مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
kianhamimi
07-10-2014, 23:06
سلام،دوستان عزیز میشه من رو در انتخاب بین این گزینه ها راهنمایی کنید؟
اول از همه کاربریم رو میگم: بیشترین کاربری من فیلم دیدنه ، فیلم های اورجینال زیادی به دستم میرسه که میخوام هدفونی داشته باشم بتونم ارکسترال های زیبای فیلم ها رو بشنوم و اینکه جزئیات فیلم رو بشه درک کردمثل دور و نزدیک شدن صدای آبجکت ها که ظرافت زیادی توی ساختشون در فیلم ها صرف میشه ، فکر میکنم اگر اشتباه نکنم همون مبحث soundstage باشه، خلاصه بشه هیجان رو در فیلم حس کرد ، دومین کاربریم هم موسیقی هست، بیشتر الکتریک یا نیوایج و ارکسترال اما چندان علاقه ای به بیس دست کاری شده ندارم و یه بیس نرم و واقعی رو ترجیح میدم یه جورایی دوست دارم گوشام رو تقویت کنم در شنیدن موسیقی
مدل هایی که نظرم رو جلب کرده اینهاست:
BeyerDynamic DT-770 Pro 32ohms
Audio-Technica ATH-M50x
Sennheiser HD 380 Pro
من توان پرداختم حداکثر به ath- m50x میرسه ولی خوب میخوام بدونم این اختلاف قیمت هایی که این هدفون ها با هم دارن برای کاربری های من ارزش هزینه داره؟اگر داره هزینه میکنم ، متاسفانه امکان تستشون برای من نیست چون در شهرستان هستم ممنون میشم کمکم کنید در انتخاب
دوستان برای من یه سوالی پیش اومده.تو رنج 500 600 ایا هدفون های فول سایز از ایرفون ها خیلی بهترن یا کمی بهتر؟ اگر کسی واقعا صدای خوب بخواد فول سایزو پیشنهاد میکنید؟
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اگر توی ایران صحبت بکنین، فول سایزهای خوبی توی ایران هستن. ولی ایرفون های خوبی موجود نیستن.
ولی در سطح جهان، توی هر دو دسته گزینه های خیلی خوبی هستن. من باشم، تا 200 دلار ایرفون رو انتخاب می کنم و بعد از اون هدفون های فول سایز رو.
سلام،دوستان عزیز میشه من رو در انتخاب بین این گزینه ها راهنمایی کنید؟
اول از همه کاربریم رو میگم: بیشترین کاربری من فیلم دیدنه ، فیلم های اورجینال زیادی به دستم میرسه که میخوام هدفونی داشته باشم بتونم ارکسترال های زیبای فیلم ها رو بشنوم و اینکه جزئیات فیلم رو بشه درک کردمثل دور و نزدیک شدن صدای آبجکت ها که ظرافت زیادی توی ساختشون در فیلم ها صرف میشه ، فکر میکنم اگر اشتباه نکنم همون مبحث soundstage باشه، خلاصه بشه هیجان رو در فیلم حس کرد ، دومین کاربریم هم موسیقی هست، بیشتر الکتریک یا نیوایج و ارکسترال اما چندان علاقه ای به بیس دست کاری شده ندارم و یه بیس نرم و واقعی رو ترجیح میدم یه جورایی دوست دارم گوشام رو تقویت کنم در شنیدن موسیقی
مدل هایی که نظرم رو جلب کرده اینهاست:
BeyerDynamic DT-770 Pro 32ohms
Audio-Technica ATH-M50x
Sennheiser HD 380 Pro
من توان پرداختم حداکثر به ath- m50x میرسه ولی خوب میخوام بدونم این اختلاف قیمت هایی که این هدفون ها با هم دارن برای کاربری های من ارزش هزینه داره؟اگر داره هزینه میکنم ، متاسفانه امکان تستشون برای من نیست چون در شهرستان هستم ممنون میشم کمکم کنید در انتخاب
چرا از هدفون های پشت باز استفاده نمی کنین؟ این مدل های پشت بسته، بعد از یک ساعت ممکنه موجب گرم شدن و تعرق بشن.
من فکر می کنم بیردینامیک در کل بهتره.
اگر می خواین نیمه باز باشه هدفونتون، akg k99 خوبه. هدفون های سوپرلوکس هم در مقابل قیمتشون عالین. فقط توجه داشته باشین که این akg و سوپرلوکس که الأن معرفی کردم، صدای فلت (مانیتورینگ) دارن. مخصوصاً سوپرلوکس که تریبل شاید تیزی داشته باشه براتون. این در صورتیه که بیردینامیک و آئودیوتکنیکا صدای جذاب تر و U شکلی دارن. البته از صدای سنهایزر خبر ندارم.
kianhamimi
08-10-2014, 10:44
اگر توی ایران صحبت بکنین، فول سایزهای خوبی توی ایران هستن. ولی ایرفون های خوبی موجود نیستن.
ولی در سطح جهان، توی هر دو دسته گزینه های خیلی خوبی هستن. من باشم، تا 200 دلار ایرفون رو انتخاب می کنم و بعد از اون هدفون های فول سایز رو.
چرا از هدفون های پشت باز استفاده نمی کنین؟ این مدل های پشت بسته، بعد از یک ساعت ممکنه موجب گرم شدن و تعرق بشن.
من فکر می کنم بیردینامیک در کل بهتره.
اگر می خواین نیمه باز باشه هدفونتون، akg k99 خوبه. هدفون های سوپرلوکس هم در مقابل قیمتشون عالین. فقط توجه داشته باشین که این akg و سوپرلوکس که الأن معرفی کردم، صدای فلت (مانیتورینگ) دارن. مخصوصاً سوپرلوکس که تریبل شاید تیزی داشته باشه براتون. این در صورتیه که بیردینامیک و آئودیوتکنیکا صدای جذاب تر و U شکلی دارن. البته از صدای سنهایزر خبر ندارم.
ممنون از راهنمایی شما . دلیل اینکه به نیمه باز ها فکر نکردم اینه که من بیشتر وقتهایی که آهنگ گوش میدم بیرون از خانه هستم و ترجیح میدم ایزولیشن خوبی داشته باشه هدفونم
شما DT 770 رو روی گوشتون گذاشتید؟چند جا شنیدم که موقع پخش بیس ها صدای " هوم " تولید میکنه و کیک اصلا شنیده نمیشه،این درسته؟چون بعضی ریویو ها هم دقیقا عکس این رو میگن!!در کل خودم هم بیشتر نظرم روی dt هست
نظرتون راجع به AKG K240 MKII برای کاربری من چیه؟که نیمه باز هم هست و همه جا خوندم خیلی خیلی راحته
سلام دوستان
دو تا سوال
با 50 تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین که On ear باشه؟
و با 100 تومن چه هدفونی رو پیشنهاد میدین که بازم On ear باشه؟
خیلی آهنگ گوش میدم با کیفیتشو تو این رنجا میخوام
مرسی
ممنون از راهنمایی شما . دلیل اینکه به نیمه باز ها فکر نکردم اینه که من بیشتر وقتهایی که آهنگ گوش میدم بیرون از خانه هستم و ترجیح میدم ایزولیشن خوبی داشته باشه هدفونم
شما DT 770 رو روی گوشتون گذاشتید؟چند جا شنیدم که موقع پخش بیس ها صدای " هوم " تولید میکنه و کیک اصلا شنیده نمیشه،این درسته؟چون بعضی ریویو ها هم دقیقا عکس این رو میگن!!در کل خودم هم بیشتر نظرم روی dt هست
نظرتون راجع به AKG K240 MKII برای کاربری من چیه؟که نیمه باز هم هست و همه جا خوندم خیلی خیلی راحته
نه. خودم گوش ندادم. برداشت کلی خودم رو خدمتتون عرض کردم. بیردینامیک صدای V شکل داره این مدلش و همچنین dt990. بنابراین بیس تقریباً زیادی داره. ولی فکر نمی کنم بیسش شل و بومی باشه. چون از سبک صداش بعیده. مهم نیست چه تعداد آدم چه نظری دارن، ببینید اونهایی که مقداری معتبرن چه نظری دارن و بعد از روی نظر اونها نتیجه گیری کنید. اگر قرار بود ما به حرف اکثریت گوش بدیم، خب همه میرفتیم و بیتس می خریدیم.
اون akg رو هم یادم نمیاد چیزی در موردش خونده باشم. حواستون باشه سراغ مدل هایی نرین که نیاز به آمپ دارن. چون این مدلی که انتخاب کردین، حساسیت پایینی داره و اگر جدی بودین در خریدش، نیازمند بررسی بیشتر هستش.
Saeedmt88
10-10-2014, 01:19
سلام دوستان عزیز، وقتتون بخیر. یکی از سایت های فروش آنلاین هدفون Philips The Construct Headband Headphones SHO7205BK/10 رو با 150 تومن تخفیف به قیمت 335 تومن عرضه کرده. می خواستم از شما بزرگوارا بپرسم که واقعا این هدفون ارزش این قیمت رو داره؟ سبک موسیقی که بیشتر گوش میدم رپ هست و البته پاپ هم فراموش نمیشه! بیس مد نظر من متعادل هست نه طوری که بدون بیس باشه و نه طوری که صدای آهنگ رو تحت تاثیر قرار بده.
ممنون از راهنمایی تون :n01:
alihuayra
10-10-2014, 03:38
سلام
در بین هدست های بلوتوث که قیمتشون زیر 200 هزار تومنه، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟
Minix NT-1 یا PHILIPS SHB9000؟
سپاس
خوب چند روز پیش هدست انرژی سیستم BT5+ به دستم رسید؛باید بگم که واقعا ازش راضیم؛کیفیت و شفافیت صدای خوبی داره و عملکرد بلوتوث و باتری و ان اف سیش هم خیلی خوبه؛البته صدای بیسش عمیق نیست و بیشتر یه بیس متعادل داره ولی با پخش کننده هایی مثل جت آیودیو میشه میزان صدای بیس رو هم بالاتر برد؛البته اگه صرفا کیفیت صدا مدنظرتون باشه هدفون ها و هدست های سیمی بهتری هم تو این رنج هستن ولی این مدل اگه تو این رنج بهترین هدست بلوتوثی نباشه قطعا یکی از بهترین هاست!کیفیت بدنش هم خوبه اما عالی نیست ولی گوشی های نرمی داره؛امکان اتصال هدست به صورت سیمی هم وجود داره و سیمش هم از نوع کتابی هستش تا در مقابل قطع شدگی و پارگی مقاومت تر باشه.
موفق باشید
1376MAXIMUM
10-10-2014, 06:59
ASUS ROG Orion Gaming Headset
A4Tech Bloody G501 Gaming Headset
کدومش بهتره؟ من اطلاعتی در مورد هدفون ندارم متاسفانه و با توجه به ظاهر و فیلم هایی که دیدم تو یوتیوب انتخاب کردم و بودجه ام که تا ۲۰۰-۲۵۰ هست میشه یه مقدار راهنماییم کنید
alireza99.99
10-10-2014, 15:45
دوستان یه هدست معمولی میخوام برای وقتی که پای کامپیوتر میخوام فیلم ببینم و یا آهنگ گوش کنم ازش استفاده کنم...زیر 100 تومن یکم بالاتر هم مهم نیست...اگر هم بدون سیم باشه که بهتر و اگر هم نشد باز مهم نیست
و پیشنهاد میدید از کجا بخرم؟
sasan.69
10-10-2014, 23:41
رفقا این هدفون فیلیپس 3590 کیفیتش چطوره؟
alphacino
11-10-2014, 06:09
سلام , من يه in ear با كيفيت ميخوام بخرم تو رنج 100 الي 150 تا 200 هم بود مشكلي نيست. نميدونم چي بگيرم اصلا اشنايي ندارم...
سبك پاپ و راك بيشتر گوش ميدم.خودم نطرم اينه كه از برند Sennheiser بگيرم.
و اينكه ايا on ear از لحاظ كيفيت با in ear فرق ميكنه يا نه؟
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد, ممنون.
omidnejat
11-10-2014, 10:16
سلام , من يه in ear با كيفيت ميخوام بخرم تو رنج 100 الي 150 تا 200 هم بود مشكلي نيست. نميدونم چي بگيرم اصلا اشنايي ندارم...
سبك پاپ و راك بيشتر گوش ميدم.خودم نطرم اينه كه از برند Sennheiser بگيرم.
و اينكه ايا on ear از لحاظ كيفيت با in ear فرق ميكنه يا نه؟
خواهش ميكنم راهنماييم كنيد, ممنون.
من چند روز پیش cx300 ii خریدم
برای سبک متال عالیه با حجم صدای خوب
برای سبک پاپ و وکال هم خوبه
تو سبکای لو بیس مثل اهنگای نیکی میناج متوسط رو به بالا هست
در کل برای سبکهای گیتاری عالیه
سلام دوستان
می خواستم ازتون راهنمایی برای خرید هدفون بین این دو مدل رو بگیریم . راستش دودل شدم سن هایزر معروف تر و سایت های معتبری هدفون هاشو بررسی می کنند ، ولی وقتی میزارم کنار این مدل فیلیپس مشخصاتش از اون کمتره و در بعضی از سایت ها مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش ریت بیشتری دادن
لینک دو محصول :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
کاربردمم همه چی هست فیلم و موزیک و بازی ، اینم بگم که بیس صدا برام مهمه و اینکه تفکیک عملی صدا تا جایی که امکانش هست به اون مشخصاتی که نوشته شده نزدیک تر باشه نه اینکه نوشته باشن تا 20000 هرتز بعد در عمل میبینیم که به 16000 تا هم به زور میرسه .
خب از دوستانی که هر کودوم از اونا رو دارن یا داشتن خواهشمندیم تجربیاتشونو با ما به اشتراک بزارن .
---------------------------
اینم بگم میدونم که 100 تومن بینشون اختلاف قیمته ولی مهم اینکه کودوم بازدهیش بیشتر باشه
omidnejat
12-10-2014, 15:55
سلام دوستان
می خواستم ازتون راهنمایی برای خرید هدفون بین این دو مدل رو بگیریم . راستش دودل شدم سن هایزر معروف تر و سایت های معتبری هدفون هاشو بررسی می کنند ، ولی وقتی میزارم کنار این مدل فیلیپس مشخصاتش از اون کمتره و در بعضی از سایت ها مثل [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بهش ریت بیشتری دادن
لینک دو محصول :
کاربردمم همه چی هست فیلم و موزیک و بازی ، اینم بگم که بیس صدا برام مهمه و اینکه تفکیک عملی صدا تا جایی که امکانش هست به اون مشخصاتی که نوشته شده نزدیک تر باشه نه اینکه نوشته باشن تا 20000 هرتز بعد در عمل میبینیم که به 16000 تا هم به زور میرسه .
خب از دوستانی که هر کودوم از اونا رو دارن یا داشتن خواهشمندیم تجربیاتشونو با ما به اشتراک بزارن .
اینم بگم میدونم که 100 تومن بینشون اختلاف قیمته ولی مهم اینکه کودوم بازدهیش بیشتر باشه
اصولا فیلیپس بیشتر از بیس تمرکزش روی تریبل هست
ولی سنهایزر رو فرکانسهای پایین ومیانه هم خوب عمل میکنه و صدای واضح تری توی گیم و فیلم داره
farid123
12-10-2014, 19:04
سلام دوستان
لینک دو محصول :
سنهایزر شرکتی با سابقه تولید 60 70 ساله تجهیزات صوتیه و قابل مقایسه با فیلیپس نیست.البته من خودم برای استفاده دم دستی از فیلیپس استفاده می کنم.
در کل به نظرم هزینه بالای 100 تومن برای هدفون های فیلیپس اشتباهه چون معایبی مثل تریبل کنترل نشده و ..... داره که ارزش خریدش را پایین میاره.این اعداد و ارقام هم خیلی وقت ها چیز به خصوصی را نشون نمیده زیاد بهش توجه نکنید.
سلام دوستان
لینک دو محصول :
در بسیاری از موارد sennheiser اون چیزی که فکر میکنید نیست!من یکی از دوستام خرید بعد از یک ربع استفاده گذاشت برا فروش.عمده دلیلش هم بیس پایین بود.هرچند تفکیک صدای عالی داره اما بیس پایینی داره.اون هم طبیعی هستش میدونید چرا؟چون for ipod هستش!اکثرا هدفون های در این mode برای بازی و کلا pc مناسب نیستند.طراحی در این هدفون ها به گونه هستش که با بیس کمتر مقدار آمپر کمتری از دستگاه کشیده شود برای طول عمر بیشتر باتری!در ضمن مصرف فیلیپس معرفی شده 100mw هستش که برای همچین هدفونی بسیار خوبه.حالا یه توضیح هم راجب اون فیلیپس بدم.فیلیپس هدفونهای رو گوشیش به بیس معروف هستند.تفکیک صداش مقدار کمی از sennheiser کمتره اما قدرت بیس این رو میپوشونه.استفاده از اسپیکر قالبی بیس خوبی به این مدل داده.شک نکن فیلیپس بهتره!
sasan.69
13-10-2014, 00:11
رفقا این هدفون فیلیپس 3590 کیفیتش چطوره؟
رفقا لطفا راهنمایی کنید...تا40 میخوام خرج کنم
در بسیاری از موارد sennheiser اون چیزی که فکر میکنید نیست!من یکی از دوستام خرید بعد از یک ربع استفاده گذاشت برا فروش.عمده دلیلش هم بیس پایین بود.هرچند تفکیک صدای عالی داره اما بیس پایینی داره.اون هم طبیعی هستش میدونید چرا؟چون for ipod هستش!اکثرا هدفون های در این mode برای بازی و کلا pc مناسب نیستند.طراحی در این هدفون ها به گونه هستش که با بیس کمتر مقدار آمپر کمتری از دستگاه کشیده شود برای طول عمر بیشتر باتری!در ضمن مصرف فیلیپس معرفی شده 100mw هستش که برای همچین هدفونی بسیار خوبه.حالا یه توضیح هم راجب اون فیلیپس بدم.فیلیپس هدفونهای رو گوشیش به بیس معروف هستند.تفکیک صداش مقدار کمی از sennheiser کمتره اما قدرت بیس این رو میپوشونه.استفاده از اسپیکر قالبی بیس خوبی به این مدل داده.شک نکن فیلیپس بهتره!
خب همونطور که گفتی فیلیپس به بیس معروفه. البته به تریبل تیز هم معروفه :n02: . به هرحال میزان بیس سلیقه ایی هست و معیار مطلقی برای همه وجود نداره.
اما یکسری نکته کوچیک:
راستیتش میزان بیس سنهایزر بخاطر سبک صداش هست. کلاً سازندگانش دوست دارن اونقدر بیس قرار بدن توی هدفونشون. مدل های گرونش مثل hd800، حتی بیس کمتری دارن. پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
واژه هایی مثل بیس پاین یا زیاد یا ... واقعاً معنای خاصی ندارن. بیسی که برای دوست شما پایینه، برای عده ایی اندکی گرم و برای عده ایی دیگه مناسبه. برای همینه که من ده ها بار اینجا تکرار کردم که هدفون رو براساس سبک صدا باید انتخاب کرد و بعد از سبک صدا باید به کیفیت صدا توجه کرد
اون مشخصه ایی که شما از فیلیپس خوندین، احتمالاً حداکثر ورودی هستش. میزان مصرف انرژی یک هدفون از روی حساسیت و امپدانسش مشخص می شه.
رفقا لطفا راهنمایی کنید...تا40 میخوام خرج کنم
آقا عالیه.
مقداری صداش تیزه، ولی در مقابل قیمتش من خیلی دوستش دارم. مگر اینکه گوشتون به صدای تیز واقعاً حساس باشه که اونوقت برین سراغ کریتیو ep630
aluminum
13-10-2014, 09:10
دوستان هدفون Sennheiser HD 203 برای دیدن فیلم و شنیدن موسیقی چه جور هدفونی هست؟
1376MAXIMUM
13-10-2014, 14:55
ASUS ROG Orion Gaming Headset
A4Tech Bloody G501 Gaming Headset
کدومش بهتره؟ من اطلاعتی در مورد هدفون ندارم متاسفانه و با توجه به ظاهر و فیلم هایی که دیدم تو یوتیوب انتخاب کردم و بودجه ام که تا ۲۰۰-۲۵۰ هست میشه یه مقدار راهنماییم کنید
نشد اینجا سوال کنیم جواب بدن
sasan.69
13-10-2014, 15:15
خب همونطور که گفتی فیلیپس به بیس معروفه. البته به تریبل تیز هم معروفه :n02: . به هرحال میزان بیس سلیقه ایی هست و معیار مطلقی برای همه وجود نداره.
اما یکسری نکته کوچیک:
راستیتش میزان بیس سنهایزر بخاطر سبک صداش هست. کلاً سازندگانش دوست دارن اونقدر بیس قرار بدن توی هدفونشون. مدل های گرونش مثل hd800، حتی بیس کمتری دارن. پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
واژه هایی مثل بیس پاین یا زیاد یا ... واقعاً معنای خاصی ندارن. بیسی که برای دوست شما پایینه، برای عده ایی اندکی گرم و برای عده ایی دیگه مناسبه. برای همینه که من ده ها بار اینجا تکرار کردم که هدفون رو براساس سبک صدا باید انتخاب کرد و بعد از سبک صدا باید به کیفیت صدا توجه کرد
اون مشخصه ایی که شما از فیلیپس خوندین، احتمالاً حداکثر ورودی هستش. میزان مصرف انرژی یک هدفون از روی حساسیت و امپدانسش مشخص می شه.
آقا عالیه.
مقداری صداش تیزه، ولی در مقابل قیمتش من خیلی دوستش دارم. مگر اینکه گوشتون به صدای تیز واقعاً حساس باشه که اونوقت برین سراغ کریتیو ep630
ممنون که جواب دادید..تیزی صدا درتنظیمات بالا اذیت میکنه:n15: این مدل کریتیو ویژگی هاش چطوره؟ تو کدوم بخش صدا قوی تره؟
اما یکسری نکته کوچیک:
آقا عالیه.
فرمایشات شما چندان جنبه علمی ندارد و تجربیات شخصی نزدیکتر است تا واقعیات علمی:n26:
میزان مصرف انرژی یک هدفون از روی حساسیت و امپدانسش مشخص می شه.
خوب میشه لطفا فرمول این فرمایشتون رو بنویسید و علمی بفرمائید؟
خب همونطور که گفتی فیلیپس به بیس معروفه. البته به تریبل تیز هم معروفه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . به هرحال میزان بیس سلیقه ایی هست و معیار مطلقی برای همه وجود نداره.
چطور سلیقه ایی هستش؟از 3 عنصر اصلی صدا باید یک تفکیک با طول موج ثابت داشته باشیم تا متوجه بشویم کدام فرکانس از بقیه بیشتر است.برای این کار از oscop استفاده میشود نه سلیقه!شما وقتی متوجه میشوید که مثلا بیس بالاتر هستش به این علت است که sinus موج مذکور در صدای خروجی بیشتر از بقیه فرکانس ها هستش.(لطفا مقداری به وب سایت های ریویو مراجعه بفرمائید)
اون بیسی که در مدل های بالا فرمودید بهش گفته میشود تکنولوژی bass boost که بر خلاف اسمش روی هدفون های میان قیمت قرار دارد و جدیدا خیلی هم مد شده زیاد استفاده میکنند.حالا جریانش چیه؟این تکنولوژی با استفاده از صدای bass با فرکانس کمتر از حد نرمال باعث میشود صدای بیس بدون لرزش داشته باشید و صدای midrange به حداکثر برسد و فرکانس بالای تریبل کمتر شنیده میشود.که خوب حالا شنونده فکر میکنه صدا خیلی بی نظیر هستش.
[پس ربطی به آیپاد و ... نداره. همونطور که هدفون های بیتس، jbl، سول و کلاً تمامی برندهای عمومی که هدفش افراد عادی هستن، هدفون هاشون بیس خیلی زیادی دارن و کاملاً با آیپاد مچ هستن.
شما به هدفون 4 میلیون تومانی میفرمائید افراد عادی؟؟در مورد مچ بودن مگر بنده عرض کردم نمیخورند؟اون سوکت 3.5 رو توی هر سوراخ هدفونی بکنید صدا میگیرید قول میدم!مهم اینه که بهینه سازی و جریانیه صدا چطور میشود؟قطعا وقتی روی یک هدفون نوشته میشود ipod ready یا mp3 readyبرای زیبایی نیست و یک هدف دنبال میشود!
دوستان هدفون Sennheiser HD 203 برای دیدن فیلم و شنیدن موسیقی چه جور هدفونی هست؟
هدفون های رو گوشی سنهایزر (به جزء چند مدل خاص) کلاً سبک صدای متعادل مایل به گرم و با تریبل اندکی تیره دارن که معنی این ها این میشه که هدفونی هستن همه فن حریف. یعنی بدون تأکید یا تکذیب زیاد فرکانس خاصی، همه چیز رو در حد قابل قبول دارن.
اگر دنبال هدفونی هستین که بیس زیاد داشته باشه یا تریبل پر انرژی که جزئیات رو بکوبه تو صورتتون، باید دنبال برند دیگه باشین.
ممنون که جواب دادید..تیزی صدا درتنظیمات بالا اذیت میکنه:n15: این مدل کریتیو ویژگی هاش چطوره؟ تو کدوم بخش صدا قوی تره؟
نسبت به مدل بالاهای فیلیپس کمتر تیزه ها:n02:
کریتیو بیس زیاد داره و تریبل کم.
فرمایشات شما چندان جنبه علمی ندارد و تجربیات شخصی نزدیکتر است تا واقعیات علمی:n26:
خوب میشه لطفا فرمول این فرمایشتون رو بنویسید و علمی بفرمائید؟
!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور سلیقه ایی هستش؟از 3 عنصر اصلی صدا باید یک تفکیک با طول موج ثابت داشته باشیم تا متوجه بشویم کدام فرکانس از بقیه بیشتر است.برای این کار از oscop استفاده میشود نه
سلیقه
!شما وقتی متوجه میشوید که مثلا بیس بالاتر هستش به این علت است که sinus موج مذکور در صدای خروجی بیشتر از بقیه فرکانس ها هستش.(لطفا مقداری به وب سایت های ریویو مراجعه بفرمائید)
من منظورم میزان بیس مورد نظر افراد بود که اون سلیقه ایی هست. نه پاسخ فرکانسی هدفون.
ما معیار مطلقی برای اطلاق واژه زیاد یا کم نداریم. شما وقتی می گی چیزی زیاده، به صورت تلویحی یک مبداً اندازه گیری رو برای خودتون قرار دادین. توی هدفون، برای کاربران، این مبداً سلیقه فرد هستش. پس یک هدفون برای یکی بیسش زیاده، برای اونیکی بیسش کمه.
من نمی دونم شما به چه وب سایت هایی مراجعه می کنید، ولی این چیزی که گفتم، هم منطقیه و عقل سلیم قبولش می کنه و هم وب سایت هایی که من می رم، افراد معتبرش قبول دارن این طرز فکر رو.
اون بیسی که در مدل های بالا فرمودید بهش گفته میشود تکنولوژی bass boost که بر خلاف اسمش روی هدفون های میان قیمت قرار دارد و جدیدا خیلی هم مد شده زیاد استفاده میکنند.حالا جریانش چیه؟این تکنولوژی با استفاده از صدای bass با فرکانس کمتر از حد نرمال باعث میشود صدای بیس بدون لرزش داشته باشید و صدای midrange به حداکثر برسد و فرکانس بالای تریبل کمتر شنیده میشود.که خوب حالا شنونده فکر میکنه صدا خیلی بی نظیر هستش.
کدوم مدل های بالا؟ به هرحال، من و خیلی های دیگه از اون بیس خوشمون نمیاد. تکنولوژی bass boost هدفون؟. این شرکت ها صرفاً با تغییرات کوچیکی توی محصولاتشون اسم های الکی اضافه می کنن. یکی میزاره bass boost اونیکی extra bass اونیکی ...
شما به هدفون 4 میلیون تومانی میفرمائید افراد عادی؟؟
قیمت یک هدفون تعیین کننده نیست. اون بازار هدف یک کالا هست که تعیین می کنه اون کالا یک کالا برای مشتری عادی هست، یا حرفه ایی. هدفون های با سبک صدای گرم که بیس زیاد و تریبل خیلی نرمی دارن رو در بازار امروز هدفون، هدفون های عامه پسند می گند. یعنی سبک صداشون عامه پسند هست. نه اینکه عامه توانایی پرداخت هزینشون رو دارن. از اون طرف هدفون هایی که صدای فلت دارن، روی ظاهرشون کار نشده خیلی، نیاز به تجهیزات جانبی برای رسیدن به صدای مورد نظر دارن، هدفون های غیر عامه پسند گفته می شه.
در مورد مچ بودن مگر بنده عرض کردم نمیخورند؟اون سوکت 3.5 رو توی هر سوراخ هدفونی بکنید صدا میگیرید قول میدم!مهم اینه که بهینه سازی و جریانیه صدا چطور میشود؟قطعا وقتی روی یک هدفون نوشته میشود ipod ready یا mp3 readyبرای زیبایی نیست و یک هدف دنبال میشود!
دقیقاً من هم با همین استدلال حرف شما رو نقض کردم. شما گفتید که چون روی سنهایزر نوشته ipod ready پس میشه نتیجه گرفت که هدفون های سنهایزر بیس کمی دارن. در مقابل من براتون چندین و چند مثال نقض آوردم، که بیتس و سول و ... هم ipod ready هستن، ولی بیس خیلی زیادی دارن. برهمین اساس من استدلال کردم که ipod ready ربطی به بیس نداره. شما دارین ادعا می کنین که هدفون هایی مثل بیتس و سول و ... برای آیپاد طراحی نشدن؟
اوس ممد عریان
14-10-2014, 23:11
سلام رفقا .
برای سبک راک و متال تا سقف 300 تومن چه ایرفون تو گوشی رو پیشنهاد میدین ؟
من خودم beyerdynamic MMX 102 IE رو دیدم . خوبه ؟
شفافیت و تفکیک صدا خیلی خیلی واسم مهمه . و بیسش ـم استاندارد باشه یعنی به هیچ وجه زیاد نباشه بیسش !
خیلی ممنون .
omidnejat
15-10-2014, 15:42
سلام رفقا .
برای سبک راک و متال تا سقف 300 تومن چه ایرفون تو گوشی رو پیشنهاد میدین ؟
من خودم beyerdynamic MMX 102 IE رو دیدم . خوبه ؟
شفافیت و تفکیک صدا خیلی خیلی واسم مهمه . و بیسش ـم استاندارد باشه یعنی به هیچ وجه زیاد نباشه بیسش !
خیلی ممنون .
بیر صدای خیلی فلتی داره عین هدفون مانیتورینگ من تستش کردم زیاد توی سبکای گیتاری خوب نیست در عوض تو این سبک سنهایزر خیلی عایه و ای کی جی هم بعداز اون
اوس ممد عریان
15-10-2014, 17:34
اقا خیلی ممنون .
و سایتا ـم نقداشو می خوندم خیلی تعریف می کردن . ولی خوب، گفتی واسه راک و متال خوب نیست .
شما مدلی سراغ نداری ؟
===
الان داشتم می می گشتم sennheiser MM 70 i رو دیدم . این چطوره ؟
توی یکی از نفداش نوشته بود :
Powerful audio performance with deep bass response
این یعنی بیسش زیاده و اغراق داره ؟
=
کلا بین همین MM 70 i و Akg K 375 و Beyerdynamic MMX 102 کدوم بهتره ؟
شرمنده اگه سوالام زیاده .
ممنون .
====
منحصرا برای متال میگم mm70
برای سبکای بیس دار مثل داب استپ و ترنس k375
برای یه صدای کاملا فلت و بدون اغراق mmx102
که زیاد به دل خودم نمیشینه مخصوصا تو متال و پاپ
خیلی ممنون
دوستان یه مدل میخوام که با گوشی اندروییدی استفاده کنم، یعنی میکروفن و ریموت کنترل داشته باشه، بین MM 70s و a-JAYS 4 کدوم رو پیشنهاد میدین؟...دو نوع سبک کاملا متفاوت موسیقی گوش میدم، سمفونی و اپرا & راک و متال. سورسم htc one m8 هست. مید گرم رو ترجیح میدم. یه mh1c هم دارم...ازش راضیم....کدوم از اینا به mh1c نزدیکتره؟ و بیسشون نسبت به سونی چطوره؟ ممنون
omidnejat
18-10-2014, 03:21
اقا خیلی ممنون .
و سایتا ـم نقداشو می خوندم خیلی تعریف می کردن . ولی خوب، گفتی واسه راک و متال خوب نیست .
شما مدلی سراغ نداری ؟
===
الان داشتم می می گشتم sennheiser MM 70 i رو دیدم . این چطوره ؟
توی یکی از نفداش نوشته بود :
Powerful audio performance with deep bass response
این یعنی بیسش زیاده و اغراق داره ؟
=
کلا بین همین MM 70 i و Akg K 375 و Beyerdynamic MMX 102 کدوم بهتره ؟
شرمنده اگه سوالام زیاده .
ممنون .
منحصرا برای متال میگم mm70
برای سبکای بیس دار مثل داب استپ و ترنس k375
برای یه صدای کاملا فلت و بدون اغراق mmx102
که زیاد به دل خودم نمیشینه مخصوصا تو متال و پاپ
mehrdadb3
18-10-2014, 13:17
دوستان نظرتون راجیه ایرفون Soundmagic Es18 چیه ؟
صدایه طبیعی دوست دارم بیسم زیاد نباشه هدفون رو گوشی خودمم superlux 668b هست و صداش رو دوست دارم
سلام به دوستان و اساتید
دنبال یه این ایر هستم که تو رنج 150 تومن باشه و بیس و تیریبل متعادل باشن درواقع تا جای ممکن صدا واقعی باشه سبک موسیقی هم اکثرا پاپ اپرا و بلوز :n04: هست پلیر هم cowon D2
قیمت سایت ایران هدفون به نسبت بازار چطوره؟
ممنون
سلام
دوستان یه هدفون In-Ear می خوام .
- سبک موسیقی که گوش میدم :
بیشتر انواع راک و ساندترک هست، اکانت بنده برای کمک بیشتر :
Last.fm ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
- قیمت هم حدود 200-300 یکم بالا پایین !
- حتما حالت Y داشته باشه! چون نمیخوام از پشت گردن ردش کنم !
- برای گوشی Lumia 1520 - البته شاید به هدفون بلوتوث جبرا استریت هم وصلش کردم . .
- در مورد نوع صدا هم والله تخصصی ندارم، اما چون کورس ها 2-3 ساعته تو گوشم خواهد بود ترجیح میدم بیس زیاد و اغراق شده نداشته باشه ! همون چیزی که هست رو پخش کنه . .
- و مهمترین نکته !! - هدفونی باشه که تو صدای 50-60٪ هم بیس و تریبل درستی داشته باشه ! یعنی نیازی نباشه حتما صدا رو زیاد کنی تا بیس رو حس کنی ! چون معمولا ولوم دستگاه رو از 60 -70 درصد بالاتر نمی برم ! پس لطفا این رو هم مدنظر قرار بدید . .
می بخشید اگه زیاد شد (:
ممنون، شاد باشید
سلام به دوستان و اساتید
دنبال یه این ایر هستم که تو رنج 150 تومن باشه و بیس و تیریبل متعادل باشن درواقع تا جای ممکن صدا واقعی باشه سبک موسیقی هم اکثرا پاپ اپرا و بلوز :n04: هست پلیر هم cowon D2
قیمت سایت ایران هدفون به نسبت بازار چطوره؟
ممنون
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان
من چند سالی هست که از آقا rave-87 و salar راهنمایی گرفتم و باید بگم کارشون حرف نداره
درمورد سایت ایران هدفون هم باید بگم فروشگاه عالیی هست و حتی امکان تست هدفونای مطرح رو برای مشتریاشون فراهم کردن و من مدل های Sennheiser HD8 DJ و Sennheiser HD 700 و Beats Studio wireless رو تست کردم و باید بگم عالی ترین هدفونایی بودن که تاحالا تست کردم
درضمن ایران هدفون 1 سال از طرف خودش کلیه هدفون هارو ضمانت میکنه و چون بعضی از برندهارو مستقیم وارد میکنه فروشگاه کاملی داره و به قیمت های مناسبی میده
من خودم قصد خرید AKG K451 رو داشتم که متاسفانه نه نمایندگی موجود داشت نه ایران هدفون، البته ایران هدفون سفارش داده و به زودی وارد میکنه منتهاچون من یکم عجله داشتم با خوندن رویوهای CNet و whathifi و کلی سایت های دیگه درمورد هدفون های برتر سال 2014 دو هدفون Audio Technica M 50 x و BeyerDynamic T 51 i رو انتخاب کردم و ایران هدفون با دراختيار گذاشتن این دو هدفون برای تست به من کمک زیادی تو انتخاب کرد و درنهايت من BeyerDynamic T 51 i رو با قیمت مناسب گرفتم و باید بگم واقعا ارزش این هزینه اضافی رو داشت
موفق و پیروز باشید
اطلاعات BeyerDynamic T 51 i
Operating principle =Close
Frequency = 10-23,000 Hz
32 Ohm
Normal spL 111dB
Max.SpL 131dB
Power handing capacity 100 mW
Weight 174g
دوستان کسی هست یه راهنمایی بکنه مارو؟؟؟
بین jbl j33i و a-jays three و t-jays two کدوم پیشنهاد میکنید؟؟؟
سبکم پاپ تا کمی الکترونیک...بیس زیاد و خیلی خشکم دوست ندارم...بیس دوس دارم نرم باشه ولی حجمش زیاد نباشه...شفافیت و جزئیات شدیدا مهمه...
ممنون میشم منو از سردرگمی در بیارید...
ever after
22-10-2014, 11:36
سلام دوستان. خیلی خیلی لطف میکنید اگر منو راهنمایی کنید. اصلا اطلاعاتی ندارم در این زمینه
من یک هدفون میخوام قیمت تا حدود 100-150
میخوام با ipod و لپتاپ ازش استفاده کنم دایم به گوشم باشه مثلا 16 ساعت تو روز
موارد استفاده م: audio book- فایلای دانشگاهی،زبان و listening – فایلایbrainwave music of nature, hypnosis , meditation,-موزیک و فیلم
یه هدفونی باشه که مقاوم باشه سیمش الکی قطع نشه، بشه موقع خواب و راه رفتن و...استفاده کرد; راحت باشه گوش رو اذیت نکنه طولانی مدت و صدای محیط رو بپوشونه
Over-ear ها فکر کنم مناسب باشن
این مدلا چطورن؟
Sennheiser HD 201 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sennheiser HD 203
AKG K 44
در آخرچه سایتی برای خرید هدفون خوبه؟ iranheadphone یا digikala؟
ممنون میشم اگر کمک کنید سریعتر انتخاب کنم. یه ذره عجله دارم. مرسی از وقتی که میگذارید
alphacino
22-10-2014, 23:33
سلام دوستان من يه in ear تا 300 توم ميخوام بين اين 3 تا نميدونم كدومو بگيرم :
Beyerdynamic MMX 102 iE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Sennheiser MM 70i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Razer Adaro In Ear ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
بيشتر سبك پاپ گوش ميدم( مخصوصا سياوش قميشي ) و گهگداري راك ...
پليرم فعلا sony ericsson x10 ولي تا چند وقت ديگه به iphone 6 تغييرش ميدم.
بيشتر از همه كيفيت و شفاف بودن صدا برام مهمه اونجوري كه flac ريزه كاريا رو نشون ميده.
ممنون ميشم راهنماييم كنيد دوستان.
ever after
24-10-2014, 11:17
بچه ها اگر یه نفر که وارده لطف کنه جواب بده خیلی ممنون میشم زودتر کارمون راه میفته . یه ذره فوریه
desirehd
26-10-2014, 23:10
دوستان معذرت می خوام سوال رو بد جا میپرسم...مکان مربوط رو پیدا نکردم....
می خواستم بالشتک یا همون foam ear pad برا هندزفری بخرم!!!!
مثل اینا:
از کجا میتونم تهیه کنم، هرجا میرم میگن نداریم...شما جایی تو تهران سراغ دارین برم بخرم...؟؟؟؟
سلام. من دنبال کوچک ترین اسپیکر همراه میگردم. میخوام که
1-باتریش قوی باشه چون برا مسافرت میخوام
2- کوچیک باشه خیلی کوچیک
3- دارای کیفیت مطلوب
4- ارزان
مهم نیس مارک و مدلش .
masoud arya
30-10-2014, 18:25
سلام کسی میدونه ایر فون شور رو از کجا میتونم تهیه کنم . من سنهایزر ie80 رو دارم و اگه کسی میدونه که کدوم هدفون بهتره من فلت هدفون رو تست مینم تو اکولایزرها و اینکه بین ie80و شور se425 تفاوتش چیه
moomiaaei2000
31-10-2014, 13:00
سلام دوستان
میخوام یه هدفون این ایر بخرم
بودجم هم حدود 150 تومن هستش.
میخوام کیقیت و وضوح صداش عالی باشه.بیس قدرتمندی هم داشته باشه.
پلیر هم گوشی htc desire 816 هست.
نظرتون در مورد sennheiser CX175 چیه؟
دوستان معذرت می خوام سوال رو بد جا میپرسم...مکان مربوط رو پیدا نکردم....
می خواستم بالشتک یا همون foam ear pad برا هندزفری بخرم!!!!
مثل اینا:
از کجا میتونم تهیه کنم، هرجا میرم میگن نداریم...شما جایی تو تهران سراغ دارین برم بخرم...؟؟؟؟
نمیدونم تا حالا گرفتید یا نه ولی اگه نگرفنید طبقه پایین پاساژ علائدین لوازم جانبی فروشی ها دارن منم چند وقت پیش دنبالش بودم از همونجا گرفتم.
masoud arya
08-11-2014, 02:42
سلام من ایر فون سنهایزر ie80 دارم هم ایر فون شور 425 و ۱ سالی هست که با صدای جفتشون اشنام و تجربه شنیدنی دارم حال کسی هست که علمی تجربه این ۲ رو داشته باشه و اینکه مدل بالاتر شور535 یا 846 رو کسی تجربه کرده چون دلم میخواد اون رو بگیرم واقعا صدای هر کدومشون یه دنیای خاص خودشون رو دارن
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدین
farhad_persona
11-11-2014, 15:21
بچه ها کسی میدونه قیمت این مدل هدفون بیسیم سونی تو بازار چنده؟ :
DR-BTN200M
moomiaaei2000
15-11-2014, 21:43
سلام دوستان
میخوام یه هدفون این ایر بخرم
بودجم هم حدود 150 تومن هستش.
میخوام کیقیت و وضوح صداش عالی باشه.بیس قدرتمندی هم داشته باشه.
پلیر هم گوشی htc desire 816 هست.
نظرتون در مورد sennheiser CX175 چیه؟
اینجا چقدر خلوت شده!!!
اساتید لطف کنن جواب بدن...
ممنون
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هدفون تو گوشی از برندهای سنهایزر یا AKG میخاستم که بهم معرفی کنین ، بودجمم حداکثر 150 هستش
معمولن پاپ گوش میکنم و بعضی وقتا هم سنتی و رپ و ... ضمنا کتاب صوتی هم هر روز برناممه
روزی حدود 3-4 ساعت باید رو گوشم باشه
وضعیت بیس و تریبلش هم نرمال باشه مثل اون دوستمون که گفت : " هدفونی باشه که تو صدای 50-60٪ هم بیس و تریبل درستی داشته باشه ! یعنی نیازی نباشه حتما صدا رو زیاد کنی تا بیس رو حس کنی ! "
واسه گوشی نوت2 میخام. چیزی هم که پیدا کردم تا این لحظه اینه : CX 175 West آیا به کارم میاد این مدل یا پیشنهادهای بهتری هم هست ؟؟
ممنون از راهنماییتون :n02:
ابا عرض سلام خدمت دوستان عزیز
من یه هدفون تو گوشی از برندهای سنهایزر یا AKG میخاستم که بهم معرفی کنین ، بودجمم حداکثر 150 هستش
معمولن پاپ گوش میکنم و بعضی وقتا هم سنتی و رپ و ... ضمنا کتاب صوتی هم هر روز برناممه
روزی حدود 3-4 ساعت باید رو گوشم باشه
وضعیت بیس و تریبلش هم نرمال باشه مثل اون دوستمون که گفت : " هدفونی باشه که تو صدای 50-60٪ هم بیس و تریبل درستی داشته باشه ! یعنی نیازی نباشه حتما صدا رو زیاد کنی تا بیس رو حس کنی ! "
واسه گوشی نوت2 میخام. چیزی هم که پیدا کردم تا این لحظه اینه : CX 175 West آیا به کارم میاد این مدل یا پیشنهادهای بهتری هم هست ؟؟
ممنون از راهنماییتون :n02:
farid123
16-11-2014, 22:01
جز معدودی از سوالات که احتیاج به نظر اساتید فروم داره اکثریت مابقی سوالات با فرکانس خیلی بالا تو صفحات قبل هست که دوستان میتونن با یک مرور ساده به جواب برسن.
تو بازار فکسنی ما مگه سالانه چند تا وسیله جدید وارد میشه؟نهایتا همون هدفون های قبلی با قیمت چند برابر :n15:
خوب برای اینکه خیلی هم بیربط به تایپک نباشه...........
چند روز پیش برای خرید هدفون به نمایندگی نامداران بازار موبایل رفتم.با توجه به ریویوهایی که خونده بودم دو ایرفون سنهایزر CX300 و یاماها EPH50 مدنظرم بود و طبق معمول نه این دو ایرفون و نه تقریبا چیز بدردبخور دیگه ای برای تست موجود نبود فقط از یاماها eph20 موجود بود که امتحان کردم و ....
با توجه به شرایط به خوانده ها بسنده کردم و eph50 را خریدم..البته هنوز خیلی به صداش گوش نکردم و هم چنین تخصص دادن ریویو را ندارم اما به طور خلاصه این ایرفون به طور کل از لحاظ سبک صدا شبیه به 630 هست با چند تفاوت. تریبل خیلی نرمی داره که به طور کل به شفافیت صداش مقداری لطمه زده واز این لحاظ به نظر من 630 تو این قسمت عملکرد بهتری داره.توی بیس از لحاظ مقدار در حد 630 اما به خاطر نوع قرار گرفتن تو گوش و ایزولیشن کمتر و کیفیت بالاتر درایو،بیس حالت پانچ تر و حساب شده تری داره که البته ممکنه برای خیلی ها محسوس نباشه.
مید این ایرفون نقطه ممیزش چه از لحاظ قیمت و چه کیفیت از ایرفون هایی مثل 630 ، eph20 و cx300.مید حالت فوروارد و با کیفیتی داره و تحت تاثیر بیس زیاد قرار نمیگیره و در اکثر حالات کیفتش را حفظ میکنه .سونداستیج هم با توجه به قیمت و سبک کلی صدا مناسبه و بهتر از 630 و از لحاظ تفکیک صدا هم به نظرم خیلی خوب نیست و شبیه بقیه ایرفون های این سبک صدایی.از لحاظ اتصالات و کابل و خود ایرفون در مقابل قیمت کیفیت قابل قبولی داره. به همراه این ایرفون سه سری سیلیکونی و یک تبدیل 6.3 mm موجوده و اثری از کیف حمل نیست.
mansour2023
17-11-2014, 19:58
سلام دوستان، من یه ریزر الکترا گرفتم منتها احتیاج به کابلی دارم که تو بسته بندیش نیست، یعنی باید جدا تهیه کنم، کابل 1 به 2 هستش، تصویرشو گذاشتم پایین، سوکت صدا و میک یکیه میخوام جداش کنم، کسی میدونه باید از کجا تهیه کنم؟ سایتی چیزی میشناسید؟ یا فردی رو میشناسید بهش سفارش بدم؟
آخه اینجاها نیست ممنون میشم کمک کنید.
moomiaaei2000
22-11-2014, 23:50
سلام دوستان
کسی تجربه استفاده از
AKG K 321 Blackرو داره...؟
Persian-Phoenix
23-11-2014, 01:58
سلام دوستان
اساتید محترم لطفا یه هدفون برای سبک الکترونیک و به طور خاص ترنس و Vocal Trance معرفی کنید (بدون در نظر گرفتن محدوده قیمت)
هدفونی که بیس قوی و در عین حال شفافی داشته باشه و تفکیک پذیری صداش هم عالی باشه طوری که به وضوح بشه لایه های ریتم رو از هم تشخیص داد و حسش کرد.
پست های قبلی رو تا حدی خوندم و همینطور در فروم های خارجی سرچ کردم. مدل هایی که بیشتر پیشنهاد شده بودن اینها بودن:
Beyerdynamic DT990 Pro
Ultrasone pro 900
Ultrasone HFI-780
Denon 2000
V-MODA M-100
Audio Technica A900X
Audio Technica M50X
ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
farid123
23-11-2014, 07:05
سلام دوستان
کسی تجربه استفاده از
AKG K 321 Black
رو داره...؟
خیلی خلاصه:
هدفون با کیفیتی نیست و ارزش خرید نداره
akg k321
هم به دلیل مید و های تیز و تیس تیس زیاد پیشنهاد نمی شود.
در کل سنهایزر و AKG در رده 100 هزار تومان هدفون داخل گوشی مناسبی ندارند.
این دو تا نقل قول بود از اساتید سایت تو صفحات پیش مثل اینکه :n15:
سلام دوستان
اساتید محترم لطفا یه هدفون برای سبک الکترونیک و به طور خاص ترنس و Vocal Trance معرفی کنید (بدون در نظر گرفتن محدوده قیمت)
هدفونی که بیس قوی و در عین حال شفافی داشته باشه و تفکیک پذیری صداش هم عالی باشه طوری که به وضوح بشه لایه های ریتم رو از هم تشخیص داد و حسش کرد.
پست های قبلی رو تا حدی خوندم و همینطور در فروم های خارجی سرچ کردم. مدل هایی که بیشتر پیشنهاد شده بودن اینها بودن:
Beyerdynamic DT990 Pro
Ultrasone pro 900
Ultrasone HFI-780
Denon 2000
V-MODA M-100
Audio Technica A900X
Audio Technica M50X
ممنون :n16:
Audeze lcd3
audeze lcd-xc
راهکار منطقی اینه که افراد چند تا هدفون زیر 200 دلار استفاده می کنن، بعد که سلیقه صوتیشون مشخص شد، انتخاب گرون قیمت برمیدارن.
توی ایران m50 و سونی MDR1R رو پیشنهاد می کنم. تریبل dt990 ممکنه برای خیلی ها تیز باشه.
Heat Ledger
24-11-2014, 19:01
سلام دوستان. یک هدفون Over Ear بسته میخوام تا حداکثر 400 تومان . البته بسته بودن خیلی اجباری نیست ولی محیطم معمولا با سرو صداست.بیشتر ترنس , Progressive Rock و تا حدی هم متال گوش میدم. پخش کنندم هم لپ تاپ HP Paviliion 3150 هستش. گوشیمم Samsung Grand هست که می دونم پخش کننده خوبی به حساب نمیاد ولی بهر حال فعلا باید روش حساب کنم.بیس صدا برام تا حدودی مهمه . نمی خوام اغراق داشته باشه ولی بیس موسیقی ترنس برام مهمه. محصولات برند های Sennheiser, Razor,AKG رو تا حدودی بررسی کردم ولی با توجه به سبک موسیقی و پخش کننده هام از هرکدوم یک ایرادی شنیدم. می خواستم نظرات اساتید رو بدونم. با تشکر
سلام
بین Etymotic er4 و Ie8 موندم ؟
از یه طرف ضعف باس اولی مشکل سازه برام از طرفی زیاد بودن باس سنهایزر
از اونور هم hd650و hd280و px200 رو رد کنم بره
قبلا ie8 داشتم مشکل ایزولاسیون داشتم باسش هم یه مقدار زیاد بود.
هر سبکی هم گوش میدم.کلاسیک و شاخه های متال رو خیلی کم گوش می دم.
moomiaaei2000
28-11-2014, 11:27
سلام دوستان
امپدانس ایرفون برای استفاده با گوشی اندرویدی چقدر باید باشه؟
تا 120 تومن چی پیشنهاد میدید؟با تفکیک و جزئیات بالا
سبک موسیقی هم بیشتر پاپ گوش میکنم
پلیر هم htc desire 816 هست
با پاناسونیک hje 350 گوش کردم،صدا رو که زیاد کردم انگار صداها رو قاطی میکنه و کیفیتش اومد پایین.
مرسی از راهنماییتون
سلام
من با هندزفری زیاد آهنگ گوش میدم ،می خوام یه هندزفری با کیفیت همراه گوشیم بگیرم
به نظر شما همراه گوشی Z3 Compact تا 150 تومن چه هندزفری بگیرم که بیشترین کیفیت رو داشته باشه ؟ N31 خود سونی که قابلیت حذف نویز داره چه طوره ؟ XB60 چی ؟ با این بودجه میشه بیتس هم گرفت ؟
madara sama
30-11-2014, 22:08
سلام خدمت دوستان یه سوال فنی داشتم من یه هدفون plantronics backbeat go2 خریدم که بلوتوث هست میخواستم ببینم کیفیت پخشش به گوشی مربوط هست یا امپ داخلی داره؟ گوشی فعلیم note 3 9005 هست اگه به گوشی مربوط باشه m8 یا g3 تهیه کنم؟ ممنون
amrihh49
03-12-2014, 01:00
هیچکس نیست انگار اینجا [emoji20]
سلام
من با هندزفری زیاد آهنگ گوش میدم ،می خوام یه هندزفری با کیفیت همراه گوشیم بگیرم
به نظر شما همراه گوشی Z3 Compact تا 150 تومن چه هندزفری بگیرم که بیشترین کیفیت رو داشته باشه ؟ N31 خود سونی که قابلیت حذف نویز داره چه طوره ؟ XB60 چی ؟ با این بودجه میشه بیتس هم گرفت ؟
با کیفیت ترین هدفون تو گوشی که با بودجه 150 هزار تومن میشه گرفت چیه ؟ برای اتصال به گوشی Sony Xperia Z3 Compact ؟
سونی Xb60 چه طوره ؟
آهنگ های خیلی متفاوتی گوش می کنم ولی بیشتر آهنگ های بی کلام مثل آهنگ های ملایم سکرت گاردن گوش می کنم آهنگ های بی کلام تند تر مثل آهنگ های هانس زیمر رو هم دوست دارم و گاهی اوقات آهنگ های پاپ و راک خارجی و سنتی ایرانی گوش می کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
murchehh
03-12-2014, 13:42
سلام دوستان
من یه هدفون سنهایزر cx 300 2 داشتم که چند روز پیش سیمش مشکل پیدا کرد و یک گوشش تقریبا قطع شد:n14:
در کل من از این هدفون کاملا راضی بودم
حالا می خواستم یه هدست رو هم تجربه کنم که تقریبا مثل همون هدفون باشه..یه سرچی که کردم سنهایزر hd 215 رو پیدا کردم
خواستم نظر دوستان رو هم در مورد این هدست بدونم
البته اگر مدلی هم پیشنهاد بدید تا 350 تومن ممنون میشم راهنمایی کنید
farid123
03-12-2014, 15:43
سلام دوستان
من یه هدفون سنهایزر cx 300 2 داشتم که چند روز پیش سیمش مشکل پیدا کرد و یک گوشش تقریبا قطع شد:n14:
حالا می خواستم یه هدست رو هم تجربه کنم که تقریبا مثل همون هدفون باشه..یه سرچی که کردم سنهایزر hd 215 رو پیدا کردم
اگر جایی هست که دم دسته میتونید با یک لحیم کاری به زندگی برش گردونید :n33:
با سلام
دوستان من یک هدفون ورزشی میخوام که برند sennheiser انتخاب کردم چون مدل cx300 رو دارم و ازش راضیم.
حلا بین این سه مدل کدوم رو بهم پیشنهاد میدید
Sennheiser OCX 685i In-Ear Sports Headphones
Sennheiser CX 685 In-Ear Headphones
SennHeiser PMX 685 I Headphone
قدرت باس خوب و تفکیک عالی مدنظرم هست
با تشکر
Amirmahdi_92
03-12-2014, 18:53
با سلام . راستش چند روزه هدفون با سیم سونی که دارم ، یطرفش خراب شده ، واسه همین اینبار میخوام یه هدفون بی سیم بخرم . البته بیشتر ترنس و هیپ هاپ گوش میدم ، بخاطره همین فکر میکنم باید bass خوبی داشته باشه . بنظرتون تا هفتصد تومن چه هدفونی با این مشخصات میشه خرید ؟ با تشکر .
ursamajor
06-12-2014, 00:07
با کیفیت ترین هدفون تو گوشی که با بودجه 150 هزار تومن میشه گرفت چیه ؟ برای اتصال به گوشی Sony Xperia Z3 Compact ؟
سونی Xb60 چه طوره ؟
آهنگ های خیلی متفاوتی گوش می کنم ولی بیشتر آهنگ های بی کلام مثل آهنگ های ملایم سکرت گاردن گوش می کنم آهنگ های بی کلام تند تر مثل آهنگ های هانس زیمر رو هم دوست دارم و گاهی اوقات آهنگ های پاپ و راک خارجی و سنتی ایرانی گوش می کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
والا من خودم رو فرد با اطلاعی نمیدونم در زمینه هدفون و هنوز دارم تجربه کسب می کنم. ولی به نظرم هدفون سونی XBA-1 گزینه ای مناسب برای شما باشه. این هدفون صدای فلتی دارد و از بیس زیاد هم خبری نیست. گزینه ی خوبی هست که خودم هم دارمش. البته انتخاب هایی از پاناسونیک هم میتونید داشته باشید که توی چند صفحه قبل دوستان با تجربه معرفی کرده اند. پس اونها رو هم مد نظر داشته باشید. و حتما هم تا جایی که امکان داره قبل از خرید امتحان کنید که بهترین روش برای خریده.
نکته: مدل XBA-1 با XBA-10 دقیقا یکین فقط رنگشون فرق میکنه.
شاد باشید
farhad_persona
06-12-2014, 01:00
بچه ها کسی میدونه این مدل هدفون بیسیم سونی رو از کجا میشه گرفت و آیا قیمت دارید؟ : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من خیلی سرچ کردم و ظاهرا این مدل هدفون سونی فوق العاده هست. نمایندگی های سونی در جمهوری هم متاسفانه نداشتن.
madara sama
06-12-2014, 01:59
سلام خدمت دوستان یه سوال فنی داشتم من یه هدفون plantronics backbeat go2 خریدم که بلوتوث هست میخواستم ببینم کیفیت پخشش به گوشی مربوط هست یا امپ داخلی داره؟ گوشی فعلیم note 3 9005 هست اگه به گوشی مربوط باشه m8 یا g3 تهیه کنم؟ ممنون
راهنمایی کنید ممنون میشم
murchehh
06-12-2014, 04:35
سلام دوستان
کسی نیست!!!؟؟؟
بلوتوث ها یکسریشون آمپ داخلی دارن، یکسریشون ندارن.
برای شما از اونجایی که داخل گوشی هست، فکر نکنم آمپ داخل خودش داشته باشه.
من چیزی در مورد تفاوت کیفیت بین سیگنال بلوتوث گوشی های مختلف نشنیدم، و به نظرم هم تفاوتی ندارن. مگر اینکه تفاوت فاحشی بین گوشی ها باشه. نوت 3 گوشی بسیار خوبی هست برای گوش دادن به موزیک. مطمئن باشید، اگر چیزی کیفیت موسیقی شما رو محدود بکنه، در حال حاضر گوشی شما نیست.
سلام دوستان
هدفون داخل گوشی های سنهایزر، با رو گوشی هاش، معمولاً شباهت خاصی از لحاظ سبک صدا ندارن. cx300 بیس تقویت شده با تریبل برآمده داره. ولی اکثر هدفون رو گوشی های سنهایزر، بیشتر صدایی استاندارد دارن. واقعاً گزینه ایی به ذهنم نمی رسه. نزدیک ترین گزینه ایی که به ذهنم می رسه، akg q460 و هدفون های razer هستن.
سلام خدمت اساتید گرام!
یه سوال داشتم
صدای XB600 خیلی فاجعه اس؟! با بودجه ای که دارم به نظرم بهترین انتخاب اومد، ضمن اینکه ظاهر خوبی هم داره و بیرون هم قابل استفاده اس
سبکی که گوش میدم عموما پاپ و لایت و NEW AGE و گاها رپه ، با بیس زیاد مشکلی ندارم، ولی نمیخوام مید رو از بین ببره و ووکال کیفیت قابل قبولی داشته باشه
خودم ایرفون رو بیشتر میپسندم، ولی خاطره ی خوبی ندارم ازشون، تمام ایرفونایی که داشتم بعد یه مدت صدای یکی از کپسولاش ضعیف شده و از بالانس درومده
سورس ام هم COWON I9 ه.
سلام خدمت اساتید گرام!
یه سوال داشتم
صدای XB600 خیلی فاجعه اس؟! با بودجه ای که دارم به نظرم بهترین انتخاب اومد، ضمن اینکه ظاهر خوبی هم داره و بیرون هم قابل استفاده اس
سبکی که گوش میدم عموما پاپ و لایت و NEW AGE و گاها رپه ، با بیس زیاد مشکلی ندارم، ولی نمیخوام مید رو از بین ببره و ووکال کیفیت قابل قبولی داشته باشه
خودم ایرفون رو بیشتر میپسندم، ولی خاطره ی خوبی ندارم ازشون، تمام ایرفونایی که داشتم بعد یه مدت صدای یکی از کپسولاش ضعیف شده و از بالانس درومده
سورس ام هم COWON I9 ه.
تا اونجا که یادمه، xb600 گزینه بسیار خوبی برای کاربری های مثل کاربری شما هست.
StarWind
09-12-2014, 11:42
سلام
یه سونی MDR-EX50 داشتم که پس از 3 سال راستش قطع شد
لطفاً راهنمایی کنید بین اینا کدومش پیدا میشه و کدوم بهتره : 630 رو میدونم هست بقیه رو شک دارم
creative EP-630
Sony MDR-EX58
Sony MDR-EX37
Panasonic RPHJE120K
با تشکر
سونی Xb60 چه طوره ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان
اگه بودجه رو تا سیصد چهارصد افزایش بدم افزایش کیفیت محسوس هست ؟ سونی XB60 یک مقدار که تحقیق کردم دیدم کیفیت صدای خیلی بالایی نداره و بیشتر بیس قوی داره که زیاد به کار من نمیاد
من هدفونی می خوام که صدای شفاف و با جزئیات داشته باشه که فکر می کنم برای نوع موسیقی که من گوش می کنم مناسبتر باشه(آهنگ های بی کلام ملایم و صدای سازهایی مثل ویولون و پیانو و...) البته نمی خوام بیسش کم بیاره و آهنگ های تند تر پاپ خارجی و آهنگ های بی کلام تند تر مثل آهنگ های حماسی هانس زیمر هم گوش می کنم
با تحقیقاتی که کردم به K 376 ای کی جی رسیدم هدفون خوبیه نه ؟ کیفیت صداش برای نوع موسیقی که من گوش می کنم مناسب هست ؟ Q 350 ای کی جی هم مد نظر داشتم که دیدم اون هم بیشتر بیس قوی داره
برای سبک موسیقی که من گوش می کنم سن هایزر چه مدل هایی داره ؟ CX 300 II خوبه ؟
شاید امکان تهیه از دبی هم داشته باشم که فکر می کنم برای ابزارهای این چنینی قیمت در صورت خرید از دبی به صرفه تر در بیاد درسته ؟
گوشی هم که میخوام این هدفون رو بهش وصل کنم سونی Z3 Compact هست
من خیلی وقته که موسیقی گوش می کنم ولی اولین باره که می خوام ابزار کمی حرفه ای تر برای گوش دادنش تهیه کنم و اطلاعات زیادی در این مورد ندارم،ممنون میشم راهنمایی کنید
murchehh
12-12-2014, 15:40
سلام دوستان
نظرتون در مورد هدفون هاي سري سه سنهايزر مثل cx 3.00 چيه...چه تفاوتي با cx 300 دارن؟
خواستم ببينم تو اين محدوده قيمت ارزش خريد دارن با توجه به اينكه من همه سبك موسيقي گوش ميدم....با تشكر
E-Masood
13-12-2014, 21:02
سلام دوستان
من میخوام تا حدود 50 تومن یه هندزفری in-ear بگیرم که کیفیت و باس خوبی داشته باشه البته نسبت به قیمتش.
چندتا رو بررسی کردم که این دو مدل ازش بیرون ومد!
Genius Luxury Mobile Headset HS-M250
Philips she 3590
که مدل فیلیپس رو شنیدم صدای زیرش یه مقدار تند و تیزه و اذیت میکنه و مدل جنیوس رو هم نمیدونم چطوریه ولی ازش تعرف میکنن.
اگر کسی استفاده کرده لطفا نظرش رو بگه و دیگه اینکه اگر مدل دیگه ای رو سراغ دارید و استفاده کردید لطفا نظرتون رو بگید.
با تشکر.
باسلام
دوستان ایرفون برای سبک الکترونیک (تاکید روی مید باس و میدرنج) برای اجرا رو صحنه و گوش دادن متوالی چی پیشنهاد میدن؟
StarWind
17-12-2014, 09:26
سلام
یه سونی MDR-EX50 داشتم که پس از 3 سال راستش قطع شد
لطفاً راهنمایی کنید بین اینا کدومش پیدا میشه و کدوم بهتره : 630 رو میدونم هست بقیه رو شک دارم
creative EP-630
Sony MDR-EX58
Sony MDR-EX37
Panasonic RPHJE120K
با تشکر
خوب پس از کمی نت گردی بیشتر انتخابم به Philips SHE3590 عوض شد و اینو خریدیم. در کل تا حالا از سونی قبلی بهتر بوده مخصوصا تریبل و میدش. در ضمن این ایرفون رنک 42 تو دسته خودش در head-fi.org رو داره و نقدهاشم خوب بوده بر عکس کریتیو .
من میخوام تا حدود 50 تومن یه هندزفری in-ear بگیرم که کیفیت و باس خوبی داشته باشه البته نسبت به قیمتش.
چندتا رو بررسی کردم که این دو مدل ازش بیرون ومد!
Genius Luxury Mobile Headset HS-M250
Philips she 3590
این جنیوس از این مدل هاست که فکر میکنم فقط ایران پیدا مشه و اطلاعاتی ازش جای دیگه نیست
در ضمن 3590مدل میکروفون دار هم داره که فکر کنم میشه 3595 .
mehrabooni
17-12-2014, 10:14
تا ۵۰ تومن یه هندسفری خوب معرفی کنید
الان هندسفری ایفون چهار دارم ازش راضیم فقط بیسش یکمی زیاده باعث میشه تریبل و مید توی بیس زیادش گم بشن
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نام خدا
من گوشیم سونی اکسبریا z3 کامبکت هست
تا 100 هزار یا نهایت 150 هندزفری خوب چی بیشنهاد میدید ممنونم
mehrabooni
19-12-2014, 16:43
اکس بریا چیه دیگه :دی
سونی گوشی جدید زده خبر نداریم :پی
اگه منظورت ایکسپریا زد سه هست پیشنهاد میکنم ep630 بخری
dooste.man83
24-12-2014, 01:12
با سلام به همگی دوستان
یک مدت زیادی هست در این تاپیک فعالیت نداشتم
سوالی از خدمت اساتید داشتم
قصد خرید یک هدفون فول سایز و open با قیمت زیر 400 دلار رو دارم - برای موزیک های pop ( ایرانی 8&6 ) و pop غربی و rock و گاهی hardrock و metal می خوام
هدفونی می خوام با بیس قوی و مید رنج خوب و فرکانس high دقیق با جزئیات
1- نظر دوستان در مورد سنهایزر hd650 چی هست ؟
2- آمپ من hifiman ef2a هست آیا میتونه این هدفون رو درایو کنه ؟
مشخصات آمپ
Input Impedance: 47k
Output Impedance: 32-300 Ohm
Output at 32 Ohm: 3 v, 320 mw
Output at 150 Ohm: 6.2 v, 256
Frequency: 20-20khz +/- 0.2db
S/N: 95db
DAC Chip: Burr-Brown PCM2702
Tube: China 6J1 * 2 pcs
Input Voltage: 16 v to 18 v; 500 mA
3- با توجه به اینکه من hifiman he500 و m50 هم دارم آیا خرید he650 منطقی هست ؟
4- he650 در مقایسه با ps500 گرادو چه وضعیتی داره و به نسبت قیمت کدوم ارزش خرید بیشتری داره ؟( صداهاشون هردو دارک هست و بیس قوی )
5- پیشنهاد دیگری هم دارید در مورد هدفون ؟
هدفون هم از خارج از ایران قراره خریداری بشه البته اینجا به نمایندگی نامداران که رفتم و hd650 رو تست کردم خوشم اومد و راضی کرد من رو ولی خدا میدونه جنس اصل میدن دست مشتری یا خیر !!!
ممنون از راهنمایی دوستان
baly_hero
24-12-2014, 13:47
سلام به همه.لطفا کمک کنید بین این 3تا بهترین رو انتخاب کنم.
akg k376 -senhaizer momentum inear-bayerdynamic mmx102.ایرفون فعلیم ep630 هست یعنی اینکه به بیس اغراق شده عادت کردم ولی میخوام حرفه ای گوش بدم و گوشمو تربیت کنم.بیشتر اهنگ های راک و متال گوش میدم .وضوح صدا و بیس عمیق ولی اغراق نشده برام مهمه .
ممنون از کمکتون:n12:
brad pitt
25-12-2014, 15:43
سلام
هدست تا 110*120 تومان چی پیشنهاد میدید ؟
ممنون
dooste.man83
26-12-2014, 11:42
آقا یک حرفه ای اینجا هست بتونه بگه بین hd650 سنهایزر و ps500 گرادو کدوم برتری داره ؟ ( در بیس و مید و های و پخش جزییات و گرمی صدا و sound stage و کدوم dark تر هست )
به نسبت قیمت کدوم بیشتر می ارزه ؟
سوال بعدی اینکه آیا صدای he300 hifiman به hd650 نزدیکه یا نه ؟ کدوم صدای بهتری داره ؟ کدوم پیشنهاد میشه برای خرید ؟
ممنون
راستی سوال پست بالایی منم بی جواب مونده !!!!:n03:
آقا یک حرفه ای اینجا هست بتونه بگه بین hd650 سنهایزر و ps500 گرادو کدوم برتری داره ؟ ( در بیس و مید و های و پخش جزییات و گرمی صدا و sound stage و کدوم dark تر هست )
سوال بعدی اینکه آیا صدای he300 hifiman به hd650 نزدیکه یا نه ؟ کدوم صدای بهتری داره ؟ کدوم پیشنهاد میشه برای خرید ؟
ممنون
با رخصت از اساتید
شما از نظر من دارین چند تا دنیای متفاوت رو بررسی می کنید
HD650 ساند استیج بالاتری داره نسبت به اون دوتا دیگه داره
ولی از چند تا از دوستان پرسیدم hifiman صدای گرمی داره و گاهی ممکنه رای بعضی ها خوشایند نباشه.
در ضمن تمامی اجناس عرضه شده به نام اصل نامداران اصل هستش . من تا حالا فیک hd650 رو ندیدم.
metalhead_forever
26-12-2014, 14:47
ممنون
Soundstage سنهایزر وسیع تر هست. ضمنا" سنهایزر Dark تر و گرم تر از گرادو است. گرادو صدای فوروارد تری داره و ضمنا" به خاطر Treble بیشتر ممکنه شما رو به اشتباه بندازه که جزئیات بیشتری پخش میکنه. گرادو رو بدون آمپ هم میتونید استفاده کنید ولی خوب با استفاده از یک آمپ میتونید از تمام ظرفیتش استفاده کنید. اما HD650 حتما" به آمپ نیاز داره. در مورد Hifiman نظری ندارم چون نمیشناسم... ولی HD650 از بهترین های این رده قیمت به شمار میره و شما رو پشیمون نخواهد کرد اگه جنس صداش مطابق سلیقه شما باشه. نامداران محصولاتش تقلبی نیست و با خیال راحت میتونید بخرید.
dooste.man83
27-12-2014, 08:55
با رخصت از اساتید
شما از نظر من دارین چند تا دنیای متفاوت رو بررسی می کنید
HD650 ساند استیج بالاتری داره نسبت به اون دوتا دیگه داره
ولی از چند تا از دوستان پرسیدم hifiman صدای گرمی داره و گاهی ممکنه رای بعضی ها خوشایند نباشه.
در ضمن تمامی اجناس عرضه شده به نام اصل نامداران اصل هستش . من تا حالا فیک hd650 رو ندیدم.
Soundstage سنهایزر وسیع تر هست. ضمنا" سنهایزر Dark تر و گرم تر از گرادو است. گرادو صدای فوروارد تری داره و ضمنا" به خاطر Treble بیشتر ممکنه شما رو به اشتباه بندازه که جزئیات بیشتری پخش میکنه. گرادو رو بدون آمپ هم میتونید استفاده کنید ولی خوب با استفاده از یک آمپ میتونید از تمام ظرفیتش استفاده کنید. اما HD650 حتما" به آمپ نیاز داره. در مورد Hifiman نظری ندارم چون نمیشناسم... ولی HD650 از بهترین های این رده قیمت به شمار میره و شما رو پشیمون نخواهد کرد اگه جنس صداش مطابق سلیقه شما باشه. نامداران محصولاتش تقلبی نیست و با خیال راحت میتونید بخرید.
ممنون از دوستان
من خودم he-300 هم دارم و hd650 رو هم رفتم نمایندگی نامداران در پاساژ موبایل اونجا چک کردم ... اما چون دو هدفون در کنار هم تست نشد یکم مقایسه اشون برام سخت شد و ترجیح میدم نظر اساتید عزیز هم بدونم
صدای hd650 کاملا دارک و smoothy تر و بیس دار ( bumpy ) بود برای همین با اینکه تا فرکانس 39.500 رو پوشش میده اما به دلیل این خوصیات بعضی ها میگن شما توانایی شنیدن چزئیات موزیک رو ندارید در hd650
1- چقدر با این صحبت موافقید ؟
از طرف دیگه برادرم صدای ps500 از گرادو رو تست کرده و میگه از hd650 بسیار بهتر هست ( البته نمودار فرکانسی هر دو رو که دیدم بنظر ps500 خصوصیات hd650 رو دقیقا داره و با بقیه ی مدل های گرادو کاملا متفاوت اومد ( بیس قوی و دارک ) و با hd650 توی یک دسته قرار میگیرن
2- مشکلم اینه که واقعا نمی دونم ps500 حدود 250 دلار اضافه رو داره یا نه ؟
3- بنظرتون طبق نمودار فرکانسی بالا hd650 بهتر عمل نکرده از ps500 ?
ممنون
metalhead_forever
27-12-2014, 13:42
ممنون از دوستان
من خودم he-300 هم دارم و hd650 رو هم رفتم نمایندگی نامداران در پاساژ موبایل اونجا چک کردم ... اما چون دو هدفون در کنار هم تست نشد یکم مقایسه اشون برام سخت شد و ترجیح میدم نظر اساتید عزیز هم بدونم
صدای hd650 کاملا دارک و smoothy تر و بیس دار ( bumpy ) بود برای همین با اینکه تا فرکانس 39.500 رو پوشش میده اما به دلیل این خوصیات بعضی ها میگن شما توانایی شنیدن چزئیات موزیک رو ندارید در hd650
1- چقدر با این صحبت موافقید ؟
از طرف دیگه برادرم صدای ps500 از گرادو رو تست کرده و میگه از hd650 بسیار بهتر هست ( البته نمودار فرکانسی هر دو رو که دیدم بنظر ps500 خصوصیات hd650 رو دقیقا داره و با بقیه ی مدل های گرادو کاملا متفاوت اومد ( بیس قوی و دارک ) و با hd650 توی یک دسته قرار میگیرن
2- مشکلم اینه که واقعا نمی دونم ps500 حدود 250 دلار اضافه رو داره یا نه ؟
3- بنظرتون طبق نمودار فرکانسی بالا hd650 بهتر عمل نکرده از ps500 ?
ممنون
در بیشتر ریویو های این مدل که تو سایت های مختلف از جمله headfonia خوندم، صدای این مدل گرادو متعادل تره و اون حالت فوروارد خاص گرادو رو نداره ولی همچنان فوروارد هست... بنابراین با این که این مدل صدای dark تر داره ولی همچنان از HD650 روشن تره... این که ارزش هزینه بیشتر رو داره یا نه تا تست نشه مشخص نمیشه من هم تجربه شنیداری ندارم تز این مدل... اما یه مطلب دیگه هم بگم در مورد راحتی... اگه عادت به استفاده طولانی مدت دارید گرادو ممکنه زیاد راحت نباشه به دلیل نحوه قرار گیری روی گوش که Cup های هدفون به طور کامل گوش رو در بر نمیگیرن و روی گوش قرار میگیرن (و فشار وارد میکنند) اما سنهایزر از نظر راحتی مشکلی نداره...
dooste.man83
27-12-2014, 22:44
ممنون از توضیحات دوستان
فقط دوستانی که تجربه ی شنیدن موزیک با hd650 رو دارن آیا واقعا تو پحش فرکانس های بالا مشکل داره ؟ ( تو خیلی از revew ها این رو خوندم )
و یا اینکه چون باس قوی و smoothy و dark هست بنظر میاد در پخش فرکانس های بالا مشکل داره ؟ چون با این قیمت بالای دلار خرید اش برام سخت هست و نمی خوام پشیمون بشم چون جزئیات موزیک هم برام بسیار مهمه
dooste.man83
28-12-2014, 00:30
دوستان این مورد هم برام بررسی میفرمایید
خرید hd650 بهتر از Beyerdynamic DT 990 PRO یا Beyerdynamic T 90 هستش؟ میشه برام مقایسه اشون کنید از نظر بیس و میدرنج و فرکانس های بالا و پخش جزئیات و راحتی ؟ ( فقط هدفون open استفاده میکنم )
تا جایی که اطلاع دارم فرق اصلیشون اینه که Beyerdynamic بسیار صدای bright داره و hd650 هم dark هست
(( باز هم میگم بیس بالا به همراه مید رنج و فرکانس بالای خوب و جزئیات کامل موزیک و راحتی هدفون ملاک انتخابم هست ))
انتخاب شما چی هستش ؟
metalhead_forever
28-12-2014, 23:33
دوستان این مورد هم برام بررسی میفرمایید
خرید hd650 بهتر از Beyerdynamic DT 990 PRO یا Beyerdynamic T 90 هستش؟ میشه برام مقایسه اشون کنید از نظر بیس و میدرنج و فرکانس های بالا و پخش جزئیات و راحتی ؟ ( فقط هدفون open استفاده میکنم )
تا جایی که اطلاع دارم فرق اصلیشون اینه که Beyerdynamic بسیار صدای bright داره و hd650 هم dark هست
(( باز هم میگم بیس بالا به همراه مید رنج و فرکانس بالای خوب و جزئیات کامل موزیک و راحتی هدفون ملاک انتخابم هست ))
انتخاب شما چی هستش ؟
خوب... ببینید DT880 600Ohm از DT990 بهتره... پیشنهاد من خوندن ریویو زیر هست که خیلی کامل بررسی کرده:
یه خلاصه من میگم ولی شما کامل بخونیدش...
DT880 Pro احتمالا" از نظر بیس راضیتون میکنه ولی از نظر مید از بقیه ضعیف تره...
HD650 از نظر بیس (قدرت) از همه قوی تره ولی خوب شفافیت و جزئیات دو مدل دیگه رو نداره... ضمنا" خیلی سریع نیست و برای موزیک های راک و متال بسیار سریع مناسب نیست اما با استفاده از آمپ خوب بهتر میشه (به طور کلی عملکرد این مدل بسیار زیاد بستگی داره به آمپ مورد استفاده) از نظر Treble هم از همه dark تره...
AKG K701 مید و تریبل نرم داره اما بیسش خیلی قوی نیست.. Soundstage وسیعی داره... اما بد درایو محسوب میشه و به راحتی نمیشه ازش صدای عالی گرفت... صدای طبیعی تری نسبت به دو مدل دیگه داره نه bright مثل dt880 نه dark مثل سنهایزر
در مورد جزئیات هم بگم که DT880 600Ohm به خاطر treble بیشتر حس جزئیات بیشتر میده ولی از نظر جزویات همین HD650 با یه آمپ خوب از همه بهتره...
ضمنا" در همین ریویو توضیحیدر مورد dark بودن صدا داده شده که مدل های بسیار مطرح و قدرتمندی مثل Stax Omega 2!!! یا Audez’e LCD-2 هدفون هایی dark هستند... ضمنا" یه توضیح هم میده که خلاصه رو اینجا مینویسم:
میدانیم که بیشتر رکورد ها برای پخش در اسپیکر (و نه هدفون) تولید میشوند. از طرفی اسپیکر ها با گوش شما فاصله دارند. ضمنا" میدانیم که فرکانس های بالا هر چقدر در هوا بیشتر منتشر میشوند زودتر از فرکانس های پایین ضعیف میشوند. بنابراین در رکورد برای این که این تلفات تا حدی جبران شود treble را مقداری تقویت میکنند.
اما هنگام استفاده از هدفون درایور ها کاملا" نزدیک گوش شما قرار میگیرند بنابراین treble دیگر به دلیل انتشار در هوا تلف نمیشود. در نتیجه، رکورد هایی که توسط اسپیکر Bright شنیده میشوند در هدفون گوشخراش خواهند بود. برای یک هدفون مونیتورینگ به علت نیاز به تمرکز روی رکورد پیشنهاد میشود هدفون مقداری bright باشد اما برای گوش دادن به موزیک (به خصوص طولانی مدت)، معمولا" هدفون dark ترجیح داده میشود.
dooste.man83
29-12-2014, 01:37
خوب... ببینید DT880 600Ohm از DT990 بهتره... پیشنهاد من خوندن ریویو زیر هست که خیلی کامل بررسی کرده:
یه خلاصه من میگم ولی شما کامل بخونیدش...
DT880 Pro احتمالا" از نظر بیس راضیتون میکنه ولی از نظر مید از بقیه ضعیف تره...
HD650 از نظر بیس (قدرت) از همه قوی تره ولی خوب شفافیت و جزئیات دو مدل دیگه رو نداره... ضمنا" خیلی سریع نیست و برای موزیک های راک و متال بسیار سریع مناسب نیست اما با استفاده از آمپ خوب بهتر میشه (به طور کلی عملکرد این مدل بسیار زیاد بستگی داره به آمپ مورد استفاده) از نظر Treble هم از همه dark تره...
AKG K701 مید و تریبل نرم داره اما بیسش خیلی قوی نیست.. Soundstage وسیعی داره... اما بد درایو محسوب میشه و به راحتی نمیشه ازش صدای عالی گرفت... صدای طبیعی تری نسبت به دو مدل دیگه داره نه bright مثل dt880 نه dark مثل سنهایزر
در مورد جزئیات هم بگم که DT880 600Ohm به خاطر treble بیشتر حس جزئیات بیشتر میده ولی از نظر جزویات همین HD650 با یه آمپ خوب از همه بهتره...
ضمنا" در همین ریویو توضیحیدر مورد dark بودن صدا داده شده که مدل های بسیار مطرح و قدرتمندی مثل Stax Omega 2!!! یا Audez’e LCD-2 هدفون هایی dark هستند... ضمنا" یه توضیح هم میده که خلاصه رو اینجا مینویسم:
میدانیم که بیشتر رکورد ها برای پخش در اسپیکر (و نه هدفون) تولید میشوند. از طرفی اسپیکر ها با گوش شما فاصله دارند. ضمنا" میدانیم که فرکانس های بالا هر چقدر در هوا بیشتر منتشر میشوند زودتر از فرکانس های پایین ضعیف میشوند. بنابراین در رکورد برای این که این تلفات تا حدی جبران شود treble را مقداری تقویت میکنند.
اما هنگام استفاده از هدفون درایور ها کاملا" نزدیک گوش شما قرار میگیرند بنابراین treble دیگر به دلیل انتشار در هوا تلف نمیشود. در نتیجه، رکورد هایی که توسط اسپیکر Bright شنیده میشوند در هدفون گوشخراش خواهند بود. برای یک هدفون مونیتورینگ به علت نیاز به تمرکز روی رکورد پیشنهاد میشود هدفون مقداری bright باشد اما برای گوش دادن به موزیک (به خصوص طولانی مدت)، معمولا" هدفون dark ترجیح داده میشود.
ممنون از توضیجات کامل
فعلا بین دو هدفون Beyerdynamic T 90 و hd650 مردد شدم
و تمام گزینه های دیگه حذف شده مشکل بزرگم اینه که در review های موجود هرکی از هدفون خودش تعریف کرده و واقعا نمیشه فهمید کدوم بهتره ... مثلا بین این دو تا خیلی ها دیدم که میگن t90 بهتره ولی از اون جایی که موزیک سلیقه ای هست تصمیم گیری رو سخت میکنه
در کل شما یکی از این دو تا رو پیشنهاد بدید چون الان کامل توضیح دادم تو پست های بالا که دنبال چه جور هدفونی هستم
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................
راستی شما اطلاعاتی راجب به Bowers & Wilkins P7 دارید که چجور هدفونی هست
و ارزش خرید داره این هدفون ؟ ( شاید در کنار هدفون open یک close هم بگیرم )
هدفون close و full size هم در رنج 400 یا 450 دلار می خوام نهایت برای موزیک الکترونیک
خواسته هام بیس قوی و صدای شفاف و با جزئیات و مید رنج خوب و sound stage قابل قبول و راحت ...نشت صداش مهم نیست
تو این قیمت چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید ؟ ( خودم هدفون های denon رو دوست داشتم که دیگه تولید نمیشه )
در انتها هم بگم آمپ قوی هم دارم که تا 600 اهم درایو میکنه
پ.ن : پدر بی پولی بسوزه که یکی از آرزوهای من داشتن دو هدفون stax 009 و lcd-xc به همراه آمپ ترانزیستوری burson audio-the conductor :n14:
amir00611
29-12-2014, 08:49
سلام
دوستانی که تجربه کار با بیتس مدل فیک و اصلی رو دارن بگن لطفا که کیفیت صدای این دو در چه حد فرق داره ؟؟
من مدل فیک پرو را دارم می ارزه برم استدیو ورژن2 بگیرم .
ما هنگام استفاده از هدفون درایور ها کاملا" نزدیک گوش شما قرار میگیرند بنابراین treble دیگر به دلیل انتشار در هوا تلف نمیشود. در نتیجه، رکورد هایی که توسط اسپیکر Bright شنیده میشوند در هدفون گوشخراش خواهند بود. برای یک هدفون مونیتورینگ به علت نیاز به تمرکز روی رکورد پیشنهاد میشود هدفون مقداری bright باشد اما برای گوش دادن به موزیک (به خصوص طولانی مدت)، معمولا" هدفون dark ترجیح داده میشود.
من تقریبا یه نظر کلی دارم DT880 و M50 و K271 و HD280 بیشتر به کار موزیسین ها میان تا Audiophile ها. نه فقط به خاطر شفافیت یا بسته بودن یا ایزوله به خاطر نوع طراحی و مهندسی صدا .
راستی شما اطلاعاتی راجب به Bowers & Wilkins P7 دارید که چجور هدفونی هست
اگه اسپیکر این مارک رو تهیه کنید خوبه ولی هدفون به نظرم نه.
تو این قیمت چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید ؟ ( خودم هدفون های denon رو دوست داشتم که دیگه تولید نمیشه )
فول سایزهای دنون بیشتر به کار دیجینگ میان تا کارهای دیگه (چند مدل داشتم بیس بومی نسبتا اغراق شده ای داشت ) .
dooste.man83
29-12-2014, 21:47
سلام
دوستانی که تجربه کار با بیتس مدل فیک و اصلی رو دارن بگن لطفا که کیفیت صدای این دو در چه حد فرق داره ؟؟
من مدل فیک پرو را دارم می ارزه برم استدیو ورژن2 بگیرم .
بنده مدل اصل بیتس پرو رو دارم ...بدون شک تفاوت زیاد هست
بیس بیتس پروی اصل یک چیزی تو مایه های بی نهایت هست :n02: یعنی هدفونی که حتی شبیه هش هم باشه نداریم
ولی در کل من باهاش مشکلی ندارم ولی به درد کوش کردن نهایت تا 30 دقیقه میخوره چون بیس اش فکر کنم فقط XB1000 سونی بتونه باهاش برابری کنه اونم مطمئن نیستم بتونه ... برای موزیک الکترونیک لذت بخشه و با بیس PUNCHY به شما هیجان میده
ولی این هدفون کلا کاربرد اش محدوده و برای کسی که فقط دنبال بیس قوی و هدفون فشن هست مناسبه
و این نمودار هم شاهکار این هدفون هست و کمتر هدفونی چپ و راست اش اینقدر هماهنگ عمل میکنن
amir00611
29-12-2014, 23:43
هدفون بیتس استدیو مدل 2013 (طرح جدید ) هم مدل فیک داره ؟؟
من تو اینترنت چیزی ندیدم
کسی دیده ؟
-Audiophile-
30-12-2014, 12:35
دوستان به هیچ وجه از فروشگاه اینترنتی اولین فروشگاه هدفون ( هدفن )ها و ایرفون های بیتس( beats )در ایران و اولین فروشگاه هدفون ( هدفن )ها و ایرفون های بیتس( beats )در ایران خرید نکنید.
مدیران این فروشگاه شیاد و کلاهبردار هستند. بنده یکی از مدل های گران قیمت بیتس (Beats New Studio Wireless) را به صورت آنلاین خریداری کردم و در مقابل یک هدفون کاملا فیک، تقلبی و بی ارزش نصیبم شد. لطفا اطلاع رسانی کنید تا افراد بیشتری دچار خسارت نشوند.
توضیحات مفصل و شرح کامل این ادعا:
مسئله با فروشگاه اینترنتی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - اسپیکر و کارت صدا - تالار گفتگو لیون کامپیوتر
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
پیشنهاد و خواهش می کنم که تاپیک رو تا انتها بخونید. قضاوت نهایی هم با خودتون...
با تشکر
amir00611
30-12-2014, 12:49
میشه چند تا عکس از هدفون و جعبه اون بگذاری
توی عکس بارکد هم بیوفته
ممنون
-Audiophile-
30-12-2014, 13:10
توی عکس بارکد هم بیوفته
ممنون
شمارتونو پ خ کنید تا همه عکسها رو به طور کامل واستون ارسال کنم.
توی عکس بارکد هم بیوفته
ممنون
با سلام.فاکتور و نشونه ای که از این فروشگاه خرید کردید رو هم دارید؟ اگر اینطوری باشه که هرکسی میاد میگه من از فلان جا خرید کردم و...
با سپاس از شما
دوستان به هیچ وجه از فروشگاه اینترنتی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خرید نکنید.
مدیران این فروشگاه شیاد و کلاهبردار هستند.
بنده یکی از مدل های گران قیمت بیتس (Beats New Studio Wireless) را به صورت آنلاین خریداری کردم و در مقابل یک هدفون کاملا فیک، تقلبی و بی ارزش نصیبم شد.
لطفا اطلاع رسانی کنید تا افراد بیشتری دچار خسارت نشوند.
با سلام.فاکتور و نشونه ای که از این فروشگاه خرید کردید رو هم دارید؟ اگر اینطوری باشه که هرکسی میاد میگه من از فلان جا خرید کردم و...
با سپاس از شما
-Audiophile-
30-12-2014, 15:56
با سپاس از شما
شما دقیقا شخص فروشنده هستید. بنده با شما صحبتی ندارم. بقیه دوستان اگر مایل به پیگیری بودند در پ.خ صحت ادعایم را اثبات خواهم کرد.
-Audiophile-
30-12-2014, 22:07
دوستان عزیز در ادامه پست قبلی، لطفا مراحل کامل اثبات ادعای بنده رو در تاپیک ذیل دنبال کنید:
M A S T 3 R
31-12-2014, 12:09
خسته نباشید
من در حا حاضر هدفون v-jays رو دارم و قصد دارم تا حدود قیمت 150 تومان یک هدفون دیگه بگیرم،فقط اینکه به نظرم مید این هدفون به مقدار بسیار کمی عقب کشیده هست برای من، و هم اینکه در زمینه تریبل برای من چندان مناسب نیست،در آهنگ های شلوغ کاملا صداهایی مثل درام میره زیر و واضح شنیده نمیشه و در بعضی مواقع محو میشه! و اینکه از بیسش هم راضی هستم.
حالا خودم قصد داشتم از برند سوپر لوکس بردارم،صفحه های قبلی رو دنبال میکردم دوستان گفتن صدای این هدفون طبیعی هستش؟میتونه با توجه به توضیحات بالا برای من مناسب باشه؟
و هم اینکه فرق بین HD-668B و HD-681 از این برند در چی هستش؟
و ایرفون تا این قیمت چی پیشنهاد میشه؟
+
خارج از تاپیک،اپ اکولایزری برای ios هست که پلیر نباشه؟ منظورم اینکه میخوام با پلیر مخصوصی کار کنم و کنارش نذارم ولی بتونم با یه اپ مخصوص کار EQ رو انجام بدم.
با تشکر فراوان
vahid-suarez
31-12-2014, 16:15
با سلام خدمت اساتید !
یکی از دوستان ما قصد خرید هدفون ( دور گوشی ) تا 300 تومن رو داره !
کاربرد اصلیش دیدن فیلم های با bit rate بالاست ( فیلم هایی که میبینه معمولا از 10GB به بالاست حجمشون )
موزیک هم زیاد گوش میده ! تقریبا اکثز سبک ها رو هم گوش میده به جز متال و راک !(Bit rate 320 به بالا )
تفکیک صدا براش خیلی مهمه و بیسش هم در حد متوسط باشه !
در صورت وجود هدفون های بهتر با افزایش کم بودجه ( تا 350 ) امکان افزایش بودجه هم وجود داره !
منتظر راهنمایی اساتید گرامی هستم :n16:
peaceful1
31-12-2014, 17:38
دوستان بحث و دعوا نکنید فقط با کنترل رفتارتون اطلاع رسانی کنید با دلیل میتونید در صورت مشاهده موارد مشابه هدفون تقلبی با دلیل در تاپیک زیر به اشترا ک بگذارید:
peaceful1
31-12-2014, 17:39
دوستان بحث و دعوا نکنید فقط با کنترل رفتارتون اطلاع رسانی کنید با دلیل میتونید در صورت مشاهده موارد مشابه هدفون تقلبی با دلیل در تاپیک زیذ به اشترا کبگذارید:
-Audiophile-
31-12-2014, 19:38
دوستان بحث و دعوا نکنید فقط با کنترل رفتارتون اطلاع رسانی کنید با دلیل میتونید در صورت مشاهده موارد مشابه هدفون تقلبی با دلیل در تاپیک زیذ به اشترا کبگذارید:
هیچ بحث و دعوایی در کار نیست ناظر محترم انجمن. دوستانی که مایل به پیگیری هستند لطفا لینک داده شده رو دنبال کنند و شخصا صحت ادعای مطرح شده رو
بررسی کنند :n40:
dooste.man83
31-12-2014, 19:42
دوستان بهترین پیشنهاد برای خرید هدفون close و فول سایز تا 400$ دلار چیه ؟
از بیرون ایران تهیه میکنم
برای موزیک الکترونیک میخوام و بیس قوی و جزئیات بالا و راحتی و های و کید مناسب می خوام
البته قبلا این رو پرسیدم دوستان کسی پاسخ نداد
-Audiophile-
31-12-2014, 22:14
برای موزیک الکترونیک میخوام و بیس قوی و جزئیات بالا و راحتی و های و کید مناسب می خوام
دوست عزیزم بنده در حد اطلاعات خودم راهنماییتون می کنم. چون من هم دقیقا همین سبک رو گوش می کنم و اخیرا هدفونی با شرایط اعلام شده توسط شما خریده ام و از انتخابم بسیار بسیار راضی هستم. لطفا پ.خ خودتون رو چک بفرمایید :n40:
dooste.man83
01-01-2015, 02:19
دوست عزیزم بنده در حد اطلاعات خودم راهنماییتون می کنم. چون من هم دقیقا همین سبک رو گوش می کنم و اخیرا هدفونی با شرایط اعلام شده توسط شما خریده ام و از انتخابم بسیار بسیار راضی هستم. لطفا پ.خ خودتون رو چک بفرمایید :n40:
سلام مجدد به شما دوست عزیز
ممنون بابت پاسخ گویی البته اگر می تونستید همیجا بگید که واقعا عالی بود و بقیه هم از اطلاعات شما استفاده می کردن
پ.خ رو پاسخ دادم :n16:
-Audiophile-
01-01-2015, 03:34
سلام مجدد به شما دوست عزیز
ممنون بابت پاسخ گویی البته اگر می تونستید همیجا بگید که واقعا عالی بود و بقیه هم از اطلاعات شما استفاده می کردن
پ.خ رو پاسخ دادم :n16:
اطاعت امر می کنم و جواب رو همینجا خدمتتون عرض می کنم.
با کسب اجازه از محضر اساتید محترم، تجربه ناچیز بنده به این شرح است:
اول اینکه پیشنهاد می کنم یه سر به این آدرس بزنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا به عنوان جایگزین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه هدفون های حرفه ای به طور مقایسه ای در کنار هم قرار گرفته اند.
Sample Track رو پلی کنید و با دقت به صدای هدفون هایی که قبلا در نظر گرفتید گوش کنید.
البته من توصیه اکید می کنم که حتما همه هدفون ها رو تست بفرمایید چون ممکنه در بین اونها گزینه ای پیدا بشه که اصلا جزء موارد انتخابی شما نبوده. اتفاقی که برای خودم پیش اومد و الان هم فوق العاده از انتخابم راضی هستم...
حتما این توصیه بنده رو جدی بگیرید و از لینک های ذکر شده استفاده کنید. کمک بسیار زیادی به تصمیم گیری شما خواهد کرد.
بنده خودم بیشتر سبک الکترونیک و به طور خاص ترنس و Vocal Trance رو گوش می کنم. Female Vocal Trance
ولی در مورد سبک های دیگه از جمله پاپ هم هیچ کمبودی احساس نکردم. این نظر شخصی بنده است.
هدفونی که در نهایت انتخاب کردم مدل Sennheiser HD8 DJ بود.
مطلبی که در ادامه می نویسم شاید تخصصی و درست نباشد ولی بنده صرفا اون رو به عنوان نظر شخصی اعلام می کنم:
این هدفون برای طرفداران سبک الکترونیک (Trance، House، Techno، ...) به شدت توصیه میشه. دارای طراحی و کیفیت ساخت فوق العاده ای هست. بیس قوی با تراکم و ضربه عالی، تریبل صاف و ملایم. کاملا مناسب برای Female Vocal Trance ایرکاپ ها راحت هستن و هدفون رو هم به سختی می تونید روی سرتون احساس کنید.
قبل از خرید با شرکت زنهایزر مکاتبه کردم (اگر علاقه مند باشید حتما تصاویر مربوطه را نیز قرار خواهم داد) و زنهایزر شرکت نامداران رو به عنوان نماینده رسمی خودش معرفی کرد. چیزی که پیشتر هم یکی دو نفر از دوستان بهش اشاره کرده بودن.
بنده بعد از اطمینان از اعتبار شرکت نامداران بلافاصله هدفون مورد نظر رو خریداری کردم و همچنین بلافاصله بعد از اون پلیر Fiio X3 رو خریداری کردم و باید بهتون بگم این ترکیب واقعا فوق العاده ست.
از صدای هدفون کاملا راضیم. کیفیت ساخت به شدت بالاست و علاوه بر اینها، با خرید این هدفون مطمئن هستید کالای اصل و اوریجینال به دستتون میرسه.
پیشنهاد میکنم تمام بررسی ها و ریویوهای مربوط به این هدفون رو هم در یوتیوب با کیفیت بالا ملاحظه بفرمایید.
انتخاب دیگم هدفون Audio Technica ATH M50x بود که با توجه به قیمت غیرمنطقی اون در ایران از خریدش صرفنظر کردم. در ایران باید هدفون 200 دلاری M50x رو حدود 1 میلیون تومان خریداری کنید در صورتی که با کمی هزینه بیشتر می توانید مدل 300 دلاری Sennheiser HD8 DJ رو با قیمت حدودی 1,400,000 تومان خریداری کنید. حتما می دونید که هدفون M50x بهترین انتخاب هست ولی در رده قیمتی خودش! وقتی صحبت از 300 دلار میشه دیگه فکر نکنم M50x توان رقابت با هدفونی مثل HD8 رو داشته باشه. ضمن اینکه برای تشخیص اصل و فیک بودن هدفون M50x باید بسیار دقت کنید و باید از نمایندگی بخرید ولی باز هم مکافات و دردسر خاص خودشو داره. از طرفی موجودی این هدفون در ایران بسیار کم هست و معمولا بلافاصله پس از وارد شدن به بازار فروخته میشه.
در انتها خدمتتون عرض کنم که بنده ابتدا قصد خرید هدفون Beyerdynamic DT 770 Pro مدل 80 اهم رو داشتم (که قیمت اون در ایران منطقی هست) ولی طبق بررسی هایی که کردم متوجه شدم که اصولا هدفون های Beyerdynamic دارای یک مشکل اساسی و بزرگ هستند! مشکل Sibilance
به این معنی که بعضی از حروف مانند S با شدت خاصی تلفظ میشن و این موضوع مطمئنا برای گوشهای حساس مشکل ساز خواهد شد طوری که بعد از مدتی شما رو از هدفون بیزار می کنه. صدای این هدفون رو به طور آنلاین در لینکی که قرار دادم گوش کنید تا متوجه منظورم بشید.
اگه سوال دیگه ای بود من در خدمت دوستان عزیز هستم.
dooste.man83
01-01-2015, 09:25
اطاعت امر می کنم و جواب رو همینجا خدمتتون عرض می کنم.
با کسب اجازه از محضر اساتید محترم، تجربه ناچیز بنده به این شرح است:
اول اینکه پیشنهاد می کنم یه سر به این آدرس بزنید: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و یا به عنوان جایگزین: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه هدفون های حرفه ای به طور مقایسه ای در کنار هم قرار گرفته اند.
Sample Track رو پلی کنید و با دقت به صدای هدفون هایی که قبلا در نظر گرفتید گوش کنید.
البته من توصیه اکید می کنم که حتما همه هدفون ها رو تست بفرمایید چون ممکنه در بین اونها گزینه ای پیدا بشه که اصلا جزء موارد انتخابی شما نبوده. اتفاقی که برای خودم پیش اومد و الان هم فوق العاده از انتخابم راضی هستم...
حتما این توصیه بنده رو جدی بگیرید و از لینک های ذکر شده استفاده کنید. کمک بسیار زیادی به تصمیم گیری شما خواهد کرد.
بنده خودم بیشتر سبک الکترونیک و به طور خاص ترنس و Vocal Trance رو گوش می کنم. Female Vocal Trance
ولی در مورد سبک های دیگه از جمله پاپ هم هیچ کمبودی احساس نکردم. این نظر شخصی بنده است.
هدفونی که در نهایت انتخاب کردم مدل Sennheiser HD8 DJ بود.
مطلبی که در ادامه می نویسم شاید تخصصی و درست نباشد ولی بنده صرفا اون رو به عنوان نظر شخصی اعلام می کنم:
این هدفون برای طرفداران سبک الکترونیک (Trance، House، Techno، ...) به شدت توصیه میشه. دارای طراحی و کیفیت ساخت فوق العاده ای هست. بیس قوی با تراکم و ضربه عالی، تریبل صاف و ملایم. کاملا مناسب برای Female Vocal Trance ایرکاپ ها راحت هستن و هدفون رو هم به سختی می تونید روی سرتون احساس کنید. اگه با قیمتش مشکلی ندارید لحظه ای در خریدش شک نکنید...
قبل از خرید با شرکت زنهایزر مکاتبه کردم (اگر علاقه مند باشید حتما تصاویر مربوطه را نیز قرار خواهم داد) و زنهایزر شرکت نامداران رو به عنوان نماینده رسمی خودش معرفی کرد. چیزی که پیشتر هم یکی دو تا از دوستان بهش اشاره کرده بودن.
بنده بعد از اطمینان از اعتبار شرکت نامداران بلافاصله هدفون مورد نظر رو خریداری کردم و همچنین بلافاصله بعد از اون پلیر Fiio X3 رو خریداری کردم و باید بهتون بگم این ترکیب واقعا فوق العاده ست.
از صدای هدفون کاملا راضیم. کیفیت ساخت به شدت بالاست و علاوه بر اینها، با خرید این هدفون مطمئن هستید کالای اصل و اوریجینال به دستتون میرسه.
پیشنهاد میکنم تمام بررسی ها و ریویوهای مربوط به این هدفون رو هم در یوتیوب با کیفیت بالا ملاحظه بفرمایید.
انتخاب دیگم هدفون Audio Technica ATH M50x بود که با توجه به قیمت کذایی اون در ایران از خریدش صرفنظر کردم. در ایران باید هدفون 200 دلاری M50x رو حدود 1 میلیون تومان خریداری کنید در صورتی که با کمی هزینه بیشتر می توانید مدل 300 دلاری Sennheiser HD8 DJ رو با قیمت حدودی 1,400,000 تومان خریداری کنید. حتما می دونید که هدفون M50x بهترین انتخاب هست ولی در رده قیمتی خودش! وقتی صحبت از 300 دلار میشه دیگه فکر نکنم M50x توان رقابت با هدفونی مثل HD8 رو داشته باشه. ضمن اینکه برای تشخیص اصل و فیک بودن هدفون M50x باید بسیار دقت کنید و باید از نمایندگی بخرید ولی باز هم مکافات و دردسر خاص خودشو داره. از طرفی موجودی این هدفون در ایران بسیار کم هست و معمولا بلافاصله پس از وارد شدن به بازار فروخته میشه. حالا به نظر شما خرید کدوم مدل به صرفه تر هست؟
در انتها خدمتتون عرض کنم که بنده ابتدا قصد خرید هدفون Beyerdynamic DT 770 Pro مدل 80 اهم رو داشتم (که قیمت اون در ایران منطقی هست) ولی طبق بررسی هایی که کردم متوجه شدم دارای یک مشکل اساسی و بزرگ هست! مشکل Sibilance
به این معنی که بعضی از حروف مانند S با شدت خاصی تلفظ میشن و این موضوع مطمئنا برای گوشهای حساس مشکل ساز خواهد شد طوری که بعد از مدتی شما رو از هدفون بیزار می کنه. صدای این هدفون رو به طور آنلاین در لینکی که قرار دادم گوش کنید تا متوجه منظورم بشید.
اگه سوال دیگه ای بود من در خدمت دوستان عزیز هستم.
بسیار ممنون بابت راهنمایی
فقط صدای یک موزیک باید با خود هدفون شنیده بشه که بشه نظر داد مثلا بنده بعید میدونم بشه با صدای هدفون گرادو و از طریق این سایت صدای HD650 رو درک کرد و شنید
حالا شاید هم من اشتباه میکنم
شما میشه یکم در مورد این سایت توضیح بدید و طرز کارش رو
مثلا صدای
Sennheiser HD8 DJ
که شنیدید چقدر به صدای خود هدفون نزدیک بود ؟
ممنون میشم
-Audiophile-
01-01-2015, 12:37
بسیار ممنون بابت راهنمایی
فقط صدای یک موزیک باید با خود هدفون شنیده بشه که بشه نظر داد مثلا بنده بعید میدونم بشه با صدای هدفون گرادو و از طریق این سایت صدای HD650 رو درک کرد و شنید
حالا شاید هم من اشتباه میکنم
شما میشه یکم در مورد این سایت توضیح بدید و طرز کارش رو
مثلا صدای Sennheiser HD8 DJ
که شنیدید چقدر به صدای خود هدفون نزدیک بود ؟
ممنون میشم
دوست عزیزم متاسفانه ظاهر سایت نسبت به قبل کمی تغییر پیدا کرده و در حال حاضر بنده هم متوجه نشدم. اما به شما اطمینان میدم قبلا از همین سایت کمک گرفتم. جایگزین آن SoundCloud است که ساده تر و شسته رفته تر هست. البته فکر کنم باید از ف ی ل ت ر ش * استفاده کنید.
نحوه کار رو هم خودتون متوجه میشید. در مورد صدای Sennheiser HD8 DJ باید عرض کنم که بله بسیار نزدیک به صدای هدفونی هست که الان در اختیار دارم.
خلاصه بگم: من حدود 15 روز رو صرف بررسی های مختلف در انجمن های داخلی و سایت های معتبر خارجی کردم. هر پیشنهاد و نکته ای رو که فکرشو بکنید خوندم. از نظرات و پیشنهادات دوستان اهل فن این انجمن هم استفاده کردم (البته با نام کاربری دیگری)
هدفون های Beyerdynamics هم فوق العاده عالی هستن ولی مشکلی که قبلا ذکر کردم رو دارن.
در نهایت به کمک Sonicsense تونستم انتخاب درستی بکنم.
vahid-suarez
01-01-2015, 14:33
با سلام خدمت اساتید !
یکی از دوستان ما قصد خرید هدفون ( دور گوشی ) تا 300 تومن رو داره !
کاربرد اصلیش دیدن فیلم های با bit rate بالاست ( فیلم هایی که میبینه معمولا از 10GB به بالاست حجمشون )
موزیک هم زیاد گوش میده ! تقریبا اکثز سبک ها رو هم گوش میده به جز متال و راک !(Bit rate 320 به بالا )
تفکیک صدا براش خیلی مهمه و بیسش هم در حد متوسط باشه !
در صورت وجود هدفون های بهتر با افزایش کم بودجه ( تا 350 ) امکان افزایش بودجه هم وجود داره !
منتظر راهنمایی اساتید گرامی هستم :n16:
دوستان چرا کسی راهنمایی نمی کنه ؟!!
خیلی خلوت شده اینجا :n27:
دوستان نظرتون در مورد هدست Minix NT1 چیه؟
LordPedi
02-01-2015, 18:37
سلام. من یه هدست برای گوش دادن راک، پاپ و گیم میخوام. تا 300 تومن هم میخوام هزینه کنم. خودم Razer Kraken 7.1 Virtual مد نظرمه. میشه راهنمایی کنید. ممنون
metalhead_forever
02-01-2015, 19:41
اضافه بر مدلی که دوستمون معرفی کردن HD25-II از سنهایزر هم خیلی خوبه. یه ریویو از یکی از کاربرای خوب سایت هدفای بود که این هدفون رو یکی از بهترین هدفون های پرتابل دونسته بود. البته این هدفون و بیشتر مدلهای DJ پرتابل هستند و کاپ های بزرگ و امپدانس های بالا ندارن... در مورد هدفون های حرفه ای تر هم فقط دنون رو میشناسم که متاسفانه discontinue شدن
-Audiophile-
02-01-2015, 23:19
یک نظر شخصی دیگه:
مجددا علاوه بر مدلی که دوست عزیزمون metalhead_forever پیشنهاد کردن حتما مدل Sennheiser HD 380 Pro رو هم در نظر بگیرید. از اونجا که من سبک الکترونیک گوش می کنم مدل HD8 DJ برای بنده مناسبتر بود ولی اگر بیشتر پاپ و سبک های مشابه مورد نظرتون هست، Sennheiser HD 380 Pro می تونه انتخاب خیلی خوبی براتون باشه. قیمتشم مناسبه.
سلام، یه هدست اون-ایر میخوام تا ۷۰۰الی۷۵۰ برای موزیک ترنس و پاپ
صداش طوری نباشه که تو اماکن عمومی کناریام بشنون چی گوش میدم
دیزاین جالبی داشته باشه
dooste.man83
07-01-2015, 00:54
یک نظر شخصی دیگه:
مجددا علاوه بر مدلی که دوست عزیزمون metalhead_forever پیشنهاد کردن حتما مدل Sennheiser HD 380 Pro رو هم در نظر بگیرید. از اونجا که من سبک الکترونیک گوش می کنم مدل HD8 DJ برای بنده مناسبتر بود ولی اگر بیشتر پاپ و سبک های مشابه مورد نظرتون هست، Sennheiser HD 380 Pro می تونه انتخاب خیلی خوبی براتون باشه. قیمتشم مناسبه.
ممنون از لطفت و کمکت
من شخصا خیلی طرفدار هدفون های dj نیستم چون این هدفون های پاسخ فرکانسی دستکاری شده دارن یک سری رو اغراق میکنن و یک سری رو تضعیف
من دنبال چیزی مثل hd650 بودم که با اینکه پاسخ فرکانسی کاملی رو پوشش میده در کنارش بیس قوی هم داره
حتی برای موزیک الکترونیک هم m50 رو انتخاب کردم قبلا چون همین خصوصیات رو داشت تا حدودی
m3hrdad.x
07-01-2015, 11:26
هر کس سوالی راجب sony xb500 داشت پیغام خصوصی بده
Alishmas
07-01-2015, 18:51
سلام ,
دوستان ایرفون حدود قیمت 200 چی پیشنهاد میدید ؟ برای سبک متال میخوام.
نظرتون راجع به sony MDR-XB50AP و JBL J33i چیه ؟
سلام بر همگی
لطفا حرفه ای ها از راهنمایی دریغ نکنن :42:
من یه هدفون میخوام که پشت بسته و دور گوش یعنی close & over ear باشه بودجه رو هم ماکسیموم 2 تومن ناقابل :n23:
نظر خودم رو برند beyerdynamic هست ولی مشکلی که سر راه هست اینه که هدفون های پشت بسته کیفیت باز ها (open) رو اصلا ندارن :n27: مثلا T90 Beyerdynamic امتحان کردم عالیییییییییییی بود :8::26: ولی من دنبال پشت بسته هستم :n34:
custom one studio رو که جدید اومده هم امتحان کردم و تا به الان بهترین گزینه هست ولی باز زیاد از کیفیتش راضی نیستم.
البته یه خبری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوندم که قراره custom one tesla هم بیاد که در این صورت حتما این گزینه جالبی خواهد بود ولی اصلا وضعیتش که کی بیاد یا اصلا بیاد یا نیاد معلوم نیست.
شماها چی پیشنهاد میکنین؟
ببخشید سرتونو درد آوردم
البته فقط یه آمپ دارم اونم beyerdynamic A200P هست از نظر امپدانس مشکلی ندارم.
سلام، یه هدست اون-ایر میخوام تا ۷۰۰الی۷۵۰ برای موزیک ترنس و پاپ
صداش طوری نباشه که تو اماکن عمومی کناریام بشنون چی گوش میدم
دیزاین جالبی داشته باشه
dt770 رو تست کنین. صدای جذابی داره.
سلام ,
دوستان ایرفون حدود قیمت 200 چی پیشنهاد میدید ؟ برای سبک متال میخوام.
نظرتون راجع به sony MDR-XB50AP و JBL J33i چیه ؟
تنها نظری که می تونم بدم، براساس تجربه ایی که با یدونه دیگه از مدل ها jbl داشتم، بیسشون خیلی زیاد و شل و ول (بومی) بود. سونی هم اون سریش سری extra bass هست.
سلام بر همگی
لطفا حرفه ای ها از راهنمایی دریغ نکنن :42:
من یه هدفون میخوام که پشت بسته و دور گوش یعنی close & over ear باشه بودجه رو هم ماکسیموم 2 تومن ناقابل :n23:
نظر خودم رو برند beyerdynamic هست ولی مشکلی که سر راه هست اینه که هدفون های پشت بسته کیفیت باز ها (open) رو اصلا ندارن :n27: مثلا T90 Beyerdynamic امتحان کردم عالیییییییییییی بود :8::26: ولی من دنبال پشت بسته هستم :n34:
custom one studio رو که جدید اومده هم امتحان کردم و تا به الان بهترین گزینه هست ولی باز زیاد از کیفیتش راضی نیستم.
البته یه خبری تو سایت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) خوندم که قراره custom one tesla هم بیاد که در این صورت حتما این گزینه جالبی خواهد بود ولی اصلا وضعیتش که کی بیاد یا اصلا بیاد یا نیاد معلوم نیست.
شماها چی پیشنهاد میکنین؟
ببخشید سرتونو درد آوردم
البته فقط یه آمپ دارم اونم beyerdynamic A200P هست از نظر امپدانس مشکلی ندارم.
dt770 رو هم تست می کردید.
Audio-Technica ATH-M50x
Sony MDR-1R
dt770 Audio-Technica ATH-M50x Sony MDR-1R اینا هدفون های خوبی هستن ولی شما نگاه کن من از چیا حرف میزنم بعد مقایسه کنید با اینا دنبال یه لول بالاترم عزیز من :13:
dt770 Audio-Technica ATH-M50x Sony MDR-1R اینا هدفون های خوبی هستن ولی شما نگاه کن من از چیا حرف میزنم بعد مقایسه کنید با اینا دنبال یه لول بالاترم عزیز من :13:
خب توی ایران نیست چیزی که احتمالاً شما می خوایی. توی قیمت 400 تا 500 دلار، من چیزی رو نمی شناسم.
Mr.speaker alpha dog انتخاب احتمالاً خوبیه. ولی توی ایران نیست و بالاتر از بودجتونه
مدل Mad Dog هم خوبه.
هدفون فول سایزهای shure رو یک نگاه بندازین (Shure SRH940) مثل اینکه مقداری تریبل بیشتری از Mad Dog داره. ولی گزینه بسیار خوبی هست. البته اگر خواستین از خارج کشور تهیه کنین.
milad_takjoo
10-01-2015, 13:07
دوستان عزیز یه هدفون OVER-EAR میخواستم بگیرم بودجه تا 700 الی 800...
میخوام اهم پایین داشته باشه تا با گوشی هم بشه نتیجه خوب گرفت...پشت بسته باشه چون با پشت باز یکم مشکل دارم...
میخوام صداها رو تیز نکنه ...حالا نمیدونم منظورم را متوجه میشین یا نه....
بینDT770 PRO و M50X موندم....لطفا راهنمایی کنین
خیلی ممنونم
دوستان عزیز یه هدفون OVER-EAR میخواستم بگیرم بودجه تا 700 الی 800...
میخوام اهم پایین داشته باشه تا با گوشی هم بشه نتیجه خوب گرفت...پشت بسته باشه چون با پشت باز یکم مشکل دارم...
میخوام صداها رو تیز نکنه ...حالا نمیدونم منظورم را متوجه میشین یا نه....
بینDT770 PRO و M50X موندم....لطفا راهنمایی کنین
خیلی ممنونم
بهترین گزینه های داخل همین هان
تفاوت در تفاوت سبک صداشونه.
اگر به صدای تیز حساسید، m50 انتخاب مطمئن تریه. البته این به هیچ وجه به معنای این نیست که m50 هدفون تاریکی هست. بلکه، dt770 تریبل برآمده ایی داره.
mohsen 1373
11-01-2015, 20:35
سلام دوستان
برای سبک الکترونیک (ملو ترنس، وکال ترنس، سای) تو رنج 800 + - 200 چه فول سایزی رو پیشنهاد میدید که تو ایران موجود باشه و نسبت به قیمتش بیرزه؟
سورس: Fiio X3 - MP3 320،FLAC
تقریبا میشه گفت: های با جزئیات خوب، مید عقب کشیده، البته نه خیلی چون وکال ترنس (صدای زن) زیاد گوش میدم، بیس سرگرم کننده با کمی تخریب:n02:
نظر خودم هم بیشتر رو
dt 770 80
dt 770 250
hd 380
hd 280
k551
یه سوال هم داشتم، هدفون سریع یا کند چه معنی میده؟
سلام دوستان
برای سبک الکترونیک (ملو ترنس، وکال ترنس، سای) تو رنج 800 + - 200 چه فول سایزی رو پیشنهاد میدید که تو ایران موجود باشه و نسبت به قیمتش بیرزه؟
سورس: Fiio X3 - MP3 320،FLAC
تقریبا میشه گفت: های با جزئیات خوب، مید عقب کشیده، البته نه خیلی چون وکال ترنس (صدای زن) زیاد گوش میدم، بیس سرگرم کننده با کمی تخریب:n02:
نظر خودم هم بیشتر رو
dt 770 80
dt 770 250
hd 380
hd 280
k551
یه سوال هم داشتم، هدفون سریع یا کند چه معنی میده؟
بستگی به میزان بیس مورد علاقتون داره.
هم dt770 250 و هم sony md1r انتخاب های خوبی هستن.
بیردینامیک مطمئناً تریبل بیشتری داره. اگر به فکر استفاده در بیرون هستید، و هدفون خیلی جدی تا حالا نداشتید، سونی برتره. ولی در کل، انتظار دارم بیردینامیک دقت بالاتری داشته باشه.
m50x هم هست.
m50 و dt770 رو می تونین تست کنین. خیلی بهتره تست کنین.
تفاوت سنهایزر IE8 و IE80 چیه؟ جفتشون تو یه رنج قیمت هستن تقریباً ۴۰-۵۰ تومان فرقشونه
WILD GOAT
12-01-2015, 01:27
درود
دوستان کسی درباره sony mdr-ex80 نظری نداره؟ کسی گوش داده باهاش؟
mohsen 1373
12-01-2015, 01:39
m50 که اصلا به آدم زور میاد بخواهد 850 پول بده
X3 به نظرتون 250 اهم رو واقعا جواب میده یا مدل 80 مناسب تره؟
sounds muddy and slow چه معنی میده راجع به هدفون؟
تفاوت سنهایزر IE8 و IE80 چیه؟ جفتشون تو یه رنج قیمت هستن تقریباً ۴۰-۵۰ تومان فرقشونه
دقیق یادم نیست. فقط یادمه یکی از دوستان قدیم ها بهم گفت که جایی خونده بوده که یک بابایی یک جایی گفته: :n02:
بیس ie80 به اندازه خیلی کمی، کمتر از ie8 هست.
تفاوت کمی هم در جنس کابل دارن.
من اگر بودم، ie80 می گرفتم. به هر حال شمارش ده برابر ie8 هست خب :n31:
m50 که اصلا به آدم زور میاد بخواهد 850 پول بده
X3 به نظرتون 250 اهم رو واقعا جواب میده یا مدل 80 مناسب تره؟
sounds muddy and slow چه معنی میده راجع به هدفون؟
m50x بازم قیمتش خوب شده. همین چند وقت پیش، مدل m50 رو 950 می دادن.
x3 صد در صد می تونه مدل 250 اهم رو درایو کنه. قدرت خروجی x3 از x5 هم بیشتره.
اون عبارت یعنی صدای هدفون زیادی واضح و شفاف نیست و مقداری کنده. مثلاً من هدفون فول سایز jbl یا klipsch image one یا jabra evo رو دقیقاً اینطوری دیدم. بیس بومی و کند با صدای تاریک.
فقط مثل همیشه، حواستون به استفاده از ریویوی دیگران باشه. افراد استانداردها و مقیاس های اندازه گیری شخصی و مختلفی رو برای توصیف احساسشون نسبت به یک هدفون بیان می کنن. شاید اون بابایی که مثلاً میاد به m50 می گه کند، قبلاً hifiman he 6 گوش داده و اون رو مقیاس قرار داده. در کل مثل همیشه، توی ریویو فقط به مقایسه دقت کنین و نه به واژه های توصیفی. مگر اینکه بدونید طرف معیار ذهنیش چیه.
amrihh49
13-01-2015, 22:05
درود. دنبال هنذفری هستم برای mp3 player م (Iriver)که کیفیت صدای بالایی داشته باشه و قیمتش هم تا 180 هزار باشه. وخودم مدل sennheiser mx 375 و CX215 و xiaomi piston earphone رو انتخاب کردم. نظرشما دوستان گرامی چیه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
سلام
دوستان واقعیتش با خوندن این تاپیک هنگ کردم
اگه ممکنه من رو راهنمایی بفرمایین ممنون میشم
یه هدفون رو گوشی میخوام و هیچ اطلاعاتی ندارم برای گوش دادن به موزیک برای مصرف خونگی مثلا برای شبکه های تلویزیون و لپتاب
راحتیش روی گوش و سر برام مهمه قیمتش هم 250 تا 300
و حتما بی سیم
گوشی هم ایفون هست
لطفا میخوام هفته بعد بخرم ممنون میشم اگه راهنماییم کنین برای هدیه تولد لطفا
mohsen 1373
17-01-2015, 23:55
با تشکر reve جان شما مطمعن هستید که x3 مدل dt770 250 رو به صورت 100% درایو میکنه؟
آخه من تو عکس هایی که تو نت دیدم واس درایو شدنش با x5 از e12 استفاده کردند!
میترسم مثل خرید قبلیم (z1000) که با سبک موسیقیم سازگار نیست و کسل کنندس بازم خراب کنم :n27:
شما خودتون با x5 تست گرفتید؟
سلام
تصميم گيرى براى انتخاب بين يكى از اين سه هدفون براى من راحت نيست.
اين سايت رو هم خيلى مرور كردم ولى كاملا گيج شدم. من براى استفاده جنرال ميخوام يه هدفون خوب بخرم. گوش دادن به موزيك، ديدن فيلم و بازى هم استفاده من از هدفونه. در مورد closed back و open back هم كمى اطلاعات پيدا كردم و ميدونم كه open داراى sound stage بيشتريه و در عوض leakage داره و همه جا نميشه ازش استفاده كرد و همينطور براى استفاده حداكثرى بايد آمپ داشته باشه.
اما مدل هاى close هم مزيت جابجايى و استفاده در مكانهاى مختلف رو داره.
در مجموع خيلى گيج شدم. من بين مدلهاى AKG K712pro - Master and Dynamic MH40 و Bang and Olufsen Beoplay H6 كمى مرددم. البته مدلهاى خيلى بيشترى هم هست از مثلا Beyerdynamic يا Senheiser و B&W .
ممنون ميشم اگر بتونيد يه راهنمايى به من بكنيد.
MINIX.ir
18-01-2015, 12:46
دوستان نظرتون در مورد هدست Minix NT1 چیه؟
به جرات میتونم بگم که در رده قیمت خودش کیفیت عالی داره یعنی یک هدفون با کیفیت بالا و قیمت مناسب.توسط یک تیم حرفه ای شهرسخت افزار مورد بررسی دقیق قرار گرفته که در اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])میتونید مطالعه کنید.
با تشکر reve جان شما مطمعن هستید که x3 مدل dt770 250 رو به صورت 100% درایو میکنه؟
آخه من تو عکس هایی که تو نت دیدم واس درایو شدنش با x5 از e12 استفاده کردند!
میترسم مثل خرید قبلیم (z1000) که با سبک موسیقیم سازگار نیست و کسل کنندس بازم خراب کنم :n27:
شما خودتون با x5 تست گرفتید؟
من dt880 رو تست کردم با x5. در حد خوبی درایو می کرد. x3 از x5 قویتره. از افراد خوبی هم شنیدم که x5 می تونه dt880 رو درایو کنه. اگر dt770 هم همینطور باشه (که هست)، مشکلی نیست.
dooste.man83
20-01-2015, 09:48
با سلام
کسی نظری راجب به مدل grado rs-2e داره ؟ چجور هدفونی هست ؟ با قیمت حدود 1 میلیون ارزش خرید داره ؟ ( دسته دوم اش رو 250 دلار گیر آوردم ) و اینکه از نظر بیس راضی کننده و قابل قبول هست ؟
الان SR-80 گرادو دارم که می خوام بفروشم و یک RS2E بگیرم آیا تفاوت کیفیت محسوس خواهد بود ؟ ( آمپ هم دارم )
آیا تعویض G-pad با L-PAD در این هدفون در بهتر شدن کیفیت صدا کمک میکنه ؟ ( مثل اینکه میگت بیس و soundstage رو بهتر میکنه )
ممنون
silent-assassin
20-01-2015, 16:01
سلام دوستان. بهترین ایرفونی که میشه توی رنج قیمت 50 الی 100 تومن انتخاب کرد چیه؟ مهمترین هدف هم کیفیت صداست برام. سپاسگذار
Iron Hide
20-01-2015, 17:00
با سلام خدمت همه سروران
بنده قصد دارم یدونه هدفون خریداری کنم برای
در درجه اول گیم
موسیقی
و فیلم.
چیزهاییکه از هدفون برام مهمه :
sound stage
imaging
good base
good mid
no harsh high
کارت صوتیم creative zxr هست که تو سایتش نوشته تا 600 اهم رو درایو میکنه. الله اعلم
آمپ جداگانه هم ندارم.
هدفون پشت باز یا بسته برام مهم نیست.
خودم به این 2 تا رسیده بودم.
sennheiser hd800
akg k712
نهایت بودجه هم همون قیمت hd800.
ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم بفرمایین.
پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم.
سلام دوستان. بهترین ایرفونی که میشه توی رنج قیمت 50 الی 100 تومن انتخاب کرد چیه؟ مهمترین هدف هم کیفیت صداست برام. سپاسگذار
سلام اگر آن ایر بخوای میتونی از فیلیپس 3100 و 3000 رو بگیری و اگر اور ایر بخوای از سنهایزر hd201 بگیری البته یه کوچولو بودجه رو افزایش بدی و یا اگر این ایر بخوای mx475 بگیری یا اینکه از akg k321 بگیری اینا مدل هایی هست که من تجربه استفادش رو دارم سنهایزر به نسبت فیلیپس صدای متعادل و تفکیک پذیر تری داره
metalhead_forever
20-01-2015, 22:07
سلام.
Panasonic HJE350 به نظرم بهترین هدفون با قیمت 100 هزار تومانه... Philips SHE3590 هم هست که حتی پایین تر از 50 هزار تومان هست و کیفیت خوبی هم داره...
با سلام خدمت همه سروران
بنده قصد دارم یدونه هدفون خریداری کنم برای
در درجه اول گیم
موسیقی
و فیلم.
چیزهاییکه از هدفون برام مهمه :
sound stage
imaging
good base
good mid
no harsh high
کارت صوتیم creative zxr هست که تو سایتش نوشته تا 600 اهم رو درایو میکنه. الله اعلم
آمپ جداگانه هم ندارم.
هدفون پشت باز یا بسته برام مهم نیست.
خودم به این 2 تا رسیده بودم.
sennheiser hd800
akg k712
نهایت بودجه هم همون قیمت hd800.
ممنون میشم اگه دوستان راهنماییم بفرمایین.
پیشاپیش از لطف دوستان ممنونم.
اول این که برای گیم از هدفون های razor استفاده کنید
2- HD800 بسیار عالیه!!! اگه این هدفون رو بخرید دیگه تا سال ها (شاید هم تا آخر عمر) به ارتقا نیازی ندارید ولی آیا این هدفون برای شما کاربردی هم داره؟ وقتی کار شما گیم و گوش دادن به موسیقی های mp3 باشه و صد البته با دنیای صدا آشنایی نداشته باشید و بدتر از اون آمپ جداگانه هم نداشته باشید صدای HD800 برای شما از صدای یه هدفون 50 هزاری بدتر به نظر میرسه... اگر کاربرد حرفه ای و آشنایی کامل با صدا ندارید این تیپ هدفون های رو فراموش کنید که فقط دور ریختن پول خواهد بود... فیلم هم که اصلا" HD800 واسش ساخته نشده... گیــــم که دیگه هیچی...
پیشنهاد من اینه که زیاد هزینه نکنید. در عوض بگید چه جور صدایی دوست دارید... اگر بیس زیاد دوست دارید Sony XB500 و XB600 یا XB1000 مناسب شما هستن. اگر هم گیم براتون اهمیت داره Razer Kraken رو پیشنهاد میکنم... از سنهایزر هم Urbanite رو پیشنهاد میکنم... Soundstage خوب رو میتونید با Audio-Technica M50 بدست بیارید ولی خوب به آمپ تا حدودی نیاز داره که فکر میکنم کارت صداتون از پسش بر بیاد...
در ضمن شما که اینقدر میخواین خرج کنید منظورتون از good bass چیه؟ اگه منظورتون بیس قوی و زیاده که HD800 رو فراموش کنید... Good Mid یعنی مید فوروارد یا...
در نهایت هم اگر قصد داشتید مدل های حرفه ای تری تهیه کنید پیشنهاد من اینه که با Beyerdynamic شروع کنید... به خصوص مدلهای امپدانس پایین... مثل DT770 32 Ohm و DT770 80 Ohm
موفق باشید.
دوستان لطفا بنده رو هم راهنمایی کنین
دنبال هدفون رو گوشی هستم بیسیم بلوتوث که کیفیت صدای خوبی داشته باشه از نظر اتصال و نویز اذیت نکنه و تو زمان طولانی گوش رو اذیت نکنه رنج قیمت مد نظرمم 200 تا 300 هست ممنون میشم راهنماییم کنین لطفا
alichalki
20-01-2015, 23:45
سلام به همگی
دوستان من می خواستم یه ایرفون تا سقف 200 نهایتا +- 20 تومان کاربردم گوش دادن به موسیقی ( استفاده معمولی ) در لپ تاپ و گوشی ( ویندوز فون ) و گیم بازی کردن ( نه به صورت حرفه ای )
جنس و کیفیت ساخت ارفون خیلی برام مهمه صدا هم می خوام تا حدودی طبیعی باشه
خودم به Razer Hammerhead ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Sennheiser CX 1.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- AKG K 321 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - JBL J22 Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - AKG Q 350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Beyerdynamic DTX 72 iE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه مدل از جیز هم بود که قیمت بالایی داشت JAYS a-Jays Four ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فقط از لحاظ قیمتی اشنا هستم با این مدل ها جنس صدا و کیفیت ساختشونو نمیدونم چطوریه ( چند ایرفون قبلیم به خاطر قطع شدن سیم معمولا در نقطه اتصال به جک 3.5 خراب شدن ) حالا میخواستم دوستان و اساتیت محترم با توجه به ملاک های من در انتخاب ایرفون مناسب کمکم کنند
خودم اول نظرم رو razer بود ولی خیلی جاها خوندم که صداش زیادی رنگ شدس و خیلی ها هم از قطع شدن سیم شکایت داشتن منم دو دل شدم
اگر هم مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگید من اینارو پیدا کردم ؛ فقط اگه امکان داره سایت معتبری هم برای خرید معرفی کنید چون من شهرستانم و دسترسی ندارم
پیشاپیش از همگی ممنون :n16:
metalhead_forever
21-01-2015, 00:10
سلام به همگی
دوستان من می خواستم یه ایرفون تا سقف 200 نهایتا +- 20 تومان کاربردم گوش دادن به موسیقی ( استفاده معمولی ) در لپ تاپ و گوشی ( ویندوز فون ) و گیم بازی کردن ( نه به صورت حرفه ای )
جنس و کیفیت ساخت ارفون خیلی برام مهمه صدا هم می خوام تا حدودی طبیعی باشه
خودم به Razer Hammerhead ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Sennheiser CX 1.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])- AKG K 321 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - JBL J22 Black ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - AKG Q 350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) - Beyerdynamic DTX 72 iE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) یه مدل از جیز هم بود که قیمت بالایی داشت JAYS a-Jays Four ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
من فقط از لحاظ قیمتی اشنا هستم با این مدل ها جنس صدا و کیفیت ساختشونو نمیدونم چطوریه ( چند ایرفون قبلیم به خاطر قطع شدن سیم معمولا در نقطه اتصال به جک 3.5 خراب شدن ) حالا میخواستم دوستان و اساتیت محترم با توجه به ملاک های من در انتخاب ایرفون مناسب کمکم کنند
خودم اول نظرم رو razer بود ولی خیلی جاها خوندم که صداش زیادی رنگ شدس و خیلی ها هم از قطع شدن سیم شکایت داشتن منم دو دل شدم
اگر هم مدل دیگه ای مد نظرتون هست بگید من اینارو پیدا کردم ؛ فقط اگه امکان داره سایت معتبری هم برای خرید معرفی کنید چون من شهرستانم و دسترسی ندارم
پیشاپیش از همگی ممنون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
اگه صدای طبیعی تر میپسندید که Q350 بهترین گزینه محسوب میشه... فقط من یه مشکلی دارم با این مدل اونم این که به نظر من خوب فیت نمیشه تو گوش. به تصاویرش نگاه کنید...
بعد از اون هم Sony XBA10 نمیدونم هنوز موجوده یا نه... اونم صدای نسبتا" طبیعی داشت.
از این دو مدل که بگذریم بهترین گزینه ها از نظر من هدفون های یاماها هستن که صدای گرم دارن ولی هر کدوم رو بخرین ارزش خرید دارن.
موفق باشید.
alichalki
21-01-2015, 01:25
سلام.
اگه صدای طبیعی تر میپسندید که Q350 بهترین گزینه محسوب میشه... فقط من یه مشکلی دارم با این مدل اونم این که به نظر من خوب فیت نمیشه تو گوش. به تصاویرش نگاه کنید...
بعد از اون هم Sony XBA10 نمیدونم هنوز موجوده یا نه... اونم صدای نسبتا" طبیعی داشت.
از این دو مدل که بگذریم بهترین گزینه ها از نظر من هدفون های یاماها هستن که صدای گرم دارن ولی هر کدوم رو بخرین ارزش خرید دارن.
موفق باشید.
خیلی ممنون بابت جواب
دوست عزیز در مورد q350 شنیدم کیفیت بالایی نداره ( کیفیت ساخت و استحکام ) البته نه اینکه بد یاشه ولی واسه منی که اولویت اولم کیفیت ساخت هست ...
میشه لطف کنید مدلهای یاماها رو ذکر کنید
در مورد Beyerdynamic DTX 72 iE ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Sennheiser CX 1.00 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چطور کیفیتشون خوبه !؟
بازم ممنون بابت توجهتون :n16:
silent-assassin
21-01-2015, 07:10
دوستان خیلی گیج شدم! چقد مدل معرفی شد! بیایید یه کاری کنیم. من مدل
Sony MDR-EX110AP Handsfree را پیشنهاد میدم به عنوان محصول 100 تومنی. شما تایید یا ردش کنید و پیشنهادی هم که میدید با این مدل مقایسه کنید و مثلا بگید تو چه چیزی بهتره و کارایی بهتری داره.
سپاس گذار
farid123
21-01-2015, 13:20
دوستان خیلی گیج شدم! چقد مدل معرفی شد! بیایید یه کاری کنیم. من مدل
Sony MDR-EX110AP Handsfree را پیشنهاد میدم به عنوان محصول 100 تومنی. شما تایید یا ردش کنید و پیشنهادی هم که میدید با این مدل مقایسه کنید و مثلا بگید تو چه چیزی بهتره و کارایی بهتری داره.
سپاس گذار
بهترین گزینه ای تو این رنج قیمت Creative Ep630 (با گارانتی شاب) .ممکنه بیسش کمی زیاد باشه که با اکولایزر میشه کمش کرد .
فیلیپس 3590 هم گزینه مناسب دیگست این کمی تریبلش زیاده ولی کیفیت در مقابل قیمتش خیلی خوبه .پاناسونیک HJE350 هم دیگه تو بازار نیست....
silent-assassin
21-01-2015, 17:19
خب این همه مدل. الان شما ep630 را معرفی کردید اما به 660 اشاره نکردید. آیا 660 بهتر از 630 نیست؟ یا فیلیپس های 7000 و 8000 بهتر از این نمونهای که معرفی کردید نیست؟ یا همین سونیه که گفتم. چون اینا قیمتهای بالاتری دارند و احتمالا جدیدتر هم باشند. اینا منو گیج میکنه و نمیدونم دقیقا چیکار کنم
farid123
21-01-2015, 17:45
خب این همه مدل. الان شما ep630 را معرفی کردید اما به 660 اشاره نکردید. آیا 660 بهتر از 630 نیست؟ یا فیلیپس های 7000 و 8000 بهتر از این نمونهای که معرفی کردید نیست؟ یا همین سونیه که گفتم. چون اینا قیمتهای بالاتری دارند و احتمالا جدیدتر هم باشند. اینا منو گیج میکنه و نمیدونم دقیقا چیکار کنم
دوست بزرگوار زیاد وسواس به خرج ندید چون معمولا نتیجه برعکس میده:n15:.با فیلیپس 7000 و 8000 آشنایی ندارم ولی چیزی که گرونتر و جدیدتره لزوما بهتر نیست.
ep830 هم گزینه خوبیه ، بیسش کمتر از 630 هست و کلا صدای متعادل تری داره قیمتش هم بالاتره.660 هم تفاوت محسوسی با 630 نداره .
دوستان حرفه ای کسی هست تا حالا beyerdynamic T70 250ohm رو گوش کرده باشه؟ چطوریه؟
چرا هیچکس به من جواب نمیده لطفا راهنماییم کنین
silent-assassin
21-01-2015, 21:20
پس به عنوان یه گزینه متعادل و با اولویت کیفیت و شفافیت تا 100 تومن نظر دوستان روی ep 830 یا فیلیپس 3590 شد؟ برم دنبال خرید؟
mostafa akbari
22-01-2015, 06:39
سلام من میخوام این هدفون را بخرم. کاربردم عمومی هست بیشتر موزیک و فیلم کمی هم گیم. تو رنج قیمت 250 تومن انتخاب بهتری هم هست؟
Razer Kraken Analog Music And Gaming Headphones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
murchehh
22-01-2015, 12:21
سلام دوستان
نظرتون راجع به هدفون momentum in ear به قيمت ٤٠٠تومن چيه، در اين محدوده قيمت ارزش خريد دارد؟ باتوجه به اين كه نوع استفاده من موسيقي پاپ و فيلم مي باشد
در ضمن اين رو هم بگم كه قبلا cx300 داشتم و ازش راضي بودم
metalhead_forever
22-01-2015, 12:55
سلام دوستان
نظرتون راجع به هدفون momentum in ear به قيمت ٤٠٠تومن چيه، در اين محدوده قيمت ارزش خريد دارد؟ باتوجه به اين كه نوع استفاده من موسيقي پاپ و فيلم مي باشد
در ضمن اين رو هم بگم كه قبلا cx300 داشتم و ازش راضي بودم
خوب اگه CX300-II داشتید و راضی بودید مناسبه... ولی اگه تهران هستید AKG K375 هم یه تست بکنید. صدای طبیعی تری داره نسبت به CX300 و بیسش ضعیف تره ولی هدفون با ارزشیه...
amrihh49
22-01-2015, 15:59
درود. دنبال یه هنذفری میگردم برا کامپیوترم که کیفیتش خوب باشه واسه فیلم دیدن. قیمتش هم تا 40 هزار باشه کافیه. مدلی هست ؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
mehrabooni
23-01-2015, 04:13
یه هندسفری خوب تا صد تومن بگید که عین آدم توی گوش بمونه و مثل هندسفری های آیفون چهار مجبورم نباشم جاشونو محکم کنم که صدا رو خوب بشنوم
دوستان من چندین بار خواهش کردم بنده رو هم راهنمایی کنین ل طفا جواب بدیین لطفا
dooste.man83
24-01-2015, 21:14
با سلام
کسی نظری راجب به مدل grado rs-2e داره ؟ چجور هدفونی هست ؟ با قیمت حدود 1 میلیون ارزش خرید داره ؟ ( دسته دوم اش رو 250 دلار گیر آوردم ) و اینکه از نظر بیس راضی کننده و قابل قبول هست ؟
الان SR-80 گرادو دارم که می خوام بفروشم و یک RS2E بگیرم آیا تفاوت کیفیت محسوس خواهد بود ؟ ( آمپ هم دارم )
آیا تعویض G-pad با L-PAD در این هدفون در بهتر شدن کیفیت صدا کمک میکنه ؟ ( مثل اینکه میگت بیس و soundstage رو بهتر میکنه )
ممنون
دوستان کمکی نظری پیشنهادی انتقادی چیزی ندارید نسبت به این پست ؟
دوستان من چندین بار خواهش کردم بنده رو هم راهنمایی کنین ل طفا جواب بدیین لطفا
اینجا رو نگاه کنید. امیدوارم کمک کنه.
نمی دونم کدوم مدل ها توی ایران هست البته. ولی اون تنها منبعی هست که من کامل بهش اعتماد دارم.
kourosh9573
26-01-2015, 11:28
با سلام
من پیانیستم و معمولا سبک کلاسیک و سمفونی و تک نوازی های پیانو و و یا ویالون گوش میدم.معمولا آهنگ ها رو با فرمت flac گوش میدم.توانایی و حساسیت هدفون برای پخش ریز صداها ی درون سمفونی خیلی برام اهمیت داره.دیوایس پلیر من nokia lumia 520 و چون بیشتر ساعات روز رو تو تاکسی و اتو بوس و دانشگاه میگذرونم ایزوله بودن هم یکی از فاکتور های مد نظرمه. به نظر شما هدفون مناسب من تا سقف1،5میلیون و over ear و closed back چی هست؟ آیا امپدانس بالا بگیرم با آمپلی پلیر ؟ یا یه هدفون با آمپدانس 32 بگیرم با همین دیوایس معمولی نوکیا.؟ آیا نیاز هست که دیوایسپلیر رو عوض کنم ؟اگر آره، تا سقف 1 میلیون برای پلیره پرتابل چی رو پیشنهاد میدین(قابلیت پخش flac داشته باشه)
با تشکر فراوان
با سلام
من پیانیستم و معمولا سبک کلاسیک و سمفونی و تک نوازی های پیانو و و یا ویالون گوش میدم.معمولا آهنگ ها رو با فرمت flac گوش میدم.توانایی و حساسیت هدفون برای پخش ریز صداها ی درون سمفونی خیلی برام اهمیت داره.دیوایس پلیر من nokia lumia 520 و چون بیشتر ساعات روز رو تو تاکسی و اتو بوس و دانشگاه میگذرونم ایزوله بودن هم یکی از فاکتور های مد نظرمه. به نظر شما هدفون مناسب من تا سقف1،5میلیون و over ear و closed back چی هست؟ آیا امپدانس بالا بگیرم با آمپلی پلیر ؟ یا یه هدفون با آمپدانس 32 بگیرم با همین دیوایس معمولی نوکیا.؟ آیا نیاز هست که دیوایسپلیر رو عوض کنم ؟اگر آره، تا سقف 1 میلیون برای پلیره پرتابل چی رو پیشنهاد میدین(قابلیت پخش flac داشته باشه)
با تشکر فراوان
اگر پلیر رو عوض کنین خوبه. چون گوشیتون ضعیفه.
اگر هدفتون حتماً استفاده پرتابل در خیابون هست، خب باید حداقل چیزی مثل فیو x1 رو بخرید. بهتر از اون فیو x3.
هدفون پرتابل که صدای فلت داشته باشه، چیزی یادم نیست. akg k375 هدفون داخل گوشی که می تونه مناسب باشه.
اگر برای توی خونه بخواید استفاده کنید، می تونید تو فکر خرید فیو e18 باشید. و هدفون هم akg k99 یا beyerdynamic dt880
murchehh
27-01-2015, 00:21
سلام دوستان
مي خواستم در مورد دو هدفون سنهايزر momentum in ear و akg k375 يه مقايسه كلي كنيد من واقعا بين اين دوتا گير كردم،از لحاظ كيفيت و شفافيت صدا كدوم بهتره و براي موسيقي پاپ و فيلم كدوم انتخاب مناسب تري خواهد بود،ممنون ميشم راهنمايي كنيد
mehrabooni
27-01-2015, 02:39
یه هندسفری خوب تا صد تومن بگید که عین آدم توی گوش بمونه و مثل هندسفری های آیفون چهار مجبورم نباشم جاشونو محکم کنم که صدا رو خوب بشنوم
نظری نداری
الهی شکر allahoma sale ala mohammad va ale mohammad
amir200812
28-01-2015, 13:14
سلام عزیزان!
قیمت هدفون SONY MDR-XB1000 چنده تو بازار؟
چون قیمت جهانیش حدود 600$ هست ولی تو بازار داخل خبری از قیمتش ندارم!
*و اینکه این هدفون رو چند میشه فروخت (دست دومش رو )؟؟
یکی دارم که حدود 1 سالی استفاده شده، ولی حالا میخوام بفروشم!(چون کارت صوتیم رو فروختم و با موبایل و کارت صوتی آنبورد هم حال نمیده:n02:)
murchehh
28-01-2015, 13:17
سلام دوستان
مي خواستم در مورد دو هدفون سنهايزر momentum in ear و akg k375 يه مقايسه كلي كنيد من واقعا بين اين دوتا گير كردم،از لحاظ كيفيت و شفافيت صدا كدوم بهتره و براي موسيقي پاپ و فيلم كدوم انتخاب مناسب تري خواهد بود،ممنون ميشم راهنمايي كنيد
كسي نبود!؟
amir200812
29-01-2015, 08:31
سلام عزیزان!
قیمت هدفون SONY MDR-XB1000 چنده تو بازار؟
چون قیمت جهانیش حدود 600$ هست ولی تو بازار داخل خبری از قیمتش ندارم!
*و اینکه این هدفون رو چند میشه فروخت (دست دومش رو )؟؟
یکی دارم که حدود 1 سالی استفاده شده، ولی حالا میخوام بفروشم!(چون کارت صوتیم رو فروختم و با موبایل و کارت صوتی آنبورد هم حال نمیده:n02:)
:n04::n04::n04:
کسی نیست؟
قدیما اساتید خیلی سریع دوستان رو راهنمایی میکردم!:n14:
metalhead_forever
29-01-2015, 13:56
كسي نبود!؟
تنها چیزی که میتونم بگم اینه که سنهایزر صدای v شکل (یعنی بیس و های تقویت شده و مید عقب کشیده) داره اما AKG صدای متعادل تر و سرد تری داره... مید به وضوح بیشتر هست و بیس هم ضعیف تر.
:n04::n04::n04:
کسی نیست؟
قدیما اساتید خیلی سریع دوستان رو راهنمایی میکردم!:n14:
قبلا" ها (نه چندان دور، همون موقعی که دلار بالای 3000 بود:n02:) ایران رهجو این مدل رو 600 میفروخت... الان خبر ندارم موجود هست یا نه... ولی خوب بالاترین قیمتی که این هدفون داشته همون 600 هزار بوده...
ضمنا" این هدفون نیازی به کارت صدای قوی نداره و حتی با پلیر پرتابل هم درایو میشه...
پ.ن: آخرین قیمتی هم که پیدا کردم 675 هست در یکی از سایت های فروش محصولات سونی در ایران.... البته ذکر شده که موجود نیست
murchehh
29-01-2015, 16:48
خيلي ممنون داداش كه جواب دادي
فقط يه سوال اينكه akg k375 كه امپدانسش 28 اهم است،آيا نياز به استفاده از آمپ داره(براي استفاده از طريق گوشي)
m3hrdad.x
29-01-2015, 17:15
فقط يه سوال اينكه akg k375 كه امپدانسش 28 اهم است،آيا نياز به استفاده از آمپ داره(براي استفاده از طريق گوشي)
معمولا تا 40 اهم نیازی به آمپ نیست . 40 به بالا لازمه که بهترین خروجی صدارو داشته باشید.
حدود یکسال پیش ایران رهجو مدل 1000xb به قیمت 675 میفروخت
farzan311
29-01-2015, 17:34
سلام
دوستان نظرتون درباره Sennheiser CX 175 چیه؟
تو این قیمت (150 تومن) چیز بهتری پیدا میکنم یا نه؟
metalhead_forever
29-01-2015, 20:17
با امپدانس 28 اهم و حساسیت 120 دسیبل به راحتی توسط تلفن همراه درایو میشه حجم صدای بالایی هم خواهد داشت.
سلام
دوستان نظرتون درباره Sennheiser CX 175 چیه؟
تو این قیمت (150 تومن) چیز بهتری پیدا میکنم یا نه؟
به نظر من سری CX اصلا" در حد و اندازه سنهایزر ظاهر نشده... تنها مدلی که یه زمانی ازش استقبال میشد CX300 بود اون هم تا زمانی که رقیب نداشت (بازار های جهانی رو میگم:n02:) به نظر من زیاد تفاوتی بین مدل های Creative و این مدل نیست یا حداقل من نمیتونم تفاوتی احساس کنم. در مورد گزینه های دیگه میتونید Yamaha EP20 و EPH50 رو بررسی کنید. ولی همون EP630 هم مناسبه... در ضمن اگه تهران هستید تست کنید بعد خرید کنید. چند مدل از فیلیپس هم موجود هست. اینجا هم مطالعه کنید بد نیست:
سلام دوستان
هدفون (Over Ear) تا 350 تومن چی سراغ دارید ؟
قابلیت Noise Cancelling خیلی خیلی واسم مهمه !
کیفیت صدا هم که یه چیز واضحه که خوب باشه
زیاد موزیک گوش میدم و واسه Listening زبان هم زیاد استفاده میکنم از این نظر گفتم که بدون اذیت کردن بشه چند ساعت ازش استفاده کرد
farid123
29-01-2015, 21:38
با امپدانس 28 اهم و حساسیت 120 دسیبل به راحتی توسط تلفن همراه درایو میشه حجم صدای بالایی هم خواهد داشت.
به نظر من سری CX اصلا" در حد و اندازه سنهایزر ظاهر نشده... تنها مدلی که یه زمانی ازش استقبال میشد CX300 بود اون هم تا زمانی که رقیب نداشت (بازار های جهانی رو میگم:n02:) به نظر من زیاد تفاوتی بین مدل های Creative و این مدل نیست یا حداقل من نمیتونم تفاوتی احساس کنم. در مورد گزینه های دیگه میتونید Yamaha EP20 و EPH50 رو بررسی کنید. ولی همون EP630 هم مناسبه... در ضمن اگه تهران هستید تست کنید بعد خرید کنید. چند مدل از فیلیپس هم موجود هست. اینجا هم مطالعه کنید بد نیست:
چند مدت پیش من یک یاماها EPH50 خریدم نسبت به EP630 ، تو مید یک بهبودهایی داره به خصوص اگر موسیقیتون وکال یا پاپ باشه در عین حال کیفیت ساخت بهتری هم داره اما همه اینها قیمت 3 برابرش نسبت به 630 را توجیح نمیکنه. سری CX هم بیش تر یکسری سری دوزیه که فقط اسم سنهایزر را یدک میکشه.
با شما کاملا موافقم که بهترین انتخاب تو این رده کماکان 630 هست.
سلام به همهٔ اساتید . میخواستم راهنماییم کنید تو خرید یه هد ست تا ۳۵۰ واسه گیم و گوشکردن آهنگ میخوام ( بیس نسبتا خوبی داشته باشه)
یه نفر این ۳ تا مدل بم پیشنهاد داد razer kraken pro -logitech g430 - logitech g230
اصلا برندش برام مهم نیست ممنون میشم راهنماییم کنید.
metalhead_forever
30-01-2015, 20:13
سلام دوستان
هدفون (Over Ear) تا 350 تومن چی سراغ دارید ؟
قابلیت Noise Cancelling خیلی خیلی واسم مهمه !
کیفیت صدا هم که یه چیز واضحه که خوب باشه
زیاد موزیک گوش میدم و واسه Listening زبان هم زیاد استفاده میکنم از این نظر گفتم که بدون اذیت کردن بشه چند ساعت ازش استفاده کرد
سلام.
تنها مدل دارای Noise Canceling که میشناسم Sony MDR-NC8 میباشد که حدود 220 قیمت دارد. دوستان اگر مدل دیگری سراغ داشته باشند معرفی میکنند. اما خوب با همین هزینه با صرف نظر کردن از Noise Canceling میشه V-Jays رو خرید که البته Isolation خوبی نداره یعنی صدای موزیک به محیط نشت میکنه و برعکس، اما از نظر کیفیت در قیمت خودش بی نظیره... یا مثلا" ZX310 سونی که ارزش خرید بالایی داره...
اگر کاربردتان گوش دادن به listening است زیاد هزینه نکنید چون فایل های listening ذاتا" کیفیت بالایی ندارند و هزینه کردن برای هدفون تفاوتی ایجاد نمیکند... اما اگر قصد دارید هدفونی خریداری کنید که برای موسیقی هم استفاده کنید پیشنهاد من AKG Q460 میباشد. از بودجه شما بالاتر است اما قطعا" ارزش خرید بالایی دارد.
dooste.man83
30-01-2015, 23:17
دوستان الان هدفون من heiraudio مدل 3Ai.s هست که بجای درایو های عادی آرماتور داره که دوستان حرفه ای آشنا هستن ولی این هدفون تقریبا شبیه به رفرنس هست و فلت ولی بسیار با کیفیت ( مثل hd800 ) شاید بشه گفت
الان می خوام یک هدفون با صدای گرم و بیس خوب و سوند استیج مناسب بگیرم با mid و high خوب
خودم یکم گشتم دیدم آمازون حدود 250 دلار سنهایزر مدل ie80 رو گزاشته ( پلیر هم cowon J3 + FIIO E7 )
حالا نمیدونم از این بهتر هم هست چیزی که پیشنهاد بدید ؟
ممنون اگر راهنمایی کنید
metalhead_forever
30-01-2015, 23:30
دوستان الان هدفون من heiraudio مدل 3Ai.s هست که بجای درایو های عادی آرماتور داره که دوستان حرفه ای آشنا هستن ولی این هدفون تقریبا شبیه به رفرنس هست و فلت ولی بسیار با کیفیت ( مثل hd800 ) شاید بشه گفت
الان می خوام یک هدفون با صدای گرم و بیس خوب و سوند استیج مناسب بگیرم با mid و high خوب
خودم یکم گشتم دیدم آمازون حدود 250 دلار سنهایزر مدل ie80 رو گزاشته ( پلیر هم cowon J3 + FIIO E7 )
حالا نمیدونم از این بهتر هم هست چیزی که پیشنهاد بدید ؟
ممنون اگر راهنمایی کنید
سلام.
در مورد in-ear شناخت ندارم ولی نظرم رو در مورد IE80 میگم:
بیس و Soundstage قابل قبولی داره اما بیس یه مشکلی داره اونم اینه که سرعتش پایینه... یعنی بیس بعد از هر پانچ دیر محو میشه... برای درک این مطلب نیاز به نمودار آبشاری (نمیدونم اسمش اینه یا نه:n02:) دارید. اما خوب در مورد این مدل چون بارها تست کردم این مشکل در ژانر های سریع مثل متال مشکل ساز میشه.
در ضمن این هدفون با امپدانس 16 اهم و حساسیت 125 دسیبل به آمپ نیاز نداره و همون J3 به تنهایی کاملا" درایو میکنه...
از یک پست قدیمی از rezaomido عزیز به خاطر دارم که گفته بودن Soundstage هدفون های Dynamic از Balanced Armature ها بهتر هستند. (به علت تک درایور بودن)
dooste.man83
30-01-2015, 23:36
سلام.
در مورد in-ear شناخت ندارم ولی نظرم رو در مورد IE80 میگم:
بیس و Soundstage قابل قبولی داره اما بیس یه مشکلی داره اونم اینه که سرعتش پایینه... یعنی بیس بعد از هر پانچ دیر محو میشه... برای درک این مطلب نیاز به نمودار آبشاری (نمیدونم اسمش اینه یا نه:n02:) دارید. اما خوب در مورد این مدل چون بارها تست کردم این مشکل در ژانر های سریع مثل متال مشکل ساز میشه.
در ضمن این هدفون با امپدانس 16 اهم و حساسیت 125 دسیبل به آمپ نیاز نداره و همون J3 به تنهایی کاملا" درایو میکنه...
از یک پست قدیمی از rezaomido عزیز به خاطر دارم که گفته بودن Soundstage هدفون های Dynamic از Balanced Armature ها بهتر هستند. (به علت تک درایور بودن)
ممنون بحث اینه پیشنهاد بهتری هم وجود داره ؟
و اینکه IE80 در موزیک الکترونیک هم مشکل داره ؟
ممنون بحث اینه پیشنهاد بهتری هم وجود داره ؟
و اینکه IE80 در موزیک الکترونیک هم مشکل داره ؟
شما هدفون های زیادی دارید، ولی طبق پست های اخیر و قدیمی تر شما، من متوجه شدم که درک شفافی از صدای مورد دلخواهتون ندارید. تا این قضیه حل نشه، هر چقدر که خرج کنید، ریسک خرید محصولات اشتباه بالاست.
بهترین کار اینه که با گوش دادن زیاد و عادت کردن به صدای هدفون های فعلی، اون ها رو خوب بشناسید تا بدونید دقیقاً چی رو می خواید تغییر بدید.
براساس پست شما، ie80 می تونه گزینه خوبی باشه.
dooste.man83
31-01-2015, 00:46
شما هدفون های زیادی دارید، ولی طبق پست های اخیر و قدیمی تر شما، من متوجه شدم که درک شفافی از صدای مورد دلخواهتون ندارید. تا این قضیه حل نشه، هر چقدر که خرج کنید، ریسک خرید محصولات اشتباه بالاست.
بهترین کار اینه که با گوش دادن زیاد و عادت کردن به صدای هدفون های فعلی، اون ها رو خوب بشناسید تا بدونید دقیقاً چی رو می خواید تغییر بدید.
براساس پست شما، ie80 می تونه گزینه خوبی باشه.
اتفاقا من تجربه بسیار بالایی در بحث صدا دارم
از LCD 2 تا RS2E و SR 80 گرادو و HE500 و HE 300 هافای من و DR DRE BEATS و M50 و AKG K 142 و سنهایزر و ...
من برعکس بعضی از دوستان تمرکز ام رو روی یک جنس صدا نمیزارم چون اعتقاد دارم هر برندی و هدفونی SIGNATURE خاص خودش رو داره
برای هر سبکی هدفون خاص خودش رو باید استفاده کرد
مثلا گرادو خودش رو در موزیک راک و هارد راک نشون میده
ولی HD800 سنهایزر در موزیک کلاسیک خودش رو نشون میده
یا M50 و هدفون های DENON در موزیک الکترونیک
من خودم به شخصه علاقه ای به داشتن دو هدفون با یک جنس صدا ندارم
در زمینه فول سایز دیگه مشکلی ندارم و فقط STAX 009 رو صداش رو نشنیدم اما بین IN EAR ها
از برندهای سونی و JVC و HIRE AUDIO و MONSTER و AKG و CRATIVE , ... داشتم اما این IE80 رو خودم نداشتم و برادرم داشت صداش رو چند دقیقه گوش کردم دیدم با هدفون های دیگه ای که دارم متفاوت هست و خوشم اومد اما بازم قبل خرید همیشه کامل تحقیق میکنم و نظرات قارسی و REVIEW های خارجی رو کامل می خونم
کلا اگر زیاد سوال میکنم چون دوست دارم همه نظرات رو بدونم با اینکه تقریبا جواب رو میدونم از روی تجربه :n39:
دوستان برای استفاده معمولی موزیک و فیلم و بازی ( نه حرفه ای ) کدوم رو پیشنهاد میدید ؟!
Philips SHE9000
AKG K 321
Apple EarPods
برای استفاده روی آیپد میخام.
ممنون.
من باشم earpod رو برمیدارم.
Dearhossein
01-02-2015, 22:59
سلام به اساتید محترم هدفون. خسته نباشین. دوستان من یه هدفونpx200 سنهایزر دارم که احساس می کنم که صدایی که از گوشی سمت چپش خارج می شه قویتره، البته نه که احساس کنم، دیگه کاملا مطمئن شدم. این مسئله بعضی مواقع خیلی مشهوده بعضی مواقع کمتر و بعضی مواقع بقدری کمه که میشه ازش چشم پوشی کرد. جالب اینجاست که وقتی کنترل ولوم روی خود هدفون وقتی تا آخر قرار می گیره بیشتر میشه و وقتی ولومو یکم پایین تر میارم بهتر میشه مثلا الان آهنگی که دارم گوش میدم اوکیه و level هست. به نظرم یه ایرادی داشته باشه نظر شما چیه؟ چیکارش کنم؟ باید تعمیر شه؟ یا طبیعیه؟ کمی بیش از یک ساله که از نامداران خریدمش
من باشم earpod رو برمیدارم.
مشكلمبا ايرپاد فيزيكش هست!درست توي گوش نميره متاسفانه:(
Sent from my iPad using Tapatalk
دوستان شرایطی پیش اومده که نمیتونم از سینمای خانگیم بهره بگیرم و قصد خرید هدفون 5 یا 7 کاناله واقعی (مجازی به هیچ وجه نمیخوام) را دارم تا این خلا پیش امده را جبران کنم , بودجه نهایتا 700 الی 800 تومان ...لطفا بهترین گزینه ها را با توجه به بودجه ذکر شده معرفی کنید و همچنین ایا نیاز به خرید کارت صدای جداگانه هم برای بهره گیری بهتر هست یا خیر ؟
چند مورد هم در مورد شرایط استفادم :
واسطه ی پخش یک لپ تاپ هستش که با کابل HDMI به TV متصل میشه .
و نوع مصرف فقط برای تماشای فیلم با سورس صدای چند کاناله هست و به هیچ وجه قصد گوش دادن به موزیک را ندارم .
با تشکر :n01:
سلام به اساتید محترم هدفون. خسته نباشین. دوستان من یه هدفونpx200 سنهایزر دارم که احساس می کنم که صدایی که از گوشی سمت چپش خارج می شه قویتره، البته نه که احساس کنم، دیگه کاملا مطمئن شدم. این مسئله بعضی مواقع خیلی مشهوده بعضی مواقع کمتر و بعضی مواقع بقدری کمه که میشه ازش چشم پوشی کرد. جالب اینجاست که وقتی کنترل ولوم روی خود هدفون وقتی تا آخر قرار می گیره بیشتر میشه و وقتی ولومو یکم پایین تر میارم بهتر میشه مثلا الان آهنگی که دارم گوش میدم اوکیه و level هست. به نظرم یه ایرادی داشته باشه نظر شما چیه؟ چیکارش کنم؟ باید تعمیر شه؟ یا طبیعیه؟ کمی بیش از یک ساله که از نامداران خریدمش
منطقاً نباید اینطوری باشه.
شاید اشکال از کابلشه. با نامداران صحبت کنید ببینید کاری می تونن بکنن یا نه.
دوستان شرایطی پیش اومده که نمیتونم از سینمای خانگیم بهره بگیرم و قصد خرید هدفون 5 یا 7 کاناله واقعی (مجازی به هیچ وجه نمیخوام) را دارم تا این خلا پیش امده را جبران کنم , بودجه نهایتا 700 الی 800 تومان ...لطفا بهترین گزینه ها را با توجه به بودجه ذکر شده معرفی کنید و همچنین ایا نیاز به خرید کارت صدای جداگانه هم برای بهره گیری بهتر هست یا خیر ؟
چند مورد هم در مورد شرایط استفادم :
واسطه ی پخش یک لپ تاپ هستش که با کابل HDMI به TV متصل میشه .
و نوع مصرف فقط برای تماشای فیلم با سورس صدای چند کاناله هست و به هیچ وجه قصد گوش دادن به موزیک را ندارم .
با تشکر :n01:
اگر چند کاناله واقعی می خواید، خب باید کارت صدا هم مخصوص باشه. باید کارت صدای پرتابل تهیه کنید که با لپ تاپ کار بکنه (من مدلی نمی شناسم.) بعد خروجی صدای فیلم رو به hdmi ندید، و هدفون رو وصل کنید به کارت.
تنها هدفونی که می شناسم، چندکاناله واقعی باشه، هدفون ریزر هست Razer Tiamat 7.1
metalhead_forever
03-02-2015, 21:46
یه احتمالی که میدم اینه که ولوم خراب شده باشه (خیلی هم رایجه). به نظر من طبق توصیه دوستان اول به نامدارن مراجعه کنید در غیر اینصورت بهتره ولوم رو کلا" حذف کنید چون کاربردی هم نداره... الکی هم کابل رو سنگین کرده... اگه مشکل از ولوم باشه میشه به طور کامل حذفش کرد...
Iron Hide
06-02-2015, 19:51
دوستان سلام مجدد.
اطلاعاتی در مورد هدفون زیر میخوام.
Philips Fidelio X2
که در حقیقت مدل بروز شده هدفون X1 هست.
ممنونم ازتون
دوستان سلام مجدد.
اطلاعاتی در مورد هدفون زیر میخوام.
Philips Fidelio X2
که در حقیقت مدل بروز شده هدفون X1 هست.
ممنونم ازتون
من که تست نکردم، ولی ریویو ازش زیاده. از سایت های معتبر و افراد معتبر هم زیاده. براساس چیزهایی که من پراکنده خوندم (دقیق دنبال نکردم اصلاً) هدفون بسیار خوبی هست. بیس دلنشینی داره و کیفیت خیلی خوبی داره. کلاً این سری فیلیپس، برخلاف مدل های قدیمی و دیگه فیلیپس، خیلی مورد توجه قشر آگاه دنیای صدا قرار گرفته.
Iron Hide
09-02-2015, 10:37
من که تست نکردم، ولی ریویو ازش زیاده. از سایت های معتبر و افراد معتبر هم زیاده. براساس چیزهایی که من پراکنده خوندم (دقیق دنبال نکردم اصلاً) هدفون بسیار خوبی هست. بیس دلنشینی داره و کیفیت خیلی خوبی داره. کلاً این سری فیلیپس، برخلاف مدل های قدیمی و دیگه فیلیپس، خیلی مورد توجه قشر آگاه دنیای صدا قرار گرفته.
سلام
خیلی ممنونم.
والله منم دقیقا تمام اون ریویوها رو خوندم.
تو بعضی ریویوها پا روفراتر گزاشتن و با مدلهای تا 1500 دلاری مقایسه کردن.
تو تعداد زیادی از ریویوها هم این مدل بخصوص رو جزو بهترین های زیر 1000 دلار میدونن.
از soung stage و imaging و base اون خیلی تعریف میکنن.
منم میخوام بگیرمش منتها گفتم نظر دوستان اینجا روهم بدونم.
متاسفانه به هرکدوم از شرکتهای وارد کننده هدفون که زنگ زدم همه گفتن آخه مگه فیلیپس هم هدفون سازه که حالا بیاد هدفون خوب بزنه .
متاسفانه تو بازار داخلی پیداش نکردم.
شما جای خاصی رو میشناسین که تو ایران بشه تهیه اش کرد ؟
ممنونم
^^^
بیشتر به ریویو های افراد معتبرتر دقت کنید.
توی ایران نه. جایی نداره فکر کنم.
imanasgharpour
10-02-2015, 03:53
سلام
یه ایرفون میخام تا حد اکثر 300 تمن و اینکه میخام با نوت 4 ازش استفاده کنم ایرفون خودش مالی نیس یدونه ایرفون اورجینال اکسپریا پی دارم با نوت 4 خوبه اما میخام یچیز باهالتر داشته باشم دلم میخاد صداش دیونه کنه بیس زیاد با صدای زیاد ایا میشه چیزی پیدا کرد؟
سلام خدمت همه اساتید.
می خواستم ببینم آیا ایرفون jaybird bluebads x رو می تونم از جایی تهیه کنم؟ اگه میشه از کجا؟
در صورتی که اصلا در ایران پیدا نمیشه بهترین ایرفون موجود برای اسفاده در فعالیت های ورزشی چیه؟
مرسی
سلام خدمت همه اساتید.
می خواستم ببینم آیا ایرفون jaybird bluebads x رو می تونم از جایی تهیه کنم؟ اگه میشه از کجا؟
در صورتی که اصلا در ایران پیدا نمیشه بهترین ایرفون موجود برای اسفاده در فعالیت های ورزشی چیه؟
مرسی
این برند رو ندیدم. ولی سنهایزر هدفون داخل گوشی های ورزشی خیلی خوبی داره. یک تماسی با نامداران بگیرین.
سلام
یه ایرفون میخام تا حد اکثر 300 تمن و اینکه میخام با نوت 4 ازش استفاده کنم ایرفون خودش مالی نیس یدونه ایرفون اورجینال اکسپریا پی دارم با نوت 4 خوبه اما میخام یچیز باهالتر داشته باشم دلم میخاد صداش دیونه کنه بیس زیاد با صدای زیاد ایا میشه چیزی پیدا کرد؟
صدای گرم و با کیفیت، می تونم JAYS t-Jays Two و Akg q350 رو پیشنهاد کنم.
Alishmas
14-02-2015, 18:52
دوستان کسی سونی
MDR-XB50APرو امتحان کرده ؟
قیمت 155 تومان / برای سبک متال و الکترونیک میخوام . به نظرتون انتخاب مناسبیه ؟
من کارم طوریه که 24 ساعته برای جواب دادن تلفنام باید از هندزفری استفاده کنم
داشتم به هندزفریهایی مثل Jabra Motion یا Plantronics Voyager Legend فکر میکردم
ولی خوب اونا هم با وجود کیفیت خیلی خوبشون به نظرم اگه اینقدری که من استفاده میکنم تو گوش باشن اذیت میکنن
نظرتون چیه؟
شاید بهتر باشه به پشت گردنیها فکرکنم
پشت گردنیهایی مثل HBC 110 ، HBS 800،730 یا مدل neck band جبرا یا هر چیزی که مثلا اینطوری باشه که روی گردن باشه و هر وقت زنگ میخوره بزارم تو گوشم
نظر دوستان چیه؟
به نظرتون کدوم بهترن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
دوستان کیفیت این ایرفون چه طوره :
Razer HammerHead
چن تا جا خوندم که باس خیلی داره و صدا رو رنگ میگنه.یعنی چی ؟!
میشه یه توضیحی بدید.
دوستان کسی سونی
MDR-XB50AP
رو امتحان کرده ؟
قیمت 155 تومان / برای سبک متال و الکترونیک میخوام . به نظرتون انتخاب مناسبیه ؟
دوستان کیفیت این ایرفون چه طوره :
Razer HammerHead
چن تا جا خوندم که باس خیلی داره و صدا رو رنگ میگنه.یعنی چی ؟!
میشه یه توضیحی بدید.
سلام
دیروز قسمت شد رفتم فروشگاهی که مسئول خیلی اهل حالی داره و واقعاً باید بگم که ایران به این فروشگاه ها خیلی نیاز داره. چندین هدفون تست کردم و چند دقیقه ایی هم صرف هدفون داخل گوشی های 100-300 تومنی کردم.
باید بگم که مثل تجربه قریمم که از صدای ریزر الکترا خوشم اومده بود، صدای همرهد هم صدای خوبی بود. صداش مطمئناً رنگ شده بود. ولی از اون رنگ شده های جذاب. بیسش صد البته بالاتر از خط فلت بود، ولی بیس محکم و با کیفیتی داشت. من حتی بیشتر از tjays three و Beyerdynamic iDX 160 iE از این ریزر خوشم اومد چون بیسش از اونها محکم تر بود و حجم کمتری داشت نسبت به tjays. تریبل مناسبی هم داشت.
وقت نبود بیشتر تست کنم و بیشتر وقتم مشغول تست سه تا هدفون دیگه بودم. ولی فکر کنم ریزر به خوبی بازار عامه رو راضی کرده. و من دوستش داشتم.
همونطور که توی پست قبلیم گفتم، دیروز توی فروشگاه مقداری وقت صرف گوش دادن به سه تا هدفون کردم. اون سه تا beyerdynamic dt880pro ، beyerdynamicT90 و sennheiser hd700 بودن. از اونجایی که ممکنه تا مدتی فرصت تست سه تا رو پیدا نکنم، گفتم چند تا چیزی که در خاطرم مونده رو بگم.
اول از همه اینکه تست خیلی دقیق به حساب نمیومد و سر پا تست کردم. فکر کنم یک 30 دقیقه ایی کلاً زمان گذاشتم. ولی برای این هدفون ها، باید حدود یک هفته زمان گذاشت تا دقیق بررسی بشن. من از پلیر فیو x5 و بعضی مواقع آمپ e12 یکی از بندگان خدا که اونجا تشریف داشتن استفاده کردم برای تست. (فیو x5 خودم بیشتر از یک ماهه دسته نامدارانه و فعلاً خبری ازش نیست :n23:)
از لحاظ سبک صدا، hd700 و t90 مقداری شبیه هم بودن. البته تریبل t90 به صورت یکنواختی بالاتر بود و برای همین حس جزییات بالاتر به راحتی القا می شد و جزئیات بیشتری توجه شما رو جلب می کردن. از لحاظ بیس، t90 بیسش برام واضح تر بود، نه اینکه مقدارش بیشتر بوده باشه (شاید مقداری بیشتر بود.). بلکه تهاجمی تر بود. بیشترین تفاوت دو هدفون، در سبک ارائه بود. t90 بیشتر تهاجمی و شما رو در گیر خودش می کرد. از اونور hd700 ملو تر بود. توی سوند استیج، hd700 در یک سطح کاملاً بالاتر از t90 بود. کلاً t90 شما رو در ردیف های جلوی یک کنسرت قرار می داد و باعث می شد مثلاً از اون طرفدارها باشین که جلوی سن دارن بالا و پایین می پرن، ولی hd700 با سوند استیج و ارائه خاص خودش، شما رو به ردیف های عقب کنسرت می برد.
dt880 برای من یک سطح پایین تر از t90 بود. خیلی چیزهاش شبیه اون بود. یکی از نقطه ضعف های dt880 برای من، این بود که کیفیت میدرنج به اندازه وستون 4r نبود. باید بگم که t90 کلاً این قضیه رو به سطح دیگه ایی رسونده بود و واقعاً لذت بردم. در مقابل وستون خودم، dt880 هدفون خیلی خوبی به نظر میومد، جدا از برتری های فیزیکی ذاتیش و اینکه سبک صداش برای من بهتر از westone 4r بود، باید بگم که توی مید فقط از وستون عقب تر بود به اندازه خیلی کم.
کامنت های دقیق تر لازمش تست دقیق تر این هدفون هاست. برای همین در همین سطح اکتفا می کنم.
amir4390
19-02-2015, 11:31
اگر فرصت کردید
از این قسمت دیدن کنید
هدفون و هندزفری های بسیار خوش قیمت Sony
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
adcomputer
19-02-2015, 11:35
سلام دوستان خدا خیرتون بده مخصوصا rave-87 بدون چشمداشتی مردم رو راهنمایی میکنید.
میخوام یک earphone بخرم برای موسیقی یانی ریچارد کلایدرمن و کلا بیکلام و با خواننده هم گوش میکنم(اینکه شد همه چی:n02:). پیشاپیش ببخشید مبتدی هستم اصطلاحات رو نمیدونم. توضیحات پایین رو میدم تا سبک صدام رو بهم بگید:n27:
بنده یک هدفون توگوشی she 3590 دارم که ازش خوشم میومد ولی سیمش خراب شد! بیسش واسم راضی کننده بود البته یک کوچولو با نرم افزار فوق العاده viper for android یکمی بیس و جزئیاتشو زیاد میکردم. بیس در حد این و یا یکم بالاتر خوبه و به هیچ وجه بیس شل و ول دوست ندارم. ولی جزئیاتش خیلی کم بود به نسبت hd202 میخوایم جزئیاتش از hd 202 هم بیشتر باشه اگر هست. جزئیات این هدفون رو خیلییی دوست دارم. اما خوب من به هیچ وجه بیس hd202 دوست ندارم همچنین مدل صداش انگار تخت و بی روح بود مجبور شدم با وایپر برای ویندوز به صداش حجم بدم انگار یجورایی به همه صدا ها حتی صداهای ریز و خواننده ها بیس اضافه میکنه بدون افت جزئیات که باعث میشه صدا خوشکل و حجم دار بشه همچنین صداش زیادی عقب بود نمیشد هیجان موسیقی رو به اوج رسوند من برای فیلم استفادش میکنم و با وایپر خوبه. البته خوب فضاسازیش فوق العاده یک فایلی از یک سایت تست هدفون گرفتم شبیه کوبیدن به دیوار از پشت دیواره. هدفون رو میزارم رو سر دوستان برمیگردن میگن کیه داره میکوبه تو دیوا یعنی اصلا بعضی ها تا بهشون نشون ندادم پلیر رو باور نکردن صدا از تو هدفونه:n08:
خلاصه بیس محکم و در حد she 3590 یا بیشتر و سبک صدا هم شبیه همین خوبه و جزئیات بیشتر از hd 202 . میخوام یک سرو گردن بالاتر از اینها باشه تا از خرید حس خوبی داشته باشم. ایران هدفون قبلا ازش خرید کردم خیلی خوب بود قیمتاشم خوبه زود میفرسته داره به اهوازی ها هم به خاطر خاک تخفیف میده حداقل یه جا واقعا حمایت کرد:n02:. بودجه در حد 200 سیصد(اصلا میشه با این بودجه؟) مهم اینه یک سرو گردن بالاتر باشه تا مجبور بشم دوباره همه آهنگ هارو باش تست کنم! آمپ هم ندارم راستی. سورس یک گوشی مدل پایین اندروید.
خیلی ممنون خدا قوت
Alishmas
19-02-2015, 14:17
دوستان برای خرید hammerhead سایتی بهتر از دیجیکالا سراغ دارید ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان برای خرید hammerhead سایتی بهتر از دیجیکالا سراغ دارید ؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سايت ايرانهدفون هم داره.قيمت هر دو هم يكيه.منم نميدونم از كدومش بگيرم :)
سلام دوستان خدا خیرتون بده مخصوصا rave-87 بدون چشمداشتی مردم رو راهنمایی میکنید.
میخوام یک earphone بخرم برای موسیقی یانی ریچارد کلایدرمن و کلا بیکلام و با خواننده هم گوش میکنم(اینکه شد همه چی:n02:). پیشاپیش ببخشید مبتدی هستم اصطلاحات رو نمیدونم. توضیحات پایین رو میدم تا سبک صدام رو بهم بگید:n27:
بنده یک هدفون توگوشی she 3590 دارم که ازش خوشم میومد ولی سیمش خراب شد! بیسش واسم راضی کننده بود البته یک کوچولو با نرم افزار فوق العاده viper for android یکمی بیس و جزئیاتشو زیاد میکردم. بیس در حد این و یا یکم بالاتر خوبه و به هیچ وجه بیس شل و ول دوست ندارم. ولی جزئیاتش خیلی کم بود به نسبت hd202 میخوایم جزئیاتش از hd 202 هم بیشتر باشه اگر هست. جزئیات این هدفون رو خیلییی دوست دارم. اما خوب من به هیچ وجه بیس hd202 دوست ندارم همچنین مدل صداش انگار تخت و بی روح بود مجبور شدم با وایپر برای ویندوز به صداش حجم بدم انگار یجورایی به همه صدا ها حتی صداهای ریز و خواننده ها بیس اضافه میکنه بدون افت جزئیات که باعث میشه صدا خوشکل و حجم دار بشه همچنین صداش زیادی عقب بود نمیشد هیجان موسیقی رو به اوج رسوند من برای فیلم استفادش میکنم و با وایپر خوبه. البته خوب فضاسازیش فوق العاده یک فایلی از یک سایت تست هدفون گرفتم شبیه کوبیدن به دیوار از پشت دیواره. هدفون رو میزارم رو سر دوستان برمیگردن میگن کیه داره میکوبه تو دیوا یعنی اصلا بعضی ها تا بهشون نشون ندادم پلیر رو باور نکردن صدا از تو هدفونه:n08:
خلاصه بیس محکم و در حد she 3590 یا بیشتر و سبک صدا هم شبیه همین خوبه و جزئیات بیشتر از hd 202 . میخوام یک سرو گردن بالاتر از اینها باشه تا از خرید حس خوبی داشته باشم. ایران هدفون قبلا ازش خرید کردم خیلی خوب بود قیمتاشم خوبه زود میفرسته داره به اهوازی ها هم به خاطر خاک تخفیف میده حداقل یه جا واقعا حمایت کرد:n02:. بودجه در حد 200 سیصد(اصلا میشه با این بودجه؟) مهم اینه یک سرو گردن بالاتر باشه تا مجبور بشم دوباره همه آهنگ هارو باش تست کنم! آمپ هم ندارم راستی. سورس یک گوشی مدل پایین اندروید.
خیلی ممنون خدا قوت
سلام
از روی چیزهایی که تست کردم، همون ریزر همرهد مناسب هستش. متأسفانه مدل بالاترش یعنی آدارو که 90 تومن گرون تره ارزشش رو داره یا نه. همون همرهد، تریبل اندکی کمتری داره. متأسفانه hd202 رو هم تست نکردم.
adcomputer
20-02-2015, 12:32
سلام
از روی چیزهایی که تست کردم، همون ریزر همرهد مناسب هستش. متأسفانه مدل بالاترش یعنی آدارو که 90 تومن گرون تره ارزشش رو داره یا نه. همون همرهد، تریبل اندکی کمتری داره. متأسفانه hd202 رو هم تست نکردم.
مرسی خیلی لطف کردین. جالبه دیجی کالا همین امروز پیشنهاد ویژه داده رو همرهد 164000 میده. منم سفارش دادم:n02:. تعریفای شما تاثیر داره رو بازار:n01:
dooste.man83
23-02-2015, 01:43
دوستان کسی نظری درباره هدفون V-Moda Crossfade M-100 داره ؟
این هدفون از هدفون های مشهور و بسیار پر طرفدار دنیا هست
امروز hammerjead به دستم رسيد.قرار بود ديروز بياد به علت برف شيراز تاخير خورد.از نظر بسته بندي خوب بود.شكلش هم كه خشكله.فقط كاش جنس سيمهاش پلاستيكي نبود .
چن تا فيلم و موزيك فعلا تست كردم.يه چيزايي ميشنوم قبلا نشنيده بودم :)
يه دور ارباب حلقه ها ديدن باهاش لذت بخش بود.فقط كمي احساس ميكنم توي صداهاي زير بعضي اوقات كمي صدا جيغ ميشه.
بي زحمت چن تا موزيك كه براي تست ايرفون خوب باشه معرفي كنيد بيشتر تستش كنم.
در كل خيلي خوبه :)
دوستان اين نرم افزار مخصوص داره ؟!؟ چيه اسمش ؟!
منم تعریفشو زیاد شنیدم ولی تو ایران گیر نمیاد؟ شما جایی میشناسین داشته باشن؟
mehdi30nema
23-02-2015, 18:48
دوستان من به تازگی یه گوشی Xperia Z2 خریدم که هندزفری خودش خیلی بی کیفیت هست ، منتهی توی پک های اصلی یه هندزفری سونی میزاره که نویز کنسلینگ داره و خیلی ازش تعریف کردن .
این لینک اون هندزفری هست :
توی سایت های مختلف این هندزفری رو بین 135 تا 140 برای فروش قرار دادن ، من اصلا از هندزفری برای مکالمه استفاده نمیکنم و فقط برای فیلم و موزیک ازش استفاده میکنم . به نظرتون این هندزفری نویز کنسلینگ سونی ارزش این پول رو داره یا گزینه دیگه میتونید بهم معرفی کنید که زیره 100 تومان باشه .
ممنون
منم تعریفشو زیاد شنیدم ولی تو ایران گیر نمیاد؟ شما جایی میشناسین داشته باشن؟
همین بالای صفحه دوستان گفتن.
دیجی کالا و ایران هدفون
دوستان من به تازگی یه گوشی Xperia Z2 خریدم که هندزفری خودش خیلی بی کیفیت هست ، منتهی توی پک های اصلی یه هندزفری سونی میزاره که نویز کنسلینگ داره و خیلی ازش تعریف کردن .
این لینک اون هندزفری هست :
توی سایت های مختلف این هندزفری رو بین 135 تا 140 برای فروش قرار دادن ، من اصلا از هندزفری برای مکالمه استفاده نمیکنم و فقط برای فیلم و موزیک ازش استفاده میکنم . به نظرتون این هندزفری نویز کنسلینگ سونی ارزش این پول رو داره یا گزینه دیگه میتونید بهم معرفی کنید که زیره 100 تومان باشه .
ممنون
چیزی در مورد اون مدل نمی دونم. ولی این فیلیپس رو می دونم در مقابل قیمتش خوبه
philips she3590 حدود 35 تومنه
mehdi30nema
23-02-2015, 22:56
چیزی در مورد اون مدل نمی دونم. ولی این فیلیپس رو می دونم در مقابل قیمتش خوبه
philips she3590 حدود 35 تومنه
ممنون .
این مدل با توجه به قیمت نسبتا پایینش به نظرتون ارزش خرید داره ؟ یعنی نسبت به هندزفری فابریکی گوشی تفاوتی توی کیفیت صدای فیلم و موزیک ایجاد خواهد کرد ؟
dooste.man83
23-02-2015, 23:15
دوستان بر ای یکی از آشنا ها یک هدفون close فول سایز و تقریبا حرفه ای می خوام بگیرم
خودم نظرم سمت beyerdynamic DT 770 PRO ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] dt-770-pro.html&ei=On_rVMWxCKrhywPpxYK4DQ&usg=AFQjCNEOaa3lmuXR9nu-6f50BHrfBgO60Q)
رفته ...متاسفانه امکان تست این مدل رو نداشتم
از دوستان کسی هست صدای این هدفون رو شنیده باشه و بتونه یکم در موردش توضیح بده
این هدفون تا جایی که خوندم تقریبا اکثر سبک های موزیک رو پوشش میده
فقط نمیدونم این که میگن مشکل sibilance داره آیا خیلی ازار دهنده هست ؟ آیا این مشکل حل شده ؟
ممنون
ممنون .
این مدل با توجه به قیمت نسبتا پایینش به نظرتون ارزش خرید داره ؟ یعنی نسبت به هندزفری فابریکی گوشی تفاوتی توی کیفیت صدای فیلم و موزیک ایجاد خواهد کرد ؟
ارزش خرید؟ از نظر من ارزش خریدش بالاست.
بهتر از اون سونی هست؟ من نمی دونم. چون سونی رو تست نکردم. ولی چند تا نکته رو در نظر داشته باشین:
1-این مدل فیلیپس، از با ارزش ترین هدفون ها در سطح دنیا در قیمت خودش هست. سونی رو من اصلاً نمی شناختم اون مدلش رو.
2-نویز کنساینگ قابلیتیه که مطمئناً مقداری از قیمت سونی رو تشکیل می ده. چیزی که اگر از کیفیت صدا کم نکنه، به اون اضافه نمی کنه.
3- هدست بودن هم مقداری از قیمت سونی رو تشکیل می ده.
گرونتر از اینها، من نظرم روی ریزر همرهد هست.
rave-87 عزیز منظور من V-Moda Crossfade M-100 بود که این دو فروشگاه ندارن. جایی دیگه ممکنه داشته باشن؟
^^^
ببخشید، تصور کرم دارین در پاسخ به پست قبلیتون، پست می دید.
اون هدفون فکر نکنم توی ایران باشه. مشابهش توی ایران هست. توی همون سبک صدا، audio technica m50 یا sony mdr-1r توی ایران وجود دارن. البته سونی رو نمی دونم هنوز هست یا نه.
dooste.man83
24-02-2015, 23:23
rave-87 عزیز منظور من V-Moda Crossfade M-100 بود که این دو فروشگاه ندارن. جایی دیگه ممکنه داشته باشن؟
متاسفانه این هدفون در ایران نیست اما در سایت cnet به عنوان بهترین هدفون dj سال 2014 هم انتحاب شده و از برند شناخته شده ای هست که مدل m80 اش هم فروش بسیار بسیار بالایی داشته
بیس بسیار خاص و عمیق و قوی داره ( که در کمتر هدفونی قابل شنیدن هست و صدا mid بسیار به قول سایت های خارجی باشکوهی داره و soundstage بوسیع و عریضی داره داره و تنها عیب نه چندان جدی که داره در موزیک های خیلی بیسی صدا های ریز یک محو میشه
من خودم بین m100 و b&w p7 یکی رو می خوام بگیرم ولی انتخاب بسیار سخته و هر دو هدفون بسیار به قول گفتنی amazing هستند
meisam317
25-02-2015, 02:31
توی این 3 تا که چه عرض کنم، توی کل دنیا هم، اگر هدف خرید هدفونی با صدای طبیعی باشه، هدفون های سوپرلوکس توی رنج قیمتی خودشون، واقعاً فوق العادن.
منم با نظر دوست عزیزمون rave 87 موافقم تو خرید superlux شک نکن نسبت به قیمت بهترینه اندازه 2 یا شاید 3 برابر قیمتیش ارزش داره من صدای HD681 و hd 668b رو شنیدم تو نمایندگیش که میفروخت واقعا لذت بردم صدای جفتشون عالی بود
خوب اگه از K321 راضی هستی بهترین انتخاب ها اینجوری میشه:
Superlux HD668B قیمت حدود 150 (صرفا" به خاطر قیمت مناسب بهترین انتخابه)
Sennheiser HD429، HD439 یا HD449 هر سه مدل در فرکانس میانی شفاف عمل میکنند و کیفیت خوبی هم دارند قیمت حدودی به ترتیب: 355، 365 و 400 هزار تومان
AKG K99 که هدفونی با صدای متعادل و کیفیت قابل قبول میباشد. قیمت 300 هزار تومان.
پس اگه قصد هزینه زیاد رو دارید HD449 پیشنهاد میشه، تو بودجه متوسط K99 کاملا" برتری داره و تو بودجه پایین Superlux مناسبه.
موفق باشید.
سلام دوستان
قصد داشتم از خارج از کشور هدفون Superlux بخرم ، اما در کمال ناباوری چند مدل از این برند رو توی تهران پیدا کردم
من مدل HD681 رو 100 تومن خریدم که واقعا کیفیت صدای عالی نسبت به قیمتش داره و بعید میدونم تا دو برابر این قیمت یا حتی بیشتر هم برندهای دیگه توی ایران بتونن باهاش رقابت کنن
فقط اگه مقدار کمی بیس بیشتری داشت به سلیقه من نزدیکتر بود که اون هم با اکولایزر تقریبا جبران شد
مشکلاتی هم که من باهاش دارم اندازه بزرگ و نیمه باز بودنشه که صدا رو نشت میده
ولی بازم به خاطر کیفیت صدا میشه ندیده گرفت مشکلاتش رو
با تشکر از rave-87 عزیز بابت راهنمایی
من چند مدل رو سریع تست کردم و فرق زیادی بینشون ندیدم و در نهایت 681 رو انتخاب کردم که به نظرم مقدار خیلی کمی صدای بازتر و طبیعی تری داشت و قیمت پایین تری هم داشت
البته جز 681 روی بقیه زیاد دقت نکردم ، شاید اشتباه کرده باشم
اگه ساکن تهران هستید بهتره حضوری برید و تست کنید ، چون خیلی به سلیقه مربوطه
سلام به همگی ، خیلی از مطالب این تاپیک و اساتیدی که هستند استفاده کردم . یه راهنمایی کوچک
سلام من هدست مخام که صدای فلت طبیعی با کیفیت و وضوح بالا ، بیس دستکاری نشده
با توصیه دوستان اینجا به هدفونهای superlux رسیدم . مخاستم ببینم بین دو مدل 681 و 668B کدوم بهتره واسم
با توجه به قیمت ارزانتر 681 .این پسوند B به معنی Balanced هست انگار
در کل شما کدوم رو توصیه میکنید .
Milad4171
25-02-2015, 11:09
سلام.یه سوال دارم.هدفون های موجود ضد آب هستن ؟یعنی تو آب ممکنه خراب یا مشکل پیدا کنن
در غیر این صورت ما هدفون ضد آب داریم ؟؟
شاید سوالم ابتدایی باشه ولی جالبه که بدونم
مرسی
:n40:
metalhead_forever
25-02-2015, 11:21
سلام به همگی ، خیلی از مطالب این تاپیک و اساتیدی که هستند استفاده کردم . یه راهنمایی کوچک
با توصیه دوستان اینجا به هدفونهای superlux رسیدم . مخاستم ببینم بین دو مدل 681 و 668B کدوم بهتره واسم
ببینید هر دو مدل در treble در فرکانس 8khz اسپایک دارن که میتونه خسته کننده و اذیت کننده باشه . فرکانس های بالای مید هم تقویت شده تولید میشه که یه جورایی مثل صدای هوا و نفس کشیدن توی وکال هست (امیدوارم متوجه بشین):
یه چیز دیگه که خیلی بهش اشاره میشه تو فروم های خارجی اینه که 681 برای بهترین عملکرد نیاز به اکولایزر و... داره اما 668B رو میتونید بدون اکولایزر به خوبی استفاده کنید که نشونمیده این مدل صدای متعادل تری داره...
در کل هر دوهدفون صدای Bright دارند و اگر از این جنس صدا خوشتون میاد قطعا" ارزش خرید دارن.
در ضمن مدل 668B کابل قابل تعویض داره که مزیت خوبی محسوب میشه.
سلام.یه سوال دارم.هدفون های موجود ضد آب هستن ؟یعنی تو آب ممکنه خراب یا مشکل پیدا کنن
در غیر این صورت ما هدفون ضد آب داریم ؟؟
شاید سوالم ابتدایی باشه ولی جالبه که بدونم
مرسی
:n40:
سلام.
هدفون های موجود یعنی مدلهای معمول ضد آب نیستند و حتی با عرق و باران هم میتونن آسیب ببینند. اما مدل هایی هم وجود دارند که مقاومت بیشتری در مقابل آب از خود نشان میدهند که معمولا" در دسته هدفون های ورزشی قرار میگیرند مثل سری ActionFit از فیلیپس که بیان شده قابل شست و شو هستند. یا مثلا" CX680 از سنهایزر که میشه باهاش دوش هم گرفت. (این دو سری رو احتمالا" تو ایران میتونید پیدا کنید)
اما مدلهایی هم هستند که کاملا" ضد آب هستند و استاندارد های IP8 رو دارن مثل X-1 Surge و مدل X-1 Surge Mini که تا عمق 12 فوتی میتونید ازش استفاده کنید (البته گوش دادن به موزیک زیر آب میتونه به شنوایی آسیب برسونه) یا مدل Aquapac Waterproof که این مدل هم تا عمق 10 فوتی میشه استفاده کرد (تا به خال ایندو سری رو در ایران ندیدم)
میتونید از دستگاهای پخش موزیک ضد آب سری W سونی مثل NWZ-W273S/D استفاده کنید که تا عمق 2 متری میتونید ازش استفاده کنید. (در ایران هم موجود هست)
عمق هایی که ذکر شد برای دریا صادق نیست یعنی نباید برخوردی با شن و ذرات معلق زیاد وجود داشته باشه.
سلام دوستان
یه مدل "تو گوشی" با قابلیت نویز کنسلینگ "فعال" (که باطری بخوره) زیر قیمت 100 تومن که تو تهران پیدا بشه چی معرفی می کنید؟
خودم سونی NC13 رو در نظر داشتم ولی پیدا نمیشه
با سلام
قصد خرید یک هدفون دارم برای دیدن فیلم و گاهی هم موسیقی . قیمتش هم بین 150 تا 200 باشه و از اون مدل هایی باشه که روی گوش قرار میگیره
چه مدلی خوبه ؟ چیزی باشه که از دیدن فیلم لذت ببرم
اگه نوع بدون سیم هم هست قرار دهید
با تشکر
با سلام
قصد خرید یک هدفون دارم برای دیدن فیلم و گاهی هم موسیقی . قیمتش هم بین 150 تا 200 باشه و از اون مدل هایی باشه که روی گوش قرار میگیره
چه مدلی خوبه ؟ چیزی باشه که از دیدن فیلم لذت ببرم
اگه نوع بدون سیم هم هست قرار دهید
با تشکر
akg k66 , akg k77
akg k66 , akg k77
با تشکر
مدل 77 رو پیدا کردم 250 قیمت داشت ولی مدل 66 رو پیدا نکردم .
بهم برند سنهایزر مدلhd203 هم پیشنهاد شد که خیلی خوش قیمته 160 تومن هست .
کیفیت صداشون خیلی متفاوته با توجه به اختلاف قیمت ؟
بدون سیم چی هست ؟ مدلی رو در نظر دارین ؟
Alishmas
28-02-2015, 19:15
دوستان hammerhead رو کسی از دیجیکالا خریده ؟ از اصل بودنش مطمئن باشم ؟
با تشکر
مدل 77 رو پیدا کردم 250 قیمت داشت ولی مدل 66 رو پیدا نکردم .
بهم برند سنهایزر مدلhd203 هم پیشنهاد شد که خیلی خوش قیمته 160 تومن هست .
کیفیت صداشون خیلی متفاوته با توجه به اختلاف قیمت ؟
بدون سیم چی هست ؟ مدلی رو در نظر دارین ؟
کلاً من همیشه نظرم با سیم هست. مگر اینکه طرف مجبور باشه.
من k77 رو با قیمت 210 تومن هم توی اینترنت دیدم.
اون سنهایزر هم خوبه. خیلی دقیق مقایسشون نکردم و توی این قیمت هر دو قابل اعتمادن.
می تونید روی سوپرلوکس هم فکر کنید. من بودم اون رو انتخاب می کردم، ولی توجه داشته باشین، سوپرلوکس صداش شاید کمی تیز باشه. شاید البته.
پست صفحه قبل دوستان در مورد هدفون سوپرلوکس رو بخونید.
adcomputer
01-03-2015, 13:53
سلام مجدد دوستان من همرهد از دیجیکالا چند روزی هست به دستم رسیده. دیجیکالا بهتر شده نسبت به دو سه سال پیش. سرویس اکسپرسش هم برای اهواز فعال شده لازم نیست پول پست بدیم. بندگان خدا ظهر جمعه بعد از خرید تماس گرفتن که ترو خدا شماره حساب بدید پنج هزار تومن برای پول پست ریختید برگردونیم بهتون:n01: در مورد هدفون بگم که تریبلش به نظرم کم اومد که با بالا کشیدن دو تا خط آخر اکولایزر درست شد. باسش اولش زیاد اومد بنظرم اما عادی شد و خیلی باس خوبی داره زیاد رو جزئیات تاثیر نداره اگه کمش کنید یا تریبل رو زیاد عالی میشه. صدای خواننده از همون اول نظرمو جلب کرد واقعی تر به نظر میاد نسبت به hd 202. در کل کیفیت صداش خیلی خوبه و همون چیزیه که میخواستم. ممنون از rave-87 و بقیه دوستان.
dooste.man83
01-03-2015, 18:30
دوستان Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohms و 100% اصل جایی هست در تهران داشته باشه ؟
این مدل اصلا فیک داره ؟ و از ظاهر فیزیکی اش قابل تشخیص هست؟
ممنون
من امروز رفتم بازار برای خرید سنهایزر 203 ولی اصلا پیدا نکردم . حتی akg k77 هم نداشتن :n02:
در ضمن مشهد هستم و وسط بیابون نیستم ولی جنس نیست توی بازار .
دی جی کالا رو هم دیدم ولی اونم نداشت .
بنظرتون سایت ایران هدفون معتبره ؟ اطمینانی بهش هست برای خرید؟
با وجود توضیحات دوستمون، من یکسری توضیحات اضافه می کنم.
انتخاب مطمئن تر 668B هستش. البته مدل 681EVO هم هست. که به نظر میاد صداش باز هم مقداری گرم تر از 668B هست.
البته مثل اینکه دو ورژن 681EVO تولید شده. یکی پارت اول، و دومی پارت دوم. پارت دوم صدای واضح تر و اندکی بیس دلنشین تری داره و بیشتر توصیه شده. تفاوتشون در ظاهر مثل اینکه اینه که پارت دوم، داخل جعبش یکدونه پد اضافه هم داره.
البته مثل اینکه راهی هست برای اصلاح مخصوصاً 681EVO پارت اول:
مدل دیگه hd330 هست که صداش از 668B گرم تره. ولی نمی دونم در مقایسه با 681EVO وضعیتش چطوره.
منابع:
هر چهار تا هدفون تا اونجا که من در سایتی دیدم، قیمتشون بین 100 تا 180 تومنه. انتخاب های مطمئن تر، همون hd681EVO و hd330 هستن. حالا خودتون بتونید تست کنین که بهتره.
چند تا لینک دیگه برای ارجاع:
من امروز رفتم بازار برای خرید سنهایزر 203 ولی اصلا پیدا نکردم . حتی akg k77 هم نداشتن :n02:
ایران تو زمینه هدفون های ارزون بیابونه. پولدار باشی ردیفه :n09:
ایران هدفون خوب به نظر میان.
Alishmas
02-03-2015, 13:10
مشهد داغونه از نظر هدفون !
برو مجتمع تابان و یک فروشگاه هم توی تک هست برای هدفون
meisam317
02-03-2015, 13:14
با وجود توضیحات دوستمون، من یکسری توضیحات اضافه می کنم.
انتخاب مطمئن تر 668B هستش. البته مدل 681EVO هم هست. که به نظر میاد صداش باز هم مقداری گرم تر از 668B هست.
البته مثل اینکه دو ورژن 681EVO تولید شده. یکی پارت اول، و دومی پارت دوم. پارت دوم صدای واضح تر و اندکی بیس دلنشین تری داره و بیشتر توصیه شده. تفاوتشون در ظاهر مثل اینکه اینه که پارت دوم، داخل جعبش یکدونه پد اضافه هم داره.
البته مثل اینکه راهی هست برای اصلاح مخصوصاً 681EVO پارت اول:
مدل دیگه hd330 هست که صداش از 668B گرم تره. ولی نمی دونم در مقایسه با 681EVO وضعیتش چطوره.
منابع:
هر چهار تا هدفون تا اونجا که من در سایتی دیدم، قیمتشون بین 100 تا 180 تومنه. انتخاب های مطمئن تر، همون hd681EVO و hd330 هستن. حالا خودتون بتونید تست کنین که بهتره.
چند تا لینک دیگه برای ارجاع:
ایران تو زمینه هدفون های ارزون بیابونه. پولدار باشی ردیفه :n09:
ایران هدفون خوب به نظر میان.
با توجه به قیمت پایینتر 681 . اختلافشون در حدی هست که دوبرابر پول بدم 668B بخرم ؟
مشهد داغونه از نظر هدفون !
برو مجتمع تابان و یک فروشگاه هم توی تک هست برای هدفون
همشون رو رفتم . چیزی نداشتن بجز دو فروشگاه اون هم یکی دو مدل گذاشته بودن که مد نظرم نبود
شما لطف کن توی پیام خصوصی بگو کدوم فروشگاه رو میگی
با توجه به قیمت پایینتر 681 . اختلافشون در حدی هست که دوبرابر پول بدم 668B بخرم ؟
مهمترین چیز در خرید هدفون، سبک صداست. و بعد از اون انتخاب بهترین کیفیت در اون سبک صدای مورد نظر.
توی این مورد، قضیه کیفیت نیست. قضیه اختلاف سبک صداست. و سبک صدا، امری سلیقه ایی هست. اگر سبک صدای 681 به سلیقتون نزدیک تر باشه، خب اون انتخاب بهتره.
681 صدای به وضوع تیزتری نسبت به بقیشون داره. آیا این به این معناست که 681 بده؟ اصلاً.
من گفتم 681 ریسک خریدش بالاست. چون توی اکثر موارد، وقتی افراد درک دقیقی از سبک صدای مورد نظرشون ندارن، صدای گرم انتخاب مطمئن تریه. همین اول صفحه رو اگر دقت بفرمایید، من به اونیکی دوستمون اصلاً سوپرلوکس رو توصیه نکردم.
681 ریسکش از بقیه خیلی بیشتره، چون تریبل زیاده داره. از اون ور انتخاب تقریباً ایمن می تونه بین 668B و دو هدفون با صدای گرم تر از اون (صدای با تریبل کمتر) یعنی 681EVO و 330 باشه.
اگر تا حالا صدای هدفونی از محصولات فیلیپس رو شنیدید و تریبلش براتون به اندازه بوده (صداش تیز نبوده)، برید سراغ 668B
در کل، دقیق ترین راه حل برای شما، تست کردنه. اگر امکانش نیست، و تجربه ایی با هدفون خاص دیگه ایی هم ندارید، انتخاب یکی از 681EVO یا 330 مطمئن تره.
m_saeed63
03-03-2015, 09:23
سلام بر اساتید اهل فن
من دنبال یه earphone خوب تا 350 هستم که کیفیت و شفافیت صدای عالی داشته باشه واسه موبایل و گوش کردن موزیک (تقریبا همه نوع موزیک گوش میدم) ترجیحا اگه میکروفن هم داشته باشه بهتره البته کیفیت بهتر الویته!
بین دو مدل akg-k 375 و Beyerdynamic MMX 41 IE که یه دوستی معرفی کرده کدوم مناسبتره؟ و قیمتاشون؟
اگه مدل بهتری سراغ دارین بفرمایین ممنون میشم
dooste.man83
03-03-2015, 10:38
دوستان Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohms و 100% اصل جایی هست در تهران داشته باشه ؟
این مدل اصلا فیک داره ؟ و از ظاهر فیزیکی اش قابل تشخیص هست؟
ممنون
کسی نیست راهنمایی کنه !!! یا واقعا کسی اطلاع نداره !!! :n03:
کسی نیست راهنمایی کنه !!! یا واقعا کسی اطلاع نداره !!! :n03:
یک سری به سایت ایران هدفون بزن همه چیز داره ؟
---------------
این هدفون سنهایزر 203 made in germany باید باشه یا چین ؟
dooste.man83
03-03-2015, 12:07
یک سری به سایت ایران هدفون بزن همه چیز داره ؟
---------------
این هدفون سنهایزر 203 made in germany باید باشه یا چین ؟
ممنونم اون سایت رو میشناسم اما واقعا همه اجناس اش 100% اصل هست ؟ مطمئن هستید ؟
مثلا همین هدفون dt770 pro 80 ohm قیمت اش 250 دلار هست + مالیات و حمل و نقل میشه حدود 280
280 دلار ضرب در 3430 تومن دلار میشه 960 هزار تومن که با یک سود معقول و 20% باید قیمت این هدفون باشه 1200
اما اونجا میفروشه 680 تومن که معقول نیست
برای همین به اصل بودنش بشدت شک کردم !!
ممنونم اون سایت رو میشناسم اما واقعا همه اجناس اش 100% اصل هست ؟ مطمئن هستید ؟
مثلا همین هدفون dt770 pro 80 ohm قیمت اش 250 دلار هست + مالیات و حمل و نقل میشه حدود 280
280 دلار ضرب در 3430 تومن دلار میشه 960 هزار تومن که با یک سود معقول و 20% باید قیمت این هدفون باشه 1200
اما اونجا میفروشه 680 تومن که معقول نیست
برای همین به اصل بودنش بشدت شک کردم !!
نمیدونم . خودم هم میخوام ازشون سنهایزر203 رو بگیرم .
dooste.man83
03-03-2015, 12:40
نمیدونم . خودم هم میخوام ازشون سنهایزر203 رو بگیرم .
متاسفانه چون گوش ما صدای هدفون اصلی رو نشنیده نمیتونه تفاوت اصل و فیک رو تشخیص بده
نکته عجیب این که بعضی مدل های هدفون در اون سایت قیمت اش از قیمت دلاریش خیلی بالاتره ولی بعضی خیلی پایین تره
همین سوال رو یکی از کاربرهای سایت شون ازشون پرسیده بود که مسئول اش نتونست جواب قانع کننده ای بده برای این تفاوت قیمت ها
متاسفانه چون گوش ما صدای هدفون اصلی رو نشنیده نمیتونه تفاوت اصل و فیک رو تشخیص بده
نکته عجیب این که بعضی مدل های هدفون در اون سایت قیمت اش از قیمت دلاریش خیلی بالاتره ولی بعضی خیلی پایین تره
همین سوال رو یکی از کاربرهای سایت شون ازشون پرسیده بود که مسئول اش نتونست جواب قانع کننده ای بده برای این تفاوت قیمت ها
تماس گرفتم باهاشون و گفتم که از کجا بفهمیم که هدفون اصله با توجه به اینکه گارانتی نامداران نیست . گفت که یک هولوگرامی لیزری کنار ارم سنهایزر هست که کنده هم نمیشه و وقتی میری سایت سنهایزر و اون رو میزنی محصول رو تایید میکنه :n13:
البته این هدفونی که من میخوام رو نامداران وارد نمیکنه و توی سایتشون هم دیدم که جزو محصولاتشون نیست .
dooste.man83
04-03-2015, 01:08
تماس گرفتم باهاشون و گفتم که از کجا بفهمیم که هدفون اصله با توجه به اینکه گارانتی نامداران نیست . گفت که یک هولوگرامی لیزری کنار ارم سنهایزر هست که کنده هم نمیشه و وقتی میری سایت سنهایزر و اون رو میزنی محصول رو تایید میکنه :n13:
البته این هدفونی که من میخوام رو نامداران وارد نمیکنه و توی سایتشون هم دیدم که جزو محصولاتشون نیست .
بازم در نظر من بحث قیمت مهمترین ملاک هست چون قیمت فروش یک هدفون نمیشه از قیمت سایت آمازون دیگه ارزون تر باشه ... تازه سود فروشنده هم حساب میشه
الان هدفون های فیک بسیار بسیار به مدل های اصلی نزدیک شدن حتی در صدا
مثلا الان هدفون های سنهایزر و بیتس هایی در بازار هست که اگر گوش تربیت شده و حساس به موزیک و صدا نداشته باشی شاید نتونی بفهمی که تقلبی هست
این هولوگرام هم راستش رو بخوای بنده اعتمادی بهش ندارم زیاد
کسی که هدفون رو با گرید +++ A میتونه تولید کنه هولگرام هم یک کاری میتونه بکنه
بنظر بنده نمایندگی های دبی بهترین مکان برای خرید هدفون های گرون قیمت هست
سلام دوستان
من یه هدست میخوام که شبا بی سر و صدا بتونم تلوزیون ببینم
نمیخوام بیشتر از 100 تومن هزینه کنم
هر چی ارزونتر بهتر...
پیشنهادتون چیه؟
البته اینو بگم تلوزیون جک 3.5 نمیخوره پس باید حتما usb باشه.
(یه سوال هم داشتم آیا میشه همین هدست هایی که جک 3.5 دارن رو ، جکش رو بکنیم و بجاش usb بذاریم؟ شدنیه؟
اگر بشه یه مدل هست مارشال که وایرلس هم هست خیلی هم ارزونه.)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.