مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
آقا یه earphone به من معرفی کنین زیر70 80 تومن هرچی ارزون تر بهتر .... سبک هم همه مدل گوش میدم بیشتر پاپ و رپ..... این ep-360 خوبه؟
این صفحه همه ایرفونها رو بررسی کرده،آخر صفحه میتونی نمره و قیمت ایرفونها رو در یک جدول ببینی،البته اینم بگم هر ایرفونی که اینجا دیدی ،شاید در ایران وجود نداشته باشه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mostafa_360
08-11-2012, 12:58
واقعآ تشکر می کنم به خاطر راهنماییتون،من در یکی از سایت های خارجی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) دیدم که به هدفون HD408 امتیاز بالاتری در برابر Px200 II داده است،نظر شما چیست؟
لطفآ نظرتون رو هم در مورد هدفون AKG k518 LE بیان کنید؟چگونه هدفونی است؟ایا مناسب ابزارهای پرتابل است؟(به نظر هدفون خوبی هست چون سایت ها امتیاز بالایی بهش داده بودند)
در اخر هم بین V-Jays،HD219،HD229،HD408،K404،K518 LE و Px200 II کدام را توصیه می کنید؟بیس نرم و نسبتآ قوی در کنار شفافیت صدا برایم بسیار مهم است.(گرچه می دونم نباید از هدفون های پرتابل انتظار معجزه داشت)
ببخشید که خیلی سوالم طولانی است.
باز هم تشکر:11:
کسی نبود جواب ما را بدهد؟:sq_3:
سلام
متن بالا خوب بود بدردم خورد
سونی xd100 هم استفاده کردم گوشم گرم شد یکم و دور بد گوشی هم عرق کرد خیس شد حالا طول هدفون بیشتر کردم شاید بهتر بشه
خیس میشه بد هدفون زود خراب میشه؟
جریان برن این چیه؟ burn in
جعبه نگاه کردم نوشته 2005 تو کاغذش نوشته ممکنه بخاطر استفاده نکردن از هدفون منظورش بخری نگه داری یا استفاده کردن هدفون pad خراب بشه فاسد بشه
الان اینکه برای 2005 هست تازه خریدم یعنی فاسد شده دور بد هم چروک هست
ممنون
میخاستم بدونم شما که هدفون داری نوع صدای این هدفون چیه مرسی
hadi2073
08-11-2012, 15:04
نظرتون درباره هدفون SE-MJ721 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پایونیر چیه؟ارزش خرید داره؟بین این و کرتیو 1600 کدوم بهترن؟hd 408 سنهایزر هم با این دوتا مقایسه بشه در کل کدوم بهتره ؟لطفا زود جواب بدید میخوام یکیشو بخرم
ممنون
آقا یه earphone به من معرفی کنین زیر70 80 تومن هرچی ارزون تر بهتر .... سبک هم همه مدل گوش میدم بیشتر پاپ و رپ..... این ep-360 خوبه؟
پ خ شد.........
همین ep630 هدفون خیلی خوبیه
من که ندیدم تا حالا کسی خریده باشه و ناراضی باشه
اگر از مدل های soundmagic هم مدلی رو بتونید پیدا کنید خیلی خوبه.
سلام به همه دوستان
طبق قولی که داده بودم تصمیم دارم بررسی خودم رو درباره هدفون هام بنویسم.
اول از همه باید بگم که کلیه مطالب صرفا نظرات و برداشت های شخصی خودم است، پس حتما اشتباهاتی نیز در آن وجود دارد که خوشحال می شوم که دوستان آنها را تصحیح کنند.
دوم اینکه اگه مطالب زیادی غیر فنی هست از کم سوادی ما است.
خب پس با این حساب براتون یه قصه میگم تا حوصلتون سر نره :31:
AKG K99 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html)
یکی بود یکی نبود
روز اولی که تصمیم گرفتم یک هدفون مناسب تهیه کنم (یک سال و خورده ای پیش) به فکر خرید از مارک کریتیو بودم چون چیز دیگه ای نمیشناختم ولی با مشورتی که از اینجا گرفتم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) آقا رضا به من پیشنهاد دادن که با توجه به بودجه من میتوانم K99 رو تهیه کنم ولی بهتره با افزایش بودجه M50 رو تهیه کنم. با خودم گفتم همین 100 تومن هم برای هدفون خرج زیادی هست و بیشتر از اون پول برای برند و مواد لوکس و اینجور چیزاست!
خب رفتیم و K99 رو سفارش دادیم و بعد از یک هفته هدفون رسید به دستمون.
خیلی هیجان زده بودم، وقتی جعبه هدفون رو باز کردم جا خوردم! بسته بندی بدی داشت! بیشتر شبیه بسته بندی هدفونای 5 تومنی بود تا 100 تومنی! گفتم حتما این شرکتا خیلی حرفه ای هستن و این چیزا براشون مهم نیست و کیفیته که براشون مهمه. از خود هدفون بدم نیومد چون ظاهر و جنس خوبی داشت.
با کمی دلسردی ولی با هیجان هدفون رو گذاشتم روی گوشم و وصلش کردم به پلیرم (Creative MuVo Slim). قلبم داشت تند میزد گفتم الانه که همچین تو گوشم جیلیزو ویلیز میکنه که نفسم بند میاد!!! (جیلیزو ویلیز: اصطلاحی از خودم برای تعریف صدای خیلی طبیعی!)
خب، یکی از تراکهای مورد علاقم رو پلی کردم و . . . . . .:13:. . . . . . اِه . . . . . . :41: . :41: . :41: کیفیت اصلا اون چیزی که انتظارش رو داشتم نبود. از هدفون خود پلیر بهتر بود ولی نه به اندازه ای که توقع داشتم.
با خودم گفتم حتما چون هنوز Burn in نشده برای همینه که الان کیفیتش خوب نیست شاید هم پلیر من توان درایو این هدفون رو نداره. با نا امیدی رفتم سراغ پی سی و هدفون رو بهش وصل کردم و چنتا تراک پلی کردم ولی کیفیت همون بود. یه 2 ساعتی گذاشتم هدفون کار کنه و آب بندی بشه. دوباره رفتم سراغش، به نظرم نرسید که کیفیت تفاوت چندانی کرده باشه، فقط صداها کمی جا افتاده تر شده بودن. حسابی ناامید شدم:45:
یه مدت گذشت و من تقریبا هفته ای 3-4 روز، روزی 1 تا 5 ساعت موسیقی گوش می کردم ( چون کار من بیشتر با کامپیوتر هست و وقتی دارم طراحی می کنم دوست دارم موسیقی هم گوش کنم تا کمتر خسته بشم) و توی این مدت مطالب این تاپیک رو دنبال می کردم و فهمیدم که من توقع زیادی از این هدفون داشتم و هدفون های چند میلیونی هم وجود دارن که به دلیل کیفیتشون اینقدر گرونن! و تازه هدفون من یکی از بهترین های هم رده خودش هست و من بهترین انتخاب رو با این بودجه داشتم. پس تصمیم گرفتم از چیزی که دارم بهترین استفاده رو کنم و ازش لذت ببرم.:27:
خب بعد از یک ماهی که به هدفون عادت کردم نظرم دربارش اینجوری هست:
هدفون راحتی است که میشه باهاش چند ساعت مداوم موسیقی گوش کرد. روی سر راحت قرار میگیره و اذیت نمیکنه.
موقع استفاده گوشم زیاد عرق می کنه.
عمق پدها کمه و برای من بعد از 2-3 ساعت که روی گوشم قرار داره به دلیل فشاری که به گوشم میاره، گوشم درد میگیره که دیگه بیشتر از 4 ساعت نمیتونم روی گوشم قرارش بدم.
جنس سیم خوب است و وقتی جایی گیر میکنه یا کشیده میشه هیچ آسیبی نمیبینه و تا الان مشکلی براش پیش نیومده.
وقتی سیم به جایی برخورد میکنه یا کشیده میشه صداش تو هدفون میاد.
تفکیک صداها بد نیست، میشه صدای یک ساز رو دنبال کرد، ولی سخته.
مقدار بیسش به نظرم خوبه ولی به خوبی اجرا نمیشه انگار که جلوشو گرفته باشن.
صدای خواننده هم به نظرم خیلی مصنوعی میاد.
سازها همگی کنار همن و من هرچی سعی میکنم بازم انگار همه گروه ارکست نشستن روی سر هم و دارن وسط سرم سمفونی اجرا میکنن!:31:
خب یکسال گذشت و من از هدفونم لذت می بردم ولی منو راضی نمیکرد برای همین همیشه به فکر یک خرید جدید بودم تا به چیزی که از صدا می خوام برسم. بالاخره بودجش جور شد و ...
:sq_25: این داستان ادامه دارد . . .
دوست عزیز من خودم این هدفون رو با امپ تست کردم صدای خیلی خوبی داره
شاید یه کم بهش کم لطفی کردین
چون پلیر پرتابل منبع مناسبی برای درایو کردن هدفون مانیتوریگ نیست.
این هدفون رو جوری طراحی کردن که با وسایل استدیوی نظیر پاور میکسر مچ بشه.
البته قصد فضولی در پست شما رو ندارم فقط نظر شخصی خودم رو گفتم.
موفق باشید.
سلام
متن بالا خوب بود بدردم خورد
سونی xd100 هم استفاده کردم گوشم گرم شد یکم و دور بد گوشی هم عرق کرد خیس شد حالا طول هدفون بیشتر کردم شاید بهتر بشه
خیس میشه بد هدفون زود خراب میشه؟
جریان برن این چیه؟ burn in
جعبه نگاه کردم نوشته 2005 تو کاغذش نوشته ممکنه بخاطر استفاده نکردن از هدفون منظورش بخری نگه داری یا استفاده کردن هدفون pad خراب بشه فاسد بشه
الان اینکه برای 2005 هست تازه خریدم یعنی فاسد شده دور بد هم چروک هست
ممنون
میخاستم بدونم شما که هدفون داری نوع صدای این هدفون چیه مرسی
این رطوبت باعث میشه که شکل خودش رو زودتر از دست بده
ضمن اینکه اگه خیلی باشه ممکنه به هدفون هم اسیب بزنه
هم اینکه محیط های مرطوب مکان مناسبی برای رشد باکتری ها و قارچ های پوستی هستش
هر چند دقیقه یک بار از روی گوشتون بر دارین
در مورد فاسد شدن پد تا حالا چیزی نشنیدم
ولی پدها هم مانند وسایل دیگه عمر خودشون رو دارند و بعد از یک مدتی باید عوضش کنید.
منظورتون از جنس صداش گرم یا سرد بودنشه؟
صدای گرمی داره
هرچد که از من دیگه اخرای عمرشه خیلی خوب جواب نمیده
به علت پد پلاستیکی ضعیفی که داره نمیتونه درایور رو به خوبی به گوش بچسبونه اگر خودتون با دست این کارو بکنید صدا بهتر میشه
مخصوصا بیس
hadi2073
08-11-2012, 19:29
اینجا کسی نیست جواب مارو بده!!!!
درود
مرسی از همه بچه ها
اره بدش بلاستیکه
هدفونی بدیه؟ 63 تومن که برام نشست 71 تومن ارزش نداره؟ قبلا چند بود حتما خیلی ارزون بود ...
اولین روز طولش دست نزدم شاید زیاد به گوشم چسبید عرق کرد . الان طول هدفون بیشتر کردم بهتر شد کلا چربی گوش بهش میچسبه دیگه روغنی میشه
راهی هست هدفون تمیر کنم یا ضد عفونی ؟ رشت هم رطوبتیه . ماده ای هست تمیزش کنم بلاستیکم هست نمیدونم چی بهش بزنم
شاید stupid باشه سوالم ولی برن این میشه این هدفون تابیک دادید خوندم مرسی. لازمه برن این کنم؟ فایلهایی که اون کاربر گذاشت برای برن این همه delete شده از سرور
مثلا هدفون گرون کسی بگیره هر زمانی میتونه برن این کنه مثلا بعد یکسال استفاده
مرسی
نظرتون درباره هدفون SE-MJ721 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پایونیر چیه؟ارزش خرید داره؟بین این و کرتیو 1600 کدوم بهترن؟hd 408 سنهایزر هم با این دوتا مقایسه بشه در کل کدوم بهتره ؟لطفا زود جواب بدید میخوام یکیشو بخرم
ممنون
شما چه توقعی داری از هدفونی که میخوای بخری؟میخوای صداش عالی باشه یا نه در حد متوسط؟اگه میخوای یه چیزی بگیری که ارزش داشته باشه ،در مورد Over Ear (هدفونهایی که رو گوش قرار میگیره) ها باید هزینه بیشتری کنی .به نظر من با 100-120 نمیشه یه چیزی گرفت که بتونه راضیت کنه.اگه همین پول رو برای ایرفون هزینه کنی ،شاید یه چیزی باشه که صداش قابل قبول باشه.البته اینها همش به سلیقه خودت برمیگرده که توقع چه صدایی داری.
در این سایت به Creative 1600 از 100 ،بهش 45 داده شده.در یه سایت دیگه هم ریویوش رو خوندم نوشته بود صدای تاریک و طراحی زشتی داره.
در مورد Sennheiser HD 408 هم در این سایت بهش نمره 85 داده شده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در یک سایت دیگه هم ریویوش رو خوندم که نوشته بود باس سنگینی داره و باسش بر صداش غالبه.
در مورد اون پایونیره هم درست و حسابی در سایتها در مورد صداش بحث نکردن .بیشتر در مورد طراحیش صحبت شده که میگن طراحیش شبیه هدفون Beats هست.
در کل کیفیت هدفونهای سنهایزر نسبت به اون دو مدل دیگه بهتره و در آخر اینکه فقط به حرفای من بسنده نکن ،خودتم یه سرچی کن و بعد برو سمت خرید که پشیمون نشی.
درود
مرسی از همه بچه ها
اره بدش بلاستیکه
هدفونی بدیه؟ 63 تومن که برام نشست 71 تومن ارزش نداره؟ قبلا چند بود حتما خیلی ارزون بود ...
اولین روز طولش دست نزدم شاید زیاد به گوشم چسبید عرق کرد . الان طول هدفون بیشتر کردم بهتر شد کلا چربی گوش بهش میچسبه دیگه روغنی میشه
راهی هست هدفون تمیر کنم یا ضد عفونی ؟ رشت هم رطوبتیه . ماده ای هست تمیزش کنم بلاستیکم هست نمیدونم چی بهش بزنم
شاید stupid باشه سوالم ولی برن این میشه این هدفون تابیک دادید خوندم مرسی. لازمه برن این کنم؟ فایلهایی که اون کاربر گذاشت برای برن این همه delete شده از سرور
مثلا هدفون گرون کسی بگیره هر زمانی میتونه برن این کنه مثلا بعد یکسال استفاده
مرسی
میتونید از الکل برای ضد عفونی استفاده کنید
ولی نیازی نیست زیاد نسبت یه این مو ضوع حساسیت نشون بدین.
خیر هدفونتون احتیاجی به burn in نداره چون فرایند burn in بیشتر برای هدفون های حرفه ای استفاده میشه.
موفق باشید.
مرسی
سوالم تموم شد فقط اینکه این هدفونم ارزش داشت 71 تومن بدم؟؟؟
اول فکر کردم xb300 میگیرم گوشم سالمه فکر کنم فروشمنده .... بود .
اخرم هدفونی دستم اومد که اهم زیاد 70 اهم داره.
تو این بازار داغون هدفون حرفه ای که با pc درایو بشه چی هست چند تومن؟
هدفونی که گرفتم با pc که انبرد هست صداش کاملا درایو میشه؟ نیاز به کارت صدا ندارم
با بلیر کوچیک من که گفتید درایو میشه عجیبه؟
مرسی
ursamajor
08-11-2012, 23:11
دوست عزیز من خودم این هدفون رو با امپ تست کردم صدای خیلی خوبی داره
شاید یه کم بهش کم لطفی کردین
چون پلیر پرتابل منبع مناسبی برای درایو کردن هدفون مانیتوریگ نیست.
این هدفون رو جوری طراحی کردن که با وسایل استدیوی نظیر پاور میکسر مچ بشه.
البته قصد فضولی در پست شما رو ندارم فقط نظر شخصی خودم رو گفتم.
موفق باشید.
احتمالا حق با شماست چون من آمپ ندارم که با اون هم تست کنم ولی این نتیجه گیری رو بعد از یک سالی که از این هدفون استفاده می کنم و با پی سی و لپ تاپ تست کردم گرفتم. البته می دونم که هیچ کدوم کارت صدای حرفه ای ندارند ولی فکر نکنم کارت صدای حرفه ای معجزه کنه! (توقع اشتباهی که من اون موقع از این هدفون داشتم ولی الان ندارم)
اتفاقا خیلی خوشحالم که شما نظرتون رو بیان می کنید و اینجوری با بحثی که پیش میاد خیلی چیزها میشه یاد گرفت.(حداقل برای من)
hadi2073
09-11-2012, 03:21
شما چه توقعی داری از هدفونی که میخوای بخری؟میخوای صداش عالی باشه یا نه در حد متوسط؟اگه میخوای یه چیزی بگیری که ارزش داشته باشه ،در مورد Over Ear (هدفونهایی که رو گوش قرار میگیره) ها باید هزینه بیشتری کنی .به نظر من با 100-120 نمیشه یه چیزی گرفت که بتونه راضیت کنه.اگه همین پول رو برای ایرفون هزینه کنی ،شاید یه چیزی باشه که صداش قابل قبول باشه.البته اینها همش به سلیقه خودت برمیگرده که توقع چه صدایی داری.
در این سایت به Creative 1600 از 100 ،بهش 45 داده شده.در یه سایت دیگه هم ریویوش رو خوندم نوشته بود صدای تاریک و طراحی زشتی داره.
در مورد Sennheiser HD 408 هم در این سایت بهش نمره 85 داده شده .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و در یک سایت دیگه هم ریویوش رو خوندم که نوشته بود باس سنگینی داره و باسش بر صداش غالبه.
در مورد اون پایونیره هم درست و حسابی در سایتها در مورد صداش بحث نکردن .بیشتر در مورد طراحیش صحبت شده که میگن طراحیش شبیه هدفون Beats هست.
در کل کیفیت هدفونهای سنهایزر نسبت به اون دو مدل دیگه بهتره و در آخر اینکه فقط به حرفای من بسنده نکن ،خودتم یه سرچی کن و بعد برو سمت خرید که پشیمون نشی.
ممنون دوست عزیز
حالا اگه یکم هزینرو ببرم بالا تا 250 شما چیو پیشنهاد میکنی که واقعا ارزش خرید داشته باشه و زیبا هم باشه؟؟
ممنون دوست عزیز
حالا اگه یکم هزینرو ببرم بالا تا 250 شما چیو پیشنهاد میکنی که واقعا ارزش خرید داشته باشه و زیبا هم باشه؟؟
در این سایت انواع و اقسام هدفونهای Portable رو زده و مقایسه کرده ،آخر سایت هم یه جدول زده که میتونی قیمتهارو مقایسه کنی و از همه لحاظ نمره بندی کرده ، قیمت های تا 90 دلار رو نگاه کن ،هدفونهای خوبی گیرت میاد.
salar_221
09-11-2012, 16:08
با سلام
من یک هدفونin ear میخوام بخرم برای گوش دادن آهنگ با moto razr نهایت قیمتم 150 تومن باشه کمتر باشه بهتر فقط از این مدلهایی که خیلی تو گوش فرو میره نباشه
تفکیک و بیس خوبی داشته باشه در ضمن من بیشتر آهنگهای پاپ و قدیمی گوش میکنم در کل ارزش این پولو داشته باشه
ممنون از راهنماییتون
هدفونهاي داخل گوشي با بيس خوب حدود اين بودجه ميتونين sennheiser cx300ii يا cx271 و creative ep630 و ايرباد كه داخل گوش نميره sennheiser mx271 با بيس خوب رو تهيه كنين.
salar_221
09-11-2012, 16:11
سلام دوستان
خیلییی خیلیی فوریی
قبلا هم پست داده بودم و درخواست راهنمایی برای خرید هدفونی کرده بودم که پشت لاله گوش میافته و در بازار بهشون ورزشی گفته میشه. دیروز در پایتخت اکثرا برند فیلیپس بود و مکسل و پاناسونیک . بیتس هم هست اما خیلی گرونن . من تا 50 میخوام هزینه کنم . البته در جای دیگه یک مدل کریتیو هم پیدا کردم که ضمانت شاپ هست . چون من یک نوع خاصی میخوام انتخاب خیلی زیادی انگار ندارم . موندم بین برندها فکر میکنم مدل فلیپس SHS3200 بود . کدوم بهتره؟
مدل كريتيو رو نگفتين ولي از تجربه اي كه از اين دو برند هدفون دارم حتما صداي كريتيو بهتر خواهد بود.
salar_221
09-11-2012, 16:16
فوری :
سلام من توی خونه ی شلوغ درس می خونم می خواهم یه هدفن عایق صدا بگیرم لطفا کمک کنید نویز کنسلینگ بهتره یا نویز ایزولیشن با توجه به شرایط من؟؟؟ چه مدلی؟؟الان بازار تحریمه مخصوصا شرکت سونی من یه
noise canceling MDR_NC6
دست 2 هست اخه تو بازار دیگه گیر نمیاد ... این بدرد کارم می خوره و می تونه صدا رو تا حد زیادی کم کنه؟
لطفا سریع جواب بدید تا نفروخته
نويز كنسلينگ بدرد كار شما نميخوره .شما بايد نويز ايزوليشن تهيه كنيد.در ضمن ميخواين موقع مطالعه موزيك هم گوش بدين؟اگه نه بهتره از فومهاي داخل گوشي مخصوص تير اندازي تهيه كنين.
salar_221
09-11-2012, 16:27
MX 580.
MX 880 West.
MX 581 West.MX 471 West ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این مدلها از سنهایزر چطورن؟؟
Mx580 و mx581 هردو از يك درايو بهره ميبرن و صداي مشابهي دارن .mx471 رو تست نكردم ولي mx880 در كل در بين اين ايرباد هاي سنهايزر صداي بهتري داره.براي مقايسه اين مدلها و مزايا و معايبشون اينجا رو مطالعه كنين.
salar_221
09-11-2012, 16:32
دوستان ep-630 قیمتش چقدره؟امروز یه جا میفروخت 45 تومن...فیکه؟
با گارانتي شاب سان تهيه كنين اصل هستن.
salar_221
09-11-2012, 16:34
یک سوال آماتور: هدفون مانیتور برای گوش دادن موسیقی مناسب هست؟
براي اهنگهاي كلاسيك مناسب هستن ولي براي اكثر سبكها صدا كمي كسل كننده خواهد بود
MufcTalk.com
09-11-2012, 22:03
سلام ممنون میشم یه هدفون خوب برای ایفون معرفی کنید (میک و کنترل صدا داشته باشه و کیفیت صداشم خیلی خوب باشه) یکی گفت mm70 i یا mm 30i رو از شرکت sennhieser بگیریم..ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان عزیز
بین هدفونای و ep 830 کریتیو و cx400 sennhieser کدوم یک بهتره؟ممنون
ali3250i
10-11-2012, 13:02
سلام ممنون میشم اگه یه هدفون فول سایز و راحت و سبک و با کیفیت برای رپ و پاپ تا 125 تومن معرفی کنید با تشکر
سلام دوستان عزیز
بین هدفونای و ep 830 کریتیو و cx400 sennhieser کدوم یک بهتره؟ممنون
اولیه زیاد جالب نیست در این سایت هم Rating خوبی بهش ندادن نسبت به Creative EP-630.
دومیه هم در سایتها رای قابل قبولی رو بهش دادن و به نظر نسبت به اولی هدفون خوبی میاد.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دوستان هم در مورد دومی توضیحات بیشتری میتونن بدن
reza1reza1
11-11-2012, 12:55
با سلام
کسي هدفون اپتيکال سراغ نداره چون تلويزيون من فقط خروجي صداي اپتيکال داره
شبها هر موقع فيلم بخوام ببينم مشکل دارم وبايد به خاطر صداي تلويزيون از خانمم کتک بخورم !!!
aiza1372
11-11-2012, 14:15
تو رو خدا یکی به من جواب بده.....
من هدفون انرژی سیستم مدل دی جی 410 خریدم.صداشم واقعا خوبه...اما با گوشی استفادش میکنم(نوکیا ای52)
میخواستم ببینم اگه پلیر براش بگیرم صداش از اینم بلندتر میشه یا نه؟؟؟اگه صداش با پلیر بهترترتر بشه دوروبر 50تومن من چی بگیرم.من هفته بعد میرم مسافرت میخوام از هدفونم به نحو احسنت استفاده بکنم...وقتم کم دارک...تو رو خدا کمک
salar_221
11-11-2012, 18:06
سلام ممنون میشم یه هدفون خوب برای ایفون معرفی کنید (میک و کنترل صدا داشته باشه و کیفیت صداشم خیلی خوب باشه) یکی گفت mm70 i یا mm 30i رو از شرکت sennhieser بگیریم..ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
هر دوی این هدفونها هم کیفیت صدای خوبی دارن و هم کیفیت میکروفونشون عالی هست و البته که mm70i ارتقا یافته مدل mm30 i هست و صدای بهتری داره ولی میکروفون هر دو یکی هست.
salar_221
11-11-2012, 18:09
من هدفون انرژی سیستم مدل دی جی 410 خریدم.صداشم واقعا خوبه...اما با گوشی استفادش میکنم(نوکیا ای52)
میخواستم ببینم اگه پلیر براش بگیرم صداش از اینم بلندتر میشه یا نه؟؟؟اگه صداش با پلیر بهترترتر بشه دوروبر 50تومن من چی بگیرم.من هفته بعد میرم مسافرت میخوام از هدفونم به نحو احسنت استفاده بکنم...وقتم کم دارک...تو رو خدا کمک
خوب امتحان این مورد خیلی سادست .پلیرتون رو به pc یا tv و یا حتی type وصل کنین و امتحان کنین.البته صدای پلیرهای پرتابل اکثرا از صدای این وسیله ها که گفته شد پایین تر خواهد بود ولی در کل برای امتحان خروجی صدای هدفونتون موثر هست.
بله دوست عزیز با پلیر بهتر میشه
ولی حداقل باید 80 تومان هزینه کنید
در ضمن این سوال رو باید در بخش پلیر بپرسید.
ali3250i
11-11-2012, 18:48
ممنون میشم اگه یه هدفون فول سایز و راحت و سبک و با کیفیت برای رپ و پاپ تا 125 تومن معرفی کنید با تشکر
aiza1372
11-11-2012, 19:24
آره...این کارو کردم... به تی وی و کامپیوتر وصل کردم صداش واقعا عالی میشه(بیسش میترکونه)...حالا پلیر چی پیشنهاد میدین؟؟؟ باشه.نهایت بودجه هم 80$
MufcTalk.com
11-11-2012, 21:02
سلام
هر دوی این هدفونها هم کیفیت صدای خوبی دارن و هم کیفیت میکروفونشون عالی هست و البته که mm70i ارتقا یافته مدل mm30 i هست و صدای بهتری داره ولی میکروفون هر دو یکی هست.
پس برای ایفون همین هایی که گفتم خوب هستند؟مدل های cx چطور هستند؟میخوام صدا واضح و شفاف باشه و برای موسیقی پاپ میخوام...نمیخوام باس زیاد و جوری باشه که صدا بم بشه....
salar_221
11-11-2012, 22:56
پس برای ایفون همین هایی که گفتم خوب هستند؟مدل های cx چطور هستند؟میخوام صدا واضح و شفاف باشه و برای موسیقی پاپ میخوام...نمیخوام باس زیاد و جوری باشه که صدا بم بشه....
بله اگه بهمراه كنترل تالك و ميكروفون با كيفيت ميخواين بايد از مدلهاي mm تهيه كنين .مدلهاي cx بيس قوي دارن .
MufcTalk.com
12-11-2012, 00:08
بله اگه بهمراه كنترل تالك و ميكروفون با كيفيت ميخواين بايد از مدلهاي mm تهيه كنين .مدلهاي cx بيس قوي دارن .
از اونجایی که صدای استریو و واضح و با کیفیت برام مهم هست و شفافیت صدا ( و همچنینی زیر بودن صدا)...پس مدل های mm باید خوب باشند با توجه به توضیحاتتون...مرسی
ArashMiniStar
12-11-2012, 21:40
با سلام.خسته نباشید
نظرتون در مورد سنهایزر CX 175 چی هست؟ از نظر بیس و شفافیت صدا؟
بعد روی گوشی سونی اریکسون neo v که دارم کاملا درایو میشه؟
بعد اینا کنترلر کم یا زیاد شدن صدا یا قابلیت هنذفری که با هدفون صحبت کنی نداره دیگه (کنترل تاک و ...)؟
پ.ن : یک سوال خارج ار بحث دارم.این هدفون کیفی چیزی نداره که تو اون هدفون رو بذارم؟؟ کلا اگر نداشته باشه برای اینکه سیمش کشیده نشه و گره نخوره تو جیب چیکار باید کرد؟
خیلی خیلی ممنونم
ArashMiniStar
12-11-2012, 22:33
دوستان ممنون میشم اگر اطلاعاتی در مورد این هدفون دارید در میون بگذارید.اگر هم پیشنهاد دیگری در این رنج قیمت دارید لطف کنید بنده را هم در جریان بگذارید:sq_25:
shooter09
12-11-2012, 23:07
سلام
هدست برای بازی تا 100 تومن چی مناسبه؟یعنی جزئیات صدا بیشتر مشخص باشه؟شنیدم سری سنهایزر جزئیات رو خوب نشون میده؟ممنون
ی فیلیپس مدل 5001 نارنجی رنگ دیدم 75 تومن بود به نظرتون چطوره؟آخه هیچی راجب هدست ها نمیدونم.ی سنهایزر بود 97 تومن اگه این خوب باشه اینو میخرم!
mehrdad_joon
13-11-2012, 00:14
آقا ممنون
مدل 500d و 600d مشاهده شد و الأن میشه در مورد اون عدد بهتر حرف زد. این هدفون ها نویز کنسلینگ هستن و فقط بدرد حذف نویز های تکرار شونده می خورن، مثلاً صدای هواپیما (البته اگر صداش ثابت باشه) و هر صدای با دورۀ تکرار شوندۀ دیگه ایی
پس 99 درصد نویزهای تکرار شونده رو می گیره نه 99 درصد نویز؛ فکر کنم واضحه که این دو تا چه تفاوت بزرگی با هم دارن
قبلاً ها بیشتر در مورد معیابشون صحبت شده و برای همین فکر می کنم همین صحبتم کافی هستش.
نه عزيز،به درد تمامي نويزها ميخورند.اصولا اين هدفونهاي نويزكنسلينگ مدارهاي پيچيده اي دارن و با سپيكرهايي اطراف هدفون نويزهايي به اصطلاح "مخرب" توليد ميكنن كه نويز محيط را خنثي ميكنه."نه فقط نويزهاي تكرار شونده".البته اين تكنولوژي معايبي هم داره..
Sent from my iPad using Tapatalk HD
shayanss
13-11-2012, 00:43
سلام ...
دوستان برای هدفون توگوشی برای گوشی سامسونگ گلکسی اس 3 چه مدلی رو پیشنهاد می دید ...
محدویتی از لحاظ مالی ندارم و باید از تهران بخرم
مرسی ...
نه عزيز،به درد تمامي نويزها ميخورند.اصولا اين هدفونهاي نويزكنسلينگ مدارهاي پيچيده اي دارن و با سپيكرهايي اطراف هدفون نويزهايي به اصطلاح "مخرب" توليد ميكنن كه نويز محيط را خنثي ميكنه."نه فقط نويزهاي تكرار شونده".البته اين تكنولوژي معايبي هم داره..
یک مقداری بیشتر در مورد عبارت "فقط نويزهاي تكرار شونده" فکر می کردین بهتر میشد
این هدفون ها نویز محیط رو چطور خنثی می کنن؟ خب همونطور که توی شکل هم خودتون اشاره کردین با استفاده از یک مبحث ساده در فیزیک (تداخل امواج) اگر بتونیم موجی ایجاد کنیم که با موج اصلی تداخل مخرب ایجاد کنه، خب موج نهایی موجی با دامنۀ صفر خواهد بود
ولی ایرادی که من گرفتم دقیقاً توی منطق این قضیه دیده میشه. شما برای تخریب موج اصلی، نیاز به موجی دارین که اختلاف فازی برابر با 2π (یا مضاربش) با موج اصلی داشته باشه، ولی مشکل دقیقاً در اینه که شما تا وقتی ندونین فاز موج اصلی چی بوده، چطور می خواین موجی با اختلاف فازی برابر با 2π (یا مضاربش) ایجاد کنین؟ پس اول باید فاز موج اصلی رو بدونین. برای این کار خب یک راه حل ساده به ذهن میرسه، گذاشتن یک دیتکتور و تشخیص فاز موج اصلی؛ خب همینجا مشخص میشه که اولین موجی که میاد، ما تازه میفهمیم فازش چی بوده و بعد یدونه سیگنال مخالف ارسال می کنیم، پس اولین موج رد میشه و به گوش انسان میرسه و موجهای بعدی شروع به حذف شدن می کنن.
مثلاً اگر توی لحظۀ 0 موجی به دیتکتور برسه، توی لحظۀ 1 موجی درخلاف فاز موج مشاهده شده ارسال میشه.
خب حالا فرض کنیم فاز موج اصلی هر لحظه عوض بشه، نتیجه چی میشه؟ خب واضحه، هیچ تداخل مخربی صورت نمی گیره؛ در اصل هدفون ما تا بیاد و موج مخربی ایجاد کنه، موج اصلی فازش عوض شده و تداخل مخرب کامل صورت نمیگیره. ولی اگر فاز موج اصلی ثابت باشه چی؟ خب اونوقت هدفون ما که لحظۀ صفر موج اصلی رو دریافت کرده، میتونه موج هایی رو که از لحظۀ 1 و به بعد (تا موقعی که فاز عوض نشه) میان رو باهاشون تداخل مخرب انجام بده.
حالا ما توی واقعیت کدوم وضعیت رو داریم؟؟؟ موج های اصلی ما توی واقعیت، به طور پیوسته فازشون عوض میشه و در لحظه چندین موج مختلف به دیتکتور میرسه
پس چون فاز موج ها در واقعیت ثابت نیست (موج ها تکرار شونده نیستن) پس اون عددی که روی هدفون های نویز کنسلینگ مینویسن با عمل فاصلۀ زیادی داره مگر اینکه شما در محیطی باشین که نویز ها، موج هایی باشن تکرار شونده (با فاز ثابت)
در نهایت در عمل، چندین موج با چندین فاز متفاوت و در حال تغییر به دیتکتور میرسن که باز هم کار رو مشکل تر می کنه
شما اگر
رو نگاه کنین میبینین که اکثراً میگن که در مورد مثلاً صدای هواپیما موثره و در مورد صدای اتوبوس یا قطار موثر نیست؛ خب میتونین علتش رو از توضیحات بالای من متوجه بشین که چرا برای هواپیما موثره و برای ....
peaceful1
13-11-2012, 15:13
^^^
rave-87 جان شما فوق لیسانس فیزیک هستی. ازا ین دانشگاه درست حسابی ها یه جوری بگو ما دیپلم ردی ها هم بفهمیم. :sq_24:
دوستان یه هدفون با مید رنج گرم صدای باز و بیس متعادل قیمت زیر 200 چیزی میشه پیدا کرد
نظرتون راجع به این دو مدل چیه کسی تجربه ای با اینها داره؟
ATH AD300
ATH A700
از اونجایی که سانداستیج خیلی خوبی دارند بنظرتون نسبت به M30 ارزش خرید بیشتری دارند؟
^^^
rave-87 جان شما فوق لیسانس فیزیک هستی. ازا ین دانشگاه درست حسابی ها یه جوری بگو ما دیپلم ردی ها هم بفهمیم. :sq_24:
حالا ما شدیم فلان و شما شدین دیپلم ردی؟ :sq_17:
من همون لیسانسش رو به زور گرفتم
فکر کنم نتونستم منظورم رو برسونم، قضیۀ فیزیکی قضیه خیلی کوچیکه، شما یک موج دارین و بعد میایین یک موج دیگه دقیقاً مثل همون موج، ولی با دامنۀ معکوس میفرستین، جمع این دو تا، میشه موجی با دامنۀ صفر (یعنی موجی ندارین در نهایت) و به این می گن تداخل مخرب.
فرض کنین موج A داره به هدفون نزدیک میشه، برای اینکه سیستم نویز کنسلینگ هدفون اون موج رو از بین ببره، براساس توضیح بالا باید موجی دقیقاً یکسان با همون نویز؛ ولی با دامنۀ معکوس تولید کنه تا تداخل نهایی موج تولید شده توسط سیستم نویز کنسلینگ و نویز محیط، تداخل مخرب کنن و نویز محیط از بین برن.
خب تا اینجاش که همون چیزیه که توی سایت های شرکت های سازنده یا بقیۀ سایت ها پیدا می کنین. ولی اگر یکم به این سیستم کارکرد دقت کنین، متوجه میشین که یک اشکال اساسی داره. این اشکال اصلاً ربطی به فیزیک نداره و در اصل اشکال منطقیه هر سیستم انفعالی هست.
سیستم نویز کنسلینگ برای تخریب نویز بیرونی چکار کرد؟ اومد یک موج دقیقاً یکسان ولی با دامنۀ معکوس تولید کرد. خب همینجا واضحه که نکتۀ کلیدی توی کارکرد سیستم نویز کنسلینگ اینه که باید بدونه نویزی که داره میاد به سمتش چه موجیه (بسامدش چیه و کلاً فازش چیه) تا بعد بیاد از همون موج تولید کنه ولی با دامنۀ معکوس. حالا سیستم نویز کنسلینگ از کجا بدونه نویزی که داره میاد سمتش، چه موجیه؟ پیش بینی که نمیتونه بکنه. باید صبر بکنه تا نویز بهش برسه و بعد تشخیص بده. خب حالا نویز رسید به سیستم نویزکنسلینگ و اون سیستم تشخیص داد که نویز دارای موجی با مشخصات A هستش، سیستم نویز کنسلینگ شروع میکنه به تولید نویزی با مشخصات A ولی با دامنۀ معکوس؛ تا سیستم نویز کنسلینگ بیاد و این کار ها رو انجام بده، نویز از هدفون گذشته و به گوش آدم میرسه، و اون موجی که توسط سیستم نویز کنسلینگ تولید شده، میره با نویز بعدی تداخل میکنه. واضحه که اگر نویز A تکرار شونده باشه، خب سیستم نویز کنسلینگ موثر میشه، یعنی تصور کنین که نویز در لحظۀ 0 به سیستم نویز کنسلینگ میرسه و در لحظۀ 1 سیستم نویز کنسلینگ موجی مثل موج نویز A با دامنۀ معکوس تولید می کنه، تمامیه نویز های با موج A که بعد از لحظۀ 1 میان رو میتونه تخریب کنه. دراصل منطق پشت سر سیستم نویز کنسلینگ اینه که تصور میکنه حالا که نویزی با موج A دریافت کرده، در لحظۀ بعدی هم نویزی با موج داره به سمت هدفون میاد (در اصل فرض میکنه موج ها تکرار شونده و پیوستن) در اصل داره پیش بینی می کنه که نویز در لحظۀ 1 دقیقاً همون نویز در لحظۀ 0 هستش که به سیستم نویز کنسلینگ رسیده.
ولی در واقعیت ما نویز های محیط اکثراً به سرعت درحال تغییرن، یعنی در اکثر مواقع نویز هایی که به سمت سیستم نویز کنسلینگ میان موج ثابتی نیستن و پیوسته در حال تغییرن. یک مثال میزنم تا راحت بتونم این اشکال منطقی رو نشون بدم:
تصور کنین، موج نویز هایی که به سمت سیستم نویز کنسلینگ دارن میان، طی مدت زمان به این صورت هستن:
لحظۀ 0 موج A ، لحظۀ 1 موج B ، لحظۀ 2 موج B ، لحظۀ 3 موج B ، لحظۀ 4 موج C ، لحظۀ 5 موج C ، لحظۀ 6 موج D ، لحظۀ 7 موج E
حالا براساس توضیحات قبلی، سیستم نویز کنسلینگ هم توی این زمان ها یکسری موج تولید میکنه، ولی با دامنۀ معکوس:
لحظۀ 1 موج A ، لحظۀ 2 موج B ، لحظۀ 3 موج B ، لحظۀ 4 موج B ، لحظۀ 5 موج C ، لحظۀ 6 موج C ، لحظۀ 7 موج D ، لحظۀ 8 موج E
خب حالا که میدونیم چه موجی داره میاد و چه موجی هم سیستم نویز کنسلینگ تولید میکنه، بیاییم تداخل اینها رو بنویسیم و دراصل بنویسیم که چه موجی به گوش انسان میرسه:
لحظۀ 0 موج A ،
لحظۀ 1 موجی حاصل از تداخل موج A و موج B،
لحظۀ 2 موج 0=B-B (دراصل نویزی به گوش انسان نمیرسه)
لحظۀ 3 موج 0=B-B (دراصل نویزی به گوش انسان نمیرسه)
لحظۀ 4 موجی حاصل از تداخل موج C و موج B،
لحظۀ 5 موج 0= C-C (دراصل نویزی به گوش انسان نمیرسه)،
لحظۀ 6 موجی حاصل از تداخل موج C و D ،
لحظۀ 7 موجی حاصل از تداخل موج D و E
لحظۀ 8 موج E
پس توی مثال بالا هم نشون دادم که اون منطقی که توی سیستم نویز کنسلینگ هست، منجر به این میشه که در مورد موج های تکرار شونده عملی باشه؛ همونطور که توی مثال مشخصه، فقط توی لحظات 2 و 3 و 5 نویزی به گوش انسان نمیرسه
برای همینه که این سیستم نویز کنسلینگ بیشتر در مورد حذف نویز ناشی از صدای هواپیما کاربرد داره، چونکه موتورهای هواپیما مثل قطار یا اتوبوس نیستن که هی گاز بدن و ترمز کنن و نویزی که ایجاد می کنن اکثراً تکرار شوندن، برخلاف اتوبوس که هی طرف باید بزنه رو ترمز یا گاز بده یا مثلاً بوق بزنه یا از روی دست انداز رد بشه یا فحش بده :sq_17:
shooter09
13-11-2012, 19:59
سلام
هدست برای بازی تا 100 تومن چی مناسبه؟یعنی جزئیات صدا بیشتر مشخص باشه؟شنیدم سری سنهایزر جزئیات رو خوب نشون میده؟ممنون
ی فیلیپس مدل 5001 نارنجی رنگ دیدم 75 تومن بود به نظرتون چطوره؟آخه هیچی راجب هدست ها نمیدونم.ی سنهایزر بود 97 تومن اگه این خوب باشه اینو میخرم!
دوستان یه هدفون با مید رنج گرم صدای باز و بیس متعادل قیمت زیر 200 چیزی میشه پیدا کرد
نظرتون راجع به این دو مدل چیه کسی تجربه ای با اینها داره؟
ATH AD300
ATH A700
نسبت به بودجتون میتونید چیز بهتری گیر بیارید .تو چند تا صفحه قبل هم اگه میدید این آدرس رو گذاشتم .انواع و اقسام هدفونها رو معرفی کرده ،آخر صفحه یه جدول هست و نمره بندی کرده .ببین تو بودجه 200 تومن به چه هدفونهایی نمره خوبی داده شده.بالای 7-8 از 10
این دو تا هدفون هم که گفتی تو این سایت بهش این درصد رو داده:
ArashMiniStar
13-11-2012, 21:08
از دوستان کسی جواب سوالم رو نمیدونه؟:sq_3:
از دوستان کسی جواب سوالم رو نمیدونه؟:sq_3:
هدفونهای CX سنهایزر بیس قوی دارند ولی از اونجایی که من میدونم CX300 ll بین CX ها از همه شاخص تر هست تو ایران و بهتر میتونی پیداش کنی.بازم دوستان بهتر میتونن کمکت کنند.
در مورد سوال آخر هم میتونی هدفونت رو داخل همچین چیزی بذاری که برای نگهداری هدفون استفاده میشه تا به سیمش آسیب نرسه.البته اینم بگم تو ایران همچین چیزایی سخت گیر میاد و باید بگردی ببنی هست تو بازار یا نه.
سلام بر کلیه دوستان
لطفا اینجانب رو برای خرید یک هدفون تا (over ear &on ear) راهنمایی بفرمایید. گوش هام برای IN EAR ها اذیت می شوند.
هدف صرفا گوش دادن موزیک از لب تاب و همچنین آمپ خونه دنون 1912 می باشد.
مدتی 4 یا 5 ساعت در گوش باید باشه نمی خوام زیاد باعث عرق و سر درد بشه . (ترجیح می دم بافتش چرمی نباشه)
صدا صاف شفاف و تفکبک شده می خوام مقدار بیس زیاد برام مهم نیست.
مبلیغی که می تونم هزینه کنم حول و هوش تا 200هست
دوستانی که تجربه دارند راهنمایی بفرمایند (ارزونتر هم شد اشکالی نداره)
همچنین لطفا مدل های پیشنهاد بدید که در بازار الان پیدا بشه و تقریبا محل خرید رو نیز بفرمایید.
هدفونهای CX سنهایزر بیس قوی دارند ولی از اونجایی که من میدونم CX300 ll بین CX ها از همه شاخص تر هست تو ایران و بهتر میتونی پیداش کنی.بازم دوستان بهتر میتونن کمکت کنند.
در مورد سوال آخر هم میتونی هدفونت رو داخل همچین چیزی بذاری که برای نگهداری هدفون استفاده میشه تا به سیمش آسیب نرسه.البته اینم بگم تو ایران همچین چیزایی سخت گیر میاد و باید بگردی ببنی هست تو بازار یا نه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
درود
cx300II همراه خودش یک کیف کوچیک چرمی داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$File/CX_300_II_DetailImage_black.jpg
Kamyar_AnathemA
14-11-2012, 14:59
سلام
من يه دونه هدفون ميخوام صرفا براي تلوزيون وقتايي که نميخوام کسي صداشو بشنوه
تفکيک صدايي آنچناني لازم ندارم
مهم بي سيم بودن يا با سيم بودنشه
با سيم مدلي هست که سيمش بلند باشه ؟ مثلا 5 متر و بيشتر !!!!
بي سيم مدل هاي نسبتا ارزون چجوريه ؟
نميخوام خيلي زياد هزينه کنم در حد 40 يا 50 تومان
کلا چيکار کنم ؟
مرسي
ArashMiniStar
14-11-2012, 15:24
داداش راستش گرون هست.همین cx 175 هم کمی زیاده!
حالا همین cx 175 با توجه به قیمت 137000 تومانیش میارزه؟
این ایرفون تو head-fi دراین بخش ها این امتیاز ها را کسب کرده :
so bass :- 7.5/10 ( not muddy ) , mids :- 7/10 , highs :- 7/10 , isolation :- 7.5/10 .
بنظر شما در مقایسه با klipsch s3 با این امتیازات چطور هست؟
bass :- 7/10 , mids 7.5/10 , highs :- 6.5/10 , isolation :- 7/10 . the highs are hiss , but not bad at all .
کلا خوبه؟
snipereblis
15-11-2012, 00:36
يه سوال فني ديگه...!
هندزفري بلوتوثهايي كه مثل جبراstreet2 يه قسمت گيرنده بلوتوث جدا دارن و هندزفري با فيش بهشون وصل ميشه...كيفيت صداي خروجي فقط به قسمت گوشي هندزفري بستگي داره با به كيفيت صداي خروجي از قطعه بلوتوث كه دور گردن ميفته هم بستگي داره؟؟؟
سلام بر کلیه دوستان
لطفا اینجانب رو برای خرید یک هدفون تا (over ear &on ear) راهنمایی بفرمایید. گوش هام برای IN EAR ها اذیت می شوند.
هدف صرفا گوش دادن موزیک از لب تاب و همچنین آمپ خونه دنون 1912 می باشد.
مدتی 4 یا 5 ساعت در گوش باید باشه نمی خوام زیاد باعث عرق و سر درد بشه . (ترجیح می دم بافتش چرمی نباشه)
صدا صاف شفاف و تفکبک شده می خوام مقدار بیس زیاد برام مهم نیست.
مبلیغی که می تونم هزینه کنم حول و هوش تا 200هست
دوستانی که تجربه دارند راهنمایی بفرمایند (ارزونتر هم شد اشکالی نداره)
همچنین لطفا مدل های پیشنهاد بدید که در بازار الان پیدا بشه و تقریبا محل خرید رو نیز بفرمایید.
دوستان کمک به ما رو یادتون نره
ArashMiniStar
15-11-2012, 15:29
آقا یعنی کسی نمیدونه؟؟ لاقل بیس cx 175 با های کپی beats tour برابری میکنه؟؟
آقا یعنی کسی نمیدونه؟؟ لاقل بیس cx 175 با های کپی beats tour برابری میکنه؟؟
تور بیتس صداش زیاد جالب نیست 6.1 از 10
در کل 5.5 از 10
siavash.0902
15-11-2012, 17:48
سلام يه هدفن اين اير مي خوام خوشكل و كارايي داشته باشه قيمت مهم نيست مهم كارايي و جنس خلاصه خوب باشه مدير هاي و اساتيد فن راهنمايي بفرماييد تشكر
siavash.0902
15-11-2012, 17:53
سلام دوست عزيز من خودم كريتيو مدل 3nc دارم و هنوزم دارم يك سالي ميشه از همين پايتخت گرفتم خوبه از نوع خودش البته بيتس اصلا قبول ندارمش فقط پول مارك يه مدل از اين كه من دارم بالا تر امده بري تو سايت كريتيو متوجه مي شي فك كنم با قيمتي كه گفتي برابري كنه سوالي بود در رابطه با كريتيو پاسخ ميدم
siavash.0902
15-11-2012, 17:54
دوستان کمک به ما رو یادتون نره
سلام دوست عزيز من خودم كريتيو مدل 3nc دارم و هنوزم دارم يك سالي ميشه از همين پايتخت گرفتم خوبه از نوع خودش البته بيتس اصلا قبول ندارمش فقط پول مارك يه مدل از اين كه من دارم بالا تر امده بري تو سايت كريتيو متوجه مي شي فك كنم با قيمتي كه گفتي برابري كنه سوالي بود در رابطه با كريتيو پاسخ ميدم
ArashMiniStar
16-11-2012, 09:37
تور بیتس صداش زیاد جالب نیست 6.1 از 10
در کل 5.5 از 10
خیلی ممنونم دوست عزیز
پس شما هم این هدفون رو تایید میکنید؟cx 175
چیزی که من انتظار دارم بیس deep و تقریبا کوبنده با جزییات خوب هست.(بیسش سبک هدفون های بیتس باشه)
چون قید بیتس tourرو به علت اینکه با گوشیم xperia neo v به عبت ریموت داد بودن دارد را زدم.البته رام گوشیم هم رام کاستوم ace احتمال دارد که مشکلی پیش نیاد ولی خوب بگذریم ...
با تشکر
mehrdad_joon
16-11-2012, 19:30
یک مقداری بیشتر در مورد عبارت "فقط نويزهاي تكرار شونده" فکر می کردین بهتر میشد
این هدفون ها نویز محیط رو چطور خنثی می کنن؟ خب همونطور که توی شکل هم خودتون اشاره کردین با استفاده از یک مبحث ساده در فیزیک (تداخل امواج) اگر بتونیم موجی ایجاد کنیم که با موج اصلی تداخل مخرب ایجاد کنه، خب موج نهایی موجی با دامنۀ صفر خواهد بود
ولی ایرادی که من گرفتم دقیقاً توی منطق این قضیه دیده میشه. شما برای تخریب موج اصلی، نیاز به موجی دارین که اختلاف فازی برابر با 2π (یا مضاربش) با موج اصلی داشته باشه، ولی مشکل دقیقاً در اینه که شما تا وقتی ندونین فاز موج اصلی چی بوده، چطور می خواین موجی با اختلاف فازی برابر با 2π (یا مضاربش) ایجاد کنین؟ پس اول باید فاز موج اصلی رو بدونین. برای این کار خب یک راه حل ساده به ذهن میرسه، گذاشتن یک دیتکتور و تشخیص فاز موج اصلی؛ خب همینجا مشخص میشه که اولین موجی که میاد، ما تازه میفهمیم فازش چی بوده و بعد یدونه سیگنال مخالف ارسال می کنیم، پس اولین موج رد میشه و به گوش انسان میرسه و موجهای بعدی شروع به حذف شدن می کنن.
مثلاً اگر توی لحظۀ 0 موجی به دیتکتور برسه، توی لحظۀ 1 موجی درخلاف فاز موج مشاهده شده ارسال میشه.
خب حالا فرض کنیم فاز موج اصلی هر لحظه عوض بشه، نتیجه چی میشه؟ خب واضحه، هیچ تداخل مخربی صورت نمی گیره؛ در اصل هدفون ما تا بیاد و موج مخربی ایجاد کنه، موج اصلی فازش عوض شده و تداخل مخرب کامل صورت نمیگیره. ولی اگر فاز موج اصلی ثابت باشه چی؟ خب اونوقت هدفون ما که لحظۀ صفر موج اصلی رو دریافت کرده، میتونه موج هایی رو که از لحظۀ 1 و به بعد (تا موقعی که فاز عوض نشه) میان رو باهاشون تداخل مخرب انجام بده.
حالا ما توی واقعیت کدوم وضعیت رو داریم؟؟؟ موج های اصلی ما توی واقعیت، به طور پیوسته فازشون عوض میشه و در لحظه چندین موج مختلف به دیتکتور میرسه
پس چون فاز موج ها در واقعیت ثابت نیست (موج ها تکرار شونده نیستن) پس اون عددی که روی هدفون های نویز کنسلینگ مینویسن با عمل فاصلۀ زیادی داره مگر اینکه شما در محیطی باشین که نویز ها، موج هایی باشن تکرار شونده (با فاز ثابت)
در نهایت در عمل، چندین موج با چندین فاز متفاوت و در حال تغییر به دیتکتور میرسن که باز هم کار رو مشکل تر می کنه
شما اگر
رو نگاه کنین میبینین که اکثراً میگن که در مورد مثلاً صدای هواپیما موثره و در مورد صدای اتوبوس یا قطار موثر نیست؛ خب میتونین علتش رو از توضیحات بالای من متوجه بشین که چرا برای هواپیما موثره و برای ....
بسيار زيبا بود و خوشحالم چيزي ياد گرفتم.:)
حرف شما كاملا درسته،اين هدفونهاي نويز كنسلينگ يك ميكروفون دارند كه موج صداي خروجي رو ميگيره و مخرب رو توليد ميكنه.
البته اين پروسه به سرعت اجرا ميشه ولي با اين حال قبل از توليد موج مخرب ،اون صدا شنيده ميشه..البته به مقدار بسيار كم.
snipereblis
16-11-2012, 19:40
يه سوال فني ديگه...!
هندزفري بلوتوثهايي كه مثل جبراstreet2 يه قسمت گيرنده بلوتوث جدا دارن و هندزفري با فيش بهشون وصل ميشه...كيفيت صداي خروجي فقط به قسمت گوشي هندزفري بستگي داره با به كيفيت صداي خروجي از قطعه بلوتوث كه دور گردن ميفته هم بستگي داره؟؟؟
دوستان در كنار بحث هاي تخصصي خواهشا به سوال مبتديانه منم جواب بدين...ميخوام ببينم ميشه يه هدست سيمي فول سايز مناسب بگيرم و به گيرنده بلوتوث street2 متصل كنم و يه هدست بلوتوث با كيفيت عالي داشته باشم يا نه
پ خ شد ...
سلام
اقا من کمک میخوام لطفا
4 ماه پیش یه دونه ایر فونه klipch pro media از پایتخت گرفتم 135 حالا گوشی سمته چپش قطع و وصل میشه راهی داره برای تعمیر جاییو دوستان میشناسن؟
MufcTalk.com
17-11-2012, 11:33
سلام دوستان یکی میشه در مورد کیفیت هندس فری زیر بهم بگه چطوره؟:
برای ایفون 4 میخوام....صدا استریو خیلی خوب و میکروفون خوب میخوام اینی که لینک دادم چطوره ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و امتیازشم بگن تو سایتها چطور بوده و کجایی هستش؟:دی
CYRUS-72
17-11-2012, 13:24
با سلام ببخشید تا مرز 130 تومان بهترین هدفونی که بهم معرفی میکنید چی هست ؟
هندسفری نباشه ها هدفون مد نظرم هست فقط ایرانی گوش میدم .رو آیفون 4 میخوام
siavash.0902
17-11-2012, 13:51
سلام كسي نيست ج مارو بده
سلام
اساتید نظرتون در مورد Panasonic RPHJE120S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چی هست با توجه به این که قیمت 6 دلاری داره یا ارزش داره به جای Creative-EP-630 از آمازون وارد کنم ؟
سلام
اساتید نظرتون در مورد Panasonic RPHJE120S ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])چی هست با توجه به این که قیمت 6 دلاری داره یا ارزش داره به جای Creative-EP-630 از آمازون وارد کنم ؟
شما این هدفون رو بصورت انبوه وارد کنید ضرر نمیکنید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اقا من کمک میخوام لطفا
4 ماه پیش یه دونه ایر فونه klipch pro media از پایتخت گرفتم 135 حالا گوشی سمته چپش قطع و وصل میشه راهی داره برای تعمیر جاییو دوستان میشناسن؟
ببر تهران -جمهوری -خانه موبایل -طبقه اول وسایل صوتی و تصویری تعمیر میکنن.
شما این هدفون رو بصورت انبوه وارد کنید ضرر نمیکنید ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این ایرفون Monoprice Enhanced طبق ریویوها صدای خوبی داره ولی بازم طبق گفته سایت Head-fi.org گوش رو خیلی اذیت میکنه و کیفیت ساختش هم فوق العاده پایینه.
سلام
توی Cnet که ریویوش رو میخوندم نمره خوبی بهش داده .
خصوصیتها و خوبیهاش:
قیمت کمی داره و صدای محبوبی داره در این رنج قیمت در مقابل سایر ایرفونها و همچنین داخل گوش راحته و فیته
عیبهاش:
انجنان بادوام بنظر نمیرسد و سیم خیلی نازکی داره و تمایل داره تا درهم بپیچه.فاقد میکروفونه.
بنظرم اگه این تو بازار کم باشه، این رو شما وارد کنی بهتره چون Creative Ep-630 تو بازار موجوده.
سلام دوستان یکی میشه در مورد کیفیت هندس فری زیر بهم بگه چطوره؟:
برای ایفون 4 میخوام....صدا استریو خیلی خوب و میکروفون خوب میخوام اینی که لینک دادم چطوره ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن و امتیازشم بگن تو سایتها چطور بوده و کجایی هستش؟:دی
اینو مطمئن باش هیچ کس تا حالا امتحانش نکرده که بخواد در موردش نظر بده . باید خودت بذاری تو گوشت و امتحانش کنی . در ضمن مطمئن باش خود اپل هیچ وقت جنس بد تو فروشگاهش نمیذاره :
چون تو ایران ناشناختست دلیلی بر بد بودنش نیست .از قیمت 40 دلاریش هم میشه تشخیص داد تو چه رنجی هست .بازم خودت میدونی.
سلام
به نظر من ep-630 کریتیو رو وارد کنید بهتره ....چون امتحان خودش رو پس داده و کمتر کسی 1 تا 100000000000 دیدم که از این هدفون ناراضی باشه .
این هدفون کیفیتش رو خیلی ایرانی ها دوست دارن . همین انجمن پرشین تولز یارو میگفت اصلا تو بازار پیدا نمیکنم حاظرم بابتش 80 تومن هم بدم.
دوستان عزیز یه سوال در مورد بیس هدفون
کدوم بهتره؟
1-بیسی که به صورت بومی باشه عمیق و دور !!که کل اهنگ رو احاطه کنه
2-بیسی که نزدیک باشه و فلت!
2 نوع بیس داریم .
بیس معمولی و بیس عمیق
بیس معمولی اگه بیش از حد باشه اهنگ رو کلا احاطه میکنه و ادم از بیس الکی خسته میشه
اما بیس عمیق یا deep base هر چقدر هم زیاد باشه رو کیفیت صدا تاثیر نمیزاره و هر چه بیشتر لذت بخش تر میهش
CYRUS-72
17-11-2012, 23:59
دوستان میشه جواب منم بدید
ممنون
سلام ، یه اِرباد ( ترجیهاً مارکش AKG یا سن هایزر یا آیدیو تکنیکا ) میخام برای آی 9 ، قدرتش خوب باشه ، همه سبک آهنگی هم گوش میدم !
تا حدود قیمت زیر 50 تومن ،
315 خوبه ؟!
milad_takjoo
18-11-2012, 00:30
سلام دوستان...هدفون klipsch x10i headphone چجوریه؟خوب هستش؟نقاط قوت و ضعفش چیه؟
ممنون
ممنون
دوست عزیز چند تا تاپیک قبل رو شما نگاه کن .یه لینک هست تمام هدفونها توش بررسی شده در سایت head-fi.org ،قیمتها رو هم همرو رنج بندی کرده به ترتیب نمره.
سلام دوستان...هدفون klipsch x10i headphone چجوریه؟خوب هستش؟نقاط قوت و ضعفش چیه؟
ممنون
ریویوش رو میخوندم چند وقت پیش خوب بنظر میرسید ولی قیمتش خوب یه مقدار بالاست نسبت به Soundmagic و creatove ep630 و sennheiser cx300
CYRUS-72
18-11-2012, 01:10
آقا خواهشا دیگه منو این ور اون ور نفرستید آقایان با تجربه و کاشرشناس جواب منو بدن خیلی لازمه از همتون ممنونم :
Toni Kroos
18-11-2012, 09:47
سلام.
یکی از دوست های من میخواد یک هدفون over ear بگیره و بودجه هم تا 300 تومن داره و فقط هم راک و متال گوش میده.
اگه میشه راهنمایی کنید بهترین گزینه چیه.
فقط حتما over ear باشه.
ممنون.
ممنون
یه مدل هست هم الکنون روی iphone 4s دارم استفاده میکنم creative-EP630 i قیمت 85 تومن رویموت هم داره کیفیتشم بسیار بسیار فوق العدست .:sq_25:
CYRUS-72
18-11-2012, 21:15
یه مدل هست هم الکنون روی iphone 4s دارم استفاده میکنم creative-EP630 i قیمت 85 تومن رویموت هم داره کیفیتشم بسیار بسیار فوق العدست .:sq_25:
دوست من .من هدفون میخوام داخل گوشی نباشه لطفا
تا 130 تومان
تورو خدا جواب بدید میخوام فردا بخرم
سلام.
یکی از دوست های من میخواد یک هدفون over ear بگیره و بودجه هم تا 300 تومن داره و فقط هم راک و متال گوش میده.
فقط حتما over ear باشه.
ممنون.
والا اینجور که تو سایتها میگشتم ،هدفونهای Grado تو زمینه Rock و metal حرف اول رو میزنند.سه تا نوعش رو پیدا کردم که یکیش خیلی گرونه ولی تو یه نظرسنجی بهش رای خوبی داده بودن ( Grado SR 225i ).
این دو تا هم هست که قیمت خوبی داره و رای خوبی هم بهش داده بودن و تو رنج قیمتهای پایین خوب عمل کرده و برای سبکهای متال و راک بکار میره و چون قیمتش پایین تره بیشتر این رو خریدن( SR60i and SR80i)
اگه بتونین اینها رو تو ایران گیر بیارین خوبه چون هدفونهای خوبین تو زمینه راک و متال
والا اینجور که تو سایتها میگشتم ،هدفونهای Grado تو زمینه Rock و metal حرف اول رو میزنند.سه تا نوعش رو پیدا کردم که یکیش خیلی گرونه ولی تو یه نظرسنجی بهش رای خوبی داده بودن ( Grado SR 225i ).
این دو تا هم هست که قیمت خوبی داره و رای خوبی هم بهش داده بودن و تو رنج قیمتهای پایین خوب عمل کرده و برای سبکهای متال و راک بکار میره و چون قیمتش پایین تره بیشتر این رو خریدن( SR60i and SR80i)
اگه بتونین اینها رو تو ایران گیر بیارین خوبه چون هدفونهای خوبین تو زمینه راک و متال
این دو مدل هدفون اصلاً ارزش خرید ندارند و در ایران هم موجود نیستند !
تا 130 تومان
منظورتون ارباد هست ! ((اینا هیچکدون میکروفن ندارند و تنظیم صدا هست)) تا 130 پیشنهادات خوبی دارم براتون :
این سه مدل هست از مارک سنهایزر با گارانتی نامداران :
Sennheiser MX 581 West با حدود قیمت 119
و این مدل :
MX 880 West صدو هشتاد و دو
و این مدل هم هست برای ورزش استفاده میشه :
MX 680 Sports صدو شصتو چهار هزار
قیمت پایین تر هم هست که خواستید میتونم از مارک مورد علاقه ام AKG براتون پیشنهاد بدم !
سلام.
فقط حتما over ear باشه.
ممنون.
مثل اینکه دوستان متخصص یکی دو هفته هست نیستن ؛
سلام.
فقط حتما over ear باشه.
ممنون.
یکی از دوستان توی فروم همسایه مدل sr80 رو برای فروش گذاشتن، من رقیب های داخل ایرانش رو تست نکردم ولی همین رو تست کردم، به نظرم در مقابل قیمت 80 دلاریش خوب بود
Toni Kroos
19-11-2012, 16:57
یکی از دوستان توی فروم همسایه مدل sr80 رو برای فروش گذاشتن، من رقیب های داخل ایرانش رو تست نکردم ولی همین رو تست کردم، به نظرم در مقابل قیمت 80 دلاریش خوب بود
این دوستمون تا 300 تومن بودجه بهترین گزینه رو میخواد
و نو هم میخواد
میشه راهنمایی کنید
تا 130 تومان
--------------------------
سلام رفیق .
اگه بودجه میرسه یکی از اینارو بگیر .چاره یه مقدار گرون میده .بیرون پیدا کنی کمتره :
AKG K404
یا
AKG K44
snipereblis
19-11-2012, 21:18
يه سوال فني ديگه...!
دوستان در كنار بحث هاي تخصصي خواهشا به سوال مبتديانه منم جواب بدين...ميخوام ببينم ميشه يه هدست سيمي فول سايز مناسب بگيرم و به گيرنده بلوتوث street2 متصل كنم و يه هدست بلوتوث بدون افت كيفيت و با كيفيت عالي داشته باشم يا نه
دوستان كسي نيست جواب مارو بدونه؟
--------------------------
سلام رفیق .
اگه بودجه میرسه یکی از اینارو بگیر .چاره یه مقدار گرون میده .بیرون پیدا کنی کمتره :
AKG K404
یا
AKG K44
هدفونهای Grado در مقایسه با این دو گزینه قابل مقایسه نیستند.
توی این سایت هم میتونی ریتینگی که بهش داده شده رو ببینی.98 درصد از 100 درصد،یعنی یه ریتینگ فوق العاده!
و نو هم میخواد
میشه راهنمایی کنید
همونطور که توی پست قبلیم گفتم، رقیب های داخل ایرانش رو تست نکردم، به جز sennheiser px200 و akg q460
متأسفانه این دو رو هرکدوم حدود 3 دقیقه تست کردم و برای همین امکان مقایسه با sr80 رو ندارم
q460 بیسی تر از px200 بود، px200 تریبل بیشتری داشت، بیس px200 محکم تر بود
چند ماه بعد از این دو تا، من صدای sr80 رو شنیدم، برای همین مقایسشون با هم منطقی نیست اصلاً
به هر حال چیزی که توی صدای sr80 دیدم، بیس خیلی محکم، مقدار بیس کمی بیشتر از وستون 4
تریبل بیشتر از وستون 4
سبک صدا و نحوۀ ارائۀ مطلب هدفون: آهنگ رو توی صورتتون میزنه و تهاجمی بود؛ برای همین سوند استیج خیلی کم (کمتر از وستون 4) داشت.
اون گرادویی که من دیدم کلاً 24 ساعت استفاده نشده بود. و خیلی نو بود. مدل های sr80 و sr60 گرادو، توی دنیا به خاطر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی بسیار بالاشون، زبانزد و الگو هستن.
گزینۀ دیگتون akg k99 هستش که من نشنیدمش ولی بازار هدفش، مانیتور بودن هستش،
دوستان در كنار بحث هاي تخصصي خواهشا به سوال مبتديانه منم جواب بدين...ميخوام ببينم ميشه يه هدست سيمي فول سايز مناسب بگيرم و به گيرنده بلوتوث street2 متصل كنم و يه هدست بلوتوث بدون افت كيفيت و با كيفيت عالي داشته باشم يا نه
you have such sound as your weakest system component
ستاپ صوتی به صورت سری هستش، مثل یک زنجیر میمونه، میزان تحمل یک زنجیر به اندازۀ تحمل ضعیف ترین حلقۀ اون هستش
shooter09
20-11-2012, 17:40
هدست تا 100 تومن از سری سنهایزر برای بازی چیه؟ممنون
هدفونهای Grado در مقایسه با این دو گزینه قابل مقایسه نیستند.
توی این سایت هم میتونی ریتینگی که بهش داده شده رو ببینی.98 درصد از 100 درصد،یعنی یه ریتینگ فوق العاده!
-----------------------
این دوستمون تا 130 تومن میخواد.که بهترین گزینه ها فکر میکنم همینا باشن.
اینی که شما گذاشتی حداقل 400 تومنه !!!!!
و نو هم میخواد
-----------------------
این دوستمون تا 130 تومن میخواد.که بهترین گزینه ها فکر میکنم همینا باشن.
اینی که شما گذاشتی حداقل 400 تومنه !!!!!
اگه شما قیمت خود سایت آمازون رو نگاه کنید 99 دلاره که با دلار الان میشه 270 تومن.
مشخصه که موسیقی هم به source بستگی داره هم به هدفون
باید ببینین خروجی street2 چقدره و ایا از پس درایو کردن یک هدفون فول سایز بر میاد(که خیلی بعیده)
اگر کیفیت براتون مهمه یه فول سایز بهتر بگیرین اگر Bluetooth بودن براتون مهمه یک هدست Bluetooth بهتر over ear بگیرین.
معمولا هدست ها برای انتقال اطلاعات توسط Bluetooth از A2DP استفاده میکنند.
برای اطلاعات بیشتر میتونید یه نگاهی به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بندازین.
هدست تا 100 تومن از سری سنهایزر برای بازی چیه؟ممنون
تا اونجایی که میدونم سنهایزر یکی دو مدل بیشتر برای بازی نداره که قیمتشون خیلی بالاست ولی میتونید از برندهای دیگه تهیه کنید مثل این مدل از زالمنZM-RS6F که چیز خوبیه و 5.1 هست نمایندگیش هم باید موجود داشته باشند
shayanss
23-11-2012, 19:04
سلام ...
دوستان برای هدفون توگوشی برای گوشی سامسونگ گلکسی اس 3 چه مدلی رو پیشنهاد می دید ...
مرسی ...
سلام ...
مرسی ...
Senheiser IE8 ,تو persiantools یه نفر محصولات سنهایزر رو میفروشه.
thelastblack
23-11-2012, 21:20
سلام
یه هدفون میخوام تا حدود ۶۰ ۷۰ تومن
میخوام in ear نباشه ترجیحا
کیفیت صدای خوبی هم میخوام
سورسم هم لپتاپ و یه پلیر نه خیلی خوبه.
مرسی
baly_hero
24-11-2012, 00:39
سلام . ضمن خسته نباشید به دوستانی که دل سوزانه جواب گو هستن. ممنون میشم تشخیص بدید این هدفون ep630 اصلیه یا فیکه ؟
فیمتش رو پرسیدم گفت 45 تومن.تا 50 تومن اتنخاب بهتری دارم یا همین خوبه ؟
سلام . ضمن خسته نباشید به دوستانی که دل سوزانه جواب گو هستن. ممنون میشم تشخیص بدید این هدفون ep630 اصلیه یا فیکه ؟
فیمتش رو پرسیدم گفت 45 تومن.تا 50 تومن اتنخاب بهتری دارم یا همین خوبه ؟
اینجا رو شما نگاه بنداز ،قیمت 1 روز پیشش 40 تومن هست.گارانتی هم داره.توی این رنج قیمت هم هدفون خوبیه و اکثریت ازش راضین.شما اگه تهرانی که از اینجا بخری مطمثن تره تا اینیکه تو اصل یا تقلبی بودنش شک داری.
baly_hero
24-11-2012, 10:17
از میهن مارکت بگیرم دیگه 100% خیالم راحت باشه که اصل دیگه .؟!!!
بعد قیمت ep660 هم تقریبا با ep630 یکیه.من که بیشتر اهنگ های رپ و هیپ هاپ گوش میدم کدوم برام بهتره ؟
واقعا بیس 630 خیلی اغراق امیزه و باعت اذیت گوش نمیشه؟!!!
اگه نسبت به بیس زیاد حساس هستید 630 باعث اذیت خواهد شد منم همین مشکل رو داشتم و نتونستم استفاده کنم
carnation
24-11-2012, 12:30
دوستان نظرتون نسبت به ep- 510چیه؟
بعد قیمت ep660 هم تقریبا با ep630 یکیه.من که بیشتر اهنگ های رپ و هیپ هاپ گوش میدم کدوم برام بهتره ؟
واقعا بیس 630 خیلی اغراق امیزه و باعت اذیت گوش نمیشه؟!!!
EP-630 درسش رو پس داده و به نظر من بهتره.
thelastblack
24-11-2012, 19:27
سلام
یه هدفون میخوام تا حدود ۶۰ ۷۰ تومن
میخوام in ear نباشه ترجیحا
کیفیت صدای خوبی هم میخوام
سورسم هم لپتاپ و یه پلیر نه خیلی خوبه.
مرسی
دوستان اگه in ear هم باشه مشکلی نیست. طرف راضی شده :دی
پیشنهاد؟
fastfind
27-11-2012, 14:19
سلام دوستان.
من یه راهنمایی خیلی خفن میخوام , خواهش میکنم اگر وقت دارید متن رو بخونید راهنمایی کنید...
من یه MP3 پلیر قدیمی با مارک Apacer دارم , لینک مشخصاتش:
لینک مشخصاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خودش یه هندزفری داخل گوشی داره... این پلیر ولومش تا شماره 26 میره... من موقع گوش دادن آهنگ
روی 24 میذارم و روی اکولایزر Rock میذارم(روی حالتهای دیگه نه صداش زیاده و نه بیس داره)... در این حالت بیس خوبی داره و صدا خوب زیاده...
در کل بد نیست... راستی باید گوشی رو با دست توی گوشم فشار میدادم تا بیس و صدا خوب به گوشم میرسید...
بعد گفتم یه هدفون بخرم که دیگه نیازی به فشار دادن توی گوش نباشه.... هدفون Energy Sistem 600 گرفتم با قیمت حدود 50 تومن.
لینک مشخصاتش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
الان نسبتا ازش راضی هستم ولی خوب توی ولوم 90 درصد کیفیت صدا میاد پایین.
خوب , الان در کل میخوام ببینم اگر بخوام چیزی داشته باشم که وقتی تا 70 یا 80 درصد زیاد میکنم تا مرز کر شدن گوش بره باید چیکار کنم؟
راستی سبکی که گوش میدم 70 درصد ترنس بیس دار هستش... 20 درصد هاوس ... 10 درصد هم دنس گوش میدم....
بیشتر کارهای Armin Van Buuren و ATB رو گوش میدم... مخصوصا ATB... آخ آخ... حرفش رو میزنم موهای تنم سیخ میشه...
در کل هم آهنگ رو با صدای کر کننده گوش میکنم!!! میدونم ضرر داره ولی خوب دیگه :دی
الان فرض کنیم اصلا مشکل بودجه نباشه(یعنی هر چی با هر قیمتی بود)
اگر بخوام چیزی بگیرم که کر بشم در حالی که صدا بیس عالیییییییییییییی و کیفیت خدا داشته باشه... یعنی هر چی زیاد کنم اصلا کیفیت کم نشه ولی وحشتناک زیاد باشه(بوجه بدون محدودیت-ولی توی ایران گیر بیاد)
باید هدفون رو عوض کنم؟ باید پلیر و پخش کننده رو عوض کنم؟
در کل چه هدفون و چه پلیری (mp3 یا mp4 یا چیزه دیگه...) باید بگیرم؟ هدفون beats خوبه؟ چه مدلی؟ یا چیزی دیگه ایی؟ پلیر چی خوبه؟
راستی اگر بی سیم هم باشه که دیگه محشر میشه... راستی اصلا بی سیم ها کیفیت سیم دارها رو دارن توی بیس و کیفیت؟
یه چیزه خداااااا میخوام
دوستان اگه in ear هم باشه مشکلی نیست. طرف راضی شده :دی
پیشنهاد؟
پ خ شد ....
baly_hero
27-11-2012, 21:46
دوستان ممنون میشم فوری جواب بدید.
فردا قصد خرید ep 630 دارم .به نظرتون با افزایش بودجه she 9800 phelips یا ep830 یا sony MDR ex-60 کدوم ارزش خریدن داره ؟ کلا ارزش داره بودجه رو بالا ببرم یا همون ep 630 خوبه ؟(اخه شنیدم 630 فقط برا سبک الکترونیک خوبه همین باعث شده دو دل شم برا خریدنش .واقعا همینطوره ؟)
بازم ممنون از دوستان .:20:
دوستان ممنون میشم فوری جواب بدید.
فردا قصد خرید ep 630 دارم .به نظرتون با افزایش بودجه she 9800 phelips یا ep830 یا sony MDR ex-60 کدوم ارزش خریدن داره ؟ کلا ارزش داره بودجه رو بالا ببرم یا همون ep 630 خوبه ؟(اخه شنیدم 630 فقط برا سبک الکترونیک خوبه همین باعث شده دو دل شم برا خریدنش .واقعا همینطوره ؟)
بازم ممنون از دوستان .:20:
مدلهای فیلیپس اکثرشون صدای تیز دارند و زیاد جالب نیستن اون دو مدل دیگه رو هم با اینکه صداشون رو نشنیدم ولی سبک صدای سونی رو بیشتر میپسندم و بنظرم بهتره شما پاناسونک هم در نظر داشته باش مدلهای hje ازشون تعریف زیاد شده و مشکل فیک بودن هم ندارند. ep630 من داشتم بهمراه سانسا کلیپ ولی ازش زیاد استفاده نمیکردم و ایرباد خود سانسا کلیپ رو بهش ترجیه میدادم ولی خب صدا سلیقه ای هست و شما ممکنه از صداش خوشتون بیاد اگه تهران هستید تو پاساژ ایران ep630 رو واسه تست گذاشتن میتونید تست کنید و بعد با خیال راحت بگیرید
baly_hero
27-11-2012, 22:27
مدلهای فیلیپس اکثرشون صدای تیز دارند و زیاد جالب نیستن اون دو مدل دیگه رو هم با اینکه صداشون رو نشنیدم ولی سبک صدای سونی رو بیشتر میپسندم و بنظرم بهتره شما پاناسونک هم در نظر داشته باش مدلهای hje ازشون تعریف زیاد شده و مشکل فیک بودن هم ندارند. ep630 من داشتم بهمراه سانسا کلیپ ولی ازش زیاد استفاده نمیکردم و ایرباد خود سانسا کلیپ رو بهش ترجیه میدادم ولی خب صدا سلیقه ای هست و شما ممکنه از صداش خوشتون بیاد اگه تهران هستید تو پاساژ ایران ep630 رو واسه تست گذاشتن میتونید تست کنید و بعد با خیال راحت بگیرید
ممنون از پاسخ شما میشه چند تا از مدل های پاناسونیک رو معرفی کنید ؟کدوم طبقه از پاساژ رو منظورتونه ؟
HJE120 ، HJE140 ، HJE295 ، HJE355 از بین این مدلها HJE355 صدای بهتری داره و قیمتش هم بیشتر هست اون دو مدله پایینترش هم صدای خوبی دارند و ازشون زیاد تعریف شده
همون اول پاساژ وارد که شدید مغازه دوم یا سوم دست چپ هست
behdad_sh
27-11-2012, 23:27
سلام ....
دوستان یه راهنمایی کوچیک میخواستم.
یه هدفون میخوام تو مایه های 50 اینورا، بیشترم متال و راک گوش میدم.
پیشنهادتون چیه؟
ممنون.
carnation
27-11-2012, 23:50
دوستان نظرتون نسبت به ep- 510 creative چیه؟
کسی به من کمک نمیکنه؟
کسی به من کمک نمیکنه؟
بطور کلی این مدلها نویزگیری ضعیفتری نسبت به inear دارند و بیس ضعیفتری هم دارند ولی صدای واضح تری تولید میکنند و راحت تر هستند
این مدل هم بعید میدونم چیز بدی باشه ولی چون مدل روتینی نیست کسی صداش رو نشنیده نظر دقیقی نمیشه داد
دوستان من یه هدفون دیروز خریدم creative ep-630 اولش فکر کردم بیسش زیاده و اذیت میکنه و کلا اهنگه بهم میریزه
اما وقتی از فروشنده یه نمونه رو برای تست داد . تو کف کیفیت صداش موندم . صدای بسیار عالی ..الان دارم با galaxy s3 تستش کردم . .. صداش در حد بیتس beats i هست .
من خریدم 43.5 هزارتومن . واقعا راضی هستم . نویز گیریش عالیه و صداهای اضافه رو حذف میکنه + اینکه اصلا وقتی تو گوش قرار میگره گوش رو اذیت نمیکنه
و من تنهعا هدفونیه که خریدم و بعد از استفادش گوشم درد نگرفته
پیشنهاد میکنم تو این رنج قیمت اگه اینو نخرید واقعا بدجور پشیمون میشید . به جای خریدن beats تقلبی بیان یکی ep-630 اصل بگیرین حالشو ببرین . حداقل میدونید که اصله . امتحانشم که پس داده با یه سرچ تو گوگل میتونید ببینید که خیلی ها ازش راضی بودن .
فقط دقت کنید این بسته بندی نشانه اصل بودنه
اینم ببینید قبل از خریدنش
دوستان من یه هدفون دیروز خریدم creative ep-630 اولش فکر کردم بیسش زیاده و اذیت میکنه و کلا اهنگه بهم میریزه
اما وقتی از فروشنده یه نمونه رو برای تست داد . تو کف کیفیت صداش موندم . صدای بسیار عالی ..الان دارم با galaxy s3 تستش کردم . .. صداش در حد بیتس beats i هست .
من خریدم 43.5 هزارتومن . واقعا راضی هستم . نویز گیریش عالیه و صداهای اضافه رو حذف میکنه + اینکه اصلا وقتی تو گوش قرار میگره گوش رو اذیت نمیکنه
و من تنهعا هدفونیه که خریدم و بعد از استفادش گوشم درد نگرفته
پیشنهاد میکنم تو این رنج قیمت اگه اینو نخرید واقعا بدجور پشیمون میشید . به جای خریدن beats تقلبی بیان یکی ep-630 اصل بگیرین حالشو ببرین . حداقل میدونید که اصله . امتحانشم که پس داده با یه سرچ تو گوگل میتونید ببینید که خیلی ها ازش راضی بودن .
فقط دقت کنید این بسته بندی نشانه اصل بودنه
اینم ببینید قبل از خریدنش
من اینو خریدم 15 تومن :دی !
اما بیسش بیش از اندازه هست و مید ضعیفی میده ، به نظرم 830 خیلی بهتر هست برای من ، من صدای مید رو بیشتر میپسندم تا بیس بیش از اندازه !
من متوجه نویز کنسلینگی که میگید نشدم ؟!
نویز گیری که همون نویز کنسلینگ میشه با حذف صدای اضافه فرق داره ( به خاطر ارفون بودنشه دیگه ) :دی ، که این هدفون نویز گیر یا نویز کنسلینگ نداره !
fastfind
28-11-2012, 12:34
سلام دوستان.
من یه راهنمایی خیلی خفن میخوام , خواهش میکنم اگر وقت دارید متن رو بخونید راهنمایی کنید...
خودش یه هندزفری داخل گوشی داره... این پلیر ولومش تا شماره 26 میره... من موقع گوش دادن آهنگ
روی 24 میذارم و روی اکولایزر Rock میذارم(روی حالتهای دیگه نه صداش زیاده و نه بیس داره)... در این حالت بیس خوبی داره و صدا خوب زیاده...
در کل بد نیست... راستی باید گوشی رو با دست توی گوشم فشار میدادم تا بیس و صدا خوب به گوشم میرسید...
بعد گفتم یه هدفون بخرم که دیگه نیازی به فشار دادن توی گوش نباشه.... هدفون Energy Sistem 600 گرفتم با قیمت حدود 50 تومن.
خوب , الان در کل میخوام ببینم اگر بخوام چیزی داشته باشم که وقتی تا 70 یا 80 درصد زیاد میکنم تا مرز کر شدن گوش بره باید چیکار کنم؟
راستی سبکی که گوش میدم 70 درصد ترنس بیس دار هستش... 20 درصد هاوس ... 10 درصد هم دنس گوش میدم....
بیشتر کارهای Armin Van Buuren و ATB رو گوش میدم... مخصوصا ATB... آخ آخ... حرفش رو میزنم موهای تنم سیخ میشه...
اگر بخوام چیزی بگیرم که کر بشم در حالی که صدا بیس عالیییییییییییییی و کیفیت خدا داشته باشه... یعنی هر چی زیاد کنم اصلا کیفیت کم نشه ولی وحشتناک زیاد باشه(بوجه بدون محدودیت-ولی توی ایران گیر بیاد)
در کل چه هدفون و چه پلیری (mp3 یا mp4 یا چیزه دیگه...) باید بگیرم؟ هدفون beats خوبه؟ چه مدلی؟ یا چیزی دیگه ایی؟ پلیر چی خوبه؟
راستی اگر بی سیم هم باشه که دیگه محشر میشه... راستی اصلا بی سیم ها کیفیت سیم دارها رو دارن توی بیس و کیفیت؟
یه چیزه خداااااا میخوام
من رو هم یه راهنمایی کنید
من اینو خریدم 15 تومن :دی !
اما بیسش بیش از اندازه هست و مید ضعیفی میده ، به نظرم 830 خیلی بهتر هست برای من ، من صدای مید رو بیشتر میپسندم تا بیس بیش از اندازه !
من متوجه نویز کنسلینگی که میگید نشدم ؟!
نویز گیری که همون نویز کنسلینگ میشه با حذف صدای اضافه فرق داره ( به خاطر ارفون بودنشه دیگه ) :دی ، که این هدفون نویز گیر یا نویز کنسلینگ نداره !
سلام
داداش جنس چینی بهت انداختن .
اولا رو جعبه رو ببین نوشته نویز کنسلینگ
دوما بیسش در حد عالی هست . میدشم بسیار راضی کنندس .
سلام دوستان.
یه چیزه خداااااا میخوام
شما پلیرتون لحاظ کیفیت زیاد خوب نیست میتونید پلیر کوون تهیه کنید و هدفون هم از klipsch مدلهای S4 ،S3 و S5 هر سه عالی هستند و البته در بودجه متوسط قرار دارند اگه بالاتر بخواهید دوستانی که تجربه با این هدفونها دارند بهتر میتونند راهنمایی کنند
هدفونهای بی سیم کیفیتشون پایین تر هستند
سلام
داداش جنس چینی بهت انداختن .
اولا رو جعبه رو ببین نوشته نویز کنسلینگ
دوما بیسش در حد عالی هست . میدشم بسیار راضی کنندس .
عزیزم ، من 2 سال پیش با دلار 700 تومن گرفتم نه الان :دی !
منم این مدل رو حدود 3 سال پیش گرفتم 16 تومن و گارانتی شاب هم بود ولی صداش اون چیزی نبود که میخواستم نمیشه بگیم خیلی بده ولی برای کسی که بیس طبیعی و مید رنج قوی دوست داره زیاد مناسب نیست
عزیزم ، من 2 سال پیش با دلار 700 تومن گرفتم نه الان :دی !
این بسته بندی تازه 1 ساله که زده میشه 2 سال قبل فقط بسته بندی قدیمی بوده :31:
............
هر کسی یه سلیقه ای داره . والا تو این رونج قیمت همه میگن بهترینه . حالا شما رو نمیدونم .:sq_21:
این بسته بندی تازه 1 ساله که زده میشه 2 سال قبل فقط بسته بندی قدیمی بوده :31:
............
هر کسی یه سلیقه ای داره . والا تو این رونج قیمت همه میگن بهترینه . حالا شما رو نمیدونم .:sq_21:
آره خوب ، بهترینه ، تازه من با همین بسته بندی داشتم ، دادم رفیقم !
CYRUS-72
30-11-2012, 15:45
با سلام داداش یه سوال داشتم لطفا جوابمو بدید
تفاوت M-50 با M-35 چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکم برام توضیح بدید
h.khafan
30-11-2012, 19:37
سلام دوستان...
من یه هدفون سنهایزر مدل mx375 گرفتم حدود دو هفته هست...کیفیت صداش کاملا راضی ام میکنه...جزئیات اهنگ خیلی خوبن به نسبت قیمتش ...من از نمایندگی نامداران گرفتم 72 هزار تومن...
خوب یه مشکلی دارم باهاش که بعد این همه مدت نتونستم درکش کنم! بعضی وقتا یکی از گوشی های توی بیسهای بم کاملا صدای ویز ویز میده و میره روی اعصاب من ...خوب فکر نمیکنم با این صدا نا اشنا باشید اما قضیه اینه که به صورت مداوم نیست! بعضی وقتا روی گوشی راسته و بعضی وقتا روی گوشیه چپ!! موندم چیکارش کنم...اصلا هم معلوم نمیکنه کی قراره اینجوری شه ک مثلا ببرم نمایندگی نشونش بدم...معمولا سالمه...کسی چنین مشکلی داشته تا حالا!! من از i9 Cowon استفاده میکنم...
دلیلشم از اهنگ و تنظیمات اکولیزر و حجم صدا نیست مطمئنم چون همیشه از مقادیر ثابت استفاده میکنم و با همون مقادیر بعضی وقتا این مشکل رو دارم و بعضی وقتا خبری ازش نیست...احساس میکنم اگر زیاد باهاش اهنگ گوش بدم مثلا ا 6 ساعت مداوم این اتفاق میافته...ک البته بعضی وقتا تو همون اولین استفادش توی روز هم همین وضع رو داره...
اگر کسی مورد اینچنینی دیده یا میدونه دلیلش چیه ممنون میشم بگه...
با سلام داداش یه سوال داشتم لطفا جوابمو بدید
تفاوت M-50 با M-35 چقدره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا یکم برام توضیح بدید
دوست عزیز توضیح دادن این امر مشکله
چون معیار اندازه گیری من با شما متفاوته
من هیچ وقت نمیتونم به شما بگم چقدر بهتره
ولی خوب m50 یه کلاس بالاتر از m35 قرار داره
و این یعنی اینکه کیفیت ساختش و کیفیت صداش از m35 بهتره
ولی خوب اگر بودجتون میرسه و نوع صدای m50 رو دوست دارید و source مناسب دارید مطمئن باشید از خرید m50 پشیمون نخواهید شد.
اگر هم نمیرسه و میخوایپهید هدفونی شبیه به m50 ولی پایینتر از اون داشته باشید m35 انتخاب مناسبیه
به این لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم که که مقایسه کرده یه نگاهی بندازین.
موفق باشد.
سلام دوستان میخوام یه هدست بگیرم تو بازه ی 100 تا 200 تومن که هم کیفیت پخش خوبی داشته و هم صدا رو با کیفیت وبدون نویز ضبط کنه...
fuladpanjeh
02-12-2012, 21:12
سلام . خسته نباشید . من یه هدفون بی سیم میخوام بگیرم . بودجه هم 150 تا 200 در نظر دارم . یه مدل AKG دیدم . نظرتون چیه ؟
thelastblack
03-12-2012, 13:13
دوستان میخوام یه creative ep630 بخرم، اصل میخوام. کسی جایی رو نمیشناسه؟ اگه سایت باشه بهتره. میخوام مطمئن باشه...
مرسی
mamad gonzo
03-12-2012, 18:55
دوستان میخوام یه creative ep630 بخرم، اصل میخوام. کسی جایی رو نمیشناسه؟ اگه سایت باشه بهتره. میخوام مطمئن باشه...
مرسی
سلام .. شما میتونی از پاساژ پایتخت تهیه کنی .. فکر کنم کریتیو نمایندگی فروش اونجا داشته باشه ... چند روز پیش اونجا بودم زیاد بود از این مدل تو مغازه ها ...
اگه هم خواستی شماره یه فروشگاه معتبرشو واست گیر بیارم زنگ بزنی بخری .. بعد واست بفرستن ...
روم به دیوار اسپم نشه !
مخلص همه بچه هام هستیم .. اومدیم یه سری بزنیم .. بینیم بچه ها رو به راهن
ali shah
04-12-2012, 10:51
سلام
این هدفون رو کسی داره؟چطوره؟
mostafa_360
04-12-2012, 12:33
سلام
اگر هدف شما خرید یک هدفون حرفه ای با صدایی بی نظیر هست سخت در اشتباهید،همرده ی این هدفون می توانید بین برندهای سنهایزر و AKG یکی را انتخاب کنید.
سلام دوستان میخوام یه هدست بگیرم تو بازه ی 100 تا 200 تومن که هم کیفیت پخش خوبی داشته و هم صدا رو با کیفیت وبدون نویز ضبط کنه...دوستان لطف کنید جواب ما رو هم بدید...
سلام دوستان
ببخشیدا اما خوندن این همه صفحه کار سختیه، سرچ هم که الحمدلله زیاد به کار نمیاد
من دنبال یه هدفون بیسیم ارزان هستم.
میخوام باهاش تلویزیون نگاه کنم، پس حتما باید پورت 3.5 داشته باشه + فرستنده
چون فقط واسه TV میخوام پس مهم نیست که فرستندش بزرگ باشه یا کوچک
تا جاییکه امکان داشته باشه سبک باشه
اگه ممکنه از این هدست های گنده نباشه که رو گوش وای میسه
یه چیزی مثل هدفون های معمولی اما بیسیم
بودجه 20-30 تومن
با تشکر
راستی میکروفون هم مهم نیست برام
سلام دوستان...
من یه هدفون سنهایزر مدل mx375 گرفتم حدود دو هفته هست...کیفیت صداش کاملا راضی ام میکنه...جزئیات اهنگ خیلی خوبن به نسبت قیمتش ...من از نمایندگی نامداران گرفتم 72 هزار تومن...
خوب یه مشکلی دارم باهاش که بعد این همه مدت نتونستم درکش کنم! بعضی وقتا یکی از گوشی های توی بیسهای بم کاملا صدای ویز ویز میده و میره روی اعصاب من ...خوب فکر نمیکنم با این صدا نا اشنا باشید اما قضیه اینه که به صورت مداوم نیست! بعضی وقتا روی گوشی راسته و بعضی وقتا روی گوشیه چپ!! موندم چیکارش کنم...اصلا هم معلوم نمیکنه کی قراره اینجوری شه ک مثلا ببرم نمایندگی نشونش بدم...معمولا سالمه...کسی چنین مشکلی داشته تا حالا!! من از i9 Cowon استفاده میکنم...
دلیلشم از اهنگ و تنظیمات اکولیزر و حجم صدا نیست مطمئنم چون همیشه از مقادیر ثابت استفاده میکنم و با همون مقادیر بعضی وقتا این مشکل رو دارم و بعضی وقتا خبری ازش نیست...احساس میکنم اگر زیاد باهاش اهنگ گوش بدم مثلا ا 6 ساعت مداوم این اتفاق میافته...ک البته بعضی وقتا تو همون اولین استفادش توی روز هم همین وضع رو داره...
اگر کسی مورد اینچنینی دیده یا میدونه دلیلش چیه ممنون میشم بگه...
سلام عزیز مبارکتون باشه
این موردی که فرمودید برای بنده هم گاهی اوقات به دلیل تنظیمات اکولایزر پیش میاد و بیشتر وقتی که تنظیمات باند صدای زیر و بم رو زیادتر از حد میکنم به این صورت صدا نویزی میشه یا از خود کیفیت اهنگ هست .تا جاییکه اطلاع دارم درصد زیاد از نویزی شدن به این عامل بستگی داره چون حد تحمل هدفونها با هم فرق میکنه یه عامل دیگه هم اینکه صدا رو بیش از حد زیاد کردید و هدفون اسیب دیده باشه .
fuladpanjeh
04-12-2012, 17:13
لطف کنید جواب مارو هم بدید . یه هدفون بی سیم برای موزیک گوش دادن و فیلم برای کامپیوتر . تا 200 هزار تومان .
مرسی
جند تا تاپیک قبل رو بگرد ،خودم آدرس داده بودم.
سلام
هدفونهای بیتس بدرد نمیخودن.فقط جنبه نمایش داره.
سلام دوستان
ببخشیدا اما خوندن این همه صفحه کار سختیه، سرچ هم که الحمدلله زیاد به کار نمیاد
من دنبال یه هدفون بیسیم ارزان هستم.
میخوام باهاش تلویزیون نگاه کنم، پس حتما باید پورت 3.5 داشته باشه + فرستنده
چون فقط واسه TV میخوام پس مهم نیست که فرستندش بزرگ باشه یا کوچک
تا جاییکه امکان داشته باشه سبک باشه
اگه ممکنه از این هدست های گنده نباشه که رو گوش وای میسه
یه چیزی مثل هدفون های معمولی اما بیسیم
بودجه 20-30 تومن
با تشکر
راستی میکروفون هم مهم نیست برام
ببین این بدرد میخوره:
h.khafan
04-12-2012, 22:00
سلام عزیز مبارکتون باشه
این موردی که فرمودید برای بنده هم گاهی اوقات به دلیل تنظیمات اکولایزر پیش میاد و بیشتر وقتی که تنظیمات باند صدای زیر و بم رو زیادتر از حد میکنم به این صورت صدا نویزی میشه یا از خود کیفیت اهنگ هست .تا جاییکه اطلاع دارم درصد زیاد از نویزی شدن به این عامل بستگی داره چون حد تحمل هدفونها با هم فرق میکنه یه عامل دیگه هم اینکه صدا رو بیش از حد زیاد کردید و هدفون اسیب دیده باشه .
ممنون :sq_25:
اره معمولا از اکولایزر و تنظیم اشتباهه اما همونطور ک گفتم با ثابت بودن اکولایزر و حتی حجم صدا و اهنگهای ثابت این اتفاق پیش میاد هر از گاهی ...بعد گاهی رو گوشی چپ گاهی روی راست!! الان دو روزه خوب داره کار میده و مشکلی نبوده امید وارم دیگه جا افتاده باشه : معمولا برای درست کردنش از گوش در میاوردم اهنگ رو قطع میکردم و دوباره پلی میکردم...با چند بار انجام این کار درست میشد!!
خلاصه مشکل عجیبی بود ک دو روزه رفع شده و امید وارم تکرار نشه....
سلام
هدفون ساخت ایران وجود داره؟
کدوم یک از هدفون های سونی ,جی وی سی یا پاناسونیک تو ایران هست؟
morteza-ha
04-12-2012, 22:53
سلام
من یک هدفون بی سیم برای استفاده از تلویزیون میخوام(جک 3.5 میلیمتری داشته باشه) . اهنگ زیاد گوش نمیدم ولی می خوام برد بی سیمش تا 1 یا 2 طبقه بالا یا پایین رو جواب بده .بودجه تا 60 تومن هست.
123qweasdzxc
05-12-2012, 01:30
سلام
میخواستم راجب هدفون Axtrom Headset XT-HS200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) کمی اطلاعات جمع کنم فقط اگه میشه زودتر کمک کنید فقط تا امشب ساعت 24 فرصت هست که با قیمت 14 تومن اونو بخرم
صداش کیفیت داره برای فیلم و اهنگ نگاه کردن (با کامپیوتر)
بلندیش چطوره؟
میشه در حالت خوابیده ازش استفاده کرد؟
موقع استفاده ادم گوش درد نمیگیره؟
کلا خوبه یا نه
اگه تا 14 تومن هدفون(از اینایی که میرن تو گوش) خوب میشناسید معرفی کنید ممنونش
لینک دیجیکالا به جای نقطه ها digikala بنویسید
دوستان تو تهران جایی رو نمیشناسید که هدفون ep-630 رو بفروشه ؟!! میخوام یه تعدای زیادی برای فروش بخرم . هر چی هست از این بیتس که مثل پشکل ریخته رو بازار بهتره
ادرس رو پ.خ کنید.
با سلام من قصد خرید یک ایرفون را دارم البته تا سقف 70 هزار تومان که می خوام هم در کامپیوتر برنامه Kmplayer استفاده کنم هم در موزیک پلایر کریتیو مدل M100 بیشتر هم موزیک های ایرانی گوش میدم و البته اهنگ های sandra کرتیو لطفا مرا راهنمائی کنید
سلام دوستان متخصص من قصد خرید یه هدست داشتم که پس از کلی گشتن مدلSENNHEISER PC 31 پیدا کردم حالا من قصد خرید اینترنتی دارم 2تا سایت alldigitall و chare قیمت مشابهی دارن (تقریبا 130000) اما سایت kalarena براش قیمت 82000 گذاشته ... حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که اونی که 82000 زده تقلبیه؟ بعد یه سوال دیگه تو این رنج قیمت مورد مناسب تری هم وجود داره ؟ ممنون
bijandarbari
05-12-2012, 22:53
سلام
من یک ایرفون فیلیپس مدل she6000 خریدم.
ولی زیاد از صداش راضی نیستم.
بیسش و تفکیک صداش خیلی عالیه.ولی فرکانس های بالا رو نمی تونه زیاد واضح پخش کنه و مثلا صدای گیتار کلاسیک زیاد خوب و شفاف شنیده نمیشه.
دوستان تجربه استفاده از این ایرفون رو دارن؟کیفیتش چطوره؟
می خوام ببینم می تونم تو همین رنج قیمتی ایرفون بهتر پیدا میشه. شاید من انتظارم بیش از حده.
thelastblack
06-12-2012, 00:08
اینجا رو شما نگاه بنداز ،قیمت 1 روز پیشش 40 تومن هست.گارانتی هم داره.توی این رنج قیمت هم هدفون خوبیه و اکثریت ازش راضین.شما اگه تهرانی که از اینجا بخری مطمثن تره تا اینیکه تو اصل یا تقلبی بودنش شک داری.
دوست عزیز من این پستتو پیدا کردم واسه ep630 ولی سایتش بالا نمیاد. جایه دیگهای سراغ نداری؟
h.khafan
06-12-2012, 04:14
دوست عزیز من این پستتو پیدا کردم واسه ep630 ولی سایتش بالا نمیاد. جایه دیگهای سراغ نداری؟
باز شد مشکلی نبود....این دو تا فروشگاه رو داشت :
قیمت هم هر دو فروشگاه زده 40 ...اگر بازم باز نشد بگو اطلاعات تماسشون رو برات بفرستم
سلام.
قصد خرید یه ایرفون رده متوسط دارم، در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن. اساتید چی پیشنهاد می فرمایید؟
نظرتون راجع به Klipsch Image S4 II چیه؟ از کجا می شه اصلش رو پیداش کرد؟
راستی جایی می شناسید Shure SE215 داشته باشه!؟ من عاشق این ایرفونم!!
h.khafan
06-12-2012, 12:44
سلام.
قصد خرید یه ایرفون رده متوسط دارم، در حد ۲۰۰ تا ۳۰۰ تومن. اساتید چی پیشنهاد می فرمایید؟
نظرتون راجع به Klipsch Image S4 II چیه؟ از کجا می شه اصلش رو پیداش کرد؟
راستی جایی می شناسید Shure SE215 داشته باشه!؟ من عاشق این ایرفونم!!
منم عاشقش بودم پارسال...ولی تنها راه خرید شور خرید از خارج کشوره گویا....ک با این قیمت دلار فکر کنم 400 تومنی در بیاد حد اقل
CYRUS-72
06-12-2012, 14:00
سلام آقا یه سوال خواهشا میکنم سریع جواب بدید
من یه هندسفری میخوام تا سقف 100 تومان
خودم نظرم رو creative ep630 هست 50 تومان
لطفا کمکم کنید بهترین انتخاب رو بکنم
گوشیم آیفون 4 هست .فقط ایرانی گوش میدم .بیس از همه چیز برام مهمتر هست
CYRUS-72
06-12-2012, 15:26
دوستان خواهش میکنم جواب منم بدید
Creative ها برای ایرانی مناسب نیستن و کیفیت خوبی ندارن .
iriver iep 300 بگیر ، 40 تومن با گارانتی اصلی پارسیان رایان . خوبه !
راستی شما کجایین ؟ اگه تهران هستین به راحتی میتونید بخریدش .
CYRUS-72
06-12-2012, 15:43
Creative ها برای ایرانی مناسب نیستن و کیفیت خوبی ندارن .
iriver iep 300 بگیر ، 40 تومن با گارانتی اصلی پارسیان رایان . خوبه !
راستی شما کجایین ؟ اگه تهران هستین به راحتی میتونید بخریدش .
داداش من اصفهانم .
همه میگن آخه این 630 خیلی مهشره شما قبول ندارید ؟!؟!؟!
داداش من اصفهانم .
همه میگن آخه این 630 خیلی مهشره شما قبول ندارید ؟!؟!؟!
ببین برای بعضی سبکا خوبه و برای پاپ و اینا خوب نیست .
CYRUS-72
06-12-2012, 15:52
ممنون میشم نظر سایر دوستان رو هم بدونم
ببین برای بعضی سبکا خوبه و برای پاپ و اینا خوب نیست .
خوب نیست ؟؟؟
اتقاقا برای سبک پاپ و الکترونیک محشره کل ملت میگن عالی شما میگین خوب نیست ؟
هر کی میگه خوب نیست اصلا این هدفون رو ندیده و استفاده نکرده ازش
نمونش تو انجمن خودمون هر کی خریده کاملا راضی بوده ازش که تو تاپیک های زیر تعریف از این هدفون رو میتونید ببینید.
هدفون جزو بهترین هدفون هایی که از خریدش پشیمون نمیشید .:
این لیست بهترین هدفون های دنیا که ep-630 هم توشه
و دیگر تاپیک ها که همه از این هدفون راضی بودن .
thelastblack
06-12-2012, 18:15
یکی از دوستام چند وقت پیش یه Philips HeadPhone SHE6000 خرید (اینجا داره :[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من ازش خوشم اومده ولی دوستم خریده ۳۵۰۰۰ تومن ولی اونجا میده ۸۷۰۰۰ تومن! کدومش درسته؟
من خودم الان میخوام ep630 بخرم ولی انگار باسش یکم زیاده. الان من که با صدای این حال کردم(she6000) برم ep630 بخرم صداش چطوره واسم؟ یعنی اینا رو با هم مقایسه کنیم چی میشه؟
ep630 رو الان ۴۰ تومن هم میتونم بخرم ولی این، اگه تا ۵۰ گیر بیاد و ۳۵ واقعی نباشه، خیلی بهم حال داده. نظرتون چیه؟
خوب نیست ؟؟؟
نمونش تو انجمن خودمون هر کی خریده کاملا راضی بوده ازش که تو تاپیک های زیر تعریف از این هدفون رو میتونید ببینید.
تجربه ی خودم رو گفتم . ep630 و ep830 دارم ؛ هیچ کدوم سبک پاپ رو اون طور که باید ، لذت بخش پخش نمیکنن . خصوصا 630 . این که در رده ی بهترین ها باشه دلیل نمیشه برای همه نوع سبک ها مناسب باشه . کلا کریتیو ها همینطورن . بیشتر برای راک و الکترونیک و شاید ترنس مناسب هستن .
برای ایشون که ایرانی گوش میدن و موزیک های ایرانی اکثرا پاپ ، رپ ، R&B هستن ارفون های SONY مناسب ترن . یا اون IRIVER که گفتم .
خوب نیست ؟؟؟
لیستی از هدفونهایی که هیچ وقت از خریدشون پشیمون نخواهید شد (از چند هزار تومن تا چند میلیون تومن):
این به فرد خیلی بستگی داره
کسی که 10 تا هدفون داشته باشه و سالی بیشتر از 4 تا هدفون می خره و هدفون 1500 دلاری داره، و معیارش برای خرید توی خیلی از موارد تجربه کردن صدا هست فقط؛ مطمئناً معیارش برای پشیمونی با کسی که سالی یدونه هدفون هم نمی خره و گرونترین هدفونش 30 دلار هم نمیشه، خیلی فرق داره؛
ذائقه و سبک صدای هدفون هست که مهمترین عامل در خوش اومدن یا خوش نیومدن از هدفون، در لحظۀ اول هستش، نه کیفیت صدا
کلاً میشه صدای هر وسیله ایی رو از دو دید کلی : کیفیت و کمیت بررسی کرد
صدای هر هدفون یا پلیر یا آمپ یا دک رو میشه از دو نظر بررسی کرد: 1- از لحاظ کمیت 2- از لحاظ کیفیت
کمیت یعنی اینکه چه مقداری از هر فرکانسی رو تحویل میده و کیفیت یعنی اینکه اون مقداری که تحویل میده چقدر باکیفیت هستش.
کمیت بین افراد مختلف سلیقه ایی هست، یعنی مثلاً من بیس زیاد دوست دارم یا تریبل اذیتم می کنه یا...
کیفیت ولی ثابته و سلیقه ایی بودن زیاد مفهومی نداره.
مثل موسیقی که یک موقع دارین در مورد سبک ها حرف میزنین که سلیقه ایی هستش و یک موقع میایین در مورد تکنیک های نوازندگی یا آهنگسازی صحبت می کنین که مطلق هستش
ما تعریف مطلقی نداریم که بگیم هدفون خوب هدفونیه که همونی که بهش میدیم رو پس میده یا پلیر خوب پلیری هستش که طبیعی ترین صدا رو داشته باشه، چونکه اینها بحث در مورد کمیت هستش، و فقط میتونیم در مورد کیفیت صحبت بکنیم
تفاوت آیپاد و کوون توی کیفیت، کاملاً به نفع آیپاد هستش. ( سردمدار کیفیت توی محصولات اپل، آیفون 4 و بعد از اون آیپد 3 و بعد 4s )
برتری اپل توی کیفیت واقعاً نمیتونه دلیل بشه که دوستان یا بنده، به بقیه اپل رو توصیه کنیم، من به اکثر افرادی که میان اینجا توصیم کوون هست، چون کوون از لحاظ کمیت خیلی قابل تغییر و وفق پذیر تر هستش، مگر اینکه طرف دقیقاً مطمئن باشه که صدای فلت دوست داره،
دوستانی که اینجا سرمیزنن در بالای 90 درصد موارد، هنوز سلیقۀ صداشون ثابت نشده و در حال تغییره، هدفون هایی که استفاده می کنن اصلاً در اون حدی نیست که بخوان تفاوت کیفیت بین آیپاد و کوون رو احساس کنن، تفاوت قائل شدن بین کمیت و کیفیت اونقدر سخت هست که من با درصد بالایی مطمئن هستم که حتی اگر هدفون 500 دلاری هم داشته باشن، کمیت رو با کیفیت قاطی می کنن. اصلاً همین تمایل به استفاده از اکولایزر باعث میشه دوستان خیلی بیشتر متمایل بشن که از برند کوون محصول معرفی کنن
اگر کسی حوصله نداره با اکولایزر گرافیکی ور بره، خب میتونه از تنظیمات از پیش تنظیم شدۀ محصولات کوون استفاده کنه و نیازی به تنظیم دستی نیست.
در نهایت بهترین حالت برای اینکه یک کاربر نیاد و این نوشته بنده رو بخونه و زیر انبوهی از شک و شبهه ها گیر بیفته، اینه که خودش بره و هر دو رو تست کنه
ممنون میشم نظر سایر دوستان رو هم بدونم
اول از همه بگم که حواست به توضیحات بالا باشه
هدفون فیلیپس she3580 و مدل بعدیش یعنی اگر اشتباه نکنم 3590 خیلی هدفون عالی هستش (براساس نظر منابع بنده البته) نمیدونم توی ایران هست یا نه، ولی چونکه فیلیپس تو ایران زیاده، گفتم شاید پیدا کنی
هدفون سونی mh1c هدفون فوق العاده فوق العاده ایی هست (باز هم براساس منابع بنده) توی ایران میدونم یکی از دوستان توی فروم همسایه میفروشن (مدل سونی اریکسون رو البته) خودم فرصت نشده تست کنم ولی احتمالاً میخرم ازشون (قصد داشتم که یک تست جامعی از هدفون های زیر 100 دلار داخل کشور بکنم که متأسفانه دوستان خیلی مایل نبودن و خب منطقاً من هم که ...)
البته ایشون به این تاپیک هم سر میزنن.
به هرحال چون شما ایرانی گوش میدین و خودتون میگین بیس از همه چی براتون مهمتره، EP630 گزینۀ خیلی خوبیه ولی اینکه بهترین گزینۀ موجود داخل ایرانه، یک بحث دیگست.
h.khafan
06-12-2012, 20:04
من تجربه ی خودم با EP630 خیلی خوب بود..چون اون زمان ک این هدفون رو خریدم واقعا هدفونی با این کیفیت نداشتم و ندیده بودم! 4 سال پیش بود فکر میکنم خریده بودم 16 یا 18 تومن...بیس حرف نداره...کیفیت ساخت عالیه و خیلی هم خوب کار میده و به این زودیا خراب نمیشه....2 بار هدوفونم افتاد توی اب اما اخ نگفت ...خلاصه خرابی شو من ندیدم بعد از 2 سال استفاده مداوم !! در نهایت توسط یک دوست سر یک شوخی سر گوشی از تنش جدا شد!
اما بعد از اون اومدم سمت هدفونهای earBUD فیلیپس....جزییات اهنگ خیلی خیلی بیشتر بود ....بعد از اون دیگه سمت inear نرفتم به دو دلیل یک اینکه معمولا با قیمت یکسان earBud ها جزییات اهنگ بیشتری دارن (علمی نیست تجربه خودمه که ممکنه درست نباشه) و دوم اینکه توی خیابون سر اهنگ گوش دادن جونم رو از دست نمیدم!! چون صدای اطراف رو دارم...اما با EP630 چند بار داشتم میرفتم زیر ماشین !!!...الانم یه سنهایزر گرفتم mx375 برای من عالی بوده به نسبت قیمت....
خلاصه اینکه تجربهی من با EP630 صدای خیلی خوبی بود ولی تا وقتی اون رو داشتم نمیدونستم خیلی از جزییات اهنگ رو نمیشنوم! شما ببین اگر بیس برات مهمه همون خوبه اگر دوست داری اهنگ پر جزییاتی رو بشنوی باید از بچه هها راهنمایی بگیری... اما سلیقه ها خیلی متفاوته مخصوصا توی گوش دادن به اهنگ...اگر بتونی تست کنی خیلی خوب میشه...
منم عاشقش بودم پارسال...ولی تنها راه خرید شور خرید از خارج کشوره گویا....ک با این قیمت دلار فکر کنم 400 تومنی در بیاد حد اقل
Klipsch Image S4 II چه طور؟ جایی می شناسید که بشه پیدا کرد!؟ :sq_3:
h.khafan
06-12-2012, 20:29
Klipsch Image S4 II چه طور؟ جایی می شناسید که بشه پیدا کرد!؟ :sq_3:
در مورد این اطلاعی ندارم ... دوستان میگن اگر پیدا بشه....:sq_8:
CYRUS-72
06-12-2012, 20:51
با سلام و تتشکر از همه دوستان که بهم در انتخابم کمک کردند .دوستان بعد ار حدود 3 ساعت گشت در خیابان ها بالاخره یه ep 630 پیدا کردم به قیمت 45 تومان با گارانتی شاب و دقیقا با اون پکی که دوستان فرموده بودن .
صداش باید بگم حتی یکم هم از Ibeats Senseation هم با کیفیت تر و بیسش هم در حد قابل قبوله من حتی انتظار بیس بیشتری داشتم ازش .
در کل هم کوچیکه به راحتی داخل گوش قرار میگیره و موقع پیاده روی مثل Ibeats از گوش در نمیاد و اذیت نمیکنه .
در کل از خریدم راضی ام تا ایشالا پولامو جمع کنم و بریم واسه M-50 !
خیلی ممنون از همه دوستان
h.khafan
06-12-2012, 21:00
با سلام و تتشکر از همه دوستان که بهم در انتخابم کمک کردند .دوستان بعد ار حدود 3 ساعت گشت در خیابان ها بالاخره یه ep 630 پیدا کردم به قیمت 45 تومان با گارانتی شاب و دقیقا با اون پکی که دوستان فرموده بودن .
صداش باید بگم حتی یکم هم از Ibeats Senseation هم با کیفیت تر و بیسش هم در حد قابل قبوله من حتی انتظار بیس بیشتری داشتم ازش .
در کل هم کوچیکه به راحتی داخل گوش قرار میگیره و موقع پیاده روی مثل Ibeats از گوش در نمیاد و اذیت نمیکنه .
در کل از خریدم راضی ام تا ایشالا پولامو جمع کنم و بریم واسه M-50 !
خیلی ممنون از همه دوستان
مبارکه :sq_25:....من یه اهنگ رو خیلی دوست داشتم با EP630 گوش بدم...اونم این بود "Momma Sed" از گروه "Puscifer"....بیس خیلی عمیقی میده ابتدای اهنگ با این هدفون واقعا میچسبه....معمولا برای به تست کردن بیس EP630 از این اهنگ استفاده میکردم!
مبارکتون باشه مدت های این هدفون ارضاتون میکنه .
من این هدفون رو دارم 3 ساله دارم و کلی موزیک های ایرانی گوش میدم . هیچ مشکلی هم ندارم . تازه بیسش هم در حد کافی هست اما منم قبل از خرید فکر میکردم بیسش صدا رو خراب میکنهاما ین طور نبود و تازه گفتم ای کاش بیشتر هم بود بیسش . در کل ایرانی ها این جور صدای پرقدرت رو دوست دارن .هدفون های سونی صداشون یکم تیزه و بیس کافی (ایرانی پسند رو ) ندارن .
بزنم به تخته کیفیت هم خوبه و خراب نشده.
بررسی هدفون creative ep-630 کریتیو در روزنامه عصر ارتباطات ایران.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
EP-630
اين هدفون کوچک و پر طرفدار بدون شک موفقترين محصول کريتيو بوده که پس از سالها توليد پياپي هنوز طرفداران بسياري دارد. در ساخت دستگاه از درايورهاي 9 ميليمتري نئوديميوم استفاده شده که تضميني براي شفافيت و حجم صداي آن است.
بدنه آن از پلاستيک مات همراه يک حلقه فلزي ساخته شده که استحکام مناسبي دارد. کابل دستگاه بسيار نرم است اما تا حدودي صداي سايش به لباس را به گوش کاربر انتقال ميدهد. اين دستگاه در سري جديد ساخت خود علاوه بر رنگهاي مشکي و سفيد در رنگهاي ديگري چون صورتي، سبز و آبي صدفي نيز ساخته ميشود. بستهبندي دستگاه بسيار خلاصه شده و فقط شامل 3 جفت پد سيليکوني است و به همين دليل قيمت اندکي نيز دارد و ميتوان از آن هميشه به عنوان همراهي خوب و مطمئن استفاده کرد. اين هدفون محدوده 6 تا 23 کيلوهرتز را به خوبي پاسخ ميدهد و حساسيت 106 دسي بلي آن همراه عايقبندي خوب کليد داشتن صدايي رسا است.
CYRUS-72
06-12-2012, 21:15
مبارکه :sq_25:....من یه اهنگ رو خیلی دوست داشتم با EP630 گوش بدم...اونم این بود "Momma Sed" از گروه "Puscifer"....بیس خیلی عمیقی میده ابتدای اهنگ با این هدفون واقعا میچسبه....معمولا برای به تست کردن بیس EP630 از این اهنگ استفاده میکردم!
لطفا لینک بده منم بشنوم هر چی گشتم پیدا نکردم {لطفا هیتلر نباشه ها }
سلام دوستان متخصص من قصد خرید یه هدست داشتم که پس از کلی گشتن مدلSENNHEISER PC 31 پیدا کردم حالا من قصد خرید اینترنتی دارم 2تا سایت alldigitall و chare قیمت مشابهی دارن (تقریبا 130000) اما سایت kalarena براش قیمت 82000 گذاشته ... حالا ممنون میشم راهنمایی کنید که اونی که 82000 زده تقلبیه؟ بعد یه سوال دیگه تو این رنج قیمت مورد مناسب تری هم وجود داره ؟ ممنون
دوستان لطفا اگه امکان داره جواب منو هم بدید
h.khafan
06-12-2012, 21:58
لطفا لینک بده منم بشنوم هر چی گشتم پیدا نکردم {لطفا هیتلر نباشه ها }
لینک اهنک :sq_8:
این عکسی که دوستمون ziba12 گزاشت چرا این رنگیه 630 ؟ کسی این رنگشو دیده ؟
CYRUS-72
06-12-2012, 22:24
لینک اهنک :sq_8:
این عکسی که دوستمون ziba12 گزاشت چرا این رنگیه 630 ؟ کسی این رنگشو دیده ؟
ممنون .ولی با همه اینا من هنوز تو کف M-50 ام .دعا کنید رود بخرمش :دی :دی
سلام
هدفون های پاناسونیک یا جی وی سی با گارانتی بانیان یا مه وار الکترونیک تو ایران هست؟
بالاخره نمایندگی اصلی هدفون Klipsch رو پیدا کردم! آدرس سایتش رو می ذارم، چون فقط یه نمایندگی داره فکر نکنم تبلیغ باشه! امیدوارم شنبه که باهاشون تماس می گیرم قیمت های معقولی بدن!! :sq_6:
آدرس سایت نمایندگی - صفحه مربوط به هدفون های Klipsch
» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آدرس سایت شرکت Klipsch - صفحه مربوط به هدفون ها:
» [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا این هدفون ها با iDevice ها کاملا هماهنگ هستند.
سلام
هدفون های پاناسونیک یا جی وی سی با گارانتی بانیان یا مه وار الکترونیک تو ایران هست؟
هر دوتاش هست ولی جی وی سی با گارانتیش رو من نتونستم پیدا کنم به احتمال زیاد گارانتی نداره اما پاناسونیک فکر کنم گارانتی داشته باشه
CYRUS-72
07-12-2012, 16:28
سا سلام از دوستان یه راهنمایی و کمک میخواستم
دوستان pro Hd 280 با توجه به اینکه قیمتش نصف M-50 هست در حالی که امتیازش با اون برابره !!!!!!! یعنی واقعا 280 با اون قیمتش در حد m-50 هست ؟!؟!؟!؟!
ممون میشم جوابمو بدید
و اینکه Grado SR80I با این که on ear هست همچین امتایاز فوق العاده ای گرفته و از هر دو مدل بالا امتایازش بالاتر هست اینو ممنون میشم توضیح بفرمایید
سلام
من یک ایرفون فیلیپس مدل she6000 خریدم.
ولی زیاد از صداش راضی نیستم.
بیسش و تفکیک صداش خیلی عالیه.ولی فرکانس های بالا رو نمی تونه زیاد واضح پخش کنه و مثلا صدای گیتار کلاسیک زیاد خوب و شفاف شنیده نمیشه.
دوستان تجربه استفاده از این ایرفون رو دارن؟کیفیتش چطوره؟
می خوام ببینم می تونم تو همین رنج قیمتی ایرفون بهتر پیدا میشه. شاید من انتظارم بیش از حده.
والا من چند وقت پیش یه ایرفون خریدم.گوشم رو اذیت کرد.یه هدفون مدل Koss porta pro خریدم.105 هزار تومن.بیسش فوق العادست.
دوستان pro Hd 280 با توجه به اینکه قیمتش نصف M-50 هست در حالی که امتیازش با اون برابره !!!!!!! یعنی واقعا 280 با اون قیمتش در حد m-50 هست ؟!؟!؟!؟!
ممون میشم جوابمو بدید
و اینکه Grado SR80I با این که on ear هست همچین امتایاز فوق العاده ای گرفته و از هر دو مدل بالا امتایازش بالاتر هست اینو ممنون میشم توضیح بفرمایید
Grado SR80I رو چند وقت پیش ،ریتینگهاش رو در سایتها میخوندم.واقعا هدفون عالی هست.توی سبکهای متال و راک محشره.به طور مثال یکی نوشته بود صدای گیتار الکترونیک رو تا تهش میشنوی.انگار داره یکی جلوت گیتار میزنه.
سلام
هدفون SE-M390 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه طوره؟
fuladpanjeh
08-12-2012, 00:37
لطف کنید جواب مارو هم بدید .بار سوم تاپیک میزنم !
یه هدفون بی سیم برای موزیک گوش دادن و فیلم برای کامپیوتر . تا 200 هزار تومان .
سلام
هدفون SE-M390 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه طوره؟
برای چه موردی میخواین استفاده کنید؟
منبعتون چیه؟
نسبت به خودش هدفون خوبیه و قیمت نسبتا مناسبی هم داره
بیس قوی داره که برای سبک هایی مثل راک مناسبه
قبلا یکی از دوستان این هدفون رو تهیه کردن و بررسیش کردند ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).
موفق باشید
ممون میشم جوابمو بدید
هر دو هدفونهای خیلی خوبی هستند ولی در رنج قیمتی خودشان
ضمن اینکه به غیر از تفاوت های کیفیتی
m50 توانایی تولید بیس های بسیار قدرت مندی رو داره
m50 هدفونی بسیار معروف و محبوب هستش که یکی از با ارزش ترین هدفونها از لهاذ قیمت هستش
و توانایی رقابت با هدفونهایی تا 2 برابر رنج قیمتی خودش رو داره
و مدتهاست در لیست top10 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سایت headroom قرار گرفته.
montazeryfar
08-12-2012, 19:54
سلام.
دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.
rfarajian
09-12-2012, 14:12
سلام
من یه هدفون closed back با کیفیت نزدیم به akg k44 یا akg k77 میخوام زیر 100 تومن! لطفا راهنماییم کنید! ممنونم
ArashMiniStar
09-12-2012, 14:24
سلام
من این هدفون رو دارم.کلا راضیم بیس خوبی هم داره.از نظر محکم بودن هم واثعا خوبه.تا حالا چند بار محکم پرت شد خورد به زمین نشکست !
fffddddgghhhhhhhhh
09-12-2012, 22:28
سلام دوستان اساتید.بنده یه ایرفون بین 200 تا 400 هزار می خوام بخرم.ایرفون فعلی بنده SONY MDR-EX300SL هست.کیفیتش بد نیست ولی منو ارضا نمی کنه.می خوام از همه نظر مخصوصا باس از این مدل بهتر باشه.صدای گرم رو خیلی دوست دارم.اساتید با توجه به این قیمت چه چیزی رو پیشنهاد می کنین؟؟و از کجا باید تهیه کنم؟؟؟ممنون
دوستان یه هدست خوب که میکروفون هم داشته باشه تا سقف50 تومن میشه معرفی کنید
ali shah
09-12-2012, 22:35
اگر هدف شما خرید یک هدفون حرفه ای با صدایی بی نظیر هست سخت در اشتباهید،همرده ی این هدفون می توانید بین برندهای سنهایزر و AKG یکی را انتخاب کنید.
سلام
چند مدل پرفروش وسبک برای جابه جایی وهمچنین در صورت قیمت معرفی کنید
ممنون
درود.
دوستان برای کاربرد های فیلم دیدن و گوش دادن به موزیک فقط در سبک اپرا و خیلی کم، ایرانی سنتی، چه هدفونی پیشنهاد میکنید، ترجیحا فول سایز؟
این کار ها با PC ای انجام میشه که کارت صدای خیلی قوی ای هم نداره.
بودجه هم تا سقف 100 تومان، اگه ممکنه با قیمت پایین تر هم مدل های خوب رو بگید تا از بینشون تصمیم گرفته بشه.
پیشاپیش تشکر.
peaceful1
09-12-2012, 23:15
متاسفانه قبلا با 100 تومن هم نمیشد هدفون خوب خرید چه برسه به الان.
ولی هدفون مد نظر باید sound stage مناسب داشته باشه که حدودا میشه هدفون های 200 دلار به بالا.
akg K550 میتونه گزینه خوبی باشه.
Denon D2000 خوبه
چیزی که به ذهن من میرسه به بودجه وموجدی بازار ایران و... نمیخوره.
متاسفانه قبلا با 100 تومن هم نمیشد هدفون خوب خرید چه برسه به الان.
ولی هدفون مد نظر باید sound stage مناسب داشته باشه که حدودا میشه هدفون های 200 دلار به بالا.
akg K550 میتونه گزینه خوبی باشه.
Denon D2000 خوبه
چیزی که به ذهن من میرسه به بودجه وموجدی بازار ایران و... نمیخوره.
حسین جان این ها تا جایی که من دیدم بیشتر از ده برابر بودجه ما هستند :دی
حالا توی همون رنج 100 یعنی کلا چیزی گیر نمیاد؟ به هر حال انتظار هم در همون حد قیمت هست...
حسین جان این ها تا جایی که من دیدم بیشتر از ده برابر بودجه ما هستند :دی
حالا توی همون رنج 100 یعنی کلا چیزی گیر نمیاد؟ به هر حال انتظار هم در همون حد قیمت هست...
احتمالا میتونید هدفون k44 رو با این قیمت پیدا کنید.
دیگه قید پلیر و ارفون بزنید چون پول ایران دیگه تقریبا بی ارزش شده ! واسه این میگم که مثلا یه پلیر الان 400 هزار تومنه ! آیا این باعقل جور در میاد ؟! تا حدی رفته بالا که عملا مصرف کننده از خیر خریدش میگذره و این یعنی پولی که تو دستش هست کاملا بی ارزشه و کاغذ پاره ای بیش نیست .
من موزیک پلیرم کریتیو M100 لطفا یه ایرفون تا سقف 80 هزار تومان معرفی کنید در ضمن من بیشتر موزیک های ایرانی گوش میدم و البته بعضی مواقع موزیک های Sandra Ann Lauer (sandra cretu)
من نظرم بین یکی از این ایرفون ها بود monster turbine - AKG K309 - creative EP630 - EP660
sennheiser MX 470 west - sennheiser MX 471 west
با تشکر
peaceful1
10-12-2012, 08:41
K44 /K77/K99 و....
این ها هم خوب هستند حواسم به این ها نبود.
بورسش هم تقاطع جمهوری و حافظ هستش.
سلام دوستان میخوام یه هدست بگیرم تو بازه ی 100 تا 200 تومن که هم کیفیت پخش خوبی داشته و هم صدا رو با کیفیت وبدون نویز ضبط کنه...
K44 /K77/K99 و....
این ها هم خوب هستند حواسم به این ها نبود.
بورسش هم تقاطع جمهوری و حافظ هستش.
چه جوری میشه اصل بودنش هدفون ها رو تشخیص داد ?
انگار قیمتها اصلا خیال پایین اومدن ندارن،معلوم نیست این بازار کی روبراه میشه.الان خسته از گشتن و نا امید از قیمتهای هدفون و لوازم صوتی برگشتم خونه.با اینکه دلار تو این یکی دو هفته ای پایین تر اومده اما مغازه داره ها همچنان قصد پایین آوردن قیمتهاشون رو ندارن.نمایندگی نامداران هم رفتم،همه قیمتها با دلار 3200 ...
من که امروز مثلا قصد خرید داشتم و کلی تو این سایتها دنبال ریویو بودم دست از پا دراز تر برگشتم.حالا آمپ و کابل و برخی متعلقات هدفون موجود نمی کنن به کنار ،حداقل همینایی که هست رو به شرط اصل بودن با قیمت خوب ومنطقی به مشتری بدن و پیش بینی بازار رو بکنند که این همه جوون عاشق موزیک حاضرند قید خیلی چیزا رو بزنند اما صدای خوب بشنوند.به هر حال حس و ذائقه شنیداری مردم تو این چند ساله خیلی رشد کرده و واقعا جا داره که پر بار بشه.البته اگه قیمتها همچنان سرکش باشند اومدن تنوع محصولات صوتی هم نتیجه ای نداره!!!
قیمت چند تا از محصولات:
Audio technica M50=590
sennheiser hd 280=380
sennheiser hd598=850
sennheiser hd 650=1650
Akg k77=125
یک سوال :
سروش یه فروشگاهی داره که لوازم صوتی و تصویزی می فروشه ,هدفون هم داره؟
قیمت هاش چه طوره؟
انگار قیمتها اصلا خیال پایین اومدن ندارن،معلوم نیست این بازار کی روبراه میشه.الان خسته از گشتن و نا امید از قیمتهای هدفون و لوازم صوتی برگشتم خونه.با اینکه دلار تو این یکی دو هفته ای پایین تر اومده اما مغازه داره ها همچنان قصد پایین آوردن قیمتهاشون رو ندارن.نمایندگی نامداران هم رفتم،همه قیمتها با دلار 3200 ...
من که امروز مثلا قصد خرید داشتم و کلی تو این سایتها دنبال ریویو بودم دست از پا دراز تر برگشتم.حالا آمپ و کابل و برخی متعلقات هدفون موجود نمی کنن به کنار ،حداقل همینایی که هست رو به شرط اصل بودن با قیمت خوب ومنطقی به مشتری بدن و پیش بینی بازار رو بکنند که این همه جوون عاشق موزیک حاضرند قید خیلی چیزا رو بزنند اما صدای خوب بشنوند.به هر حال حس و ذائقه شنیداری مردم تو این چند ساله خیلی رشد کرده و واقعا جا داره که پر بار بشه.البته اگه قیمتها همچنان سرکش باشند اومدن تنوع محصولات صوتی هم نتیجه ای نداره!!!
قیمت چند تا از محصولات:
Audio technica M50=590
sennheiser hd 280=380
sennheiser hd598=850
sennheiser hd 650=1650
Akg k77=125
سلام
این akg گارانتی هم داره؟
سلام
این akg گارانتی هم داره؟
سلام.راستش من دنبال سنهایزر بودم،ولی یکی دو سال پیش فکر کنم آواسان گارانتی میکرد.الان رو نمی دونم ،اگه نگرانی از بابت اصل نبودن دارید باید بگم من توی محصولات Akg تقلبی و فیک ندیدم (برعکس سنهایزر).از نظر دوام و استحکام هم خوبند،اگر درست استفاده بشه به گارانتی و تعمیر احتیاج نخواهید داشت .خودم قبلا از این برند هدفون داشتم و واقعا محصولات خوبی داره.
این سرچ کردم پیدا کردم ,وقعا نماینده سنهایزره؟
این سرچ کردم پیدا کردم ,وقعا نماینده سنهایزره؟
نامداران تنها نماینده رسمی سنهایزر هست که نمایندگیش تو بازار موبایل ایرانه(جمهوری-حافظ)
میشه بااعتماد کامل خرید کرد!!!
peaceful1
10-12-2012, 19:23
اصل بودن؟
والا چی بگم تا جایی که من میدونم این مدل ها رو دیگه AKG تولید نمیکنه از سایت هدفونش حذف کرده وللی هنوز تو سایت تجهیزات حرفه اییش هست. اون سایت هم خیلی به روز نیست.
هدفون تشخیص اصل وتقلبیش خیلی سخته
نظر دادن سخته
fffddddgghhhhhhhhh
10-12-2012, 22:07
سلام دوستان اساتید.بنده یه ایرفون بین 200 تا 400 هزار می خوام بخرم.ایرفون فعلی بنده SONY MDR-EX300SL هست.کیفیتش بد نیست ولی منو ارضا نمی کنه.می خوام از همه نظر مخصوصا باس از این مدل بهتر باشه.صدای گرم رو خیلی دوست دارم.اساتید با توجه به این قیمت چه چیزی رو پیشنهاد می کنین؟؟و از کجا باید تهیه کنم؟؟؟ممنون
از دوستان کسی نبود جواب بنده رو هم بده؟؟:35:
mamadalmani
11-12-2012, 10:39
من یه هدفون تو گوشی میخوام که شاخ باشه
قیمت هم تا 100 تومن راه داره
ممنون
قیمت چند تا از محصولات:
Audio technica M50=590
sennheiser hd 280=380
sennheiser hd598=850
sennheiser hd 650=1650
Akg k77=125
یادش بخیر کمتر از 5 ماه پیش من m50 رو خریدم 250 تومن
میخواستی از پیشگامان کیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یه قیمت بگیری
چون خودش وارد کنندست احتمالا قیمتاش بهتر باشه
سلام
این akg گارانتی هم داره؟
آواسان بعضی از ایر فونهای این برند مثل k370 رو گارانتی کرده
ولی من تا حالا ندیدم فول سایزو گارانتی کرده باشه.
موفق باشید
یادش بخیر کمتر از 5 ماه پیش من m50 رو خریدم 250 تومن
میخواستی از پیشگامان کیش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم یه قیمت بگیری
چون خودش وارد کنندست احتمالا قیمتاش بهتر باشه
آواسان بعضی از ایر فونهای این برند مثل k370 رو گارانتی کرده
ولی من تا حالا ندیدم فول سایزو گارانتی کرده باشه.
موفق باشید
راستش فک میکنم کل بازار به این شکل شده متاسفانه!
آدم رو وادار میکنن یا صبرمون رو ببریم بالا یا با ریسک بالا بریم سراغ هدفونها ی کارکرده!!
درسته منم همین مدل رو با این گارانتی داشتم.فول سایزاش رو نمیدونم!! از دیروز تا حالا با خودم میگم چرا نخریدم چرا نخریدم!!!
سنهایزر اhd650رو میشد 700 600 خرید یا k701 رو ،بعدا میتونستم برا گرفتن یه آمپ درست و حسابی برنامه ریزی کنم .اما حالا ...
کیفیت این هدفون نسبت به سنهایزر خیلی پاینه؟
SE-MJ721
fffddddgghhhhhhhhh
11-12-2012, 22:10
cx 870 سالار جان چطوره؟؟از این دو تایی که فرمودین بهتره؟؟؟باس و بلندی و کیفیت و گرمی صدا می خوام:n01:100 تومن گرون تر از cx300.می خوام ببینم خیلی بهتره؟؟
love mac
12-12-2012, 12:43
سلام به همه بچه های گل من یه هدفون میخواستم بیشتر هم سبک پاپ گوش میدم و شفافیت و کیفیت صدا برام خیلی مهمه تا حدود ۵۰۰ هم میتونم هزینه کنم شما چی بهم پیشنهاد میکنین:n13:
The.Game
14-12-2012, 05:45
سلام من یه هدفون میخوام حدود 350
99 درصد رپ و هیپ هاپ گوش میدم
تیپم هم رپریه و لباسام گشاده و همیشه میخوام رو گردنم باشه:n02: پس قیافه دوامه هدفون برام مهمه و البته مارکش :n02: ولی کیفیت و بلندی صدا و بیس مهم تره ولی قیافه هم خیلی مهمه
میخوام یا آیپاد تاچ یا وان ایکس یا شادیدم با:n02: گلکسی اس 3 استفاده کنم
خودم به 3 تا گزینه برخوردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته های کپیش که بیشتر از همه خوشم اومد
از مدل های اچ دی سنهایزر هم خوشم اومده ولی قیمتاشونو نمیدونم . شما بگید کدوم مدلاش به بودجه من میخوره
ممنون
تیپم هم رپریه و لباسام گشاده و همیشه میخوام رو گردنم باشه:n02: پس قیافه دوامه هدفون برام مهمه و البته مارکش :n02: ولی کیفیت و بلندی صدا و بیس مهم تره ولی قیافه هم خیلی مهمه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) البته های کپیش که بیشتر از همه خوشم اومد
از مدل های اچ دی سنهایزر هم خوشم اومده ولی قیمتاشونو نمیدونم . شما بگید کدوم مدلاش به بودجه من میخوره
ممنون
دومی که همون بیتسه رو بیشتر مردم میگیرن برای قیافش و برندش و گرنه کیفیتش نسبت به بعضی هدفونها آنچنان فوق العاده نیست.
h.khafan
15-12-2012, 00:20
sennheiser hd598=850
این مدل بد جور دل منو برده:n09: طراحیشو دوست دارم...حدود 3 هفته یا یکماه پیش نمایندگی نامداران فکر میکنم زده بود 960....الان دیدم قیمت شما 850 گفتی...خوب گویا یه امیدهایی هست به ارزون شدن...ولی خوب نه خیلی زیاد...
ارزش این قیمت رو داره؟ من تا حالا ریز نشدم توش....کسی تست کرده این هدفون رو؟ برای درایو شدنش به امپ نیاز هست؟
vivabarca
15-12-2012, 02:22
من اصلا آشنایی ندارم با هدفون های بی سیم، سیستمشون چه شکلیه و آیا باطری میخورن ؟ زیر 50 تومن چیزی گیر میاد ؟ ( کیفیت صدا برام مهم نیست چون صرفا میخوام صدا رو منتقل کنه :n02: )
............
آیا این مدل وایرلس هست ؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %D9%84_Music_330/
این مدل بد جور دل منو برده:n09: طراحیشو دوست دارم...حدود 3 هفته یا یکماه پیش نمایندگی نامداران فکر میکنم زده بود 960....الان دیدم قیمت شما 850 گفتی...خوب گویا یه امیدهایی هست به ارزون شدن...ولی خوب نه خیلی زیاد...
ارزش این قیمت رو داره؟ من تا حالا ریز نشدم توش....کسی تست کرده این هدفون رو؟ برای درایو شدنش به امپ نیاز هست؟
هدفون فوق العاده ایه ،نسبت به قیمت 250 دلار واقعا میارزه.صدای بسیار شفاف در مید و های داره با ساوند استیج وسیع،تنها چیزی که ازش تو فروم ها خوندم که به دل بعضی ها ننشسته کمبود بیس در لو هست،که خیلی عمیق نیست و برای گوش دادن به بعضی سبک ها این کمبود حس میشه،در مقایسه با hd650 ;که صدای دارک تری داره این هدفون بسیار bright هست صداش.
درمورد نیاز داشتن و نداشتن به آمپ در موردش حرف و حدیث زیاده.بعضی ها بدون آمپ اعتقاد دارند تقریبا درایو میشه و برخی برای ساوند اسیتج و بلندتر بودن و پرحجم شدن صدا یه آمپ نه خیلی گرون رو برای درایو شدنش پیشنهاد میکنن.برعکس hd650 که یه یه آمپ پر قدرت نیاز داره.
در مورد قیمت که هنوزم به نظرم خیلی بالاست بایدگفت که با این شرایط، زیاد احتمال ارزون شدنش نمیره.فروشنده ها فکر میکنن این کمتر شدن قیمت دلار موقتیه و به زودی با یه افزایش قیمت دیگه روبرو میشن ،وبه طمع سود بیشتر حتی حاضرند جنس رو تو انبار نگه دارند ،به سودای افزایش قیمت باز هم بیشتر.
salar_221
15-12-2012, 20:51
cx 870 سالار جان چطوره؟؟از این دو تایی که فرمودین بهتره؟؟؟باس و بلندی و کیفیت و گرمی صدا می خوام:n01:100 تومن گرون تر از cx300.می خوام ببینم خیلی بهتره؟؟
سلام.متاسفانه cx870 رو تست نكردم ولي با توجه به رويو هاي مختلف مثل اين كه خيلي هم مختصر و مفيد نوشته
هدفون خوبي هست به نسبت قيمتش ولي وقتي بخواين با هدفونهاي هم رده خودش مخصوصا cx300 مقايسه كنيد قضيه فرق ميكنه و كمي براي ما اماتور ها تشخيص تفاوت اونها مشكل ميشه.در واقع با توجه به قيمت و نوع ساختار و درايوي كه در اين دو هدفون استفاده شده و سورس پليرهاي ما و اينكه اكثر تراك هامون mp3 هست فكر نكنم تفاوت كيفيت صداشون بيشتر از 10% باشه.با اين اوصاف انتخاب cx300 معقولانه تر هست وليكن اگه امكان تست هر دو براتون مقدور باشه بطبع انتخاب راحتر خواهد بود.
سلام
نظرتون راجب
CX 300-II Precision-
sennheiser چیه؟
سلام
نظرتون راجب
CX 300-II Precision-
sennheiser چیه؟
من یکی چند وقت پیش گرفته بودم حالا نمیدونم اصل بود یا تقلبی .من که از صداش خوشم نیومد .بیس بسیار ضعیف.
hosseinzarei
16-12-2012, 01:30
سلام به اساتید عزیز که با حوصله همه رو راهنمایی میکنن
من 200 هزار تومان پول دارم
بیشتر نظرم روی klipsch S5 هست.....ولی شنیدم کیفیت ساخت بالایی نداره
میشه راهنماییم کنید چی بخرم...برای آیپاد میخام و همه جور موزیکی گوش میدم...
ممنون
سلام
دوستان من آهنگسازیو تازه شروع کردم و یه هدفون خوب و با کیفیت میخوام بگیرم تا قیمت حداکثر 100 هزار تومان .
با توجه به بازار الان چه هدفونیو بهم پیشنهاد میکنین ؟
salar_221
16-12-2012, 10:26
من یکی چند وقت پیش گرفته بودم حالا نمیدونم اصل بود یا تقلبی .من که از صداش خوشم نیومد .بیس بسیار ضعیف.
جسارتا مشخصه بارز صدای cx300II بیس قویش هست.البته فرکانسهای دیگرو هم در حد قابل قبول پخش میکنه که این هدفون رو کاندید برای انتخاب کسانی که صدای گرم میپسندند میکنه.
salar_221
16-12-2012, 10:31
سلام به اساتید عزیز که با حوصله همه رو راهنمایی میکنن
من 200 هزار تومان پول دارم
بیشتر نظرم روی klipsch S5 هست.....ولی شنیدم کیفیت ساخت بالایی نداره
میشه راهنماییم کنید چی بخرم...برای آیپاد میخام و همه جور موزیکی گوش میدم...
ممنون
البته با توجه به وضعیت حال حاظر بازار فکر نکنم حتی تا 400 هزار هم بتونین هدفون در حد و حدود s5 تهیه کنین.هرچند در باره هدفونهای soundmagic هم نظرات مثبت زیادی خوندم ولی تا بحال فرصت تستشون نشده
کیفیت ساخت پایین هدفونهای klipsch همون توجیح ارزون بودنشون هست ولی در حد خیلی پایین هم نیست و میشه گفت متوسط هستند.
جسارتا مشخصه بارز صدای cx300II بیس قویش هست.البته فرکانسهای دیگرو هم در حد قابل قبول پخش میکنه که این هدفون رو کاندید برای انتخاب کسانی که صدای گرم میپسندند میکنه.
پس ختما اینیکه گرفته بودم تقلبی بوده.
salar_221
16-12-2012, 12:30
سلام
دوستان من آهنگسازیو تازه شروع کردم و یه هدفون خوب و با کیفیت میخوام بگیرم تا قیمت حداکثر 100 هزار تومان .
با توجه به بازار الان چه هدفونیو بهم پیشنهاد میکنین ؟
برای کار اهنگ سازی اولویت انتخاب با هدفونهای مانیتور هست و بعد از اون انتخاب اسپیکر مانیتور مناسب.در حدود بودجه مورد نظر بهترین انتخابها با هدفونهای akg مدلهای مانیتور k44 و k77 و k99 هست که فکر کنم با کمی افزایش بودجه بتونین مدل k77 رو تهیه کنین.
موفق باشین
The.Game
16-12-2012, 12:31
ممنون
:n03::n03::n03::n03::n03:
hosseinzarei
16-12-2012, 13:53
البته با توجه به وضعیت حال حاظر بازار فکر نکنم حتی تا 400 هزار هم بتونین هدفون در حد و حدود s5 تهیه کنین.هرچند در باره هدفونهای soundmagic هم نظرات مثبت زیادی خوندم ولی تا بحال فرصت تستشون نشده
کیفیت ساخت پایین هدفونهای klipsch همون توجیح ارزون بودنشون هست ولی در حد خیلی پایین هم نیست و میشه گفت متوسط هستند.
ممنون ازجناب سالار
ببخشید دوباره سوال میکنم....بین cx300II و S5 کدومو بگیرم؟
salar_221
16-12-2012, 16:07
:n03::n03::n03::n03::n03:
دوست عزیز قیمتهای بیتس رو که مطلع هستین.
میمونه سنهایزر و سونی.سنهایزر مورد نظر بلوتوسی هست یا همون وایرلس و البته بیس قوی نداره که بسته به نوع هدفون و کاربردی که میخواین میتونین انتخاب کنین.سونی مورد نظر هم بیس خیلی قوی داره همونطور که میخواین ولی فکر نکنم با این قیمت الان بشه پیدا کرد که اگه بشه بنظر من انتخاب بهتری هست .البته هدفون audio technica m50 هم بیس خیلی خوبی داره ولی ظاهر مورد نظرتون رو نداره و نمیشه باهاش تیپ زد.
salar_221
16-12-2012, 16:09
ممنون ازجناب سالار
ببخشید دوباره سوال میکنم....بین cx300II و S5 کدومو بگیرم؟
تقریبا صدای مشابهی دارن ولی cx300II از لحاظ ساخت و راحتی استفاده خیلی راحت تر و بهتر هست.البته بیس cx300 کمی قویتر هست
اساتید صدا من دنبال یه هدفون یا بهتر بگیم ایرفون میگردم .
قیمت هم حدود 150-200 تومن
میخوام بهترین کیفیت صدا : باس بسیار عالی داشته باشه و+ صدا هم واضح و شفاف باشه (شفافیتش در حد اینا که داخل گوش نمیرن )
گوش رو اذیت نکنه + ولوم هم داشته باشه چه بهتر:n12::n12:
montazeryfar
17-12-2012, 15:20
سلام.
دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.
دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه مارو ...... ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
rezaomido
18-12-2012, 17:08
سلام به همه
اول این لینک رو نگا کنید:
دوم یک سوال:
چی باعث میشه که Stax 009 توی لیست آخر این تاپیک پایین تر از Westone 3 قرار بگیره در حالیکه همه به خوبی میدونن این هدفون در حد و اندازه 009 نیست چه برسه یالاتر
یا Ultrasone 700 چند پله بالاتر از Sennhiser HE90
فقط قیمت یا ارزش خرید هست که باعث میشه بهترین هدفون های دنیا از رده متوسط هم پایین تر قرار بگیرن؟
نظر شخصی:
مهم نیست چه هدفونی داشته باشیم مهم اینه که هدفون مناسب کاربرد خودمون داشته باشیم اون هدفون میتونه بهترین هدفون دنیا باشه به این شرط که تمام نیاز شخصی ما رو برطرف کنه
شما هم موفق باشید.
دوستان نظرشون در مورد این دو مدل چیه کدوم بهتره
peaceful1
18-12-2012, 17:53
من خودم تو مدل های ارزون قیمت این مدل رو استفاده کردم و راضی ام
بی قواره بودن هندز فری نه به معنی بهتر بودن کیفیت ساخت و صدا هست.
PersiAndroid
19-12-2012, 04:09
سلام دوستان
Beats Tour با قیمت 120
SMS Audio Street با قیمت 170
Monster iSport با قیمت 145
کدوم کیفیت و شفافیت صدای بهتری داره؟
پیشنهادی جز اینا؟
PersiAndroid
19-12-2012, 13:44
کسی هست Ultimate Ears TripleFi.10 دست دوم داشته باشه واسه فروش یا سایتی واسه فروشش تو ایران یا اینکه یدونه کجا گیر میاد تو ایران برام بخره؟
در مورد سوال بالا هم جواب بدین ممنون میشم
rezaomido
19-12-2012, 14:49
کسی هست Ultimate Ears TripleFi.10 دست دوم داشته باشه واسه فروش یا سایتی واسه فروشش تو ایران یا اینکه یدونه کجا گیر میاد تو ایران برام بخره؟
در مورد سوال بالا هم جواب بدین ممنون میشم
به این مدل توی ایران بود: M-Audio IE40
از موجودی جدید خبر ندارم اما فک میکنم قیمتش حدود 9 ماه پیش 450 تومن بود و الان حدود یک میلیون و خورده ای شده باشه که مطمئن نیستم ارزش خرید داره یا نه
نمایندگی M-Audio رو سرچ کنید چون خاطرم نیستم کدوم سایت بود.
شما هم موفق باشید.
PersiAndroid
19-12-2012, 17:31
از دوستان کسی هست ایشون رو بشناسن و برای خرید تایید کنن؟
و بگن جنسا اصلی هست یا نه حتی با نگاه به قیمتا؟
تو این سایت هم یه هدفونه ibeats هست که میگه از رو جعبه htc برداشته چقد ممکنه و امکان داره اصل باشه با قیمت 80
PersiAndroid
19-12-2012, 22:07
بچه ها خب جواب بدین!
مثلا
Monster Miles Davis Trumpet
رو میده 250 در صورتی که تو سایتش زده 350 دلار!
میشه سایت رو یه بررسی کنید؟
بچه ها خب جواب بدین!
مثلا
Monster Miles Davis Trumpet
رو میده 250 در صورتی که تو سایتش زده 350 دلار!
میشه سایت رو یه بررسی کنید؟
تقلبیه خب
یادمه یکی از دوستانی هم که داشت محصولی رو میفروخت که از ایشون خریده بود؛ در توصیف جنسش می گفت که تقلبیه درجه یک هستش و از ایشون(همینی که شما آدرسش رو دادین) خریده
PersiAndroid
20-12-2012, 02:27
SMS Audio Street هم مدل تقلبی داره؟
حداقل برم اونو بخرم
خب من پس چی بخرم خنگ شدم :n27:
SMS Audio Street هم مدل تقلبی داره؟
حداقل برم اونو بخرم
خب من پس چی بخرم خنگ شدم :n27:
اتفاقاً اون کسی که می خواست بفروشه، داشت از همون SMS استفاده می کرد که بفروشه
هدفون فیلیپس she3580 و مدل بعدیش یعنی اگر اشتباه نکنم 3590 خیلی هدفون عالی هستش (براساس نظر منابع بنده البته) نمیدونم توی ایران هست یا نه، ولی چونکه فیلیپس تو ایران زیاده، گفتم شاید پیدا کنی
هدفون سونی mh1c هدفون فوق العاده فوق العاده ایی هست (باز هم براساس منابع بنده) توی ایران میدونم یکی از دوستان توی فروم همسایه میفروشن (مدل سونی اریکسون رو البته) خودم فرصت نشده تست کنم ولی احتمالاً میخرم ازشون (قصد داشتم که یک تست جامعی از هدفون های زیر 100 دلار داخل کشور بکنم که متأسفانه دوستان خیلی مایل نبودن و خب منطقاً من هم که ...)
البته ایشون به این تاپیک هم سر میزنن.
به هرحال چون شما ایرانی گوش میدین و خودتون میگین بیس از همه چی براتون مهمتره، EP630 گزینۀ خیلی خوبیه ولی اینکه بهترین گزینۀ موجود داخل ایرانه، یک بحث دیگست.
PersiAndroid
20-12-2012, 15:10
:| یعتی sms هم تقلبی داره !
از کی بخریم که معتبر باشه :n29:
peaceful1
20-12-2012, 15:31
sms چی هست اصلا یه لحظه فکر کردم دارید ردباره پیغام متنی صحبت میکنید؟
من اصلا متوجه نشدم شما رو چه ملاکی الان دارید خرید میکنید؟
sms چی هست اصلا یه لحظه فکر کردم دارید ردباره پیغام متنی صحبت میکنید؟
من اصلا متوجه نشدم شما رو چه ملاکی الان دارید خرید میکنید؟
یک برند تولید کننده ی هدفون هستش
شبیه به بیتس با این تفاوت که اون ماله 50cent هستش
peaceful1
20-12-2012, 17:45
اهان این :n02:
من به لوگوش میشناختمش اسمش رو نمیدونستم.
همونscull candy و Beats و Monster میدونم برای هفت پشتم بسته.
تو تاپیک خبر هم تازه درست شده بود همون موقع خبرش رو نوشته بودم.
50Cent دستش گرفته .
Dre.Dre و 50Cent و Lady gaga و اون پسر خوشکله و... ما جوون بودیم این طوری هدفون نمیخریدیم . MDR-24 سونی بود قیافه خیلی ساده صدای خیلی خوب قیمت خوب.
کلا نحوه اتخاب و خرید هدفون همه جای خیلی غیر منطقی شده چیزی تو مایه های خرید عینک افتابی و ساعت و... البته با استاندارد های عامه پسند.
PersiAndroid
20-12-2012, 20:53
الان فکر کنم با اون پسره که میخواست smsـشو بفروشه تو یاهو چت کردم آره اونم های کپیه!
دیگه دیوونه شدم! آدم نمیدونه چی بخره!
یه سری تاپیک هست تو pt میگن که ibeats ـای تو پک سنسیشن و برداشتن و با قیمت 80 تا 100 میفروشن اونا هم ممکنه فیک باشه؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.