PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

rubiker
20-12-2012, 21:48
بحث سر این نیست که اینا اصل هستند یا تقلبی بحث سر اینه که اینا تقلبی و اصلشون یه کیفت دارند ( اصلا کیفیت ندارند ) و این هدفون ها که پول مارک رو میگیرند در این تاپیک پیشنهاد نمیشه ...

شما بگردید klipsch s4 تهیه کنید که نسبت به قیمتش بهترین گزینه موجود در داخل کشور هستش ( و یا حتی klipsch s5 )

PersiAndroid
21-12-2012, 00:39
بحث اینه که همون klipsch s4 ــم گیر نمیاد نمایندگی پخشش تو شیراز میگه شرکت دیگه نداره:n28:

peaceful1
21-12-2012, 03:10
تو تهران مجتمع پایتخت طبقه سوم چند مدل کلیپش غیر این دیدم.

t-jays
21-12-2012, 14:32
بحث اینه که همون klipsch s4 ــم گیر نمیاد نمایندگی پخشش تو شیراز میگه شرکت دیگه نداره:n28:
شما اصلا نگفتین چقدر میخواین خرید کنید؟
با چه پلیر ی گوش میدین؟
چه سبکی گوش میدین؟
هدفونهای akg مثل
k340 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و
Q350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
احتمالا راحت میتونید گیر بیارین.

peaceful1
21-12-2012, 17:13
^^^^^^^^^^^^^^
آهان این شد حرف حساب!

K340 سیمش زیاد قطع میشه.

با احتیاط باید استفاده کرد.

t-jays
21-12-2012, 18:40
^^^^^^^^^^^^^^
آهان این شد حرف حساب!

K340 سیمش زیاد قطع میشه.

با احتیاط باید استفاده کرد.
متاسفانه به نظر میاد سری k تقریبا همشون از این مشکل رنج میبرند
k370 هم با اینکه اتصال هاش رو با نوعی پلاستیک خشک حسابی محکم کرده
ولی سیم نازکش باعث میشه همیشه نگران قطعی توی سیم باشی
البته گارانتی اواسان هم خودش یه جور نکته ی مثبته برای in ear های akg هستش.
که یه کم از نگرانی کم میکنه.

peaceful1
21-12-2012, 19:48
بله من شخصا با آقای سلاجقه مسول شرکت برخورد داشتم خیلی مرد خوبیه.

من رو میشناسه.

یه بار هم هدفونم خراب شد یک دونه نو دادند بدون بحث مدل کمی هم ارزون تر بود تفاوتش رو هم بهم پس دادند.

کلا اساندارد ها و مرام هایی تو کارش داره که همیشه رعایت میکنه. بدون این که کسی بهش نظارت دادشته باشه تو این بازار و این مملکت در نوع خودش جالبه.

E.N.A.Y.A.T
21-12-2012, 20:08
سلام اساتید خسته نباشید:n01: یه هدفون یا هدست یا حَسَن فِری میخوام بودجه حداکثر 40 تومان. باکیفیت باشه، با دوام ، از این هایی باشه که داخل گوش نمیره، یکمی هم بلند(یه 40-30 متری باشه:n02:) این صفرهاشو بردارین.:n02:

مر30:n19:

ali_sokout
22-12-2012, 14:10
سلام دوستان
من ساکن همدانم به همین دلیل دسترسی به نمایندگی تهران ندارم!
حالا خرید از سایت های اینترنتی قابل اطمینان؟شما تجربه داشتید؟!(سایت چاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))
بودجه 70 تومن

هدفون SE-M290 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Philips On-Ear Headphone SHP2700 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Energy Sistem DJ 700 Porta Edition ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

حالا نظر من بیشتر سر پایونیر و فیلیپس است
الان یه دونه امانت فیلیپسShp8900 دستم خیلی کارش درسته از نظر تفکیک صدا ،بیس و قدرت عالیه
استفاده من هم کلا خلاصه میشه زندگی در موزیک(آهنگ سازی،میکس و مستر،گوش دادن موزیک)همه جور سبک ولی خب خیلی بیشتر رپ
متاسفانه پول نداریم مانیتورینگ بخریم ولی اگه با 70 میشه یک همچین چیزی خرید ممنون میشم معرفی کنید!

zoru
22-12-2012, 14:42
سلام دوستان من میخوام یک هدفن تقریبا خوبی بخرم فقط برای گوش دادن موسیقی و بازی در کل میخوام کیفیت خوبی داشته باشه صدای شفافی بهم بده مثل این چینی ها نباشه،تو کار ظبط و.... نیستم میخواستم 5.1 کاناله باشه که متاسفانه قیمت خیلی بالایی داره برای همین دنبال یک هدفن 50-60 تومنی و حداکثر 100 تومن هستم متاسفانه در شهر من فقط فیلیپس اصل گیر میاد چه مدلی رو بخرم؟ممنون

highskyscrapper
22-12-2012, 15:22
سلام

من میخوام یه هدفون با قابلیت اکتیو نویز کنسلینگ بخرم. ممکنه عجیب باشه ولی اولویت اولم کیفبت پخش صدا نیست بلکه قابلیت نویز کنسلینگه. یعنی برای این دارم میخرم که بیشتر استفاده کنم برای جلوگیری از سر و صدای مزاحم اطراف از قبیل صدای خیابون، سر و صدای هم اتاقی ها، موزیک با صدای بلند، و ... . میخواستم دوستانی که تجربه دارن اولن لطف کنن بگن که:

آیا این هدفونا رو برای اینکار میشه استفاده کرد؟، یعنی اصلا به آهنگی گوش ندی ولی نویز کنسلینگش فعال باشه و صداهایی از اون قبیل که گفتم رو حذف کنه.

و ثانیا اگه میشه چه مدلایی رو پیشنهاد میکنن برای این منظور؟ (مثلا یه مدل نسبتا ارزونتر پیدا کردم Goldring NS1000، به درد این کار میخوره؟)

اگه جواب دقیق بدید خیلی ممنون میشم، واقعا این صداهای مزاحم داره اذیتم میکنه و چیزی غیر از این به ذهنم نرسید!!

Kamyar_AnathemA
22-12-2012, 18:13
سلام
از بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میدن اساتید :

Pioneer SE-M390 با قیمت 95000
Sennheiser HD201 با قیمت 88000
AKG K44 با قیمت 100000

یک مدل دیگه از Audo Technika هم بود تو همین قیمت ها که الان یادم نیست . مثل اینا فول سایز بود

تو این رنج قیمت فکر کنم بهترین ها باشه با تحقیقاتی که کردم
حالا بین این 3 تا بهترین کدومه ؟

کارمم موزیک گوش کردنه با لپ تاپ و فیلم دیدن و بازی
سبک موزیک هم مهم راک و متال هست و کمی پاپ :n16:

rezaomido
22-12-2012, 22:47
سلام

من میخوام یه هدفون با قابلیت اکتیو نویز کنسلینگ بخرم. ممکنه عجیب باشه ولی اولویت اولم کیفبت پخش صدا نیست بلکه قابلیت نویز کنسلینگه. یعنی برای این دارم میخرم که بیشتر استفاده کنم برای جلوگیری از سر و صدای مزاحم اطراف از قبیل صدای خیابون، سر و صدای هم اتاقی ها، موزیک با صدای بلند، و ... . میخواستم دوستانی که تجربه دارن اولن لطف کنن بگن که:

آیا این هدفونا رو برای اینکار میشه استفاده کرد؟، یعنی اصلا به آهنگی گوش ندی ولی نویز کنسلینگش فعال باشه و صداهایی از اون قبیل که گفتم رو حذف کنه.

و ثانیا اگه میشه چه مدلایی رو پیشنهاد میکنن برای این منظور؟ (مثلا یه مدل نسبتا ارزونتر پیدا کردم Goldring NS1000، به درد این کار میخوره؟)

اگه جواب دقیق بدید خیلی ممنون میشم، واقعا این صداهای مزاحم داره اذیتم میکنه و چیزی غیر از این به ذهنم نرسید!!
سلام به شما

بله امکان استفاده از هر هدفون نویز کنسلینگ فعال و غیر فعال بدون گوش دادن به موسیقی وجود داره اما دو مسئله هست:
1. بعضی از مدلهای نویز کنسلینگ فعال برای اینکه شارژ کمتری از باطری مصرف کنن وبشه زمان زیادی از اونها استفاده کرد با پخش کردن صدا توسط پلیر به طور اتوماتیک روشن شده و با قطع اون به طور اتوماتیک با کمی تاخیر خاموش شده پس دقت کنید که قابلیت Auto Power Off نداشته باشه

2. نویز کنسلینگ ها همیشه به اون خوبی که تصور میشه قادر به حذف نویز پیرامون هدفون نیستن و عالت های زیادی داره که میشه گفت مهمترینش اینه که اغلب نویز کنسلینگ ها از مدار سخت افزاری استفاده میکنن و برای کاهش هزینه ساخت اون رو خیلی ساده در نظر میگیرن و این باعث افت کارایی میشه پس درصد حذف نویز کنسلینگ رو توجه کنید

پیشنهاد بهتر:
به جای خرید هدفون نویز کنسلینگ برای حذف صدای پیرامون بهتره از فوم های تو گوشی استفاده کنید که هم ارزان و هم بسیار متنوع و هم بهداشتی هستند چون معمولا با مواد زد باکتری و قارچ و میکروب هستند که هیچ هدفونی این قابلیت رو نداره البته من ندیدم و ممکنه استثنایی هم وجود داشته باشه
چیزی مثل این که در فروشگاههای لوازم پزشکی به راحتی پیدا میشه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

شما هم موفق باشید.

rezaomido
22-12-2012, 22:52
سلام
از بین این سه مدل کدوم رو پیشنهاد میدن اساتید :

Pioneer SE-M390 با قیمت 95000
Sennheiser HD201 با قیمت 88000
AKG K44 با قیمت 100000

یک مدل دیگه از Audo Technika هم بود تو همین قیمت ها که الان یادم نیست . مثل اینا فول سایز بود

تو این رنج قیمت فکر کنم بهترین ها باشه با تحقیقاتی که کردم
حالا بین این 3 تا بهترین کدومه ؟

کارمم موزیک گوش کردنه با لپ تاپ و فیلم دیدن و بازی
سبک موزیک هم مهم راک و متال هست و کمی پاپ :n16:

سلام به شما
بر اساس کاربرد شما:
1. AKG K44
2. HD201

مدل M390 به علت توان بالا جهت راه اندازی هدفون مناسب کاربرد شما نیست اما پیشنهاد میکنم به جای K44 مدل K77 از همین برند رو نگاه کنید چون از هر نظر انتخاب بهتری هست و ارزش اختلاف هزینه ای که قبلا حدود 20 تومن بود و الان حدس میزنم 50 تومن باشه رو داره چون هم بیس دقیق تر و عمیق تری داره و هم مید و های بهتر که سبک مورد علاقه شما شدیدآ به مید و بیس وابسته س

شما هم موفق باشید.

Kamyar_AnathemA
23-12-2012, 00:30
سلام به شما
بر اساس کاربرد شما:
1. AKG K44
2. HD201

مدل M390 به علت توان بالا جهت راه اندازی هدفون مناسب کاربرد شما نیست اما پیشنهاد میکنم به جای K44 مدل K77 از همین برند رو نگاه کنید چون از هر نظر انتخاب بهتری هست و ارزش اختلاف هزینه ای که قبلا حدود 20 تومن بود و الان حدس میزنم 50 تومن باشه رو داره چون هم بیس دقیق تر و عمیق تری داره و هم مید و های بهتر که سبک مورد علاقه شما شدیدآ به مید و بیس وابسته س

شما هم موفق باشید.

ممنون
آره اون مدل K77 رو دیدم اما 150 تومن زیاد میشه الان برام واسه هدفون
والا از زندگی خیلی توقع زیادی ندارم :n02: و همچنین از هدفون :n02:

منظورتونو از توان بالا جهت راه اندازی هدفون متوجه نشدم :n13: بیشتر توضیح میدید ؟ :n13:
از این پایونیر تعریف خیلی شنیدم . یعنی از این دو مدل دیگه قدرتش پایین تره ؟
یا برای سبک راک و متال خوب نیست ؟

montazeryfar
23-12-2012, 12:13
سلام.
دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.
ای خدا یعنی کسی پیدا نمیشه جواب من و هم بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30:

ariayii
23-12-2012, 12:54
سلام
1 سایت تخصصی مقایسه هدفن میخواستم.
چرا بیس 9000 philips قویتر از cx300 هست ؟

rezaomido
23-12-2012, 13:02
ممنون
آره اون مدل K77 رو دیدم اما 150 تومن زیاد میشه الان برام واسه هدفون
والا از زندگی خیلی توقع زیادی ندارم :n02: و همچنین از هدفون :n02:

منظورتونو از توان بالا جهت راه اندازی هدفون متوجه نشدم :n13: بیشتر توضیح میدید ؟ :n13:

منظور اینه که هدفونی که توان راه اندازی اون بیش از توان ارائه شده توسط سورس پلیرتون که اینجا مورد کاربرد شما میشه لپ تاپ بیشتر باشه ، قابل استفاده نیست چون
بیشترین توان راه اندازی یک لپ تاپ معمولی در حد فقط 20 الی 50 میلی وات هست ولی این هدفون برای خوب درایو شدن به سورسی نیاز داره که به راحتی بتونه توان حدود 1000 میلی وات رو تامین کنه در حالیکه مشخصات هدفون رو دقت کنید ذکر شده که 1500 میلی وات نیاز هست برای اینکه هدفون با قدرت تمام قابل استفاده باشه ولی این رو هم باید دقت کرد که منظور این نیست که حتما باید هدفون با همین توان برای همیشه استفاده بشه مثلا به راحتی میشه برای کاربرد معمولی که فقط شنیدن ساده و آماتوری هست این هدفون رو به لپ تاپی که نهایت توان خروجی اون 50 میلی واته وصل کرد ولی نه انتظار صدایی معدل با حداکثر کیفیت خود هدفون داشت نه توان صدای قابل ملاحظه و در حد نهاییی هدفون تون

از این پایونیر تعریف خیلی شنیدم . یعنی از این دو مدل دیگه قدرتش پایین تره ؟
یا برای سبک راک و متال خوب نیست ؟
توان مورد نیازش بالاتره نه که قدرتش کمتره اون دو مدل دیگه توان کمتری برای راه اندازی نیاز دارن و در مقایسه با این مدل اونا ترجیح داده میشه

درسته ولی فراموش نشه که هر هدفونی که تعریف زیاد ازش بشه ملاک انتخاب نیست بلکه هدفونی باید انتخاب بشه که با کاربرد ما مناسب باشه مگر نه بهترین هدفون دنیا هم برای همه قابل استفاده نیست و حتی ممکنه بدترین هم باشه

متاسفانه هیچ مدل هدفونی از این برند تست نکردم ولی با توجه مشخصات الکتریکال هدفون پیشنهاد شد که این مدل استفاده نشه ولی با توجه به توضیحات خود برند سازنده و نظر استفاده کننده ها بنظر بهترین کاربرد این هدفون سبکهای الکترونیک باشه و دلیلش تاکید بر بیس قوی هست که سبک های مورد علاقه شما چندان تاکیدی برا این بخش از صدا ندارن و بنظرم مهترین قسمت مید باشه به خصوص برای متال و راک یعنی نقطه مقابل سبک الکترونیک که چندان مید مهم نیست

شما هم موفق باشید.

emad_hs
23-12-2012, 13:53
سلام دوستان میشه من راهنمایی کنید؟
من بیشتر آهنگ های بیکلام گوشی می کنم و آهنگ های پاپ می خوام حالا از بین این هدفون ها کدوم بهتره؟
این لینکش همشون از شرکت سنهایزر هستند

hosseinzarei
23-12-2012, 19:09
با سلام خدمت اساتید محترم
کسی میدونه قیمت shure SE215 چنده تقریبا؟

peaceful1
23-12-2012, 19:40
99$ دلـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــار

ariayii
23-12-2012, 20:35
یکی جوابه منو بده

Xx Hossein xX
23-12-2012, 22:27
سلام.

دوستان میخوام یک ایرفون خریداری کنم که انتظاراتم ایناست:

1- روی گوش محکم وایسه و راحت نیوفته پایین، اگه پشت گوش هم بیوفته که عالیه.
2-کیفیت و بلندی صدا هم طبیعتا خوب باشه.
همه سبک موسیقی گوش میدم. از سنتی تا دث متال.

تا 150 میتونم هزینه کنم و ترجیح میدم برند بیتس نباشه! بخاطر زیاد بودن مدل های تقلبی ارزشش میاد پایین!

از این مدلا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
Monster iSport
Monster Turbine Pro

ایرفون های AAA+ Same Original ارزش خرید دارن؟

ایرفون قبلیم این بود: :n02:
Philips SHS8100
خیلی هم خرکار و خوب بود حدود 3 سال باهاش موزیک گوش دادم که امروز تو مترو سیمش پاره شد :دی

ممنون میشم کمک کنیم :n16:

t-jays
23-12-2012, 23:07
یکی جوابه منو بده

اگر برای هدفون های in ear میخواین میتونید از لینک زیر استفاده کنید.
منظورتون رو از سوالتون متوجه نمیشم
منظورتون اینه که ایا اینجوری هست یا نه؟

ariayii
24-12-2012, 00:13
من هدفون قبلیم
9750 philips بود.

الان

CX 300-II Precision-
sennheiser گرفتم.

پلیرم cowon i9 هست.

چه کنم بیس بهتری از cx300 بگیرم.

تنظیمات کون روی non europe هست.

montazeryfar
24-12-2012, 10:54
سلام.
دوستان من یه هدست بلوتوث میخواستم برای موزیک ایرانی که بیرون هم بشه استفاده کرد قیمت 60 تا 120 ممنون میشم یه چند مدل معرفی کنین.

دوستان ، اساتید گرامی و .... کسی نبود جواب ما رو هم بده .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

t-jays
24-12-2012, 14:01
من هدفون قبلیم
9750
philips بود.

الان
CX 300-II Precision-

sennheiser گرفتم.

پلیرم cowon i9 هست.

بهتر بود این سوال رو در بخش مربوطه بپرسید.
ولی در هر صورت:
در بخش eq
وارد یکی از user eq ها شوید
تنظیمات مربوط یه bbe و mach3bass رو روی مقادیر بالاتری قرار دهید تا بیس قوی تری به دست بیارین.
مخصوصا mach3bass مقدار بیس رو افزایش خواهد داد.
non europe هیچ ربطی به مقدار بیس نداره فقط خروجی پلیر رو بیشتر میکنه.

t-jays
24-12-2012, 14:11
سلام.

دوستان میخوام یک ایرفون خریداری کنم که انتظاراتم ایناست:

1- روی گوش محکم وایسه و راحت نیوفته پایین، اگه پشت گوش هم بیوفته که عالیه.
2-کیفیت و بلندی صدا هم طبیعتا خوب باشه.
همه سبک موسیقی گوش میدم. از سنتی تا دث متال.

تا 150 میتونم هزینه کنم و ترجیح میدم برند بیتس نباشه! بخاطر زیاد بودن مدل های تقلبی ارزشش میاد پایین!

از این مدلا کدوم رو پیشنهاد میدید؟
Monster iSport
Monster Turbine Pro

ایرفون های AAA+ Same Original ارزش خرید دارن؟

ایرفون قبلیم این بود: :n02:
Philips SHS8100
خیلی هم خرکار و خوب بود حدود 3 سال باهاش موزیک گوش دادم که امروز تو مترو سیمش پاره شد :دی

ممنون میشم کمک کنیم :n16:
سلام دوست عزیز
میتونید هدفون t-jays one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو در نظر داشته باشید.
صدای خوبی داره و به خاطر طراحی خوبش خیلی خوب تو گوش کیپ میشه و به این راحتی از گوش در نمیاد.
قبلا حدود 70 تومن بود که الان احتمالا بتونید با قیمتی حدود 150 تهیه کنید.
پاساژ پایتخت موجود دارند.
این دو مدلی که فرمودید بیشتر از بودجه ی شما هستند.

t-jays
24-12-2012, 14:12
سلام دوستان میشه من راهنمایی کنید؟
من بیشتر آهنگ های بیکلام گوشی می کنم و آهنگ های پاپ می خوام حالا از بین این هدفون ها کدوم بهتره؟
این لینکش همشون از شرکت سنهایزر هستند
سلام
شما نگفتین چقدر بودجه در نظر دارید؟

emad_hs
24-12-2012, 14:23
سلام
شما نگفتین چقدر بودجه در نظر دارید؟

حول و حوش 800 تومن

montazeryfar
24-12-2012, 15:04
ای خدا یعنی کسی پیدا نمیشه جواب من و هم بده ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n30:

دوستان ، اساتید گرامی و .... کسی نبود جواب ما رو هم بده .....؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام.

آقا چجوریه جواب همه داده میشه جواب مارو نمیده کسی ؟؟؟؟؟؟:n13:

t-jays
24-12-2012, 16:39
حول و حوش 800 تومن
دوست عزیز چون میخواهید هزینه کنید هرچه وقت بیشتری برای تحقیق بزارید موفق تر خواهید بود.
منبعتون برای گوش دادن چه دستگاهیه؟
و اینکه بیرون هم میخواین استفاده کنید؟(full size یا on ear)
چرا برند سنهایزر رو انتخاب کردید؟
فقط برای تفریح میخواین موسیقی گوش بدین یا .........
هدفون قبلیتون چی بوده و صداشو چطوری توصیف میکنید؟
اینو باید در نظر داشته باشید که هدفون های فول سایز حرفه ای معمولا به امپ احیاج دارند.
پس همینطوری نمیتونید یک هدفون تهیه کنید چون بدون امپ صدای خوبی تحویل نخواهد داد.
پس مثلا به جای خرید یه هدفون 800 تومنی باید 500 تومن هدفون بخرید و 300 تومن امپ.

Kamyar_AnathemA
24-12-2012, 17:20
3 تا سوال دیگه :

1.تفاوت بین K44 و K77 از برند AKG چقدره ؟
2.اون مدل پایونیر se-m390 که قدرت زیادی میخواد برای راه اندازی چه پخش کننده ای میتونه اون قدرت رو تامین کنه ؟
3.در حالتی که هم پایونیر و هم کی 77 در بهترین شرایط خودشون باشن کدوم بهتره ؟

emad_hs
24-12-2012, 17:21
دوست عزیز چون میخواهید هزینه کنید هرچه وقت بیشتری برای تحقیق بزارید موفق تر خواهید بود.
منبعتون برای گوش دادن چه دستگاهیه؟
و اینکه بیرون هم میخواین استفاده کنید؟(full size یا on ear)
چرا برند سنهایزر رو انتخاب کردید؟
فقط برای تفریح میخواین موسیقی گوش بدین یا .........
هدفون قبلیتون چی بوده و صداشو چطوری توصیف میکنید؟
اینو باید در نظر داشته باشید که هدفون های فول سایز حرفه ای معمولا به امپ احیاج دارند.
پس همینطوری نمیتونید یک هدفون تهیه کنید چون بدون امپ صدای خوبی تحویل نخواهد داد.
پس مثلا به جای خرید یه هدفون 800 تومنی باید 500 تومن هدفون بخرید و 300 تومن امپ.

حق با شماست ولی بهترین جا به نظرم همینجا اومد افراد با تجربه ای چون شما بهترین راه نیست؟
منبع قدرتمندی دارم صدای با کیفیت و قوی داره
خیر فقط در منزل در سکوت فقط فول سایز
برند سنهایزر چون تعریف زیادی شنیدم
هدف اصلیم اینه که چون آهنگ های بیکلام بیشتر گوشی میدم میخوام صداهای ساز ها مثل کیتار پیانو ارگ و ... غیره با آخرین کیفیت ممکن بشنوم
هدفون قبلیم M35 از آدیو تکنیکال بوده که M50 هم امتحان کردم میتونم بگم بیس عالی داره ولی صدای آهنگ و صدای خواننده که فکر کنم های و مید میگید اگر اشتباه نکنم در حد انتظارم نبود مخصوصا صدای آهنگ همینطور که گفتم دوست دارم با کیفیت باشه
چون منبع قوی دارم دیگه نیاز نیست به آمپ از این لحاظ مشکلی ندارم
اگر برند دیگه ای مد نظر شما هستش بهم معرفی کنید ممنون میشم

t-jays
24-12-2012, 18:04
حق با شماست ولی بهترین جا به نظرم همینجا اومد افراد با تجربه ای چون شما بهترین راه نیست؟
منبع قدرتمندی دارم صدای با کیفیت و قوی داره
خیر فقط در منزل در سکوت فقط فول سایز
برند سنهایزر چون تعریف زیادی شنیدم
هدف اصلیم اینه که چون آهنگ های بیکلام بیشتر گوشی میدم میخوام صداهای ساز ها مثل کیتار پیانو ارگ و ... غیره با آخرین کیفیت ممکن بشنوم
هدفون قبلیم M35 از آدیو تکنیکال بوده که M50 هم امتحان کردم میتونم بگم بیس عالی داره ولی صدای آهنگ و صدای خواننده که فکر کنم های و مید میگید اگر اشتباه نکنم در حد انتظارم نبود مخصوصا صدای آهنگ همینطور که گفتم دوست دارم با کیفیت باشه
چون منبع قوی دارم دیگه نیاز نیست به آمپ از این لحاظ مشکلی ندارم
اگر برند دیگه ای مد نظر شما هستش بهم معرفی کنید ممنون میشم
منبعتون چیه دوست عزیز؟
m50 هدفون خیلی خوبیه
خودم دارم و استفاده میکنم
قضیه اینه که باید برای هدفونی که خرید میکنید وقت بزارید و تنظیماتی انجام بدید تا بتونید بهترین صدا رو ازش بگیرین.
اگر بخواین صدای همون m50 رو دقیقتر توصیف کنید میگین چه جور صدایی داره؟ کجاها دوست دارین بهتر باشه؟
در اخر اینکه میخواین حتما از داخل کشور تهیه کنید یا توانایی خرید از خارج رو هم دارید.

hosseinzarei
24-12-2012, 18:26
من هدفون قبلیم
9750
philips بود.

الان
CX 300-II Precision-

sennheiser گرفتم.

پلیرم cowon i9 هست.

سلام دوست عزیز
از cx 300 راضی هستی؟

emad_hs
24-12-2012, 18:33
منبعتون چیه دوست عزیز؟
m50 هدفون خیلی خوبیه
خودم دارم و استفاده میکنم
قضیه اینه که باید برای هدفونی که خرید میکنید وقت بزارید و تنظیماتی انجام بدید تا بتونید بهترین صدا رو ازش بگیرین.
اگر بخواین صدای همون m50 رو دقیقتر توصیف کنید میگین چه جور صدایی داره؟ کجاها دوست دارین بهتر باشه؟
در اخر اینکه میخواین حتما از داخل کشور تهیه کنید یا توانایی خرید از خارج رو هم دارید.

منبع من Nokia N91 هستش
بنده هم گفتم صداش خوبه ولی میخوام صداهای ساز ها مثل کیتار پیانو ارگ و ... غیره با آخرین کیفیت ممکن بشنوم
ام 35 رو با کوون هم تست کردم با همه دستکاری های صدا بازم صدای های اونطور که میخوام موزیکالیته نیست
هم امتحان کردم میتونم بگم بیس عالی داره ولی صدای آهنگ و صدای خواننده که فکر کنم های و مید میگید اگر اشتباه نکنم در حد انتظارم نبود
داخل فقط

hosseinzarei
24-12-2012, 18:35
سلام
من برای آیپاد یه هدفون داخل گوش میخام...اکثر سبکارو گوش میدم و کیفیت ساخت هم برام مهمه...تا 250 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم
اساتید چی پیشنهاد میدن؟

t-jays
24-12-2012, 18:49
منبع من Nokia N91 هستش
بنده هم گفتم صداش خوبه ولی میخوام صداهای ساز ها مثل کیتار پیانو ارگ و ... غیره با آخرین کیفیت ممکن بشنوم
ام 35 رو با کوون هم تست کردم با همه دستکاری های صدا بازم صدای های اونطور که میخوام موزیکالیته نیست
هم امتحان کردم میتونم بگم بیس عالی داره ولی صدای آهنگ و صدای خواننده که فکر کنم های و مید میگید اگر اشتباه نکنم در حد انتظارم نبود
داخل فقط
دوست عزیز
تلفن همراه به هیچ وجه منبع مناسبی برای درایو کردن هدفون فول ساز اون هم از نوع مانیتور نیست
پلیر کووان هم به تنهایی برای m35 ضعیفه و احتیاج به امپ داره.
با توجه به منبعتون
اگر هزینه ای که میخواهید انجام بدین رو صرف خرید یک هدفون In ear و یک mp3player بکنید به نظر من نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.
ولی بهترین کار اینه که همون m35 خودتون رو ببرید توی یک فروشگاه لوازم استدیو و با دستگاه power mixer تست کنید. و ببینید مشکلاتی که باهاش داشتید حل می شوند یا خیر.
موفق باشید

emad_hs
24-12-2012, 19:04
دوست عزیز
تلفن همراه به هیچ وجه منبع مناسبی برای درایو کردن هدفون فول ساز اون هم از نوع مانیتور نیست
پلیر کووان هم به تنهایی برای m35 ضعیفه و احتیاج به امپ داره.
با توجه به منبعتون
اگر هزینه ای که میخواهید انجام بدین رو صرف خرید یک هدفون In ear و یک mp3player بکنید به نظر من نتیجه ی بهتری خواهید گرفت.
ولی بهترین کار اینه که همون m35 خودتون رو ببرید توی یک فروشگاه لوازم استدیو و با دستگاه power mixer تست کنید. و ببینید مشکلاتی که باهاش داشتید حل می شوند یا خیر.
موفق باشید
بله همه تلفن های همراه مناسب نیستند برای درایو کردن بجر یک گوشی که اون هم N91 نوکیا هستش
در مورد N91 (بهترین تلفن همراه ساخته شده در زمینه صدا که حتی بهترین پلیر های تخصصی برای پخش آهنگ به سختی توانایی رقابت با این غول رو دارند) منبع :wikipedia
از همه این ها گذشته خودم دارم احساس میکنم کیفیت صداش رو نیاز به آمپ نداره چون اگر 5 دقیقه تا آخرین درجه ببری حداقل هدفون های معمولی ت گوشی رو میسوزونه
در هر صورت بنده آمپ های فیو رو تست کردم در مقابلش هیچ هستند البته شما تا خودتون تست نکنید مطمعنا به قدرتش پی نخواهید برد
باز هم ممنون از راهنمایی شما :n16:

Xx Hossein xX
24-12-2012, 19:13
سلام دوست عزیز
میتونید هدفون t-jays one ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو در نظر داشته باشید.
صدای خوبی داره و به خاطر طراحی خوبش خیلی خوب تو گوش کیپ میشه و به این راحتی از گوش در نمیاد.
قبلا حدود 70 تومن بود که الان احتمالا بتونید با قیمتی حدود 150 تهیه کنید.
پاساژ پایتخت موجود دارند.
این دو مدلی که فرمودید بیشتر از بودجه ی شما هستند.

ممنون از پاسخگوییتون.
فروشنده میگه مدل توربین پرو Same Original هستش. قیمت هم حدودا 120 تومن دادن بهم.
خودِ فروشنده که بنظر آدم صادقی میاد میگه تفاوتش با مدل ارجینال 10 - 20 درصد بیشتر نیست که خیلی سخت میشه متوجه شد و توی این فقط از کابل طلا استفاده نشده وگرنه همه چیزش اصل هستش.

پیشنهاد میکنید؟ دلو بزنیم به دریا بخریم؟ :دی
طراحیش واقعا زیباست.

hosseinzarei
24-12-2012, 19:54
سلام
من برای آیپاد یه هدفون داخل گوش میخام...اکثر سبکارو گوش میدم و کیفیت ساخت هم برام مهمه...تا 250 هزار تومن هم میتونم هزینه کنم
اساتید چی پیشنهاد میدن؟

mansell
25-12-2012, 01:25
بله همه تلفن های همراه مناسب نیستند برای درایو کردن بجر یک گوشی که اون هم N91 نوکیا هستش
در مورد N91 (بهترین تلفن همراه ساخته شده در زمینه صدا که حتی بهترین پلیر های تخصصی برای پخش آهنگ به سختی توانایی رقابت با این غول رو دارند) منبع :wikipedia
از همه این ها گذشته خودم دارم احساس میکنم کیفیت صداش رو نیاز به آمپ نداره چون اگر 5 دقیقه تا آخرین درجه ببری حداقل هدفون های معمولی ت گوشی رو میسوزونه
در هر صورت بنده آمپ های فیو رو تست کردم در مقابلش هیچ هستند البته شما تا خودتون تست نکنید مطمعنا به قدرتش پی نخواهید برد

با اجازه دوستان حرفه ای یه چیز کوچولو رو اضافه کنم
در مورد اون چیزی که گفتید "می خوام با بالاتربن حد کیفیت بشنوم "باید گفت که این آرزویی که خیلی از ما فقط توی رویاهامون شاید بتونیم تصور کنیم.هیچ نهایتی وجود نداره که بگیم وقتی بهش رسیدیم دیگه بالاتر و با کیفیت تر وجود نداره.حتی غول های فول سایز هم به سختی شاید بتونن ادعا کنند که صدایی کاملا منطبق با خط فلت و واقعی به لحاظ صوتی مهندسی کردند.ما تا وقتی صدایی بالاتر از سورس و هدفون خودمون نشنیدیم گاهی فکر میکنیم بهترین کیفیت صدا رو داریم میشنویم و فوق العاده لذت میبریم اما ضعف هدفون و سورس ما در مقایسه با چیزی دیگه اس که سنجیده میشه و اون دست پیدا کردن به تجربه ای جدید تر و با کیفیت تره t1،hd800،lcd3،ps1000،he90،007. و خیلی از هدفونهای با ارزش دیگه در تلاش همون چیزی که میفرمایید(بالاترین حد کیفیت)هستند اما با صرف هزینه های بسیار فراتر از تصورمون هم به اون نقطه نمیشه رسید بلکه به قول رضای عزیز تنها با نحوه کاربرد و نیازمون هست که باید دست به انتخاب بزنیم .
----------------------------
در مورد خروجی صدای این گوشی باید گفت که پلیرهای بیشتر از هزار دلار هم از پس خیلی از فول سایز ها برنمیان.بهترین گوشی تلفن همراه هیچ وقت نمی تونه با یه آمپ خیلی ساده رقابت کنه.همون طور که یه دوربین کامپکت ساده 200هزار تومنی کیفیت عکسهای بسیار بهتری از یه گوشی با چند برابر قیمت خودش میگیره،دلیل اون هم اینه که گوشی یه ابزار چند کاره اس و توی حد متوسط به یه کاربر میتونه خدماتی بده ،اما در دنیای تخصصی ها موضوع کاملا فرق میکنه.و یه نکته دیگه هم بگم و اون اینه که ما کیفیت رو چی تعریف کنیم.کیفیت صرفا بلندی صدا یا بیس زیاد و پانچی نیست.خیلی از پلیر ها صدا وحجم زیاد و اغراق شده و در همی به هدفون منتقل میکنن که ممکنه نظر خیلی ها رو به خودشون مثبت کنه اما در واقعیت فاقد صدای باکیفیت هستند.

ali_sokout
25-12-2012, 01:25
دوستان اینجا کسی تجربه استفاده از هدفون سونیzx300داره؟
کیفیتش چطوره کلا هدفون ردیفیه یا نه؟
هدفون akg k44 چطور؟
دو تا شون قابیلیت مانیتورینگ دارند و من استفادم از آهنگ سازی و میکس و مستر گرفته تا گوش دادن آهنگ بیشتر هم رپ
من خودم البته نظرم بیشتر روی سونی است چون بیرون هم میشه بردش آهنگ گوش داد

emad_hs
25-12-2012, 01:48
با اجازه دوستان حرفه ای یه چیز کوچولو رو اضافه کنم
در مورد اون چیزی که گفتید "می خوام با بالاتربن حد کیفیت بشنوم "باید گفت که این آرزویی که خیلی از ما فقط توی رویاهامون شاید بتونیم تصور کنیم.هیچ نهایتی وجود نداره که بگیم وقتی بهش رسیدیم دیگه بالاتر و با کیفیت تر وجود نداره.حتی غول های فول سایز هم به سختی شاید بتونن ادعا کنند که صدایی کاملا منطبق با خط فلت و واقعی به لحاظ صوتی مهندسی کردند.ما تا وقتی صدایی بالاتر از سورس و هدفون خودمون نشنیدیم گاهی فکر میکنیم بهترین کیفیت صدا رو داریم میشنویم و فوق العاده لذت میبریم اما ضعف هدفون و سورس ما در مقایسه با چیزی دیگه اس که سنجیده میشه و اون دست پیدا کردن به تجربه ای جدید تر و با کیفیت تره t1،hd800،lcd3،ps1000،he90،007. و خیلی از هدفونهای با ارزش دیگه در تلاش همون چیزی که میفرمایید(بالاترین حد کیفیت)هستند اما با صرف هزینه های بسیار فراتر از تصورمون هم به اون نقطه نمیشه رسید بلکه به قول رضای عزیز تنها با نحوه کاربرد و نیازمون هست که باید دست به انتخاب بزنیم .
----------------------------
در مورد خروجی صدای این گوشی باید گفت که پلیرهای بیشتر از هزار دلار هم از پس خیلی از فول سایز ها برنمیان.بهترین گوشی تلفن همراه هیچ وقت نمی تونه با یه آمپ خیلی ساده رقابت کنه.همون طور که یه دوربین کامپکت ساده 200هزار تومنی کیفیت عکسهای بسیار بهتری از یه گوشی با چند برابر قیمت خودش میگیره،دلیل اون هم اینه که گوشی یه ابزار چند کاره اس و توی حد متوسط به یه کاربر میتونه خدماتی بده ،اما در دنیای تخصصی ها موضوع کاملا فرق میکنه.و یه نکته دیگه هم بگم و اون اینه که ما کیفیت رو چی تعریف کنیم.کیفیت صرفا بلندی صدا یا بیس زیاد و پانچی نیست.خیلی از پلیر ها صدا وحجم زیاد و اغراق شده و در همی به هدفون منتقل میکنن که ممکنه نظر خیلی ها رو به خودشون مثبت کنه اما در واقعیت فاقد صدای باکیفیت هستند.

ابتدا تشکر می کنم که جواب دادید و راهنمایی می کنید
بنده هم نگفتم با 800 تومن می خوام lcd2 بخرم !
من 800 دارم می خوام بهترین هدفونی رو که با این بودجه موجوده با توجه به علایق خودم بخرم نظر به این که من m35 داشتم پس الان معلومه دنبال بیس نیستم
در مورد N91 از همون اول هم نگفتم منبع من چیه ولی استاد t-jays اصرار کردند بهشون گفتم ، چون میدونستم که سریعا موضع گیری میشه این گوشیه هو و ...
ولی آیا شما این گوشی رو تست کردید که اینقدر با قاطعیت صحبت می کنید؟!!!
من خودم پلیر های کوون هم دارم کارت صوتی و ... ولی کیفیت صدای N91 رو بهتر میدونم
الان شاید بگید این نظر شخصی منه ولی شما هم اگر پیدا کردید تست کنید شاید شما هم علاقه پیدا کردید

t-jays
25-12-2012, 01:52
ممنون از پاسخگوییتون.
فروشنده میگه مدل توربین پرو Same Original هستش. قیمت هم حدودا 120 تومن دادن بهم.
خودِ فروشنده که بنظر آدم صادقی میاد میگه تفاوتش با مدل ارجینال 10 - 20 درصد بیشتر نیست که خیلی سخت میشه متوجه شد و توی این فقط از کابل طلا استفاده نشده وگرنه همه چیزش اصل هستش.

پیشنهاد میکنید؟ دلو بزنیم به دریا بخریم؟ :دی
طراحیش واقعا زیباست.
وقتی دارید یه جنس تقلبی می خرید هیچ تضمینی برای کیفیتش نخواهید داشت.
به نوعی ریسک محسوب میشه و اگر حداقل بتونید صداش رو بشنوید و بخرید بیشتره
ولی بازم تضمینی نداره که چقدر وقت کار بده بهتون.
فقط زیبایی داره و به احتمال زیاد کیفیت صدای خوبی نسبت به قیمتش نخواهد داشت.
موفق باشید

t-jays
25-12-2012, 03:03
من چون فقط یک بار اون هم نزدیک به 4 سال پیش صدای این گوشی رو شنیدم در مورد صداش اظهار نظری نمیکنم
ولی یک نکته رو در نظر بگیرید که اگر این گوشی اینجور که شما می گین قدرت داشت باید حداقل در یک ست اپ حرفه ای ما می دیدیمش
یا حداقل توی سایت head-fi یک اثری ازش بود.
توی سایت gsmarena نوشته کیفیت صدای خیلی خوبی داره بهترین چیزی که تا به حال در موبایل دیدیم
این ریویو مال 6 سال پیشه
یعنی تو این 6 سال هیچ پیشرفتی توی صنعت صدا نداشتیم؟
و نکته ی بعدی اینکه من گفتم امپ تهیه کنید برای قدرت خروجی نه برای کیفیت صدا چون حداقل امپ های فیو تاثیر زیادی بر روی کیفیت ندارند.
منظورتون از اینکه فیو حرفی برای گفتن نداره چیه؟
شما امپ فیو رو به همین منبع وصل کردید و کیفیت صدا رو کم کرد؟
بعد هم اینکه چرا جهت گیری کنیم میتونیم با یک بحث منطقی به دانسته هامون اضافه کنیم.
موفق باشید.

mansell
25-12-2012, 03:44
ابتدا تشکر می کنم که جواب دادید و راهنمایی می کنید
بنده هم نگفتم با 800 تومن می خوام lcd2 بخرم !
من 800 دارم می خوام بهترین هدفونی رو که با این بودجه موجوده با توجه به علایق خودم بخرم نظر به این که من m35 داشتم پس الان معلومه دنبال بیس نیستم
در مورد N91 از همون اول هم نگفتم منبع من چیه ولی استاد t-jays اصرار کردند بهشون گفتم ، چون میدونستم که سریعا موضع گیری میشه این گوشیه هو و ...
ولی آیا شما این گوشی رو تست کردید که اینقدر با قاطعیت صحبت می کنید؟!!!
من خودم پلیر های کوون هم دارم کارت صوتی و ... ولی کیفیت صدای N91 رو بهتر میدونم
الان شاید بگید این نظر شخصی منه ولی شما هم اگر پیدا کردید تست کنید شاید شما هم علاقه پیدا کردید

دوست عزیزم اگر باعث ناراحتی شما شدم صمیمانه معذرت می خوام .من صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم که می تونه درست یا کاملا غلط باشه!!!
:n11:

saeediranzad
25-12-2012, 07:19
کیفیت پخش صدا در میان گوشیها:
Sony ericsson live with walkman

emad_hs
25-12-2012, 11:33
من چون فقط یک بار اون هم نزدیک به 4 سال پیش صدای این گوشی رو شنیدم در مورد صداش اظهار نظری نمیکنم
ولی یک نکته رو در نظر بگیرید که اگر این گوشی اینجور که شما می گین قدرت داشت باید حداقل در یک ست اپ حرفه ای ما می دیدیمش
یا حداقل توی سایت head-fi یک اثری ازش بود.
توی سایت gsmarena نوشته کیفیت صدای خیلی خوبی داره بهترین چیزی که تا به حال در موبایل دیدیم
این ریویو مال 6 سال پیشه
یعنی تو این 6 سال هیچ پیشرفتی توی صنعت صدا نداشتیم؟
و نکته ی بعدی اینکه من گفتم امپ تهیه کنید برای قدرت خروجی نه برای کیفیت صدا چون حداقل امپ های فیو تاثیر زیادی بر روی کیفیت ندارند.
منظورتون از اینکه فیو حرفی برای گفتن نداره چیه؟
شما امپ فیو رو به همین منبع وصل کردید و کیفیت صدا رو کم کرد؟
بعد هم اینکه چرا جهت گیری کنیم میتونیم با یک بحث منطقی به دانسته هامون اضافه کنیم.
موفق باشید.

من اصلا بحثی سر ان 91 نمیخوام راه بندازم فقط در یک کلام میگم صدای خوبی داره مطمعنا به ستاپ های چند هزار دلاری نمیرسه و آمپ های لامپی گرام قیمت ولی وقتی بهترین چیزیه که در گوشی دیده شده پس نمیتونه آدم رو وسوسه نکنه و بعد از گیر آوردنش مطمعنا راضی کننده است.
خواهش می کنم همین که جواب می دید ازتون سپاسگذارم

دوست عزیزم اگر باعث ناراحتی شما شدم صمیمانه معذرت می خوام .من صرفا نظر شخصی خودم رو گفتم که می تونه درست یا کاملا غلط باشه!!!
:n11:

نه داداش شما بزرگوارید درسته من هم همین رو میگم بنده هم نظر شخصیم رو گفتم و تا کسی تست نکنه نمیتونه درست قضاوت کنه
به هر ترتیب بنده هم عذر خواهی می کنم

کیفیت پخش صدا در میان گوشیها:
Sony ericsson live with walkman

:n26:

دوست عزیز mansell و t-jays عزیز شما این هدفون را احیانا ندارید یا تست نکردید؟
HiFi Man HE-400 آیا میشه تو ایران گیر آوردش تا چه قیمتی؟
و با توجه به چیز هایی که در صفحه قبل گفتم کدوم هدفون مناسب منه؟
ممنون

montazeryfar
25-12-2012, 13:19
سلام.

آقا چجوریه جواب همه داده میشه جواب مارو نمیده کسی ؟؟؟؟؟؟:n13:
کسی نیست مرا یاری کند ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:n23:

ali_sokout
25-12-2012, 23:09
دوستان اینجا کسی تجربه استفاده از هدفون سونیzx300داره؟
کیفیتش چطوره کلا هدفون ردیفیه یا نه؟
هدفون akg k44 چطور؟
دو تا شون قابیلیت مانیتورینگ دارند و من استفادم از آهنگ سازی و میکس و مستر گرفته تا گوش دادن آهنگ بیشتر هم رپ
من خودم البته نظرم بیشتر روی سونی است چون بیرون هم میشه بردش آهنگ گوش داد
با دمتان گرم دیگه جواب نمیدین ماشاا.. سه تا تاپیک عوض کردین حالا جواب پست مارو نمیدین!ایول دمتان گرم:n22::n22:

t-jays
26-12-2012, 19:57
من اصلا بحثی سر ان 91 نمیخوام راه بندازم فقط در یک کلام میگم صدای خوبی داره مطمعنا به ستاپ های چند هزار دلاری نمیرسه و آمپ های لامپی گرام قیمت ولی وقتی بهترین چیزیه که در گوشی دیده شده پس نمیتونه آدم رو وسوسه نکنه و بعد از گیر آوردنش مطمعنا راضی کننده است.
خواهش می کنم همین که جواب می دید ازتون سپاسگذارم

نه داداش شما بزرگوارید درسته من هم همین رو میگم بنده هم نظر شخصیم رو گفتم و تا کسی تست نکنه نمیتونه درست قضاوت کنه
به هر ترتیب بنده هم عذر خواهی می کنم

:n26:

دوست عزیز mansell و t-jays عزیز شما این هدفون را احیانا ندارید یا تست نکردید؟
HiFi Man HE-400 آیا میشه تو ایران گیر آوردش تا چه قیمتی؟
و با توجه به چیز هایی که در صفحه قبل گفتم کدوم هدفون مناسب منه؟
ممنون
این هدفون هدفون خیلی خوبیه
ولی صدای دارکی داره که بیشتر به درد الکترونیک میخوره تا سبک مورد نظر شما
hd598
و
beyerdaynamic dt 880
هدفون اولی دارای صدای نزدیکی نسبت به hd600 هستش
صدایی که ممکنه برای برخی خسته کننده باشه
صدای کاملا فلت که وقتی شما بیس m50 رو مناسب میدونید
پس بیس این هدفون به نظرتون نسبتا ضعیف میاد.
beyer صدای دلنشین تر و نرم تری داره
ولی بازم بیسش به اندازه ی m50 نیست.
اگر صدای monitor رو بیشتر می پسندید hd598 رو انتخاب کنید.
ضمن اینکه توصیه می کنم m50 رو دوباره یه امتحانی بکنید
چون هر هدفونی در لحظه ی اول ممکنه صداش برای ما خیلی خوب نباشه
اما با گذر زمان و عادت کردن مغز ما به صداش صداش خیلی دلنشینتر خواهد شد و تفکیک جزئیات برای ما راحت تر میشه.

mahdigholami
26-12-2012, 20:50
hd598
و
beyerdaynamic dt 880
اما با گذر زمان و عادت کردن مغز ما به صداش صداش خیلی دلنشینتر خواهد شد و تفکیک جزئیات برای ما راحت تر میشه.

بنده هم تایید می کنم صدای خوبی داره M50 و تفکیک عالی بعد از یه مدت بهتر میشه

emad_hs
26-12-2012, 22:46
hd598
و
beyerdaynamic dt 880

بنده هم تایید می کنم صدای خوبی داره M50 و تفکیک عالی بعد از یه مدت بهتر میشه

خوب من اگر بخوام از برند Audio-tecnica هدفون بگیرم از M50 بالاتر چه مدل هایی ارزش خرید داره؟

گلابي
27-12-2012, 19:11
دوستان هدفون های یاماها وارد میشن؟!ازنمایندگی یاماها پرسیدم نداشت:n29:

salar_221
27-12-2012, 19:54
کسی نیست مرا یاری کند ........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:n23:
سلام
نوکیا چند مدل هدفون بلوتوسی داره .از جمله مدلهاش bh-503 و bh-505 که با توجه به نوع استفادتون میتونین تهیه کنین.

salar_221
27-12-2012, 19:58
با دمتان گرم دیگه جواب نمیدین ماشاا.. سه تا تاپیک عوض کردین حالا جواب پست مارو نمیدین!ایول دمتان گرم:n22::n22:

سلام
متاسفانه مدل zx300 رو ندیدم ولی فعلا با توجه به موجودی بازار و با توجه به قیمتهای موجود بهترین انتخاب هدفونهای مانیتور همین مانیتورهای akg هست.مدل k44 و k77 , k99 هست.

h.khafan
27-12-2012, 20:00
دوستان تا 200 هزار تومان بهترین گزینه برای گوش دادن به موسیقی چیه ؟ سورسم کوان i9 هست ...

الان یه ایر باد سنهایزر دارم ک صدای سردی داره که خوب دوستش دارم اما به دلیل یه مشکل مادر زادی ک یکی از گوشام داره صداهای سرد یه مقدار ازاردهنده میشه برام توی خیلی از مواقع و این قضیه داره لذت بردنم رو از موسیقی کم مبکنه....

و اینکه چون اون مدل رو ایر باد خریدم میخوام ایندفعه یا فول سایز باشه یا inear..صدا گرم باشه و البته با جزییات خوب...عجه ای ندارم توی خرید اما میخوام یه هدفون خوب با صدای گرم تهیه کنم :)

همه جور اهنگ هم گوش میدم اما راک از همه بیشتر ... و بعدش پاپ...و در نهایت کلاسیک و سنتی...

مدل مورد نظر بهتره ک توی کشور پیدا بشه (تهران) . t-jays یا klipsch گزینه های مناسب با این قیمت دارن که راحت پیدا شه؟ و کیفیت خوبی رو ارایه بده؟

salar_221
27-12-2012, 20:15
دوستان تا 200 هزار تومان بهترین گزینه برای گوش دادن به موسیقی چیه ؟ سورسم کوان i9 هست ...

الان یه ایر باد سنهایزر دارم ک صدای سردی داره که خوب دوستش دارم اما به دلیل یه مشکل مادر زادی ک یکی از گوشام داره صداهای سرد یه مقدار ازاردهنده میشه برام توی خیلی از مواقع و این قضیه داره لذت بردنم رو از موسیقی کم مبکنه....

و اینکه چون اون مدل رو ایر باد خریدم میخوام ایندفعه یا فول سایز باشه یا inear..صدا گرم باشه و البته با جزییات خوب...عجه ای ندارم توی خرید اما میخوام یه هدفون خوب با صدای گرم تهیه کنم :)

همه جور اهنگ هم گوش میدم اما راک از همه بیشتر ... و بعدش پاپ...و در نهایت کلاسیک و سنتی...

مدل مورد نظر بهتره ک توی کشور پیدا بشه (تهران) . t-jays یا klipsch گزینه های مناسب با این قیمت دارن که راحت پیدا شه؟ و کیفیت خوبی رو ارایه بده؟
سلام
فکر کنم audio technica m30 گزینه مناسبی باشه.

h.khafan
27-12-2012, 20:27
سلام
فکر کنم audio technica m30 گزینه مناسبی باشه.

سلام:

ممنون...اره دیروز یکمی راجبش خوندم...فقط اینکه قیمتی که من توی یک سایتی دیدم 325 بود...همینه قیمتش؟ و اینکه با امپدانس 65 اهم میتونه با i9 درایو شه؟ من همهی هدفونهایی ک تا حالا استفاده کردم 32 اهم بودن...

جایی رو سراغ دارید که بتونم تستش کنم؟

montazeryfar
27-12-2012, 21:36
سلام
نوکیا چند مدل هدفون بلوتوسی داره .از جمله مدلهاش bh-503 و bh-505 که با توجه به نوع استفادتون میتونین تهیه کنین.

خدا رو شکر بالاخره یکی جواب مارو داد.... اقا ممنون از راهنمایت ولی چه سود که اینقدر دیر شد که دیگه Jabra Street 2 گرفتم و نتونستم از راهنمایت استفاده کنم .... به هر حال بازم ممنون الهی پیر شی جوووون

leon85
28-12-2012, 00:17
سلام.. من قصد خرید یه هدفوم InEar دارم .. لطفا راهنماییم کنید تا انتخاب خوبی داشته باشم..
همه سبک موسیقی گوش میدم ولی بیس بالا چندان برام مهم نیست میخوام صدای گرمی داشته باشه و جزییات موزیک و با کیفیت پخش کنه
تا حدود 100 تومن هم بودجه دارم..
تو نمایندگی سونی پایتخت مدلهای Ex10 و Ex60 داشت ولی نمیدونم صداشون چجوریه و تست هم نداشتن.. کسی تستشون کرده؟
صدای هدفونهای سنهایزر cx280 , cx281 چطور هستش؟
ممنون از راهنماییتون

Abbas.V
28-12-2012, 00:44
دوستان عزیز میخوام واسه گوشیم هندزفری بخرم . بیشتر پاپ گوش میدم . میخوام صدای شفافی داشته باشه . یعنی از هندزفری خود گوشی بهتر باشه . گوشیم Arc s هست .

ممنون میشم راهنماییم کنید چه مدلی بگیرم .
بودجه هم تا 50 تومن .

ممنونم ازتون .

MAHY@R
28-12-2012, 11:30
دوستان عزیز میخوام واسه گوشیم هندزفری بخرم . بیشتر پاپ گوش میدم . میخوام صدای شفافی داشته باشه . یعنی از هندزفری خود گوشی بهتر باشه . گوشیم Arc s هست .

ممنون میشم راهنماییم کنید چه مدلی بگیرم .
بودجه هم تا 50 تومن .

ممنونم ازتون .

تو این قیمت مدل mh1 واسه سونی اریکسون هست اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو ببین

nasle91
29-12-2012, 11:54
سلام ب اساتید عزیز خودمون
مامیخوایم یه هدفون بگیریم تا 130 تومن پول داریم
این مدلو خیلی چشمم گرفته Creative Wireless CB8100 خواستم بدونم وسیله ای که میخواد بهش وصل بشه حتما باید بلوتوث داشته باشه؟ یابدون بلوتوثم کار میکنه؟
:n13:

این مدلو خیلی چشمم گرفته Creative Wireless CB8100 خواستم بدونم وسیله ای که میخواد بهش وصل بشه حتما باید بلوتوث داشته باشه؟ یابدون بلوتوثم کار میکنه؟
کسی نیست؟؟

توروخدا یکی جواب مارو بده

peaceful1
29-12-2012, 13:14
لطفا دیگه پست تکراری ندید کسی پاسخی داشته باشه میده از این به بعد پست های این چنینی پاک میشه...

amirrezan95
29-12-2012, 14:35
سلام دوستان
من دنبال یک هدفون in-ear Earbu هستم (مثل مال آیپاد ) که کیفیتی به مراتب بهتر از مال آیپاد داشته باشه و جنس عالی یعنی بعد از خرید احساس بشه بهتر از مال اپل هست البته اینم بگم که من همه نوع موسیقی گوش میدم ولی بیشتر پاپ و اکثر مواقع هم با صدای کم گوش میدم در حد 50 تا 60 درصد. سورسم هم آیپاد و آی ریور هست.

Kamyar_AnathemA
29-12-2012, 17:29
3 تا سوال دیگه :

2.اون مدل پایونیر se-m390 که قدرت زیادی میخواد برای راه اندازی چه پخش کننده ای میتونه اون قدرت رو تامین کنه ؟
3.در حالتی که هم پایونیر و هم کی 77 در بهترین شرایط خودشون باشن کدوم بهتره ؟

:n13::n13::n13::n13:

rezaomido
29-12-2012, 19:04

کسی نیست؟؟

توروخدا یکی جواب مارو بده
سلام به شما

بله قابل استفاده هست و شما می تونی بدون استفاده از آادپتور بلوتوث ش ازش به عنوان هدفون بی سیم بلوتوث استفاده کنید

شما هم موفق باشید.

rezaomido
29-12-2012, 19:59
3 تا سوال دیگه :

3.در حالتی که هم پایونیر و هم کی 77 در بهترین شرایط خودشون باشن کدوم بهتره ؟[/RIGHT]
1. اگه به درصد مقایسه کنیم و مدل 77 رو 100 درصد فرض کنیم مدل 44 میشه 70 درصد

2. پیشنهاد حداقل شیشتم میشه هر پلیری که بتونه حداقل 100 میلی وات توان خروجی داشته باشه و پلیر کاملا مناسب هم میشه هر پلیری که بتونه 300 میلی وات توان داشته باشه

3. چون پایونیر رو به شخصه تست نکردم نمیتونم درست پیشنهاد بدم ولی فک میکنم برای کابرد شما مدل AKG بهتر باشه چون پایونیر تاکید بر بیس قوی داشته که مناسب سبکهای الکترونیک هست در حالیکه AKG هدفون مانیتور هست

شما هم موفق باشید.

h.khafan
29-12-2012, 22:40
سلام:

ممنون...اره دیروز یکمی راجبش خوندم...فقط اینکه قیمتی که من توی یک سایتی دیدم 325 بود...همینه قیمتش؟ و اینکه با امپدانس 65 اهم میتونه با i9 درایو شه؟ من همهی هدفونهایی ک تا حالا استفاده کردم 32 اهم بودن...

جایی رو سراغ دارید که بتونم تستش کنم؟

خوب اینطور ک پیداست کاملا میشه با پلیر پرتابل درایوش کرد...فقط میمونه قیمتش...تا حدود 200 تومان هست یا همون 325 هزار تومان که گفتم؟

و اینکه برای inear چه پیشنهادی دارید؟

nasle91
30-12-2012, 12:10
سلام به شما

بله قابل استفاده هست و شما می تونی بدون استفاده از آادپتور بلوتوث ش ازش به عنوان هدفون بی سیم بلوتوث استفاده کنید

شما هم موفق باشید.

ممنون از پاسخگویی.
سوال من اینه که mp3 player من بلوتوث نداره و بااین هدفون کارمیکنه آیا؟
بازهم متشکر.:n16:

amirrezan95
30-12-2012, 13:01
سلام دوستان
من دنبال یک هدفون in-ear Earbu هستم (مثل مال آیپاد ) که کیفیتی به مراتب بهتر از مال آیپاد داشته باشه و جنس عالی یعنی بعد از خرید احساس بشه بهتر از مال اپل هست البته اینم بگم که من همه نوع موسیقی گوش میدم ولی بیشتر پاپ و اکثر مواقع هم با صدای کم گوش میدم در حد 50 تا 60 درصد. سورسم هم آیپاد و آی ریور هست.
سلام دوستان
میشه منم راهنمایی کنید.........:n11:

MAHY@R
31-12-2012, 11:29
سلام دوستان
میشه منم راهنمایی کنید.........:n11:

بهترین چیزی که میتونم پیشنهاد بدم که اینجا هم گیر بیارید akg k319 هست اگه نبود k318 و k311 هم خوبه از ادیو تکنیکا cm700 عالیه ولی فکر نمیکنم اینجا پیدا بشه

amirrezan95
31-12-2012, 12:43
بهترین چیزی که میتونم پیشنهاد بدم که اینجا هم گیر بیارید akg k319 هست اگه نبود k318 و k311 هم خوبه از ادیو تکنیکا cm700 عالیه ولی فکر نمیکنم اینجا پیدا بشه
akg k319 واقعا کیفیتش از هدفون اپل بهتره ؟؟/ الکی نرم بخرم بعد فرقی نداشته باشه یا کمتر باشه کیفیتش ... قیمتش چنده ؟؟؟
سایتی یا جایی که k319 رو داشته باشه میشناسید ؟؟

chris redfield
31-12-2012, 15:44
سلام.بجه ها يه هدفون ميخوام تا ٩٠تومن،سورسم اصليم ‏pc‏ هست.ميخوام فركانس هاي بايين رو باكيفيت و قوي بخش كنه(بيس هاي سرحال و كيك هارو خوب بكوبونه)،البته صداهاي ريز رو هم خوب بخش كنه.اين مدل ‏energy sistem dj 700 porta edition‏ بدجوري جشمم رو كرفته.هدفون خوبيه؟بيزحمت جندتا مدل ديكه هم بم معرفي كنيد.خيلي خيلي ممنون

MAHY@R
31-12-2012, 18:52
akg k319 واقعا کیفیتش از هدفون اپل بهتره ؟؟/ الکی نرم بخرم بعد فرقی نداشته باشه یا کمتر باشه کیفیتش ... قیمتش چنده ؟؟؟

قیمتش رو ندارم باید از نمایندگیش سوال کنید سایتی هم ندیدم که این مدل رو بفرشند

BeauTeenBoy
01-01-2013, 00:17
سلام
لطفا حدودی قیمت های هدفون های زیر رو تو ایران لطف کنین:

AKG K99 PERCEPTION
AKG K 121 Studio
AKG K77 PERCEPTION

مرسی

salar_221
02-01-2013, 10:47

بله مسلما خیلی بهتر هست بشرطی که اورجینالش رو تهیه کنید.البته بستگی به نوع صدایی که میپسندین داره چون این مدلهای akg بیس متوسطی دارن.پیشنهاد میکنم از هدفونهای jays هم تستی داشته باشین که جدیدا تمامی مدلهاش رو تو مجتمع پایتخت موجود کردن.
فکر کنم k319 رو نمایندگی اواسان موجود داشته باشه.

ziba12
02-01-2013, 20:07
دوستات عزیزم یکی جواب ما رو هم بده : بهترین ایرفون تا 150 هزار تومن چیه ؟

من میخوام صداش واضح و شفاف باشه و بیس عالی داشته باشه و بیسش عمیق باشه + صداش میدش هم بالا باشه یعنی برای اهنگ راک هم خوب باشه

بهترین تو این قیمت چیه ؟

ArashMiniStar
02-01-2013, 21:25
دوستات عزیزم یکی جواب ما رو هم بده : بهترین ایرفون تا 150 هزار تومن چیه ؟

من میخوام صداش واضح و شفاف باشه و بیس عالی داشته باشه و بیسش عمیق باشه + صداش میدش هم بالا باشه یعنی برای اهنگ راک هم خوب باشه

بهترین تو این قیمت چیه ؟
من سنهایزر cx 175 به قیمت 120 هزار تومان سفارش دادم تا هفته دیگه که بیاد نظرم رو اینجا میگم.(تو سایت چاره 135 تومانه)
با توجه به رویو ها و قیمتش خیلی خوب به نظر میاد.

h.khafan
03-01-2013, 15:06
خوب اینطور ک پیداست کاملا میشه با پلیر پرتابل درایوش کرد...فقط میمونه قیمتش...تا حدود 200 تومان هست یا همون 325 هزار تومان که گفتم؟

و اینکه برای inear چه پیشنهادی دارید؟

:n29: جایی میشه تستشون کرد؟

h.khafan
03-01-2013, 18:23
سلام
لطفا حدودی قیمت های هدفون های زیر رو تو ایران لطف کنین:

AKG K99 PERCEPTION
AKG K 121 Studio
AKG K77 PERCEPTION

مرسی

این سایت ر و ببین:

نمیدونم چقدر میشه روی قیمتهاش اطمینان داشت...

amirrezan95
04-01-2013, 18:06
سلام دوستان
akg k319 تا چقدر باشه می ارزه خریدنش ؟
با توجه به پست قبلیم :

از این مدل ها که چاره داره کدام رو پیشنهاد میدین ؟؟به نسبت کیفیت به قیمت:n02:

wildfire.m
05-01-2013, 09:16
تا 50 تومان میشه ی ایرفون سنهایزر گرفت؟!!

h.khafan
05-01-2013, 09:38
تا 50 تومان میشه ی ایرفون سنهایزر گرفت؟!!

2 ماه پیش نامداران یک ایر باد داشت 40 و خورده ای تومان بود ...مدلش رو نمیدونم دقیق اما فکر کنم mx 270 بود ...یه مدل هم داره mx-80 که 5 هزار هم زیاده براش اما اونجا میدن 18.... یعنی افتضاحه ها.....!

یه تماس بگیر بببین موجودی دارن هنوز یا نه چون من جدیدا رفتم مدل 270 رو ندیدم ...

پ.ن:
این مدل mx 80 واقعا کار سنهایزره؟ من توی سایت سنهایزر اثری ازش ندیدم....

wildfire.m
05-01-2013, 10:10
این ایرفون هایی که داخل گوش میره دورش ی پلاستیک داره میخوام!(نمیدونم چطور منظورمو برسونم!)
اونها قشنگ صدای محیط رو قطع میکنه و باعث میشه صدای موسیقی هم بیرون نره!هم هی از گوش تا تکون بخوری در نمیاد!
اگه بهترین مدل تا 50 تومان رو بگید و بهترین مارک باشه ممنون میشم خودم تعریف سنهایزر رو خیلی شنیدم
سایتی جایی هم برای خرید معرفی کنید(تهران)
سپاسگذارم

h.khafan
05-01-2013, 11:13
این ایرفون هایی که داخل گوش میره دورش ی پلاستیک داره میخوام!(نمیدونم چطور منظورمو برسونم!)
اونها قشنگ صدای محیط رو قطع میکنه و باعث میشه صدای موسیقی هم بیرون نره!هم هی از گوش تا تکون بخوری در نمیاد!
اگه بهترین مدل تا 50 تومان رو بگید و بهترین مارک باشه ممنون میشم خودم تعریف سنهایزر رو خیلی شنیدم
سایتی جایی هم برای خرید معرفی کنید(تهران)
سپاسگذارم

منظورتون in ear هست فکر میکنم...سنهایزر زیر 120 هزار تومان محصولی با این مشخصات نداره...(حد اقل توی نامداران ک اینطور بود)

میتونید حضوری برید به بازار موبایل و از فروشگاه نامداران دیدن کنید مدلها رو هم ببینید و در صورت امکان تست کنید...

دوستان حتما میان و بیشتر راهنماییتون میکنن :n01: اما به نظر من تا 50 هزار تومان بهتیرن گزینه ep-630 کریتیو هست به نسبت قیمتش و اینکه in ear هم هست قیمتش هم 40 تا 45 با گارانتی شاب تهیه کنید چون تقلبی زیاد داره... البته صدای هدفون خیلی صلیقه ایه اما با این بودجه نمیدونم گزینه ی بهتری هم پیدا میشه یا نه... ep630 بیس قوی داره ب و اهنگ رو با جزییات متوسط پخش میکنه....

wildfire.m
05-01-2013, 13:31
متوجه نشدم دقیقا کجا رو برای خرید معرفی کردید!
حالا در کل ep630 بهتره یا mx270 , 271 ؟؟
از سایت چاره داشتم نگاه میکردم که این مدل رو دیدم mx 375 !قیمتش یکم بیشتره ولی اگه خیلی بهتر از مدلهای قبلی باشه میخرمش

درضمن چطور باید پی به اصل بودن و نبودن محصول برد؟!

h.khafan
05-01-2013, 15:40
متوجه نشدم دقیقا کجا رو برای خرید معرفی کردید!
حالا در کل ep630 بهتره یا mx270 , 271 ؟؟
از سایت چاره داشتم نگاه میکردم که این مدل رو دیدم mx 375 !قیمتش یکم بیشتره ولی اگه خیلی بهتر از مدلهای قبلی باشه میخرمش

درضمن چطور باید پی به اصل بودن و نبودن محصول برد؟!

تهران، خیابان حافظ، بعد از جمهوری، بازار موبایل، طبقه همکف، فروشگاه نامداران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

گفتم ک سلیقه ایه اینکه کدوم صدا رو بپسندید....اما اگر صدای پر بیس دوست دارید ep630 گزینه ی خوبیه اگر صدای پر جزییات دوست دارید mx375 خیلی خوبه...خودم هم همین رو دارم ... جنس صداش سرده و بیس متعادلی داره n02:

mx270 رو تست نکردم ولی فکر میکنم چر جزییات تر از ep630 باشه...میتونید برید نامداران اگر موجود داشت تست کنید....

badboy2008
05-01-2013, 18:25
سلام
من میخوام یه هدفون فول سایز بگیرم که leak Sound نداشته باشه یا حداقل خیلی کم باشه (یعنی از انتشار صدا به بیرون هدفون تا حدود زیادی جلوگیری کنه)
کاربردم هم بیشتر فیلم هستش بهمین خاطر راحتی هدفون برام مهمه و البته باس هدفون هم برام ارجحیت داره
نمیخوام زیاد گران باشه
دوستان چه مدل هایی رو پیشنهاد میدن

kavehj4488
05-01-2013, 18:47
سلام
من میخوام یه هدفون فول سایز بگیرم که leak Sound نداشته باشه یا حداقل خیلی کم باشه (یعنی از انتشار صدا به بیرون هدفون تا حدود زیادی جلوگیری کنه)
کاربردم هم بیشتر فیلم هستش بهمین خاطر راحتی هدفون برام مهمه و البته باس هدفون هم برام ارجحیت داره
نمیخوام زیاد گران باشه
دوستان چه مدل هایی رو پیشنهاد میدن
سلام.
از آنجایی که بیس و Isolation مد نظر شماست از هدفون های Close استفاده کنید. از نظر راحتی و تعریق کم گوش مدل های سنهایزر مناسب هستند. در ضمن چون به قیمت اشاره نکرده اید فقط چند مدل مناسب را معرفی می کنم:
Pioneer SE-M390
AKG K44 و K77 (این دو مدل برای فیلم پیشنهاد می شوند چون صدای فلت دارند ولی بیس خیلی قوی ندارند.)
Audio-Technica M30 و M35
موفق باشید.

nasle91
05-01-2013, 20:19
سلام ب اساتید خودمون
دوس دارم وایرلس باشه بیس خوبی هم داشته باشه البته اندازه پولم که میدونم واسه یه هدفون خیلی کمه
این مدلو خیلی چشمم گرفته Creative Wireless CB8100 اما هرجا سوراغ میگیرم میگن دیگه تولید نمیشه کسی جایی سوراغ نداره ک اینو بفروشن نمایندگی خوبی؟
راستی اگر مدله دیگه شبیه این سوراغ دارین بگین ممنونم وایرلس بود که چ بهتر اخه هرچی هدفون داشتم سیم شون خراب شده
پیشاپیش سپاسگذارم:n06:

wildfire.m
05-01-2013, 20:54
iriver خوب هست؟
نظرتون درباره مدل iep-300 ایریور چیه؟
بهتر از مدل کرایتیوی که گفتم هست؟

فرق in ear با این ایرفونهای معمولی چیه؟!

h.khafan
05-01-2013, 22:50
iriver خوب هست؟
نظرتون درباره مدل iep-300 ایریور چیه؟
بهتر از مدل کرایتیوی که گفتم هست؟

فرق in ear با این ایرفونهای معمولی چیه؟!

اول این تاپیک رو بخون تا با انواع هدفون اشنا شی:

و در مورد ای ریور باید بگم خودم تستش کردم...میشه گفت یکی از بدترین تجربه هام بود ...واقعا میگم...امید وارم اونی کi من تست کردم فیک بوده باشه...هیچ نقطه ی قوتی نداره که بهش اشاره کنم جز اینکه توی جعبش خیلی خوشگله!

و اینکه اصلا با mx375 سنهایزر و حتی ep630 قابل قیاس نیست...:n09:

badboy2008
06-01-2013, 00:27
سلام.
از آنجایی که بیس و Isolation مد نظر شماست از هدفون های Close استفاده کنید. از نظر راحتی و تعریق کم گوش مدل های سنهایزر مناسب هستند. در ضمن چون به قیمت اشاره نکرده اید فقط چند مدل مناسب را معرفی می کنم:
Pioneer SE-M390
AKG K44 و K77 (این دو مدل برای فیلم پیشنهاد می شوند چون صدای فلت دارند ولی بیس خیلی قوی ندارند.)
Audio-Technica M30 و M35
موفق باشید.
ممنون بابت راهنماییتون
با توجه راهنمایی شما و قیمت محصولات مزبور ، سه هدفون زیر نظرم رو جلب کرده (بالاخص شهرت سنهایزر در زمینه هدفون های راحت و با کیفیت)

Sennheiser HD 201
Pioneer SE-M390
AKG K44

میخواستم یه سبک و سنگین بکنم ببینم کدومشون برام بهتره
مثلا کدوم راحت تره ؟ کدوم سبب گرم شدن گوش و تعریق نمیشه ؟ کدوم نشت صدای کمتری داره ؟ یا کدوم بهترین کیفیت صدایی رو داره (از لحاظ باس و هم از لحاظ مید)؟

ممنون

wildfire.m
06-01-2013, 10:04
از اونجایی که تا 50 تومن in ear خوبی جز ep630 پیشنهاد نشده تصمیم گرفتم این رو بگیرم ولی چطور باید بفهمم تقلبی نیست؟؟!

جای مطمئنی رو میتونید بگید برای خرید(تهران)
سایت چاره داره ولی از خرید اینترنتی زیاد خوشم نمیاد!حالا اونجا اطمینانی داره برای خرید؟؟!

h.khafan
06-01-2013, 10:21
از اونجایی که تا 50 تومن in ear خوبی جز ep630 پیشنهاد نشده تصمیم گرفتم این رو بگیرم ولی چطور باید بفهمم تقلبی نیست؟؟!

جای مطمئنی رو میتونید بگید برای خرید(تهران)
سایت چاره داره ولی از خرید اینترنتی زیاد خوشم نمیاد!حالا اونجا اطمینانی داره برای خرید؟؟!

توی همین تاپیک قبلا دوستان گفته بودن با گارانتیه شاب بگیرید اورجیناله...

منم زیاد با خرید اینترنتی موافق نیستم .توی بازار بگیردید راحت پیدا میشه...مدل محبوبیه...فقط به گارانتیش دقت کنید که شاب باشه و از فروشنده بخواید قید کنه توی فاکتور ک جنس اصله و تقلبی نیست

yoosefshaskol
06-01-2013, 16:02
اقا از بین ep630 و سنهایزر cx350 کدمو پیشنهاد میدین؟و محدوده قیمت هر کدومش چقدره؟

nasle91
06-01-2013, 18:22
سلام ب اساتید خودمون
دوس دارم وایرلس باشه بیس خوبی هم داشته باشه البته اندازه پولم که میدونم واسه یه هدفون خیلی کمه
این مدلو خیلی چشمم گرفته Creative Wireless CB8100 اما هرجا سوراغ میگیرم میگن دیگه تولید نمیشه کسی جایی سوراغ نداره ک اینو بفروشن نمایندگی خوبی؟
راستی اگر مدله دیگه شبیه این سوراغ دارین بگین ممنونم وایرلس بود که چ بهتر اخه هرچی هدفون داشتم سیم شون خراب شده

من عجله دارم برای خرید:n03:

kavehj4488
06-01-2013, 19:25
ممنون بابت راهنماییتون
با توجه راهنمایی شما و قیمت محصولات مزبور ، سه هدفون زیر نظرم رو جلب کرده (بالاخص شهرت سنهایزر در زمینه هدفون های راحت و با کیفیت)

Sennheiser HD 201
Pioneer SE-M390
AKG K44

میخواستم یه سبک و سنگین بکنم ببینم کدومشون برام بهتره
مثلا کدوم راحت تره ؟ کدوم سبب گرم شدن گوش و تعریق نمیشه ؟ کدوم نشت صدای کمتری داره ؟ یا کدوم بهترین کیفیت صدایی رو داره (از لحاظ باس و هم از لحاظ مید)؟

ممنون
از نظر راحتي مدل سنهايزر چون كاپ هاي بزرگتري دارد راحت تر است. از نظر بيس مدل پايونير از همه قوي تر است ولي نشت صدا به بيرون هم دارد و چندان راحت نيست. در ضمن در ريويو يكي از كاربران همين فروم اشاره شده است كه روي سر لرزش دارد.
مدل هاي سنهايزر و AKG هر دو صداي نسبتا" متعادلي دارند ولي از نظر من صداي مدل سنهايزر دلنشين تر است. البته كيفيت ساخت آن هم بهتر است.
موفق باشيد.

اقا از بین ep630 و سنهایزر cx350 کدمو پیشنهاد میدین؟و محدوده قیمت هر کدومش چقدره؟
سلام.
متاسفانه در مورد قيمت نظري ندارم اما قيمت CX350 به مراتب بالاتر است. (شايد بيش از سه چهار برابر)
از نظر كيفيت صدا هم مدل سنهايزر بهتر از مدل كريتيو است اما هر دو هدفون بيس قوي دارند كه براي سبك الكترونيك مناسبند اما براي سبك هاي ديگر ممكن است خيلي مناسب نباشند.
موفق باشيد.

badboy2008
07-01-2013, 00:03
از نظر راحتي مدل سنهايزر چون كاپ هاي بزرگتري دارد راحت تر است. از نظر بيس مدل پايونير از همه قوي تر است ولي نشت صدا به بيرون هم دارد و چندان راحت نيست. در ضمن در ريويو يكي از كاربران همين فروم اشاره شده است كه روي سر لرزش دارد.
مدل هاي سنهايزر و AKG هر دو صداي نسبتا" متعادلي دارند ولي از نظر من صداي مدل سنهايزر دلنشين تر است. البته كيفيت ساخت آن هم بهتر است.
موفق باشيداز راهنماییتون خیلی ممنون :n16:
در زمینه خرید سنهایزر مدل HD201 هم یه راهنمایی میخواستم:n18:
این مدل ، تقلبی هم توی بازار داره یا نه؟( اصلش قیمتش حول و حوش چنده؟)
اگه بخوام سنهایزر اصل بگیرم از کجا باید تهیه کنم ؟ (سایتی هستش؟)

ممنون

wildfire.m
07-01-2013, 22:08
Sound pressure level (SPL)
اینی که نوشتم برای چیه؟هرچی بیشتر باشه بهتره؟ی توضیح کسی میتونه بگه
ep630 بهتره یا cx271 ?
فرقشون چیه؟
کرایتیو 45 و سنهایزر 68 قیمت داره
اگه واقعا مدلِ سنهایزر خیلی بهتره این هزینه رو کنم

wildfire.m
07-01-2013, 22:36
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هدفون-سنهایزر

این دوتا لینک رو اساتید اهل فن نگاه بندازن بگن فرقشون چقدره؟!من که سر در نمیارم!

spyker
08-01-2013, 00:40
با سلام

دوستان از بین مدل های هدفون سنهایزر مدل CX350 و مدل CX95 کدوم رو پیشنهاد میکنید و تفاوت هاشون چیه؟
آیا کیفیت A++ این مدل ها میتونه راضی کننده باشه؟ (قیمت 30 تومان.خرید قدیم فروشنده با دلار ارزان طبق گفته ی خودش)

بنده الان هدفون فابریک سری گالاکسی سامسونگ رو دارم رو گوشیم که اصلا راضی نیستم
هم گوش رو درد میاره و هم صدای بم داره و بعد نیم ساعت گوش کردن به آهنگ تا 1 روز گوش درد دارم

بیشتر مد نظرم این هست که سری هدفون ها لاستیکی باشه که ایزوله باشه در برابر ورود و خروج صدا

انظارم این هست که صدا شفاف باشه و بدون تیزی یا بمی بیش از حد و بشه با ولوم پایین به کیفیت بالا رسید
مناسب گوش کردم همه نوع سبک

آیا با این تفاسیر این مدل ها مناسب هستند؟

با تشکر

The.Game
08-01-2013, 04:25
دوستان فرق این این با هم چیه ؟

برای گوش دادان به آهنگ های هیپ هاپ کد.م بهتره؟
بیشتر با آیپاد تاچ گوش میدم
ممنون

nasle91
08-01-2013, 13:07
من عجله دارم برای خرید:n03:

هیچکس نیست مارو راهنمایی کنه؟

wildfire.m
08-01-2013, 20:42
کسی نیست راهنمایی کنه!!!

h.khafan
08-01-2013, 20:56
Sound pressure level (SPL)
اینی که نوشتم برای چیه؟هرچی بیشتر باشه بهتره؟ی توضیح کسی میتونه بگه
ep630 بهتره یا cx271 ?
فرقشون چیه؟
کرایتیو 45 و سنهایزر 68 قیمت داره
اگه واقعا مدلِ سنهایزر خیلی بهتره این هزینه رو کنم

من منتظر موندم دوستانی ک از اون مدل سنهایزر استفاده کردن کمکت کنن...اما تا اونا بیان اینو بگم که مطمئنا مدل سنهایزر کیفیت ساخت بهتری داره و ارزش هزینه ای که میکنی داره اما چیزی ک هست اینه که اصلا اشنایی با جنس صدای اون مدل ندارم....

من خودم دو مدل inear سنهایزر تست کردم هیچ کدوم به سلیقه ی من جور در نیومد..برای همین توصیه میکنم حتما تستش کنی...اگر خیلی جنس صدا برات مهم نیست (که بعیده احتمالا!) سنهایزر انتخاب بهتریه...

تو نت هم ری ویوی درست حسابی پیدا نکردم که بشه فهمید چه جوریه صداش...

با سلام

دوستان از بین مدل های هدفون سنهایزر مدل CX350 و مدل CX95 کدوم رو پیشنهاد میکنید و تفاوت هاشون چیه؟
آیا کیفیت A++ این مدل ها میتونه راضی کننده باشه؟ (قیمت 30 تومان.خرید قدیم فروشنده با دلار ارزان طبق گفته ی خودش)

بنده الان هدفون فابریک سری گالاکسی سامسونگ رو دارم رو گوشیم که اصلا راضی نیستم
هم گوش رو درد میاره و هم صدای بم داره و بعد نیم ساعت گوش کردن به آهنگ تا 1 روز گوش درد دارم

بیشتر مد نظرم این هست که سری هدفون ها لاستیکی باشه که ایزوله باشه در برابر ورود و خروج صدا

انظارم این هست که صدا شفاف باشه و بدون تیزی یا بمی بیش از حد و بشه با ولوم پایین به کیفیت بالا رسید
مناسب گوش کردم همه نوع سبک

آیا با این تفاسیر این مدل ها مناسب هستند؟

با تشکر

من دیروز از نامداران امار مدل cx350 که به قیمت خیلی خوبی توی بازار پیدا میشه رو گرفتم گفت فیک هستن...دیگه راست و دروغش پای اونها....توی سایت سنهایزر هم من اثری از این دو مدلی ک شکا نام بردید پیدا نکردم...

به این که میگن با دلار ارزون وارد کردیم و جنس قدیم هست زیاد توجه نکنید که دروغه...کسی به فکر سود من و شما نیست...همون روز اولی ک دلار برای اولین بار گرون شد همهی فروشنده ها قیمتهارو کشیدن بالا گفتن خرید جدیده!! بعد بعد از گذشت چندین ماه و بالارفتن چندین برابر قیمتها یه فروشنده بیاد به قیمت خرید قدیم جنس بفروشه؟؟!! به نظر من که بعیده...

من از 2 تا فروشگاه که مدل cx350 رو داشتن خواستم ک تست کنمش هیچ کدوم اجازه ندادن...اما شما اگر تونستی تست کنیو راضی بودی بگیر یکی...طراحیش ک جالبه :n02:

wildfire.m
08-01-2013, 21:11
یعنی اوهایی که inear هست صداشون فرق داره!!
یکم حرفت عجیبه!!
والا دوتا فروشگاه داره نامداران که یکیش اصلا سنهایزر نداره دومیش که تو باز موبایل ایران هست هم داره ولی برای تست اصلا چیزه خاصی نداره!!
میخوام صداش صدای واقعیه موسیقی باشه دیگه!حالا میگی جنس صدا هاشون فرق داره نمیدونم چطور تصمیم بگیرم

h.khafan
08-01-2013, 22:08
نه قضیه inear ها نیست...کلا هدفون با هدفون جنس صداشون فرق داره...یکی بیس قوی داره ،های ضعیف یکی های قوی داره بیس ضعیف...یکی همه رو متعادل پخش میکنه.... (خیلی اطلاعات ندارم تو این زمینه و گر نه بیشتر در اختیارت میزاشتم)

اره نامداران همه هدفونها رو برای تست نداره اما اگر مدل مورد نظرت رو داشته باشه اصرار کنی و حساسیت نشون بدی روی جنس صدا ها باز میکنه تست کنی به این شرط که اگر پسندیدی همونی که باز شده رو برداری!...برای من که همین کارو کرد...

ولی همونطور ک گفتم انتظار میره هم جنس ساخت و هم جنس صدای مدل سنهایزری با کیفیت تر باشه (اما قضیه اینه که با کیفیت از دید هر کسی یه تعریفی داره )...

من در مورد ep630 چون خودم داشتمش میتونم بگم که تاکید صدا بیشتر روی بیس هست .... و به نسبت قیمت جزییات اهنگ قابل قبوله ...جنس ساختش هم خوبه طوری که دو سال مداوم به من کار داد!

اینم که میگم جنس صداشون فرق داره فقط یه احتماله شاید عین هم باشن! چون خودم اون مدل رو تست نکردم نمیتونم در مورد صداش نظر بدم......به هر حال من وظیفه ی خودم میدونستم عواقب کار رو بگم بهت چون خودم چند مدل از inear ها رو تست کردم که صداش برام جالب نبود پس نگرفتم..نمیخوام شما هم یه چیزی بگیری که فقط گوشه ی خونه بمونه...

دیگه انتخاب نهایی با خودتونه

Extreme-Forces
08-01-2013, 22:14
دوستان تا 60 70 تومن هدفون فول سایز که بیس قابل قبولی داشته باشه و بشه هم رو گوشی و هم رو کامپیوتر ازش استفاده کرد چیزی هست؟
اگه هست چندتا مدل معرفی کنید .
ممنون:n16:

mehdi30nema
08-01-2013, 22:20
دوستان این هندزفری های TDK مدل EB800 که با قیمت های 30 ، 40 تومان فروخته میشن اصل که نیستن ؟ کیفیت صداشون چه طوره ؟

h.khafan
08-01-2013, 22:27
دوستان این هندزفری های TDK مدل EB800 که با قیمت های 30 ، 40 تومان فروخته میشن اصل که نیستن ؟ کیفیت صداشون چه طوره ؟

تو یه کیسه نقره ای فروخته میشن؟ اگر همونه که فکر میکنم اصلا کیفیت خوبی نداره...فیک بودن یا نبودنشو نمیدونم اما تو مغازه اول تا از پک خارج شد سر هدفون از تنش جدا شد...توی یه مغازه دیگه تست کردم یه گوشیش قطع بود!!:n02:

همین دو اتفاق باعث شد برای تست به مغازه ی سوم مراجعه نکنم....و اینکه من 20 تومن قیمت دارم ازش 30 و 40 که دیگه هیچی....

wildfire.m
08-01-2013, 22:40
شما inear مدلی از سنهایزر تست کردی؟
اگه بوده بگو چطور بوده
اونجا که رفتم ارزون ترین inear همین cx271 بود 68 تومن و بقیه بالای 120 بودن!!

بخاطر همین من حق انتخابی نداشتم جز اینکه به مین فکر کنم!!
اقا اگه ی مدلی بگیم که نداشته باشند میارن سفارش بدیم؟(میخوام ی چیز بگیرم که کسی تست کرده باشه و قبول داشته باشه,میترسم بره تو پاچم!!)

wildfire.m
08-01-2013, 22:58
Sound pressure level (SPL): 119 dB
اینی که نوشتم برای چیه؟

h.khafan
08-01-2013, 22:59
شما inear مدلی از سنهایزر تست کردی؟
اگه بوده بگو چطور بوده
اونجا که رفتم ارزون ترین inear همین cx271 بود 68 تومن و بقیه بالای 120 بودن!!

بخاطر همین من حق انتخابی نداشتم جز اینکه به مین فکر کنم!!
اقا اگه ی مدلی بگیم که نداشته باشند میارن سفارش بدیم؟(میخوام ی چیز بگیرم که کسی تست کرده باشه و قبول داشته باشه,میترسم بره تو پاچم!!)

پیغام خصوصیات رو چک کن :n02:

h.khafan
08-01-2013, 23:03
Sound pressure level (SPL): 119 dB
اینی که نوشتم برای چیه؟

چیز ی نیست که روی کیفیت تاثیر داشته باشه...قدرت خروجیه صدای هدفونه فکر مکینم!...به این اعداد توی این رنج قیمتی زیاد توجه نکن :n09:

h.khafan
08-01-2013, 23:07
از راهنماییتون خیلی ممنون :n16:
در زمینه خرید سنهایزر مدل HD201 هم یه راهنمایی میخواستم:n18:
این مدل ، تقلبی هم توی بازار داره یا نه؟( اصلش قیمتش حول و حوش چنده؟)
اگه بخوام سنهایزر اصل بگیرم از کجا باید تهیه کنم ؟ (سایتی هستش؟)

ممنون

ادرس فرشگاه سنهایزر (نامداران):

از خودشون بپرسید بهتره

spyker
09-01-2013, 00:00
من منتظر موندم دوستانی ک از اون مدل سنهایزر استفاده کردن کمکت کنن...اما تا اونا بیان اینو بگم که مطمئنا مدل سنهایزر کیفیت ساخت بهتری داره و ارزش هزینه ای که میکنی داره اما چیزی ک هست اینه که اصلا اشنایی با جنس صدای اون مدل ندارم....

من خودم دو مدل inear سنهایزر تست کردم هیچ کدوم به سلیقه ی من جور در نیومد..برای همین توصیه میکنم حتما تستش کنی...اگر خیلی جنس صدا برات مهم نیست (که بعیده احتمالا!) سنهایزر انتخاب بهتریه...

تو نت هم ری ویوی درست حسابی پیدا نکردم که بشه فهمید چه جوریه صداش...

من دیروز از نامداران امار مدل cx350 که به قیمت خیلی خوبی توی بازار پیدا میشه رو گرفتم گفت فیک هستن...دیگه راست و دروغش پای اونها....توی سایت سنهایزر هم من اثری از این دو مدلی ک شکا نام بردید پیدا نکردم...

به این که میگن با دلار ارزون وارد کردیم و جنس قدیم هست زیاد توجه نکنید که دروغه...کسی به فکر سود من و شما نیست...همون روز اولی ک دلار برای اولین بار گرون شد همهی فروشنده ها قیمتهارو کشیدن بالا گفتن خرید جدیده!! بعد بعد از گذشت چندین ماه و بالارفتن چندین برابر قیمتها یه فروشنده بیاد به قیمت خرید قدیم جنس بفروشه؟؟!! به نظر من که بعیده...

من از 2 تا فروشگاه که مدل cx350 رو داشتن خواستم ک تست کنمش هیچ کدوم اجازه ندادن...اما شما اگر تونستی تست کنیو راضی بودی بگیر یکی...طراحیش ک جالبه :n02:

تشکر از لطفتون و پاسخی که دادید

قیمت رو 35 میگفت واسه 2تا مدل یا 30 به گمونم

واسه هدفون in ear چی پیشنهاد میکنید؟

زیاد نمیخوام هزینه شه چون شاید ماهی 1 بار هم آهنگ گوش نکنم یا هدفون ولی همون موقع حتی اگه واسه 1 ثانیه باشه میخوام کیفیتش خوب باشه

هدفون گوشی قبلیم یعنی w810 اریکسون در زمان خودش خیلی خوب بود.هم گوش رو درد نمیاورد و هم کیفیت خوبی داشت + ایزوله عالی...

اما گوشی های اندمان! هدفونش گرجه به همون شکل هست ولی گوش رو خیلی درد میاره و صداش فقط بمه و بس

ترجیحا میخوام زائده نیم دایره داشته باشه که صدا رو بیرون ندا و یا مثلا تو ماشین نشستی سر و صدای ملت و باد و ... نیاد تو گوشت

صدا شفاف باشه بدون تیزی زیاد یا باس و بم .صدای کاملا طبیعی و صاف و یونیک

ترجیحا مدلی که بشه نتی یا همه جا تهیه کرد

چون بنده تهران خیلی کم سر میزنم و میتونم بگردم

با سپاس

h.khafan
09-01-2013, 00:15
تشکر از لطفتون و پاسخی که دادید

قیمت رو 35 میگفت واسه 2تا مدل یا 30 به گمونم

واسه هدفون in ear چی پیشنهاد میکنید؟

زیاد نمیخوام هزینه شه چون شاید ماهی 1 بار هم آهنگ گوش نکنم یا هدفون ولی همون موقع حتی اگه واسه 1 ثانیه باشه میخوام کیفیتش خوب باشه

هدفون گوشی قبلیم یعنی w810 اریکسون در زمان خودش خیلی خوب بود.هم گوش رو درد نمیاورد و هم کیفیت خوبی داشت + ایزوله عالی...

اما گوشی های اندمان! هدفونش گرجه به همون شکل هست ولی گوش رو خیلی درد میاره و صداش فقط بمه و بس

ترجیحا میخوام زائده نیم دایره داشته باشه که صدا رو بیرون ندا و یا مثلا تو ماشین نشستی سر و صدای ملت و باد و ... نیاد تو گوشت

صدا شفاف باشه بدون تیزی زیاد یا باس و بم .صدای کاملا طبیعی و صاف و یونیک

ترجیحا مدلی که بشه نتی یا همه جا تهیه کرد

چون بنده تهران خیلی کم سر میزنم و میتونم بگردم

با سپاس

بهتره بودجتون رو هم مشخص کنید تا دوستان راهنماییتون کنن...

spyker
09-01-2013, 00:22
بهتره بودجتون رو هم مشخص کنید تا دوستان راهنماییتون کنن...

بله فراموش کردم بگم.میبخشید

بین 30 تا 50 نهایت باشه

البته میدونم دلار خیلی کشیده بالا و دیگه نمیشه هیچی گیرآورد با این قیمتا .هدفونام خیلی گرونن

ولی خوب بیش از این برام صرف نداره تهیش چون واقعا استفاده نمیشه

اونفت مجبورم کلا بیخیل بشم :n28:
با تشکر

MAHY@R
09-01-2013, 11:02

فکر نمیکنم اصل باشند کیفیت صداش هم چندان خوب نیست

h.khafan
09-01-2013, 11:22
بله فراموش کردم بگم.میبخشید

بین 30 تا 50 نهایت باشه

البته میدونم دلار خیلی کشیده بالا و دیگه نمیشه هیچی گیرآورد با این قیمتا .هدفونام خیلی گرونن

ولی خوب بیش از این برام صرف نداره تهیش چون واقعا استفاده نمیشه

اونفت مجبورم کلا بیخیل بشم :n28:
با تشکر

خوب پس توصیه مکینم همین چند صفحه ی اخر رو بخونی...پستهای مربوط به دوستمون wildfire.m ....که با همین حدود بودجه یه هدفون inear میخواستن :n09:

- Saman -
09-01-2013, 11:31
كسي در مورد برند انزاتك Enzatec اطلاعاتي داره؟ قابل تاييد هست؟ كيفيت ش چطوره؟ بيشتر منطورم هد ست اش هست.

پيشنهاد براي خريد هدست تا سقف 50 هزار تومان چي ميديد؟

spyker
09-01-2013, 14:46
الان این قیمت های سایت چاره به توماننه؟!!!

چهار میلیون و هفتصد و پنجاه و هشت هزار تومانتننننن؟

واسه یه هدفون؟!!

:18:

ursamajor
09-01-2013, 15:10
الان این قیمت های سایت چاره به توماننه؟!!!

چهار میلیون و هفتصد و پنجاه و هشت هزار تومانتننننن؟

واسه یه هدفون؟!!

:18:

آخی، یه وقتی 1.5 بود و دست یافتنی ولی حالا شده . . . و دست نیافتنی:n28:

nasle91
09-01-2013, 20:20
سلام ب اساتید خودمون

یکی ام مارو راهنمایی کنه:n03:
Creative Wireless CB8100
Philips Wireless Headphone SHC8525Digital Wireless Gaming Headset HS-1200

spyker
10-01-2013, 01:11
آخی، یه وقتی 1.5 بود و دست یافتنی ولی حالا شده . . . و دست نیافتنی:n28:

شما اصلا بگو 1.5 ...

رو سیمش طلا که چه عرض کنم روکش الماس و جنسش چرم مصنوعی نه شما بگو چرم تمساح!! هم باشه دیگه چه خبرههههه ؟!

مگر اینکه بگی سیم کارت میخوره و به نت وصل میشه و اندروید روشه و یه صفحه مجازی داره که از شکاف مخصوص رو هوا ظاهر میشه و به فرمان صوتی و چشمی پاسخ میده...

:n09:

ursamajor
10-01-2013, 03:26
شما اصلا بگو 1.5 ...

رو سیمش طلا که چه عرض کنم روکش الماس و جنسش چرم مصنوعی نه شما بگو چرم تمساح!! هم باشه دیگه چه خبرههههه ؟!

مگر اینکه بگی سیم کارت میخوره و به نت وصل میشه و اندروید روشه و یه صفحه مجازی داره که از شکاف مخصوص رو هوا ظاهر میشه و به فرمان صوتی و چشمی پاسخ میده...

:n09:

از این هایی که گفتی بیشتر داره.

کل ارکست سمفونیک با تماشاچیای توی سالن اپرا رو میاره جلو چشمات! (بدون اغراق)
باور نداری اینجارو ببین ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

salar_221
10-01-2013, 10:31
یکی ام مارو راهنمایی کنه:n03:
Creative Wireless CB8100
Philips Wireless Headphone SHC8525

Digital Wireless Gaming Headset HS-1200
مدل کریتیو مورد نظر رو شاید بتونین از مراکز کامپیوتر تهیه کنین.چند مدل کم کیفیت بنام 10 in 1 هم تو بازار هست .ولی اگه بخش وایرلس رو فراموش کنین میتونین چند تا هدفون با کیفیت خوب از کریتیو با بیس خوب و همینطور از pioneer مثل se-m390 رو تهیه کنین.

wildfire.m
10-01-2013, 12:36
از چی بگم....!!!
نمیدونم الان به کی باید حرفم رو بزنم
اقا رفتم از نامداران ایرفون cx271 رو بخرم در حالی که کمتر از 48 ساعت قبل 68 تومن قیمت گرفته بودم امروز شده بود 120 تومن!!!
اخه باغت اباد یعنی ی هدفون کمتر از 48 ساعت 90% افزایش قیمت!!!

ArashMiniStar
10-01-2013, 13:21
از چی بگم....!!!
نمیدونم الان به کی باید حرفم رو بزنم
اقا رفتم از نامداران ایرفون cx271 رو بخرم در حالی که کمتر از 48 ساعت قبل 68 تومن قیمت گرفته بودم امروز شده بود 120 تومن!!!
اخه باغت اباد یعنی ی هدفون کمتر از 48 ساعت 90% افزایش قیمت!!!
من cx 175 رو با همین حدود قیمت خریدم کیفیت صداشم از 271 بیشتر.چرا اینو نمیگیرید؟(دیروز با تیپاکس به دستم رسید)
با گارانتی 1 ساله نامداران

ArashMiniStar
10-01-2013, 13:29
البته 68 منظورم نیست !! با 68 تومان الان کریتیو ep 630 میدن!

wildfire.m
10-01-2013, 13:42
من cx 175 رو با همین حدود قیمت خریدم کیفیت صداشم از 271 بیشتر.چرا اینو نمیگیرید؟(دیروز با تیپاکس به دستم رسید)
با گارانتی 1 ساله نامداران
اقا الان رفتم سایت کالارنا دیدم cx271 رو با همون قیمت 68 تومن گذاشته !!!
یعنی هنوز اون نمایندگی قیمتهاشو تغییر نداده!!
دوست عزیز من میخواستم تست کنم بعد بگیرم ولی الان اگه بخوام از اون سایت سفارش بدم دیگه تست نمیتونم بکنم!!
شما این مدل رو چطور میبینی؟؟؟

ArashMiniStar
10-01-2013, 14:13
اقا الان رفتم سایت کالارنا دیدم cx271 رو با همون قیمت 68 تومن گذاشته !!!
یعنی هنوز اون نمایندگی قیمتهاشو تغییر نداده!!
دوست عزیز من میخواستم تست کنم بعد بگیرم ولی الان اگه بخوام از اون سایت سفارش بدم دیگه تست نمیتونم بکنم!!
شما این مدل رو چطور میبینی؟؟؟
اینجا ریوویو cx 175 و 270 و چند مدل دیگه مثل کلیپش اس 3 گذاشته حتما ببینید.بیشترین ضعف این مدل انتخابی شما بیسش هست تازه high و mid اش هم ضعیفتره.
ضمنا کالارنا اینا آپدیت نکردند وگرنه الان قیمتش بالاتر از این حرفا هست.شک نکنید.

wildfire.m
10-01-2013, 14:34
کجاست این ریوویو ها؟
الان اگه سفارش بدم دیگه نمیتونن تغییر بدن؟

ArashMiniStar
10-01-2013, 18:06
کجاست این ریوویو ها؟
الان اگه سفارش بدم دیگه نمیتونن تغییر بدن؟
خدمت شما :
والا شما زنگ بزنید قیمت محصول رو بپرسید بنظر من با توجه به شناختی که از اینا دارم زرنگ تر از ایرن حرفا هستن.
الان cx 175 تو سایت چاره 135 هزار تومانه که من از یک بنده خدایی که تو گارانتی نامداران کار میکنه ارزون تر گرفتم.فعلا الان هدفون رو برای burn in کذاشتم نمیشه تست کنم ولی حالا ریوویم رو تو پست بعدی میذارم.(با عکس از ایرفون) ضمنا 280 با 270 فرق میکنه 280 اگر اشتباه نکنم گرون تره و اگر میخواهید اینقدر پول بدید cx 300 II باید از 280 بهتر باشه.به هر حال واگذار میکنم به استادان این تاپیک چون تجربه بیشتری در مورد این ایرفون ها ندارم.

ArashMiniStar
10-01-2013, 18:20
مدل 281 هم بنظر مدل خوبی میاد هم رنگ مشکی دارد هم قرمز.کیف هم داره که cx 175 از این بابت خلاصه!! گنترل صدا هم دارد

Kamyar_AnathemA
10-01-2013, 18:42
سلام
من بعد از خرید یک هدفون فول سایز الان نیازمند یک in ear هستم

نظر دوستان در مورد این سه مدل چیه ؟

میخوام مثل این 3 مدل از اون چیزا داشته باشه که بیفته پشت گوش . آخه من هیچ مدلی تو گوشم ثابت نمیشه و زود میفته بیرون ! حتی بهترین مدل موجود در دنیا !!!!

بودجه هم در همین حدود همین 3 مدل

سبک هم مثل قبل راک و متال در ارجحیت و پاپ هم در رده های بعدی . رپ و الکترونیک و هیپ هاپ هم که عمرا ! حیف وقت و گوش :n02:
پلیر هم سونی اریکسون X10
برند های دیگه هم بود موردی نیست اما دورگوشی داشته باشه بهتره

مرسی

nasle91
10-01-2013, 19:25
مدل کریتیو مورد نظر رو شاید بتونین از مراکز کامپیوتر تهیه کنین.چند مدل کم کیفیت بنام 10 in 1 هم تو بازار هست .ولی اگه بخش وایرلس رو فراموش کنین میتونین چند تا هدفون با کیفیت خوب از کریتیو با بیس خوب و همینطور از pioneer مثل se-m390 رو تهیه کنین.

بزرگوار این مدل چطوره؟
Pioneer se-mj721

wildfire.m
10-01-2013, 19:27
اقا این کنترل صدا که رو بعضی هدفونها هست امکان داره مشکلی برای کیفیت صدا بخاطر مثلا سازگار نبودن با پلیر مشکل ایجاد کنه؟

Omid_p30world
10-01-2013, 19:47
سلام هنزفری فابریک 5800 یا n96 یا تو همین مایه ها جایی گیر میاد؟:n26:

rezaomido
11-01-2013, 10:55
سلام
من بعد از خرید یک هدفون فول سایز الان نیازمند یک in ear هستم

نظر دوستان در مورد این سه مدل چیه ؟

میخوام مثل این 3 مدل از اون چیزا داشته باشه که بیفته پشت گوش . آخه من هیچ مدلی تو گوشم ثابت نمیشه و زود میفته بیرون ! حتی بهترین مدل موجود در دنیا !!!!

بودجه هم در همین حدود همین 3 مدل

سبک هم مثل قبل راک و متال در ارجحیت و پاپ هم در رده های بعدی . رپ و الکترونیک و هیپ هاپ هم که عمرا ! حیف وقت و گوش :n02:
پلیر هم سونی اریکسون X10
برند های دیگه هم بود موردی نیست اما دورگوشی داشته باشه بهتره

مرسی
سلام به شما

به ترتیب انتخاب برا اساس کاربرد:
1. OMX181
2.OMX180
3. OMX185

هر سه مدل قابل درایو شدن با پلیر موبایل شما هستند
هر سه مدل بیس نسبتا ضعیفی دارند که علت اصلی نوع هدفون از نظر استایل یا ظاهر هست یعنی ایربادها اکثرا با بیس ضعیف هستند و اینکه با توجه به داشتن کلیپ یا قلاب گوشی یا همون Hook باز هم به خوبی کنار گوش قرار نگرفته و با کوچکترین حرکت و ایجاد فاصله کیفیت و سطح صدای هدفون خصوصآ در محدوده بیس افت کرده و نتیجه صدای تیز و اغلب هارشی به گوش میرسه ولی به نظرم مدل 181 بهترین انتخاب میتونه باشه چون:
1. درایور با کیفیت تری نسبت به مدل 185 داره هر چند از این نظر کاملا مشابه مدل 180 هست
2. ولوم کنترل بین راهی اون کشویی نیست و چرخشی هست که امکان کنترل بهتری رو میده
3. از نظر توان مورد نیاز نسبت به مدل 185 در وضعیت بهتری قرار داره چون امپدانس این هدفون 16 در مقابل 32 اهم امپدانس مدل 185 هست

در آخر میشه هدفون یا مدل دیگه ای انتخاب کرد و از Hook یک هدفون دیگه هم استفاده کرد مثلا استفاده از Hook جداشونده یک هدفون ارزون قیمت
بهترین سبکی که مدلهای ایرباد قادر به پخش اون هستن پاپ و نهایتا راک میشه مطمئن نیستم بشه از این انوع هدفون برای متال استفاده کرد و این مسئله کاملا به سطح توقع شما از هدفون داره

شما هم موفق باشید.

rezaomido
11-01-2013, 11:06
اقا این کنترل صدا که رو بعضی هدفونها هست امکان داره مشکلی برای کیفیت صدا بخاطر مثلا سازگار نبودن با پلیر مشکل ایجاد کنه؟
کنترل صدا در واقع یک مقاومت متغیر هست که بین مسیر اتصال درایور هدفون با پلیر قرار میگیره معمولا امپدانس قابل درایور کردن پلیرها محدود بوده مثلا پلیرهای پرتابل اغلب قادر به راه اندازی امپدانس های 8 الی 32 اهم هستند و اغلب هدفونهای مناسب این نوع پلیرها امپدانسی حدود 16 تا 32 اهم دارند حالا در نظر بگیرید که یک مقاوت هم بین این دو قرار بگیره که اهم اون بین 0 الی 100 اهم باشه:
زمانی که کنترل صدا روی صفر هست یعنی زمانی که بیشترین صدا پخش میشه در حقیقت هیچ تاثیری برروی کیفیت صدای هدفون و پلیر نداره
زمانی که کنترل روی 32 اهم هست یعنی 1/3 درجه تنظیم ولوم کنترل امپدانس هدفون از دید پلیر شما میشه 64 اهم یعنی 32 اهم امپدانس هدفون + 32 اهم هم به خاطر ولوم کنترل و در این حالت پلیر شما قادر به راه اندازی این هدفون نبوده چون مجموع امپدانس هدفون + اهم ولوم کنترل از بیشترین امپدانس قابل درایو شدن توسط پلیر شما فراتر رفته و در نتیجه نه کیفیت نهایی پلیر رو خواهید شنید نه هدفون

این عدم همکاهنگی امپدانس نه برای هدفون نه برای پلیر هیچ نوع اشکال سخت افزاری ایجاد نخواهد کرد جزء افت کیفیت صدا و توان صدا ولی اگر پلیر به هدفون با امپدانس پایین متصل بشه این حالت احتمال آسیب به پلیر وجود داره که معمولا پیش نخواهد آمد چون کمترین امپدانس هدفون در حالت ولوم کنترل بسته مساوی با امپدانس درایور که توی برگه راهنمای هدفون شما قید شده

در آخر سعی کنید از هدفون با ولوم کنترل استفاده نکنید جزء شرایط خاص که نیاز به کنترل ولوم بین راهی باشه

شما هم موفق باشید.

- Saman -
11-01-2013, 11:09
كسي در مورد برند انزاتك Enzatec اطلاعاتي داره؟ قابل تاييد هست؟ كيفيت ش چطوره؟ بيشتر منطورم هد ست اش هست.

پيشنهاد براي خريد هدست تا سقف 50 هزار تومان چي ميديد؟

كسي از دوستان نيست كه راهنمايي كنه؟ ممنون ميشم :)

Kamyar_AnathemA
11-01-2013, 12:46
سلام به شما

به ترتیب انتخاب برا اساس کاربرد:
1. OMX181
2.OMX180
3. OMX185

هر سه مدل قابل درایو شدن با پلیر موبایل شما هستند
هر سه مدل بیس نسبتا ضعیفی دارند که علت اصلی نوع هدفون از نظر استایل یا ظاهر هست یعنی ایربادها اکثرا با بیس ضعیف هستند و اینکه با توجه به داشتن کلیپ یا قلاب گوشی یا همون Hook باز هم به خوبی کنار گوش قرار نگرفته و با کوچکترین حرکت و ایجاد فاصله کیفیت و سطح صدای هدفون خصوصآ در محدوده بیس افت کرده و نتیجه صدای تیز و اغلب هارشی به گوش میرسه ولی به نظرم مدل 181 بهترین انتخاب میتونه باشه چون:
1. درایور با کیفیت تری نسبت به مدل 185 داره هر چند از این نظر کاملا مشابه مدل 180 هست
2. ولوم کنترل بین راهی اون کشویی نیست و چرخشی هست که امکان کنترل بهتری رو میده
3. از نظر توان مورد نیاز نسبت به مدل 185 در وضعیت بهتری قرار داره چون امپدانس این هدفون 16 در مقابل 32 اهم امپدانس مدل 185 هست

در آخر میشه هدفون یا مدل دیگه ای انتخاب کرد و از Hook یک هدفون دیگه هم استفاده کرد مثلا استفاده از Hook جداشونده یک هدفون ارزون قیمت
بهترین سبکی که مدلهای ایرباد قادر به پخش اون هستن پاپ و نهایتا راک میشه مطمئن نیستم بشه از این انوع هدفون برای متال استفاده کرد و این مسئله کاملا به سطح توقع شما از هدفون داره

شما هم موفق باشید.

مرسی

یعنی میشه یک هدفون بدون Hook مثلا Klipsch S5 گرفت بعد بهش Hook یا همون گیره وصل کرد ؟
درست فهمیدم ؟

چه جالب !

t-jays
11-01-2013, 14:01
كسي از دوستان نيست كه راهنمايي كنه؟ ممنون ميشم :)
enzatec جزو برند های رده ی متوسط محسوب میشه
اگر از لهاذ کیفیت بخواهیم بررسی کنیم اون چند مدلی که من تست کردم کیفیت خوبی نداشتند.
تا 50 تومن برای هدست میتونید از برند کریتیو استفاده کنید که مدل های خوبی توی این رده داره.
موفق باشید.

- Saman -
11-01-2013, 14:39
enzatec جزو برند های رده ی متوسط محسوب میشه
اگر از لهاذ کیفیت بخواهیم بررسی کنیم اون چند مدلی که من تست کردم کیفیت خوبی نداشتند.
تا 50 تومن برای هدست میتونید از برند کریتیو استفاده کنید که مدل های خوبی توی این رده داره.
موفق باشید.

ممنون از پاسخ، دوست عزيز :)

مدل خاصی رو مد نظر نداريد؟ از همون برند كريتيو منظورم هست.

Dash_borzoo
11-01-2013, 17:18
سالام رفقای گل،بنده آهنگساز تشیف دارم و دنبال یه هدفون حرفه‌ای و عمری هسم،چشم فیلیپس و گرفه،این مدلاش:
shp8900
shp2700
بالا 60تومن نشه.
چی پیشناهاد مکنین؟
اینم اضاف کنم که "هدفون" مخوام،یا به قول فیلیپس Headband ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!

یه سوال دگه هم اینکه،اینا داسانش چیه:
Frequency,Impadance,Sensitivity

peaceful1
11-01-2013, 17:29
سالام رفقای گل،بنده آهنگساز تشیف دارم و دنبال یه هدفون حرفه‌ای و عمری هسم،چشم فیلیپس و گرفه،این مدلاش:
shp8900
shp2700
بالا 60تومن نشه.
چی پیشناهاد مکنین؟
اینم اضاف کنم که "هدفون" مخوام،یا به قول فیلیپس Headband ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])!

یه سوال دگه هم اینکه،اینا داسانش چیه:
Frequency,Impadance,Sensitivity

لینک تو امضاء من رو کامل بخون

احتمالا مدل های زیر بتونه به دردت بخوره:

AKG 44
AKG 99
AKG77
و....

فکر کنم کمی باید بودجت رو برای حداقل مورد قابل استفاده افزایش بدی.

Dash_borzoo
11-01-2013, 17:52
دمیت گرم داداش،واس من ظاهرش اصن اهمیت نره،فقط سگ جون باشه و اینکه بایس صدای سازا و همونجور که هس بشنفم.به همو مقدار،بدون اکولایز و اینا.

Dash_borzoo
11-01-2013, 17:54
داداش این AKG سایتش کودومه؟نمایندگی داره؟

t-jays
12-01-2013, 01:49
ممنون از پاسخ، دوست عزيز :)

مدل خاصی رو مد نظر نداريد؟ از همون برند كريتيو منظورم هست.
دقیقا نگفتید چه درخواستی دارید
یعنی براتون چی الویت داره
ولی به نظر من هدست خوب باید on ear باشه تا گوش در طولانی مدت عرق نکنه
سبک و راحت باشه
صدا و میکروفن خوبی نسبت به قیمتش داشته باشه
مدل hs320 از کریتیو این قابلیت رو داره
از لاجیتک هم میتونید مدل h110 رو تهیه کنید
موفق باشید.

- Saman -
12-01-2013, 10:31
دقیقا نگفتید چه درخواستی دارید
یعنی براتون چی الویت داره
ولی به نظر من هدست خوب باید on ear باشه تا گوش در طولانی مدت عرق نکنه
سبک و راحت باشه
صدا و میکروفن خوبی نسبت به قیمتش داشته باشه
مدل hs320 از کریتیو این قابلیت رو داره
از لاجیتک هم میتونید مدل h110 رو تهیه کنید
موفق باشید.

باز ممنون از پاسخ، دوست عزيز!

در حالت كلي، اما نه در مصرف حرفه اي...بيشتر براي گيم و صحبت كردن در مسجنرها و گوش كردن به موزيك. خواسته ام اينه كه داراي كيفيت خوبي در پخش و دريافت صدا و همچنين دوام بالايي داشته باشه.

اما وجود كنترل سيمي براي كنترل صدا و قطع ميكروفون (در زمان نياز) براي من در الويت هست. و اين كه ظاهر شيك و ساده اي هم داشته باشه.

به نظرتون Creative HS 350 خوبه؟! سقف قيمتش هم 50 تومنه.

باز نيز ممنون از شما :)

CzAr
12-01-2013, 18:37
سلام دوستان قصد دارم یه هدست خوب بگیرم اگر که راهنمایی کنید ممنون میشم
بیشترین کاربردش برام برای گیم و فیلم دیدن هست و خیلی زیاد اهل موزیک نیستم ولی کیفیت صدا برام مهمه
بودجه هم در حدود ۳۵۰ اگر واقعا مدلی ارزش داشت تا ۴۰۰
مدل g35 از logitech رو خوشم امد ولی نمیدونم الان چند هست و خوب یه خورده قدیمی شده شاید مدل بهتری الان باشه

t-jays
13-01-2013, 00:04
باز ممنون از پاسخ، دوست عزيز!

در حالت كلي، اما نه در مصرف حرفه اي...بيشتر براي گيم و صحبت كردن در مسجنرها و گوش كردن به موزيك. خواسته ام اينه كه داراي كيفيت خوبي در پخش و دريافت صدا و همچنين دوام بالايي داشته باشه.

اما وجود كنترل سيمي براي كنترل صدا و قطع ميكروفون (در زمان نياز) براي من در الويت هست. و اين كه ظاهر شيك و ساده اي هم داشته باشه.

به نظرتون Creative HS 350 خوبه؟! سقف قيمتش هم 50 تومنه.

درایور قوی تری داره
ولی طرز قرارگیری میکروفونش یکم نگران کننده به نظر میرسه
قبل از خرید میکرفونش رو تست کنید که هم راحت جا به جا بشه هم اینکه سر جاش بمونه
و دقت کنید وقتی میزارید روی سرتون فشار زیادی وارد نکنه
اگر این ویژگی ها رو داشت تهیه کنید
موفق باشید.

tehestan
13-01-2013, 15:30
سلام دوستان گل
من یه mp3 player ترنسند دارم مدلش هم اینه: transcend MP330 8G میخواستم براش یه هدفون بگیرم. ترجیحا از این تو گوشی ها باشه، یه چیز جم و جور و با کیفیت. تو مشخصاتش فقط تونستم اینو بفهمم که ریت موزیک رو 90 دسی بل زده.
موزیک هم همه چی گوش میدم. میخوام بیس خوبی داشته باشه و صدا رو شفاف پخش کنه. صداهای ریز هم برام خیلی اهمیت داره. در ضمن من گوشم یکم صداهای ریز رو کم میشنوه و با صدای بلند موزیک گوش میدم. ممنون میشم راهنمایی کنید. شرمنده از اینکه زیاد توضیح دادم.

kiarashdz2
13-01-2013, 17:48
من یه ایرفون میخوام که یه bass قوی داشته باشه تفکیک صداشم خوب باشه سیمشم زود قطع نشه سقف قیمتشم تا 80000 تومن باشه موندم بین این مارکا چی بگیرم کمکم کنید عزیزانم

اگه یه هدفون از ای دو مارک sony یا creative معرفی کنید بهتره !!!!!!!

- Saman -
13-01-2013, 22:36
درایور قوی تری داره
ولی طرز قرارگیری میکروفونش یکم نگران کننده به نظر میرسه
قبل از خرید میکرفونش رو تست کنید که هم راحت جا به جا بشه هم اینکه سر جاش بمونه
و دقت کنید وقتی میزارید روی سرتون فشار زیادی وارد نکنه
اگر این ویژگی ها رو داشت تهیه کنید
موفق باشید.

باز هم ممنونم از شما كه بدون هيچ چشم داشتي به سوالات ما پاسخ ميدين

اتفاقا فكر مي كنم كه مناسب باشه، چون كه در گيم نياز به شنيدن بهتر صداي محيطي رو دارم و براي موسيقي به فايل هاي صوتي با فرمت flac گوش ميدم. پس در نظر مي گيرم كه با اين قيمت پرداختي اون هدفون بايد مناسب باشه.

متاسفانه امكان تست و باز بيني قبل از خريد براي من وجود نداره، چرا كه به صورت آنلاين خريداري مي كنم. اما اميدوارم كه به مشكلي برخورد نكنم. به هر حال در طول چند روز آينده مي خرم و نظرم رو در اينجا هم عنوان مي كنم.

hrh_fourtyseven
15-01-2013, 19:56
سلام
دوستان متاسفانه من امروز خر شدم جوگیر قیافه شدم و یه دونه هدفون beats خریدم.البته از نوع تقلبیش! جایی که خریدم از 5 تومن تقلبیشو داشت تا صد و خورده ای و اصلی هاشم بالای 200 تومن.اینی که من خریدم 70 تومن بود.
یه مشکل خیلی بزرگ باهاش دارم!!!
رو گوشی داداشم که htc یه با سیستم صوتی beats کیفیتش خیلی خوبه ولی وقتی رو s2 ی خودم وصل می کنم کیفیت در حد تیم ملی میاد پایین !!!!قشنگ می شه در حد یه هدفون 10-20 تومنی.جالبیش اینه که به لپ تاپم هم که وصل می کنم(اونم با سیستم صوتی عالی JBL ه) دقیقا همین طوره .انگار که باسش کلا خاموش می شه!
از یه دوستام پرسیدم میگه حتما باید دیوایست خروجیش beats باشه!!!
حالا گفتم این جا از بچه های با تجربه هم بپرسم هیچ راهی(نرم افزاری یا سخت افزاری) وچود داره که بشه از این یه کیفیت مطلوب گرفت؟
خداییش خیلی ضد حال خوردم :(

KhAfAnoOoO
15-01-2013, 21:49
سلام دوستان
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
من یه ایرفون واسه گوشیم می‌خوام٬ بودجه هم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ می‌تونم هزینه کنم (یه خورده بیشتر هم شد ایراد نداره) فقط یه چیزی می‌خوام حالا حالا واسم کار کنه و ازش خسته نشم
گوشیم -اچ‌تی‌سی وان اکس پلاس- هست بیشتر سبک راک و پاپ گوش می‌دم
و از اونجایی که من تجربه نداشتم٬ این هدفون‌های in-Ear Monitor واسه لذت بردن از موسیقی خوبه؟ اگه من از این نوع بگیرم٬ پشیمون نمیشم؟
سؤال دیگه اینکه سیستم صوتی گوشیم بیتس هست ضررورتی که نداره برای استفاده از حداکثر توانش حتما از هدفون‌های بیتس استفاده کنم٬ نه؟
خودم چندتایی رو مدنظر دارم٬ نظرتون درموردشون چیه؟
Logitech Ultimate Ears UE 350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Logitech Ultimate Ears 500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Grado iGi Earphones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Phiaton PS 210 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینکه اینا توی ایران گیر‌ میاد؟ از اصل بودنش می‌خوام مطمئن باشم
آیا ایرفون خیلی به گوش‌ها آسیب میرسونه؟
تجربه خرید توی کیش کسی داشته؟‌ فرقی می‌کنه از اونجا بگیرم؟
هدست‌های سنهایزری که توی ایران هست٬ تقلبی نیست؟‌ شنیدم نمایندگی هم داره
من شیراز زندگی‌ می‌کنم٬ لطفاً چندتا فروشگاه معتبر هم بهم معرفی کنید بسیار ممنونم.

Faraz_sm
16-01-2013, 00:20
سلام دوستان
ممنون میشم من رو راهنمایی کنید
من یه ایرفون واسه گوشیم می‌خوام٬ بودجه هم بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ می‌تونم هزینه کنم (یه خورده بیشتر هم شد ایراد نداره) فقط یه چیزی می‌خوام حالا حالا واسم کار کنه و ازش خسته نشم
گوشیم -اچ‌تی‌سی وان اکس پلاس- هست بیشتر سبک راک و پاپ گوش می‌دم
و از اونجایی که من تجربه نداشتم٬ این هدفون‌های in-Ear Monitor واسه لذت بردن از موسیقی خوبه؟ اگه من از این نوع بگیرم٬ پشیمون نمیشم؟
سؤال دیگه اینکه سیستم صوتی گوشیم بیتس هست ضررورتی که نداره برای استفاده از حداکثر توانش حتما از هدفون‌های بیتس استفاده کنم٬ نه؟
خودم چندتایی رو مدنظر دارم٬ نظرتون درموردشون چیه؟
Logitech Ultimate Ears UE 350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Logitech Ultimate Ears 500 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Grado iGi Earphones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Phiaton PS 210 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
و اینکه اینا توی ایران گیر‌ میاد؟ از اصل بودنش می‌خوام مطمئن باشم
آیا ایرفون خیلی به گوش‌ها آسیب میرسونه؟
تجربه خرید توی کیش کسی داشته؟‌ فرقی می‌کنه از اونجا بگیرم؟
هدست‌های سنهایزری که توی ایران هست٬ تقلبی نیست؟‌ شنیدم نمایندگی هم داره
من شیراز زندگی‌ می‌کنم٬ لطفاً چندتا فروشگاه معتبر هم بهم معرفی کنید بسیار ممنونم.

سلام. یک آی ای ام هم می تونه به اندازه یک هدفون فول سایز لذت موسیقی رو منتقل کنه.
شما باید بر اساس نیاز تون تصمیم بگیرید که یک چیز جمع و جور و پرتابل می خواهید یا وسیله ای برای استفاده در منزل.
در خصوص سوالتون در مورد بیتس، اتفاقا شما با تهیه هدفون بیتس فقط صدای بیس خواهید شنید و لذت بقیه طیف صوت رو از دست می دید.
هدفون هایی که انتخاب کردید رو تا جایی که من خبر دارم تو ایران به راحتی نمی تونید پیدا کنید.
ایرفون ها چون جلوی جریان هوا در گوش رو می گیرند لازمه که با دقت مورد استفاده قرار بگیرند و هر ساعت به گوشتون استراحت بدید.
تو ایران اگر از نمایندگی سنهایزر که نامداران هست خرید کنید از بابت اصل بودن می تونید مطمءن باشید.
در مورد شیراز و کیش بی اطلاعم.

Sent from my Xoom using Tapatalk 2

hrh_fourtyseven
16-01-2013, 10:22
آقا من این beats رو فروختم رفتش.حالا می خوام یه هدفون دیگه بخرم .لطفا کمکم کنید که دوباره کلاه سرم نره!
1-سقف قیمت 50 تومن
2- 90 درصد استفاده ام موسیقیه و 10 درصد واسه لپتاپ گاها یه فیلمی ، گیمی... . در مورد موسیقی هم فقط راک و سنتی.از رپ ،متال و ترنس هم بدم میاد و اصلا گوش نمی دم. نتیجتا این که از باس زیاد بدم میاد(باسش متعادل باشه و یه جوری باشه که طولانی مدت آدمو خسته نکنه).در مقابل شفاف بودن صدا خیلی واسه ام مهمه.
3- نوعش هم ایر فون باشه.
ممنون می شم اگه با شرایط بالا یه هدفون مناسب بهم معرفی کنین.
بعد یه چیز دیگه .البته اینو تو شرایط بالا لحاظ نکنین.
غیر از beats و monster تو این رنج قیمت هدفونی هست که به قشنگی اینا باشه! آخه لامصب این بیتسه که خریدم با این که از صداش اصلا راضی نبودم ولی خیلی خوشکل بود...اصلا دلم نمیومد ردش کنم.این سیم قرمزش و استایل خاص خود گوشی هاش خیلی تو دل برو بود! می خوام بدونم اصلا هدفون دیگه ای هست که از نظر زیبایی در حد اینا باشه؟

Faraz_sm
16-01-2013, 10:54
آقا من این beats رو فروختم رفتش.حالا می خوام یه هدفون دیگه بخرم .لطفا کمکم کنید که دوباره کلاه سرم نره!
1-سقف قیمت 50 تومن
2- 90 درصد استفاده ام موسیقیه و 10 درصد واسه لپتاپ گاها یه فیلمی ، گیمی... . در مورد موسیقی هم فقط راک و سنتی.از رپ ،متال و ترنس هم بدم میاد و اصلا گوش نمی دم. نتیجتا این که از باس زیاد بدم میاد(باسش متعادل باشه و یه جوری باشه که طولانی مدت آدمو خسته نکنه).در مقابل شفاف بودن صدا خیلی واسه ام مهمه.
3- نوعش هم ایر فون باشه.
ممنون می شم اگه با شرایط بالا یه هدفون مناسب بهم معرفی کنین.
بعد یه چیز دیگه .البته اینو تو شرایط بالا لحاظ نکنین.
غیر از beats و monster تو این رنج قیمت هدفونی هست که به قشنگی اینا باشه! آخه لامصب این بیتسه که خریدم با این که از صداش اصلا راضی نبودم ولی خیلی خوشکل بود...اصلا دلم نمیومد ردش کنم.این سیم قرمزش و استایل خاص خود گوشی هاش خیلی تو دل برو بود! می خوام بدونم اصلا هدفون دیگه ای هست که از نظر زیبایی در حد اینا باشه؟

با این قیمت شما نباید به برند های معروف فکر کنید.
شما از فیلیپس سری ورزشی می تونید خرید کنید که سیم های نارنجی داره ولی کیفیت صدای مناسبی ندارن.
ولی بهترین انتخاباتون می تونه ep-630 و ep-830 از برند کریتیو باشه که البته بیس قوی دارند، ولی در کل صدای خوبی دارند.

hrh_fourtyseven
16-01-2013, 11:40
با این قیمت شما نباید به برند های معروف فکر کنید. شما از فیلیپس سری ورزشی می تونید خرید کنید که سیم های نارنجی داره ولی کیفیت صدای مناسبی ندارن. ولی بهترین انتخاباتون می تونه ep-630 و ep-830 از برند کریتیو باشه که البته بیس قوی دارند، ولی در کل صدای خوبی دارند. Sent from my Xoom using Tapatalk 2ممنون به خاطر پاسختون.والا این طور که من از خوندن پستهای تاپیک فهمیدم کلا کریتیو بیس قوی داره و بیشتر به درد ترنس و متال می خوره.درسته؟ ظاهرا بچه های تاپیک اینا رو زیاد واسه راک مناسب نمی دونن! ضمنا این مدل 830 رو الان یه سرچ زدم ظاهرا قیمتاش رو 120-130 تومنه!!!فیلیپس منظورتون اینه؟ SHQ3000 ?

hrh_fourtyseven
16-01-2013, 11:56
راستی این مدل creative ma200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])رو کسی نداشته تا حالا؟ چه طوره؟

ziba12
16-01-2013, 11:58
با این قیمت شما نباید به برند های معروف فکر کنید.
شما از فیلیپس سری ورزشی می تونید خرید کنید که سیم های نارنجی داره ولی کیفیت صدای مناسبی ندارن.
ولی بهترین انتخاباتون می تونه ep-630 و ep-830 از برند کریتیو باشه که البته بیس قوی دارند، ولی در کل صدای خوبی دارند.

تایید میشه اگه بیس و حجم صدای در حد و اندازه beats میخواین فقط crative ep-630 به دردتون میخوره

hrh_fourtyseven
16-01-2013, 12:39
تایید میشه اگه بیس و حجم صدای در حد و اندازه beats میخواین فقط crative ep-630 به دردتون میخورهنه دوست عزیز نمی خوام دیگه.اگه می خواستم بیتس رو نگه می داشتم.صدای شفاف با بیس متعادل می خوام واسه راک (نه متال)

ziba12
16-01-2013, 15:06
نه دوست عزیز نمی خوام دیگه.اگه می خواستم بیتس رو نگه می داشتم.صدای شفاف با بیس متعادل می خوام واسه راک (نه متال)

اتفاقا منم اول فکر میکردم بیسش نامتعادل و الکی هست ا:n13: نمیدونم شما هم اینطورید یا نه من اهنگ رو با کیفیت ارجینال و صدای بیس اصلی خودش رو میبسندم . وقتی همین هدفون که دوستم قبلا خریده بود رو تست کردم با اهنگ و پلیر خودم دیدم کیفیتش بسیار عالی هست و منم سریعا در یک عمل انتحاری با قیمت 42 تومن از پایتخت خریدمش.

من که دارم استفاده میکنم . واقعا راضی هستم . و اگه بخوام دوباره بخرم همین مدل رو میخرم .
والا من اهنگ راک خارجی و ایرانی گوش میدم باهاش و مشکلی ندارم . من از صدای جیغ جیغ و .... زیاد خوشم نمیاد . برای همه سبک ها خوبه . اگه صدای جیغ و جیغ و دوست داری باید هدفون کریستالی بخری نه از این ایرفون ها

اگه به بیشتر سایت های بررسی هدفون ها بری میبینی که اتو قسمت هدفون های محبوب از نظر کاربران این هدفون همیشه هستش

:n16:

hrh_fourtyseven
16-01-2013, 16:28
اتفاقا منم اول فکر میکردم بیسش نامتعادل و الکی هست ا:n13: نمیدونم شما هم اینطورید یا نه من اهنگ رو با کیفیت ارجینال و صدای بیس اصلی خودش رو میبسندم . وقتی همین هدفون که دوستم قبلا خریده بود رو تست کردم با اهنگ و پلیر خودم دیدم کیفیتش بسیار عالی هست و منم سریعا در یک عمل انتحاری با قیمت 42 تومن از پایتخت خریدمش.من که دارم استفاده میکنم . واقعا راضی هستم . و اگه بخوام دوباره بخرم همین مدل رو میخرم . والا من اهنگ راک خارجی و ایرانی گوش میدم باهاش و مشکلی ندارم . من از صدای جیغ جیغ و .... زیاد خوشم نمیاد . برای همه سبک ها خوبه . اگه صدای جیغ و جیغ و دوست داری باید هدفون کریستالی بخری نه از این ایرفون هااگه به بیشتر سایت های بررسی هدفون ها بری میبینی که اتو قسمت هدفون های محبوب از نظر کاربران این هدفون همیشه هستش[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]ممنون دوست عزیزحتما میرم تستش می کنم.بعد احیانا شما به لپ تاپم وصلش کردین؟ چه طور بود؟البته تو همین سایتی که خودتون دادین هم نمره ی details ش نسبت به هدفونای سونی خیلی پایین تر بود(در حد 1.5-2 نمره!!)

Faraz_sm
16-01-2013, 17:02
ممنون به خاطر پاسختون.والا این طور که من از خوندن پستهای تاپیک فهمیدم کلا کریتیو بیس قوی داره و بیشتر به درد ترنس و متال می خوره.درسته؟ ظاهرا بچه های تاپیک اینا رو زیاد واسه راک مناسب نمی دونن! ضمنا این مدل 830 رو الان یه سرچ زدم ظاهرا قیمتاش رو 120-130 تومنه!!!فیلیپس منظورتون اینه؟ SHQ3000 ?

آخه با توجه به بودجه تون انتخاب زیادی ندارید...این مدل فیلیپس رو خودم داشتم و بسیار ازش ناراضی بودم... صدای بستو خفه ای داره...ep-830 هم نباید بیشتر از 60-70 تومن شده باشه....

ziba12
16-01-2013, 18:04
ممنون دوست عزیزحتما میرم تستش می کنم.بعد احیانا شما به لپ تاپم وصلش کردین؟ چه طور بود؟البته تو همین سایتی که خودتون دادین هم نمره ی details ش نسبت به هدفونای سونی خیلی پایین تر بود(در حد 1.5-2 نمره!!)

داداشی شما میتتونی پلیرت + بهترین اهنگ مورد علاقت رو با هام ببرید قبل از خرید تستش کنید پیش فروشنده . اگه تهران هم هستید میتونید برید پایتخت نمونهش برای تست هستش.

با این بودجه همه میگن بهترین انتخابه

اما حدود 100 تومن میخوای فقط فقط فقط برو سراغ klipsh s4 که پرفروش ترین هدفون امازون هستش و برای همه سبک ها عالیه از راک و متال تا هیپ هاب و R & b

اینم عکسش :

دوستان نمیدونین کدوم سایت ایرانی اینو میفروشه ؟ خودم هم میخوام اخه خیلی ازش تعریف شنیدم .

hrh_fourtyseven
16-01-2013, 19:44
داداشی شما میتتونی پلیرت + بهترین اهنگ مورد علاقت رو با هام ببرید قبل از خرید تستش کنید پیش فروشنده . اگه تهران هم هستید میتونید برید پایتخت نمونهش برای تست هستش.

با این بودجه همه میگن بهترین انتخابه

اما حدود 100 تومن میخوای فقط فقط فقط برو سراغ klipsh s4 که پرفروش ترین هدفون امازون هستش و برای همه سبک ها عالیه از راک و متال تا هیپ هاب و R & b

اینم عکسش :

دوستان نمیدونین کدوم سایت ایرانی اینو میفروشه ؟ خودم هم میخوام اخه خیلی ازش تعریف شنیدم .

دوست عزیز اینی که داری می گی قیمتش رو 150 تومنه! واسه ات پخ کردم.

آخه با توجه به بودجه تون انتخاب زیادی ندارید...این مدل فیلیپس رو خودم داشتم و بسیار ازش ناراضی بودم... صدای بستو خفه ای داره...ep-830 هم نباید بیشتر از 60-70 تومن شده باشه....
ممنون.آره دیگه،حالا نهایتا می رم همین فیلیپسه و اون 630 رو تست می کنم یکیشونو می گیرم.
ولی من هرچی تو سایتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-هدست-هدفون-کریتیو-Creative-Earphone-EP-830) می گردم این 830 ه قیمتش دور و بر 120 تومنه! یه نوعش با گارانتی آواژنگ هست که همه می گن فیکه و دو ریال نمی ارزه دور و بر 40-50.ولی اون اصلیاش با گارانتی شاب همین 120-130 تومنه!!

از سونی چیز خوبی تو این رنج قیمت نمی شه گرفت؟
راستی از برند skullcandy چیزی تو ایران گیر نمیاد نه؟ هدفونای خیلی خوشکل و در عین حال با کیفیتی داره.کسی جایی رو سراغ نداره که هدفونای این برندو داشته باشه؟

ziba12
16-01-2013, 20:01
خب داداش برو تو سایت چاره کلی هدفون های جورباجور داره همین 830 و 630 رو همداره

Faraz_sm
16-01-2013, 21:32
دوست عزیز اینی که داری می گی قیمتش رو 150 تومنه! واسه ات پخ کردم.

ممنون.آره دیگه،حالا نهایتا می رم همین فیلیپسه و اون 630 رو تست می کنم یکیشونو می گیرم.
ولی من هرچی تو سایتا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مشخصات-و-قيمت-فروش-هدست-هدفون-کریتیو-Creative-Earphone-EP-830) می گردم این 830 ه قیمتش دور و بر 120 تومنه! یه نوعش با گارانتی آواژنگ هست که همه می گن فیکه و دو ریال نمی ارزه دور و بر 40-50.ولی اون اصلیاش با گارانتی شاب همین 120-130 تومنه!!

از سونی چیز خوبی تو این رنج قیمت نمی شه گرفت؟
راستی از برند skullcandy چیزی تو ایران گیر نمیاد نه؟ هدفونای خیلی خوشکل و در عین حال با کیفیتی داره.کسی جایی رو سراغ نداره که هدفونای این برندو داشته باشه؟

بهترین کار اینه که پولتو بذاری جیبت و با پلیرت بری پایتخت... فکت رو هم برای چونه زدن حسابی گرم کن که تخفیف بگیری....

kkevinloren2006
16-01-2013, 21:37
اقا هدفوم سونی بگیر مدل xb500 روحت شاد میشا اهنگ باهاش گوش کنی extra bass هست

Sent from my GT-P6800 using Tapatalk HD

mohammadtsd
16-01-2013, 23:19
سلام به دوستان و استادان عزیز
یک هدفون تا رنج 70-60 تومن میخواستم.برای کامپیوتر و موبایلم که نوت1 هست.البته ی ایرفون کریتیو 630 دارم واسه گوشی که بیسش راضیم نمیکنه.سبکهای ترنس رو گوش میکنم.میخوام حدالمقدور جزئیات صدا در ولومهای بالا از بین نره و همچنین بیس خوبی داشته باشه.میدونم ک بودجه ام کمه باتوجه به درخواستهام اما هر مدلی که نزدیک به این درخواست هست رو معرفی کنید.مدلهای انرژی سیستم رو چطور میبینید؟تجربه داشتین؟dj 700 و 500 و...
پیشاپیش ممنون ازتون

ziba12
17-01-2013, 01:01
سن هایزر cx 173

Alislow
17-01-2013, 17:26
یه هدفون با کیفیت برای PC بدون کارت صدا و آمپلی معرفی کنین. اندازه هم گنده باشه لطفا! مثلا بهتر از K99 اینا چی هست الان؟ قیمتا چطوره؟ من نهایتا تا 100 می تونم هزینه کنم.

KhAfAnoOoO
17-01-2013, 21:33
سلام. یک آی ای ام هم می تونه به اندازه یک هدفون فول سایز لذت موسیقی رو منتقل کنه.
شما باید بر اساس نیاز تون تصمیم بگیرید که یک چیز جمع و جور و پرتابل می خواهید یا وسیله ای برای استفاده در منزل.
در خصوص سوالتون در مورد بیتس، اتفاقا شما با تهیه هدفون بیتس فقط صدای بیس خواهید شنید و لذت بقیه طیف صوت رو از دست می دید.
هدفون هایی که انتخاب کردید رو تا جایی که من خبر دارم تو ایران به راحتی نمی تونید پیدا کنید.
ایرفون ها چون جلوی جریان هوا در گوش رو می گیرند لازمه که با دقت مورد استفاده قرار بگیرند و هر ساعت به گوشتون استراحت بدید.
تو ایران اگر از نمایندگی سنهایزر که نامداران هست خرید کنید از بابت اصل بودن می تونید مطمءن باشید.
در مورد شیراز و کیش بی اطلاعم.

سلام
ممنون از پاسختون
قابلیت پرتابل بودنش واسم خیلی مهمه٬ واسه همین ایرفون می‌]خوام بخرم
نظر خودتون چیه؟ لطفاً چند مدل مناسب بهم پیشنهاد کنید
ممنون

MAHY@R
18-01-2013, 13:09
یه هدفون با کیفیت برای PC بدون کارت صدا و آمپلی معرفی کنین. اندازه هم گنده باشه لطفا! مثلا بهتر از K99 اینا چی هست الان؟ قیمتا چطوره؟ من نهایتا تا 100 می تونم هزینه کنم.

فیلیپس دو مدل داره SHP8500 و SHP8900 هر جفتش خوبه مدل 8900 قویتره ولی کم پیدا میشه از jvc هم مدل rx500 هست صداش خوبه

kkevinloren2006
18-01-2013, 13:50
فیلیپس اصلا سراغ این دو مدل نرو. من خریدم 70 تومن باس خوبی نداره. گوشتم بعد از نیم ساعت اذیت میشه راحت نیست.
البته سال قبل گرفتم الان گرون تر شده

MAHY@R
18-01-2013, 14:19
فیلیپس اصلا سراغ این دو مدل نرو. من خریدم 70 تومن باس خوبی نداره. گوشتم بعد از نیم ساعت اذیت میشه راحت نیست.
البته سال قبل گرفتم الان گرون تر شده

شما کدومو داری من 8900 دارم اتفاقا بیس عمیق و با کیفتی داره فقط تو مید کمی ضعیفه که تو این قیمت موردی نداره

kkevinloren2006
18-01-2013, 16:53
شما کدومو داری من 8900 دارم اتفاقا بیس عمیق و با کیفتی داره فقط تو مید کمی ضعیفه که تو این قیمت موردی نداره

منم همین مدلو دارم که از لحاظ قیافه هدفون قشنگی هست و جنس خوبی هم داره ولی من با هدفون سونی که 30 تومن بیشتر نخریدم مقایسه میکنم از لحاظ باس و راحتی روی گوش خیلی کمتره

MAHY@R
18-01-2013, 20:44
منم همین مدلو دارم که از لحاظ قیافه هدفون قشنگی هست و جنس خوبی هم داره ولی من با هدفون سونی که 30 تومن بیشتر نخریدم مقایسه میکنم از لحاظ باس و راحتی روی گوش خیلی کمتره

احتمالا مشکل مربوط میشه به سورسی که ما ازش استفاده میکنم که باعث میشه هدفون صدای متفاوتی برامون داشته باشه چون تو هیدفای هم شما اگه ببینید تعریف زیادی از این هدفون شده و فکر نمیکنم اونقدر بد باشه اون مدل سونی که باهاش مقایسه کردید میشه بفرمایید چه مدلی هست؟

kkevinloren2006
18-01-2013, 21:59
احتمالا مشکل مربوط میشه به سورسی که ما ازش استفاده میکنم که باعث میشه هدفون صدای متفاوتی برامون داشته باشه چون تو هیدفای هم شما اگه ببینید تعریف زیادی از این هدفون شده و فکر نمیکنم اونقدر بد باشه اون مدل سونی که باهاش مقایسه کردید میشه بفرمایید چه مدلی هست؟

mdr xd200.......

wrongring
19-01-2013, 03:15
من میخوام یه هندزفری بین 60 تا 70 هزار بخرم واسه htc اما هر فروشنده واسه خودش یه چی میگه یکی میگه بیتس بخر یکی دیگه میگه سونی ...کریتیو :n13::n29:
والا موندم چه مدل بخرم تا فردا پشیمون نشم . از دوستان با تجربه میخوام کمکم کنن تا یه خوبشو بهم پیشنهاد کنن حالا اگه به جز اینایی که من گفتم چز بهتری هم هست بهم معرفی کنید:n12:ممنون

mamali_ho
20-01-2013, 00:03
دوستان ایرفون تا 100 تومن با بیس خوب واسه سبک راک چی خوبه بگیرم؟

masoud hard
20-01-2013, 18:47
سلام من یه هدفون می خوام واسه هیپ هاپ بیشتر از 100 تومن هم نمی تونم پاش خرج کنم :n18:می خوام روی گلگسی سامسونگ استفاده کنم و لب تاب ترجیحا خیلی بزرگ نباشه هر چه قدر ارزونتر بهتر کیفیت صداشم که خیلی برام مهمه پست های قبلی رو می خوندم فهمیدم که یه سریاشون دنگ و فنگ داره نصب کارت صدا و ... توضیح بدین لطفا قیمت تقریبی هم بگین که سرم کلاه نزارن خیلی ممنون
هر کی کارمو راه بندازه ایشالله یه زن خوب گیرش بیاد اگه زن داره یه بچه ی خوب اگه بچه داره زندگی خوب امین:n01:

aminrm
21-01-2013, 15:28
با سلام من یه هدفونی میخوام که بهترین باشه و در حدود 30 تومن باشه ویژگیهاشو میگم
1/دارای صدای خروجی عالی و با کیفیت و بدون خش وصدای بلند برای گوش دادن موسیقی وفیلم و چت صوتی و...
2/دارای میکروفن صدا ضبط کن برای چت صوتی
3/وقتی موسیقی فیلم و.... باهاش گوش بدم صدایی از بیرون نشنوم و کامل گوشامو پوشش بده
4/سبک و راحت و سنگین نباشه گوشمو اذیت کنه
5/به کامپیوتر و ال سی دی و..... بخوره

مرسی منتظر جوابتونم لطفا هر چه سریعتر بهتر

taher1980
21-01-2013, 20:35
سلام بر دوستان عزیز
من یه pioneer dj1000 دارم.یه ایرفون میخوام که در کنار اون بتونه جواب بده و توی گوش نره.یعنی مثل سنهایزر mx 880.قیمتش زیر 300 تومن باشه.ولی خوب کیفیت و مخصوصا بیس خوبی داشته باشه.
ممنون میشم راهنماییم کنین.

t-jays
22-01-2013, 14:28
من میخوام یه هندزفری بین 60 تا 70 هزار بخرم واسه htc اما هر فروشنده واسه خودش یه چی میگه یکی میگه بیتس بخر یکی دیگه میگه سونی ...کریتیو :n13::n29:
والا موندم چه مدل بخرم تا فردا پشیمون نشم . از دوستان با تجربه میخوام کمکم کنن تا یه خوبشو بهم پیشنهاد کنن حالا اگه به جز اینایی که من گفتم چز بهتری هم هست بهم معرفی کنید:n12:ممنون
بهترین مدلی که معمولا تو این رنج قیمت توصیه میشه مدل ep630 از کریتیو هستش.
مدل بیتس با این قیمت فقط تقلبیش گیر میاد که اصلا کیفیتش قابل مقایسه با هدفون اورجینال نیست.
موفق باشید.

aminrm
22-01-2013, 23:02
کسی جواب بده لطفا:
با سلام من یه هدفونی میخوام که بهترین باشه و در حدود 30 تومن باشه ویژگیهاشو میگم
1/دارای صدای خروجی عالی و با کیفیت و بدون خش وصدای بلند برای گوش دادن موسیقی وفیلم و چت صوتی و...
3/وقتی موسیقی فیلم و.... باهاش گوش بدم صدایی از بیرون نشنوم و کامل گوشامو پوشش بده
خواهش میکنم با دانشتون بهم کمک کنید که بهترین رو بخرم میخوام برا چند سال موندگار باشه پولم محدوده من فلجم یعنی معلولم امیدوارم کمکم کنی ای مسلمون.مــــــــرســـــــ �ی

Kamyar_AnathemA
23-01-2013, 16:47
کسی جواب بده لطفا:
خواهش میکنم با دانشتون بهم کمک کنید که بهترین رو بخرم میخوام برا چند سال موندگار باشه پولم محدوده من فلجم یعنی معلولم امیدوارم کمکم کنی ای مسلمون.مــــــــرســـــــ �ی

میگم میخوای با این مقدار پول واست آب حوض هم بکشه و پیرزن هم خفه کنه !!! :n02::n02::n02:

والا با قیمت 30 تومان نمیشه توفع زیادی داشت . همین که حداقل نیاز هاتو برطرف کنه . کیفیت و راحتی و ... پیشکش :n01:
هدست فول سایزی که الان 30 تومان باشه یعنی در اصل قیمتش 10-15 تومان هست و تو این گرونی ها شده مثلا 30 تومان و هدفون 10-15 تومنی هم فقط میشه کار راه انداز باشه با حداقل امکانات

میتونی از مارک A4tech یکی بگیری :n16:

t-jays
23-01-2013, 18:25
کسی جواب بده لطفا:
مدل hs-320 از کریتیو تقریبا بیشتر ویژگیهایی که میخواین رو داره و قیمتش همین حدود هستش.
راحته و میکروفون داره و سبک و مقاومه
موفق باشید.

{sahand}
23-01-2013, 20:06

شما یه 15-20 بذار روش حداقل یه کریتیو 630 بخر. البته میکروفون نداره.
اصلا شما چه فرمی می خوای؟ فول سایز؟ توگوشی؟

Kamyar_AnathemA
23-01-2013, 20:59
رفیقمون هدست میخواد

یکم بیشتر روش میزاشت ایرفون میگرفت بهتر میشد

اما میکروفون چون میخواد دیگه ...

claud
23-01-2013, 23:00
سلام دوستان عزیز ادرس سایتی رو میخواستم که تفاوت های کریتیو 830 و 630 اصلی و تقلبی رو با عکس رنگی توضیح کامل داده بود چون یه بنده خدا از اونور اب اورده و ضمانت نداره!! میخواستم ازش بخرم.
در ضمن بین سنهایزر cx400 و 830کریتیو کدوم بهتره؟( بدون توجه به قیمت و نام سنهایزر)ممنون

aminrm
24-01-2013, 10:55
شما یه 15-20 بذار روش حداقل یه کریتیو 630 بخر. البته میکروفون نداره.
اصلا شما چه فرمی می خوای؟ فول سایز؟ توگوشی؟

فول سایز میخوام چون دستام فلجه از این تو گوشی ها نمیتونم استفاده کنم مشکل بزارم تو گوشم از این هدفون خلبانی میخوام من نظر فیلیپس رو دارم بخرم قیمتش 28ت نظر شما چیه؟

oooiuuu
24-01-2013, 23:30
سلام.
امپ مناسب برای سنهایزرhd598 چیه؟قیمت وجزییاتشم میخوام.

{sahand}
25-01-2013, 10:55
فول سایز میخوام چون دستام فلجه از این تو گوشی ها نمیتونم استفاده کنم مشکل بزارم تو گوشم از این هدفون خلبانی میخوام من نظر فیلیپس رو دارم بخرم قیمتش 28ت نظر شما چیه؟
کلا هدفونای فیلیپس جوکن، بیس زیاد و بد و دیگر هیچ! البته مردم عادی هم همینو می خوان، یه بار یکی از دوستام از کلیپش s5 من خوشش نیومد ولی به یه مدل آشغالی فیلیپس گفت فوق العاده!
پس به نظر من قبل از خرید تست کنین اگه خوشتون اومد بخرین.

Faraz_sm
25-01-2013, 13:08

اون فیلیپس که می فرمایید من هدستشو دارم... واقعا صدای بدی داره... هدفون دوزاری که تو هواپیما می دن از اون بهتره....

icehell
26-01-2013, 13:59
سلام به تمام دوستان عزیز دوستان، می‌خواستم راهنماییم کنید برای خرید یه عدد هدفن خوب تا قیمت ۱۵۰ بیس + کیفیت صدای خوبی‌ داشته باشه :n16:

Xx Hossein xX
27-01-2013, 22:32
سلام به تمام دوستان عزیز دوستان، می‌خواستم راهنماییم کنید برای خرید یه عدد هدفن خوب تا قیمت ۱۵۰ بیس + کیفیت صدای خوبی‌ داشته باشه :n16:

اگه بخوای ارجینال باشه و برند بیتس باشه فقط iBeats میتونی بگیری حدود 100 تومن.
کیفیت خوبی داره فقط سیماش یکم نازکه تو جاهای صعب العبور مثل مترو احتمال پارگی سیمش زیاده :دی

masoud hard
28-01-2013, 00:40
سلام من یه هدفون می خوام واسه هیپ هاپ بیشتر از 100 تومن هم نمی تونم پاش خرج کنم :n18:می خوام روی گلگسی سامسونگ استفاده کنم و لب تاب ترجیحا خیلی بزرگ نباشه هر چه قدر ارزونتر بهتر کیفیت صداشم که خیلی برام مهمه پست های قبلی رو می خوندم فهمیدم که یه سریاشون دنگ و فنگ داره نصب کارت صدا و ... توضیح بدین لطفا قیمت تقریبی هم بگین که سرم کلاه نزارن خیلی ممنون
هر کی کارمو راه بندازه ایشالله یه زن خوب گیرش بیاد اگه زن داره یه بچه ی خوب اگه بچه داره زندگی خوب امین:n01:
چرا هیچکی جوابه منو نمی ده؟

vivazmoien
28-01-2013, 05:13
سلام.من بلیر مدل Sony NWZ-B172F دارم.یه هدفون تو گوشی تا 200 تومان چی بگیرم خوبه؟ همه نوع سبک موسیقی گوش میدم به جز Rap.

masoud hard
28-01-2013, 23:00
چرا هیچکی جوابه منو نمی ده؟
ای بابا کسی نمی خواد ما رو یه راهنمایی کنه؟

ziba12
31-01-2013, 12:55
ای بابا کسی نمی خواد ما رو یه راهنمایی کنه؟

دورو بر 100 تومن یکی هست 110 تومنه

اسمش klipsh s4 هست هدفون های 500 هزارتومنی هم نمیتونن باهاش رقابت کنن برای اطلمنان از کیفیتش اسمشو تو سایت فارسی سرچ کن تا حرفم اثبات بشه برات:n12::n16:

ziba12
01-02-2013, 10:43
سلام دوستان عزیز ادرس سایتی رو میخواستم که تفاوت های کریتیو 830 و 630 اصلی و تقلبی رو با عکس رنگی توضیح کامل داده بود چون یه بنده خدا از اونور اب اورده و ضمانت نداره!! میخواستم ازش بخرم.
در ضمن بین سنهایزر cx400 و 830کریتیو کدوم بهتره؟( بدون توجه به قیمت و نام سنهایزر)ممنون

masoud hard
01-02-2013, 11:14

اسمش klipsh s4 هست هدفون های 500 هزارتومنی هم نمیتونن باهاش رقابت کنن برای اطلمنان از کیفیتش اسمشو تو سایت فارسی سرچ کن تا حرفم اثبات بشه برات:n12::n16:
خیلی ممنون از جوابت :n01:کسی خبر نداره این هدفون چنده؟قیمت؟هر چی تو سایتای ایرانی گشتم هیچی پیدا نکرم حتی نقد و صحبتی هم ازش پیدا نکردم:n27:/Philips O'Neill On-Ear Headphone SHO9560

masoud hard
01-02-2013, 12:08
اگه بخوام
klipsh s4 بگیرم فیک یا اصل داره؟چطور تشخیص بدم؟Philips O'Neill On-Ear Headphone SHO9560 چطوره؟

psp2004
01-02-2013, 12:18
با نام خدا و سلام

دوستان نظرتون راجع به هدفون های jabra چیه ؟؟

میخوام واسه جواب دادن به تلفن هم ازش استفاده کنم ...

توی جبرا ها این مدل ها رو دیدم :
jabra street2
jabra clipper
jabra active

و البته یه مدل سونی هم هست :
mw 600

کدوم از این ها رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟

هدفون دیگه ای تا رنج قیمت 100 که قابلیت جواب به تماس هم داشت اگه معرفی کنید ممنون میشم :)

با سپاس

{sahand}
01-02-2013, 12:31

S4 با دلار 1000 تومنی 100 تومن بود! الان عمرا زیر 300 نباشه!

ziba12
01-02-2013, 17:50
با نام خدا و سلام

دوستان نظرتون راجع به هدفون های jabra چیه ؟؟

میخوام واسه جواب دادن به تلفن هم ازش استفاده کنم ...

توی جبرا ها این مدل ها رو دیدم :
jabra street2
jabra clipper
jabra active

و البته یه مدل سونی هم هست :
mw 600

کدوم از این ها رو پیشنهاد میکنید ؟؟؟

هدفون دیگه ای تا رنج قیمت 100 که قابلیت جواب به تماس هم داشت اگه معرفی کنید ممنون میشم :)

با سپاس

سلام

هدفون های زیادی هست .

اما با توجه به برند جا افتاد ه و بسیار مطمئن و معتبر سونی بدون شک sony mv600 خیلی گزینه عالی هست . هم برای موزیک و هم برای تماس

گزینه بعد jabra street2

اگه دنبال کیفیت هستی برای موسیقی سونی و اما اگه بیشتر قابلیت تماس برات مهمه جبرا استریت 2

mahdigholami
02-02-2013, 01:46
S4 با دلار 1000 تومنی 100 تومن بود! الان عمرا زیر 300 نباشه!

پارسال 100 تومن اصلیش رو طبق اون مقایسه آقا رضا خریدم ولی فروختم کیفیت صداش عالی بود ولی جنس سیمش تعریفی نداشت

vahid javani
02-02-2013, 19:55
درود
الان بازارهای اصفهان رو زیر و رو کردم هیچ کدوم از 10 تا مدل معرفی شده در سایت toptenreviews رو نداشتند.
به نظرتون تو ایران می تونم پیدا کنم؟

کسی سراغ نداره (پستی بخرم)؟

{sahand}
02-02-2013, 22:05
پارسال 100 تومن اصلیش رو طبق اون مقایسه آقا رضا خریدم ولی فروختم کیفیت صداش عالی بود ولی جنس سیمش تعریفی نداشت

برا همون هم S5i Rugged رو می زد که کلا دوام بیشتری داشت، الان اون S5i Rugged سابق رو به اسم S4i Rugged می زنه و S4 II رو هم اضافه کرده که باز مساله کابل توش حل شده.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 25

Xenon360
03-02-2013, 22:25
با سلام ... دوستان تصمیم به خرید ایرفون های بیتس گرفتم ... می خواستم ببینم کدوم مدل از ایرفون های بیتس بهتره؟ توی سایت ارجینالش که 4 تا مدل ایرفون بیشتر نداره ... نظرتون راجع به Tour Beats چیه؟؟ چطوره کیفیتش؟؟
حدود قیمتش رو دارید؟؟

آیا تو این رده قیمت چیز بهتری می تونم انتخاب کنم که بهتر از مدل تور بیتس باشه؟؟

یا اینکه تو رینج قیمتهای پایینتر ایرفونی هست که کیفیت برابر با ایرفونهای Beats داشته باشه؟؟؟

ممنون میشم راهنمایی کنید ... فقط هم ایرفون مد نظرمه ... نه هدفون یا هدست ...

با تشکر ...!!

psp2004
03-02-2013, 23:46
با نام خدا و سلام

امروز رفته بودم بازار رضا که 2 تا مدل هدفون سونی هم دیدم
ex 10 به قیمت 48 و
ex 100 به قیمت 65

و ep630 هم 50 تومن قیمت گرفتم

به نظر دوستان کدوم بیشتر میصرفه واسه ی خرید ؟؟؟

ziba12
04-02-2013, 17:32
با نام خدا و سلام

امروز رفته بودم بازار رضا که 2 تا مدل هدفون سونی هم دیدم
ex 10 به قیمت 48 و
ex 100 به قیمت 65

و ep630 هم 50 تومن قیمت گرفتم

به نظر دوستان کدوم بیشتر میصرفه واسه ی خرید ؟؟؟

والا من الان ep-630 دارم . رو گالاکسی و گوشی های xperia تست کردم . واقعا کیفیت صدا و شفافیت و بیس عالی داره . کاملا راضی هستم . نسبت به قیمتش خیلی عالی تره
اون یکی ها رو تست نکردم .

Xenon360
05-02-2013, 22:37
با سلام ... دوستان تصمیم به خرید ایرفون های بیتس گرفتم ... می خواستم ببینم کدوم مدل از ایرفون های بیتس بهتره؟ توی سایت ارجینالش که 4 تا مدل ایرفون بیشتر نداره ... نظرتون راجع به Tour Beats چیه؟؟ چطوره کیفیتش؟؟
حدود قیمتش رو دارید؟؟

یا اینکه تو رینج قیمتهای پایینتر ایرفونی هست که کیفیت برابر با ایرفونهای Beats داشته باشه؟؟؟

با تشکر ...!!

انگاری دیگه تاپیک مثل قدیم فعال نیست؟؟؟؟ اساتید کجا رفتن پس؟؟

kavehj4488
06-02-2013, 18:40
حدود قیمتش رو دارید؟؟

با تشکر ...!!
سلام. هدفون هاي بيتس فقط به خاطر بيس بومي و تبليغات معروف هستند. شما مي توانيد با هزينه اي كمتر كيفيت به مراتب بهتري دريافت كنيد...
بهترين پيشنهادها براي شما مدل هاي Klipsch (مثل S5) و همچنين مدلهاي( Jays (t-jays three & t-jays four هستند كه مناسب ترنس مي باشند. Sennheiser CX-680 هم مناسب است.
هدفون هاي بيتس مدلهاي فيك و هاي كپي زياد دارند و خريد آنها يك ريسك محسوب مي شود.
موفق باشيد.

peaceful1
07-02-2013, 22:21
شش ماه این سونیها اومده خیلی خوش قیمته:

160 تومن میدند هر کی داخل گوش میخواد با این شرایط بازار فکر نکرده بره بخره.

ursamajor
08-02-2013, 01:06

یکم بیشتر درموردش توضیح میدید. شاید اغفال شدیم رفتیم خریدیم:n09:

ziba12
08-02-2013, 10:48

:n04:

داداش من میخوام یدونه سفارش بدم از این هدفون . لامصب عجب مشخصاتی داره ظاهرشم که حرفه ای هست .

کدوم سایت ایرانی این هدفون رو میفروشه ؟؟؟؟؟؟

از کجا میتونم این هدفون رو بخرم ؟

ali-shahri
08-02-2013, 12:56
کسی میدونه گوشی سونی اریکسون اکسپریا آرک اس هندزفری ش چه نوع فیشی میخوره؟
نوکیا فیش درشت ؟ یا نوکیا فیش ریز ؟

فیش درشت: (شبیه فیش هندزفری: n95 (8gb) - n82 - n76 - n81 - n85 - n96 - n78 - 5310 - 5610 - n85 - 5800 - e75 - 2700 و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد)

فیش ریز: ( شیبه فیش هندزفری : e66 - e71 - e65 - 6120 - 6500 - 3110 - 3120 - 7610s - 5300 - 5200 -6300 - e90 - 6230 - و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد.)

peaceful1
08-02-2013, 15:10
نمایندگی سونی تو پایتخت چند آرماتوره هم داشته 260 تومن تموم شده بعید میدونم هیچ کدومه این افرادی که خریدند میدونستند چی خریدند

Vallio
08-02-2013, 16:10
کسی میدونه گوشی سونی اریکسون اکسپریا آرک اس هندزفری ش چه نوع فیشی میخوره؟
نوکیا فیش درشت ؟ یا نوکیا فیش ریز ؟

فیش درشت: (شبیه فیش هندزفری: n95 (8gb) - n82 - n76 - n81 - n85 - n96 - n78 - 5310 - 5610 - n85 - 5800 - e75 - 2700 و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد)

فیش ریز: ( شیبه فیش هندزفری : e66 - e71 - e65 - 6120 - 6500 - 3110 - 3120 - 7610s - 5300 - 5200 -6300 - e90 - 6230 - و مدلهای مشابه که فیش هندزفری شبیه این مدلها می باشد.)

گوشیهای خیلی قدیمی فیش ریز یا 2.5 میلیمتری داشتند ، دیگه کسی سمتش نمیره ، الان همه فیش درشت یا 3.5 میلیمتری هستند ، همونهایی که سوکت هدفون دارند !

alone-boy
08-02-2013, 18:54
سلام خدمت اساتید
من می خواستم یه کریتیو 630 اینترنتی بگیرم،از چه سایتی بگیرم مطمئن باشه؟

Vallio
08-02-2013, 19:38
سلام خدمت اساتید
من می خواستم یه کریتیو 630 اینترنتی بگیرم،از چه سایتی بگیرم مطمئن باشه؟

من یه نمونه فیک چند وقت پیش دیدم (با کاربر T-JAYS ) با اصلیش مو نمیزنه ، فقط اگه حرفه ای باشی از صداش میفهمی ، 25 تومن بود حدوداً !
واست پی ام میزنم که از کجا بخری !
یادش بخیر میخریدیم 15 تومن زورمون میومد :دی !

Vallio
08-02-2013, 19:47
دوستان نظرشون در مورد Soundmagic ES18‎ چیه ؟!
چاره با 26% تخفیف میده 34 هزار ، دوستان حرفه ای اگه تایید کنند به جای 630 تهیه کنید خیلی بهتر هست !

alone-boy
08-02-2013, 20:02
دوستان نظرشون در مورد Soundmagic ES18‎ چیه ؟!
چاره با 26% تخفیف میده 34 هزار ، دوستان حرفه ای اگه تایید کنند به جای 630 تهیه کنید خیلی بهتر هست !
قیافش هم قشنگ تره
دوستان حرفه ای تایید کنید تا اینو بگیرم:n16:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
الان یه گشتی زدم اینو دیدم
انرژی سیستم مدل DJ 410 نظرتون چیه؟قیافش که حسابی منو گرفته:35:،نسبت کارایی به قیمتش چجوریاست؟لطفا سریع تر جواب بدید اینطوری پیش بره باید کل درآمد این ماه رو بدم واسه هدفون

mgh_45
09-02-2013, 00:05
سلام دوستان
با 150تومن یه هدفون که بیسش هم خوب باشه معرفی میکنید.ممنون

Vallio
09-02-2013, 10:13
قیافش هم قشنگ تره
دوستان حرفه ای تایید کنید تا اینو بگیرم:n16:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
الان یه گشتی زدم اینو دیدم
انرژی سیستم مدل DJ 410 نظرتون چیه؟قیافش که حسابی منو گرفته
:35:،نسبت کارایی به قیمتش چجوریاست؟لطفا سریع تر جواب بدید اینطوری پیش بره باید کل درآمد این ماه رو بدم واسه هدفون

کلاً بیخیال این مارک شو ، از هدفون های 15 تومنی هم ضعیف تره ، فقط سیاست شرکت وارد کنندش اینکه گرون بفروشه !

kj14
09-02-2013, 10:33
سلام
از دوستان کسی میدونه قیمت هدفون z 1000 سونی چنده و از کجا میشه تهیش کرد>
با تشکر از همه دوستان عزیز
:n02::n02::n02:

vahid javani
09-02-2013, 18:43
یه سوال عین خوره داره روحمو می خوره!

چرا هیچ کدوم از 10 تا مدل معرفی شده به عنوان بهترین های 2013 در بازار نیست؟؟

peaceful1
09-02-2013, 18:48
سلام
از دوستان کسی میدونه قیمت هدفون z 1000 سونی چنده و از کجا میشه تهیش کرد>
با تشکر از همه دوستان عزیز
:n02::n02::n02:

پلیر یا هدفون؟

یه سوال عین خوره داره روحمو می خوره!

چرا هیچ کدوم از 10 تا مدل معرفی شده به عنوان بهترین های 2013 در بازار نیست؟؟

بجز JVC Marshmallow که چند بار پیشنهاد دادم و همین دو سه روز پیش رفته ته یه مغازه هر چی بود خریدم دیگه نیست... بقیشون هدفون های شناخته شده ایی نیستند مارشملو هم به راحتی هدفون مشهوره صداش هم به قیمت 10 دلارش خوبه به هر تقسیم بندی از هر سایتی رجوع نکن.

kj14
10-02-2013, 14:34
عزیز جان تو سوالم اگه دقت کنی زدم هدفون نه پلیر.

kj14
10-02-2013, 14:36
پلیر یا هدفون؟

بجز JVC Marshmallow که چند بار پیشنهاد دادم و همین دو سه روز پیش رفته ته یه مغازه هر چی بود خریدم دیگه نیست... بقیشون هدفون های شناخته شده ایی نیستند مارشملو هم به راحتی هدفون مشهوره صداش هم به قیمت 10 دلارش خوبه به هر تقسیم بندی از هر سایتی رجوع نکن.

عزیز جان اگه دقت کنی تو سوالم گفتم که هدفون.

peaceful1
10-02-2013, 14:52
z1000 من نشنیدم اگه لینک بدید خوبه مگر بقیه دوستان بدونند

kj14
10-02-2013, 19:32
z1000 من نشنیدم اگه لینک بدید خوبه مگر بقیه دوستان بدونند

peaceful1
10-02-2013, 22:13

آهان :n02:

قیمتش رو نمیدونم ولی طبقه دوم پایتخت نمایندگی سونی یادمه داشت.

alone-boy
10-02-2013, 22:22
دوستان لطفا نظرتون درباره es18 soundmagic بگید؟ارزش داره؟اینو بگیرم یا کریتیو 630؟:n16:

kj14
10-02-2013, 22:46
آهان :n02:

قیمتش رو نمیدونم ولی طبقه دوم پایتخت نمایندگی سونی یادمه داشت.

داداش اینی که گفتی یادمه داشت برای کی بود؟
همین تازه گیا بوده؟

peaceful1
10-02-2013, 22:55
داداش اینی که گفتی یادمه داشت برای کی بود؟
همین تازه گیا بوده؟

هفته پیش به نظرم امد دیدم

قیمتش رو همون اول که اومده بود تو فروم مطرح شده بود الان اصلا حضور ذهن ندارم اگر هم یادم مونده بود فایده نداشت فقط یادمه قیمتش به نسبت قیمت دلاری زمان خودش منطقی بود (قبلا)

شـیـفــو
11-02-2013, 01:04
سلام دوستان
با 150تومن یه هدفون که بیسش هم خوب باشه معرفی میکنید.ممنون

لطفا جواب این دوستمونو بدین که جواب سئوال منم هست ، می خوام با یکی از پلیرهای T9 i river - u6 Samsung استفاده کنم .

arvin574
11-02-2013, 13:37
سلام دوستان....

كسي از اساتيد ميتونه اطلاعاتي از هدفون سوني مدله xba-1 به من بده؟؟؟؟

ميخواستم بدون كيفته پخشه صداش چطوريه باس خوبي داره، به گوشي ايفون ميخوره؟؟؟؟

اينجا همه از كيفيته هدفون كليپش s4 يا s5 صحبت ميكنن.... كسي ميتونه مقايسه اي بينه اين دوتا مدله سوني و كليپش بكنه و بگه كدوم بهتر؟؟؟؟

ممنون

kj14
11-02-2013, 14:33
هفته پیش به نظرم امد دیدم

قیمتش رو همون اول که اومده بود تو فروم مطرح شده بود الان اصلا حضور ذهن ندارم اگر هم یادم مونده بود فایده نداشت فقط یادمه قیمتش به نسبت قیمت دلاری زمان خودش منطقی بود (قبلا)

تشکر به خاطر جوابتون.
از بقیه دوستان هم تشکر میکنم بابت اینکه گذاشتید تا بحث مربوط به بنده تموم بشه بعد سوالاتون رو مطرح کردید.
موفق باشید.
:n02::n16::n02::n16: