مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
سلام من قصد خرید کریتیو ep630 رو دارم ولی سایت چاره مدل 630i رو داره که مخصوص آیفون تولید شده میخوام ببینم با گوشی آندروید هم درایو میشه؟
توی پایتخت هم میشه با گارانتی شاب پیدا کرد؟
Ali_softcenter
27-04-2013, 09:37
دوستان من دارم SOUND MAGIC PL11 Gun رو میخرما :n13: اگه بد دراومد تقصیر شماس راهنمایی نکردید :n02:
WOLF PACK
27-04-2013, 12:34
دوستان هدفون های beats مدل studio ارجینالش چنده؟
2hamidpeyk
27-04-2013, 12:47
PL11 از لحاظ کیفیت مثل هدفون 15تومنی انرژی سیستمه! من رویوشو دیدم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Ali_softcenter
27-04-2013, 12:59
PL11 از لحاظ کیفیت مثل هدفون 15تومنی انرژی سیستمه! من رویوشو دیدم
واقعا؟ :n04: پس چرا امتیاز هاش اینقد خوبه..
خب یعنی حدود 50-60 تومن بهترین انتخاب کریتیو 630 هست و بس؟
آخه میدونید چیه..من چند سال پیش یه هدفون کریتیو خریدم از فروشگاه کریتیو در بازار ایران...اون موقع خریدم 16....میترسم همون 630 باشه!!! چطوری میشه فهمید؟ جعبه ش رو انداختم رفته...
چند سال پیش 630 بوده در بازار؟
2hamidpeyk
27-04-2013, 20:36
واقعا؟ :n04: پس چرا امتیاز هاش اینقد خوبه..
خب یعنی حدود 50-60 تومن بهترین انتخاب کریتیو 630 هست و بس؟
آخه میدونید چیه..من چند سال پیش یه هدفون کریتیو خریدم از فروشگاه کریتیو در بازار ایران...اون موقع خریدم 16....میترسم همون 630 باشه!!! چطوری میشه فهمید؟ جعبه ش رو انداختم رفته...
چند سال پیش 630 بوده در بازار؟
نگفتم بده گفتم می تونی هدفون ارزونتر یا با همون پول مورد های بهتری پیدا کنی.630 رو زده 63تومن. از رو شکلش می تونی بفهمی.
اگه تهرانی برو انرژی سیستم رو چک کن هدفون های خوبی داره با قیمت دلاری مقایسه می کنم خیلی قیمتش منطقیه. متاسفانه رویو ازش نیست.مدل urban داره واگر رو گوش بخوای از 40 داره تا 100. فقط مواظب سییمهاش باش
من شاید یه دونشو بگیرم وچون کریتیو وفلیپس دارم مقایسه اش می کنم. من که با کریتو حال نکردم.
از دوستان واردتر بپرس .من نظرخودم رو دادم وکاربرعادی هستم.
AKG402 روگوشه وقیمت 56 تومنه و هدفون بدی نیست.
نیمه باز-32 اهم-30 میلی وات-63 گرم
Ali_softcenter
27-04-2013, 21:32
نگفتم بده گفتم می تونی هدفون ارزونتر یا با همون پول مورد های بهتری پیدا کنی.630 رو زده 63تومن. از رو شکلش می تونی بفهمی.
اگه تهرانی برو انرژی سیستم رو چک کن هدفون های خوبی داره با قیمت دلاری مقایسه می کنم خیلی قیمتش منطقیه. متاسفانه رویو ازش نیست.مدل urban داره واگر رو گوش بخوای از 40 داره تا 100. فقط مواظب سییمهاش باش
من شاید یه دونشو بگیرم وچون کریتیو وفلیپس دارم مقایسه اش می کنم. من که با کریتو حال نکردم.
از دوستان واردتر بپرس .من نظرخودم رو دادم وکاربرعادی هستم.
AKG402 روگوشه وقیمت 56 تومنه و هدفون بدی نیست.
نیمه باز-32 اهم-30 میلی وات-63 گرم
یعنی شما می فرمایید برند ساوند مجیک و انرژی!! در یک سطح هستند؟
AKG که بزرگه دادا....هدفون بزرگ خوب دارم....یه ایرفون میخوام که بره داخل گوش...برای مواقعی که قبل خواب میخوام گوش کنم یا در مکان های عمومی!
630 تازه گرون شده؟ :n04: 50 بود که!!!!
Scorpion16
27-04-2013, 21:57
دو سوال فنی از متخصصان عزیز :
1 - به دنبال هدفون (روی گوش) هستم تا 150-100 تومان ، و همه سبکهای موسقی را گوش میدهیم (بیشتر سبکهای لایت و آروم با بیس نرمال) . هم با PC و هم با گوشی (آندروید گلکسی نوت) موسیقی گوش میدهیم.
2 - جایی در تهران وجود دارد که بتوان هدفونهای مورد نظر خود را قبل از خرید تست کنیم؟
تشکر فراوان
ذوستان من می خوامcx 175 بگیرم.
می خواستم ازتون بپرسم آیا ارزش داره 50 تومن بذارم روش و cx 300-II بگیرم یا نه؟
کلا تا 200 تومن چیز بهتری هست یا نه؟:n13:
پلیرم هم xperia tx هست.
بیشتر هم آهنگهای پاپ آروم گوش میدم. بیس معمولی می خوام داشته باشه.
ممنونم از راهنمایی هاتون
اساتید فن
هندزفری تا قیمت 160 هزار تومان برای موبایل چی پیشنهاد میدید ؟:n12:
خواستم بریم این ایرپد اپل رو بگیرم گفتم شاید پیشنهادات بهتری روی میز باشه :n16:
سپاس
سلام دوست عزیز
این هدفون هدفون خوبیه از مشخصات برجسته ی اون بیس قوی که داره
ولی خوب ایزولیشن خیلی خوبی نداره که ممکنه توی خیابون و مححیط های شلوغ ازار دهنده باشه
ضمن اینکه فقط بر روی محصولات اپل کار میکنه
موفق باشید.
سلام من قصد خرید کریتیو ep630 رو دارم ولی سایت چاره مدل 630i رو داره که مخصوص آیفون تولید شده میخوام ببینم با گوشی آندروید هم درایو میشه؟
توی پایتخت هم میشه با گارانتی شاب پیدا کرد؟
خیر
فقط برای محصولات اپل هستش
پیدا کردنش خیلی سخت نیست احتمالا با یه کم گشتن به راحتی میتونید پیدا کنید
موفق باشید.
دوستان هدفون های beats مدل studio ارجینالش چنده؟
حدود 1350 هستش
موفق باشید.
SIMON137
28-04-2013, 11:18
سلام دوست عزیز
این هدفون هدفون خوبیه از مشخصات برجسته ی اون بیس قوی که داره
ولی خوب ایزولیشن خیلی خوبی نداره که ممکنه توی خیابون و مححیط های شلوغ ازار دهنده باشه
ضمن اینکه فقط بر روی محصولات اپل کار میکنه
موفق باشید.
خیر
فقط برای محصولات اپل هستش
پیدا کردنش خیلی سخت نیست احتمالا با یه کم گشتن به راحتی میتونید پیدا کنید
موفق باشید.
حدود 1350 هستش
موفق باشید.
برای آیفون می خوام
چیز دیگه ای مد نظرتون نیست ؟
کسی نیست به من کمک کنه؟!!!:n03:
2hamidpeyk
28-04-2013, 14:13
برای آیفون می خوام
اکثرهدفون ها ی برندهای معروف روی آیفون کار می کنند ومشکل خواصی ندارن مگر هدفون گوشی دیگه ای باشه مثل نوکیا ویا هدفون اهم نامناسبی داشته باشه که شامل تو گوشی ها نمیشه .
IT World
28-04-2013, 16:36
دوستان من چند سال هستش که Sony EX85 رو دارم و ازش راضیام. منتها چند بار سیمهاش رو عمل جراحی کردم و دیگه خیلی اذیت میکنه!
میخواستم ببینم این Klipsch S4 میتونه من رو راضی کنه؟ یه وقت downgrade نباشه؟
ممنونم
mansour2023
28-04-2013, 19:44
دوستان بین هدفون Klipsch S4 و xba-1 کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
قیمتش از 200 تومن بالاتر نره
البته قیمت اینا دستم نیست شاید دوتاش بالای 200 تومن باشن
همچنان منتظرم دوستان
mmm25106
28-04-2013, 22:08
سلام به همه. آقا من میخواستم یه هدفون سونی xd200 بگیرم رفیقم پشیمونم کرد. گفت واسه پاپ گوش کردن خوبه ولی واسه راک و متال باید با اکولایزر فرکانس های بالا رو زیاد کنم. حالا به نظر بچه های این کاره درست میگه یانه؟ زیاد اهل اهنگ گوش کردن با هدفون نبودم و با سیستم خونه که پایونیر بود اهنگ گوش میدادم. اینا رو گفتم که اگه استفاده از این هدفون به نظرتون برام مناسبه بگیرمش. خیلی باس برام مهم نیست بیشتر گم نشدن صدا و تغییر نکردن نوعش برام مهمه. صدا شفاف باشه دیگه. پیشاپیش تشکر
برای آیفون می خوام
چون هدست میخواین انتخاب های خیلی محدودی دارین
من فقط همین مدل تو این رنج قیمت رو تست کردم.
دوستان من چند سال هستش که Sony EX85 رو دارم و ازش راضیام. منتها چند بار سیمهاش رو عمل جراحی کردم و دیگه خیلی اذیت میکنه!
میخواستم ببینم این Klipsch S4 میتونه من رو راضی کنه؟ یه وقت downgrade نباشه؟
ممنونم
نه s4 هدفون بهتریه
بیس قوی و صدای گرمی داره که برای اکثریت دلپذیره
ولی خوب بستگی به بودجه ای که در نظر دارین و سبک موسیقی که گوش میکنین هم داره
همچنان منتظرم دوستان
سبک صدای متفاوتی دارند
سونی صدای شفاف تری داره و روی هیچکدوم از فرکانسها تاکیدی نداره
ولی کلیپش بیس قوی و صدای دلنشینی داره که معمولا برای اکثریت دلنشین تر از افراد عادی خواهد بود.
ضمن اینکه کیفیت ساخت سونی بالاتره
و اینکه دیگه فکر نمیکنم سونی تو بازار باقی مونده باشه
و قیمت کلیپش هم اطلاعی ندارم ولی بهترین انتخاب برای اکثریت تو این رنج قیمت s4 خواهد بود.
سلام به همه. آقا من میخواستم یه هدفون سونی xd200 بگیرم رفیقم پشیمونم کرد. گفت واسه پاپ گوش کردن خوبه ولی واسه راک و متال باید با اکولایزر فرکانس های بالا رو زیاد کنم. حالا به نظر بچه های این کاره درست میگه یانه؟ زیاد اهل اهنگ گوش کردن با هدفون نبودم و با سیستم خونه که پایونیر بود اهنگ گوش میدادم. اینا رو گفتم که اگه استفاده از این هدفون به نظرتون برام مناسبه بگیرمش. خیلی باس برام مهم نیست بیشتر گم نشدن صدا و تغییر نکردن نوعش برام مهمه. صدا شفاف باشه دیگه. پیشاپیش تشکر
بستگی به این داره که چقدر میخواین هزینه کنید
اگر در حدود 100 تومنه و فول سایز میخواین
بهتره نخرید
چون کلا هدفونهای مناسب سبک صدای شما توی اران خیلی کم هستند و
اونهایی هم که هستند قیمتهای نسبتا بالایی دارند.
مدلهایی مثل xd200 بیشتر به درد استفاده ی روزانه و فیلم و بازی میخورند
تا گوش دادن اهنگ.
موفق باشید.
CYRUS-72
29-04-2013, 15:01
سلام آقای t-jays لطفا جواب سوال منم بدید
تا سقف 500 تومان بهترین ایرفونی که میتونم بگیرم چی هست ؟؟؟؟ فقط ایرفون لطفا
آیفون 4 و سبک پاپ فارسی
بهترین پیشنهادتون چی هست برام ؟؟؟؟
سلام
نظرتون راجب این ایرفون چیه ؟
قیمتش : 90000
هست . بیسش در چه حده ؟ به ep-630 میرسه ؟
CYRUS-72
30-04-2013, 18:01
با سلام دوستان و اساتید و T-jays عزیز لطفا کمکم کنید :
اگه تا سقف 600 تومان ایرفون بهتری از اینایی که معرفی میکنم میتونم بگیرم تو ایران بهم بگید در غیر این صورت لطفا کمکم کنید یکی از اینارو بگیرم ؟؟؟؟؟ نمراتی هم که نوشتم برای صداشون از سایت Headfi هست که یقینا اساتید بهتر میتونن نظر بدن .کوچیک شمام .لطفا بهترینش رو بگید من بخرم .تا یادم نرفته گوشیم آیفون 4 هست و فقط ایرانی پاپ گوش میدم
Klipsch S4i 6.7
JAYS t-JAYS Three 6.6
Klipsch X10 8.7
Sony MDR-EX300LP 6.8
Sony EX600 9
لطفا کمک کنید بهترین انتخاب رو بکنم
با سلام دوستان و اساتید و T-jays عزیز لطفا کمکم کنید :
اگه تا سقف 600 تومان ایرفون بهتری از اینایی که معرفی میکنم میتونم بگیرم تو ایران بهم بگید در غیر این صورت لطفا کمکم کنید یکی از اینارو بگیرم ؟؟؟؟؟ نمراتی هم که نوشتم برای صداشون از سایت Headfi هست که یقینا اساتید بهتر میتونن نظر بدن .کوچیک شمام .لطفا بهترینش رو بگید من بخرم .تا یادم نرفته گوشیم آیفون 4 هست و فقط ایرانی پاپ گوش میدم
Klipsch S4i 6.7
JAYS t-JAYS Three 6.6
Klipsch X10 8.7
Sony MDR-EX300LP 6.8
Sony EX600 9
لطفا کمک کنید بهترین انتخاب رو بکنم
سلام دوست عزیز
فکر میکنم از هدفونهایی که نام بردید
فقط 3 تای اول توی بازار باشه
x10 هم همونطور که پیداست بهترین انتخابه
بیس قوی داره که معمولا برای اکثریت تو ایران خوش اینده
s4 هم صداش شبیه به t-jays هستش و هردوشون بیس قوی دارند ولی خوب
از لهاذ تکنیکی با x10 قابل مقایسه نیستند.
قبلا 450 بود ولی نمیدونم هنوز موجوده یا نه
ولی خوب اینکه میگین ایرانی گوش میکنم
مهمه که اگر mp3 گوش میکنید همون s4 هم کارتون رو راه میندازه
و احتیاجی به اینقدر هزینه نیست.
موفق باشید.
CYRUS-72
30-04-2013, 18:59
سلام دوست عزیز
فکر میکنم از هدفونهایی که نام بردید
فقط 3 تای اول توی بازار باشه
x10 هم همونطور که پیداست بهترین انتخابه
بیس قوی داره که معمولا برای اکثریت تو ایران خوش اینده
s4 هم صداش شبیه به t-jays هستش و هردوشون بیس قوی دارند ولی خوب
از لهاذ تکنیکی با x10 قابل مقایسه نیستند.
قبلا 450 بود ولی نمیدونم هنوز موجوده یا نه
ولی خوب اینکه میگین ایرانی گوش میکنم
مهمه که اگر mp3 گوش میکنید همون s4 هم کارتون رو راه میندازه
و احتیاجی به اینقدر هزینه نیست.
موفق باشید.
خیلی ممنون از لطفتون .جناب T-jays نظرتون راجع Sony MDR-Ex1000 چی هست ؟ با قیمت 650 هزار تومان یکی از مغازه ها داره چون خریدش خیلی وقت پیشه و آشنامونه به این قیمت میده .در مقایسه با X10 و S4 ????? ممنون میشم بهم بگید مناسبترین انتخابم چی میتونه باشه
1376MAXIMUM
30-04-2013, 21:37
سلام من می خواهم هدست برای گیم و اهنگ هم پاپ و راک و متال و گاهی اوقات فیلم بگیرم حدودا 150تا 250 هم پول دارم چندتا مدل ایسوز دیدم تو سایت خود ایسوز ولی فکر کنم بیشتر از پول من باشه ولی مدلاشو میگم به نظر شما ارزش دارن یا نه اگه هم مدلای بهتری سراغ داریر ممنون میشم راهنماییم کنید
asus echlon
asus orion
asus orion pro
خیلی ممنون از لطفتون .جناب T-jays نظرتون راجع Sony MDR-Ex1000 چی هست ؟ با قیمت 650 هزار تومان یکی از مغازه ها داره چون خریدش خیلی وقت پیشه و آشنامونه به این قیمت میده .در مقایسه با X10 و S4 ????? ممنون میشم بهم بگید مناسبترین انتخابم چی میتونه باشه
قيمت كه خيلي عاليه، ولي براي كسي كه سبك صداي سوني رو دوست داشته باشه
مثل اين ميمونه يكي مي خواد ماشين بخره براي بيابون و بعد بياد بگه يكي از رفقا يدونه فراري ٢٠٠ هزار دلاري رو داره ميده ٣٠٠ ميليون، فراري رو بخرم خوبه يا تويوتا لندكروز؟
بيس سوني، به هيچ وجه ايراني پسند نيست و كلا سبك صداش براي كسي خوبه كه واقعا بدونه داره چي مي خره
omidnejat
01-05-2013, 02:41
دوستان بین این چند تا مدل فول سایز برای گوش دادن به هیپ هاپ با گوشی موبایل کدوم بهتره
creative hq 1400
creative hq 1600
Sennheiser hd 219
Sennheiser hd 419 west
panasonic rp hc700 p
pioneer mj31
و ایم مدل این ایر از نظر حجم و کیفیت صدا چطوره
Sennheiser cx 175
salar_221
01-05-2013, 10:11
دوستان بین این چند تا مدل فول سایز برای گوش دادن به هیپ هاپ با گوشی موبایل کدوم بهتره
creative hq 1400
creative hq 1600
Sennheiser hd 219
Sennheiser hd 419 west
panasonic rp hc700 p
pioneer mj31
و ایم مدل این ایر از نظر حجم و کیفیت صدا چطوره
Sennheiser cx 175
بستگی داره با چه گوشی بخواین استفاده کنین.ولی در کل تقریبا همشون قابلیت داریو شدن با پلیر پرتابل رو دارن.
با توجه به کیفیت صدا و ارزش خرید به این صورت میشه رده بندی کرد
1-sennheiser hd419
pioneer mj31-2
sennheiser hd219-3
panasonic rp hc700 p-4
creative hq1600-5
creative hq1400-6
این رده بندی با توجه به سبک مورد نظرتون بوده و هدفون cx175 که قبلا موجود نبوده که تست کنیم ولی با توجه به رویو ها بنظر من برای سبک مورد نظرتون بهتره cx271 یا cx300 رو تهیه کنین چون cx175 حجم و کیفیت محسوس و بالای نداره.البته انتخاب معقولانه تر تهیه ep630 با قیمت بهتر و کیفیت تقریبا هم رده هست.
در کل اول سورس پلیر و تراکهای که مورد استفادتون هست رو برسی کنین.مثلا با یه گوشی تلفن همراه و mp3 با کیفیت 128kbps یه هدفون داخل گوشی 500 تومانی با یه هدفون 100 تومانی تفاوتی بیش از حد اکثر 10% رو نخواهد داشت پس بهتره در مرحله اول پلیر و باقی مسائل سورس پلیر برسی بشه.
سلام خدمت تمام دوستان عزيز
اول از همه بگم خيلي خوشحالم که اينجا رو پيدا کردم و اميدوارم جواب هام رو اينجا بگيرم
داستان از اين قراره که بنده خيلي وقته که موسيقي گوش ميکنم ولي هميشه يا با گوشي هاي سري واکمن سوتي بوده يا با لپتاپ هاي وايو واسه همين نميدونم اصلا ارزش داره من يکي دو ميليون خرج کنم واسه هدسفون يا نه؟
در هر صورت رفتم تحقيقم رو کردم بيشتر با صحبت با عزيزان تو فروم head fi .org و نويسنده بلاگ هاي audiophiliac در cnet
حالا اومدم با توجه به اينکه شما هم ايراني هستيد و بالاخره مشکلات ما رو بهتر ميدونيد کمکم کنيد
من ۶٠٠ دلار بودجه دارم ميخوام يا فقط يه هدفون يا هدفون يا امپ و دک بخرم
موسيقي که گوش ميدم اکثرا پاپ و به خصوص موسيقي کلاسيکه اورکستا و چمبر و .... گاهي هم بلوز و ار اند بي و جز گوش ميدم
دنبال هدفونبي ميگردم که sound stage گسترده اي داشته باشه bass قوي نداشته باشه و نرمال باشه و کلا صداش طبيعي باشه زياد dark نباشه و راحت درايو بشه.
خودم چند تا گزينه مد نظرم هست
Hifi man he400p:که تو ايران نيست و بايد بگه برام از امريکا بيارن بت يه امپ فيو
Hd598:که تو ايران هست يه ميليون ميخرمش بقيه اش رو پول امپ بدم
Rs220p:که خيلي موسس head fi ازش تعريف ميکرد ولي خوب نميشه بيرون خونه استفاده کرد ازش
K 701 يا k 702 يا q 701: اين مدل هاي اي کي جي رو هم شنيدم خيلي خوبن واسه کلاسيک و تو ايران هم هستن ولي خوب درايو کردنشون سخته
دوستان من يا فرمت موسيقي هام flac هستش يا mp3 320 kbpps در واقع هر چي بشه اف ال اي سي ميگيرم مگر يه چيزي مثل اهنگ هاي ايرلني که flac گير نمي ان
تو خونه از رو کامپيوتر گوش ميکنم کارت صدام هم creative xfi هستش
بيرون خونه هم ميخوام يه پلير خوب تا يه تومن يا يک و نيم بگيرم که فعلا چشمم colorfly c3 رو گرفته
ممنون ميشم راهنماييم کنيد يا اگر خودتون هم پيشنهادي داريد بگيد
فقط يه سوال دوستان به نظرتون واقعا تفاوت کيفيت بين ايم مدل ها با مدل هاي ارزون خود کشور اونقدر هست که هر کسي راحت متوجه بشه؟
salar_221
01-05-2013, 13:09
سلام خدمت تمام دوستان عزيز
اول از همه بگم خيلي خوشحالم که اينجا رو پيدا کردم و اميدوارم جواب هام رو اينجا بگيرم
داستان از اين قراره که بنده خيلي وقته که موسيقي گوش ميکنم ولي هميشه يا با گوشي هاي سري واکمن سوتي بوده يا با لپتاپ هاي وايو واسه همين نميدونم اصلا ارزش داره من يکي دو ميليون خرج کنم واسه هدسفون يا نه؟
در هر صورت رفتم تحقيقم رو کردم بيشتر با صحبت با عزيزان تو فروم head fi .org و نويسنده بلاگ هاي audiophiliac در cnet
حالا اومدم با توجه به اينکه شما هم ايراني هستيد و بالاخره مشکلات ما رو بهتر ميدونيد کمکم کنيد
من ۶٠٠ دلار بودجه دارم ميخوام يا فقط يه هدفون يا هدفون يا امپ و دک بخرم
موسيقي که گوش ميدم اکثرا پاپ و به خصوص موسيقي کلاسيکه اورکستا و چمبر و .... گاهي هم بلوز و ار اند بي و جز گوش ميدم
دنبال هدفونبي ميگردم که sound stage گسترده اي داشته باشه bass قوي نداشته باشه و نرمال باشه و کلا صداش طبيعي باشه زياد dark نباشه و راحت درايو بشه.
خودم چند تا گزينه مد نظرم هست
Hifi man he400p:که تو ايران نيست و بايد بگه برام از امريکا بيارن بت يه امپ فيو
Hd598:که تو ايران هست يه ميليون ميخرمش بقيه اش رو پول امپ بدم
Rs220p:که خيلي موسس head fi ازش تعريف ميکرد ولي خوب نميشه بيرون خونه استفاده کرد ازش
K 701 يا k 702 يا q 701: اين مدل هاي اي کي جي رو هم شنيدم خيلي خوبن واسه کلاسيک و تو ايران هم هستن ولي خوب درايو کردنشون سخته
دوستان من يا فرمت موسيقي هام flac هستش يا mp3 320 kbpps در واقع هر چي بشه اف ال اي سي ميگيرم مگر يه چيزي مثل اهنگ هاي ايرلني که flac گير نمي ان
تو خونه از رو کامپيوتر گوش ميکنم کارت صدام هم creative xfi هستش
بيرون خونه هم ميخوام يه پلير خوب تا يه تومن يا يک و نيم بگيرم که فعلا چشمم colorfly c3 رو گرفته
ممنون ميشم راهنماييم کنيد يا اگر خودتون هم پيشنهادي داريد بگيد
فقط يه سوال دوستان به نظرتون واقعا تفاوت کيفيت بين ايم مدل ها با مدل هاي ارزون خود کشور اونقدر هست که هر کسي راحت متوجه بشه؟
بین هدفونهای که معرفی کردین معقولانه ترین انتخاب با توجه به سبک و کاربردتون k701 هست (بدون در نظر گرفتن سورس پلیر) البته هدفونهای دیگه ای مثل beyerdynamic مدل dt770 هم مناسب هست ولی k701 با توجه به قیمت و نوع خاص صداش انتخاب بهتری خواهد بود در واقع خصوصیات صدایش همونی هست که میخواین .بین هدفونهای فول سایز تنوع انتخاب زیاد هست ولی خوب خودتون یکی از بهترینها رو اسم بردین که برای درایو کردنش هم تو فوروم مربوطه اساتید کاملا راهنمایتون خواهند کرد.البته هدفونهای خوبی هم از sennheiser مثل hd650 و momentum هم هست که میتونین برسی کنین.
بین هدفونهای که معرفی کردین معقولانه ترین انتخاب با توجه به سبک و کاربردتون k701 هست (بدون در نظر گرفتن سورس پلیر) البته هدفونهای دیگه ای مثل beyerdynamic مدل dt770 هم مناسب هست ولی k701 با توجه به قیمت و نوع خاص صداش انتخاب بهتری خواهد بود در واقع خصوصیات صدایش همونی هست که میخواین .بین هدفونهای فول سایز تنوع انتخاب زیاد هست ولی خوب خودتون یکی از بهترینها رو اسم بردین که برای درایو کردنش هم تو فوروم مربوطه اساتید کاملا راهنمایتون خواهند کرد.البته هدفونهای خوبی هم از sennheiser مثل hd650 و momentum هم هست که میتونین برسی کنین.
ممنون از راهنماييتون
ميخواستم بدونم کجا بايد براي درايو کردن اين مدل سوال کنم؟ اخه من زياد با فروم اشنا نيستم
بعد ميخواستم بپرسم اين هدست ها زياد صدا رو به بيرون درز ميدن؟
يعني نميشه تو خيابون اصلا استفادشون کرد؟
اگر نه ميشه تا ۴٠٠_۵٠٠ تومن يه ايرفون خوب برام همين سبکذموسيقي و پليري که گفتم معرفي کنيد؟
ممنون
ممنون از راهنماييتون
ميخواستم بدونم کجا بايد براي درايو کردن اين مدل سوال کنم؟ اخه من زياد با فروم اشنا نيستم
بعد ميخواستم بپرسم اين هدست ها زياد صدا رو به بيرون درز ميدن؟
يعني نميشه تو خيابون اصلا استفادشون کرد؟
اگر نه ميشه تا ۴٠٠_۵٠٠ تومن يه ايرفون خوب برام همين سبکذموسيقي و پليري که گفتم معرفي کنيد؟
ممنون
اول از همه، چون شما تا حالا هدفون بالاي ١٠٠ دلار نداشتين، سليقه صداييتون كاملا گنگه و كلا ريسك بزرگي دارين مي كنين براي هزينه بالا كردن
اين مدل ها كه گفتين، همشون اوپن هستن و صدا رو به شدت بيرون ميفرستن و از بيرون به داخل ميارن
اگر براي بيرون مي خواين، يا بايد هدفون تو گوشي بگيرين يا هدفونهاي به اصطلاح پرتابل، مثل سنهايزر مومنتوم يا بيرديناميك dt1350
اون پليرها كه گفتين، فقط قابل حمل هستن و به هيچ وجه پرتابل نيستن، مثلا با اونها نميتوني توي خيابون راه بري و آهنگ گوش بدي و قيمت فقط همون ها، از ٦٠٠ دلار بيشتره
اول از همه، چون شما تا حالا هدفون بالاي ١٠٠ دلار نداشتين، سليقه صداييتون كاملا گنگه و كلا ريسك بزرگي دارين مي كنين براي هزينه بالا كردن
اين مدل ها كه گفتين، همشون اوپن هستن و صدا رو به شدت بيرون ميفرستن و از بيرون به داخل ميارن
اگر براي بيرون مي خواين، يا بايد هدفون تو گوشي بگيرين يا هدفونهاي به اصطلاح پرتابل، مثل سنهايزر مومنتوم يا بيرديناميك dt1350
اون پليرها كه گفتين، فقط قابل حمل هستن و به هيچ وجه پرتابل نيستن، مثلا با اونها نميتوني توي خيابون راه بري و آهنگ گوش بدي و قيمت فقط همون ها، از ٦٠٠ دلار بيشتره
خوب پسذبه نظر شما چه کنم؟ از يه هدفون ارزون تر شروع کنم تا سليقه خودم دستم بياد؟
خودم هم دلم نميخواد بيش از اندازه خرج کنم ولي نميتونم هم هي هدست بخرم اگر خوشم اومد بفروشم گرون ترش رو بخرم
جايي تو تهران هست که بورس فروش اينجور محصولات باشه و باز شدشون رو داشته باشن ادم تست کنه بخره يا نه؟
راستي من اکثر اوقات تو خونه گوش ميکنم ولي خوب ممکنه بيرون هم بخوام ببرم اينطور که ميگيدذفکر کنم بهتره يه مدل ارزون واسه بيرون خونه بخرم
خوب پسذبه نظر شما چه کنم؟ از يه هدفون ارزون تر شروع کنم تا سليقه خودم دستم بياد؟
خودم هم دلم نميخواد بيش از اندازه خرج کنم ولي نميتونم هم هي هدست بخرم اگر خوشم اومد بفروشم گرون ترش رو بخرم
جايي تو تهران هست که بورس فروش اينجور محصولات باشه و باز شدشون رو داشته باشن ادم تست کنه بخره يا نه؟
راستي من اکثر اوقات تو خونه گوش ميکنم ولي خوب ممکنه بيرون هم بخوام ببرم اينطور که ميگيدذفکر کنم بهتره يه مدل ارزون واسه بيرون خونه بخرم
خريد محصولات گرون قيمت، براي افرادي كه تا حالا هدفون خوبي نداشتن به ٢ دليل ريسكه: ١- هنوز سليقه صدايي مورد نظرشون رو نمي دونن ٢- توي ابتداي كار، سليقه صدايي افراد در حال تغييره و هنوز ثابت نشده يعني مثلا اگر شما امروز از هدفون سرد خوشتون اومد، دليلي نداره تا ١ ماه ديگه نظرتون بر نگرده
توي اونور آب، بر همين اساس ٢ تا توصيه مي كنن: ١- اولين خريدتون به هيچ وجه گرون قيمت نباشه ٢- ريسك انتخاب هدفون با صداي گرم، خيلي كمتر از هدفون با صداي سرد و فلت هستش؛ براي همين اگر نظر خاصي ندارين، هدفون با صداي گرم انتخاب كنين
ما توي ايران وضعيتمون با اونها خيلي فرق مي كنه، هر روز نمي تونيم يدونه هدفون بخريم يا بفروشيم و از اونور ارزش پول ما خيلي كمتره از اونها
تست بعضي مدل ها، حداقل كاريه كه ميتونين بكنين اميدوارم دوستاني كه مكاني رو اطلاع دارن بيان بگن
شما اول كل هزينه ايي كه مي خواين بكنين و نوع استفاده ايي كه دارين رو بفرمايين، مثلا بگين من مي خوام هم براي تو خونه باشه و هم بيرون، اونوقت دوستان مي فهمن يا بايد هدفون تو گوشي به شما پيشنهاد بدن يا هدفون پرتابل و از اونطرف براي درايو شدن، نياز جدي به آمپ نداشته باشه
اونوقت اميدوارم دوستان، مدل هايي كه مي شناسن رو به شما معرفي كنند.
اينجا مدل هاي خوب رو كنار هم مي بيني: مخصوصا پرتابل هاش
و
اينجا هم هدفون هاي پرتابل خوبي هستن
اينجا هم منبع داخل گوشي
خب من قبلش توضيح دادم تو صفحه قبل گفتم ولي خوب سعي ميکنم چيز هايي رو که نگفتم بگم
من تو طول روز مدت زيادي تقريبا اکثر مدت بيداريم رو اهنگ گوش ميکنم
اکثرا jpop يا پاپ ژاپني با ريتم تند موسيقي کلاسيک انواعش سولو ساز هاي مختلف و پاپ ايراني و خارجي گوش ميکنم اوپرا هم زياد گوش ميدم براي همين vocal برام خيلي مهمه
ولي در کل اين ها ميشه ٨٠ در صد اوقات بقيه شرايط واقعا متنوع اهنگ گوش ميدم همه سبکي ميشه گفتم من گوش ميدم
در حال حاضر اکثر اوقات خونه ام ولي خوب داشگاهم که شروع بشه دوباره بيشتر روز بيرون خونه ام
خودم به اين نتيجه رسيده بودم که يه هدفون بسته بگيرم واسه بيرون و داخل خونه با هم
ولي ديدم گويا هدفون بسته sound stage خوبي نداره و خفه است واسه همين رفتم تو فکر اينکه يه هدفون باز براي داخل خونه بگيرم و يه دونه ime براي بيرون خونه
ولي از طرفي من خيلي تازه کارم شايد اون مطالبي که خوندم براي حرفه اي ها بوده و يه هدفون پرتابل هم براي فعلا من زيا باشه
راستي بگم که من چون مدت خيلي زيادي يه سره ان هدفون رو گوشمه ترجيح ميدم خيلي راحت باشه و زود گرم نشه
و در ضمن فکر کنم تو گوشي براي مدت طولاني خوب نباشه واسه همين ممنون ميشم دوستان رو گوشي بهم معرفي کنند
در مورد سليقه صدايي هم قبول دارم حرفتون رو واسه همين ميخواستم يه هدست با sound signature natrual بگيرم که در واقع تو ذوقم نزنه
مخصوصا برام مهم بود که همه اهنگ رو همون طور که ضبط شده بشنوم و در واقع چيز هايي رو که هنوز تو اهنگ نشنيدم رو گوش کنم
فکر کنم با توجه به پست قبلي و حرف هايي که تو ابن پست زدم دبگه همه چيز رو گفته باشم پيشاپيش از همه دوستان ممنونم
1376MAXIMUM
01-05-2013, 20:34
سلام من می خواهم هدست برای گیم و اهنگ هم پاپ و راک و متال و گاهی اوقات فیلم بگیرم حدودا 150تا 250 هم پول دارم چندتا مدل ایسوز دیدم تو سایت خود ایسوز ولی فکر کنم بیشتر از پول من باشه ولی مدلاشو میگم به نظر شما ارزش دارن یا نه اگه هم مدلای بهتری سراغ داریر ممنون میشم راهنماییم کنید
asus echlon
asus orion
asus orion pro
من بچه ها منم هستم کمک کنید
alishadabmehr
01-05-2013, 21:33
خب من قبلش توضيح دادم تو صفحه قبل گفتم ولي خوب سعي ميکنم چيز هايي رو که نگفتم بگم
من تو طول روز مدت زيادي تقريبا اکثر مدت بيداريم رو اهنگ گوش ميکنم
اکثرا jpop يا پاپ ژاپني با ريتم تند موسيقي کلاسيک انواعش سولو ساز هاي مختلف و پاپ ايراني و خارجي گوش ميکنم اوپرا هم زياد گوش ميدم براي همين vocal برام خيلي مهمه
ولي در کل اين ها ميشه ٨٠ در صد اوقات بقيه شرايط واقعا متنوع اهنگ گوش ميدم همه سبکي ميشه گفتم من گوش ميدم
در حال حاضر اکثر اوقات خونه ام ولي خوب داشگاهم که شروع بشه دوباره بيشتر روز بيرون خونه ام
خودم به اين نتيجه رسيده بودم که يه هدفون بسته بگيرم واسه بيرون و داخل خونه با هم
ولي ديدم گويا هدفون بسته sound stage خوبي نداره و خفه است واسه همين رفتم تو فکر اينکه يه هدفون باز براي داخل خونه بگيرم و يه دونه ime براي بيرون خونه
ولي از طرفي من خيلي تازه کارم شايد اون مطالبي که خوندم براي حرفه اي ها بوده و يه هدفون پرتابل هم براي فعلا من زيا باشه
راستي بگم که من چون مدت خيلي زيادي يه سره ان هدفون رو گوشمه ترجيح ميدم خيلي راحت باشه و زود گرم نشه
و در ضمن فکر کنم تو گوشي براي مدت طولاني خوب نباشه واسه همين ممنون ميشم دوستان رو گوشي بهم معرفي کنند
در مورد سليقه صدايي هم قبول دارم حرفتون رو واسه همين ميخواستم يه هدست با sound signature natrual بگيرم که در واقع تو ذوقم نزنه
مخصوصا برام مهم بود که همه اهنگ رو همون طور که ضبط شده بشنوم و در واقع چيز هايي رو که هنوز تو اهنگ نشنيدم رو گوش کنم
فکر کنم با توجه به پست قبلي و حرف هايي که تو ابن پست زدم دبگه همه چيز رو گفته باشم پيشاپيش از همه دوستان ممنونم
برو نمایندگی اودیو تکنیکا هم میزاره تست کنی هم سفارش فک کنم قبول میکنن با این سبک هایی که گفتین من بودم یه ad900 سفارش میدادم هم راحت درایو میشه دیگه نیاز به آمپ نداری و فکر نکنم 800 بیشتر واست بیفته ارزش داره ولی...
omidnejat
02-05-2013, 02:53
بستگی داره با چه گوشی بخواین استفاده کنین.ولی در کل تقریبا همشون قابلیت داریو شدن با پلیر پرتابل رو دارن.
با توجه به کیفیت صدا و ارزش خرید به این صورت میشه رده بندی کرد
1-sennheiser hd419
pioneer mj31-2
sennheiser hd219-3
panasonic rp hc700 p-4
creative hq1600-5
creative hq1400-6
این رده بندی با توجه به سبک مورد نظرتون بوده و هدفون cx175 که قبلا موجود نبوده که تست کنیم ولی با توجه به رویو ها بنظر من برای سبک مورد نظرتون بهتره cx271 یا cx300 رو تهیه کنین چون cx175 حجم و کیفیت محسوس و بالای نداره.البته انتخاب معقولانه تر تهیه ep630 با قیمت بهتر و کیفیت تقریبا هم رده هست.
در کل اول سورس پلیر و تراکهای که مورد استفادتون هست رو برسی کنین.مثلا با یه گوشی تلفن همراه و mp3 با کیفیت 128kbps یه هدفون داخل گوشی 500 تومانی با یه هدفون 100 تومانی تفاوتی بیش از حد اکثر 10% رو نخواهد داشت پس بهتره در مرحله اول پلیر و باقی مسائل سورس پلیر برسی بشه.
با تشکر فراوان
راستش من مدل sony xb500 رو تست کردم واقعا حجم صداش راضیم میکنه ولی قیمتش الکی و بی دلیل بالاس 285 هزار تومن
دنبال یه هدفون تو رده زیر 150 هزار میگردم فول سایز یا این ایر که از نظر حجم صدا و تفکیک قابل قبول باشه
برای سبک های متال راک هیپ هاپ رپ
چون تو سبک هایی که گوش میدم هم اهنگ های لو بیس هست هم اهنگ های با فرکانس های بالای زیا یه هدفون میخوام که از پس هر دوش بر بیاد
همه ترک ها هم یا با کیفیت 320 هستند و یا فرمت flac
در حال حاضر با گوش sony arc s گوش میدم ولی قصد خرید یه پلیر cowon هم دارم
ممنون میشم چند مدل معرفی کنید
در حال حاضر این دو تا رو دارم
sony ex50
sony ex73
دوستان یه ایرفون میخوام تا 1000 تومن نزدیک ترین صدا رو به ep-630 داشته باشه:n12::n19:
salar_221
02-05-2013, 09:42
با تشکر فراوان
راستش من مدل sony xb500 رو تست کردم واقعا حجم صداش راضیم میکنه ولی قیمتش الکی و بی دلیل بالاس 285 هزار تومن
دنبال یه هدفون تو رده زیر 150 هزار میگردم فول سایز یا این ایر که از نظر حجم صدا و تفکیک قابل قبول باشه
برای سبک های متال راک هیپ هاپ رپ
چون تو سبک هایی که گوش میدم هم اهنگ های لو بیس هست هم اهنگ های با فرکانس های بالای زیا یه هدفون میخوام که از پس هر دوش بر بیاد
همه ترک ها هم یا با کیفیت 320 هستند و یا فرمت flac
در حال حاضر با گوش sony arc s گوش میدم ولی قصد خرید یه پلیر cowon هم دارم
ممنون میشم چند مدل معرفی کنید
در حال حاضر این دو تا رو دارم
sony ex50
sony ex73
خوب این مدل سونی ها معمولا بیس ضعیفی دارن از طرفی هم نمیشه هدفونهای فول سایز رو با داخل گوشی مقایسه کرد.الان که صدای xb500 رو گوش کردین و تجربه دارین باید بگم بعید میدونم حجم صدای داخل گوشی ها حتی نصف این مدل فول سایز رو تولید کنن(داخل گوشی های موجود در ایران) ولی با توجه به پلیرتون باید داخل گوشی تهیه کنین.
میتونین از مدلهای creative ep630 , panasonic hje350, soundmagic, sennheiser cx271,sennheiser cx300 ,audio technica ck55, و چند مدل از هدفونهای bose و klipsch , akgکه فعلا از موجودی بازار خبر ندارم تهیه کنین.
حمید031090
03-05-2013, 13:45
با سلام
دوستان و اساتید محترم...اگر امکان دارد لطفا به سوالم پاسخ دهید
بنده قبلا دو نوع هندسفری رو گوشی داشتم از برند های فیلیپس و کریتیو و یه مدل هم از برند سونی ...اما از هیچ کدام از این هندسفری ها راضی نبودم چون کاملا صدا رو به بیرون نشت می داد!!!!در طول روز برای جابه جایی از مترو زیاد استفاده می کنم وصدای نشت شده باعث مزاحمت دیگران می شد...
می خواستم اگر امکان داره مدلی رو معرفی کنید که :::
!-نگه دارنده داشته باشه(چون گوش های کوچکی دارم و لیز نخوره و بیرون بیافته!!!) و اصلا صدا رو به بیرون نشت نده(یا خیلی کم نشت بده)
قیمت هم تا 300 تومن باشه....برای موسیقی های سنتی و پاپ و بعضا برای اموزش زبان انگلیسی...استفاده می کنم
ممنونم
سلام خدمت دوستان عزیز
لطفاً یه راهنمایی بفرمایید بنده رو
بخاطر کمبود زمان فرصت نمیکنم کل تایپیک رو مرور کنم
یه هدست میخوام فقط جهت گفتگوی اینترنتی
به لپ تاپ وصلش میکنم
صداش واضح باشه
خیلی فوریه، همین یکی دو روزه میخوام بگیرم
قیمت هم 60-70 به پایین اگه باشه تو این اوضاع!
ضمناً گوشم اذیت نکنه
برای کنفرانس میخوام
خیلی ممنون
arasteh777
03-05-2013, 18:59
QUOTE]sennheiser cx300ll یا klipch s4 یا moshi dulcia Stylish?
قیمت ها دقیقش چنده؟
از کجا بخرم؟
بهترین ایرفون تو این محدود از همه لحاظ تفکیک صدا و بیس و ... چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.
مرسی[[/QUOTE]
کسی نبود راهنمایی کنه؟
من منتظر پاسخ دوستان ام
ضمنا کسی نیست آدرس نمایندگی klispch تو تهران رو به ما بده.
mushroomhead
04-05-2013, 10:37
سلام دوستان عزیز
من تا حالا 3تا هدفون تو این تاپیک مشاوره گرفتم و خریدم که بسیار بسیار عالی بودن و همیشه وقتی کیف میکنم از کیفیت صدا حس میکنم یجوری به دوستان فعال در این تاپیک اینجا مدیونم .
من تو همین تاپیک یه ایرفون مشاوره گرفتم در حد 50 تومان . که دوستان Panasonic hj e 350 رو پیشنهاد دادن که عاااالی بود و خیلی دوسش داشتم . هر کی گوش میداد صداشو عاشقش میشد. اتفاقا دوباره اومدم اینجا و ابراز خرسندی کردم بابتش . ولی متاسفانه هفته ی پیش از تو کیفم دزدیدن .
حالا میخوام دوستان لطف کنن یه ایرفون مثل همون پاناسونیک پیشنهاد کنن در حد 50 الی 100 تومان . فقط مدلی که معرفی میکنید جوری باشه که فیک نداشته باشه . ینی من حاضرم پایین ترین هدفون یه مارک اصل رو بگیرم ولی بالاترین مدل که ( درجه 2 یا حتی درجه 1 ) فیک باشه رو نگیرم . آخه شنیدم سنهایزرم تقلبیش اومده از اون لحاظ گفتم .
با تشکر
سلام دوستان
من یه هدفون تو گوشی میخوام که قیمتش در حد 100 تومن باشه و دوست دارم بتونه خوب صداهارو تفکیک کنه و وضوح صداش بالا باشه و بیس قوی ای هم تولید کنه (نه جوری که بقیه اعضای آهنگ رو تحت تاثیر قرار بده)
من بیشتر رو دوچرخه ازش استفاده میکنم
پیشاپیش ازتون ممنونم :n16:
سلام خدمت دوستان عزیز
لطفاً یه راهنمایی بفرمایید بنده رو
بخاطر کمبود زمان فرصت نمیکنم کل تایپیک رو مرور کنم
یه هدست میخوام فقط جهت گفتگوی اینترنتی
به لپ تاپ وصلش میکنم
صداش واضح باشه
خیلی فوریه، همین یکی دو روزه میخوام بگیرم
قیمت هم 60-70 به پایین اگه باشه تو این اوضاع!
ضمناً گوشم اذیت نکنه
برای کنفرانس میخوام
خیلی ممنون
از هدستهای سنهایزر مدل pc 2 chat که برای همین کاربرد شما تولید
میتونید تهیه کنید
فکر میکنم حدود 80 تومن باشه الان
سلام دوستان عزیز
من تو همین تاپیک یه ایرفون مشاوره گرفتم در حد 50 تومان . که دوستان Panasonic hj e 350 رو پیشنهاد دادن که عاااالی بود و خیلی دوسش داشتم . هر کی گوش میداد صداشو عاشقش میشد. اتفاقا دوباره اومدم اینجا و ابراز خرسندی کردم بابتش . ولی متاسفانه هفته ی پیش از تو کیفم دزدیدن .
حالا میخوام دوستان لطف کنن یه ایرفون مثل همون پاناسونیک پیشنهاد کنن در حد 50 الی 100 تومان . فقط مدلی که معرفی میکنید جوری باشه که فیک نداشته باشه . ینی من حاضرم پایین ترین هدفون یه مارک اصل رو بگیرم ولی بالاترین مدل که ( درجه 2 یا حتی درجه 1 ) فیک باشه رو نگیرم . آخه شنیدم سنهایزرم تقلبیش اومده از اون لحاظ گفتم .
با تشکر
خوب با توجه به اینکه قیمتها خیلی نسبت به سال پیش تفاوت پیدا کرده
بهترین هدفونی iem که میتونید الان تهیه کنید creatve ep630 هستش
باید با گارانتی شاب تهیه کنی تا مطمئن باشین اصله
موفق باشید.
سلام دوستان
من یه هدفون تو گوشی میخوام که قیمتش در حد 100 تومن باشه و دوست دارم بتونه خوب صداهارو تفکیک کنه و وضوح صداش بالا باشه و بیس قوی ای هم تولید کنه (نه جوری که بقیه اعضای آهنگ رو تحت تاثیر قرار بده)
من بیشتر رو دوچرخه ازش استفاده میکنم
پیشاپیش ازتون ممنونم :n16:
هدفون creatvie ep630 به خوبی داخل گوش قرار میگیره و چون سبکه به این راحتیا بیرون نمیاد.
با گارانتی شاب تهیه کنید.
موفق باشید.
حمید031090
04-05-2013, 16:20
با سلام
دوستان و اساتید محترم...اگر امکان دارد لطفا به سوالم پاسخ دهید
بنده قبلا دو نوع هندسفری رو گوشی داشتم از برند های فیلیپس و کریتیو و یه مدل هم از برند سونی ...اما از هیچ کدام از این هندسفری ها راضی نبودم چون کاملا صدا رو به بیرون نشت می داد!!!!در طول روز برای جابه جایی از مترو زیاد استفاده می کنم وصدای نشت شده باعث مزاحمت دیگران می شد...
می خواستم اگر امکان داره مدلی رو معرفی کنید که :::
!-نگه دارنده داشته باشه(چون گوش های کوچکی دارم و لیز نخوره و بیرون بیافته!!!) و اصلا صدا رو به بیرون نشت نده(یا خیلی کم نشت بده)
قیمت هم تا 300 تومن باشه....برای موسیقی های سنتی و پاپ و بعضا برای اموزش زبان انگلیسی...استفاده می کنم
ممنونم
لطفا جواب سوال من رو هم بدید...چشم انتطارم!
دوستان بورس هدفون و اي ام اي و کلا اين جور محصولات تو تهران کجاست اگر ممکنه دو سه جا که توش هدفون زياد
پيدا ميشه رو معرفي کنيد برم ببينم چه مدلايي تو بازار هست
ممنون
mushroomhead
04-05-2013, 23:59
سلام دوستان عزیز
با تشکر
خوب با توجه به اینکه قیمتها خیلی نسبت به سال پیش تفاوت پیدا کرده
بهترین هدفونی iem که میتونید الان تهیه کنید creatve ep630 هستش
باید با گارانتی شاب تهیه کنی تا مطمئن باشین اصله
موفق باشید.
سلام
ممنون از جوابتون و همچنین مشاوره های قبلی ام که دادین
ep830 , 630 رو داشتم و متاسفانه برعکس پاناسونیک اصلا صداشون رو دوست نداشتم . رپ ایرانی باهاشون گوش میدادم لذت میبردم فقط .
اگر هدفونی هست تو این رنج حالا کمی بالا پایین باز هم مشکلی نداره .
این پاناسونیک قبلی خودمم و امروز پیدا کردم تو بازار ولی فقط رنگ صورتی!!!! ش بود که اصلا دلم نیمد ورش دارم :n17:
( فقط در مورد clipsh s4 شنیدم که کیفیت ساختش بخاطر اینکه ارزونش کردن اومده پایین و من که با هدفون کشتی میگیرم نمیتونم برم طرفش )
مرسی
سلام
ممنون از جوابتون و همچنین مشاوره های قبلی ام که دادین
ep830 , 630 رو داشتم و متاسفانه برعکس پاناسونیک اصلا صداشون رو دوست نداشتم . رپ ایرانی باهاشون گوش میدادم لذت میبردم فقط .
اگر هدفونی هست تو این رنج حالا کمی بالا پایین باز هم مشکلی نداره .
این پاناسونیک قبلی خودمم و امروز پیدا کردم تو بازار ولی فقط رنگ صورتی!!!! ش بود که اصلا دلم نیمد ورش دارم :n17:
( فقط در مورد clipsh s4 شنیدم که کیفیت ساختش بخاطر اینکه ارزونش کردن اومده پایین و من که با هدفون کشتی میگیرم نمیتونم برم طرفش )
مرسی
اگر بتونید همین پاناسونیک رو که قبلا دوست داشتین پیدا کنید خیلی بهتره
s4 که توی رده ی قیمتی که شما میخواین نیست.:n04:
خیلی تو این رده انتخابی ندارید یا همین پاناسونیک یا ep630 از In ear میتونید تهیه کنید.
فعلا موجودی بازار به شدت محدوده
موفق باشید.
لطفا جواب سوال من رو هم بدید...چشم انتطارم!
خوب هدفونهای روی گوشی معمولا این مشکل رو دارند
شما اگر میخواین این مشکل رو نداشته باشید باید از نوع in ear استفاده کنید.
با چه دستگاهی میخواین گوش کنید و اینکه یکروفن هم میخواین یا نه.
موفق باشید.
از هدستهای سنهایزر مدل pc 2 chat که برای همین کاربرد شما تولید
میتونید تهیه کنید
فکر میکنم حدود 80 تومن باشه الان
سلام
ممنون از راهنماییتون
این مدل که فرمودین اصلاً پیدا نکردم :n29:
حمید031090
05-05-2013, 13:38
خوب هدفونهای روی گوشی معمولا این مشکل رو دارند
شما اگر میخواین این مشکل رو نداشته باشید باید از نوع in ear استفاده کنید.
با چه دستگاهی میخواین گوش کنید و اینکه یکروفن هم میخواین یا نه.
موفق باشید.
سلام
این نوع (( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )))هم صدا رو به بیرون نشت میده؟؟؟
در ضمن برای استفاده در ایپد و xperia z می خوام.
ممنونم
arasteh777
05-05-2013, 14:05
sennheiser cx300ll یا klipch s4 یا moshi dulcia Stylish?
قیمت ها دقیقش چنده؟
از کجا بخرم؟
بهترین ایرفون تو این محدود از همه لحاظ تفکیک صدا و بیس و ... چیه؟ لطفا راهنمایی کنید.
مرسی
من منتظر پاسخ دوستان ام
ضمنا کسی نیست آدرس نمایندگی klispch تو تهران رو به ما بده.
پلیرم هم i10 هست.
e2841946
05-05-2013, 23:26
سلام
یک هدفون 50 -60 تومنی می خواهم بخرم
اولش Philips SHP2500 نظرم رو جلب کرد اما سیمش خیلی درازه .فیلیپس چه چیزی رو پیش نهاد می کنید؟
یک سوال دیگه Philips SHP2500 تو آمازون زده 70 دلار و تو ایران 60 هزار تومن فروخته میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سونی MDR-XD100 تو آمازون 20 دلاره و تو ایران 68 هزار تومن فروخته میشه. این به چه علته؟
من نمی تونم اصل بودن هدفون رو تشخیص بدم به چه نحوی این کار رو باید انجام بدم؟
peymanarazesh
06-05-2013, 12:15
سلام.دوستان لطف کنن یه راهنمایی بکنن.از 2هفته پیش هرچی این کرج لعنتی رو گشتم یه هدفون درست حسابی پیدا نکردم.(که میشه creative ep630) فقط یه جا یه sennheiser streetII داشت میخواستم بدونم چجوریه خوبه بده؟قیمتش چه حدودیه؟چجوری بفهمم اصل هست یا نه؟(یکمم سریع راهنمایی کنین ممنون میشم یه چند تا بیشتر نبود تموم میشه)(فقط آهنگ گوش میدم)
CYRUS-72
07-05-2013, 20:33
Creative Ep630 =================== 70 R
:n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04::n27::n27::n27: :n29::n29:
farhang67
07-05-2013, 22:48
سلام دوستان
برای گوش دادن به موزیک پاپ و راک و تماشای فیلم. هدفون akg k77 یا akg k99 یا akg k512 و 514 کدوم رو پیشنهاد میدین؟ راستش برام مهمه که صدای بیس رو خوب پخش کنه.
تو برند های دیگه همین حدود 250-200 تومان چی مناسب هست؟
سلام
این نوع (( [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )))هم صدا رو به بیرون نشت میده؟؟؟
در ضمن برای استفاده در ایپد و xperia z می خوام.
ممنونم
این مدل تقلبیه
قیمت اورجینال اون حدود 700 تومنه
اگر بتونید هدست akg k370 رو گیر بیارین به نظر برای کار شما مناسب میاد
اگر هم نتونستید seen cx300 II هم هدفون خوبیه
این رو باید در نظر بگیرین که هر هدفونی نشت صدا داره
ولی هدفونهای in ear نشت صدای خیلی کمتری دارند.
موفق باشید.
برای گلکسی نوت 10.1 هندزفیری بی سیم میخوام
میخوام قابلیت مکالمه و پخش موسیقی داشته باشه و روی گوش باشه
به نظرتون این مدل Jabra HALO2 خوبه؟
ممنون
حمید031090
10-05-2013, 01:58
این مدل تقلبیه
قیمت اورجینال اون حدود 700 تومنه
اگر بتونید هدست akg k370 رو گیر بیارین به نظر برای کار شما مناسب میاد
اگر هم نتونستید seen cx300 II هم هدفون خوبیه
این رو باید در نظر بگیرین که هر هدفونی نشت صدا داره
ولی هدفونهای in ear نشت صدای خیلی کمتری دارند.
موفق باشید.
سلام دوست عزیزم
بنده قصدم خرید مدل های گیره دار هست(مدل های in ear از گوشام لیز می خورند و ...!!!!!!!!)
از کجا می تونم هدفون اصل تهیه کنم ؟؟؟(((مخصوصا اصلی این هدفون رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )))
این مدل رو شما تایید می کنید((هم از نظر قابلیت وکارایی و ""کم"" بودن نشت صدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید تعداد سوالاتم زیاد شد:n16:
ممنونم
سلام
یه هدفون روی گوش تا رنج قیمت 140 130 تومن میخواستم
برای موزیک (سبک ترنس با بیس نسبتا بالا ) و گیم و دیدن فیلم (گوشی هم آیفون )
قاعدتا سخته برای هرکس که بیادو اول تمام 256 صفحرو بخونه ، من یه 30 40 صفحرو که گذری دیدم ، اساتید پایونیر m390 و همچنین سنهایزره HD202 و AKG K44 پیشنهاد کرده بودن
میخواستم ببینم اولا از بینه اینا کدوم بیشتر به درده من میخوره ، ثانیا مدله دیگه ای تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش ممنون
محصولات klipsch رو کسی میدونه کجا میشه پیدا کرد؟ مثلا x4, x10 و...
kavehj4488
11-05-2013, 18:41
سلام
یه هدفون روی گوش تا رنج قیمت 140 130 تومن میخواستم
برای موزیک (سبک ترنس با بیس نسبتا بالا ) و گیم و دیدن فیلم (گوشی هم آیفون )
قاعدتا سخته برای هرکس که بیادو اول تمام 256 صفحرو بخونه ، من یه 30 40 صفحرو که گذری دیدم ، اساتید پایونیر m390 و همچنین سنهایزره HD202 و AKG K44 پیشنهاد کرده بودن
میخواستم ببینم اولا از بینه اینا کدوم بیشتر به درده من میخوره ، ثانیا مدله دیگه ای تو این رنج قیمت پیشنهاد میکنید ؟
پیشاپیش ممنون
سلام.
پیشنهاد من M390 است و بعد از آن HD202. مدل K44 بیس قوی ندارد و ممکن است برای ترنس مناسب نباشد اما برای فیلم مناسب است. در ضمن مدل HD202 از همه مدلها راحتی بیشتری دارد در عوض M390 بیس قوی تری دارد...
موفق باشید.
چه تالار سوت و کوری!:n15:
salar_221
12-05-2013, 00:57
چه تالار سوت و کوری!:n15:
سلام
ميتونين درصورت موجود بودن akg k390 nc رو تهيه كنين.با مواردي كه ذكر كردين مطابقت داره يا از هدفونهاي سوني nc 100 ,nc200 ,nc300 ,nc13 و چند مدل ديگه كه قابل استعلام از سوني رهجو هست .مدلهاي klipsch نويز كنسلينگ ندارن مگر اينكه نويز ايزوليشن بخواين كه با انتخاب سَري هاي مناسب امكان پذير هست.
ursamajor
12-05-2013, 12:01
سلام به همه دوستان
کسی میدونه قیمت سونی ex1000 الان چنده؟
salar_221
12-05-2013, 16:08
سلام به همه دوستان
کسی میدونه قیمت سونی ex1000 الان چنده؟
در حال حاظر 590 هست البته اگه در نمایندگی های ایران رهجو پیدا کنین .در غیر این صورت تا 1 هفته دیگه موجود خواهند کرد.(طبق استعلامی که امروز ازشون داشتم)
حمید031090
12-05-2013, 19:29
سلام دوست عزیزم
بنده قصدم خرید مدل های گیره دار هست(مدل های in ear از گوشام لیز می خورند و ...!!!!!!!!)
از کجا می تونم هدفون اصل تهیه کنم ؟؟؟(((مخصوصا اصلی این هدفون رو [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) )))
این مدل رو شما تایید می کنید((هم از نظر قابلیت وکارایی و ""کم"" بودن نشت صدا [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید تعداد سوالاتم زیاد شد:n16:
ممنونم
دوستان لطف کنید جواب بدید.
اساتید لطف میکنید یه سایت برای خرید هدفون پایونییر(se-m390) معرفی کنید !
من مشهدم و اینجام تخمشو ملخ خورده ، سایت chare هم تموم کرده
ursamajor
15-05-2013, 02:40
حذف شود ...
ursamajor
15-05-2013, 02:44
سلام به همه دوستان
دیدیم چند وقتیه ایجا کسی ریویو نزاشته گفتیم خودمون دست بکار بشیم یکم حال و هوای اینجا رو عوض کنیم :n09:
چند روز پیش در یک اقدام متحیر العقول رفتیم بازار و دو سه تا هدفون داخل گوشی (in ear) صرفا برای کسب تجربه شنیداری خریدیم. اولش فقط می خواستم 2تا هدفون ارزون قیمت بخرم ولی خب یک هدفون دیگه هم چشممون رو گرفت و خریدیمش. (باید بگم که این ها اولین هدفون های من از نوعه و تا حالا هدفون این ایر نداشتم و استفاده هم نکردم!)
در این پست 2تا از اون ها رو که فکر می کنم ارزانترین هدفون های بازار باشند رو با هم مقایسه می کنیم و اون یکی رو هم فعلا گذاشتیمش تو آب نمک تا جا بیفته. :n02: (مثل اینکه میگن یه 50 ساعتی زمان لازم داره.) و سر فرصت اون رو هم ریویو میدیم.
------------------------------------------------------------
مقایسه هدفونهای داخل گوشی Energy Sistem E213 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) با Daiyo MCD180 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
انرژی سیستم شرکتی اسپانیایی است که در زمینه تولید انواع و اقسام محصولات الکترونیکی از مانیتور و گیرنده دیجیتال گرفته تا تبلت و پلیر دیجیتال و هدفون ... فعالیت میکند.
دایو نیز شرکتی ژاپنی است که بیشتر در زمینه کابل های صوتی و تصویری و جک و کانکتور های آن فعالیت دارد و محصولات با کیفیتی در زمینه تولید می کند. و تعداد محدودی نیز سایر محصولات مانند میکروفون، هدفون، هویه ... و پشه کش برقی ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) (:n08:) نیز در سبد محصولات این شرکت قرار دارد.
خب میریم سراغ بررسی مشخصات این دو محصول:
Daiyo MCD180
Energy Sistem E213
90 dB
95 dB
Sensitivity
20-25000 Hz
Hz 20-20000
Frequency response
16 Ohm
16 Ohm
Impedance
1.2 m
1.2 m
Cord length
11 gr
14 gr
Net weight
Japan !
China
Made by
16 هزار تومان
20 هزار تومان
حدود قیمت
بررسی کیفیت ساخت:
هدفون انرژی سیستم در یک بسته بندی ساده و به همراه 4 جفت سری، کاتالوگ محصولات و کارت گارانتی 36 ماهه عرضه میشود.
هدفون دایو نیز در بسته بندی بسیار ساده و کوچک و تنها 4جفت سری را شامل میشود.
(برای دیدن در سایز بزرگتر روی عکس ها کلیک کنید.)
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
هردو هدفون از یک نوع جک و کابل نیز Y شکل است. کابل و جک انرژی سیستم بسیار معمولی و به راحتی گره خورده و تا میشود ولی کابل و جک دایو به مراتب کیفیت بهتری دارد، کابل نرم تر بوده و گره نمیخورد و جک آن نیز دارای روکش طلای 24 عیار میباشد.
بدنه هردو هدفون از جنس آلومینیوم است ولی بدنه دایو ظریفتر و زیباتر بنظر میرسد.
سری ها نیز هردو از یک جنس بوده و ولی انرژی سیستم محکمتر داخل گوش قرار میگیرد.
بررسی کیفیت صدا:
برای تست صدا چون من پلیر مناسبی در اختیار ندارم از کارت صدای آنبورد کامپیوتر استفاده کردم سورس هم همه جور تراک از MP3 تا FLAC.
برای آب بندی هم انرژی سیستم زمان خاصی نیاز نداشت ولی دایو مقداری زمان برد تا صداش کامل شد.
قرار گیری داخل گوش انرژی سیستم با اینکه بهتر کیپ میشه ولی با صدای بدی همراهه موقع قرار دادن و بیرون آوردن که خیلی آزار دهندس ولی دایو راحت تر قرار میگیره ولی خوب کیپ نمیشه و کمی هم گوش رو اذیت میکنه.
هردو هدفون از لحاظ ایزولیشن در حد متوسط قرار میگیرند و مقدار کمی از صدای محیط اطراف رو حذف می کنند.
از لحاظ حجم صدا دایو مقدار بیشتری را به نسبت انرژی سیستم تحویل میدهد، چیزی حدود 2 برابر!
در ولوم بالا انرژی سیستم کمتر صداها رو تیز میکنه ولی دایو صداش تیز میشه و اگه ولوم بالاتر هم بره دیگه صداها قاطی میشن.
تفکیک صداها در انرژی سیستم خوب نیست و به نظر میاد همه صداها دارن از یک منبع پخش میشن و صداها یکنواخت و بدون شخصیت هستند، حتی با بیشتر کردن ولوم نیز بدتر شده و صداها بیشتر با هم قاطی میشن. از اون طرف دایو تفکیک بهتری رو ارائه میده و بیس به عقب رفته و خواننده جلوتر میاد و صدا بهتر خودشونو نشون میدن. ولی با افزایش ولوم یک مقدار بیشتر صداها به هم نزدیک میشن.
در کل پس زمینه در انرژی سیستم سفید و در دایو خاکستری روشن است.
سانداستیج در انرژی سیستم بیشتر درون سر قرار داره فقط کمی عرضش از دایو بیشتره ولی در دایو وضع کمی بهتره و اطراف و نزدیک سر قرار میگیره.
در بیس انرژی سیستم بیس بدون جزئیات و حجم متوسط ارائه می کند، در عوض دایو در بیس بسیار قویتر عمل کرده و به خوبی از پس آهنگ های پر بیس برمیاد و البته در جزئیات نیز بهتر عمل میکنه.
مید هم در انرژی سیستم کیفیت پایین تری داره ولی در دایو مید شفاف تری داریم قابل تفکیکتر.
های در انرژی سیستم نرم تره و تیز نمیشه ولی در دایو، های شفافتری داریم و البته تیز تر.
جمع بندی:
در نهایت باید گفت که از بسیاری لحاظ دایو بهتر از انرژی سیستم عمل میکنه چه از لحاظ کیفیت ساختاری و چه از لحاظ کیفیت شنیداری. و البته با قیمتی حدود 20 درصد کمتر!
به نظرم دایو بیشتر مناسب سبک هایی مثل پاپ و راک و الکترونیک باشه و برای متال و به خصوص جاز اصلا پیشنهاد نمی کنم. هرچند تو ولوم کم خیلی اذیت نمیکنه.
حتی میشه دایو رو گرفت و از سیمش برای یک هدفون دیگه که به فنا رفته استفاده کرد.:n02:
موفق باشید
peaceful1
15-05-2013, 09:01
^^^
ممنون بخواطر وقتی که گذاشتید لینک پست در پست سوم این تاپیک گنجانده شد.
derodobss
15-05-2013, 16:05
سلام
من يه هدفون ميخوام براي گوش كردن موزيك پاپ و بلوز ايراني.كيفيت و شفافيت صدا خيلي برام مهم هست و بيس خيلي قشنگ و طبيعي.بلندي صدا هم مهم هست كلا موزيك رو با صداي خيلي بلند
گوش ميكنم چه تو ماشين چه تو خونه.برا ي اتصال به گوشي اچ تي سي وان يا آيفون و تبلت ميخوام.قيمت هم تا 700 -800 هزار تومان ميتونم هزينه كنم.
مرسي
hamidspeaker
16-05-2013, 15:38
سلام
من یه آیپاد تاچ 4 دارم.یه in-ear میخوام تا 150000.تقریبا همه سبکی گوش میدم ولی سبکایی که بیشتر گوش میدم بیشتر پاپ و موزیکهای ایرانی و باس بالا.یه سری از تاپیک ها هم خوندم چند تا مدلی به چشمم خورد.ولی راهنمایی دقیقتری نسبت به شرایطم دارم.خیلی خیلی ازتون ممنون میشم اگر راهنماییم کنید :headphone
سلام
بین 2 تا ایرفون موندم
MDR-EX100LP از سونی و CX 175 از سنهایزر
ممکنه منو راهنمایی کنید؟
salar_221
16-05-2013, 22:54
سلام
بین 2 تا ایرفون موندم
MDR-EX100LP از سونی و CX 175 از سنهایزر
ممکنه منو راهنمایی کنید؟
سلام
براي چه سبكي از موسيقي مي خواين؟و سورس پلير تون رو بفرمايين تا دوستان بهتر راهنماييتون كنن.
اين دو هدفون صداي نزديك به هم دارن با اين تفاوت كه cx 175 بيس قوي داره كه باعث ميشه صداي گرمي داشته باشه ولي صداي سوني بيشتر رو به فلت هست هر چند پاسخ فركانسي v شكل داره ولي نسبت به cx175 صداي سردي داره.
سلام
براي چه سبكي از موسيقي مي خواين؟و سورس پلير تون رو بفرمايين تا دوستان بهتر راهنماييتون كنن.
اين دو هدفون صداي نزديك به هم دارن با اين تفاوت كه cx 175 بيس قوي داره كه باعث ميشه صداي گرمي داشته باشه ولي صداي سوني بيشتر رو به فلت هست هر چند پاسخ فركانسي v شكل داره ولي نسبت به cx175 صداي سردي داره.
ممنون از شما جناب سالار عزیز
با نوت2 و گاهی با PC گوش میدم و اغلب سبک الکترونیک گوش میدم.
به سایتی که در امضاتون قرار دادید هم سری زدم و چیز های خیلی خوبی یاد گرفتم ، ممنون :n16:
توی رنج قیمت حدود 200 تومن و با شرایط من ، بهترین ایرفونی که میتونید پیشنهاد کنید ، چه مدلی هست؟
چون راستش من تجربه در این مورد ندارم و اگر فکر میکنید میشه ایرفون بهتری خریداری کرد و بگید ، ممنون میشم.
capitan black
17-05-2013, 13:44
دوستان عزیز تا قیمت 100 تومن و 200 تومن هدفون IN EAR برای سبک های ترنس و امبینت چی پیشنهاد میکنید ؟ :n01:
vurhorston
17-05-2013, 21:47
در حال حاظر 590 هست البته اگه در نمایندگی های ایران رهجو پیدا کنین .در غیر این صورت تا 1 هفته دیگه موجود خواهند کرد.(طبق استعلامی که امروز ازشون داشتم)
چرا Ex-1000 نسبت به بقیه هدفونا ارزون تره؟ چطوری وقتی تقریباُ 450$ میشه 590 تومن؟؟!
یه سوال دیگه: با Cowon j3 آمپلیفایر می خواد؟
مرسی
sami-cyrus
18-05-2013, 00:43
سلام دوستان
یه هدفون in ear برای گوش دادن به همه سبک های موسیقی مخصوصا" ترنس های حرفه ای (بیس قوی مهم)
سورس پلیر هم HTC ONEx با سیستم صوتی Beats و PC ...
تو گوش کیپ باشه چون گاهی, موقع ورزش هم استفاده میکنم...
قیمت هم حدود170000 نهایتا" 200000
پیشاپیش از راهنماییتون ممنون...
derodobss
18-05-2013, 10:21
سلام
من يه هدفون ميخوام براي گوش كردن موزيك پاپ و بلوز ايراني.كيفيت و شفافيت صدا خيلي برام مهم هست و بيس خيلي قشنگ و طبيعي.بلندي صدا هم مهم هست كلا موزيك رو با صداي خيلي بلند
گوش ميكنم چه تو ماشين چه تو خونه.برا ي اتصال به گوشي اچ تي سي وان يا آيفون و تبلت ميخوام.قيمت هم تا 700 -800 هزار تومان ميتونم هزينه كنم.
مرسي
mamad gonzo
18-05-2013, 11:58
khaste nabashid hamegi ...
agha ye headphone roo gooshi
1. ta had emkan portable bashe ...
2. vase vasl kardan be ampli saz ham khoob bashe ..
3. jense ear pad hasham moheme k rahat bashe ..
az oon var mikham begiram .. chi pishnahad mikonid
salar_221
18-05-2013, 13:06
ممنون از شما جناب سالار عزیز
با نوت2 و گاهی با PC گوش میدم و اغلب سبک الکترونیک گوش میدم.
به سایتی که در امضاتون قرار دادید هم سری زدم و چیز های خیلی خوبی یاد گرفتم ، ممنون :n16:
توی رنج قیمت حدود 200 تومن و با شرایط من ، بهترین ایرفونی که میتونید پیشنهاد کنید ، چه مدلی هست؟
چون راستش من تجربه در این مورد ندارم و اگر فکر میکنید میشه ایرفون بهتری خریداری کرد و بگید ، ممنون میشم.
سلام
خواهش ميكنم
براي سبك الكترونيك كه نياز به تاكييد روي فركانسهاي پايين رو داره از بين هدفونهاي مورد انتخابتون مدلهاي cx سنهايزر پيشنهاد ميشه.البته با بودجه اي كه در نظر گرفتين پيشنهاد ميكنم مدل cx300 رو تهيه كنين كه بغير از بيس قوي داراي صداي بسيار شفاف و پر جزييات هست.در كل براي شما انتخاب بسيار مناسبي هست.
salar_221
18-05-2013, 13:11
چرا Ex-1000 نسبت به بقیه هدفونا ارزون تره؟ چطوری وقتی تقریباُ 450$ میشه 590 تومن؟؟!
یه سوال دیگه: با Cowon j3 آمپلیفایر می خواد؟
مرسی
سلام
وقتي شركت ايران رهجو ميتونه با دلار دولتي خريد كنه اين اتفاق مي افته.
در كل براي بهره بردن از حد اكثر بازده و احساس soundstage و imagine باز به امپ مناسب نياز هست ولي با j3 هم ميتونين براي تراكهاي mp3 استفاده كنين ولي براي تراكهاي اورجينال و با كيفيت بهتره از امپ استفاده بشه .
دوستان من برای ورزش کردن نیاز به یه هدفون دارم و نمی خوام زیاد هزینه کنم نهایتش 60 70
و بیشتر موزیکو با mp3 player آیریورم گوش میدم
به نظر شما توی این رنج چه هدفونی می تونم گیر بیارم
salar_221
18-05-2013, 17:57
دوستان من برای ورزش کردن نیاز به یه هدفون دارم و نمی خوام زیاد هزینه کنم نهایتش 60 70
و بیشتر موزیکو با mp3 player آیریورم گوش میدم
به نظر شما توی این رنج چه هدفونی می تونم گیر بیارم
سلام
سنهایزر چند مدل ورزشی داره ولی قیمتهاشون بالاست.میتونین از مدلهای غیر ورزشی مثل cx271 یا از کریتیو مدل ep630 و یا از audio technica ck 303 تهیه کنین که هم کیفیت صدای خوبی دارن و هم کیفیت ساخت خوب که برای ورزش هم میتونن مناسب باشن.
salar_221
18-05-2013, 18:01
khaste nabashid hamegi ...
agha ye headphone roo gooshi
1. ta had emkan portable bashe ...
2. vase vasl kardan be ampli saz ham khoob bashe ..
3. jense ear pad hasham moheme k rahat bashe ..
az oon var mikham begiram .. chi pishnahad mikonid
برای چه سبکی ؟ تا چه رنج قیمتی؟ فعلا با توجه به پرتابل بودن هدفون مورد نظرتون و اینکه راحتی استفاده و کیفیت ساخت و صدای خوبی داشته باشه sennheiser momentum رو در نظر داشته باشین تا بعد از دادن اطلاعات تکمیلی دوستان بهتر راهنمایتون کنن.
سلام
خواهش ميكنم
براي سبك الكترونيك كه نياز به تاكييد روي فركانسهاي پايين رو داره از بين هدفونهاي مورد انتخابتون مدلهاي cx سنهايزر پيشنهاد ميشه.البته با بودجه اي كه در نظر گرفتين پيشنهاد ميكنم مدل cx300 رو تهيه كنين كه بغير از بيس قوي داراي صداي بسيار شفاف و پر جزييات هست.در كل براي شما انتخاب بسيار مناسبي هست.
ممنون از شما
یه نگاهی به مطالب مربوط به cx300 انداختم.
اکثرا از cable ، material ، muddy bass شکایت دارند. (اغلب میگن کابلش زود خراب میشه)
اما راجع به cx175 این مسائل رو مطرح نمیکنند.
استارتر این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_8855528
در Head-Fi هم در پست 14 ، گفته که 175 از 300 بهتره.
میگم به نظر خودتون با در نظر گرفتن این موارد ، باز هم مدل 300 از 175 بهتره؟
(قصد جسارت ندارم یه موقع ، فقط میخواستم بدونم این موارد صحیح اند یا نه؟)
بازم ممنون :n01:
salar_221
18-05-2013, 20:31
ممنون از شما
یه نگاهی به مطالب مربوط به cx300 انداختم.
اکثرا از cable ، material ، muddy bass شکایت دارند. (اغلب میگن کابلش زود خراب میشه)
اما راجع به cx175 این مسائل رو مطرح نمیکنند.
استارتر این تاپیک: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_8855528
در Head-Fi هم در پست 14 ، گفته که 175 از 300 بهتره.
میگم به نظر خودتون با در نظر گرفتن این موارد ، باز هم مدل 300 از 175 بهتره؟
(قصد جسارت ندارم یه موقع ، فقط میخواستم بدونم این موارد صحیح اند یا نه؟)
بازم ممنون :n01:
سبك صداي مشابهي دارن ولي از لحاظ كيفيت ساخت و صدا cx300 بهتره .ولي خوب از لحاظ كابل ممكنه cx175 بهتر باشه .من cx300 دارم ولي cx175 رو فقط تست كردم و نوع كابلش يادم نيست ولي هر دو هدفونهاي خوبي هستن و بنظر من از نظر صدا هم تفاوتشون بيشتر از 5% نيست.هر دو هدفون راحتي استفاده بالايي دارن و بيس قوي از خصوصيات بارزشون هست.از انتخاب هيچ كدوم پشيمون نخواهيد شد ولي بنظر من cx300 انتخاب بهتري هست.
CYRUS-72
18-05-2013, 21:54
آقا سالار S4 و Cx300 II تفاوتشون تو چی هست ؟ لطف میکنید یه بررسی کوتاه بکنید شما استادی نظرت برای ما خیلی ارزش داره .
capitan black
18-05-2013, 22:10
دوستان عزیز تا قیمت 100 تومن و 200 تومن هدفون IN EAR برای سبک های ترنس و امبینت چی پیشنهاد میکنید ؟ :n01:
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟ :n01:
salar_221
19-05-2013, 01:12
آقا سالار S4 و Cx300 II تفاوتشون تو چی هست ؟ لطف میکنید یه بررسی کوتاه بکنید شما استادی نظرت برای ما خیلی ارزش داره .
سلام
براي مقايسه اين دو بعد از مدتها مجددا از جعبه خارجشون كردم ولي چون خيلي وقته ازشون استفاده نكردم و تعداد تراكهاي تست هم كم بود مقايسه اي خيلي دقيقي نخواهد بود .
ولي در حالت كلي از لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
از لحاظ صدا هر دو هدفوني با صداي گرم هستن كه براي تست هر دو از تراكهاي الكترونيك استفاده شد .
بيس هر دو هدفون قوي هست و از لحاظ كميت برابر ولي از لحاظ كيفيت بيس s4 دقيق تر و با عمق بيشتر هست .
ميد يا فركانسهاي مياني يا صداي خواننده در هر دو با جزييات و خوب هست ولي كمي اين قسمت پشت بيس قوي محو ميشه و تشخيص ريز جزييات كمي با مشكل مواجه ميشه.(در كل اين حالت باعث ميشه صدا كمي تو دماغي و بسته باشه كه البته تو سبكهاي ديگه مثل پاپ يا كلاسيك بسيار كمتر هست و صدا نرمالتر هست)
در فركانسهاي بالا هم تقريبا مثل هم هستن ولي هيچ كدوم در اين زمينه قدرت زيادي ندارن و چون من شخصا صداي سرد و تيز دوست دارم باعث ميشه براي اين سليقه چندان خوشايند نباشه .
چون معمولا از هدفونهايي استفاده ميكنم كه صداي بسيار شفاف و سرد دارن بعد از استفاده از اين دو هدفون اختلافهاي زيادي بوجود اومد كه شايد من براي مقايسه فرد مناسبي نباشم پس بهتره از رويو هاي سايت هاي معتبر هم استفاده كنين.
و نكته اي ديگه اي كه هست سر هاي هدفون كليپش براي من مناسب نبودن و شخصا ترجيح ميدم از سر هاي ديگه اي كه راحتر باشه استفاده كنم .چون سر هاي cx300 خيلي راحته كه حتي فراموش ميكنين هدفون داخل گوشتون هست.
سال پيش كه اين هدفونها رو تهيه كردم قيمتهاي خيلي مناسبي داشتن كه به همه توصيه ميكرديم كه اصلا اين فرصت رو از دست ندن ولي با قيمتهاي جديد كمي انتخاب و تهيه مشكل ميشه و اينكه پيدا كردنشون هم كمي مشكل شده .در هر صورت باز هم جزو بهترينها هستن .
salar_221
19-05-2013, 01:24
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه ؟ :n01:
با توجه به بودجه ميتونين از هدفونهاي سنهايزر مدل هاي cx و audio technica ck303 و ckm55 و creative ep630 و bose ie2 و panasonic hje350 و دو مدل از هدفونهاي soundmagic هر مدلي كه در دست رس بود و قابل تهيه بود خريداري كنين.موفق باشين
derodobss
19-05-2013, 08:38
سلام
مرسي
derodobss
19-05-2013, 08:39
چرا كسي راهنمايي نمي كنه؟؟؟؟؟
CYRUS-72
19-05-2013, 10:05
سلام
براي مقايسه اين دو بعد از مدتها مجددا از جعبه خارجشون كردم ولي چون خيلي وقته ازشون استفاده نكردم و تعداد تراكهاي تست هم كم بود مقايسه اي خيلي دقيقي نخواهد بود .
ولي در حالت كلي از لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
از لحاظ صدا هر دو هدفوني با صداي گرم هستن كه براي تست هر دو از تراكهاي الكترونيك استفاده شد .
بيس هر دو هدفون قوي هست و از لحاظ كميت برابر ولي از لحاظ كيفيت بيس s4 دقيق تر و با عمق بيشتر هست .
ميد يا فركانسهاي مياني يا صداي خواننده در هر دو با جزييات و خوب هست ولي كمي اين قسمت پشت بيس قوي محو ميشه و تشخيص ريز جزييات كمي با مشكل مواجه ميشه.(در كل اين حالت باعث ميشه صدا كمي تو دماغي و بسته باشه كه البته تو سبكهاي ديگه مثل پاپ يا كلاسيك بسيار كمتر هست و صدا نرمالتر هست)
در فركانسهاي بالا هم تقريبا مثل هم هستن ولي هيچ كدوم در اين زمينه قدرت زيادي ندارن و چون من شخصا صداي سرد و تيز دوست دارم باعث ميشه براي اين سليقه چندان خوشايند نباشه
چون معمولا از هدفونهايي استفاده ميكنم كه صداي بسيار شفاف و سرد دارن بعد از استفاده از اين دو هدفون اختلافهاي زيادي بوجود اومد كه شايد من براي مقايسه فرد مناسبي نباشم پس بهتره از رويو هاي سايت هاي معتبر هم استفاده كنين.
و نكته اي ديگه اي كه هست سر هاي هدفون كليپش براي من مناسب نبودن و شخصا ترجيح ميدم از سر هاي ديگه اي كه راحتر باشه استفاده كنم .چون سر هاي cx300 خيلي راحته كه حتي فراموش ميكنين هدفون داخل گوشتون هست.
سال پيش كه اين هدفونها رو تهيه كردم قيمتهاي خيلي مناسبي داشتن كه به همه توصيه ميكرديم كه اصلا اين فرصت رو از دست ندن ولي با قيمتهاي جديد كمي انتخاب و تهيه مشكل ميشه و اينكه پيدا كردنشون هم كمي مشكل شده .در هر صورت باز هم جزو بهترينها هستن .
آقا سالار الان قیمت هر دو نزدیک 200 تومان هست .من دلم با سنهایزره چون مدلش مثل ep630 هست و راحتی اون رو داره + صداش که دیگه فکر میکنم خیلی سر تر از Ep630 باشه اینو تایید میفرمایید ؟؟؟
و اینکه ازتون بسیار سپاسگذارم که اهمیت دادید و این مقایسه رو انجام دادید تنها چیزی که منو به سمت S4میکشه این سایت HEadfi هست که به Cx300 به صداش نمره 4.7 داده در حالی که به s4 نمره 6.7 داده !!!
من از مقایسه شما هم باز از دو دلی در نیومدم که کودومو بگیرم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم :n16:
تشکر از راهنماییتون
من دنبال مدلی هستم که از گوشم لیز نخوره موقع ورزش کردم کدوم یکی از مدل هایی که فرمودیند cx271 ep630 audio technica ck 303 مناسب هستش
در ضمن جنس سیم مقاومی داشته باشند و زود پاره نشوند
من توی نت گشتم مدل CX271 'گیر آوردم با حدود قیمت 50 تومن
اما اون دو تای دیگه رو نتونستم گیر بیارم فروشگاه اینترنتی سراغ ندارید داشته باشند
ممنون
salar_221
19-05-2013, 11:42
آقا سالار الان قیمت هر دو نزدیک 200 تومان هست .من دلم با سنهایزره چون مدلش مثل ep630 هست و راحتی اون رو داره + صداش که دیگه فکر میکنم خیلی سر تر از Ep630 باشه اینو تایید میفرمایید ؟؟؟
و اینکه ازتون بسیار سپاسگذارم که اهمیت دادید و این مقایسه رو انجام دادید تنها چیزی که منو به سمت S4میکشه این سایت HEadfi هست که به Cx300 به صداش نمره 4.7 داده در حالی که به s4 نمره 6.7 داده !!!
من از مقایسه شما هم باز از دو دلی در نیومدم که کودومو بگیرم اگه راهنماییم کنید ممنون میشم :n16:
انتخاب هدفون کاملا سلیقه ای هست و اینکه چه هدفونی بهتر از هدفون دیگه هست بستگی به معیارهای خیلی زیادی داره حالا cx300 از لحاظ صدا بهتر از ep630 هست ولی در شرایطی هم ممکنه مثل هم باشن (یعنی با یه تلفن همراه بعنوان سورس پلیر و mp3 با کیفیت 128kbps فکر نکنم تفاوتی با هم داشته باشن)
در ضمن رویو ها و امتیازهایی که تو سایتهای مختلف میدن برای انتخاب هدفون بسیار کمک کننده هست ولی باید اینو در نظر گرفت سلیقه ای صدا برای افراد متفاوت هست .اگر من در باره هدفون بخوام امتیاز بدم رده بندی من بصورتی خواهد بود که هدفونهای با صدای تیز و سرد در اولویت لیست قرار بگیرن و امتیاز های بالای 9 رو به هدفونهایی با صدای شفاف و بیس کم تخصیص میدم در صورتی که این رده بندی برای اکثر مصرف کننده ها که موسیقی رو با صدای گرم دوست دارن یا سبک موسیقیشون میطلبه که صدای هدفون گرم و با بیس قوی باشه در تضاد خواهد بود.
حالا که شما هدفونهای مورد نظرتون از لحاظ صدایی بسیار نزدیک به هم هستم بهتره با توجه به نوع استفادتون هدفونتون رو انتخاب کنین.به این صورت که روزانه چند ساعت و به چه صورتی و در چه مکانهایی از هدفوتون استفاده خواهید کرد؟اگر برای مدت زمان طولانی میخواین اهنگ گوش بدین و در محیط کم صدا که نیاز به ایزوله صدا نداشته باشه بهتره cx300 رو تهیه کنین.ولی اگه نیاز به استفاده طولانی ندارین(چون واقعا خیلی راحت نیست داخل گوشی البته نوع ساختشم چون کمی بزرگ و مورب هست اینطوری شده) و ایزوله بهتری هم لازم دارین انتخاب s4 معقولانه تر خواهد بود. و ضمنا برای جمع بندی کلی صدای این دو هدفون اگر امتیاز دهی بشه صدای s4 بهتر هست.
salar_221
19-05-2013, 11:46
تشکر از راهنماییتون
من دنبال مدلی هستم که از گوشم لیز نخوره موقع ورزش کردم کدوم یکی از مدل هایی که فرمودیند cx271 ep630 audio technica ck 303 مناسب هستش
در ضمن جنس سیم مقاومی داشته باشند و زود پاره نشوند
من توی نت گشتم مدل CX271 'گیر آوردم با حدود قیمت 50 تومن
اما اون دو تای دیگه رو نتونستم گیر بیارم فروشگاه اینترنتی سراغ ندارید داشته باشند
ممنون
دقت کنین که هدفون اصل تهیه کنین چون cx271 با این قیمت که فرمودین اصل نخواهد بود .از بین سه هدفون مورد نظر برای شما مناسب تر (البته مناسبتر نه ایده ال برای ورزش) cx271 خواهد بود چون راحت داخل گوش کیپ میشه و کابل بهتری نسبت به مدلهای دیگه داره.
salar_221
19-05-2013, 11:52
سلام
مرسي
بهترین گزینه با توجه به قیمت بسیار مناسبش داخل ایران هدفون سونی ex1000 هست.البته اگه بتونین از خارج از ایران هم تهیه کنین شفافیت صدای etymotic er4 هم از دست دادنی نیست.
CYRUS-72
19-05-2013, 12:19
انتخاب هدفون کاملا سلیقه ای هست و اینکه چه هدفونی بهتر از هدفون دیگه هست بستگی به معیارهای خیلی زیادی داره حالا cx300 از لحاظ صدا بهتر از ep630 هست ولی در شرایطی هم ممکنه مثل هم باشن (یعنی با یه تلفن همراه بعنوان سورس پلیر و mp3 با کیفیت 128kbps فکر نکنم تفاوتی با هم داشته باشن)
در ضمن رویو ها و امتیازهایی که تو سایتهای مختلف میدن برای انتخاب هدفون بسیار کمک کننده هست ولی باید اینو در نظر گرفت سلیقه ای صدا برای افراد متفاوت هست .اگر من در باره هدفون بخوام امتیاز بدم رده بندی من بصورتی خواهد بود که هدفونهای با صدای تیز و سرد در اولویت لیست قرار بگیرن و امتیاز های بالای 9 رو به هدفونهایی با صدای شفاف و بیس کم تخصیص میدم در صورتی که این رده بندی برای اکثر مصرف کننده ها که موسیقی رو با صدای گرم دوست دارن یا سبک موسیقیشون میطلبه که صدای هدفون گرم و با بیس قوی باشه در تضاد خواهد بود.
حالا که شما هدفونهای مورد نظرتون از لحاظ صدایی بسیار نزدیک به هم هستم بهتره با توجه به نوع استفادتون هدفونتون رو انتخاب کنین.به این صورت که روزانه چند ساعت و به چه صورتی و در چه مکانهایی از هدفوتون استفاده خواهید کرد؟اگر برای مدت زمان طولانی میخواین اهنگ گوش بدین و در محیط کم صدا که نیاز به ایزوله صدا نداشته باشه بهتره cx300 رو تهیه کنین.ولی اگه نیاز به استفاده طولانی ندارین(چون واقعا خیلی راحت نیست داخل گوشی البته نوع ساختشم چون کمی بزرگ و مورب هست اینطوری شده) و ایزوله بهتری هم لازم دارین انتخاب s4 معقولانه تر خواهد بود. و ضمنا برای جمع بندی کلی صدای این دو هدفون اگر امتیاز دهی بشه صدای s4 بهتر هست.
آقا سالار ازتون بی نهایت ممنونم این تالار خیلی وقت بود استادی مثل شمارو کم داشت بچه ها جواباشون رو میگیرن الان .
پلیرم آیفون 4 سورس آهنگام Mp3 320 گاها Wav و سبک ایرانی پاپ اکثرا .زیاد موسیقی گوش نمیدم ولی خوب راحتیش تو گوش برام مهمه .هم بیرون استفاده میکنم هم تو خونه .
آقا سالار تفاوت صدایی که میگید s4 بهتر هست چند درصد محسوسه ؟ یعنی ارزشش رو داره راحتی و کوچیکی CX300 رو به خاطر صدای S4 بی خیال شم و s4 بگیرم ؟؟؟
salar_221
19-05-2013, 15:36
آقا سالار ازتون بی نهایت ممنونم این تالار خیلی وقت بود استادی مثل شمارو کم داشت بچه ها جواباشون رو میگیرن الان .
پلیرم آیفون 4 سورس آهنگام Mp3 320 گاها Wav و سبک ایرانی پاپ اکثرا .زیاد موسیقی گوش نمیدم ولی خوب راحتیش تو گوش برام مهمه .هم بیرون استفاده میکنم هم تو خونه .
آقا سالار تفاوت صدایی که میگید s4 بهتر هست چند درصد محسوسه ؟ یعنی ارزشش رو داره راحتی و کوچیکی CX300 رو به خاطر صدای S4 بی خیال شم و s4 بگیرم ؟؟؟
خواهش میکنم.
نه ارزش نداره .تفاوت صدایی 5% نهایتا به 10% برسه که چون ممکنه سری هاش مناسبتون نباشه و تهیه مدل دیگه خیلی سخته توصیه میشه فعلا cx300 تهیه کنین.چون چند بار تو همین فوروم و یا دوستان خارج از فروم که s4 خریدن زیاد از کیفیت ساخت و راحتی استفادش راضی نبودن.من هم بشخصه بیشتر دوست دارم از cx300 و هدفونهای مثل اون که داخل گوش زیاد محسوس نیستن استفاده کنم.
CYRUS-72
19-05-2013, 21:03
خواهش میکنم.
نه ارزش نداره .تفاوت صدایی 5% نهایتا به 10% برسه که چون ممکنه سری هاش مناسبتون نباشه و تهیه مدل دیگه خیلی سخته توصیه میشه فعلا cx300 تهیه کنین.چون چند بار تو همین فوروم و یا دوستان خارج از فروم که s4 خریدن زیاد از کیفیت ساخت و راحتی استفادش راضی نبودن.من هم بشخصه بیشتر دوست دارم از cx300 و هدفونهای مثل اون که داخل گوش زیاد محسوس نیستن استفاده کنم.
آقا سالار افتخار p30world هستید ممنون که به سوالات همه با حوصله جواب میدید از آشناییتون بسیار خوشحالم :n16::n06:
آقا سالار شما هر دوشم دارید میگید 10% یعنی همون ولی چرا تو این فروم های خارجی 6.7 زده به s4 بعد 4.7 زده به CX300II .همین نگرانم میکنه
در ضمن آقا سالار من الانEp630 دارم CX300II رو تهیه کنم تفاوتی که احساس خواهم کرد چقدر محسوس خواهد بود ؟ نرم بگیرم بعد صداش همون Ep630 باشه :n02:200 تومان پوله . لطفا جوابو بدید بینهایت سپاس
Selina_kml
19-05-2013, 22:06
سلام دوستان...
من یه هدفون میخوام بین 150 تا 200 تومن و هم کیفیت و هم ظاهرش برام مهمه... یکی از دوستان بهم AKG 512 رو معرفی کرده میخواستم ببینم قیمتش الان چنده ؟ و آیا مدل بهتری هست یا نه ؟
و بورس بازارش کجای تهرانه ؟
ممنون از راهنماییتون...
redevil6990
20-05-2013, 15:06
سلام.
من میخوام یه هدفون panasonic hje 350 بخرم ولی تو تهران پیدا نکردم
ممنون میشم اگه کسی بگه کجا میتونم انواع مختلف هدفون رو با قیمت مناسب پیدا کنم (برای اینکه خلاف قوانین نباشه پیغام خصوصی بدین)
20-05-2013, 18:23
آقا سالار افتخار p30world هستید ممنون که به سوالات همه با حوصله جواب میدید از آشناییتون بسیار خوشحالم :n16::n06:
آقا سالار شما هر دوشم دارید میگید 10% یعنی همون ولی چرا تو این فروم های خارجی 6.7 زده به s4 بعد 4.7 زده به CX300II .همین نگرانم میکنه
در ضمن آقا سالار من الانEp630 دارم CX300II رو تهیه کنم تفاوتی که احساس خواهم کرد چقدر محسوس خواهد بود ؟ نرم بگیرم بعد صداش همون Ep630 باشه :n02:200 تومان پوله . لطفا جوابو بدید بینهایت سپاس
سلام
مطمعن باشین هدفون داخل گوشی 1000 دلاری رو هم دفعه اول گوش بدین تفاوت چندانی حس نخواهین کرد مگر بعد یک روز استفاده تا بقول rave عزیز که میگه گوشتون بهش عادت کنه.
مسلما cx300 و ep630 تفاوت زیادی با هم دارن حتی اگه لحظه ای اول متوجه نشین.
Selina_kml
20-05-2013, 21:43
سلام دوستان...
من یه هدفون میخوام بین 150 تا 200 تومن و هم کیفیت و هم ظاهرش برام مهمه... یکی از دوستان بهم AKG 512 رو معرفی کرده میخواستم ببینم قیمتش الان چنده ؟ و آیا مدل بهتری هست یا نه ؟
و بورس بازارش کجای تهرانه ؟
ممنون از راهنماییتون...
آقا سالار میشه به من هم کمک کنید ؟؟؟ :n14::n14:
ursamajor
21-05-2013, 00:08
تو این شیراز که اصلا هیچ خبری نیست. تهران جایی هست که بشه تلفنی خرید کرد؟
salar_221
21-05-2013, 09:32
آقا سالار میشه به من هم کمک کنید ؟؟؟ :n14::n14:
سلام
راستش از موجودی بازار اطلاعی ندارم یعنی با این قیمتها اصلا ادم رغبت نمیکنه جستجو کنه.akg k512 رو به احتمال قوی میتونین با گارانتی اواسان از مجتمع پایتخت تهیه کنین.ولی صدای چندان جالبی نداه که میتونین جایگزین اون akg k77 یا با افزایش بودجه k99 رو تهیه کنین.البته هیچ کدوم ظاهر خوبی ندارن.با بودجه مورد نظرتون از audio technica wm55 و sennheiser hd201 و hd202 و hd218 تهیه کنین.
salar_221
21-05-2013, 09:35
تو این شیراز که اصلا هیچ خبری نیست. تهران جایی هست که بشه تلفنی خرید کرد؟
فروشگاه مرکزی ایران رهجو تو مجتمع پایتخت هست. دفتر مرکزیشون هم 8300 میتونین تماس بگیرین.
ursamajor
21-05-2013, 13:56
فروشگاه مرکزی ایران رهجو تو مجتمع پایتخت هست. دفتر مرکزیشون هم 8300 میتونین تماس بگیرین.
تماس که گرفتم اول گفت موجود نداریم و مشخص هم نیست که تو پارت جدید باشه یا نه بعد با یه نفر دیگه که صحبت کردم گفت هفته آینده میاریم!
به نظرم همینجوری یه چیزی میگن. خودشونم درست خبر ندارن.
جای دیگه ای میشناسید که الان موجود داشته باشن؟
salar_221
21-05-2013, 15:56
تماس که گرفتم اول گفت موجود نداریم و مشخص هم نیست که تو پارت جدید باشه یا نه بعد با یه نفر دیگه که صحبت کردم گفت هفته آینده میاریم!
به نظرم همینجوری یه چیزی میگن. خودشونم درست خبر ندارن.
جای دیگه ای میشناسید که الان موجود داشته باشن؟
چند روز پیش هم به من گفتن هفته دیگه.ولی احتمالا تو بار جدیدشون باشه چون خواهان زیاد داره و بهشون زیاد مراجعه میشه.البته ارزش چند روز بیشتر صبر کردن رو داره چون با این قیمت هدفون مناسب دیگه ای تو این ارزش و کیفیت صدا نمیشه پیدا کرد.
ursamajor
21-05-2013, 16:20
چند روز پیش هم به من گفتن هفته دیگه.ولی احتمالا تو بار جدیدشون باشه چون خواهان زیاد داره و بهشون زیاد مراجعه میشه.البته ارزش چند روز بیشتر صبر کردن رو داره چون با این قیمت هدفون مناسب دیگه ای تو این ارزش و کیفیت صدا نمیشه پیدا کرد.
مثل اینکه جز صبر کار دیگه ای نمیشه کرد.
دقیقا این همون نکته ای هست که من دارم بدلیلش این هدفون رو می خرم. چون می دونم اگه بخوام هدفون مناسب خودم رو بگیرم باید حدود 2 تومنی هزینه کنم.
CYRUS-72
21-05-2013, 18:50
ولی یه جای کار میلنگه ها اولا اینکه ایران رهجو اونقد ساده نیست که وقتی میتونه این هدفونو راحت بالای 1 تومان به فروشنده ها بفروشه بیاد به یوزر بده اونم یا این قیمت بعدش هم اینکه چطور شده xb1000 رو با دلار 4 هزار تومان میدن اونوقت Ex1000 رو با دلار دولتی !!!
والا با عقل جور در نمیاد
vurhorston
21-05-2013, 21:17
هدفون جدید shure ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
The Rock 2
21-05-2013, 22:37
دوستان Klipsch X10i قیمت دارید چنده؟
vurhorston
22-05-2013, 13:07
دوستان Klipsch X10i قیمت دارید چنده؟
600تومن
تو مجتمع پایتخت
salmansh
24-05-2013, 19:35
سلام
با این مشخصات دنبال 1 ایرفون برای موزیک میگردم:
تا 80 هزار تومن :دی میدونم کمه چه کنیم : دی
از ورود صداهای مزاحم تا حد ممکن جلوگیری کنه
شکیل باشه
ترجیحا بشه ترک رو عوض کرد و تماس تلفنی برقرار کرد
دسترسی بهش برای خرید راحت باشه (رشت هستم)
و از همه مهمتر مارک باشه یعنی 1 چیزی باشه که فیکش تو بازار نباشه
ممنون
SiavElClassico
25-05-2013, 01:42
یک عدد Sony XBA-1 از پاساژ پایتخت خریداری شد به قیمت 161،600 تومان .
در مورد صداش تا اینجا که حدودا باهاش 10 ساعت موزیک پخش شده باید بگم واقعا مید خوبی داره و بیسش با وجود اینکه از حد عادی بیشتره اما زیاد به محدوده فرکانسی بالاتر نفوذ نمیکنه و روشون تاثیر منفی نمیذاره و من خودم بیسش رو میپسندم.
:n05:
اما از تریبل بگم واستون، به معنای واقعی افتضاح واسه گوشای من ، وقتی ادل اوج میگیره یا یه فلوت زیر ترین نوتش رو مینوازه واقعا گوش هام رو به درد میارن:n04: ، امیدوارم با گذشت زمان تریبل متعادل تر بشه، واقعا نا امیدم کردن، البته 1-2 ساعت اول واقعا نمیشد بهشون گوش کرد اگه همینطوری صداشون بهتر بشه به احتمال زیاد به حد مطلوبی برسن.
فعلا باید آب بندیشون کنم و اینقدر بهشون نتوپم تا صداشون پایدار نشده ....
سلام به عزیزان
یه سوال بدجور منو گیج کرده
من آخر سر نفهمیدم بیس خروجی به پلیر ربط داره اگه داره چند درصد؟
یا نه فقط هدفون دخیله؟ اگه دخیله چند درصد؟
چون من ep 630 رو با دوتا پلیر ( energy sistem و آیپاد تاچ ) تست کردم بیس تو پلیر energy sistem بیشتر بود و الان اونو دارم
حالا میخوام هم دو تا هدفون بخرم ( In Ear و full size ) و پلیر ام رو هم عوض کنم
یعنی انقلاب کنم
حالا موندم چی بخرم
تو رو خدا کمک کنید
بودجه ام خیلی زیاده
و سبکی که گوش میدم ترنس هستش
میخوام یه صدای بیسی بشنوم که در طولانی مدت اذیت نکنه ( 2 الی 3 ساعت )
و بیس عمیق باشه ( Deep ) شبیه سیستم باکس خودرو
حالا نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
بازم مرسی
The Rock 2
27-05-2013, 20:58
دوستان میشه یه مقایسه ای بین این 2 تا هدفون برا من انجام بدید ممنونتون میشم : Klipsch S4 ---- SENNHEISER CX300-II
tehran_boy
28-05-2013, 09:58
سلام به همگی دوستان یه مدتی هستش که شدیدا دنبال یک هدفون بی سیم حالا یا بلوتوث یا وایرلس میگردم بدون فرستنده که با گوشی یا تبلت یا MP3 از طریق Wifi یا Bluetooth هماهنگ بشه کرد ، از نظر کیفیت صدا خوب باشه باتریش هم طول عمرش معقول باشه و از نظر اتصال اذیت نکنه و قطعی نده ، تو مدت طولانی استفاده ازش گوش رو اذیت نکنه
به یک مورد برخوردم اونم
Creative WP-350
هستش همه مشخصاتش خوب هستش حتی میکروفون هم داره و میشه باهاش به تماس ها هم پاسخ داد ولی تو یه مقاله نوشته بود که از نظر کیفیت صدا از بقیه مدل های کریتیو پایین تر هستش که یک مقدار دلم رو زد ولی بقیه مشخصاتش مشکلی نداشت
من کل مبلغی که میخوام هزینه کنم
250
-
300
ت هستش اگر دوستان عزیز مدلی از برندهای دیگه مثل Sony,Philips,... سراغ دارن که اطمینان دارید که کیفیت صداشون خوب هستش ممنون میشم بهم معرفی کنید در مورد اونها هم برم تحقیق کنم البته قیمتش همین حدودها که گفتم باشه هدفون 500 ت سونی رو معرفی نکنید
kavehj4488
28-05-2013, 10:05
سلام به عزیزان
یه سوال بدجور منو گیج کرده
من آخر سر نفهمیدم بیس خروجی به پلیر ربط داره اگه داره چند درصد؟
یا نه فقط هدفون دخیله؟ اگه دخیله چند درصد؟
چون من ep 630 رو با دوتا پلیر ( energy sistem و آیپاد تاچ ) تست کردم بیس تو پلیر energy sistem بیشتر بود و الان اونو دارم
حالا میخوام هم دو تا هدفون بخرم ( In Ear و full size ) و پلیر ام رو هم عوض کنم
یعنی انقلاب کنم
حالا موندم چی بخرم
تو رو خدا کمک کنید
بودجه ام خیلی زیاده
و سبکی که گوش میدم ترنس هستش
میخوام یه صدای بیسی بشنوم که در طولانی مدت اذیت نکنه ( 2 الی 3 ساعت )
و بیس عمیق باشه ( Deep ) شبیه سیستم باکس خودرو
حالا نمیدونم منظورمو رسوندم یا نه
بازم مرسی
سلام. در میزان بیس هر دو عامل دخیل هستند اما مطمئن باشید هدفون بسیار مهم تر از پلیر است. گرم یا سرد بودن جنس صدای پلیر و مشاهده نمودار فرکانس های خروجی می تواند شما را در این زمینه راهنمایی کند.
در مورد پلیر طبق پستی که اخیرا" rave-87 در تاپیک مسائل حاشیه ای پیرامون صدا قرار داده اند، Samsung GS4 و محصولات اپل از کووان بهتر هستند...
اما اگر شما هدفونی می خواهید که بیس قوی داشته باشد و بدون استفاده از آمپ قابل استفاده باشد، برای in-ear از Sennhieser IE8 و برای فول سایز از Sony XB1000 استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام. در میزان بیس هر دو عامل دخیل هستند اما مطمئن باشید هدفون بسیار مهم تر از پلیر است. گرم یا سرد بودن جنس صدای پلیر و مشاهده نمودار فرکانس های خروجی می تواند شما را در این زمینه راهنمایی کند.
در مورد پلیر طبق پستی که اخیرا" rave-87 در تاپیک مسائل حاشیه ای پیرامون صدا قرار داده اند، Samsung GS4 و محصولات اپل از کووان بهتر هستند...
اما اگر شما هدفونی می خواهید که بیس قوی داشته باشد و بدون استفاده از آمپ قابل استفاده باشد، برای in-ear از Sennhieser IE8 و برای فول سایز از Sony XB1000 استفاده کنید.
موفق باشید.
آهان تقریبا 80 درصد گرفتم
فقط چند تا سوال کوچیک
شما میگید
1 - Samsung GS4 و محصولات اپل صدای گرمتری نسبت به کوان دارن؟
2 - صدای گرمتر یعنی بم بیشتر و عمیقتر و صدای سرد یعنی بم واضح تر و فلت تر ؟
3 - نمودار های یه پلیر و گرم بودن و سرد بودنشون رو از کجا پیدا کنم ؟ سایت داره ؟
1- كوون صداي گرمتري داره، هركي بيسش و ميدش بالاتر از خط فلت باشه گرمتره
٢-صداي گرم و سرد و ... در مورد كميت حرف مي زنن و نه كيفيت
صداي گرم در مورد بيس و يا ميد و يا هر دو بيشتر هستش و اين نشون دهنده اين نيست كه بيس يا ميد با كيفيت هست يا نه
٣- توي سايت هاي معتبر
en.goldenears.net
سلام و خسته نباشید
من یک ایرفون یا هدفونخوب تا قیمت 700 تومن میخواهم موارد استفادم هم اهنگ گوش دادن با موبایل یا در حال ورزش و اصلا استفاده ی حرفه ای هم ندارم
من تا چند صفحه ی قبل رو خوندم ولی سوالم رو ندیدم
ممنون:n16:
1- كوون صداي گرمتري داره، هركي بيسش و ميدش بالاتر از خط فلت باشه گرمتره
٢-صداي گرم و سرد و ... در مورد كميت حرف مي زنن و نه كيفيت
صداي گرم در مورد بيس و يا ميد و يا هر دو بيشتر هستش و اين نشون دهنده اين نيست كه بيس يا ميد با كيفيت هست يا نه
٣- توي سايت هاي معتبر
en.goldenears.net
درسته
به نظر شما نیاز هست برای خرید یه پلیر اطلاعات کامل در مورد نمودار ها پیدا کنم؟
یا این اطلاعات برای فروشنده ها و کسانی که کارشونه نوشته شده؟
ursamajor
30-05-2013, 10:34
سلام به همه دوستان
آقا این ex1000 پیدا نمیشه. ایران رهجو هم که همش این هفته اون هفته میکنه.
کسی میدونه الان از کجا میتونم تهیه کنم؟
اقایون بین این چند تا مدل ایرفون به نظرتون کدوم بهتره ؟ ( میخواهم صداش شفاف باشه با باس قوی )
1. beats heartbeats
2. power beats
3. tour
4. ie 60 west
5. cx 985 west
6. x10
اگه هم چیز بهتری سراغ دارید تا همون رنج قیمت لطف کنید
ممنون
CYRUS-72
30-05-2013, 16:06
سلام به همه دوستان
آقا این ex1000 پیدا نمیشه. ایران رهجو هم که همش این هفته اون هفته میکنه.
کسی میدونه الان از کجا میتونم تهیه کنم؟
بنظر من به ریسکش نمیارزه تو این بازار بخوای 600 واسه این پول بدی .من خودم میخواستم بگیرم به اصل بودنش شک کردم آخه 450 دلاره !!
درسته
به نظر شما نیاز هست برای خرید یه پلیر اطلاعات کامل در مورد نمودار ها پیدا کنم؟
یا این اطلاعات برای فروشنده ها و کسانی که کارشونه نوشته شده؟
بستگي به خريدار داره
وقتي شما مي خواين يدونه پلير با ويژگي هاي به خصوص بگيرين ( مثل صداي گرم و يا بيس ...) يا بايد خودتون تست كنين پلير ها رو، يا به كسي اعتماد كنين و ازش سوال كنين و يا برين مشخصات و نمودارهاي پلير و هدفون رو ببينين، راه ديگه ايي نيست
مگر اينكه خيلي براي شما مهم نباشه
متأسفاه قشر فروشنده توي ايران خيلي مواقع اطلاعات غلط و غير اصولي دارن كه البته شايد يكي از نشانه هاي جهان سوم بودن هم همينه
بنظر من به ریسکش نمیارزه تو این بازار بخوای 600 واسه این پول بدی .من خودم میخواستم بگیرم به اصل بودنش شک کردم آخه 450 دلاره !!
ايني كه ايران رهجو آورده بود، نسخه ژاپني بود و اگر اشتباه نكنم ٥٥٠ دلار قيمتش بود، من هيچ جا نديدم كه صحبت از تقلبيش كرده باشن، چون فروش اين هدفون توي دنيا خيلي كمه و الان يك سالي ميشه كه فروشش اگر اشتباه نكنم توي اروپا لااقل به پايان رسيده
با دلار دولتي، ٦٤٠ تومن قيمت منطقي هستش
در ضمن اينها نمايندگي هستن، يعني وقتي جنسي ميارن با لااقل ٤٠ درصد تخفيف از كارخونه اصلي مي گيرن
پس شما حساب كن الان كه هدفون سنهايزر رو فلان شركت وارد مي كنه، چقدر داره مي خوره، محظ اطلاع بگم، آقا رضا دو سال پيش هدفون سنهايزر hd800 رو از همين نمايندگي معروفش با دلار ١٠٧٠ تومني مي دوني چند خريد، يك ميليون و صد يا صد و پنجاه، اين در حاليه كه قيمت دلاريش، ١٤٥٠ دلار بود
قيمت گذاري توي ايران قانون عجيبي داره، ولي يدونه قانون كلي داره كه مي گه، هرچي تونستي از مردم بكن، ملت شايد به واسطه هدفون هاي بيتس، حاضر شده باشن براي هدفون فول سايزي كه فقط بيس داره حدود يك ميليون خرج كنن ولي حاضر نيستن براي هدفون داخل گوشي كه بيسش خيلي كمتره ٦٥٠ پول بدن، پس مدل xb1000 با دلار ٣٠٠٠ تومني راحت تر فروش ميره تا ex1000 با دلار ١١٠٠ تومني
CYRUS-72
30-05-2013, 17:36
بستگي به خريدار داره
وقتي شما مي خواين يدونه پلير با ويژگي هاي به خصوص بگيرين ( مثل صداي گرم و يا بيس ...) يا بايد خودتون تست كنين پلير ها رو، يا به كسي اعتماد كنين و ازش سوال كنين و يا برين مشخصات و نمودارهاي پلير و هدفون رو ببينين، راه ديگه ايي نيست
مگر اينكه خيلي براي شما مهم نباشه
متأسفاه قشر فروشنده توي ايران خيلي مواقع اطلاعات غلط و غير اصولي دارن كه البته شايد يكي از نشانه هاي جهان سوم بودن هم همينه
ايني كه ايران رهجو آورده بود، نسخه ژاپني بود و اگر اشتباه نكنم ٥٥٠ دلار قيمتش بود، من هيچ جا نديدم كه صحبت از تقلبيش كرده باشن، چون فروش اين هدفون توي دنيا خيلي كمه و الان يك سالي ميشه كه فروشش اگر اشتباه نكنم توي اروپا لااقل به پايان رسيده
با دلار دولتي، ٦٤٠ تومن قيمت منطقي هستش
در ضمن اينها نمايندگي هستن، يعني وقتي جنسي ميارن با لااقل ٤٠ درصد تخفيف از كارخونه اصلي مي گيرن
پس شما حساب كن الان كه هدفون سنهايزر رو فلان شركت وارد مي كنه، چقدر داره مي خوره، محظ اطلاع بگم، آقا رضا دو سال پيش هدفون سنهايزر hd800 رو از همين نمايندگي معروفش با دلار ١٠٧٠ تومني مي دوني چند خريد، يك ميليون و صد يا صد و پنجاه، اين در حاليه كه قيمت دلاريش، ١٤٥٠ دلار بود
قيمت گذاري توي ايران قانون عجيبي داره، ولي يدونه قانون كلي داره كه مي گه، هرچي تونستي از مردم بكن، ملت شايد به واسطه هدفون هاي بيتس، حاضر شده باشن براي هدفون فول سايزي كه فقط بيس داره حدود يك ميليون خرج كنن ولي حاضر نيستن براي هدفون داخل گوشي كه بيسش خيلي كمتره ٦٥٠ پول بدن، پس مدل xb1000 با دلار ٣٠٠٠ تومني راحت تر فروش ميره تا ex1000 با دلار ١١٠٠ تومني
کاش ie80 رو هم با این دلار بدن به خدا ثواب داره خودم دعا میکنم برن بهشت :n03::n03::n03::n03::n03:
salar_221
30-05-2013, 22:42
سلام و خسته نباشید
من یک ایرفون یا هدفونخوب تا قیمت 700 تومن میخواهم موارد استفادم هم اهنگ گوش دادن با موبایل یا در حال ورزش و اصلا استفاده ی حرفه ای هم ندارم
من تا چند صفحه ی قبل رو خوندم ولی سوالم رو ندیدم
ممنون:n16:
اگه براي مصرف تخصصي نميخواين ديگه چرا بودجه تا 700؟ضمنا موقع ورزش تمركز زيادي رو موسيقي نيست و البته اكثر موبايلها كيفيت پخش بالايي ندارن.پيشنهاد ميشه يه creative ep630 بگيرين كفايت ميكنه.موفق باشين
salar_221
30-05-2013, 22:54
اقایون بین این چند تا مدل ایرفون به نظرتون کدوم بهتره ؟ ( میخواهم صداش شفاف باشه با باس قوی )
1. beats heartbeats
2. power beats
3. tour
4. ie 60 west
5. cx 985 west
6. x10
اگه هم چیز بهتری سراغ دارید تا همون رنج قیمت لطف کنید
ممنون
سلام
معمولا بيس قوي و صداي شفاف در كنار هم بدست نمياد.رده بندي از لحاظ كيفيت و بيس اگه همه مدلها اورجينال باشن به اين طور خواهد بود.
1- cx 985 جزو بهترين و از هدفونهاي مورد علاقه من هست
2-x10
3-ie 60
4-tour
5-power beats
6-beats heart beats كه صداش رو نشنيدم.
ممنون اقا سالار فقط قیمت x10 و cx985 رو امکانش هستش داشته باشید
salar_221
31-05-2013, 10:42
ممنون اقا سالار فقط قیمت x10 و cx985 رو امکانش هستش داشته باشید
سلام
متاسفانه قيمت دقيق سراغ ندارم ولي cx985 حدود 800 و x10 حدود 600 هزار تومان بايد باشه.cx985 رو ميتونين از نمايندگي نامداران استعلام كنين و x10 رو از مجتمع پايتخت.
موفق باشين
max2010gold
31-05-2013, 13:20
سلام اقا رضا از اونجایی که تخصص شما در مورد صدا بسیار بالاست و تجربه ی زیادی هم دارید من میخواستم از شما مشاوره بگیرم!
بودجه ی من حد اکثر تا
400
هزار تومان هست تو این رنج قیمت با توجه به سبک
راک و متال گاهی هم پاپ
! چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید؟
پلیر من ایپاد تاچ و کامپیوتر میباشد و تو این رنج فکر کنم هدفونای on eare کیفیت بیشتری داشته باشند؟! من خودم
AKG Q 460
مورد نظرم بود!
حالا شما تو این رنج قیمت چه هدفونی رو پیشنهاد میدید که کیفیت خوبی داشته باشه؟
:n01:
خیلی ممنونم از تو تجهتون
سلام
دوستان فرق بین mx985 و cx 985 چیه ؟ ( هر دو سنهایزر هستند )
سلام
متاسفانه قيمت دقيق سراغ ندارم ولي cx985 حدود 800 و x10 حدود 600 هزار تومان بايد باشه.cx985 رو ميتونين از نمايندگي نامداران استعلام كنين و x10 رو از مجتمع پايتخت.
موفق باشين
اقا سالار میشه یک چند تا هدفون فول سایز هم تا قیمت 800بهم معرفی کنید ؟
salar_221
31-05-2013, 22:32
سلام
دوستان فرق بین mx985 و cx 985 چیه ؟ ( هر دو سنهایزر هستند )
هر دو از يك درايو استفاده ميكنن ولي mx اير باد و cx مدل داخل گوشي هست كه با توجه به بسته بودن و كيپ شدنش داخل گوش بيس قوي تر و صداي بسته تري داره ولي نوع mx كه ايرباد هست صداي بازتر بيس ضعيف تر و در كل صداي سرد و نسبتا تيزي داره .
اقا سالار میشه یک چند تا هدفون فول سایز هم تا قیمت 800بهم معرفی کنید ؟
Audio technica m50
beyerdynamic dt 770
beyerdynamic 880
akg k99
اينها داخل ايران موجود هستن.اگه امكان خريد از خارج كشور رو هم دارين اعلام كنين مدلهاي ديگه اي هم معرفي كنيم
هر دو از يك درايو استفاده ميكنن ولي mx اير باد و cx مدل داخل گوشي هست كه با توجه به بسته بودن و كيپ شدنش داخل گوش بيس قوي تر و صداي بسته تري داره ولي نوع mx كه ايرباد هست صداي بازتر بيس ضعيف تر و در كل صداي سرد و نسبتا تيزي داره .
Audio technica m50
beyerdynamic dt 770
beyerdynamic 880
akg k99
اينها داخل ايران موجود هستن.اگه امكان خريد از خارج كشور رو هم دارين اعلام كنين مدلهاي ديگه اي هم معرفي كنيم
سلام و تشکر :n16: قا سالار فقط من رفتم گشتم توی اینترنت توی سایت ها نوشتن هدفون استدیویی و مانیتورینگ میخواستم بدونم اول این فیشش به همین دستگاه های معمولی مثل ایپاد یا کامپیوتر میخوره و در ضمن اینا باید با امپلی فایر استفاده بشند یا همینطوری هم میشه ؟
اون هدفون اول که گفتید قیمت گرفتم 750 تومان بودش و هم مثل اینگه خیلی محبوب بودش توی خارج بین بقیه هدفون ها و هم اینگه مشخصاتش خیلی خوب بودش حالا یکمی دیگه میشه برام ازش توضیح بدید اگه خودتون امتحانش کردید
ممنون
redevil6990
01-06-2013, 13:05
سلام.
من امروز یه Panasonic HJE 350 گرفتم، صداش یه جوریه انگار ساب ووفر سر خوده !!! یه جوری انگار میخواد از شفافیت صدا کم کنه،
نمی دونم الان چون اولشه اینجوریه یا مشکلی داره یا کلا همین جوریه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
kavehj4488
01-06-2013, 16:40
سلام و تشکر :n16: قا سالار فقط من رفتم گشتم توی اینترنت توی سایت ها نوشتن هدفون استدیویی و مانیتورینگ میخواستم بدونم اول این فیشش به همین دستگاه های معمولی مثل ایپاد یا کامپیوتر میخوره و در ضمن اینا باید با امپلی فایر استفاده بشند یا همینطوری هم میشه ؟
اون هدفون اول که گفتید قیمت گرفتم 750 تومان بودش و هم مثل اینگه خیلی محبوب بودش توی خارج بین بقیه هدفون ها و هم اینگه مشخصاتش خیلی خوب بودش حالا یکمی دیگه میشه برام ازش توضیح بدید اگه خودتون امتحانش کردید
ممنون
سلام. ببخشید من جواب می دهم.
بیشتر این مدلها از جک 6.5mm استفاده می کنند اما می توانید با تبدیل آنها را با 3.5 نیز متصل کنید.
در ضمن همه ی مدلها به جز AKG K99 برای درایو شدن و استفاده صد در صد از هدفون به آمپ نیاز دارند اما در مورد K99 می توانید آن را با بعضی از پلیر ها استفاده کنید. این هدفون صدای فلت مایل به گرم دارد و بیس متوسط از آن شنیده می شود. بنابراین به دنبال بیس قوی از آن نباشید. کابل بلند آن استفاده پرتابل را دشوار می کند. از آن برای تماشای فیلم استفاده می کنم اما برای موزیک خیلی استفاده نمی کنم.
M50 را توسط کامپیوتر به طور ناقص می توانید استفاده کنید اما برای استفاده از تمام ظرفیت هدفون نیاز به آمپ دارید. این هدفون صدای گرم با بیس قوی دارد و از همه مهم تر Soundstage فوق العاده آن نسبت به قیمتش است که هر کاربر حرفه ای را وسوه می کند.
دو مدل Beyerdynamic از حرفه ای ترین های این برند هستند. من فقط آنها را برای مدت کوتاهی تست کردم اما این دومدل از مدلهای حرفه ای به شمار می آیند. به نظر من DT880 600 Ohm پیشنهاد می شود. به نقل از rezaomido عزیز: DT880 250 صدای تیز تری نسبت به مدل 600 اهمی دارد.
موفق باشید.
poloton7
01-06-2013, 18:14
سلام-- من می خواهم با 100 هزار یک هدفون روی گوش بخرم دو مدل دیدم اما به صدای ان گوش نکردم حرفه ای نیستم اما صدا با بیس شفاف می خواهم--
1- پاناسونیک rtf600
2-پایونیر --m390 کدام بهتر است
اگر پیشنهاد بهتری دارید بگید---متشکر----
سلام. ببخشید من جواب می دهم.
بیشتر این مدلها از جک 6.5mm استفاده می کنند اما می توانید با تبدیل آنها را با 3.5 نیز متصل کنید.
در ضمن همه ی مدلها به جز AKG K99 برای درایو شدن و استفاده صد در صد از هدفون به آمپ نیاز دارند اما در مورد K99 می توانید آن را با بعضی از پلیر ها استفاده کنید. این هدفون صدای فلت مایل به گرم دارد و بیس متوسط از آن شنیده می شود. بنابراین به دنبال بیس قوی از آن نباشید. کابل بلند آن استفاده پرتابل را دشوار می کند. از آن برای تماشای فیلم استفاده می کنم اما برای موزیک خیلی استفاده نمی کنم.
M50 را توسط کامپیوتر به طور ناقص می توانید استفاده کنید اما برای استفاده از تمام ظرفیت هدفون نیاز به آمپ دارید. این هدفون صدای گرم با بیس قوی دارد و از همه مهم تر Soundstage فوق العاده آن نسبت به قیمتش است که هر کاربر حرفه ای را وسوه می کند.
دو مدل Beyerdynamic از حرفه ای ترین های این برند هستند. من فقط آنها را برای مدت کوتاهی تست کردم اما این دومدل از مدلهای حرفه ای به شمار می آیند. به نظر من DT880 600 Ohm پیشنهاد می شود. به نقل از rezaomido عزیز: DT880 250 صدای تیز تری نسبت به مدل 600 اهمی دارد.
موفق باشید.
سلام
نه این چه حرفیه من از شما و تمامی افرادی که تازه کار هایی مثل مارو راهنمایی میکنن از صمیم قلبم ممنونم
فقط یک سوال اینکه :
1. یک امپ خوب چقدر در میادش
2. من که بیش بیشتر و صدای گرمتر رو دوست دارم m50 بهترین انتخاب تا 800 هستش ؟
redevil6990
01-06-2013, 20:53
سلام.
من امروز یه Panasonic HJE 350 گرفتم، صداش یه جوریه انگار ساب ووفر سر خوده !!! یه جوری انگار میخواد از شفافیت صدا کم کنه،
نمی دونم الان چون اولشه اینجوریه یا مشکلی داره یا کلا همین جوریه؟
ممنون میشم راهنمایی کنین
نظری نداره کسی؟
نظری نداره کسی؟
سلام
عجله نکینید
بزارین یه 10 ساعتی کار کنه تا درایور یه کم نرم بشه
شفافیت صدا یهتر میشه
موفق باشید.
اقا اگه بخواهم تا 1 میلیون بگیرم چیز خیلی بهتری میشه گرفتش ؟
salar_221
02-06-2013, 09:42
اقا اگه بخواهم تا 1 میلیون بگیرم چیز خیلی بهتری میشه گرفتش ؟
سلام
متاسفانه با شرایطی که بوجود اومده با عرض تاسف باید بگم که نه .قبلا با 1 میلیون بهترین که نه ولی هدفونهای خوبی که با بهترینها رقابت میکردن رو میشد تهیه کرد ولی الان 1 میلیون یعنی کمتر از 300 دلار.دوست ندارم این رو بگم و از اغراق کردنش هم خوشم نمیاد ولی اون چیزی که تست شده و محرز هست اینکه audio technica m50 یکی از بهترینها تا رنج 500 دلار هست.و با توجه به خواسته هاتون فعلا معقولانه ترین انتخاب خواهد بود.
salar_221
02-06-2013, 09:55
سلام-- من می خواهم با 100 هزار یک هدفون روی گوش بخرم دو مدل دیدم اما به صدای ان گوش نکردم حرفه ای نیستم اما صدا با بیس شفاف می خواهم--
1- پاناسونیک rtf600
2-پایونیر --m390 کدام بهتر است
اگر پیشنهاد بهتری دارید بگید---متشکر----
سلام
ببخشین بیس شفاف تعریف نشده هست.معمولا در باره بیس با صفتهای قوی و عمیق و پانچی و .. استفاده میشه ولی بیس لزوما نمیتونه شفاف باشه چون با ذاتش در تضاد هست.ولی میشه حدودا متوجه شد منظورتون چه نوع بیسی هست.
هدفون پاناسونیک مورد نظر رو تا بحال تست نکردم و از رو رویو های سایتهای معتبر هم که خواستم مطلبی پیدا کنم اونقدر بحث رو پیچوندن و با هدفونهایی مثل sony xb 500 مقایسه کردن که اخرشم معلون نشد چطور هست.ولی از بیس خوبش و صدای فانش تعریف کردن.
هدفون پایونیر رو تست کردم و قبلا تو همین فوروم هم یکی از دوستان رویو کاملی ازش قرار داده بودن که بنسبت قیمتش جزو انتخابهای خوب در محدوده داخل کشور هست.
ولی در مورد panasonic نمیدونم چه نتیجه ای میشه گرفت و واقع عجیبه این همه بحث در باره این هدفون.میتونین یه سر به اینجا بزنین.
Behnam-8
02-06-2013, 10:20
با سلام و درود خدمت اساتید
اگه ممکنه لطف کنید بفرمایید که آیا هدفون sony MDR-X200 به درد وسایل پرتابل مثل mp3 پلیر یا گوشی موبایل میخوره یا نه ؟
متشکرم
salar_221
02-06-2013, 11:07
با سلام و درود خدمت اساتید
اگه ممکنه لطف کنید بفرمایید که آیا هدفون sony MDR-X200 به درد وسایل پرتابل مثل mp3 پلیر یا گوشی موبایل میخوره یا نه ؟
متشکرم
70 اهم با حساسیت 102db نه پرتابلها بالاخص گوشی موبایل نمیتونه بطور کامل دایوش کنه البته بعضی از پلیرها مثل محصولات اپل تا 60 یا 70 % توان درایو این هدفون رو دارن ولی نه کامل که کاملا موقع پخش این کمبود احساس خواهد شد.
سلام
متاسفانه با شرایطی که بوجود اومده با عرض تاسف باید بگم که نه .قبلا با 1 میلیون بهترین که نه ولی هدفونهای خوبی که با بهترینها رقابت میکردن رو میشد تهیه کرد ولی الان 1 میلیون یعنی کمتر از 300 دلار.دوست ندارم این رو بگم و از اغراق کردنش هم خوشم نمیاد ولی اون چیزی که تست شده و محرز هست اینکه audio technica m50 یکی از بهترینها تا رنج 500 دلار هست.و با توجه به خواسته هاتون فعلا معقولانه ترین انتخاب خواهد بود.
ممنون اقا سالار
دوستان میخواستم بدونم که یک امپ خوب برای m50 چیه ؟
راستی کسی از این سایت تهران ملودی خردید کرده که بگه معتبره یا نه ؟
Behnam-8
02-06-2013, 15:09
70 اهم با حساسیت 102db نه پرتابلها بالاخص گوشی موبایل نمیتونه بطور کامل دایوش کنه البته بعضی از پلیرها مثل محصولات اپل تا 60 یا 70 % توان درایو این هدفون رو دارن ولی نه کامل که کاملا موقع پخش این کمبود احساس خواهد شد.
متشکرم سالار خان . حالا تو مایههای 100 تومن برای پلیر پرتابل یا موبایل چه پیشنهادی دارید ؟ ( بیشتر BASS مد نظرم است )
salar_221
02-06-2013, 16:45
متشکرم سالار خان . حالا تو مایههای 100 تومن برای پلیر پرتابل یا موبایل چه پیشنهادی دارید ؟ ( بیشتر BASS مد نظرم است )
خوب با افزایش بودجه sony xb 500 و در همین حدود panasonic rtf600 و pioneer se-m390 دارای بیش قوی مد نظرتون هستن.
سلام به همه دوباره
از عزیزان متخصص میخواستم بپرسم ببینم فرق دو تا گزینه آخری چیه ؟ و کم و زیاد بودنشون چه تا ثیری تو خروجی هدفون میذاره؟
Behnam-8
02-06-2013, 17:15
خوب با افزایش بودجه sony xb 500 و در همین حدود panasonic rtf600 و pioneer se-m390 دارای بیش قوی مد نظرتون هستن.
سپاسگذارم از توجهتون . میشه آدرس یه سایتی رو بدید که اینایی را که فرمودید داشته باشه ؟
سلام و عصر بخیر
میخواستم بدونم که کسی هدفون audio technica m50 داره یا ازشون استفاده کرده ؟ میخواستم ازشون چند تا سوال بپرسم چون میخواهم از این ها بخرم ولی توی فروم های خارجی خیلی صحبت ها راجع به راحت نبودن هدفون ها یا داغ کردن خیلی زیاد اونها بعد از 15 دقیقه صحبت میشه
خیلی مهمه اگه میشه جوابمو بدید
ممنون
mh.attari
02-06-2013, 18:43
سلام دوستان من از گوش دادن به موزیک توی ماشین خیلی لذت می برم اما تو اتاقم نه نمیدونم چرا به فکرم رسید شاید از هندیزفریم باشه من کریتیو دارم 630 فکر کنم اصلم هست البته من بدون هندزفری هم لذت کافی رو تو اتاق نمی برم
در ضمن وقتی هندیزفری میزنم شدیدا احساس خستگی میکنم به نظرتون چیز جدیدی بخرم؟
بودجم هم تا 100 هست با تشکر
The Rock 2
02-06-2013, 19:34
دوستان قیمت Klipsch s4 چنده الان؟
یکی داره دست دوم 150 میده بخرم؟ آیا ؟
salar_221
02-06-2013, 20:17
سلام به همه دوباره
از عزیزان متخصص میخواستم بپرسم ببینم فرق دو تا گزینه آخری چیه ؟ و کم و زیاد بودنشون چه تا ثیری تو خروجی هدفون میذاره؟
اگه بصورت خیلی ساده و عامیانه بخوایم بگیم bass relative to midrange قسمتی از فرکانسهای پایین که هم مرز هستن با فرکانسهای میانی (مرز بین فرکانسهای پایین و میانی , low midrange هم میشه گفت 250hz تا 2khz) در مورد این هدفون یا اسپیکر بصورت boomy نوشته که یهنی قوی و پانچی هست یا به اصطلاحی بوم بوم هست.
bass texture که به معنی ذات و بافت وجود بیس هست که تو رده بندی این هدفون که بین بیس نرم و سیال و بیس خشک تقریبا بین این دو و متمایل به نرمی هست.
در کل با توجه به مشخصات و رده بندی این هدفون یا اسپیکر صدایی با بیس قوی و تاکیید شده رو فرکانسهای پایین و به طبع ضعف در فرکانسهای بالا و فرکانسهای میانی تحت تاثیر قرار گرفته شده با فرکانسهای پایین هست.
mh.attari
02-06-2013, 20:40
سلام دوستان من از گوش دادن به موزیک توی ماشین خیلی لذت می برم اما تو اتاقم نه نمیدونم چرا به فکرم رسید شاید از هندیزفریم باشه من کریتیو دارم 630 فکر کنم اصلم هست البته من بدون هندزفری هم لذت کافی رو تو اتاق نمی برم
در ضمن وقتی هندیزفری میزنم شدیدا احساس خستگی میکنم به نظرتون چیز جدیدی بخرم؟
بودجم هم تا 100 هست با تشکر
در ضمن من با لپتاپم هستم تو اتاق تا 100 تومن اسپیکرم اضافه کنید به مواردی که میشه خرید تا من از موزیک لذت ببرم
The Rock 2
02-06-2013, 21:13
دوستان قیمت Klipsch s4 چنده الان؟
یکی داره دست دوم 150 میده بخرم؟ آیا ؟
دوستان اگه کسی میدونه فوری بگه عجله دارم ممنون :n12:
مدت هاست که اینجا در مورد بهینه ترین شیوه های ارتقا کیفیت سیستم صوتی با هم حرف م یزنیم و همیشه به دوستان توصیه می کنیم که نقش هدفون خیلی بیشتره و بعد نقش فلان قسمت و بعد نقش ....
الان که داشتم توی تاپیک صحبت پیرامون مسائل حاشیه ایی مربوط به صدا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پستی میدادم، به یک مطلب جالبی بر خوردم که همۀ این حرف هایی که ما در مورد اهمیت بیشتر هدفون میزنیم رو، به صورت عدد و رقم نشون داده و حیفم اومد بعد از این همه مدت صحبت کردن در مورد این چیزها، این مطلب رو نزارم
[The most effective way to enhance sound quality]
Sound from your music files are reproduced through a series of connected components. Electronic components working purely on electrical signals such as smartphones, sound cards, and DAC exhibit relatively small distortion ratio (+- 1dB) whereas those transducers that transform electrical signals to acoustic signals such as earphones, headphones, and loudspeakers exhibit much greater distortion ratio (+- 20dB).
Distortion ratio for each component (compared with frequency response data only)
For this reason, the most effective way to enhance sound quality is to invest in acoustic devices such as earphones, headphones, and loudspeakers where you can reap the most benefits.
سلام و عصر بخیر
میخواستم بدونم که کسی هدفون audio technica m50 داره یا ازشون استفاده کرده ؟ میخواستم ازشون چند تا سوال بپرسم چون میخواهم از این ها بخرم ولی توی فروم های خارجی خیلی صحبت ها راجع به راحت نبودن هدفون ها یا داغ کردن خیلی زیاد اونها بعد از 15 دقیقه صحبت میشه
خیلی مهمه اگه میشه جوابمو بدید
ممنون
سلام دوست عزیز
این هدفون در کل هدفون خیلی راحتیه
مگر اینکه گوشهای خیلی بزرگی داشته باشید
در مورد عرق کردن گوش:
خوب این مشکل همه ی هدفونهای فول سایز closed هستش
و بستگی زیادی به دمای دور و ورتون هم داره
توی تابستون ممکنه مجبور شین هر 15min یه بار یه یک دقیقه هدفون رو وردارین تا هوا جریان پیدا کنه
موفق باشید.
در ضمن من با لپتاپم هستم تو اتاق تا 100 تومن اسپیکرم اضافه کنید به مواردی که میشه خرید تا من از موزیک لذت ببرم
سلام دوست عزیز
تا زیر 100 تومن همین 630 جزو بهترین انتخابها هست
از سری های کوچیکتر استفاده کنید شاید راحتر شد.
در مورد اسپیکر باید جای مناسبش بپرسین
در مورد لذت بردن خوب باید ببینین چه چیزیه که توی ماشین به شما لذت میده
یعنی صدا چه ویژگی های داره که هدفونتون نداره
در ضمن باید ببینین چقدر هزینه برای سیستم ماشینتون دادین و چقدر هزینه برای هدفونتون
موفق باشید.
mh.attari
03-06-2013, 00:51
سلام دوست عزیز
تا زیر 100 تومن همین 630 جزو بهترین انتخابها هست
از سری های کوچیکتر استفاده کنید شاید راحتر شد.
در مورد اسپیکر باید جای مناسبش بپرسین
در مورد لذت بردن خوب باید ببینین چه چیزیه که توی ماشین به شما لذت میده
یعنی صدا چه ویژگی های داره که هدفونتون نداره
در ضمن باید ببینین چقدر هزینه برای سیستم ماشینتون دادین و چقدر هزینه برای هدفونتون
موفق باشید.
بله الان دو روزه از کوچکتر ین سری استفاده میکنم کلی بهتر شده.
در مورد اسپیکر نظر شما چه؟
من کلا با سیستمی که قیمت چندانی هم نداره رو ماشین حال میکنم نمی دونم چرا بم میچسبه. برای خودم هم سواله
بله الان دو روزه از کوچکتر ین سری استفاده میکنم کلی بهتر شده.
در مورد اسپیکر نظر شما چه؟
من کلا با سیستمی که قیمت چندانی هم نداره رو ماشین حال میکنم نمی دونم چرا بم میچسبه. برای خودم هم سواله
این فروم مربوط به این بحث نیست
منم تخصصی تو بحث اسپیکر ندارم.
خب به نظر من اینه که اکثر هدفونهای In ear با ایزلیشن قویشون و sound stage محدودی که دارن
یه حس بسته بودن صدا رو تلقین میکنن که ممکنه برای بعضی خسته کننده و مصنوعی باشه
البته درقیمتهای بالاتر این مشکل کمتر میشه ولی خوب حل نمیشه
ولی در ماشین معمولا سیتمهای صوتی اصلا اصولی نیستند و در بهترین حالت میتونند برای یک نفر یعنی راننده tune بشن.
البته با استفاده از تعداد اسپیکر های بیشتر در ماشینهایی که مدل بالاتری دارند سعی در کم کردن این مشکل دارند.
موفق باشید.
fffddddgghhhhhhhhh
03-06-2013, 10:34
سلام جناب سالار.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بنده هدفون sony mdr-ex300 دارم.می خوام ارتقا بدم.ایرفونی می خوام که باس و صدای بلندی داشته باشه.پلیر هم گوشی موبایل galaxy s4 هست.تا 400 تومن بهترین ایرفون با اون مشخصات رو می خواستم.تشکر
اگه بصورت خیلی ساده و عامیانه بخوایم بگیم bass relative to midrange قسمتی از فرکانسهای پایین که هم مرز هستن با فرکانسهای میانی (مرز بین فرکانسهای پایین و میانی , low midrange هم میشه گفت 250hz تا 2khz) در مورد این هدفون یا اسپیکر بصورت boomy نوشته که یهنی قوی و پانچی هست یا به اصطلاحی بوم بوم هست.
bass texture که به معنی ذات و بافت وجود بیس هست که تو رده بندی این هدفون که بین بیس نرم و سیال و بیس خشک تقریبا بین این دو و متمایل به نرمی هست.
در کل با توجه به مشخصات و رده بندی این هدفون یا اسپیکر صدایی با بیس قوی و تاکیید شده رو فرکانسهای پایین و به طبع ضعف در فرکانسهای بالا و فرکانسهای میانی تحت تاثیر قرار گرفته شده با فرکانسهای پایین هست.
مرسی آقا سالار
واقعا اگه افرادی مثل شما نبود ما نمیدونم چیکار باید میکردیم
فقط یه سوال دیگه
فرکانس پایین منظورتون حجم صدای پایینه یا قسمت هایی از موزیک هستش که روی فرکانس پایین تنظیم شده؟
ببخشیدا آخه درک من از فرکانس فقط حجم صدا هستش . . .
اگه اینطوری نمیتونم توضیح بدم میشه نمونه موزیکی که میخوام گوش بدم رو آپلود کنم که مشخص بشه؟
salar_221
03-06-2013, 15:35
سلام جناب سالار.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.بنده هدفون sony mdr-ex300 دارم.می خوام ارتقا بدم.ایرفونی می خوام که باس و صدای بلندی داشته باشه.پلیر هم گوشی موبایل galaxy s4 هست.تا 400 تومن بهترین ایرفون با اون مشخصات رو می خواستم.تشکر
سلام.از صدای هدفونتون چقدر راضی هستین؟نقاط ضعفش که باعث میشه نیاز به ارتقا داشته باشین چیا هستن؟و اینکه نیاز به ارتقا دارین یا اینکه بخاطر تغییر سبک موسیقی نیاز به هدفون جدید دارین؟اول باید به این سوالها جواب بدین تا با توجه به نیازتون هدفون معرفی بشه.چون ex300 هدفونی نیست که بیس قوی داشته باشه ولی از لحاظ بلندی صدا با سورس پلیرتون هیچ مشکلی نباید باشه.اگر احیانا بیس قوی رو برای سبک الکترونیک و زیر شاخه هاش میخواین با توجه به بودجه هدفون sennheiser cx300 میتونه گزینه مناسبی باشه ولی اگه مورد دیگه های هست به سوالها جواب بدین تا هدفون مناسب معرفی بشه.
salar_221
03-06-2013, 15:55
مرسی آقا سالار
واقعا اگه افرادی مثل شما نبود ما نمیدونم چیکار باید میکردیم
فقط یه سوال دیگه
فرکانس پایین منظورتون حجم صدای پایینه یا قسمت هایی از موزیک هستش که روی فرکانس پایین تنظیم شده؟
ببخشیدا آخه درک من از فرکانس فقط حجم صدا هستش . . .
اگه اینطوری نمیتونم توضیح بدم میشه نمونه موزیکی که میخوام گوش بدم رو آپلود کنم که مشخص بشه؟
خواهش میکنم شما لطف دارین وگرنه افراد زیادی اینجا هستن که اطلاعاتشون بمراتب از من بیشتره مثل rave-87 و t-jays و peaceful و kavehj4488
منم هرچی یاد گرفتم از ایشون بوده و صد البته استاد rezaomido .
برای تعریف محدوده فرکانسی که با مرز بندی تقریبی به این صورت هست که فرکانسهای پایین که از 20hz تا 250hz که شامل بیس و صداهای بم هست و فرکانسهای میانی که از 250hz تا 4khz که شامل صدای خواننده و ... و فرکانسهای بالا که از 6khz به بالا گفته میشه که شامل صداهای زیر میشه.این بخش بندی برای نامگزاری بخشهای بالا میانی و پایین فرکانسها هست که تو هر هدفونی رو بخشی از این فرکانسها تاکید دارن که باعث میشه اون هدفون برای سبک خاصی مناسب باشه.
fffddddgghhhhhhhhh
04-06-2013, 15:22
سلام.از صدای هدفونتون چقدر راضی هستین؟نقاط ضعفش که باعث میشه نیاز به ارتقا داشته باشین چیا هستن؟و اینکه نیاز به ارتقا دارین یا اینکه بخاطر تغییر سبک موسیقی نیاز به هدفون جدید دارین؟اول باید به این سوالها جواب بدین تا با توجه به نیازتون هدفون معرفی بشه.چون ex300 هدفونی نیست که بیس قوی داشته باشه ولی از لحاظ بلندی صدا با سورس پلیرتون هیچ مشکلی نباید باشه.اگر احیانا بیس قوی رو برای سبک الکترونیک و زیر شاخه هاش میخواین با توجه به بودجه هدفون sennheiser cx300 میتونه گزینه مناسبی باشه ولی اگه مورد دیگه های هست به سوالها جواب بدین تا هدفون مناسب معرفی بشه.
ممنون.بنده از این ایرفون خیلی راضیم.جزئیات رو به خوبی پخش میکنه.فقط باس ضعیفی داره و اگر بلندی صدا بیشتر بود هیچوقت به ایرفون جدید فکر نمی کردم.سبک پاپ/راک - الکترونیک-کلا بیشتر آهنگ ایرانی گوش می دم.از اولم همینا رو گوش می کردم و تغییر سبکی نمی خوام بدم.ممنون
mehran.kamyab
04-06-2013, 17:36
دوستان هدفون تا 80 تومان چه مدلی پیشنهاد میدید ؟ برای دیدن فیلم و موزیک میخوام
salar_221
04-06-2013, 18:14
ممنون.بنده از این ایرفون خیلی راضیم.جزئیات رو به خوبی پخش میکنه.فقط باس ضعیفی داره و اگر بلندی صدا بیشتر بود هیچوقت به ایرفون جدید فکر نمی کردم.سبک پاپ/راک - الکترونیک-کلا بیشتر آهنگ ایرانی گوش می دم.از اولم همینا رو گوش می کردم و تغییر سبکی نمی خوام بدم.ممنون
بسيار خوب پس با توجه به نياز به بيس قوي انتخابتون به دو گزينه اي sennheiser cx300 و klipsch s4 محدود ميشه.هر كدوم راحت تر قابل تهيه هست ميتونين خريداري كنين.
shahin..
04-06-2013, 18:28
سلام ...
بهترین هدفونی ( full size) که می تونم تا 500 تومن از ایران تهیه کنم چیه ؟ بیشتر فیلم می بینم و موسیقی معمولی ... (بیس زیاد مهم نیس)
با توجه به اینکه کاربرد حرفه ای ندارم تا همین حدود کافیه یا میارزه بیشتر هزینه کنم ؟
با تشکر
دوستان نظرتون درباره ی HD 202 چیه؟
تو این رنج چیز بهتری هم گیر میاد؟
خواهش میکنم شما لطف دارین وگرنه افراد زیادی اینجا هستن که اطلاعاتشون بمراتب از من بیشتره مثل rave-87 و t-jays و peaceful و kavehj4488
منم هرچی یاد گرفتم از ایشون بوده و صد البته استاد rezaomido .
برای تعریف محدوده فرکانسی که با مرز بندی تقریبی به این صورت هست که فرکانسهای پایین که از 20hz تا 250hz که شامل بیس و صداهای بم هست و فرکانسهای میانی که از 250hz تا 4khz که شامل صدای خواننده و ... و فرکانسهای بالا که از 6khz به بالا گفته میشه که شامل صداهای زیر میشه.این بخش بندی برای نامگزاری بخشهای بالا میانی و پایین فرکانسها هست که تو هر هدفونی رو بخشی از این فرکانسها تاکید دارن که باعث میشه اون هدفون برای سبک خاصی مناسب باشه.
اوکی
بحث داره جالب میشه واسم
من همه پلیرهای خوب رو بررسی کردم فرکانس پاسخگویی همشون از 20Hz شروع میشه
پس چرا بعضی از هدفون ها فرکانس هایی کمتر از این رو هم ساپورت میکنن؟ برای شنیدن فرکانس پایین تر از اون باید از آمپ استفاده کرد؟ :n13:
یه سوال دیگه ( البته اگه حوصله شو داشتین جواب بدین ) :n12:
من هدفون هایی داشتم که همشون محدوده فرکانسی 20Hz تا 20Khz اگه اشتباه نکنم داشتن ولی میزان بیس خروجی از هرکدوم فرق می کرد این دیگه وارد محدوده تجربه میشه؟ تا اطلاعات دیگه ای رو هدفون هست که بشه تا قسمتی از بیس خروجی اطلاع پیدا کرد؟
بسيار خوب پس با توجه به نياز به بيس قوي انتخابتون به دو گزينه اي sennheiser cx300 و klipsch s4 محدود ميشه.هر كدوم راحت تر قابل تهيه هست ميتونين خريداري كنين.
آقا سالار این پیشنهاد رو فقط به خاطر بودجه ی محدود دادین یا این بهترین انتخاب در این زمینه است ؟
اگه نه
بدون در نظر گرفتن بودجه چه چیزی میشه خرید؟
دوستان نظرتون درباره ی HD 202 چیه؟
سبک موسیقیتون چیه؟
نهایت بودجه ای که میتونین هزینه کنید چه قدره؟
سلام ...
بهترین هدفونی ( full size) که می تونم تا 500 تومن از ایران تهیه کنم چیه ؟ بیشتر فیلم می بینم و موسیقی معمولی ... (بیس زیاد مهم نیس)
با توجه به اینکه کاربرد حرفه ای ندارم تا همین حدود کافیه یا میارزه بیشتر هزینه کنم ؟
با تشکر
اگه زیاد تو منزل فیلم نگاه میکنید باید یه هدفونی بگیرید که طول کابلش بلند باشه
و معمولا هدفون های حرفه ای کابل هایی استاندارد ( 1 و نیم متر ) دارند که واسه تماشای فیلم تو خونه اذیت میکنه
دوستان هدفون تا 80 تومان چه مدلی پیشنهاد میدید ؟ برای دیدن فیلم و موزیک میخوام
واسه چه محیطی میخوایین؟
کدومش واسطون مهم تره فیلم یا موسیقی ؟
چون هدفون های فیلم با هدفون های موسیقی دو بحث جدا هستن
سبک موسیقیتون چیه؟
نهایت بودجه ای که میتونین هزینه کنید چه قدره؟
سبک خاصی گوش نمیدم ..بودجه م هم نهایتش 150 تومنه.
shahin..
05-06-2013, 12:55
اگه زیاد تو منزل فیلم نگاه میکنید باید یه هدفونی بگیرید که طول کابلش بلند باشه
و معمولا هدفون های حرفه ای کابل هایی استاندارد ( 1 و نیم متر ) دارند که واسه تماشای فیلم تو خونه اذیت میکنه
نه طول کایل برام مهم نیس اصلا ...
mehran.kamyab
06-06-2013, 09:33
فیلم برام مهم تره بیشتر فیلم باهاش میخوام نگاه کنم واسه تو خونه میخوام
واسه چه محیطی میخوایین؟
کدومش واسطون مهم تره فیلم یا موسیقی ؟
چون هدفون های فیلم با هدفون های موسیقی دو بحث جدا هستن
kavehj4488
06-06-2013, 10:40
اوکی
بحث داره جالب میشه واسم
من همه پلیرهای خوب رو بررسی کردم فرکانس پاسخگویی همشون از 20Hz شروع میشه
پس چرا بعضی از هدفون ها فرکانس هایی کمتر از این رو هم ساپورت میکنن؟ برای شنیدن فرکانس پایین تر از اون باید از آمپ استفاده کرد؟ :n13:
یه سوال دیگه ( البته اگه حوصله شو داشتین جواب بدین ) :n12:
من هدفون هایی داشتم که همشون محدوده فرکانسی 20Hz تا 20Khz اگه اشتباه نکنم داشتن ولی میزان بیس خروجی از هرکدوم فرق می کرد این دیگه وارد محدوده تجربه میشه؟ تا اطلاعات دیگه ای رو هدفون هست که بشه تا قسمتی از بیس خروجی اطلاع پیدا کرد؟
سلام.
اگر شما از پلیری استفاده کنید که خروجی آن از 20Hz شروع شود، حتی با استفاده از آمپ هم نمی توانید فرکانس های پایینتر را بشنوید. در مورد فرکانس های پایین تر از 20Hz که خارج از محدوه ی شنوایی انسان نیز هست به نظر من توضیحات زیر از استاد rezaomido مفید خواهد بود:
اغلب هدفونهای حرفه ای حتی قادر به پخش فرکانسهای بسیار بالاتر از محدوده شنوایی یک انسان هستند به طور نمونه در حدود 130 کیلو هرتز. هر چند رقم خورد ، این اعدا بسیار فراتر از شنوایی یک انسان هست اما هدفونهایی با این فرکانس نه به خاطر شنیدن توسط انسان بلکه به خاطر این ساخته میشوند که هدفون سرعت پاسخ به کوچکترین جزییات صدا را داشته باشه.
چون صدای موسیقی ترکیبی پیچیده از انواع فرکانسهای مختلف هست. از نظر ریاضی هم بیان اینکه از ترکیب این فرکانسهای مختلف چه فرکانسهای جدیدی تولید میشه بسیار سخت هست.
اما در مورد سوال دوم به نظر من تجربه مهم ترین عامل است. البته از روی بعضی از مشخصات هدفون مثل نوع درایور و open یا close بودن و استایل هدفون مثل earbud و... می توان قدرت و حجم بیس را حدس زد.
این مسئله در مورد فرکانس های بالا خیلی مهم تر است. برای مثال هدفون هایی وجود دارند که پهنای باند 20Hz تا 21Khz دارند اما در فرکانس های بالای 17KHz شروع به Roll-Off و سوت کشیدن می کنند.
موفق باشید.
دوستان نظری درباره ی hd 202 ندارید؟
shahin..
06-06-2013, 18:58
این تاپیک چرا غیر فعاله ؟ کسی جواب مارو نمیده؟:n03:
خودم یکم بررسی کردم ... audio technica ath m50 به نظرتون چطوره ؟ ( برا دیدن فیلم و موزیک معمولی )
چند می تونم بگیرم اینو ؟ می تونم ایران پیداش کنم ؟ اوریجنالن یا های کپی ؟ اگه جایی رو میشناسید که معتبر و مطمئن باشه لطفا معرفی کنید ...
خیلی ممنون
morteza_moosighi
06-06-2013, 21:49
این تاپیک چرا غیر فعاله ؟ کسی جواب مارو نمیده؟:n03:
خودم یکم بررسی کردم ... audio technica ath m50 به نظرتون چطوره ؟ ( برا دیدن فیلم و موزیک معمولی )
چند می تونم بگیرم اینو ؟ می تونم ایران پیداش کنم ؟ اوریجنالن یا های کپی ؟ اگه جایی رو میشناسید که معتبر و مطمئن باشه لطفا معرفی کنید ...
خیلی ممنون
دوست عزیز با سلام .
البته بسته به نظر خودتون که چقدر میخوایید به قول خودتون برای فیلم و موزیک معمولی هزینه کنید من اصلا پیشنهاد نمیکنم همچین هزینه ای کنید میشه با یکی دو مدل از مدل های شخصی akg زیر 200 تومان هم از فیلم و همینطور از موسیقی دلخواهتون لذت ببرید ولی خوب اگر میخوایید هدفونی بخرید که هیچوقت از خریدش پشیمون نشید m-50 با قیمت فضایی 750 انتخاب بی نظیری خواهد بود .
دوستان این هدفون های ICON چطور هستند؟
ICON HP-280ICON HP-360
دوستان این هدفون های ICON چطور هستند؟
ICON HP-280ICON HP-360
کسی نیست جواب ما رو بده؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
morteza_moosighi
07-06-2013, 23:20
کسی نیست جواب ما رو بده؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk 2
دوست من با آمپدانسی که دارن من توصیه نمیکنم ...
سبک و دیوایس و جنس صدایی که دوست دارید رو بفرمایید و اینکه چه نوع هدفونی میخوایید بنده کمکتون کنم
دوست من با آمپدانسی که دارن من توصیه نمیکنم ...
سبک و دیوایس و جنس صدایی که دوست دارید رو بفرمایید و اینکه چه نوع هدفونی میخوایید بنده کمکتون کنم
موسیقی اکثرا پاپ..میخوام رو گوشیم (اس2) و رو لپ تاپ استفاده کنم و نوع هدفون هم میخوام دور گوش باشه.
خودم HD 202 رو در نظر دارم.
morteza_moosighi
08-06-2013, 10:57
موسیقی اکثرا پاپ..میخوام رو گوشیم (اس2) و رو لپ تاپ استفاده کنم و نوع هدفون هم میخوام دور گوش باشه.
خودم HD 202 رو در نظر دارم.
دوست من HD 202 یه هدفون خوب هست که میتونه شمارو ارضا کنه و کیفیت ساختش هم راضی کننده هست .
ولی در کل اگر فقط برای استفاده در گوشی موبایل میخوایید به هیچ وجه فول سایز توصیه نمیشه مگر اینکه به فکر یه آمپ باشید که من اونم در این وضع بازار مناسب نمیبینم
اگر استفاده از in ear براتون مشکل نیست من توصیم CX300 II یا S4 هست که صدای راضی کننده دارن ولی اگر فقط به فکر تهیه فول سایر هستید مدل های پایین تر Audio Tecnica و Senheiser در رده قیمت خود صدای قابل قبولی دارن
سلام با تشکر از شما به خاطر زحمتاتون.
من یه هدفون بیشتر برای گوش دادن موسیقی هیپ هاپ و راک با بیس بالا و صدای قوی و شفاف میخوام صرفا جهت استفاده برای گوش دادن موسیقی نه استدیو و نه ...
من با انواع و ویژگی های هدفون اشنایی زیادی ندارم
فقط چند مدل اسنهایزر و بیتس رو دیدم و امتحان کردم با توجه به قیمت، از اسنهایزر بیشتر خوشم اومد.
میخواستم اگه لطف کنین چند مدل در رنج قیمت 300 و 400 هزار تومن با کیفیت ساخت بالا به طوری که خرابی کمی داشته باشه بهم معرفی کنین.
The Rock 2
08-06-2013, 13:04
دوست من HD 202 یه هدفون خوب هست که میتونه شمارو ارضا کنه و کیفیت ساختش هم راضی کننده هست .
ولی در کل اگر فقط برای استفاده در گوشی موبایل میخوایید به هیچ وجه فول سایز توصیه نمیشه مگر اینکه به فکر یه آمپ باشید که من اونم در این وضع بازار مناسب نمیبینم
اگر استفاده از in ear براتون مشکل نیست من توصیم CX300 II یا S4 هست که صدای راضی کننده دارن ولی اگر فقط به فکر تهیه فول سایر هستید مدل های پایین تر Audio Tecnica و Senheiser در رده قیمت خود صدای قابل قبولی دارن
دو ست عزیز یه مقایسه بین CX300 II و S4انجام میدید و اینکه قیمتاشون چطوریه ؟ :n16:
استفاده اصلیم رو لپ تاپه..فکر کنم همون HD 202 رو بگیرم.
morteza_moosighi
08-06-2013, 15:27
سلام با تشکر از شما به خاطر زحمتاتون.
من یه هدفون بیشتر برای گوش دادن موسیقی هیپ هاپ و راک با بیس بالا و صدای قوی و شفاف میخوام صرفا جهت استفاده برای گوش دادن موسیقی نه استدیو و نه ...
من با انواع و ویژگی های هدفون اشنایی زیادی ندارم
فقط چند مدل اسنهایزر و بیتس رو دیدم و امتحان کردم با توجه به قیمت، از اسنهایزر بیشتر خوشم اومد.
میخواستم اگه لطف کنین چند مدل در رنج قیمت 300 و 400 هزار تومن با کیفیت ساخت بالا به طوری که خرابی کمی داشته باشه بهم معرفی کنین.
دوست من اگر قصد 400 هزار تومان هزینه رو دارید و فول سایز میخوایید من پیشنهادم مدل های M35 & M30 هست .من خودم M35 داشتم بسیار راضی بودم .بیس قوی و صدای گرم و البته شفاف و حرفه ای با جزییات بالا .از سنهایزر مدل HD518 و از بیتس مدل استدیو .HD518 بیشتر به سبک کلاسیک میخوره و استدیو نسبت به قیمتش نمی ارزه .به نظر من M35 هدفونی هست که هیچگاه از خریدش پشیمون نخواهید شد .با Idevice ها تا حدودی هم درایو میشه
morteza_moosighi
08-06-2013, 15:29
دو ست عزیز یه مقایسه بین CX300 II و S4انجام میدید و اینکه قیمتاشون چطوریه ؟ :n16:
دوست من آقا سالار یکی از اساتید انجمن چندی پیش یک مقایسه انجام داده بودن:
لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
در فركانسهاي بالا هم تقريبا مثل هم هستن ولي هيچ كدوم در اين زمينه قدرت زيادي ندارن و چون من شخصا صداي سرد و تيز دوست دارم باعث ميشه براي اين سليقه چندان خوشايند نباشه .
ممنون از پاسختون.
بله رو گوشی میخوام . اگه میشه یه قطعه موسیقی به من معرفی کنین که با اون بتونم بهتر به کیفیت هدست پی ببرم
یعنی برای خرید که میرم با موسیقی تست کنم.
بعد اگه میشه قیمت M35 رو هم لطف بفرمایین خیلی خوب میشه. ممنون
دوست من اگر قصد 400 هزار تومان هزینه رو دارید و فول سایز میخوایید من پیشنهادم مدل های M35 & M30 هست .من خودم M35 داشتم بسیار راضی بودم .بیس قوی و صدای گرم و البته شفاف و حرفه ای با جزییات بالا .از سنهایزر مدل HD518 و از بیتس مدل استدیو .HD518 بیشتر به سبک کلاسیک میخوره و استدیو نسبت به قیمتش نمی ارزه .به نظر من M35 هدفونی هست که هیچگاه از خریدش پشیمون نخواهید شد .با Idevice ها تا حدودی هم درایو میشه
ممنون از پاسختون.
بله رو گوشی میخوام. اگه میشه یه قطعه موسیقی معرفی کنین که از لحاظ کیفیت و بیس و زیر و بم در حدی باشی که بتونم با اون موقع خرید هدفون رو تست کنم.
بعد اگه میشه قیمت M35 رو هم بفرمایین خیلی خوب میشه.
ممنون.
ویرایش: اخ ببخشید من به فروم اشنایی ندارم فکر کردم ارسال نشد دوباره نوشتم.
morteza_moosighi
08-06-2013, 16:06
ممنون از پاسختون.
بله رو گوشی میخوام. اگه میشه یه قطعه موسیقی معرفی کنین که از لحاظ کیفیت و بیس و زیر و بم در حدی باشی که بتونم با اون موقع خرید هدفون رو تست کنم.
بعد اگه میشه قیمت M35 رو هم بفرمایین خیلی خوب میشه.
ممنون.
ویرایش: اخ ببخشید من به فروم اشنایی ندارم فکر کردم ارسال نشد دوباره نوشتم.
M35 رو میتونید با قیمت 470 تهیه کنید یا M30 رو به قیمت 420
ببینید قطعه ای که میخوایید رو من نمیتونم معرفی کنم بهتون .
مثلا اگه من برای خرید این هدفون اقدام کنم قطعه ای که میبرم برای تستش Ode to Joy رو انتخاب میکنم یا اثر فانتاستیک از ویکتور رو ولی شاید برای شما مناسب نباشه .من پیشنهاد میکنم بهترین آهنگی که خودتون دوست دارید رو ببرید برای تست فقط کیفیت Wav یا FLAC باشه .همین
M35 رو میتونید با قیمت 470 تهیه کنید یا M30 رو به قیمت 420
ببینید قطعه ای که میخوایید رو من نمیتونم معرفی کنم بهتون .
مثلا اگه من برای خرید این هدفون اقدام کنم قطعه ای که میبرم برای تستش Ode to Joy رو انتخاب میکنم یا اثر فانتاستیک از ویکتور رو ولی شاید برای شما مناسب نباشه .من پیشنهاد میکنم بهترین آهنگی که خودتون دوست دارید رو ببرید برای تست فقط کیفیت Wav یا FLAC باشه .همین
دکمه تشکر رو نتونستم پیدا کنم.
خیلی خیلی ممنون.:n12:
اقا مرتضی یه سوال دیگه ازتون داشتم اینکه توی ریزِ بیت ها و ادای کاملشون و همونطور که تو پست قبلی گفتم بیس قوی و صدای بلند و شفاف، M35 عملکرد بهتری داره یا HD518؟
کدومشون از لحاظ راحتی در استفاده چند ساعته بهترن و کدومشون دوام بیشتری دارن اگه مدل دیگه ایی هم مد نظرتون بود خوشحال میشم بشنوم.
همچنین قیمت HD518 یکم بالاس مدل دیگه ایی از اسنهایزر نیست که قیمت کمتری نسبت به این مدل داشته باشه؟
ببخشید که به شما زحمت میدم.
خیلی ممنون
The Rock 2
08-06-2013, 18:25
دوست من آقا سالار یکی از اساتید انجمن چندی پیش یک مقایسه انجام داده بودن:
لحاظ كيفيت ساخت بدنه و كابل هدفون سنهايزر خيلي بهتر هست و البته اين ضعفه s4 باعث كم شدن قيمتش در مقابل هدفونهاي هم رده از لحاظ صدا با بقيه رقباش شده كه تهيه اي اون رو براي علاقمندان راحتتر كرده و ميشه گفت همين نكته اين هدفون رو جزو 10 هدفون برتر دنيا قرار داده (تو رنج قيمت خودش)
ممنون... اینطور که پیداس تو 1 سطحن پس چرا قیمتاش انقدر فرق دارهCX300 II قیمت گرفتم 195 تومن
S4 هم گیر نمیاد ولی از نمایندگیش تو پایتخت پرسیدم گفت موجود نیست فعلا ولی هولوهوشه 300 تا 350 قیمتشه :n13:
سلام
دوستان میشه لطف کنید من رو در مورد خرید یک ایرفون با حدود قیمت 150 تومن با بیس عمیق و برای استفاده روی mp3 player سونی و کریتیو راهنمایی کنید؟
morteza_moosighi
08-06-2013, 23:31
اقا مرتضی یه سوال دیگه ازتون داشتم اینکه توی ریزِ بیت ها و ادای کاملشون و همونطور که تو پست قبلی گفتم بیس قوی و صدای بلند و شفاف، M35 عملکرد بهتری داره یا HD518؟
کدومشون از لحاظ راحتی در استفاده چند ساعته بهترن و کدومشون دوام بیشتری دارن اگه مدل دیگه ایی هم مد نظرتون بود خوشحال میشم بشنوم.
همچنین قیمت HD518 یکم بالاس مدل دیگه ایی از اسنهایزر نیست که قیمت کمتری نسبت به این مدل داشته باشه؟
ببخشید که به شما زحمت میدم.
خیلی ممنون
عرض کردم خدمتتون که hd518 بیشتر صداش کلاسیک هست تا اون صدای که شما میخوایید
m35 داداش کوپیکتر m50 هست که بهترین مونیتور سال 2011 انتخاب شد .
همونو بگیرید پشیمون نمیشید در ضمن راحتیش هم به نسبت خوبه و میشه باهاش کنار اومد {اینم از اون جایی گفتم که خودم کلا با فول سایزا مشکل دارم و راحت نیستم ...}
morteza_moosighi
08-06-2013, 23:34
ممنون... اینطور که پیداس تو 1 سطحن پس چرا قیمتاش انقدر فرق دارهCX300 II قیمت گرفتم 195 تومن
S4 هم گیر نمیاد ولی از نمایندگیش تو پایتخت پرسیدم گفت موجود نیست فعلا ولی هولوهوشه 300 تا 350 قیمتشه :n13:
نظر خود بنده رو بخوایید من خودم cx300 ii رو ترجیح میدم حتی در قیمت برابر حالا چه برسه به این تفاوت قیمت .
راحتی استفادش قابل مقایسه نیست اصلا با s4 تنها مزیتی که s4 أاره شاید 10% کیفیت بیسش بالاتر باشه که با پلیر معمولی قابل تشخیص نیست .
موفق باشید
morteza_moosighi
08-06-2013, 23:35
سلام
دوستان میشه لطف کنید من رو در مورد خرید یک ایرفون با حدود قیمت 150 تومن با بیس عمیق و برای استفاده روی mp3 player سونی و کریتیو راهنمایی کنید؟
دوست عزیز همانند دوست دیگرمون که عرض کردم خدمتشون از خرید cx300 ii پشیمون نخواهید شد ...
دوست عزیز همانند دوست دیگرمون که عرض کردم خدمتشون از خرید cx300 ii پشیمون نخواهید شد ...
دوست عزیز من این مدل رو دارم ... صدای صاف و شفافی داره ... میشه یک مدل دیگه معرفی کنید
morteza_moosighi
09-06-2013, 00:05
دوست عزیز من این مدل رو دارم ... صدای صاف و شفافی داره ... میشه یک مدل دیگه معرفی کنید
اظلاعات دقیق خواستتون اعم از جنس صدایی که دوست دارین سبکتون دیوایستون و سورستون رو اعلام کنید بهتر میشه نظر داد و اینکه چی از ایرفون میخوایید که تو cX300ii نمیبینید ؟
اظلاعات دقیق خواستتون اعم از جنس صدایی که دوست دارین سبکتون دیوایستون و سورستون رو اعلام کنید بهتر میشه نظر داد و اینکه چی از ایرفون میخوایید که تو cX300ii نمیبینید ؟
دوست عزیز سبک موسیقی ترنس ... دیوایس هم mp3 player سونی ... روی cx 300 II به نظرم بیس عمیقی نداره ولی از لحاظ مابقی قاکتورها کیفیت صدای لذت بخشی داره ...
morteza_moosighi
09-06-2013, 00:29
دوست عزیز سبک موسیقی ترنس ... دیوایس هم mp3 player سونی ... روی cx 300 II به نظرم بیس عمیقی نداره ولی از لحاظ مابقی قاکتورها کیفیت صدای لذت بخشی داره ...
والا خیلی فکر کردم به اون قیمت چیزی به ذهنم نمیرسه آخه حتی الان همون 300 ii قیمتش 200 تومانه ...
تنها گزینه همون eP630 هست که اونم فکر نمیکنم بعد از استفاده از cx300 پسند کنید ولی بیسش عمیقه ...
اقا مرتضی یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم. من برای استفاده هدفون ( مثلا همون M35 که فرمودین) از کامپیوتر (کارت صوتیم بدک نیست) و یا گوشی موبایل ( S II ) به امپ نیاز پیدا میکنم؟
اگه بله، از مدل های جم و جور و با قیمت مناسب چه چیزی رو به من پیشنهاد میکنین ؟
ببخشید اگه سوالام اماتور گونه هست. کمک های شما خیلی به دردم میخوره
ممنون
morteza_moosighi
09-06-2013, 11:14
اقا مرتضی یه سوال دیگه از خدمتتون داشتم. من برای استفاده هدفون ( مثلا همون M35 که فرمودین) از کامپیوتر (کارت صوتیم بدک نیست) و یا گوشی موبایل ( S II ) به امپ نیاز پیدا میکنم؟
اگه بله، از مدل های جم و جور و با قیمت مناسب چه چیزی رو به من پیشنهاد میکنین ؟
ببخشید اگه سوالام اماتور گونه هست. کمک های شما خیلی به دردم میخوره
ممنون
در این تایپک اساتید بزرگواری هستن که اطلاعاتشون از من بیشتره این نظر لطف شماس. m35 یه هدفون فول سایزه هر هدفون فول سایزی 100% به طور کامل با موبایل درایو نمیشه ولی میشه استفاده کرد حداقل رو آیدیواس ها و s2 هم فکر میکنم میتونه تا حدودی درایوش کنه .متاسفانه الان قیمت امپ بالاس وو خریدش برای افراد عادی اصلا توصیه نمیشه .برای کامپوتر حتی با کارت صوتی آنبورد میتونید کیفیت مطلوبی بگیرید و راضی باشید .من پیشنهادم اینه شما این m35 رو بگیر و یه هدفون خیلی خیلی خوب با صصدای عالی داشته باش که تو خونه و با PC به صدای دلخواهت برس یه ایرفون معمولی eP630 یا حتی ایرفون خود s2 هم برای گوشی و استفاده بیرون از منزل داشته باش .
موفق باشید
max2010gold
09-06-2013, 11:57
سلام دوستان
بودجه ی من حد اکثر تا
400
راک و متال گاهی هم پاپ
پلیر من ایپاد تاچ و کامپیوتر میباشد و تو این رنج فکر کنم هدفونای full size کیفیت بیشتری داشته باشند؟! من خودم
AKG Q 460
مورد نظرم بود!
خیلی ممنونم از توجه دوستان
morteza_moosighi
09-06-2013, 16:22
سلام دوستان
بودجه ی من حد اکثر تا
400
راک و متال گاهی هم پاپ
پلیر من ایپاد تاچ و کامپیوتر میباشد و تو این رنج فکر کنم هدفونای full size کیفیت بیشتری داشته باشند؟! من خودم
AKG Q 460
مورد نظرم بود!
خیلی ممنونم از توجه دوستان
با سلام
دوست من اگر واقعا سبکتون راک و متاله منظورم اینه که شنونده حرفه ای این سبکید من جز Grado هیچ چیز نمیتونم معرفی کنم و یقین داشته باشید جز این برند برای این سبک هز چی بگیرید پسند نخواهید کرد . البته بازمک میگم صحبت هام با شمایی هست که متال بازید و صدا رو لمس میکنید
در غیر این صورت میتونید تا این رنج قیمت از BeyerDynamic Dt231 و یا همین Q460 که بنده بیشتر اعتقاد دارم هدفون کلاسیک هست استفاده کنید
با تشکر
babak.afshar
09-06-2013, 19:32
با سلام
در بین هدفون های با سیم In-ear قیمت حدود 50 تومان فیلیپس یا جبرا را توصیه می کنید؟
با تشکر
با سلام خدمت اقا مرتضی و سایر دوستان.
من طی چند روز اینده اقدام به خرید هدفون میکنم میخواستم بدونم که در تهران کجا میتونم محصولات Audio Technica رو با گارانتی و قیمت مناسب پیدا کنم (مثلا نمایندگی یا یه چیزی شبیه نمایندگی).
الان کمی سرچ زدم فقط به یک سایت برخوردم که اون هم تقریبا فقط فروش اینترنتی هست (تهران ملودی). ولی بنده ترجیح میدم از فروشگاه حقیقی بخرم تا سایت اینترنتی ممنون میشم اگه کمک کنین.
خیلی ممنون. موفق باشید
اپدیت: اقا مرتضی من از دو نفر پرسیدم گفتن M35 پشت بسته هست و بیشتر برای کار استدیوئی هست و استفاده طولانی مدتش اذیت کننده هست. اگه میشه توضیح مختصر راجب پشت بسته بودن بفرمائین. همچنین گفتن خریدت هدفون های flat صرفا برای گوش دادن به موزیک پشیمونی به بار میاره.
و همچنین یه سوال مثل اینکه این هدفون 65 اهم هست ایا استفاده با موبایل ( که معمولا 32 اهم هستن) بهش اسیب نمیزنه؟
morteza_moosighi
09-06-2013, 23:08
با سلام خدمت اقا مرتضی و سایر دوستان.
من طی چند روز اینده اقدام به خرید هدفون میکنم میخواستم بدونم که در تهران کجا میتونم محصولات Audio Technica رو با گارانتی و قیمت مناسب پیدا کنم (مثلا نمایندگی یا یه چیزی شبیه نمایندگی).
الان کمی سرچ زدم فقط به یک سایت برخوردم که اون هم تقریبا فقط فروش اینترنتی هست (تهران ملودی). ولی بنده ترجیح میدم از فروشگاه حقیقی بخرم تا سایت اینترنتی ممنون میشم اگه کمک کنین.
خیلی ممنون. موفق باشید
اپدیت: اقا مرتضی من از دو نفر پرسیدم گفتن M35 پشت بسته هست و بیشتر برای کار استدیوئی هست و استفاده طولانی مدتش اذیت کننده هست. اگه میشه توضیح مختصر راجب پشت بسته بودن بفرمائین. همچنین گفتن خریدت هدفون های flat صرفا برای گوش دادن به موزیک پشیمونی به بار میاره.
و همچنین یه سوال مثل اینکه این هدفون 65 اهم هست ایا استفاده با موبایل ( که معمولا 32 اهم هستن) بهش اسیب نمیزنه؟
دوست من هر کس گفته که صدای M35 فلت هست احتمالا دست چپ و راستشو هنوز نمیتونه از هم تشخیص بده .اگر تبریز بودید میگفتم تشریف میآوردید تست میکردید . M50 و M35 اتفاقا صدای بسایر گرم همراه با بیس بسیار دقیق حساب شده و محکم میباشد بخصوص برای سبک پاپ که واقعا آدم از شنیدن موسیقی لذت میبره .اینی که میفرمایید گفتن در استفاده طولانی مدت اذیت میشید احتمالا کسی که شمارو راهنمایی کرده این مطلب رو از همین تایپک یا سایت ها خونده .. این هدفون در استدیو ها استفاده میشه ولی نه جایگزین برای Akg K77 یا 99 دوست من اینا تفاوت دارن .اینی که میفرمایید برای این هدفون هست نه برای M35 .....حدس میزنم این مطالب رو در همون فروم تهران ملودی بهتون گفتن ... اگر نمیخوایید هدفون حرفه ای بگیرید برید یه دونه Xb500 بگیرید که فقط دیپس دیپس کنه تو گوشتون و بقیه هم پسند کنن . آمپدانس M35 با گوشی درسته فرق داره ولی من رو آی دیوایس بالای 60% درایو کردم .
موفق باشید
دوست من هر کس گفته که صدای M35 فلت هست احتمالا دست چپ و راستشو هنوز نمیتونه از هم تشخیص بده .اگر تبریز بودید میگفتم تشریف میآوردید تست میکردید . M50 و M35 اتفاقا صدای بسایر گرم همراه با بیس بسیار دقیق حساب شده و محکم میباشد بخصوص برای سبک پاپ که واقعا آدم از شنیدن موسیقی لذت میبره .اینی که میفرمایید گفتن در استفاده طولانی مدت اذیت میشید احتمالا کسی که شمارو راهنمایی کرده این مطلب رو از همین تایپک یا سایت ها خونده .. این هدفون در استدیو ها استفاده میشه ولی نه جایگزین برای Akg K77 یا 99 دوست من اینا تفاوت دارن .اینی که میفرمایید برای این هدفون هست نه برای M35 .....حدس میزنم این مطالب رو در همون فروم تهران ملودی بهتون گفتن ... اگر نمیخوایید هدفون حرفه ای بگیرید برید یه دونه Xb500 بگیرید که فقط دیپس دیپس کنه تو گوشتون و بقیه هم پسند کنن . آمپدانس M35 با گوشی درسته فرق داره ولی من رو آی دیوایس بالای 60% درایو کردم .
موفق باشید
نه نه به هیچ عنوان حرف من زیر سوال بردن شما و دانسته هاتون نبوده و نیست. فقط چیزی بود که شنیدم و خواستم از شما بپرسم چون معلومه شما اطلاعات زیادی در این زمینه دارین. اون دو نفر هم یکیش یکی از دوستام بود و دیگری هم دوست همون دوستم زیاد روشون حساب باز نکردم چون فکر کنم اطلاعاتشون سطحی بود.
من فعلا در اردبیل در همسایگی شما هستم شاید بتونم یه سر به شما بزنم و بهتون زحمت بدم و از اطلاعاتتون استفاده کنم اگه میشه ادرس مغازتون رو پ خ کنید.
بعد نفرمودین که این تفاوت امپدانس میتونه باعث اسیب زدگی بشه یا نه.
خیلی خیلی خیلی ممنون:n16::n12:
بچه ها میشه راهنماییم کنین؟
می خوام هدفون sennheiser CX680i sport بخرم،ولی هرجا رفتم گفتن نداریم
تو اینترنت گشتم فقط تو سایت کالارنا پیداش کردم،قیمتش رو زده 296000 تومن
حالا به نظر شما،من این هدست رو اینترنتی و از همین سایت با همین قیمت بخرم؟ یا صبر کنم تا بعد از انتخابات شاید قیمتش پایین تر بیاد؟:n13:
rezaomido
10-06-2013, 15:51
یه کوچولو نکته:
توی مشخصات اکثر پلیرهای پرتابل قید شده که فرکانس خروجی 20 الی 20 کیلوهرتز هست ، پس چه تفاوتی بین پلیرها وجود داره؟
انتخاب پلیر پرتابل به عنوان سورس پلیر نسبت به چند سال قبل زیاد مهم نیست چون بیشتر پلیرهای در رنج قیمت مشابه حال حاضر کیفیت صدای تقریبا مشابهی دارند البته برای کاربرد معمولی و یا روزمره که فقط فان یا لذت بردن از موسیقی بدون توجه به کیفیت صدای موسیقی هست
مثلا در طول روز ممکنه شما تلویزیون نگاه کنید ولی همیشه به تصویر تلویزیون اتاق خواب خودتون با حساسیت بیشتر و لذت بیشتری نگاه میکنید ولی همه جا به دنبال لذت بردن از کیفیت تصویر نیستید
پلیرهای پرتابل با کیفیت هم هستند که باز مشخصات خروجی اونها همین رنج هست ولی اگر بیشتر دقت کنید مشخصات بیشتری توی کتابچه اونها قید شده مثل امپدانس قابل راه اندازی که برای پلیرهای معمولی چندان مهم نیست چون فرض بر این هست که هدفون عمومی استفاده میشه نه یک هدفون با سطح کیفیت بالاتر از کاربرد روزانه
مثلا به پلیر 100 دلاری هدفون 500 دلاری وصل نمیشه البته این قانون برای خیلی از کابرانی که اطلاعات کافی دارن صادقه ولی همیشه همه اطلاع کامل ندارن
فراموش نکنیم که هزینه ای بابت پلیرهای پرتابل داده میشه تمامش برای کیفیت صدای اونها هزینه نمیشه و بخش زیادی یا تقریبا 90 درصد پرداختی شما صرف لوازم و امکانات یا خصوصیات جانبی پلیر انتخابی شما هزینه شده مثل صفحه نمایش بزرگتر شارژ باطری بیشتر یا خیلی چیزایی که ممکنه هیچ وقت احتیاجی بهشون نباشه
پس تفاوت کیفیت یک پلیر 50 دلاری تا 250 دلاری به حدی کمه که به همین خاطر گفته میشه تفاوتی آنچنان وجود نداره
هدفون فعلی یا اینده شما تعیین کننده اصلی کیفیت صدای دریافتی شما میشه نه پلیر 200 دلاری چون بی کیفیت ترین قطعه یا ابزار یا دستگاه یا هر چیزی که درون یک Setup صوتی وجود داره همین هدفونه چون ابزاری هست که باید با دقت و سرعت بسیار بالا جریان الکتریسته رو تبدیل به مکانیکی بکنه که بهترین هدفونهای دنیا هم چنین کاری رو در حد کمال انجام نداده اند که ما انتظاری از هدفون چند ده تا چند صد دلاری داشته باشیم
در آخر:
خرید یک هدفون با کیفیت تر حداقل 3 برابر ارزش بیشتری نسبت به خرید یک پلیر با کیفیت تر داره
مثلا یک هدفون 100 و پلیر 100 دلاری رو اگر با هدفون 200 دلاری و پلیر 100 دلاری جایگزین کنید 3 برابر راندمان کیفت به قیمت بالاتر نسبت به پلیر 200 دلاری خواهید داشت
شما هم موفق باشید.
سلام بچه ها من 13 سالمه بین هدفون های beats by dr dre detox و studio گیر کردم (البته های کپی same orginal aaa+)
من برام بیس و مقاومت و صدای شفاف مهمه همچنین می خوام همیشه تو گردنم باشه خلا صه کدوم برا یه پسر
13 ساله بهتره؟
یه کوچولو نکته:
توی مشخصات اکثر پلیرهای پرتابل قید شده که فرکانس خروجی 20 الی 20 کیلوهرتز هست ، پس چه تفاوتی بین پلیرها وجود داره؟
انتخاب پلیر پرتابل به عنوان سورس پلیر نسبت به چند سال قبل زیاد مهم نیست چون بیشتر پلیرهای در رنج قیمت مشابه حال حاضر کیفیت صدای تقریبا مشابهی دارند البته برای کاربرد معمولی و یا روزمره که فقط فان یا لذت بردن از موسیقی بدون توجه به کیفیت صدای موسیقی هست
مثلا در طول روز ممکنه شما تلویزیون نگاه کنید ولی همیشه به تصویر تلویزیون اتاق خواب خودتون با حساسیت بیشتر و لذت بیشتری نگاه میکنید ولی همه جا به دنبال لذت بردن از کیفیت تصویر نیستید
پلیرهای پرتابل با کیفیت هم هستند که باز مشخصات خروجی اونها همین رنج هست ولی اگر بیشتر دقت کنید مشخصات بیشتری توی کتابچه اونها قید شده مثل امپدانس قابل راه اندازی که برای پلیرهای معمولی چندان مهم نیست چون فرض بر این هست که هدفون عمومی استفاده میشه نه یک هدفون با سطح کیفیت بالاتر از کاربرد روزانه
مثلا به پلیر 100 دلاری هدفون 500 دلاری وصل نمیشه البته این قانون برای خیلی از کابرانی که اطلاعات کافی دارن صادقه ولی همیشه همه اطلاع کامل ندارن
فراموش نکنیم که هزینه ای بابت پلیرهای پرتابل داده میشه تمامش برای کیفیت صدای اونها هزینه نمیشه و بخش زیادی یا تقریبا 90 درصد پرداختی شما صرف لوازم و امکانات یا خصوصیات جانبی پلیر انتخابی شما هزینه شده مثل صفحه نمایش بزرگتر شارژ باطری بیشتر یا خیلی چیزایی که ممکنه هیچ وقت احتیاجی بهشون نباشه
پس تفاوت کیفیت یک پلیر 50 دلاری تا 250 دلاری به حدی کمه که به همین خاطر گفته میشه تفاوتی آنچنان وجود نداره
هدفون فعلی یا اینده شما تعیین کننده اصلی کیفیت صدای دریافتی شما میشه نه پلیر 200 دلاری چون بی کیفیت ترین قطعه یا ابزار یا دستگاه یا هر چیزی که درون یک Setup صوتی وجود داره همین هدفونه چون ابزاری هست که باید با دقت و سرعت بسیار بالا جریان الکتریسته رو تبدیل به مکانیکی بکنه که بهترین هدفونهای دنیا هم چنین کاری رو در حد کمال انجام نداده اند که ما انتظاری از هدفون چند ده تا چند صد دلاری داشته باشیم
در آخر:
خرید یک هدفون با کیفیت تر حداقل 3 برابر ارزش بیشتری نسبت به خرید یک پلیر با کیفیت تر داره
مثلا یک هدفون 100 و پلیر 100 دلاری رو اگر با هدفون 200 دلاری و پلیر 100 دلاری جایگزین کنید 3 برابر راندمان کیفت به قیمت بالاتر نسبت به پلیر 200 دلاری خواهید داشت
شما هم موفق باشید.
حالا آقا رضا این قضیه بین پلیرهای معمولی بازار ( سونی + فیلیپس + کریتیو ) و آی دیوایس هم صادقه؟
سوال دومی که واسم پیش اومد اینه که اپل بین آیپاد و آیفون اش از نظر کیفیت صدا فرقی قائل شده یا نه؟
سلام خدمت دوستان و اقا مرتضی.
من امروز M35 رو خریدم. صدای فوق العاده ایی داره بیسش رو میفهمی و به خوبی احساس نمیکنی و تقریبا تو اهنگای با بیس خیلی بالا هدفون خودشو نشون میده. با بالا رفتن ولوم بازم کیفیتشو از دست نمیده و خیلی واضح هست و صدا ها قاطی پاتی نمیشه و خیلی صاف هست. تقریبا میشه گفت تنها مشکلش سیمشه که خیلی به دست و پا میپیچه حدود 3.5 متر طول سیمشه که از هدفون هم جدا نمیشه در کل تو این چند ساعت خیلی ازش راضی بودم فقط کاش درمانی برای بلندی سیمش وجود داشت. به دوستان دیگه هم توصیه میکنم که اگه صدای واضح و دقیق میخوان و محکمی بیس براشون مهم نیست همینو توصیه میکنم. از اقا مرتضی ها هم خیلی ممنونم که منو راهنمایی کردن.
در اخر ببخشید اگه جایی غیر فنی و حساب نشده حرف زدم چون اماتور هستم و فقط حسمو در چند ساعت استفاده از این محصول رو بیان کردم.
rezaomido
12-06-2013, 21:53
حالا آقا رضا این قضیه بین پلیرهای معمولی بازار ( سونی + فیلیپس + کریتیو ) و آی دیوایس هم صادقه؟
سوال دومی که واسم پیش اومد اینه که اپل بین آیپاد و آیفون اش از نظر کیفیت صدا فرقی قائل شده یا نه؟
در کل تفاوت کیفیت صدای زیادی بین مدلهای اصلی از برندهای مطرح نیست ولی دقت کنیم که گاهی ممکنه پلیری واقعا و صرفا برای کیفیت صدا طراحی نشده باشه یا اینکه اصلا از نظر کیفیت صدا کیفیت خوبی نداشته باشه
مثلا همیشه همه محصولات یک برند در هر زمینه ای که هست با کیفیت مشابه نیستند و گاه مدلهایی تولید میکنه که افتزاخ رو هم رد میکنن البته برندهای مطرح همچین تفاوت زیادی بین محصولات اونها دیده نمیشه
سعی کنید از برندهای مطرح محصول خودتون رو انتخاب کنید تا تجربه کم برندهای متفرقه باعث هدر رفتن هزینه شما نشه
درباره اپل نظری ندارم چون با این برند از پایه مشکل دارم (البته کمی تا حدودی واقعا میگم)
در آخر:
کیفیت صدای نرمال پلیر ملاکه نه همرا با افکت ها و تنظیماتی که به عنوان بوستر و تقویت کننده هستند چون در این حالت هست که صرفا سخت افزار پلیر بدون دخالت نرم افزار داده ها رو پخش میکنه و با هفدون به گوش میرسه
چرا؟
چون تقریبا تمام پلیرها به صورت نرم افزاری باعث تغییرات در کیفیت صدا به عنوان افکت شده تا ضعف های سخت افزاری رو بپوشونن
خیلی اوقات نرم افزارهای اونها از الگوریتم هایی بسیار بد استفاده میکنه که یک کاربر اماتوری هم هیچ وقت حاضر نیست اونها رو استفاده کنه که حتما به همچین مواردی برخورد کردید
تمرکز بیشتر برای خرید یک هدفون به مراتب با ارزش تر از یک پلیر با چند برابر قیمت هست
همه چیز طبیعی ش لذت بخشه چون ما از طبیعت هستیم
شما هم موفق باشید.
سلام
من میخواستم هدفون Senneheiser HD 449 رو بخرم چند تا سوال داشتم :
اول اینکه اصلا این هدفونو توصیه میکنین؟ (برای گوش دادن به اهنگ پاپ و رپ و گاهی اوقات فیلم دیدنو همچنین مهم بودن بیس و وضوح صدا) اگه توصیه نمیکنین، چه مدلی رو معرفی میکنین؟ اگه نه به سوالای زیر جواب بدین خیلی خوشحال میشم:
این هدفون برای گوش دادن به اهنگ (پاپ و رپ) و فیلم دیدن مناسبه؟
با گوشی و پلیر پرتابل ها به خوبی درایو میشه؟
کیفیت صداش چطوره؟ واضحه؟ بیسش قوی هست؟ بیس خوب برام مهمه
صداش به بیرون میره؟ صدای بیرونو خنثی میکنه (passive) ؟
راحتیش چطوره؟
مرسی از توجهتون
در کل تفاوت کیفیت صدای زیادی بین مدلهای اصلی از برندهای مطرح نیست ولی دقت کنیم که گاهی ممکنه پلیری واقعا و صرفا برای کیفیت صدا طراحی نشده باشه یا اینکه اصلا از نظر کیفیت صدا کیفیت خوبی نداشته باشه
مثلا همیشه همه محصولات یک برند در هر زمینه ای که هست با کیفیت مشابه نیستند و گاه مدلهایی تولید میکنه که افتزاخ رو هم رد میکنن البته برندهای مطرح همچین تفاوت زیادی بین محصولات اونها دیده نمیشه
سعی کنید از برندهای مطرح محصول خودتون رو انتخاب کنید تا تجربه کم برندهای متفرقه باعث هدر رفتن هزینه شما نشه
درباره اپل نظری ندارم چون با این برند از پایه مشکل دارم (البته کمی تا حدودی واقعا میگم)
در آخر:
کیفیت صدای نرمال پلیر ملاکه نه همرا با افکت ها و تنظیماتی که به عنوان بوستر و تقویت کننده هستند چون در این حالت هست که صرفا سخت افزار پلیر بدون دخالت نرم افزار داده ها رو پخش میکنه و با هفدون به گوش میرسه
چرا؟
چون تقریبا تمام پلیرها به صورت نرم افزاری باعث تغییرات در کیفیت صدا به عنوان افکت شده تا ضعف های سخت افزاری رو بپوشونن
خیلی اوقات نرم افزارهای اونها از الگوریتم هایی بسیار بد استفاده میکنه که یک کاربر اماتوری هم هیچ وقت حاضر نیست اونها رو استفاده کنه که حتما به همچین مواردی برخورد کردید
تمرکز بیشتر برای خرید یک هدفون به مراتب با ارزش تر از یک پلیر با چند برابر قیمت هست
همه چیز طبیعی ش لذت بخشه چون ما از طبیعت هستیم
شما هم موفق باشید.
مرسی از اطلاعاتتون
در مورد اینکه با اپل مشکل دارین دلیل خاصی داره ؟
چون من تصمیم گرفتم ست اپل رو ماه آینده بخرم ( آیپد + آیفون + مک بوک پرو )
حالا در مورد اینکه اپل بگیرم یا نه خیلی خیلی با خودم ور رفتم در آخر هم سر مسئله هایی که هنوزم نمیتونم ثابتشون کنم اپل رو انتخاب کردم
سلام، قبلا در این تاپیک از دوستان عزیز مشاوره گرفتم و بعنوان یک ایرفون خوب با قیمت ۲۰۰ تومن cx300-II رو معرفی کردند. حالا این سوال برای من پیش اومده که اگه قیمت رو یه مقدار بالاتر ببرم، مدل هایی هستند که ارزش این قیمت بیشتر رو داشته باشن؟ یعنی ممکنه بعدا پیش بیاد که بگم کاش پول بیشتری میذاشتم تا این مدل رو میگرفتم چون خیلی بهتره؟ چون واقعا همین یکبار رو میتونم برای ایرفون هزینه کنم و برام مهمه که بدونم این بهترین مدلی هست که میتونم بخرم برای نیاز هایی که دارم؟ من بیشتر موزیک الکترونیک، سبک های پاپ ، رپ ، هیپ هاپ، دنس و اغلب خارجی گوش میدم و بیس قوی و اینکه صدا بیرون پخش نشه و راحتی گوش چون طولانی گوش میدم واسم مهم هست. اگه فکر میکنید مدل هایی بهتر هستن که با افزایش قیمت از ۲۰۰ تومن به بالا، می ارزند که بجای cx 300-II بخرم لطفا بگید چون تا مدتی دیگه نمیتونم تو این بخش هزینه کنم. خیلی ممنون از اساتید گرامی
سلام
دوستان من یه ایرفون میخوام برای اهنگ گوش کردن با گوشی گلکسی ایس سامسونگ
سبک اهنگی که گوش میدم اهنگ های با امواج تتا و بتاست و برای مدیتیشن اهنگ گوش میدم، وضوح صدا برام مهمه
50 بیشتر ندارم متاسفانه
و اگه میشه یه جای مطمعن معرفی کنید که اینترنتی بگیرم
ببخشید سرتونو درد اوردم
ممنون از جوابتون:n12:
mehran.kamyab
13-06-2013, 21:40
دوستان من هدفون برای فیلم و موزیک میخوام البته فیلم برام مهم تره و تا 80 تومان میخوام هزینه کنم
به نظرتون هدفون Energy Sistem بگیرم خوبه ؟
morteza_moosighi
14-06-2013, 01:48
سلام خدمت دوستان و اقا مرتضی.
من امروز M35 رو خریدم. صدای فوق العاده ایی داره بیسش رو میفهمی و به خوبی احساس نمیکنی و تقریبا تو اهنگای با بیس خیلی بالا هدفون خودشو نشون میده. با بالا رفتن ولوم بازم کیفیتشو از دست نمیده و خیلی واضح هست و صدا ها قاطی پاتی نمیشه و خیلی صاف هست. تقریبا میشه گفت تنها مشکلش سیمشه که خیلی به دست و پا میپیچه حدود 3.5 متر طول سیمشه که از هدفون هم جدا نمیشه در کل تو این چند ساعت خیلی ازش راضی بودم فقط کاش درمانی برای بلندی سیمش وجود داشت. به دوستان دیگه هم توصیه میکنم که اگه صدای واضح و دقیق میخوان و محکمی بیس براشون مهم نیست همینو توصیه میکنم. از اقا مرتضی ها هم خیلی ممنونم که منو راهنمایی کردن.
در اخر ببخشید اگه جایی غیر فنی و حساب نشده حرف زدم چون اماتور هستم و فقط حسمو در چند ساعت استفاده از این محصول رو بیان کردم.
همه تلاش بچه ها اینه که شما بهترین انتخاب رو بکنید
خوشحالم که راضی هستین . به قول یکی از دوستان ایشالا بیسش واستون بزنه .. موفق باشید
arashlolos
14-06-2013, 12:14
سلام دوستان گل
گوشی سامسونگ ساده e1232b دارم که بلوتوث داره.
هندزفری بلوتوث میخواستم.تماسام زیاده.اصلا هم اهنگ و ... نمیخوام گوش کنم.فقط برای پاسخ دادن به تماسا.تا حد امکان کوچیک و مخفی.امکاناتی هم داشته باشه که دیگه به گوشی دست نزنم عالی میشه.
قیمتشم فرض کنید که مهم نیست.از 20000 الی 100000 تومان تقریبا.
فقط برای مکالمه خوب و طولانی.موزیک اصلا نمیخوام
parham htc
14-06-2013, 16:14
سلام به همه دوستان من گوشی htc 8s دارم ک قابلیت beats audio هم داره و میخواستم ی هدفون CX 300-II بخرم به نظرتون تو این رنج قیمت این بهترین انتخابه ؟
من صدای گرو با صدای بالا و بیس قوی دوست دارم:n13:
و ی سوال دیگه این که فرق CX 300-II Precision با CX 300-II چیه ؟
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدین
سلام
من میخواستم هدفون Senneheiser HD 449 رو بخرم چند تا سوال داشتم :
اول اینکه اصلا این هدفونو توصیه میکنین؟ (برای گوش دادن به اهنگ پاپ و رپ و گاهی اوقات فیلم دیدنو همچنین مهم بودن بیس و وضوح صدا) اگه توصیه نمیکنین، چه مدلی رو معرفی میکنین؟ اگه نه به سوالای زیر جواب بدین خیلی خوشحال میشم:
این هدفون برای گوش دادن به اهنگ (پاپ و رپ) و فیلم دیدن مناسبه؟
با گوشی و پلیر پرتابل ها به خوبی درایو میشه؟
کیفیت صداش چطوره؟ واضحه؟ بیسش قوی هست؟ بیس خوب برام مهمه
صداش به بیرون میره؟ صدای بیرونو خنثی میکنه (passive) ؟
راحتیش چطوره؟
مرسی از توجهتون
کسی نبود مارو رهنمون بشه؟ :n28:
درود
عرض خسته نباشید زیاد! خدمت دوستان:n16:/
یه هدفون میخواستم که موقع خرید کاملا گیج شدم:n13:
یک هدفون 4500 فیلیپس داشتم که گم شد (اصلا کیفیت صداش رو دوست نداشتم) تنها مزیتش این بود که داخل گوش نمیرفت و با طراحی خاصش اصلا از گوش نمی افتاد:n05:
هرچی بازارهای اصفهان را سرچ! کردم مدلی مشابه پیدا نکردم همگی In-ear بودن.:n28:
خودم چون مدل Creative EP 630I را گیر نیاوردم بین Creative EP 630 و iRiver ICP 900 گیر کردم
حالا واقعا به کمک شما دوستان نیاز دارم:
نهایت بودجه قابل پرداخت من برای هدفون صد هزار تومن هست
این مدل ها را توی بازار پیدا کردم:
Sony MDR EX700 فکر میکنم تقلبی بود 30 تومن ولی قیمت جهانی 150 دلار! کاملا کانفیگ عجیب غریبی داشت:n08:.
iRiver ICP 900 تومن 70 تنها هدفونی بود که تونستم صداش را گوش کنم واقعا صداش را دوست داشتم با قابلیت دیپ باسی که داشت، باس خیلی عالی میزد ازش راضی بودم:n12:
iRiver IEP 300 تومن 40
Creative EP 630 DeepBass خیلی تو اینترنت ازش تعریف شده/ 45 تومن:n19:
Apple Headphone تومن 63
SENNHEISER HighCopy تومن 113 یکی میگفت باس خوبی نداره
Sony ED12LP تومن 70
SoundMagic E30 تومن 88
SoundMagic E10M تومن 95 میکروفون مکالمه داره
SoundMagic PL11 تومن 58
SoundMagic ES18 تومن 38
اولویت هام برای پیشنهادهای شما! :
از گوش نیفته بیرون (اگه داخل گوشی نباشه بهتره)
باس قوی (باس های زیر 20Hz و بالای 1000W را راحت بزنه)( iRiver ICP 900 خوب بود )
اگه میکروفون هم برای مکالمه داشته باشه خیلی عالی میشه مثل مدل تکامل یافته Creative EP 630I (معمولی هاش نداره)
کیفیت صدای عالی
دسیبل بالا:n09:
حالا خواهشا تمامی اساتیدی که مدلی با این شرایط مد نظرشون هست معرفی کنن
اگه از مدل های بالا بود که هیچی اما خارج از این ها را حتما سایتی ایرانی برای خرید اینترنتی معرفی کنید.
mohsen 1373
14-06-2013, 21:09
سلام دوستان
و ممنون از سایت خوبتون
من میخواستم یه هدفون بگیرم که پیشنهاد خودم Shure SE215 هست.
ولی بازم گفتم یه نظر بگیرم. به نظر شما با بودجه ای در همین حد میشه یه هدفون بهتر (یا inare یا معمولی) واس کار من انتخاب کرد؟
سبک های موسیقی که من اغلب گوش میدم ربطی به هم نداره ( کلاسیک - ترنس ) و حرفه ای هم نیستم و فقط میخواهم کیفیت بیس و شفافیت صدا و مهم تر از همه کیفت بدنه هدفون خوب باشه (مثلا دو روزه کابلش خراب نشه)
پلیرم هم PC و اکثر اوقات گوشی LG-P880 4X هست
و این که از کجا بخرم جنس تقلبی بهم نندازن
ممنون از راهنماییتون
دوستان حرفه ای و اهل موسیقی
به نظر شما ایرفون در کل بهتره یا هدفون؟
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
parham htc
15-06-2013, 13:05
با ی جواب میتونید دل ی جوونو شاد کنید !
mat_adnani
15-06-2013, 13:06
سلام یک هدفون فول سایز می خواهم تا 100 سبک راک هست بیس و تفکیک صدا هم برام خیلی مهم من خودم هدفون فیلیپس shl9500 داشتم با بیس قوی من با پلیر پرتابل می خواهم استفاده کنم ممنون می شوم کمفم کنید
parham htc
15-06-2013, 13:06
سلام به همه دوستان من گوشی htc 8s دارم ک قابلیت beats audio هم داره و میخواستم ی هدفون CX 300-II بخرم به نظرتون تو این رنج قیمت این بهترین انتخابه ؟
من صدای گرو با صدای بالا و بیس قوی دوست دارم:n13:
و ی سوال دیگه این که فرق CX 300-II Precision با CX 300-II چیه ؟
خیلی ممنون میشم اگر جواب بدین
با ی جواب میتونید دل ی جوونو شاد کنید !
یکی ممکنه لطفا سوالات این سری دوستان رو جواب بده؟ والا بدجوری منتظر جواباشیم. ممنون
mohsen 1373
15-06-2013, 18:14
سلام دوستان
و ممنون از سایت خوبتون
من میخواستم یه هدفون بگیرم که پیشنهاد خودم Shure SE215 هست.
ولی بازم گفتم یه نظر بگیرم. به نظر شما با بودجه ای در همین حد میشه یه هدفون بهتر (یا inare یا معمولی) واس کار من انتخاب کرد؟
سبک های موسیقی که من اغلب گوش میدم ربطی به هم نداره ( کلاسیک - ترنس ) و حرفه ای هم نیستم و فقط میخواهم قدرت بیس و شفافیت صدا و مهم تر از همه کیفت بدنه هدفون خوب باشه (مثلا دو روزه کابلش خراب نشه)
پلیرم هم PC و اکثر اوقات گوشی LG-P880 4X هست
و این که از کجا بخرم جنس تقلبی بهم نندازن
ممنون از راهنماییتون
هر کی تایپیک میخوره پای لرزشم میشینه:n24:
50 نفر سوال پرسیدن یه نفر جواب نداده
parham htc
15-06-2013, 23:01
شانس مارو میبینی !
تا قبل اینکه ما پست بزاریم جواب همرو درجا میدادان ولی الان ...
ما ک دیگه پشیمون شدیم
mat_adnani
16-06-2013, 10:36
خشک سالی تا چه حد:n21::n28::n27::n30:
mat_adnani
16-06-2013, 19:46
شانس مارو میبینی !
تا قبل اینکه ما پست بزاریم جواب همرو درجا میدادان ولی الان ...
ما ک دیگه پشیمون شدیم
هر کی تایپیک میخوره پای لرزشم میشینه:n24:
50 نفر سوال پرسیدن یه نفر جواب نداده
ول شدگان:n28:
morteza_moosighi
16-06-2013, 23:03
سلام یک هدفون فول سایز می خواهم تا 100 سبک راک هست بیس و تفکیک صدا هم برام خیلی مهم من خودم هدفون فیلیپس shl9500 داشتم با بیس قوی من با پلیر پرتابل می خواهم استفاده کنم ممنون می شوم کمفم کنید
با سلام
دوست من من تا ۱۰۰ نمیتونم برای راک گزینه مناسبی خدمتتون عرض کنم ولی اونم فول سایز ! در هر حال با افزایش بودجه میتونید Akg Q460 یا K 99 77 44 {این 3 مدل به شرطی بخرید که صدای فلت رو دوست داشته باشید در غیر این صورت اصلا پیشنهاد نمیشه چون پشیمونی میاره براتون }
psycho0098
16-06-2013, 23:40
سلام
من سبک رپ گوش میدم و بعضی وقت ها پاپ و کانتری خارجی ولی بیشتر همون رپ و هیپ هاپ
پخش کننده هم یه گوشی xperia معمولی (xperia mini pro)
بودجه هم نهایتا 60 - 70 تومن
صدای خواننده رو بیشتر میخوام بشنوم با بیس و ایرفون هم باشه
از بین این هدفون ها کدوم واسه سبک رپ و فرکانس های مید خوبه:
sony MDR-EX60LP
SONY MDR-EX10LP
CREATIVE EP-660
CREATIVE EP-630
اون 2 تا که BOLD شدن بیشتر مدنظرن
اگه هم سایت خارجی هست که نقد اینارو داشته باشه بگید
و در آخر اگه هدفون دیگه هم خودتون میتونید پیشنهاد بدید ممنون میشم
morteza_moosighi
16-06-2013, 23:40
دوستان حرفه ای و اهل موسیقی
به نظر شما ایرفون در کل بهتره یا هدفون؟
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
دوست من این بسته به نظر خودتون داره و شرایطتتون که بیرون استفاده میکنید یا تو خونه پلیرتون پرتابل هست یا نه ؟ آمپ دارید یا نه و خیلی فاکتور های دیگه ولی در کل در رده قیمت برابر فول سایز عملکرد بهتری داره
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.