مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
تشکر از rave عزیز بابت راهنمایی در مورد weston 4و همینطور تشکر از آقا salar بابت پیشنهاد ex 1000من فقط پاپ ، راک و متال گوش میدم و همیشه اکولایزر پلیر رو راک تنظیم میکنم و تو سایت Head-fi.ir در مورد weston 4 این رو نوشته:اگر اکولایزر پلیرتون رو اکثراً روی rock میزارید، پس weston R4 رو جذاب نخواهید یافت.
اگه لازم باشه برای کیفیت بهتر تا 500$ هم هزینه میکنم.
تشکر از rave عزیز بابت راهنمایی در مورد weston 4و همینطور تشکر از آقا salar بابت پیشنهاد ex 1000من فقط پاپ ، راک و متال گوش میدم و همیشه اکولایزر پلیر رو راک تنظیم میکنم و تو سایت Head-fi.ir در مورد weston 4 این رو نوشته:اگر اکولایزر پلیرتون رو اکثراً روی rock میزارید، پس weston R4 رو جذاب نخواهید یافت.
اگه لازم باشه برای کیفیت بهتر تا 500$ هم هزینه میکنم.
خب پس شما نیاز به هدفونی با پاسخ فرکانسی U یا حتی V هستین
دو تا گزینه من میشناسم، westone3 و ultimate ears triple fi 10
و حتی مقداری ex1000 و ie8
تنها چیزی که مقداری نگران کننده است فرکانس های بالاشونه که میترسم مقداری تیز باشه برات (آخه گفته بودی که یدونه از هدفون هات برات صدای تیزی داره)
تریبل توی وستون 3 مقداری تیزتز از تریپل فای 10 هستش
از اونور نباید از قیمت خیلی خوبه ex1000 توی ایرن نباید گذشت ولی به نظرم ex1000 اصلاً برای متال مناسب نیست (چونکه توی تریبل سریع هارمونیک های صوتیش رشد می کنن و تریبل داغ و تیزی تحویلت میده که کیفیت رو از بین میبره)
ie8 هم با اینکه بیسش به نسبت زیاده ولی تریبل خوبی داره و واقعاً که با آهنگ های متال هم تیز نمیشه ولی ایزولیشنش یک کوچولو از ex1000 هم ضعیفتره
یکی دو روزی صبر کن من از ljokerl پرسیدم نتیجش رو اینجا مینویسم
از اونور اگر یک هفته ایی صبر کنی من مقایسم بین ie8 و w4r و ex1000 رو تموم می کنم.
تا 50 تومن چی میتونم بگیرم که برای موزیک و گیم مناسب باشه؟
vahid_ba
09-10-2012, 22:26
خب بعد از 2 هفته کار کردن با Ie8 باید بگم جز باس هیچی نداره
اصلا ازش راضی نیستم و صداش اصلا خوب نیست
740 دادیم یه راست رفت راهی سطل اشغال
به نظرم
Klipsch x10 خیلی شفاف تر و بهتر از اون هست
The Debonair Youth
10-10-2012, 22:30
سلام به همگی
من تو کرج زندگی میکنم.
میخواستم یه ایرفون ep630 بخرم،کل ازادگان و هفت تیر رو گشتم اما اصلا ep630 ندارن
لطفا اگر کسی سایت معتبر یا مغازه ی معتبری تو کرج رو میشناسه بهم معرفی کنه(حتما ep630 اورجینال رو داشته باشه،چون شنیدم فیکش خیلی زیاده)
با تشکر
___sir_mamad___
11-10-2012, 00:21
تفاوت ایرفون سنهایزر cx280 و cx281 درچیه ؟
لطفا زودتر جواب بدید از شانش بدما تا اومدیم به خودمون بجنبیم طی 4 روز قیمتهاش شد 1.5 برابر :37:
Hesamso3000
11-10-2012, 14:49
سلام سالارجان هندزفری جبرا اسپرت یه جا دیدم میگه 110 اما استفاده نشده می خواستم بدونم میارزه؟ ممنون
behzad_lg
11-10-2012, 16:03
سلم دوستان
من میخوام یه هدفون فول سایز بگیرم با200تومن میشه یه چیز خوب گرفت میخوام با نوکیا5800استفاده کنم اگر آمپلی هم نیاز هست یه چیز حدود100تومن معرفی کنید
بیشتر هم الکترو دنس وtiestoگوش میدم
(بعدا یه پلیر خوب میگیرم)
HusseinR
11-10-2012, 16:18
سلم دوستان
من میخوام یه هدفون فول سایز بگیرم با200تومن میشه یه چیز خوب گرفت میخوام با نوکیا5800استفاده کنم اگر آمپلی هم نیاز هست یه چیز حدود100تومن معرفی کنید
برا موزیک مورد علاقه شما به نظرم K518 از AKG مناسبه.
behzad_lg
11-10-2012, 17:28
الان قیمت akg k77 چنده کسی میدونه
behzad_lg
11-10-2012, 17:33
سلام به همگی
من تو کرج زندگی میکنم.
لطفا اگر کسی سایت معتبر یا مغازه ی معتبری تو کرج رو میشناسه بهم معرفی کنه(حتما ep630 اورجینال رو داشته باشه،چون شنیدم فیکش خیلی زیاده)
با تشکر
من اصلشو دارم
پخ شد .
salar_221
11-10-2012, 19:12
خب توضیح بدید لطفا میخام بخرم!
S4 هم سراغ دارم 130 تومن ولی خودش میگه اصل نیستن چون اصلش 250 اینا میشه
مدل tour هم میگه AAA هست چون اصلش بالای 400 میشه
iBeats هم اصل مال گوشی Sensation هست
این که خش خش نیفته توش برام مهمه چون خیلی باس گوش میکنم
گوشیم هم تکنولوژی Beats Audio داره
برای این کار من کدوم بهتره؟
خودش میگه tour...
سلام
نه دیگه ترجیحا هدفون مدل پایینتر بخرین ولی اورجینال بخرین.من هیچ کدوم از هدفونهای های کپی یا فیک رو تست نکردم و هیچ توضیحی در این باره نمیتونم بدم.
کسی تا حالا با هدفون جدید اپل کار کرده ؟ چه جوریه صداش ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی تعریف میکنن ازش
salar_221
11-10-2012, 19:31
دوستان فروشگاه الکترونیک برا هدفون کدوم سایته؟k99 میخواستم...
بهتره از فروشگاهای الکترونیک تهیه نکنین که قیمتهای بالای دارن و امکان تست براتون نیست و اینکه تخفیف هم نمیتونین بگیرین.
ترجیحا از جمهوری تهیه کنید.
salar_221
11-10-2012, 19:34
تا 50 تومن چی میتونم بگیرم که برای موزیک و گیم مناسب باشه؟
creative hq-1400
salar_221
11-10-2012, 19:35
تفاوت ایرفون سنهایزر cx280 و cx281 درچیه ؟
لطفا زودتر جواب بدید از شانش بدما تا اومدیم به خودمون بجنبیم طی 4 روز قیمتهاش شد 1.5 برابر :37:
هیچ فرقی با هم ندارن.
salar_221
11-10-2012, 19:42
سلام سالارجان هندزفری جبرا اسپرت یه جا دیدم میگه 110 اما استفاده نشده می خواستم بدونم میارزه؟ ممنون
اگه اورجینال باشه بله خوبه ولی خوب هدفونهایی که برای ورزش طراحی شدن معمولا رو جزییات پخش موسیقی زیاد کار نشده (البته معمولا ولی عکسشم هست) ولی خوب میتونین audio technica ck55m رو هم با همین قیمتها تهیه کنین.
behzad_lg
11-10-2012, 21:00
سلام دوستان
movaghat123
11-10-2012, 22:02
سلام
نه دیگه ترجیحا هدفون مدل پایینتر بخرین ولی اورجینال بخرین.من هیچ کدوم از هدفونهای های کپی یا فیک رو تست نکردم و هیچ توضیحی در این باره نمیتونم بدم.
مگه تو ایران اصل چیزی هم گیر میاد! همه چیزایی که به اسم اصل هم میدن کپین...
حالا پیشنهاد شما با همین 100-120 تومن چیه
___sir_mamad___
11-10-2012, 22:57
هیچ فرقی با هم ندارن.
راستش گیج شدم انقدر مدل وجود داره کدوم رو بخرم پیشنهاد شما برای پلیر cowon s9 تا 50 دلار کدام گزینه هست بیشتر بیس برام اهمیت دارد
فقط طوری باشه که مثل سری سنهایزر گارانتی معتبری داشته باشه و بشه اصلش رو از های کپی تمایز داد
باسپاس از شما
دوستان نظرتون راجع jabra street 2 به چیه؟
behzad_lg
12-10-2012, 18:25
کسی نیست کمک کنه؟
mahdigholami
12-10-2012, 21:36
اتفاقا بنده هم مثل شما فکر می کردم ولی با کمک حاج سالار تونستم جنس اصل گیر بیارم
salar_221
13-10-2012, 12:29
سلام به همگی
من تو کرج زندگی میکنم.
با تشکر
میتونین از فروشگاه شاب خرید اینترنتی انجام بدین.
salar_221
13-10-2012, 12:32
خب بعد از 2 هفته کار کردن با Ie8 باید بگم جز باس هیچی نداره
اصلا ازش راضی نیستم و صداش اصلا خوب نیست
740 دادیم یه راست رفت راهی سطل اشغال
به نظرم
Klipsch x10 خیلی شفاف تر و بهتر از اون هست
خیلی زود قضاوت کردین.با اکولایزر پلیرتون فرکانسهای پایین رو 8 تا 10 db کاهش بدین و سعی کنین با دقت بیشتری بقیه فرکانسها رو دنبال کنین.
اگه به نتیجه مطلوب نرسیدین با هیچ هدفون داخل گوشی حتی تا 6 میلیون هم به نتیجه نخواهین رسید.(البته هدفونهای فول سایز هم همینطور)
salar_221
13-10-2012, 12:40
از هدفونهای audio technica چند مدل مثل ck55m میتونین تهیه کنین.البته با افزایش بودجه میتونین از هدفونهای bose ie2 و چند مدل akg و panasonic hje350 و مهمتر از همه soundmagic e10 رو میتونین تهیه کنین.فکر کنم تنوع کمی هم نیست.
salar_221
13-10-2012, 12:42
راستش گیج شدم انقدر مدل وجود داره کدوم رو بخرم پیشنهاد شما برای پلیر cowon s9 تا 50 دلار کدام گزینه هست بیشتر بیس برام اهمیت دارد
فقط طوری باشه که مثل سری سنهایزر گارانتی معتبری داشته باشه و بشه اصلش رو از های کپی تمایز داد
باسپاس از شما
خوب اگه بیس براتون مهمه میتونین از sennheiser مدل cx300II رو تهیه کنین.البته creative ep630 هم هدفون خوب با بیس قوی هست که قیمت خیلی مناسبی نسبت به کیفیت صداش داره.
salar_221
13-10-2012, 12:44
قیمت رو باید از فروشگاههای جمهوری بپرسین.اخرین بار قیمتی که داشتم حدود 100 هزار تومان بود
HusseinR
13-10-2012, 15:56
درود
میشه لطفا مقایسه ای بین سنهایزر HD 238 و HD 202 و PX 100 II انجام بدید؟ مخصوصا در شفافیت و وضوح صدا. متاسفانه امکان تست ندارم!
خیلی ممنون
salar_221
13-10-2012, 18:01
درود
میشه لطفا مقایسه ای بین سنهایزر HD 238 و HD 202 و PX 100 II انجام بدید؟ مخصوصا در شفافیت و وضوح صدا. متاسفانه امکان تست ندارم!
خیلی ممنون
دقیقا مدلهایی انتخاب کردین که تست نکردم .البته px100 رو تست کردم ولی بقیه رو نه و نمیتونم مقایسه ای بین اینها انجام بدم .
با توجه به چند تا رویو که خوندم گویا hd238 صدای شفاف تری نسبت به مدلهای دیگه داره.
HusseinR
13-10-2012, 18:11
خیلی ممنون سالار عزیز
اتفاقا ریویو ها 238 رو به 100 بیشتر ترجیح میدن. فقط دید درستی نسبت به تفاوت صدای 238 و 202 ندارم.
البته این روزا پیدا کردن جنس و قیمت مناسب خیلی سخت از مقایسه اوناست!!
ali shah
13-10-2012, 20:17
قبلنا یه هدفون panasonic hje 300 بود که هم قیمتش مناسب بود وهم کیفیتش وخریدمش.الان تو مایه های همون تو بازار چی میتونم تهیه کنم؟
___sir_mamad___
13-10-2012, 22:40
خوب اگه بیس براتون مهمه میتونین از sennheiser مدل cx300II رو تهیه کنین.البته creative ep630 هم هدفون خوب با بیس قوی هست که قیمت خیلی مناسبی نسبت به کیفیت صداش داره.
سلام تشکر
امروز cx300 رو خریدم ولی بیس مورد نظر منو نداشت و این رو هم اضافه کنم که وصل کردم به لپتاپم چون هنوز s9 به دستم نرسیده به نظر شما میتونه عدم بیس مناسب دلیل اجرا در لپتاپ باشه ؟
باتشکر از شما
سلام
من هدفونی میخوام که قیمتش حدودا 30 تومن باشه؛ بیس قوی داشته باشه؛ تا جاییکه که میشه صدای محیط اطراف کم شنیده بشه و همچنین صدای آهنگ هم کم به بیرون پخش شه؛
و همچنین ear hook باشه چون میخوام بیشتر تو پیاده روی و ورزش استفاده کنم ( زود از گوشم نیفته)
به نظر شما چه هدفونی خوبه با این قیمت؟
vahid_ba
14-10-2012, 13:33
سلام
من هدفونی میخوام که قیمتش حدودا 30 تومن باشه؛ بیس قوی داشته باشه؛ تا جاییکه که میشه صدای محیط اطراف کم شنیده بشه و همچنین صدای آهنگ هم کم به بیرون پخش شه؛
و همچنین ear hook باشه چون میخوام بیشتر تو پیاده روی و ورزش استفاده کنم ( زود از گوشم نیفته)
به نظر شما چه هدفونی خوبه با این قیمت؟
ep630
creative
نظرتون در مورد این هدفون ریموت دار چیه ؟ یه جا پیدا کردم 55 تومن میده .خوبه ؟
Panasonic - RP-HJC120[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]%28%28Europe%29%29-1WebA1001001A11C18A20818I54736.jpg
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][1]%28%28Europe%29%29-1WebA1001001A11C18A20817G55351.jpg
ولی من بیشتر میخوام ear hook باشه مثل creative ep-510 که هندزفری قبلی خودم بود.
آیا هندزفری بهتری با این قیمت سراغ دارین؟
kavehj4488
14-10-2012, 20:19
قبلنا یه هدفون panasonic hje 300 بود که هم قیمتش مناسب بود وهم کیفیتش وخریدمش.الان تو مایه های همون تو بازار چی میتونم تهیه کنم؟
سلام.
از مدل Panasonic HJE 350 مي توانيد استفاده كنيد. در ضمن Creative EP-630 هم مناسب است.
موفق باشيد.
سلام.
میخوام یه هدفون in ear بگیرم...
انتظاراتم:میخوام صدای بیرون رو تا حدی بگیره...چون تو اتوبوس صدای موتور اتوبوس کمی اذیتم میکنه...واسه همین in ear میخوام...
صدایی که من میخوام بیس خوب ولی نه خیلی زیاد ( مطلوب)و جزئیات رو واضح پخش کنه...(این خیلی مهمه)ولی اصلا حرفه ای نیستم...با همین صدای هدفون خود htc desire s و با کمی تنظیم کلی لذت میبرم ولی چون in ear نیست کمی صدای محیط اذیتم میکنه...
بودجه هم بیشتر 100 نشه دیگه...
ممنون از همه...
سلاممن به تازگی یه cowon i9 گرفتمهدفونی که همراه خودشه خیلی صداش خفه است؛ خروجی پلیر هم خیلی بالاس؛ هدفون کم میارهیه هدفون کریتیو 630 دیدم؛ میداد 43 تومن؛ با گارانتی شاپ، فردا عکسش رو میذارم اگه شد ببینین اصله یا نهمیخواستم ببینم کیفیت صدای این ایرفون خوبه؟ صداش چه نوعیه؟ رو i9 خوب جواب میده؟ نویز گیریش در چه حده (میخوام اصلا صدای محیط نیاد! البته زیاد هم نمیخوام خرج کنم!) ؟ و اینکه بالا قیمت نمیگه؟!و یه سول دیگهمن قبلا ایرفون هایی که تست کردم معمولی بودن؛ اصلا به گوشم گیر نمیکردن؛ مشکل از گوش منه یا ایرفونا؟!ممنوناگه چیز دیگه ای که نویز گیریش خوب باشه و در همین حد قیمت باشه معرفی کنین ممنون میشمنوعش مهم نیس زیاد برام؛ فقط نویزگیری و اینکه رو i9 کم نیاره!
peaceful1
15-10-2012, 08:57
یادش بخیر یه موقعه ایی همین هدفون 18 تومن بود.
انتخاب خوبی هست به شرط این که بقیقه برند ها هم به همین منوال افزایش قیمت داشته باشند. اگه این طور نباشه میشه از برندهایی مثل JVC و سونی و پاناسونیک و... انتخاب های بهتری داشته باشی.
___sir_mamad___
15-10-2012, 11:52
درود
تفاوت CX 300-II Precision با CX 300-II در چی هست و از لحاظ بیس این دو مدل بهترند یا cx310
vahid javani
15-10-2012, 12:17
یه کم توضیح راجع به مشخصات هدست می خواستم و اینکه اگه کمتر باشه بهتره یا بیشتر باشه؟
Driver Unit
Impedence
Senstivity (1Khz)
Input Plug
Net Weight
ممنون از پاسختون
یادش بخیر یه موقعه ایی همین هدفون 18 تومن بود.
انتخاب خوبی هست به شرط این که بقیقه برند ها هم به همین منوال افزایش قیمت داشته باشند. اگه این طور نباشه میشه از برندهایی مثل JVC و سونی و پاناسونیک و... انتخاب های بهتری داشته باشی.
آره متاسفانه
تو کشور های دیگه یه جنس تو 30 40 سال یه دلار افزایش قیمت نداره، ولی اینجا...
:sq_3:
ممنون از راهنماییتون
فک نکنم افزایش قیمت نداشته باشن جنس های دیگه، ولی اگه معرفی کنین ممنون میشم
و اینکه این سوالم رو جواب ندادین، خروجی i9 خیلی قوی هست، طوری که چه هدفون خودش، چه هدفون htc که دارم تو ولوم بالا به خش خش میوفتن، این هدفون این مشکل رو نداره؟ چون تنها مشکلم همینه!
آره متاسفانه
ممنون از راهنماییتون
و اینکه این سوالم رو جواب ندادین، خروجی i9 خیلی قوی هست، طوری که چه هدفون خودش، چه هدفون htc که دارم تو ولوم بالا به خش خش میوفتن، این هدفون این مشکل رو نداره؟ چون تنها مشکلم همینه!
این هدفون جزو هدفون هایی که هیچ وقت از خریدش پشیمون نمیشید . البته اگه اصلش رو بگیرید .
یه عکس از جعبه هدفون و خود هدفون با موبایلت بگیر در لینک زیر اپلود کن تا ببینم اصله یا نه چون تقلبیش بسیار زیاده ولی با توجه به قیمتی که دادی فکر کنم اصله ولی دیدن عکس هم برای اطمینان مهمه
این هدفون خروجی و بلندی صداش خیلی قوی هستش . نویز گیر عالی داره + بیسس بسیار قوی و صدای واضح و شفاف creative ep-630
(توصیه میکنم سریعا این هدفون رو تهیه کنی چون جنس قدیمی و (میدونی که قدیمی ها از این جدید ها بسیار بهترین ) چون این هدفون خیلی پرفروش هست و به این راحتی ها گیر نمیاد دیگه
یکی از دوستان این گوشی رو 3حدود سال داشته . یکی دیگه هم خریده تا یه زمانی این خراب شد از دیگری استفاده کنه خیلی ازش راضی بود.پلیرش هم همین i9 بود. میگفت تنها هدفونی که تا به حال در این حد راضیش کرده (فکر کنم تا حالا نزدیک 10-12 تا هدفون گرون قیمت خریده بود و لی تا این حد راضی نبوده )
این هدفون خیلی معروفه خودم هم تو ارزونی ها یکی گرفتم . من که به شدت راضی هستم . صداش کاملا شفاف و بیس عمیق عالی ...به خدا کلی کشتم تا پیدا کردم .
تو فروم های دیگه و این فروم خیلی از این هدفون تعریف شده .
رفتم تو سایت های امازون دیدم قیمت جهانیش هم همین حدود هاست .
فقط بازم میگم اصلشو بخر یا عکس بزار بهت بگم اصله یا نه
shayankh450
15-10-2012, 23:25
سلام دوستان
من می خواهم یک هدفون حرفهای برای DJ بخرم قیمت هم برام مهم نیست
خودم بین این دو گیر کردم
pioneer HDJ_2000
BEATS pro
salar_221
16-10-2012, 11:06
سلام دوستان
من می خواهم یک هدفون حرفهای برای DJ بخرم قیمت هم برام مهم نیست
خودم بین این دو گیر کردم
pioneer HDJ_2000
BEATS pro
سلام
ترجیحا فعلا هیچ کدوم .بهتره audio technica m50 رو تهیه کنین.
HusseinR
16-10-2012, 12:08
AKG K404 اینطور که ریویو ها میگن صدای خفه ای داره.
دوستان عزیزی که صداشو گوش دادن میشه لطفا توضیحی بدید که این خفگی خیلی تو ذوق میزنه یا میشه باهاش کنار اومد؟
مرسی
peaceful1
16-10-2012, 19:15
آره متاسفانه
ممنون از راهنماییتون
پلیر های کوون تو وللوم بالا به نویز می افتند با تنظیم مناسب اکولایزر و کاهش افکت های پلیر میشه تو ولووم بالا این موضوع رو کاهش داد و یا با استفاده از آمپ ارزان قیمت این مسئله رو برطرف کرد.
___sir_mamad___
17-10-2012, 00:43
سلام تشکر
امروز cx300 رو خریدم ولی بیس مورد نظر منو نداشت و این رو هم اضافه کنم که وصل کردم به لپتاپم چون هنوز s9 به دستم نرسیده به نظر شما میتونه عدم بیس مناسب دلیل اجرا در لپتاپ باشه ؟
باتشکر از شما
اساتید این رو هم لطف کنید جواب بدید
17-10-2012, 02:28
دوستان چند سوال (ببخشید شاید کمی مبتدیانه باشه)
1-میگن صدای فلان هدفون فلت (مانیتور) شده هست یعنی چی؟مثلا یه جا خوندم میگفت صدای k99 akg مانیتور شده هست....
2-کیفیت هدفونی که با موبایل ها ارایه میشه خوبه؟ مثلا هدفونی که با galaxy s ارایه میشه خیلی ضیعف تر از هدفونی مثل ep630 هست؟
3-این آمپلی فایر که بعضی هدفون ها نیاز دارن چه شکلیه؟ قیمتش؟
4-آیا k99 آمپ نیاز داره؟(با لپتاپ گوش میدم...بعضی وقت ها با موبایل)
salar_221
17-10-2012, 12:49
دوستان چند سوال (ببخشید شاید کمی مبتدیانه باشه) 1-میگن صدای فلان هدفون فلت (مانیتور) شده هست یعنی چی؟مثلا یه جا خوندم میگفت صدای k99 akg مانیتور شده هست.... 2-کیفیت هدفونی که با موبایل ها ارایه میشه خوبه؟ مثلا هدفونی که با galaxy s ارایه میشه خیلی ضیعف تر از هدفونی مثل ep630 هست؟ 3-این آمپلی فایر که بعضی هدفون ها نیاز دارن چه شکلیه؟ قیمتش؟ 4-آیا k99 آمپ نیاز داره؟(با لپتاپ گوش میدم...بعضی وقت ها با موبایل)
سلام
اصلا هم مبتدیانه نبود اتفاقا.
1- یعنی خروجی صدای که از اون هدفون خواهید شنید تقریبا رو به فلت هست. بطور خیلی ساده یعنی تقریبا همه فرکانسها رو تو یه حد پخش کنه.البته مانیتور کمی قضیش فرق میکنه ولی اون هم منظور همین هست که تقریبا صدا ها همونطور که ضبط شدن پخش بشه.مثلا همین k99 که گفته میشه مانیطوره یعنی اکثر فرکانسها البته نه تمامش رو همونطور که تو استودیو رکورد شدن پخش میکنه.
2-کیفیت هدفونی که با موبایل ارائه میشه صرفا جهت انجام مکالمات تلفنی تنظیم شده مگر اینکه خود شرکت تولید کننده اعلام کنه برای موسیقی هم مناسبه.و بله البته که کیفیت بهتری داره.
3-انواع شکلهای مختلف داره و معمولا امپهای حرفه ای که فقط اونها بازده مناسب رو دارن از 200$ شروع میشن.
4-بستگی به سورس پلیر داره.ممکنه با کامپوتر که استفاده کننین نیاز نباشه ولی همراه با پلیر های پرتابل بله نیازمند امپ هست.
سلام.
انتظاراتم:میخوام صدای بیرون رو تا حدی بگیره...چون تو اتوبوس صدای موتور اتوبوس کمی اذیتم میکنه...واسه همین in ear میخوام...
صدایی که من میخوام بیس خوب ولی نه خیلی زیاد ( مطلوب)و جزئیات رو واضح پخش کنه...(این خیلی مهمه)ولی اصلا حرفه ای نیستم...با همین صدای هدفون خود htc desire s و با کمی تنظیم کلی لذت میبرم ولی چون in ear نیست کمی صدای محیط اذیتم میکنه...
ممنون از همه...
دوستان تا وضع بازار بد تر نشده من میخوام بخرم...
لطفا...!!!!؟؟؟
VBYOFSKI
17-10-2012, 15:57
سلام
میخوام یه هدفون بگیرم تا 100 تومن فقط جوری باشه که نیاز به امپ نداشته باشه چون میخوام با گوشی استفاده کنم
بیشترم اهنگ های Hip-Hop و Trance گوش میدم
بیس قویی داشته باشه
دوست دارم یه چیز ضریف و خوش قیافه باشه چون واسه بیرون رفتن میخوام
چند صفحه قبل رو که نیگا کردم به px100 و HD228 رسیدم اینا هنوزم تو همین رنج قیمتن ؟؟؟
هدفون دیگه ای هم پیشنهاد میدین ؟؟؟
ممنون
snipereblis
17-10-2012, 23:46
سلام دوستان
ميخواستم نظرتونو در مورد فيليپس shb6110 بدونم،الان قيمتش چند شده؟
برام بيس و بلندي صدا مهمه
در ضمن اگه تو همين رنج قيمت موارد مناسب تري هم هست بي زحمت معرفي كنيد،البته قيمتش بيشتر از فيليپس نباشه،و حتما بلوتوث باشه و ترجيحا از اين داخل گوشيا نباشه و مثل همين فيليپس از اين بزرگا باشه!!شرمنده ديگه من خيلي تو اين زمينه شوتم و سوالم ابتدايي بود :-) !
kING ANSHAN
18-10-2012, 01:23
درودبردوستان گرامی.من گالکسی نت خریدم.ممنون میشم یه هندسفری بلوتوسی بهم معرفی کنید.قبلا نوکیا مدل خلبانی داشتم وخیلی راضی بودم.ولی یه دفه صدادهنیش قطع شدومتاسفانه جای هم تعمیرنمیکنن.اون موقع90تومن خریدمش.خودگوشی یه هدفون داره که کیفیتش بدنیست.اما حتمامیدونیدچون گوشی نت بزرگه صددرصدبه هندسفری نیازپیدامیکنید.ممنون میشم راهنمای بفرمائید.بدرود.
اقا من هر چی بیشنر تو انجمن می چرخم بیشتر گیج می شم. اول هفته دارم می رم هدست بخرم هنوز به نتیجه نرسیدم. یه هدست وایرلس می خوام که کیفیت پخش خوبی داشته باشه. همینطور میکرفونش درست و حسابی باشه. بودجه حداکثر 150 تومن.
HusseinR
18-10-2012, 09:30
سلام
میخوام یه هدفون بگیرم تا 100 تومن فقط جوری باشه که نیاز به امپ نداشته باشه چون میخوام با گوشی استفاده کنم
بیشترم اهنگ های Hip-Hop و Trance گوش میدم
بیس قویی داشته باشه
دوست دارم یه چیز ضریف و خوش قیافه باشه چون واسه بیرون رفتن میخوام
چند صفحه قبل رو که نیگا کردم به px100 و HD228 رسیدم اینا هنوزم تو همین رنج قیمتن ؟؟؟
هدفون دیگه ای هم پیشنهاد میدین ؟؟؟
ممنون
سلام
دو مدلی که نوشتید الان بالای 200 تومن هستن. احتمالا K404 از AKG قیمتش خیلی بالای 100 نرفته باشه؛ همین حدود. خودم قصد خریدشو دارم.
فرصتی پیدا شد و نسخۀ ژاپنی هدفون Sony ex1000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به دست بنده رسید پس تصمیم به بررسی و مقایسۀ این هدفون با دو تا هدفون دیگه یعنی Westone 4R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Sennheiser ie8 گرفتم. هر سه تای این هدفون ها، بالاترین محصول هدفون داخل گوشی ( نه از نوع costume البته) شرکت های سازندشون هستن یا بودن.
وستون شرکتی متخصص در تولید هدفون های داخل گوشی که رنج هدفون داخل گوشی هاش از Westone 1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شروع میشه و تا Westone es5 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ادامه پیدا میکنه. از اونور سونی، شرکتی پرسابقه در زمینۀ ساخت هدفون که بیشتر با مدل های فول سایزش معروف بوده و Qualia 010 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و mdr-R10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بی شک معتبرترین مدلهاش بودن و از اونور شرکت سنهایزر که در تولید هدفون های فول سایز ید طولایی داشته و داره و با ساختن مدل هایی مثل Sennheiser Orpheus he-90 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و در حال حاضر Sennheiser HD-800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آنچنان نقشی در دنیای سیستم های شخصی صوتی داشته که به هیچ وجه نادیده گرفته نخواهد شد.
توی دنیای هدفون های داخل گوشی، خب متخصص ترین شرکت همون وستون هستش شرکتی که با همکاری ultimate ears برای اولین بار شروع به تولید هدفون داخل گوشی های کاستوم (custom IEMs ) کردن (البته وستون وظیفۀ تولید بدنۀ هدفون رو بر عهده داشت.)
خب هدفون ها قیمت های متفاوتی با هم دارن، نسخۀ ژاپنی ex1000 با قیمت بیش از 500 دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ( این در حالیه که نسخۀ جهانیش حدود قیمت حدود 400 دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داره و تفاوت نسخۀ جهانی و ژاپنی تا اونجا که بنده اطلاع دارم، فقط در نوع کابل هستش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) و Westone 4R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که در حال حاضر در سایت آمازون با قیمت 499$ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (هرچند نوع عادی این هدفون یعنی وستون 4 حدود قیمت 400$ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) داره) و sennheiser ie8 که چون دیگه تولید نمیشه و مدل جدید ie80 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) جایگزینش شده با قیمت حدود 320$ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در سایت آمازون موجود هستش.
همین اول کار واقعاً جا داره تا از سالار جان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) تشکر ویژه بکنم که دو تا از هدفونهای خودشون (sennheiser ie8 و sony ex1000 ) رو برای نزدیک به یک ماه در اختیار بنده قرار دادن. واقعاً حرکت بزرگی انجام دادن و من ازشون خیلی ممنونم.
از طرف دیگه لازمه که بگم، تمام مطالبی که اینجا نوشتم، حاصل برداشت های خودم با گوش دادن به تراک هایی هست که در ادامه نام بردم و نوشتم رو براساس مقایسه پی گیری کردم، تا بیشترین جامعیت ممکن رو داشته باشه.
برای توصیف صدایی مجبور شدم از اصطلاحات توصیف صدا استفاده کنم، اگر سوالی در مورد معناشون دارین بپرسین و همچنین میتونین برای توضیحات بیشتر به اینجا مراجعه کنید. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ممنون از اینکه وقت میزارید. امیدوارم درون این متن مطلب مفیدی برای خودتون پیدا کنید.
کیفیت ساخت، وسایل جانبی:
خب هر سه هدفون کیفیت ساخت بالایی دارن و چون اینجا هدف مقایست، به جای گفتن خوبی های هرکدوم به طور جدا، سریع میرم سراغ مقایسۀ اونها با همدیگه. توی قسمت خود هدفون، همونطور که قبلاً هم گفتم، کیفیت ie8 از w4r برتره ولی در مقایسه با ex1000 کاملاً رنگ و روی خودش رو میبازه. استفاده از فلز منگنز توی بدنۀ ex1000 نه تنها باعث زیبایی و جذابیت بالای این هدفون شده، بلکه حس مقاوم بودن رو بیشتر بهتون منتقل می کنه. در کل باید بگم توی قسمت خود هدفون، ex1000 با فاصلۀ به نسبت زیادی برتر از دو تای دیگه چه از لحاظ کیفیت و از چه از لحاظ زیبایی قرار میگیره. توی قسمت کابل باید بگم اختلاف واقعاً کمه، ولی باز هم کابل ex1000 مقداری با کیفیت تر از دو تای دیگه خودش رو نشون میده اما اگر بخوام در مورد پیچ و تاب خوردن کابل توی حرکت صحبت کنم باید بگم که w4r از این لحاظ بهترین وضعیت رو داشت و بعدشex1000 با اختلاف کمی نسبت به ie8 برتر میدون بود کلاً در مورد کابل ex1000 باید بگم که واقعاً کابل نرمی داره و شاید علت کمتر پیچ و تاب خوردنش نسبت به ie8 همین کابل نرمتر و البته اندکی کلفت ترش باشه. در نهایت توی قسمت سوکت 3.5 میلیمتری باید بگم که دوباره ex1000 برنده خواهد بود، در اصل توی این قسمت رقابت اصلی بین ie8 و ex1000 هستش که بازم باید بگم که سوکت ex1000 تونست به راحتی با جنس فلزی و حس لوکس بودنی که داره از پس ie8 بربیاد.
در مورد سری های همراه هدفون، قبلاً توی مقایسم بین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])w4r و ie8 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) در مورد اون دو تا توضیح دادم برای همین سریع میرم سراغ ex1000 . توی جعبۀ ex1000 انواع سری های مختلف از لحاظ طول و قطر میتونین پیدا کنین. من البته سه تا از اونها رو در اختیار داشتم ولی از روی همون سه تا باید بگم که که جنس سری ها با سری های w4r قابل رقابت و در یک سطح بودن و الأن دوباره لازم میبینم که بگم کیفیت سری های ie8 کاملاً در سطح پایینتری نسبت به این دو تا قرار داره.
در مورد جعبۀ حمل هدفون، ex1000 جعبۀ زیباتری از w4r داره ولی در مقابل جعبۀ ie8 ، اونقدرها هم زیبا به نظر نمیاد. البته وقتی ex1000 و ie8 رو داخل جعبۀ خودشون میزارین ترکیب ex1000 و جعبش خیلی زیباتر به نظر میاد. به هر حال اگر شما در حرکت باشید یا جایی باشید که قصدتون این باشه که هدفون رو سریعتر داخل جعبش بزارین w4r سریعتر و راحت تر داخل جعبش قرار میگیره.
شرایط تست:
اول از همه بگم که چون ex1000 رو تا حالا بهش گوش نداده بودم و درنتیجه سبک صداش برام ناشناخته بوده پس به مدت بیشتر از 10 روز باهاش آهنگ گوش دادم تا مغزم به صداش عادت کنه و بتونم مقایسۀ بهتری بین صدای این هدفون ها داشته باشم.
به علت ماهیت این هدفون ها که در اصل وسایل پرتابل بازپخش صدا هستن، تصمیم گرفتم تا مثل مقایسۀ قبلیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مقایسه رو با پلیر پرتابل و بدون استفاده از آمپ انجام بدم. پس فعلاً تمامی تست های زیر وقتی بودن که از ipod touch 3rd gen به عنوان منبع صوتی استفاده کردم. و همچنین کلیۀ اکولایزر ها رو خاموش کردم.
نکتۀ دیگه اینه که در مورد 4R باید بگم که صدای این هدفون وابستگی تقریباً زیادی به سری انتخابی شما داره؛ بهترین و شفاف ترین صدا رو با سری فوم (shure olive) سایز بزرگ (چیزی که توی جعبۀ 4R نیست.) بدست آوردم؛ صدای 4R با سری های دیگه، یعنی حتی با سری سیلیکونی، تیره تر بود. ولی صدای ie8 و ex1000 فرق محسوسی با سری های مختلف نمی کنه.
نکتۀ مهمه دیگه اینه که اکثر تست من وقتی بوده که ولوم پلیر روی حالت ایده آل (ولوم بالا- البته نه خیلی بالا) بوده و توی قسمت تریبل توضیحی در مورد اهمیت این مسئله دادم.
یکسری از آهنگ هایی که استفاده کردم اینها بودن:
1- Symphoney X- Paradise lost album (Released 2007)- Domination
2- Dream Theater- Six Degrees of Inner Turbulence album (Released 2002)- Six Degrees of Inner Turbulence: IV. The Test That Stumped Them All
3,4- Pantera- Cowboys from Hell album (Released 1990)- The sleep & cemetery gate
5- Metallica- ...And Justice for All album (Released 1988)- Dyers Eve
6- Dire straits- Communique album (Released 1979)- Follow me home
7- Deep purple- Concerto For Group And Orchestra album (Release 1969)- Child in time
8- Beethoven- Symphony No. 9 in D minor Op. 125 'Ode an die Freude' - Scherzo, molto vivace
9- Vivaldi- Le Quattro Stagioni- Concerto No.2 In G Minor Op. 8 No. 2, Rv315, Summer
10- Tchaikovsky- Swan Lake ballet op.20- Finale Allegro Agitato
11- Miles Davis- Kind of Blue album (Released 1959- 1997 remanter)- Blue in green
12- Michael Jackson- Dangerous album (Released 1991)- Black or White
13- Eminem- Curtain Call: The Hits compilation album (Released 2005)- When I'm Gone
14- Whitney Houston- The bodyguard: original soundtrack album (Released 1992)- I will always love you
15- Adele- 21 album (Released 2011)- Set Fire to the Rain
16- Lady gaga- The fame monster album (Released 2009)- Bad romance
17- Dev- The Night the Sun Came Up album (Released 2011)- In the Dark
18-Taylor Swift- Fearless albume (Released 2008)- Love Story
تمامی ترک های بالا با فرمت فلک و با کیفیت 16bit/44100Hz میباشند بجز ترک شمارۀ 7 و 17 که با فرمت mp3 و کیفیت 320kbps میباشد.
راحتی قرار دهی در گوش، راحتی داخل گوش، نویز ایزولیشن:
در مورد ex1000 باید بگم که وقتی برای اولین بار داخل گوشم قرار دادم، فقط یک جمله به ذهنم خطور کرد "عجیب ترین شکل قراردهی هدفون داخل گوش" بالاخره چند دفعه ایی طول کشید تا بفهمم این هدفون واقعاً قراره چطور توی گوش قرار بگیره. ولی بعداً عادت کردم بهش و در نهایت میتونم بگم که راحتیه قرار دادنش داخل گوش نزدیک به ie8 هستش و w4r به خاطر استفاده از سری های از جنس فوم فعلاً به نسبت بقیه توی گوش قرار دادنش سخت تره.
برگردم به ex1000 ؛ بعد از عوض کردن سری ها بالاخره به یک دونه سری که به نظرم بیشتر توی گوش فرو میرفت و هدفون محکمتر وایمیستاد رسیدم. همینجا باید بگم که خود هدفون به طور قابل ملاحظه ایی سنگین تر از اون دو تای دیگست؛ الأن تازه دارم متوجه میشم که ie8 چقدر سبک هستش. ولی با وجود این مسئله ex1000 وقتی داخل گوش قرار میگیره از ie8 با ثبات تر هستش )البته هنوز فاصلۀ یادی با اون مفهومی که w4r از داخل گوشی بودن ارائه میده، داره). وقتی ie8 رو توی گوش میزاشتم، همیشه این احساس رو داشتم که بعد از چند لحظه انگار هدفون داره از داخل گوش سر می خوره و یا هنوز درست داخل گوش قرار نگرفته (شاید یک علتش این بود که من عادت به قرار دادن کامل هدفون داخل گوش دارم و ie8 ذاتاً زیاد داخل گوش نمیره). در نهایت ie8 رو وقتی داخل گوشتون میزارید راحت ترین هدفون بین این سه تاست و بعد از اون ex1000 و w4r. وضعیت w4r هم که توی مقایسۀ قبلیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با ie8 بیشتر توضیح دادم.
توی قسمت نویز ایزولیشن خب بدون شک برد با w4r هستش ولی اونچیزی که من توی این قسمت دوست دارم بیشتر بهش بپردازم مقایسۀ ex1000 و ie8 هستش. براساس مطالب توی پاراگراف قبل فکر کنم راحت باشه حدس زدن اینکه ایزولیشن ex1000 بیشتر از ie8 هستش، (به علت قرار گیری محکمتر و فرو رفتن بیشتر ex1000 داخل گوش). ولی به هر حال نمیتونم ex1000 رو هم برای استفاده توی مکان های شلوغ توصیه کنم و این هدفون هم هنوز با مفهومی که w4r و shure se315 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از نویز ایزولیشن ارائه میدن فاصله زیادی داره.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خب دیگه وقتشه که برم سراغ بحث اصلی یعنی صدا:
بحث صدا رو تو چند قسمت دنبال کردم
ابتدا یک فرض کلی بکنم:
20hz - 80hz = ........ Low Bass
80hz - 320hz = ...... Hi Bass, also referred to as Midbass.
320hz - 1280hz = ... Midrange
1280hz - 5120hz = .. High Midrange/Low Treble
5120hz - 20840hz = . High Treble
توی مقایسۀ قبلیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) به اندازۀ کافی به ie8 و w4r پرداختم برای همین اینجا بیشتر به وضعیت ex1000 در مقابل اونها میپردازم.
به دلیل سبک صدای ex1000 باید یک تغییراتی در نحوۀ تستم بدم و ترتیب قسمت های مختلف تست رو برای همین عوض می کنم. اول از تریبل شروع خواهم کرد. و برای آهنگ های مختلف شروع به توصیف هدفون ها می کنم. دلیل اینکارم توی نوشته هام بیشتر معلوم میشه.
تریبل:
توی قسمت مقدار تریبل به راحتی میتونم این رده بندی رو داشته باشم. W4r< ie8< ex1000
از لحاظ کیفیت هم، ex1000 از ie8 برتره پس میمونه مقایسۀ بین ex1000 و w4r
مقایسۀ کیفیت تریبل بین این دو تا واقعاً برام کار سختی بود، توی High Midrange/Low Treble کیفیت ex1000 رو بالاتر میدونم. در کل میتونم بگم که تفاوت خیلی محسوسی توی کیفیت در تریبل بین ex1000 و w4r ندیدم مگر اینکه خلافش ثابت بشه؛ اما چه موقع خلافش ثابت میشه؟ باید یکم در مورد ماهیت تریبل توی ex1000 صحبت کنم؛ تریبل توی ex1000 کلاً داغ و پر انرژی هستش ولی توی یکسری از مواقع برای ذائقۀ من خیلی تیز میشه و غیر قابل تحمل، و در نتیجه باعث میشه نه تنها بقیۀ فرکانس های توی تریبل بلکه حتی مید و بیس هم تحت تأثیر قرار می گیره و شما مجبور میشین ولوم رو کم کنین توی اون مواقع به نظرم میومد که پاسخ فرکانسی هدفون توی بعضی جاها پیک بزرگی داره، اینجور مواقع مغز شما به طور اتوماتیک بقیۀ فرکانس ها رو که با ولوم خیلی کمتر شنیده میشن، نادیده می گیره و در نتیجه کمیت و حتی کیفیت نه تنها توی تریبل بلکه توی بیس و مقداری مید هم کاهش پیدا می کنه. اما چه موقع تریبل ex1000 تیز میشه؟ اگر هدف گوش دادن به قطعات کلاسیک باشه یا آهنگ هایی که یا آروم هستن یا فقط بعضی وقت ها وارد محدودۀ تریبل میشن، ex1000 برتره ویا حتی اگر شما عادت دارین که موزیکتون رو با ولوم متوسط (حالا تعریف متوسط خودش کار سختیه) گوش بدین بازم پیک توی تریبل توی ex1000 آنچنان به چشم نمیاد ولی اگر به آهنگ های متال گوش میدین که خیلی وقت ها یا خودشون به شدت وارد تریبل میشن یا هارمونیک های صوتیشون به سرعت وارد تریبل میشن، یا چنین آهنگهاییتون رو با ولوم بالا گوش میدین(البته نیاز نیست که با ولوم خیلی بالا گوش بدین.)؛ اونوقت ex1000 واقعاً غیر قابل تحمل میشه، یادمه اولین بار که آهنگ Domination رو گوش میدادم فقط به این فکر افتادم که چرا یک کارخونه ایی باید هدفونی بسازه که اینقدر توی تریبل تیز هست البته بعد از بیشتر از 10 روز آهنگ گوش دادن با ex1000 ، با سبک صداش خیلی بیشتر آشنا شدم ولی بازم توی خیلی از آهنگ های متال تریبل ex1000 پیک واقعاً تیزی داره؛ برام جالب شده بود که ببینم که دقیقاً این سوت کشیدن کجا رخ میده، برای همین برنامۀ singen ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو باز کردم (این برنامه یک موج سینوسی توی همۀ فرکانس ها پخش می کنه.) و فرکانسی که بهش رسیدم یک چیزی نزدیک 5300 هرتز بود. البته ex1000 توی فرکانس های بالاتر هم همچنان داغتر از ie8 و مخصوصاً w4r هست ولی اوجش همون فرکانس 5300 بود برای من (چونکه فرم داخل گوش افراد مختلف متفاوته، پس این فرکانس برای افراد مختلف میتونه تا اندازه ایی متفاوت باشه.)
بیس:
خب همون اول کار ex1000 رو با ie8 مقایسه کردم، نتیجه قابل پیش بینی بود، مقدار بیس بیشتر و بومی بودن بیشتر در ie8 و از اونور کیفیت بهتر و بیس محکمتر درex1000 برای همین سریع سراغ w4r رفتم تا ببینم وضعیتش در مقابل ex1000 چطور خواهد بود. اینجا اتفاقتی افتاد که اصلاً انتظارش رو نداشتم.
از لحاظ مقدار بیس، به نظرم ex1000 مقداری بیشتری بیس تحویلتون میده (البته بیشتر توی low bass ) و از اونور توی mid bass یا hibass وستون مقدار بیشتری از ex1000 تحویلتون میده. از لحاظ کیفیت به نظرم w4r اندکی دست بالاتر رو داره (تفاوت بسیار اندک و قابل نادیده گرفتن بود البته) میتونم بگم که ex1000 توی low bass مقدارخیلی کمی بومی تر از w4r هست و در نتیجه w4r مقداری محکمتر. ولی وقتی به درام گوش میدادم (نه هنگامی که بیس یا سنج میزد) صدای درام توی ex1000 طبیعی تر و توی w4r مقداری مصنوعی و دیجیتالی به نظر میرسید (شاید یکی از دلایلش صدای بازتر ex1000 هم بود و علتش دیگش محو شدن سریعتر نت ها در Hi Bass و low mid توی ex1000 باشه که همین مسئله از اونور شاید باعث دلنشین تر شدن صدای خواننده توی w4r به نسبت ex1000 شده. ) پس شاید اینطوری بگم بهتره که ex1000 توی Hi Bass کیفیت بهتری داره.
موقعی که ex1000 شروع به سوت کشیدن می کرد مجبور میشدم که ولوم رو کم کنم و کمیت و کیفیت توی بیس برام کاهش پیدا می کرد. و ضربات مختلف بیس رو اونطور که باید نمیتونستم احساس کنم. و اونجاست که بیس w4r به نظرتون بیشتر جلوه گر خواهد شد و اونرو بیسی تر از ex1000 احساس خواهید کرد.
مید:
توی مید سریع میرم سر مقایسۀ بین ex1000 و w4r . مقدار مید توی w4r بیشتره؛ وقتی وارد High Midrange/Low Treble میشیم و هرچی به تریبل نزدیک میشیم کمیت توی ex1000 بیشتر و بیشتر میشه. در کل مید توی ex1000 همیشه شفاف و حس کریستالی بودن رو داره واقعاً نمیتونم بگم که سازها توی ex1000 با کیفیت ترن یا w4r. شاید راحت تر باشم که بگم کیفیت توی مید در w4r بیشتر و در قسمت High Midrange/Low Treble به اندازۀ خیلی کمی ex1000 رو برتر میدونم. )مگر اینکه دوباره ex1000 شروع به سوت کشیدن کنه(
وقتی به صدای گیتار الکتریک و ویولن گوش میدادم از لحاظ کیفیت هر دو در یک سطح بودن برای من، مگر اینکه گیتار و ویولون شروع به جیغ کشیدن بکنه (فرکانس هاش بالاتر بره) و اونوقت با داغ شدن سریع صدای ex1000 مواجه خواهید شد. این داغ شدن، وقتی داشتم به ویولون آهنگ ویوالدی گوش میدادم، واقعاً لذت بخش تر بود و در مورد گیتار الکتریک هم تا حدودی این قضیه صادق بود. شاید علتش همون کمبود مقداری بود که w4r توی High Midrange/Low Treble داره و توی مقایسۀ قبلیم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم اشاره کردم.
توی قسمت صدای خواننده باید بگم که ex1000 از لحاظ مقدار، مقدار کمتری رو در مقابل w4r و مقدار بیشتری رو در مقابل ie8 تحویلتون میده.
از لحاظ کیفیت میتونم بگم که کیفیت صدای خواننده و دلنشینی صدا توی w4r از ex1000 بیشتره و کاملاً لذت بخش تره. پس اگر طرفدار سبک پاپ یا سول هستید، w4r جذاب ترین گزینه برای صدای دلنشین خوانندست.
سوند استیج، ایمجین، تفکیک ساز:
یک توضیح کوچولو در مورد اصطلاحاتی که اینجا قراره بیان کنم، بدم.
سوند استیج:
تصوری که از فضای محل اجرا داریم
عرض (پهنا) سوند استیج: فاصلۀ بین چپ ترین صدا و راست ترین صدایی که توی آهنگ میشنوین.
طول (عمق) سوند استیج: فاصلۀ بین نزدیک ترین صدا و دورترین صدایی که می شنوین.
ایمجین: اینکه چقدر سازها رو بتونین دقیق در مکان به خصوصی تصور کنین.
تفکیک ساز: اینکه چقدر بتونین بین سازهای مختلف، فضای خالی تصور کنین.
میتونم بگم که فاصلۀ شما از اجرا کننده ها توی w4r از همه کمتر بود و فاصله شما با اجرا کننده ها توی ex1000 بیشتر از ie8 به نظر میومد.
از لحاظ عمق سوند استیج (یا همون طول سوند استیج)، برد با ie8 بود و بعد از اون عمق ex1000 بیشتر از w4r هستش
از لحاظ عرض سوند استیج، ie8 از همه بیشتر بود و به نظرم عرض سوند استیج توی w4r بیشتر از ex1000 بود شاید یکی از دلایلش فاصلۀ کمتر شما با اجرا کننده ها در w4r و دلیل دیگش imagine و تفکیک ساز بهتر w4r بوده.
از لحاظ ایمجین باید بگم که w4r و ie8 بهتر از ex1000 هستن و توی تفکیک ساز برتری کاملاً با w4r هستش. و تفکیک ساز توی ex1000 تقریباً اندازۀ ie8 هست یا بهتر بگم، من نتونستم تفاوت معنی داری توی تفکیک ساز بین ex1000 و ie8 پیدا کنم (البته اگر مجبور باشم که یکی رو انتخاب کنم ie8 رو به عنوان گزینۀ برتر انتخاب می کنم.)
از لحاظ حس 3d بودن به نظرم، w4r از همه بهتر و بعدش ie8 و در نهایت ex1000 قرار داره. (به نظرم توی حس سه بعدی بودن، چند فاکتور تعیین کنندست، عرض سوند استیج، ایمجین، تفکیک ساز)
سبک صدای کلی(برداشت کلی از صدای هدفون در هنگام پخش آهنگ):
W4r به نسبت دو تا هدفون دیگه صداش بسته تر و داخل سر هستش به اصطلاح. این باز بودن صدا و سوند استیج و توصیفاتی که از قسمت های مختلف صدا داشتم (شفافیت و کریستالی بودن) رو وقتی کنار هم میزارم به این نتیجه میرسم که ex1000 برای موسیقی کلاسیک گزینۀ برتریه . وحس فضای باز و صدای شفافی که بهتون میده رو اصلاً توی w4r پیدا نمی کنید، شاید ie8 از لحاظ اون حس باز بودن بتونه با ex1000 رقابت و حتی شکستش بده، ولی فقدان کیفیت و شفافیت خاصی که توی ex1000 پیدا میکنین، باعث میشه که ie8 هم از دور رقابت خارج بشه. صدای ex1000 کلاً صدایی پر انرژی مخصوصاً در تریبل و کریستالی هستش که توی نه تنها بعضی آهنگ های متال بلکه توی یکسری از آهنگ های پاپ (به طور مثال آهنگ I’m s*** and I know it از گروه lmfao ) هم تریبل واقعاً داغی تحویلتون میده. در کل الأن دارم می فهمم که چرا سران شرکت سونی در هنگام نام بردن از این محصولشون، از اون به عنوان هدفون استودیو مانیتور نام میبردن، ex1000 بیشتر توی رکورد های ضعیف تر سوت می کشه و حتی یادمه یکروز داشتم به آهنگی از گروه U2 گوش میدادم، هروقت خواننده حرف "س" رو تکرار میکرد، ex1000 متعاقباً یک سوتی می کشید (جالبه که توی آلبوم های دیگۀ گروه U2 یک چنین چیزی ندیدم)، شاید اگر به عنوان مهندس صدا قرار بود به آهنگ گوش بدم، ex1000 رو برمیداشتم تا بتونم عیب های توی ضبط رو بهتر متوجه بشم و درجهت رفعشون قدم بردارم ولی من به عنوان یک مشتری که با آیپاد قراره آهنگ گوش بدم، هدفونی رو انتخاب خواهم کرد که کمتر اشتباهات موقع ضبط و مستر رو نشون بده. شاید اگر این ویژگی ex1000 نبود، من اون رو برای طرفدارهای راک و متال هم توصیه می کردم.
از اونور توی این مقایسه باید به w4r لقب پیرمرد رو بین این سه تا هدفون اختصاص بدم. هدفونی که همیشه آروم میمونه و به خوبی همۀ فرکانس ها رو نشون میده و با مقداری دستکاری اکولایزر (کاهش مید بیس و افزایش خیلی کم تریبل) به ایده آل نزدیکتر خواهد شد. در نهایت واضحه که به علت داغتر بودن تریبل ex1000 ، توی استفادۀ طولانی مدت، گوش و مغز آدم زودتر احساس خستگی می کنه. فکر کنم اگر توضیحات توی مقایسۀ قبلیم رو بخونین، میتونین به وضعیت ex1000 به نسبت با ie8 و همچنین توصیفات بیشتری از صدای w4r هم پی ببرین.
صحبت نهایی:
خب اینجا انبوهی از اختلاف ها رو بین سه هدفون از دید خودم آوردم ولی واقعاً کسی که قراره بره یدونه از اینها رو بخره چطور باید این اطلاعات رو دسته بندی و اولویت بندی کنه؟
1-اول از همه باید نگاه کنه که خب، قصدم خرید هدفونی پرتابل هست که بعضاً توی مکان های شلوغ استفاده می کنم، پس بسته به شلوغی مکان اهمیت نویز ایزولیشن رو تعیین کنه،
2-از طرف دیگه خط مقدم هر هدفونی یا بهتر بگم اولین برخورد شما با هر هدفونی، در قسمت سبک صدای هدفون اتفاق می افته، پس اگر دنبال تریبل داغ و صدای باز و بیرون از سر هستین کلاً بیخیال w4r شین اگر می خواین صدای باز داشته باشین و بیس زیاد و تریبل مناسب، ie8 انتخاب جالبی خواهد بود.
پس توصیه میکنم براساس توضیحات بخش " سوند استیج، ایمجینگ، تفکیک ساز" گزینه ایی رو بر گزینۀ دیگه برتر نکنید، چونکه وقتی شما در حرکتید و یا دارید به آهنگ های معمولی گوش میدید، اختلاف های گفته شده در اون قسمت واقعاً به سختی به چشم میان و از اونور خیلی از آهنگ های متال و پاپ و حتی کلاسیک ذاتاً سوند استیج کمی دارن مگر اجراهای زنده که در صدابرداری تأمل کافی شده (مثلاً اجراهای کلاسیک) اگر دنبال سوند استیج هستین، براساس مطالبی که بنده خوندم، یک هدفون فول سایز مثل akg k701 تمام این هدفون ها رو شرمسار خواهد کرد.
باز هم تأکید می کنم که در دو حالت تریبل ex1000 رو خیلی داغ و هارشی پیدا نمی کنین: 1- اگر به دنبال آهنگ های راک و مخصوصاً متال نباشین. 2- اگر ولوم رو روی نیمه قرار بدی
امروز مصادف با 29 مهر قیمت دو عدد از هدفون های موجود در این مقایسه رو از نمایندگی های داخل ایرانشون جویا شدم:
ie8 به قیمت 1230 درهم که با درهم 960 تومن میشد 1180800 تومن و ex1000 که همین امروز یکی از دوستان با قیمت 630 هزار تومن از ایران رهجو خریداری کردن، با توجه به اینکه ex1000 موجود در ایران رهجو ورژن ژاپنی هستش، قیمتی که دارن میدن فوق العاده عالی و یکجورایی رویایی هستش
به نظرتون ازبین این سه هندزفری کدوم بهتره؟
philips shs 8100
philips shs 4800
creative ep 510
اگه کسی در مورد کیفیت و قیمت این هندزفری ها چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه؛ خواهشا سریع!
اساتید سوالم بی جواب موند دوباره با اجازتون می پرسم:
هر چی بیشنر تو انجمن می چرخم بیشتر گیج می شم. اول هفته دارم می رم هدست بخرم هنوز به نتیجه نرسیدم. یه هدست وایرلس می خوام که کیفیت پخش خوبی داشته باشه. همینطور میکرفونش درست و حسابی باشه. بودجه حداکثر 150 تومن.
kING ANSHAN
19-10-2012, 02:49
سلام دوستان امروز رفتم ویه کریتیو ای پی630ای خریدم.باورتون میشه بگم قیمتشو...؟باگرانتی شاپ اصلی 102تومن.اره درس شنیدید102هزارتومن..چندنمونه چینیش بودکه بین 25تا50قیمت زده بودن.خدایش این مملکته ما داریم..؟بگذریم.بلوتوسی هم یه جفرا مدل سوپرمی اچ دی گرفتم.اینم با هزاربدبختی گرفتم210تومن. گارانتیش نامدارن هست.نمیدونم خوشحال باشم که حداقل جنس خوب گیرم اومدیاتوسرخودم بزنم.تمام اهوازو گشتم.ازاین بهترقیمت نبود.البته واسه کریتیوکه اصلا نبودکه بهترینش باشه.بازم ازراهنمای یاتون ممنون.خداوکیلی جفتشون اند کیفیت هستن. هرچند نصبت به قیمت چیز خاصی واسه گفتن ندارند.ممنون بدرود.
fereydoon1
19-10-2012, 08:05
سلام دوستان امروز رفتم ویه کریتیو ای پی630ای خریدم.باورتون میشه بگم قیمتشو...؟باگرانتی شاپ اصلی 102تومن.اره درس شنیدید102هزارتومن..چندنمونه چینیش بودکه بین 25تا50قیمت زده بودن.خدایش این مملکته ما داریم..؟بگذریم.بلوتوسی هم یه جفرا مدل سوپرمی اچ دی گرفتم.اینم با هزاربدبختی گرفتم210تومن. گارانتیش نامدارن هست.نمیدونم خوشحال باشم که حداقل جنس خوب گیرم اومدیاتوسرخودم بزنم.تمام اهوازو گشتم.ازاین بهترقیمت نبود.البته واسه کریتیوکه اصلا نبودکه بهترینش باشه.بازم ازراهنمای یاتون ممنون.خداوکیلی جفتشون اند کیفیت هستن. هرچند نصبت به قیمت چیز خاصی واسه گفتن ندارند.ممنون بدرود.
ep630 خوب هست ولی نه با این قیمت
saeediranzad
19-10-2012, 11:12
سلام
هدفون creative در اهواز، بازار بزرگ هست؛ ولی من ep630 ندیدم. مدلهای دیگه اش هست در حدود 30-40 تومن. دیگه نمیدونم اصله یا تقلبی.
snipereblis
19-10-2012, 13:19
دوستان خيلي عذر خواهم اگه زودتر جواب مارو هم بدين ممنون ميشم
VBYOFSKI
19-10-2012, 20:19
سلام
هدفون V-Jays رو تو یکی از سایتا پیدا کردم 150 میفروشه حالا بنظرتون ارزششو داره بیشتر هزینه کنم و به جای K404 اینو بگیرم ؟؟؟
قیمتش همینه یا کمتره ؟؟؟
ممنون
اساتید سوالم بی جواب موند دوباره با اجازتون می پرسم:
هر چی بیشنر تو انجمن می چرخم بیشتر گیج می شم. اول هفته دارم می رم
هدست بخرم هنوز به نتیجه نرسیدم. یه هدست وایرلس می خوام که کیفیت پخش خوبی داشته باشه. همینطور میکرفونش درست و حسابی باشه. بودجه حداکثر 150 تومن.
تو رو حضرت عباس یکی جواب بده . سرویس شدم
salar_221
20-10-2012, 12:14
[/B]تو رو حضرت عباس یکی جواب بده . سرویس شدم
کاش هیچ وقت از این قسمها نخورین.
دوست عزیز هدفونهای وایرلس حتی اگه از بهترین برندهای هدفون دنیا هم انتخاب کنین دقیقا نصف کیفیت هدفون با سیم هم قیمت خودش از همون برند رو خواهد داشت.چون هزینه دو برابر یا 3 برابر بیشتر فقط بخاطر سیستم ارسال و دریافت دیتا روش بکار رفته.
در ضمن با این وضعیت بازار ارز مگه هدفون با کیفیت با سیم حدود 150 پیدا میشه که بتونیم بهتون با کیفیت وایرلس معرفی کنیم.
یه تحقیقی در باره هدفونهای وایرلس فیلیپس و یه مارکی هم بود به اسم 1 10in که قبلا حدود 100 هزار تومان بود انجام بدین امیدوارم تا حدودی به خواستتون برسین.
salar_221
20-10-2012, 12:22
سلام دوستان
در ضمن اگه تو همين رنج قيمت موارد مناسب تري هم هست بي زحمت معرفي كنيد،البته قيمتش بيشتر از فيليپس نباشه،و حتما بلوتوث باشه و ترجيحا از اين داخل گوشيا نباشه و مثل همين فيليپس از اين بزرگا باشه!!شرمنده ديگه من خيلي تو اين زمينه شوتم و سوالم ابتدايي بود :-) !
در مورد مدل هدفونی که مد نظر هست انتخابها بسیار کم هست و بدتر از اون موجود نبودنش داخل ایرانه.تنها هدفونی که از این فوروم بهتون پیشنهاد میشه nokia bh-503 هست که قبلا دوستان تهیه کردن و نظرات مثبتی در بارش داشتن.البته من این مدل فیلیپس رو تست نکردم ولی از هدفونهای قبلی این شرکت این نتیجه گرفته شده که کیفیت مطلوبی ندارن.
salar_221
20-10-2012, 12:25
اقا من هر چی بیشنر تو انجمن می چرخم بیشتر گیج می شم. اول هفته دارم می رم هدست بخرم هنوز به نتیجه نرسیدم. یه هدست وایرلس می خوام که کیفیت پخش خوبی داشته باشه. همینطور میکرفونش درست و حسابی باشه. بودجه حداکثر 150 تومن.
یه تحقیقی در باره هدستهای jebra انجام بدین
salar_221
20-10-2012, 12:30
سلام
هدفون V-Jays رو تو یکی از سایتا پیدا کردم 150 میفروشه حالا بنظرتون ارزششو داره بیشتر هزینه کنم و به جای K404 اینو بگیرم ؟؟؟
قیمتش همینه یا کمتره ؟؟؟
ممنون
برای مطمعن شدن از قیمت باهاشون تماس بگیرین .اگه همچنان همون قیمت بود خرید کنین.البته این دو هدفون در یک سبک نیستن و نمیشه با هم مقایسشون کرد و اینکه مگه قیمت k404 چند هست که میخواین بودجتون رو افزایش بدین و v-jays تهیه کنین؟
امروز مصادف با 29 مهر قیمت دو عدد از هدفون های موجود در این مقایسه رو از نمایندگی های داخل ایرانشون جویا شدم:
ie8 به قیمت 1230 درهم که با درهم 960 تومن میشد 1180800 تومن و ex1000 که همین امروز یکی از دوستان با قیمت 630 هزار تومن از ایران رهجو خریداری کردن، با توجه به اینکه ex1000 موجود در ایران رهجو ورژن ژاپنی هستش، قیمتی که دارن میدن فوق العاده عالی و یکجورایی رویایی هستش
HusseinR
20-10-2012, 15:48
سلام
قیمتش همینه یا کمتره ؟؟؟
ممنون
میشه آدرس اون سایت رو هم بدید.
مرسی
سلام.
صدایی که من میخوام بیس خوب ولی نه خیلی زیاد ( مطلوب)و جزئیات رو واضح پخش کنه...(این خیلی مهمه)ولی اصلا حرفه ای نیستم...با همین صدای هدفون خود htc desire s و با کمی تنظیم کلی لذت میبرم ولی چون in ear نیست کمی صدای محیط اذیتم میکنه...همه جور سبکی گوش میکنم به جز متال
ممنون از همه...
من همچنان منتظر موندم...و صدای اتوبوس رو تحمل میکنم...
من همچنان منتظر موندم...و صدای اتوبوس رو تحمل میکنم...
هدفون soundmagic e10 رو چند هفته پیش یکی از دوستان به قیمت 65 هزار تومن تهیه کردن، صدای گرم و بیس گرمی داره
در مقابل قیمتش خیلی خوبه (با توجه به اینکه مثل اینکه ep630 نزدیک 60 تومن شده) اگر تونستید مدل soundmagic e30 مدل ارتقاع یافتۀ همین e10 و با مقداری بیس کمتر هستش
سلام
یه هدفون میخوام در حد 50 , 60 تومن که کیفیت صداش و بیسش عالی باشه.توگوشی و غیر اونم فرقی نمیکنه.
هدفون soundmagic e10 رو چند هفته پیش یکی از دوستان به قیمت 65 هزار تومن تهیه کردن، صدای گرم و بیس گرمی داره
در مقابل قیمتش خیلی خوبه (با توجه به اینکه مثل اینکه ep630 نزدیک 60 تومن شده) اگر تونستید مدل soundmagic e30 مدل ارتقاع یافتۀ همین e10 و با مقداری بیس کمتر هستش
soundmagic e10 اصلا تو اصفهان جایی نیست...e30 هم همینطور...
شانس من...
gadogar13
21-10-2012, 15:16
با سلام
من قبل از عید امسال با دوستانی مثل رضا امیدو عزیز که در همین تایپیک صحبت می کردم و ازشون مشاوره میخواستم به دوتا هدفون رسیدم یکی klipesh s4 بود و دیگری audio technica m50 خب متاسفانه با این وضع دلار دیگه اصلا با قیمت قبلیشون پیدا نمیشن.(کسی هست که قیمت ارجینال این دوتا مدل رو بدونه؟) بودجه حداکثر 200 هست.برام کیفیت صدا،جزئیات وباس بیشتر مهمه.سبک خاصی گوشی نمیدم.برای بازی هم از هدفون میخوام استفاده کنم.پیشنهاد شما چیه؟
دوستان این سه مدل چطورن؟ akg k99 ،akg k77 ، akg k44 میشه به طور دقیق و کامل توضیح بدین؟تفاوت ها شون در چیه؟
از هدفون های تو گوشی چه ودلی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر فراوان
salar_221
21-10-2012, 17:28
با سلام
من قبل از عید امسال با دوستانی مثل رضا امیدو عزیز که در همین تایپیک صحبت می کردم و ازشون مشاوره میخواستم به دوتا هدفون رسیدم یکی klipesh s4 بود و دیگری audio technica m50 خب متاسفانه با این وضع دلار دیگه اصلا با قیمت قبلیشون پیدا نمیشن.(کسی هست که قیمت ارجینال این دوتا مدل رو بدونه؟) بودجه حداکثر 200 هست.برام کیفیت صدا،جزئیات وباس بیشتر مهمه.سبک خاصی گوشی نمیدم.برای بازی هم از هدفون میخوام استفاده کنم.پیشنهاد شما چیه؟
دوستان این سه مدل چطورن؟ akg k99 ،akg k77 ، akg k44 میشه به طور دقیق و کامل توضیح بدین؟تفاوت ها شون در چیه؟
از هدفون های تو گوشی چه ودلی رو پیشنهاد می کنید؟
با تشکر فراوان
هر سه مدل akg صدای مانیتور و تقریبا فلتی دارن که بنسبت مدلشون ارتقا یافته مدل دیگه هستن.بطور دقیق و کامل نمیتونم توضیح بدم ولی در حالت کلی تفاوت k44 و k99 تو شفافیت و تفکیک صدا و حجم و soundstage باز هست.k77 هم بین این دو مدل هست با همون امضا صدا و مشخصه های صوتی.
از هدفونهای داخل گوشی هم audio technica ck55m و akg k370 پیشنهاد میشه ولی نمیشه مقایسه ای بین این داخل گوشی ها و فول سایز ها انجام داد.
با بودجه مورد نظر k99 پیشنهاد میشه.
gadogar13
21-10-2012, 20:18
هر سه مدل akg صدای مانیتور و تقریبا فلتی دارن که بنسبت مدلشون ارتقا یافته مدل دیگه هستن.بطور دقیق و کامل نمیتونم توضیح بدم ولی در حالت کلی تفاوت k44 و k99 تو شفافیت و تفکیک صدا و حجم و soundstage باز هست.k77 هم بین این دو مدل هست با همون امضا صدا و مشخصه های صوتی.
از هدفونهای داخل گوشی هم audio technica ck55m و akg k370 پیشنهاد میشه ولی نمیشه مقایسه ای بین این داخل گوشی ها و فول سایز ها انجام داد.
با بودجه مورد نظر k99 پیشنهاد میشه.
دوتا سوال داشتم
1:الان k99 با دویست تومن پیدا میشه؟سایت اینترنتی خاصی که بفروشه و مطمئن باشه سراغ دارین؟
2:کلا بهترین مدلی که میشه با 200 تومن الان گرفت چیه؟(انتظاراتم رو هم که در پست قبلی نوشته بودم)
با تشکر از شما
ardalan_zapata
21-10-2012, 21:44
سلام
امروز یه سری به بازار زدم و قیمت هدفون ها دستم اومد
لامصب چقدر گردون شد
EP630 رو قیمت میدادن 65 تومن !!!!!!!!!
دنبال یک هدفون توی رنج 70 تومن میگردم
حتما این ایر باشه
سبک خاصی هم گوش نمیدم تقریبا همه مدل آهنگی گوش میدم
صدای سونی EX35 رو دوست دارم
ولی متاسفانه دیگه گیر نمیاد
بین سنهایزر cx271
sONY EX60-LP
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
کلا توی رنج 70 چی پیشنهاد میدید ؟
peaceful1
21-10-2012, 22:13
در این مواقع من توصیه میکنم از فروشگاه های پرت تو پاساژ هایی که فروش ندارند و فر.شگاه های سطح شهر خرید کنید اگه بلد باشید حتی ممکنه با قیمت 18 تومن هم پیدا کنید من شخصا از این حرکت ها زیاد کردم ونتیجه گرفتم.
ardalan_zapata
21-10-2012, 22:18
در این مواقع من توصیه میکنم از فروشگاه های پرت تو پاساژ هایی که فروش ندارند و فر.شگاه های سطح شهر خرید کنید اگه بلد باشید حتی ممکنه با قیمت 18 تومن هم پیدا کنید من شخصا از این حرکت ها زیاد کردم ونتیجه گرفتم.
ممنون از شما
بین سنهایزر cx271
sONY EX60-LP
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
هر دو به قیمت 70 تومن پیدا کردم
ممنون از شما
بین سنهایزر cx271
sONY EX60-LP
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
عزیزان دل برادر! تو رو خدا لااقل صفحۀ قبل تاپیک رو یک نگاه بکنین
ardalan_zapata
21-10-2012, 23:09
سلام
اتفاقا چند صفحه قبل رو مطالعه کردم
ولی سوال من اینجاست که بین این دو مدل کدوم بهتره
سلام.
صدایی که من میخوام بیس خوب ولی نه خیلی زیاد ( مطلوب)و جزئیات رو واضح پخش کنه...(این خیلی مهمه)ولی اصلا حرفه ای نیستم...با همین صدای هدفون خود htc desire s و با کمی تنظیم کلی لذت میبرم ولی چون in ear نیست کمی صدای محیط اذیتم میکنه...همه جور سبکی گوش میکنم به جز متال
ممنون از همه...
پیشنهاد دیگه ای نیست؟؟؟:sq_3:
این دوستتون این رو از کجا خریده؟
salar_221
22-10-2012, 16:42
ممنون از شما
بین سنهایزر cx271
sONY EX60-LP
کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟
فعلا soundmagic e10 و e30 رو مد نظر داشته باشین.
cx271 بیس قوی داره که برای سبکهای الکترونیک و زیرشاخه هاش مناسبه.
ex60 بیس متعادل و صدای شفافتری داره .البته تفکیک cx271 بهتره .
ardalan_zapata
22-10-2012, 19:29
فعلا soundmagic e10 و e30 رو مد نظر داشته باشین.
cx271 بیس قوی داره که برای سبکهای الکترونیک و زیرشاخه هاش مناسبه.
ex60 بیس متعادل و صدای شفافتری داره .البته تفکیک cx271 بهتره .
ممنون از شما
E10 رو خریدم به قیمت 70 تومن
خدایی صدای شفاف و خوبی داره
تفکیک صداش هم قابل قبوله
ممنون از راهنماییتون
ممنون از شما
E10 رو خریدم به قیمت 70 تومن
خدایی صدای شفاف و خوبی داره
تفکیک صداش هم قابل قبوله
ممنون از راهنماییتون
اقا این E10 رو از کجا خریدی؟تهرانی شما؟
ardalan_zapata
22-10-2012, 20:32
خیر
بنده شیراز هستم
شرکت فونیران شرکتی هست که گارانتی کرده این هدفونارو
میخایین تو سایتشون یه سر بزنید شاید داشته باشن
خیر
بنده شیراز هستم
شرکت فونیران شرکتی هست که گارانتی کرده این هدفونارو
میخایین تو سایتشون یه سر بزنید شاید داشته باشن
بیسش چظوره؟از 10 چند میدین بهش؟
ardalan_zapata
22-10-2012, 20:52
بیسش چظوره؟از 10 چند میدین بهش؟
والا بین in-ear هایی که داشتم ( سونی Ex35 - سانهایزر Cx300 - فیلیپس SHE800 )
بعد از سونی EX35 بهترین بیسی که بم داده همین هدفون E10 هست
از 10 بهش 8 میدم
توی صداهای خیلی بلند خش خش نمیکنه و بیس صاف و تمیزی داره
اون دوستی که چند هفته پیش خریده بودن، از پاساژ ایران تهیه کردن فروشگاه نکیسا اگر اشتباه نکنم
والا بین in-ear هایی که داشتم ( سونی Ex35 - سانهایزر Cx300 - فیلیپس SHE800 )
بعد از سونی EX35 بهترین بیسی که بم داده همین هدفون E10 هست
از 10 بهش 8 میدم
توی صداهای خیلی بلند خش خش نمیکنه و بیس صاف و تمیزی داره
ممنون
میدونید مدل e30 رو هم داشتن یا نه؟ قیمتش چی؟
s.hossein45
22-10-2012, 23:29
سلام : تا 300 تومن هدفون over ear که دیتیل و soundstage خوبی داشته باشه راهنمایی کنید . متشکرم
ardalan_zapata
23-10-2012, 08:54
ممنون
میدونید مدل e30 رو هم داشتن یا نه؟ قیمتش چی؟
سلام
متاسفانه فقط E10 داشت و اونم فقط يكي ( خوش شانس بودم من)
به گفته خودش به صورت امتحاني آورده بود و از منم گرفت روي آيپد خودش صداش رو تست كرد و خوشش اومده بود
فكر كنم دوباره بياره
mehrdad_joon
23-10-2012, 10:40
پیشنهاد دیگه ای نیست؟؟؟:sq_3:عزيز شما ايرفوني ميخواي كه هم باس خوب،هم تفكيك پذيري خوب و هم صداي وايدي داشته باشه براي سبكت.ولي با وضيت بازار بايد خيلي بيشتر از اينها هزينه كني.به نظر من پولهاتو جمع كن و چيزي نخر تا قدرت خريدت بره بالا.در ضمن اينم بگم كه هدفون هاي فول سايزي هستند كه بهترين نويز گيري رو دارند مثل Sony D600 كه ٩٦٪ نويز رو ميگيرن.پس فكر نكن فقط ايرفونها نويز رو ميگيرن.اگه باز هم پا فشاري روي خريد داري به نظرم هدفونهاي سنهايزر و بعد سوني بيشتر به كارت بخورند.هرچند كه هدفونهاي سوني كمي ارزون ترن.ببين بااين بودجه اي كه داري توي بازار چيگيرت مياد،بهم بگو تا بهترينشو برات انتخواب كنم.چون قيمتها روز به روز تغيير ميكنند نميتوونم همينطور يه مدل بهت پيشنهاد كنم ..موفق باشيد
mehrdad_joon
23-10-2012, 10:47
سلام : تا 300 تومن هدفون over ear که دیتیل و soundstage خوبی داشته باشه راهنمایی کنید . متشکرمبا اينكه akg 44 مانيتورينگ هست،ولي به نظرم توي اين رنج انتخواب خوبيه.قيمت دقيقش رو ندارم همونطور كه قيمت $ رو ندارم.Sony Xb 500 هم انتخواب خوبيه ولي قيمت دقيقش رو باز ندارم ولي فكر كنم توي رنج تو باشه..موفق باشيد.
به نظرتون ازبین این سه هندزفری کدوم بهتره؟
philips shs 8100
philips shs 4800
creative ep 510
اگه کسی در مورد کیفیت و قیمت این هندزفری ها چیزی میدونه لطفا راهنمایی کنه؛ خواهشا سریع!
اگر کسی فرصتی کرد لطفا به این سوال من هم جواب بده!
gadogar13
23-10-2012, 12:36
با سلام
دوتاسوال پرسیدم که متاسفانه کسی جواب نداد میشه این سوال ها رو جواب بدین
بهترین هدفون توی گوشی زیر 170 تومن رو میشه معرفی کنین؟(ادرس اون و اگر سایت اینترنتی هم اگر دارن بی زحمت بگین)
الان هدفون کلیپش s4 چنده؟کجا میشه پیداش کرد؟
لطفا پاسخ بدین
thelastblack
23-10-2012, 12:52
سلام دوستان
میخوام یه هدفون بخرم تا حدود ۵۰ - ۶۰ تومن. باهاش میخوام با گوشی آهنگ گوشی بدم ( Xperia Arc S)، همه جور آهنگی هم گوشی میدم (رپ، راک، متال، پاپ، سنتی!) و با لپتاپ فیلم ببینم (که فکر نکنم خیلی مهمه باشه، اکثر مدلها واسه این کار خوبن)
خواستم یه راهنمایی کنین.
یه چیزی دیگه هم میخوام بپرسم. اینکه اگه من بیشتر هزینه کنم میارزه؟ یعنی اینکه سورسم (گوشیم) میتونه صدای خوبی بده بیرون؟ اگه میتونه یکم دیگه فکر کنم شاید پولمو بیشتر کردم اگه هم نمیتونه یه چیزی نگیرم که بدردم نخوره.
و یه مورد دیگه اینکه من تاحالا هدفون خوب نخریدم. اگه میشه یه جایی رو معرفی کنید که برم بخرم، اگه هم منع قانونی داره پخ کنید.
خیلی ممنونم
در ضمن اينم بگم كه هدفون هاي فول سايزي هستند كه بهترين نويز گيري رو دارند مثل Sony D600 كه ٩٦٪ نويز رو ميگيرن.پس فكر نكن فقط ايرفونها نويز رو ميگيرن.
آقا یک لینک از این مدلی که معرفی کردید میدید؟ توی گوگل سرچ کردم ولی چنین هدفونی پیدا نکردم؛ برام جالبه 96% نویز رو گرفتن، چطور ممکنه
یک منبع هم برای این عدد لطف کنین که دیگه عالی میشه؛
ممنون
سلام دوستان
میخوام یه هدفون بخرم تا حدود ۵۰ - ۶۰ تومن. باهاش میخوام با گوشی آهنگ گوشی بدم ( Xperia Arc S)، همه جور آهنگی هم گوشی میدم (رپ، راک، متال، پاپ، سنتی!) و با لپتاپ فیلم ببینم (که فکر نکنم خیلی مهمه باشه، اکثر مدلها واسه این کار خوبن)
خواستم یه راهنمایی کنین.
یه چیزی دیگه هم میخوام بپرسم. اینکه اگه من بیشتر هزینه کنم میارزه؟ یعنی اینکه سورسم (گوشیم) میتونه صدای خوبی بده بیرون؟ اگه میتونه یکم دیگه فکر کنم شاید پولمو بیشتر کردم اگه هم نمیتونه یه چیزی نگیرم که بدردم نخوره.
و یه مورد دیگه اینکه من تاحالا هدفون خوب نخریدم. اگه میشه یه جایی رو معرفی کنید که برم بخرم، اگه هم منع قانونی داره پخ کنید.
خیلی ممنونم
50 یا 60 تومن میشه، 15 الی 20 دلار
احتمال زیاد، به راحتی تا 50 دلار هم ارزش داره؛ فقط من مدل دقیقی رو نمیشناسم که توی ایران باشه و بدردتون بخوره
snipereblis
23-10-2012, 18:42
سلام دوستان
در مورد مدل هدفونی که مد نظر هست انتخابها بسیار کم هست و بدتر از اون موجود نبودنش داخل ایرانه.تنها هدفونی که از این فوروم بهتون پیشنهاد میشه nokia bh-503 هست که قبلا دوستان تهیه کردن و نظرات مثبتی در بارش داشتن.البته من این مدل فیلیپس رو تست نکردم ولی از هدفونهای قبلی این شرکت این نتیجه گرفته شده که کیفیت مطلوبی ندارن.
ممنون بابت مشاوره
این نوکیا قیمتی در حدود 60 تومن داره اما من این فیلیپس رو که گفتم کارکرده شو حدود 100 تومن گیر آوردم،برای همین مشکوک شدم برای خریدش
باز هم منتظر نظرات مفید شما و دوستان دیگه هستم
amirz2ir
23-10-2012, 19:07
[QUOTE=rave-87;7280443]آقا یک لینک از این مدلی که معرفی کردید میدید؟ توی گوگل سرچ کردم ولی چنین هدفونی پیدا نکردم؛ برام جالبه 96% نویز رو گرفتن، چطور ممکنه
ممنون
فکر کنم دوستمون این مدل منظورش بوده
SONY MDR-DS6000
من یک مدت دنبال هدفون های فول سایز وایرلس بودم. این یکی از بهترین وایرلس هایی بود که امتحان کردم.
ولی اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم. نویز را خوب کنترل می کرد ولی این عدد 96% را من تا حالا در مورد هیچ هدفونی نشنیدم. 96% یعنی وقتی هدفون روی گوشت باشه و موزیکی پخش نشه صدای فریاد کسی از فاصله 1 متری را به هیچ عنوان نشنوی.
متاسفانه این هدفون هم مثل تمام هدفون های وایرلس دیگه ای که امتحان کردم صدای هیس آزار دهنده ای داشت. مخصوصا وقتی صدای خود هدفون را بلند می کنیم.
ولی از 2-3 مدل وایرلس فیلیپس و 2 مدل وایرلس کریتیو خیلی بهتر بود.
s.hossein45
23-10-2012, 19:43
سلام : کیفیت BeyerDynamic DT 770 M برای استفاده خانگی و موزیک الکترونیک مناسبه ؟
فکر کنم دوستمون این مدل منظورش بوده
SONY MDR-DS6000
من یک مدت دنبال هدفون های فول سایز وایرلس بودم. این یکی از بهترین وایرلس هایی بود که امتحان کردم.
ولی اصلا به کسی پیشنهاد نمیکنم. نویز را خوب کنترل می کرد ولی این عدد 96% را من تا حالا در مورد هیچ هدفونی نشنیدم. 96% یعنی وقتی هدفون روی گوشت باشه و موزیکی پخش نشه صدای فریاد کسی از فاصله 1 متری را به هیچ عنوان نشنوی.
متاسفانه این هدفون هم مثل تمام هدفون های وایرلس دیگه ای که امتحان کردم صدای هیس آزار دهنده ای داشت. مخصوصا وقتی صدای خود هدفون را بلند می کنیم.
ولی از 2-3 مدل وایرلس فیلیپس و 2 مدل وایرلس کریتیو خیلی بهتر بود.
ممنون، حالا منتظریم ببینیم خودشون هم میان یک نظری بدن یا نه
سلام : کیفیت BeyerDynamic DT 770 M برای استفاده خانگی و موزیک الکترونیک مناسبه ؟
اگر میدونید از صدا دنبال چی هستید (یعنی قبلاً هدفون تقریباً حرفه ایی داشتید و الأن میتونید اون رو توصیف کنید و بگید من دوست دارم هدفون جدیدم نسبت به قبلی فلان و فلان جور باشه)، خب خواسته هاتون رو بفرمایین
اگر هم نداشتین؛ خب از خط پایین شروع به خوندن کنین:
اگر دسترسی فقط به بازار ایران دارین، خب مدل خوبیه (سعی کنین لااقل 250 اهمی رو تهیه کنین.) اگر هم به بازارهای اونور دسترسی دارین، باز هم مدل خوبیه :sq_8: ولی میتونین denon d2000 هم در نظر داشته باشین
beyerdynamic به آمپ نیاز داره، (هرچی امپدانس بالاتر بگیرین، کیفیت صداش بهتر میشه ولی آمپ قویتری هم نیاز خواهد داشت.) نه به آمپ خیلی قوی، بلکه به آمپ با قدرت مناسب و کیفیت خوب
خب واضحه از اونور به دک (dac) هم نیاز پیدا می کنین
دنون راحت تر درایو میشه و با آمپی مثل fiio e11 یا مثلاً آمپ/دک fiio e7 یا fiio e17 هم خیلی خوبه
s.hossein45
24-10-2012, 14:15
سلام : با تشکر از توضیحات شما من در حال حاضر ازAKG K99 و SONY DS -3000 استفاده میکنم . الان دنبال یک هدفون Hi Fi به معنای واقعی کلمه میگردم . BASS نرم و متعادل - MID واضح و گرم -HI رسا بدون اینکه در والیوم بالا گوش خراش باشه یا به قول معروف دیستورشن خیلی کمی داشته باشه تا 400 هم میتونم هزینه کنم . متاسفانه AKG K 99 اصلا انتظارات من رو بر اورده نمیکنه ضمن اینکه نیمه بسته هست و مشکل نشت صدا هم داره . از سونی هم فقط برای فیلم استفاده میکنم.
سلام : با تشکر از توضیحات شما من در حال حاضر ازAKG K99 و SONY DS -3000 استفاده میکنم . الان دنبال یک هدفون Hi Fi به معنای واقعی کلمه میگردم . BASS نرم و متعادل - MID واضح و گرم -HI رسا بدون اینکه در والیوم بالا گوش خراش باشه یا به قول معروف دیستورشن خیلی کمی داشته باشه تا 400 هم میتونم هزینه کنم . متاسفانه AKG K 99 اصلا انتظارات من رو بر اورده نمیکنه ضمن اینکه نیمه بسته هست و مشکل نشت صدا هم داره . از سونی هم فقط برای فیلم استفاده میکنم.
ها فای به معنای واقعی با این خرج ها بدست نمیاد، فقط براساس بودجمون میتونیم بهترین انتخاب ممکن رو داشته باشیم،
واژه هایی مثل "بیس نرم و متعادل" و "مید واضح و گرم" و "های رسا بدون اینکه در والیوم بالا گوش خراش باشه" به تنهایی مفهوم خاصی ندارن، باید یک مرجعی توی ذهن باشه
گوش خراش شدن با دیستورشن فرق می کنه، دیستورشن ناشی از بی کیفیتی ولی گوش خراش بودن سلیقه ایی هست تا حدی و ممکنه برای کسی گوش خراش و برای دیگری مناسب باشه.
برای خیلی ها dt880 هدفونی هست با این مشخصات که شما گفتین و برای خیلی های دیگه هم هدفونیه با سبک صدای V یا U
به هرحال خیلی ها برای سبک الکترونیک توصیش کردن ولی به هرحال فاصلۀ زیادی با طبیعی بودن (اگر معیار طبیعی بودن رو اجرای زنده یا صدای داخل استودیو بدونیم.) به معنای مطلق داره (توجه داشته باشین که طبیعی بودن الزاماً برای افراد مختلف دلچسب نیست و دلیلی هم نداره که برای همه دلچسب باشه البته)
به هرحال dt880 از دو تای دیگه (dt770 و dt990 برتره مثل اینکه) مخصوصاً مدل pro
در مورد آمپ و دک و کیفیت فایل صوتی هم باید فکر کنین.
s.hossein45
24-10-2012, 16:38
سلام :با تشکر مجدد از وقتی که گزاشتید . dt880 یک هدفون نیمه باز است ومشکل نشت صدا داره (البته برای من) من مجبورم از از هدفونهای بسته استفاده کنم .نطرتون در باره Audio-Technica ATH-M50 چیه ؟از برند سینهایزر چی توصیه ای دارید؟
سلام :با تشکر مجدد از وقتی که گزاشتید . dt880 یک هدفون نیمه باز است ومشکل نشت صدا داره (البته برای من) من مجبورم از از هدفونهای بسته استفاده کنم .نطرتون در باره Audio-Technica ATH-M50 چیه ؟از برند سینهایزر چی توصیه ای دارید؟
m50 هدفون خیلی خوبیه و بیس گرمی داره و برای همین طرفداران سبک الکترونیک خیلی دوستش دارن، رقیبش توی سنهایزر تا اونجا که یادمه hd25 بود که متأسفانه توی ایران اختلاف قیمت زیادی دارن، بقیه مدل های سنهایزر یا بیس کمتری دارن یا در مقابل قیمتشون ارزشی مثل m50 ندارن (البته من اطلاعاتم در مورد هدفون های فول سایز محدوده و اگر مدل خاصی رو جا انداختم یا اطلاعات دقیقی ندادم، دوستان اضافه کنن.)
m50 با کارت صداهای داخل ایران به خوبی راه اندازی میشه ولی از وجود آمپ (حتی آمپ های ارزون قیمتی مثلE11 ) بیشتر از hd25 سود میبره، ولی بدون آمپ هم خوبه مخصوصاً اگر کارت صدای خوبی داشته باشین.
gadogar13
24-10-2012, 21:36
با سلام
دوتاسوال پرسیدم که متاسفانه کسی جواب نداد میشه این سوال ها رو جواب بدین
بهترین هدفون توی گوشی زیر 170 تومن رو میشه معرفی کنین؟(ادرس اون و اگر سایت اینترنتی هم اگر دارن بی زحمت بگین)
الان هدفون کلیپش s4 چنده؟کجا میشه پیداش کرد؟
لطفا پاسخ بدین
واقعا کسی اینجا نیست که بتونه کمک کنه!
باید برای اینکه کسی راهنمایی کنه چکار کنیم؟
آقا امروز برای Soundmagic E10 کل علاءالدین و پاساژ ایران رو زیر و رو کردم ، فقط یه جا داشت اونم 87 تومن!!!!!!!!!
salar_221
25-10-2012, 18:53
سلام : تا 300 تومن هدفون over ear که دیتیل و soundstage خوبی داشته باشه راهنمایی کنید . متشکرم
تو این رنج قیمت بهترین و باز ترین soundstage مطلق به audio technica m50 هست.
salar_221
25-10-2012, 19:04
اگر کسی فرصتی کرد لطفا به این سوال من هم جواب بده!
سلام
قبلا که جواب دادیم .creative کیفیت بهتری داره.
salar_221
25-10-2012, 19:13
واقعا کسی اینجا نیست که بتونه کمک کنه!
باید برای اینکه کسی راهنمایی کنه چکار کنیم؟
مشکل اینجاست که به قیمتهای جدید بازار دست رسی نداریم.
قبلا زیر 170 میتونستین audio technica ck55m و akg k340 و akgk370 و klipsch s4 و s5 و bose ie2 رو تهیه کنین.
carnation
25-10-2012, 21:57
سلام
اگه به من برای انتخاب یک مدل خوب هدفون به من کمک کنین خیلییی ممنون میشم. یه چیزی میخوام که برای گوش دادن به موزیک و صدای اساتید با پلیر یا لپ تاپ کیفیت خوبی داشته باشه و البته قیمتش مناسب باشه و بیارزه. ترجیح میدم مدلی باشه که یه قسمت اضافی داره که پشت لاله گوش میافته ( 2 تا گوشی به هم وصل نیست و جداگانه هستند) .
پیشاپیش ممنون
دوستان یه سوال دارم خواهشا جواب بدید .میخوام ببینم بین Soundmagic E10 و Klipsch s4 کدومش از لحاظ کیفیت صدا بهتره.من خودم فکر میکنم Klipsch بهتره ولی اینجا از نظر صدا به Klipsch داده 6.7 از 10 و به Soundmagic e10 داده 6.9 از 10 .حالا نظر شما چیه؟
!Bikhaneman!
26-10-2012, 00:31
سلام مجدد خدمت همه دوستان قدیمی و جدید :sq_8:
طبق عادت همیشگی که هر چندماه یکبار باید سیم هدفونم پاره بشه یا زیر دست و پا له شه، دوباره هدفونم خراب شد :sq_11:
قبلا با راهنمایی دوستان مدلهای متوسط مختلفی مثل EX-35 و EX-30 سونی رو تجربه کردم..
الان هم قصد دارم با راهنمایی شما عزیزان یه Earphone در سطح قیمت متوسط و کیفیت خوب (نه حرفه ای چون هزینه بالاش اجازه نمیده) تو همین مایه ها بخرم
سقف هزینه ای که میخوام خرج کنم نهایتا 100 تومن هست (خونه پرش)
حالا با توجه به قیمتهای جدید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:20:
فقط چیزی که برام مهمه اینه که حتما سیلیکونی باشه (بره داخل گوش) و اینکه باس خیلی خوب و وضوح بالا باشه
دوستان یه سوال دارم خواهشا جواب بدید .میخوام ببینم بین Soundmagic E10 و Klipsch s4 کدومش از لحاظ کیفیت صدا بهتره.من خودم فکر میکنم Klipsch بهتره ولی اینجا از نظر صدا به Klipsch داده 6.7 از 10 و به Soundmagic e10 داده 6.9 از 10 .حالا نظر شما چیه؟
اگر شما شخصاً دو تا رو مقایسه کردید، پس همون نتیجه ایی که خودتون رسیدید رو معیار خودتون قرار بدید؛ معیارهای زیادی توی تست دخیل هستن که حذف کردنشون کاره سختیه
سلام مجدد خدمت همه دوستان قدیمی و جدید :sq_8:
طبق عادت همیشگی که هر چندماه یکبار باید سیم هدفونم پاره بشه یا زیر دست و پا له شه، دوباره هدفونم خراب شد :sq_11:
قبلا با راهنمایی دوستان مدلهای متوسط مختلفی مثل EX-35 و EX-30 سونی رو تجربه کردم..
الان هم قصد دارم با راهنمایی شما عزیزان یه Earphone در سطح قیمت متوسط و کیفیت خوب (نه حرفه ای چون هزینه بالاش اجازه نمیده) تو همین مایه ها بخرم
سقف هزینه ای که میخوام خرج کنم نهایتا 100 تومن هست (خونه پرش)
حالا با توجه به قیمتهای جدید ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:20:
فقط چیزی که برام مهمه اینه که حتما سیلیکونی باشه (بره داخل گوش) و اینکه باس خیلی خوب و وضوح بالا باشه
sound magic e10 فعلاً 85 تومنه و اگر پیدا بشه e30
e10 بیس بیشتری داره و از اونور e30 مید بیشتری داره
اگر شما شخصاً دو تا رو مقایسه کردید، پس همون نتیجه ایی که خودتون رسیدید رو معیار خودتون قرار بدید؛ معیارهای زیادی توی تست دخیل هستن که حذف کردنشون کاره سختیه
نه مقایسه که نمیشه کرد چون در باز نیست .من از روی کامنتهای سایتها گفتم.
سلام دوستان
خواستم یه راهنمایی کنین.
خیلی ممنونم
من خودم xperia s دارم پنجشنبه برا یکی از دوستان ep-630 خریدم . رو گوشی خودم تست کردم فوق الده بود . قیمتش : 42 تومن بهترین زیر 50 تومن
mostafa_360
26-10-2012, 15:18
سلام کسی خبر داره هدفون px 200 II چند شده؟اصلآ الان پیدا میشه؟
ممنون میشم.
!Bikhaneman!
26-10-2012, 16:56
sound magic e10 فعلاً 85 تومنه و اگر پیدا بشه e30
e10 بیس بیشتری داره و از اونور e30 مید بیشتری داره
با تشکر از شما..این مدل E10 رو از کجا میتونم بخرم؟ نمایندگی فروش داره؟ بازارهایی مثل رضا و ایران و امثال این دارنش؟
نه مقایسه که نمیشه کرد چون در باز نیست .من از روی کامنتهای سایتها گفتم.
یعنی کسی اومده مقایسه کرده این دو تا رو؟ خب لینکش رو بدین تا براساس اون صحبت کنیم، همینجوری که نمیشه بحث رو ادامه داد؛
با تشکر از شما..این مدل E10 رو از کجا میتونم بخرم؟ نمایندگی فروش داره؟ بازارهایی مثل رضا و ایران و امثال این دارنش؟
راستش یکی از دوستان توی صفحۀ قبل گقتن با این قیمت پیدا کردن، نمیدونم دقیقاً کجا پیدا کردن ولی با توجه به قیمت 30 دلاریش، 85 تومن هم هنوز قیمت مناسبیه
البته با این قیمت باز هم بتونین از خارج کشور خرید کنین گزینه های دیگه ایی هم هست
راستی فیلیپس هم یک مدل داره با کد she3580 کسی میدونه توی ایران هست یا نه؟ اگر هست قیمتش؟ اون هم مدل خیلی خوبی هست
3 یا 4 هفته پیش از ljokerl خواستم تفاوت e10 و she3580 رو برام توضیح بده و اون اینطور جواب داد:
Sure, just took a quick listen to the Doolittle by the Pixies with both and I think it's a very close call depending on what you want. The E10 has less recessed mids and a more spacious presentation but the bass of the Philips is tighter and extends deeper and overall clarity is slightly better. Bass impact is pretty similar, the E10 is just softer-sounding while the SHE3580 is tighter.
فرداش ازش درخواست کردم که e30 رو هم وارد مقایسه کنه و نتیجش :
The E30 is quite similar to the E10, just less v-shaped with more balanced between midrange and bass, and less treble sparkle. I don't know if I would pick it over the SHE3580 either.
Regarding microphonics, the SHE3580 is pretty bad unless worn over-the-ear. You could even get some of those silicone cable guides to help keep the cable in place.
با سلام
یه هدفون میخواستم تا ۵۰۰-۶۰۰ تومن
تو خونه استفادش میکنم (خیلی noise canceling مهم نیس)
بیشتر راک گوش میدم پلیرم هم iphone4s در حال حاضر
خودم بین سنهایسرو AKG موندم
ممنون میشم چندتا هدفون پیشنهاد کنید
در ضمن اگه نمایندگی معتبر هم دارن تو ایران معرفی کنید !
reza021120
26-10-2012, 21:42
سلام کسی خبر داره هدفون px 200 II چند شده؟اصلآ الان پیدا میشه؟ممنون میشم.سلامداداش من یه ماه پیش 200 تومن گرفتم.تو نت شماره ی نمایندگی نامداران هست.فک کنم برات بفرستن...خودم از فروشگاهشون خریدم
!Bikhaneman!
27-10-2012, 09:09
3 یا 4 هفته پیش از ljokerl خواستم تفاوت e10 و she3580 رو برام توضیح بده و اون اینطور جواب داد:
فرداش ازش درخواست کردم که e30 رو هم وارد مقایسه کنه و نتیجش :
با تشکر از شما
ظاهرا طبق توضیحات ایشون خیلی فرق محسوسی بین این مدلها نیست اما باس E10 طبق چیزی که من از گفته های ایشون متوجه شدم بهتره و مسئله مهمتر اینکه طبق توضیحات ایشون، هدفون فیلیپس رو باید حتما بطور کامل داخل گوش فرو کرد تا از کیفیت صدا کم نشه! یعنی در صورت عدم پوشش هدفون توسط گوش صدا رو درست پخش نمیکنه
با تشکر از شما
ظاهرا طبق توضیحات ایشون خیلی فرق محسوسی بین این مدلها نیست اما باس E10 طبق چیزی که من از گفته های ایشون متوجه شدم بهتره و مسئله مهمتر اینکه طبق توضیحات ایشون، هدفون فیلیپس رو باید حتما بطور کامل داخل گوش فرو کرد تا از کیفیت صدا کم نشه! یعنی در صورت عدم پوشش هدفون توسط گوش صدا رو درست پخش نمیکنه
باید ببینین چی از صدا می خواین، بیس e10 نرم تر از 3580 هست و 3580 تا فرکانس های پایینتری میره
براساس حرف ایشون میشه گفت که 3580 به نسبت e10 پاسخ فرکانسیش v شکل تر هست
و e10 به نسبت e30 پاسخ فرکانسیش v شکل تر هست
اونجا که میگه شفافیت 3580 بیشتر از e10 هست علتش، تریبل بیشتر 3580 هست
در هرحال 3580 در مقابل قیمت 12 دلاریش، فوق العاده خوب هست.
در مورد نحوۀ استفادۀ 3580، گفتن که خیلی بهتره که سیم هدفون رو از بالای گوش رد کنین (مثلاً خواننده ها) و بعد داخل گوش قرار بدین چونکه در حالت عادی دارای میکروفونیک (نویزی که کابل به دلیل برخورد با لباس یا کشیده شدن روی لباس و ... ایجاد می کنه.)
!Bikhaneman!
27-10-2012, 10:02
باید ببینین چی از صدا می خواین، بیس e10 نرم تر از 3580 هست و 3580 تا فرکانس های پایینتری میره
براساس حرف ایشون میشه گفت که 3580 به نسبت e10 پاسخ فرکانسیش v شکل تر هست
و e10 به نسبت e30 پاسخ فرکانسیش v شکل تر هست
اونجا که میگه شفافیت 3580 بیشتر از e10 هست علتش، تریبل بیشتر 3580 هست
در هرحال 3580 در مقابل قیمت 12 دلاریش، فوق العاده خوب هست.
در مورد نحوۀ استفادۀ 3580، گفتن که خیلی بهتره که سیم هدفون رو از بالای گوش رد کنین (مثلاً خواننده ها) و بعد داخل گوش قرار بدین چونکه در حالت عادی دارای میکروفونیک (نویزی که کابل به دلیل برخورد با لباس یا کشیده شدن روی لباس و ... ایجاد می کنه.)
ممنون از توضیحات خوبتون
من به شخصه صدای بم رو بیشتر می پسندم یعنی تریبل کمتر اما باس یکم بیشتر
یه چیزی تو یکی از سایتها دیدم E10 و E10M..میخواستم بپرسم این دو تا یکی هستن یا فرق دارن؟
سلام.دوستان sennheiser ie8 قیمت دارین؟چنده؟
ممنون از توضیحات خوبتون
من به شخصه صدای بم رو بیشتر می پسندم یعنی تریبل کمتر اما باس یکم بیشتر
یه چیزی تو یکی از سایتها دیدم E10 و E10M..میخواستم بپرسم این دو تا یکی هستن یا فرق دارن؟
خواهش می کنم
so the E10M is specially for iPod , iPhone and ipad as preference by the letter 'M' which says the IEM is built in mic. But we may as well get a standard IEM E10 (without the letter 'M') that will work with any mp3/ audio player via 3.5mm.
سلام.دوستان sennheiser ie8 قیمت دارین؟چنده؟
قیمتی که هفتۀ پیش داشتم از نمایندگی نامداران در فروم همسایه:
ie7 هست 1060 درهم
ie8 هست 1230 درهم
ie8i هست 1500 درهم
!Bikhaneman!
27-10-2012, 12:23
خواهش می کنم
آها..پس عملا یعنی هندزفریه..چه خوب :sq_9:
omid.7128
27-10-2012, 13:33
یه in ear headphone میخوام تا 50-60 تومن، قبلا 6-7 بار ep-630 کریتیو گرفتم، از بیسش خوشم میومد ولی مید شفافی نداره، 99 درصد اوقات ترنس گوش میدم، چی پیشنهاد میدین؟
(البته امیدوارم الان ep-630 پنجاه تومن نشده باشه:دی) نظرتون راجع به ep-830 چیه؟ قیمتش چنده الان؟
یه in ear headphone میخوام تا 50-60 تومن، قبلا 6-7 بار ep-630 کریتیو گرفتم، از بیسش خوشم میومد ولی مید شفافی نداره، 99 درصد اوقات ترنس گوش میدم، چی پیشنهاد میدین؟
(البته امیدوارم الان ep-630 پنجاه تومن نشده باشه:دی) نظرتون راجع به ep-830 چیه؟ قیمتش چنده الان؟
درود
چرا سونی امتحان نمیکنی بنظرم خوبه
کرتیو داشتم همین 630 الان ex35 دارم خیلی بهتر از کرتیو هست قیمت سونی حدود 26 دارم جدیدا
ببین جدید سونی چی داره تو همین ex
خودم دنبال فول سایز هستم که بلیر سونی بتونه درایوش کنه که هیچکی دیگه جواب نداد چی بگیرم موجود باشه تو ایران
omid.7128
27-10-2012, 14:14
رفتم این سایت چاره، 630 رو زده 45 تومن! 830 هم 130 تومن!! چه خبره؟! تو بازار هم همین قیمته الان؟!
درود
چرا سونی امتحان نمیکنی بنظرم خوبه
کرتیو داشتم همین 630 الان ex35 دارم خیلی بهتر از کرتیو هست قیمت سونی حدود 26 دارم جدیدا
ببین جدید سونی چی داره تو همین ex
خودم دنبال فول سایز هستم که بلیر سونی بتونه درایوش کنه که هیچکی دیگه جواب نداد چی بگیرم موجود باشه تو ایران
میگن کریتیو بهتر از سونیه، من خودم سونی رو تست نکردم
رفتم این سایت چاره، 630 رو زده 45 تومن! 830 هم 130 تومن!! چه خبره؟! تو بازار هم همین قیمته الان؟!
بله ، توی بازار که همینه و یخورده بیشتر ،
کریتیو هم بله بهتر هست ، و بعضی از مدل های سونی خوب از آب در اومده و بقیه مدل هاش رو اگه صداشو بشنوید اصلاً خندتون میگیره :دی !
سلام
E10 رو خریدم .همه چیش خوبه.باسشم هم در حد متعادله نه خیلی قویه و نه خیلی کم.85 تومن با تخفیف.
!Bikhaneman!
27-10-2012, 18:59
سلام
E10 رو خریدم .همه چیش خوبه.باسشم هم در حد متعادله نه خیلی قویه و نه خیلی کم.85 تومن با تخفیف.
به به به سلامتی :sq_24: اینطور که از باسش گفتی زیاد به من نچسبید :sq_11: دوست داشتم باسش مثل سونی در حد خوب باشه نه متوسط کمی دلزده شدم
حالا بلندی و وضوحش چطوریاست؟
mamdmamad
27-10-2012, 20:10
از بین هدفون های بیتس بیس کدوم از همه قویتره؟mixr بهتره یاpro ؟
omid.7128
27-10-2012, 21:36
بچه ها کسی میدونه این چطوره؟
audio technica ck400i
درود
باز بحث مارک شد میشه گفت کتونی ادیداس بهتره یا نایک؟
کرتیو 630 داشتم به قول یکی از بچه ها زدم زیر بقلش گفتم برو دادم به کسی. ولی 35 خوشم اومد بنظرم از اون بهتره و جنسش هم بهتره
اون زمان 27 28 گرفتم چند سال بیش
بنظرم این تو گوشی بدر گوش در میاره الان تو فکر فول سایزم
میخای هدفون تقدیمت کنم اصلا :46:
به به به سلامتی :sq_24: اینطور که از باسش گفتی زیاد به من نچسبید :sq_11: دوست داشتم باسش مثل سونی در حد خوب باشه نه متوسط کمی دلزده شدم
اگه بخوام نمره بدم به وضوح و بلندیش نمره بیشتری رو میدم نسبت به باسش.به نظر من E10 تریبل بیشتری داره.البته اینم بگم که به سلیقه آدم ها هم بستگی داره.E10 M هم میکروفون داره.
gadogar13
28-10-2012, 11:43
دوستان سلام
میشه یه توضیح کامل در مورد هدفون klipech x10i بدین.ویژگی ها و نقاط قوت و هرچیزی که لازم هست رو میشه به صورت مبسوط توضیح بدین.
قیمت این هدفون تا چقدر میارزه؟دوستان عزیز خواهشا سریعتر پاسخ بدین چون اگر مورد پسند قرار بگیره می خوام برای خریدش اقدام کنم
با تشکر
___sir_mamad___
28-10-2012, 12:51
سلام
دوستان بیس یک ایرفون مربوط به کدام فاکتورش هست Frequency .Impedance یا کلا از روی چه چیزی میشه پی به بیس یک ایرفون یا هدفون برد
شاید بیسی که برای من زیاد باشه، برای کس دیگه کم باشه
صدها بار گفتم، واژه هایی مثل بیس زیاد و کم و صدای شفاف و ... به تنهایی معنای خاصی ندارن، باید یک مرجعی باشه که همه بتونن با اون بسنجن
ممکنه هدفون قبلیه من بیتس بوده باشه، و اون به نظرم مرجع باشه، برای همین هر هدفونی بعد از اون تست کنم می گم بیسش کمه
وقتی می خواین نظر بدین یا از نظر دیگران استفاده کنین، فقط از مقایسه استفاده کنین، مثلاً بگین فلانی از فلانی بیسش بیشتره یا کمتره
دوستان سلام
میشه یه توضیح کامل در مورد هدفون klipech x10i بدین.ویژگی ها و نقاط قوت و هرچیزی که لازم هست رو میشه به صورت مبسوط توضیح بدین.
قیمت این هدفون تا چقدر میارزه؟دوستان عزیز خواهشا سریعتر پاسخ بدین چون اگر مورد پسند قرار بگیره می خوام برای خریدش اقدام کنم
با تشکر
ببینید خیلی مهمه که بدونید توی صدا دنبال چی هستید، یعنی یک هدفون داشته باشید و بعد بگید دوست دارم این هدفونم فلان و فلان باشه
چنین امری با تست کردن های مختلف بدست میاد فقط
برای کسی که چنین دیدی نداره یا برای مایی که توی ایرانیم و امکان تست هدفون های مختلف رو نداریم، معمولاً هدفون هایی معرفی می کنن که صدای گرمی دارن
x10 هدفونی با این مشخصات، بیسش به اندازۀ s4 نیست ولی کیفیتش توی همه جا بالاتر از اون هست و مهمتر از همه، فکر نکنم توی ایران رقیبی داشته باشه
فقز مطمئن باشید که جنس اصل می خرید
الأن نسخۀ عادیش توی آمازون حدود 140 دلاره، منطقاً تا 450 مناسبه، شرکت آواسان فکر کنم وارد میکرد.
در ضمن خودتون رو درگیر آمپ نکنین، اینها اصلاً برای درایو شدن به آمپ نیاز ندارن، و آیپاد ها خیلی خوبن براشون.
اگر مدل x10i خیلی گرونتر از x10 هستش، بیخیالش شین. مگر اینکه واقعاً نیاز به اون میکروفون ها داشته باشین
این هدفون ها چه نیاز به burn in داشته باشن چه نداشته باشن، فرق خاصی نداره که. شما استفاده کنین باهاش و اگر تغییری احساس کردین خب احساس کردین دیگه :sq_17:
ولی از لحاظ تکنیکی بخوام بگم، این هدفون بالانس آرماتور هست، برای همین مفهومی به نام burn in فیزیکی، براش بی معنی و تقریباً غیر ممکنه؛ ولی من خودم به شخصه اعتقاد به burn in مغزی دارم؛ یعنی این مغز شماست که به صدای هدفون عادت می کنه و تأثیرش خیلی بیشتر از burn in فیزیکی داخل هدفون هست به نظرم.
سلام
دوستان بیس یک ایرفون مربوط به کدام فاکتورش هست Frequency .Impedance یا کلا از روی چه چیزی میشه پی به بیس یک ایرفون یا هدفون برد
برای توصیف ویژگی های مختلف بیس هدفون از واژه های مختلفی استفاده می کنن، بنابر نیاز بیس رو به دو یا سه قسمت تقسیم می کنن (low bass , midbass, hibass ) از یک طرف دیگه مقدار بیس رو بیان میکنن . این رو میشه از روی نمودار پاسخ فرکانسی متوجه شد.
از طرف دیگه صحبت از کیفیت بیس می کنن که با نمودار مشخص نمیشه. در نهایت به سرعت محو شدن نت اشاره می کنن، مثلاً میگن ضربات درام خیلی سریع و محکمه یا مثلاً بر خلافش وقتی کند باشه، صدا حالت بومی پیدا می کنه. یکی از راههای نشون دادن سرعت محو شدن نت تا اونجا که بنده اطلاع دارم استفاده از نمودار Cumulative Spectral Decay هستش.
به طور مثال هدفون های بیتس اکثراً دارای مقدار بیس زیاد، کیفیت به نسبت قیمت خیلی پایین و سرعت محو شدن نت کند دارن
در نهایت باید بگم که برای کاربر عادی، مقدار بیس، خیلی بیشتر از قسمت های دیگه به حساب میاد و کلاً اولین فاکتوری که فرد عادی باید در نظر بگیره که ببینه بیس یک هدفونی براش مناسبه یا نه، مقدار بیس هست.
pchellboy
28-10-2012, 23:57
سلام خدمت دوستان گرامي P30world
خواهشا فـوري جواب بدبد،دليل عجله ام در پست معلومه!بنده امروز طي يك حركت شتاب زده رفتم هدفون Philips SHE8000 خريدم،ولي مثل اينكه در اين تاپيك به كل مارك فيليپس رو بي ارزش ميدونين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]كلا خودم زياد تو كار هدفون نبودم،به نظرم نسبت به هدفون گوشي امSamsng omina2 بهتره اما فكر نكنم به ميزان قيمتش؟!؟
قيمتشم 58.000 تومن از رشت-لاكاني. به نظرتون اين هدست اينقدري داغون هست كه برم پس اش بدم و مثلا يك مدل ديگه اي كه خود مغازه هم داشته باشه بگيرم،يا مثلا حتي با مقداري خسارت هدفون رو پس بدم كلا؟؟؟اگه نظرتون اينه كه اينقدر هدفونش بي ارزش هست،تا همين حداكثر60 تومن چه مدلي بهش ارجح ـه كه به جاش بگيرم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]((ضمنا سبك هاي الكترونيك،سنتي و پاپ گوش ميدم))
carnation
29-10-2012, 01:56
سلام
من یه هدفون معمولی با کیفیت خوب میخوام . کریتیو چه مدلیش خوبه؟ یه چیزی در حد بودجه دانشجویی میخوام :( این برندهای جدید چی؟ انرژی... ( دقیق یادم نست) خوبن؟
!Bikhaneman!
29-10-2012, 10:15
سلام خدمت دوستان گرامي P30world
خواهشا فـوري جواب بدبد،دليل عجله ام در پست معلومه!بنده امروز طي يك حركت شتاب زده رفتم هدفون Philips SHE8000 خريدم،ولي مثل اينكه در اين تاپيك به كل مارك فيليپس رو بي ارزش ميدونين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]كلا خودم زياد تو كار هدفون نبودم،به نظرم نسبت به هدفون گوشي امSamsng omina2 بهتره اما فكر نكنم به ميزان قيمتش؟!؟
قيمتشم 58.000 تومن از رشت-لاكاني. به نظرتون اين هدست اينقدري داغون هست كه برم پس اش بدم و مثلا يك مدل ديگه اي كه خود مغازه هم داشته باشه بگيرم،يا مثلا حتي با مقداري خسارت هدفون رو پس بدم كلا؟؟؟اگه نظرتون اينه كه اينقدر هدفونش بي ارزش هست،تا همين حداكثر60 تومن چه مدلي بهش ارجح ـه كه به جاش بگيرم؟؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]((ضمنا سبك هاي الكترونيك،سنتي و پاپ گوش ميدم))
من متوجه نشدم یعنی از این هدفون راضی هستید اما بخاطر اینکه تو سایتها گفتن خوب نیست ناراضی شدید؟!!! :sq_6:
نظر خودتون در باره این هدفون چیه؟
pchellboy
29-10-2012, 10:43
من متوجه نشدم یعنی از این هدفون راضی هستید اما بخاطر اینکه تو سایتها گفتن خوب نیست ناراضی شدید؟!!! :sq_6:
نظر خودتون در باره این هدفون چیه؟
ممنون از پاسخ تون،راستش حدودا همين طوره كه ميگيد، خودم راضي ام،وضوح صداش و اين كه 3تا سايز متفاوت پوششي داره به نظرم اوكي هست، اما نمي دونم در مقايسه با همتا هاش تو بندي مثل creative آيا اينقدر ضعيفه كه مثلا يكي از بچه ها اينجا نظر شما رو در مقايسه اين مدل رو با يك مدل كريتيو(كه قيمتش 45 تومنه) پرسيد،همگي در جوابش گفتند اصلا فيليپس رو فراموش كن!!:sq_3: البته در بعضي سايت هاي خارجي هم رفتم،بعضي ها ميگن باسش خيلي ضعيفه،اما من كه زياد ضعيف نميبينم باسش رو! حالا نظرتون چيه، مخصوصا دوستاني كه با فيليپس كلا مخالفند جواب بدن،پيشاپيش ممنون.
salar_221
29-10-2012, 11:19
از بین هدفون های بیتس بیس کدوم از همه قویتره؟mixr بهتره یاpro ؟
بیس هر دو در یک سطحه ولی مید pro کمی بهتره.
salar_221
29-10-2012, 11:22
بچه ها کسی میدونه این چطوره؟
audio technica ck400i
سلام
از چه نظر؟انتظاراتتون از هدفون چیه؟برای چه سبکی از موسیقی میخواین؟
salar_221
29-10-2012, 11:26
ممنون از پاسخ تون،راستش حدودا همين طوره كه ميگيد، خودم راضي ام،وضوح صداش و اين كه 3تا سايز متفاوت پوششي داره به نظرم اوكي هست، اما نمي دونم در مقايسه با همتا هاش تو بندي مثل creative آيا اينقدر ضعيفه كه مثلا يكي از بچه ها اينجا نظر شما رو در مقايسه اين مدل رو با يك مدل كريتيو(كه قيمتش 45 تومنه) پرسيد،همگي در جوابش گفتند اصلا فيليپس رو فراموش كن!!:sq_3: البته در بعضي سايت هاي خارجي هم رفتم،بعضي ها ميگن باسش خيلي ضعيفه،اما من كه زياد ضعيف نميبينم باسش رو! حالا نظرتون چيه، مخصوصا دوستاني كه با فيليپس كلا مخالفند جواب بدن،پيشاپيش ممنون.
سلام
اگه اینطور باشه حتی بعد از تهیه creative یا مارک بهتر اگه مقایسه اون با چند مدل هدفون دیگه رو بخونین و اونها رو تعریف کنن مجددا بفکر تعویض هدفونتون خواهد افتاد.
هدفون خوب هدفونی هست که شما از استفاده اون احساس رضایت بکنین. وگرنه بهترین هدفون دنیا هم منتقدینی داره که اگه نقدهاشون رو بخونین از هدفون مورد نظر دلزده خواهید شد.
سلام
قبلا بست دادم زیاد راهنمایی نکردید
با این وضع بازار فک نکنم جنس خوب دستم بیاد
هدفون فول سایز میخام سوالم اینه به بلیر سونی e15 میتونه صئای خوب بده با هدفون فول سایز به قول شما درایو کنه؟؟؟؟؟؟؟
میدونستم ایباد میگرفتم الان که قیمتا میبینیم بیخیالش شدم.
برتابل میخام اهنگ گوش بدم
یچیزیم بگید بیدا بشه تو بازار تهران نیستم
موسیقی دهه70 80 باب راک و متالم که جای خود داره گاهی هم اکثر سبک ها گوش میدم تفننی ایرانی نه نه:31:
یچیز که صدای خوبی داشته باشه منظورم از دهه 70 80 اینه اهنگ های شاخی درست کردن هدفون خوب میخاد تا بشه خوب گوش داد ...
میرسیم به بودجه که ناامیدم میکنه زیر 100 چیزی هست امب اینا بیخیال بشیم
gadogar13
29-10-2012, 13:02
ابتدا از جناب salar_221 و rave-87 که به امثال بنده کمک میکنند و بقیه دوستان که راهنمایی میکنند تشکر ویژه میکنم.
اما چند تا سوال دارم در مورد هدفون klipech x10i
1:ایا از این مدل تقلبیش هم اومده؟اگر هست میشه لینک عکسها و یا مشخصاتی که بشه تقلبی رو تشخیص داد رو مرحمت کنین؟
2:گارانتی اصلی کلیپش توی ایران چیه؟آواسان یا آرتا فرورد؟
3:با قیمت دلاری این هدفون که نزدیک به 150 دلار هست(البته مدل معمولی اون)،آیا توی ایران هدفون بهتر از اون پیدا میشه؟
دوستان خواهشا سوال اول رو با دقت تمام پاسخ بدین چونکه خیلی برام مهمه،یه وقت این همه پول میدیم تقلبیش رو نخریم.
با تشکر
سلام
پیشنهادتون برای بهترین ایرفون با بیشترین بیس تا 150000 تومان چی هست
(لطفا توجه کنید فقط تاکیدم روی بیس هست)
سپاس
به همچین هدفونهایی چی میگن؟من دنبال بهترین مدل های اینجور هدفون ها هستم
!Bikhaneman!
29-10-2012, 15:52
سلام
اگه اینطور باشه حتی بعد از تهیه creative یا مارک بهتر اگه مقایسه اون با چند مدل هدفون دیگه رو بخونین و اونها رو تعریف کنن مجددا بفکر تعویض هدفونتون خواهد افتاد.
هدفون خوب هدفونی هست که شما از استفاده اون احساس رضایت بکنین. وگرنه بهترین هدفون دنیا هم منتقدینی داره که اگه نقدهاشون رو بخونین از هدفون مورد نظر دلزده خواهید شد.
خواهش میکنم ..از این بابت که 99 درصد سایتها و نظرات کاربران در مورد کیفیت هدفونها کاملا غیر حرفه ای و بعضا از روی تعصب هست شک نکنید! تنها تاپیکی که دیدم واقعا حرفه ای مقایسه و راهنمایی میکنن همین تاپیک هست با وجود اساتید اهل فن مثل جناب rave و Salar عزیز
به قول جناب rave، هدفون خوب هدفونیه که شما ازش راضی باشی :sq_8: حالا هرچندم تو فلان سایت نوشته باشه یه هدفون خداست!! اما وقتی استفاده میکنی می بینی با گوش و سلیقه شما سازگاری نداره چه فایده! :sq_25:
omid.7128
29-10-2012, 16:44
سلام
از چه نظر؟انتظاراتتون از هدفون چیه؟برای چه سبکی از موسیقی میخواین؟
از نظر کیفیت صدا، بیس، با کریتیو ep-830 و 630 مقایسه ش کنید، من بیشتر ترنس گوش میدم، قیمتش حدودا چقدره؟
salar_221
29-10-2012, 23:26
سلام
قبلا بست دادم زیاد راهنمایی نکردید
با این وضع بازار فک نکنم جنس خوب دستم بیاد
هدفون فول سایز میخام سوالم اینه به بلیر سونی e15 میتونه صئای خوب بده با هدفون فول سایز به قول شما درایو کنه؟؟؟؟؟؟؟
میدونستم ایباد میگرفتم الان که قیمتا میبینیم بیخیالش شدم.
برتابل میخام اهنگ گوش بدم
یچیزیم بگید بیدا بشه تو بازار تهران نیستم
موسیقی دهه70 80 باب راک و متالم که جای خود داره گاهی هم اکثر سبک ها گوش میدم تفننی ایرانی نه نه:31:
یچیز که صدای خوبی داشته باشه منظورم از دهه 70 80 اینه اهنگ های شاخی درست کردن هدفون خوب میخاد تا بشه خوب گوش داد ...
میرسیم به بودجه که ناامیدم میکنه زیر 100 چیزی هست امب اینا بیخیال بشیم
بله زير ١٠٠ هم ميشه هدفون خوب انتخاب كرد.يكي از هدفونهاي خوب زير ١٠٠ هدفون creative hq1400 هست.البته creative هدفونهاي خوب زياد داره كه اين يكي از اونهاست و براي درايو شدن نياز به امپ نداره.
salar_221
29-10-2012, 23:36
ابتدا از جناب salar_221 و rave-87 که به امثال بنده کمک میکنند و بقیه دوستان که راهنمایی میکنند تشکر ویژه میکنم.
اما چند تا سوال دارم در مورد هدفون klipech x10i
1:ایا از این مدل تقلبیش هم اومده؟اگر هست میشه لینک عکسها و یا مشخصاتی که بشه تقلبی رو تشخیص داد رو مرحمت کنین؟
2:گارانتی اصلی کلیپش توی ایران چیه؟آواسان یا آرتا فرورد؟
3:با قیمت دلاری این هدفون که نزدیک به 150 دلار هست(البته مدل معمولی اون)،آیا توی ایران هدفون بهتر از اون پیدا میشه؟
دوستان خواهشا سوال اول رو با دقت تمام پاسخ بدین چونکه خیلی برام مهمه،یه وقت این همه پول میدیم تقلبیش رو نخریم.
با تشکر
سلام
خواهش ميكنم.
راستش هدفونهاي klipsch بسختي ايران پيدا ميشن و البته با گارانتي هم عرضه ميشن كه دليل بر اصل بودنشونه.مدل x10 فكر نكنم تغلبي داشته باشه يه برسي ميكنم نتيجه رو خدمتتون عرض ميكنم.
2-گارانتي هر دو شركت معتبره ولي اخيرا اواسان ديگه وارد نميكنه.
3-البته كه هدفونهاي بهتري ميشه پيدا كرد.قبلا ها كه استادم اين هدفون رو برسي كرده بودن از صداي اون اصلا راضي نبودن البته منم يك بار تست كردم كه بنظرم خيلي ممعمولي با صداي بم و گرفته اومد(البته صليقه من صداي سرد و تيز هست) فكر كنم اگه بيشتر در مورد صداي مورد علاقتون بگين بهتر بتونيم هدفوني كه نزديك به صليقتون هست رو بهتون معرفي كنيم.
salar_221
29-10-2012, 23:39
سلام
پیشنهادتون برای بهترین ایرفون با بیشترین بیس تا 150000 تومان چی هست
(لطفا توجه کنید فقط تاکیدم روی بیس هست)
سپاس
بيشترين بيس شايد نباشه ولي هدفوني با صداي خوب هست.sennheiser cx300 II
salar_221
29-10-2012, 23:42
از نظر کیفیت صدا، بیس، با کریتیو ep-830 و 630 مقایسه ش کنید، من بیشتر ترنس گوش میدم، قیمتش حدودا چقدره؟
بنظر من كه خيلي با كيفيت تر و بهتر از 2مدل معرفي شده creative هست و صداي شفافتري هم داره ولي از لحاظ بيس از ep630 ضعيفتر و تقريبا هم سطح ep830 هست ولي فركانسهاي مياني و بالاتر رو با تفكيك و كيفيت بهتري پخش ميكنه.
درود...
ممنون سالار جان
یبار دیگه ببرسم بلیر من سونی هست e15 کوچیکه . با این بلیر میشه از هدفون فول سایز استفاده کرد صدا هدفون خوب در میاد؟؟؟
حیف شد ایباد نخریدم نمیدونستم لازم میشه....
سلیقه صدامم بگم دوس دارم خوده صدا بدون دست کاری بشنوم همون مثل شما سرد و تیز میشه؟؟؟
رشته شما چیه که گفتید استادتون هدفون تست کرد؟ مهندسی صدا تو ایران هستش؟؟؟
یچیزی هدفون سونی زیر 100 بیدا میشه؟ معرفی کنید
یبار گرتیو گرفتم 630 . خوشم نیومد ولی سونی خوشم اومد.
هدفون کرتیو چنده؟ گارانتی خوب داره تقلب نگیرم؟
موقع خرید هدفون بلمب باشه حله یا باید تستی بکنم نحوه تست میگید؟؟؟
اگه یکم گرونترم از اینی که گفتید هستش مدلی که ارزش داره بفرمایید
یادم اومد گوشی اینا چرم هست؟؟؟ فوم باره میشه اخه
دوام اینا خوبب هست هدفون جون داری هستش
ببخشید طولانی شد راهنمایی کنید که دیگه بخرم
mamdmamad
30-10-2012, 02:35
بیس هر دو در یک سطحه ولی مید pro کمی بهتره.
می ارزه 500 هزار تومن برای pro بیشتر بدی؟
!Bikhaneman!
30-10-2012, 07:45
بيشترين بيس شايد نباشه ولي هدفوني با صداي خوب هست.sennheiser cx300 II
این هدفون الان قیمتش تو بازار تهران چنده؟ (اورجینال)
درود
اگه هدفون 1400 بد چرمی نداره 1600 بد چرمی داره ؟
تو رشت هم یجا کرتیو داشت اونم هدفون نداره ....
سرچ کردم دیگه راستش وقتش ندارم...
ممنون از سالار جان که کمک میکنند و وقت میزارند
اول این چاره معتبره فیک نندازه به مشتری؟؟؟ قیمتای وسایلش که دیدم خیلی گرونتره....
چند تا هدفون دیدم تو سایت اینجا با قیمت میزارم بفرمایید قیمت خوب میده یا با بنبه .....
قبلش بایونییر بهتره یا کرتیو؟؟؟؟
اولی بایونییر
SE-MJ21 75
mj511 100
mj721 120
mj31 105
کرتیو
HQ-1600 115
1400 75 $
HQ-1450? 89
از سونی چیزی بیدا نمیشه این قیمتا
بد غیر چرم زود خراب نمیشه؟
دنبال چرمی هستم
یبار دیگه بگم که برتابل میخام بدون امب میخام و طوری که بلیر کل صدای هدفون در بیاره
میدونم صدای خوب هدفون عالی میخاد ولی مدلی که معرفی میکنید بهترین باشه با این قیمت که صدای عالی و باس خوب و صدا تغییر نده مرسی صدا بیرون نشنوم و صدای خودشم نره بیرون...
مرسی اخرین راهنمای کنید
ArashMiniStar
30-10-2012, 14:43
سلام دوستان.
بنظر شما تا 100 تومان ایرفون بهتری نسبت به EP 630 میشه؟؟ (که بیس خوبی هم داشته باشه)
الان بنظر شما ایرفون BEATS TOUR AAA+ با قیمت 115 تومان در اینجا نسبت به این کریتیو کیفیت خیلی بیشتری داره؟؟ ارزش اینقدر اختلاف رو دارم بدم اینو بگیرم؟
ممنون
gadogar13
30-10-2012, 15:37
سلام
خواهش ميكنم.
راستش هدفونهاي klipsch بسختي ايران پيدا ميشن و البته با گارانتي هم عرضه ميشن كه دليل بر اصل بودنشونه.مدل x10 فكر نكنم تغلبي داشته باشه يه برسي ميكنم نتيجه رو خدمتتون عرض ميكنم.
2-گارانتي هر دو شركت معتبره ولي اخيرا اواسان ديگه وارد نميكنه.
3-البته كه هدفونهاي بهتري ميشه پيدا كرد.قبلا ها كه استادم اين هدفون رو برسي كرده بودن از صداي اون اصلا راضي نبودن البته منم يك بار تست كردم كه بنظرم خيلي ممعمولي با صداي بم و گرفته اومد(البته صليقه من صداي سرد و تيز هست) فكر كنم اگه بيشتر در مورد صداي مورد علاقتون بگين بهتر بتونيم هدفوني كه نزديك به صليقتون هست رو بهتون معرفي كنيم.
در مورد سلیقه صدا فرموده بودین.
راستش من به صورت حرفه ای موزیک گوش نمی کنم.بیشتر آهنگ های پاپ،آهنگ های آرام بخش و غمگین و همچنین برای بازی می خواستم هدفون رو.راستش نمیدونم چطوری باید سلیقه خودم رو بیان کنم
اگر زحمتی نیست شما هدفون های توی گوشی که توی ایران الان زیر 350 هزار تومن میشه پیدا شون کرد رو بگین و لطف کنین بگین که هر کردوم برای چه کاری مناسب ترن
من (چون در این زمینه آماتورم) بهترین هدفونی که باهاش آهنگ گوش کردم هدفون های سنسیش ایکس ای هست.به نظرم هدفونی برام مناسب باشه که تفکیک و کیفیت صدای عالی داشته باشه،شفافیت خوبی داشته باشه،باس عمیق و خوبی هم داشته باشه
اگر زحمتی نیست این آهنگ ها رو دانلود کنین و گوش کنین من عاشق این جور موسیقی ها هستم
1:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که این اهنگ رو از همین انجمن پیدا کردم و
2:و آهنگی که دوستان در پست3299 در اصفحه زیر گذاشتن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C+%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C
با تشکر فراوان
HusseinR
30-10-2012, 17:41
درود
هرچی داری بده یک تجربه بخر!
وضع بازار که میدونید خرابه. جنس حتی نیست. نبود هدفون مناسب مدتهاست اذیتم میکرد. قبلیم هم فیشش رو چل تیکه کردن!! اومدیم سراغ سنهایزر px200 که قیمتش رفت تا 300 و اندی. اصلا صرف نداشت این قیمت. px100 هم 200 اینا بود اما مشکل گیر میومد. AKG K404 قیمتش مناسب تره اما اینم گیر نیومد. دست بر قضا آل دیجیتال V-Jays رو داشت و قیمتش چشمک میزد. 147 تومن. هرچی ریویو ازش خوندم همه مثبت بودن و اغلب هم از کیفیت صداش شگفت زده شده بودن. سر خودمم اومد! خلاصه ابتیاع گردید. طراحی سوئد مونتاژ چین.
نقاط مثبت: صدای خیلی خوب در مقابل هزینه؛ بسیار سبک و راحت؛ لوازم جانبی خوب (جز نبود کیف)؛ کیفیت ساخت مطلوب؛
نقاط منفی: نبود کیف؛ نفوذ صدا به بیرون؛
در نگاه اول قبل از باز کردن بسته بندی حس میکنید با جنس باکلاسی طرف هستید. مخصوصا نحوه بسته بندی و کیفیت جعبه. خود هدفون کیفیت خوبی داره اما حس یک چیز گرون قیمت رو مسلما به شما نمیده. جالب اینکه جنس سیمش خیلی خوبه و در مقایسه با رقبا سیم خیلی بهتری داره. سنهایزرهای هم رده اغلب سیم خیلی نازکی دارن. سیم خودش کوتاهه (60 سانت) که برای استفاده از پلیر وقتی به لباس چسبوندیش یا تو جیبه بسیار مناسبه. و البته یه تکه سیم جدا برای افزایش طول سیم اصلی هم تو جعبه هست (70 سانت). فیش هم قاعدتا 3.5 هست. یک جفت پد اضافه هم داره. میدونید که اولین استهلاک هدفون ها برا پدها اتفاق میفته و شرکت جیز فکر اینجاشو کرده. اما با وجود اکسسوری مناسب نبود کیف برای یک هدفون پرتابل میتونه تو ذوق بزنه. اندازه اغلب رقبا هم قابلیت تاشدن نداره.
جدی انتظار نداشتم تو این رنج قیمت (حدود 30 دلار!!) کیفیت صداش هیجان انگیز باشه. صدا تاریک نیست. ووکال بخوبی از های و لو تشخیص داده میشه. بیس مناسبه یعنی نه کم و نه خیلی زیــــاد. تو ولوم آخر آیپاد دیستورت نداره. حتی رو لپتاپ هم تا آخر صداش صافه. با اکولایزر خاموش هم صداش لذت بخشه. فقط یه هدفون حرفه ای میتونه باعث بشه صدای V-Jays رو بد بدونید وگرنه در حد یک پرتابل هر سلیقه ای رو میتونه بخوبی ارضا کنه.
نمیشه در این کلاس هدفون خیلی انتظار استیجینگ داشت چیزی که تو سیستم ماشین خودم خیلی روش حساسم اما این هدفون اونقدری داره که کفایت کنه و نکته منفی به حسابش نذاریم. درکل تا قبل آببندی کامل، احساسم اینه که صداش مانیتور هست.
پشت باز بودن هدفون محاسنی در کل داره اما اول عیبش به چشم میاد اونم برا اطرافیان که تو ولوم بالا صدا رو میشنون و معمولا صورت خوشی نداره مخصوصا که بعنوان پرتابل انتظار میره در اماکن عمومی هم استفاده بشه.
از محاسن مهمش وزن خیلی کمش هست. 59 گرم با استفاده از پلاستیک و بدون هیچ فلزی بدست اومده که به نظرم در کاهش زیبایی هم تاثیر البته داشته. پدها مربعی هستن و خوب روی گوش میشینه مخصوصا اینکه قابلیت چرخش اندکی هم داره. تا 2 ساعت استفاده مداوم هم من هیچ احساس ناراحتی نداشتم.
درایور: 40 میلیمتر
نوع: باز
حساسیت: 98 دسیبل
امپدانس: 24 اهم
محدوده فرکانس: 25 الی 20000 هرتز
خیلی ممنون از تمام دوستانی که از پستهای مفیدشون استفاده بردم.
carnation
31-10-2012, 00:59
سلام
من یه هدفون معمولی با کیفیت خوب میخوام . کریتیو خوبه؟ چه مدلیش خوبه؟ یه چیزی در حد بودجه دانشجویی میخوام :( این برندهای جدید چی؟ انرژی... ( دقیق یادم نست) خوبن؟
:sq_3:این بار چندم که پست میدم اما کسی منو راهنمایی نمیکنه!
سلام دوستان
ممنون از راهنمایی هایی که تو این تاپیک انجام میدین.
من دنیال یه ایرفون با قیمت حداکثر 80 تومن هستم. میخواستم بدونم MX70 Sennheiser رو پیشنهاد میکنید؟ کلا خوب هست یا گزینه های بهتری وجود داره؟
کابردم هم موزیک در انواع سبک هاست که با Cowon D2 گوش میدم و معمولا در حال پیاده روی.
بینهایت ممنون از مشاوره هاتون!
minimax2
31-10-2012, 17:38
بله خوبه البته با توجه به این افزایش قیمتها قیمت کرتیو هم از بودجه دانشجویی داره خارج می شه اگر سبک های غیر الکترونیک گوش می دین creative ep 830 خوبه برا سبکهای الکترونیک crearive ep630 خوبه
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
یعنی ep630 از mx270 بهتره؟
mostafa_360
31-10-2012, 19:47
وای خدا px 200 II شده 350 تومان!!!
سلام دوستان
فردا میخوام یه هدفون تهیه کنم که خودم نظرم بیشتر روی مدل های زیر هست:
Philips SHL9500
Philips SHS5200
لطفا راهنمایی بفرمایید کدومش بهتره...چون از نظر قیمت تو یه رنج هستن.
من از مشخصاتشون متوجه نشدم کدوم بهتره!ولی قطعا شما دوستان با تجربه میدونید.
مشخصات اولی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2-drp1?t=specifications
Sound
Acoustic system: open
Magnet type: Neodymium
Voice coil: CCAW
Diaphragm: Mylar dome
Frequency response: 10 - 28 000 Hz
Impedance: 32 ohm
Maximum power input: 50 mW
Sensitivity: 105 dB
Speaker diameter: 40 mm
Type: Dynamic
مشخصات دومی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1-drp2?t=specifications
Sound
Voice coil: copper
Frequency response: 12 - 24 000 Hz
Impedance: 24 ohm
Maximum power input: 100 mW
Sensitivity: 106 dB
Speaker diameter: 30 mm
کاربردم هم بیشتر فیلم ,و بعد گیم و موزیک به صورت معمولی و نه حرفه ای هستش.به همین خاطر میخوام تو استفاده مداوم گوشم درد نگیره!
من اطلاعات زیادی ندارم,اگر مورد بهتری هم سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
خیلی ممنون
درود....
بچه ها به ویژه سالار عزیز 2تا بست اخر من را دریابید مرسی......
ببخشید 2تا بست طولانی دادم منم مثل شما وقتم کمه و یچیزی که شرایط بدی دارم نمیشه دوباره بست بدم
راهنمایی کنید چی بگیرم رفیق ما شده موسیقی :sq_11:
salar_221
01-11-2012, 00:00
درود...
ممنون سالار جان
یبار دیگه ببرسم بلیر من سونی هست e15 کوچیکه . با این بلیر میشه از هدفون فول سایز استفاده کرد صدا هدفون خوب در میاد؟؟؟
حیف شد ایباد نخریدم نمیدونستم لازم میشه....
سلیقه صدامم بگم دوس دارم خوده صدا بدون دست کاری بشنوم همون مثل شما سرد و تیز میشه؟؟؟
رشته شما چیه که گفتید استادتون هدفون تست کرد؟ مهندسی صدا تو ایران هستش؟؟؟
یچیزی هدفون سونی زیر 100 بیدا میشه؟ معرفی کنید
یبار گرتیو گرفتم 630 . خوشم نیومد ولی سونی خوشم اومد.
هدفون کرتیو چنده؟ گارانتی خوب داره تقلب نگیرم؟
موقع خرید هدفون بلمب باشه حله یا باید تستی بکنم نحوه تست میگید؟؟؟
اگه یکم گرونترم از اینی که گفتید هستش مدلی که ارزش داره بفرمایید
یادم اومد گوشی اینا چرم هست؟؟؟ فوم باره میشه اخه
دوام اینا خوبب هست هدفون جون داری هستش
ببخشید طولانی شد راهنمایی کنید که دیگه بخرم
سلام
بستگي به امپدانس و حساسيت هدفون داره.ايده ال ترين هدفون براي پليرهاي پرتابل هدفوني با امپدانس پايين حدودهاي 16 اهم و حساسيت حدود 128 db و نزديك به اين اعداد هست.
حالا حتما ايپاد كه نبايد باشه.پليرهاي خوب زيادي هست مثل sansa
sansa با سليقه صدايي شما مطابقت داره.
استادم تو همين فوروم بودن بنام rezaomido كه ميتونين پستاشون رو تو بخش هاي قبلي اين فوروم مطالعه كنين.
بله چند مدل رو نمايندگي ايران رهجو وارد كرده بودن كه اكثرا زير ١٠٠ بودن و فكر نكنم قيمتها رو تغيير داده باشن.ميتونين استعلام كنين.
بخاطر بيس قوي و صداي گرم ep630 بوده و سوني بخاطر صداي سرد.
قيمتهاي جديد رو دوستان جديدا تو فوروم اعلام كردن . با گارانتي شاب تهيه كنين اورجينال هستن.
بنسبت قيمتشون صداي خوبي دارن ولي ميتونين با افزايش بودجه از هدفونهاي audio technica هم تهيه كنين.مثل sj11
بله چرم هستن.فوم بيشتر براي داخل گوشي ها كاربرد داره.رو فول سايزها نديدم.
بله با كيفيتن البته بستگي به نوع استفاده داره.
salar_221
01-11-2012, 00:05
می ارزه 500 هزار تومن برای pro بیشتر بدی؟
نه اصلا.هدفون با بيس خوب و صداي حرفه اي ميخواين بهتره audio technica m50 با يك سوم اين بودجه تهيه كنين.
salar_221
01-11-2012, 00:10
این هدفون الان قیمتش تو بازار تهران چنده؟ (اورجینال)
متاسفانه اخيرا از موجودي بازار و قيمتهاي بسيار متغيير خبري ندارم
salar_221
01-11-2012, 00:17
درود
اگه هدفون 1400 بد چرمی نداره 1600 بد چرمی داره ؟
تو رشت هم یجا کرتیو داشت اونم هدفون نداره ....
سرچ کردم دیگه راستش وقتش ندارم...
ممنون از سالار جان که کمک میکنند و وقت میزارند
اول این چاره معتبره فیک نندازه به مشتری؟؟؟ قیمتای وسایلش که دیدم خیلی گرونتره....
چند تا هدفون دیدم تو سایت اینجا با قیمت میزارم بفرمایید قیمت خوب میده یا با بنبه .....
قبلش بایونییر بهتره یا کرتیو؟؟؟؟
اولی بایونییر
SE-MJ21 75
mj511 100
mj721 120
mj31 105
کرتیو
HQ-1600 115
1400 75 $
HQ-1450? 89
از سونی چیزی بیدا نمیشه این قیمتا
بد غیر چرم زود خراب نمیشه؟
دنبال چرمی هستم
یبار دیگه بگم که برتابل میخام بدون امب میخام و طوری که بلیر کل صدای هدفون در بیاره
میدونم صدای خوب هدفون عالی میخاد ولی مدلی که معرفی میکنید بهترین باشه با این قیمت که صدای عالی و باس خوب و صدا تغییر نده مرسی صدا بیرون نشنوم و صدای خودشم نره بیرون...
مرسی اخرین راهنمای کنید
مدلهاي creative خوب هستن ولي اگه صدايي ميخواين كه fidelity يا تغيير داده نشه باشه ميتونين از هدفونهاي akg مدلهاي k44 ,k77,و k99 تهيه كنين.
سلام دوستان
Philips SHL9500
Philips SHS5200
مشخصات اولی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2-drp1?t=specifications
Sound
Frequency response: 10 - 28 000 Hz
مشخصات دومی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1-drp2?t=specifications
Sound
Frequency response: 12 - 24 000 Hz
کاربردم هم بیشتر فیلم ,و بعد گیم و موزیک به صورت معمولی و نه حرفه ای هستش.به همین خاطر میخوام تو استفاده مداوم گوشم درد نگیره!
خیلی ممنون
+
تفاوت این اعداد و ارقام یعنی چی؟
Driver Unit Size
40 mm
30 mm
Impedance
32 ohm
24 ohm
Frequency Response
10 Hz - 18 kHz
12 Hz - 24 kHz
Max. Power Handling
50 mW
100 mW
ممنون
gadogar13
01-11-2012, 09:39
راستش من به صورت حرفه ای موزیک گوش نمی کنم.بیشتر آهنگ های پاپ،آهنگ های آرام بخش و غمگین و همچنین برای بازی می خواستم هدفون رو.راستش نمیدونم چطوری باید سلیقه خودم رو بیان کنم
اگر زحمتی نیست شما هدفون های توی گوشی که توی ایران الان زیر 350 هزار تومن میشه پیدا شون کرد رو بگین و لطف کنین بگین که هر کردوم برای چه کاری مناسب ترن
من (چون در این زمینه آماتورم) بهترین هدفونی که باهاش آهنگ گوش کردم هدفون های سنسیش ایکس ای هست.به نظرم هدفونی برام مناسب باشه که تفکیک و کیفیت صدای عالی داشته باشه،شفافیت خوبی داشته باشه،باس عمیق و خوبی هم داشته باشه
اگر زحمتی نیست این آهنگ ها رو دانلود کنین و گوش کنین من عاشق این جور موسیقی ها هستم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %8C+%D9%82%D8%AF%DB%8C%D9%85%DB%8C
با تشکر فراوان
سالار جان زحمت جواب این رو هم لطفا بکش
mehrdad_joon
01-11-2012, 11:11
آقا یک لینک از این مدلی که معرفی کردید میدید؟ توی گوگل سرچ کردم ولی چنین هدفونی پیدا نکردم؛ برام جالبه 96% نویز رو گرفتن، چطور ممکنه
ممنون
50 یا 60 تومن میشه، 15 الی 20 دلار
احتمال زیاد، به راحتی تا 50 دلار هم ارزش داره؛ فقط من مدل دقیقی رو نمیشناسم که توی ایران باشه و بدردتون بخوره
عزيز مدل D600 مدلي هست كه به صورت محدود در ژاپن عرضه شده،ولي مدل D500 هست با ٩٩٪ نويز "كنسلينگ" ،اين هم لينكش ..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
یه سوال دارم از salar_221 عزیز,
من تقریبا یک هفته پیش هدفون Soundmagic e10 رو خریدم و توی این یک هفته تقریبا میشه گفت 3-4 ساعت باهاش اهنگ پاپ گوش دادم .الان که دارم این پست رو میدم گوشم رو واقعا اذیت کرده و انگار گوش درد گرفنم ( هدفون از داخل گوش میفته و انگار مثل مته داره تو گوش فرو میره و یه جوری هدفون زده شدم) .در مورد من فکر کنم اینجوری باشه که این مدلهای in ear اصلا با گوش من سازگاری نداره.بعید هم نیست شاید بعد از چند ماه گوشمونم از دست دادیم!!!!!!!!!.الانم قصد دارم این رو بفروشم و از هدفون های on ear بگیرم (از لحاظ طراحی میخوام مثل هدفون Koss porta pro و همین هدفون V-jays که این دوستمون خریداری کردند باشه).حالا میخوام ببینم چه هدفونی توی رنج زیر 150 تومن وجود داره که هم بیس خوبی داشته باشه و هم وضوح خوب و هم صدای شفاف؟
یه سوال هم از HusseinR دارم
1.اگه میشه این هدفونی که خریدید رو با چند تا هدفون که تا الان داشتید مقایسه کنید .
2.این هدفون رو از تهران خریدید؟
عزيز مدل D600 مدلي هست كه به صورت محدود در ژاپن عرضه شده،ولي مدل D500 هست با ٩٩٪ نويز "كنسلينگ" ،اين هم لينكش ..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
آقا ممنون
مدل 500d و 600d مشاهده شد و الأن میشه در مورد اون عدد بهتر حرف زد. این هدفون ها نویز کنسلینگ هستن و فقط بدرد حذف نویز های تکرار شونده می خورن، مثلاً صدای هواپیما (البته اگر صداش ثابت باشه) و هر صدای با دورۀ تکرار شوندۀ دیگه ایی
پس 99 درصد نویزهای تکرار شونده رو می گیره نه 99 درصد نویز؛ فکر کنم واضحه که این دو تا چه تفاوت بزرگی با هم دارن
قبلاً ها بیشتر در مورد معیابشون صحبت شده و برای همین فکر می کنم همین صحبتم کافی هستش.
سلام دوستان
گوشی من اکسپریا اس هست
شنیدم هدست های نوکیا اهنگ رو ساپورت نمی کنن و فقط می تونید تلفن جواب بدهید البته برای گوشی من
saeediranzad
02-11-2012, 10:52
سلام
Creative Ep630i: 125000 toman
ep660: 165000 toman
Sony in-ear Deep Bass: 69500 Toman
این قیمتها را از بازار بزرگ کامپیوتر اهواز گرفتم. شاید به درد دوستان بخوره. ارزونه یا گرونه؟
ArashMiniStar
02-11-2012, 12:29
سلام
Creative Ep630i: 125000 toman
ep660: 165000 toman
Sony in-ear Deep Bass: 69500 Toman
این قیمتها را از بازار بزرگ کامپیوتر اهواز گرفتم. شاید به درد دوستان بخوره. ارزونه یا گرونه؟
شوخی میکنی
630 صد تومان؟
ArashMiniStar
02-11-2012, 12:31
+
تفاوت این اعداد و ارقام یعنی چی؟
Driver Unit Size
40 mm
30 mm
Impedance
32 ohm
24 ohm
Frequency Response
10 Hz - 18 kHz
12 Hz - 24 kHz
Max. Power Handling
50 mW
100 mW
ممنون
driver unit size: قطر بلندگوی داخل هدفون
impedance: مقاومت هدفون در مقابل جریان
frequency response: پاسخ فرکانسی هدفون
max power : بیشترین توانی که هدفون میتونه تحمل کنه و بیشتر از اون به هدفون اسیب میزنه
دوست عزیز هیچ کدوم از این عدد ها تضمینی بر کیفیت هدفون نیست
بودجتون رو اعلام کنید
دوستان کمکتون می کنند.
salar_221
02-11-2012, 15:13
سلام دوستان
Philips SHL9500
Philips SHS5200
مشخصات اولی:
Sound
Frequency response: 10 - 28 000 (tel:10 - 28 000) Hz
مشخصات دومی:
Sound
Frequency response: 12 - 24 000 (tel:12 - 24 000) Hz
خیلی ممنون
سلام
هيچ كدوم از دو مدل معرفي شده رو تست نكردم ولي تا اون حدي كه تست كردم هيچ كدوم از هدفونهاي فيليپس كيفيت جالبي نداشتن.اكثرا هم صداهاي مشابهي داشتن كه احساس كردم همه از يك درايو بهره بردن و فقط مدل قابسون فرق ميكرد.توصيه ميشه براي كاربردتون هدفون akg k44 يا يكي از هدفونهاي فول سايز creative كه قيمت مناسبي و صداي خوبي دارن رو تهيه كنين.
موفق باشين
salar_221
02-11-2012, 15:36
با تشکر فراوان
اخيرا از قيمتهاي بازار و موجوديشون اطلاعي ندارم ولي با توجه به صليقه موسيقيايتون بهترين گزينه ها ميتونه akg k370 و soundmagic e10 و akg k340, audio technica ck55m باشه.
salar_221
02-11-2012, 15:40
:sq_3:این بار چندم که پست میدم اما کسی منو راهنمایی نمیکنه!
بله خوبن ولي براي چه سبكي و چه نوع صليقه اي صدايي؟
salar_221
02-11-2012, 16:11
یه سوال دارم از salar_221 عزیز,
من تقریبا یک هفته پیش هدفون Soundmagic e10 رو خریدم و توی این یک هفته تقریبا میشه گفت 3-4 ساعت باهاش اهنگ پاپ گوش دادم .الان که دارم این پست رو میدم گوشم رو واقعا اذیت کرده و انگار گوش درد گرفنم ( هدفون از داخل گوش میفته و انگار مثل مته داره تو گوش فرو میره و یه جوری هدفون زده شدم) .در مورد من فکر کنم اینجوری باشه که این مدلهای in ear اصلا با گوش من سازگاری نداره.بعید هم نیست شاید بعد از چند ماه گوشمونم از دست دادیم!!!!!!!!!.الانم قصد دارم این رو بفروشم و از هدفون های on ear بگیرم (از لحاظ طراحی میخوام مثل هدفون Koss porta pro و همین هدفون V-jays که این دوستمون خریداری کردند باشه).حالا میخوام ببینم چه هدفونی توی رنج زیر 150 تومن وجود داره که هم بیس خوبی داشته باشه و هم وضوح خوب و هم صدای شفاف؟
یه سوال هم از HusseinR دارم
1.اگه میشه این هدفونی که خریدید رو با چند تا هدفون که تا الان داشتید مقایسه کنید .
2.این هدفون رو از تهران خریدید؟
بله گاها اين اتفاق ميوفته و راه درمانشم استفاده نكردن از هدفون براي چند روز و بعد از اون تعويض سري هاي خود هدفون با مدل مرغوب و اندازه كه باعث حل اين مشكل ميشه.
هدفونهاي jays هدفونهاي خوب و با كيفيتي داره البته. از برن akg و audio technica هم چند مدل earpad دارن كه توصيه ميشه .
سلام
هيچ كدوم از دو مدل معرفي شده رو تست نكردم ولي تا اون حدي كه تست كردم هيچ كدوم از هدفونهاي فيليپس كيفيت جالبي نداشتن.اكثرا هم صداهاي مشابهي داشتن كه احساس كردم همه از يك درايو بهره بردن و فقط مدل قابسون فرق ميكرد.توصيه ميشه براي كاربردتون هدفون akg k44 يا يكي از هدفونهاي فول سايز creative كه قيمت مناسبي و صداي خوبي دارن رو تهيه كنين.
موفق باشين
خیلی ممنون از راهنماییتون
میشه کریتیو هم مدلشو بهم بگین,من اطلاعات زیادی ندارم.
ممنون
mostafa_360
02-11-2012, 21:48
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببنم اینجا کسی در مورد هدفون سنهایزر HD219 چیزی می دونه؟در مورد HD408 چه طور؟ایا هدفون های خوبی برای دستگاه های پرتابل هستند؟
لطفآ اساتید مقایسه ای بین HD219،HD408 و Px200 II انجام دهید.ممنون میشم.:11:
بله گاها اين اتفاق ميوفته و راه درمانشم استفاده نكردن از هدفون براي چند روز و بعد از اون تعويض سري هاي خود هدفون با مدل مرغوب و اندازه كه باعث حل اين مشكل ميشه.
هدفونهاي jays هدفونهاي خوب و با كيفيتي داره البته. از برن akg و audio technica هم چند مدل earpad دارن كه توصيه ميشه .
ممنون از پاسختون ,
از کجا میتونم بهترین مدل و مرغوبترین سری رو گیر بیارم که گوشم را اذیت نکنه؟یعنی واقعا اگه اینکار رو بکنم دیگه مشکلی برای گوشم به وجود نمیاد ؟چون این خیلی گوشم رو اذیت کرد.
گفتین Akg و Audio technica هم چند مدل Earpad دارند، میشه مدلش رو بگید
ama.lord
03-11-2012, 00:29
به نام خدا/سلام دوستان عزیز،امیدوارم حالتون خوب باشه مخصوصا آقا سالار گل.
مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم(mp3 player) که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.یکی از دوستان در بخش "COWON iAudio اا همه مباحث " cowon j3 رو پیشنهاد دادن
اگر تایید میکنید در دو مورد،یکی قیمت و دیگری محل فروش این محصول ،اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید.با تشکر/یا علی
مدتی بود که به دنبال یه هندزفری خوب میگشتم که با کمک بزرگواران این وبلاگ یه هندزفری داخل گوشی به نام sony mdr-ex 1000 تهیه کردم که متاسفانه توسط گوشیم(galaxy s3) به مقدار کمی درایو میشه ولی با لپ تاپ فوق العادست و واقعا محو صدایی که میشنوم میشم.
حالا به دنبال یه جایگزین کوچیک برای لپ تاپ هستم(mp3 player) که راحت تر بشه موزیک گوش داد.
برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.یکی از دوستان با نام t-jays در بخش "COWON iAudio اا همه مباحث (فهرست در صفحه اول)" پاسخ زیر رو دادن:
یه نظرم بهترین انتخاب برای شما میتونه cowon j3
باشه
صدای فلتی داره
و خروجی صدای قوی که داره میتونه ex1000 رو به خوبی درایو کنه
موفق باشید.
اگر تایید میکنید در دو مورد،یکی قیمت و دیگری محل فروش این محصول ،اگر اطلاعاتی دارید بفرمایید.با تشکر/یا علی
چه چیزی باعث شده که فکر کنین هدفون با گوشیتون درایو نمیشه؟ لپ تاپتون چیه؟
برنامۀ poweramp رو تست کردین؟
در نهایت سوال شما جاش توی این تاپیک نیست، اگر دوستان کسی نظر خاصی داشت، منطقاً همون توی تاپیک پلیر که سوال فرمودین، پاسخ میدادن؛ و اگر شما دنبال نظر کس دیگه ایی هستید، یا توی همون تاپیک میشه پرسید یا پیام خصوصی به فرد مورد نظر. علت اصلی ایی که اینها رو گفتم این بود که اینجوری که نظر یکی از دوستان رو در جمع در معرض سنجش قرار میدین، زیاد وجهۀ خوبی نداره.
با تشکر
ama.lord
03-11-2012, 01:26
به نام خدا/سلام به استاد خوبم آقای rave-87
اول به موضوع مهم تر یعنی اخلاقیات میپردازم.
از نظر خودم این کار یه تشکر از ایشون محسوب میشد که اگر قرار هست جایی مطلبی از ایشون بذارم نامشون ذکر بشه و مورد دوم این که اساتید این بخش هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت در رده بالایی قرار دارند(یکیشون هم خود شما) ،برای همین این جا هم مطرح کردم،در هر صورت،چشم پست رو ویرایش میکنم.
در مورد سوالم از مقیسه بین صدای خروجی از لپتاپ و گوشی متوجه شدم که اصلا خوب درایو نمیشه.لپ تاپ من HP-pavilion dv-6 6990 که اسپیکرش beats هست،متشکر از وقتی که میذارید و تذکرتون/یا علی
به نام خدا/سلام به استاد خوبم آقای rave-87
اول به موضوع مهم تر یعنی اخلاقیات میپردازم.
از نظر خودم این کار یه تشکر از ایشون محسوب میشد که اگر قرار هست جایی مطلبی از ایشون بذارم نامشون ذکر بشه و مورد دوم این که اساتید این بخش هم از نظر کمیت و هم از نظر کیفیت در رده بالایی قرار دارند(یکیشون هم خود شما) ،برای همین این جا هم مطرح کردم،در هر صورت،چشم پست رو ویرایش میکنم.
در مورد سوالم از مقیسه بین صدای خروجی از لپتاپ و گوشی متوجه شدم که اصلا خوب درایو نمیشه.لپ تاپ من HP-pavilion dv-6 6990 که اسپیکرش beats هست،متشکر از وقتی که میذارید و تذکرتون/یا علی
نه آقا خواهش می کنم، این واژه ها چیه؟ لااقل من که شایستش نیستم، حالا من به خاطر نیازم اومدم چند تا مطلب خوندم و اینجا نقل قول کردم.
راستش نقل قول به عنوان منبع (یعنی اظهار نظر و ذکر منبع به عنوان حفظ قانون کپی رایت ;) ) کار خیلی خیلی شایسته و پسندیده ایی هست که متأسفانه توی فروم های ما ارزش خاصی براش قائل نمیشن.
راستش خروجی هدفون لپ تاپ ها اکثراً کیفیت پایینی دارن و قدرت خروجیشون بیشتر از پلیر هست. توی لپ تاپ ها اولویت اینه که بلندترین صدا رو از اسپیکرها بگیرن (چون مشتری عامیانه این رو میپسنده) تنها لپ تاپ هایی که من شنیدم خروجی مناسبی دارن لپ تاپ های اپل هستن
راستش برای همین سوال پرسیدم که از کجا فهمیدین که s3 هدفون رو درایو نمی کنه و به نظرتون لپ تاپ چه چیزی رو داشت که s3 نداره؟
s3 هم خروجی واقعاً خوبی داره و شما نگفتین که از اون نرم افزاری که گفتم استفاده کردین یا نه؟ اگر نکردید حتماً دانلود کنید و استفاده کنید (ما که توی ایران ماشالله همه چیز رو کرک استفاده می کنیم و از کافر هرچیزی کندن رو غنیمت میشماریم.) و نظر بدید، وگرنه همون j3 مناسب هستش.
ama.lord
03-11-2012, 01:50
به نام خدا/باز هم ممنون.
بله الان دانلود کردم و دارم استفاده میکنم،واقعا کیفیت بهتر شده ولی هنوز با خروجی لپتاپ فاصله داره ،به نظر شما،استاد گرامی اگر j3 رو تهیه کنم صدایی که خواهد داشت در مقایسه با لپ تاپ چه طور هست؟
در مورد قیمت و محل فروش هم اگر اطلاعی دارید استفاده میکنم
از همه دوستان هم به خاطر اختلاط بحث پلیر و هندزفری عذر خواهی میکنم/یا علی
mostafa_360
03-11-2012, 11:16
با سلام خدمت دوستان
می خواستم ببنم اینجا کسی در مورد هدفون سنهایزر HD219 چیزی می دونه؟در مورد HD408 چه طور؟ایا هدفون های خوبی برای دستگاه های پرتابل هستند؟
کسی نبود جواب ما رو بدهد؟؟:41:
arasteh777
03-11-2012, 12:00
سلام
earphone که شرکت cowon میزنه به درد میخوره؟
تا 80 هزار بهترین earphone رو مشخص کنید لطفا با تلفن و آدرس نمایندگی.
ممنون
aiza1372
03-11-2012, 12:59
سلام... تو رو خدا یکی منو کمک کنه.من اهل تبریزم.میخوام یه هدفون بخرم که :
1.رو گوشی باشه
2.صدای خوب و بیس قوی داشته باشه
3.قیمت حداکثر 45تومن(بودجه بسیار بالا!!!!)
خودم نگا کردم 2 تا مدل هست: یکی فیلیپس shs4700 و یکی انرژی سیستم ای510.
به نظرتون کدومش خوبه؟؟؟ یا مدل خوب دیگه ای هست(رو گوشی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
من یه هدفون می خوام که بیسیم باشه یه چیزی تو تریپ هد فونای beats ولی شنیدم قیمت اونا خیلی بالاس
من واسه گوش دادن مکالمات انگلیسی می خوامش
پولی که می تونم بزارم در حد 100 تومنه. اصلا با چنین پولی میشه هدفون بیسم پیدا کرد؟
راستی یه سوال این بیسیم ها فایل های صوتی رو ذخیره می کنن یا مثلا از طریق bluetooth دریافتشون می کنن؟
با تشکر
چه هدفونهایی آدم تو بازار میبینه!!!
امروز پایتخت بودم یه هدفون دیدم با قیمتی حدود 1میلیون و پونصد و شصت هزار تومن به اسم Sms Sync Audio
بی اختیار طراحیش منو یاد MONSTER انداخت .کاش به جای وارد کردن این هدفونها چند تا هدفون درست و حسابی از برندهایی که اصلا وارد ایران نمیشن پیدا میشد.
چند تا پست بالاتر از هدفون Ex1000 صحبت شد قبلا هم بحث درایو شدن این هدفون مطرح شده ولی هنوز من یه چیزو دقیق در مورد این هدفون نفهمیدم.یادمه آقا رضا میگفتند این هدفون به آمپ نیاز داره اما بعضی دوستان اعتقاد دارن بدون آمپ به صورت پورتابل با پلیر هم قابل داریو شدنه.این هدفون طبق اطلاعات خود شرکت 200mw نیرو نیاز داره (power hadling capacity) پس وقتی ما این هدفون رو به پلیری مثل COWON می زنیم قاعدتا بایستی در حدود 29mw (مثلا در C2) خروجی برای درایو کردن هدفون بگیریم.اما این به نظر کافی نمیاد،چون این 29mw هم با مقیاس هدفون 16 اهمی سنجیده میشه.پس باید به دو تقسیم بشه،چون این هدفون 32 اهم داره.اگه اشتباه میکنم بگید؟؟!!!
snipereblis
04-11-2012, 01:46
دوستان يه سوال مبتديانه!
اين كه ميگن هدفون آمپ داشته باشه يعني چي؟
براي چه كاربردهايي بايد از هدفوني كه آمپ داره استفاده كرد؟
salar_221
04-11-2012, 10:24
خیلی ممنون از راهنماییتون
میشه کریتیو هم مدلشو بهم بگین,من اطلاعات زیادی ندارم.
ممنون
از بین فول سایزهای creative تنها مدلی که دارم hq-1400 هست.مدلهای دیگرو تست نکردم .اگه صدای حرفه ای مد نظرتون هست akg k44 رو تهیه کنین ولی اگه مصرف اماتوری دارین از هدفونهای creative تهیه کنید.
salar_221
04-11-2012, 10:33
با سلام خدمت دوستان
سلام
بله هر سه مدل هدفونهای معرفی شده برای استفاده با پلیرهای پرتابل طراحی شدن.متاسفانه هدفونهای hd408 و hd219 رو تا بحال تست نکردم و فقط از طریق رویو ها اطلاعات کمی در بارشون دارم و نمیتونم با px200 مقایسه کنم.ولی در کل وضوح صدا و شفافیت hd 408 طبق روریو ها کمی بهتر از hd 219 هست.و فکر کنم صدای px200 II و hd408 صدای بسیار نزدیک بهم داشته باشن.
salar_221
04-11-2012, 10:39
ممنون از پاسختون ,
از کجا میتونم بهترین مدل و مرغوبترین سری رو گیر بیارم که گوشم را اذیت نکنه؟یعنی واقعا اگه اینکار رو بکنم دیگه مشکلی برای گوشم به وجود نمیاد ؟چون این خیلی گوشم رو اذیت کرد.
گفتین Akg و Audio technica هم چند مدل Earpad دارند، میشه مدلش رو بگید
در مورد تهیه سریهای هدفون که داخل ایران کاملا با محدودیت مواجه هستیم.ولی برای تهیه هدفونهای ear pad از audio technica میتونین مدل sj11 و یا wm55 و از akg مدل k518 le, k 450, k430 , k420,k k404 .k ;403, k402رو تهیه کنین.
salar_221
04-11-2012, 10:41
برای بودجه محدودیتی ندارم ولی هر چی اقتصادی تر بهتر!از نظر نوع صدا صدای سرد رو بیش تر میپسندم و فقط هم آهنگ صوتی گوش میگیرم پس اگر مانیتور رنگی هم نداشت مشکلی نیست،مورد آخر این که تهیش ساده باشه.یکی از دوستان در بخش "COWON iAudio اا همه مباحث " cowon j3 رو پیشنهاد دادن
سلام
خوب هستین؟
بله j3 خوب هست البته اگه بتونین از پلیرهای sansa هم تهیه کنین صدای خوبی و البته قیمتهای بهتری هم دارن.فکر کنم تو فروم مربوط به پلیر بهتر میتونین راهنمایتون کنن.
موفق باشین
salar_221
04-11-2012, 10:44
سلام
earphone که شرکت cowon میزنه به درد میخوره؟
تا 80 هزار بهترین earphone رو مشخص کنید لطفا با تلفن و آدرس نمایندگی.
ممنون
فعلا چون قیمتها مشخص نیست نمیشه برای انواع سبکها و سلیقه ها بهترین رو برای یک رنج خاص قیمتی مشخص کرد.ولی برای صدای گرم فعلا میتونین creative ep630 و برای صدای فلت یا سرد هدفون soundmagic e10 رو در نظر داشته باشین
salar_221
04-11-2012, 10:47
سلام... تو رو خدا یکی منو کمک کنه.من اهل تبریزم.میخوام یه هدفون بخرم که :
1.رو گوشی باشه
2.صدای خوب و بیس قوی داشته باشه
3.قیمت حداکثر 45تومن(بودجه بسیار بالا!!!!)
خودم نگا کردم 2 تا مدل هست: یکی فیلیپس shs4700 و یکی انرژی سیستم ای510.
به نظرتون کدومش خوبه؟؟؟ یا مدل خوب دیگه ای هست(رو گوشی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فکر کنم انرژی سیستم بهتر از فیلیپس باشه.اگه دسترسی داشته باشین میتونین creative hq1400 رو هم تهیه کنین.ویا با افزایش بودجه pioneer se390-m رو تهیه کنین
salar_221
04-11-2012, 10:54
سلام
من یه هدفون می خوام که بیسیم باشه یه چیزی تو تریپ هد فونای beats ولی شنیدم قیمت اونا خیلی بالاس
من واسه گوش دادن مکالمات انگلیسی می خوامش
پولی که می تونم بزارم در حد 100 تومنه. اصلا با چنین پولی میشه هدفون بیسم پیدا کرد؟
راستی یه سوال این بیسیم ها فایل های صوتی رو ذخیره می کنن یا مثلا از طریق bluetooth دریافتشون می کنن؟
با تشکر
فکر کنم تنها گزینه هدفون وایرلسی به اسم 10 in 1 باشه
salar_221
04-11-2012, 11:05
چند تا پست بالاتر از هدفون Ex1000 صحبت شد قبلا هم بحث درایو شدن این هدفون مطرح شده ولی هنوز من یه چیزو دقیق در مورد این هدفون نفهمیدم.یادمه آقا رضا میگفتند این هدفون به آمپ نیاز داره اما بعضی دوستان اعتقاد دارن بدون آمپ به صورت پورتابل با پلیر هم قابل داریو شدنه.این هدفون طبق اطلاعات خود شرکت 200mw نیرو نیاز داره (power hadling capacity) پس وقتی ما این هدفون رو به پلیری مثل COWON می زنیم قاعدتا بایستی در حدود 29mw (مثلا در C2) خروجی برای درایو کردن هدفون بگیریم.اما این به نظر کافی نمیاد،چون این 29mw هم با مقیاس هدفون 16 اهمی سنجیده میشه.پس باید به دو تقسیم بشه،چون این هدفون 32 اهم داره.اگه اشتباه میکنم بگید؟؟!!!
بله از لحاظ علمی و تعوری درسته ولی گاها در عمل با استثنا های مواجه میشیم چون علتهای دیگه ای عمل تاثیر گذار هستن مثل حساسیت هدفون .وجود استثنا ها همیشه کلیت رو نقض میکنه و ما مجبور میشم تو تعاریف به کلمه معمولا پناه ببریم.
اگه از لحاظ عملی و تجربی بخوایم درایو شدن ex1000 رو توضیح بدیم باید بگیم که با توجه به مقادیر درج شده اطلاعات این هدفون بله با پلیرهای پرتابل قابل درایو شدن هست ولی برای استفاده از بعضی از مزایای خاص این هدفون مثل soundstage بازش نیاز به امپ و یا پلیری با توان بالا هست که بشه تقریبا از تمامی خواص صوتی این هدفون بهره برد.
یکی از ویژگی های که rezaomido خیلی تو صدای هدفون بهش اهمیت میداد همین soundstage بود و برای تشخیص بهتر این عامل در هدفون ex1000 از امپ استفاده میکرد.البته من خودم هم تجربه کردم که imagine و soundstage هدفون ex1000 با امپ بسیار وسیع تر و باز تر هست البته فقط در تراکهای کلاسیک با کیفیت و یا تراکهایی که مسترینگ مناسب این دو عامل رو داشته باشه.
salar_221
04-11-2012, 11:14
دوستان يه سوال مبتديانه!
اين كه ميگن هدفون آمپ داشته باشه يعني چي؟
براي چه كاربردهايي بايد از هدفوني كه آمپ داره استفاده كرد؟
هدفونی که امپ داشته باشه نه .هدفونی که نیاز به امپ برای درایو شدن کامل داشته باشه.فقط اسپیکرها هستن که همراه امپ هستن که بهشون active گفته میشه ولی برای هدفون چنین اصطلاحی نداریم.
وقتی درایو هدفون نیاز به توان بالای برای راه اندازی کامل داشته باشه میگن که هدفون نیاز به امپ یا پلیری داره که این توان لازم رو فراهم کنه.
برای کاربردهای خاصی بکار نمیره ولی معمولا هدفونهای حرفه ای که از درایوهای حساس و پیشرفته ای ساخته میشن که این ساختار نیاز به توان بالایی برای راه اندازی و درایو شدن هستن.
در مورد تهیه سریهای هدفون که داخل ایران کاملا با محدودیت مواجه هستیم.
اگه بخوام از خارج تهیه کنم ،مدلی وجود داره که مثلا بگم این مدل رو میخوام؟
aiza1372
04-11-2012, 14:21
واقعا ممنون بابت راهنماییتون
بودجه هم افزایش پیدا کرد(شد 70 تومن)...فقط من هدفونو برا گوشی میخوام...گوشیمم نوکییا ای52 ه!!! برا استفاده رو گوشی باید به چه معیارهای هدفون توجه کنم...ثانیا پلیر تو هدفون تاثیر داره؟یعنی من که میخوام رو گوشی استفاده کنم عملکرد هدفونو پایین نمیاره؟؟؟؟؟ میخام انرژی سیستم دی جی400 یا دی جی410 بخرم.با این اوصاف کدوم بهتره؟البته 50% بیرون استفاده میکنم 50%خونه!!! پیشاپیش از راهنمایی دقیقتون تشکر میکنم...پاینده باشید
mostafa_360
04-11-2012, 16:00
سلام
بله هر سه مدل هدفونهای معرفی شده برای استفاده با پلیرهای پرتابل طراحی شدن.متاسفانه هدفونهای hd408 و hd219 رو تا بحال تست نکردم و فقط از طریق رویو ها اطلاعات کمی در بارشون دارم و نمیتونم با px200 مقایسه کنم.ولی در کل وضوح صدا و شفافیت hd 408 طبق روریو ها کمی بهتر از hd 219 هست.و فکر کنم صدای px200 II و hd408 صدای بسیار نزدیک بهم داشته باشن.
واقعآ تشکر می کنم به خاطر راهنماییتون،من در یکی از سایت های خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدم که به هدفون HD408 امتیاز بالاتری در برابر Px200 II داده است،نظر شما چیست؟
لطفآ نظرتون رو هم در مورد هدفون AKG k518 LE بیان کنید؟چگونه هدفونی است؟ایا مناسب ابزارهای پرتابل است؟(به نظر هدفون خوبی هست چون سایت ها امتیاز بالایی بهش داده بودند)
در اخر هم بین V-Jays،HD219،HD229،HD408،K404،K518 LE و Px200 II کدام را توصیه می کنید؟بیس نرم و نسبتآ قوی در کنار شفافیت صدا برایم بسیار مهم است.(گرچه می دونم نباید از هدفون های پرتابل انتظار معجزه داشت)
ببخشید که خیلی سوالم طولانی است.
باز هم تشکر:11:
dj.tiesto
04-11-2012, 17:44
با درود
با بودجه ي 50-60 هزار توماني باكيفيت و پر قدرت ترين هدفوني كه بشه تهيه كرد چه مدليه؟؟
بيشتر جهت استفاده در منزل و موسيقي گوش كردن.موسيقي راك و فيلم تماشا كردن.
قدرت و كيفيت خيلي مهمه برام
دوست عزیز
power hadling capacity یک عدده که حداکثر توان مورد تحمل هدفون شما رو نشون میده یعنی اگر بیشتر از اون بهش توان بدین به هدفون اسیب میرسونین
و هیچ ربطی درایو شدن هدفونتون نداره
این بحث رو به طور کامل در لینکی که توی امضام هست توضیح دادم
اگر جایی مبهم بود ذکر بفرمایید تا توضیح بدم.
shrsolivan
04-11-2012, 19:14
دوستان یه ایرفون می خواستم این چند مدل دیدم
فيليپس
SHE4500
SHE9621
SHE9620
تو این رنج چه مارکی ومدلی بگیرم بهتر دوستان
Amir_Ariamehr2003
04-11-2012, 20:03
با درود
با بودجه ي 50-60 هزار توماني باكيفيت و پر قدرت ترين هدفوني كه بشه تهيه كرد چه مدليه؟؟
بيشتر جهت استفاده در منزل و موسيقي گوش كردن.موسيقي راك و فيلم تماشا كردن.
قدرت و كيفيت خيلي مهمه برام
منم دقیقا درخواست ایشون با این تفاوت که میخوام شبها تو گوشم باشه و کانالهای آنتن و اگه امکان داشته باشه واسه موبایل نوکیا N73 استفاده کنم
دوستان یه ایرفون می خواستم این چند مدل دیدم
فيليپس
SHE4500
SHE9621
SHE9620
تو این رنج چه مارکی ومدلی بگیرم بهتر دوستان
والا طبق گفته ی دوستان هدفونهای فیلیپس زیاد کیفیت صدای خوبی ندارند
shrsolivan
05-11-2012, 00:48
پس تو رنج 40 تومن 5تومن بالا پایین زیاد مهم نیست اساتید چی بگیرم چه مارک ومدلی
یه سوال منظور از اهنگ سرد وگرم چیست
والا به نظر من اگه اشتباه نکنم صدای گرم به صدای گرفته و خفه ،و به عکس اینم صدای سرد میگن ،یعنی صدایی که شفاف و واضح باشه.
دوستان من یه هدفون می خوام که توی خیابون و مترو و اتوبوس استفاده کنم بنابراین برام مهمترین چیز اینه که noise cancelling یا noise isolation خوبی داشته باشه. ولی از مدل های in ear نمی تونم استفاده کنم چون گوشم رو اذیت می کنه. کیفیتش زیاد برام مهم نیست چون بیشتر برای گوش دادن audio book استفاده میکنم. حالا با این حساب تا 100 تومن چی میشه خرید؟
salar_221
05-11-2012, 10:57
اگه بخوام از خارج تهیه کنم ،مدلی وجود داره که مثلا بگم این مدل رو میخوام؟
comply سری های خیلی خوبی داره ولی باید ببینید دقیقا برای مدل هدفون شما هم سری تولید کرده یا نه.
comply سری های خیلی خوبی داره ولی باید ببینید دقیقا برای مدل هدفون شما هم سری تولید کرده یا نه.
بله سایتش رو الان نگاه کردم Soundmagic رو هم داشت .چهار مدل سری برای E10 وجود داره ،که یکی از مدلهاش Comfort هست.قیمتش هم 16.95$ هست که با دلار الان میشه چیزی حدود 50 تومن!!!!!!!!!.
والا به نظر من اگه اشتباه نکنم صدای گرم به صدای گرفته و خفه ،و به عکس اینم صدای سرد میگن ،یعنی صدایی که شفاف و واضح باشه.
گرم بودن کلاً به دلنشین بودن و خوشایند بودن (اشتباه نکنید، این به معنای مناسب بودن برای همه نیست.) و بالاتر از خط فلت بودن بودن فان بودن دلالت داره
اکثراً در مورد بیس به کار میره، یعنی مثلاً بیس عمیق و نرم و بالاتر از فلتی داره، در مورد مید هم به کار بره مفهومش همینه
ولی اگر در مورد تریبل به کار بره به مفهوم تیز نبودن و همون شیرین و دلنشین بودنشه
همچین به صورت کامل مخالف واژۀ cold نیست ولی یک چیزی میشه گفت که هدفون های با صدای گرم پاسخ فرکانسی فلت ندارن، صداشون فان تر هست و از این لحاظ دلچسب تر هستش، و فاصلۀ زیادی با هدفون های analytical sounding ها دارن.
چند تا تعریف دیگه:
Warm - Good bass, adequate low frequencies, adequate fundamentals relative to harmonics. Not thin. Also excessive bass or mid bass. Also, pleasantly spacious, with adequate reverberation at low frequencies. Also see Rich, Round. Warm highs means sweet highs.
A warm and sweet sound signature is a cross between a bass oriented and a mid centric sound. Bass strong but not overwhelming while vocal is still relatively forward, though not particular detail in the treble. It is a sound that is generally recognized for being-nothing-wrong, but at the same time doesn’t have any particular strength.
اما اینکه شما بفهمین کدوم نوع صدا براتون مناسبه و دوستش دارید، با شنیدن واژه ها امکان پذیر نیست.
راه منطقیش اینه که توی این پست نوشتم:
فکر کنم الأن وقتشه که یک توضیحات کوچولویی در مورد اون جمله ایی که اول پست قبلیم زدم بدم؛ یعنی این جمله:
(چونکه استفاده از یک ریویو که توش فقط یک تک هدفون توصیف شده، کار خیلی سختیه و کاربریش خیلی کمه )
بهتره توضیح رو اینطور شروع کنم
شما چطور از یک ریویو استفاده میکنید؟ شما چطور واژه هایی مثل بیس زیاد، صدای گرم و ... رو برای خودتون تعریف می کنین و بعدش می گین فلان هدفون گرمه یا ...؟
آیا جز اینه که ما در واقع توی ذهنمون معیاری داریم و در اصل داریم صدای شنیده شده رو با اون معیار میسنجیم؟ پس اگر قبول کنیم که هممون این معیار ذهنی رو داریم، و قبول کنیم که این معیار ذهنی برای افراد مختلف بعضاً متفاوته، پس چطور می خوایم از ریویویی که یک نفر در مورد یک هدفون مینویسه، استفاده کنیم؟
خب پس همینجا فهمیدیم که وقتی کسی می گه صدای هدفونی گرمه یا بیسش زیاده، سریعاً باید بپرسیم در مقابل کی؟ در مقایسه با کدوم مدل؟
مثلاً اگر کسی قبلاً هدفونش وستون3 بوده باشه و بعد بیاد وستون 4 رو گوش بده، توی ریویوش مینویسه که وستون 4 بیس متعادلی داره؛ از اونور اگر کسی از fischer audio dba02 اومده باشه و به صدای وستون گوش بده، میگه وستون کاملاً صدای گرمی داره
خب پس میبینین که بنابر اینکه طرف از کجا اومده باشه، بعضاً توصیفش از صدای هدفون متفاوت میشه (مگر اینکه طرف معیارش رو موسیقی زنده گذاشته باشه که اون هم حرف در موردش زیاده و عملی بودنش خیلی خیلی کمه) پس کسی که می خواد از ریویوی یک فرد استفاده کنه، لازمه که توی یک نقطه خودش رو با اون فرد نویسنده، کالیبره کنه
از اونور کسی هم که می خواد درخواست راهنمایی برای خرید هدفون بکنه، باید منظورش رو از واژه هایی مثل بیس زیاد و ... مشخص کنه، وقتی می گه بیس زیاد یا متعادل یا ... منظورش چیه؟ بیس متعادل برای من با بیس متعادل برای شما متفاوته، اون چیزی که جامعیت داره، فقط مقایسه و تفاوت هدفون هاست
مثلاً کسی که برای راهنمایی خرید هدفون میاد به جای اینکه بگه من بیس زیاد می خوام، بگه من بیسی می خوام که از مثلاً فلان مدل بیشتر بیس داشته باشه
پس چه راهنمایی شونده و چه راهنمایی کننده لازمه تا گوش هاشون رو جایی با هم کالیبره و تنظیم کنن.
خب اون پست بالا بدرد کسی میخوره که بتونه یک هدفون رو به عنوان معیار سنجش برای خودش قرار بده، ولی اکثر کسایی که تازه می خوان هدفون بخرن، مشکل اساسیشون اینه که هدفونی قبلاً نداشتن یا به هر حال چون در ابتدای مسیرن، ذائقشون نامشخصه، برای این افراد ایمن ترین انتخاب، انتخاب هدفون با صدای گرم هستش، یا گرمی هم درجات مختلف داره البته.
من مطالب توی این پست رو چندین بار تا حالا گفتم و هر موقع که صحبت از سبک صدای هدفون میشه، باز هم یک عالمه اشتباهات برداشت از حرف های همدیگه رو میتونم ببینم، خیلی از مواقع حالش رو ندارم که گوشزد کنم و خیلی از مواقع هم میگم، فکر می کنم یکسری از اشتباهاتی که هی تکرار میشه، بهتره راه حلشون به پست های اول تاپیک اضافه بشن، چون من یکی خسته شدم از بس این نکته رو تو همین یک هفته توی پیام خصوصی و الأن اینجا گفتم.
صدای گرم به صدای گرفته و خفه معمولاً به صدای دارک گفته میشه dark
hadi2073
05-11-2012, 16:59
با سلام
من یک هدفونin ear میخوام بخرم برای گوش دادن آهنگ با moto razr نهایت قیمتم 150 تومن باشه کمتر باشه بهتر فقط از این مدلهایی که خیلی تو گوش فرو میره نباشه
تفکیک و بیس خوبی داشته باشه در ضمن من بیشتر آهنگهای پاپ و قدیمی گوش میکنم در کل ارزش این پولو داشته باشه
ممنون از راهنماییتون
hadi2073
06-11-2012, 05:56
MX 580.
MX 880 West.
MX 581 West.MX 471 West ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مدلها از سنهایزر چطورن؟؟
carnation
07-11-2012, 16:24
سلام دوستان
خیلییی خیلیی فوریی
قبلا هم پست داده بودم و درخواست راهنمایی برای خرید هدفونی کرده بودم که پشت لاله گوش میافته و در بازار بهشون ورزشی گفته میشه. دیروز در پایتخت اکثرا برند فیلیپس بود و مکسل و پاناسونیک . بیتس هم هست اما خیلی گرونن . من تا 50 میخوام هزینه کنم . البته در جای دیگه یک مدل کریتیو هم پیدا کردم که ضمانت شاپ هست . چون من یک نوع خاصی میخوام انتخاب خیلی زیادی انگار ندارم . موندم بین برندها فکر میکنم مدل فلیپس SHS3200 بود . کدوم بهتره؟
سلام به همه دوستان
هدفون فول سایز سونی mdr-xd100 چطور هست 63 تومن ارزش داره؟؟ جنس صداش و باسسش خوبه؟
70 اهم هست
ایا بلیر سونی e015f کاملا این هدفون درایو میکنه ؟؟
خودمم امید ندارم گفتم ببرسم دلم خوش کردم
این هدفون با کامبیوتر کاملا درایو میشه؟ میتونم به اسبیکر میکرولب وصل کنم این هدفون یا مستقیم به سیستمم وصل کنم؟
هندلینگ باور 1500 میلی توان حداکثر جریانش چیه؟ از کجا بدونم که هدفون نسوزه به سیستم وصل کنم زیر 1500 میلی هست؟ درکش ندارم چیه؟
هندلینگ 1500 میلی منظورش این نیس که صدا تا حدی میشه زیاد کرد ؟ سوال خنده داری شد میدونم 1500 میلی منظورش جریان هست نمیدونم از کجا بدونم کدام وسیله مثلا کامبیوتر چند میلی جریان داره
ببخشید طولانی شد فکر کنم هدفون تو باچم رفت گفتم اینجا بچه ها راهنماییم کنند
هنوز باز نکردم چند میتونم بفروشم
مرسی
niloofar4
07-11-2012, 21:36
فوری :
سلام من توی خونه ی شلوغ درس می خونم می خواهم یه هدفن عایق صدا بگیرم لطفا کمک کنید نویز کنسلینگ بهتره یا نویز ایزولیشن با توجه به شرایط من؟؟؟ چه مدلی؟؟الان بازار تحریمه مخصوصا شرکت سونی من یه
noise canceling MDR_NC6
دست 2 هست اخه تو بازار دیگه گیر نمیاد ... این بدرد کارم می خوره و می تونه صدا رو تا حد زیادی کم کنه؟
لطفا سریع جواب بدید تا نفروخته
M A M M U T
07-11-2012, 22:18
دوستان ep-630 قیمتش چقدره؟امروز یه جا میفروخت 45 تومن...فیکه؟
دوستان ep-630 قیمتش چقدره؟امروز یه جا میفروخت 45 تومن...فیکه؟
اینجا رو نگاه بنداز دو روز پیش رو زده 40 تومن با گارانتی شاب
amin_g_p
08-11-2012, 00:09
یک سوال آماتور: هدفون مانیتور برای گوش دادن موسیقی مناسب هست؟
فوری :
سلام من توی خونه ی شلوغ درس می خونم می خواهم یه هدفن عایق صدا بگیرم لطفا کمک کنید نویز کنسلینگ بهتره یا نویز ایزولیشن با توجه به شرایط من؟؟؟ چه مدلی؟؟الان بازار تحریمه مخصوصا شرکت سونی من یه
noise canceling MDR_NC6
دست 2 هست اخه تو بازار دیگه گیر نمیاد ... این بدرد کارم می خوره و می تونه صدا رو تا حد زیادی کم کنه؟
لطفا سریع جواب بدید تا نفروخته
دوست عزیز برای این کار احتیاجی به هدفون نیست
اگر فقط میخواین صدای محیط رو کاهش بدین
میتونید از گوشی ضد صدا استفاده کنید
مغازهایی لوازم پزشکی می فروشند دارند
قیمتی هم در حد 2 یا 3 هزار تومن دارند.
سلام دوستان
خیلییی خیلیی فوریی
قبلا هم پست داده بودم و درخواست راهنمایی برای خرید هدفونی کرده بودم که پشت لاله گوش میافته و در بازار بهشون ورزشی گفته میشه. دیروز در پایتخت اکثرا برند فیلیپس بود و مکسل و پاناسونیک . بیتس هم هست اما خیلی گرونن . من تا 50 میخوام هزینه کنم . البته در جای دیگه یک مدل کریتیو هم پیدا کردم که ضمانت شاپ هست . چون من یک نوع خاصی میخوام انتخاب خیلی زیادی انگار ندارم . موندم بین برندها فکر میکنم مدل فلیپس SHS3200 بود . کدوم بهتره؟
نوع مد نظر شما ear hook هستش
شاید تمام هدفون های ورزشی ear hook باشند ولی همه ی هدفونهای ear hook ورزشی نیستند
اینو گفتم که اگر کاربردتون ورزش هستش حتما هدفون ورزشی تهیه کنید تا دوام بیشتری داشته باشه
به صورت کلی برند کریتیو هدفونهای بهتری تولید میکنه تا فیلیپس
راه حل شما اینه که مدل کریتیو رو بفهمید و توی نت دنبال review از اون هدفون بگردین .
اگر ازش خوب گفته بودن بخرین اگر هم بد گفته بودن نخرین.:sq_25:
M A M M U T
08-11-2012, 01:40
آقا یه earphone به من معرفی کنین زیر70 80 تومن هرچی ارزون تر بهتر .... سبک هم همه مدل گوش میدم بیشتر پاپ و رپ..... این ep-360 خوبه؟
سلام به همه دوستان
هدفون فول سایز سونی mdr-xd100 چطور هست 63 تومن ارزش داره؟؟ جنس صداش و باسسش خوبه؟
70 اهم هست
ایا بلیر سونی e015f کاملا این هدفون درایو میکنه ؟؟
خودمم امید ندارم گفتم ببرسم دلم خوش کردم
این هدفون با کامبیوتر کاملا درایو میشه؟ میتونم به اسبیکر میکرولب وصل کنم این هدفون یا مستقیم به سیستمم وصل کنم؟
هندلینگ باور 1500 میلی توان حداکثر جریانش چیه؟ از کجا بدونم که هدفون نسوزه به سیستم وصل کنم زیر 1500 میلی هست؟ درکش ندارم چیه؟
هندلینگ 1500 میلی منظورش این نیس که صدا تا حدی میشه زیاد کرد ؟ سوال خنده داری شد میدونم 1500 میلی منظورش جریان هست نمیدونم از کجا بدونم کدام وسیله مثلا کامبیوتر چند میلی جریان داره
ببخشید طولانی شد فکر کنم هدفون تو باچم رفت گفتم اینجا بچه ها راهنماییم کنند
هنوز باز نکردم چند میتونم بفروشم
مرسی
سلام دوست عزیز
من خودم این هدفون رو دارم.
بسته به قیمتش هدفون خوبیه
این هدفون با پلیرتون هم تا حد زیادی درایو خواهد شد.
handling power
این عدد حداکثر توانی رو که هدفون میتونه تحمل کنه بیان میکنه
اگر توانی بیشتر از این به هدفون داده بشه موجب اسیب اون خواهد شد.
هیچ کدوم از اسپیکر و کامپیونر و کلا دستگاهای دیحجیتال همچین توان خروجی ندارند پس نگران سوختن هدفونتون نباشید
ولی خوب اگر هم نگران سوختن هدفونتون هستید راه درستش اینه که صدای اون رو بیش از حد بلند نکنید.
hadi2073
08-11-2012, 01:54
آقایون جواب مارو هم بدید بد نمیشه به خدا!
hadi2073
08-11-2012, 04:53
نظرتون درباره هدفون SE-MJ721 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پایونیر چیه؟ارزش خرید داره؟بین این و کرتیو 1600 کدوم بهترن؟
niloofar4
08-11-2012, 10:24
دوست عزیز برای این کار احتیاجی به هدفون نیست
اگر فقط میخواین صدای محیط رو کاهش بدین
میتونید از گوشی ضد صدا استفاده کنید
مغازهایی لوازم پزشکی می فروشند دارند
قیمتی هم در حد 2 یا 3 هزار تومن دارند.
ممنون از راهنماییتون یعنی صدا رو کلا قطع می کنه؟؟؟ اگر هدفون همون مدلی که گفتم بگیرم کارمو راه نمیندازه؟؟؟ اخه این گوشیا باعث عفونت گوش میشه؟؟؟
carnation
08-11-2012, 11:15
نوع مد نظر شما ear hook هستش
شاید تمام هدفون های ورزشی ear hook باشند ولی همه ی هدفونهای ear hook ورزشی نیستند
اینو گفتم که اگر کاربردتون ورزش هستش حتما هدفون ورزشی تهیه کنید تا دوام بیشتری داشته باشه
به صورت کلی برند کریتیو هدفونهای بهتری تولید میکنه تا فیلیپس
راه حل شما اینه که مدل کریتیو رو بفهمید و توی نت دنبال review از اون هدفون بگردین .
اگر ازش خوب گفته بودن بخرین اگر هم بد گفته بودن نخرین.:sq_25:
نظزتون در مورد EP510 چیه؟
ursamajor
08-11-2012, 12:05
سلام به همه دوستان
طبق قولی که داده بودم تصمیم دارم بررسی خودم رو درباره هدفون هام بنویسم.
اول از همه باید بگم که کلیه مطالب صرفا نظرات و برداشت های شخصی خودم است، پس حتما اشتباهاتی نیز در آن وجود دارد که خوشحال می شوم که دوستان آنها را تصحیح کنند.
دوم اینکه اگه مطالب زیادی غیر فنی هست از کم سوادی ما است.
خب پس با این حساب براتون یه قصه میگم تا حوصلتون سر نره :31:
AKG K99 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html)
یکی بود یکی نبود
روز اولی که تصمیم گرفتم یک هدفون مناسب تهیه کنم (یک سال و خورده ای پیش) به فکر خرید از مارک کریتیو بودم چون چیز دیگه ای نمیشناختم ولی با مشورتی که از اینجا گرفتم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آقا رضا به من پیشنهاد دادن که با توجه به بودجه من میتوانم K99 رو تهیه کنم ولی بهتره با افزایش بودجه M50 رو تهیه کنم. با خودم گفتم همین 100 تومن هم برای هدفون خرج زیادی هست و بیشتر از اون پول برای برند و مواد لوکس و اینجور چیزاست!
خب رفتیم و K99 رو سفارش دادیم و بعد از یک هفته هدفون رسید به دستمون.
خیلی هیجان زده بودم، وقتی جعبه هدفون رو باز کردم جا خوردم! بسته بندی بدی داشت! بیشتر شبیه بسته بندی هدفونای 5 تومنی بود تا 100 تومنی! گفتم حتما این شرکتا خیلی حرفه ای هستن و این چیزا براشون مهم نیست و کیفیته که براشون مهمه. از خود هدفون بدم نیومد چون ظاهر و جنس خوبی داشت.
با کمی دلسردی ولی با هیجان هدفون رو گذاشتم روی گوشم و وصلش کردم به پلیرم (Creative MuVo Slim). قلبم داشت تند میزد گفتم الانه که همچین تو گوشم جیلیزو ویلیز میکنه که نفسم بند میاد!!! (جیلیزو ویلیز: اصطلاحی از خودم برای تعریف صدای خیلی طبیعی!)
خب، یکی از تراکهای مورد علاقم رو پلی کردم و . . . . . .:13:. . . . . . اِه . . . . . . :41: . :41: . :41: کیفیت اصلا اون چیزی که انتظارش رو داشتم نبود. از هدفون خود پلیر بهتر بود ولی نه به اندازه ای که توقع داشتم.
با خودم گفتم حتما چون هنوز Burn in نشده برای همینه که الان کیفیتش خوب نیست شاید هم پلیر من توان درایو این هدفون رو نداره. با نا امیدی رفتم سراغ پی سی و هدفون رو بهش وصل کردم و چنتا تراک پلی کردم ولی کیفیت همون بود. یه 2 ساعتی گذاشتم هدفون کار کنه و آب بندی بشه. دوباره رفتم سراغش، به نظرم نرسید که کیفیت تفاوت چندانی کرده باشه، فقط صداها کمی جا افتاده تر شده بودن. حسابی ناامید شدم:45:
یه مدت گذشت و من تقریبا هفته ای 3-4 روز، روزی 1 تا 5 ساعت موسیقی گوش می کردم ( چون کار من بیشتر با کامپیوتر هست و وقتی دارم طراحی می کنم دوست دارم موسیقی هم گوش کنم تا کمتر خسته بشم) و توی این مدت مطالب این تاپیک رو دنبال می کردم و فهمیدم که من توقع زیادی از این هدفون داشتم و هدفون های چند میلیونی هم وجود دارن که به دلیل کیفیتشون اینقدر گرونن! و تازه هدفون من یکی از بهترین های هم رده خودش هست و من بهترین انتخاب رو با این بودجه داشتم. پس تصمیم گرفتم از چیزی که دارم بهترین استفاده رو کنم و ازش لذت ببرم.:27:
خب بعد از یک ماهی که به هدفون عادت کردم نظرم دربارش اینجوری هست:
هدفون راحتی است که میشه باهاش چند ساعت مداوم موسیقی گوش کرد. روی سر راحت قرار میگیره و اذیت نمیکنه.
موقع استفاده گوشم زیاد عرق می کنه.
عمق پدها کمه و برای من بعد از 2-3 ساعت که روی گوشم قرار داره به دلیل فشاری که به گوشم میاره، گوشم درد میگیره که دیگه بیشتر از 4 ساعت نمیتونم روی گوشم قرارش بدم.
جنس سیم خوب است و وقتی جایی گیر میکنه یا کشیده میشه هیچ آسیبی نمیبینه و تا الان مشکلی براش پیش نیومده.
وقتی سیم به جایی برخورد میکنه یا کشیده میشه صداش تو هدفون میاد.
تفکیک صداها بد نیست، میشه صدای یک ساز رو دنبال کرد، ولی سخته.
مقدار بیسش به نظرم خوبه ولی به خوبی اجرا نمیشه انگار که جلوشو گرفته باشن.
صدای خواننده هم به نظرم خیلی مصنوعی میاد.
سازها همگی کنار همن و من هرچی سعی میکنم بازم انگار همه گروه ارکست نشستن روی سر هم و دارن وسط سرم سمفونی اجرا میکنن!:31:
خب یکسال گذشت و من از هدفونم لذت می بردم ولی منو راضی نمیکرد برای همین همیشه به فکر یک خرید جدید بودم تا به چیزی که از صدا می خوام برسم. بالاخره بودجش جور شد و ...
:sq_25: این داستان ادامه دارد . . .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.