مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
سلام خدمت همه دوستان
در مورد خرید هدفون داخل گوش ما بودجمون رو 170 تومان افزایش دادیم ایا به نظر شما تو این رنج هدفون داخل گوش steelseries مدل flux مناسبه؟ و اگه اساتید عزیز انجمن گزینه بهتری رو سراغ دارند لطفا معرفی بفرمایید.
سبک موسیقی ما بیشتر پاپ
و سورس ما نیز گوشی اندرویدی htc one
با تشکر فراوان
Sent from my HTC One X using Tapatalk
سلام. قصد خرید هدفون وایرلس دارم که با جک 3.5 میلی کار کنه. برای تلویزیون میخوام. بودجه حدود 150.
اساتید لطفا راهنمایی کنید
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
migmig3000
22-08-2015, 02:21
دوستان ممنون میشم نظرتون رو راجع به این مدل بگین:
Apple Original EarPods Handsfree
poorya_2
22-08-2015, 11:17
دوستان ممنون میشم نظرتون رو راجع به این مدل بگین:
Apple Original EarPods Handsfree
من تجربه گوش کردن با این مدل رو داشتم
تفکیک صدا و رزولوشن صدا ضعیف و پایین هست ، حجم صدا تقریبا خوب و کافی بود ، نشتی صدا هم داره و توی گوش من هم راحت قرار نمیگرفت
در کل از این گزینه بگذر ، اگه از فن های اپل هستی که دیگه حرفی نیست
migmig3000
22-08-2015, 16:50
من تجربه گوش کردن با این مدل رو داشتم
تفکیک صدا و رزولوشن صدا ضعیف و پایین هست ، حجم صدا تقریبا خوب و کافی بود ، نشتی صدا هم داره و توی گوش من هم راحت قرار نمیگرفت
در کل از این گزینه بگذر ، اگه از فن های اپل هستی که دیگه حرفی نیست
ممنون نه روی مدل خاصی تعصب ندارم فقط چون چند نفر میگفتن که به خاطر طراحی خاصش حتی روی بالشت هم راحته انتخابش کردم که شما این مورد رو تکذیب کردین. توی همین رنج چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
poorya_2
22-08-2015, 17:06
ممنون نه روی مدل خاصی تعصب ندارم فقط چون چند نفر میگفتن که به خاطر طراحی خاصش حتی روی بالشت هم راحته انتخابش کردم که شما این مورد رو تکذیب کردین. توی همین رنج چه مدلی رو پیشنهاد میدین؟
چه سبک موسیقی گوش میکنی ؟ سقف بودجه چقدره ؟
migmig3000
22-08-2015, 18:14
چه سبک موسیقی گوش میکنی ؟ سقف بودجه چقدره ؟
بودجه حدود 150 حداکثر 200
سبک موسیقی هم اکثرا پاپ و سنتی و بیشتر ترجیح میدم بیس بیشتری داشته باشه تا اینکه صداش زیر باشه
poorya_2
22-08-2015, 18:38
بودجه حدود 150 حداکثر 200
سبک موسیقی هم اکثرا پاپ و سنتی و بیشتر ترجیح میدم بیس بیشتری داشته باشه تا اینکه صداش زیر باشه
پیشنهاد من :
اول این مدل Beyerdynamic MMX 41 IE
بعدش
Sennheiser CX 300 II Precision
با سلام
دوستان عزیز برای تماشای فیلم بصورت دونفره، دو عدد هدفون با کیفیت بالا و به صورت وایرلس میخواستم و قیمت محدودیتی ندارد و در درجه اول مهم برای من کیفیت صداس، لطفا بترتیب کیفیت، چند مدل و از چند برند معرفی بفرمایید.
- - - Updated - - -
با سلام
دوستان عزیز برای تماشای فیلم بصورت دونفره، دو عدد هدفون با کیفیت بالا و به صورت وایرلس میخواستم و قیمت محدودیتی ندارد و در درجه اول مهم برای من کیفیت صداس، لطفا بترتیب کیفیت، چند مدل و از چند برند معرفی بفرمایید.
mehdi 78
23-08-2015, 22:51
میخواستم بدونم هدفون برای گیمینگ چی چیشنهاد می دید؟
ارزون باشه
برای گیم هست یعنی از صدای ماشین تا آهنگ تا تیر و بمب و ... رو باید بی مشکل پخش کنه
دوستان یه سوال داشتم لطفن جواب بدین آیا هنوز هم IE 80 سنهایزر بهترین ارفون دنیاست ؟
نظرتون در مورد شور SE315 چیه ؟ ( در مقایسه با IE 80 ) .
اگه چیزی بهتر از این دو تا می شناسین ، بگین .
ضمنن من t-jays three دارم خیلی ازش کم استفاده کردم ( به جرات میگم کمتر از ۵ ساعت تا حالا باهاش آهنگ گوش دادم )
میخوام بفروشم . اگر کسی خواست پیام بده .
استاد شیفو
24-08-2015, 19:37
سلام
دوستان میشه یک هدفون رو گوشی معرفی کنید .
بودجه حدود 100 حالا کمی بیشتر هم شد مشکلی نیست .
بیس زیاد و نرم میخوام . وضوح هم داشته باشه . سبک هم باشه .
دوستان یه سوال داشتم لطفن جواب بدین آیا هنوز هم IE 80 سنهایزر بهترین ارفون دنیاست ؟
نظرتون در مورد شور SE315 چیه ؟ ( در مقایسه با IE 80 ) .
اگه چیزی بهتر از این دو تا می شناسین ، بگین .
ضمنن من t-jays three دارم خیلی ازش کم استفاده کردم ( به جرات میگم کمتر از ۵ ساعت تا حالا باهاش آهنگ گوش دادم )
میخوام بفروشم . اگر کسی خواست پیام بده .
بهترین ایرفون که نمی دونم یعنی چی.
ie80 هنوز هدفون داخل گوشی خوبی هست و رقیب se535 و se425 هست.315 هم ایرفون خوبی هست. ولی توی بازار امروز هدفون داخل گوشی ها، اگر قصد خرید از خارج کشور رو دارید، من شخصاً می رفتم سراغ برندهای چینی.
بهترین ایرفون که نمی دونم یعنی چی.
ie80 هنوز هدفون داخل گوشی خوبی هست و رقیب se535 و se425 هست.315 هم ایرفون خوبی هست. ولی توی بازار امروز هدفون داخل گوشی ها، اگر قصد خرید از خارج کشور رو دارید، من شخصاً می رفتم سراغ برندهای چینی.
برند چینی ؟ یعنی چینی ها از سنهایزر بهترن ؟ چند تا معرفی می کنید ؟ لطفا
برند چینی ؟ یعنی چینی ها از سنهایزر بهترن ؟ چند تا معرفی می کنید ؟ لطفا
یک برند همه محصولاتش در همه بازه های قیمتی عالی نیستن.
سنهایزر در ابتدا در زمینه هدفون های روی گوشی قدرتمند هست.
من صحبت از بهتر نکردم، در وهله اول شما باید سبک صداتون رو مشخص کنید. هرچند توی همون سبک صدای ie80، می شه گفت گزینه های بهتر چینی هم وجود داره. چینی ها توی این 2 سال، هدفون داخل گوشی های خیلی خوبی دادن که نسبت قیمت به بهای پرداختی فوق العاده ایی دارن. من الأن اگر خودم بخوام هدفون داخل گوشی انتخاب کنم، مطمئناً می رم سراغ چینی ها. اگر یکی چینی بودن به دلش نمی شینه، خب همون قبلی ها رو بگیره.
چینی های خوبی که الأن توی ذهنمه:
hifiman re400
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
fidue a83
dunu dn1000
dunu dn2000
دو محصول کارخونه انگلیسی rha
RHA T10
RHA T20
سلام
دوستان میشه یک هدفون رو گوشی معرفی کنید .
بودجه حدود 100 حالا کمی بیشتر هم شد مشکلی نیست .
بیس زیاد و نرم میخوام . وضوح هم داشته باشه . سبک هم باشه .
داخل گوشی Xiaomi Piston 3 بسیار عالیه. 84 تومن
روی گوش چیزخاصی مد نظرم نیست. توی این قیمت مخصوصاً
قابل ذکره من همه نوع موسیقی گوش میدم . برای من چه ارفون پیشنهاد می کنید قیمت مهم نیست
یه سوالی هم داشتم :
برترین ارفون ( تو گوشی ) در مقایسه با برترین هدفون ( رو گوشی ) حال حاضر از نظر صدا ( به طور کلی ) کدوم یکی صدای بهتری به ما میدن ؟ بازم عرض می کنم به طور کلی شما به صدای ارفون ها امتیاز بیشتر رو میدین یا به رو گوشی ها ؟ کدومشون این توانایی رو دارن که به طور کلی / جمع بندی ، صدای بهتری به ما ارائه بدن .
metalhead_forever
26-08-2015, 15:11
قابل ذکره من همه نوع موسیقی گوش میدم . برای من چه ارفون پیشنهاد می کنید قیمت مهم نیست
یه سوالی هم داشتم :
برترین ارفون ( تو گوشی ) در مقایسه با برترین هدفون ( رو گوشی ) حال حاضر از نظر صدا ( به طور کلی ) کدوم یکی صدای بهتری به ما میدن ؟ بازم عرض می کنم به طور کلی شما به صدای ارفون ها امتیاز بیشتر رو میدین یا به رو گوشی ها ؟ کدومشون این توانایی رو دارن که به طور کلی / جمع بندی ، صدای بهتری به ما ارائه بدن .
مطلق که نمیشه گفت.... برترین هم من نمی شناسم... از برتری های فول سایز ها میشه به Soundstage بسیار وسیع تر اشاره کرد... از طرفی هدفون های داخل گوشی Balanced Armature سرعت بسیار بالایی دارند و برای سبک های موسیقی سریع حتی از فول سایز های Dynamic با چند برابر قیمت بیشتر هم سریع تر هستند.... مثلا salar_221 عزیز تو همین انجمن اشاره کردند که وقتی Etymotic ER-4PT رو با HD800 مقایسه می کردند سرعت Etymotic بالاتر بود. یا مثلا Isolation یه Custom IEM قطعا خیلی بیشتر از یه فول سایز حتی پشت بسته هست و....
پس باید معیار ها مشخص باشه بعد میشه گفت کدوم صدای بهتری میدن....
جنس صدا هم مهمه... مثلا برای افرادی که صدای عقب کشیده دوست دارند سری HD سنهایزر انتخاب خیلی خوبیه ولی افرادی که مید فوروارد دوست دارند حتی با HD800 هم مشکل خواهند داشت در حالی که خیلی راحت می تونن یه هدفون داخل گوشی با مید فوروارد با قیمت پایین تر پیدا کنن.
پس کاربرد و سبک صدا مشخص می کنه فول سایز بهتره یا داخل گوشی... مثلا من چون Soundstage و مید عقب کشیده و صدای V شکل دوست دارم (چون حس Soundstage گسترده تر رو القا می کنه) هدفون های فول سایز رو بیشتر می پسندم.
امکان تهیه Westone W20 با قیمت 1290 و Sony XBA-H3 با قیمت 1430 رو از خارج از کشور دارم
به نظر شما IE80 که داخل کشور 1295 هست رو بگیرم یا موارد بالا؟
^^^
تا اونجا که یادمه، مقداری صداشون متفاوته. w2 که صداش تقریباً متعادل بود. w20 رو نمی دونم.
من بودم نمره خیلی بالاتری رو به ie80 می دادم.
- - - Updated - - -
^^^
تا اونجا که یادمه، مقداری صداشون متفاوته. w2 که صداش تقریباً متعادل بود. w20 رو نمی دونم.
من بودم نمره خیلی بالاتری رو به ie80 می دادم.
با سلام
با سلام
چیزی که توی ذهنمه می گم خدمتتون. من اگر بودم، بالاترین مدل سنهایز رو می خریدم.
Sennheiser RS 185 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بعدشم می شه یکدونه هدفون دیگه هم بهش وصل کرد.
هم هدفون، هم ایرفون تو رنج 200-250 هزار تومن، برای تقریبا کلیهی سبک ها (ولی با محوریت راک - دنبال بیس عجیب غریب نیستم، اما از بیس نرم هم بدم نمیاد ) چی پیشنهاد میشه ؟
سورسها هم چیز خاصی نیستن، آیپاد برای پورتابل و لپتاپ برای استفادهی خانگی.
alireza4545
20-09-2015, 16:18
سلام یه ایر فون خوب تا 60 هزار تومن میخوام.لطفا کمکم کنید.میخوام صداش بلند و با کیفیت باشه و صدای محیط رو نشنوم و صدای اهنگ به بیرون نره.مرسی.
brad pitt
25-09-2015, 23:42
سلام
بین دو ایرفون پایونر cl751 و بایرداینامیک mmx 41 کدوم بهتره
کاربرد : 90 درصد ورزشی و هنگام تمرین با وزنه در باشگاه جهت ایجاد انگیزه بیشتر و هیجان
اول بیس. تفکیک هم در حد خوب و قابل قبول
گوشی سونی زد 3
distefanoo
26-09-2015, 12:53
سلام
بین دو ایرفون پایونر cl751 و بایرداینامیک mmx 41 کدوم بهتره
کاربرد : 90 درصد ورزشی و هنگام تمرین با وزنه در باشگاه جهت ایجاد انگیزه بیشتر و هیجان
اول بیس. تفکیک هم در حد خوب و قابل قبول
گوشی سونی زد 3
سلام.
من mmx 41 رو دارم و بر روی گوشی سونی z3 استفاده میکنم.
مزایا:
بلندی صدا خیلی عالی
باس آن هم خیلی خوبه،مخصوصا با اکولایزر
توی گوش راحت هست و خسته کننده نیست.
Sent from my D6633 using Tapatalk
brad pitt
26-09-2015, 14:38
سلام.
مزایا:
بلندی صدا خیلی عالی
ممنون
بیسش نرمه یا کوبشی؟
توی گوش هم خوب کیپ میشه؟ چون استفادم ورزشی هست.
- - - Updated - - -
سلام.
مزایا:
بلندی صدا خیلی عالی
ممنون
بیسش نرمه یا کوبشی؟
distefanoo
26-09-2015, 15:14
ممنون
بیسش نرمه یا کوبشی؟
- - - Updated - - -
ممنون
بیسش نرمه یا کوبشی؟
اگر بیس کوبنده میخواهی razer hammerhead
بگیر.ولی این مدل بیس متوسط داره
distefanoo
26-09-2015, 15:15
ممنون
بیسش نرمه یا کوبشی؟
- - - Updated - - -
ممنون
بیسش نرمه یا کوبشی؟
بله در گوش خوب کیپ میشه. و امکان بیرون آمدنش حین ورزش کم هست.
بهترین نویز کنسلینگ(قیمت مهم نیست) و منطقی ترین (از لحاظ قیمت) تو بازار چیه؟ ممنون
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4
بهترین نویز کنسلینگ(قیمت مهم نیست) و منطقی ترین (از لحاظ قیمت) تو بازار چیه؟ ممنون
Sent from my GT-N5100 using Tapatalk 4
هدفون های bose توی نویز کنسلینگ خوبن. احتمالش زیاده تقلبیش توی ایران باشه. پس سعی کنید از جای مطمئن بگیرید. به ایران هدفون و تهران ملودی در وهله اول مراجعه کنید.
saeed9009
04-10-2015, 15:18
سلام دوستان
یه سوال در مورد شرکت نامداران داشتم ... آیا میشه به این شرکت به عنوان وارد کننده سنهایزر اعتماد کرد ؟ من یه مختصر سرچی کردم ولی تو سایت اصلی سنهایزر کشور ایران رو به عنوان نمایندگی پیدا نکردم... کلا ایران تو لیست نبود.
آیا احتمالش هست با خرید از واردات این شرکت جنس تقلبی گیر آدم بیاد؟!!
ممنون
احتمالش فوق العاده کمه. اینا سال هاست دارن کار می کنن و سود خودشون روی جنس اصلی می برن، نیازی به سود اونجوری ندارن که اعتبارشون خراب بشه. وقتی یک عالمه جنس بالای یک میلیون داره که کلاً توی دنیا تقلبی ندارن، برای بقیه هم اصلی میاره دیگه.
saeed9009
04-10-2015, 19:29
امروز به سنهایزر در همین مورد ایمیل دادم و جوابی که دادن رو همینجا کپی میکنم ..
Dear Saeed,
Sennheiser's official distributor for Consumer products in Iran is
Namdaran. Please find their details below:
NAMDARAN Mobile Communications Co.
Tel 0098-21-26401328
Email info@nam-daran.com
Website [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
You can also buy our headphones from the following places:
ELECTROCITY Store - Palladium Shopping Center
Tel 0098-21-22660593
ELECTROCITY Express - Bazar Mobile Iran
Tel 0098-21-66347530
Namdaran Store - IT Mall
Tel 0098-21-44643215
دوستان هندزفری موبایل برای گوش دادن آهنگ چی پیشنهاد میدید؟بودجه حدود 60 تومن یکم بالا و پایین.هندزفری پاییونیر چطوریاست؟
دوستان هندزفری موبایل برای گوش دادن آهنگ چی پیشنهاد میدید؟بودجه حدود 60 تومن یکم بالا و پایین.هندزفری پاییونیر چطوریاست؟
فیلیپس she3590 حدود 35 تومن
Xiaomi Piston3
حدود 80 تومن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](3rd-Generation)/%D9%87%D9%86%D8%AF%D8%B2%D9%81%D8%B1%DB%8C-%D9%85%D8%B4%DA%A9%DB%8C-%D8%AF%D8%A7%D8%AE%D9%84-%DA%AF%D9%88%D8%B4%DB%8C-%D8%B4%DB%8C%D8%A7%D8%A6%D9%88%D9%85%DB%8C-Mi-Piston
اختلاف قیمتش با فیلیپس میارزه به نظرم.
پایونیر نظری ندارم راجبش.
Hassan HR
17-10-2015, 00:08
سلام
یه هدفون میخوام تا 200 تومن (نهایتا 250 تومن) مناسب برای موزیک و فیلم
همه جور موسیقی گوش میدم ولی ترجیحا راک وسنتی
در ضمن هدفون دور گوشی میخوام
ممنون
درود به همه دوستان
مجبور شدم هدفون داخل گوشی استفاده نکنم میخواستم از این هدفون به اصطلاح اوپن میگن دیگه؟ از اینا که وزن سبک هست برای خونه و بیرون استفاده میکنن البته فقط برای خونه میخوام استفاده کنم. این مدل هدفون جنس پدش از فوم هست یا چرمی هم داریم؟ خواهشا چندتا برند با اسم مدلش معرفی کنید هدفون ارزش قیمتش داشته باشه بودجه نمیگم چون نمیدونم چنده واینکه تنوع این هدفون ها تو سایت ها کم میبینم یا من اشتباه میکنم.
صدا موزیک هم دوست دارم که هدفون همان صداپخش کنه و تغییری نده.
این نوع هدفون ها امپ که نمیخان؟
کلا غیر از این مدل که دم دست باشه و وزن سبکی داره و روزمره برای موزیک و پادکست و ... استفاده کنم .تو خونه چه نوع هدفونی با چه مشخصه ای منظورم مدل بسته یا نیمه بسته و... خوبه برای موزیک؟ اگه امکان داره بفرمایید یا لینکی بدهید که مدل بسته یا نیمه بسته یا اوپن فرقشون چیه؟ اگه سایت های معتبری برای خرید میشناسید بیزحمت پ.خ کنید لطفا.
((مشکلی پیش اومد فکر کنم که هدفون داخل گوشی دیگه استفاده نکنم هیچوقت.فکر کنم باعثش هدفون شد اینکه هدفون های in ear باعث میشوند که ماده که گوش ترشح میکنه (اسمش یادم رفت الان ) به انتها گوش ببره و بعد مدتی گوش جرم میگیرد و شنوایی کم میشه که نیاز به شستن پیدا میکنه . دوستان اگه چنین اتفاقی براشون افتاده خواهشا بگن که ببینیم صحت داره یا نه . هر چی فکر میکنم میبینم دلیلش همین باید باشه.
اعلایم جرم گرفتن این هست : ( کم شدن شنوایی و بعد استخر یا اینکه اب تو گوش بره گوش به اصطلاح کیپ میشه هم اب داخل میماند و اب به جرم گوش بخورد جرم حجمش زیاد میشه و گوش کیپ میشه صدا ها خوب نمیشنویم. به خارش افتادن داخل گوش همون فکر کنن لاله گوش هر از گاهی.) دوستان ببخشید چون موضوع مهم و وقتی پیش بیاد بسیار اعصاب خورد کن هست همینجا بعد سوالم ذکر کردم که اطلاعات و تجربه دوستان بشنویم دراین باره ببخشید))
شرمنده طولانی شد ممنونم
سلام
یه هدفون میخوام تا 200 تومن (نهایتا 250 تومن) مناسب برای موزیک و فیلم
همه جور موسیقی گوش میدم ولی ترجیحا راک وسنتی
در ضمن هدفون دور گوشی میخوام
ممنون
akg k99
درود به همه دوستان
مجبور شدم هدفون داخل گوشی استفاده نکنم میخواستم از این هدفون به اصطلاح اوپن میگن دیگه؟ از اینا که وزن سبک هست برای خونه و بیرون استفاده میکنن البته فقط برای خونه میخوام استفاده کنم. این مدل هدفون جنس پدش از فوم هست یا چرمی هم داریم؟ خواهشا چندتا برند با اسم مدلش معرفی کنید هدفون ارزش قیمتش داشته باشه بودجه نمیگم چون نمیدونم چنده واینکه تنوع این هدفون ها تو سایت ها کم میبینم یا من اشتباه میکنم.
صدا موزیک هم دوست دارم که هدفون همان صداپخش کنه و تغییری نده.
این نوع هدفون ها امپ که نمیخان؟
کلا غیر از این مدل که دم دست باشه و وزن سبکی داره و روزمره برای موزیک و پادکست و ... استفاده کنم .تو خونه چه نوع هدفونی با چه مشخصه ای منظورم مدل بسته یا نیمه بسته و... خوبه برای موزیک؟ اگه امکان داره بفرمایید یا لینکی بدهید که مدل بسته یا نیمه بسته یا اوپن فرقشون چیه؟ اگه سایت های معتبری برای خرید میشناسید بیزحمت پ.خ کنید لطفا.
((مشکلی پیش اومد فکر کنم که هدفون داخل گوشی دیگه استفاده نکنم هیچوقت.فکر کنم باعثش هدفون شد اینکه هدفون های in ear باعث میشوند که ماده که گوش ترشح میکنه (اسمش یادم رفت الان ) به انتها گوش ببره و بعد مدتی گوش جرم میگیرد و شنوایی کم میشه که نیاز به شستن پیدا میکنه . دوستان اگه چنین اتفاقی براشون افتاده خواهشا بگن که ببینیم صحت داره یا نه . هر چی فکر میکنم میبینم دلیلش همین باید باشه.
اعلایم جرم گرفتن این هست : ( کم شدن شنوایی و بعد استخر یا اینکه اب تو گوش بره گوش به اصطلاح کیپ میشه هم اب داخل میماند و اب به جرم گوش بخورد جرم حجمش زیاد میشه و گوش کیپ میشه صدا ها خوب نمیشنویم. به خارش افتادن داخل گوش همون فکر کنن لاله گوش هر از گاهی.) دوستان ببخشید چون موضوع مهم و وقتی پیش بیاد بسیار اعصاب خورد کن هست همینجا بعد سوالم ذکر کردم که اطلاعات و تجربه دوستان بشنویم دراین باره ببخشید))
شرمنده طولانی شد ممنونم
akg k99 نیمه بازه.
فرقشون در میزان نشست صدا به بیرون و ورود صدا از بیرون هستش. بقیه تفاوت ها زیاد ربطی به باز و غیر باز بودن ربطی نداره.
منم فکر می کنم هدفون داخل گوش در تحریک گوش برای ترشح بیشتر نقش داره.
مرسی لطف کردی
جنس پد ها چرمیه کیفیت خوبی دارد؟
یکم تاپیک معرفی هدفون ها تو همین فروم است خوندم.
اینکه هدفون باز یا نیمه باز صداش بهتره ربطی نداره؟
یچیزی این هدفن معرفی کردید باید امپ داشته باشیم؟ burn in نیاز داره؟
میخاستم به لپتاپ و اسپیکر که اگه گاهی با کنسول گیم زدیم استفاده کنم.
از اون هدفون ها سبک منظورم مثل هدفون امینم تو ویدیو کلیپ 8 mile تو اتوبوس بود رو گوشش بود از این ها که قسمت نگه دارنده هدفن فنر نازک هست یا کلا یچیز دم دستی هست چیز خوبی گیر میاد از این ها ؟
فعلا امپ نگرفتم غیر از مدلی که گفتید چیز بهتری هم هست که ارزش خریدش بیشتر از این مدل باشه ؟ چون زود زود عوض نمیکنم. صدای فلت میگن دیگه یچیزی که صدای خود موزیک دست کاری نکنه. فکر میکنم هدفونی که فلت باشه صداش بهتر باشه و اینه اخه تجربه و مثل شما حرفه ای نیستم که بدونم چه هدفون و جنس صدایی بهتره بنظر خودتون هر کدوم بهتره بفرمایید .
ببخش پراکنده سوال کردم
ممنونم
مرسی لطف کردی
جنس پد ها چرمیه کیفیت خوبی دارد؟
یکم تاپیک معرفی هدفون ها تو همین فروم است خوندم.
اینکه هدفون باز یا نیمه باز صداش بهتره ربطی نداره؟
یچیزی این هدفن معرفی کردید باید امپ داشته باشیم؟ burn in نیاز داره؟
میخاستم به لپتاپ و اسپیکر که اگه گاهی با کنسول گیم زدیم استفاده کنم.
از اون هدفون ها سبک منظورم مثل هدفون امینم تو ویدیو کلیپ 8 mile تو اتوبوس بود رو گوشش بود از این ها که قسمت نگه دارنده هدفن فنر نازک هست یا کلا یچیز دم دستی هست چیز خوبی گیر میاد از این ها ؟
فعلا امپ نگرفتم غیر از مدلی که گفتید چیز بهتری هم هست که ارزش خریدش بیشتر از این مدل باشه ؟ چون زود زود عوض نمیکنم. صدای فلت میگن دیگه یچیزی که صدای خود موزیک دست کاری نکنه. فکر میکنم هدفونی که فلت باشه صداش بهتر باشه و اینه اخه تجربه و مثل شما حرفه ای نیستم که بدونم چه هدفون و جنس صدایی بهتره بنظر خودتون هر کدوم بهتره بفرمایید .
ببخش پراکنده سوال کردم
ممنونم
فکر کنم چرمیه.
به صورت کلی نمی شه گفت هر بازی از هر بسته ایی بهتر هست. عوامل متغیر زیادن. ولی تفاوت اصلی توی نشست و نفوذ صداست که پست قبل گفتم.
آمپ نمی خواد. پلیر معقولی داشته باشید کافیه.
من کلیپ امینم یادم نیست ولی از اون نازک ها که روی سر قرار می گیرن (به اصطلاح پرتابل هستن)، محصول مناسبی که می شناسم سنهایزر px200II هست.
صدای فلت کامل به درد کسی می خوره که کامل آگاهی داشته باشه به اینکه قراره چی دستش بیاد. وگرنه عموماً صدای گرم می پسندن. این دو مدل هدفونی که معرفی کردم، کامل طبیعی نیستن، ولی گرم هم نیستن. برای همین بالانس خوبی دارن از نظر صدا. صدای با بیس قوی و کوبنده، همون AIAIAI TMA-1
توجه داشته باشین هدفون بیتس که اینقدر فراگیره، بیس بسیار زیاد و صدای خیلی گرمی داره. اون هدفون های نازکی که شما مد نظرته، در همین حد قیمت هستن. بالاتر از این واقعاً بهتره بری سراغ فول سایزها که دور و بر 500 تومن باشن. بعد اون ها دک/آمپ هم می خوان. برای همین حدود 1200 خرج میزاره و صرفاً توی خونه هم می تونی استفاده کنی.
اگر با بزرگ بودن مشکلی نداری، این رو بگیر و آمپ هم نمی خواد:
ولی اگر اصرار بر پرتابل داری و می خوایی زیاد خرج کنی، حتماً برو ایران هدفون و این ها رو تست کن:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](m2)?sort=p.price&order=DESC&page=2
مرسی
یعنی همین مدل اولی معرفی کردید نسبت به بسته ها صدا خوب به گوش نمیرسه باس و صدا نشت میشه به بیرون؟
گرون تر بهتره ولی با لپتاپ بخام موزیک گوش بدم تا چه قیمتی ارزش داره ؟
همین مارک ا ک جی اتریشیه؟ خوبه؟
هدفون که گفتم فکر کنم باید باز باشه این فیلیپس sh390 چطوره خوبه برای پادکست و ... ؟
فکر کنم تا همین قیمت ا کا جی فرمودید فعلا بگیرم ولی اگه گرونتر چیزی هست که ارزشش از این مدل k99 بیشتره بفرمایید.
صحبت هاتون درسته فهمیدم ولی بازم نمیدونم بین باز و بسته چی برای موزیک خوبه ؟ ولی هر چی معرفی میکنید این بالانس بودن تو صدا داشته باشه مثل مدل 99 کا.
پدشم چرم باشه بهتره درسته عمرش و کیفیت راحت بودنش منطورمه؟
بعد اینکه سیم فقط با یک پد وصله مشکلی نداره ؟
سایت معتبر برای خرید پخ میکنید تهران نیستم و حصوری نمیتونم برای همین زیاد میپرسم چون تست نمیتونم کنم.
خود شما چه صدایی میگید خوبه برای موزیک ؟
بدی دارم تو خرید انتخاب برام سخته بخصوص که تجربه ندارم تو این چیزا
مرسی
یعنی همین مدل اولی معرفی کردید نسبت به بسته ها صدا خوب به گوش نمیرسه باس و صدا نشت میشه به بیرون؟
گرون تر بهتره ولی با لپتاپ بخام موزیک گوش بدم تا چه قیمتی ارزش داره ؟
همین مارک ا ک جی اتریشیه؟ خوبه؟
هدفون که گفتم فکر کنم باید باز باشه این فیلیپس sh390 چطوره خوبه برای پادکست و ... ؟
فکر کنم تا همین قیمت ا کا جی فرمودید فعلا بگیرم ولی اگه گرونتر چیزی هست که ارزشش از این مدل k99 بیشتره بفرمایید.
صحبت هاتون درسته فهمیدم ولی بازم نمیدونم بین باز و بسته چی برای موزیک خوبه ؟ ولی هر چی معرفی میکنید این بالانس بودن تو صدا داشته باشه مثل مدل 99 کا.
پدشم چرم باشه بهتره درسته عمرش و کیفیت راحت بودنش منطورمه؟
بعد اینکه سیم فقط با یک پد وصله مشکلی نداره ؟
سایت معتبر برای خرید پخ میکنید تهران نیستم و حصوری نمیتونم برای همین زیاد میپرسم چون تست نمیتونم کنم.
خود شما چه صدایی میگید خوبه برای موزیک ؟
بدی دارم تو خرید انتخاب برام سخته بخصوص که تجربه ندارم تو این چیزا
هدفون باز بیشتر از نیمه باز صدا به بیرون نشت می کنه. نیمه باز بیشتر از بسته صدا به بیرون نشت می کنه.
اینکه کدوم برای موزیک خوبه، دو بار عرض کردم خدمتتون، قانون کلی نداره. هدفون بسته 2 هزار دلاری داریم، 1000 دلاری داریم و... که برای گوش دادن به موزیک هستن.
اون k99 رو حواستون باشه که مقداری بزرگه و به اصطلاح فول سایز هست. از اون کوچیک ها بخواین همون سنهایزر px200
اینکه بالاتر از این ارزش خرید داره یا نه. به خودتون بستگی داره. اون هدفون هایی که معرفی کردم و گرونتر بودن، اگر پلیر مناسبی داشته باشین، یعنی مثلاً از اسمارت فون های معروف و خوب داشته باشین، خب خوبه هزینه کردن براشون. ولی اینکه ارزش داره، یک مسئله شخصی هست. من به صورت میانگین می تونم بگم که برای اکثریت افراد، 200 تا 250 تومن حدودی هست که ارزش خرید خوبی براشون داره. بالاتر از اون رو توصیه می کنم حتماً تست کنید.
پد چرمی ایزولیشنش کمی بهتره از معادل های غیر چرمی. ولی غیر چرمی ها معمولاً راحت تر هستن.
سایت فروش که اینهمه لینک گذاشتم از سایت فروش بودن دیگه. ایران هدفون. حالا شما قیمت فروشگاه تهران ملودی هم چک کنید.
چه صدایی برای موزیک می گم مناسبه؟ من می گم سلیقه افراد مهمن. اونایی که عمومی توصیه می کنن، درک خاصی از تفاوت های سبک صدای بین هدفون ها ندارن و کل هدفون ها و اسپیکرهای دنیا رو به دو دسته تقسیم می کنن، هدفون های استودیو (میکس و مستر) و هدفون های موزیک. این لینک توی امضای من رو بخونید. 8 نکته ضروری
اینکه شما می گید هرچی معرفی می کنم بالانس باشه. واقعیت اینه که من این سوال رو از شما می پرسم، شما از کجا می دونید صدای بالانس مناسبتونه؟ اینکه صرفاً ما حس خوبی نصبت به واژه بالانس یا طبیعی یا حرفه ایی داریم، دلیل نمی شه اون محصول مناسب ما باشه. همینطور که وقتی بازار رو نگاه کنید، پر فروش ترین هدفون ها، هدفون های با بیس خیلی زیاد (بیتس) هستن.
درود
خیلی ممنون
منظورم این بود دو تا هدفون بگیرم یکی برای پادکست و فیلم و گیم و ...
یکی هم برای موزیک.
اول دنبال یچیز دم دست بودم ولی بعد راستش یک سونی xd100 دارم درسته جالب نیس ولی پدش پاره شده رروکشش فوم هست پوستی هستش شما هم این k99 معرفی کردی گفتم یچیز بگیرم برای موزیک .
فعلا فقط لپتاپ هست همین akg که گرونم نیست با این سورس ما صدای خوبی میده؟
حس میکنم چیزی که تغییر نکنه بهتره دیگه صدای موزیک باشه.تو فروم خوندم هر هدفونی برای یک سبک موزیک خوبه اخه نمیتونم چندتا باهم بگیرم هم متال هم راک یا پاپ خوب کلا هر چیز تاپ گوش میدیدم دیگه ولی اینا که متوسطی هستن فکر کنم سبک موزیک فرقی نداشته باشه درسته؟ و اخه حضوری نمیتونم برم تست کنم که.
این akg به اسمارت فونم وصل بشه درایو میشه؟
پدش فرمودید چرمیه ؟
چقد عمر میکنن؟
بیتس از چه قیمتی چیز متوسطی که برای ما خوب باشه داره؟
شایدم برند بیتس اسم در کرده:)
شما خودتون چه صدایی دوس دارید؟
فکر کنم باید تو مرور زمان چندتا بگیرم تا صدا بدونم چی دوست دارم درسته؟
سایتی هست ریویو معتبر بده؟
مرسی باز با سوالای زیاد اومدم
درسته فقط میخواستم بدونم این سایت اورجینال و آک میده دیگه [emoji2] بازار میدونید که چطوره.
لطف کردید
درود
خیلی ممنون
منظورم این بود دو تا هدفون بگیرم یکی برای پادکست و فیلم و گیم و ...
یکی هم برای موزیک.
اول دنبال یچیز دم دست بودم ولی بعد راستش یک سونی xd100 دارم درسته جالب نیس ولی پدش پاره شده رروکشش فوم هست پوستی هستش شما هم این k99 معرفی کردی گفتم یچیز بگیرم برای موزیک .
فعلا فقط لپتاپ هست همین akg که گرونم نیست با این سورس ما صدای خوبی میده؟
حس میکنم چیزی که تغییر نکنه بهتره دیگه صدای موزیک باشه.تو فروم خوندم هر هدفونی برای یک سبک موزیک خوبه اخه نمیتونم چندتا باهم بگیرم هم متال هم راک یا پاپ خوب کلا هر چیز تاپ گوش میدیدم دیگه ولی اینا که متوسطی هستن فکر کنم سبک موزیک فرقی نداشته باشه درسته؟ و اخه حضوری نمیتونم برم تست کنم که.
این akg به اسمارت فونم وصل بشه درایو میشه؟
پدش فرمودید چرمیه ؟
چقد عمر میکنن؟
بیتس از چه قیمتی چیز متوسطی که برای ما خوب باشه داره؟
شایدم برند بیتس اسم در کرده:)
شما خودتون چه صدایی دوس دارید؟
فکر کنم باید تو مرور زمان چندتا بگیرم تا صدا بدونم چی دوست دارم درسته؟
سایتی هست ریویو معتبر بده؟
مرسی باز با سوالای زیاد اومدم
درسته فقط میخواستم بدونم این سایت اورجینال و آک میده دیگه [emoji2] بازار میدونید که چطوره.
لطف کردید
هدفونی که برای موزیک بگیرید، برای پادکست هم می شه استفاده کرد. پادکست هدفون گرونی نیاز نداره. هرچی بود استفاده کنید.
میزان عمر این محصولات متفاوته. ولی akg رو ممکنه توی استودیو ها ببینید که سال هاست داره استفاده می شه.
همین هدفون خودم هم هست. سونی z1000. که هدفون کاملاً حرفه ایی هست و از لحاظ صدا و کیفیت قطعات کلاً در سطح بالاتری هست. پرتابل هم هست. البته نه به پرتابی سنهایزر px200. ولی از k99 پرتابل تر هست. البته قیمتشم خیلی بیشتره.
بیتس هیچکدوم از محصولاتش در مقابل قیمتشون صدای مناسبی نمی دن.
سایت برای ریویو head-fi.org کاربرهای خیلی زیادی داره.
درود
ممنون
راستش تو فروم نکات آقای رضا امیدو و شما و .... خوندم
بازم نمیدونم چه صدایی بهتره کلا تو مرور زمان و خرید هدفون های زیاد ممکن میشه؟
مثلا برند اپل با کیفیته. تو هدفونم اینطوریه؟ میشه بگید کدوم برند ها بهترن یا نمیشه گفت؟
اودیوتکنیکا هم چیزی داره تو این قیمت مثل ویژگی کا 99 ؟
اصلا هر جنس صدایی که شما گفتید قبوله چون وقتی نمیدونم چیزی بگم الکیه .
پس چیزی که بدون امپ و داک درایو بشه باید تو همین رنج بخرم یا گرونترم چیزی هست بدون نیاز به امپ و ...؟
ببخش کلا نظرم برگشت هدفون پرتابل هر چی شد بعد میگیرم با سنهایزر که گفتید.
الان میخوام هدفون برای موزیک بگیرم کا 99 گفتید قبوله فقط میخام مطمعن بشم چیز دیگه ای بهتر تو این قیمت گیر میاد یا نه.
دوباره بگم صدا نمیدونم چی خوشم میاد.
حجم صدا هدفون و کیفیتش صدا باس و ... و جنس ساخت خوب باشه
پدش چرمی باشه بهتره عمرش و راحتیش ؟
دوباره بگم اینکه بسته و یا باز باشه فرق نداره فقط جوری نباشه که صدا و باس هدفون هدر بره یعنی بجای اینکه بشنوم بره بیرون نشت کنه. یعنی باید بسته بگیرم؟
یکی هم اینکه گوش اذیت نکنه خسته کنه.
بازم کا 99 شما گفتید بالانس هست فکر کنم خوبه برای من حالا دوباره نظرتون بپرسم تا دیگه انتخاب کنم.
ممنون
ببخش مسج دادن منم داستانیه درهم میشه شرمنده
درود
ممنون
راستش تو فروم نکات آقای رضا امیدو و شما و .... خوندم
بازم نمیدونم چه صدایی بهتره کلا تو مرور زمان و خرید هدفون های زیاد ممکن میشه؟
مثلا برند اپل با کیفیته. تو هدفونم اینطوریه؟ میشه بگید کدوم برند ها بهترن یا نمیشه گفت؟
اودیوتکنیکا هم چیزی داره تو این قیمت مثل ویژگی کا 99 ؟
اصلا هر جنس صدایی که شما گفتید قبوله چون وقتی نمیدونم چیزی بگم الکیه .
پس چیزی که بدون امپ و داک درایو بشه باید تو همین رنج بخرم یا گرونترم چیزی هست بدون نیاز به امپ و ...؟
ببخش کلا نظرم برگشت هدفون پرتابل هر چی شد بعد میگیرم با سنهایزر که گفتید.
الان میخوام هدفون برای موزیک بگیرم کا 99 گفتید قبوله فقط میخام مطمعن بشم چیز دیگه ای بهتر تو این قیمت گیر میاد یا نه.
دوباره بگم صدا نمیدونم چی خوشم میاد.
حجم صدا هدفون و کیفیتش صدا باس و ... و جنس ساخت خوب باشه
پدش چرمی باشه بهتره عمرش و راحتیش ؟
دوباره بگم اینکه بسته و یا باز باشه فرق نداره فقط جوری نباشه که صدا و باس هدفون هدر بره یعنی بجای اینکه بشنوم بره بیرون نشت کنه. یعنی باید بسته بگیرم؟
یکی هم اینکه گوش اذیت نکنه خسته کنه.
بازم کا 99 شما گفتید بالانس هست فکر کنم خوبه برای من حالا دوباره نظرتون بپرسم تا دیگه انتخاب کنم.
ممنون
ببخش مسج دادن منم داستانیه درهم میشه شرمنده
اپل هدفونی نداره که. فقط همین هایی که روی گوشی های موبایلشن.
حتی یک برند هم همه محصولاتش خوب نیست. بستگی به بازه قیمتی داره.
شما همون صدای طبیعی مایل به گرم مناسبه. سبک صدای عاقبت اندیشانه ایی هست. توی این صدا، akg k99 توی اون قیمت هست و بعدش همین z1000 که کلاً در سطح بالاتری هست از همه لحاظ. توی قیمت k99 من چیز بهتری نمی شناسم. k99 کیفیت بدنش در حد همون هدفون های در همون ردست. پدش هم جزء مناسب هاست. ده بار گفتم بسته و باز به میزان بیس ربط مستقیم نداره. شما ببینید می خواید صدا رو ایزوله کنه یا نه. بیس دار بودن یا نبودن با چیزهای دیگه عوض می شه براحتی. با همین کامپیوتر و گوشی ها هم درایو می شن.
مثال زدم مثلا دیوایس های اپل با کیفیت هستن.
پس همین میگیرم
یعنی یکم بیشتر مثلا 300 400 500 چیزی نیست بهتر باشه ؟ حتی تو akg چیزی نیس؟
من که نمیشناسم هدفون ها بدنش یعنی متوسطه؟ پلاستیکه؟
کا 99 حجم بلندی صدا و کیفیتش خوبه؟
درسته متوجه هستم.
ایزوله کنه بهتر درسته ؟ صدا مزاحم نمیشنویم.
صدا مزاحم بزاریم کنار هدفون باز وقتی نشت داره یعنی همه حجم صدا و باس به گوش منتقل نمیشه دیگه به نسبت هدفون بسته ؟ اشتباه میگم ؟
منظورتون با اکولایزر عوض میشه بیس و ... ؟ بلد نیستم با اکولایزر کار کنم اخه.
حتما همین k99 برای شروع خوبه
یچیزی هدفون بسته گوش گرم میکنن و کلافه میکنن درسته؟ این هدفون چطوره رو گوش بمونه ؟
ممنون از راهنماییاتون مرسی
John Haughm
26-10-2015, 07:12
سلام دوستان، امیدوارم حالتون خوب باشه!
گوشی من Sony Xperia SP هست و دنبال یه هندزفری توگوشی صرفا برای گوش دادن به موسیقی در محیطهای شلوغ هستم. میخواستم بدونم کدوم محصول سونی مناسب گوشی و استفاده من هست؟
ممنون!
ardavan7
26-10-2015, 21:24
سلام دوستان
میخواستم بدونم هدفون
Xiaomi Piston 3 کجای تهران میتونم پیدا کنم و با چه گارانتی؟
ardavan7
29-10-2015, 08:07
سلام دوستان
میخواستم بدونم هدفون
Xiaomi Piston 3 کجای تهران میتونم پیدا کنم و با چه گارانتی؟
دوستان کسی نبود اطلاع از جای که اصل این هدفون بفروش داشته باشه، ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
ma2004ri
29-10-2015, 18:42
سلام
یک هندزفری سونی sbh52 گرفتم بدلیل اینکه در مکالمه صدا را خیلی ضعیف برای طرف مقابل می بره پشیمان هستم.
چه هندزفری بلوتوث که مانیتور هم داشته باشه پیشنهاد می کنید؟
سلام دوستان...
من برای موقت قصد خرید یه هدفون دارم که با توجه به نیاز هام و بودجه بین k77 و k99 موندم...نمیدونم تا چه حد تفاوت دارن بیشتر نگران نشتی صدای k99 هستم...آیا با خرید k77 چیز زیادی رو از دست میدم؟
ممنون
سلام دوستان,
قصد خرید یه هدفون دارم و با بررسی های خودم به این سه تا گزینه رسیدم:
Audio-Technica ATH-M50x
Audio-Technica ATH-MSR7
Beyerdynamic T 51 i
سبک موسیقی: راک و متال (بیشتر گوتیگ, فولک, سمفونیک, ترش و هوی). البته سمفونی و اپرا هم گوش میدم.
هم تفکیک صدا برام مهمه هم شفافیت, ساند استیج خوب داشته باشه, از طرفی بیس هم دوست دارم و طرفدار بیس قوی هستم و صدای هیجانی و تاریک رو دوست دارم.
کاربری: بیشتر تو خونه استفاده میکنم, البته برای کوهنوردی یا مسافرت هم راحت باشه.
پلیر: 1. Fiio X3 2nd gen و 2. موبایل htc one m8
کیفیت ساخت: تفاوت آلمان و تایوان زیاده؟ تفاوت پلاستیک و فلز چی؟
چون عینکی هستم راحتی هدفون خیلی خیلی مهمه, چون طولانی مدت هم استفاده میکنم.
از دوستان با تجربه خواهش میکنم راهنمایی بفرمایند.
جهت راهنمایی: هدفون های تو گوشی که دارم Sony mh1c و Sure SE215 است. با اینکه ازشون راضی هستم ولی حجم صدا و مقدار بیس از سطح انتظارم پایینتر است. گرچه شفافیت عالی و مید بسیار گرمی دارند. قبلا یک Creative ep635 داشتم که بیس توپی داشت.:n02:
با توجه به توضیحاتتون فقط Audio-Technica ATH-M50x می تونه راضیتون کنه. MSR7 از شفافیت بیشتری برخورداره ولی M50X علاوه بر شفایت بسیار خوب دارای بیس مناسب و عمیقی است.
اگه الکترونیک گوش می دادید HD8 DJ رو پیشنهاد می دادم اما برای راک و متال همان M50X مناسب تر است.
دوستان کسی نبود اطلاع از جای که اصل این هدفون بفروش داشته باشه، ممنون میشم راهنمایی فرمایید.
Sent from my LG-H818 using Tapatalk
من همون شمشاد رو یادمه. که 84 تومنه.
سلام
یک هندزفری سونی sbh52 گرفتم بدلیل اینکه در مکالمه صدا را خیلی ضعیف برای طرف مقابل می بره پشیمان هستم.
چه هندزفری بلوتوث که مانیتور هم داشته باشه پیشنهاد می کنید؟
این سایتی که معرفی می کنم، نویسندش برای من و خیلی های دیگه مرجع هست.
اگر مطمئنید صدای مانیتور می خواید، از هدفون هایی که سبک صداشون (sound signature) بالانس نوشته انتخاب بکنید که نزدیکترین صدا به مانیتور هست. فکر کنم بعضی گزینه ها داخل کشور باشن.
سلام دوستان...
من برای موقت قصد خرید یه هدفون دارم که با توجه به نیاز هام و بودجه بین k77 و k99 موندم...نمیدونم تا چه حد تفاوت دارن بیشتر نگران نشتی صدای k99 هستم...آیا با خرید k77 چیز زیادی رو از دست میدم؟
ممنون
فکر کنم هر دو نیمه باز هستن.
قیمتشون که اختلافی نداره. همون k99 رو بگیرید خب. این دو هدفون کمی برای استفاده در بیرون بزرگ هستن. البته ایزولیشنشون رو دقیق خودم تست نکردم.
با سلام
دوستان من قصد خرید هدفون رو دارم وبیشتر ترنس گوش میدم بین دو مدل sennheiser momentum over ear و sennheiser momentum on ear کدوم مناسب تر می باشد؟
فرق این دو در چیست؟
در ضمن پلیرم cowon i9 هست.
باتشکر ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با سلام
دوستان من قصد خرید هدفون رو دارم وبیشتر ترنس گوش میدم بین دو مدل sennheiser momentum over ear و sennheiser momentum on ear کدوم مناسب تر می باشد؟
فرق این دو در چیست؟
در ضمن پلیرم cowon i9 هست.
باتشکر
سلام
شاید on ear بهتر باشه براتون. اونطور که من متوجه شدم، on ear صداش بیس بیشتری داره و کلاً کمی U شکل هست به نسبت مدل over ear.
از لحاظ کیفیت صدا، over ear برتره.
kenxinda
15-11-2015, 11:00
سلام
از دوستان میخوام چند مدل هندزفری هم سبک BackBeat Go 2 بهم معرفی کنن
کلا فقظ دارای سیم باشه نمیخوام گردنی یا اجزای دیگه باهاش باشه
هرمدل و مارکی باشه فرق نمیکنه فقظ قیمتش زیر 200باشه
ممنون
سلام دوستان
دنبال یک ایرفون تا رنج قیمت 60 تومن(یکم بیشتر شد هم مشکل نداره ) برای گوشی هستم. میخواستم حجم صداش مناسب باشه برای گوشی و کیفیت صداش هم خوب باشه.
لطفا یک مدلی هم بگید که توی نت برای فروش موجود باشه
محمد7966
30-11-2015, 22:31
سلام دوستان
دنبال یک ایرفون تا رنج قیمت 60 تومن(یکم بیشتر شد هم مشکل نداره ) برای گوشی هستم. میخواستم حجم صداش مناسب باشه برای گوشی و کیفیت صداش هم خوب باشه.
لطفا یک مدلی هم بگید که توی نت برای فروش موجود باشه
سلام دوست من
نظر من این است که برید سایت دیجی کالا نظرات و نمرات ایرفون ببینید و مهمتر از همه نظراتو بخونید چون خودم شخصا چندین بار دیدم که اگر یک نفر از کالایی تعریف و تمجید کرده مطمئنا کسانی هم بوده اند که عیب و ایراد کالا رو گفتند
اینجا هم همینطوریه هر کس یه نظری میدهد و یه برند و یه مدلی به شما پیشنهاد میدهد فرق چندانی با دیجی کالا ندارد البته این نظر بنده است
موفق باشید
masoudboy
06-12-2015, 00:22
دوستان لطفا یه ایرفون خوب تا رنج 80 هزار تومن معرفی کنید...
سبک هم بیشتر پاپ و راک گوش میدم
این مدل یاهاما EPH-22 خوبه ؟
دوستان لطفا یه ایرفون خوب تا رنج 80 هزار تومن معرفی کنید...
سبک هم بیشتر پاپ و راک گوش میدم
این مدل یاهاما EPH-22 خوبه ؟
تو این رنج قیمتی ایرفونهای فابریک گوشی های سامسونگ گزینه های ... قابل تأملی هستند سر کارتنی دیدم میفروشن divar
masoudboy
07-12-2015, 02:11
تو این رنج قیمتی ایرفونهای فابریک گوشی های سامسونگ گزینه های ... قابل تأملی هستند سر کارتنی دیدم میفروشن divar
من خودم ایرفون ارجینال گالکسی اج S6 سامسونگ دارم اما به نظرم اصلا خوب نیست صداش و اصلا نمی پسندمش حتی از نظر طراحی هم افتضاح هست
ایرفون پاناسونیک 30 تومنی که داشتم و خراب شد سیمش از این سامسونگ خیلی بهتر بود ....
تو رنج 80 تومن تحقیق کردم تو نت از این دو مدل تعریف کردن که موندم کدومشو بگیرم ....
Audio Technica ATH-CLR100
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Yamaha EPH-22
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نظر من روی فیلیپس she3590 و بهتر از اون پیستون 3 هست.
shetmobile
11-12-2015, 19:07
سلام دوستان ممنون میشم هدفونی که فرمت flac رو پشتیبانی کنه رو بهم معرفی کنید
peaceful1
13-12-2015, 19:34
سلام دوستان ممنون میشم هدفونی که فرمت flac رو پشتیبانی کنه رو بهم معرفی کنید
همه هدفون ها پشتیبانی میکنند ولی بیت بالا باید پلیر مخصوص مثل پلیر های fIIO بخرید
pedram89
13-12-2015, 20:12
این ایرفون های میان قیمت shure خوبن؟ارزش خرید دارن؟
سبک موسیقی هم بیشتر اینسترومنتال و پاپ و سافت راک.
میان قیمت هاش ارزش خرید بالاتری دارن نسبت به رده بالاهاش. 215 مثلاً، هدفون خوبی برای 99 دلار هست. برای سبک های مد نظر شما هم خوبه. 315 هم خوبه.
pedram89
17-12-2015, 21:52
میان قیمت هاش ارزش خرید بالاتری دارن نسبت به رده بالاهاش. 215 مثلاً، هدفون خوبی برای 99 دلار هست. برای سبک های مد نظر شما هم خوبه. 315 هم خوبه.
خیلی ممنون،میشه چند تا ایرفون هم رده با اونایی که گفتین از برندهای دیگه برای اون سبک های موسیقی پیشنهاد کنید؟
سنهایزر مومنتوم مدل داخل گوشی هم خوبه. البته اون سبک صداش کلاً متفاوته با این شور.
پیستون3 هم هست که حدود 80 تومنه سبک صداش شبیه همین سنهایزر مومنتوم هست.
mjserene
19-12-2015, 11:25
سلام به همه دوستان :n01:. یه هدفون میخوام که روی گوشی باشه و توی تمرین میخوام ازش استفاده کنم قیمتش هم طرفای 200 تومن باشه خوبه. چی بگیرم که عالی باشه؟
مرسی
mjserene
19-12-2015, 18:27
سلام خدمت همه اساتید .
خیلی ممنون میشم که من رو جهت خرید هدفون دور گوشی با مشخصات زیر راهنمایی کنید.
سبک موسیقی: موسیقی مناسب جهت ورزش که موقع تمرین ایجاد هیجان کنه
مکان مورد استفاده: باشگاه بدنسازی
میزان هزینه : حدود 300 تومن
سوال دیگه اینکه هدفون دور گوشی مناسبی وجود داره که هنگام نمرین از گوش نیافته و اذیت نکنه؟
مرسی
سلام
این هدفون ارزش 200 تومن هزینه رو داره؟
هدفون آدیو-تکنیکا مدل ATH-ANC70
سلام ی گوشی آندرویدی پرچمدار دارم ک میخوام بهترین خروجیه صدا رو از طریق هندزفری ازش بگیرم
چ گزینه ایی رو بهم پیشنهاد میکنید؟ برام وضوح و شفافیت صدای خواننده خیلی مهمه و همینطور بیس و صدای ریز خیلی خوبی هم میخوام
درواقع همه چیو میخوام باهاش تجربه کنم،وضوح و شفافیت صدای خواننده و آهنگ و هم بیس و صداهای ریز،میخوام یکبار برای همیشه بگیرم:n02::n02::n02::n02:
اگ ممکنه بهترین مدل در رنج قیمتی تا100تومن رو بهم پیشنهاد بدید و همچنین بهترین مدل تا200 تومن)50تومن بالاپایین مهم نیست)
علاوه بر پیشنهاداتون ی نظری هم در مورد این دوتا گزینه بهم بدید
شیائومی پیستون 3
و
Panasonic RP-HJE300 Headphone
alijigari
24-12-2015, 16:44
درود
هدست beats studio wireless
برای اهنگ های ایرانی خوب هست یا نه ؟
قیمت حدود 1.5 هست
من حتما میخواستم وایرلس باشه که برای لپتاپ و موبایل استفاده بشه
Iron Hide
26-12-2015, 10:53
با سلام
من هدفون پالس الیت سونی رو دارم و از کیفیت صداش هم راضیم.
میخواستم ببینم صدای هدست گلد سونی از لحاظ 7.1 بودن با پالس تفاوت داره یا یکی هستن ؟
ممنونم
poloton7
28-12-2015, 10:47
سلام--
من یک هد فون می خواستم زیر 150 هزار تومان حتما باشد سبک موسیقی من 80% موسیقی بی کلام خارجی وموسیقی سنتی است یعنی برایم تفکفیک صدامهمه؟؟قبلا یکی از دوستان پایونر m390 را پیشنهاد داه بود شما چی پیشنها می دهید؟؟؟تشکر
farshad-fm
14-01-2016, 08:04
سلام
یه هدفون میخوام برای دیدن فیلم
قیمت تا 100 تومن چیز به درد بخوری گیر میاد؟
mehrabooni
09-02-2016, 23:22
سلام یه هدفون بیسیم تا 100 150 تومن معرفی کنید دوستان
mehrabooni
09-02-2016, 23:26
سنهایزر مومنتوم مدل داخل گوشی هم خوبه. البته اون سبک صداش کلاً متفاوته با این شور.
پیستون3 هم هست که حدود 80 تومنه سبک صداش شبیه همین سنهایزر مومنتوم هست.
سلام یه هدفون بیسیم تا 100 150 تومن معرفی کنید دوستان
mehrabooni
10-02-2016, 00:02
برای تماشای فیلم میخوام
فاصله ام از تلویزیون تا مبل دو متر هم نمیشه
onlyroma
11-02-2016, 12:34
سلام.
یه ایرفون با قیمت نهایتا 60 تومن میخوام که کیفیت صدا و بیس خوب و جزئیات بالا داشته باشه و در حجم صدای بالا و پایین هم خوب جواب بده.
سبک آهنگی که گوش میدم هم بیشتر راک و به خصوص آلترناتیو راک هست.
اگر شد چند مدل پیشنهاد کنید برای مقایسه.
با تشکر.
mehrabooni
13-02-2016, 14:59
یکنفر بیاد راهنمایی کنه وگرنه بیاین انجمن رو ببندین بره
aminkhan2014
14-02-2016, 16:31
دنبال خرید یک هدست نهایتا تا 80 تومن هستم،TSCO کیفیتش جطوره؟میخام مدل 5306 بخرم،ارزش خرید داره؟
salar_aziz
15-02-2016, 11:56
سلام دوستان
اینجا برای خرید اسپیک هم میشه راهنمایی بگیریم یا تاپیک جداگانه داره؟اگه همینطوره لطفا لینکش رو بذارید اینجا ممنونم..
یکنفر بیاد راهنمایی کنه وگرنه بیاین انجمن رو ببندین بره
شما یک سوال رو 1 بار یا 10 بار بپرسید فرقی نمی کنه. کسی که اطلاعی داشته باشه و بخواد جواب بده، همون بار اول جواب می ده.
mehrabooni
17-02-2016, 01:04
شما یک سوال رو 1 بار یا 10 بار بپرسید فرقی نمی کنه. کسی که اطلاعی داشته باشه و بخواد جواب بده، همون بار اول جواب می ده.
هیچ پیشنهادی هم ندارین
سلام
مدل گوشی من گالاکسی یانگ s5360 ساخت ویتنام هست.
گوشی من با بعضی هندزفری های سیمی بازار مشکل داره.
وقتی بعضی هندزفری های دیگه بازار را تست کردم برای گیرنده (مخاطب من) یک نویز روی
میکروفون هندزفری هست.
اول فکر کردم هندزفری ایراد دارد ولی هندزفری را روی یک مدل گوشی سامسونگ
دیگه تست کردم و مشکلی نداشت.
البته گاهی این نویز اول کار وجود ندارد ولی با فشار تکمه های زیاد کردن
صدا یا کم کردن نویز ایجاد می شود و دیگر به صورت یکنواخت ادامه دارد و قطع نمی شود.
نویز به این صورت هست که یک صدای تق تقی در گیرنده مخاطب (شخصی که با آن
صحبت می کنبد) به صورت تق تق و پریودیک و سینوسی روی صدا شنیده می شود و
از بین نمی رود!
گاهی با قشار و نگه داشتن یکی از تکمه ها مثل کم کردن صدا از بین می رود ولی با برداشتن دست از روی آن مجدد نویز برمی گردد/
با هندزفری های اورجینال خودش که روی گوشی های سامسونگ وجود دارد این مشکل وجود ندارد
ولی سیم هندزفری که قبلاً خریداری کرده بودم و مشکلی نداشت دچار مشکل شد و مجبور هستم هندزفری را تعویض کنم.
کسی میدونه چطور این نویزی که مرتبط با کلیدهای روی پنل هندزفری هم هست قابل حذفه؟
من گوشیم را با هندزفری سونی اورجینال داخل جعبه هم تست نمیدون هیچ مشکلی نداشت!
اما نمیدونم هندزفری های موجود در بازار این مشکل را ایجاد می کنند که این مشکل در گوشی های دیگر سامسونگ نیست.
پیدا کردن هندزفری اورجینال هم سخته.
یک هندزفری acme هم که ساخت کشور لیتوانی است تست کردم، متاسفانه آن هم بر روی گوشی من نویز ایجاد می کند.
کسی مشکل مشابهی نداره؟
کسی راه حلی نداره؟
لطفاً راهنماییم کنین.
آیا ممکنه هندزفری ها باعث ایجاد رزونانس بشن و در مخاطب باعث شنیدن ایجا نویز؟
آیا مقاومت (امپدانس) هندزفری تأثیری دارد؟
جایی هست که بشه هندزفری اورجینال (اورجینال واقعی) سامسونگ را خرید؟
amirfakhrian
18-02-2016, 19:59
سلام
قصد خرید یک هدفون وایرلس با اولویت تماشای فیلم که صدای سوراند هم ساپورت کنه دارم. غیر از تماشای فیلم، قصد گوش کردن موزیک های ایرانی رو دارم. از نظر بودجه تا 1500 مشکلی نیست.
همچنین یک کارت صدای اکسترنال با خروجی اپتیکال هم احتیاج دارم. قیمت کارت زیر 500 باشه.
milla.online
19-02-2016, 22:40
سلام .دنبال یه هدفون تو گوشی واسه موبایل می گردم.
منبعم آیپاد تاچ و نکسوز 5 هست که گوشیم خیلی خروجی قدرتمندی نداره و خیلی هدفونا صدا رو ضعیف پخش می کنه.
بودجه مد نظرم حداکثر 150 هست.
سبکی که گوش میدم هم بیشتر راک - متال - الترناتیو هست. تفکیک صدا بسیار اسم اهمیت داره و بیس چندان مهم نیس.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
donkeyoxte
14-03-2016, 21:47
سلام
یه هدفونی هدستی چیزی تا 100 تومن میخوام بگیرم خوردم به این مدل
Tsco TH 5304 Wireless Headset ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] %258A%25D9%2585-%25D8%25AA%25D8%25B3%25DA%25A9%25D9%2588-%25D9%2585%25D8%25AF%25D9%2584-TH-5304)
نسبت به امکاناتش قیمت خوبی داره؟؟
از دوستان کسی استفاده کرده ؟
adcomputer
24-03-2016, 07:38
باسلام و تبریک سال نو
قبلا چند هدفون قبلی رو که خریدم از مشاوره دوستان اینجا استفاده کردم و واقعا ممنونم بدون چشمداشت کمک میکنید مخصوصا .rave-87
میخواستم یک هدفون تو گوشی معرفی کنید که صدای خواننده و همچنین فرکانس های بالا واضح باشه. الان سنهایسر hd 202 دارم که از این جهت خیلی خوبه ولی باسش دیگه خیلی کمه. باسش یکم از hd 202 بیشتر باشه کافیه. قیمت هم بین 50 تا 100 نمیخوام زیاد هزینه کنم. ببخشید زیاد حرفه ای نیستم. ممنون میشم راهنمایی کنید. با سپاس:n16:
mehrabooni
07-04-2016, 00:41
اینجا رو ببنید دوستان
همه سوال میپرسن دیگه کسی راهنمایی نمیکنه
CYRUS-72
15-04-2016, 15:22
اقاي rave عزيز كه هميشه كمك كرديد به بنده ايرفون Xiaomi Piston3 در مقايسه با ep630 در چه حديه ؟؟؟ بهتره يا برابر
براي سبك پاپ ايراني
بيس زياد و شفافيت و جزيات بالا ميپسندم
بي نهايت سپاس
matin rz
03-05-2016, 01:21
سلام دوستان یک هدفون 7.1 کاناله برای فیلم و بازی با ps4 میخوام تو رنج 300-400 چیز خوب چی هست؟
نظرتون در باره هدفون گلد سونی و یا این مدل چیه؟
Nima4tech
15-05-2016, 10:12
هدفون presonus HD7 رو پیشنهاد می کنم 150 تومن قیمتشه و نسبت به قیمتش کیفیت صدای فوق العاده ای داره به طوری که از لحاظ کیفیت صدا براحتی می تونه با هدفونی مثل (قیمت 700تومن) M50x رقابت کنه.
از معایب این هدفون اینه که نشتی صدا داره، ظاهر چندان زیبایی نداره و با توجه به نشتی صدا و سایز بزرگ برای استفاده بیرون از منزل اصلا مناسب نیست.
دوستان من 2 ماه میشه sennheiser hd 439 خریدم و چند تا سئوال داشتم خدمت شما
وقتی گوشیه هدفون رو برعکس میزارم گوشم و موزیک گوش میدم به وضوح مشخص میشه صداهای گوشی ها فرق داره(میدونم که راه درستی واسه بررسی هدفون نیست)
واقعیتش من قبلا از هدفون های متفرقه زیر 50 استفاده میکردم ولی هیچ فرق زیادی با این هدفون جدیدم نداره
از کجا باید بدونم این واقعا صدای اصل خودش رو میده؟
اقاي rave عزيز كه هميشه كمك كرديد به بنده ايرفون Xiaomi Piston3 در مقايسه با ep630 در چه حديه ؟؟؟ بهتره يا برابر
براي سبك پاپ ايراني
بيس زياد و شفافيت و جزيات بالا ميپسندم
بي نهايت سپاس
خواهش :n16:
سال ها تفاوت دارن با هم. 630 کلاً قابل مقایسه نیست با پیستون 3. 630 چیز خاصی از تریبل نداشت، ولی پیستون جدا از کیفیت بالاتر، مقدار تریبل خیلی بیشتری داره. البته شاید همین مسئله برای کسی که به صدای تیره و رول آف شده 630 برای سالیان سال عادت کرده باشه، مشکل ایجاد کنه و پیستون 3 رو در ابتدا کمی صداش رو تیز نشون بده.
imanasgharpour
02-06-2016, 06:02
سلام رفقا دنبال هدفون میگردم برای ps4 و فیلم یجورایی بینRazer Kraken 7.1 Chroma و گلد موندم بعضیا میگن صدای گلد خیلی خ ب نیس و بیسش ضعیفه از طرفی گلد تنظیمات شخصی داره که میتونه باهال باشه و کاملا هم با پلی استیشن ساین میشه دوستان بنظرتون چیکارکنم؟ این ریزر چطوره؟ تو این قیمت بهتر داریم؟
farshad86
05-06-2016, 19:40
سلام
منم قصد خرید ایرفون زیر 100 هزار تومان دارم. چی پیشنهاد میکنید؟
پیستون 3 را شنیدم خوبه ولی یه سوال دارم، مدل Quantie که توی دیجیکالا هم 99 تومن قیمت داره بهتر از پستون 3 هست یا نه؟
بیشتر استفادم فیلم و وکال هست...
ممنون میشم راهنمایی کنید...
من فعلاً همون پیستون 3 رو می تونم تأیید کنم. اونیکی رو نمی دونم
سلام دوستان قصد من خرید هدفون HD8 DJ Senheiser برای گوش کردن به ترنس و الکترونیک هستش ...
بهترین امپ یا دک تا زیر 1 تومان مخصوص این هدفون چیه ممنون میشم کمک کنین..
میخوام دک یا امپ رو به گوشیم ایفون 6 پلاس وصل کنم نظرتون چیه ؟
استفاده هم ٨٠ ٪ در خونه هستش و از اين امپ بزرگ ها نميخوام بخرم ....
DaRyUsH AkRaMi
01-07-2016, 00:48
دوستان نظزتون در مورد Sony SBH80چیه؟
کاربردم هم تلفن هست و هم موزیک
mohammadg846
02-07-2016, 00:29
سلام
دنبال یه هدفون متوسط حدود100 تومن هستم برای کاربری عمومی(موسیقی و فیلم و ..ترجیحا بیسیم) برای استفاده رو موبایل و لپتاپ
ایرفونهای داخل گوش بدردم نمیخوره چون تو گوشم فیکس نمیشن
اگر جمع و جور باشه که تو محل کار هم بشه بردش که عالیه
ضمنا حداکثر امپدانسی که جک 3.5 میلیمتری ساپورت میکنه چقدره؟؟گوشی lg g2
metalhead_forever
02-07-2016, 10:37
سلام
دنبال یه هدفون متوسط حدود100 تومن هستم برای کاربری عمومی(موسیقی و فیلم و ..ترجیحا بیسیم) برای استفاده رو موبایل و لپتاپ
ایرفونهای داخل گوش بدردم نمیخوره چون تو گوشم فیکس نمیشن
اگر جمع و جور باشه که تو محل کار هم بشه بردش که عالیه
ضمنا حداکثر امپدانسی که جک 3.5 میلیمتری ساپورت میکنه چقدره؟؟گوشی lg g2
سلام.
راستش تنها هدفونی که با این قیمت ارزش خرید داره Sony ZX300 یا ZX310 هست.
در مورد سؤال دوم: امپدانس به جک هدفون ربطی نداره و با همین جک 3.5 میلی متری هدفون 600 اهمی هم داریم اما اگه منظورتون اینه که تا چه امپدانسی به تلفن همراهتون وصل کنید صدای قابل قبولی میشنوید، تا 32 اهم بدون مشکل میتونید استفاده کنید. از اون بیشتر ممکنه حجم صدا یا جزئیات راضی کننده نباشه.
mohammadg846
02-07-2016, 11:54
سلام.
راستش تنها هدفونی که با این قیمت ارزش خرید داره Sony ZX300 یا ZX310 هست.
در مورد سؤال دوم: امپدانس به جک هدفون ربطی نداره و با همین جک 3.5 میلی متری هدفون 600 اهمی هم داریم اما اگه منظورتون اینه که تا چه امپدانسی به تلفن همراهتون وصل کنید صدای قابل قبولی میشنوید، تا 32 اهم بدون مشکل میتونید استفاده کنید. از اون بیشتر ممکنه حجم صدا یا جزئیات راضی کننده نباشه.
متاسفانه پاسخ تون رو دیر دیدم!
یه Rapoo-S100-Wireless-از دیجیکالا گرفتم126تومن
برسه ببینم چیه!امیدوارم بد نباشه
ehsan_4454
03-07-2016, 02:50
با سلام خدمت دوستان.چند سال پیش واسه خرید هدفون تو گوشی از این فروم کمک گرفتم و دوستان پاناسونیک hie350رو پیشنهاد دادن.اون زمان من 25 تومن خریدم که الان 80 تومن شده و برنده جایزه کیفیت در برابر قیمت شده بود و واقعا هم عاااالی بود و هست.الان میخواستم یک هدفون دیگه بهم پیشنهاد بدین که در حد 150 تومن باشه و از لحاظ بیس و تریبل و کیفیت همه جوره ارضام کنه و صدای با کیفیت و خوبی داشته باشه.با تشکر
سلام دوستان قصد من خرید هدفون HD8 DJ Senheiser برای گوش کردن به ترنس و الکترونیک هستش ...
بهترین امپ یا دک تا زیر 1 تومان مخصوص این هدفون چیه ممنون میشم کمک کنین..
میخوام دک یا امپ رو به گوشیم ایفون 6 پلاس وصل کنم نظرتون چیه ؟
استفاده هم ٨٠ ٪ در خونه هستش و از اين امپ بزرگ ها نميخوام بخرم ....
دوستان چی شد ، نمیخواین راهنمایی کنین ؟ :n13:
ehsan_4454
10-07-2016, 17:33
فکر کنم کلا تاپیک منحل شده که کسی جواب نمیده.
ی سوال داشتم برای فیلم دیدن با جزییات بالا و تفکیک مناسب کدام یک را با دلیل پیشنهاذ میکنید؟ از خارج قرار است تهیه گردد
Shure SRH940
Sennheiser HD8 DJ
ی سوال داشتم برای فیلم دیدن با جزییات بالا و تفکیک مناسب کدام یک را با دلیل پیشنهاذ میکنید؟ از خارج قرار است تهیه گردد
Shure SRH940
Sennheiser HD8 DJ
سلام بنده HD8 رو دارم كه باهاش موزيك هاي بيس دار گوش ميدم و بهتون توصيه نميكنم
توصيه من Shure هستش ...
ehsan_4454
22-07-2016, 00:34
از دوستان اگه کسی مدل پیستون3 شیائومی رو میخواد پیام خصوصی بده.قیمت دیجی قبل از تموم کردن 99000 تومن بود.من 75 میدم.بقیه مدلهاش هم موجوده.
88masuod
05-08-2016, 13:21
سلام . بین این سه مورد به ترتیب کدوم بهتر صدای محیط ایزوله میکنه ؟ کدوم کیفیت بیس خصوصا low bass بهتری داره . کیفیت صدای کلی کدوم بهتر ؟ اولویت گرفتن سر و صدای محیط
Sony mh1c
Piston 3
Xiaomi iron
دوستان اگه تو همین رنج مدل بهتری سراغ دارن بگن
دوستا هندزفری مناسب فقط و فقط برای گوش دادن به موسیقی هیپ هاپ چیزی.پیشنهاد میکنید؟
Shure SRH940
Sennheiser HD8 DJ
تا حدود قیمتی 1 میلیون و بالاتر بهترین هدفونی که میتونید تهیه کنید Philips Fidelio X2 هست برای فیلم و موسیقی که همینجا هم میتونید پیدا کنید
Sony MDR100AAP اینم تا قیمت زیر 1 میلیون خیلی بهتره نسبت به اودیو تکنیکا M50X و MSR7 و باقی مدل های تو اون رنج قیمت
hd8 و 940 شور برای کاربرد شما مناسب نیست
WILD GOAT
22-08-2016, 00:39
سلام
بین Audio-Technica ATH-CKX9iS و Sennheiser CX 5.00 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ یا کلا چیز دیگه ای پیشنهاد میکیند؟
موسیقی اکثرا الکترونیک و انواع دیگر سبک ها رو گوش میدم.....
سلام
بین Audio-Technica ATH-CKX9iS و Sennheiser CX 5.00 کدوم رو پیشنهاد می کنید؟ یا کلا چیز دیگه ای پیشنهاد میکیند؟
موسیقی اکثرا الکترونیک و انواع دیگر سبک ها رو گوش میدم.....
Mee Audio M6 Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرید که حتی تا 400 تا 500 تومن هم بی رقیب هست و از دو مدلی که مد نظر دارید خیلی بهتره و همینطور قیمت پایینتر
دوستان چی شد ، نمیخواین راهنمایی کنین ؟ :n13:
بهترین دستگاهی که به ذهنم میرسه IFI Nano iDSD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هست , قدرت خروجی مناسبی هم داره و جز پر امتیاز ترین دک و امپ هایی هست که در بازار موجوده , عملکرد در قیاس با هزینه ای که پرداخت میکنید محصولات ifi همیشه شماره 1 هستن
bahareh_bus
30-08-2016, 14:43
دوستانی که دنبال ایرفون ارزان قیمت هستند حتمآ یه نگاهی به این مدل بندازن:
A4tech MK-690
کیفیت صداش فوق العاده است و بیس قدرتمندی داره. این ایرفون به راحتی با مدل هایی حتی با 5 برابر قیمت خودش هم قابل مقایسه است!
دوستانی که دنبال ایرفون ارزان قیمت هستند حتمآ یه نگاهی به این مدل بندازن:
A4tech MK-690
کیفیت صداش فوق العاده است و بیس قدرتمندی داره. این ایرفون به راحتی با مدل هایی حتی با 5 برابر قیمت خودش هم قابل مقایسه است!
شما چه ایرفونی تا 5 برابر قیمت تست کردید ؟
mobinmotahari
25-09-2016, 21:18
دوستان هدفون مناسب با قیمت حدود 100 تومن که حتما کلید یا چیزی برای کنترل صدا داشته باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه
اگر بی سیم باشه که چه بهتر
دوستان هدفون مناسب با قیمت حدود 100 تومن که حتما کلید یا چیزی برای کنترل صدا داشته باشه و کیفیت خوبی هم داشته باشه
اگر بی سیم باشه که چه بهتر
می اودیو ام 6 پی ببینید از مشابه هایی که در بازار هست خیلی بهتره , میکرفون و کنترل صدا و ریموت هم داره و ضد اب هم هست از مدل های ارزون سنهایزر , اودیو تکنیکا هم بهتره
ادیت : فراموش کردم از همین برند مدل M9B بلوتوث هست با قیمت 100 خورده ای تماس بگیرید احتمالا موجود دارن
Mee Audio M6P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
amir200812
07-10-2016, 11:35
سلام
دوستان جایی رو سراغ دارید که هدفون SONY MDR-XB1000 موجود داشته باشه!؟
سلام
دوستان جایی رو سراغ دارید که هدفون SONY MDR-XB1000 موجود داشته باشه!؟
سلام
این هدفون دیسکانتینیو شده و چندین ساله تولید نمیشه بهتره مدل های جدید تهیه کنید
amir200812
09-10-2016, 10:40
سلام
این هدفون دیسکانتینیو شده و چندین ساله تولید نمیشه بهتره مدل های جدید تهیه کنید
همین کار رو کردم،مجبور شدم XB950 بگیرم!
ولی حتی نزدیک XB1000 هم نیست!
کلا XB1000 چندین سر و گردن بالاتر بود!
تا حالا از فروش یک وسیله این میزان پشیمان نشده بودم که از فروش XB1000 پشیمان شدم!
amir200812
10-10-2016, 11:27
دوستان یک مشکل جددی پیش اومده!!!!
مقاومت هدفون SONY MDR-XB950AP چند اوهم هست!؟
اخه تو سایت های سونی و بعضی سایت های دیگه نوشته 40 اوهم هست:
همشون نوشته 40 اوهم هست!
ولی روی جعبه نوشته 24 اوهمه!!!
تو تمام ریویو هایی که تو اینترنت دیدم هم 24 اوهم بود!
سایت cnet و head-fi و دیجی کالا و خیلی از سایت های دیگه هم نوشتن که 24 اوهمه:
و حتی سایت سونی هند و آسیا و کره و ... هم 24 اوهم نوشته:
حالا کدوم یکی از اینا درسته!؟ (من از دیجی کالا خریدم)
نکنه 2 ورژن مختلف داره!؟
ehsan_iace
11-10-2016, 01:10
سلام لطفاً یک هدفون تا 50 تومان معرفی کنید که صدای شفافی داشته باشه (مبهم و گرفته نباشه) و قشنگ روی گوش قرار بگیره (به گوش فشار نیاره!)
سلام لطفاً یک هدفون تا 50 تومان معرفی کنید که صدای شفافی داشته باشه (مبهم و گرفته نباشه) و قشنگ روی گوش قرار بگیره (به گوش فشار نیاره!)
اگر داخل گوش مد نظر دارید به نظرم در خرید این Mee Audio RX18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شک نکنید , خودمم دارم و میتونم بگم صدای هدفون با اینکه قیمت ارزونی داره ولی از خیلی از ایرفون های حتی تا 300 الی 400 تومن هم بهتر و بی رقیب هست , اگر هم هدفون روی گوش مد نظر دارید مدل های پایین فیلیپس یا مشابه اینا زیاد هست تو بازار ولی خوب نیستن
amir200812
13-10-2016, 13:00
اگر داخل گوش مد نظر دارید به نظرم در خرید این Mee Audio RX18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) شک نکنید , خودمم دارم و میتونم بگم صدای هدفون با اینکه قیمت ارزونی داره ولی از خیلی از ایرفون های حتی تا 300 الی 400 تومن هم بهتر و بی رقیب هست , اگر هم هدفون روی گوش مد نظر دارید مدل های پایین فیلیپس یا مشابه اینا زیاد هست تو بازار ولی خوب نیستن
این نوع مقایسه به هیچ عنوان نمیتونه درست باشه!
مگه شما کدوم هدفون و ایرفون هارو تست کردید که به این نتیجه رسیدید!؟
این برند بنا به رده بندی سایت head-fi حدود رتبه 70 هست!
در حالی که برند های Sennheiser / AUDIO TECHNICA / AKG / Beyerdynamic / Sony پنج برند اول هستند!
تو 20 برند اول موارد معروفی مثل JVC/Shure/Philips و ... هم هستند!
در کل ممکنه شما هدفون بهتر از اینو امتحان نکرده باشید، ولی دلیل نمیشه که اطلاعات اشتباه به کاربر ها بدید!!!
در کل اطلاعات تئوری این هدفون هم درست باشه، چیز جالبی نباید باشه!
حساسیت پایین 98 دسیبلی!
توان خیلی پایین 5mw !
درضمن قیمت واقعی این 8 دلار هست! (7.99 دلار) و شما دارید با موارد 100 دلاری مقایسه میکنید...
اینو نهایت با مواردی مثل Philips SHE3590 و Pioneer SE-CL20 و Creative EP-660 و Sony MDR-EX15 و ... میتونید مقایسه کنید!
و مطمعنا حرفی در مقابل Fiio EX1 و Audio-Technica ATH-CKX9iS و Beyerdynamic DX160IE و SONY MDR-XB50AP و ... برای گفتن نخواهد داشت!
mehrdadb3
13-10-2016, 21:38
دوست عزیز amir200812 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) این هدفون Mee Audio RX18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با توجه به قیمت 5 دلاریش تو آمازون کیفیت خوبی داره تعریفشو تو همون امازون کاربرا گذاشتن یا تو سایت هد فای
بعضی هدفونای ارزون هستن که واقعا صداشون چند برابر بیشتر میارزن برندهای معروف معمولا پوله اسمشون رو هم میکشن رو قیمت
MAHDI_MM
13-10-2016, 22:46
هندزفری remax که توی بازار هست چه طوریه کیفیتش ؟ و چه طوری میشه هندزفری ال سامسونگ برای خود گوشی رو خرید؟ جای توی اینترنت هست"؟
این نوع مقایسه به هیچ عنوان نمیتونه درست باشه!
مگه شما کدوم هدفون و ایرفون هارو تست کردید که به این نتیجه رسیدید!؟
این برند بنا به رده بندی سایت head-fi حدود رتبه 70 هست!
در حالی که برند های Sennheiser / AUDIO TECHNICA / AKG / Beyerdynamic / Sony پنج برند اول هستند!
تو 20 برند اول موارد معروفی مثل JVC/Shure/Philips و ... هم هستند!
در کل ممکنه شما هدفون بهتر از اینو امتحان نکرده باشید، ولی دلیل نمیشه که اطلاعات اشتباه به کاربر ها بدید!!!
در کل اطلاعات تئوری این هدفون هم درست باشه، چیز جالبی نباید باشه!
حساسیت پایین 98 دسیبلی!
توان خیلی پایین 5mw !
درضمن قیمت واقعی این 8 دلار هست! (7.99 دلار) و شما دارید با موارد 100 دلاری مقایسه میکنید...
اینو نهایت با مواردی مثل Philips SHE3590 و Pioneer SE-CL20 و Creative EP-660 و Sony MDR-EX15 و ... میتونید مقایسه کنید!
و مطمعنا حرفی در مقابل Fiio EX1 و Audio-Technica ATH-CKX9iS و Beyerdynamic DX160IE و SONY MDR-XB50AP و ... برای گفتن نخواهد داشت!
سلام
اگر مقایسه ای انجام دادم بر اساس صدایی هست که دسته اکثریت کاربر ها به دنبالش هستن یعنی صدای وی-شیپ و چه مواردی که در بازار ایران موجوده و چه بازار خارجی
از همین برند می اودیو RX18 - M6 - M6P - M6 Pro - M7P - X7 Plus - P1 - Wave - همین الان هم دارم استفاده میکنم و چند مدل دیگه این برند هم سفارش دادم برام بیارن چون بابت پولی که پرداخت کردم به جرات میتونم بگم دها برابر عملکرد گرفتم
در حال حاضر بیشتر از 50 ایرفون در ارشیوم دارم از همون RX18 که لینک دادم تا Westone W60 با قیمت نزدیک به 4 میلیون تومن و بیشتر از 10 سال هم هست در زمینه اودیو فایل فعالیت دارم چه با دوستان داخل ایران و خارج از ایران کار کردم و حتی مدل های گرون قیمت تا چند برابر قیمت W60 هم موفق شدم تست کنم که حدود 10 میلیون قیمت دارن مثل Noble K10U یا U12 برند 64 Audio یا andromeda مدل های ultimate ears ,و خیلی های دیگه
غیر از اینکه کلی هدفون دور گوش داینامیک یا پلنرمگنت و امپلیفایر و دک های متفاوت هم دارم استفاده میکنم و بماند که چقدر هزینه کردم که در فستیوال های صدا خارج از ایران هم شرکت کنم
و برام منفعتی نداره بخوام تبلیغ کاذب انجام بدم ولی خوب بود قبل از نتیجه گیری درباره من یه کامنت سوالی ارسال میکردید در اون صورت خوشحال میشدم توضیحات بیشتر بدم تا اینکه شدیدا برخورد کنید , رنکینگ سایت هد فای هم بر اساس زمان عرضه کالا و تعداد نقد ها این سایت هست و دلیل موجهی برای معیار سنجی نیست
این عکس هم چند تا ایرفونی که سر دستم بود گفتم پیوست کنم که ببینید اگر نظری دادم طبق یک دهه تجربه و میلیون ها تومن هزینه ای بود که پرداخت کردم تا به نتیجه گیری کلی رسیدم
و متاسفانه ما ایرانی ها اکثریتمون در رابط با کاری یا شخصی که ازش کوچکترین اطلاعی نداریم در صورتی که به مزاجمون خوش نیاد سریع برخورد میکنیم و سعی به تخریب دیگری داریم که در اینترنت هم خیلی بیشتر دیده میشه و در ضمن من نه شما رو میشناسم و نه میدونم تا چه حد با این نوع تجهیزات اشنایی دارید ولی با این تفاسیر باز هم به خودم اجازه نمیدم در مورد کسی که هیچ اطلاعی ازش ندارم قضاوت کنم
ehsan_iace
15-10-2016, 15:21
آقا من یک هدفون روگوشی برای دیدن فیلم خریدم ولی انگار داره صدا را با افکت پخش میکنه! در صورتیکه هندزفری مویایلم صدا را شفافتر و واضحتر پخش میکنه چی باعث این مسئله میشه؟
کدام هدفونها برای تماشای فیلم مناسب هستند! (دنبال شنیدن افکتها نیستم فقط میخواهم گفتار فیلم را به خوبی و واضح بشنوم)
آقا من یک هدفون روگوشی برای دیدن فیلم خریدم ولی انگار داره صدا را با افکت پخش میکنه! در صورتیکه هندزفری مویایلم صدا را شفافتر و واضحتر پخش میکنه چی باعث این مسئله میشه؟
کدام هدفونها برای تماشای فیلم مناسب هستند! (دنبال شنیدن افکتها نیستم فقط میخواهم گفتار فیلم را به خوبی و واضح بشنوم)
سلام
هدفونی که تهیه کردید صدای V-shape داره یعنی گراف فرکانسی هدفون شما بیشتر تاکید شده روی فرکانس های پایین مثل بیس و فرکانس های بالا ولی فرکانس های میانی که شامل ووکال هست کمترین تاکید شده به همین دلیل گفتار ها به خوبی شنیده نمیشه و صدا با افکت هست و بهتره به دنبال هدفونی باشید که صدای خنثی و فلتی داشته باشه تا همه فرکانس های شفاف و واضح شنیده بشه
البته هستن هم هدفون هایی که با همین امضا صدایی عرضه شدند ولی خیلی خوب بالانس هستن
اپشن های متعددی هست ولی بودجه و نوع هدفون مشخص کنید سریعتر به نتیجه میرسید
ehsan_iace
15-10-2016, 16:17
سلام
هدفونی که تهیه کردید صدای V-shape داره یعنی گراف فرکانسی هدفون شما بیشتر تاکید شده روی فرکانس های پایین مثل بیس و فرکانس های بالا ولی فرکانس های میانی که شامل ووکال هست کمترین تاکید شده به همین دلیل گفتار ها به خوبی شنیده نمیشه و صدا با افکت هست و بهتره به دنبال هدفونی باشید که صدای خنثی و فلتی داشته باشه تا همه فرکانس های شفاف و واضح شنیده بشه
البته هستن هم هدفون هایی که با همین امضا صدایی عرضه شدند ولی خیلی خوب بالانس هستن
اپشن های متعددی هست ولی بودجه و نوع هدفون مشخص کنید سریعتر به نتیجه میرسید
سلام ممنون از راهنماییتان
بودجه تا 75000 تومان نوعش مهم نیست فقط صدای بدون افکت و واضح و بلند پخش کنه کافیه!
(این سومین هدفونی است که خریدم و مشکل دارد این یکی با افکت صدا را پخش میکنه آن دو تای دیگه هم صدا را خفه پخش میکنند)
mehrdadb3
15-10-2016, 23:54
بودجه تا 75000 تومان نوعش مهم نیست فقط صدای بدون افکت و واضح و بلند پخش کنه کافیه!
(این سومین هدفونی است که خریدم و مشکل دارد این یکی با افکت صدا را پخش میکنه آن دو تای دیگه هم صدا را خفه پخش میکنند)
شما اگر با کارشناسای سایت ایران هدفون صحبت کنید به نتیجه دلخواهتون میرسین یا اگر حضورا برید پیششون که چه بهتر
به نظر من البته مطمئن نیستم ولی فکر میکنم Sennheiser HD 201 براتون خوب باشه
از نظرات دوستمون آرمان هم میتونید استفاده کنید
اگر عجله نداريد صبر کنيد خودم Mee audio HT-21 تهيه کردم حدود 2 هفته ديگه کم و بيش به دستم ميرسه و جهت فروش هم موجود ميشه , روي گوش هست , صداي خنثي داره - خيلي شفاف و واضح با بيس خيلي خوب - ساند استيج خيلي خوب قيمتش هم حدود 100 تومن هست مليت اين برند هم امريکايي هست و کيفيت ساخت هم مشابه موارد رده بالا سنهايزر يا شور هست و هيچ دسته کمي نداره و بايد بگم مي اوديو مدل هاي بيشتري عرضه کنه و در بازار ايران هم کاربرا بيشتري تهيه کنند هيچ جايي براي شور و سنهايزر , اوديوتکنيکا باقي نميمونه حداقل مدل های میانه
به عنوان مثال مدل Wave این برند صدایی مشابه با Sennheiser Momentum داره ولی با قیمت حدودی 300 هزار تومن عرضه شده و بلوتوث هست و 24 ساعت باتری لایف هست و امکان اتصال با کابل هم فراهم کرده یا مدل P1 که کیفیت ساختش حتی از IE800 سنهایزر هم بهتره و صداش هم خیلی از ایرفون های بالاتر از 2 تومن هم بهتره و من حتی با شور 846 هم مقایسه کردم میتونم بگم P1 ایرفون غنی تری بود با اینکه شور بالای 3.500 قیمت داره
در کل رویکرد این برند امریکایی تا الان با اینکه 11 سال فعال هست به راحتی برند های معتبر بالای 50 سال قدمت دارن رو به چالش میکشه و اگر کاربرا بدونن با چی طرف هستن به زودی شاهد دگرگون شدن بازار هدفون ایران میشیم
پ.ن : اون کارشناسا هم هر محصولی که بیشترین سود داشته باشه پیشنهاد میدن و کافیه اسم برندی ببرید که جهت فروش ندارن و شاهد تخریبش باشید وقتی هم برندی مثل Westone میگن اشغاله و سریع قصد فروش یه مدلی از Shure های ریفوربیش دارن حالا تحت هر شرایطی بقیه رو تخریب میکنن و بیرداینامیک های ریفوربیش که میفروشن حکم افریدگار در صنعت هدفون براشون داره که در حدی که انگار چند تا برند درست حسابی مثل hifiman یا fostex یا Stax وجود خارجی نداره , بهتره سکوت کنم در این مورد
mehrdadb3
16-10-2016, 20:24
جناب آرمان حتما خبرشو بزارید راجبه این هدفون Mee audio HT-21
و اینکه این هدفونا هم اگر وارد شن از لحاظ قیمت و کیفیت خوبن
JVC HA S500
JVC HA S400
The Rock 2
21-10-2016, 00:26
سلام دوستان ایرفون حدود 200 تومن چی پیشنهاد میکنید (نهایت 250)
بیس خوب و حساب شده ای داشته باشه صداشم شفاف باشه سیمشم مقاوم باشه با یه کشیدگی سریع قطع نشه
قبلا Klipsch S3 داشتم ازش راضی بودم یه چیزی تو همین مایه ها میخوام بهترم بود اشکال نداره :n02:
Hamed.HA
21-10-2016, 01:35
سلام دوستان میشه چند هندزفری خوب تا قیمت ۵۰تومن معرفی کنید؟
خواهشا بهترین ها توی این رنج قیمت معرفی کنید
سپاس
سلام دوستان ایرفون حدود 200 تومن چی پیشنهاد میکنید (نهایت 250)
بیس خوب و حساب شده ای داشته باشه صداشم شفاف باشه سیمشم مقاوم باشه با یه کشیدگی سریع قطع نشه
قبلا Klipsch S3 داشتم ازش راضی بودم یه چیزی تو همین مایه ها میخوام بهترم بود اشکال نداره :n02:
سلام
بهتون پیشنهاد Mee Audio M6 Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میدم , صدای بسیار بسیار شفاف و واضح - 2 کابل قابل تعویض داره یکی با میکروفن یکی بدون میکروفن - با کیف و کلی ایرتیپ همراهش هست -
حجم بیس خوبی داره و اکثریت راضی میکنه ولی زیاد نیست - در شفافیت صدا و باقی موارد میتونم بگم تا چند برابر قیمت در قیاس با بعضی از برند ها بی رقیب هست , مثلا Westone هم یکی دیگه از برند ها هست که قیمتی که هزینه میکنید در کل هم صدای عالی , کیفیت ساخت عالی , و لوام جانبی کاملی ارائه میده و مثلا از برندی مثل شور در هر زمینه بهتره
ولی mee audio قیمت/عملکرد برای تمامی ایرفون/هدفون های زیر یک میلیون که گرونترین مدلش هم P1 هست فراتر از هر برندی دیگه ای هست که دیدم
مثلا Fiio X1 یا در قیاس با می اودیو مثل اسباب بازی هست
از مدل های شور 215 و 315 که حدود 400 و 900 هم فروخته میشه این مدل کاملتره و قیمتشم پایینتره
من این مدل های Klipsch دارم S3 - S3i - S4i - S5i - Pro Media - X10i و میتونم بگم M6 Pro در کیفیت صدا - جزئیات و کیفیت ساخت و خلاصه تمام موارد خیلی خیلی بهتر از X10i هم عمل کرده
سلام دوستان میشه چند هندزفری خوب تا قیمت ۵۰تومن معرفی کنید؟
خواهشا بهترین ها توی این رنج قیمت معرفی کنید
سپاس
سلام
یه مدل پیشنهاد میدم و جستجو شما هم به پایان میرسه چون بهتر از این در این رنج قیمت و بالاترش هم پیدا نمیکنید
Mee Audio RX18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Rock 2
21-10-2016, 16:40
سلام
بهتون پیشنهاد Mee Audio M6 Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) میدم , صدای بسیار بسیار شفاف و واضح - 2 کابل قابل تعویض داره یکی با میکروفن یکی بدون میکروفن - با کیف و کلی ایرتیپ همراهش هست -
حجم بیس خوبی داره و اکثریت راضی میکنه ولی زیاد نیست - در شفافیت صدا و باقی موارد میتونم بگم تا چند برابر قیمت در قیاس با بعضی از برند ها بی رقیب هست , مثلا Westone هم یکی دیگه از برند ها هست که قیمتی که هزینه میکنید در کل هم صدای عالی , کیفیت ساخت عالی , و لوام جانبی کاملی ارائه میده و مثلا از برندی مثل شور در هر زمینه بهتره
ولی mee audio قیمت/عملکرد برای تمامی ایرفون/هدفون های زیر یک میلیون که گرونترین مدلش هم P1 هست فراتر از هر برندی دیگه ای هست که دیدم
مثلا Fiio X1 یا در قیاس با می اودیو مثل اسباب بازی هست
از مدل های شور 215 و 315 که حدود 400 و 900 هم فروخته میشه این مدل کاملتره و قیمتشم پایینتره
من این مدل های Klipsch دارم S3 - S3i - S4i - S5i - Pro Media - X10i و میتونم بگم M6 Pro در کیفیت صدا - جزئیات و کیفیت ساخت و خلاصه تمام موارد خیلی خیلی بهتر از X10i هم عمل کرده
مرسی از راهنماییت ولی اسم این برندو من تا حالا نشنیدم یه مقدار ریسکه خریدش و 22 تومنم تو سایتش نوشته پول پستش میشه که خیلی زیاده :n13:
از برندهای Sennheiser AKG Audio-Technica Klipsch Beyerdynamic که شناخته شده هستن اگه مدل خوبیو میشناسید تو این رنج قیمت معرفی کنید ممنون میشم :n31:
مرسی از راهنماییت ولی اسم این برندو من تا حالا نشنیدم یه مقدار ریسکه خریدش و 22 تومنم تو سایتش نوشته پول پستش میشه که خیلی زیاده :n13:
از برندهای Sennheiser AKG Audio-Technica Klipsch Beyerdynamic که شناخته شده هستن اگه مدل خوبیو میشناسید تو این رنج قیمت معرفی کنید ممنون میشم :n31:
می اودیو قدمتش به اندازه کلیپش یا سنهایزر یا ای کی جی یا غیره نیست حدود 11 سال هست فعالیت میکنه ملیتش هم امریکایی هست صفحه قبلی ببینید توضیح دادم
احتمالا اشتباهی شده تماس بگیرید پست فکر کنم حدود 10 تا 15 تومن هست
چون اون برند ها شناخته شده هستن دلیل بر برتری بودنشون نسبت به بقیه نیست و بخش زیادی از هزینه صرف اسم برند میکنید نه صدا
کیفیت ساخت هم از برند های که بیشتر از 50 سال سابقه دارن بهتر هست حتی ارزونترین مدل ها
مثلا شور 91 سال قدمت داره و بله هر شخصی که هیچ اشنایی نداشته باشه اسمش یک بار هم که شده شنیده ولی همین صدا و کیفیت ساخت می اودیو ام 6 پرو , شور حتی در مدل SE315 که حدود 900 تومن هم قیمتشه هم نداره
یا من مدل AKG 3003 داشتم قبلا بیشتر از 3 میلیون هم هزینه کردم ولی کیفیت حتی محصول های اند akg هم به اندازه همون mee audio نبود و بعد مدتی کابل ایرفون قطع شد ولی مدل P1 همین برند با قیمت کمتر از 900 تومن کیفیت ساختش از بعضی از ایرفون های 1000 دلاری هم بهتره و همینطور صداش
از بین اون برند ها هم فقط klipsch لاین اپ جدیدی معرفی کرد که ارزش قیمت بالاش اصلا نداشت در کل اگر دنبال صدای شفاف و واضح هستید از بین اون برند ها هیچ کدوم به خوبی ام 6 پرو نیستن اگر هم یه مدلی داشته باشن 1 میلیون به بالا باید هزینه کنید تا شاید ایرفونی با عملکرد یکسان با m6 pro پیدا کنید
The Rock 2
21-10-2016, 23:59
ممنون آقا آرمان بابت راهنمایی ولی اینطور که من پرس و جو کردم Mee Audio M6 Pro بیس زیاد قویی نداره و بیشتر روی وکال و شفافیت صدا تمرکز کرده
نظرتون راجب Sennheiser CX 3.00 و Beyerdynamic DX160IE و Beyerdynamic DTX 102 iE چیه ؟ چون برام هم شفافیت مهمه هم بیس خوب به خاطر سبک آهنگایی که گوش میدم
ممنون آقا آرمان بابت راهنمایی ولی اینطور که من پرس و جو کردم Mee Audio M6 Pro بیس زیاد قویی نداره و بیشتر روی وکال و شفافیت صدا تمرکز کرده
نظرتون راجب Sennheiser CX 3.00 و Beyerdynamic DX160IE و Beyerdynamic DTX 102 iE چیه ؟ چون برام هم شفافیت مهمه هم بیس خوب به خاطر سبک آهنگایی که گوش میدم
من یه تستی انجام دادم با M6 Pro و X10i و میتونم بگم کلیپش در بهترین حالت 10% حجم بیس بیشتری داره ولی کیفیتی اصلا نزدیک به M6 Pro نیست
تمامی اون 3 مدل صدای بیسی تری دارن و شفافیت خیلی خیلی عقبتر از ام 6 پرو هستن , بیرداینامیک ها که تو ایران هرجایی بخرید بی برو برگشت ریفوربیشه و کابل های ایرفون هم کیفیت خوبی نداره و همینطور در مید و تریبل صداها خیلی درهمه و امضا پیک های فرکانسی بیر در اکثر مدل هاش هست , در مقایسه با سنهایزر هم RX18 با قیمت 50 تومن به مراتب صدای بالانس تری و شفاف تری داره و همینطور حجم بیس تقریبا یکسان - کلا سنهایزر غیر از مدل های های اندش اکثر مدل هاش صدای بیسی دارن
اگر S3 شما رو راضی کرده M6 Pro دها برابر راضیتون میکنه چون حجم بیس بیشتری و کیفیت خیلی بهتری داره
صدا بیسی مد نظر دارید با شفافیت خوب باور کنید RX18 به راحتی اون 3 مورد پشت سر میزاره و با قیمت تنها 50 تومن چون در همه بخش ها صدا کاملتره و نقصی نداره , غیر از اینکه ممکنه دسته ای از بیس زیاد خوششون نیاد
ولی کیفیت متریال به کار رفته در اون مدل های حداقل ظاهر در اون مدل ها بهتره ولی نه با اختلاف خیلی زیاد ولی خب ما در رابط با ایرفونی صحبت میکنیم که 1/8 اونا قیمت داره
در ضمن ایرفون Hifiman RE400 هم نگاه بندازید که اون 3 مدل باز هم نزدیک به عملکرد این ایرفون نمیشن و همینطور حجم بیس بیشتری نسبت به M6 Pro داره ولی کابل ها غیر قابل تعویضه و لوازم جانبی هم خیلی کمتره
The Rock 2
22-10-2016, 21:49
مرسی از راهنمایی به صورت حضوری رفتم و هدفونها رو تست کردم .
Sennheiser CX 3.00 رو صداشو بیشتر از بقیه دوست داشتم و خریدم ... بازم تشکر از راهنماییتون :n16:
hellbrain666
22-10-2016, 22:50
سلام
نظرتون در مورد هدفون سونی MDR-XB650BT چیه؟
توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟
amir200812
23-10-2016, 00:56
سلام
نظرتون در مورد هدفون سونی MDR-XB650BT چیه؟
توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟
مهم اینه که شما چی میخواید!؟چه نوع صدایی رو دوست دارید!؟چه آهنگ هایی رو گوش میدید!؟
مثلا من حدود 10 روزی هست که Sony MDR-XB950 گرفتم! برای من این خیلی بهتر از هدفون قبلیم که سنهایزر HD449 بود، هست! هم از نوع صداش بیشتر خوشم میاد و هم اینکه کیفیت ساختش خیلی خیلی بالاتر از محصولات هم رده سنهایزر هست.
ولی خوب یکی از اون خوشش میاد یکی از این!
اما در کل اگه مشکل بودجه ندارید، پیشنهاد من Sony MDR-XB950BT هست!(حدود 200 تومن بیشتر قیمت داره)
اگه بیسیم بودنش مهم نیست، Sony MDR-XB950 هم میتونه گزینه خوبی باشه!
چون کلا من از XB650 خوشم نمیاد چون هم درایوش کوچیکتره.
و اینکه 650 تقریبا روی گوش هست ولی 950 دور گوش!
*سری XB در سری جدید در مقایسه با سری های قدیمی قدرتشون کمتره!(مثلا همین Sony MDR-XB950 در مقایسه با Sony MDR-XB1000 )
ولی کیفیت و تفکیک صدا بنظر من مشخصا بالاتر رفته!
*XB1000 رو هم داشتم.
hellbrain666
23-10-2016, 19:51
مهم اینه که شما چی میخواید!؟چه نوع صدایی رو دوست دارید!؟چه آهنگ هایی رو گوش میدید!؟
مثلا من حدود 10 روزی هست که Sony MDR-XB950 گرفتم! برای من این خیلی بهتر از هدفون قبلیم که سنهایزر HD449 بود، هست! هم از نوع صداش بیشتر خوشم میاد و هم اینکه کیفیت ساختش خیلی خیلی بالاتر از محصولات هم رده سنهایزر هست.
ولی خوب یکی از اون خوشش میاد یکی از این!
اما در کل اگه مشکل بودجه ندارید، پیشنهاد من Sony MDR-XB950BT هست!(حدود 200 تومن بیشتر قیمت داره)
اگه بیسیم بودنش مهم نیست، Sony MDR-XB950 هم میتونه گزینه خوبی باشه!
چون کلا من از XB650 خوشم نمیاد چون هم درایوش کوچیکتره.
و اینکه 650 تقریبا روی گوش هست ولی 950 دور گوش!
*سری XB در سری جدید در مقایسه با سری های قدیمی قدرتشون کمتره!(مثلا همین Sony MDR-XB950 در مقایسه با Sony MDR-XB1000 )
ولی کیفیت و تفکیک صدا بنظر من مشخصا بالاتر رفته!
*XB1000 رو هم داشتم.
ممنون از توضیح کاملتون
چون قبلا سونی داشتم و کاملا راضی بودم اما الان بیشتر به دنبال مدل های بیسیم هستم و حدود همون 500 تومان میخوام هزینه کنم
در مورد اهنگ هم میشه گفت راک بیشتر گوش میکنم
amir200812
23-10-2016, 20:41
ممنون از توضیح کاملتون
چون قبلا سونی داشتم و کاملا راضی بودم اما الان بیشتر به دنبال مدل های بیسیم هستم و حدود همون 500 تومان میخوام هزینه کنم
در مورد اهنگ هم میشه گفت راک بیشتر گوش میکنم
من کلا در مورد XB650BT شک دارم!
یعنی مثلا حساسیت 950BT برابر 102 دسیبل هست، ولی این 95 دسیبل!
950 بازه فرکانسی3 تا 28 هزار هرتز رو پوشش میده ولی این 20 تا 20 هزار هرتز!
حتی تو تئوری XB450BV هم مشخصات بهتری داره (100 دسیبل و 5 تا 22 هزار هرتز)!
vahid8521
03-11-2016, 18:41
دوستان با سلام،
از دوستانی که ایرفون MEE AUDIO M6 PRO رو دارند یا داشتن تقاضای راهنمایی دارم، من میخوام تا یه هفته دیگه این ایرفون بخرم و همه سبک موسیقی بجز الکترونیک و رپ گوش میدم و الان 3-4 ماهه پول کنار گذاشتم تا این ایرفونو بگیرم! ولی باز مردد هستم میخواستم دوستانی که تجربه استفادشو دارند راهنماییم کنند که آیا این هدفون ارزششو داره یا باز پول جمع کنم یه shure se215 بخرم؟ ممنون میشم اگه تجربتونو با بنده در میون بذارین!
خیلی ممنون :n16:
vahid8521
03-11-2016, 19:01
دوستان با سلام،
از دوستانی که ایرفون MEE AUDIO M6 PRO رو دارند یا داشتن تقاضای راهنمایی دارم، من میخوام تا یه هفته دیگه این ایرفون بخرم و همه سبک موسیقی بجز الکترونیک و رپ گوش میدم و الان 3-4 ماهه پول کنار گذاشتم تا این ایرفونو بگیرم! ولی باز مردد هستم میخواستم دوستانی که تجربه استفادشو دارند راهنماییم کنند که آیا این هدفون ارزششو داره یا باز پول جمع کنم یه shure se215 بخرم؟ ممنون میشم اگه تجربتونو با بنده در میون بذارین!
در ضمن یادم رفت بگم، گجت مورد استفادم: گوشی موبایل، لپ تاپ و پلیر iriver هست!
بازم ممنون
ehsanrock
12-11-2016, 03:07
دوستان با سلام،
سلام
m6 pro حکم طلا بین برند های معروف داره البته نه تنها فقط این مدل کلا این برند مرز قیمت و عملکرد جا به جا کرده
من چند مدل این برند دارم و همینطور شور ها داشتم ولی این ایرفون صدایی کاملتر و طبیعیتر از Shure SE425 داره ولی قیمت کمتری از Shure SE215
با سورس های معمولی هم کیفیت خیلی خوبی داره و اسون هم درایو میشه
Omid_p30world
12-11-2016, 15:05
سلام
یه سوال در مورد هدفون
Sony MDR-XB950 مدل با سیم ، داشتم. با توجه به این که امپدانس این هدفون همان طور که در سایت رسمی سونی در قسمت مشخصات آمده ، 40 اهم است اما بیشتر دستگاه های تلفن همراه امپدانس در رنج 20 اهم دارن آیا این باعث افت کیفیت صدا نمی شود؟
این هدفون مناسب گوشی طراحی شده یا لپ تاپ؟
amir200812
15-11-2016, 07:18
سلام
یه سوال در مورد هدفون
Sony MDR-XB950 مدل با سیم ، داشتم. با توجه به این که امپدانس این هدفون همان طور که در سایت رسمی سونی در قسمت مشخصات آمده ، 40 اهم است اما بیشتر دستگاه های تلفن همراه امپدانس در رنج 20 اهم دارن آیا این باعث افت کیفیت صدا نمی شود؟
این هدفون مناسب گوشی طراحی شده یا لپ تاپ؟
ظاهرا این هدفون 2 نسخه داره که یکی 24 و یکی 40 اوهمه!
من از دیجی کالا گرفتم و 24 اوهم هست.
مطمعن باشید از هر نظر ممکنه ناراضی باشید! ولی از نظر بلندی صدا ممکن نیست ناراضی باشید...
درضمن تلفن همراه خودش که امپدانس نداره، هدفون هم هر چقدر امپدانسش بالاتر باشه کیفیت صدای بالاترمیره ولی بلندی صدا پایینتر میاد!
*همین سوال رو چند صفحه قبل خودم پرسیده بودم! سایت های مختلف سونی، اعداد مختلفی اعلام کردن(بعضی نوشته 24 و بعضی نوشته 40 اوهم!)
**این هدفون مخصوص گوشی هست! در واقع هندزفری هست! (میکروفون و کلید پاسخ به تماس داره + جک 3 میلیمتری 4 تایی که در تلفن ها استفاده میشه رو هم داره)
ehsanrock
16-11-2016, 18:05
ظاهرا این هدفون 2 نسخه داره که یکی 24 و یکی 40 اوهمه!
من از دیجی کالا گرفتم و 24 اوهم هست.
مطمعن باشید از هر نظر ممکنه ناراضی باشید! ولی از نظر بلندی صدا ممکن نیست ناراضی باشید...
درضمن تلفن همراه خودش که امپدانس نداره، هدفون هم هر چقدر امپدانسش بالاتر باشه کیفیت صدای بالاترمیره ولی بلندی صدا پایینتر میاد!
*همین سوال رو چند صفحه قبل خودم پرسیده بودم! سایت های مختلف سونی، اعداد مختلفی اعلام کردن(بعضی نوشته 24 و بعضی نوشته 40 اوهم!)
**این هدفون مخصوص گوشی هست! در واقع هندزفری هست! (میکروفون و کلید پاسخ به تماس داره + جک 3 میلیمتری 4 تایی که در تلفن ها استفاده میشه رو هم داره)
اجازه بديد توضيح بهتري بدم
ما چيزي به نام امپدانس هدفون در هيچ تلفن همراهي نداريم در واقع امپدانس به صورت خلاصه مقاومت شدت جريان الکتريکي هست که در مدار جريان پيدا ميکنه , مدار هدفون هاي معمول يعني همين دايناميک درايو که خلاصه شده از مگنت يا همون اهن ربا - کويل - Coil = همون سيم پيچي گرد مسي رنگ - وويس کويل همون لايه پلاستيکي که در انتها به کويل متصل شده Voice Coil و ديافراگم همون لايه بيروني هست که روي وويس کويل قرار داره جريان الکتريکي که در منبع ايجاد ميشه و منبع ميتونه هر دستگاهي باشه از گوشي موبايل معمولي يا امپليفاير هاي گرون قيمت و وقتي به هدفون دايناميکي متصل ميشه ميزان مقاوت جريان الکتريکي به کويل - وويس کويل يا مگنت ميگن امپدانس که اون شدت جريان با اهم اندازه گيري ميشه
و بالا يا پايين بودن اهم به هيچ وج در کيفيت صدا تاثيري نداره و به طور خلاصه معمولا هدفون هاي دايناميکي که اهم پاييني دارن با سورس هاي معمولي هم به حجم صداي خوبي ميرسن ولي با اهم بالا که ارتباط مستقيمي با ولتاژ خروجي سورس داره نيازمند دستگاهي هست که سيگنال با ولتاژ بيشتري امپليفاي کنه که از امپليفاير هدفون اينجا استفاده ميشه
هدفون هاي مثل پلنرمگنتيک ها به دليل ساختار متفاوتي که دارن معمولا امپدانس پاييني دارن ولي نيازمند ولتاژ خيلي بيشتري نسبت به دايناميک درايو ها جهت راه اندازي و بهترين بازدهي هستن نمونه مثلا هدفون HIFIMAN HE560 با امپدانس 35 اهم حداقل براي درايو شدن به بيشتر از 2000 ميلي وات يعني 2 وات قدرت خروجي در امپليفاير نياز داره که خيلي از امپ هاي حتي نصف اين مقدار قدرت هم ندارن
ولي مثلا اين هدفون Philips Fidelio X2 با 50 اهم که اين عدد بالاتر از هاي فاي من هست ولي با دستگاهي که قدرت خروجي حدود 100 ميلي وات هم داشته باشه در بهترين حالت درايو ميشه حالا هرچقدر تجهيزات قويتر و پيشرفته تر باشه در صداي خروجي هم تاثير گذار هست
گوشي هاي موبايل ممکنه در بعضي از جدول ها ذکر شده باشه که توان خروجي مثلا 30 اهمي دارن در واقع تبديل شدت جريات خروجي که با ميلي وات هست و معمولا اکثر گوشي هايي که امپ مجزا ندارن قدرت خروجي تخميني حدود 20 تا 50 ميلي وات ممکنه داشته باشن , اين عدد تخميني هست و در هدل مدل گوشي متفاوت هست ولي معمولا کمپاني ها از کامپوننت هاي معمولي درون دستگاه ها استفاده ميکنن براي اينکه پيچيدگي و سردرگمي ها کمتر بشه ممکنه از اهم استفاده کنن چون در اخر کاربر بر اساس اهم حدودي که ذکر شده هدفون خودش انتخاب ميکنه ولي اکر شرکتي ذکر کنه که به عنوان مثال توان خروجي 60 ميلي وات هست قطعا دسته بسياري از کاربر ها اصلا نميدونن چي هست و کجا کاربرد داره چون براي خيلي اهميت نداره در نتيجه عموميت استفاده از اهم هست ولي در تئوري اشتباه هست
و در مورد بخشي که فرموديد : کيفيت صدا بالا ميره ولي بلندي صدا پايينتر مياد! و طبق توضیحات بالا و بازم ميگم امپدانس - اهم هيچ تاثيري در کيفيت صداي خروجي نداره ولي ممکنه 2 هدفون با اهم متفاوت مثل همون سوني با يک دستگاه گوشي مويابل اهم پايين صداي حجم بالاتر و کيفيت بهتر داشته باشه و مورد دوم امپدانس بالاتر حجم کمتر و کيفيت پايينتر دليل اصلي اين موضوع عدم توانايي درايو کردن دستگاه شما هست و در صورتي که هر 2 هدفون با يک موزيک پلير قدرتمند يا امپليفاير مجزا تست کنيد ميبينيد صداي هر دو هدفون يکي هست ( هدفون سوني مثال بود )
امپدانس بر اساس تجهیزات توضیحات متفاوتی داره و همینطور بر اساس نوع هدفون ها ایرفون و هدفون ها : داینامیک ی- بالانس ارماچور - پلنرمگنتیک - الکترواستاتیک حالا بر اساس ساختار متفاوت جریان الکتریکی به صورت متفاوتی در مدار جریان داره ولی کلیت یکی هست
تا حدی که تونستم خلاصه کردم چون مبحث مفصلی هست
amir200812
16-11-2016, 19:31
اجازه بديد توضيح بهتري بدم
ما چيزي به نام امپدانس هدفون در هيچ تلفن همراهي نداريم در واقع امپدانس به صورت خلاصه مقاومت شدت جريان الکتريکي هست که در مدار جريان پيدا ميکنه , مدار هدفون هاي معمول يعني همين دايناميک درايو که خلاصه شده از مگنت يا همون اهن ربا - کويل - Coil = همون سيم پيچي گرد مسي رنگ - وويس کويل همون لايه پلاستيکي که در انتها به کويل متصل شده Voice Coil و ديافراگم همون لايه بيروني هست که روي وويس کويل قرار داره جريان الکتريکي که در منبع ايجاد ميشه و منبع ميتونه هر دستگاهي باشه از گوشي موبايل معمولي يا امپليفاير هاي گرون قيمت و وقتي به هدفون دايناميکي متصل ميشه ميزان مقاوت جريان الکتريکي به کويل - وويس کويل يا مگنت ميگن امپدانس که اون شدت جريان با اهم اندازه گيري ميشه
و بالا يا پايين بودن اهم به هيچ وج در کيفيت صدا تاثيري نداره و به طور خلاصه معمولا هدفون هاي دايناميکي که اهم پاييني دارن با سورس هاي معمولي هم به حجم صداي خوبي ميرسن ولي با اهم بالا که ارتباط مستقيمي با ولتاژ خروجي سورس داره نيازمند دستگاهي هست که سيگنال با ولتاژ بيشتري امپليفاي کنه که از امپليفاير هدفون اينجا استفاده ميشه
هدفون هاي مثل پلنرمگنتيک ها به دليل ساختار متفاوتي که دارن معمولا امپدانس پاييني دارن ولي نيازمند ولتاژ خيلي بيشتري نسبت به دايناميک درايو ها جهت راه اندازي و بهترين بازدهي هستن نمونه مثلا هدفون HIFIMAN HE560 با امپدانس 35 اهم حداقل براي درايو شدن به بيشتر از 2000 ميلي وات يعني 2 وات قدرت خروجي در امپليفاير نياز داره که خيلي از امپ هاي حتي نصف اين مقدار قدرت هم ندارن
ولي مثلا اين هدفون Philips Fidelio X2 با 50 اهم که اين عدد بالاتر از هاي فاي من هست ولي با دستگاهي که قدرت خروجي حدود 100 ميلي وات هم داشته باشه در بهترين حالت درايو ميشه حالا هرچقدر تجهيزات قويتر و پيشرفته تر باشه در صداي خروجي هم تاثير گذار هست
گوشي هاي موبايل ممکنه در بعضي از جدول ها ذکر شده باشه که توان خروجي مثلا 30 اهمي دارن در واقع تبديل شدت جريات خروجي که با ميلي وات هست و معمولا اکثر گوشي هايي که امپ مجزا ندارن قدرت خروجي تخميني حدود 20 تا 50 ميلي وات ممکنه داشته باشن , اين عدد تخميني هست و در هدل مدل گوشي متفاوت هست ولي معمولا کمپاني ها از کامپوننت هاي معمولي درون دستگاه ها استفاده ميکنن براي اينکه پيچيدگي و سردرگمي ها کمتر بشه ممکنه از اهم استفاده کنن چون در اخر کاربر بر اساس اهم حدودي که ذکر شده هدفون خودش انتخاب ميکنه ولي اکر شرکتي ذکر کنه که به عنوان مثال توان خروجي 60 ميلي وات هست قطعا دسته بسياري از کاربر ها اصلا نميدونن چي هست و کجا کاربرد داره چون براي خيلي اهميت نداره در نتيجه عموميت استفاده از اهم هست ولي در تئوري اشتباه هست
و در مورد بخشي که فرموديد : کيفيت صدا بالا ميره ولي بلندي صدا پايينتر مياد! و طبق توضیحات بالا و بازم ميگم امپدانس - اهم هيچ تاثيري در کيفيت صداي خروجي نداره ولي ممکنه 2 هدفون با اهم متفاوت مثل همون سوني با يک دستگاه گوشي مويابل اهم پايين صداي حجم بالاتر و کيفيت بهتر داشته باشه و مورد دوم امپدانس بالاتر حجم کمتر و کيفيت پايينتر دليل اصلي اين موضوع عدم توانايي درايو کردن دستگاه شما هست و در صورتي که هر 2 هدفون با يک موزيک پلير قدرتمند يا امپليفاير مجزا تست کنيد ميبينيد صداي هر دو هدفون يکي هست ( هدفون سوني مثال بود )
امپدانس بر اساس تجهیزات توضیحات متفاوتی داره و همینطور بر اساس نوع هدفون ها ایرفون و هدفون ها : داینامیک ی- بالانس ارماچور - پلنرمگنتیک - الکترواستاتیک حالا بر اساس ساختار متفاوت جریان الکتریکی به صورت متفاوتی در مدار جریان داره ولی کلیت یکی هست
تا حدی که تونستم خلاصه کردم چون مبحث مفصلی هست
عموجون خوبی شما!؟
1:متوجه هستید که، سوال رو من نپرسیدم!
2: مگه من گفتم تلفن همراه "آمپدانس هدفون" داره!؟
3:وقتی مقاومت هدفونی بالاتر باشه، نویز ها و صدا های اضافی کمتر میتونن در خروجی خودشون رو نشون بدن و به همین دلیل خروجی با کیفیتتر خواهد بود. وگرنه مردم دیوانه نیستند که برن 5~6 میلیون خرج کنن و سنهایزر HD800 بگیرن که 300 اوهمه و بعدش هم دربدر دنبال آمپلیفایر باشن براش!!!???
میرن به هدفون سنهایزر ارزونتر میگیرن با 40~50 اوهم که نیاز به آمپلی هم نداشته باشه.
هر چی باشه، بنا به گفته شما:
در صورتي که هر 2 هدفون با يک موزيک پلير قدرتمند يا امپليفاير مجزا تست کنيد ميبينيد صداي هر دو هدفون يکي هست
ehsanrock
16-11-2016, 22:15
عموجون خوبی شما!؟
3:وقتی مقاومت هدفونی بالاتر باشه، نویز ها و صدا های اضافی کمتر میتونن در خروجی خودشون رو نشون بدن و به همین دلیل خروجی با کیفیتتر خواهد بود. وگرنه مردم دیوانه نیستند که برن 5~6 میلیون خرج کنن و سنهایزر HD800 بگیرن که 300 اوهمه و بعدش هم دربدر دنبال آمپلیفایر باشن براش!!!???
میرن به هدفون سنهایزر ارزونتر میگیرن با 40~50 اوهم که نیاز به آمپلی هم نداشته باشه.
دوست گرامی بهتره از ادبیات و لهن بهتری در گفتگو هاتون استفاده کنید
بنده در پاسخ شما کوت کردم چون اطلاعات ناقص و اشتباهی دادید
دستاورد صدای بهتر با امپدانس بالاتر راحت تره و نکته اصلی به دلیل اینکه خیلی از تجهیزات صوتی استودیویی شاخص های متفاوتی دارن و همینطور قدرت های خروجی بیشتری دارن و در صورتی که هدفون های اند حتی با اهم پایین هم تولید بشه ولی با امپ خیلی قدرتمندی استفاده بشه حتی ممکنه دقیقا بلعکس چیزی که گفتید اتفاق بیوقته و حتی سر اشتباهی به دلیل ولتاژ کاری بالا هدفون از کار بیوفته و یکی از دلایل اصلی اینه که میتونن با تجهیزات گسترده تر صوتی کار کنن ولی اصلا به این معنا نیست که هدفون های امپدانس پایین کیفیت پایینتری دارن و... داستان دمپینگ امپ هدفون هست این محث به همینجا خاتمه پیدا نمیکنه و خیلی هم پیچیده هست
این سیستم که شامل هدفون - امپ و دک رو شامل میشه یه سلسله مراتبی داره و میزان سنجش هدفون نه سایز درایو هست نه بازه پاسخ فرکانسی هست نه اهم و نه حساسیت و کاملا هم اشتباه هست هدفونی که اعداد ارقامش از همه بالاتره به عنوان اپشن بهتر پیشنهاد بدید تنها در صورتی میتونید این کار انجام بدید که کوله باری از تجربه داشته باشید و خیلی ها رو تست کرده باشید و با نقطه ضعف های هر کدوم اشنایی داشته باشید چون چیزی که من اینجا دیدم در پیشنهاد ها شاید باید اما و اگر و ممکنه ! اعداد و ارقام در خیلی از تجهیزات نقش به اهداف فروش و تبلیغاته نه عملکرد خالص حالا شخصی قبل از خرید اهم چک میکنه که با دستگاهش سازگاری داره کار درستی میکنه
شما هم یه سری منابع در اینترنت خوندید و برای خودتون نتیجه گیری میکنید ولی تئوری یه چیزه و عملکرد یه چیز دیگه اگر غیر این اینه تنها پیشنهادم اینه هزینه کنید تا به نتیجه برسید , و معیار سنجش شما کاملا اشتباه هست
چند صفحه قبل هم دیدم و طبق تئوری روی کاغذ مقایسه بهتری و بدتری انجام میدید نمونه هم پست چند صفحه قبل هست که اقا ارمان که بنده ایشون میشناسم و یکی از بزرگان صدا تو ایران هستن ولی در یکی دو پست اول شما بدون کوچکترین اطلاعی در مورد کالای معرفی شده شروع کردید به زیر سوال بردن شخص و تجربه ها
مثالی هم زدم برای یک هدفونی که در 2 امپدانس متفاوت عرضه شده نه دو هدفون کاملا متفاوت که مورد مثالم همون سونی بود
بازار طبق همین اطلاعات بی پایه و اساس مسموم شده اگر هر ایرفون یا هدفونی اینجا پیشنهاد شده تا وقتی تست نکردید لطفا نظری ارسال نکنید چون دقیقا با اطلاعات اشتباه دیگران گمراه میکنید نمونه بارز هم ایران هدفون به هر نحوی که شده ذهن مشتری منحرف میکنن به اجناسی که خودشون دارن حالا همین مسائل در ابعاد کشوری در نظر بگیرید تا به عمق فاجعه پی ببرید
amir200812
17-11-2016, 07:02
دوست گرامی بهتره از ادبیات و لهن بهتری در گفتگو هاتون استفاده کنید
بنده در پاسخ شما کوت کردم چون اطلاعات ناقص و اشتباهی دادید
دستاورد صدای بهتر با امپدانس بالاتر راحت تره و نکته اصلی به دلیل اینکه خیلی از تجهیزات صوتی استودیویی شاخص های متفاوتی دارن و همینطور قدرت های خروجی بیشتری دارن و در صورتی که هدفون های اند حتی با اهم پایین هم تولید بشه ولی با امپ خیلی قدرتمندی استفاده بشه حتی ممکنه دقیقا بلعکس چیزی که گفتید اتفاق بیوقته و حتی سر اشتباهی به دلیل ولتاژ کاری بالا هدفون از کار بیوفته و یکی از دلایل اصلی اینه که میتونن با تجهیزات گسترده تر صوتی کار کنن ولی اصلا به این معنا نیست که هدفون های امپدانس پایین کیفیت پایینتری دارن و... داستان دمپینگ امپ هدفون هست این محث به همینجا خاتمه پیدا نمیکنه و خیلی هم پیچیده هست
این سیستم که شامل هدفون - امپ و دک رو شامل میشه یه سلسله مراتبی داره و میزان سنجش هدفون نه سایز درایو هست نه بازه پاسخ فرکانسی هست نه اهم و نه حساسیت و کاملا هم اشتباه هست هدفونی که اعداد ارقامش از همه بالاتره به عنوان اپشن بهتر پیشنهاد بدید تنها در صورتی میتونید این کار انجام بدید که کوله باری از تجربه داشته باشید و خیلی ها رو تست کرده باشید و با نقطه ضعف های هر کدوم اشنایی داشته باشید چون چیزی که من اینجا دیدم در پیشنهاد ها شاید باید اما و اگر و ممکنه ! اعداد و ارقام در خیلی از تجهیزات نقش به اهداف فروش و تبلیغاته نه عملکرد خالص حالا شخصی قبل از خرید اهم چک میکنه که با دستگاهش سازگاری داره کار درستی میکنه
شما هم یه سری منابع در اینترنت خوندید و برای خودتون نتیجه گیری میکنید ولی تئوری یه چیزه و عملکرد یه چیز دیگه اگر غیر این اینه تنها پیشنهادم اینه هزینه کنید تا به نتیجه برسید , و معیار سنجش شما کاملا اشتباه هست
چند صفحه قبل هم دیدم و طبق تئوری روی کاغذ مقایسه بهتری و بدتری انجام میدید نمونه هم پست چند صفحه قبل هست که اقا ارمان که بنده ایشون میشناسم و یکی از بزرگان صدا تو ایران هستن ولی در یکی دو پست اول شما بدون کوچکترین اطلاعی در مورد کالای معرفی شده شروع کردید به زیر سوال بردن شخص و تجربه ها
مثالی هم زدم برای یک هدفونی که در 2 امپدانس متفاوت عرضه شده نه دو هدفون کاملا متفاوت که مورد مثالم همون سونی بود
بازار طبق همین اطلاعات بی پایه و اساس مسموم شده اگر هر ایرفون یا هدفونی اینجا پیشنهاد شده تا وقتی تست نکردید لطفا نظری ارسال نکنید چون دقیقا با اطلاعات اشتباه دیگران گمراه میکنید نمونه بارز هم ایران هدفون به هر نحوی که شده ذهن مشتری منحرف میکنن به اجناسی که خودشون دارن حالا همین مسائل در ابعاد کشوری در نظر بگیرید تا به عمق فاجعه پی ببرید
کمی خلاصه تر بنویسید بد نیست ها!
اگه حال این همه مطالعه رو داشتم، حالا دکتر بودم!
یکی اینارو بخونه و خلاصش رو برام بگه...
Omid_p30world
20-11-2016, 13:46
سلام لطفا یه هدفون مناسب برای لپ تاپ معرفی می کنید؟
از هدفون
Sony MDR-XB950 چه مدل بی سیم چه مدل با سیم رو خیلی تعریفش می کنن اگر با پی سی هم می شه از همینا استفاده کرد منم یکی از همینا رو تهیه کنم
اصرارم برای انتخاب این هدفون ها بخاطر بیس شون هست ،
ممنون از توجهتون
amir200812
22-11-2016, 23:33
سلام لطفا یه هدفون مناسب برای لپ تاپ معرفی می کنید؟
از هدفون
Sony MDR-XB950 چه مدل بی سیم چه مدل با سیم رو خیلی تعریفش می کنن اگر با پی سی هم می شه از همینا استفاده کرد منم یکی از همینا رو تهیه کنم
اصرارم برای انتخاب این هدفون ها بخاطر بیس شون هست ،
ممنون از توجهتون
باید چک کنید که خروجیی که لپتاپ/کامپیوتر شما داره با فیش 4 تایی مشکلی داره یا نه!
*مثلا لپتاپ من هیچ مشکلی نداره و خیلی راحت میتونم از XB950 یا XB50 استفاده کنم که هر 2 فیش 4 تایی دارند!
ولی روی TV مشکل داره! ولی اونم با کابل افزاشیش طولی که همراه هدفون سنهایزر HD449 بود، بدون مشکل داره کار میکنه!
خلاصه باید چک کنید...
*یک هندزفری معمولی رو وصل کنید، اگه مشکلی نبود، احتمال 99% با XB950AP هم مشکلی نخواهید داشت!
ولی در مورد نسخه بلوتوث XB950 هیچ نظری ندارم و احتمال میدم مشکل ساز باشه...
supermax15
25-11-2016, 13:30
سلام هندسفری قیمت تا 150 برای سبک ترنس الکترونیک چی پیشنهاد میدین
صدای واضح و بیس نرم مهمه
این 2 مدل رو پیدا کردم
Audio-Technica ATH-CK323M
Headphone Creative MA350Sennheiser MX 475 Headphone
اگه خوب نیستن بهترین مدل رو پیشنهاد بدین ممنون
ehsanrock
09-12-2016, 22:19
سلام هندسفری قیمت تا 150 برای سبک ترنس الکترونیک چی پیشنهاد میدین
صدای واضح و بیس نرم مهمه
این 2 مدل رو پیدا کردم
Audio-Technica ATH-CK323M
Headphone Creative MA350
Sennheiser MX 475 Headphone
اگه خوب نیستن بهترین مدل رو پیشنهاد بدین ممنون
کمی بیشتر هزینه کنید mee audio m7p بگیرید هم صدای خیلی خوبی داره , بیس عالی مید رنج شفاف با ساند استیج خیلی خوب , تریبل کرستالی و شفاف ,کابلش قابل تعویضه قرار گیری هم پشت گوشه تکنولوژی مقاومت در برابر اب هم داره با ریموت کنترل برای صدای مشابه این ایرفون در برند های دیگه باید چند برابر بیشتر خرج کنید
سلام . یه هدفون میخواستم توی رنج 300-400 تومن مخصوص موسیقی سبکهای راک/متال 90% (مثل Paramore-Epica- Within Temptation-Nickelback) و 10% هم پاپ-جز-بلوز
مهمترین چیز واسه من کیفیت صداس و بیس نرم. یه چیزی که به هیچ وجه دیستورشن نداشته باشه چون اکثرا با ولوم 90% آهنگ گوش میکنم
اینم بگم که روزی 3-4 ساعت از هدفون استفاده میکنم و نهایتا 2-3 ساعت از اسپیکر . یه طوری باشه که توی استفاده ی طولانی به گوش ها یا سر فشار نیاره چون هدفونی که الان دارم ، بعد از 2 ساعت استفاده وقتی برش میدارم گوش هام تا 20 دقیقه فلج میشن :n28:
اصلا هم عجله ندارم چون تا قبل از عید میخوام حسابی تحقیق کنم درباره ش
پیشاپیش مرسی :n12: و عیدتون مبارک ! :n02:
poorya_2
01-01-2017, 13:01
عموجون خوبی شما!؟
دوست عزیز متاسفانه اطلاعات شما نسبت به هدفون کامل نیست و حتی کافی هم نیست
امپدانس بالا نشون دهنده کیفیت بالا نیست و حتی امپدانس پایین هم نشون دهنده کیفیت پایین هدفون نیست
به جای اینکه از روی غرور جواب دوستمون ehsanrock رو میدادی بهتر بود از مطالبی که گفت استفاده میکردی
amir200812
02-01-2017, 20:01
دوست عزیز متاسفانه اطلاعات شما نسبت به هدفون کامل نیست و حتی کافی هم نیست
امپدانس بالا نشون دهنده کیفیت بالا نیست و حتی امپدانس پایین هم نشون دهنده کیفیت پایین هدفون نیست
به جای اینکه از روی غرور جواب دوستمون @ehsanrock ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو میدادی بهتر بود از مطالبی که گفت استفاده میکردی
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
45 روز بعد جواب میدید؟
درضمن اگه کمی سواد در مورد فیزیک و قوانین مربوط به الکترونیک داشتید، متوجه میشدید که منظور من چی هست!
بحث کیفیت بالاتر و پایینتر نیست، بیشتر بحث سر اینه که روی کدوم هدفون نویز بیشتر خودش رو نشون میده که مطمعنا روی هدفونی که مقاوتش بیشتر هست، این مورد کمتر بچشم میاد.
poorya_2
02-01-2017, 20:59
:n08::n08::n08::n08::n08::n08:
45 روز بعد جواب میدید؟
درضمن اگه کمی سواد در مورد فیزیک و قوانین مربوط به الکترونیک داشتید، متوجه میشدید که منظور من چی هست!
بحث کیفیت بالاتر و پایینتر نیست، بیشتر بحث سر اینه که روی کدوم هدفون نویز بیشتر خودش رو نشون میده که مطمعنا روی هدفونی که مقاوتش بیشتر هست، این مورد کمتر بچشم میاد.
هر چی بیشتر ادامه میدی بیشتر به دانش گهر بارت درمورد هدفون و قوانین فیزیک و الکترونیک پی میبرم :n09: با این منطق فکر کنم فقط خودت رو قانع میکنی ، با این اعتماد به نفسی هم که داری مطمئنا به یه جایی میرسی :n09:
amir200812
02-01-2017, 23:40
هر چی بیشتر ادامه میدی بیشتر به دانش گهر بارت درمورد هدفون و قوانین فیزیک و الکترونیک پی میبرم :n09: با این منطق فکر کنم فقط خودت رو قانع میکنی ، با این اعتماد به نفسی هم که داری مطمئنا به یه جایی میرسی :n09:
کاملا باهات هم نظر هستم!:n05:
gymclass.heroes
07-01-2017, 04:23
سلام دوستان عزیز.اول از همه من کوچیکتونم.دوستان من تا حالا دو تا هدفون داشتم یکیش sony mdr ex 65 و دیگریawei te850vi .
هردو عالی بودن ولی یه مشکل هست که این سیم اذیتم میکنه خیلی اسیب میبینن پس مجبورم یه هدفون بی سیم بخرم.بعد از تحقیق چیزی که مورد نظرم بود:creative-cb8100
ولی متاسفانه توقف کرده.پس درخواست هدفون دارم لطفا اگه نا بلدید جواب ندید.ویژگی های مهم به ترتیب:
۱)شفافیت صدا
۲)بیس با کیفیت
۳)سبک الکترونیک
۴)پشت بسته و قابل تا شدن
ویزگی ها فرعی:
۱)پشت بسته و قابل تا شدن
۲)قیمت خیلی خوب نسبت به کیفیت(بین ۱۰۰-۴۰۰)
۳)امکانات جدید که میگن درایوره باشه هم چه بهتر
منتظر نظرات دوستان هستم. ات اشغال نمیخوام.مرسی3>
mohamadir
14-01-2017, 21:39
عرض سلام خدمت دوستان
هدفون AKG K72 برای استفاده خانگی (تماشای فیلم و شنیدن موسیقی کلاسیک و الکترونیک بیس دار) مناسبه؟
marcus_maa
14-01-2017, 23:19
دوستان کسی اینجا از هدست های 7.1 برای بازی استفاده کرده؟ میشه تجربه اشو برای ما بگه؟
ehsanrock
15-01-2017, 19:47
سلام دوستان عزیز.اول از همه من کوچیکتونم.دوستان من تا حالا دو تا هدفون داشتم یکیش sony mdr ex 65 و دیگریawei te850vi .
هردو عالی بودن ولی یه مشکل هست که این سیم اذیتم میکنه خیلی اسیب میبینن پس مجبورم یه هدفون بی سیم بخرم.بعد از تحقیق چیزی که مورد نظرم بود:creative-cb8100
ولی متاسفانه توقف کرده.پس درخواست هدفون دارم لطفا اگه نا بلدید جواب ندید.ویژگی های مهم به ترتیب:
۱)شفافیت صدا
۲)بیس با کیفیت
۳)سبک الکترونیک
۴)پشت بسته و قابل تا شدن
ویزگی ها فرعی:
۱)پشت بسته و قابل تا شدن
۲)قیمت خیلی خوب نسبت به کیفیت(بین ۱۰۰-۴۰۰)
۳)امکانات جدید که میگن درایوره باشه هم چه بهتر
منتظر نظرات دوستان هستم. ات اشغال نمیخوام.مرسی3>
هدفونهای خیلی زیادی هستن در بازار ولی بالاترین ارزش قیمت و عملکردی که دیدم همین Mee audio میده که نمایندگی رسمی هم پی سی ماکس هست تو ایران هم برندی خیلی معتبری هست هم قیمتاش خیلی ارزونه
من اخیرا این مدل Mee Audio Matrix 2 تست کردم هوش از سرم برد قیمت پایینی داره نسبت به باقی هدفونها ولی صداش نظیر نداره خودم از Bose QC25 چند ساله استفاده میکنم و مدل های سری Momentum و Urbanite سنهایزر و چند مدل v-moda هم داشتم اکثر هدفونها قیمتاشون 3 , 4 برابر این مدل بوده ولی بعد از تست هدفون های خیلی زیادی بهتر از این هدفون نمیتونید تو هیچ برندی پیدا کنید حداقل نه در این رنج قیمت
البته مدل Mee Audio Wave هم هست روی گوشه اونم صدای بهتری از این سنهایزر های momentum و urbanite داره قیمتش هم خیلی ارزونتره
ehsanrock
17-01-2017, 18:43
صدا بازا این مطلب از دست ندید فکر کنم اولین و تنها نقد و بررسی تخصصی هدفون هست از حرفه ای ترین افرادی که در زمینه صدا تو ایران دیدم
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
milad_heartsick
17-01-2017, 22:21
سلام دوستان
کسی اشرافیت به هدفون های شیائومی داره؟
تو نام گذاری محصولات خیلی ضعیف عمل کردن
خلاصه انقدر این ور اونور نت تعریفش رو شنیدم راغب شدم یکی بگیریم ولی معادل جهانی و فروش در ایران این هدفون رو نمیدونم من اینو میخوام اگه بهتر از این هم داره معرفی کنید
Sent from my HTC EVA_UTL using Tapatalk
gymclass.heroes
18-01-2017, 13:47
هدفونهای خیلی زیادی هستن در بازار ولی بالاترین ارزش قیمت و عملکردی که دیدم همین Mee audio میده که نمایندگی رسمی هم پی سی ماکس هست تو ایران هم برندی خیلی معتبری هست هم قیمتاش خیلی ارزونه
من اخیرا این مدل Mee Audio Matrix 2 تست کردم هوش از سرم برد قیمت پایینی داره نسبت به باقی هدفونها ولی صداش نظیر نداره خودم از Bose QC25 چند ساله استفاده میکنم و مدل های سری Momentum و Urbanite سنهایزر و چند مدل v-moda هم داشتم اکثر هدفونها قیمتاشون 3 , 4 برابر این مدل بوده ولی بعد از تست هدفون های خیلی زیادی بهتر از این هدفون نمیتونید تو هیچ برندی پیدا کنید حداقل نه در این رنج قیمت
البته مدل Mee Audio Wave هم هست روی گوشه اونم صدای بهتری از این سنهایزر های momentum و urbanite داره قیمتش هم خیلی ارزونتره
این هدفون چطوره؟
JBL Synchros E50BT
فقط یه مشکل داریم که دیجی کالا نداره...از کدو فروشگاه بخرم؟
۱)جانبی ها
۲)دودوک
۳)سورانو
۴)بوفالو
۵)همراه پلاس
میترسم یه جنس خراب بفرستن...
gymclass.heroes
18-01-2017, 17:49
هدفونی که فرمودین تو سایت های خارجی
تعریف میکنن عالیه!بی نظیره فقط یه مشکل دیدم اونم اینه که میگن قدرت بلوتوث ضعیغی داره و قطع و وصل میشه هنگام فیلم دیدن و راه رفتن.شما با این مشکل برخورد کردین؟
ehsanrock
18-01-2017, 19:38
این هدفون چطوره؟
JBL Synchros E50BT
فقط یه مشکل داریم که دیجی کالا نداره...از کدو فروشگاه بخرم؟
۱)جانبی ها
۲)دودوک
۳)سورانو
۴)بوفالو
۵)همراه پلاس
میترسم یه جنس خراب بفرستن...
JBL , Beats و خیلی های دیگه میتونم بگم 95 درصد موارد های کپی AAA هست خلاصه اینکه ورژن کپی خیلی با کیفیت اورجینال هست , همین دیجی کالا چند ماه پیش برند شور ریفوربیش تحت گارانتی راندمان میفروخت البته همین الان هم میفروشه , اگر اطلاع ندارید اونایی که دستشون تو کار بود فهمیدن چه خبره کاربر عادی بی خبر از همه جا حتی خودم هم به اشتباه Shure SE846 ریفوربیش که تحت گارانتی راندمان بود که در فروشگاه هایی مثل ایران هدفون یا دیجی کالا فروخته میشه خریدم ولی بعد از مشاوره با همون پی سی ماکس و پرس و جو از سورس های خارجی و افرادی که داخل ایران میشناختم دیدم جنس ریفوربیش به جای نو بهم فروختن
اون سایت نمایندگی رسمی می اودیو تو ایرانه حتی تو صفحه چند تا محصول مثل Westone W60 هم ببینید من خودم نقد ایرفون نوشتم اعتبار و تجربه ای که اون سایت داره دیحی کالا سنگ پا فروش یا ایران هدفون ریفوربیش فروش در خواب هم ندارن بله درسته اسم اون دو تا خیلی مطرح تره ولی یکی مثل ایران هدفون که زمین و زمان نقص میکنه به جنسایی که فقط خودش داره و با هر روش دو دره بازی جنس قالب میکنن اینقدر کاربر گمراه شده دیدم که نمیتونم شمارش کنم , دی جی کالا هم هدفش فقط فروش هست حالا هرچی باشه یعنی تخصصی این وسط وجود نداره چون تنها هدف سود دهی بیشتره حالا هرچی بیاد سر دستشون میفروشن ولی همین پی سی ماکس نمایندگی رسمی خیلی از این برند ها هست تو کشور چون تخصصی کار میکنن و کالاها هم چون گرونه و کاربر خاصی داره انحصاری خودشونه و جای دیگه پیدا نمیشه من شخصا اگر حتی یک فروشگاه اینترنی در ایران باشه که چشم بسته اطمینان داشته باشم همون پی سی ماکسه حضورا هم رفتم دیدمشون و کلی تجهیزات در دفتر اصلیشون تست کردم تجهیزاتی که برای خیلی فروشگاه ها مثل رویا میمونه و برای خیلی ها باورنکردنیه فروشگاهی امپلیفایر هدفون 20 میلیونی رو فقط واسه تست بزاره و بیشتر از 40 میلیون در چند سال تجهیزات صوتی ازشون خریدم و افراد زیادی هم معرفی کردم که همه هم خرید های میلیونی انجام دادن و جوابشون پس دادن
کلیک کنید اولین فروشنده خاورمیانه ببینید همین پی سی ماکسه , تفاوت تو اینه اون سایت ها یه جنسی رو دارن میفروشن که همه جا هست یکی وارد کننده اورده پخش کرده تو بازار همه میفروشن ولی پی سی مکس جنسی که هست خودشون وارد کردن و فقط هم خودشون میفروشن و هیچ جای دیگه هم ازش پیدا نمیشه البته از لحاظی بهتره چون دست تو کار نیست قیمتا هم پایینتره , تا جایی که میدونم نماینده رسمی حدود 6 تا برند هستن westone , mee audio , ifi audio , woo audio , audioengine , hifiman اگر شک دارید ایمیل بزنید به خود تولید کننده بپرسید از کجا باید بخریم اونا هم تنها سایتی که تایید میکنن تو ایران پی سی مکسه چون من این راه قبلا رفتم که گفتم
من این مدل jbl قبلا تست کردم صداش یادم نیست ولی در مقایسه با می اودیو چندین مدل سنهایزر و بوز و سونی که داشتم یا تست کردم هیچ کدوم نزدیک به قیمت می اودیو عملکرد صدا ندارن
ehsanrock
18-01-2017, 19:46
هدفونی که فرمودین تو سایت های خارجی
تعریف میکنن عالیه!بی نظیره فقط یه مشکل دیدم اونم اینه که میگن قدرت بلوتوث ضعیغی داره و قطع و وصل میشه هنگام فیلم دیدن و راه رفتن.شما با این مشکل برخورد کردین؟
من مدل Wave و X7 Plus دارم اصلا همچین مشکلی ندارم باهاش روزانه هم استفاده میکنم ولی Matrix 2 تست کردم هیچ مشکلی ندیدم ازش شاید بررسی که دیدید یا هدفون مشکل داشته یا سورسی که با بلوتوث وصل شده وگرنه نباید همچین مشکلی داشته باشه
gymclass.heroes
18-01-2017, 20:33
من مدل Wave و X7 Plus دارم اصلا همچین مشکلی ندارم باهاش روزانه هم استفاده میکنم ولی Matrix 2 تست کردم هیچ مشکلی ندیدم ازش شاید بررسی که دیدید یا هدفون مشکل داشته یا سورسی که با بلوتوث وصل شده وگرنه نباید همچین مشکلی داشته باشه
پس از خریدمون میشه ماتریکس ۲.با تشکر اگه رسید حتما نظر میدم.ممنون دوست عزیز شما واقعا استاد این کارین
sasan.69
23-01-2017, 00:54
ی هدفون بلوتوث که گوش رو داغ نکنه معرفی کنید لطفا!
ehsanrock
23-01-2017, 20:11
ی هدفون بلوتوث که گوش رو داغ نکنه معرفی کنید لطفا!
بودجه , نوع هدفون ؟ داخل گوش , روی گوش , دور گوش
sasan.69
23-01-2017, 20:26
تا150 تومن، ى nia گرفتم کيفيتش خوبه اما گوش رو بشدت داغ مى کنه و گزاشتمش کنار... ى مدل مث همون رو گوش
taghi_ramzi
26-01-2017, 12:28
سلام وقت بخیر
من یه هدفون سونی mdr q38 دارم ، از این نوع
خیلی ازش راضیم ، کم جا میگیره و گوش رو اذیت نمی کنه
منتها تازگیا بعد دو سال و نیم استفاده ، صدای سمت راستش ضعیف شده و می خوام یکی دیگه از یه مارک دیگه بخرم
تا جایی که من گشتم ،هدفون مشابه این تو بازار ، دو مدل فیلیپس داریم ، یه مدل پاناسونیک ، یه مدل مکسل
که هر کدوم مشکلاتی دارن.
کسی مدلی مشابه این میتونه بهم معرفی کنه که بهتر باشه. قیمتش زیاد مسئله نیست، بیس و اینا هم زیاد حساس نیستم ، تا 100 چوق مشکلی ندارم. فقط با دوام و سبک باشه.
تو آمازون گشتم ، یه مدل آدیو تکنیکا هست به شماره ATH-EQ300M، ولی نمی دونم تو ایران باشه یا نه
Reza31001
27-01-2017, 14:07
سلام دوستان
من قصد دارم یه هدفون بیسیم به عنوان هدیه برای پسر 15-16 ساله بگیرم
اولویتش هم ظاهر زیباست و دنبال گزینه های حرفه ای نیستم
در کنارش میخوام شرایط عمومی هدفون خوب رو داشته باشه (زیاد سنگین نباشه و ...) برای همین دنبال مدل های 70-80 تومنی نیستم و بیشتر هم میشه هزینه کرد
از پیشنهادات استقبال میشه:n02:
amirfakhrian
02-02-2017, 11:48
سلام
هدفونم rs175 از برند سنهایزر هست. قصد خرید یک کارت اکسترنال دارم به نظرتون چی بخرم؟
ehsanrock
03-02-2017, 16:07
سلام
هدفونم rs175 از برند سنهایزر هست. قصد خرید یک کارت اکسترنال دارم به نظرتون چی بخرم؟
سلام
شما تنها باید دک - DAC تهیه کنید و از سوکت RCA دک به 3.5 انالوگ استند هدفون متصل کنید
چون هدفون وایرلس هست پردازش سیگنال های دیجیتال یا DSP به صورت داخلی انجام میشه با پورت اپتیکال , ولی در صورتی که سورس خوبی داشته باشید که دیتا خام مستقیم بفرسته به سوکت انالوگ 3.5 هدفونتون به دک خوبی نیاز دارید , اصلا فکر خرید کارت صدای کامپیوتر حالا اینترنال یا اکسترنال هم نکنید چون بسیار بیشتر از ارزش واقعیشون قیمت گذاری میشن و حتی گرونترین کارت صداهای کامپیوتر هنوز نزدیک به ارزونترین تجهیزاتی که کمپانی هایی که به صورت تخصصی کارشون دک و امپ هم هست , نیست بسته به بودجه دک های زیادی هست ولی دقت کنید حتما دک باید خروجی مستقیم RCA داشته باشه در غیر این صورت با پورت 3.5 صدا یک بار از قبل امپلیفای شده و نتیجه مشابه به استفاده مستقیم از دک نیست چون دیتا خام ارسال میشه
amirfakhrian
03-02-2017, 18:36
سلام
شما تنها باید دک - DAC تهیه کنید و از سوکت RCA دک به 3.5 انالوگ استند هدفون متصل کنید
چون هدفون وایرلس هست پردازش سیگنال های دیجیتال یا DSP به صورت داخلی انجام میشه با پورت اپتیکال , ولی در صورتی که سورس خوبی داشته باشید که دیتا خام مستقیم بفرسته به سوکت انالوگ 3.5 هدفونتون به دک خوبی نیاز دارید , اصلا فکر خرید کارت صدای کامپیوتر حالا اینترنال یا اکسترنال هم نکنید چون بسیار بیشتر از ارزش واقعیشون قیمت گذاری میشن و حتی گرونترین کارت صداهای کامپیوتر هنوز نزدیک به ارزونترین تجهیزاتی که کمپانی هایی که به صورت تخصصی کارشون دک و امپ هم هست , نیست بسته به بودجه دک های زیادی هست ولی دقت کنید حتما دک باید خروجی مستقیم RCA داشته باشه در غیر این صورت با پورت 3.5 صدا یک بار از قبل امپلیفای شده و نتیجه مشابه به استفاده مستقیم از دک نیست چون دیتا خام ارسال میشه
ممنون از جوابتون
بودجه ای که برای اینکار درنظر گرفتم 500 تومن میشه. چون قصد استفاده از قابلیت ساروندش رو در لپ تاپ داشتم قصد خرید کارت creative omni داشتم. چند نفر هم fiio e17k رو بهم معرفی کردند. شما چه مدلی رو بهم توصیه می کنید.
ehsanrock
03-02-2017, 19:56
ممنون از جوابتون
بودجه ای که برای اینکار درنظر گرفتم 500 تومن میشه. چون قصد استفاده از قابلیت ساروندش رو در لپ تاپ داشتم قصد خرید کارت creative omni داشتم. چند نفر هم fiio e17k رو بهم معرفی کردند. شما چه مدلی رو بهم توصیه می کنید.
کریتیو حتی بالاترین مدلش هم نسبت به قیمتش نمی ارزه و تمام محصولاتش در میان رده رو به پایین قرار میگیره , فیو هم پول زیادی داره میگیره نسبت به عملکردی که میده و در ضمن e17k خروجی RCA نداره شما میتونید از خروجی 3.5 انالوگ بگیرید بدید به بخش انالوگ rs175 ولی صدا 2 بار امپلیفای میشه تا به هدفون میرسه و ممکنه نتیجه معکوس به همراه داشته باشه و نویز های نا خواسته ایجاد بشه
بیشتر هزینه کنید حدود 800 تومن پیشنهادم IFI Nano iDSD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست که بخش دک عالی داره و همینطور بخش امپلیفایر خیلی خوبی حتی در اینده هم هدفون با سیم حرفه ای تهیه کردید این دستگاه به خوبی نیاز برطرف میکنه , فیو ها نزدیک به تکامل صدای این برند و کیفیت ساختش هم نیستن و قیمتاشون خیلی بالاتر از واقعی هست من خیلی از تجهیزات این برند دارم به مقیاس قیمت و صدایی که گرفتم بی نقص و کاملا بی نظیر هستن در برند های دیگه حداقل باید 2 برابر به بالا هزینه کنید
یه مبحثی هست شما کارت صدایی حتی 6 کانال با 13 کانال هم تهیه کنید فرقی نمیکنه چون بخش انالوگ تنها توانایی 2 کانال داره یعنی راست و چپ , اپتیکال هم حتی پردازنده صوتی خیلی گرون قیمتی هم تهیه کنید درسته نویز کمتره ولی عملا تفاوت شب و روز نیست و فرقی با کارت صدای کامپیوتر با خروجی اپتیکال نداره ( البته نه اینکه کاملا هم تراز باشن ) چون در هر صورت سیگنال دیتا توسط پردازشگر داخلی dsp داخلی هدفون شما پردازش میشه و حالا افکت های سوراند اضافه میشه و توسط فرکانس 2.4 به هدفون ارسال میشه شما فقط باید تمرکز کنید روی استفاده انالوگ با کانکتور 3.5 پشت استند هدفون حالا هرچقدر هزینه کنید برای کارت صدایی با خروجی اپتیکال حتی میلیون ها تومن هم به غیر از مسائل تکنیکال چون عملا فقط کارت صدای شما نقش انتقال داده دیجیتال رو داره ولی بله تجهیزات خیلی حرفه ای تر کمتر تکنیکالی بهتر هستن و نویز کمتری توسط اپتیکال منتقل میشه
1. کامپیوتر ---- > اتصال به کارت صدایی با خروج اپتیکال---- > اتصال به ورودی اپتیکال هدفون---- > پردازش صدا توسط پردازشگر داخلی هدفون---- > ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
2. کامپیوتر با خروجی صدای اپتیکال ---- >اتصال به ورودی اپتیکال هدفون---- > پردازش صدا توسط پردازشگر داخلی هدفون---- > ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
این 2 حالت هیچ تفاوتی از لحاظ صدایی وجود نداره با این تفاوت شما ممکنه میلیون ها تومن صرف هزینه " اتصال به کارت صدایی با خروج اپتیکال " پرداخت کرده باشید و با حالت دوم هزینه زیادی صرفه جویی میشه
ولی در حالت سوم پردازشگر دیجیتال به انالوگ مجزا هست و نتیجه عملکرد خیلی بهتر هست دو حالت قبلی هست
3.کامپیوتر ---- > اتصال به دک ( دیجیتال انالوگ کانورتر )---- > اتصال به ورودی انالوگ 3.5 هدفون---- >ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
هر امپ و دکی که شما قصد استفاده با کانکتور 3.5 داشته باشید صدا یک بار ناخواسته امپلیفای میشه و بعد دوباره فرکانس 2.4 ولی وقتی دیتا توسط دک خام ارسال بشه یک بار پردازش هست و نتیجه خیلی بهتره و نویز کمتر صدای شفاف تره و جزئیات بیشتر و....
amirfakhrian
03-02-2017, 20:36
کریتیو حتی بالاترین مدلش هم نسبت به قیمتش نمی ارزه و تمام محصولاتش در میان رده رو به پایین قرار میگیره , فیو هم پول زیادی داره میگیره نسبت به عملکردی که میده و در ضمن e17k خروجی RCA نداره شما میتونید از خروجی 3.5 انالوگ بگیرید بدید به بخش انالوگ rs175 ولی صدا 2 بار امپلیفای میشه تا به هدفون میرسه و ممکنه نتیجه معکوس به همراه داشته باشه و نویز های نا خواسته ایجاد بشه
بیشتر هزینه کنید حدود 800 تومن پیشنهادم IFI Nano iDSD ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])هست که بخش دک عالی داره و همینطور بخش امپلیفایر خیلی خوبی حتی در اینده هم هدفون با سیم حرفه ای تهیه کردید این دستگاه به خوبی نیاز برطرف میکنه , فیو ها نزدیک به تکامل صدای این برند و کیفیت ساختش هم نیستن و قیمتاشون خیلی بالاتر از واقعی هست من خیلی از تجهیزات این برند دارم به مقیاس قیمت و صدایی که گرفتم بی نقص و کاملا بی نظیر هستن در برند های دیگه حداقل باید 2 برابر به بالا هزینه کنید
یه مبحثی هست شما کارت صدایی حتی 6 کانال با 13 کانال هم تهیه کنید فرقی نمیکنه چون بخش انالوگ تنها توانایی 2 کانال داره یعنی راست و چپ , اپتیکال هم حتی پردازنده صوتی خیلی گرون قیمتی هم تهیه کنید درسته نویز کمتره ولی عملا تفاوت شب و روز نیست و فرقی با کارت صدای کامپیوتر با خروجی اپتیکال نداره ( البته نه اینکه کاملا هم تراز باشن ) چون در هر صورت سیگنال دیتا توسط پردازشگر داخلی dsp داخلی هدفون شما پردازش میشه و حالا افکت های سوراند اضافه میشه و توسط فرکانس 2.4 به هدفون ارسال میشه شما فقط باید تمرکز کنید روی استفاده انالوگ با کانکتور 3.5 پشت استند هدفون حالا هرچقدر هزینه کنید برای کارت صدایی با خروجی اپتیکال حتی میلیون ها تومن هم به غیر از مسائل تکنیکال چون عملا فقط کارت صدای شما نقش انتقال داده دیجیتال رو داره ولی بله تجهیزات خیلی حرفه ای تر کمتر تکنیکالی بهتر هستن و نویز کمتری توسط اپتیکال منتقل میشه
1. کامپیوتر ---- > اتصال به کارت صدایی با خروج اپتیکال---- > اتصال به ورودی اپتیکال هدفون---- > پردازش صدا توسط پردازشگر داخلی هدفون---- > ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
2. کامپیوتر با خروجی صدای اپتیکال ---- >اتصال به ورودی اپتیکال هدفون---- > پردازش صدا توسط پردازشگر داخلی هدفون---- > ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
این 2 حالت هیچ تفاوتی از لحاظ صدایی وجود نداره با این تفاوت شما ممکنه میلیون ها تومن صرف هزینه " اتصال به کارت صدایی با خروج اپتیکال " پرداخت کرده باشید و با حالت دوم هزینه زیادی صرفه جویی میشه
ولی در حالت سوم پردازشگر دیجیتال به انالوگ مجزا هست و نتیجه عملکرد خیلی بهتر هست دو حالت قبلی هست
3.کامپیوتر ---- > اتصال به دک ( دیجیتال انالوگ کانورتر )---- > اتصال به ورودی انالوگ 3.5 هدفون---- >ارسال سیگنال انالوگ توسط فرکانس 2.4 گیگاهرتز به هدفون
هر امپ و دکی که شما قصد استفاده با کانکتور 3.5 داشته باشید صدا یک بار ناخواسته امپلیفای میشه و بعد دوباره فرکانس 2.4 ولی وقتی دیتا توسط دک خام ارسال بشه یک بار پردازش هست و نتیجه خیلی بهتره و نویز کمتر صدای شفاف تره و جزئیات بیشتر و....
خدایی جامع نوشتی:n16:
یعنی خروجی rca به هیچ وجه سیگنال رو تقویت نمی کنه؟ پس خروجی rca رو باید به وسایلی زد که خودشون تقویت کننده دارند؟
الان ps4 رو از طریق اپتیکال و لپ تاپم رو با 3.5 به هدفون وصل کردم. یک نویز کوچکی در 3.5 وجود داره و کیفیت صدا هم پایینتره ولی این موارد در ps4 وجود نداره.
ifi کارت خوبیه ولی فکر کنم با توجه به هدفونم که کاربری خونگی و نیمه حرفه ای داره زیادی باشه. حالا نمی دونم اینقدر هزینه ارزشش رو داره؟
ehsanrock
03-02-2017, 21:45
خدایی جامع نوشتی:n16:
یعنی خروجی rca به هیچ وجه سیگنال رو تقویت نمی کنه؟ پس خروجی rca رو باید به وسایلی زد که خودشون تقویت کننده دارند؟
الان ps4 رو از طریق اپتیکال و لپ تاپم رو با 3.5 به هدفون وصل کردم. یک نویز کوچکی در 3.5 وجود داره و کیفیت صدا هم پایینتره ولی این موارد در ps4 وجود نداره.
ifi کارت خوبیه ولی فکر کنم با توجه به هدفونم که کاربری خونگی و نیمه حرفه ای داره زیادی باشه. حالا نمی دونم اینقدر هزینه ارزشش رو داره؟
RCA دک ها فقط جهت انتقال دیتا خام هست ولی بعضی ها هستن پری امپ داخلی دارن و سیگنال امپلیفای میشه و بعد خروج اون ولی اون هایی هم که هر 2 کار انجام میدن مثلا IFI Micro iDSD سوئیچ مجزا داره
بله چون در PS4 با داده دیجیتال سر و کار دارید و نویز به حداقل میرسه , من هم نانو دارم و هم مایکرو و 2 تا دیگه از امپ این برند و یه سری تجهیزات دیگه مثل منبغ تغذیه ها و کابلاش و بهتر از IFI واقعا حتی خارج از ایران هم نمیتونید چیز خوبی پیدا کنید که هم ترازش باشه یعنی حداقل با اختلاف زیاد باید هزینه کنید یه برند دیگه بگیرید من لوازم زیادی داشتم و تست کردم و به لطف همون سایت و فراهم کردن تجهیزات نقد و بررسی هم نوشتم و تقریبا همه تجهیزات داخل ایران هم تست کردم البته اون پی سی مکس لوازمی که داره هیچ جای دیگه نیست و انحصاری هست ولی تجهیزاتی مثل فیو اینا که همه جا هم پیدا میشه ولی ifi ها عملکردشون غیر قابل مقایسه با بقیه هست, من با کنسول از IFI Micro iDSD استفاده میکنم که هم ورودی و هم خروجی اپتیکال داره هم امپ خیلی قدرتمندی , در ضمن نانو خروجی اپتیکال هم داره و میتونید لپتاپ با USB متصل کنید و با اپتیکال هم RCA خروجی صدا بگیرید
amirfakhrian
03-02-2017, 23:30
RCA دک ها فقط جهت انتقال دیتا خام هست ولی بعضی ها هستن پری امپ داخلی دارن و سیگنال امپلیفای میشه و بعد خروج اون ولی اون هایی هم که هر 2 کار انجام میدن مثلا IFI Micro iDSD سوئیچ مجزا داره
بله چون در PS4 با داده دیجیتال سر و کار دارید و نویز به حداقل میرسه , من هم نانو دارم و هم مایکرو و 2 تا دیگه از امپ این برند و یه سری تجهیزات دیگه مثل منبغ تغذیه ها و کابلاش و بهتر از IFI واقعا حتی خارج از ایران هم نمیتونید چیز خوبی پیدا کنید که هم ترازش باشه یعنی حداقل با اختلاف زیاد باید هزینه کنید یه برند دیگه بگیرید من لوازم زیادی داشتم و تست کردم و به لطف همون سایت و فراهم کردن تجهیزات نقد و بررسی هم نوشتم و تقریبا همه تجهیزات داخل ایران هم تست کردم البته اون پی سی مکس لوازمی که داره هیچ جای دیگه نیست و انحصاری هست ولی تجهیزاتی مثل فیو اینا که همه جا هم پیدا میشه ولی ifi ها عملکردشون غیر قابل مقایسه با بقیه هست, من با کنسول از IFI Micro iDSD استفاده میکنم که هم ورودی و هم خروجی اپتیکال داره هم امپ خیلی قدرتمندی , در ضمن نانو خروجی اپتیکال هم داره و میتونید لپتاپ با USB متصل کنید و با اپتیکال هم RCA خروجی صدا بگیرید
ممنون
الان فیلم های مربوط به این دک رو دیدم. داخل جعبش فقط کابل rca داشت تبدیل rca به 3.5 رو از کجا تهیه کنم که کیفیت رو پایین نیاره. وگرنه به راحتی میشه ساخت.
ehsanrock
04-02-2017, 17:05
ممنون
الان فیلم های مربوط به این دک رو دیدم. داخل جعبش فقط کابل rca داشت تبدیل rca به 3.5 رو از کجا تهیه کنم که کیفیت رو پایین نیاره. وگرنه به راحتی میشه ساخت.
با پی سی ماکس در ارتباط باشید خیلی خوب راهنماییتون میکنن و ممکنه کابل خوب هم داشته باشن برای فروش
amirfakhrian
07-02-2017, 21:30
با پی سی ماکس در ارتباط باشید خیلی خوب راهنماییتون میکنن و ممکنه کابل خوب هم داشته باشن برای فروش
سلام
از راهنمایی های قبلیتون متشکرم. دک ifi رو سفارش دادم. حالا قصد خرید یک هدفون با سیم هم دارم به نظرتون چی بخرم. شفافیت و طبیعی بودن صدا برام مهمه. کیفیت آهنگ هام mp3 320 و کیفیت فیلم هام ریماکس(بلوری) هست.
mamadalmani
08-02-2017, 14:27
سلام
از بین این ها کدومو بگیرم
Creative auravana
sony mdr ex150 ap
akg y23
pioneer cl 751
یا حالا پیشنهاد قیمتی تا ۲۰۰
ممنون
هدفونی میخوام تا قیمت 600 تومن با این شرایط که من موزیکا پاپ و هوس و رپ گوش میدم و میخوام بیس نرم و خوبی داشته باشه. حالا تا این قیمت بهترین چیزی که باشه رو معرفی کنید. ممنون
Sent from my LG-K430 using Tapatalk
ehsanrock
09-02-2017, 16:18
سلام
از بین این ها کدومو بگیرم
Creative auravana
sony mdr ex150 ap
akg y23
pioneer cl 751
یا حالا پیشنهاد قیمتی تا ۲۰۰
ممنون
سلام. یکم بیشتر هزینه کنید Mee Audio M6 Pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرید با اختلاف زیاد تا چند برابر قیمتش بی رقیبه
هدفونی میخوام تا قیمت 600 تومن با این شرایط که من موزیکا پاپ و هوس و رپ گوش میدم و میخوام بیس نرم و خوبی داشته باشه. حالا تا این قیمت بهترین چیزی که باشه رو معرفی کنید. ممنون
سلام. نوع هدفون مشخص کنید. دور گوش ؟ روی گوش ؟ داخل گوش ؟
سلام
از راهنمایی های قبلیتون متشکرم. دک ifi رو سفارش دادم. حالا قصد خرید یک هدفون با سیم هم دارم به نظرتون چی بخرم. شفافیت و طبیعی بودن صدا برام مهمه. کیفیت آهنگ هام mp3 320 و کیفیت فیلم هام ریماکس(بلوری) هست.
سلام. خواهش میکنم
چقدر میخواید هزینه میکنید ؟ نوع هدفون هم بفرمایید
amirfakhrian
09-02-2017, 17:17
سلام. خواهش میکنم
چقدر میخواید هزینه میکنید ؟ نوع هدفون هم بفرمایید
تا 1.5 مشکلی برای هزینه کردن ندارم.
پشت باز و پشت بسته هم فرقی نمی کند.
ehsanrock
09-02-2017, 19:15
تا 1.5 مشکلی برای هزینه کردن ندارم.
پشت باز و پشت بسته هم فرقی نمی کند.
3 تا هدفون خیلی عالی هست از حدود 1 تا 2 میلیون
Hifiman he400s , HE400i و Philips Fidelio X2
من خودم از hifiman he560 دارم استفاده میکنم ولی اون مدل ها رو همه تست کردم و همینطور مدل های بالاتر مثل edition x و he1000
اگر هزینه محدود به دقیق 1.500 هست که به نظرم بهترین he400s هست و فیلیپس اکس 2 هم هدفون خیلی خوبیه و همینطور حجم بیس بیشتری هم داره ولی 400s صداش بی نقص تره و طبیعی تره البته پیشنهاد میدم نقد و بررسیش بخونید چون دقیقا طبق چیزی که گفتن و منم تجربه یکسانی داشتم و ارزش 400s خیلی بیشتره و برای چند نفر از دوستام هم مدل های متفاوت hifiman تهیه کردم و تست ها رو انجام دادم به نظرم بهترین هدفون هایی هستن در بازه قیمتشون نه سنهایزر نه بیرداینامیک نه شور هیچ کدوم در این بازه قیمتی صداهاشون به خوبی 400s یا 400i نیست مثلا he560 نصف قیمت HD800 داره ولی صداش خیلی خیلی بهتر و موزیکال و کامل تره
اگر بیس خیلی زیاد مهمه که philips x2 بگیرید هدفون خوبی هست و از مدل های سنهایزری مثل 600 یا 650 هم بهتره
amirfakhrian
09-02-2017, 19:52
3 تا هدفون خیلی عالی هست از حدود 1 تا 2 میلیون
Hifiman he400s , HE400i و Philips Fidelio X2
من خودم از hifiman he560 دارم استفاده میکنم ولی اون مدل ها رو همه تست کردم و همینطور مدل های بالاتر مثل edition x و he1000
اگر هزینه محدود به دقیق 1.500 هست که به نظرم بهترین he400s هست و فیلیپس اکس 2 هم هدفون خیلی خوبیه و همینطور حجم بیس بیشتری هم داره ولی 400s صداش بی نقص تره و طبیعی تره البته پیشنهاد میدم نقد و بررسیش بخونید چون دقیقا طبق چیزی که گفتن و منم تجربه یکسانی داشتم و ارزش 400s خیلی بیشتره و برای چند نفر از دوستام هم مدل های متفاوت hifiman تهیه کردم و تست ها رو انجام دادم به نظرم بهترین هدفون هایی هستن در بازه قیمتشون نه سنهایزر نه بیرداینامیک نه شور هیچ کدوم در این بازه قیمتی صداهاشون به خوبی 400s یا 400i نیست مثلا he560 نصف قیمت HD800 داره ولی صداش خیلی خیلی بهتر و موزیکال و کامل تره
اگر بیس خیلی زیاد مهمه که philips x2 بگیرید هدفون خوبی هست و از مدل های سنهایزری مثل 600 یا 650 هم بهتره
ممنون از شما.
یکی از دوستان بیرداینامیک dt 880 رو پیشنهاد کرده. هدفونی می خوام که حالت موزیکال تر داشته باشه و از شنیدن موسیقی لذت ببرم.
Sent from my E6633 using Tapatalk
ehsanrock
09-02-2017, 20:42
ممنون از شما.
یکی از دوستان سنهایزر dt 880 رو پیشنهاد کرده. هدفونی می خوام که حالت موزیکال تر داشته باشه و از شنیدن موسیقی لذت ببرم.
Sent from my E6633 using Tapatalk
من نمیدونم تعریف موزیکال و دقیق از دیدگاه دوست شما چی بوده ولی DT880 فاجعست از لحاظ موزیکالیتی , بیس کم و سطحی و مید رنج خیلی درهم و تریبل خیلی خشک و هارش ! البته خیلی ها تو ایران هدفون هایی مثل hifiman تست نکردن و تا به حال نشنیدن ولی DT880 حتی نزدیک به Philips X2 هم نیست حالا hifiman he400s که جایگاهش خیلی ویژه هست. من مدل های 1770 پرو و 1990 پرو , T90 هم تست کردم و خیلی از مدل های بیردانامیک هم داشتم و طولانی مدت استفاده کردم مثل همین 880 و 990 و 770 و T1 ولی 400S به راحتی پرچمدارای بیرداینامیک هم مچاله میکنه حالا dt880 که یه هدفون معمولیه به کنار , به دوستتون پیشنهاد بدید یک بار هم شده he400s تست کنه چون به راحتی با هدفون های 3 و 4 برابر قیمتش برابری داره , dt880 در بهترین حالت نزدیکی اختلاف شب و روزی داره با این هدفون
amirfakhrian
09-02-2017, 20:57
من نمیدونم تعریف موزیکال و دقیق از دیدگاه دوست شما چی بوده ولی DT880 فاجعست از لحاظ موزیکالیتی , بیس کم و سطحی و مید رنج خیلی درهم و تریبل خیلی خشک و هارش ! البته خیلی ها تو ایران هدفون هایی مثل hifiman تست نکردن و تا به حال نشنیدن ولی DT880 حتی نزدیک به Philips X2 هم نیست حالا hifiman he400s که جایگاهش خیلی ویژه هست. من مدل های 1770 پرو و 1990 پرو , T90 هم تست کردم و خیلی از مدل های بیردانامیک هم داشتم و طولانی مدت استفاده کردم مثل همین 880 و 990 و 770 و T1 ولی 400S به راحتی پرچمدارای بیرداینامیک هم مچاله میکنه حالا dt880 که یه هدفون معمولیه به کنار , به دوستتون پیشنهاد بدید یک بار هم شده he400s تست کنه چون به راحتی با هدفون های 3 و 4 برابر قیمتش برابری داره , dt880 در بهترین حالت نزدیکی اختلاف شب و روزی داره با این هدفون
ممنون
آقای آشوری هم با توجه به دکی که تهیه کردم تاکید روی همین هدفون داشتند.
ehsanrock
09-02-2017, 21:18
ممنون
آقای آشوری هم با توجه به دکی که تهیه کردم تاکید روی همین هدفون داشتند.
اقای اشوری و تیمشون کار درست ترین و قابل اعتماد ترین افرادی هستن در زمینه صدا که من میشناسم. من چند ساله باهاشون در ارتباطم و خیلی چیزا ازشون یاد گرفتم و به لطف اونا خیلی از تجهیزات هم تونستم تست و تهیه کنم تا قبلش ارزو بود که روزی به همچین چیزی مخصوصا در ایران دست پیدا کنم , سطح دانش و اطلاعات کاریشون با هیچ فروشگاهی در ایران و یا افرادی که من میشناسم قابل مقایسه نیست
اقا احسان حالا دور گوش بودن یا روی گوش توی انتقال صدا و فشار اوردن به گوش تاثیری هم داره ؟ هر کدوم که به نطر خودتون بهتره دیگه
ehsanrock
09-02-2017, 22:47
اقا احسان حالا دور گوش بودن یا روی گوش توی انتقال صدا و فشار اوردن به گوش تاثیری هم داره ؟ هر کدوم که به نطر خودتون بهتره دیگه
بله مثلا هدفون های دور گوش ایزولیت بهتری انجام میدن و صدای کمتری از محیط بیرون شنیده میشه و همینطور صدای کمتری به محیط بیرون نشت میکنه , ببینید کجا و در چه شرایطی بیشتر استفاده میکنید و در چه شرایطی کمتر . مبحث ایزوله بیشتر و راحتی هم هست و البته در صورتی که هدفون خوب پوشیده بشه دور گوش صدای دریافتی هم بهتر هست و در بعضی ها حجم بیس هم به دلیل سیلد خوب بیشتره و ضرب بهتری داره , البته به دلیل ساختار و کاربرد های متفاوت هر شرکت به خوبی هدفون برای هر دو استفاده اماده میکنه که نقصی نداشته باشن و نمیشه از نوع قرار گیری انتقادی کرد , بیشتر بسته به نوع کاربرد شما از هدفون داره
دوستان یه هدفون وایرلس دور گوش تا 500 تومن معرفی کنید. کاربردم بیشتر فیلم و بازی هست.
MDR-XB650BT چطوره؟
fastfind
12-02-2017, 21:08
سلام. جایگزین برای هندزفری galaxy s5 چی پیشنهاد میکنید؟
من یه هندزفری اصل s5 مثل عکس زیر خریدم حدود 30 یا 40 تومن درست یادم نیست.
ولی با توجه به قیمتش خیلی کیفیتش بالابود.... صدا و حجم صدا بالا و با کیفیت بود. حجم صدا بالا و بیس بالا بود
ولی خدایی کیفیتش خوب بود و نسبت به بقیه ی هندزفرهای هم قیمتش کیفیتش اوکی بود...
الان خراب شده خیلی وقته داشتمش... دیگه گیرم نمیاد هرچی هست مدل 20 تومنیشه و کاملا بی کیفیت و واقعا فاجعه باره
یک چهارم اون قبلی که داشتم کیفیت و حجم صدا نداره...
الان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که حداقل کمتر از هندزفری اصل s5 نباشه؟ داخل گوشی پشت بسته میخوام باشه...
طراحیش عین s5 باشه... تو گوش قشنگ چفت بشه... تو کیفیت هم یه چیز قابل فبولی باشه...
تا حدود 70 یا 80 تومن ... هنزفری شیائومی Piston Iron خوبه؟ کمتر از هندزفری اصل s5 که نیست؟ یا چیز بهتر چی سراغ دارید؟
ممنون
mehrdadb3
13-02-2017, 11:16
سلام. جایگزین برای هندزفری galaxy s5 چی پیشنهاد میکنید؟
من یه هندزفری اصل s5 مثل عکس زیر خریدم حدود 30 یا 40 تومن درست یادم نیست.
ولی با توجه به قیمتش خیلی کیفیتش بالابود.... صدا و حجم صدا بالا و با کیفیت بود. حجم صدا بالا و بیس بالا بود
ولی خدایی کیفیتش خوب بود و نسبت به بقیه ی هندزفرهای هم قیمتش کیفیتش اوکی بود...
الان خراب شده خیلی وقته داشتمش... دیگه گیرم نمیاد هرچی هست مدل 20 تومنیشه و کاملا بی کیفیت و واقعا فاجعه باره
یک چهارم اون قبلی که داشتم کیفیت و حجم صدا نداره...
الان چه مدلی رو پیشنهاد میکنید که حداقل کمتر از هندزفری اصل s5 نباشه؟ داخل گوشی پشت بسته میخوام باشه...
طراحیش عین s5 باشه... تو گوش قشنگ چفت بشه... تو کیفیت هم یه چیز قابل فبولی باشه...
تا حدود 70 یا 80 تومن ... هنزفری شیائومی Piston Iron خوبه؟ کمتر از هندزفری اصل s5 که نیست؟ یا چیز بهتر چی سراغ دارید؟
ممنون
سلام
من هندزفری s4 , s5 رو دارم هر دو اکبند هستن رو گوشیم بوده استفاده نکردم اگر میخوایید بهم بگید
راجبه جایگزین هم piston iron هندزفری بسیار خوبی هستش اگرم اهل بیس زیاد هستید این مدل رو اگر پیدا کنید هیولای بیس هستش Rock Zircon
ehsanrock
13-02-2017, 16:39
دوستان یه هدفون وایرلس دور گوش تا 500 تومن معرفی کنید. کاربردم بیشتر فیلم و بازی هست.
MDR-XB650BT چطوره؟
بهترین و با ارزش ترین هدفون وایرلس دور گوشی که تا 1.500 میتونید تهیه کنید Mee Audio Matrix 2 هست قیمتش هم زیر 500 تومنه از سونی MDR-100APN که قیمتش حدود 1500 هم هست خیلی بهتره و همینطور از Bose QC35 که حدود 1700 قیمتشه از خیلی از مدل های سنهایزر مثل مومنتوم 1 و 2 یا اربانایت روی گوش یا دور گوش هم بهتره حتی تا 2 میلیون هم این هدفون حرف ها زیادی برای گفتن داره
بهترین و با ارزش ترین هدفون وایرلس دور گوشی که تا 1.500 میتونید تهیه کنید Mee Audio Matrix 2 هست قیمتش هم زیر 500 تومنه از سونی MDR-100APN که قیمتش حدود 1500 هم هست خیلی بهتره و همینطور از Bose QC35 که حدود 1700 قیمتشه از خیلی از مدل های سنهایزر مثل مومنتوم 1 و 2 یا اربانایت روی گوش یا دور گوش هم بهتره حتی تا 2 میلیون هم این هدفون حرف ها زیادی برای گفتن داره
احسان خان این هدفون بیس خوب و نرمی داره واسه موزیک های هاوس و پاپ و رپ ؟ من درصد بالایی واسه موزیک گوش دادن میخوام .
احسان خان این هدفون بیس خوب و نرمی داره واسه موزیک های هاوس و پاپ و رپ ؟ من درصد بالایی واسه موزیک گوش دادن میخوام .
ehsanrock
16-02-2017, 03:33
سلام , بله بیس کیفیت خوبی داره و حجمی بالاتر از استاندارد هست بدون اینکه وارد مید رنج بشه و صدا رنگ نشده و نرم و طبیعی هست برای تمامی کاربرد ها مناسبه , به عبارتی برای موزیک هایی که نیاز به بیس بیشتره هم کاملا انتخاب مطمئنیه ولی بدون اختلال در باقی فرکانس ها صدا شفاف و وضوح خیلی خوبی داره
elyartab
18-02-2017, 20:44
سلام دوستان
من میخوام یه هدفون کم خرج بالا نشین تهیه کنم
یه چیزی حدود 100 الی 200 تومن
بیس و ایناش هم راضی کننده باشه و زیاد هم گنده نباشه
و یه سوال اینکه آیا امواج این هدفون های وایرلس و بلوتوث برای بدن مضر نیست؟
ممنونم
ehsanrock
22-02-2017, 17:53
صدا بازا این دو تا ریویو از دست ندید چون اولین و تنها مرجع نقد و بررسی تخصصی هدفون در ایران هست
نقد و بررسی تخصصی هدفون اودیوفایل های فای من اچ ای 400 اس – Hifiman HE400S Review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
نقد و بررسی تخصصی هدفون اودیوفایل سنهایزر اچ دی 700 – Sennheiser HD700 Review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
gymclass.heroes
14-03-2017, 12:59
سلام دوست عزیز احسان بزارین براتون خلاصه کنم.واقعا شکر گزارتم این matrix 2 عالیه امروز شرو کردم به استارت و بررسیش کردم.
هدفون در کل صدای خوبی داره,بیسش زیاده اما جالب نیس اما یه حسنی داره اینه که فرکانس میدرنج شفافن برخلا سری سونی.در کل برای سبکم دابستپ خوبه که بیسشو هم با مود v4a میشه درستش کرد.
مید رنج عالی و موردنظر
بنده از تربل بدم میاد به ولی ناموسن تربل زیبا داش
قیمت و شارژ عالی
استریو هم یکم شده ولی خوب در نیومده ...
دارای تکنولوژی nfc و apt که این تکنولوژیا اکثرا گوشی های پرچم دار سامسونگ یافت میشن ینی اگه دنبال تجربه بهترین بهتره سر s بخرین برا این هدفون.
ضعفی ک اکثرا هدفون های بلوتوث 70% دارن این 25% داره با پری امپش هم کم تر قابل توجهه پری امپش هم مناسب برای گوشه کارتون نمیکنه خوبم تقویت اومد.
زیبایی و نویز کنسلینگ:زیباییش ساده اس برای اتوبوس و بیرون راحت میشه رفت ولی به گوش زیاد جا نمیشه برای من که خیلی زرنگم نمیشه ;) قابل انعتاف هم نیس برای جیب ولی کیف داره و قابل چرخش 180 درجس نویز کنسلینگ هم 75-80% -حذف میکنه بر خلاف نظر های عمومی که میگن کم میکنه ولی خوبه
پیام کلی:اولویت هدفون سیمیه برای کیفیت ولی برای بی سیم این انتخاب خوبه بهتره بخرید تا تموم نشه و استاد احسان دمش گرم ایشون با تجربه ان من ناراضی نیستم هدفون ایشون رو خریدم خیلی بهتر از هدفون های ات اشغال یک بار مصرف چینیه که یه پری امپ میزاره فقط و فرکانس 200 تقویت میده اخرش گوش جماعتو کار میکنه. سر دستشونNIA وفیک ها .
سعی کنید هرگز ولومشو زیاد نکنین ضعف شنوایی یهویی میاد یه روز هم شما مثل پدربزرگتون هرچی بگن میگین چی؟
تشکر.( موسیقی الکترونیک)
Smartman
17-03-2017, 23:59
سلام دوستان
خواهش دارم اساتید در رنج 200-250 هدفون بیسیم داخل گوشی با کیقیت ساخت خوب و مقاوم معرفی بفرمائید
استفادم گوش دادن کتاب صوتی(که بعضی هاشون کیفت بد و صدای نامفهوم دارن و لازمه حجم صدا رو زیاد کرد) تو ماشین
و گوش دادن موسیقی راک و پاپ هنگام ورزش
با تشکر
ehsanrock
22-03-2017, 17:18
سلام دوستان
خواهش دارم اساتید در رنج 200-250 هدفون بیسیم داخل گوشی با کیقیت ساخت خوب و مقاوم معرفی بفرمائید
استفادم گوش دادن کتاب صوتی(که بعضی هاشون کیفت بد و صدای نامفهوم دارن و لازمه حجم صدا رو زیاد کرد) تو ماشین
و گوش دادن موسیقی راک و پاپ هنگام ورزش
با تشکر
سلام , بهترین ایرفون های موجود در بازار نسبت به کیفیت محصول و صداشون برند Mee Audio هست من مدل X6 Plus ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشنهاد میدم در برند های دیگه باید حداقل 2 تا 5 برابر بیشتر هزینه کنید تا این صدا پیدا کنید. البته مدل M9B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست که نوع قرارگیری متفاوتی داره که سلیقه ای هست ولی صداشون تقریبا یکی هست اما بیس X6 Plus کمی بیشتره. چون ورزش هم اولویت هست موقع حرکت ایرفون داخل گوش ثابت باشه به نظرم X6 Plus انتخاب بهتری باشه
MOHAMMAD2010
23-03-2017, 12:47
من چند وقت پیش پیستون 3 رو تست کردم اصلا راضی نبودم
بیس پایینی داشت و همینطور حجم صدای پایینی هم داشت
باورم نمیشد ولی با ep630 کریتیو که 10 سال پیش خریدیمش مقایسش کردم کریتیو هم حجم صدای بیشتری داشت هم تو بیس خیلی قوی تر بود فقط تریبل پایین تری داشت
با یه هدفون که رو گوشی HTC هم بود مقایسش کردم ولی بازم پیستون 3 خیلی ضعیف تر از این مدل بود
برام جالب بود این همه تو سایت ها از این پیستون 3 تعریف میکنن ولی از نظر من اصلا خوب نبود !
wrongring
25-03-2017, 01:42
سلام میخوام یه هندزفری بخرم که واسه گیم (سبک اکشن) خوب باشه هم آهنگ، تا سیصد تومن چه هندزفری پیشنهاد میدین، هندزفری ریزر بهتره، بیتس یا مانستر؟ کدوم مدلش بدرد من میخوره
mosicr77
27-03-2017, 19:58
سلام خدمت دوستان و اساتید محترم
اگه میشه ی هدفون واسه فیلم دیدن و موسیقی پاپ بیشتر تا 300هزار تومن معرفی کنید
این چطوره
iman0013
11-04-2017, 18:17
سلام
هدست تا 250 یکم بالا پایین واسه گیم و در درجه بعد موزیک چی پیشنهاد میکنین.یه هدست که واسه گیم ( pc و ps4) خوب جواب بده و برای موسیقی هم صداش زیاد بم نباشه که نشه جزئیات رو شنید! تفکیک صدا برام مهم تره تا بیس
مدل های زیر نظرمو جلب کردن
SteelSeries Siberia 200 قیمت 260
SteelSeries Siberia 150 قیمت 200
A4Tech Bloody G501 Gaming Headset قیمت 180
ASUS CERBERUS قیمت 220
مدل سایبریا 200 با رابط 3.5 mm وصل میشه و مدل 150 با usb و با مدل 200 نمیشه به برنامه system engine شرکت استیل سریز وصل شد.حالا نمیدونم این برنامش تاثیر خاصی تو کیفیت صدا داره یا نه....یا این که رابط usb کیفیتش بیشتره یا جک 3.5mm
مدل a4tech حالت صدای 7.1 کاناله داره! با usb متصل میشه. ولی برندش معروف نیست و کسی رو ندیدم تا حالا داشته باشه.ولی مشخصات و قیمتش وسوسه انگیزه
ایسوس هم هیچ اطلاعی ازش ندارم فقط میدونم صدای بمش خیلی زیاده و درایو 60 میلی متری داره!
نقاط قوت مدل های استیل سریز راحتی استفاده ازشون هست که در طولانی مدت میگن اذیت نمیکنه
hosseinf722
16-04-2017, 12:41
سلام
با بودجه 100 هزار تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین؟
اولویت بغیر از کیفیت صدای نسبتا خوب، دوام بالا و دیر خراب شدن و پاره نشدن و... هست
ممنون
سلام دوستان وقت بخیر
میخاستم ازتون مشورت بگیرم ، البته برای 1 کی از دوستانم ، الخصوص اقایون
rave-87@
metalhead_forever@ و... بقیه دوستان و اساتید
دوستان 1 هدفون میخایم که کیفیت بالا داشته باشه ، نویز کنسلینگ خوبی داشته باشه برای محیط شلوغ و بیرون ، کیفیت ساختش هم بالاباشه وبا دوام باشه
گوش را اذیت نکنه برای استفاده طولانی و استفاده مداوم
حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ in ear یا روی گوشی؟ یا از هر نوع ،1 مدل آفر بدید ممنون میشم ، البته فکر میکنم in ear با این قیمت چیز خاصی نمیشه گرفت
بودجش تا حداکثر 100 هست حالا یکم بالا و پایین
الته این رو هم میدونم با 100 نمیشه توقع حرفه ای داشت ولی در حد 100 میخام بهترین گزینرو با توجه به دانش و تجربه شما انتخاب کنیم ، و برندای معتبر وشناخته شده و رو بورس باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.ممنونم
mahdi-mo
27-04-2017, 15:59
سلام دوستان
نظرتون درمورد هدفون xiaomi mi pro HD چیه؟
همچنین در مورد xiaomi quantine
میخام با گوشیه xiaomi mi 5 استفاده کنم
بودجمم بین ۷۰ تا ۱۰۰ تومنه
Sent from my K00E using Tapatalk
دوستان یه هدفون بی سیم برای موسیقی میخوام
ولی سیستمم بلوتوث نداره
به نظرتون این مدل که خودش دانگل داره مورد خوبیه؟
Asus HS-W1 Wireless Computer Headset
دوستان T-Jays Three موجوده اگر کسی خواست . میخوام ارفونم رو بفروشم . کاملن سالم
لینک مشخصات : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mahdi-mo
01-05-2017, 21:21
سلام دوستان
نظرتون درمورد هدفون xiaomi mi pro HD چیه؟
همچنین در مورد xiaomi quantine
میخام با گوشیه xiaomi mi 5 استفاده کنم
بودجمم بین ۷۰ تا ۱۰۰ تومنه
Sent from my K00E using Tapatalk
واقعاً واقعاً یادش بخیر یه زمانی انجمن p30world تو ایران حرف اولو میزد
مدتی میشه که تقریباً میشه گفت نیمه فعاله
اصلا کسی نیست راهنمایی کنه کاربرارو
یادش بخیر اون روزا :n37::n37:
ehsanrock
07-05-2017, 13:30
سلام دوستان وقت بخیر
میخاستم ازتون مشورت بگیرم ، البته برای 1 کی از دوستانم ، الخصوص اقایون
rave-87@
metalhead_forever@ و... بقیه دوستان و اساتید
دوستان 1 هدفون میخایم که کیفیت بالا داشته باشه ، نویز کنسلینگ خوبی داشته باشه برای محیط شلوغ و بیرون ، کیفیت ساختش هم بالاباشه وبا دوام باشه
گوش را اذیت نکنه برای استفاده طولانی و استفاده مداوم
حالا شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ in ear یا روی گوشی؟ یا از هر نوع ،1 مدل آفر بدید ممنون میشم ، البته فکر میکنم in ear با این قیمت چیز خاصی نمیشه گرفت
بودجش تا حداکثر 100 هست حالا یکم بالا و پایین
الته این رو هم میدونم با 100 نمیشه توقع حرفه ای داشت ولی در حد 100 میخام بهترین گزینرو با توجه به دانش و تجربه شما انتخاب کنیم ، و برندای معتبر وشناخته شده و رو بورس باشه
ممنون میشم راهنمایی کنید.ممنونم
سلام , mee audio rx18 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرید و 50 تومن هم صرفه جویی کنید. برند امریکایی معتبری هست و تخصصش صدا هست نماینده رسمی هم داره ایران با گارانتی هست قیمت ارزونی هم داره , مدل M6P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست که کیفیت ساخت بالاتری داره و کمی هم صدای بهتری ولی قیمتش بیشتره
ehsanrock
07-05-2017, 13:35
سلام
با بودجه 100 هزار تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین؟
اولویت بغیر از کیفیت صدای نسبتا خوب، دوام بالا و دیر خراب شدن و پاره نشدن و... هست
ممنون
سلام. 30 تومن بیشتر هزینه کنید این مدل بگیرید قرار گیری پشت گوش هست و صدای خوبی هم داره با کیفیت ساخت خیلی خوبی Mee Audio M6P ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بهترین میزان عملکرد نسبت به قیمتی که دیدم همین می اودیو داره مخصوصا مدل rx18
amir200812
26-05-2017, 09:17
سلام دوستان
کسی هدفون SONY MDR-XB1000 سراغ داره (هم اکبند و هم دست دوم)؟؟؟؟
ali_phd71
29-05-2017, 23:32
با سلام و خسته نباشید
من الان هدفون logitech h150 دارم 3 ساله ولی الان سیمش دچار مشکل شده و میخوام یه هدفون بی سیم بگیرم
اهل اهنگ نیستم ولی خیلی خیلی فیلم میبینم
ایا هدفون های بی سیم کیفیت صدای خوبی دارن؟
هدفون بی سیم هدفون کريتيو سري Sound Blaster مدل Jam چطوره ؟
هدفون بلوتوث مايپو مدل M3 BTX-500S هم خوشم میاد ولی وزن بالاش اذیتم میکنه چون هدفون چندین ساعت روی سرمه
A4TECH RH-200 Wireless Headset این مدل هم مد نظرمه؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر فراوان
سلام به همگی دوستان
خسته نباشین
من دنبال یک هدفون on ear هستم چون گردنم تحمل وزن بالا رو نداره و وزن کم میخوام و هم چون چند ساعت گوش میکنم گوشم گرم نشه خیلی و راحت هم باشه نسبتا برای استفاده طولانی و چند ساعته
سبکایی که گوش میکنم بیشتر Rock هست و pop-rock و dance و بعضی وقت ها هم ballad و r&b
بعضی از راک هام خیلی شلوغ هستن
صدایی که میخوام صدایی شفاف هست و بیس هم خوب باشه ولی خیلی دوست ندارم حالت بوم بوم شدید داشته باشه چون زیاد گوش میکنم و گوشم خسته میشه ولی خب صدای هدفون فلت نباشه و تحرک داشته باشه و بیسش هم خوب باشه و نرمال باشه کم هم نباشه ولی بیشتر وضوح و شفافیت صدا مهمه برام
نمیدونم چرا فرکانس های بالا توی موزیک های من خیلی تمیز نیستند و گوشم رو اذیت میکنه و بعضی وقتا کل آهنگ رو یه حالت کثیف میکنن(شاید هم گوش های من بهشون حساسه)
سورسم fiio x3 2nd هست و میخوام صدا شفاف و تمیز باشه و وکال ها هم خیلی توی آهنگ گم نشه و فرکانس های بالا هم اذیت نکنن ولی خب جوری هم نباشه که انگار صدای آهنگ گرفته است.
تفکیک هم خوب باشه
soundstage و حالت سه بعدی بودن هم تا حد ممکن خوب باشه ولی طبیعی نه مصنوعی
و هم صداهای بالا harsh نباشن چون اذیت میشم ولی جوری هم نباشه که soundstage کم بشه یا صدا حالت گرفته پیدا کنه و صدا یکم حالت گرم/نرم داشته باشه
راستی خیلی خوب میشه که در عین تفکیک و پخش خوب جزئیات هدفون صداش جوری باشه که کل آهنگ نسبتا حالت یکپارچه داشته باشه و جوری نباشه که همش احساس کنم کلی ساز مختلف هرکدوم دارن واسه خودشون میزنن
(البته میدونم ممکنه مقداری از این ها رو با اکولایزر بشه بهتر کرد ولی ترجیحا میخوام صدا این سبکی باشه و مخصوصا فرکانس های بالا اذیت نکنن و هم با اکولایزر صدا یکم مصنوعی میشه)
قیمت هم حدود ۲۰۰-۳۰۰ یا حداکثر ۴۰۰ احتمالا بتونم هزینه کنم ولی ۴۰۰ حداکثر هست و خیلی خوب میشه اگر با قیمت کمتر باشه
راستی من هدفون رو توی خونه استفاده میکنم و برای بیرون نمیخوام و معمولا سعی میکنم مواظبت کنم ولی لطفا یه هدفونی معرفی کنین که حداقل چندسالی دووم بیاره و از لحاظ کیفیت ساخت و سیم و... هم خوب باشه
خیلی خیلی ممنونم
اگر لطف کنین چند مدل با مقایسه بفرمایین خیلی ممنون میشم
بعد به نظر شما یک سال یا بیشتر صبر کنم تا پول جمع کنم مدل گرون تر مثلا با کابل جدا شدنی اینا و صدا و کیفیت بهتر بخرم که اگر مثلا سیم خراب شد بشه جایگزین کرد و کلا کیفیت صدا و ساختش بالاتر باشه و... یا با همین بودجه میشه هدفون خوبی خرید و نیازی نیست بیشتر هزینه کنم و یا مثلا اون جداشدنی ها قطعاتش نیست یا ...؟
راستی بی زحمت هدفون رو از جایی بگین که بتونم برم تو فروشگاه تستش کنم و بی زحمت اون فروشگاه رو هم بگید جاش رو (خودم ایران هدفون رو میشناسم ولی جدیدا تنوع هدفوناشون تو بازه قیمتی که من میخوام و ویژگی هایی که میخوام کمه)
بازم خیلی ممنون
KiarashMa
24-06-2017, 14:50
سلام دوستان
یه هدفون AKG Q460 دارم که سیمش ایراد پیدا کرده از یکی از گوشی هاش صدا نمیاد. (سیم رو تو یه زاویه خاص نگه داری درست میشه )
برای تعمیر یا عوض کردن سیم کجا تو تهران باید ببرم؟
ehsanrock
29-06-2017, 12:56
سلام به همگی دوستان
خسته نباشین
من دنبال یک هدفون on ear هستم چون گردنم تحمل وزن بالا رو نداره و وزن کم میخوام و هم چون چند ساعت گوش میکنم گوشم گرم نشه خیلی و راحت هم باشه نسبتا برای استفاده طولانی و چند ساعته
سبکایی که گوش میکنم بیشتر Rock هست و pop-rock و dance و بعضی وقت ها هم ballad و r&b
بعضی از راک هام خیلی شلوغ هستن
صدایی که میخوام صدایی شفاف هست و بیس هم خوب باشه ولی خیلی دوست ندارم حالت بوم بوم شدید داشته باشه چون زیاد گوش میکنم و گوشم خسته میشه ولی خب صدای هدفون فلت نباشه و تحرک داشته باشه و بیسش هم خوب باشه و نرمال باشه کم هم نباشه ولی بیشتر وضوح و شفافیت صدا مهمه برام
نمیدونم چرا فرکانس های بالا توی موزیک های من خیلی تمیز نیستند و گوشم رو اذیت میکنه و بعضی وقتا کل آهنگ رو یه حالت کثیف میکنن(شاید هم گوش های من بهشون حساسه)
سورسم fiio x3 2nd هست و میخوام صدا شفاف و تمیز باشه و وکال ها هم خیلی توی آهنگ گم نشه و فرکانس های بالا هم اذیت نکنن ولی خب جوری هم نباشه که انگار صدای آهنگ گرفته است.
تفکیک هم خوب باشه
soundstage و حالت سه بعدی بودن هم تا حد ممکن خوب باشه ولی طبیعی نه مصنوعی
و هم صداهای بالا harsh نباشن چون اذیت میشم ولی جوری هم نباشه که soundstage کم بشه یا صدا حالت گرفته پیدا کنه و صدا یکم حالت گرم/نرم داشته باشه
راستی خیلی خوب میشه که در عین تفکیک و پخش خوب جزئیات هدفون صداش جوری باشه که کل آهنگ نسبتا حالت یکپارچه داشته باشه و جوری نباشه که همش احساس کنم کلی ساز مختلف هرکدوم دارن واسه خودشون میزنن
(البته میدونم ممکنه مقداری از این ها رو با اکولایزر بشه بهتر کرد ولی ترجیحا میخوام صدا این سبکی باشه و مخصوصا فرکانس های بالا اذیت نکنن و هم با اکولایزر صدا یکم مصنوعی میشه)
قیمت هم حدود ۲۰۰-۳۰۰ یا حداکثر ۴۰۰ احتمالا بتونم هزینه کنم ولی ۴۰۰ حداکثر هست و خیلی خوب میشه اگر با قیمت کمتر باشه
راستی من هدفون رو توی خونه استفاده میکنم و برای بیرون نمیخوام و معمولا سعی میکنم مواظبت کنم ولی لطفا یه هدفونی معرفی کنین که حداقل چندسالی دووم بیاره و از لحاظ کیفیت ساخت و سیم و... هم خوب باشه
خیلی خیلی ممنونم
اگر لطف کنین چند مدل با مقایسه بفرمایین خیلی ممنون میشم
بعد به نظر شما یک سال یا بیشتر صبر کنم تا پول جمع کنم مدل گرون تر مثلا با کابل جدا شدنی اینا و صدا و کیفیت بهتر بخرم که اگر مثلا سیم خراب شد بشه جایگزین کرد و کلا کیفیت صدا و ساختش بالاتر باشه و... یا با همین بودجه میشه هدفون خوبی خرید و نیازی نیست بیشتر هزینه کنم و یا مثلا اون جداشدنی ها قطعاتش نیست یا ...؟
راستی بی زحمت هدفون رو از جایی بگین که بتونم برم تو فروشگاه تستش کنم و بی زحمت اون فروشگاه رو هم بگید جاش رو (خودم ایران هدفون رو میشناسم ولی جدیدا تنوع هدفوناشون تو بازه قیمتی که من میخوام و ویژگی هایی که میخوام کمه)
بازم خیلی ممنون
سلام , با توضیحاتی که دادید غیر ممکنه بتونید از Mee Audio Wave ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هدفون بهتر و کم نقص تری پیدا کنید صدایی مثل مدل های سنهایزر اوربانایت و مومنتوم داره که قیمتاشون بالای 1 میلیون هست ولی با یک سوم قیمت , اگر بودجه بیشتر کنید و بتونید مدل ماتریکس 2 یا 3 بگیرید پشیمون نمیشید کلا این برند با محصولات مشابه چند برابر قیمتش رقابت میکنه و هم با بلوتوث میتونید استفاده کنید هم با سیم و کابل هدفون هم 3.5 معمولی هست که همه جا پیدا میشه , و به نظرم بیشترین عملکرد ممکن با کمترین قیمت و کیفیت عالی ارائه میده مثلا مدل P1 همین برند که قیمت حدود 900 تومنی داره با ایرفون های بالای 3 تا 4 میلیون تومن عملکرد مشابهی داره برند امریکایی و شناخته شده ای هست جستجو کنید متوجه میشید
mjserene
09-08-2017, 19:32
سلام به همه دوستان عزیز . من برای تمرین یه هدفون مناسب میخوام میخوام که هم بیسیم باشه و هم مموری استیک بهش بخوره تا گوشی رو با خودم سر تمرین نبرم ؟ از بین برند های خوب با این مشخصات تا قیمت 700 تومن کیشه چیزی پیدا کرد یا نه؟ اگر نه همون یه هدفون بیسیم مناسب تا قیمت 800-700 بهم معرفی کنید بردشم زیاد باشه که گوشی رو بزارم تو کمد . مرسی
mjserene
16-08-2017, 21:48
سلام. لطفا یه هدفون مناسب برای ورزش به من معرفی کنید. با بوجه 700-800 تومن. بردشم قوی باشه که گوشی رو با خودم سر تمرین نبرم. خیلی ممنون
Panther_X
03-09-2017, 20:06
سلام. من میخواستم یه ایرفون بگیرم برا استفاده موزیک و فیلم چه رو گوشی های مختلف چه لب تاب کیفیت مناسبی داشته باشه و سیمش به این سادگیا خراب نشه. قیمت حدود 100 تا 150 چه مدل هایی پیشنهاد میشه؟
برند MEE Audio در چه حده؟ بعد اینکه سیم جدا میشه و قابل تعویضه، هنگام استفاده هم با یک فشار کوچیک براحتی سیم جدا میشه یا اینجوری نیست؟
Nocturne
12-10-2017, 22:14
سلام
من یه akg y50bt میخوام بگیرم. از کجا بگیرم بهتره؟ دی جی کالا فقط رنگ نقره ایش رو داره من مشکی میخواستم
amir_t6262
12-10-2017, 22:39
سلام
من یه akg y50bt میخوام بگیرم. از کجا بگیرم بهتره؟ دی جی کالا فقط رنگ نقره ایش رو داره من مشکی میخواستم
سلام. طبقه 4 مجتمع چهارسو، فروشگاه ایران هدفون یه سری بزن. شاید داشته باشه.
سلام و درود ،،، با اومدن هدفون هاي با كيفيت رو گوشي ها ديگه بازار هدفون هاي حرفه اي كمرنگ تر شده ... يه زمون چقدر تو تب و تاب هدفون بوديم ...
دوستان يه هدفون اصلي آيفون ٦ رو كارتني دارم اگر كسي به دردش ميخوره بگه در خدمتم
سلام به همه .
دوستان هندزفری با کیفیت و تفکیک صدای خوب که مناسب سبک های با جزئیات بالا مثل راک ، متال و کلاسیک باشه در حدود 100 تومن چی رو پیشنهاد میکنین؟
mehrdadt63
23-12-2017, 15:14
سلام.
لطفا راهنمایی بفرمائید . در مجموع بیس lcd 2 بیشتر راضی کننده هست یا he560 ؟
برای من لذت بخش بودن صدا و بیس ضربه ای و عمیق اولویت داره و اینکه برای موسیقی الکترونیک کدام انتخاب بهتری هستش ؟
با تشکر.
سلام دوستان خسته نبشید
قصد دارم به زودی هدفون Shure SE215 رو تهیه کنم(با قیمت 510 تومن یکی پیدا کردم) ، سبک ها یمورد علاقم هم بیشتر توی حوزه های راک و متال و کلاسیک و.... هست و دوست دارم صدای ساز ها رو با جزئیات بشنوم
سورس هام اس5 سامسونگ و لپتاپم هستن که فکر میکنم یک مقدار ضعیف باشن
توی این بازه قیمت گزینه های مناسبتری برای این سبک ها پیدا میشه ؟
Hamid666777777
02-05-2018, 23:32
با سلام میخواستم ببینم هدفون اسکال کندی مدل کراشر(crusher) چه طوره هم از لحاظ صدا هم کیفیت اونایی که داشتن بگن مرسی
Hamid666777777
02-05-2018, 23:33
با سلام میخواستم ببینم هدفون اسکال کندی مدل کراشر(crusher) چه طوره هم از لحاظ صدا هم کیفیت اونایی که داشتن بگن مرسی
delasofus
28-05-2018, 22:38
سلام. پیشنهاد شما در مورد یه هدفون (هدست) واسه فیلم و بازی که باس قوی و وضوح صدا بالا و حتما حتما سیمی باشه و در ضمن نشت صدا هم نداشته باشه که بهتر... واسه اتصال به تلویزیون میخوام...لطفاً در صورت امکان در رنج های قیمتی مختلف معرفی کنید؟
CHaPaReL.
01-11-2018, 00:11
سلام
برای استفاده از نرم افزارهایی که واس اموزش تلفظ صحیح کلمات زبان خارجی هست نیاز به یک هدست دارم که بلندگو و میکروفونش کیفیتش بالا باشه و نویزگیر ام اگه داشته باشه که سروصداهای اطراف موقع تلفظ وارد نرم افزار نشه خیلی بهتره.
کسی همچین تجربه ای داشته؟ از کمترین رنج قیمت تا بالاترینش اگه اطلاعی دارین به اشتراک بذارید . ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.