PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 [20] 21 22 23 24 25

mohammad varaste
19-05-2014, 11:21
یدونه بیت فیک هست 30 تومن.
کیفیت صداش هم خوب بود به نظرتون چجوره ؟
تا 80 تومن میتونم هزینه کنم

taghi_ramzi
19-05-2014, 11:46
یه هدست خوب تا 80 تومن میخوام بخرم.
خواهشا اگه کسی تجربه خرید هدست تا 80تومن رو داره راهنمایی بکنه و یکی دو مدل خوب رو معرفی کنه

من باشم فیلیپس shl3000 میخرم.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

farid123
19-05-2014, 12:49
من باشم فیلیپس shl3000 میخرم.

ایشون headset میخواد این که شما معرفی کردید هدفونه.

taghi_ramzi
19-05-2014, 14:41
آخه ایشون بالا فرمودن "بیتز" فیک.

mohammad varaste
19-05-2014, 19:42
نه من زیاد اسماشونو نمیدونم و وارد نیستم
من هندزفری نمیخوام از همینایی که تقی معرفی کرد میخوام

mehrabooni
19-05-2014, 22:29
به نظرتون ارزش داره ایپاد شافل بخرم ؟ یه صدای عالی با بیس عالی میخوام تا ۲۰۰ ت
گوشیم هواوی g610 هست ، به نظر شما ایرفون های ۲۰۰ تومنی برای گوشی من مناسبن ؟ میخوام بدونم g610 تواناییشو داره از یه ایرفون با کیفیت ساپورت کنه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

بقول یک بنده خدا واقعا فروم خیلی خوبی هست خیلی پر باره همه میان سوال میکنن کسی هم جواب نمیده این واقعا از پی سی ورد بعید بود.
بهر حال امیدوارم یه روزی جوابه سوالم رو بگیرم.به امید ان روز

rave-87
20-05-2014, 13:18
بقول یک بنده خدا واقعا فروم خیلی خوبی هست خیلی پر باره همه میان سوال میکنن کسی هم جواب نمیده این واقعا از پی سی ورد بعید بود.
بهر حال امیدوارم یه روزی جوابه سوالم رو بگیرم.به امید ان روز

سلام
مطمئن باشید که اگر دوستان از جوابی مطمئن باشن، دریغ نمی کنن.
توصیه کردن در دنیای صدا، کار بسیار سختیه و ریسک زیادی داره. افراد مختلف سلایق صدایی مختلفی دارن و از همه مهمتر اینکه افراد ناتوان از توصیف سلیقه صدایی خودشون هستن.
یک دوستی ممکنه بیاد اینجا و راهنمایی بخواد و بگه: "من بیس زیاد دوست دارم. لطفا یکی به من هدفونی تا 100 تومن معرفی کنه که بیس خوبی داره." حالا وقتی من این پست رو می خونم. واقعیت اینه که من هیچ چیز خاصی از سلیقه صدایی دوستمون متوجه نمی شم. اینکه منظور ایشون از "بیس خوب" و "زیاد" چیه رو من نمی دونم. بسیار افرادی رو دیدم که هدفون مثلا کرتیو ep630 رو دارای بیس مناسب می دونستن و از اونور خیلی های دیگه بیس اون هدفون رو زیاد و غیر قابل تحمل می دونستن. حالا من باید از کجا بدونم که منظور اون دوستمون از "بیس خوب" چیه؟ تازه قضیه به اینجا ختم نمی شه. به زبان ساده، هدفون ها در قسمت های دیگه پاسخ فرکانسیشون با هم تفاوت های زیادی دارن. که این تفاوت ها باعث می شه که فلانی از یک هدفون خوشش بیاد و فلانی متنفر بشه ازش. مثلاً ساده ترین تفاوت ها، تفاوت در مقدار "مید رنج" و "تریبل" هستن.
فردی که میاد اینجا و سوال می کنه، در اکثر موارد صرفاً از بیس هدفون صحبت می کنه. که همون هم همونطور که قبلاً گفتم،درست توصیف نمی کنه.
من همین الأن بسیاری دوستان رو دیدم که می رن هدفون 200 تومنی از برند معتبری می خرن، ولی در عرض 2 هفته قصد فروشش رو دارن. هرچند اون هدفون رو خیلی ها تعریفش رو کردن، ولی همون هدفون برای اون فرد ناخوشایند هست.

حالا اگر بخوام در مورد سوال شما در مورد گوشیتون وضعیت رو بررسی کنم باید اینطور به شما بگم: بنده هیچ اطلاعی از کیفیت خروجی صدای گوشی شما ندارم. چونکه حتی سایتی مثل gsmarena خروجی هدفون گوشیتون رو مشخصاتش رو ننوشته. ولی می تونم بگم که کیفیتش از آیپاد پایین تره. ولی سوال دیگه ایی که مطرحه اینه که آیا شما این اختلاف کیفیت رو درک خواهید کرد؟ مطمئناً من نمی تونم با اطمینان به این سوال جواب بدم. ولی به احتمال زیاد و با هدفون های تا 200 تومن باید بگم نه. پس به شما توصیم اینه که هدفون رو ارتقا بدید.
اما مسئله ایی که اینجا مطرح می شه اینه که شما چه هدفونی بخرید. من دوباره توجه شما رو به 2 پاراگراف اول این متنم جلب می کنم. و چند تا گزینه جلو روتون میزارم که اینجا همیشه تکرار کردم.
فیلیپس she3590 صدای V شکل. یعنی هم بیس زیاد و هم تریبل زیاد. (تریبل شفاف بودن یا در مواقعی تیز بودن صدا رو باعث میشه) قیمت حدود 35 تومن.
کریتیو ep630 صدای گرم. بیس زیاد و تریبل نرم. (ممکنه برای بعضی ها تریبلش کم باشه) قیمت حدود 50 تومن. حتماً با گارانتی شاب تهیه بشه.
پاناسونیک hje350 شبیه ep630 هست. با این تفاوت که بیس کمتری داره و بر همین اساس تریبلش هم بیشتر به چشم میاد. قیمت حدود 70 یا 80 تومنه فکر کنم.
کریتیو ep830. ارتقا یافته ep630. مقدار بیس کمتری نسبت به 630 داره. همین بیس کمترش باعث می شه نسبت به 630، "مید" بیشتر تو چشم بیاد ("مید" واضح بودن صدای خواننده و بعضی سازها رو باعث می شه.) قیمتش حدود 110 تومنه. باز هم گارانتی شاب تهیه بشه.
سنهایزر cx300II که به نظرم نسخه گرون قیمت she3590 هست و اصلاً اختلاف قیمت رو توجیه نمی کنه. حدود 200 تومنه با گارانتی نامداران
یاماها eph-50 به نظر نسخه ارتقا یافته ep830 هستش. ولی همین امر ممکنه باعث بشه برای بعضی ها صدای جذاب و هیجان برانگیزی نداشته باشه. ولی هدفون خوبیه. این هم حدود 200 تومنه فکر کنم. و با گارانتی نامداران.

Ali_softcenter
20-05-2014, 19:37
سلام دوستان

من یه مدت قرار بود ایرفون از خارج از کشور تهیه کنم که به دلایلی کنسل شد .

الان میدونم راهنمایی کردن طبق پست دوستمون سخته برای همین سعی میکنم اطلاعات مختصر ولی مفید بدم

من هدفونی میخوام تا 200 تومن که مید خوبی داشته باشه و بیسش هم زیاد بالا نباشه یعنی زیاد بم نباشه تریبل هم زیاد نباشه یعنی خیلی تیز نباشه . دستگاه من سن دیسک سانسا کلیپ + هست و موسیقی مورد علاقه 70% مشتقات آروم راک مثل پست راک و انیدی راک و ایندی پاپ و آلترناتیو و پراگرسیو و امبینت و 20% موسیقی پاپ و 10% هم دنس و ...

سونی xba-10 پیشنهاد برخی ها بود که در بازار موجود نیست....یکی از دوستان هم میگن تریبلش بیش از حد بالاست..

لطفا چند مورد که به ذهنتون میرسه بگید که مطمئن باشید تقلبیش نباشه و اگر هست بگید با کدوم گارانتی اصلش رو میشه خرید...

دقیقا فرق یاماها eph-50 با کریتیو 830 چیه؟؟؟ یعنی چی ارتقا یافته اونه؟

ممنون

konstantin
20-05-2014, 20:14
بازم سلام
توی رنج قیمت 200 تا 250 کدوم یکی از ایرفون های زیر رو پیشنهاد میدین؟
فقط صدای تریبلش زیاد نباشه جوری که اذیت کنه
معمولا زیاد ازش استفاده میکنم و برام مهمه گوشم رو توی استفاده طولانی اذیت نکنه
موقع ورزش هم استفاده می کنم
همه جور موزیکی هم گوش میدم

Senheiser MM70i
Senheiser CX300-II
Senheiser MM70s
Senheiser MX685 sport
Senheiser CX310
Razer hammerhead
AKG Q350
Sony XBA-10
Razer Adaro
Audio-Technica ATH-CKM55

braveboy74
21-05-2014, 00:35
سلام بین philips she8000 و creative ep-630 کدوم رو پیشنهاد میدید؟

farid123
21-05-2014, 07:55
نه من زیاد اسماشونو نمیدونم و وارد نیستم
من هندزفری نمیخوام از همینایی که تقی معرفی کرد میخوام
خوب پس همین مدل که دوستمون معرفی کردن حدود 65 هزار تومنه و مدل بالاترش که خود من دارم یعنی SHl3100 حدود 85 هزار تومن هست.
البته نکته ای که هست اینه که به نظر من هدفون های over ear تو این رده قیمت از کیفیت خیلی مناسبی برخوردار نیستند من خودم برای استفاده دم دستی و نه موسیقی صرفا ، به چند تا مدل رسیدم shl 3100، Pioneer SE-M390 و snoy MDR-XB200 و....در مورد سونی میتونن بگم با قیمت 133 تومن کیفیت ساختش خیلی پایین بود و اصلا ارزش تست نداشت.390 جدا از کیفیتش که همینجا هم ازش تعریف شده اما همون گارانتی نیم بند بقیه برندها را نداره ،سیمش هم بلند و سنگینه . اما در مورد 3100 میشه گفت بیس معمولی داره همونطور که تو مشخصاتشش گفته شدهimpressive & punchy bass و البته اصلا هم impressive نیست. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جدای از بیس مشکلات کلیدی خیلی از فیلیپس های دیگه را هم داره با افزایش ولوم صدای تیزی پیدا میکنه ، میدش خیلی جاها گوش خراش میشه و....
نتیجه نهایی هم اینکه Pioneer SE-M390 از بقیه بهتره.

rave-87
21-05-2014, 10:38
سلام دوستان

من یه مدت قرار بود ایرفون از خارج از کشور تهیه کنم که به دلایلی کنسل شد .

الان میدونم راهنمایی کردن طبق پست دوستمون سخته برای همین سعی میکنم اطلاعات مختصر ولی مفید بدم

من هدفونی میخوام تا 200 تومن که مید خوبی داشته باشه و بیسش هم زیاد بالا نباشه یعنی زیاد بم نباشه تریبل هم زیاد نباشه یعنی خیلی تیز نباشه . دستگاه من سن دیسک سانسا کلیپ + هست و موسیقی مورد علاقه 70% مشتقات آروم راک مثل پست راک و انیدی راک و ایندی پاپ و آلترناتیو و پراگرسیو و امبینت و 20% موسیقی پاپ و 10% هم دنس و ...

سونی xba-10 پیشنهاد برخی ها بود که در بازار موجود نیست....یکی از دوستان هم میگن تریبلش بیش از حد بالاست..

لطفا چند مورد که به ذهنتون میرسه بگید که مطمئن باشید تقلبیش نباشه و اگر هست بگید با کدوم گارانتی اصلش رو میشه خرید...

دقیقا فرق یاماها eph-50 با کریتیو 830 چیه؟؟؟ یعنی چی ارتقا یافته اونه؟

ممنون
xba-10 واقعاً تنها گزینه مناسب بود.
همونطور که توی پست قبلم گفتم. تریبلی که ممکنه برای یکی زیاد باشه، ممکنه برای دیگری کم باشه. برای همین در خوندن نظرات دیگران بسیار دقت کنید. من خیلی وقته که می خوام پستی بزنم و توش نحوه استفاده از ریویو دیگرا رو توضیح بدم ولی حسش نبوده هیچ وقت.
پلیرتون خیلی خوبه. اگر از اونور می تونستید تهیه کنید خیلی خوب بود. هدفون های توی ایران اکثراً یا بیس زیاد دارن و تریبل کم. یا هم بیسشون زیاده و هم تریبلشون.
هدفون خوبی که میتونم پیشنهاد کنم akg q460 هست که روی گوشی هست و بیشتر از 300 تومنه.
فرق یاماها اینه که صرفاً بهبود کیفیتی توی اکثر فرکانس ها نسبت به 830 داشته. ولی سبک صدای کلی همون سبک صدای 830 هست. اگر هدفون های بیتس اصل رو گوش داده باشید، اینطور که می گن، این یاماها سبک صداش شبیه اون هاست :n02:. البته اگر پلیرتون راکباکس نصب هست. می تونید بیس رو مقداری کم کنید بعداً. مثلاً 5 دسی بل کم کنید.

سلام بین philips she8000 و creative ep-630 کدوم رو پیشنهاد میدید؟
هدفون های فیلیپس معمولاً تریبل زیادی دارن و از اونور کریتیو معمولاً تریبل کمی داره. ممکنه یکی براتون بسیار شفاف و تیز باشه، یا اونیکی بسیار صدای گرفته ایی داشته باشه.
اگر نظر خاصی در این موارد ندارین، یا 630 رو بخرین، یا فیلیپس she3590 که در مقابل قیمتش بسیار خوبه. و اگر صداش براتون تیز نباشه، در حال حاضر بیشترین ارزش رو در مقابل قیمت پرداختی در میان تمومی هدفون های داخل ایران داره.

hosein ati
21-05-2014, 10:41
سلام دوستان.
من هدفون
xiaomi piston 2
رو خریدم و تا ۲ هفته دیگه میرسه دستم.
فقط یه مشکلی هست اونم اینکه نمیدونم با گوشیم در چه حد هماهنگ خواهد شد.گوشیم
motorolla moto g
هست.
در چه حد انتظار داشته باشم از کارت صوتی گوشیم؟

braveboy74
21-05-2014, 11:12
ممنون از پاسختون she3590 که گفتید بیسش چه طوره؟تو ولوم بالا کیفیتش رو از دست نمیده؟و درکل پیشنهاد خود شما چیه؟
همه نوع موسیقی هم گوش میدم و نظر خودم بیشتر رو کریتیو هست

satty
21-05-2014, 17:31
راهنمایی برای خرید هدفون یا هدست

با سلام

بنده قصد خرید یک هدفون یا هدست را دارم.

در بازار کمی تحقیق کردم و متوجه شدم اکثر هدفون های خوب قیمتی بالای ۱۰۰هزار تومان دارند. (هدفون های اصل و اورجینال هم که بالای یک میلیونه) :n04:

علت بالا بودن قیمت ها را نمیدانم (جدا از بحث بالا بودن دلار)
البته در برخی موارد هدفون ها به واسطه ی وایرلس دار بودنشان، قیمتشان به طبع باید بالا باشد، اما در باقی موارد نمیدانم چرا قیمت ها انقدر بالاست.

با توجه به شرایط بازار، آیا میشه زیر ۱۰۰هزار تومان مدلی را تهیه کرد که ارزش خرید داشته باشد؟ (اگه جواب منفیه، تا ۱۵۰هزار تومان هم شد عیب نداره)

بنده هدفون را برای گوش دادن آهنگ از طریق کامپیوتر میخواهم و دنبال هدفونی هستم که دارای صدا و باس خوبی باشد. (به معنای واقعی از شنیدن موسیقی لذت برد)
و جز مدل هایی که روی گوش قرار میگیرد باشد.

دوستان اگه مدل یا مدل هایی (چه هدفون یا چه هدست) مد نظر دارند، لطفا راهنمایی کنند.
انتخاب مدلی با حداقل هزینه و کیفیت بالا (دنبال مدل های ارزان قیمت و بی کیفیت هم نیستم)

ممنون :n12:

Time0ut
22-05-2014, 14:53
سوال قبلی ام که بی پاسخ موند
حالا یه سوالی دارم که همه به لطف تجربه ی بالا و سرچر بودن میتونن جواب بدن!
میخوام هدست بلوتوث Halo 2 رو بخرم که با گارانتی نامداران 300 قیمت داره و بدون گارانتی 250
حالا میخواستم بدونم این مدل فیک داره یا نه و اصلا ارزش داره 50 تومن بیشتر هزینه کنم؟

Time0ut
22-05-2014, 15:20

با سلام

در بازار کمی تحقیق کردم و متوجه شدم اکثر هدفون های خوب قیمتی بالای ۱۰۰هزار تومان دارند. (هدفون های اصل و اورجینال هم که بالای یک میلیونه) :n04:

البته در برخی موارد هدفون ها به واسطه ی وایرلس دار بودنشان، قیمتشان به طبع باید بالا باشد، اما در باقی موارد نمیدانم چرا قیمت ها انقدر بالاست.

با توجه به شرایط بازار، آیا میشه زیر ۱۰۰هزار تومان مدلی را تهیه کرد که ارزش خرید داشته باشد؟ (اگه جواب منفیه، تا ۱۵۰هزار تومان هم شد عیب نداره)

بنده هدفون را برای گوش دادن آهنگ از طریق کامپیوتر میخواهم و دنبال هدفونی هستم که دارای صدا و باس خوبی باشد. (به معنای واقعی از شنیدن موسیقی لذت برد)

دوستان اگه مدل یا مدل هایی (چه هدفون یا چه هدست) مد نظر دارند، لطفا راهنمایی کنند.
انتخاب مدلی با حداقل هزینه و کیفیت بالا (دنبال مدل های ارزان قیمت و بی کیفیت هم نیستم)

برای قیمت کم بدون درنگ هر محصولی از AKG پیدا کردی بخر همشون ارزش خرید دارند کیفیت و عمر بسیار بالایی هم دارند
AKG
K512
K514
K44
K77
قیمتشون در حدود 90 تا 200 تومن هست
پیشنهاد من k77 هست که قیمتش باید در حدود 150 باشه ولی 220 خرید و فروش میشه!
با این قیمت های کذایی مجبوری بین k512 و k44 یکی رو انتخاب کنی که اگر وضوح بیشتر و کاربرد تخصصی تر میخوای k44 ولی اگر
کاربرد عمومی تر میخوای k512 که bass قدرتمندی داره ولی یکمقدار صدای تیزی داره که از نظر من خیلی معلوم و گوش خراش نیست!
درکل k44 , k99 , k77 در رنج قیمت های پایین معروف تر از سری 500 همین شرکت هستند

در رده های بعدی هم کریتیو و فیلیپس قرار میگیرند که اصلا در حد akg نیستند
و البته سن هایزر معروف هم چند مدل داره که اچ دی هستند و کاربرد عمومی ندارند

satty
22-05-2014, 16:23
برای قیمت کم بدون درنگ هر محصولی از AKG پیدا کردی بخر همشون ارزش خرید دارند کیفیت و عمر بسیار بالایی هم دارند
AKG
K512
K514
K44
K77
قیمتشون در حدود 90 تا 200 تومن هست
پیشنهاد من k77 هست که قیمتش باید در حدود 150 باشه ولی 220 خرید و فروش میشه!
با این قیمت های کذایی مجبوری بین k512 و k44 یکی رو انتخاب کنی که اگر وضوح بیشتر و کاربرد تخصصی تر میخوای k44 ولی اگر
کاربرد عمومی تر میخوای k512 که bass قدرتمندی داره ولی یکمقدار صدای تیزی داره که از نظر من خیلی معلوم و گوش خراش نیست!
درکل k44 , k99 , k77 در رنج قیمت های پایین معروف تر از سری 500 همین شرکت هستند

در رده های بعدی هم کریتیو و فیلیپس قرار میگیرند که اصلا در حد akg نیستند
و البته سن هایزر معروف هم چند مدل داره که اچ دی هستند و کاربرد عمومی ندارند

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی :n16:

نظرتون درباره ی مدل های دیگه غیر از برند AKG چیه؟ (البته تو خوب بودن AKG شکی نیست)

یکی از رفقام بهم Sennheiser HD 201 یا Sennheiser HD 202 رو پیشنهاد داد. (ظاهر زیاد دلچسبی ندارن)
اکثرا تعریف کردن، فقط بعضی ها از زیاد بودن طول سیمش گله داشتن

نمیدونم می ارزه به جای HD 201 برم HD 202 بخرم یا نه؟
(آخه HD 202 کمی گرونه، ولی اگه واقعا نسبت به بقیه ی مدل ها ارزش داره، میخرمش)

خودم با یه جستجو به مدل های زیر رسیدم
Energy Sistem DJ 700 (قشنگه ولی انگار که تو بازار کمه)
Philips SHM7110 (میکروفون هم داره :n01:)
Philips SHL3000
Sony MDR-XB200
Sony MDR-ZX310

اصلا میشه رو برندهایی مثل Philips و Energy Sistem و Sony حساب باز کرد یا نه؟

نمی دونم کدوم واقعا ارزش خرید داره؟ و از نظر کیفیت صدا و باس برای گوش دادن آهنگ مناسبه؟

راستی دوست عزیز منظور شما از "کاربرد عمومی" چیه؟ (یعنی ارزون ترین مدل سن هایزر به درد کاربر خونگی نمیخوره؟)

Time0ut
22-05-2014, 18:49
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی :n16:

نظرتون درباره ی مدل های دیگه غیر از برند AKG چیه؟ (البته تو خوب بودن AKG شکی نیست)

یکی از رفقام بهم Sennheiser HD 201 یا Sennheiser HD 202 رو پیشنهاد داد. (ظاهر زیاد دلچسبی ندارن)
اکثرا تعریف کردن، فقط بعضی ها از زیاد بودن طول سیمش گله داشتن

نمیدونم می ارزه به جای HD 201 برم HD 202 بخرم یا نه؟
(آخه HD 202 کمی گرونه، ولی اگه واقعا نسبت به بقیه ی مدل ها ارزش داره، میخرمش)

خودم با یه جستجو به مدل های زیر رسیدم
Energy Sistem DJ 700 (قشنگه ولی انگار که تو بازار کمه)
Philips SHM7110 (میکروفون هم داره :n01:)
Philips SHL3000
Sony MDR-XB200
Sony MDR-ZX310

اصلا میشه رو برندهایی مثل Philips و Energy Sistem و Sony حساب باز کرد یا نه؟

نمی دونم کدوم واقعا ارزش خرید داره؟ و از نظر کیفیت صدا و باس برای گوش دادن آهنگ مناسبه؟

راستی دوست عزیز منظور شما از "کاربرد عمومی" چیه؟ (یعنی ارزون ترین مدل سن هایزر به درد کاربر خونگی نمیخوره؟)

فکر کنم دوستان درمورد ویژگیهای HD صحبت کنند بهتره
راستش من نمیدونم اینها واقعا HD هستند یاخیر
اگر هستند بخاطر مانیتورینگ آیا به جذابیت در صدا کمک میکنند؟!

من فقط مدل های کم قیمت akg فیلیپس کریتیو و سونی رو گوش کردم که تمام akg ها رو بهتر از رقباش در سبک تکنو پاپ trip-hop میدونم

Amir Hossein
23-05-2014, 13:58
سلام بچه ها...

یه ایرفون در حد 150 160 میخواستم معرفی کنید بهم
همه چی گوش میدم...ولی بنظرم راک+new بیشتر (باس هم کمی برام مهمه)
میدونم بودجم کمه..ولی دیگه بیشتر نمیتونم :31:
تو این رنج چی به نظرتون میرسه...
(مدل پلیر مهمه؟ :31: xperia L)

ممنون

t-jays
23-05-2014, 14:51

با سلام

بالا بودن قیمت بحث منتقی هست که توی همه ی وسایل هست
همه ی اجناس از یک قیمت پایه شروع می شوند تا قیمت های بالا
قیمت های بالا در دنیای صدا معمولا به کیفیت صدای بالاتریه که این هدفونها ارائه می دن
ولی به صورت بسیار بسیار خلاصه
و طبیعیه که برای رسیدن به کیفیت صدای بالاتر باید تحقیقات بیشتری انجام بشه و از مواد بهتری استفاده بشه که هزینه ی کالای نهایی رو افزایش خواهد داد.
هدفون قبلیتون چی بوده؟

سلام بچه ها...

یه ایرفون در حد 150 160 میخواستم معرفی کنید بهم
همه چی گوش میدم...ولی بنظرم راک+new بیشتر (باس هم کمی برام مهمه)
میدونم بودجم کمه..ولی دیگه بیشتر نمیتونم :31:
تو این رنج چی به نظرتون میرسه...
(مدل پلیر مهمه؟ :31: xperia L)

ممنون
به نظرم این ایرفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) براتون خوب باشه
متاسفانه این رده ی قیمتی ایرفونهای کمی موجوده
موفق باشید.

satty
23-05-2014, 19:54
بالا بودن قیمت بحث منتقی هست که توی همه ی وسایل هست
همه ی اجناس از یک قیمت پایه شروع می شوند تا قیمت های بالا
قیمت های بالا در دنیای صدا معمولا به کیفیت صدای بالاتریه که این هدفونها ارائه می دن
ولی به صورت بسیار بسیار خلاصه
و طبیعیه که برای رسیدن به کیفیت صدای بالاتر باید تحقیقات بیشتری انجام بشه و از مواد بهتری استفاده بشه که هزینه ی کالای نهایی رو افزایش خواهد داد.
هدفون قبلیتون چی بوده؟

ممنون بابت پاسخ دهی

راستش من تا حالا دو تا هدفون (روی گوش) داشتم که هر دو جز مدل های ارزون قیمت و بی کیفیت بودن (برندش هم جز برندهای متفرقه بود)
هر کدوم هم بعد یه مدت دچار مشکل شدن
اما یه هدفون فابریک گوشی نوکیا x6 داشتم (تو گوشی) عالیه
کوب و باس آهنگ رو به خوبی حس میکنی

به هر حال با کلی سر و کله زدن به مدل های زیر رسیدم

Energy Sistem DJ 700
قشنگه، ولی انگار تو بازار کمه

Philips SHM7110
قشنگه، میکروفون هم داره
چشمم رو گرفته

Energy Sistem DJ 410
انگار میکروفون هم داره

Philips SHL3000

Sennheiser HD 201
زیاد از ظاهرش خوشم نیومد
(ولی اصل کیفیت صداست)

Sennheiser HD 202
اینم ظاهرش قشنگ نیست

Sony MDR-XB200
میگن سری های XB متمرکز بر صدای باس ه

Sony MDR-ZX310

شکی در خوب بودن برند Sennheiser نیست ولی در مورد برندهای Philips و Energy Sistem و Sony نمیدونم میشه حساب باز کرد یا نه؟
به نظرتون کدوم ارزش خرید داره؟

k.pax
23-05-2014, 20:29
سلام
از اساتید و دوستان کسی اطلاع داره کجا میتونم سری های ( بالشتک ) مختلف هدفون پیدا کنم واسه خرید ( ترجیحا" اینترنتی ) ؟ ؟

t-jays
24-05-2014, 21:15
ممنون بابت پاسخ دهی

راستش من تا حالا دو تا هدفون (روی گوش) داشتم که هر دو جز مدل های ارزون قیمت و بی کیفیت بودن (برندش هم جز برندهای متفرقه بود)
هر کدوم هم بعد یه مدت دچار مشکل شدن
اما یه هدفون فابریک گوشی نوکیا x6 داشتم (تو گوشی) عالیه
کوب و باس آهنگ رو به خوبی حس میکنی

به هر حال با کلی سر و کله زدن به مدل های زیر رسیدم

Energy Sistem DJ 700
قشنگه، ولی انگار تو بازار کمه

Philips SHM7110
قشنگه، میکروفون هم داره
چشمم رو گرفته

Energy Sistem DJ 410
انگار میکروفون هم داره

Philips SHL3000

Sennheiser HD 201
زیاد از ظاهرش خوشم نیومد
(ولی اصل کیفیت صداست)

Sennheiser HD 202
اینم ظاهرش قشنگ نیست

Sony MDR-XB200
میگن سری های XB متمرکز بر صدای باس ه

Sony MDR-ZX310

شکی در خوب بودن برند Sennheiser نیست ولی در مورد برندهای Philips و Energy Sistem و Sony نمیدونم میشه حساب باز کرد یا نه؟
به نظرتون کدوم ارزش خرید داره؟
سلام
1.معمولا توی این رده ی قیمتی ایرفونهای بیس های قویتری دارتد تا هدفونها
2.مدلی که من توصیه میکنم برای کار با pc و خودم هم همین الان دارم استفاده میکنم مدل xd200 از سونی هستش و مدل hd201 از سنهایزر
موفق باشید

Ali_softcenter
24-05-2014, 21:20
xba-10 واقعاً تنها گزینه مناسب بود.
همونطور که توی پست قبلم گفتم. تریبلی که ممکنه برای یکی زیاد باشه، ممکنه برای دیگری کم باشه. برای همین در خوندن نظرات دیگران بسیار دقت کنید. من خیلی وقته که می خوام پستی بزنم و توش نحوه استفاده از ریویو دیگرا رو توضیح بدم ولی حسش نبوده هیچ وقت.
پلیرتون خیلی خوبه. اگر از اونور می تونستید تهیه کنید خیلی خوب بود. هدفون های توی ایران اکثراً یا بیس زیاد دارن و تریبل کم. یا هم بیسشون زیاده و هم تریبلشون.
هدفون خوبی که میتونم پیشنهاد کنم akg q460 هست که روی گوشی هست و بیشتر از 300 تومنه.
فرق یاماها اینه که صرفاً بهبود کیفیتی توی اکثر فرکانس ها نسبت به 830 داشته. ولی سبک صدای کلی همون سبک صدای 830 هست. اگر هدفون های بیتس اصل رو گوش داده باشید، اینطور که می گن، این یاماها سبک صداش شبیه اون هاست :n02:. البته اگر پلیرتون راکباکس نصب هست. می تونید بیس رو مقداری کم کنید بعداً. مثلاً 5 دسی بل کم کنید.

.

شما قبلا این 3 گزینه رو برای خرید از خارج از کشور به من معرفی کرده بودید :

Brainwavz M1 و HiFiMan RE-400 و Fidue A63

میشه لطفا اولویت بندی کنید به لحاظ کیفیت؟

/////////////////////////////////////////////////////////

هدفون روی گوش واقعا اذیتم میکنه موقع خوابیدن وگوش دادن ...صداش هم که اگر بلند باشه بقیه راحت میشنون داری چی گوش میدی :دی

بله راک باکس دارم....میشه صدای بیس رو کم کرد...

الان با این تفاسیر اگر بخوام از ایران تهیه کنم شما میگی یاماها رو بگیرم یا 830 رو؟ :n27:

satty
24-05-2014, 22:03
سلام
1.معمولا توی این رده ی قیمتی ایرفونهای بیس های قویتری دارتد تا هدفونها
2.مدلی که من توصیه میکنم برای کار با pc و خودم هم همین الان دارم استفاده میکنم مدل xd200 از سونی هستش و مدل hd201 از سنهایزر
موفق باشید

ممنون بابت پاسختون :n12:

راستش با کمی سبک سنگین به دو مدل Sennheiser HD 202 و Philips SHM7110 رسیدم.

Sennheiser HD 202: برند معتبری است - دارای جمع کننده ی سیم است - دارای دو اتصال ۳.۵ و ۶.۳ است - امکان جداسازی بالشتک های گوشی - سیم بلندی دارد - ۱۵۰هزار تومن

Philips SHM7110: دارای میکروفون - دارای کنترولر صدا - دارای سیم یک طرفه - دارای تبدیل فیش دو به یک - دارای ۳قاب برای ایجاد تنوع - نسبت به HD 202 سبک تره - ۱۱۰هزار تومن

به نظر شما میشه رو برند فیلیبس حساب باز کرد؟ بین این دو مدل کدوم رو برای خرید پیشنهاد میدهید؟

m.phonix
24-05-2014, 22:15
سلام
اقا چند روز پیش صدای یکی از گوشیای هدفونم کم شده بود بازش کردم دیگه صدا نداااد :n14:
پکییییید اصا داغونه داغووونم . هدفون اصل ایفونم بود :n03:
هالا میخوام یه هدفون بخرم
همه سبکی گوش میدم , به خصوص متال و راک سورسم که ایفون
هالا موندم بین اینا چی بگیرم
senheiser cx300 II
AKG Q 350
یا یه earpod نو اپل بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید

rave-87
24-05-2014, 22:19
شما قبلا این 3 گزینه رو برای خرید از خارج از کشور به من معرفی کرده بودید :

Brainwavz M1 و HiFiMan RE-400 و Fidue A63

میشه لطفا اولویت بندی کنید به لحاظ کیفیت؟

/////////////////////////////////////////////////////////

هدفون روی گوش واقعا اذیتم میکنه موقع خوابیدن وگوش دادن ...صداش هم که اگر بلند باشه بقیه راحت میشنون داری چی گوش میدی :دی

بله راک باکس دارم....میشه صدای بیس رو کم کرد...

الان با این تفاسیر اگر بخوام از ایران تهیه کنم شما میگی یاماها رو بگیرم یا 830 رو؟ :n27:
بدون معطلی می گم re-400
البته اگر تمرکز زیادی رو مید دارید. a63 بهتره. ولی re-400 صدای بسیار متعادلی داره و از لحاظ کیفیت هم برتر از اون دو تاست.

در مورد 830 یا eph-50 راستیتش نمی تونم با اطمینان بگم که میارزه یا نه. ولی داخل گوشی های ایران همشون سبک صداشون همونجوریه. مگر akg که توصیف دقیقی از صداش ندارم متأسفانه.

a-tavakoli
25-05-2014, 09:49
سلام
من یه هدفون میخوام برای گوشی آیفون 5s .بیشتر هم آهنگ های پاپ r&b ایرانی گوش میکنم بیس و بلندی صدا و کیفیت هم برام مهمه .اگه نیاز باشه هم میتونم یه آمپ جیبی هم بگیرم .تا حدود 1,500,000 هم میتونم هزینه کنم.اگه امکانش هست یه داخل گوشی و یه مدل روی گوشی معرفی کنید.
ممنون

t-jays
25-05-2014, 13:53
ممنون بابت پاسختون :n12:

راستش با کمی سبک سنگین به دو مدل Sennheiser HD 202 و Philips SHM7110 رسیدم.

Sennheiser HD 202: برند معتبری است - دارای جمع کننده ی سیم است - دارای دو اتصال ۳.۵ و ۶.۳ است - امکان جداسازی بالشتک های گوشی - سیم بلندی دارد - ۱۵۰هزار تومن

Philips SHM7110: دارای میکروفون - دارای کنترولر صدا - دارای سیم یک طرفه - دارای تبدیل فیش دو به یک - دارای ۳قاب برای ایجاد تنوع - نسبت به HD 202 سبک تره - ۱۱۰هزار تومن

به نظر شما میشه رو برند فیلیبس حساب باز کرد؟ بین این دو مدل کدوم رو برای خرید پیشنهاد میدهید؟
سلام
من مدلهای خوبی هم از فیلیپس دیدم
ولی حقیقتش تجربه ی فردی با این مدلی که میفرمایید ندارم
ضمن اینکه پاساژ پاتخت می تونید اکثر مدلها رو تست بفرمایید
اگر بتونید قبل از خرید تست کنید شرایط بهتری خواهید داشت
چون مدلهای سونی و سنهایزر معمولا بیس متعادلی دارند
پس ممکنه بیسشون مقداری برای شما ضعیف باشه
ضمن اینکه توی این رده ی قیمتی هدفونها معمولا بیس قوی ندارند.
موفق باشید.

t-jays
25-05-2014, 13:55
سلام
من یه هدفون میخوام برای گوشی آیفون 5s .بیشتر هم آهنگ های پاپ r&b ایرانی گوش میکنم بیس و بلندی صدا و کیفیت هم برام مهمه .اگه نیاز باشه هم میتونم یه آمپ جیبی هم بگیرم .تا حدود 1,500,000 هم میتونم هزینه کنم.اگه امکانش هست یه داخل گوشی و یه مدل روی گوشی معرفی کنید.
ممنون

سلام
هدفون یا ایرفون قبلی شما چی بوده؟
موفق باشید.

satty
26-05-2014, 08:32
سلام
من مدلهای خوبی هم از فیلیپس دیدم
ولی حقیقتش تجربه ی فردی با این مدلی که میفرمایید ندارم
ضمن اینکه پاساژ پاتخت می تونید اکثر مدلها رو تست بفرمایید
اگر بتونید قبل از خرید تست کنید شرایط بهتری خواهید داشت
چون مدلهای سونی و سنهایزر معمولا بیس متعادلی دارند
پس ممکنه بیسشون مقداری برای شما ضعیف باشه
ضمن اینکه توی این رده ی قیمتی هدفونها معمولا بیس قوی ندارند.
موفق باشید.

اگه امکان تست فراهم باشه که خیلی خوبه
Philips SHM7110 خیلی چشمم رو گرفته ولی یه جورایی این مدلش انگار ناشناخته هست
به احتمال قوی همون Sennheiser HD 202 رو میگیرم

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی و کمک
شما هم موفق باشید

m.phonix
26-05-2014, 09:47
سلام
اقا چند روز پیش صدای یکی از گوشیای هدفونم کم شده بود بازش کردم دیگه صدا نداااد :n14:
پکییییید اصا داغونه داغووونم . هدفون اصل ایفونم بود :n03:
هالا میخوام یه هدفون بخرم
همه سبکی گوش میدم , به خصوص متال و راک سورسم که ایفون
هالا موندم بین اینا چی بگیرم
senheiser cx300 II
AKG Q 350
یا یه earpod نو اپل بگیرم
ممنون میشم راهنماییم کنید
Somebody :n28:

mehdifirouzey
26-05-2014, 17:07
سلام
دوستان من یه cx300-ii دارم میخواستم بپرسم اگه امپ fiio E6 بگیرم تاثیری رو سانداستیج و مید داره یا فقط قدرت صدارو افزایش میده؟
ارزشش داره صد تومن بدم دسته دومش بگیرم؟یا زیاد رو این ایرفون تاثیری حاصل نمیشه؟
سورسم آیپاد تاچ 4 هستش.
اساتید لطفا راهنمایی کنن.
خیلی ممنون

NOR-1
26-05-2014, 20:38
سلام دوستان نظرتون راجع به sony XB-600 چیه؟
اگه تو این رنج قیمت از مارک های JBL و AKG هست معرفی کنید

konstantin
27-05-2014, 19:10
بازم سلام
توی رنج قیمت 200 تا 250 کدوم یکی از ایرفون های زیر رو پیشنهاد میدین؟
فقط صدای تریبلش زیاد نباشه جوری که اذیت کنه
معمولا زیاد ازش استفاده میکنم و برام مهمه گوشم رو توی استفاده طولانی اذیت نکنه
موقع ورزش هم استفاده می کنم
همه جور موزیکی هم گوش میدم

Senheiser MM70i
Senheiser CX300-II
Senheiser MM70s
Senheiser MX685 sport
Senheiser CX310
Razer hammerhead
AKG Q350
Sony XBA-10
Razer Adaro
Audio-Technica ATH-CKM55

دوستان متخصص میشه راهنمایی کنین؟

t-jays
27-05-2014, 19:17
سلام
دوستان من یه cx300-ii دارم میخواستم بپرسم اگه امپ fiio E6 بگیرم تاثیری رو سانداستیج و مید داره یا فقط قدرت صدارو افزایش میده؟
ارزشش داره صد تومن بدم دسته دومش بگیرم؟یا زیاد رو این ایرفون تاثیری حاصل نمیشه؟
سورسم آیپاد تاچ 4 هستش.
اساتید لطفا راهنمایی کنن.
خیلی ممنون
با سلام
هیچگونه بهبودی توی صدا نخواهد داشت
فقط توی بلندی صدا و بیشتر شده مقدار بیس تاثیر داره
و از لهاذ کیفی حتی پس رفت هم خواهید داشت
موفق باشید.

t-jays
27-05-2014, 19:18
Somebody :n28:
سلام
ایرفون قبلیتون earpod بوده؟؟

t-jays
27-05-2014, 19:22
دوستان متخصص میشه راهنمایی کنین؟
هدفون قبلیتون چی بوده؟
منظورتون از اینکه صدای تریبلش جوری نباشه که اذیت کنه چیه؟
موفق باشید.

m.phonix
27-05-2014, 20:53
سلام
ایرفون قبلیتون earpod بوده؟؟
سلام
بله earpod بود

5ajad
27-05-2014, 23:14
سلام
ایرفون فابریک گوشی من (lg optimus 3d) بعد از 2سال خراب شد....صدای سمت چپ کمتره....خیلی یهویی اینجوری شد...درست میشه به نظرتون ؟ تعمیرش میکنن؟:eh:
الان میخوام یه ایرفون تا سقف 80 تومن بخرم...مید اصلا برام مهم نیست....نسبت باس به مید زیاد باشه...تریبل هم کم باشه نسبت به بیس....صدا نمیخوام تیز باشه...
این گزینه ها فکر کنم از بقیه بهتر باشن:
panasonic hje350
yamaha eph20
creative ep630(چقدر شبیه به سنهایزر mm30i هستش:دی)
philips she3590
که هیچکدوم میکروفون ندارن متاسفانه(بجز مدل i کریتیو)
این گیره ی پاناسونیک که پشت گردن میفته رو خیلی دوست دارم....بقیه این خاصیت رو ندارن؟ مدل های دیگه ی پاناسونیک هم این گیره رو ندارن؟
نسبت فرکانس های پاناسونیک و یاماها چطوره؟
عکس های ep630 رو دیدم...کیفیتش کم به نظر میاد درسته؟ کیفیت ساخت کدوم بیشتره؟

a-tavakoli
28-05-2014, 07:26
هدفون خوب تا حالا نداشتم ولی با بیتس پرو گوش کردم بد نبود ولی میخوام یه چیز خوب و اورجینال بگیرم.

rave-87
28-05-2014, 09:52
سلام
بله earpod بود
خب cx300 احتمالاً مقدار بیس بیشتر ولی بومی تری (بومی یعنی شل و ول) از ایرپاد خواهد داشت. تریبلش بیشتر خواهد بود و کلاً به نظر من کیفیت پایینتری خواهد داشت.
q350 هم بیس کمتری خواهد داشت احتمالاً و هم تریبل بیشتری.

سلام
ایرفون فابریک گوشی من (lg optimus 3d) بعد از 2سال خراب شد....صدای سمت چپ کمتره....خیلی یهویی اینجوری شد...درست میشه به نظرتون ؟ تعمیرش میکنن؟:eh:
الان میخوام یه ایرفون تا سقف 80 تومن بخرم...مید اصلا برام مهم نیست....نسبت باس به مید زیاد باشه...تریبل هم کم باشه نسبت به بیس....صدا نمیخوام تیز باشه...
این گزینه ها فکر کنم از بقیه بهتر باشن:
panasonic hje350
yamaha eph20
creative ep630(چقدر شبیه به سنهایزر mm30i هستش:دی)
philips she3590
که هیچکدوم میکروفون ندارن متاسفانه(بجز مدل i کریتیو)
این گیره ی پاناسونیک که پشت گردن میفته رو خیلی دوست دارم....بقیه این خاصیت رو ندارن؟ مدل های دیگه ی پاناسونیک هم این گیره رو ندارن؟
نسبت فرکانس های پاناسونیک و یاماها چطوره؟
عکس های ep630 رو دیدم...کیفیتش کم به نظر میاد درسته؟ کیفیت ساخت کدوم بیشتره؟
تصور من اینه که ep630 و eph20 گزینه های مناسبی برای شما هستن. قیمت eph20 رو البته خبر ندارم. ولی کریتیو رو حتماً با گارانتی شاب تهیه بفرمایید.

5ajad
28-05-2014, 09:56
فکر میکردم خیلی مختصر پاسخ بدین:n02:
بقیه سوال ها رو هم جواب بدین ممنون میشم:n01:

mehrabooni
28-05-2014, 12:53
سایتی واسه هرید انلاین بهترین ایرپاد تا 40 تومن سراغ دارین

توی یک تاپیک همسایه گفته بودن ایرپاد اپل کیفیتش با یک ایرپاد 200 تومنی قابل مقایسه هست

supermax15
28-05-2014, 14:37
کسی تاحالا هندفری mh750 سونی داشته ؟
نظرت چیه؟
در مقابل mh410 میتونه رقابت کنه ؟

t-jays
28-05-2014, 15:28
هدفون خوب تا حالا نداشتم ولی با بیتس پرو گوش کردم بد نبود ولی میخوام یه چیز خوب و اورجینال بگیرم.
حقیقتش اینه که مدلهای بیتس بیس قوی دارند
پس احتمالا ایرفونی که خواهید گرفت بیس کمتری خواهد داشت
ولی از لهاذ کیفیتی بسیار بهتر هستند
اگر ایرفون می خواین مدل ie80 از سنهایزر هست که ایرفون بسیار خوبی هست یا حدود قیمتی 1250
اگر هم هدفون میخواین audio technica m50 هدفون بسیار خوبی هست ولی مشکلش اینه که احتیاج به یک امپ جداگانه دارید تا بتونید از توانایی اون استفاده کنید که اون هم بدون امپ قیمتی حدود 900 تومن داره و و حدود 300 تومن هم باید بدید برای fiio e11
البته من به شخصه ایرفون سنهایزر رو به شمت توصیه می کنم
چون کابل اون هم قابل تعویض هست و اگر مشکلی برای کابل اون پیش اومد به راحتی قابل تعویض خواهد بود.
با یک جست و جوی ساده میتونید از همه ی محصولاتی که معرفی کردم بررسی های بسیار خوبی بدست بیارین
با این حال این دوتا لینک رو ببینید
موفق باشید.

سایتی واسه هرید انلاین بهترین ایرپاد تا 40 تومن سراغ دارین

توی یک تاپیک همسایه گفته بودن ایرپاد اپل کیفیتش با یک ایرپاد 200 تومنی قابل مقایسه هست

سلام دوست عزیز
درسته که ایرپاد اپل کیفیت خیلی خوبی داره
ولی قیمت اون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4d102a1b9bf9127cda83dd700e54f48e1e51bb44e2020faf78 e65b80b6d11b6a488651d1b10e90cb99ddff7e9129dc4aa2f0 41fa4a7ec176b3c2a00a323811f3eae6cc818f4985d1c4e2aa 473f03c5ed7c01662c115c2b7db27b5f75) به هیچ عنوان نمیتونه زیر 100 هزار تومان باشه
این مدل ایرفون تقلبی های زیادی هم در بازار داره
این هم بررسی این ایرفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

m.phonix
28-05-2014, 16:16
خب cx300 احتمالاً مقدار بیس بیشتر ولی بومی تری (بومی یعنی شل و ول) از ایرپاد خواهد داشت. تریبلش بیشتر خواهد بود و کلاً به نظر من کیفیت پایینتری خواهد داشت.
q350 هم بیس کمتری خواهد داشت احتمالاً و هم تریبل بیشتری.

سلام
با تشكر از جوابتون
به نظرتون هدفون a-jays four جطوره ؟

R.P.G
28-05-2014, 17:32
سلام

دوستان توی رنج قیمت 300 - 400 یه هدست واسه گیم و موزیک چی پیشنهاد میدین ؟

موزیک هم بیشتر تو سبک متال، ولی اولویتم با بازی هست.

نظر خودم با Razer Kraken 7.1 هست (با تعریف تمجیدایی که شنیدم البته چون آشنایی چندانی تو این زمینه ندارم). و یک سوال دیگه اینکه آیا واسه این هدست من مجبورم یک کارت صدا هم بخرم یا نه ؟

چون اینطور که یکی از دوستان گفت واسه هدست USB نیاز چندانی نیست که کارت صدا هم بخری.

NOR-1
28-05-2014, 20:54
سلام دوستان نظرتون راجع به sony XB-600 چیه؟
اگه تو این رنج قیمت از مارک های JBL و AKG هست معرفی کنید

کسی نظری نداره؟

rave-87
28-05-2014, 22:36
فکر میکردم خیلی مختصر پاسخ بدین:n02:
بقیه سوال ها رو هم جواب بدین ممنون میشم:n01:

اون یکی ها رو دقیقاً نمی دونم.
اما در مورد نسبت فرکانس های پاناسونیک و یاماها. یاماها بیسی تر و تیره تر هستش.

سلام
با تشكر از جوابتون
به نظرتون هدفون a-jays four جطوره ؟
یادم نمیاد تست کرده باشمش. شاید برادر t-jays تست کرده باشن.

کسی نظری نداره؟
یادمه قدیم ها مقداری تحقیق کرده بودم در مورد xb600. اگر هدف داشتن هدفونی باشه که سبک صدای شبیه هدفون های بیتس داشته باشه ولی در عین حال ارزون تر و با کیفیت تر باشه، xb600 هدفون خیلی خوبیه. حتی من به شخصه، صداش رو در مقابل xb1000 بیشتر پسندیدم (مخصوصاً در مقابل قیمت.)
jbl رو تا اونجا که یادمه، یک مدل رو تست کردم، اونقدر خوب نبود. akg هم کلاً سبک صداش با این دو تا فرق داره. و هدفون هاش بیس کمتر و صدای متعادل تری دارن. بر خلاف اون اون دو تا که بیس زیاد و بعضاً بومی و تریبل نرمی دارن.

mehrabooni
28-05-2014, 22:43
حقیقتش اینه که مدلهای بیتس بیس قوی دارند
پس احتمالا ایرفونی که خواهید گرفت بیس کمتری خواهد داشت
ولی از لهاذ کیفیتی بسیار بهتر هستند
اگر ایرفون می خواین مدل ie80 از سنهایزر هست که ایرفون بسیار خوبی هست یا حدود قیمتی 1250
اگر هم هدفون میخواین audio technica m50 هدفون بسیار خوبی هست ولی مشکلش اینه که احتیاج به یک امپ جداگانه دارید تا بتونید از توانایی اون استفاده کنید که اون هم بدون امپ قیمتی حدود 900 تومن داره و و حدود 300 تومن هم باید بدید برای fiio e11
البته من به شخصه ایرفون سنهایزر رو به شمت توصیه می کنم
چون کابل اون هم قابل تعویض هست و اگر مشکلی برای کابل اون پیش اومد به راحتی قابل تعویض خواهد بود.
با یک جست و جوی ساده میتونید از همه ی محصولاتی که معرفی کردم بررسی های بسیار خوبی بدست بیارین
با این حال این دوتا لینک رو ببینید
موفق باشید.

سلام دوست عزیز
درسته که ایرپاد اپل کیفیت خیلی خوبی داره
ولی قیمت اون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 4d102a1b9bf9127cda83dd700e54f48e1e51bb44e2020faf78 e65b80b6d11b6a488651d1b10e90cb99ddff7e9129dc4aa2f0 41fa4a7ec176b3c2a00a323811f3eae6cc818f4985d1c4e2aa 473f03c5ed7c01662c115c2b7db27b5f75) به هیچ عنوان نمیتونه زیر 100 هزار تومان باشه
این مدل ایرفون تقلبی های زیادی هم در بازار داره
این هم بررسی این ایرفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

شما یه سایت واسه خرید انلاین بگو
سنهایزر کریتیو

metalhead_forever
28-05-2014, 22:59
شما یه سایت واسه خرید انلاین بگو
سنهایزر کریتیو

سایت که اینجا ممنوعه بگم
pm میدم
آقا بیا پروفایل خودم ببین
به خاطر تبلیغات ممنوعه

mehrabooni
28-05-2014, 23:06
سایت که اینجا ممنوعه بگم
pm میدم

چرا ممنوعه
چقدر قوانین اینجا با تاپیک همسایه متفاوته

R.P.G
29-05-2014, 11:31
سلام

نظر خودم با Razer Kraken 7.1 هست (با تعریف تمجیدایی که شنیدم البته چون آشنایی چندانی تو این زمینه ندارم). و یک سوال دیگه اینکه آیا واسه این هدست من مجبورم یک کارت صدا هم بخرم یا نه ؟

چون اینطور که یکی از دوستان گفت واسه هدست USB نیاز چندانی نیست که کارت صدا هم بخری.

لطفاً اگه میشه راهنمایی کنید دوستان.

تشکر.

m3hrdad.x
30-05-2014, 16:50
قصد خرید هدفون ( تو گوشی و رو گوشی) فقط جهت گوش دادن به موزیک دارم
سبک موزیک هم بیشتر Rap-pop هست و گه گاهی سبک های دیگه

بازه قیمت : 300 هزار تومان

یه سری مدل ها مد نظر خودم هست لطفا راجع به اینها هم نظر بدید

Creative EP-630i
Sony XBA-10
Sony MDR-XB60EX
Sennheiser cx 215-cx281-cx300-
T-Jays Three
--------------------
Sony MDR-xb500-XB600
Sennheiser Hd 419-429-439

کدوم بهتره و فرق xb500-600 چیه

vip_hossein
31-05-2014, 11:11
سلام خدمت دوستان و اساتید.
امکان داره نظرتون رو در مورد

Razer Electra Over Ear PC and Music Headphone
بفرمایید .
افرادی زیادی دارن ازش تعریف میکنن با اینکه مخصوص بازی هستش اما به نظرتون به در موسیقی هم میخوره؟؟
با تشکرات قبلی.

Notorious098
31-05-2014, 15:23
سلام بچه ها من هندسفری میخواستم حدود 30 تومن قبلا یه سونی داشتم 3 سال پیش 18 تومن گرفته بودم خیلی خوب و خیلی خوب تو گوش وای میستاد الان مدلشو یادم نیست
میخواست یه چند تا مدل خوب معرفی کنید...
ممنون

metalhead_forever
31-05-2014, 18:32
قصد خرید هدفون ( تو گوشی و رو گوشی) فقط جهت گوش دادن به موزیک دارم
سبک موزیک هم بیشتر Rap-pop هست و گه گاهی سبک های دیگه

بازه قیمت : 300 هزار تومان

یه سری مدل ها مد نظر خودم هست لطفا راجع به اینها هم نظر بدید

Creative EP-630i
Sony XBA-10
Sony MDR-XB60EX
Sennheiser cx 215-cx281-cx300-
T-Jays Three
--------------------
Sony MDR-xb500-XB600
Sennheiser Hd 419-429-439

کدوم بهتره و فرق xb500-600 چیه

فقط در مورد تو گوشی هات نظر میدم.....
ببین بستگی داره به جنس صدایی که دوس داری
تقریبا" همه اینایی که گفتی به جز XBA10 صدای گرم با بیس قوی دارن (حالا یکی بومی تر، یکی پانچی تر) ولی XBA10 بیسش متعادل تره و برای خیلی ها ضعیف محسوب میشه
خوب اگه کسی صدای متعادل از هدفونش بخواد میره سراغ xba10 در غیر اینصورت هم میره سراغ norm بازار یعنی بیس قوی و صدای گرم و....
تشخیص هم به این بستگی داره که هدفون قبلیت چی بوده و دنبال چی هستی....

mehrabooni
31-05-2014, 18:49
نظرتون راجع به ep 630 چیه دوستان؟!
میگین ارزش خرید داره؟!

mehrabooni
31-05-2014, 19:06
اگه سبک پاپ گوش میدید حتی تا سقف ۱۵۰ تومان هم من فقط میگم Ep630 مگر اینکه با افزایش بودجه یه کلاس بالاتر خرید کنید که پیشنهادم اون موقع گزینه دیگری خواهد بود

توی تاپیک جستوجو کردم به این نتایج قدیمی رسیدم عزیزان
ایا نظر جدیدی دارین ؟ بنظرتون روی گوشی هواوی g610 به خوبی خوب جواب میده ؟ روی لپتاپ ge60 msi چطور

Notorious098
31-05-2014, 21:28
اقایون لطفا یه ایرفون خوب و ارزون معرفی کنید حدود 30 تومن ... تو گوشم خوب واسه ..

rave-87
31-05-2014, 22:26
^^^
فیلیپس 3590 با قیمت 35 تومن
بیس و تریبل زیادش هم باعث می شخ از لحاظ بیس کمبود نباشه و هم صدا شفاف به نظر بیاد

mehrabooni
31-05-2014, 23:39
نظرتون راجع به ep 630 چیه دوستان؟!
میگین ارزش خرید داره؟!

میشه جواب بدین استاد

Notorious098
31-05-2014, 23:46
میشه جواب بدین استاد

n
داداش رفیقم همین مدلو داره صدای بیسش خ قویه 3 سال پیش 22 تومن خرید ....

Sony HeadPhone MDR-E9LP چ جوریه؟؟

ایرفونی که تو خوب وایسه چیه ؟

فیلیپس 3590 تو گوش خوب وای میسته ؟

meisam317
01-06-2014, 09:45
درود فراوان ب اساتید:n18:
نظرتون راجع ب این دو مدل بیان میفرمایید:
Sony XBA10
SONY XBA 150
MDR-XB60EX Sony
MDR-XB30EX Sony
ممنونم

یه سئوالی از همه دوستان داشتم Creative ep630 بهتره یا
Sony XBA10 DR
SONY -XB60EX
Sony MDR-XB30EX

؟ :n02: هدفون حدود 100 چي خوبه ؟ بيشتر تفكيك فركانس واسم مهمه:n12:
:n12:

Notorious098
01-06-2014, 10:45
Sony XBA10 DR
SONY -XB60EX
Sony MDR-XB30EX

آقایون میشه قیمت این ایرفونارو که رفیقیمون گفتن رو هم لطف کنید ...
Creative ep630
Sony XBA10 DR
SONY -XB60EX
Sony MDR-XB30EX

داداش من یه سونی داشتم تو گوش خیلی خوب چفت میشد:n01:

HOMAYOON1992
01-06-2014, 20:32
سلام :n16:

به نظرتون این jabra street 2 که دیجی کالا گذاشته می ارزه ؟
خواهشا زود بگین که تا 12 نشده بخرم
مرسی :n16:

WILD GOAT
01-06-2014, 21:28
درود
akg k321 خوبه؟ تو رنج 80تومن. موسیقی هم بیشتر الکترونیک گوش میدم.

m3hrdad.x
01-06-2014, 23:02
سلام
------------------------------------------------------
akg 375 بیس و کیفیت خوبی داره ؟
ارزش 240 هزار پول رو داره ؟
----------------------------------
این هدفون ها چطور ؟

razer hamerhead
sennheiser cx300T-Jays Three

hadixp
01-06-2014, 23:11
به نظرتون ارزش داره ایپاد شافل بخرم ؟ یه صدای عالی با بیس عالی میخوام تا ۲۰۰ ت
گوشیم هواوی g610 هست ، به نظر شما ایرفون های ۲۰۰ تومنی برای گوشی من مناسبن ؟ میخوام بدونم g610 تواناییشو داره از یه ایرفون با کیفیت ساپورت کنه

شما اول باید یک سورس خوب باید داشته باشی تا بعدا یک هدفون خوب بخری و گرنه فایده نداره وقت تلف کردنه

lynxi
02-06-2014, 09:22
دوستان بین Sennheiser cx300-II و Yamahaeph50 کدوم رو پیشنهاد میدین، بدجوری گیر کردم. بیس برام مهمه. کدوم بیس بهتری دارن و همینجور مید گرم. ممنون.

mehrabooni
02-06-2014, 10:31
توی تاپیک جستوجو کردم به این نتایج قدیمی رسیدم عزیزان
ایا نظر جدیدی دارین ؟ بنظرتون روی گوشی هواوی g610 به خوبی خوب جواب میده ؟ روی لپتاپ ge60 msi چطور

Sony XBA10 DR
SONY -XB60EX
Sony MDR-XB30EX

جواب این دوتا رو اگه بدین چی میشه
اسمون به زمین میاد

R.P.G
02-06-2014, 13:17
سلام

لطفاً اگه میشه راهنمایی کنید دوستان.

تشکر.

ممنون از توجه دوستان.

واسه USB هم مثل اینکه نیازی به کارت ندارم. اینطور که توی یکی از فروم ها خوندم.

taha90
02-06-2014, 22:10
سلام . مرسی از وقتی که میگزارین.

من دنبال یه هدفون توگوشی ear phone در رنج قیمتی بین 100 تا 270 هستم. بیشتر موسیقی راک مثل پینک فلوید یا کمل و ... گوش میدم. میتونین تو این رنج به من earphone معرفی کنید?

نظرتون راجبه jbl چیه ? من از اسپیکرای پرتابلش خیلی راضیم ولی نمیدونم هدفوناش چطوریه.

ممنون میشم راهنماییم کنین

شـیـفــو
03-06-2014, 16:53
سلام دوستان
بنظرتون sennheiser px 95 بهتره یا Z1000 sony ؟؟؟
sennheiser px 95 قیمتش 200 تومن و سونی 635 تومنه ، کیفیتشون چقدر فرق داره ؟
در حد همون 650 تومن sennheiser چی پیشنهاد میدید ؟
خیلی ممنون :n16:

Notorious098
03-06-2014, 23:23
جواب این دوتا رو اگه بدین چی میشه
اسمون به زمین میاد

اینجا کسی پاسخگو نیست ؟؟!!!:n02:

arashkhpr
03-06-2014, 23:25
دوستان من یه هدفون earphone sony mdr ex-1000 دارم که میخوام بفروشمش... میخوام یه هدفون روگوشی بگیرم... هدفونم آکه ... فرکانس صوتی اش بین ۳ تا ۳۰۰۰۰ kh ...فرکانس ۳ h باعث میشه خروجی بیس هدفون فوق العاده ای را ارایه بده و آمپدانس ۳۲ اوهم اون باعث میشه بدون نیاز به آمپیلی فایر بهترین خروجی صدا را داشته باشه... همچنین زیر ۱۰ h با ابنکه شنیده نمیشه اما بی اثر نیست و روی امواج آلفای مغز تاثیر گذاشته و لذت شنیدن موسیقی را افزایش میده... رنج بالای فرکانسی اون باعث تفکیک عالی صداها میشه... دوتا سیم داره که به صورت پیچی قابل تعویضه... تو بازار جهانی حدود ۴۰۰ $ به بالاست که ۱۲۸۰ میشه ... اما من میخوام زود پول دستم بیاد شما پیشنهاد بدید arashkhpr@gmail.com

RHoniNOne
04-06-2014, 00:05
دوستان تا 100 (نهایتا 120) چی پیشنهاد میدید ؟
فقط متال گوش میدم
بیس هم برام مهم نیست
پیشاپیش ممنون :n01:

WILD GOAT
04-06-2014, 17:55
درود
akg k321 خوبه؟ تو رنج 80تومن. موسیقی هم بیشتر الکترونیک گوش میدم.

دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم.
با iriver e-150 و xperia mini pro و PC گوش میدم.
:n16::n17:

rave-87
05-06-2014, 22:15
دوستان بین Sennheiser cx300-II و Yamahaeph50 کدوم رو پیشنهاد میدین، بدجوری گیر کردم. بیس برام مهمه. کدوم بیس بهتری دارن و همینجور مید گرم. ممنون.
نظر من بیشتر روی eph50 هستش. تریبل cx300 تیزتره که این مسئله ممکنه مید رو کمی بیشتر به عقب برونه به نسبت eph50

ممنون از توجه دوستان.

واسه USB هم مثل اینکه نیازی به کارت ندارم. اینطور که توی یکی از فروم ها خوندم.
ما کلا دو نوع 7.1 داریم. یکی مجازیه و اونیکی واقعی. مجازی ها با یک سری آمپلی فایر مخصوص که همراهشون هست شروع به شبیه سازی می کنن و نیازی به کارت صدای 7.1 ندارن.
قدیم ها یادمه توضیحات کاملتری داده بودم به همراه برند ها مطرح. همین مدل هم خوبه

سلام . مرسی از وقتی که میگزارین.

من دنبال یه هدفون توگوشی ear phone در رنج قیمتی بین 100 تا 270 هستم. بیشتر موسیقی راک مثل پینک فلوید یا کمل و ... گوش میدم. میتونین تو این رنج به من earphone معرفی کنید?

نظرتون راجبه jbl چیه ? من از اسپیکرای پرتابلش خیلی راضیم ولی نمیدونم هدفوناش چطوریه.

ممنون میشم راهنماییم کنین

ایران بدترین جای دنیا برای کسایی که هدفون با بیس غیر اغراق شده می خوان.
از مدل های پاناسونیک من می تونم توصیه کنم فقط. اون هم هدفون داخل گوشی هاش. هدفون jbl رو یکی از رو گوشی هاش رو تست کرده بودم. بیس بومی و اغراق شده داشت. بدرد طرفداران بیتس می خورد صرفاً.

سلام دوستان
بنظرتون sennheiser px 95 بهتره یا Z1000 sony ؟؟؟
sennheiser px 95 قیمتش 200 تومن و سونی 635 تومنه ، کیفیتشون چقدر فرق داره ؟
در حد همون 650 تومن sennheiser چی پیشنهاد میدید ؟
خیلی ممنون :n16:
من z1000 رو دارم فقط. کلا این دو تا در یک کلاس نیستن. از لحاظ قیمتی که یکی 450 دلار و اونیکی 60 دلار. از لحاظ سبک صدا هم مطمئناً بسیار متفاوتن.
z1000 صدایی داره که سلایق خاصی اون رو می پسندن فقط. سبک صداش U برعکس هستش.

دوستان تا 100 (نهایتا 120) چی پیشنهاد میدید ؟
فقط متال گوش میدم
بیس هم برام مهم نیست
پیشاپیش ممنون :n01:
همونطور که به اونیکی دوستمون گفتم، صرفاً می تونم از پاناسونیک توصیه کنم. akg هم هدفون داخل گوشی هاش ممکنه بدرد این سبک بخوره، ولی من شخصا تست نکردم و جرأت نمی کنم تست کنم. برادر t-jays یک تاپیک دارن که توش یکسری هدفون داخل گوشی های زیر 200 تومن رو تست کردن. اون تاپیک رو مطالعه کنین شاید مفید باشه.

امیدوارم یکروز یکسری برندهای ارزون و با کیفیت وارد بازار بشن که ما دیگه اینجا شرمنده دوستان نشیم که نمی تونیم با اطمینان جوابشون رو بدیم.

rave-87
05-06-2014, 23:53
دوستان اگه کمک کنید ممنون میشم.
با iriver e-150 و xperia mini pro و PC گوش میدم.
:n16::n17:
creative ep630 با گارانتی شاب
فیلیپس she3590
فرقشون اینه که فیلیپس تریبل بسیار بیشتری داره که برای بعضی ها ممکنه باعث بشه که صدا تیز به نظر بیاد. برای بعضی های دیگه ممکنه به نظر بیاد که کیفیت بیشتره و صدا بازتره.
در کل از لحاظ کیفیت صدا فیلیپس برتره و شخصاً فیلیپس رو می پسندم ولی با این حال صدای فیلیپس برای من هم توی بعضی مواقع مقداری تیز هستش.

p30g
06-06-2014, 10:41
سلام
تفاوت این 3 تا چیه که با هم اختلاف قیمت دارند ؟

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

rave-87
06-06-2014, 12:15
سلام
تفاوت این 3 تا چیه که با هم اختلاف قیمت دارند ؟

علت اصلی تفاوت فروشنده هاشونه. اصلیه همون 110 دلاریست

arashkhpr
06-06-2014, 16:56
دوستان من یه هدفون earphone sony mdr ex-1000 دارم که میخوام بفروشمش... میخوام یه هدفون روگوشی بگیرم... هدفونم آکه ... فرکانس صوتی اش بین ۳ تا ۳۰۰۰۰ kh ...فرکانس ۳ h باعث میشه خروجی بیس هدفون فوق العاده ای را ارایه بده و آمپدانس ۳۲ اوهم اون باعث میشه بدون نیاز به آمپیلی فایر بهترین خروجی صدا را داشته باشه... همچنین زیر ۱۰ h با ابنکه شنیده نمیشه اما بی اثر نیست و روی امواج آلفای مغز تاثیر گذاشته و لذت شنیدن موسیقی را افزایش میده... رنج بالای فرکانسی اون باعث تفکیک عالی صداها میشه... دوتا سیم داره که به صورت پیچی قابل تعویضه... تو بازار جهانی حدود ۴۰۰ $ به بالاست که ۱۲۸۰ میشه ... اما من میخوام زود پول دستم بیاد 929000 تومان قیمت گذاشتم arashkhpr@gmail.com

taha90
06-06-2014, 20:51
ایران بدترین جای دنیا برای کسایی که هدفون با بیس غیر اغراق شده می خوان.
از مدل های پاناسونیک من می تونم توصیه کنم فقط. اون هم هدفون داخل گوشی هاش. هدفون jbl رو یکی از رو گوشی هاش رو تست کرده بودم. بیس بومی و اغراق شده داشت. بدرد طرفداران بیتس می خورد صرفاً.

همونطور که به اونیکی دوستمون گفتم، صرفاً می تونم از پاناسونیک توصیه کنم. akg هم هدفون داخل گوشی هاش ممکنه بدرد این سبک بخوره، ولی من شخصا تست نکردم و جرأت نمی کنم تست کنم. برادر t-jays یک تاپیک دارن که توش یکسری هدفون داخل گوشی های زیر 200 تومن رو تست کردن. اون تاپیک رو مطالعه کنین شاید مفید باشه.

امیدوارم یکروز یکسری برندهای ارزون و با کیفیت وارد بازار بشن که ما دیگه اینجا شرمنده دوستان نشیم که نمی تونیم با اطمینان جوابشون رو بدیم.
مرسی از راهنماییتون. منم امیدوارم یه روزی بیاد که این اتفاق بیفته

من امکان تهیه رو از خارج از کشور هم دارم . بازم بنظرتون پاناسونیک آخرین گزینست توی ایرفونای زیر 100$ ؟ برای من کیفیت و تفکیک پذیری سازها - مید خوب - تریبل مناسب جوری که صدا بیش از اندازه تیز نباشه و به هیچ وجه کدر هم نباشه - مد نظره . بیشتر هم برای موسیقی های پراگرسیو راک و آلترناتیو راک و راک می خوام. بیسش هم معمولی باشه مشکلی ندارم. خیلی خیلی کم نباشه.

rave-87
06-06-2014, 21:52
مرسی از راهنماییتون. منم امیدوارم یه روزی بیاد که این اتفاق بیفته

من امکان تهیه رو از خارج از کشور هم دارم . بازم بنظرتون پاناسونیک آخرین گزینست توی ایرفونای زیر 100$ ؟ برای من کیفیت و تفکیک پذیری سازها - مید خوب - تریبل مناسب جوری که صدا بیش از اندازه تیز نباشه و به هیچ وجه کدر هم نباشه - مد نظره . بیشتر هم برای موسیقی های پراگرسیو راک و آلترناتیو راک و راک می خوام. بیسش هم معمولی باشه مشکلی ندارم. خیلی خیلی کم نباشه.

خب بسیار عالی
منطقاً شما باید توصیفی از هدفون های قبلیتون به من بدین و بگین که چه چیزهایی رو می خواین بهبود بدین تا من بتونم با درجه اطمینان بالاتری جواب بدم.
ولی براساس همین نوشته شما، بهترین گزینه به نظر من hifiman re-400 هستش. در مقابل قیمتش بسیار عالی هستش.

srkowsari
07-06-2014, 21:48
سلام

کسی در مورد هدفون Philips PC Headset SHM7110U اطلاعات داره؟ سایزش برای کسی که عینک داره طوری هست که گوش را اذیت کنه؟

در کل یک هدفون برای استفاده عمومی (فیلم، آهنگ و ...) می خواهم تا سقف 150 هزار تومان و اینکه حتما میکروفون داشته باشه. پیشنهاد دیگری دارید؟

scorpion818
08-06-2014, 23:38
سلام
دوستان من دنبال خرید یک هدفون هستم و مشخصاتی هم که مد نظرم هست اینهاست:
حتما می خواهم رو گوشی باشه
سورس اغلب کامپیوتر
حداکثر تا 150 یا 200 هزار تومان
مصرف فیلم و موسیقی
در بازه زمان یک فیلم گوش رو اذیت نکنه
ممنون می شوم راهنمایی کنید

adamebikarr
09-06-2014, 00:34
دوستان در صورتی که هدفون فلیپس با قیمت های زیر بازار و گارانتی شکوفا الکتریک خواستین در خدمتونم

adamebikarr
09-06-2014, 00:35
دوستان در صورتی که هدفون فلیپس با قیمت های زیر بازار و گارانتی شکوفا الکتریک خواستین در خدمتونم

mehrabooni
09-06-2014, 21:28
creative ep630 با گارانتی شاب
فیلیپس she3590
فرقشون اینه که فیلیپس تریبل بسیار بیشتری داره که برای بعضی ها ممکنه باعث بشه که صدا تیز به نظر بیاد. برای بعضی های دیگه ممکنه به نظر بیاد که کیفیت بیشتره و صدا بازتره.
در کل از لحاظ کیفیت صدا فیلیپس برتره و شخصاً فیلیپس رو می پسندم ولی با این حال صدای فیلیپس برای من هم توی بعضی مواقع مقداری تیز هستش.

از کجا فیلیپس بخرم

P.x
10-06-2014, 13:51
سلام خدمت دوستان
این اولین استارت من تو این انجمن هستش
ممنون میشم راهنمایی کنید
دنبال یه هدفون بلوتوث خوب میگردم با بودجه ی نهایت 800
الا mm100 دارم خوبه ولی بیسش جواب نیست
خودم یه سرچی زدم به این هدفون رسیدم

اما نه تا حالا خودم از هدفون های سونی استفاده کردم نه دوستان
ممنون میشم در این ضمینه راهنماییم کنید
ایا مدلی بهتر پیدا میشه
چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
استفاده هم فقط موزیک هستش

zarbang
10-06-2014, 16:06
سلام دوستان

برای مشورت گفتم یه سری به این تاپیک بزنم

من یه پلیر cowon j3 دارم که واقعا دوسش دارم با یه هدفون فلیپس که با یه پلیره فلیپس gogear بود

الان دنباله یه ایرفونِ خوبم خودم بهترین انتخابی که دارم Sennheiser IE80 اما گرونه
اصلا هم علاقه ای به بیس و بوم بوم کردن ندارم.همه جور موسیقی گوش میدم
از Infected mushroom گرفته تا سنتی و کلاسیک
اما یه سری موزیکا رو که گوش میدی میفهمی که وضوحش کمهو مخصوصا که فایل FLAC باشه
مثله Archive,Pink floyd,Infected mushrum یا یه سری از همین دیوانه ها
حالا یه درخواست از بچه هایی که اطلاعاتِ خوب دارنودارم
اینکه از iE80 شروع کنین به ترتیب 5تا ایرفونِ خوبی که بعدِ IE80 هستن رو معرفی کنین
یعتی IE80 رو بهترین در نظر بگیرین و یکی یکی بنا به قیمت و کیفیت بیاین پایین

ممنون از شما
اسماعیل

rave-87
10-06-2014, 16:50
از کجا فیلیپس بخرم

جای خاصی سراغ ندارم. با گارانتی باشه بهتره.

سلام دوستان

برای مشورت گفتم یه سری به این تاپیک بزنم

من یه پلیر cowon j3 دارم که واقعا دوسش دارم با یه هدفون فلیپس که با یه پلیره فلیپس gogear بود

الان دنباله یه ایرفونِ خوبم خودم بهترین انتخابی که دارم Sennheiser IE80 اما گرونه
اصلا هم علاقه ای به بیس و بوم بوم کردن ندارم.همه جور موسیقی گوش میدم
از Infected mushroom گرفته تا سنتی و کلاسیک
اما یه سری موزیکا رو که گوش میدی میفهمی که وضوحش کمهو مخصوصا که فایل FLAC باشه
مثله Archive,Pink floyd,Infected mushrum یا یه سری از همین دیوانه ها
حالا یه درخواست از بچه هایی که اطلاعاتِ خوب دارنودارم
اینکه از iE80 شروع کنین به ترتیب 5تا ایرفونِ خوبی که بعدِ IE80 هستن رو معرفی کنین
یعتی IE80 رو بهترین در نظر بگیرین و یکی یکی بنا به قیمت و کیفیت بیاین پایین

ممنون از شما
اسماعیل
تا حالا هدفون رده متوسط (چیزی حدود 50 تا 100 دلاری) نداشتین؟
اگر از ایران بخواین بخرین، تنها گزینه هدفون داخل گوشی، همون ie80 هست. بقیه بدرد نمی خورن. از اونور می خوایین بگیرین، hifiman re400
البته منطقا شما اول باید سبک صدای مورد علاقتون رو مشخص کنین تا من براساس اون به شما توصیه کنم. ولی براساس موسیقی و این حرف های خودتون، من re400 رو توصیه می کنم با قیمت 99 ذلار.

zarbang
10-06-2014, 16:58
جای خاصی سراغ ندارم. با گارانتی باشه بهتره.

تا حالا هدفون رده متوسط (چیزی حدود 50 تا 100 دلاری) نداشتین؟
اگر از ایران بخواین بخرین، تنها گزینه هدفون داخل گوشی، همون ie80 هست. بقیه بدرد نمی خورن. از اونور می خوایین بگیرین، hifiman re400
البته منطقا شما اول باید سبک صدای مورد علاقتون رو مشخص کنین تا من براساس اون به شما توصیه کنم. ولی براساس موسیقی و این حرف های خودتون، من re400 رو توصیه می کنم با قیمت 99 ذلار.

والا من به صدای تفکیک شده علاقه دارم و بلندی صدا و بیس زیاد برام مهم نیست. من یدونه sennheiser اسپرت فسفری دارم از آلمان آورده بودن برام ضد آبه و با پکیج آدیداس بودوصداش معمولیه.حتی این فلیپسم از اون بهتر بود

نظرت راجع به کلیپش x10i و s4i ll چیه؟

rave-87
10-06-2014, 17:08
والا من به صدای تفکیک شده علاقه دارم و بلندی صدا و بیس زیاد برام مهم نیست. من یدونه sennheiser اسپرت فسفری دارم از آلمان آورده بودن برام ضد آبه و با پکیج آدیداس بودوصداش معمولیه.حتی این فلیپسم از اون بهتر بود

نظرت راجع به کلیپش x10i و s4i ll چیه؟
اس4 که اصلا. ولی x10 فکر کنم تنها گزینه ایی که می تونی بهش فکر کنی. من یک مدل از هدفون های t-jays هم یادمه توی پایتخت تست کردم، حدود 400 تومن بود. نمیدونم t-jays three بود یا t-jays four
اون هم واقعاً خوب بود.
اینجا ریویوی هر سه تاشون رو می تونی پیدا کنی:

باز هم مشکلی توی فهمیدن ریویو بود، بگو.

zarbang
10-06-2014, 17:16
اس4 که اصلا. ولی x10 فکر کنم تنها گزینه ایی که می تونی بهش فکر کنی. من یک مدل از هدفون های t-jays هم یادمه توی پایتخت تست کردم، حدود 400 تومن بود. نمیدونم t-jays three بود یا t-jays four
اون هم واقعاً خوب بود.
اینجا ریویوی هر سه تاشون رو می تونی پیدا کنی:

باز هم مشکلی توی فهمیدن ریویو بود، بگو.

و در آخر اینکه مدلهای دیگه ی sennheiser چی؟ چیزه خوبی نداره که تست شده باشه و تائید شده باشه؟
AKG K375 هم ریویو های خوبی داره

rave-87
10-06-2014, 19:38
سنهایزر توی هدفون داخل گوشی، حرف خاصی برای گفتن نداره. مخصوصا توی ارزون قیمت ها
K375 من یادم نمیاد ریویو از فرد معتبری ازش دیده باشم.

artin4u
11-06-2014, 01:25
سلام دوستان تا 80 تومن هدفون میخواستم که بالاترین بیس رو داشته باشه

zarbang
11-06-2014, 03:00
سنهایزر توی هدفون داخل گوشی، حرف خاصی برای گفتن نداره. مخصوصا توی ارزون قیمت ها
K375 من یادم نمیاد ریویو از فرد معتبری ازش دیده باشم.

آقا من یکی رو پیدا ردم shure se215 داره.قیمتش برام خیلی مناسبه نظرت چیه راجع بهش؟

rave-87
11-06-2014, 15:05
آقا من یکی رو پیدا ردم shure se215 داره.قیمتش برام خیلی مناسبه نظرت چیه راجع بهش؟
از لحاظ سبک صدا که برای شما بهتر از اون کلیپش هستش. از لحاظ کیفیت هم تقریبا در همون سطح هست. در کل گزینه خیلی خوبیه اگر قیمتش منطقی باشه.
قیمت چند هست؟

zarbang
11-06-2014, 15:08
از لحاظ سبک صدا که برای شما بهتر از اون کلیپش هستش. از لحاظ کیفیت هم تقریبا در همون سطح هست. در کل گزینه خیلی خوبیه اگر قیمتش منطقی باشه.
قیمت چند هست؟

از چه نظر براي من بهتر از كليپشه؟قيمت ٣٦٠

Sent from my iPad using Tapatalk

rave-87
11-06-2014, 15:16
از چه نظر براي من بهتر از كليپشه؟قيمت ٣٦٠Sent from my iPad using Tapatalk
سبک صداش بهتره
بیس کمتر و محکم تری داره. تریبل بیشتری داره. مید مخصوص شور رو داره
سلام دوستان تا 80 تومن هدفون میخواستم که بالاترین بیس رو داشته باشه
کریتیو ep630 با گارانتی شاب
فیلیپس she3590
فرقشون اینه که فیلیپس تریبل بسیار بیشتری داره. یا به عبارت دیگه، کریتیو تریبل بسیار کمتری داره

zarbang
11-06-2014, 15:25
سبک صداش بهتره
فیلیپس she3590
فرقشون اینه که فیلیپس تریبل بسیار بیشتری داره. یا به عبارت دیگه، کریتیو تریبل بسیار کمتری داره

يني وضوح شور از كليپش بيشتره و بهتره حتي؟

Sent from my iPad using Tapatalk

rave-87
11-06-2014, 17:29
يني وضوح شور از كليپش بيشتره و بهتره حتي؟Sent from my iPad using Tapatalkمعمولا تریبل بیشتر باعث می شه هدفون به نظر بیاد وضوح بیشتری داره. الان دقیقا کنار هم تستشون نکردم من. به همون ریویو ljokerl که لینکش رو داده بودم رجوع کنید. تا اونجا که یادمه هر دو تای این هدفون ها اونجا بودن.

zarbang
11-06-2014, 17:35
معمولا تریبل بیشتر باعث می شه هدفون به نظر بیاد وضوح بیشتری داره. الان دقیقا کنار هم تستشون نکردم من. به همون ریویو ljokerl که لینکش رو داده بودم رجوع کنید. تا اونجا که یادمه هر دو تای این هدفون ها اونجا بودن.
آره تو رویو هر دوتا هستن اما در کل x10 برتره نسبت به شور.اما جالب اینه که تو تمام ریویو هایی که خوندم همه x10 رو تائید میکنن اما میگن که 360دلار نمی ارزه.واسه همین من دارم تلاشم رو میکنم که بهترین گزینه رو انتخاب کنم

جایی سراغ داری که ie80 موجود داشته باشه؟ یا دست دوم؟

rave-87
11-06-2014, 20:44
آره تو رویو هر دوتا هستن اما در کل x10 برتره نسبت به شور.اما جالب اینه که تو تمام ریویو هایی که خوندم همه x10 رو تائید میکنن اما میگن که 360دلار نمی ارزه.واسه همین من دارم تلاشم رو میکنم که بهترین گزینه رو انتخاب کنم

جایی سراغ داری که ie80 موجود داشته باشه؟ یا دست دوم؟

توی انتخاب هدفون، اول سبک صدای هدفون در نظر گرفته می شه و بعدش کیفیت صدا

نامداران نماینگی سنهایزر

alishadabmehr
12-06-2014, 16:39
دوستان کسی میدونه شور تو تهران نمایندگی داره یا نه؟

nima_rad
13-06-2014, 13:01
سلام بهترین هدفون تو رنج 50 که کامل گوش رو بپوشونه چی هست؟ مرسی

OSEN
13-06-2014, 13:50
سلام دوستان...
هدفون Sennheiser HD 419 از نظر کیفیت چطور هست ؟ خریدش رو پیشنهاد میکنید از نظر کیفیتی ؟

تشکر...

artin4u
13-06-2014, 23:30
سبک صداش بهتره
فیلیپس she3590

سلام ممنون از راهماییتون ولی منظور من هدفون بود نه ایرفون

pkarash
14-06-2014, 06:10
درود
هدفون HPH-200 یاماها برای کسی که بالانس طبیعی دوست داره و سبک‌های مختلف، به‌ویژه بی‌کلام، گوش می‌ده از نظرتون چطور هست؟ ارزش‌اش رو داره؟
ضمنا تو هدفون‌های ارزون‌قیمت از SHL3000 فیلیپس، DJ، زیاد تعریف می‌کنن. ممنون می‌شم دوستان نظرشون رو درباره‌اش بگن. کیفیت‌اش طوری هست که به‌عنوان هدیه بشه روش حساب کرد یا نه (برای کسی که صدای نسبتا گرم مثل صدای Sony ZX300 رو پسندیده و پاپ و راک زیاد گوش می‌ده)؟

rave-87
14-06-2014, 20:43
دوستان کسی میدونه شور تو تهران نمایندگی داره یا نه؟
نمایندگی رسمی که فکر نکنم. ولی یک مغازه ایی تو جمهوری بود که سر درش بزرگ نوشته بود Shure
سه دفعه ایی که کلا رفتم اونجا هدفون های شور رو نداشت و بیشتر تجهیزات استودیویی و اجرای زنده شور رو داشت.

سلام دوستان...
هدفون Sennheiser HD 419 از نظر کیفیت چطور هست ؟ خریدش رو پیشنهاد میکنید از نظر کیفیتی ؟

تشکر...
شاید نمایندگی نامداران سر پاساژ پایتخت بتونین چند تا مدل سنهایزر رو تست کنین. لااقل مطمئنم hd598 و hd25 رو دیدم برای تست. یدونه از همین سری چهارصد های HD سنهایزر بود، ولی نمیدونم کدوم بود.

سلام ممنون از راهماییتون ولی منظور من هدفون بود نه ایرفون
توی هدفون های روی گوشی چیز خاصی نمیشناسم.

درود
هدفون HPH-200 یاماها برای کسی که بالانس طبیعی دوست داره و سبک‌های مختلف، به‌ویژه بی‌کلام، گوش می‌ده از نظرتون چطور هست؟ ارزش‌اش رو داره؟
ضمنا تو هدفون‌های ارزون‌قیمت از SHL3000 فیلیپس، DJ، زیاد تعریف می‌کنن. ممنون می‌شم دوستان نظرشون رو درباره‌اش بگن. کیفیت‌اش طوری هست که به‌عنوان هدیه بشه روش حساب کرد یا نه (برای کسی که صدای نسبتا گرم مثل صدای Sony ZX300 رو پسندیده و پاپ و راک زیاد گوش می‌ده)؟
من اینطور که فهمیدم هدفون خوبیه. لااقل از این سری هدفون های یاماها که خیلی شبیه بیتس هستن، بهتره. ولی خودم تستش نکردم. اگر سبک های آروم و با محوریت وکال (منظورم مخصوصاً میدرنج هست.) گوش میدی، به شدت z1000 سونی رو توصیه می کنم. 635 تومنه فکر کنم. در مورد فیلیپس هم اطلاعی ندارم. من کلا یکدونه هدفون فیلیپس رو خیلی قبول دارم در مقابل قیمتش، اون هم she3590 هستش که 35 تومنه و کیفیت در مقابل قیمت خیلی داره.

ali7777
15-06-2014, 17:11
سلام دوستان و اساتید عزیز . من دو سال پیش با مشاوره تو همین انجمن هدفون akg k99 رو خریدم و توی این مدت خیلی ازش راضی بودم اما برای ورزش مناسب نیست چون سیمش بلنده ( 3 متر) الان قصد دارم یک هدفون یا ایرفون برای ورزش بخرم . سبکی که گوش میدم راک و متال هست . ایا تا 100 - 120 تومن چیزی توی برند akg یا Sennheiser یا بقیه برند های معتبر گیر میاد ؟ در ضمن اینکه توی گوش راحت قرار بگیره و هنگام دویدن جدا نشه فاکتور مهمیه . پیشاپیش ممنون

کسی از دوستان ایرفون Sennheiser cx175 رو داشته؟ چطور بوده؟

mohammad varaste
15-06-2014, 22:46
چند وقت پیش چندتا مدل هدفون میخواستم تا 100 تومن که بچه ها زحمت کشیدن و چندتا مدل دادن از فیلیپس و سونی
اما هچ کدوم گیرم نیومد
یکی دیدم بیتس تقلبی بود میگفت 80 تومن .
این بیتس تقلبی ارزش 80 تومن رو داره یا بهتره باهاش یه فیلیپس 80 تومنی بگیرم ؟

mohammad varaste
16-06-2014, 19:01
دوستان نظرتون درباره هدفونهای sms چیه ؟ 65 تومن یک مدلشو دیدم:n17:

donmadi
17-06-2014, 08:34
سلام

آقا يه كمكي هم به من بكنين
يدونه كليپش پرو مديا دارم يه فيش توش بود به ديوايساي اندرويدي هم ميخورد الان گمش كردم راهي هست با ديوايساي اندرويدي استفادش كنم يا بايد بندازم بيرون ؟ نو هستش آخه!! اي ايرفوناي ريزر خوبن؟
ممنون

farid123
17-06-2014, 09:21
درود
من مدل shl3100 را دارم کیفیت ساخت خوبی داره قیمتش هم به خصوص مدل 3000 خیلی مناسبه.در رابطه با صداش( البته 3100 ) بیس مناسبی داره اما نقطه ضعفش قسمت میدش هست که شفافیت و وضوحش کمه تریبلش اول زیاد بود اما بعد خیلی مناسب تر شد.در کل از خریدش راضی هستم.

R.P.G
17-06-2014, 10:35
سلام
دوستان بین این دو کدومو پیشنهاد میدین ؟
Logitech G35 7.1 Surround Sound gaming
و
Razer Kraken 7.1 Surround Sound gaming

اولویتم با گیم هست.

k.pax
17-06-2014, 16:15
دوستان نظرتون درباره هدفونهای sms چیه ؟ 65 تومن یک مدلشو دیدم:n17:

فکر نکنم اصلی باشه دوست عزیز . . . [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اورجینال هاش بالا 100$ هست . . . بهتره که یه برندی رو تهیه کنید که نمایندگی داره و یا موارد کپی نداره ( سونی ، سنهایزر ، آ کا جی ، فیلیپس ، یاماها و . . . )

سلام

آقا يه كمكي هم به من بكنين
يدونه كليپش پرو مديا دارم يه فيش توش بود به ديوايساي اندرويدي هم ميخورد الان گمش كردم راهي هست با ديوايساي اندرويدي استفادش كنم يا بايد بندازم بيرون ؟ نو هستش آخه!! اي ايرفوناي ريزر خوبن؟
ممنون

فیشش چه شکلی هست ؟ ؟ شاید از مجتمع پایتخت بتونید مشابهش رو پیدا کنید . .

pesar_tanha
17-06-2014, 23:07
سلام
دوستان دیروز رفتم علالدین از این مدل خوشم اومد Headphone beats SOLO HD S450
قیمت 105 تومان میدادن خواستم از دوستانیکه استفاده کرده بپرسم چجوریاس ارزش خرید داره ؟

1.Brand Name: Monster
2.Model: S450 bluetooth Solo hd
3.Colors : black,white,red,purple
4.with retail package
5.QA/QC passed
6.Item Weight: 1.5kg
7.Compatibility:iPhone,ipad,computer,MP3
8.support "+" "-" on Iphone,ipad
9.support music on other mobile and computer
10.Folding Design
11.accessories:eek:ne charging plug,one 3.5mm cable which can connect with MP3 computer ,one USB charge cable,one manual
12.with built in battery,can recharge

pesar_tanha
17-06-2014, 23:13
هدفون میخام که کیفیت باس خوبی داشته باشه
و بلوتوث هم داشته باشه تو رنج 100 تا 120 تومان از بیتس s450 برند و یا مدل بهتری هم داریم ؟

k.pax
18-06-2014, 11:26
سلام
دوستان دیروز رفتم علالدین از این مدل خوشم اومد Headphone beats SOLO HD S450
قیمت 105 تومان میدادن خواستم از دوستانیکه استفاده کرده بپرسم چجوریاس ارزش خرید داره ؟

1.Brand Name: Monster
2.Model: S450 bluetooth Solo hd
3.Colors : black,white,red,purple
4.with retail package
5.QA/QC passed
6.Item Weight: 1.5kg
7.Compatibility:iPhone,ipad,computer,MP3
8.support "+" "-" on Iphone,ipad
9.support music on other mobile and computer
10.Folding Design
11.accessories:eek:ne charging plug,one 3.5mm cable which can connect with MP3 computer ,one USB charge cable,one manual
12.with built in battery,can recharge

هدفون میخام که کیفیت باس خوبی داشته باشه
و بلوتوث هم داشته باشه تو رنج 100 تا 120 تومان از بیتس s450 برند و یا مدل بهتری هم داریم ؟

اون هدفون ها کپی هستند عزیز البته کیفیتشون بد نیست ولی خب جنس اصلی مسلما یه چیز دیگس . . .

HDR 120 - sennheiser

مدلهای دیگری هم میتونید خریداری کنید ولی خب جنس های اصلی قیمتشون بالای 200 میافته خب . . البته به برند و مدل هدفون هم بستگی داره :

jabra Halo 2

. . .

mohammad varaste
18-06-2014, 18:01
این هدفون های بیتس تقلبی که 70 تومن و 80 تومن هستن ارش خرید دارن ؟

rave-87
18-06-2014, 19:47
این هدفون های بیتس تقلبی که 70 تومن و 80 تومن هستن ارش خرید دارن ؟

من شخصاً ترجیح می دم فیلیپس she3590 با قیمت 30 تومن بخرم یا کریتیو ep630 بخرم.

راستی یک جمله ایی از ljokerl دیدم که برام مفید بود و فکر کنم برای بقیه دوستان هم مفید باشه:
Never tried those JBLs. The last ones I did try (the J22) were crap

تاپیک ljokerl:

mohammad varaste
18-06-2014, 21:14
یک مدل هم بود قیمتش حدود 80 هزار تومن بودش و فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد
اسم مدلش رو دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم n a v بود (یه چیز تو همین مایه ها)
رنگ های مختلف داشت و مموری هم میخورد
شما همچین چیزی دیدین ؟ اینا ارزش خرید داره ؟
آخه با 80 تومن من فقط تو شهرمون یا از اینها دیدم یا بیت تقلبی و یا sms تقلبی !

k.pax
18-06-2014, 22:22
یک مدل هم بود قیمتش حدود 80 هزار تومن بودش و فروشنده خیلی ازش تعریف میکرد
اسم مدلش رو دقیقا یادم نیست ولی فکر کنم n a v بود (یه چیز تو همین مایه ها)
رنگ های مختلف داشت و مموری هم میخورد
شما همچین چیزی دیدین ؟ اینا ارزش خرید داره ؟
آخه با 80 تومن من فقط تو شهرمون یا از اینها دیدم یا بیت تقلبی و یا sms تقلبی !

از اجناس خوش رنگ و لعاب چيني بوده !!
خب از سايت خريد كنيد ... حداقل ميدونيد جنس اصل هست ...

mohammad varaste
18-06-2014, 22:33
از اجناس خوش رنگ و لعاب چيني بوده !!
خب از سايت خريد كنيد ... حداقل ميدونيد جنس اصل هست ...
دوست عزیز من 100 تومن بیشتر بودجه ندارم و با 100 تومن چیز اصلی نمیشه خرید
حالا شما اگه مارک خاصی میشناسین معرفی کنین

pesar_tanha
18-06-2014, 22:35
اون هدفون ها کپی هستند عزیز البته کیفیتشون بد نیست ولی خب جنس اصلی مسلما یه چیز دیگس . . .

HDR 120 - sennheiser

مدلهای دیگری هم میتونید خریداری کنید ولی خب جنس های اصلی قیمتشون بالای 200 میافته خب . . البته به برند و مدل هدفون هم بستگی داره :

jabra Halo 2

. . .

سلام
از اینکه این هدفون کپی است در جریان هستم
بعضی از دوستان میگن تا سقف 100 تومان ارزششو داره
فقط خواستم بدونم 100 تا 130 تومان چیز بهتر ا s450 میشه خرید یا خیر ؟

k.pax
19-06-2014, 11:45
دوست عزیز من 100 تومن بیشتر بودجه ندارم و با 100 تومن چیز اصلی نمیشه خرید
حالا شما اگه مارک خاصی میشناسین معرفی کنین

چرا عزیز تا 100 تومن خیلی مدل داریم که از برند هستند . . . اگر هدفون داخل گوش میخواید که خب مدلهای زیادی هست ، بستگی به سبکی که گوش میکنید داره اگر بیس زیاد دوست دارید XB30 ex سونی خوبه . . هدفون های فیلیپس هم صداشون V شکل هست یعنی تریبل و بیس بالا هست ، AKG کا 321 هم هست که از برند معتبری هست ولی نوع سبک صداش رو نمیدونم ولی فکر کنم تقریبا مثل فیلیپس هست ولی تریبلش سطح پایین تری داره چون مدل K340 رو گوش دادم واینم از اون سری مدل هاست . . . مدل های on air هم بازم مدلهای بیشتری هست که خب من اشنایی چندانی ندارم . دیگر دوستان میتونن راهنمایی کنن

سلام
از اینکه این هدفون کپی است در جریان هستم
بعضی از دوستان میگن تا سقف 100 تومان ارزششو داره
فقط خواستم بدونم 100 تا 130 تومان چیز بهتر ا s450 میشه خرید یا خیر ؟

سلام

اگر حتما" on air میخواید خب فکر نمیکنم زیر 150 مدل بلوتوثی اصلی بتونید بگیرید . . . ولی in air های بلوتوثی تو این رنج جبرا استریت 2 ، جبرا کلیپر هست وسونی SBH 20 ؛ MW600 سونی اریکسون . . .

ali7777
19-06-2014, 15:06
سلام دوستان و اساتید عزیز . من دو سال پیش با مشاوره تو همین انجمن هدفون akg k99 رو خریدم و توی این مدت خیلی ازش راضی بودم اما برای ورزش مناسب نیست چون سیمش بلنده ( 3 متر) الان قصد دارم یک هدفون یا ایرفون برای ورزش بخرم . سبکی که گوش میدم راک و متال هست . ایا تا 100 - 120 تومن چیزی توی برند akg یا Sennheiser یا بقیه برند های معتبر گیر میاد ؟ در ضمن اینکه توی گوش راحت قرار بگیره و هنگام دویدن جدا نشه فاکتور مهمیه . پیشاپیش ممنون

کسی از دوستان ایرفون Sennheiser cx175 رو داشته؟ چطور بوده؟

دوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟

amirboy572124
19-06-2014, 17:49
سلام. از نطر کیفیت کدوم یکی بهتره؟؟؟Razer HammerheadیاyamahaEPH50-.Razer Adaro In-Ear بودجم هم حد اکثر تا 300 است.موزیک هم بیشتر سبک electronic گوش میدم.بیس عمیق و تفکیک صدابرام مهمه لطفا یه راهنمایی کامل کنید من رو ممنون میشم

mohammad varaste
19-06-2014, 19:41
امروز بلاخره یه هدفون فیلیپس گیرم اومد و 50 تومن قیمتش
ما خریدیمش و آوردیمش خونه اما چند نکته عجیب داشت اول اینکه از روی خود هدفون نمیشه صداشو کم و زیاد کرد !
دوم اینکه کلا صداش خیلی ضعیفه حتی از مال دوستم که فراسو هست و 25 تومن گرفته ضعیف تره
سوم اینکه سیمش خیلی کوتاهه
چهارم اینکه مدلش ph-50 هست اما هرچی تو نت سرچ میکنم همچین مدلی پیدا نمیشه !:n08:

در عوض یه دونه از این هندزفری بیتس های تقلبی گرفتم واسه موبایلم 15 تومن کیفیتش عاالیه صداش هم خیلی زیاد و خوبه

---------------------------
البته الان زدمش روی ایپد صداش خیلی خیلی قوی و خوب شد اما همچنان سیم کوتاه و نبود ریل افزایش و کاهش صدا یه عیب محسوب میشه !

rave-87
19-06-2014, 20:34
دوستان کسی نیست جواب ما رو بده؟

توی این قیمت فکر نکنم مدل های ورزشی سنهایزر چیزی پیدا کنین. مگر مدل های غیر ورزشی که من شخصاً چیزی رو از هدفون داخل گوشی های سنهایزر (به جز ie8, 80) به کسی پیشنهاد نمی دم.

سلام. از نطر کیفیت کدوم یکی بهتره؟؟؟Razer HammerheadیاyamahaEPH50-.Razer Adaro In-Ear بودجم هم حد اکثر تا 300 است.موزیک هم بیشتر سبک electronic گوش میدم.بیس عمیق و تفکیک صدابرام مهمه لطفا یه راهنمایی کامل کنید من رو ممنون میشم
من بهشم یا ماها رو انتخاب می کنم. اونیکی رو هم به صورت خیلی مختصر تست کرده بودم و خوب بود. بازار ایرانه و تنها گزینه ها همین هان متأسفانه.

mohamadreza111
20-06-2014, 02:04
سلام دوستان لطفا کمک کنید من می خوام هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Philips CitiScape Headband Headphones SHL5205BK-98

بگیرم به نظر شما هدفون خوبی هست ؟
یک سوال دارم حداکثر قدرت ورودی این هدفون 30 میلی وات هست میخواستم ببینم بخوام به pc یا موبایل وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ ( اصلا برای چی هست حداکثر قدرت ورودی ) لطفا کمک کنید

evani
20-06-2014, 09:03
سلام دوستان برای موسیقی هارد راک و سبک های نزدیک بهش تا 350 تومن چه ایرفونی پیشنهاد می دین ؟

mohamadreza111
20-06-2014, 13:32
سلام دوستان لطفا کمک کنید من می خوام هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) Philips CitiScape Headband Headphones SHL5205BK-98

بگیرم به نظر شما هدفون خوبی هست ؟
یک سوال دارم حداکثر قدرت ورودی این هدفون 30 میلی وات هست میخواستم ببینم بخوام به pc یا موبایل وصل کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ ( اصلا برای چی هست حداکثر قدرت ورودی ) لطفا کمک کنید

کسی نیست جواب بده

CYRUS-72
21-06-2014, 15:30
دوستان از بين klipsch 24 II و sanheiser mm70 و akg k375 كودوم رو براي سبك ايراني با بيس قوي و صداي بلند پيشنهاد ميديد
با تشكر

metalhead_forever
21-06-2014, 21:49
دوستان از بين klipsch 24 II و sanheiser mm70 و akg k375 كودوم رو براي سبك ايراني با بيس قوي و صداي بلند پيشنهاد ميديد
با تشكر
ببین اگه بحث بیس اومد وسط بر اساس قدرت بیس اینجوری مرتب میشه:
S4 II
MM70
K375
اگر بحث بیس قوی است AKG را بی خیال شو
مدلهای T-Jays هم زیر نظر داشته باش بیس قوی و خوبی دارن

7i7az
21-06-2014, 22:18
سلام
بنده میخوام یه ایرفون بگیرم،تقریبا واسه همه شرایط(ورزش،خونه،خیابون و....)
سبک اهنگ هم راک متال ترنس و پاپ هست
چیزی که برام خیلی مهمه،تفیک پذیری بالای صدا هست و نمیخوام بیس در حدی قوی باشه که صدا های دیگه رو (حتی در حد خیلی خیلی کم)محو کنه
قبلا از ایر فون سونی که رو گوشیم بود استفاده میکردم ،بعد خراب شد الا موقتا از pny استفاده میکنم
جالبه که pny 25 تومنی،کیفیتش با سونی اورجینال تقریبا یکیه!!
سقف بودجه هم 150 هست که اگه مورد خیلی بهتری بود که ارزشش رو داشته باشه،تا 180 میتونم در نظر بگیرم
(ایرفون razer hammerhead چطوره؟؟)

CYRUS-72
22-06-2014, 16:41
با تشكر
يكي از اساتيد يه راهنمايي كلي و كارشناسانه در مورد اينا بده تا منو از سردرگمي نجات بده يه دنيا ممنونش ميشم

metalhead_forever
22-06-2014, 21:37
سلام
بنده میخوام یه ایرفون بگیرم،تقریبا واسه همه شرایط(ورزش،خونه،خیابون و....)
سبک اهنگ هم راک متال ترنس و پاپ هست
چیزی که برام خیلی مهمه،تفیک پذیری بالای صدا هست و نمیخوام بیس در حدی قوی باشه که صدا های دیگه رو (حتی در حد خیلی خیلی کم)محو کنه
قبلا از ایر فون سونی که رو گوشیم بود استفاده میکردم ،بعد خراب شد الا موقتا از pny استفاده میکنم
جالبه که pny 25 تومنی،کیفیتش با سونی اورجینال تقریبا یکیه!!
سقف بودجه هم 150 هست که اگه مورد خیلی بهتری بود که ارزشش رو داشته باشه،تا 180 میتونم در نظر بگیرم
(ایرفون razer hammerhead چطوره؟؟)
ببینید این که میگین بیس زیاد قوی نباشه یه خورده کار ما رو سخت میکنه چون ما نمیدونیم چه بیسی برای شما قوی محسوب میشه چی ضعیف...
اگه میتونی برو مجتمع پایتخت AKG Q350 رو تست کن... اگه بیسش برات کافی بود همون مدل + Sony XBA10 خوبه.(بیس این دو مدل ممکنه واسه ترنس کم باشه یه خورده، باز بستگی به سلیقه داره)
اگه بیس ضعیف بود هدفونهای Yamaha و Panasonic HJE350 خوب هستن.
یه راه دیگه اینه که هدفون های ورزشی فیلیپس بخری که خیالت از بابت عرق کردن راحته ولی در مقابل کیفیت صدا پایین تره
ریویو پاناسونیک رو اینجا میتونی بخونی (این هدفون گیره گردن داره که میتونه به کارت بیاد) کلا" این تاپیک رو بخون:

يكي از اساتيد يه راهنمايي كلي و كارشناسانه در مورد اينا بده تا منو از سردرگمي نجات بده يه دنيا ممنونش ميشم
دوست عزیز این سوال نیازی به بحث کارشناسی نداره... خیلی مختصر مفید جواب دادم اگه مطلب دیگه ای هم باشه دوستان اضافه میکنن ولی در نهایت جواب همونی میشه که گفتم...
موفق باشی

CYRUS-72
23-06-2014, 01:43
تفاوت s4 با ep630 براي سبك پاپ فارسي چقدره ؟؟؟ بخصوص در زمينه بيس ؟
ممنون ميشم پاسخ بديد
آيا تفاوت صداشون در حد اينه كه ep630 ٥٠ تومانه و s4 ٣٠٠ تومن !! ٦ برابر !

ac_dc
23-06-2014, 02:06
دوستان من یک audio technica m35 دارم و مشکلی که باهاش دارم فلت بودن صداش نیست مشکلم صدای به شدت خفه بدون بعد و عمق اون هست میخام بدونم z1000 هم این مشکل رو داره ؟

mahdi_z100
23-06-2014, 09:38
با سلام
من دیروز رفتم هدفون AKG K77 بگیرم ولی توی بازار دو مدل جعبه بود . یکی مشکی و یکی سفید .
میخواستم فرقشون رو بدونم
با تشکر

k.pax
23-06-2014, 15:15
با سلام
من دیروز رفتم هدفون AKG K77 بگیرم ولی توی بازار دو مدل جعبه بود . یکی مشکی و یکی سفید .
میخواستم فرقشون رو بدونم
با تشکر

اگر هنگام خرید به اینترنت دسترسی دارید بارکد رو تو گوگل جستجو کنید . . . :n01:

CYRUS-72
23-06-2014, 15:19
ببخشيد كسي sony mdr xb 60 رو تست كرده ؟؟ قيافش فوق العلادس مجذوبم كرده پيشنهاد ميشه آيا براي سبك ايراني پاپ ؟
لطفا جوابمو بديد ميخوام بگيرم
در مقايسه با creative ep630 چطور هستش ؟؟؟ از اون بهتره
لطفا جوابمو بديد بي نهايت سپاس

karkavandi
23-06-2014, 16:15
دوستان سلام.یه هدفون میخوام که گوش رو کامل در بر بگیره.میخوام توسط کامپیوتر و موبایل بیشتر استفاده کنم. نکات مهم به ترتیب اولویت:
1-کیفیت و شفافیت خوبی داشته باشه و جزئیات رو به خوبی پخش کنه زیاد اهل بیسو این جور چیزا نیستم وضوح صدا مهمه
2-کاملا راحت و بزرگ باشه و در استفاده طولانی مدت فشار روی سر و گوش نیاره
3-کیفیت ساخت بالائی داشته باشه و با دوام باشه.کابل قابل جدا شدن باشه.یه کلام عمری باشه
4-ترجیها میکروفون و امکان استفاده با موبایل رو داشته باشه و میکروفونش توی دستو پا نباشه. میکروفون روی سیم باشه یا جدا بشه
5-ترجیها کیف خوب واسه نگهداری داشته باشه از این کیسه ای ها نباشه.
در مورد بودجه دوستان لطفا توی 2 رنج قیمت پیشنهاد بدن. یکی 300 تا 400 هزار و دیگری 1 تا 1.3 میلیون تومن.ممنون

7i7az
23-06-2014, 23:12
منظور بنده این بود که بیس اش متوسط باشه
تو بعضی ایرفون ها مثل بیتز فیک، موقع پخش صدای بووم، یه لحظه همه صدا ها محو میشن
در کل بهترین ایرفون تا صد و پنجاه تومن،کدوم ها هستن؟
یک مورد ورزشی و یک مورد ایرفون معمولی معرفی کنید لطفا
خیلی ممنونم

Sent from my Xperia Arc S using Tapatalk

ayinm
26-06-2014, 04:04
سلام خدمت دوستان عزیز

یه هدفون خوب با جزییات مخصوص سبک کلاسیک که در صورت امکان ایزولیشن خوبی داشته باشه داریم؟اگه پرتابل باشه که چه بهتر
تا سیصد تومن
اگه زودتر بفرمایید که لطف میکنید

راستی هدفون px100 سنهایزر چه طوره بدرد کار ما میخوره ؟

مرسیی

The master
27-06-2014, 10:54
سلام دوستان
یه هدفون میخواستم برای تماشای فیلم چه پیشنهادی دارید؟و گهگاه موسیقی کلاسیک.نظرتان درباره سنهایزر hd202 چیه؟همچنین hd419؟
اسولیشن صدا محیط هم برای مهم هست.

rave-87
27-06-2014, 14:16
سلام خدمت دوستان عزیز

یه هدفون خوب با جزییات مخصوص سبک کلاسیک که در صورت امکان ایزولیشن خوبی داشته باشه داریم؟اگه پرتابل باشه که چه بهتر
تا سیصد تومن
اگه زودتر بفرمایید که لطف میکنید

راستی هدفون px100 سنهایزر چه طوره بدرد کار ما میخوره ؟

مرسیی

سلام دوستان
یه هدفون میخواستم برای تماشای فیلم چه پیشنهادی دارید؟و گهگاه موسیقی کلاسیک.نظرتان درباره سنهایزر hd202 چیه؟همچنین hd419؟
اسولیشن صدا محیط هم برای مهم هست.
akg k99 با قيمت حدود ٢٩٠ منطقي ترين انتخابيه كه به ذهنم مي رسه.

The master
27-06-2014, 17:16
akg k99 با قيمت حدود ٢٩٠ منطقي ترين انتخابيه كه به ذهنم مي رسه.

ببخشید نظرتان در مورد مدل 205 سنهایزر چیه؟
همچنین v-jays؟
بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد می‌دید؟
بعد امپدانس خروجی اکثر دستگاه های معمول مثل لپ تاب و تبلت ها و موبایل ها همین 32 اهم هست؟
برای خرید کجا را پیشنهاد می‌کنید؟ایران هدفون سایت معتبری هست؟قیمت اینترنتی با بازار که خیلی فرق نداره؟

jericho-sina
28-06-2014, 00:39
سلام دوستان
میشه مشخصات یک هدفون خوب مثلا امپدانس و حساسیت و ... رو توضیح بدین؟ ؟
ممنون

Emad HD
28-06-2014, 06:37
همچنین v-jays؟
بعد امپدانس خروجی اکثر دستگاه های معمول مثل لپ تاب و تبلت ها و موبایل ها همین 32 اهم هست؟
برای خرید کجا را پیشنهاد می‌کنید؟ایران هدفون سایت معتبری هست؟قیمت اینترنتی با بازار که خیلی فرق نداره؟

آقا من تعریف v-jays رو زیاد شنیدم ولی نمیدونم درسته یا نه

rave-87
28-06-2014, 19:26
همچنین v-jays؟
در مورد اون سنهایزر اطلاعات خاصی ندارم.
اون وی-جیز رو من هم تعریف های خوبی از بعضی کاربرهای به نسبت قابل اعتماد سایت هدفایی شنیدم. و مطمئناً هدفون خیلی خوبی هستش. ولی مقایسه دقیقش با k99 رو نخوندم.
یک سایت فروش هدفون هست با نام "ایران هدفون". هم هدفون برای فروش داره، و هم توی شعبه مرکزیشون یکسری هدفون برای تست داره. فکر کنم این مدل ها رو هم برای تست داشت. البته باید به بخش فروش زنگ بزنین و باهاشون هماهنگ کنین.

سلام دوستان
میشه مشخصات یک هدفون خوب مثلا امپدانس و حساسیت و ... رو توضیح بدین؟ ؟
ممنون
توی تاپیک آقا رضا و برادر تی جیز، فکر کنم توضیحاتی در مورد این واژه ها بتونین پیدا کنین. ولی به عنوان یک اصل، شما هیچوقت نمی تونید براساس این مشخصات در مورد کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کنین. یعنی در واقع با استفاده از اون اعداد، هیچی نمی تونید در مورد کیفیت صدا بگید.

mojtabaivi
29-06-2014, 16:02
سلام. دیجی کالا یه هدفون گذاشته پیشنهاد ویژه....Philips Headband Headphones SHL9300قیمت اصلیش 155 هست، با تخفیف میده 99.... نظرتون راجع به هدفون؟ ممنون

Emad HD
29-06-2014, 17:15
سلام. دیجی کالا یه هدفون گذاشته پیشنهاد ویژه....Philips Headband Headphones SHL9300

قیمت اصلیش 155 هست، با تخفیف میده 99.... نظرتون راجع به هدفون؟ ممنون

نه به هیچ وجه ارزش خرید نداره چون قیمتش در آمازون بین 9 تا17 دلار هست فکر نمیکنم که این قیمت کیفیت قابل قبولی داشته باشه هر چند که شاید هدفونی 5 دلار باشه ولی کیفیت عالی داشته باشه ربطی به قیمت نداره ولی از اونجا که Philips بیشتر به طاهر توجه داره بهتر گول ظاهرش رو نخورید و از برندی متخصص در این امر هدفون تهیه کنید

lynxi
30-06-2014, 11:16
rave عزیز، تا اونجا که میدونم شما هدست SONY mh1c رو دارین، چندتا سوال داشتم، اول اینکه ریموتش با گوشی های اندروید دیگه به غیر از Xperia کار میکنه یا فقط به صورت هدفون میشه ازش استفاده کرد، قیمتش برای من داره حدود 200 تومن تموم میشه (46 یورو)، آیا این قیمت براش میارزه؟....مثلا در مقایسه با yamaha eph50 که نامداران قیمتش رو به 165 کاهش داده.

rave-87
30-06-2014, 12:11
rave عزیز، تا اونجا که میدونم شما هدست SONY mh1c رو دارین، چندتا سوال داشتم، اول اینکه ریموتش با گوشی های اندروید دیگه به غیر از Xperia کار میکنه یا فقط به صورت هدفون میشه ازش استفاده کرد، قیمتش برای من داره حدود 200 تومن تموم میشه (46 یورو)، آیا این قیمت براش میارزه؟....مثلا در مقایسه با yamaha eph50 که نامداران قیمتش رو به 165 کاهش داده.

سلام
من sony ericsson mh1 رو دارم. این مدلی که من دارم، سوکتش با جدیدها فرق داره و برای همین نمی تونم در مورد جدید ها نظر بدم. ولی احتمال زیاد، با بقیه اندرویدی ها هم کار می کنه. این جمله جوکر هستش:
"The 4-button remote is designed for Sony Xperia phones but offers partial functionality with many other devices"

به نظر من صد در صد ارزش 35 تومن اضافه رو داره.
در ضمن به اینجا هم نگاه بکنید:

یک گزینه بسیار خوب دیگه، Fidue A63 هستش که اندکی بیسش کمتر از سونی هست. ولی میدرنج و تریبلش بیشتر هست که این امر به حس شفافیت صدا کمک می کنه. در ضمن کابل سونی، به نظر من واقعاً بده.

The master
30-06-2014, 13:42
نظرتان درباره akg k518 چیست؟در مقایسه با k99 که پیشنهاد کردید کدوم بهتره؟
من باس برام مهم نیست و شفافیت و تفکیک برام مهم است با توجه به اینکه برای تماشای فیلم هم میخوام

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

ardi1989
30-06-2014, 16:23
سلام دوستان,میخوام تا 300 تومان هزینه کنم بیشترین نوع موسیقی که گوش میدم راک,کلاسیک,تا حدودی jazz-fusion هست و البته توی خونه با کامپیوتر گوش میکنم, تو خرید برام تفکیک صدا و شفافیت و البته دامنه فرکانس مناسب برام ارجح تر هست ,هر چی صدای هدفون کمتر بیرون شنیده بشه هم بهتره:n02:
نظرتون درباره JAYS v-jays چیه؟
یه سوال دیگه: کارت صدای من onboard:Reltek ALC892 هستش با عوض کردنش و گرفتن یه sound card جدا مثل Asus Xonar DX چقدر تو کیفیت پخش تاثیر میذاره؟

lynxi
30-06-2014, 17:54
ممنون از راهنماییت، چون سورسم اسمارت فون هست فک کنم همین بهترین انتخابم باشه. بازم ممنون، لینکت هم عالی بود، کلی اطلاعات بدست آوردم، مرسی.

rave-87
30-06-2014, 21:23
نظرتان درباره akg k518 چیست؟در مقایسه با k99 که پیشنهاد کردید کدوم بهتره؟
من باس برام مهم نیست و شفافیت و تفکیک برام مهم است با توجه به اینکه برای تماشای فیلم هم میخوام

Sent from my GT-N8000 using Tapatalk

من با k99 موافق ترم. k518 مقداری صدای تیره و گرفته ایی داره. و ممکنه مناسب نباشه.
گزینه دیگه آیودیوتکنیکا es7 هست. که مقدار بیس کمتری از m50 داره و تریبلش بیشتره. ایران هدفون دارش. اگر اصلی باشه، قیمتش خوبه. باهاشون تماس بگیرید شاید اجازه تست داشته باشن.

ویرایش: بنابر صحبت های برادر Emad HD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با مسئول فروش ایران هدفون، مثل اینکه es7 فیک هستش.

hot_boys2005
01-07-2014, 13:58
دوستان من یه هدست یا هدفون بیسیم که کوشیهاش کوچیک باشن میخوام که بتونه با تلویزون LED LG Smart 42LA66100 مچ بشه من این هدستو دیدم خیلی خوشگله ولی نمیدونم فقط مال گوشی هست یا برای تلویزیون هم استفاده میشه لطفا راهنمایی کنید
کوشیهاش از این نوع باشن
و یه هدست بی سیمی(برای تلویزیون)میخوام در حدود قیمت 150 تومان تا 300 از شرکت سونی یا شرکت دیگه ای که شما پیشنهاد میکنید.متشکرم

kv7_shadow
02-07-2014, 12:48
سلام
خسته نباشید
یه جا رفتم Beats Pro رو 480 میگفت
منطقبه؟
چطور بفهمم اصله یا نه؟
ممنون

k.pax
02-07-2014, 16:34
سلام
خسته نباشید
یه جا رفتم Beats Pro رو 480 میگفت
منطقبه؟
چطور بفهمم اصله یا نه؟
ممنون

سلام شماره سریالش رو تو گوگل سرچ کنید . . . یحتمل کپی A+ هست چون قیمتش فک کنم حدود 400 دلاره . . .

Erfandotm
02-07-2014, 16:55
ENERGY URBAN 300 BLACK METALاین مدل چطوره ؟! موزیک بازم اما فعلا پول ندارم هدفون خوب بخرم از جهتی فعلا بی هدفون موندم :n03:

Erfandotm
02-07-2014, 19:59
کسی نیس جواب مارو بده؟‍!

k.pax
03-07-2014, 08:38
کسی نیس جواب مارو بده؟‍!

ماشالا چقدر عجول هستید :n02:

philips SHE 3590 . . .

Erfandotm
03-07-2014, 09:01
شرمنده اخه میخواستم از یه سایتی سفارش بدم واسه همون عجله داشتم یکم
مرسی دوست من :n12:

p30g
03-07-2014, 18:57
شرمنده اخه میخواستم از یه سایتی سفارش بدم واسه همون عجله داشتم یکم
مرسی دوست من :n12:

دی جی کالا داره

Emad HD
04-07-2014, 17:36
سلام و عرض ادب
از دوستان اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم من بین چند گزینه موندم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
خودم قبلا M50 داشتم صداش رو دوست داشتم فقط یکم های و میدش شفاف تر بود بهتر میشد
گزینه های من :
Beyerdynamic DTX 501 p ازش تعریف شده بود هم خوب هم بد
بعدی
JAYS v-Jays خیلی تعریف میشه از این هدفون همه تحسین میکنند
بعدی
Sennheiser HD 439 این مدل سنهایزر هم انگاری خوبه

و در آخر Yamaha HPH-200

این چهار هدفون تقریبا تو یک اندازه قیمت هستند البته سنهایزر یکم گرون تره
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید برای من کیفیت و موزیکالیته بودن مهمه
ممنون میشم راهنمایی کنید

mtksh2000
04-07-2014, 21:15
سلام دوستان برای گوش دادن به موزیک سنتی ایران و همچنین پیانو یه هدفون فول سایز تا ۳۰۰ هزار تومن چی بخرم ؟ سورس ایپد و گوشی و لب تاب هست ممنونم

Shadow-Man
04-07-2014, 22:29
سلام
یه هدفون برای مصارف عمومی تو کامپیوتر لازم دارم.
چیزی که خیلی بیشتر از کیفیت برام مهمه استحکامشه چون همیشه زیر دست و پا خواهد بود. من همیشه مشکل شکستگی هدفون یا قطعی کابل هدفون دارم.
تا حدود 100 تومن میخوام هزینه کنم

hot_boys2005
05-07-2014, 11:57
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
:n03:

hot_boys2005
05-07-2014, 11:57
کسی نمیتونه راهنمایی کنه؟
:n03:

R.P.G
05-07-2014, 17:03
سلام
دوستان یک هدست در رنج قیمت 200 تا 250 تومان چی پیشنهاد میدین ؟

الویت کار هم با بازی هست.

واسه یکی از دوستان میخوام، تجربه چند ساعته ای هم از Razer Kraken 7.1 داشتن. یک چیزی تو این مایه ها میخواد. خودش مدل مد نظرش Razer Electra هست.

The master
06-07-2014, 17:25
اگر میشه راهنمایی نهایی رو بکنید بین این چهار مدل گیر کردم :
سنهایزر 205
سنهایزر 215
سنهایزر 439
akg Q460
کاربرد هم همانطور قبلا گفتم برای تماشای فیلم و موسیقی کلاسیک هست.این طور که تو نت دیدم akg پاسخ خوبی در میدرنج نداره درسته؟
واقعا موندم کدوم یک با توجه به هزینه ای که دارم میکنم مناسب تر هست؟
بعد به نظرتان حتما حضوری خرید کنم یا نه مثلا برای 439 نیازی به تست نیست و اینترنتی خرید کنم؟

mojtabaivi
06-07-2014, 23:37
سلام دوستان. نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ [Philips CitiScape Headband Headphones SHL5205BK-98]
با قیمت 99 داره دیجی کالا میده
در ضمن من بیشتر آهنگای ترنس و الکترو گوش میدم. ممنون

tami.armin
07-07-2014, 05:39
سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنین
یه هدفون میخوام تا سقف 50 تومن .از رنج قیمتی هدفونا خبر دارم که زیر 100 تومن بدرد نمیخوره ولی فعلا همینقد دارم
بین هدفونای دیگه صداش شفاف باشه صدا بیسشم واسم مهمه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :-)

R.P.G
07-07-2014, 08:36
این تاپیک کلا تعطیله.

Shadow-Man
07-07-2014, 10:59
p30world کلا تعطیله
فقط این تاپیک نیست

mpeg
07-07-2014, 12:34
دوستان تو خرید هدفون یک مشخصه به نام حساسیت نوشته مثلا زده102db این رقم مهمه ؟اگه مهمه باید کم باشه یا زیاد.
اگر بخوایم از روی جدول مشخصات هدفون انتخاب کنیم کدوم اعداد و مشخصات هم هستند مثلا بین دو هدفون به کدوم اعداد باید نگاه کنیم و مقدارشون کم باید باشد یا زیاد؟

lionf3
07-07-2014, 13:51
سلام دوستان. نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ [Philips CitiScape Headband Headphones SHL5205BK-98]
با قیمت 99 داره دیجی کالا میده
در ضمن من بیشتر آهنگای ترنس و الکترو گوش میدم. ممنون

فیلیپس کیفیت خوبی داره هدست هاش
من هم یه هدست دارم و همین حدودا خریدمش.
به نظرم تو این رنج همین هدست بهترین انتخاب باشه.

The master
07-07-2014, 22:09
دوستان اینم یه سایت که فایل های خوبی برای تست هدفون داره.فایل های رو دانلود هم میشه کرد:
audiocheck ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rave-87
07-07-2014, 22:28
سلام و عرض ادب
از دوستان اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم من بین چند گزینه موندم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
خودم قبلا M50 داشتم صداش رو دوست داشتم فقط یکم های و میدش شفاف تر بود بهتر میشد
گزینه های من :
Beyerdynamic DTX 501 p ازش تعریف شده بود هم خوب هم بد
بعدی
JAYS v-Jays خیلی تعریف میشه از این هدفون همه تحسین میکنند
بعدی
Sennheiser HD 439 این مدل سنهایزر هم انگاری خوبه

و در آخر Yamaha HPH-200

این چهار هدفون تقریبا تو یک اندازه قیمت هستند البته سنهایزر یکم گرون تره
دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید برای من کیفیت و موزیکالیته بودن مهمه
ممنون میشم راهنمایی کنید
فقط می تونم بگم سنهایزر اون چیزی نیست که دنبالشین. هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800) پس مطمئناً اگر دنبال تریبل بیشتر از m50 هستین، سنهایزر رد می شه. در مورد v-jays هم یادم نمیاد دقیقاً صداش چطور بود.

سلام دوستان برای گوش دادن به موزیک سنتی ایران و همچنین پیانو یه هدفون فول سایز تا ۳۰۰ هزار تومن چی بخرم ؟ سورس ایپد و گوشی و لب تاب هست ممنونم
تنها گزینه منطقی، akg k99 هستش. ولی هیچ تضمینی برای مناسب بودنش برای شما نیست. هدفون رو براساس سبک موسیقی نباید انتخاب کرد، براساس سبک صدا باید انتخاب کرد.

اگر میشه راهنمایی نهایی رو بکنید بین این چهار مدل گیر کردم :
سنهایزر 205
سنهایزر 215
سنهایزر 439
akg Q460
کاربرد هم همانطور قبلا گفتم برای تماشای فیلم و موسیقی کلاسیک هست.این طور که تو نت دیدم akg پاسخ خوبی در میدرنج نداره درسته؟
واقعا موندم کدوم یک با توجه به هزینه ای که دارم میکنم مناسب تر هست؟
بعد به نظرتان حتما حضوری خرید کنم یا نه مثلا برای 439 نیازی به تست نیست و اینترنتی خرید کنم؟
همونطور که در جواب به دوستمون گفتم، "هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800)" از اون ور q460 بیس و تریبل برآمده ایی داره و کلاً قضیه این ها با هم متفاوته. می تونین در مورد px200 سنهایزر هم فکر کنین. اگر بتونین برین نمایندگی نامداران توی پایتخت، اونجا چند تا از هدفون های خوبش رو برای تست موجود گذاشته.

سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنین
یه هدفون میخوام تا سقف 50 تومن .از رنج قیمتی هدفونا خبر دارم که زیر 100 تومن بدرد نمیخوره ولی فعلا همینقد دارم
بین هدفونای دیگه صداش شفاف باشه صدا بیسشم واسم مهمه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :-)
فیلیپس she3590
بسیار هدفون عالی هست در مقابل قیمتش. تنها هدفونیه که اینجا با اطمینان توصیه می کنم و جواب رفتن طفره نمیرم. :n01:

دوستان تو خرید هدفون یک مشخصه به نام حساسیت نوشته مثلا زده102db این رقم مهمه ؟اگه مهمه باید کم باشه یا زیاد.
اگر بخوایم از روی جدول مشخصات هدفون انتخاب کنیم کدوم اعداد و مشخصات هم هستند مثلا بین دو هدفون به کدوم اعداد باید نگاه کنیم و مقدارشون کم باید باشد یا زیاد؟

کلاً این اعداد به هیچ دردی نمی خورن :n02: همونطور که قبلاً گفتم: "ولی به عنوان یک اصل، شما هیچوقت نمی تونید براساس این مشخصات در مورد کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کنین. یعنی در واقع با استفاده از اون اعداد، هیچی نمی تونید در مورد کیفیت صدا بگید."
البته در مواردی که مشخصات یکی خیلی داغونه، می شه گفت که هدفون بدی هستش. مثلاً اگر بازه فرکانسی هدفونی بین 100 هرتز تا 10 کیلو هرتز باشه، خب مشخصاً بدرد نمی خوره. ولی وقتی شما دو تا هدفون دارین که یکی از 10hz تا 22khz دامنه فرکانسی داره و اونیکی از 40hz تا 18khz. اونوقت شما به هیچ وجه با اطمینان نمی تونین بگین که اولی از دومی بهتره.

Emad HD
07-07-2014, 22:50
فقط می تونم بگم سنهایزر اون چیزی نیست که دنبالشین. هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800) پس مطمئناً اگر دنبال تریبل بیشتر از m50 هستین، سنهایزر رد می شه. در مورد v-jays هم یادم نمیاد دقیقاً صداش چطور بود.

تنها گزینه منطقی، akg k99 هستش. ولی هیچ تضمینی برای مناسب بودنش برای شما نیست. هدفون رو براساس سبک موسیقی نباید انتخاب کرد، براساس سبک صدا باید انتخاب کرد.

همونطور که در جواب به دوستمون گفتم، "هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800)" از اون ور q460 بیس و تریبل برآمده ایی داره و کلاً قضیه این ها با هم متفاوته. می تونین در مورد px200 سنهایزر هم فکر کنین. اگر بتونین برین نمایندگی نامداران توی پایتخت، اونجا چند تا از هدفون های خوبش رو برای تست موجود گذاشته.

فیلیپس she3590
بسیار هدفون عالی هست در مقابل قیمتش. تنها هدفونیه که اینجا با اطمینان توصیه می کنم و جواب رفتن طفره نمیرم. :n01:

کلاً این اعداد به هیچ دردی نمی خورن :n02: همونطور که قبلاً گفتم: "ولی به عنوان یک اصل، شما هیچوقت نمی تونید براساس این مشخصات در مورد کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کنین. یعنی در واقع با استفاده از اون اعداد، هیچی نمی تونید در مورد کیفیت صدا بگید."
البته در مواردی که مشخصات یکی خیلی داغونه، می شه گفت که هدفون بدی هستش. مثلاً اگر بازه فرکانسی هدفونی بین 100 هرتز تا 10 کیلو هرتز باشه، خب مشخصاً بدرد نمی خوره. ولی وقتی شما دو تا هدفون دارین که یکی از 10hz تا 22khz دامنه فرکانسی داره و اونیکی از 40hz تا 18khz. اونوقت شما به هیچ وجه با اطمینان نمی تونین بگین که اولی از دومی بهتره.

با تشکر از راهنمایی شما
حالا دیگه رفتیم V-jays رو خریداری کردیم و راضی هستیم شکر خدا :n02:
چیزی که برام خیلی ارزش داره این هدفون وقتی روی سرت هست اصلا متوجه نمیشی فوق العاده سبک و دیگه خبری از عرق کردن گوش نیست برعکس M50
صداش هم اول که خیلی زیاده میشه به عنوان اسپیکر هم استفاده کرد :n02: بیسش خوبه های و مید یکم هارشی و به تیزی میزنه البته یکی از دوستان قبلا گفته بود بهم
در هر صورت هنوز برن نشده نمیدونم اصلا برن تاثیر داره یا نه
باز هم هنوز 2 ساعت بیشتر کار نکرده اونم با یک پلیر با توان خیلی پایین مثل گوشی
در صدد خرید fiio e11 هستم نمیدونم انتخابم درست هست یا نه
بازم تشکر :n12:

rave-87
07-07-2014, 23:21
با تشکر از راهنمایی شما
حالا دیگه رفتیم V-jays رو خریداری کردیم و راضی هستیم شکر خدا :n02:
چیزی که برام خیلی ارزش داره این هدفون وقتی روی سرت هست اصلا متوجه نمیشی فوق العاده سبک و دیگه خبری از عرق کردن گوش نیست برعکس M50
صداش هم اول که خیلی زیاده میشه به عنوان اسپیکر هم استفاده کرد :n02: بیسش خوبه های و مید یکم هارشی و به تیزی میزنه البته یکی از دوستان قبلا گفته بود بهم
در هر صورت هنوز برن نشده نمیدونم اصلا برن تاثیر داره یا نه
باز هم هنوز 2 ساعت بیشتر کار نکرده اونم با یک پلیر با توان خیلی پایین مثل گوشی
در صدد خرید fiio e11 هستم نمیدونم انتخابم درست هست یا نه
بازم تشکر :n12:
مبارکه

پس به نسبت m50 صدای این تیز تر هست.
e11 مقداری بیس رو براتون بیشتر می کنه و تریبل رو مقداری براتون کمتر می کنه. (سبک صدای e11، گرم و تیره هست.) از لحاظ کیفیت هم، اگر از کیفیت کم نکنه (به دلیل استفاده از قطعه اضافی در مسیر صدا) کیفیت رو زیاد نمی کنه.

Emad HD
07-07-2014, 23:51
مبارکه

پس به نسبت m50 صدای این تیز تر هست.
e11 مقداری بیس رو براتون بیشتر می کنه و تریبل رو مقداری براتون کمتر می کنه. (سبک صدای e11، گرم و تیره هست.) از لحاظ کیفیت هم، اگر از کیفیت کم نکنه (به دلیل استفاده از قطعه اضافی در مسیر صدا) کیفیت رو زیاد نمی کنه.

من خودم صدای کووان رو خیلی دوست دارم ولی کلا با دستگاهی که باطریش تعویض نشه آبم تو یه جوب نمیره :n02:
توی fiio هم فقط همین e11 باطریش قابل تعویضه
بله صداش یکمی تیزه البته جنس صدای پلیر من هم همینه شاید پلیر عوض بشه اینطور نباشه ولی فکر نکنم تفاوت اینقدر محسوس باشه
ولی در کل مطمعنا صدای m50 زیبا تره

The master
08-07-2014, 01:17
همونطور که در جواب به دوستمون گفتم، "هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800)" از اون ور q460 بیس و تریبل برآمده ایی داره و کلاً قضیه این ها با هم متفاوته. می تونین در مورد px200 سنهایزر هم فکر کنین. اگر بتونین برین نمایندگی نامداران توی پایتخت، اونجا چند تا از هدفون های خوبش رو برای تست موجود گذاشته
این هدفونی که معرفی کردید رو خیلی ها با 239 مقایسه می‌کنند شما کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟

Ali_softcenter
08-07-2014, 05:52
ایرفون های یاماها تقلبی هستن؟ ایرفون دیدم در سایت ایران هدفون گذاشته صد و خورده ای بعد در نت سرچ میکنی فقط صد و خورده ای دلار قیمتشه!!

Emad HD
08-07-2014, 07:30
ایرفون های یاماها تقلبی هستن؟ ایرفون دیدم در سایت ایران هدفون گذاشته صد و خورده ای بعد در نت سرچ میکنی فقط صد و خورده ای دلار قیمتشه!!

سلام
خودشون که میگن ما 40 درصد هدفون ها رو زیر قیمت دلاریش میخریم به صورت عمده برای این کمتر در میاد
کاش اسم هدفون رو هم میگفتید

rave-87
08-07-2014, 09:57
این هدفونی که معرفی کردید رو خیلی ها با 239 مقایسه می‌کنند شما کدوم یکی رو پیشنهاد میدید؟

Shadow-Man
08-07-2014, 11:43
یه هدفون برای مصارف عمومی تو کامپیوتر لازم دارم.
چیزی که خیلی بیشتر از کیفیت برام مهمه استحکامشه چون همیشه زیر دست و پا خواهد بود. من همیشه مشکل شکستگی هدفون یا قطعی کابل هدفون دارم.
تا حدود 100 تومن میخوام هزینه کنم

kingm2
08-07-2014, 15:27
سلام . بین she3590 و ep630 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ سلیقم هم صدای گرم و بیسیه

metalhead_forever
09-07-2014, 09:41
سلام . بین she3590 و ep630 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ سلیقم هم صدای گرم و بیسیه
سلام.
اگه سلیقت گرم و بیسی باشه بیس بومی EP630 حتما" راضیت میکنه...

adcomputer
10-07-2014, 02:56
سلام میخواستم ببنیم برای فیلم دیدن با کامپیوتر و اینکه میخوام صدای موسیقی های فیلم خوب باشه 1- لطفاً چند تا هدفون پیشنهاد بدید و بهترینشون هم بگید؟(هدفون اطراف گوشی مثل k44) تا قیمت 170 بیشتر نمیتونم هزینه کنم. و باید اینترنتی بخرم اهواز هدفون خوب پیدا نکردم حداکثر کریتیو دارن و a4tech 38000 تومنی.
2- اینکه هدفونی که صداش مانیتوره واسه فیلم بهتره؟ نظرتون راجع به hd201 202 203 سنهیسر و m390 پایونر هم لطفاً بگید.

RF.TF
11-07-2014, 02:20
با سلام.
من دنبال یه ایرفون پایین ۳۰۰۰۰۰تومان هستم و بیشتر موسیقی کلاسیک گوش میدم لطفا راهنمایی کنید.

RF.TF
11-07-2014, 02:49
با سلام.
من دنبال یه ایرفون پایین ۳۰۰۰۰۰تومان هستم و بیشتر موسیقی کلاسیک گوش میدم لطفا راهنمایی کنید.

Alpha.M
11-07-2014, 19:23
سلام دوستان :)
من دنبال یه ear phone یا ear clip مناسب سبک متال می گردم. یه چیز سبک میخوام چون اکثرا بیرون موزیک گوش می کنم. بودجه هم فعلا ۱۰۰ :/ نظر شما چیه؟
پیشاپیش ممنون :)

mehdifirouzey
12-07-2014, 04:22
اساتید یه سوالی داشتم.
من CX300-ii دارم همه نوع سبکی هم آهنگ گوش میدم.
میخوام بفروشمش یدونه AKG K375 بگیرم.بنظرتون کار درستی هست؟یا نباید انتظار تفاوت انچنانی داشته باشم؟
در کل از صدای ایرفون خودم خوشم میاد.فقط از اینکه تریبل تیزش یکم مید عقب میبره ناراضی ام.

mostafah72
14-07-2014, 18:52
سلام ، من دنبال یه هدفون داخل گوش برای استفاده با موبایل اچ نی سی وان ام هشت میگردم تا دویست تومن ، برای گوش کردن به راک ، الترناتیو راک و کمی هم پاپ ، چی پیشنهاد میکند؟

pedi_xx
15-07-2014, 11:20
سلام دوستان. وقتتون بخیر.
راهنمایی برای خرید in ear میخواستم. الان هدفون z1000 دارم. میخواستم ex1000 بگیرم ولی به دو دلیل نشد. یکی اینکه فکر نکنم صداش خیلی با z1000 متفاوت باشه دوما هم ایران رهجو دیگه با اون قیمت استثنایی وارد نمیکنه.
بودجم یکم متغییره مثلا اگه بخوام چیزی مثل ex1000 بخرم مطمءنا 600 تومن حاضر پاش بدم. ولی چون نیست دور و بر 200 تومن هم با توجه به اینکه xba 10 و xb60ex هدفونای خوبی هستن ارزش خرید رو دارن. (بین این دو کدومو پیشنهاد میدین؟)
در ضمن هم بیسش حداقل از z1000 بیشتر باشه.

ممنون

mansell
15-07-2014, 15:14
راهنمایی برای خرید in ear میخواستم. الان هدفون z1000 دارم. میخواستم ex1000 بگیرم ولی به دو دلیل نشد. یکی اینکه فکر نکنم صداش خیلی با z1000 متفاوت باشه دوما هم ایران رهجو دیگه با اون قیمت استثنایی وارد نمیکنه.
بودجم یکم متغییره مثلا اگه بخوام چیزی مثل ex1000 بخرم مطمءنا 600 تومن حاضر پاش بدم. ولی چون نیست دور و بر 200 تومن هم با توجه به اینکه xba 10 و xb60ex هدفونای خوبی هستن ارزش خرید رو دارن. (بین این دو کدومو پیشنهاد میدین؟)

ممنون

سلام
اتفاقا برعکس صداش خیلی متفاوته.ex1000 از اونجایی که صداش سرده و هر کسی نمی پسنده بیس قوی و پانچی و تریبل شفاف و البته تیز (همراه با یه پیک قابل توجه)داره بر عکس z1000 که بیس کم و مید خوب داره که البته بری هر سبکی خیلی مناسب نیست.
اگر صدای گرم موردنظرتونه s4 شاید پسندتون بشه هر چند به شخصه اون مقدار بیس رو نمیتونم تحمل کنم و سبک صداش رو نمی پسندم .فک کنم مدلهای جدید s4 الان باید حدود300 باشه.

p30g
16-07-2014, 00:14

ممنون

یه نیم نگاهی هم میتونی به eph-100 یاماها بندازی اونم در حدود 550-500 میشه

البته باید بدی برات وارد کنن که یماهی طول میکشه ولی خوب ارزشش رو داره

saeed85
18-07-2014, 00:56
سلام دوستان ایرفون تا 300 -350 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید ؟ همه سبکی گوش میدم و بیشتر با لپ تاپ و موبایل استفاده میشه (پلیر توپ و آمپیلی فایر و ... ندارم)
خودم این مدل رو مد نظر دارم ولی نمیدونم گزینه ی خوبی هست یا نه (بیشتر هم کیفیت و باز بودن صدا برام مهم هست تا بیس زیاد )
Klipsch S4i II با قیمت 300 هزار تومن .
به نظر شما گزینه ی بهتری هم هست و اگه بخوام ایرفون بخرم کجا میتونم با قیمت پایین تر و اصل تهیه کنم ؟
با تشکر

saeed85
19-07-2014, 16:21
سلام دوستان ایرفون تا 300 -350 هزار تومن چی پیشنهاد میکنید ؟ همه سبکی گوش میدم و بیشتر با لپ تاپ و موبایل استفاده میشه (پلیر توپ و آمپیلی فایر و ... ندارم)
خودم این مدل رو مد نظر دارم ولی نمیدونم گزینه ی خوبی هست یا نه (بیشتر هم کیفیت و باز بودن صدا برام مهم هست تا بیس زیاد )
Klipsch S4i II با قیمت 300 هزار تومن .
به نظر شما گزینه ی بهتری هم هست و اگه بخوام ایرفون بخرم کجا میتونم با قیمت پایین تر و اصل تهیه کنم ؟
با تشکر
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟؟!!؟؟!!:n04:
حالا یه سوال دیگه اگه من برای لپ تاپم یه کارت صدای اکسترنال (Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro) بگیرم آیا میشه روی کیفیت بیشتر و بهتر صدا با استفاده از کارت صدا نسبت به لپ تاپ حساب کرد. یعنی کیفیت صدا مثلا چند درصد با استفاده از کارت صوتی که گفتم نسبت به کارت صوتی خود لپ تاپ فرق میکنه .؟. اینطوری میشه? : :n01: --> :n19:

mansell
20-07-2014, 09:53
کسی نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟؟!!؟؟!!:n04:
حالا یه سوال دیگه اگه من برای لپ تاپم یه کارت صدای اکسترنال (Creative Sound Blaster X-Fi Surround 5.1 Pro) بگیرم آیا میشه روی کیفیت بیشتر و بهتر صدا با استفاده از کارت صدا نسبت به لپ تاپ حساب کرد. یعنی کیفیت صدا مثلا چند درصد با استفاده از کارت صوتی که گفتم نسبت به کارت صوتی خود لپ تاپ فرق میکنه .؟. اینطوری میشه? : :n01: --> :n19:

سلام

اگه قصد خرید پلیر و یا آمپ رو ندارید کارت صدای اکسترنال اگر تنها با لپ تاپ مد نظرتونه بسیار بسیار بهتر ازکارت صدای خود لپتاپه.من این کارت رو دارم .کار خود یه آمپ رو براتون نمیکنه اما با استفاده از ایرفون صدا رو فوق العاده شفاف و بلند میکنه .اصلا قابل مقایسه با صدای بهترین لپ تاپها هم نیست چون عموما دک های ضعیفی دارند و درحد مصارف عمومی مناسبند.کارت صدای کریتیو رو وقتی نصب کردید یه نرم افزار داره که اکولایزر و افکتهای صوتی جالبی داره و میتوند مقدار تریبل و بیس رو به دلخواه تنظیم کنید.در مورد ایرفون S4 هم باید بگم که صدای خیلی گرمی داره .بیس زیادی داره و شفافیت قابل قبول .هر چند مشکلی که من باهاش دارم مید این هدفونه که بیس قوی این هدفون این محدوده رو می پوشونه ولی توی رنج زیر 100 دلار هدفون فوق العاده ایه.

meysam300
21-07-2014, 22:56
سلام
ایرفون jbl j22 رو میخوام بگیرم
نظرتون چیه؟
سبک خاصی گوش نمیدم- نمیخوام بیس الکی و زیاد داشته باشه و صدای شفاف داشته باشه
ایرفون دیگه ای پیشنهاد میشه داد تا سقف 200 تومن؟:n18:

saeed85
22-07-2014, 05:18
دوستان جایی یا کسی رو میشناسید که ایرفون shure 215 رو بفروشه ؟ اگه باشه به نظرتون قیمت آکش چقدر باشه خوبه برای خرید ؟
اگه یدونه دست دوم پیدا کنم به نظرتون به شرط تمیز بودن چقدر میارزه ؟ اصلا این کار درستی هست که این ایرفون رو دست دوم بگیرم ؟
و در آخر اگه دیگه هیچ جا نتونستم پیدا کنم جای مطمئنی رو میشناسید که از دبی برام بیاره (البته خیلی بیشتر از قیمت دبی برام در نیاد) ؟
با تشکر

vafich2000
22-07-2014, 14:01
2
سلام
یه هدفون میخوام تا 150 تومن معمولا با گوشیم که xperia sp هست گوش میدم خیلی در زمینه ی آهنگ حرفه ای نیستم تقریبا آماتورم ولی واضح بودن آهنگ برام مهمه شاید بعضی وقت ها به تلویزیون هم وصل کنم برا شنیدن صدای بازی نه برای فیلم و میخوام برا استفاده ی طولانی اذیت کننده نباشه
معمولا هم سبک پاپ گوشی میدم گاهی وقتام رپ در کل خیلی حرفه ای نیستم

خواهشا سریعتر راهنماییم کنید
ممنون از هر کسی که کمک میکنه

hariss
23-07-2014, 11:10
سلام دوستان میدونم باید تاپیکارو بخونم بعدا سوالامو بپرسم ولی باور کنید وقتم خیلی کمه،به علاوه گستردگی پستا آدمو سردرگم میکنه.لطف کنید کمکم کنید ممنون مبشم.
من بودجه 600 تومنی دارم برا هدفون.بیشتر دوست دارم بی سیم بگیرم چون سیم اذیتم میکنه.حالا به نظر شما با سیم بهتره یا بی سیم.
من خودم نظرم رو sony walkman wh 303 بود که واکمنم باشه که مشکل اتصال به mp3 رو نداشته باشم.

با تشکر فراوان از دوستان

rave-87
23-07-2014, 17:04
سلام
ایرفون jbl j22 رو میخوام بگیرم
نظرتون چیه؟
سبک خاصی گوش نمیدم- نمیخوام بیس الکی و زیاد داشته باشه و صدای شفاف داشته باشه
ایرفون دیگه ای پیشنهاد میشه داد تا سقف 200 تومن؟:n18:
من j55 رو تست کرده بودم و به نظر من که بیسش خیلی زیاد و بومی بود. من هدفونی مثل فیلیپس she3590 که 35 تومنه رو به j55 ترجیح می دم.

دوستان جایی یا کسی رو میشناسید که ایرفون shure 215 رو بفروشه ؟ اگه باشه به نظرتون قیمت آکش چقدر باشه خوبه برای خرید ؟
اگه یدونه دست دوم پیدا کنم به نظرتون به شرط تمیز بودن چقدر میارزه ؟ اصلا این کار درستی هست که این ایرفون رو دست دوم بگیرم ؟
و در آخر اگه دیگه هیچ جا نتونستم پیدا کنم جای مطمئنی رو میشناسید که از دبی برام بیاره (البته خیلی بیشتر از قیمت دبی برام در نیاد) ؟
با تشکر
توی ایران ندیدم. قیمت دلاریش 100 دلاره. توی ایران کلیپش x10 موجود هست و واقعاً هدفون خوبی هم هست. فکر کنم قیمتش حدود 400 تومن بود.
اینکه دست دوم اون چقدر میرزه به خودتون بستگی داره. ولی با وجود کلیپش x10 توی ایران، se215 دیگه همچین نوشدارو هم نیست.

2
سلام
یه هدفون میخوام تا 150 تومن معمولا با گوشیم که xperia sp هست گوش میدم خیلی در زمینه ی آهنگ حرفه ای نیستم تقریبا آماتورم ولی واضح بودن آهنگ برام مهمه شاید بعضی وقت ها به تلویزیون هم وصل کنم برا شنیدن صدای بازی نه برای فیلم و میخوام برا استفاده ی طولانی اذیت کننده نباشه
معمولا هم سبک پاپ گوشی میدم گاهی وقتام رپ در کل خیلی حرفه ای نیستم

خواهشا سریعتر راهنماییم کنید
ممنون از هر کسی که کمک میکنه
شاید سنهایزر px100II یا px200II
فیلیپس she3590 که 35 تومنه یا کریتیو ep630 که 60 تومنه

سلام دوستان میدونم باید تاپیکارو بخونم بعدا سوالامو بپرسم ولی باور کنید وقتم خیلی کمه،به علاوه گستردگی پستا آدمو سردرگم میکنه.لطف کنید کمکم کنید ممنون مبشم.
من بودجه 600 تومنی دارم برا هدفون.بیشتر دوست دارم بی سیم بگیرم چون سیم اذیتم میکنه.حالا به نظر شما با سیم بهتره یا بی سیم.
من خودم نظرم رو sony walkman wh 303 بود که واکمنم باشه که مشکل اتصال به mp3 رو نداشته باشم.

با تشکر فراوان از دوستان
من این پلیر یا مدل بالاترش (505) رو تست کرده بودم که صدای خوبی با بیس زیاد ولی جذاب داشت. هرچند من به شخصه ترجیح می دادم از سری xb سونی هدفونی بخرم. مثلاً xb600 ، و پلیرم هم جدا باشه.

The master
24-07-2014, 04:07
از این دو مدل سنهایزر که گفتید px200 اصلا در بازار موجود نیست و px100 قیمت خیلی بالایی داره فکر کنم تو نامداران 375 دیدم که خیلی نا معقول هست

amir2m2a
24-07-2014, 16:55
با سلام خدمت دوستان.با بودجه 80 تومن یه هدفون با باس خوب میشه معرفی کنین.ممنون:n11::n06:

metalhead_forever
24-07-2014, 21:35
از این دو مدل سنهایزر که گفتید px200 اصلا در بازار موجود نیست و px100 قیمت خیلی بالایی داره فکر کنم تو نامداران 375 دیدم که خیلی نا معقول هست
سلام.
با این بودجه فقط Sony ZX300 یا ZX310 میمونه و Pioneer SE-MJ31 که همون مدلهای سونی پیشنهاد میشه

با سلام خدمت دوستان.با بودجه 80 تومن یه هدفون با باس خوب میشه معرفی کنین.ممنون[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
بد نبود میگفتی با چی میخوای گوش بدی و دقیق تر بگی کاربردت چیه... مثلا" با کمی افزایش بودجه اگه بگردی Pioneer SE-M290 پیدا میشه که بیس قوی داره اما ممکنه با موبایل گوش بدی نتونی از همه قدرت بیسش استفاده کنی چون موبایل توانایی راه اندازی چنین هدفون هایی رو به طور کامل نداره...
ضمنا" اگه بیس خوب میخوای و از موبایل هم استفاده میکنی با این بودجه هدفون های داخل گوشی (In-Ear) خیلی بهتر هستن تا هدفون های بزرگ (Full Size)

tami.armin
25-07-2014, 01:27
سلام دوستان لطف کنین نظر بدین بین دوتا هدفون گیر کردم. بین a4tech mk610Philips she 2590 موندم کدومو بگیرم یکی میگه این بهتر از اونه اونیکی میگه اون بهتر از اینه .لطف کنین راهنماییم کنین tnx;-)

amir2m2a
25-07-2014, 03:36
دوستان بین دو مدل زیر کدوم بهتره،باس برام مهمه،با گوشی میخام موزیک گوش بدم،ممنون. مدل بهتری تو این رنج قیمت داشتین بگین

Philips In-Ear Headphones SHE8000
Creative EP-830 In-Ear Headphones

rave-87
25-07-2014, 12:24
دوستان بین دو مدل زیر کدوم بهتره،باس برام مهمه،با گوشی میخام موزیک گوش بدم،ممنون. مدل بهتری تو این رنج قیمت داشتین بگین

Philips In-Ear Headphones SHE8000
Creative EP-830 In-Ear Headphones

سلام دوستان لطف کنین نظر بدین بین دوتا هدفون گیر کردم. بین a4tech mk610Philips she 2590 موندم کدومو بگیرم یکی میگه این بهتر از اونه اونیکی میگه اون بهتر از اینه .لطف کنین راهنماییم کنین tnx;-)
سلام
philips she3590
ارزش خیلی بالایی در مقابل مبغ پرداختی داره.

ursamajor
25-07-2014, 23:21
سلام.
بد نبود میگفتی با چی میخوای گوش بدی و دقیق تر بگی کاربردت چیه... مثلا" با کمی افزایش بودجه اگه بگردی Pioneer SE-M290 پیدا میشه که بیس قوی داره اما ممکنه با موبایل گوش بدی نتونی از همه قدرت بیسش استفاده کنی چون موبایل توانایی راه اندازی چنین هدفون هایی رو به طور کامل نداره...
ضمنا" اگه بیس خوب میخوای و از موبایل هم استفاده میکنی با این بودجه هدفون های داخل گوشی (In-Ear) خیلی بهتر هستن تا هدفون های بزرگ (Full Size)

ببخشید که در پستتون دخالت میکنم. :n05:

هدفون m290 بنظرم بر خلاف ظاهر و تبلیغاتی که روش زده اصلا بیس قوی نداره. بیس کاملا در حد متوسطه.(از نظر من M50 بیسش زیاده)
ولی از طرف دیگه راضی کننده ترین هدفونی بوده که من تا حالا داشتم. راحتی استفاده، قیمت خوب،بیس متوسط، مید گرم سوند استیج مناسب (حدود نیم متری)، از مزایای این هدفونه.
و مهمترین ویژگی اون که منو مجذوب خودش کرده ایمجینگ فوق العاده اونه. واقعا تا حالا همچین ایمجینگی رو تجربه نکرده بودم. مثلا توی بقیه هدفون ها باید چشماتون رو ببندید و تمرکز کنید تا بتونید سوند استیج و امجینگ رو درک کنید ولی توی این هدفون عجیب ترین چیز اینه وقتی با چشم باز به بعضی تراک ها گوش میکنید با خودتون میگید صدای این سازه داره درست از همین جا میاد پس چرا من نمی بینمش !:n04:
خلاصه که ما رو حسابی عاشق خودش کرده. بطوری که قبلا تصمیم داشتم اکثر هدفون های میان قیمت که بسیار ازشون تعریف میشه (مثل ... M50 - DT880 - K701 - HD650) رو امتحان کنم ولی بعد از گرفتن این هدفون تصمیمم عوض شد و دیگه بیخیال هدفون های میان قیمت شدم. با خودم گفتم یا ارزون قیمت یا اگه خواستم هزینه کنم میرم سراغ هدفون های حرفه ای مثل HD800. (هرچند که با وضعیت فعلی 10 تومنی درمیاد خریدش) خب پس بی خیال این گرون ها و ارزونا رو عشقه :n02:
البته این هدفون خدا نیست ولی با قیمتی که داره واقعا عالیه. و نکته مهم دیگه اینه که اینها نظرات کاملا شخصیه بنده بود.

الان مدتیه که ذهنم خیلی مشغوله و حوصله ریویو دادن رو پیدا نمیکنم برای همین هم فقط همین چند خط رو نوشتم. البته فقط می خواستم دوتا کلمه بنویسم که شد این.
شاد باشید

satty
26-07-2014, 15:08
با سلام
بنده قصد خرید یک هدفون تا مبلغ ۱۵۰هزار تومان را دارم.

این هدفون را برای گوش دادن آهنگ (بیشتر سبک پاپ و رپ) از طریق کامپیوتر میخواهم و دنبال هدفونی هستم که دارای صدا و باس خوبی باشد.
(به معنای واقعی از شنیدن موسیقی لذت برد) و جز مدل هایی که روی گوش یا اطراف گوش قرار میگیرد باشد.

برخی از مدلهایی که انتخاب کردم:
Sony MDR ZX310 - Sony MDR XB200 - Sony MDR ZX300 -
Sennheiser HD 201 - Sennheiser HD 202 -
Philips SHL3000 - Philips SHL3100 - Philips SHM7110u -

که در آخر به مدل Sennheiser HD 202 رسیدم. (به نظرتون انتخاب خوبیه؟)

از دوستان کسی میدونه نماینده رسمی محصولات سنهایزر در ایران کیه؟؟؟

گویا این دو شرکت نمایندگی دارند، به نظرتون کدوم بهتره؟ (معتبرتره؟)

شرکت سيستمهاي رسانهاي بعثت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

نامداران ارتباطات همراه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ممنون

farshides
26-07-2014, 18:11
سلام
به نظر دوستان یه EX1000 دست دوم الان چقدر میارزه؟
اصلا کلا ارزش خرید داره؟
نظرتون در مورد Sennheiser MOMENTUM و Sennheiser ie 80 چیه؟(به خصوص MOMENTUM واقعا ارزش داره؟!!!)
سبک هم کلاسیک،سافت راک و ... گوش میدم.صدای باز و واضح برام ارجحیت داره..
سورس هم گوشی آیفون هست...
ممنون

faraways
26-07-2014, 22:04
سلام من ميخوام به هدفونن براي گگيم و موسيقي ميخوام

اينا رو انتخاب كردم فقط چون دوميه يو اس بي هست به نظرم كاربردش كم ميشه

تبديل به ٣،٥ميلي متري هست تو بازار ؟

razer kraken pro

razer krakeen 7.1

Sent from my iPhone using Tapatalk

rafsanjan gsm
27-07-2014, 10:00
سلام دوستان ایرفون با بیس خوب تا قیمت 60 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ کریتیو ep630 شنیدم خوبه به نظر شما الان اینایی که تو سایتا میفروشن اصل هستند یا نه ؟ با گارانتی شاب زده 58 تومن. راستی فیلیپس 3590 بیسش در چه حده ؟

.Noury
27-07-2014, 18:20
از بین این 3 تا کدوم برای سبک الکترونیک مناسبترند
eph-100 - Klipsch X10 - ie80

A E
27-07-2014, 19:35
سلام
دوستان نظرتون درباره Superlux HD668B و HD681 و HD669 چیه؟
سبک صداشون چطوره؟
با پلیر Sony NWZ-B172 یا دیوایس های اندرویدی معمولی درایو میشن یا نیاز به آمپ دارن؟
خیلی ممنون

rave-87
28-07-2014, 14:22
با سلام
بنده قصد خرید یک هدفون تا مبلغ ۱۵۰هزار تومان را دارم.

این هدفون را برای گوش دادن آهنگ (بیشتر سبک پاپ و رپ) از طریق کامپیوتر میخواهم و دنبال هدفونی هستم که دارای صدا و باس خوبی باشد.
(به معنای واقعی از شنیدن موسیقی لذت برد) و جز مدل هایی که روی گوش یا اطراف گوش قرار میگیرد باشد.

برخی از مدلهایی که انتخاب کردم:
Sony MDR ZX310 - Sony MDR XB200 - Sony MDR ZX300 -
Sennheiser HD 201 - Sennheiser HD 202 -
Philips SHL3000 - Philips SHL3100 - Philips SHM7110u -

که در آخر به مدل Sennheiser HD 202 رسیدم. (به نظرتون انتخاب خوبیه؟)

از دوستان کسی میدونه نماینده رسمی محصولات سنهایزر در ایران کیه؟؟؟

گویا این دو شرکت نمایندگی دارند، به نظرتون کدوم بهتره؟ (معتبرتره؟)

شرکت سيستمهاي رسانهاي بعثت

نامداران ارتباطات همراه

ممنون
هدفون خوب، صدای خوب و ... توی صدا معنی نداره.
بیس سنهایزر مطمئناً از سونی کمتره. ولی اینکه کدومش مناسب تره به خودتون ربط داره. هر دوتاشون از لحاظ کیفیت صدا مناسبن. ولی از لحاظ سبک صدا متفاوت.

سلام
به نظر دوستان یه EX1000 دست دوم الان چقدر میارزه؟
اصلا کلا ارزش خرید داره؟
نظرتون در مورد Sennheiser MOMENTUM و Sennheiser ie 80 چیه؟(به خصوص MOMENTUM واقعا ارزش داره؟!!!)
سبک هم کلاسیک،سافت راک و ... گوش میدم.صدای باز و واضح برام ارجحیت داره..
سورس هم گوشی آیفون هست...
ممنون
کلاً که ارزش خرید داره. ولی بستگی به سبک صدای مورد نظرتون داره. ex1000 با ie80 بسیار متفاوته. بیس ie80 بیشتر از ex1000 هست. سونی تریبلش برای عده ایی از جمله خود من تیزه.
قیمت دلاریش حدود 400 دلاره.

سلام من ميخوام به هدفونن براي گگيم و موسيقي ميخوام

اينا رو انتخاب كردم فقط چون دوميه يو اس بي هست به نظرم كاربردش كم ميشه

تبديل به ٣،٥ميلي متري هست تو بازار ؟

razer kraken pro

razer krakeen 7.1

Sent from my iPhone using Tapatalk
تبدیل usb به 3.5 میلیمتری کلاً غیر منطقیه و ممکن نیست.

سلام دوستان ایرفون با بیس خوب تا قیمت 60 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ کریتیو ep630 شنیدم خوبه به نظر شما الان اینایی که تو سایتا میفروشن اصل هستند یا نه ؟ با گارانتی شاب زده 58 تومن. راستی فیلیپس 3590 بیسش در چه حده ؟
شاب اصله. فیلیپس در همون حد بیس داره. ولی تریبل بیشتری داره.

از بین این 3 تا کدوم برای سبک الکترونیک مناسبترند
eph-100 - Klipsch X10 - ie80
هر سه تا مناسبن. ببینین کدومشون ارزون تر در میاد براتون. x10 ممکنه بیس کمتری از دو تای دیگه داشته باشه. ولی اختلافش کمه. یا ie80 تریبل بیشتری از دو تای دیگه داره.

سلام
دوستان نظرتون درباره Superlux HD668B و HD681 و HD669 چیه؟
سبک صداشون چطوره؟
با پلیر Sony NWZ-B172 یا دیوایس های اندرویدی معمولی درایو میشن یا نیاز به آمپ دارن؟
خیلی ممنون

یادمه قدیم ها توی هدفایی زیاد ازشون تعریف میشنیدم.
این سه تا لینک کفایت می کنه فکر کنم برای اینکه بفهمید سبک صداش و کیفیتش در چه حدیه. ولی کلاً صدای طبیعی یا حتی می شه گفت تریبل برآمده ایی دارن تا اونجا که من فهمیدم.

در مورد درایو کردن، باید 2 تا چیز رو بدونین، یکی امپدانس و حساسیت هدفون. اونیکی مشخصات پلیر و توان خروجی پلیر در امپدانس های مختلف.
با توجه به چیزی که من دیدم از مشخصات هدفون، با آیپاد و آیفون به خوبی درایو می شه. با بقیه هم همینطور احتمالاً

satty
28-07-2014, 16:41
هدفون خوب، صدای خوب و ... توی صدا معنی نداره.
بیس سنهایزر مطمئناً از سونی کمتره. ولی اینکه کدومش مناسب تره به خودتون ربط داره. هر دوتاشون از لحاظ کیفیت صدا مناسبن. ولی از لحاظ سبک صدا متفاوت.

دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی :n12:

کلاً منظورم این بود که هدفون پدر مادر داری باشه و ارزش خرید برای کاربر خونگی داشته باشه :n05:

با این اوصاف اگه شما جای من بودید، از مدل های فوق، کدوم رو انتخاب میکردید؟ (صرفا میخوام نظرتون رو بدونم )

rave-87
28-07-2014, 18:04
دوست عزیز ممنون بابت راهنمایی :n12:

کلاً منظورم این بود که هدفون پدر مادر داری باشه و ارزش خرید برای کاربر خونگی داشته باشه :n05:

با این اوصاف اگه شما جای من بودید، از مدل های فوق، کدوم رو انتخاب میکردید؟ (صرفا میخوام نظرتون رو بدونم )
من بودم zx300
یک نگاه به اینجا بندازید. بعضی هدفون های داخل ایران رو پیدا می کنید.

farshides
28-07-2014, 19:27
کلاً که ارزش خرید داره. ولی بستگی به سبک صدای مورد نظرتون داره. ex1000 با ie80 بسیار متفاوته. بیس ie80 بیشتر از ex1000 هست. سونی تریبلش برای عده ایی از جمله خود من تیزه.
قیمت دلاریش حدود 400 دلاره.

ممنون بابت پاسخگویی..
دست دومش 1 تومن میارزه؟
به نظرتون با آیفون درایو میشه یا نه؟
گفتم چه سبکی گوش میدم بین این دو تا پیشنهادتون کدومه؟
و همچنین نظرتون رو در مورد
MOMENTUM نگفتین..

Firebirds
28-07-2014, 22:26
سلام دوستان،

من زیاد حرفه ای نیستم، یه هدفون میخوام برای کار های روز مره، به ترتیب اولوبت زیر،
1- من پادکست زیاد گوش میدم، برای همین برام مهمه که صدای گوینده واضح باشه
2- فیلم و موزیک رو هم معمولا با هدفون گوش میدم، ( البته اصلا با کوبش صدا حال نمی کنم و برام شفافیت و واضحی خیلی مهمتره )
3- مساله سوم چون من معمولا توی کتابخانه به پادکست ها گوش میدم میخوام یه چیزی بگیرم که نشتی صدا نداشته باشه.

همین دیگر،
زیر 70 هفتاد تون باشد که دیگه عالی.

پ.ن : تعریف این هدفون رو توی این چند صفحه آخر از شما دوستان زیاد شنیدم نمیدونم اگه الان she3590 رو بزاریم پهلوی ایرفون سامسونگ گلکسی 4 خیلی تفاوت واضح میکند ؟ این مدل مشکل نشت صدا ندارد ؟

adcomputer
29-07-2014, 07:10
سلام دوستان
من یک هدفون hd 202 چند هفته است دارم برای فیلم دیدن با کامپیوتر خریدم که زیاد از صداش راضی نیستم و احساس میکنم صداش از گوشم فاصله داره. جزئیات داره اما دور هستند و باید صدا رو خیلی زیاد کرد تا درست شنیده بشن که اینطوری گوش رو اذیت میکنه. و در کل صدای بعضی هدفون های ارزان قیمت خیلی واضح تر است!(البته برای گوش من) میخواستم ببینم این مربوط به کدام خصوصیت صوتی است و اگر بخواهم هدفون دیگری بخرم برای همین کاربرد فیلم اساتید چه هدفونی پیشنهاد میکنند؟

rave-87
29-07-2014, 13:38
ممنون بابت پاسخگویی..
دست دومش 1 تومن میارزه؟
به نظرتون با آیفون درایو میشه یا نه؟
گفتم چه سبکی گوش میدم بین این دو تا پیشنهادتون کدومه؟
و همچنین نظرتون رو در مورد
MOMENTUM
نگفتین..
یک تومن که زیاده واقعاً.
اگر واقعاً تمیز باشه و کم کار کرد، من شخصاً 800 تومن بیشتر نمیدم.
انتخاب هدفون خیلی به سبک موسیقی نیست. به سبک صدای مورد علاقه شخصی هست. البته یکسری قراردادهای کلی هست که مثلاً شما وقتی روی آیفونتون یا پلیرها، اکولایزر رو براساس سبک انتخاب می کنین، اون قراردادهای کلی رو می بینین. مثلاً خیلی ها رو دیدم که گفتن هدفونی مثل lcd-2 رو برای کلاسیک دوست دارن. این درصورتیه که بیس اون هدفون زیاده و صدای نیمچه تیره ایی داره. یا مثلاً hd800 رو برای کلاسیک دوست ندارن. یا خود من که ...
در کل می خوام بگم، انتخاب هدفون بر اساس سبک موسیقی، صرفاٌ وقتی استفاده می شه که فرد هیچ اطلاعی در مورد سبک صدای مورد علاقش نداره. وقتی هم فرد چنین شناختی از خودش نداره، معمولاً بهش توصیه نمیشه هدفون بالای 100 دلار بخره. هر چند توی بسیاری از مواقعا به علت عجله فرد خریدار و اینکه نمی خواد کم کم هدفون هاش رو ارتقاء بده، افراد مجبورن چنین توصیه هایی بکن.
بیس ie80 بیشتره. ex1000 توی بالای میدرنج (پایین تریبل) یدونه پیک داره که واقعاً من رو اذیت می کرد. مخصوصاً اگر آهنگ هاتون کیفیت ضبط و مستر خیلی خوبی ندارن، ex1000 اذیت می کنه واقعاً.
من مومنتوم ورژن onear رو خیلی کوتاه گوش دادم که خوشم نیومد. یک گشتی تو اینترنت بزنین مقایسه های خیلی خوبی ازش پیدا می کنین.

سلام دوستان،

من زیاد حرفه ای نیستم، یه هدفون میخوام برای کار های روز مره، به ترتیب اولوبت زیر،
1- من پادکست زیاد گوش میدم، برای همین برام مهمه که صدای گوینده واضح باشه
2- فیلم و موزیک رو هم معمولا با هدفون گوش میدم، ( البته اصلا با کوبش صدا حال نمی کنم و برام شفافیت و واضحی خیلی مهمتره )
3- مساله سوم چون من معمولا توی کتابخانه به پادکست ها گوش میدم میخوام یه چیزی بگیرم که نشتی صدا نداشته باشه.

همین دیگر،
زیر 70 هفتاد تون باشد که دیگه عالی.

پ.ن : تعریف این هدفون رو توی این چند صفحه آخر از شما دوستان زیاد شنیدم نمیدونم اگه الان she3590 رو بزاریم پهلوی ایرفون سامسونگ گلکسی 4 خیلی تفاوت واضح میکند ؟ این مدل مشکل نشت صدا ندارد ؟

توی ایران من هدفونی رو نمی شناسم که وجود داشته باشه که تمرکز روی میدرنج باشه. فقط z1000 رو می شناسم که تا چند ماه پیش حدود 630 تومن بود.
توصیه من همون she3590 هست.
اینجا رو نگاه کنین، این هدفون با اکولایزر، فوق العاده شبیه هدفون های مانیتور گرون قیمت می شه. البته خودم هنوز تست نکردم این رو.
من می تونم تست کنم ایرفون گلکسی اس 4 با 3590 رو. ولی در حال حاضر نه (گوشم کیپ شده و داره اذیت می کنه :n03:) چند روز طول می کشه احتمالاً تا نتیجه رو بگم.

سلام دوستان
من یک هدفون hd 202 چند هفته است دارم برای فیلم دیدن با کامپیوتر خریدم که زیاد از صداش راضی نیستم و احساس میکنم صداش از گوشم فاصله داره. جزئیات داره اما دور هستند و باید صدا رو خیلی زیاد کرد تا درست شنیده بشن که اینطوری گوش رو اذیت میکنه. و در کل صدای بعضی هدفون های ارزان قیمت خیلی واضح تر است!(البته برای گوش من) میخواستم ببینم این مربوط به کدام خصوصیت صوتی است و اگر بخواهم هدفون دیگری بخرم برای همین کاربرد فیلم اساتید چه هدفونی پیشنهاد میکنند؟
این کلاً سبک صدای هدفون های رو گوشی سنهایزر هست. (به جزء hd800 , hd700 , و تا حدی px200II) یعنی کلاً صدای سنهایزر تا حدی گرم و به قول اونوریا laid back هست. یعنی همینی که شما فرمودید. این مسئله معمولاً از دو تا چیز ناشی میشه، یکی میزان تریبل هدفون. هرچی تریبل هدفونی بیشتر باشه، صدای هدفون بیشتر جزئیات رو به سمت گوشتون پرتاب می کنه. و هرچه تریبل کمتر باشه، معمولاً بیشتر laid back می شه. مسئله دوم، سبک ارائه ذاتی هدفون هستش. اونوریا بهش می گن presentation . بعضی هدفون ها ذاتاً تمایل دارن جزئیات رو بکوبن تو صورت شنونده. بعضی های دیگه مثل اکثر مدل های سنهایزر، تمایل دارن عقب بشینن و جزئیات رو از دور پخش کنن.

adcomputer
29-07-2014, 16:20
این کلاً سبک صدای هدفون های رو گوشی سنهایزر هست. (به جزء hd800 , hd700 , و تا حدی px200II) یعنی کلاً صدای سنهایزر تا حدی گرم و به قول اونوریا laid back هست. یعنی همینی که شما فرمودید. این مسئله معمولاً از دو تا چیز ناشی میشه، یکی میزان تریبل هدفون. هرچی تریبل هدفونی بیشتر باشه، صدای هدفون بیشتر جزئیات رو به سمت گوشتون پرتاب می کنه. و هرچه تریبل کمتر باشه، معمولاً بیشتر laid back می شه. مسئله دوم، سبک ارائه ذاتی هدفون هستش. اونوریا بهش می گن presentation . بعضی هدفون ها ذاتاً تمایل دارن جزئیات رو بکوبن تو صورت شنونده. بعضی های دیگه مثل اکثر مدل های سنهایزر، تمایل دارن عقب بشینن و جزئیات رو از دور پخش کنن.
ممنون از پاسخ شما
پس با این حساب دیگر نباید سراغ سنهاسر بروم مگر اون مدل ها که فرمودید. من از هدفون دقیقاً بلعکس این هدفون انتظار داشتم. یعنی میخواستم صدا نزدیک باشه. بهترین هدفونی که داشتم wintech wh-50 با قیمت 9000 تومان خریده بودم که فکر کنم تریبلش فوق العاده بود چون موسیقی پس زمینه فیلم رو خیلی خوب بلند پخش میکرد و صداش نزدیک بود و بقیه ی صدا های تیز هم اذیت نمیکردند که باعث میشد بشه صدا رو زیاد کرد و هیجان و لذت فیلم دوچندان بشه. اگر تولید میشد باز هم میخریدمش!

اما hd 202 صداهای تیزش خیلی تیزه و اگر ولوم بالا باشه گوش خراش است اگر هم ولوم پایین باشه چون صداهاش نزدیک نیست درست شنیده نمیشه و لذتی(و تفاوتی هم با هدفون های ارزان قیمت) نداره(برای فیلم). نکته دیگر در مورد صداش اینه که باسش اونقدر کمه که روی همه صدا ها تاثیر بدی داره و همه ی صدا ها حتی صداهای تیز هم در فیلم ها حالت پوچی دارند و حجم ندارند و بعضاً گوش خراش هم هستند( مثل خوردن بیسکوویت ساقه طلایی بدون چای) و البته این به سلیقه هر کسی مربوط است و ممکن است بعضی ها این را بد ندانند. در کل فکر میکنم این هدفون برای فیلم دیدن خوب نیست و برای کاربران خانگی عادی هم فکر نمیکنم خوب باشه.
حالا با توجه به اینها من باید هدفون با چه مشخصاتی بردارم؟ من اینارو فهمیدم صدای سرد با پرزنتیشن نزدیک یا تریبل بالا. اگر هدفون تا 300 تومن هست لطفا معرفی کنید. فول سایز

- اساتید طبع گوش در طب سنتی هم به طبع صدایی که دوست داریم ربط داره؟ چون گفتن کسانی که طبعشون سرد هست مثل من گوشاشون تیز تره و در پیری هم شنواییشون معمولا کمتر کم میشه. و گفتن همونطور که در زمستان صدا ها بهتر شنیده میشه طبع گوش هم که سرد باشه صدا هارو بهتر میشنوه.
واقعاً ببخشید خیلی طولانی شد.

ardi1989
29-07-2014, 18:19
سلام,تازه philips مدل 3590 رو گرفتم 40 تومن:n18:,واقعا in ear خوبیه بخصوص برای موسیقی jazz,fusion و کلا موسیقی بدون دیستروشن ,صدای کاملا شفافی داره و همچنین تفکیک خوب ولی اوایل صدای تریبل اذیت میکرد که باید اکولایزش کرد,کلا از نوع صداش خوشم میاد نه گرمه و نه خاکستری و به همه پیشنهاد میکنم!

اما توی موزیک هایی که background قراره فضا سازی بشه ضعیف عمل میکنه یعنی اون depth لازم رو اداء نمیکنه,نمیدونم منظورم رو خوب رسونده باشم؟
مثلا توی اجرای یک سمفونی اون گستردگی و یا حجم لازم رو که 30 - 40 نوازنده میزنن رو خوب پوشش نمیده,شاید بخاطر drive کوچیکش باشه؟

حالا یه in ear phone یا که جنس صداش مثل 3590 باشه و این ضعف رو نداشته باشه چی پیشنهاد میدید؟
یه سوال دیگه,همین مدل 3590 فیک هم داره؟از کجا میشه فهمید؟

rave-87
29-07-2014, 22:00
ممنون از پاسخ شما
پس با این حساب دیگر نباید سراغ سنهاسر بروم مگر اون مدل ها که فرمودید. من از هدفون دقیقاً بلعکس این هدفون انتظار داشتم. یعنی میخواستم صدا نزدیک باشه. بهترین هدفونی که داشتم wintech wh-50 با قیمت 9000 تومان خریده بودم که فکر کنم تریبلش فوق العاده بود چون موسیقی پس زمینه فیلم رو خیلی خوب بلند پخش میکرد و صداش نزدیک بود و بقیه ی صدا های تیز هم اذیت نمیکردند که باعث میشد بشه صدا رو زیاد کرد و هیجان و لذت فیلم دوچندان بشه. اگر تولید میشد باز هم میخریدمش!

اما hd 202 صداهای تیزش خیلی تیزه و اگر ولوم بالا باشه گوش خراش است اگر هم ولوم پایین باشه چون صداهاش نزدیک نیست درست شنیده نمیشه و لذتی(و تفاوتی هم با هدفون های ارزان قیمت) نداره(برای فیلم). نکته دیگر در مورد صداش اینه که باسش اونقدر کمه که روی همه صدا ها تاثیر بدی داره و همه ی صدا ها حتی صداهای تیز هم در فیلم ها حالت پوچی دارند و حجم ندارند و بعضاً گوش خراش هم هستند( مثل خوردن بیسکوویت ساقه طلایی بدون چای) و البته این به سلیقه هر کسی مربوط است و ممکن است بعضی ها این را بد ندانند. در کل فکر میکنم این هدفون برای فیلم دیدن خوب نیست و برای کاربران خانگی عادی هم فکر نمیکنم خوب باشه.
حالا با توجه به اینها من باید هدفون با چه مشخصاتی بردارم؟ من اینارو فهمیدم صدای سرد با پرزنتیشن نزدیک یا تریبل بالا. اگر هدفون تا 300 تومن هست لطفا معرفی کنید. فول سایز

- اساتید طبع گوش در طب سنتی هم به طبع صدایی که دوست داریم ربط داره؟ چون گفتن کسانی که طبعشون سرد هست مثل من گوشاشون تیز تره و در پیری هم شنواییشون معمولا کمتر کم میشه. و گفتن همونطور که در زمستان صدا ها بهتر شنیده میشه طبع گوش هم که سرد باشه صدا هارو بهتر میشنوه.
واقعاً ببخشید خیلی طولانی شد.

با اطمینان نمی تونم گزینه ایی بهتون توصیه کنم. ولی akg k99 تنها گزینه ایی هست که به ذهنم می رسه.
در مورد اون طبع سرد و ... من نظری ندارم. ما صدایی رو سرد می دونیم که تریبلش غالب باشه بر باقی فرکانس ها. یا صداش گرم نباشه. در مورد طبع سرد و تیز بودن گوش (قابلیت شنوایی بالا) و ارتباطشون چیزی نمی دونم.

سلام,تازه philips مدل 3590 رو گرفتم 40 تومن:n18:,واقعا in ear خوبیه بخصوص برای موسیقی jazz,fusion و کلا موسیقی بدون دیستروشن ,صدای کاملا شفافی داره و همچنین تفکیک خوب ولی اوایل صدای تریبل اذیت میکرد که باید اکولایزش کرد,کلا از نوع صداش خوشم میاد نه گرمه و نه خاکستری و به همه پیشنهاد میکنم!

اما توی موزیک هایی که background قراره فضا سازی بشه ضعیف عمل میکنه یعنی اون depth لازم رو اداء نمیکنه,نمیدونم منظورم رو خوب رسونده باشم؟
مثلا توی اجرای یک سمفونی اون گستردگی و یا حجم لازم رو که 30 - 40 نوازنده میزنن رو خوب پوشش نمیده,شاید بخاطر drive کوچیکش باشه؟

حالا یه in ear phone یا که جنس صداش مثل 3590 باشه و این ضعف رو نداشته باشه چی پیشنهاد میدید؟

اگر دنبال همچین سبک صدایی هستین، من هدفونی داخل ایران نمی شناسم که چنین سبک صدایی رو داشته باشه. توی اونوریا dunu dn1000 عالیه.
توی قیمت های پایین تر هم گزینه های خیلی خوبی اونور هستن که اینور نیستن.

ardi1989
29-07-2014, 22:12
dunu dn1000
199 دلاره!!!!!!!:n19:
حالا یه چیزی نزدیک به این صدا ارزونتر سراغ نداری؟
فکر کنم خودت هم she3590 رو داری,اون ضعفی که من میگم رو شما متوجه شدید؟

Firebirds
30-07-2014, 10:10
توی ایران من هدفونی رو نمی شناسم که وجود داشته باشه که تمرکز روی میدرنج باشه. فقط z1000 رو می شناسم که تا چند ماه پیش حدود 630 تومن بود.
توصیه من همون she3590 هست.
اینجا رو نگاه کنین، این هدفون با اکولایزر، فوق العاده شبیه هدفون های مانیتور گرون قیمت می شه. البته خودم هنوز تست نکردم این رو.
من می تونم تست کنم ایرفون گلکسی اس 4 با 3590 رو. ولی در حال حاضر نه (گوشم کیپ شده و داره اذیت می کنه :n03:) چند روز طول می کشه احتمالاً تا نتیجه رو بگم.

من به صورت کاملا اتفاقی این تاپیک رو پیدا کردم، ولی خوشحالم که پیدا کردم، و یکی مثل شما هم پشت این تاپیک هست و داره تجربه اش رو با بقیه در میون میزاره.
من تجربه من با EQ ها همیشه در حد استفاده از Template های دیفالت گوشی و نرم افزار Kmplayer بوده و پا فراتر از اینکه به خوام خودم کاستومایز کنم نگذاشته (چون دانشش رو هم نداشته )
این خودش یه علامت سوال هست برای که چه نوع EQ برای صدا های مید رنج مناسبه ( با توجه به نوع کاربری من توی پست قبلیم هست )
و دوم من Kmplayer نسخه ویندوز رو خیلی یوزر فرندلی میدونم ولی نمیدونم وضعیت هندل کردن EQ توش چه طوری هست و از پسش بر میاد یا نه ؟
و در نهایتم عالی میشه اگه توی هفته که میاد بتونید این دو ایر فون رو مقایسه کنید و اگر تفاوت زیاد بینشون نیست منو در جریان بزارید که در هزینه برای خرید ایرفون جدیدی نکنم.
پ.ن : من لینک رو بررسی کردم تقریبا همه اشاره میکنن که با تنظیمات درست EQ این هدفون نسبت به قیمتش خیلی خوبه.
بازم ممنون.

Firebirds
30-07-2014, 11:11
دوستان یه مقاسیه ای هم بین SHH3580 VS SHE3580 میکنید.
1- اگه ایرفون با MIC رو بزنیم به خروجی لپتاپ صدای خروجی اتفاقی براش میوفته ؟

2- V-shaped Response
یعنی چی ؟!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_8211174

amir200812
30-07-2014, 12:43

2- V-shaped Response
یعنی چی ؟!

معمولا که مشکلی پیش نمیاد!
همین حالا از هندزفری گوشیم (NOTE 3) روی لپ تاپ استفاده میکنم و هیچ نداخلی هم نداره و بدون هیچ مشکلی هم حدود 3~4 ماهه کار میکنه...

amir200812
30-07-2014, 13:03
من زده به سرم یه ایرفون جدید برای استفاده با موبایل بگیرم(NOTE 3 )!
حالا از ایرفون Philips SHE8000 استفاده میکنم و بنظرم تریبلش زیادی هست و بیسش کمی ضعیفه!:n03:
یعنی صدا های زیر رو زیادی قوی پخش میکنه و بیس آهنگ بین تریبل گم میشه(البته حال میده برای گوش دادن به ویولون:n05:)
به همین دلیل نظرم روی Sony MDR-XB30EX هست که حدود 100 تومن قیمت دارم ازش.

دلیل انتخاب این ایرفون اینه که من پرچم دار سری XB سونی رو حدود 1 سالی هست که ازش استفاده میکنم واقعا عالیه!
بیسی که ایجاد میکنه مخ ادمو منفجر میکنه:n19:
و امیدوارم ایرفون های این سری هم مثل هدفونش باشه...

و این که MDR-XB1000 رو با کارت صوتی Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion استفاده میکنم، و میترسم Sony MDR-XB30EX روی گوشی موبایل نتیجه مشابهی بهم نده...:n13:

سبک خاصی هم گوش نمیدم!
از آهنگ های موزارت و بتوون گرفته تا یانی و سلنا گومز و مدونا و شجریان و ... گوش میدم!:n02:

M0RTEZA_R
30-07-2014, 13:48
سلام به همه و غیره و غیره :n02:

اقا یه هدفونی معرفی کنید که سیمشو هرچی خم کنی اتصالی نکنه

این بیتسای اورجینال که سیمش صافه چقد دووم میاره؟؟؟؟

------------------------------------------------------------------------

منم این هدفونو دوست دارم.اگه خواستی رنگ بنفششو (فکر کنم بنفشه) بخری برو از فروشگاه ایران هدفون بخر

mf.designing
30-07-2014, 14:12
سلام به دوستان
یه راهنمائی میخواستم برا انتخاب بین دو گزینه :
من بین انتخاب Razer Electra و Razer Kraken موندم ! کیفیت صدا ، تفکیک پذیری صدا ، شفافیت صدا و بعدا حجم صدا برام مهم هستش . با توجه به قیمت و کارائی و تمام فاکتورها کدوم انتخاب معقولی هستش ؟!

ardi1989
30-07-2014, 14:15

بعد از اینکه یه چرخی تو سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] زدم متوجه شدم که این ضعفی که من میگفتم مربوط به Soundstage بودن she3590 هستش که تو یک پستی هم برای تست soundstage یه موزیک از massive attack پیشنهاد داده بود که اتفاقا من اونو با she3590 گوش کرده بودم و متوجه ضعف she3590 توی soundstage شدم!:n05:

Massive attack: Mezzanine album: 01 Angel

کسی جایی سراغ داره که soundmagic e10 رو بفروشه؟ ظاهرا این مدل به she3590 نزدیکه و soundstage بهتری هم داره!

hariss
30-07-2014, 19:03
سلام مجدد خدمت دوستان.
دوستان من پریروز از نزدیک چند مدل سنهایزرو امتحان کردم.بر عکس تعریفایی که شنیده بودم بیسشون با موبایل و mp3 من اصن خوب نبود و برا اینکه خودشو نشون بده نیاز به آمپلی فایر داشت.یعنی راه دیگه ای نداره که بشه ازین هدفونا بدون آمپلی فایرا اوج صدا رو گرفت.

rave-87
30-07-2014, 21:18
dunu dn1000
199 دلاره!!!!!!!:n19:
حالا یه چیزی نزدیک به این صدا ارزونتر سراغ نداری؟
فکر کنم خودت هم she3590 رو داری,اون ضعفی که من میگم رو شما متوجه شدید؟

بعد از اینکه یه چرخی تو سایت[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زدم متوجه شدم که این ضعفی که من میگفتم مربوط به Soundstage بودن she3590 هستش که تو یک پستی هم برای تست soundstage یه موزیک از massive attack پیشنهاد داده بود که اتفاقا من اونو با she3590 گوش کرده بودم و متوجه ضعف she3590 توی soundstage شدم!:n05:

Massive attack: Mezzanine album: 01 Angel

کسی جایی سراغ داره که soundmagic e10 رو بفروشه؟ ظاهرا این مدل به she3590 نزدیکه و soundstage بهتری هم داره!
یکی از دوستانم داره. من خیلی استفاده نکردم ازش. she3590 یک هدفون 10 دلاریه. انتظار فضا سازی (sound stage+imagine+instrumental separation ) نداشنه باشین. هرچند در چند روز آینده سعی می کنم دوباره گوش بدم به she3590
اون soundmagic گزینه خیلی خوبی بود که دیگه تو ایران نیست.
ارزون ترین گزینه خارج از کشور که من میشناسم اینه:

من به صورت کاملا اتفاقی این تاپیک رو پیدا کردم، ولی خوشحالم که پیدا کردم، و یکی مثل شما هم پشت این تاپیک هست و داره تجربه اش رو با بقیه در میون میزاره.
من تجربه من با EQ ها همیشه در حد استفاده از Template های دیفالت گوشی و نرم افزار Kmplayer بوده و پا فراتر از اینکه به خوام خودم کاستومایز کنم نگذاشته (چون دانشش رو هم نداشته )
این خودش یه علامت سوال هست برای که چه نوع EQ برای صدا های مید رنج مناسبه ( با توجه به نوع کاربری من توی پست قبلیم هست )
و دوم من Kmplayer نسخه ویندوز رو خیلی یوزر فرندلی میدونم ولی نمیدونم وضعیت هندل کردن EQ توش چه طوری هست و از پسش بر میاد یا نه ؟
و در نهایتم عالی میشه اگه توی هفته که میاد بتونید این دو ایر فون رو مقایسه کنید و اگر تفاوت زیاد بینشون نیست منو در جریان بزارید که در هزینه برای خرید ایرفون جدیدی نکنم.
پ.ن : من لینک رو بررسی کردم تقریبا همه اشاره میکنن که با تنظیمات درست EQ این هدفون نسبت به قیمتش خیلی خوبه.
بازم ممنون.
شناخت اولیه کاری نداره. فقط کافیه اون نمودار که محور افقیش فرکانس و محور عمودیش بلندی صدا بر حسب دسی بل هست رو متوجه بشین. که توی همون لینک هست. فرکانس های پایین (سمت چپ نمودار) بیس هستند. وسطی ها میدرنج هستند و فرکانس های بالاتر (سمت راست محور افقی) تریبل هستند.
شما برای آهنگ گوش دادن نرم افزار foobar2000 رو استفاده کنین. بسیار نرم افزار کاربردی و در عین حال سبکی هست. اکولایزر 10 باندی هم داره که می تونین با تغییر فرکانس های مختلف (باندهای مختلف) تأثیرشون رو ببینین.

2- V-shaped Response
یعنی چی ؟!

توی همون لینکی که گذاشتین، مقایسه از فرد خوبی موجوده. گفته shh3590 صدای متعادل تری (بیس کمتر و تریبل کمتری) از she3590 داره.

1- بستگی به ایرفون و لپ تاپ داره. ما دو تا استاندارد برای سوکت هدفون که میکروفون داره، داریم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](audio)#TRRS_standards
البته نسل جدید هدفون گوشی ها و گوشی ها و لپ تاپ ها، اکثراً از استاندارد CTIA ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) استفاده می کنن.
2- v-shaped frequency respone یعنی اینکه پاسخ فرکانسی هدفون V شکل هست. یعنی اینکه بیس و تریبل به اندازه زیادی، اغراق شدن. یعنی اگر نمودار پاسخ فرکانسی هدفون رو ببینین، قسمت چپ نمودار و قسمت راست اون، بالا اومدن و وسط اون پایین اومده.

من زده به سرم یه ایرفون جدید برای استفاده با موبایل بگیرم(NOTE 3 )!
حالا از ایرفون Philips SHE8000 استفاده میکنم و بنظرم تریبلش زیادی هست و بیسش کمی ضعیفه!:n03:
یعنی صدا های زیر رو زیادی قوی پخش میکنه و بیس آهنگ بین تریبل گم میشه(البته حال میده برای گوش دادن به ویولون:n05:)

دلیل انتخاب این ایرفون اینه که من پرچم دار سری XB سونی رو حدود 1 سالی هست که ازش استفاده میکنم واقعا عالیه!
بیسی که ایجاد میکنه مخ ادمو منفجر میکنه:n19:
و امیدوارم ایرفون های این سری هم مثل هدفونش باشه...

و این که MDR-XB1000 رو با کارت صوتی Creative Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Champion استفاده میکنم، و میترسم Sony MDR-XB30EX روی گوشی موبایل نتیجه مشابهی بهم نده...:n13:

سبک خاصی هم گوش نمیدم!
از آهنگ های موزارت و بتوون گرفته تا یانی و سلنا گومز و مدونا و شجریان و ... گوش میدم!:n02:
اول از همه اگر می تونین با اکولایزر ببینین می تونین مشکلتون رو حل کنین.
از نرم افزار های پلیر اندروید مثل poweramp و nitro استفاده کنین که تنظیمات صدایی زیادی دارن.
اگر دنبال صدای گرم (بیس زیاد) با تریبل کاملاً نرم هستین، یاماها eph-50 رو می شناسم من.

سلام به همه و غیره و غیره :n02:

اقا یه هدفونی معرفی کنید که سیمشو هرچی خم کنی اتصالی نکنه

این بیتسای اورجینال که سیمش صافه چقد دووم میاره؟؟؟؟

------------------------------------------------------------------------

منم این هدفونو دوست دارم.اگه خواستی رنگ بنفششو (فکر کنم بنفشه) بخری برو از فروشگاه ایران هدفون بخر
از بیتس خبر ندارم. ولی تنها هدفونی (هدفون داخل گوش) که می شناسم که سیمش قوی بود.

سلام مجدد خدمت دوستان.
دوستان من پریروز از نزدیک چند مدل سنهایزرو امتحان کردم.بر عکس تعریفایی که شنیده بودم بیسشون با موبایل و mp3 من اصن خوب نبود و برا اینکه خودشو نشون بده نیاز به آمپلی فایر داشت.یعنی راه دیگه ای نداره که بشه ازین هدفونا بدون آمپلی فایرا اوج صدا رو گرفت.

تا اونجا که میدونم و یادم هست، اکثر مدل ارزون های سنهایزر با پلیرهای معمولی کاملاً درایو می شن. هرچند مدل های گرون قیمت رو گوشی یا مدل هایی مثل hd4XX یا px200 از آمپلیفایر سود می برن.
اینکه با آمپلیفایر بیس هدفون زیاد می شه، نشون دهنده این نیست که هدفون نیاز به آمپ داره. توی خیلی از موارد آمپلی فایر ممکنه صرفاً مثل یک اکولایزر عمل کنه و این نشانه این نیست که هدفون به آمپ نیاز داره.

hariss
30-07-2014, 23:11
آخه من به نوت یک زدم به mp3 سونی هم زدم ماکس صدا در حد نصف هدفون خود گوشی بود. پس نظرتون رو اون دو مدلیه که گفتید؟

rave-87
31-07-2014, 01:30
آخه من به نوت یک زدم به mp3 سونی هم زدم ماکس صدا در حد نصف هدفون خود گوشی بود. پس نظرتون رو اون دو مدلیه که گفتید؟

من مدلي معرفي نكردم. اون مدل هايي كه نام بردم اونهايي بودن كه گفتم از وجود آمپ سود مي برن. شما چه مدلي رو تست كردين؟ دنبال چه هدفوني هستيد؟ بودجه؟ سليقه صدايي؟

اين ها رو بگيد، شايد من هم بلد بودم و جواب دادم يا نظرم رو دادم.