مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
kavehj4488
05-08-2012, 20:56
بنام خدا.دوستان من ارومیه هستم و اینجا این ایر فون s4 اصلا گیر نمیاد.کسی میدونه این شرکت که تو پاساز پایتخت هستش (ارتافرورد)شماره تلفن یا سایتی داره یا نه؟ممنون میشم بگین چجوری میتونم این ایرفون رو تهیه کنم.موفق باشید
سلام.
بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تلفن: 021-88202438-9 , 021-88674570-1موفق باشید.
kavehj4488
05-08-2012, 21:01
بنام خدا.دوستان من ارومیه هستم و اینجا این ایر فون s4 اصلا گیر نمیاد.کسی میدونه این شرکت که تو پاساز پایتخت هستش (ارتافرورد)شماره تلفن یا سایتی داره یا نه؟ممنون میشم بگین چجوری میتونم این ایرفون رو تهیه کنم.موفق باشید
سلام.
بفرمایید:
تلفن: 021-88202438-9 , 021-88674570-1موفق باشید.
ali3250i
06-08-2012, 10:42
با سلام
یه مغازه تو طبقه دوم پاساژ پایتخت هدفون های t-jays و v-jays رو داره. البته قیمتاش فضاییه! v-jays قبلا 50 تومن بود که الان شده 165 !! به نظر من مدل مورد نظر شما (t-jays) با قیمت جدیدش ارزش خرید نداره
خیلی ممنون
میشه بگین t-jays چنده؟
دوستان نظرشون در مورد زن هایزر cx280 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])با قیمت 94 هزار تومان و AKG K330 با قیمت 125 هزار تومان ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و AKG K330 با قیمت 75 هزار تومان چیه ؟ کدومش رو پیشنهاد میدید ؟ توی این رنج بجز اینها پیشنهاد دیگه ای هم هست ؟
سلام دوستان ... بین این 3 تا هدفون کدوم انتخاب بهتری هستش ؟
ATH-SJ11
ATH-WM55
ATH-FC707
چقدر جالبه این بحث..واقعا اطلاعات اضافه شد بهم..
کاش یه جا معرفی کنید که بدونم اصل میدن و تو پاچه ملت نمیکنن.
salar_221
06-08-2012, 18:12
سلام دوستان ... بین این 3 تا هدفون کدوم انتخاب بهتری هستش ؟
ATH-SJ11
ATH-WM55
ATH-FC707
سلام
از چه لحاظ ؟
اگه بطور کلی فقط از لحاظ کیفیت صدایی بخواین sj11
salar_221
06-08-2012, 18:16
دوستان نظرشون در مورد زن هایزر cx280 با قیمت 94 هزار تومان و AKG K330 با قیمت 125 هزار تومان و AKG K330 با قیمت 75 هزار تومان چیه ؟ کدومش رو پیشنهاد میدید ؟ توی این رنج بجز اینها پیشنهاد دیگه ای هم هست ؟
سلام
هر دو مدل akg رو یک مدل معرفی کردین و اینکه نوع صدایی که بهش علاقمند هستین رو هم لطف کنین بگین چون این دو مدل cx280 و k330 صدای متفاوتی دارن.
سلام
هر دو مدل akg رو یک مدل معرفی کردین و اینکه نوع صدایی که بهش علاقمند هستین رو هم لطف کنین بگین چون این دو مدل cx280 و k330 صدای متفاوتی دارن.
ببخشید حواسم نبود ، اون 321 بود
صدا شفاف با بیس خوب میخوام ، میشه تفاوت صداییشون رو بگید تا ما هم یکم اطلاعاتمون بیشتر بشه :6:
برای گوشی موبایل میخوام استفاده کنم ، تقریبا همه نوع آهنگ هم گوش میدم
kavehj4488
07-08-2012, 10:29
صدا شفاف با بیس خوب میخوام ، میشه تفاوت صداییشون رو بگید تا ما هم یکم اطلاعاتمون بیشتر بشه :6:
سلام.
ببخشید من جواب می دهم.
مدل سنهایزر بیس قوی تری دارد و البته صدای شفاف تر. مید وهای هر دو مدل تیز است ولی AKG تیز تر است و تیس تیس های زیاد و سردردآور دارد.
در ضمن مدل AKG از نظر قرار گرفتن در داخل گوش خیلی راحت نیست و Noise Isolation خیلی خوبی هم ندارد.
در ضمن در قیمت زیر صد هزار تومان با بیس خوب Klipsch S3 پیشنهاد می شود.
موفق باشید.
salar_221
07-08-2012, 11:33
سلام
صدای هر دو هدفون در حد قابل قبولی شفاف هست ولی هیچ کدوم بیس قوی و پانچی ندارن(البته اگه منظورتون از بیس خوب این باشه)
صدای k330 صدای مانیتور .شفاف و با تفکیک بالا هست و از لحاظ بیس کمی قویتر از cx280 هست.درسته که cx280 ایرباد هست ولی از لحاظ soundstage و imagine خیلی بهتر از بعضی inear ها عمل میکنه و صدای بسیار باز و وسیعی داره.
تقریبا کیفیت ساخت هر دو هدفون یکی هست و اگه نتیجه گیری کلی بخوایم انجام بدیم در کل انتخاب cx280 انتخاب بهتری خواهد بود.
saeedrma
07-08-2012, 19:56
سلام راستش یه هدفون میخواستم برا آی پد اولش خواستم هدفون خود اپل رو بگیرم بعد فکر کردم زیاد خوب نیست ممنون میشم یه هدفون خوب تا سقف 60 هزار تومان بهم معرفی کنید سبک آهنگ هم بیشتر پاپ خارجی هست
ama.lord
08-08-2012, 08:32
به نام خدا/سلام دوست عزیز از کمک های شما و استاد خوبم آقا سالار خیلی متشکرم، همین مدل سونی رو تهیه میکنم،امیدوارم یه روز بتونم کمک های دوستان رو جبران کنم،یا علی.
به نام خدا/سلام به همه دوستان مخصوصا آقا سالار و rave-87 .
هندزفری سونی به دستم رسید،صدای بینهایت فوق العاده ای داره و به خوبی روی گوش جا میگیره ،به طوری که حتی در حین ورزش کردن حتی از گوش جدا نمیشه چه برسه به این که بخواد بیفته(منظورم اینه که حتی پرس هوا هم جدا نشد)،اگر آقا سالار نبودند الان یک هدفون فول سایز بیسیم داشتم که صدای اون قابل مقایسه با این ایر فون نبود،در هر صورت دوستان هر سوالی در مورد این هندزفری فوق العاده داشتند(sony mdr-ex1000) من در خدمتشون هستم.
این رو هم اضافه کنم که تا قبل از این که چند فایل 50 مگی ،flac دانلود کنم ،صدا در مقایسه با چیزهایی که تا اون موقع میشنیدم قابل مقایسه نبود،که بعد از شنیدن فایل های flac،از تعجب این کیفیت بی نظیر ،فقط میخندیدم.
از دوستان عذر میخوام اگر در این مورد کمی دیر پست دادم،اینترنت قطع بود و ....،یا علی.
ali3250i
08-08-2012, 13:00
به نام خدا/سلام به همه دوستان مخصوصا آقا سالار و rave-87 .
هندزفری سونی به دستم رسید،صدای بینهایت فوق العاده ای داره و به خوبی روی گوش جا میگیره ،به طوری که حتی در حین ورزش کردن حتی از گوش جدا نمیشه چه برسه به این که بخواد بیفته(منظورم اینه که حتی پرس هوا هم جدا نشد)،اگر آقا سالار نبودند الان یک هدفون فول سایز بیسیم داشتم که صدای اون قابل مقایسه با این ایر فون نبود،در هر صورت دوستان هر سوالی در مورد این هندزفری فوق العاده داشتند(sony mdr-ex1000) من در خدمتشون هستم.
این رو هم اضافه کنم که تا قبل از این که چند فایل 50 مگی ،flac دانلود کنم ،صدا در مقایسه با چیزهایی که تا اون موقع میشنیدم قابل مقایسه نبود،که بعد از شنیدن فایل های flac،از تعجب این کیفیت بی نظیر ،فقط میخندیدم.
از دوستان عذر میخوام اگر در این مورد کمی دیر پست دادم،اینترنت قطع بود و ....،یا علی.
سلام داش ممنون میشم بگی چند و از کجا خریدی
salar_221
08-08-2012, 15:38
سلام راستش یه هدفون میخواستم برا آی پد اولش خواستم هدفون خود اپل رو بگیرم بعد فکر کردم زیاد خوب نیست ممنون میشم یه هدفون خوب تا سقف 60 هزار تومان بهم معرفی کنید سبک آهنگ هم بیشتر پاپ خارجی هست
سلام
sennheiser cx271
panasonic hje350
creative ep830
audio technica ck303m
saeedrma
08-08-2012, 16:03
متشکرم بابت راهنمایی حالا از بین این چهار مدل کدوم نسبت به بقیه برتری داره که برم دنبالش فقط اگه میشه یه راهنمایی هم بکنید که از کجا میتونم تهیه کنم
Toni Kroos
08-08-2012, 16:41
سلام.
چندبار قبلا پرسیدم ولی جواب ندادید
اگه ممکنه نظرتون رو درباره bose ae2 برای سبک راک و آلترنتیو بگید
ممنون
اینم اطلاعاتش
kavehj4488
08-08-2012, 19:26
سلام.
چندبار قبلا پرسیدم ولی جواب ندادید
اگه ممکنه نظرتون رو درباره bose ae2 برای سبک راک و آلترنتیو بگید
ممنون
اینم اطلاعاتش
سلام.
در ریویو زیر یکی از کاربران ذکر کرده این مدل بیس قوی دارد و بیس آن ضعیف تر از Sennheiser HD518 است. در ضمن مهم ترین مشکل آن را Distoration بیشتر در ولوم بالا نسبت به HD518 ذکر کرده است.(این مورد برای آلترنیتیو کمی دردسر ساز است) همچنین ذکر کرده است که مید آن کمی ضعیف است.
کاربر دیگری ذکر کرده که در های آن Roll-Off وجود دارد اما روی سر راحت است.
قابل ذکر است بعضی از کاربران آن را با آمپ Fiio E6 استفاده می کنند.
یکی از کاربران قیمت این مدل را بالا ذکر کرده است. این مدل قیمتش تقریبا" با ATH M50 برابر است. از HD518 هم 40 دلار گرانتر است.
موفق باشید.
سلام دوستانمن یه مقدار کمی پول دستم اومده و هدفون قبلیم هم داغونه، به شدت به یه جایگزین نیاز دارم اما بودجه محدوده به 100 تومنبرای سبک های متال ( اگه بخوام دقیق تر بگم عمدتا دث متال و دووم ) و راک گاها ( پراگرسیو و پست-راک ) و یه سری دیگه که زیاد برای ذکر کردن مهم نیستن.میشه گفت نویز ایزولیشنش هم مهمه، اما در حدی که یه انتخاب سرتر رو حذف کنه.ایرفون باشه یا هدفون فول سایز مهم نیست ( اما اگه فول سایزه سبک باشه به درد استفاده ی طولانی بخوره ... عرق نکنه و لالهی گوش درد بگیره و اینکه خلاصه زهر مار کنه موزیکو :دی )یه مورد دیگه، من استفاده م زیاده ازش. شاید بعضی روز ها به 8-9 ساعت هم برسه اما متوسط رو 6 در نظر می گیرم. بهم هشدار دادن که می تونه خیلی برای شنواییم خطر داشته باشه و با اسپیکرگوش کردن کم خطر تره. موافقین ؟ چون می دونم اگه یخوام اسپیکر بگیرم قاعدتا چیز بدرد بخوری نباید گیرم بیاد با این قیمتا .منتظر نظر ها و پیشنهادای دوستان هستم :)
سلام به هم دوستان
میخواستم یه هدفون بخرم برای ایفون و کامپیوترم سقف موجودی ام هم 150 نهایتا 200 اگه مجبور بشم و میخوام صدا و باس خوبی داشته باشه و روی گوش راحت باشه.
چون نمیدونم چند وقته گوشم به ایرفون حساس شده میخوام برم برا هدفون
بعد فرق بسته و باز درچیه؟ و برای مکان شلوغ کدوم بهتره؟
خودم چند مورد مدنظرمه میشه در مورد هر کدام نظر بدید و بگید کدام برای موزیک و مخصوصا ایفون بهتره
akg k99 ----- akg k518dj ------ px200 II ------ akg k450
البته خودم ازpx200 II بیشتر خوشم امده ولی گرونته فکر کنم 199تومنه ایا ارزش هزینه بیشترو داره چون از شکلش خوشم اموده
اگه چیز بهتری باشه هم تا این رنج معرفی کنید
(اگه نوع موسیقی مهمه بیشتر راک پاپ و ترنس گوش میدم)
خیلی خیلی ممنون
kavehj4488
09-08-2012, 11:20
سلام دوستانمن یه مقدار کمی پول دستم اومده و هدفون قبلیم هم داغونه، به شدت به یه جایگزین نیاز دارم اما بودجه محدوده به 100 تومنبرای سبک های متال ( اگه بخوام دقیق تر بگم عمدتا دث متال و دووم ) و راک گاها ( پراگرسیو و پست-راک ) و یه سری دیگه که زیاد برای ذکر کردن مهم نیستن.میشه گفت نویز ایزولیشنش هم مهمه، اما در حدی که یه انتخاب سرتر رو حذف کنه.ایرفون باشه یا هدفون فول سایز مهم نیست ( اما اگه فول سایزه سبک باشه به درد استفاده ی طولانی بخوره ... عرق نکنه و لالهی گوش درد بگیره و اینکه خلاصه زهر مار کنه موزیکو :دی )یه مورد دیگه، من استفاده م زیاده ازش. شاید بعضی روز ها به 8-9 ساعت هم برسه اما متوسط رو 6 در نظر می گیرم. بهم هشدار دادن که می تونه خیلی برای شنواییم خطر داشته باشه و با اسپیکرگوش کردن کم خطر تره. موافقین ؟ چون می دونم اگه یخوام اسپیکر بگیرم قاعدتا چیز بدرد بخوری نباید گیرم بیاد با این قیمتا .منتظر نظر ها و پیشنهادای دوستان هستم :)
سلام.
چون Noise Isolation برای شما مهم است بهتر است از In-Ear استفاده کنید.
Klipsch S3 و Audio-Technica CKM55 پیشنهاد می شود.
در ضمن استفاده طولانی مدت از هدفون عواقب جبران ناپذیری برای گوش خواهد داشت. به خصوص این که در In-Ear ها امکان برقراری جریان هوا در گوش وجود ندارد و این باعث آلودگی زیاد گوش و هدفون نیز می شود.
در مورد این که گوش دادن موسیقی با هدفون کم خطر تر است یا اسپیکر نظری ندارم ولی با صد هزار تومان اسپیکر خوبی نمی توان تهیه نمود.
موفق باشید.
سلام به هم دوستان
میخواستم یه هدفون بخرم برای ایفون و کامپیوترم سقف موجودی ام هم 150 نهایتا 200 اگه مجبور بشم و میخوام صدا و باس خوبی داشته باشه و روی گوش راحت باشه.
چون نمیدونم چند وقته گوشم به ایرفون حساس شده میخوام برم برا هدفون
بعد فرق بسته و باز درچیه؟ و برای مکان شلوغ کدوم بهتره؟
خودم چند مورد مدنظرمه میشه در مورد هر کدام نظر بدید و بگید کدام برای موزیک و مخصوصا ایفون بهتره
akg k99 ----- akg k518dj ------ px200 II ------ akg k450
البته خودم ازpx200 II بیشتر خوشم امده ولی گرونته فکر کنم 199تومنه ایا ارزش هزینه بیشترو داره چون از شکلش خوشم اموده
اگه چیز بهتری باشه هم تا این رنج معرفی کنید
(اگه نوع موسیقی مهمه بیشتر راک پاپ و ترنس گوش میدم)
خیلی خیلی ممنون
سلام.
فرق هدفون های Open و Close در باز بودن پشت هدفون ها است. در هدفون های Open به علت باز بودن پشت هدفون نشت صدای هدفون به بیرون وجود دارد و همچنین Noise Isolation هم ضعیف تر می شود بنابراین برای محیط بیرون Close بهتر است. اطلاعات بیشتر در این مورد:
من به شما دو مدل Sennheiser PX200-II و AKG Q460 را پیشنهاد می کنم. مدل سنهایزر تفکیک صدای بیشتری دارد و روی سر راحت تر است (به دلیل سبکی و فشار کمتری که Cup ها به گوش وارد می کنند) و در مقابل مدل AKG به دلیل حساسیت بالاتر حجم صدای خروجی بیشتری با iPhone دارد (شخصا" تست کرده ام). همچنین مدل AKG میکروفون دارد و کابل آن هم قابل تعویض است.
به نظر من مدل سنهایزر ارزش هزینه بیشتر را دارد. البته نامداران آن را 199 هزار تومان می فروشد و گروه بعثت آن را به قیمت حدود 100 هزار تومان می فروشد!
موفق باشید.
mostafa_360
09-08-2012, 17:17
سلام کاوه جان اگر بخواهم از بعثت خرید کنم کجا باید برم؟؟؟ من نمایندگی سنهایزر توی بازار موبایل رفتم PX200-II رو 200 تومن می داد اما نخریدم صبر کردم پلیر Z2 و این هدفون رو یکجا خرید کنم.راستی هم نمایندگی سنهایزر توی بازار موبایل هم شرکت بعثت جفتشون معتبره؟؟ ممنون دوست عزیز
kavehj4488
09-08-2012, 17:42
سلام کاوه جان اگر بخواهم از بعثت خرید کنم کجا باید برم؟؟؟ من نمایندگی سنهایزر توی بازار موبایل رفتم PX200-II رو 200 تومن می داد اما نخریدم صبر کردم پلیر Z2 و این هدفون رو یکجا خرید کنم.راستی هم نمایندگی سنهایزر توی بازار موبایل هم شرکت بعثت جفتشون معتبره؟؟ ممنون دوست عزیز
سلام.
نمایندگی بعثت رو به روی مسجد امام سجاد پلاک 1168 در خیابان جمهوری واقع است. یک راهنمایی ساده: در خیابان ولیعصر از شمال به جنوب حرکت کنید و به خیابان جمهوری که رسیدید به سمت راست بپیچید.
نامداران که معتبر است ولی من اخیرا" با ایمیل از ساپورت سنهایزر این مطلب را پرسیدم گروه بعثت را نمایندگی رسمی سنهایزر معرفی کرد.
موفق باشید.
سلام
فونت نوشته هاتون کوچیکه اگه امکان داره کمی بزرگتر بنویسید خب:45:
Toni Kroos
09-08-2012, 18:13
سلام.
در ریویو زیر یکی از کاربران ذکر کرده این مدل بیس قوی دارد و بیس آن ضعیف تر از Sennheiser HD518 است. در ضمن مهم ترین مشکل آن را Distoration بیشتر در ولوم بالا نسبت به HD518 ذکر کرده است.(این مورد برای آلترنیتیو کمی دردسر ساز است) همچنین ذکر کرده است که مید آن کمی ضعیف است.
کاربر دیگری ذکر کرده که در های آن Roll-Off وجود دارد اما روی سر راحت است.
قابل ذکر است بعضی از کاربران آن را با آمپ Fiio E6 استفاده می کنند.
یکی از کاربران قیمت این مدل را بالا ذکر کرده است. این مدل قیمتش تقریبا" با ATH M50 برابر است. از HD518 هم 40 دلار گرانتر است.
موفق باشید.
با تشکر
این مدل را با قیمت بسیار مفت ۱۵۰ تومن گرفتم ( ۱۵۰ دلار قیمتشه )
بیس آن به هیچ وجه قوی نیست اما صدای خوبی دارد
ضمن اینکه بسیار راحت است و سایزش هم نسبت به اور ایر ها بسیار کوچک و جمع و جور است
ظاهر و دیزاین خوبی هم دارد
در کل عالی هست و من با سنایزر اچدی ۲۵ ی که ۷۰۰ تومان قیمت دارد مقایسه کردم و خیلی راحت میتونم بگم از اون سرتر هست
فقط یک بدی داره : نشت صدای زیادی داره و همه قشنگ میشنون چی داری گوش میدی
salar_221
09-08-2012, 18:34
سلام.
نمایندگی بعثت رو به روی مسجد امام سجاد پلاک 1168 در خیابان جمهوری واقع است. یک راهنمایی ساده: در خیابان ولیعصر از شمال به جنوب حرکت کنید و به خیابان جمهوری که رسیدید به سمت راست بپیچید.
نامداران که معتبر است ولی من اخیرا" با ایمیل از ساپورت سنهایزر این مطلب را پرسیدم گروه بعثت را نمایندگی رسمی سنهایزر معرفی کرد.
موفق باشید.
با تشکر
نامداران فقط نمایندگی هدفونهای سنهایزر هست و بعثت نمایندگی بقیه اقلام بجز هدفون.
این طبق اخرین استعلام از شرکت سنهایزر انگلیس بوده که اقای musketeer انجام داده بودن که از ایشون هم تشکر میکنم.
با سلام
بنده قصد تهیه یه inear یا هدفون خوب رو دارم
تاحالا به صورت خرده ریز خیلی هزینه کردم
از انواع هدست بگیر تا مدل های پشت گوشی و مدل های مارک دار مثل فیلیپس و این اواخر هم یه bh503 نوکیا که وایرلس هست و باهاش میشه مکالمه هم داشت
راستش تابحال خیلی واسم مهم نبوده چی داشته باشم و فقط یه چیز که موقع مسافرت و تو جمع صدا ازش بیرون نره و داخل نیاد (همون ایزولیشن خوب داشته باشه) و اینکه واسه استفاده کامپیوتر هم مدلی که طی چند ساعت فیلم دیدن یا بازی گوش رو اذیت نکنه و سبک باشه
اوایل از هدفون اریجینال w810 اریکسونم استفاده میکردم که واسه اون زمان خوب بسیار عالی بود
بعد هم یه مدتی هدفون ها داخل گوش معمولی مثل همین فیلیپس و اینا که یه مارکی داشته باشه و اونقدر ها هم بی اصل و نسب نباشه
تقریبا اکثر اوقات هدفون های گوشی های موبایلم رو استفاده میکردم و با موبایل هم گوشی میدادم
ولی این اواخر کیفیت واسم مهم شده و از این همه هزینه ی خرده ریز خسته شدم
اطلاعات زیادی راجب هدفون ندارم و تا این اواخر حتی نام برندهایی مثل بیتس آدیو و سنهایزر و تک آدیو و اینها به گوشیم نخورده بود.کاملا مبتدی مبتدی!
میخواستم دوستان راهنمهایی کنند بنده رو که بهتونم یه هدفون یا این مدل های داخل گوشی بگیرم
سوال اولی که داشتم اینه که کدوم رو توصیه میکنید؟
مدل های داخل گوشی بعد یه مدت گوش رو درد میاره و اذیت میکنه.اونهایی هم که زائد های پلاستیکی کروی شکل ندارند صدا کاملا بیرون میره و داخل میاد و آدم نمیتونه تمرکز کنه رو اینهمه صدای قاطی بیرون و داخل
هد ست ها هم روی سر هستند و در حالت خوابیده استفادشون مشکله و همینطور حمل و نقل
ضمن اینکه فشار میارن روی سر
واقعا موندم بینشون!
مورد بعدی اینکه کیفیت واسم خیلی مهمه و نمیخوام رپ یا آهنگ های الکترونیک و بیس دار گوش کنم
البته که کیفیت باس و زیر و بم صدا مهمه ولی نه به صورت اغراق
میخوام اگه یه اپرا میشنوم صدای بم جوری نباشه که اصلا نفهمی خواننده چی میگه یا اگه باس داری انگار آمپلی پشت ماشین تو گوشته یا صدای تیز آهنگ سنتی گوشتو کر کنه
نمیدونم میتونم منظورمو کامل بسرونم یانه ولی یک صدای شفاف و با کیفیت و طبیعی باشه که انگار آدم اونجا حظور داره.صدای زنده
در ارتباط با بودجه هم نمیخوام زیاد هزینه کنم چون اولا خیلی کم به موسیقی گوش میدم.شاید هروقت سفر میرم در راه و یا هفته ای 1 ساعت گاهی کمتر گاهی بیشتر!
و دوم هم دلم نمیاد خیلی پول هدفون و هدست بدم
مثلا 100 مورد نظرمه
راجب برند ها بیتش رو شنیدم فقط باس الکی داره و پول تبلیغات و اسمش رو میگیره.تست نکردم!
بقیه رو هم فقط شنیدم اسمشون رو
راست و دروغ و نمیدونم
و شنیدم که زیر 200/300 اصلا ارزش نداره و هیچ کیفیتی نمیدن. واقعا این درسته؟
بعضی ها میگن فلان هدفون حرفه ای نیست
این حرفه ای یعنی چه؟
یعنی به کار چه کسی میاد؟
چه شخصی استفاده ی حرفه ای میتونه داشته باشه و چی از هدفونش میخواد ؟
ضمنا قیمت مدل ها رو هم اگر دوستان ذکر کنند ممنون میشم
و اینکه این مدل bh503 رو اگر بخوام بفروشم چقدر ارزش داره و نوش چنده؟
میبخشید که سخن به درزا کشید
چون من هیچ اطلاعاتی ندارم و مبتدی مبتدیم و دوستان با تجربه ای هم اینجا هستند,گفتم همه ی سوالاتمو بپرسم که تا حدودی آشنایی پیدا کنم
با تشکر:40:
ممنون بابت راهنماییتون مخصوصا اقای kavehj4488 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط من الان بد جوری بین akg Q460 و px 200 ii گیر کردم بنظر خودتون کدوم واقعا برتر مخصوصا برای ایفون؟
و کدوم استحکام بدنی بهتری داره؟
ضمنا یه akg Q460 قیمت مناسب پیدا کردم و الان گیج شدم
سلام به اِوری بادی !!
من تا حدود 250 میخوام هزینه کنم واسه هدفون. خب نیازی نیس که بگم کیفیت و بیس و اینا برام مهمه !!خودتون میدونید دیگه !!! اولش چشمم رو بیتس بود... خیلی زود فهمیدم ک اکثرا فیک هستن و با این بودجه ........کلا بیخیال !!!
بعد چندتا مدل از سنهایزر دیدم.(تست نکردم) hd 448 رو گفتن خوبه که دیدم خیلی شل و وله !! من میخوام کیپ باشه.....صدای بیرونم اصصصصصصصصلا نیاد !
مخم ترکید انقد نظرات متفاوت دیدم...کاش یکی بیاد .... (از اینا که معجزه میکنن) یه چیز مشتی بهم معرفی کنه که تا آخر عمر دعاگوی خودشو خونوادش باشم !! :دی
رپ گوش میدم....راک هم اِی !! بگی نگی !
پس چی شد؟؟اگه گفتی؟؟؟ کیپ باشه....کیفیت خدا ! صدا نیاد تو !! یه تودهنی برای رفیقم باشه با اون بیتس فیکش !! (چشم و هم چشمی !! ) و مهمتر از همه قابل اعتماد به لحاظ گارانتی و هم چنین جنس متریال استفاده شده...چون زیاد آدم منظمی نیستم....باید دووم بیاره !
دوستتون دارم.....یکاری کنید عاشقتون شم !!
salar_221
09-08-2012, 22:16
با سلام
بنده قصد تهیه یه inear یا هدفون خوب رو دارم
تاحالا به صورت خرده ریز خیلی هزینه کردم
از انواع هدست بگیر تا مدل های پشت گوشی و مدل های مارک دار مثل فیلیپس و این اواخر هم یه bh503 نوکیا که وایرلس هست و باهاش میشه مکالمه هم داشت
راستش تابحال خیلی واسم مهم نبوده چی داشته باشم و فقط یه چیز که موقع مسافرت و تو جمع صدا ازش بیرون نره و داخل نیاد (همون ایزولیشن خوب داشته باشه) و اینکه واسه استفاده کامپیوتر هم مدلی که طی چند ساعت فیلم دیدن یا بازی گوش رو اذیت نکنه و سبک باشه
اوایل از هدفون اریجینال w810 اریکسونم استفاده میکردم که واسه اون زمان خوب بسیار عالی بود
بعد هم یه مدتی هدفون ها داخل گوش معمولی مثل همین فیلیپس و اینا که یه مارکی داشته باشه و اونقدر ها هم بی اصل و نسب نباشه
تقریبا اکثر اوقات هدفون های گوشی های موبایلم رو استفاده میکردم و با موبایل هم گوشی میدادم
ولی این اواخر کیفیت واسم مهم شده و از این همه هزینه ی خرده ریز خسته شدم
اطلاعات زیادی راجب هدفون ندارم و تا این اواخر حتی نام برندهایی مثل بیتس آدیو و سنهایزر و تک آدیو و اینها به گوشیم نخورده بود.کاملا مبتدی مبتدی!
میخواستم دوستان راهنمهایی کنند بنده رو که بهتونم یه هدفون یا این مدل های داخل گوشی بگیرم
سوال اولی که داشتم اینه که کدوم رو توصیه میکنید؟
مدل های داخل گوشی بعد یه مدت گوش رو درد میاره و اذیت میکنه.اونهایی هم که زائد های پلاستیکی کروی شکل ندارند صدا کاملا بیرون میره و داخل میاد و آدم نمیتونه تمرکز کنه رو اینهمه صدای قاطی بیرون و داخل
هد ست ها هم روی سر هستند و در حالت خوابیده استفادشون مشکله و همینطور حمل و نقل
ضمن اینکه فشار میارن روی سر
واقعا موندم بینشون!
مورد بعدی اینکه کیفیت واسم خیلی مهمه و نمیخوام رپ یا آهنگ های الکترونیک و بیس دار گوش کنم
البته که کیفیت باس و زیر و بم صدا مهمه ولی نه به صورت اغراق
میخوام اگه یه اپرا میشنوم صدای بم جوری نباشه که اصلا نفهمی خواننده چی میگه یا اگه باس داری انگار آمپلی پشت ماشین تو گوشته یا صدای تیز آهنگ سنتی گوشتو کر کنه
نمیدونم میتونم منظورمو کامل بسرونم یانه ولی یک صدای شفاف و با کیفیت و طبیعی باشه که انگار آدم اونجا حظور داره.صدای زنده
در ارتباط با بودجه هم نمیخوام زیاد هزینه کنم چون اولا خیلی کم به موسیقی گوش میدم.شاید هروقت سفر میرم در راه و یا هفته ای 1 ساعت گاهی کمتر گاهی بیشتر!
و دوم هم دلم نمیاد خیلی پول هدفون و هدست بدم
مثلا 100 مورد نظرمه
راجب برند ها بیتش رو شنیدم فقط باس الکی داره و پول تبلیغات و اسمش رو میگیره.تست نکردم!
بقیه رو هم فقط شنیدم اسمشون رو
راست و دروغ و نمیدونم
و شنیدم که زیر 200/300 اصلا ارزش نداره و هیچ کیفیتی نمیدن. واقعا این درسته؟
بعضی ها میگن فلان هدفون حرفه ای نیست
این حرفه ای یعنی چه؟
یعنی به کار چه کسی میاد؟
چه شخصی استفاده ی حرفه ای میتونه داشته باشه و چی از هدفونش میخواد ؟
ضمنا قیمت مدل ها رو هم اگر دوستان ذکر کنند ممنون میشم
و اینکه این مدل bh503 رو اگر بخوام بفروشم چقدر ارزش داره و نوش چنده؟
میبخشید که سخن به درزا کشید
چون من هیچ اطلاعاتی ندارم و مبتدی مبتدیم و دوستان با تجربه ای هم اینجا هستند,گفتم همه ی سوالاتمو بپرسم که تا حدودی آشنایی پیدا کنم
با تشکر:40:
سلام
بسيار جالبه چون بعد از استفاده اين تعداد هدفون ميبايست بنوعي هدفون ايده التون رو ميشناختين ولي براي كمي راهنمايي ميشه گفت كه با توجه به نوع صدايي كه دوست دارين و انتظاري كه از هدفونتون دارين از هدفون هاي فول سايز نميشه اميد چنداني داشت مگر يك نمونه كه فكر كنم هدفون نهايي و انتخابي مناسب خواهد بود بنام akg k99.
از تعداد معدود هدفون داخل گوشي موجود در ايران فقط چند مدل كه به هيچ عنوان قابل رقابت با هدفون فول سايز معرفي شده رو نخواهند داشت بنابر اين. از معرفي اونها ميگذريم مگر ترجيح بدين داخل گوشي تهيه كنين.
در كل مواردي كه عنوان فرمودين هر كدوم توضيحات كاملي دارن كه بطور خلاصه مي تونين در اين سايت اونها رو مطالعه كنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگه بازم سوالي بود در خدمت هستيم
salar_221
09-08-2012, 22:20
سلام به اِوری بادی !!
من تا حدود 250 میخوام هزینه کنم واسه هدفون. خب نیازی نیس که بگم کیفیت و بیس و اینا برام مهمه !!خودتون میدونید دیگه !!! اولش چشمم رو بیتس بود... خیلی زود فهمیدم ک اکثرا فیک هستن و با این بودجه ........کلا بیخیال !!!
بعد چندتا مدل از سنهایزر دیدم.(تست نکردم) hd 448 رو گفتن خوبه که دیدم خیلی شل و وله !! من میخوام کیپ باشه.....صدای بیرونم اصصصصصصصصلا نیاد !
مخم ترکید انقد نظرات متفاوت دیدم...کاش یکی بیاد .... (از اینا که معجزه میکنن) یه چیز مشتی بهم معرفی کنه که تا آخر عمر دعاگوی خودشو خونوادش باشم !! :دی
رپ گوش میدم....راک هم اِی !! بگی نگی !
پس چی شد؟؟اگه گفتی؟؟؟ کیپ باشه....کیفیت خدا ! صدا نیاد تو !! یه تودهنی برای رفیقم باشه با اون بیتس فیکش !! (چشم و هم چشمی !! ) و مهمتر از همه قابل اعتماد به لحاظ گارانتی و هم چنین جنس متریال استفاده شده...چون زیاد آدم منظمی نیستم....باید دووم بیاره !
دوستتون دارم.....یکاری کنید عاشقتون شم !!
سلام
خيلي ساده و خلاصه با كمي افزايش بودجه هدفون audio technica m 50 رو تهيه كنين.دقيقا با انتظارات شما هماهنگي داره و قابل رقابت با تمامي مدلهاي بيتس هست .البته ترجيها موقع تست از امپ استفاده كنين تا بازده كامل هدفون رو داشته باشين.
موفق باشين
Mohammad.7225
09-08-2012, 22:35
سلام
اگه میشه ما رو هم راهنمایی کنید!
یه هدست میخوام برای PC
که بیس(Bass) خوبی داشته باشه و صداشم بلند باشه.
قیمتشم تا 50-60 باشه!
salar_221
09-08-2012, 22:41
سلام
یه هدست میخوام برای PC
قیمتشم تا 50-60 باشه!
سلام
تنها هدستهاي موجود مطابق با خواسته هاي شما و موجود در ايران هدستهاي creative هستن .متاسفانه الان اسم مدلي از اين برند رو خاطرم نيست ولي تغريبا ٩٠٪ شون بيس خوب و تفكيك بالايي دارن.
اين حشره تو امضاتون چطوري اومده:31:
musketeer
09-08-2012, 22:46
با تشکر
نامداران فقط نمایندگی هدفونهای سنهایزر هست و بعثت نمایندگی بقیه اقلام بجز هدفون.
این طبق اخرین استعلام از شرکت سنهایزر انگلیس بوده که اقای musketeer انجام داده بودن که از ایشون هم تشکر میکنم.
ما چاکریم. این دقیقا متن نامه ای هست که بهشون زدم:
Hi
I have a question to ask.
I live in Iran and I want to buy sennheiser earphones, but the retail
store in Iran that I could find in sennheiser (Besat Broadcasting
Systems Co. located in Jomhuri Ave., Tehran) have a limited number of
products. (only 2-3 models).
I wanted to see if there is any other reseller in Iran whereI can find
original products.
Thanks in advance
M.Soltani
و اینم جوابی که گرفتم:
Dear Sir
Sennheiser Middle East, established in Dubai Airport Freezone, is a branch office of Sennheiser UK Ltd (wholly owned subsidiary of Sennheiser Electronic GmbH Co.KG), and has responsibility for the distribution of all Sennheiser Group brands and selected 3rd Party Brands in the Middle East, East Africa and Central Asia.
With a serviced warehouse based in Jebel Ali Freezone, Dubai, we are perfectly placed to serve our partners' needs across these regions.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
We have appointed NAMDARAN MOBILE COMMUNICATIONS as an authorised distributor and re-seller of Sennheiser headphones and headsets for Iran - please see their details below:
Namdaran Mobile Communications PJSC is the leading distributor of Headphones & Headsets in Iran, with a wide network of reseller channels as well as their own stores spread across the country. Established in 2006, the company has grown quickly thanks to a careful selection of products & partners and, most importantly, showing a dedication and focus to private audio. In addition to Sennheiser, Namdaran is the exclusive partner of GN Netcom for its Jabra products and has its own OEM branded mobile phones, NMC.
NAMDARAN Mobile Communications PJSC
Head Office: 177 Mirdamad Blvd. Tehran, Iran
Tel: +98 (21) 2640 1350
Fax: +98 (21) 2640 1321 Ext. 113
Showroom: 214 Ground Floor, Bazar Mobile Iran, Tehran, Iran
Tel: +98 (21) 66347529/30/31
Fax: +98 (21) 66347532
Email: info@nam-daran.com (info@nam-daran.com)
Web: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
I have copied our colleagues at NAMDARAN into this email and therefore request that they contact you as soon as possible to assist with your enquiry.
Thank you once again for your interest. Please feel free to contact me should you have any questions.
Kind regards
ضمن اینکه فرداش هم از شرکت نامداران ایمیل اومد برای پیگیری: (مسلما سنهایزر ایمیلم رو فروارد کرده بوده بهشون)
Dear mohamad,
I would be glad if I can help you ,this is my mob number 911 313 9515 and I am sales manager of sennheiser .
We have perfect stores in Tehran and all of them is REAL.
BR,
Solmaz Rahimi
Sales Manager
Sennheiser Products
NAMDARAN Mobile Communications Co.
H/O: No.177, Mirdamad Blvd., 1919913743 Tehran, Iran
Concept Store: Ground Floor, Bazar Mobile Iran, Hafez Av.
Tehran, IRAN - Tel: 66347530/31/32
T +98 (21) 2640 1349 - Ext. 313
F +98 (21) 2640 1321 - Ext. 113
M +98 (911) 313- 9515
اگه به سنهایزر ایمیل میزنید حتما توش قید کنید که هدفون میخواید، چون بعثت و نامداران جفتشون وارد کننده رسمی و مورد تایید هستن، ولی بعثت تجهیزات دیگه ی صوتی غیر از هدفون (مثل میکروفون و ...) رو بیشتر وارد میکنه و نامداران بیشتر رو هدفونها کار میکنه
Mohammad.7225
09-08-2012, 22:57
سلام
یه هدست میخوام برای PC
قیمتشم تا 50-60 باشه!
با دقت!:31:
اینم لینک عکسشه
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Mohammad.7225
09-08-2012, 23:00
سلام
تنها هدستهاي موجود مطابق با خواسته هاي شما و موجود در ايران هدستهاي creative هستن .متاسفانه الان اسم مدلي از اين برند رو خاطرم نيست ولي تغريبا ٩٠٪ شون بيس خوب و تفكيك بالايي دارن.
اين حشره تو امضاتون چطوري اومده:31:
جواب رو اشتباه بالا دادم
سلام
بسيار جالبه چون بعد از استفاده اين تعداد هدفون ميبايست بنوعي هدفون ايده التون رو ميشناختين ولي براي كمي راهنمايي ميشه گفت كه با توجه به نوع صدايي كه دوست دارين و انتظاري كه از هدفونتون دارين از هدفون هاي فول سايز نميشه اميد چنداني داشت مگر يك نمونه كه فكر كنم هدفون نهايي و انتخابي مناسب خواهد بود بنام akg k99.
از تعداد معدود هدفون داخل گوشي موجود در ايران فقط چند مدل كه به هيچ عنوان قابل رقابت با هدفون فول سايز معرفي شده رو نخواهند داشت بنابر اين. از معرفي اونها ميگذريم مگر ترجيح بدين داخل گوشي تهيه كنين.
در كل مواردي كه عنوان فرمودين هر كدوم توضيحات كاملي دارن كه بطور خلاصه مي تونين در اين سايت اونها رو مطالعه كنين [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و اگه بازم سوالي بود در خدمت هستيم
به نوعی میشناسم ولی گفتم شاید چون من از نمونه های با کیفیت استفاده نکرده باشم مشکل از من باشه و به همین علت مشخص نکردم
اونطور که از خودم شناخت دارم نمونه ی داخل گوشی استفاده ی بیشتری واسم داره چون هم قابلیت حمل راحت تری داره و هم عایق بهتریه و روی سر فشار نمیاره و سبکه
ولی خوب گفتم از انواع هدست هم اگر جیز خوبی باشه میشه تست کرد!
ضمنا گمان بنده این بود که پیدا کردن هدفون داخل گوشی با کیفیت در یک رنج قیمت بسیار راحت تر از هدست باشه و اونها قیمت بالاتری داشته باشن
(ولی ظاهرا شما میفرمایید که برعکس هست)
این مدل که معرفی کردید رو باهاش آشنایی ندارم و نمونه ی تصاویری رو که دیدم ازش هم زیاد دلچسب نبود.تقریبا کیفیت ساختش به هدست 20 تومنی ای میزنه که دارم!!
قیمتش در چه محدوده ایه؟
از چه لحاظ اصلا قابل مقایسه با نمونه های داخل گوشی نیست؟
نمونه های داخل گوشی مناسب کدوم ها هستند و در چه محدوده ی قیمتی ای قرار میگیرند؟
ضمنا این رو هم عرض کنم که بنده پلیر فوق حرف ای ندارم چون بعضی از هدفون ها کاراییشون رو پلیر های قوی معلوم میشه
مدل ام پی تری پلیرم Sony NWZ-B162F هست
و اسمارت فون هم Galaxy Nexus
با لپ تاپ کمتر آهنگ گوشی میدم که خوب البته هم روی گوشی و هم لپ تاپ میشه از پلیر های متفاوتی استفاده کرد که خروجی خوب بده
با تشکر
salar_221
10-08-2012, 10:44
به نوعی میشناسم ولی گفتم شاید چون من از نمونه های با کیفیت استفاده نکرده باشم مشکل از من باشه و به همین علت مشخص نکردم
اونطور که از خودم شناخت دارم نمونه ی داخل گوشی استفاده ی بیشتری واسم داره چون هم قابلیت حمل راحت تری داره و هم عایق بهتریه و روی سر فشار نمیاره و سبکه
ولی خوب گفتم از انواع هدست هم اگر جیز خوبی باشه میشه تست کرد!
ضمنا گمان بنده این بود که پیدا کردن هدفون داخل گوشی با کیفیت در یک رنج قیمت بسیار راحت تر از هدست باشه و اونها قیمت بالاتری داشته باشن
(ولی ظاهرا شما میفرمایید که برعکس هست)
این مدل که معرفی کردید رو باهاش آشنایی ندارم و نمونه ی تصاویری رو که دیدم ازش هم زیاد دلچسب نبود.تقریبا کیفیت ساختش به هدست 20 تومنی ای میزنه که دارم!!
قیمتش در چه محدوده ایه؟
از چه لحاظ اصلا قابل مقایسه با نمونه های داخل گوشی نیست؟
نمونه های داخل گوشی مناسب کدوم ها هستند و در چه محدوده ی قیمتی ای قرار میگیرند؟
ضمنا این رو هم عرض کنم که بنده پلیر فوق حرف ای ندارم چون بعضی از هدفون ها کاراییشون رو پلیر های قوی معلوم میشه
مدل ام پی تری پلیرم Sony NWZ-B162F هست
و اسمارت فون هم Galaxy Nexus
با لپ تاپ کمتر آهنگ گوشی میدم که خوب البته هم روی گوشی و هم لپ تاپ میشه از پلیر های متفاوتی استفاده کرد که خروجی خوب بده
با تشکر
بسيار خوب بله درسته اكثرا فول سايزها نياز به امپ و داك مناسب براي درايو شدن دارن.
هدفون k99 از همه لحاظ از هدفون هاي هم قيمت داخل گوشي هم رده خودش سر تر هست و قيمتي حدود ١٣٠ هزار تومان داره
از هدفونهاي داخل گوشي مناسب زير ١٠٠ هزار ميتونين از هدفونهاي
Panasonic hje300 و hje350
creative ep830
sennheiser cx215 و cx 271 , cx281 ,mx580 ،
Akg k 330
audio technica ck 66 و دو مدل ديگ متاسفانه الان خاطرم نيست
Klipsch s3
همه اينها تغريبا صداي مشابهي دارن و نزديك به صدايي كه انتظار دارين
kavehj4488
10-08-2012, 11:26
ممنون بابت راهنماییتون مخصوصا اقای kavehj4488 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
فقط من الان بد جوری بین akg Q460 و px 200 ii گیر کردم بنظر خودتون کدوم واقعا برتر مخصوصا برای ایفون؟
و کدوم استحکام بدنی بهتری داره؟
ضمنا یه akg Q460 قیمت مناسب پیدا کردم و الان گیج شدم
سلام.
از نظر کیفیت صدا مدل سنهایزر بهتر است و من هم همین مدل را پیشنهاد می کنم اما از نظر استحکام بدنه مدل AKG بهتر است. در ضمن مدل AKG حجم صدای بیشتری دارد به دلیل حساسیت بالاتر ولی مدل سنهایزر در کیفیت واقعا" بهتر است.
موفق باشید.
ali3250i
10-08-2012, 14:27
ممنون از راهنمایی هاتون
اگه میشه این دو سوال منو یکی جواب بده
1 من به این نتیجه رسیدم که با توجه به پولی که دارم (150 ) این akgk340 بهترینه .این با هر پلیری مچ میشه؟
2 گارانتیه اواسان . اصله؟
salar_221
10-08-2012, 15:39
ممنون از راهنمایی هاتون
اگه میشه این دو سوال منو یکی جواب بده
1 من به این نتیجه رسیدم که با توجه به پولی که دارم (150 ) این akgk340 بهترینه .این با هر پلیری مچ میشه؟
2 گارانتیه اواسان . اصله؟
1.بله
٢.بله
ali3250i
10-08-2012, 16:27
1.بله
٢.بله
ممنونم
من اومدم که برم تو سایت چاره برای سفارش . گفتم بزار قبلش یه سری به امازون بزنیم ببینیم قیمت جهانیش چنه؟
چشمتون روز بد نبینه دیدیم زده 40 دلار !!!!!!!!!!!
چیکار کنم من؟
دوباره سلام. خواستم بپرسم با چیزایی که چند پست قبل گفتم، امکان داره AKG K 77 مورد مناسبی باشه ؟
صرف نظر از این که فول سایزه یا ایرفون برای Noise Isolationش .
salar_221
10-08-2012, 18:02
دوباره سلام. خواستم بپرسم با چیزایی که چند پست قبل گفتم، امکان داره AKG K 77 مورد مناسبی باشه ؟
سلام
هدفونهاي فول سايز با توجه به ساختارشون نميتونن نويز ايزولاسيون خوبي باشن مگر تعداد خاصي كه از اين سيستم برخوردار باشن كه با باتري كار ميكنن.البته هدفونهاي فول سايز اكثرا در محيط بسته استفاده ميشن كه نيازي به اين سيستمها ندارن.
kavehj4488
10-08-2012, 18:15
سلام.
این مدل در حذف نویز محیط نسبتا" خوب عمل می کند اما عالی نیست. در ضمن بیس قوی هم ندارد(این مورد به سلیقه خودتان ربط دارد). در ضمن از نظر راحتی روی سر هم خیلی عالی نیست. کابل 2.5 متری آن هم در کاربرد پرتابل و استفاده طولانی مدت در حرکت می تواند دست و پا گیر شود.
موفق باشید.
babak s3
10-08-2012, 21:23
دوستان من یه هنذفری میخوام مثه بیتس.کیفیت عالی.نویزگیر خوب.بیس کوبنده.چه هنذفری هست؟در ضمن اگه هنذفری بیتس بگیرم رو گوشیم میتونم باهمون کیفیت که روی گوشیای htc پخش میشه.اهنگ پخش کنم؟
salar_221
10-08-2012, 22:28
دوستان من یه هنذفری میخوام مثه بیتس.کیفیت عالی.نویزگیر خوب.بیس کوبنده.چه هنذفری هست؟در ضمن اگه هنذفری بیتس بگیرم رو گوشیم میتونم باهمون کیفیت که روی گوشیای htc پخش میشه.اهنگ پخش کنم؟
Klipsch s4 يا klipsch s5 يا sennheiser cx300 ii
موفق باشين
rshafiiy
10-08-2012, 22:47
سلام . من یه creative 630 دارم خیلی ازش راضی بودم حدودا ۶ ساله دارمش و خیلی عالیه . از دیروز یه سمتش از کار افتاده نه کشیده شده نه چیز دیگه خیلیم حواسم بهش بود . به نظرتون تعمیر میشه ؟؟ اگه نشه چه مدلی پیشنهاد میدین بخرم ؟ حداکثر ۳۰ تومان
سلام . من یه creative 630 دارم خیلی ازش راضی بودم حدودا ۶ ساله دارمش و خیلی عالیه . از دیروز یه سمتش از کار افتاده نه کشیده شده نه چیز دیگه خیلیم حواسم بهش بود . به نظرتون تعمیر میشه ؟؟ اگه نشه چه مدلی پیشنهاد میدین بخرم ؟ حداکثر ۳۰ تومان
احتمالا خیس شده
منم یه Ex-32 داشتم همینطوری شد
تعمیر چیه.6 سال بسه خسته نشدی :31:
باز مال تو خوب دووم آورده.عمیر متوسط IEM های من زیر 1 ساله :39:
یا 30 همون 630 هم نمیتونی بگیری
فیلیپس چند مدل داره ولی بدرد نمیخوره
تو این رنج قیمت مدل خاصی بنظرم نمیرسه
salar_221
11-08-2012, 00:58
همراه با بيس در حد ep630 نيستن ولي كيفيت و تفكيك صداي نزديكي دارن
Sennheiser mx80
audio technica cube
akg k301
panasonic hje300
creative ep660
Tdk mc 830
tdk mcr300
ali tech
11-08-2012, 04:59
من تازه با این تاپیک آشنا شدم و چند صفحه تا الان خوندم که خیلی بدرد بخور بود
من هدفونی میخوام In ear با وضوح صدای عالی برای سبک new age , world music با نویز آیسولیشن خیلی خوب که به مدل Klipsch S4a رسیدم.الان میخوام بدونم دوستان انتخاب منو تو رنج 150 تومن تایید میکنن ؟
و2تا سوال:تفاوت s4a با s4a II در چیه و بعد اینکه یه مدل سنهایزر CX300-II Precision دست دوم بهم پیشنهاد شده 80 تومن ارزش خرید داره؟
با تشکر از همگی
rshafiiy
11-08-2012, 05:27
احتمالا خیس شده
منم یه Ex-32 داشتم همینطوری شد
تعمیر چیه.6 سال بسه خسته نشدی :31:
باز مال تو خوب دووم آورده.عمیر متوسط IEM های من زیر 1 ساله :39:
یا 30 همون 630 هم نمیتونی بگیری
فیلیپس چند مدل داره ولی بدرد نمیخوره
تو این رنج قیمت مدل خاصی بنظرم نمیرسه
حالا یعنی یکی دیگه از همینو بخرم ؟؟ من ازش راضی بودم حالا جدا از قیمت همینو بخرم دوباره یا یه مدل دیگه ؟ راستی اینو هم خودم نخریدم همراه با لپ تاپم بود :دی در ضمن ۶ سال تو غم و شادی تو گوشم بوده دوسش دارم الکی که نیست :دی
rshafiiy
11-08-2012, 05:28
همراه با بيس در حد ep630 نيستن ولي كيفيت و تفكيك صداي نزديكي دارن
Sennheiser mx80
audio technica cube
akg k301
panasonic hje300
creative ep660
Tdk mc 830
tdk mcr300
شما باشین کدومو می خرین؟
salar_221
11-08-2012, 09:38
شما باشین کدومو می خرین؟
همونی رو که قبلا ازش راضی بودم.creative ep630
salar_221
11-08-2012, 09:48
من تازه با این تاپیک آشنا شدم و چند صفحه تا الان خوندم که خیلی بدرد بخور بود
من هدفونی میخوام In ear با وضوح صدای عالی برای سبک new age , world music با نویز آیسولیشن خیلی خوب که به مدل Klipsch S4a رسیدم.الان میخوام بدونم دوستان انتخاب منو تو رنج 150 تومن تایید میکنن ؟
و2تا سوال:تفاوت s4a با s4a II در چیه و بعد اینکه یه مدل سنهایزر CX300-II Precision دست دوم بهم پیشنهاد شده 80 تومن ارزش خرید داره؟
با تشکر از همگی
خوش اومدین
بله s4 خیلی بیشتر از قیمتش می ارزه و جزو top ten ها بوده تا بحال.
من که در مورد II مطلبی پیدا نکردم .پسوند a در اخر این مدل هدفونها بر میگرده به ساپورت شدن با سیستم عامل اندروید و مدل I هم برای محصولات اپل هست.
در مورد مقایسه cx300 و s4 در هر صورت برنده s4 خواهد بود.
ali3250i
11-08-2012, 14:08
ep630 یا ep 830 یا akg 340 ?
میدونم قیمتاشون اختلاف زیادی دارن ولی ایا کیفیت akg ارزش 100 هزار تومن بیشتر داره؟
خیلی ممنون
salar_221
11-08-2012, 16:32
ep630 یا ep 830 یا akg 340 ?
میدونم قیمتاشون اختلاف زیادی دارن ولی ایا کیفیت akg ارزش 100 هزار تومن بیشتر داره؟
خیلی ممنون
سلام
بعضا قیمت بعضی از هدفونها دلیل بر خوب بودن و داشتن کیفیت خوب برای هدفون نیست و ممکنه یک مدل از یک برند سازنده معرف هدفون صدای خوبی نداشته باشه ولی بخاطر اسم شرکت و تبلیغاتش قیمت بالایی داشته باشه.(البته برای برندهای حرفه ای اینگونه نیست)
در هر صورت هدفونهای معرفی شده برای یک اماتور نمیتونن تفاوت زیادی داشته باشن فقط اختلافشون در بیس خواهد بود بطوری که ep630 بیس قوی تری نسبت به ep830 , k320 خواهد داشت
توضیحات بیشتر بمونه برای بعد زلزله که کمی محیط رو اشفته کرده.:20:
ali3250i
11-08-2012, 20:26
سلام
بعضا قیمت بعضی از هدفونها دلیل بر خوب بودن و داشتن کیفیت خوب برای هدفون نیست و ممکنه یک مدل از یک برند سازنده معرف هدفون صدای خوبی نداشته باشه ولی بخاطر اسم شرکت و تبلیغاتش قیمت بالایی داشته باشه.(البته برای برندهای حرفه ای اینگونه نیست)
در هر صورت هدفونهای معرفی شده برای یک اماتور نمیتونن تفاوت زیادی داشته باشن فقط اختلافشون در بیس خواهد بود بطوری که ep630 بیس قوی تری نسبت به ep830 , k320 خواهد داشت
توضیحات بیشتر بمونه برای بعد زلزله که کمی محیط رو اشفته کرده.:20:
ممنونم اقا سالار پس شما 630 ep سی هزار تومنی رو برای منه اماتور پیشنهاد میدین نه k340 صد و پنجاه تومنی؟
ali tech
11-08-2012, 23:19
خوش اومدین
بله s4 خیلی بیشتر از قیمتش می ارزه و جزو top ten ها بوده تا بحال.
من که در مورد II مطلبی پیدا نکردم .پسوند a در اخر این مدل هدفونها بر میگرده به ساپورت شدن با سیستم عامل اندروید و مدل I هم برای محصولات اپل هست.
در مورد مقایسه cx300 و s4 در هر صورت برنده s4 خواهد بود.
بله من هم دنبال مدل s4a در سایتش بودم که به مدل s4 II برخوردم ولی سال ساخت رو 2012 ذکر کرده.حتما هنوز به بازار نیومده ولی لینکش در سایت اینه:
البته امروز رفتم پایتخت مدل s4 موجود نداشتن ولی s3 به قیمت 98 تومن میفروختن.به نظر شما همینو بگیرم یا برم سراغ سریهای akg بالای 100 تومن؟
salar_221
12-08-2012, 00:26
ممنونم اقا سالار پس شما 630 ep سی هزار تومنی رو برای منه اماتور پیشنهاد میدین نه k340 صد و پنجاه تومنی؟سلامبله براي ما كه اماتور هستيم تفاوت صداي اين دو هدفون نهايتا 5%خواهد بود در صورتي كه اختلاف قيمت بيش از ١٠٠ هزار توماني دارن .البته ep630 هدفون بسيار خوبيست كه ارزشي بيش از قيمت خودش داره ولي تفاوتي كه ما از اين دو هدفون بخاطر تفاوت قيمتيشون انتظار داريم رو بدست نمياريم.البته بيس ep630 خيلي قوي هست.در كل اگه هدف فقط موسيقي هست ميشه تقريبا همون بهره اي كه از k340 بدست مياد رو از ep630 بدست اورد ولي اگه هدف صدا باشه بهتره با انتخاب چند هدفون با صداهاي مختلف سعي كنيم با انواع صدا اشنا بشيم تا بعدها كه خواستيم هدفون حرفه اي تهيه كنيم براحتي مستقيما هدفون مورد علاقمون رو با اطمينان و با كمترين ريسكي تهيه كنيم.
salar_221
12-08-2012, 00:30
بله من هم دنبال مدل s4a در سایتش بودم که به مدل s4 II برخوردم ولی سال ساخت رو 2012 ذکر کرده.حتما هنوز به بازار نیومده ولی لینکش در سایت اینه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]البته امروز رفتم پایتخت مدل s4 موجود نداشتن ولی s3 به قیمت 98 تومن میفروختن.به نظر شما همینو بگیرم یا برم سراغ سریهای akg بالای 100 تومن؟خوب بستگي به نوع صدايي كه ميپسندين دارهاگه صداي موزيكاليته دوست دارين هدفونهاي klipsch خيلي خوب هستنو اگه صداي سرد و البته طبيعي دوست دارين هدفونهاي akg مناسب ترن.
من میخوام این هدفون سنهایسر مدلHD598 تهیه کنم.بیشتر سبک موسیقی الکترونیک دوست دارم کیفیت موسیقی هم فقط Lossless) گوش میدم چون یکی از مدیران انجمن این پیشنهاد بهم کرد .در ضمن با توجه به تحقیقی که تو نت کردم از نظر ظاهری هم که فول سایز هست خوشم آمده البته کیفیتش که جای خودشو داره چون تو این رنج قیمتی هدفون ها حرفه ای میشن .خوب میرسیم سر اینکه اینو باید از کجا خریدش کرد .انطور که من متوجه شدم شرکت نامداران که نمایندگی رسمی واردات لوازم تو این سطح هست وشامل گارانتی هم میشه البته تو نت باز هم میشه بصورت آنلاین از سایت هایی خریدش کرد .خوب نظر شما دراین مورد چیه .من که تهران نیستم که به این نمایندگی دسترسی داشته باشم بهتری راه ومطمئن ترین راه برای خریدش چیه؟باتشکر
salar_221
12-08-2012, 18:34
من میخوام این هدفون سنهایسر مدلHD598 تهیه کنم.بیشتر سبک موسیقی الکترونیک دوست دارم کیفیت موسیقی هم فقط Lossless) گوش میدم چون یکی از مدیران انجمن این پیشنهاد بهم کرد .در ضمن با توجه به تحقیقی که تو نت کردم از نظر ظاهری هم که فول سایز هست خوشم آمده البته کیفیتش که جای خودشو داره چون تو این رنج قیمتی هدفون ها حرفه ای میشن .خوب میرسیم سر اینکه اینو باید از کجا خریدش کرد .انطور که من متوجه شدم شرکت نامداران که نمایندگی رسمی واردات لوازم تو این سطح هست وشامل گارانتی هم میشه البته تو نت باز هم میشه بصورت آنلاین از سایت هایی خریدش کرد .خوب نظر شما دراین مورد چیه .من که تهران نیستم که به این نمایندگی دسترسی داشته باشم بهتری راه ومطمئن ترین راه برای خریدش چیه؟باتشکر
سلام
از نمایندگی نامداران بصورت اینترنتی هم میتونین خرید کنین
موفق باشین
سلام به همگی
اول از همه بگم که توی اینجور چیزا فوق العاده مبتدی هستم .
راستش من میخوام یه هندزفری یا هدست یا ایر فون :31:بخرم تا 30 تومن.(اصلا فرقشون چی هست؟)
لطفا یه مدل خوب معرفی کنید.
ممنون
salar_221
13-08-2012, 12:00
سلام به همگی
اول از همه بگم که توی اینجور چیزا فوق العاده مبتدی هستم .
راستش من میخوام یه هندزفری یا هدست یا ایر فون :31:بخرم تا 30 تومن.(اصلا فرقشون چی هست؟)
لطفا یه مدل خوب معرفی کنید.
ممنون
سلام
هندزفری به هدفونهای داخل گوشی همراه با میکروفون گفته میشه که برای استفاده از تلفن همراه کاربرد داره .
هدست به هدفونهای فول سایز همراه میکروفون که برای استفاده از کامپیوتر بیشتر بکار میره .
ایرفون که انواع مختلف داره و میشه گفت همون هدفونهای داخل گوشی هستن.
شما مورد استفاده بهمراه وسیله ای که میخواین باهاش استفاده کنین رو لطف کنین تا مدل مناسب معرفی بشه .برای اشنایی بیشتر با انواع هدفون میتونین از این سایت بازدید کنین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون اقا سالار
من یه ایرفون میخوام که نهایت قیمتش 30 تومن باشه برا گوش دادن به موسیقی(اغلب کلاسیک)
با موبایل هم گوش میدم.
kavehj4488
13-08-2012, 18:35
ممنون اقا سالار
من یه ایرفون میخوام که نهایت قیمتش 30 تومن باشه برا گوش دادن به موسیقی(اغلب کلاسیک)
با موبایل هم گوش میدم.
سلام. ببخشید من جواب می دهم.
من دو مدل Panasonic HJE300 و Creative EP-630 را پیشنهاد می کنم. مدل کریتیو بیس خیلی قوی دارد و به نظر من خیلی برای کلاسیک جالب نخواهد بود. اما مدل پاناسونیک بیس متعادل تری دارد.
موفق باشید.
salar_221
13-08-2012, 19:43
ممنون اقا سالار
با موبایل هم گوش میدم.
سلام
برای سبک کلاسیک با بودجه در نظر گرفته شده فقط میتونین audio technica c101 .البته هدفونهایی که اقای کاوه عزیز هم معرفی کردن مناسب هستن.
سلام
با بودجه حدود 100 تومان هدفون وایرلس خوب برای تی وی چیزی پیدا میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
salar_221
14-08-2012, 16:34
سلام
با بودجه حدود 100 تومان هدفون وایرلس خوب برای تی وی چیزی پیدا میشه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
یک سری هدفونهای جدید وایرلس وارد بازار شده به اسم 1 10in که کیفیت متوسطی دارن ولی برای استفاده tv خوبه .از هدفونهای فیلیپس هم میتونین تهیه کنین.
half_life3
15-08-2012, 21:52
سلام دوستان.میخوام یه هدفون یا هندزفری بخرم.یا تو گوشی یا بیرون گوش.مهم نیست.بین beats و sennheiser گیر کردم...بودم 800 هست.
یه چیزی میخوام که فیلم و بازی و موسیقی باهاش عالی باشه.قابل حمل بودنش مهم نیست.فقط باس عالی میخوام با کیفیت بی نظیر.مخصوصا برای موسیفی.برای گوشی iphone 4s میخوام.
لطفا یه مدل عالی معرفی کنید از توگوشی و بیرون گوش.
مرسی.
پ.ن:یه سوال.ایا هدفون های بیرون گوش ای beats به ایفون میخوره؟
ممنون
salar_221
15-08-2012, 22:28
سلام دوستان.میخوام یه هدفون یا هندزفری بخرم.یا تو گوشی یا بیرون گوش.مهم نیست.بین beats و sennheiser گیر کردم...بودم 800 هست.
یه چیزی میخوام که فیلم و بازی و موسیقی باهاش عالی باشه.قابل حمل بودنش مهم نیست.فقط باس عالی میخوام با کیفیت بی نظیر.مخصوصا برای موسیفی.برای گوشی iphone 4s میخوام.
لطفا یه مدل عالی معرفی کنید از توگوشی و بیرون گوش.
مرسی.
پ.ن:یه سوال.ایا هدفون های بیرون گوش ای beats به ایفون میخوره؟
ممنون
سلام
عرض كنم خدمتتون كه هدفونهاي فول سايز سنهايزر بيسي كه مورد نظرتون هست رو ندارن.و هدفونهاي بيتس با توجه به بيس خيلي قويشون متاسفانه قيمتي كه ارزش هدفونهاشون باشن رو ندارن و بخاطر تبليغات نجوميشون قيمتهاي نجومي هم دارن در صورتي كه ارزششون نصف قيمتشون هست.
با توجه به كار برد و مورد استفادتون من هدفون هاي ديگه اي مثل audio technica و denon رو بهتون پيشنهاد ميكنم و توصيه مي كنم در بارشون تحقيقي انجام بدين اگه مورد پسند بودن بهم پيغام بدين در مورد تهيشون راهنماييتون كنم.البته مدل مناسب شما رو الان سراغ دارم ولي قبل از معرفي شما يك تحقيقي انجام بدين بهتر هست.
بله هدفونهاي بيتس با ايفون بخوبي درايو ميشن.
half_life3
15-08-2012, 23:30
نسبت به این برند ها یه کم مشکوکم.اخه الان دور دوره بیتس هست.ولی سن هایزر اهل تبلیغ و تبلیغ بازی نیست.یه کم حس بد دارم نسبت بهشون.چیز خاصی نتونستم ازشون تحقیق کنم...
کلا نمیدونم چی انتخاب کنم.
یکی میگه beats studio
یکی میگه beats pro
یکی میگه sennheiser hd 25
گیج شدمبه خدا!
نسبت به این برند ها یه کم مشکوکم.اخه الان دور دوره بیتس هست.ولی سن هایزر اهل تبلیغ و تبلیغ بازی نیست.یه کم حس بد دارم نسبت بهشون.چیز خاصی نتونستم ازشون تحقیق کنم...
کلا نمیدونم چی انتخاب کنم.
یکی میگه beats studio
یکی میگه beats pro
یکی میگه sennheiser hd 25
گیج شدمبه خدا!
دور بیتسه، یعنی...:20:
عزیز دل برادر!کسی وقتی می خواد در مورد چیزی تحقیق کنه، باید بره از اهلش بپرسه؛ حالا 90 درصد ملت دنیا هم بیان بگن فلان برند یا مدل خوبه، ولی برای من نوعی حرف 5 تا منبعی که میشناسم برام ملاکه
شما هم باید بتونی منبع معتبر رو تشخیص بدی و بدونی کجا بگردی وقتی می خوایی در این حد هزینه کنی
head-fi.org معتبر ترین افرادی که بنده میشناسم حضور دارن
سنهایزر مدل hd650 بیس گرم و خوبی داره ولی متأسفانه به لطف وارد کنندۀ گرامی به قیمت خیره کنندۀ یک میلیون و سیصد عرضه میشه توسط گارانتی نامداران؛ البته این مدل به آمپ خوبی هم نیاز داره
همونطور که دوستمون گفتن شما میتونی از برند دنون تهیه کنین؛ این برند تخصص در هدفون های فول سایز بسته داره و برای سبک الکترونیک و بازی خوب جواب میده مدل d2000 مناسبه
یا همۀ این حرف ها و فکر و خیال ها رو کنار بزاری و بری یدونه بیتس پرو بخری هم از قیافش لذت ببری و هم دیگه لازم نیست به دوستات توضیح بدی که چرا بیتس نخریدی :18: هم دختر همسایه راضیه و هم اینکه چون به احتمال زیاد دیگه هیچ وقت هدفون معتبری تست نخواهی کرد، از همین بیتس پرو راضی خواهی بود و به اصطلاح نمیفهمی که چه چیزی رو از دست دادی
half_life3
16-08-2012, 01:27
عالیه.فقط یه نکته.با ایفون مشکلی نداره؟میسازه؟amp نیاز نداره؟
باس فوق العاده ای میتونم با ایفونم ازش بگیرم؟
صداش توی ماکزیموم وولوم خش دار که نمیشه؟
فقط لطف میکنید اگه فروشگاهی که میتونم ازش دنون رو تهیه کنم رو بهم بگید.مرسی
star Walker
16-08-2012, 03:04
با سلام و عرض ادب خدمت شما دوست گرامی
راستش من قصد خرید هدفون Sennheiser مدل HD 598 رو دارم ، کسی تا به حال این هدفون رو داشته ؟! یا امتحانش کرده ؟!
میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که چطور هدفونی هستش ؟! آیا ارزش خرید داره ، اونم با قیمت 635 تومان ؟! نسبت به هدفون های معمولی 20 - 30 تومنی چه چیز فوق العاده ای داره ؟! شما با چه دستگاه هایی ازش استفاده کردین ؟! روی کامپیوتر چطوری جواب میده ؟ آیا باید از کارت صدای مجزا استفاده کرد ؟! آیا منی که از کارت صدای مجزا استفاده نمیکنم میتونم از نهایت کیفیت این هدفون بهره ببرم ؟! آیا همینطوری میتونم تفاوتش رو با هدفون های معمولی حس کنم ؟! یا نیاز به آمپیلی و کارت صدا و دم و دستگاه های مختلف دارم ... ؟!! و اینکه اگر که عوضش کردید ! چرا عوضش کردید مگه چه مشکلی داشته ؟!
میبخشید سوالام طولانی شد ... شرمنده ... به من حق بدید وقتی میخوام انقدر هزینه کنم ، میخوام مطمئن باشم که یه جنس عالی میخرم ...
الان فعلاً هنوز هدفونم A4tech مدل HS-800 هستش ...
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
با تشکر
ali tech
16-08-2012, 08:11
خوب بستگي به نوع صدايي كه ميپسندين دارهاگه صداي موزيكاليته دوست دارين هدفونهاي klipsch خيلي خوب هستنو اگه صداي سرد و البته طبيعي دوست دارين هدفونهاي akg مناسب ترن.
ممنون از پاسخ شما ولی من معنی موزیکالیته رو درست نمیدونم و بین s4 و akg های هم رده مثل k330 گیرکردم!
چون قصد خرید دارم و یه بار فاکتورایی که برام مهمه ردیف میکنم شما لطفا نظرتونو بگین:
تفکیک و وضوح صدا - نویز آیسولیشن - طبیعی بودن و بیس متعادل
عالیه.فقط یه نکته.با ایفون مشکلی نداره؟میسازه؟amp نیاز نداره؟
باس فوق العاده ای میتونم با ایفونم ازش بگیرم؟
صداش توی ماکزیموم وولوم خش دار که نمیشه؟
فقط لطف میکنید اگه فروشگاهی که میتونم ازش دنون رو تهیه کنم رو بهم بگید.مرسی
محصولات دنون سخت درایو نمیشن (احتیاج به آمپ قوی ندارن) ولی این به این معنا نیست که با آیفون ازشون استفاده کنین (البته بنده تست نکردم و اگر کسی از دوستان تست کرده خیلی بهتره که نظر بدن- یادمه آقا رضا مدل d2000 رو داشتن) شما می خوایی بیرون از منزل استفاده کنی؟ اینها اصلاً برای استفاده از بیرون منزل جالب نیستن؛ اگر هم در منزل می خواین استفاده کنین، تهیۀ یدونه از این کارت صدا های موجود در داخل کشور الزامیه
منظور از بیس فوق العاده چیه؟ اگر منظورتون این چیزیه که ملت توی خیابون توی ماشین هاشون با بستن ساب بدست میارن، نه اون رو مطمئناً بدست نخواهید آورد. ولی اگر قضیه بیس با کیفیت ولی گرم هست (که حالا بازم تعریف آدم ها از بیس گرم متفاوته) توی این هدفون به بهترین نحو پیدا خواهید کرد.
ممنون از پاسخ شما ولی من معنی موزیکالیته رو درست نمیدونم و بین s4 و akg های هم رده مثل k330 گیرکردم!
چون قصد خرید دارم و یه بار فاکتورایی که برام مهمه ردیف میکنم شما لطفا نظرتونو بگین:
برای اینکه آقا سالار بتونن بهتر راهنماییتون بکنن، بهتره یک مقدار واضح تر خواسته هاتون رو بگین، مثلاً یک هدفون دیگه نام ببرین و بگین که اینیکی هدفونی که می خوام، دوست دارم از اونیکی بیسش بیشتر باشه یا کمتر
چونکه همینجوری می گین بیس متعادل می خوام، شاید به نظر شما بیس s4 متعادل باشه ولی به نظر آقا سالار گرم باشه
راستش من قصد خرید هدفون Sennheiser مدل HD 598 رو دارم ، کسی تا به حال این هدفون رو داشته ؟! یا امتحانش کرده ؟!
میخواستم ازتون راهنمایی بگیرم که چطور هدفونی هستش ؟! آیا ارزش خرید داره ، اونم با قیمت 635 تومان ؟! نسبت به هدفون های معمولی 20 - 30 تومنی چه چیز فوق العاده ای داره ؟! شما با چه دستگاه هایی ازش استفاده کردین ؟! روی کامپیوتر چطوری جواب میده ؟ آیا باید از کارت صدای مجزا استفاده کرد ؟! آیا منی که از کارت صدای مجزا استفاده نمیکنم میتونم از نهایت کیفیت این هدفون بهره ببرم ؟! آیا همینطوری میتونم تفاوتش رو با هدفون های معمولی حس کنم ؟! یا نیاز به آمپیلی و کارت صدا و دم و دستگاه های مختلف دارم ... ؟!! و اینکه اگر که عوضش کردید ! چرا عوضش کردید مگه چه مشکلی داشته ؟!
میبخشید سوالام طولانی شد ... شرمنده ... به من حق بدید وقتی میخوام انقدر هزینه کنم ، میخوام مطمئن باشم که یه جنس عالی میخرم ...
با تشکر
یکسری کلیات بگم تا آقا سالار زحمت بکشن جزئیات رو بفرماین
ارزش خرید، بستگی مستقیم به جیب انسان ها داره، ولی یک چیزی که همه قبول دارن اینه که هرچی قیمت میره بالاتر، ارزش در برابر بهای پرداختی، به شدت کاهش پیدا می کنه
این هدفون نیاز به این چیز میزها داره، کیفیت آهنگ خوب، کارت صدای خوب (حالت خیلی بهترش دک+آمپ)
یکی از خوبی های هدفون های داخل گوشی اینه که به اینجورچیزها خیلی کمتر نیازدارن (البته به کیفیت بالای آهنگ صد در صد نیاز دارن)
half_life3
16-08-2012, 16:41
دوستان یه سوال.
آمپلی فایر برای هدفون چی بخرم؟دیگه نهایتا 400 باشه قیمتش.
این چطوره؟
اونوقت کار این امپلی فایر چیه؟من یه هدفون حرفه ای بخرم و وصلش کنم باهاش چی کار میتونم بکنم؟یعنی از موبایل هم میشه با همین امپلی فایر استفاده کرد؟یعنی هدفون و موبایل و امپلی فایر.
یه راهنمایی بکنید.مظنورم ایفون هست.
با سلام خدمت دوستان عزیز ... یکی از دوستان میخواد هدفون بخره امیدوارم شما بتونید کمکش کنید ...
1. بودجه : حداکثر 1 ملیون
2.نوع هدفون : Full Size یا رو گوشی
3.کاربرد صوتی : فیلم دیدن و گوش دادن موزیک ( بیشتر آهنگ های پاپ و بیس دار )
4.برند : برند و ظاهر هدفون هم اصلا مهم نیست.
5.دیوایس : برای گوش دادن موزیک از iphone و pc استفاده میکنه کارت صدای حرفه ای فکر نمیکنم داشته باشه یه هدفون میخواد که با iphone راحت درایو بشه.
خودم akg k181 dj و Sony MDR-ZX700 رو پیدا کردم حالا منتظر جواب اساتید میمونم تا بهترین هدفون رو انتخواب کنه ...
پ.ن : Sony MDR Z1000 هم در نظر داشتم ولی قیمتش بیشتر از 1 تومن نیست ؟ اگه نیست چه فرقی با Sony MDR-ZX700 رو داره ؟ ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟
با تشکر فراوان ... :11:
sandbaaad
17-08-2012, 13:04
سلام خدمت دوستان
ممنون میشم یه چند تا هدفون تا 400 تومن بهم معرفی کنین.کلا زیاد آهنگ گوش میدم ولی نه بصورت حرفه ای.سبک pop بیشتر دوست دارم.خودم نظرم بیشتر روی dt 770 pro و m50 هستش نظر شما چیه؟
بعد ممنون میشم بگین تفاوت dt 770 با dt 770 pro چیه؟
salar_221
17-08-2012, 15:08
سلام
موزيكاليته يعني پخش صداش همراه با كمي بيس بيشتر و صداي گرم هست.صدا كسل كننده نيست .بيشتر براي سبك هاي پاپ و الكترونيك و راك و ....
پخش صداي سرد هم همراه با بيس ضعيف و صداي خشك و بي روح كه براي سبكهاي كلاسيك و جاز و ... مناسب هست.
با توجه به نوع صدايي كه ميخواين و انتظاراتتون بايد akg روانتخاب كنين وليكن پيشنهاد من به شما klipsch هست چون ممكنه akg اون هدفون ايده التون نباشه .
با تشکر
سلام
ببخشين ولي شما بدون اينكه اعلام كنين چه نوع صدايي دوست دارين مستقيم يك مدل هدفون رو معرفي كردين و يك سري سوال پرسيدين كه جوابهاس مفصلي هم دارن ولي مهم اينكه واقعا اين هدفون با سليقه شما همخوني داره يا نه.اين هدفون از هدفونهاي خوب و حرفه اي سنهايزر هست و براي درايو شدن حتما نياز به امپ داره.
لطفا شما نوع صداي كه ميپسندين رو بفرمايين اگه با اين هدفون مطابق بود توضيحات كامل در مورد استفاده اين هدفون با پليرتون رو بگيم و در غير اين صورت هدفون مناسب رو بهتون معرفي كنيم.با تشكر
دوستان یه سوال.
آمپلی فایر برای هدفون چی بخرم؟دیگه نهایتا 400 باشه قیمتش.
این چطوره؟
اونوقت کار این امپلی فایر چیه؟من یه هدفون حرفه ای بخرم و وصلش کنم باهاش چی کار میتونم بکنم؟یعنی از موبایل هم میشه با همین امپلی فایر استفاده کرد؟یعنی هدفون و موبایل و امپلی فایر.
یه راهنمایی بکنید.مظنورم ایفون هست.
ببخشين براي چه هدفوني؟
صداي هدفونتون سرد هست يا گرم؟
براي هدفون فول سايز يا داخل گوشي؟
تا حدود بودجه ٤٠٠ هزار تومان هيچ امپ مناسبي موجود نيست حد اقل ٤٠٠ دلار در نظر بگيرين.
اين امپي كه معرفي كردين هيچ امتياز مورد توجهي نداره و امپ خاص و جالبي نيست و قيمت دلاريش هم حدود ٧٠ دلار هست.
قبل از هر چيز لطفا هدفونتون رو معرفي كنين تا با توجه به توان مورد نياز براي درايو اون هدفون امپ مناسب بهتون معرفي بشه.
موفق باشين
با سلام خدمت دوستان عزیز ... یکی از دوستان میخواد هدفون بخره امیدوارم شما بتونید کمکش کنید ...
1. بودجه : حداکثر 1 ملیون
2.نوع هدفون : Full Size یا رو گوشی
3.کاربرد صوتی : فیلم دیدن و گوش دادن موزیک ( بیشتر آهنگ های پاپ و بیس دار )
4.برند : برند و ظاهر هدفون هم اصلا مهم نیست.
5.دیوایس : برای گوش دادن موزیک از iphone و pc استفاده میکنه کارت صدای حرفه ای فکر نمیکنم داشته باشه یه هدفون میخواد که با iphone راحت درایو بشه.
خودم akg k181 dj و Sony MDR-ZX700 رو پیدا کردم حالا منتظر جواب اساتید میمونم تا بهترین هدفون رو انتخواب کنه ...
پ.ن : Sony MDR Z1000 هم در نظر داشتم ولی قیمتش بیشتر از 1 تومن نیست ؟ اگه نیست چه فرقی با Sony MDR-ZX700 رو داره ؟ ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟
با تشکر فراوان ... :11:
سلام
متاسفانه هيچ كدوم از هدفونهايي كه معرفي كردين مناسب مورد استفاده و سبك موسيقي مورد نظر نيستن.
لطفا تا بعد از تعطيلي ها صبر كنين تا هدفون مناسب رو با توجه به كاربردتون بشما معرفي كنم.
با تشكر.
سلام خدمت دوستان
ممنون میشم یه چند تا هدفون تا 400 تومن بهم معرفی کنین.کلا زیاد آهنگ گوش میدم ولی نه بصورت حرفه ای.سبک pop بیشتر دوست دارم.خودم نظرم بیشتر روی dt 770 pro و m50 هستش نظر شما چیه؟
بعد ممنون میشم بگین تفاوت dt 770 با dt 770 pro چیه؟
هر دو هدفون بسيار هدفونهاي خوب و مناسبي هستن .
براي مصرف شما m50 مناسب تر هست با توجه به توان مورد نياز براي درايو شدن و صداي خاص اين هدفون.فقط ممكنه موقع استفاده طولاني مدت باعث ايجاد درد در اطراف گوشها و تعريق بشه.
تفاوت 770 و770 pro در پخش جزييات و مقدار توان مورد نياز براي درايو شدن دو هدفون هست.ولي جنس صداي هر دو هدفون يكسان هست و براي ما اماتورها كلا صداي يكساني دارن.
star Walker
17-08-2012, 17:30
متاسفانه من در مورد صدای سرد و گرم چیزی نمیدونم ، برای همین نمیتونم بگم که کدوم صدا رو بیشتر دوست دارم ...
با عرض سلام و خسته نباشید ....
دوستان من یک هدفون بیسیم ( 2 حالته باشه بهتره - بیسیم باسیم ) جهت گوش دادن به موسیقی و دیدن فیلم میخوام ( آزمون IELTS دارم LISTENING ام ضیفه ) میخوام صدا واضح باشه
قیمت هم من میخوام حدود 70 دیگه حداکثر 90 اینا باشه
salar_221
18-08-2012, 10:41
متاسفانه من در مورد صدای سرد و گرم چیزی نمیدونم ، برای همین نمیتونم بگم که کدوم صدا رو بیشتر دوست دارم ...
سلام
بطور خلاصه و عاميانه:
صداي گرم صدايه كه در اون فركانسهاي پايين قويتر پخش ميشه و در واقع صدا بم هست در اين صدا مشخصه بارز پخش بيس قوي هست.
صداي سرد صدايه كه در اون فركانسهاي بالا قويتر پخش بشه و در واقع صدا تيز و خشك و شفاف هست.
salar_221
18-08-2012, 10:45
با عرض سلام و خسته نباشید ....
دوستان من یک هدفون بیسیم ( 2 حالته باشه بهتره - بیسیم باسیم ) جهت گوش دادن به موسیقی و دیدن فیلم میخوام ( آزمون IELTS دارم LISTENING ام ضیفه ) میخوام صدا واضح باشه
قیمت هم من میخوام حدود 70 دیگه حداکثر 90 اینا باشه
سلام
بسيار خوب ولي كيفيت صداي اين هدفون حدود 90 توماني برابر با يه هدفون 30 يا 40 هزار توماني خواهد بود و بعدا براي مصارف ديگه بدردتون نخواهد خورد.
فيليپس دو مدل هدفون وايرلس مورد نظرتون رو داره.
موفق باشين.
ببخشید متوجه نمیشم ؟؟؟ کیفیت 90 هدفون هزارتومانی = 30-40 هزار تومانی ؟؟؟
خود شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
salar_221
19-08-2012, 00:49
ببخشید متوجه نمیشم ؟؟؟ کیفیت 90 هدفون هزارتومانی = 30-40 هزار تومانی ؟؟؟
خود شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید ؟
سلام
ببخشين منظورم رو درست بيان نكردم
منظورم اين بود كه قيمت يك هدفون وايرلس تقريبا دو برابر يك هدفون سيمي كه تقريبا كيفيت صداي برابري دارن خواهد بود .و اين اختلاف قيمت بخاطر سيستم ارسال ديتا در اين هدفونها هست.پيشنهاد انتخاب هدفون سيمي مناسب با كاربردتون هست.
مثل akg k77
star Walker
19-08-2012, 03:57
نه ! ، من صدای تیز دوست ندارم ، گوشمو اذیت میکنه ...
farhad893
19-08-2012, 14:30
سلام
من یه هندفری داخل گوش بخرم بیشتر برایه موقع ورزش و دویدن میخوام و صداهایه بیس رو بیشتر دوست دارم و میخوام تا جایه ممکن هم صدایه محیط رو حذف کنه گوشیم هم htc sensation هست رنج قیمتش هم میخوام تا 150 تومن باشه البته اگه یه خورده ارزون تر هم باشه بهتر!
به نظرتون این مدلی که مده نظرمه خوبه؟اگه نیست چه مدلایه دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
kavehj4488
20-08-2012, 18:47
سلام
من یه هندفری داخل گوش بخرم بیشتر برایه موقع ورزش و دویدن میخوام و صداهایه بیس رو بیشتر دوست دارم و میخوام تا جایه ممکن هم صدایه محیط رو حذف کنه گوشیم هم htc sensation هست رنج قیمتش هم میخوام تا 150 تومن باشه البته اگه یه خورده ارزون تر هم باشه بهتر!
به نظرتون این مدلی که مده نظرمه خوبه؟اگه نیست چه مدلایه دیگه ای پیشنهاد میکنید؟
سلام.
بهترین مدلی که می توانید تهیه کنید برای این که ضد عرق باشد و صدای بیس خوبی داشته باشد، Klipsch S5 می باشد.
موفق باشید.
چند هفته ایی میشه که هدفون جدیدم دستم رسیده (وستون 4R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) چون حتماً باید این هدفون رو با هدفون دیگه ایی مقایسه می کردم (چونکه استفاده از یک ریویو که توش فقط یک تک هدفون توصیف شده، کار خیلی سختیه و کاربریش خیلی کمه ) ولی از اونور تنها هدفون مناسبم، هدفون قبلیم یعنی شور se315 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود. خب این دو تا از لحاظ قیمت هیچ شباهتی نسبت به هم ندارن وستون توی آمازون حدود 490 دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و شور حدود 180 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه این چند هفته در عین اینکه داشتم به صدای هدفون جدید عادت می کردم، همیشه این سول توی ذهنم بود که مقایسه ایی انجام بدم یا نه. در نهایت پیش خودم گفتم که لااقل در حد یک نوشتار مقایسه ایی، به این فروم و دوستان مدیون هستم پس شروع به نوشتن کردم ولی بخاطر اینکه این مقایسه به هیچ وجه از لحاظ عملی کمکی به کسی نمی کنه (به علت اختلاف قیمت زیاد دو هدفون) از دوستان عذر می خوام.
از طرف دیگه لازمه که بگم، تمام مطالبی که اینجا نوشتم، حاصل برداشت های خودم با گوش دادن به تراک هایی هست که در ادامه نام بردم و نوشتم رو براساس مقایسه پی گیری کردم، تا بیشترین جامعیت ممکن رو داشته باشه.
برای توصیف صدایی مجبور شدم از اصطلاحات توصیف صدا استفاده کنم، اونهایی که غریبتر هستن رو توضیحشون رو توی متن قرار دادم، برای توضیحات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید یا از خودم بپرسین تا منظورم رو بیشتر باز کنم.
ممنون از اینکه وقت میزارید.
شرایط تست: من از بهترین (تنها) چیزهایی که در اختیار داشتم استفاده کردم. لپ تاپم (asus n55sf ) به عنوان منبع صوتی، از نرم افزار winamp به عنوان نرم افزار صوتی، از headstage usb dac cable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70c9) به عنوان دک و از headstage arrow 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70c9) به عنوان آمپلی فایر استفاده کردم.
آهنگ ها اینها بودن:
1- Symphoney X- Paradise lost album (2007)- Domination
2- Dream Theater- Six Degrees of Inner Turbulence album (2002)- Six Degrees of Inner Turbulence: IV. The Test That Stumped Them All
3- Beethoven- Symphony No. 9 in D minor Op. 125 'Ode an die Freude' - Scherzo, molto vivace
4- Vivaldi- Le Quattro Stagioni- Concerto No.2 In G Minor Op. 8 No. 2, Rv315, Summer
5- Tchaikovsky- Swan Lake ballet op.20- Finale Allegro Agitato
2 تا توضیح کلی دیگه مونده که لازمه قبل از رفتن سر اصل مطلب بگم
یکی اینکه که من برای وستون سری اضافه هم سفارش دادم؛ صدای این هدفون وابستگی تقریباً زیادی به سری انتخابی شما داره؛ بهترین و شفاف ترین صدا رو با سری فوم (shure olive) سایز بزرگ (چیزی که توی جعبۀ وستون نیست.) بدست آوردم؛ صدای وستون با سری های دیگه، یعنی حتی با سری سیلیکونی، تیره تر بود.
دومی اینکه من در کل مدت این تست تمامی اکولایزر ها رو خاموش کردم و فقط در تمام مدت تست هدفون وستون ، دکمۀ تریبل روی آمپلیفایر، روی I (به معنای زیاد کردن تریبل) بود و تمام مدت تست هدفون شور، دکمۀ تریبل روی آمپلیفایر، روی 0 (به معنای دست کاری نکردن تریبل) بود
کیفیت ساخت، وسایل جانبی:
از لحاظ تنوع سری، هر دو هدفون با ست کامل همراه هستن
شور: 3 جفت سری از جنس سیلیکون (توسی shure silicone grey )، سه جفت سری فوم (shure olive)، یک جف سری پرچم سه گانه triple flange یک جفت سری فوم زرد و در نهایت یک جعبۀ برزنتی و وسیلۀ تمیز کردن
وستون: 3 جفت سری سیلیکون (توسی)، 3 جفت سری سیلیکون (سفید)، 3 جفت سری فوم (comply P-Series ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))، یک جف سری پرچم سه گانه triple flange ، جعبۀ حمل مقاوم در برابر ضربه و آب ، وسیلۀ تمیز کردن به همراه برس در انتهای اون، رابط تنظیم کنندۀ ولوم، آداپتور تبدیل سوکت 3.5 میلیمتری به 6.35 میلیمتری
در مورد کیفیت ساخت بدنۀ هدفون، هردو کیفیت ساخت بالایی دارن و ایرادی نمیشه بهشون گرفت. در مورد کابل هدفون، اول از همه خب کابل شور به نظرم واقعاً بلنده (162 cm ) و کابل وستون خیلی بهتره ( 127 cm ) در مورد کیفیت ساخت، از لحاظ ظاهری کابل شور با کیفیت تر و دقیق تر بگم، کاملاً مستحکم تر به نظر میاد. جدا کنندۀ Y سیم، قسمت سوکت هدفون و خود کابل کاملاً محکمتر از وستون هستن و البته بزرگتر
البته این ها به معنای این نیست که کابل وستون از لحاظ الکتریکی دچار ضعفه و جنسش خوب نیست، چونکه این کابل همون کابلیه که توی هدفون های کاستوم 1000 دلاری به کار میره.
54845 54846 54847
54848
بیس:
از لحاظ مقدار بیس، میتونم بگم وستون مقدار بیشتری از بیس رو نسبت به شور تحویل شما میده؛ البته این اختلاف کمه ولی یکی از دلایل اصلی این اختلاف، ریشه در تفاوت فاحش این دو هدفون در پخش فرکانس های بالا داره که بعداً بیشتر توضیح میدم.
در فرکانس های پایین، از لحاظ کیفیت وستون کاملاً برتره؛ این اختلاف کاملاً بیشتر از اختلافشون توی مقدار بیس هستش.
شور اصلاً نمیتونه در حد وستون توی فرکانس ها پایین بره، و مطمئناً با وستون، خیلی بهتر میتونین تفاوت ها رو در فرکانس های پایین احساس کنین و متوجه بشین؛ با شور، تفاوت ها خیلی کمترن و اگر فرکانس از یک حدی پایینتر بیاد دیگه به سختی چیزی میشنوین.
در نهایت این اختلاف کیفیت و کمیت توی بیس، باعث میشه که صدای شور نسبت به وستون مقداری DRY به نظر بیاد
البته ذائقۀ شخصیم اینه که بیس توی وستون مقداری سریع تر محو بشه و به اصطلاح decay سریعتری داشته باشه
Dry : Lack of reverberation or delay as produced by a damped environment. May comes across as fine grained and lean. Opposite of Wet.
Decay : The fadeout of a note, it follows the attack
.
مید: از لحاظ کمی میتونم بگم مید توی وستون اغراق شده تر از شور هستش از لحاظ کیفیت خب بدون شک برتری دوباره با وستون هست، ولی نکته ایی که اینجا هست اینه که صدای خواننده توی وستون به نظرم مهمترین شاخصۀ صداییش هست که در عین اینکه مقداری تأکید شده تر از شور هست ولی بیشتر از اون فوق العاده تمیز و طبیعی تر از شور هست.
تریبل: بیشترین اختلاف دو هدفون توی این قسمت هستش. از لحاظ مقدار تریبل بخوام بگم، در اکثر حالات مقدار تریبل شور بیشتر از وستون هستش ولی یک اتفاق خیلی مهمی که اینجا میفته اینه که شور به سرعت دچار رول آف میشه از اونطرف صداش سریعاً شروع به سوت کشیدن می کنه این قضیه بعضاً باعث میشه که از لحاظ مقداری، شور، تریبل خیلی بیشتری رو در بعضی فرکانس ها داشته باشه ولی همونطور که گفتم، بدلیل رول آفی که داره بعضاً یک سری از فرکانس های بالا رو که توی وستون شنیده میشه، توی شور به صورت کاملاً تیز شنیده میشه یا شنیدنش سخته یا بدتر.
اما یک مطلبی رو که توی قسمت بیس وعده داده بودم، باید اینجا مطرح کنم؛ توی قسمت بیس، گفتم مقدار بیس وستون از شور بیشتره؛ یکی از دلایل خیلی مهمی که باعث میشه این مسئله وضوح بیشتری پیدا کنه و آشکار تر بشه، همین رول آف و سوت کشیدن شور هستش. وقتی هدفون شروع می کنه به سوت کشیدن، منطقاً انسان صدای هدفون رو کم می کنه تا اون سوت کشیدن باعث آزار نشه، وقتی صدا رو کم می کنید، سطح بلندی همۀ فرکانس ها با هم کاهش پیدا می کنه (در حالت ایده آل)، در کل این مسئله باعث میشه که اختلاف مقدار بیس بین شور و وستون، بیشتر از اون چیزی که واقعاً هست، نشون داده بشه. مثلاً اگر شما آهنگی رو با ولوم متوسط یا پایین (نه ولوم ایده آل) گوش بدین؛ دیگه اختلافی در این حد بین مقدار بیس این دو هدفون پیدا نمی کنین.
سبک صدای کلی، امضای صوتی، سوند استیج، ایمجینگ، تفکیکه ساز (instrumental separation):
در یک کلام شور صدای سرد تر و بازتری نسبت به وستون داره؛ به نظر من سبک صدا رو مقدار بیس، مید، تریبل تعیین می کنن نه کیفیت اونها
فکر کنم باید در مورد صدای باز و منظور من از این کلمه بیشتر توضیح بدم؛ وقتی دارین به شور گوش میدین احساس میکنین فاصلتون با نوازنده ها کاملاً بیشتر از وقتیه که دارین با وستون گوش میدین. با وستون احساس می کنین کاملاً روی سازها دقیق هستین بارزترینش موقعی هستش که خواننده شروع به خوندن می کنه. این خاصیت شور، وقتی برای اولین لحظه به موسیقی کلاسیک گوش میدین، حس بهتری رو نسبت به صدای وستون بهتون میده. در کل توی این قسمت باید بگم که صدای وستون بیشتر داخل سر آدم هستش و شور بیشتر بیرون سر (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
خب همونطور که گفتم وقتی دارین با شور به آهنگ گوش میدین، فکر می کنین توی ردیف 5 کنسرت هستین و نوازنده ها رو اکثراً روی یک خط و 2 بعدی تصور خواهید کرد ولی با وستون کاملاً به نوازنده ها نزدیک هستین و در اصل احساس میکنین نوازنده ها روی یدونه نیم دایره هستن و شما در مرکز اون نیم دایره نشستین، پس تفکیکه ساز با وستون کاملاً بهتره. در مقایسه با شور، با وستون گوش دادن، مثل دیدن با تلویزیون سه بعدی میمونه و شور همون تلویزیون دو بعدی
وقتی با وستون آهنگ گوش میدین به راحتی میتونین روی یدونه ساز تمرکز کنین به طور مثال من که از تمرکز روی ساز درام خیلی لذت میبرم، وقتی داشتم ترک مربوط به دریم تیتر رو گوش میدادم، کاملاً حرکات مختلف درام برام آشکار و خیلی واضح تر از موقعی بود که داشتم با شور گوش میدادم.
یکی از نکات خیلی مهم دیگه ایی که باید اینجا بگم اینه که وقتی آهنگ شلوغ میشه (چه آهنگ کلاسیک و چه متال) شور اختلاف بیشتری با وستون پیدا می کنه. با شلوغ شدن آهنگ، شور خیلی سریع کنترلش رو از دست میده ولی وستون کاملاً آروم تر باقی میمونه.
در نهایت سبک صدای کلی شور کاملاً پرانرژی تر و برجسته تره. کاملاً سبک صداش طوریه که می خواد بعضی فرکانس ها رو به قول اونوریا توی صورتت بکوبه و همونطور که قبلاً هم به نحوه های مختلف گفتم، کاملاً توی بعضی فرکانس های بالا EDGY هستش.
Edgy : Too much high frequency response. Trebly. Harmonics are too strong relative to the fundamentals. Distorted, having unwanted harmonics that add an edge or raspiness.
از اونور وستون کاملاً متعادل تر و همیشه نرم تر و فاقد هرگونه بزرگنمایی چشم گیری هستش و این حس رو بهتون میده که همیشه در کنترلتونه
امیدوارم دو چیز رو فراموش نکرده باشین که ابتدای متن گفتم:
" صدای این هدفون (وستون) وابستگی تقریباً زیادی به سری انتخابی شما داره؛ بهترین و شفاف ترین صدا رو با سری فوم (shure olive) سایز بزرگ (چیزی که توی جعبۀ وستون نیست.) بدست آوردم؛ صدای وستون با سری های دیگه، یعنی حتی با سری سیلیکونی، تیره تر بود."
" در تمام مدت تست هدفون وستون ، از روی دکمۀ تریبل روی آمپلیفایر، روی I (به معنای زیاد کردن تریبل) بود و تمام مدت تست هدفون شور، دکمۀ تریبل روی آمپلیفایر، روی 0 (به معنای دست کاری نکردن تریبل) بود"
با تشکر از وقتی که گذاشتید.
salar_221
21-08-2012, 10:25
چند هفته ایی میشه که هدفون جدیدم دستم رسیده (وستون 4R ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) ) چون حتماً باید این هدفون رو با هدفون دیگه ایی مقایسه می کردم (چونکه استفاده از یک ریویو که توش فقط یک تک هدفون توصیف شده، کار خیلی سختیه و کاربریش خیلی کمه ) ولی از اونور تنها هدفون مناسبم، هدفون قبلیم یعنی شور se315 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بود. خب این دو تا از لحاظ قیمت هیچ شباهتی نسبت به هم ندارن وستون توی آمازون حدود 490 دلار ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و شور حدود 180 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خلاصه این چند هفته در عین اینکه داشتم به صدای هدفون جدید عادت می کردم، همیشه این سول توی ذهنم بود که مقایسه ایی انجام بدم یا نه. در نهایت پیش خودم گفتم که لااقل در حد یک نوشتار مقایسه ایی، به این فروم و دوستان مدیون هستم پس شروع به نوشتن کردم ولی بخاطر اینکه این مقایسه به هیچ وجه از لحاظ عملی کمکی به کسی نمی کنه (به علت اختلاف قیمت زیاد دو هدفون) از دوستان عذر می خوام.
از طرف دیگه لازمه که بگم، تمام مطالبی که اینجا نوشتم، حاصل برداشت های خودم با گوش دادن به تراک هایی هست که در ادامه نام بردم و نوشتم رو براساس مقایسه پی گیری کردم، تا بیشترین جامعیت ممکن رو داشته باشه.
برای توصیف صدایی مجبور شدم از اصطلاحات توصیف صدا استفاده کنم، اونهایی که غریبتر هستن رو توضیحشون رو توی متن قرار دادم، برای توضیحات بیشتر به اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مراجعه کنید یا از خودم بپرسین تا منظورم رو بیشتر باز کنم.
ممنون از اینکه وقت میزارید.
شرایط تست: من از بهترین (تنها) چیزهایی که در اختیار داشتم استفاده کردم. لپ تاپم (asus n55sf ) به عنوان منبع صوتی، از نرم افزار winamp به عنوان نرم افزار صوتی، از headstage usb dac cable ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70c9) به عنوان دک و از headstage arrow 4G ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 70c9) به عنوان آمپلی فایر استفاده کردم.
آهنگ ها اینها بودن:
1- Symphoney X- Paradise lost album (2007)- Domination
2- Dream Theater- Six Degrees of Inner Turbulence album (2002)- Six Degrees of Inner Turbulence: IV. The Test That Stumped Them All
3- Beethoven- Symphony No. 9 in D minor Op. 125 'Ode an die Freude' - Scherzo, molto vivace
4- Vivaldi- Le Quattro Stagioni- Concerto No.2 In G Minor Op. 8 No. 2, Rv315, Summer
5- Tchaikovsky- Swan Lake ballet op.20- Finale Allegro Agitato
2 تا توضیح کلی دیگه مونده که لازمه قبل از رفتن سر اصل مطلب بگم
یکی اینکه که من برای وستون سری اضافه هم سفارش دادم؛ صدای این هدفون وابستگی تقریباً زیادی به سری انتخابی شما داره؛ بهترین و شفاف ترین صدا رو با سری فوم (shure olive) سایز بزرگ (چیزی که توی جعبۀ وستون نیست.) بدست آوردم؛ صدای وستون با سری های دیگه، یعنی حتی با سری سیلیکونی، تیره تر بود.
دومی اینکه من در کل مدت این تست تمامی اکولایزر ها رو خاموش کردم و فقط در تمام مدت تست هدفون وستون ، از روی دکمۀ تریبل روی آمپلیفایر، روی I (به معنای زیاد کردن تریبل) بود و تمام مدت تست هدفون شور، دکمۀ تریبل روی آمپلیفایر، روی 0 (به معنای دست کاری نکردن تریبل) بود
کیفیت ساخت، وسایل جانبی:
از لحاظ تنوع سری، هر دو هدفون با ست کامل همراه هستن
شور: 3 جفت سری از جنس سیلیکون (توسی shure silicone grey )، سه جفت سری فوم (shure olive)، یک جف سری پرچم سه گانه triple flange یک جفت سری فوم زرد و در نهایت یک جعبۀ برزنتی و وسیلۀ تمیز کردن
وستون: 3 جفت سری سیلیکون (توسی)، 3 جفت سری سیلیکون (سفید)، 3 جفت سری فوم (comply P-Series ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]))، یک جف سری پرچم سه گانه triple flange ، جعبۀ حمل مقاوم در برابر ضربه و آب ، وسیلۀ تمیز کردن به همراه برس در انتهای اون، رابط تنظیم کنندۀ ولوم، آداپتور تبدیل سوکت 3.5 میلیمتری به 6.35 میلیمتری
در مورد کیفیت ساخت بدنۀ هدفون، هردو کیفیت ساخت بالایی دارن و ایرادی نمیشه بهشون گرفت. در مورد کابل هدفون، اول از همه خب کابل شور به نظرم واقعاً بلنده (162 cm ) و کابل وستون خیلی بهتره ( 127 cm ) در مورد کیفیت ساخت، از لحاظ ظاهری کابل شور با کیفیت تر و دقیق تر بگم، کاملاً مستحکم تر به نظر میاد. جدا کنندۀ Y قسمت سوکت هدفون و خود کابل کاملاً محکمتر از شور هستن و البته بزرگتر
البته این ها به معنای این نیست که کابل وستون از لحاظ الکتریکی دچار ضعفه و جنسش خوب نیست، چونکه این کابل همون کابلیه که توی هدفون های کاستوم 1000 دلاری به کار میره.
54845 54846 54847
54848
بیس:
از لحاظ مقدار بیس، میتونم بگم وستون مقدار بیشتری از بیس رو نسبت به شور تحویل شما میده؛ البته این اختلاف کمه ولی یکی از دلایل اصلی این اختلاف، ریشه در تفاوت فاحش این دو هدفون در پخش فرکانس های بالا داره که بعداً بیشتر توضیح میدم.
در فرکانس های پایین، از لحاظ کیفیت وستون کاملاً برتره؛ این اختلاف کاملاً بیشتر از اختلافشون توی مقدار بیس هستش.
شور اصلاً نمیتونه در حد وستون توی فرکانس ها پایین بره، و مطمئناً با وستون، خیلی بهتر میتونین تفاوت ها رو در فرکانس های پایین احساس کنین و متوجه بشین؛ با شور، تفاوت ها خیلی کمترن و اگر فرکانس از یک حدی پایینتر بیاد دیگه به سختی چیزی میشنوین.
در نهایت این اختلاف کیفیت و کمیت توی بیس، باعث میشه که صدای شور نسبت به وستون مقداری DRY به نظر بیاد
البته ذائقۀ شخصیم اینه که بیس توی وستون مقداری سریع تر محو بشه و به اصطلاح decay سریعتری داشته باشه
Dry : Lack of reverberation or delay as produced by a damped environment. May comes across as fine grained and lean. Opposite of Wet.
Decay : The fadeout of a note, it follows the attack
.
مید: از لحاظ کمی میتونم بگم مید توی وستون اغراق شده تر از شور هستش از لحاظ کیفیت خب بدون شک برتری دوباره با وستون هست، ولی نکته ایی که اینجا هست اینه که صدای خواننده توی وستون به نظرم مهمترین شاخصۀ صداییش هست که در عین اینکه مقداری تأکید شده تر از شور هست ولی بیشتر از اون فوق العاده تمیز و طبیعی تر از شور هست.
تریبل: بیشترین اختلاف دو هدفون توی این قسمت هستش. از لحاظ مقدار تریبل بخوام بگم، در اکثر حالات مقدار تریبل شور بیشتر از وستون هستش ولی یک اتفاق خیلی مهمی که اینجا میفته اینه که شور به سرعت دچار رول آف میشه از اونطرف صداش سریعاً شروع به سوت کشیدن می کنه این قضیه بعضاً باعث میشه که از لحاظ مقداری، شور، تریبل خیلی بیشتری رو در بعضی فرکانس ها داشته باشه ولی همونطور که گفتم، بدلیل رول آفی که داره بعضاً یک سری از فرکانس های بالا رو که توی وستون شنیده میشه، توی شور به صورت کاملاً تیز شنیده میشه یا شنیدنش سخته یا بدتر.
اما یک مطلبی رو که توی قسمت بیس وعده داده بودم، باید اینجا مطرح کنم؛ توی قسمت بیس، گفتم مقدار بیس وستون از شور بیشتره؛ یکی از دلایل خیلی مهمی که باعث میشه این مسئله وضوح بیشتری پیدا کنه و آشکار تر بشه، همین رول آف و سوت کشیدن شور هستش. وقتی هدفون شروع می کنه به سوت کشیدن، منطقاً انسان صدای هدفون رو کم می کنه تا اون سوت کشیدن باعث آزار نشه، وقتی صدا رو کم می کنید، سطح بلندی همۀ فرکانس ها با هم کاهش پیدا می کنه (در حالت ایده آل)، در کل این مسئله باعث میشه که اختلاف مقدار بیس بین شور و وستون، بیشتر از اون چیزی که واقعاً هست، نشون داده بشه. مثلاً اگر شما آهنگی رو با ولوم متوسط یا پایین (نه ولوم ایده آل) گوش بدین؛ دیگه اختلافی در این حد بین مقدار بیس این دو هدفون پیدا نمی کنین.
سبک صدای کلی، امضای صوتی، سوند استیج، ایمجینگ، تفکیکه ساز (instrument separation):
در یک کلام شور صدای سرد تر و بازتری نسبت به وستون داره؛ به نظر من سبک صدا رو مقدار بیس، مید، تریبل تعیین می کنن نه کیفیت اونها
فکر کنم باید در مورد صدای باز و منظور من از این کلمه بیشتر توضیح بدم؛ وقتی دارین به شور گوش میدین احساس میکنین فاصلتون با نوازنده ها کاملاً بیشتر از وقتیه که دارین با وستون گوش میدین. با وستون احساس می کنین کاملاً روی سازها دقیق هستین بارزترینش موقعی هستش که خواننده شروع به خوندن می کنه. این خاصیت شور، وقتی برای اولین لحظه به موسیقی کلاسیک گوش میدین، حس بهتری رو نسبت به صدای وستون بهتون میده. در کل توی این قسمت باید بگم که صدای وستون بیشتر داخل سر آدم هستش و شور بیشتر بیرون سر (امیدوارم منظورم رو رسونده باشم)
خب همونطور که گفتم وقتی دارین با شور به آهنگ گوش میدین، فکر می کنین توی ردیف 5 کنسرت هستین و نوازنده ها رو اکثراً روی یک خط و 2 بعدی تصور خواهید کرد ولی با وستون کاملاً به نوازنده ها نزدیک هستین و در اصل احساس میکنین نوازنده ها روی یدونه نیم دایره هستن و شما در مرکز اون نیم دایره نشستین، پس تفکیکه ساز با وستون کاملاً بهتره. در مقایسه با شور، با وستون گوش دادن، مثل دیدن با تلویزیون سه بعدی میمونه و شور همون تلویزیون دو بعدی
وقتی با وستون آهنگ گوش میدین به راحتی میتونین روی یدونه ساز تمرکز کنین به طور مثال من که از تمرکز روی ساز درام خیلی لذت میبرم، وقتی داشتم ترک مربوط به دریم تیتر رو گوش میدادم، کاملاً حرکات مختلف درام برام آشکار و خیلی واضح تر از موقعی بود که داشتم با شور گوش میدادم.
یکی از نکات خیلی مهم دیگه ایی که باید اینجا بگم اینه که وقتی آهنگ شلوغ میشه (چه آهنگ کلاسیک و چه متال) شور اختلاف بیشتری با وستون پیدا می کنه. با شلوغ شدن آهنگ، شور خیلی سریع کنترلش رو از دست میده ولی وستون کاملاً آروم تر باقی میمونه.
در نهایت سبک صدای کلی شور کاملاً پرانرژی تر و برجسته تره. کاملاً سبک صداش طوریه که می خواد بعضی فرکانس ها رو به قول اونوریا توی صورتت بکوبه و همونطور که قبلاً هم به نحوه های مختلف گفتم، کاملاً توی بعضی فرکانس های بالا EDGY هستش.
Edgy : Too much high frequency response. Trebly. Harmonics are too strong relative to the fundamentals. Distorted, having unwanted harmonics that add an edge or raspiness.
از اونور وستون کاملاً متعادل تر و همیشه نرم تر و فاقد هرگونه بزرگنمایی چشم گیری هستش و این حس رو بهتون میده که همیشه در کنترلتونه
امیدوارم دو چیز رو فراموش نکرده باشین که ابتدای متن گفتم:
" صدای این هدفون (وستون) وابستگی تقریباً زیادی به سری انتخابی شما داره؛ بهترین و شفاف ترین صدا رو با سری فوم (shure olive) سایز بزرگ (چیزی که توی جعبۀ وستون نیست.) بدست آوردم؛ صدای وستون با سری های دیگه، یعنی حتی با سری سیلیکونی، تیره تر بود."
" در تمام مدت تست هدفون وستون ، از روی دکمۀ تریبل روی آمپلیفایر، روی I (به معنای زیاد کردن تریبل) بود و تمام مدت تست هدفون شور، دکمۀ تریبل روی آمپلیفایر، روی 0 (به معنای دست کاری نکردن تریبل) بود"
با تشکر از وقتی که گذاشتید.
سلام
بسیار بسیار مبارکتون باشه
امیدوارم به اون ایده الی که میخواستین نزدیک باشه و به زودی با 4.ai برامون یه مقایسه ای انجام بدین.
رویو و مقایسه بسیار خوب و کاملی بود و براحتی با مزایای این دو هدفون اشنامون کردین.
با تشکر
سلام
بسیار بسیار مبارکتون باشه
امیدوارم به اون ایده الی که میخواستین نزدیک باشه و به زودی با 4.ai برامون یه مقایسه ای انجام بدین.
رویو و مقایسه بسیار خوب و کاملی بود و براحتی با مزایای این دو هدفون اشنامون کردین.
با تشکر
ممنون
راستش اونموقع که می خواستم این مدل رو بخرم با بیشترین احتمال، بهترین انتخاب ممکنم بود (هنوز heir audio 4Ai نیومده بود.)
این هدفون توی کیفیت هیچ کاستی ایی نداره، تنها تغییری که من دوست دارم توش بدم توی قسمت کمیته
بیسش مقدارش یک کوچولو کمتر بشه و decay سریعتر
تریبلش مقداری بیشتر بشه
البته من الأن با کمک آمپلی فایر و سری، مقدار تریبل رو در حد مناسبی خوب کردم
ولی همونطور که گفتم، صدای خواننده توی این هدفون با اینکه کاملاً مشخصه مقداری اغراق شدست، ولی اونقدر تمیز و قشنگه که من که حیفم میاد دست بهش بزنم
در مورد 4ai خب من استقبال می کنم :31: ولی خب قضیۀ ریویو زمان بره (من به burn in مغزی و اثر هاله ایی اعتقاد دارم) همین الأن چند تا قسمت دیگه می خواستم به ریویو اضافه کنم ولی وقت نبود، امیدوارم وقت بشه
فکر کنم الأن وقتشه که یک توضیحات کوچولویی در مورد اون جمله ایی که اول پست قبلیم زدم بدم؛ یعنی این جمله:
(چونکه استفاده از یک ریویو که توش فقط یک تک هدفون توصیف شده، کار خیلی سختیه و کاربریش خیلی کمه )
بهتره توضیح رو اینطور شروع کنم
شما چطور از یک ریویو استفاده میکنید؟ شما چطور واژه هایی مثل بیس زیاد، صدای گرم و ... رو برای خودتون تعریف می کنین و بعدش می گین فلان هدفون گرمه یا ...؟
آیا جز اینه که ما در واقع توی ذهنمون معیاری داریم و در اصل داریم صدای شنیده شده رو با اون معیار میسنجیم؟ پس اگر قبول کنیم که هممون این معیار ذهنی رو داریم، و قبول کنیم که این معیار ذهنی برای افراد مختلف بعضاً متفاوته، پس چطور می خوایم از ریویویی که یک نفر در مورد یک هدفون مینویسه، استفاده کنیم؟
خب پس همینجا فهمیدیم که وقتی کسی می گه صدای هدفونی گرمه یا بیسش زیاده، سریعاً باید بپرسیم در مقابل کی؟ در مقایسه با کدوم مدل؟
مثلاً اگر کسی قبلاً هدفونش وستون3 بوده باشه و بعد بیاد وستون 4 رو گوش بده، توی ریویوش مینویسه که وستون 4 بیس متعادلی داره؛ از اونور اگر کسی از fischer audio dba02 اومده باشه و به صدای وستون گوش بده، میگه وستون کاملاً صدای گرمی داره
خب پس میبینین که بنابر اینکه طرف از کجا اومده باشه، بعضاً توصیفش از صدای هدفون متفاوت میشه (مگر اینکه طرف معیارش رو موسیقی زنده گذاشته باشه که اون هم حرف در موردش زیاده و عملی بودنش خیلی خیلی کمه) پس کسی که می خواد از ریویوی یک فرد استفاده کنه، لازمه که توی یک نقطه خودش رو با اون فرد نویسنده، کالیبره کنه
از اونور کسی هم که می خواد درخواست راهنمایی برای خرید هدفون بکنه، باید منظورش رو از واژه هایی مثل بیس زیاد و ... مشخص کنه، وقتی می گه بیس زیاد یا متعادل یا ... منظورش چیه؟ بیس متعادل برای من با بیس متعادل برای شما متفاوته، اون چیزی که جامعیت داره، فقط مقایسه و تفاوت هدفون هاست
مثلاً کسی که برای راهنمایی خرید هدفون میاد به جای اینکه بگه من بیس زیاد می خوام، بگه من بیسی می خوام که از مثلاً فلان مدل بیشتر بیس داشته باشه
پس چه راهنمایی شونده و چه راهنمایی کننده لازمه تا گوش هاشون رو جایی با هم کالیبره و تنظیم کنن.
Mojtaba_m2
21-08-2012, 15:48
با درود و عرض خسته نباشید
دوستان من تازه دارم از دنیای هندفری های ارزون قیمت (البته نه بی کیفیت) دل میکنم و به همین دلیل نمیخوام فعلا زیاد هزینه کنم
به نظر شما بهترین in ear زیر 100 تومان چیه؟
فعلا مد نظرم MEE A151 هست
البته اضافه کنم که من هیچ شرکتی رو با Beats By Dr.Dre یا همون Monster معروف عوض نمیکنم. چون هم کیفیتش فوق العاده ست، هم سفارشی سازی داره و هم معمولا با گوشی خودم (HTC One X) که خودش پردازنده beats داره موزیک گوش میدم.
اما خوب هم فعلا اونقدر پول ندارم و هم beats اصل جایی گیر نمیاد...
با تشکر
Mojtaba_m2
21-08-2012, 23:33
دوستان نظرتون درباره TDK TH-EB800 چیه؟
چون تقویت شده توسط Dr.Dre هست و قیمت مناسبی داره نظرم راجع بهش جلب شد. چطوره؟
20-20000 hz
104 dB
16 ohm
noise canceling
vahidhfq
22-08-2012, 02:36
سلام دوستان
من یه headphone خوب میخوام واسه موزیک یه چیز آماتور در حد قیمت sennheiser hd 220 از این مدل خوشم میاد اما به خاطر اینکه می خوام خارج از منزل و محیط اداری هم استفاده کنم رنگش یک مقدار ...
این رو هم بگم بیشتر با ipad موزیک گوش میدم
ممنون میشم تو انتخاب کمکم کنید
hooss128
22-08-2012, 07:59
یه هدفون کم قیمت ترجیحا حدود 50 تومان می خوام ، توی برند سنهایزر یا akg چیزی پیدا میشه با این قیمت ؟
ظاهرش هم برام مهمه و همچنین کیفیت
بیشتر هم فیلم و آهنگ گوش میدم
اگه آدرس مغازه داری خوش انصاف رو توی اصفهان هم دارید بدید
salar_221
22-08-2012, 17:18
دوستان نظرتون درباره TDK TH-EB800 چیه؟
چون تقویت شده توسط Dr.Dre هست و قیمت مناسبی داره نظرم راجع بهش جلب شد. چطوره؟
20-20000 hz
104 dB
16 ohm
noise canceling
سلام
دوست عزیز چون هدفونهای بیتس چشمتون رو گرفته هر هدفونی هم تهیه کنین انتظاراتتون رو براورد نخواهد کرد و در نهایت باز بدنبال هدفون مورد نظرتون خواهید بود .
بنظر من صبر کنین و با ارتقا بودجه همون هدفون دلخواهتون رو تهیه کنین تا از دو دلی خلاص بشین.
البته لازم بذکر که هدفونهای بیتس حتی اصلشون هم کیفیت مناسبی ندارن و همون کیفیت صدا رو میتونین از هدفونهای بسیار ارزون تر بدست بیارین ولی خوب تبلیغات هست و چشم و هم چشمی.
این هدفونهایی هم که معرفی کردین و مشخصاتشون رو اعلام کردین هدفونهای معمولی هستن و کیفیت بالایی که انتظارشون رو دارین رو ندارن
موفق باشین
salar_221
22-08-2012, 17:20
سلام دوستان
من یه headphone خوب میخوام واسه موزیک یه چیز آماتور در حد قیمت sennheiser hd 220 از این مدل خوشم میاد اما به خاطر اینکه می خوام خارج از منزل و محیط اداری هم استفاده کنم رنگش یک مقدار ...
این رو هم بگم بیشتر با ipad موزیک گوش میدم
ممنون میشم تو انتخاب کمکم کنید
خوب در نهایت فول سایز میخواین یا داخل گوشی؟یعنی بیرون از منزل اگه رنگش مناسب باشه میتونین فول سایز استفاده کنین؟
vahidhfq
22-08-2012, 19:14
فول سایز می خوام باشه خودم icon hp-360 و beyerdynamic dt 231 pro رو هم خوب دیدم اما میخوام یه چیزی باشه که پشیمون نشم از خریدش
salar_221
22-08-2012, 19:45
فول سایز می خوام باشه خودم icon hp-360 و beyerdynamic dt 231 pro رو هم خوب دیدم اما میخوام یه چیزی باشه که پشیمون نشم از خریدش
بسیار خوب حالا لطف کنین سورس پلیر .نوع صدایی که دوست دارین و حدود قیمتی که مد نظرتون هست رو اعلام کنین تا بهترین تو اون رنج بهتون معرفی بشه.
البته beyerdynamic dt231 هدفون خوبیست ولی بستگی داره به اینکه با صدای مورد علاقه شما هماهنگ هست یا نه.
vahidhfq
22-08-2012, 19:53
حقیقت من یه چیزی میخوام که با سازگاری بالا هم میخوام یا ipad ازش استفاده کنم هم pc در ضمن میخوام که خسته نکنه ادمو چون بعضی وقتا تا 4 5 ساعت موزیک گوش میدم که بیدار باشم 150 تومان
فکر کنم این هم کمک کنه
Impedance matched with iPad is from 16 ohm to 32 ohm
salar_221
22-08-2012, 20:51
حقیقت من یه چیزی میخوام که با سازگاری بالا هم میخوام یا ipad ازش استفاده کنم هم pc در ضمن میخوام که خسته نکنه ادمو چون بعضی وقتا تا 4 5 ساعت موزیک گوش میدم که بیدار باشم 150 تومان
فکر کنم این هم کمک کنه
Impedance matched with iPad is from 16 ohm to 32 ohm
باكمي افزايش بودجه هدفون (earpad) بسيار خوب sennheiser px200 II رو ميتونين تهيه كنين
alireza20
22-08-2012, 20:55
سلام
دکتر به من گفته دیگه از هدفون های inear استفاده نکنم.
یه هدفون میخوام تا حداکثر 40 تومن واز مدلهایی باشه که گیره هاش دور گوش قرار میگیره.پلیر هم سونی سری E .بیس زیاد و دوپس دوپس کردن برام مهم نیست صدای گرم و تفکیک خوب میخوام.
ممنون.
vahidhfq
22-08-2012, 21:12
باكمي افزايش بودجه هدفون (earpad) بسيار خوب sennheiser px200 II رو ميتونين تهيه كنين
ممنون سالار جان اما واقعان در حال حاضر نمینونم بیشتر از این هزینه کنم بین اونایی که گفتم به نظرت کدوم بهتره البته اگه چیزی تو این رنج بهم معرفی کنی ممنون میشم
ursamajor
22-08-2012, 23:56
سلام به دوستان
خب بالاخره بودجه برای یه هدفون جدید جور شد:8: (حدود 300تومن)
من تقریبا به همه سبک های موسیقی گوش میدم البته متال خیلی کم. دوست دارم صدا طبیعی باشه و هیچ اغراقی درش نباشه. از بیس زیاد هم خوشم نمیاد ولی دوست دارم بیس کامل و عمیق باشه. به نظرم صداش اگه سرد باشه بهتره. از سونداستیج هم خیلی خوشم میاد. درمورد کیفیت ساخت هم کاملا راحت باشه و در استفاده طولانی مدت اذیت نکنه.
برای اینکه بهتر منظورم را برسونم چنتا مثال از هدفون فعلیم یعنی K99 میزنم:
K99 بدلیل عمق کم پدها وقتی که زیاد استفاده می کنم روی گوش فشار وارد میکنه و همچنین کوش رو خیلی گرم میکنه و باعث عرق کردن میشه.
بیس در K99 با اینکه کنترل شده است ولی بنظرم درست و حسابی نیست، نه اینکه حجمش کم باشه، بنظرم اون چیزی که باید باشه نیست.
صدای مید هم خیلی خوب نیست یعنی به نظرم مصنوعی میاد.
صدای های نیز خوب اجرا نمیشه به طوری که موسیقی جاز چندان دلچسب نیست.
حالا با این اوصاف چی پیشنهاد میدید؟
خودم M50 مد نظرم هست ولی نمیدونم من رو راضی میکنه یا نه!
امکان خرید از خارج رو هم دارم (امروزه دیگه همه دارن) ولی جایی باشه که به ایران ارسال کنه و با توجه به قیمت دلار و هزینه های جانبی و ارسال میشه حدود 100-120$ هزینه کرد.
تشکر بسیار
armor2011
23-08-2012, 00:47
درود بر شما .
خب دوستان قصد خرید یک هدفون خوب شایدم بیشتر از خوب دارم. ممنون می شم یک راهنمایی توپ کنید خیلی خیلی خیلی ممنون .
بودجه مورد نظرم نهایتش 200 .
مورد استفاده هم بیشتر موزیک و بیشتر موزیک های pop .دوست دارم صداش یبیشتر گرم باشه و باس عمیقی اراعه بده ولی خب باس بیش از حدش تفکیک صدا و جزییات موزیک نابود نکنه . در کنار موزیک که به طرز وحشتانکی گوش می دم برای کنسول دستی هم می خوام به عبارتی برای بازی کردن با کنسول دستی .
راحتی استفاده خوبی داشته باشه بیشتر اوقات بیرون از خونه هستم و در محیط هایی مثل دانشگاه و بیرون برای قدم زدن بشه ازش استفاده کرد .تحقیقاتی انجام دادم اما خب گیج شدم
چند مدل مد نظرم هست نمی دونم پیدا می شه یا خیر از جمله :
"KOSS PORTA PRO"
"SENNHIESER PX 100"
"SENNHISER HD 219 "
دوستان اگر مدل خاصی سراغ دارند معرفی کنند. برای جزییات صدا و باس عمیق و صدای گرم و طبیعی بهتر OPEN AIRE باشه یا CLOSED AIRE ?
یک دنیا تشکر برای راهنمایی هاتون
سلام دوستان
یدونه هدفون بی سیم (یا هدست - منظورم بدون میکروفونه) میخوام بگیرم تا نهایتا 50- 60 تومن . کیفیت واسم خیلی مهمه . هر چند میدونم با این پول چیز خیلی خوبی گیرم نمیاد ولی دوست دارم همین پولی هم که میدم رو جنس خوب بگیرم. همه جور موسیقی هم گوش میکنم . ایرانی - خارجی ، پاپ ، راک ، امبینت ، ترنس ، هاوس و ....
خلاصه اینکه چیزیکه خیلی خیلی واسم مهمه کیفیته و اینکه بتونم دیتیل آهنگ رو خیلی خوب بشنوم .
راستی چون من سرم کوچیک هست پس انعطاف پذیریش هم باید خوب باشه یعنی : امکان تنظیم ارتفاع جهت سهولت در هنگام نصب بر روی سر و امکان چرخش گوشیها به بهترین حالت درخواستی
خودم یه مدل پیدا کردم ولی خوب نمیدونم کیفیتش چجوریه
اسمش اینه : acron Wireless Headset WACO HS65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هدست-اکرون)
راستی این رو هم بگید که اگه بخوام سیم دار بگیرم چقدر تاثیر داره تو کیفیتش
مرسی :40:
salar_221
23-08-2012, 09:36
ممنون سالار جان اما واقعان در حال حاضر نمینونم بیشتر از این هزینه کنم بین اونایی که گفتم به نظرت کدوم بهتره البته اگه چیزی تو این رنج بهم معرفی کنی ممنون میشم
خوب میتونین از همون برند مدل px100 II رو تهیه کنین .
در مورد هدفونهایی که معرفی کردین من تستشون نکردم ولی هیچ رویوی خوب و مثبتی هم ازشون پیدا نکردم.
سلام به همه
بهترين هدفوني كه ميتونين بهم معرفي كنين
1 - سورس پلير Cowon iAudio i9
2 - قيمت واسم مهم نيست
3 - سبك آهنگم : ترنس و پاپ
4 - لطفا اگه ميشه هم In Ear مناسبش رو پيشنهاد كنين هم Full Bass
salar_221
23-08-2012, 09:47
سلام به دوستان
خب بالاخره بودجه برای یه هدفون جدید جور شد:8: (حدود 300تومن)
من تقریبا به همه سبک های موسیقی گوش میدم البته متال خیلی کم. دوست دارم صدا طبیعی باشه و هیچ اغراقی درش نباشه. از بیس زیاد هم خوشم نمیاد ولی دوست دارم بیس کامل و عمیق باشه. به نظرم صداش اگه سرد باشه بهتره. از سونداستیج هم خیلی خوشم میاد. درمورد کیفیت ساخت هم کاملا راحت باشه و در استفاده طولانی مدت اذیت نکنه.
برای اینکه بهتر منظورم را برسونم چنتا مثال از هدفون فعلیم یعنی K99 میزنم:
K99 بدلیل عمق کم پدها وقتی که زیاد استفاده می کنم روی گوش فشار وارد میکنه و همچنین کوش رو خیلی گرم میکنه و باعث عرق کردن میشه.
بیس در K99 با اینکه کنترل شده است ولی بنظرم درست و حسابی نیست، نه اینکه حجمش کم باشه، بنظرم اون چیزی که باید باشه نیست.
صدای مید هم خیلی خوب نیست یعنی به نظرم مصنوعی میاد.
صدای های نیز خوب اجرا نمیشه به طوری که موسیقی جاز چندان دلچسب نیست.
حالا با این اوصاف چی پیشنهاد میدید؟
خودم M50 مد نظرم هست ولی نمیدونم من رو راضی میکنه یا نه!
امکان خرید از خارج رو هم دارم (امروزه دیگه همه دارن) ولی جایی باشه که به ایران ارسال کنه و با توجه به قیمت دلار و هزینه های جانبی و ارسال میشه حدود 100-120$ هزینه کرد.
تشکر بسیار
سلام
هدفون m50 که انتخاب کردین هدفون بسیار خوب و عالی هست ولی همون ایراداتی که در استفاده طولانی مدت به k99 نسبت دادین رو همین هدفون هم داره و اینکه بیسش هم بمراتب قوی تر از k99 هست .
با توجه به انتظاراتی که از صدای هدفون و نوع ساختش دارین توسیه میکنم از هدفونهای sennheiser مدل hd518 و یا مدل hd555 یکی رو انتخاب کنین که به ایده ال شما بسیار نزدیک هستن.
salar_221
23-08-2012, 09:57
درود بر شما .
خب دوستان قصد خرید یک هدفون خوب شایدم بیشتر از خوب دارم. ممنون می شم یک راهنمایی توپ کنید خیلی خیلی خیلی ممنون .
بودجه مورد نظرم نهایتش 200 .
مورد استفاده هم بیشتر موزیک و بیشتر موزیک های pop .دوست دارم صداش یبیشتر گرم باشه و باس عمیقی اراعه بده ولی خب باس بیش از حدش تفکیک صدا و جزییات موزیک نابود نکنه . در کنار موزیک که به طرز وحشتانکی گوش می دم برای کنسول دستی هم می خوام به عبارتی برای بازی کردن با کنسول دستی .
راحتی استفاده خوبی داشته باشه بیشتر اوقات بیرون از خونه هستم و در محیط هایی مثل دانشگاه و بیرون برای قدم زدن بشه ازش استفاده کرد .تحقیقاتی انجام دادم اما خب گیج شدم
چند مدل مد نظرم هست نمی دونم پیدا می شه یا خیر از جمله :
"KOSS PORTA PRO"
"SENNHIESER PX 100"
"SENNHISER HD 219 "
دوستان اگر مدل خاصی سراغ دارند معرفی کنند. برای جزییات صدا و باس عمیق و صدای گرم و طبیعی بهتر OPEN AIRE باشه یا CLOSED AIRE ?
یک دنیا تشکر برای راهنمایی هاتون
باید از اخر جواب بدم
برای داشتن بیس عمیق باید هدفون close باشه (البته نه لزوما ) (و بیس عمیق با بیس قوی خیلی فرق داره ولی در کل هدفونهای open با توجه به نوع ساختارشون از تولید بیس عمیق معذورا)
برای جزییات صدا هیچ تفاوتی بین هدفون close و open نیست
و صدای گرم هم رابطه ای مستقیم با بیس تولیدی هدفون و در کل فرکانسهای پایین داره.
با توجه به بودجتون و نوع هدفونهایی که میپسندین پیشنهاد ما به شما هدفون sennheiser px 200II هست البته بیس خیلی قوی نداره ولی خوب بین هدفونهای فول سایز یا ear pad که بشه براحتی با سورس پرتابل درایو بشه و نیاز به توان بالایی نداشته باشه جزو بهترینهاست
موفق باشین
salar_221
23-08-2012, 10:05
سلام دوستان
یدونه هدفون بی سیم (یا هدست - منظورم بدون میکروفونه) میخوام بگیرم تا نهایتا 50- 60 تومن . کیفیت واسم خیلی مهمه . هر چند میدونم با این پول چیز خیلی خوبی گیرم نمیاد ولی دوست دارم همین پولی هم که میدم رو جنس خوب بگیرم. همه جور موسیقی هم گوش میکنم . ایرانی - خارجی ، پاپ ، راک ، امبینت ، ترنس ، هاوس و ....
خلاصه اینکه چیزیکه خیلی خیلی واسم مهمه کیفیته و اینکه بتونم دیتیل آهنگ رو خیلی خوب بشنوم .
راستی چون من سرم کوچیک هست پس انعطاف پذیریش هم باید خوب باشه یعنی : امکان تنظیم ارتفاع جهت سهولت در هنگام نصب بر روی سر و امکان چرخش گوشیها به بهترین حالت درخواستی
خودم یه مدل پیدا کردم ولی خوب نمیدونم کیفیتش چجوریه
اسمش اینه : acron Wireless Headset WACO HS65 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]هدست-اکرون)
راستی این رو هم بگید که اگه بخوام سیم دار بگیرم چقدر تاثیر داره تو کیفیتش
مرسی :40:
تویه این رنج قیمت تاثیر زیادی نداره ولی خوب این رو میتونم بگم که این هدفونی که انتخاب کردین اگه با سیم بود قیمتش نصف قیمت فعلیش میشد.
پیشنهاد میشه akg k44 تهیه کنین که هدفون با کیفیت و مناسبی هست.
salar_221
23-08-2012, 10:12
سلام به همه
بهترين هدفوني كه ميتونين بهم معرفي كنين
1 - سورس پلير Cowon iAudio i9
2 - قيمت واسم مهم نيست
3 - سبك آهنگم : ترنس و پاپ
4 - لطفا اگه ميشه هم In Ear مناسبش رو پيشنهاد كنين هم Full Bass
سلام
هدفون های فولسایز رو با این سورس پلیر کنار بزارین چون نیاز به امپ برای درایو شدن خواهند داشت.
ولی از بین هدفونهای داخل گوشی یکی از بهترینهای حال حاضر هدفون heir audio 4.ai که جدیدا تولید شده و نظر بسیاری از منتقدین رو هم جلب کرده.با توجه به نوع صدایی که داره قیمت مناسبی هم داره که 399$ هست و با لوازم جانبی مورد نیازش حدود 550 $ خواهد بود
البته اگه برای سبک ترنس بیس قوی تر مورد نیازتون باشه هدفون sennheiser ie8 رو میتونین تهیه کنین.
vahidhfq
23-08-2012, 10:34
خیلی لطف کردی سالار جان
ursamajor
23-08-2012, 10:43
سلام
هدفون m50 که انتخاب کردین هدفون بسیار خوب و عالی هست ولی همون ایراداتی که در استفاده طولانی مدت به k99 نسبت دادین رو همین هدفون هم داره و اینکه بیسش هم بمراتب قوی تر از k99 هست .
با توجه به انتظاراتی که از صدای هدفون و نوع ساختش دارین توسیه میکنم از هدفونهای sennheiser مدل hd518 و یا مدل hd555 یکی رو انتخاب کنین که به ایده ال شما بسیار نزدیک هستن.
ممنون از پاسختون
یک نکته رو فراموش کردم بگم و اون اینکه میخوام هدفون بسته یا نیمه باز باشه چون نمی خواهم برای بقیه مثل اسپیکر باشه!
rshafiiy
23-08-2012, 11:59
ببخشید ربطی به این تاپیک نداره ولی من چند آهنگ خیلی با کیفیت واسه تست هدفون لازم دارم . از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟
salar_221
23-08-2012, 12:31
ممنون از پاسختون
یک نکته رو فراموش کردم بگم و اون اینکه میخوام هدفون بسته یا نیمه باز باشه چون نمی خواهم برای بقیه مثل اسپیکر باشه!
خوب در این صورت فقط میتونین sennheiser hd 25 و یا همون m50 رو تهیه کنین.
salar_221
23-08-2012, 12:34
ببخشید ربطی به این تاپیک نداره ولی من چند آهنگ خیلی با کیفیت واسه تست هدفون لازم دارم . از کجا می تونم دانلود کنم ؟؟
خیلی راحت تو google اسم اهنگ مورد علاقه بهمراه .flac تایپ کنین و بعد دانلود کنین.
اگه خیلی با کیفیت مورد نیاز هست در انتها این مشخصه هم وارد کنین. 196/24
ursamajor
23-08-2012, 13:21
خوب در این صورت فقط میتونین sennheiser hd 25 و یا همون m50 رو تهیه کنین.
از همین نگران بودم که اخرش برسم به همین m50.:13:
خب به هرحال کاریش نمیشه کرد. حالا این m50 رو از کجا میتونم تهیه کنم که قیمت خیلی خوبی داشته باشه؟ تو سایت تهران ملودی که زده 340 تومن.
راه منطقیش اینه که شما آهنگ مورد علاقت رو با فرمت فلک از سایت قابل اعتماد (برای من تورنت) دانلود کنی
بنابر نظر اهل فن، فلک بالاتر از 16bit/44100hz بی معنیه
اما یک روش درست تر هم برای تست هدفون هست؛ ولی یک مقداری مقدمه می خواد که یک موقع شما الکی انرژی برای اونیکی روش نزاری
کیفیت آهنگ ها فقط با فرمت یا بیتریتشون تأیین نمیشن منطقاً
بلکه کیفیت ضبط و مستر نقش خیلی مهمی توی این قضیه داره
پس شما نه تنها باید آهنگی که برای تست هدفون انتخاب می کنین بیت ریت بالایی داشته باشه، بلکه کیفیت ضبط و مستر خوبی هم داشته باشه
حالا سوال اینه که هدفون شما چقدر با کیفیته؟ ستاپتون چیه؟ اونقدر ستاپ و هدفونتون عالی هست که مثلاً کیفیت ضبط و مستر نچندان خوب به عنوان محدودیت براش شناخته بشه؟
یا از اونور، گیریم ستاپ شما اونقدر با کیفیت بود که کیفیت ضبط و مستر نچندان خوب به عنوان محدودیت براش باشه و شما با ترک های خیلی با کیفیت هدفون رو تست کردید، ولی آیا وقتی می خواید برای دل خودتون آهنگ گوش بدین همۀ تراک ها یا بخش اعظمشون همونقدر کیفیت ضبط و مستر خوبی دارن؟
پس توصیۀ من اینه که با ترک هایی که معمولاً گوش میدید و یا فکر می کنیند اکثراً در دسترس دارن (حتماً از فرمتهای لاسلس باشه البته) به آهنگ گوش بدید
hooss128
23-08-2012, 14:59
یه هدفون کم قیمت ترجیحا حدود 50 تومان می خوام ، توی برند سنهایزر یا akg چیزی پیدا میشه با این قیمت ؟
salar_221
23-08-2012, 15:11
از همین نگران بودم که اخرش برسم به همین m50.:13:
خب به هرحال کاریش نمیشه کرد. حالا این m50 رو از کجا میتونم تهیه کنم که قیمت خیلی خوبی داشته باشه؟ تو سایت تهران ملودی که زده 340 تومن.
اصلا با شما موافق نیستم.
اتفاقا جایه بسیار خوشحالی و سعادتمندی که بعد از کلی تحقیق و پرس و جو به m50 رسیدین.مگه m50 چه ایرادی داره میگین کاریش نمیشه کرد؟(جز چند ایراد کوچیک در جنس ساخت که مطمعن باشین اگه مثل بقیه شرکتها به ظاهر و جنس اهمیت میداد بجای کیفیت صدا , حالا حالا ها باید منتظر میموندیم تا بودجه تهیه این هدفون رو جمع کنیم.
در هر صورت بغیر از جنس و نحوه ساخت صدای این هدفون بدون شک در رده 2 برابر قیمت خودش هست.
باید خوشحال باشین که به برندهای اماتور تبلیغی و غیر حرفه ای نرسیدین.
salar_221
23-08-2012, 15:13
بله پیدا میشه ولی داخل گوشی یا فول سایز؟
armor2011
23-08-2012, 15:25
باید از اخر جواب بدم
برای داشتن بیس عمیق باید هدفون close باشه (البته نه لزوما ) (و بیس عمیق با بیس قوی خیلی فرق داره ولی در کل هدفونهای open با توجه به نوع ساختارشون از تولید بیس عمیق معذورا)
برای جزییات صدا هیچ تفاوتی بین هدفون close و open نیست
و صدای گرم هم رابطه ای مستقیم با بیس تولیدی هدفون و در کل فرکانسهای پایین داره.
با توجه به بودجتون و نوع هدفونهایی که میپسندین پیشنهاد ما به شما هدفون sennheiser px 200II هست البته بیس خیلی قوی نداره ولی خوب بین هدفونهای فول سایز یا ear pad که بشه براحتی با سورس پرتابل درایو بشه و نیاز به توان بالایی نداشته باشه جزو بهترینهاست
موفق باشین
ممنون از پاسخ شما .برای داشتن صدای گرم و طبیعی بهتر هدفون مورد نظر کدوم بیس داشته باشه؟ بیس قوی یا بیس عمیق؟ (در یک حالت کلی و خارج از مسعله هدفون من از ایرفون e 630 و e 830 برند کریتیو استفاده کردم به طرز عجیبی بیس قدرتمندی داشت ولی خب باعث می شد کیفیت کلی موزیک پایین بیاد خیلی از جزییات و نواخت های ریز موزیک ها در مقابل این بیس به گوش نمی رسید ) به همین خاطر به نظر شما برای داشتن یک صدای خوب بهتر بگم دلنشین کدوم حالت بهتر هست ؟
هدفون مورد نظر که گفتم اولین مورد koss porta pro نظرتون در موردش چیه؟ و اینکه هدفون نام بردین به راحتی با پلیرهای پورتابل و کنسول بازی مچ می شه ؟ پلیر استفاده می کنم creative zen x fi هست .
می خواستم بدونم هدفون ها هم از قابلیت voice cancelling بهره مند هستند؟ به طور مثال هدفون نام بردید یا خودم ذکر کردم چنین قابلیتی دارند؟
ممنون می شم اگر نمایندگی یا مکان مطمعنی برای خرید هدفون(تهران) می شناسید معرفی کنید.
بعد در این زمینه ایرفون تا رنج قیمت 70 هزارتومن محصول خاصی هست؟ قبلنا یک مدل i river داشتم به شدت ازش راضی بودم ولی متاسفانه در عین ناباوری گمش کردم .ممنون می شم مدل خاصی می شناسید معرفی کنید .معذرت برای سوال های فراوان
keymaker
23-08-2012, 15:28
دوستان عزیز کسی قیمت الان Klipsch S5i رو میدونه ؟!
salar_221
23-08-2012, 16:34
ممنون از پاسخ شما .برای داشتن صدای گرم و طبیعی بهتر هدفون مورد نظر کدوم بیس داشته باشه؟ بیس قوی یا بیس عمیق؟ (در یک حالت کلی و خارج از مسعله هدفون من از ایرفون e 630 و e 830 برند کریتیو استفاده کردم به طرز عجیبی بیس قدرتمندی داشت ولی خب باعث می شد کیفیت کلی موزیک پایین بیاد خیلی از جزییات و نواخت های ریز موزیک ها در مقابل این بیس به گوش نمی رسید ) به همین خاطر به نظر شما برای داشتن یک صدای خوب بهتر بگم دلنشین کدوم حالت بهتر هست ؟
هدفون مورد نظر که گفتم اولین مورد koss porta pro نظرتون در موردش چیه؟ و اینکه هدفون نام بردین به راحتی با پلیرهای پورتابل و کنسول بازی مچ می شه ؟ پلیر استفاده می کنم creative zen x fi هست .
می خواستم بدونم هدفون ها هم از قابلیت voice cancelling بهره مند هستند؟ به طور مثال هدفون نام بردید یا خودم ذکر کردم چنین قابلیتی دارند؟
ممنون می شم اگر نمایندگی یا مکان مطمعنی برای خرید هدفون(تهران) می شناسید معرفی کنید.
بعد در این زمینه ایرفون تا رنج قیمت 70 هزارتومن محصول خاصی هست؟ قبلنا یک مدل i river داشتم به شدت ازش راضی بودم ولی متاسفانه در عین ناباوری گمش کردم .ممنون می شم مدل خاصی می شناسید معرفی کنید .معذرت برای سوال های فراوان
خواهش میکنم
در مورد koss porta pro متاسفانه ایران موجود نیست و یا اینکه حد اقل من جایی ندیدم.
برای هدفونی که بیس مناسبی داشته باشه سلیقه ها متفاوت هست ولی بنظر من طبق تجربیات و مواردی که دیدم چه در ارکست سمفونی چه کنسرتها و حتی موقع ضبط صدا در استودیو همیشه تمامی سازهایی که صداهایی با فرکانس پایین و بم تولید میکنن دور تر از vocal یا ساز اصلی و solo نسبت به شنونده و یا دستگاه رکورد هستن و این باعث میشه هر چقدر هم بیس قویتر باشه دور تر شنیده بشه و در واقع پشت فرکانسهای میانی بنظر باید که این یک اصل و ایده ال برای چیدمان یک گروه ساز هست.بنابر این بیس طبیعی هم در هدفون بنوعی باید از همین روند پیروی کنه و بسته به قدرت پخش هدفون هر چقدر بیس دور تر از دور سر پخش بشه مناسب تر هست .
در مورد قدرت پخش بیس هم در اکثر هدفونهایی که بیس قوی دارن با دستکاری اکولایزر و پایین بردن قدرت بیس متاسفانه با پخش بسیار ضعیف و بیکیفیت فرکانسهای دیگه مواجه شدم و بنظرم بنوعی ضعف پخش باقی فرکانسها رو با قوت بخشیدن به فرکانسهای پایین پوشش میدن و توجیهشم این هست که سبکهایی که نیاز به بیس قوی دارن در واقع اولویت بیس هست و باقی در مراحل دیگه که بنظر من کاملا اشتباه هست.
البته در مورد هدفونهای حرفه ای که در حالت عادی بیس قوی دارن و صدای گرم دارن قضیه فرق میکنه و با حذف و یا کم کردن مقدار بیس شما با یک هدفون حرفه ای با صدای سرد مواجه خواهید شد.
هدفون px200 که معرفی شد بخاطر حساسیت بالا و امپدانس پایینش براحتی با پلیرتون درایو میشه .
بله هدفونهای مخصوصی با قابلیت نویز کنسلینگ موجود هستن که با استفاده از یک سیستم خارجی که بوسیله یک باطری تغذیه میشن عمل حذف صدای بیرون رو انجام میدن.
شما هدفون px200II رو میتونین از نمایندگی نامداران در تهران با گارانتی تهیه کنین.
هدفونهای داخل گوشی با کیفیت حدود70:
sennheiser cx271
sennheiser cx281
panasonic hje 350
creative ep830
creative ep660
audio technica ck303
audio technica ck400
audio technica cfk500
jbm mj800
tdk mc830
tdk mcr300
sennheiser mx580
sennheiser mx281
sennheiser mx365
و ....
hooss128
23-08-2012, 17:09
بله پیدا میشه ولی داخل گوشی یا فول سایز؟
فول سايز، براي كامپيوتر مي خوام، ترجيها زياد بزرگ و بد قواره نباشه(دختر هم بپسنده)
salar_221
23-08-2012, 17:31
فول سايز، براي كامپيوتر مي خوام، ترجيها زياد بزرگ و بد قواره نباشه(دختر هم بپسنده)
فول سایز از akg میتونین مدل k44 رو تهیه کنین و k402.
armor2011
23-08-2012, 21:27
خواهش میکنم
در مورد koss porta pro متاسفانه ایران موجود نیست و یا اینکه حد اقل من جایی ندیدم.
برای هدفونی که بیس مناسبی داشته باشه سلیقه ها متفاوت هست ولی بنظر من طبق تجربیات و مواردی که دیدم چه در ارکست سمفونی چه کنسرتها و حتی موقع ضبط صدا در استودیو همیشه تمامی سازهایی که صداهایی با فرکانس پایین و بم تولید میکنن دور تر از vocal یا ساز اصلی و solo نسبت به شنونده و یا دستگاه رکورد هستن و این باعث میشه هر چقدر هم بیس قویتر باشه دور تر شنیده بشه و در واقع پشت فرکانسهای میانی بنظر باید که این یک اصل و ایده ال برای چیدمان یک گروه ساز هست.بنابر این بیس طبیعی هم در هدفون بنوعی باید از همین روند پیروی کنه و بسته به قدرت پخش هدفون هر چقدر بیس دور تر از دور سر پخش بشه مناسب تر هست .
در مورد قدرت پخش بیس هم در اکثر هدفونهایی که بیس قوی دارن با دستکاری اکولایزر و پایین بردن قدرت بیس متاسفانه با پخش بسیار ضعیف و بیکیفیت فرکانسهای دیگه مواجه شدم و بنظرم بنوعی ضعف پخش باقی فرکانسها رو با قوت بخشیدن به فرکانسهای پایین پوشش میدن و توجیهشم این هست که سبکهایی که نیاز به بیس قوی دارن در واقع اولویت بیس هست و باقی در مراحل دیگه که بنظر من کاملا اشتباه هست.
البته در مورد هدفونهای حرفه ای که در حالت عادی بیس قوی دارن و صدای گرم دارن قضیه فرق میکنه و با حذف و یا کم کردن مقدار بیس شما با یک هدفون حرفه ای با صدای سرد مواجه خواهید شد.
هدفون px200 که معرفی شد بخاطر حساسیت بالا و امپدانس پایینش براحتی با پلیرتون درایو میشه .
بله هدفونهای مخصوصی با قابلیت نویز کنسلینگ موجود هستن که با استفاده از یک سیستم خارجی که بوسیله یک باطری تغذیه میشن عمل حذف صدای بیرون رو انجام میدن.
شما هدفون px200II رو میتونین از نمایندگی نامداران در تهران با گارانتی تهیه کنین.
هدفونهای داخل گوشی با کیفیت حدود70:
sennheiser cx271
sennheiser cx281
panasonic hje 350
creative ep830
creative ep660
audio technica ck303
audio technica ck400
audio technica cfk500
jbm mj800
tdk mc830
tdk mcr300
sennheiser mx580
sennheiser mx281
sennheiser mx365
و ....
یک دنیا ممنون .پس با این حساب px 200 می تونه در ایجاد همون حس دلنشین موزیک با باس خوب در کنار جزییات موفق عمل کنه؟حقیقتش باس خوب هدفون برام همیشه مهم بوده ولی دوست ندارم در کنارش جزییات از دست بره (مدل قبلی این هدفون یعنی px 100 نمی تونه راضی کننده باشه و یا هدفونی دیگر که بتونه با مدل نام برده رقابت کنه به طور نمونه sennheiser hd 219 یا همون px 100 و یا koss porta pro ) با عرض معذرت این مدل ها همه closed aire هستند؟ اگر باشند بهتر یا نباشند؟
از بین اون مدل هدفون های داخل گوشی نام بردید خودتون کدوم ترجیح می دید؟ ممنون
ursamajor
23-08-2012, 21:35
اصلا با شما موافق نیستم.
اتفاقا جایه بسیار خوشحالی و سعادتمندی که بعد از کلی تحقیق و پرس و جو به m50 رسیدین.
گفتم شاید از مدل هایی که برای من چندان شناخته شده نیست مورد مناسبی پیدا بشه!
مگه m50 چه ایرادی داره میگین کاریش نمیشه کرد؟(جز چند ایراد کوچیک در جنس ساخت که مطمعن باشین اگه مثل بقیه شرکتها به ظاهر و جنس اهمیت میداد بجای کیفیت صدا , حالا حالا ها باید منتظر میموندیم تا بودجه تهیه این هدفون رو جمع کنیم.
در هر صورت بغیر از جنس و نحوه ساخت صدای این هدفون بدون شک در رده 2 برابر قیمت خودش هست.
والا من قصد جسارت به این غول سوند استیج رو نداشتم :31: منظورم همون بیس زیاد و عدم راحتی در استفاده طولانی مدت بود.
باید خوشحال باشین که به برندهای اماتور تبلیغی و غیر حرفه ای نرسیدین.
خب دیگه بعد از یک سال که پیگیر مطالب بسیار خوب این تاپیک هستم این حداقل چیزیه که یاد گرفتیم. (تشکر هام پای مطالب خوب دوستان هست)
ولی جواب قسمت دوم سوالمو ندادین! (از کجا بگیرم؟)
salar_221
23-08-2012, 23:50
گفتم شاید از مدل هایی که برای من چندان شناخته شده نیست مورد مناسبی پیدا بشه!
والا من قصد جسارت به این غول سوند استیج رو نداشتم :31: منظورم همون بیس زیاد و عدم راحتی در استفاده طولانی مدت بود.
خب دیگه بعد از یک سال که پیگیر مطالب بسیار خوب این تاپیک هستم این حداقل چیزیه که یاد گرفتیم. (تشکر هام پای مطالب خوب دوستان هست)
ولی جواب قسمت دوم سوالمو ندادین! (از کجا بگیرم؟)
راستش فعلا كه شركتي بعنوان نمايندگي اين برند معرفي نشده ،قبلا پيشگامان كيش بود و گويا جديدا تهران ملودي اقدام به فروش اين برند ميكنه.يك استعلامي از تهران ملودي انجام بدين فقط تاكييد كنيد كه تخفيف بدن و اينكه معرف رو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] معرفي كنين كه نهايت تخفيف رو در نظر بگيرن.
salar_221
24-08-2012, 00:01
یک دنیا ممنون .پس با این حساب px 200 می تونه در ایجاد همون حس دلنشین موزیک با باس خوب در کنار جزییات موفق عمل کنه؟حقیقتش باس خوب هدفون برام همیشه مهم بوده ولی دوست ندارم در کنارش جزییات از دست بره (مدل قبلی این هدفون یعنی px 100 نمی تونه راضی کننده باشه و یا هدفونی دیگر که بتونه با مدل نام برده رقابت کنه به طور نمونه sennheiser hd 219 یا همون px 100 و یا koss porta pro ) با عرض معذرت این مدل ها همه closed aire هستند؟ اگر باشند بهتر یا نباشند؟
از بین اون مدل هدفون های داخل گوشی نام بردید خودتون کدوم ترجیح می دید؟ ممنون
هدفون px200 هدفون بسيار خوبيست و تا حد زيادي انتظاراتتون رو براورد خواهد كرد.
مدل px100 هم ورژن تقريبا قديمي تر و كوچكتر px200 هست
Close يا open بودن هدفون دليل بر خوب يا بد بودن هدفون نيست ولي در حالت كلي هدفونهاي open صداي بازو airy و وسيع و بيس ضعيف تر نسبت به مدل close دارن.
همه هدفونهاي داخل گوشي معرفي شده صداي خوبي دارن ولي بستگي داره چه نوع صدايي رو دوست دارين.من چون صداي سرد و تيز دوست دارم بيشتر از مدل هاي sennheiser و audio technica ميپسندم.
star Walker
24-08-2012, 03:52
سلام ، آقا سالار کار همرو راه انداختید جز ما ...
فرمودین چجور صدایی دوست داری ، من هم گفتم صدای تیز دوست ندارم ...
من قصد دارم هدفون Sennheiser HD 598 رو بگیرم ولی با توجه به قیمت این هدفون دیگه نمیتونم یه هزینه ی اضافی هم برای آمپیلی فایر پرداخت کنم ! که دوستان هم گفتن این هدفون نیاز به آمپیلی داره ... !
حالا من میخوام نظر شما رو در این باره بدونم ...
یه هدفون عالی پیشنهاد بدبد که نیاز به آمپیلی و دم و دستگاه نداشته باشه و یا حداقل آمپیلی رو روی خودش داشته باشه !
یه هدفون فول سایز با صدای غیر تیز ( یا همون گرم ) ، بیس خوب ، موارد استفاده : فیلم و بازی و آهنگ . قیمتشم همون زیر 600 تومن باشه دیگه ، پایین تر هم بود که چه بهتر ... و حتماً زیباییه HD 598 رو هم داشته باشه ...
ursamajor
24-08-2012, 08:41
راستش فعلا كه شركتي بعنوان نمايندگي اين برند معرفي نشده ،قبلا پيشگامان كيش بود و گويا جديدا تهران ملودي اقدام به فروش اين برند ميكنه.يك استعلامي از تهران ملودي انجام بدين فقط تاكييد كنيد كه تخفيف بدن و اينكه معرف رو سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) معرفي كنين كه نهايت تخفيف رو در نظر بگيرن.
عالیه. دستت درد نکنه بابت لطفی که داری.:10:
حالا که قراره یه تخفیف حسابی بدن فکر کنم مدل DT 770 pro هم تو رنج قیمتی من قرار بگیره!:20: قبلا به خاطر قیمتش خیلی توجهی بهش نکردم. اگه ممکنه یک مقایسه بین DT 770 و M50 انجام بدین تا یکیشو نهایی کنم. خودم چنتا مطلب دربارش خوندم فقط تونستم بفهمم از لحاظ راحتی 770 از m50 بهتره ولی برای بقیه موارد نیاز به کمک شما دارم.
باز هم ممنون از وقتی که میزارید
salar_221
24-08-2012, 12:18
سلام ، آقا سالار کار همرو راه انداختید جز ما ...
فرمودین چجور صدایی دوست داری ، من هم گفتم صدای تیز دوست ندارم ...
من قصد دارم هدفون Sennheiser HD 598 رو بگیرم ولی با توجه به قیمت این هدفون دیگه نمیتونم یه هزینه ی اضافی هم برای آمپیلی فایر پرداخت کنم ! که دوستان هم گفتن این هدفون نیاز به آمپیلی داره ... !
حالا من میخوام نظر شما رو در این باره بدونم ...
یه هدفون عالی پیشنهاد بدبد که نیاز به آمپیلی و دم و دستگاه نداشته باشه و یا حداقل آمپیلی رو روی خودش داشته باشه !
یه هدفون فول سایز با صدای غیر تیز ( یا همون گرم ) ، بیس خوب ، موارد استفاده : فیلم و بازی و آهنگ . قیمتشم همون زیر 600 تومن باشه دیگه ، پایین تر هم بود که چه بهتر ... و حتماً زیباییه HD 598 رو هم داشته باشه ...
سلام
ببخشين خوب هدفوني كه همه اين امتيازات رو با هم داشته باشه سراغ ندارم ولي اگه از زيبايي هدفون بگذرين ميتونين هدفون audio technica m50. رو تهيه كنين ولي اگه هدفون با بيس قوي با ظاهر زيبا كه نياز به امپ نداشته باشه و حدود قيمتش ٦٠٠ باشه تنها گزينه موجود در داخل ايران مدل studio از بيتس هست.البته اورجينال اين هدفون كم پيدا ميشه ولي كمي تحقيق كنين ميتونين پيدا كنين.
موفق باشين
alireza20
24-08-2012, 13:45
سلام
دکتر به من گفته دیگه از هدفون های inear استفاده نکنم.
یه هدفون میخوام تا حداکثر 40 تومن واز مدلهایی باشه که گیره هاش دور گوش قرار میگیره.پلیر هم سونی سری E .بیس زیاد و دوپس دوپس کردن برام مهم نیست صدای گرم و تفکیک خوب میخوام.سبک موسیقی هم که گوش میدم سنتی و بیکلامه.
ممنون.
کسی جواب منو نمیده؟!
armor2011
24-08-2012, 15:17
هدفون px200 هدفون بسيار خوبيست و تا حد زيادي انتظاراتتون رو براورد خواهد كرد.
مدل px100 هم ورژن تقريبا قديمي تر و كوچكتر px200 هست
Close يا open بودن هدفون دليل بر خوب يا بد بودن هدفون نيست ولي در حالت كلي هدفونهاي open صداي بازو airy و وسيع و بيس ضعيف تر نسبت به مدل close دارن.
همه هدفونهاي داخل گوشي معرفي شده صداي خوبي دارن ولي بستگي داره چه نوع صدايي رو دوست دارين.من چون صداي سرد و تيز دوست دارم بيشتر از مدل هاي sennheiser و audio technica ميپسندم.
خیلی خیلی لطف کردید برای راهنمایی هاتون .بازم ممنون.
vahidhfq
24-08-2012, 16:03
sennheiser hd 215 چطور هدفونی هست ؟ ارزش خرید داره ؟
farhad893
24-08-2012, 20:16
سلام
میخواستم هندزفری Sennheiser CX 680i رو بگیرم این هندزفری نسبت به قیمتش صداش چجوره؟ بیشتر برایه موقع ورزش کردن میخوام و اینکه تا حدودی صدایه بیس رو دوست دارم و یه چیز دیگه اینکه با توجه به اینکه گوشیم htc sensation هست ایا این هندزفری فقط برایه محصولات اپله و نمیشه رو گوشیه خودم استفاده کنم؟
salar_221
24-08-2012, 21:15
کسی جواب منو نمیده؟!
متاسفانه هدفون گيره اي داخل ايران سراغ ندارم ولي اگه بصورت earpad بخواين ميتونين با بودجه اعلام شده هدفون akg k402 رو تهيه كنين
البته هدفون بلوتوس نوكيا bh-503 بنوعي هدفون گيره اي ميتونه باشه
موفق باشين
سلام
از تاپیک خوبتون ممنون
بالأخره بعد از کلی بالا و پایین کردن انجمن تصمیم گرفتم یه cowon j3 بگیرم
اگه ممکنه یه هدفون مناسب براش بهم معرفی کنید
هم برای گوش کردن موزیک میخوام هم برای ضبط صدای خودم و گوش دادن بهش (interactive) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
- پس میکروفون داشته باشه البته مخفی باشه بهتره، خیلی تابلو نباشه
- طولانی مدت ازش استفاده میکنم، راحت باشه و گوشو خسته نکنه
- ترجیحاً نگه دارنده (دور گوش) یا تل داشته باشه البته ظریف چون بیرون و محل کار استفاده میکنم و زیر روسری (ضمناً من عینکیم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](12).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
- اگه noise-canceling هم داشته باشه که بهتر
با تمام این اوصاف میتونم از میکروفون داشتنش صرف نظر کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
ممنون میشم چند مدل معرفی کنین، قیمت هم 120-100 تومن
میبخشید مطلب طولانی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
alireza20
24-08-2012, 21:35
متاسفانه هدفون گيره اي داخل ايران سراغ ندارم ولي اگه بصورت earpad بخواين ميتونين با بودجه اعلام شده هدفون akg k402 رو تهيه كنين
البته هدفون بلوتوس نوكيا bh-503 بنوعي هدفون گيره اي ميتونه باشه
موفق باشين
این مدل سونی هست:
MDR-Q68LW
و پایونیر:
E33-X1
البته قیمت هاشو ندارم و مشکلی که سونی داره اینکه 32 اهم امپدانسشه در حالی که پلیر من 16 اهمه.
تو تهران کجا میتونم هدفون گیر بیارم؟!
مدل ( beats tour( high copy کیفیتش چه جوریاست؟
vurhorston
24-08-2012, 23:07
مدل ( beats tour( high copy کیفیتش چه جوریاست؟
با سلام
از همه دوستان خواهش دارم قبل از اینکه سوالی پست کنن یه بار پست های قبلی رو بخونن چون مسئله هدفون های beats بار ها تو همین تاپیک بحث شده.
با تشکر
ursamajor
24-08-2012, 23:11
دوستان اگه ممکنه یه مقایسه بین DT 770 pro و M50 انجام بدین تا یکیشو بگیرم.
salar_221
25-08-2012, 09:18
sennheiser hd 215 چطور هدفونی هست ؟ ارزش خرید داره ؟
تمامی هدفونهای سنهایزر ارزش خرید دارن ولی بستگی به این داره که از انواع مدلهای متفاوتی که داره بتونیم هدفونی رو انتخاب کنیم که با کاربرد و سلیقه ما همخونی و مطابقت داشته باشه .لطفا بجای مدل هدفون نوع کاربرد و سبک صدای که دوست دارین رو اعلام کنین تا دوستان بهتر راهنماییتون کنن.
سلام
میخواستم هندزفری Sennheiser CX 680i رو بگیرم این هندزفری نسبت به قیمتش صداش چجوره؟ بیشتر برایه موقع ورزش کردن میخوام و اینکه تا حدودی صدایه بیس رو دوست دارم و یه چیز دیگه اینکه با توجه به اینکه گوشیم htc sensation هست ایا این هندزفری فقط برایه محصولات اپله و نمیشه رو گوشیه خودم استفاده کنم؟
هدفون بسیار خوبی هست و برای کاربردی که میخواین استفاده کنین کاملا مناسب هست فقط شما مدل cx680 رو باید تهیه کنین چون cx680i برای محصولات اپل طراحی شدن و با پلیر شما مچ نیست.
سلام
از تاپیک خوبتون ممنون
بالأخره بعد از کلی بالا و پایین کردن انجمن تصمیم گرفتم یه cowon j3 بگیرم
اگه ممکنه یه هدفون مناسب براش بهم معرفی کنید
هم برای گوش کردن موزیک میخوام هم برای ضبط صدای خودم و گوش دادن بهش (interactive) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](14).gif
- پس میکروفون داشته باشه البته مخفی باشه بهتره، خیلی تابلو نباشه
- طولانی مدت ازش استفاده میکنم، راحت باشه و گوشو خسته نکنه
- ترجیحاً نگه دارنده (دور گوش) یا تل داشته باشه البته ظریف چون بیرون و محل کار استفاده میکنم و زیر روسری (ضمناً من عینکیم) [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](12).gif[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](11).gif
- اگه noise-canceling هم داشته باشه که بهتر
با تمام این اوصاف میتونم از میکروفون داشتنش صرف نظر کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
ممنون میشم چند مدل معرفی کنین، قیمت هم 120-100 تومن
میبخشید مطلب طولانی شد [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](29).gif
با توجه به اینکه عنوان نکردین چطور صدایی دوست دارین اعلام تمامی هدفونهای موجود در این بازه قیمت کار سختیست .
و اینکه همه انتظاراتی که از هدفون دارین با هم در یک هدفون تقریبا ناممکن هست یا اگر هم بشه هیچ شرکتی یک هدفون همه کاره تولید نخواهد کرد بنا به دلایل اقتصادی .
فعلا با توجه به بودجه اگه هدفون خوبی میخواین نویز کنسلینگ و میکروفون (بخاطر اینکه j3 از خروجی هدفونش جک برای ورودی میکروفون نداره و خود دستگاه میکروفن و یا ورودی برای وصل میکرفون داره)بگذرین تا هدفون مناسب معرفی بشه.
این مدل سونی هست:
MDR-Q68LW
و پایونیر:
E33-X1
البته قیمت هاشو ندارم و مشکلی که سونی داره اینکه 32 اهم امپدانسشه در حالی که پلیر من 16 اهمه.
تو تهران کجا میتونم هدفون گیر بیارم؟!
بله هدفونهای دیگه ای هم در این طرح هستن ولی مهم اینکه داخل ایران هم موجود باشه .
شما میتونین از مجتمع پایتخت در میرداماد و فروشگاههای موجود در جمهوری هدفون تهیه کنین.البته خوشبختانه اکثر مراکز فروش لوازم کامپیوتر و لوازم صوتی تصویری هم در این زمینه فعالیت میکنن.مثل مرکز خرید گلستان.
موفق باشین
دوستان اگه ممکنه یه مقایسه بین DT 770 pro و M50 انجام بدین تا یکیشو بگیرم.
مقایسه سختی هست.البته من dt770 pro رو فقط تست کردم و بطور دقیق نمیتونم با m50 مقایسه کنم ولی در هر صورت ممکنه برتری هایی نسبت به m50 داشته باشه ولی چیزی که روشنه اینکه در کل و جمع بندی برنده m50 خواهد بود.
farhad893
25-08-2012, 11:31
ممنون salar_221 بابت راهنمایی
یعنی این مدل Sennheiser CX 680i نمیشه برایه گوشی های اندروییدی استفاده کرد؟
مدله SENNHEISER PMX 680 چی؟میشه برایه گوشی اندرویدی استفاده کرد؟ تفاوتی با cx 680 داره؟
farhad893
25-08-2012, 11:39
یه چیز دیگه هم که میخواستم بپرسم ببینم کیفیت OMX 180
Sennheiser با Sennheiser CX 680 چقدر با هم تفاوت دارن؟
salar_221
25-08-2012, 12:18
یه چیز دیگه هم که میخواستم بپرسم ببینم کیفیت OMX 180
Sennheiser با
Sennheiser CX 680 چقدر با هم تفاوت دارن؟
مدل های i فقط برای محصولات اپل هست.
cx680 و omx180 هم از لحاظ ساختاری و هم کیفیت صدا با هم متفاوت هستن.برای شما که موقع حرکت و ورزش میخواین استفاده کنین مسلما cx680 مناسب هست چون هم داخل گوشی هست و هم اینکه کاملا داخل گوش چفت میشه که حداکثر صدای محیط رو کم کنه.ولی omx 180 از نوع ایرباد هست و اصلا برای ورزش و محیط های شلوغ مناسب نیست ولی برای یک محیط اروم و بغیر از نوع ساختشون فقط کمی در بیس با هم تفاوت دارن و تقریبا یک کیفیت پخش صدا دارن .
ایرفون ریموت دار برای آیپاد تاچ چی پیشنهاد میکنید ؟ زیر 100 تومن باشه
با توجه به اینکه عنوان نکردین چطور صدایی دوست دارین اعلام تمامی هدفونهای موجود در این بازه قیمت کار سختیست .
و اینکه همه انتظاراتی که از هدفون دارین با هم در یک هدفون تقریبا ناممکن هست یا اگر هم بشه هیچ شرکتی یک هدفون همه کاره تولید نخواهد کرد بنا به دلایل اقتصادی .
فعلا با توجه به بودجه اگه هدفون خوبی میخواین نویز کنسلینگ و میکروفون (بخاطر اینکه j3 از خروجی هدفونش جک برای ورودی میکروفون نداره و خود دستگاه میکروفن و یا ورودی برای وصل میکرفون داره)بگذرین تا هدفون مناسب معرفی بشه.
سلام و ممنون بابت پاسختون
من صدای گرم و طبیعی رو میپسندم البته بیس خیلی بالا رو دوست ندارم
از میکروفون و نویز کنسلینگ هم گذشتم :44:
حالا چه پیشنهادی دارید؟
farhad893
26-08-2012, 00:41
سلام
هندزفری SENNHEISER PMX 680 با
salar_221
26-08-2012, 09:40
سلام و ممنون بابت پاسختون
من صدای گرم و طبیعی رو میپسندم البته بیس خیلی بالا رو دوست ندارم
از میکروفون و نویز کنسلینگ هم گذشتم :44:
حالا چه پیشنهادی دارید؟
بسیار خوب حالا میتونین از بین این هدفونها انتخاب کنین.
sennheiser cx300II
sennheiser cx271
sennheiser cx281
sennheiser omx181
audio technica ckm55
audio technica ck400
audio technica cfk 500
akg k330
akg k328
akg k318
akg k316
موفق باشین
salar_221
26-08-2012, 09:47
سلام
هندزفری SENNHEISER PMX 680 با
از لحاظ صدایی هیچی چون از یک درایو استفاده میکنن فقط تو نوع ساخت بدنه و نحوه نصب و استفاده فرق میکنن.
vahidhfq
26-08-2012, 12:26
سالار جان باید یه تشکر کنم ازت بابت راهنمایی هایی که انجام دادی من امروز با توجه به راهنماییهای شما و همچنین نمایندگی نامداران یه hd 448 گرفتم به نظر یه هدفون فوق العاده میاد
من خودم اینارو پیدا کردم :
sony DR-EX300iP
sony MDR-EX38ip
Philips SHH9756/28
Creative EP-630i
این آخریو قیمتشو میدونم ولی سه تای قبلی رو نه .کسی قیمت داره ؟
salar_221
26-08-2012, 15:13
من خودم اینارو پیدا کردم :
sony DR-EX300iP
sony MDR-EX38ip
Philips SHH9756/28
Creative EP-630i
این آخریو قیمتشو میدونم ولی سه تای قبلی رو نه .کسی قیمت داره ؟
طبق اخرین استعلام من دو مدل سونی موجود نیست و فیلیپس هم حدود 50 یا 60 بود فکر کنم .
Mojtaba_m2
27-08-2012, 11:27
سلام
دوست عزیز چون هدفونهای بیتس چشمتون رو گرفته هر هدفونی هم تهیه کنین انتظاراتتون رو براورد نخواهد کرد و در نهایت باز بدنبال هدفون مورد نظرتون خواهید بود .
بنظر من صبر کنین و با ارتقا بودجه همون هدفون دلخواهتون رو تهیه کنین تا از دو دلی خلاص بشین.
البته لازم بذکر که هدفونهای بیتس حتی اصلشون هم کیفیت مناسبی ندارن و همون کیفیت صدا رو میتونین از هدفونهای بسیار ارزون تر بدست بیارین ولی خوب تبلیغات هست و چشم و هم چشمی.
این هدفونهایی هم که معرفی کردین و مشخصاتشون رو اعلام کردین هدفونهای معمولی هستن و کیفیت بالایی که انتظارشون رو دارین رو ندارن
موفق باشین
خوب پس لطف میکنید یه چیز خوب با بودجه ای که گفتم معرفی کنید؟
salar_221
27-08-2012, 15:38
خوب پس لطف میکنید یه چیز خوب با بودجه ای که گفتم معرفی کنید؟
ببخشین بودجه زیر 100 بود ولی فول سایز میخواین یا داخل گوشی؟
farhad893
27-08-2012, 15:41
سلام
من یه هندزفری SENNHEISER PMX 680 خریدم این هندزفری رو پلیر ایپاد نانو کیفیت خوبی داره چون من رو گوشی اندرویدیم هم اهنگ گوش میدم مدل 680i رو بر نداشتم از لحاظ کیفیت صدا رو ایپاد 680 با 680i زیاد با هم تفاوت دارن؟
salar_221
27-08-2012, 16:47
سلام
من یه هندزفری SENNHEISER PMX 680 خریدم این هندزفری رو پلیر ایپاد نانو کیفیت خوبی داره چون من رو گوشی اندرویدیم هم اهنگ گوش میدم مدل 680i رو بر نداشتم از لحاظ کیفیت صدا رو ایپاد 680 با 680i زیاد با هم تفاوت دارن؟
نه هیچ تفاوتی ندارن
ali3250i
27-08-2012, 17:29
اقا سالا ر من میخواستم یه cx680 بخرم تو یه سایت دیگه یه نفر که قبلا خودش داشت گفت : در یک کلام اشغاله :( میخواستم بدونم شما تست کردین ؟
salar_221
27-08-2012, 18:08
اقا سالا ر من میخواستم یه cx680 بخرم تو یه سایت دیگه یه نفر که قبلا خودش داشت گفت : در یک کلام اشغاله :( میخواستم بدونم شما تست کردین ؟
ایشون خیلی لطف داشتن کلا به موسیقی , هنر ,هدفون و ...
کاش ازشون میپرسیدین کدوم هدفون خوبه؟
ببینین در کل هیچ هدفونی بد نیست یعنی اصلا هدفون بد نداریم فقط بعضی از هدفونها نقاط ضعف بیشتری نسبت به بعضی های دیگه دارن و صدای بعضی ها با بعضی دیگه کمی فرق میکنه اونم بلحاظ پخش قوی تر بعضی فرکانسهاست
حالا ما اگه تجربه استفاده از هدفون رو داشته باشیم به اماتور ترین و غیر حرفه ای ترین هدفونها هم نمیتونیم چنین صفتی رو نسبت بدیم چه برسه به مارک معتبر و خوشنامی مثل سنهایزر که بیش از 60 سال تجربه ساخت هدفون حرفه ای داشته و عملا چون میدونه تک تک هدفونهاش شدیدا زیر ذرهبین میره و نقد میشه همواره سعی کرده بینقص ترین رو در رده هدفونهای خودش تولید کنه .حالا سوال من اینه بین همین رنج قیمت cx680 و برای استفاده موقع ورزش (که مسلما شرایط ساخت هدفونی برای این زمینه رو میطلبه مثل ضد اب بودن و چفت شدن کامل داخل گوش و کابل مقاوم و ...) چه هدفونی رو میشه بعنوان رقیب برای cx680 مثال زد؟شاید نهایتا بشه 2 تا هدفون پیدا کرد که حتما در مقام مقایسه با cx680 نخواهند بود.
لطفا شما از این دوست محترمتون سوال بفرمایین تا هدفون پیشنهادی ایشون رو هم مطلع بشیم.
با تشکر
alireza20
27-08-2012, 18:15
دوست عزیز واقعا مدل گیره ای تو ایران نیست؟پس این همه مردم استفاده میکنند از کجا میاد؟!:31:
salar_221
27-08-2012, 18:24
دوست عزیز واقعا مدل گیره ای تو ایران نیست؟پس این همه مردم استفاده میکنند از کجا میاد؟!:31:
میشه لطفا عکس یک مدل از هدفونهایی که مد نظر تون هست رو برامون بزارین تا بهتر متوجه منظورتون از گیره ای بشیم؟
alireza20
27-08-2012, 18:40
میشه لطفا عکس یک مدل از هدفونهایی که مد نظر تون هست رو برامون بزارین تا بهتر متوجه منظورتون از گیره ای بشیم؟
والا من اصلا نمی دونم اسمش چیه توپست قبلی هم اشاره کردم شما گفتی گیره ای!
اینم عکسش:
salar_221
27-08-2012, 18:55
والا من اصلا نمی دونم اسمش چیه توپست قبلی هم اشاره کردم شما گفتی گیره ای!
اینم عکسش:
متاسفانه تو این رنج قیمت من هدفون گیره ای سراغ ندارم.امیدوارم دوستان سریعتر راهنماییتون کنن.
farzadsmc
28-08-2012, 09:59
سلام
بعضی از دوستان فروشنده هستند، هدفونهایی با کیفیت +AAA (اورجینال نیست) با قیمتهای پایین تری نسبت به اورجینالش میفروشن.
به نظرتون چطور کیفیتی باید داشته باشن؟ اصلا این +AAA دقیقا چی هست؟ من درآوردیه؟
من 100 تومن برای خرید ارفون کنار گذاشتم حالا نمیدونم جنسهای داخل بازار رو بگیرم یا هدفونهای +AAA غیر اورجینال رو؟
این هدفونو کسی صداش رو شنیده Panasonic RP-HTX7AE
با قیمت 65 تومن ارزش داره بگیرم
سلام بر اساتید گل
من ی هدفون فول سایز میخوام از برند سنهایزر بودجمم 180 تا 200 تومنه بهترین موری که میتونید پیشنهاد بدید
اول میخوام کلوز باشه
بعد اینکه امپندانس بالا نداشته باشه چون قراره با cowon c2 یا j3 یا i10 مچ بشه بدون آمپ!
تفکیک بالا بده
سبک موسیقی هم تغریبا همه جوره مثل پاپ جاز راک ...
خودم hd215 رو پیشنهاد میکنم اتانظر اساتید چی باشه
ممنون
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
ali3250i
28-08-2012, 14:49
ایشون خیلی لطف داشتن کلا به موسیقی , هنر ,هدفون و ...
کاش ازشون میپرسیدین کدوم هدفون خوبه؟
ببینین در کل هیچ هدفونی بد نیست یعنی اصلا هدفون بد نداریم فقط بعضی از هدفونها نقاط ضعف بیشتری نسبت به بعضی های دیگه دارن و صدای بعضی ها با بعضی دیگه کمی فرق میکنه اونم بلحاظ پخش قوی تر بعضی فرکانسهاست
حالا ما اگه تجربه استفاده از هدفون رو داشته باشیم به اماتور ترین و غیر حرفه ای ترین هدفونها هم نمیتونیم چنین صفتی رو نسبت بدیم چه برسه به مارک معتبر و خوشنامی مثل سنهایزر که بیش از 60 سال تجربه ساخت هدفون حرفه ای داشته و عملا چون میدونه تک تک هدفونهاش شدیدا زیر ذرهبین میره و نقد میشه همواره سعی کرده بینقص ترین رو در رده هدفونهای خودش تولید کنه .حالا سوال من اینه بین همین رنج قیمت cx680 و برای استفاده موقع ورزش (که مسلما شرایط ساخت هدفونی برای این زمینه رو میطلبه مثل ضد اب بودن و چفت شدن کامل داخل گوش و کابل مقاوم و ...) چه هدفونی رو میشه بعنوان رقیب برای cx680 مثال زد؟شاید نهایتا بشه 2 تا هدفون پیدا کرد که حتما در مقام مقایسه با cx680 نخواهند بود.
لطفا شما از این دوست محترمتون سوال بفرمایین تا هدفون پیشنهادی ایشون رو هم مطلع بشیم.
با تشکر
گفت یه فیلیپس 30 تومنی رو بهش ترجیح میده. امکانش هست تقلبی بوده باشه؟
راستی من اصلا برا ورزش نمیخواما من فقط یه چیزی میخوام بین 100 و 200 و فقط کیفیتش مهمه. خود شما یه بار بهم ای پی 630 رو پیشنهاد دادین ولی قیمت خیلی پایینش دلمو زد .
یه ایر فون به من بگین تا 200 تومن که همین الا ن برم سفارش بدم دیگه اینقدرها هم ارزش تحقیق کردن نداره :)
فوق العاده ممنون
farzadsmc
28-08-2012, 14:56
الان همین ep630 قیمت 200 تومنی داشت، دلتون رو نمیزد؟
مشکل خیلی ماها همینه که فکر میکنیم هر چقدر قیمت یک جنسی بیشتر باشه حتما با کیفیت تر هست!
ali3250i
28-08-2012, 21:44
انصافا اکثر مواقع از رو قیمت میشه به کیفیت پی برد
انصافا اکثر مواقع از رو قیمت میشه به کیفیت پی برد
معیارت رو بر این اساس نذار دوست عزیز! مخصوصا تو ایران که دیگه این کاسبا و بازاریا شورشو در اوردن
Cx 200
خیلی ازش راضی هستم ' البته هدفون همراه هس ولی تو خیابون صدای بوقو ... نمی ذاره موزیک رو بفهمید
باس خوبی داره که وقتی دورو برتون ساکت باشه حسابی حال می کنید باش
salar_221
29-08-2012, 09:34
سلام بر اساتید گل
من ی هدفون فول سایز میخوام از برند سنهایزر بودجمم 180 تا 200 تومنه بهترین موری که میتونید پیشنهاد بدید
اول میخوام کلوز باشه
بعد اینکه امپندانس بالا نداشته باشه چون قراره با cowon c2 یا j3 یا i10 مچ بشه بدون آمپ!
تفکیک بالا بده
سبک موسیقی هم تغریبا همه جوره مثل پاپ جاز راک ...
خودم hd215 رو پیشنهاد میکنم اتانظر اساتید چی باشه
ممنون
سلام
تا جایی که یادمه شما از هدفونهای سنهایزر داشتین بنابراین باید کمی در انتخاب دقت کنین که با انتخاب هدفون جدید با صدای مشابهی مواجه نشین مگر اینکه قصدتون این باشه.
سنهایزر تو این رنج هدفون کلوز شاید نداشته باشه ولی با افزایش بودجه شاید بتونین مدل hd25 و یا با همون رنج hd218 و hd228 تهیه کنین البته px200 هم انتخاب خوبی میتونه باشه.برای این مدلهای نیاز به امپ نیست ولی برای مدلهای open با صدای بهتر مثل hd438,hd238 که تو همون رنجی که خواستین هستن نیاز به امپ خواهید داشت.hd215 هم انتخاب خوب و مناسبی هست که با امپدانس 32 اهمی و حساسیت 112 db وتا جای که یادمه و تنست کردم نیازی به امپ نداشت.
موفق باشین
salar_221
29-08-2012, 09:50
گفت یه فیلیپس 30 تومنی رو بهش ترجیح میده. امکانش هست تقلبی بوده باشه؟
راستی من اصلا برا ورزش نمیخواما من فقط یه چیزی میخوام بین 100 و 200 و فقط کیفیتش مهمه. خود شما یه بار بهم ای پی 630 رو پیشنهاد دادین ولی قیمت خیلی پایینش دلمو زد .
یه ایر فون به من بگین تا 200 تومن که همین الا ن برم سفارش بدم دیگه اینقدرها هم ارزش تحقیق کردن نداره :)
فوق العاده ممنون
اتفاقا کل لذتش به تحقیقاتشه.
ولی الان شما دو تا راه دارین که اولی خیلی سادست و مطمعنا عواقب بعدی هم نداره اینکه یه هدفون بیتس های کپی تهیه کنبن و از جواب دادن و سیم جیم های دوستانتون بکل راحت بشین و کسی هم جرات نمیکنه به هدفونتون صفتهای نادرست نسبت بده.
دوم اینکه در مورد هدفونهای klipsch تحقیقاتی انجام بدین و از بین مدلهاش یکی رو انتخاب کنین که انتظاراتتون رو براورده کنه .هدفونهای klipsch صدای بسیار خوبی دارن و میتونین از موزیکهاتون لذت ببرین ولی باید بفکر جواب برای هزاران سوال دوستانتون اماده کنین و اینکه بتونین خودتون رو در قبال قیمت هدفون انتخابیتون راضی کنین و قیمت پایینش دلتون رو نزنه.
موفق باشین
سلام
تا جایی که یادمه شما از هدفونهای سنهایزر داشتین بنابراین باید کمی در انتخاب دقت کنین که با انتخاب هدفون جدید با صدای مشابهی مواجه نشین مگر اینکه قصدتون این باشه.
سنهایزر تو این رنج هدفون کلوز شاید نداشته باشه ولی با افزایش بودجه شاید بتونین مدل hd25 و یا با همون رنج hd218 و hd228 تهیه کنین البته px200 هم انتخاب خوبی میتونه باشه.برای این مدلهای نیاز به امپ نیست ولی برای مدلهای open با صدای بهتر مثل hd438,hd238 که تو همون رنجی که خواستین هستن نیاز به امپ خواهید داشت.hd215 هم انتخاب خوب و مناسبی هست که با امپدانس 32 اهمی و حساسیت 112 db وتا جای که یادمه و تنست کردم نیازی به امپ نداشت.
موفق باشین
من از ماله خودم خیلی راضیم اینو واسه خودم نمیخوام
عزیز بنده عرض کردم فول سایز میخوام یعنی اور ایر
شما مدلهای آن ایر گفتید که
غیز از اچ دی 215 اگه مدل دیگه میشناسید بگید
ممنون
salar_221
29-08-2012, 12:33
من از ماله خودم خیلی راضیم اینو واسه خودم نمیخوام
عزیز بنده عرض کردم فول سایز میخوام یعنی اور ایر
شما مدلهای آن ایر گفتید که
غیز از اچ دی 215 اگه مدل دیگه میشناسید بگید
ممنون
تو رنج قیمت مورد نظر شما موجود نیست
Faraz_sm
29-08-2012, 14:07
این هدفونو کسی صداش رو شنیده Panasonic RP-HTX7AE <br />
با قیمت 65 تومن ارزش داره بگیرم<br />
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] />
سلام. من این هدفون رو به رنگ سبز دارم و خیلی ازش راضیم. به نسبت قیمتش صدای خیلی خوبی داره و به گوش من صداش از akg k518 بازتر و شفافتر بود.
لطفاوبه من هم بگید کجا موجود داره چون یکی از دوستانم دنبالش می گشت...
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
سلام
آقا من میخوام دو تا هدفون
Creative Aurvana Real
Creative Aurvana In Ear 3
بخرم
سورس پلیر رو هم Creative Xi-fi 3 انتخاب کردم
چون کوان نمایندگی اش گفت فعلا خرید ندارم
سبک آهنگم ترنس هستش
نظرتون چیه؟
کسی از دوستان هدفون Klipsch X10i داره؟
صداش تو سبکیه؟
اونجور که تو ریوی های خارجی خوندم باس کنترل شده ای داره
در حد آکش چند می ارزه؟؟؟ (با گارانتی آرتا فرورد)
سلام دوستان
من هدست کریتو میخام بخرم
میخاستم یه مدل وایرلس و یه مدل سیم دار بهم پیشنهاد بدید
برای گیم و فیلم میخام بیشتر موزیک زیاد گوش نمیدم
صدای ملایم باشه تیز نیاشه
بوجه 120 این حدودا
مرسی
Alireza.afz
30-08-2012, 15:29
سلام دوستان
الان حدود ۱ ماه تمام هدفون های مطرح رو ریویو هاشون رو نشستم خوندم
چون میخوام هزینه ی کلفتی بکنم نمیخوام مثل قبل ضد حال بخورم
بین هدفون های تو گوشی زیر ۴۰۰ تومان بر اساس چیزی که من میخوام به این او رسیدم vsonic gr07 &. Shure se215
که بین این او مقایسه های زیادی خوندم Vsonic رو اکثرا برتر از shure میدونستن میخوام بدونم کسی اینجا هست که از اینها استفاده کرده باشه
بتونه راهنمایی کنه
کسی نمیدونه این دو رو کجا میشه گیر اورد و قیمت چجوریایس ؟
سلام. من این هدفون رو به رنگ سبز دارم و خیلی ازش راضیم. به نسبت قیمتش صدای خیلی خوبی داره و به گوش من صداش از akg k518 بازتر و شفافتر بود.
لطفاوبه من هم بگید کجا موجود داره چون یکی از دوستانم دنبالش می گشت...
Sent from my Xoom using Tapatalk 2
سلام تو سایت لیون الان موجوده باقیمت 68 تومان ولی جمهوری هم حتما پیدا میشه با قیمت پایینتر
برای سبک راک مناسبه احیانا تو مید رنج کم و کسر نداره بیسش زیاد نیست؟
kavehj4488
31-08-2012, 08:19
صداش تو سبکیه؟
سلام. ریویو زیر از سایت head-fi است:
Details: Tiny single-BA design from Klipsch
Current Price: $155 from amazon.com (MSRP: $349.99); $279 for X10i with microphone
Specs: Driver: BA | Imp: 50Ω | Sens: 110 dB | Freq: 5-19k Hz | Cable: 4.4' L-plug
Nozzle Size: 3mm | Preferred tips: Klipsch oval gels (stock), Sony Hybrids
Wear Style: Straight down or over-the-ear
Accessories (4.5/5) - Single-flange (3 sizes) and bi-flange (2 sizes) oval gel tips, cleaning tool, airplane adapter, 6.3mm adapter, and magnetic-clasp carrying pouch
Build Quality (3/5) – Though the tiny housings of the Image One are made out of metal and feel very solid, the molded strain reliefs are designed rather poorly and seem prone to splitting with extended use. The cable is typical Klipsch – thin and plasitcky. The low-profile 3.5mm L-plug is a nice touch
Isolation (4.5/5) – The slim, long, fully sealed housings allow for great isolation
Microphonics (4.5/5) – Somewhat bothersome when worn cord-down; nearly nonexistent with cable-up wear
Comfort (5/5) – The combination of skinny, lightweight shells and Klipsch’s Oval Gel eartips makes the X10 one of the most comfortable IEMs around. Unlike most Etys, the X10s still sound good with only moderately deep insertion, making them more user-friendly towards IEM newcomers as well
Sound (8.7/10) – Tuned for a mainstream, consumer-friendly sound, the Klipsch Image X10 tends to emphasize the bass and lower midrange – a sharp contrast to its single-armature competitors. The X10 easily beats all other higher-end single-armature earphones I’ve come across when it comes to bass quantity and offers up plenty of quality as well. The low is detailed and extended - the well-textured bass digs deep and offers up the sort of well-measured punch one would normally expect from a multi-armature monitor. The depth and impact of the X10 are actually about on-par with VSonic’s dynamic-driver GR07 monitor, though the mid-bass emphasis is slightly greater. Naturally, the lower-end dynamic-driver Klipsch Image models produce even more bass than the X10 but have none of the poise and precision of a balanced armature, sounding bloated and unrefined next to the flagship.
While the bass depth and punch of the X10 are fairly similar to the VSonic GR07, the two differ greatly in how the midrange is handled. The X10 is warm and full, with a bit of bass bleed resulting in a lack of transparency next to sets such as the GR07, Etymotic HF5, and ACS T15. The GR07 is not only clearer but also more resolving, with more air and openness to its mids and more neutral overall tone. The X10, on the other hand, sounds more forward and intimate, with the prominent midrange putting vocals front-and-center. It is not as forward and aggressive as Fischer Audio’s SBA-03, however, and sounds less like a BA-based earphone with better timbre and a more full-bodied note presentation. The SBA-03, on the other hand, is significantly less colored and more aggressive with presenting detail, so analytical listeners will likely prefer it over the X10s.
The treble of the X10 is much smoother than the uneven, harsh top ends of the Image S3/S4 and the somewhat grainy S2. Most times the top end seems slightly recessed but much to my surprise on a few tracks the X10 managed to be as sibilant as the GR07. Seems that it was tuned to be non-fatiguing but isn’t all that soft – certainly not in the way the dynamic-driver Fischer Tandem or Monster Pro Gold are. Treble detail is decent and the extension is not too bad, but hardly impressive next to an Ety ER4S or JVC FXT90. Clearly the X10 is limited by the single BA setup and was tuned to leave nothing out at the bottom end at the expense of some top-end reach. The treble is low on sparkle and lacks some authority and energy – Klipsch’s now-discontinued Custom 3 is similarly non-fatiguing but appears more balanced overall.
The presentation of the X10 is well-rounded and, like the sound signature, yields no surprises. The soundstage is narrower than those of the CK10, ER4S, and GR07 but has decent width and some height. For a more intimate-sounding earphone, the X10 has a convincing presentation – more so, for example, than the Fischer Audio SBA-03. Instrument separation is decent but no match for the ER4S and 3-D imaging lags noticeably behind the CK10. Dynamics are good, however, and the earphones are efficient enough for portable use without being overly sensitive.
Value (9/10) – The Image X10 is a high-end consumer-oriented IEM that combines the unobtrusive look and feel of the slim, lightweight housings with warm, smooth, punchy sound derived from a single balance armature driver. The X10’s greatest strength is its bass – extended, controlled, and unusually powerful for a single BA. Like all things Klipsch, the X10 is not suited for fans of neutral or analytical sound with its somewhat dull top end and colored midrange, but those in
search of a warmer sound in a great form factor will be pleased with the $150 X10.
Pros: Good isolation, very small and comfortable, consumer-friendly sound from a single BA
Cons: Perilous construction
در این ریویو بر تاکید این هدفون در صدای بیس و قوی بودن آن تاکید شده است ولی ذکر شده که از مدل های پایین تر با درایور داینامیک مثل S4 بیس ضعیف تری دارد. در پایان هم به ارزش بالای خرید این هدفون اشاره شده است. در مورد کیفیت ساخت پایین هم صحبت شده که در برند کلیپش طبیعی است.
در مورد قیمت هم نظری ندارم.
موفق باشید.
Faraz_sm
31-08-2012, 11:58
سلام تو سایت لیون الان موجوده باقیمت 68 تومان ولی جمهوری هم حتما پیدا میشه با قیمت پایینتر
برای سبک راک مناسبه احیانا تو مید رنج کم و کسر نداره بیسش زیاد نیست؟
اتفاقا نقطه ضعف این هدفون تو مید رنج عقب کشیده شده و پس زمینه ایشه... من خودم چون بیشتر راک گوش می دم اصلا برای راک توصیه نمی کنم... ولی این هدفون استعداد عجیبی تو پخش سبک الکترونیک داره...بیسش قویه و با یه دستکاری ساده خیلی کنترل شده تر هم می شه...
پس به درد راک نمیخوره حیف شد از قیافش خوشم اومده بود :20:
کسی اگه هدفونی میشناسه تا صد تومن معرفی کنه سورس کامپیوتر کارت اکستریم موزیک سبک هم بیشتر راک و پاپ خیلی ممنون
سلام
می خواستم بدونم که هدفون XB1000 سونی نسبت به قیمتش هدفون خوبی هست یا نه. و اینکه تو رده اون از مارک های دیگه چه هدفونهایی وجود داره و کدومشون بهتره از لحاظ کیفیت صدا و کم کردن صدای محیط و ... (چون همه جور موسیقی گوش میدم و سبک خاصی رو دنبال نمیکنم)
با تشکر از همه بچه ها
farzadsmc
31-08-2012, 20:44
یک earphone با کیفیت برای Cowon i10 میخوام برام معرفی کنید.
بودجه : حدود 90-80 هزار تومان
ترجیحاً از برند Sennheiser
تقریبا از هر نوع سبک موسیقی گوش میکنم.
با تشکر
صداش تو سبکیه؟
سلام
می خواستم بدونم که هدفون XB1000 سونی نسبت به قیمتش هدفون خوبی هست یا نه. و اینکه تو رده اون از مارک های دیگه چه هدفونهایی وجود داره و کدومشون بهتره از لحاظ کیفیت صدا و کم کردن صدای محیط و ... (چون همه جور موسیقی گوش میدم و سبک خاصی رو دنبال نمیکنم)
با تشکر از همه بچه ها
مدل xb 700 صداش رو شنیدم بیس قوی و عمیقی داره میدرنج خوب و های کمی ضعیف کلا این مدل برای کسایی بوده که بیس دوست دارند مدل xb 1000 هم حتما بیس بهتر و دقیقتری داره ولی xb1000 دو تا مشکل هم داره یکی اینکه زیادی بزرگه رو سر ممکنه خوب فیت نشه دوم اینکه بخاطر درایو 70 میلی متریش به سورس قوی احتیاج داره تا صداش در بیاد. تو این رده هم از مارکهای دیگه ادیو تکنیکا M50 و بیر DT 770 Pro هدفونهای خیلی خوبی هستند
مدل xb 700 صداش رو شنیدم بیس قوی و عمیقی داره میدرنج خوب و های کمی ضعیف کلا این مدل برای کسایی بوده که بیس دوست دارند مدل xb 1000 هم حتما بیس بهتر و دقیقتری داره ولی xb1000 دو تا مشکل هم داره یکی اینکه زیادی بزرگه رو سر ممکنه خوب فیت نشه دوم اینکه بخاطر درایو 70 میلی متریش به سورس قوی احتیاج داره تا صداش در بیاد. تو این رده هم از مارکهای دیگه ادیو تکنیکا M50 و بیر DT 770 Pro هدفونهای خیلی خوبی هستند
Hd280 pro سنهایزر
چی؟
تشکر بابت جوابتون
hooss128
01-09-2012, 14:59
فول سایز از akg میتونین مدل k44 رو تهیه کنین و k402.
کسی مغازه ای منصف توی اصفهان سراغ داره برای خرید هدفون های akg یا سنهایزر؟!
سلام دوستان نظرتون درباره هدست Sennheiser PC11 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ؟ چیزه مالی هست ؟
اگه میشه یه هدست تا رنج قیمت 60 تومن معرفی کنین دیگه این ته بودجمونه:31:
سلام
من تا حالا هدفون حرفه اي نداشتم ولي چون ديگه خسته شدم از اين هدفونها كه ميخري ٢ هفته بعد بايد بندازيش دور خواستم يك هدفون جديد بگير بنابراين چند تا سوال داشتم
١. اولا نميدونم كه headphone بگيرم يا (earphone (bud phone
ميدونم هم سليقه اي هستش ولي بيشتر براي بيرون و ورزش ميخواهم و سبك خيلي خاصي هم نميخواهم چون همه سبكي رو گوش ميدم
بودجه هم تا ٨٠٠ تومن حداكثر
Hd280 pro سنهایزر
چی؟
این مدلو صداش رو نشنیدم ولی مشکلی که سنهایزر داره اینه که به دو سه برابر قیمت اصلیش الان دارن میفروشن واسه خودم میخواستم بگیرم hd 202 بیست دلاری رو 110 قیمت زده بودن اصلا ارزش نداره با این قیمت
يكي هم اگه ميشه جوابمو بده
توي اين earphone ها كه داخل گوش ميره نه اين ها كه بزرگ هستن و گوش رو ميكيرن
ميخواستم ببينم چيز خوب و قشنگ چي هستش تا ٧٠٠-٨٠٠ ؟؟
يكي هم اگه ميشه جوابمو بده
توي اين earphone ها كه داخل گوش ميره نه اين ها كه بزرگ هستن و گوش رو ميكيرن
ميخواستم ببينم چيز خوب و قشنگ چي هستش تا ٧٠٠-٨٠٠ ؟؟
چیز قشنگ اگه میخواید این دو خوبه به نظرم
Monster Turbine PRO Copper
Monster Miles Davis Trumpet
چیز قشنگ اگه میخواید این دو خوبه به نظرم
Monster Turbine PRO Copper
Monster Miles Davis Trumpet
فوق العاده ممنونم از جوابتون ولي برام كيفيت هم مهمه
اين ها چه جوريند ؟
Image x10i
Shure 535
اينها. قيمت هاشون چجوري در ميادش يا اصلا هستند ؟
راستي اين هم جواب بديد ممنونم ميشم
راسته كه ميگن اين هدفون هاي دوبانده كيفيت صداي بيشتري نسبت به اين ها داره يعني اينها كه توي كموش ميرن ؟
فوق العاده ممنونم از جوابتون ولي برام كيفيت هم مهمه
راسته كه ميگن اين هدفون هاي دوبانده كيفيت صداي بيشتري نسبت به اين ها داره يعني اينها كه توي كموش ميرن ؟
این جمله یعنی چی؟ من متوجه نشدم
شما امکان خرید از اونور آب رو دارین؟ همۀ تلاشتون رو بکنین از اونور تهیه کنین، تا حالا بهترین هدفونی که داشتین چی بوده؟ نظرتون در موردش؟ کیفیت آهنگ ها؟ چه انتظاری ازهدفون و صداش دارین؟ به نظرتون هدفون قبلیتون توی چی کمبود داشته و چه هدفونی از لحاظ سبک صدایی مورد پسندتونه؟
اگر اشتباه نکنم هدفون داخل گوشی می خواین، با چه پلیری می خواین استفاده کنین؟ توی محیط پر سرو صدا (مثل مترو) قراره استفاده کنین؟
این جمله یعنی چی؟ من متوجه نشدم
شما امکان خرید از اونور آب رو دارین؟ همۀ تلاشتون رو بکنین از اونور تهیه کنین، تا حالا بهترین هدفونی که داشتین چی بوده؟ نظرتون در موردش؟ کیفیت آهنگ ها؟ چه انتظاری ازهدفون و صداش دارین؟ به نظرتون هدفون قبلیتون توی چی کمبود داشته و چه هدفونی از لحاظ سبک صدایی مورد پسندتونه؟
اگر اشتباه نکنم هدفون داخل گوشی می خواین، با چه پلیری می خواین استفاده کنین؟ توی محیط پر سرو صدا (مثل مترو) قراره استفاده کنین؟
اولش كه براي جاهاي خيلي شلوغ مثل مترو نميخواهم حالا شايد توي هواپيمايي جايي نهايتا كه فك كنم براي نويز كنسلينگ پرسيديد
امكان خريد از اون ور اب رو ندارم ولي ميدونم هزينه زياد ميشه از اونور بخواهي ولي تا ٦٠٠-٧٠٠ بايد بشه يك چيزي خريدش
والا توقع من اين هستش كه اول وقتي هدفون رو ميزارم نه صدا رو بقيه بشنوند و نه من صداي بقيه رو بشنوم و همينطور چون براي خونه و هم بيرون ميخواهي يك ظاهر تقريبا قشنگ هم داشته باشه ولي اول كيفيت مهمه برام و بعدش ظاهر و راستي يك جوري هم باشه كه توي گوش وايسه
من يك چند مدتي با بيتس كار كردم ولي يك احساسي داشتم كه نسبت به پولي كه دادم كيفيت نداشتش از همين بيتش پرو ها ولي در كل باز كيفيتش خوب بودش ولي خوب ٨٠٠ نميارزيد
از لحاظ اهنگ من به همه سبك ها غير از متال گوش ميدم از ايراني و تا خارجي هم همه رو تقريبا گوش ميدم
اولش كه براي جاهاي خيلي شلوغ مثل مترو نميخواهم حالا شايد توي هواپيمايي جايي نهايتا كه فك كنم براي نويز كنسلينگ پرسيديد
امكان خريد از اون ور اب رو ندارم ولي ميدونم هزينه زياد ميشه از اونور بخواهي ولي تا ٦٠٠-٧٠٠ بايد بشه يك چيزي خريدش
والا توقع من اين هستش كه اول وقتي هدفون رو ميزارم نه صدا رو بقيه بشنوند و نه من صداي بقيه رو بشنوم و همينطور چون براي خونه و هم بيرون ميخواهي يك ظاهر تقريبا قشنگ هم داشته باشه ولي اول كيفيت مهمه برام و بعدش ظاهر و راستي يك جوري هم باشه كه توي گوش وايسه
من يك چند مدتي با بيتس كار كردم ولي يك احساسي داشتم كه نسبت به پولي كه دادم كيفيت نداشتش از همين بيتش پرو ها ولي در كل باز كيفيتش خوب بودش ولي خوب ٨٠٠ نميارزيد
از لحاظ اهنگ من به همه سبك ها غير از متال گوش ميدم از ايراني و تا خارجي هم همه رو تقريبا گوش ميدم
یکسری از سوال های من رو پیچوندی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورد بیس هدفون های بیتس چی بود؟ به نظرتون صداش چی کم داشت؟ کیفیت آهنگ هات چقدرن؟ اگر کیفیتشون بالانیست باید کیفیت بالاشون رو دانلود کنی
توی ایران بهترین هدفون تو گوشی 3 مدل هست، یکی سونی ex1000 و اونیکی سنهایزر ie8 و ie80
سنهایزر ها بیس بیشتری دارن ولی ...
اون سوالی که پرسیدم رو جواب بدی قضیه خیلی بهتر میشه
با توجه به این جملت:
ولي در كل باز كيفيتش خوب بودش ولي خوب ٨٠٠ نميارزيد
فکر کنم ie8 مناسبته
ie80 گرونتره، هر دوتا رو اگر تونستی تست کن ولی فرق خاصی (زیادی) ندارن
دو تا نمایندگی داره سنهایزر، اول بعثت قیمت بگیر بعد برو نامداران
بعثت قیمت هاش خیلی بهتره
سلام . یه هدست بی سیم میخوام . حداکثر تا 100 تومن
کیفیت و دیتیل خیلی واسم مهمه . همه جور آهنگی هم گوش میکنم . راک/پاپ/بلوز و ....
با این بودجه بهترین هدست سیمدار رو هم معرفی کنید
به نظرتون واسه ی من که کیفیت خیلی مهمه کدوم بهتره ؟؟؟ با سیم یا بی سیم ؟؟؟
kindlinessangel
03-09-2012, 09:04
سلام به همه دوستای گل
میدونم سوالی که میپرسم تکراریه ولی از بس قیمت ها نوسان داره و من هم چند ماهی میشه از هدفون ها بی خبرم مجبورم دوباره بپرسم
الآن بهترین هدفون تو گوشی که میشه تا 50 خرید چیه؟
اولویت با مدل های باشه که ایرفون نیستند
به درد استفاده روزمره بخوره
چون میخوام هدیه بدم سبک مورد علاقه رو نمیدونم ولی فکر کنم صدای گرم بهتر باشه البته نه به گرمی 630 کریتیو
goodzila50
03-09-2012, 18:55
سلام دوستان
میخواستم اگه ممکنه هدفون با قیمت حدود 60-70 تومن که بیس خوبی داشته باشه و تو گوشی نباشه و full باشه بهم معرفی کنید
بیشتر هم برای بازی و آهنگ پاپ میخوام.
به نظر خودم AKG K44 گزینه ی خوبیه ولی قیمتش رو نمیدونم لطفا اگه میدونید بگید.
تو این رنج قیمت چه چیزهای دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
salar_221
03-09-2012, 20:08
سلام دوستان
میخواستم اگه ممکنه هدفون با قیمت حدود 60-70 تومن که بیس خوبی داشته باشه و تو گوشی نباشه و full باشه بهم معرفی کنید
بیشتر هم برای بازی و آهنگ پاپ میخوام.
به نظر خودم AKG K44 گزینه ی خوبیه ولی قیمتش رو نمیدونم لطفا اگه میدونید بگید.
تو این رنج قیمت چه چیزهای دیگه ای رو پیشنهاد میدید؟
سلام
pioneer se-m390
بیس k44 بیس متوسط رو به ضعیفی داره که مناسب با مورد استفاده شما نیست.
یکسری از سوال های من رو پیچوندی؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرتون در مورد بیس هدفون های بیتس چی بود؟ به نظرتون صداش چی کم داشت؟ کیفیت آهنگ هات چقدرن؟ اگر کیفیتشون بالانیست باید کیفیت بالاشون رو دانلود کنی
توی ایران بهترین هدفون تو گوشی 3 مدل هست، یکی سونی ex1000 و اونیکی سنهایزر ie8 و ie80
سنهایزر ها بیس بیشتری دارن ولی ...
اون سوالی که پرسیدم رو جواب بدی قضیه خیلی بهتر میشه
با توجه به این جملت:
فکر کنم ie8 مناسبته
ie80 گرونتره، هر دوتا رو اگر تونستی تست کن ولی فرق خاصی (زیادی) ندارن
دو تا نمایندگی داره سنهایزر، اول بعثت قیمت بگیر بعد برو نامداران
بعثت قیمت هاش خیلی بهتره
کیفیت ها 320 هستند همگی حداقل یعنی بهترین کیفیت ها هستند
بیسش میشه گفتش یک چیز قابل قبولی بودش ولی یکمی قوی تر بودش عالی میشدش
من در ضمن درست نمیتونم بگم چی کم داشتش چی کم نداشتش چون خیلی کم دستم بودش و دادمش به یک نفر دیگه ولی حتما میخواهم که وقتی هدفون رو میگذارم انگاه هیچ صدایی رو نشنوم و در صورت ممکن بقیه هم صدام رو نشنوند
در ضمن توی بعضی از فروم های خارجی صحبت از امپلی فایر میشه قضیه ی اینها چیه ؟ ( فک کنم برای فول سایز ها هستش درسته ؟ )
کیفیت ها 320 هستند همگی حداقل یعنی بهترین کیفیت ها هستند
بیسش میشه گفتش یک چیز قابل قبولی بودش ولی یکمی قوی تر بودش عالی میشدش
من در ضمن درست نمیتونم بگم چی کم داشتش چی کم نداشتش چون خیلی کم دستم بودش و دادمش به یک نفر دیگه ولی حتما میخواهم که وقتی هدفون رو میگذارم انگاه هیچ صدایی رو نشنوم و در صورت ممکن بقیه هم صدام رو نشنوند
در ضمن توی بعضی از فروم های خارجی صحبت از امپلی فایر میشه قضیه ی اینها چیه ؟ ( فک کنم برای فول سایز ها هستش درسته ؟ )
سنهایزر ie8 بیس زیادی داره، ولی اینکه از بیتس بیسش بیشتر باشه، فکر نمی کنم ( :27:)
شما کیفیت آهنگ هاتون رو تا flac بالا ببرین (ما که برای آهنگ پول نمیدیم، پس تنها زحمتش دانلود کردنشونه)
ایزوله کردن صدا توی سنهایزر زیاد نیست (البته در مقایسه با بهترین ایزولیشینی که توی بعضی هدفون داخل گوشی های دنیا وجود داره) ولی از اونجا که گفتین قرار نیست توی جای خیلی شلوغ استفاده کنین؛ پس مشکلی نیست
داخل گوشی ها آمپلی فایر نیاز ندارن، مگر برای استفاده های خاص مثل اضافه کردن بیس یا تریبل یا بعضی مواقع رسوندن توان کافی برای راه اندازی هدفون)
شما اگر ie8 رو تهیه کردین و بازم دیدین بیسش کمه، اونوقت به فکر تهیۀ آمپ باشین
سنهایزر ie8 بیس زیادی داره، ولی اینکه از بیتس بیسش بیشتر باشه، فکر نمی کنم (یعنی مطمئنم :27:)
شما کیفیت آهنگ هاتون رو تا flac بالا ببرین (ما که برای آهنگ پول نمیدیم، پس تنها زحمتش دانلود کردنشونه)
ایزوله کردن صدا توی سنهایزر زیاد نیست (البته در مقایسه با بهترین ایزولیشینی که توی بعضی هدفون داخل گوشی های دنیا وجود داره) ولی از اونجا که گفتین قرار نیست توی جای خیلی شلوغ استفاده کنین؛ پس مشکلی نیست
داخل گوشی ها آمپلی فایر نیاز ندارن، مگر برای استفاده های خاص مثل اضافه کردن بیس یا تریبل یا بعضی مواقع رسوندن توان کافی برای راه اندازی هدفون)
شما اگر ie8 رو تهیه کردین و بازم دیدین بیسش کمه، اونوقت به فکر تهیۀ آمپ باشین
مرسي ولي نگفتيد shire 535 چجورياس اصلا هستش ؟
و درضمن اين هدفون در حالت كلي از بيتش بهتره يا نه ؟ همين ie8 منظورمه
مرسي ولي نگفتيد shire 535 چجورياس اصلا هستش ؟
و درضمن اين هدفون در حالت كلي از بيتش بهتره يا نه ؟ همين ie8 منظورمه
se 535 ایران گیر نمیاد و بیسش کمتر از ie8 هست (براساس چیزی که میدونم خیلی کمتر) و شما گفتین از خارج از ایران نمیتونین خرید کنین
قضیۀ خوش اومدن یک مقداری جنبۀ شخصی داره برتری توی صدا به ذائقۀ افراد بستگی داره؛ چونکه وقتی ملتی رو توی خیابونها میبینم که توی ماشینهاشون فقط به بیس سابووفر گوش میدن، متوجه میشم که این افراد از اینجور صدا خوششون میاد دیگه
ولی در همین حد بگم که هدفون های بیتس رو ندیدم هیچ آدم معتبری، توی هیچ فروم معتبری استفاده کنن؛ تنها نتیجه ایی که میشه از این قضیه گرفت اینه که اگر گوش دادن به موسیقی برای شما کار جدی ایی هستش، با احتما 95 درصد میگم که هیچوقت به سمت بیتس برنخواهید گشت چونکه من تمامی کسایی رو که دیدم که یا آهنگ به طور جدی گوش میدادن یا لااقل چند دونه هدفون رو شنیدن، همه از بیتس متنفر بودن.
سلام . یه هدست بی سیم میخوام . حداکثر تا 100 تومن
کیفیت و دیتیل خیلی واسم مهمه . همه جور آهنگی هم گوش میکنم . راک/پاپ/بلوز و ....
با این بودجه بهترین هدست سیمدار رو هم معرفی کنید
به نظرتون واسه ی من که کیفیت خیلی مهمه کدوم بهتره ؟؟؟ با سیم یا بی سیم ؟؟؟
ببخشید دوستان اگه میشه زودتر جواب بدین . فردا قراره سیستمو سفارش بدم از تهران بیارن :40:
se 535 ایران گیر نمیاد و بیسش کمتر از ie8 هست (براساس چیزی که میدونم خیلی کمتر) و شما گفتین از خارج از ایران نمیتونین خرید کنین
قضیۀ خوش اومدن یک مقداری جنبۀ شخصی داره برتری توی صدا به ذائقۀ افراد بستگی داره؛ چونکه وقتی ملتی رو توی خیابونها میبینم که توی ماشینهاشون فقط به بیس سابووفر گوش میدن، متوجه میشم که این افراد از اینجور صدا خوششون میاد دیگه
ولی در همین حد بگم که هدفون های بیتس رو ندیدم هیچ آدم معتبری، توی هیچ فروم معتبری استفاده کنن؛ تنها نتیجه ایی که میشه از این قضیه گرفت اینه که اگر گوش دادن به موسیقی برای شما کار جدی ایی هستش، با احتما 95 درصد میگم که هیچوقت به سمت بیتس برنخواهید گشت چونکه من تمامی کسایی رو که دیدم که یا آهنگ به طور جدی گوش میدادن یا لااقل چند دونه هدفون رو شنیدن، همه از بیتس متنفر بودن.
ممنون بله من هم برای همین دادمش به یک نفر چونکه دیدم اون چیزی که میخواهم نیستش باز هم از وقتتون ممنونم و فک کنم همون ie8 رو بگیرم
مرسی
تا ۵۰ تومن برای موسیقی چی عالیه؟
ursamajor
04-09-2012, 23:23
خب بالاخره این M50 ما هم بعد از 10 روز انتظار رسید. فعلا از لحاظ ظاهری بررسیش کردم و به نظرم خوبه (از عکس ها خیلی بهتره) و سر فرصت یک ریویو کامل میزارم.
از دوستانی که برای خرید این هدفون ما را راهنمایی کردند خیلی متشکرم.
فقط یک سوال دیگه، چجوری burn in را انجام بدم؟
salar_221
05-09-2012, 09:37
خب بالاخره این M50 ما هم بعد از 10 روز انتظار رسید. فعلا از لحاظ ظاهری بررسیش کردم و به نظرم خوبه (از عکس ها خیلی بهتره) و سر فرصت یک ریویو کامل میزارم.
از دوستانی که برای خرید این هدفون ما را راهنمایی کردند خیلی متشکرم.
فقط یک سوال دیگه، چجوری burn in را انجام بدم؟
سلام
نیاز به طی مراحل خاصی نیست براحتی با گوش کردن به موسیقی burn in هم خواهد شد.
salar_221
05-09-2012, 09:39
تا ۵۰ تومن برای موسیقی چی عالیه؟
برای چجور موسیقی؟کدوم سبک؟هدفون فول سایز یا داخل گوشی؟و اینکه با چه وسیله ای میخواین استفاده کنین؟
ursamajor
05-09-2012, 10:20
سلام
نیاز به طی مراحل خاصی نیست براحتی با گوش کردن به موسیقی burn in هم خواهد شد.
سلام
یعنی نیازی به استفاده از Pink Noise - White noise نیست؟ یا اگه از اینها استفاده کنیم نتیجه فرقی میکنه؟
farzadsmc
05-09-2012, 10:48
یک earphone برای کووان i10 و یا J3 میخوام برام معرفی کنید.
بودجه : حدود 90-80 هزار تومان
ترجیحاً از برند Sennheiser
با تشکر
سبک مورد علاقه ام پاپ هست ولی تقریبا از هر نوع سبک موسیقی گوش میکنم. به جز متال.
salar_221
05-09-2012, 10:56
سلام
یعنی نیازی به استفاده از Pink Noise - White noise نیست؟ یا اگه از اینها استفاده کنیم نتیجه فرقی میکنه؟
میتونین از این مراحل هم استفاده کنین و لی عملا هیچ فرقی نخواهد کرد با پخش معمولی موسیقی.
salar_221
05-09-2012, 11:01
سبک مورد علاقه ام پاپ هست ولی تقریبا از هر نوع سبک موسیقی گوش میکنم. به جز متال.
فول سایز hd202
داخل گوشی:cx281 , omx181
bahadorgamer
05-09-2012, 18:50
دوستان عزیز من میخوام ایرفون خوب برای گوشیم بگیرم.میخوام بیسش خوب باشه.بین کلیپس S3 و سنهایزر cx-300 II موندم.شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بعد اینکه قیمت اس3 الان چنده؟
برای چجور موسیقی؟کدوم سبک؟هدفون فول سایز یا داخل گوشی؟و اینکه با چه وسیله ای میخواین استفاده کنین؟
پاپ.....ایر فون با از این کوچیک ها که روی گوش میزارن
salar_221
06-09-2012, 09:29
پاپ.....ایر فون با از این کوچیک ها که روی گوش میزارن
سلام
ایرفون مناسب حدود 50 تومان میتونین creative ep830 ,ep660 یا panasonic hje350 و یا از هدفونهای داخل گوشیpioneer تهیه کنین.
سلام
من واسه تماشای فیلم در کامپیوتر یه هدفون میخوام
زیر 30 تومن
نکته مهمش اینه که فول سایز نباشه و سرش هم از این درازا (فک کنم داخل گوش میگن ) نباشه و سرش مثل هدفون های آیفون یا هدفون های غیر بیتز اچ تی سی باشه
میکروفونم داشته باشه خوبه ....
چی پیشنهاد میکنید؟
پیشاپیش ممنون
Sent from my Galaxy S II using Tapatalk 2
mojtaba0007
06-09-2012, 14:17
قیمت ep 630 الان تو بازار حدوداً چقدره ؟
مورد بهتری تو این رنج قیمت چیزی جدید نیومده؟
بیشتر هیپ هاپ گوش میکنم.
پلیرم هم فعلا zen x-fi هست
با تشکر
M A M M U T
06-09-2012, 15:37
دوستان یه هدفون که روی گوش رو میپوشونه (فکر کنم فول سایز بهش میگن ) میخوام تا 200 تومن....همه مدل سبک رو هم گوش میدم (راک گوش نمیدم)بهترین کیفیت رو داشته باشه....ممنون
البته اگه ارزون تر هم باشه مشکلی نیست:دی منظورم اینه اگه کیفیتش خیلی فرق نداره اصراری نیست که گرون باشه.اگه میشه چند مدل پیشنهاد کنید....
سلام به همه
بهترين هدفوني كه ميشه با پلير creative zen m300 استفاده كرد چيه؟
بيس واسم خيلي مهمه
اگه ميشه هم In Ear و هم Full Size معرفي كنين
و لطفا تو ايران راحت بشه خريدش
مرسي
سلام
ایرفون مناسب حدود 50 تومان میتونین creative ep830 ,ep660 یا panasonic hje350 و یا از هدفونهای داخل گوشیpioneer تهیه کنین.
از وب سایت رسمی گارانتی شاب سان میشه خرید؟
برام پیغام می زنید؟
bahadorgamer
07-09-2012, 11:09
دوستان عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنید
من میخوام ایرفون خوب برای گوشیم بگیرم.میخوام بیسش خوب باشه.بین کلیپس S3 و سنهایزر cx-300 II موندم.بدون در نظر گرفتن قیمتش شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بعد اینکه قیمت اس3 الان چنده؟
ArashMiniStar
07-09-2012, 12:00
برام پیغام می زنید؟
سلام
سایت چاره هم میفروشه
حتما با گارانتی شاب بگیرید
اواژنگ فیکه
Sent from my MT11i using Tapatalk 2
630 و 830 چه قدر فرق دارند از نظر کیفیت که ۴۰ تومن اختلاف دارند
salar_221
07-09-2012, 17:47
دوستان یه هدفون که روی گوش رو میپوشونه (فکر کنم فول سایز بهش میگن ) میخوام تا 200 تومن....همه مدل سبک رو هم گوش میدم (راک گوش نمیدم)بهترین کیفیت رو داشته باشه....ممنون
البته اگه ارزون تر هم باشه مشکلی نیست:دی منظورم اینه اگه کیفیتش خیلی فرق نداره اصراری نیست که گرون باشه.اگه میشه چند مدل پیشنهاد کنید....
سلام
اگه هدفون با صداي فلت ميخواين akg k99 و اگه با صداي بيس دار audio technica m30.
موفق باشين
salar_221
07-09-2012, 17:49
سلام به همه
بهترين هدفوني كه ميشه با پلير creative zen m300 استفاده كرد چيه؟
بيس واسم خيلي مهمه
اگه ميشه هم In Ear و هم Full Size معرفي كنين
و لطفا تو ايران راحت بشه خريدش
مرسي
سلام
creative ep630
pioneer se-m390
salar_221
07-09-2012, 17:52
برام پیغام می زنید؟
سلام
من قبلا از فروشگاه اينترنتي شاب تهيه كرده بودم الانم فكر كنم موجود باشه .ميتونين از مجتمع پايتخت و جمهوري هم تهيه كنين.
salar_221
07-09-2012, 18:21
من میخوام ایرفون خوب برای گوشیم بگیرم.میخوام بیسش خوب باشه.بین کلیپس S3 و سنهایزر cx-300 II موندم.بدون در نظر گرفتن قیمتش شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بعد اینکه قیمت اس3 الان چنده؟
بيس cx300 قويتر هست.البته كيفيت و تفكيك صداي بهتري هم داره.
salar_221
07-09-2012, 18:25
630 و 830 چه قدر فرق دارند از نظر کیفیت که ۴۰ تومن اختلاف دارند
از لحاظ كيفيت تفاوت زيادي ندارن ولي بيس ep630 خيلي قويتر و پانچي تر هست.اگه بيس ep630 رو كاهش بدين تقريبا در بقيه فركانسها يكي هستن
hosein ati
07-09-2012, 18:53
سلام دوستان.
من یه گوشی sony xperia U گرفتم و بعد از مدت ها که ایپاد داشتم و فروختم هدفون این گوشی در مقایسه با اون هیچیه.حالا میخوام یه دونه هدفون مناسب برای گوشیم بخرم ولی بعد از اینکه یکم توی اینترنت جستوجو کردم فهمیدم شرکت سونی توی گوشی های جدیدش از یه استاندارد جدید استفاده کرده و هدفون های قبلی دیگه روش کار نمیکنن.این قضیه رو تست هم کردم هدفون گوشی نوکیا 5530 رو زدم به گوشیم اصلا نشناخت و هدفون گوشی google nexus s رو هم زدم بهش خیلی کیفیت افتضاحی داشت.حالا از اساتید میخوام بهم کمک کنن و بهم یه هدفون معرفی کنن که روش گوشی منم جواب بده.
ممنون.
bahadorgamer
07-09-2012, 19:43
بيس cx300 قويتر هست.البته كيفيت و تفكيك صداي بهتري هم داره.
پس شد سنهایزر...ممنون از اینکه پاسخ دادید
kavehj4488
07-09-2012, 19:43
سلام.
در تکمیل فرمایشات آقا سالار:
مدل سنهایزر دارای اعوجاج بیشتری از مدل کلیپش است. در ضمن مید آن هم تیز تر است.
در کل برای الکترونیک CX-300II را پیشنهاد می کنم. مثلا" در سبک راک کلیپش صدای بهتری دارد (به خصوص از نظر مید و های).
در ضمن به نظر من تا قیمت 200 هزار تومان به فکر تهیه هدفون داخل گوشی از سنهایزر و AKG نباشید...
موفق باشید.
از لحاظ كيفيت تفاوت زيادي ندارن ولي بيس ep630 خيلي قويتر و پانچي تر هست.اگه بيس ep630 رو كاهش بدين تقريبا در بقيه فركانسها يكي هستن
بیس بالاتر باشه بهتره؟
بعد الان قیمتش 39 تومنه تو این سایت..خوبه یا گرونه؟
salar_221
07-09-2012, 22:03
بیس بالاتر باشه بهتره؟
بعد الان قیمتش 39 تومنه تو این سایت..خوبه یا گرونه؟
متاسفانه در حال حاضر هيچ مرجع و رفرنسي براي وجود قيمت ثابت و معقول براي اجناس در بازار وجود نداره و هر شركت و فروشگاهي قيمت دلخواه خودش رو داره .
ولي اخرين بار چند ماه پيش اين هدفون رو 30 تومان تهيه كردم كه با توجه به بالا رفتن قيمتها هنوز قيمت معقولي داره.
salar_221
07-09-2012, 22:05
سلام اقا كاوه
خوبي برادر ؟جات خيلي خالي بود .اميدوارم بيشتر شاهد فعاليتت اينجا باشيم و ما رو دست تنها نزاري.
از حضور مجددت خيلي خوشحال شدم.
armor2011
07-09-2012, 22:38
درود .
دوستان نمایندگی رسمی هدفون های سنهایزر فقط نامداران هست دیگه؟ نمایندگی معتبر قابل اعتماد؟
دوستان گل یه هدست تا سقف قیمت 50 هزار تومن میشه معرفی کنید؟کیفیت مشتی داشته باشه برا اهنگ و بازی.ممنون
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.