کمبود توان درایو کردن هدفون رو با امپلی فایر جبران میکنیم نه با تغییر سورس پلیر .ولی نکته ای که هست اینکه با تهیه امپ هم نتیجه ای مطلوب رو نخواهین گرفت بجز افزایش قدرت و بلندی صدا چون هدفونتون پتانسیل حجم و کیفیت بالایی نداره.بهتره بجای هزینه برای امپ یا کارت صوتی که تهیه اش داخل ایران با محدودیت همراه هست بفکر تهیه هدفون بهتر و با کیفیت تر باشین که نیاز به درایو شدن با سورس پلیر قوی هم نداشته باشه

میشه چند مدل پیشنهاد بدید؟
چون من تقریبا مبتدی هستم!

88masuod
17-08-2013, 12:24

درایور کارتتو عوض کن بعد با تنظیمات پیشفرض چک کن شاید ماله تنظیماتش باشه .آخه کارت صدات کارت ضعیفی نیست .

kavehj4488
17-08-2013, 13:16
داداش من چرا ترش میکنی؟ مگه قره قروت رو با پشمک دوتایی با هم خوردی؟! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]شما گفتی من ناقص من تئوریک، منم گفتم اقای پرفکت عملی شما بیا بگو ما یاد بگیریم. زیاد هم به تاریخ عضویتت تکیه نکن من تالار گفتگوی خارجی هست که از 1999 عضو هستم. حداقل در زمینه تجهیزات صوتی که از 2004 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])دنبالش بودم پستی هم نزدم فقط مطالب رو خوندم چون من تئوریک و ناقص هستم پس چیزی نگفتم که باعث گمراهی دیگران بشه.
بحث هم شخصی نیست، بحث در مورد سیستم های صوتی و صدا بود که ما هم خواستیم شما بری بالای منبر ما مریدان نابخرد هم از فرمایشات عالمانه آن بزرگ دلاور میزگرد مستفیض بیاییم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اخم نکن حالا، برم نماز شب بخونم که جای اون فروشنده نگون بخت نبودم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ضمنا من "آقازاده" نیستم چون من از یک زن به دنیا آمده ام، خانم زاده ام [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کاری ندارم ولی انصافا یکم فیتیله رو بکش پایین، خیلی آتیشت تنده، قشنگ معلومه یه نفر دو کلمه حرف بهت بزنه خرخره طرف رو می جوی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] went the distance now I'm back on my feet

دوستان برای اینکه اف تاپیک نباشه، من یه هدفون دور گردنی میخوام برای موقع دوچرخه سواری، از سنهایزر چیزی هست؟
سلام.
مدل PMX90 با قیمت 195 هزار تومان موجود است. در مورد کیفیت نظری ندارم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] er.png
موفق باشید.

نه داداش راحت باش. من بر خلاف چيزي يكي دوستان سعي داشت از من بنمايش بزاره(البته دليلشم فقط براي اينه من يكي از ديواسهاي برند مورد علاقه اش رو له كردم!!!)بسيار ادم اروم و انتقاد پذيري هستم و اصلا خيلي از دوستهاي واقعيم رو الان از همين محيطهاي مجازي و فرومها بدست اورده ام چراكه همه ي ماها كه ميام اينجا يه علاقه مشترك داريم و مسلما وجود علايق مشترك باعث نزديكي و دوستي افراد ميشه
بگذريم.....
اقا من يه كار جديد كردم
ساعاتي قبل رفتم و يه هدفون اپن وي جايز خريدم
اقا بخدا عاليه. اولا اصلا گوشم رو اذيت نميكنه و بسيار سبك و راحته.بطوريكه الان دقيقا يك ساعته كه روي گوشمه و من جدا احساس نميكنم هدفون رو گوشمه.
نميدونم چرا از همون اول اينو نخريدم شايد چون اپن بود فك ميكردم كه مشكل ساز ميشه ولي بر عكس شد و از صد كلوز نيمه فول بهتره. قسمت ريليش هم اونقدر باز ميشه كه يه ادم با كله ي از من بزرگتر هم باهاش كاملا راحته. كيفيت ساخت و سيم بسيار خوبي هم داره من در اين قسمت بهش ده ميدم. بيسش از تمامي هدفون هاي نيمه فول اپن و كلوزي كه امتحان كردم بهتره يه بيس نرم و نرمال. ميدش بهترين ميديه كه تا حالا تجربه كردم كاملا ريل باز صداي باز و فضا دار. هاي جدا خوبه و كاملا ازش راضيم. اضافه كنم سورس ايفون فايو با تنظيم اكولايزر در وضعيت اف.
اقا بلندي صداي اين هدفون محشره و واقعا نميشه صداشو تا اخر بالا برد بعلاه اينكه با افزايش ولوم از متوسط به بالا هيچگونه هارشي و ديتورشني در پخش بوجود نمياد
از همه مهمتر ارزش نسبت به قيمته. كه واقعا به اين دويست تومن ميارزه
در اخر من اين هدفون فوق العاده رو كه هم سبكه و هم راحت هم صداي بلند و خوبي داره و هم بقيمت به همه دوستان پيشنهاد ميكنم وبا اطمينان كامل ميگم كه رقيبان گرونتر خودش مث سنهايزر px200II px100II و akg Q460 رو براحتي و با اختلاف مقهور خودش ميكنه
مباركم باشه. دم كاوه جان هم گرم كه اينو بهم معرفي كرد
پ.ن:يك عدد هدفون سنهيزر مدل mm70i بقيمت ٢٠٠ چوق بفروش ميرسد
....
اگه فرصت شد يه ريويوي كوتاه از مقايسه سنهيزر mm70i با با قيمت ٢٩٥ تومن با ep630i به قيمت حدودا ٦٠ تومن همين جا براتون ميزارم!!!

سلام.
مبارک باشه!:11:امیدوارم از این هدفون راضی باشید. اگر به خاطر داشته باشید در گفت و گویی که داشتیم اشاره کردم که V-Jays طبق بررسی یکی از سایت اهی معتبر بهترین هدفون Ultra Portable است. این هم لینک مقایسه هدفون های Ultra Portable بین مدل های:

Sennheiser PX100-II, PX200-II, Koss Portapro, AKG K404, AIAIAI Tracks, Fischer Audio Oldskool, Jays V-Jays, Sennheiser HD238

قیمت آن هم در ایران باتوجه به قیمت 70 دلاری مناسب است.
موفق باشید.

Dr.B.M
17-08-2013, 13:33
سلام.
مبارک باشه!:11:امیدوارم از این هدفون راضی باشید. اگر به خاطر داشته باشید در گفت و گویی که داشتیم اشاره کردم که V-Jays طبق بررسی یکی از سایت اهی معتبر بهترین هدفون Ultra Portable است. این هم لینک مقایسه هدفون های Ultra Portable بین مدل های:

Sennheiser PX100-II, PX200-II, Koss Portapro, AKG K404, AIAIAI Tracks, Fischer Audio Oldskool, Jays V-Jays, Sennheiser HD238

موفق باشید.

فدات شم كاوه جوون. اره داداش بهم گفتي!ولي نميدونم چرا با اينكه تست هم كردم ولي از همون اول اينو نخريدم انگار بايد اينهمه ضرر مالي و روحي رو ميكردم. يدونه رو كه له كردم. يه mm70i نو هم كه الان رو دستم مونده
كاوه جان خيلي ازش راضيم. تا صداشو نشنوي نميدوني من چي ميگم كاملا سره. جالب اينجاست كه فقط دويست تومنه. روي كارتن نوشته ٩٥ دسي بل ولي روي اون يكي فك كنم نوشته بود ١١٦ دسيبل ولي حداقل سي درصد ولوم و بيسش ازون بيشتره. مهمتر اينكه فوق العاده راحت طوريكه از لحظه ايي كه خريدم اصلا دلم نمياد از رو سرم برش دارم و يك ضرب دارم موسيقي گوش ميدم و حال ميكنم. درد و بلاش بخوره تو سر هر چي سنهايزره كه شده يه برند مونتاژ چين بي كيفيت الكي گرون!!!
كاش يه روز ببينمت و هدفون رو تست كني تا شمام از نزديك راجع بهش نظرتو بگي. هر چي باشه شما تو اين زمينه صاحب نظري
يه چيزي كه توجه ام رو خيلي جلب كرده اينكه در هدفونهاي اين اير نميدونم چرا احساس ميكردم صداي خواننده و اينسترومنتها واقعي خودشون نيستند. نميدونم چطور بايد منظورمو بگم ولي اينو ميدونم ديگه عمرا از هيچ هدفون اين ايري واسه گوش دادن به موسيقي استفاده نخاهم كرد

يه مطلب ديگه كه بايد اضافه كنم و دوست دارم به بچه ها انتقال بدم اينكه
دوستان بهيچ وجه از فروشگاههايي كه امكان تست رو بشما نميدن خريد نكنيد. در نمايندگيهاي نامداران شما هيچگونه امكاني واسه بدست اوردن تجربه شخصي از هدفونها نخاهيد داشت و مجبوريد فقط به دانسته ها و خوانده ها يا حرفهاي فروشنده براي خريد اكتفا كنيد.
اين چن تا تعويض بمن ثابت كرد كه تجربه تست و سليقه شخصي در انتخاب هدفون بهترين روش براي خريده كه نمايندگي سنهايزر اين پون بزرگ رو از شما ميگيره
در حاليكه فروشگاهي كه من براي خريد وي جايز مراجعه كردم دست كم سي مدل هدفونهاي مختلف داشت و در تمامي مدلها يه نمونه مخصوص تست وجود داشت كه اين واااقعا خودش خيلي خيلي ميارزه

flipp
17-08-2013, 15:00
سنهایزر، بیرداینامیک، سونی، شور، آ ک ژ، اودیوتکنیکا، گرادو، Koss جزو بزرگترین و معظم ترین و معروفترین تولید کنندگان هدفون در دنیا هستند و کاملا مشخصه که سنهایزر جزو برترین ها هست. من تعصبی روی این برند ندارم دیدی که توصیه کردم بری Klipsch X10 بخری ولی اینجوری که شما میگی سنهایزر شده یه برند بی کیفیت مونتاژ چین الکی گرون و ... این درست نیست. هر چیز گرانی بی حکمت و هر چیز ارزانی بی علت نیست (البته نه همیشه) سنهایزر اگه معتبر نبود، چندتا از محصولاتش تو لیست های Top 10 و Top 20 نبودند. البته من دفاع نمیکنم از همه مدلهاش ولی باید قبول کرد که کیفیت محصولاتش جزو رده های بالاست. شما یکبار HD800 رو ببینی و لمسش کنی، متوجه میشی که چه کیفیت ساختی داره و اگه با سورس و امپلیفیکیشن مناسب تست شنیداری بگیری، متوجه دقت صداش میشی. بازم تاکید میکنم که تعصب روی این برند ندارم واسه همین الان دنبال خرید BeyerDynamic T1 هستم.

salar_221
17-08-2013, 16:01
میشه چند مدل پیشنهاد بدید؟
چون من تقریبا مبتدی هستم!

سبک موسیقی مورد علاقتون بهمراه سورس پلیر تون رو عنوان کنین تا بهتر بشه راهنمایتون کرد.

Dr.B.M
17-08-2013, 16:27
سنهایزر، بیرداینامیک، سونی، شور، آ ک ژ، اودیوتکنیکا، گرادو، Koss جزو بزرگترین و معظم ترین و معروفترین تولید کنندگان هدفون در دنیا هستند و کاملا مشخصه که سنهایزر جزو برترین ها هست. من تعصبی روی این برند ندارم دیدی که توصیه کردم بری Klipsch X10 بخری ولی اینجوری که شما میگی سنهایزر شده یه برند بی کیفیت مونتاژ چین الکی گرون و ... این درست نیست. هر چیز گرانی بی حکمت و هر چیز ارزانی بی علت نیست (البته نه همیشه) سنهایزر اگه معتبر نبود، چندتا از محصولاتش تو لیست های Top 10 و Top 20 نبودند. البته من دفاع نمیکنم از همه مدلهاش ولی باید قبول کرد که کیفیت محصولاتش جزو رده های بالاست. شما یکبار HD800 رو ببینی و لمسش کنی، متوجه میشی که چه کیفیت ساختی داره و اگه با سورس و امپلیفیکیشن مناسب تست شنیداری بگیری، متوجه دقت صداش میشی. بازم تاکید میکنم که تعصب روی این برند ندارم واسه همین الان دنبال خرید BeyerDynamic T1 هستم.

خیلی کار خوبیه تعصب روی برند نداشتن:n06: باریکلا به شما:n16:
hd800 و یه این جور مدلهایی خب معلومه باید خوب باشند با اون قیمت فضاییشون البته بعیدم نیست که یوخت یه برند نچندان معروف بیاد حالشو بگیره:n05: شایدم همین الانم اون هدفون برتر وجود داره و من وشما خبر نداریم:n10:
ولی قبول بکنی با نکنی نظر شخصی من اینه که سنهایزر( یا حداقل اینی که به ما دارن تو این مملکت بنام سنهایزر میفروشن)در مدل های مید رنج و پایین تر خودش اصلا بقیمتش نمیرزه و بقول معروف داره نون اسم و رسمشو میخوره:n02:
منم که دارم آی با این v-jays حال میکنم .ینی اصن حال میکنم یه وضیا:n19:خستگی این چن روزه رو ازم گرفت:n09:

............
دوستان اون مدل mm70i رو توی پی تی گزاشتم واسه فروش.کسی خواست تقدیمش میکنم

alishadabmehr
17-08-2013, 16:58
خیلی کار خوبیه تعصب روی برند نداشتن:n06: باریکلا به شما:n16:
hd800 و یه این جور مدلهایی خب معلومه باید خوب باشند با اون قیمت فضاییشون البته بعیدم نیست که یوخت یه برند نچندان معروف بیاد حالشو بگیره:n05: شایدم همین الانم اون هدفون برتر وجود داره و من وشما خبر نداریم:n10:
ولی قبول بکنی با نکنی نظر شخصی من اینه که سنهایزر( یا حداقل اینی که به ما دارن تو این مملکت بنام سنهایزر میفروشن)در مدل های مید رنج و پایین تر خودش اصلا بقیمتش نمیرزه و بقول معروف داره نون اسم و رسمشو میخوره:n02:
منم که دارم آی با این v-jays حال میکنم .ینی اصن حال میکنم یه وضیا:n19:خستگی این چن روزه رو ازم گرفت:n09:

............
دوستان اون مدل mm70i رو توی پی تی گزاشتم واسه فروش.کسی خواست تقدیمش میکنم
حیف ک وی جیز کاملا پلاستیکیه وگرنه صدای خوبی داشت... یادش بخیر

amir200812
17-08-2013, 17:07
سبک موسیقی مورد علاقتون بهمراه سورس پلیر تون رو عنوان کنین تا بهتر بشه راهنمایتون کرد.

سبک خاصی نیست!:n02:
ولی کلا خوشم میاد بیس نرم و کوبنده باشه و همزمان صدا های مثل صدای گیتار برقی رو خوب دربیاره!
سورس هم کامپیوتر هست با کارت صوتی Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350

salar_221
17-08-2013, 17:38
سبک خاصی نیست!:n02:
ولی کلا خوشم میاد بیس نرم و کوبنده باشه و همزمان صدا های مثل صدای گیتار برقی رو خوب دربیاره!
سورس هم کامپیوتر هست با کارت صوتی Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350

راستش بیس نرم با بیس کوبنده همزمان یه مقداری مشکل کنار هم جور در بیان.البته بودجه مورد نظرتون رو هم نفرمودین ولیکن فعلا pioneer se-m390 رو در نظر داشته باشین .اگه با سلایقتون در تضاد بود بگین مدلهای دیگه ای معرفی کنیم.

salar_221
17-08-2013, 17:48
بی صبرانه منتظرشم:4::34::n24:
آی خدا مردم از خنده:n19:اسپویلرت تو حلقم:n04:
خیلی خوب بود
......
اقا رسما کر شدم :n02:عجب صدای بلندی داره این V-Jays:n12:

یه مشاوره هم بهم بدین....
من از این ایفون بعنوان سورس استفاده میکنم وکاملا هم ازش راضیم .تو این فکر افتادم که یه ایپاد شافل بخرم چون خیلی سبکه و براحتی میتونم به گوشه پیرهن وصلش کنم و همیشه همرام باشه اونوقت میتونم قسمت اول کابل هدفونم رو ازش جدا کنم تا طول سیم به حداقل خودش برسه:n13:
فقط نمیدونم شافل کیفیت و بلندی صدای این فایوم رو داره؟!:n13:چون جدا نمیشه صدای هدفون فایو رو بالا برد بسکی بلنده لامصب:n20:
از دوستان کسی شافل رو با فایو همزمان داره که منو راهنمایی کنه؟
بله .rave-87 عزیز تو فروم همسایه یه مقایسه ای در این باره بنقل از فرومهای خارجی قرار داده بودن .ولی در هر صورت صدای نسل 5 ایفون و ایپاد ارتقا یافته ای از مدلهای قبل هست که شافل هم جزو شون هست ولی این ارتقا با هدفونهای ما شاید زیاد محسوس نباشه اما هست.

Dr.B.M
17-08-2013, 18:10
بله .rave-87 عزیز تو فروم همسایه یه مقایسه ای در این باره بنقل از فرومهای خارجی قرار داده بودن .ولی در هر صورت صدای نسل 5 ایفون و ایپاد ارتقا یافته ای از مدلهای قبل هست که شافل هم جزو شون هست ولی این ارتقا با هدفونهای ما شاید زیاد محسوس نباشه اما هست.
میشه لینک بدین عزیز .اخه من همسایه هام زیادن:n26:
دیدم یکی از دوستان به پلاستیکی بودن وی جایز خورده گرفته بودند.در جواب باید بگم یکی از علل مهمی که باعث شده این هدفون کامفورت باشه همون سبکی و نداشت فنر و ریل فلزیست.کشتی که نمیخایم بگیریم حین موسیقی:n13:

flipp
17-08-2013, 18:11
دوستان لطفا !!!!!!!!!!
در شان شما نیست اینطوری اسپمها و برخورد با همدیگه.خواهشن اگه این بحث رو فراموش کنین بهتر میشه از اطلاعات و تجربیاتتون استفاده کرد.حیفه دوستیهای صمیمی و خوب رو با دلخوری جایگزین کرد.

داداش چرا جدی میگیری؟ :n02: اتفاقی نیافتاده که حادثه میافرینی!
کاسه داغ تر از آش شدی

Dr.B.M
17-08-2013, 18:58
داداش چرا جدی میگیری؟ :n02: اتفاقی نیافتاده که حادثه میافرینی!
کاسه داغ تر از آش شدی

بابا بي خيال!!!راحت باشين داداشاي گلم
ميگم استاد فليپ كم از اين فيلماي ساو ماو نيگا كن داداش. اينجوري دو روز ديگه مامور شهرداري نگون بخت رو كه واسه هرس كردن درختاي كوچه تون اومده ببيني چيكار ميكني؟!!
نگرانتم.حتما مياي دو صفحه در مورد اسيبهاي اجتماعي ناشي هرس كردن درختان شهر توسط اره برقي ،براي خوانندگان بخش مشاوره هدفون مينويسي!!!
فيلم همون در حد كارتون گوريل انگوري و خونه مادربزرگه كافيه داداش!!!
من نگران كيبوردتم!

سالار خان اين لينك رو لطف ميكني. بدجور دلم شافل ميخاد.
اگه پليري در همون حد تست شده مد نظرتون هست ممنون ميشم گرچه من همون اول و اخر اپليم

amir200812
17-08-2013, 19:24
راستش بیس نرم با بیس کوبنده همزمان یه مقداری مشکل کنار هم جور در بیان.البته بودجه مورد نظرتون رو هم نفرمودین ولیکن فعلا pioneer se-m390 رو در نظر داشته باشین .اگه با سلایقتون در تضاد بود بگین مدلهای دیگه ای معرفی کنیم.

منظورم از نرم، اینه که تق تق نکنه!(اصطلاحا صدای قابلمه نده)

قیمت این پایونر چطور هست؟ در مقایسه با هدفون shp2500 حجم صداش بیشتره؟

*راستش نمیخوام بیشتر از 300 خرج کنم، ولی هیچ چیز غیر ممکن نیست:n05:

Hamid-_
17-08-2013, 19:47
چه خبره اینجا...آدم 2 ساعت نیست جهاد میکنن بچه ها :ِدی

آقا من بالاخره امروز یه Sennheiser HD518 گرفتم.برسه راجب صدا و راحتی و کیفیت ساخت یکم توضیح میدم

flipp
17-08-2013, 19:51
من نگران كيبوردتم!

:n02: نگرانیت بجاست. عکس کیبرد لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خدا بیامرز قبلیم رو ببین تمام کلیدهاش مثل دندون شیری بچه ها در حال افتادن بود :n08:367 کاراکتر معادل 72 کلمه در دقیقه میزدم باهاش با اون وضعیت اسفبار و نداشتن حروف فارسی.

دوستان لطف کردند هدفون پشت گردنی معرفی کردند ولی من این ایر پشت گردنی میخوام. مثل هدفون Creative Movo C100 Sport

Hesam_valadkhani
17-08-2013, 20:03
چه خبره اینجا...آدم 2 ساعت نیست جهاد میکنن بچه ها :ِدی

آقا من بالاخره امروز یه Sennheiser HD518 گرفتم.برسه راجب صدا و راحتی و کیفیت ساخت یکم توضیح میدم

آقا مبارکت باشه

rave-87
17-08-2013, 20:03
سالار خان اين لينك رو لطف ميكني. بدجور دلم شافل ميخاد.
اگه پليري در همون حد تست شده مد نظرتون هست ممنون ميشم گرچه من همون اول و اخر اپليم

در مورد اینکه فرمودید سنهایزر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی به نسبت پایینی در مقابل رقبا داره، باید بگم که باهاتون موافقم.
البته این قضیه در مورد هدفون داخل گوشی ها و ارزون قیمت های سنهایزر دقیقاً مصداق داره، و نه گرون قیمت ها
این اتفاق برای اکثر شرکت ها می افتاده. الأن با ارزش ترین برند ها در قیمت های پایین، دست برندهای چینی هست. اونهایی که تمرکزشون روی هدفون های ازان قیمت و تولید سری هستش. این نظر معتبرترین هایی هم که بنده می شناسم هست.

Hamid-_
17-08-2013, 20:17
آقا مبارکت باشه
چاکرتم داداش.قابل شما رو نداره

mohsen 1373
17-08-2013, 20:29
دوستان جدای از میکروفون، کیفیت صدای ep630 بهتر از ep630i هست یا فرقی نمیکنه؟
در ضمن مثل این که تایپیک های دیگه فعلا تعطیله بنابراین همین جا می پرسم
آیا آپلی فایر فیو e07k تو ایران گیر میاد؟ مثلا پاساژ پایتخت.نه:n27:
اگه نه آیا در عربیل عراق گیر میاد؟ بازم نه:n29:
بانه چی؟نه:n30:
کلا نه؟:n28:
:n14:
با تشکر

Hamid-_
17-08-2013, 20:39
با تشکر
دادا صداشون تفاوتی نداره
راجب آمپ هم کلا آمپ تو ایران به سختی گیر میاد
اونجور که من اطلاع دارم مارک فیو Fiio موجوده تو ایران
اربیل عراق رو هم والا بی خبرم :دی

kavehj4488
17-08-2013, 20:41
:n02: نگرانیت بجاست. عکس کیبرد لپ تاپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خدا بیامرز قبلیم رو ببین تمام کلیدهاش مثل دندون شیری بچه ها در حال افتادن بود :n08:367 کاراکتر معادل 72 کلمه در دقیقه میزدم باهاش با اون وضعیت اسفبار و نداشتن حروف فارسی.

دوستان لطف کردند هدفون پشت گردنی معرفی کردند ولی من این ایر پشت گردنی میخوام. مثل هدفون Creative Movo C100 Sport
سلام. (در خدمت شما هستیم در این تاپیک متاسفانه منحرف شده!)
از سنهایزر دو مدل PCX 95 با قیمت 70 دلار و PMX 685i با قیمت 57 دلار (آمازون) مناسب شما هستند که متاسفانه هیچ کدام در ایران موجود نیستند.
PCX 95:
PMX 685i:

مدل MDR-AS20J سونی در سایت سونی ایران وجود دارد. این هدفن پشت گردنی نیست اما می تواند برای فعالیت مناسب باشد:
در ضمن دو مدل فیلیپس هم در سایت نمایندگی آن موجود است: SHQ4000 و SHQ4200:
موفق باشید.

Dr.B.M
17-08-2013, 20:56

در مورد اینکه فرمودید سنهایزر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی به نسبت پایینی در مقابل رقبا داره، باید بگم که باهاتون موافقم.
البته این قضیه در مورد هدفون داخل گوشی ها و ارزون قیمت های سنهایزر دقیقاً مصداق داره، و نه گرون قیمت ها
این اتفاق برای اکثر شرکت ها می افتاده. الأن با ارزش ترین برند ها در قیمت های پایین، دست برندهای چینی هست. اونهایی که تمرکزشون روی هدفون های ازان قیمت و تولید سری هستش. این نظر معتبرترین هایی هم که بنده می شناسم هست.

اقا جدا ممنونم يه توضيح كوچولو هم بفرماييد كه v-jays ناقابل بنده هم نياز به برن اين شدن داره يا نه؟ واگه داره روشش چجوريه يني بايد ولوم تا اخر بالا باشه يا با هر ولومي حله و حدودا چقدر زمان لازمه؟
متاسفانه در بررسیها در مورد وضعیت ایپاد شافل نسبت به ایفون فایو چیزی ندیدم . میترسم بخرم و بعد ببینم در حد فایو ام نیست و .......نه بابا نترسید لهش نمیکنم.اپل جیگر من بیده.عمرا اپل دیوایس ضعیف تولید کنه
ممنون

rave-87
17-08-2013, 21:39
اقا جدا ممنونم يه توضيح كوچولو هم بفرماييد كه v-jays ناقابل بنده هم نياز به برن اين شدن داره يا نه؟ واگه داره روشش چجوريه يني بايد ولوم تا اخر بالا باشه يا با هر ولومي حله و حدودا چقدر زمان لازمه؟
متاسفانه در بررسیها در مورد وضعیت ایپاد شافل نسبت به ایفون فایو چیزی ندیدم . میترسم بخرم و بعد ببینم در حد فایو ام نیست و .......نه بابا نترسید لهش نمیکنم.اپل جیگر من بیده.عمرا اپل دیوایس ضعیف تولید کنه
ممنون

من اعتقادي به انجام فرآيندهاي پيچيده براي برن اين ندارم:n02:
باهاش آهنگ گوش بدين و بس. مهمترين قسمت به نظر بنده، مغز هستش، كه اون بايد با صداي هدفونتون كاليبره بشه، كه با گذر زمان اين اتفاق مي افته، در اين مدت هم هدفونتون ممكنه دچار بعضي تغييرات بشه ( برن اين)

در مورد كيفيت آيپاد شافل متأسفانه اطلاع موثقي ندارم كه با منبع خدمتتون عرض كنم.

rezaomido
17-08-2013, 22:28
هر هدفونی همونطور که به راحتی بعد از تولید و بعد از گذشت چند وقت استفاده به اوج کیفیت صوتی خودش میرسه به سرعتی متفاوت هم روبه افت کیفیت میره

برای هدفونهایی که از برندهای مطرح و با تجربه هدفون ساز نیستند این اتفاق ممکنه خیلی زود رخ بده ولی برای هدفونهایی که با کیفیت خیلی خوب ساخته شدن این حالت خیلی دیرتر پیش بیاد

ممکنه با صرفه جویی چند ده دلار هدفونی بدست بیاد که کیفیت صدای اون بنظر خوب باشه ولی آیا صدای اون همیشه به همون کیفیت باقی میمونه؟
آیا ما هم همیشه و مثل روز اول خرید به صدای هدفون دقت میکنیم و تفاوت اون رو با چند ساعت یا چند روز قبلش درک میکنیم؟

متاسفانه همیشه جواب سوالهای بالا مثبت نیست
پیشنهاد میکنم که بجای خرید هدفون از برندهای جوان و کم تجربه حتی با محصولات خیلی خوب و قیمت مناسب سعی کنید هدفون شناخته شده و مناسب کاربرد خودتون انتخاب کنید هیچ لزومی نداره بهترین هدفون دنیا رو برای کاربردی که اصلا با کاربری اون هدفون سازگار نیست رو انتخاب کنید

هر روز بفکر این باشید که یک روز از عمر مفید هدفونتون کم شده و این کاملا به نوع استفاده شما هم بستگی داره مثلا:
حفاظت هدفون از نظر فیزیکی و اسیب های مکانیکی مثل افتادن کشیده شدن ضربه خوردن و ...
توان نا متعارف یا همون صداهایی که هدفون چیزی جزء خر خر کردن ازش بیرون نمیاد

سبکهای موسیقی که فرسوده کننده هستند به ترتیب:
الکترونیک: با بیشترین اسیب در اولین پله قرار داره به علت بیس بسیار قوی
متال: رده دوم که با مید و بیس فشار شدیدی به هدفون میاره
راک: ورژنی ملایم تر از سبک متال ولی با این تفاوت که کمی های قوی تر شده
کلاسیک: به دلیل رنج دینامیک بالا
پاپ: موسیقی در حد ملایم و بدون اون کوبندگی که در بقیه سبکها وجود داره

در آخر Burn-in کردن برای هدفونهای ارزون قیمت و زیر 100-200 دلار معنی واقعی نداره و برای Burn-in کردن کافیه به همون تراکهایی که قراره بعدا با همین هدفون ازشون لذت ببرید ، گوش کنید تا هدفون شما از نظر فیزیکی و مکانیکی به نوع صداهای مورد علاقه شما همانگ تر بشه

در آخر آخر:
خیلی متاسفم که بعد از مدتی اومدن به اینجا و مرور چند صفحه قبل پست هایی دیده شد که در حد تاپیک نیستند
ای کاش بجای بحث های آنچنانی که چیزی جزء تحقیر و توهین توی اون پستها دیده نمیشد جوابی هر چند کوچیک به درخواست کاربرانی داده میشد که مجبور میشن پستهای خودشون رو چندین بار تکرار کنند و نمونه گل سر سبد اون میشه پستی که با این جمله آغاز میکنه که "شاید استاید پاسخی دادند..."

شما هم موفق باشید.

n00mah
18-08-2013, 12:31
یه هدست میخوام برای گیم بیس قوی داشته باشه کلا صداش بم باشه قیمت زیر 100

ممنون

t-jays
18-08-2013, 12:58
با تشکر
مدلهای دک امپ فیو فقط توی ایران من e7 رو دیدم
فعلا هم به نظر میاد تموم شده و بار جدید هم وارد نشده.
توی عربیل رو واقعا اطلاعی ندارم ولی نمایندگی که خود فیو بهش بفروشه چیزی تو عراق نیست
در مورد بانه هم باید ببینید وای معمولا وسایلی رو از اونجا وارد می کنند که درخواست زیادی براش باشه مثل تلویزیون و ضبط صوت و ....
نتیجه گیری : هدفونی تهیه کنید که امپ نخواد چون امپ نیست.:n09:
موفق باشید.

salar_221
18-08-2013, 13:20
یه هدست میخوام برای گیم بیس قوی داشته باشه کلا صداش بم باشه قیمت زیر 100

ممنون
Creative hq-1400

n00mah
18-08-2013, 15:02
Creative hq-1400

ممنون جایی هست فروش انلاین داشته باشه ؟ چون قدیمی هست شاید اینجا تو کرج پیدا نشه

نظرتون در مورد این چیه؟

hd 201
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

gala gala
18-08-2013, 15:11
بعله بعلهههههههههههههههههههههه هههههههه :n02::n19:

salar_221
18-08-2013, 15:39
ممنون جایی هست فروش انلاین داشته باشه ؟ چون قدیمی هست شاید اینجا تو کرج پیدا نشه

نظرتون در مورد این چیه؟

hd 201

hd201 که قیمتش زیر 100 نیست .در ضمن بیس قوی هم نداره و در کل هدفون با کیفیتی نیست .اگه میتونین بودجه رو افزایش بدین توصیه میشه akg k44 تهیه کنین در غیر اینصورت بهترین گزینه همون مدلهای فول سایز creative پیشنهاد میشه.در ضمن اکثر شرکتهای فروش محصولات کامپوتری هم موجود دارن ولی برای خرید اینترنتی اول باید استعلام کنین تا موجود داشته باشن.

kavehj4488
18-08-2013, 15:42

نظرتون در مورد این چیه؟

hd 201
سلام.
سایت چاره مدل HQ 1450 را موجود دارد:
در مورد سنهایزر HD 201 اطلاعات زیادی ندارم اما خیلی توصیه نمی کنم از برند حرفه ای سنهایزر محصولات رده پایین آن را خریداری کنید.
موفق باشید.

بعله بعلهههههههههههههههههههههه هههههههه :n02::n19:
سلام.
به نظر من بهتر است شما ابتدا لینک های زیر را مشاهده کرده و سپس فعالیت خود را آغاز کنید. پست فعلی شما در این تاپیک خلاف قوانین است.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.

siakhan
18-08-2013, 16:08
سلام دوستان
یک هندفری میخوام استریو و سیم دار (بلوتوث نباشه) برای سامسونگ گالکسی اس.4 . کلا با محصولات سامسونگ کار کنه.
ممنون میشم راهنمایی پیشنهادی چیزی هست محبت کنید.
با سپاس فراوان

flipp
18-08-2013, 17:12
دوستان یه موردی پیدا کردم Revox 3100 که اواسط دهه 80 تولید شده و مشابه BeyerDynamic DT880 هست و خیلی بهم نزدیک هستند و اختلاف های خیلی جزئی دارند. بعضی ها ساخت Revox رو بهتر میدونند. به نظرتون چجور هدفونیه؟ 600 اهم هست. 15هرتز تا 20 کیلوهرتز. قیمتش هم به شدت مناسبه و خودش هم تمیز. نظرتون چیه؟

1qaz2wsx3edc
18-08-2013, 18:18
ep630 به قیمت 65000 تومان هنوز هم ارزش خرید داره؟
برند های دیگه توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میشه.

mohsen 1373
18-08-2013, 20:02
ep630 به قیمت 65000 تومان هنوز هم ارزش خرید داره؟
برند های دیگه توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میشه.
یا ابر فرض!!!:n04:
فکر میکنم این که شما قیمت کردید مدل I باشه!

...ALI...
18-08-2013, 20:03
یک eadphone یا کیفیت برای xperia p اگه می شه پیشنهاد بدید

n00mah
18-08-2013, 20:47
سلام.
سایت چاره مدل HQ 1450 را موجود دارد:
در مورد سنهایزر HD 201 اطلاعات زیادی ندارم اما خیلی توصیه نمی کنم از برند حرفه ای سنهایزر محصولات رده پایین آن را خریداری کنید.
موفق باشید.

سلام.
به نظر من بهتر است شما ابتدا لینک های زیر را مشاهده کرده و سپس فعالیت خود را آغاز کنید. پست فعلی شما در این تاپیک خلاف قوانین است.
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.

hd201 که قیمتش زیر 100 نیست .در ضمن بیس قوی هم نداره و در کل هدفون با کیفیتی نیست .اگه میتونین بودجه رو افزایش بدین توصیه میشه akg k44 تهیه کنین در غیر اینصورت بهترین گزینه همون مدلهای فول سایز creative پیشنهاد میشه.در ضمن اکثر شرکتهای فروش محصولات کامپوتری هم موجود دارن ولی برای خرید اینترنتی اول باید استعلام کنین تا موجود داشته باشن.

واقعا از کمکتون ممنونم ...اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..
..او سوال دیگه اینه که فرقی بین h1 1400 و hq 1450 هست از نظر کیفیت؟ کلا تو این سه مدل کدوم پیشنهاد میکنین من همین الان انلاین بخرم؟

مرسی

kavehj4488
18-08-2013, 21:14
سلام دوستان
یک هندفری میخوام استریو و سیم دار (بلوتوث نباشه) برای سامسونگ گالکسی اس.4 . کلا با محصولات سامسونگ کار کنه.
ممنون میشم راهنمایی پیشنهادی چیزی هست محبت کنید.
با سپاس فراوان

یک eadphone یا کیفیت برای xperia p اگه می شه پیشنهاد بدید
سلام.
لطفا" کاربرد و بودجه خود را ذکر نمایید. در ضمن آیا اصرار دارید که میکروفون هم داشته باشد؟
موفق باشید.

واقعا از کمکتون ممنونم ...اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..
..او سوال دیگه اینه که فرقی بین h1 1400 و hq 1450 هست از نظر کیفیت؟ کلا تو این سه مدل کدوم پیشنهاد میکنین من همین الان انلاین بخرم؟

مرسی
سلام.
HQ 1400 و HQ 1450 تفاوت چندانی ندارند.
AKG K77 حدود 300 هزار تومان قیمت دارد! از قیمت AKG K44 هم اطلاع ندارم. در ضمن مدلهای AKG که معرفی شدند بیس قوی ندارند و بیس آنها متعادل است. Creative را با گارانتی شاب تهیه کنید.
موفق باشید.

1qaz2wsx3edc
18-08-2013, 21:22
یا ابر فرض!!!:n04:
فکر میکنم این که شما قیمت کردید مدل I باشه!
نه مدل معمولی بود با گارانتی شاب البته کارت گارانتی هم نداشت و به گفته چند فروشنده شماره سریالش در شرکت شاب ثبت شده!!

kavehj4488
18-08-2013, 21:28
نه مدل معمولی بود با گارانتی شاب البته کارت گارانتی هم نداشت و به گفته چند فروشنده شماره سریالش در شرکت شاب ثبت شده!!

سلام.
کارت گارانتی باید پشت بسته بندی محصول چسبانده شده باشد. در ضمن شماره سریال ذکر شده در کارت گارانتی باید با شماره سریال محصول یکسان باشد. در غیر اینصورت به هیچ عنوان خرید نکنید چون Creative در بازار تقلبی زیاد دارد.
موفق باشید.

Dr.B.M
18-08-2013, 22:01
:8:
اوووووف.دم وی جایز گرم.باورتون نمیشه ولی هیچوقت مث الان با موسیقی حال نکرده بود ترکیبش با ایفون فایو محشره:n19::n20:
ایشالا فردا میرم واسه خرید شافل
دوستان پلیر دیگه ای توصیه نمیکنید .سبک باشه و کیفیت و بلندیش مث ایفون باشه.بدون اسکرین تاچ باشه
ضمنا یکی از دوستان تو یکی از ترد ها در مورد کیفیت گالکسی اس ۴ نوشته بود.در جوایش باید بگم من الان هم زمان هر دوش رو دارم و اس ۴ اصلا کیفیت و بلندی ایفون رو نداره!به هیچ وجه!خاستید هردوشو میارم تا خودتون تجریه کنید:n18:

siakhan
18-08-2013, 22:06
سلام.
لطفا" کاربرد و بودجه خود را ذکر نمایید. در ضمن آیا اصرار دارید که میکروفون هم داشته باشد؟
موفق باشید.
.

ممنون از پاسختون.
خدمت شما عرض کنم که برای گوش دادن به موزیک توی گوشی موبایل میخوام ( دارای میکروفن باشه که بشه باهاش صحبت هم کرد)
الان یک Klipsch دارم مدل یادم نیست اما وقتی کسی تماس میگیره مجبورم گوشی رو بیارم کنار دهنم!
خیلی گرون نباشه! بین 200 تا 300 ..
تشکر از شما

Dr.B.M
18-08-2013, 22:51
ممنون از پاسختون.
خدمت شما عرض کنم که برای گوش دادن به موزیک توی گوشی موبایل میخوام ( دارای میکروفن باشه که بشه باهاش صحبت هم کرد)
الان یک Klipsch دارم مدل یادم نیست اما وقتی کسی تماس میگیره مجبورم گوشی رو بیارم کنار دهنم!
تشکر از شما

داداش من یه سنهایزر mm701i رو پریروز خریدم که استفاده نکردم بدرد شما میخوره

kavehj4488
19-08-2013, 00:07
ممنون از پاسختون.
تشکر از شما
سلام.
اگر میکروفون برای شما اهمیت دارد گزینه های متعددی ندارید:
AKG Q350
Sennheiser MM70i
موفق باشید.

flipp
19-08-2013, 00:14
دوستان یه موردی پیدا کردم Revox 3100 که اواسط دهه 80 تولید شده و مشابه BeyerDynamic DT880 هست و خیلی بهم نزدیک هستند و اختلاف های خیلی جزئی دارند. بعضی ها ساخت Revox رو بهتر میدونند. به نظرتون چجور هدفونیه؟ 600 اهم هست. 15هرتز تا 20 کیلوهرتز. قیمتش هم به شدت مناسبه و خودش هم تمیز. نظرتون چیه؟

...
?any idea

1qaz2wsx3edc
19-08-2013, 02:49
دوستان بجز ep630 چه هدفون دیگه ای توی این رنج قیمت پیشنهاد می کنید؟
چون 630 هم خیلی گرون و کمیاب شده .
از سری ex سونی کدوم مدلش کیفیت مطلوبی در حد 630 داره؟

...ALI...
19-08-2013, 08:24
سلام.
موفق باشید.

سلام.
AKG K77 حدود 300 هزار تومان قیمت دارد! از قیمت AKG K44 هم اطلاع ندارم. در ضمن مدلهای AKG که معرفی شدند بیس قوی ندارند و بیس آنها متعادل است. Creative را با گارانتی شاب تهیه کنید.
موفق باشید.
بودجه حول 100 توممان..
لبه همون هنزفری

kavehj4488
19-08-2013, 09:37
بودجه حول 100 توممان..
لبه همون هنزفری
سلام.
با این بودجه فقط Creative EP-630i مناسب خواهد بود. با گارنتی شاب تهیه شود.
موفق باشید.

دوستان بجز ep630 چه هدفون دیگه ای توی این رنج قیمت پیشنهاد می کنید؟
چون 630 هم خیلی گرون و کمیاب شده .
از سری ex سونی کدوم مدلش کیفیت مطلوبی در حد 630 داره؟
سلام.
پیشنهاد اول من EP-630 است. اگر تاکید شما روی سونی است Sony EX35 و EX80 مناسب شما خواهند بود. EX80 قیمت بالاتری دارد.
پاناسونیک HJE300 و HJE350 هم مناسب هستند اگر موجود باشند.
موفق باشید.

siakhan
19-08-2013, 10:04
سلام.
اگر میکروفون برای شما اهمیت دارد گزینه های متعددی ندارید:
AKG Q350
Sennheiser MM70i
موفق باشید.
اگر بخوام بیشتر هزینه کنم پیشنهادتون چیه؟ این دو مورد خوب بودند.تشکر

kavehj4488
19-08-2013, 10:15
اگر بخوام بیشتر هزینه کنم پیشنهادتون چیه؟ این دو مورد خوب بودند.تشکر
سلام.
می توانید از Klipsch S5i پیدا کنید. اگر پیدا کردید مناسب است. AKG K370 هم اگر پیدا کنید مناسب است.
در ضمن هزینه بیشتر برای هندفری پیشنهاد نمی شود.
موفق باشید.

siakhan
19-08-2013, 11:52
سلام.
می توانید از Klipsch S5i پیدا کنید. اگر پیدا کردید مناسب است. AKG K370 هم اگر پیدا کنید مناسب است.
در ضمن هزینه بیشتر برای هندفری پیشنهاد نمی شود.
موفق باشید.
ممنون.منظورتون از هزینه بیشتر از 200 تومانه یا بیشتر از 300؟
مرسی

mohsen 1373
19-08-2013, 20:49
سلام دوستان
باتوجه به این که تایپیک های دیگه تعطیله وبا توجه به این که امروز برای خریدآمپ به پاساژپایتخت رفتم و نمیدونستن آمپلی فایرهدفون چیه اصلا:n13:
اگه مشکلی نیست میخواهم یه سوال بپرسم:
قید خرید آمپ رو زدم و واقعا واس ملتمون متاسفم که از همچین چیز های پیش پا افتاده ای هم بی بهره اند
با بودجه 1,200,000 میخواستم یه پلیر بخرم که فرمت flac رو خیلی خیلی خوب و روون ساپرت و اجرا کنه
و بیس رو هم کمی زیاد کنه ( یه کم )، قدرت و کیفیت صدا رو هم افزایش بده
پیشنهاد دوستان Ipod touch 5 بود ولی مثل این که تو فرمت flac و بیس کم میاره. درسته؟
پیشنهادتون چه پلیریه؟
با تشکر

Dr.B.M
19-08-2013, 23:24
سلام دوستان
باتوجه به این که تایپیک های دیگه تعطیله وبا توجه به این که امروز برای خریدآمپ به پاساژپایتخت رفتم و نمیدونستن آمپلی فایرهدفون چیه اصلا:n13:
اگه مشکلی نیست میخواهم یه سوال بپرسم:
قید خرید آمپ رو زدم و واقعا واس ملتمون متاسفم که از همچین چیز های پیش پا افتاده ای هم بی بهره اند
با بودجه 1,200,000 میخواستم یه پلیر بخرم که فرمت flac رو خیلی خیلی خوب و روون ساپرت و اجرا کنه
و بیس رو هم کمی زیاد کنه ( یه کم )، قدرت و کیفیت صدا رو هم افزایش بده
پیشنهاد دوستان Ipod touch 5 بود ولی مثل این که تو فرمت flac و بیس کم میاره. درسته؟
پیشنهادتون چه پلیریه؟
با تشکر

تا اونجايي كه ميدونم ايپاد پنج ميتونه با نصب برنامه avplayer فايلهاي flac رو هم اجرا كنه ولي مطمعنا فايلهاي mp٣ رو بسيار قوي اجرا ميكنه!ولي يه سوال دارم :ايا فايلهاي با اين فرمت براحتي دردسترس هستند؟
دوستان امروز يه شافل خريدم. واااو بايد بگم جدا سورپرايز شدم كه اين كوچولوي بند انگشتي حتي از ايفون فايوم هم قويتره و تركيبش با هدفونم،دقيقا شده همون چيزي كه ميخاستم
متشكرم استيو جابز،ممنونم كاوه جان!

flipp
19-08-2013, 23:30
تا اونجايي كه ميدونم ايپاد پنج ميتونه با نصب برنامه avplayer فايلهاي flac رو هم اجرا كنه ولي مطمعنا فايلهاي mp٣ رو بسيار قوي اجرا ميكنه!ولي يه سوال دارم :ايا فايلهاي با اين فرمت براحتي دردسترس هستند؟
دوستان امروز يه شافل خريدم. واااو بايد بگم جدا سورپرايز شدم كه اين كوچولوي بند انگشتي حتي از ايفون فايوم هم قويتره و تركيبش با هدفونم،دقيقا شده همون چيزي كه ميخاستم
متشكرم استيو جابز،ممنونم كاوه جان!

من تمام البوم هایی که گوش میدم FLAC هست. من بسیاری از البوم های ارشیو شخصی خودم رو بصورت سی دی اورجینال خریداری کردم ولی تبدیلشون کردم به FLAC و از تبدیل دیجیتال به انالوگ استفاده میکنم برای پخش کردنشون. به نظر من کسی اگه Mp3 گوش میده نباید دنبال پلیر و هدفون خوب باشه، با سیستم خوب باید FLAC استفاده کرد، با فشرده سازی عملا بخشی از فرکانس رو از دست میدیم.

Dr.B.M
19-08-2013, 23:40
من تمام البوم هایی که گوش میدم FLAC هست. من بسیاری از البوم های ارشیو شخصی خودم رو بصورت سی دی اورجینال خریداری کردم ولی تبدیلشون کردم به FLAC و از تبدیل دیجیتال به انالوگ استفاده میکنم برای پخش کردنشون. به نظر من کسی اگه Mp3 گوش میده نباید دنبال پلیر و هدفون خوب باشه، با سیستم خوب باید FLAC استفاده کرد، با فشرده سازی عملا بخشی از فرکانس رو از دست میدیم.
استاد میشه ادرس بدین مام یه دونه از البوما رو بخریم:34: حالا حداقل واسه یه بار یه تجربه ناکام نریم از دنیا:n14:احیانا رضا صادقیش هم هس؟:n02:

flipp
19-08-2013, 23:54
استاد میشه ادرس بدین مام یه دونه از البوما رو بخریم:34: حالا حداقل واسه یه بار یه تجربه ناکام نریم از دنیا:n14:احیانا رضا صادقیش هم هس؟:n02:

من ایرانی زیاد گوش نمیدم بغیر از موارد خاص که بله اونهارو سی دی ارجینالشون رو دارم ولی رضا صادقی جزوشون نیست!
مابقی کارها که خارجی هستن اکثرا دارم FLAC اگه کسی موردی بخواد میدم بهش مشکلی نیست (از دادن ارشیو کامل معذورم، بحث پول هم نیست، زحمت کشیدم براش)

Dr.B.M
20-08-2013, 00:08
فدات:n16:
ینی شما تراکهای ویو رو میگیری به flac تبدیل میکنی؟اگه اره که این ترکهای ویو هم همچین مالی نیستن ها:n13:برای خارجی ها که جز اثار کلاسیک که دیگه چیزی گیر نمیاد تو این مملکته:n14:

Hesam_valadkhani
20-08-2013, 00:14

آقا یه سوالی، شما از رو سی دی تبدیل میکنی کیفیت flac میشه؟ یا فقط پسوند فایل عوض میشه؟ چون فکر میکنم کیفیت flac بالاتر باشه و اگر بخوایم تبدیل کنیم باید vinyl یا flac باشه، درست میگم؟

Hesam_valadkhani
20-08-2013, 00:16
ینی شما تراکهای ویو رو میگیری به flac تبدیل میکنی؟اگه اره که این ترکهای ویو هم همچین مالی نیستن ها:n13:برای خارجی ها که جز اثار کلاسیک که دیگه چیزی گیر نمیاد تو این مملکته:n14:
رفیق یکی از فرمت های اصلی ویو هست، که حجم خیلی زیادی هم داره

flipp
20-08-2013, 00:23

Wave فرمت بدون فشرده سازی هست و کیفیت اصلی اونه. ولی این فرمت رو به FLAC تبدیل میکنند فقط یه کمی حجمش کمتر میشه مثلا 600 مگ میشه 400 مگ و کیفیت هم ثابت میمونه. ولی خب بیت ریت ها متفاوته و مثلا سوپر اودیو سی دی رزولوشن بالاتری داره و حجمش بیشتره

آقا یه سوالی، شما از رو سی دی تبدیل میکنی کیفیت flac میشه؟ یا فقط پسوند فایل عوض میشه؟ چون فکر میکنم کیفیت flac بالاتر باشه و اگر بخوایم تبدیل کنیم باید vinyl یا flac باشه، درست میگم؟

بله از روی سی دی میشه تبدیل کرد و خروجی میشه FLAC lossless. کیفیت FLAC با سورس اولیه هیچ فرقی نمیکنه و نه بهتره نه بدتره. اصلا تفاوتی نداره.

رفیق یکی از فرمت های اصلی ویو هست، که حجم خیلی زیادی هم داره

بله درسته حجمش زیاده در مقایسه با MP3 و کیفیت مشابه سورس اولیه هست.

Hesam_valadkhani
20-08-2013, 00:28
Wave

بله از روی سی دی میشه تبدیل کرد و خروجی میشه FLAC lossless. کیفیت FLAC با سورس اولیه هیچ فرقی نمیکنه و نه بهتره نه بدتره. اصلا تفاوتی نداره.

نه منظورم کیفیت نسبت به سی دی که کانورت شده هست، که چون سی دی 320 هست وقتی تبدیل میشه آیا بهتر میشه یا نه چون منبعش همون سی دی بوده فرقی نمیکنه؟

Dr.B.M
20-08-2013, 00:45
خب جواب منو ندادين!!!من ميگم حداقل اين ويوهايي كه الان تو بازار ما هست خيلي كيفيت انچناني نداره.
از طرفي تو نت هم فك نكنم ديگه براحتي پيدا شه اگرم بشه خداييش چهار گيگ دانلود يه البوم ،يه اينترنت فضايي نياز داره و صبر ايوب و ثروت حضرت سليمون!
.....
يه خاطره بگم
سال ١٣٧٠ براي اولين بار با دستگاههاي پخش ديجيتال خانگي اشنا شدم كيفيت ديسكهاي صوتي در اون زمان اونقدر بالا بود كه باعث شد باباي بيچاره رو مجبور كنم تا يه پخش كننده سوني بي ٩٠٠ را با قيمتي بس گزاف تهيه كنه. قبلش از يه دستگاه پخش گرامافون كه يه دك واسه پخش نوارهاي كاست داشت استفاده ميكردم. يادم نيس فك كنم پايونير بود. صفحه هاش كه قربونش برم به اين راحتي گير نميومد و نوارها هم كه معلوم الحال بودند..به هر حال من واقعا با اون سوني بي ٩٠٠ حال ميكردم ولي بازم مشكل پيدا كردن ديسكها كماكان وجود داشت ولي خب ديسكها فوق العده با كيفيت بودند حدود سال هاي ٧٧ بود كه فرمت mp3 كم كم خودشو نشون داد با اومدن و همگيري اين فرمت ديگه هرگز اون كيفيت رو تجربه نكردم.
قصدم از اين خاطره اين بود كه اينجا تكنولوژي يه دنده عقب رفته طوريكه با همه گيريه اين فرمت ديگه براحتي نميشه اون كيفيت سابق رو حتي از ديسكها و منابع موسيقي معتبر بدست اورد. وخت و هزينه ي خيلي زيادي رو ميطلبه
همين الان من تعداد زيادي تراكهام رو بصورت رسمي از ايتونز خريدم ولي متاسفانه تراكهاي يه منبع معتبر مث ايتونز هم از اون كيفيت عالي برخوردار نيستند
راستي بچه ها من عاشق سبك كانتري هستم كي اينجا كانتري بازه

Hesam_valadkhani
20-08-2013, 00:49
خب جواب منو ندادين!!!من ميگم حداقل اين ويوهايي كه الان تو بازار ما هست خيلي كيفيت انچناني نداره.
از طرفي تو نت هم فك نكنم ديگه براحتي پيدا شه اگرم بشه خداييش چهار گيگ دانلود يه البوم ،يه اينترنت فضايي نياز داره و صبر ايوب و ثروت حضرت سليمون!
.....
يه خاطره بگم
سال ١٣٧٠ براي اولين بار با دستگاههاي پخش ديجيتال خانگي اشنا شدم كيفيت ديسكهاي صوتي در اون زمان اونقدر بالا بود كه باعث شد باباي بيچاره رو مجبور كنم تا يه پخش كننده سوني بي ٩٠٠ را با قيمتي بس گزاف تهيه كنه. قبلش از يه دستگاه پخش گرامافون كه يه دك واسه پخش نوارهاي كاست داشت استفاده ميكردم. صفحه هاش كه قربونش برم به اين راحتي گير نميومد و نوارها هم كه معلوم الحال بودند..به هر حال من واقعا با اون سوني بي ٩٠٠ حال ميكردم ولي بازم مشكل پيدا كردن ديسكها كماكان وجود داشت ولي خب ديسكها فوق العده با كيفيت بودند حدود سال هاي ٧٧ بود كه فرمت mp3 كم كم خودشو نشون داد با اومدن و همگيري اين فرمت ديگه هرگز اون كيفيت رو تجربه نكردم.
قصدم از اين خاطره اين بود كه اينجا تكنولوژي يه دنده عقب رفته طوريكه با همه گيريه اين فرمت ديگه براحتي نميشه اون كيفيت سابق رو حتي از ديسكها و منابع موسيقي معتبر بدست اورد. وخت و هزينه ي خيلي زيادي رو ميطلبه
همين الان من تعداد زيادي تراكهام رو بصورت رسمي از ايتونز خريدم ولي متاسفانه تراكهاي يه منبع معتبر مث ايتونز هم از اون كيفيت عالي برخوردار نيستند

والا منکه همین الان زدم حدود 3گیگ dead can dance دانلود بشه:n09:، اینارو که تو ایران نمیشه پیدا کرد از طرفی هم اگر پیدا بشه هزینه خیلی زیادی در میاد واسه همین دانلود بیشتر بکار میاد :n02:

Dr.B.M
20-08-2013, 00:53
والا منکه همین الان زدم حدود 3گیگ dead can dance دانلود بشه:n09:، اینارو که تو ایران نمیشه پیدا کرد از طرفی هم اگر پیدا بشه هزینه خیلی زیادی در میاد واسه همین دانلود بیشتر بکار میاد :n02:
این مرفهین بی درد که میگن شمایین دیگه:n14:فیلپ اون اره ی منو وردار بیار:n24:

Hesam_valadkhani
20-08-2013, 00:57
این مرفهین بی درد که میگن شمایین دیگه:n14:فیلپ اون اره ی منو وردار بیار:n24:

بابا مرفه شمایین که دنبال ارجینال میگردین، ما خلافمون همین آهنگایی هست که دانلود میکنیم :n27:

amir_tehran
20-08-2013, 02:34
سلام
دوستان می خواستم ببینم تفاوت کیفیت و بیس و کلن صدای akg k77 با audio techinca m50 چقدره؟

من واسه گوش کردن موزیک با لپ تاپ می خوام و اینکه خودم الان یک هدست ویبره دار فراسو رو 1 ساله دارم که اون موقع 15 تومن خریدم و الان 40 تومن شده
ولی کمی که ازش استفاده میکنی، خسته میشی

و متاسفانه تا حالا از هدست های حرفه ای مثل 2 مدل ذکر شده استفاده نکردم
آیا خیلی تفاوت بین این ها هست یا همش پول برنده؟

ursamajor
20-08-2013, 02:38
.....
يه خاطره بگم
سال ١٣٧٠ براي اولين بار با دستگاههاي پخش ديجيتال خانگي اشنا شدم كيفيت ديسكهاي صوتي در اون زمان اونقدر بالا بود كه باعث شد باباي بيچاره رو مجبور كنم تا يه پخش كننده سوني بي ٩٠٠ را با قيمتي بس گزاف تهيه كنه. قبلش از يه دستگاه پخش گرامافون كه يه دك واسه پخش نوارهاي كاست داشت استفاده ميكردم. يادم نيس فك كنم پايونير بود. صفحه هاش كه قربونش برم به اين راحتي گير نميومد و نوارها هم كه معلوم الحال بودند..به هر حال من واقعا با اون سوني بي ٩٠٠ حال ميكردم ولي بازم مشكل پيدا كردن ديسكها كماكان وجود داشت ولي خب ديسكها فوق العده با كيفيت بودند حدود سال هاي ٧٧ بود كه فرمت mp3 كم كم خودشو نشون داد با اومدن و همگيري اين فرمت ديگه هرگز اون كيفيت رو تجربه نكردم.

شما اصلا نیازی نیست آلبوم 4گیگی دانلود کنی. مگه 24/192 چند کاناله میخای که بشه 4 گیگ!!:n04:
کیفیت ترکهای روی سی دی های اورجینال 16/44 هست که برای ستاپ های فعلی ما کاملا جواب گو هست و حجم هر آلبوم چیزی بین 400 تا 700 مگ در میاد. اگه ستاپتون بیشتر از 1000$ هزینشه اون وقت باید کم کم به فکر تراکهای با کیفیت بالاتر باشید.:n05:
فایل های flac هم تا دلتون بخواد تو نت مثل نقل و نبات ریخته. این mp3 هایی هم که تو سایت های معتبر مثل آیتونز فروخته میشن، خوبن ولی خب هر کاریش کنی mp3 یه دیگه و یک فرمت فشرده شده با کاهش کیفیت!

ما هم همه سبکی فعلا گوش میدیم ولی جاز و کانتری تو اولویت قرار داره:n02:

این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو هم حتما مطالعه کنید. مطالب بسیار مفیدی داره.

t-jays
20-08-2013, 02:44
دوستانی که از سیستمهای قابل حمل مثل هدفونهای in ear و on ear و هدفونهای full size نیمه حرفه ای استفاده میکنند
خیلی به سختی و در مواردی به ندرت میتونند تفاوت mp3 320 با falc یا wave رو بفهمند.
اگر رکورد اصلی رو با کیفیت 320 میتونید پیدا کنید ممکنه اصلا احتیاجی نباشه زحمت دانلود flac رو به جون بخرید.
امتحانش هم مجانی یک ترک فلک رو به mp3 320 تبدیل کنید و در شرایطی که نمیدونید کدوم فلک هست و کدوم mp3 به هر دو گوش بدید
و سعی کنید ترک فلک رو مشخص کنید و میزان تفاوت رو هم بفهمید.(البته با همون رده هدفونهایی که گفتم)
بیخودی خودتون رو توی زحمت دانلود با این حجم نندازید.
موفق باشید.

ursamajor
20-08-2013, 03:02
سلام
دوستان می خواستم ببینم تفاوت کیفیت و بیس و کلن صدای akg k77 با audio techinca m50 چقدره؟

من واسه گوش کردن موزیک با لپ تاپ می خوام و اینکه خودم الان یک هدست ویبره دار فراسو رو 1 ساله دارم که اون موقع 15 تومن خریدم و الان 40 تومن شده
ولی کمی که ازش استفاده میکنی، خسته میشی

و متاسفانه تا حالا از هدست های حرفه ای مثل 2 مدل ذکر شده استفاده نکردم
آیا خیلی تفاوت بین این ها هست یا همش پول برنده؟

تفاوت که بسیار زیاده. هم بین مدلی که الان دارید و هم بین اون دو مدلی که معرفی کردید و نیز تفاوت قیمتی هم بسیار زیاده. مثلا k77 الان چیزی حدود 200 تومن قیمت داره و m50 هم بالای 700 تومن در حال حاضر قیمت خورده. هر دو هم از هدفون های با ارزش هستند. ولی خب باید ببینید برای شما چقدر ارزش دارن. مثلا یک نفر حاضره برای 5% افزایش کیفیت چندین میلیون هزینه ولی یکی نه.
اگه شما الان از کیفیت صدای هدفونتون راضی هستید و فقط مشکل عدم راحتی رو دارید پس هزینه اضافی نکنید و سقف بودجتون رو مشخص کنید تا دوستان بر حسب نیازتون مدل مناسبی رو پیشنهاد بدن.

دوستانی که از سیستمهای قابل حمل مثل هدفونهای in ear و on ear و هدفونهای full size نیمه حرفه ای استفاده میکنند
خیلی به سختی و در مواردی به ندرت میتونند تفاوت mp3 320 با falc یا wave رو بفهمند.
اگر رکورد اصلی رو با کیفیت 320 میتونید پیدا کنید ممکنه اصلا احتیاجی نباشه زحمت دانلود flac رو به جون بخرید.
امتحانش هم مجانی یک ترک فلک رو به mp3 320 تبدیل کنید و در شرایطی که نمیدونید کدوم فلک هست و کدوم mp3 به هر دو گوش بدید
و سعی کنید ترک فلک رو مشخص کنید و میزان تفاوت رو هم بفهمید.(البته با همون رده هدفونهایی که گفتم)
موفق باشید.

درسته ولی خب اگه میبینید چهار روز دیگه یه ستاپ بهتر تهیه میکنید اونوقت یک دفعه متوجه کیفیت پایین آهنگ هامون میشیم و باید کل آرشیو موسیقی که به زحمت جمع کردید رو ببوسید بزارید کنار و حالا روز از نو بازی از نو. باید بشینید از اول شروع کنید به پیدا کردن تراک های مناسب!

mohsen 1373
20-08-2013, 06:16
دوستان حالا ما میخواهیم flac گوش بدیم mp3 خز شده:n08:
کسی نمیتونه بگه به جز اپل که قدرت پخش flac توش خیلی کمه چه مورد مناسبی برای من پیدا میشه؟
در ضمن اندازه lcd و تصویر و رزولوشن و...اصلا واسم مهم نیست و میخواهم فقط باهاش آهنگ گوش بدم(البته داشته باشه هم مشکلی نداره)
حتما هم نباید 1,200,000 باشه منظورم اینه که کم نیاره 500 تومن شد چه بهتر
خلاصه که با z1000 درایو کامل شه و به خوبی ساپرتش کنه رو قدرت صدا و flac هم تاکید فراون دارم
با تشکر

Dr.B.M
20-08-2013, 11:55
موفق باشید.

آي قربون دهنت. منم همينو ميگم خو
من همين واسم كافيه

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk Pro

Hesam_valadkhani
20-08-2013, 13:53
دوستان حالا ما میخواهیم flac گوش بدیم mp3 خز شده:n08:
کسی نمیتونه بگه به جز اپل که قدرت پخش flac توش خیلی کمه چه مورد مناسبی برای من پیدا میشه؟
در ضمن اندازه lcd و تصویر و رزولوشن و...اصلا واسم مهم نیست و میخواهم فقط باهاش آهنگ گوش بدم(البته داشته باشه هم مشکلی نداره)
حتما هم نباید 1,200,000 باشه منظورم اینه که کم نیاره 500 تومن شد چه بهتر
خلاصه که با z1000 درایو کامل شه و به خوبی ساپرتش کنه رو قدرت صدا و flac هم تاکید فراون دارم
با تشکر

من i10 cowon دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم:n09:

armin_jam
20-08-2013, 14:34
سلام دوستان
میخوام یه هدفون بخرم که خیلی خرج دستم نذاره. هدفون قبلیم EP-630 بود که ازش راضی بودم نسبت به قیمتش، نزدیک 3 سالم برام کار کرد که باز خدا پدرش رو بیامرزه. فکر میکردم بهترین بازار تو رنج قیمت خودش باید باشه و میخواستم برم دوباره همون رو بخرم ولی ریویو ها رو که میخوندم متوجه شدم Panasonic RP HJE355 بهتره تو همون قیمت. یه مدل دیگه هم بود MEE A151 که قیمتش تقریبا 2 برابره ولی واقعا عالیه اینطور که در موردش نوشته بودن.
قیمت پاناسونیک 17 دلاره و MEE هم از 40 دلار. تو سایتای ایرانی گشتم هیچ کدوم رو نمی فروختند، کسی میدونه اینا رو کجا میتونم تو تهران بخرم و با چه قیمتی؟
البته نمیدونم سرش چیه ولی EP-630 اصل! که 19 دلاره رو با 43 تومن هم میشه پیدا کرد و با این حساب A151 هم شاید بشه 90 تومن پیدا کرد ولی مطمئن نیستم، اگه بشه ترجیحم همون A151 هست

amir_tehran
20-08-2013, 15:32
تفاوت که بسیار زیاده. هم بین مدلی که الان دارید و هم بین اون دو مدلی که معرفی کردید و نیز تفاوت قیمتی هم بسیار زیاده. مثلا k77 الان چیزی حدود 200 تومن قیمت داره و m50 هم بالای 700 تومن در حال حاضر قیمت خورده. هر دو هم از هدفون های با ارزش هستند. ولی خب باید ببینید برای شما چقدر ارزش دارن. مثلا یک نفر حاضره برای 5% افزایش کیفیت چندین میلیون هزینه ولی یکی نه.
اگه شما الان از کیفیت صدای هدفونتون راضی هستید و فقط مشکل عدم راحتی رو دارید پس هزینه اضافی نکنید و سقف بودجتون رو مشخص کنید تا دوستان بر حسب نیازتون مدل مناسبی رو پیشنهاد بدن.

خیلی ممنون که جواب دادین
راستش من دیشب تا حدود ساعت 4 توی همین تاپیک بودم و داشتم پست هارو میخوندم

جا داره که یه تشکر ویژه از آقا مرتضی بکنم که هدفون فوق العاده audio technica m50 رو معرفی کردند

امروز صبح رفتم گالری شهنام و صدای هر دو مدلی که مد نظرم بود یعنی m35 و m50 رو تست کردم

واقعا m50 یه پدیده هست :n19:
خلاصه دیگه نتونستم طاقت بیارم و همین 50 رو گرفتم
البته قیمتش 1020 هست که برای فستیوال 200 تومن تخفیف دارند و شد 820
واقعا شفافیت، کیفیت و حجم صدا بی نظیره
البته هنوز درست روی پلیر و اس آر اس تنظیمات رو کانفیگ نکردم ولی تا اینجای کار که عالی بوده

بازم ممنون از شما و آقا مرتضی

amhaker
20-08-2013, 16:49
خیلی ممنون که جواب دادین
راستش من دیشب تا حدود ساعت 4 توی همین تاپیک بودم و داشتم پست هارو میخوندم

جا داره که یه تشکر ویژه از آقا مرتضی بکنم که هدفون فوق العاده audio technica m50 رو معرفی کردند

امروز صبح رفتم گالری شهنام و صدای هر دو مدلی که مد نظرم بود یعنی m35 و m50 رو تست کردم

واقعا m50 یه پدیده هست :n19:
خلاصه دیگه نتونستم طاقت بیارم و همین 50 رو گرفتم
البته قیمتش 1020 هست که برای فستیوال 200 تومن تخفیف دارند و شد 820
واقعا شفافیت، کیفیت و حجم صدا بی نظیره
البته هنوز درست روی پلیر و اس آر اس تنظیمات رو کانفیگ نکردم ولی تا اینجای کار که عالی بوده

بازم ممنون از شما و آقا مرتضی
خدا پدر این فروشنده هارو بیامرزه که چه کارایی که نمیکنن!
هدفون 160 دلاری رو میدن 1020 بعدا میان میکنن 820 میگن دویست تومن تخفیف دادیم:n08:
حالا بیای بگی اقا جون 10 تومن به من تخفیف بده همچین کنتاک میکنن با خودت فکر میکنی که دارن ضرر میکنن این بیچاره ها :n04:
این هدفون رو همون فروشگاه قبل از انتخابات میفروخت 750 تومن برای اینکه بعدا به خاطر جو موجود زیاد ارزون نشه قیمتشو برد بالاتر البته ماهم تقصیر داریم که میریم با این قیمت ازشون خرید میکنیم و نه تنها ضرر میکنیم و جیب اونا رو پر میکنیم بلکه باعث بیشتر پررو شدنشون هم میشیم.
متاسفانه فقط همون شرکت ام50 رو وارد میکننه و باقیمت فوق العاده نجومی میفروشه.
1020/160 = 6375
این یعنی دلار رو از 6.375 تومن حساب میکنن :n17:

flipp
20-08-2013, 17:12
خدا پدر این فروشنده هارو بیامرزه که چه کارایی که نمیکنن!
هدفون 160 دلاری رو میدن 1020 بعدا میان میکنن 820 میگن دویست تومن تخفیف دادیم:n08:
حالا بیای بگی اقا جون 10 تومن به من تخفیف بده همچین کنتاک میکنن با خودت فکر میکنی که دارن ضرر میکنن این بیچاره ها :n04:
این هدفون رو همون فروشگاه قبل از انتخابات میفروخت 750 تومن برای اینکه بعدا به خاطر جو موجود زیاد ارزون نشه قیمتشو برد بالاتر البته ماهم تقصیر داریم که میریم با این قیمت ازشون خرید میکنیم و نه تنها ضرر میکنیم و جیب اونا رو پر میکنیم بلکه باعث بیشتر پررو شدنشون هم میشیم.
متاسفانه فقط همون شرکت ام50 رو وارد میکننه و باقیمت فوق العاده نجومی میفروشه.
1020/160 = 6375
این یعنی دلار رو از 6.375 تومن حساب میکنن :n17:

خب مگه مجبورید پولتون رو بریزید تو شکم یه مشت آدم شارلاتان؟! خودتون سفارش بدین 1 ماهه میرسه خیلی هم ارزونتر میشه.

Hamid-_
20-08-2013, 17:21
امروز بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم
صداش و راحتیش حرف نداره
SoundStage بزرگ و وسیع...Imagine عالی
باس بسیار نرم با ساپورت فریکانس های پایین وسیع
مید عالی و شفاف
فقط یه مشکل داره با هیچ کروم از پلیرام که بدون آمپه درایو نمیشه...به گوشیم وصلش میکنم صدا میده ولی یه نویز زیر صدا هست که بعد 15 دقیقه گوشایه آدم صوت میکشه
فقط یه آمپ بزرپ پاناسونیک دارم با اون صدایی میده به زیبایی یه اقیانوس..ولی اون خیلی بزرگه و نمیدونم چجوری پلیرامو بهش صل کنم صدا بگیرم ازش.
کمکم کنید

mohsen 1373
20-08-2013, 19:27
خب مگه مجبورید پولتون رو بریزید تو شکم یه مشت آدم شارلاتان؟! خودتون سفارش بدین 1 ماهه میرسه خیلی هم ارزونتر میشه.
چجوری از اون طرف؟
آمپ هم میشه سفارش بدیم؟
یه کم توضیح میدید بیشتر؟

mohsen 1373
20-08-2013, 19:28
من i10 cowon دارم تا حالا باهاش مشکلی نداشتم:n09:

دوست عزیز اگه میفروشی خریدارم کوون نیستو بازار

t-jays
20-08-2013, 20:26
بررسی t-jays one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی اگر از دوستان کسی بتونه قیمت این ایرفون رو بده کمک بزرگی کرده.
موفق باشید.

flipp
20-08-2013, 20:48
بدون در نظر گرفتن قیمت و portability، بهترین هدفون سنهایزر که بدون آمپلیفایر با پلیرهای رایج مثل ایریور و کاوان تطبیق امپدانسی داشته باشه و درایو بشه، چیه؟ مثلا برای استفاده در هواپیما یا قطار یا اتوبوس در سفرهای بین شهری. من کلا مسافرت زیاد میرم و نمیتونم هدفون اصلی خودم رو ببرم چون باید امپ هم ببرم بعد یه موتوربرق هم میخواد :n02: نظرتون درباره Mementum با قیمت 1300 چیه؟ یا اودیو تکنیکا M50 چطور؟

flipp
20-08-2013, 20:50
چجوری از اون طرف؟
آمپ هم میشه سفارش بدیم؟
یه کم توضیح میدید بیشتر؟

براحتی
میگیردیم یه سایت پیدا میکنیم (ترجیحا ارسال به ایران باشه ولی اگه نبود هم مشکلی نیست) و دلارش رو پرداخت میکنیم با پی پل. محصول میرسه میریم 4راه لشگر تحویل میگیریم. به همین راحتی.

t-jays
20-08-2013, 20:57
بدون در نظر گرفتن قیمت و portability، بهترین هدفون سنهایزر که بدون آمپلیفایر با پلیرهای رایج مثل ایریور و کاوان تطبیق امپدانسی داشته باشه و درایو بشه، چیه؟ مثلا برای استفاده در هواپیما یا قطار یا اتوبوس در سفرهای بین شهری. من کلا مسافرت زیاد میرم و نمیتونم هدفون اصلی خودم رو ببرم چون باید امپ هم ببرم بعد یه موتوربرق هم میخواد :n02: نظرتون درباره Mementum با قیمت 1300 چیه؟ یا اودیو تکنیکا M50 چطور؟
همون momentum هدفون خیلی خوبیه
و در حال حاظر بهترین هدفون قابل حمل موجود در ایران
ضمن اینکه از m50 هدفون بهتریه
m50 برای اینکه تمام توانش رو به کا بگیرین احتیاج به امپ خواهد داشت.
البته میتونید به sony z1000 هم فکر کنید ولی اون هم در حد momentum نخواهد بود.

n00mah
20-08-2013, 22:01
سلام.
موفق باشید.

سلام.
موفق باشید.

اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..

یکی از دوستان یه هدفون که استفادش فقط برای گیم هست و فیلم به من معرفی کنه تا سقف 200 ت که صداش بم باشه بیس قوی داشته باشه
..

Dr.B.M
20-08-2013, 23:32
دوستان یادم رفت بگم ......با خبر شدم یکی از اشنا ها المانه که با هزار جور پیغام و پسغام موفق شدم باهاش تماس بگیرم...خلاصه اینکه ie80 دار میشم ایشالا:n20:

amir_tehran
20-08-2013, 23:51
داستان این آمپلی فایر هدفون چیه دوستان؟
برای هدفون 39 اهم لازمه؟ و تاثیرش روی کیفیته یا حجم صدا؟
قیمتش چقدره و از کجا میشه تهیه کرد؟

kavehj4488
20-08-2013, 23:54
اگه اختلاف کیفیت این akg بیشتر و بیسش بیشتره 50 ت مساله ای نیست حتی اگه k77 خیلی بهتر اونو بگیرم....بعد اینا تقلبی هم داره خیلی قیمتاش متفاوته ..

یکی از دوستان یه هدفون که استفادش فقط برای گیم هست و فیلم به من معرفی کنه تا سقف 200 ت که صداش بم باشه بیس قوی داشته باشه
..
سلام.
تفاوتی خاصی بیبن Cerative HQ 1400 و HQ 1450 وجود ندارد. در ضمن AKG K77 صدای فلت و متعادل دارد و بیس آن قوی نیست و صدای بم ندارد. AKG K77 تا جایی که به خاطر دارم تقلبی ندارد ولی سایت مطمئن برای خرید آن سراغ ندارم. Creative را هم اگر با گارانتی شاب تهیه کنید اصل است. در کل اگر صدای بم دوست دارید AKG را فراموش کنید.
اگر میکروفون برای شما مهم نیست V-Jays هم مناسب شما خواهد بود. سایت شناخته شده ای برای خرید آنلاین سراغ ندارم و باید حضوری از مجتمع پایتخت خرید کنید. البته اجازه تست می دهند.
موفق باشید.

داستان این آمپلی فایر هدفون چیه دوستان؟
برای هدفون 39 اهم لازمه؟ و تاثیرش روی کیفیته یا حجم صدا؟
قیمتش چقدره و از کجا میشه تهیه کرد؟
سلام.
Amplifier به معنی تقویت کننده است بنابراین آمپلی فایر هدفون وسیله ایست برای تقویت سیگنال های صوتی.
در ضمن صرفا" بر اساس امپدانس هدفون که مثلا" 39 اهم باشد نمی توان در مورد نیاز هدفون به آمپ صحبت کرد بلکه عامل مهم دیگری به نام حساسیت نیز در این امر دخیل است.
پست های زیر را مطالعه نمایید:

تاثیرش روی کیفیته یا حجم صدا؟
روی هر دو می تواند تاثیر داشته باشد. در ضمن آمپ برای تخریب یا رنگی کردن صدا نیز استفاده می شود که در لینک بالا شرح داده شده است.
بسته به تکنولوژی ساخت و کاربرد قیمت های مختلف دارد اما در ایران موجود نیست!:n02: بنابراین به فکر تهیه آن در ایران نباشید. تا حد ممکن سعی کنید با خرید هدفون متناسب با سورس نیاز به آمپ را ایجاد نکنید.
موفق باشید.

Dr.B.M
20-08-2013, 23:57
بررسی t-jays one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
راستی اگر از دوستان کسی بتونه قیمت این ایرفون رو بده کمک بزرگی کرده.
موفق باشید.
تا اونجا که یادمه ۲۲۵ تومن بود :n13:

Memonex
21-08-2013, 07:54
دوستان یه امپ خوب و آماده (ترجیحا از مدل های لامپی) میخوام برای هدفون ولی هرچی تو اینترنت میگردم نیست چکار کنم؟ تعجب میکنم چرا اینقدر امپلی فایر تو ایران کمیابه ؟ بعضیا هم اصلا نمیدونن چی هست و فوقش بفهمن ذهنشون میره طرف امپلی فایر ماشین. اهمیت امپ هم به همون اندازه هدفون هست وقتی یه هدفون نتونه به حداکثر کاراییش برسه فایده ای نداره.

تو سایت های خارجی زیاد هست ولی از ایران که نمیشه خرید...

لطفا یه توضیح بدید به ما که مسلما این معظل خیلی های دیگه هم هست تقریبا هرکسی که هدفون داره بخصوص اونایی که مدل های امپدانس بالا دارن

flipp
21-08-2013, 08:41
دوستان یه امپ خوب و آماده (ترجیحا از مدل های لامپی) میخوام برای هدفون ولی هرچی تو اینترنت میگردم نیست چکار کنم؟ تعجب میکنم چرا اینقدر امپلی فایر تو ایران کمیابه ؟ بعضیا هم اصلا نمیدونن چی هست و فوقش بفهمن ذهنشون میره طرف امپلی فایر ماشین. اهمیت امپ هم به همون اندازه هدفون هست وقتی یه هدفون نتونه به حداکثر کاراییش برسه فایده ای نداره.

تو سایت های خارجی زیاد هست ولی از ایران که نمیشه خرید...

لطفا یه توضیح بدید به ما که مسلما این معظل خیلی های دیگه هم هست تقریبا هرکسی که هدفون داره بخصوص اونایی که مدل های امپدانس بالا دارن

اگر عجله نداری حدود 10 روز دیگه صبر کنی نمونه کامل امپی که با 6080 و 12BH7A ساختم تکمیل میشه و دوستان علاقمند میتونن با هدفون های خودشون تست کنن. هزینه ش هم خیلی نیست در حد 200 دلار اینطورا با بهترین قطعات و متریال، این 200 دلار هم همش صرف قطعات میشه پیزی عاید من نمیشه.
الان مدار تکمیل شده و صدا گرفتم چهارچوب جعبه رو هم درست کردم فقط تنها چیزی که مونده صفحه رویی هست که باید واترجت برش بخوره یکم اتوکد میخواد که وقت نشده انجام بدم.
قبل از ساخت 6080 از امپ دست ساز لامپ VT-25 صدا میگرفتم، الان هم با همون صدا میگیرم ولی این 6080 خیلی پتانسیل بالایی داره. ممکنه در آینده روی لامپی مثل 6C33-C هم وقت بزارم برای ساخت امپ هدفون.

Memonex
21-08-2013, 09:02
اگر عجله نداری حدود 10 روز دیگه صبر کنی نمونه کامل امپی که با 6080 و 12BH7A ساختم تکمیل میشه و دوستان علاقمند میتونن با هدفون های خودشون تست کنن. هزینه ش هم خیلی نیست در حد 200 دلار اینطورا با بهترین قطعات و متریال، این 200 دلار هم همش صرف قطعات میشه پیزی عاید من نمیشه.
الان مدار تکمیل شده و صدا گرفتم چهارچوب جعبه رو هم درست کردم فقط تنها چیزی که مونده صفحه رویی هست که باید واترجت برش بخوره یکم اتوکد میخواد که وقت نشده انجام بدم.
قبل از ساخت 6080 از امپ دست ساز لامپ VT-25 صدا میگرفتم، الان هم با همون صدا میگیرم ولی این 6080 خیلی پتانسیل بالایی داره. ممکنه در آینده روی لامپی مثل 6C33-C هم وقت بزارم برای ساخت امپ هدفون.

ممنون حتما امپ خوبی در میاد ولی قیمت خیلی زیاد میشه از خود هدفونی هم که دارم بیشتر بهم میوفته. امپ های فیو رو با قیمت های پایین تر قبلا دیده بودم ولی الان هرچقدر میگردم نیست هرچند هیچ وقت به پای امپ لامپی نمیرسن

flipp
21-08-2013, 09:08
ممنون حتما امپ خوبی در میاد ولی قیمت خیلی زیاد میشه از خود هدفونی هم که دارم بیشتر بهم میوفته. امپ های فیو رو با قیمت های پایین تر قبلا دیده بودم ولی الان هرچقدر میگردم نیست هرچند هیچ وقت به پای امپ لامپی نمیرسن

بله متوجه هستم ولی توجه کنید که نمونه امریکایی با پست ترین متریال و قطعات ساخته شده که کسی بخواد از ایران بخره حدود 2 میلیون هزینه داره، ما تمام تمرکز بودجه رو گذاشتیم رو استفاده از بهترین قطعات، اکثر قطعاتی که استفاده کردیم در برندهای بزرگ استفاده شده، بهترین خازن ها، بهترین کانکتورها، سیم نقره 3n برای سیم کشی داخلی، بهترین سوکت لامپ و از همه مهمترین بهترین لامپ ها.
چون شما گفتی که دنبال امپ لامپی هستید من گفتم، در غیر اینصورت مشخصه که یه Fiio قیمتش مناسب تره ولی اگه دنبال امپ لامپی باشید فکر نمیکنم زیر 400-500 دلار چیز دندونگیری پیدا کنید که هزینه های جانبی هم بهش اضافه میشه. شما الان دقیقا امپ دسکتاپ میخواید یا امپ پرتابل؟
اگر هم طرحی مدنظرتون هست بهم بگید شاید لامپش رو داشته باشم میتونم در اختیارتون قرار بدم خودتون اقدام به ساخت کنید واگر کمکی هم نیاز بود، بنده در خدمتم :n06:

Hesam_valadkhani
21-08-2013, 15:33
دوست عزیز اگه میفروشی خریدارم کوون نیستو بازار

بله تو جریان نبودنش هستم، والا یکی قرار واسم سانسا زیپ بیاره اگر اکی شد تقدیم شما میکنم

amir_tehran
21-08-2013, 17:20
آیا هدفون m50 برای استفاده روی لپ تاپ نیاز به کارت صدای اکسترنال یا آمپ داره؟
برای کیفیت فقط میگم (نه بلندی صدا)

معمولا خروجی هدفون لپ تاپ ها فکر میکنم 32 اهم هستند
اما پاورشون چند میلی واته؟

amir200812
21-08-2013, 20:44
دوستان این کارت صوتی Creative Sound Blaster Z نوشته AMP داخلی داره و تا 600 اوهم رو ساپورت میکنه!
بنظر شما چقدر واقعی هست؟

درضمن تو مشخصاتش این نوشته:
Output Level (Full Scale)

Front Channel Out : 2Vrms
Headphone (33 ohms): 1.3Vrms
Headphone (600 ohms): 2Vrms

این Vrms که نوشته یعنی چی؟ 1.3Vrms یعنی چقدر میلی وات؟ یا مثلا 2Vrms ?

اینم لینک سایت سازنده:

peaceful1
21-08-2013, 20:54
دوستان این کارت صوتی Creative Sound Blaster Z نوشته AMP داخلی داره و تا 600 اوهم رو ساپورت میکنه!
بنظر شما چقدر واقعی هست؟

درضمن تو مشخصاتش این نوشته:
Output Level (Full Scale)

Front Channel Out : 2Vrms
Headphone (33 ohms): 1.3Vrms
Headphone (600 ohms): 2Vrms

این Vrms که نوشته یعنی چی؟ 1.3Vrms یعنی چقدر میلی وات؟ یا مثلا 2Vrms ?

اینم لینک سایت سازنده:

دوست گلم هیچ مدار صوتی بدون آمپیلی فایر کار نمیکنه
همه وسایل موبایل ،پلیر ،تلویزیون دارند با تفاوت هایی بسته به ساختارشون

رو راست بهت بگم این از اون چیزهایی هست که هر چی بیشتر توش بری به نتیجه خاصی نمیرسی و نهایتا بدون رسیدن به نتیجه خاصی موضوع رو میزاری کنار
و واقعیت به این شکل برسی هم خیلی کمک کننده هم نیست

قسمت Source line level تو لینک اول جستجو رو بخون

amir200812
21-08-2013, 23:03
دوست گلم هیچ مدار صوتی بدون آمپیلی فایر کار نمیکنه
همه وسایل موبایل ،پلیر ،تلویزیون دارند با تفاوت هایی بسته به ساختارشون

رو راست بهت بگم این از اون چیزهایی هست که هر چی بیشتر توش بری به نتیجه خاصی نمیرسی و نهایتا بدون رسیدن به نتیجه خاصی موضوع رو میزاری کنار
و واقعیت به این شکل برسی هم خیلی کمک کننده هم نیست

قسمت Source line level تو لینک اول جستجو رو بخون

ممنون از جوابت.

موضوع کلی اینه که من از حجم صدای هدفونم راضی نیستم! یعنی وقتی از تقویت کننده ها استفاده میکنم خیلی عالی هست(متاسفانه امپلی مورد استفاده دست ساز بود و بعد مدت کمی کانال چپ صدا های عجیب غریب پخش میکرد)!
ولی بدن تقویت کننده حجم صدا کم هست...

حالا بنظرت اگه کارت صوتیم رو با این Creative Sound Blaster Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عوض کنم، فرقی میکنه؟
کارت صوتی که حالا استفاده Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست

هدفونی که حالا استفاده میکنم PHILIPS SHP2500 هست!(32 اوهم هست و 500mw)
و از هدفون Sony Studio Monitor Series MDR-XD100 خوشم اومده و شاید اینو هم خریدم!(70 اوهم هست و 1500mw)

amir_tehran
21-08-2013, 23:33
ضمن عرض تشکر از دوستان عزیزی که به سوالای ما جواب میدن
به نظرتون برای m50 که 39 اهمه و 1600mw هست، fioo e6 به عنوان آمپ مناسبه؟ بیشتر برای استفاده روی لپ تاپ و گوشی
اگر خدا بخواد فردا صبح میخوام برم جمهوری ببینم میتونم آمپ براش پیدا کنم یا نه:n13:

kavehj4488
22-08-2013, 00:10
آیا هدفون m50 برای استفاده روی لپ تاپ نیاز به کارت صدای اکسترنال یا آمپ داره؟
برای کیفیت فقط میگم (نه بلندی صدا)

معمولا خروجی هدفون لپ تاپ ها فکر میکنم 32 اهم هستند
اما پاورشون چند میلی واته؟
سلام. در حد اطلاعات ناقص خودم به قسمتی از سوال شما که Bold کرده ام پاسخ می دهم.
اگر کیفیت برای شما مهم است، در صورتی که از کارت صدای اکسترنال با کیفیت بالاتر نسبت به کارت صدای داخلی لپ تاپ خود استفاده کنید، کیفیت افزایش خواهد یافت زیرا با استفاده از کارت صدای اکسترنال، کارت صدای اینترنال و به طور دقیق تر آمپ و داک اینترنال لپ تاپ از کار خواهد افتاد.
اما M50 برای درایو شدن به آمپ نیاز دارد و در صورتی که به هیچ عنوان نتوانید آمپ پیدا کنید کارت صدای اکسترنال حرفه ای هم تا حدی جوابگو خواهد بود اما نه صد در صد. با استفاده از کارت صدای اکسترنال حرفه ای هم بلندی صدا و هم کیفیت آن افزایش خواهند یافت. در ضمن یکی دیگر از موارد مهم استفاده از سورس FLAC به جای MP3 می باشد که در کیفیت صدا تاثیر دارد.
موفق باشید.

ursamajor
22-08-2013, 00:19
^^^^
در تایید مطالب بالا این رو هم اضافه کنم که یکی از دوستان که موردش شبیه شما بود آمپ/دک فیو مدل E07k گرفته بودند و ازش راضی بودن. لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Dr.B.M
22-08-2013, 01:39
دوستان کسی اینجا کلیپش اس۵ داشته یه مقایسه ای بزاره.نقطه ضعف و قوتش چیه؟:n13:

Hesam_valadkhani
22-08-2013, 03:15

یه مدت دست من بود،صدای خوبی داره ولی دیگه تو بازار نیست

n00mah
22-08-2013, 08:58
سلام.
تفاوتی خاصی بیبن Cerative HQ 1400 و HQ 1450 وجود ندارد. در ضمن AKG K77 صدای فلت و متعادل دارد و بیس آن قوی نیست و صدای بم ندارد. AKG K77 تا جایی که به خاطر دارم تقلبی ندارد ولی سایت مطمئن برای خرید آن سراغ ندارم. Creative را هم اگر با گارانتی شاب تهیه کنید اصل است. در کل اگر صدای بم دوست دارید AKG را فراموش کنید.
اگر میکروفون برای شما مهم نیست V-Jays هم مناسب شما خواهد بود. سایت شناخته شده ای برای خرید آنلاین سراغ ندارم و باید حضوری از مجتمع پایتخت خرید کنید. البته اجازه تست می دهند.
موفق باشید.

.

می خوام یه ذره بیشتر خرج کنم چبز بهترم بگیرم نظرتون درباره این دوتا چیه

hs 450 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hs 1000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

peaceful1
22-08-2013, 09:44
ممنون از جوابت.

موضوع کلی اینه که من از حجم صدای هدفونم راضی نیستم! یعنی وقتی از تقویت کننده ها استفاده میکنم خیلی عالی هست(متاسفانه امپلی مورد استفاده دست ساز بود و بعد مدت کمی کانال چپ صدا های عجیب غریب پخش میکرد)!

حالا بنظرت اگه کارت صوتیم رو با این Creative Sound Blaster Z ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عوض کنم، فرقی میکنه؟
کارت صوتی که حالا استفاده Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست

و از هدفون Sony Studio Monitor Series MDR-XD100 خوشم اومده و شاید اینو هم خریدم!(70 اوهم هست و 1500mw)

بهترین منبع پخش (پروسسور) میخرند باز آمپ استفاده میکنند
به نظر من شما بر حسب سلیقه و نیاز اول با مشور هدفون مورد نظرت رو بگیر بعد مکث و تعمل دو سه ماهه و استفاده مکرر نتیجه گیری بکن آیا احتیاج به آمپ هست یا نه
که به نظر من اگه انتخاب درستی داشته باشی احتیاج به آمپ نیست.

salar_221
22-08-2013, 11:01
ممنون از جوابت.

سلام
این نکته
من از حجم صدای هدفونم راضی نیستم که فرمودین خیلی درست و مهمه .اکثر ما اگه بخواین از امپ استفاده کنیم فقط برای جبران قدرت و بلندی صدا هست که بنظر من اشتباهه و نکته ای اصلی در ضمینه audiophile افزایش حجم و imagine و soundstage هست.
اینکه کدوم کارت صوتی توان درایو هدفون رو داره مهم نیست چون ما معمولا استفادمون از کارت صوتی به عنوان داک در ستاپمون هست و هدف اصلی هم در طراحی و ساخت کارتهای صوتی همین هست (تبدیل دیجیتال به انالوگ) ولی برای به ثمر رسوندن خروجی صدا برای هدفون مورد نظرمون در صورت نیاز (که اکثرا لازمه برای فول سایزها) استفاده از امپ یا داک امپ هست.
در اکثر کارتهای صوتی تولید جدید توان خروجی رو برای هدفون تا 600 اهم رو ذکر میکنن ولی بجرات میگم حتی برای 50 اهم هم کفایت نمیکنه (البته بمنظور ساپورت حجم صدای واقعی برای هدفون).بنابر این همون نکته ای که اشاره کردین (حجم صدا) فقط زمانی قابل دست رس خواهد بود که از امپ مناسب استفاده کنیم.به عنوان مثال هدفون ex1000 که مدتهاست تو همین فوروم فعلا تکلیفش مشخص نشده که امپ میخواد یا نه فقط تجربه ای که داشتم رو بگم که با پلیرهای پرتابل درایو میشه و بلندی و قدرت صدای کامل رو پخش میکنه ولی حجم و soundstage ای که با امپ بسیار پرقدرتی مثل schiit lyr میده رو هیچ وقت با هیچ پلیر و کارت صوتی نمیشه تجربه کرد.
برای انتخاب امپ مناسب هم مشکلاتی هست که برای من هم معضل بزرگی شده.چند وقته بفکر تهیه امپی هستم که گویا بگفته خیلی ها بهترین امپ پرتابل حال حاظر هست (centrance hi-fi m8)ولی متاسفانه چون امکان تست قبل از خرید نیست و قبلا از تجربیات استفاده از امپهای پرتابل و هزینه هایی که کردم دل خوشی ندارم نمیدونم واقعا چطور و از رو چه مشخصه هایی میشه بطور تقریبی مطلع شد که امپ مذکور مثل همه امپهای پرتابل فقط توان افزایش قدرت و بلندی صدا رو داره یا نه بر عکس متغییر ولوم روی امپ بیشتر برای افزایش حجم و soundstage صدای هدفون هست.فعلا که به سر نخی هم نرسیدم ولی دوستان قبل از تهیه امپ سعی کنین در صورت امکان حتما امپ رو با بهترین سورس ممکن و چند هدفون مختلف تست کنین و بیشتر بدنبال افزایش حجم و کیفیت صدا باشین تا بلندی و بیس صدا .

kavehj4488
22-08-2013, 11:12
سلام.

من از کلیپش S4 استفاده کرده ام. S5 تفاوت چندانی در صدا با S4 ندارد.

بیس کلیپش S4 قوی و با جزئیات پایین است. به طوری که شاید نتوانید به راحتی صدای گیتار بیس و درامز را در یک آهنگ تشخیص دهید. در ضمن شما X10 را تست کرده اید: بیس S4 از X10 قوی تر است.

مید نسبتا" گرم (اما نه خیلی گرم) است و در ولوم بالا تیز می شود. همچنین مید گاهی در پشت بیس قوی مخفی می شود که نقطه ی ضعف به حساب می آید که به وسیله آمپ می توان آن را Forward کرد و صدا را کمی بهبود

بخشید.

های عملا" تیز است و تعریفی ندارد. البته نباید انتظار های با کیفیت از هدفون 70 دلاری داشته باشید.

Soundsage دیگر نیازی به تعریف ندارد در قسمت بیس هم اشاره شد که تشخیص ساز ها از هم دشوار است.

Isolation خوب است اما در محیط های پر سر و صدا مثل قطار نویز محیط شنیده می شود.

میکروفونیک ناچیز است. البته Klipsch S4i همراه خود گیره لباس دارد که در صورت استفاده از آن میکروفونیک از بین می رود.

از نظر راحتی خوب در گوش فیت می شود اگر یکی از سه tip سیلیکونی همراه هدفون مناسب سایز گوش شما باشد.

کیفیت ساخت متوسط و رو به پایین است. کابل آن مقاومت بالایی ندارد و جنس آن از پلاستیک نامرغوب است. به دلیل همین کیفیت ساخت پایین قیمت آن از هدفون های هم رده اش پایین تر است. البته ظاهرا" مشکل کابل این

هدفون در مدل Klipsch S4-II حل شده است.

همراه این هدفون کیس فلزی برای حمل تعبیه شده است.

البته مدل S5 ضد عرق و باران نیز هست که برای فعالیت مناسب است. دکمه های کنترل ولوم آن بزرگ هستند. مزیت بزرگ بودن دکمه ها این است که در صورتی که دستکش پوشیده باشید می توانید به راحتی با آنها کار کنید اما

عیب بزرگ آن سنگین تر شدن هدفون و خارج شدن آن از گوش هنگام فعالیت می باشد. از نظر صدا برای یک آماتور مثل من S5 تفاوتی با S4 نداشت.

موفق باشید.

می خوام یه ذره بیشتر خرج کنم چبز بهترم بگیرم نظرتون درباره این دوتا چیه

hs 450 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hs 1000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

سلام.
به طور کلی هدست ها صدای حرفه ای و با کیفیت بالا ارائه نمی دهند. اگر صدای خوب و بیس قوی مد نظر شماست دو مدل مناسب هستند:
Pioneer SE-M390
V-Jays
که به نظر من گزینه دوم بهتر است فقط چون open است کمی صدا به بیرون نشت می کند و برعکس.
خرید یک هدفون خوب و یک میکروفون ارزان قیمت بسیار به صرفه تر و مناسب تر است.
موفق باشید.

Dr.B.M
22-08-2013, 12:26
بچه ها میشه یه سایت خوب واسه دانلود تراکهای flac معرفی کنید.دیشب اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])پیدا کردم.:n13:
میگما : خدا بگم چیکارتون نکنه:n02:با همین mp3 ها خوش بودیما .اونقدر flac flac کردین که منم انداختین تو این مقوله:n07:حالا هی باید حجم شارژ کنم:n14:
دیشب یه تراک واسه تست دانلود کردم.باید بگم :وااااو :n04:چه حجم صدایی:n12:
سورس هم macbook Pro هدفون هم که دیگه همه میدونید:کوچولوی ارزون قیمت من ینی V-Jays:n12:

کاوه جون ممنونم واسه توضیحات مبسوط و کاملت.نمیدونم چرا احساس میکنم دیگه هیچ in ear یی نمیتونه راضیم کنه.حداقل بین اون چندتایی که تست کردم هیچ کدوم اون وضوح و حجم صدای هدفون خودم رو نداشتن البته تا حالا صدای ieهای سنهایزر رو نشنیدم!

ursamajor
22-08-2013, 18:40
برای دانلود آهنگ های FLAC از این سایت ها میتونید استفاده کنید:

ektoplazm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت کاملا رایگانه و آلبوم ها همه اورجینال هستند. یعنی بطور مستقیم از فایل اصلی کانورت شدن نه اینکه از روی cd یا dvd یا vinyl ریپ شده باشند. (با سه فرمت WAV FLAC MP3 قابل دانلود هستند)
البته تنها مشکل سایته اینه که فقط زیر شاخه های سبک الکترونیک مثل Downtempo , Techno, Progressive , .... رو داره.

all lossless ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت هم بسیار عالیه و آرشیو بزرگی داره. همه سبکی هم درش پیدا میشه و آلبوم ها همگی ریپ شده اند. فرمت ها هم مختلفه FLAC, APE, WAV ...

new album releases ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت هم مشابه سایت بالایی هست.

fresh remix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثل قبلیا با آرشیو کمتر.

free music archive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو این هم یه چیزایی پیدا میشه. البته بصورت کاملا قانونی!

البته اگه دچار عذاب وجدان شدید میتونید از این سایتا استفاده کنید:

hdtracks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آلبوم های این سایت کیفیت فوق العاده ای دارن. بخصوص برای هدفون.

all flac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Band camp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

....

و در آخر هم میتونید (با احتیاط) برید سراغ تورنت که هر روز بهتر از دیروزه:n09:

و یک نکته. آلبوم هایی که ریپ شده از روی Vinyl هستند رو اصلا دانلود نکنید. با اینکه بیت ریت و حجمشون بالاست ولی کیفیت افتضاحی دارن!!!

Nocturne
22-08-2013, 19:35
سلام. من یه هدفن بدون سیم برای لپ تاپ میخوام. استفاده م موزیک گوش دادنه. فاکتور مهم هم برام راحت بودنشه. اما ترجیحا ارزان باشه

اولا بهتره بلوتوثی بگیرم یا وایرلس؟
ثانیا چقدر باید خرج کنم؟ مدلهای پیشنهادیتون چیه؟

Farshid9920062006
22-08-2013, 19:57
سلام من هم عیت دوست بالاییمون می خوام 1 هدفن بیسیم(ترجیحا وایرلس) بگیرم و بودجم هم برای این مورد 60 تومن هست
ایا چیز مناسبی میتونم بخرم
ممنون

flipp
22-08-2013, 20:55
دوستان آمپ لامپی در حال تکمیل شدن هست. چندتا عکس گذاشتم، خوشحال میشم ببینید نظرتون رو بگید :n01: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rezaomido
22-08-2013, 23:50
برای خیلی کاربردها بخصوص پرتابل زیاد مهم نیست که فرمت تراکهای مورد علاقه مون چی باشه چون واقعا با اون دقتی که باید بهشون گوش نمیکنیم و فقط لذت ظاهری بردن یا شنیدن ریتم اونا برامون مهمه

خیلی از تراکهای با فرمت با کیفیت بالا که حجم بالایی دارن به صورت خام Rip شدن برای همین ممکنه با نویز زیاد باشن
مثلا یک تراک FLAC با فرمت 24 بیت که از Vinyl بدست اومدن کیفیتشون ممکنه اون چیزی که انتظار داریم نباشه ولی فراموش نکنیم که تکنیکهای مستر کردن اون سالهایی که رکورد و مستر کردن انجام شده با تکنیکهای حال حاضر و ابزارهای موجود خیلی متفاوته
اون سالها سطح صدا عمدا متوسط درنظر گرفته میشد که دلایل خاص خودش رو داشت ولی حال حاضر تا 99.99 درصد از سطح صدای مجاز رو پر میکنن که چیزی از دست نره چون به صورت دیجیتالی هست نه انالوگ که هر چیزی توی اون دخل و تصرف داشته باشه

در آخر
یک تراک Mp3 که از سی دی صوتی مستقیم Rip شده باشه به حدی با کیفیت خواهد بود که برای خیلی کاربردها مناسبه
شما اینکار رو میتونید امتحان کنید که یک تراک با کیفیت خودتون رو که به فرمت FLAC هست رو تبدیل کنید به MP3 320K و کیفیت شون رو با هم مقایسه کنید
حالا بنظرتون تراک MP3 با حجم کمتر از یک پنجم کیفیت صداش به همین اندازه کمتره؟

شما هم موفق باشید.

kavehj4488
23-08-2013, 10:15
سلام. من یه هدفن بدون سیم برای لپ تاپ میخوام. استفاده م موزیک گوش دادنه. فاکتور مهم هم برام راحت بودنشه. اما ترجیحا ارزان باشه

اولا بهتره بلوتوثی بگیرم یا وایرلس؟
ثانیا چقدر باید خرج کنم؟ مدلهای پیشنهادیتون چیه؟

سلام من هم عیت دوست بالاییمون می خوام 1 هدفن بیسیم(ترجیحا وایرلس) بگیرم و بودجم هم برای این مورد 60 تومن هست
ایا چیز مناسبی میتونم بخرم
ممنون
سلام.
مدلهای وایرلس با کیفیت قیمت های بالای 1 میلیون تومان دارند. تنها گزینه ای که به فکر من می رسد دو مدل وایرلس 5in1 و 10in1 است.
موفق باشید.

n00mah
23-08-2013, 10:57
سلام.
به طور کلی هدست ها صدای حرفه ای و با کیفیت بالا ارائه نمی دهند. اگر صدای خوب و بیس قوی مد نظر شماست دو مدل مناسب هستند:
Pioneer SE-M390
V-Jays
که به نظر من گزینه دوم بهتر است فقط چون open است کمی صدا به بیرون نشت می کند و برعکس.
خرید یک هدفون خوب و یک میکروفون ارزان قیمت بسیار به صرفه تر و مناسب تر است.
موفق باشید.

ممنون از این پایونیر خیللی خوشم اومده همون چیزیه که میخوام سایتی میشناسین که فروش انلاین داشته باشه برای این محصول؟

flipp
23-08-2013, 11:08
برای دانلود آهنگ های FLAC از این سایت ها میتونید استفاده کنید:

ektoplazm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت کاملا رایگانه و آلبوم ها همه اورجینال هستند. یعنی بطور مستقیم از فایل اصلی کانورت شدن نه اینکه از روی cd یا dvd یا vinyl ریپ شده باشند. (با سه فرمت WAV FLAC MP3 قابل دانلود هستند)
البته تنها مشکل سایته اینه که فقط زیر شاخه های سبک الکترونیک مثل Downtempo , Techno, Progressive , .... رو داره.

all lossless ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت هم بسیار عالیه و آرشیو بزرگی داره. همه سبکی هم درش پیدا میشه و آلبوم ها همگی ریپ شده اند. فرمت ها هم مختلفه FLAC, APE, WAV ...

new album releases ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این سایت هم مشابه سایت بالایی هست.

fresh remix ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مثل قبلیا با آرشیو کمتر.

free music archive ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
تو این هم یه چیزایی پیدا میشه. البته بصورت کاملا قانونی!

البته اگه دچار عذاب وجدان شدید میتونید از این سایتا استفاده کنید:

hdtracks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آلبوم های این سایت کیفیت فوق العاده ای دارن. بخصوص برای هدفون.

all flac ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Band camp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

....

و در آخر هم میتونید (با احتیاط) برید سراغ تورنت که هر روز بهتر از دیروزه:n09:

و یک نکته. آلبوم هایی که ریپ شده از روی Vinyl هستند رو اصلا دانلود نکنید. با اینکه بیت ریت و حجمشون بالاست ولی کیفیت افتضاحی دارن!!!

من خیلی فایل FLAC Lossless دارم، خیلی هاشون رو دانلود کردم طی چند سال و خیلی هاشون رو خودم از سی دی اورجینال ریپ کردم با استاندارد AccurateRip, بعنوان مثال 500 آهنگ برتر مجله رولینگ استون رو بصورت FLAC دارم :n02:

فول کالکشن پینک فلوید FLAC، کارهای مارک نافلر و دایر استریت، کریس دیبرگ، ایگلز، بیتلز، ویتنی هاستن، فیل کولینز، لئونارد کوهن، بروس اسپرینگزتین، سوپرترمپ، باب دیلون، رولینگ استون، چاک بری، جیمی هنریکس، فرانک سیناترا، الویس پریسلی، اوا کسیدی، اریک کلپتون، باب مارلی، مارتا ریوز، لیتل ریچارد، التون جان، مایکل بولتون، دن هیل، نینا سیمونه، پاول موریه، چارلی بنتین، جکی الن، لیندا گری، استیسی کنت و خیلی های دیگه.
همچنین خیلی از رکوردهای مخصوص تست سیستم ها و همچنین موسیقی ملل و اثار تاریخی و حماسی بی کلام مثل "قایقرانان رود ولگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D9%88%D9%84%DA%AF%D8%A7)ا" که شامل صدها نمونه میشه.

کاش میشد یه جایی میشد دوستانی که علاقه دارند به فایلهای با رزولوشن بالا جمع میشدن و با هم تبادل میکردند یا دانلود دسته جمعی انجام میدادن تا این آثار با ارزش به دست همه دوستداران برسه. فکر کنم پی سی ورد بخش موسیقی نداشته باشه، اگر اینجا امکانش نیست میتونم توی سایت خودم یه بخشی در نظر بگیریم اونجا دوستان دور هم باشیم :8::n20:

armenak
23-08-2013, 11:47
من خیلی فایل FLAC Lossless دارم، خیلی هاشون رو دانلود کردم طی چند سال و خیلی هاشون رو خودم از سی دی اورجینال ریپ کردم با استاندارد AccurateRip, بعنوان مثال 500 آهنگ برتر مجله رولینگ استون رو بصورت FLAC دارم :n02:

فول کالکشن پینک فلوید FLAC، کارهای مارک نافلر و دایر استریت، کریس دیبرگ، ایگلز، بیتلز، ویتنی هاستن، فیل کولینز، لئونارد کوهن، بروس اسپرینگزتین، سوپرترمپ، باب دیلون، رولینگ استون، چاک بری، جیمی هنریکس، فرانک سیناترا، الویس پریسلی، اوا کسیدی، اریک کلپتون، باب مارلی، مارتا ریوز، لیتل ریچارد، التون جان، مایکل بولتون، دن هیل، نینا سیمونه، پاول موریه، چارلی بنتین، جکی الن، لیندا گری، استیسی کنت و خیلی های دیگه.
همچنین خیلی از رکوردهای مخصوص تست سیستم ها و همچنین موسیقی ملل و اثار تاریخی و حماسی بی کلام مثل "قایقرانان رود ولگ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%86-%D8%B1%D9%88%D8%AF-%D9%88%D9%84%DA%AF%D8%A7)ا" که شامل صدها نمونه میشه.

کاش میشد یه جایی میشد دوستانی که علاقه دارند به فایلهای با رزولوشن بالا جمع میشدن و با هم تبادل میکردند یا دانلود دسته جمعی انجام میدادن تا این آثار با ارزش به دست همه دوستداران برسه. فکر کنم پی سی ورد بخش موسیقی نداشته باشه، اگر اینجا امکانش نیست میتونم توی سایت خودم یه بخشی در نظر بگیریم اونجا دوستان دور هم باشیم :8::n20:

دوست عزیز منم ی مقداری البته نه به کاملی شما دارم مثل 1001 ترک برتر تا سال 1990 و چندتا البوم دیگه از خواننده های مختلف چطوری میتونم ازتون بگیرم؟ تهران هستید؟هارد اکسترنال دارم.پی ام بدید

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

Nocturne
23-08-2013, 15:51
سلام.
مدلهای وایرلس با کیفیت قیمت های بالای 1 میلیون تومان دارند. تنها گزینه ای که به فکر من می رسد دو مدل وایرلس 5in1 و 10in1 است.
موفق باشید.

خب یعنی مدلهای 100 تا 200 تومن ارزش خرید ندارن؟
مدلهای بلوتوثی چی. اصلا فرقشون از نظر کیفیت چیه

Dr.B.M
23-08-2013, 16:50

میخاااام:n24:

kavehj4488
23-08-2013, 18:08
خب یعنی مدلهای 100 تا 200 تومن ارزش خرید ندارن؟
مدلهای بلوتوثی چی. اصلا فرقشون از نظر کیفیت چیه
سلام.
کلا" سه نوع هدفون بی سیم داریم:
1. رادیویی
2. Wireless (معمولا" 2.4GHZ)
3. Bluetooth
تفاوت موارد بالا در این است که دو مورد اول به دستگاهی به نام Transmitter یا بیس دارند که وظیفه تبدیل سیگنال های صوتی معمولی را به سیگنال های بی سیم بر عهده دارد. مثل تصویر زیر:
هدفون را نیز معمولا" برای شارژ شدن روی ان قرار می دهند. بر روی این Transmitter ها ورودی های متداول صوتی RCA قرار دارند.
اما مدلهای بلوتوثی Tansmitter ندارند و به همین دلیل برای کاربرد پرتابل مناسب تر هستند. از طرفی از نظر کیفیت بهترین کیفیت را مدلهای وایرلس 2.4 گیگاهرتزی دارند. دلیل برتری آن ها نسبت به بلوتوث حجم اطلاعات (پهنای باند) بیشتری است که روی وایرلس 2.4GHZ وجود دارد نسبت به بلوتوث.
اما مدلهای رادیوی از تکنولوژی برای انتقال صدا استفاده می کنند که بقریبا" با پلیر های فندک خودرو یکسان است. کیفیت آنها می تواند خوب باشد اما ممکن است با نویز مواجه شوید. معمولا" از فرکانس 863.5MHz استفاده می کنند.
مدلهای ارزانتر ارزش خرید دارند فقط حرفه ای نیستند. متاسفانه از موجودی مدل های وایرلس در بازار بی خبرم اما مدلهای زیر در سایت شکوفا الکتریک سرویس نمایندگی فیلیپس موجود است:
SHD8600UG ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SHD8600 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
SHC5100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
از ین مدلهای بالا مدل 5100 رادیویی و بقیه وایرلس می باشند.
مدل های سونی:
DR-BT101 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MDR-RF4000K ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
MDR-IF140K ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

mohsen 1373
23-08-2013, 19:02
دوستان دیگه کلافه شدم از بی آهنگی
بد جور دنبال سورس پلیر مناسبم
نمیدونید محصولات کوون رو از کجا میتونم تهیه کنم؟
اگه از دوستان کسی داره خریدارم
خصوصا مدل j3
با تشکر

black roses
24-08-2013, 07:33
سلام
من دنبال هدفون تا سقف 350 یکم بالا پایینم
با سیم باشه :n02:
صدای بیس برام خیلی مهمه و معمولا اهنگ های پاپ راک خارجی گوش میدم:n20:
مدل sony x-500 مد نظرمه
امیتونید مدل های بهتری تو این قیمت معرفی کنید؟:n06:
و اینکه اصلشم تو تهران موحود باشه:n27:

flipp
24-08-2013, 09:32
به نظرتون بین Memntum و HD650 کدوم بهتره؟ هیچ کدوم رو گوش نکردم تا حالا

hengameh20
24-08-2013, 09:38
سلام دوستان
من قصد خرید هدست دارم
از نوع بیسیم و بلوتوثی . میخوام پرتابل باشه
ترجیحم مدل های neckband هست
یکی از مدلهای سنهایزر رو دیدم خیلی خوب بود فقط مشکلش با سیم بودنش بود!
زیاد هم حرفه ای نیستم فقط در حدی که بتونم باش یه موزیکی گوش بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید

kavehj4488
24-08-2013, 10:48
سلام
من دنبال هدفون تا سقف 350 یکم بالا پایینم
با سیم باشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صدای بیس برام خیلی مهمه و معمولا اهنگ های پاپ راک خارجی گوش میدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدل sony x-500 مد نظرمه
امیتونید مدل های بهتری تو این قیمت معرفی کنید؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اینکه اصلشم تو تهران موحود باشه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اگر بیس اولویت اول شماست همان XB500 مناسب است. اگر می توانید سری به مجتمع پایتخت بزنید و AKG Q460 و V-Jays را هم تست کنید. البته V-Jays از نوع Open است یعنی در محیط های پر سر و صدا مثل قطار صدای محیط وارد گوش شما می شود. اطرافیان هم صدای موزیک شما را می شنوند.
موفق باشید.

سلام دوستان
من قصد خرید هدست دارم
از نوع بیسیم و بلوتوثی . میخوام پرتابل باشه
ترجیحم مدل های neckband هست
یکی از مدلهای سنهایزر رو دیدم خیلی خوب بود فقط مشکلش با سیم بودنش بود!
زیاد هم حرفه ای نیستم فقط در حدی که بتونم باش یه موزیکی گوش بدم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام.
متاسفانه سونی و سنهایزر فقط مدلهای سیم دار از طرح مورد نظر شما موجود دارند. فیلیپس هم فقط مدل سیمی دارد. در این صورت فقط چند گزینه از برند energy sistem مدل های بی سیم Nokia مثل BH-503 و... باقی می ماند. بین این دو برند انتخاب با Nokia است. البته هیچ کدام کیفیت خیلی خوبی ارائه نمی دهند. در ضمن حتما" در همان فروشگاه هدفون مورد نظرتان را با دستگاه خود (iPod، گوشی موبایل و...) Pair کنید و از سازگاری هدفون با دستگاهتان مطمئن شوید. سازگاری هدفون با دستگاه را به عنوان شرط خرید ذکر کنید.
موفق باشید.

armenak
24-08-2013, 11:11
سلام
قصد ارتقای هدفون hd280 pro سنهایزر خودمو دارم.سورسم فقط فلک با پلیر کووان j3.طبق گفته دوستان قصد خرید آمپ e11 رو براش داشتم که اساتید گفتن بجا هزینه برای آمپ هدفونمو ارتقا بدم که نیازی به آمپ نداشنه باشم که در ولومهای بالا خش خش نشنوم.بهترین پیشنهاد برای فول سایز چیه.ترجیح میدم کلوز باشه.(البته اگه اوپن برای اطرافیان ازاردهنده نیست و موسیقی منو نمیشنون اشکالی نداره) خوش ساخت با متریال قوی در ساختش تاکیدمه.
ممنون

s i k a
24-08-2013, 11:29
سلام آقا بین این دو تا ایرفون کدومش بهتره و ارزش خرید بالاتری داره ؟ creative EP-830 حدود 140000 sennheiser CX 300-II حدود 175000 اگه مدل بهتری تو همین رنج قیمت سراغ دارید هم بگین ممنون

kavehj4488
24-08-2013, 11:52
سلام آقا بین این دو تا ایرفون کدومش بهتره و ارزش خرید بالاتری داره ؟ creative EP-830 حدود 140000 sennheiser CX 300-II حدود 175000 اگه مدل بهتری تو همین رنج قیمت سراغ دارید هم بگین ممنون
سلام.
اگر مدل سنهایزری که فرمودید گارانتی نامداران دارد ارزش خرید آن از Creative EP-830 بیشتر است. در رده قیمت شما In Ear مناسب تر از مدلهایی که معرفی کردید موجود نیست.
موفق باشید.

sammoghadam
24-08-2013, 12:30
سلام. من قصد خرید هدفونی دارم که روی گوشمو کامل بپوشونه. بودجه ای که در نظر گرفتم دویست تومن و استفادم از هدفون صرفن موزیکه. بیشتر الکترونیک و راک. به برند urbanears علاقمند شدم ولی قیمتی از مدل هاش ندارم... از راهنماییتون ممنون میشم

chealbar
24-08-2013, 13:50
سلام دوستان
من واسه گوش کردن به آهنگ های کلاسیک یک هدفون میخواستم و تا سقف 300 ت هم میتونم هزیته کنم و نسبتا فول سایز باشه فقط کیفیت سخت خیلی واسم مهم
لطفا راهنماییم کنید

n00mah
24-08-2013, 13:52
من دنبال PIONEER SE M390 بودم تو کرج پیدا نکردم...میخواستم بدونم قیمت
XB500 سونی چنده؟ بعد ارزش داره مثلا بودجه رو افزایش بدم و XB500 بگیرم چون بیس قوی میخوام..فقط خواهشا اگه مغازه ای میشناسن که تو کرج داشته باشه ممنون میشم یا خرید انلاین داشته باشه M390 یا XB500 تو کرج کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم؟

s i k a
24-08-2013, 14:51
سلام.
اگر مدل سنهایزری که فرمودید گارانتی نامداران دارد ارزش خرید آن از Creative EP-630 بیشتر است. در رده قیمت شما In Ear مناسب تر از مدلهایی که معرفی کردید موجود نیست.
موفق باشید.
خیلی ممنون از جوابتون
البته من مدل 830 رو گفتم نه 630
فقط یه سوال دیگه دارم :
مدل 630 حدود 90 هزار تومن ارزونتر از مدل 830 هستش در حالیکه تو سایتهای مختلف دیدم که تفاوت چندانی نداره
بنظرتون بهتر نیست 630 بگیرم ؟

n00mah
24-08-2013, 15:17
من دنبال PIONEER SE M390 بودم تو کرج پیدا نکردم...میخواستم بدونم قیمت
XB500 سونی چنده؟ بعد ارزش داره مثلا بودجه رو افزایش بدم و XB500 بگیرم چون بیس قوی میخوام..فقط خواهشا اگه مغازه ای میشناسن که تو کرج داشته باشه ممنون میشم یا خرید انلاین داشته باشه M390 یا XB500 تو کرج کسی میدونه کجا میتونم پیدا کنم؟

؟
دوستان من یه سایت پیدا کردم XB500 گذاشته 280 تومن حالا اگه میارزه من بجای M390 همین بگیرم همونطور که قبلا گفتم صدای بم دوست دارم...یه سوال دیگه این XB 500 گارانتی هم داره ؟ تقلبیش موجوده؟

salar_221
24-08-2013, 15:22
؟
دوستان من یه سایت پیدا کردم XB500 گذاشته 280 تومن حالا اگه میارزه من بجای M390 همین بگیرم همونطور که قبلا گفتم صدای بم دوست دارم...یه سوال دیگه این XB 500 گارانتی هم داره ؟ تقلبیش موجوده؟

بله صدای xb500 به مراتب بم تر از m390 هست.با گارانتی ایران رهجو تهیه کنین مطمعن باشین که اصل هست و قیمت مناسبی هم خواهد داشت.

chealbar
24-08-2013, 16:54
سلام دوستان
من واسه گوش کردن به آهنگ های کلاسیک یک هدفون میخواستم و تا سقف 300 ت هم میتونم هزیته کنم و نسبتا فول سایز باشه و بتوان در روز از آن بیشتر استقاده کرد (گوش خسته نکنه)
لطفا راهنمایی کنید

رضا جنگنده
24-08-2013, 19:10
سلام
این هدفون گوشی من از اونجا که وصل می شه به گوشی(اسمش رو نمی دونم.):n02: خراب شده.
می خوام یکی دیگه بگیرم.
سبکم راک و متاله. مخصوصا متال.
برا گوشیم می خوام ولی فقط برا آهنگ گوش کردن. مهم نیست باش بشه مکالمه کرد یا نه.
کیفیت برام خیلی مهمه.
بوجم هم حداکثر 120 هزار تومان هست. حالا 10 تومان زیاد شد، مشکلی نداره ولی بیشتر نشه.
از اینا هم باشه که داخل گوش می ره( earhook هم باشه مهم نیست). از اینا که بیرونه گوشه نباشه چون باشون راحت نیستم.
گوشیم هم s3 هست. قبلا با هدفون همون گوش می دادم و از اون مرحوم:n02: راضی بودم.
فقط خواهشا زود جواب بدین.

kavehj4488
24-08-2013, 19:39
خیلی ممنون از جوابتون
البته من مدل 830 رو گفتم نه 630
فقط یه سوال دیگه دارم :
مدل 630 حدود 90 هزار تومن ارزونتر از مدل 830 هستش در حالیکه تو سایتهای مختلف دیدم که تفاوت چندانی نداره
بنظرتون بهتر نیست 630 بگیرم ؟
سلام.
ببخشید از اشتباه تایپی منظور من هم Creative EP-830 بود.
تفاوت صدای زیادی بین EP-830 و EP-630 وجود ندارد به جز این که بیس EP-630 قوی تر است. اگر بیس قوی دوست دارید EP-630 مناسب است در غیر این صورت Sennheiser CX300-II بیس قوی دارد اما نه به قدرت EP-630. در ضمن Sony XBA-1 بیس متوسط دارد و می تواند مناسب باشد.
موفق باشید.

Off: برای مدتی از دسترس خارج میشیم! دلیل: کندی سرعت اینترنت!!!

t-jays
25-08-2013, 02:35
سلام دوستان
من واسه گوش کردن به آهنگ های کلاسیک یک هدفون میخواستم و تا سقف 300 ت هم میتونم هزیته کنم و نسبتا فول سایز باشه و بتوان در روز از آن بیشتر استقاده کرد (گوش خسته نکنه)
لطفا راهنمایی کنید
سلام
با چه دستگاهی میخواین باهاش گوش بدین؟؟

رضا جنگنده
25-08-2013, 08:48
سلام
این هدفون گوشی من از اونجا که وصل می شه به گوشی(اسمش رو نمی دونم.):n02: خراب شده.
می خوام یکی دیگه بگیرم.
سبکم راک و متاله. مخصوصا متال.
برا گوشیم می خوام ولی فقط برا آهنگ گوش کردن. مهم نیست باش بشه مکالمه کرد یا نه.
کیفیت برام خیلی مهمه.
بوجم هم حداکثر 120 هزار تومان هست. حالا 10 تومان زیاد شد، مشکلی نداره ولی بیشتر نشه.
از اینا هم باشه که داخل گوش می ره( earhook هم باشه مهم نیست). از اینا که بیرونه گوشه نباشه چون باشون راحت نیستم.
گوشیم هم s3 هست. قبلا با هدفون همون گوش می دادم و از اون مرحوم:n02: راضی بودم.
فقط خواهشا زود جواب بدین.

امروز می خوام برم دنبال هدفون و یکی بگیرم.
خواهشا جواب بدین

ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2

88masuod
25-08-2013, 09:03
امروز می خوام برم دنبال هدفون و یکی بگیرم.
خواهشا جواب بدین

Ep-630 از کریتیو
تقریبا 60 تومن فقط با گا رانتی شاب

رضا جنگنده
25-08-2013, 09:27
Ep-630 از کریتیو
تقریبا 60 تومن فقط با گا رانتی شاب
مرسی از جوابتون.
تو رنج قیمتی که گفتم از بقیه بهتره؟
مثلا یه سری فیلیپسا هست که مثلا سیمش روکش داره که گره نخوره و مقاومه و از این جور چیزا مثل she 9000، اونا چطوره؟ اصلا برا سبکایی که من گوش می دم مناسبن؟ مهم کفیتشه ولی می خوام یه چیزی باشه که زود هم خراب نشه و در واقع بهترین باشه تو این رنج قیمت.

kavehj4488
25-08-2013, 09:42
سلام. من قصد خرید هدفونی دارم که روی گوشمو کامل بپوشونه. بودجه ای که در نظر گرفتم دویست تومن و استفادم از هدفون صرفن موزیکه. بیشتر الکترونیک و راک. به برند urbanears علاقمند شدم ولی قیمتی از مدل هاش ندارم... از راهنماییتون ممنون میشم
سلام. آیا منظور شما از هدفونی که روی گوش را کامل بپوشاند مشابه عکس زیر است؟ در غیر این صورت عکس قرار دهید:

در ضمن شما با چه دستگاهی می خواهید از هدفون استفاده کنید؟
موفق باشید.

مرسی از جوابتون.
تو رنج قیمتی که گفتم از بقیه بهتره؟
مثلا یه سری فیلیپسا هست که مثلا سیمش روکش داره که گره نخوره و مقاومه و از این جور چیزا مثل she 9000، اونا چطوره؟ اصلا برا سبکایی که من گوش می دم مناسبن؟ مهم کفیتشه ولی می خوام یه چیزی باشه که زود هم خراب نشه و در واقع بهترین باشه تو این رنج قیمت.

سلام.
با توجه به سبک هایی که معرفی کردید همان EP-630 با گارانتی شاب مناسب است. در ضمن سری هم به ایران رهجو بزنید و در مورد Sony XBA-1 پرس و جو کنید. این هدفون بیس قوی ندارد اما کیفیت بسیار مناسبی نسبت به قیمتش دارد.
فیلیپس را هم به طور کلی فراموش کنید مگر این که تست کنید و خوشتان بیاید چون صدای تیز و گوشخراش و صد البته بی کیفیتی دارد.
موفق باشید.

armenak
25-08-2013, 11:13
سلام
قصد ارتقای هدفون hd280 pro سنهایزر خودمو دارم.سورسم فقط فلک با پلیر کووان j3.طبق گفته دوستان قصد خرید آمپ e11 رو براش داشتم که اساتید گفتن بجا هزینه برای آمپ هدفونمو ارتقا بدم که نیازی به آمپ نداشنه باشم که در ولومهای بالا خش خش نشنوم.بهترین پیشنهاد برای فول سایز چیه.ترجیح میدم کلوز باشه.(البته اگه اوپن برای اطرافیان ازاردهنده نیست و موسیقی منو نمیشنون اشکالی نداره) خوش ساخت با متریال قوی در ساختش تاکیدمه.
ممنون

اقایا پیسفول و رضااومیدو و اساتید دیگر لطفا راهنمایی کنید.من از خارج هم میتونم تهیه کنم هربرندو مدلی میخواد باشه.بودجه هم بستگی به ارزش محصول متغیره
ممنون

peaceful1
25-08-2013, 12:03
اقایا پیسفول و رضااومیدو و اساتید دیگر لطفا راهنمایی کنید.من از خارج هم میتونم تهیه کنم هربرندو مدلی میخواد باشه.بودجه هم بستگی به ارزش محصول متغیره
ممنون

ریویوو های aiaiai TMA-1 DJ تو نت بخون ببین خوشت میاد.

chealbar
25-08-2013, 12:26
سلام
با چه دستگاهی میخواین باهاش گوش بدین؟؟

سلام
با mp3 ، لپ تاپ /گاهی اوقات هم وقتی پیانو میخوام بزنم وصل پیانو میکنم
فول سایز باشه و گوش واسه استفاده ی طولانی مدت اذیت نکنه
به نظر شما Sennheiser HD 215 میتونه نیازم بر طرف کنه؟؟
تشکر از کمکتون

amir200812
25-08-2013, 14:20
سلام
دوستان آمپ Fiio OLYMPUS-E10 چطور هست؟ صدای این بیشتر از کارت صوتی معمولی هست؟(Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350)
گفته شده برای 32 اوهم 150mw خروجی میده!
اینم لینک سایت سازنده:

قیمت هم 360 گفتن.

ظاهرا به کارت صوتی نیاز نداره! با USB به سیستم وصل میشه!
بنظر شما کیفیتش قابل قبول میشه؟

armenak
25-08-2013, 17:02
ریویوو های aiaiai TMA-1 DJ تو نت بخون ببین خوشت میاد.

مطمینی فول سایزه؟کوچیک میاد سراش!والا بااین سرعت نت مزخرف نتونستم هیچ ریویویی پیدا کنم فقط چندتا عکس دیدم حتی فیلمم نتونستم ببینم ازش.شما خودت تاییدش میکنی؟قیمت بالاترم اگه مدل بهتری بود مورد نداره فقط چون قراره خیلی هزینه کنم باتوجه به سورسم میخوام دقیق ترین انتحابم باشه.

rave-87
25-08-2013, 18:23
مطمینی فول سایزه؟کوچیک میاد سراش!والا بااین سرعت نت مزخرف نتونستم هیچ ریویویی پیدا کنم فقط چندتا عکس دیدم حتی فیلمم نتونستم ببینم ازش.شما خودت تاییدش میکنی؟قیمت بالاترم اگه مدل بهتری بود مورد نداره فقط چون قراره خیلی هزینه کنم باتوجه به سورسم میخوام دقیق ترین انتحابم باشه.

پیدا کردن ریویو که آسونه، حالا ریویوی معتبر پیدا کردنش شاید یکم سخت باشه، که اون هم با یکم تجربه حل میشه.

این برای گزینۀ پیشنهادی توسط پیسفول:

شما باید بری سراغ پرتابل ها
هدفون های مطرح تا اونجا که یادمه این ها هستن:
سنهایزر مدل های hd25-1 II , momentum, amperior

آئودیو تکنیکا m50 و es10

بیردینامیک dt1350

akg k550

grado sr325is

Shure SRH-940

لاجیتک مدل های UE6000 و UE9000

در آخر 3 تا مقایسه، که بیشتر از همه کمک می کنه:

peaceful1
25-08-2013, 19:32

این هدفون مورد علاقه خودمه برای Fun "وش دادن موسیقی وصل کردن به موبایل و پلیر

سبکش Supra-aural هست این مدل هدفون ها چون پشتشون بسته هست Sound stage کمی دارند و صدای بمی دارند

برای سبک های محبوب عام و استفاده روز مره من خودم دوس دارم

یه موقعی شما میگی من هدفون آرزو هام HD800 هست میخری و دهها میلیون پول ست آپ خونگی میدی ولی آخر سر اون Koss Porta Pro که بیست سال داشتی رو بیشتر استفاده میکنی یا PX-100 که هشت سال داشتی

چون سبکه گوشت رو اذیت نمیکنه صداش خوبه راحت میتونی به همچی بدون واسته بزنی خروجی خوب بگیری

حرف آخرم اینه که پرسش خیلی کلی بود full size توش نگفته بودی اول خوب فکر کن هدفون رو به چی میخوای وصل کنی در حرکت میخوای استفاده کنی یا تو اتاقت یا برای ورزش

هدفون هر چقدر هم که با کیفیت داشته باشه به استفادت نیاد میزاری کنار

مطمئن باش به ماهها Stax009 بدند شاید دو سه نفر تو جمع ما به صورت خیلی موردی استفاده نکنند چون مورد مصرف خیلی مهمه شما اول نیازت و و سبک موسیقی شرایط استفاده رو بگو تا دوستان در صورت داشتن حوصله و زمان کمک کنند.

سلام
دوستان آمپ Fiio OLYMPUS-E10 چطور هست؟ صدای این بیشتر از کارت صوتی معمولی هست؟(Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350)
گفته شده برای 32 اوهم 150mw خروجی میده!
اینم لینک سایت سازنده:

قیمت هم 360 گفتن.

ظاهرا به کارت صوتی نیاز نداره! با USB به سیستم وصل میشه!
بنظر شما کیفیتش قابل قبول میشه؟

به عنوان کسی که ارتباط مستقیم با این برند داشته و این چیزها رو به بازرا این مملکت معذفی کرد و بانی فروشش شد بهت میگم خرج این چیزها نکن
اگه منطق خرید داشت کلی از این فیوو ها داشتم میدادم میرفت شما هدفون درست بخر نیازی به این چیزها نداری
همون پول رو بزار روی بودجت هدفون بهتر بخر
هر چند همین هزینه اضافی بسته به نیاز شاید اصلا لزومی نداشته باشه

رضا جنگنده
25-08-2013, 20:01
من اصفهان رو کلی گشتم.

EP-630 اصلا پیدا نشد.
یه مدل دیگه هست که در حد این یا بهتر باشه و راحت پیدا بشه؟
اینجا همه بیتس فیک و های کپی و فیلیپس رو دارن. هیچ جا نبود برم و این دو تا رو نداشته باشه.
راستی همین
EP-630 ارزشش رو داره دنبالش تو اینترنت بگردم؟ سایتی رو سراغ دارین که بفروشه و جنسش هم درست و حسابی باشه و اصل باشه؟

mohsen 1373
25-08-2013, 22:14
سلام
دوستان از محصولات Cowon
d3 و j3 از نظر صدا چه تفاوتی با هم دارند
استاد t-jays گفته بودند j3 صدای فلتی داره ولی یه ریویو دیگه گفته بود صدای گرمی داره
در هر صورت کیفیت و خروجی کدومشون بیشتره و کدومشون بیس بیشتری میدن؟

amir_tehran
25-08-2013, 22:32
امشب داشتم هارد رو یه کم خونه تکونی میکردم
برنامه SRS که به گفته خودش صدای سیستم رو دالبی میکنه خیلی وقت بود که روی لپ تاپم وصل بود
پاکش کردم، و در کامل تعجب دیدم که صدای m50 از این رو به اون رو شد :n19:

با این که این برنامه رو من خاموش کرده بودم اما مثل اینکه درایور اون روی درایور کارت صدا تغییراتی داده بود که وضوح صدا از دست رفته بود

امشب تازه دارم صدای جدیدی از m50 میشنوم و واقعا این هدفون جای تحسین داره
کیفیت صداش عالیه و بدون آمپ به راحتی روی کارت صدای realtek HD لپ تاپ درایو شده

از آقا مرتضی عزیز بابت معرفی این هدفون ایده آل سپاسگذارم :n16: