مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
سلام
بله فقط با كمي افزايش بودجه ميتونين هدفون خوب و با كيفيت audio technica m30 رو تهيه كنين و از چشم پوشي از بيس قوي با همون بودجه akg k99.
موفق باشين
این از این بزرگهاست..چون سرکار هم شاید استفاده کنم نیاز هست که تو گوشی بره..
کیفیت تو گوشی ها بهتره یا این بزرگها؟
salar_221
16-07-2012, 16:58
این از این بزرگهاست..چون سرکار هم شاید استفاده کنم نیاز هست که تو گوشی بره..
کیفیت تو گوشی ها بهتره یا این بزرگها؟
سلام
بله فول سایز هستن.
در مورد کیفیت اگه هم قیمت و تقریبا از یک رده باشن بله فول سایزها کیفیت بهتری خواهند داشت ولی بعضا خلافش هم ثابت شده ولی نه همیشه.
هدفون داخل گوشی با کیفیت و بیس قوی میتونین sennheiser cx300 II رو تهیه کنین.
موفق باشین
Hesam_valadkhani
16-07-2012, 22:01
دوستان من امروز پابتخت بودم از هدفونهایی که گفته بودین فقط klipsch s3 و audiotechnica ck303 رو پیدا کردم که آقای فروشنده گذاشت تست کنم با آهنگ خودش که زیادم جالب نبود ولی به نظرم s3 بهتر بود،
پلایر هم از اونایی که میخواستم فقط i10 بود، نظرتون چیه؟ بگیرم؟
سلام
اصلا هدفون قدیمتون با اینیکه انتخاب کردین قابل مقایسه نیست.
فعلا با توجه به وضعیت بازار و قیمتها بهترین انتخاب رو انجام دادین بیشتر از این نظر که هدفون z1000 با توجه به خرید قبل بوده و با دلار دولتی 1200 وارد شده که قیمت خیلی مناسبی داره که حتی اگه رغبای این هدفون بهتون معرفی بشه که بهتر از این باشن چیزی حدود 2 برابر z1000 با توجه به قیمت دلار امروز قیمت خواهند داشت.در ضمن این هدفون با بهترین مواد موجود در دنیا با دوام طولانی مدت ساخته شده که حداقل 7 سالی رو بدون وارد شدن ضربه مهلک بهش براتون کار خواهد کرد چون درایو این هدفون liquid polymer crystal هست استحکام بسیار بالایی داره که با فولاد مقایسش میکنن.
در کل هدفون خوبی انتخاب کردین.
موفق باشین
جناب سالار،با تشکر از زحماتتون و راهنماییهای مفید و ارزشمند شما.
امروز در سایت سونی به یک معرفی از هدفون z-1000برخوردم:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صحبتهایی که شده بود درباره این که روی دقت صدا بسیار کار شده مقداری در من شک بوجود آورد که آیا من هم به عنوان یک کاربر آماتور میتونم از این هدفون بهره ببرم یا این که معیارهایی در اون سنجیده شده که برای من که مثلا رسایی صدا و بلندی برام اهمیت زیادی داره خیلی چشمگیر نیست.
چون میدونید که،طبیعتا با توجه به هزینه ای که برای قیمتش میکنم توقع دارم به درد من آماتور هم بخوره.
پیشاپیش از راهنماییهای شما و دیگر دوستان نهایت تشکر را دارم.
salar_221
17-07-2012, 09:19
جناب سالار،با تشکر از زحماتتون و راهنماییهای مفید و ارزشمند شما.
امروز در سایت سونی به یک معرفی از هدفون z-1000برخوردم:
صحبتهایی که شده بود درباره این که روی دقت صدا بسیار کار شده مقداری در من شک بوجود آورد که آیا من هم به عنوان یک کاربر آماتور میتونم از این هدفون بهره ببرم یا این که معیارهایی در اون سنجیده شده که برای من که مثلا رسایی صدا و بلندی برام اهمیت زیادی داره خیلی چشمگیر نیست.
چون میدونید که،طبیعتا با توجه به هزینه ای که برای قیمتش میکنم توقع دارم به درد من آماتور هم بخوره.
پیشاپیش از راهنماییهای شما و دیگر دوستان نهایت تشکر را دارم.
سلام
ببینین کاربرد هدفون بصورتی نیست که بگیم چون من اماتور هستم هدفون حرفه ای بدردم نمیخوره.بلکه بیشتر ما تاکییدمون رو این هست که با توجه به بودجمون و نیازمون بهترین رو انتخاب کنیم.ولی خوب انتخاب هدفون برتر و فراتر از نیاز ما هم میتونه تو پیشرفت و افزایش قدرت و درک شنوایی ما کمک بزرگی داشته باشه در صورتی که هدفون معمولی و در حد نیاز معمولا ما رو در همون حد نگه خواهد داشت.
ولی در هر صورت پیشنهاد ما معمولا هدفون در حد نیاز هست مگر اینکه بخواین بصورت حرفه ای صدا رو دنبال کنین و یا بعنوان یکی از سرگرمی های اصلی به اون نگاه کنین که حتما هدفون حرفه ای پیشنهاد خواهد شد که بمرور استفاده از اون جذابیتهای بیشتری براتون داشته باشه و هر چه بیشتر شما رو در راه نزدیک شدن به ایده التون کمک کنه.
در مورد سونی توضیحاتی که خوندین درست هست ولی خوب بعنوان اماتور شاید فقط 30% این جزییات برای شما محسوس باشه ولی خوب همیشه همینطور نخواهد بود که پیشنهاد میکنم اگه هزینش براتون مشکلی نیست تهیه کنین البته در مورد بلندی صدا با توجه به توانی که نیاز داره شما باید بفکر سورس قوی هم باشین که برای درایو کردنش به مشکل بر نخورین(تقریبا تمام هدفونهای فول سایز نیاز به سورس قوی و یا امپ مناسب برای بکارگیری از حد اکثر توان هدفون دارن)چون خودم این رویه رو طی کردم عرض میکنم خدمتتون که برای این مرحله فعلا امپ 100% نیاز نیست ولی بمرور حتما لازم خواهد بود.
موفق باشین
fazmanbob
17-07-2012, 11:08
سلام دوستان ، محبت کنید یه هدفون in ear برام معرفی کنید... صدای خوبی داشته باشه بلند باشه treble و bass خوبی بده صداش شفاف باشه قیمت هر چه کمتر بهتر حدود 100 تومن اگه مثلا مدل 70 تومنی خیلی فرقی با 100 تومنی نداره و محسوس نیست قطعا 70 رو میگیرم خودم یکم گشتم این مدل ها چطورن؟ البته تست نکردم اینترنتی گشت زدم sony ex77 senheiser cx300 senheiser cx310 که برای addidas زده نمودنم چی بگیرم با گوشی و پی سی میخوام گوش کنم اغلب موسیقی بعد فیلم بعد بازی گوشیم xperia arc s منتظر نظراتوت هستم و قیمت و معتبرترین محل برای خرید با قیمت خوب با تشکر...
kavehj4488
17-07-2012, 11:17
سلام دوستان ، محبت کنید یه هدفون in ear برام معرفی کنید... صدای خوبی داشته باشه بلند باشه treble و bass خوبی بده صداش شفاف باشه قیمت هر چه کمتر بهتر حدود 100 تومن اگه مثلا مدل 70 تومنی خیلی فرقی با 100 تومنی نداره و محسوس نیست قطعا 70 رو میگیرم خودم یکم گشتم این مدل ها چطورن؟ البته تست نکردم اینترنتی گشت زدم sony ex77 senheiser cx300 senheiser cx310 که برای addidas زده نمودنم چی بگیرم با گوشی و پی سی میخوام گوش کنم اغلب موسیقی بعد فیلم بعد بازی گوشیم xperia arc s منتظر نظراتوت هستم و قیمت و معتبرترین محل برای خرید با قیمت خوب با تشکر...
سلام. شما بیس و های خوب مورد نظرتان است که مورد دوم خیلی سخت در این قیمت پیدا می شود.
بهترین انتخاب ها:
Panasonic HJE350
Audio-Technica CK303
Creative EP-830
Klipsch S3
Sony EX85 حتما" قبل از خرید تست کنید (به خصوص Vocal زن). این مدل از EX77 بهتر است.
مدل هایی را که از سنهایزر معرفی کردید بیس خیلی خوبی دارند ولی در کل صدای متعادلی ندارند و خیلی پیشنهاد نمی شوند.
در ضمن مدل هایی که معرفی به جز سونی، در حدود هفتاد هزار تومان و پایین تر هستند.
موفق باشید.
دوستان من امروز پابتخت بودم از هدفونهایی که گفته بودین فقط klipsch s3 و audiotechnica ck303 رو پیدا کردم که آقای فروشنده گذاشت تست کنم با آهنگ خودش که زیادم جالب نبود ولی به نظرم s3 بهتر بود،
پلایر هم از اونایی که میخواستم فقط i10 بود، نظرتون چیه؟ بگیرم؟
سلام. این دو مدل بهترین های زیر صد هزار تومان هستند. در صورتی که S3 را پسندیدید در خریدش شک نکنید.
موفق باشید.
fazmanbob
17-07-2012, 11:38
سلام. شما بیس و های خوب مورد نظرتان است که مورد دوم خیلی سخت در این قیمت پیدا می شود. بهترین انتخاب ها: Panasonic HJE350 Audio-Technica CK303 Creative EP-830 Klipsch S3 Sony EX85 حتما" قبل از خرید تست کنید (به خصوص Vocal زن). این مدل از EX77 بهتر است. مدل هایی را که از سنهایزر معرفی کردید بیس خیلی خوبی دارند ولی در کل صدای متعادلی ندارند و خیلی پیشنهاد نمی شوند. در ضمن مدل هایی که معرفی به جز سونی، در حدود هفتاد هزار تومان و پایین تر هستند. موفق باشید. سلام. این دو مدل بهترین های زیر صد هزار تومان هستند. در صورتی که S3 را پسندیدید در خریدش شک نکنید. موفق باشید. ممنون کاوه جان از پاسخ سریع چون آخر برجه پول دستم بیاد می خواستم همین روزها بگیرم لطف کردی نمی دونم... نمی خوام بیس خوب شه های بخاطر بیس افت کرده باشه اگه انتخاب شما باشه بخواین انتخاب خوب و معقولی که همه موارد رو واسه موسیقی پوشش بده کدومش رو به ترتیب برام پیشنهاد میکنید؟ از پایتخت تهیه کنم؟ کدوم مغازه؟
fazmanbob
17-07-2012, 11:40
دوستان من امروز پابتخت بودم از هدفونهایی که گفته بودین فقط klipsch s3 و audiotechnica ck303 رو پیدا کردم که آقای فروشنده گذاشت تست کنم با آهنگ خودش که زیادم جالب نبود ولی به نظرم s3 بهتر بود، پلایر هم از اونایی که میخواستم فقط i10 بود، نظرتون چیه؟ بگیرم؟ کدوم طبقه کدوم فروشگاه گذاشت تست کنی؟ ما هم یه تست بزنیم قبل خرید... ممنون
kavehj4488
17-07-2012, 11:46
ممنون کاوه جان از پاسخ سریع چون آخر برجه پول دستم بیاد می خواستم همین روزها بگیرم لطف کردی نمی دونم... نمی خوام بیس خوب شه های بخاطر بیس افت کرده باشه اگه انتخاب شما باشه بخواین انتخاب خوب و معقولی که همه موارد رو واسه موسیقی پوشش بده کدومش رو به ترتیب برام پیشنهاد میکنید؟ از پایتخت تهیه کنم؟ کدوم مغازه؟
سلام. به ترتیب اولویت:
Klipsch S3
Audio-Technica CK303
Panasonic HJE350
در مورد محل خرید هم من به دلیل محل سکونتم اطلاعات زیادی ندارم فقط در این حد می توانم به شما کمک کنم که S3 را با گارانتی آرتافرورد تهیه کنید.
موفق باشید.
سلام
دوستان نظرتون در مورده Klipsch Image X10 In-Ear Headphones چیه ؟ من برای آیفون میخوام و موارد استفادم بیشتر برای موسیقی Rock و post Rocl همراه با vocal هستش.
بودجه مد نظرم هم از 100 تا 500 متغیره و مشکلی نداره.
شنیدم Earphone های Klipsch ، بیس بیش از حدی دارن که شاید برای سبک موسیقی من زیاد جالب نباشه. کسی تجربه استفاده از این مدل رو داره ؟
تو رنج قیمتی x10 دیگه چه برندهایی رو معرفی می کنید؟
ضمناً من امروز به یه فروشکاهی تو تهران زنگ زدم که گفت این مدل x10i رو داره و با گارانتی آرتا فرورد یکسال گارنتیش میکنه. ولی قیمتی که گفتش 270 تومن بود که خیلی کمتر از قیمت جهانیش و قیمتی هستش که تو سایت خوده Klipsch که تقریباً 350 دلار بودش هستش!!
دوستان قضیه این چیه ؟ احتمال فیک بودن یا های کپی بودنش هست ؟
fazmanbob
17-07-2012, 11:57
سلام. به ترتیب اولویت: Klipsch S3 Audio-Technica CK303 Panasonic HJE350 در مورد محل خرید هم من به دلیل محل سکونتم اطلاعات زیادی ندارم فقط در این حد می توانم به شما کمک کنم که S3 را با گارانتی آرتافرورد تهیه کنید. موفق باشید. مرسی کاوه عزیز از راهنمایی هاتون این کریتیو به قیمتش نمی خوره ها 20 تومنه؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا اگه خوب در اومده هزینه گزاف نکنم! مدل های دیگه مثه 630 و 630i هم داره که 10 یا 20 تومن گرونترن بهترن از 830 که گرونه؟ یا 830A صرفا خوب از آب در اومده؟؟؟
kavehj4488
17-07-2012, 12:58
مرسی کاوه عزیز از راهنمایی هاتون این کریتیو به قیمتش نمی خوره ها 20 تومنه؟!! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واقعا اگه خوب در اومده هزینه گزاف نکنم! مدل های دیگه مثه 630 و 630i هم داره که 10 یا 20 تومن گرونترن بهترن از 830 که گرونه؟ یا 830A صرفا خوب از آب در اومده؟؟؟
سلام. کریتیو فقط با گارانتی شاب اصل است که قیمت این مدل هم در آن حدود 60 هزار تومان است. یکی از کاربران همین فروم این مدل را با گارانتی آواژنگ خریداری کرد و متوجه شد تقلبی است و تاپیک زیر را ایجاد کرد:
مدل EP-830 از نظر کیفیت توان رقابت با مدل های بالا را ندارد. در ضمن EP-830A مخصوص دستگاه های اندرویدی است و EP630i هم میکروفون برای مکالمه دارد و در صورتی که برای گوشی می خواهید حتما" باید تست کنید. مدل 630 بیس بسیار قوی و بووووومی دارد که برای خیلی ها مناسب نیست و از نظر کیفیت و شفافیت هم با مدلهایی که معرفی شدند قابل مقایسه نیست.
موفق باشید.
kavehj4488
17-07-2012, 13:07
سلام
دوستان نظرتون در مورده Klipsch Image X10 In-Ear Headphones چیه ؟ من برای آیفون میخوام و موارد استفادم بیشتر برای موسیقی Rock و post Rocl همراه با vocal هستش.
بودجه مد نظرم هم از 100 تا 500 متغیره و مشکلی نداره.
شنیدم Earphone های Klipsch ، بیس بیش از حدی دارن که شاید برای سبک موسیقی من زیاد جالب نباشه. کسی تجربه استفاده از این مدل رو داره ؟
تو رنج قیمتی x10 دیگه چه برندهایی رو معرفی می کنید؟
ضمناً من امروز به یه فروشکاهی تو تهران زنگ زدم که گفت این مدل x10i رو داره و با گارانتی آرتا فرورد یکسال گارنتیش میکنه. ولی قیمتی که گفتش 270 تومن بود که خیلی کمتر از قیمت جهانیش و قیمتی هستش که تو سایت خوده Klipsch که تقریباً 350 دلار بودش هستش!!
دوستان قضیه این چیه ؟ احتمال فیک بودن یا های کپی بودنش هست ؟
سلام. اکثر مدل های کلیپش بیس قوی دارند که ممکن است با ذائقه شما جور در نیاید. البته برای راک نسبتا" مناسبند. در مورد گارانتی هم به نظر من معتبر ترین گارانتی کلیپش همین آرتافرورد است.
اگر بودجه شما از 100 تا 500 هزار تومان متغیر است بهتر است به گزینه های زیر فکر کنید که خیلی ارزش خرید بیشتری دارند:
Klipsch S5
AKG K370
AKG K390
Shure SE215
Sennheiser IE7
موفق باشید.
fazmanbob
17-07-2012, 13:15
سلام. کریتیو فقط با گارانتی شاب اصل است که قیمت این مدل هم در آن حدود 60 هزار تومان است. یکی از کاربران همین فروم این مدل را با گارانتی آواژنگ خریداری کرد و متوجه شد تقلبی است و تاپیک زیر را ایجاد کرد:
مدل EP-830 از نظر کیفیت توان رقابت با مدل های بالا را ندارد. در ضمن EP-830A مخصوص دستگاه های اندرویدی است و EP630i هم میکروفون برای مکالمه دارد و در صورتی که برای گوشی می خواهید حتما" باید تست کنید. مدل 630 بیس بسیار قوی و بووووومی دارد که برای خیلی ها مناسب نیست و از نظر کیفیت و شفافیت هم با مدلهایی که معرفی شدند قابل مقایسه نیست.
موفق باشید.
کاوه جان یعنی میگی کریتیو جزء آخرین اولویت هام باشه که قابل رقابت نیست؟
830 کلا مخصوص آندرویده ؟ یا واسه پی سی هم میشه استفاده کرد؟؟؟
فرقش چیه آخه متوجه نمیشم...
جز بیس قویتر 630 نسبت به 830 میگید 630 مدل ضعیفتریه که قابل مقایسه نیست؟
سلام. اکثر مدل های کلیپش بیس قوی دارند که ممکن است با ذائقه شما جور در نیاید. البته برای راک نسبتا" مناسبند. در مورد گارانتی هم به نظر من معتبر ترین گارانتی کلیپش همین آرتافرورد است.
اگر بودجه شما از 100 تا 500 هزار تومان متغیر است بهتر است به گزینه های زیر فکر کنید که خیلی ارزش خرید بیشتری دارند:
Klipsch S5
AKG K370
AKG K390
Shure SE215
Sennheiser IE7
موفق باشید.
مرسی، فقط این مدل Klipsch S5 احیاناً یه رده پایین تر از x10 نیستش؟ منظورم از لحاظ زمان تولید و همچنین قیمت به نسبت کمترش هست ؟ دلیل انتخاب این مدل رو میشه بفرمایین ؟
حالا که بحث Klipsch شد، بین S4 و S5 صرفنظر از قیمت کدوم رو انتخاب کنم ؟
و همینطور بین مدل i دار مثل S5 و S5i کدوم رو ؟
راستی از بقیه موادی که گفتید، کدومیک اصلش تو ایران پیدا میشه و با چه گارانتی ؟ :20:
fazmanbob
17-07-2012, 14:25
دوستان نظرتو رو در مورد این هدفون ها میگین؟
Senheiser CX270
Senheiser CX271
AKG K321
تو این رنج 70 تومن خوبن؟
شفافیتو تفکیک و بی خوبی دارن؟
در کنار مدل هایی که بم معرفی شده:
Klipsch S3
Audio Technika CK303
Panasonic HJE350
SONY EX85
Senheiser CX300II
Creative E830
بودجه متغیر بین 50 ماکزیمم (دیگه خیلی واقعا کیفیت و شفافیتش واقعا تو رنج های پایینتر گیر نیاد 100 تومن)
17-07-2012, 14:47
کدوم طبقه کدوم فروشگاه گذاشت تست کنی؟ ما هم یه تست بزنیم قبل خرید... ممنون طبقه همکف فروشگاه دیجیتال خواهش میکنم
Hesam_valadkhani
17-07-2012, 15:01
دوستان قیمت ck303 65 ،IE8 545 ، klipsch s3 89 و cx300II 105 بود
fazmanbob
17-07-2012, 15:31
دوستان قیمت ck303 65 ،IE8 545 ، klipsch s3 89 و cx300II 105 بود
شما چی انتخاب کردی؟
کدوم صدا رو پسندیدی؟
تا 100 تومن چی پیشنهاد میدی از صدا هایی که تست کردین؟
گارانتی هم داشتن؟
rezaomido
17-07-2012, 18:09
یک اسپم دیگه
دوستانی که برای شرکت در جلسه اول دیدار حضوری اعلام آمادگی کرده بودند پیغام خصوصی خودشون رو چک کنن
شما هم موفق باشید.
kavehj4488
17-07-2012, 19:13
کاوه جان یعنی میگی کریتیو جزء آخرین اولویت هام باشه که قابل رقابت نیست؟
830 کلا مخصوص آندرویده ؟ یا واسه پی سی هم میشه استفاده کرد؟؟؟
فرقش چیه آخه متوجه نمیشم...
جز بیس قویتر 630 نسبت به 830 میگید 630 مدل ضعیفتریه که قابل مقایسه نیست؟
سلام. EP-630 مدل ضعیف تری نسبت به 830 است. چون بیس کنترل نشده داشته و صدایی یکدست تولید نمی کند. اما 830 متعادل تر است. 830 به طور کامل مخصوص آندروید نیست. تا جایی که من اطلاع دارم:
EP-830: هدفون بدون میکروفون
EP-830i: هدفون دارای میکروفون مخصوص iPod و iPhone (به بعضی مدلهای دیگر هم می خورد)
EP-830A: هدفون با میروفون مخصوص گوشی های اندروید. از نظر کیفیت صدا همه مدلها یکسان هستند.
من هندزفری موبایلم را با کامپیوتر استفاده می کنم و شما هم نباید مشکلی از این نظر داشته باشید هر چند ممکن است دچار مشکل شوید. اینجا را بخوانید:
موفق باشید.
مرسی، فقط این مدل Klipsch S5 احیاناً یه رده پایین تر از x10 نیستش؟ منظورم از لحاظ زمان تولید و همچنین قیمت به نسبت کمترش هست ؟ دلیل انتخاب این مدل رو میشه بفرمایین ؟
حالا که بحث Klipsch شد، بین S4 و S5 صرفنظر از قیمت کدوم رو انتخاب کنم ؟
و همینطور بین مدل i دار مثل S5 و S5i کدوم رو ؟راستی از بقیه موادی که گفتید، کدومیک اصلش تو ایران پیدا میشه و با چه گارانتی ؟ :20:
سلام. مدل S5 با در نظر گرفتن قیمت ارزش خرید بیشتری نسبت به X10 دارد و چون بودجه شما از 100 هزار تومان تا 500 هزار تومان متغیر بود این مدل را که حدودا" 150 هزار تومان است معرفی کردم.
بین s4 و s5 تفاوت زیادی از نظر صدا وجود ندارد و به راحتی قابل تشخیص نیست ولی کیفیت ساخت s5 از s4 بالاتر است. در ضمن در حال حاضر s4 مدتی است که کمیاب شده است ولی s5 موجود است. تنها تفاوت بین s5 و s5i هم بالا در مورد EP-830 توضیح دادم که در مورد این مدل هم صدق می کند.
کلیپش: گارانتی آرتافرورد
سنهایزر: گارانتی نامداران
AKG: گارانتی آواسان رایان
Shure: چون این برند تازه موجود شده است، در مورد گارانتی اطلاعی ندارم ولی فکر می کنم فروشگاه شور سنتر واقع در خیابان جمهوری آن را عرضه می کند.
موفق باشید.
دوستان نظرتو رو در مورد این هدفون ها میگین؟
Senheiser CX270
Senheiser CX271
AKG K321
تو این رنج 70 تومن خوبن؟
شفافیتو تفکیک و بی خوبی دارن؟
در کنار مدل هایی که بم معرفی شده:
Klipsch S3
Audio Technika CK303
Panasonic HJE350
SONY EX85
Senheiser CX300II
Creative E830
بودجه متغیر بین 50 ماکزیمم (دیگه خیلی واقعا کیفیت و شفافیتش واقعا تو رنج های پایینتر گیر نیاد 100 تومن)
سنهایزر های سری CX بیس قوی همراه با مید و های نسبتا" ضعیف و تفکیک صدای بد اصلا" مناسب نیستند.
AKG K321 هم به دلیل مید و های تیز و تیس تیس زیاد پیشنهاد نمی شود.
در کل سنهایزر و AKG در رده 100 هزار تومان هدفون داخل گوشی مناسبی ندارند.
بین مدل هایی هم که معرفی کردم پس از کاهش بودجه شما اولویت اول با ATH-CK303 است و در صورت ارتقا بودجه S3
موفق باشید.
Hesam_valadkhani
17-07-2012, 21:36
شما چی انتخاب کردی؟
کدوم صدا رو پسندیدی؟
تا 100 تومن چی پیشنهاد میدی از صدا هایی که تست کردین؟
گارانتی هم داشتن؟
من ck303 و s3 رو امتحان کردم و با استفاده از راهنمایی دوستان و تستی که خودم کردم به نظرم s3 بهتر بود که 80 خریدم
rezaomido
17-07-2012, 21:50
از موجودی نمایندگی Shure خبر جدیدی رسیده؟
منظورم با تعداد و لیست هدفونهای جدیدی که وارد کردن هست البته قیمت هم فراموش نشه
البته مطمئن نیستم که خود نمایندگی هدفون موجود کرده یا اینکه متفرقه وارد شده و به تعداد چند محدود
------------------------
آواتار رو هم به خاطر تولد دوست بسیار بسیار عزیز و دوستداشتنیم عوض کردم چون شنبه روز تولدش هست البته ساعت 9 صبح
شما هم موفق باشید.
omidnejat
17-07-2012, 23:40
دوستان یه هدفون فول سایز زیر 150 هزار برای استفاده با گوشی و پلیر برای سبک های اولترابیس و متال میخوام از xb500 سونی خوشم اومد که تو بازار نیست میشه راهنماییم کنید
fazmanbob
18-07-2012, 00:05
من ck303 و s3 رو امتحان کردم و با استفاده از راهنمایی دوستان و تستی که خودم کردم به نظرم s3 بهتر بود که 80 خریدم
منم به کمک راهنمایی هایتون و راهنمایی کاوه عزیز میزنم تو گوش S3 :8:
fazmanbob
18-07-2012, 00:10
راستی یه توضیح میدی از کجا خریدی؟
دیجیتال ؟ تو پایتخت؟ گارانتی داره؟ یه نکته خاصی داره که fake نندازن یه وقت...؟؟؟
هم S3 و هم CK303 رو راهنمایی بفرمایین...
Zeitgeist
18-07-2012, 01:26
سلام دوستان،
من مدت زیادیه AKG K99 رو نشون کرده بودم که بخرم؛ امروز بازار ایران و پایتخت رو زیر و رو کردم و هر چی آت و آشغال ibeats اینا ریخته ولی چهار تا جنس درست حسابی پیدا نمیشه و اصن یه وضی؛ توی پایتختم که همه چی رو به قیمت عمه ـشون چند برابر قیمت میفروشن اصن بی صاحاب تر از این پایتخت من تو عمرم ندیدم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20click%20image%2C%20click%20%22Save%20Picture%20% 28Image%29%20As%22%2C%20click%20%22Save%22.&pic=/mediendatenbank2/pspic/hires/19/k99475941ad1ed32.jpg)
تنها جایی که یافت میشه مثل اینکه جمهوری هست که یارو داره بدون گارانتی میده 125 تومن...
آواسانم جداً ری*ده با این خدماتش؛ نصف محصولات رو اصلاً وارد نمیکنه...
البته من از هرکی بخرم پشت فاکتور باید قید کنه که در اصالت جنس شکی نیست وگرنه پس باید بگیره چون من با خود شرکت اصلی، از طریق ایمیل چک خواهم کرد شماره سریال و مشخصات رو... :mellow:
گارانتیم برای هدفون کشکه و فقط یه دزدیه که واسه ـش مثلاً 20 تومن گرونتر بفروشن که "مثلاً" گارانتیه...! یه هدفون مشکلات چندانی براش پیش نمیاد و مهمترین معضلش قطعی کابله که اینم از گارانتیاشون خارجه پس اصولاً گارانتی درباره هدفون و غیره کشکی بیش نیست؛ یه قطعی کابلو بچه ـم میتونه درست کنه دیگه کسی که واسه همچین چیزی بخواد بره گارانتی خیلی باید اسکل باشه...!
AKG K99 محصولی بسیار عالی، با کیفیت صدای بسیار خوب و بسیار خوش ساخت از نامی آشنا و پرسابقه ـس...
در تمامی review ـهایی که درباره این محصول یافت میشه، چیزی غیر از تعریف و شگفت زدگی از کیفیت دیده نمیشه؛ من که هیچ مورد نارضایتی از این محصول در گوگل نیافتم و همگی اذعان دارن با این قیمت واقعاً محشره...
این محصول با قیمت رسمی 89 دلار (که تا 75 هم در فروشگاه های اینترنتی پیدا میشه؛ دست دوم زیر 70) توی ایران باید یه قیمتی در حد نهایت 100 تومن داشته باشه که مشخصاً اون 125 تومنیه داره گرون میده...
ولی اینجا ایرانه و چه چیزی روی قیمتش هست که این باشه و همه چیز حداقل 30 درصد بالاتر از قیمت بفروش میرسن (بحث سود نیست چون اینا در خرید تعداد بالا تخفیف میگیرن و سودشون اونوره؛ اینکار گرون فروشیه که امری عادی در ایرانه! و لیاقت ملتی که هر چیزی رو سه برابر قیمت میکنن تو پاچه ـشون هم همینه! ما که چند سال دیگه رفتنی ایم پس به من چه بمیرن تو همین وضع)...
حالا در کل نظرتون چیه؟ به نظرتون بگیرمش یا نظری درباره محصولی از شرکت دیگه دارید (تا همین قیمت نهایت 130)؟
از Philips, Creative, ibeats, Sony, Panasonic لطفاً پیشنهاد ندین؛ فقط AKG و جنسایی که از لحاظ کیفی "قابل مقایسه" باشه. مثل Sennheiser که البته میدونم قیمتاش بالاتر از این حرفاس... :mellow:
UPDATE:
سایت ایران-استودیو رو یادم رفته بود؛ نوشته 95 تومن و آدرسشم میدونم کجاس بعد تقاطع حافظ-جمهوریه و قبلاً مغازه ـشو دیدم...
به نظر من یکی از معدود جاهای درست حسابی این شهر همون بعد تقاطع جمهوری و حافظ و اون ساز و لوازم موسیقی فروشا هستن؛ چطور یادم نبود برم اونجا بخرم :biggrin:
نظرتون درباره Audio Technica ATH M35 در مقایسه با AKG K99 چیه؟ البته اولین تفاوتشون بسته بودن اولی و نیمه-باز بودن دومیه... از طرف دیگه، k99 محدوده فرکانسی 18hz تا 22khz رو پشتیبانی میکنه با نهایت 112db ولی m35 محدوده فرکانسی کمتر (20hz تا 20khz) و نهایتاً خروجیش 100db هست... از طرف دیگه به نظر میاد بیس m35 بیشتره ولی جزئیات چی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] view,specs.html
حالا از لحاظ کیفیتی، افرادی که صدای هر دو رو شنیدن یه ریوییویی بدن ممنون میشم. نظریم داشته باشین پذیراییم... :happy:
مصرف اعتیادگونه من هم نقاط اوج موسیقی، یعنی گستره وسیع متال و کلاسیک هست. و بقیه رو به قسمت چپ هم حساب نکرده و برام مهم نیستن... :mellow:
fazmanbob
18-07-2012, 09:21
1) تفاوت قیمت KLIPSCH S4 و S5 با S3 از نظر قیمت و ارزش برای هزینه کردن به ازای کیفیت بالاتر چطور می تونه باشه...؟؟؟ می ارزه؟
یاهمین S3 جوابگو است؟
فقط در مدل های S4 , S5 مدل میکروفون دار موجوده ؟ و S3 نداره ؟
و S3 طبق سایت رنگ بندی هم داره تو ایران یا فقط یک رنگ خاص میاد؟
باز نظرم هزینه تا سقف 80 نهایت 100 تومنه اما می خوام بدونم S4 چقدر سر تره ؟
2) سونی مدل EX85 رو کجا میشه تست کرد دوستان؟ پایتخت واسه فروش داره؟
3) جدا از تجربه تست و گوش کردن صدا پارامتر هایی که باید دقت شه برای هدفون چیاست؟
db تا چند باشه؟ 120؟
impedance مهمه؟ تاثیرش چیه؟
رنج فرکانس های ساپورت هرچی بیشتر باشه بهتره دیگه درسته؟
مثلا 13-23000 هرتز بهتر از 18-21000 هرتز ه؟
من یک هدفون میخواستم بگیرم با در نظر گرفتن موارد زیر چه چیزی را پیشنهاد میدهید؟
1. اکثر هدفون هایی که داشتم یک مشکل اساسی داشتن که برخی صدا را خیلی زیر یا خیلی بم میکند و روی این مورد زیادی حساسم می خواهم صدا را بدون زیر و بم کردن بهم تحویل بدهد اصلی ترین مورد هم همین است.
2.حجم صدا هم برام مهمه و جوری باشه که نتونم حجم صدا را تا آخر ببرم.
3.قیمتی در حدود 20 هزار تومان.
4.سیمی باشه به هیچ عنوان تجربه خوبی با بیسیم ها نداشتم.
5.کیفیت ساخت بدی نداشته باشه و سیم آن به راحتی قطع نشود.
6.در صدای بالا، صدا بهم نریزه و به وز وز نیفتد.
با این مشخصات چیز قابل قبولی گیرم میاد؟
من نیاز به میکروفن داشتم به نظرتون میکروفون خود هدفون ها کارایی کافی را دارند؟
اگر بخواهم میکروفن قابل قبول مجزا بگیرم چه چیزی و با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟
متشکر
با سلام خدمت همه دوستان
يه راهنمايي ميخواستم در مورد خريد ايرفون.يكي از دوستام داره از آمريكا مياد ميخواستم بگم برام يه مدل بياره.بيس و تفكيك صداش برام خيلي مهمه.از اين مدل هايي كه ميره تا ته توي گوش هم خوشم نمياد چون گوشمو اذيت ميكنه. قيمتشم نميخام گرون باشه.خودم از Creative ep240 خوشم اومد كه ظاهرا براي آسيا توليد شده و در سايت آمريكاش نيست.Apple Ipod Earphones رو هم بررسي كردم يه عده خيلي بدشو ميگن يه عده هم راضين !!!( لطفا در مورد ايرفون هاي اپل راهنماييم كنيد) امپي تري پلايرم iriver e300 هستش ايرفون فابريكشو گم كردم كيفيتشم بد نبود (iriver idp-550) ممنون ميشم اساتيد نظرات ارزشمندشونو اعلام كنن.اين دوستم يك هفته ديگه مياد بايد تو همين چند روز بهش خبر بدم.
با تشكر
kavehj4488
18-07-2012, 13:23
دوستان یه هدفون فول سایز زیر 150 هزار برای استفاده با گوشی و پلیر برای سبک های اولترابیس و متال میخوام از xb500 سونی خوشم اومد که تو بازار نیست میشه راهنماییم کنید
سلام. چون شما متال هم گوش می کنید باید از هدفونی استفاده کنید که هم بیس قوی داشته باشد و هم مید خوب. بهترین انتخاب ها برای شما مدلهای AKG K99 (بیس متوسط) و Audio-Technica M35 (دارای بیس نسبتا" قوی) می باشند. این دو مدل را فقط با پلیر می توانید در حد قابل قبول درایو کنید و با گوشی (به احتمال زیاد) به طور کامل نمی توانید از توانایی های آنها استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام دوستان،
من مدت زیادیه AKG K99 رو نشون کرده بودم که بخرم؛ امروز بازار ایران و پایتخت رو زیر و رو کردم و هر چی آت و آشغال ibeats اینا ریخته ولی چهار تا جنس درست حسابی پیدا نمیشه و اصن یه وضی؛ توی پایتختم که همه چی رو به قیمت عمه ـشون چند برابر قیمت میفروشن اصن بی صاحاب تر از این پایتخت من تو عمرم ندیدم...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] html
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 20click%20image%2C%20click%20%22Save%20Picture%20% 28Image%29%20As%22%2C%20click%20%22Save%22.&pic=/mediendatenbank2/pspic/hires/19/k99475941ad1ed32.jpg)
تنها جایی که یافت میشه مثل اینکه جمهوری هست که یارو داره بدون گارانتی میده 125 تومن...
آواسانم جداً ری*ده با این خدماتش؛ نصف محصولات رو اصلاً وارد نمیکنه...
البته من از هرکی بخرم پشت فاکتور باید قید کنه که در اصالت جنس شکی نیست وگرنه پس باید بگیره چون من با خود شرکت اصلی، از طریق ایمیل چک خواهم کرد شماره سریال و مشخصات رو... :mellow:
گارانتیم برای هدفون کشکه و فقط یه دزدیه که واسه ـش مثلاً 20 تومن گرونتر بفروشن که "مثلاً" گارانتیه...! یه هدفون مشکلات چندانی براش پیش نمیاد و مهمترین معضلش قطعی کابله که اینم از گارانتیاشون خارجه پس اصولاً گارانتی درباره هدفون و غیره کشکی بیش نیست؛ یه قطعی کابلو بچه ـم میتونه درست کنه دیگه کسی که واسه همچین چیزی بخواد بره گارانتی خیلی باید اسکل باشه...!
AKG K99 محصولی بسیار عالی، با کیفیت صدای بسیار خوب و بسیار خوش ساخت از نامی آشنا و پرسابقه ـس...
در تمامی review ـهایی که درباره این محصول یافت میشه، چیزی غیر از تعریف و شگفت زدگی از کیفیت دیده نمیشه؛ من که هیچ مورد نارضایتی از این محصول در گوگل نیافتم و همگی اذعان دارن با این قیمت واقعاً محشره...
این محصول با قیمت رسمی 89 دلار (که تا 75 هم در فروشگاه های اینترنتی پیدا میشه؛ دست دوم زیر 70) توی ایران باید یه قیمتی در حد نهایت 100 تومن داشته باشه که مشخصاً اون 125 تومنیه داره گرون میده...
ولی اینجا ایرانه و چه چیزی روی قیمتش هست که این باشه و همه چیز حداقل 30 درصد بالاتر از قیمت بفروش میرسن (بحث سود نیست چون اینا در خرید تعداد بالا تخفیف میگیرن و سودشون اونوره؛ اینکار گرون فروشیه که امری عادی در ایرانه! و لیاقت ملتی که هر چیزی رو سه برابر قیمت میکنن تو پاچه ـشون هم همینه! ما که چند سال دیگه رفتنی ایم پس به من چه بمیرن تو همین وضع)...
حالا در کل نظرتون چیه؟ به نظرتون بگیرمش یا نظری درباره محصولی از شرکت دیگه دارید (تا همین قیمت نهایت 130)؟
از Philips, Creative, ibeats, Sony, Panasonic لطفاً پیشنهاد ندین؛ فقط AKG و جنسایی که از لحاظ کیفی "قابل مقایسه" باشه. مثل Sennheiser که البته میدونم قیمتاش بالاتر از این حرفاس... :mellow:
UPDATE:
سایت ایران-استودیو رو یادم رفته بود؛ نوشته 95 تومن و آدرسشم میدونم کجاس بعد تقاطع حافظ-جمهوریه و قبلاً مغازه ـشو دیدم...
به نظر من یکی از معدود جاهای درست حسابی این شهر همون بعد تقاطع جمهوری و حافظ و اون ساز و لوازم موسیقی فروشا هستن؛ چطور یادم نبود برم اونجا بخرم :biggrin:
نظرتون درباره Audio Technica ATH M35 در مقایسه با AKG K99 چیه؟ البته اولین تفاوتشون بسته بودن اولی و نیمه-باز بودن دومیه... از طرف دیگه، k99 محدوده فرکانسی 18hz تا 22khz رو پشتیبانی میکنه با نهایت 112db ولی m35 محدوده فرکانسی کمتر (20hz تا 20khz) و نهایتاً خروجیش 100db هست... از طرف دیگه به نظر میاد بیس m35 بیشتره ولی جزئیات چی؟
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] view,specs.html
حالا از لحاظ کیفیتی، افرادی که صدای هر دو رو شنیدن یه ریوییویی بدن ممنون میشم. نظریم داشته باشین پذیراییم... :happy:
مصرف اعتیادگونه من هم نقاط اوج موسیقی، یعنی گستره وسیع متال و کلاسیک هست. و بقیه رو به قسمت چپ هم حساب نکرده و برام مهم نیستن... :mellow:
سلام.
در مورد کیفیت هدفون هیچ گاه از روی مشخصات نمی توان نظر قطعی داد.
مقایسه AKG K99 و ATH-M35:
بیس هر دو مدل خوب است ولی M35 بیس قوی تری دارد.
از نظر مید هم بدانید که K99 مید آن کمی از خط فلت بالاتر است ولی گرم نیست در حالی که M35 مید گرم دارد.
از نظر صدای های هر دو مدل خوب عمل می کنند ولی های AKG سرد تر از M35 است.
از نظر شفافیت و تفکیک صدا به نظر من K99 بهتر عمل می کند ولی M35 دارای Soundstage وسیع تری است.
از نظر کیفیت ساخت هم AKG خیلی بهتر است.
از نظر راحتی هم به نظر من AKG بهتر است ولی در این مورد نمی توان قضاوت کرد چون K99 دارای Earcup های نسبتا" کوچکی است و به همین دلیل گوش به طور کامل درون آن قرار نگرفته و فشار روی گوش وجود دارد و ممکن است در استفاده طولانی مدت اذیت کند اما M35 به طور کامل گوش را پوشش می دهد.
موفق باشید.
1) تفاوت قیمت KLIPSCH S4 و S5 با S3 از نظر قیمت و ارزش برای هزینه کردن به ازای کیفیت بالاتر چطور می تونه باشه...؟؟؟ می ارزه؟
یاهمین S3 جوابگو است؟
فقط در مدل های S4 , S5 مدل میکروفون دار موجوده ؟ و S3 نداره ؟
و S3 طبق سایت رنگ بندی هم داره تو ایران یا فقط یک رنگ خاص میاد؟
باز نظرم هزینه تا سقف 80 نهایت 100 تومنه اما می خوام بدونم S4 چقدر سر تره ؟
2) سونی مدل EX85 رو کجا میشه تست کرد دوستان؟ پایتخت واسه فروش داره؟
3) جدا از تجربه تست و گوش کردن صدا پارامتر هایی که باید دقت شه برای هدفون چیاست؟
db تا چند باشه؟ 120؟
impedance مهمه؟ تاثیرش چیه؟
رنج فرکانس های ساپورت هرچی بیشتر باشه بهتره دیگه درسته؟
مثلا 13-23000 هرتز بهتر از 18-21000 هرتز ه؟
سلام.
مدل S4 بیس قوی تر و صدای گرم تری نسبت به S3 دارد و مدل S5 هم صدایی مشابه S4 ولی با کیفیت ساخت بالاتر دارد. از طرفی مید و های هم در S4 گرم تر (نه خیلی گرم) از S3 هستند. در کل ارزش خرید S4 خیلی بالا است.
در مورد سوالات شما در مورد پارامتر های هدفون و ... به شما پیشنهاد می کنم تاپیک زیر را که آقا رضا زحمتش را کشیده اند مطالعه کنید:
در مورد سوالات شما درباره کلیپش من اطلاعات زیادی ندارم ولی به نظر من بهترین کار تماس کرفتن با شرکت آرتافرورد با استفاده از شماره های زیر یا وبسایت زیر می باشد:
021-88202438-9 , 021-88674570-1
موفق باشید.
من یک هدفون میخواستم بگیرم با در نظر گرفتن موارد زیر چه چیزی را پیشنهاد میدهید؟
1. اکثر هدفون هایی که داشتم یک مشکل اساسی داشتن که برخی صدا را خیلی زیر یا خیلی بم میکند و روی این مورد زیادی حساسم می خواهم صدا را بدون زیر و بم کردن بهم تحویل بدهد اصلی ترین مورد هم همین است.
2.حجم صدا هم برام مهمه و جوری باشه که نتونم حجم صدا را تا آخر ببرم.
3.قیمتی در حدود 20 هزار تومان.
4.سیمی باشه به هیچ عنوان تجربه خوبی با بیسیم ها نداشتم.
5.کیفیت ساخت بدی نداشته باشه و سیم آن به راحتی قطع نشود.
6.در صدای بالا، صدا بهم نریزه و به وز وز نیفتد.
با این مشخصات چیز قابل قبولی گیرم میاد؟
من نیاز به میکروفن داشتم به نظرتون میکروفون خود هدفون ها کارایی کافی را دارند؟
اگر بخواهم میکروفن قابل قبول مجزا بگیرم چه چیزی و با چه قیمتی پیشنهاد میکنید؟
متشکر
سلام.
انتظارات شما از یک هدفون با این قیمت خیلی زیاد است. هدفون هایی با چند برابر قیمت بیشتر هم نمی توانند این انتظارات را برآورده کنند.
در مورد میکروفون هدفونها هم بدانید که کیفیت خوبی نخواهند داشت و معمولا" هدفون هایی که میکروفون دارند خودشان هم کیفیت خوبی ندارند.
موفق باشید.
fazmanbob
18-07-2012, 13:34
حدود قیمت S4 و S5 چقدره؟ و تو این رنج باز Klipisch بهترین انتخابه؟
از نظر کیفیت ساخت و جنس بدنه چطوریه و چطور دیدن؟ بدنه پلاستیکیه؟ یا فلزیه؟ نمی خوام زیر دست و پا از بین بره ،
و اینکه بلندی صدای S3 قدری هست که هیچ وقت نخوام با آخرین ولوم گوش کنم؟
Zeitgeist
18-07-2012, 14:03
سلام.
از نظر مید هم بدانید که K99 مید آن کمی از خط فلت بالاتر است ولی گرم نیست در حالی که M35 مید گرم دارد.
از نظر شفافیت و تفکیک صدا به نظر من K99 بهتر عمل می کند ولی M35 دارای Soundstage وسیع تری است.
از نظر راحتی هم به نظر من AKG بهتر است ولی در این مورد نمی توان قضاوت کرد چون K99 دارای Earcup های نسبتا" کوچکی است و به همین دلیل گوش به طور کامل درون آن قرار نگرفته و فشار روی گوش وجود دارد و ممکن است در استفاده طولانی مدت اذیت کند اما M35 به طور کامل گوش را پوشش می دهد.
موفق باشید.
درود بر شما و با سپاس فراوان از اینکه پاسخ دادید.
توی مطالبی که خوندم گفته شده بود که بعد از یک ماه استفاده و burn in کردن M35 ، قدرت خروجیش و کلاً کیفیتش حتی افزایش یافته و...
اون مورد آخر که earcup ـهای k99 یکم کوچیکن موافقم و به خاطر همین اغلب میگن یکم اذیت میکنه در طولانی مدت؛ به خاطر همین قضییه earcup ـهای گنده هم که شده من همین M35 رو میخرم و استفاده عمیقشو میبرم! :mellow:
جفتشونم 3 متر کابل دارن! که کوتاه نیست ولی فاجعه هم نیست و همه چیز با فکر حل شدنیه :biggrin:
البته تو این یه مورد فکرکنم کیفیت ساخت این Audio-Technica بالاتر باشه چون ساپورت بدنه توسط دو میله فلزی انجام میشه ولی K99 با اینکه از مواد مرغوب ساخته شده ولی بازم پلاستیکه و همیشه هدفونای پلاستیکی منو آزار دادن در طولانی مدت (شکستن لولا ها و قطعات متحرک و اصن یه وضی؛ Phillips, Creative و غیره همه هرکدوما که پلاستیکین بعد یه مدت داغون میشن)... کابل حتی از وسط نصفم بشه درست کردنش آسونه ولی شکستن خود بدنه و قطعات ساپورتر حرکتی، هدفون رو به یه تیکه آشغال تبدیل میکنه که جاش تو سطل زباله ـس یا باید یک کیلو چسب و وصله پینه روش سر هم کنی تا شکل هدفون بشه! تجربیات کثیفی داشتم :mellow:
سلام.
انتظارات شما از یک هدفون با این قیمت خیلی زیاد است. هدفون هایی با چند برابر قیمت بیشتر هم نمی توانند این انتظارات را برآورده کنند.
در مورد میکروفون هدفونها هم بدانید که کیفیت خوبی نخواهند داشت و معمولا" هدفون هایی که میکروفون دارند خودشان هم کیفیت خوبی ندارند.
موفق باشید.
توی این قیمت بهترین گزینه چی هست؟
مورد یک و دو و تا حدودی شش را پوشش می دهد؟
eblisandenzo
18-07-2012, 19:36
سلام دوستان !
میدونم اینجا جاش نیست اما یه سوال ! فروم مشاوره برای اسپیکر تو سایت نیست ؟
kavehj4488
18-07-2012, 19:52
حدود قیمت S4 و S5 چقدره؟ و تو این رنج باز Klipisch بهترین انتخابه؟
از نظر کیفیت ساخت و جنس بدنه چطوریه و چطور دیدن؟ بدنه پلاستیکیه؟ یا فلزیه؟ نمی خوام زیر دست و پا از بین بره ،
و اینکه بلندی صدای S3 قدری هست که هیچ وقت نخوام با آخرین ولوم گوش کنم؟
سلام.
کیفیت ساخت کلیپش اصلا" تعریفی ندارد و به همین دلیل هم قیمت آن از مدلهای مشابه برند های دیگر ارزانتر است. پلاستیکی بوده و به راحتی از بین می رود (نیازی به رفتن زیر دست و پا نیست!!! اغراق کردم) S4 مدتی است که پیدا نمی شود ولی قیمت آن حدود 110 هزار تومان بود. S5 هم آخرین قیمتی که دارم 160 است. در این رنج قیمت حتی تا 200 هزار تومان باز هم کلیپش بهترین است.
توی این قیمت بهترین گزینه چی هست؟
مورد یک و دو و تا حدودی شش را پوشش می دهد؟
سلام.
باز هم توقعاتتان زیاد است! اگر هدفون فول سایز دوست دارید تا سه برابر قیمت پیشنهادی مدل مناسبی وجود ندارد. بهترین مدل در این قیمت هم Creative EP-630 است که داخل گوشی است.
موفق باشید.
با سلام خدمت همه دوستان
يه راهنمايي ميخواستم در مورد خريد ايرفون.يكي از دوستام داره از آمريكا مياد ميخواستم بگم برام يه مدل بياره.بيس و تفكيك صداش برام خيلي مهمه.از اين مدل هايي كه ميره تا ته توي گوش هم خوشم نمياد چون گوشمو اذيت ميكنه. قيمتشم نميخام گرون باشه.خودم از Creative ep240 خوشم اومد كه ظاهرا براي آسيا توليد شده و در سايت آمريكاش نيست.Apple Ipod Earphones رو هم بررسي كردم يه عده خيلي بدشو ميگن يه عده هم راضين !!!( لطفا در مورد ايرفون هاي اپل راهنماييم كنيد) امپي تري پلايرم iriver e300 هستش ايرفون فابريكشو گم كردم كيفيتشم بد نبود (iriver idp-550) ممنون ميشم اساتيد نظرات ارزشمندشونو اعلام كنن.اين دوستم يك هفته ديگه مياد بايد تو همين چند روز بهش خبر بدم.
با تشكر
كاش يكي هم بود جواب ما رو ميداد !!! ما زياران چشم ياري داشتيم...
Hesam_valadkhani
18-07-2012, 21:22
راستی یه توضیح میدی از کجا خریدی؟
دیجیتال ؟ تو پایتخت؟ گارانتی داره؟ یه نکته خاصی داره که fake نندازن یه وقت...؟؟؟
هم S3 و هم CK303 رو راهنمایی بفرمایین...
از پایتخت فروشگاه دیجیتال طبقه همکف خریدم، گارانتیم همونی که بچه ها گفته بودن خوبه بود که اسمش یادم نیست:31:
جفتشو هونجا داشت گارانتی ck303 رو نمیدونم
kavehj4488
18-07-2012, 21:45
با سلام خدمت همه دوستان
با تشكر
سلام. استایلی که شما مد نظر دارید Earbud نامیده می شود.
بهترین Earbud هایی که می شناسم Bose IE2 و AKG K319 هستند. مدل IE2 در Isolation ضعیف عمل می کند و به همین دلیل صدای محیط در هدفون شنیده می شود ولی مدل AKG در این زمینه بهتر عمل می کند.
در مورد هدفون های اپل هم در همین حد بدانید کیفیت آنها اصلا" نسبت به قیمت آنها مناسب نیست و فقط برای پر کردن سبد محصولات اپل تولید شده اند.
موفق باشید.
omidnejat
19-07-2012, 01:46
سلام. چون شما متال هم گوش می کنید باید از هدفونی استفاده کنید که هم بیس قوی داشته باشد و هم مید خوب. بهترین انتخاب ها برای شما مدلهای AKG K99 (بیس متوسط) و Audio-Technica M35 (دارای بیس نسبتا" قوی) می باشند. این دو مدل را فقط با پلیر می توانید در حد قابل قبول درایو کنید و با گوشی (به احتمال زیاد) به طور کامل نمی توانید از توانایی های آنها استفاده کنید.
موفق باشید.
سلام.
موفق باشید.
سلام.
مدل S4 بیس قوی تر و صدای گرم تری نسبت به S3 دارد و مدل S5 هم صدایی مشابه S4 ولی با کیفیت ساخت بالاتر دارد. از طرفی مید و های هم در S4 گرم تر (نه خیلی گرم) از S3 هستند. در کل ارزش خرید S4 خیلی بالا است.
در مورد سوالات شما در مورد پارامتر های هدفون و ... به شما پیشنهاد می کنم تاپیک زیر را که آقا رضا زحمتش را کشیده اند مطالعه کنید:
در مورد سوالات شما درباره کلیپش من اطلاعات زیادی ندارم ولی به نظر من بهترین کار تماس کرفتن با شرکت آرتافرورد با استفاده از شماره های زیر یا وبسایت زیر می باشد:
021-88202438-9 , 021-88674570-1
موفق باشید.
سلام.
موفق باشید.
ممنون از راهنماییتون
نظرتون راجع به akg k404 چیه
من میخوام با گوشی موبایل ارک اس سونی هم درایو بشه و بتونم توی خیابون هم استفاده کنم با این شرایط چیو پیشنهاد می کنید
kavehj4488
19-07-2012, 11:10
ممنون از راهنماییتون
نظرتون راجع به akg k404 چیه
من میخوام با گوشی موبایل ارک اس سونی هم درایو بشه و بتونم توی خیابون هم استفاده کنم با این شرایط چیو پیشنهاد می کنید
اگر از هدفون هایی با استایل AKG K404 می خواهید، Sennheiser PX200-II و V-Jays بهترین گزینه ها هستند.
Review مدل PX200-II :
اما AKG K404 هم از بهترین هدفون های پرتابل به شمار می رود و در بررسی آن ذکر شده است که بیس نسبتا" قوی دارد، روی مید آن بسیار تمرکز شده ولی کمی شفافیت آن کم است و های آن هم نسبتا" خوب است. به خصوص با سبک های موسیقی که صدای Bright دارند. اطلاعات بیشتر:
موفق باشید.
mostafa_360
19-07-2012, 12:06
اگر از هدفون هایی با استایل AKG K404 می خواهید، Sennheiser PX200-II و V-Jays بهترین گزینه ها هستند.
Review مدل PX200-II :
اما AKG K404 هم از بهترین هدفون های پرتابل به شمار می رود و در بررسی آن ذکر شده است که بیس نسبتا" قوی دارد، روی مید آن بسیار تمرکز شده ولی کمی شفافیت آن کم است و های آن هم نسبتا" خوب است. به خصوص با سبک های موسیقی که صدای Bright دارند. اطلاعات بیشتر:
موفق باشید.
دوست عزیز ببخشید دخالت می کنم،بنده رو ببخشید به نظر شما PX100 II بهتر از PX200 II نیست؟؟چون در تمام بررسی هایی که در سایت های خارجی خوندم مدل PX100 II را نسخه ی برتر می دانند ان هم به علت شفافیت بالاتر و بیس قوی تر.البته می دونم تا حد بسیار کمی از لحاظ ظاهر با هم متفاوتند.
kavehj4488
19-07-2012, 12:20
دوست عزیز ببخشید دخالت می کنم،بنده رو ببخشید به نظر شما PX100 II بهتر از PX200 II نیست؟؟چون در تمام بررسی هایی که در سایت های خارجی خوندم مدل PX100 II را نسخه ی برتر می دانند ان هم به علت شفافیت بالاتر و بیس قوی تر.البته می دونم تا حد بسیار کمی از لحاظ ظاهر با هم متفاوتند.
سلام. PX-100II بیس قوی تری دارد ولی صدای آن Dark بوده و در مید و های از PX200-II که صدای Bright تری نسبت به PX100-II دارد ضعیف تر عمل می کند.
منبع:
موفق باشید.
vurhorston
19-07-2012, 15:38
سلام
کدوم یکی از اینا برای Rock و Metal بهتره. می خوام وکال خوب داشته باشه مید هاش شفاف باشن بیسش متعادل باشه
shure se215 , westone 1 , westone um1
اگه تو همین رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید بگید
ممنون
سلام
کدوم یکی از اینا برای Rock و Metal بهتره. می خوام وکال خوب داشته باشه مید هاش شفاف باشن بیسش متعادل باشه
shure se215 , westone 1 , westone um1
اگه تو همین رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید بگید
ممنون
محدودۀ قیمت؟؟؟
دو گزینۀ دیگه vsonic gr06 و hifiman re-zero
شور گرم تر از همس (مقدار بیسش از همه بیشتره) بعدش vsonic قرار داره و بعدش وستون و هایفای من
از لحاظ مید و های، های فای من شفاف ترین رو بین بقیه داره (به احتمال زیاد )
هافای من ممکنه برای بعضی ها هدفونی خسته کننده باشه، ولی اگر از سبک صداش خوشتون بیاد، هیچکدوم از اونیکی ها به پاش نمیرسن
Head-Direct (HiFiMan) RE-ZERO
Sound (8.4/10) – .
Whether the ZEROs have more bass than the RE0, however, is open to interpretation. I have not heard the RE0s in a long time but still have a pretty good idea of how they compare to my CK10s, which have similar overall balance minus the low-end roll-off. For me, the difference in bass quantity and power between the RE0 and RE-ZERO is little more than barely noticeable – both lag behind the BA-based CK10 in quantity of impact, with the ZERO sounding slightly more filled-out. The ZERO is just as tight and punchy as the RE0s were with a low end that is slightly fuller but make no mistake - the RE252 is fuller still and the folks over at Head-Direct are in no way endangering their flagship with these. While very accurate and fairly detailed, the RE-ZERO presents bass (and indeed everything else) with a delicacy that is lacking in most of the competition and which may or may not appeal to the individual listener.
Moving on to the midrange, the RE-ZERO greets the listener with the usual clarity and detail of RE-series earphones. The mids are very slightly warm and transparency is good. The midrange of the RE-ZERO is generally extremely competent – I can’t call it forward or recessed, thin or full, wet or dry. I remember finding the mids of the RE0 a bit thin but the RE-ZERO has none of that. Like the bass and treble, the midrange lacks the satisfying crispness of armature-based earphones and sounds all the more relaxed for it. Harshness is also imperceptible to my ears all the way up into the treble. The treble itself is very clear and detailed but rather gentle as far as analytical earphones go. I remember the RE0 being quite effortless and energetic when it comes to treble reproduction and the RE-ZERO doesn’t really make me feel quite the same way – it is more like the RE252 in that regard. An interesting side effect is that the RE-ZERO is affected less strongly by the treble-taming qualities of open-cell (e.g. Comply) foam tips – welcome news for those who find silicone cushions offensive.
omidnejat
20-07-2012, 01:38
Review مدل PX200-II :
موفق باشید.
بازم ممنون
و یه سوال دیگه من دیروز تو سایت ایران استودیو دو مدل هدفون با مارک Behringer دیدم این مدلا HPX4000 و HPS5000
از نظر قیمت خیلی خوبن فقط من هیچ شناختی از این برند ندارم شما اینا رو میشناسید حجم و کیفیت صداشون چجوریه و ارزش خرید داره یا نه
سلام دوستان
من باید یه هدفون بگیرم
زیر 40 تومن
نه اهل موزیکم و نه هیچی
فقط یه هدفون( میکرفون دار) ساده برای تماشای فیلم و گاها چت
چون میخوام حرفای انگلیسی فیلم ها رو بفهمم نیاز به هدفون با صدای شفاف دارم ...
و تا جای ممکنه گوشی هاش بزرگ باشه تا راحت بره رو گوش ....
چی بگیرم؟
راستی اگه بتونید یه فروشگاه هم معرفی کنید که ازش آنلاین بگیرم خیلی عالی تر میشه ...
ممنون
salar_221
20-07-2012, 11:17
سلام دوستان
من باید یه هدفون بگیرم
زیر 40 تومن
نه اهل موزیکم و نه هیچی
فقط یه هدفون( میکرفون دار) ساده برای تماشای فیلم و گاها چت
چون میخوام حرفای انگلیسی فیلم ها رو بفهمم نیاز به هدفون با صدای شفاف دارم ...
و تا جای ممکنه گوشی هاش بزرگ باشه تا راحت بره رو گوش ....
چی بگیرم؟
راستی اگه بتونید یه فروشگاه هم معرفی کنید که ازش آنلاین بگیرم خیلی عالی تر میشه ...
ممنون
سلام
creative hs-350 به ایده ال شما نزدیک هست .از فروشگاه شاب میتونین بصورت اینترنتی خرید کنین.
dragon2410
20-07-2012, 11:51
دوستان مناسب ترین هدفون مانیتوری که پیشنهاد میکنید چیه؟
قیمت برام بیشتر از همه مهمه
و اینکه میخوام با آیپد باهاش کار کنم میخوام کامل رو آیپد قابل استفاده باشه ( به قول دوستان کامل درایو شه ):31:
salar_221
20-07-2012, 17:18
دوستان مناسب ترین هدفون مانیتوری که پیشنهاد میکنید چیه؟
قیمت برام بیشتر از همه مهمه
و اینکه میخوام با آیپد باهاش کار کنم میخوام کامل رو آیپد قابل استفاده باشه ( به قول دوستان کامل درایو شه ):31:
براي چه منظور استفاده اي؟
تو چه رنج قيمتي؟
سلام
creative hs-350 به ایده ال شما نزدیک هست .از فروشگاه شاب میتونین بصورت اینترنتی خرید کنین.
از بین این 5 تا کدوم رو توصیه میکنید؟
چیزی که قشنگ بشه حرفای فیلم رو باهاش فهمید ، گوشی هاش بزرگ باشه (که فک کنم همه اینا بزرگه)
کیفیت میکروفونشم بره چت بالا باشه ....
ممنون
kavehj4488
20-07-2012, 20:14
از بین این 5 تا کدوم رو توصیه میکنید؟
چیزی که قشنگ بشه حرفای فیلم رو باهاش فهمید ، گوشی هاش بزرگ باشه (که فک کنم همه اینا بزرگه)
کیفیت میکروفونشم بره چت بالا باشه ....
ممنون
سلام. ببخشید دخالت می کنم.
شاید این مدل ها از نظر کیفیت و قیمت تفاوت خیلی جزئی با هم داشته باشند ولی به نظر من برند Creative از همه لحاظ در زمینه هدفون حرفه ای تر از Genius می باشد و ارزش خرید یبشتری دارد.
در ضمن کیفیت میکروفون این هدفونها خیلی بالا نیست و در واقع هدستی با کیفیت میکروفون خیلی بالا وجود ندارد و حتی میکروفون های جدا هم در قیمت پایین کیفیت خوبی نخواهند داشت ولی برای چت جوابگو هستند.
موفق باشید.
vurhorston
20-07-2012, 20:28
محدودۀ قیمت؟؟؟
دو گزینۀ دیگه vsonic gr06 و hifiman re-zero
شور گرم تر از همس (مقدار بیسش از همه بیشتره) بعدش vsonic قرار داره و بعدش وستون و هایفای من
از لحاظ مید و های، های فای من شفاف ترین رو بین بقیه داره (به احتمال زیاد )
هافای من ممکنه برای بعضی ها هدفونی خسته کننده باشه، ولی اگر از سبک صداش خوشتون بیاد، هیچکدوم از اونیکی ها به پاش نمیرسن
Head-Direct (HiFiMan) RE-ZERO
Sound (8.4/10) – .
Whether the ZEROs have more bass than the RE0, however, is open to interpretation. I have not heard the RE0s in a long time but still have a pretty good idea of how they compare to my CK10s, which have similar overall balance minus the low-end roll-off. For me, the difference in bass quantity and power between the RE0 and RE-ZERO is little more than barely noticeable – both lag behind the BA-based CK10 in quantity of impact, with the ZERO sounding slightly more filled-out. The ZERO is just as tight and punchy as the RE0s were with a low end that is slightly fuller but make no mistake - the RE252 is fuller still and the folks over at Head-Direct are in no way endangering their flagship with these. While very accurate and fairly detailed, the RE-ZERO presents bass (and indeed everything else) with a delicacy that is lacking in most of the competition and which may or may not appeal to the individual listener.
Moving on to the midrange, the RE-ZERO greets the listener with the usual clarity and detail of RE-series earphones. The mids are very slightly warm and transparency is good. The midrange of the RE-ZERO is generally extremely competent – I can’t call it forward or recessed, thin or full, wet or dry. I remember finding the mids of the RE0 a bit thin but the RE-ZERO has none of that. Like the bass and treble, the midrange lacks the satisfying crispness of armature-based earphones and sounds all the more relaxed for it. Harshness is also imperceptible to my ears all the way up into the treble. The treble itself is very clear and detailed but rather gentle as far as analytical earphones go. I remember the RE0 being quite effortless and energetic when it comes to treble reproduction and the RE-ZERO doesn’t really make me feel quite the same way – it is more like the RE252 in that regard. An interesting side effect is that the RE-ZERO is affected less strongly by the treble-taming qualities of open-cell (e.g. Comply) foam tips – welcome news for those who find silicone cushions offensive.
تا 120$
تو هدفای تو یه پستی نوشته بود se215 بیسش یکمی زیاده که واسه راک و متال مناسب نیست یعنی بیسش باعث میشه یکمی کیفیت صدای مید رنجش ضعیف تر بشه. نظرتون چیه؟
kavehj4488
20-07-2012, 21:44
تا 120$
تو هدفای تو یه پستی نوشته بود se215 بیسش یکمی زیاده که واسه راک و متال مناسب نیست یعنی بیسش باعث میشه یکمی کیفیت صدای مید رنجش ضعیف تر بشه. نظرتون چیه؟
سلام. سبک راک آن قدر گسترده است که گاهی به بیس قوی هم در آن نیاز پیدا می شود. از طرفی بیس این هدفون آن قدر هم قوی نیست که فرکانس مید این هدفون را بپوشاند. همچنین مید این هدفون هم گرم می باشد و از نظر یکی از کاربران نقطه قوت این هدفون به شمار می آید. های این هدفون به دلیل Roll-Off و محدود بودن دامنه فرکانسی به 17.5Khz نقطه ضعف اصلی این هدفون به شمار می رود.
موفق باشید.
سلام دوستان ... یه هدفون که مایک داشته باشه و برای گوش کردن به موزیک باشه تا 300 معرفی کنید ... in-ear نباشه ... سبک هم پاپ بیشتر ... ( برای خودم نمیخوام البته :دی )
dragon2410
21-07-2012, 00:12
براي چه منظور استفاده اي؟
تو چه رنج قيمتي؟
قیمت میخوام در پایین ترین سطح ممکن باشه دیگه :31: البته در صورتی که کیفیت خیلی خوبی ارائه بده (قیمت محدود نمیدم چون قیمت مانیتورینگ هارو در جریانش نیستم)
برای آهنگ سازی میخوام دیگه :31: با fl studio و garage band (آیپد و مکبوک البته بیشتر آیپد)
salar_221
21-07-2012, 00:52
قیمت میخوام در پایین ترین سطح ممکن باشه دیگه :31: البته در صورتی که کیفیت خیلی خوبی ارائه بده (قیمت محدود نمیدم چون قیمت مانیتورینگ هارو در جریانش نیستم)
برای آهنگ سازی میخوام دیگه :31: با fl studio و garage band (آیپد و مکبوک البته بیشتر آیپد)
سلام
البته فكر كنم من شخص مناسبي براي جواب دادن به اين سوال نباشم چون فقط براي گوش كردن به صدا رو هدفون خيلي حساسم چه برسه به كار حساس و پر جزيياتي مثل اهنگ سازي و تنظيم صدا.ولي حداقل قيمت براي هدفون فول سايز مانيتور akg k99 با حدود 130 هزار و براي هدفون داخل گوشي متاسفانه كمتر از 300 دلار سراغ ندارم كه حتما استاد rave-87 عزيز هدفونهاي بهتر و دقيق تري رو ميتونن بهتون معرفي كنن و البته دقيقا در حد نيازتون.
با تشكر
omidnejat
21-07-2012, 01:03
و یه سوال دیگه من دیروز تو سایت ایران استودیو دو مدل هدفون با مارک Behringer دیدم این مدلا HPX4000 و HPS5000
از نظر قیمت خیلی خوبن فقط من هیچ شناختی از این برند ندارم شما اینا رو میشناسید حجم و کیفیت صداشون چجوریه و ارزش خرید داره یا نه
شما مطمئنید که هدفون مانیتور به دردتون می خوره؟ انشالله که دقیقاً متوجه هستید که دنبال چی هستید.
همونطور که آقا سالار فرمودن، توی بازار ایران k99 با کمترین هزینه، نزدیک ترین انتخاب به مفهوم مانیتور هستش.
CYRUS-72
21-07-2012, 03:21
با سلام ببخشید من تصمیم گرفتم یه درفون بخرم قیمت هم میتونم تا 200 تومان و اگه ارزشش رو داشته باشه تا 300 تومان هم خرج کنم
یکم از بیرون و اینترنت گشتم این مدل ها رو پیدا کردم خواستم بپرسم البته هر کودوم نسبت به قیمتشون باید ارزشیابی بشه :
1- 85 Beats senseation XE ORGINAL
2-beats solo HD 185 SAME ORGINAL
3-beats tour 100 SAME ORGINAL
4-دوستان یه مدل هم سونی معرفی کرده بودند که خیلی باحال بود مدلش یادم نیست
ممنون میشم نظرتونو برام بگید
dragon2410
21-07-2012, 04:33
سلام
البته فكر كنم من شخص مناسبي براي جواب دادن به اين سوال نباشم چون فقط براي گوش كردن به صدا رو هدفون خيلي حساسم چه برسه به كار حساس و پر جزيياتي مثل اهنگ سازي و تنظيم صدا.ولي حداقل قيمت براي هدفون فول سايز مانيتور akg k99 با حدود 130 هزار و براي هدفون داخل گوشي متاسفانه كمتر از 300 دلار سراغ ندارم كه حتما استاد rave-87 عزيز هدفونهاي بهتر و دقيق تري رو ميتونن بهتون معرفي كنن و البته دقيقا در حد نيازتون.
با تشكر
شما مطمئنید که هدفون مانیتور به دردتون می خوره؟ انشالله که دقیقاً متوجه هستید که دنبال چی هستید.
همونطور که آقا سالار فرمودن، توی بازار ایران k99 با کمترین هزینه، نزدیک ترین انتخاب به مفهوم مانیتور هستش.
من تا 300 هم احتمالا بتونم خرج کنم فول ساز هم میخوام (اما هرچی کمتر بهتر)
بنده دارم کار ساخت بیت و تنظیم آهنگ رو شروع میکنم (الان دارم فعلا با هدفون و اسپیکر معمولی برای خودم تمرینی بیت میسازم)
و فکر میکنم از مانیتورینگ استفداه کنم بهتره اینطور نیست؟ (یعنی باید این کارو کنم) چون این هدفون ها نوانایی انجام اینکار رو ندارن چون صداشون حساسیت مانیتورها رو نداره
و اینکه احتمال بسیار زیاد وارد عرصه ی میکس و مسترینگ هم بشم یعنی دارم کاراشو انجاام میدم که بشم :31:
kavehj4488
21-07-2012, 08:58
با سلام ببخشید من تصمیم گرفتم یه درفون بخرم قیمت هم میتونم تا 200 تومان و اگه ارزشش رو داشته باشه تا 300 تومان هم خرج کنم
یکم از بیرون و اینترنت گشتم این مدل ها رو پیدا کردم خواستم بپرسم البته هر کودوم نسبت به قیمتشون باید ارزشیابی بشه :
1- 85 Beats senseation XE ORGINAL
2-beats solo HD 185 SAME ORGINAL
3-beats tour 100 SAME ORGINAL
4-دوستان یه مدل هم سونی معرفی کرده بودند که خیلی باحال بود مدلش یادم نیست
ممنون میشم نظرتونو برام بگید
سلام. بد نبود کاربرد خود را ذکر می کردید. بهترین مدلهای موجو در بازار در رده قیمتمورد نظر شما اینها هستند:
T-Jays Three
Klipsch S5
AKG K370
Shure SE215
ارزش واقعی هر یک از مدلهایی که پیدا کردید را ذکر می کنم:
1. 30 هزار تومان
2. 25 هزار تومان
3. 25 هزار تومان
در کل برند بیتس را برای خرید هدفون فراموش کنید چون تقلبی زیاد دارد و از همه مهمتر ارزش خرید ندارد.
من تا 300 هم احتمالا بتونم خرج کنم فول ساز هم میخوام (اما هرچی کمتر بهتر)
بنده دارم کار ساخت بیت و تنظیم آهنگ رو شروع میکنم (الان دارم فعلا با هدفون و اسپیکر معمولی برای خودم تمرینی بیت میسازم)
و فکر میکنم از مانیتورینگ استفداه کنم بهتره اینطور نیست؟ (یعنی باید این کارو کنم) چون این هدفون ها نوانایی انجام اینکار رو ندارن چون صداشون حساسیت مانیتورها رو نداره
و اینکه احتمال بسیار زیاد وارد عرصه ی میکس و مسترینگ هم بشم یعنی دارم کاراشو انجاام میدم که بشم :31:
سلام.
بهترین هدفون های مونیتور زیر 300 هزار تومان مدلهای زیر هستند:
AKG K99
Audio-Technica M35
Audio-Technica M50
یک مدل هم از سنهایزر موجود است که 50 هزار تومان بالاتر از بودجه شماست : Sennheiser HD 280 Pro
موفق باشید.
kavehj4488
21-07-2012, 09:11
سلام دوستان ... یه هدفون که مایک داشته باشه و برای گوش کردن به موزیک باشه تا 300 معرفی کنید ... in-ear نباشه ... سبک هم پاپ بیشتر ... ( برای خودم نمیخوام البته :دی )
سلام.
ببخشید منظورتان از قسمتی که پر رنگ کردم چیست؟
به هر حال... تا 300 هزار تومان بهترینها این مدلها هستند. در ضمن سبک پاپ ویژگی خیلی خاصی از هدفون نمی طلبد.
1. Audio-Technia M50 : این مدل خیلی مناسب است و بیس قوی دارد ولی نمی توان با استفاده از پلیر پرتابل آن را به طور کامل درایو کرد.
2. Sennheiser HD449 : با توجه به حساسیت 114db و امپدانس 32 اهمی می توان آن را با پلیر پرتابل به کار برد. اما حجم صدای آن زیاد نخواهد بود.
3. Sennheiser PX200-II : برای کاربرد پرتابل پیشنهاد می شود اما حجم صدای خیلی زیادی ندارد.
موفق باشید.
CYRUS-72
21-07-2012, 09:41
سلام. بد نبود کاربرد خود را ذکر می کردید. بهترین مدلهای موجو در بازار در رده قیمتمورد نظر شما اینها هستند:
T-Jays Three
Klipsch S5
AKG K370
Shure SE215
ارزش واقعی هر یک از مدلهایی که پیدا کردید را ذکر می کنم:
1. 30 هزار تومان
2. 25 هزار تومان
3. 25 هزار تومان
در کل برند بیتس را برای خرید هدفون فراموش کنید چون تقلبی زیاد دارد و از همه مهمتر ارزش خرید ندارد.
سلام.
بهترین هدفون های مونیتور زیر 300 هزار تومان مدلهای زیر هستند:
AKG K99
Audio-Technica M35
Audio-Technica M50
یک مدل هم از سنهایزر موجود است که 50 هزار تومان بالاتر از بودجه شماست : Sennheiser HD 280 Pro
موفق باشید.
یعنی واقعا ارزش beats senseation XE ORGINAL واقعا 30 تومانه اورجیناله ها ؟؟؟
یکی هم اینکه من فارسی گوش میدم و بیس برام از همه مهم تره
یکی هم اینکه هدست بگیرم یا تو گوشی؟؟؟
هدست چی میتونم بگیرم؟؟
kavehj4488
21-07-2012, 09:52
یعنی واقعا ارزش beats senseation XE ORGINAL واقعا 30 تومانه اورجیناله ها ؟؟؟ یکی هم اینکه من فارسی گوش میدم و بیس برام از همه مهم تره یکی هم اینکه هدست بگیرم یا تو گوشی؟؟؟ هدست چی میتونم بگیرم؟؟ سلام.
ارزشش خیلی زیاد باشد 40 هزار تومان است.
همه مدلهایی که معرفی شدند بیس خوب دارند هر چند ممکن است AKG K370 کمی بیس ضعیف تر داشته باشد.
با هدفون های فول سایز کیفیت بیشتری دریافت می کنید ولی برای راه اندازی آنها به آمپ نیاز خواهید داشت که هزینه بالایی در بر دارد.در این رده قیمت بهترین فول سایز ها عبارت اند از:
Audio-Technica M50
Audio-Technica M35
Sennheiser HD449
Sennheiser PX200-II
AKG K518
از بین موارد بالا دو مورد اول بیس قوی دارند.
موفق باشید.
CYRUS-72
21-07-2012, 10:00
یه مورد سونی و یه مدل پایونر بهم معرفی کرده بودند که هر دو کمتر از 200 تومان بودند ولی خیلی تعریف میکنن
نظرتون درباره اونا چیه؟؟؟
یکی هم اینکه خودتون میدونید beats آلان شده مد روز منظرورم اینه که کلاس داره
از نظر کیفیت مثلا solo HD با این مدل هایی که معرفی کردید چقدر تفاوت دارن ؟؟
اینو میگم:
Sony MDR-XB500
kavehj4488
21-07-2012, 10:18
یه مورد سونی و یه مدل پایونر بهم معرفی کرده بودند که هر دو کمتر از 200 تومان بودند ولی خیلی تعریف میکنن
نظرتون درباره اونا چیه؟؟؟
یکی هم اینکه خودتون میدونید beats آلان شده مد روز منظرورم اینه که کلاس داره
از نظر کیفیت مثلا solo HD با این مدل هایی که معرفی کردید چقدر تفاوت دارن ؟؟
اینو میگم:
Sony MDR-XB500
سلام. در مورد هدفون های پایونیر اطلاعات زیادی ندارم ولی در مورد مدل XB500 سونی بدانید که این هدفون بیس قوی دارد و صدایی نسبتا" شفاف دارد. به آمپ هم نیازی ندارد ولی از نظر کیفیت و جزئیات صدا از مدلهایی که معرفی شد ضعیف تر عمل می کند.
کیفیت بیتس با وجود اصل بودن باز هم از ارزانترین مدلی که به شما معرفی شد یعنی AKG K99 پایین تر است. مدلهای اصل بیتس حتی توان رقابت با In-Ear هایی مثل Klipsch S5 را ندارند. بدانید که مدل های بیتس با مدل M50 به هیچ عنوان در هیچ زمینه ای به جز ظاهر قابل مقایسه نیستند.
موفق باشید.
Behringer
یک برند المانی متخصص تو ساخت انواع دستگاهای صوتی مثل power mixer و اسپیکر و دستگاهای dj هستش.
این برند یکی از برندهای مشهور در ایرانه و کیفیت کاراشم واقعا بالاست
ولی هدفون هاش کمتر مشهور هستند و من تا حالا تست نکردم و اطلاعات زیادی هم ازشون پیدا نکردم
ولی با توجه به قیمت پایین اونا قابل حدسه که شرکت اونها را برای کامل بودن تولیداتش عرضه کرده.
و جنبه ی تخصصی توشون نیست.
vurhorston
21-07-2012, 14:41
کسی اینجا vsoinc gr07و تست کرده؟
CYRUS-72
21-07-2012, 14:59
آقا بهم چی پیشنهاد میکنید حداکثر قیمت 300 {ولی هر چه کمتر باشه بهتر 300 تومان رو وقتی حاضرم بدم که مثلا با هدست 200 تومانی خیلی خیلی فرق داشته باشه }
فقط آهنگ های ایرانی گوش میدم دوست دارم بیس خیلی قوی باشه هم تو کامپوتر با کارت صوتی creative x fi گوش میدم هم با گوشی آیفون 4 .
بهترین مدلی که بهم معرفی میکنید چی هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ترجیحا فول سایز باشه
راستی گفتید اگه فول سایز بگیرم باید آمپ بخرم اون دیگه چیه؟؟؟ یعنی رو گوشی نمیتونم استفاده کنم؟؟
omidnejat
21-07-2012, 17:33
Behringer
یک برند المانی متخصص تو ساخت انواع دستگاهای صوتی مثل power mixer و اسپیکر و دستگاهای dj هستش.
این برند یکی از برندهای مشهور در ایرانه و کیفیت کاراشم واقعا بالاست
ولی هدفون هاش کمتر مشهور هستند و من تا حالا تست نکردم و اطلاعات زیادی هم ازشون پیدا نکردم
ولی با توجه به قیمت پایین اونا قابل حدسه که شرکت اونها را برای کامل بودن تولیداتش عرضه کرده.
و جنبه ی تخصصی توشون نیست.
پس یعنی سراغ هدفوناش نرم اخه به نظر هدفونای با کیفیتی میرسن
omidnejat
21-07-2012, 17:54
دوستام یه سوال
من سونی xb500 رو با پلیر و گوشی تست کردم و حجم صداش اونقدر بالا بود که گوشم درد گرفت کیفیتش هم خوب بود حالا با وجود اینکه امپدانسش 40 اهمه و حساسیتش هم 106 دسی بل
اگر م یه akg k99 بگیر که هم امپدانسش از این کمتره 32 اهم و هم حساسیتش بیشتره 116 دسی بل یعنی حجم صدا از اینکه شنیدم بالاتر میره یا اینکه به چیزای دیگه ای هم ربط داره حجم صدا؟؟؟؟
salar_221
21-07-2012, 19:28
دوستام یه سوال
من سونی xb500 رو با پلیر و گوشی تست کردم و حجم صداش اونقدر بالا بود که گوشم درد گرفت کیفیتش هم خوب بود حالا با وجود اینکه امپدانسش 40 اهمه و حساسیتش هم 106 دسی بل
اگر م یه akg k99 بگیر که هم امپدانسش از این کمتره 32 اهم و هم حساسیتش بیشتره 116 دسی بل یعنی حجم صدا از اینکه شنیدم بالاتر میره یا اینکه به چیزای دیگه ای هم ربط داره حجم صدا؟؟؟؟
سلام
در حالت کلی اصلا اینطور نیست.حالا میشه یه قانون کلی بغیر از استثنا ها عنوان کرد و برای توضیح بکار برد ولی طبق تجربیات و مشاهدات همیشه که چه عرض کنم بیشتر مواقع اینطور نیست و به درایو هایی که شرکتهای مختلف بکار میبرن بستگی و رابطه مستقیم داره.
بنظر من تنها راه فهمیدن این موضوع خیلی سادست و اونهم تست عملی هدفونه.
CYRUS-72
21-07-2012, 20:03
آقا بهم چی پیشنهاد میکنید حداکثر قیمت 300 {ولی هر چه کمتر باشه بهتر 300 تومان رو وقتی حاضرم بدم که مثلا با هدست 200 تومانی خیلی خیلی فرق داشته باشه }
فقط آهنگ های ایرانی گوش میدم دوست دارم بیس خیلی قوی باشه هم تو کامپوتر با کارت صوتی creative x fi گوش میدم هم با گوشی آیفون 4 .
راستی گفتید اگه فول سایز بگیرم باید آمپ بخرم اون دیگه چیه؟؟؟ یعنی رو گوشی نمیتونم استفاده کنم؟؟
آقا خواهشا یه نفر هم جواب منو بده ممنون
kavehj4488
21-07-2012, 20:04
سلام.
با آیفون 4 اکثر فولسایز های این رده قیمت غیر قابل استفاده اند. لطفا" مدل دقیق کارت صدایتان را ذکر کنید. البته با بیشتر کارت صدا های Creative X-Fi از مدلهایی که معرفی کردم می توانید استفاده کنید.
شما بهتر است مدلهایی را که معرفی شد تست کنید چون همه کیفیت بالایی دارند.
در مورد آمپ هم می توانید اینجا را مطالعه کنید:
موفق باشید.
CYRUS-72
21-07-2012, 21:04
سلام.
با آیفون 4 اکثر فولسایز های این رده قیمت غیر قابل استفاده اند. لطفا" مدل دقیق کارت صدایتان را ذکر کنید. البته با بیشتر کارت صدا های Creative X-Fi از مدلهایی که معرفی کردم می توانید استفاده کنید.
موفق باشید.
آقا من اصلا نمیدونم آمپ چیه لطفا یکم توضیح بده و اینکه اگه فول سایز بگیرم باید حتما آمپ بگیرم چرا؟؟؟؟؟
و اینکه واقعا اگه فول سایز بگیرم نمیدونم تو آیفون گوش بدم ؟؟؟؟
fereydoon1
21-07-2012, 21:07
دوستان Fiio E6 به قیمت 105 تومن میارزه بگیرم ضاحرا با دلار 5 تومنی وارد شده
vurhorston
21-07-2012, 21:32
دوستان Fiio E6 به قیمت 105 تومن میارزه بگیرم ضاحرا با دلار 5 تومنی وارد شده
نه نمیارزه قیمت fiio e6 تو آمازون 23$ بیشتر نیس.
در ضمن fiio e6 هم آمپابفایری نیست که تغییر قابل توجهی تو صدای هدفونتون ایجاد کنه البته بستگی به هدفون هم داره.
kavehj4488
22-07-2012, 00:05
آقا من اصلا نمیدونم آمپ چیه لطفا یکم توضیح بده و اینکه اگه فول سایز بگیرم باید حتما آمپ بگیرم چرا؟؟؟؟؟
و اینکه واقعا اگه فول سایز بگیرم نمیدونم تو آیفون گوش بدم ؟؟؟؟
سلام.
آمپ وسیله ای برای تقویت سیگنال ها است. معمولا" هنگامی که سورس نمی تواند توان کافی برای راه اندازی هدفون تولید کند از آمپ استفاده می شود.(فکر کنید با موتور پراید قصد حرکت دادن اتوبوس را دارید!)
این توان به ولتاژ و شدت جریان بستگی دارد. از طریق مشخثات هدفون می توان فهمید که برای راه اندازی یک هدفون به چه شرایطی نیاز است (مثل ولتاژ بالا -شدت جریان پایین یا ولتاژ پایین-شدت جریان بالا) برای مثال هدفونی که امپدانس بالا و حساسیت بالا دارد به ولتاژ بالا و شدت جریان پایین برای درایو شدن نیاز دارد. (در مورد این پاراگراف مطمئن نیستم)
در آیفون هم آمپ تعبیه شده است ولی این آمپ از پس درایو کردن هدفونهایی که به شما معرفی شد بر نمی آید.
موفق باشید.
CYRUS-72
22-07-2012, 00:39
آقا خواهشا یه نفر هم جواب منو بده ممنون
سلام.
موفق باشید.
نه نمیارزه قیمت fiio e6 تو آمازون 23$ بیشتر نیس.
در ضمن fiio e6 هم آمپابفایری نیست که تغییر قابل توجهی تو صدای هدفونتون ایجاد کنه البته بستگی به هدفون هم داره.
سلام.
آمپ وسیله ای برای تقویت سیگنال ها است. معمولا" هنگامی که سورس نمی تواند توان کافی برای راه اندازی هدفون تولید کند از آمپ استفاده می شود.(فکر کنید با موتور پراید قصد حرکت دادن اتوبوس را دارید!)
این توان به ولتاژ و شدت جریان بستگی دارد. از طریق مشخثات هدفون می توان فهمید که برای راه اندازی یک هدفون به چه شرایطی نیاز است (مثل ولتاژ بالا -شدت جریان پایین یا ولتاژ پایین-شدت جریان بالا) برای مثال هدفونی که امپدانس بالا و حساسیت بالا دارد به ولتاژ بالا و شدت جریان پایین برای درایو شدن نیاز دارد. (در مورد این پاراگراف مطمئن نیستم)
در آیفون هم آمپ تعبیه شده است ولی این آمپ از پس درایو کردن هدفونهایی که به شما معرفی شد بر نمی آید.
موفق باشید.
آقا پس با این حساب این هدفون هایی که معرفی کردید رو فقط میتونم تو کامپوتر گوش کنم با کارت صوتی creative X-fi 5.1 میشه دیگه؟؟؟؟؟
از بین اونایی که معرفی کردید و مدل سونی که خودم گفتم کودومو بگیرم؟؟؟؟؟
ezzat5700
22-07-2012, 00:48
من یک هدفون با باس خوب میخوام ، دوپس دوپس دوپس :دی
ارزون باشه (همه چیزش معمولی و متوسط باشه) ولی باسش قانع کننده باشه
من خودم عاشق این شدم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون باسش خوبه؟ آخه قبلا یدونه هدفون کریتیو گرفتم کلا حتی 1% هم باس نداشت،احتمالا تقلبی بوده
نکته: لطفا مدل هایی رو پیشنهاد بدید که توی سایت "چاره" موجود باشه،چون میخوام از چاره خرید کنم،شهرستانیم واسه همین
لینک هدفون های چاره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
kavehj4488
22-07-2012, 07:53
آقا پس با این حساب این هدفون هایی که معرفی کردید رو فقط میتونم تو کامپوتر گوش کنم با کارت صوتی creative X-fi 5.1 میشه دیگه؟؟؟؟؟
از بین اونایی که معرفی کردید و مدل سونی که خودم گفتم کودومو بگیرم؟؟؟؟؟
سلام.
به نظر من صدای Audio-Technica M50 از همه این مدلها به مفهوم مونیتور نزدیک تر است. بعد از آن Sennheiser HD449 خوب خواهد بود. هر دو مدل را با کارت صدایتان می تونید استفاده کنید.(به خصوص HD449)
موفق باشید.
من یک هدفون با باس خوب میخوام ، دوپس دوپس دوپس :دی
ارزون باشه (همه چیزش معمولی و متوسط باشه) ولی باسش قانع کننده باشه
من خودم عاشق این شدم: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظرتون باسش خوبه؟ آخه قبلا یدونه هدفون کریتیو گرفتم کلا حتی 1% هم باس نداشت،احتمالا تقلبی بوده
نکته: لطفا مدل هایی رو پیشنهاد بدید که توی سایت "چاره" موجود باشه،چون میخوام از چاره خرید کنم،شهرستانیم واسه همین
لینک هدفون های چاره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
این مدل را تست نکرده ام ولی اگر هدفونی با بیس قوی می خواهید Creative EP-630 کاملا" جوابگو خواهد بود. این مدل بیس بومی دارد(بوووووم بوووووووم).
موفق باشید.
ezzat5700
22-07-2012, 10:03
سلام.
به نظر من صدای Audio-Technica M50 از همه این مدلها به مفهوم مونیتور نزدیک تر است. بعد از آن Sennheiser HD449 خوب خواهد بود. هر دو مدل را با کارت صدایتان می تونید استفاده کنید.(به خصوص HD449)
موفق باشید.
سلام.
این مدل را تست نکرده ام ولی اگر هدفونی با بیس قوی می خواهید Creative EP-630 کاملا" جوابگو خواهد بود. این مدل بیس بومی دارد(بوووووم بوووووووم).
موفق باشید.
این مدلی که معرفی کردید داخل گوش میره
من شبیه هدست میخوام ولی بدون میکروفون
باسش هم اغراق آمیز نباشه ولی خیلی خوب باشه
kavehj4488
22-07-2012, 10:37
این مدلی که معرفی کردید داخل گوش میره
من شبیه هدست میخوام ولی بدون میکروفون
باسش هم اغراق آمیز نباشه ولی خیلی خوب باشه
سلام.
در این رده قیمت مدلی با مشخصات مورد نیاز شما پیدا نمی شود و شاید تنها گزینه همین EP-550 باشد. اما EP-630 بهترین مدل در این رده قیمت می باشد و از خرید آن پشیمان نخواهید شد.
موفق باشید.
سلام دوستان
من یه هدفون بلوتوث خوب می خوام
بیشتر واسه دیدن فیلم تو pc و گوش دادن به موزیک از طریق ایپاد یعنی قابلیت وصل شدن به کامپیوتر به عنوان هدفون داشته باشه
تا 200 تومن می خوام هزینه کنم
خودم یه دونه هندزفری بلوتوث beats solo hd درجه 2 پیدا کردم به قیمت 170 تومن نظرتون در موردش چیه؟
هدفون بلوتوثی وجود داره که کابل 3.5 هم بخوره؟یعنی هم با سیم هم بدون سیم بشه موزیک گوش داد؟!
چون این هدفون بیتس روش کابل 3.5 هم بود!!
اگه می شه راهنمایی کنید
با تشکر
ezzat5700
22-07-2012, 10:56
سلام.
در این رده قیمت مدلی با مشخصات مورد نیاز شما پیدا نمی شود و شاید تنها گزینه همین EP-550 باشد. اما EP-630 بهترین مدل در این رده قیمت می باشد و از خرید آن پشیمان نخواهید شد.
موفق باشید.
حالا یکم گرونم بود عیبی نداره (جهنم ضرر)
سلام
من یک هدست برای گوشی htc one x از نوع beats audio میخوام
چه قیمته؟ ارزش خرید داره؟ مدل خاهای خاصی داره یا یک نوع مدله؟
CYRUS-72
22-07-2012, 15:58
ممنون که جواب دادید
از نظر صدا و کارایی بنظرتون تو گوشی بگیرم یا فول سایز؟؟؟؟؟؟
ممنون میشم جوابمو بدید
CYRUS-72
22-07-2012, 16:02
سلام.
موفق باشید.
سلام.
موفق باشید.
ممنون که جواب دادید
یکی هم اینکه هیچ فول سایزی نمیتونم بگیرم که تو گوشی آیفون 4 هم جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی درست و حسابی باشه ها
kavehj4488
22-07-2012, 18:48
ممنون که جواب دادید
یکی هم اینکه هیچ فول سایزی نمیتونم بگیرم که تو گوشی آیفون 4 هم جواب بده ؟؟؟؟؟؟؟؟ ولی درست و حسابی باشه ها
سلام.
یک مقایسه آقا سالار انجام داده بودند من اینجا نقل می کنم. بین دو مدل داخل گوشی و یک مدل فول سایز.
دو مدل داخل گوشی IE80 سنهایزر به قیمت 850 هزار تومان و Sony MDR-EX1000 به قیمت 600 هزار تومان و مدل فول سایز Audio-Technica M50 با قیمت حدودی 250 هزار تومان و ایشان ذکر کرده بودند که M50 از دو مدل ذکر شده بهتر عمل می کند.
بنده هم چون صدای M50 و IE80 را شنیده ام این مقایسه را تأیید می کنم . بنابراین در هر رده قیمتی فول سایز ها صدای بهتری دارند (البته خلاف این هم وجود دارد ولی خیلی کم).
درست و حسابی ترین هدفونی که می توانید تهیه کنید M50 می باشد که با آیفون قابل استفاده نیست.
بعد از آن نوبت به HD449 می رسد که شما خودتان باید تست کنید ببینید با آیفون قابل استفاده است یا خیر.
موفق باشید.
CYRUS-72
22-07-2012, 20:58
سلام.
یک مقایسه آقا سالار انجام داده بودند من اینجا نقل می کنم. بین دو مدل داخل گوشی و یک مدل فول سایز.
دو مدل داخل گوشی IE80 سنهایزر به قیمت 850 هزار تومان و Sony MDR-EX1000 به قیمت 600 هزار تومان و مدل فول سایز Audio-Technica M50 با قیمت حدودی 250 هزار تومان و ایشان ذکر کرده بودند که M50 از دو مدل ذکر شده بهتر عمل می کند.
بنده هم چون صدای M50 و IE80 را شنیده ام این مقایسه را تأیید می کنم . بنابراین در هر رده قیمتی فول سایز ها صدای بهتری دارند (البته خلاف این هم وجود دارد ولی خیلی کم).
درست و حسابی ترین هدفونی که می توانید تهیه کنید M50 می باشد که با آیفون قابل استفاده نیست.
بعد از آن نوبت به HD449 می رسد که شما خودتان باید تست کنید ببینید با آیفون قابل استفاده است یا خیر.
موفق باشید.
ببخشید که من زیاد سوال میکنم
اگه از فول سایز ها صرف نظر کنیم بخاطر اینکه با آیفون قابل استفاده نیست
و با توجه به اینکه فقط آهنگ های ایرانی گوش میدمو بیس برام خیلی مهم است و برای گوشی آیفون میخوام بهترین تو گوشی که بهم پیشنهاد میکنید چی هست
ممنون
omidnejat
22-07-2012, 23:16
دوستان همین الان از جمهوری اومدم مدلای k99 و m35 و یه هدفون با مارک clip تست کردم فکر کنم مدلش m250 بود
m35 که اصلا با پلیر درایو نمیشد به زور یه صدایی از توش در میومد و دو مدل دیگه هم صداشون اصلا خوب نبود با پلیر و لی xb500 و xb1000 رو با پلیر تست کردم باید بگم حجم صدا خارق العاده بود و کیفیت هم بالاتر از حد خوب بود ولی وقتی گفتم یکی از اینا رو میخوام گفت هیچ کدوم موجود نیست
حالا یا یکی راهنمایی کنه که سونی رو از کجا میشه گیر اورد یا اینکه یه مدل در حد اینا معرفی کنه زیر 150 برای لو بیس و متال
CYRUS-72
22-07-2012, 23:37
دوستان همین الان از جمهوری اومدم مدلای k99 و m35 و یه هدفون با مارک clip تست کردم فکر کنم مدلش m250 بود
m35 که اصلا با پلیر درایو نمیشد به زور یه صدایی از توش در میومد و دو مدل دیگه هم صداشون اصلا خوب نبود با پلیر و لی xb500 و xb1000 رو با پلیر تست کردم باید بگم حجم صدا خارق العاده بود و کیفیت هم بالاتر از حد خوب بود ولی وقتی گفتم یکی از اینا رو میخوام گفت هیچ کدوم موجود نیست
حالا یا یکی راهنمایی کنه که سونی رو از کجا میشه گیر اورد یا اینکه یه مدل در حد اینا معرفی کنه زیر 150 برای لو بیس و متال
سلام دوست من .ممنون میشم جوابمو بدید
ببخشید شما xb-700 رو هم تست کردید ؟؟؟
این 3 تا xb منظورم xb-500 .700.1000 هست چقدر باهم تفاوت دارن ؟؟؟
قیمتشون رو هم میدونید ؟؟؟؟؟؟
راستی هر 3 تاشون رو آیفون جواب دادن؟؟
vurhorston
23-07-2012, 01:26
کسی در مورد vsonic gr07 نظری نداره؟
salar_221
23-07-2012, 08:16
ببخشید که من زیاد سوال میکنم
اگه از فول سایز ها صرف نظر کنیم بخاطر اینکه با آیفون قابل استفاده نیست
و با توجه به اینکه فقط آهنگ های ایرانی گوش میدمو بیس برام خیلی مهم است و برای گوشی آیفون میخوام بهترین تو گوشی که بهم پیشنهاد میکنید چی هست
ممنون
سلام
بسیار خوب شما میتونین از هدفونهای klipsch مدل s4 یا s5 رو تهیه کنین.هر دو کیفیت خوب و بیس مناسبی دارن که مد نظرتون هست.
موفق باشین
salar_221
23-07-2012, 08:17
سلام
در حال حاظر تمامی نمایندگی های سونی رهجو (فکر کنم 4 تا نمایندگی اونجا داره)در مجتمع پایتخت مدل xb1000 رو موجود دارن که بقیمت بسیار خوبی هم عرضه میکنن.
salar_221
23-07-2012, 08:21
سلام
فعلا که کسی اینجا تست نکرده ولی در تخصص rave-87 عزیز هست که قبلا توضیحات کاملی هم در بارش داده بود و مورد تایید ایشون هم هست.
ولی خوب برای اینکه اطلاعات بیشتری بدست بیارین این بخش ها رو یه مطالعه ای بفرمایین.
موفق باشین
سلام دوستان
من یه هدفون بلوتوث خوب می خوام
بیشتر واسه دیدن فیلم تو pc و گوش دادن به موزیک از طریق ایپاد یعنی قابلیت وصل شدن به کامپیوتر به عنوان هدفون داشته باشه
تا 200 تومن می خوام هزینه کنم
خودم یه دونه هندزفری بلوتوث beats solo hd درجه 2 پیدا کردم به قیمت 170 تومن نظرتون در موردش چیه؟
هدفون بلوتوثی وجود داره که کابل 3.5 هم بخوره؟یعنی هم با سیم هم بدون سیم بشه موزیک گوش داد؟!
چون این هدفون بیتس روش کابل 3.5 هم بود!!
اگه می شه راهنمایی کنید
با تشکر
کسی نیست راهنمایی کنه؟:42:
نظرتون در مورد جبرا halo 2 چیه؟
کلا یه هندزفری بیسیم خوب معرفی کنید که تو ایران هم گیر بیاد هر مدلی باشه فرق نمی کنه ولی اگه از اینایی که پشت سر قرار می گیرن باشه بهتره به اصطلاح می گن بشون خیابونی.
بهترین هندزفری بیسیم بلوتوث هست دیگه درسته؟
با تشکر
قبلاً هم گفتم، اگر کسی بدونه از صدا چی می خواد (سلیقۀ صوتیش ثابت شده باشه) زیر 200 دلار بودجۀ فوق العاده ایی برای خرید هدفون تو گوشی هست
براساس سلایق مختلف، توی این رده هدفون های مطرح اینان:
VSonic GR07 و Future Sonics Atrio MG7 و Fischer Audio DBA-02 mkII و VSonic GR01 و HiFiMan RE262 و Yamaha EPH-100
کل ریویوی این ها روی هم 4 صفحه a4 نمیشه، فکر کنم کسی که می خواد تا 200 دلار پول هدفون بده، این حداقل کاری که باید بکنه
omidnejat
23-07-2012, 19:01
سلام دوست من .ممنون میشم جوابمو بدید
ببخشید شما xb-700 رو هم تست کردید ؟؟؟
این 3 تا xb منظورم xb-500 .700.1000 هست چقدر باهم تفاوت دارن ؟؟؟
قیمتشون رو هم میدونید ؟؟؟؟؟؟
راستی هر 3 تاشون رو آیفون جواب دادن؟؟
700 که موجود نبود ولی 500 و 1000 بودن که اگر به 1000 نمره 10 رو بدم به 500 نمره 9.5 رو میدم اونقدر حجم صدا در کنار کیفیت بالا بود که امکان تفاوت گذاشتن خیلی سخت میشد وقتی ولوم رو تا 100 در 100 بردم حتی با گوشی موبال ارک اس گوشم درد گرفت خیلی محشر بود در کنار راحتی فوق العاده روی سر
omidnejat
23-07-2012, 19:04
کسی نیست راهنمایی کنه؟:42:
نظرتون در مورد جبرا halo 2 چیه؟
کلا یه هندزفری بیسیم خوب معرفی کنید که تو ایران هم گیر بیاد هر مدلی باشه فرق نمی کنه ولی اگه از اینایی که پشت سر قرار می گیرن باشه بهتره به اصطلاح می گن بشون خیابونی.
بهترین هندزفری بیسیم بلوتوث هست دیگه درسته؟
با تشکر
بدترین کیفیت ممکن برای هدفون خیابونی وایرلس هست من خودم مدلای نوکیا رو تست کردم و یه مدل جبرا کیفیت و حجم صدا در حد این ایر 5000 هزار تومنی بود
omidnejat
23-07-2012, 19:06
سلام
در حال حاظر تمامی نمایندگی های سونی رهجو (فکر کنم 4 تا نمایندگی اونجا داره)در مجتمع پایتخت مدل xb1000 رو موجود دارن که بقیمت بسیار خوبی هم عرضه میکنن.
من میخوام توخیابون هم استفاده کنم 1000 خیلی سایزش بزرگه درایوش 70 میلی متریه 500 رو میخوام که هیچ جا نداره
CYRUS-72
23-07-2012, 19:38
700 که موجود نبود ولی 500 و 1000 بودن که اگر به 1000 نمره 10 رو بدم به 500 نمره 9.5 رو میدم اونقدر حجم صدا در کنار کیفیت بالا بود که امکان تفاوت گذاشتن خیلی سخت میشد وقتی ولوم رو تا 100 در 100 بردم حتی با گوشی موبال ارک اس گوشم درد گرفت خیلی محشر بود در کنار راحتی فوق العاده روی سر
من شهرستان هستم از صبح به 100 تا فروشگاه حتی خود ایران رهجو هم زنگ زدم 500 رو نداشتن
دوست عزیز اگر از جایی پیدا کردی که 2 تا داشته باشه به منم یه ندا بده .بدجور دنبالشم
سلام
پیشنهاد برای حرفه ای ها :
با توجه به اینکه من کل تهرانو زیرو رو کردم استند پیدا نکردم تصمیم گرقتم که یکی از دوستان سایت همسایه به درخواست بنده استند با cnc میسازه و گفته تعداد بالا ارزونتر میشه تا 50درصد
از دوستانی که همچین چیزی احتیاج دارن دعوت میشه برا اینکه تو تعداد هزینش واقعا معقول میشه
پیشنهاد من شماره 3 هست که گفتن 5تاش میشه 160 تومن یعنی نفری 32 تومن
ببین فدات شم من این حالت ها میتونم برات درست کنم:
1- استفاده از متریال چوب طبیعی ساخت ترکیه و با CNC برش میخوره که نتیجه 100% مثل همین عکسی میشه که شما گذاشتی و حتی بهتر. اینی که شما گذاشتی تخته لاییه، یعنی چوب لایه لایه ولی چوب طبیعی خیلی مقاوم تر و زیباتر میشه. کار نهایی شاپان+سیلر+کیلر و اگه دوست داشته باشی نیم پلی استر میخوره. روشن بودن و تیره بودن چوب رو میتونی انتخاب کنی. با چوب های زیر میتونم برات انجام بدم:
توجه کن که این حالت گرونترین حالت ممکنه چون متریالش چوب طبیعیه
کاج: 180،000
صنوبر: 220،000
بلوط: 240،000
گردو: 265،000
ساپللی (درختان آمازونی): 300،000
2- استفاده از پلای وود (تخته لایی) و برش با CNC که شبیه همین عکس میشه ولی بصورت لایه لایه میشه. نتیجه دوباره رنگ میشه. هزینه کل حدود 100 تومن میشه
3- استفاده از MDF خام و برش با CNC که نتیجه نهایی چند لایه آستر و رنگ میخوره و یه رنگ یکدست (مشکی، قرمز، سفید یا هر رنگی که بخوای) میخوره. هزینه کلی 55 تومن میشه
یه نکته جالب: تو هر کدوم از روش ها اگه بیشتر از یدونه بخوای، دومی حداقل 50% قیمت دومی تموم میشه! بیشتر بخاطر اینکه کار کلی میشه متریال و برش و ... ارزونتر میشه. مثلا اگه با MDF یدونش میشه 55 تومن، اتگه دوتا بخوای میشه حدود 80 تومن. اگه 5 تا بخوای 160 تومن!
نکته: 5000 تومن هزینه طراحی در اتوکد به تمام هزینه های بالا اضافه میشه
farhad_persona
23-07-2012, 20:07
هدفون برای کامپیوتر میخوام تو مایه های 80 تومن. باس و تفکیک خوب داشته باشه. ممنون
salar_221
23-07-2012, 20:24
هدفون برای کامپیوتر میخوام تو مایه های 80 تومن. باس و تفکیک خوب داشته باشه. ممنون
سلام
pioneer se-m390
هم بیس قوی و هم تفکیک قابل قبول
موفق باشین
vurhorston
24-07-2012, 01:16
قبلاً هم گفتم، اگر کسی بدونه از صدا چی می خواد (سلیقۀ صوتیش ثابت شده باشه) زیر 200 دلار بودجۀ فوق العاده ایی برای خرید هدفون تو گوشی هست
براساس سلایق مختلف، توی این رده هدفون های مطرح اینان:
VSonic GR07 و Future Sonics Atrio MG7 و Fischer Audio DBA-02 mkII و VSonic GR01 و HiFiMan RE262 و Yamaha EPH-100
کل ریویوی این ها روی هم 4 صفحه a4 نمیشه، فکر کنم کسی که می خواد تا 200 دلار پول هدفون بده، این حداقل کاری که باید بکنه
منم تو هد فای خیلی چیزا ازش خوندم حتی یه سری می گفتن صداش واسته راک و متال از Se535 هم بهتره(البته شاید کمک اغراق باشته) ولی خواستم یه هم وطن هم تأیید کنه :D
منم تو هد فای خیلی چیزا ازش خوندم حتی یه سری می گفتن صداش واسته راک و متال از Se535 هم بهتره(البته شاید کمک اغراق باشته) ولی خواستم یه هم وطن هم تأیید کنه :D
هر هدفونی برای ذائقه ایی تأیید میشه
هدفون ها رو به نظر من دقیقاً براساس سبک موسیقی نمیشه تقسیم بندی کرد، بلکه براساس سبک فقط کلیات معلوم میشه؛ اون ذائقۀ فرده که دقیقاً مشخص میکنه چه هدفونی بخره
اینکه مثلاً کسی گفته این هدفون برای سبک راک و متال مناسبه، در اصل منظورش این بوده که برای ذائقۀ ایشون (در سبک راک و متال) مناسب بوده، حال اینکه ممکنه ذائقۀ شما چیز دیگه ایی باشه
به هر حال gr07 یکی از بهترین ها توی ردۀ قیمت خودش و تا 300 دلار هستش
در نهایت، تآیید هموطن چیز خاصی توش نهفتست که من بی خبرم؟ شما لازم نیست برید نظرات هرکسی که در مورد gr07 یا ... اونجا نظر داده رو بخونین، بلکه فقط کافیه معتبر ترین هاشون رو بخونین، لازمۀ اینکار هم اینه که معتبر ترین ها رو بشناسین
توی داخل گوشی ها، معتبر ترین، همون لینکی بود که دادم
در مورد استفاده از ریویوی یک نفر دیگه، حتماً این مطلب رو در نظر داشته باشین:
فقط به مقایسه های هدفون ها دقت کنین، نه واژه هایی که نشون دهندۀ سلیقۀ شخصی نویسندۀ ریویو هستش
مثلاً وقتی یکی بیاد بگه هدفون gr06 گرمه و gr07 مقداری در فرکانس های بالا تیزه؛ این جمله به خودی خود هیچ ارزشی نداره چونکه ممکنه برای ذائقۀ اونفرد اینطوری باشه و برای یک نفر دیگه اصلاً اینطور نباشه
ولی وقتی ljokerl میاد میگه فرکانس های بالای gr07 از eph-100 تیز تره یا gr06 از rezero صداش گرمتره؛ چنین جمله هایی کاملاً ارزشمندن و قابل استفاده
salar_221
24-07-2012, 12:49
هر هدفونی برای ذائقه ایی تأیید میشه
هدفون ها رو به نظر من دقیقاً براساس سبک موسیقی نمیشه تقسیم بندی کرد، بلکه براساس سبک فقط کلیات معلوم میشه؛ اون ذائقۀ فرده که دقیقاً مشخص میکنه چه هدفونی بخره
اینکه مثلاً کسی گفته این هدفون برای سبک راک و متال مناسبه، در اصل منظورش این بوده که برای ذائقۀ ایشون (در سبک راک و متال) مناسب بوده، حال اینکه ممکنه ذائقۀ شما چیز دیگه ایی باشه
سلام
این دقیقا همون منظور من بود که قبلا تو جلسه با هم صحبتش رو کردیم که اینجا بطور خلاصه تویه جمله خیلی خوب خلاصه شده و امیدوارم یعنی بهتره که به این صورت در مورد انتخاب نوع هدفون بهم پیشنهاد بدیم که خیلی خیلی بهتر از انتخاب هدفون بر اساس سبک موسیقی هست.
در نهایت، تآیید هموطن چیز خاصی توش نهفتست که من بی خبرم؟
البته نه فقط یک هموطن بلکه یه متخصص فارسی زبان منظور دوستمون بود که بنظر من سلیقه ای یک هموطن از لحاظ صدایی بیشتر نزدیک هست به سلیقه ای ما تا یک خارجی که اونهم بر میگرده به نوع و سبک موسیقی و صدایی که ما باهاش بزرگ شدیم.
سلام اساتید بزرگوار
یه مشورت کوچولو میخواستم.سالهای سال یه هدفون sony mdr-a10 داشتم که خیلی هم زیبا و خیلی هم راحت و خوش صدا بود تا اینکه الان یه چند روزیه سمت چپش قطع شده و نمیدونم که ایا تعمیر میشه یا نه..انقدر هم ظریفه که جرات نکردم خودم مشغول شم. خلاصه اگر راهی برای تعمییر نیست بفرمایین برم دنبال خرید.یه مدل in ear هم لطفا معرفی کنید حدود 100 تومن گذاشتم کنار..برای اینکه راحتتر راهنمایی بفرمایین هم یه سری نکات رو عرض کنم
بیشتر برای موزیک میخوام و سورس هم اکثرا موبایل و بعض وقت ها هم لپ تاپ ( لپ تاپم dolby certified هست و جاتون خالی بود با اون سونی قبلیه vocal house که گوش میکردم پرواز میکردم)
از مارک beats متنفرم
موسیقی هم اکثرا الکترونیک گوش میدم با ریتم های کند..بیس دوست دارم داشته باشه های هم تا حدودی کاور کنه کافیه.
اون مدل یاماها که دوستان بالاتر گفتند اینجا ها گیر میاد؟
راستی برای خرید هم یه ادرس بفرمایین بسیار ممنون میشم..البته خودم جمهوری به سمت 4راه استانبول رو بیشتر قبول دارم تا پایتخت
در مورد سنهایزر یه نکته ای عرض کنم...2 سال پیش برادرم افتاد دنبال یه فول سایز خریدن و به سنهایزر رسید و از توی سایت خود سن هایزر ادرس یه مغازه توی جمهوری رو پیدا کرد...با هم رفتیم این مغازه که به سمت 4راه باستان بود و از زیر پل حافظ خیلی فاصله داره و هنوزم برجاست.خلاصه توی مغازه که پر بود از تجههزات استودیو چند مدل هدفون هم بود که برادرم HD485 رو انتخاب کرد که اصلا از جعبه و پلمپ و کیفیت ساخت خودش میشد فهمید که ارجیناله شدیدا !! حالا چند روز پیش مرکز موبایل بودم دیدم تو گوشی سنهایزر هست...رفتم بخرم دیدم اسم یه شرکت دیگه (نامداران ؟!! )) روش خورده واینکه جنس پلاستیک ها همه عجیب غریب بود و با اینکه قیمت ها بالا بود ولی به دلم نمیشت که اصل باشه...خلاصه اینو عرض کردم که دوستان اطلاع داشته باشند
salar_221
24-07-2012, 16:52
سلام اساتید بزرگوار
یه مشورت کوچولو میخواستم.سالهای سال یه هدفون sony mdr-a10 داشتم که خیلی هم زیبا و خیلی هم راحت و خوش صدا بود تا اینکه الان یه چند روزیه سمت چپش قطع شده و نمیدونم که ایا تعمیر میشه یا نه..انقدر هم ظریفه که جرات نکردم خودم مشغول شم. خلاصه اگر راهی برای تعمییر نیست بفرمایین برم دنبال خرید.یه مدل in ear هم لطفا معرفی کنید حدود 100 تومن گذاشتم کنار..برای اینکه راحتتر راهنمایی بفرمایین هم یه سری نکات رو عرض کنم
بیشتر برای موزیک میخوام و سورس هم اکثرا موبایل و بعض وقت ها هم لپ تاپ ( لپ تاپم dolby certified هست و جاتون خالی بود با اون سونی قبلیه vocal house که گوش میکردم پرواز میکردم)
از مارک beats متنفرم
موسیقی هم اکثرا الکترونیک گوش میدم با ریتم های کند..بیس دوست دارم داشته باشه های هم تا حدودی کاور کنه کافیه.
اون مدل یاماها که دوستان بالاتر گفتند اینجا ها گیر میاد؟
راستی برای خرید هم یه ادرس بفرمایین بسیار ممنون میشم..البته خودم جمهوری به سمت 4راه استانبول رو بیشتر قبول دارم تا پایتخت
در مورد سنهایزر یه نکته ای عرض کنم...2 سال پیش برادرم افتاد دنبال یه فول سایز خریدن و به سنهایزر رسید و از توی سایت خود سن هایزر ادرس یه مغازه توی جمهوری رو پیدا کرد...با هم رفتیم این مغازه که به سمت 4راه باستان بود و از زیر پل حافظ خیلی فاصله داره و هنوزم برجاست.خلاصه توی مغازه که پر بود از تجههزات استودیو چند مدل هدفون هم بود که برادرم HD485 رو انتخاب کرد که اصلا از جعبه و پلمپ و کیفیت ساخت خودش میشد فهمید که ارجیناله شدیدا !! حالا چند روز پیش مرکز موبایل بودم دیدم تو گوشی سنهایزر هست...رفتم بخرم دیدم اسم یه شرکت دیگه (نامداران ؟!! )) روش خورده واینکه جنس پلاستیک ها همه عجیب غریب بود و با اینکه قیمت ها بالا بود ولی به دلم نمیشت که اصل باشه...خلاصه اینو عرض کردم که دوستان اطلاع داشته باشند
سلام
دوست عزیز نامداران فعلا تنها وارد کننده محصولات اورجینال personal audio قسمت هدفونها هست.تقریبا تمامی محصولات رو هم طبق گارانتی شرکت اصلی گارانتی کرده.اگه از هدفونهای سنهایزر خوشتون میاد میتونین مدل cx300 II که با نوع صدایی که دوست دارین بیشتر تطابق داره و همچنین بودجه و اگه از برندهای دیگه بخواین هدفونهای jays با سلیقه شما همخونی داره.
والا سن هایزره داداشم دست منه برای تنوع هم که شده یه برند دیگه میخواستم.. jays نشندیده بودم تا حالا که البته از بی سوادیمه..نظرتون راجع به کلیپش چیه ؟ sony ex85 چطور ؟ .بازم ممنونم دوستان
salar_221
24-07-2012, 18:09
والا سن هایزره داداشم دست منه برای تنوع هم که شده یه برند دیگه میخواستم.. jays نشندیده بودم تا حالا که البته از بی سوادیمه..نظرتون راجع به کلیپش چیه ؟ sony ex85 چطور ؟ .بازم ممنونم دوستان
klipsch مدل s4 و s5 مناسب با سلیقه شماست ولی کمی بودجه بالایی دارن.
sony هم با توجه به نیاز به بیس خوب سری های xba رو تهیه کنین بهتر هست چون مدلهای ex بیس متوسط رو به ضعیفی دارن.
هدفونهای jays با توجه به صدای گرمشون به احتمال زیاد مورد پسندتون قرار خواهند گرفت
kavehj4488
24-07-2012, 18:40
والا سن هایزره داداشم دست منه برای تنوع هم که شده یه برند دیگه میخواستم.. jays نشندیده بودم تا حالا که البته از بی سوادیمه..نظرتون راجع به کلیپش چیه ؟ sony ex85 چطور ؟ .بازم ممنونم دوستانسلام. محض اطلاع و در تکمیل فرمایشات آقا سالار بدانید که ex85 مید تیز دارد (به خصوص در ولوم بالا) به طوری که خیلی از آهنگ ها را نمی توان گوش داد.موفق باشید.
CYRUS-72
24-07-2012, 21:18
آقا یه نفر جون من بگه من این sony-xb 500 رو از کجا بگیرم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تورو خدا جواب بدید
Aftermach
24-07-2012, 22:42
سلام به همه دوستان.من می خواستم یه هدفون رو گوشی نه خیلی کوچیک نه خیلی بزرگ طوری که گوشو بپوشونه.خیلی از beats studio خوشم اومد ولی تو انجمن دیدم همه مخالفن.الان چی خوبه و از کجا می شه گرفت؟
سلام
پیشنهاد برای حرفه ای ها :
با توجه به اینکه من کل تهرانو زیرو رو کردم استند پیدا نکردم تصمیم گرقتم که یکی از دوستان سایت همسایه به درخواست بنده استند با cnc میسازه و گفته تعداد بالا ارزونتر میشه تا 50درصد
از دوستانی که همچین چیزی احتیاج دارن دعوت میشه برا اینکه تو تعداد هزینش واقعا معقول میشه
پیشنهاد من شماره 3 هست که گفتن 5تاش میشه 160 تومن یعنی نفری 32 تومن
چه استقبال گرمی!!!
منو بگو فکر میکردم همه دنبال استند حرفه این
سلام دوستان عزیز خسته نباشید .
یه هندزفری in-ear می خواستم برای گوشیه htc desire s .
موسیقی زیاد گوش می کنم از همه ی سبک ها ، از سنتی بگیرید تا متال :D:D:D:D
بودجه هم 50 - 60 تومان .
اگر میکروفن هم برای حرف زدن داشته باشه و دگمه های مخصوص موسیقی عالی می شه :D:D:D
در کل تو این رنج قیمت چی پیشنهاد می دید .
و نظرتون راجب این مدل چیه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
dragon2410
25-07-2012, 00:51
دوستان با توجه به اینکه یه دوستی گفت xb500 و xb1000 با آی دیوایس خوب درایو شده به نظر شما با توجه به اینکه این مدل ها extrabass دارن برای استفاده به عنوان هدفون مانیتور مناسب هستند یا نه؟
omidnejat
25-07-2012, 01:51
چه استقبال گرمی!!!
منو بگو فکر میکردم همه دنبال استند حرفه این
من هستم و اگه اطلاعات کاملشو بزاری یکی میخوام
Review مدل PX200-II :
موفق باشید.
من خیلی وقته دنبال هدفون v-jays هستم. اما ظاهرا پیدا نمیشه... شما اطلاع دارید از کجا میشه اونو تهیه کرد؟
بعد از دیدن سایتش منم خوشم اومد ازش بخصوص که استاد هم سفارش کردند. ولی از کجا بخریم بهتره ؟ از سونی هم این گیرم بیاد بر داشتمش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازم ممنونم
من هستم و اگه اطلاعات کاملشو بزاری یکی میخوام
عزیز اگه میشه تو همون تاپیک اون سایت اعلام امادگی کن
ممنون شرایط هم از همون عزیز بپرس چون بحثش اونجاس
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
همین الان از پایتخت اومدم....این قیمت هارو دارم
audiotechnica ckm55 100 T
audiotechnica ck400 88T
senhieser cx300II 100T
Tjays THREE 240T
klipsch S3 90T
panasonic hje300 30T
نظرتون چیه؟
kavehj4488
25-07-2012, 15:49
سلام دوستان عزیز خسته نباشید . یه هندزفری in-ear می خواستم برای گوشیه htc desire s . موسیقی زیاد گوش می کنم از همه ی سبک ها ، از سنتی بگیرید تا متال :D:D:D:Dبودجه هم 50 - 60 تومان . اگر میکروفن هم برای حرف زدن داشته باشه و دگمه های مخصوص موسیقی عالی می شه :D:D:Dدر کل تو این رنج قیمت چی پیشنهاد می دید . و نظرتون راجب این مدل چیه : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]سلام. بهترین انتخاب ها برای شما Creative EP-830 و Panasonic HJE300 هستند. موفق باشید.
دوستان با توجه به اینکه یه دوستی گفت xb500 و xb1000 با آی دیوایس خوب درایو شده به نظر شما با توجه به اینکه این مدل ها extrabass دارن برای استفاده به عنوان هدفون مانیتور مناسب هستند یا نه؟سلام. این مدلها صدای شفافی دارند اما به دلیل بیس قوی برای کاربرد مونیتور چندان مناسب نیستند. از طرفی مثل مونیتور ها صدای انعطاف پذیر ندارند یعنی نمی توان با تغییر فرکانس های صدا صدای هدفون را سرد یا گرم کرد. اما این کار را با هدفونهای مونیتوری که صدای فلت دارند می توان انجام داد.موفق باشید.
dragon2410
25-07-2012, 20:54
.سلام. این مدلها صدای شفافی دارند اما به دلیل بیس قوی برای کاربرد مونیتور چندان مناسب نیستند. از طرفی مثل مونیتور ها صدای انعطاف پذیر ندارند یعنی نمی توان با تغییر فرکانس های صدا صدای هدفون را سرد یا گرم کرد. اما این کار را با هدفونهای مونیتوری که صدای فلت دارند می توان انجام داد.موفق باشید.
پس من چی بگیرم که با آیپد کامل درایو شه؟
سلام. بهترین انتخاب ها برای شما Creative EP-830 و Panasonic HJE300 هستند.
خیلی ممنون دوست عزیز .
حالا بین این دوتا به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم . ؟؟؟؟
Panasonic HJE300 نتونستم توی هیچ سایتی برای خرید پیدا کنم ، اگر سایتی رو برای خرید این محصول می شناسید ممنون می شم معرفی کنید.
راستی نظرتون رو راجب اون مدل فیلیپس که گذاشتم نگفتید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
سلام.من به کیفیت صدا خیلی اهمیت میدم خوب یه هدفون خوب که تو این زمینه از همه بهتره چیه .در ضمن این ویژگی ها هم داشته باشه،دالبی هدفون وحذف نویز به طور کامل.خود من از این نمونه خوشم آمده Beats Studio نظرتون چیه در رابطه با این مدل.البته این مدل تو بازار راحت گیر میاد قیمتش هم 550000 تومن
Nocturne
26-07-2012, 10:31
سلام. یه هدفن خوب تو گوشی میخوام برای موبایلم.
گرون نباشه. قبلا ep630 استفاده میکردم. نسبتا خوب بودش. اینم تو همون قیمت یا یه مقدار بیشتر.
بیشترم به سونی مایلم
:11:
سلام اساتید
از jays هر کدوم رو بگیرم خوبه به نظرتون؟
از بین اینا
(تومن 100 ) cx300II sennheiser
(تومن 100 ) audiotechnica ckmd55
(از 140 به بالا ) jays
کدوم رو پیشنهاد میدین؟ وای من عاشق کابل فلت jays شدم ولی حالا اگرم نبود عیب نداره. audiotechnica خوشگله ..رنگ سیاه با یه تیکه طلاییش رو داشت (که کاش نداشت !! ) پایتخت با اون قیمتی که بالاتر نوشتم.
یه سوال دیگه هم داشتم.به نظرتون فرق بین مثلا پاناسونیک HJE 350 به قیمت 35 تومن با مدل هایی که در پست قبلیم اشاره شد با یه سورسی مثل موبایل انقدر هست که اختلاف قیمت رو جبران کنه؟
سلام.من به کیفیت صدا خیلی اهمیت میدم خوب یه هدفون خوب که تو این زمینه از همه بهتره چیه .در ضمن این ویژگی ها هم داشته باشه،دالبی هدفون وحذف نویز به طور کامل.خود من از این نمونه خوشم آمده Beats Studio نظرتون چیه در رابطه با این مدل.البته این مدل تو بازار راحت گیر میاد قیمتش هم 550000 تومن
این همه بحث تو این فروم کردین اما یه جمع بندی مناسب از مطالب گفته شده تهیه نکردین.خوب شما اول یه پست درباره آشنایی با انواع هدفون ها مدل ها وکارایی هاشون تو فروم قرار بدین تا اون مخاطب که میاد اطلاعاتی درباره هدفون ویا خرید ان بدست بیاره با این همه پست که واقعا تعدادشون زیاد ووقت گیره پشیمون میشه.من که زیاد گشتم اما یه پست که کامل توضیح داده باشه ندیدم اگه شما سراغ دارین به من نشون بدین.خیلی برام مهمه و میخوام تمام مطالب تخصصی درباره هدفون ها بدونم .تو نت هم جایی بهتر از اینجا ندیدم اما متاسفانه تو بخش اول که حدود 800 نا پیج بود تو شعبه دوم حدود 600تا بود که واقعا معقولانه نیست که این همه پیج رو دیدن کرد.
این همه بحث تو این فروم کردین اما یه جمع بندی مناسب از مطالب گفته شده تهیه نکردین.خوب شما اول یه پست درباره آشنایی با انواع هدفون ها مدل ها وکارایی هاشون تو فروم قرار بدین تا اون مخاطب که میاد اطلاعاتی درباره هدفون ویا خرید ان بدست بیاره با این همه پست که واقعا تعدادشون زیاد ووقت گیره پشیمون میشه.من که زیاد گشتم اما یه پست که کامل توضیح داده باشه ندیدم اگه شما سراغ دارین به من نشون بدین.خیلی برام مهمه و میخوام تمام مطالب تخصصی درباره هدفون ها بدونم .تو نت هم جایی بهتر از اینجا ندیدم اما متاسفانه تو بخش اول که حدود 800 نا پیج بود تو شعبه دوم حدود 600تا بود که واقعا معقولانه نیست که این همه پیج رو دیدن کرد.
دوست عزیز معلومه که خیلی خوب نخوندین
salar_221
26-07-2012, 15:49
سلام
بله البته مطالب زیاد هست و کسی که بخواد تخصصی صدا رو با استفاده از هدفون دنبال کنه میبایست اطلاعات کافی در مورد هدفون و معایب و مزایای اون بدست بیاره .قبلا اساتید مطالب کلیدی و مهم رو بصورت خلاصه در بخشهایی از این سایت قرار دادن که دوستان بهتون معرفی کردن برای اینکه چکیده این مطالب رو بصورت خلاصه مرور کنین میتونین از این سایت دیدن کنین.head-fi.ir
salar_221
26-07-2012, 15:53
بله تقلبی و های کپی این هدفون براحتی با انواع قیمتها گیر میاد ولی تهیه اورجینال این هدفونها کار مشکلی هست.قبل از خرید این نمونه سعی کنین در مورد نوع صدا و نکات دقیق تشخیص اصل از بدل اون رو هم مد نظر بگیرین که بعدا دچار مشکل نشین.چون با هزینه این هدفون میتونین هدفونهای بسیار خوب و حرفه ای تهیه کنین که سالهای سال براتون مفید باشه.
بله تقلبی و های کپی این هدفون براحتی با انواع قیمتها گیر میاد ولی تهیه اورجینال این هدفونها کار مشکلی هست.قبل از خرید این نمونه سعی کنین در مورد نوع صدا و نکات دقیق تشخیص اصل از بدل اون رو هم مد نظر بگیرین که بعدا دچار مشکل نشین.چون با هزینه این هدفون میتونین هدفونهای بسیار خوب و حرفه ای تهیه کنین که سالهای سال براتون مفید باشه.
ممنون.خوب برای تهیه اصل این مدل من قیمتش رو تو آمازون وسایت های دیگه هم چک کردم که با توجه به قیمت ارز حول همین قیمته که اگه اصلیش باشه قیمتش همینقدره نه بالاتر نه پایینتر.اما در مورد اصل بودن خود جنس تقلبی از اصلی راحته .اولا که تقلبیش همچین قیمتی نداره ودوما اگه بخوام از نماینگی رسمیش تهیه کنم بنظرم مشکلی پیش نیاد.خوب بااین قیمت شما مدل بهتری ساغ داری که هم با کیفیت باشه هم اصلش راحت گیر بیاد.بازم با تشکر از راهنمایی شما
ممنون.خوب برای تهیه اصل این مدل من قیمتش رو تو آمازون وسایت های دیگه هم چک کردم که با توجه به قیمت ارز حول همین قیمته که اگه اصلیش باشه قیمتش همینقدره نه بالاتر نه پایینتر.اما در مورد اصل بودن خود جنس تقلبی از اصلی راحته .اولا که تقلبیش همچین قیمتی نداره ودوما اگه بخوام از نماینگی رسمیش تهیه کنم بنظرم مشکلی پیش نیاد.خوب بااین قیمت شما مدل بهتری ساغ داری که هم با کیفیت باشه هم اصلش راحت گیر بیاد.بازم با تشکر از راهنمایی شما
CYRUS-72
26-07-2012, 17:32
با سلام آقا هر چی گشتم xb-500 نیست که نیست میگه گشتم نبود نگرد نیست
با توجه به اینکه قیمت xb-1000 400 هزار تومان هست و قیمت M-50 هم همین حوالی
پیشنهاد شما چیه ؟؟؟
ولی یه مزیت بزرگی که xb-1000 داره اینه که با پلیر هم درایو میشه در حالی که m-50 نمیشه
در یکی از سایت های همسایه یه دوستی دارند های کپی این برند beats رو میفروشند که اگر خودشون یه ذره جنسشون خراب بود اصلا نمیگفتند که قلابیه چون های کپی در سطح aaa+ هست ماله ایشون و به هیچ وجه قابل تشخیص نیست.و جالبه که تقریبا همه ی مدل هارو دارند !! و اگر فکر میکنید که فقط ایران اینجوریه بگم که خودم وقتی مالزی بودم در معروفترین پاساژ لوازم کامپیوتر اونجا (لو یات پلازا ) دیوار هایی از بسته های این هدفون میدیدم با یه مشت چینی دور و برش که به اصرار قصد فروش داشتند با قیمت های بسیار پایین که به همین دلیل کلا این مارک برای همیشه از ذهن من خارج شد. بعدشم یه کاری این شرکت کرد که اگر تنها برند هدفون ساز دنیا بود دیگه بنده اصلا هدفون نمیخریدم !!! اونم اینه که عکس این دختره ی زشت رو (جاستین بیبر ) انداخته رو یکی از مدلاش !!!
kavehj4488
26-07-2012, 18:29
پس من چی بگیرم که با آیپد کامل درایو شه؟
سلام. شما می توانید از Sennheiser HD449 استفاده کنید.
موفق باشید.
خیلی ممنون دوست عزیز .
حالا بین این دوتا به نظرتون کدوم یکی رو بگیرم . ؟؟؟؟
Panasonic HJE300 نتونستم توی هیچ سایتی برای خرید پیدا کنم ، اگر سایتی رو برای خرید این محصول می شناسید ممنون می شم معرفی کنید.
راستی نظرتون رو راجب اون مدل فیلیپس که گذاشتم نگفتید : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟؟
سلام.
در کل برند فیلیپس را فراموش کنید چون در هدفونهایش مید تیز و تیس تیس های گوش خراش وجود دارد. من مدلهای SHE8500 و SHE9700 را داشتم ولی هر دو نا امید کننده بودند.
متاسفانه سایتی هم پیدا نکردم که مدل پاناسونیک را برای فروش داشته باشد. مدل پاناسونیک بیس ضعیف تری نسبت به مدل کریتیو دارد و در بقیه موارد تفاوت زیادی مشاهده نمی شود.
موفق باشید.
سلام. یه هدفن خوب تو گوشی میخوام برای موبایلم.
گرون نباشه. قبلا ep630 استفاده میکردم. نسبتا خوب بودش. اینم تو همون قیمت یا یه مقدار بیشتر.
بیشترم به سونی مایلم
:11:
سلام.
اگر از بیس قوی EP-630 خوشتان می آید بهتر است از همان مدل دوباره استفاده کنید. در غیر اینصورت Panasonic HJE300 و Creative EP-830 مناسب هستند.
موفق باشید.
سلام اساتید
از jays هر کدوم رو بگیرم خوبه به نظرتون؟
از بین اینا
(تومن 100 ) cx300II sennheiser
(تومن 100 ) audiotechnica ckmd55
(از 140 به بالا ) jays
کدوم رو پیشنهاد میدین؟ وای من عاشق کابل فلت jays شدم ولی حالا اگرم نبود عیب نداره. audiotechnica خوشگله ..رنگ سیاه با یه تیکه طلاییش رو داشت (که کاش نداشت !! ) پایتخت با اون قیمتی که بالاتر نوشتم.
یه سوال دیگه هم داشتم.به نظرتون فرق بین مثلا پاناسونیک HJE 350 به قیمت 35 تومن با مدل هایی که در پست قبلیم اشاره شد با یه سورسی مثل موبایل انقدر هست که اختلاف قیمت رو جبران کنه؟
سلام.
من از Jays فقط مدل T-Jays Three را تست کرده ام که قیمتش حدود 250 هزار تومان است و به بودجه شما نمی خورد.
مدل سنهایزری که معرفی کردید یکی از بدترین مدل های این برند به شمار می رود و اصلا" خبری از امضای صوتی و جنس صدای مهروف این برند در این مدل به چشم نمی خورد. بیس آن قوی و مید آن خیلی ضعیف و هارشی می باشد.
مدل Audio-Technica بهترین مدلی است که معرفی کردید. بیس آن نسبتا" قوی و مید آن هم خوب ولی در ولوم بالا تیز و های آن هم ضعیف و دارای Roll-Off می باشد که در این قیمت اصلا" عجیب نیست.
راستی مدل Klipsch S5 دیگر پیدا نمی شود؟ اگر بتوانید آن را پیدا کنید بسیار پیشنهاد می شود.
یک کاربر آماتور شاید به راحتی تفاوت صدای HJE350 و ATH-CKM55 را درک نکند اما مهم ترین تفاوت در این مدل ها گرم تر شدن صدا و بهتر شدن پخش جرئیات می باشد.
موفق باشید.
Nocturne
26-07-2012, 18:41
Creative EP-830 مناسب هستند.ببخشید این با ep-830A فرقش چیه؟
از سایت چاره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود ep-830 گویا 85 تومنه!
salar_221
26-07-2012, 18:55
سلام
بله بهتر از کیفیت بیتس ها میتونین محصولات audio technica مثل مدل m50 که بیس تقریبا برابر ولی کنترل شده و نصف قیمت studio هست رو تهیه کنین.
salar_221
26-07-2012, 19:01
با سلام آقا هر چی گشتم xb-500 نیست که نیست میگه گشتم نبود نگرد نیست
با توجه به اینکه قیمت xb-1000 400 هزار تومان هست و قیمت M-50 هم همین حوالی
پیشنهاد شما چیه ؟؟؟
ولی یه مزیت بزرگی که xb-1000 داره اینه که با پلیر هم درایو میشه در حالی که m-50 نمیشه
البته بیس m50 با سری های xb قابل مقایسه نیست.درایو xb1000 طراحی شده مخصوص برای بیس و با درایو 70mm بیس بسیار قوی تولید میکنه که اگه بخواین معادل اون از محصولات audio technica نام ببرین باید مدل ad700 رو مثال بزنین که تقریبا اندازه xb1000 قوی هست.و البته که با پلیر پرتابل هم میتونه درایو بشه(ولی نه کامل)
CYRUS-72
26-07-2012, 19:13
البته بیس m50 با سری های xb قابل مقایسه نیست.درایو xb1000 طراحی شده مخصوص برای بیس و با درایو 70mm بیس بسیار قوی تولید میکنه که اگه بخواین معادل اون از محصولات audio technica نام ببرین باید مدل ad700 رو مثال بزنین که تقریبا اندازه xb1000 قوی هست.و البته که با پلیر پرتابل هم میتونه درایو بشه(ولی نه کامل)
آقا سالار جواب منو ندادید ؟؟؟
پیشنهاد شما از بین این دو چیه؟؟؟؟
kavehj4488
26-07-2012, 19:25
ببخشید این با ep-830A فرقش چیه؟
از سایت چاره: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خود ep-830 گویا 85 تومنه!
سلام.
این مدل دارای میکروفون است و پسوند A یعنی این مدل برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است.
هدفون های کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید (آواژنگ، رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
موفق باشید.
کاوه جان سر سنهایزر cx300 خوب نجاتم دادی سرش گیر کرده بودم . یه فامیل پیدا شده داره از المان میاد..ببینم میتونم بندازم گردنش برام سونی xb بیاره یا نه ...اگر نشه به ترتیب میرم سراغ اینا
klipsch s5
klipsch s4
audio technica ckmd55
panasonic hje350
خبرشو میدم...بازم ممنون از همه واقعا کمک کردین..
Nocturne
26-07-2012, 20:17
سلام.
این مدل دارای میکروفون است و پسوند A یعنی این مدل برای دستگاه های اندرویدی ساخته شده است.
هدفون های کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید (آواژنگ، رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
موفق باشید.
ئه پس چرا ارزون تره انقدر؟!
ضمنا تو مشخصاتش نزده میکروفون
ئه پس چرا ارزون تره انقدر؟!
ضمنا تو مشخصاتش نزده میکروفون
چون فیک هستش ( گارانتی آواژنگ ) دومی که گارانتی شاب هستش اصله ... [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salar_221
26-07-2012, 21:01
آقا سالار جواب منو ندادید ؟؟؟
پیشنهاد شما از بین این دو چیه؟؟؟؟
البته كه sony xb1000.
لطفا چند تا هدفون 5.1 کاناله خوب تا قیمت 70 تومن واسه بازی پیشنهاد بدید
اگر عکسش هم بزارید ممنون میشم
اگر کسی جای خوب میشناسه که جنس اصل میفروشه لطفا پخ کنه
این جنسای بازار همه تقلبی شدن
dragon2410
27-07-2012, 03:26
سلام. شما می توانید از Sennheiser HD449 استفاده کنید.
موفق باشید.
این مانیتور هستش؟
قیمتش؟
کاملا دریوا میشه با پلیرها؟
ممنون
تصمیم به خرید ep830 گرفتم..برای گوش دادن موسیقی که به مک بوکم وصل کنم، بهترین گزینه همینه؟ از خریدش پشیمون نمیشم؟! بیشتر کیفیت عمرش برام مهمه که ماندگاری داشته باشه
بعد از کجا بگیرم که اصل و ارجینال باشه ، بهترین گارانتی رو کی داره..اتگه نخواستید تبلیغ بشه پیغام خصوصی بزنید ممنون
alishadabmehr
27-07-2012, 12:30
دوستان سلام.بنده یه ath-sj11 از نمایندگیش گرفتم اول که از جعبش درآوردم عین اسباب بازی بود با خودم گفتم 90 تا به چی دادم آخه. هدبند پلاستیکی که زیاد تعریفی نداره از پلاستیک ولی خوب کاملا انعطاف پذیره.پد خوبی داره که اصلا به گوش فشار نمیاره و وزن خیلی کمی هم داره . تاا اینجا سورپرایزی نداشتم تا اینکه هدفون رو روی گوشم میزارم و یه ترک پلی میکنم و شگفت زده میشم واقعا صدای گرم بیس عمیق و پانچی و مید خیلی خوب و های خوب و جالبه سانداستیج هم کاملا در این هدفون احساس میشه.برای دوستانی که سبکهای هیپ هاپ تکنو و الکترونیک گوش میدن توصیه میشه و کلاسیک و نیوایج و...توصیه نمیشه.
سلام.
در کل برند فیلیپس را فراموش کنید چون در هدفونهایش مید تیز و تیس تیس های گوش خراش وجود دارد. من مدلهای SHE8500 و SHE9700 را داشتم ولی هر دو نا امید کننده بودند.
متاسفانه سایتی هم پیدا نکردم که مدل پاناسونیک را برای فروش داشته باشد. مدل پاناسونیک بیس ضعیف تری نسبت به مدل کریتیو دارد و در بقیه موارد تفاوت زیادی مشاهده نمی شود.
موفق باشید.
دوست عزیز ، بسیار ممنون از توجه شما و وقتی که میزارید.
من بیشتر اوقات وقتی که دوچرخه سواری می کنم به موسیقی هم گوش می کنم ، و در خیلی از موارد گوشی زنگ می خوره که باید جواب بدم و حرف بزنم.
برای همین برام مهم که هندز فری دارای میکروفن هم باشه که بتونه باهاش حرف هم بزنم .
آیا این مدل کریتیو ep 830 که گفتید این قابلیت رو داره.
اگر نداره ممنون می شم یه مدل خوب معرفی کنید که این قابلیت رو داشته باشه. in- ear باشه و بودجه هم 50 - 60 تومان.
باز هم ممنون از لطفتون
دادش گلم مبارکت باشه .اولش رو که خوندم نگرانت شدم ولی اخرش خوب بود !! حالا یه قیمت و ادرس هم بده که درس بشه برای ایندگان بدونن چی به چیه !!
کورش بزرگ
27-07-2012, 18:13
با درود
دوستان من تازه تو این انجمن عضو شدم.می خواستم یک هدفون خوب تا سقف 100 - 150 هزار تومن بگیرم بی سیم و سیم دار بودنشم مهم نیست فقط می خوام بیس خوبی داشته باشه و رو گوش راحت باشه. و در ضمن چون بیشتر می خوام بیرون از خونه استفادش کنم زیاد بزرگ نباشه ولی اگر کیفیت خوب بود بزرگی مهم نیست ولی ترجیحا بزرگ نباشه. من خودم این مدل فیلیپس رو در نظر دارم.SHC8525. اگر شما مدل بهتر و کوچکتری رو در نظر دارید بگید اگر رو خودش دکمه کنترل صدا و آهنگ داشته باشه که عالیه فقط لطفا زودتر جواب بدید.خیلی ممنون.
HaLLeLuJaH1993
27-07-2012, 22:33
سلام به همه دوستان. اول از همه اوووووه ماي گااااد. عجب جاي تووپيه. اين همه استاد و اين همه بحث حرفه اي يجا نديده بودم. دمه همه استادا گرم با راهنمايياي خوبو کاملشون. سرتونو درد نيارم بنده ساکن اصفهانم مدتيه قصد خريد يه هدفون آن اير رو دارم قبلا از اين اير استفاده ميکردم. خلاصه بگم دنبال هدفوني نسبتا کوچيک هستم براي مصارف خارج از منزل و چرخ سواري. پليرمم ايپاد نانو اه سبکايي که گوش ميدم بيشتر الکترونيک ترنس راک متال و... اول قصد خريد SOLO HD رو داشتم ولي الان کاملا نظرم نسبت به بیتس عوض شده. دو روزه نشستم پستای قبلیرو میخونم که نخوام مزاحم شم ولی چیزی زیاد دستگیرم نشد. مدلایی که تو نظرمه
k518 - k403 - k404 - k450 - Q460 - SENN PM X90 - SENN PX90 - SENN PX 200 IIi - SENN PX 100 II - AIAIAI TMA .
حالا اساتید اگه میشه یه کمکی بکنن بگن چی واسه کاره من مناسبه کیفیت و ظاهر و قدرت و راحتی استفاده بیرون از منزل. قیمتم دیگه بالا 200 نشه پایین ترم شد که چه بهتر. اگه به غیر از اینا مدلی هس پیشنهاد بدین تا در آخر یکی انتخاب کنم ببینم همینجا اصفهان گیر میارم اگه نبود یه روز میام تهران مهمونتون. بازم تشکر از این همه زحمتی که میکشین.:20:
dragon2410
28-07-2012, 03:23
داستان این هدفون های sync چی هستش؟ که 50سنت تو کلیپاش ازش استفاده میکنه؟ چجوریاس این؟
از کجا میتونم برا سنهایزر اچ دی 280 پرو هاردکیس بگیرم
کورش بزرگ
28-07-2012, 12:32
کسی نبود؟خواهشا راهنمایی کنید:41:
salar_221
28-07-2012, 12:42
کسی نبود؟خواهشا راهنمایی کنید:41:
سلام
با کمی افزایش بودجه میتونین مدل بسیار خوب sennheiser px200II رو تهیه کنین با انتظاراتتون بیشترین همخونی رو داره.
salar_221
28-07-2012, 12:45
سلام به همه دوستان. اول از همه اوووووه ماي گااااد. عجب جاي تووپيه. اين همه استاد و اين همه بحث حرفه اي يجا نديده بودم. دمه همه استادا گرم با راهنمايياي خوبو کاملشون. سرتونو درد نيارم بنده ساکن اصفهانم مدتيه قصد خريد يه هدفون آن اير رو دارم قبلا از اين اير استفاده ميکردم. خلاصه بگم دنبال هدفوني نسبتا کوچيک هستم براي مصارف خارج از منزل و چرخ سواري. پليرمم ايپاد نانو اه سبکايي که گوش ميدم بيشتر الکترونيک ترنس راک متال و... اول قصد خريد SOLO HD رو داشتم ولي الان کاملا نظرم نسبت به بیتس عوض شده. دو روزه نشستم پستای قبلیرو میخونم که نخوام مزاحم شم ولی چیزی زیاد دستگیرم نشد. مدلایی که تو نظرمه
k518 - k403 - k404 - k450 - Q460 - SENN PM X90 - SENN PX90 - SENN PX 200 IIi - SENN PX 100 II - AIAIAI TMA .
حالا اساتید اگه میشه یه کمکی بکنن بگن چی واسه کاره من مناسبه کیفیت و ظاهر و قدرت و راحتی استفاده بیرون از منزل. قیمتم دیگه بالا 200 نشه پایین ترم شد که چه بهتر. اگه به غیر از اینا مدلی هس پیشنهاد بدین تا در آخر یکی انتخاب کنم ببینم همینجا اصفهان گیر میارم اگه نبود یه روز میام تهران مهمونتون. بازم تشکر از این همه زحمتی که میکشین.:20:
سلام
بنظر من بیشترین همخونی با انتظارات شما px200 میتونه داشته باشه و البته با کمی افزایش بودجه sennheiser hd 25.
موفق باشین
LoveLIfe
28-07-2012, 12:46
تا 100 تومان چی پیشنهاد می دیدید ! ؟ برای موبایل می خوام
کورش بزرگ
28-07-2012, 13:28
نبووووووووووووود؟
کورش بزرگ
28-07-2012, 13:32
سلام
با کمی افزایش بودجه میتونین مدل بسیار خوب sennheiser px200II رو تهیه کنین با انتظاراتتون بیشترین همخونی رو داره.
ممنون از جوابتون ولی این مدل خیلی گرونه یک چیز ارزون تر و البته با ظاهر قشنگ تر سراغ ندارید؟همونی که تو پستم گفتم چجوریه؟
منم میگم px200 II
از لحاظ سایز تو مایه های Solo hd یه.
ایزولاسیون عالی داره + کیفیت خیلی خوب
یکی تو فروم بغلی داره 170 میده (شاید کمترم بده) از آلمان خریده
خواستی آدرسشو پخ کنم
kavehj4488
28-07-2012, 19:25
این مانیتور هستش؟
قیمتش؟
کاملا دریوا میشه با پلیرها؟
ممنون
سلام.
قیمتش 300 هزار تومان است. کاملا" مونیتور نیست ولی برای کاربرد مونیتور قابل استفاده است. با پلیر هم 90% درایو می شود.
موفق باشید.
تصمیم به خرید ep830 گرفتم..برای گوش دادن موسیقی که به مک بوکم وصل کنم، بهترین گزینه همینه؟ از خریدش پشیمون نمیشم؟! بیشتر کیفیت عمرش برام مهمه که ماندگاری داشته باشه
بعد از کجا بگیرم که اصل و ارجینال باشه ، بهترین گارانتی رو کی داره..اتگه نخواستید تبلیغ بشه پیغام خصوصی بزنید ممنون
سلام.
از خرید این مدل پشیمان نمی شوید. البته Panasonic HJE350 هم مدل خوبی است ولی بیس ضعیف تری نسبت به این مدل دارد.
کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.(آواژنگ و رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
موفق باشید.
دوست عزیز ، بسیار ممنون از توجه شما و وقتی که میزارید.
من بیشتر اوقات وقتی که دوچرخه سواری می کنم به موسیقی هم گوش می کنم ، و در خیلی از موارد گوشی زنگ می خوره که باید جواب بدم و حرف بزنم.
برای همین برام مهم که هندز فری دارای میکروفن هم باشه که بتونه باهاش حرف هم بزنم .
آیا این مدل کریتیو ep 830 که گفتید این قابلیت رو داره.
اگر نداره ممنون می شم یه مدل خوب معرفی کنید که این قابلیت رو داشته باشه. in- ear باشه و بودجه هم 50 - 60 تومان.
باز هم ممنون از لطفتون
سلام.
اگر میکروفون برای شما ضروری است همین مدل را خریداری کنید. فقط هم با گارانتی شاب.
موفق باشید.
با درود
دوستان من تازه تو این انجمن عضو شدم.می خواستم یک هدفون خوب تا سقف 100 - 150 هزار تومن بگیرم بی سیم و سیم دار بودنشم مهم نیست فقط می خوام بیس خوبی داشته باشه و رو گوش راحت باشه. و در ضمن چون بیشتر می خوام بیرون از خونه استفادش کنم زیاد بزرگ نباشه ولی اگر کیفیت خوب بود بزرگی مهم نیست ولی ترجیحا بزرگ نباشه. من خودم این مدل فیلیپس رو در نظر دارم.SHC8525. اگر شما مدل بهتر و کوچکتری رو در نظر دارید بگید اگر رو خودش دکمه کنترل صدا و آهنگ داشته باشه که عالیه فقط لطفا زودتر جواب بدید.خیلی ممنون.
سلام.
برند فیلیپس فقط روی ظاهر مدل هایش تاکید دارد و در پارامتر های صوتی زیاد موفق عمل نمی کند (بر خلاف دنیای اسپیکر ها). در ضمن قیمت مدل هایش هم نسبت به کیفیت آنها بالا است.
شما می توانید از مدلهای زیر استفاده کنید:
AKG K518
AKG K404
AKG Q460
AKG K450
Sennheiser PX100-II (این مدل زیاد در حذف صدای محیط خوب عمل نمی کند.)
البته مدل PX200-II که دوستان پیشنهاد دادند از همه این مدلها بهتر است.
موفق باشید.
کورش بزرگ
28-07-2012, 20:51
سلام.
قیمتش 300 هزار تومان است. کاملا" مونیتور نیست ولی برای کاربرد مونیتور قابل استفاده است. با پلیر هم 90% درایو می شود.
موفق باشید.
سلام.
از خرید این مدل پشیمان نمی شوید. البته Panasonic HJE350 هم مدل خوبی است ولی بیس ضعیف تری نسبت به این مدل دارد.
کریتیو را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.(آواژنگ و رایان بدر و... تایید نمی شوند.)
موفق باشید.
سلام.
اگر میکروفون برای شما ضروری است همین مدل را خریداری کنید. فقط هم با گارانتی شاب.
موفق باشید.
سلام.
برند فیلیپس فقط روی ظاهر مدل هایش تاکید دارد و در پارامتر های صوتی زیاد موفق عمل نمی کند (بر خلاف دنیای اسپیکر ها). در ضمن قیمت مدل هایش هم نسبت به کیفیت آنها بالا است.
AKG K518
AKG K404
AKG Q460
AKG K450
موفق باشید.
خیلی ممنون.
سلام.
موفق باشید.
.
خیلی ممنون دوست عزیز.
پس با این اوصاف مدل creative ep 830 داری میکروفن هست و با اون می تونم با گوشی حرف هم بزنم .
فقط اگر لطف کنید و یک سایت معتبر برای خرید به بنده معرفی کنید خیلی ممنون می شم .
digikala موجود داشت به قیمت 34000 تومان ولی گارانتی آواژنگ بود.
سایت دیگری به نام rahavardema نیز موجود داشت به قیمت 51000 که با هزینه ی حمل و نقل 80000 می شد.
حالا دلیل این تفاوت قیمت فاحش چیه ؟؟
اونایی که گارانتی آواژنگ دارند بدل هستند و کیفیت کمتری دارند ؟؟!!
لطفا چند تا هدفون 5.1 کاناله خوب تا قیمت 70 تومن واسه بازی پیشنهاد بدید
اگر عکسش هم بزارید ممنون میشم
اگر کسی جای خوب میشناسه که جنس اصل میفروشه لطفا پخ کنه
این جنسای بازار همه تقلبی شدن
یکی هم جواب منو بده
این Pioneer SE-M390 قیمتش چنده؟برای گیم خوبه؟
kavehj4488
29-07-2012, 10:19
یکی هم جواب منو بده
این Pioneer SE-M390 قیمتش چنده؟برای گیم خوبه؟
سلام.
ببخشید پست شما را ندیدم. این مدل برای گیم مناسب است و قیمتی حدود 85 هزار تومان دارد. البته مدل های AKG K44 و K77 (کمی گران تر) هم مناسب هستند.
ویرایش: در تاپیک زیر یکی از کاربران مدل SE-M390 را بررسی کرده است:
موفق باشید.
خیلی ممنون دوست عزیز.
پس با این اوصاف مدل creative ep 830 داری میکروفن هست و با اون می تونم با گوشی حرف هم بزنم .
فقط اگر لطف کنید و یک سایت معتبر برای خرید به بنده معرفی کنید خیلی ممنون می شم .
digikala موجود داشت به قیمت 34000 تومان ولی گارانتی آواژنگ بود.
سایت دیگری به نام rahavardema نیز موجود داشت به قیمت 51000 که با هزینه ی حمل و نقل 80000 می شد.
حالا دلیل این تفاوت قیمت فاحش چیه ؟؟
اونایی که گارانتی آواژنگ دارند بدل هستند و کیفیت کمتری دارند ؟؟!!
سلام. من در مورد سایت های اینترنتی اطلاعات ندارم. دلیل این اختلاف قیمت هم زیاد بودن مدل های تقلبی است. در مورد گارانتی آواژنگ مطلب زیر را بخوانید:
موفق باشید.
از کجا میتونم برا سنهایزر اچ دی 280 پرو هاردکیس بگیرم
کمک.........
سلام.
ببخشید پست شما را ندیدم. این مدل برای گیم مناسب است و قیمتی حدود 85 هزار تومان دارد. البته مدل های AKG K44 و K77 (کمی گران تر) هم مناسب هستند.
ویرایش: در تاپیک زیر یکی از کاربران مدل SE-M390 را بررسی کرده است:
موفق باشید.
خیلی ممنون
من این Pioneer SE-M390 رو با چه گارانتی بگیرم که اصلی باشه ؟
جسارت میکنم ببخشید می پرم وسط حرف استید !! حمید جان پایونییر یک گارانتی بیشتر نداره و فکر کنم اونم راستین هستش که مغازه ی خود اقای راستین دقیقا زیر پل حافظ سر چهار راه جمهوری هستش که خودم امروز اونجا بودم دیدم همه ی مدل هارو هم دارند . حالا میرسیم به بحث خودم...دوستان هدفون تو گوشی میخواین بخرین تا الان تو تهران بهترین جا پایتخته چون جمهوری فقط چند مدل مشکوک creative اونم تو دخمه های علاادین و panasonic تو نمایندگیش فقط بود.که البته من رفته بودم پاناسونیک رو بگیرم که از قیافش خوشم نیومد خیلی کوچولو موچولو و بی حال بود..hje350 رو عرض میکنم..قیمت هم41 بود. گیری کردم بابا درگیر شدم با خودم!! از یه طرف می خوام یه چیز خوب بگیرم که حالا خیلی هم گرون نباشه از یه طرف میگم نکنه بگیرم بعد پشیمون شم که کاش بیشتر پول گذاشته بودم. دیگه خسته هم شدم از تحقیق کردن وقت زیادی گذاشتم الکی پای این موضوع.حالا باز خوبه اینجا هست دوستان دست هم رو میگیرن وگرنه که تا الان پول رو ریخته بودم دور
ama.lord
29-07-2012, 21:36
سلام
خوبین؟خواهش میکنم.ولی اینجا فعلا فقط دوتا استاد داره با ایدی های rezaomido و rave-87 بقیه فقط اطلاعات این دو استاد رو به دیگران میرسونن.
در مورد هدفونهای داخل گوشی که در تخصص rave-87 هست ولی من یک لیست بهترینهای دنیا از نظر صدا معرفی میکنم برای اطمینان هم شده نظر ایشون رو هم بپرسین عالی هست.
فقط بازه قیمتی که گفتین با واحد دلار بود یا تومان؟
در مورد استفاده موقع حرکت و ورزش هم هدفونهایی که معرفی میشه داخل گوشی هستن که اگه سری مناسب انتخاب بشه مشکلی بوجود نخواهد اومد.
مدلهای معرفی شده جزو بهترینهایی هستن که منتقدین نقدهای بسیار خوبی در بارشون داشتن. ولی چون تستشون نکردم رتبه بندی کمی برای من مشکل هست چون صدای هدفونها گرم و سرد هستن و انتخاب بین این دو سلیقه ای هست بنابراین رده بندی نمیکنم فعلا.
alclair refrence =499$
clear tune monitor =350$
j phonic k2 sp =400$
westone 4 =449$
hifiman re272=249$
acs t15=230$
ortofon e-q5=288$
ortofon e-q7=3o20$
fisher audio dba /brainwave b2=160$
visonic gr01=183$
sennheiser ie8 =400$
jvc ha-fx t90 =135$
yamaha eph100=150$
sony ex600=132$
phonac audio opfe II=169$
vsonic gr07=179$
fischer audio dba-02 II=178$
hifiman re262 =149$
shure se535 =410$
westone 3=350$
etymotic er-4s =249$
westone2=239$
monster miles davis=270$
audio technica ckm99=99$
تمامی قیمتها حدودی هستن و بعضا پایینترین قیمت رو از amazon انتخاب کردم.
به نام خدا/سلام ،شما برای من استاد هستید،و واین گفته دور از واقعیت نیست،حال شما خوبه?
متاسفانه بنا به دلایلی دیگر امکان خرید از آمازون را ندارم و از لیست بالا فقط مدل های سنهایزر زو میتونم تهیه کنم،که واقعا قیمت های بالایی دارند،از این بابت و به خاطر وقتی که برای تهیه لیست گذاشتید خیلی متاسفم،فقط یک درخواست دیگه از شما دارم،با توجه به شرایط فقط امکان خرید از سایت چاره،رو دارم که تمام مدل های سنهایزر بعلاوه چند مدل akg رو موجود داره،اگر ممکنه یک هدست مناسب داخل یا بیرون گوشی تا ۴۰۰ هزار تومان از این سایت برای من انتخاب کنید،از هدست های این سایت دو مدل akg k518 dj رو چک کردم که فوق العاده بود و مدل sennheiser hd25 orginall که با کمال تعجب زیاد خوشم نیومد ،البته هردو رو با گوشیمs3 چک کردم،من خودم دو مدل akg 518dj و sennheiser px 360bt رو پسندیدم،ولی شما حرف آخر رو باید بزنید،واقعا به خاطر زمانی که میذارید متشکرم.
البته bose ie2 و چند مدل از audio technica هم هست ،اگر با گشتن در سایت مشکل دارید بگید یه ۱۰ تاشون رو با علم ناقص خودم بهتون بگم که یکیشون رو انتخاب کنید،البته اگر شهرستان نبودم میتونستم از. جاهای دیگه هم خرید کنم ولی چه کنیم.
در مورد نوع استفاده،برای موزیک هست ،دوست دارم صدای مید رو خوب پخش کنه و یا آلاتی مثل سنتور،بیس متوسط و نه زیاد،یا علی.
لطفا یکی این سوال منو جواب بده.من ورژن اصلی آهنگ داخلی یا خارجی با فرمت هایی مثل FLAC ازکجا پیدا کنم.تو سایت ها همه با فرمت mp3 آهنگ ها رو میزارن.خوب وقتی یه هدفون حرفه ای داشته باشی باید با آنگ اصلی گوش کنی والا با mp3 که سرت کلا رفته.مثلا از چه سایت هایی این آهنگ ها رو دانلود کنم
لطفا یکی این سوال منو جواب بده.من ورژن اصلی آهنگ داخلی یا خارجی با فرمت هایی مثل FLAC ازکجا پیدا کنم.تو سایت ها همه با فرمت mp3 آهنگ ها رو میزارن.خوب وقتی یه هدفون حرفه ای داشته باشی باید با آنگ اصلی گوش کنی والا با mp3 که سرت کلا رفته.مثلا از چه سایت هایی این آهنگ ها رو دانلود کنم
desimoos
30-07-2012, 02:24
سلام
من یه هدفن اُور ایر میخواستم، ممنون میشم راهنماییم کنید
پلیرم cowon i10 هست. البته زیاد هم پیش میاد که با لبتاب آهنگ گوش کنم
از همه سبک هم آهنگ گوش میکنم، از سنتیِ شهرام ناظری بگیر تا راکِ کویین و پاپِ تیلور سوییفت:27:
البته تــــــــقریـــــــباً پاپ بیشتر گوش میکنم
در ضمن الان شرایطم طوری هست که مجبورم موقع فیلم دیدن هم ازش استفاده کنم، ولی ایشالا از 1 ماه دیگه این استفادم کمتر میشه
خودم الان مد نظرم sennheiser hd215 هست، ولی خُب نمیدونم به کارم میاد یا نه
نمیخوام زیاد سنگین باشه تا هر از گاهی بشه بیرون از خونه هم ازش استفاده کرد
هزینه هم تا حدود 190 تومن میتونم خرج کنم
ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان:11:
کورش بزرگ
30-07-2012, 14:59
سلام.
موفق باشید.
سلام.
موفق باشید.
سلام.
موفق باشید.
سلام.
AKG K518
AKG K404
AKG Q460
AKG K450
موفق باشید.
ببخشید دوباره مزاحم شدم.به نظرشما نوکیا چطوره؟سونی چی؟
HaLLeLuJaH1993
30-07-2012, 15:48
سلام به اساتید....
دوستان مدل px 200-II رو قیمت گرفتم از نامداران گفت 199 بعثت سنهایزرم گفت 100!!!!!!!! مگه میشه؟ به نظر شما چیکار کنم؟ البته بعثت گفت ده پونزده روز دیگه بار برامون میاد اگه میخاین یه پول پیشی بدین تا براتون بفرستیم. درضمن مشکلی نداره با پست بفرستن اصفهان؟ یا خودم برم تهران خرید کنم؟
HaLLeLuJaH1993
30-07-2012, 15:55
سلام به اساتید....
دوستان مدل px 200-II رو قیمت گرفتم از نامداران گفت 199 بعثت سنهایزرم گفت 100!!!!!!!! مگه میشه؟ به نظر شما چیکار کنم؟ البته بعثت گفت ده پونزده روز دیگه بار برامون میاد اگه میخاین یه پول پیشی بدین تا براتون بفرستیم. درضمن مشکلی نداره با پست بفرستن اصفهان؟ یا خودم برم تهران خرید کنم؟
HaLLeLuJaH1993
30-07-2012, 17:00
سلام به اساتید....
salar_221
30-07-2012, 19:25
به نام خدا/سلام ،شما برای من استاد هستید،و واین گفته دور از واقعیت نیست،حال شما خوبه?
متاسفانه بنا به دلایلی دیگر امکان خرید از آمازون را ندارم و از لیست بالا فقط مدل های سنهایزر زو میتونم تهیه کنم،که واقعا قیمت های بالایی دارند،از این بابت و به خاطر وقتی که برای تهیه لیست گذاشتید خیلی متاسفم،فقط یک درخواست دیگه از شما دارم،با توجه به شرایط فقط امکان خرید از سایت چاره،رو دارم که تمام مدل های سنهایزر بعلاوه چند مدل akg رو موجود داره،اگر ممکنه یک هدست مناسب داخل یا بیرون گوشی تا ۴۰۰ هزار تومان از این سایت برای من انتخاب کنید،از هدست های این سایت دو مدل akg k518 dj رو چک کردم که فوق العاده بود و مدل sennheiser hd25 orginall که با کمال تعجب زیاد خوشم نیومد ،البته هردو رو با گوشیمs3 چک کردم،من خودم دو مدل akg 518dj و sennheiser px 360bt رو پسندیدم،ولی شما حرف آخر رو باید بزنید،واقعا به خاطر زمانی که میذارید متشکرم.
البته bose ie2 و چند مدل از audio technica هم هست ،اگر با گشتن در سایت مشکل دارید بگید یه ۱۰ تاشون رو با علم ناقص خودم بهتون بگم که یکیشون رو انتخاب کنید،البته اگر شهرستان نبودم میتونستم از. جاهای دیگه هم خرید کنم ولی چه کنیم.
در مورد نوع استفاده،برای موزیک هست ،دوست دارم صدای مید رو خوب پخش کنه و یا آلاتی مثل سنتور،بیس متوسط و نه زیاد،یا علی.
سلام
خواهش میکنم.
اشکالی نداره اتفاقا داخل ایران هم هدفونهای خوبی میشه تهیه کرد والبته بیشترشونم با گارانتی عرضه میشن که دلیل بر اورجینال بودن هدفون هست.
در مورد تست دو هدفونی که عنوان کردین متاسفانه سورس پلیرتون ضعیف بوده برای تست که به این صورت نمیشه رو صدای هدفون قضاوت کرد البته نوع صدا ی هدفون صلیقه ای هست و اکثرا این اتفاقات رخ میده ولی در کل شما در مرحله اول باید بطور جدی انتخاب کنین که چه نوع هدفونی میخواین ؟فول سایز یا داخل گوشی؟و بعد از این مرحله نوبت موضوع بسیار مهم جنس صدای سرد و گرم میرسه که به کدوم نوع علاقه دارین.بعد از این انتخابها میشه یه هدفون خوب که بیشتر از ارزش قیمتیش بیارزه بهتون معرفی کرد که بتونین از خریدتون نهایت استفاده و لذت رو ببرین.
فعلا با حوصله با توجه به کاربردتون تصمیم نهایی رو بگیرین من در خدمتتون هستم.
ama.lord
30-07-2012, 22:46
سلام
خواهش میکنم.
اشکالی نداره اتفاقا داخل ایران هم هدفونهای خوبی میشه تهیه کرد والبته بیشترشونم با گارانتی عرضه میشن که دلیل بر اورجینال بودن هدفون هست.
در مورد تست دو هدفونی که عنوان کردین متاسفانه سورس پلیرتون ضعیف بوده برای تست که به این صورت نمیشه رو صدای هدفون قضاوت کرد البته نوع صدا ی هدفون صلیقه ای هست و اکثرا این اتفاقات رخ میده ولی در کل شما در مرحله اول باید بطور جدی انتخاب کنین که چه نوع هدفونی میخواین ؟فول سایز یا داخل گوشی؟و بعد از این مرحله نوبت موضوع بسیار مهم جنس صدای سرد و گرم میرسه که به کدوم نوع علاقه دارین.بعد از این انتخابها میشه یه هدفون خوب که بیشتر از ارزش قیمتیش بیارزه بهتون معرفی کرد که بتونین از خریدتون نهایت استفاده و لذت رو ببرین.
فعلا با حوصله با توجه به کاربردتون تصمیم نهایی رو بگیرین من در خدمتتون هستم.
به نام خدا/سلام،حال شما خوبه? در مورد فول سایز ،فکر میکنم اگر مورد انتخابی شما طوری باشه که با گوشیه من و بدون نیاز به آمپلی فایر تا حد قابل قبولی درایو بشه خیلی خوبه ،اگر نه که همون داخل گوشی هم خوبه،تا حد امکان هم طوری باشه که روی گوش راحت جا بگیره که اگر شد برای ورزش هم استفاده کنم ولی این مورد آخر خیلی مهم نیست،صدای سرد رو هم بیشتر دوست دارم ،بودجه من هم همون حدود ۴۰۰ هزار تومان است،در مورد سنهایزر ie7 وie8 هم یه توضیحی بدید که گوشی من میتونه این موارد رو درایو کنه و چه قدر فرق با مدل های زیر ۴۰۰ هزار تومان داخل گوشی دارن،لطفا مابقی سوال های پست قبل هم پاسخ بدید، در مورد سورس هم فکر نکنم دوست داشته باشم چند دستگاه مختلف داشته باشم،ولی حد اکثرش اینه که از لپ تاپ hp pavilion که اسپیکر خودش هم بیتسه استفاده کنم و یا دو سه ماه دیگه یه پلیر بگیرم که برای اون هم از شما مشاوره میگیرم،خواهش میکنم طوری جواب بدید که از این سرگردانی در بیام و بعد از خوندن پیام شما برم و هدست رو سفارش بدم،خیلی از شما ممنونم بابت این مدت که با جواب های دو پهلوم اذیتتون کردم،یا علی.
star Walker
31-07-2012, 06:06
سلام دوستان , من نظرم عوض شد ، تصمیم گرفتم یه هدفون حرفه ای تر بگیرم ... ، الان قصد دارم یه هدفون 300 - 400 یا یه مقدار بیشتر بگیرم ...
راستش یکی از آشنایان داره میره دبی ، میخوام بش بگم واسم بگیره ...
استفاده هامم همونطور که قبلاً گفتم : فیلم ، بازی ، موسیقیه
بعد میخوام که هدفون تمام گوشم رو بگیره
صدای بیرون داخل نیاد
هدفون راحتی هم باشه و بشه ساعت ها روی گوش باقی بمونه ...
زیاد هم برام مهم نیست هدست باشه یا هدفون ، من به میکروفون جدا اعتقاد دارم ...
ترجیحاً هم میخوام بی سیم باشه ، چون سیم خیلی دست و پا گیر هستش ... ، حالا نمیدونم بی سیماش بهتره یا با سیماش ؟! از نظر کیفیت صدا فرقی ندارن ؟!
و چون کارت صدام هم آنبرد هست میخوام که هدفونه کارت صدای داخلی داشته باشه ... ، آیا همچین هدفونی وجود داره ؟! آیا بدون گذاشتن کارت صدای جداگانه میتونم از نهایت کیفیت صدای هدفون استفاده کنم ؟!
بعدش Beats ها چطورن ؟! Beats بهتره یا Sennheiser ؟!
نظرتون درباره ی HD 598 و PC 333D dolby 7.1 چیه ؟!
لطفاً راهنمایی بفرمایید
با تشکر
من خودم معمولا با استفاده از advanced search google سایت های storage رو میگردم.
salar_221
31-07-2012, 11:41
به نام خدا/سلام،حال شما خوبه? در مورد فول سایز ،فکر میکنم اگر مورد انتخابی شما طوری باشه که با گوشیه من و بدون نیاز به آمپلی فایر تا حد قابل قبولی درایو بشه خیلی خوبه ،اگر نه که همون داخل گوشی هم خوبه،تا حد امکان هم طوری باشه که روی گوش راحت جا بگیره که اگر شد برای ورزش هم استفاده کنم ولی این مورد آخر خیلی مهم نیست،صدای سرد رو هم بیشتر دوست دارم ،بودجه من هم همون حدود ۴۰۰ هزار تومان است،در مورد سنهایزر ie7 وie8 هم یه توضیحی بدید که گوشی من میتونه این موارد رو درایو کنه و چه قدر فرق با مدل های زیر ۴۰۰ هزار تومان داخل گوشی دارن،لطفا مابقی سوال های پست قبل هم پاسخ بدید، در مورد سورس هم فکر نکنم دوست داشته باشم چند دستگاه مختلف داشته باشم،ولی حد اکثرش اینه که از لپ تاپ hp pavilion که اسپیکر خودش هم بیتسه استفاده کنم و یا دو سه ماه دیگه یه پلیر بگیرم که برای اون هم از شما مشاوره میگیرم،خواهش میکنم طوری جواب بدید که از این سرگردانی در بیام و بعد از خوندن پیام شما برم و هدست رو سفارش بدم،خیلی از شما ممنونم بابت این مدت که با جواب های دو پهلوم اذیتتون کردم،یا علی.
سلام
بله ممنون .شما خوب هستین؟
متاسفانه هدفون فول سایز که با پلیرتون بدون امپ درایو بشه پیدا کردنش کمی مشکل هست مگر ایر پد ها (مثل sennheiser px200II) بنابراین میرسیم به داخل گوشی ها.
در مورد داخل گوشی ها که تقریبا همشون با پلیرهای پرتابل (حتی با گوشی ها ی موبایل) بطور کامل یا در حد قابل قبول درایو میشن و نیازی به امپ نیست بنابراین از این لحاظ مشکلی نیست ولی نکته اصلی که خیلی هم مهم هست نوع صدای هدفون هست که نباید در موردش اشتباه بشه.
اکثر هدفونهای داخل گوشی موجود در بازار همگی دارای صدای گرم هستن (دلیلش هم برمیگرده به نوع سلیقه اکثریت مصرف کننده و کشش کنونی بازار )که انتخاب هدفون مناسب با صدای سرد رو با توجه به نوع ذائقه ما خیلی مشکل میکنه و از طرفی مشکلی که بوجود میاد ارزش ریالی این نوع هدفونها با توجه به نیاز و کاربرد ما گاهی به چند برابر میرسه که واقعا نیازی به هزینه کردن این مبالغ نیست(یعنی هدفونهایی که بواقع صدای سرد و خوبی دارن گاها قیمتهای بالایی دارن که مختص کارهای حرفه ای طراحی شدن که برای ما که بعنوان سرگرمی میخوایم ازشون استفاده کنیم شاید فرقی با هدفونهای مناسب و ارزون قیمت نداشته باشن و فقط مبالغ اضافی هست که پرداخت خواهیم کرد)
بنظر من در این مرحله و با توجه به کاربردتون و سورس پلیر مورد نظر تون نیازی به هزینه این مبلغ نیست و شما براحتی با نصف این مبلغ هدفون خوب و مورد علاقتون رو میتونین تهیه کنین و مطمعنا به اندازه همون هدفون 400 هزار تومانی براتون بازده خواهد داشت.بعنوان مثال یکی از هدفونهای خوبی که اگه بتونین پیدا کنین و صدای بسیار خوبی داره sony ex600 هست که بنظر من مثل پرچمدار هدفونهای سونی مدل ex1000 صدای فوق العاده ای داره و برای یک اماتور تشخیص تمایز بین این دو هدفون تقریبا امکان پذیر نیست در صورتی که تفاوت قیمت 3 برابر با هم دارن.این یکی از بهترین پیشنهادات میتونه باشه.و مورد بعدی میتونه هدفون akg k370 که براحتی قابل تهیه هست با گارانتی اواسان عرضه میشه .فعلا در مورد این دو مدل یه تحقیقی انجام بدین اگه مورد پسند واقع نشد مدلهای دیگه موجود در بازار رو استعلام بگیرم خدمتتون عرض میکنم.
در مورد هدفونهای داخل گوشی سنهایزر که عنوان کردین هر دو مدل صدای گرمی دارن و فکر نکنم با ذائقه شما همخونی داشته باشن هر چند هدفونهای خوش صدایی هستن و البته گرون قیمت. ولی مدل ie7 میتونه از کاندیدهای بعدی باشه بشرطی که نوع صدای این هدفون مورد پسنددتون باشه.
سلام به اساتید....
بنده در پست های قبل هم راجع به بعثت حرف زدم.به نظر من کاملا تایید میشن با توجه به خرید قبلی که ازشون داشتم بعدشم نمایندگی اصلی که تو سایت خود سنهایزر ذکر شدند بعثت هست.در ضمن اون زمانی که اینها تو کار سنهایزر بودند کمتر کسی اسمش رو شنیده بود نه مثل الان که داره جا میوفته ودر اون زمان هم خبری از جنس های قلابی یا به قول خودشون -های کپی- نبود تو بازار.حتی یادمه بار اول که ie8 دیدم اونجا بود با قیمت وحشتناکه 400 تومن که دود از کلم بلند شد..هر چند الان 800 تومن شده !.حالا اینکه حضوری یا پستی خرید کنید رو نمیدونم ولی اینو میدونم که هدفون فقط بخش کوچیکی از کارشون هست و تخصصی به امور استودیو ها و ضبط صدا فعالیت دارن. در مورد خودم هم عرض کنم رفتم برای خرید به پایتخت و به صورت اتفاقی یک creative ep630 اصلی گارانتی شاب خریدم و عجیب از انتخابم خوشحال شدم...کیفیت و بیس ها بسیار بسیار دوست داشتنی هست و اونقدر قوی هست که میدونم بالاترش رو گوشهام نمی تونن تشخیص بدن ! کاملا برای من مناسب هستند.خیلی ممنون از اینکه اسم هدفون در اینجا برده شد و من اشنا شدم باهاش.فقط هواستون باشه که هم قلابیش هست که اصلا گارانتی نداره هم با گارانتی اواژنگ قلابی.اینجایی که من ازش خریدم ep830 قلابی و بدون گارانتی هم داشت که توی یه بسته ی مقوایی بود . قیمت هایی هم که جدیدا دارم رو هم میگم به دردتون خورد شاید..راستی من نمیدونستم نمایندگی اصلیش سر کوچمونه !! این همه راه الکی تا پایتخت رفتم در حالی که شعبه فروش گارانتی شاب در چیذر هستش که مغازه ی خیلی بزرگ هست و کلی جنس های مختلف داره!! از پایتخت خریدم 30 تومن نمیدونم چیذر چند میده حالا! ولی واقعا نسبت به قیمتش میارزه.
klipsch s3 80 T
panasonic hje350 39T
klipsch s5i 140T
audio technica ckm55 100T
مخلص همتون هم هستم رفقای گل
دوستان یه نکته ای که به نظرم اومده به چشم یه خریدار اماتور رو خدمتتون عرض کنم
گفتم که یه ep630 creative تازگی خریدم و قبلش هم یه senheisser hd 485 داشتم. میدونم که هر کدوم اصلا ربطی بهم ندارند و مقایسه مسخره ای خواهد بود ولی اگر فقط قصدتون با موبایل یا پلیر اهنگ گوش کردنه باید بگم که هدفونهای بزرگ رو گوشی اصلا بدرد اینکار نمیخورن.من الان هر دورو به گوشی که میزنم صدای کوچیکه بسیار دلنشین تر از بزرگه هستش..بعد هم نمیشه باه بزرگ ها راحت دراز کشید و خوابید و اهنگ گوش کرد واز همه مهمتر اصلا صداشون درست حسابی در نمیاد .من الان این سنهایزر رو به ضبط خونمون هم که وصل میکنم یا باید انقدر صدای ضبط رو بالا ببرم تا یه چیزی بشنوم ( به همون اندازه هم نویز اضافه میشه متاسفانه ) یا اینکه باز هم اون صدایی که باید رو در نمیاره .تازه سیستم خونمون در رده ی های فای جا داره از این معمولیا بود دیگه خدا میدونه چی میشد.حتی تا مدتها فکر میکردم توان این هدفون در همین حد هست تا اینکه یه بار یه اتفاقی افتاد و من داشتم باهاش فیلم میدیدم و تقریبا داشت خوابم میبرد از صدای کم !! یه لحظه یه صدای انفجار اومد توی فیلم که چون صدای قوی ای داشت هدفون به شدت خوب صدا داد ...باورتون نمیشه انگار تا حالا قطع بوده و یهو روشن شده ...باورم نمیشد این هدفون این طور صدا بده و حتی یادمه از رو گوشم برش داشتم ببینم خونمون بود منفجر شد یا ماشین تو فیلم ! برای همین فهمیدم ایراد کار اینه که دستگاهی که بتونم این هد فون رو درایو کنم ندارم...رفتم یه های فای فروشی نرسیده به سید خندادن توی سهروردی و ازش راهنمایی خواستم.صاحب مغازه که خیلی محترم و خوش اخلاق هست بهم گفت برای استفاده توی خونه بهترین کار استفاده از یه pre amp اون هم از نوع لامپ هست.که ارزونترین مدل با مارک vincent حدودا 800 تومن قیمت داشت وعجب رخی ای هم داشت انصافا !!! خلاصه اینو میخوام بگم که هدفون بزرگ رو گوشی خریدن تازه اول راه هست و بعدش باید دنبال یه امپ هم بگردین براش.
از دوستان هم خواهش دارم به این بهانه اگر امپی برای استفاده ی خونگی میشناسن معرفی کنن .
ممنون از همگی
دوستان یه نکته ای که به نظرم اومده به چشم یه خریدار اماتور رو خدمتتون عرض کنم
گفتم که یه ep630 creative تازگی خریدم و قبلش هم یه senheisser hd 485 داشتم. میدونم که هر کدوم اصلا ربطی بهم ندارند و مقایسه مسخره ای خواهد بود ولی اگر فقط قصدتون با موبایل یا پلیر اهنگ گوش کردنه باید بگم که هدفونهای بزرگ رو گوشی اصلا بدرد اینکار نمیخورن.من الان هر دورو به گوشی که میزنم صدای کوچیکه بسیار دلنشین تر از بزرگه هستش..بعد هم نمیشه باه بزرگ ها راحت دراز کشید و خوابید و اهنگ گوش کرد واز همه مهمتر اصلا صداشون درست حسابی در نمیاد .من الان این سنهایزر رو به ضبط خونمون هم که وصل میکنم یا باید انقدر صدای ضبط رو بالا ببرم تا یه چیزی بشنوم ( به همون اندازه هم نویز اضافه میشه متاسفانه ) یا اینکه باز هم اون صدایی که باید رو در نمیاره .تازه سیستم خونمون در رده ی های فای جا داره از این معمولیا بود دیگه خدا میدونه چی میشد.حتی تا مدتها فکر میکردم توان این هدفون در همین حد هست تا اینکه یه بار یه اتفاقی افتاد و من داشتم باهاش فیلم میدیدم و تقریبا داشت خوابم میبرد از صدای کم !! یه لحظه یه صدای انفجار اومد توی فیلم که چون صدای قوی ای داشت هدفون به شدت خوب صدا داد ...باورتون نمیشه انگار تا حالا قطع بوده و یهو روشن شده ...باورم نمیشد این هدفون این طور صدا بده و حتی یادمه از رو گوشم برش داشتم ببینم خونمون بود منفجر شد یا ماشین تو فیلم ! برای همین فهمیدم ایراد کار اینه که دستگاهی که بتونم این هد فون رو درایو کنم ندارم...رفتم یه های فای فروشی نرسیده به سید خندادن توی سهروردی و ازش راهنمایی خواستم.صاحب مغازه که خیلی محترم و خوش اخلاق هست بهم گفت برای استفاده توی خونه بهترین کار استفاده از یه pre amp اون هم از نوع لامپ هست.که ارزونترین مدل با مارک vincent حدودا 800 تومن قیمت داشت وعجب رخی ای هم داشت انصافا !!! خلاصه اینو میخوام بگم که هدفون بزرگ رو گوشی خریدن تازه اول راه هست و بعدش باید دنبال یه امپ هم بگردین براش.
از دوستان هم خواهش دارم به این بهانه اگر امپی برای استفاده ی خونگی میشناسن معرفی کنن .
ممنون از همگی
ali3250i
31-07-2012, 13:34
سلام بر همگی
دوستان کسی سایتی میشناسه t-jays بفروشه؟
من شیراز هستم اینجا گیرم نیومد :(
اگه سایتی نیست >
از تهران کسی هست برام بخره پست کنه ؟ کارمزدشم محفوظه
با تشکر
ama.lord
31-07-2012, 18:05
سلام
متاسفانه هدفون فول سایز که با پلیرتون بدون امپ درایو بشه پیدا کردنش کمی مشکل هست مگر ایر پد ها (مثل sennheiser px200II) بنابراین میرسیم به داخل گوشی ها.
در مورد داخل گوشی ها که تقریبا همشون با پلیرهای پرتابل (حتی با گوشی ها ی موبایل) بطور کامل یا در حد قابل قبول درایو میشن و نیازی به امپ نیست بنابراین از این لحاظ مشکلی نیست ولی نکته اصلی که خیلی هم مهم هست نوع صدای هدفون هست که نباید در موردش اشتباه بشه.
اکثر هدفونهای داخل گوشی موجود در بازار همگی دارای صدای گرم هستن (دلیلش هم برمیگرده به نوع سلیقه اکثریت مصرف کننده و کشش کنونی بازار )که انتخاب هدفون مناسب با صدای سرد رو با توجه به نوع ذائقه ما خیلی مشکل میکنه و از طرفی مشکلی که بوجود میاد ارزش ریالی این نوع هدفونها با توجه به نیاز و کاربرد ما گاهی به چند برابر میرسه که واقعا نیازی به هزینه کردن این مبالغ نیست(یعنی هدفونهایی که بواقع صدای سرد و خوبی دارن گاها قیمتهای بالایی دارن که مختص کارهای حرفه ای طراحی شدن که برای ما که بعنوان سرگرمی میخوایم ازشون استفاده کنیم شاید فرقی با هدفونهای مناسب و ارزون قیمت نداشته باشن و فقط مبالغ اضافی هست که پرداخت خواهیم کرد)
بنظر من در این مرحله و با توجه به کاربردتون و سورس پلیر مورد نظر تون نیازی به هزینه این مبلغ نیست و شما براحتی با نصف این مبلغ هدفون خوب و مورد علاقتون رو میتونین تهیه کنین و مطمعنا به اندازه همون هدفون 400 هزار تومانی براتون بازده خواهد داشت.بعنوان مثال یکی از هدفونهای خوبی که اگه بتونین پیدا کنین و صدای بسیار خوبی داره sony ex600 هست که بنظر من مثل پرچمدار هدفونهای سونی مدل ex1000 صدای فوق العاده ای داره و برای یک اماتور تشخیص تمایز بین این دو هدفون تقریبا امکان پذیر نیست در صورتی که تفاوت قیمت 3 برابر با هم دارن.این یکی از بهترین پیشنهادات میتونه باشه.و مورد بعدی میتونه هدفون akg k370 که براحتی قابل تهیه هست با گارانتی اواسان عرضه میشه .فعلا در مورد این دو مدل یه تحقیقی انجام بدین اگه مورد پسند واقع نشد مدلهای دیگه موجود در بازار رو استعلام بگیرم خدمتتون عرض میکنم.
در مورد هدفونهای داخل گوشی سنهایزر که عنوان کردین هر دو مدل صدای گرمی دارن و فکر نکنم با ذائقه شما همخونی داشته باشن هر چند هدفونهای خوش صدایی هستن و البته گرون قیمت. ولی مدل ie7 میتونه از کاندیدهای بعدی باشه بشرطی که نوع صدای این هدفون مورد پسنددتون باشه.
به نام خدا /سلام،من واقعا از کمکهای این مدت از شما سپاسگزارم ،من مدل sony ex600 رو پسندیدم،فقط نمیدونم از کجا تهیه کنم?اگر شما و یا یکی از دوستان از حدود قیمت و جایی که این مدل رو دارن به من خبر بدید خیلی ممنون میشم.
فقط این مدل سونی در مقایسه با sennheiser px 200ll و akg k518dj چه طور هست هرچند اگر همون مدل سونی رو پیدا کنم که شکی در انتخابم ندارم،چون پیشنهاد شماست.
به عنوان آخرین سوال آیا داخل گوشی ها هم نیاز به دوره burn in دارند ،اگر دارن برای این مدل سونی چه قدر است?
این پست رو زمانی ویرایش میکنم که رفتم نمایندگی سونی ،این طور گفتن که انگار نمایندگی سونی این مدل رو در کل وارد ایران نکرده ولی مدل sony ex1000 روموجود داشت 599 هزار تومن بود،البته ex600,رو با قیمت ۴۸۵هزار تومان پیدا کردم که واقعا قیمت ظالمانه ای است،البته نظرتون رو درباره ی این قیمت بگید،ولی من فکر میکنم مدل ex1000 که 340$ هست و ۵۹۹ هزار تومان ،و با گارانتی،بیشتر ارزش داره،یا علی.
دوستان یکی از دوستان چنین سوالی پرسیدن از بنده ، ممنون میشم راهنمایی کنید
در کل فرق این هدفون های کوچولو که توی گوش جا میشه ( هدفونهای موبایل ) با این هدفون های بزرگ که روی گوش رو میگیره چیه؟ چرا در این دو مدل و سایز ساخته میشه؟ صدای کدوم بهتره؟
کورش بزرگ
31-07-2012, 20:13
ببخشید هدفونای سونی و نوکیا برای موبایل چطوره؟(روی گوش)
musketeer
31-07-2012, 20:27
سلام
سلام عزیز
خواستم بپرسم شما جایی ex600 سراغ دارید؟ ممنون میشم اگه معرفی کنید :42:
ama.lord
31-07-2012, 21:38
سلام عزیز
به نام خدا/سلام دوست عزیز من هم به دنبال این مدل هستم اگر جایی پیدا کردید با یه پست به من هم خبر بدید ،متقابلا هم این کار رو خواهم کرد،آبادان رفتم فقط مدل sony ex 1000 رو داشت که 599 هزار تومان بود.البته سایت آلدیجیتال میتونه با قیمت ۴۸۵ هزار تومان تهیه کنه که کمی قیمت بالاست ولی اگر ۲ تا بگیریم شاید کمی ارزون تر بده،نظر خودتون رو بگید تا با سایت صحبت کنم.در مورد پول هم طرف من و شما سایت هست که هر کدوم جداگانه پول رو به سایت پرداخت میکنیم و بعد از حدود یک ماه جنس رو درب منزل تحویل میگیریم،یا علی.
star Walker
01-08-2012, 01:11
سلام دوستان , من نظرم عوض شد ، تصمیم گرفتم یه هدفون حرفه ای تر بگیرم ... ، الان قصد دارم یه هدفون 300 - 400 یا یه مقدار بیشتر بگیرم ...
راستش یکی از آشنایان داره میره دبی ، میخوام بش بگم واسم بگیره ...
استفاده هامم همونطور که قبلاً گفتم : فیلم ، بازی ، موسیقیه
بعد میخوام که هدفون تمام گوشم رو بگیره
صدای بیرون داخل نیاد
هدفون راحتی هم باشه و بشه ساعت ها روی گوش باقی بمونه ...
زیاد هم برام مهم نیست هدست باشه یا هدفون ، من به میکروفون جدا اعتقاد دارم ...
ترجیحاً هم میخوام بی سیم باشه ، چون سیم خیلی دست و پا گیر هستش ... ، حالا نمیدونم بی سیماش بهتره یا با سیماش ؟! از نظر کیفیت صدا فرقی ندارن ؟!
و چون کارت صدام هم آنبرد هست میخوام که هدفونه کارت صدای داخلی داشته باشه ... ، آیا همچین هدفونی وجود داره ؟! آیا بدون گذاشتن کارت صدای جداگانه میتونم از نهایت کیفیت صدای هدفون استفاده کنم ؟!
بعدش Beats ها چطورن ؟! Beats بهتره یا Sennheiser ؟!
نظرتون درباره ی HD 598 و PC 333D dolby 7.1 چیه ؟!
لطفاً راهنمایی بفرمایید
با تشکر
دوستان جواب من رو نمیدید ؟!
omidnejat
01-08-2012, 01:53
سنهایزر hd202 چطور هدفونیه برای استفاده با پلیر
ama.lord
01-08-2012, 02:02
دوستان جواب من رو نمیدید ؟!
به نام خدا/سلام دوست عزیز،شما اگر ۷ صفحه آخر مکالمات رو مطالعه کنید جواب تمامی سوالات شما وجود داره مخصوصا در مکالمات بین من و آقا سالار.
فقط در مورد انتخاب نهایی sony ex600 بوده که با سیم هست ولی من یک کار جالب کردم.یک پلیر بلوتوث ۵۰ هزار تومنی گوشی x10 داشتم که سوکت ۳.۵ میلیمتری میخورد که میتونم به جای خرج هزینه های بالا هدست جدیدم رو به این پلیر وصل میکنم و با گوشیم پیر میکنم.
موفق باشی.
star Walker
01-08-2012, 04:18
سلام دوست من ، ولی ظاهراً شما مدل داخل گوشی میخواید بگیرید ! ولی من هدفون فول سایز میخوام ...
و همچنین میخوام که بی سیم باشه !
ama.lord
01-08-2012, 04:36
سلام دوست من ، ولی ظاهراً شما مدل داخل گوشی میخواید بگیرید ! ولی من هدفون فول سایز میخوام ...
و همچنین میخوام که بی سیم باشه !
به نام خدا/سلام دوست من ،میشه وسیله ای که با اون آهنگ گوش میگیرید رو به من بگید،سورس پلیر رو عرض میکنم.
و باید بگم اگر هدستی 100 دلار باشه کافیه یه اسم بی سیم روش بیاد تا بشه ۱۸۰$ ،حالا غیر از این که بلوتوث باعث کاهش کیفیت صدا میشه و معمولا از اون به عنوان یک مورد حرفه ای یاد نمیشه.
البته میتونید به مواردی مثل sennheiser px360 bt با قیمت ۴۷۵ هزار تومان هم فکر کنید که علاوه بر حالت بلوتوث ،با سیم هم میشه استفاده کرد.
البته باز هم میگم که اگر شما صفحات آخر رو نگاه کنید جواب اکثر سوالات خودتون رو از پست های مفید آقا سالار بدست میارید.یا علی.
ببخشید که سوالم مبتدیانس:31:
ولی فرق بین هدفون-هدست-ایرفون-هندزفری تو چیه؟
از کجا میتونم برا سنهایزر اچ دی 280 پرو یا کلا برا فول سایز هاردکیس بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D1%26asc%3D27%26meid%3D1014563523701303377%26pid%3 D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26
Dark Soul
01-08-2012, 12:19
ببخشید که سوالم مبتدیانس:31:
ولی فرق بین هدفون-هدست-ایرفون-هندزفری تو چیه؟
salar_221
01-08-2012, 14:01
به نام خدا /سلام،من واقعا از کمکهای این مدت از شما سپاسگزارم ،من مدل sony ex600 رو پسندیدم،فقط نمیدونم از کجا تهیه کنم?اگر شما و یا یکی از دوستان از حدود قیمت و جایی که این مدل رو دارن به من خبر بدید خیلی ممنون میشم.
فقط این مدل سونی در مقایسه با sennheiser px 200ll و akg k518dj چه طور هست هرچند اگر همون مدل سونی رو پیدا کنم که شکی در انتخابم ندارم،چون پیشنهاد شماست.
به عنوان آخرین سوال آیا داخل گوشی ها هم نیاز به دوره burn in دارند ،اگر دارن برای این مدل سونی چه قدر است?
این پست رو زمانی ویرایش میکنم که رفتم نمایندگی سونی ،این طور گفتن که انگار نمایندگی سونی این مدل رو در کل وارد ایران نکرده ولی مدل sony ex1000 روموجود داشت 599 هزار تومن بود،البته ex600,رو با قیمت ۴۸۵هزار تومان پیدا کردم که واقعا قیمت ظالمانه ای است،البته نظرتون رو درباره ی این قیمت بگید،ولی من فکر میکنم مدل ex1000 که 340$ هست و ۵۹۹ هزار تومان ،و با گارانتی،بیشتر ارزش داره،یا علی.
سلام
خواهش ميكنم وظيفمه
Ex600 رو نميشه براحتي با px200 يا k518 مقايسه كرد چون اختلاف بينشون خيلي زياد هست ولي اگه بين اين دو هدفون بخواين انتخاب كنين بدون در نظر گرفتن نوع دو هدفون فقط از لحاظ صدا حتما انتخاب با px200 خواهد بود(k518 صدايي متفاوت از دو هدفون ذكر شده داره)
در مورد burn in بله نياز داره ولي زمانش بستگي به شخص استفاده كننده داره و اينكه چقدر قدرت تشخيص جزييات صدا رو داشته باشه.
قيمت ex600 تا جايي كه تو سايتهاي خارجي ديدم از ١٧٠ تا ١٩٠ دلار متفاوت بود كه با احتساب دلار ٢٠٠٠ قيمت معقولش حداكثر حدود ٤٠٠ قابل قبول خواهد بود در غير اين صورت طبق فرمايش شما تهيه ex1000 عاقلانه تر خواهد بود .در صورتي كه وارد شدن به اين قضيه در اين شرايط صلاح نيست و ميشه انتخابهاي بهتر و مناسب تري انجام داد مثل px200 II
salar_221
01-08-2012, 14:07
سلام عزیز
سلام
خوب هستين؟ متاسفانه اخيرا نه ولي قبلا پايتخت طبقه همكف ديده بودم و جديدا هم دوستان با مبلغ بالاي ٤٨٠ روييت كردن .
star Walker
01-08-2012, 14:10
به نام خدا/سلام دوست من ،میشه وسیله ای که با اون آهنگ گوش میگیرید رو به من بگید،سورس پلیر رو عرض میکنم.
و باید بگم اگر هدستی 100 دلار باشه کافیه یه اسم بی سیم روش بیاد تا بشه ۱۸۰$ ،حالا غیر از این که بلوتوث باعث کاهش کیفیت صدا میشه و معمولا از اون به عنوان یک مورد حرفه ای یاد نمیشه.
البته میتونید به مواردی مثل sennheiser px360 bt با قیمت ۴۷۵ هزار تومان هم فکر کنید که علاوه بر حالت بلوتوث ،با سیم هم میشه استفاده کرد.
البته باز هم میگم که اگر شما صفحات آخر رو نگاه کنید جواب اکثر سوالات خودتون رو از پست های مفید آقا سالار بدست میارید.یا علی.
من بیشتر از کامپیوتر استفاده میکنم ، ولی به آیپد و تلویزیون هم میخوام وصل کنم و شاید به موبایل هم وصل کنم . فقط میخوام ببینم آیا مدلی وجود داره که کارت صدای داخلی داشته باشه یا نه !؟
مدل RS 160 رو هم خوشم اومده که شما میگید بی سیم خوب نیست ...
ama.lord
01-08-2012, 14:38
من بیشتر از کامپیوتر استفاده میکنم ، ولی به آیپد و تلویزیون هم میخوام وصل کنم و شاید به موبایل هم وصل کنم . فقط میخوام ببینم آیا مدلی وجود داره که کارت صدای داخلی داشته باشه یا نه !؟
مدل RS 160 رو هم خوشم اومده که شما میگید بی سیم خوب نیست ...
به نام خدا/سلام دوست عزیز،از این نظر به سوال اول شما جواب دادم که تمامی مواردی که ذکر کردید کاملا مشابه وضعیت خودم بود.
۱.من مدل فول سایز دوست داشتم ولی با کمک دوستان متوجه شدم که با سورس پلیرهای من و شما،فقط میشه از حدود ۶۰% توانایی دستگاه استفاده کرد،مگر از آمپلی فایر استفاده بشه که حتی اگر از قیمت بالی آمپ و سختی تهییهی اون بگذریم، ولی باید توجه داشت که کسانی مثل ما که موارد بی سیم میپسندن خواستار راحتی در استفاده از هدست هستند که آمپ یه دستگاه دست و پا گیره
ولی شما از تمام توانایی یک هندزفری داخل گوشی حتی با گوشی موبایل استفاده خواهید کرد.
۲.بی سیم بودن هم که علاوه بر افزایش بیش از حد قیمت ،کیفیت رو هم کاهش میده و روشی هم برای ایجاد حالت بیسیم با پلیر بلوتوث گفتم که اگر بیشتر نیاز دارید بگید که کامل توضیح بدم .
۳.مورد آخر هم سورس های ما هست که هر دو از یک نوع سورس استفاده میکنیم.
البته یک نوع از فول سایزها که ایرپد گفته میشه و اندازه ی کوچکی دارن هم برای سورس مورد نظر مناسبه مانند مدلی که اکثر اساتید این سایت بر روی اون اتفاق نظر دارند sennheiser px200ll.
در مورد کارت صدای داخلی هم فکر نکنم چنین چیزی باشه ولی در این موارد باید از اهل فنش بپرسید که تو این مجموعه کم نداریم،یا علی.
ama.lord
01-08-2012, 14:43
سلام
خواهش ميكنم وظيفمه
Ex600 رو نميشه براحتي با px200 يا k518 مقايسه كرد چون اختلاف بينشون خيلي زياد هست ولي اگه بين اين دو هدفون بخواين انتخاب كنين بدون در نظر گرفتن نوع دو هدفون فقط از لحاظ صدا حتما انتخاب با px200 خواهد بود(k518 صدايي متفاوت از دو هدفون ذكر شده داره)
در مورد burn in بله نياز داره ولي زمانش بستگي به شخص استفاده كننده داره و اينكه چقدر قدرت تشخيص جزييات صدا رو داشته باشه.
قيمت ex600 تا جايي كه تو سايتهاي خارجي ديدم از ١٧٠ تا ١٩٠ دلار متفاوت بود كه با احتساب دلار ٢٠٠٠ قيمت معقولش حداكثر حدود ٤٠٠ قابل قبول خواهد بود در غير اين صورت طبق فرمايش شما تهيه ex1000 عاقلانه تر خواهد بود .در صورتي كه وارد شدن به اين قضيه در اين شرايط صلاح نيست و ميشه انتخابهاي بهتر و مناسب تري انجام داد مثل px200 II
سلام آقا سالار،در نهایت نظر شما اینه که اگر ex600 گیرم نیومد px200 بگیرم?
salar_221
01-08-2012, 17:03
سلام آقا سالار،در نهایت نظر شما اینه که اگر ex600 گیرم نیومد px200 بگیرم?
سلام
بله با توجه به اینکه از صدای px200 راضی بودین و با توجه به سورس پلیرتون و بقیه موارد فعلا صلاح در این هست.
ezzat5700
01-08-2012, 18:22
من هدفون با بیس خوب میخوام
شنیدم انواع بیس وجود داره مثل بیس از عمق واینجور چیزا
ولی نمیدونم سلیقه من کدومه
میخوام بیسش شبیه بیس هدفون گوشی های نوکیا باشه
این بیسش راضی کنندست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
salar_221
01-08-2012, 20:53
من هدفون با بیس خوب میخوام
شنیدم انواع بیس وجود داره مثل بیس از عمق واینجور چیزا
ولی نمیدونم سلیقه من کدومه
میخوام بیسش شبیه بیس هدفون گوشی های نوکیا باشه
این بیسش راضی کنندست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
اين مدل فعلا تست نشده ولي مدل pioneer se-m390 بيس خوب و قوي داره كه انشاالله مورد پسند قرار ميگيره.
musketeer
01-08-2012, 21:01
به نام خدا/سلام دوست عزیز من هم به دنبال این مدل هستم اگر جایی پیدا کردید با یه پست به من هم خبر بدید ،متقابلا هم این کار رو خواهم کرد،آبادان رفتم فقط مدل sony ex 1000 رو داشت که 599 هزار تومان بود.البته سایت آلدیجیتال میتونه با قیمت ۴۸۵ هزار تومان تهیه کنه که کمی قیمت بالاست ولی اگر ۲ تا بگیریم شاید کمی ارزون تر بده،نظر خودتون رو بگید تا با سایت صحبت کنم.در مورد پول هم طرف من و شما سایت هست که هر کدوم جداگانه پول رو به سایت پرداخت میکنیم و بعد از حدود یک ماه جنس رو درب منزل تحویل میگیریم،یا علی.
سلام خدمت شما عزیز، پیام خصوصی دادم خدمتتون در موردش.
یه کاری هم میشد بکنیم! اینکه بچه های همین تاپیک جمع بشیم سفارشامون رو بدیم یکی از همین واردکننده ها (مثلا همین سایتا) بیارن! جمعی خرید کنیم احتمالا خیلی ارزونتر در میاد برای همه :دی اگه بهش اینکارو کنیم فکر کنم خیلی جواب بده!
ama.lord
01-08-2012, 21:10
یه کاری هم میشد بکنیم! اینکه بچه های همین تاپیک جمع بشیم سفارشامون رو بدیم یکی از همین واردکننده ها (مثلا همین سایتا) بیارن! جمعی خرید کنیم احتمالا خیلی ارزونتر در میاد برای همه :دی اگه بهش اینکارو کنیم فکر کنم خیلی جواب بده!
به نام خدا/چشم ،انشا الله این کار رو میکنم،در مورد خرید گروهی هم میشه فکر کرد ،البته اگر تخفیف قابل قبولی در کار باشه و نرخ دلار هم یکم آروم بگیره.یا علی
از کجا میتونم برا سنهایزر اچ دی 280 پرو یا کلا برا فول سایز هاردکیس بگیرم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] D1%26asc%3D27%26meid%3D1014563523701303377%26pid%3 D100033%26prg%3D1011%26rk%3D2%26
شاید بتونید از فروشگاهایی که دوربین های عکاسی و فیلم برداری میفروشن تهیه کنید.
ezzat5700
01-08-2012, 22:52
سلام
اين مدل فعلا تست نشده ولي مدل pioneer se-m390 بيس خوب و قوي داره كه انشاالله مورد پسند قرار ميگيره.
یعنی تا سقف 100 تومان بهترین بیس همین pioneer se-m390 هست؟ البته با اینکه من دوست دارم بیس خیلی قوی باشه ولی دوست ندارم آزار دهنده باشه
خواهشا مدلی معرفی کنید که اینجا هم موجود باشه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :40:
راستی اینم هستا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
bahadorgamer
01-08-2012, 23:47
دوستان من میخوام یه هدست خوب برای گوشیم بخرم.گوشیم n97 هست.از beat tour خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم بازده ی خوبی روی گوشیم داره یا نه؟ بعد از کلی جستجو متوجه شدم که امپدانس خروجی صدای گوشیم 32ohm هست و بیتس تور 16ohm هست.حالا موندم چیکار کنم.این مقدار امپدانس حتما باید مساوی باشه تا بازده خوب باشه؟ یا با این شرایط هم خوبه؟ کسی با این گوشی امتحان کرده تا حالا؟ ممنون میشم آگر جواب بدید.عجله دارم هفته بعد دیگه میخوام برم بخرم...
kavehj4488
02-08-2012, 09:43
دوستان من میخوام یه هدست خوب برای گوشیم بخرم.گوشیم n97 هست.از beat tour خیلی خوشم اومده ولی نمیدونم بازده ی خوبی روی گوشیم داره یا نه؟ بعد از کلی جستجو متوجه شدم که امپدانس خروجی صدای گوشیم 32ohm هست و بیتس تور 16ohm هست.حالا موندم چیکار کنم.این مقدار امپدانس حتما باید مساوی باشه تا بازده خوب باشه؟ یا با این شرایط هم خوبه؟ کسی با این گوشی امتحان کرده تا حالا؟ ممنون میشم آگر جواب بدید.عجله دارم هفته بعد دیگه میخوام برم بخرم...
سلام.
به امپدانس خروجی گوشی خود و همچنین پلیر ها زیاد توجه نکنید. بهترین راه برای تست سازگاری هدفون با پلیر و درایو شدن آن تست عملی می باشد. در ضمن چرا می خواهید برای بیتس هزینه کنید در حالی که با قیمت پایین تر کیفیت بهتری دریافت می کنید؟ لطفا" بودجه خود را هم مشخص کنید.
موفق باشید.
ببخشید دوباره مزاحم شدم.به نظرشما نوکیا چطوره؟سونی چی؟
سلام. ببخشید دیر جواب می دهم. نوکیا فقط برای پرکردن سبد محصولاتش هدفون تولید می کند .
اما سونی یکی از برند های حرفه ای در تولید هدفون به شمار می رود. اما در رده قیمت مورد نظر شما مدل مناسب ندارد.
موفق باشید.
سنهایزر hd202 چطور هدفونیه برای استفاده با پلیر
سلام.
این مدل بیس متوسط، Noise Isolation متوسط و مید و های شفاف دارد و با پلیر های پرتابل هم درایو می شود. البته کابل 3 متری آن برای کاربرد پرتابل زیاد مناسب نیست.
موفق باشید.
salar_221
02-08-2012, 10:10
یعنی تا سقف 100 تومان بهترین بیس همین pioneer se-m390 هست؟ البته با اینکه من دوست دارم بیس خیلی قوی باشه ولی دوست ندارم آزار دهنده باشه
خواهشا مدلی معرفی کنید که اینجا هم موجود باشه: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون :40:
راستی اینم هستا: [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا se-m390 بیسش از بقیه قوی تر هست و تو سایت چاره هم موجود هست.
RohamIna
02-08-2012, 14:33
سلام، ببخشید من میخواستم یه هدفون یا ایرفون بگیرم در حده 100 تا 150 هزارتومن و بیشتر واسه ی موسیقی راک و متال میخوام استفاده کنم ازش شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
البته من تا آخر این ماه که پول دستم میاد میتونم Solo HD بیتزُ بگیرم نه نظر شما بگیرم این هدفون رو یا نه؟
پلیرمم Samsung Galaxy S
bahadorgamer
02-08-2012, 16:46
سلام.
به امپدانس خروجی گوشی خود و همچنین پلیر ها زیاد توجه نکنید. بهترین راه برای تست سازگاری هدفون با پلیر و درایو شدن آن تست عملی می باشد. در ضمن چرا می خواهید برای بیتس هزینه کنید در حالی که با قیمت پایین تر کیفیت بهتری دریافت می کنید؟ لطفا" بودجه خود را هم مشخص کنید.
موفق باشید.
من بودجم تا 80 تومن هست اون بیتس تور هم که میخوام بگیرم های کپی هست.یعنی ارزششو نداره؟
kavehj4488
02-08-2012, 19:45
سلام، ببخشید من میخواستم یه هدفون یا ایرفون بگیرم در حده 100 تا 150 هزارتومن و بیشتر واسه ی موسیقی راک و متال میخوام استفاده کنم ازش شما چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
البته من تا آخر این ماه که پول دستم میاد میتونم Solo HD بیتزُ بگیرم نه نظر شما بگیرم این هدفون رو یا نه؟
پلیرمم Samsung Galaxy S
سلام. بهترین In-Ear قابل تهیه در بودجه شما Klipsch S5 می باشد که در صورت جست و جو می توانید مدل S5A را که مخصوص دستگاه های اندرویدی است تهیه کنید. در ضمن این مدل از مدل اورجینال Solo HD با کیفیت تر است.
موفق باشید.
من بودجم تا 80 تومن هست اون بیتس تور هم که میخوام بگیرم های کپی هست.یعنی ارزششو نداره؟
سلام. مدل اصلی بیتس ارزش ندارد چه برسد به های کپی. شما بهتر است به Klipsch S3 فکر کنید که در این رده قیمتی بهترین انتخاب است. این مدل را فقط با گارانتی آرتافرورد تهیه کنید.
موفق باشید.
RohamIna
02-08-2012, 21:25
سلام. بهترین In-Ear قابل تهیه در بودجه شما Klipsch S5 می باشد که در صورت جست و جو می توانید مدل S5A را که مخصوص دستگاه های اندرویدی است تهیه کنید. در ضمن این مدل از مدل اورجینال Solo HD با کیفیت تر است.
موفق باشید.
از کجا میتونم این هدفونُ بخرم که مطمئن باشه و بتونم اصلشُ گیر بیارم؟
من تهران هستم
bahadorgamer
02-08-2012, 22:48
سلام. مدل اصلی بیتس ارزش ندارد چه برسد به های کپی. شما بهتر است به Klipsch S3 فکر کنید که در این رده قیمتی بهترین انتخاب است. این مدل را فقط با گارانتی آرتافرورد تهیه کنید.
موفق باشید.
چرا بیتس خوب نیست؟ یعنی پول بیشتر پول مارکشو میگیره تا کیفیت؟
اگر بودجه رو تا 100 تومن بروسنم چه مدلی پیشنهاد میکنید؟ نظرتون در مورد سنهایزر cx 300 II چیه؟
این مدلی که معرفی کردید با N97 خوب کار میکنه؟
vurhorston
02-08-2012, 23:57
چرا بیتس خوب نیست؟ یعنی پول بیشتر پول مارکشو میگیره تا کیفیت؟
اگر بودجه رو تا 100 تومن بروسنم چه مدلی پیشنهاد میکنید؟ نظرتون در مورد سنهایزر cx 300 II چیه؟
این مدلی که معرفی کردید با N97 خوب کار میکنه؟
بیتس هدفون خوبی نیست یعنی نسبت به قیمتش خیلی کیفیت کمتری داره
cx-300 انتخاب مناسبیه. همنطور که بقیه هم گفتن klipsch s3 هم خیلی عالیه.
ali3250i
03-08-2012, 01:01
برای بار دوم
سلام بر همگی
اگه سایتی نیست >
با تشکر
ama.lord
03-08-2012, 06:07
به نام خدا/سلام به همه ی دوستان مخصوصا آقا سالار که دیگه روم نمیشه مستقیما سوالم رو از ایشون بپرسم،من بودجم حداکثر تا ۴۰۰ هزار تومان است،مدل sony mdr-ex600 پسندیدم که موجود نبود،البته با قیمت ۴۸۵ پیدا کردم که خیلی زیاد بود.
حالا دارم وسوسه میشم برم از نمایندگی مدل sony mdr-ex1000 رو با قیمت 599 هزار تومان بگیرم به نظرتون برای من آماتور همچین هزینه ای لازمه?
با توجه به صحبت های مشاور خوبم،آقا سالار،هندزفری داخل گوشی ،میخوام از نوع باسیم،ولی طوری باشه که مرتب از گوشم نیفته و با پایه ای ،چیزی نگه داشته بشه،البته متوجه هستم که مدل ۱۰۰۰ سونی از بودجه ای که گفتم بالا تره،ولی خواب فقط قصدم اینه که برای چیزی مثل هندزفری بیشتر از این خرج نکنم،که این یه مورد رو واقعا خوشم اومده،دوستان میدونن در جعبه این هندزفری چه چیز هایی موجود هست؟،یا علی.
ama.lord
03-08-2012, 06:14
به نام خدا/سلام دوست عزیز،با سایت تماس گرفتم،متاسفانه برای تعداد هم هیچ گونه تخفیفی نمیدن ،در هر صورت امکان خرید مواردی که در ایران موجود نیست ،هنوز وجود داره ولی با قیمت های بالا ،این هم آدرس سایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
musketeer
03-08-2012, 08:12
به نام خدا/سلام دوست عزیز،با سایت تماس گرفتم،متاسفانه برای تعداد هم هیچ گونه تخفیفی نمیدن ،در هر صورت امکان خرید مواردی که در ایران موجود نیست ،هنوز وجود داره ولی با قیمت های بالا ،این هم آدرس سایت:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خیلی لطف کردید دوست عزیز. ممنونم ازتون بهرحال
در مورد سوالتون در مورد ex1000 تقریبا تنها ایراد بزرگی که بهش میگیرن اینه که ممکنه توی گوشتون خوب فیکس نشه. یعنی اینطور که اگه یکی از اون سیلیکون/فوم (یا حالا هرچی اسمشه :دی) سرش دقیقا اندازه گوشتون باشه، احتمالا مشکلی نخواهید داشت، ولی اگه بدشانسی بیارید، توی گوشتون خوب فیکس نیمشه.
بد نیست این صفحه رو یک نگاهی بندازید:
bahadorgamer
03-08-2012, 10:14
بیتس هدفون خوبی نیست یعنی نسبت به قیمتش خیلی کیفیت کمتری داره
cx-300 انتخاب مناسبیه. همنطور که بقیه هم گفتن klipsch s3 هم خیلی عالیه.
حالا این مدل ها رو گوشیم خوب جواب میده بگیرم؟گوشیم n97 هست.من شهرستانم متاسفانه اینجا فرصت تست نمیدن.یعنی پلمپ رو باز نمیکنن.اگر اینترنتی هم بخرم باز فرصت تست ندارم.موندم چی کار کنم...
ama.lord
03-08-2012, 18:37
در مورد سوالتون در مورد ex1000 تقریبا تنها ایراد بزرگی که بهش میگیرن اینه که ممکنه توی گوشتون خوب فیکس نشه. یعنی اینطور که اگه یکی از اون سیلیکون/فوم (یا حالا هرچی اسمشه :دی) سرش دقیقا اندازه گوشتون باشه، احتمالا مشکلی نخواهید داشت، ولی اگه بدشانسی بیارید، توی گوشتون خوب فیکس نیمشه.
به نام خدا/خیلی ممنون دوست عزیز،ولی در جعبه این ایرفون ۷ اندازه مختلف وجود داره که فکر میکنم یکیشون اندازه مناسبی داشته باشه،خیلی ممنون که زمان گذاشتید،اون صفحه رو هم حتما چک خواهم کرد،یا علی.
RohamIna
03-08-2012, 19:31
خواهشا یکی به من بگه klipsch s5رو از کجا میتونم بگیرم؟ هفت حوض و جمهوری رفتم گفتن اصلا تو ایران نیست.
ama.lord
03-08-2012, 19:42
به نام خدا/سلام دوست عزیز،ممنون از تذکرتون،حتما به این موضوع دقت میکنم،ولی میدونم که ۷ سایز مختلف در جعبه موجوده که احتمالا باید یکیش مناسب باشه،در مورد لینکی هم که دادید خیلی متشکرم،حتما بررسی میکنم،یا علی.
سلام.دوستان یه هدفون خوب بیسیم واسه تبلت سامسونگ میخوام.واسه گوش کردن موزیک...درحد متوسط....ممنون میشم..مدل با قیمت بدید.مرسی
به نام خدا/سلام دوست عزیز،ممنون از تذکرتون،حتما به این موضوع دقت میکنم،ولی میدونم که ۷ سایز مختلف در جعبه موجوده که احتمالا باید یکیش مناسب باشه،در مورد لینکی هم که دادید خیلی متشکرم،حتما بررسی میکنم،یا علی.
جدا از بحث صدا، این هدفون ایرادش اینه که نویز ایزولیشینش درمقایسه با انتظاری که ما از هدفون داخل گوشی داریم خیلی ضعیفه و بیشتر در حد ایرباد هست تا هدفون
منبع خوب:
من به هیچ وجه توصیه نمی کنم هدفون در این حد انتخاب کنین مگر اینکه پولتون خیلی زیاد باشه و براتون مهم نباشه که 200 پول هدفون بدین یا 600
vurhorston
03-08-2012, 23:16
جدا از بحث صدا، این هدفون ایرادش اینه که نویز ایزولیشینش درمقایسه با انتظاری که ما از هدفون داخل گوشی داریم خیلی ضعیفه و بیشتر در حد ایرباد هست تا هدفون
منبع خوب:
من به هیچ وجه توصیه نمی کنم هدفون در این حد انتخاب کنین مگر اینکه پولتون خیلی زیاد باشه و براتون مهم نباشه که 200 پول هدفون بدین یا 600
یعنی یه جورایی مثله bose ie2؟
ama.lord
04-08-2012, 00:54
منبع خوب:
به نام خدا/سلام جناب rave-87 امیدوارم حالتون خوب باشه،استاد خوبم ،آقا سالار، از شما تعریف کرده بودن.
اگر پست های قبل بنده حقیر رو خونده باشید میدونید که یک هدفون داخل گوشی میخوام به طوری که دارای پایه باشه تا به راحتی از گوش نیفته و قابلیت تحرک رو به کاربر بده ،در مورد مبلغ ،با اطمینان کامل باید بگم که در مورد پولی که با زحمت به دست اومده به هیچ وجه بی قید نخواهم بود،ولی از شکل مدل های sony mdr-ex600/1000
خیلی خوشم اومده بود که ،با توجه به شرایط قسمت نیست.
در هر صورت تا 400 هزار تومان و یا بیشتر ،ولی موردی که از نظر شما و استاد خوبم آقا سالار تایید بشه.
در مورد نوع صدا طوری باشه که صدای آلاتی مثل سنتور رو عالی پخش کنه،حالا هر نوع صدای بیسی که میخواد داشته باشته.با تشکر از زمانی که میذارید.
در مورد سونی ۱۰۰۰ هم فکر میکردم چون به دلار ۳۵۰ هست دیگه مشکل خاصی نداشته باشه،در مورد اشکالی که گفتید میتونید کمی ساده تر بیان کنید،حقیقت دوست خوبم آقا سالار که واقعا در این مورد استاد هستند این هندزفری رو تایید کردند،هرچند خود آقا سالار هم گفته بودند که شما در مورد داخل گوشی ها صاحب نظر هستید،یا علی.
ama.lord
04-08-2012, 09:48
منبع خوب:
به نام خدا/سلام،حال شما خوبه?
من اصلا به کلمه ای که نوشتید(نویز ایزولیشن) به صرف این که یک کلمه تخصصی هست دقت نکردم،اگر منظورتون عایق صدا بودن هست باید بگم که من معمولا زمانی آهنگ گوش میگیرم که فضا کاملا آروم هست،شاید هم منظورتون رو اشتباه متوجه شدم ولی به نظر من اگر یکی از سیلیکون ها مناسب گوشم باشه دیگه صدایی نخواهد اومد،منتظر پاسخ شما استاد بزرگوار هستم،یا علی.
ama.lord
04-08-2012, 10:22
سلام
بله با توجه به اینکه از صدای px200 راضی بودین و با توجه به سورس پلیرتون و بقیه موارد فعلا صلاح در این هست.
به نام خدا/سلام به آقا سالار گل.
من برای شما یه پیغام خصوصی گذاشتم که نمیدونم به دستتون رسیده یا خیر،در هر صورت من کمک های این چند مدت شما رو فراموش نمیکنم،و اگر از هر استاد دیگه ای که در این سایت فعال هستند کمک بگیرم پاسخ های روزانه شما فراموش نمیشه و در مورد انتخاب نهایی هم حتما باید نظر بدید،پس اگر ممکنه در مورد سونی ex1000 هم نظر نهاییتون رو با توجه به مواردی که دوستان لطف کردن و گفتند بیان کنید و یا پیشنهاد های جدیدتون رو که صدایی در حدو اندازه این مدل سونی داشته باشند بفرمایید،یا علی.
salar_221
04-08-2012, 10:30
خواهشا یکی به من بگه klipsch s5رو از کجا میتونم بگیرم؟ هفت حوض و جمهوری رفتم گفتن اصلا تو ایران نیست.
سلام
بیزحمت تشریف ببرین مجتمع پایتخت طبقه اول موجود هست با گارانتی ارتا فرورد .اگه نتونستین فروشگاهش رو پیدا کنین سوال بفرمایین تو همون مجتمع دفتر اصلی شرکت رو بهتون نشون میدن میتونین مستقیم خرید کنین.
موفق باشین
به نام خدا/سلام،حال شما خوبه?
من اصلا به کلمه ای که نوشتید(نویز ایزولیشن) به صرف این که یک کلمه تخصصی هست دقت نکردم،اگر منظورتون عایق صدا بودن هست باید بگم که من معمولا زمانی آهنگ گوش میگیرم که فضا کاملا آروم هست،شاید هم منظورتون رو اشتباه متوجه شدم ولی به نظر من اگر یکی از سیلیکون ها مناسب گوشم باشه دیگه صدایی نخواهد اومد،منتظر پاسخ شما استاد بزرگوار هستم،یا علی.
سلام
آقا سالار خیلی لطف دارن،
دیشب دیروقت بود و فروم هم مثل خیلی وقت های دیگه یا بالا نمیومد یا ... دیگه بیخیال جواب دادن شدم
راستش منظورم همون حذف نویز بیرون بود
اگر اکثر استفادتون توی محیط آرومه، انتخاب خیلی خیلی خوبیه (مخصوصاً با توجه به قیمت فوق العاده ایی که توی ایران عرضه میشه، که ایکاش بنده هم نویز ایزولیشن ضعیفش برام مشکلی نبود و تهیه می کردم این هدفون رو.)
البته اگر بتونین از خارج کشور تهیه کنین، مدل های دیگه ایی هم موجوده
داخل ایران هم اگر اشتباه نکنم، ultimate ears tf10 هم هست، که با وجود قیمت 180$ نزدیک به 500 هزار تومن به فروش میرسه (اگر اشتباه نکنم) ولی خب در قسمت مید کمبود داره
ex1000 صدای شفافی داره و اگر به تریبلT، زیاد حساس نیستین؛ هدفون فوق العاده عالی ای هست برای سازهایی مثل کمانچه، فکر کنم سنتور هم عالی باشه
انتخاب های دیگتون توی ایران همون ie8 هست که من به هیچ وجه این هدفون رو درک نمی کنم و بیس زیادش (از لحاظ مقدار) به درد سبک های الکترونیک می خوره؛ ولی از اونور ...
اینکه گفتم در این حدود قیمتی هدفون نخرین، علتش این بود که شما هنوز چیز خاصی از صدای مورد علاقتون در واقع نمیدونین؛ ولی از اونور ما توی ایران گیر افتادیم و انتخاب هاون فوق العاده کمه
در نهایت از ex1000 لذت خواهید برد چونکه به قول اونوریا صدای با موزیکالیتۀ بالایی داره و این یعنی مثل خیلی از هدفون های مانیتور که بعضی مواقع بیش از حد خسته کننده یا آنالیتیکال میشن، نیست.
فقط نیاز به یدونه پلیر مناسب هم دارین.
یعنی یه جورایی مثله bose ie2؟
نمیدونم
ali3250i
04-08-2012, 14:57
برای بار سوم و البته اخر
اگه سایتی نیست >
با تشکر
ama.lord
04-08-2012, 19:00
سلام
آقا سالار خیلی لطف دارن،
دیشب دیروقت بود و فروم هم مثل خیلی وقت های دیگه یا بالا نمیومد یا ... دیگه بیخیال جواب دادن شدم
راستش منظورم همون حذف نویز بیرون بود
اگر اکثر استفادتون توی محیط آرومه، انتخاب خیلی خیلی خوبیه (مخصوصاً با توجه به قیمت فوق العاده ایی که توی ایران عرضه میشه، که ایکاش بنده هم نویز ایزولیشن ضعیفش برام مشکلی نبود و تهیه می کردم این هدفون رو.)
البته اگر بتونین از خارج کشور تهیه کنین، مدل های دیگه ایی هم موجوده
داخل ایران هم اگر اشتباه نکنم، ultimate ears tf10 هم هست، که با وجود قیمت 180$ نزدیک به 500 هزار تومن به فروش میرسه (اگر اشتباه نکنم) ولی خب در قسمت مید کمبود داره
ex1000 صدای شفافی داره و اگر به تریبل زیاد حساس نیستین، هدفون فوق العاده عالی هست برای سازهایی مثل کمانچه، فکر کنم سنتور هم عالی باشه
انتخاب های دیگتون توی ایران همون ie8 هست که من به هیچ وجه این هدفون رو درک نمی کنم و بیس زیادش (از لحاظ مقدار) به درد سبک های الکترونیک می خوره؛ ولی از اونور ...
اینکه گفتم در این حدود قیمتی هدفون نخرین، علتش این بود که شما هنوز چیز خاصی از صدای مورد علاقتون در واقع نمیدونین؛ ولی از اونور ما توی ایران گیر افتادیم و انتخاب هاون فوق العاده کمه
در نهایت از ex1000 لذت خواهید برد چونکه به قول اونوریا صدای با موزیکالیتۀ بالایی داره و این یعنی مثل خیلی از هدفون های مانیتور که بعضی مواقع بیش از حد خسته کننده یا آنالیتیکال میشن، نیست.
فقط نیاز به یدونه پلیر مناسب هم دارین.
نمیدونم
به نام خدا/سلام دوست عزیز از کمک های شما و استاد خوبم آقا سالار خیلی متشکرم، همین مدل سونی رو تهیه میکنم،امیدوارم یه روز بتونم کمک های دوستان رو جبران کنم،یا علی.
برای بار دوم
سلام بر همگی
اگه سایتی نیست >
با تشکر
با سلام
یه مغازه تو طبقه دوم پاساژ پایتخت هدفون های t-jays و v-jays رو داره. البته قیمتاش فضاییه! v-jays قبلا 50 تومن بود که الان شده 165 !! به نظر من مدل مورد نظر شما (t-jays) با قیمت جدیدش ارزش خرید نداره
Dark Soul
04-08-2012, 22:57
دور و بر 100 تومن هدفن وایرلس خوب هست؟
salar_221
05-08-2012, 09:14
دور و بر 100 تومن هدفن وایرلس خوب هست؟
سلام
خوب نه ولی philips و 10in1 هست
Dark Soul
05-08-2012, 10:30
سلام
خوب نه ولی philips و 10in1 هست
عزیز از چه لحاظ خوب نیست ؟
بعد ارزون ترین هدفون وایرلس خوب به نظرتون چیه؟
salar_221
05-08-2012, 12:12
عزیز از چه لحاظ خوب نیست ؟
بعد ارزون ترین هدفون وایرلس خوب به نظرتون چیه؟
از این لحاظ که فعلا ارسال دیتا از طریق وایرلس و بلوتوس به حد ایده ال و یا قابل قبول که در حد سیمی باشه نرسیده و همواره با مشکلات افت کیفیت و تداخل نویز و فرکانسی هست .
مورد دیگه اینکه ساخت هدفون و یا وسایلی که با سیستم وایرلس تولید میشن بسیار گرون تر از سیستمهای سیمی هستن در صورتی که کیفیت پایین تری هم دارن.
بنابر این (اگه میخواین حرفه ای موسیقی رو دنبال کنین) در حد امکان فعلا از خرید این دستگاها خوداری کنین تا با جایگزینی و ارتقا این سیستمها در اینده ای نزدیک حتی کیفیتی بهتر از سیستمهای سیمی خواهیم داشت البته اگه قبلش سیم بدون مقاومت اختراع نشه.
ashkankhoshtip
05-08-2012, 12:14
بنام خدا.دوستان من ارومیه هستم و اینجا این ایر فون s4 اصلا گیر نمیاد.کسی میدونه این شرکت که تو پاساز پایتخت هستش (ارتافرورد)شماره تلفن یا سایتی داره یا نه؟ممنون میشم بگین چجوری میتونم این ایرفون رو تهیه کنم.موفق باشید
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.