مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
سلام
بین mdr1 و m50 کدام برای سبک الکترونیک و پاپ بهتر عمل میکنند؟
یک آمپ هم معرفی کنید چون میخام از tv خروجی بگیرم نمیتونه درایوش کنه:n26:
dooste.man83
04-03-2015, 21:16
سلام
بین mdr1 و m50 کدام برای سبک الکترونیک و پاپ بهتر عمل میکنند؟
یک آمپ هم معرفی کنید چون میخام از tv خروجی بگیرم نمیتونه درایوش کنه:n26:
از نظر بنده هر جایی m50 مطرح باشه دیگه نمیشه هدفونی رو باهاش مقایسه کرد چون واقعا حرف اول رو میزنه توی رنج قیمت خودش ( البته اگر اصل اش رو بخرید )
آمپ هم بستگی به هزینه تون داره ولی بنظر چیزی مثل x3 از برند fiio مناسب باشه
metalhead_forever
04-03-2015, 22:27
سلام دوستان
من یه هدست میخوام که شبا بی سر و صدا بتونم تلوزیون ببینم
نمیخوام بیشتر از 100 تومن هزینه کنم
هر چی ارزونتر بهتر...
پیشنهادتون چیه؟
البته اینو بگم تلوزیون جک 3.5 نمیخوره پس باید حتما usb باشه.
(یه سوال هم داشتم آیا میشه همین هدست هایی که جک 3.5 دارن رو ، جکش رو بکنیم و بجاش usb بذاریم؟ شدنیه؟
اگر بشه یه مدل هست مارشال که وایرلس هم هست خیلی هم ارزونه.)
سلام.
مطمئنید به USB تلویزیون میشه هدفون وصل کرد و ازش خروجی صدا گرفت؟ تا جایی که من میدونم از پورت USB تلویزیون فقط برای پخش محتوای چندرسانه ای از روی حافظه های جانبی و آپدیت نرم افزار استفاده میشه... حتی به گیرنده های دیجیتال هم نمیشه هدفون از طریق USB وصل کرد. ضمنا" هدفون های USB با کیفیت قابل قبول قیمت بالاتری از بودجه شما دارند و برای کیفیت بالا از برند هایی مثل Logitech حتی قیمت هدفون هایی که روی سر راحت باشند از 200 هم بالاتر میره.
اما 3.5mm چند مدل از فیلیپس و سونی موجود هستن که تفاوت چندانی ندارن با هم... اما یه چیزی که مهمه اینه که خیلی ها از بلندی صدای این هدفون ها ناراضی هستن وقتی با هدفون های داخل گوشی مقایسه میکنند...
در مورد قسمت دوم سوالتون هم تبدیل هایی برای این کار وجود داره اما تو ایران ندیدم... اما اینطور نیست که بتونید مستقیم 3.5 رو بکنید USB لحیم کنید چون هدفون هایی که با USB وصل میشن بر خلاف هدفون های 3.5mm داخلشون یه چیپ صوتی دارن که مثل کارت صدا وظیفه تبدیل سیگنال صوتی دیجیتال به آنالوگ و برعکس رو به عهده داره چون از طریق USB فقط سیگنال های دیجیتال انتقال پیدا میکنند.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدلهای سونی یا فیلیپس هم که اشاره کردم:
Sony XD150
Philips SHP1900 , SHP2000 و SHP2500
Sennheiser HD201
چند مدل از پاناسونیک
Pioneer SE-M290 و SE-M390
...
از نظر بنده هر جایی m50 مطرح باشه دیگه نمیشه هدفونی رو باهاش مقایسه کرد چون واقعا حرف اول رو میزنه توی رنج قیمت خودش ( البته اگر اصل اش رو بخرید )
آمپ هم بستگی به هزینه تون داره ولی بنظر چیزی مثل x3 از برند fiio مناسب باشه
در تکمیل پاسخ دوستمون مدل X3 ورودی آنالوگ نداره بنابراین نمیشه خروجی صدای تلویزیون رو بهش وصل کرد.
در ایران تا جایی که من اطلاع دارم فقط Fiio موجوده...
بودجه رو مشخص کنید و بهتره بحث هم در تاپیک راهنمایی برای خرید آمپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])ادامه بدین.
تشکر دوستان تفاوت m50 با m50x در چیه؟
metalhead_forever
05-03-2015, 00:52
چون M50X رو تست نکردم نمیتونم نظر بدم فقط توی رویوی cnet اشاره شده برخلاف ادعای سازنده که ذکر کرده این دو مدل هیچ تفاوتی از نظر صدا ندارند مدل M50X صدای شفاف تر و با جزئیات بیشتری دارد.
اما تفاوت ملموس دیگه اینه که کابل M50X قابل جداشدن و تعویضه که مزیت خوبی به حساب میاد.
dooste.man83
05-03-2015, 01:04
m50x صدای بالانس تری داره و در m50 قبلی گاهی صدا یکم تیز میشد در بعضی موزیک ها ( مربوط به فرکانس های high یا همون harsh ) که این مورد کاملا برطرف شده
سلام.
مطمئنید به USB تلویزیون میشه هدفون وصل کرد و ازش خروجی صدا گرفت؟ تا جایی که من میدونم از پورت USB تلویزیون فقط برای پخش محتوای چندرسانه ای از روی حافظه های جانبی و آپدیت نرم افزار استفاده میشه... حتی به گیرنده های دیجیتال هم نمیشه هدفون از طریق USB وصل کرد. ضمنا" هدفون های USB با کیفیت قابل قبول قیمت بالاتری از بودجه شما دارند و برای کیفیت بالا از برند هایی مثل Logitech حتی قیمت هدفون هایی که روی سر راحت باشند از 200 هم بالاتر میره.
اما 3.5mm چند مدل از فیلیپس و سونی موجود هستن که تفاوت چندانی ندارن با هم... اما یه چیزی که مهمه اینه که خیلی ها از بلندی صدای این هدفون ها ناراضی هستن وقتی با هدفون های داخل گوشی مقایسه میکنند...
در مورد قسمت دوم سوالتون هم تبدیل هایی برای این کار وجود داره اما تو ایران ندیدم... اما اینطور نیست که بتونید مستقیم 3.5 رو بکنید USB لحیم کنید چون هدفون هایی که با USB وصل میشن بر خلاف هدفون های 3.5mm داخلشون یه چیپ صوتی دارن که مثل کارت صدا وظیفه تبدیل سیگنال صوتی دیجیتال به آنالوگ و برعکس رو به عهده داره چون از طریق USB فقط سیگنال های دیجیتال انتقال پیدا میکنند.
مدلهای سونی یا فیلیپس هم که اشاره کردم:
Sony XD150
Philips SHP1900 , SHP2000 و SHP2500
Sennheiser HD201
چند مدل از پاناسونیک
Pioneer SE-M290 و SE-M390
...
.
سلام
مرسی
والا دوست عزیز مطمئن نیستم
تلوزیونمون جک 3.5 نمیخوره بهش
پس چطور میشه از هدفون استفاده کرد؟
سامسونگ h6490 (مدل جهانیش :h6400 )
?!...sia
05-03-2015, 08:38
سلام دوستان
برای استفاده از PS4 کدوم یکی پیشنهاد میشه؟
Sennheiser HD 429s Over Ear Headset Razer Kraken Pro Headset
یا خود Sony Wireless Headset Gold
?
CYRUS-72
05-03-2015, 14:13
با سلام دوستان یه هدفون مناسب رای تا سقف 300 هزار تومان برای موزیک فارسی و ترکیه استفاده میکنم و میخوام از شیندن صداش لذت ببرم کارم موسیقی نیست و فقط شنونده ام بیسشم خوب باشه ممنون
خودم چند مدل رو دیدم ولی گفتم از شما بپرسم اساتید تجبره بیشهتری دارید ممنون و منتظر جوابتون هستم
بیس خوب میخوام برای سبک پاپ تا سقف 300 فول سیاز باشه بهتره
ولی لطفا صدای خوبی داشه باشه
بهترین گزینه رو لطفا بگید ممنون
mehrdadb3
05-03-2015, 23:42
سلام
مرسی
والا دوست عزیز مطمئن نیستم
تلوزیونمون جک 3.5 نمیخوره بهش
پس چطور میشه از هدفون استفاده کرد؟
سامسونگ h6490 (مدل جهانیش :h6400 )
یدونه از این تبدیلها بگیر
meisam317
06-03-2015, 18:32
با وجود توضیحات دوستمون، من یکسری توضیحات اضافه می کنم.
انتخاب مطمئن تر 668B هستش. البته مدل 681EVO هم هست. که به نظر میاد صداش باز هم مقداری گرم تر از 668B هست.
البته مثل اینکه دو ورژن 681EVO تولید شده. یکی پارت اول، و دومی پارت دوم. پارت دوم صدای واضح تر و اندکی بیس دلنشین تری داره و بیشتر توصیه شده. تفاوتشون در ظاهر مثل اینکه اینه که پارت دوم، داخل جعبش یکدونه پد اضافه هم داره.
البته مثل اینکه راهی هست برای اصلاح مخصوصاً 681EVO پارت اول:
مدل دیگه hd330 هست که صداش از 668B گرم تره. ولی نمی دونم در مقایسه با 681EVO وضعیتش چطوره.
منابع:
هر چهار تا هدفون تا اونجا که من در سایتی دیدم، قیمتشون بین 100 تا 180 تومنه. انتخاب های مطمئن تر، همون hd681EVO و hd330 هستن. حالا خودتون بتونید تست کنین که بهتره.
چند تا لینک دیگه برای ارجاع:
ایران تو زمینه هدفون های ارزون بیابونه. پولدار باشی ردیفه :n09:
ایران هدفون خوب به نظر میان.
سلام به همگی ، خیلی از مطالب این تاپیک و اساتیدی که هستند استفاده کردم . یه راهنمایی کوچک
سلام من هدست مخام که صدای فلت طبیعی با کیفیت و وضوح بالا ، بیس دستکاری نشده
با توصیه دوستان اینجا به هدفونهای superlux رسیدم . مخاستم ببینم بین دو مدل 681 و 668B کدوم بهتره واسم
با توجه به قیمت ارزانتر 681 .این پسوند B به معنی Balanced هست انگار
در کل شما کدوم رو توصیه میکنید .
ببینید هر دو مدل در treble در فرکانس 8khz اسپایک دارن که میتونه خسته کننده و اذیت کننده باشه . فرکانس های بالای مید هم تقویت شده تولید میشه که یه جورایی مثل صدای هوا و نفس کشیدن توی وکال هست (امیدوارم متوجه بشین):
یه چیز دیگه که خیلی بهش اشاره میشه تو فروم های خارجی اینه که 681 برای بهترین عملکرد نیاز به اکولایزر و... داره اما 668B رو میتونید بدون اکولایزر به خوبی استفاده کنید که نشونمیده این مدل صدای متعادل تری داره...
در کل هر دوهدفون صدای Bright دارند و اگر از این جنس صدا خوشتون میاد قطعا" ارزش خرید دارن.
در ضمن مدل 668B کابل قابل تعویض داره که مزیت خوبی محسوب میشه.
سلام.
هدفون های موجود یعنی مدلهای معمول ضد آب نیستند و حتی با عرق و باران هم میتونن آسیب ببینند. اما مدل هایی هم وجود دارند که مقاومت بیشتری در مقابل آب از خود نشان میدهند که معمولا" در دسته هدفون های ورزشی قرار میگیرند مثل سری ActionFit از فیلیپس که بیان شده قابل شست و شو هستند. یا مثلا" CX680 از سنهایزر که میشه باهاش دوش هم گرفت. (این دو سری رو احتمالا" تو ایران میتونید پیدا کنید)
اما مدلهایی هم هستند که کاملا" ضد آب هستند و استاندارد های IP8 رو دارن مثل X-1 Surge و مدل X-1 Surge Mini که تا عمق 12 فوتی میتونید ازش استفاده کنید (البته گوش دادن به موزیک زیر آب میتونه به شنوایی آسیب برسونه) یا مدل Aquapac Waterproof که این مدل هم تا عمق 10 فوتی میشه استفاده کرد (تا به خال ایندو سری رو در ایران ندیدم)
میتونید از دستگاهای پخش موزیک ضد آب سری W سونی مثل NWZ-W273S/D استفاده کنید که تا عمق 2 متری میتونید ازش استفاده کنید. (در ایران هم موجود هست)
عمق هایی که ذکر شد برای دریا صادق نیست یعنی نباید برخوردی با شن و ذرات معلق زیاد وجود داشته باشه.
از راهنمایی های اساتید اینجا جناب rave-87 و metalhead_forever خیلی ممنونم .
وجود شما غنیمتی برای بچه های پی سی ورلد هست با این سطح بالای اطلاعات علمی و فنی
خواهش میکنم فایل صوتی کم حجم مگابایتی یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید . راستش مشکل من هم این بود که نمی دونستم سبک این صدا چیه تا از اساتید مشورت بگیرم
بعد ملاحظه اون (که البته موسیقی معمولی نیست که اسم سبک روش باشه صدای طبیعت هست )
شنیدم صدای فلت و بیس اغراق نشده مناسبه این نوع یا سبک صوت است . اصلا یه کم راجب این سبک توضیح بدین ؟
با توصیه دوستان اینجا به هدفونهای superlux رسیدم .بفرمایید بهترین هدفون پشنهادی واسه من 681 هست یا 668B یا681EVo ?
ببخشید که سوالاتم خیلی ادامه دار و طولانی شد . :n16:
Alishmas
06-03-2015, 19:10
دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای آیفون چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟ هدفونم hammerhead هست . با تشکر :n16:
meisam317
06-03-2015, 19:34
این توضیحات مفیده . نتونستم تو ادیت به پست اضافه کنم . برای ساخت صداهای طبیعت
ایجاد اختلاف فرکانس زیر ۲۰ هرتز در بین دو گوش چپ و راست است. وقتی مثلا یک فرکانس ۲۰۰ هرتز در گوش چپ و ۲۰۸ هرتز در گوش راست پخش شود اختلاف آن ۸ هرتز خواهد بود و مغز انسان به مرور زمان مثلا در عرض ۲۰ دقیقه امواج خود را با ۸ هرتز تطبیق میدهد.
.
«ضربان دو گوش». روش کار این صداها به این صورت است که دو صدا که در بسامد نزدیک به هم هستند، یک بسامد ضربهای به اندازه تفاوت دو بسامد ایجاد میکنند. برای مثال، یک صدا با بسامد 495 هرتز که در یک گوش شما شنیده شود و یک صدا با بسامد 505 هرتز که در گوش دیگرتان شنیده شود، یک ضربهی ۱۰ هرتزی ایجاد میکنند که تقریباً در رنج امواج مغزی آلفا قرار دارد.
معم
خواهش میکنم فایل صوتی کم حجم مگابایتی یک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و دو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو دانلود کنید . راستش مشکل من هم این بود که نمی دونستم سبک این صدا چیه تا از اساتید مشورت بگیرم
بعد ملاحظه اون (که البته موسیقی معمولی نیست که اسم سبک روش باشه صدای طبیعت هست )
شنیدم صدای فلت و بیس اغراق نشده مناسبه این نوع یا سبک صوت است . اصلا یه کم راجب این سبک توضیح بدین ؟
با توصیه دوستان اینجا به هدفونهای superlux رسیدم .بفرمایید بهترین هدفون پشنهادی واسه من 681 هست یا یا681EVo ?
سبک صدا با سبک موسیقی قاطی نشه. سبک صدا یعنی اینکه هدفون بیس زیادی داره، تریبلش کمه یا زیاده. سبک صدا به مجموعه این ویژگی ها اتلاق می شه. سبک موسیقی که مثلاً امبینت هست. راک هست و ...
سبک صدا، به سلیقه شما وابستست. کسه دیگه نمی تونه برای شما تصمیم بگیره. من دوست دارم سبک موسیقی راک رو با هدفونی گوش بدم که سبک صداش به اندازه خیلی کمی U شکل باشه. یکی دیگه دوست داره همون آهنگ رو با هدفونی گوش بده که سبک صداش کاملاً طبیعی باشه و فلت باشه. یکی دیگه سبک صدای V شکل رو می پسنده.
من توصیه نهاییم به شما 668B هست.
دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای آیفون چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟ هدفونم hammerhead هست . با تشکر :n16:
تا آخرین لحظاتی که وسیله ایی از اپل داشتم، از دو تا پلیر استفاده می کردم.
Accudio™ Pro By Golden Ears و FLAC Player By Dan Leehr L.L.C.
?!...sia
07-03-2015, 08:29
سلام دوستان
برای استفاده از PS4 کدوم یکی پیشنهاد میشه؟
Sennheiser HD 429s Over Ear Headset
Razer Kraken Pro Headset
یا خود Sony Wireless Headset Gold
?
دوستان ممنون میشم جواب بدین:n28:
meisam317
09-03-2015, 14:25
سبک صدا با سبک موسیقی قاطی نشه. سبک صدا یعنی اینکه هدفون بیس زیادی داره، تریبلش کمه یا زیاده. سبک صدا به مجموعه این ویژگی ها اتلاق می شه. سبک موسیقی که مثلاً امبینت هست. راک هست و ...
سبک صدا، به سلیقه شما وابستست. کسه دیگه نمی تونه برای شما تصمیم بگیره. من دوست دارم سبک موسیقی راک رو با هدفونی گوش بدم که سبک صداش به اندازه خیلی کمی U شکل باشه. یکی دیگه دوست داره همون آهنگ رو با هدفونی گوش بده که سبک صداش کاملاً طبیعی باشه و فلت باشه. یکی دیگه سبک صدای V شکل رو می پسنده.
من توصیه نهاییم به شما 668B هست.
تا آخرین لحظاتی که وسیله ایی از اپل داشتم، از دو تا پلیر استفاده می کردم.
Accudio™ Pro By Golden Ears و FLAC Player By Dan Leehr L.L.C.
ببخشید میشه مختصر علتش رو بگین . راستی این دوتا فایل که گذاشتم رو دانلود و گوش کردین
silvanaboy
09-03-2015, 14:54
سلام من دنبال يه هدفون مانيتورينگم بين سنهايزر 280 پرو با 380 پرو موندم كه كدوم رو بايد بگيرم . همينطور Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohms
به نظر شما كدوم صداي شفاف ترو تفكيك شده تري داري و در كل بهتره؟ كاربردم هم واسه كيبورد هست هم اينكه تايم بالايي روي گوشم هست /
mehrdadb3
09-03-2015, 19:04
دوستان ایرفون ال جی quadbeat 2 با گوشیهای غیر ال جی هم کار میکنه من گوشیم سونی اریکسون لایو واکمن هست ولی بهش که وصل کردم اصلان صداش وحشتناک افتضاح بود صدای خواننده که اصلا نمیومد. چون به این گوشی ایرفون اپل هم نمیخورد.
سلام به همه.
من تلوزیون samsung 55f6450 دارم. دیروز یه هدفونSennheiser HD 201 Over Ear Headphones با جک 3.5 خریدم. اما الان هرچی میگردم تلوزیون جایی برای هدفون نداره. تصویر پشت تی وی رو هم می ذارم. ببینید با چی می تونم هدفونمو به تی وی میتونم وصل کنم ?????/
:n37:
مرســــــــــــــــــــــ ــــی
:n16:
silvanaboy
10-03-2015, 12:51
سلام به همه.
من تلوزیون samsung 55f6450 دارم. دیروز یه هدفونSennheiser HD 201 Over Ear Headphones با جک 3.5 خریدم. اما الان هرچی میگردم تلوزیون جایی برای هدفون نداره. تصویر پشت تی وی رو هم می ذارم. ببینید با چی می تونم هدفونمو به تی وی میتونم وصل کنم ?????/
:n37:
مرســــــــــــــــــــــ ــــی
بايد تبديل سوني به 3.5 بگيري بعد بزني به فيش هاي audio out / هدفون رو چند گرفتين ؟
Esteghlal_Paydar44
10-03-2015, 21:38
سلام خسته نباشید , یه راهنمایی میخواستم راجع به خرید هندزفری ... فقط لطفا اگه تخصصش رو دارید و تست کردید جواب بدید چون واقعا آدم بعضی کامنتا رو توی سایتا میخونه خندش میگیره !!
مثلا توی سایت دیجی کالا راجع به هندزفری Sony MDR-EX110AP اکثرا اومدن گفتن عالیه و محشره و ... در صورتی که پدر من این هندزفری رو برای خودش خریده و من حتی حاضر نیستم برای وقت گذرونی باهاش آهنگ گوش بدم اینقدر که صدای این هندزفری مبتدی و بدون بیس هست !!!
کلا هندزفری های زیادی رو تست کردم برای همین خیلی وسواس دارم روی خرید هندزفری جدید و هر صدا و بیسی منو راضی نمیکنه !!
هندزفری قبلیه من Nocs NS500 Aluminum بود , صداش واقعا معرکه و بیس و شفافیت صدای بسیار عالیی داشت , متاسفانه گمش کردم , حالا میخواستم دوباره همون هندزفری رو از دیجی کالا بخرم که یه هندزفری مشابهه ناکس دیدم به نام Sennheiser MM 70S ! رنج قیمتاش یکسانه , حالا یه راهنمایی میخواستم از دوستانی که با هر 2 هندزفری سر و کار داشتن ... صدای ناکس برای من محشر بود , بیس و تمام موارد دیگش هم عالی بود , حالا میخوام بدونم این سنهایزر از ناکس بهتره به نظر شما ؟ تفاوتی داره ؟ یا پایین تره ؟
اگه تقریبا مشابه هم هستن که ناکس رو میگیرم چون از لحاظ کیفیت ساخت هم بهتره , سیم کلفت و پهن , خروجی مستطیلی شکل که از قطعی و پارگی اون ناحیه جلوگیری میکنه , و از صداش هم که گفتم , ولی اگه سنهایزر با تفاوت بسیار بالایی از این سری ناکس جلوتره و صدا و کیفیت و بیسش 2 برابر ناکسه من سنهایزر رو تهیه کنم , گوشی من هم آیفون 5s هست و 99% مواقع هم با همین گوشیم آهنگ گوش میدم , لینک 2 تا هندزفری ها رو هم توی دیجی کالا میذارم , هر کی تست کرده منو راهنمایی کنه ممنون :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 9%85%D9%8A-Nocs-%D9%85%D8%AF%D9%84-NS500
به جای خط چین دیجی کالا رو وارد کنید .
بايد تبديل سوني به 3.5 بگيري بعد بزني به فيش هاي audio out / هدفون رو چند گرفتين ؟
تبدیل 2.5 به 3.5 هست ؟
البته 3.5 هم با کمی سختی جا میره
silvanaboy
11-03-2015, 19:10
تبدیل 2.5 به 3.5 هست ؟
البته 3.5 هم با کمی سختی جا میره
نه شما به فروشنده بگو تبديل سوني دو سرش نرگي به 3.5 مادگي باشه
silvanaboy
11-03-2015, 19:22
سلام من دنبال يه هدفون مانيتورينگم بين سنهايزر 280 پرو با 380 پرو موندم كه كدوم رو بايد بگيرم . همينطور Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohms
به نظر شما كدوم صداي شفاف ترو تفكيك شده تري داري و در كل بهتره؟ كاربردم هم واسه كيبورد هست هم اينكه تايم بالايي روي گوشم هست /
دوستان عزيز ميشه اگه كسي ميتونه من رو راهنمايي كنه زحمت پاسخ رو بكشه
dooste.man83
11-03-2015, 19:28
دوست عزیز میتونید تو این سایت صداشون رو تست کنید
البته شیلتر هست و باید از شیلتر شکن استفاده کنید
در ضمن بنده مدل
Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohms رو پیشنهاد میدم ...ولی حتما 250 اوهم باشه - و توجه کنید که کنار این هدفون نیاز به آمپ مناسب هم دارید برای درایو کردن
البته Beyerdynamic ها تقلبی هم داره در ایران که باید بدونید از کجا بخرید
dooste.man83
11-03-2015, 19:32
راستی دوستان صداباز سایت دیگه ای رو برای تست صدای هدفون ها مثل این سایت زیر میشناسن ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
silvanaboy
11-03-2015, 20:20
دوست عزیز میتونید تو این سایت صداشون رو تست کنید
البته شیلتر هست و باید از شیلتر شکن استفاده کنید
در ضمن بنده مدل
Beyerdynamic DT 770 PRO 250 Ohms
رو پیشنهاد میدم ...ولی حتما 250 اوهم باشه - و توجه کنید که کنار این هدفون نیاز به آمپ مناسب هم دارید برای درایو کردن
البته Beyerdynamic ها تقلبی هم داره در ایران که باید بدونید از کجا بخرید
من از يكي از اين دو سايت ميخرم تقلبي امكانش هست باشه ؟؟
ببخشید میشه مختصر علتش رو بگین . راستی این دوتا فایل که گذاشتم رو دانلود و گوش کردین
نشد دانلود کنم. اگر فایل ها همون آلفا و ... هست که موج سینوسی هستن. باز هم توصیم همونه. توضیح بیشتری ندارم بهتون بدم. چیزهایی که گفتم رو دوباره می تونید توی لینکی که توی امضام گذاشتم، بخونید.
تبدیل 2.5 به 3.5 هست ؟
البته 3.5 هم با کمی سختی ج:.7- میره
منظورشون تبدیل rca به 3.5 میلیمتری هست.
البته من نمی دونم بعد از اتصال هدفون، بلندی صدا چطور قابل تنظیمه. اگر یدونه از این ولوم ها سر راه بزارن، ممکنه بلندی صدا کم باشه و من نمی دونم بلندی صدای خروجی تلویزیون چقدر هست که آیا با قرار دادن یدونه ولوم بر سر راه، صدا خیلی کم نمی شه یا نه.
male rca to female 3.5mm
Volume Control[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر زیاد روی گوشتونه. حواستون باشه که بیردینامیک اگر مدل پشت بسته رو انتخاب کنید، شاید باعث گرم شدن گوشتون بشه.
صدای akg k99 یا سوپرلوکس فلت تر از بیردینامیک هست (این الزاماً به معنی برتر بودن akg بر بیردینامیک نیست.) و تهویه هواش هم بهتره :n02:
راستی دوستان صداباز سایت دیگه ای رو برای تست صدای هدفون ها مثل این سایت زیر میشناسن ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من شیللترم خیلی خوب نیست و نتونستم فایلی رو گوش بدم. این سایت دقیقاً چکار کرده؟ یک آهنگ رو با چند تا هدفون پخش کرده و بعد خروجی هدفون رو ضبط کرده؟ توضیحی داده اصلاً؟
metalhead_forever
11-03-2015, 21:02
با توصیه دوستان اینجا به هدفونهای superlux رسیدم .بفرمایید بهترین هدفون پشنهادی واسه من 681 هست یا 668B یا681EVo ?
فایل آلفا که یه صوت با فرکانس و دامنه ثابت بود که هیچ ربطی هم به سبک صدا نداره...
در مورد سبک صدا خود شما باید تصمیم بگیرید... وقتی میگید بیس فلت میخواین و صدای متعادل 668B بهترین و کم ریسک ترین گزینه محسوب میشه... به نظرم اینقدر وسواس به خرج ندید واسه خرید هدفون در این سطح چون فعلا" در حال کسب تجربه هستید. صدای طبیعت هم ربطی به سبک صدا نداره...
سبک صدای هدفون یعنی این که هدفون شما هر فرکانس (زیری و بمی صدا) رو به چه مقدار تولید کنه و ربطی به ورودیش نداره که مثلا" صدای طبیعت باشه یا موسیقی متال... این یه مشخصه ذاتی هدفون محسوب میشه و مستقل از ورودی هست و کاملا" سلیقه ای هم هست.
ایران هدفون چون جدید تره زیاد نمیشناسم ولی در مورد تهران ملودی قبل ها چند نفر از کاربران همین انجمن خرید کرده بودن که ناراضی بودن...
DT770 Pro 250Ohm قطـــــــــــعا" ارزش خرید داره... اما به نظر شما ضروریه؟ چون من اکثر استودیو هایی که دیدم از AKG K44 !!!!!! استفاده میکنند و معمولا" هدفون های خیلی حرفه ای نمیخرند... کلا" در دنیای تولید موسیقی هدفون زیاد اهمیتی نداره (بر خلاف اسپیکرهای مونیتورینگ) و شما کمتر هنرمند حرفه ای رو میبینید که مثلا" از HD800 استفاده کنه برای استودیو... اگه قصد تهیه آمپ ندارید به Sennheiser HD380 Pro هم فکر کنید هدفون خوبیه و مناسب مونیتورینگ هم هست... Z1000 هم هدفون مونیتورینگ سونی هست که رویوی این مدل رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی بخونی...
در کل به نظر من حتی HD380 Pro میتونه زیادی هم باشه...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
Volume Control
؟
فیشهای rca tv که فقط ورودی هستند خروجی ندارند
فیشهای rca tv که فقط ورودی هستند خروجی ندارند
اگر ورودی باشن که کلاً قضیه کنسله و دیگه نمیشه کاریش کرد
SNOW PATROL
11-03-2015, 22:58
سلام دوستان دنبال یه مدل ارزون قیمت از نوع ear hook هستم نظرتون در مورد Philips SHS8100 چیه ؟
mehdi30nema
11-03-2015, 23:49
سلام
من بار دیگه خواستم باهاتون چک کنم . بهترین هدفون برای موزیک و فیلم توی رنج حدود 40 ، 50 تومان فیلیپس she3590 هست ؟ یا گزینه بهتری هم وجود داره .
هدفون های پاناسونیک در مقابل فیلیپس چه طورن از نظر کیفیت ؟
ممنون
dooste.man83
12-03-2015, 02:40
من شیللترم خیلی خوب نیست و نتونستم فایلی رو گوش بدم. این سایت دقیقاً چکار کرده؟ یک آهنگ رو با چند تا هدفون پخش کرده و بعد خروجی هدفون رو ضبط کرده؟ توضیحی داده اصلاً؟
سلام خدمت استاد عزیز
جدیدا چند سایت نسبتا معتبر اومدن صدای بسیاری از مدل های هدفون ها رو از نظر فرکانسی و تولید و باز تولید اون ها دقیقا ارزیابی کردن و بعد اومدن روی چندین موزیک مختلف با سبک های مختلف که میکس شدن پیاده کردن
به نوعی برای هر هدفون یک الگو فرکانسی استاندارد بدست آوردن و تونستن اون رو روی موزیک مورد نظرشون پیاده کنن
بنظرم هم کار جالبی اومد البته بنده چند هدفون رو دقیقا تست کردم دیدم تقریبا یک دید مناسبی به شما در خرید میده و تقریبا متوجه مقدار ( hig-mid-low ) فرکانس ها میشید البته در تشخیص soundstage بنظرم مشکل دارن چون اون دیگه به هتدقونی که روی گوش شما هست خیلی بستگی داره مخصوصا close یا open بودنش
و صدایی که میشنوید تقریبا با revew هایی که در مورد اون هدفون می خونید مطابقت داره
مثلا همین هدفون dt770 بیرداینامیک به داشتن sibilance مشهور هست که توی این شبیه سازی دقیقا میتونید حس کنید این مشکل dt770 رو
dooste.man83
12-03-2015, 02:59
کلا 3 تا برند سنهایزر و بیتس و بیرداینامیک بسیاری از محصولاتشون که در ایران هست تقلبی هست یا مدل ها مشهوری مثل m50 که اون هم تقلبیش بخار شهرت اش بسیار زیاده ولی مثلا محصولاتی مثل akg و سونی بنده تقلبیش رو ندیدم ... ترجیحا با یک فرد مجرب و با تجربه برای خرید برید بسیار بهتر نتیجه میگیرید یا کلا از دبی تهیه کنید
سعی کنید با دانلود کلیپ های تشخیص فیک از اصل که در یوتیوب هست در مورد هدفون مورد نظرتون اطلاعات بدست بیارید و پیشنهاد میدم حضوری خرید کنید
dooste.man83
12-03-2015, 03:03
سلام
من بار دیگه خواستم باهاتون چک کنم . بهترین هدفون برای موزیک و فیلم توی رنج حدود 40 ، 50 تومان فیلیپس she3590 هست ؟ یا گزینه بهتری هم وجود داره .
هدفون های پاناسونیک در مقابل فیلیپس چه طورن از نظر کیفیت ؟
ممنون
در رنج های ارزون فیلیپس یکی از بهترین انتخاب ها هست البته بنده creative سری های اصلی رو ترجیح میدم
فیلیپس جدیدا تونسته حتی وارد دنیای حرفه ای ها هم بشه و یکی دو مدل full size تقریبا گران قیمت هم تولید کرده
سلام.
تو رنج 100 تومان هندزفری خوب برای گوشی سونی چی هست؟ تو شیراز SONY STH30 گیر میاد؟ در کل از کجا بگیرم خوبه؟
خیلی ممنون :دی
silvanaboy
12-03-2015, 11:33
ایران هدفون چون جدید تره زیاد نمیشناسم ولی در مورد تهران ملودی قبل ها چند نفر از کاربران همین انجمن خرید کرده بودن که ناراضی بودن...
DT770 Pro 250Ohm قطـــــــــــعا" ارزش خرید داره... اما به نظر شما ضروریه؟ چون من اکثر استودیو هایی که دیدم از AKG K44 !!!!!! استفاده میکنند و معمولا" هدفون های خیلی حرفه ای نمیخرند... کلا" در دنیای تولید موسیقی هدفون زیاد اهمیتی نداره (بر خلاف اسپیکرهای مونیتورینگ) و شما کمتر هنرمند حرفه ای رو میبینید که مثلا" از HD800 استفاده کنه برای استودیو... اگه قصد تهیه آمپ ندارید به Sennheiser HD380 Pro هم فکر کنید هدفون خوبیه و مناسب مونیتورینگ هم هست... Z1000 هم هدفون مونیتورینگ سونی هست که رویوی این مدل رو اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میتونی بخونی...
در کل به نظر من حتی HD380 Pro میتونه زیادی هم باشه...
خيلي ممنون از كمكتون اخه 380 پرو با 770 پرو توي يك رنج قيمتي هستن
سلام خدمت استاد عزیز
جدیدا چند سایت نسبتا معتبر اومدن صدای بسیاری از مدل های هدفون ها رو از نظر فرکانسی و تولید و باز تولید اون ها دقیقا ارزیابی کردن و بعد اومدن روی چندین موزیک مختلف با سبک های مختلف که میکس شدن پیاده کردن
به نوعی برای هر هدفون یک الگو فرکانسی استاندارد بدست آوردن و تونستن اون رو روی موزیک مورد نظرشون پیاده کنن
بنظرم هم کار جالبی اومد البته بنده چند هدفون رو دقیقا تست کردم دیدم تقریبا یک دید مناسبی به شما در خرید میده و تقریبا متوجه مقدار ( hig-mid-low ) فرکانس ها میشید البته در تشخیص soundstage بنظرم مشکل دارن چون اون دیگه به هتدقونی که روی گوش شما هست خیلی بستگی داره مخصوصا close یا open بودنش
و صدایی که میشنوید تقریبا با revew هایی که در مورد اون هدفون می خونید مطابقت داره
مثلا همین هدفون dt770 بیرداینامیک به داشتن sibilance مشهور هست که توی این شبیه سازی دقیقا میتونید حس کنید این مشکل dt770 رو
یعنی اکولایزر رو اجرا کردن؟
به هرحال کلاً شیوشون کاملاً غیر منطقیه و فقط به درد این می خوره که سبک صدای هدفون هایی که اونجا هست رو با هم مقایسه کنید. و ببینید مثلاً تریبل dt770 بیشتر از dt880 هست. ولی اینکه کدومشون بدرد شما می خوره، هیچ اطلاعاتی به شما نمی ده. چونکه وقتی شما دارید به اون آهنگ گوش می دید، در اصل دارید با هدفون و ستاپ خودتون به اون آهنگ گوش می دید.
مثلاً من هدفونم فیلیپس باشه و بعد دنبال یک آپگرید در همون سبک صدا باشم، منطقاً dt770 یکی از کاندیداهای اصلی خواهد بود. ولی اگر با این سایت به آهنگ dt770 گوش بدم، مطمئناً چیزی که خواهم شنید، بیس بسیار بیشتر و تریبل بسیار تیز تری خواهد بود.
دقیق ترین شبیه سازی که من برای صدای هدفون های دیگه دیدم، نرم افزار Accudio™ Pro
شیوه ایی که استفاده می کنه خیلی منطقیه.
کلا 3 تا برند سنهایزر و بیتس و بیرداینامیک بسیاری از محصولاتشون که در ایران هست تقلبی هست یا مدل ها مشهوری مثل m50 که اون هم تقلبیش بخار شهرت اش بسیار زیاده ولی مثلا محصولاتی مثل akg و سونی بنده تقلبیش رو ندیدم ... ترجیحا با یک فرد مجرب و با تجربه برای خرید برید بسیار بهتر نتیجه میگیرید یا کلا از دبی تهیه کنید
سعی کنید با دانلود کلیپ های تشخیص فیک از اصل که در یوتیوب هست در مورد هدفون مورد نظرتون اطلاعات بدست بیارید و پیشنهاد میدم حضوری خرید کنید
اتفاقا سنهایز توی ایران تقلبی نداره اگر با گارانتی نامداران خریداری بشه:n11:
dooste.man83
12-03-2015, 17:21
اتفاقا سنهایز توی ایران تقلبی نداره اگر با گارانتی نامداران خریداری بشه:n11:
بله نامداران رو خودم جضوری چک کردم اصل بود
اما سنهایزر تو بازار ایران و جمهوری زیاد پیدا میشه ولی اعتباری بهشون نیست
dooste.man83
12-03-2015, 17:26
یعنی اکولایزر رو اجرا کردن؟
به هرحال کلاً شیوشون کاملاً غیر منطقیه و فقط به درد این می خوره که سبک صدای هدفون هایی که اونجا هست رو با هم مقایسه کنید. و ببینید مثلاً تریبل dt770 بیشتر از dt880 هست. ولی اینکه کدومشون بدرد شما می خوره، هیچ اطلاعاتی به شما نمی ده. چونکه وقتی شما دارید به اون آهنگ گوش می دید، در اصل دارید با هدفون و ستاپ خودتون به اون آهنگ گوش می دید.
مثلاً من هدفونم فیلیپس باشه و بعد دنبال یک آپگرید در همون سبک صدا باشم، منطقاً dt770 یکی از کاندیداهای اصلی خواهد بود. ولی اگر با این سایت به آهنگ dt770 گوش بدم، مطمئناً چیزی که خواهم شنید، بیس بسیار بیشتر و تریبل بسیار تیز تری خواهد بود.
دقیق ترین شبیه سازی که من برای صدای هدفون های دیگه دیدم، نرم افزار Accudio™ Pro
شیوه ایی که استفاده می کنه خیلی منطقیه.
بله درست میفرمایید ولی بازم بهتر از هیچی هست برای کسی که مثلا در شهرستان هست و یک هدفون رو آنلاین می خواد بخره
وگرنه بحث صدا 100% به taste شما بستگی داره و خیلی از افراد رو میشناسم که خیلی از یک بیتس پرو بیشتر لذت میبرن تا یک hd800
سلام
اتفاقا سنهایزر و آودیو تکنیکا هر دو با گارانتی های معتبر و از طریق شرکت های معتبر وارد ایران میشه و خدا رو شکر من توی این مدت فروشم از طرف هیچ کدوم از مشتری هام به مشکلی نخوردم البته اینم بگم که به شخصه روی اصل بودن خیلی حساس هستم.
سلام.
تو رنج 100 تومان هندزفری خوب برای گوشی سونی چی هست؟ تو شیراز SONY STH30 گیر میاد؟ در کل از کجا بگیرم خوبه؟
خیلی ممنون :دی
کسی نمیدونه؟ :(
مرسی
cescjoon
14-03-2015, 18:09
با کمی جستجو در سایت های مختلف تصمیم گرفتم Sennheiser HD 203 رو خریداری کنم.
سبکی موسیقی که گوش میدم بیشتر Progressive Rock/Metal هست و البته تا حدی هم موسیقی کلاسیک
میزان استفاده خیلی زیادی دارم یعنی شاید در روز بالغ بر 9 ساعت گوش بدم.
استفاده دیگر هم فیلم هست.
حالا می خواستم ببینم با این شرایط هدفون خوبی رو انتخاب کردم؟ اگر نه چه هدفونی در این بازه قیمت پیشنهاد می کنید.
ali.reihani
15-03-2015, 00:10
میخواستم یک هدست بگیرم تا 20 تومن!
میکروفون خیلی برام مهمه و در واقعه نیازم یک میکروفون هستش!
خیلی ممنون میشم راهنمایی کنید!
سلام
دوستان میخوام یه ایرفون تا حدود 100 دلار بگیرم
ایرفون فعلیم Xiaomi Piston 2 هست که صدای گرم داره ، میخوام یه مقداری بیس کمتر و صدای طبیعی تر داشته باشه و از همه لحاظ مخصوصا وضوح و تفکیک صدا و ساند استیج بهتر باشه و در کل یه ارتقاء با ارزش باشه
سورسم گوشی Meizu MX4 Pro هست
خودم از مدل های زیر خوشم اومده ، به نظرتون کدوم بهتره؟ اگه مدل هایی بهتر از اینا هم هست لطفا معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون :n40:
RE-400
Dunu Titan 1
Fidelio S1
GR07
TTPod T2
VSD3s
VSD5
Vivo XE800
----------------------------------------------------------------------
راستی دوستان ، خوشبختانه جدیدا Xiaomi Piston 2 و SteelSeries Flux In-Ear توی بازار ایران موجود شدن و قیمت خیلی خوبی هم دارن
دوستان و اساتید برای مشاوره این دو مدل رو هم مد نظر داشته باشن ، این دو تا ایرفون توی این وضعیت داغون بازار صوتی ایران واقعا با ارزش هستن
mehrdadb3
16-03-2015, 12:54
بین این 3 تا کدوم بهتره دوستان
Xiaomi Piston 2
lg quadbeat2
superlux hd381f
با سلام به دوستان عزیز
یه هدفون رو گوشی با قیمت 200-250 واسه گوش دادن به موسیقی ممنون میشم معرفی بفرمایید.نمیخوام صدای خیلی بمی داشته باشه
از راهمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
سلام
دوستان میخوام یه ایرفون تا حدود 100 دلار بگیرم
ایرفون فعلیم Xiaomi Piston 2 هست که صدای گرم داره ، میخوام یه مقداری بیس کمتر و صدای طبیعی تر داشته باشه و از همه لحاظ مخصوصا وضوح و تفکیک صدا و ساند استیج بهتر باشه و در کل یه ارتقاء با ارزش باشه
سورسم گوشی Meizu MX4 Pro هست
خودم از مدل های زیر خوشم اومده ، به نظرتون کدوم بهتره؟ اگه مدل هایی بهتر از اینا هم هست لطفا معرفی کنید
خیلی خیلی ممنون :n40:
RE-400
Dunu Titan 1
Fidelio S1
GR07
TTPod T2
VSD3s
VSD5
Vivo XE800
----------------------------------------------------------------------
راستی دوستان ، خوشبختانه جدیدا Xiaomi Piston 2 و SteelSeries Flux In-Ear توی بازار ایران موجود شدن و قیمت خیلی خوبی هم دارن
دوستان و اساتید برای مشاوره این دو مدل رو هم مد نظر داشته باشن ، این دو تا ایرفون توی این وضعیت داغون بازار صوتی ایران واقعا با ارزش هستن
بین این 3 تا کدوم بهتره دوستان
Xiaomi Piston 2
lg quadbeat2
superlux hd381f
جداً توی ایران هستن؟ تقلبی ندارن؟ من فکر کنم شنیده بودم، Xiamoi تقلبی داشت. قیمتشون چنده؟
خیلی خوبه که توی ایران اومدن، من تا حالا فقط 3590 رو با خیال راحت توصیه می کردم :n02:. اگر این ها اومده باشن خوبه واقعاً.
SteelSeries Flux In-Ear و VSD3s هردو می تونن گزینه های مناسبی باشن. هر دو بیس کمتری از xiamoi دارن. تریبل بیشتری هم از اون دارن. البته SteelSeries تریبلش کمتر از vsd3s هست احتمالاً.
گزینه ایی مثل gr07 ممکنه بیش از حد فلت باشه. چون هم بیسش کمتر از vsd3 هست و هم تریبلش بیشتر از vsd3s هست.
re400 بیسی کمتر از xiamoi و در حد gr07 داره. ولی تریبلش به اندازه خیلی کمی، حتی از xiamoi هم کمتره.
به طور خلاصه، براساس چیزهایی که من فهمیدم از ریویوها:
از لحاظ مقدار بیس:
Xiamoi > VSD1s > VSD3s > GR07
Xiamoi > Steel Series > Re400
از لحاظ مقدار تریبل:
Xiamoi > Re400
GR07 > VSD3s > VSD1s
GR07 > Steel Series
Steel Series مساوی یا کوچیکتر از Xiamoi
با سلام به دوستان عزیز
یه هدفون رو گوشی با قیمت 200-250 واسه گوش دادن به موسیقی ممنون میشم معرفی بفرمایید.نمیخوام صدای خیلی بمی داشته باشه
از راهمایی دوستان سپاسگزارم
موفق باشید
فاصله بین خیلی بم نبودن، با طبیعی بودن زیاده.
توصیه من
Superlux Hd-681 EVO و Superlux Hd-330 هست.
فاصله بین خیلی بم نبودن، با طبیعی بودن زیاده.
توصیه من
Superlux Hd-681 EVO و Superlux Hd-330 هست.
دوست عزیزم از راهنمایی شما تشکر می کنم
به نظر شما گزینه ای که جنابعالی اشاره فرمودید در مقایسه با Sennheiser HD 205 II , و یا Razer Kraken Analog Music And Gaming از نظر کیفیت صدا برتر هست؟
با سپاس فراوان از توجه شما
پاینده باشید
دوست عزیزم از راهنمایی شما تشکر می کنم
به نظر شما گزینه ای که جنابعالی اشاره فرمودید در مقایسه با Sennheiser HD 205 II , و یا Razer Kraken Analog Music And Gaming از نظر کیفیت صدا برتر هست؟
با سپاس فراوان از توجه شما
پاینده باشید
سلام.
با در نظر گرفتن اون 8 گزینه توی امضای من، راهنماییم رو در نظر بگیرین. من باشم، همون سوپر لوکس ها رو انتخاب می کنم. شخصاً از صدای سنهایزر زیاد خوشم نمیاد، چون laid back هست (سلیقه شخصی). ریزر، هدفون هاش رو دوست دارم. اگر می تونید، تست کنید، برید تست کنید.
جداً توی ایران هستن؟ تقلبی ندارن؟ من فکر کنم شنیده بودم، Xiamoi تقلبی داشت. قیمتشون چنده؟
خیلی خوبه که توی ایران اومدن، من تا حالا فقط 3590 رو با خیال راحت توصیه می کردم :n02:. اگر این ها اومده باشن خوبه واقعاً.
SteelSeries Flux In-Ear و VSD3s هردو می تونن گزینه های مناسبی باشن. هر دو بیس کمتری از xiamoi دارن. تریبل بیشتری هم از اون دارن. البته SteelSeries تریبلش کمتر از vsd3s هست احتمالاً.
گزینه ایی مثل gr07 ممکنه بیش از حد فلت باشه. چون هم بیسش کمتر از vsd3 هست و هم تریبلش بیشتر از vsd3s هست.
re400 بیسی کمتر از xiamoi و در حد gr07 داره. ولی تریبلش به اندازه خیلی کمی، حتی از xiamoi هم کمتره.
به طور خلاصه، براساس چیزهایی که من فهمیدم از ریویوها:
از لحاظ مقدار بیس:
Xiamoi > VSD1s > VSD3s > GR07
Xiamoi > Steel Series > Re400
از لحاظ مقدار تریبل:
Xiamoi > Re400
GR07 > VSD3s > VSD1s
GR07 > Steel Series
Steel Series مساوی یا کوچیکتر از Xiamoi
همه محصولات شیائومی داخل چین مدل های تقلبی زیادی دارن ، ولی قیمت های این برند انقدر پایینه که خیلی از مدل های فیک قیمت مساوی یا حتی گاها بیشتر از مدل اصلی دارن ، به خاطر همین فکر کنم احتمال واردات مدل فیک کمه و آوردن جنس اصل عقلانی تره ، مگر اینکه به طرف انداخته باشن و خودش نفهمیده باشه :n02:
پست زیر تا حدودی فرق نسخه اصلی و تقلبی رو نشون میده ، البته بعد از آپگرید توسط شیائومی خروجی لاستیکی سیم هدفون از داخل محفظه یه مقدار عوض شده و با این عکس ها فرق داره ولی بقیه عکس ها برای مقایسه قابل استفاده هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_10354079
Flux هم فکر نمیکنم مدل تقلبی داشته باشه
سایت چاره که نسبتا معتبره هر دو مدل رو داره ، Flux حدودا 150تومن و Piston 2 حدود 80 تومن
تامین کننده شیائومی برای سایت چاره هم گروه شمشاد هست که خیلی از گوشی ها و محصولات دیگه شیائومی به علاوه هر چهار مدل ایرفون شیائومی رو داره ، به خاطر همین میگم به احتمال خیلی زیاد محصولاتش اصله ، ولی بازم چون خودم هنوز ازشون خرید نکردم نمیتونم قطعی نظر بدم
مدل پلاستیکی شیائومی رو نقد و بررسی مناسبی براش پیدا نکردم ، ولی با توجه به سابقه شیائومی فک میکنم اون مدل هم چند برابر قیمتش ارزش داشته باشه و بتونه جای 3590 رو بگیره
Mi Headphones رو هم توی سایتشون نوشتن به زودی
این مدل هم به احتمال زیاد ارزشش در برابر قیمت خیلی بالا باشه ولی هنوز نقد معتبری براش نیومده ، شخصا خیلی مشتاق خریدنشم
--------------------------------------------------------------------------
خب رسیدیم به سوال خودم
اول از همه خیلی ممنون بابت مقایسه
با این تفاسیر فک کنم سبک صدای VSD3S برام مناسب تر از بقیه باشه ، البته اگه تریبلش از 3590 کمتر باشه ، چون بعضی وقتا برام آزار دهنده میشه
حالا سوالی هایی که برام پیش اومد اینه که از لحاظ کیفیت و ساند استیج و وضوح صدا نسبت به Piston 2 در چه سطحیه؟ ارزش ارتقاء رو داره؟ اگر تفاوت زیادی ندارن لطفا چند تا مدل گرونتر تا حدود 150 دلار با همین سبک صدای VSD3S که تفاوتشون واقعا ملموس باشه رو معرفی کنید
راستی کیفیت و سبک صدای VSD5 چطوره؟
خیلی ممنون
amir hamzeh
17-03-2015, 18:06
میخوام یه هدفون بگیرم که با لپ تاپ سازگار باشه برای موسیقی نمی خوام برای صحبت کردن هدفونی که الان دارم خود به خود صداش کم و زیاد میشه وسط مکالمه صدا رو نمی شنوم قیمتش بیشتر از 50 نباشه و کلا خوب باشه انرژی سیستم بهتره یا پاناسونیک ؟
همه محصولات شیائومی داخل چین مدل های تقلبی زیادی دارن ، ولی قیمت های این برند انقدر پایینه که خیلی از مدل های فیک قیمت مساوی یا حتی گاها بیشتر از مدل اصلی دارن ، به خاطر همین فکر کنم احتمال واردات مدل فیک کمه و آوردن جنس اصل عقلانی تره ، مگر اینکه به طرف انداخته باشن و خودش نفهمیده باشه :n02:
پست زیر تا حدودی فرق نسخه اصلی و تقلبی رو نشون میده ، البته بعد از آپگرید توسط شیائومی خروجی لاستیکی سیم هدفون از داخل محفظه یه مقدار عوض شده و با این عکس ها فرق داره ولی بقیه عکس ها برای مقایسه قابل استفاده هستن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_10354079
Flux هم فکر نمیکنم مدل تقلبی داشته باشه
سایت چاره که نسبتا معتبره هر دو مدل رو داره ، Flux حدودا 150تومن و Piston 2 حدود 80 تومن
تامین کننده شیائومی برای سایت چاره هم گروه شمشاد هست که خیلی از گوشی ها و محصولات دیگه شیائومی به علاوه هر چهار مدل ایرفون شیائومی رو داره ، به خاطر همین میگم به احتمال خیلی زیاد محصولاتش اصله ، ولی بازم چون خودم هنوز ازشون خرید نکردم نمیتونم قطعی نظر بدم
مدل پلاستیکی شیائومی رو نقد و بررسی مناسبی براش پیدا نکردم ، ولی با توجه به سابقه شیائومی فک میکنم اون مدل هم چند برابر قیمتش ارزش داشته باشه و بتونه جای 3590 رو بگیره
Mi Headphones رو هم توی سایتشون نوشتن به زودی
این مدل هم به احتمال زیاد ارزشش در برابر قیمت خیلی بالا باشه ولی هنوز نقد معتبری براش نیومده ، شخصا خیلی مشتاق خریدنشم
--------------------------------------------------------------------------
خب رسیدیم به سوال خودم
اول از همه خیلی ممنون بابت مقایسه
با این تفاسیر فک کنم سبک صدای VSD3S برام مناسب تر از بقیه باشه ، البته اگه تریبلش از 3590 کمتر باشه ، چون بعضی وقتا برام آزار دهنده میشه
حالا سوالی هایی که برام پیش اومد اینه که از لحاظ کیفیت و ساند استیج و وضوح صدا نسبت به Piston 2 در چه سطحیه؟ ارزش ارتقاء رو داره؟ اگر تفاوت زیادی ندارن لطفا چند تا مدل گرونتر تا حدود 150 دلار با همین سبک صدای VSD3S که تفاوتشون واقعا ملموس باشه رو معرفی کنید
راستی کیفیت و سبک صدای VSD5 چطوره؟
خیلی ممنون
VSD5 رو چیز معتبری ازش نخوندم، اینطور که من متوجه شدم، مثل اینکه gr07 تریبلش از 3590 مقداری تیزتره. وگرنه گزینه خیلی خوبی بود. گزینه مناسب دیگه، re400 هست که تریبل احتمالاً کمتری از xiamoi داره، ولی چون صداش استاندارده، مطمئناً خیلی گزینه خوبیه. به نظرم اگر اصرار ندارین، فعلاً بالای 100 دلار نرین. Ostry KC06 هم گزینه خیلی خوبیه.
مقدار تریبل:
gr07 > Ostry KC06 > VSD3s > re400
سوند استیج، re400 از Ostry KC06 و VSD3s کوچیکتره مقداری
سلام.
دوستان کسی میتونه صدای SteelSeries Flux In-Ear رو نسبت به ایرپاد توصیف کنه؟؟؟کلا ایرفون خوبی هست؟
و بین این و jbl j22 و akg q350 و beyerdynamic mmx41 موندم کدوم رو انتخاب کنم...ممنون.
دوستان عزیز میشه لطفا راهنمایی بکنید
بنده برای هدفون روی گوش از هدفون Beyerdynamic Dt770 pro استفاده میکنم
الان میخوام یه داخل گوشی بگیرم
بین دو تا گزینه گیر کردم :
Shure Se425
Sennheiser Ie80
کدوم از اینا رو بگیرم؟؟؟
صدای کدوم بهترو باز تر و حرفه ای تره؟؟
ممنونتونم
دوستان عزیز میشه لطفا راهنمایی بکنید
بنده برای هدفون روی گوش از هدفون Beyerdynamic Dt770 pro استفاده میکنم
الان میخوام یه داخل گوشی بگیرم
بین دو تا گزینه گیر کردم :
Shure Se425
Sennheiser Ie80
کدوم از اینا رو بگیرم؟؟؟
صدای کدوم بهترو باز تر و حرفه ای تره؟؟
ممنونتونم
معادل هدفونتون توی داخل گوشی ها، بهترین گزینه dunu dn2000 هست.
بین اون دو تا که خودتون گفتین، سنهایزر نزدیکتره به خواستتون.
حمید031090
27-03-2015, 01:06
با سلام و عرض تبریک سال نو
خواهش می کنم به این سوالم پاسخ دهید
آیا mp4 sony می تونه هدفون mdr-ex1000 رو درایو کنه یا نیاز به تیونر پرتابل هست؟
پیشاپیش ممنونم.
با سلام و عرض تبریک سال نو
خواهش می کنم به این سوالم پاسخ دهید
آیا mp4 sony می تونه هدفون mdr-ex1000 رو درایو کنه یا نیاز به تیونر پرتابل هست؟
پیشاپیش ممنونم.
سلام
سال نو شما هم مبارک
اگر قدرت پلیرتون در حد آیپاد باشه، به آمپ پرتابل نیاز نداره.
Hamed-M1
27-03-2015, 17:52
سلام خدمت دوستان .
میخوام یه ایرفون بیارم . شما فکر میکنید خوبه یا نه . من در مورد دسی بل و امپر و اینا جیزی سرم نمیشه . قثط بگید مشایه این مشخصات تو ایران حدودا چه قیمتی هست . لطفا به قیمت این سایت و ... کاری نداشته باشید . فقط بگید با همچین مشخصات و تکنولوژی تو ایران چه چیزی با چه قیمتی گیر میاد
Type-ear headphones
Remote control function
Color Star Titanium
Enamelled copper wire core material
Speaker impedance 32Ω
Weight 14g
Cable length 1.25m
Headphone sensitivity 98dB
3.5mm gold-plated plug type
Rated power 5mW
Implementation of standards GB / T 14471-2013
Frequency range 20-20,000Hz
حمید031090
27-03-2015, 20:34
سلام
سال نو شما هم مبارک
اگر قدرت پلیرتون در حد آیپاد باشه، به آمپ پرتابل نیاز نداره.
با سلام و عرض تشکر و سپاس
احتراما پلایر بنده sony nwz-e474 هست چطوری می شه فهمید که پلایرم قدرت لازمه رو داره؟
در ضمن بنده این هدفون (ex 1000)را فقط و فقط بابت این می خوام بگیرم که در درون گوش راحت قرار می گیره!! یعنی اگر مدل های دیگری را می شناسید که دارای این ویژگی "قرار گیری روی گوش هستند" لطفا معرفی کنید
بنده بابت موسیقی کلاسیک از هدفون استفاده می کنم
پیشاپیش سپاس گذارم
با سلام و عرض تشکر و سپاس
احتراما پلایر بنده sony nwz-e474 هست چطوری می شه فهمید که پلایرم قدرت لازمه رو داره؟
در ضمن بنده این هدفون (ex 1000)را فقط و فقط بابت این می خوام بگیرم که در درون گوش راحت قرار می گیره!! یعنی اگر مدل های دیگری را می شناسید که دارای این ویژگی "قرار گیری روی گوش هستند" لطفا معرفی کنید
بنده بابت موسیقی کلاسیک از هدفون استفاده می کنم
پیشاپیش سپاس گذارم
باید مشخصات رو کارخونه بده، که معمولا نمیده.
احتمال خیلی زیاد می تونه درایو کنه
Ex1000 برای کلاسیک خیلی خوبه. ولی شما توی گوش تستش کردین که راحت باشه؟
نحوه قرار دادنش برای من که سخت بود. ولی وقتی قرار می دادم، بعدش راحت بود. ایزولیشن هم خیلی ضعیف بود.
Hamed-M1
29-03-2015, 00:19
سلام خدمت دوستان .
میخوام یه ایرفون بیارم . شما فکر میکنید خوبه یا نه . من در مورد دسی بل و امپر و اینا جیزی سرم نمیشه . قثط بگید مشایه این مشخصات تو ایران حدودا چه قیمتی هست . لطفا به قیمت این سایت و ... کاری نداشته باشید . فقط بگید با همچین مشخصات و تکنولوژی تو ایران چه چیزی با چه قیمتی گیر میاد
Type-ear headphones
Remote control function
Color Star Titanium
Enamelled copper wire core material
Speaker impedance 32Ω
Weight 14g
Cable length 1.25m
Headphone sensitivity 98dB
3.5mm gold-plated plug type
Rated power 5mW
Implementation of standards GB / T 14471-2013
Frequency range 20-20,000Hz
کسی واقعا نمیتونه جواب بده. با این شمخصات و اون سایت تو ایران چه ایرفون هایی میشه خرید با چه قیمتی حدودا.
حمید031090
29-03-2015, 01:21
باید مشخصات رو کارخونه بده، که معمولا نمیده.
احتمال خیلی زیاد می تونه درایو کنه
Ex1000 برای کلاسیک خیلی خوبه. ولی شما توی گوش تستش کردین که راحت باشه؟
نحوه قرار دادنش برای من که سخت بود. ولی وقتی قرار می دادم، بعدش راحت بود. ایزولیشن هم خیلی ضعیف بود.
با سلام
احتراما گوش های من کمی کوچکه و تا حالا هدفون های زیادی رو داشتم که از گوشم سر می خورد و می افتاد !!!اعصابم رو خورد می کرد!! هدفون های Pioneer SE-CLX9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Sennheiser OCX 685i SPORTS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Sennheiser CX 685 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو دیدم فکر کنم بدلبل داشتن گیره پشت گوش بر روی گوش ثابت می ماند.در ضمن هدفون فعلیم SONY XB60 هست که برای موسیقی کلاسیک فاجعه ست فقط بیس داره.
هدفون هایی که در بالا اشاره کردم برای موسیقی کلاسیک خوبه؟؟
پیشاپیش ممنونم از حوصله و وقتی که برای راهنمایی می گذارید
سلام به همه دوستان عزیز
سالی با سلامتی و شادی براتون ارزومندم
هدفونی برای گوش دادن به پادکست و گاهی اگه شد موسیقی میخام فقط این ایر از این داخل گوش میره سیلیکونی هستا نباشه اخه مثل اینکه باعث ضعیف شدن و ناشنوایی میشه اسیب میزنه. از این هدفون معمولی ها چه مدل و مارکی خوبه که تو خونه و بیرون به پادکست و ... گوش بدم ممنونم
metalhead_forever
29-03-2015, 16:39
کسی واقعا نمیتونه جواب بده. با این شمخصات و اون سایت تو ایران چه ایرفون هایی میشه خرید با چه قیمتی حدودا.
دوست عزیز با این مشخصات هیچ توصیه ای نمیشه انجام داد چون این مشخصات هیچ دیدی از سبک صدای مورد نظر شما یا کاربرد شما به ما نمیدن که بتونیم راهنمایی کنیم.
برای این که بتونیم به شما مشاوره بدیم این موارد رو باید تعیین کنید:
1- سبک صدای مورد نظرتون
2- کاربرد (مثلا" گوش دادن به موسیقی راک)
3- نوع هدفون (داخل گوشی، فول سایز و...)
4- بودجه
5- در صورت بالا بودن بودجه:n02: دستگاهی که هدفون قراره باهاش استفاده بشه هم اعلام کنید.
با اعلام این موارد میتونیم راهنماییتون کنیم.
Hamed-M1
29-03-2015, 16:44
دوست عزیز با این مشخصات هیچ توصیه ای نمیشه انجام داد چون این مشخصات هیچ دیدی از سبک صدای مورد نظر شما یا کاربرد شما به ما نمیدن که بتونیم راهنمایی کنیم.
برای این که بتونیم به شما مشاوره بدیم این موارد رو باید تعیین کنید:
1- سبک صدای مورد نظرتون
2- کاربرد (مثلا" گوش دادن به موسیقی راک)
3- نوع هدفون (داخل گوشی، فول سایز و...)
4- بودجه
5- در صورت بالا بودن بودجه:n02: دستگاهی که هدفون قراره باهاش استفاده بشه هم اعلام کنید.
با اعلام این موارد میتونیم راهنماییتون کنیم.
دوست عزیزم شما اگر اون لینکی که قرار دادم میدید میدونستید توی همون سبک میخوام. شما لینک رو ببینید تمامه...
تو گوشی. یه چیز معمولی. همین لینکی که گذاشتم به من قیمت 90 تومن دادند
رضا جنگنده
29-03-2015, 19:10
سلام دوستان
نظرتون راجب این دو تا هدفون یا بهتره بگم هندزفری چیه؟
sony MDR- NC31 Em
sony MDR-Ex 110AP
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هندزفري-Sony-MDR-EX110AP
(جای خالی را با digikala پر نمایید:n02:)
نظر خودم بیبشتر با اولیه چون گوشیم z2 هست و قابلیت نویزکنسلینگش روش کار میکنه...
در ضمن سبکی که گوش می دم از سافت راک تا بلک متال هست. :n02:
ممنون میشم زودتر راهنمایی کنین چون الان دارم با یه هدفون مسخره آهنگ گوش می دم. خدا بیامرز هدفون قبلیم به رحمت خدا رفت. (البته این قدر باش گوش کرده بودم که فک کنم دیگه چیزی به عنوان باس نداشت :n02:)
dooste.man83
30-03-2015, 12:42
استاد rave-87
و بقیه دوستان نظرتون راجب به این لیست از هدفون های FAVORITE من چیه ؟ البته با توجه به محدوده قیمتش من بنظرم بهترین اومدن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OPEN= AUDEZE LCD 2
CLOSE=B&W P7
REFRENCE = GRADO RS2E
ELECTRONIC MIUSIC = M50
اینم لیست ایده آل های من هست
OPEN = STAX 009
CLOSE =FOSTEX TH900
REFRENCE= HD800
ELECTRONIC MIUSIC = JCV HA-SZ2000
دوست عزیزم شما اگر اون لینکی که قرار دادم میدید میدونستید توی همون سبک میخوام. شما لینک رو ببینید تمامه...
تو گوشی. یه چیز معمولی. همین لینکی که گذاشتم به من قیمت 90 تومن دادند
با اجازه دوستان
این ایرفون که Xiaomi Piston 3 هست تازه چند روزه که معرفی شده و هیچ نقد درست و حسابی هنوز براش پیدا نمیشه ، هر چی که من خوندم فقط نوشته بودن خوبه و باحاله و غیره
همونطور که دوستمون هم گفتن نمیشه از روی اطلاعات خود سایتش نظر داد ، اونا فقط جنبه تبلیغاتی داره
ولی خب شرکتش گفته که این مدل ارتقا یافته همون Piston 2 هست که با همون قیمت جایگزینش کرده . Piston 2 ارزشش در برابر قیمت خیلی بالاست و توی ایران هیچ رقیبی توی قیمت خودش نداره ، پس این مدل جدیدش هم حتما ارزش زیادی داره و اگه کیفیتش بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
ولی مساله ای که میمونه سبک صداست. هم شما باید سبک صدای مورد علاقت رو مشخص کنی و هم باید سبک صدای این ایرفون مشخص بشه که هنوز معلوم نیست (مثل قبلی احتمالا گرمه)
90 تومن هم به شرط اصل بودن براش قیمت خوبیه.
سلام
بچه ها منم راهنمایی کنید تو پست قبل گفتم.
صدا هم دوست دارم صدای خوده موزیک پخش بشه بدون تغییر.
اگه رنج قیمتی زیاده دوتا هدفون معرفی کنید یکی برای گوش دادن پادکست اینا میخام یکی برای موزیک.
هدفون هم از این معمولیا ایر فون میگن باشه که ضررش کمتر باشه از این داخل گوشی نباشه که ضررش زیاده.
لطفا مدل با برند معرفی کنید با قیمتش تا بودجه خودم ببینم خیلی وقته از بازار خبر ندارم.
گارانتی معتبر هم اگه داره اون مدلی که معرفی میکنید بگید مرسی
hosein ati
31-03-2015, 08:42
با اجازه دوستان
این ایرفون که Xiaomi Piston 3 هست تازه چند روزه که معرفی شده و هیچ نقد درست و حسابی هنوز براش پیدا نمیشه ، هر چی که من خوندم فقط نوشته بودن خوبه و باحاله و غیره
همونطور که دوستمون هم گفتن نمیشه از روی اطلاعات خود سایتش نظر داد ، اونا فقط جنبه تبلیغاتی داره
ولی خب شرکتش گفته که این مدل ارتقا یافته همون Piston 2 هست که با همون قیمت جایگزینش کرده . Piston 2 ارزشش در برابر قیمت خیلی بالاست و توی ایران هیچ رقیبی توی قیمت خودش نداره ، پس این مدل جدیدش هم حتما ارزش زیادی داره و اگه کیفیتش بیشتر نباشه کمتر هم نیست.
ولی مساله ای که میمونه سبک صداست. هم شما باید سبک صدای مورد علاقت رو مشخص کنی و هم باید سبک صدای این ایرفون مشخص بشه که هنوز معلوم نیست (مثل قبلی احتمالا گرمه)
90 تومن هم به شرط اصل بودن براش قیمت خوبیه.
سلام دوست عزیز.
خواستم یک نکته ای رو بگم اونم اینکه من الان از piston 2 استفاده میکنم و براحتی میتونم بهتون بگم ارزش نداره و پشیمونم از 100 تومنی که بابتش دادم , به نظر من ارزش نداره تا این حد که فقط 2 هفته استفاده کردم بعد انداختمش تو کمد. :n02:
حذف صدای محیطش ضعیفه ولی با این میشه کنار اومد.
ولی یه مورد دیگه داره. اصطلاح اون مورد تو هدفون ها یه چیزی بود که یادم رفته ولی اینطوره که دست به سیمش بزنی تق تقش میاد تو گوش حتی سیمش به لباس میخوره صداش میاد یه مورد خیلی ازار دهنده تر اینه که وقتی راه میری اون صدای پا که میخوره زمین رو هم به گوش میده . واقعا برای من قابل تحمل نبود.:n03:
Hamed-M1
31-03-2015, 10:47
سلام دوست عزیز.
خواستم یک نکته ای رو بگم اونم اینکه من الان از piston 2 استفاده میکنم و براحتی میتونم بهتون بگم ارزش نداره و پشیمونم از 100 تومنی که بابتش دادم , به نظر من ارزش نداره تا این حد که فقط 2 هفته استفاده کردم بعد انداختمش تو کمد. :n02:
ولی یه مورد دیگه داره. اصطلاح اون مورد تو هدفون ها یه چیزی بود که یادم رفته ولی اینطوره که دست به سیمش بزنی تق تقش میاد تو گوش حتی سیمش به لباس میخوره صداش میاد یه مورد خیلی ازار دهنده تر اینه که وقتی راه میری اون صدای پا که میخوره زمین رو هم به گوش میده . واقعا برای من قابل تحمل نبود.:n03:
شما مطینید که اصل بوده؟ من خودم چند وقت پیش تو اکباتان دیدم. اورده بود قیمت 60 تومن اما فیک بود. حتی توی یک سایت دیدم داره 75 میفروشه که اونم فیک بود. متاسفانه فیکش خیلی زیاده توی بازار.
ghomeishi
31-03-2015, 11:17
دوستان کیفیت سنهایزر چطوره؟
سلام دوست عزیز.
من تقریبا یه ساله که دارم استفاده میکنم و نسبت به قیمتش خیلی خیلی ازش راضی هستم ، مخصوصا به خاطر کیفیت صدا
ایزولیشن و حذف صداش به نظر من متوسطه که اکثر هم قیمتاش هم بهتر از این نیستن
میکروفونیک تا این حدی که شما میگی من حس نکردم ، یه مقدار کمی صدا میاد که اگه خیلی براتون آزار دهنده س میتونید سیم رو از پشت گوشتون رد کنید ، تاثیرش خیلی زیاده
شما الان به جاش از چه ایرفونی استفاده میکنی؟
سلام خدمت دوستان
من بیشتر از هدفون برای فیلم دیدن و بعضی وقت ها رپ گوش می کنم.
بیشتر از 100 هزار تومان هم نمیخوام هزینه کنم.
اگر ممکنه به من یه چیزی پیشنهاد بدین که مناسبم باشه.
برام فرقی نمیکنه هندزفری باشه یا هدفون (مدل های مختلف In Ear، On Ear) ولی اگه قابل حمل باشه خیلی عالیه.
با تشکر
حمید031090
31-03-2015, 20:38
با سلام
احتراما گوش های من کمی کوچکه و تا حالا هدفون های زیادی رو داشتم که از گوشم سر می خورد و می افتاد !!!اعصابم رو خورد می کرد!! هدفون های Pioneer SE-CLX9 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Sennheiser OCX 685i SPORTS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Sennheiser CX 685 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رو دیدم فکر کنم بدلبل داشتن گیره پشت گوش بر روی گوش ثابت می ماند.در ضمن هدفون فعلیم SONY XB60 هست که برای موسیقی کلاسیک فاجعه ست فقط بیس داره.
دوستان و اساتید لطفا در صورت امکان پاسخ دهید
با سلام
هدفون های ورزشی خیلی خوب توی گوش قرار می گیرن معمولاً. در مورد سبک صدای اون مدل ها اطلاع خاصی ندارم. ولی مطمئناً ex1000 از لحاظ سبک صدا، و کیفیت صدا، انتخاب بسیار برتری خواهد بود برای شما.
سلام به همه دوستان عزیز
سالی با سلامتی و شادی براتون ارزومندم
هدفونی برای گوش دادن به پادکست و گاهی اگه شد موسیقی میخام فقط این ایر از این داخل گوش میره سیلیکونی هستا نباشه اخه مثل اینکه باعث ضعیف شدن و ناشنوایی میشه اسیب میزنه. از این هدفون معمولی ها چه مدل و مارکی خوبه که تو خونه و بیرون به پادکست و ... گوش بدم ممنونم
سلام
بچه ها منم راهنمایی کنید تو پست قبل گفتم.
صدا هم دوست دارم صدای خوده موزیک پخش بشه بدون تغییر.
اگه رنج قیمتی زیاده دوتا هدفون معرفی کنید یکی برای گوش دادن پادکست اینا میخام یکی برای موزیک.
هدفون هم از این معمولیا ایر فون میگن باشه که ضررش کمتر باشه از این داخل گوشی نباشه که ضررش زیاده.
لطفا مدل با برند معرفی کنید با قیمتش تا بودجه خودم ببینم خیلی وقته از بازار خبر ندارم.
گارانتی معتبر هم اگه داره اون مدلی که معرفی میکنید بگید مرسی
هدفون هایی که کامل داخل گوش می رن، اگر از لحاظ بهداشتی مناسب نگهداری بشن، از لحاظ بلندی صدا، خیلی کمتر از انواع دیگه به گوش شما آسیب می رسونن.
انواع داخل گوش، چونکه ایزولیشن خوبی دارن، باعث می شن صدای محیط کمتر وارد گوش بشه و در نهایت شما ولوم رو خیلی زیاد نکنید.
philips she3590 و Xiaomi Piston 2 دو گزینه پیشنهادی من هستن.
استاد rave-87
و بقیه دوستان نظرتون راجب به این لیست از هدفون های FAVORITE من چیه ؟ البته با توجه به محدوده قیمتش من بنظرم بهترین اومدن
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
OPEN= AUDEZE LCD 2
CLOSE=B&W P7
REFRENCE = GRADO RS2E
ELECTRONIC MIUSIC = M50
اینم لیست ایده آل های من هست
OPEN = STAX 009
CLOSE =FOSTEX TH900
REFRENCE= HD800
ELECTRONIC MIUSIC = JCV HA-SZ2000
من با همه گزینه هایی که گفتین آشنایی ندارم، ولی همشون از مدل های مطرح هستن. توی این سطح، شما هدفون رو باید براساس سبک صدا انتخاب بکنید. حالا اگر چند هدفون در چند سبک صدای مختلف بخواین داشته باشین، خیلی هم خوبه و مطمئناً لذت بخش و مفرح ذات خواهد بود.
ولی نکته ایی که هست اینه که شما ارتقا هاتون، منطقاً باید توی یک سبک صدا رخ بده. یعنی مثلاً کسی نمی تونه بیاد بگه که من الأن هدفون ایده آلم، denon d2000 هست و در آینده هدفون ایده آلم hd800. چنین جمله ایی ذاتاً ناسازگاره. چون شما از یک سبک صدا به یک سبک صدای دیگه مهاجرت کردین.
توی لیست شما هم تا اونجایی که من می شناسم، بعضی مواقع چنین چیزهایی دیده می شه، مثلاً hd800 اصلاً ارتقا rs2e نیست. یا sr009 ارتقا lcd2 نیست. همینطور تا حدی p7 و th900.
دوستان کیفیت سنهایزر چطوره؟
خوبه
سلام خدمت دوستان
من بیشتر از هدفون برای فیلم دیدن و بعضی وقت ها رپ گوش می کنم.
بیشتر از 100 هزار تومان هم نمیخوام هزینه کنم.
اگر ممکنه به من یه چیزی پیشنهاد بدین که مناسبم باشه.
برام فرقی نمیکنه هندزفری باشه یا هدفون (مدل های مختلف In Ear، On Ear) ولی اگه قابل حمل باشه خیلی عالیه.
با تشکر
metalhead_forever
31-03-2015, 22:49
سلام دوست عزیز.
این مشکل رو بهش میکروفونیک میگن. با استفاده از گیره یا پیچاندن سیم دور گردن یا هر راحی که باعث بشه سیم کمتر تکان بخوره میزان میکروفونیک کاهش پیدا میکنه.
تعریف دقیق: میکروفونیک به پدیده ای گفته میشود که دستگاه های الکترونیکی ، نویز های مکانیکی را به صورت نویز های الکتریکی تبدیل میکنند.
درود
مرسی از دوستان و اساتید حرفه ای
لینک نگهداری هدفون لطف میکنید که چی کار باید کرد برای بهداشت هدفون. فکر میکردم این ایر صررش زیادتره.
لطف کنید هدفونی که صدای موزیک مثل خودش پخش کنه بودجه نمیگم چون میخام چند نوع معرفی کنید ببینم چه مدلی از برند ها خوبه کیفیت برام مهمه . الان سنهایزر فکر کنم مدلای قدیمش تو سایت ها هست . اگه معرفی کنید چی بگیرم مرسی اخرش سفری رفتیم لز اونور بخرم اینجا اصل سخت گیر میاد با اصلا وارد نمیشه
مرسی ولی این پیستون دوستان گفتن کیفیت ساخت و ... پایینه . فیلیپسم فکر نکنم جالب باشه.
سوال دیگه این هست ایا هدفونی که صدای موزیک بدون تعییر پخش کنه خوبه ؟ نه باس الکی بده و ...
فکر کنم صدای فلت میگن من تازه به این نایجه رسیدم که این جور بیشتر دوس دارم.
سوال دیگه ببخشید جلش اینجا نیس ولی ایا پلیر سونی که جدیدا زده فلک اینا پخش میکنه سیصد دلاره خوبه؟ ایا پلیر خوب با هدفون معمولی ارزش داره؟
ببخشید منطم نپرسیدم
Rave -87 ممنون
پیشاپیش ممنون
با سلام به همه دوستان
من 50 صفحه آخر این تاپیک رو خوندم ولی برا سوالم جواب مشخصی پیدا نکردم:n04:
من هدفون اصلیم AudioTechnica M50 هستش و نوع ارائه صدای این هدفون رو خیلی دوست دارم. این رو هم بگم که همه نوع موسیقی هم گوش میدم.تا حدی هم میدرنج قوی رو می پسندم. الان دنبال یه هدفون تو گوشی تو رنج قیمت 500 تومن یا کمتر هستم. خودم AKG K375 رو امتحان کردم که به نظر خوب میومد:n23:. ولی Beyerdynamic iDX 160 iE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که اصلا واسم جالب نبود:n03:. باس قوی که بقیه فرکانس ها رو می پوشوند و در عین حال مید ضعیف و خفه(از نظر من البته!).
چیزایی که تو ذهن من هست، Klipsch X10 و K375 هست. ممنون میشم که دوستان نظرات خودشون رو بگن
metalhead_forever
01-04-2015, 17:13
با سلام به همه دوستان
من هدفون اصلیم AudioTechnica M50 هستش و نوع ارائه صدای این هدفون رو خیلی دوست دارم. این رو هم بگم که همه نوع موسیقی هم گوش میدم.تا حدی هم میدرنج قوی رو می پسندم. الان دنبال یه هدفون تو گوشی تو رنج قیمت 500 تومن یا کمتر هستم. خودم AKG K375 رو امتحان کردم که به نظر خوب میومد:n23:. ولی Beyerdynamic iDX 160 iE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که اصلا واسم جالب نبود:n03:. باس قوی که بقیه فرکانس ها رو می پوشوند و در عین حال مید ضعیف و خفه(از نظر من البته!).
چیزایی که تو ذهن من هست، Klipsch X10 و K375 هست. ممنون میشم که دوستان نظرات خودشون رو بگن
سلام
خوب اگه از سبک صدای M50 خوشتون میاد X10 انتخاب بهتریه... بیس قوی داره ولی نه در حدی که سایر فرکانس ها رو بپوشونه...
K375 سبک صداش با M50 فرق داره و به سرد متمایله... اما اگه از صداش خوشتون اومده تو خریدش شک نکنید.
درود
مرسی از دوستان و اساتید حرفه ای
لینک نگهداری هدفون لطف میکنید که چی کار باید کرد برای بهداشت هدفون. فکر میکردم این ایر صررش زیادتره.
لطف کنید هدفونی که صدای موزیک مثل خودش پخش کنه بودجه نمیگم چون میخام چند نوع معرفی کنید ببینم چه مدلی از برند ها خوبه کیفیت برام مهمه . الان سنهایزر فکر کنم مدلای قدیمش تو سایت ها هست . اگه معرفی کنید چی بگیرم مرسی اخرش سفری رفتیم لز اونور بخرم اینجا اصل سخت گیر میاد با اصلا وارد نمیشه
مرسی ولی این پیستون دوستان گفتن کیفیت ساخت و ... پایینه . فیلیپسم فکر نکنم جالب باشه.
سوال دیگه این هست ایا هدفونی که صدای موزیک بدون تعییر پخش کنه خوبه ؟ نه باس الکی بده و ...
فکر کنم صدای فلت میگن من تازه به این نایجه رسیدم که این جور بیشتر دوس دارم.
سوال دیگه ببخشید جلش اینجا نیس ولی ایا پلیر سونی که جدیدا زده فلک اینا پخش میکنه سیصد دلاره خوبه؟ ایا پلیر خوب با هدفون معمولی ارزش داره؟
ببخشید منطم نپرسیدم
Rave -87 ممنون
پیشاپیش ممنون
برای نگهداری از هدفون اینجا رو بخونید:
این که صدای موزیک مثل خودش پخش بشه رو در هدفون های فلت و مونیتورینگ باید جست و جو کنید. قبلا" در همین فروم بحث های زیادی صورت گرفته در مورد این که صدای هدفون باید فلت باشه یا نه که البته نتیجه هم این شد که بستگی به کاربرد داره و هدفونی که صدا رو فلت پخش کنه الزاما" بهترین انتخاب نیست.
یکی از هدفون هایی که من میشناسم که صدای فلت داره Etymotic ER-4PT هست که خودم تست کردم... البته چون هدفون های فلت زیاد تست نکردم در نظرم فلت میاد شاید در آینده اینو فلت ندونم.
در مورد مدلهای هدفون دوستان بهتر میتونن راهنمایی کنند.
پلیر خوب با هدفون معمولی؟ قطعا" نه.اگر قصد آپگرید دارید اولویت رو با هدفون بذارین. در ضمن پلیر های معمولی مثل دستگاه های اپل یا دستگاه های اندرویدی به خصوص پرچمدارهای HTC صای بسیار عالی دارن. اما اگه هدفون خوب دارین پلیر خوب هم در کنارش ترکیب خوبی میده بهتون. در کل اگه بین هدفون معمولی و پلیر خوب یا هدفون خوب و پلیر معمولی مجبور به انتخاب هستین مورد دوم پیشنهاد میشه.
سلام.
دوستان کسی میتونه صدای SteelSeries Flux In-Ear رو نسبت به ایرپاد توصیف کنه؟؟؟کلا ایرفون خوبی هست؟
و بین این و jbl j22 و akg q350 و beyerdynamic mmx41 موندم کدوم رو انتخاب کنم...ممنون.
نمیدونم چرا دقیق پست های من skip میشه...:n29:
ممنون
من به این نتیجه رسیدم هندزفری بخرم، چون که با گوشیم هم کار میکنم و هندزفری گوشیم خراب شده و میکروفون مهم شده برام.
هندزفری چی خوبه ؟
با سلام
هدفون تو گوشی in ear تا 150 تومن چی خوبه؟
عزیزان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید :
بنده هدفون خونگیم beyerdynamic Dt770 pro هست...
میخوام یه هدفون دیگه هم بگیرم چون واقعیتا نمیشه بییر رو همه جا برد و یکم بد حجمه
الان هدفونایی که مد نظرمه ایناست :
Sennheiser Momentum
Beyerdynamic T51 i
Sennheiser Ie80
Shure se425
___ و اینم بگم بیشتر پرتابل بودن مد نظرمه ( چون یه فول سایز دارم )
بازم پیشاپیش ممنونم
hosein ati
03-04-2015, 08:51
شما مطینید که اصل بوده؟ من خودم چند وقت پیش تو اکباتان دیدم. اورده بود قیمت 60 تومن اما فیک بود. حتی توی یک سایت دیدم داره 75 میفروشه که اونم فیک بود. متاسفانه فیکش خیلی زیاده توی بازار.
بله از اصل بودنش مطمئنم چون از ایران خریداری نشده و نسخه کاملا اورجینال 25 دلاری تهیه شده.
hosein ati
03-04-2015, 08:54
من تقریبا یه ساله که دارم استفاده میکنم و نسبت به قیمتش خیلی خیلی ازش راضی هستم ، مخصوصا به خاطر کیفیت صدا
ایزولیشن و حذف صداش به نظر من متوسطه که اکثر هم قیمتاش هم بهتر از این نیستن
میکروفونیک تا این حدی که شما میگی من حس نکردم ، یه مقدار کمی صدا میاد که اگه خیلی براتون آزار دهنده س میتونید سیم رو از پشت گوشتون رد کنید ، تاثیرش خیلی زیاده
شما الان به جاش از چه ایرفونی استفاده میکنی؟
دوست عزیز تو هدفون من میکروفونیک خیلی فاجعه هست . البته شاید من اینجور حس میکنم ولی مثلا وقتی راه میرم صدای قدم هام انقد واضح میاد تو گوش که فک میکنم تو اهنگ بیس میزنه.
یه هدفون تو گوشی عادی که با گوشی های ساموسونگ میاد (تو جعبه) میکروفونیکش خیلی بهتره. من خودم ناچار به استفاده از هدفون سامسونگ شدم.
hosein ati
03-04-2015, 09:00
این مشکل رو بهش میکروفونیک میگن. با استفاده از گیره یا پیچاندن سیم دور گردن یا هر راحی که باعث بشه سیم کمتر تکان بخوره میزان میکروفونیک کاهش پیدا میکنه.
تعریف دقیق: میکروفونیک به پدیده ای گفته میشود که دستگاه های الکترونیکی ، نویز های مکانیکی را به صورت نویز های الکتریکی تبدیل میکنند.
خیلی ممنون. اسمشو خیلی شنیده بودم ولی در اون لحظه که پست میدادم اسمش نیومد به ذهنم.
خیلی ممنون.
عزیزان لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید :
بنده هدفون خونگیم beyerdynamic Dt770 pro هست...
میخوام یه هدفون دیگه هم بگیرم چون واقعیتا نمیشه بییر رو همه جا برد و یکم بد حجمه
الان هدفونایی که مد نظرمه ایناست :
Sennheiser Momentum
Beyerdynamic T51 i
Sennheiser Ie80
Shure se425
___ و اینم بگم بیشتر پرتابل بودن مد نظرمه ( چون یه فول سایز دارم )
بازم پیشاپیش ممنونم
توی هدفون داخل گوشی ها من می تونم بیشتر نظر بدم. t51i یا t50p رو کمی گوش دادم و بیسش برام بومی بود و خوشم نیومد. سنهایزر مومنتوم هم اطلاع خاصی لأن ازش ندارم.
اگر هدفون داخل گوشی کاملاً فلت می خوایین، انتخاب ها etymotic er4sو vsonic gr01 و fischer audio dba02 و vsonic vc1000 خواهد بود.
اگر دنبال معادل dt770 توی هدفون داخل گوشی ها هستید، با هدفون با صدای V شکل انتخاب کنید. یعنی توی ایران مدل داخل گوشی سنهایزر مومنتوم. و اگر امکان تهیه از خارج کشور رو دارید، dunu dn1000 یا صدایی کمی طبیعی تر، dunu dn2000
داخل گوشی ها با فول سایزها تفاوت اساسی دارن، داخل گوشی ها معمولاً پخش جزئیات بالاتری در مقایسه با فول سایزهای هم قیمتشون دارن. ولی از اونور سوند استیج فول سایزها بزرگ تر هست. تفاوت اصلی دیگه توی بیس هست. هدفون های فول سایز، بدون اینکه مقدار بیس زیادی رو تحویل بدن، ولی impact بیشتری رو به گوش می رسونن. علتش اینه که مقدار هوای بیشتری رو جابجا می کنن. مثلاً هدفونی مثل hd800، با اینکه بیس تقریباً فلتی داره، ولی حس بیس و لرزش بیس بسیار بیشتری نسبت به er4s که بیس کاملاً طبیعی رو داره، به گوش انتقال می ده. برای همین من شخصاً ترجیح می دم هدفون داخل گوشی، مقدار بیس بیشتری از هدفون فول سایز داشته باشه، تا مقداری بتونه جبران اون ضعف impact خودش رو بکنه.
arasteh777
04-04-2015, 12:05
سلام
خسته نباشید به بچه های انجمن.
یه ایرفون میخوان حول حوش 100 تومن.
جزئیات صدا خیلی واسم مهمه بعد بیس.
کریتیو ep - 830 چطوره؟
این مدل پاناسونیک که قابلیت حذف نویز فعال داره.
Panasonic RP-HC31 Headphon
یکی دو مدل کریتیو هم هست که انگار جدیده یا من تازه دیدم:
Creative HS-660I2
Creative MA330
Creative HITZ MA350
اگه مدلی دیگه خوتون میشناسید که شرایطی که گفتم داشته باشه. ممنون میشم بهترینشو معرفی کنید.
مچکرم
با سلام به همه دوستان
چیزایی که تو ذهن من هست، Klipsch X10 و K375 هست. ممنون میشم که دوستان نظرات خودشون رو بگن و اینکه امکان تهیه Klipsch X10 تو داخل ایران هست؟
با سلام به همه دوستان
چیزایی که تو ذهن من هست، Klipsch X10 و K375 هست. ممنون میشم که دوستان نظرات خودشون رو بگن و اینکه امکان تهیه Klipsch X10 تو داخل ایران هست؟
عزیز بنده صدای هردو رو شنیدم
تقریبا میشه گفت تو یه سطح هستند البته کلیپش باس بالاتری داره
فقط اینو مد نظر داشته باشید که آمپدانس ایرفون کلیپش 50 هست و باید برای درایو کامل از آمپ استفاده بکنید.
تو ایرن هم بله موجوده.
Persian_baby
04-04-2015, 13:31
با سلام خدمت اساتید
بنده یه ایرفون میخواستم تو رنج 150-180 هزار تومن
خودم که گشتم این مدل ها رو پیدا کردم ، شما هم اگه مدل بهتری سراغ دارید اضافه کنین مرسی
1. AKG K 321
2. JBL J22
3. Audio Technica ATH-CK323iS
4. Razer Hammerhead
5.Sennheiser CX 1.00 Black
بنده فقط صدای ریزر رو گوش دادم تا حالا و راضی بودم از کیفیتش
اگه بتونین نسبت به اون مقایسه کنین و بهم راهنمایی بدین ممنون میشم
بیشتر پاپ گوش میدم اما بعضا راک و کلاسیک و حتی سنتی هم گوش میدم
و برای خونه و خیابون و البته توی تخت :دی
البته ریموت داشتن هم برام یه گزینه ی مثبت محسوب میشه
راحتی و کیفیت ساختش هم برام مهمه ، اینکه حداقل یکی دو سال کار کنه
ممنون
عزیز بنده صدای هردو رو شنیدم
تقریبا میشه گفت تو یه سطح هستند البته کلیپش باس بالاتری داره
فقط اینو مد نظر داشته باشید که آمپدانس ایرفون کلیپش 50 هست و باید برای درایو کامل از آمپ استفاده بکنید.
تو ایرن هم بله موجوده.
حساسیتش 110 دسیبل بر میلی واته. حساسیتش خیلی بالاست. فکر نمی کنم نیازی به آمپ باشه.
با سلام خدمت اساتید
بنده یه ایرفون میخواستم تو رنج 150-180 هزار تومن
خودم که گشتم این مدل ها رو پیدا کردم ، شما هم اگه مدل بهتری سراغ دارید اضافه کنین مرسی
1. AKG K 321
2. JBL J22
3. Audio Technica ATH-CK323iS
4. Razer Hammerhead
5.Sennheiser CX 1.00 Black
بنده فقط صدای ریزر رو گوش دادم تا حالا و راضی بودم از کیفیتش
اگه بتونین نسبت به اون مقایسه کنین و بهم راهنمایی بدین ممنون میشم
بیشتر پاپ گوش میدم اما بعضا راک و کلاسیک و حتی سنتی هم گوش میدم
و برای خونه و خیابون و البته توی تخت :دی
البته ریموت داشتن هم برام یه گزینه ی مثبت محسوب میشه
راحتی و کیفیت ساختش هم برام مهمه ، اینکه حداقل یکی دو سال کار کنه
ممنون
سلام
من مقایسه دقیق نمی تونم انجام بدم. چون همشون رو همزمان گوش ندادم و مقایسه و ریویو دقیقی ازشون نخوندم. ولی برای اینکه کارتون راه بیفته:
خودم از ریزر خوشم میاد. هدفونی هست با صدای گرم و شفاف.
akg احتمالاً بیس کمتری خواهد داشت. ولی به همون اندازه یا بیشتر صداش شفاف خواهد بود.
اون دو تای دیگه، بیسی تر هست.
اگر ریزر رو شنیدید و خوشتون اومده، همون رو تهیه کنید.
alirezajigar69
06-04-2015, 13:16
سلام دوستان خسته نباشید
یه هندس فری میخواستم ولی نمیدونم چی بگیرم تصادفا به این تاپیک برخوردم دیدیم دوستان توی این موضوعات خیلی حرفه ای هستند اگه میشه یه مدل خوب بهم معرفی کنید
تا الان از هندس فری دو تا گوشیم htc desire hd و samsung galaxy s2 استفاده میکردم و خیلی هم عالی بودند و الان 5 ساله برام کار کردن و خیلی هم جنس شون با کیفیت بود !! ولی متاسفانه هر دو تاشون سه روزه پیش خراب شدند یعنی سیمشون قطع شد توسط خواهرزاده هم که 2 سال شه :(
الان دوستان توی همین حدودا یعنی 50 تومن چی خوبه ؟؟
سلام دوستان خسته نباشید
یه هندس فری میخواستم ولی نمیدونم چی بگیرم تصادفا به این تاپیک برخوردم دیدیم دوستان توی این موضوعات خیلی حرفه ای هستند اگه میشه یه مدل خوب بهم معرفی کنید
تا الان از هندس فری دو تا گوشیم htc desire hd و samsung galaxy s2 استفاده میکردم و خیلی هم عالی بودند و الان 5 ساله برام کار کردن و خیلی هم جنس شون با کیفیت بود !! ولی متاسفانه هر دو تاشون سه روزه پیش خراب شدند یعنی سیمشون قطع شد توسط خواهرزاده هم که 2 سال شه :(
سلام اگر صدای واضح و بدون بیس بخوای از فیلیپس she3590 خوبه و از پاناسونیک هم hje300
اساتید تا به حال هدفون های yourbuds رو تست کردین؟
alirezajigar69
07-04-2015, 00:56
سلام اگر صدای واضح و بدون بیس بخوای از فیلیپس she3590 خوبه و از پاناسونیک هم hje300
ممنون از جواب تون مرسی
کدوم شون بهتر هست >؟ و به خوبی هندس فری گوشی خودم میرسه ؟
راستی دوست عزیز توی سایت د ی ج ی ک ا ل ا تو قسمت نظرات این دو هندس فری گفتن که خوب نیست !! شما استفاده کردید از این هدفون ها ؟
---
قسمتی از نظرات دوستان
hje300
من یه ماهی میشه که خریدمش.اصلا راضی نیستم.قبل از خرید تمام کامنت هارو خوندم دیدم همه به به و چه چه میکنن واز کیفیت ساخت و صدای بیس قوی و تفکیک خوبش تعریف میکنن. فکر میکنم اینا بار اولشون تو زندگی بوده که هدفون خریدن. اولا کیفیت ساخت بسیار پایینه(پلاستیک بیکیفیت) و سیم ها خیلی نازک هستن و همینطور طول سیم بسیار کم هست به طوریکه یه تیکه سیم اضافی داخل جعبش هست که بتونید طول اونو زیاد کنید که روی هم رفته آش شعله قلمکاری میشه,از طرفی طول سیم گوش چپ بسیار کوتاه وگوش سمت راست بسیار بلند میباشد و بسیار آزار دهنده است . دوما کیفیت بیس و تفکیک و صدای کلی در حد قابل قبولی نیست,حداقل تواین بازه قیمت که نیست.من قبل از این philips she 8000 داشتم که جلوی این خدایی میکنه! به نظر من اگر کسی قصد خرید این هدفون رو داره بذار رو پولش هدفون she 8000 بگیره.
ممنون از جواب تون مرسی
راستی دوست عزیز توی سایت د ی ج ی ک ا ل ا تو قسمت نظرات این دو هندس فری گفتن که خوب نیست !! شما استفاده کردید از این هدفون ها ؟
---
قسمتی از نظرات دوستان
hje300
من یه ماهی میشه که خریدمش.اصلا راضی نیستم.قبل از خرید تمام کامنت هارو خوندم دیدم همه به به و چه چه میکنن واز کیفیت ساخت و صدای بیس قوی و تفکیک خوبش تعریف میکنن. فکر میکنم اینا بار اولشون تو زندگی بوده که هدفون خریدن. اولا کیفیت ساخت بسیار پایینه(پلاستیک بیکیفیت) و سیم ها خیلی نازک هستن و همینطور طول سیم بسیار کم هست به طوریکه یه تیکه سیم اضافی داخل جعبش هست که بتونید طول اونو زیاد کنید که روی هم رفته آش شعله قلمکاری میشه,از طرفی طول سیم گوش چپ بسیار کوتاه وگوش سمت راست بسیار بلند میباشد و بسیار آزار دهنده است . دوما کیفیت بیس و تفکیک و صدای کلی در حد قابل قبولی نیست,حداقل تواین بازه قیمت که نیست.من قبل از این philips she 8000 داشتم که جلوی این خدایی میکنه! به نظر من اگر کسی قصد خرید این هدفون رو داره بذار رو پولش هدفون she 8000 بگیره.
سلام
با توجه به 50 تومنی که خودتون گفتین اینها رو پیشنهاد دادم ولی اگر میتونید هزینه بیشتری بکنید مسلما مدل های بهتری رو میتونید انتخاب کنید مثل همین 8000 یا 9000 یا اگر میتونید تا 150 تومن افزایش بدین یکی از گزینه ها میتونه k321 باشه
سلام دوستان خسته نباشید
سلام
من خودم از هدفون فیلیپس She3590 استفاده کردم. قیمتش 35 تومنه(بازار رضا) و نسبت به قیمتش، کیفیت خیلی خوبی داره. باس و میدش واسه این رنج قیمت، قابل تحسینه. فقط های اون یه کم تیزه. اوایل استفاده، این صدای تیز بیشتره و بعد از چند روز استفاده، وضعیت بهتر میشه. البته بعد از 4 ماه، سیم این هدفون قطع شد. یکی دیگه از دوستان تو همین فروم هم انگار این مشکل رو پیدا کرده. پس در صورت خریداری، تو نگهدایش دقت کنید.
ممنون از جواب تون مرسی
---
قسمتی از نظرات دوستان
hje300
1- سیم دو تکه یه مزیت هست. اینطوری میتونید از اکستنشن دارای میکروفن استفاده کنید و هدفون رو تبدیل به هندزفری کنید. ضمن اینکه طول سیم رو به انتخاب خودتون تغییر میدید و مثلا اگه بخواید در حین ورزش، پلیر رو تو جیب بذارید با به یقه تون وصل کنید(مثلا آیپاد شافل) طول بلند سیم دیگه اذیتتون نمیکنه.
2-سیم کوتاه و بلند(نامتقارن) واسه اینه که سیم یکی از گوشی ها رو از پشت گردن رد کنید. اینجوری دیگه استفاده از هدفون دست و پا گیر نیست.
متاسفانه بعضی دوستان ریویو هاشون رو با یه مقدار بی دقتی مینویسن...
arasteh777
07-04-2015, 12:59
سلام
خسته نباشید به بچه های انجمن.
یه ایرفون میخوان حول حوش 100 تومن.
جزئیات صدا خیلی واسم مهمه بعد بیس.
کریتیو ep - 830 چطوره؟
این مدل پاناسونیک که قابلیت حذف نویز فعال داره.
Panasonic RP-HC31 Headphon
یکی دو مدل کریتیو هم هست که انگار جدیده یا من تازه دیدم:
Creative HS-660I2
Creative MA330
Creative HITZ MA350
اگه مدلی دیگه خوتون میشناسید که شرایطی که گفتم داشته باشه. ممنون میشم بهترینشو معرفی کنید.
مچکرم
دوستان لطفا منو هم راهنمایی کنید.
سلام
نظرتون در مورد این هدفون چیه ؟کیفیت و باسش چطوره ؟بلندی صدا هم معمولی باشه کافیه
کامل روی گوش قرار میگیره ؟اطرافیان وقتی اهنگ گوش بدی صداشو میشنون ؟گوش رو گرم میکنه ؟
Energy Sistem Energy DJ 310
delpiero88
08-04-2015, 09:53
سلام خدمت دوستان. من یه هدفون میخوام بخرم تا سقف قیمت 30 تومن.بهترین مدلی که پیشنهاد میکنید چی هست؟ممنون
alirezajigar69
08-04-2015, 13:14
سلام
با توجه به 50 تومنی که خودتون گفتین اینها رو پیشنهاد دادم ولی اگر میتونید هزینه بیشتری بکنید مسلما مدل های بهتری رو میتونید انتخاب کنید مثل همین 8000 یا 9000 یا اگر میتونید تا 150 تومن افزایش بدین یکی از گزینه ها میتونه k321 باشه
سلام دوست عزیز ممنون که جواب میدید و وقت میگذارید سپاسگزارم
دوست عزیز من این هدفون رو 42 هزار تومن خریدم و یه خورده انگار سیم این هدفون خوب نیست و خیلی ظریفه یعنی مثل هدفون گوشیم نیست!! ولی به هر حال هدفون خوبی هست
فقط من نمیدونم این چیزی که گرفتم اصلی هست یا تقلبی !! یک سال هم گارانتی داره !! حالا یه عکس میزارم ازش ببینید اصله !!؟؟؟
راستی این مدلش SHE3590LB هست اون دو حرف آخر برای رنگش هست و میخوام بدونم همونی که گفتید خریدم دیگه ؟
ممنون ( کیفیت عکس رو پایین اوردم)
fredmehdi
09-04-2015, 21:31
سلام دوستان.میخواهم هدست یا هدفون{ترجیحا هدفون}با بودجه 1 میلیون تومن بگیرم.کیفیت صداش عالی باشه. جوری که حس واقعی فیلم ها و بازی ها رو القا کنه. کاپ هاش هم با توجه به فصل گرما خیلی گرم نکنه.صدا محیط بیرون رو بگیره و برای کار های متفرقه مثل کتاب یا درس خواندن جلوی صدا رو بگیره.بی سیم یا با سیم بودن مهم نیست. برند هم مهم نیست فقط نایاب نباشه و راحت پیدا بشه.ممنون.
خودم اینو مد نظر دارم.
Razer Kraken Forged Edition Headphone
سلام دوست عزیز ممنون که جواب میدید و وقت میگذارید سپاسگزارم
دوست عزیز من این هدفون رو 42 هزار تومن خریدم و یه خورده انگار سیم این هدفون خوب نیست و خیلی ظریفه یعنی مثل هدفون گوشیم نیست!! ولی به هر حال هدفون خوبی هست
فقط من نمیدونم این چیزی که گرفتم اصلی هست یا تقلبی !! یک سال هم گارانتی داره !! حالا یه عکس میزارم ازش ببینید اصله !!؟؟؟
راستی این مدلش SHE3590LB هست اون دو حرف آخر برای رنگش هست و میخوام بدونم همونی که گفتید خریدم دیگه ؟
ممنون ( کیفیت عکس رو پایین اوردم)
سلام کلا این مدل سیم نازکی داره البته با این وجود سیم بی کیفیتی نیست و کیفیتش قابل قبوله
از نظر اصل بودن هم که برچسب واسل داره که الان میشه گفت بهترین شرکتی هست که فیلیپس رو وارد میکنه چون شکوفا دیگه وارد نکرده و دیتا هم تنوع و موجودی کاملی نداره و صد البته گارانتیش هم خوبه
اینو از کجا خریدین؟
alirezajigar69
09-04-2015, 22:39
سلام کلا این مدل سیم نازکی داره البته با این وجود سیم بی کیفیتی نیست و کیفیتش قابل قبوله
از نظر اصل بودن هم که برچسب واسل داره که الان میشه گفت بهترین شرکتی هست که فیلیپس رو وارد میکنه چون شکوفا دیگه وارد نکرده و دیتا هم تنوع و موجودی کاملی نداره و صد البته گارانتیش هم خوبه
اینو از کجا خریدین؟
سلام بازم ممنون که جواب دادید سپاسگزارم
گرگان
amir hamzeh
12-04-2015, 11:35
یه سوالی دارم شاید زیاد ربط دار نباشه ولی برام دردسر ساز شده هدفون دکمه کم و زیاد کردن صدا رو به صورت فیزیکی نداره برای موسیقی میشه یه جوری کمش کرد ولی برای چت صوتی اسکیپ صدا خیلی بلنده و اصلا نمیشه استفاده کرد ایا خود اسکیپ راهی داره صدا رو کم کنه؟ یا روشی به نظرتون میاد؟
M0hsen3D
13-04-2015, 12:48
سلام,
دوستان من قبلا فقط از هدست Asus Orion برای گیم و موزیک استفاده میکردم و کیفیت صدا و بیس خیلی خوبی داشت که فکر میکنم نزدیک به Razer Kraken باشه, که متاسفانه به دلیل ضربه خوردن کیفیت صدای سمت چپش کاهش محسوسی پیدا کرد که با مهندسی خودم کالا نابود شد درایورش :D,حالا تو این رنج میخواستم از برند سنهایزر HD 205 II یا HD 202 II یا از ای کی جی K 511 , K 77 یا K 44 یکی رو انتخاب کنم که به درد گیم و موزیک بخوره و صدای تقریبا هیجانی داشته باشه همراه با بیش خوب ممنون میشم اگه تجربه استفده از این هدفون ها رو دارید راهنمایی کنید.
ممنون :n16:
momo1364
14-04-2015, 00:14
دوستان سلام...من برادرم کنکوریه... صدای تلویزیون ما هم که ... میخوام یه هدفون وایرلس تا 300 هزار تومن بخرم..ممنون میشم مدلش بگین و اینکه کجا بخرم؟(تهران).. بعد یکی هم واسه خودم میخوام تا 200!!!اگه میشه دقیقا اسم مدل هدفون و مارک سازنده بگین... و مهمتر اینکه تهران کجا تهیه کنم؟ بازار رضا؟پایتخت؟پارسیان؟و... یا دی جی کالا؟
M0hsen3D
15-04-2015, 22:38
دوستان من هدفون Razer Hammerhead خریدم با یک افزاینده طول کابل اما کیفیت کاهش محسوسی پیدا میکنه کابل با کیفیت تر پیدا میشه افت کیفیت نداشته باشه؟
momo1364
15-04-2015, 23:13
دوستان سلام...من برادرم کنکوریه... صدای تلویزیون ما هم که ... میخوام یه هدفون وایرلس تا 300 هزار تومن بخرم..ممنون میشم مدلش بگین و اینکه کجا بخرم؟(تهران).. بعد یکی هم واسه خودم میخوام تا 200!!!اگه میشه دقیقا اسم مدل هدفون و مارک سازنده بگین... و مهمتر اینکه تهران کجا تهیه کنم؟ بازار رضا؟پایتخت؟پارسیان؟و... یا دی جی کالا؟
دوستان کمک کنید...ممنون
arasteh777
16-04-2015, 09:30
دوستان من هدفون Razer Hammerhead خریدم با یک افزاینده طول کابل اما کیفیت کاهش محسوسی پیدا میکنه کابل با کیفیت تر پیدا میشه افت کیفیت نداشته باشه؟
سلام مبارکتون باشه.
کیفیت صداش چطوره؟
بیسش که میگن عالیه. جزئیاتش چطوره؟
این که میگن صدا رو رنگ میکنه یعنی چی؟
M0hsen3D
16-04-2015, 14:28
سلام, ممنون.
البته من به کارم نیومد و با یک هدست Tiamat 7.1 عوضش کردم اما کیفیت صدای خیلی خوبی داشت و شفاف بود و من واقعا لذت بردم, بیس عمیق و زنده ای هم داشت + اینکه ایزولیشن خیلی خیلی خوبی هم داشت بطوریکه موقع استفاده خیلی خیلی کم صداهای اطراف رو میشنوید.
نه رنگ شدگی صدا که نداشت دیگه شفاف بود به نظر من :n01:
بگردید شاید کابل افزایش طول از برند DAIYO باشه. تو جمهوری کابل های مختلف برند هست. تقلبیش خیلی زیاده و شما به اعتبار مغازه بیشتر باید خرید کنید.
سلام مبارکتون باشه.
کیفیت صداش چطوره؟
بیسش که میگن عالیه. جزئیاتش چطوره؟
این که میگن صدا رو رنگ میکنه یعنی چی؟
من که خوشم اومد
رنگ شدگی یعنی پاسخ فرکانسی هدفون فلت و صاف نیست. یعنی هدفون طبیعی نیست و بعضی فرکانس ها رو قوی و بعضی ها رو ضعیف می کنه. این مطلب البته به هیچ وجه به ذات خودش نکته منفی محسوب نمی شه. و این سلیقه صوتی شما هست که تعیین کنندست.
arasteh777
18-04-2015, 00:08
ممنون از پاسختون. این همرهد چشم منو گرفته.
یه سوال دیگه داشتم. Adaro چطوره؟ یعنی ارزش 100 تومن هزینه بیشترو داره.
بیرداینامیک mmx 102 و Harman kardon HK-NI هم مد نظرمه. من متاسفانه شهرستانم و امکان تست حضوری رو ندارم. واسه همین مزاحم شما میشم. هزینه هم تا 400 جور شد. بیشتر پاپ و رپ گوش میدم. با تاکید بیشتر بر جزئیات و بعد بیس.
پلیرم هم cowon i10 ئه. کدوم کیفیت و ارزش خرید بیشتری داره؟
ممنون
momo1364
18-04-2015, 00:23
دوستان کمک کنید...ممنون
دوستان واسه تی وی باید وایرلس باشه دیگه؟؟؟ بعد دستگاه به ورودی اودیو تی وی وصل میشه؟
ممنون از پاسختون. این همرهد چشم منو گرفته.
یه سوال دیگه داشتم. Adaro چطوره؟ یعنی ارزش 100 تومن هزینه بیشترو داره.
بیرداینامیک mmx 102 و Harman kardon HK-NI هم مد نظرمه. من متاسفانه شهرستانم و امکان تست حضوری رو ندارم. واسه همین مزاحم شما میشم. هزینه هم تا 400 جور شد. بیشتر پاپ و رپ گوش میدم. با تاکید بیشتر بر جزئیات و بعد بیس.
پلیرم هم cowon i10 ئه. کدوم کیفیت و ارزش خرید بیشتری داره؟
ممنون
عزيز نوع مصرفتون چيه؟پرتابل؟
ببينيد ريزر برند قابل اعتمادي تو بحث هدفون و ايرفون نيست، همرهد صدايه خيلي گرمي داره با باس كوبنده
ببين گزينه هايي كه گفتين بيردايناميك يه سر و گردن بالاتر از دو گزينه ديگست بنا به دلايل زياد
Sent from my iPhone using Tapatalk
arasteh777
18-04-2015, 19:20
عزيز نوع مصرفتون چيه؟پرتابل؟
ببينيد ريزر برند قابل اعتمادي تو بحث هدفون و ايرفون نيست، همرهد صدايه خيلي گرمي داره با باس كوبنده
ببين گزينه هايي كه گفتين بيردايناميك يه سر و گردن بالاتر از دو گزينه ديگست بنا به دلايل زياد
Sent from my iPhone using Tapatalk
بله پرتابل. من میدونم کمپانی ریزر بیشتر روی ساخت لوازم بازی تمرکز داره ولی جدیدا هدفونای خوبی هم میزنه.
من بیشتر منظورم ارزش در برابر قیمت همرهد هست که الان حدود 170 - 180 شده. یعنی نصف قیمت بیرداینامیک و هارمنه.
اگه کارم رو به عنوان یه ایرفون با کیفیت راه میندازه پس ارزش داره.
چون همه جا از کیفیت خوب همرهد میگن.
حالا با این شرایط نظرتون چیه؟
دوستان یک راهنمایی به من بکنید.
می خوام یک عدد امپ و داک a200p بیرداینامیک بخرم برای درایو یک هدفون که از گوشیم به عنوان پلیر استفاده کنه.
اولا به نظرتون ایا بهتر نیست یک x5 بخرم به جای این داک بیرداینامیک ؟
در ضمن میخوام یه هدفون 600 اهم سری 990 بیرداینامیک هم بگیرم.
به نظرتون این امپ میتونه اونو درایو کنه؟
ایا شما دوستان فرقی بین 600 اهم و 250 اهم میبینید و اینکه ایا صداش فرقی میکنه.
نتونستم x5 رو تو بازار پیدا کنم ایا ادرسی میدونید که داشته باشه ایران هدفون متاسفانه نداشت!
Sent from my SM-N910H using Tapatalk
momo1364
19-04-2015, 12:50
دوستان واسه تی وی باید وایرلس باشه دیگه؟؟؟ بعد دستگاه به ورودی اودیو تی وی وصل میشه؟
یکی از دوستان یه کمکی به من کنه ممنون میشم
VorteX01
20-04-2015, 22:13
عزیزان تو تهران جایی رو میشناسید که TIPS های COMPLY داشته باشه؟ اصلا جایی هست که از تیپس ها (حالا COMPLY هم نبود مهم نیست) داشته باشه؟
ممنون
دوستان یک راهنمایی به من بکنید.
می خوام یک عدد امپ و داک a200p بیرداینامیک بخرم برای درایو یک هدفون که از گوشیم به عنوان پلیر استفاده کنه.
اولا به نظرتون ایا بهتر نیست یک x5 بخرم به جای این داک بیرداینامیک ؟
در ضمن میخوام یه هدفون 600 اهم سری 990 بیرداینامیک هم بگیرم.
به نظرتون این امپ میتونه اونو درایو کنه؟
ایا شما دوستان فرقی بین 600 اهم و 250 اهم میبینید و اینکه ایا صداش فرقی میکنه.
نتونستم x5 رو تو بازار پیدا کنم ایا ادرسی میدونید که داشته باشه ایران هدفون متاسفانه نداشت!
تا اونجا که یادمه، قدرت خروجی a200p کمتر از x3 و x5 بود. بهتره ورژن 250 اهمی رو تهیه کنید. افراد زیادی هستن که می گن فرق بین 600 اهمی و 250 اهمی رو می شنون. ولی من حرف افرادی رو که به نبود تفاوت اعتقاد داشتن، قبول می کنم.
fn-twilight
22-04-2015, 01:04
تو طهران (جایی مثه پشـــ شهرداری ـــت) سری سیلیکونی (سفیدشو میخوام) میشه گیر آورد؟
کریتیو ep 630 و ep 660 دارم، از این سری های سیلیکونی لازم دارم.
خیلی مسخرس که آدم یه سری گم کنه، مجبور باشه کل هدفونُ عوض کنه،
انگار لاستیک ماشین پنچر شه، آدم مجبور شه بره یه ماشین دیگه بخره.
Alirezafy
23-04-2015, 18:45
درود دوستان
من گیمرم و تقریبا روزی 7 الی 10 ساعت مشغول گیم های مولتی پلیر مثل cs, cod, bf و غیره هستم، الان یک سال هست که یک هدست ریزر الکترا دارم که خیلی ازش ناراضی هستم چون از نوع بسته هست و گوشم رو خیلی اذیت میکنه و اصلا راحت نیست حتی یک ساعت هم به زور روی گوشم تحمل میکنمش و کیفیت صدای خوبی هم نداره، میخوام یه هدست جدید بگیرم و قیمتش هم زیاد برام مهم نیست صرفا میخوام ازش برای گیم استفاده کنم و کاربردهای دیگه برام مهم نیست فقط میخوام این فاکتورها رو داشته باشه.
اولا پشتش باز باشه چون من نمیخوام ازش تو محیط پر سر و صدا استفاده کنم و تنفس گوشم و راحتیش بزام بسیار مهم تر هست
ثانیا کیفیت صدای خوبی داشته باشه نمیخوام سداش بم باشه یا باس زیادی داشته باشه، شفافیت و تفکیک پذیری صدا واسم مهم تر هست.
ثالثا soundstage و positional accuracy عالی داشته باشه که بشه صدای پای دشمن رو دقیق گرفت چون من بیشتر بازی های اول شخص بازی می کنم و این خیلی واسم مهم هست.
در نهایت هم راحتی از همه ی فاکتورهایی که گفتم واسم مهم تر هست چون زمان زیادی رو مشغول گیم هستم و نمیتونم داغ شدن گوش و عرق کردن رو تحمل کنم.
یکی از دوستان به من dac مدل Advanced Acoustic رو پیشنهاد داده. ایا شما دوستان در این مدل تجربه دارید. البته این دوست من بسیار حرفه ای و من بهش خیلی اعتماد دارم ولی مشخصات این dac رو نمیدونم.
درود دوستان
من گیمرم و تقریبا روزی 7 الی 10 ساعت مشغول گیم های مولتی پلیر مثل cs, cod, bf و غیره هستم، الان یک سال هست که یک هدست ریزر الکترا دارم که خیلی ازش ناراضی هستم چون از نوع بسته هست و گوشم رو خیلی اذیت میکنه و اصلا راحت نیست حتی یک ساعت هم به زور روی گوشم تحمل میکنمش و کیفیت صدای خوبی هم نداره، میخوام یه هدست جدید بگیرم و قیمتش هم زیاد برام مهم نیست صرفا میخوام ازش برای گیم استفاده کنم و کاربردهای دیگه برام مهم نیست فقط میخوام این فاکتورها رو داشته باشه.
اولا پشتش باز باشه چون من نمیخوام ازش تو محیط پر سر و صدا استفاده کنم و تنفس گوشم و راحتیش بزام بسیار مهم تر هست
ثانیا کیفیت صدای خوبی داشته باشه نمیخوام سداش بم باشه یا باس زیادی داشته باشه، شفافیت و تفکیک پذیری صدا واسم مهم تر هست.
ثالثا soundstage و positional accuracy عالی داشته باشه که بشه صدای پای دشمن رو دقیق گرفت چون من بیشتر بازی های اول شخص بازی می کنم و این خیلی واسم مهم هست.
در نهایت هم راحتی از همه ی فاکتورهایی که گفتم واسم مهم تر هست چون زمان زیادی رو مشغول گیم هستم و نمیتونم داغ شدن گوش و عرق کردن رو تحمل کنم.
با این چیزهایی که شما گفتین، من dt880 به علاوه fiio e12 رو پیشنهاد می کنم. ترکیب عالی خواهد بود در مقابل قیمتش.
یکی از دوستان به من dac مدل Advanced Acoustic رو پیشنهاد داده. ایا شما دوستان در این مدل تجربه دارید. البته این دوست من بسیار حرفه ای و من بهش خیلی اعتماد دارم ولی مشخصات این dac رو نمیدونم.
من دک ندیدم تو محصولاتش. همگی cdplayer هستن. تجربه و اطلاعاتی از دک های خیلی گرون قیمت ندارم. ولی توی حدود 1000 دلار:
Yulong Audio Sabre DA8[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Matrix X-Sabre DAC[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Alirezafy
24-04-2015, 08:27
با این چیزهایی که شما گفتین، من dt880 به علاوه fiio e12 رو پیشنهاد می کنم. ترکیب عالی خواهد بود در مقابل قیمتش.
سپاس ار شما دوست عزیز
نظرتون در مورد dt 990 pro و ad700x چیه؟ ضمنا میتونم بجای اون آمپی که پیشنهاد دادید از یه کارت صدا مثله creative z استفاده کنم؟
من دک ندیدم تو محصولاتش. همگی cdplayer هستن. تجربه و اطلاعاتی از دک های خیلی گرون قیمت ندارم. ولی توی حدود 1000 دلار:
Yulong Audio Sabre DA8[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Matrix X-Sabre DAC[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر فراوان بابت راهنماییتون.
مدلش MDX 600 هست که از محصولات ارشیویه و تولیدش متوقف شده.
نظرتون در مورد denon چیه یه مدل 300usb داره که به نظر نمیاد.
من در نظر دارم یک creative x7 هم برای کامپیوترم بخرم به نظرتون اون کیفیت لازم رو داره که ازش به عنوان یک dac حرفه ای استفاده کنم؟
سپاس ار شما دوست عزیز
نظرتون در مورد dt 990 pro و ad700x چیه؟ ضمنا میتونم بجای اون آمپی که پیشنهاد دادید از یه کارت صدا مثله creative z استفاده کنم؟
ad700x توی ایران ندیدم. متأسفانه آشنایی به اندازه کافی ازش ندارم که بتونم نظر بدم.
dt990 هم گزینه بسیار عالی هست. ولی صداش بیس بیشتر و تریبل بیشتری از dt880 داره. اگر از ریزر بدتون نیومده بود، مطمئناً dt990 یا dt770 رو پیشنهاد می کردم چونکه صدای اون دو تا از 880 جذاب تر و فان تر هست. ولی dt990 حتی از 770 هم بیس و تریبل بیشتری داره. خودتون برید و تست کنید بهتره.
در مورد کارت صدا، من دقیقاً نمی دونم از کدوم مدل کارت صدا استفاده می کنید، باید قدرت خروجی اون کارت صدا در 250 اهم رو بدونم تا بتونم نظر بدم که آیا حدوداً dt990, dt880 رو می تونه درایو کنه یا نه. می تونم بهتون fiio e18 رو پیشنهاد کنم که هم دک/آمپ خیلی خوبی داره، و هم در حد بسیار خوبی اون سری بیردینامیک ها رو درایو می کنه. از اون طرف حتی با یکسری دیوایس های اندرویدی می شه ازش به عنوان دک/آمپ استفاده کرد.
تشکر فراوان بابت راهنماییتون.
مدلش MDX 600 هست که از محصولات ارشیویه و تولیدش متوقف شده.
نظرتون در مورد denon چیه یه مدل 300usb داره که به نظر نمیاد.
من در نظر دارم یک creative x7 هم برای کامپیوترم بخرم به نظرتون اون کیفیت لازم رو داره که ازش به عنوان یک dac حرفه ای استفاده کنم؟
متأسفانه اطلاعات خودم رو در حد جامع نمی بینم که در مورد همه محصولاتی که شما نام می برید، نظری بدم که خودم بهش اعتماد داشته باشم. :n02:
mdx 600، من ریویو خاصی ازش پیدا نکردم. اون مدل ها رو هم تا حالا چیزی ازشون نخوندم. شما اول باید تعیین کنید دک می خواید؟ چه قیمتی می خواید؟
دک ارزون بسیار خوب در مقابل قیمت schiit modi 2 uber رو می شناسم.
NEED FOR PC
24-04-2015, 18:37
سلام
دوستان هدفون تا 60 65 چی پیشنهاد میدین؟
خودم نظرم انرژی سیستم 410 هست
موارد مصرف(بترتیب اولویت):
گیم
فیلم
موزیک
ad700x توی ایران ندیدم. متأسفانه آشنایی به اندازه کافی ازش ندارم که بتونم نظر بدم.
dt990 هم گزینه بسیار عالی هست. ولی صداش بیس بیشتر و تریبل بیشتری از dt880 داره. اگر از ریزر بدتون نیومده بود، مطمئناً dt990 یا dt770 رو پیشنهاد می کردم چونکه صدای اون دو تا از 880 جذاب تر و فان تر هست. ولی dt990 حتی از 770 هم بیس و تریبل بیشتری داره. خودتون برید و تست کنید بهتره.
در مورد کارت صدا، من دقیقاً نمی دونم از کدوم مدل کارت صدا استفاده می کنید، باید قدرت خروجی اون کارت صدا در 250 اهم رو بدونم تا بتونم نظر بدم که آیا حدوداً dt990, dt880 رو می تونه درایو کنه یا نه. می تونم بهتون fiio e18 رو پیشنهاد کنم که هم دک/آمپ خیلی خوبی داره، و هم در حد بسیار خوبی اون سری بیردینامیک ها رو درایو می کنه. از اون طرف حتی با یکسری دیوایس های اندرویدی می شه ازش به عنوان دک/آمپ استفاده کرد.
متأسفانه اطلاعات خودم رو در حد جامع نمی بینم که در مورد همه محصولاتی که شما نام می برید، نظری بدم که خودم بهش اعتماد داشته باشم. :n02:
mdx 600، من ریویو خاصی ازش پیدا نکردم. اون مدل ها رو هم تا حالا چیزی ازشون نخوندم. شما اول باید تعیین کنید دک می خواید؟ چه قیمتی می خواید؟
دک ارزون بسیار خوب در مقابل قیمت schiit modi 2 uber رو می شناسم.
والا داک رو برای یک امپ لامپی که دارم میخرم میخوام. امپ Bayandor تولید برو بچس ایرانی که البته تو همین انجمن هم هستند.
تا 1.5 یا حتی دو تومن هم حاضرم هزینه کنم.
mohsen.haftom
24-04-2015, 22:49
سلام به همه دوستان! من قصد حرید یه هدفون دارم برای گوشیم! تا حدود 100-120 میخواستم نظرتون رو در مورد کریتیو ma-330 و 660i2 بدونم! 660رو نوشته فقط برای ایپاد هستش روی گوشی های اندروئیدی یعنی مشکلی ایجاد میکنه یا دگمه هاش کار نمیکنه؟ اخه من هدفون خود اپل 5 رو تست کردم صداش فوق العاده بود و دگمه هاش کار نمیکرد! یعنی اینم اینجوری میشه؟؟ ممنون میشم اگه مدل دیگه ای میشناسید بهم بگید! بیس و شفافیت خیلی برام مهمه! ممنون میشم نطرتون رو بدونم چون قصد حرید دارم فوری! پیشاپیش ممنونم!:n37:
mojtaba0007
25-04-2015, 01:16
سلام به دوستان اهل صدا
تو یه سایتی ep-830 کریتیو رو با گارانتی سیب زرد گذاشته 58 تومن. میخواستم ببینم این اصله و این ایرفون ارزون شده یا کپیه و ارزش خرید نداره؟
الان 3590 دارم و قبلش هم ep-630 داشتم که کیفیت اتصالاتش یکم کمتر بود به نظرم. یه شیائومی پیستون2 هم گرفتم به گوشیم نمیخوره.
حالا 3590 رو بگیرم یا 830 ؟
با تشکر
Xx Hossein xX
26-04-2015, 12:45
سلام دوستان.
در رنج 300 تومن برای In Ear چه پیشنهادی دارید؟
در ابتدا تفکیک صدا برام مهمه و بعد راحتی دیوایس.
----
یک سوال جانبی هم داشتم!
آیا ممکنه این هندزفری ها بعد از چند سال استفاده افت کیفیت پیدا کنند؟
مثلا من در حال حاضر یدونه CX215 دارم که دوساله دارم ازش استفاده میکنم و چند وقته احساس میکنم صدای خیلی تیزی پیدا کرده و موزیک گوش دادن باهاش سخت شده و حتی گوش رو اذیت میکنه
ممنون :n16:
meisam317
27-04-2015, 13:44
دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای اندروید چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟
سلام
دوستان هدفون تا 60 65 چی پیشنهاد میدین؟
خودم نظرم انرژی سیستم 410 هست
موارد مصرف(بترتیب اولویت):
گیم
فیلم
موزیک
فیلیپس 3590
والا داک رو برای یک امپ لامپی که دارم میخرم میخوام. امپ Bayandor تولید برو بچس ایرانی که البته تو همین انجمن هم هستند.
تا 1.5 یا حتی دو تومن هم حاضرم هزینه کنم.
توی ایران، دک/آمپ هدفون به تازگی وارد شده. دیگه دک رو فکر نکنم چیز قیمت مناسبی توی ایران باشه. اون چیزهایی که هست، دک/آمپ هستن. اگر از اونور آب می تونید تهیه کنید، schiit modi 2 Uber خیلی چیز خوبیه در مقابل قیمتش.
سلام به همه دوستان! من قصد حرید یه هدفون دارم برای گوشیم! تا حدود 100-120 میخواستم نظرتون رو در مورد کریتیو ma-330 و 660i2 بدونم! 660رو نوشته فقط برای ایپاد هستش روی گوشی های اندروئیدی یعنی مشکلی ایجاد میکنه یا دگمه هاش کار نمیکنه؟ اخه من هدفون خود اپل 5 رو تست کردم صداش فوق العاده بود و دگمه هاش کار نمیکرد! یعنی اینم اینجوری میشه؟؟ ممنون میشم اگه مدل دیگه ای میشناسید بهم بگید! بیس و شفافیت خیلی برام مهمه! ممنون میشم نطرتون رو بدونم چون قصد حرید دارم فوری! پیشاپیش ممنونم!:n37:
سلام به دوستان اهل صدا
تو یه سایتی ep-830 کریتیو رو با گارانتی سیب زرد گذاشته 58 تومن. میخواستم ببینم این اصله و این ایرفون ارزون شده یا کپیه و ارزش خرید نداره؟
الان 3590 دارم و قبلش هم ep-630 داشتم که کیفیت اتصالاتش یکم کمتر بود به نظرم. یه شیائومی پیستون2 هم گرفتم به گوشیم نمیخوره.
حالا 3590 رو بگیرم یا 830 ؟
با تشکر
من همیشه نظرم رو فیلیپس 3590 بوده :n09:
830 با گارانتی شاب بود که اصل بود. تقلبیش خیلی زیاده.
دوستان یک سوال دارم که شاید خیلی به اینجا مربوط نباشه اما بی ربط هم نیست! برای اندروید چه پلیری نصب کنم که بهترین بازده و اکولایزر حرفه ای داشته باشه ؟
Neutron و poweramp خوبن. ولی اگر sync گوشی روشن باشه، به سرعت می فهمن که ورژن کرک شدست.
jetaudio هم خیلی خوبه.
با اجازه جناب rave
به نظرم الان برنامه hf player از شرکت معظم له onkyo که البته رایگان هم هست بهترینه.
بعدش usb audio player که البته 8 دلار قیمتشه.
هر دو برنامه قابلیت پلی dsd رو دارند و میتونن flac رو با نرخ بین ریت بالا پلی کنند.
مثلا من یک سری اهنگ flac از سانتانا دارم با نرخ 1000k که وقتی با گوگل موزیک و یا سامسونگ پلیر پخش میکنم گوشی نوت 4 ام با اون هم ادعای پردازنده قفل میکنه ولی هر دو برنامه بالا به صورت عادی و با کیفیت بالا اونرو پلی میکنند.
ضمن اینکه اگر از dac استفاده میکنید و ورژن اندرویدتون زیر 4.4.2 هست فقط این دو برنامه قابلیت ارسال صدا بر روی پورت usb را دارند.
با اجازه اقای rave.
این دومین باریه که این جواب رو مینویسم نمیدوم بار اول کجا رفت.
بهترین پلیر در حال حاضر hf player از شرکت onkyo هست که در گوگل پلی موجوده و رایگانه و قابلیت پلی dsd و flac در بیت ریت های بالا رو داره.
بعد از اون usb audio layer که 8 دلار قیمتشه.
من یک سری flac با بیت ریت 1000k دارم از سانتانا که گوگل موزیک و پلیر سامسونگ روی نوت 4 من با اون هم ادعای سی پی یو هنگ میکنن موقع پلیشون ولی خر دو برنامه بالا به راحتی اون فایلها رو پلی میکنن.
در صمن اگر اندروید 4.4.2 به پایین دارید فقط این دو برنامه قابلیت ارسال صدا روی usb رو دارند.
سلام.
من دنبال یه هدفون بیسیم میگردم که دستگاه فرستنده جدا داشته باشه و فیش معمولی بخوره (از همین 3.5 میلی ها که به گوشی ها و همه دستگاهها میخوره و به عنوان خروجی صدای هدفون استفاده میشه)
یعنی مثلا بشه زد به تلویزیون بعد کندش و زد به رادیو قدیمی و بعد هم به کنسول بازی (منظورم اینه مهم نباشه به چه دستگاهی وصلش کنی)
ممنون میشم راهنماییم کنید
HusseinR
02-05-2015, 09:27
سلام و درود
به نظر شما اختلاف قیمت و صدای hd800 با hd700 اونقدر توجیه پذیر هست که بشه رو خریدش تاکید کرد؟
تصور کنید مصرف کننده بی تجربه نباشه اما تجربه اش اندک باشه.
فرض کنیم از آمپ لامپی بین یک تا دو ملیون و دک همین حدود قیمت استفاده بشه.
فایل های موزیک غیرفشرده است.
سپاس بسیار
سلام و درود
به نظر شما اختلاف قیمت و صدای hd800 با hd700 اونقدر توجیه پذیر هست که بشه رو خریدش تاکید کرد؟
تصور کنید مصرف کننده بی تجربه نباشه اما تجربه اش اندک باشه.
فرض کنیم از آمپ لامپی بین یک تا دو ملیون و دک همین حدود قیمت استفاده بشه.
فایل های موزیک غیرفشرده است.
سپاس بسیار
بله اختلافش زیاده. باور کنید اون قیمت رو به راحتی توجیه میکنه.
البته اصلا از t1 بیرداینامیک هم غافل نشید. در بعضی review ها به مراتب از hd800 بهتره. من هم صداش رو بهتر میدونم ولی با این وجود hd800 ساند استیج بهتری داری به طوریکه اجرای یک کنیرت موسیقی با کیفیت بالا دقیقا عین حضور در محله.
دیدم که در logicaudio پیغام زده بودی من هم با اقای نجفی خودم قبلا مثل شما صحبت کرده بودم به نظرم پسر خوبی پیومد چند به شما قیمت داد؟
HusseinR
02-05-2015, 18:48
مرسی دوست خوبم
راستش هزینه راه اندازی و آمپ و دک HD800 خیلی بالا میفته و به آمپ هم حساسه. حتی ممکنه با یه آمپی صداش بد بشه. برا همینم تصمیم گرفتم با هزینه کمتر HD700 رو انتخاب کنم اما کامل درایوش کنم.
قراره فردا برام قیمت بگیرن. بله ایشون واقعا خیلی گلن.
مرسی دوست خوبم
راستش هزینه راه اندازی و آمپ و دک HD800 خیلی بالا میفته و به آمپ هم حساسه. حتی ممکنه با یه آمپی صداش بد بشه. برا همینم تصمیم گرفتم با هزینه کمتر HD700 رو انتخاب کنم اما کامل درایوش کنم.
قراره فردا برام قیمت بگیرن. بله ایشون واقعا خیلی گلن.
انشا الله که موفق باشید. همونطور که گفتم از t1 هم غافل نشو ولی خوب قیمتش خیلی اززون نیست هم اندازه hd800 در میاد
ahmad_mdp
03-05-2015, 17:55
سلام دوستان
من یکی از مدلای سری XBA سونی می خوام بگیرم ولی پیدا نمیشه هیچ جا کسی جایی دیده بگه منم برم بخرم؟
در ضمن مدلای XBA-1 یا XBA-s65 رو می خوام چون مدل های دیگش قیمتش سر به فلک میکشه مثلا XBA-4 قیمتش 400 دلاره حالا خودتون حساب کنین.
خونمونم مشهده ممنون:n01:
mamadkolbeh
05-05-2015, 11:42
سلام من بین دو مدل هندسفری بلوتوث sony sbh20 و jabra step موندم میخواستم بدونم کسی از دوستان پیشنهادی داره یا اینها را تست کرده(بیس صدا برام مهمه)
سلام من بین دو مدل هندسفری بلوتوث sony sbh20 و jabra step موندم میخواستم بدونم کسی از دوستان پیشنهادی داره یا اینها را تست کرده(بیس صدا برام مهمه)
فکر کردن نداره دوست عزیز سونی رو انتخاب کنید. جبرا با وجود اسم زیاد همبشه یک سری مشکلات با بلوتوث داره
MOSTAFA_ABBASI
07-05-2015, 01:59
دوستان ریزر تیامات 7.1 هدست خوبی هست برای بازی؟
حتما حتما باید کارت صدای 7.1 کاناله هم بخریم براش یا اگر نخریم مشکلی نداره؟
بعد یه سوال دیگه هم اینه که به گوشی sony xperia z3 می خوره؟
اگر می خوره با همون پورت 3.5 میلی متری هستش؟ بعد 100% می خوره دیگه؟
البته برای گوشی نمی خوام برای پی سی می خوام ولی شاید بعضی وقتا هم به گوشی زدم.
با تشکر
metalhead_forever
07-05-2015, 21:53
دوستان ریزر تیامات 7.1 هدست خوبی هست برای بازی؟
حتما حتما باید کارت صدای 7.1 کاناله هم بخریم براش یا اگر نخریم مشکلی نداره؟
بعد یه سوال دیگه هم اینه که به گوشی sony xperia z3 می خوره؟
اگر می خوره با همون پورت 3.5 میلی متری هستش؟ بعد 100% می خوره دیگه؟
البته برای گوشی نمی خوام برای پی سی می خوام ولی شاید بعضی وقتا هم به گوشی زدم.
با تشکر
سلام.
ببینید اگر بخواهید از قابلیت 7.1 هدفون استفاده کنید قطعا" به کارت صدای 7.1 نیاز دارید چون این هدفون هفت درایور واقعی دارد و مثل بیشتر هدفون ها به صورت نرم افزاری صدای 7.1 رو شبیه سازی نمیکند... این هدفون در حالت دو کانال هم کار میکند که از روی دکمه قسمت کنترل ولوم میتوانید انتخاب کنید. در این حالت میتوانید به کارت های صدای معمولی هم وصلش کنید ولی خوب در این حالت فقط دو کانال در اختیار دارید و بقیه درایور ها کار نمیکنند. ضمنا" قسمت کنترل نیاز به برق دارد که از طریق USB تامین میشود. (USB فقط وظیفه تامین برق را دارد بنابراین میتوان آن را به سایر آداپتور های AC به USB نیز متصل کرد).
در سایت Razer به وضوح ذکر شده که هر دستگاهی که پورت 3.5mm داشته باشد به این هدفون وصل میشود. اما همچنان به پورت USB برای تامین برق نیاز دارید. بنابراین فقط در صورتی میتوانید این هدفون را به موبایلتان وصل کنید که پورت USB با توان تامین انرژی کافی در اختیار داشته باشید.
اما نظر شخصی من این است که این هدفون را فقط برای مصارف گیمینگ یا تماشای فیلم های با صدای 7.1 واقعی آن هم در صورتی که کارت صدای مناسب 7.1 دارید استفاده کنید. در غیر اینصورت از ده درایور هدفون فقط دو درایور (دو کانال استریو) کار خواهند کرد و بقیه بلااستفاده میمانند.
MOSTAFA_ABBASI
07-05-2015, 22:04
خیلی ممنون از جوابت دوست خوبم
آره ولی من یه جاهایی دیده بودم که تو همین کنترلر یه کارت صدا وجود داره که می تونه ۷.۱ رو پخش کنه ولی برای باس و تفکیک صدای بیش تر نیاز به یه کارت صدا اختصاصی هست.
من دارم فعلا ماوس و کیبورد و هدست گیمینگ و... رو میخرم تا سال بعد که میخوام سیستم گیمینگ بخرم تجهیزاتش رو داشته باشم بخاطر همین الان امکان خرید کارت صدای ۷.۱ برام مقدور نیست.
توی بعضی از مادربرد های گیگابایت دیده بودم که چیپ صوتی acl1150 creative sound می تونه از ثدای ۷.۱ کاناله خیلی خوب پشتیبانی کنه ، آیا اون کافی هست؟
بعد برای گوشی هم که باید فیش ۳.۵ رو به جک ۳.۵ میلی متری وصل کنم و USB رو هم جهت تامین برق به کامپیوتر می تونم وصل کنم یا حتما باید با otg به گوشی وصل کرد؟
بازم ممنون از جوابات خیلی کمکم کرد.
metalhead_forever
07-05-2015, 22:47
خیلی ممنون از جوابت دوست خوبم
آره ولی من یه جاهایی دیده بودم که تو همین کنترلر یه کارت صدا وجود داره که می تونه ۷.۱ رو پخش کنه ولی برای باس و تفکیک صدای بیش تر نیاز به یه کارت صدا اختصاصی هست.
من دارم فعلا ماوس و کیبورد و هدست گیمینگ و... رو میخرم تا سال بعد که میخوام سیستم گیمینگ بخرم تجهیزاتش رو داشته باشم بخاطر همین الان امکان خرید کارت صدای ۷.۱ برام مقدور نیست.
توی بعضی از مادربرد های گیگابایت دیده بودم که چیپ صوتی acl1150 creative sound می تونه از ثدای ۷.۱ کاناله خیلی خوب پشتیبانی کنه ، آیا اون کافی هست؟
بعد برای گوشی هم که باید فیش ۳.۵ رو به جک ۳.۵ میلی متری وصل کنم و USB رو هم جهت تامین برق به کامپیوتر می تونم وصل کنم یا حتما باید با otg به گوشی وصل کرد؟
بازم ممنون از جوابات خیلی کمکم کرد.
سلام.
اگر کارت صدای 7.1 نداشته باشید فقط از قابلیت 2 کانال میتوانید استفاده کنید. مجددا" در سایت Razer صریحا" ذکر شده اگر کارت صدای 5.1 به جار 7.1 داشته باشید باز هم همه درایور ها به طور کامل کار نخواهند کرد. بنابراین حتما" به کارت صدای 7.1 نیاز دارید و راه دیگری برای استفاده از این هدفون وجود ندارد.
در مورد کارت صدا متاسفانه تخصص ندارم. دوستان بهتر میتوانند راهنمایی کنند.
ضمنا" USB باید توان کافی برای راه اندازی هدفون داشته باشد. بنابراین به احتمال بالا با OTG کار نخواهد کرد چون توان تحویلی OTG پایین است. البته من این هدفون را با OTG تست نکرده ام اما شما روی OTG حساب نکنید. چون احتمالا" مثل قضیه شارژر های iPad، این هدفون هم به USB با توان بالا نیاز خواهد داشت و OTG توانایی راه اندازی آن را ندارد.
سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم تا سقف 200 تومن یه هدفون رو گوشی به بنده معرفی بفرمایید . واسه گوش کردن به موزیک میخوام و کیفیت صدا اولویت اول هست ( صدای گرمی داشته باشه )
از راهنمایی شما سپاسگزارم
موفق باشید
mehdifirouzey
09-05-2015, 00:37
اساتید آیپاد نانو نسل 5 میتونه hd 598 درایو کنه؟
آیپاد تاچ نسل 4 خوب بود و کم نمی آورد.
ممنون
HusseinR
10-05-2015, 07:08
بله مشکلی نداره هرچند با آمپ صدای بهتری خواهد داشت.
دقت کنید آمپ خوب در کیفیت صدا هم موثره و فقط موضوع حجم صدا نیست.
MOHAMMAD_ASEMOONI
10-05-2015, 21:24
سلام دوستان
این هندزفری/هدفونِ سونی 210 هزار تومن مىارزه ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@1.jpg
ساخت تایلند هست
sadeghbb
12-05-2015, 23:14
دوستان این مدل چطوره؟
Sennheiser HD 203
بیشتر استفاده برای موزیک هست و فیلم و گیم ...
تا حدود قیمت 160-70
13-05-2015, 07:32
دوستان این مدل چطوره؟
Sennheiser HD 203
بیشتر استفاده برای موزیک هست و فیلم و گیم ...
تا حدود قیمت 160-70
در مورد v-jays هم تحقیق کن صدای خوبی داره.
Xx Hossein xX
13-05-2015, 18:36
سلام. دوستان توی رنج ۴۰۰/۳۰۰ تومن، این ایر چه مواردی پیشنهاد میکنید؟ برای استفاده عمومی و تقریبا همه ی سبک ها، راحتی و تفکیک صدا از پارامتر های دیگه برام مهمتره.
ضمنا امپدانس بالای هدفون معنی بهتر بودن میده؟ چون یه ایرفونی مثل beyerdynamic 160 تقریبا دو برابر بقیه ایرفون ها امپدانس داره. آیا این ایر فون با موبایل های رنج متوسط خوب کار میکنه؟
سنهایزر مومنتوم این ایر جایی پیدا میشه؟
ممنون
Sent from Bacon
lordr3za
15-05-2015, 08:47
سلام دوستان. من به هدفون همه کاره برای موسیقی و فیلم و بازی نیاز دارم.البته اولویت اول و اصلی موسیقی هست.پرتابل بودن اهمیت نداره و برای استفاده در منزل هست و مدل over ear رو ترجیح میدم. تا سقف 500 تومن میتونم هزینه کنم و به برند Sennheiser علاقه مندم. شما چه برند و مدل هایی رو پیشنهاد میکنید؟ در ضمن با توجه به اینکه از آمپ استفاده نمیکنم مدل هایی رو معرفی کنید که بدون آمپ حداکثر کارایی رو با پلیر های معمولی مثل موبایل و PC داشته باشن, با سپاس.
mahtabe shab
15-05-2015, 16:43
سلام دوستان یه ایرفون باکیفیت از نظرصداوساخت به من معرفی کنید مبلغشم 350تا400 مشکلی ندارم اگر هم ولوم ومیکروفن داشته باشه بهتره بیشتر اهنگهای پاپ گوش میدم کیفیت صداوبیس نرم وپانچی برام مهم هست .با تشکر
vafich2000
15-05-2015, 18:46
سلام دوستان یه هندزفری تو گوشی دور و بر صد با مشخصات زیر میخواستم
1.فقط برا موزیک میخوام
2.کیفیتش خوب باشه و سیماش قطع نشه چون تا حالا دو تا هندزفری Philips she3590 با یه هندزفری فابریک جی پرو لایت خراب کردم هر سه تاشم اول یکی از گوشاش صداش ضعیف شد یواش یواش همون گوش قطع شد و بعدم جفت گوشا قطع شد فکر میکنم مشکل همشونم از سوکتش بود چون تپ جیبم میذارم بهش فشار میاد و اینجوری میشه پس لطفا سیماش نازک نباشه و زود خراب نشه
4.بزرگ نباشه طوری ک توی گوش راحت جا بشه
5.کیفیت صداشم خوب باشه
mahtabe shab
16-05-2015, 16:03
سلام دوستان یه ایرفون باکیفیت از نظرصداوساخت به من معرفی کنید مبلغشم 350تا400 مشکلی ندارم اگر هم ولوم ومیکروفن داشته باشه بهتره بیشتر اهنگهای پاپ گوش میدم کیفیت صداوبیس نرم وپانچی برام مهم هست .با تشکر
دوستان کسی نیست جواب بده؟هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم.
دوستان کسی نیست جواب بده؟هم اکنون نیازمند یاریتان هستیم.
به نظر من تو این رنج قیمت dx160 بیرداینامیک بهترینه ضمن اینکه 48 اهمیه و صدای بسیار واضحی داره تاییدیه اپل رو هم داره.
فکر میکنم ایران هدفون الان یک تخفیفی برای بعثت گذاشته.
لطفا از سایتشون چک کنید.
MOHAMMAD_ASEMOONI
16-05-2015, 18:44
سلام دوستان
این هندزفری/هدفونِ سونی 210 هزار تومن مىارزه ؟
[[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]@1.jpg
ساخت تایلند هست
Milad4171
16-05-2015, 20:03
دوستان متخصص نظرتون در مورد هدفون های پایونیر چیه؟؟؟
mahtabe shab
16-05-2015, 21:15
به نظر من تو این رنج قیمت dx160 بیرداینامیک بهترینه ضمن اینکه 48 اهمیه و صدای بسیار واضحی داره تاییدیه اپل رو هم داره.
فکر میکنم ایران هدفون الان یک تخفیفی برای بعثت گذاشته.
لطفا از سایتشون چک کنید.
ممنون دوست عزیز.والا نظر خودمم همین dx160بود ولی چون48 اهمی هست یخورده میترسم چون باهر سورسی درست صداش در نمیاد.
ممنون دوست عزیز.والا نظر خودمم همین dx160بود ولی چون48 اهمی هست یخورده میترسم چون باهر سورسی درست صداش در نمیاد.
من خودم دارمش. اصلا نگران نباش به راحتی درایو میشه. البته من یه a200p هم به عنوان امپ داک همراه دارم ولی کمتر ازش استفاده میکنم.
ursamajor
16-05-2015, 23:05
متخصص نیستم ولی چون اسم پایونیر اومد حیفم اومد جواب ندم :n02:
به نظر من عالیه در مقابل قیمتشون. فکر کنم قبلا یک ریویو هم داده بودم در مورد مدل SE-M290
شاد باشید
metalhead_forever
16-05-2015, 23:28
سلام. دوستان توی رنج ۴۰۰/۳۰۰ تومن، این ایر چه مواردی پیشنهاد میکنید؟ برای استفاده عمومی و تقریبا همه ی سبک ها، راحتی و تفکیک صدا از پارامتر های دیگه برام مهمتره.
ضمنا امپدانس بالای هدفون معنی بهتر بودن میده؟ چون یه ایرفونی مثل beyerdynamic 160 تقریبا دو برابر بقیه ایرفون ها امپدانس داره. آیا این ایر فون با موبایل های رنج متوسط خوب کار میکنه؟
سنهایزر مومنتوم این ایر جایی پیدا میشه؟
ممنون
Sent from Bacon
در مورد امپدانس در پست زیر کاملا" توضیح داده شده:
امپدانس کیفیت رو نشان نمیدهد و صرفا" یه پارامتر الکتریکی مربوط به ساخت و جنس هدفون هست که مهم ترین کاربردش بررسی قابل درایو بودن هدفون با خروجی های مختلف است.
اگر بحث تفکیک صدا مطرح باشد در رنج قیمت مورد نظر شما AKG K375 توصیه میشود. البته این هدفون بیس خیلی قوی ندارد بنابراین ممکن است صدایش را نپسندید. پس خرید بدون تست را توصیه نمیکنم. در صورتی که بیس قوی و صدای گرم دوست دارید هدفون های T-Jays مثل T-Jays One و T-Jays Two و Three (فکر کنم این مدل کمی بالاتر از بودجه شما باشد) مناسب هستند. به نظر من خرید T-Jays ها ریسک کمتری دارد با توجه به همه پسند بودن جنس صدای آنها.
بیس هدفون های T-Jays پانچی است. بنابراین از سری T-Jays خرید کنید. (میکروفون ندارند). ریویو مدل One را در لینک زیر میتوانید مطالعه کنید. از سری T-Jays مدلهای Two، Three و Four هم موجود هستند.
سری DJ هدفون های خوب و با کیفیتی داره و به معنای واقعی برای DJ ها ساخته شده. HDJ1000 رو قبلا" تست کردم هدفون خوبی بود.
مدلهای SE-M290 که دوستمون اشاره کردند و SE-M390 از بهترین های رده قیمت خودشون هستند. در رده قیمت اینها تنها هدفون هایی که در ایران موجود هستند و ارزش خرید بالاتری دارند (البته نمیدونم هنوز هم موجود هستند یا نه) هدفون های Superlux هستند.
تنها سری از پایونیر که خیلی موفق نیستند سری MJ است که هدفون های پرتابل پایونیر محسوب میشوند. این هدفون ها هم کیفیت خوبی دارند اما زیر سایه بزرگانی مثل Sony ZX310 و V-Jays قرار میگیرند که این مسئله باعث پایین آمدن ارزش خرید آنها میشود.
به طور کلی پایونیر هدفون های با کیفیت با قیمت مناسب داره که باعث میشه به گزینه خوبی برای خرید تبدیل بشه.
Xx Hossein xX
18-05-2015, 17:52
در مورد امپدانس در پست زیر کاملا" توضیح داده شده:
امپدانس کیفیت رو نشان نمیدهد و صرفا" یه پارامتر الکتریکی مربوط به ساخت و جنس هدفون هست که مهم ترین کاربردش بررسی قابل درایو بودن هدفون با خروجی های مختلف است.
اگر بحث تفکیک صدا مطرح باشد در رنج قیمت مورد نظر شما AKG K375 توصیه میشود. البته این هدفون بیس خیلی قوی ندارد بنابراین ممکن است صدایش را نپسندید. پس خرید بدون تست را توصیه نمیکنم. در صورتی که بیس قوی و صدای گرم دوست دارید هدفون های T-Jays مثل T-Jays One و T-Jays Two و Three (فکر کنم این مدل کمی بالاتر از بودجه شما باشد) مناسب هستند. به نظر من خرید T-Jays ها ریسک کمتری دارد با توجه به همه پسند بودن جنس صدای آنها.
بودجه رو رو کمی افزایش دادم و ATH M40X رو خریدم.
چند روز قبلش M50x رو تست کرده بودم و صدای شاهکاری داشت و به طور کلی استاندارد هام رو تغییر دادش.
ظاهرا m50 و m40 فقط کمی در بیس تفاوت دارن.
دوستان یک سوال جانبی! من اگه یک کارت صدای 330 اهم بخرم و این هدفون که 35 اهم هست رو بهش وصل کنم مشکلی براش به وجود نمیاد؟
metalhead_forever
18-05-2015, 20:47
بودجه رو رو کمی افزایش دادم و ATH M40X رو خریدم.
چند روز قبلش M50x رو تست کرده بودم و صدای شاهکاری داشت و به طور کلی استاندارد هام رو تغییر دادش.
ظاهرا m50 و m40 فقط کمی در بیس تفاوت دارن.
دوستان یک سوال جانبی! من اگه یک کارت صدای 330 اهم بخرم و این هدفون که 35 اهم هست رو بهش وصل کنم مشکلی براش به وجود نمیاد؟
مبارک باشه. هدفون خیلی خوبی خریدید
به امپدانسی که کارت های صدا اعلام میکنند توجه نکنید. هیچ مشکلی هم برای هدفون 35 اهمی پیش نمی آید.
sadeghbb
18-05-2015, 21:05
دوستان تا 200-240 چه مدل هدفونی خوبه بگیرم ...
برا استفاده موزیک پاپ و فیلم و گیم ...
رو گوشی خوب سوار بشه ... صدای خوب و با کیفیتی بده ...
انتخاب های خودم:
Sennheiser HD 203 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Beyerdynamic DTX 350 P White ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sennheiser HD 205 II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر دوستان چیه ... تشکر
vafich2000
19-05-2015, 14:02
سلام دوستان یه هندزفری تو گوشی دور و بر صد با مشخصات زیر میخواستم
1.فقط برا موزیک میخوام
2.کیفیتش خوب باشه و سیماش قطع نشه چون تا حالا دو تا هندزفری Philips she3590 با یه هندزفری فابریک جی پرو لایت خراب کردم هر سه تاشم اول یکی از گوشاش صداش ضعیف شد یواش یواش همون گوش قطع شد و بعدم جفت گوشا قطع شد فکر میکنم مشکل همشونم از سوکتش بود چون تپ جیبم میذارم بهش فشار میاد و اینجوری میشه پس لطفا سیماش نازک نباشه و زود خراب نشه
4.بزرگ نباشه طوری ک توی گوش راحت جا بشه
5.کیفیت صداشم خوب باشه
کسی کمک نمیکنه؟؟؟[emoji17]
mohsen.haftom
19-05-2015, 17:35
کسی کمک نمیکنه؟؟؟[emoji17]
سلام دوست عزیز منم خودم دنبال همچین هدفونی بودم اول فیلیپس گرفتم e6000 که بزرگترین اشتباه رو کردم و اصلا اصلا ارش راضی نیستم و واقعا حیف پولی که براش دادم البته به جز کیفش :n02: من بعد خودم کریتیو 650 گرفتم و بسیار راضی هستم به قیمت 80 هزار! بیس عالی داره اگه برای اهنگ میخواین حتما این رو بهت پیشنهاد میکنم! برند عالی هستش حتی اسپیکر 5.1 سیستمم هم کریتیو هست! در کل به نظرم انتخاب خوبی هستش و به سختی گیر میاد!! امیدوارم تونسته باشم کمکت کتم
mahtabe shab
20-05-2015, 06:52
سلام دوستان. کسی با ایرفون آل جیf420کار کرده ؟به ظاهرش میخوره خوش ساخت باشه .فیمتش هم مناسب هست میخواستم بپرسم کسی صداشو شنیده یا نه ممنون
سلام
دوستان من یه گوشی الجی جی 3 دارم و با هندزفری خودش quadbeat 2 اهنگ گوش میکنم(پاپ) که زیاد باهاش حال نمیکنم و بلندی صدا زیادی نداره !
فکر خرید یه هندزفری افتادم.که قبلا تعریف Xiaomi Piston 2 رو شنیده بودم مثل اینکه تقلبیش زیاد شده!
نظرتون در مورد ورژن جدیدش چیه ؟Xiaomi New In-ear Mi Piston Headphones 3rd Generation
ارزش داره هزینه کنم ؟ میخام از هندزفری خودم کیفیت و بلندی صداش خیلی بهتر باشه
sadeghbb
20-05-2015, 12:27
دوستان تا 200-240 چه مدل هدفونی خوبه بگیرم ...
برا استفاده موزیک پاپ و فیلم و گیم ...
رو گوشی خوب سوار بشه ... صدای خوب و با کیفیتی بده ...
انتخاب های خودم:
Sennheiser HD 203 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Beyerdynamic DTX 350 P White ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sennheiser HD 205 II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر دوستان چیه ... تشکر
دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه؟
21-05-2015, 16:40
دوستان این هدفون بلوتوث هایی که تحت برند نوکیا کیفیتش چطوره.
من قیمت کردم مدل رم خور ۴۵ و مدل بلوتوث+رم خور حدود ۷۰ ت. اگه کسی از کیفیتش نسبت به قیمتش اطلاع داره بگه.
دوستان این هدفون بلوتوث هایی که تحت برند نوکیا کیفیتش چطوره.
من قیمت کردم مدل رم خور ۴۵ و مدل بلوتوث+رم خور حدود ۷۰ ت. اگه کسی از کیفیتش نسبت به قیمتش اطلاع داره بگه.
افتضاحه
دوستان به کمک فکری به من بکنید.
به نظرتون یک hd800 بخرم یا یک he846 ماله shure؟
هر دو تقریبا یک قیمتن.
به نظرتون صدای hd800 میارزه که ادم از پورتابل بودن هدفون shure بگذره ؟
یک سوال مهم دیگه از دوستانی که تجربه دارن. ایا به نظرتون hd800 خیلی بهتره از t1 بیرداینامیکه؟ اخع قیمتش تقریبا دو میلیون بیشتره!
سلام
نظر دوستان رو در مورد akg 99 می خواستم بدونم
mehrabooni
27-05-2015, 22:06
تا صد هزار تومن چه هندسفری یا هدفونی خوبه
میگن این مدل چهل هزار تومنی Sony MDR-ZX110 خیلی خوبه اما امکانش نیست از نزدیک تست کنم
donkeyoxte
27-05-2015, 22:23
تا صد هزار تومن چه هندسفری یا هدفونی خوبه
میگن این مدل چهل هزار تومنی Sony MDR-ZX110 خیلی خوبه اما امکانش نیست از نزدیک تست کنم
سلام
من خودم چند روز پیش PHILIPS SHE3590 گرفتم قیمتشم 40.50 تومنه
در حد قیمتش کیفیتش عالیه خوراکه مویسقی و فیلمه
دوستان شاید بهتر باشه یک توضیحی در مورد امپدانش هدفون بدم که دوستانی که پست های قبلی در مورد سوال کردنش.
امپدانس بالاتر یک هدفون لزوما دلیل بر برتری یک مدل هدفون نیست.
امپدانس عبارتست از مقاومت درورنی مولد صدای یک هدفون. هر هدفون یک مولد صدا داره که به معمولا به صورت داینامیک کار می کنه. مولد های داینامیک یک سری سیم پیچ هستند که با ایجاد میدان مغناطیسی و حرکت یک آهنربا در این میدان صدا تولید می کنه.
این سیم پیچ از مجموعه ای سیم با روکش لاکی تشکیل شده. هر چی سیم نازکتر باشه (مقاموتش به دلیل نازک شدن محل عبور جریان الکتریسیته بیشتر میشه) تعداد سیم قابل پیچیدن بیشتر میشه و به همان میزان مقاومت مجموع (امپدانس) بالاتر میره. هرچی سیم کلفتر باشه تعداد کمتری سیم پیچ رو میشخ پیچوند ولی در عوض مقاومت کمتر میشه.
به طور کلی هر چی تعداد سیم پیج بیشتر باشه میشه میدان مغناطیسی بزرگتری رو ایجاد کرد و به همون میزان صدای خروجی دارای بازه فرکانسی بیشتر و تمیز تریه .
اما این مفهوم لزوما به معنی این نیست که هدفون با امپدانس بالاتر بهتره.
بزارید یک قانون ساده الکتریسیته رو یادآوری کنم. R^2*I=P یعنی قدرت برابر است با توان دو مقاومت ضدربدر جریان. قدرت خروجی به صورت ساده در هدفون یعنی میزان بلندی صدایی که شما می شوید و همینطور این قانون که P=V*I یعنی قدرت برابر است با ولتاژ ضدربدر جریان.
این دو فرمول به صورت ساده (الکترونیکی ها می دونن که امپدانس یک مقاومت برداری است و با مقاومت خطی فرق داره) نشان می دن که در یک قدرت مشخص (شما بخونید در یک بلندی صدای یکسان) یک هدفون با امپدانس پایین نیاز به جریان بالاتر و یک هدفون با امپدانس بالا نیاز به ولتاژ بالاتری داره (با توجه به آخرین فرمول V=R*I )
در بین دوستداران صدا هدفون های امپدانس پایین جریانی و هدفون های امپدانس بالا ولتاژی شناخته میشن.
خوب برگردیم به روزگاران خوش قدیم که امپلی فایر های لامپی در بازار زیاد بودند. لامپ های خلاء (که این روزها دوباره به دلیل نویز پذیری کمتر دوباره برگشتند) دارای ولتاژهای بالایی هستند ولی متاسفانه قدرت درایو جریان کمتری رو دارند یعنی نمی تونن جریان زیادی در خروجی ایجاد کنند.
در اون دوران ساخت هدفون های با امپدانس بالا خیلی باب بود چرا که ایجاد جریان بالا برای هدفون های با امپدانس پایین سخت تر بود.
با ورود نیمه هادی ها جریان برعکس شد. نیمه هادی ها مثل ترانزیستور در کنار یک ترانس م یتوانستند جریان های بالایی رو در خروجی طبقات تقویت کننده ها ایجاد کنند. مثال معروف اش همین اپ امپ هایی هستند که این روزها زیاد استفاده میشن. این اپ امپ ها می تونن جریان های بالایی رو ایجاد کنند که برای یک هدفون با امپدانس پایین لازمه.
خوب یک نتیجه گیری:
آیا هدفون با امپدانس بالا خوبه؟
همونطور که گفتم هدفون با امپدانس بالا برای اینکه بتونه هم اندازه یک هدفون امپدانس پایین صدا ایچاد کنه به ولتاژ بسیار بالاتری نیاز داره که ممکنه در خروجی یک گوشی موبایل ، پلیر یا کامپیوتر یافت نشه ولی یک هدفون امپدانس پایین به راجتی با یک پلیر ساده درایو میشه.
برای مثال یک هدفون 32 اهمی رو در نظر بگیرید برای ایجاد یک صدای بسیار بلنز به راحتی میشه اون رو به موبایل وصل کرد و صدای بسیار بلندی رو گرفت ولی یک Beyerdynamic T1 مدل 600 اهمی رو اگر به همون موبایل وصل کنید صدایی از ته چاه می شنوید. برای اینکه به همون حجم صدا از این هدفون برسید نیاز به یک امپ لامپی دارید که بتونه ولتاژ خروجی بالایی رو ایجاد کنه (مثل همین امپ تولید دوستان در سایت logicaudio.ir )
اما
دقت کنید که T1 با توجه به بزرگی مولد صدای معناطیسیش و تعداد زیاد سیم پیچ هایی که داره می تونه صدایی به مراتب شفاف تر و با کیفیت بهتر و تفکیکی بالاتری رو ایجاد کنه.
پس اگر یک زمان تصمیم گرفتید یک هدفون امپدانس بالا بخرید بر خلاف انتظاری که دارید باید قید صدای بلند رو بزنید و در عوض کیفیت بسیار بهتری رو بدست بیارید.
شرمنده که کمی طولانی شد امیدوارم مفید بوده باشه.
Hamed-M1
04-06-2015, 22:59
دستبند سلامتی xiaomi با نام mi band در دستان داور بین المللی کشورمان علیرضا فغانی.
برای دیدن عکس ها به اولین انجمن شائومی ایران مراجعه کنید
درصورتی که صاحب تاپیک ناراضی است لطفا پیام من راپاک کند. دیگر پیامی در این رابطه در تاپیک شما فرستاده نخواهد شد
سلام دوستان من یه هدفون برای گیم و موسیقی می خوام که تو هر دو زمینه کیفیت بالایی داشته باشه بود جم هم زیر 1 ملیون امکان تهیه کارت صدا هم برای اهم بالا دارم البته بعد ازخرید.
نظرم رو steel series و razer و logitech بود اما شنیدم صدای سنهایزر و ادیو تکنیکا و بیر دینامیک خیلی بالاتر از اون 3 برند هست.
نظرم رو SENNHEISER G4ME ZERO PC GAMING ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اما قیمت ندارم.
اولویت تفکیک صدای بالا در موسیقی بعد گیم
باتشکر
سلام دوستان من یه هدفون برای گیم و موسیقی می خوام که تو هر دو زمینه کیفیت بالایی داشته باشه بود جم هم زیر 1 ملیون امکان تهیه کارت صدا هم برای اهم بالا دارم البته بعد ازخرید.
نظرم رو steel series و razer و logitech بود اما شنیدم صدای سنهایزر و ادیو تکنیکا و بیر دینامیک خیلی بالاتر از اون 3 برند هست.
نظرم رو SENNHEISER G4ME ZERO PC GAMING ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اما قیمت ندارم.
اولویت تفکیک صدای بالا در موسیقی بعد گیم
باتشکر
کارت صدات چیه رفیق؟
ایا خروجی 7.1 داری؟
اگر داری شک نکن تیامت 7.1 ریزر با قیمت 650 عالیه و صدای 7 کاتاله داره
نه الان انبردم منظورم اینه اگه هدفون پیشنهادی اهمش بالا بود امکان خرید کارت صدا دارم
اون مدلی که شما گفتید تو ویدیو هایی که دیدم زیاد خوب نبود مخوصا موسیقی
MOMENTUM چه طوره؟
نه الان انبردم منظورم اینه اگه هدفون پیشنهادی اهمش بالا بود امکان خرید کارت صدا دارم
اون مدلی که شما گفتید تو ویدیو هایی که دیدم زیاد خوب نبود مخوصا موسیقی
MOMENTUM چه طوره؟
مومنتوم نزدیک 1200 درمیاد و برای موسیقی فکر میکنم خوبه.
شما برای بازی نمی خواستی؟
چرا هر دو باهم
MOMENTUM
برای گیم مناسب نیست ؟اخه دیگه نیازی به کارت صدا نداره.
چرا هر دو باهم
MOMENTUM
برای گیم مناسب نیست ؟اخه دیگه نیازی به کارت صدا نداره.
مومنتوم تو رنج یه تومن هدفون خوبیه میتونم بگم یکی از بهترین هاست.
بین مومنتوم وG4ME ZERO WHITEکدوم به نظر شما تفکیک صدای بالاتری داره و ارزش خرید
باتشکر
با سلام به دوستان عزیز
ممنون میشم یه هدفون تا سقف قیمت 200 تومن به بنده معرفی بفرمایید .میخوام صداش با کیفیت و گرم باشه .ایا سنهایزر hd203 میتونه گزینه خوبی باشه؟
از راهنمایی عزیزان سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
shayan5800
15-06-2015, 04:22
سلام دوستان عزیز
من قصد خرید یه هدست مخصوص بازی تا نرخ 200 تومن هستم
پیشنهاد شما چی هست؟؟ من خودم
Steel series 3hv2 مد نظرم هست
ممنونم از راهنماییهاتون
WILD GOAT
19-06-2015, 22:04
درود
بین این مدل هایی که تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست وتا قیمت 200 کدومشون بهتره؟
اونایی که 300 میشن منظورم نیست.
اگه مدل های بهتری تا این قیمت میشناسین هم بگین.
بیشتر الکترونیک گوش میدم ولی بعید میدونم تو این رنج قیمت اصلا فرقی کنه و مهم باشه. یه مدل استاندارد باشه تو صدا.
اینا نیاز به آمپ دارن. با iriver e150 می گوشم.
این مدل ها رو میگم:
AKG K44 Perception
AKG K77 Perception
AKG k99 Perception
Reloop RH-2500
American DJ ETR 1000
اصلا اینها مناسب موزیک عادی گوش دادن هستن یا واسه مانیتورینگ بکار میرن؟
metalhead_forever
24-06-2015, 12:40
بین مومنتوم وG4ME ZERO WHITE
کدوم به نظر شما تفکیک صدای بالاتری داره و ارزش خرید
باتشکر
فقط میتونم بگم مومنتوم هدفون خوبیه اما نسبت به قیمتش عالی نیست... گزینه های بهتری هم وجود دارن... Audio-Technica M50 برای بازی از هر نظر برتری داره فقط درایوش یه خورده سخت تره. در غیر اینصورت Beyerdynamic DT770 32Ohm هم مناسبه. و البته برای کاربرد تخصصی بازی (فقط با PC استفاده شود) Razer Electra و Razor Timamat 7.1 (به خصوص دومی) عالی هستند.
موفق باشید.
درود
بین این مدل هایی که تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست وتا قیمت 200 کدومشون بهتره؟
اونایی که 300 میشن منظورم نیست.
اگه مدل های بهتری تا این قیمت میشناسین هم بگین.
بیشتر الکترونیک گوش میدم ولی بعید میدونم تو این رنج قیمت اصلا فرقی کنه و مهم باشه. یه مدل استاندارد باشه تو صدا.
اینا نیاز به آمپ دارن. با iriver e150 می گوشم.
این مدل ها رو میگم:
AKG K44 Perception
AKG K77 Perception
AKG k99 Perception
Reloop RH-2500
American DJ ETR 1000
اصلا اینها مناسب موزیک عادی گوش دادن هستن یا واسه مانیتورینگ بکار میرن؟
این مدلها به آمپ نیازی ندارند. اما به نظر من برای الکترونیک هدفون های AKG چندان مناسب نیستند چون بیس قوی و بومی ندارند و ممکنه ناامیدتون کنه. متاسفانه سبک صدایی که دوست دارید ذکر نکردید اما با فرض بیس قوی برای الکترونیک مدلهای زیر پیشنهاد میشه:
Beyerdynamic DTX350
Reloop RHP-6
البته مدل Reloop مد نظر خودتون هم خوبه. (RH-2500)
موفق باشید.
WILD GOAT
24-06-2015, 19:10
این مدلها به آمپ نیازی ندارند. اما به نظر من برای الکترونیک هدفون های AKG چندان مناسب نیستند چون بیس قوی و بومی ندارند و ممکنه ناامیدتون کنه. متاسفانه سبک صدایی که دوست دارید ذکر نکردید اما با فرض بیس قوی برای الکترونیک مدلهای زیر پیشنهاد میشه:
Beyerdynamic DTX350
Reloop RHP-6
البته مدل Reloop مد نظر خودتون هم خوبه. (RH-2500)
موفق باشید.
درود و مرسی از پاسختون.
راستش بیس زیاد رو دوست ندارم . الکترونیک که گوش میدم بیشتر دوست دارم صدا شفاف باشه. برای سبکهای دیگر موسیقی هم قرار هست که استفاده کنم. بیشتر دوست دارم هدفونی با صدای استاندارد باشه (یعنی هیچ چی توش زیاداز حد نباشه) مثلا بیس زیاد یا تریبل زیاد نباشه.
1سوال : هدفون فول سایز چقدر به عنوان هدفون پرتابل استفاده ازش سخت هست؟
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
من یه ایرفون مخصوص ورزش تو رنج قیمت 200 تومان میخواستم
نظر خودم روی مدل های Creative WP-250 Active Bluetooth Headphones و Creative Wireless Headphone WP-300 هستش
حالا میخواستم ببینم کدوم یکی از این دو تا رو بگیرم و یا اگه پیشنهاد بهتری دارید لطفا بگید
سلام
تو رنج 50 یه هدفون یا هدست میخوام فقط برای فیلم دیدن ،بیس و تفکیک صدا خوبی داشته باشه
چی پیشنهاد میکنید؟تو دیجی کالا یکسری پاناسونیک و انرژی سیستم دیدم ولی نمیدونم کدوم مناسبه
amir_t6262
27-06-2015, 13:55
من این هدفون را دارم و راضی هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هدفون-پاناسونيک-آر-پي-اچ-ايکس-40
هم سبک است و هم کیفیت صدایش نسبت به قیمت مناسب است.
در دراز مدت و هنگام فیلم دیدن هم نه گوش عرق میکند و نه درد میگیرد.
من این هدفون را دارم و راضی هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هدفون-پاناسونيک-آر-پي-اچ-ايکس-40
هم سبک است و هم کیفیت صدایش نسبت به قیمت مناسب است.
در دراز مدت و هنگام فیلم دیدن هم نه گوش عرق میکند و نه درد میگیرد.
۱-تو عکسهای دیجی کالا نرمه روی گوشش دو نوعه یکی چرمی یکی پارچه ای فرقی دارن؟
۲-بیس صداش چطوره(انفجار و..)طبیعیه؟
۳-بلندی صدا چطور؟
۴-اگه دوباره بخواید بخرید بازم همین مدل را میگیرید؟
ببخشید کدوم یکی از این دوتا برای موسیقیهای متال و راک مناسبه؟
Sennheiser HD 202 II
Sennheiser HD 203
تو این رنج قیمت یا ارزان تر هدفون بهتری هست واسه موسیقی های متال و امثال آنها؟
amir_t6262
27-06-2015, 17:16
۱-تو عکسهای دیجی کالا نرمه روی گوشش دو نوعه یکی چرمی یکی پارچه ای فرقی دارن؟
۲-بیس صداش چطوره(انفجار و..)طبیعیه؟
۳-بلندی صدا چطور؟
۴-اگه دوباره بخواید بخرید بازم همین مدل را میگیرید؟
سلام.
نه. روی گوشش آنطوری نرم نیست که مثلا اسفنجی باشه. ولی روی گوش هم فشار نمیاره.
بیس بد نیست. متوسطه.
بلندی هم من همیشه با صدای کم گوش میدهم.
خیلی هدفون باز نیستم که بخواهم مقایسه داشته باشم با بقیه مارک ها و مدلها. ولی نسبت به پولی که دادم راضی هستم. البته من ارزانتر از قیمت فعلی خریدم. 35 خریدم.
فقط نکته ای که داره اینه که نشت صدا داره و صدا در محیط پخش میشه.
metalhead_forever
27-06-2015, 19:50
درود و مرسی از پاسختون.
راستش بیس زیاد رو دوست ندارم . الکترونیک که گوش میدم بیشتر دوست دارم صدا شفاف باشه. برای سبکهای دیگر موسیقی هم قرار هست که استفاده کنم. بیشتر دوست دارم هدفونی با صدای استاندارد باشه (یعنی هیچ چی توش زیاداز حد نباشه) مثلا بیس زیاد یا تریبل زیاد نباشه.
1سوال : هدفون فول سایز چقدر به عنوان هدفون پرتابل استفاده ازش سخت هست؟
سلام.
خوب در صورتی که صدای استاندارد مورد نظر باشد مدل های AKG صدای متعادلی دارند و میزان بیس و تریبل استاندارد است. اما مشکل اینجاست استاندارد شما ممکن است با استاندارد AKG متفاوت باشد به همین دلیل بیس AKG را ضعیف بدانید. اگر تهران هستید در صورت امکان یکی از مدل های K44 یا K77 یا K99 را تست کنید. در نظر داشته باشید K99 نیمه باز است و نشت صدا به صورت طبیعی در آن وجود خواهد داشت.
هدفون های فول سایز به دلیل سایز بزرگ، وزن بالا، کابل معمولا" بلند و Isolation بسیار ضعیف تر نسبت به In-Ear ها (حتی فول سایزهای پشت بسته Closed هم مثل In-Ear ها عایق شده نیستند) معمولا" برای کاربرد پرتابل مناسب نیستند. مثلا" مدل K99 نیمه باز (Semi Open) هم هست و این باعث نشت صدای موزیک به محیط و برعکس میشود که آزار دهنده است (هم برای اطرافیان هم برای کاربر). کابل بلند هم معمولا" دست و پا گیر میشود.
به طور کلی برای کاربرد پرتابل استفاده از فول سایز مناسب نیست و In-Ear ها باید مورد استفاده قرار بگیرند.
mehrdadb3
28-06-2015, 17:22
دوستان کسی تجربه استفاده از هدفون Superlux HD562 رو داره گویا جدیدترین مدلش هست که داده
راستی من 10 روز پیش، مقدار کمی با k99 آهنگ گوش دادم. خیلی صداش خوب بود. توی آهنگ های خیلی تند (متال) خوب نبود اصلاً به نظرم. ولی توی بقیه آهنگ ها خیلی خوب بود. صدای شفاف و بیس خوبی داشت. البته دوستان حواسشون به تعبیر بنده از واژه خوب باشه. مثلاً بیس ریزر کراکن (؟؟؟) بیس بومی می دونم یا همینطور جبرا اوو
دوستان نظرتون راجع به هدفون های A4TECH چیه؟
سلام. دوستان من Sennheiser HD 598 رو برای خرید سفارش دادم.
می خواستم بپرسم از کجا باید فهمید که هدفون درست درایو می شه یا نه.
و در صورت نیاز به کارت صدا و یا آمپ چه مشخصاتی رو باید برای خریدشون مد نظر داشت.
ممنون.
ali.reihani
05-07-2015, 16:12
برند a4tech چه جوره؟
محصولات با کیفیت و حرفه ای داره یانه؟
بخصوص بخش هدست هاش!!
سلام. دوستان من Sennheiser HD 598 رو برای خرید سفارش دادم.
می خواستم بپرسم از کجا باید فهمید که هدفون درست درایو می شه یا نه.
و در صورت نیاز به کارت صدا و یا آمپ چه مشخصاتی رو باید برای خریدشون مد نظر داشت.
ممنون.
با دونستن امپدانس و حساسیت هدفونتون و دونستن خروجی پلیرتون در امپدانس هدفون.
توضیحات دقیق تر:
چند نکته برای خرید و انتخاب آمپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
مشخصاتی که باید در نظر بگیرید، من شخصاً ترکیبی از ریویو ها و مشخصات فنی رو با هم در نظر می گیرم.
برند a4tech چه جوره؟
محصولات با کیفیت و حرفه ای داره یانه؟
بخصوص بخش هدست هاش!!
حرفه ایی با تعریف من نداره.
بدک نباید باشه.
ali.reihani
06-07-2015, 00:21
حرفه ایی با تعریف من نداره.
بدک نباید باشه.
منظورم هدست هایی که تو رنج قیمتایین داره نسبت به بقیه چه طوره؟
نمونه 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-(-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-)~eitemid~152011~exid~850093)
2 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-(-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-)~eitemid~152008~exid~850103)
3 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D8%A7-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-(-%D9%85%D8%B1%D8%AC%D8%B9-%D8%AA%D8%AE%D8%B5%D8%B5%DB%8C-)~eitemid~200494~exid~850099)
ممنون
danijon_2006
10-07-2015, 16:02
دوستان چند تا هندزفری سیمی خوب تو رنج قیمتی 30 تا 50 معرفی کنید ممنون میشم برای گوشی huawei میخوام
magnetali
10-07-2015, 22:13
دوستان بین ایرفون های این صفحه کدوم را توصیه میکنین؟
صدایی که من دوس دارم: تیز نباشه، شفاف و پویا با باس طبیعی مناسب.
farshad-fm
11-07-2015, 14:02
سلام به همگی
دوستان من فیلم زیاد نگاه میکنم و یه هدفون مناسب میخواستم تو رنج قیمت زیر 100 و 100 تا 150 اگه امکانش هست معرفی کنید
قبلا هدفون a4tech داشتم که راضی بودم ازش
البته نمیدونم چه مدلی هست چون جعبه اش رو ندارم
mouzi4us
12-07-2015, 11:26
بچه ها بورس فروش انواع هدفون کجاست که بتونم تست هم کنم و قیمتاشم مناسب باشه ؟؟؟؟؟
Xx Hossein xX
12-07-2015, 23:55
بچه ها بورس فروش انواع هدفون کجاست که بتونم تست هم کنم و قیمتاشم مناسب باشه ؟؟؟؟؟
ایران هدفون اجازه تست اکثر هدفوناشو میده، فروشگاه خوبیه
Sent from OnePlus One
worldclass
14-07-2015, 11:32
سلام
دوستان هدست با بهترین کیفیت صدا و همینطور دوام بالا طوری که دسته هاش بعد از یک مدت نشکنه تا سقف 50 تومن چی پیشنهاد میدید؟
23-07-2015, 20:59
سلام
چه نوع مدل هدفونی که به گوشی موبایل هم وصل بشه و میکروفن هم داشته باشه برای زمان خواب مناسب هست؟
منظورم اینه که به گوش فشار نیاره و اذیت نکنه
متشکر
worldclass
29-07-2015, 00:05
سلام
دو تا سوال درباره هدفون PHILIPS SH9560 داشتم;
1) آیا گوش کاملا داخل حفره قرار میگیره؟
2) جایی سراغ دارید باز شدش رو برای تست گذاشته باشه؟
ممنون
poorya_2
29-07-2015, 00:29
سلام
دو تا سوال درباره هدفون PHILIPS SH9560 داشتم;
1) آیا گوش کاملا داخل حفره قرار میگیره؟
2) جایی سراغ دارید باز شدش رو برای تست گذاشته باشه؟
ممنون
درود
over-ear هست یعنی گوش کامل داخلش قرار میگیره
worldclass
29-07-2015, 00:37
درود
over-ear هست یعنی گوش کامل داخلش قرار میگیره
خیلی هدفون ها و هدست ها به نام over-ear هستن اما گوش رو کاملا در بر نمیگیرن.
من میخوام به یک طریقی مطمئن بشم.
poorya_2
29-07-2015, 00:43
خیلی هدفون ها و هدست ها به نام over-ear هستن اما گوش رو کاملا در بر نمیگیرن.
من میخوام به یک طریقی مطمئن بشم.
اینکه کاملا مشخصه گوش داخلش قرار میگیره
مگه اینکه اون دیگه گوش ادمیزاد نباشه :n02:
worldclass
29-07-2015, 00:49
اینکه کاملا مشخصه گوش داخلش قرار میگیره
مگه اینکه اون دیگه گوش ادمیزاد نباشه :n02:
گوش من معمولیه و خیلی هم بزرگ نیست.
هدست جنیوس 400A گرفتم که یک هدست اسما over ear هست اما گوش رو کامل در خودش جا نمیده و نیم ساعته گوش درد میگیرم.
worldclass
29-07-2015, 14:30
دوستان دیگه نظری ندارن؟
سلام دوستان. هدفون با مشخصات ذیل و قیمت نهایتا 70 تومان می خواستم لطفا بهترین هدفون دارای ارزش خرید بالا را پیشنهاد فرمایید.
1.هدفون داخل گوش
2. اکثرا با گوشی اندروید پلی خواهد شد.
3.بیت ریت فایل 320 فرمت mp3 می باشد. و اکثرا سبک پاپ
Sent from my HTC One X using Tapatalk
metalhead_forever
02-08-2015, 19:30
سلام دوستان. هدفون با مشخصات ذیل و قیمت نهایتا 70 تومان می خواستم لطفا بهترین هدفون دارای ارزش خرید بالا را پیشنهاد فرمایید.
1.هدفون داخل گوش
2. اکثرا با گوشی اندروید پلی خواهد شد.
3.بیت ریت فایل 320 فرمت mp3 می باشد. و اکثرا سبک پاپ
Sent from my HTC One X using Tapatalk
سلام. سه مدل زیر مناسب هستند:
1-Philips SHE3590
2- Creative EP630
3- Panasonic HJE300
موارد به ترتیب اولویت از کم به زیاد.... توصیه من مدل آخر است. البته اگر مدل HJE350 را پیدا کردید کمی گرانتر است (حدود 85) اما در خریدش شک نکنید که از بهترین مدل های موجود در این رده قیمتی به شمار می رود.
worldclass
03-08-2015, 18:59
سلام
من یه Panasonic RP-HC 200 میخوام بخرم.کسی تجربه تست داره؟
pedramb66
08-08-2015, 19:51
سلام دوستان....
قصد خرید هدفون over ear دارم برای کار با pc و گوش دادن تقریبا زیاد آهنگ و کمی فیلم و تنظیم موسیقی الکترونیک.یعنی این هدفون قراره مقدار زیادی تو روز استفاده بشه...مثل حدودا 10 ساعت یا بیشتر روی گوشم باشه.کیفیت ایرکاپ ها خیلی واسم مهمه...نمیخوام زود از بین بره...همچنین عمر خود هدفون هم بالا باشه.
با تحقیق زیاد به 2 مدل beyerdynamic custome one pro plus و audio technica ath m50x رسیدم که با توجه به قیمت فوق تخیلی m50x الان این گزینه رو کنار گذاشم...با توجه به قیمت دلاریش 170 دلار و ریالیش حدود 900 تومن خیلی تخیلیه...پول مفت نمیدم...ولی custome one pro plus قیمت دلاریش 200 دلاره و تو ایران حدود 640 گیر میاد که به نظرم خیلی میرزه...
پس با توجه به قیمت و همچنین قابلیت خوب تنظیم bass و مکانیزم وصل شدن هدفون custome one pro plus که بشه سیم دیگری هم برای هدفون استفاده کرد (هدفون m50x سیم باید بره داخل و بپیچه که اینطور نمیشه سیم دیگری استفاده کرد) من custome one pro plus رو انتخاب کردم...
دوست نظر شما دوستان رو بدونم و اینکه انتخاب درستی کردم و اینکه گزینه بهتری تو این رنج واسه من هست لطف کنید...
doctor_apachi2
09-08-2015, 13:44
سلام خدمت اساتید محترم. من یک هدفون over ear خوب میخوام که بلوتوث هم باشه برای گوش کردن آهنگ از موبایل. میخوام در کل چیز خوب و جون داری باشه ، صدای شاخ نمیخوام تو این مورد. رنج قیمت نهایت 140 ، 150
شارژش خوب باشه از همه چیز مهمتره. آیا با گارانتی هم هست؟
ممنون
سلام دوستان....
قصد خرید هدفون over ear دارم برای کار با pc و گوش دادن تقریبا زیاد آهنگ و کمی فیلم و تنظیم موسیقی الکترونیک.یعنی این هدفون قراره مقدار زیادی تو روز استفاده بشه...مثل حدودا 10 ساعت یا بیشتر روی گوشم باشه.کیفیت ایرکاپ ها خیلی واسم مهمه...نمیخوام زود از بین بره...همچنین عمر خود هدفون هم بالا باشه.
با تحقیق زیاد به 2 مدل beyerdynamic custome one pro plus و audio technica ath m50x رسیدم که با توجه به قیمت فوق تخیلی m50x الان این گزینه رو کنار گذاشم...با توجه به قیمت دلاریش 170 دلار و ریالیش حدود 900 تومن خیلی تخیلیه...پول مفت نمیدم...ولی custome one pro plus قیمت دلاریش 200 دلاره و تو ایران حدود 640 گیر میاد که به نظرم خیلی میرزه...
پس با توجه به قیمت و همچنین قابلیت خوب تنظیم bass و مکانیزم وصل شدن هدفون custome one pro plus که بشه سیم دیگری هم برای هدفون استفاده کرد (هدفون m50x سیم باید بره داخل و بپیچه که اینطور نمیشه سیم دیگری استفاده کرد) من custome one pro plus رو انتخاب کردم...
دوست نظر شما دوستان رو بدونم و اینکه انتخاب درستی کردم و اینکه گزینه بهتری تو این رنج واسه من هست لطف کنید...
خب منطقاً انتخاب براساس سبک صدا باید صورت بگیره. که امری سلیقه ایی است.
ولی بنابر توضیحات توی امضام :n02:، منم توصیم به شما همون custome one pro plus هست. البته خیلی مفید خواهد بود که قبلش خودتون تستش کنید. گزینه ارزون مناسب، من k99 رو می دونم که خریدش مقداری ریسکیه و امکان داره بیسش برای شما کم باشه.
البته باز هم توصیه می کنم custome one pro plus رو تست کنید، نه فقط برای شنیدن سبک صداش، بلکه برای اینکه ببینید با دستگاهتون خوب درایو می شه یا نه. چونکه حساسیت هدفون مقداری پایینه. (البته احتمالش کمه که درایو نشه. ولی تست کنید.)
سلام دوستان
یه هدفون با ویژگی های زیر میخوام:
over ear
سیمی
90% جهت استفاده در منزل(لپ تاپ)
اطرافیان صدای هدفون رو نشنون!
استفاده برای فیلم و سریال زیاد + کمی آهنگ
تو استفاده 2-3 ساعته گوش رو اذیت نکنه
کیفیت صدای خوب و با جزئیات
کیفیت ساخت بالا
زیر 200 تومان
در کل بهترین هدفونی که با این بودجه و مشخصات پیشنهاد میدید چی هست؟
ممنون میشم نظرتون رو درباره این هدفون هم بگید:
سلام دوستان
یه هدفون با ویژگی های زیر میخوام:
over ear
سیمی
90% جهت استفاده در منزل(لپ تاپ)
اطرافیان صدای هدفون رو نشنون!
استفاده برای فیلم و سریال زیاد + کمی آهنگ
تو استفاده 2-3 ساعته گوش رو اذیت نکنه
کیفیت صدای خوب و با جزئیات
کیفیت ساخت بالا
زیر 200 تومان
در کل بهترین هدفونی که با این بودجه و مشخصات پیشنهاد میدید چی هست؟
ممنون میشم نظرتون رو درباره این هدفون هم بگید:
کسی نیس راهنمایی کنه؟
از akg مدل k99 و k77 هدفون های خیلی خوبی هستن. k99 رو توی جشنواره تهران ملودی، 215 تومن گذاشته. قیمت خیلی خوبی هست.
هدفونی با صدای تقریباً طبیعی هست. و اصلاً از اون هدفون های بیس دار بوم بومی به حساب نمیاد. پس اگر تونستید، برید تست کنید.
k77 هم 165 گذاشته که اون هم قیمت خیلی خوبیه
اون هدفون که گذاشتید رو من نمی شناسم.
whitewolf
12-08-2015, 10:54
سلام
اقا یه هدفون in-ear ورزشی (ضد آب - ضد عرق) می خواستم که پشت بسته و با کیفیت صدای گرم و بیس بالا باشه. بیشتر اهنگ های دنس و الکترونیک گوش میدم و یه جوری باشه که موقع ورزش و دویدن از گوش بیرون نیفته (مثل مدلای دور گوشی یا پشت گردنی)
سایز دراویش اگه از 8 بیشتر باشه که چه بهتر (ولی همچنان in-ear باشه). دکمه برای کنترل موزیک هم داشته باشه
در مورد مقدار بیس من creative 630 و yamaha eph-50 داشتم و مقدار بیسشون خوب بوده و راضی بودم
بودجه هم تا 250-300
مرسی :n12::n16:
راستی اگه بلوتوث هم باشه خوبه ولی شنیدم بلوتوثی ها کیفیت صدای پایینی دارن. ولی اگه مدل in-ear بلوتوثی ضد اب ضد عرق خوبی میشناسید که کیفیت صداش خفنه ممنون میشم
سلام
اقا یه هدفون in-ear ورزشی (ضد آب - ضد عرق) می خواستم که پشت بسته و با کیفیت صدای گرم و بیس بالا باشه. بیشتر اهنگ های دنس و الکترونیک گوش میدم و یه جوری باشه که موقع ورزش و دویدن از گوش بیرون نیفته (مثل مدلای دور گوشی یا پشت گردنی)
سایز دراویش اگه از 8 بیشتر باشه که چه بهتر (ولی همچنان in-ear باشه). دکمه برای کنترل موزیک هم داشته باشه
در مورد مقدار بیس من creative 630 و yamaha eph-50 داشتم و مقدار بیسشون خوب بوده و راضی بودم
بودجه هم تا 250-300
راستی اگه بلوتوث هم باشه خوبه ولی شنیدم بلوتوثی ها کیفیت صدای پایینی دارن. ولی اگه مدل in-ear بلوتوثی ضد اب ضد عرق خوبی میشناسید که کیفیت صداش خفنه ممنون میشم
من تنها برند ورزشی قابل اعتمادی که می شناسم، سری های ورزشی سنهایزر هستن. قیمت مدل خاصی رو نمی دون که دقیقاً بهتون معرفی کنم.
- - - Updated - - -
سلام
بودجه هم تا 250-300
من تنها برند ورزشی قابل اعتمادی که می شناسم، سری های ورزشی سنهایزر هستن. قیمت مدل خاصی رو نمی دون که دقیقاً بهتون معرفی کنم.
whitewolf
12-08-2015, 17:40
مرسی
جایی رو می شناسین که بشه هدفون ها رو تست کرد؟
من تهرانم
از akg مدل k99 و k77 هدفون های خیلی خوبی هستن. k99 رو توی جشنواره تهران ملودی، 215 تومن گذاشته. قیمت خیلی خوبی هست.
هدفونی با صدای تقریباً طبیعی هست. و اصلاً از اون هدفون های بیس دار بوم بومی به حساب نمیاد. پس اگر تونستید، برید تست کنید.
k77 هم 165 گذاشته که اون هم قیمت خیلی خوبیه
اون هدفون که گذاشتید رو من نمی شناسم.
سلام.من صدای k44 رو شنیدم تو اصفهان...البته زیاد دقیق نشنیدم تفریحی شنیدم ولی چیزی که یادمه اینه که بیس مناسبی داشت...نه زیاد نه کم...میشه صدای k99 رو با k44 مقایسه بکنید؟
ممنون
مرسی
جایی رو می شناسین که بشه هدفون ها رو تست کرد؟
من تهرانم
ایران هدفون ببینید داره؟
سلام.من صدای k44 رو شنیدم تو اصفهان...البته زیاد دقیق نشنیدم تفریحی شنیدم ولی چیزی که یادمه اینه که بیس مناسبی داشت...نه زیاد نه کم...میشه صدای k99 رو با k44 مقایسه بکنید؟
ممنون
من 99 رو شنیدم فقط. اون هم پنج دقیقه یا 10 دقیقه. البته کلاً صداش دستم اومد. صداش رو دوست داشتم. فرکانس خاصی مسلط بر بقیه فرکانس ها نبود و صدا بالانس بود. حالا شاید دقیق طبیعی نبوده باشه.
سلام
K77 با K77 Perception چه فرقي داره؟!
و اينكه بين k77 و hd 203 كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
سلام
K77 با K77 Perception چه فرقي داره؟!
و اينكه بين k77 و hd 203 كدوم رو پيشنهاد ميكنيد؟
ممنون
من یک مدل می شناسم. k77، تا حالا دقت نکردن بعدش چی نوشته بود.
203 رو نشنیدم. مقایسه ایی نخوندم.
من یک مدل می شناسم. k77، تا حالا دقت نکردن بعدش چی نوشته بود.
203 رو نشنیدم. مقایسه ایی نخوندم.
ممنون از پاسختون
منظورم hd 203 از برند سن هايزر بود
كلا نزديكترين مدل به k77 يا k99 از برند ديگه چي هست؟
ممنون از پاسختون
منظورم hd 203 از برند سن هايزر بود
كلا نزديكترين مدل به k77 يا k99 از برند ديگه چي هست؟
بله. متوجه شدم.
اگر می تونید برید فروشگاه ایران هدفون اونجا تست کنید چند تا. من توی اون رده، فقط k99 رو شنیدم و قبول دارم.
سلام. جناب rave-87 هدفون من hd 598 هست. داکم اسکارلت سلو و آمپم a20. قصد آپگرید دارم و می خوام هدفون جدیدم در جنس صدا تفاوت داشته باشه تا دو هدفون مشابه نداشته باشم.
نظرم hd 700 بود اما علاقه دارم صدای بایردینامیک رو هم تجربه کنم. با این توضیحات به نظر شما انتخاب t90 مناسب است؟
سلام. جناب rave-87 هدفون من hd 598 هست. داکم اسکارلت سلو و آمپم a20. قصد آپگرید دارم و می خوام هدفون جدیدم در جنس صدا تفاوت داشته باشه تا دو هدفون مشابه نداشته باشم.
نظرم hd 700 بود اما علاقه دارم صدای بایردینامیک رو هم تجربه کنم. با این توضیحات به نظر شما انتخاب t90 مناسب است؟
سلام
هر دوتاشون صدای متفاوتی به نسبت 598 بهتون می دن. 700 مقداری تریبل بیشتر رو نسیبتون خواهد کرد. ولی t90 تغییر خیلی زیادتری در سبک صدا خواهد داشت براتون. اگر تریبل 598 براتون الأن کاملاً کافیه، امکان داره حتی تریبل t90 براتون خیلی تیز باشه. کلاً t90 تجربه صدای خیلی تهاجمی تری رو بهتون می ده. هرچند 700 هم به اندازه کافی می تونه تهاجمی باشه.
سلام
هر دوتاشون صدای متفاوتی به نسبت 598 بهتون می دن. 700 مقداری تریبل بیشتر رو نسیبتون خواهد کرد. ولی t90 تغییر خیلی زیادتری در سبک صدا خواهد داشت براتون. اگر تریبل 598 براتون الأن کاملاً کافیه، امکان داره حتی تریبل t90 براتون خیلی تیز باشه. کلاً t90 تجربه صدای خیلی تهاجمی تری رو بهتون می ده. هرچند 700 هم به اندازه کافی می تونه تهاجمی باشه.
ممنون بخاطر راهنمایی مفیدتان. همان t90 را تهیه می کنم.
سوال دیگری هم از حضورتان داشتم. لطفا در صورت امکان تفاوت صدای a20 را با آمپ لامپی Bayandor که در داخل سرهم شده است بفرمایید.
ممنون بخاطر راهنمایی مفیدتان. همان t90 را تهیه می کنم.
سوال دیگری هم از حضورتان داشتم. لطفا در صورت امکان تفاوت صدای a20 را با آمپ لامپی Bayandor که در داخل سرهم شده است بفرمایید.
سعی کنید دوتاشون رودر کنار هم بشنوید. هشدار نهایی رو می دم، سعی کنید لااقل 15 دقیقه ایی به صورت پشت سر هم به t90 گوش بدید، چونکه ممکنه لحظه اول، تریبلش حیلی جذاب بیاد، ولی اگر توی خونه استفاده کنید، بعد از 45 دقیقه، به سرعت موجب خستگی گوشتون بشه.
من اون دو تا آمپ رو با هم مقایسشون نکردم. ولی اگر به جای شما بودم، بایاندور رو به عنوان یکی از گزینه های اصلیم در نظر می گرفتم. همین الأن که t1 دارم، بایاندور گزینه اصلیم بود.
vahid123
17-08-2015, 03:31
با سلام خدمت اساتید.
راستش بنده برای بازی با کنسول یک هدفون بی سیم میخاستم بگیرم..راستش از هدفون های سیم دار واقعاً خسته شدم...
ممنون میشم راهنمایی کنید..هدفون سبکی هم باشه که طولانی مدت بشه استفاده کرد و سر رو اذیت نکنه!!
بودچه هم نهایتاً 300
با تشکر فراوان
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.