PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 [19] 20 21 22 23 24 25

ursamajor
12-03-2014, 21:30
سلام عزیز ، مبارکتون باشه ، در مورد burn فکر نکنم این هدفون ها نیاز داشته باشن چون تو این رنج معمولا هدفون هارو طوری میسازن که از پس چند تا سبک بر بیاد ، به همین دلیل واسه یه سبک خاص نیست که نیاز به burn داشته باشه (البته اگه درست گفته باشم ) .

فرایند بورن این (Burn in) چیز پیچیده ای نیست و به سبک خاصی هم مربوط نمیشه. فقط به دوره ای که از هدفون استفاده میشه تا به صدای نهایی خودش برسه گفته میشه. چون بسته به جنس دیافراگم مدتی زمان نیاز داره تا به اصطلاح نرم بشه و کیفیت خودشو به نمایش بزاره. تقریبا همه هدفون ها این فرایند رو طی میکنند حالا یکی چند دقیقه طول میکشه یکی دیگه چندصد ساعت.
در کل برای هدفون های ارزان و میان قیمت این فرآیند چندان قابل مشاهده و قابل تامل نیست.

Mehrdad092000
13-03-2014, 04:37
سلام سدوتان الان کدوم برند بهتره و به صرقه تر هستش؟
یه ایرفون میخوام یه هدفون
تو مایه های 300 هدفون و تو مایه های 100 یا کمتر ایرفون
توی pc بتونم استفاده کنم توی ps3 یا tv و همچنین اهنگ هکه جوره گوش میدم الان ایپاد دام اما شاید دستگاه دیگه بگیرم

Aftermach
13-03-2014, 22:57
سلام.می خواستم یه مقایسه بین Sony MDR XB600 و jabra revo با توجه به قیمت دو برابریش نسبت به سونی انجام بفرمایید.کسی تجربه سونی رو داشته؟
whitewolf
13-03-2014, 23:51
دوستانی که می خوان قبل از خرید ایرفون هارو چک کنن :
توی طبقه اول مجتمع پایتخت واحد 114 خیلی از مارک هارو واسه تست گذاشته. مارک هایی که امروز واسه تست امتحان کردم شامل چند مدل هر کدوم از هدفون های Philips, t-jays, a-jays, Klipsch, Skull Candy, JBL و .... بود
البته توی بقیه مغازه ها هم میشه هدفون واسه تست پیدا کرد
به امید اینکه همه قبل از خرید هدفون بتونن هدفون مورد علاقشون رو حداقل یه بار تست کنن :n16:

mk_barsa
14-03-2014, 12:36
سلام دوستان و خسته نباشید ....!
من یه هدفدن یا هدست میخوام که بی سیم باشه (تاکید دارم ) البته بلوتوسی نباشه و بالشتکش بزرگ باشه طوری که کل گوشو بپوشونه ...!
قیمتم تا 500000 ...!
واسه موزیک و گیم
ممنون میشم معرفی کنید اگه لینک واسه فروشم بدید که چه بهتر...!:n16:
من خودم خیلی (2 ماه)جستجو کردم و به این نتیجه رسیدم ک هدست سونی drbtn200 m بهترین گزینه است.هم با وایرلس. nfc و هم با بلوتوث کار میکنه.اگه گوشیت سونی اکسپریا باشه با تماس دادن به هم به راحتی جفت سازی میشه اما با کل گوشیها سازگاره.دارای سیستم تنظیم صدا پخش و توقف و جلو و عقب بردن ترک از روی خود هدست قسمت چپآن مقدوره.میتونین با اون مکالمه و جوابگوی تماساتونم باشین.من هنوز نخریدم.تازه اومده بیرون دست یکی از بچه ها دیدم.انصافا صدای شفاف و بیس خوبی داره.سعس کنین از نمایندگی سونی بخرینش.چون تازه وارد شده همه ی نمایندگی ها ندارنش.وارد کنندشم نمایندگی آریان منا(نماینده ی اصلی وارد کننده ی گوشی های سونی و اچ تی سی) هستش.اینم سایتش :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما فروش اینترنتی نداره.تو این سایت شماره تماس داره ک زنگ میزنین و آدرس نمایندگیهاشون اونایی که این هدستو میفروشن میگیرینو بقیشم ک خودتون میدونین.بدرود.امیدوارم راهنماییم بتونه کمکتون کرده باشه.راستی ی مدل دیگشم هست که به نظر من این ب صرفه تره چون ضد آب و گردو غباره و علاوه بر اتصال به گوشی به تنهایی و بدون اتصال از طریق میکرو اس دی کارت میتونه پخش اهنگ داشته باشه.خودش رادیو اف ام داره.و از طریق صفحه ی ال ای دی میتونین پیامک ها و لیست تماسهاتونو چک کنین.فقط این مدل یعنی sbh 52 توی گوش میره و گوشو نمی پوشونه.:n06:

htondkar
14-03-2014, 13:47
اگر کسی خریدار اییرفون SENNHEISER CX 175 بود بهم پیام بده به قیمت خوب میدم ، بسیار کم استفاده شده

amir0831
14-03-2014, 15:55
اقا من اموزی یه هدفون Razer Electra خریدم .سیمش کوتاست .به پشت کامپیوتر نمیرسه خوب!الان چه راه حلی دارم !؟

maxmen
14-03-2014, 22:50
سلام

یه سوال اورجینال دارم

این هدفون های بیتس که سایت دیجی کالا واسه فروش گذاشته

پایین همه محصولاتش هم زده که:

لطفا توجه داشته باشید

کلیه کالاهایی که در دیجی کالا عرضه می شوند اصلی بوده و هیچ گونه کالای کارکرده و غیر اصلی در دیجی کالا به فروش نمی رسد.

راسته؟

یعنی همش اورجیناله یا دروغ میگه؟

من از هرکی میپرسم میگه هدفون بیتس اورجینال تو ایران نیست

mig-
14-03-2014, 23:21
دوستان تا 250 ايرفون چيا پيشنهاد ميكنيد؟ تفكيك صدا و جزييات برام مهمه و باس اهميت زيادي نداره واسم.ممنون.

whitewolf
15-03-2014, 00:05
اقا من اموزی یه هدفون Razer Electra خریدم .سیمش کوتاست .به پشت کامپیوتر نمیرسه خوب!الان چه راه حلی دارم !؟

یه سیم افزایش طول تهیه کنین حله
ارزون هست همه جا هم داره.

mk_barsa
15-03-2014, 10:26
سلام

یه سوال اورجینال دارم

این هدفون های بیتس که سایت دیجی کالا واسه فروش گذاشته

پایین همه محصولاتش هم زده که:

لطفا توجه داشته باشید

کلیه کالاهایی که در دیجی کالا عرضه می شوند اصلی بوده و هیچ گونه کالای کارکرده و غیر اصلی در دیجی کالا به فروش نمی رسد.

راسته؟

یعنی همش اورجیناله یا دروغ میگه؟

من از هرکی میپرسم میگه هدفون بیتس اورجینال تو ایران نیست

ببین عزیز من دی جی کالا تمام محصولاتش اصلیه.چون من خودم ازش خرید داشتم.اما ی سرس چیزا هس ک کار اصلیو میکنه اما اصل نیست.شما تو کل ایران هم بگردی مارک بیتس رو نمیتونی اصلی گیر بیاری.اینا چین درجه یکه.
بزار ی مثال برات بیارم.محصولات اپل همه میگن آمریکاییه.همینطور هم هست اما مونتاژ چینه.میخام بهت بگم ک جنس آمریکایی مستقیم اینطرف نمیاد(اما اگه نمایندگی داشته باه فرق میکنه ک تو ایران اصن جنس آمریکایی نمایندگی نداره) چون واسش نمیسرفه.اما مونتاژ چین هست.پیشنهاد من ب شما چیزیه ک همین طرف اصلیش هست نمایندگیشم داخل هست.مثل سونی پاناسونیک سامسونگ.اینا مارکای کمی نیستنا؟تازه دقدغه ی اصلیو وتقلبیو و... رو ندارین

mk_barsa
15-03-2014, 10:27
دوستان تا 250 ايرفون چيا پيشنهاد ميكنيد؟ تفكيك صدا و جزييات برام مهمه و باس اهميت زيادي نداره واسم.ممنون.
به تاپیک من بالاتر ی سر بزن ضرر نمیکنی

mk_barsa
15-03-2014, 10:29
سلام سدوتان الان کدوم برند بهتره و به صرقه تر هستش؟
یه ایرفون میخوام یه هدفون
تو مایه های 300 هدفون و تو مایه های 100 یا کمتر ایرفون
توی pc بتونم استفاده کنم توی ps3 یا tv و همچنین اهنگ هکه جوره گوش میدم الان ایپاد دام اما شاید دستگاه دیگه بگیرم
به تاپیک تو جواب دوستان ی نگاه بنداز.درکل اینی ک میگی سونی چیز شاخی زده جدیدا.تقریبا تو همون رنجه

maxmen
15-03-2014, 18:33
ببین عزیز من دی جی کالا تمام محصولاتش اصلیه.چون من خودم ازش خرید داشتم.اما ی سرس چیزا هس ک کار اصلیو میکنه اما اصل نیست.شما تو کل ایران هم بگردی مارک بیتس رو نمیتونی اصلی گیر بیاری.اینا چین درجه یکه.
بزار ی مثال برات بیارم.محصولات اپل همه میگن آمریکاییه.همینطور هم هست اما مونتاژ چینه.میخام بهت بگم ک جنس آمریکایی مستقیم اینطرف نمیاد(اما اگه نمایندگی داشته باه فرق میکنه ک تو ایران اصن جنس آمریکایی نمایندگی نداره) چون واسش نمیسرفه.اما مونتاژ چین هست.پیشنهاد من ب شما چیزیه ک همین طرف اصلیش هست نمایندگیشم داخل هست.مثل سونی پاناسونیک سامسونگ.اینا مارکای کمی نیستنا؟تازه دقدغه ی اصلیو وتقلبیو و... رو ندارین

پس قطعات و كيفيت اصله فقط مونتاژ چين درسته؟
چون همين هدفون ها تو خيابون ٣٠ - ٤٠ دارن ميفروشن گفتم يه وقت از اينا نباشه ديجي كالا ١ تومن بندازه به مردم:n02::n09:

Ali_softcenter
15-03-2014, 20:27
سلام دوستان

یه راهنمایی میخوام در مورد بهترین ایرفونی که میشه از انگلیس خرید! برای سندیسک کلیپ +

میخوام مید خوبی داشته باشه یعنی صدای خواننده واضح باشه....ایرفون حتی الامکان داخل ایران نباشه و به پول ما هم بیشتر از 200 نشه...

سبک های مورد علاقه : راک و مشتقات آروم راک....پست راک...آلترناتیو...ایندی راک...ایندی پاپ...

و هرزگاهی پاپ!

یعنی بیسش زیاد بالا نباشه! ولی تریبل هم اینقدر بالا نباشه که صدای سوت بده آهنگ!

عجله هم دارم! ممنون میشم سریعا بگید

unesaali
15-03-2014, 21:20
سلام دوستان :)
من دنبال یه هدفون ِ خوب میگردم برای گوش دادن به آهنگ با موبایل
بیس و وضوح ِ صدا خیلی مهمه واسم
و از مدلای به قول ِ معروف On-Ear و بزرگ میخوام
و خوشگلی و شیک بودنش خیلیییی برام مهمه
و اینکه در استفاده ی طولانی مدت مشکلی ایجاد نکنه
و ترجیحاً سبک باشه

بودجه هم تا 250تومن :n23:

mig-
15-03-2014, 21:45
سلام دوستان

یه راهنمایی میخوام در مورد بهترین ایرفونی که میشه از انگلیس خرید! برای سندیسک کلیپ +

میخوام مید خوبی داشته باشه یعنی صدای خواننده واضح باشه....ایرفون حتی الامکان داخل ایران نباشه و به پول ما هم بیشتر از 200 نشه...

سبک های مورد علاقه : راک و مشتقات آروم راک....پست راک...آلترناتیو...ایندی راک...ایندی پاپ...

و هرزگاهی پاپ!

آقا قربونت اگه چيزى پيدا كردى به ما هم بگو.شما راك باكس استفاده ميكنى؟

Ali_softcenter
16-03-2014, 00:00
آقا قربونت اگه چيزى پيدا كردى به ما هم بگو.شما راك باكس استفاده ميكنى؟

بله استفاده میکنم

rave-87
16-03-2014, 00:52
سلام دوستان

و هرزگاهی پاپ!

اگر دنبال هدفونی با صدای متعادل می گردین:
Brainwavz M1 و HiFiMan RE-400
اولی حدود 40 دلاره و دومی 100 دلار
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mig-
16-03-2014, 07:33
اگر دنبال هدفونی با صدای متعادل می گردین:
Brainwavz M1 و HiFiMan RE-400
اولی حدود 40 دلاره و دومی 100 دلار

ببخشید با همین نیاز ها فقط چیزی که تو ایران پیدا بشه چیا رو پیشنهاد میکنید؟

kavehj4488
16-03-2014, 15:22
ببخشید با همین نیاز ها فقط چیزی که تو ایران پیدا بشه چیا رو پیشنهاد میکنید؟
سلام.
مید خوب: AKG K375 و Sony XBA-10...
متاسفانه در مورد موجودی و قیمت اطلاع ندارم.
موفق باشید.

ahmadirect
18-03-2014, 11:56
مید خوب: AKG K375 و Sony XBA-10...

.
با درود خدمت اساتید
هیچ کدام از مدلهایی ک فرمودید موجود نیست:n27:
من خودم دو ماه هست دنبال هر هدفون خوبی ک میرم یا میگن دیگه تولید نمیشه یا قیمتش سر ب فلک میزنه اونم معلوم نیست اصل باشه یا نه:n03:

farid123
18-03-2014, 12:34
درود
می خواستم بدونم کیفیت هدفون پایونیر Pioneer SE-M390 چطوریه؟ تشکر

rave-87
18-03-2014, 13:09
با درود خدمت اساتید
من خودم دو ماه هست دنبال هر هدفون خوبی ک میرم یا میگن دیگه تولید نمیشه یا قیمتش سر ب فلک میزنه اونم معلوم نیست اصل باشه یا نه:n03:
ببینید ال جی
Quadbeat HSS-F420 توی ایران هست؟ شاید به عنوان لوازم جانبی اسمارت فون های گرون ال جی وارد ایران شده باشه. بقیه گزینه های توی ایران، تا اونجا که من می دونم، یا صدای V شکل دارن یا بیس زیاد.

توصیۀ کلی:

مونوپرایس، صدای کاملاً متعادل. خبری از بیس زیاد اصلاً نیست. قیمت حدود 70 تومن، در مقابل قیمت کیفیت خوبی داره.

LG Quadbeat HSS-F420 هدفونی که صداش فلت نیست، می شه گفت U شکل هست. گزینه بسیار خوبی هست. قیمت دلاریش زیر 20 دلاره. بیسش از لحاظ مقدار، به اندازه ep630، فیلیپس3590 و سونی mh1c نیست. تریبلش از لحاظ مقدار بیشتر از ep630 و سونی mh1c هستش ولی کمتر از 3590 هست.

ahmadirect
18-03-2014, 13:20
Jays T Jays One نظرتون راجعبش چیه؟؟:n27:

mig-
18-03-2014, 13:23
Jays T Jays One

نظرتون راجعبش چیه؟؟:n27:

آقا کلا تو سری t-jays چیزی هست واسه کسی که جزئیات بالا و مید خوب میخواد؟یه چیزی که بهتر از xba-10 باشه به نظر شما؟

rave-87
18-03-2014, 13:29
سلام دوستان

و هرزگاهی پاپ!

من فکر کنم بهتر یک گزینه دیگه به لیستتون اضافه کنید. Fidue A63
هدفونی متمرکز بر میدرنج. تریبل نرم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_10372210

Jays T Jays One

نظرتون راجعبش چیه؟؟:n27:

یکی از دوستان نظرشون رو دربارش گفتن:

ahmadirect
18-03-2014, 13:34
آقا کلا تو سری t-jays چیزی هست واسه کسی که جزئیات بالا و مید خوب میخواد؟یه چیزی که بهتر از xba-10 باشه به نظر شما؟

xba-10 کل تهران رو زیر پا گذاشتم نیست !!!
یکی از دوستان اینو معرفی کرده

Creative CB8100 Wireless Headphones:n11:

mig-
18-03-2014, 13:45
xba-10 کل تهران رو زیر پا گذاشتم نیست !!!
یکی از دوستان اینو معرفی کرده

Creative CB8100 Wireless Headphones:n11:

چرا بابا,خود ایران رهجو اینترنتی گذاشته 150 تومن.خواستم از دوستان بپرسیم حالا یه بار داریم هدفون میگیریم اگه t-jays بهتر بود اونو بگیرم.

k.pax
18-03-2014, 13:46
با درود خدمت اساتید

سلام ، متاسفانه دیگه xba 10 هیج جا پیدا نمیشه ، ولی این سایت هدفون های معروفی واسه فروش داره که موجود هم هست ، بد نیست یه نگاهی بندازید مدل k375 هم موجوده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ahmadirect
18-03-2014, 13:48
چرا بابا,خود ایران رهجو اینترنتی گذاشته 150 تومن.خواستم از دوستان بپرسیم حالا یه بار داریم هدفون میگیریم اگه t-jays بهتر بود اونو بگیرم.

مطمعنا t-jays بهتره
اینترنتی ک همه جا هست
نمایندگیش زنگ زدم رفتم گفتن سال دیگه:n28:
اگه جایی رو میشناسی ک دارن معرفی کن دادا

ahmadirect
18-03-2014, 13:51
سلام ، متاسفانه دیگه xba 10 هیج جا پیدا نمیشه ، ولی این سایت هدفون های معروفی واسه فروش داره که موجود هم هست ، بد نیست یه نگاهی بندازید مدل k375 هم موجوده:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ممنون دوست عزیز
ولی نظرم بیشتر روی سونی و تی جیز هست :n01:

k.pax
18-03-2014, 13:53
ممنون دوست عزیز
ولی نظرم بیشتر روی سونی و تی جیز هست :n01:

اکثر مدلهای t-jays رو اون سایت موجود داره ، ولی خب قیمتشون هم حداقل 300 هست . . . هدفون های akg هم بد نیستنا . . .

salar_221
18-03-2014, 14:18
سلام دوستان
چند مدل از هدفونهای jbl و Harman kardon رو شرکت اواسان وارد کردن گفتم فعلا مدل ها و قیمتها رو اینجا بزارم تا بعدا اگه فرصتی شد و امکان تستشون فراهم شد رویو هایی هم ازشون قرار بدیم.
Harman kardon :
HK-AE:450000

HK-NI:290000

HK-CL:690000

JBL

J22:165000

J33i:280000

j55:325000

AKG

k315:69000

k321:90000

k375:245000

k511: 119000

k518dj:199000

k518 dj dt:199000

k619 dj:319000

ahmadirect
18-03-2014, 14:19
اکثر مدلهای t-jays رو اون سایت موجود داره ، ولی خب قیمتشون هم حداقل 300 هست . . . هدفون های akg هم بد نیستنا . . .

Akg نسبتا قیمتش نزدیک Jays هست
ولی از نظر کیفیت فکر نکنم قابل قیاس باشن:n13:

mig-
18-03-2014, 14:30
مطمعنا t-jays بهتره
اینترنتی ک همه جا هست
نمایندگیش زنگ زدم رفتم گفتن سال دیگه:n28:
اگه جایی رو میشناسی ک دارن معرفی کن دادا

چشم میپرسم اگه پیدا کردم میگم خدمتت.
پس میگی t-jays تو مید و جزئیات از سونی بهتره؟جدا؟ akg چطور؟
بین akg و t-jays به نظرت کدوم بهتره؟

ahmadirect
18-03-2014, 14:40
چشم میپرسم اگه پیدا کردم میگم خدمتت.
پس میگی t-jays تو مید و جزئیات از سونی بهتره؟جدا؟ akg چطور؟
بین akg و t-jays به نظرت کدوم بهتره؟

ممنون دوست گلم:n16:
اگر بیشتر ترنس گوش میدی وبیس دوست داری akg
اگر هم بیشت pop و voc گوش میدی t-jays
البت قیمت هم برات مشکلی نداره همون t-jaysانتخاب بهتری هست هم از نظر کیفیت ساخت و بقیه موارد

ehsanshi
20-03-2014, 02:02
سلام خدمت اساتید محترم
دنبال یه هندزفری (ایرفون) با بهترین کیفیت صدا و بلندی برای گوش دادن به موسیقی راک و متال هستم. بودجه م تا دویست تومن ایناس.
اوقات زیادی با موبایل به موسیقی گوش میدم سر همین به صرافت خرید یه هندزفری خوب افتادم. گوشیمم آیفون فور اس هستش.
پیشنهادتون چیه؟ ممنون میشم کمکم کنید
در ضمن نظرتون راجع به این چیه؟

Alishmas
20-03-2014, 22:34
دوستان هدفون تا 250 تومن چی پیشنهاد میدین ؟ sony xb-500 چطوره ؟

mk_barsa
21-03-2014, 01:24
پس قطعات و كيفيت اصله فقط مونتاژ چين درسته؟
چون همين هدفون ها تو خيابون ٣٠ - ٤٠ دارن ميفروشن گفتم يه وقت از اينا نباشه ديجي كالا ١ تومن بندازه به مردم:n02::n09:
دیجی کالا تمام قطعاتش اصلیه.البته اونی ک شما تو خیابون میگیری معلوم نیس دره چنده اما میتونی تست کنی.دیجی کالا هم بیتس درجه یکو میده اما چینیه.البته نمیدونم ک بیتس تو چین نمایندگی داره یا نه.در کل میتونی روش حساب کنی اما اگه من بودم دنبال ی چیزی میرفتم ک نمایندگیش تو خود کشور باشه.دقدغه و ... هم دیگه از بین میرفت

t-jays
21-03-2014, 15:43
دوستان هدفون تا 250 تومن چی پیشنهاد میدین ؟ sony xb-500 چطوره ؟
سلام
هدفون خوبیه البته اگر طرفدار بیس قوی باشید.
ولی نسبت به قیمتش کیفیت خیلی خوبی داره

سال نو رو به همه ی دوستان عزیز تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی در پیش داشته باشند.

ahmadirect
21-03-2014, 19:15
فقط بیس داره همین:n03:

ahmadirect
21-03-2014, 19:19
دوست عزیز میتونی از برندهای معتبر استفاده کنی البت اگه دوست داری وحوصله گشتن داری :n01:
AKG خوبه

t-jays عالیه

Sony خوبه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_6492048

godrat72
22-03-2014, 02:24
با سلام

ببخشید میخوام یه هدفون بخرم حداکثر هم تا 120 تومن، بین این دو مورد شک دارم، ینی اطلاعات کافی ندارم، میخام بدونم کدومش بهتره؟

و یه سوال داشتم میخام بدونم چرا هدفون فیلیپس SHE-9000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرونتر از هدفون هایی ک لینکشو گذاشتم هست؟ آخه من خودم یه هدفون تو گوشی نوکیا دارم، کیفیتش عالیه، دیگه نمیخام تو گوشی بخرم، رودور گوشی میخام

با تشکر

metalhead_forever
22-03-2014, 11:16
با سلام

ببخشید میخوام یه هدفون بخرم حداکثر هم تا 120 تومن، بین این دو مورد شک دارم، ینی اطلاعات کافی ندارم، میخام بدونم کدومش بهتره؟

و یه سوال داشتم میخام بدونم چرا هدفون فیلیپس SHE-9000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گرونتر از هدفون هایی ک لینکشو گذاشتم هست؟ آخه من خودم یه هدفون تو گوشی نوکیا دارم، کیفیتش عالیه، دیگه نمیخام تو گوشی بخرم، رودور گوشی میخام

با تشکر
بین اینا سونی خرید کم ریسک تریه..... به ZX300 یا ZX310 سونی هم فکر کن....
دلیل بالاتر بودن قیمت در خیلی از موارد از طراحی و کیفیت ساخت تا نوع درایور و لوازم جانبی و.... میتونه باشه. احتمالا تصور شما اینه که چون این هدفون داخل گوشیه پس باید قیمت پایین تری نسبت به فول سایز داشته باشه که اینجوری نیست!
مثلا" AKG K3003 قیمتش ناقابل 1250 دلاره:n02:

پ.ن : در ضمن از روی مشخصات هدفون مثل امپدانس و حساسیت و... نمیشه در مورد کیفیت صدای هدفون قضاوت کرد.

Iamir47
22-03-2014, 17:25
دوستان با تبريك سال نو
يه هدفوني ميخوام تا حدود ١٥٠ تومان ، با ايفون 5sو mp3 player sony سازگار باشه
سبك اصلي موسيقي هم كه گوش ميدم راك و متال هست و بعضا سنتي يا پاپ
در ضمن وضوح و تفكيك صداي بالا ميخوام
باس زياد هم دوست ندارم ، تو گوش راحت باشه و ايزوليشن خوبي داشته باشه
با تشكر

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk

godrat72
22-03-2014, 17:47
بین اینا سونی خرید کم ریسک تریه..... به ZX300 یا ZX310 سونی هم فکر کن....
دلیل بالاتر بودن قیمت در خیلی از موارد از طراحی و کیفیت ساخت تا نوع درایور و لوازم جانبی و.... میتونه باشه. احتمالا تصور شما اینه که چون این هدفون داخل گوشیه پس باید قیمت پایین تری نسبت به فول سایز داشته باشه که اینجوری نیست!
مثلا" AKG K3003 قیمتش ناقابل 1250 دلاره:n02:

پ.ن : در ضمن از روی مشخصات هدفون مثل امپدانس و حساسیت و... نمیشه در مورد کیفیت صدای هدفون قضاوت کرد.

ممنون از راهنماییتون

مقاومت هدفون فیلیپسی که گذاشتم 32 هست در حالی که سونی 24 هست، حساسیتش 107 هست در حالی که سونی 98 هست، فیلیپس 40 میلیمتری هست در حالی که سونی 30 میلیمتری هست، فرکانس پاسخدهی فیلیپس از 18 تا 20000 هست ولی سونی 5-22000، با این اوصاف فکر کنم بخاطر امپدانس و فرکانس پاسخدهی هدفون سونی بهتر باشه؟ چون من بیشتر برای mp3 پلیرم که سونی هست میخام، فکر کنم مقامت 24 تا 32 فرقش قابل توجه باشه اما مثلا حساسیت 98 یا 107 زیاد تفاوتی نداشته باشن، درسته؟
به نظر هدفون zx310 یکم قدیمی تر از xb200 میاد!؟! اخه این هدفون xb200 اکنولوژی vibe داره که نمیدونم ینی چی اما اون یکی نداره :n02: و البته فرکانس پاسخدهی xb200 از 5-22000 هست ولی zx310 از 10 تا 24000 هسا! حالا کدومش بهتره؟

حالا اونا یه طرف این Sennheiser HD 201 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه طرف دیگه، هم آمپدانسش پایینه، هم آداپتور داره و هم اینکه 40 میلیمتریه و حساسیت بالاتری داره ولی فرکانس پاسخدهیش بین 21 تا 18000 هست، این ینی چی؟!

ببخشید زیاد سوال میکنم، مثل بچه ای میمونم که تازه دارم یچیزایی رو یاد میگیرم، البته تاپبک های دیگه رو خوندما اما نمیتونم بفهمم کدوم فاکتور تاثیر گذار تر هست!

ممنون

metalhead_forever
22-03-2014, 18:20
ممنون از راهنماییتون

مقاومت هدفون فیلیپسی که گذاشتم 32 هست در حالی که سونی 24 هست، حساسیتش 107 هست در حالی که سونی 98 هست، فیلیپس 40 میلیمتری هست در حالی که سونی 30 میلیمتری هست، فرکانس پاسخدهی فیلیپس از 18 تا 20000 هست ولی سونی 5-22000، با این اوصاف فکر کنم بخاطر امپدانس و فرکانس پاسخدهی هدفون سونی بهتر باشه؟ چون من بیشتر برای mp3 پلیرم که سونی هست میخام، فکر کنم مقامت 24 تا 32 فرقش قابل توجه باشه اما مثلا حساسیت 98 یا 107 زیاد تفاوتی نداشته باشن، درسته؟
به نظر هدفون zx310 یکم قدیمی تر از xb200 میاد!؟! اخه این هدفون xb200 اکنولوژی vibe داره که نمیدونم ینی چی اما اون یکی نداره :n02: و البته فرکانس پاسخدهی xb200 از 5-22000 هست ولی zx310 از 10 تا 24000 هسا! حالا کدومش بهتره؟

حالا اونا یه طرف این Sennheiser HD 201 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه طرف دیگه، هم آمپدانسش پایینه، هم آداپتور داره و هم اینکه 40 میلیمتریه و حساسیت بالاتری داره ولی فرکانس پاسخدهیش بین 21 تا 18000 هست، این ینی چی؟!

ببخشید زیاد سوال میکنم، مثل بچه ای میمونم که تازه دارم یچیزایی رو یاد میگیرم، البته تاپبک های دیگه رو خوندما اما نمیتونم بفهمم کدوم فاکتور تاثیر گذار تر هست!

ممنون
خواهش میکنم....
فقط یه چیز: این پاسخ فرکانسی و اینجور چیزا رو فراموش کنید. کیفیت صدای هدفون فقط و فقط با تست مشخص میشه! الان هدفونی داریم مثل همین xb200 که پاسخ فرکانسی اش به 22000KHz میرسد از طرفی هدفونی داریم مثل Shure SE535 که پاسخ فرکانسی اش حداکثرش 19KHz اما قیمتش باز هم ناقابل 425 دلار!!! و با هدفونهایی که در موردشان بحث میکنیم قابل مقایسه نیست.....
در ضمن ZX 310 و ZX300 هدفونهایی هستن که کاربران زیادی ازشون راضی بودن و نسبت به قیمتشون صدای خوبی ارائه میدن.
در ضمن قیمت ZX 310 از XB 200 بالاتره.... هر چند قیمت ملاک صحیحی برای مقایسه نیست اما بین این دو هدفون ارزان قیمت و از یک برند میتواند تا حدودی کمک کنه.....
البته انتظار تفاوت چشمگیر بین این دو هدفون نداشته باشید چون اکثر هدفونهای یک رده قیمتی به خصوص از یک برند و یک استایل صدایی تقریبا" مشابه دارن. این هم بدونین XB200 از سری Extra Bass سونی هست که به معنی بیس قوی هست که مشخصه این سری به حساب میاد (در XB500 و XB1000 کاملا" مشهوده)
سنهایزر هم برند خیلی مطرحیه اما بیشتر در هدفونهای گرون قیمتش!:n10: در مورد این برند چیزی که گفته میشه صدای سرد و بیس نه چندان قوی در سری HD هست..... بین این مدلها سنهایزر از نظر راحتی از همه مدلها بهتره اما قابلیت پرتابل کمتری هم داره و ممکنه به خاطر سایزش و کابل 3 متری دست و پا گیر بشه.

دوستان با تبريك سال نو
يه هدفوني ميخوام تا حدود ١٥٠ تومان ، با ايفون 5sو mp3 player sony سازگار باشه
سبك اصلي موسيقي هم كه گوش ميدم راك و متال هست و بعضا سنتي يا پاپ
در ضمن وضوح و تفكيك صداي بالا ميخوام
باس زياد هم دوست ندارم ، تو گوش راحت باشه و ايزوليشن خوبي داشته باشه
با تشكر

سلام. سال نو شما هم مبارک باشه.
همین که میگین بیس زیاد دوست ندارین و محدوده ی قیمت هم 150 خود به خود میریم به سمت Sony XBA-10 با گارانتی ایران رهجو.
هدفونی که صدای نسبتا" متعادلی داره. بیسش کمی از فلت بالاتره اما قوی نیست....
موفق باشید.

godrat72
22-03-2014, 18:39
خواهش میکنم....
فقط یه چیز: این پاسخ فرکانسی و اینجور چیزا رو فراموش کنید. کیفیت صدای هدفون فقط و فقط با تست مشخص میشه! الان هدفونی داریم مثل همین xb200 که پاسخ فرکانسی اش به 22000KHz میرسد از طرفی هدفونی داریم مثل Shure SE535 که پاسخ فرکانسی اش حداکثرش 19KHz اما قیمتش باز هم ناقابل 425 دلار!!! و با هدفونهایی که در موردشان بحث میکنیم قابل مقایسه نیست.....
در ضمن ZX 310 و ZX300 هدفونهایی هستن که کاربران زیادی ازشون راضی بودن و نسبت به قیمتشون صدای خوبی ارائه میدن.
در ضمن قیمت ZX 310 از XB 200 بالاتره.... هر چند قیمت ملاک صحیحی برای مقایسه نیست اما بین این دو هدفون ارزان قیمت و از یک برند میتواند تا حدودی کمک کنه.....
البته انتظار تفاوت چشمگیر بین این دو هدفون نداشته باشید چون اکثر هدفونهای یک رده قیمتی به خصوص از یک برند و یک استایل صدایی تقریبا" مشابه دارن. این هم بدونین XB200 از سری Extra Bass سونی هست که به معنی بیس قوی هست که مشخصه این سری به حساب میاد (در XB500 و XB1000 کاملا" مشهوده)
سنهایزر هم برند خیلی مطرحیه اما بیشتر در هدفونهای گرون قیمتش!:n10: در مورد این برند چیزی که گفته میشه صدای سرد و بیس نه چندان قوی در سری HD هست..... بین این مدلها سنهایزر از نظر راحتی از همه مدلها بهتره اما قابلیت پرتابل کمتری هم داره و ممکنه به خاطر سایزش و کابل 3 متری دست و پا گیر بشه.

باز هم به شدت تشکر میکنم از راهنماییتون:n12:

پس همون سونی zx310 یا xb200 رو می خرم، حالا ببینم چی میشه
فکر کنم تو این رنج قیمت بهترین انتخاب خواهند بود، آخه زیاد دیدم از انرژی سیستم dj-700 تعریف می کنن، اما خوب تو همین انجمن هم دیدم زیاد ازش راضی نیستن، و در برابر سوی خوب حرف برای گفتن نداره، از طرفی تو همین انجمن تعریف pioneer se-m390 رو دیدم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اما بازم فکر کنم همون سونی انتخاب بهتری باشه.

بازم ممنون

Iamir47
22-03-2014, 22:07
خواهش میکنم....

سلام. سال نو شما هم مبارک باشه.
همین که میگین بیس زیاد دوست ندارین و محدوده ی قیمت هم 150 خود به خود میریم به سمت Sony XBA-10 با گارانتی ایران رهجو.
هدفونی که صدای نسبتا" متعادلی داره. بیسش کمی از فلت بالاتره اما قوی نیست....
موفق باشید.

دوست عزيز به جز اين مدلي كه پيشنهاد كرديد ، مدل ديگري از ساير برندها هست كه متناسب با نياز من باشه
چون ميخوام از بين چند مدل انتخاب كنم.
با تشكر

metalhead_forever
23-03-2014, 22:57
دوست عزيز به جز اين مدلي كه پيشنهاد كرديد ، مدل ديگري از ساير برندها هست كه متناسب با نياز من باشه
چون ميخوام از بين چند مدل انتخاب كنم.
با تشكر

سلام.
ببینید در این محدوده مدلهایی از AKG (شناخت ندارم) و فیلیپس و سنهایزر CX175 موجود هستن که اصلا از نظر کیفیت قابل مقایسه با XBA-10 نیستن و جنس صدایی که شما خواستین هم ندارن. فراموش نکنید XBA-10 یک هدفون 65 دلاریه و خریدش به قیمت 150 هزار تومان عالی محسوب میشه در حالی که CX175 فقط 30 دلاره و قیمتش 150 هزار تومان!!!

saeedrma
24-03-2014, 20:34
سلام و خسته نباشید
اول عذر میخوام که پست های قبلو چک کردم
از دیدن صفحات مخم صوت کشید:n30:
خب من یه هدفون میخواستم روی گوش
هم میخوام سیمش بلند باشه و البته یه جورایی خوش ساخت که به امپلی فایر گیتار وصل کنم باهاش تمرین کنم
برای این کار کیفیت صداش برام مهم نیست بیشتر کیفیت ساختش
اما....:n29:
یه ایپد دارم که باهش اهنگ گوش میدم
راک گوش میدم
اینجاست که دوست ندارم هدفونه صداش گرفته و گرم و خفه مثل هدفونای سونی باشه
خودم سنهایزر HD 201 رو انتخاب کردم
قیمتش خوبه!!!
صداشو نمیدونم
تا 200 میتونم هزینه کنم
دوست دارم یه مدل بهم معرفی کنید که ار قیمتش بیشتر ارزشش داشته باشه
سپاسگذارم

Alishmas
26-03-2014, 13:36
برای ست کردن پلیر یا کارت صدا با هدفون به چه خصوصیاتی باید توجه کرد ؟

pleomax42
26-03-2014, 18:12
سلام دوستان میخوام هندزفری خوب بگیریم که صداش بم نباشه بسی خوبی هم داشته باشه میخوام از دوستان اهل فن سوال کنم که هندزفری philips SHS5200 با
Philips Flexible Earhook Headphones SHS3201کدوم بهتره خودم از اولی خوشم اومده قبلن بیتس داشتم چون موزیک طولانی گوش میدم 2 ساعت که میرم دانشگاه گوشم داغ میکرد دادم رفت حالا بین این 2 مدل گیر کردم کدوم کیفیت بهتری داره ممنون میشم راهنمایی کنید :n06:

rave-87
27-03-2014, 02:11
برای ست کردن پلیر یا کارت صدا با هدفون به چه خصوصیاتی باید توجه کرد ؟
روي كاغذ فقط مي شه از لحاظ قدرت درايو كردن نظر داد، تازه اون هم حتمي نيست

بايد حساسيت هدفون، امپدانس هدفون، قدرت خروجي پلير در اون امپدانس رو داشته باشين. برادر t-jays تاپيكي براي محاسبه توانايي درايو كردن، براساس اين اطلاعات دارن

saeedrma
27-03-2014, 16:08
دوستان کسی اینجا نیست بهم راهنمایی بده؟

Born.pain.death

ali_phd71
27-03-2014, 20:32
سلام دوستان
یه هدفون در حد 60 هزار تومن برای کامپیوتر میخواستم
توی ی تاپیک دیگه این مدل معرفی شده بود
JVC HA-RX500 ولی سیم صدا نداشت
من میخوام سیم صدا داشته باشه
یه مدل سونی داشتم بدون سیم صدا خودش اتوماتیک صداش تا اخر بود و صدا خیلی بدی همراش بود که کم نمیشد
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر

sami-cyrus
28-03-2014, 13:20
سلام دوستان...
من الان یه senheiser cx300 II Presicion دارم به طور کلی بد نیس ولی دوتا مشکل اساسی دارم.
1. وقتی صدای موزیک زیاد شه جر میندازه و شفافیتشو از دست میده مخصوصا وقتی سبک هایی مثل راک و متال گوش میدم
2. کیفیت و فرم سیم این هدفون فوق العاده ضعیفه...
الان 250 ت بودجه با فروش این هدفون دارم، قصد خرید JBL J33i دارم که اگه بخوام اینو بگیرم باید یه چیزی هم رو پولم بذارم...
ولی نقد های خوبی هم از JBL J22i خوندم که اگه اینو بگیرم 70ت هم واسم میمونه...
حالا به نظرتون تفاوت صداشون انقد هست که بخوام 120ت بیشتر هزینه کنم یا همون JBL J22i انتخاب بهتریه؟

Sent from my HTC One X using Tapatalk

rave-87
28-03-2014, 20:54
سلام و خسته نباشید
اول عذر میخوام که پست های قبلو چک کردم
از دیدن صفحات مخم صوت کشید:n30:
خب من یه هدفون میخواستم روی گوش
هم میخوام سیمش بلند باشه و البته یه جورایی خوش ساخت که به امپلی فایر گیتار وصل کنم باهاش تمرین کنم
برای این کار کیفیت صداش برام مهم نیست بیشتر کیفیت ساختش
اما....:n29:
یه ایپد دارم که باهش اهنگ گوش میدم
راک گوش میدم
اینجاست که دوست ندارم هدفونه صداش گرفته و گرم و خفه مثل هدفونای سونی باشه
خودم سنهایزر HD 201 رو انتخاب کردم
قیمتش خوبه!!!
صداشو نمیدونم
تا 200 میتونم هزینه کنم
دوست دارم یه مدل بهم معرفی کنید که ار قیمتش بیشتر ارزشش داشته باشه
سپاسگذارم
فکر کنم تنها انتخاب ممکن رو خودتون انجام دادین، بازار ایران بسیار بازار محدودی هستش. هدفون های دیگه اکثراً بیس زیادتری دارن.

سلام دوستان...
من الان یه senheiser cx300 II Presicion دارم به طور کلی بد نیس ولی دوتا مشکل اساسی دارم.
1. وقتی صدای موزیک زیاد شه جر میندازه و شفافیتشو از دست میده مخصوصا وقتی سبک هایی مثل راک و متال گوش میدم
الان 250 ت بودجه با فروش این هدفون دارم، قصد خرید JBL J33i دارم که اگه بخوام اینو بگیرم باید یه چیزی هم رو پولم بذارم...
حالا به نظرتون تفاوت صداشون انقد هست که بخوام 120ت بیشتر هزینه کنم یا همون JBL J22i انتخاب بهتریه؟

من چیز خاصی توی اینترنت از آدم شناخته شده ایی در مورد این هدفون ها پیدا نکردم. ولی این رو متوجه شدم که این جی-بی-ال ها، سبک صدایی مثل همسن سنهایزر خودتون دارن، حالا ممکنه توی تریبل مقداری کیفیتشون بهتر باشه، ولی انتظار معجزه نداشته باشین.

pp8khat
28-03-2014, 23:06
با سلام
یک مدلی معرفی کنید که دو ویژگی زیر رو داشته باشه، ممنون می شم.:n12:
1- ایزولیشن خیلی خیلی خوب: به طوری که تو اتوبوس و ماشین و.. صدای موتور و ترافیک شنیده نشه...همچنین صدا به بیرون درز نکنه
2- راحتی نسبی: به طوری که گوش درد نگیره:headphone
* برای شنیدن مکالمه و سخنرانی می خوام و زیاد کاربردش تو موسیقی مهم نیست...اگه چند تا مدل با قیمت های مختلف معرفی کنید ممنون می شم:n16:

pleomax42
28-03-2014, 23:06
حتما باید کهنه کار باشیم تا کسی ما رو راهنمایی کنه ؟؟ من ازتون یه مشاوره خواستم میخوام کسانی که اهل فن هستند منو بیچاره رو راهنمایی کنن تا از 2 به شکی در بیام ممنون

parsbin
28-03-2014, 23:19
SENNHEISER HD 429s برای موزیک و فیلم چطوری؟
در این رده انتخاب بهتری وجود داره؟

rave-87
29-03-2014, 00:44
حدود 2 هفته ایی هدفون etymotic er4p سالار جان دست من بود. خودشون قبلاً ریویو گذاشته بودن و قصد من در حال حاضر گذاشتن ریویو نیست و صرفاً گفتم فرصت رو مغتنم بدونم و نظراتم رو بگم. راستیتش اصلاً اینکه هدفون آقا سالار به دست من رسید از اینجا آب می خوره که تو روز ملاقات حضوری که با دوستان داشتیم (چه زمان زود می گذره)، آقا سالار این هدفون رو آورده بودن (البته به جزء وسایل بسیار دیگه ایی که زحمت کشیده بودن و آورده بودن.) بنده هم یدونه مقاومت 75 اهمی داشتم و قرار شد که این هدفون رو با مقاومت 75 اهمی به آمپ وصل کنیم و ببینیم که آیا تفاوتی تو صداش ایجاد می شه یا نه. اما اگر می پرسید که چرا اصلاً این کار رو انجام دادیم، باید مقداری تاریخچه خدمتتون عرض کنم.
حدوداً اوایل دهه نود بود که شرکت etymotic سعی کرد تا دقیق ترین هدفون ممکنه خودش رو برای کاربری هایی همچون مهندسی صدا تولید کنه. داستان رو طولش ندم و خلاصه در طی سالیان دراز، ورژن های مختلفی از اون هدفون اصلی به بازار اومدن. سه تا ورژن اصلی، که خود کارخونه ادعا می کرد که توی دقت و سبک صدا با هم تفاوت دارن عبارت بودن از: er4s, er4b, er4p
اما تفاوت ها چی بود. براساس صحبت های اعلام شده، er4s و er4p از لحاظ دقت صدا، با هم تفاوت دارن. خود شرکت دقت er4s رو 92% و دقت er4p رو 86% اعلام کرد. خب این سوال پیش میاد که پس چرا 1 نفر باید بیاد er4p رو بخره. قضیه از این قراره که er4p به اندازۀ 75 اهم، امپدانس پایین تری از er4s داره و همین امر اون رو برای استفادۀ پرتابل مناسب تر می کنه. از طرفی توی سایت ادعا می کنه که بیس er4p مقداری بیشتر هستش. اما er4b این وسط چیه؟ er4b برای آهنگ هایی تنظیم شده که مخصوص هدفون ضبط و مستر شدن، و نه برای اسپیکر.
نکته ایی که این جا هست اینه که er4p به راحتی به er4s قابل تبدیل شدنه. در اصل تنها اختلاف این دو تا هدفون از نظر فیزیکی، یک مقاومت 75 اهمی هستش. برای همین اگر شما er4p رو با یدونه مقاومت 75 اهمی استفاده کنین، در اصل دارید به er4s گوش می دین. یعنی: er4p + 75ohm adapter = er4s
برگردیم به روز ملاقات، خلاصه تو روز ملاقات من er4p رو با مقاومت 75 اهمی به پلیر وصل کردم، و نتونستم تفاوتی بین این حالت (er4p + 75ohm) با حالت بدون مقاومت تشخیص بدم. در اصل نتونستم تفاوتی بین er4s با er4p تشخیص بدم. خلاصه آقا سالار در هنگام خداحافظی، یک تعارفی به من زد که اگر می خوایی ببر تو خونه دقیق گوش بده و فکر کنم دو بار این تعارف رو زد. من هم از خدا خواسته ، چون خودم هم می خواستم به صدای etymotic دقیقتر گوش بدم:n10:، گفتم باشه و از دستش قاپیدمش :n02:
الأن می خوام خلاصه نتایج رو با دوستان به اشتراک بزارم.
من توی تست، از schiit modi به عنوان دک و از schiit vali به عنوان آمپ استفاده کردم. در مقایسه، هدفون های خودم یعنی وستون 4r و سونی z1000 هم بودن.
در مورد تفاوت بین er4p و er4s، واقعیت اینه که من باز هم باید بگم که به هیچ وجه تفاوت معناداری بین این دو تا مدل حس نکردم. ممکن بود توی بعضی آهنگ ها، به نظرم er4p توی لو- بیس مقدار بیس بیشتری داشت، ولی واقعیت اینه که به نظرم اونقدر جزئی بود که قابل صرف نظر کردن بود. شاید توی تریبل هم er4s رو جذاب تر پیدا می کردم توی بعضی آهنگ ها، ولی واقعاً نمی تونم بگم این تفاوت ها ناشی از واقعیت بود یا اینکه صرفاً یک اثر هاله ایی. البته شاید یکی از مشکلات، ستاپ بنده هم بوده باشه؛ این آمپی که بنده استفاده می کنم، دارای مقداری هیس زمینه هستش و در ضمن امکان تعویض سریع هدفون ها، برای مقایسه سریع عملاً غیر ممکن بود.
اما برسیم به مقایسه er4s با بقیه هدفون ها.
از لحاظ پاسخ فرکانسی، اتیموتیک واقعاً به نظرم طبیعی هست. البته اگر مقداری بیسش بیشتر بود، برای من طبیعی تر نشون می داد. در مقایسه با وستون، باید بگم که وقتی آهنگ هایی استفاده می کردم که کیفیت ضبط و مسترینگ خوبی داشتن، فرقی با وستون توی کیفیت برای من نداشت. حتی به دلیل تریبل بیشترش، می تونم بگم من اتیموتیک رو ترجیح می دادم به وستون. از لحاظ سرعت، باید بگم اگر سریع تر از وستون نبود، کمتر نبود. ولی وقتی شروع کردم به گوش دادن بعضی آهنگ ها که کیفیت ضبط پایینی داشتن، اونوقت کاملاً وستون رو ترجیح می دادم به اتیموتیک. در باب مقایسه er4s با z1000، این دو تا تفاوت شگفت انگیزی با هم داشتن. تا حدی که شاید مقایسه رو بی معنی بکنه. اتیموتیک هم سریع تر، هم شفاف تر بود. البته z1000 توی کیفیت چیزی کم نداشت از er4s. در مورد میزان بیس، تفاوت خاصی بین مقدار بیس er4s و z1000 ندیدم، فقط با توجه به اینکه z1000 مقدار بسیار بیشتری هوا رو جابجا می کنه، بیس توی z1000 بسیار دلچسب تر بود و اون حس کمبود بیسی که توی er4s دست می ده، اصلاً توی z1000 وجود نداره.
اما دوست دارم به یک کمبود اصلی، er4s در مقابل w4r و z1000 اشاره کنم. کمبود اصلی er4s در جایگیری سازها و حسی بود که به شما از حضور سازها و تفکیک سازها می داد. توی این مقوله، er4s به صورت کاملاً مشهودی، در سطحی پاین تر از w4r و z1000 بود.

sami-cyrus
29-03-2014, 01:09
فکر کنم تنها انتخاب ممکن رو خودتون انجام دادین، بازار ایران بسیار بازار محدودی هستش. هدفون های دیگه اکثراً بیس زیادتری دارن.

من چیز خاصی توی اینترنت از آدم شناخته شده ایی در مورد این هدفون ها پیدا نکردم. ولی این رو متوجه شدم که این جی-بی-ال ها، سبک صدایی مثل همسن سنهایزر خودتون دارن، حالا ممکنه توی تریبل مقداری کیفیتشون بهتر باشه، ولی انتظار معجزه نداشته باشین.

منم انتظار معجزه ندارم همین که یه مقدار تریبل بهتر داشته باشه و کیفیت و فرم سیمش خوب باشه واسه من کافیه...
مرسی که جواب دادین...

Alishmas
29-03-2014, 12:41
سلام دوستان...

از بیس cx300 راضی ای ؟ از چه پلیری استفاده میکنی ؟

metalhead_forever
29-03-2014, 13:05
در مورد پست rave-87 عزیز بگم به نظر من HD800 صداش طبیعی تره چون هم Soundstage وسیع تری داره (که خودت اشاره کردی) هم اینکه بیس قوی تر و منطقی تری داره نسبت به etymotic.... وقتی صدای اینو شنیدم به نظرم بیسش دیگه خیلی ضعیف بود و وقتی صدای درامز رو گوش میدادم به نظرم بیس درامز قوی تر و پانچی تر از بیسی بود که این از درامز پخش میکرد.
به راحتی هم اشاره میکردی.... وقتی اینو گذاشتم تو گوشم کاملا" احساس میکردم تا به حال هیچ چیزی اینقدر داخل گوشم فرو نکرده بودم!!!!!:n02:
البته این هم قبول دارم که etymotic یه هدفون 250 دلاریه و نباید با HD800 مقایسه بشه.....

rave-87
31-03-2014, 00:31
SENNHEISER HD 429s برای موزیک و فیلم چطوری؟
در این رده انتخاب بهتری وجود داره؟
سلام
من امروز توی پاساژ پایتخت، نمایندگی نامداران، تست کردم این هدفون رو.
چیز خاصی نبود به نظرم. من akg q460 رو بهتر از این دیدم. سنهایزر بیس نرم تری داشت و تریبل کمتری داشت. در ضمن می تونم بگم که بیس سنهایزر مقداری بیشتر از بیس q460 به نظر میومد.در نهایت می تونید برید خودتون هردو رو تست کنید.

در مورد پست rave-87 عزیز بگم به نظر من HD800 صداش طبیعی تره چون هم Soundstage وسیع تری داره (که خودت اشاره کردی) هم اینکه بیس قوی تر و منطقی تری داره نسبت به etymotic.... وقتی صدای اینو شنیدم به نظرم بیسش دیگه خیلی ضعیف بود و وقتی صدای درامز رو گوش میدادم به نظرم بیس درامز قوی تر و پانچی تر از بیسی بود که این از درامز پخش میکرد.
به راحتی هم اشاره میکردی.... وقتی اینو گذاشتم تو گوشم کاملا" احساس میکردم تا به حال هیچ چیزی اینقدر داخل گوشم فرو نکرده بودم!!!!!:n02:
البته این هم قبول دارم که etymotic یه هدفون 250 دلاریه و نباید با HD800 مقایسه بشه.....
قضیه سونداستیج که جدا، چونکه معایب ذاتی این هاست. ولی در مورد اتیموتیک احساس می کردم که صدای هر دو کانال، به خوبی توی مغز ترکیب نمی شه و برای همین اون تصوری که مثلاً w4r به من می داد رو اتیموتیک نمی داد.
در مورد بیس، به نظرم هدفون های داخل گوشی (مخصوصاً از نوع بالانس آرماتورها) باید ذاتاً مقداری پاسخ فرکانسیشون بالاتر از خط فلت باشه. علتش هم اینه که توی هدفون های دینامیک، با حرکت دیافراگم مقدار زیادی هوا جابجا می شه و به گوش شما می رسه که همین مسئله بیس رو عمیق تر و طبیعی تر می کنه، حال اینکه اصلاً ممکنه مقدار بیس هنوز هم خط فلت رو نشون بده.

sami-cyrus
31-03-2014, 03:55
از بیس cx300 راضی ای ؟ از چه پلیری استفاده میکنی ؟

بله بیس خوبی داره... پلیرم هم HTC OneX

Amir Hossein
31-03-2014, 11:19
سلام بچه ها
من یه Xperia L دارم
میخواستم بدونم با 150 تومن میشه یه هدفونی گرفت که از هدفون فابریک گوشی بهتر باشه؟
یا در همون سطحه؟
اگه میشه بهترشو گرفت شما چی رو پیشنهاد میدین؟
ممنون

NNNNimAAAA
31-03-2014, 12:03
سلام،
من قصد خرید ایرفون JBL J22 رو دارم. هدفون قبلیم SHE7000 فیلیپس بود . راستش همین هدفونم هم کیفیتش به نظرم خوبه . صدایی شفاف و تریبل خوبی هم داره ، تو پخش جزئیات هم خوب عمل میکنه ولی میخوام یه هدفون بهتر بگیرم , و نمیخوام بعدا ببینم هدفونی که خریدم زیاد با این فیلیپسی که دارم تفاوت نداره ! موزیک هم سبک راک و متال گوش میدم. مشکل فیلیپس این بود که بخاطر تریبل زیادش تو سبک بلک متال واقعا اذیت میکرد، خیلی تیزه ! JBL J22 چطوره؟
مرسی

rave-87
31-03-2014, 22:26
سلام،
من قصد خرید ایرفون JBL J22 رو دارم. هدفون قبلیم SHE7000 فیلیپس بود . راستش همین هدفونم هم کیفیتش به نظرم خوبه . صدایی شفاف و تریبل خوبی هم داره ، تو پخش جزئیات هم خوب عمل میکنه ولی میخوام یه هدفون بهتر بگیرم , و نمیخوام بعدا ببینم هدفونی که خریدم زیاد با این فیلیپسی که دارم تفاوت نداره ! موزیک هم سبک راک و متال گوش میدم. مشکل فیلیپس این بود که بخاطر تریبل زیادش تو سبک بلک متال واقعا اذیت میکرد، خیلی تیزه ! JBL J22 چطوره؟
مرسی

احتمالاً توی پایتخت می تونین تست کنین. من مدل j55 رو تست کردم. سبک صداش، مثل اکثر هدفون های توی این رده موجود در ایران بود. بیس زیاد. یعنی در حد اکثر مدل های فیلیپس. تریبلش کم بود اما. یعنی به وضوح کمتر از فیلیپس هستش. اگر با روی گوشی مشکلی ندارین، akg q460 هدفون خیلی خوبی بود. اگر اشتباه نکنم 350 تومن بود.

Milad4171
01-04-2014, 00:09
دوستان . هدفون کلیپش گیر میاد جایی . البته بدون اون دکمه هایی که واسه آپل گذاشتن روش. بدون دکمه های کنترلی

amirboy572124
01-04-2014, 12:27
بنده به شفافیت صدا و بیس عمیق خیلی اهمیت میدم از بین این مدل ها با توجه به خواسته های بنده کدوم انتخاب بهتری هست
Sennheiser
CX275S
CX300II
Yamaha EPH50

کدوم یکی کیفیت صدا و بیس بالاتری داره؟
اگر تو این رنج قیمت انتخاب بهتری هست پیشنهاد بدین

RKLegend
01-04-2014, 15:46
سلام
یه هدفون فول سایز میخوام که به نسبت به قیمتش کیفیت خوبی بده
قیمت حدود 100-120
اولویت هام به ترتیب کیفیت ساخت , شفافیت صدا , عمق صدا , بیس
کسی در هدفون های موزیک سومیک و اینکه از کجا میشه تهیه شون کرد اطلاعات داره؟

master_shz
01-04-2014, 18:12
سلام دوستان عزیز
من به تازگی یک هدفون Razer HammerHead Gaming Headphone از دیجی کالا گرفتم، هدفون خیلی خوبی هست و صدای بسیار خوبی داره، روی کامپیوتر با صدای بالا مشکلی نداره ولی روی گوشی چرا
من گوشی htc one s دارم که beats support هست و وقتی تیک بیتس را روشن میکنم باس آهنگ را بیشتر میکنه، با این هدفون در صداهای کم خوب هست ولی صدا را که زیاد میکنم مخصوصا آهنگهایی که باس بالا دارن خش خش میکنه حتی اگر بیتس را هم خاموش کنم بازم در صداهای بالا خش خش میکنه، میخواستم ببینم به نظر شما درست هست یا مشکل داره هدفون؟ یک هفته گارانتی تعویض داره دیجی کالا و یک سال گارانتی پانا، ممنون میشم راهنمایی کنی

NNNNimAAAA
01-04-2014, 22:21
احتمالاً توی پایتخت می تونین تست کنین. من مدل j55 رو تست کردم. سبک صداش، مثل اکثر هدفون های توی این رده موجود در ایران بود. بیس زیاد. یعنی در حد اکثر مدل های فیلیپس. تریبلش کم بود اما. یعنی به وضوح کمتر از فیلیپس هستش. اگر با روی گوشی مشکلی ندارین، akg q460 هدفون خیلی خوبی بود. اگر اشتباه نکنم 350 تومن بود.
۳۵۰ خیلی دیگه زیاده! تو همین رنج ۱۶۰ ۱۷۰ میخوام، آخه فیلیپس بعضی وقتا تریبلش رو مخه، خیلی دیگه زیادیه. اگه تریبل کم باشه میشه با اکولایزر یه کاریش کرد ولی این فیلیپس بعضی وقتا دیگه زیادی تیزه.پیشنهاد بهتر تو این رنج قیمت دارین؟ یا همین J22 خوبه؟

alborz1355
02-04-2014, 18:56
یک هدفون یا هد ست برای دیدن فیلم با کامپیوتر با قیمت حدود 100 تا 150 میخوام

مهمترین ویژگی که میخوام اینه که کاملاً دور گوش قرار بگیره و روی گوش فشار نیاره(earcomfort)

ممنون میشم دوستان راهنمایی کنند.

pkarash
03-04-2014, 12:05
درود

مدتیه که دنبال یک هدفون Over-Ear با قیمت حداکثر ۲۰۰ تومن برای گوش دادن به موسیقی هستم، ولی از اونجایی که تو این زمینه تقریبا بی‌تجربه محسوب می‌شم، هرچی بیشتر می‌گردم کار برام دشوارتر می‌شه. ممنون می‌شم اگه اساتید کمکی بکنن.

بنده از سبک‌های مختلفی لذت می‌برم؛ پاپ، راک، نیو ایج، فولکلور (به‌ویژه گیلکی و ترکی) سبک‌هایی هستن که من بیشتر گوش می‌کنم، ضمن اینکه به Anime ostـها هم ارادت ویژه دارم! بعد از این‌ها نوبت به متال و موسیقی کلاسیک می‌رسه. جاز و رپ هم در لیست سیاه‌ام جای دارن.

در مورد نوع صدا چندان مطمئن نیستم. پخش باکیفیت صدای سازهای زهی، به‌ویژه ویولون، اهمیت زیادی داره و صداهای زیر به اندازه بم (بلکه هم بیشتر) برام مهم هستن، ولی تیز بودن صدا رو اصلا نمی‌تونم تحمل کنم. همین‌طور دنبال بیس اغراق‌شده نیستم (یکی از دلایلی که Razer Electra رو از لیست کنار گذاشتم این بود)، ولی بیس کمی بالاتر از حد معمول، به‌طوری که روی بقیه فرکانس‌ها اثر خاصی نذاره، رو نه‌تنها مشکلی باهاش ندارم، بلکه استقبال هم می‌کنم. در کل می‌خوام با توجه به بازه قیمتی، هدفون موردنظر صدایی نسبتا گرم و تا حد امکان شفاف داشته باشه. ضمنا از اونجا که معمولا با صدای بلند موسیقی گوش نمی‌دم، نیازی نیست که هدفون ولوم خیلی بالایی بده.

باز/بسته بودن هدفون و قابل حمل بودن‌اش چندان اهمیتی نداره، چون در خونه و در فضای شخصی قراره ازش استفاده بشه. قالب هم طبیعتا هرچه راحت‌تر باشه بهتره؛ با این حال، از اونجایی که در بازه‌های کوتاه و به دفعات زیاد آهنگ گوش می‌دم، اگه هدفون اون‌قدرها هم راحت نباشه و کمی از راحتی‌ش رو به کیفیت بالاترش بده، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنه. اما پخش‌کننده یکی ام‌پی‌تری پلیر NWZ-B172 سونی هست و یکی هم یک گوشی رده-پایین از سری ویو سامسونگ. پی‌سی هم هست، ولی صداش آنبورده و احتمالا نمی‌شه ازش انتظار زیادی داشت.

هدفون‌هایی که قبلا داشتم (و دارم)، به جز این اواخر، اکثرا بی‌نام و In-Ear بودن. IEMهایی که امتحان کردم و نام بردن‌شون شاید کمکی به انتخاب بهتر هدفون فول-سایز بکنه، دو مدل ارزون-قیمت از فیلیپس بودن. یکی‌شون SHE3582 بود که بیس خیلی خوبی داشت (البته الان بیس کمتری می‌خوام نسبت به اون)، ولی صداش تو فرکانس‌های بالا و متوسط مقداری تیز و آزاردهنده بود. بعدی SHE6000 هست که به‌عنوان یک درون-گوشی ازش راضیم، ولی تو بیشتر آهنگ‌ها کمی «محو بودن» و لرزش تو خروجی حس می‌شه. یکی از دلایلی که قصد خریداری Over-Ear رو دارم اینه که گوش‌ام مقداری آزرده‌ست و دیگه نمی‌تونم مثل گذشته از IEMها استفاده کنم.

دوستان با توجه به شرایط بنده چه مدل‌هایی رو پیشنهاد می‌کنن؟ تو رده کمتر از ۱۰۰ تومن چطور؟
ممنون و شرمنده که وقت‌تون رو گرفتم

rave-87
03-04-2014, 12:13
۳۵۰ خیلی دیگه زیاده! تو همین رنج ۱۶۰ ۱۷۰ میخوام، آخه فیلیپس بعضی وقتا تریبلش رو مخه، خیلی دیگه زیادیه. اگه تریبل کم باشه میشه با اکولایزر یه کاریش کرد ولی این فیلیپس بعضی وقتا دیگه زیادی تیزه.پیشنهاد بهتر تو این رنج قیمت دارین؟ یا همین J22 خوبه؟راستیتش من تنها گزینه مناسبی که توی گوش دادن به هدفون های مختلف توی پایتخت دیدم، همون akg بود. بقیه به شدت نزدیک به هم بودن. حالا بعضی ها بیسشون محکم تر بود،بعضی ها نرم تر.من در حال حاضر فقط به دوستانی که زیر 50 تومن بخوان هدفون بخرن، با وجدان آسوده فیلیپس 3590 رو توصیه می کنم. چون هم بیس خوبی داه. هم تریبلش اندازه مدلهای بالاترش تیز نیست. هم سوند استیج مناسبی داه. و در نهایت در مقابل قیمتش خیلی خوبه.شما اگر jbl بگیرین، احتمال زیاد از دست تریبل زیاد فیلیپس راحت می شین.

aryan001
03-04-2014, 14:19
من مى خوام يه هدفون خيلى خوب دور و بر ٧٠٠تومن بكيرم سنهايزر hd558 يا hd205 چشم رو گرفته ٣٠٠تومن هم براى امپ كنار گذاشتم مى خوام بدونم بين اين هدفون ها يا هدفون هايى كه مد نظر خودتونه كدومشون صداى بهترى رو ارايه ميده و با امپ (حتى المكان باكدوم امپ)خوب درايو ميشه يا اصلا نيازى به امپ نداره

metalhead_forever
03-04-2014, 22:01
درود

مدتیه که دنبال یک هدفون Over-Ear با قیمت حداکثر ۲۰۰ تومن برای گوش دادن به موسیقی هستم، ولی از اونجایی که تو این زمینه تقریبا بی‌تجربه محسوب می‌شم، هرچی بیشتر می‌گردم کار برام دشوارتر می‌شه. ممنون می‌شم اگه اساتید کمکی بکنن.

بنده از سبک‌های مختلفی لذت می‌برم؛ پاپ، راک، نیو ایج، فولکلور (به‌ویژه گیلکی و ترکی) سبک‌هایی هستن که من بیشتر گوش می‌کنم، ضمن اینکه به Anime ostـها هم ارادت ویژه دارم! بعد از این‌ها نوبت به متال و موسیقی کلاسیک می‌رسه. جاز و رپ هم در لیست سیاه‌ام جای دارن.

در مورد نوع صدا چندان مطمئن نیستم. پخش باکیفیت صدای سازهای زهی، به‌ویژه ویولون، اهمیت زیادی داره و صداهای زیر به اندازه بم (بلکه هم بیشتر) برام مهم هستن، ولی تیز بودن صدا رو اصلا نمی‌تونم تحمل کنم. همین‌طور دنبال بیس اغراق‌شده نیستم (یکی از دلایلی که Razer Electra رو از لیست کنار گذاشتم این بود)، ولی بیس کمی بالاتر از حد معمول، به‌طوری که روی بقیه فرکانس‌ها اثر خاصی نذاره، رو نه‌تنها مشکلی باهاش ندارم، بلکه استقبال هم می‌کنم. در کل می‌خوام با توجه به بازه قیمتی، هدفون موردنظر صدایی نسبتا گرم و تا حد امکان شفاف داشته باشه. ضمنا از اونجا که معمولا با صدای بلند موسیقی گوش نمی‌دم، نیازی نیست که هدفون ولوم خیلی بالایی بده.

باز/بسته بودن هدفون و قابل حمل بودن‌اش چندان اهمیتی نداره، چون در خونه و در فضای شخصی قراره ازش استفاده بشه. قالب هم طبیعتا هرچه راحت‌تر باشه بهتره؛ با این حال، از اونجایی که در بازه‌های کوتاه و به دفعات زیاد آهنگ گوش می‌دم، اگه هدفون اون‌قدرها هم راحت نباشه و کمی از راحتی‌ش رو به کیفیت بالاترش بده، مشکل خاصی ایجاد نمی‌کنه. اما پخش‌کننده یکی ام‌پی‌تری پلیر NWZ-B172 سونی هست و یکی هم یک گوشی رده-پایین از سری ویو سامسونگ. پی‌سی هم هست، ولی صداش آنبورده و احتمالا نمی‌شه ازش انتظار زیادی داشت.

هدفون‌هایی که قبلا داشتم (و دارم)، به جز این اواخر، اکثرا بی‌نام و In-Ear بودن. IEMهایی که امتحان کردم و نام بردن‌شون شاید کمکی به انتخاب بهتر هدفون فول-سایز بکنه، دو مدل ارزون-قیمت از فیلیپس بودن. یکی‌شون SHE3582 بود که بیس خیلی خوبی داشت (البته الان بیس کمتری می‌خوام نسبت به اون)، ولی صداش تو فرکانس‌های بالا و متوسط مقداری تیز و آزاردهنده بود. بعدی SHE6000 هست که به‌عنوان یک درون-گوشی ازش راضیم، ولی تو بیشتر آهنگ‌ها کمی «محو بودن» و لرزش تو خروجی حس می‌شه. یکی از دلایلی که قصد خریداری Over-Ear رو دارم اینه که گوش‌ام مقداری آزرده‌ست و دیگه نمی‌تونم مثل گذشته از IEMها استفاده کنم.

دوستان با توجه به شرایط بنده چه مدل‌هایی رو پیشنهاد می‌کنن؟ تو رده کمتر از ۱۰۰ تومن چطور؟
ممنون و شرمنده که وقت‌تون رو گرفتم
سلام.
over ear خوب دو تا داریم تا 200. یکی V-Jays و اون یکی هم سونی ZX300 (یا ZX310) ....
از نظر صدا تفاوت زیادی ندارن و هر دو بیس قوی و صدای گرم دارن که تو این رنج طبیعیه. تنها چیزی که میمونه اینه که V-Jays پشت بازه و Isolation تقریبا نداره و نشتی صدا داره اما سونی پشت بسته هست و از این نظر یه خورده بهتره.... عوضش V-Jays سبک تر و راحت تره رو سر.....
V-Jays رو مجتمع پایتخت میتونی تست کنی سونی رو نمیدونم.

من مى خوام يه هدفون خيلى خوب دور و بر ٧٠٠تومن بكيرم سنهايزر hd558 يا hd205 چشم رو گرفته ٣٠٠تومن هم براى امپ كنار گذاشتم مى خوام بدونم بين اين هدفون ها يا هدفون هايى كه مد نظر خودتونه كدومشون صداى بهترى رو ارايه ميده و با امپ (حتى المكان باكدوم امپ)خوب درايو ميشه يا اصلا نيازى به امپ نداره
آمپ چی میخوای بگیری؟!!
یه جایی (فکر کنم هدفای) میخوندم HD558 رو یه جورایی اصلاح کردن صداش مشابه HD598 شد!!! یه تحقیق بکن در مورد این....
HD518 هم هدفون خیلی خوبیه.... صدای شفافی داره Soundstage خوبی هم داره.... فقط یه چیز در مورد این سنهایزر ها بدون: خیلی بیس قوی ندارن پس کاربردت رو در نظر بگیر.
HD518 رو با iPod Touch 5G تست کردم تقریبا" درایو میشه فقط بیسش ضعیفه.... پلیر ها و کارت صدا های ضعیف نمیتونن توان کافی برای بیس تحویل بدن پس به فکر آمپ باش اگه میخوای از تمام توانایی های هدفون استفاده کنی.
اینجا قیمت چند تا آمپ و dac (فکر کنم تو ایران فقط همین ها موجود باشه) میتونی ببینی:

aryan001
03-04-2014, 23:21
من ايپد٤ دارم نمى دونم قدرتش ازايپاد٥ بيشتره يا نه ولى مى خوام يكىاز امپ هاى فايو رو بگيرم فقط نمى دونم كدوم مدلش رو بگيرم تا خوب درايو بشه اگه ميشه در اين زمينه راهنمايى كنيد اگه نتونستم امپ پيدا كنم چه هدفونى رو در همين رده پيشنهاد مى كنيد

metalhead_forever
04-04-2014, 12:08
من ايپد٤ دارم نمى دونم قدرتش ازايپاد٥ بيشتره يا نه ولى مى خوام يكىاز امپ هاى فايو رو بگيرم فقط نمى دونم كدوم مدلش رو بگيرم تا خوب درايو بشه اگه ميشه در اين زمينه راهنمايى كنيد اگه نتونستم امپ پيدا كنم چه هدفونى رو در همين رده پيشنهاد مى كنيد
در مورد آمپ دوستان رهنمایی میکنن. یه هدفون هم هست بالاتر از 700 مدل Audio-Technica M50 که خیلی عالیه و بیس قوی و صدای گرم داره که خیلی ها دوست دارن. Soundstage هم عالیه. قیمتش حدود 850. با iPod Touch 5 نسبتا" خوب درایو میشد تا جایی که یادم میاد. اگه اینو بگیری با یه آمپ فیو عالی میشه.... حالا دوستان باز هم راهنمایی میکنن. من تا به حال iPad نداشتم نمیتونم راهنمایی کنم.

aryan001
04-04-2014, 13:36
اين هدفونارو (مخصوصا مدلاى سنهايزر با ايوديو تكنيك با akg ) رو از كجا مى تونم تهيه كنم شركت اريو سيستم فروشگاه داره؟؟؟؟ مى خوام يه جا باشه كه بتونم اينا رو تستم بكنم اگه جايى هست ادرسش رو بديد ممنون مى شم

<^SIleNT^>
05-04-2014, 10:22
سلام دوستان
من یه مدت هست دنبال ایرفون میگردم، مشخصات اصلی که از ایرفونم میخوام اینه که ماندگار باشه. مهم نیست که چقدر هزینه ش میشه، فقط انتظار دارم حداقل 3 سال برام کار کنه.
به این مدل ها رسیدم که توی ریویوها هم قیمت خوبی دارن هم زمخت و سگ جون به نظر میان، اما جایی رو پیدا نکردم که اینا رو داشته باشه.
SoundMagic E10
JVC HAFX1X Headphone Xtreme-Xplosivs
اما هر دوی این مدل بیس بالایی دارن... کسی مدل دیگه ای مد نظرش نیست؟ کسی میدونه اینا رو از کجا میتونم بخرم؟

t-jays
05-04-2014, 11:53
اين هدفونارو (مخصوصا مدلاى سنهايزر با ايوديو تكنيك با akg ) رو از كجا مى تونم تهيه كنم شركت اريو سيستم فروشگاه داره؟؟؟؟ مى خوام يه جا باشه كه بتونم اينا رو تستم بكنم اگه جايى هست ادرسش رو بديد ممنون مى شم
سلام
یک سری مدلهای سنهایزر رو نامداران برای تست گذاشته ولی این مدل رو من ندیدم برای تست بزارند
خلاصه این مدلها معمولا برای تست ندارند
M50 هم که من اخرین باری که جمهوری بودم به صورت محدود دو جا دیدم
شاید بزارند تست بکنید قبل از خرید
فروشگه اینترنتی هم که M50 داشته باشه برات پخ می کنم.
حقیقت اینه که شما اول هدفون رو مشخص کن تا بعد بیایم روی امپ
در مورد سبک صدای M50 احتمالا این پست بتونه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یک ایده بهت بده
موفق باشید.

t-jays
05-04-2014, 12:10
سلام دوستان
من یه مدت هست دنبال ایرفون میگردم، مشخصات اصلی که از ایرفونم میخوام اینه که ماندگار باشه. مهم نیست که چقدر هزینه ش میشه، فقط انتظار دارم حداقل 3 سال برام کار کنه.
به این مدل ها رسیدم که توی ریویوها هم قیمت خوبی دارن هم زمخت و سگ جون به نظر میان، اما جایی رو پیدا نکردم که اینا رو داشته باشه.
SoundMagic E10
JVC HAFX1X Headphone Xtreme-Xplosivs
اما هر دوی این مدل بیس بالایی دارن... کسی مدل دیگه ای مد نظرش نیست؟ کسی میدونه اینا رو از کجا میتونم بخرم؟
سلام
این مدلها رو من ایران ندیدم
ولی یک مدل فیلیپس داره که همونیه که شما میخوای
اتفاقا صدای نسبتا خوبی هم داره
حدود 200 تومنه قیمتش
در مورد ماندگاری هم هدفون موجود داریم حدود 1250 که کابلش کامل تعویض میشه و خراب هم شد یک کابل براش میگیری
پس محدود ده ی قیمتتون باید مشخص باشه
ولی در کل فکر میکنم مدل فیلیپسی که معرفی کردم در کل برای شما خوب باشه.
موفق باشید.

dav00d
05-04-2014, 19:03
یه هدفون بیسیم میخوام بین 500 تا 600
پخش کننده موبایل(نکسوس 5)
موزیک هم بیشتر pop گوش میدم و کیفیت صدا خیلی برام مهمه
ممنون

mojtaba0007
05-04-2014, 19:49
سلام
ایرفون زیر 70تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
برای آهنگ گوش کردن با موبایل و سبک هیپ هاپ.

با تشکر

t-jays
05-04-2014, 23:01
یه هدفون بیسیم میخوام بین 500 تا 600
پخش کننده موبایل(نکسوس 5)
موزیک هم بیشتر pop گوش میدم و کیفیت صدا خیلی برام مهمه
ممنون
سلام اگر کیفیت صدا براتون خیلی مهمه به شدت پیشنهاد میکشه که از هدفونهای بی سیم تهیه نکنید.

سلام
ایرفون زیر 70تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
برای آهنگ گوش کردن با موبایل و سبک هیپ هاپ.

با تشکر
هدفون creative ep630 و panasoinc hj350
هر دو هدفونهای خوبی در این بازه ی قیمتی هستند.
موفق باشید.

B . M . W
06-04-2014, 02:25
دوستان من دنبال یه هدفون قوی و باکیفیت بالا و چندمنظوره برای گیم و فیلم و موسیقی هستم. میخوام از همه نظر OK باشه. لطفا چند مدل قدرتمند و محبوب بازار رو بهم معرفی کنید. ممنون میشم

keymaker
06-04-2014, 07:49
دوستان به نظرتون توی این مدل های زیر کدوم یکی از نظر عمق و کیفیت بهتر هست ؟ مصرفم هم موزیک هست اگر بشه میخوام با موبایل هم گوش بدم :

SennHeiser HD 449

Sennheiser HD 335

Sennheiser HD 429s

راستی نظرتون در مورد Beats Executive چی هست ؟! مرسی

البته اگر توو رنج ۴۰۰ تومن هدفون بهتری میشناسید هم خوشحال میشم معرفی کنید.

مرسی

NNNNimAAAA
06-04-2014, 11:58
راستیتش من تنها گزینه مناسبی که توی گوش دادن به هدفون های مختلف توی پایتخت دیدم، همون akg بود. بقیه به شدت نزدیک به هم بودن. حالا بعضی ها بیسشون محکم تر بود،بعضی ها نرم تر.من در حال حاضر فقط به دوستانی که زیر 50 تومن بخوان هدفون بخرن، با وجدان آسوده فیلیپس 3590 رو توصیه می کنم. چون هم بیس خوبی داه. هم تریبلش اندازه مدلهای بالاترش تیز نیست. هم سوند استیج مناسبی داه. و در نهایت در مقابل قیمتش خیلی خوبه.شما اگر jbl بگیرین، احتمال زیاد از دست تریبل زیاد فیلیپس راحت می شین.
AKG K321 چطوره؟ به نظرت بهتر از JBL J22 هستش ؟

rave-87
06-04-2014, 17:33
AKG K321 چطوره؟ به نظرت بهتر از JBL J22 هستش ؟
من هیچکدوم رو تست نکردم. ولی براساس امضای صدای برند عرض می کنم خدمتتون. اگر هر دوتای مدل ها، امضای صدای غالب برند خودشون رو داشته باشند، تریبل توی akg، چیز خاصی از فیلیپس کم نداره. بیس akg از هر دو اون ها کمتره.
روی کاغذ، آپگریدی نسبت به اون دو تا هستش. ولی چونکه خودم تست نکردم و ریویویی هم پیدا نکردم، نمی تونم با اطمینان جواب بدم.

metalhead_forever
06-04-2014, 19:28
AKG K321 چطوره؟ به نظرت بهتر از JBL J22 هستش ؟من K321 رو قبلا یه تست کوتاه کردم.... تریبل تیز با تیس تیس زیاد... از نظر قرار گیری تو گوش هم مشکل داره و خوب فیت نمیشه!
پ.ن: عکسش هم کاملا" مشخصه مشکل قرار گیری تو گوش داره:

mohsen.rn
06-04-2014, 23:02
ارزش خرید NWZ-WH303 داره؟ ، کسی کار کرده باهاش؟

سلام دوستان ، من از این مدل خیلی خوشم اموده ، مخصوصا که mp3 player هم داره ، و این خیلی کار رو راحت میکنه برام...

فقط میترسم که کیفییتش خیلی خوب نباشه و پشیمونم کنه ، حالا نظرتون راجع بهش چیه ؟ ، با توجه به قیمت 600 هزار تومنیش میارزه ؟ ، یا برم یک هدفون با کیفیت تر بخرم و با گوشیم آهنگ گوش کنم ؟ ، اگه میتونین مدل هم پیشنهاد بدین؟

haj_amir
07-04-2014, 00:09
سلام
امروز با اجازه دوستان رفته بودم پاساژ ایران ، نمایندگی سنهایزر(نامداران)
Momentum رو تست کرد . صدای بلند + مید و های بسیار شفاف ولی بیس ملایم(به شخصه طرفدار این سبک بیس نیستم) ، با آمپ خود سنهایزر دمو کرده بود
بعدش با همون آمپ و همون ترک Sennheiser HD 429 رو تست کردم. بیس عمیق و تفکیک بسیار عالی در همه دامنه ی فرکانس ها ، ولی کلا صدای بلندی به نسبته Momentum نداشت. قیمت هم در نظر بگیریدخودتون...
من بیشتر از سبک موسیقی که dj ها play میکنن خوشم میاد (house trance electronic)
با فرض اینکه بودجه مهم نباشه شما چی پیشنهاد میدین ؟!
کاشکی میشد همه هدفون هارو آدم خودش تست کنه

اینجور که خوندم پست هارو یه هدفون خوب برای موسیقی می خوام ، بعدا یه آمپ رو میزی می خوام بگیرم.
AT-m50 رو خیلی review خوب خوندم ولی مثل اینکه مانیتورینگ هست بیشتر تا موسیقی

با تشکر

metalhead_forever
07-04-2014, 09:56
سلام
Momentum رو تست کرد . صدای بلند + مید و های بسیار شفاف ولی بیس ملایم(به شخصه طرفدار این سبک بیس نیستم) ، با آمپ خود سنهایزر دمو کرده بود
بعدش با همون آمپ و همون ترک Sennheiser HD 429 رو تست کردم. بیس عمیق و تفکیک بسیار عالی در همه دامنه ی فرکانس ها ، ولی کلا صدای بلندی به نسبته Momentum نداشت. قیمت هم در نظر بگیریدخودتون...

اینجور که خوندم پست هارو یه هدفون خوب برای موسیقی می خوام ، بعدا یه آمپ رو میزی می خوام بگیرم.

با تشکر
حالا شاید momentum به گوش شما خوب بوده اما اصلا کیفیت خوبی نسبت به قیمتش نداره و به نظر من HD429 (در صورت امکان HD518) ارزش خرید بیشتری نسبت به momentum دارن. بلندی صدا معیار مناسبی برای سنجش کیفیت هدفون نیست.
M50 هم به نظر من یه خورده فان و نیمه حرفه ای محسوب میشه تا فلت و مخصوص مونیتورینگ. به اون صورت هم که باید اشکال های رکورد رو نشون نمیده پس میشه واسه موزیک هم ازش استفاده کرد خیلی هم عالیه. برای الکترونیک m50 عالیه.
اگه هم هدفون پرتابل میخوای بگیری از سنهایزر HD25-II خوبه... ریویو هم اینجا میتونی بخونی (HD428 و HD25-ii رو بخون):

rave-87
07-04-2014, 11:06
ارزش خرید NWZ-WH303 داره؟ ، کسی کار کرده باهاش؟

سلام دوستان ، من از این مدل خیلی خوشم اموده ، مخصوصا که mp3 player هم داره ، و این خیلی کار رو راحت میکنه برام...

فقط میترسم که کیفییتش خیلی خوب نباشه و پشیمونم کنه ، حالا نظرتون راجع بهش چیه ؟ ، با توجه به قیمت 600 هزار تومنیش میارزه ؟ ، یا برم یک هدفون با کیفیت تر بخرم و با گوشیم آهنگ گوش کنم ؟ ، اگه میتونین مدل هم پیشنهاد بدین؟

من که به شخصه تست کردم، کیفیتش خوب بود. باید ببینید دنبال چه سبک صدایی هستید. اگر دنبال بیس زیاد و عمیق هستید. خب این وسیله خیلی خوبه. حتی من اون رو بهتر از جبرا revo دیدم که فقط هدفون هست.
پس این وسیله برای کسی که دنبال صدای گرم و دلنشین هست و می خواد پلیر و هدفون همزمان بخره، کاملاً مناسبه.
ولی اگر با بیس کمتر و محکمتر. تریبل بیشتر (صدایی تیز تر از سونی) مشکلی ندارین و پلیر هم دارین. گزینه ایی که معرفی می کنم akg q460 هست که واقعاً برتره و قیمتش زیر 400 تومنه. به نظر من شما برید و اون سونی رو تست کنید خیلی بهتره.

سلام

با تشکر
متأسفانه این واژه مانیتورینگ، بعضا باعث اشتباه در مورد سبک صدای یک هدفون می شه. صدای m50 به هیچ وجه فلت و طبیعی نیست و میشه گفت U شکل هست.
m50 از این لحاظ می تونه برای استفاده توی استودیو مناسب باشه: 1- سیم بلند. 2- کیفیت ساخت محکم 3- حرکت کاپ ها در جهات مختلف 4- تحمل جریان های به نسبه بالا 5- بسته بودن

mohsen.rn
07-04-2014, 11:46
من که به شخصه تست کردم، کیفیتش خوب بود. باید ببینید دنبال چه سبک صدایی هستید. اگر دنبال بیس زیاد و عمیق هستید. خب این وسیله خیلی خوبه. حتی من اون رو بهتر از جبرا revo دیدم که فقط هدفون هست.
پس این وسیله برای کسی که دنبال صدای گرم و دلنشین هست و می خواد پلیر و هدفون همزمان بخره، کاملاً مناسبه.
ولی اگر با بیس کمتر و محکمتر. تریبل بیشتر (صدایی تیز تر از سونی) مشکلی ندارین و پلیر هم دارین. گزینه ایی که معرفی می کنم akg q460 هست که واقعاً برتره و قیمتش زیر 400 تومنه. به نظر من شما برید و اون سونی رو تست کنید خیلی بهتره.

مرسی از پاسختون ، والا حقیقتش این اولین هدفونی که میخوام بخرم ، برا همین خیلی سر در نمیارم:) مثلا این
تریبل یهنی چی دقیقا؟:)
، اون سونی ارو تست کردم ، به نظرم بد نبود ، ولی چون هدفون های دیگه ای نداشتم ، یکم مقایسه برام سخته ، پس به نظرتون به طور کلی راضیم میکنه ؟ ، چون پلیر هم داره ، خیلی استفاده ازش راحته :)

بعد یه سوال دیگه ، این سونی ها همراه خودشون کیف ندارن ، میتونم از جای دیگه براش کیف تهیه کنم ؟ ، جایی رم اگه میشناسین معرفی کنین ، ممنون میشم :)

rave-87
07-04-2014, 13:25
مرسی از پاسختون ، والا حقیقتش این اولین هدفونی که میخوام بخرم ، برا همین خیلی سر در نمیارم:) مثلا این
تریبل یهنی چی دقیقا؟:)
، اون سونی ارو تست کردم ، به نظرم بد نبود ، ولی چون هدفون های دیگه ای نداشتم ، یکم مقایسه برام سخته ، پس به نظرتون به طور کلی راضیم میکنه ؟ ، چون پلیر هم داره ، خیلی استفاده ازش راحته :)

بعد یه سوال دیگه ، این سونی ها همراه خودشون کیف ندارن ، میتونم از جای دیگه براش کیف تهیه کنم ؟ ، جایی رم اگه میشناسین معرفی کنین ، ممنون میشم :)
تریبل تعیین کننده حس شفافیتی هست که شما از آهنگ می گیرین. وقتی یک هدفونی صداش براتون تیز هست، یعنی تریبل اون هدفون براتون زیاد است. اگر به نظرتون صدا گرفته و کدر هستش، تریبل اون هدفون براتون کمه.
اگر akg هم می تونستید تست کنید، بهتر می تونستید انتخاب کنید. توی پایتخت akg برای تست بود. در مورد کیف و ... خبری ندارم. من اون سونی رو توی جمهوری تست کرده بودم. توضیح بیشتری به نسبت پست قبل، ندارم خدمتتون عرض کنم.

keymaker
07-04-2014, 15:13
دوستان به نظرتون توی این مدل های زیر کدوم یکی از نظر عمق و کیفیت بهتر هست ؟ مصرفم هم موزیک هست اگر بشه میخوام با موبایل هم گوش بدم :

SennHeiser HD 449

Sennheiser HD 335

Sennheiser HD 429s

راستی نظرتون در مورد Beats Executive چی هست ؟! مرسی

البته اگر توو رنج ۴۰۰ تومن هدفون بهتری میشناسید هم خوشحال میشم معرفی کنید.

مرسی

دوستان راهنمایی می کنید ؟!

RKLegend
07-04-2014, 15:15
سلام
من یه هدفون تا حدود 300 میخوام

کیفیت ساخت و راحتی برای استفاده ی طولانی برام تو اولویته

زیاد وارد نیستم از رو عکس به نظرم AKG K619 جالب اومد:n02: نظرشما چیه؟

rave-87
07-04-2014, 15:38
دوستان راهنمایی می کنید ؟!
من نظرم روی akg q460 هست. لااقل از 429 به نظرم صدای جذاب تری داشت اون 2 تای دیگه رو تست نکردم. ولی باز هم انتخاب به سبک صدای مورد نظرتون بستگی داره. در مورد بیتس، ما چند وقتیه که فقط سکوت می کنیم. (در مقابل قیمتش نمی ارزه)

RKLegend
07-04-2014, 15:54
سلام
من یه هدفون تا حدود 300 میخوام

کیفیت ساخت و راحتی برای استفاده ی طولانی برام تو اولویته

زیاد وارد نیستم از رو عکس به نظرم AKG K619 جالب اومد:n02: نظرشما چیه؟
دوستان اگه اطلاعاتی دارین ممنون میشم راهنمایی کنید

haj_amir
07-04-2014, 16:26
حالا شاید momentum به گوش شما خوب بوده اما اصلا کیفیت خوبی نسبت به قیمتش نداره و به نظر من HD429 (در صورت امکان HD518) ارزش خرید بیشتری نسبت به momentum دارن. بلندی صدا معیار مناسبی برای سنجش کیفیت هدفون نیست.
M50 هم به نظر من یه خورده فان و نیمه حرفه ای محسوب میشه تا فلت و مخصوص مونیتورینگ. به اون صورت هم که باید اشکال های رکورد رو نشون نمیده پس میشه واسه موزیک هم ازش استفاده کرد خیلی هم عالیه. برای الکترونیک m50 عالیه.
اگه هم هدفون پرتابل میخوای بگیری از سنهایزر HD25-II خوبه... ریویو هم اینجا میتونی بخونی (HD428 و HD25-ii رو بخون):

این سایتو دیده بودم ولی این page خیلی بدردم خورد.مرسی
درباره Momentum هم با شما همنظرم ، بیشتر تفکیک و بیس برام مهمه تا بلندی صدا
از این M50 خیلی خوشم اومده ، جایی نیست که بتونم صداشو بشنوم ؟!
و اینکه با چه آمپی خوب درایو میشه ؟ (Desktop)
راستی من همیشه تو خونه با PC موزیک گوش میکنم ، کارت صدا مهمه تو این قضیه ؟
سعی می کنم از این به بعد سورس Original بگیرم و یا Flac

haj_amir
07-04-2014, 16:38

متأسفانه این واژه مانیتورینگ، بعضا باعث اشتباه در مورد سبک صدای یک هدفون می شه. صدای m50 به هیچ وجه فلت و طبیعی نیست و میشه گفت U شکل هست.
m50 از این لحاظ می تونه برای استفاده توی استودیو مناسب باشه: 1- سیم بلند. 2- کیفیت ساخت محکم 3- حرکت کاپ ها در جهات مختلف 4- تحمل جریان های به نسبه بالا 5- بسته بودن

مرسی از جواب کاملتون
من یه گوش خام دارم ، می خواهم درست پرورش بدمش
تا حالا هم یه Earphone کریتیو ep630 و یه Headphone فیلیپس SHP2000 داشتم.
به نظرتون M50 شروع خوبیه ؟
من اصلا علاقه ای به گوش دادن به صدای فلت ندارم ولی نمی خواهم به بیراهه برم و صدای بد گوش بدم.
نمی دونم منظورم و رسوندم یا نه !
مثلا فکر کنم سبک الکترونیک که من دوست دارم را با هدفون فلت گوش کنم دیگه کلا از فازش بیام بیرون :n02:

با تشکر

rave-87
07-04-2014, 21:03
مرسی از جواب کاملتون
من یه گوش خام دارم ، می خواهم درست پرورش بدمش
تا حالا هم یه Earphone کریتیو ep630 و یه Headphone فیلیپس SHP2000 داشتم.
به نظرتون M50 شروع خوبیه ؟
من اصلا علاقه ای به گوش دادن به صدای فلت ندارم ولی نمی خواهم به بیراهه برم و صدای بد گوش بدم.
نمی دونم منظورم و رسوندم یا نه !
مثلا فکر کنم سبک الکترونیک که من دوست دارم را با هدفون فلت گوش کنم دیگه کلا از فازش بیام بیرون :n02:

با تشکر
خب پس m50 گزینه بسیار مناسبی برای شما هستش.m50 بدون آمپ هم خیلی از توانایی هاش رو نشون می ده. به طور مثال من m50 رو بدون آمپ بیشتر از وقتی دوست داشتم که با fiio e11 استفاده می شد. متأسفانه مشکل اینه که قیمت m50 توی ایران خیلی ناعادلانست. به شدت توصیه می کنم از اونور تهیه کنید. تا این سیاست از آب گل آلود ماهی گرفتن بعضی شرکت ها، تا جای ممکن با شکست روبرو بشه. یک موقعی 170 تومن می فروختن این هدفون رو. دلار 3 برابر شد، قیمت این ها 5-6 برابر

ahmadirect
08-04-2014, 11:46
درود فراوان ب اساتید:n18:
نظرتون راجع ب این دو مدل بیان میفرمایید:

MDR-XB60EX Sony
MDR-XB30EX Sony
ممنونم

donkeyoxte
08-04-2014, 13:40
سلام دوستان خسته نباشید
من یه هدفون میخوام بگیرم در حد 100.150 اگه میشه بهترین هدفون تو این قیمتو بهم معرفی کنید ممنون:n16:

donkeyoxte
08-04-2014, 13:46
سلام دوستان خسته نباشید
من یه هدفون میخوام بگیرم در حد 100.150 اگه میشه بهترین هدفون تو این قیمتو بهم معرفی کنید ممنون:n16:

RKLegend
08-04-2014, 16:52
سلام
کسی میدونه AKG K450 رو از کجا میشه تهیه کرد؟ و قیمتش حدودا چقدره؟

نظرتون در مورد AKG K450 و AKG Q460 و AKG K619؟

تا 300 تومن هدفونی ک به قیمتش بیارزه چی پیشنهاد میکنین؟

ممنون

haj_amir
08-04-2014, 23:38
خب پس m50 گزینه بسیار مناسبی برای شما هستش.m50 بدون آمپ هم خیلی از توانایی هاش رو نشون می ده. به طور مثال من m50 رو بدون آمپ بیشتر از وقتی دوست داشتم که با fiio e11 استفاده می شد. متأسفانه مشکل اینه که قیمت m50 توی ایران خیلی ناعادلانست. به شدت توصیه می کنم از اونور تهیه کنید. تا این سیاست از آب گل آلود ماهی گرفتن بعضی شرکت ها، تا جای ممکن با شکست روبرو بشه. یک موقعی 170 تومن می فروختن این هدفون رو. دلار 3 برابر شد، قیمت این ها 5-6 برابر

والا اگه بشه از دیار کفر تهیه کرد که عالی میشه...
میشه چندتا "آمپ و داک" خوب که توی وطن بشه پیدا کردو معرفی کنید ؟

مرسی

rave-87
09-04-2014, 16:46
والا اگه بشه از دیار کفر تهیه کرد که عالی میشه...
میشه چندتا "آمپ و داک" خوب که توی وطن بشه پیدا کردو معرفی کنید ؟

مرسی
آمپ و دک های فیو توی ایران اومدن خوشبختانه. e12 یا e17 مدل های خیلی خوبی هستن. پلیرهاش هم توی ایران اومدن که به جزء پلیر می تونید ازشون به عنوان دک/آمپ هم استفاده کنید. فیو x3 توی ایران هست و x5 هم مثل اینکه از خرداد میاد. دک/آمپ مخصوص گوشی های اندرویدی (e18) هم از خرداد میاد احتمالاً

RKLegend
09-04-2014, 16:49
سلام
کسی میدونه AKG K450 رو از کجا میشه تهیه کرد؟ و قیمتش حدودا چقدره؟

نظرتون در مورد AKG K450 و AKG Q460 و AKG K619؟

تا 300 تومن هدفونی ک به قیمتش بیارزه چی پیشنهاد میکنین؟

ممنون
اقای rave-87 اگه کمی منو راهنمایی کنید ممنون میشم

rave-87
09-04-2014, 17:05
اقای rave-87 اگه کمی منو راهنمایی کنید ممنون میشم
اگر با اطمینان می تونستم راهنمایی کنم، همون لحظه اول اینکار رو می کردم.
من q460 رو گوش دادم. و به نظرم خیلی خوب بود. براساس چیزایی که توی اینترنت از k450 هم دیدم، اون هم باید خیلی خوب باشه. k619 مثل اینکه از لحاظ بیس خیلی بیس زیادی داره.
من q460 رو توی پایتخت تست کردم. قیمتش حدود 350 بود فکر کنم.

RKLegend
09-04-2014, 17:08
اگر با اطمینان می تونستم راهنمایی کنم، همون لحظه اول اینکار رو می کردم.
من q460 رو گوش دادم. و به نظرم خیلی خوب بود. براساس چیزایی که توی اینترنت از k450 هم دیدم، اون هم باید خیلی خوب باشه. k619 مثل اینکه از لحاظ بیس خیلی بیس زیادی داره.
من q460 رو توی پایتخت تست کردم. قیمتش حدود 350 بود فکر کنم.
خودم Q460 انتخاب کردم قیمتشم 300 تنها چیزی ک منو 2دل میکنه K430 ه که 170 قیمتشه نمیدونم میارزه 130 بیشتر بخاطر Q460 خرج کنم یا نه؟

RKLegend
10-04-2014, 11:41
Q460 رو خریدم امیدوارم ازش راضی باشم

pkarash
10-04-2014, 18:42
درود
دوستان لطفا نظرتون رو درباره هدفون‌های SHE6000 و SHS5200 فیلیپس می‌فرمایید؟
ضمنا برای خرید هدفون‌های سونی تو مشهد جایی سراغ دارید؟
با تشکر

haj_amir
11-04-2014, 01:17
آمپ و دک های فیو توی ایران اومدن خوشبختانه. e12 یا e17 مدل های خیلی خوبی هستن. پلیرهاش هم توی ایران اومدن که به جزء پلیر می تونید ازشون به عنوان دک/آمپ هم استفاده کنید. فیو x3 توی ایران هست و x5 هم مثل اینکه از خرداد میاد. دک/آمپ مخصوص گوشی های اندرویدی (e18) هم از خرداد میاد احتمالاً

یه کلمه جا افتاد ، منظورم آمپ Desktop بود.:n13:

miss_parisa
11-04-2014, 17:35
سلام هدفون energy sistem dj 310 بهتره یا philips shl 3000 مرسی راهنمایی کنید:n13:

pkarash
11-04-2014, 18:18
سلام هدفون energy sistem dj 310 بهتره یا philips shl 3000 مرسی راهنمایی کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من از هدفون‌ها چیز زیادی سرم نمی‌شه. دوستان قطعا می‌تونن تو این بازه قیمتی محصولات خوبی رو پیشنهاد بدن، ولی اگه بین این دو مورد مردد هستید قطعا می‌گم که SHL3000 بهتره. جدا از بحث معتبر و باسابقه بودن فیلیپس، این هدفون‌اش بازخوردهای خیلی خوبی داشته و تو این بازه قیمتی از انتخاب‌های مناسبه (البته بدنه‌اش تمام پلاستیک و ظریف هست و باید مواظب‌اش باشید). ضمنا اون‌طور که می‌گن، خرید هدفون‌های انرژی سیستم (با وجود قیمت پایین و رو بورس بودن‌شون) اصلا پیشنهاد نمی‌شه، چون دوام کمی دارن

dav00d
11-04-2014, 23:26
نظرتون در مورد مدل هایی که هم بی سیم هستند هم باسیم چیه؟چند مدل خوبشو میشه معرفی کنید؟تا 500

dav00d
12-04-2014, 12:07
Audio-Technica ATH-M50
Creative Aurvana Live
Sony MDRV6 Monitor Series
AKG K181DJ DJ-Style
Sennheiser HD 518
بین اینا که گفتم کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
یه صدای با کیفیت،استفاده طولانی مدت

metalhead_forever
12-04-2014, 19:48
Audio-Technica ATH-M50
Creative Aurvana Live
Sony MDRV6 Monitor Series
AKG K181DJ DJ-Style
Sennheiser HD 518
بین اینا که گفتم کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
یه صدای با کیفیت،استفاده طولانی مدت
ببین انتخاب بین اینا به خیلی چیزا بستگی داره که فقط به استفاده طولانی مدت اشاره کردی..... در مورد سونی نظری ندارم اما Creative و AKG کاربرد پرتابل دارن... کیفیتشون بد نیست ولی با هدفون هایی مثل M50 یا HD518 قابل مقایسه نیستن. ریویو پرتابل ها رو اینجا میتونی بخونی:
M50 همین چند صفحه قبل در موردش بحث شده. بستگی به سورس داره... مثلا" با iPod 5 صداش خوب بود اما با Galaxy S3 یه خورده صداش کم بود.... اما زیاد واسه استفاده طولانی مدت راحت نیست....
HD518 هم هدفون خیلی خوبیه و صدای شفاف و نسبتا سردی داره اما این هم به سورس بستگی داره.... iPod بدون آمپ خیلی راحت از پس بیسش بر نمیاد.... صدای گرم با بیس قوی داره...
در کنار اینها باید در نظر داشته باشی HD518 هدفون پشت بازه و به تبع نشت صدا داره و Isolation خوبی نداره پس تو محیط پر سر و صدا نمیشه استفاده کرد... اما M50 پشت بسته است و از این نظر بهتره اما باعث گرم شدن لاله گوش و عرق کردن میشه....
خلاصه فاکتور های زیادی وجود دارن که فقط با ذکر دقیق کاربرد و جنس صدای مورد نظرت میشه به نتیجه نهایی رسید.

miss_parisa
12-04-2014, 20:18
سلام
من از هدفون‌ها چیز زیادی سرم نمی‌شه. دوستان قطعا می‌تونن تو این بازه قیمتی محصولات خوبی رو پیشنهاد بدن، ولی اگه بین این دو مورد مردد هستید قطعا می‌گم که SHL3000 بهتره. جدا از بحث معتبر و باسابقه بودن فیلیپس، این هدفون‌اش بازخوردهای خیلی خوبی داشته و تو این بازه قیمتی از انتخاب‌های مناسبه (البته بدنه‌اش تمام پلاستیک و ظریف هست و باید مواظب‌اش باشید). ضمنا اون‌طور که می‌گن، خرید هدفون‌های انرژی سیستم (با وجود قیمت پایین و رو بورس بودن‌شون) اصلا پیشنهاد نمی‌شه، چون دوام کمی دارن

مرسی حالا غیر از اینا یه مدل که خوب باشه تو همین رنج قیمت شما چیو پیشنهاد میکنی؟؟

dav00d
12-04-2014, 21:15
ببین انتخاب بین اینا به خیلی چیزا بستگی داره که فقط به استفاده طولانی مدت اشاره کردی..... در مورد سونی نظری ندارم اما Creative و AKG کاربرد پرتابل دارن... کیفیتشون بد نیست ولی با هدفون هایی مثل M50 یا HD518 قابل مقایسه نیستن. ریویو پرتابل ها رو اینجا میتونی بخونی:
M50 همین چند صفحه قبل در موردش بحث شده. بستگی به سورس داره... مثلا" با iPod 5 صداش خوب بود اما با Galaxy S3 یه خورده صداش کم بود.... اما زیاد واسه استفاده طولانی مدت راحت نیست....
HD518 هم هدفون خیلی خوبیه و صدای شفاف و نسبتا سردی داره اما این هم به سورس بستگی داره.... iPod بدون آمپ خیلی راحت از پس بیسش بر نمیاد.... صدای گرم با بیس قوی داره...
در کنار اینها باید در نظر داشته باشی HD518 هدفون پشت بازه و به تبع نشت صدا داره و Isolation خوبی نداره پس تو محیط پر سر و صدا نمیشه استفاده کرد... اما M50 پشت بسته است و از این نظر بهتره اما باعث گرم شدن لاله گوش و عرق کردن میشه....
خلاصه فاکتور های زیادی وجود دارن که فقط با ذکر دقیق کاربرد و جنس صدای مورد نظرت میشه به نتیجه نهایی رسید.

ممنون بابت جوابتون
من بیشتر آهنگ پاپ گوش میدم،میخوام از هر نظر خوب باشه،حداقل حد وسط همه رو داشته باشه،باس،صدای با کیفیت،وزن،کیفیت بدنه،خوب با گوشی بتونه کار کنه(نکسوس 5)در کل کیفیت و شفاف بودن صدا خیلی برام مهمه
ممنون

rave-87
13-04-2014, 17:56
یه کلمه جا افتاد ، منظورم آمپ Desktop بود.:n13:
شما اگر حتی تا هدفون های 300 اهمی مثل hd650 هم بخواین استفاده کنین، e12 مناسبه. ولی اگر اصرار روی دسکتاپ دارین، مدل e09 فیو هم احتمالاً تا خرداد میاد.
یکی از کاربران هم یدونه آمپ ساختن که تاپیکش موجوده.

nadergh007
13-04-2014, 20:13
سلام به همگی
دوستان آیا هدفون دالبی زیر 200هزار تومن هم پیدا میشه؟
دوستانی که تجربه هدفون چندکاناله دارن لطفا توضیح بدن که یه هدفون چقدر میتونه صدای دالبی رو ایجاد کنه
یه هدفون واسه گوش دادن به موسیقی و فیلم نگاه کردن میخوام
حداکثر هم 200 هزار میخوام هزینه کنم.
متشکرم

p30g
14-04-2014, 00:02
سلام دوستان

ایرفونی که الان دارم ازش استفاده میکنم Cx300II هست بیس خوبی داره ولی به نظرم تفکیکش زیاد جالب نیست

حالا میخام عوضش کنم و یه ایرفونی بگیرم که تقریبا نزدیک به ie80 باشه بودجمم 200 دلار هست . ایرفون اگه داخل ایران هم موجود نباشه مشکلی نیست

rave-87
14-04-2014, 01:02
سلام دوستان

ایرفونی که الان دارم ازش استفاده میکنم Cx300II هست بیس خوبی داره ولی به نظرم تفکیکش زیاد جالب نیست

حالا میخام عوضش کنم و یه ایرفونی بگیرم که تقریبا نزدیک به ie80 باشه بودجمم 200 دلار هست . ایرفون اگه داخل ایران هم موجود نباشه مشکلی نیست

yamaha eph-100
futuresonic atrio mg7

گزينه ديگه jvc fxt90 هستش كه صداي v شكل داره و اگر صداي cx300 wبراتون مقداري تيز بوده، كلا بيخيال اين مدل بشين

haj_amir
14-04-2014, 10:55
شما اگر حتی تا هدفون های 300 اهمی مثل hd650 هم بخواین استفاده کنین، e12 مناسبه. ولی اگر اصرار روی دسکتاپ دارین، مدل e09 فیو هم احتمالاً تا خرداد میاد.
یکی از کاربران هم یدونه آمپ ساختن که تاپیکش موجوده.

نظرتون درباره fiio e10 چیه ؟
schiit magni/modi این گیر میاد تو ایران ؟ دیدم تو عکس که دوستان دوره همی گرفته بودن موجود بود:n28: البته اون دوستان که از ما بهترونن :n06:

alborz1355
14-04-2014, 18:06
دوستان نظرتون در مورد هدفون Panasonic RP-HT260 چیه و آیا از هدست A4TECH (که من دارم) بهتره؟قیمت مناسب خریدش چنده؟

perety
14-04-2014, 22:21
سلام
بعد از خوندن حدود 200 تا پست آخر به هیچ نتیجه ای نرسیدم.
دنبال یه هدفون برای سبک متال و راک(symphonic metal ,blues rock,)هستم.بودجمم حدود 200 تومن و قابل حمل باشه.پلیرم یه آیپد مینی و بیشتر پلیر کریتیو M100 هست.ممنون میشم اگه یه هدفون مناسب پیشنهاد بدبد.

t-jays
14-04-2014, 23:00
سلام
دنبال یه هدفون برای سبک متال و راک(symphonic metal ,blues rock,)هستم.بودجمم حدود 200 تومن و قابل حمل باشه.پلیرم یه آیپد مینی و بیشتر پلیر کریتیو Z100 هست.ممنون میشم اگه یه هدفون مناسب پیشنهاد بدبد.
هدفون قبلیتون چی بوده؟؟
و صداش براتون چطور بوده؟

perety
14-04-2014, 23:09
هدفون قبلیتون چی بوده؟؟
و صداش براتون چطور بوده؟

همون هدفون فابریک پلیر کریتیو Z100
زیاد راضی نبودم ولی چون هدفون های دیگه رو تست نکردم نمیتونم دقیق بگم.

[WaRhEaD]
15-04-2014, 09:20
منم cx 300-ii رو خریدم خیلی راضی نیستم از صداش!

فقط یه سوال میتونم وصل کنم به لپتاپ ازش استفاده کنم؟ یعنی برای هدفون مشکلی پیش نمیاد؟ (لپتاپی که همیشه به شارژر وصله رو در نظر بگیرید)

ممنون :»

haj_amir
15-04-2014, 13:02
دوستان الان رفته بودم انباری ، تو زباله های الکترونیکی یه چیز ارزشمند پیدا کردم :n19:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

صدای خوبی داره مخصوصا تریبل & مید
ولی بیسش تعطیله
کسی نداشته این مدل رو ؟

awz2
15-04-2014, 19:12
دنبال هدست steelseries siberia v2 میگردم به نظرتون واسه گیمینگ چطور هدستیه ؟
قیمتشو میتونین بگین ؟
و این که سایتی یا جایی رو سراغ دارین که با قیمت مناسب بشه گیر آورد ؟

p30g
15-04-2014, 21:48
yamaha eph-100
futuresonic atrio mg7

گزينه ديگه jvc fxt90 هستش كه صداي v شكل داره و اگر صداي cx300 wبراتون مقداري تيز بوده، كلا بيخيال اين مدل بشين

میشه بفرمایید yamaha eph-100 با 140 دلار قیمت چقدر توی صدا (تریبل. بیس و...) با ie80 سیصد و 70 دلاری اختلاف داره

perety
15-04-2014, 22:09
سلام
دنبال یه هدفون برای سبک متال و راک(symphonic metal ,blues rock,)هستم.بودجمم حدود 200 تومن و قابل حمل باشه.پلیرم یه آیپد مینی و بیشتر پلیر کریتیو M100 هست.ممنون میشم اگه یه هدفون مناسب پیشنهاد بدبد.

دوستان اگه میشه یه راهنمایی بکنید.

[WaRhEaD]
15-04-2014, 22:29
دوستان اگه میشه یه راهنمایی بکنید.
این تاپیک بیشتر دکوری، من که هیچ جوابی نگرفتم تا بحال. البته انتظاری ام نیست فروم همینه دیگه.

rave-87
15-04-2014, 23:06
میشه بفرمایید yamaha eph-100 با 140 دلار قیمت چقدر توی صدا (تریبل. بیس :/.....) با ie80 سیصد و 70 دلاری اختلاف داره
تفاوت خیلی کمی داره. از لحاظ سبک صدا که بسیار به هم نزدیکن و از لحاظ کیفیت صدا هم همینطور.

alborz1355
15-04-2014, 23:41
دوستان نظرتون در مورد هدفون Panasonic RP-HT260 چیه و آیا از هدست A4TECH-HS60 (که من دارم) بهتره؟قیمت مناسب خریدش چنده؟

دوستان کسی این مدل رو نداشته؟!!لطفاً راهنمایی کنید..

perety
16-04-2014, 18:56
کسی که راهنمایی نکرد
خودم چند مدل گشتم پیدا کردم فقط نمیدونم کدوم برای سبک راک ومتال مناسبتره.
JBL J22
JBL J33i
Sennheiser PMX 95
Yamaha EPH-50
Sony MDR-ZX310Sennheiser PX 95

Milad4171
16-04-2014, 19:32
دوستان یه سوال.
این هدفون های iInear که دکمه هاییی که کلید Stop و Next . Back و دارن ، این دکمه ها فقط تو آیفون و آیپاد کار میکنن.؟ هیچ هدفونی نیست که روی مدلهای مثل کوون کار بکنه؟؟؟

t-jays
17-04-2014, 00:05
دوستان یه سوال.
این هدفون های iInear که دکمه هاییی که کلید Stop و Next . Back و دارن ، این دکمه ها فقط تو آیفون و آیپاد کار میکنن.؟ هیچ هدفونی نیست که روی مدلهای مثل کوون کار بکنه؟؟؟
نه ولی معمولا از فیشهای 4 قسمتی استفاده می کنند و دوتا استاندارد دارند
معمولا باید تست کنید ولی رو ی پلیرها اکثرا جواب نمیدن(مخصوصا مدلهای قدیمی)
البته دستگاهایی که با بلوتوث کار میکنند این قضیه رو ساپورت می کنند.
در کل برای اینکه ببینید یک دستگاه این قابلیت رو داره یا نه باید به مشخصات فنیش نگاه کنید
موفق باشید.

t-jays
17-04-2014, 00:13
دوستان یه سوال.
در کل برای اینکه ببینید یک دستگاه این قابلیت رو داره یا نه باید به مشخصات فنیش نگاه کنید
موفق باشید.

minimax2
17-04-2014, 06:56
موفق باشید.

با سلام
اپل پتنت کنترل موزیک از طریق کنترلر هدفون رو برای خودش ثبت کرده واسه همینه معمولا فقط محصولات اپل با هدفونهای اصلی دارای کنترلر کاملا کار می کنند و نه سایر برندها

Sent from my HTC One using Tapatalk

p30g
17-04-2014, 12:20
تفاوت خیلی کمی داره. از لحاظ سبک صدا که بسیار به هم نزدیکن و از لحاظ کیفیت صدا هم همینطور.

ممنون EPH-100 با EPH-100sl تفاوت داره ؟
چون aliexpress مدل EPH-100 رو زده 39 دلار !

[WaRhEaD]
17-04-2014, 13:08
منم cx 300-ii رو خریدم خیلی راضی نیستم از صداش!

فقط یه سوال میتونم وصل کنم به لپتاپ ازش استفاده کنم؟ یعنی برای هدفون مشکلی پیش نمیاد؟ (لپتاپی که همیشه به شارژر وصله رو در نظر بگیرید)

:n03:

haj_amir
17-04-2014, 15:51
دوستان الان رفته بودم انباری ، تو زباله های الکترونیکی یه چیز ارزشمند پیدا کردم :n19:

صدای خوبی داره مخصوصا تریبل & مید
ولی بیسش تعطیله
کسی نداشته این مدل رو ؟

مثل اینکه کسی نداشته...:n28:
بگذریم

k.pax
17-04-2014, 18:53
;8190552']منم cx 300-ii رو خریدم خیلی راضی نیستم از صداش!

:n03:

مبارک باشه . . . چرا صداش چطوره مگه ؟ سبکی که گوش میکنید چی هست ؟

با لپ تاب هم مشکلی نداره ، فقط صدا رو خیلی بیش از حد زیاد نکنید . . .

lynxi
17-04-2014, 19:27
دوستان یه سایت پیدا کردم مدلهای زیادی رو داره واسه فروش میاره، تازه باز شده، یه هفته فرصت تست میده، یک سال هم گارانتی میکنه (البته گارانتی که تو ایران کشکه)
iranheadphone.com

hesamkaveh
17-04-2014, 19:39
با سلام
دوستان earphone تا حدود ۳۰۰تومان چی بخرم؟
کمی بالا و پایین مشکلی نداره... چیزی که واسم مهمتره کیفیتشه، نه کم و زیاد بودن پول و کلاس!

perety
17-04-2014, 19:57
کسی از این هدفونای آیایای داره
کیفیتشون خوبه؟
مخصوصا دو مدل
AIAIAI Pipe و AIAIAI Tracks
برای سبک راک و متال مناسبن؟

[WaRhEaD]
17-04-2014, 20:33
مبارک باشه . . . چرا صداش چطوره مگه ؟ سبکی که گوش میکنید چی هست ؟

با لپ تاب هم مشکلی نداره ، فقط صدا رو خیلی بیش از حد زیاد نکنید . . .
صداش بدک نیست ولی بیسش خیلی غالبه. سبکی که بیشتر میگوشم پانک هست (و زیر شاخه ها: موج دهه هفتاد، هاردکور،...)، ترش متال، کراس اوور و ...
دستت درد نکنه بابت جواب خیالم راحت شد.:n01:

hesamkaveh
17-04-2014, 23:01
فرق SENNHEISER CX300-II Precision و SENNHEISER CX300-II چیه؟
تو این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید؟

nexxt
18-04-2014, 13:35
من دنبال خرید Shure SE215 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم ایرفونهایی زیادی رو تو بازار امتحان کردم از جمله beats و sennheiser و... که به نظرم نسبت به قیمتشون آشغالن خوصوصا توی ایزوله کردن صدای اطراف...
اگه کسیُShure SE215 سراغ داره ممنونن میشم بهم بگه
به نظر شما یه ایرفون با قابلیت Noise Isolating واقعی کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟

t-jays
18-04-2014, 21:27
با سلام
کمی بالا و پایین مشکلی نداره... چیزی که واسم مهمتره کیفیتشه، نه کم و زیاد بودن پول و کلاس!

هدفون قبلتون چی بوده و کیفیتش براتون چطور بود؟
همچنین سبک صدای موسیقیتون چیه؟

کسی از این هدفونای آیایای داره
کیفیتشون خوبه؟
مخصوصا دو مدل
AIAIAI Pipe و AIAIAI Tracks
برای سبک راک و متال مناسبن؟
حقیقتش تازه واردن
ولی توی این رده اگر از داخل ایران بخواین akg q460 و اگر از خارج بتونید تهیه کنید grado sr80 مدلهای مناسبی براتون هستند
ضمن اینکه مدل akg که معرفی کردم رو قبل از خرید تست کنید تا مطمئن بشید صداش رو دوست دارید.(پاساژ پایتخت موجوده)
برادر rave-87 این هدفون رو با متال تست کردن فکر می کنم. میتونید ازشون بپرسید.

من دنبال خرید Shure SE215 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستم ایرفونهایی زیادی رو تو بازار امتحان کردم از جمله beats و sennheiser و... که به نظرم نسبت به قیمتشون آشغالن خوصوصا توی ایزوله کردن صدای اطراف...
اگه کسیُShure SE215 سراغ داره ممنونن میشم بهم بگه
به نظر شما یه ایرفون با قابلیت Noise Isolating واقعی کجا میشه پیدا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟
اگر مدلی از سنهایزر صداش هم به نظرتون اشغال بود مدلش رو بگین و بگین چرا اینطوری فکر کردید؟
ایرفون x10 از کلیپش هست قیمتش هم حدود 650 هست
هم ایزویشن و هم راحتی خیلی خوبی داره
(پاساژ پایتخت موجود هست)
البته اگر الویتتون ایزوله ی صدا نباشه
این ایرفون توی رده ی قیمتی ایرانش هیچ هم قیمتی نداره(و به قیمت می ارزه)
اگر قیمت پایین تر هم بخواین ایرفون t-jays 4 هست فکر کنم حدود 450 بود که ایزولیشن خوبی داره(البته این مدل رو قبل از خرید تست هم میتونید بکنید)
باز هم قیمت پایینتر میتونید از همین رده ی t-jays خرید کنید
ضمن اینکه shure داخل کشور موجود نیست.
موفق باشید.

p30g
18-04-2014, 21:48
اول از همه رفتم سراغ شرکت نامداران برای خریدEph-100بعد از کلی پرس و جو فهمیدم که از ترسشون که نکنه سنهایزرها فروش نره .این یک مورد رو از یاماها وارد نکردن.
این شد که رفتیم برای وارد کردن . بالاخره بعد از یک دوری چرخیدن کامل و الافی توی Aliexpress بلاخره نفهمیدیم این eph-100 که میانگین قیمتش از 35 تا 55 دلار بود اصله یا نه !!!:n13:
بعضی فروشندهاش گفتن اورجیناله بعضیا گفتن نیست.خرید از آمازون هم که قیمتش سر به فلک میگذاره . این شد که کلا خرید از خارج رو بیخیال شدم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا میریم سراغ ایرفونهای داخلی تا 700 تومان با بیس قوی - تفکیک صدای عالی - برای گوش کردن الکترونیک با پلیر J3 چی پیشنهاد میکنید.

t-jays
18-04-2014, 21:49
^^^^^^^^^^
تو این رنج قیت فقط x10 از کیلیپش رو موجود داریم توی بازار
متاسفانه تست هم نداره
ولی بیس اون هم نمیشه گفت خیلی قویه
توی پاساژ پایتخت موجوده
گزینه ی بعدی که همه ی ویژگیهایی که میخواین رو داره هم ie80 هست با قیمت 1250
موفق باشید

p30g
18-04-2014, 22:08
^^^^^^^^^^
تو این رنج قیت فقط x10 از کیلیپش رو موجود داریم توی بازار
متاسفانه تست هم نداره
ولی بیس اون هم نمیشه گفت خیلی قویه
توی پاساژ پایتخت موجوده
گزینه ی بعدی که همه ی ویژگیهایی که میخواین رو داره هم ie80 هست با قیمت 1250
موفق باشید
ممنون
توی تهران کجا میشه ie80 تست کرد
و یک سوال دیگه اون eph-100 به نظرتون بهتر از ie80 هست چون بخوام از آمازون وارد کنم چیزی در حدود 600 -700 در میاد آیا ارزشش رو داره ؟!

Milad4171
18-04-2014, 22:20
دوستان یه سوال . من میخوام از هدفون گوشیم روی پلیرم استفاده کنم
اما وقتی هدفون کامل داخل هست صدا خیلی ضعیف هست .باید یه مقدار هدفون رو سر فیشش رو بیارم برون. فک کنم واسه سه خطی بودنشه . راهی هست مثلا مبدلی بزنم بهش که این مشکل رو حل بکنه؟؟

t-jays
18-04-2014, 23:05
ممنون
توی تهران کجا میشه ie80 تست کرد
و یک سوال دیگه اون eph-100 به نظرتون بهتر از ie80 هست چون بخوام از آمازون وارد کنم چیزی در حدود 600 -700 در میاد آیا ارزشش رو داره ؟!
معمولا ایرفونهای گرون قیمت رو برای تست ندارند
حقیقتش به این راحتی نمیشه گفت کدوم بهتره
ار لهاذ کیفیت صدا شبیه هم هستند
ولی کمیت تا حدودی متفاوتند و باید ریویوهای معتبر بخونید تا بتونید درست تصمیم بگیرید
برای مثا من وقتی مدل jvc frd80 رو صداش رو گوش دادم
با اینکه به نظر joker اختلاف کمی با ie8 داره ولی صدای ie80 خودم رو بهتر پسندیدم(ie8 و ie80 رو صداشون رو میتونی یکسان بگیری)
پس همه ی بررسی هاشون رو باید به دقت بخونی و با بررسی هدفونی که خودت تا حالا داشتی مقایسه کنی تا به بهترین جواب برسی
موفق باشید.

hesamkaveh
18-04-2014, 23:27
با سلام

کمی بالا و پایین مشکلی نداره... چیزی که واسم مهمتره کیفیتشه، نه کم و زیاد بودن پول و کلاس

هدفون قبلتون چی بوده و کیفیتش براتون چطور بود؟
همچنین سبک صدای موسیقیتون چیه؟

بیتس مدل sensation های-کپی و فابریک اکسپریا تبلت زد.
از بیتس سنسیشنی بیشتر از فابریک سونی خوشم می یومد گرچه کیفیت ساخت افتضاحی داشت و سیمش در رفت. فابریک سونی باس ضعیفی داره، تو ولوم بالا تا حدی از کیفیتش کاسته می شه، تو استفاده مداوم به شدت خسته کنندست و تفکیک صدای جالبی نداره...
تقریباً همه جور سبکی گوش می دم. ولی بیشتر سنتی(ایرانی) و رپ و هیپ هاپ.

t-jays
19-04-2014, 15:15
بیتس مدل sensation های-کپی و فابریک اکسپریا تبلت زد.
از بیتس سنسیشنی بیشتر از فابریک سونی خوشم می یومد گرچه کیفیت ساخت افتضاحی داشت و سیمش در رفت. فابریک سونی باس ضعیفی داره، تو ولوم بالا تا حدی از کیفیتش کاسته می شه، تو استفاده مداوم به شدت خسته کنندست و تفکیک صدای جالبی نداره...
تقریباً همه جور سبکی گوش می دم. ولی بیشتر سنتی(ایرانی) و رپ و هیپ هاپ.
ایرفون t-jays one توی بازار موجود هست
توی همین بازه ی قیمتی
و توی پاساژ پایتخت قبل از خرید میتونید تست کنید.
موفق باشید.

hesamkaveh
19-04-2014, 15:34
ایرفون t-jays one توی بازار موجود هست
توی همین بازه ی قیمتی
و توی پاساژ پایتخت قبل از خرید میتونید تست کنید.
موفق باشید.
مسئله ی فیک و ارجینال در این برند مطرح نیست؟
T-jays oneنسبت به cx300 چطوره به نظرتون؟

Numancia
21-04-2014, 11:52
سلام
یک هدفون پشت گردنی بلوتوثی میخوام تا صد تومن
فقط میخوام تو بازار موجود باشه

k.pax
23-04-2014, 17:28
مسئله ی فیک و ارجینال در این برند مطرح نیست؟
T-jays oneنسبت به cx300 چطوره به نظرتون؟

فکر نمیکنم t-jays تو بازار مدل کپی داشته باشه ، تو این پست این هدفون بررسی شده :

تو چندتانظر قبل بعضی از کاربرا از cx300 خیلی راضی نبودن ، اگر بتونید cx300 رو تست کنید که خیلی بهتره البته t-jays فکر نمیکنم جایی واسه تست گذاشته باشن . . .

سلام
یک هدفون پشت گردنی بلوتوثی میخوام تا صد تومن
فقط میخوام تو بازار موجود باشه

سلام

ازبرند نوکیا :

BH-111
از برند سونی :

SBH20

البته فکر کنم سونی یه حدود 30 -20 تومنی بیشتر از پیشنهاد شماست . . .

viper.killer
24-04-2014, 01:04
سلام به دوستان
اول از همه میخواستم بدونم که کیفیت صدای هدفون بهتره یا ایرفون وکدومش رو انتخاب کنم؟
من عاشق کیفیت صدای خوب تفکیک بالا و بیس قوی و صدای تقریبا بلند هستم
نمیدونم واقعا چقدر هزینه کنم ایا با 300تومن میتونم چیزه خوبی تهیه کنم؟
ایا با موبایل نت2 سامسونگ میشه صدای خوب گرفت یا به فکره پلیر هم باشم
امپیلی لازمه؟
لطفا کمک کنید

Numancia
24-04-2014, 15:42
سلام

ازبرند نوکیا :

BH-111
از برند سونی :

SBH20

البته فکر کنم سونی یه حدود 30 -20 تومنی بیشتر از پیشنهاد شماست . . .

منظورم این مدلی هست
البته چندتا ارزون پیدا کردم که قیمت شون 40 تا 60 تومن هست ولی بازار میده 100 تومن
مثل nokia bh 503 یا wecom
یک مدل دیگه هم هست 6110 فیلیپس که یک زمانی بود ولی دیگه پیداش نمیکنم
تو تهران کجا باید بگردم دنبال این نوع هدست ها؟

viper.killer
24-04-2014, 15:54
سلام به دوستان
اول از همه میخواستم بدونم که کیفیت صدای هدفون بهتره یا ایرفون وکدومش رو انتخاب کنم؟
امپیلی لازمه؟
لطفا کمک کنید
چرا کسی جواب نمیده؟

farid123
25-04-2014, 14:03
سلام دوستان هدفون Over ear ای که بیسش پانچی باشه و میدش واضح باشه و تحت تاثیر بیس قرار نگیره و صداش تو ولوم های بالا خیلی زیر نباشه (مثل بعضی مدل های فیلیپس) چی پیشنهاد میدید؟ ( رنج قیمت زیر 300)

metalhead_forever
25-04-2014, 15:19
سلام به دوستان
امپیلی لازمه؟
لطفا کمک کنید
سلام.
خیلی کلی سوال پرسیدی. جوابش به این بستگی داره که کاربردت چیه، به چی میخوای برسی و قبلا" چکار میکردی:n02:.
حالت اول اینه که عادت کردی با همین هدفون های معمولی آهنگ های معمولی (فایل های MP3) گوش بدی و هدفت هم لذت بردن از موسیقی هست. در این حالت هزینه زیاد لازم نیست. حتی 300 هم زیاده. با یه هدفون مثل HJE350 از پاناسونیک به خواسته هات میرسی. همون Note 2 کافیه (حتی زیادی هم هست) به آمپ هم اصلا" نیاز نیست. فول سایز هم خیلی پیشنهاد نمیکنم ولی میتونی به Sony XD200 فکر کنی. هدفون Portable هم AKG Q460 خوبه....

حالت دوم اینه که تا الان معمولی موسیقی گوش میکردی ولی میخوای وارد دنیای صدا (تکرار میکنم صدا نه موسیقی) بشی که در این صورت 300 اصلا" کافی نیست. باید یه هدفون Full Size متوسط (مثل Audio-Technica M50 یا Sennheiser HD518) بخری... Note 2 همچنان کافیه... به آمپ هم ممکنه نیاز داشته باشی. MP3 هم یواش یواش باید بذاری کنار و بری سراغ فرمت های FLAC و Wave برای موسیقی. میتونی به جای فول سایز In-Ear بخری (شدیدا" توصیه میشه از خارج تهیه کنی) که میتونی به Klipsch X10 یا T-Jays 4 یا VSonic GR07 یا Shure SE315 و ده ها مورد دیگه فکر کنی (که این هم خودش یه بحث جدا میطلبه که کدوم مدل ها مناسب هستن). برای In-Ear به آمپ نیاز نداری و اهمیت FLAC کمتر میشه...

حالت سوم هم اینه که حرفه ای باشی که نه من هستم نه شما:n02: پس کلا" بی خیالش....
یه خورده دقیق تر بگو دنبال چی هستی تا جواب نهایی رو بهت بدم. علت این که جوابم کلی بود این بود که سوال خیــــلی کلی بود و نمیشد جواب دقیق داد. چون موارد بحث خیلی زیاده....
مثلا" بعضی از این هدفونهایی که معرفی کردم پشت باز هستن و نشتی صدا به بیرون دارن و صدای موزیک هم اطرافیان میشنون. پس برای کاربرد تو جاهای شلوغ مناسب نیستن و.....

Zeitgeist
25-04-2014, 16:53
عزیزان نظراتتون درباره ی این هدفون ها چیست؟ :

Sennheiser PMX 95 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - حدود 280,000 تومان / 70$ - تقریباً به طور قطع قصد خریدش رو دارم.

- طبق نظراتی که از کاربران میخوندم، همگی از کیفیت صدای این محصول شگفت زده شدن و میگن که جزئیات رو به حد بسیار عالی پخش میکنه.

- طبق نظرات کاربران حرفه ای، مثل اینکه Sennhiser در این مدل، سخت افزار سری های قبل pmx رو به کل کنار گذاشته (مثل px, pmx,pcx 90, 60) و مدل 95 درواقع از سخت افزار سری مدل pmx 100 II, 200 استفاده میکنه و درواقع سنهایزر یه چیزی ساخته بین اون دو مدل. bass بالا در مدل 100 II رو با توجه به نارضایتی کاربران، پایین آورده و متعادلش کرده و همچنین برای کیفیت جزئیات بالاتر صدا، به شکلی عالی روی این محصول کار کرده که اون رو به چیزی بسیار فراتر از سری 100 تبدیل نموده!

EDIT: گردن-بند قابل تنظیم نیست، بلکه خود گوشی ها قابل تنظیم و چرخش هستن برای فیت شدن بهتر.

Sennheiser PMX 90 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - حدود 170,000 تومان / 70$ - به نظرتون نسبت به بالایی چطوره و حدود 100 هزار تومن تفاوت قیمتش در ایران آیا میصرفه که بالایی رو بگیرم؟ (در حالی که قیمتشون در usd تقریباً یکیه و هر دو حدود 70 دلار امریکا هستن در سایت آمازون). البته شاید به خاطر این ارزون میدن چون تولیدش متوقف شده.

- نظرات کاربران در سایت های مختلف رو میخوندم، حتی یک نفر هم از کیفیت صدا ناراضی نبود. برخی میگفتن که bass بالا و بوم بوم کر کننده اینا نداره که برای من مهم نیست!

- برخی هم میگفتن که در جای شلوغی مثل باشگاه که مثلاً یک موزیک هم در حال پخش از بلندگو باشه، یکم صدای محیط تداخل ایجاد میکنه (you don't say it!).

- همچنین برخی میگفتن که یک مقدار کمی نشتی صدا در volume بالا داره که اطرافیان میشنون موزیکی که میشنوی رو...

البته هر دوی اشکالاتی که در این آخر اشاره کردم، درواقع اشکال نبوده و به دلیل ماهیت open air بودن بخش روی گوش هست که تقریباً در تمام مدل های اینچنینی به همین صورته و دلیلش برای اینه که اغلب افراد مصرف کننده ورزشکارنند و برای جلوگیری از تعرق، هوا لازمه که جریان داشته باشه (حتی ورزشکارم نباشید، موقع راه رفتن اگر هوا جریان نداشته باشه، تمام گوش و دستگاه از تعرق خیس میشن!)...

و باز هم البته، فاصله ی هدفون از گوش و وجود کمی هوای بیشتر در بین راه، باعث بالاتر رفتن bass و همچنین کمی بهتر شنیدن جزئیات موسیقی میشه.

Philips SHS5200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - حدود 50,000 تومان / 20$ - البته که میدونم از هر لحاظ به پای مدل های بالا نمیرسه و با اینکه کیفیت صداش "خوب" هست، ولی از لحاظ کیفیت کلی ساخت و صوتی، جوکی بیش نیستن محصولات فیلیپس؛ فقط شاید بخوام به عنوان "یدکی" بخرمش.

- میگن کیفیت صداش خوبه

- میگن نشت صداش به بیرون زیاده و اطرافیان راحت، حتی در volum متوسط میتونن در یک محیط ساکت مثل اتوبوس بشنون موزیکت رو...

PHILIPS SHS4701 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - حدود 50,000 تومان / 16$ اینم به عنوان یدکی؛ یعنی یا بالایی ^ یا این. البته که میدونم هدفون های داخل و روی گوشی اکثراً در کیفیت صدا چیزی برای گفتن ندارن و بخصوص این دور گوشیا، اغلب قسمتی که میفته پشت گوش، بعد از مدتی اتصال (لولا) ـش دچار مشکل میشه...

- - - -

خوب در این range قیمت، چه پیشنهاداتی بهتر از اینا "داخل کشور ایران" دارید؟ فکر میکنم سایت میهن مارکت، digikala، و kalarena برای دیدن اینکه چه اجناسی در حال حاضر داخل ایران هستن مناسب باشه.

استفاده ی مد نظر، استفاده در خیابان و اتوبوس و ماشین و کلاً در حال حرکت هست؛ کیفیت صدای خروجی بسیار مهمه و مسلماً کیفیت ربطی به bass خروجی نداره. یعنی شاید یک هدفون کیفیت صوتش بسیار خوب باشه ولی bass خروجی چندان مناسبی نداشته باشه، در حالی که شاید بتونید یه هدفون چینی 5 دلاری بخرید که bass بسیار بالایی داره!

مثلاً من یک Audio-Technica ATH-M35 دارم با قیمت 450 هزار تومان در ایران! (طبق سایت تهران-ملودی) / حدود 80$ در سایت آمازون؛ کیفیت ساخت و جزئیات صدا بسیار فوق تصور و عالی هست (به هر حال یک هدفون با کیفیت برای استفاده ی حرفه ای و استودیویی هستش)، ولی "شاید" برخی بگن bass چندان بالایی نداره که من مخالفم و به نظرم در حد خوبی هست و بیش از این bass رو نمیدونم به چه دردی میخواد بخوره!

سبک هایی که من گوش میدم، موسیقی کلاسیک و همچنین doom/post/sludge metal هست. همونطور که شاید درک کنید، در این انواع سبک ها، جزئیات و کیفیت اهمیت بالایی داشته (با توجه به تنوع سازها) و باس و بوم زیادی وجود نداره!

لطفاً مدل های bluetooth و wireless معرفی نکنید...

Amir_Ariamehr2003
25-04-2014, 20:24
سلام یه هدفن میخوام که شبیه somic باشه قیافش و بلوتوث داشته باشه واسه Led میخوام
قیمتم تا 100-150

Amir_Ariamehr2003
25-04-2014, 20:25
سلام یه هدفن میخوام که شبیه somic باشه قیافش و بلوتوث داشته باشه واسه Led میخوام
قیمتم تا 100-150

minizoro
26-04-2014, 00:59
من فیلیپس دارم و راضی هستم مسود جان.
کیفیت خیلی خوبی داره و تو موسیقی کلاسیک واقعا کم نمیاره. باس بسیار مناسبی داره و صدا کاملا استریوست.
تو ترافیک و وقتی صدای محیط کمی زیاد هست انتظار نداشته باش این جور هدفون ها بهت صد در صد بازدهی بدن چون مثل داخل گوشی نیست که بلاک کنه بیرون رو ...
درباره اونی که گوشی هاش جدا هست من هم باهات موافق هستم و به نظرم بعد مدتی لولاش شل میشه (یهمدل ارزون داشتم که اینجوری شد این رو نمیدونم)

درباره اینکه میگی اندازه اولی قابل تنظیم هست فکر نکنم کمکی کنه. چون در هر حالت سایز یکی هست.
فیلیپسی که من دارم برای سرم ن فیت هست (سر بزرگ) حتی کسایی که سر کوچیکی هم دارن وقتی میذارن هیچ مشکلی ندارن باهاش ...
دومی که گذاشتی عکسش رو معلومه واسه سر های کوچیک ساخته شده. و بند ضعیفی داره. پس باید مراقبش باشی.
اولی به نظر محکم میاد و برای سرهای بزرگ خوب. من احتمالن اگر پول داشته باشم همچین چیزی بخرم.

فیلیپس انتخاب خوبی هست اگر پول برات مهمه. در غیر اینصورت اولی جنس خوبی هست و به نظر کیفیت عالی ای داره (اطلاع چندانی ندارم درموردش)

یه چیزی که هست درباره این ها اینکه میتونی بیشتر تو گوشت نگه داری تو خیابون و بیرون و گوشت اذیت نمیشه ....

t-jays
26-04-2014, 11:52
عزیزان نظراتتون درباره ی این هدفون ها چیست؟ :
خوب در این range قیمت، چه پیشنهاداتی بهتر از اینا "داخل کشور ایران" دارید؟ فکر میکنم سایت میهن مارکت، digikala، و kalarena برای دیدن اینکه چه اجناسی در حال حاضر داخل ایران هستن مناسب باشه.

استفاده ی مد نظر، استفاده در خیابان و اتوبوس و ماشین و کلاً در حال حرکت هست؛ کیفیت صدای خروجی بسیار مهمه و مسلماً کیفیت ربطی به bass خروجی نداره. یعنی شاید یک هدفون کیفیت صوتش بسیار خوب باشه ولی bass خروجی چندان مناسبی نداشته باشه، در حالی که شاید بتونید یه هدفون چینی 5 دلاری بخرید که bass بسیار بالایی داره!

مثلاً من یک Audio-Technica ATH-M35 دارم با قیمت 450 هزار تومان در ایران! (طبق سایت تهران-ملودی) / حدود 80$ در سایت آمازون؛ کیفیت ساخت و جزئیات صدا بسیار فوق تصور و عالی هست (به هر حال یک هدفون با کیفیت برای استفاده ی حرفه ای و استودیویی هستش)، ولی "شاید" برخی بگن bass چندان بالایی نداره که من مخالفم و به نظرم در حد خوبی هست و بیش از این bass رو نمیدونم به چه دردی میخواد بخوره!

سبک هایی که من گوش میدم، موسیقی کلاسیک و همچنین doom/post/sludge metal هست. همونطور که شاید درک کنید، در این انواع سبک ها، جزئیات و کیفیت اهمیت بالایی داشته (با توجه به تنوع سازها) و باس و بوم زیادی وجود نداره!

لطفاً مدل های bluetooth و wireless معرفی نکنید...
سلام دوست عزیز
توضیحات بسیار کاملی دادین
نکته ی اولی که میخوام بگم اینه که هدفون m35 تقریبا میشه گفت بیس قویی داره پس این رو در نظر بگیرید که اکثر مدلهایی که معرفی خواهم کرد بیس ضعیفتری نسبت به هدفون خودتون خواهند داشت.
یک نکته ای که برام جالبه اینه که چرا از هدفونهای پشت گردنی فقط انتخابی کردید در حالی که معمولا این مدلها در کیفیت صدا حرفی برای گفتن ندارند
ولی مشکل اصلی اونها اینه که ممکنه برای گوش فرد استفاده کننده ایجاد درد کنند.
در مورد شما پیشنهاداهایی که دارم مدلهای on ear هستند مثل v-jays و px 200 از سنهایزر و یا akg q460 که همه مدلهایی خوبی هستند و مدل jays و مدل akg رو میتونید در پاساژ پایتخت قبل از خرید تست کنید چون هر دو مدل رو برای تست دارند.
متاسفانه ایرفونهای موجود در بازار ایران توی این رده ی قیمتی فقط مدلهای t-jays هستند که با توجه به کاربرد مورد نظرتون ایرفون بیشتر به درد شما خواهد خورد(ولی برای سبک کلاسیک خیلی به درد نمیخورن:n15:)
در هد صورت مدلهای t-jays هم همونجا برای تست دارند و میتونید هر 3 مدلی که معرفی کردم رو اول تست کنید و بعد اقدام به خریدشون بکنید.
موفق باشید.

shrsolivan
26-04-2014, 12:39
سلام دوستان یه هدفون با کیفیت برای موزیک و فیلم تو رنج 150 تومن که به کامپیوتر وتلوزیون و گوشی وصل شه چی پیشنهاد میدید
البته ایرفون نباشه

A E
26-04-2014, 16:00
از بین دوستان کسی هدفون های Xiaomi رو تست کرده؟ اگر تست کردین لطف کنید یه مقدار در مورد کیفیتشون توضیح بدید
مدل Xiaomi Piston 2 که قیمتش حدودا 30 دلار هست توی Head-fi خیلی سر و صدا به پا کرده و اکثر کاربرا اونو با هدفون های بالای 100 دلار و بعضا تا 300 دلار مقایسه کردن ، حتی با ATH-M50:n04:
هنوز هیچ نقدی از ljokerl برای این مدل ندیدم و مطمئن نیستم واقعا در این حد باشه
ولی چشم بسته و بنا به اعتمادی که به برند Xiaomi دارم یه دونه از این مدل رو خریدم و چند وقت دیگه به دستم میرسه
اگر دوستان با تجربه تر کیفیتش رو تایید کنن شاید بتونم در تعداد محدود از این ایرفون وارد کنم تا توی این اوضاع پرهیجان اقتصادی مرحمی باشه بر گوش های عزیزان :n02:

Zeitgeist
26-04-2014, 16:24
** تصحیح میکنم، sennheiser pmx 95 گردن-بندش قابل تنظیم نیست، بلکه خود گوشی ها قابل تنظیمن برای فیت شدن بهتر.

- - -

سلام دوست عزیز
توضیحات بسیار کاملی دادین
نکته ی اولی که میخوام بگم اینه که هدفون m35 تقریبا میشه گفت بیس قویی داره پس این رو در نظر بگیرید که اکثر مدلهایی که معرفی خواهم کرد بیس ضعیفتری نسبت به هدفون خودتون خواهند داشت.
یک نکته ای که برام جالبه اینه که چرا از هدفونهای پشت گردنی فقط انتخابی کردید در حالی که معمولا این مدلها در کیفیت صدا حرفی برای گفتن ندارند
ولی مشکل اصلی اونها اینه که ممکنه برای گوش فرد استفاده کننده ایجاد درد کنند.
در مورد شما پیشنهاداهایی که دارم مدلهای on ear هستند مثل v-jays و px 200 از سنهایزر و یا akg q460 که همه مدلهایی خوبی هستند و مدل jays و مدل akg رو میتونید در پاساژ پایتخت قبل از خرید تست کنید چون هر دو مدل رو برای تست دارند.
متاسفانه ایرفونهای موجود در بازار ایران توی این رده ی قیمتی فقط مدلهای t-jays هستند که با توجه به کاربرد مورد نظرتون ایرفون بیشتر به درد شما خواهد خورد(ولی برای سبک کلاسیک خیلی به درد نمیخورن:n15:)
در هد صورت مدلهای t-jays هم همونجا برای تست دارند و میتونید هر 3 مدلی که معرفی کردم رو اول تست کنید و بعد اقدام به خریدشون بکنید.
موفق باشید.

ممنون بابت پاسخ و پیشنهادات، ولی من میخوام این رو در حال حرکت و خیابان و ورزش و غیره استفاده کنم و نمیخوام که چندان توی چشم باشه. به همین خاطر به نظرم هدفون های با headband روی سر، مناسب استفاده ای که من میخوام نیستن.

درباره ی هدفون های پشت گردنی، در طی این چند روز مدل های بسیاری رو بررسی کردم و نظرات مصرف کنندگان و reviews حرفه ای رو خوندم. درباره ی بعضی محصولات (حتی بسیار گران) بعضاً افراد از این میگفتن که هدبند فیکس نمیشه یا گوشی سر جاش فیکس نمیشه یا به گوش فشار میاره و...

مثلاً یکی هست مثل Polk Audio UltraFit 2000 که با اینهمه تعریف، نظرات کاربران رو بخونید اغلب شاکی هستن! یکی هم هست مثل همین مدل ارزون philips shs5200 که بالا گفتم، روی سایت آمازون نظرات رو میخونی کسی ناراحت نیست!

درباره ی این sennheiser pmx 95، در نظرات مصرف کنندگان، چیزی جز تعریف از کیفیت دیده نمیشه! اغلب به این موضوع اشاره کردن که انقدر راحت و سبک هست که حتی احساس نمیکنید روی گوشتونه!

تنها مشکل تمام اینگونه هدفون های on-ear این هست که به خاطر open-back بودن، در صدای زیاد، نشت صدا به خارج دارن.

البته باز هم در طراحی این مدل جدید sennheiser pmx 95 اینطور که خوندم، قسمت فومی که روی گوش قرار میگیره، در اطراف، عمیق تر از وسط هست که این هم برای جلوگیری از ورود نویز اطراف به داخله و هم برای جلوگیری تا حد بالا از نشت صدا به اطراف که مثل اینکه در کم کردن نشت صدای اینگونه مدل ها، موفق بوده...

خوب حالا با این شرایط، شما چه محصولی رو پیشنهاد میدید؟

آیا on-ear از مدل های neckband (هدبند دور گردن) یا ear-clip (مثل همون philips shs4701 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که صفحه قبل گفتم) توی ایران هست که کیفیت صدای بالایی داشته باشه در حد pmx 95 یا بالاتر؟

حالا on-ear هم نشه، از مدل های in-ear که داخل گوش و نه داخل حفره ی شنوایی قرار میگیرن، چه چیزی رو در حدود قیمت همین pmx 95 یا پایین تر پیشنهاد میدید؟ آیا چیز با کیفیتی از این مدل ها توی بازار هست یا باید رفت سراغ in-ears داخل حفره ای؟

ترجیحاً از مدل های دارای گیره ی دور گوشی که در هنگام فعالیت از گوش بیرون نیفته! مثل اینا:

- - - - - - -

- - - - - - -

woah!!1 حیف گرونه!

k.pax
26-04-2014, 21:22

منظورم این مدلی هست
البته چندتا ارزون پیدا کردم که قیمت شون 40 تا 60 تومن هست ولی بازار میده 100 تومن
مثل nokia bh 503 یا wecom
یک مدل دیگه هم هست 6110 فیلیپس که یک زمانی بود ولی دیگه پیداش نمیکنم
تو تهران کجا باید بگردم دنبال این نوع هدست ها؟

از مدلهای رو گوشی همون نوکیا تو ذهنمون بود ؛ مجتمع پایتخت میتونید برید اونجا مدلهای بیشتری هست . .

سلام دوستان هدفون Over ear ای که بیسش پانچی باشه و میدش واضح باشه و تحت تاثیر بیس قرار نگیره و صداش تو ولوم های بالا خیلی زیر نباشه (مثل بعضی مدل های فیلیپس) چی پیشنهاد میدید؟ ( رنج قیمت زیر 300)

هدفون سنهایزر HD 419 به نظرم مدل مناسبی هست ، صداش تقریبا فلت هست واز لحاظ کیفیت صدای خیلی خوبی رو ارایه میده . . .

k.pax
26-04-2014, 21:25
از بین دوستان کسی هدفون های Xiaomi رو تست کرده؟ اگر تست کردین لطف کنید یه مقدار در مورد کیفیتشون توضیح بدید
مدل Xiaomi Piston 2 که قیمتش حدودا 30 دلار هست توی Head-fi خیلی سر و صدا به پا کرده و اکثر کاربرا اونو با هدفون های بالای 100 دلار و بعضا تا 300 دلار مقایسه کردن ، حتی با ATH-M50:n04:
ولی چشم بسته و بنا به اعتمادی که به برند Xiaomi دارم یه دونه از این مدل رو خریدم و چند وقت دیگه به دستم میرسه
اگر دوستان با تجربه تر کیفیتش رو تایید کنن شاید بتونم در تعداد محدود از این ایرفون وارد کنم تا توی این اوضاع پرهیجان اقتصادی مرحمی باشه بر گوش های عزیزان :n02:

منتظر هستیم ( :

dooste.man83
27-04-2014, 18:04
سلام

Sent from my SGH-I317M using Tapatalk

rave-87
27-04-2014, 20:23

فکر کنم آقا سالار داشتن یکی از مدل های این برند رو.

حالا چرا این برند؟ فقط می خواین هدفون تعدادی وارد کنین یا می خوایین برندی وارد کنین که لوازم جانبی تلفن همراه داشته باشه و در کنارش هدفون هم داشته باشه؟
اگر می خواین لوازم جانبی وارد کنین، باید بگم براساس چیزی که من خوندم، هدفون خوبی هست و سبک صداش کاملاً مناسب ذائقه اکثریت هست. قیمتش هم مثل اینکه خیلی خوبه.
اگر می خواین هدفون وارد کنین، برید سراغ برند vsonic . خدا خیرتون بده.

1376MAXIMUM
28-04-2014, 14:54
سلام دوستان من میخواهم یه هدفون مناسب برای گیمینگ و اهنگ(سبک های مختلف گوش میدم ولی بیشتر متال و راک و پاپ کلاسیک میدونم الان داری میگی فازت چیه کلاسیک و متال کجاشون به هم میخوره ) و فیلم بگیرم خیلی سر در نمیارم از هدفون ها برای همین رفتم رو یه فروشگاه انلاین و تو برند ها که میگشتم دیدم ایسوز هست بقیه برند ها رو هم نمیشناختم تعداد اگشت شماری رو میشناختم که برند های بزرگی هستند مثل فیلیپس و ... ایسوز همیشه توی کامپیوتر خیلی خوب عمل کرده برای همین زدم رو ایسوز و این مدلش باتوجه به قیمتش گفتم شاید بد نباشه این پایینه

ASUS ROG Orion Gaming Headset
میخواستم نظر شما رو هم بدونم چطوره ارزش داره یا نه بودجه هم حدود 200-250 فکر کنم خوب باشه چون جنس تقلبی و بیکیفیت نمیخواهم و برای کاربرد من مناسب هست ایا؟ چیز مناسب تری هم هست ایا؟
یه دونه samsung sbh500 داشتم اینم یه روز دیدم ترک داره و الان هم کاملا شکسته صداش خوب بود:n14:

alireza20
28-04-2014, 20:53
سلام
دوستان از بین دوتا هدفون یاماها
EPH-30
EPH-50
برای سبک موسیقی سنتی و بی کلام کدوم بهتره؟

amir707070
29-04-2014, 15:13
سلام دوستان من تو سایت sennheizer یک مدل دیدم به نام hd8 dj که قیمتش 350 یورو بود . نظرتون در مورد این هدفون چیه ؟ ایا کسی از شما از اون استفاده کرده ؟:n01:

SIMON137
02-05-2014, 01:31
عزیزان دل یک هنزفری بلوتوث مناسب برای یک تبلت اندرویدی می خوام که تو چشم و تابلو نباشه
نظرم روی دو مدل سونی به نام های SMART PRO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و SBH52 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست. نظر شما چیه ؟ به نظرتون این دو مدل چطوره ؟

amirboy572124
02-05-2014, 11:01
با سلام و خسته نباشید...میخواستم ببینم بینYamaha EPH-50و JBL J22وSennheiserCX 300 II به ترتیب کدوم بهتره ؟ بیس عمیق و تفکیک صدابرام مهمه لطفا یه راهنمایی کامل کنید من رو ممنون میشم;لطفا دلیلتون رو هم بگید یه هدفون داخل گوش خوب تا ۲۰۰ تومن میخام برای گوشی اندرویدی.موزیک هم بیشتر سبک electronic گوش میدم.

grooved
04-05-2014, 00:17
با سلام. من یک mp3 player میخواهم که در ولوم های خیلی پایین، صدای نویز و هوا ... نداشته باشه و صدا را همچنان زلال و شفاف پخش کنه.
و فرکانس های مختلف را هم پوشش بدهد.
اگر حرفه ای هستید، میخواهم نسبت سیگنال به نویزش (SNR) خیلی بالا باشه، حتا اگه شده از آیپاد هم بیشتر.

و یه سوال دیگه اینکه بعضی ها میگن صدای دیسک سخت ipod classic را میشوند راسته؟ کسی تا بحال تجربه ش را داشته؟

ممنون

Zombei
04-05-2014, 00:34
با سلام و خسته نباشید...میخواستم ببینم بینYamaha EPH-50و JBL J22وSennheiserCX 300 II به ترتیب کدوم بهتره ؟ بیس عمیق و تفکیک صدابرام مهمه لطفا یه راهنمایی کامل کنید من رو ممنون میشم;لطفا دلیلتون رو هم بگید یه هدفون داخل گوش خوب تا ۲۰۰ تومن میخام برای گوشی اندرویدی.موزیک هم بیشتر سبک electronic گوش میدم.
سلام..

من خودم از یاماها
Yamaha EPH-50 دارم استفاده میکنم ..
قبل از خرید جفت هدفون هارو تست کردم هم
JBL J22 و
JBL J30 و
Yamaha EPH-50 ولی
SennheiserCX 300 II برای تست نبود..
من صدایه JBL هارو نپسندیدم بنظرم صداش خوب نبود نه تفکیک خوبی داشت نه بیس ..
SennheiserCX 300 II هم پرسیدم گفتن صداش فلت هست و اکولایزر خوب روش جواب نمیده ..
آخرش به Yamaha رسیدم همه مدلاش رو تست کردم و بنظر من فرقی باهم ندارن فقط ظاهرشون فرق دارن..
تفکیک صدا خیلی خوبه..
تیریبل بالایی داره و بیس متوسط که با اکولایزر میتونید تنظیم کنید..

برای انتخاب هدفون مناسب و اطلاعات بیشتر به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید...

Aftermach
04-05-2014, 19:32
سلام خواستم بپرسم نظر دوستان در مورد هدفون های sol republic چیه؟خصوصا این مدل:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

m@jid2011
05-05-2014, 16:44
سلام دوستان کسی xperia z داره ؟ هدفونش چه طوره چون من که دارن اصلن ازش راضی نیستم ودر مقایسه با هدفون نت 2 کم آورد البته با گوشی خودم که زد هست امتحان کردم. دوستان اگه هدفون یا هدست خوب برا زد سراغ دارن لطفا راهنمایی کنن. برا من بیس و بلندی صدا خیلی مهمه . با تشکر

MoXa
05-05-2014, 16:51
سلام
کسی Z1000 سونی رو قیم داره ؟

A E
06-05-2014, 00:31
فکر کنم آقا سالار داشتن یکی از مدل های این برند رو.

حالا چرا این برند؟ فقط می خواین هدفون تعدادی وارد کنین یا می خوایین برندی وارد کنین که لوازم جانبی تلفن همراه داشته باشه و در کنارش هدفون هم داشته باشه؟
اگر می خواین لوازم جانبی وارد کنین، باید بگم براساس چیزی که من خوندم، هدفون خوبی هست و سبک صداش کاملاً مناسب ذائقه اکثریت هست. قیمتش هم مثل اینکه خیلی خوبه.
اگر می خواین هدفون وارد کنین، برید سراغ برند vsonic . خدا خیرتون بده.
ببخشید که دیر جواب میدم ، نتم مشکل داشت چند روز
اول از همه ممنون بابت راهنمایی
من واردکننده نیستم ، خودم مصرف کننده هستم ، ولی دیدم شرایط محیا شده و میشه این هندزفری رو با قیمت مناسب تر از بقیه برندها وارد کرد و کیفیت خیلی خوبی نسبت به قیمتش داره تصمیم گرفتم یه تعدادی هم برای فروش بیارم
قبلا میخواستمgr06 رو بیارم ولی قیمتش خیلی زیاد میشد ، حدودا 400 تومن تا 500 تومن که با توجه به قیمت اصلیش اصلا معقول نیست
اما xiaomi برند چینی هست و خرید از اون راحتتر و ارزون تره ، فکر کنم با قیمت حدود 150 تومن بشه این هندزفری رو فروخت ، البته دلار ثبات نداره و نمیشه قطعی گفت
نکات مثبت زیادی هم از این هندزفری دیدم ، مثلا اولین هدفون ساخته شده از جنس بریلیوم که ماده گرون قیمتی هست ، طراحی زیبا و برنده جایزه if آلمان از بین چند هزار محصول مختلف ، ساند استیج خیلی بهتر از مدل های هم قیمت ، کیفیت ساخت بالا ، سازگاری کامل و مناسب کنترل و ریموت با همه دیوایس های اندرویدی و ios و ... . یه عکس هم از متروی شلوغ چین دیدم که بیشتر از نصف مردم این هدفون تو گوششون بود ، فروش خیلی بالایی توی چین داشته
حالا فعلا سعی میکنم یه تعداد از این مدل بیارم ، شاید در آینده سراغ vsonic هم رفتم

ursamajor
06-05-2014, 01:04
سلام
کسی Z1000 سونی رو قیم داره ؟

سلام
حدود 620 تومن.

88masuod
06-05-2014, 15:54
ببخشید که دیر جواب میدم ، نتم مشکل داشت چند روز
اول از همه ممنون بابت راهنمایی
من واردکننده نیستم ، خودم مصرف کننده هستم ، ولی دیدم شرایط محیا شده و میشه این هندزفری رو با قیمت مناسب تر از بقیه برندها وارد کرد و کیفیت خیلی خوبی نسبت به قیمتش داره تصمیم گرفتم یه تعدادی هم برای فروش بیارم
قبلا میخواستم gr07 رو بیارم ولی قیمتش خیلی زیاد میشد ، حدودا 400 تومن تا 500 تومن که با توجه به قیمت اصلیش اصلا معقول نیست
اما xiaomi برند چینی هست و خرید از اون راحتتر و ارزون تره ، فکر کنم با قیمت حدود 150 تومن بشه این هندزفری رو فروخت ، البته دلار ثبات نداره و نمیشه قطعی گفت
نکات مثبت زیادی هم از این هندزفری دیدم ، مثلا اولین هدفون ساخته شده از جنس بریلیوم که ماده گرون قیمتی هست ، طراحی زیبا و برنده جایزه if آلمان از بین چند هزار محصول مختلف ، ساند استیج خیلی بهتر از مدل های هم قیمت ، کیفیت ساخت بالا ، سازگاری کامل و مناسب کنترل و ریموت با همه دیوایس های اندرویدی و ios و ... . یه عکس هم از متروی شلوغ چین دیدم که بیشتر از نصف مردم این هدفون تو گوششون بود ، فروش خیلی بالایی توی چین داشته
حالا فعلا سعی میکنم یه تعداد از این مدل بیارم ، شاید در آینده سراغ vsonic هم رفتم

سلام . 500 تومن برای gr07 عالیه !نزدیک 200 دلاره

konstantin
06-05-2014, 20:06
سلام دوستان
یه earphone میخوام با کیفیت صدای مناسب
همه جور موزیکی گوش میدم. فقط دوس ندارم صدای تریبلش زیاد باشه. بیس هم زیاد نباشه. در کل یه چیز متعادل باشه
. برند و مدل خاصی مد نظرم نیس. حدود 200 تا 250 تومن میتونم هزینه کنم. چی پیشنهاد میدین دوستان؟

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Amir Hossein
06-05-2014, 20:40
سلام...
یه هدفونی که کاملا داخل گوش میره رو چی میگن بهش؟ earphone؟ :31:
یه earphone میخواستم تا سقف 120000..چی میتونین پیشناهاد بدین بهم؟
میدونم تو این رنج چیز خاصی گیر نمیاد ولی فقط میخوام صدای اطراف رو خوب حذف کنه...
اگه یه خورده بیشتر شد مشکلی نیست....
خیلی ممنون

shervin_aleta
07-05-2014, 01:47
دوستان عمر مفید هدفونها معمولا چقدر هست!؟
هدفون من HD 25 زنهایزر هست میخوام بدونم عمر کپسولهای این هدفون چند ساعت پخش موزیک هست
اصلا چنین چیزی درست هت میپرسم!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

A E
07-05-2014, 12:18
سلام . 500 تومن برای gr07 عالیه !نزدیک 200 دلاره

ببخشید اشتباه نوشتم ، منظورم gr06 بود . اصلاحش کردم

metalhead_forever
07-05-2014, 12:18
سلام دوستان
یه earphone میخوام با کیفیت صدای مناسب
همه جور موزیکی گوش میدم. فقط دوس ندارم صدای تریبلش زیاد باشه. بیس هم زیاد نباشه. در کل یه چیز متعادل باشه
. برند و مدل خاصی مد نظرم نیس. حدود 200 تا 250 تومن میتونم هزینه کنم. چی پیشنهاد میدین دوستان؟

سلام.
مطمئنی بیس زیاد دوست نداری؟! آخه یه کم ریسکی میشه. مدلهایی که میتونم معرفی کنم AKG Q350 و Sony XBA-10. اینها صداشون تقریبا" متعادله...

سلام...
یه هدفونی که کاملا داخل گوش میره رو چی میگن بهش؟ earphone؟ :31:
یه earphone میخواستم تا سقف 120000..چی میتونین پیشناهاد بدین بهم؟
میدونم تو این رنج چیز خاصی گیر نمیاد ولی فقط میخوام صدای اطراف رو خوب حذف کنه...
اگه یه خورده بیشتر شد مشکلی نیست....
خیلی ممنون
سلام.
به این مدل هدفون ها Earphone میگن. In-Ear هم میگن.
تا 120 یکی از بهترین چیز هایی که گیر میاد Panasonic HJE350 که یه ریویو خوب هم ازش تو همین سایت هست:
در مورد جنس صدا هم تو این قیمت قدرت انتخاب نداری و همون صدای معمول یعنی بیس قوی میتونی انتخاب کنی

دوستان عمر مفید هدفونها معمولا چقدر هست!؟
هدفون من HD 25 زنهایزر هست میخوام بدونم عمر کپسولهای این هدفون چند ساعت پخش موزیک هست
اصلا چنین چیزی درست هت میپرسم!؟

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
سلام.
جواب اینو دوستان باید بدن من فقط اینو بگم که به نحوه استفاده و نگهداری هم ربط داره.
مثلا" آسیبی که سبک الکترونیک به خاطر بیس به دیافراگم هدفون میزنه و باعث فرسایش میشه سبک کلاسیک نمیزنه.
بعد از الکترونیک هم متال بیشتر از همه عمر هدفون رو کم میکنه.
البته خیلی فاکتور های دیگری هم دخیل هستن که خودش یه مقاله میشه.
دوستان هم موارد دیگه میتونن اضافه کنن.

farid123
07-05-2014, 13:02
بعد از الکترونیک هم متال بیشتر از همه عمر هدفون رو کم میکنه.
البته خیلی فاکتور های دیگری هم دخیل هستن که خودش یه مقاله میشه.
دوستان هم موارد دیگه میتونن اضافه کنن.

سلام
یعنی متال علاوه بر پاره کردن پرده گوش :n02: به هدفون هم آسیب میزنه .فقط بفرمایید که علتش دقیقا چیه و تو هدفون های inear بیشتره یا overear؟

shervin_aleta
07-05-2014, 17:00
دقیقا من هم الکترونیک گوش میدادم و هدفون بعد از حدود 2 سال شهید شده کاملا...

alireza20
07-05-2014, 18:22
سلام
سبک پاپ و سنتی هم می تونه به هدفون آسیب می زنه؟

Sent from my LT22i using Tapatalk 4 Beta

konstantin
07-05-2014, 19:00
سلام.
مطمئنی بیس زیاد دوست نداری؟! آخه یه کم ریسکی میشه. مدلهایی که میتونم معرفی کنم AKG Q350 و Sony XBA-10. اینها صداشون تقریبا" متعادله...

سلام
ممنونم. حالا بیسش یه خورده زیاد هم باشه اشکالی نداره. پس بهترین انتخابی که میتونم داشته باشم این دوتاست؟

Aftermach
09-05-2014, 12:52
سلام خواستم بپرسم نظر دوستان در مورد هدفون های sol republic چیه؟خصوصا این مدل:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان کسی تجربه کار با این هدفون ها رو نداره؟

hosein_artist
10-05-2014, 02:50
با درود خدمت دوستان گرامی من مدت 2 سال akg q460 دارم واقعا هدفون فوق العده ای هست البته من بیشتر سبک ترنس گوش می دهم .با برندهای دیگر هم کار کردم به نظر من کلا akg یه چیز دیگه هست البته من این هدفون را از آلمان خریدم .حالا اینبار قصد خرید AKG K375 از ایران دارم فقط الان داشتم قیمت جهانی آن را نگاه می کردم حدود 100 دلار هست ولی در سایتهای ایرانی با قیمتی پایین تر برای فروش گذاشتند که شک کردم شاید akg هم مثل beats مدل تقلبی دارد.کلا گارانتی رسمی akg چه نام دارد؟و از کجا می توانم خرید مطمئن تری داشته باشم؟

k.pax
10-05-2014, 08:09
با درود خدمت دوستان گرامی من مدت 2 سال akg q460 دارم واقعا هدفون فوق العده ای هست البته من بیشتر سبک ترنس گوش می دهم .با برندهای دیگر هم کار کردم به نظر من کلا akg یه چیز دیگه هست البته من این هدفون را از آلمان خریدم .حالا اینبار قصد خرید AKG K375 از ایران دارم فقط الان داشتم قیمت جهانی آن را نگاه می کردم حدود 100 دلار هست ولی در سایتهای ایرانی با قیمتی پایین تر برای فروش گذاشتند که شک کردم شاید akg هم مثل beats مدل تقلبی دارد.کلا گارانتی رسمی akg چه نام دارد؟و از کجا می توانم خرید مطمئن تری داشته باشم؟

سلام عزیز ، هدفونو های این شرکت رو نمایندگی آواسان گارانتی میکنه ، اگر با این گارنتی بخرید مطمین هست ، هرچند بعید میدونم که این مدل ها نمونه ی تقلبی داشته باشن . . اگر حضوری براتون مقدوره ، حضوری خرید کنید . . اگر نه سایت با گارانتی اواسان . . .

jalalht
10-05-2014, 11:34
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید انجمن ... بنده قبلا هندسفری philips SHE 9750 داشتم واقعا ازش راضی بودم نفهمیدم چی شد گم شد :n13: میخواستم باز یه هندسفری تو گوشی یا همون به اصطلاح ایرفون بگیرم قیمت در حد 50 باشه بیشترم مناسب بود معرفی کنید رپ و هیپ هاپ سبک مورد علاقمه ... مرسی ... تشکر :n06:

dooste.man83
10-05-2014, 14:09
سلام
دوستان یک هدفون hi_fi man he500 دارم متاسفانه سیمش دچار بریدگی شد از قسمتی و با لحیم متصلش کردم به هم
می خواستم ببینم بنظرتون سیمش باید تعویض شه؟ چون سیم تنهاش بالای 200 دلار قیمت داره. البته من نویزی حس نکردم
می خواستم نظرتون رو بدونم که روی کیفیت پخش اش چقدر اثر داره؟
ممنونم

metalhead_forever
10-05-2014, 17:30
سلام
دوستان یک هدفون hi_fi man he500 دارم متاسفانه سیمش دچار بریدگی شد از قسمتی و با لحیم متصلش کردم به هم
می خواستم ببینم بنظرتون سیمش باید تعویض شه؟ چون سیم تنهاش بالای 200 دلار قیمت داره. البته من نویزی حس نکردم
ممنونم

سلام.
جواب سوالت رو کامل نمیدونم فقط در این حد بدون حتی اگه الان با این لحیمی که کردی تفاوتی توی کیفیت احساس نکنی در آینده با اکسید شدن محل لحیم کاری قطعا" افت کیفیت خواهد داشت.

rave-87
10-05-2014, 21:24
سلام و خسته نباشید خدمت اساتید انجمن ... بنده قبلا هندسفری philips SHE 9750 داشتم واقعا ازش راضی بودم نفهمیدم چی شد گم شد :n13: میخواستم باز یه هندسفری تو گوشی یا همون به اصطلاح ایرفون بگیرم قیمت در حد 50 باشه بیشترم مناسب بود معرفی کنید رپ و هیپ هاپ سبک مورد علاقمه ... مرسی ... تشکر :n06:
philips she-3590

t-jays
10-05-2014, 21:46
سلام
ممنونم

سلام
اگر خودتون انجام ندید بهتره
مخصوصا اگر بخواین از لحیم معمولی استفاده کنید
بهتره ببرین پیش افرادی که تخصص تعمیر سیستم های صوتی حرفه ای رو دارند تا با سیم لحیم نقره براتون لحیم کنند.
موفق باشید.

dooste.man83
10-05-2014, 23:06
دوستان عزیزم لحیم با کیفیت چی هست که از پاساژ امجد تهیه کنم؟ باید دنبال چی باشم؟ ... خودم کار لحیمش رو انجام میدم

YAHYA-PRO
10-05-2014, 23:48
سلام دوستان
گوشی htc one دارم بهترین هدفون که بخوام بگیرم کدومه ؟ هزینش مهم نیست فقط میخوام با کیفیت باشه
صدای باس زیاد نمیخوام ابدا ! البته نه این که باسش ضعیف باشه
من تو اینترنت گشتم نوشته بودن هدفون های بیتس با گوشیم تکنولوژی بیتس داره و هماهنگ هست درسته ؟

ursamajor
11-05-2014, 13:31
سلام دوستان
گوشی htc one دارم بهترین هدفون که بخوام بگیرم کدومه ؟ هزینش مهم نیست فقط میخوام با کیفیت باشه
صدای باس زیاد نمیخوام ابدا ! البته نه این که باسش ضعیف باشه
من تو اینترنت گشتم نوشته بودن هدفون های بیتس با گوشیم تکنولوژی بیتس داره و هماهنگ هست درسته ؟

میتونی یک نگاه به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازی. بهترین هدفون های داخل گوشی رو بررسی کرده و در آخر هم در یک جدول بصورت خلاصه گذاشته. اگر هم بین چندتا مردد بودی میتونی اینجا مطرح کنی تا دوستان راهنمایی کنن. (البته فکر کنم بعد دیدن این نظرت راجب هزینه تغییر کنه :n02:)
هدفون های بیتس فقط روی ظاهر مانوور میدن و از لحاظ صدایی هم روی بیس تاکید دارن. کلا اصلا توصیه نمیشن.

hosein ati
11-05-2014, 20:18
سلام دوستان.
من گوشی motorolla moto g خریدم ولی هدفون توی قوطیش in ear نیست و این قضیه منو اذیت میکنه چون من ورزش میکنم و هدفون هی از تو گوشم میوفته.میخوام یه چیزی بهم پیشنهاد بدید که in ear باشه وسیماش قرو قاطی نباشن و موقع ورزش اذیت نکن.البته صداش هم برام مهمه ولی نه خیلی .چون هدفون گوشی galaxy nexus که هدفون متوسطی بود میتونست منو راضی نگه داره.راستی همه جور اهنگی گوش میدم پس مخصوص یه سبک خاص نباشه هدفونی که پیشنهاد میدید.توی این چند صفحه اخر فک کنم به یکی از دوستان هدفون panasonic hje 350 پیشنهاد دادید.منم دیدمش خیلی تعریف میکنن همه جا ولی یه چیزی که نتونستم بهمم این بود که کلید pause/stop و یه mic داره یا نه؟چون این دو امکانات رو من حتما میخوام.اگه میدونید لطفا اطلاع بدید.قیمت هم همین پاناسونیک 80 بود فک کنم همین دوروبر خوبه زیادتر از 80 برای کاربر عادی صرف نمیکنه.
راستی هدفون XIAOMI 2nd Pistonرو هم فکر کنم بتونم حدودای 70 بخرم.فقط احیانا نمیدونید چطور از اصل بودنش مطمئن بشم؟چون همه جا رنگش طلایی هست و قیمت 25 دلار ولی اینی که من پیدا کردم رنگ نقره ولی 13.5 دلار با تخفیف 40 درصد.(قیمت اولیه 22.5 دلار)به نظرتون اصله؟

پیشاپیش از کمکتون ممنونم.

a-tavakoli
12-05-2014, 09:09
سلام
من یه هدفون میخوام برای گوشی آیفون 5s .بیشتر هم آهنگ های پاپ r&b ایرانی گوش میکنم بیس و بلندی صدا و کیفیت هم برام مهمه .اگه نیاز باشه هم میتونم یه آمپ جیبی هم بگیرم .تا حدود 1,500,000 هم میتونم هزینه کنم.اگه امکانش هست یه داخل گوشی و یه مدل روی گوشی معرفی کنید.
ممنون

A E
12-05-2014, 15:13
راستی هدفون XIAOMI 2nd Piston

رو هم فکر کنم بتونم حدودای 70 بخرم.فقط احیانا نمیدونید چطور از اصل بودنش مطمئن بشم؟چون همه جا رنگش طلایی هست و قیمت 25 دلار ولی اینی که من پیدا کردم رنگ نقره ولی 13.5 دلار با تخفیف 40 درصد.(قیمت اولیه 22.5 دلار)به نظرتون اصله؟

پیشاپیش از کمکتون ممنونم.
مدل نقره ای نسل اول این هدفون هست و قیمت پایین تری داره ، و البته کیفیت صدای کمتر
نسل اولش فکر نمیکنم تقلبی داشته باشه ، ولی از مدل طلایی شرکت های زیادی کپی زدن . نه تنها چینی ها بلکه دو تا شرکت کره ای و آلمانی هم از روی این مدل تقلبیشو ساختن که شباهت بالای 90 درصد دارن
با یه سرچ تو گوگل خیلی راحت میتونید عکس های مقایسه ای رو پیدا کنید ولی تشخیص قبل از خرید غیر ممکنه
بهترین راه اینه که از فروشگاه معتبر سفارش بدید

hosein ati
12-05-2014, 19:09
ممنون دوست عزیز بابت کمک.
پس من خیالم راحت باشه که طلایی حتما نسل دوم هست و بهتره از نقره ای ؟طلایی نسل اول داره یا نسل اول فقط نقره ای هست؟
فروشگاه معتبری میشناسید بهم معرفی کنید؟

viper.killer
13-05-2014, 09:18
سلام
راهنمایی میخواستم ازتون.
1.کیفیت هدفون بهتره یا ایرفون؟
2.هر کدوم که بهتره تا سقف 300تومن چند مدل معرفی کنید بیشتر پاپ گوش میدم بیس خوب و وضوح و تفکییک صدای بالا داشته باشه.
میخواستم ببینم مدل w273 سونی که ضد اب هست و ورزشی هست هم پلیر هست هم ایرفون کیفیت صداش خوبه ارزش خرید داره اخه بیشتر سر کار اموزش زبان گوش میدم هر چی سیم کمتر باشه راحتترم اگه خریده این مدل پول حروم کردنه ترجیح میدم یه هدفون با کیفیت خوب بگیرم.
3.همه هدفون ها با امپیلی مشکل ندارن؟ یا مدلهای خاصی باید به امپیلی وصل کرد برای خرید یه امپیلی که سرش به تنش بیارزه چقدر باید هزینه کرد و مدلش هم بگید البته میخوام با نت 2 موسیقی گوش کنم.
حالا که اینهمه سوال کردم لطفا پلیره خوب هم معرفی کنید که خوب باشه یعنی حداقل چقدر باید هزینه کرد واسه پلیر که ارطش داشته باشه
4.مدلهای معرفی شده رو از کجا باید تهیه کرد در تهران؟ و ایا اجازه تست میدن؟

viper.killer
13-05-2014, 09:19
سلام
راهنمایی میخواستم ازتون.
1.کیفیت هدفون بهتره یا ایرفون؟
2.هر کدوم که بهتره تا سقف 300تومن چند مدل معرفی کنید بیشتر پاپ گوش میدم بیس خوب و وضوح و تفکییک صدای بالا داشته باشه.
میخواستم ببینم مدل w273 سونی که ضد اب هست و ورزشی هست هم پلیر هست هم ایرفون کیفیت صداش خوبه ارزش خرید داره اخه بیشتر سر کار اموزش زبان گوش میدم هر چی سیم کمتر باشه راحتترم اگه خریده این مدل پول حروم کردنه ترجیح میدم یه هدفون با کیفیت خوب بگیرم.
3.همه هدفون ها با امپیلی مشکل ندارن؟ یا مدلهای خاصی باید به امپیلی وصل کرد برای خرید یه امپیلی که سرش به تنش بیارزه چقدر باید هزینه کرد و مدلش هم بگید البته میخوام با نت 2 موسیقی گوش کنم.
حالا که اینهمه سوال کردم لطفا پلیره خوب هم معرفی کنید که خوب باشه یعنی حداقل چقدر باید هزینه کرد واسه پلیر که ارطش داشته باشه

amir00611
13-05-2014, 12:29
سلام هدست فیک بیتس بهتر است یا مدل دیگه ای مثل فیلیپس تو رنج 400 تومن
برای اهنگ گوش دادن

amir00611
13-05-2014, 12:30
سلام هدست فیک بیتس بهتر است یا مدل دیگه ای مثل فیلیپس تو رنج 400 تومن
برای اهنگ گوش دادن

jalalht
13-05-2014, 18:54
من دسترسی نزدیک به هندسفری panasonic hje 12 دارم ... :n26: ایا ارزش خرید داره؟ موزیک هیپ هاپ گوش میکنم .. مرسی ...

Extreme-Forces
13-05-2014, 23:58
دوستان میشه یه مدل (اگه ۲ تا هم شد عیب نداره) هدفون بهم معرفی کنید با درنظر گرفتن این موارد:

۱- بودجه ۷۰ تومن هست. بیشتر نمیخوام خرج کنم چون نمیصرفه و جدیدا خیلی هم وقت نمیکنم موزیک گوش کنم
۲- هدفونی باشه که زود خسته نکنه گوش رو. هدفونای کیفیت پایین بعد ۱۰ دقیقه مغز ادمو هم میزنه.
۳- بیشتر (95%) اهنگای ترنس گوش میکنم. پس بیسش مهمه.
۴- اگه هدفون on ear باشه بهتره .
خیلی وقت نمیکنم موسیقی گوش کنم ولی میخوام همون وقت کم رو از صداش لذت ببرم
خودم گشتم یه سر تو سایتای فروش انلاین. هرکس یه چیزی گفته. ممنون میشم منو از سر در گمی درارید :n11:

araan
14-05-2014, 09:20
با سلام خدمت دوستان

ما یه هدفون Over Ear و یا On-Ear می خواستیم.که البته خودم با توجه به پست های قبلی که مطالعه کردم بین این هدفون ها AKG Q460 و V-Jays و hd219s موندم که کدوم رو انتخاب کنم به نظر شما اساتید کدوم بیشتر به درد ما می خوره و کیفیت بیشتری نسبت به بقیه دارد لطفا ما رو راهنمایی فرمایید. و اینکه اگه گزینه بهتر دیگری باشه بفرمایید.

- تو سبک موسیقی هم زیاد فرقی نداره تقربیا هر سبکی باشه گوش می دم اما یه کم بیشتر سبک Pop در اولویت می باشد. و همچنین برای دیدن فیلم نیز می خوام بدرد بخوره.

- و برای سورس نیز لپ تاپ و یا کامپیوتر و گوشی اندرویدی Htc One x می باشد.

- در مورد مکان مورد نظر هم بیشتر می خوام تو خونه استفاده کنم.

- بودجه نیز بین 200 تا 300

و در نهایت اینکه تو بازار آیا مدل فیک و تقلبی Q460 وجود دارد یا نه؟

viper.killer
14-05-2014, 12:53
سلامراهنمایی میخواستم ازتون.1.کیفیت هدفون بهتره یا ایرفون؟2.هر کدوم که بهتره تا سقف 300تومن چند مدل معرفی کنید بیشتر پاپ گوش میدم بیس خوب و وضوح و تفکییک صدای بالا داشته باشه.میخواستم ببینم مدل w273 سونی که ضد اب هست و ورزشی هست هم پلیر هست هم ایرفون کیفیت صداش خوبه ارزش خرید داره اخه بیشتر سر کار اموزش زبان گوش میدم هر چی سیم کمتر باشه راحتترم اگه خریده این مدل پول حروم کردنه ترجیح میدم یه هدفون با کیفیت خوب بگیرم.3.همه هدفون ها با امپیلی مشکل ندارن؟ یا مدلهای خاصی باید به امپیلی وصل کرد برای خرید یه امپیلی که سرش به تنش بیارزه چقدر باید هزینه کرد و مدلش هم بگید البته میخوام با نت 2 موسیقی گوش کنم.حالا که اینهمه سوال کردم لطفا پلیره خوب هم معرفی کنید که خوب باشه یعنی حداقل چقدر باید هزینه کرد واسه پلیر که ارطش داشته باشه4.مدلهای معرفی شده رو از کجا باید تهیه کرد در تهران؟ و ایا اجازه تست میدن؟چرا کسی جواب نمیده؟؟

A E
14-05-2014, 18:30
ممنون دوست عزیز بابت کمک.
پس من خیالم راحت باشه که طلایی حتما نسل دوم هست و بهتره از نقره ای ؟طلایی نسل اول داره یا نسل اول فقط نقره ای هست؟
فروشگاه معتبری میشناسید بهم معرفی کنید؟

نسل اول فقط نقره ای داره
نسل دوم هم مدل طلایی داره و هم مدل نقره ای که فرق زیادی ندارن ، مدل نقره ای پسوند IF Edition داره
فرق نسل اول و دوم توی سوراخ پشت هدفون هست که نسل اول نداره و نسل دوم داره
لینک زیر نسخه IF Edition هست از یه فروشگاه معتبر

Time0ut
15-05-2014, 02:05
دو محصول پرفروش هدست بلوتوث ارزان قیمتی توی بازار هست که یک سوالی برام پیش اورده
LG HBS730 Tone Wireless Stereo Bluetooth Headset
با قیمتی حدود 150 تومان که نوشته تا ده ساعت پخش مداوم موزیک دارد
و
Jabra Sport Wireless Bluetooth Headset
که با قیمتی حدود 250
نوشته 3 ساعت پخش مداوم موزیک دارد!

تا 250 میخوام هزینه کنم اما شارژ هم برام خیلی مهمه!
با این اوصاف پیشنهاد شما چیه؟

Ein-Lied
15-05-2014, 03:03
سلام دوستان! من بدجورى دنبال يه هدفون از فيليپسم. SHO9560 يا The Stretch. توروخدا اگه كسى ميدونه كجا دارش لطف كنه بگه! كل بازار و زير و رو كردم، كسى نميدونه فيليپس چى هست اصاً! اگه قيمت رو هم دارين محبت كنين اطلاع بدين! ممنون!!!

taghi_ramzi
15-05-2014, 07:48
درود
یکی از دوستای ما میخواد از اینا بخره:

سونی MDR-Q38LW

کسی استفاده کرده؟ نسبت به قیمت حدود 70 تومنی ارزش داره یا فیلیپس 3000 بخره؟

t-jays
15-05-2014, 22:50
با سلام خدمت دوستان

ما یه هدفون Over Ear و یا On-Ear می خواستیم.که البته خودم با توجه به پست های قبلی که مطالعه کردم بین این هدفون ها AKG Q460 و V-Jays و hd219s موندم که کدوم رو انتخاب کنم به نظر شما اساتید کدوم بیشتر به درد ما می خوره و کیفیت بیشتری نسبت به بقیه دارد لطفا ما رو راهنمایی فرمایید. و اینکه اگه گزینه بهتر دیگری باشه بفرمایید.

- تو سبک موسیقی هم زیاد فرقی نداره تقربیا هر سبکی باشه گوش می دم اما یه کم بیشتر سبک Pop در اولویت می باشد. و همچنین برای دیدن فیلم نیز می خوام بدرد بخوره.

- و برای سورس نیز لپ تاپ و یا کامپیوتر و گوشی اندرویدی Htc One x می باشد.

- در مورد مکان مورد نظر هم بیشتر می خوام تو خونه استفاده کنم.

- بودجه نیز بین 200 تا 300

و در نهایت اینکه تو بازار آیا مدل فیک و تقلبی Q460 وجود دارد یا نه؟
سلام
مدل هایی که خودتون انتخاب کردید مدلهای خوبی هستند و همه ی مدلها رو میتونید مجتمع پایتخت تست کنید قبل از خرید
یک موردی که باید حتما توجه کنید بحث راحتی هدفون هستش
موفق باشید.

amirboy572124
16-05-2014, 13:27
سلام. از نطر کیفیت کدوم یکی بهتره؟؟؟yamahaEPH50-AKG K375- JBL-J33. بودجم هم حد اکثر تا 300 است.موزیک هم بیشتر سبک electronic گوش میدم.بیس عمیق و تفکیک صدابرام مهمه لطفا یه راهنمایی کامل کنید من رو ممنون میشم

hashemi_ali_reza
16-05-2014, 15:18
سلام دوستان
کدوم یکی از این سه مدل صدای شفاف تری داره؟

AKG Q460
Jabra REVO
Sennheiser hd238

برای اتصال به آیفون می خوام...
با سپاس

Ein-Lied
16-05-2014, 21:35
سلام دوستان! من بدجورى دنبال يه هدفون از فيليپسم. SHO9560 يا The Stretch. توروخدا اگه كسى ميدونه كجا دارش لطف كنه بگه! كل بازار و زير و رو كردم، كسى نميدونه فيليپس چى هست اصاً! اگه قيمت رو هم دارين محبت كنين اطلاع بدين! ممنون!!!

يكى كمك كنه لطفاً!!!!!!!!!!!

viper.killer
16-05-2014, 22:05
واقعا فروم خیلی خوبی هست خیلی پر باره همه میان سوال میکنن کسی هم جواب نمیده این واقعا از پی سی ورد بعید بود.
بهر حال امیدوارم یه روزی جوابه سوالم رو بگیرم.به امید ان روز

viper.killer
16-05-2014, 22:06
واقعا فروم خیلی خوبی هست خیلی پر باره همه میان سوال میکنن کسی هم جواب نمیده این واقعا از پی سی ورد بعید بود.

hassanhbk
17-05-2014, 09:35
سلام .قصد خرید یه هدست خوب و باکیفیت رو دارم البته بودجم محدود و 100 تومن بیشتر نمیتونم هزینه کنم .دوستان که تجربه خرید و استفاده هدست رو دارن لطف کنن و راهنمایی کنن. خودم فقط Logitech H250 رو دیدم با قیمت 85 تومن. ممنون از همتون منتظر پیشنهاداتتون هست:n16:

konstantin
17-05-2014, 11:40
سلام
ممنونم. حالا بیسش یه خورده زیاد هم باشه اشکالی نداره. پس بهترین انتخابی که میتونم داشته باشم این دوتاست؟

کسی نیست راهنمایی کنه؟

kindlinessangel
17-05-2014, 15:32

با سلام به همه دوستای گل ، اساتید وشما دوست عزیز که عصبانی هستی :n16:
من هم مثل شما یه روزی اومدم اینجا یه سوال پرسیدم و با یکسری از دوستان آشنا شدم و کلی چیز یاد گرفتم.
اصول کار کردن توی هر فروم اینه اگه شما سوالی داری یه سرچ بکن، یا 10-15 صفحه از تاپیک مورد نظر رو بخون اگه جواب نگرفتی سوال رو بپرس.
این تاپیک سه فصل شده هر فصلش هم حداقل 4-5 هزار پست داره. مطمئن باش 60% پست ها یک سوال مشترک هست. من A ریال پول دارم برای سبک B چه هدفون یا .... بخرم. اگه A , B شما به این پست ها میخوره خوب جواب مشترکه و چیزی تغییر نمیکنه.

حالا برای آف تاپیک نبودن جواب سوال شما از نظر من

.کیفیت هدفون بهتره یا ایرفون؟
کیفیت هیچ ربطی به ایرفون و هدفون بودن نداره به مدل و کاربرد بستگی داره اما ایزولیشن ایرفون معمولا بهتره (شما کمتر صدای بیرون رو میشنوید و بیرون کمتر صدای موزیک شما رو )

.هر کدوم که بهتره تا سقف 300تومن چند مدل معرفی کنید بیشتر پاپ گوش میدم بیس خوب و وضوح و تفکییک صدای بالا داشته باشه.
متاسفانه من چند وقتیه نه از قیمت ها خبر دارم نه از مدل های جدید اما از اونجا که صدا سلیقه ای هست شما یه مدل که صداش رو میپسندی بگو بهتر میشه راهنمایی کرد.

یخواستم ببینم مدل w273 سونی که ضد اب هست و ورزشی هست هم پلیر هست هم ایرفون کیفیت صداش خوبه ارزش خرید داره اخه بیشتر سر کار اموزش زبان گوش میدم هر چی سیم کمتر باشه راحتترم اگه خریده این مدل پول حروم کردنه ترجیح میدم یه هدفون با کیفیت خوب بگیرم.
من خودم به نظرم ارزش نداره اونقدر پول براش بدی . کلا باهاش اوکی نیستم چون اگه بگیری نه هدفون خوب داری نه پلیرخوب

توی رنج قیمت مد نظر شما اکثر هدفون ها یا ایرفون ها یا ایر باد ها یا .... آمپ لازم ندارند بیخودی ذهن خودت رو مشغول نکن

توی تاپیک خودش بپرسید اما موبایلتون هم خوبه بد نیست

بستگی به مدل و برند داره و اکثرا قابل تست نیستند!!

Extreme-Forces
17-05-2014, 19:02
دوستان اونجور که من فهمیدم creative ep630 بیسش خیلی خوبه.
حالا گشتم تو اینترنت دیدم سایت چاره داره برای فروش.
از اونجایی که دیگه تولید نمیشه این مدل ، میشه به اصل بودنش اطمینان داشت؟

k.pax
17-05-2014, 20:48
دوستان اونجور که من فهمیدم creative ep630 بیسش خیلی خوبه.
حالا گشتم تو اینترنت دیدم سایت چاره داره برای فروش.
از اونجایی که دیگه تولید نمیشه این مدل ، میشه به اصل بودنش اطمینان داشت؟

با گارانتی شاب باشه موردی نداره . . .

viper.killer
19-05-2014, 04:19
با سلام به همه دوستای گل ، اساتید وشما دوست عزیز که عصبانی هستی :n16:
من هم مثل شما یه روزی اومدم اینجا یه سوال پرسیدم و با یکسری از دوستان آشنا شدم و کلی چیز یاد گرفتم.
اصول کار کردن توی هر فروم اینه اگه شما سوالی داری یه سرچ بکن، یا 10-15 صفحه از تاپیک مورد نظر رو بخون اگه جواب نگرفتی سوال رو بپرس.
این تاپیک سه فصل شده هر فصلش هم حداقل 4-5 هزار پست داره. مطمئن باش 60% پست ها یک سوال مشترک هست. من A ریال پول دارم برای سبک B چه هدفون یا .... بخرم. اگه A , B شما به این پست ها میخوره خوب جواب مشترکه و چیزی تغییر نمیکنه.

حالا برای آف تاپیک نبودن جواب سوال شما از نظر من

کیفیت هیچ ربطی به ایرفون و هدفون بودن نداره به مدل و کاربرد بستگی داره اما ایزولیشن ایرفون معمولا بهتره (شما کمتر صدای بیرون رو میشنوید و بیرون کمتر صدای موزیک شما رو )

متاسفانه من چند وقتیه نه از قیمت ها خبر دارم نه از مدل های جدید اما از اونجا که صدا سلیقه ای هست شما یه مدل که صداش رو میپسندی بگو بهتر میشه راهنمایی کرد.

من خودم به نظرم ارزش نداره اونقدر پول براش بدی . کلا باهاش اوکی نیستم چون اگه بگیری نه هدفون خوب داری نه پلیرخوب

توی رنج قیمت مد نظر شما اکثر هدفون ها یا ایرفون ها یا ایر باد ها یا .... آمپ لازم ندارند بیخودی ذهن خودت رو مشغول نکن

توی تاپیک خودش بپرسید اما موبایلتون هم خوبه بد نیست

بستگی به مدل و برند داره و اکثرا قابل تست نیستند!!
اقا ممنون از راهنماییت.لطف کردی

mehrabooni
19-05-2014, 04:38
به نظرتون ارزش داره ایپاد شافل بخرم ؟ یه صدای عالی با بیس عالی میخوام تا ۲۰۰ ت
گوشیم هواوی g610 هست ، به نظر شما ایرفون های ۲۰۰ تومنی برای گوشی من مناسبن ؟ میخوام بدونم g610 تواناییشو داره از یه ایرفون با کیفیت ساپورت کنه

Sent from my HUAWEI G610-U20 using Tapatalk

mohammad varaste
19-05-2014, 11:11
یه هدست خوب تا 80 تومن میخوام بخرم.
خواهشا اگه کسی تجربه خرید هدست تا 80تومن رو داره راهنمایی بکنه و یکی دو مدل خوب رو معرفی کنه