ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

.:PAR3A:.
26-06-2012, 23:32
دوستان قصد خرید هدفون فول سایز دارم .
بیشتر متال گوش میکنم ، پاپ و راک و تقریبا هر سبک دیگه ای هم در کنارش هست .
تا 120-130 بودجه دارم .
چی پیشنهاد می کنید ؟!
خیلی ممنون :)

salar_221
27-06-2012, 00:53
دوستان قصد خرید هدفون فول سایز دارم .بیشتر متال گوش میکنم ، پاپ و راک و تقریبا هر سبک دیگه ای هم در کنارش هست .تا 120-130 بودجه دارم .چی پیشنهاد می کنید ؟!خیلی ممنون :)سلامبا توجه به انواع سبكهايي كه عنوان كردين و با توجه به بودجه تنها گزينه به نظر من akg k99 هست.احتمالا دوستان پيشنهادهاي بهتري هم داشته باشن.

rezaomido
27-06-2012, 09:38
یک نظر:
به نظرم بهترین برند موجود برای متال AKG هست البته نه همه مدلهاش ولی جنس صدای این برند بسیار بهتر از سایر برندهای موجود با سبک متال هماهنگ هست چون هم بیس مانیتور و هم مید خیلی خوب و کمتر هارشی داره و هم های خوب که تیز نیست هر چند که جزییات مید خیلی بیشتر از های هست اما از لذت شنیدن چیزی کم نمیکنه

البته این نظر شخصی منه و ممکنه شما نظر بهتری داشته باشید

شما هم موفق باشید.

.:PAR3A:.
27-06-2012, 10:35
یکی از دوستان AudioTechnica ATH M35 رو پیشنهاد کردن. نظر شما ، با توجه به کاربرد من چیه؟! آیا مناسب هست؟!

Erfan.
27-06-2012, 10:41
rezaomido ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز، یه نظر هم اگه ممکنه در رابطه به پست های صفحه قبل بنده بدید :دی

شما چند صفحه قبل گفتید که Sennheiser مدل های مناسبی برای متال داره اما یکی از دوستان گفتند که مدل های زیر 100 ایر فون این برند بیشتر برای ترنس مناسبن... البته خوب برای ترنس مناسب باشه هم عالیه ولی اولویت تا حدودی متال هست و صدای نسبتا سرد و پرجزییات (که خودتون گفتید)

اگه ممکنه چند مدل از برند های مختلف زیر 100 تومان لطف کنید تا امروز برای تست برم بازار!

+ یه میکروفون کوچیک که از اون بشه برای چت در کنار هدفون Creative HQ1400 استفاده کرد چه موردی رو پیشنهاد میکنید... تاجای ممکن کوچیک و جمع و جور و راحت که توی بازی های آنلاین بدون دردسر بشه ازش استفاده کرد.

mahdigholami
27-06-2012, 11:36
نظرتون راجع به این هدفون چیه؟

هدفون سونی MDR-XB1000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویژگی‌های هدفون

پاسخ فرکانسی
2-30000Hz

امپدانس
24Ohm

حساسیت
106dB/mW

قطر اسپیکر (درایور)
70mm

حداکثر قدرت ورودی
3000mW

نوع کابل
OFC

متاسفانه فیدبکی از خریدارامون نداشتیم تا بدونیم میزان رضایتشون چقدر هست

شما دوستان ازین مدل استفاده کردید؟ به نظرتون کدوم مدلهای هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از برند سونی ارائه بدیم بهتر هست؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظرم هیچ کدوم رو ارائه ندید بهتره چون از قیمتش معلومه که کیفیتش چجوریه!
آخه چطور ممکنه وقتی قیمت جهانیش 300 دلار هست شما 399هزار تومان برای فروش گذاشتید؟!

alishadabmehr
27-06-2012, 12:37

هدفون سونی MDR-XB1000 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

ویژگی‌های هدفون

پاسخ فرکانسی
2-30000Hz

امپدانس
24Ohm

حساسیت
106dB/mW

قطر اسپیکر (درایور)
70mm

حداکثر قدرت ورودی
3000mW

نوع کابل
OFC

شما دوستان ازین مدل استفاده کردید؟ به نظرتون کدوم مدلهای هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو از برند سونی ارائه بدیم بهتر هست؟

من خودم ارادت زیادی به سونی ex500 دارم بنظرم نسبت قیمت به کیفیتش خیلی عالی باشه البته اگه به قیمت عادلانه ای واسه فروش گذاشته بشه و همچنین سونی v6 که اینم قیمت پایین و کیفیت خیلی خوبی داره ولی کاش این ایرفونای vsonic رو تو ایران موجود داشتن واقعا همه ی مدلاش به نسبت قیمتش فوق العادن vsonic gr99 و gr02 و 06 و07 همشون تو قیمت خودشون ترکوندن ...:)

rezaomido
27-06-2012, 12:39
یکی از دوستان AudioTechnica ATH M35 رو پیشنهاد کردن. نظر شما ، با توجه به کاربرد من چیه؟! آیا مناسب هست؟!
هدفون بسیار خوبی و با کیفیتی نسبت به قیمت خودش هست
تا کاربرد شما از متال شامل چه زیر سبکهای باشه ولی برای همه زیر سبکهاش مناسب نیست

پیشنهاد میکنم به جای این مدل همون AKG K99 که سالار عزیز پیشنهاد کردند نگاهی مجدد و با دقت بکنید مشکلات این هدفون زیاد نیست مثلآ ممکنه برای استفاده طولانی مدت چندان مناسب نباشه و باعث گرم شدن گوش و در نتیجه تعریق بشه که خوشایند هیچ کاربری نیست ولی این مورد به نوع طبع شما حساسیت پوست شما داره که من ازش بی اطلاع هستم امااگه طبع گرم و پوست حساسی به خصوص کنارهای گوش ندارید این هدفون اشکال بزرگ و غیر قابل چشم پوشی دیگه ای نداره

به هر حال هم بیس خوب و مانیتوری داره و کمی با جزییات که یک متال پرست و حرفه ای رو ممکنه خیلی به وجد نیاره اما مطمئنن باعث نمیشه که هدفون رو با هم قیمتش جایگزین کنه یعنی از تمام هم رده قیمتهای خودش به نظرم بهتره البته اونهایی رو که توی ذهنم هست نه همه موجودی دنیا
و اینکه مید اون که به نظرم عالی هست برای گیتار الکتریک و گیتار بیس خصوصآ Low-mid این هدفون که با جزییاتی هست که رقیب هم قیمت محاله براش پیدا کنید

و همینطور های خوب هر چند که جزییات زیادی نداره و خوشبختانه متال هم چیزی در این محدوده برای ارائه نداره که نگران از دست دادنش بشیم

متاسفانه در توانم نیست که همه مدلهای برندها رو چک کنم و این پیشنهاد صرفآ بهترین پیشنهاد در ارنج قیمت و مناسب سبک و کاربرد شما بوده

شما هم موفق باشید.

rubiker
27-06-2012, 13:01
دوستان برای متال و راک akg k370 بخرم یا s4 ؟ یه مقایسه کنید ممنون میشم ...

rezaomido
27-06-2012, 13:08
rezaomido ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز، یه نظر هم اگه ممکنه در رابطه به پست های صفحه قبل بنده بدید :دی
سر به سرم گذاشتین؟ :-)
بعدآ تلافی میکنم :-)

شما چند صفحه قبل گفتید که Sennheiser مدل های مناسبی برای متال داره اما یکی از دوستان گفتند که مدل های زیر 100 ایر فون این برند بیشتر برای ترنس مناسبن... البته خوب برای ترنس مناسب باشه هم عالیه ولی اولویت تا حدودی متال هست و صدای نسبتا سرد و پرجزییات (که خودتون گفتید)متاسفانه سنهایزر برند ارزان فروشی نیست جزء مدلهای خاص و در یک مدت کوتاه ولی برندی هست که قیمت گذاری اون متناسب با کیفیت کالایی هست که کاربر دریافت میکنه نه بیشتر نه کمتر
تا حدودی درسته ولی به این شرط که فقط هدفونهای تو گوشی رو در نظر داشته باشیم و این مورد برای سایر مدلهاش صادق نیست یعنی اکثرآ بیسشون مناسب الکترونیک نیست و چندان قوی هم نیستند
یک نکته:
متال صدای سرد نیاز نداره بلکه منظور از صدای سرد نوع سلیقه شنوایی شما بود که تمایل به شنیدن این جنس صدا رو دارین البته طبق توضیحات خودتون نه برداشت ذهنی من
متال به هدفونی نیاز داره که بیس دقیق و حداقل مانیتور داره که توی هدفونهای ارزان قیمت تقریبآ پیدا کردنش سخته و از این مهمتر مید عالی می خاد که دیگه حرفی برای گفتن نیست چون انصافا هدفونی که هم بیس مانیتور و دقیق و هم مید عالی داشته باشه چند برابر بودجه شما رو نیاز داره ولی چندان به کیفیت های نیاز نداره

و اون جزییاتی که گفته شده بود منظور این بود که شما وقتی صدای سرد رو دوست داشته باشید ممکنه این صدا با درجه جزییات متفاوتی باشه که با توجه به اون جمله که گفتین تنظیمات اکولایزر فرکانس بالا رو زیاد میکنم ، برداشتم این بود که شما تمایل دارین جزییات بیشتری از صداها بشنوید یعنی شما آدم نکته سنجی هستین و دوست دارین هنگام شنیدن به همه چیز دقت کنید و وقتی چیزی برای این اشتهای سیری ناپذیر شما نباشه دست به هر کاری می زنید که محیطی رو ایجاد کنید هر چند غیر واقعی برای شنیدن چیزایی که دوست دارید
جزییات در صدای سرد ممکنه برای هر کسی تعریف متفاوتی داشته باشه و از سلیقه شنوایی شما چون دقیقآ اطلاعی ندارم حدسم اینه که سنهایزر برند محبوب شما باشه ولی متال و ترنس سبک مورد علاقه شما کمی مشکل ساز شده چون این برند چندان حرفی برای گفتن در این سبکها نداره البته غیر موارد خاص برای همین فکر می کنم برند AKG که دست کمی از سنهایزر از نظر تجربه و تخصص نداره می تونه برای ما انتخاب خوبی داشته باشه اما بودجه محدود باعث شده که کمی انتخاب سخت بشه و ما رو از دسترسی به مدلهای مرجع دور کنه که خیلی حیف شد ولی نگران نباشید AKG برای کاربرد ما چند مدل بسیار خوب در سطح و کلاس آماتوری تولید داره مدلهایی مثل K44 ,K77 ,K99 که به نظرم از همه با کیفیت تر K99 کاملآ مناسب کاربردتون باشه چون:
1. هم بیس مناسب برای متال داره البته بدون استثناء و با تمام زیر سبکهاش
2. مید پر جزییاتی داره که اون لذتی رو که شما برای شنیدنش لحظه شماری می کنی البته نه در های بلکه در مید که بسیار خوشایندتر برای متال هست به شما ارائه میده
3. های این هدفون تیز نیست و چندان تمایلی هم به تیز شدن نداره حتی در فول لود

و دوباره:
1. بیس خوب برای ترنس سبک دوم مورد علاقه شما ولی خیلی عمیق ممکنه نباشه اما بسیار دلنشین و گیراست
2. مید عالی عالی برای Vocal خصوصآ زن در سبک مورد علاقه شما که ترنس باشه. بی شک از شنیدنش بعدآ پشیمون نخواهید شد چون تازه متوجه می شید که واووو این فضای خیالی و تصویر سازی شده ترنس در این بخش از فرکانسها چقدر تاثیر گذاره بوده که تا به حال از شنیدنش بی بهره بودید
3. بی شک های این هدفون می تونه هر آنچه در الکترونیک هست برای شما باز تولید کنه بدون اینکه احساس تیزی نا خوشایندی داشته باشید

اگه ممکنه چند مدل از برند های مختلف زیر 100 تومان لطف کنید تا امروز برای تست برم بازار!

+ یه میکروفون کوچیک که از اون بشه برای چت در کنار هدفون Creative HQ1400 استفاده کرد چه موردی رو پیشنهاد میکنید... تاجای ممکن کوچیک و جمع و جور و راحت که توی بازی های آنلاین بدون دردسر بشه ازش استفاده کرد.
یادمه چند صفحه قبل درباره خرید یک میکروفون برای کاربری یک پست اضافه شده بود اون رو نگاه بکنید

================
از همه کاربرها به خصوص دوست عزیزم عرفان به خاطر لحن این پست معذرت می خام چون خواستم به شکل جدیدی هم پیشنهاد داده باشم و هم چیزی رو که فکرمیکنم درسته به جهت آموزش به دیگران ارائه کنم که همه با هم هر آنچه که تصور میکنیم درسته یاد بگیریم مهم اینه

اگه خوشایند بود به همین شکل ادامه میدم

شما هم موفق باشید.

claud
27-06-2012, 14:49
دستت طلا رضا جان بابت توضیحات متال حالا برای مدل های in ear با j3چه مواردی رو پیشنهاد میکنید شما؟در ضمن قیمت خیلی از هدفونها از جمله سنهایزر تو کشور تولید شده به مراتب خیلی کمتر از اینجاست برای مثال حدودا یه سنهایزر که تو المان به پول ما 30هزار تومان باشه به اینجا برسه میشه 130هزار تومان و با شک و تردید که ایا اصل باشه یا نه؟و اصلا این انصاف نیست درسته؟

rave-87
27-06-2012, 14:50

================
از همه کاربرها به خصوص دوست عزیزم عرفان به خاطر لحن این پست معذرت می خام چون خواستم به شکل جدیدی هم پیشنهاد داده باشم و هم چیزی رو که فکرمیکنم درسته به جهت آموزش به دیگران ارائه کنم که همه با هم هر آنچه که تصور میکنیم درسته یاد بگیریم مهم اینه

شما هم موفق باشید.

قبل از اینکه به آخر پستتون برسم؛ توی دلم گفتم این یکی از پست هایی بود که بیشترین همخوانی رو با مغز بنده داشت (بجز یک عبارت کوچولو:31:) لذت بردم :12:
یکی از دلایلش نزدیکی تعریف شما از هدفون مناسب این سبک با تعریفی که خودم دارم و برای خودم توصیه می کنم باشه
البته برای دیگران بستگی به طرف مقابل طور دیگه ایی هدفون مناسب سبک متال رو توصیف می کنم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

این تعریف شما برای من خیلی به ایده آل خودم نزدیک بود
و فکر می کنم برای دوستمون هم نزدیکترین انتخاب باشه

t-jays
27-06-2012, 18:50
به نظرم هیچ کدوم رو ارائه ندید بهتره چون از قیمتش معلومه که کیفیتش چجوریه!
آخه چطور ممکنه وقتی قیمت جهانیش 300 دلار هست شما 399هزار تومان برای فروش گذاشتید؟!
ایران رهجو با قیمت دلار دولتی وارد میکنه که باعث میشه قیمتش خیلی مناسب باشه.

evewake
27-06-2012, 18:54
سلام ... کسی klipsch s4 سراغ نداره برم بگیرم ... 10-15 روزه دنبالشم ....
شما می گید صبر کنم تا پیدا شه یا برم t-jays three بگیرم ؟؟ ( واسه راک و instrumental می خوام )

t-jays
27-06-2012, 19:01

ویژگی‌های هدفون

پاسخ فرکانسی
2-30000Hz

امپدانس
24Ohm

حساسیت
106dB/mW

قطر اسپیکر (درایور)
70mm

حداکثر قدرت ورودی
3000mW

نوع کابل
OFC

از این اطلاعاتی که شما گذاشتین که جنس صدای هدفون مشخص نیست.
ولی من خودم یه مدتی تو فکر خرید این هدفون بودم
و اکثر کاربرهای آمازون از اون راضی نبودند و صداش رو مبهم توصیف کرده بودند.
اگه یکی بخواد تو این رده خرید کنه انتخاب های خیلی بیشتری داره.
البته مدل XB500 هم مدل خیلی خوبه .
هم خیلی ارزونتره هم تعرفشو زیاد شنیدم.
کلا مدلهای XB روی بیس خیلی قوی ترمرکز دارند که بیشتر به درد bass head ها و افراد آماتور میخوره.

claud
27-06-2012, 19:04
سلام ... کسی klipsch s4 سراغ نداره برم بگیرم ... 10-15 روزه دنبالشم ....
شما می گید صبر کنم تا پیدا شه یا برم t-jays three بگیرم ؟؟ ( واسه راک و instrumental می خوام )
عزیز من s4 رو امتحان کردم با تمام تعریف هایی که از ش شنیدم اصلا مناسب راک نیست بیس بالایی داره و تقریبا مختص
الکترونیکه البته این نظر منه ولی به شما هم توصیه میکنم اگه تونستید قبلش تست کنید

evewake
27-06-2012, 19:09
عزیز من s4 رو امتحان کردم با تمام تعریف هایی که از ش شنیدم اصلا مناسب راک نیست بیس بالایی داره و تقریبا مختص
الکترونیکه البته این نظر منه ولی به شما هم توصیه میکنم اگه تونستید قبلش تست کنید
خیلی ممنون ... t-jays three هم چنین وضعیتی داره ؟

mili_k
27-06-2012, 20:21

مگه شما t-jays رو جایی دیدی ؟!

mili_k
27-06-2012, 20:25
پ ن : آخر نفهمیدیم چی بگیریم ! یکی میاد میگه s4 مختص راکه اون یکی میگه الکترونیکه !! یکی میاد میگه t-jays برای پاپ خوبه اون یکی میگه برای راک خوبه !! و اِلّا برای سایر سبک ها s4 خوبه !! از جمله هیپ هاپ !

claud
27-06-2012, 20:32
اونو اطلاع ندارم عزیز

salar_221
27-06-2012, 20:34
سلام
به به .اینجارو

به زودی ما هم میخوایم از این کارا بکنیم البته فکر کنم 1 سال طول بکشه ولی حتما این کارو میکنیم البته با توجه به وسعمون

اینم یه البوم Binaural جدید که jude توصیه کرده

البته من براتون فایل تورنت و مجانیش رو پیدا کردم که براتون لینک میکنم

با تشکر

claud
27-06-2012, 20:44
پ ن : آخر نفهمیدیم چی بگیریم ! یکی میاد میگه s4 مختص راکه اون یکی میگه الکترونیکه !! یکی میاد میگه t-jays برای پاپ خوبه اون یکی میگه برای راک خوبه !! و اِلّا برای سایر سبک ها s4 خوبه !! از جمله هیپ هاپ !
بالاخره عزیز هر یکی اینجا بسته به موردی که امتحان کرده تجربشو با دیگرون در میون میذاره این شمایید که در اخر باید نتیجه کلی بگیرید و
با توجه به سلیقه خودتون اقدام کنید.مثلا بنده عزمم رو برای s4جزم کرده بودم ولی وقتی دو تا متال باهاش گوش دادم
داشتم از این سبک زده میشدم از بس صداش بم بود من نمیدونم با چی و چه مدلی اهنگسازی وظبط متال رو انجام میدن که اینطوری میشه!!(اخه اینم سبک بود ما معتادش شدیم (-: ) .شاید رو کاغذ و تو حرف خیلی هدفونا خوب باشن ولی تو عمل با توجه به سلیقتون نتیجه فرق کنه.فقط تنها مشکلی که این وسط باقی میمونه اینکه همه هدفونا رو نمیشه تست کرد.

evewake
27-06-2012, 21:31
من t-jays three رو 10 روز پیش تو پایتخت دیدم ... دو سه تا جا هم داشتن ... از جمله نگاره
مگه این هم کمیاب شده :42:

D4NTE™®Ω
27-06-2012, 22:17
سلام. می توانید از مقایسه محصولات خود سایت کریتیو استفاده کنید:
1. مدل EP-3NC از هر دو مدل ذکر شده حساسیت کمتری دارد همچنین به دلیل وجود Noise Cancelling فعال(Active)، ممکن است کمی نویز و افت کیفیت ایجاد کند که در پست زیر مشکلات این سری هدفون ها ذکر شده است.
2. Aurvana به علت امپدانس 42 اهمی ممکن است قابل استفاده کامل با استفاده از پلیر پرتابل یا موبایل نباشد.(با موبایل اصلا" خوب نیست) چون امپدانس این مدل بالا است شما نمی توانید توان کامل و قدرت خوب صدا را از این هدفون دریافت کنید.
3.مهمترین مزیت Aurvana که می تواند نقطه ضعف آن نیز باشد این است که نوع درایور آن Balanced Armature است. این درایور ها در پاسخ به تغییرات سریع صدا خوب هستند ولی معمولا" به صورت چند درایور در یک هدفون استفاده می شوند که گاهی باعث تولید صدای غیر یکدست می شود.
در مورد این که سری Aurvana از دو مدل دیگر کاملا" حرفه ای تر است شکی وجود ندارد ولی در رده قیمتی آن نمونه های با ارزش تری هم وجود دارند که ارزش خرید آن را پایین می آورند.
به نظر من تنها دلیلی که می تواند برای خیلی ها هم کافی باشد این است که EP-830 به راحتی با پلیر پرتابل و موبایل قابل استفاده است وبه سورس چندان با کیفیتی هم نیاز ندارد ولی Aurvana به سورس flac برای رسیدن به نهایت کیفیت نیاز دارد همچنین با پلیر های پرتابل هم قابل استفاده نیست.
EP-830 به دلیلی که بالا اشاره شد کیفیت بهتری نسبت به EP-3NC دارد.
در مورد قیمت هم بسیار ممنون از اطلاع رسانی شما. من قیمت اوایل گرانی را داشتم و اعلام کردم.
موفق باشید.

سلام بازم مرسی از وقتی که گذاشتید و جواب دادید:)
منظور دقیق از آمپدانس 42 اهمی چیه؟! ینی حداکثر صدا؟! یا به وضوح؟ میشه بشتر توضیح بدین؟
بعد دیگه اینکه بین این مدل هایی که میگم اول از همه یه مقایسه همه ی اساتید بکنین به طور کلی، و بهترین، متوسط (بهترین بر اساس قیمت) و بدترین رو بگن، بین این ها:

برند MONSTER:

MONSTER Turbine قیمت: 70 هزار تومان
MONSTER Turbine Pro قیمت: 85 هزار تومان
MONSTER iSport قیمت: 120 هزار تومان
MONSTER Miles Davis Tribute قیمت: 170 هزار تومان
MONSTER Miles Davis Trumpet قیمت: 260 هزار تومان

برند Beats:

beats iBeats قیمت: 80 هزار تومان
beats By Dr.Dre HeartBeats قیمت: 80 هزار تومان
beats PowerBeats قیمت: از 95 تا 365 هزار تومان
beats Tour - (With ControlTalk) By Dr.Dre قیمت: از 95 تا 380 هزار تومان

برند Creative:

Creative EP-660 قیمت: 46 هزار تومان
Creative EP-830 قیمت: 51 هزار تومان
Creative EP-3NC قیمت: 93 هزار تومان (البته احتمال میدم این قیمت ه روز نشده باشه و خیلی بیشتر از اینا باشه الان)
Creative Aurvana In-Ear2 قیمت: قیمت جدید نداره ولی به فرض که در ایران پیدا شه بالای 150 باشه فکر کنم

خوب در مورد 3 گروه بالا رده های پایینی، میانی و بالاییش رو با هم مقایسه کنین و بعد از این که در مورد هر برند این کار رو انجام دادین از بین 3 برند به طور کلی 3 بهترین Ear phone برای 3 رده ی قیمت پایین متوسط و بالا انتخاب کنید. لطفا نیاین 4-5 خط بنویسین سر و ته شو هم بیارین، دوست دارم واقعا روش کار کنین و یه چیز تر تمیز باشه.

بعد از همه ی اینها مخصوص موبایل هم 2 بهترین که یکی با قیمت نسبتا پایین و یکی با قیمت بالا بشه، معرفی کنین با دلایل.

یه موقع فکر نکنین گفته هام به صورت امری هست، نه اتفاقا تقاضاست، فقط چیزی که خواستم رو بیان کردم که چه چیز مد نظرم هست. میدونم که بررسی کردن کامل و مفید این چیزها با هم طول میکشه و اگر در زمینه کاری خودم کسی چنین بررسی ازم بخواد خوب واقعا وقتم رو میگیره، اما فکر کنم کار ارزشمندی برای این تاپیک باشه، در مورد Ear phone هایی که در ایران موجوده، و مسلما به درد خیلی افراد از جمله خودم خواهد خورد.

باز هم از اساتید خواهش می کنم کامل و دقیق باشه، اگرخودتون میدونید چند نفری با هم یک بررسی بدین، یعنی چند نفری که نسبت به بقیه اطلاعات کامل تری دارن با هم همکاری کنین و یه چیز کامل بدن، خوب اینکار رو کنین، و اگر هم میدونین که هر کدوم جدا جدا نظراتتون رو اعلام کنید بهتره خوب کار دوم رو انجام بدین. فقط لطفا بی تفاوت از این پست رد نشین:)

با تشکر پیشاپیش و فراوان، حتی اگر بی تفاوت از این پست بگذرین :)

mili_k
27-06-2012, 22:37
من t-jays three رو 10 روز پیش تو پایتخت دیدم ... دو سه تا جا هم داشتن ... از جمله نگاره
مگه این هم کمیاب شده :42:

قیمت گرفتی ؟

salar_221
27-06-2012, 23:24
منظور دقیق از آمپدانس 42 اهمی چیه؟! ینی حداکثر صدا؟! یا به وضوح؟ میشه بشتر توضیح بدین؟
بعد دیگه اینکه بین این مدل هایی که میگم اول از همه یه مقایسه همه ی اساتید بکنین به طور کلی، و بهترین، متوسط (بهترین بر اساس قیمت) و بدترین رو بگن، بین این ها:

برند MONSTER:

برند Beats:

برند Creative:

Creative EP-3NC قیمت: 93 هزار تومان (البته احتمال میدم این قیمت ه روز نشده باشه و خیلی بیشتر از اینا باشه الان)
Creative Aurvana In-Ear2 قیمت: قیمت جدید نداره ولی به فرض که در ایران پیدا شه بالای 150 باشه فکر کنم

خوب در مورد 3 گروه بالا رده های پایینی، میانی و بالاییش رو با هم مقایسه کنین و بعد از این که در مورد هر برند این کار رو انجام دادین از بین 3 برند به طور کلی 3 بهترین Ear phone برای 3 رده ی قیمت پایین متوسط و بالا انتخاب کنید. لطفا نیاین 4-5 خط بنویسین سر و ته شو هم بیارین، دوست دارم واقعا روش کار کنین و یه چیز تر تمیز باشه.

بعد از همه ی اینها مخصوص موبایل هم 2 بهترین که یکی با قیمت نسبتا پایین و یکی با قیمت بالا بشه، معرفی کنین با دلایل.

یه موقع فکر نکنین گفته هام به صورت امری هست، نه اتفاقا تقاضاست، فقط چیزی که خواستم رو بیان کردم که چه چیز مد نظرم هست. میدونم که بررسی کردن کامل و مفید این چیزها با هم طول میکشه و اگر در زمینه کاری خودم کسی چنین بررسی ازم بخواد خوب واقعا وقتم رو میگیره، اما فکر کنم کار ارزشمندی برای این تاپیک باشه، در مورد Ear phone هایی که در ایران موجوده، و مسلما به درد خیلی افراد از جمله خودم خواهد خورد.

باز هم از اساتید خواهش می کنم کامل و دقیق باشه، اگرخودتون میدونید چند نفری با هم یک بررسی بدین، یعنی چند نفری که نسبت به بقیه اطلاعات کامل تری دارن با هم همکاری کنین و یه چیز کامل بدن، خوب اینکار رو کنین، و اگر هم میدونین که هر کدوم جدا جدا نظراتتون رو اعلام کنید بهتره خوب کار دوم رو انجام بدین. فقط لطفا بی تفاوت از این پست رد نشین:)

سلام

من با اجازه يه توضيح كوچيك بدم.
تقريبا تمامي مدلهاي monster و beats عنوان شده تغلبي هستن كه چون همين مدلهاي تغلبي حتي دو مدل مشابه صداي يكساني ندارن (چون طبق اخرين اطلاع من چندتا شركت مختلف در چين بيتس رو كپي ميكنن) بنابراين نميشه مقايسه و نقد كرد.حتي اگه بخوايم اصل اين هدفونها رو با هدفونهاي creative مقايسه كنيم بازهم مقايسه نابرابري هست و اصلا نيازي به اين كار نيست.لطفا اگه زحمتي نيست گزبنه هاي مقايسه رو تجديد نظر كنين تا مقايسه عادلانه و نزديكي انجام بشه.
با تشكر 

Erfan.
28-06-2012, 09:52
بعدآ تلافی میکنم :-)
متاسفانه سنهایزر برند ارزان فروشی نیست جزء مدلهای خاص و در یک مدت کوتاه ولی برندی هست که قیمت گذاری اون متناسب با کیفیت کالایی هست که کاربر دریافت میکنه نه بیشتر نه کمتر
تا حدودی درسته ولی به این شرط که فقط هدفونهای تو گوشی رو در نظر داشته باشیم و این مورد برای سایر مدلهاش صادق نیست یعنی اکثرآ بیسشون مناسب الکترونیک نیست و چندان قوی هم نیستند
یک نکته:
متال صدای سرد نیاز نداره بلکه منظور از صدای سرد نوع سلیقه شنوایی شما بود که تمایل به شنیدن این جنس صدا رو دارین البته طبق توضیحات خودتون نه برداشت ذهنی من
متال به هدفونی نیاز داره که بیس دقیق و حداقل مانیتور داره که توی هدفونهای ارزان قیمت تقریبآ پیدا کردنش سخته و از این مهمتر مید عالی می خاد که دیگه حرفی برای گفتن نیست چون انصافا هدفونی که هم بیس مانیتور و دقیق و هم مید عالی داشته باشه چند برابر بودجه شما رو نیاز داره ولی چندان به کیفیت های نیاز نداره

و اون جزییاتی که گفته شده بود منظور این بود که شما وقتی صدای سرد رو دوست داشته باشید ممکنه این صدا با درجه جزییات متفاوتی باشه که با توجه به اون جمله که گفتین تنظیمات اکولایزر فرکانس بالا رو زیاد میکنم ، برداشتم این بود که شما تمایل دارین جزییات بیشتری از صداها بشنوید یعنی شما آدم نکته سنجی هستین و دوست دارین هنگام شنیدن به همه چیز دقت کنید و وقتی چیزی برای این اشتهای سیری ناپذیر شما نباشه دست به هر کاری می زنید که محیطی رو ایجاد کنید هر چند غیر واقعی برای شنیدن چیزایی که دوست دارید
جزییات در صدای سرد ممکنه برای هر کسی تعریف متفاوتی داشته باشه و از سلیقه شنوایی شما چون دقیقآ اطلاعی ندارم حدسم اینه که سنهایزر برند محبوب شما باشه ولی متال و ترنس سبک مورد علاقه شما کمی مشکل ساز شده چون این برند چندان حرفی برای گفتن در این سبکها نداره البته غیر موارد خاص برای همین فکر می کنم برند AKG که دست کمی از سنهایزر از نظر تجربه و تخصص نداره می تونه برای ما انتخاب خوبی داشته باشه اما بودجه محدود باعث شده که کمی انتخاب سخت بشه و ما رو از دسترسی به مدلهای مرجع دور کنه که خیلی حیف شد ولی نگران نباشید AKG برای کاربرد ما چند مدل بسیار خوب در سطح و کلاس آماتوری تولید داره مدلهایی مثل K44 ,K77 ,K99 که به نظرم از همه با کیفیت تر K99 کاملآ مناسب کاربردتون باشه چون:
1. هم بیس مناسب برای متال داره البته بدون استثناء و با تمام زیر سبکهاش
2. مید پر جزییاتی داره که اون لذتی رو که شما برای شنیدنش لحظه شماری می کنی البته نه در های بلکه در مید که بسیار خوشایندتر برای متال هست به شما ارائه میده
3. های این هدفون تیز نیست و چندان تمایلی هم به تیز شدن نداره حتی در فول لود

و دوباره:
1. بیس خوب برای ترنس سبک دوم مورد علاقه شما ولی خیلی عمیق ممکنه نباشه اما بسیار دلنشین و گیراست
2. مید عالی عالی برای Vocal خصوصآ زن در سبک مورد علاقه شما که ترنس باشه. بی شک از شنیدنش بعدآ پشیمون نخواهید شد چون تازه متوجه می شید که واووو این فضای خیالی و تصویر سازی شده ترنس در این بخش از فرکانسها چقدر تاثیر گذاره بوده که تا به حال از شنیدنش بی بهره بودید
3. بی شک های این هدفون می تونه هر آنچه در الکترونیک هست برای شما باز تولید کنه بدون اینکه احساس تیزی نا خوشایندی داشته باشید

یادمه چند صفحه قبل درباره خرید یک میکروفون برای کاربری یک پست اضافه شده بود اون رو نگاه بکنید

================

شما هم موفق باشید.

با تشکر فراوان از شما دوست خوبم، نه عزیز چرا معذرت خواهی... :دی خیلی هم ممنون بابت توضیحات عالی...

سر به سر هم نه چه حرفیه :دی خوب بالاخره این همه مدل و برند... آدم گیج میشه.

دیروز متاسفانه برای بیرون رفتن عجله داشتم و آخرین لحظه هم این تاپیک رو چک کردم، شما جواب نداده بودید :دی

دیگه رفتم پایتخت و چندین مدل رو اون جا تست کردم؛

Klipsch S3 که از صداش خوشم اومد ولی چون اولین مدلی بود که تست میکردم نخریدمش، 80 تومان هم قیمت دادند (با گارانتی آرتا فرورد)
بعد توی یه فروشگاه دیگه مدل هایی از Sennheiser، Audio Technica و iRiver رو تست کردم... از صدای Sennheiser اصلا خوشم نیومد! حالا نمیدونم به خاطر مدلش بوده(دقیقا یادم نیست چه مدلی بود، حدود 120 تومان قیمتش بود) یا چیز دیگه ای... توی متال صدای حجیمی داشت و توی ترنس هم اصلا راضی کننده نبود.

بهترین صدا رو از نظرم برند Audio Technica داشت و هم توی ترنس و هم توی متال صدای بسیار عالی و لذت بخشی داشت، کیفیت و جزییات صدا توی ترنس واقعا برام تعجب برانگیز بود :دی 2-3 مدل از این برند رو امتحان کردم و دیدم که گوش بنده توانایی تشخیص تفاوت کیفیت دو مدل با تفاوت قیمت 35 تومان رو نداره(حداقل توی تست و اون شرایط)... بنابراین مدل CK303M رو تهیه کردم با قیمت 66 هزار تومان.

دوستم هم که همراهم بود یه EP630 تهیه کرد با قیمت 28 تومان (گارانتی شاب)

فعلا از دیروز تا حالا فرصت نشده درست و حسابی باهاش آهنگ گوش کنم و فقط خواستم خریدم رو این جا اعلام کنم... (البته با خوندن پست رضا جان یه احساس ناخوشایندی دستگیرم شد که چرا از برند AKG چیزی تست نکردم :( )

در کل از خریدم بسیار راضی بودم، یه مورد که خیلی توجهم رو جلب کرد این بود که با توضیحاتی که روی کاغذ از برند های مختلف داده میشه اصلا نمیشه نتیجه گرفت، من 90% روی خرید از Sennheiser مصمم بودم چون اون چیز هایی که ازش خونده بودم کاملا باب میل من بود، اما با تست کردنش نظرم 180 درجه برگشت :دی

با تشکر فراوان از همه دوستانی که توی این مدت برای انتخاب مدل راهنمایی کردند.

پیروز باشید.

Erfan.
28-06-2012, 10:06
پاکـــــــــــ شود (تکراری)

Faraz_sm
28-06-2012, 10:17
سلام
به به .اینجارو

به زودی ما هم میخوایم از این کارا بکنیم البته فکر کنم 1 سال طول بکشه ولی حتما این کارو میکنیم البته با توجه به وسعمون

اینم یه البوم Binaural جدید که jude توصیه کرده

البته من براتون فایل تورنت و مجانیش رو پیدا کردم که براتون لینک میکنم

با تشکر

خیلی از گزارش نمایشگاه لذت بردم و این آلبوم توصیه شده رو هم به محض رسیدن به خونه دانلود خواهم کرد( این طور گه توضیحات می گه می شه یه محک حسابی به ایمیچینگ، ساند استیج و بیس هدفون یا سیستم های فای زد )... این جمعه قراره حسابی با هدفون هام حال کنم بعد از مدتها( گرفتاری نمی ذاره نه به اینجا سر بزنم نه به موزیک برسم)
هنوز M50 ام برن این نشده ولی اینجا می خواهخم رضایت کاملم رو ازش اعلام کنم و از همه دوستان این تاپیک بابت راهنمایی هایی که منجر به تهیه این هدفون شد کمال قدردانی رو بکنم...
2 هفته پیش یه سر به پایتخت زدم و آمپ های E6 و E7 از Fiio رو با M50 تست کردم. سورس پلیرم ایپاد نانو و تبلت موتورولا زوم بود . من تغییری در جنس صدا یا حتی بیشتر شدن جزئیات و یا حتی نرمتر درایو شدن هدفون حس نکردم. فقط نویزی که موقع تغییر حجم صدا با آیپاد تولید می شه رو حذف می کردن. واسه همین به دلم نچسبیدن کلا... حالت Bass Booster e7 هم یه چیز کاملا بی خود به نظرم اومد....

mili_k
28-06-2012, 10:24
کسی قیمت t-jays three رو داره ؟ چند ؟ از کجا باید بخرم ؟ آدرس بدین اگر دارین .

alishadabmehr
28-06-2012, 10:26
با تشکر فراوان از شما دوست خوبم، نه عزیز چرا معذرت خواهی... :دی خیلی هم ممنون بابت توضیحات عالی...

سر به سر هم نه چه حرفیه :دی خوب بالاخره این همه مدل و برند... آدم گیج میشه.

دیروز متاسفانه برای بیرون رفتن عجله داشتم و آخرین لحظه هم این تاپیک رو چک کردم، شما جواب نداده بودید :دی

دیگه رفتم پایتخت و چندین مدل رو اون جا تست کردم؛

Klipsch S3 که از صداش خوشم اومد ولی چون اولین مدلی بود که تست میکردم نخریدمش، 80 تومان هم قیمت دادند (با گارانتی آرتا فرورد)
بعد توی یه فروشگاه دیگه مدل هایی از Sennheiser، Audio Technica و iRiver رو تست کردم... از صدای Sennheiser اصلا خوشم نیومد! حالا نمیدونم به خاطر مدلش بوده(دقیقا یادم نیست چه مدلی بود، حدود 120 تومان قیمتش بود) یا چیز دیگه ای... توی متال صدای حجیمی داشت و توی ترنس هم اصلا راضی کننده نبود.

بهترین صدا رو از نظرم برند Audio Technica داشت و هم توی ترنس و هم توی متال صدای بسیار عالی و لذت بخشی داشت، کیفیت و جزییات صدا توی ترنس واقعا برام تعجب برانگیز بود :دی 2-3 مدل از این برند رو امتحان کردم و دیدم که گوش بنده توانایی تشخیص تفاوت کیفیت دو مدل با تفاوت قیمت 35 تومان رو نداره(حداقل توی تست و اون شرایط)... بنابراین مدل CK303M رو تهیه کردم با قیمت 66 هزار تومان.

دوستم هم که همراهم بود یه EP630 تهیه کرد با قیمت 28 تومان (گارانتی شاب)

فعلا از دیروز تا حالا فرصت نشده درست و حسابی باهاش آهنگ گوش کنم و فقط خواستم خریدم رو این جا اعلام کنم... (البته با خوندن پست رضا جان یه احساس ناخوشایندی دستگیرم شد که چرا از برند AKG چیزی تست نکردم :( )

در کل از خریدم بسیار راضی بودم، یه مورد که خیلی توجهم رو جلب کرد این بود که با توضیحاتی که روی کاغذ از برند های مختلف داده میشه اصلا نمیشه نتیجه گرفت، من 90% روی خرید از Sennheiser مصمم بودم چون اون چیز هایی که ازش خونده بودم کاملا باب میل من بود، اما با تست کردنش نظرم 180 درجه برگشت :دی

با تشکر فراوان از همه دوستانی که توی این مدت برای انتخاب مدل راهنمایی کردند.

پیروز باشید.
خوب نظر شخصیه منم اینکه ایرفونای ارزون سنهایزر نسبت به برندهای دیگه مثل جی وی سی یا پاناسونیک و سونی و...ضعیفتره حالا نظر دوستان رو نمیدونم اون مدل اودیو تکنیکا هم چندوقت پیش 50 تومن بود ...مبارکتون باشه:)

reza_pa48
28-06-2012, 11:49
از بس این هدست های سیمی برای گوشی خریدم و خراب شده دیگه خسته شدم.لطفا راهنمایی بفرمایید تا یه هدست بلوتوث بخرم.مارک جبرا مورد نظرم هست

Erfan.
28-06-2012, 11:53
این CK303m نیازی به Burn-In و این حرف ها داره؟ اگه بله، چه طور باید انجا بشه؟
کلا اگه کار خاصی باید انجام بدم لطفا بگید یا لینک بدید... ممنون.

tommy vercetti
28-06-2012, 12:21
سلام دوستان
هدست بیتس تو ایران اصلا جایی پیدا میشه؟
چه طور میشه مدل اصل و فرع رو تشخیص داد؟
اگه امکانش هست یه هدست خوب به من معرفی می کنید؟ شاید میشه گفت روزی 10 -12 ساعت موسیقی گوش میدم و کمبود یه هدست خوب احساس میشه
ممنون.

alireza_asol
28-06-2012, 12:33
سلام
یه هدفون معرفی میکنید تا 200 تومن؟
قبلا میخواستم m50 بخرم که نشد و الان گرون شده
کاربرد بازی فیلم انواع و اقسام موزیک !!!!!! :31:
مرسی کلی

salar_221
28-06-2012, 12:40
این CK303m نیازی به Burn-In و این حرف ها داره؟ اگه بله، چه طور باید انجا بشه؟
کلا اگه کار خاصی باید انجام بدم لطفا بگید یا لینک بدید... ممنون.
سلام
نه نیازی نداره .شاید چند ساعت اول استفاده کمی صدا تیز باشه و بیس عمق نداشته باشه ولی خیلی سریع این مرحله رو رد میکنه.مبارک تون باشه.

salar_221
28-06-2012, 12:43
سلام دوستان
هدست بیتس تو ایران اصلا جایی پیدا میشه؟
چه طور میشه مدل اصل و فرع رو تشخیص داد؟
اگه امکانش هست یه هدست خوب به من معرفی می کنید؟ شاید میشه گفت روزی 10 -12 ساعت موسیقی گوش میدم و کمبود یه هدست خوب احساس میشه
ممنون.

سلام
تشخیص اصل و بدل راحته یعنی از رو جعبه و کیفیت ساخت خود هدفون راحت میشه تشخیص داد ولی اصل و های کپی کمی مشکل هست تشخیصش.
یه فروشگاه تو قیطریه هست که اصل رو موجود داره .روبروی پارک.
شما سبک موسیقی مورد نظرتون رو و سورس پلیرتون رو بفرمایین تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن.
با تشکر

salar_221
28-06-2012, 12:46
سلام
یه هدفون معرفی میکنید تا 200 تومن؟
قبلا میخواستم m50 بخرم که نشد و الان گرون شده
کاربرد بازی فیلم انواع و اقسام موزیک !!!!!! :31:
مرسی کلی
سلام
خوب میتونین برادر کوچکتر m50 یعنی m30 رو تهیه کنین.
ولی پیشنهاد میشه برای موردهای استفاده که فرمودین akg k99 رو تهیه کنین که کاملا پاسخگویه نیازتون هست.

tommy vercetti
28-06-2012, 13:03
راستش رو بخوایید سبک خاصی نیست، همه جوره هست... ولی بیشتر پاپ گوش میدم

kavehj4488
28-06-2012, 13:24

برند MONSTER:

برند Beats:

برند Creative:

سلام.
طبق توضیحی که آقا سالار دادند و این اگر خودم هم بودم دقیقا" همان را می نوشتم باید بگویم بیش از 99.99% محصولات بیتس و مانستر در ایران تقلبی هستند و من شخصا" به جز مدل Beats Tour هیچ کدام از مدلها را تست نکرده ام چون در تقلبی بودن آن ها شکی ندارم.
به نظر من بد نیست مدل HJE350 از برنداناسونیک هم مورد مقایسه قرار داهیم. اولا" به نظر من باید هر مدلی را با رده قیمت خودش مقایسه کنیم.
ابتدا مدلهای برند Creative را مقایسه می کنیم:
1. در بین مدلهای بالا، بدون شک Aurvana2 حرفه ای ترین مدل به شمار می آید از نظر قدرت بیس و جزئیات مید از مدلهای دیگر بهتر است. اما چون دامنه پاسخ به فرکانس آن به 16Khz محدود می شود، Roll Off یا از دست رفتن قسمتی از فرکانس بالا (های) رخ خواهد داد. البته مدلهای دیگر هر چند دامنه پاسخگویی وسیع تری دارند وضعیت خیلی بهتری ندارند ولی با در نظر گرفتن قیمت2 Aurvana، ارزش خرید این مدل پایین می آید.
از طرفی امپدانس این مدل هم 42 اهم است و با پلیر های پرتابل و گوشی های موبایل به خوبی قابل راه اندازی نبوده و کیفیت و حجم صدای کافی نخواهد داشت.
2. EP-830 صدایی نسبتا" گرم و بیس نسبتا" قوی (ولی نه بومی) دارد اما از نظر جزئیات مید ضعیف عمل می کند و مید آن محو شده به نظر می رسد. های آن هم متوسط است و تعریفی ندارد.
3. EP-660 تقریبا" مشابه EP-830 است فقط از نظر بیس کمی قوی تر است.
4. من صدای EP-3NC را نشنیده ام ولی از مشخصات آن بر می آید که صدایی مشابه EP-830 دارد ولی به دلیل وجود تکنولوژی Active Noise Cancelling فقط در صورتی که واقعا" برایتان کاربرد دارد به آن بیندیشید چون این قابلیت باعث ایجاد نویز در صدا می شود که گاهی اوقات کاملا" مشهود است. از طرفی هنگامی که این قابلیت غیر فعال شود شما فقط یک EP-830 با قیمت بالاتر دارید.
5. توضیحی هم در مورد Beats Tour بدهم: این مدل بیس بسیار قوی و بومی دارد ولی در مید و های حرفی برای گفتن ندارد در ضمن با توجه به قیمت بالایش اصلا" ارزش خرید ندارد.
6. Panasonic HJE 350 از نظر قدرت بیس از همه ی مدلهای بالا ضعیف تر است ولی فرکانس های میانی را بسیار دلنشین تر از مدل های EP-660 و EP-830 و Beats Tour تولید می کند. در های هم خوب به شمار می رود ولی Roll Off در آن وجود دارد که در این رده قیمت چیز عجیبی نیست.
اما نتیجه نهایی:
من نمی دانم منظور شما از رده قیمت پایین و بالا چیست. اما موارد زیر با این فرض انتخاب شده اند که رده قیمت پایین زیر 50 هزار تومان رده قیمت متوسط بین 50 تا صد هزار تومان و رده قیمت بالا بیشتر از صد هزار تومان باشد.
بهترین مدل در رده قیمت پایین بین مدلهای ذکر شده: Creative EP-660
بهترین مدل متوسط: Panasonic HJE 350
بهترین مدل در رده بالا: از بین این سه برندی که ذکر شد Creative Aurvana In-Ear 2 ولی این مدل ارزش خرید زیادی ندارد و در این رده قیمت Klipsch S4 و AKG K370 پیشنهاد می شود.
اما برای موبایل از بین مدلهای ذکر شده Aurvana 2 قابل استفاده نیست و تنها گزینه های باقیمانده HJE 350 و EP-830 هستند. Klipsch S4 هم خارج از مدلهای ذکر شده پیشنهاد می شود.
در مورد امپدانس هم پست زیر را بخوانید و بدانید که بیشتر تلفن های همراه تا امپدانس 16 اهم را به خوبی درایو می کنند.
موفق باشید.

alireza_asol
28-06-2012, 13:25
سلام
خوب میتونین برادر کوچکتر m50 یعنی m30 رو تهیه کنین.
ولی پیشنهاد میشه برای موردهای استفاده که فرمودین akg k99 رو تهیه کنین که کاملا پاسخگویه نیازتون هست.

ممنون
اتفاقا داشتم صفحه های قبل رو میخوندم به فکر k99 هم افتادم
akg نمایندگیش چه شرکتیه ؟ آواسان؟

kavehj4488
28-06-2012, 13:32
ممنون
اتفاقا داشتم صفحه های قبل رو میخوندم به فکر k99 هم افتادم
akg نمایندگیش چه شرکتیه ؟ آواسان؟
سلام. اگر به سایت AKG مراجعه کنید مشاهده می کنید که محصولات این برند به دو دسته تقسیم می شوند:
Personal Audio: مدلهایی مثل K512 , K701, K370, K518 DJ و... که این دسته از محصولات را شما می توانید با گارانتی آواسان خریداری کنید.
Professional Audio : از این دسته من فقط مدلهای K99 , K44 و K77 را می شناسم. محصولات این گروه را آواسان عرضه نمی کند و شما باید آن ها را با گارانتی متفرقه یا بدون گارانتی تهیه کنید.
موفق باشید.

alireza_asol
28-06-2012, 13:44
عجب.....
فروشگاه مطمئن تو تهران نمیشناسید؟ اصلا تقلبی داره یا نداره ؟ برم جمهوری ؟ یا بازار ایران ولیعصر ؟ پایتخت ؟

salar_221
28-06-2012, 15:52
سلام دوستان عزیز
البوم Dr. Chesky's Sensational که براتون لینک داده بودم رو به هیچ عنوان از دست ندین.
واقعا رکورد فوق العاده ای داره .
درسته که طوری صدا برداری شده که با هدفون imaging اون کاملا محسوس باشه ولی در کل واقعا عالی هست .ارزش هدفونها با این نوع اهنگها چندین برابر میشه.
افکت صداها کاملا زنده هست و با soundstage وسیعش واقعا ادم رو به وجد میاره.
تقریبا بهترین البومی بود که تا بحال از لحاظ نزدیکی به صدای زنده در صحنه شنیده بودم.
به همه دوستاران صدا شدیدا توصیه میشه.

claud
28-06-2012, 17:14
کدوم لینک ؟لینک مستقیم نداری سالارجان؟

salar_221
28-06-2012, 18:46
کدوم لینک ؟لینک مستقیم نداری سالارجان؟
سلام
دوستانی که نتونستن سایت رو باز کنن ایمیلشون رو برام بفرستن تا فایل تورنت رو براشون میل کنم.
با تشکر

evewake
28-06-2012, 20:46
امروز رفتم پایتخت ... یه سری ear phone تست کردم و آخرش bose IE2 رو با قیمت 205 تومن گرفتم ( آواسان) . گرون گرفتم ؟
از صداش خیلی خوشم اومد . کاملا متعادل هست و بیس بالایی نداره . به همین خاطر به نظرم بهترین انتخاب برای راک و متال هست .
و به نظرم تنها نکته منفی noise isolation نداشتن هست ... و کاملا صدای اطراف رو می شه شنید ...
یکی از دوستان هم سراغ t-jays three رو گرفته بود ... یه دونه تو فروشگاه نگاره پیدا کردم که 210 میداد ! اونجا تونستم t-jays two رو تست کردم ، بیس خوبی داشت ولی صدا متعادل نبود ... و خوب fit نمی شد .

mili_k
28-06-2012, 21:00
امروز رفتم پایتخت ... یه سری ear phone تست کردم و آخرش bose IE2 رو با قیمت 205 تومن گرفتم ( آواسان) . گرون گرفتم ؟
از صداش خیلی خوشم اومد . کاملا متعادل هست و بیس بالایی نداره . به همین خاطر به نظرم بهترین انتخاب برای راک و متال هست .
و به نظرم تنها نکته منفی noise isolation نداشتن هست ... و کاملا صدای اطراف رو می شه شنید ...
یکی از دوستان هم سراغ t-jays three رو گرفته بود ... یه دونه تو فروشگاه نگاره پیدا کردم که 210 میداد ! اونجا تونستم t-jays two رو تست کردم ، بیس خوبی داشت ولی صدا متعادل نبود ... و خوب fit نمی شد .

دمت گرم . مبارک ـت باشه ببرتت فضا ! :31: . کلیپش رو قیمت نگرفتی ؟

kavehj4488
28-06-2012, 21:28
سلام. مبارکتان باشد. به قیمت خوبی هم خریده اید (من دو هفته پیش این مدل را 210 هزار تومان قیمت کردم) لطفا" Review این مدل را بگذارید زیرا بد جوری چشمم را گرفته بود. ببخشید منظورتان از قسمت پر رنگ شده T-jays three است؟ چون این مدل خیلی خوب فیت می شود.
موفق باشید.

mili_k
28-06-2012, 21:34
سلام. مبارکتان باشد. به قیمت خوبی هم خریده اید (من دو هفته پیش این مدل را 210 هزار تومان قیمت کردم) لطفا" Review این مدل را بگذارید زیرا بد جوری چشمم را گرفته بود. ببخشید منظورتان از قسمت پر رنگ شده T-jays three است؟ چون این مدل خیلی خوب فیت می شود.
موفق باشید.

نه خیر ! T-Jays Two هست

evewake
28-06-2012, 21:41
دمت گرم . مبارک ـت باشه ببرتت فضا ! :31: . کلیپش رو قیمت نگرفتی ؟
ممنون ... کلیپش s4 که پیدا نمیشه و احتمالا تا ماه بعد هم پیدا نخواهد شد ! s3 رو هم 80-90 تومن می دادند ! یه دونه هم دیدم که روش زده بود gaming ... که 140 می داد !

mili_k
28-06-2012, 21:44
ممنون ... کلیپش s4 که پیدا نمیشه و احتمالا تا ماه بعد هم پیدا نخواهد شد ! s3 رو هم 80-90 تومن می دادند ! یه دونه هم دیدم که روش زده بود gaming ... که 140 می داد !

لول ! یعنی چی ؟!!

evewake
28-06-2012, 22:01
موفق باشید.
ممنون ... نمی دونم من که با طراحی t-jays ها راحت نیستم ... به خاطر همون زایده ! کناریش . به عنوان review ( البته شخصی ) میتونم بگم :
صدای نرم و متعادل ... موسیقی رو همونطوری که ظبط شده گوش می کنی ! یعنی بیس طبیعی داره ...
تفکیک صدا بسیار عالیه و حتی در ولوم بالا تعادل میان ساز ها بهم نمی خوره !
طراحی جالبی داره البته برای کسی که به noise issolation توجهی نداره ! چون صدای اطراف کاملا شنیده میشه !
لوازم جانبی خاصی هم نداره ... یه کیف بزرگ که از گوشی و کیف پول بیشتر جا میگیره و حمل اش منطقی نیست !

rave-87
29-06-2012, 11:28
سلام.
البته مدلهای دیگر هر چند دامنه پاسخگویی وسیع تری دارند وضعیت خیلی بهتری ندارند ولی با در نظر گرفتن قیمت2 Aurvana، ارزش خرید این مدل پایین می آید.
از طرفی امپدانس این مدل هم 42 اهم است و با پلیر های پرتابل و گوشی های موبایل به خوبی قابل راه اندازی نبوده و کیفیت و حجم صدای کافی نخواهد داشت.

در مورد امپدانس هم پست زیر را بخوانید و بدانید که بیشتر تلفن های همراه تا امپدانس 16 اهم را به خوبی درایو می کنند.
موفق باشید.

امپدانس به تنهایی چیز خاصی از سخت یا راحت درایو شدن هدفون نمیگه، حتی اگر spl رو هم بدونیم بازم نیازه که این دو با هم در نظر گرفته بشن
نه امپدانس بالا نشانۀ سخت درایو شدنه و نه امپدانس پایین نشانۀ راحت درایو شدن

اون عددی که روی پلیر ها و آمپ ها هم به عنوان حداکثر امپدانس مجاز میزنه هم چیز بیفایده اییه؛ چونکه:
1- امپدانس هدفون متغیره با فرکانس
2- از رابطۀ P=V^2/R میشه خروجی پلیر برای امپدانس های ورودی مختلف رو حدودی حساب کرد

امپدانس اگر زیاد باشه، توان زیادی میکشه که پلیر رو به سختی میندازه؛ اگر هم کم باشه، اون توان مورد نیاز رو بیشتر از طریق جریان از پلیر طلب می کنه که پلیر ها هم از لحاظ تأمین جریان دچار مضیقه هستن

kavehj4488
29-06-2012, 12:40
امپدانس به تنهایی چیز خاصی از سخت یا راحت درایو شدن هدفون نمیگه، حتی اگر spl رو هم بدونیم بازم نیازه که این دو با هم در نظر گرفته بشن
نه امپدانس بالا نشانۀ سخت درایو شدنه و نه امپدانس پایین نشانۀ راحت درایو شدن

اون عددی که روی پلیر ها و آمپ ها هم به عنوان حداکثر امپدانس مجاز میزنه هم چیز بیفایده اییه؛ چونکه:
1- امپدانس هدفون متغیره با فرکانس
2- از رابطۀ P=V^2/R میشه خروجی پلیر برای امپدانس های ورودی مختلف رو حدودی حساب کرد

امپدانس اگر زیاد باشه، توان زیادی میکشه که پلیر رو به سختی میندازه؛ اگر هم کم باشه، اون توان مورد نیاز رو بیشتر از طریق جریان از پلیر طلب می کنه که پلیر ها هم از لحاظ تأمین جریان دچار مضیقه هستن
سلام.
فرمایشات شما کاملا" درست است و امپدانس بیشتر همیشه به معنای سخت درایو شدن نیست (مثل ex1000 )ولی تا قیمت 200 هزار تومان این مسئله به نظر من صدق می کند و کاربر آماتور راحت تر می تواند انتخاب کند و می تواند دریابد که ایا از هدفونش با پلیر یا موبایل می تواند استفاده کند یا خیر ولی در مورد کاربر حرفه ای فرمایش شما کاملا" درست است.
موفق باشید.

enigma1
29-06-2012, 15:36
سلام
یه هدفون فول سایز با کیفیت صدای خوب تا 200 تومن میخوام بگیرم.حالا 20 - 30 تومن بالاتر مشکل نداره.
چی بگیرم خوبه؟
ممنون

salar_221
29-06-2012, 16:35
سلام
یه هدفون فول سایز با کیفیت صدای خوب تا 200 تومن میخوام بگیرم.حالا 20 - 30 تومن بالاتر مشکل نداره.
چی بگیرم خوبه؟
ممنون
سلام
برای چه سبکی و با چه سورس پلیری؟

sh_5500
29-06-2012, 17:44
با سلام خدمت اساتید محترم.
میخواستم یه هدفون in-ear بگیرم. قیمت بین 50-80. سورس پلیر iPod کلاسیک و موبایل (Sony xperia ray) . بیشتر آهنگهای slow rock گوش میدم (مثل lithium از evanescence) یا power ballad (مثل wind of change از scorpins). بعضی وقتا هم country. ممنون از راهنماییتون :)

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

salar_221
29-06-2012, 20:48
میخواستم یه هدفون in-ear بگیرم. قیمت بین 50-80. سورس پلیر iPod کلاسیک و موبایل (Sony xperia ray) . بیشتر آهنگهای slow rock گوش میدم (مثل lithium از evanescence) یا power ballad (مثل wind of change از scorpins). بعضی وقتا هم country. ممنون از راهنماییتون :)

سلام
Audio technica ck303
Creative ep830
panasonic hje350
موفق باشين

claud
29-06-2012, 22:07

من پیشنهادم به شما پاناسونیک hjE350 یا creative ep 830هست
راستی خود پخش موزیک ری چطوره؟با کیفیته !راضی هستید؟

sh_5500
29-06-2012, 23:00
من پیشنهادم به شما پاناسونیک hjE350 یا creative ep 830هست
راستی خود پخش موزیک ری چطوره؟با کیفیته !راضی هستید؟

ممنون. :) اسپیکرش اصلا جالب نیست. ولی خروجی 3.5 خوبی داره. میدش با اسپیکر pc راضی کننده ست ولی زیاد گرم نیست. های ش بهتر از بیسه. کلا یه کم از واکمن پایینتره. ولی با 3.5 و jetaudio تقریبا مث Nokia 5800 بود. البته تا حالا فقط هدفون iPod داشتم و با هدفون خوب هنوز هیچ کدومشونو تست نکردم!

claud
30-06-2012, 18:26
بچه ها کسی اینجا از هدفونای وایرلس استفاده کرده ؟از نظر کیفیت صدا در حد عالی مشه برندی پیدا کرد؟یا فقط اولویت وایرلس بودنشونه؟

king_darkness
30-06-2012, 18:52
سلام
یه هدفون وایرلس می خوام که راحت به TV وصل شه و قیمتش تا 200 تومن باشه
برام سبک وزن بود و راحتی الویت هست و بعدش کیفت صدا و کیفیت ساختش
به نطرتون بهترین برند هدفون وایرلس چی هست ؟

salar_221
30-06-2012, 20:36
بچه ها کسی اینجا از هدفونای وایرلس استفاده کرده ؟از نظر کیفیت صدا در حد عالی مشه برندی پیدا کرد؟یا فقط اولویت وایرلس بودنشونه؟
سلام
کیفیت در حد عالی نه ولی در حد خوب هدفونهای sennheiser و sony و pioneer و ... موجود هستن و کیفیت قابل قبولی دارن .ولی برای مصارف حرفه ای هدفونهای وایرلس پاسخگو نیستن.

cold398
30-06-2012, 21:41
سلام

دوستان کسی تجربه ی استفاده از هدفون سنهایزر HD 202 رو داره ؟

واسه کامپیوتر میخوام بیشتر هم موزیک و فیلم .

صداش بلند و با کیفیت هست یا نه ؟ قبلش پایونیر SE-M390‎ داشتم صداش خوب بود ولی خیلی سنگین بود چون زیاد ازش استفاده میکنم واسه ی من مناسب نبود .

لطفا راهنمایی کنید

salar_221
30-06-2012, 22:08
سلام

دوستان کسی تجربه ی استفاده از هدفون سنهایزر HD 202 رو داره ؟

واسه کامپیوتر میخوام بیشتر هم موزیک و فیلم .

صداش بلند و با کیفیت هست یا نه ؟ قبلش پایونیر SE-M390‎ داشتم صداش خوب بود ولی خیلی سنگین بود چون زیاد ازش استفاده میکنم واسه ی من مناسب نبود .

لطفا راهنمایی کنید
سلام
بله هدفون خوب و راحتي هست و كيفيت صداي خوبي هم داره ولي بستگي داره چه سبكي از موسيقي رو دنبال ميكنين.
كلا محصولات سنهايزر خوش ساخت و راحت هستن.
ولي پيشنهاد بهتر از اون ميتونه akg k99 يا k77 باشه كه براي موزيك و فيلم استفاده ميكنم و راحتي استفاده خيلي خوبي داره و صداي مانيتور و شفافي رو هم داره .
موفق باشين

cold398
01-07-2012, 00:01
سلام
بله هدفون خوب و راحتي هست و كيفيت صداي خوبي هم داره ولي بستگي داره چه سبكي از موسيقي رو دنبال ميكنين.
كلا محصولات سنهايزر خوش ساخت و راحت هستن.
ولي پيشنهاد بهتر از اون ميتونه akg k99 يا k77 باشه كه براي موزيك و فيلم استفاده ميكنم و راحتي استفاده خيلي خوبي داره و صداي مانيتور و شفافي رو هم داره .
موفق باشين

ممنونم دوست عزیز

قیمت این دو مدل که فرمودین رو ندارین ؟

طراحی سنهایزر به شکلی هست که گوش دقیقا داخل گوشی ها قرار میگیره و مثل اکثر هدفون ها از جمله M390 به گوش نمیچسبه و دیگه بخاطر استفاده زیاد به گوش فشار نمیاد ، این دو مدل هم به همین شکل هستن ؟

yoosefshaskol
01-07-2012, 01:28
دوستان دنبال یه هدفون مناسب در محدوده ی قیمت 15-20 هزار تومن برای موبایل هستم(نوکیا 603).همه جور اهنگی هم گوش میدم.هم پاپ هم سنتی.واسه اهنگ های پاپ جوری باشه که بیسش نه زیاد باشه نه کم اخه بعضی از هدفون ها هستند که ادم بعد از 10 دقیقه از بیسشون سر درد میگیره و مخ ادممیاد تو دهنش و جوری نباشه که به ادم حس نده .بلندی صداش زیاد مهم نیست بیشتر با کیفیت باشه چون هدفون زیاد تو گوشمه جوری باشه که زیاد اسیب نرسونه به گوش .(خودم یه هدفون mdr-xd100 دارم واسه لپ تاپ که ازش راضیم)ایا سونی تو این رنج چیز بدردبخوری داره؟از برندهای دیگه چی پیشنهاد میدین؟

salar_221
01-07-2012, 09:03
ممنونم دوست عزیز

قیمت این دو مدل که فرمودین رو ندارین ؟

طراحی سنهایزر به شکلی هست که گوش دقیقا داخل گوشی ها قرار میگیره و مثل اکثر هدفون ها از جمله M390 به گوش نمیچسبه و دیگه بخاطر استفاده زیاد به گوش فشار نمیاد ، این دو مدل هم به همین شکل هستن ؟

سلام
نه akg زیاد کاپ گوشیهاش بزرگ نیت ولی فشار زیادی به گوش وارد نمیکنه و با تجربه ای که از استفادش دارم تا بحال باعث اذیت نشده ولی با همه این احوال هیچ وقت به راحتی سنهایزر نخواهد بود.قیمت حدودی k99 تقریبا 135 هزار تومان و k77 حدود 100 هزار تومان هستن.

salar_221
01-07-2012, 09:08
دوستان دنبال یه هدفون مناسب در محدوده ی قیمت 15-20 هزار تومن برای موبایل هستم(نوکیا 603).همه جور اهنگی هم گوش میدم.هم پاپ هم سنتی.واسه اهنگ های پاپ جوری باشه که بیسش نه زیاد باشه نه کم اخه بعضی از هدفون ها هستند که ادم بعد از 10 دقیقه از بیسشون سر درد میگیره و مخ ادممیاد تو دهنش و جوری نباشه که به ادم حس نده .بلندی صداش زیاد مهم نیست بیشتر با کیفیت باشه چون هدفون زیاد تو گوشمه جوری باشه که زیاد اسیب نرسونه به گوش .(خودم یه هدفون mdr-xd100 دارم واسه لپ تاپ که ازش راضیم)ایا سونی تو این رنج چیز بدردبخوری داره؟از برندهای دیگه چی پیشنهاد میدین؟

سلام
شما میتونین از سنهایزر مدل mx170 و از audio technica ck101 و یا akg k301 و creative ep630 تهیه بفرمایین.

salar_221
01-07-2012, 09:13
سلام
یه هدفون وایرلس می خوام که راحت به TV وصل شه و قیمتش تا 200 تومن باشه
برام سبک وزن بود و راحتی الویت هست و بعدش کیفت صدا و کیفیت ساختش
به نطرتون بهترین برند هدفون وایرلس چی هست ؟

سلام
بهترین برند هدفون وایرلس متعلق به سنهایزر و سونی هست ولی متاسفانه قیمتهای بالایی دارن.بغیر از اینها چند مدل panasonic و pioneer هست که کیفیت متوسطی دارن.البته برای استفاده با tv نیاز به کیفیت خیلی بالا هم نیست و میتونین از مدلهای معمولی و متوسط در بازار که البته نسبت به مدلهای سیمی قیمت بمراتب بالاتری دارن تهیه کنین.و یا اینکه از همین هدفونهای سیمی با کیفیت که ما هم برای استفاده فیلم و موسیقی استفاده میکنیم تهیه کنین مثل akg k99 به مبلغ 135 هزار تومان.
موفق باشین

awsedrft
01-07-2012, 19:05
سلام
نظرتان در مورد هدفون Genius Headphone GHP-240X چیست؟ قیمت 19 تومان.

ممنون

yoosefshaskol
01-07-2012, 20:14
سلام
شما میتونین از سنهایزر مدل mx170 و از audio technica ck101 و یا akg k301 و creative ep630 تهیه بفرمایین.
ممنونم
بین ep630 و ep550 کدومشون کیفیت بیشتری داره؟(با توجه به این که سورس موبایله)کدومشون بیس بیشتری داره و صدای کدوم یکی بلندتره؟(قیمت هر 2 شون 19 تومن)
و ایا این 2 مدل ازMDR-EX60LP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سونی بهترن؟

Anishtain_DM
01-07-2012, 20:35
با عرض سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز که وقت ارزشمندشون رو صرف پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن می کنند
می خواستم حدود قیمت 150 تومان ایرفون برام معرفی کنید سبک آهنگی که گوش میدم Smooth Jazz و Classic و Vocal هست
آهنگ هام بیشتر Flac هست و Detail صدا برام خیلی مهمه می خوام تا حد آمکان صدا Natural و Warm و Smooth باشه

ممنون

salar_221
01-07-2012, 20:41
ممنونم
بین ep630 و ep550 کدومشون کیفیت بیشتری داره؟(با توجه به این که سورس موبایله)کدومشون بیس بیشتری داره و صدای کدوم یکی بلندتره؟(قیمت هر 2 شون 19 تومن)
و ایا این 2 مدل ازMDR-EX60LP ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سونی بهترن؟
سلام
متاسفانه ep550 تست نکردم ولی earpad هست و ep630 داخل گوشی.
از لحاظ بیس و بلندی صدا حتما ep630 برتر هست.
در مقایسه با ex60 از لحاظ بیس و بلندی صدا برتر هست ولی از لحاظ کیفیت صدا تقریبا برابر هستن.
دز کل ep630 پیشنهاد میشه.
موفق باشین

kavehj4488
01-07-2012, 22:37
با عرض سلام خدمت مدیران و دوستان عزیز که وقت ارزشمندشون رو صرف پاسخگویی به سوالات کاربران انجمن می کنند
می خواستم حدود قیمت 150 تومان ایرفون برام معرفی کنید سبک آهنگی که گوش میدم Smooth Jazz و Classic و Vocal هست
آهنگ هام بیشتر Flac هست و Detail صدا برام خیلی مهمه می خوام تا حد آمکان صدا Natural و Warm و Smooth باشه

ممنون
سلام. در رده قیمت مورد نظر شما بهترین هدفونی که تست کرده ام AKG K 370 است که در مید خوب عمل می کند البته باید آن را تست کنید تا ببینید آیا با سورس شما سازگار است یا خیر. البته قیمت این مدل کمی بالا تر از بودجه شماست ولی ارزش خواهد داشت.
موفق باشید.

سلام
نظرتان در مورد هدفون Genius Headphone GHP-240X چیست؟ قیمت 19 تومان.

ممنون
سلام. از نظر من برند Genius بیشتر در موس و کیبورد و وسایل جانبی کامپیوتر تخصص دارد تا هدفون. به نظر من برای خرید هدفون حتی در این رده قیمت به برند های دیگری فکر کنید. مثل Creative EP-630 و در صورت تمایل برای خرید هدفون فول سایز کمی بودجه خود را ارتقا دهید.
موفق باشید.

Anishtain_DM
02-07-2012, 00:06
ممنون
از كجا مي تونم Akg k370 رو تهيه كنم ؟
از سن هايدر پيشنهادى ندارين ؟

متشكرم

payma
02-07-2012, 00:22
سلام
دوستان میخوام هدفون Philips SHM6500 رو بخرم اگر لطف کنین مزایا و معایبش رو بگین ممنون میشم
از قیمتش اطلاعی دارین؟

نظرتون در مورد SHM1900 چی هست؟
ممنون

salar_221
02-07-2012, 00:42
ممنون
از كجا مي تونم Akg k370 رو تهيه كنم ؟
از سن هايدر پيشنهادى ندارين ؟

متشكرم
سلام
میتونین از نمایندگی اواسان تهیه کنین.در مجتمع پایتخت طبقه اول فروشگاه دیجیتال.
از سنهایزر هم میتونین مدل cx300II رو تهیه کنین.
موفق باشین

salar_221
02-07-2012, 00:46
سلام
دوستان میخوام هدفون Philips SHM6500 رو بخرم اگر لطف کنین مزایا و معایبش رو بگین ممنون میشم
از قیمتش اطلاعی دارین؟

نظرتون در مورد SHM1900 چی هست؟
ممنون
سلام
در موردش خوب تحقیق کردین؟
چون تا جایی که اطلاع دارم صدای با کیفیتی نداره و کیفیت ساختشم پایین هست.حدود قیمتش قبلا 30 هزار تومان بود.
نظر کلی در مورد فیلیپس فعلا مثبت نیست.بهتره با کمی افزایش بودجه از برندهای خوشنام در ساخت تخصصی هدفون مثل akg و audio technica و sennheiser که محصولاتشون با گارانتی داخل ایران موجود هست تهیه کنین.

awsedrft
02-07-2012, 01:17
سلام. از نظر من برند Genius بیشتر در موس و کیبورد و وسایل جانبی کامپیوتر تخصص دارد تا هدفون. به نظر من برای خرید هدفون حتی در این رده قیمت به برند های دیگری فکر کنید. مثل Creative EP-630 و در صورت تمایل برای خرید هدفون فول سایز کمی بودجه خود را ارتقا دهید.
موفق باشید.

سلام
شما چه مارک و مدلی را پیشنهاد می کنید؟ قیمت زیر 35
ممنون

payma
02-07-2012, 08:48
سلام
در موردش خوب تحقیق کردین؟
چون تا جایی که اطلاع دارم صدای با کیفیتی نداره و کیفیت ساختشم پایین هست.حدود قیمتش قبلا 30 هزار تومان بود.
نظر کلی در مورد فیلیپس فعلا مثبت نیست.بهتره با کمی افزایش بودجه از برندهای خوشنام در ساخت تخصصی هدفون مثل akg و audio technica و sennheiser که محصولاتشون با گارانتی داخل ایران موجود هست تهیه کنین.

از هدفون استفاده حرفه ای ندارم بیشتر هم میخوام از میکروفونش استفاده کنم برای همین نمیخوام زیاد هزینه کنم
ممنون میشم حول و حوش 30 مدل پیشنهاد بدین

Anishtain_DM
02-07-2012, 11:03
AKG k370 رو از پایتخت قیمت گرفتم گفت 199 به نظرتون تو این قیمت ارزششو داره یعنی با یه ایرفون 100 تومانی قابل تشخیص هست از نظر صدا ؟ اگه ارزششو داره بگین که دیگه باید آتیشو بزنم به مالم :31:
یه سوال دیگه هم که داشتم این ایرفون ها دیستروشنشون (Distortion) که در حد شنیداری یا همون به اصطلاح Audible نیست که یعنی صدا کلیره (Clear) ؟
بعد جای دیگه ای سراغ ندارین ارزونتر باشه ؟
هرچی گشتم دکمه تشکر رو پیدا نکردم لطف کنین بگین کجاست که ما هم ازش بهره ببریم

ممنون

salar_221
02-07-2012, 11:17
از هدفون استفاده حرفه ای ندارم بیشتر هم میخوام از میکروفونش استفاده کنم برای همین نمیخوام زیاد هزینه کنم
ممنون میشم حول و حوش 30 مدل پیشنهاد بدین
سلام
بسیار خوب میتونین از creative مدل hs-350 رو تهیه کنین که کیفیت خوبی هم داره و حدود قیمتش 24 هزار تومان هست.

salar_221
02-07-2012, 11:29
AKG k370 رو از پایتخت قیمت گرفتم گفت 199 به نظرتون تو این قیمت ارزششو داره یعنی با یه ایرفون 100 تومانی قابل تشخیص هست از نظر صدا ؟ اگه ارزششو داره بگین که دیگه باید آتیشو بزنم به مالم :31:
یه سوال دیگه هم که داشتم این ایرفون ها دیستروشنشون (Distortion) که در حد شنیداری یا همون به اصطلاح Audible نیست که یعنی صدا کلیره (Clear) ؟
بعد جای دیگه ای سراغ ندارین ارزونتر باشه ؟
هرچی گشتم دکمه تشکر رو پیدا نکردم لطف کنین بگین کجاست که ما هم ازش بهره ببریم

ممنون
سلام
بنظر من ارزش داره ولی بستگی داره ارزش مند بودن رو چطور بهش نگاه کنین.اگه بصورت اماتوری و بدون توجه به جزییات بخواین مقایسه کنین نه ارزش نداره حتی هدفون 100 تومانی با 600 تومانی هم فرقی نخواهد داشت.
ولی اگه بدنبال جزییات صدا و جنس صدا و امضای صدای خاصی هستین بله ارزش داره.در کل اگه میخواین حرفه ای صدا رو دنبال کنین بدنبال هدفون حرفه ای باشین در غیر اینصورت هزینه اضافی نکنین و از هدفونهای با کیفیت creative و panasonic
که قیمت مناسبی دارن تهیه کنین
بقول اقا رضا دکمه تشکر تو قلب شماست اگه از ما راضی باشین کافیه.
با تشکر

Anishtain_DM
02-07-2012, 11:59
سلام
بنظر من ارزش داره ولی بستگی داره ارزش مند بودن رو چطور بهش نگاه کنین.اگه بصورت اماتوری و بدون توجه به جزییات بخواین مقایسه کنین نه ارزش نداره حتی هدفون 100 تومانی با 600 تومانی هم فرقی نخواهد داشت.
ولی اگه بدنبال جزییات صدا و جنس صدا و امضای صدای خاصی هستین بله ارزش داره.در کل اگه میخواین حرفه ای صدا رو دنبال کنین بدنبال هدفون حرفه ای باشین در غیر اینصورت هزینه اضافی نکنین و از هدفونهای با کیفیت creative و panasonic
که قیمت مناسبی دارن تهیه کنین
بقول اقا رضا دکمه تشکر تو قلب شماست اگه از ما راضی باشین کافیه.
با تشکر

خیلی ممنون از راهنمایی مفیدتون

payma
02-07-2012, 18:11
سلام
بسیار خوب میتونین از creative مدل hs-350 رو تهیه کنین که کیفیت خوبی هم داره و حدود قیمتش 24 هزار تومان هست.

امروز برای خرید رفتم متاسفانه فقط مدل های فراسو و genius موجود بود مجبور شدم از فراسو مدل FHD -960 V رو بخرم به قیمت 25
میدونم کیفیتش بالا نیست اما برای استفاده من کار را اندازه
روش نوشته این مدل ویبره داره اما من هر کاری کردم ویبره ای ندیدم میشه بگین ویبرش چجوری عمل میکنه؟

salar_221
02-07-2012, 20:16
امروز برای خرید رفتم متاسفانه فقط مدل های فراسو و genius موجود بود مجبور شدم از فراسو مدل FHD -960 V رو بخرم به قیمت 25
میدونم کیفیتش بالا نیست اما برای استفاده من کار را اندازه
روش نوشته این مدل ویبره داره اما من هر کاری کردم ویبره ای ندیدم میشه بگین ویبرش چجوری عمل میکنه؟

سلام
بسیار مبارکتون باشه.
بله هدف هم همین هست که به اندازه نیازمون هزینه کنیم و محصولی رو تهیه کنیم که مختص نیازمون باشه نه بیشتر .
ویبره برای چی؟احتمالا تبلیغ بیس قویش باشه که موقع پخش موزیک باعث لرزش پدها و بدنبال اون لرزش لاله گوش میشه در غیر اینصورت دسته بازی یا گوشی موبایل نیاز به ویبره داره و هر چقدر هم بخوام خلاقانه فکر کنم ویبره رو هدفون هیچ کاربردی نداره.

tommy vercetti
03-07-2012, 12:04
سلام دوستان
نظرتون درباره ی powerbeats by Dr.Dre چیه؟
حدودا چه قیمتیه؟
راستی تو ایران جایی هست که اوریج بفروشه؟
ممنون.

salar_221
03-07-2012, 12:36
سلام دوستان
نظرتون درباره ی powerbeats by Dr.Dre چیه؟
حدودا چه قیمتیه؟
راستی تو ایران جایی هست که اوریج بفروشه؟
ممنون.

سلام
هدفون متوسطی هست با بیس قوی که با توجه به قیمتش توصیه نمیشه.
ادرس و شماره تلفن نمایندگی براتون پ.خ شد.

tommy vercetti
03-07-2012, 13:01
سلام
هدفون متوسطی هست با بیس قوی که با توجه به قیمتش توصیه نمیشه.
ادرس و شماره تلفن نمایندگی براتون پ.خ شد.
چک کردم ممنون
به نظر شما در هدست های این ایر در قیمت متوسط چی خوبه؟
با توجه به این که بیشتر آهنگ هایی که گوش میدم در سبک پاپ، پاپ کانتری و راک است
البته بیس هم برام مهمه تو آهنگ
واقعا ممنون.

salar_221
03-07-2012, 14:32
چک کردم ممنون
به نظر شما در هدست های این ایر در قیمت متوسط چی خوبه؟
با توجه به این که بیشتر آهنگ هایی که گوش میدم در سبک پاپ، پاپ کانتری و راک است
البته بیس هم برام مهمه تو آهنگ
واقعا ممنون.
سلام
بنظر من audio technica ck303 و سري هدفونهاي jays و klipsch s4 و. S5 و media و akg k370 و sennheiser cx271 و ....
اينها همه براي سبكهاي مورد نظر شما مناسب هستن و بيس خوبي هم دارن.

Anishtain_DM
03-07-2012, 16:06
آقا سالار اگه لطف کنین یکم در مورد فرق نوع صدای AKG و Klipsch و Jays توضیح بدین
و سوال دیگم این که کدوم شرکت معتبرتر هست و کیفیت ساختاش بهتره ؟

متشکرم

salar_221
03-07-2012, 16:31
آقا سالار اگه لطف کنین یکم در مورد فرق نوع صدای AKG و Klipsch و Jays توضیح بدین
و سوال دیگم این که کدوم شرکت معتبرتر هست و کیفیت ساختاش بهتره ؟

متشکرم
سلام
در حالت کلی که نمیشه صدای هدفونهای این شرکتها رو با هم مقایسه کرد ولی بین مدلهایی که گفته شد میشه اینطور مقایسه کرد
صدای k370 بنسبت s4 و مدلهای jays صدای مانیتور تری داره یعنی اکثر فرکانسها به خط فلت نزدیک تر هستن و بیس متعادل تری داره.
s4 و jays ها صدای گرمی دارن و بیسشون قوی هست البته نه به قوت هدفونهای بیس پانچی .
از لحاظ فرکانسی k370 مید خوب و های کمی تیز (البته های خوبی داره) بیس متعادل
s4 مید خوب های خوب و بیس قوی
هدفونهای jays فقط تست کردم استفاده طولانی نداشتم که بتونم دقیق نظر بدم.
در مورد اعتبار این برندها نمیشه دقیق نظر داد ولی akg سابقه بیشتری در ساخت هدفون داره ولی باز هم دلیل نمیشه چون تو مقایسه تک هدفونی بین اینها بعضا برتری میتونه با شرکت کم سابقه باشه مثل همین مدلها که s4 از هر دو مدل دیگه بهتر هست.

Anishtain_DM
03-07-2012, 16:36
ممنون

الان جایی سراغ ندارین بشه S4 تهیه کرد ؟

yoosefshaskol
03-07-2012, 19:23
دوستان کسی ادرس نمایندگی کریتیو رو داره؟

Anishtain_DM
03-07-2012, 19:27

تا اونجایی که من می دونم تو پایتخت طبقه همکف دقیقا پشت رستوران

salar_221
03-07-2012, 19:52
سلام
محصولات کریتیو رو میتونین با گارانتی شاب از فروشگاههای نمایندگی شاب تهیه کنین حتی خرید اینترنتی هم میتونین انجام بدین.تو مجتمع پایتخت هم فروشگاه دیجیتال محصولات شاب رو عرضه میکنن.
موفق باشین

[siavah]
03-07-2012, 20:52
سلام دوستان یه هدست میخواستم بهم معرفی کنید که دارای مشخصات زیر باشه:
1.زیبا
2.به آیفون وصل شه
3.ترجیحا بی سیم
4.بشه باهاش ورزش کرد (دویید) و از گوش در نیاد با عرق کردن مشکلی نداشته باشه
5.ترجیحا مارک بیتس
بودجه هم 300-400 اینا:20:

پیشاپیش ممنون:11:

salar_221
03-07-2012, 22:46
سلامخوب دوست عزيز شما كه انتخاب كردين.مبارك باشهفكر نكنم بين ٣٠٠ تا ٤٠٠ بيشتر از دو يا سه مدل بيتس موجود باشه.البته هدفون داخل گوشي بيسيم نداره و فكر نكنم ضد اب هم باشن.البته بيس قوي هم دارن كه نميدونم با سبك مورد نظرتون همخوني داره يا نه.اگه تصميم گرفتين از مدل ديگه اي خريد كنين سبك مورد نظرتون رو اعلام كنين فكر كنم سنهايزر هدفوني با مشخصات مورد نياز شما داشته باشه البته با سيم.موفق باشين

[siavah]
03-07-2012, 23:32
سلامخوب دوست عزيز شما كه انتخاب كردين.مبارك باشهفكر نكنم بين ٣٠٠ تا ٤٠٠ بيشتر از دو يا سه مدل بيتس موجود باشه.البته هدفون داخل گوشي بيسيم نداره و فكر نكنم ضد اب هم باشن.البته بيس قوي هم دارن كه نميدونم با سبك مورد نظرتون همخوني داره يا نه.اگه تصميم گرفتين از مدل ديگه اي خريد كنين سبك مورد نظرتون رو اعلام كنين فكر كنم سنهايزر هدفوني با مشخصات مورد نياز شما داشته باشه البته با سيم.موفق باشين

مرسی آخه سنهایزر برند شناخته شده ای نیست..ولی بیتسو همه میشناسن (منظورم مردم تو خیابون و دانشگاه...:دی)
سبکم همه ی سبکا ولی بیشتر pop&country
میخوام مثل این پشت گوشیه پشت گردنیه (نمیدونم:دی)..و اکثر بازیکنای حرفه ای مثل اوزیل..رونالدو....اینا میزنن باشه!
ولی شنیدم بیتس اصلش تو ایران نیست... :( درسته ؟ حالا شما که استادی چه مدلیو پیشنهاد میدی؟ زیبایی برام مهمه اما اگرم بیسیم نبود مشکلی نداره
اگه میشه با یه خرده قیمت بیشتر مدل بهتریو بخرم لطفا بهم بگین

armin100
04-07-2012, 00:28
با سلام خدمت دوستان گرامی
لطفا اگر امکانش هست برای نیاز بنده هم هدفون های پیشنهادی خوتون رو معرفی کنید.
هدفون از نوع Full Size و قیمت هم زیر 100 تومن.
سبک مورد علاقم هم "پاپ" خصوصا برای خوانندگان عزیز کشورمون هست. در ضمن، همیشه دوست داشتم جزئیات آهنگ ها رو با تمام و کمال بشنوم که تا به امروز چنین توفیقی نصیبم نشده. همین طور اگه بیسش هم خوب باشه چه بهتر اما ارجحیتش برام کمتر از شفافیت و تفکیک پذیری صدا هست.

Danitondar
04-07-2012, 00:30
درود
قبلا بنده سوال کردم که امشب قصد خرید داشتم و اقدام کردم به یک مقدار جستجو برای زیر 40 تومان in-ear !
خوب طبق گفته شما مدل Ep-830 از Creative مدل خوبیه ولی خوب ظاهرا سری جدید داره و قدیم که یه مقدار دردسر ایجاد میکنه!
مثلا من تو یه بررسی با این قیمت مواجه شدم همین ایرفون $ 49.95 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد الان خیلی تو شک هستم چون یه مدل از Panasonic هم معرفی شد که ظاهرا مدل خیلی خوبیه HJE350E-S
البته سری جدید 830 ظاهرا به غیر از تفاوت ظاهرری بسته بندی یه A هم به جلوش اضاف شده!
میخواستم بدونم با توجه به ملاک های بنده کدم پیشنهاد میشه!
-----
موزیک تقریبا همه سبک و بیشتر شفافیت برام مهمه یه Bass معمولی هم جوابگو هست!
و فیلم با گوشی البته اینکارو میکنم!بخاطر همین میترستم مثلا داخل فیلم انفجار صورت بگیره این Bass مارو خفه کنه :31:
------------
پیشنهاد شما چیست تا زیر 40 هزار تومان و in-ear
قیمت کریتیو رو 21 هزار تومان و قیمت پاناسونیک رو 45 هزارتومان دارم!

yoosefshaskol
04-07-2012, 01:50
دوستان ep830 با گارانتی اواژنگ 34 تومنه و ep 630 با گارانتی شاب 21 تومن ایا ارزش داره 13 تومن بیشتر بدم و 830 رو بردارم.

mili_k
04-07-2012, 03:49
دوستان ep830 با گارانتی اواژنگ 34 تومنه و ep 630 با گارانتی شاب 21 تومن ایا ارزش داره 13 تومن بیشتر بدم و 830 رو بردارم.

نه ! ep-630 به نسبت پولی که میدی بیشتر می ارزه . بهتره اینم بدونی که ep-830 های آواژنگ فیکن ! و البته ep-830 با گارانتی شاب دوباره موجود شده . میدِ محو ! بزرگترین کاستی ep-830 که واقعا موقعیت این مدل رو جلوی 630 ضعیف میکُنه ولی در کل بالانس تره .
باز هم انتخاب با خودته . در کل صدای 830 بهتره ولی من بعد از یه مدت گوش دادن با 830 همیشه دوست داشتم صدای 630 رَم تجربه کنم . چون مید 830 به نظرم محوه و آدم بعد از یه مدت آهنگ گوش دادن باهاش احساس میکنه یه چیزی بهش نرسیده !! ... منظورم جزئیات

پ ن : دوستان خوشحال میشم به غیر از دو مدل رنج پایین کرتیو مدل های دیگه ـشون مثل 650 . 660 و غیره رو آزمایش کنند تجربه ـشون رو با ما در میان بذارن . چون فکر میکنم باس مثلا در مدل 650 نسبت به باس پرت 630 تعدیل شده باشه . البته این حدس منه ! کسی این مدل ها رو تجربه کرده ؟! اگه همونطور که گفتم باس در ep-650 یا ep-660 یا سایر مدل های رنج پایین کرتیو به استثناء 830 که شرح ـش گذشت پایین تر و به نسبت بالانس باشه حتما یکی از این مدل ها رو خواهم خرید .

منتظر پست ـتون هستم اگر با اینها تجربه ای داشتید ...

salar_221
04-07-2012, 09:50
;7084185']مرسی آخه سنهایزر برند شناخته شده ای نیست..ولی بیتسو همه میشناسن (منظورم مردم تو خیابون و دانشگاه...:دی)
میخوام مثل این پشت گوشیه پشت گردنیه (نمیدونم:دی)..و اکثر بازیکنای حرفه ای مثل اوزیل..رونالدو....اینا میزنن باشه!
ولی شنیدم بیتس اصلش تو ایران نیست... :( درسته ؟ حالا شما که استادی چه مدلیو پیشنهاد میدی؟ زیبایی برام مهمه اما اگرم بیسیم نبود مشکلی نداره

سلام
راستش اگه سنهایزر با بیش از 60 سال سابقه ناشناخته باشه بیتس با 5-6 سال نمیدونم از کجا شناخت میاره.
چیزی که مسلمه این اقایان اوزیل و رونالدو و ... تشریف نبردن فروشگاه و چند تا هدفون رو تست کنن بعد از بینشون بیتس رو انتخاب کنن.این هدفونها به صورت مجانی فرستاده شده در خونشون بخاطر تبلیغ.احتمالا تو همون جعبه هدفون چند صد هزار دلاری هم بوده که سرمایه گذاری خوبی هم بوده و نتیجش هم میبینیم مثل شما.
البته بعضا اصلشم موجود هست ولی خوب ...
فعلا بهترین هدفونهای ورزشی دنیا رو سنهایزر تولید میکنه که بنظرتون شناخته شده نیست .متاسفانه هدفون دیگه ای که ورزشی باشه و پشت گردنی بغیر از sennheiser pmx 680 نمیشناسم.
موفق باشین.

با سلام خدمت دوستان گرامی
لطفا اگر امکانش هست برای نیاز بنده هم هدفون های پیشنهادی خوتون رو معرفی کنید.
هدفون از نوع Full Size و قیمت هم زیر 100 تومن.
سبک مورد علاقم هم "پاپ" خصوصا برای خوانندگان عزیز کشورمون هست. در ضمن، همیشه دوست داشتم جزئیات آهنگ ها رو با تمام و کمال بشنوم که تا به امروز چنین توفیقی نصیبم نشده. همین طور اگه بیسش هم خوب باشه چه بهتر اما ارجحیتش برام کمتر از شفافیت و تفکیک پذیری صدا هست.

سلام
با توجه به اینکه بدنبال صدای حرفه ای و با جزییات هستین.
پیشنهاد میکنم از akg k77 و sennheiser hd201 یکی رو انتخاب کنین و ارجهیت با k77 هست.
هر دو صدای مانیتور دارن و جزییات رو بخوبی پخش میکنن ولی بلحاظ داشتن کیفیت خوب الزاما بیس متوسطی دارن.
موفق باشین

درود
قبلا بنده سوال کردم که امشب قصد خرید داشتم و اقدام کردم به یک مقدار جستجو برای زیر 40 تومان in-ear !

سلام

بعد الان خیلی تو شک هستم چون یه مدل از Panasonic هم معرفی شد که ظاهرا مدل خیلی خوبیه HJE350E-S

هر دو مدل با توجه به قیمتشون هدفونهای خوبی هستن و انتخاب از بین این دو از لحاظ صدا برای یک کاربر اماتور خیلی سخت هست.بنظر من هر دو مدل یک کاربرد رو براتون خواهند داشت.

البته سری جدید 830 ظاهرا به غیر از تفاوت ظاهرری بسته بندی یه A هم به جلوش اضاف شده!
حرف A اضافه شده به اسم هدفون معمولا نشان دهنده ساپورت شونده از طریق دستگاههایی با سیستم عامل اندروید هست.

میخواستم بدونم با توجه به ملاک های بنده کدم پیشنهاد میشه!
هر دو مدل هدفونهای خوبی هستن و هر کدوم رو که تهیه کرین خیالتون راحت باشه چون با توجه به سبک مورد علاقتون و اینکه بیس متوسطی میخواین کاملا مطابق با سلیقتون هست.
ep830 رو با گارانتی شاب تهیه کنین و hje350 رو با هرگارانتی چون فعلا فیک نداره.
پیشنهاد میکنیم panasonic رو تهیه کنین.

armin100
04-07-2012, 10:33
سلام
با توجه به اینکه بدنبال صدای حرفه ای و با جزییات هستین.
پیشنهاد میکنم از akg k77 و sennheiser hd201 یکی رو انتخاب کنین و ارجهیت با k77 هست.
هر دو صدای مانیتور دارن و جزییات رو بخوبی پخش میکنن ولی بلحاظ داشتن کیفیت خوب الزاما بیس متوسطی دارن.
موفق باشین

خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسختون:11:

راستش من می خواستم اینترنتی خرید کنم تا مسافتی رو طی نکرده باشم. سایت مد نظرم، این دو مدلی که فرمودید رو هیچ کدوم نداشت اما مدل HD 202 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو به قیمت 100 تومن داشت.
1- آیا این مدل هم از نظر شما تایید میشه یا نه؟ در صورت تایید، آیا به قیمتش می ارزه؟
2- اگر بخوام اون 2 تا مدلی که فرمودید رو از تهران بگیرم، بهترین محل از لحاظ فراوانی، قیمت و اطمینان کجا هست؟

واقعیت این هست که تا حالا تجربه ی هدفون تو این رنج قیمتی رو نداشتم. یه بار هم مثلا خواستم یه هدفون خوب بگیرم، با 50 تومن یه Beats از نوع توگوشی گرفتم که به لعنت خدا هم نمی ارزه. تنها فایدش اینه که صدای اطرافتو نمی شنوی...
برای همین هم هست که این بار دیگه نمی خوام چشم و گوش بسته خرید کنم و مزاحم اساتیدی چون شما شدم...

Anishtain_DM
04-07-2012, 11:03
ممنون

الان جایی سراغ ندارین بشه S4 تهیه کرد ؟

یعنی هیج جا نیست بتونم Klipsch s4 بخرم

salar_221
04-07-2012, 11:41
خیلی ممنون دوست عزیز بابت پاسختون:11:

راستش من می خواستم اینترنتی خرید کنم تا مسافتی رو طی نکرده باشم. سایت مد نظرم، این دو مدلی که فرمودید رو هیچ کدوم نداشت اما مدل HD 202 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو به قیمت 100 تومن داشت.
1- آیا این مدل هم از نظر شما تایید میشه یا نه؟ در صورت تایید، آیا به قیمتش می ارزه؟
2- اگر بخوام اون 2 تا مدلی که فرمودید رو از تهران بگیرم، بهترین محل از لحاظ فراوانی، قیمت و اطمینان کجا هست؟

واقعیت این هست که تا حالا تجربه ی هدفون تو این رنج قیمتی رو نداشتم. یه بار هم مثلا خواستم یه هدفون خوب بگیرم، با 50 تومن یه Beats از نوع توگوشی گرفتم که به لعنت خدا هم نمی ارزه. تنها فایدش اینه که صدای اطرافتو نمی شنوی...
برای همین هم هست که این بار دیگه نمی خوام چشم و گوش بسته خرید کنم و مزاحم اساتیدی چون شما شدم...

سلام
خواهش میکنم
hd202 جدیدا موجود شده و هنوز تست نکردم .ولی این قیمت برای این هدفون بسیار مناسب هست.چون من مدل hd201 رو 90 هزار تومان تهیه کردم.اگه با گارانتی نامداران تهیه کنین اصل هستن و هیچ مشکلی نداره.
در مورد مدل k77 میتونین براحتی از فروشگاهای خیابان جمهوری تهیه کنین بوفور پیدا میشه.با هر گارانتی هم که تهیه کنین مشکلی نداره و اصل هستن.
در مورد هدفون بیتس هم مدل تغلبیش رو تهیه کردین که چنین کیفیتی داشته .چون مدل تغلبیش خیلی زیاد در بازار از مبلغ 4 هزار تومان تا 300 هزار تومان موجود هست.
در هر صورت هدفونهای معرفی شده جرو بهترینها هستن که داخل ایران موجوده و اگه هر سوال دیگه ای داشتین در خدمت هستیم.

یعنی هیج جا نیست بتونم Klipsch s4 بخرم

سلام
متاسفانه از موجودی اخیر بازار خبر ندارم ولی بطور کلی که نمیشه گفت تو بازار موجود نیست .احتمالا کم یاب بشه ولی نایاب نمیشه.دفعه قبل که دوستان اعلام کردن اصلا پیدا نمیشه بعد از 10 دقیقه جستجو تو مجتمع پایتخت پیدا کردم.
همین چند وقت پیش هم دوستان تهیه کردن.اگه بطور جدی پیگیری کنین حتما پیدا میکنین.با گارانتی ارتافرورد عرضه شده و میتونین با استعلام نمایندگیهای فروش این شرکت براحتی پیدا کنین.و اگه نهایتا s4 پیدا نکردین میتونین s5 رو با کمی افزایش بودجه تهیه کنین.
موفق باشین.

armin100
04-07-2012, 12:24
سلام
خواهش میکنم
hd202 جدیدا موجود شده و هنوز تست نکردم .ولی این قیمت برای این هدفون بسیار مناسب هست.چون من مدل hd201 رو 90 هزار تومان تهیه کردم.اگه با گارانتی نامداران تهیه کنین اصل هستن و هیچ مشکلی نداره.
در مورد مدل k77 میتونین براحتی از فروشگاهای خیابان جمهوری تهیه کنین بوفور پیدا میشه.با هر گارانتی هم که تهیه کنین مشکلی نداره و اصل هستن.
در مورد هدفون بیتس هم مدل تغلبیش رو تهیه کردین که چنین کیفیتی داشته .چون مدل تغلبیش خیلی زیاد در بازار از مبلغ 4 هزار تومان تا 300 هزار تومان موجود هست.
در هر صورت هدفونهای معرفی شده جرو بهترینها هستن که داخل ایران موجوده و اگه هر سوال دیگه ای داشتین در خدمت هستیم.

خیلی ممنون دوست عزیز بابت توجه و پاسخ دوبارتون :11:

راستش الان داشتم توی CNET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه می کردم و چند تا از نظرات رو خوندم. ظاهرا کسایی که با توجه به این قیمت، HD 202 رو خریده بودن، راضی بودن. البته قیمتش رو زده 24 دلار!!! نمی دونم یعنی این قدر تفاوت قیمت با ایران!!! سرخورده شدم این قیمت رو دیدم!!!

من هم نظرم روی این مدل رفته که می تونم اینترنتی هم خریداری کنم. فقط اینکه...
1- من به سایت ارائه دهندش ذره ای شک ندارم. اما گارانتیش برخلاف چیزی که گفتید، "تکنو ارتباط" با 12 ماه گارانتی هست. مشکلی نداره؟
2- فکر می کنید اینکه گفتم مناسب سبک "پاپ" باشه، این طور خواهد بود؟ می دونم شما تست نکردید، اما در هر صورت نظر شما در این مورد برام ارزشمنده.

Toni Kroos
04-07-2012, 13:50
سلام.
نظرتون درباره بز AE2i چیه ؟
خوبه بگیرم ؟
دوستم یدونه داشت الان یدونه hd25 خریده میخواد بزش رو بفروشه و 100 تومن میده ( نوش 180 دلاره )
بگیرم ؟

;7084185']مرسی آخه سنهایزر برند شناخته شده ای نیست..ولی بیتسو همه میشناسن (منظورم مردم تو خیابون و دانشگاه...:دی)
شما فکر نکن بیتس بخری پز داره چون من هردفعه تو خیابون یکیو میبینم بیتس تو گوششه کلی بهش میخندم (!)
بازیکن هم مگه هر کاری بکنه شما باید بکنی ؟؟
درسته من خودم دیدم بازیکن هایی مثل اوزیل و ژروم بواتنگ و آرین روبن و ژردان شقیری و ... همه تو گوششون بیتس هست ولی خوب معلومه به اینا برای تبلیغات پول میدن
بیتس هم تنها جایی که اصل داره فروشگاهش تو کنار پارک قیطریه هست ( نزدیک مورانو ) ولی وحشتناک گرونه

salar_221
04-07-2012, 14:39
خیلی ممنون دوست عزیز بابت توجه و پاسخ دوبارتون :11:

راستش الان داشتم توی CNET ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نگاه می کردم و چند تا از نظرات رو خوندم. ظاهرا کسایی که با توجه به این قیمت، HD 202 رو خریده بودن، راضی بودن. البته قیمتش رو زده 24 دلار!!! نمی دونم یعنی این قدر تفاوت قیمت با ایران!!! سرخورده شدم این قیمت رو دیدم!!!

من هم نظرم روی این مدل رفته که می تونم اینترنتی هم خریداری کنم. فقط اینکه...
1- من به سایت ارائه دهندش ذره ای شک ندارم. اما گارانتیش برخلاف چیزی که گفتید، "تکنو ارتباط" با 12 ماه گارانتی هست. مشکلی نداره؟
2- فکر می کنید اینکه گفتم مناسب سبک "پاپ" باشه، این طور خواهد بود؟ می دونم شما تست نکردید، اما در هر صورت نظر شما در این مورد برام ارزشمنده.

سلام
خوب قرار نيست هر محصولي با قيمت دلاريش عرضه بشه چون اقلامي مثل هدفون كه جزو وسايل موسيقي هست طبق قانون ايران اشكال دارن و براي اينه زياد شايع نشه اسم جنس لوكس گذاشتن روش و كلي هم گمرك مي گيرن .بخاطر همين قيمتها بصورت نجومي بالا ميره.البته يك سري هم قاچاق وارد ميشن و قيمت مناسبي دارن.
در مورد گارانتي تكنو ارتباط چيزي نشنيدم ولي تا جايي كه ميدونم نامداران هدفونهاي سنهايزر رو وارد ميكنه.
در مورد سبك مورد نظرتون بله مشكلي نيست .سبك پاپ رو تمامي هدفونها ساپورت ميكنن.
موفق باشين

tommy vercetti
04-07-2012, 20:13
سلام
بنظر من audio technica ck303 و سري هدفونهاي jays و klipsch s4 و. S5 و media و akg k370 و sennheiser cx271 و ....
اينها همه براي سبكهاي مورد نظر شما مناسب هستن و بيس خوبي هم دارن.
سلام
من بین این مدل هایی که شما فرموده بودید مفایسه کردم و به نظرم klipsch s4 از بقیه بهتره
فقط این مدل تو تهران چه قیمتی است؟
اگر بفرمایید کجا می تونم پیدا کنم که بسیار ممنون میشم.
با تشکر از شما

hesamkaveh
04-07-2012, 20:44
سلام
هندزفری بلوتوث می خواستم بخرم تا حدود 100 تومان(کیفیت در حد عالی،میزان صدا هرچه بیشتر بهتر،base هم هرچه بیشتر بهتر،ریموت اجباری،زود به زود موقع استفاده شارژخالی نکنه،میکروفون داشته باشه)
بیشتر کاربردم دوچرخه سواریه که روزی حدود 6-7 ساعت... .جوری نباشه که هی از گوشم بیوفته یا شل شه
ریموت واسم خیلی مهمه.رادیو مهم نیست.صفحه نمایش هم باشه که چه بهتر(نباشه هم مشکلی نیست)

خودم یک هندزفری سیمی فابریک دارم.اما مشکلی که هست فکر کنم سوکت گوشیم خراب شده و ریموت هیچ هندزفری سیمی روش کار نمی کنه.یکمی هم هندزفری سیمی موقع دوچرخه اذیت می کنه
گوشی: HTC Desire HD
دوستان چه انتخابایی می تونم بکنم؟
ممنون

mili_k
04-07-2012, 21:59
سلام
من بین این مدل هایی که شما فرموده بودید مفایسه کردم و به نظرم klipsch s4 از بقیه بهتره
با تشکر از شما

دوست عزیز اگر الکترونیک . راک . و متال و اینجور چیزا گوش میدی s4 خوبه ولی اگه پاپ و رپ و هیپ هاپ دوست داری t-jays three بهتره .

mohammad hamed
05-07-2012, 09:29
سلام
من یه creative M300 گرفتم.
از هدفونش زیاد راضی نیستم.چه هدفونی بگیریم براش.خیلی گرون نباشه.آیا از همین مارک بگیرم؟؟

salar_221
05-07-2012, 09:46
سلام
با تشکر از شما

سلام
بله به لحاظ کیفیت صدا هم از مدلهای دیگه بهتر هست انتخاب خوبی بود.
فعلا طبق اخرین خبری که دارم تو مجتمع پایتخت با گارانتی ارتافرورد عرضه کیشد.با همین گارانتی فکر کنم از جمهوری هم بتونین تهیه کنین.البته اخیرا کم یاب شده.قیمتش قبل از بالا رفتن دلار حدود 110 هزار تومان بود.
اگر تصمیمتون قطعی هست رو این مدل و s4 پیدا نکردین میتونین مدل s5 رو با کمی افزایش بودجه تهیه کنین.

salar_221
05-07-2012, 10:04
سلام
من یه creative M300 گرفتم.
از هدفونش زیاد راضی نیستم.چه هدفونی بگیریم براش.خیلی گرون نباشه.آیا از همین مارک بگیرم؟؟

سلام
بله هدفونهای creative بنسبت قیمتش هدفونهای خوبی هستن .مثل ep630 و ep660 و ep830 .
البته شما سبک موسیقی مورد نظرتون بهمراه بودجه در نظر گرفته شده اعلام کنین تا بهتر راهنماییتون کنیم.
با تشکر

reza021120
05-07-2012, 14:05
سلام.اساتید گرامی یکی از دوستان یه هدفون از کانادا آورده با این مشخصاتMonster Jamz High Performance In-Ear Headphone و قیمتشم 150هزار.سبکیم که گوش میدم پاپ هستش...به نظرتون بخرم؟

salar_221
05-07-2012, 15:33
سلام.اساتید گرامی یکی از دوستان یه هدفون از کانادا آورده با این مشخصاتMonster Jamz High Performance In-Ear Headphonelich king bcو قیمتشم 150هزار.سبکیم که گوش میدم پاپ هستش...به نظرتون بخرم؟

سلام
بعد از مطمعن شدن از اصل بودن هدفون ,بله میتونین تهیه کنین .هدفون خوبی هست و با سبک مورد علاقتون همخونی داره.فقط قبلش یک تستی هم انجام بدین تا مطمعن شین همونی هست که میخواین.

mohammad hamed
05-07-2012, 15:42
سلام
بله هدفونهای creative بنسبت قیمتش هدفونهای خوبی هستن .مثل ep630 و ep660 و ep830 .
البته شما سبک موسیقی مورد نظرتون بهمراه بودجه در نظر گرفته شده اعلام کنین تا بهتر راهنماییتون کنیم.
با تشکر
همه جور موزیک گوش میدم
بودجم هم حداکثر 40 نومن

reza021120
05-07-2012, 15:48
یه سوال دیگهگوشیم htc hd mini هست به نظرتون همخانی دارن با هم دیگه؟متاسفانه شهرستانه...از لحاظه اصل بودن اصله.راستی با این حدود بودجه هدفونه بهتری نمیتونم بگیرم(با گارانتی)؟

salar_221
05-07-2012, 16:27
همه جور موزیک گوش میدم
بودجم هم حداکثر 40 نومن

با این تفاصیر بنظر من ep830 تهیه کنین بهتره. البته جدیدا قیمتش رو نمیدونم ولی نهایتا 5 هزار تومان کمتر یا بیشتر.با گارانتی شاب تهیه بفرمایین.

salar_221
05-07-2012, 16:32
یه سوال دیگهگوشیم htc hd mini هست به نظرتون همخانی دارن با هم دیگه؟متاسفانه شهرستانه...از لحاظه اصل بودن اصله.راستی با این حدود بودجه هدفونه بهتری نمیتونم بگیرم(با گارانتی)؟

سلام
نه مشکلی با گوشیتون نداره..هدفون بهتر که نه ولی تو همین سبک میتونین از هدفونهای jays و klipsch با گارانتی تهیه کنین.

Toni Kroos
05-07-2012, 17:02
سلام
یدونه بز ae2i با قیمت ۱۰۰ تومن الان میتونم بخرم
الکترونیک و راک و آلترنتیو گوش میدم
مناسبه ؟
بخرم ؟
نوش ۱۸۰ دلاره ولی این دست دومه تقریبا نو هست و مشکلی نداره
ممنون

mohammad hamed
05-07-2012, 17:14
با این تفاصیر بنظر من ep830 تهیه کنین بهتره. البته جدیدا قیمتش رو نمیدونم ولی نهایتا 5 هزار تومان کمتر یا بیشتر.با گارانتی شاب تهیه بفرمایین.

شرمنده که بازم می پرسم.توی این سه مدلی که معرفی کردید، کدوم از همه بهتره؟؟

kavehj4488
05-07-2012, 17:20
شرمنده که بازم می پرسم.توی این سه مدلی که معرفی کردید، کدوم از همه بهتره؟؟ سلام. ببخشید دخالت می کنم. بین این سه مدلی که دوست عزیزمان معرفی کردند Creative EP-830 صدای متعادل تری دارد. دو مدل دیگر به علت بیس قوی و بومی کمی صدای مید (شامل بیشتر ساز ها و به خصوص خواننده) را محو می کنند. مدل 830 هم این مشکل را دارد ولی نه به اندازه دو مدل دیگر.
موفق باشید.

mili_k
05-07-2012, 17:27
من فقط اینو میدونم . مید 630 از 830 بهتره ! تجربه ی شخصیم بوده . هر دوتاشون رو دارم .

ali7777
06-07-2012, 10:12
سلام دوستان
خوب هستید؟
من دو روزه هدفون akg k99 رو خریدم و به نظرم بیس اش یه کم قوی هست بدرد آهنگای راک و متال نمیخوره :(
از تهران ملودی هم خریدم به قیمت 130 تومن
انتظار نداشتم اینقد بیس اش قوی باشه ، احساس میکنم صداها طبیعی نیست
موقعی که درامز زده میشه احساس میکنم همش افکته

kavehj4488
06-07-2012, 11:05
سلام دوستان
خوب هستید؟
من دو روزه هدفون akg k99 رو خریدم و به نظرم بیس اش یه کم قوی هست بدرد آهنگای راک و متال نمیخوره :(
سلام. شاید این بینش شما باشد در حالی که نظر اکثر حرفه ای ها برعکس نظر شما است. در ضمن این مدل semi-open بوده و بیس خیلی قوی ندارد. البته به سه مطلب هم توجه کنید:
1. در بعضی از سایت ها عنوان شده این هدفون تا 24 ساعت اول صدای خیلی خوبی ندارد ولی بعد از این مدت مشکل برطرف می شود.
2. این مدل بهتر است همراه با آمپ استفاده شود تا بهترین کیفیت صدای آن تولید شود.
3. برای استفاده از این هدفون باید سورس با کیفیت داشته باشید و حداقل کیفیت آهنگ های شما باید MP3 320 kbps واقعی باشد.
موفق باشید.

rave-87
06-07-2012, 12:16
سلام دوستان
خوب هستید؟
ستاپتون چیه؟ هدفون قبلیتون چی بوده؟
اکثراً یا بیسش رو کم می دونن یا طبیعی؛ اینکه شما زیاد میدونین خب نشون دهندۀ ذائقۀ شماست نه چیز دیگه

سلام. شاید این بینش شما باشد در حالی که نظر اکثر حرفه ای ها برعکس نظر شما است.
:41:

ali7777
06-07-2012, 12:30
سلام. شاید این بینش شما باشد در حالی که نظر اکثر حرفه ای ها برعکس نظر شما است. در ضمن این مدل semi-open بوده و بیس خیلی قوی ندارد. البته به سه مطلب هم توجه کنید:
1. در بعضی از سایت ها عنوان شده این هدفون تا 24 ساعت اول صدای خیلی خوبی ندارد ولی بعد از این مدت مشکل برطرف می شود.
2. این مدل بهتر است همراه با آمپ استفاده شود تا بهترین کیفیت صدای آن تولید شود.
3. برای استفاده از این هدفون باید سورس با کیفیت داشته باشید و حداقل کیفیت آهنگ های شما باید MP3 320 kbps واقعی باشد.
موفق باشید.

کیفیت آهنگام اکثرا 320 هستش یا 256 ، جزئیات صدا و تفکیک و اینها خوب هست اما بیس اش فکر میکنم از حالت نرمال کمی بیشتر باشه ، قبلا با هدفون بیتس هم آهنگ گوش دادم ولی شاید یکی دو درجه بیس اش از این مدل akg بیشتر بود من انتظار داشتم کنترل شده تر باشه

ستاپتون چیه؟ هدفون قبلیتون چی بوده؟
اکثراً یا بیسش رو کم می دونن یا طبیعی؛ اینکه شما زیاد میدونین خب نشون دهندۀ ذائقۀ شماست نه چیز دیگه

:37::24::19:

:11:

هم با لپ تاپ دل وسترو 1510 گوش میدم هم با گوشی سونی اریکسون ویواز پرو

این مشکل توی آهنگای متال بیشتر میشه

oultimo
06-07-2012, 14:11
سلام خدمت همه عزیزان
آقا من یه هدفون میخوام واسه گوشیم HTC ONE X بودجه تا 100
خودم اینو بیشتر پسندیدم iBeats Sensation XE HTC
ولی خب شما تجربتون بیشتره
سبکی که بیشتر گوش میدم اهنگهای استاد سیاوش قمیشی و محسن چاووشی و ... هست
با تشکر فراوان

marsha_mahdi
06-07-2012, 15:54
سلام دوستان
من از سمعک استفاده
یه ارفون می خواستم که بلندی صداش خیلی زیاد باشد رو این موضوع تاکید دارم چون بدون سمعک می خوام استفاده کنم
بیس عالی داشته باشه چون صدای بیس رو کم میشنوم
کیفیت صدا برام مهم نیست چون نمی تونم تشخیص بدم
در حال حاضر کریتیو 630 دارم که صداش برام خیلی کمه
قبلا هندزفری فابریک n95 داشتم که صداش بهتر از این بود
قیمت هم زیر 50 و همینطور زیر 100 هر چند مدل که هست بگید ممنون میشم
سبک rock ,blues th70 و همینطور متال گوش می دم

t-jays
06-07-2012, 17:22
سلام دوستان
من از سمعک استفاده
یه ارفون می خواستم که بلندی صداش خیلی زیاد باشد رو این موضوع تاکید دارم چون بدون سمعک می خوام استفاده کنم
بیس عالی داشته باشه چون صدای بیس رو کم میشنوم
کیفیت صدا برام مهم نیست چون نمی تونم تشخیص بدم
در حال حاضر کریتیو 630 دارم که صداش برام خیلی کمه
قبلا هندزفری فابریک n95 داشتم که صداش بهتر از این بود
قیمت هم زیر 50 و همینطور زیر 100 هر چند مدل که هست بگید ممنون میشم
سبک rock ,blues th70 و همینطور متال گوش می دم
دوست عزیز :
دستگاه پخش کننده هم تاثیر زیادی توی بلند بودن صدا داره.
منبعتون رو ذکر کنید.

من این مدل رو تست کردم.
به نظرم بیس خیلی خوبی داشت.
منابعتون برای این هدفون خیلی ضعیفه.
آخه هدفون monitoring که نمیتونه با خروجی گوشی کار کنه.

kavehj4488
06-07-2012, 18:48
سلام خدمت همه عزیزان
آقا من یه هدفون میخوام واسه گوشیم HTC ONE X بودجه تا 100
خودم اینو بیشتر پسندیدم iBeats Sensation XE HTC
ولی خب شما تجربتون بیشتره
سبکی که بیشتر گوش میدم اهنگهای استاد سیاوش قمیشی و محسن چاووشی و ... هست
با تشکر فراوان

سلام. اگر از اصل بودن مدل مورد نظرتان کاملا" مطمئنید و از جنس صدای آن خوشتان می آید مدل بدی نیست اما بهتر است نگاهی هم به Sennheiser CX 281 و Klipsch S3 بیندازید.
موفق باشید.

rave-87
06-07-2012, 21:07
کیفیت آهنگام اکثرا 320 هستش یا 256 ، جزئیات صدا و تفکیک و اینها خوب هست اما بیس اش فکر میکنم از حالت نرمال کمی بیشتر باشه ، قبلا با هدفون بیتس هم آهنگ گوش دادم ولی شاید یکی دو درجه بیس اش از این مدل akg بیشتر بود من انتظار داشتم کنترل شده تر باشه

من نظرم اینه که سوکت هدفون لپ تاپ ها معمولاً فوق العاده بی کیفیته (لااقل برای لپ تاپ خودم asus n55 که اینطوره) شما لااقل نیاز به یدونه پلیر جدا (یا کارت صدا) دارین پلیری (کارت صدایی) که صدای سردی داشته باشه؛ از اونطرف احتمال داره نیاز به یدونه آمپ هدفون در حد فیو e6 هم پیدا کنین
این هدفون ها ساخته نشدن که برای استفاده با سوکت لپ تاپ یا گوشی یا پلیر صدای خوبی بدن. ولی بازم پلیر از بقیه قابل قبول تره

ویرایش:
به نظر من فعلاً مدتی دست نگه دار و اقدامی نکن و فقط با هدفونت آهنگ گوش بده
چونکه با توجه به اینکه هدفون قبلیت با فعلی از لحاظ سبک صدا خیلی متفاوتن ممکنه مغزت نیاز به burn in داشته باشه
از اونطرف خود هدفون هم شاید مقدار کمی با burn in وضعیتش بهتر شد

marsha_mahdi
07-07-2012, 00:13
[QUOTE=t-jays;7088514]دوست عزیز :
دستگاه پخش کننده هم تاثیر زیادی توی بلند بودن صدا داره.
منبعتون رو ذکر کنید.

گوشی موبایل مدل samsung wave

alireza_asol
07-07-2012, 00:34

منم k99 خریدم 120 تومن یه هفته پیش
بیسش تو بعضی فرکانس های بم واقعا کمه ( بیش از حد ) و تو بعضی دیگه متوسط به طوری که یکم تو بعضی آهنگ ها تو ذوق میزنه ( البته برای من زیاد مهم نیست چون کاربرد اصلیم گیمه )
نمیدونم چطوری میگید بیسش زیاده !!!

ali7777
07-07-2012, 08:19
من نظرم اینه که سوکت هدفون لپ تاپ ها معمولاً فوق العاده بی کیفیته (لااقل برای لپ تاپ خودم asus n55 که اینطوره) شما لااقل نیاز به یدونه پلیر جدا (یا کارت صدا) دارین پلیری (کارت صدایی) که صدای سردی داشته باشه؛ از اونطرف احتمال داره نیاز به یدونه آمپ هدفون در حد فیو e6 هم پیدا کنین
این هدفون ها ساخته نشدن که برای استفاده با سوکت لپ تاپ یا گوشی یا پلیر صدای خوبی بدن. ولی بازم پلیر از بقیه قابل قبول تره

ویرایش:
به نظر من فعلاً مدتی دست نگه دار و اقدامی نکن و فقط با هدفونت آهنگ گوش بده
چونکه با توجه به اینکه هدفون قبلیت با فعلی از لحاظ سبک صدا خیلی متفاوتن ممکنه مغزت نیاز به burn in داشته باشه
از اونطرف خود هدفون هم شاید مقدار کمی با burn in وضعیتش بهتر شد

ینی واسه یه هدفون 130 تومنی ، 200 تومن هم بدم واسه کارت صدا؟:41: این آمپ که می گین قیمتش چجوریاس ؟ کلا واسه همچین هدفونی خروجی استاندارد چیه؟

ArashMiniStar
07-07-2012, 10:15
سلام دوستان.خوب هستید؟
میخواستم ببینم کسی قیمت AKG K77 و K44 را دارد؟هدفون های خوب و راحتی هستند؟بیسشون چطور هست؟
میشه با 50 تومان یک هدفونی که خیلی خراب نباشه :39: خرید؟؟کاربردم همه چیز هست.فیلم ، گیم ، از همه مهمتر موزیک همه سبک:31: و ....(بنده خدا هدفونه ازش چه انتظاری داریم:45:)
فقط یک چیزی این هدفون هایی که فول سایز هستند با اونایی که روی گوش هستند از نظر بیرون دادن صدا فرقی دارند؟چون برای خیلی مهمه صدای کمی بره بیرون.فکر کنم فول سایز بهتر باشه.
ویرایش: اگر هدفونی بهتر هم با کمی قیمت بیشتر هست اونم معرفی کنید ممنون میشم.
با سپاس فراوان و وقتی که می گذارید:40:

ArashMiniStar
07-07-2012, 11:14
دوستان ضمنا میشه یک فروشگاهی که پستی میفرسته معرفی کنید؟ چون ظاهرا اینطوری که از پست ها خوندم k44 اینا با گارانتی متفرقه عرض میشه و ممکنه تقلبی باشد!

rave-87
07-07-2012, 11:49
ینی واسه یه هدفون 130 تومنی ، 200 تومن هم بدم واسه کارت صدا؟:41: این آمپ که می گین قیمتش چجوریاس ؟ کلا واسه همچین هدفونی خروجی استاندارد چیه؟

نکتۀ اول اینکه فعلاً تا 2 هفته باهاش موزیک گوش بدین و اقدامی نکنی
نکتۀ دوم این که قضیه قیمت نیست، ممکنه هدفون داخل گوشی 1000$ هم بخرین و کسی بگه نیازی به کارت صدا ندارین و با آیپاد به خوبی جواب میده
حتی شما روی سایت akg هم نگاه کنین این سری هدفون های akg جز سری های on-the-go نیستن، یا حتی اگر توی این قسمت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) سورستون رو Portable Players انتخاب کنین، هیچوقت به شما هدفون فول سایز پیشنهاد نمیده
وقتی کسی هدفون فول سایز می گیره باید لااقل کارت صدا داشته باشه یا دیگه یدونه پلیر مناسب داشته باشه؛ نه گوشی موبایل یا سوکت هدفون لپ تاپ (البته این نظر بنده براساس اطلاعات بنده هستش)

من میترسم که اون آمپ به درد شما نخوره، چونکه آمپ های در این حد، اولین تأثیرشون توی بهتر کردن (دقیقتر و بیشتر کردن) بیس هستش که شما اتفاقاً می گین مقدار بیسش زیاد هم هست؛ پس اگر آمپ اضافه کنین، هم بیس دقیقتر میشه و هم مقدار بیس بیشتر میشه؛ که احتمالاً این امر باعث میشه که صدای مورد نظرتون رو بدست نیارین؛ پس من فکر می کنم این آمپ چارۀ مشکل نیست

از اونطرف کارت صدا های موجود در ایران هم اکثراً از برند کریتیو هست که فکر کنم کلاً صدای گرمی داشته باشن (کسی از دوستان که تجربه ایی با این کارت صداها دارن لطف کنن نظر بدن.) پس انتخاب با ریسک کمتر اینه که پلیری انتخاب کنین که صدای سردی داشته باشه؛ تا اونجا که به خاطرم هست، اگر اشتباه نکنم پلیرهای کوون صدای گرمی دارن و به نسبت پلیرهای سونی صدای سردتری دارن پس سونی مناسب تره؛ در مورد آیریور اطلاعی ندارم البته

ksksks
07-07-2012, 13:55
اقا قیمت eclips 4s الان چنده؟

SiavElClassico
07-07-2012, 14:18
سلام من قبلا تصمیم گرفتم بیر اودیو DT880 250 ohm بخرم اما برای لطمه نخوردن به کار ها و درسم اون رو به بعد از امتحانات موکول کردم که به لطف دلار همه چی گرون شد. میخواستم بدونم الان این هدفون با چه قیمتی خوبه؟
تهران ملودی که میده 520 تومن، از لحاظ قیمت پشیمونم که صبر کردم هر چند نتایج امتحاناتم عالی شد.

با تشکر

ArashMiniStar
07-07-2012, 20:38
ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه.یکم عجله دارم.چون شاید بدم کسی برام از تهران بفرسته...:40:

ali7777
07-07-2012, 21:48
سلام دوستان.خوب هستید؟
میخواستم ببینم کسی قیمت AKG K77 و K44 را دارد؟هدفون های خوب و راحتی هستند؟بیسشون چطور هست؟
میشه با 50 تومان یک هدفونی که خیلی خراب نباشه :39: خرید؟؟کاربردم همه چیز هست.فیلم ، گیم ، از همه مهمتر موزیک همه سبک:31: و ....(بنده خدا هدفونه ازش چه انتظاری داریم:45:)
فقط یک چیزی این هدفون هایی که فول سایز هستند با اونایی که روی گوش هستند از نظر بیرون دادن صدا فرقی دارند؟چون برای خیلی مهمه صدای کمی بره بیرون.فکر کنم فول سایز بهتر باشه.
ویرایش: اگر هدفونی بهتر هم با کمی قیمت بیشتر هست اونم معرفی کنید ممنون میشم.
با سپاس فراوان و وقتی که می گذارید:40:

من خودم akg k99 رو خریدم ، راحتی که اره ، بیسش هم بقیه میگن معمولی هست ولی واسه یکی مثل من یه کم بلند هم هست نمیدونم شاید زیادی حساسم
از تهران ملودی تهیه کنید اصله یکسال هم گارانتی داره

ali7777
07-07-2012, 21:53
خب با این شرایط آمپ که بدرد نمیخوره کارت صدا هم اولن که گرونه بعد نشه بیس اش رو کنترل کرد چه فایده ، رو خرید پلیر فکر میکنم ولی قبلش سعی میکنم حتما رو پلیر های مختلف تتست کنم تا نتیجه همونی باشه که انتظار دارم :46:
از لطفتون ممنونم:11:

salar_221
07-07-2012, 22:42
ممنون میشم اگر کسی منو راهنمایی کنه.یکم عجله دارم.چون شاید بدم کسی برام از تهران بفرسته...:40:سلام هدفونهاي akg سري k44,k77 ,k99 هدفونهاي مانيتور با صداي بسيار خوبي هستن كه براي مصارفي كه نام بردين بسيار مناسب هستن.هدفونهاي ديگه اي هم هستن كه ميتونين تهيه كنين ولي به كيفيت و مناسب بودن akg ها نخواهد بود.مثل sennheiser hd 201.بنظر من k77 رو تهيه كنين بهتر هست.و براي خريد اينترنتي سايتهاي زيادي هستن مثل تهرام ملودي كه دوستمون معرفي كردن.

armin100
07-07-2012, 22:56
من هم امروز AKG K99 به قیمت 130 خریدم.

نمیگم هدفون بدیه، از تمام هدفون هایی که تا حالا داشتم بهتر بوده.
ولی راستش به اون شفافیت، تفکیک پذیری و جزئیات صدایی که دنبالش بودم، اصلا نرسیدم! ای کاش یکم بیسش ضعیفتر بود ولی به جاش یکم صدای شفاف تری داشت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif
نمیدونم، شایدم انتظارات من بالاست...
اتفاقا لپ تاپ من هم 1510 هست.

یعنی یه لپ تاپ سری مولتی مدیا Asus بخرم، صدای هدفون اون چیزی که دلم میخواد، میشه؟ واسه به دست آوردن صدای دلخواه موسیقی چه کارا که آدم نباید بکنه!!!
چون به خاطر نوع فعالیتم، امکان استفاده از PC و یک کارت صوتی خوب رو به هیچ وجه ندارم؛ از طرفی من موقعی میتونم موزیک گوش کنم که پای کامپیوتر باشم!
ای بابا... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif

rubiker
08-07-2012, 00:38
کارت صدای اکسترنال بخر

Essence STX
08-07-2012, 00:46
سلام
جناب salar_221 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بیزحمت شماره تماس یا ایمیلتون رو برام پیغام خصوصی کنید تا در رابطه با هدفون DENON با شما صحبت کنم.
از مسئولین هم پوزش میخوام بخاطر بحث خارج از فروم.

ArashMiniStar
08-07-2012, 09:34

ولی راستش به اون شفافیت، تفکیک پذیری و جزئیات صدایی که دنبالش بودم، اصلا نرسیدم! ای کاش یکم بیسش ضعیفتر بود ولی به جاش یکم صدای شفاف تری داشت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یعنی یه لپ تاپ سری مولتی مدیا Asus بخرم، صدای هدفون اون چیزی که دلم میخواد، میشه؟ واسه به دست آوردن صدای دلخواه موسیقی چه کارا که آدم نباید بکنه!!!
چون به خاطر نوع فعالیتم، امکان استفاده از PC و یک کارت صوتی خوب رو به هیچ وجه ندارم؛ از طرفی من موقعی میتونم موزیک گوش کنم که پای کامپیوتر باشم!
ای بابا... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

فکر کنم چون open هست بیس خوبی نداره نه؟

ArashMiniStar
08-07-2012, 10:48
سلام هدفونهاي akg سري k44,k77 ,k99 هدفونهاي مانيتور با صداي بسيار خوبي هستن كه براي مصارفي كه نام بردين بسيار مناسب هستن.هدفونهاي ديگه اي هم هستن كه ميتونين تهيه كنين ولي به كيفيت و مناسب بودن akg ها نخواهد بود.مثل sennheiser hd 201.بنظر من k77 رو تهيه كنين بهتر هست.و براي خريد اينترنتي سايتهاي زيادي هستن مثل تهرام ملودي كه دوستمون معرفي كردن.
خیلی ممنونم دوست عزیز.پس همین k44 دنبالش رو میگیرم.با همین سایت چاره صحبت کردم گفتم استعلام میگرن بهم خبر میدن...
فقط این هدفون Pioneer SE-M390 چطور هست؟ تو ریویو ها در مورد راحتی و بیسش زیاد دیدم...

salar_221
08-07-2012, 11:05

ولی راستش به اون شفافیت، تفکیک پذیری و جزئیات صدایی که دنبالش بودم، اصلا نرسیدم! ای کاش یکم بیسش ضعیفتر بود ولی به جاش یکم صدای شفاف تری داشت. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](40).gif

ای بابا... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](44).gif

سلام
واقعا بیسش اینقدر قوی هست؟
البته تو رنج قیمت 130 هیچ هدفونی نمیتونین پیدا کنین که تفکیک و شفافیت صداش بهتر از k99 باشه ولی خوب بنا به سبک موسیقی مورد علاقه و تمایل به نوع صدای سرد و گرم سلیقه ها رو متمایز میکنه.
تحقیق و پرس و جو و تست و امتحان چند هدفون قبل از خرید همیشه کمک میکنه با صدایی که با روحییاتمون سازگار هست اشنا بشیم و با توجه به بودجمون بهترین رو انتخاب کنیم.
هدفون k99 شاید بنظرمون شفافیت و کیفیت بالایی نداشته باشه و به اون چیزی که واقعا انتظار داشتیم نرسیده باشیم ولی مطمعنا با هدفونهای زیر 3 میلیون هم به اون ایده المون دست نخواهیم یافت.
با توجه به بودجمون سعی کنیم در حد نیازمون وسیله مورد نظرمون رو تهیه کنیم.

SiavElClassico
08-07-2012, 11:16
كسي نيست جواب بده؟ DT880 Pro 520 تومن خوبه؟

salar_221
08-07-2012, 11:27
خیلی ممنونم دوست عزیز.پس همین k44 دنبالش رو میگیرم.با همین سایت چاره صحبت کردم گفتم استعلام میگرن بهم خبر میدن...
فقط این هدفون Pioneer SE-M390 چطور هست؟ تو ریویو ها در مورد راحتی و بیسش زیاد دیدم...

سلام
هدفون pioneer مدل se-m390 هدفونی با بیس قوی مید متوسط و های تقریبا تیز هست.تو رنج قیمت خودش هدفون خوبی هست ولی با هر سبکی از موسیقی سازگار نیست.
ممکنه برای گیم و فیلم مناسب باشه ولی برای سبکهای مختلف جز الکترونیک چندان مناسب نیست.
راحتی استفاده خوبی داره با توجه به کیفیت ساخت خوبش ولی راحتیش 7 از 10 داره.
در کل akg ها توصیه میشه.

salar_221
08-07-2012, 11:28
كسي نيست جواب بده؟ DT880 Pro 520 تومن خوبه؟

سلام
خوب خوب بودن از چه نظر؟از لحاظ قیمت؟از لحاظ کیفیت صدا؟از لحاظ راحت درایو شدن؟از لحاظ کیفیت ساخت و راحتی استفاده؟

SiavElClassico
08-07-2012, 12:01
فقط قيمت, قبلا بررسي كردمش الان ميخوام بدونم قيمت منطقيش چه رنجيه

salar_221
08-07-2012, 12:38
فقط قيمت, قبلا بررسي كردمش الان ميخوام بدونم قيمت منطقيش چه رنجيه

قیمت دلاریش 349$ هست که با احتساب دلاری 1900 , بله قیمت منطقی داره.

Spak
08-07-2012, 13:45
سلام
دوستان نظرتون در باره هندزفری های moshi چی هست ؟
امروز رفتم بگیرم این رو بهم پیشنهاد دادن به قیمت 103 هزار تومان ، تا حالا به این مارک برخورد نکرده بودم . ..

ali7777
08-07-2012, 13:55
سلام
واقعا بیسش اینقدر قوی هست؟
البته تو رنج قیمت 130 هیچ هدفونی نمیتونین پیدا کنین که تفکیک و شفافیت صداش بهتر از k99 باشه ولی خوب بنا به سبک موسیقی مورد علاقه و تمایل به نوع صدای سرد و گرم سلیقه ها رو متمایز میکنه.
تحقیق و پرس و جو و تست و امتحان چند هدفون قبل از خرید همیشه کمک میکنه با صدایی که با روحییاتمون سازگار هست اشنا بشیم و با توجه به بودجمون بهترین رو انتخاب کنیم.
هدفون k99 شاید بنظرمون شفافیت و کیفیت بالایی نداشته باشه و به اون چیزی که واقعا انتظار داشتیم نرسیده باشیم ولی مطمعنا با هدفونهای زیر 3 میلیون هم به اون ایده المون دست نخواهیم یافت.
با توجه به بودجمون سعی کنیم در حد نیازمون وسیله مورد نظرمون رو تهیه کنیم.

بله بیس اش برای سبک راک خیلی قوی هست ، آهنگای الکترونیک و پاپ باهاش گوش دادم بیس اش مناسب بود ولی خب همینطور که گفتین تمایل به صدای سرد یا گرم هست ، سبک راک خودش سرد هست و کسایی هم که گوش میدن طبعن صدای سرد رو بیشتر ترجیح میدن

alireza_asol
08-07-2012, 14:32
k99 فقط یه هدفون 45 دلاریه
در همین حد باید ازش توقع داشت
یکی از دوستام میخواد هدفون بخره
صدای k99 رو شنید خوشش اومد. ولی میتونه m50 هم بخره. حالا میخواد بدونه تفکیک و کیفیت m50 چقدر بالاتره؟
البته کارت creative titanium hd هم داره
ممنون

salar_221
08-07-2012, 14:56
سلام
دوستان نظرتون در باره هندزفری های moshi چی هست ؟
امروز رفتم بگیرم این رو بهم پیشنهاد دادن به قیمت 103 هزار تومان ، تا حالا به این مارک برخورد نکرده بودم . ..

سلام
هدفون متوسطی هست.اگه کمی بودجتون رو افزایش بدین و از برند های sennheiser .audio technica و یا akg تهیه کنین هدفون حرفه ای تر و خوش صدا تری خواهید داشت.

salar_221
08-07-2012, 15:11
k99 فقط یه هدفون 45 دلاریه
در همین حد باید ازش توقع داشت
یکی از دوستام میخواد هدفون بخره
صدای k99 رو شنید خوشش اومد. ولی میتونه m50 هم بخره. حالا میخواد بدونه تفکیک و کیفیت m50 چقدر بالاتره؟
البته کارت creative titanium hd هم داره
ممنون

سلام
تفکیک و کیفیت m50 در برابر k99 برای یک حرفه ای خیلی زیاد هست ولی برای اماتور شاید خیلی هم زیاد نباشه بجز بیس.
m50 بغیر از بیس در soundstage و imagine هم خیلی بهتر از k99 هست.
با کارت صوتی titanium hd هم بخوبی درایو میشه و میتونین از حد اکثر توان هدفون بهره ببرین.

Anishtain_DM
08-07-2012, 17:18
بعد از یک هفته بالاخره تصمیم رو گرفته و با عزم راسخ رفتم که Klipsch S4i رو تهبه کنم بعد از کلی گشت و گزار S5i خریدم !!
حدود دو روزی هست که دارم صداشون رو گوش میدم تا حداقل بتونم یه Review برای شما دوستان عزیز بنویسم
اول از قسمت بم هدفون یعنی Bass شروع می کنم. صدای بیس در حد متعادله یعنی مطمئنم انتظارات بیشتر کسایی که می خوان این هدفون رو بخرن رو برآورده میکنه . این رو هم بکم که بیس خیلی روونه یعنی در طول آهنگ ّFlow داره و خشک یا حالت Kick نیست. در بعضی از آهنگ ها صدای بیس از صدای میدرنج جلو میزنه که من اون رو میزارم به حساب مسترینگ موزیک چون این مورد تو یه آهنگ بیشتر پیش نیومد.
دوم میرم سراغ Mid-range کلا میدرنج این ایرفون در حد معقول و صدای خواننده هایی رو که شنیدم برام بسیار دلنشین و گرم بود الان که دارم این قسمت رو می نویسم هنوز ایرفون ها تو گوشمه و داره آهنگ پخش میکنه صدای Trumpet آنقدر خوبه که هی دوست دارم برگردم و دوباره گوش بدم.
خوب برسیم به قسمتی که من تقریبا رازی نبودم یعنی Treble نظری که من دارم تریبل این هدفون ها اونتر که باید و شاید صداشون در نمیاد من صدای AKG K370 رو نشنیدم ولی مطمئنم تو قسمت تریبل در مقایسه با این هدفون ها حرف برای گفتن زیاد داره حداقلش روی کاغذ که اینطوره. صدای تریبل رو از اون لحاظ دوست دارم که بعد از زیاد کردن صدای ایرفون سعی نمیکنم به خاطر تیزی صدا صدا رو دوباره کم کنم. در نهایت صدای تریبل در او حد که می خواستم Wide . open و Airy نیست و انگار یه توری بین تو و خواننده هست.
کلا من دیدی رو که داشتم نوشتم این ها همش نظر بنده بوده و ممکنه از دید فرد دیگه متفاوت باشه.
در آخر هم سورس بنده آیفون جیلبرک شده و اپلیکیشن Flac Player و خود فایل های Flac.
چند تا عکس هم گرفته بودم گذاشتم ببیند.

kavehj4488
08-07-2012, 21:28
سلام. اتفاقا" برعکس چون Open هست بیس ضعیف تری نسبت به مدل K77 دارد که Close است. البته قوی بودن بیس ربطی به Open یا Close بودن هدفون ندارد ولی در بیشتر مواقع Close ها بیس قوی تری دارند.
یک نمونه استثنا: Sennheiser PX-100II با وجود Open بودن قاب بیس قوی تری نسبت به Sennheiser PX-200II که Close می باشد دارد.
موفق باشید.

mili_k
08-07-2012, 22:27
s5 چه برتری هایی نسبت به s4 داره ؟
چند خریدین ؟

star Walker
09-07-2012, 00:30
سلام دوستان ، من قصد خرید یک هدفون دارم ، موارد استفادمم بیشتر برای فیلم و بازی هستش ، و همچنین میخوام که صدای بیرون وارد هدفون نشه و دیگه اینکه بتونم ساعت ها روی گوشم بزارمش بدون اینکه گوشم خسته بشه ( هدفون راحتی باشه ) . و میخواستم که قیمتش هم بیش از 100 تومن نباشه ، با این بودجه چه هدفون یا چه هدفون هایی رو بهم پیشنهاد میدین ، لطفاً مدلش رو هم بنویسید ، و اگر سایتی رو هم میشناسید که اون هدفونو میفروشه آدرسشو بزارید ...
من خودم این 3 تا مدلو دیدم بدم نیومد ، نظر شما در مورد این دوتا چیه ؟! :

جفتشون 100 تومنه ! چطورن ؟!

و همچنین این :

این 50 تومنه !؟

هدفون خودم اینه (A4TECH HS-800) ، که الان دیگه شکسته و میخوام عوضش کنم ، هدفون بدی نبود ، هدفون راحت و خوبی بود ، میخوام هدفون جدیدی که میگرم از این پایین تر نباشه و یه چیزی باشه که واقعاً تفاوتشو با این حس کنم !

لطفاً راهنمایی بفرمایید ...

با تشکر

Anishtain_DM
09-07-2012, 08:26
s5 چه برتری هایی نسبت به s4 داره ؟
چند خریدین ؟

از لحاظ صدا هیچ فرقی ندارند. تفاوتش توی ساخت هست این هدفون تقریبا ضد آب و رطوبت و تو تمام شرایط آب و هوایی قابل استفاده است. به عنوان مثال اگه ایرفون رو تو کوهنوردی استفاده می کنین و باران شدیدی گرفت نگران این نیستید که آب بره تو گوشتون هدفون خراب میشه . همین موضوع برای کنترلش هم صادقه.
کیس ایرفون ها هم فرق میکنه و یه چراغ قوه هم داره ( توعکس ها هست ). در نهایت کیس قابل حمل هست یعنی پشتش گیره داره.
این هم سایت خود klipsch هست که میتونین اکساشو ببینید:
قیمت هم من 160 تومن خریدم.

salar_221
09-07-2012, 09:21
سلام دوستان ، من قصد خرید یک هدفون دارم ، موارد استفادمم بیشتر برای فیلم و بازی هستش ، و همچنین میخوام که صدای بیرون وارد هدفون نشه و دیگه اینکه بتونم ساعت ها روی گوشم بزارمش بدون اینکه گوشم خسته بشه ( هدفون راحتی باشه ) . و میخواستم که قیمتش هم بیش از 100 تومن نباشه ، با این بودجه چه هدفون یا چه هدفون هایی رو بهم پیشنهاد میدین ، لطفاً مدلش رو هم بنویسید ، و اگر سایتی رو هم میشناسید که اون هدفونو میفروشه آدرسشو بزارید ...

و همچنین این :

این 50 تومنه !؟

هدفون خودم اینه (A4TECH HS-800) ، که الان دیگه شکسته و میخوام عوضش کنم ، هدفون بدی نبود ، هدفون راحت و خوبی بود ، میخوام هدفون جدیدی که میگرم از این پایین تر نباشه و یه چیزی باشه که واقعاً تفاوتشو با این حس کنم !

با تشکر

سلام
با توجه به کاربردتون
akg k77
sennheiser hd202
sennheiser hd 201
pioneer m-se390
creative hq-1400
audio technica sj11
audio technica m30
فعلا هدفونهای فیلیپس رو فراموش کنین که جز زیبایی و چشم نوازی هیچ چیزه دیگه ای تو چنته ندارن.

ArashMiniStar
09-07-2012, 09:21
سلام. اتفاقا" برعکس چون Open هست بیس ضعیف تری نسبت به مدل K77 دارد که Close است. البته قوی بودن بیس ربطی به Open یا Close بودن هدفون ندارد ولی در بیشتر مواقع Close ها بیس قوی تری دارند.
یک نمونه استثنا: Sennheiser PX-100II با وجود Open بودن قاب بیس قوی تری نسبت به Sennheiser PX-200II که Close می باشد دارد.
موفق باشید.

شرمنده ولی کجای جمله من اشتباه بود!؟:38:

سلام. اتفاقا" برعکس چون Open هست بیس ضعیف تری نسبت به مدل K77 دارد که Close است

ArashMiniStar
09-07-2012, 09:28

و همچنین این :

این 50 تومنه !؟

با تشکر

بنظرم من که با این هزینه اصلا سراغ فیلیپس نرید.مخصوصا اینکه بیسس خوبی ندارن.
مدل های خوب اینا هستن :
AKG K44 - AKG K77
Pioneer SE-M390 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

star Walker
09-07-2012, 13:41
ممنون که پاسخ دادید .
Logitech G35 چطوره ؟!
قیمتش چنده ؟!
یه جا زده : 287 تومن :
یه جا زده : 160 تومن :
یه جا زده : 140 تومن :
!?!?!?!?!?!?
جریان چیه ؟!! قیمت واقعیش چنده ؟!

بعد آیا هیچ کدوم از این مدل هایی که پیشنهاد دادین دارای صدای چند کاناله هستند ؟

Spak
09-07-2012, 20:44
سلام
هدفون متوسطی هست.اگه کمی بودجتون رو افزایش بدین و از برند های sennheiser .audio technica و یا akg تهیه کنین هدفون حرفه ای تر و خوش صدا تری خواهید داشت.

افزایش بودجه که فکر نکنم . من اونقدرا هم حرفه ای نیستم که به جزئیات زیاد توی آهنگ توجه کنم ، فقط کیفیت صدا و ساختش خوب باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید ..

hasssan10
09-07-2012, 23:49
سالام خدمت دوستان عزیز.دوستان برای کارت صدای Creative-Sound-Blaster-X-Fi-Surround-5.1-Pro-1 چه هدفون فول سایزی رو پیشنهاد مکنید درباره مشخصات کارت چون واسه دوستمه چیز دیگه ای نمیدونم.سوال بعدیم اینکه واسه هدفون dt 990 که فک کنم 250 اهمی چه کارت صدای اکسترنالی جواب میده فقط واسه پخش موسیقی.(شرمنده اینجا پرسیدم اخه تاپیک مربوط انگار متروکه شده)

kavehj4488
10-07-2012, 06:08
ممنون که پاسخ دادید . Logitech G35 چطوره ؟! قیمتش چنده ؟! یه جا زده : 287 تومن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جا زده : 160 تومن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه جا زده : 140 تومن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !?!?!?!?!?!? جریان چیه ؟!! قیمت واقعیش چنده ؟! بعد آیا هیچ کدوم از این مدل هایی که پیشنهاد دادین دارای صدای چند کاناله هستند ؟ سلام. یک توضیح کوچک در مورد صدای چند کاناله: چنین صدایی فقط مخصوص اسپیکر ها است و استفاده از لغاتی مانند Dolby Digital یا 5.1 Surround فقط به منظور تبلیغات و فقط توسط برند های آماتور انجام می شود. (حتی برند های نیمه حرفه ای هم از این عبارات استفاده نمی کنند) انجام می شود. در ضمن هدفون ها 2 کاناله هستند. در هیچ مدلی از برند های حرفه ای شما چنین عباراتی را نخواهید دید. موفق باشید.

kavehj4488
10-07-2012, 11:21
شرمنده ولی کجای جمله من اشتباه بود!؟:38: سلام. اگر شما پستی را که نقل قول کرده بودید را نگاه کنید می بینید در آن پست از قوی بودن بیس صحبت شده بود. لحن پست شما هم به گونه ای بود که بنده تصور کردم پست آن دوست را تایید می کنید. حال یک جواب دیگر: مدل های Open دقیق ترین و با جزئیات ترین بیس را دارند و بیس آن ها اصلا" بد نیست. موفق باشید.

star Walker
10-07-2012, 11:55
سلام. یک توضیح کوچک در مورد صدای چند کاناله: چنین صدایی فقط مخصوص اسپیکر ها است و استفاده از لغاتی مانند Dolby Digital یا 5.1 Surround فقط به منظور تبلیغات و فقط توسط برند های آماتور انجام می شود. (حتی برند های نیمه حرفه ای هم از این عبارات استفاده نمی کنند) انجام می شود. در ضمن هدفون ها 2 کاناله هستند. در هیچ مدلی از برند های حرفه ای شما چنین عباراتی را نخواهید دید. موفق باشید.

Sennheiser P333D

Sennheiser P163D

razer tiamat 7.1

Logitech G35

پس اینا چین ؟!
مگه حرفه ای تر از اینا هم برندی وجود داره ؟!

t-jays
10-07-2012, 12:35
سلام
بالاخره تاپیک رو تموم کردم.:31:
البته بیشتر از چند روز شد ولی ارزششو داشت.
چند نکته برای خرید و انتخاب آمپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

salar_221
10-07-2012, 12:59
افزایش بودجه که فکر نکنم . من اونقدرا هم حرفه ای نیستم که به جزئیات زیاد توی آهنگ توجه کنم ، فقط کیفیت صدا و ساختش خوب باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید ..

سلام
پس بودجه رو اعلام کنین که یک مدل مناسب معرفی بشه.

Spak
10-07-2012, 13:03
سلام
پس بودجه رو اعلام کنین که یک مدل مناسب معرفی بشه.

حدود همون 100 دیگه ..:31:

ولی حالا پیشنهادهاتون رو هم بگید ولی نمیخوام بیشتر از اینا هزینه کنم چون استفاده دائم ندارم ..

البته من برای گوشی میخوام استفاده کنم که خروجی خودش Beats هست (One X)

farshides
10-07-2012, 13:12
سلام
دوستان برای موزیک پاپ تو رنج 100 تا 170 تومن چی پیشنهاد میدن
کیفیت و وضوح صدا برام مهمه
خودم نظرم روی sennheiser Hd 228 و Klipsch S5i هست
ممنون

salar_221
10-07-2012, 15:47
حدود همون 100 دیگه ..:31:

ولی حالا پیشنهادهاتون رو هم بگید ولی نمیخوام بیشتر از اینا هزینه کنم چون استفاده دائم ندارم ..

البته من برای گوشی میخوام استفاده کنم که خروجی خودش Beats هست (One X)
سلام
پیشنهادها میتونه اینطوری باشه:
audio technica ck 303
audio technica ck400
audio technica ckm55
akg k328
sennheiser mx 580
sennheiser mx365
sennheiser cx300II
klipsch s4
creative ep830
panasonic hje350
jays هر سه مدل t و a و v
sennheise cx271
sennheiser cx281
فعلا اینها به ذهنم رسید.حتما دوستان هم مدلهایی رو پیشنهاد خواهند کرد.
موفق باشین

rezaomido
10-07-2012, 18:12
سلام به همه دوستان گلم

راستش فردا روز تولد rezaomido هست و دوست بسیار بسیار عزیزی لطف کردن و توی وبلاگ شخصیشون تبریک گفتن و چون وبلاگ نداشتم خواستم اینجا ازشون تشکر ویژه کنم و همینطور از شما بپرسم اینجا کسی یه کارتن شمع و یه کسیه آرد کیک و یه کیسه شکر برای درست کردن کیک برای بابا بزرگی مثل من سراغ نداره :-)

خارج از شوخی
------------------
خواستم که اگه تمایل داشته باشین اون قرار حضوری رو به زودی زود انجامش بدیم
دوستانی که علاقه مند هستن و دوست دارن شرکت کنن یه جوری اعلام کنن که همه با هم هماهنگ باشیم

شما هم موفق باشید.

cold398
10-07-2012, 18:40
سلام

دوستان کسی اطلاع نداره هدفون های DENON رو از کجا میشه گیر آورد ؟

این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](DenonNA)&catalog=DenonNA_US&CatId=OverEar(DenonNA)&Pid=AHD310R(DenonNA))اگر قیمتش نزدیک به 120 / 30 باشه مدل خیلی خوب و راحتیه ...

salar_221
10-07-2012, 21:47
سلام به همه دوستان گلم

راستش فردا روز تولد rezaomido هست و دوست بسیار بسیار عزیزی لطف کردن و توی وبلاگ شخصیشون تبریک گفتن و چون وبلاگ نداشتم خواستم اینجا ازشون تشکر ویژه کنم و همینطور از شما بپرسم اینجا کسی یه کارتن شمع و یه کسیه آرد کیک و یه کیسه شکر برای درست کردن کیک برای بابا بزرگی مثل من سراغ نداره :-)

خارج از شوخی
------------------
دوستانی که علاقه مند هستن و دوست دارن شرکت کنن یه جوری اعلام کنن که همه با هم هماهنگ باشیم

شما هم موفق باشید.
سلام بر استاد عزيزم تاج سر فوروم
تولدتون مبارك صد سال به اين سالها (كلي جمله قشنگ پيدا كردم ولي چون فكر كردم ممكنه تكراري باشن ديگه نزدم .بهترين تبريكها رو از طرف من قبول كنين)
در مورد قرار هم خيلي وقته اماده ايم منتظر شما بوديم كه هماهنگ بشيم.فقط روز و محل هر چه زودتر مشخص بشه خيلي عالي هست و اينكه تعداد عزيزاني كه قرار تشريف بيارن.
دوستان هر كس تمايل به شركت در اين جلسه اشنايي رو داره لطفا يه تبريك روز تولد به rezaomido و اعلام امادگي جهت حضور در جلسه رو بده ممنون ميشيم.
با تبريك مجدد به استاد و تشكر از همه دوستان عزيز

rubiker
10-07-2012, 22:06
رضا جان تولدت مبارک ... شما نبودید خیلی ها نمیتونستند صدا رو بصورت حرفه ای دنبال کنند ... راستی چند سالتون شد ؟

پ.ن : ببخشید بابت اسپم ولی حتما از میتینگ عکس بگیرید و اینجا بذارید ... ممنون ...

alishadabmehr
10-07-2012, 22:16
سلام

دوستان کسی اطلاع نداره هدفون های DENON رو از کجا میشه گیر آورد ؟

این مدل ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](DenonNA)&catalog=DenonNA_US&CatId=OverEar(DenonNA)&Pid=AHD310R(DenonNA))اگر قیمتش نزدیک به 120 / 30 باشه مدل خیلی خوب و راحتیه ...

دوست عزیز چرا یه هدفون 30 دلاری اگه قیمتش 120-30 باشه خوبه !!! من مدل d510 توی جمهوری دیدم 180 میگفت 710 رو هم دیدم بالای 300 میگفتن ولی آدرس دقیق ندارم.

alishadabmehr
10-07-2012, 22:21
سلام به همه دوستان گلم

خارج از شوخی
------------------

شما هم موفق باشید.
آقا مشتاق دیدار فقط هر چی زودتر باشه بهتره ...از الان فقط تاریخشو اعلام کنید بچه ها اون روزو خالی کنن هه :)

cold398
10-07-2012, 23:08
دوست عزیز چرا یه هدفون 30 دلاری اگه قیمتش 120-30 باشه خوبه !!! من مدل d510 توی جمهوری دیدم 180 میگفت 710 رو هم دیدم بالای 300 میگفتن ولی آدرس دقیق ندارم.

هدفون های راحتی هستن دوست عزیز ؛ ولم کنترل هم دارن که خیلی کاربردی هست .

قیمتش هم 70 دلاره نه 30 دلار 120 / 30 گیر بیاد باید خدا رو شکر کرد .

AH-D510R با قیمت 180 بنظرم خوبه ! اسم شرکت وارد کنندش رو نمیدونید ؟

Essence STX
10-07-2012, 23:12
امروز تولد کـــسی است
کـــسی خوب
کــــسی که مثل هیچکس نیست
امروز تولد باباست
کوچه ما لطف و صفاست
بچه ها با شادی و شور
دلها همه پر از وفاست

خوش به حال شما
که تولدتان مبارک می شود
به شاد باش و
ایشالا که 100 سال زنده باشی
کیک من را بزرگتر ببرید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما که خوب می برید

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آقا رضای گل همگی از صمیم قلب تولدت را تبریک میگیم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

alishadabmehr
10-07-2012, 23:28
هدفون های راحتی هستن دوست عزیز ؛ ولم کنترل هم دارن که خیلی کاربردی هست .

قیمتش هم 70 دلاره نه 30 دلار 120 / 30 گیر بیاد باید خدا رو شکر کرد .

AH-D510R با قیمت 180 بنظرم خوبه ! اسم شرکت وارد کنندش رو نمیدونید ؟
اولا قیکت یه هدفون بستگی به خیلی چیزها داره من قیمت دنون 310 رو تو آمازون 31 دلار دیدم ممکنه یه تک فروش 70 دلار هم بده ولی خوب بصورت رسمی که وارد نمیکنن البته تا اونجایی که من میدونم بنظر من تو این بودجه اودیو تکنیکا ام30 بهترین انتخاب هست با این موجودی و قیمتایی که تو ایران هست...

ama.lord
11-07-2012, 05:34
سلام خدمت دوستان،یه هدفون برای گوش دادن موسیقی میخوام و اول کیفت صدا و بعد بیسیم بودن برای من اهمیت دارن و بودجه ی من هم 600000 تومان است.

kavehj4488
11-07-2012, 06:32
سلام خدمت دوستان،یه هدفون برای گوش دادن موسیقی میخوام و اول کیفت صدا و بعد بیسیم بودن برای من اهمیت دارن و بودجه ی من هم 600000 تومان است.
سلام. اگر حتما" باید بی سیم باشد Sennehiser RS 170 انتخاب خوبی است. اما اگر قید بی سیم بودن را بزنید انتخاب های خیلی بهتری دارید مثل Beyerdynamic DT880 Pro یا Sennheiser HD598.
موفق باشید.
آقا رضای عزیز بنده هم به نوبه ی خودم تولدتان را از صمیم قلب به شما تبریک می گویم و آرزوی موفقیت توأم با سلامتی برای شما دارم. در مورد قرار ملاقات هم هر چه زودتر اعلام کنید بهتر است (منظورم فاصله بین زمان اعلام و روز ملاقات است) چون من از شهرستان شهریار باید خودم را به تهران برسانم و به دلیل طولانی بودن مسیر و بسته بودن برنامه ریزی ام هماهنگ بودن کمی برایم مشکل می شود. ولی حتما" سعی می کنم در ملاقات شرکت کنم.
موفق باشید.

rezaomido
11-07-2012, 12:12
مرسی از لطف همه شما عزیزان

برای اینکه با برنامه پیش بریم و هماهنگ باشیم که کاربری به موقع نتونه برسه کسایی که علاقه مند حضور هستن فقط یک پیغام خصوصی بدن که متن اون روزها و ساعاتی هست که می تونن به یک قرار نهایتآ 3 ساعته برسن

مثلآ:
روزهای زوج برنامه ریزی خاصی ندارم
ساعات بعد از ظهر بین 5 الی 9

یا:
هفته آینده برنامه خاصی ندارم
اگه قرار صبح باشه عالی میشه

لطفآ خیل خلاصه و تلگرافی

بعد از مشخص شدن تعداد باید برای محل قرار مشورت بشه و برای اینکه دوستان مسیر زیادی رو طی نکنن توی همون پیغام خصوصی عنوان کنید:

فاصله مسیر حرکتی من تا مرکز تهران 1 ساعت هست

یا:
اگر قرار صبح باشه فصله زمانی من تا مرکز تهران 1 ساعته
ولی اگر بعدازظهر باشه فاصله من تا مرکز شهر 2 ساعت میشه

و برای محل قرار نظر سنجی انجام میشه هر چند که فعلآ محلی انتخاب نشده ولی سعی میکنیم که چند محل مناسب معرفی کنیم

همینجا از نمایندگی ها و فروشگاههای هدفون اگه تمایل به برگزاری این قرار در محل خاصی دارند اعلام کنن که هم دوستان با محصولات اونها از نزدیک اشنا بشن و هم تبلیغی مفید برای اونها باشه

چون بعضی از کاربرها دیر به دیر اینجا سر میزنن این پست در روزهای آینده یک بار دیگه اضافه میشه

یک توضیح:
دوستان هدف از این قرار صرفا اشنایی و دیدار از نزدیک هست لطفآ هدفونهای گرون قیمت و یا ارزان قیمت خودتون رو ملاک شرکت ندونید و هر کاربری که حتی تجربه ای هم از هدفون و Setup شخصی نداره می تونه توی این قرار حضور داشته باشه و از تجربه دوستان استفاده کنه چه بسا این قرار ایجاد کننده ارتباطهای صمیمانه تر در خارج از این فروم بشه

دوستان همه شرایط قرار به صورت نظر سنجی انجام خواهد شد پس احتمال اینکه نظر شما مورد موافقت قرار بگیره هست پس منتظر پیشنهاد شما هستیم

شما هم موفق باشید.

t-jays
11-07-2012, 12:25
سلام به همه دوستان گلم

خارج از شوخی
------------------

شما هم موفق باشید.
سلام
رضا خان تولدتون مبارک باشه.
امیدوارم سالهای سال زنده و پاینده و شاد باشین
یعنی شما هم متولد 21 تیری؟

ama.lord
11-07-2012, 14:59
از آقای kavehj4488 ممنونم که هدست هایی مناسبی پیشنهاد دادن،ولی کسی دیگه از دوستن هست که پیشنهاد دیگه ای داشته باشه،صرفا برای مقایسه و مشورت بیشتر این پست رو قرار دادم و یادآوری میکنم که بودجه ی من 600000 است،متشکرم.

ama.lord
11-07-2012, 15:19
از آقای kavehj4488 ممنونم که هدست هایی مناسبی پیشنهاد دادن،ولی کسی دیگه از دوستن هست که پیشنهاد دیگه ای داشته باشه،صرفا برای مقایسه و مشورت بیشتر این پست رو قرار دادم و یادآوری میکنم که بودجه ی من 600000 است،متشکرم.

ama.lord
11-07-2012, 15:20

hasssan10
11-07-2012, 20:40
اینجوریه؟ :37::45:

salar_221
12-07-2012, 12:53
اینجوریه؟ :37::45:

چجوری؟:13:

alishadabmehr
12-07-2012, 13:49
همینجا از حسین جون و rave-87 عزیز تقاضا دارم حتما تو این ملاقات حضور داشته باشند ...کسانیکه واقعا از سالهای گذشته فروم رو تنها نگذاشتند و زحماتی زیادی برای ما کشیدند و از همشون متشکرم جای سیمور و فابیو و بقیه دوستان هم که نیستند خالی :(

m.noroozi1374
12-07-2012, 18:27
آقا K77 تو تهران کرج کجا میشه گیر اورد؟
جمهوری رو رفیقم رفت گشت ی جا پیدا کرد اونم بدون گارانتی

LΩRD
13-07-2012, 00:59
سلام به همه ی دوستان

من میخاستم یه هدفون بگیرم با قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن ، ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارند کمک کنند :11:

راستی این نرم افزار هایی که میگن میشه باهاشون از یه هدفون 30 هزار تومنی حداکثر کارایی رو کشید قضیشون چیه ؟

kavehj4488
13-07-2012, 08:11
سلام به همه ی دوستان

من میخاستم یه هدفون بگیرم با قیمت بین 30 تا 50 هزار تومن ، ممنون میشم دوستانی که آشنایی دارند کمک کنند :11:

راستی این نرم افزار هایی که میگن میشه باهاشون از یه هدفون 30 هزار تومنی حداکثر کارایی رو کشید قضیشون چیه ؟

سلام. کمی روشن تر توضیح بدهید ابتدا بگویید هدفون داخل گوشی In-Ear می خواهید یا فول سایز؟ برای چه کاربردی می خواهید؟ و...
در مورد قسمت دوم سوال شما: قبل از هر چیز شما باید از آهنگ های با کیفیت (برای هدفون 50 هزار تومانی MP3 320) و کارت صدای نسبتا" خوب استفاده کنید و بعد به سراغ نرم افزار بروید. در ضمن در بین نرم افزار های پخش موسیقی به نظر من Winamp حرفه ای ترین است البته اگر از افزونه (Plug-in) مناسب استفاده کنید.
موفق باشید.

Spak
13-07-2012, 08:50
دوستان نظرتون در مورد

SennheiserOMX 680 Sports

چیه ؟

از اونجا که برای ورزشکاران طراحی شده ، برای استفاده روزانه و معمولی چه جوریه ؟

Faraz_sm
13-07-2012, 11:25
سلام. معذرت می خوام بابت پست بی ربط
من هفته آینده یک سفر به چین دارم و چند روزی پکن می مونم. می خواهم برای خودم پلیر سانسا و آمپلیفایر تهیه کنم... اگه کسی تمایل داره به من بگه شاید بتونم با خرید چند تا سانسا کلیپ تخفیف بهتری بگیرم... با پیام خصوصی با من در ارتباط باشید....

Faraz_sm
13-07-2012, 11:30
سلام. کمی روشن تر توضیح بدهید ابتدا بگویید هدفون داخل گوشی In-Ear می خواهید یا فول سایز؟ برای چه کاربردی می خواهید؟ و...
در مورد قسمت دوم سوال شما: قبل از هر چیز شما باید از آهنگ های با کیفیت (برای هدفون 50 هزار تومانی MP3 320) و کارت صدای نسبتا" خوب استفاده کنید و بعد به سراغ نرم افزار بروید. در ضمن در بین نرم افزار های پخش موسیقی به نظر من Winamp حرفه ای ترین است البته اگر از افزونه (Plug-in) مناسب استفاده کنید.
موفق باشید.

من اغلب از winamp استفاده می کنم و اکولایزر و پری آمپ رو خاموش نگه می دارم. ولی به نظرم صدای winamp یکم تیزه و در عوض صدای jetaoudio کمی تودماغی... پلاگین ها چقدر می تونن رو صدا تاثیر مثبت داشته باشن؟! اگه ممکنه پلاگین های رایگانرو معرفی کنید... البته فکر کنم تو تاپیک مسائل حاشیه ای صدا باید ادامه بدیم....

rezaomido
13-07-2012, 12:53
ببخشید اسپم میدم که دنباله شما باشم
=========================
MediaMonkey
foobar2000

هم جزوء پلیرهای خوب هستند به خصوص اولی که امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میده و اینکه به نظرم از بین پلیرها بهترین دقت توی سمپل کردن داره و باز ترین Soundstage البته مطمئن نیستم افکت هست یا نه چون نتونستم درست تشخیص بدم چون یه چیزی بینابین هست یعنی نه زیاد قوی نه زیاد ضعیف تاثیر داره به هر حال کیفیت Soundstage این برنامه خیلی خوبه حتی اگه نرم افزاری و افکت باشه

دوستان فقط کمی زودتر تصمیم بگیرید که برای قرار دسته جمعی آماده بشید از دوستانی که اعلام آمادگی کردن تشکر میکنم و از دوستانی که فرصت نکردن اعلام آمادگی کنن ، خواهشآ زودتر تصمیم بگیرید چون محل برگزاری باید تا وسط همین هفته مشخص بشه

شما هم موفق باشید.

kavehj4488
13-07-2012, 13:14
دوستان نظرتون در مورد

SennheiserOMX 680 Sports

چیه ؟

از اونجا که برای ورزشکاران طراحی شده ، برای استفاده روزانه و معمولی چه جوریه ؟
سلام. منظور از این که این مدل هدفون ورزشی است یعنی این هدفون نسبتا" خوب در گوش قرار می گیرد و ضد عرق و تا حدی ضد آب است. بنابراین تفاوت چندانی از نظر صدا با سایر هدفونها نخواهند داشت البته کمی در پخش جزئیات دقیق صدا ضعیف هستند چون در هنگام ورزش خیلی جزئیات ریز صدا مورد توجه نیستند.
به دلیل قابلیتهای اضافه این مدلها قیمت آن ها از مدلی با صدای مشابه ولی غیر ورزشی بالاتر می رود و چندان پیشنهاد نمی شود زیرا شما می توانید همان صدا یا حتی بهتر از آن را از مدلی ارزاتتر بشنوید.
موفق باشید.

Faraz_sm
13-07-2012, 13:39
ببخشید اسپم میدم که دنباله شما باشم
=========================
MediaMonkey
foobar2000

هم جزوء پلیرهای خوب هستند به خصوص اولی که امکانات بیشتری در اختیار شما قرار میده و اینکه به نظرم از بین پلیرها بهترین دقت توی سمپل کردن داره و باز ترین Soundstage البته مطمئن نیستم افکت هست یا نه چون نتونستم درست تشخیص بدم چون یه چیزی بینابین هست یعنی نه زیاد قوی نه زیاد ضعیف تاثیر داره به هر حال کیفیت Soundstage این برنامه خیلی خوبه حتی اگه نرم افزاری و افکت باشه

دوستان فقط کمی زودتر تصمیم بگیرید که برای قرار دسته جمعی آماده بشید از دوستانی که اعلام آمادگی کردن تشکر میکنم و از دوستانی که فرصت نکردن اعلام آمادگی کنن ، خواهشآ زودتر تصمیم بگیرید چون محل برگزاری باید تا وسط همین هفته مشخص بشه

شما هم موفق باشید.

مدیا مانکی رو دانلود کردم. تفاوت کاملا محسوسه و صداها به صورت airy و خیلی وسیع به گوش می رسه، صدای سنج ها واقعا محشر شده... خیلی ممنونم از معرفی این برنامه...

LΩRD
13-07-2012, 15:03
موفق باشید.

هدفون فول سایز میخام و کاربرد هم فقط برای موزیک هست

kavehj4488
13-07-2012, 16:44
هدفون فول سایز میخام و کاربرد هم فقط برای موزیک هست
Audio-Technica SJ11
Sennheiser HD201
این دو مدل مناسبند.

Hesam_valadkhani
13-07-2012, 17:31
سلام دوستانی که اطلاع دارن بی زحمت راهنمایی کنن منو:
میخواستم یه earphone حدود 100 تومن بگیرم ترجیحا از برندای klipsch, sennheiser, shure اما اگه چیزه دیگه ای هم خوب بود ممنون میشم بگید
سبکی هم که گوش میدم کلاسیک،اینسترومنتال،دوم متال و دث متال یا گاتیک و کانتری هست و بعضی اوقاتم شاید برای فیلم ازش استفاده کنم
در ضمن به مسئله پورتیبل بودنش توجه بشه چون زیاد اینور اونور میرم
ممنون

salar_221
13-07-2012, 20:05
سلام دوستانی که اطلاع دارن بی زحمت راهنمایی کنن منو:
میخواستم یه earphone حدود 100 تومن بگیرم ترجیحا از برندای klipsch, sennheiser, shure اما اگه چیزه دیگه ای هم خوب بود ممنون میشم بگید
سبکی هم که گوش میدم کلاسیک،اینسترومنتال،دوم متال و دث متال یا گاتیک و کانتری هست و بعضی اوقاتم شاید برای فیلم ازش استفاده کنم
در ضمن به مسئله پورتیبل بودنش توجه بشه چون زیاد اینور اونور میرم
ممنون

سلام
ببخشين اصلا دوست ندارم اينطوري بگم ولي انتظارتون از يك هدفون 100 هزار توماني براي اين سبكها امكان پذير نيست.
يعني حتي فكر نكنم هدفونهاي داخل گوشي 800 دلاري هم اين سبكهارو با هم پوشش بدن.
شايد هدفونهاي فول سايزي بعضي از اين سبكهارو بطور كامل و بعضي ها رو بصورت نصف نيمه درايو كنن ولي هدفونهاي داخل گوش پرتابل با soundstage محدود و صداي بستشون (در مقابل فول سايزها) نه به درك كلاسيك و انسترومنتال ميخورن و نه گوتيك كه تقريبا هيچ هدفون فول سايزي از عهدش به طور كامل بر نمياد چه برسه به داخل گوشي.
البته ببخشين من كمي اطلاعاتم ناقص هست و كمي هم انتظاراتم از درايو شدن هدفون و ساپورت شدن سبكها با هدفون زياد هست و ممكنه شما با هدفون مناسبي به انتظاراتتون برسين .
در هر صورت اميدوارم دوستان و اساتيد هدفونهاي مناسبي رو بهتون معرفي كنن.
من هدفونهاي داخل گوشي مناسب سبكهاي مورد نظرتون رو اينطور ميتونم معرفي كنم
كلاسيك و انسترومنتال = sennheiser ie800 و sony ex1000 و etymotic er4 و jh audio jh13
سبك گوتيك = با توجه به تغيير تنظيمات توناليته صدا و درايوهاي خاصش akg k3003 و فكر كنم jh audio jh16 و شايد هدفونهاي hifiman و Unique melody
براي متال و دث متال = sennheiser ie80 و monster turbine copper و ....
البته بدون در نظر گرفتن قيمت هدفونها و بدون نياز به امپ براي درايو شدن هدفونها بعنوان مثال عنوان شد.
با تشكر

rezaomido
13-07-2012, 21:28
ببینم کاری میکنم برای همیشه بن بشم

آخرین فراخوان برگزاری اولین دوره صدای شخصی
------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزی که تمایل به شرکت در قرار همین هفته دارند زودتر اعلام آمادگی کنند که فرصت برگزاری به دلیل مشکلات زمانبندی محدود هست.

و خبر جدید اینکه در این قرار ، سایت مرجع و تخصصی هدفون به زبان فارسی برای اولین بار به صورت عمومی معرفی میشه و آماده استفاده و در دسترس همه خواهد بود.
که این خبر افتخاری هم برای من و هم برای همه کسانی هست که زحمت ایجاد و راه اندازی رو کشیده اند.

و خبر دیگه اینکه موسس این سایت فارسی هم حضور خواهند داشت که باعث خوشحالی خواهد بود. ایشان از استعدادهای بسیار جوان، خوش فکر و آینده دار هستند.

منتظر اعلام آمادگی شمایی هستیم که با حضور صمیمانه تان باعث گرمی صد چندان اولین قرار دوستانه خواهید شد.

چند نکته:
مشخصات فردی هر کاربر به هیچ عنوان درخواست نخواهد شد.
شما به عنوان میمهان حضور خواهید داشت و هیچ نوع اطلاعات شخصی میهمانان در هیچ محلی ذکر نخواهد شد.
تنها روش ارتباطی با شما تا لحظه برگزاری فقط از طریق پیغام خصوصی خواهد بود.
در محل برگزاری ، شما در نهایت به نام کاربری معرفی خواهید شد البته فقط در صورت تمایل شما.
هیچ هزینه ای درخواست نخواهد شد.

این پست آخرین فراخوان برگزاری دوره اول خواهد بود و تا چند روز آینده زمان و تاریخ و محل برگزاری فقط به دوستانی اعلام خواهد شد که اعلام آمادگی کرده بودند.

شما هم موفق باشید.

Hesam_valadkhani
13-07-2012, 22:31
سلام
ببخشين اصلا دوست ندارم اينطوري بگم ولي انتظارتون از يك هدفون 100 هزار توماني براي اين سبكها امكان پذير نيست.
يعني حتي فكر نكنم هدفونهاي داخل گوشي 800 دلاري هم اين سبكهارو با هم پوشش بدن.
شايد هدفونهاي فول سايزي بعضي از اين سبكهارو بطور كامل و بعضي ها رو بصورت نصف نيمه درايو كنن ولي هدفونهاي داخل گوش پرتابل با soundstage محدود و صداي بستشون (در مقابل فول سايزها) نه به درك كلاسيك و انسترومنتال ميخورن و نه گوتيك كه تقريبا هيچ هدفون فول سايزي از عهدش به طور كامل بر نمياد چه برسه به داخل گوشي.
البته ببخشين من كمي اطلاعاتم ناقص هست و كمي هم انتظاراتم از درايو شدن هدفون و ساپورت شدن سبكها با هدفون زياد هست و ممكنه شما با هدفون مناسبي به انتظاراتتون برسين .
در هر صورت اميدوارم دوستان و اساتيد هدفونهاي مناسبي رو بهتون معرفي كنن.
من هدفونهاي داخل گوشي مناسب سبكهاي مورد نظرتون رو اينطور ميتونم معرفي كنم
كلاسيك و انسترومنتال = sennheiser ie800 و sony ex1000 و etymotic er4 و jh audio jh13
سبك گوتيك = با توجه به تغيير تنظيمات توناليته صدا و درايوهاي خاصش akg k3003 و فكر كنم jh audio jh16 و شايد هدفونهاي hifiman و Unique melody
براي متال و دث متال = sennheiser ie80 و monster turbine copper و ....
البته بدون در نظر گرفتن قيمت هدفونها و بدون نياز به امپ براي درايو شدن هدفونها بعنوان مثال عنوان شد.
با تشكر
بله راستش خودمم میدونم که خیلی کم دارم هزینه میکنم ولی وسعم بیشتر نمیرسه:41::45:
باز اگر تو این سبکها و 100 تومن earphone که بهتر باشه معرفی کنید ممنون میشم

salar_221
13-07-2012, 23:00
بله راستش خودمم میدونم که خیلی کم دارم هزینه میکنم ولی وسعم بیشتر نمیرسه:41::45:
باز اگر تو این سبکها و 100 تومن earphone که بهتر باشه معرفی کنید ممنون میشم
نه نه اصلا منظورم اين نبود دوست عزيز
منظورم اين بود كه هدفونها معمولا توان ساپورت يك سبك رو دارن . شما هر كدوم از سبكها براتون اولويت داره بفرمايين مناسب با اون براتون هدفون معرفي بشه و با همون براي سبكهاي مشابه و نزديك هم ميتونين استفاده كنين .

Hesam_valadkhani
13-07-2012, 23:52
نه نه اصلا منظورم اين نبود دوست عزيز
منظورم اين بود كه هدفونها معمولا توان ساپورت يك سبك رو دارن . شما هر كدوم از سبكها براتون اولويت داره بفرمايين مناسب با اون براتون هدفون معرفي بشه و با همون براي سبكهاي مشابه و نزديك هم ميتونين استفاده كنين .

آهان:31:
راستش بیشتر کلاسیک بعد دوم متال بقیه هم تقریبا تو یه لول هستن
بیشتر سازهایی که گوش میدم پیانو، ویولن و گیتار هست

rave-87
14-07-2012, 01:09
آهان:31:
راستش بیشتر کلاسیک بعد دوم متال بقیه هم تقریبا تو یه لول هستن
بیشتر سازهایی که گوش میدم پیانو، ویولن و گیتار هست

اگر از اونور بتونی بگیری و بدونی که مقدار بیس برات مهم نباشه زیاد (بیس کم و متوسط رو دوست داشته باشی) hifiman re0

یک نکته ایی رو اضافه کنم، که شاید بهتون کمک کنه که بدونین زیاد اوضاعتون بد نیست:46:
سنگین بودن یک موسیقی یا به عبارت خودمون، شاخ بودن یک موزیک به این نیست که چه صداهایی توش هست، شما هرچقدر هدفون گرون بخری، در نهایت فقط میتونی اصوات رو به دقیقترین شکل ممکن بشنوی وگرنه در شعور موسیقیایی شما تأثیری نداره؛ بهتره اینطور تلاش کنم که منظورم رو برسونم :
اینطور نیست که اگر شما یک هدفون 100$ داشته باشی، بعد بتهوون گوش بدی بگی که عجب آدم ضعیفیه و بعد یهو یدونه هدفون 1000$ استفاده کنی و بگی بتهوون عجب خفن بود و ما نمیدونستیم

این رو گفتم که بگم هدفون فقط اون قسمت از موسیقی رو لذت بخش تر می کنه که مربوط به دقیق بودن اصواته، و لذت از موسیقی، قسمت اعظمش همون درک موسیقی هست نه درک اینکه اصوات دقیق هستن یا نه (یا لااقل تعریف من از موسیقی این شکلیه)
از اینجاست که این جملۀ توی امضای بنده نشأت می گیره:

It is easy to get caught up in the equipment and lose sight of the main reason we got involved in this crazy hobby - the music. You can enjoy music equally as much on a $80 pair of headphones as an $800 pair
این جمله یک شعار نیست که برای دل خوشکونک آدم هایی گفته شده باشه که پول ندارن؛ بلکه واقعاً یک درکی پشتت هست.
یادش بخیر، وقتی داشتم اینجا رو می خوندم:
(که تا حالا چندین بار بهش ارجاع دادم و به جرأت میتونم بگم یکی از مقالات بسیار خوب داخل سایت هدفایی هستش) یک جایی گفت: افراد زیادی میشناسم که در موسیقی کلاسیک سالها کار می کنن و به عنوان رهبر ارکستر ها فعالیت می کنن، ولی تا حالا هدفونی بالاتر از 20 دلار نداشتن

jackov
14-07-2012, 01:43
با سلام خدمت دوستان.
من کاربر تازه وارد و البته آماتور در زمینه هدفون و ... هستم.
آخرین هدفونی که استفاده کردم و ازش راضی بودمa4tech-hd200بود.
اما بعد از مدتها میخوام یک هدفون سونی مدل mdr-z1000 بخرم .الان قیمت گرفتم حدود 580هزار تومان هست.
همه نوع آهنگی هم گوش میدم.سنتی، کلاسیک، پاپ و...
از هدفون هم بیشتر در کامپیوتر و موبایل استفاده میکنم.
خوشحال میشم راهنماییم بفرمایید که مدلی که در نظر دارم خوبه یا نه.ممنونم

ama.lord
14-07-2012, 02:44
سلام ،از کاربران محترم مخصوصا جناب آقای salar_221 میخوام که یه هدست مناسب تا ۵۰۰۰۰۰ هزار تومن برای گوش گرفتن آهنگ با موبایل (Galaxy s3) معرفی کنن
،البته بدم نمیاد بدون سیم باشه ولی اول کیفیت صدا برام مهمه،و صدای بیس آنچنانی هم نمیخوام ولی میخوام صدای آلاتی مثل سنتور رو عالی پخش کنه ،مارک هم اصلا برام مهم نیست.
و فول سایز هم باشه،در آخر باید این موضوع رو بگم که من آماتور هستم و به خاطر کارام در مورد موسیقی آماتور باقی میمونم ولی هر شب ۴۵ دقیقه و ۱ ساعت هم موقع ورزش
آهنگ گوش میدم ،منظور این که اگه یه چیزی مثل jabra sport bt هم با توجه به موارد گفته شده و تجربه دوستان کار ما رو را میندازه دیگه اضاف خرج نکنم،متشکرم.

Hesam_valadkhani
14-07-2012, 07:10
اگر از اونور بتونی بگیری و بدونی که مقدار بیس برات مهم نباشه زیاد (بیس کم و متوسط رو دوست داشته باشی) hifiman re0

یک نکته ایی رو اضافه کنم، که شاید بهتون کمک کنه که بدونین زیاد اوضاعتون بد نیست:46:
سنگین بودن یک موسیقی یا به عبارت خودمون، شاخ بودن یک موزیک به این نیست که چه صداهایی توش هست، شما هرچقدر هدفون گرون بخری، در نهایت فقط میتونی اصوات رو به دقیقترین شکل ممکن بشنوی وگرنه در شعور موسیقیایی شما تأثیری نداره؛ بهتره اینطور تلاش کنم که منظورم رو برسونم :
اینطور نیست که اگر شما یک هدفون 100$ داشته باشی، بعد بتهوون گوش بدی بگی که عجب آدم ضعیفیه و بعد یهو یدونه هدفون 1000$ استفاده کنی و بگی بتهوون عجب خفن بود و ما نمیدونستیم

این رو گفتم که بگم هدفون فقط اون قسمت از موسیقی رو لذت بخش تر می کنه که مربوط به دقیق بودن اصواته، و لذت از موسیقی، قسمت اعظمش همون درک موسیقی هست نه درک اینکه اصوات دقیق هستن یا نه (یا لااقل تعریف من از موسیقی این شکلیه)

این جمله یک شعار نیست که برای دل خوشکونک آدم هایی گفته شده باشه که پول ندارن؛ بلکه واقعاً یک درکی پشتت هست.
(که تا حالا چندین بار بهش ارجاع دادم و به جرأت میتونم بگم یکی از مقالات بسیار خوب داخل سایت هدفایی هستش) یک جایی گفت: افراد زیادی میشناسم که در موسیقی کلاسیک سالها کار می کنن و به عنوان رهبر ارکستر ها فعالیت می کنن، ولی تا حالا هدفونی بالاتر از 20 دلار نداشتن
بله حرف شما به نظر منم کاملا درسته و اصالت موسیقی مهمترین چیز هست و آدم باید بتونه موسیقی خوب رو درک کنه.
راستش فعلا کسی نیست که بتونه واسم بیاره، توی ایران چی پیشنهاد میکنید؟

salar_221
14-07-2012, 09:20

سلام برادر
خوبی اقا ؟با زحمتهای ما؟
در مورد توضیحاتی که دادین و قبلا هم بحثهایی در این باره داشتیم من کاملا منظور شما رو متوجه هستم فقط برای اینکه این دوست عزیز هم بهتر بتونن درکی از تفاوت هدفونها رو داشته باشن به توضیحاتتون اضافه میکنم :
که درسته هدفون درک موسیقی و لذت بردن از اون هست ولی انتخاب هدفون مناسب با سبک مورد نظر و اینکه هدفون ما توانایی هایی داشته باشه که بتونه تحریر ها وتکنیکهایی که در موسیقی تولید شده رو با حداکثر وفاداری (high fidelity) بگوش ما برسونه مهم هست.تمامی ریزه کاریهایی که هنر مندان با زحمت زیاد برای لذت بردن ما تو استودیو انجام میدن بعضا با هدفونهای نا مناسب بکلی نشنیده میشن و گویی هرگز وجود ندارن .برای مثال (البته شاید مثال درستی نباشه ولی همین بذهنم رسید) اهنگ could i have this kiss از ویتنی هیوستون و انریکه رو با دو تا هدفون قوی و ضعیف امتحان کنین و به صدای ویتنی تو هر دو هدفون خوب دقت کنین.با هدفون معمولی فقط یک اهنگ معمولی و ریتمیک دارین ولی با هدفون قوی تر میتونین دقیقا صدای ویتنی رو در اوجش که با چه زیبایی رو یه نت ها قرار میده رو بشنوین و واقعا لذت ببرین.یا حتی رو صدای ویولن معمولا هدفونها برای پخش فرکانسهای سیم می کم میارن یا سیم سول که صدایی نصیحت کننده داره که معمولا حس بطور وفادار منتقل نمیشه ولی با هدفون مناسب حتی اگه تو مسترینگ کوچکترین ضعفی باشه حتی صدای کشیدگی انگشت رو سیم هم شنیده خواهد شد که واقعا نزدیکی به صدای زنده رو تداعی میکنه.
دیگه خلاصه کنم به اینکه بعضا ارزش داره برای سرگرمی که اینطور میتونه لذت بخش باشه کمی هم از هزینه هاش چشم پوشی کنیم تا بهتر بشنویم و بهتر درک کنیم.
با تشکر

Hesam_valadkhani
14-07-2012, 09:29
سلام برادر
خوبی اقا ؟با زحمتهای ما؟
در مورد توضیحاتی که دادین و قبلا هم بحثهایی در این باره داشتیم من کاملا منظور شما رو متوجه هستم فقط برای اینکه این دوست عزیز هم بهتر بتونن درکی از تفاوت هدفونها رو داشته باشن به توضیحاتتون اضافه میکنم :
که درسته هدفون درک موسیقی و لذت بردن از اون هست ولی انتخاب هدفون مناسب با سبک مورد نظر و اینکه هدفون ما توانایی هایی داشته باشه که بتونه تحریر ها وتکنیکهایی که در موسیقی تولید شده رو با حداکثر وفاداری (high fidelity) بگوش ما برسونه مهم هست.تمامی ریزه کاریهایی که هنر مندان با زحمت زیاد برای لذت بردن ما تو استودیو انجام میدن بعضا با هدفونهای نا مناسب بکلی نشنیده میشن و گویی هرگز وجود ندارن .برای مثال (البته شاید مثال درستی نباشه ولی همین بذهنم رسید) اهنگ could i have this kiss از ویتنی هیوستون و انریکه رو با دو تا هدفون قوی و ضعیف امتحان کنین و به صدای ویتنی تو هر دو هدفون خوب دقت کنین.با هدفون معمولی فقط یک اهنگ معمولی و ریتمیک دارین ولی با هدفون قوی تر میتونین دقیقا صدای ویتنی رو در اوجش که با چه زیبایی رو یه نت ها قرار میده رو بشنوین و واقعا لذت ببرین.یا حتی رو صدای ویولن معمولا هدفونها برای پخش فرکانسهای سیم می کم میارن یا سیم سول که صدایی نصیحت کننده داره که معمولا حس بطور وفادار منتقل نمیشه ولی با هدفون مناسب حتی اگه تو مسترینگ کوچکترین ضعفی باشه حتی صدای کشیدگی انگشت رو سیم هم شنیده خواهد شد که واقعا نزدیکی به صدای زنده رو تداعی میکنه.
دیگه خلاصه کنم به اینکه بعضا ارزش داره برای سرگرمی که اینطور میتونه لذت بخش باشه کمی هم از هزینه هاش چشم پوشی کنیم تا بهتر بشنویم و بهتر درک کنیم.
با تشکر

بله سالار جان با حرف شما هم موافق هستم( در کل فقط نقش من اینجا اعلام موافق بودن هست:31::27:)
منم برای همینکه بتونم بیشتر ریزه کاریها رو گوش کنم و موسیقی لذت بیشتری داشته باشه میخوام بهترین هدفون که با این مقدار پول بگیرم رو پیدا کنم
من تا قبل از اینکه بیام تو ای تالار زیاد راجع به هدفون اطلاع نداستم ولی بعد از اینکه کمی اینجا تحقیق کردم دیدم واقعا چه دنیای وسیعی داره لامصب از هر درش چنتا دره دیگه باز میشه
راستی نظرتون راجع به ie8 sennheiser چیه؟ و اینکه se215 shure چطوره و حدودا چنده؟

rave-87
14-07-2012, 12:20
سلام برادر
خوبی اقا ؟با زحمتهای ما؟
با تشکر
سلام
شما خوب هستین که ایشالله؟
درسته فقط یک چیز رو تأکید کنم، من نگفتم هرچقدر هدفون که ضعیف باشه؛ بلکه منظورم این بود که توی بازار امروز اگر کسی زیر 200 دلار خرج کنه برای هدفون توی گوشی، بیش از 85 درصد چیزی رو که قراره از دقت صدا دریافت کنه باهمین دریافت می کنه , و دیگه نیازی به خرج 1000 دلاری نیست؛ این تازه وقتیه که داریم سر دقت صدا صحبت می کنیم، اینکه چقدر تفاوت توی درک ما از موسیقی دارن رو توی پست قبل نظرم رو گفتم. (پس الأن فقط می خوام نظرم رو در مورد دقت صدا و تفاوت هدفون ها توی نشون دادن دقیقترین صدا بگم.)

اگر ljokerl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو به عنوان یکی از معتبرترین منابع قبول کنیم

یک نگاه گذرا به این نتیجه گیریش
نشون میده که تفاوت حتی توی شنیدن دقت صدا اونقدر هم زیاد نیست
فقط کافیه طرف بدونه از صدا چی می خواد و بره دنبال هدفون مناسب
اگر کلاسیک بازین، انتخاب Fischer Audio DBA-02 با قیمت 180$ نزدیک 90 درصد چیزی رو که قراره Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors (به عنوان طبیعی ترین هدفون تو گوشی موجود) رو بهتون بده رو همین میده

اگرم قضیه مقایسۀ فول سایزها با داخل گوشی هاست، حتماً توصیه می کنم نگاهی به اینجا بندازین
هرچند توی لینک بالا، بهترین داخل گوشی ها حضور ندارن ( Ultimate Ears In-Ear Reference Monitors و westone es5 و jh13 و unique melody miracle ) ولی به هر حال از بین بهترین فول سایزها، لااقل lcd2 حضور داره

Ranking Chart - EP-10 Plus with no EQ

Headphone

Bass

Mids

Treble

Quality

Quantity

Quality

Quantity

Quality

Quantity

SM3

5

3

4

1

4

5

EM3 Pro

4

5

2

2

3

3

EP-10 Plus

2

1

5

3

5

4

Tesla T1

3

4

3

5

2

1

LCD-2

1

2

1

4

1

2

Quality: 1 = best, 5 = worst; Quantity: 1 = most, 5 = least

Ranking Chart - EP-10 Plus with EQ on

Headphone

Bass

Mids

Treble

Quality

Quantity

Quality

Quantity

Quality

Quantity

SM3

5

3

5

1

5

5

EM3 Pro

4

5

2

2

3

3

EP-10 Plus w/EQ

2

1

4

3

4

4

Tesla T1

3

4

3

5

2

1

LCD-2

1

2

1

4

1

2

Rating Chart

Headphone

Bass

Mids

Treble

Total Quality Score

Quality

Quantity

Quality

Quantity

Quality

Quantity

SM3

50

50

50

50

50

50

150

EM3 Pro

60

45

75

46

70

60

205

EP-10 Plus

80

80

45

50

40

45

165

EP-10 Plus (with EQ)

90

70

57

43

57

56

204

Tesla T1

70

55

75

38

85

85

230

LCD-2

95

60

85

45

90

65

270

SM3 is the baseline. From 1 to 100, 100 being best/most

بله حرف شما به نظر منم کاملا درسته و اصالت موسیقی مهمترین چیز هست و آدم باید بتونه موسیقی خوب رو درک کنه.
راستش فعلا کسی نیست که بتونه واسم بیاره، توی ایران چی پیشنهاد میکنید؟

متأسفانه آشنایی من با موجودی بازار ایران خیلی محدوده؛ آقا سالار منبع معتبرتری هستن

salar_221
14-07-2012, 12:39
با سلام خدمت دوستان.
من کاربر تازه وارد و البته آماتور در زمینه هدفون و ... هستم.
آخرین هدفونی که استفاده کردم و ازش راضی بودمa4tech-hd200بود.
اما بعد از مدتها میخوام یک هدفون سونی مدل mdr-z1000 بخرم .الان قیمت گرفتم حدود 580هزار تومان هست.
همه نوع آهنگی هم گوش میدم.سنتی، کلاسیک، پاپ و...
از هدفون هم بیشتر در کامپیوتر و موبایل استفاده میکنم.
خوشحال میشم راهنماییم بفرمایید که مدلی که در نظر دارم خوبه یا نه.ممنونم

سلام
اصلا هدفون قدیمتون با اینیکه انتخاب کردین قابل مقایسه نیست.
فعلا با توجه به وضعیت بازار و قیمتها بهترین انتخاب رو انجام دادین بیشتر از این نظر که هدفون z1000 با توجه به خرید قبل بوده و با دلار دولتی 1200 وارد شده که قیمت خیلی مناسبی داره که حتی اگه رغبای این هدفون بهتون معرفی بشه که بهتر از این باشن چیزی حدود 2 برابر z1000 با توجه به قیمت دلار امروز قیمت خواهند داشت.در ضمن این هدفون با بهترین مواد موجود در دنیا با دوام طولانی مدت ساخته شده که حداقل 7 سالی رو بدون وارد شدن ضربه مهلک بهش براتون کار خواهد کرد چون درایو این هدفون liquid polymer crystal هست استحکام بسیار بالایی داره که با فولاد مقایسش میکنن.
در کل هدفون خوبی انتخاب کردین.
موفق باشین

salar_221
14-07-2012, 13:04
سلام ،از کاربران محترم مخصوصا جناب آقای salar_221 میخوام که یه هدست مناسب تا ۵۰۰۰۰۰ هزار تومن برای گوش گرفتن آهنگ با موبایل (Galaxy s3) معرفی کنن
،البته بدم نمیاد بدون سیم باشه ولی اول کیفیت صدا برام مهمه،و صدای بیس آنچنانی هم نمیخوام ولی میخوام صدای آلاتی مثل سنتور رو عالی پخش کنه ،مارک هم اصلا برام مهم نیست.
و فول سایز هم باشه،در آخر باید این موضوع رو بگم که من آماتور هستم و به خاطر کارام در مورد موسیقی آماتور باقی میمونم ولی هر شب ۴۵ دقیقه و ۱ ساعت هم موقع ورزش
آهنگ گوش میدم ،منظور این که اگه یه چیزی مثل jabra sport bt هم با توجه به موارد گفته شده و تجربه دوستان کار ما رو را میندازه دیگه اضاف خرج نکنم،متشکرم.

سلام دوست عزیز
متاسفانه سورس پلیرتون منبع پرقدرت و با کیفیتی نیست.چند تا توصیه خواهم کرد که با بودجه ای که در نظر گرفتین بهترین صدا رو بتونین تجربه کنین.البته با همین سورس هم میتونین استفاده کنین ولی از تمام توان هدفونتون نمیتونین بهره ببرین.
بنظر من اول یک سورس پلیر قوی پرتابل مثل پلیرهای سانسا یا cowon انتخاب کنین که بتونین حتی فایلهای با کیفیت flac و یا اکثر فایلهای lossless رو بتونین پخش کنین.
در مرحله بعد انتخاب هدفون هست که متاسفانه برای درایو هدفونهای فول سایز نیاز به امپ هست که حتی انتخاب امپ پرتابل مناسب با توجه به وضعیت بازار کار مشکلی هست که میتونین به جای درگیر شدن با این وضعیت هدفون داخل گوشی مناسب انتخاب کنین .بعد از انتخاب سورس که میتونین با حدود 150 هزار تومان تهیه کنین اگه هدفون فول سایز بخواین بنظر من از هدفونهای audio technica m50 و یا akg k99 و beyerdynamic dt 770 یا dt990 ... چند مدل دیگه که البته بدون امپ بطور کامل درایو نمیشن (مخصوصا با گوشی جدید تون) میتونین تهیه کنین
و اگه تصمیم گرفتین داخل گوشی انتخاب کنین (که توصیه میشه) با توجه به بودجه ای که اعلام میکنین میتونین از هدفونهای sennheiser مثل cx300II و چند مدل با کیفیت از akg مثل k370 و با افزایش بودجه مدل بسیار خوب ex1000 از سونی و چندین هدفون مناسب دیگه با توجه به بودجتون معرفی بشه که براحتی از داخل ایران تهیه کنین.
فعلا در مورد سورس و نوع هدفون تصمیم بگیرین تا نسبت به انتخابتون بهترینهای موجود بهتون معرفی بشه.
با تشکر

mahdigholami
14-07-2012, 22:10
ببینم کاری میکنم برای همیشه بن بشم

آخرین فراخوان برگزاری اولین دوره صدای شخصی
------------------------------------------------------------------
دوستان عزیزی که تمایل به شرکت در قرار همین هفته دارند زودتر اعلام آمادگی کنند که فرصت برگزاری به دلیل مشکلات زمانبندی محدود هست.

و خبر جدید اینکه در این قرار ، سایت مرجع و تخصصی هدفون به زبان فارسی برای اولین بار به صورت عمومی معرفی میشه و آماده استفاده و در دسترس همه خواهد بود.
که این خبر افتخاری هم برای من و هم برای همه کسانی هست که زحمت ایجاد و راه اندازی رو کشیده اند.

و خبر دیگه اینکه موسس این سایت فارسی هم حضور خواهند داشت که باعث خوشحالی خواهد بود. ایشان از استعدادهای بسیار جوان، خوش فکر و آینده دار هستند.

منتظر اعلام آمادگی شمایی هستیم که با حضور صمیمانه تان باعث گرمی صد چندان اولین قرار دوستانه خواهید شد.

چند نکته:
مشخصات فردی هر کاربر به هیچ عنوان درخواست نخواهد شد.
شما به عنوان میمهان حضور خواهید داشت و هیچ نوع اطلاعات شخصی میهمانان در هیچ محلی ذکر نخواهد شد.
تنها روش ارتباطی با شما تا لحظه برگزاری فقط از طریق پیغام خصوصی خواهد بود.
در محل برگزاری ، شما در نهایت به نام کاربری معرفی خواهید شد البته فقط در صورت تمایل شما.
هیچ هزینه ای درخواست نخواهد شد.

این پست آخرین فراخوان برگزاری دوره اول خواهد بود و تا چند روز آینده زمان و تاریخ و محل برگزاری فقط به دوستانی اعلام خواهد شد که اعلام آمادگی کرده بودند.

شما هم موفق باشید.

سلام رضا عزیز
خسته نباشی داداش
من که خیلی دوست داشتم بیام و شما رو ببینم از نزدیک و مخصوصا سالار جون رو ولی متاسفانه نشد انشالله گرد همایی های بعدی
در مورد اون دوست جوانمون هم که واقعا انسان شریفی هستند آرزوی بهترین ها دارم
امیدوارم که کارش بگیره و به سرعت جزو بهترین ها بشه البته با کمک شما امکان پذیره و جناب rave-87 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز و باقی دوستان
خوش بگذره به همه دوستان جای ما رو هم خالی کنید
عکس هم دوست داشتید بگیرید:31:

Hesam_valadkhani
14-07-2012, 22:39
دوستان چیزی به ذهنتون نمیرسه که من بگیرم؟:45:

kavehj4488
14-07-2012, 22:51
دوستان چیزی به ذهنتون نمیرسه که من بگیرم؟:45:
سلام. با در نظر گرفتن توضیحات دوستان به این موارد فکر کنید:
1. Klipsch S3
2. Audio-Technica CK303
3. Panasonic HJE350
4. از برند سنهایزر هم مدل CX280 موجود است که خیلی پیشنهاد نمی شود.
5. Creative EP-830
موفق باشید.

Hesam_valadkhani
14-07-2012, 23:12
سلام. با در نظر گرفتن توضیحات دوستان به این موارد فکر کنید:
1. Klipsch S3
2. Audio-Technica CK303
3. Panasonic HJE350
4. از برند سنهایزر هم مدل CX280 موجود است که خیلی پیشنهاد نمی شود.
5. Creative EP-830
موفق باشید.
آقا تا جایی که من اطلاع داشتم cx300II sennheiser نزدیکه 100 تومن هست نظرتون راجع به اون چیه؟
se215 shure هم اگر قیمتشو اطلاع دارین بگین ممنون میشم و اینکه خوبه یا نه؟

ama.lord
15-07-2012, 00:42
سلام دوست عزیز
متاسفانه سورس پلیرتون منبع پرقدرت و با کیفیتی نیست.چند تا توصیه خواهم کرد که با بودجه ای که در نظر گرفتین بهترین صدا رو بتونین تجربه کنین.البته با همین سورس هم میتونین استفاده کنین ولی از تمام توان هدفونتون نمیتونین بهره ببرین.
بنظر من اول یک سورس پلیر قوی پرتابل مثل پلیرهای سانسا یا cowon انتخاب کنین که بتونین حتی فایلهای با کیفیت flac و یا اکثر فایلهای lossless رو بتونین پخش کنین.
در مرحله بعد انتخاب هدفون هست که متاسفانه برای درایو هدفونهای فول سایز نیاز به امپ هست که حتی انتخاب امپ پرتابل مناسب با توجه به وضعیت بازار کار مشکلی هست که میتونین به جای درگیر شدن با این وضعیت هدفون داخل گوشی مناسب انتخاب کنین .بعد از انتخاب سورس که میتونین با حدود 150 هزار تومان تهیه کنین اگه هدفون فول سایز بخواین بنظر من از هدفونهای audio technica m50 و یا akg k99 و beyerdynamic dt 770 یا dt990 ... چند مدل دیگه که البته بدون امپ بطور کامل درایو نمیشن (مخصوصا با گوشی جدید تون) میتونین تهیه کنین
و اگه تصمیم گرفتین داخل گوشی انتخاب کنین (که توصیه میشه) با توجه به بودجه ای که اعلام میکنین میتونین از هدفونهای sennheiser مثل cx300II و چند مدل با کیفیت از akg مثل k370 و با افزایش بودجه مدل بسیار خوب ex1000 از سونی و چندین هدفون مناسب دیگه با توجه به بودجتون معرفی بشه که براحتی از داخل ایران تهیه کنین.
فعلا در مورد سورس و نوع هدفون تصمیم بگیرین تا نسبت به انتخابتون بهترینهای موجود بهتون معرفی بشه.
با تشکر

سلام ،استاد بزرگ ،واقعا از شما به خاطر وقتی که گذاشتید خیلی ممنونم،در مورد سورس امکان تهیه سورس دیگر رو ندارم هر چند صحبت شما درباره ی ضعیف بودن گوشی از این حیث کاملا درست و قایل احترام است،و در مورد نوع هدست باید بگم که نوع داخل گوشی اگر حالتی باشه که با یک پایه دور گوش نگه داشته شود ،هیچ مشکلی نیست مانند جبرا اسپورت ولی اگر در این بازه جنس مناسبی نیست یک مدل فول سایز خوب و البته در هر صورت بیسیم که به گوشی وصل بشه پیشنهاد کنید،البته مدل باسیم هم اگر مد نظر دارید بگید،شاید از این نظر کاملا اطمینان نداشته باشم،در نهایت از زمانی که میذارید بینهایت سپاسگزارم.
دوست عزیز در مورد بودجه باید بگم که از طرف پدر هیچ مشکلی نیست ولی حتی s3 من هم یک هدیه از طرف یکی از نزدیکان است و خلاصه این که اصلا آدم خراجی نیستم پس اگر هم موردی باقیمت پایین تر دیدید استقبال میکنم ،و توجه شما به این موضوع در نوع هدست هایی که از قبل پیشنهاد کرده بودید با توجه به قیمت های مختلف کاملا مشخص بود ،پس اگر ممکن است در تمامی بازه های قیمتی پیشنهاد کنید،متشکرم.
دو سوال هم درباره سنهایزر داشتم،آیا مدل های با گارانتی موجود در بازار واقعا اصل هستن?و سوال دیگه اینکه اگر نمایندگی وارد میکنهدلار دولتی میگیره که در این صورت قیمت هاش اصلا منصفانه نیست،درسته?
و میخوام نظرتون رو به طور اختصاصی در مورد چهار هدست زیر بدونم:
Sennheiser rs120 ll/jabra sport bt/sennheiser fx 360bt/beats solo (hd)

alishadabmehr
15-07-2012, 10:03
آقا تا جایی که من اطلاع داشتم cx300II sennheiser نزدیکه 100 تومن هست نظرتون راجع به اون چیه؟
آقا شور 215 رو نمایندگیش حدودای 300 تومن میده که بنظرم گرونه.

kavehj4488
15-07-2012, 10:35
سلام. سنهایزر CX300 و تقریبا" کل سری CX بیس قوی و مید و های ضعیف دارند و از نظر کیفیت قابل مقایسه با سری HD و حتی PX هم نیستند و برای سبک هایی که فرمودید اصلا" مناسب نیستند. در کل In-Ear های سنهایزر و AKG در رده قیمت 100 هزار تومان خیلی حرفی برای گفتن ندارند.
شور SE215 مدل خیلی خوبی است و یکی از بهترین In-Ear های موجود است ولی قیمت نسبتا" بالایی دارد. این مدل از همه مدلهایی که معرفی شد بیشتر به کاربرد شما می خورد که با قیمتش هم متناسب است.
موفق باشید.

saeediranzad
15-07-2012, 10:38
سلام
نظر شما درباره محصولات Somit چیه؟ دوسال پیش یکی گرفتم. ولی ولوم صداش ایراد داره؛ یعنی به تناسب صدا را روی دو طرف نمیقرسته.
فکر کنم به درد سطل آشغال میخوره؟ نه؟

kavehj4488
15-07-2012, 10:51
سلام ،استاد بزرگ ،واقعا از شما به خاطر وقتی که گذاشتید خیلی ممنونم،در مورد سورس امکان تهیه سورس دیگر رو ندارم هر چند صحبت شما درباره ی ضعیف بودن گوشی از این حیث کاملا درست و قایل احترام است،و در مورد نوع هدست باید بگم که نوع داخل گوشی اگر حالتی باشه که با یک پایه دور گوش نگه داشته شود ،هیچ مشکلی نیست مانند جبرا اسپورت ولی اگر در این بازه جنس مناسبی نیست یک مدل فول سایز خوب و البته در هر صورت بیسیم که به گوشی وصل بشه پیشنهاد کنید،البته مدل باسیم هم اگر مد نظر دارید بگید،شاید از این نظر کاملا اطمینان نداشته باشم،در نهایت از زمانی که میذارید بینهایت سپاسگزارم.
دوست عزیز در مورد بودجه باید بگم که از طرف پدر هیچ مشکلی نیست ولی حتی s3 من هم یک هدیه از طرف یکی از نزدیکان است و خلاصه این که اصلا آدم خراجی نیستم پس اگر هم موردی باقیمت پایین تر دیدید استقبال میکنم ،و توجه شما به این موضوع در نوع هدست هایی که از قبل پیشنهاد کرده بودید با توجه به قیمت های مختلف کاملا مشخص بود ،پس اگر ممکن است در تمامی بازه های قیمتی پیشنهاد کنید،متشکرم.
دو سوال هم درباره سنهایزر داشتم،آیا مدل های با گارانتی موجود در بازار واقعا اصل هستن?و سوال دیگه اینکه اگر نمایندگی وارد میکنهدلار دولتی میگیره که در این صورت قیمت هاش اصلا منصفانه نیست،درسته?
سلام. ببخشید دخالت می کنم.
من فقط در مورد دو مدل اطلاعاتی دارم و بقیه مدل ها را دوستان با تجربه بررسی خواهند کرد.
Sennheiser RS 120 II : این مدل از مدلهای بی سیم با استفاده از تکنولوژی FM به شمار می رود و به همین دلیل اصلا" پیشنهاد نمی شود چون در این تکنولوژی نویز زیادی تولید می شود و کیفیت به طور محسوس کاهش پیدا می کند. در ضمن چون می خواهید با گوشی استفاده کنید و کاربردتان پرتابل خواهد بود بهتر است این مدل را به طور کامل فراموش کنید زیرا باید همیشه Base (پایه) آن را همراه خود داشته باشید و با استفاده از باتری نیم قلمی آن را راه بیندازید.
2. Beats Solo HD : در صورتی که بتوانید اورجینال این مدل را پیدا کنید که خیلی بعید است (اخیرا" در مورد فروشگاه قیطریه هم مواردی گزارش شده است.) ، هدفونی با بیس بوووومی و خیلی کنترل نشده مواجه می شوید که به دلیل بیس قوی آن سایر فرکانس ها مثل مید (شامل صدای خواننده و برخی سازها) کاملا" محو و مبهم شنیده می شوند و جزئیات از دست می روند.
در مورد نمایندگی ها هم باید بدانید خیلی از نمایندگی ها از دلار دولتی استفاده نمی کنند و به همین دلیل قیمت های بالایی دارند. پشتیبان سنهایزر گروه بعثت را به عنوان نمایندگی رسمی به من معرفی کرد ولی من شخصاگ همیشه از نامداران خرید کرده ام!:31: و از اصل بودن هم مطمئنم.
موفق باشید.

سلام
نظر شما درباره محصولات Somit چیه؟ دوسال پیش یکی گرفتم. ولی ولوم صداش ایراد داره؛ یعنی به تناسب صدا را روی دو طرف نمیقرسته.
فکر کنم به درد سطل آشغال میخوره؟ نه؟
سلام. وبسایت این برند که پیدا نمی شود. حرفه ای هم که نیست. شاید به درد همان چیزی بخورد که اشاره کردید.
در مورد عدم توازن صدا بین دو کانال هم باید بدانید هر هدفونی بالاخره دیر یا زود به آن دچار می شود و دیر یا زود آن به عوامل مختلفی از جمله کیفیت ساخت و نحوه استفاده بستگی دارد. یکی از دلایل این عدم توازن هم می تواند نیم سوز شدن یکی از کانال ها باشد.
موفق باشید.

rave-87
15-07-2012, 11:11
اگر مثلاً کریتیو مدل ep630 یا ep830 رو تست کردین، بگین نظرتون راجع به صداش چیه تا ذائقۀ شما دست دوستان بیاد.

در هر حال،
اگر دنبال هدفونی باشی که جزئیات زیاد داشته باشه و در عین حال بیس فلت یا حتی کمی داشته باشه و در کل دنبال هدفونی بگردی که صدای سردی داشته باشه ( چیزی که بنظرم به درد شما می خوره، مگر اینکه خلافش رو خودتون بگین؛) توی دنیا هم توی این رنج قیمت مدل های خیلی کمی هستن چه برسه به ایران که چون ذائقۀ اکثریت صدای گرم و ... هست، دیگه کسی نمیره هدفونی وارد کنه که صداش سرد باشه
از اونجایی هم که دوستان میگن shure se215 رو 300 میدن
پس توصیۀ من اینه که تمام تلاشتون رو بکنین و از خارج کشور، هم پلیر و هم هدفون رو تهیه کنین
پلیر رو سانسا کلیپ زیپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هدفون رو HiFiMan - RE-ZERO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا VSonic GR06 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (دومی بیس بیشتر و صدای گرمی داره، اگر ذائقتون حدوداً دستمون بیاد بهتر میشه بین این دو تا انتخاب کرد)

مجموعه هزینۀ این دو تا روی هم میشه :
(اگر VSonic GR06 رو انتخاب کنین)
103 دلار
دلاری 3000 تومن هم حساب کنین میشه 309000 تومن
این هزینۀ خرید یدونه پلیر کوون s9 میشه؛ مطمئن باشین نتیجه ایی که میگیرین خیلی خیلی خوب خواهد بود و اگر بعد ها بخوایین باز هم آپدیت کنین، کار خیلی سختی پیش رو دارین
متأسفانه مشکل عظیم اینه که توی ایران گیر کردیم و دسترسی به هیچ بازاری نداریم.

saeediranzad
15-07-2012, 11:19
ببخشید، اسمش را اشتباه نوشتم. Somic این هم یک لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 6+somic) و یه لینک دیگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).

Hesam_valadkhani
15-07-2012, 11:42
اگر مثلاً کریتیو مدل ep630 یا ep830 رو تست کردین، بگین نظرتون راجع به صداش چیه تا ذائقۀ شما دست دوستان بیاد.

در هر حال،
اگر دنبال هدفونی باشی که جزئیات زیاد داشته باشه و در عین حال بیس فلت یا حتی کمی داشته باشه و در کل دنبال هدفونی بگردی که صدای سردی داشته باشه ( چیزی که بنظرم به درد شما می خوره، مگر اینکه خلافش رو خودتون بگین؛) توی دنیا هم توی این رنج قیمت مدل های خیلی کمی هستن چه برسه به ایران که چون ذائقۀ اکثریت صدای گرم و ... هست، دیگه کسی نمیره هدفونی وارد کنه که صداش سرد باشه
از اونجایی هم که دوستان میگن shure se215 رو 300 میدن
پس توصیۀ من اینه که تمام تلاشتون رو بکنین و از خارج کشور، هم پلیر و هم هدفون رو تهیه کنین
پلیر رو سانسا کلیپ زیپ ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و هدفون رو HiFiMan - RE-ZERO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یا VSonic GR06 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (دومی بیس بیشتر و صدای گرمی داره، اگر ذائقتون حدوداً دستمون بیاد بهتر میشه بین این دو تا انتخاب کرد)

مجموعه هزینۀ این دو تا روی هم میشه :
(اگر VSonic GR06 رو انتخاب کنین)
103 دلار
دلاری 3000 تومن هم حساب کنین میشه 309000 تومن
این هزینۀ خرید یدونه پلیر کوون s9 میشه؛ مطمئن باشین نتیجه ایی که میگیرین خیلی خیلی خوب خواهد بود و اگر بعد ها بخوایین باز هم آپدیت کنین، کار خیلی سختی پیش رو دارین
متأسفانه مشکل عظیم اینه که توی ایران گیر کردیم و دسترسی به هیچ بازاری نداریم.

من بیشتر دنبال بیس نرم و نه خیلی زیاد هستم و تفکیک صدا برام بیشتر اهمیت داره و تریبل هم خوب باشه
سری EP بنظرم بیس خیلی زیادی داشت و بیشتر به دنبال تفکیک صدای بهتر از اونا هستم
حالا تلاشمو بکنم ببینم کی میاد که بیاره واسم، بهر حال ممنون از راهنماییتون بازم اگه سوای بود میپرسم

salar_221
15-07-2012, 15:23

سلام
در مورد هدفونهای بیسم باید اعلام کنم که بنسبتی که هزینه میکنین صدای مطلوب اون هزینه رو نخواهید داشت چون بیش از نصف اون مبلغ بر میگرده به سیستم وایرلیس و دستگاهایی که ارسال امواج و دیتا رو بعهده دارن که پیشنهاد میکنم اگر اجبار زیادی نداره از هدفونهای بیسیم منصرف بشین.
هدفون jebra sport رو تا بحال تست نکردم ولی اگه فکر میکنین با توجه به شرایط استفادتون همخونی داره و مناسب هست تهیه کنین البته با توجه به قیمتش فکر نکنم اون تصوری که از صدای این هدفون خواهیم داشت جالب باشه.
از هدفون های فولسایز برای ورزش بهترین پیشنهاد میتونه sennheiser hd25 orginal باشه که کمی قیمتش بالا هست ولی واقعا صدای خوبی داره که ارزش اون مبلغ رو داره .
البته هدفونهای sennheiser px200II و akg q460 با حدود قیمت 200 هزار تومان هم مناسب سورس پلیرتون هستن. و البته audio technica es55 و esw9.
از هدفونهای داخل گوشی با طرح مورد نظرتون که دور گوش بچرخه میتونین هدفون بسیار خوب sony ex1000 با قیمت 600 هزار تومان sennheiser ie8 حدود 600 هزار تومان , sennheiser ie7 حدود 500 هزار و چند مدل دیگه که متاسفانه ایران موجود نیست مثل shure se535 و se425.
و البته یک سری از هدفونها هم هستن که بصورت پشت گردنی هستن مثل sennheiser pmx680 که اگه از طرح و نوع استفادش خوشتون بیاد میتونین حدود 120 هزار تومان تهیه کنین.
و باز هم یک مدلهایی هستن که حالت بهتری برای قرار گیری داخل گوش دارن مثل bose ie2 که حدود 170 هزار تومان قیمت دارن.
اگر از بین اینها مدلی رو نپسندیدین اعلام کنین تا مدلهای دیگه ای معرفی بشه.
با تشکر

musketeer
15-07-2012, 21:16
عزیزان درست متوجه شدم؟! shure se215 موجود شده تو ایران؟!

ila
15-07-2012, 21:36
میشه تا 100 تومن یک هدفون خوب گرفت
یک مک بوک دارم و میخوام موزیک رو با کیفیت عالی گوش بدم
یعنی این هدفون رو فقط واسه موسیقی میخوام
تنها چیزی که برام مهمه کیفیت پخش صدا و باس و ...
و کیفیت خود هدفون یعنی از لحاظ خرابی و طول عمر و ...
یه چیزی باشه عمری
میکروفون هم اصلا به دردم نمیخوره..
روی برند خاصی و زیبایی هم تعصبی ندارم
ممنون

Hesam_valadkhani
15-07-2012, 21:38
عزیزان درست متوجه شدم؟! shure se215 موجود شده تو ایران؟!
اینطور که دوستان میگن بله 300 تومن هست

salar_221
16-07-2012, 00:51
میشه تا 100 تومن یک هدفون خوب گرفت
یک مک بوک دارم و میخوام موزیک رو با کیفیت عالی گوش بدم
یعنی این هدفون رو فقط واسه موسیقی میخوام
تنها چیزی که برام مهمه کیفیت پخش صدا و باس و ...
و کیفیت خود هدفون یعنی از لحاظ خرابی و طول عمر و ...
یه چیزی باشه عمری
میکروفون هم اصلا به دردم نمیخوره..
روی برند خاصی و زیبایی هم تعصبی ندارم
ممنون
سلام
بله فقط با كمي افزايش بودجه ميتونين هدفون خوب و با كيفيت audio technica m30 رو تهيه كنين و از چشم پوشي از بيس قوي با همون بودجه akg k99.
موفق باشين

ama.lord
16-07-2012, 02:52
سلام
در مورد هدفونهای بیسم باید اعلام کنم که بنسبتی که هزینه میکنین صدای مطلوب اون هزینه رو نخواهید داشت چون بیش از نصف اون مبلغ بر میگرده به سیستم وایرلیس و دستگاهایی که ارسال امواج و دیتا رو بعهده دارن که پیشنهاد میکنم اگر اجبار زیادی نداره از هدفونهای بیسیم منصرف بشین.
هدفون jebra sport رو تا بحال تست نکردم ولی اگه فکر میکنین با توجه به شرایط استفادتون همخونی داره و مناسب هست تهیه کنین البته با توجه به قیمتش فکر نکنم اون تصوری که از صدای این هدفون خواهیم داشت جالب باشه.
از هدفون های فولسایز برای ورزش بهترین پیشنهاد میتونه sennheiser hd25 orginal باشه که کمی قیمتش بالا هست ولی واقعا صدای خوبی داره که ارزش اون مبلغ رو داره .
البته هدفونهای sennheiser px200II و akg q460 با حدود قیمت 200 هزار تومان هم مناسب سورس پلیرتون هستن. و البته audio technica es55 و esw9.
از هدفونهای داخل گوشی با طرح مورد نظرتون که دور گوش بچرخه میتونین هدفون بسیار خوب sony ex1000 با قیمت 600 هزار تومان sennheiser ie8 حدود 600 هزار تومان , sennheiser ie7 حدود 500 هزار و چند مدل دیگه که متاسفانه ایران موجود نیست مثل shure se535 و se425.
و البته یک سری از هدفونها هم هستن که بصورت پشت گردنی هستن مثل sennheiser pmx680 که اگه از طرح و نوع استفادش خوشتون بیاد میتونین حدود 120 هزار تومان تهیه کنین.
و باز هم یک مدلهایی هستن که حالت بهتری برای قرار گیری داخل گوش دارن مثل bose ie2 که حدود 170 هزار تومان قیمت دارن.
اگر از بین اینها مدلی رو نپسندیدین اعلام کنین تا مدلهای دیگه ای معرفی بشه.
با تشکر

سلام استاد بزرگ،به خاطر پست های قبل و زمانی که میذارید واقعا تشکر میکنم.
امید وارم این آخرین سری از سوالاتم باشه تادیگه زحمت ندم،تا الان من یک لیست ۱۶ تایی از هدست های پیشنهادی شما دارم ،که انصافا از بعضیاشون واقعا خوشم اومده.
در آخر از شما میخوام که یک لیست ۱۵ تایی از بهترین هدست های موجود در جهان(توانایی خرید از آمازون رو تا حدودی دارم) با تو جه به سورس من(s3) در بازه ی قیمتی ۳۵۰ تا ۵۵۰ و البته با سیم و از هر مدلی که میدونید (داخل گوشی و یا ...) به من معرفی کنید،البته طوری که موقع دویدن از گوش من نیفته ،و از شما این خواهش رو دارم که در این لیست نهایی ترتیب رو با توجه به نظر شخصی خودتون اعمال کنید و اطمینان داشته باشید که هدست انتخابی من از بین این لیست ۱۵ تایی شماست.
نمیدونم روزی توانایی جبران این زحمات رو پیدا میکنم یا نه،ولی در هر صورت برای شما خوش بختی و آرامش در هر دو جهان رو آرزو میکنم ،از تلفن همراه یه چیزایی سرم میشه کاری داشتید این جیمیل منه : ama.lordc@gmail.com برنامه خاصی ،بازی خاصی ،یا هر چیز دیگه ای که نیاز داشتید ایمیل کنید تا براتون پیدا کنم و از طریق ایمیل برای شما بفرستم،خدا نگهدار.

rezaomido
16-07-2012, 10:23
به نظرم

برای خرید هدفون تا زمانی هزینه کنیم که تفاوتی بین صدای هدفون قبلی و جدید برامون قابل درک باشه نه تنها قابل شنیدن

به خاطر همینه که اصرار داشتم که گام به گام هزینه کنید تا هزینه ای که انجام دادین کاملآ مناسب کاربرد شما باشه بارو کنید از هدفون دو سه هزار تومنی داشتم تا هدفون گرون قیمت میلیونی ولی هیچ وقت هیچکدوم نتونسته تمام نیازهام رو که در حقیقت انتظاراتم هم هست پوشش بده

ممکنه بیشتر از یک هدفون معمولی نیاز نداشته باشیم و هیچ دلیلی هم وجود نداره که حتی اگر سواد موسیقی نداشته بایشم نتونیم تفاوت صدای حرفه ای ترین هدفون رو درک کنیم

نظرم اینه که این شناخت ما و تجربه ما و کاربرد ما هست که تعیین کننده نوع هدفون ما میشه و ممکنه یک فیلم ساز که برای پرده بزرگ سینما فیلم می سازه هیچ وقت از مانیتور کوچیک کنار دوربین احساس رضایت نداشته باشه چون به اون فقط به دید ابزاری و اجباری نگاه میکنه نه پرده بزرگ و جذاب سینما که جزییات درش مهمه
این مثال برای موسیقی هم صحت داره و لزومی نیست که رهبر ارکستر هدفون گران قیمتی داشته باشه چون به اندازه ای که مناسب دیده از هدفون شخصی خودش استفاده میکنه

به هر حال فراموش نکنیم که هدفون ابزار شخصی و کاملآ خصوصی استفاده کننده هست و ممکنه اون مدل یا مدلهای برتر برای هر کسی مناسب هم نباشه ، برتر بودنشون که جای خود داره
مثلآ اگر به ما بگن فلان مدل خاص هدفون رو تمام رهبران ارکستر استفاده می کنند باز دلیل منطقی برای خرید اون نمیبینم چون من رهبر ارکستر نیستم و مطمئنن خواسته ای اونها با نظر و خواسته های من متفاوته همونطور که کاربردها متفاوته

شما هم موفق باشید.

salar_221
16-07-2012, 11:03
سلام استاد بزرگ،به خاطر پست های قبل و زمانی که میذارید واقعا تشکر میکنم.
امید وارم این آخرین سری از سوالاتم باشه تادیگه زحمت ندم،تا الان من یک لیست ۱۶ تایی از هدست های پیشنهادی شما دارم ،که انصافا از بعضیاشون واقعا خوشم اومده.
در آخر از شما میخوام که یک لیست ۱۵ تایی از بهترین هدست های موجود در جهان(توانایی خرید از آمازون رو تا حدودی دارم) با تو جه به سورس من(s3) در بازه ی قیمتی ۳۵۰ تا ۵۵۰ و البته با سیم و از هر مدلی که میدونید (داخل گوشی و یا ...) به من معرفی کنید،البته طوری که موقع دویدن از گوش من نیفته ،و از شما این خواهش رو دارم که در این لیست نهایی ترتیب رو با توجه به نظر شخصی خودتون اعمال کنید و اطمینان داشته باشید که هدست انتخابی من از بین این لیست ۱۵ تایی شماست.
نمیدونم روزی توانایی جبران این زحمات رو پیدا میکنم یا نه،ولی در هر صورت برای شما خوش بختی و آرامش در هر دو جهان رو آرزو میکنم ،از تلفن همراه یه چیزایی سرم میشه کاری داشتید این جیمیل منه : ama.lordc@gmail.com برنامه خاصی ،بازی خاصی ،یا هر چیز دیگه ای که نیاز داشتید ایمیل کنید تا براتون پیدا کنم و از طریق ایمیل برای شما بفرستم،خدا نگهدار.

سلام
خوبین؟خواهش میکنم.ولی اینجا فعلا فقط دوتا استاد داره با ایدی های rezaomido و rave-87 بقیه فقط اطلاعات این دو استاد رو به دیگران میرسونن.
در مورد هدفونهای داخل گوشی که در تخصص rave-87 هست ولی من یک لیست بهترینهای دنیا از نظر صدا معرفی میکنم برای اطمینان هم شده نظر ایشون رو هم بپرسین عالی هست.
فقط بازه قیمتی که گفتین با واحد دلار بود یا تومان؟
در مورد استفاده موقع حرکت و ورزش هم هدفونهایی که معرفی میشه داخل گوشی هستن که اگه سری مناسب انتخاب بشه مشکلی بوجود نخواهد اومد.
مدلهای معرفی شده جزو بهترینهایی هستن که منتقدین نقدهای بسیار خوبی در بارشون داشتن. ولی چون تستشون نکردم رتبه بندی کمی برای من مشکل هست چون صدای هدفونها گرم و سرد هستن و انتخاب بین این دو سلیقه ای هست بنابراین رده بندی نمیکنم فعلا.
alclair refrence =499$
clear tune monitor =350$
j phonic k2 sp =400$
westone 4 =449$
hifiman re272=249$
acs t15=230$
ortofon e-q5=288$
ortofon e-q7=320$
fisher audio dba /brainwave b2=160$
visonic gr01=183$
sennheiser ie8 =400$
jvc ha-fx t90 =135$
yamaha eph100=150$
sony ex600=132$
phonac audio opfe II=169$
vsonic gr07=179$
fischer audio dba-02 II=178$
hifiman re262 =149$
shure se535 =410$
westone 3=350$
etymotic er-4s =249$
westone2=239$
monster miles davis=270$
audio technica ckm99=99$
تمامی قیمتها حدودی هستن و بعضا پایینترین قیمت رو از amazon انتخاب کردم.

rave-87
16-07-2012, 11:35
به نظرم

برای خرید هدفون تا زمانی هزینه کنیم که تفاوتی بین صدای هدفون قبلی و جدید برامون قابل درک باشه نه تنها قابل شنیدن

به خاطر همینه که اصرار داشتم که گام به گام هزینه کنید تا هزینه ای که انجام دادین کاملآ مناسب کاربرد شما باشه بارو کنید از هدفون دو سه هزار تومنی داشتم تا هدفون گرون قیمت میلیونی ولی هیچ وقت هیچکدوم نتونسته تمام نیازهام رو که در حقیقت انتظاراتم هم هست پوشش بده

ممکنه بیشتر از یک هدفون معمولی نیاز نداشته باشیم و هیچ دلیلی هم وجود نداره که حتی اگر سواد موسیقی نداشته بایشم نتونیم تفاوت صدای حرفه ای ترین هدفون رو درک کنیم

نظرم اینه که این شناخت ما و تجربه ما و کاربرد ما هست که تعیین کننده نوع هدفون ما میشه و ممکنه یک فیلم ساز که برای پرده بزرگ سینما فیلم می سازه هیچ وقت از مانیتور کوچیک کنار دوربین احساس رضایت نداشته باشه چون به اون فقط به دید ابزاری و اجباری نگاه میکنه نه پرده بزرگ و جذاب سینما که جزییات درش مهمه
این مثال برای موسیقی هم صحت داره و لزومی نیست که رهبر ارکستر هدفون گران قیمتی داشته باشه چون به اندازه ای که مناسب دیده از هدفون شخصی خودش استفاده میکنه

به هر حال فراموش نکنیم که هدفون ابزار شخصی و کاملآ خصوصی استفاده کننده هست و ممکنه اون مدل یا مدلهای برتر برای هر کسی مناسب هم نباشه ، برتر بودنشون که جای خود داره
مثلآ اگر به ما بگن فلان مدل خاص هدفون رو تمام رهبران ارکستر استفاده می کنند باز دلیل منطقی برای خرید اون نمیبینم چون من رهبر ارکستر نیستم و مطمئنن خواسته ای اونها با نظر و خواسته های من متفاوته همونطور که کاربردها متفاوته

شما هم موفق باشید.

خب منطقاً نباید از این جمله ها به صورت خشک (مثل قوانین کلی) برداشت کنیم، اینجور جمله ها فقط برای اینه که بشه با دید بازتری به قضیه نگاه کرد؛ این جمله رو وقتی گفتم که می خواستم نقش هدفون در درک ما از موسیقی رو بیان کنم (نه نقش هدفون در درک ما از دقت صدا) وگرنه توی پست بعد هزینۀ تا 200 دلار رو کاملاً معقول و با بازدهی خیلی خوبی دونستم
حالا برای اینکه مطلب واضح تر بشه، دلایلی که به نظرم میاد که چرا بعضی رهبران ارکستر، هدفون در حد 20 دلار رو استفاده می کنن؛ میارم:
1- اول از همه اینکه اون افراد همیشه در حال گوش دادن به موسیقی زنده هستن و اصلاً گوش دادن با هدفون رو کار مسخره ایی می دونن
2- اونها فقط زمانی از هدفون استفاده می کنن که بخوان اون چیزی رو که ساختن به صورت سریع مرور کنن و هدفشون در اون مواقع، دقت صدا نیست (دقت صدا رو توی اجرای زنده قبلاً شنیدن-دلیل 1) بلکه فقط نگاه به موسیقی به عنوان یک کل هست و اینکه نت ها چی هستن.
پس دلیل اینکه این مثال رو زدم این بود که توجهی به دلیل دوم داشتم، با 100 دلار، انسان از لحاظ دلیل 2 (درک موسیقی به عنوان کل و همچنین درک نت ها) تا 90 درصد ارضا میشه، و تا حد مناسبی هم از لحاظ دلیل 1 (دقت صدا) اندوختۀ مناسبی بدست میاره اگر تا 200 دلار خرج کنه که واقعاً وضعیتش خیلی خوب خواهد بود و از اون به بعد، بهبود خیلی سخت میشه، البته این مسئله (اینکه بعد از 200$ بهبود چقدر سخت خواهد بود) خیلی به سبک صدای مورد علاقۀ فرد بستگی داره، مثلاً اگر کسی صدای با موزیکالیتۀ بالا و بیس گرم دوست داشته باشه، وقتی از 200 دلار به 400 دلار بره، تفاوت کاملاً براش مشهوده، ولی وقتی کسی مثلاً از صدای fischer audio dba-02 mkii خوشش اومده باشه، آپگرید از این صدا خیلی خیلی سخته و طرف های 400 تا 500 دلار، فقط 3 تا گزینه می شناسم که فرق زیادی با همین fischer audio dba-02 mkii ندارن
من خودم وقتی داشتم از مایک (نویسندۀ سایت هدفونیا) می پرسیدم که توی 400 تا 500 دلار برای من چی مناسبه (اونچیزی که از صدا می خواستم رو براش توضیح دادم) گزینه هایی که پیشنهاد داد یکیش fischer audio dba-02 mkii بود با قیمت 180 دلار
وقتی به ljokerl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم گفتم، اونم یکی از گزینه هاش همین بود (البته من به حرف هیچکدوم گوش نکردم و امیدوارم اشتباه نکرده باشم:24:. البته دلیل داشت که به حرفشون گوش نکردم؛ دلیلش...)