ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 [21] 22 23 24 25

hariss
31-07-2014, 07:17
من مدلي معرفي نكردم. اون مدل هايي كه نام بردم اونهايي بودن كه گفتم از وجود آمپ سود مي برن. شما چه مدلي رو تست كردين؟ دنبال چه هدفوني هستيد؟ بودجه؟ سليقه صدايي؟

اين ها رو بگيد، شايد من هم بلد بودم و جواب دادم يا نظرم رو دادم.
همین که جوابمو میدید دارید لطف میکنید.
یکیش مومنتوم بود که با وجود کیفیت مناسب صدا بیس اصن نداشت و اوجم نداشت.
من یه بودجه نهایت پونصد تومنی دارم. دنبال یه چیزم که هم بیس خوب داشته باشه, در عین تفکیک خوب صدا, تریلش اذیتم نکنه. دوس دارم اوج صدا هم مناسب باشه.
به خدا الان یه ماهه دارم تحقیق میکنم به هیچ نتیجه ای نرسیدم. ممنون میشم کمکم کنی.

pedi_xx
31-07-2014, 14:52
سلام
وقت بخیر.
برای صدای گرم با مید رنج شفاف کدوم ایر فون خوبه؟
بین eph-50 و Audio Technica ckm55 کدوم یک بهتره؟
یا به نظرتون به صرفه هست که eph-100 رو از خارج بخرم (هزینه حمل و نقل هم میاد روش همچنین خیلی وقت میبره)؟
هدفون خودم در حال حاضر z1000 هست و ازش راضیم جزئیات بیسش رو دوست دارم ولی حجم بیسش کمه مید هم نسبتا مورد پسندمه ولی تربیلش به دلم نمیشینه.
ممنون

majidmute
31-07-2014, 16:27
معرفی In-Ear های هیبرید جدید سونی:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مدل XBA-H1 از یک واحد 9 میلیمتری داینامیک و یک واحد Balanced Armature و مدل XBA-H3 از یک واحد 16 میلیمتری داینامیک و دو واحد Balanced Armature تشکیل شده است.
تصویری از نحوه قرارگیری درایور های H3:

پیش فروش این مدلها آغاز شده است.(البته من فقط سایت بریتانیا را بررسی کردم)
منابع:
موفق باشید.

با سلام میخواستم بدونم xba h3 با این رنج قیمت ارزش خرید داره؟کسی اینجا تستش کرده؟

rave-87
31-07-2014, 19:01
همین که جوابمو میدید دارید لطف میکنید.
یکیش مومنتوم بود که با وجود کیفیت مناسب صدا بیس اصن نداشت و اوجم نداشت.
من یه بودجه نهایت پونصد تومنی دارم. دنبال یه چیزم که هم بیس خوب داشته باشه, در عین تفکیک خوب صدا, تریلش اذیتم نکنه. دوس دارم اوج صدا هم مناسب باشه.
به خدا الان یه ماهه دارم تحقیق میکنم به هیچ نتیجه ای نرسیدم. ممنون میشم کمکم کنی.
خواهش می کنم.
منظورتون از اوج رو متوجه نمیشم. ولی اگر مدل on ear مومنتوم رو تست کردین، اون هدفون باید با پلیرهای معمولی هم در حد مناسبی درایو بشه.
من نمی تونم با اطمینان بگم فلان هدفون تریبلش شما رو اذیت نخواهد کرد یا بیس فلان هدفون براتون کم خواهد بود.
یاماها eph50 که بیس زیاد با تریبل کاملاً نرم داره. حدود 200 تومن
فیلیپس she3590 که بیس زیاد با تریبل زیاد داره. حدود 35 تومن
akg k99 که صدای نسبتاً متعادلی داره و کیفیت خوبی داره. حدود 290 تومن.

سلام
وقت بخیر.
برای صدای گرم با مید رنج شفاف کدوم ایر فون خوبه؟
بین eph-50 و Audio Technica ckm55 کدوم یک بهتره؟
یا به نظرتون به صرفه هست که eph-100 رو از خارج بخرم (هزینه حمل و نقل هم میاد روش همچنین خیلی وقت میبره)؟
هدفون خودم در حال حاضر z1000 هست و ازش راضیم جزئیات بیسش رو دوست دارم ولی حجم بیسش کمه مید هم نسبتا مورد پسندمه ولی تربیلش به دلم نمیشینه.
ممنون
ckm50 رو تا اونجا که می دونم صدای به شدت V شکل داره. ckm55 رو نمی دونم. eph50 رو هم گفتم.
صدای گرم با میدرنج خوب، همون میشه eph100 مثلاً. یا گزینه های ارزونتر مثل vsonic gr06 یا ارزونتر هم هست، ولی الأن یادم نیست.

با سلام میخواستم بدونم xba h3 با این رنج قیمت ارزش خرید داره؟کسی اینجا تستش کرده؟
اول از همه، اونیکی پستتون توی تاپیک همسایه رو به فارسی تایپ کنین. فینگلیش خلاف قوانینه.
در مرحله دوم اینجا رو نگاه کنین برای جوابتون:

hariss
31-07-2014, 21:30
خواهش می کنم.
منظورتون از اوج رو متوجه نمیشم. ولی اگر مدل on ear مومنتوم رو تست کردین، اون هدفون باید با پلیرهای معمولی هم در حد مناسبی درایو بشه.
من نمی تونم با اطمینان بگم فلان هدفون تریبلش شما رو اذیت نخواهد کرد یا بیس فلان هدفون براتون کم خواهد بود.
یاماها eph50 که بیس زیاد با تریبل کاملاً نرم داره. حدود 200 تومن
فیلیپس she3590 که بیس زیاد با تریبل زیاد داره. حدود 35 تومن
akg k99 که صدای نسبتاً متعادلی داره و کیفیت خوبی داره. حدود 290 تومن.

ckm50 رو تا اونجا که می دونم صدای به شدت V شکل داره. ckm55 رو نمی دونم. eph50 رو هم گفتم.
صدای گرم با میدرنج خوب، همون میشه eph100 مثلاً. یا گزینه های ارزونتر مثل vsonic gr06 یا ارزونتر هم هست، ولی الأن یادم نیست.

اول از همه، اونیکی پستتون توی تاپیک همسایه رو به فارسی تایپ کنین. فینگلیش خلاف قوانینه.
در مرحله دوم اینجا رو نگاه کنین برای جوابتون:
ببخشید من زیاد اصطلاحاتو نمیدونم, منظورم ولوم بالاس. ولوم بالا با این هدفون اندازه نصف ولوم هندزفری خود گوشی بود. به نظرت همون ممنتوم با آمپ چطوره؟ آمپ اذیت نمیکنه آدمو؟؟

.Noury
01-08-2014, 00:13
سلام
در یک بازه قیمتی ایرفون بهتره یا هدفون فول سایز ؟
و اینکه هدفون فول سایز چقدر صدا رو بیرون میده؟

rave-87
01-08-2014, 10:18
ببخشید من زیاد اصطلاحاتو نمیدونم, منظورم ولوم بالاس. ولوم بالا با این هدفون اندازه نصف ولوم هندزفری خود گوشی بود. به نظرت همون ممنتوم با آمپ چطوره؟ آمپ اذیت نمیکنه آدمو؟؟
من با آمپ تستش نکردم. ولی توصیه نمی کنم با گلکسی نوت 1 به همراه آمپ استفاده بشه. اگر میخواین، برای داخل منزل یدونه دک/آمپ یا مثلاً برای نوت 1 با فیو e18 استفاده کنین خوب میشه.
منظورتون از اذیت، از لحاظ جا هست؟ خب من شخصاً نمیتونم اون آمپ ها رو توی جیبم بزارم. ولی برای حمل (مثلاً توی کیف) کاملاً کوچیکن.

سلام
در یک بازه قیمتی ایرفون بهتره یا هدفون فول سایز ؟
و اینکه هدفون فول سایز چقدر صدا رو بیرون میده؟
بستگی به بازه قیمتی داره. با وضعیت تجاری دنیای امروز، زیر 200 دلار، به نظرم هدفون های داخل گوشی برترن.
بین 200 تا 500 دلار، بستگی داره، اکثر هدفون فول سایزهای مطرح در این حد، به آمپ احتیاج دارن. برای همین یک هدفون فول سایز 250 دلاری با آمپ 150 دلاری مقداری ممکنه بهتره از یک هدفون داخل گوشی 400 دلاری باشه.
قانون کلی نداره کلاً
هدفون فول سایز، با توجه به باز، نیمه باز، بسته و سطح ولوم ، میزان نشت صدا متفاوته.

hariss
01-08-2014, 11:22
من با آمپ تستش نکردم. ولی توصیه نمی کنم با گلکسی نوت 1 به همراه آمپ استفاده بشه. اگر میخواین، برای داخل منزل یدونه دک/آمپ یا مثلاً برای نوت 1 با فیو e18 استفاده کنین خوب میشه.
منظورتون از اذیت، از لحاظ جا هست؟ خب من شخصاً نمیتونم اون آمپ ها رو توی جیبم بزارم. ولی برای حمل (مثلاً توی کیف) کاملاً کوچیکن.

بستگی به بازه قیمتی داره. با وضعیت تجاری دنیای امروز، زیر 200 دلار، به نظرم هدفون های داخل گوشی برترن.
بین 200 تا 500 دلار، بستگی داره، اکثر هدفون فول سایزهای مطرح در این حد، به آمپ احتیاج دارن. برای همین یک هدفون فول سایز 250 دلاری با آمپ 150 دلاری مقداری ممکنه بهتره از یک هدفون داخل گوشی 400 دلاری باشه.
قانون کلی نداره کلاً
هدفون فول سایز، با توجه به باز، نیمه باز، بسته و سطح ولوم ، میزان نشت صدا متفاوته.
متشکر. اگه اشکال نداره یه سوال دیگه دارم.
اگه میشه یه توضیحی هم در مورد مدل های بیتس استدیو بدید. این جور که من فهمیدم چند مدله, درسته؟ یعنی استدیو ادیشن سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴؟
عموی من داره از آمریکا میاد, با بودجه من میشه یه استدیو سال ۲۰۱۲ بگیرم. نظرتون چیه؟

rave-87
01-08-2014, 11:48
متشکر. اگه اشکال نداره یه سوال دیگه دارم.
اگه میشه یه توضیحی هم در مورد مدل های بیتس استدیو بدید. این جور که من فهمیدم چند مدله, درسته؟ یعنی استدیو ادیشن سال ۲۰۱۲ و ۲۰۱۳ و ۲۰۱۴؟
عموی من داره از آمریکا میاد, با بودجه من میشه یه استدیو سال ۲۰۱۲ بگیرم. نظرتون چیه؟
اگر دنبال کیفیت صدا هستین، بیتس در مقابل قیمتش نمیارزه. اگر دنبال برند و لوکس بودن و ... هستین، من نمی تونم کمکی بکنم.
اگر دنبال صدا هستین، یاماها
eph-100
با قیمت حدود 100 دلار بهترین گزینست.

hariss
01-08-2014, 11:52
اگر دنبال کیفیت صدا هستین، بیتس در مقابل قیمتش نمیارزه. اگر دنبال برند و لوکس بودن و ... هستین، من نمی تونم کمکی بکنم.
eph-100
مسلما دنبال کیفیتم. بسیار ممنون از راهنماییتون

hariss
01-08-2014, 12:00
eph-100
میشه یه کم از خصوصیات یاماها که میگید برام توضیح بدین؟ شناختی ندارم ازش.

pedi_xx
01-08-2014, 14:34
rave-87 عزیز ممنون از راهنماییت
یه سوال دیگه داشتم اینکه gr06 بیسش پانچی هست؟ جزئیات بیس تو محدوده مید (پیس میانی) رو میرسونه؟
خودم که بین eph-100 و gr06 موندم ولی طراحی و کیفیت سیم gr06 رو ترجیح میدم اگه صداش زیاد تفاوت نداشته باشه با توجه به قیمت کمتر (80 دلار) خیلی خوبه.
همچنین گفتین ایرفونای ارزونتر دیگه هم هست اگه یادتون اومد یکی دوتاشون رو اسمشون رو بگین خیلی لطف کردین
خیلی ممنون

rave-87
01-08-2014, 17:47
میشه یه کم از خصوصیات یاماها که میگید برام توضیح بدین؟ شناختی ندارم ازش.

rave-87 عزیز ممنون از راهنماییت
یه سوال دیگه داشتم اینکه gr06 بیسش پانچی هست؟ جزئیات بیس تو محدوده مید (پیس میانی) رو میرسونه؟
خودم که بین eph-100 و gr06 موندم ولی طراحی و کیفیت سیم gr06 رو ترجیح میدم اگه صداش زیاد تفاوت نداشته باشه با توجه به قیمت کمتر (80 دلار) خیلی خوبه.
همچنین گفتین ایرفونای ارزونتر دیگه هم هست اگه یادتون اومد یکی دوتاشون رو اسمشون رو بگین خیلی لطف کردین
خیلی ممنون
بیس پانچی یعنی بیس محکم. متضاد loose و boomy به حساب میاد.

یاماها و گزینه های دیگه رو اینجا می تونین پیدا کنین:

alireza20
01-08-2014, 21:09
سلام
من برای گوش دادن به موسیقی سنتی و بیکلام و گاهی اوقات پاپ دنبال یه هدفون می گردم بودجه ای که کنار گذاشتم 300 تومن و جنس صدایی که دوست گرم هستش و از صدای کریستالی و تیز خیلی بدم میاد سر درد میگیرم.
بیشتر دوست دارم از یاماها و در درجه دوم سونی انتخاب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سورسم هم سونی E484

majidmute
02-08-2014, 00:24
با سلام و خسته نباشید
برای گوش کردن سبک موسیقی tranceکدوم یکی از این دو گزینه بهتره؟
1.beats mixer
2.beats new studio

.Noury
02-08-2014, 00:35
تفاوت Klipsch X10 , eph100 در چیه؟
کدوم سوند استیج و تفکیک بهتری دارن

rave-87
02-08-2014, 09:25
سلام
من برای گوش دادن به موسیقی سنتی و بیکلام و گاهی اوقات پاپ دنبال یه هدفون می گردم بودجه ای که کنار گذاشتم 300 تومن و جنس صدایی که دوست گرم هستش و از صدای کریستالی و تیز خیلی بدم میاد سر درد میگیرم.
بیشتر دوست دارم از یاماها و در درجه دوم سونی انتخاب کنم ممنون میشم راهنمایی کنید.
سورسم هم سونی E484
بستگی به میزان گرم بودن داره.
یاماها eph-50 بیس زیاد با تریبل کم داره.
کلیپش x10 اندکی بیسش کمتره تریبلش به نظر بیشتر میاد ولی باز هم صدای گرم با تریبل کاملاً نرمی داره.
در نهایت akg k99 که صدای نسبتاً متعادلی داره.

تفاوت Klipsch X10 , eph100 در چیه؟
کدوم سوند استیج و تفکیک بهتری دارن
سبک صدای دوتاشون بسیار نزدیک به همه. ولی تا اونجا که من فهمیدم، x10 بیس بیشتر و تریبل کمتری داره. از این لحاظ شاید eph-100 به اندازه کمی کیفیت بیشتری از خودش نشون بده.

اگر جواب دقیق می خواین، بهتره از ljokerl بپرسین:

ریویوش هم همونجا هست.

hariss
02-08-2014, 11:20
دوستان میشه یه کم در مورد bose quietcomfort 15 صحبت کنید. به قیمتش میرزه؟
تو یه ویدیو یوتیب به عنوان بهترین هدفون سال انتخاب شده بود.

konstantin
02-08-2014, 11:38
دوستان میشه یه کم در مورد bose quietcomfort 15 صحبت کنید. به قیمتش میرزه؟
تو یه ویدیو یوتیب به عنوان بهترین هدفون سال انتخاب شده بود.
من خیلی دنبال bose qc20 که in ear هست گشتم اما گیرم نیومد. ظاهرا توی ایران کمیابه

tonypb
02-08-2014, 19:56
دوستان تا اینجا که مطالب رو خوندم دیدم که یاماها eph-50 گزینه مناسبیه...
گزینه های دیگه ای مثل akg q350 و akg k375 هم در نظرم هست...
سبک صدایی که دوست دارم سبک صدای ایرپاد اپل ولی کمی باز تر...یعنی تریبل کمی بیشتر...بیس بومی کمی ملایم تر...
حالا دو گزینه akg اطلاعاتی هست؟؟؟سبک صداش؟؟؟ارزش داره نسبت به eph50 پول بیشتری داد؟؟؟البته که akg ها بسته بندی مناسب تری دارند همراه یه کیف خوب...که تا حدی مهمه...
بیشتر نظرم رو q350 هست...
البته گزینه های دیگه ای هم هست مثل سنهایزر cx 300 II و Cx 175 یا tjays one آدم واقعا میمونه اینقدر انتخاب هر کدوم هم سرچ میکنم همه جور باز خوردی میبینم...
ممنون میشم راهنماییم کنیم...دیگه بخریم قال قضیه تموم شه...

metalhead_forever
02-08-2014, 21:42
دوستان تا اینجا که مطالب رو خوندم دیدم که یاماها eph-50 گزینه مناسبیه...
گزینه های دیگه ای مثل akg q350 و akg k375 هم در نظرم هست...
سبک صدایی که دوست دارم سبک صدای ایرپاد اپل ولی کمی باز تر...یعنی تریبل کمی بیشتر...بیس بومی کمی ملایم تر...
حالا دو گزینه akg اطلاعاتی هست؟؟؟سبک صداش؟؟؟ارزش داره نسبت به eph50 پول بیشتری داد؟؟؟البته که akg ها بسته بندی مناسب تری دارند همراه یه کیف خوب...که تا حدی مهمه...
بیشتر نظرم رو q350 هست...
البته گزینه های دیگه ای هم هست مثل سنهایزر cx 300 II و Cx 175 یا tjays one آدم واقعا میمونه اینقدر انتخاب هر کدوم هم سرچ میکنم همه جور باز خوردی میبینم...
ممنون میشم راهنماییم کنیم...دیگه بخریم قال قضیه تموم شه...
با اطلاعات ناقص راهنمایی میکنم...
این که میگی بیس کمی ملایم تر و صدا کمی بازتر ورTreble بیشتر یعنی تمایل به صدای سرد داری.
خوب بین مدلهایی که خودت معرفی کردی Q350 و به خصوص AKG K375 صدای متمایل به سرد دارن که برای شما مناسب هستن.
CX175 صداش زیاد جالب نیست CX300II هم بیس قوی داره و صداش سرد نیست و اونجوری که شما میخوای نیست (بر خلاف HD های سنهایزر)
T-Jays One هم که اینجا میتونی ریویو بخونی که این مدل هم بیس قوی داره:
ریویو جوکر هم بخونید در مورد یاماها گفته که این هدفون بیس قوی داره (هر چند کنترل شده تر نسبت به EPH-20) اما خوب شما میخوای بیس از Earpod ملایم تر باشه... از طرفی گفته شده که مید خوب و شفاف و با جزئیاته اما باز هم بیس کمی اذیت میکنه و توی آهنگ هایی که بیس ضعیف تره مید بیشتر خودش رو نشون میده...

The first question I usually ask myself when faced with two differently-priced IEMs from the same model line is whether the higher-end set is worth the price premium over the cheaper offering. With the two Yamaha IEMs, it’s a no-contest “yes” for the EPH-50. While the EPH-20 is a decent earphone for what it costs, it is by no means hi-fi and loses both clarity and detail to the out-of-control bass. The EPH-50 is by no means bass shy, but it manages to impress in other areas as well. A familial resemblance between the two phones is most notable in the way the low end is presented – it is deep and full, boasting plentiful impact and a pleasant warmth. The EP-50 are still bass monsters but the 14-mm drivers seem to be more precise than the tiny transducers used by the EPH-20 and the bass is generally cleaner and better-controlled on the larger earphones.

Midrange bleed is also reduced, though not eliminated completely. The big bass can still make detail harder to hear but the midrange itself is more forward, more neutral, and far more clear than it is on the EPH-20. The clarity is actually quite impressive, especially on bass-light tracks, beating out the Apple dual-drivers and Sleek SA1. The earphones also lack the upper midrange dip of the EPH-20s, giving them slightly more pronounced treble at the expense of slight harshness and a bit of graininess. Treble extension is quite reasonable and the high end sounds surprisingly realistic. Though sparkle is still nearly nonexistent, the EPH-50s generally sound more crisp and energetic than the EPH-20s do. The presentation of the earphones is surprisingly wide and airy. Compared to the similarly-priced Sleek SA1 and TDK EB900, the EPH-50s sound well-separated and quite spacious, though they don’t have particular accuracy in imaging or positioning. Overall, the sound is well-layered and avoids congestion, which is a must for the bottom-skewed balance of these earphones.

متن اسپویل شده قسمتی از ریویو جوکر هست که از لینک زیر برداشتم:

tonypb
02-08-2014, 21:53
با اطلاعات ناقص راهنمایی میکنم...
این که میگی بیس کمی ملایم تر و صدا کمی بازتر ورTreble بیشتر یعنی تمایل به صدای سرد داری.
خوب بین مدلهایی که خودت معرفی کردی Q350 و به خصوص AKG K375 صدای متمایل به سرد دارن که برای شما مناسب هستن.
CX175 صداش زیاد جالب نیست CX300II هم بیس قوی داره و صداش سرد نیست و اونجوری که شما میخوای نیست (بر خلاف HD های سنهایزر)
T-Jays One هم که اینجا میتونی ریویو بخونی که این مدل هم بیس قوی داره:
ریویو جوکر هم بخونید در مورد یاماها گفته که این هدفون بیس قوی داره (هر چند کنترل شده تر نسبت به EPH-20) اما خوب شما میخوای بیس از Earpod ملایم تر باشه... از طرفی گفته شده که مید خوب و شفاف و با جزئیاته اما باز هم بیس کمی اذیت میکنه و توی آهنگ هایی که بیس ضعیف تره مید بیشتر خودش رو نشون میده...

The first question I usually ask myself when faced with two differently-priced IEMs from the same model line is whether the higher-end set is worth the price premium over the cheaper offering. With the two Yamaha IEMs, it’s a no-contest “yes” for the EPH-50. While the EPH-20 is a decent earphone for what it costs, it is by no means hi-fi and loses both clarity and detail to the out-of-control bass. The EPH-50 is by no means bass shy, but it manages to impress in other areas as well. A familial resemblance between the two phones is most notable in the way the low end is presented – it is deep and full, boasting plentiful impact and a pleasant warmth. The EP-50 are still bass monsters but the 14-mm drivers seem to be more precise than the tiny transducers used by the EPH-20 and the bass is generally cleaner and better-controlled on the larger earphones.

Midrange bleed is also reduced, though not eliminated completely. The big bass can still make detail harder to hear but the midrange itself is more forward, more neutral, and far more clear than it is on the EPH-20. The clarity is actually quite impressive, especially on bass-light tracks, beating out the Apple dual-drivers and Sleek SA1. The earphones also lack the upper midrange dip of the EPH-20s, giving them slightly more pronounced treble at the expense of slight harshness and a bit of graininess. Treble extension is quite reasonable and the high end sounds surprisingly realistic. Though sparkle is still nearly nonexistent, the EPH-50s generally sound more crisp and energetic than the EPH-20s do. The presentation of the earphones is surprisingly wide and airy. Compared to the similarly-priced Sleek SA1 and TDK EB900, the EPH-50s sound well-separated and quite spacious, though they don’t have particular accuracy in imaging or positioning. Overall, the sound is well-layered and avoids congestion, which is a must for the bottom-skewed balance of these earphones.

متن اسپویل شده قسمتی از ریویو جوکر هست که از لینک زیر برداشتم:

داداش ممنون از راهنمایی سریعت...پس به نظرت k375 ارجحیت داره نسبت به q350 برای من؟
فکر کنم انتحابم جز همینا باشه...ایران هدفون هم که موجود داره...در ضمن من سورسم گوشیمه که آندرویدیه...

metalhead_forever
02-08-2014, 22:51
داداش ممنون از راهنمایی سریعت...پس به نظرت k375 ارجحیت داره نسبت به q350 برای من؟
فکر کنم انتحابم جز همینا باشه...ایران هدفون هم که موجود داره...در ضمن من سورسم گوشیمه که آندرویدیه...
K375 از نظر صدا بهتره... اما خوب مثلا q350 کیف داره ولی چیز مهمی نیست.
من K370 رو تست کردم واقعا" هدفون خوبی بود.
به سورستون میخوره فقط ممکنه میکروفون و دکمه های کاهش و افزایش ولوم برای گوشی های اندروید کار نکنن چون خود AKG ذکر کرده برای دیوایس های iOS ولی فکر نمیکنم کلا" ساپورت نشه...
گوشی ها از پس درایوش بر میان نگران نباش.
ضمنا" من یه خورده با قرار گیری Q350 و K321 و K328 توی گوشم مشکل داشتم که به خاطر شکل گوش من و همچنین طراحی این مدلهاس ولی K370 خیلی راحت تر بود و K375 هم از ظاهرش معلومه راحت تر توی گوش قرار میگیره. در مورد سایت ایران هدفون هم نظری ندارم تا به حال برخورد نکردم و نمیدونم مطمئنه یا نه.

tonypb
02-08-2014, 23:11
K375 از نظر صدا بهتره... اما خوب مثلا q350 کیف داره ولی چیز مهمی نیست.
من K370 رو تست کردم واقعا" هدفون خوبی بود.
به سورستون میخوره فقط ممکنه میکروفون و دکمه های کاهش و افزایش ولوم برای گوشی های اندروید کار نکنن چون خود AKG ذکر کرده برای دیوایس های iOS ولی فکر نمیکنم کلا" ساپورت نشه...
گوشی ها از پس درایوش بر میان نگران نباش.
ضمنا" من یه خورده با قرار گیری Q350 و K321 و K328 توی گوشم مشکل داشتم که به خاطر شکل گوش من و همچنین طراحی این مدلهاس ولی K370 خیلی راحت تر بود و K375 هم از ظاهرش معلومه راحت تر توی گوش قرار میگیره. در مورد سایت ایران هدفون هم نظری ندارم تا به حال برخورد نکردم و نمیدونم مطمئنه یا نه.
بی نهایت ممنون...با اینکه از استیل q350 بیشتر خوشم میاد ولی ریسک نمیکنم و همون k375 میگرم...
کیف هم تو سایتش چیزی ننوشته ولی تو عکس ها دارن...

rave-87
03-08-2014, 00:21
توی ایران من هدفونی رو نمی شناسم که وجود داشته باشه که تمرکز روی میدرنج باشه. فقط z1000 رو می شناسم که تا چند ماه پیش حدود 630 تومن بود.
توصیه من همون she3590 هست.
اینجا رو نگاه کنین، این هدفون با اکولایزر، فوق العاده شبیه هدفون های مانیتور گرون قیمت می شه. البته خودم هنوز تست نکردم این رو.
من می تونم تست کنم ایرفون گلکسی اس 4 با 3590 رو. ولی در حال حاضر نه (گوشم کیپ شده و داره اذیت می کنه :n03:) چند روز طول می کشه احتمالاً تا نتیجه رو بگم.

خب قسمت شد تا مقایسه ایی بکنم بین she3590 و ایرفون گلکسی اس 4
از لحاظ سبک صدا که هر دو هدفون کاملاً با هم متفاوت هستن. فیلیپس صدای V شکلی داره و گلکسی اس 4 صدای بسیار گرم با تریبل کاملاً نرم.
هرچند توی بعضی مواقع فیلیپس صداش کمی تیز میشه، ولی لااقل گرفتگی صدای ایرفون سامسونگ رو نداره. حتی توی مید هم فیلیپس شفاف تر به نظر میاد.
بیس سامسونگ بیشتر و بومی تر و شل تر از فیلیپس به نظر میاد. سامسونگ کند تر از فیلیپس هست.
صدای سامسونگ بسته و شما رو آنچنان در بر نمی گیره، ولی فیلیپس صداش شما رو در بر می گیره و از این لحاظ شمه ایی از هدفون های گرون قیمت رو رو می شه و دوباره به یاد شما میندازه که این عبارت که می گن هرچقدر پول میدی همونقدر آش می خوری، تاریخ انقضاش گذشته.
کلاً من رو مطمئن کرد که یدونه 3590 برای خودم خواهم خرید. ولی در نهایت می گم که اگر دنبال صدایی گرم مثل صدای ایرفون سامسونگ هستین، دنبال فیلیپس نرین. شاید کریتیو ep630 مناسب باشه.

Firebirds
03-08-2014, 00:46
خب قسمت شد تا مقایسه ایی بکنم بین she3950 و ایرفون گلکسی اس 4
از لحاظ سبک صدا که هر دو هدفون کاملاً با هم متفاوت هستن. فیلیپس صدای V شکلی داره و گلکسی اس 4 صدای بسیار گرم با تریبل کاملاً نرم.
هرچند توی بعضی مواقع فیلیپس صداش کمی تیز میشه، ولی لااقل گرفتگی صدای ایرفون سامسونگ رو نداره. حتی توی مید هم فیلیپس شفاف تر به نظر میاد.
بیس سامسونگ بیشتر و بومی تر و شل تر از فیلیپس به نظر میاد. سامسونگ کند تر از فیلیپس هست.
صدای سامسونگ بسته و شما رو آنچنان در بر نمی گیره، ولی فیلیپس صداش شما رو در بر می گیره و از این لحاظ شمه ایی از هدفون های گرون قیمت رو رو می شه و دوباره به یاد شما میندازه که این عبارت که می گن هرچقدر پول میدی همونقدر آش می خوری، تاریخ انقضاش گذشته.
کلاً من رو مطمئن کرد که یدونه 3590 برای خودم خواهم خرید. ولی در نهایت می گم که اگر دنبال صدایی گرم مثل صدای ایرفون سامسونگ هستین، دنبال فیلیپس نرین. شاید کریتیو ep630 مناسب باشه.
کلی ممنونم،
من تهرانم،
با این حساب منم یه دونه میگیرم، حالا به نظرتون از کجا بگیرم ؟
اگه تمایل داشتید یه پ . خ به من بزنید که از یه جا تهیه کنیم.

starn
03-08-2014, 01:25
سلام دوستان
قبلا یه هدفون کریتیو ep630 داشتم که بعد از 3 سال خراب شد امروز قیمت گرفتم 630 دوروبر 55 بود
گفتم یه چیز بهتر بگیرم با افضایشه بودجه فیلیپس she 8000 گرفتم بلندی صداش خوبه ولی تنها چیزی که منو اذیت میکنه بیس خیلی زیادشه (الکی فقط بیس داره) !! یعنی بیس اونقد زیاد پخش میکنه که نمیزاره بعضی از صدا ها رو بشنوم
دی مقایسه با کریفیو باید بگم کریتیو صدا ها رو تیز تر پخش میکرد ول یاین بیس بالاتر پخش میکنه
حالا نمیدونم گوش من به 630 عادت کرده بود الان رو این she8000 اینجوری به گوشم میاد یا نه کلا اینجوره؟
یجور احساس میکنم صدا رو دور و بم پخش میکنه ... دوستان لطفا یه راه حلی چیزی دارید بگید ممنون
من از اونجا که میخریدم میگفت از 630 بهتره ولی الان نمیدونم من عادتکرده بودم به 630 یا طرف چرت گفته

rafsanjan gsm
03-08-2014, 10:52
سلام دوستان امروز philips 3590 که سفارش داده بودم به دستم رسید،اولین بار که گذاشتم گوشم واقعا دلسردم کرد ! چون تا الان ایرفون نداشتم نمیدونستم که خوب باید کیپ گوش بشه،بعد که یکم بیشتر فشارش دادم تو اونوقت دیدم نه خیلی کیفیت خوبی داره !! ینی قبلش اصلا بیس نداشت،حالا یه چیز برام سواله،اینی که خریدم نوشته های روی جلدش با اونایی که تو سایتا دیدم فرق میکنه،میشه این های کپی باشه ؟ یک سال گارانتی دیتا سرویس هست اینی که خریدم

p30g
03-08-2014, 11:15
سلام دوستان امروز philips 3590 که سفارش داده بودم به دستم رسید،اولین بار که گذاشتم گوشم واقعا دلسردم کرد ! چون تا الان ایرفون نداشتم نمیدونستم که خوب باید کیپ گوش بشه،بعد که یکم بیشتر فشارش دادم تو اونوقت دیدم نه خیلی کیفیت خوبی داره !! ینی قبلش اصلا بیس نداشت،حالا یه چیز برام سواله،اینی که خریدم نوشته های روی جلدش با اونایی که تو سایتا دیدم فرق میکنه،میشه این های کپی باشه ؟ یک سال گارانتی دیتا سرویس هست اینی که خریدم

نه خودشه کپی نیست فکر نمیکنم براشون بصرفه ایرفون 7-8 دلاری رو کپی کنن
گارانتی رسمیشم همین دیتالایف هست

rafsanjan gsm
03-08-2014, 11:27
دوستان سورس هم خیلی مهمه، اولش با گوشی ال جی اپتیموس ال سون امتحان کرده بودم،الان با یه گوشی سامسونگ معمولی 100 تومنی امتحان کردم خیلی کیفیتش بهتر شد،الان دیگه از خریدم کاملا راضیم،بیس متعادلی داره،ولی یه خورده فقط تریبلش زیاده

rafsanjan gsm
03-08-2014, 11:31
نه خودشه کپی نیست فکر نمیکنم براشون بصرفه ایرفون 7-8 دلاری رو کپی کنن
گارانتی رسمیشم همین دیتالایف هست

گارانتی رسمیش گمونم شکوفا الکتریک باشه،با گارانتی شکوفا الکتریک تو یه سایت 46 تومن زده بود با گارانتی دیتا سرویس 36 تومن

M0RTEZA_R
03-08-2014, 11:35
دوستان خروجی هدفون کدوم گوشی ازهمه بهتره؟

alireza20
03-08-2014, 12:28
بستگی به میزان گرم بودن داره.
یاماها eph-50 بیس زیاد با تریبل کم داره.
کلیپش x10 اندکی بیسش کمتره تریبلش به نظر بیشتر میاد ولی باز هم صدای گرم با تریبل کاملاً نرمی داره.
در نهایت akg k99 که صدای نسبتاً متعادلی داره.

ممنونم
دنبال هدفونی نیستم که فقط بیس زیادی داشته باشه تو خونه از بلندگو های NFS-150 یاماها استفاده میکنم صداش دقیقا همون چیزی هست که همیشه دنبالش بودم.تقریبا بیس و تریبل و وکال مناسبی داره روی یک مقوله خاص زیاده روی نمیکنه.
هدفونی هم که دنبالش هستم میخوام اینجوری باشه یعنی بیس و تریبل و وکالش نه خیلی زیاد باشه نه کم.
یه سئوال دیگه هم دارم اینکه هدفون های یاماها رو کجا برای فروش دارن(تهران).

majidmute
03-08-2014, 13:15
دوستان کسی نبود مارا راهنمایی کنه؟؟
بین beats mixer و beats studioکدومش واسه سبک ترنس بهتره؟؟؟

hariss
03-08-2014, 13:48
دوستان بین دو مدل بیتسstudio و mixr موندم. از نظر قیمت میکسر ارزونتره ولی میشه راهنماییم کنید که آیا تفاوتشون در حدی هس که برا استودیو هزینه کنم؟
قراره برام از آمریکا بفرستن. ممنون

p30g
03-08-2014, 14:17
گارانتی رسمیش گمونم شکوفا الکتریک باشه،با گارانتی شکوفا الکتریک تو یه سایت 46 تومن زده بود با گارانتی دیتا سرویس 36 تومن

شکوفا این مدل رو گارانتی نمیکنه منم خیلی دنبالش بودم الانم دوباره چک کردم تمام اون فروشگاههای آنلاینی که زدند شکوفا

یا میگن تموم کردیم یا اشتباه درج شده

به هرحال شکوفا همچین آشی هم نیس:n15:

ardi1989
03-08-2014, 15:18

آقا منم یه she3590 دارم هم بسته بندی من فرق داره و هم نوشته های روی هدفون
روی گوشی ها یکطرف L,R نوشته شده و یکطرف هم Philips حالا کدوم fake نمیدونم!:n02:
من تو کرج از یه مغازه که تابلوی philips داشت خریدم!
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

rafsanjan gsm
03-08-2014, 17:51
اره کسی بود که هر دو نمونه رو با یه سورس تست میکرد خیلی خوب میشد،بعد معلوم میشد کدوما فیک هست

metalhead_forever
03-08-2014, 18:47
از روی نوشته های روی بسته بندی نمیشه گفت تقلبیه یا نه چون ممکنه اون نوشته ها واسه هر کشور متفاوت باشه... اما موردی که اشاره شد این که یه طرف نوشته شده L/R یه طرف Philips یا این که هر دو یه طرف نوشته شده باشن... تو سایت فیلیپس برای این مدل دو تا بسته بندی زده (البته من سایت خاورمیانه رو چک کردم) که چون عکس ها حجیم هستن فقط لینک میذارم خودتون ببینید... نکته جالب اینه که تو یکی از بسته بندی ها L/R و Philips هر دو یه طرف نوشته شدن تو عکس دیگه اینطور نیست:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$jpglarge$
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$jpglarge$
عکس دوم به بسته بندی دیجی کالا شبیهه... به نظر هم میاد اصل باشه باز دوستان مطلع نظر میدن...

tonypb
03-08-2014, 19:07
دوستان خروجی هدفون کدوم گوشی ازهمه بهتره؟

htc one m8

mehrdadb3
03-08-2014, 19:48
دوستان هدفون باز اگه براشون امکان داره تنظیمات اکولایزر خودشون رو برایه سبکهای مختلف بزارید اگه به صورت فایل بزارید که چه بهتر تو پلیر ازش استفاده کنیم

rave-87
03-08-2014, 21:16
کلی ممنونم،من تهرانم،با این حساب منم یه دونه میگیرم، حالا به نظرتون از کجا بگیرم ؟اگه تمایل داشتید یه پ . خ به من بزنید که از یه جا تهیه کنیم.واقعیتش جای خاصی مد نظرم نیست.
سلام دوستان قبلا یه هدفون کریتیو ep630 داشتم که بعد از 3 سال خراب شد امروز قیمت گرفتم 630 دوروبر 55 بود گفتم یه چیز بهتر بگیرم با افضایشه بودجه فیلیپس she 8000 گرفتم بلندی صداش خوبه ولی تنها چیزی که منو اذیت میکنه بیس خیلی زیادشه (الکی فقط بیس داره) !! یعنی بیس اونقد زیاد پخش میکنه که نمیزاره بعضی از صدا ها رو بشنوم دی مقایسه با کریفیو باید بگم کریتیو صدا ها رو تیز تر پخش میکرد ول یاین بیس بالاتر پخش میکنه حالا نمیدونم گوش من به 630 عادت کرده بود الان رو این she8000 اینجوری به گوشم میاد یا نه کلا اینجوره؟یجور احساس میکنم صدا رو دور و بم پخش میکنه ... دوستان لطفا یه راه حلی چیزی دارید بگید ممنون من از اونجا که میخریدم میگفت از 630 بهتره ولی الان نمیدونم من عادتکرده بودم به 630 یا طرف چرت گفتهبهتر بودنش رو نمی دونم. من تست نکردم. ولی عجیبه مقداری، کریتیو صدای تاریکی داره و فیلیپس صداش معمولاً تیز تره.
سلام دوستان امروز philips 3590 که سفارش داده بودم به دستم رسید،اولین بار که گذاشتم گوشم واقعا دلسردم کرد ! چون تا الان ایرفون نداشتم نمیدونستم که خوب باید کیپ گوش بشه،بعد که یکم بیشتر فشارش دادم تو اونوقت دیدم نه خیلی کیفیت خوبی داره !! ینی قبلش اصلا بیس نداشت،حالا یه چیز برام سواله،اینی که خریدم نوشته های روی جلدش با اونایی که تو سایتا دیدم فرق میکنه،میشه این های کپی باشه ؟ یک سال گارانتی دیتا سرویس هست اینی که خریدم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه خودشه کپی نیست فکر نمیکنم براشون بصرفه ایرفون 7-8 دلاری رو کپی کنن گارانتی رسمیشم همین دیتالایف هست
گارانتی رسمیش گمونم شکوفا الکتریک باشه،با گارانتی شکوفا الکتریک تو یه سایت 46 تومن زده بود با گارانتی دیتا سرویس 36 تومناونی که من تست کردم گارانتیش شکوفا بود.
دوستان خروجی هدفون کدوم گوشی ازهمه بهتره؟تمامی گوشیهای اپل از آیفون 4 تا به امروزگلکسی اس 4 و احتمالاً بقیه پرچمدارهای اندروید توی این دو سال اخیر (به جز سونی)
ممنونمدنبال هدفونی نیستم که فقط بیس زیادی داشته باشه تو خونه از بلندگو های NFS-150 یاماها استفاده میکنم صداش دقیقا همون چیزی هست که همیشه دنبالش بودم.تقریبا بیس و تریبل و وکال مناسبی داره روی یک مقوله خاص زیاده روی نمیکنه.هدفونی هم که دنبالش هستم میخوام اینجوری باشه یعنی بیس و تریبل و وکالش نه خیلی زیاد باشه نه کم.یه سئوال دیگه هم دارم اینکه هدفون های یاماها رو کجا برای فروش دارن(تهران).واقعیت اینه که من چیز بیشتری از پست قبلیم نمی تونم بهتون بگم. صدای متعادل رو akg k99 داره. ولی توجه داشته باشین، این متعادلی که من میگم، ممکنه با درک شما از متعادل متفاوت باشه.
شکوفا این مدل رو گارانتی نمیکنه منم خیلی دنبالش بودم الانم دوباره چک کردم تمام اون فروشگاههای آنلاینی که زدند شکوفا یا میگن تموم کردیم یا اشتباه درج شدهبه هرحال شکوفا همچین آشی هم نیس:n15:اونی که دست من بود گارانتیش شکوفا بود.حالا واقعاً موندم که راهی برای تشخیص تقلبیش هست؟ چون من تو اینترنت ندیدم تقلبی داشته باشه. چون کلاً 10 دلاره. ولی خب توی ایران هیچی بعید نیست.
دوستان هدفون باز اگه براشون امکان داره تنظیمات اکولایزر خودشون رو برایه سبکهای مختلف بزارید اگه به صورت فایل بزارید که چه بهتر تو پلیر ازش استفاده کنیممن شخصاً از اکولایزر استفاده نمی کنم.اکولایزر مسئله شخصی هست که براساس ذائقه شنوایی و قطعات موجود در مسیر صدا تغییر می کنه.

alireza20
03-08-2014, 22:27
دوستان هدفون یاماها رو کجا میشه پیدا کرد؟

rave-87
03-08-2014, 23:05
دوستان هدفون یاماها رو کجا میشه پیدا کرد؟یادم رفت توی پست قبلی بگم.یاماها نمایندگیش همون نامداران هستش.

amir200812
03-08-2014, 23:16
ظاهرا معتبر هست! ولی نمیتونم 100% تاییدش کنم!

اگه تهران باشی، حضوری بری مطمعن تره...
تهران ، خیابان جمهوری ، مابین پل حافظ و سی تیر ، پاساژ پیروز ، طبقه دوم ، واحد 40

Firebirds
04-08-2014, 10:16
دوستان یه سوال پایه ای.

این هدفون های in-ear رو چه طوری میشه تمیز کرد،
البته منظورم earbuds هاش نیست.

metalhead_forever
04-08-2014, 13:21
دوستان یه سوال پایه ای.

این هدفون های in-ear رو چه طوری میشه تمیز کرد،
البته منظورم earbuds هاش نیست.
این پست از rezaomido ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز میتونه کمک کنه:
از طرفی برند های مطرح معمولا" تو مدلهای گرون قیمت در بسته بندی به عنوان لوازم جانبی یه چیزی مثل brush میذارن که مخصوص تمیز کردنه...
ضمنا" من یه تجربه دارم اونم این که از brush های مخصوص تمیز کردن سمعک استفاده میکنم که خیلی هم شبیه همون براش های هدفون های مطرحه... قیمتش هم که ارزونتره... بعضی داروخانه ها و به خصوص مراکز تجویز سمعک دارن که میتونید تهیه کنید اینم عکس مال من:

mamadalmani
04-08-2014, 15:28
سلام
من یه ایرفون می خواستم برای آهنگ بیشتر رپ و پاپ گوش میدم یه چیزی باشه که صدای بیرون هم بگیره خیلی بهتر میشه کیفیت صدا و بلندی هم داشته باشه
تو رنج 150 اینا
ممنون

saeed85
04-08-2014, 16:15
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی جایی بهتر پیدا نکردم که در زمینه ی ایرفون و صدا ,حرفه ایی ها حضور داشته باشن (مثل اینجا)
من ایرفون shure se215 میخوام بگیرم (خریدش اوکی شده ) و بیشتر میخوام با لپ تاپ ازش استفاده کنم و چون میدونم صدای خود لپ تاپ به درد نمیخوره میخوام که یه کارت صدا اکسترنال بگیرم (Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1 USB) که تو مشخصاتش نوشته که آمپیلی فایر هم داره.
حالا سوالم اینکه که آیا این کارت صدا میتونه کیفیت خوبی رو با shure se215 به وجود بیاره ؟ کارت صدای دیگه ایی که قیمتش مناسب من باشه پیدا نکردم (دلم میخواست که asus xonar u7 بگیرم که پیدا نکردم کسی جایی رو مشناسه که این کارت ایسوس رو داشته باشه ؟)
آیا کارت صدا اکسترنال بهتری تا 300 هراز تومن میشناسید که هم کیفیت و قدرت خوبی داشته باشه که با ایرفون ترکیب خوبی در بیاد ؟
در ضمن چون اسپیکر لاجیتک z906 دارم میخوام از کارت صدا با خروجی اپتیکال به اسپیکر وصل کنم .

rave-87
05-08-2014, 00:06
سلام
من یه ایرفون می خواستم برای آهنگ بیشتر رپ و پاپ گوش میدم یه چیزی باشه که صدای بیرون هم بگیره خیلی بهتر میشه کیفیت صدا و بلندی هم داشته باشه
تو رنج 150 اینا
ممنون
این دو صفحه اخیر رو مطالعه بفرمایید، فکر کنم گزینه مورد نظرتون رو پیدا می کنین.

دوستان ببخشید این سوال رو اینجا میپرسم ولی جایی بهتر پیدا نکردم که در زمینه ی ایرفون و صدا ,حرفه ایی ها حضور داشته باشن (مثل اینجا)
من ایرفون shure se215 میخوام بگیرم (خریدش اوکی شده ) و بیشتر میخوام با لپ تاپ ازش استفاده کنم و چون میدونم صدای خود لپ تاپ به درد نمیخوره میخوام که یه کارت صدا اکسترنال بگیرم (Creative Sound Blaster Omni Surround 5.1 USB) که تو مشخصاتش نوشته که آمپیلی فایر هم داره.
حالا سوالم اینکه که آیا این کارت صدا میتونه کیفیت خوبی رو با shure se215 به وجود بیاره ؟ کارت صدای دیگه ایی که قیمتش مناسب من باشه پیدا نکردم (دلم میخواست که asus xonar u7 بگیرم که پیدا نکردم کسی جایی رو مشناسه که این کارت ایسوس رو داشته باشه ؟)
آیا کارت صدا اکسترنال بهتری تا 300 هراز تومن میشناسید که هم کیفیت و قدرت خوبی داشته باشه که با ایرفون ترکیب خوبی در بیاد ؟
در ضمن چون اسپیکر لاجیتک z906 دارم میخوام از کارت صدا با خروجی اپتیکال به اسپیکر وصل کنم .

هر وسیله ایی که شما ازش صدا رو میشنوید، آمپلیفایر داره داخلش. یعنی گوشی، پلیر، ضبط و ... آمپلیفایر دارن.
se215 صداش با یک پلیر خوب به راحتی در میاد. یعنی با هرکدوم از محصولات اپل یا اسمارت فون های رده اول. من اون کارت صدا رو تست نکردم و اطلاعی از کیفیت خروجیش هم ندارم متأسفانه.

شما اگر از خروجی اپتیکال کارت صدا تون استفاده کنین، در عمل کارت صدا رو از مسیر صوتی خارج کردین.

hariss
05-08-2014, 15:28
من بالاخره بعد دو ماه تحقیق تصمیم گرفتم جبرا روو وایرلس بگیرم. ازونجایی که چند سوال قبلیه منو کسی جواب نداد, اگه لطف کنید نظرتونو در موردش بم بگید و اینکه شرکت نامداران نمایندگیشه, آیا میشه اطمینان کرد بهش که اصله یا اونم معلوم نیس؟ مرسی

metalhead_forever
05-08-2014, 19:04
من بالاخره بعد دو ماه تحقیق تصمیم گرفتم جبرا روو وایرلس بگیرم. ازونجایی که چند سوال قبلیه منو کسی جواب نداد, اگه لطف کنید نظرتونو در موردش بم بگید و اینکه شرکت نامداران نمایندگیشه, آیا میشه اطمینان کرد بهش که اصله یا اونم معلوم نیس؟ مرسی
در مورد صداش نظری ندارم تجربه استفاده از هدفون وایرلس ندارم... اما در مورد نمایندگی که نامداران باشه با خیال راحت خرید کن.

M A S T 3 R
05-08-2014, 20:28
خسته نباشید
من قصد خرید هدفون V-jays رو دارم،شنیدم بخاطر پشت باز بودنش صدا به طور کاملا محسوسی به بیرون درز میکنه،این حقیقت داره؟اگه آره این نشت صدا در حدی هست که نشه ازش در مکان های عمومی استفاده کرد
با تشکر فراوان

metalhead_forever
05-08-2014, 21:27
خسته نباشید
من قصد خرید هدفون V-jays رو دارم،شنیدم بخاطر پشت باز بودنش صدا به طور کاملا محسوسی به بیرون درز میکنه،این حقیقت داره؟اگه آره این نشت صدا در حدی هست که نشه ازش در مکان های عمومی استفاده کرد
با تشکر فراوان
سلام.
بله هدفون v-jays و به طور کلی هدفونهایی که open هستن نشت صدای بالایی دارن و همچنین صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه... نشت صدا به حدی بالاست که تو مکانهای عمومی با تذکر اطرافیان مواجه میشی یا اینجوری بگم که آهنگی که داری گوش میدی قابل تشخیصه!:n02:

A E
05-08-2014, 22:10
سلام دوستان
قصد داشتم از خارج از کشور هدفون Superlux بخرم ، اما در کمال ناباوری چند مدل از این برند رو توی تهران پیدا کردم
من مدل HD681 رو 100 تومن خریدم که واقعا کیفیت صدای عالی نسبت به قیمتش داره و بعید میدونم تا دو برابر این قیمت یا حتی بیشتر هم برندهای دیگه توی ایران بتونن باهاش رقابت کنن
فقط اگه مقدار کمی بیس بیشتری داشت به سلیقه من نزدیکتر بود که اون هم با اکولایزر تقریبا جبران شد
مشکلاتی هم که من باهاش دارم اندازه بزرگ و نیمه باز بودنشه که صدا رو نشت میده
ولی بازم به خاطر کیفیت صدا میشه ندیده گرفت مشکلاتش رو
با تشکر از rave-87 عزیز بابت راهنمایی

rave-87
05-08-2014, 23:05
سلام دوستان
قصد داشتم از خارج از کشور هدفون Superlux بخرم ، اما در کمال ناباوری چند مدل از این برند رو توی تهران پیدا کردم
من مدل HD681 رو 100 تومن خریدم که واقعا کیفیت صدای عالی نسبت به قیمتش داره و بعید میدونم تا دو برابر این قیمت یا حتی بیشتر هم برندهای دیگه توی ایران بتونن باهاش رقابت کنن
فقط اگه مقدار کمی بیس بیشتری داشت به سلیقه من نزدیکتر بود که اون هم با اکولایزر تقریبا جبران شد
سلام
بسیار مبارکه
هدفون بسیار عالی هست در مقابل قیمتش. مخصوصاً اینکه برخلاف اکثرهدفون های موجود در این رده قیمت و الالخصوص موجود در ایران، صدای تقریباً طبیعی داره.
من در وهله اول توصیه کنم که اگر می خواین با اکولایزر کار کنین، منطق کار کردنتون رو عوض کنین. منطقتون رو اینطوری قرار بدید که به جای زیاد کردن فرکانس خاصی، بقیه فرکانس ها رو کم کنین. مثلاً شما که دوست دارین بیس بیشتری داشته باشین، سعی کنین تریبل رو کم کنین. مثلاً من شنیدم که روی دستگاه های اپل اگر اکولایزر رو روی treble reducer بزارین، خوب جواب می گیرین.

در نهایت، از کجا تهیه کردید؟ مدلهای دیگه هم داشتند؟ قیمت مدل های دیگه؟

A E
06-08-2014, 00:27
سلام
بسیار مبارکه
هدفون بسیار عالی هست در مقابل قیمتش. مخصوصاً اینکه برخلاف اکثرهدفون های موجود در این رده قیمت و الالخصوص موجود در ایران، صدای تقریباً طبیعی داره.
من در وهله اول توصیه کنم که اگر می خواین با اکولایزر کار کنین، منطق کار کردنتون رو عوض کنین. منطقتون رو اینطوری قرار بدید که به جای زیاد کردن فرکانس خاصی، بقیه فرکانس ها رو کم کنین. مثلاً شما که دوست دارین بیس بیشتری داشته باشین، سعی کنین تریبل رو کم کنین. مثلاً من شنیدم که روی دستگاه های اپل اگر اکولایزر رو روی treble reducer بزارین، خوب جواب می گیرین.

در نهایت، از کجا تهیه کردید؟ مدلهای دیگه هم داشتند؟ قیمت مدل های دیگه؟

خیلی ممنون بابت توضیحات
سایت زیر واسه فروشگاهیه که ازش خرید کردم ، فکر کنم همه مدل هایی که دارن تو سایتشون باشه
آدرس و تلفن هم پایین سایتشون هست
البته تو سایت نوشته گالری رهام ، ولی فکر کنم اسمش گالری بهروز بود ، پلاکش هم 493
خوشبختانه همه مدل ها رو هم برای تست دارن
یه نکته رو هم بگم که توی مغازه قیمتشونو بیشتر از سایت میگن ، وقتی گفتم توی سایت قیمت 100 تومن بود برام 100 تومن حساب کرد

mehrdadb3
06-08-2014, 11:11
خیلی ممنون بابت توضیحات
سایت زیر واسه فروشگاهیه که ازش خرید کردم ، فکر کنم همه مدل هایی که دارن تو سایتشون باشه
آدرس و تلفن هم پایین سایتشون هست
البته تو سایت نوشته گالری رهام ، ولی فکر کنم اسمش گالری بهروز بود ، پلاکش هم 493
خوشبختانه همه مدل ها رو هم برای تست دارن
یه نکته رو هم بگم که توی مغازه قیمتشونو بیشتر از سایت میگن ، وقتی گفتم توی سایت قیمت 100 تومن بود برام 100 تومن حساب کرد

ممنون بابت معرفی این سایت و یک سوال از دوستان هدفونای superlux بدرد سبک راک و متال میخوره تو هد فای از این مدل خوب تعریف کرده hd 668b با توجه به قیمت مناسبش
خودم الان pioneer mj31 رو دارم صداش خوبه البته برایه سبکه ترنس ولی برایه متال باید با اکولایزر کار کنی ولی باز صداش باز نیست انگار یه پردهای جلوشه فکر میکنم بخاطر بیسش باشه
الان با دیدن این هدفون superlux 688b وقیمت مناسبش و تعریف هدفای از صداش هوس کردم بگیرمش ولی میترسم بخوره تو ذوقم و واسه سبک متال و نیو ایج زیاد جالب نباشه

M A S T 3 R
06-08-2014, 11:20
سلام.
بله هدفون v-jays و به طور کلی هدفونهایی که open هستن نشت صدای بالایی دارن و همچنین صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه... نشت صدا به حدی بالاست که تو مکانهای عمومی با تذکر اطرافیان مواجه میشی یا اینجوری بگم که آهنگی که داری گوش میدی قابل تشخیصه!:n02:
میشه درصد نشتی که داره رو گفت؟مثلا اگه روی گوش باشه از 100 درصد صدا چند درصدش برای کسی که حدود 2-3 متر با شما فاصله داره قابل شنیدن هست؟یا بطور کلی برای مصرف خانگی طوری که کسی که نزدیک شما هست از صداش اذیت نشه مناسبه؟
با تشکر دوباره

p30g
06-08-2014, 11:33
سلام
جنس صدای Sennheiser HD 598 به چه صورتیه ؟

rave-87
06-08-2014, 17:30
ممنون بابت معرفی این سایت و یک سوال از دوستان هدفونای superlux بدرد سبک راک و متال میخوره تو هد فای از این مدل خوب تعریف کرده hd 668b با توجه به قیمت مناسبش
خودم الان pioneer mj31 رو دارم صداش خوبه البته برایه سبکه ترنس ولی برایه متال باید با اکولایزر کار کنی ولی باز صداش باز نیست انگار یه پردهای جلوشه فکر میکنم بخاطر بیسش باشه
الان با دیدن این هدفون superlux 688b وقیمت مناسبش و تعریف هدفای از صداش هوس کردم بگیرمش ولی میترسم بخوره تو ذوقم و واسه سبک متال و نیو ایج زیاد جالب نباشه
شدن که میشه. مخصوصاً سبک ارائه مطلب این هدفون ها تهاجمی هست. ولی در نظر داشته باشین که این هدفون ها اکثراً صدای طبیعی دارن. البته 668b مقدار کمی گرم تر از مدل های دیگست. ولی باز هم ممکنه صداش بیش از حد سرد باشه برای افراد. وگرنه از لحاظ سرعت و کیفیت و جزئیات، واقعاً در مقابل قیمت عالین. من به شخصه اصلاً فکرش رو نمی کردم چنین محصولی وارد ایران بشه. توی فول سایزها، با ارزش ترین هدفون در مقابل مبلغ پرداختی که تا حالا وارد ایران شده.

سلام
جنس صدای Sennheiser HD 598 به چه صورتیه ؟
سبک صدای خانوادگی سنهایزر. کمی گرم و کمی تیره. با سبک ارائه مطلب کاملاً غیر تهاجمی (laid back).

مانی ک
06-08-2014, 18:52
دوستان ببخشید من وقت نداشتم همه ی صفحات رو بخونم
لطفا هدست خوب زیر 100تومن معرفی کنید

ممنون

p30g
06-08-2014, 23:41
سبک صدای خانوادگی سنهایزر. کمی گرم و کمی تیره. با سبک ارائه مطلب کاملاً غیر تهاجمی (laid back).

باتوجه به قیمتش ارزش خرید داره یا مدل ارزانتر با کارایی مشابهی هم هست ؟

A E
07-08-2014, 00:08

من چند مدل رو سریع تست کردم و فرق زیادی بینشون ندیدم و در نهایت 681 رو انتخاب کردم که به نظرم مقدار خیلی کمی صدای بازتر و طبیعی تری داشت و قیمت پایین تری هم داشت
البته جز 681 روی بقیه زیاد دقت نکردم ، شاید اشتباه کرده باشم
اگه ساکن تهران هستید بهتره حضوری برید و تست کنید ، چون خیلی به سلیقه مربوطه

metalhead_forever
07-08-2014, 00:26
باتوجه به قیمتش ارزش خرید داره یا مدل ارزانتر با کارایی مشابهی هم هست ؟
به هر حال ارزش خرید که داره...
ببینید توی سبک صدای سنهایزر مدل HD518 هم خیلی خوبه... یه جورایی یه entry خوب برای سنهایزر محسوب میشه و برای اولین تجربه شاید HD598 کمی زیادی باشه به نظر من...
از برند های دیگه با صدای متعادل AKG K99 میتونه مناسب باشه...
Sony Z1000 هم هست که طبق توصیه خود rave-87 برای سبک های سریع مثل متال کاربرد نداره ولی برای سبکی که تمرکز رو مید باشه مثل هیپ هاپ مناسبه (اگه اشتباه گفتم تصحیح کنید:n02:)
در محدوده قیمت HD598 مدل Audio-Technica M50 هم موجوده که صدای گرم با بیس قوی داره ... مید هم خیلی فوروارد نیست و عقب کشیده هست. Soundstage خوبی هم داره و خریدش میتونه مناسب باشه اگه حاضر به پرداخت 1.5 تا 2 برابر ارزش دلاری هدفون باشی...
همینجا مثلا" میشه گفت ممکنه برای یه نفر که نمیخواد صدا به بیرون نشت کنه مدلهای سنهایزر و AKG که open و semi open هستن مناسب نیستن چون نشت صدا دارن و مجبور میشی بری سراغ مدلهای دیگه که پشت بسته هستن و نشت صدای کمتری دارن که این هم به کاربردت برمیگرده...

.Noury
07-08-2014, 23:02
تا 500 تومن ایرفون بهتر بگیرم یا هدفون فقط میخام نفکیک بسیار خوب بیس و سوند استیجش خوب باشِ

rave-87
09-08-2014, 18:44
تا 500 تومن ایرفون بهتر بگیرم یا هدفون فقط میخام نفکیک بسیار خوب بیس و سوند استیجش خوب باشِ
الأن توی ایران تو قیمت های بالای 200 تومن از سبک صداهای مختلف، گزینه های مختلفی موجوده. سوند استیج الزاماً فول سایزها رو برتر می کنه.
شما اگر سب صدای طبیعی دوست دارید، از محصولات سوپر لوکس در وهله اول و بعد از اون akg k99 که تریبل نرم تری داره.
صدای گرم و هدفون داخل گوشی، کلیپش x10 حدود 400 و یاماها eph-50 حدود 200
صدای v شکل، فیلیپس she3590 حدود 40 تومن

.Noury
09-08-2014, 19:56
الأن توی ایران تو قیمت های بالای 200 تومن از سبک صداهای مختلف، گزینه های مختلفی موجوده. سوند استیج الزاماً فول سایزها رو برتر می کنه.
شما اگر سب صدای طبیعی دوست دارید، از محصولات سوپر لوکس در وهله اول و بعد از اون akg k99 که تریبل نرم تری داره.
صدای گرم و هدفون داخل گوشی، کلیپش x10 حدود 400 و یاماها eph-50 حدود 200
صدای v شکل، فیلیپس she3590 حدود 40 تومن

الان قیمت k99 رو دیدم 290 تومن بود اگه بیشتر هزینه کنم تغییری توی کیفیت صدا ایجاد نمیشه ؟

metalhead_forever
09-08-2014, 20:50
با اضافه مدلهایی که rave-87 معرفی کردن برای بیس و Soundstage مناسب میتونی به Audio-Technica M30 هم فکر کنی که صدای گرم با Soundstage قابل قبولی داره...

p30g
09-08-2014, 21:43
با اضافه مدلهایی که rave-87 معرفی کردن برای بیس و Soundstage مناسب میتونی به Audio-Technica M30 هم فکر کنی که صدای گرم با Soundstage قابل قبولی داره...

Audio-Technica M30 به قیمت دلاریش که 50 دلاره نمی ارزه 500 تومن

metalhead_forever
09-08-2014, 22:11
Audio-Technica M30 به قیمت دلاریش که 50 دلاره نمی ارزه 500 تومن
حرف شما درست... ولی چاره ای نیست.... M50 هم الکی گرونه...
نمیشه از همه وارد کننده ها انتظار داشت با قیمت دلاری هدفون وارد کنند...
M50 حتی زمانی هم که دلار زیر هزار تومان بود گرون فروخته میشد (حدود 170)

rave-87
09-08-2014, 22:37
الان قیمت k99 رو دیدم 290 تومن بود اگه بیشتر هزینه کنم تغییری توی کیفیت صدا ایجاد نمیشه ؟
بستگی به عوامل مختلف داره. سورستون. کیفیت آهنگ هاتون. اینکه اصلاً سبک صدای هدفون با سبک صدای مورد نظرتون تطابق داشته باشه.
مثلاً مدل های سنهایزر هم گزینه های خیلی خوبی می تونن باشن. شما می تونین سنهایزر ها رو یکسری هاشون رو توی نمایندگی نامداران تست کنین. اون سوپرلوکس ها هم امکان تست دارن مثل اینکه.
شما هدفون رو در وهله اول باید براساس سبک صدای مورد علاقتون انتخاب کنین.

mostafah72
10-08-2014, 01:57
من دنبال یه هدفون داخل گوش برای استفاده با موبایلم، برای گوش کردن به راک ، الترناتیو راک و کمی هم پاپ ، قیمت هم 150 تا 200 هزار تومن جی پیشنهاد میکنید؟ ممنون

mehrabooni
10-08-2014, 04:25
سلام دوستان
نشت صدا اصلا برام مهم نیست
اگه صدای بیرون بیاد داخل هم مهم نیست

فقط کیفیت برام مهمه
بنظرتون واسه سبک پاپ و رپ و هیپهاپ مناسبه ؟ ایا ارزش داره گول بیشتری خرج کنم تا چیز دیگه ای بگیرم ؟ اکثر کاربرا توی صفحات قبل گفتن که تا دویست تومن بیشتر هیچ هدفونی در حد این هدفون صد تومنی کیفیت بالا نداره

Sent from my iPhone 5S using tapatalk

metalhead_forever
10-08-2014, 11:42
نشت صدا اصلا برام مهم نیست
اگه صدای بیرون بیاد داخل هم مهم نیست

فقط کیفیت برام مهمه
بنظرتون واسه سبک پاپ و رپ و هیپهاپ مناسبه ؟ ایا ارزش داره گول بیشتری خرج کنم تا چیز دیگه ای بگیرم ؟ اکثر کاربرا توی صفحات قبل گفتن که تا دویست تومن بیشتر هیچ هدفونی در حد این هدفون صد تومنی کیفیت بالا نداره

خوب ببین تو صفحات قبل در مورد این مدل بحث شده که صدای نسبتا" طبیعی داره و بیس خیلی قوی نداره و چون اکثر کاربران تو این قیمت ها به بیس اهمیت میدن در نظر بگیر اگه بیس دوست داری شاید این مدل زیاد مناسب نباشه...
سبک پاپ خیلی هدفون خاصی نمیخواد و هیپ هاپ هم که تمرکزش روی مید هست... تا 200 زیاد فول سایز نمیشناسم ولی بیشتر از اون سری XB سونی هست که بیس قوی تری دارن...
به هر حال طبق نظرات دوستان این هدفون با این قیمت قطعا" ارزش خرید داره...
در مورد بیس هم بهترین کار تست این هدفونه اگه تهران هستی... چون اگه کم باشه برات ممکنه پشیمون بشی...

.Noury
10-08-2014, 11:51
بستگی به عوامل مختلف داره. سورستون. کیفیت آهنگ هاتون. اینکه اصلاً سبک صدای هدفون با سبک صدای مورد نظرتون تطابق داشته باشه.
مثلاً مدل های سنهایزر هم گزینه های خیلی خوبی می تونن باشن. شما می تونین سنهایزر ها رو یکسری هاشون رو توی نمایندگی نامداران تست کنین. اون سوپرلوکس ها هم امکان تست دارن مثل اینکه.
شما هدفون رو در وهله اول باید براساس سبک صدای مورد علاقتون انتخاب کنین.

سورسم i10 هست به آمپ هم احتیاج هست ؟

mehrabooni
10-08-2014, 14:58
خوب ببین تو صفحات قبل در مورد تین بحث شده که صدای نسبتا" طبیعی داره و بیس خیلی قوی نداره و چون اکثر کاربران تو این قیمت ها به بیس اهمیت میدن در نظر بگیر اگه بیس دوست داری شاید این مدل زیاد مناسب نباشه...
سبک پاپ خیلی هدفون خاصی نمیخواد و هیپ هاپ هم که تمرکزش روی مید هست... تا 200 زیاد فول سایز نمیشناسم ولی بیشتر از اون سری XB سونی هست که بیس قوی تری دارن...
به هر حال طبق نظرات دوستان این هدفون با این قیمت قطعا" ارزش خرید داره...
در مورد بیس هم بهترین کار تست این هدفونه اگه تهران هستی... چون اگه کم باشه برات ممکنه پشیمون بشی...
این مدلی که گفتین earphone هست؟
اگه headphone باشه بدرد من نمیخوره

بیس رو نمیشه با اکولایزر زیاد کرد؟
راستش بیس برام مهمه

میخوام تا صد تومن یه چیز خوب بخرم

فقط پاپ و رپ و هیپهاپ میگوشم

.Noury
10-08-2014, 15:02

بعد هم سبک موسیقی گوش میدم بیشتر الکترونیک و ترنس گاهی هم پاپ
کیفیت آهنگ MP3 320 . flac

metalhead_forever
10-08-2014, 15:45
این مدلی که گفتین earphone هست؟
اگه headphone باشه بدرد من نمیخوره

بیس رو نمیشه با اکولایزر زیاد کرد؟
راستش بیس برام مهمه

میخوام تا صد تومن یه چیز خوب بخرم

فقط پاپ و رپ و هیپهاپ میگوشم

مدل Superlux HD681 هدفونه و داخل گوشی نیست پس بی خیالش...
خوب اگه In-Ear میخواین و تا 100 هزار میخوای هزینه کنی یکی از تجربه های خوب من تو این قیمت Panasonic HJE350 بود که برای سبک های مورد نظر شما مناسبه... ریویو خوبی هم ازش اینجا هست:

Saeedmt88
10-08-2014, 20:40
سلام دوستان عزیز؛

من قصد خرید هدفون In-Ear با قیمتی حدود 100 تومن دارم. از اونجا که هیچ اطلاعاتی از برند های مختلف و کیفیتشون ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید. مطمئنا کیفیت صدای عالی نسبت به قیمت از انتظارات هر کسی از هدفونه. بیس هم در حد متعادل باشه (نه کم و نه زیاد)

ممنون :n01:

mehrabooni
10-08-2014, 21:09
سلام دوستان عزیز؛

من قصد خرید هدفون In-Ear با قیمتی حدود 100 تومن دارم. از اونجا که هیچ اطلاعاتی از برند های مختلف و کیفیتشون ندارم ممنون میشم منو راهنمایی کنید. مطمئنا کیفیت صدای عالی نسبت به قیمت از انتظارات هر کسی از هدفونه. بیس هم در حد متعادل باشه (نه کم و نه زیاد)

یه مدل 60 تومنی بود
فکر کنم سایت چاره قبلا میفروخت

دوستان بیان اسم اون مدل رو بگن
میگفتن خیلی هدفون خوبیه

metalhead_forever
10-08-2014, 22:25
من دنبال یه هدفون داخل گوش برای استفاده با موبایلم، برای گوش کردن به راک ، الترناتیو راک و کمی هم پاپ ، قیمت هم 150 تا 200 هزار تومن جی پیشنهاد میکنید؟ ممنون

سلام.
مدلهای خوب در این رده قیمت:
Yamaha EPH50 بیس قوی تریبل متوسط (نرم)
AKG Q350 (کمی بالاتر از قیمت مورد نظر شما) بیس نسبتا" متوسط، صدای متعادل تر
Panasonic HJE350: بیس قوی و تریبل هم کمی قوی (اما نه تیز و هارشی) مید متوسط
مطالعه این تاپیک هم قطعا" مفیده:

سلام دوستان عزیز؛

یه مدل 60 تومنی بود
فکر کنم سایت چاره قبلا میفروخت

دوستان بیان اسم اون مدل رو بگن
میگفتن خیلی هدفون خوبیه

فکر کنم هدفون 60 هزار تومانی سایت چاره Creative EP-630 باشه که سال هاست مدلهای اصل و تقلبیش ریخته تو بازار... (یادش بخیر یه زمانی 20 هزار بود)
نسبت به قیمتش ارزش خرید داره اما خوب بیس متوسط که دوستمون میخوان نداره.
مسئله اصلی اینه که تو ایران تقریبا" همه مدلهای زیر 100 هزار بیس قوی دارن و اون هم به خاطر سلیقه کاربران هست که تمایل به بیس قوی و صدای گرم دارن...
اگه مدلی با بیس متوسط پیدا نشه شاید راه حل استفاده از اکولایزر باشه... قبلا" یه مدلی موجود بود که اینترنتی هم خرید و فروش میشد (در مورد موجودی فعلی اطلاعات ندارم): Monoprice (اسمش یا همین بود یا مشابه این) که صدای متعادلی داشت...
بهترین های زیر 100 هزار از نظر من:
Panasonic HJE350
Philipps SHE3590
Creative EP-630
Yamaha EPH20
همه مدلها بیس قوی دارن
مدل AKG K321 هم اگه تونستی تست کنی امتحانش ضرر نداره حداقل با توجه به امضای صوتی برندش بیس متعادل تری نسبت به بقیه خواهد داشت فقط به مسئله قرار گیری توی گوش خیلی توجه داشته باش چون این مدل تو گوش بعضی افراد خوب و راحت قرار نمیگیره

rave-87
10-08-2014, 22:26

بعد هم سبک موسیقی گوش میدم بیشتر الکترونیک و ترنس گاهی هم پاپ
کیفیت آهنگ MP3 320 . flac

ارتقاء از superlux یا k99 میشه dt880
اونوقت به آمپ احتیاج هست.
شما اگر مطمئنید که صدای طبیعی مناسبتونه، گزینه ها همین دو تان. وگرنه این دو صفحه اخیر رو مطالعه بفرمایید گزینه های دیگه با سبک صداهای دیگه هم مشاهده می کنید.

بقیه دوستان هم که سوال پرسیدن، همینطور.

Saeedmt88
10-08-2014, 23:02
ممنون از پاسختون. متاسفانه دکمه ای برای تشکر در سایت نمیبینم که استفاده کنم. احتمالا به خاطر تعداد پایین پستام باشه!

تو سایت کالاآرنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تونستم این مدل رو پیدا کنم. البته اگه سایت بهتری برای خرید آنلاین سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید. با توجه به اینکه این هدفون سه بالشتک داره منظورتون از قرار گرفتن بد در بعضی از گوش ها چیه؟ متاسفانه امکان تست برام وجود نداره، در صورتی که کیفیت صدا رو تایید میکنید امشب سفارش بدم!

مدل AKG K321 هم اگه تونستی تست کنی امتحانش ضرر نداره حداقل با توجه به امضای صوتی برندش بیس متعادل تری نسبت به بقیه خواهد داشت فقط به مسئله قرار گیری توی گوش خیلی توجه داشته باش چون این مدل تو گوش بعضی افراد خوب و راحت قرار نمیگیره

metalhead_forever
10-08-2014, 23:50
ممنون از پاسختون. متاسفانه دکمه ای برای تشکر در سایت نمیبینم که استفاده کنم. احتمالا به خاطر تعداد پایین پستام باشه!

تو سایت کالاآرنا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تونستم این مدل رو پیدا کنم. البته اگه سایت بهتری برای خرید آنلاین سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید. با توجه به اینکه این هدفون سه بالشتک داره منظورتون از قرار گرفتن بد در بعضی از گوش ها چیه؟ متاسفانه امکان تست برام وجود نداره، در صورتی که کیفیت صدا رو تایید میکنید امشب سفارش بدم!
منظورم اینه که اگه عکس های این مدل و مدلهای دیگه رو به دقت نگاه کنی متوجه میشی طول قسمتی که داخل کانال گوش قرار میگیره توی این مدل کم تر از خیلی از هدفون های مشابه هست (به خاطر نوع طراحی و همچنین سایز tip یا همون به قول شما بالشتک) به خاطر همین ممکنه حین استفاده دائما" احساس کنید هدفون افز گوشتون خارج شده و مجبور میشید با دست به داخل فشارش بدین.
کیفیت این هدفون هم نسبت به قیمتش و با در نظر گرفتن جنس صدایی که ارائه میده نسبتا" مناسبه...
با این حال خرید مدلی مثل Panasonic HJE350 برای شما که توانایی تست نداری خیلی کم ریسک تره...

mehrabooni
11-08-2014, 00:14
سلام.
مدلهای خوب در این رده قیمت:
Yamaha EPH50 بیس قوی تریبل متوسط (نرم)
AKG Q350 (کمی بالاتر از قیمت مورد نظر شما) بیس نسبتا" متوسط، صدای متعادل تر
Panasonic HJE350: بیس قوی و تریبل هم کمی قوی (اما نه تیز و هارشی) مید متوسط
مطالعه این تاپیک هم قطعا" مفیده:

فکر کنم هدفون 60 هزار تومانی سایت چاره Creative EP-630 باشه که سال هاست مدلهای اصل و تقلبیش ریخته تو بازار... (یادش بخیر یه زمانی 20 هزار بود)
نسبت به قیمتش ارزش خرید داره اما خوب بیس متوسط که دوستمون میخوان نداره.
مسئله اصلی اینه که تو ایران تقریبا" همه مدلهای زیر 100 هزار بیس قوی دارن و اون هم به خاطر سلیقه کاربران هست که تمایل به بیس قوی و صدای گرم دارن...
اگه مدلی با بیس متوسط پیدا نشه شاید راه حل استفاده از اکولایزر باشه... قبلا" یه مدلی موجود بود که اینترنتی هم خرید و فروش میشد (در مورد موجودی فعلی اطلاعات ندارم): Monoprice (اسمش یا همین بود یا مشابه این) که صدای متعادلی داشت...
بهترین های زیر 100 هزار از نظر من:
Panasonic HJE350
Philipps SHE3590
Creative EP-630
Yamaha EPH20
همه مدلها بیس قوی دارن
از اون چهار مدلی که معرفی کردین کدوم خیلی بهتره؟ نسبت به قیمتش ارزش خرید داره؟ مرسی که راهنمایی میکنین

ar16sh
11-08-2014, 06:12
درود.
دوستان من يه هدست بي سيم براي كامپيوتر ميخوام قيمتش نهايتاً 100 تومن باشه .ترجيحاً بلوتوث باشه ارتباطش.
ممنون ميشم راهنمايي كنيد.

metalhead_forever
11-08-2014, 10:14
از اون چهار مدلی که معرفی کردین کدوم خیلی بهتره؟ نسبت به قیمتش ارزش خرید داره؟ مرسی که راهنمایی میکنین

سلام
اگه بخوایم به ترتیب ارزش نسبت به قیمت مرتب کنیم اینجوری میشه:
Philips SHE3590: به هر حال این مدل حدودا" نصف بقیه قیمت داره ولی الزاما" کیفیت خیلی بدی نداره...
Panasonic HJE350
Creative EP-630
در مورد یاماها نمیتونم نظر بدم چون صداش رو نشنیدم ولی مطمئنا" ارزش داره به خصوص اینکه صداش زیاد تهاجمی نیست بر خلاف خیلی از مدلهای این رده قیمت...

The master
12-08-2014, 09:39
کوئنتین تارانتینو و سنهایزر:n01:

E.N.A.Y.A.T
12-08-2014, 12:43
درود

یه هدفون ، هدست میخوام زیر 100 تومن . حالـا 20 تومن بالـاتر نو پرابلم . بیشتر هم پاپ و راکـ تلـاوت میشه توش ( :
فرقی نمیکنی نِکـ بند یا توگوش یا بیرون گوش . فقط کیفیت خوبی داشته باشه واسه استفاده های بالـا ( :

بـا سپـاس فـراوان

و من الله توفیق /

mehrabooni
12-08-2014, 17:56
سلام
اگه بخوایم به ترتیب ارزش نسبت به قیمت مرتب کنیم اینجوری میشه:
Philips SHE3590: به هر حال این مدل حدودا" نصف بقیه قیمت داره ولی الزاما" کیفیت خیلی بدی نداره...
Panasonic HJE350
Creative EP-630
در مورد یاماها نمیتونم نظر بدم چون صداش رو نشنیدم ولی مطمئنا" ارزش داره به خصوص اینکه صداش زیاد تهاجمی نیست بر خلاف خیلی از مدلهای این رده قیمت...
از بچه های انجمن،کسی هست که هرکدوم از این چهار مدل رو بررسی کرده باشه
میشه لطفا لینکشو بزارین،اگه همچین بررسی ای جوده

sm72
13-08-2014, 09:55
ماشالله چه خبره:n04:
دوستان میشه چن تا هندزفری ارزون قیمت هم معرفی کنید.در حد 20-30 تومن:n02:

metalhead_forever
13-08-2014, 14:17
درود

یه هدفون ، هدست میخوام زیر 100 تومن . حالـا 20 تومن بالـاتر نو پرابلم . بیشتر هم پاپ و راکـ تلـاوت میشه توش ( :
فرقی نمیکنی نِکـ بند یا توگوش یا بیرون گوش . فقط کیفیت خوبی داشته باشه واسه استفاده های بالـا ( :

بـا سپـاس فـراوان

و من الله توفیق /
سلام.
با این بودجه این مدل ها موجود هستند:
داخل گوش : Panasonic HJE350
On-Ear: Sony ZX310
Full Size: Sony XB200
و چند مدل از Superlux مثل HD681 که جدیدا" وارد شدن و ارزش خرید بالایی دارن... اگر قصد دارید فول سایز بخرید Superlux مناسب خواهد بود فقط توجه داشته باشید صدای طبیعی دارند و بیس نه چندان قوی... اگر به بیس اهمیت میدید مدل سونی یعنی XB200 مناسبه
در مورد کاربرد هم اگه بیرون خونه استفاده میکنی مدل سوپرلوکس semi-open هست و نشت صدا به بیرون داره و از طرفی صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه پس زیاد مناسب نخواهد بود... به طور کلی اگه بیرون میخوای استفاده کنی مدل های داخل گوشی Isolation بهتری دارن و نشت صدای خیلی کمتری دارن...

ماشالله چه خبره:n04:
دوستان میشه چن تا هندزفری ارزون قیمت هم معرفی کنید.در حد 20-30 تومن:n02:
بهترین مدلی که دوستان تو این قیمت توصیه میکنند Philips SHE3590 هست که یه خورده بالاتر از بودجه مدنظر شماست ولی ارزش خرید داره...

.Noury
13-08-2014, 16:51
طی برسی که کردم به این 3 تا مدل رسیدم. ی چیزی میخام که تفکیک خوبی داشته باشه طوری باشه که خواننده و دم دسگاش رو جلوی خودم تصور کنم اون مورد آخر رو هم یکی از فروشندگان هدفون بهم پیشنهاد داد گفت برای الکترونیک خوب جواب میده.
Beyerdynamic DT 770 PRO Audio-Technica M50

Sony MDR-1R

hooss128
14-08-2014, 00:35
سلام
قصد خرید دو عدد هدست رو دارم
1- اولی ترجیحا از نوع بدون کابل باشه و بلوتوث ،بعضی مدل ها هست که علاوه بر بلوتوث ، کابل نیز بهشون وصل میشه ( قیمت زیر 500 تومان) مگر اینکه مدل خاص و عالی باشه
2- دومی با سیم باشه و با کیفیت و گوش رو اذیت نکنه و شکل ظاهری خوبی داشته باشه ( قیمت زیر 300 تومان)

استفاده هر دو مورد هم بیشتر فیلم و آهنگ هست اما نه به صورت تخصصی

در زیر چند مدل از انرژی سیستم رو توی سایت دیدم و به نظر ظاهرا خوب میرسن ، ممنون میشم یه نگاهی به اینا هم بندازن و نظرتون رو راجع به اینا هم بدین

zobilla
14-08-2014, 12:45
سلام. یه هدفون فول سایز خوب میخوام برای استفاده با موبایل، قیمتش هم 300، حداکثر 350. خودم بیشتر راک گوش میدم :8:و اینکه صدای گیتار الکتریک و درامز رو طبیعی و با کیفیت پخش کنه خیلی برام مهمه البته از بیس اغراق شده‌ای که بعضی هدفون‌ها دارن اصلا خوشم نمیاد:13:
خودم تو فکر خرید سنهایزر PX200-II هستم اما مطمئن نیستم همون چیزی که می‌خوام باشه :n13: ممنون میشم راهنماییم کنید...

rave-87
14-08-2014, 22:33
سلام. یه هدفون فول سایز خوب میخوام برای استفاده با موبایل، قیمتش هم 300، حداکثر 350. خودم بیشتر راک گوش میدم :8:و اینکه صدای گیتار الکتریک و درامز رو طبیعی و با کیفیت پخش کنه خیلی برام مهمه البته از بیس اغراق شده‌ای که بعضی هدفون‌ها دارن اصلا خوشم نمیاد:13:
خودم تو فکر خرید سنهایزر PX200-II هستم اما مطمئن نیستم همون چیزی که می‌خوام باشه :n13: ممنون میشم راهنماییم کنید...
انتخاب خوبیه. بیس اغراق شده نداره و در مقابل بقیه سنهایزرهای همرده خودش صدای به نسبه شفاف تری داره.
فاصله بین بیس اغراق شده با بیس طبیعی خیلی زیاده. شما به عنوان گزینه ایی با صدای طبیعی می تونید هدفون های سوپرلوکس رو در نظر بگیرین که توی اونور آب هم در مقابل قیمتشون ارزش خیلی بالایی دارن. مثلاً مدل HD-668B ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

mehrabooni
14-08-2014, 23:45
دوستان بودجه کمی کاهش پیداکرد
تا پنجاه تومن هندسفری خوب بگین که صداش خوب باشه،پاپ گوش میکنم از همه ی خواننده های خوب کشورمون+اهنگای ریتم تند گوش میدم نه این غمگینهای مزخرف،هیپ هاپ هم میگوشم و بعضی اوقات رپ های استاد حصین+بهرام+امیرخلوت+زدبازی هم میگوشم

alihuayra
15-08-2014, 02:32
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم،من قصد خرید یه هدفون تا سقف 150 تومن رو دارم منتها از نوع بلوتوث تا راحت بتونم با گوشی بهش وصل بشم اما چیزی که برای من مهمه اینه که این هدفون قابلیت اتصال از طریق سیم(جک 3.5 میلی متری) رو هم داشته باشه.چون در غیر این صورت باید قید اتصال به تلویزیون و ضبط و اینارو بزنم!ا
البته یه نوع از این هدفون ها هم وجود داره که خودشون فرستنده ی جداگانه ی بلوتوث هم دارن که با جک 3.5 میلی متر به دستگاه ها وصل میشه که اگه تا قیمت 150 تومن بشه پیدا کرد واقعا عالی میشه!:n02: ضمنا از اونجایی که من تو شهرستان هستم و متاسفانه جنس های درست و حسابی این جا پیدا نمیشه ممنون میشم سایت فروش این محصول رو هم معرفی کنید.ممنون

t-jays
15-08-2014, 11:55
طی برسی که کردم به این 3 تا مدل رسیدم. ی چیزی میخام که تفکیک خوبی داشته باشه طوری باشه که خواننده و دم دسگاش رو جلوی خودم تصور کنم اون مورد آخر رو هم یکی از فروشندگان هدفون بهم پیشنهاد داد گفت برای الکترونیک خوب جواب میده.
Beyerdynamic DT 770 PRO

Audio-Technica M50

Sony MDR-1R

سلام
لطفا ذکر کنید که با چه دستگاهی میخواین استفاده کنید.

metalhead_forever
15-08-2014, 12:37
سلام.
بعضی ها از PX200-II به خاطر راحت نبودن روی سر شکایت دارن، (هر چند معمولا" تو ریویو های خارجی ذکر میشه مدل راحتیه و این که حتی توی سایت Headfonia ذکر شده از V-Jays راحت تره به خاطر Pad هاش) و این که به خاطر پایین بودن حساسیت (به خصوص کاربران آماتور) که حجم صدای بسیار زیاد میخوان ازش راضی نیستند... به نظر من تو این بودجه یه نیم نگاهی هم به AKG Q460 داشته باشین... اما PX200-II بیس اغراق شده نداره و نسبتا" شفاف هم هست فقط تو ولوم بالا مید تیز میشه (یه پیک داره به نظرم) که بعضی اوقات تو سولو های گیتار الکتریک که گیتار شروع به جیغ کشیدن میکنه یه خورده اذیت میکنه...
مدلی هم که rave-87 معرفی کردن ارزش خرید بالایی داره فقط چون میخواین با موبایل استفاده کنید و احتمالا" بیرون منزل، مدلهای Open و Semi-Open زیاد مناسب این کار نیستند چون Isolation خوبی ندارن و نشت صدا وجود داره و صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه.
موفق باشید.

دوستان بودجه کمی کاهش پیداکرد
تا پنجاه تومن هندسفری خوب بگین که صداش خوب باشه،پاپ گوش میکنم از همه ی خواننده های خوب کشورمون+اهنگای ریتم تند گوش میدم نه این غمگینهای مزخرف،هیپ هاپ هم میگوشم و بعضی اوقات رپ های استاد حصین+بهرام+امیرخلوت+زدبازی هم میگوشم

خوب در مورد این که بارها بحث کردیم که Philips SHE3590 رو بگیرین زیر 50 هزار تومان...

hormozan m
15-08-2014, 14:53
سلام ... دوستان هدفون over ear با بودجه زیر 100 تومن چی میشه گرفت ؟ برای استفاده در خونه ( موزیک ... فیلم ) قراره به آیپد و آیفون و pc وصل بشه ...

خودم philips shl 3100 رو پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دیجیکالا )
چطوره ؟ :n15:

p30g
15-08-2014, 16:47
سلام ... دوستان هدفون over ear با بودجه زیر 100 تومن چی میشه گرفت ؟ برای استفاده در خونه ( موزیک ... فیلم ) قراره به آیپد و آیفون و pc وصل بشه ...

خودم philips shl 3100 رو پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

( دیجیکالا )
چطوره ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در این محدوده قیمتی Pioneer SE-M290 تست کردم صدای خوبی داره

hormozan m
15-08-2014, 17:25
در این محدوده قیمتی Pioneer SE-M290 تست کردم صدای خوبی داره

ممنون ... ولی مثل اینکه 120 تومنه ... زیر 100 باشه بهتره :n02:

zobilla
15-08-2014, 17:44
سلام.
بعضی ها از PX200-II به خاطر راحت نبودن روی سر شکایت دارن، (هر چند معمولا" تو ریویو های خارجی ذکر میشه مدل راحتیه و این که حتی توی سایت Headfonia ذکر شده از V-Jays راحت تره به خاطر Pad هاش) و این که به خاطر پایین بودن حساسیت (به خصوص کاربران آماتور) که حجم صدای بسیار زیاد میخوان ازش راضی نیستند... به نظر من تو این بودجه یه نیم نگاهی هم به AKG Q460 داشته باشین... اما PX200-II بیس اغراق شده نداره و نسبتا" شفاف هم هست فقط تو ولوم بالا مید تیز میشه (یه پیک داره به نظرم) که بعضی اوقات تو سولو های گیتار الکتریک که گیتار شروع به جیغ کشیدن میکنه یه خورده اذیت میکنه...
مدلی هم که rave-87 معرفی کردن ارزش خرید بالایی داره فقط چون میخواین با موبایل استفاده کنید و احتمالا" بیرون منزل، مدلهای Open و Semi-Open زیاد مناسب این کار نیستند چون Isolation خوبی ندارن و نشت صدا وجود داره و صدای محیط هم از داخل هدفون شنیده میشه.
موفق باشید.

ممنون از لطف شما و جناب rave-87
الان که گوگل کردم دیدم تو همین تاپیک یه چند صد صفحه! قبل تر یه مقایسه بین این دو مدل انجام شده، و چیزی که دستگیرم شد اینه که برای سلیقه‌ی من ظاهرا PX-200 II بهتره تا Q460...

سلام.
از مدلهای AKG در محدوده قیمت 400 هزار تومان مدل AKG Q460 مناسب ترین انتخاب خواهد بود. حال مقایسه ای بین این مدل و دو مدل سنهایزر مد نظر شما:
از نظر شفافیت صدا مدل PX200-II بهترین است. من خودم از این مدل استفاده می کنم و در تستی که سال گذشته انجام دادم این مدل از Q460 صدای شفاف تری ارائه می دهد. در ضمن CX300-II در مقایسه با PX200-II از نظر شفافیت ضعیف تر است.
از نظر کیفیت بدنه Q460 از همه مدلها بهتر است. استحکام بدنه از ضعف های PX200-II به شمار می آید که فدای وزن کم هدفون شده است. در ضمن کابل Q460 قابل تعویض است که مزیت خوبی به شمار می رود. CX300-II هم کیفیت بدنه و کابل نسبتا" خوبی دارد.
از نظر قدرت بیس CX300-II و Q460 هر دو از PX200-II قوی تر هستند. با این حال PX200-II بیس قوی دارد و برای گوش دادن به الکترونیک مشکل پیدا نخواهید کرد. در ضمن شفافیت هم مطلب مهمی است که در این میان PX200-II برنده است.
از میان این سه هدفون PX200-II بهترین عملکرد را در کلاسیک دارد و بهد از آن Q460 و سپس CX300-II. CX برای الکترونیک از همه مدلها بهتر عمل می کند.
Isolation مدل CX300-II از بقیه موارد قوی تر است و Isolation مدل Q460 نیز از PX200-II قوی تر است. در ضمن مدل Q460 حساسیت بالاتری نسبت به PX200-II دارد و به همین دلیل هنگامی که با پلیر یکسان و ولوم یکسان به هر دو گوش می دهید، حجم صدای خروجی مدل Q460 بیشتر از PX200-II خواهد بود.
در پایان از بین سه مدل بالا اگر قصد شما گوش دادن به کلاسیک است و هدفونی با صدای شفاف می خواهید PX200-II را پیشنهاد می کنم ولی اگر هدفونی مقاوم و با کیفیت ساخت بالاتر اما شفافیت پایین تر ترجیح می دهید Q460 مدل پیشنهادی خواهد بود. CX300-II به هیچ عنوان برای کلاسیک پیشنهاد نمی شود و فقط مناسب الکگترونیک است.
در مورد sleek audio SA1 اطلاعاتی ندارم ولی اگر در ایران موجود باشد اساتید راهنمایی خواهند کرد.
موفق باشید.

من تو این زمینه تازه‌کارم و تابحال از هدفون فول سایز استفاده نکردم، یه زمانی تو فکر خرید ایرفون بودم که اونم کنسل شد چون از هدفونی که تو پک گوشیم (HTC One) بود راضی بودم. واسه همینه که مرددم و نمیخوام تو خریدم اشتباه کنم.
راستی یه چیزی: یه بار صدای هدفون گوشی خودم رو با ایرپاد آیفون 5s دوستم مقایسه کردم، نتیجه این که حالم از صدای ایرپاد به هم خورد تقریبا فقط بیس بود که یه کمی صدا همراهش میومد بیرون!! اینو گفتم که سلیقه‌م رو بهتر رسونده باشم!

metalhead_forever
15-08-2014, 18:00
ممنون، الان که گوگل کردم دیدم تو همین تاپیک یه چند صد صفحه! قبل تر یه مقایسه بین این دو مدل انجام شده، و چیزی که دستگیرم شد اینه که برای سلیقه‌ی من ظاهرا PX-200 II بهتره تا Q460...

من تو این زمینه تازه‌کارم و تابحال از هدفون فول سایز استفاده نکردم، یه زمانی تو فکر خرید ایرفون بودم که اونم کنسل شد چون از هدفونی که تو پک گوشیم (HTC One) بود راضی بودم. واسه همینه که مرددم و نمیخوام تو خریدم اشتباه کنم.
راستی یه چیزی: یه بار صدای هدفون گوشی خودم رو با ایرپاد آیفون 5s دوستم مقایسه کردم، نتیجه این که حالم از صدای ایرپاد به هم خورد تقریبا فقط بیس بود که یه کمی صدا همراهش میومد بیرون!! اینو گفتم که سلیقه‌م رو بهتر رسونده باشم!
خوب پس اگه اینطوره همون PX200-II رو بگیر...
مواردی هم که من در مورد Q460 ذکر کردم در مورد صدا نبود چون بالاخره گاهی اوقات مسائل دیگه مثل راحتی یا isolation هم میاد وسط... وگرنه از نظر صدا و با این مثالی که زدین همون Px200-II مناسب تره.
پ.ن: اگه توانایی تست داری، یه نیم نگاهی هم به مدلهایی که rave-87 معرفی کردن به اضافه AKG K99 داشته باش.
اگه بیس ایرپاد اپل اینقدر واست قویه، شاید هدفون های Superlux با صدای طبیعی مناسب تر باشه چون بیس Px200-II قوی نیست اما ضعیف هم نیست و از طبیعی بالاتره...
البته باز هم میگم مدلهای Superlux واسه بیرون خونه مناسب نیست چون نشتی صدا داره (همینطور K99)

alihuayra
15-08-2014, 18:19
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان محترم،من قصد خرید یه هدفون تا سقف 150 تومن رو دارم منتها از نوع بلوتوث تا راحت بتونم با گوشی بهش وصل بشم اما چیزی که برای من مهمه اینه که این هدفون قابلیت اتصال از طریق سیم(جک 3.5 میلی متری) رو هم داشته باشه.چون در غیر این صورت باید قید اتصال به تلویزیون و ضبط و اینارو بزنم!ا
البته یه نوع از این هدفون ها هم وجود داره که خودشون فرستنده ی جداگانه ی بلوتوث هم دارن که با جک 3.5 میلی متر به دستگاه ها وصل میشه که اگه تا قیمت 150 تومن بشه پیدا کرد واقعا عالی میشه!:n02: ضمنا از اونجایی که من تو شهرستان هستم و متاسفانه جنس های درست و حسابی این جا پیدا نمیشه ممنون میشم سایت فروش این محصول رو هم معرفی کنید.ممنون
آقا میشه مارو هم راهنمایی بکنید؛هر چی می گردم نمی تونم چیز درست و حسابی پیدا کنم :n02:

p30g
15-08-2014, 19:05
ممنون ... ولی مثل اینکه 120 تومنه ... زیر 100 باشه بهتره :n02:

100 تومن الان توی ایران میشه 30 دلار !
10 دلار هم سود مغازدار و برادران وارد کننده؛ پس میماند 20 دلار

Sennheiser HD 201 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست که از 100 تومان کمی بیشترهست ازین کمتر هم Philips SHL3100 پیشنهادی خودتون :n02:

hormozan m
15-08-2014, 19:21
100 تومن الان توی ایران میشه 30 دلار !
10 دلار هم سود مغازدار و برادران وارد کننده؛ پس میماند 20 دلار

Sennheiser HD 201 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم هست که از 100 تومان کمی بیشترهست ازین کمتر هم Philips SHL3100 پیشنهادی خودتون :n02:

ممنون ... بعد این سایت که لینک دادید برای خرید معتبره ؟ فیک نباشه ؟ :n02: چون اگر اشتباه نکنم گارانتی محصولات سن هایزر شرکت نامداران هست ...

.Noury
15-08-2014, 19:25
سلام
لطفا ذکر کنید که با چه دستگاهی میخواین استفاده کنید.

سلام
پلیرم s9 هستش

zobilla
15-08-2014, 19:49
خوب پس اگه اینطوره همون PX200-II رو بگیر...
مواردی هم که من در مورد Q460 ذکر کردم در مورد صدا نبود چون بالاخره گاهی اوقات مسائل دیگه مثل راحتی یا isolation هم میاد وسط... وگرنه از نظر صدا و با این مثالی که زدین همون Px200-II مناسب تره.
پ.ن: اگه توانایی تست داری، یه نیم نگاهی هم به مدلهایی که rave-87 معرفی کردن به اضافه AKG K99 داشته باش.
اگه بیس ایرپاد اپل اینقدر واست قویه، شاید هدفون های Superlux با صدای طبیعی مناسب تر باشه چون بیس Px200-II قوی نیست اما ضعیف هم نیست و از طبیعی بالاتره...
البته باز هم میگم مدلهای Superlux واسه بیرون خونه مناسب نیست چون نشتی صدا داره (همینطور K99)

واقعا ممنون بابت راهنمایی تون، نمی‌دونم چرا دکمه تشکر/سپاس ندارم! احتمالا چون زیاد فعال نبودم:n13:
پس میرم واسه همون PX 200-II. راستش این دور و بر! (ساکن گیلان هستم) جایی رو سراغ ندارم که بشه تست کرد، الانم می‌خوام از دیجی کالا خرید کنم، زده 297 تومن. به نظرتون قیمتش مناسبه یا جا/سایت دیگه‌ای می‌شناسید که ارزون‌تر بدن؟

p30g
15-08-2014, 21:07
ممنون ... بعد این سایت که لینک دادید برای خرید معتبره ؟ فیک نباشه ؟ :n02: چون اگر اشتباه نکنم گارانتی محصولات سن هایزر شرکت نامداران هست ...

گارانتی این مدل رو تو سایتش نوشت نامداران ولی باز هم بپرسید خیر فیک نیست دفترشون توی خیابان جمهوری تهران هست میتونید حضوری مراجعه کنید.

توی فروم همسایه هم دو فروشنده هستند که با گارانتی نامداران میفروشن .

.Noury
15-08-2014, 21:57
سلام
پلیرم s9 هستش

اینو یادتون نرها

p30g
16-08-2014, 23:18
سلام
دوستان درایو شدن هدفونهایی که بلوتوث یا وایرلث هستند به چه صورتی هست
مثلا پلیری که تا 32 اهم درایو میکنه بوسیله ی بلوثوت هم همون مقدار میتونه ؟

rave-87
17-08-2014, 08:50
واقعا ممنون بابت راهنمایی تون، نمی‌دونم چرا دکمه تشکر/سپاس ندارم! احتمالا چون زیاد فعال نبودم:n13:
پس میرم واسه همون PX 200-II. راستش این دور و بر! (ساکن گیلان هستم) جایی رو سراغ ندارم که بشه تست کرد، الانم می‌خوام از دیجی کالا خرید کنم، زده 297 تومن. به نظرتون قیمتش مناسبه یا جا/سایت دیگه‌ای می‌شناسید که ارزون‌تر بدن؟
و
رو هم نگاه بندازین.

سلام

درایو شدن یا نشدن هم به امپدانس و هم به حساسیت هدفون بستگی داره.

اینکه بتونه درایو کنه، فکر نکنم به قانون خاصی ربط داشته باشه. هم به هدفون بستگی داره و هم به گوشی. اگر فرض کنیم، همه گوشی ها با بلوتوث مقدار انرژی ثابتی رو میفرستن (که منطقاً این فرض درست نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).) به هدفون. اونوقت سازندگان هدفون معمولا هدفون هاشون رو طوری میسازن که با اون مقدار انرژی دریافتی تطابق داشته باشه.
راه دیگش برای شرکت ها اینه که هدفونی بسازن که خودش انرژی رو از خروجی گوشی بگیره و اون رو به سیگنال برای فرستادن به هدفون ها تبدیل کنه.

.:PAR3A:.
17-08-2014, 12:04
سلام.
یکی دوستان دنبال یه هدفون این ایر میگرده تا 120 تومن، امکان افزایش بودجه هم هست تا حدی.
برای موسیقی میخواد و محدود به سبک خاصی نیست.
دوامش خیلی مهمه چون اصلا خوب نگهداری نمیکنه.
خیلی ممنون =)

.Noury
17-08-2014, 16:01
Beyerdynamic DT 770 PRO

Audio-Technica M50

Sony MDR-1R

لااقل اینو جواب بدید:n14:

metalhead_forever
17-08-2014, 18:55
سلام.
یکی دوستان دنبال یه هدفون این ایر میگرده تا 120 تومن، امکان افزایش بودجه هم هست تا حدی.
برای موسیقی میخواد و محدود به سبک خاصی نیست.
دوامش خیلی مهمه چون اصلا خوب نگهداری نمیکنه.
خیلی ممنون =)
اگه از نظر صدا بخوام پیشنهاد بدم Panasonic HJE350 و Yamaha EPH50 ولی خوب هدفون In-Ear هر چوری هم که باشه خوب نگهداری نشه فوقش یه سال دووم میاره...
این مدل فیلیپس یه خورده کابل محکم تری داره: SHE 9550
اینجا هم یه ریویو هست ازش:
بیس خیلی قوی هم نداره و نسبت به خیلی از مدلهای این رده قیمتی مقدار بیس متعادل تره...

rz21
17-08-2014, 22:59
سلام دوستان.. دنبال یک هدفون هستم حداکثر تا 250 تومن ترجیحا 200 .
مشخصات زیر رو داشته باشه:
وایرلس باشه ولی سیم هم بخوره و بتونم به پی سی و گوشی بزنم.
7.1 حتما باشه.
میکروفون حتما داشته باشه.
ممنون میشم لیست چند تا هدفون رو بهم بدید چون که باید چک کنم ببینم به PS4 میخوره یا نه..متاسفانه هدست مخصوص PS4 ، چهارصد تومن هست و به نظرم گرونه.
خودم الان با سیم MDR XD 100 سونی دارم و پارسال خریدم 110 و ازش راضیم ولی می خوام بهتر باشه.
ویرایش..با تحفیقی که کردم فکر نکنم توی این رنج به چنین مشخصاتی برسم..پس شرایطمو تغییر میدم.
هدفون مخصوص گیمینگ با سیم میخوام بهترین کیفیت و صدا. حتما میکروفون داشته باشه. قیمت نهایتا 250.
Razer چه طوره؟

p30g
18-08-2014, 13:37

درایو شدن یا نشدن هم به امپدانس و هم به حساسیت هدفون بستگی داره.

اینکه بتونه درایو کنه، فکر نکنم به قانون خاصی ربط داشته باشه. هم به هدفون بستگی داره و هم به گوشی. اگر فرض کنیم، همه گوشی ها با بلوتوث مقدار انرژی ثابتی رو میفرستن (که منطقاً این فرض درست نیست ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]).) به هدفون. اونوقت سازندگان هدفون معمولا هدفون هاشون رو طوری میسازن که با اون مقدار انرژی دریافتی تطابق داشته باشه.
راه دیگش برای شرکت ها اینه که هدفونی بسازن که خودش انرژی رو از خروجی گوشی بگیره و اون رو به سیگنال برای فرستادن به هدفون ها تبدیل کنه.

سبک صداش ارزش خریدش و ....

rz21
18-08-2014, 23:11
دوستان این هدفون توی ایران گیر میاد؟
Turtle Beach Ear Force PX22
Logitech G230
کدومش بهتره؟

aliyoos
19-08-2014, 07:05
سلام دوستان.بلاخره یه جایی پیدا کردم ایرفون xba10 داشت.یه راهنمایی قبل از خرید می خواستم اینکه میگن این ایرفون صداش بالانسه یعنی چی؟ کسی هست راجع به کیفیت صداش منو راهنمایی کنه چون بین دو مدل cx300 و این ایرفون موندم جدا از بحث باس منظورم کیفیت صداشون هست؟

rave-87
19-08-2014, 13:57
سبک صداش ارزش خریدش و ....
من تست نکردم و قبلاً هم چیزی در موردش نخوندم. توی هدفای تعداد زیادی ریویو و از افراد مناسبی ازش هست. به نظر چیز خوبی میاد و احتمالاً هدف گیریش بازار عامه هستش. (یعنی احتمالاً صدای گرمی داره و تریبل غیر تیز.)

سلام دوستان.بلاخره یه جایی پیدا کردم ایرفون xba10 داشت.یه راهنمایی قبل از خرید می خواستم اینکه میگن این ایرفون صداش بالانسه یعنی چی؟ کسی هست راجع به کیفیت صداش منو راهنمایی کنه چون بین دو مدل cx300 و این ایرفون موندم جدا از بحث باس منظورم کیفیت صداشون هست؟
بالانس یعنی تأکید زیادی روی فرکانس خاصی نداره. مثلاً بیسش خیلی زیاد باشه.
تا اونجا که می دونم اگر سبک صدا رو کنار بزاریم، کیفین سونی کاملاً بالاتره. ولی یادتون باشه که سبک صدا خیلی مهمه. اینکه هدفون سبک صدای مورد نظرتون رو داشته باشه، اولین و مهمترین فاکتور در انتخاب هدفون هستش.

t-jays
19-08-2014, 18:26
سلام
سلام
چیزی که توی ذهنم هست و قدیما تحقیق کردم اینه که بلوتوث اطلاعات رو به صورت دیجیتال برای هدفون میفرسته
و هدفونهای بلوتوث یک دک و امپ داخلی دارند که هدفون رو تغذیه میکنه
پس هیچ ربطی به منبع نداره. در مورد وایرلس ها هم تعدادی به صورت انالوگ میفرستن(قدیمی) و تعدادی به صورت دیجیتال

لااقل اینو جواب بدید:n14:
دوست عزیز من عذر خواهی میکنم که اینقدر منتظر شدید:n16:
چون واقعا به تازگی کمتر سر میزنم به تاپیک
از بین هدفونهایی که انتخاب کردید فقط هدفون m50 گزینه ی مناسبیه
مدل بیرداینامیک توسط پلیرتون درایو نمیشه
و مدل سونی رو هم متاسفانه من صداش رو نشنیدم
هدفون m50 هدفون خیلی خوب و بسیار معروفیه و صدایی داره که برای اکثر افراد دلنشینه
خواندن این بررسی هم خالی از لطف نیست.
موفق باشید.

rz21
19-08-2014, 22:06
سلام دوستان.. دنبال یک هدفون هستم حداکثر تا 250 تومن ترجیحا 200 .
مشخصات زیر رو داشته باشه:
وایرلس باشه ولی سیم هم بخوره و بتونم به پی سی و گوشی بزنم.
7.1 حتما باشه.
میکروفون حتما داشته باشه.
ممنون میشم لیست چند تا هدفون رو بهم بدید چون که باید چک کنم ببینم به PS4 میخوره یا نه..متاسفانه هدست مخصوص PS4 ، چهارصد تومن هست و به نظرم گرونه.
خودم الان با سیم MDR XD 100 سونی دارم و پارسال خریدم 110 و ازش راضیم ولی می خوام بهتر باشه.
ویرایش..با تحفیقی که کردم فکر نکنم توی این رنج به چنین مشخصاتی برسم..پس شرایطمو تغییر میدم.
هدفون مخصوص گیمینگ با سیم میخوام بهترین کیفیت و صدا. حتما میکروفون داشته باشه. قیمت نهایتا 250.
Razer چه طوره؟

دوستان این هدفون توی ایران گیر میاد؟
Turtle Beach Ear Force PX22
Logitech G230
کدومش بهتره؟
دوستان ممنون میشم کمک کنید...بد جوری گیر کردم..
امروز هم توی بازار یک هدست گیمینگ 7.1 به نام bloody G201 دیدم که تا حالا اسم این مارک رو نشنفته بودم.

Iron Hide
20-08-2014, 08:30
با سلام خدمت شما.
من هم یه مشاوره میخواستم.
کارت صوتی سیستم من Creative ZXR هست.
آمپلی هدفون ندارم. ولی این کارت تا یه حدودی جبران میکنه.
میخوام هدفونی بگیرم که ننهایت لذت رو بهم بده.
کاربردم هم گیم و موسیقی هست.
خودم بین این 2 تا مدل گیر کردم.
Sennheiser HD 800
AKG K712 Pro
برام Sound Stage خیلی خیلی مهمه.
از طرفی هم Bass هم برام مهمه.
HD 800 یه مدل 2013 داره که ایران هدفون بهم گفته احتمالا بهمن ماه وارد میشه.
من نمودار مقایسه این 2 تا و ورژن قبلی HD 800 رو هم میزارم اینجا.
اگر آمپلی خوبی هم مد نظر دوستان بود و احیانا هدفونهای دیگه ای باز هم ممنون میشم کمکم کنن.
سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=4163&graphID[]=863&graphID[]=4061&scale=30

metalhead_forever
20-08-2014, 10:29
با سلام خدمت شما.
من هم یه مشاوره میخواستم.
کارت صوتی سیستم من Creative ZXR هست.
آمپلی هدفون ندارم. ولی این کارت تا یه حدودی جبران میکنه.
میخوام هدفونی بگیرم که ننهایت لذت رو بهم بده.
کاربردم هم گیم و موسیقی هست.
خودم بین این 2 تا مدل گیر کردم.
Sennheiser HD 800
AKG K712 Pro
برام Sound Stage خیلی خیلی مهمه.
از طرفی هم Bass هم برام مهمه.
HD 800 یه مدل 2013 داره که ایران هدفون بهم گفته احتمالا بهمن ماه وارد میشه.
من نمودار مقایسه این 2 تا و ورژن قبلی HD 800 رو هم میزارم اینجا.
اگر آمپلی خوبی هم مد نظر دوستان بود و احیانا هدفونهای دیگه ای باز هم ممنون میشم کمکم کنن.
سپاس
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=4163&graphID[]=863&graphID[]=4061&scale=30
Soundstage مدل HD800.... بیس مدل K712
HD800 صدای طبیعی داره و در مورد K712 چون نشنیدم نمیتونم نظر بدم... اما با با این کارت صدا نمیتونی از HD800 کامل استفاده کنی...
آمپ هم تو ایران خیلی محدوده... من فقط دو مدل از سنهایزر دیدم HDVD800 و HDVA600
در ضمن وقتی میگی نهایت لذت، در نظر بگیر هدفون قبلیت چی بوده و الان میخوای به چی برسی... خوب HD800 بیس خیلی قوی نداره و اگه Basshead باشی راضی نمیشی صدای سردی هم داره
البته میتونی در مورد آمپ از flipp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز بپرسی...
این هم یه ریویو از HD800:

amir200812
20-08-2014, 10:44
Soundstage مدل HD800.... بیس مدل K712
HD800 صدای طبیعی داره و در مورد K712 چون نشنیدم نمیتونم نظر بدم... اما با با این کارت صدا نمیتونی از HD800 کامل استفاده کنی...
آمپ هم تو ایران خیلی محدوده... من فقط دو مدل از سنهایزر دیدم HDVD800 و HDVA600
در ضمن وقتی میگی نهایت لذت، در نظر بگیر هدفون قبلیت چی بوده و الان میخوای به چی برسی... خوب HD800 بیس خیلی قوی نداره و اگه Basshead باشی راضی نمیشی صدای سردی هم داره
البته میتونی در مورد آمپ از flipp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز بپرسی...
این هم یه ریویو از HD800:

فکر کنم این کارت صوتی تا 600 اوهم رو میتونه درایو کنه!
حداقل روی جعبه و ... اینطوری نوشته...

metalhead_forever
20-08-2014, 11:16
فکر کنم این کارت صوتی تا 600 اوهم رو میتونه درایو کنه!
حداقل روی جعبه و ... اینطوری نوشته...
اصلا" به این توضیحات توجه نکنید... بالاتر بودن امپدانس به تنهایی به معنی سخت تر درایو شدن نیست. مثلا" همین HD800 سخت تر از Beyerdynamic DT880 600Ohm درایو میشه یا مثلا" AKG K701 با امپدانس ناقابل 62 اهم از همه این مدلها سخت تر درایو میشه!!! خیلی ها ممکنه فکر کنن خوب وقتی این کارت صدا 600 اهم رو درایو میکنه با 62 اهم نباید مشکلی داشته باشه
عامل حساسیت هم در درایو شدن هدفون موثره... برای اطلاعات بیشتر تاپیک زیر که t-jays ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) زحمتش رو کشیدن مطالعه کنید:

siavashgg
21-08-2014, 21:37
سلام
دوستان من قبلا هدفون فیلیپس 6000 داشتم که الان خراب شده قصد دارم یه ایرفون جدید بخرم.
والا فیلیپسه تفکیک صدا و شفافیت خیلی خوبی داشت ولی بیس خیلی کمی داشت الان هدفونی می خوام که هم بیسش زیاد باشه (طوری نباشه که گوشو اذیت کنه بیسش لذت بخش باشه) و هم تمام فرکانس های تو اهنگ رو بشنوم.
حالا من بین 2 تا گزینه به شدت گیر کردم:
1. هدفون کریتیو ep 630 خیلی خیلی ازش تعریف میکنن مخصوصا از بیسش و اینکه به نظر میرسه قیمتش هم خیلی مناسبه...
2. یک هدفون urbeats با جعبه و پلمپ هست که ادعا می کنن که کاملا اصلی هستش و چند تا از خارج از کشور اوردن که یه دونش رو خودشون برداشتن و 2 تا دیگش رو می خوان بفروشن من که باهاش صحبت کردم به نظر راست می گفتن و ادم قابل اطمینانی بود حتی حاضر شد تا 150 هم بهم بده هدفون رو. این عکسشه:

حالا موندم که ارزش داره 100 تومان بیشتر بدم و بیتس رو بگیرم (اصلا به فرضه اینکه 100 درصد ارجینال باشه) ؟
یعنی از لحاظ بیس و شفافیت صدا خیلی با کریتیو ep 630 فرق داره؟

خواهش می کنم راهنماییم کنید بدجور گیر کردم.
خیلی ممنون

metalhead_forever
21-08-2014, 23:15
سلام
دوستان من قبلا هدفون فیلیپس 6000 داشتم که الان خراب شده قصد دارم یه ایرفون جدید بخرم.
والا فیلیپسه تفکیک صدا و شفافیت خیلی خوبی داشت ولی بیس خیلی کمی داشت الان هدفونی می خوام که هم بیسش زیاد باشه (طوری نباشه که گوشو اذیت کنه بیسش لذت بخش باشه) و هم تمام فرکانس های تو اهنگ رو بشنوم.
حالا من بین 2 تا گزینه به شدت گیر کردم:
1. هدفون کریتیو ep 630 خیلی خیلی ازش تعریف میکنن مخصوصا از بیسش و اینکه به نظر میرسه قیمتش هم خیلی مناسبه...
2. یک هدفون urbeats با جعبه و پلمپ هست که ادعا می کنن که کاملا اصلی هستش و چند تا از خارج از کشور اوردن که یه دونش رو خودشون برداشتن و 2 تا دیگش رو می خوان بفروشن من که باهاش صحبت کردم به نظر راست می گفتن و ادم قابل اطمینانی بود حتی حاضر شد تا 150 هم بهم بده هدفون رو. این عکسشه:

حالا موندم که ارزش داره 100 تومان بیشتر بدم و بیتس رو بگیرم (اصلا به فرضه اینکه 100 درصد ارجینال باشه) ؟
یعنی از لحاظ بیس و شفافیت صدا خیلی با کریتیو ep 630 فرق داره؟

خواهش می کنم راهنماییم کنید بدجور گیر کردم.
خیلی ممنون
اگه نظر منو میخوای من فقط صدای beats tour رو شنیدم (البته من نظرم رو بیتس به خاطر تبلیغاتی بودن منفیه) اما شک نکن صداش اصلا" ارزش پولش رو نداره... اگه بیس قوی دوست داری همون EP630 یا با کمی افزایش بودجه Panasonic HJE350... اگه تبلیغات و مد بودن و کلاس و اینجور چیزا مهمه من نظری ندارم... بیتس به اندازه ای تقلبی داره که نشه به راحتی تشخیص داد و میتونم به جرات بگم 99 درصد هدفون های بیتس تقلبی هستن...

siavashgg
21-08-2014, 23:41
اگه نظر منو میخوای من فقط صدای beats tour رو شنیدم (البته من نظرم رو بیتس به خاطر تبلیغاتی بودن منفیه) اما شک نکن صداش اصلا" ارزش پولش رو نداره... اگه بیس قوی دوست داری همون EP630 یا با کمی افزایش بودجه Panasonic HJE350... اگه تبلیغات و مد بودن و کلاس و اینجور چیزا مهمه من نظری ندارم... بیتس به اندازه ای تقلبی داره که نشه به راحتی تشخیص داد و میتونم به جرات بگم 99 درصد هدفون های بیتس تقلبی هستن...

خيلي ممنون بابت راهنماييتون
پس بيخيال بيتس ميشم
فقط يه سوال هدفون ep٦٣٠ از لحاظ شفافيت صدا و اينكه همه ي صدا هاي توي اهنگ رو بشه شنيد چجوريه؟

metalhead_forever
21-08-2014, 23:50
خيلي ممنون بابت راهنماييتون
پس بيخيال بيتس ميشم
فقط يه سوال هدفون ep٦٣٠ از لحاظ شفافيت صدا و اينكه همه ي صدا هاي توي اهنگ رو بشه شنيد چجوريه؟
از EP-630 به اندازه قیمتش باید انتظار داشته باشید ولی این رو میتونم بگم ارزش پولی رو که پرداخت میکنید داره... بیس قوی داره که یه جورایی بقیه فرکانس ها رو محو میکنه ولی این چیز عجیبی نیست و اکثر مدلهای این رده قیمتی همین مشکل رو دارن... پس با خیال راحت خرید کنید.
ضمنا" این مدل تقلبی زیاد داره فقط با گارانتی شاب خرید کنید... سریال روی برگ گارانتی هم با سریال جعبه چک کنید.

mehrabooni
22-08-2014, 14:27
از EP-630 به اندازه قیمتش باید انتظار داشته باشید ولی این رو میتونم بگم ارزش پولی رو که پرداخت میکنید داره... بیس قوی داره که یه جورایی بقیه فرکانس ها رو محو میکنه ولی این چیز عجیبی نیست و اکثر مدلهای این رده قیمتی همین مشکل رو دارن... پس با خیال راحت خرید کنید.
ضمنا" این مدل تقلبی زیاد داره فقط با گارانتی شاب خرید کنید... سریال روی برگ گارانتی هم با سریال جعبه چک کنید.
توی نت از کجا بخرم دوست عزیز میشه برام پخ کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه تونستی لینکشو با این کوتاه کن همینجا برام بزار

شما با پنجاه تومن کمتر بیشتر هدفون بهتری سراغ داری که از نظر کیفیت صدا ارزش خرید داشته باشه

poo0ria
22-08-2014, 15:32
سلام، من یه هدست واسه گیم میخواستم. چند جا خوندم که میگن هدستای گیمینگ کیفیت بالایی ندارن بهتره که یه هدفن خوب با یه کارت صدا بگیری جاش.حالامی خوام نظر دوستان رو بدونم و اینکه یه هدفن با کیفیت معرفی کنن. بودجم هم ۵۰۰ حالا یه ذره بالا پایین. درمورد گیمینگم اگه پیشنهادی دارین ممنون می شم

metalhead_forever
22-08-2014, 16:47
توی نت از کجا بخرم دوست عزیز میشه برام پخ کنی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) اگه تونستی لینکشو با این کوتاه کن همینجا برام بزار

شما با پنجاه تومن کمتر بیشتر هدفون بهتری سراغ داری که از نظر کیفیت صدا ارزش خرید داشته باشه

گذاشتن لینک از سایت های فروش اینجا ممنوعه... فقط پیغام خصوصی...

سلام، من یه هدست واسه گیم میخواستم. چند جا خوندم که میگن هدستای گیمینگ کیفیت بالایی ندارن بهتره که یه هدفن خوب با یه کارت صدا بگیری جاش.حالامی خوام نظر دوستان رو بدونم و اینکه یه هدفن با کیفیت معرفی کنن. بودجم هم ۵۰۰ حالا یه ذره بالا پایین. درمورد گیمینگم اگه پیشنهادی دارین ممنون می شم
خوب ببینید صدای هدفون گیمینگ واسه کاربرد خودش مناسبه و ضمنا" اکثر این هدفون ها میکروفون هم دارن تا در بازی های انلاین و multiplayer استفاده بشه...
خوب با 500 هزار این مدل ها به ذهنم میرسه:
Superlux HD668B - صدای طبیعی - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا به بیرون دارد
AKG K99 - صدای طبیعی و فلت.... اگر دنبال بیس قوی هستی بی خیال این مدل بشین - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا دارد
Audio-Technica M30 - صدای گرم با بیس قوی
Sony XB920 (در مورد موجود بودن نظری ندارم) - صدای گرم با بیس قوی... این مدل با بیسش قوی و عمیقی که تولید میکنه طرفدارای بیس رو راضی نگه میداره فقط یه خورده بیس باعث میشه قسمت های دیگه صدا محو بشن...
Sennheiser HD449 - بیس نسبتا" خوب ولی قوی نیست اما صدا نسبتا" شفاف و غیر تهاجمی (یعنی حس نمیکنید صدا توی صورتتون کوبیده میشه و به نظر میرسه خواننده کمی با شما فاصله داره)

مدلهایی که معرفی شد هدفون های فول سایز بودند با این فرض که شما با کامپیوتر استفاده میکنید. اگه میخواین یه خورده پرتابل تر و جمع و جور تر بشه مدلهای زیر مناسب هستن:
V-Jyas : نشت صدای شدید به علت پشت باز بودن اما بسیار سبک و راحت
AKG Q460: بیس خوب( اما انتظار بیس قوی نداشته باشید) صدای شفاف... قابلیت تعوض کابل
Sony XB600: بیس قوی که ممکنه باعث محو شدن بعضی قسمت های دیگه صدا هم بشه

power2014
22-08-2014, 17:41
سلام به همه دوستان
من خودم از beyerdynamic dt 770 pro استفاده می کنم . واقعا معرکه است . یکبار امتحان کنید ....

poo0ria
22-08-2014, 18:23
ممنون از راهنمایتون. دوستان کسی تو هدستای گیمینگ با Razer kraken 7.1 کار کرده؟

mehrabooni
22-08-2014, 18:31
گذاشتن لینک از سایت های فروش اینجا ممنوعه... فقط پیغام خصوصی...

خوب ببینید صدای هدفون گیمینگ واسه کاربرد خودش مناسبه و ضمنا" اکثر این هدفون ها میکروفون هم دارن تا در بازی های انلاین و multiplayer استفاده بشه...
خوب با 500 هزار این مدل ها به ذهنم میرسه:
Superlux HD668B - صدای طبیعی - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا به بیرون دارد
AKG K99 - صدای طبیعی و فلت.... اگر دنبال بیس قوی هستی بی خیال این مدل بشین - به دلیل پشت باز بودن نشت صدا دارد
Audio-Technica M30 - صدای گرم با بیس قوی
Sony XB920 (در مورد موجود بودن نظری ندارم) - صدای گرم با بیس قوی... این مدل با بیسش قوی و عمیقی که تولید میکنه طرفدارای بیس رو راضی نگه میداره فقط یه خورده بیس باعث میشه قسمت های دیگه صدا محو بشن...
Sennheiser HD449 - بیس نسبتا" خوب ولی قوی نیست اما صدا نسبتا" شفاف و غیر تهاجمی (یعنی حس نمیکنید صدا توی صورتتون کوبیده میشه و به نظر میرسه خواننده کمی با شما فاصله داره)

مدلهایی که معرفی شد هدفون های فول سایز بودند با این فرض که شما با کامپیوتر استفاده میکنید. اگه میخواین یه خورده پرتابل تر و جمع و جور تر بشه مدلهای زیر مناسب هستن:
V-Jyas : نشت صدای شدید به علت پشت باز بودن اما بسیار سبک و راحت
AKG Q460: بیس خوب( اما انتظار بیس قوی نداشته باشید) صدای شفاف... قابلیت تعوض کابل
Sony XB600: بیس قوی که ممکنه باعث محو شدن بعضی قسمت های دیگه صدا هم بشه
پیغام خصوصی ازشما نیومد
نمیدونم چرا

poo0ria
22-08-2014, 18:38
اقا شرمنده من لینک رو نمی تونم باز کنم. پس شما هم یه هدفن با یه کارت صدا رو پیشنهاد می کنید. تو این مدلها فکر کنم sennheiser بهتر باشه

mohsen 1373
23-08-2014, 03:20
سلام دوستان
هدفونم z1000 هست.از میدش خوشم میاد ولی سبک موسیقیه من ترنسه و بعضی مواقع وکال
صدا یه مقداری تاریکه و بیس و تریبل هم که کلا تعطیله
یه ایرفون ep-630 هم دارم که بیسش به مقدار زیادی خشک و آزار دهندس.
دنبال یه هدفون فول سایز پرتابل مناسب سبک ترنس میگردم.
صدا یکم باز تر از z1000 باشه و ساند استیج بزرگ تری داشته باشه. بیسش متوسط باشه ولی نسبت به ep-630 نرم تر باشه. تریبلش هم نسبتا زیاد باشه. مید هم نسبت به بقیه چیز ها مهم نیست ولی زیادی رنگی نباشه. روی سر هم راحت باشه.
بودجه هم 500 600
زیاد حرفه ای نیستم و نمیدونم چه نوع صدایی رو بیشتر دوست دارم (سرد و گرم) و تفاوت بیس بومی و پانچی رو نمیدونم و تفاوت هدفون دی جی و مانیتورینگ و مید عقب کشیده و فوروارد. و نمیدونم موج صدای V شکل و U و U برعکس ینی چی.

نظر خودم واس سبک ترنس به ترتیب رو ایناست:

AKG K 272 HD
Panasonic Technics DJ Headphones RP-DH1200
Audio-Technica ATH-M50
AKG K518
Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohms
Sony MDR-V700DJ
Sony MDR7506

مرسی از راهنماییتون

amhaker
23-08-2014, 23:29
سلام دوستان
میخوام بگم از دبی برام هدفون rha 750 رو بگیرن میدونین کجا میشه تو دبی هدفون خرید؟
نمایندگی shure رو تو سایتش یافتم فرق se215 با rha زیاده؟ چون جاش معلومه خریدش اسونه
اگه این دوتا پیدا نشن ارزش داره پول برای sony h3 داد؟ اصلا نمایندگی دبی این هدفونو میفروشه؟

poo0ria
24-08-2014, 11:29
دوستان سلام. راستش واسه گیم صدای 7.1 خیلی کارامد تره. واسه همین هدست گیمینگ می خوام. از بین Logitech g35 و razer kraken 7.1 کسایی که اطلاعات دارن ممنون می شم راهنماییم کنن

metalhead_forever
24-08-2014, 12:10
سلام دوستان
هدفونم z1000 هست.از میدش خوشم میاد ولی سبک موسیقیه من ترنسه و بعضی مواقع وکال
صدا یه مقداری تاریکه و بیس و تریبل هم که کلا تعطیله
یه ایرفون ep-630 هم دارم که بیسش به مقدار زیادی خشک و آزار دهندس.
دنبال یه هدفون فول سایز پرتابل مناسب سبک ترنس میگردم.
صدا یکم باز تر از z1000 باشه و ساند استیج بزرگ تری داشته باشه. بیسش متوسط باشه ولی نسبت به ep-630 نرم تر باشه. تریبلش هم نسبتا زیاد باشه. مید هم نسبت به بقیه چیز ها مهم نیست ولی زیادی رنگی نباشه. روی سر هم راحت باشه.
بودجه هم 500 600
زیاد حرفه ای نیستم و نمیدونم چه نوع صدایی رو بیشتر دوست دارم (سرد و گرم) و تفاوت بیس بومی و پانچی رو نمیدونم و تفاوت هدفون دی جی و مانیتورینگ و مید عقب کشیده و فوروارد. و نمیدونم موج صدای V شکل و U و U برعکس ینی چی.

نظر خودم واس سبک ترنس به ترتیب رو ایناست:

AKG K 272 HD
Panasonic Technics DJ Headphones RP-DH1200
Audio-Technica ATH-M50
AKG K518
Beyerdynamic DT 770 PRO 80 Ohms
Sony MDR-V700DJ
Sony MDR7506

مرسی از راهنماییتون
سلام.
ببینید پیشنهاد میکنم اول همون چیز هایی که گفتید نمیدونید رو بدونید بعد خرید کنید.... چون هدفونی مثل DT770 یا همین Z1000 برای کاربرد خیلی آماتور و خرید بدون اطلاعات مناسب نیست....
تاپیک زیر رو مطالعه کنید:
بعضی چیز ها هم که خودم میدونم میگم: بیس بومی به بیسی میگن که شل و Airy باشه... بیس پانچی به بیسی میگن که محکم و کوبه ای باشه...
مید عقب کشیده یعنی دقیقا" بر عکس میدی که توی Z1000 هست... یعنی احساس کنید خواننده و کلا" صدا های مید (مثل ویولن) در فاصله ی دورتری نسبت به شما قرار دارند و مید فوروارد یعنی برعکس این مسئله... یعنی مید جلو تر قرار داشته باشه...
شکل صدای V شکل و , U برعکس و اینجور چیز ها از بر اساس نحوه بازتولید فرکانس های مختلف صدا توسط هدفون تعریف میشه... به طوری که ابتدای حرف بیس، قسمت میانی حرف مید و انتهای آن های را تعریف میکند... مثلا" V شکل یعنی بیس زیاد، مید کم و های زیاد ... یا مثلا" ∩ یعنی بیس کم، مید زیاد و های کم...
بین این هدفونهایی که معرفی کردید من فقط صدای M50 رو شنیدم... ببینید M50 صدای گرم داره یعنی یه جورایی V اما کمی متعادل تر از DT70.... به هر حال مید عقب کشیده هست برعکس Z1000 که تمرکز بر روی مید است. بیس قوی داره و میتونه سر درد آور باشه (برای من که بود)...
شما که Z1000 رو استفاده کردین که یه هدفون نسبتا" حرفه ای با قیمت بالا محسوب میشه، به نظر من خرید مدل های پایین تر از DT770 و بعضی مدل های خیلی آماتور مثل K518 عقب گرد محسوب میشه تو صدا...
ضمنا" DT770 برای نشون دادن تمام توانایی هاش به آمپ نیاز داره... M50 هم تا حدودی اگه بخواین از تمام ظرفتیش استفاده کنید به آمپ نیاز دارید.
در مورد Soundstage که گفتید، M50 طول و عرض بیشتری توی Soundstage داره اما عمق کمتری داره نسبت به Z1000
در مورد مدل های دیگه نظری ندارم چون استفاده نکردم... دوستان راهنمایی خواهند کرد.

دوستان سلام. راستش واسه گیم صدای 7.1 خیلی کارامد تره. واسه همین هدست گیمینگ می خوام. از بین Logitech g35 و razer kraken 7.1 کسایی که اطلاعات دارن ممنون می شم راهنماییم کنن
ببینید هدفون های گیمینگ 7.1 دو حالت دارن:
بعضی ها مثل مدلی که شما گفتید فقط به صورت نرم افزاری و با جلوه های ویژه صدای 7.1 رو شبیه سازی میکنند ولی بعضی ها واقعا" 7 درایور دارند و صدا 7.1 رو به صورت بسیار واقعی تر تولید میکنند.
در مورد هدفون های گیمینگ در انجمن های مربوط به بازی های رایانه ای سوال کنید بهتر جواب میگیرید.
این هم یک مدل از هدفون هایی که صدای 7.1 رو به صورت واقعی تولید میکنند (نمیدونم تو ایران موجوده یا نه):

hooss128
24-08-2014, 14:47
سلام
قصد خرید دو عدد هدست رو دارم
1- اولی ترجیحا از نوع بدون کابل باشه و بلوتوث ،بعضی مدل ها هست که علاوه بر بلوتوث ، کابل نیز بهشون وصل میشه ( قیمت زیر 500 تومان) مگر اینکه مدل خاص و عالی باشه
2- دومی با سیم باشه و با کیفیت و گوش رو اذیت نکنه و شکل ظاهری خوبی داشته باشه ( قیمت زیر 300 تومان)

استفاده هر دو مورد هم بیشتر فیلم و آهنگ هست اما نه به صورت تخصصی

در زیر چند مدل از انرژی سیستم رو توی سایت دیدم و به نظر ظاهرا خوب میرسن ، ممنون میشم یه نگاهی به اینا هم بندازن و نظرتون رو راجع به اینا هم بدین

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

hellfire
26-08-2014, 09:33
سلام خدمت دوستان. من یه هدست باسیم و in ear ( داخل گوش) برای آهنگ گوش کردن با موبایلم میخواستم. میخواستم بدونم تا 50-60 تومن چه مدلی خوب هست؟ تو بازار یه هدست in ear پاناسونیک دیدم مدلشو نمی دونم چی بود، قیمتش حدود 56 تومن بود. هدست های پاناسونیک خوب هستن؟
نظرتون درباره این مدل چیه؟ Genius Luxury Mobile Headset HS-M250 تو digikala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که ازش خوب تعریف کردن :

metalhead_forever
27-08-2014, 00:21
سلام خدمت دوستان. من یه هدست باسیم و in ear ( داخل گوش) برای آهنگ گوش کردن با موبایلم میخواستم. میخواستم بدونم تا 50-60 تومن چه مدلی خوب هست؟ تو بازار یه هدست in ear پاناسونیک دیدم مدلشو نمی دونم چی بود، قیمتش حدود 56 تومن بود. هدست های پاناسونیک خوب هستن؟
نظرتون درباره این مدل چیه؟ Genius Luxury Mobile Headset HS-M250 تو digikala ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) که ازش خوب تعریف کردن :

سلام.
این مدل جنیوس رو نمیشناسم... تو این رده قیمتی مدل Philips SHE-3590 با قیمتی کمتر از مدلی که معرفی کردید مناسبه... Creative EP-630 هم که سال هاست موجوده و در حد قیمت خودش ارزش خرید داره...
پاناسونیک هم هدفونهاش کیفیت خوبی دارند... مدل پاناسونیک که شما دیدید احتمالا" HJE180 بوده است... این مدل را استفاده نکرده ام اما مدل HJE350 با قیمت 85 هزار تومان از بهترین هدفون های زیر 100 هزار تومان است.

hellfire
27-08-2014, 14:03
سلام.
این مدل جنیوس رو نمیشناسم... تو این رده قیمتی مدل Philips SHE-3590 با قیمتی کمتر از مدلی که معرفی کردید مناسبه... Creative EP-630 هم که سال هاست موجوده و در حد قیمت خودش ارزش خرید داره...
پاناسونیک هم هدفونهاش کیفیت خوبی دارند... مدل پاناسونیک که شما دیدید احتمالا" HJE180 بوده است... این مدل را استفاده نکرده ام اما مدل HJE350 با قیمت 85 هزار تومان از بهترین هدفون های زیر 100 هزار تومان است.

سلام خدمت شما دوست عزیز و تشکر بابت راهنمایی شما . دوستان من یک هدست in ear مد نظرم هست و چون برای موبایلم میخوام میخوام میکروفن حتما داشته باشه. سوال اول اینکه اگه جنیوس اصلیگیرم بیاد به این برند میشه اعتماد کرد
و بعد اینکه مدلی از این برندها هست که میکروفون هم داشته باشه؟ تو همون محدوده قیمت؟

alireza20
27-08-2014, 15:08
سلام
دوستان هدفون IEM تا 600 هزار تومن چه مدل هایی موجود هست؟
سونی EX1000 هنوز هم پیدا میشه یا مدل دیگه ای جایگیزین شده؟

rave-87
27-08-2014, 17:28
سلام
دوستان هدفون IEM تا 600 هزار تومن چه مدل هایی موجود هست؟
سونی EX1000 هنوز هم پیدا میشه یا مدل دیگه ای جایگیزین شده؟
تا اونجا که یادمه دیگه موجود نیست. کلیپش x10 حدود 450 تومنه و صدای نسبتاً گرم با تریبل نرمی داره.
تی جیز هم یک مدل تو حدود 400 تومن داشت که صداش بیشتر U شکل بود برای همین صدای جذابی داشت.

yousof876
27-08-2014, 18:12
عزیزان بنده قصد خرید یه هدفون بلوتوث رو دارم تا رنج پونصد تومن لطفا منو راهنمایی کنید
برای گوش دادن موسیقی مخصوصا هنگام ورزش

sub-zero
28-08-2014, 21:42
سلام...

از چند وقت پیش که هدفون های بیسیم همراه گوشی LGG2 رو تست کردم هوس کردم یکیشو بگیرم... فکر میکنم مدل HBS 730 LG بود که تست کردم...

اما سرچ کردم دیدم چندین مدل از این برند موجود هست... علاوه بر 730 مثلا مدل TONE ULTRA یا HBS 800...

حالا میخواستم بدونم اصلا کدوم یکی از این مدل ها یافت میشه تو بازار.... قیمتشون در چه حدودی هست... البته 730 رو یه جا دیدم 135 بود...

و اینکه از برند های دیگه چیز دیگه هست زیر 200 تومن...؟

و اینکه آیا زیر 200 تومن هدفون با سیم هست که اینقدر بهتر از این مدل های بیسیم باشه که ارزش داشته باشه قید بیسیم بودن این مدل ها رو زد ؟ چون با سیم هم باشه مشکلی ندارم ولی ترجیحا بیسیم...

فقط برای گوش دادن موزیک میخوام و 90 درصد هم سبک راک گوش میدم...

سپاس...

metalhead_forever
29-08-2014, 00:44
سلام خدمت شما دوست عزیز و تشکر بابت راهنمایی شما . دوستان من یک هدست in ear مد نظرم هست و چون برای موبایلم میخوام میخوام میکروفن حتما داشته باشه. سوال اول اینکه اگه جنیوس اصلیگیرم بیاد به این برند میشه اعتماد کرد
و بعد اینکه مدلی از این برندها هست که میکروفون هم داشته باشه؟ تو همون محدوده قیمت؟
سلام.
در مورد کیفیت صدا چون تست نکردم نمیتونم نظر بدم... اما تو این رده مدل EP-630i از Craetive اگه بتونید پیدا کنید (فقط با گارانتی شاب) میتونه مناسب باشه... میکروفون هم داره...
من تو موقعیت شما قرار بگیرم EP-630i رو میگیرم چون حداقل از یه برند و مدلی که سال هاست تو بازار موجوده خرید میکنم و زیاد نگران کیفیت صدا نیستم (نسبت به قیمت)
موفق باشید.

hellfire
29-08-2014, 16:32
سلام.
در مورد کیفیت صدا چون تست نکردم نمیتونم نظر بدم... اما تو این رده مدل EP-630i از Craetive اگه بتونید پیدا کنید (فقط با گارانتی شاب) میتونه مناسب باشه... میکروفون هم داره...
من تو موقعیت شما قرار بگیرم EP-630i رو میگیرم چون حداقل از یه برند و مدلی که سال هاست تو بازار موجوده خرید میکنم و زیاد نگران کیفیت صدا نیستم (نسبت به قیمت)
موفق باشید.

تشکر بابت راهنمایی و وقتی که گذاشتید ;)

ezatollah
30-08-2014, 00:07
سلام دوستان
اگه می شه بین این 4 هدفون akg k99.sennheiser 205,beyer dynamic dt231 pro,icon 360 دوستانی که اشنایی دارن من راهنمایی کنن، برای من رزولوشن و کیفیت صدا و حجم صدا مهمه، بیس هم در حد استاندارد باشه،یه سوال دیگه اینکه جرا در بعضی سایت ها قیمت هدفون های akg حد اقل 40_50 اختلاف قیمت دارند؟ خودم می خوام بیام حضوری تهران بخرم ، اگر جایی رو می شناسید اطمینانیه و قیمت علکی گرون هم نمی ده معرفی کنید.

vergilangleos
30-08-2014, 10:23
سلام
من دنبال یه هدفون (هدست؟) مدل داخل گوشی برای گوش دادن به موسیقی میگردم ، تا 300 تومن هم میتونم هزینه کنم ، مهمترین چیزی که دنبالشم حذف نویز هستش و اینکه صدای آهنگ بیرون نره چیزی که خودم دیدم سن هایزر مدل MM70 هستش نظرتون چیه ؟ و اینکه پیشنهاد شما چیه ؟

AsAli411
31-08-2014, 10:33
سلام به همه دوستان و عزیزان هدفونی !
من مدتهاست که در مورد خرید هدفون تحقیق می کنم (کلا برای خریدن هر چیزی همین طورم) ؛ گزینه هایی که بررسی کردم شامل سوپرلوکس HD-681 EVO و HD-330 ، پایونیر SE-M390 ، فیلیپس SHP6000 ، سنهایزر HD 203 و HD 419 و ریزر Electra و ... بودن. ولی واقعاً نمی تونم گزینه نهایی رو انتخاب کنم چون تجربه کمی در مورد جنس صداهای مختلف دارم. به همین خاطر از دوستان با تجربه می خوام که با در نظر گرفتن موارد زیر، دو سه گزینه خوب رو معرفی کنن :
1- روگوشی (ترجیحاً اول نیمه باز ، بعد بسته)
2- شفافیت و کیفیت صدا
3- بیس پانچی و متعادل کمی هم رو به زیاد به شرط محو نکردن سایر صداها
4- مناسب برای همه سبک موسیقی (سنتی ، کانتری ، کلاسیک ، راک و ...)
5- محدوده قیمتی 150 تا 250 (ولی اگر با مقداری هزینه بیشتر در حد 100 تومن، گزینه خیلی بهتری باشه مشکلی نیست)
6- مناسب برای کامپیوتر و موبایل
...... میدونم با همه این انتظارات متناقض، انتخاب سخت میشه :n13: ولی به هرحال چشم انتظار راهنمایی خوب و حرفه ای دوستان هستم ! :n01:

metalhead_forever
31-08-2014, 13:01
سلام به همه دوستان و عزیزان هدفونی !
من مدتهاست که در مورد خرید هدفون تحقیق می کنم (کلا برای خریدن هر چیزی همین طورم) ؛ گزینه هایی که بررسی کردم شامل سوپرلوکس HD-681 EVO و HD-330 ، پایونیر SE-M390 ، فیلیپس SHP6000 ، سنهایزر HD 203 و HD 419 و ریزر Electra و ... بودن. ولی واقعاً نمی تونم گزینه نهایی رو انتخاب کنم چون تجربه کمی در مورد جنس صداهای مختلف دارم. به همین خاطر از دوستان با تجربه می خوام که با در نظر گرفتن موارد زیر، دو سه گزینه خوب رو معرفی کنن :
1- روگوشی (ترجیحاً اول نیمه باز ، بعد بسته)
2- شفافیت و کیفیت صدا
3- بیس پانچی و متعادل کمی هم رو به زیاد به شرط محو نکردن سایر صداها
4- مناسب برای همه سبک موسیقی (سنتی ، کانتری ، کلاسیک ، راک و ...)
5- محدوده قیمتی 150 تا 250 (ولی اگر با مقداری هزینه بیشتر در حد 100 تومن، گزینه خیلی بهتری باشه مشکلی نیست)
6- مناسب برای کامپیوتر و موبایل
...... میدونم با همه این انتظارات متناقض، انتخاب سخت میشه :n13: ولی به هرحال چشم انتظار راهنمایی خوب و حرفه ای دوستان هستم ! :n01:
سلام.
خیلی جالب انتظاراتتون رو شرح دادید.
ببینید وقتی میگید مناسب برای موبایل و بیس پانچی بعد میگید نیمه باز... معمولا" هدفون های باز و نیمه باز بیسشون به اندازه بسته ها قوی نیست (همیشه اینطور نیست البته) بعد هم اگه با موبایل بیرون خونه استفاده میکنید نیمه باز Isolation خوبی نداره و نشت صدا به بیرون دارید و صدای محیط هم شنیده میشه...
بگذریم... خودتون بهترین های موجود رو لیست کردید:
هدفون های سوپرلوکس صدای طبیعی و تهاجمی دارن... بیس قوی نیست نیمه باز هم هستند... پس اگر بیس پانچی و قوی مد نظرتونه این هدفون مناسب نیست. در غیر این صورت اگه با بیس بتونید کنار بیاید هدفون های خوبی هستند و ارزش خرید بالایی هم دارند.
پایونیر شاید به چیزی که شما میخواین نزدیک باشه... بیس خیلی قوی نداره و با کامپیوتر و موبایل قابل استفاده هست ارزش خرید هم داره
از سنهایزر من مدل HD449 رو تست کردم... ببینید بیس از فلت بالاتره یعنی از متعادل کمی قوی تره... مید و فرکانس میانی متعادل و با کیفیت هست و از این نظر میتونه برای بیشتر سبک ها استفاده بشه اما بیس پانچ قوی نداره و سرعت بالایی هم نداره... کلا" روی بیس این هدفون حساب باز نکنید!
من نمیدونم هدفون قبلی شما چی بوده و این که به چه بیسی میگید قوی و به چه بیسی میگید ضعیف.... اگه در تهران هستید پیشنهاد میکنم حتما" چند مدل رو تست کنید تا صدا یه خورده بیاد دستتون.
مدل AKG K99 یه مدل نیمه باز با بیس متعادل و صدای فلت هست که میتونه پیشنهاد بشه فقط ممکنه بیس ضعیف باشه براتون.
اگر هم بیس قوی دوست دارید تو این رده قیمت Sony XB600 مناسبه و کاملا" جواب میده ولی خوب شفافیت و کیفیت سنهایزر و AKG رو نداره
یکی از مدلهایی که میتونید تست کنید AKG Q460 هست. فول سایز نیست ولی اگه قصد دارید با موبایل استفاده کنید به دلیل حساسیت بالا حجم صدای قابل قبول و زیادی داره چیزی که مثلا" با Sennheiser PX200-II نمیتونید بهش برسید.
Razer هم هیچ تجربه ای ندارم و اصولا" از برند های گیمینگ برای کاربرد خودش بهتره استفاده کنید.

AsAli411
31-08-2014, 14:54
دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبت!
نکاتی که باید یادآور بشم :
1- در تهران نیستم و امکان تست ندارم که مهمترین مشکل منه و گرنه می تونستم انتخاب خوبی داشته باشم بنابراین به تجربه دیگران وابسته هستم.
2- هدفون توگوشی AKG 321 رو دارم که یک ماهه سرکار و بیرون با موبایل استفاده می کنم و تقریبا راضیم. میخوام در کنارش برای استفاده در خونه یک فول سایز با کیفیت داشته باشم.
3- در مورد بیس میخوام نرم و دلنشین باشه نه اتهاجمی و اغراق شده و اصولا Headbass نیستم. XB600 فکر میکنم زیادی بیس دار باشه و AKG 99 هم به نظرم بیشتر برای مانیتورینگ و کارهای حرفه ای به درد بخوره تا کاربرد خونگی. (البته هیچ کدوم رو تست نکردم بر اساس نظرات و ریویوها میگم!)
4- حجم صدا هم برام مهمه و میخوام بعضی وقتها صدا رو بالا ببرم و بدون دیستورشن و زیر شدن صدا، چند دقیقه ای حال کنم :n02:
5- حالا بی زحمت دو سه مدل رو خودتون سر راست معرفی کنید ما هم بریم پی کارمون.

ظاهرا دارم کار رو سخت تر هم میکنم ولی چه کنیم دیگه میخوایم با شندرغاز پول، بهترین هدفون رو بخریم :n20:

metalhead_forever
31-08-2014, 18:03
دوست عزیز ممنون از توضیحات خوبت!
نکاتی که باید یادآور بشم :
1- در تهران نیستم و امکان تست ندارم که مهمترین مشکل منه و گرنه می تونستم انتخاب خوبی داشته باشم بنابراین به تجربه دیگران وابسته هستم.
2- هدفون توگوشی AKG 321 رو دارم که یک ماهه سرکار و بیرون با موبایل استفاده می کنم و تقریبا راضیم. میخوام در کنارش برای استفاده در خونه یک فول سایز با کیفیت داشته باشم.
3- در مورد بیس میخوام نرم و دلنشین باشه نه اتهاجمی و اغراق شده و اصولا Headbass نیستم. XB600 فکر میکنم زیادی بیس دار باشه و AKG 99 هم به نظرم بیشتر برای مانیتورینگ و کارهای حرفه ای به درد بخوره تا کاربرد خونگی. (البته هیچ کدوم رو تست نکردم بر اساس نظرات و ریویوها میگم!)
4- حجم صدا هم برام مهمه و میخوام بعضی وقتها صدا رو بالا ببرم و بدون دیستورشن و زیر شدن صدا، چند دقیقه ای حال کنم :n02:
5- حالا بی زحمت دو سه مدل رو خودتون سر راست معرفی کنید ما هم بریم پی کارمون.

ظاهرا دارم کار رو سخت تر هم میکنم ولی چه کنیم دیگه میخوایم با شندرغاز پول، بهترین هدفون رو بخریم :n20:
خوب اگه از K321 راضی هستی بهترین انتخاب ها اینجوری میشه:
Superlux HD668B قیمت حدود 150 (صرفا" به خاطر قیمت مناسب بهترین انتخابه)
Sennheiser HD429، HD439 یا HD449 هر سه مدل در فرکانس میانی شفاف عمل میکنند و کیفیت خوبی هم دارند قیمت حدودی به ترتیب: 355، 365 و 400 هزار تومان
AKG K99 که هدفونی با صدای متعادل و کیفیت قابل قبول میباشد. قیمت 300 هزار تومان.
پس اگه قصد هزینه زیاد رو دارید HD449 پیشنهاد میشه، تو بودجه متوسط K99 کاملا" برتری داره و تو بودجه پایین Superlux مناسبه.
موفق باشید.

mehrabooni
02-09-2014, 10:31
کسی صدای اسپیکر های jbl gto 938 رو شنیده . واسه ماشین هست . دویست تومن خریدم
ایا هندسفری ای هست که صداش شبیه این باند باشه

mehrabooni
02-09-2014, 17:44

نهایتا تا 100 تومان اگه ارزش داشته باشه کمی بیشتر اشکال نداره
هندسفری داخل گوشی میخام
لطفا بدون تبلیغ واقعا راهنمایی کنین دیگه

Milad4171
03-09-2014, 23:08
سلام.
قیمت هدفون های کریتیو تغییر کرده؟؟
الان یه هدفون ارزون قیمت کار راه انداز چی خوبه ؟؟
یادمه هدفون های فیلپس هم خوب بودن .اما من فعلا نمیخوام هزینه کنم واسه هدفون اما یه هدفون دم دستی فعلا احتیاج دارم.
نظرتون چیه؟؟؟

mohrd
04-09-2014, 00:11
سلام؛
سؤالم رو 3 بخش میکنم، و البته باید بگم هیچ آشنایی با انواع هدفون و... ندارم. :|
1. برای ورزش، چه نوع هدفونی (ایرفون البته) خوبه؟ برای دویدن و دوچرخه سواری و اینا. (اگر ممکنه لینک یا عکس بدید.)
2. هدفون مناسب برای ورزش، با کیفیت معقول، در حد 40-50 تومن چیزی هست توی بازار؟
3. هدفون بلوتوث بهتره برای ورزش یا معمولی و سیم دار؟

خیلی ممنون.

mehrabooni
04-09-2014, 03:58

نهایتا تا 100 تومان اگه ارزش داشته باشه کمی بیشتر اشکال نداره
هندسفری داخل گوشی میخام
لطفا بدون تبلیغ واقعا راهنمایی کنین دیگه

سلام؛
1. برای ورزش، چه نوع هدفونی (ایرفون البته) خوبه؟ برای دویدن و دوچرخه سواری و اینا. (اگر ممکنه لینک یا عکس بدید.)

خیلی ممنون.
دقیقا منم برای ورزش میخام
ولی بلوتوثی نباشه

rave-87
04-09-2014, 10:25
سلام.
قیمت هدفون های کریتیو تغییر کرده؟؟
الان یه هدفون ارزون قیمت کار راه انداز چی خوبه ؟؟
یادمه هدفون های فیلپس هم خوب بودن .اما من فعلا نمیخوام هزینه کنم واسه هدفون اما یه هدفون دم دستی فعلا احتیاج دارم.
نظرتون چیه؟؟؟
سلام
کریتیو ep630 صدای گرم و تریبل نرم. ممکنه برای بعضی ها صداش گرفته باشه و شفافیت لازم رو نداشته باشه. با گارانتی شاب حدود 55
فیلیپس she3590 بیس و تریبل اغراق شده. یعنی صدای V شکل. ممکنه برای بعضی ها صداش اندکی تیز باشه. قیمتش حدود 35 تومن
پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم.

سلام؛

خیلی ممنون.

دقیقا منم برای ورزش میخام
ولی بلوتوثی نباشه

سلام
هدفون بلوتوث با کیفیت مناسب برای ورزش من سراغ ندارم. تنها مدلی که می تونم برای ورزش توی مدل های ارزون قیمت توصیه کنم، Philips O'Neill SHO9550 هستش. که اون هم برای ورزش ساخته نشده. ولی چون کابل محکمی داره. از بقیه بهتره. باقی گزینه ها، می شه همون گزینه هایی مثل کریتیو ep630 و فیلیپس she3590. که کیفیت مناسبی دارن.
من توی مدل های گرون قیمت و مطرح هم، هرچی هدفون برای ورزش دیدم، همشون مدل هایی بودن که سیم داشتن. مثل خیلی مدل های ورزش سنهایزر یا وستون. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kv7_shadow
04-09-2014, 12:59
سلام تا 400 تومن هدستی که صدای بیرون رو بلاک کنه و بیس قوی داشته باشه چی هست؟
من بیشتر electronic و dubstep و rock و metal گوش میدم
هدفون بیتس رو 420 میدن میدونم اصل نیست ولی چطوریه؟
ممنون

rave-87
04-09-2014, 17:16
سلام تا 400 تومن هدستی که صدای بیرون رو بلاک کنه و بیس قوی داشته باشه چی هست؟
من بیشتر electronic و dubstep و rock و metal گوش میدم
هدفون بیتس رو 420 میدن میدونم اصل نیست ولی چطوریه؟
ممنون
klipsch x10
حدود 400 تومنه. تنها گزینه تو این محدودست که من میشناسم. امیدوارم به اندازه کافی بیسش زیاد باشه براتون.

بیتس در مقابل قیمتش خوب نیست. تقلبی ها رو که نمی دونم. چونکه هزار جور و هزار شرکت می تونن تقلبی بزنن و چون صحاب ندارن، هرکدوم با اونیکی می تونه متفاوت باشه.

sasan.69
04-09-2014, 19:48
رفقا میخوام بدونم که هدفون از ترکیه تهیه کنم بصرفه تره یا تفاوتی نداره؟ Beats-urBeatsIn- EarEarbud Headphones این مدل مد نظرمه

mansour2023
05-09-2014, 05:25
سلام دوستان خسته نباشید
یه هدفون برای کامپیوترم میخواستم برای همه نوع کاری مثل آهنگ، فیلم، بازی و... (زیاد حساس نیستم که همه رو خوب پخش کنه)
قیمشتم حدودا 200 به پایین باشه چه بهتر حالا یه زره بالا پایین مشکلی نیست
ممنون میشم کمکم کنید:n16:

roya.rashidi
05-09-2014, 05:57
سلام . من یه هدفون k44 دارم . ولی نمیدونم دارم از حداکثر کیفیتش استفاده میکنم یانه ؟ میشه پارمترهای لازم درباره هدفون رو بگین ؟ ممنون .
مثلا اینا یعنی چی

بازه فرکانسی از 18هرتز تا 20کیلوهرتز
حساسیت 115 دسی بل
دارای امپدانس خروجی 32 اهم
حداکثر قدرت ورودی200 میلی وات

خیلی هم یوقوره اصلا دوسش ندارم میخام بفروشمش اگه ارزش داره نگرش دارم
دباره ممنون

راستی لپتابمم اینم تا اینقد داره گفتم اگه به این مربوطه بگین بهترین حالتش کدومه مرسی

rezaomido
05-09-2014, 11:09
سلام . من یه هدفون k44 دارم . ولی نمیدونم دارم از حداکثر کیفیتش استفاده میکنم یانه ؟ میشه پارمترهای لازم درباره هدفون رو بگین ؟ ممنون .
مثلا اینا یعنی چی

بازه فرکانسی از 18هرتز تا 20کیلوهرتز
حساسیت 115 دسی بل
دارای امپدانس خروجی 32 اهم
حداکثر قدرت ورودی200 میلی وات

خیلی هم یوقوره اصلا دوسش ندارم میخام بفروشمش اگه ارزش داره نگرش دارم
دباره ممنون

راستی لپتابمم اینم تا اینقد داره گفتم اگه به این مربوطه بگین بهترین حالتش کدومه مرسی
سلام به شما
وقتی از حداکثر کیفیت یک هدفون استفاده میکنید که از سورس تا گوش های شما همه چیز با هم در تعادل باشن مثلا اگه بهترین هدفون دنیا رو داشته باشید اما با ان به تراکهای با کیفیت متوسط گوش کنید ، اون هدفون برای شما در حد یک هدفون معمولی بیشتر نخواهد بود

قبل ار انتخاب هدفون بهتره همه چیزهایی که دارید رو یک جا مرتب کنید و بعد بر اساس اونها + چیزهایی که در نظر دارید از بین مدلهای موجود انتخاب کنید.

به هر حال پاسخ به اینکه حداکثر کیفیت هدفونتون الان دارید گوش میکنید یا حداقل باید پیش خودتون باشه.

زمانی که این هدفون رو خرید کردین بر چه اساسی خرید کردید؟
مگه غیر از پارامترهای اون بود؟

یک هدفون فقط همینقدر ارزش داره که به صداش گوش کنید و از صداش لذت ببرید و موقع استفاده به شما اسیبی وارد نکنه ولاغیر چون بزرگی یا زشتی یا حتی شکسته بودن یک هدفون رو هیچ وقت نمی بینید مگر اینکه ازش استفاده نکنید.
پس از هدفونتون لذت ببرید و بهانه های مدل جدید انتخاب کردن رو گردن هدفون تون نندازید چون همین هدفون رو چند وقت پیش با شوق از فروشگاه خریدید و با شوق بیشتر ازش استفاده کردید.

پنجره ای که اضافه کردید شامل گزینه های تنطیمی برای برنامه هایی هست که کدک یا اجرا کننده نرم افزاری مخصوص خودشون رو ندارن و از خود ویندوز کمک میگیرن که صدا رو پخش کنن و این تنظیمات زمانی کاربرد داره که اون برنامه به حدی ابتدایی باشه که به صورت خودکار نتونه فرمت دقیق فایلهای صوتی رو بازخونی و تنظیم کنه و شما بصورت دستی و با این تنظیم به ویندوز میگید که هر وقت با همچین نرم افزارهایی روبرو شد به طور پیش فرض هر نوع فرمتی که اونها درخواست کردن به فلان فرمت دلخواه من تبدیل و پخش کن

در آخر این تنظیمات مطمئنن هر چه رقم درشت تری باشه یعنی دقت بالاتر نه اینکه از یه صدای بی کیفیت یه صدای کریستالی تولید کنه
برای هدفون فعلی تون همون پیش فرض ویندوز که 16 bit , 44100HZ هست بهترین انتخابه و اگه دوست داشته باشید می تونید تا 16 و 96000 بالا برید ولی نه خیلی چون تفاوتی نمیکنه و بیخودی مصرف یا پردازش سی پی یو بالا میره

شما هم موفق باشید.

mehrabooni
05-09-2014, 12:42
کریتیو ep630 صدای گرم و تریبل نرم. ممکنه برای بعضی ها صداش گرفته باشه و شفافیت لازم رو نداشته باشه. با گارانتی شاب حدود 55
فیلیپس she3590 بیس و تریبل اغراق شده. یعنی صدای V شکل. ممکنه برای بعضی ها صداش اندکی تیز باشه. قیمتش حدود 35 تومن
پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم

+
+

به نظرتون کدوم یکی از هدفونهای بالا صدایی مشابه باند های jbl gto 938 دارن

kv7_shadow
05-09-2014, 17:50
klipsch x10
حدود 400 تومنه. تنها گزینه تو این محدودست که من میشناسم. امیدوارم به اندازه کافی بیسش زیاد باشه براتون.

بیتس در مقابل قیمتش خوب نیست. تقلبی ها رو که نمی دونم. چونکه هزار جور و هزار شرکت می تونن تقلبی بزنن و چون صحاب ندارن، هرکدوم با اونیکی می تونه متفاوت باشه.
ممنون
ولی من overear میخوام

sansa
05-09-2014, 18:45
پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم

+
+

به فکر کنم پاناسونیک صدای شبیه داشته باشه .

در کل به نظرم ep-630 صدایی واقعا عموم پسند داره . هر کسی داشته کاملا راضی بوده . منم خودم خریدم صدای واقعا عالی داره . بیسش هم انقدر ها نبود که میگفتن و ... . البته در حد هندزفری های سامسونگ هست . (همون که همراه گوشی های گالاکسی ارائه میشه.)

با این تفاوت که 5 برابر کیفیت بهتری داره .

rave-87
05-09-2014, 23:09
سلام دوستان خسته نباشید
یه هدفون برای کامپیوترم میخواستم برای همه نوع کاری مثل آهنگ، فیلم، بازی و... (زیاد حساس نیستم که همه رو خوب پخش کنه)
قیمشتم حدودا 200 به پایین باشه چه بهتر حالا یه زره بالا پایین مشکلی نیست
ممنون میشم کمکم کنید:n16:
بستگی به سبک صدای مورد نظرتون داره. از akg k77 تا هدفون های سوپرلوکس که صدای خیلی طبیعی دارن و در مقابل قیمتشون عالین.
تا همین کریتیو ep630 و فیلیپس she3590.
منطقاً وقتی برای کامپیوتر می خرن، هدفون فول سایز می خرن. k77 رو می تونین به عنوان توصیه نهایی من در نظر بگیرین. هدفون های سنهایزر هم خوبن. ولی واقعاً دقیق نمی تونم راهنماییتون کنم.

+

اون باند رو نشنیدم. ولی اگر از همین باندهای دوبس دوبسی باشه، کریتیو ep630 نزدیک تر است.

ممنون
ولی من overear میخوام
سونی xb600 خیلی خوبه.

mehrabooni
05-09-2014, 23:56
پس واسه ی خرید کریتیو اقدام میکنم . راستی میخواستم بدونم ایا دستگاهی که باهاش موسیقی گوش میدم،خیلی روی کیفیت صدا تاثیر میزاره ؟ مثلا بنده هم آیفون دارم هم هواوی،یک عدد لپتاپ high end هم دارم که جنس قطعات کارت صداش از طلا هست طبق توضیخات خود کارخونه . حالا میخوام بدونم ایا کسی امتحان کرده که ببینه آیا کیفیت صدا روی گوشی های مختلف تفاوتی داره

mansour2023
06-09-2014, 01:10
بستگی به سبک صدای مورد نظرتون داره. از akg k77 تا هدفون های سوپرلوکس که صدای خیلی طبیعی دارن و در مقابل قیمتشون عالین.
تا همین کریتیو ep630 و فیلیپس she3590.
منطقاً وقتی برای کامپیوتر می خرن، هدفون فول سایز می خرن. k77 رو می تونین به عنوان توصیه نهایی من در نظر بگیرین. هدفون های سنهایزر هم خوبن. ولی واقعاً دقیق نمی تونم راهنماییتون کنم.

خیلی ممنون بابت پاسخگوییتون :n16:
هدفون خوب و مناسبی هستش، تو همین رنج و کیفیت هدفون یا هدستی هستش که میکروفون هم داشته باشه برای صحبت اینجور چیزا؟
( فول سایز باشه مثل همین )

sasan.69
06-09-2014, 01:23
رفقا میخوام بدونم که هدفون از ترکیه تهیه کنم بصرفه تره یا تفاوتی نداره؟ Beats-urBeatsIn- EarEarbud Headphones این مدل مد نظرمه

ممنون میشم راهنمایی کنید

rave-87
06-09-2014, 14:07
پس واسه ی خرید کریتیو اقدام میکنم . راستی میخواستم بدونم ایا دستگاهی که باهاش موسیقی گوش میدم،خیلی روی کیفیت صدا تاثیر میزاره ؟ مثلا بنده هم آیفون دارم هم هواوی،یک عدد لپتاپ high end هم دارم که جنس قطعات کارت صداش از طلا هست طبق توضیخات خود کارخونه . حالا میخوام بدونم ایا کسی امتحان کرده که ببینه آیا کیفیت صدا روی گوشی های مختلف تفاوتی داره

ستاپ صوتی مثل یک زنجیر می مونه. همونطور که قدرت یک زنجیر به اندازه قدرت ضعیف ترین حلقه اون هست. توی مسیر صوتی هم همین منطق صادقه.
فقط بحثی که هست اینه که ما چقدر خوبه که روی هرکدوم از این حلقه های زنجیر سرمایه گذاری کنیم. یا به عبارت دیگه چه موقع می گیم فلان حلقه زنجیر ضعیفه.
کلاً کیفیتی که به گوش شما میرسه، تحت تأثیر سه عامله: 1- کیفیت آهنگ 2- کیفیت سخت افزار پخش صدا 3- کیفیت هدفون
مهمترین عامل کیفیت آهنگ هست. بعدش کیفیت هدفون و بعدش کیفیت سخت افزار.
حالا خود سخت افزار رو هم میشه در وهله اول به دوقسمت تقسیم کرد و بین اون ها هم رده بندی کرد اهمیت قطعات رو.

در مورد کارت صدا، من هیچ لپ تاپی رو نمی شناسم که کیفیت صدای کارت صدای داخلیش چیز خاصی باشه. حتی کارت صداهایی که جدا فروخته میشه، تنها برند ایسوس هست که تا حدی مطرحه. واقعیت اینه که کسی که می خواد صدا رو جدی گوش بده، از دک و آمپ جدا استفاده می کنه.

خیلی ممنون بابت پاسخگوییتون :n16:
هدفون خوب و مناسبی هستش، تو همین رنج و کیفیت هدفون یا هدستی هستش که میکروفون هم داشته باشه برای صحبت اینجور چیزا؟
( فول سایز باشه مثل همین )
برای استفاده با کامپیوتر میکروفون داشته باشه؟
هدفون های سنهایزر مثل px200 فکر کنم بعضی مدل هاش میکروفون داشتن، ولی اونها اگر اشتباه نکنم برای استفاده با دستگاه های اپل بود.
به جز این ها، تنها گزینه شما، هدفون های مخصوص گیم هستند. من هدفون های ریزر رو دقیق تست نکردم، ولی یادمه یک مدل حدود 200 تومنیش رو تست کرده بودم، صدای گرم و جذابی داشت. لااقل از jbl و klipsch image one و jabra revo و یکی دو مدل یاماها که همشون بیس خیلی شل و ول و اغراق شده داشتن، بهتر بود.

ممنون میشم راهنمایی کنید
خب شما خودتون باید ببینید اگر از ترکیه میارید، چقدر براتون تموم می شه.
قیمت اصلش توی ایران مثل اینکه حدود 490 تومنه. قیمت دلاریش حدود 90 دلاره. خب اگر بتونید خودتون از ترکیه بیارید و مالیات خیلی تعلق نگیره بهتون، منطقاً یک 100 تومنی لااقل به نفعتونه. ولی دیگه گارانتی بی گارانتی

mehrabooni
06-09-2014, 15:43
ستاپ صوتی مثل یک زنجیر می مونه. همونطور که قدرت یک زنجیر به اندازه قدرت ضعیف ترین حلقه اون هست. توی مسیر صوتی هم همین منطق صادقه.
فقط بحثی که هست اینه که ما چقدر خوبه که روی هرکدوم از این حلقه های زنجیر سرمایه گذاری کنیم. یا به عبارت دیگه چه موقع می گیم فلان حلقه زنجیر ضعیفه.
کلاً کیفیتی که به گوش شما میرسه، تحت تأثیر سه عامله: 1- کیفیت آهنگ 2- کیفیت سخت افزار پخش صدا 3- کیفیت هدفون
مهمترین عامل کیفیت آهنگ هست. بعدش کیفیت هدفون و بعدش کیفیت سخت افزار.
حالا خود سخت افزار رو هم میشه در وهله اول به دوقسمت تقسیم کرد و بین اون ها هم رده بندی کرد اهمیت قطعات رو.

در مورد کارت صدا، من هیچ لپ تاپی رو نمی شناسم که کیفیت صدای کارت صدای داخلیش چیز خاصی باشه. حتی کارت صداهایی که جدا فروخته میشه، تنها برند ایسوس هست که تا حدی مطرحه. واقعیت اینه که کسی که می خواد صدا رو جدی گوش بده، از دک و آمپ جدا استفاده می کنه.

هدفون های سنهایزر مثل px200 فکر کنم بعضی مدل هاش میکروفون داشتن، ولی اونها اگر اشتباه نکنم برای استفاده با دستگاه های اپل بود.
به جز این ها، تنها گزینه شما، هدفون های مخصوص گیم هستند. من هدفون های ریزر رو دقیق تست نکردم، ولی یادمه یک مدل حدود 200 تومنیش رو تست کرده بودم، صدای گرم و جذابی داشت. لااقل از jbl و klipsch image one و jabra revo و یکی دو مدل یاماها که همشون بیس خیلی شل و ول و اغراق شده داشتن، بهتر بود.

خب شما خودتون باید ببینید اگر از ترکیه میارید، چقدر براتون تموم می شه.
قیمت اصلش توی ایران مثل اینکه حدود 490 تومنه. قیمت دلاریش حدود 90 دلاره. خب اگر بتونید خودتون از ترکیه بیارید و مالیات خیلی تعلق نگیره بهتون، منطقاً یک 100 تومنی لااقل به نفعتونه. ولی دیگه گارانتی بی گارانتی
پس زیاد فرق نداره با چه گوشی ای گوش بدم؟ ایفون با هواوی تفاوت نداره؟ اگه داشته باشه زیاد نی

SHADEL
06-09-2014, 18:22
سلام دوستان
من زیاد از هدفون سر رشته ندارم.
بیشتر برام صدای خروجی مهمه shape یا برند هدفونم برام مهم نیست.مثلا اگه مثل هندزفری باشه یا هدفون بزرگ on ear فلان فرقی نداره
صدای واضح می خوام وبلند نه تیز باشه نه خیلی بم نرمال همراه با بیس نرم و کوبنده.
بلندی صدا خیلی مهم واسم و بیسش.
هزینه زیاد مهم نیست واسم ولی خب نمی خوام دیگه یه هدفون بیتس بگیرم میلیونی.
اگه خب قیمتش کم تر باشه خب چه بهتر.
الان مادرمم ترکیه اس تا مهر میاد اگه اونجا خوبه بگم واسم بگیره.
قربون دستتون چند تا مدل معرفی کنید؟
ممنونم.

mansour2023
06-09-2014, 20:53

هدست های ریزر رو نگاه کرد تو این رنج یه دونه داشت که اونم برای ایک باکس بود، اگه تو این رنج هدست دیگه ای باشه و من ندیده باشم ممکنه اسمشو بهم بگید؟
یه هدست دیگه هم نگاه کردم به اسم Logitech Headset G230
میخواستم بپرسم گزینه خوبیه یا بهتره برم سراغ برند دیگه ای؟
Rey_619
06-09-2014, 21:09
سلام دوستان من بعد 2 سال و خورده ای به فروم برگشتم
اول از همه یه سلام گرم دارم خدمت دوستای گلم آقا Rave-87 و آقا salar که حسابی بهشون زحمت دادیم
به لطف راهنمایی دوستان من هدفونای JVC , AKG k330 , klipsch.Yahmaha Eph100 v, رو تهیه کردم
که آخریشم همین yamaha Eph100 بود که 150$ دلار از آمریکا سفارش دادم و نداشتن و از چین طی یه هفته با پست سفارشی برام تهیه کردن و ..... کلی داستان دیگه که خلاصه 2 ماه طول کشید تا به دست ما برسه
سرتونو درد نیارم اینم ویژگی هاش:

Type

Dynamic, Closed

Driver Unit

6mm (1/4")

Impedance

16 ohms

Sound Pressure Level

104dB+-3dB

Frequency Response

20Hz-20kHz

Weight(w/ Cable)

13.5g(0.46 oz)

Cable Length

1.2m (47-1/4")

Connectors

3.5mm(1/8")

ودر کل هدفون بی نظیری از آب دراومد چون صدا رو قشنگ ایزوله میکنه و بیس نرمی داره و ......
و از معایبش به خشکی سیم و گوش درد گرفتن در استفاده طولانی مدت میشه اشاره کرد
چقدر حرف زدم :n19:

rave-87
06-09-2014, 22:31
پس زیاد فرق نداره با چه گوشی ای گوش بدم؟ ایفون با هواوی تفاوت نداره؟ اگه داشته باشه زیاد نی

با توجه به هدفون، تفاوت در کیفیت باید خیلی کم به نظر بیاد. ولی توجه داشته باشین که شاید تفاوت در سبک صدا قابل توجه باشه. یعنی مثلاً هووای بیس بیشتری از آیفون داشته باشه یا تریبل کمتری داشته باشه. تفاوت در سبک صدا خیلی راحت تر از تفاوت در کیفیت قابل لمسه.

سلام دوستان
من زیاد از هدفون سر رشته ندارم.
بیشتر برام صدای خروجی مهمه shape یا برند هدفونم برام مهم نیست.مثلا اگه مثل هندزفری باشه یا هدفون بزرگ on ear فلان فرقی نداره
صدای واضح می خوام وبلند نه تیز باشه نه خیلی بم نرمال همراه با بیس نرم و کوبنده.
بلندی صدا خیلی مهم واسم و بیسش.
هزینه زیاد مهم نیست واسم ولی خب نمی خوام دیگه یه هدفون بیتس بگیرم میلیونی.
اگه خب قیمتش کم تر باشه خب چه بهتر.
الان مادرمم ترکیه اس تا مهر میاد اگه اونجا خوبه بگم واسم بگیره.
قربون دستتون چند تا مدل معرفی کنید؟
ممنونم.
اگر مطالب این دو صفحه رو مرور کنین، متوجه میشین که صرف هدفون نمی تونه تعیین کننده کیفیت صدایی باشه که شما در نهایت دریافت خواهید کرد.
اگر پلیر مناسبی دارین (یعنی یا یکی از اسمارت فون های پرچمدار یا پلیری مناسب) می تونین روی هدفون فکر کنین. من با توجه به اطلاعاتی که شما به من دادید، هدفون hifiman re400 رو توصیه می کنم.

هدست های ریزر رو نگاه کرد تو این رنج یه دونه داشت که اونم برای ایک باکس بود، اگه تو این رنج هدست دیگه ای باشه و من ندیده باشم ممکنه اسمشو بهم بگید؟
یه هدست دیگه هم نگاه کردم به اسم Logitech Headset G230
میخواستم بپرسم گزینه خوبیه یا بهتره برم سراغ برند دیگه ای؟
لاجیتک رو واقعیتش اینه که تست نکردم. اون ریزر تا اونجا که یادمه، اسم مدلش Electra بود. که هدست برای کامپیوتر هستش.
البته توجه داشته باشین که میکروفون این مدل، کابل جدا نداره و داخل همون سوکت هدفون قرار داده شده، برای همین شاید لازم باشه یدونه کابل جدا بگیرین براش تا سوکت موزیک از میکروفونش رو جدا کنین. خود ریزر چنین چیزی رو پیشنهاد داده. ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
گزینه دیگه اینه که razer-kraken-pro ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو بخرید که اون هم البته سوکت موزیک با میکروفونش یکیه.

mehrabooni
07-09-2014, 01:23
پس سبک صدا توی هر گوشی متفاوته دیگه
راستی از بروبچ اینجا کسی کریتیو رو خریده

mansour2023
07-09-2014, 01:37
واقعا گزینه مناسبیه، منظور از سوکتش یکیه چیه؟ یعنی یا صدا یا میکروفون آره؟ اینجوری؟
اینارو فروشگاه خاصی نداره بگیرم؟
اون کابل اینورا گیر میاد؟ ( کابله واقعا نیازه اگه اینجا گیر نیاد فایده ندار )
واقعا ممنون :n16:

farid123
07-09-2014, 06:35
پس سبک صدا توی هر گوشی متفاوته دیگه
راستی از بروبچ اینجا کسی کریتیو رو خریده

اگر منظورتون EP 630 من تازگی خریدم .بیس زیاد و بومیش مید رو تحت تاثیر قرار میده و یک حالت کنترل نشده ای داره در عین حال یک تیزی آزاردهنده به خصوص تو سبک هایی مثل متال داره.
در کل من زیاد راضی نیستم اما سلیقه ها متفاوته و ممکنه شما رو راضی کنه.

Rey_619
07-09-2014, 10:51
اساتید گرامی شما بین هدفون Razer Electra و Razer Kraken pro و Razer Neon کدوم رو پیشنهاد میدین
اگه گزینه بهتری تو رنج قیمت 350 هست لطف کنید بگید چون برای گوش دادن موزیک خارج از خونه و گیم میخوام
سپاسگذارم :n16:

mehrabooni
07-09-2014, 16:18
اگر منظورتون EP 630 من تازگی خریدم .بیس زیاد و بومیش مید رو تحت تاثیر قرار میده و یک حالت کنترل نشده ای داره در عین حال یک تیزی آزاردهنده به خصوص تو سبک هایی مثل متال داره.
در کل من زیاد راضی نیستم اما سلیقه ها متفاوته و ممکنه شما رو راضی کنه.
اصلا از متال خوشم نمیاد
پاپ ، رپ ، هیپ هاپ

پس شما ناراضی هستین
اتفاقا من بیس زیادو خیلی خوشم میاد

SHADEL
07-09-2014, 18:03
اگر مطالب این دو صفحه رو مرور کنین، متوجه میشین که صرف هدفون نمی تونه تعیین کننده کیفیت صدایی باشه که شما در نهایت دریافت خواهید کرد.
اگر پلیر مناسبی دارین (یعنی یا یکی از اسمارت فون های پرچمدار یا پلیری مناسب) می تونین روی هدفون فکر کنین. من با توجه به اطلاعاتی که شما به من دادید، هدفون hifiman re400 رو توصیه می کنم.

ممنون از جوابت من اسمارت فونم galexy note 3 هستش که پرچمداره فبلت سامسونگ.
اما خوب می خوام با لب تاپ و pc خونه هم وصلش کنم.
گزینه ی دیگه ای هم هست بهم بگین
مچکرم

farid123
07-09-2014, 19:22
اصلا از متال خوشم نمیاد
پاپ ، رپ ، هیپ هاپ

پس شما ناراضی هستین
اتفاقا من بیس زیادو خیلی خوشم میاد

بیس زیاد لزوما بد نیست به شرط اینکه با سبک موسیقی متناسب و در عین حال کنترل شده باشه و بقیه قسمت های صدا رو خراب نکنه.
ep 630 مید عقب رفته ، بیس زیاد و صدای تاریکی داره.در رابطه با هیپ هاپ یا رپ نظری ندارم ولی تو موسیقی پاپی که مثلا تاکید روی مید و صدای خواننده باشه و نه بیس ،این هدفون خوبی نیست البته این نظر منه

mehrabooni
07-09-2014, 19:49
بیس زیاد لزوما بد نیست به شرط اینکه با سبک موسیقی متناسب و در عین حال کنترل شده باشه و بقیه قسمت های صدا رو خراب نکنه.
ep 630 مید عقب رفته ، بیس زیاد و صدای تاریکی داره.در رابطه با هیپ هاپ یا رپ نظری ندارم ولی تو موسیقی پاپی که مثلا تاکید روی مید و صدای خواننده باشه و نه بیس ،این هدفون خوبی نیست البته این نظر منه
تا همین قیمت چه پیشنهادی دارید

Milad4171
07-09-2014, 22:19
سلام
پاناسونیک hje350 از هر دوتای قبلی، صدای متعادل تری داره. ولی ممکنه برای بعضی هن بیسش به اندازه نباشه. قیمتش حدود 80 تومنه فکر کنم.

فیلیپس مثل AKG هست زمینه صداش؟
من میخوام صدای بازی داشته باشه. خودم کریتیو داشتم خوب بود ( همین مدل ) ولی میخوام کمی صداش شفاف تر باشه به نظرم فیلیپس خوب باشه. فقط اینکه فیلیپس فکر کنم In Ear نباشه. درسته؟؟؟ چون هدفون هایی غیر این مدل نمیدونم چرا رو گوش من واینمیسه ! می افته !

ویرایش :
In Ear هست.
یه سوال دیگه اینکه بلندیه صدا در هدفون ها متفاوت هست. مثلا 100درصد صدای کریتیو از صد در صد صدای فیلیپس ضعیفتره ؟؟؟
+

farid123
07-09-2014, 22:29
تا همین قیمت چه پیشنهادی دارید

به نظرم قبل از خرید هر مدلی حتما تستش کنید ممکنه اون چیزی که فی المثل برای من بیس زیاده برای شما متعادل باشه و .....
در عین حال تو این رده قیمت تنوع زیادی نیست( کما اینکه تو بقیه رده ها هم نیست ) با این تفاسیر با کمی افزایش بودجه panasonic hje-350 با داشتن بیسی در حدود 630 ، در بقیه قسمت ها هم تعادل بهتری داره

mehrabooni
07-09-2014, 22:48
به نظرم قبل از خرید هر مدلی حتما تستش کنید ممکنه اون چیزی که فی المثل برای من بیس زیاده برای شما متعادل باشه و .....
در عین حال تو این رده قیمت تنوع زیادی نیست( کما اینکه تو بقیه رده ها هم نیست ) با این تفاسیر با کمی افزایش بودجه panasonic hje-350 با داشتن بیسی در حدود 630 ، در بقیه قسمت ها هم تعادل بهتری داره
چند هست

rave-87
07-09-2014, 23:16
واقعا گزینه مناسبیه، منظور از سوکتش یکیه چیه؟ یعنی یا صدا یا میکروفون آره؟ اینجوری؟
اینارو فروشگاه خاصی نداره بگیرم؟
اون کابل اینورا گیر میاد؟ ( کابله واقعا نیازه اگه اینجا گیر نیاد فایده ندار )
واقعا ممنون :n16:
یعنی مثل هندزفری موبایل ها می مونه. که سوکتشون 3 تا خط دارن و در اصل به 4 قسمت تقسیم شدن. که سوکت موزیکش با میکروفونشون یکیه. از اونور خیلی کامپیوترها، خروجی هدفون با میکروفونشون جداست. برای همین شرکتی مثل ریزر پیشنهاد کرده که از همون آداپتورها استفاده کنین. یا این هم یک لینک دیگه ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) از شرکتی معتبر توی این زمینه. اون کابل که گیر میاد توی ایران. فکر نکنم بیشتر از 5 تومن قیمت داشته باشه.

توی پایتخت یادمه یک مغازه بود که اکثر مدل های ریزر رو داشت و لااقل مدل پایینش رو برای تست موجود داشت.

اساتید گرامی شما بین هدفون Razer Electra و Razer Kraken pro و Razer Neon کدوم رو پیشنهاد میدین
اگه گزینه بهتری تو رنج قیمت 350 هست لطف کنید بگید چون برای گوش دادن موزیک خارج از خونه و گیم میخوام
سپاسگذارم :n16:
واقعیتش اینه که من تست نکردم و چیزی نخوندم که دقیق بتونم مقایسشون رو براتون نقل قول کنم.

واقعیتش اینه که حرفه ایی ترین حالت برای هدفون گیم اینه که یک هدفون حرفه ایی با معیارهای موزیک داشته باشین، بعدش یکدونه آمپ مخصوص مثل این ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بگیرین. که قیمتش حدود 130 دلاره. هدفون حرفه ایی هم حدود 250 دلار، سر جمع می شه 380 دلار. پس شما که الأن هدفون مناسبی دارین، فکر نکنین که هدفون های مخصوص گیم قرار معجزه کنن. اونها فقط سبک صداشون، صدای هیجان برانگیز (معمولاً صدای U شکل) با سوند استیج مناسب و میکروفون هستش. مگرنه چیز خاصی نیست. همین یاماها eph100 هدفون بسیار خوبیه و سوند استیج مناسبی هم داره. لااقل عمق سوند استیجش مناسبه. اگر اصراری به میکروفون ندارین، با خرید هدفون گیم، چیز خاصی بدست نمیارین مگر تغییر سبک صدای هدفون.

ممنون از جوابت من اسمارت فونم galexy note 3 هستش که پرچمداره فبلت سامسونگ.
اما خوب می خوام با لب تاپ و pc خونه هم وصلش کنم.
گزینه ی دیگه ای هم هست بهم بگین
مچکرم
خب پس وسیلتون مناسبه. و تا 150 دلار منطقیه خرج کردن. البته باید آهنگ هاتون هم با کیفیت باشن.
راستیتش توصیه هدفون، کار خیلی سختیه. هر هدفون یا وسیله تولید صدا، 2 ویژگی اصلی داره :1- سبک صدا 2- کیفیت صدا
در خرید محصولات، مهمترین اصل، تعیین سبک صدای مورد علاقه فرد هست. بعد از اون باید رفت سراغ محصولی که بهترین کیفیت رو توی او
من اینجا به عنوان راهنمایی کننده فقط می تونم بهتون گزینه ایی رو معرفی کنم که کیفیت صدای خوبی توی اون سبک صدای مورد علاقتون داشته باشه. پس این شمایید که باید با اطلاعاتی که به من میدید، سبک صدای مورد علاقتون رو به من بفهمونید تا من براساس اون با کیفیت ترین گزینه ممکن رو اگر بشناسم، بهتون معرفی کنم.
اگر فردی، اطلاع دقیقی از سبک صدای مورد علاقش نداشته باشه، اونوقت اصل بر اینه که هدفونی با سبک صدای گرم یا لااقل سبک صدای متعادل اندکی مایل به گرم به فرد توصیه میشه.
گزینه ایی که من به شما پیشنهاد کردم، دقیقاً هدفونی بود با صدای متعادل و اندکی مایل گرم در قسمت میدرنج. گزینه های دیگه:
صدای گرم و نرم :n02: یاماها eph-100
صدای اندکی متعادل تر از های فای من: vsonic vc1000
صدای طبیعی: vsonic gr01, rockit sound r-50, vsonic gr07
شبیه همون های فای من ولی با سوند استیج بازتر و اندکی بیس بیشتر: vsonic gr07 bass edition

فیلیپس مثل AKG هست زمینه صداش؟
من میخوام صدای بازی داشته باشه. خودم کریتیو داشتم خوب بود ( همین مدل ) ولی میخوام کمی صداش شفاف تر باشه به نظرم فیلیپس خوب باشه. فقط اینکه فیلیپس فکر کنم In Ear نباشه. درسته؟؟؟ چون هدفون هایی غیر این مدل نمیدونم چرا رو گوش من واینمیسه ! می افته !

ویرایش :
In Ear هست.
یه سوال دیگه اینکه بلندیه صدا در هدفون ها متفاوت هست. مثلا 100درصد صدای کریتیو از صد در صد صدای فیلیپس ضعیفتره ؟؟؟
+
از لحاظ تریبل، فیلیپس معمولا مقدار بیشتری تریبل داره و برای همین احتمال تیز بودن صداش بیشتره. از اون طرف بیس بیشتری هم داره. برای همین معمولاً می شه گفت صداشون شبیه هم نیست.

مطمئناً این فیلیپس صدای شفاف تری رو بهتون می ده (به علت تریبل بیشترش). مخصوصاً در مقابل قیمتش عالیه.

میزان بلندی صدا، به حساسیت هدفون بستگی داره.
اگر فرض کنیم که شما دارید با یک وسیله و با یک آهنگ هر دو هدفون رو تست می کنین، براساس مشخصاتی که من از این دو هدفون توی سایت آمازون و سی نت دیدم، کریتیو صداش بلندتر می شه. ولی به احتمال خیلی زیاد، اگر آهنگتون سطح بلندی معمولی داشته باشه (یعنی مثل بعضی ترک های کلاسیک بیش از حد صداش کم نباشه.) مطمئن باشید که قبل از رسیدن به حداکثر ولوم پلیرتون، هر دو هدفون به سطح بلندی نهاییشون خواهند رسید و بلندیشون یکی خواهد شد.

Rey_619
07-09-2014, 23:37
ممنون از راهنماییت rave-87 عزیز
منتهی من دیگه انقدر هدفون in air استفاده کردم یکم دلمو زده نه اینکه بد باشن چون هدفون klipsch و jvc من هردوتا سیمشون پاره شد
اما من الان دنبال یه هدفون فول سایز میگردم که قابلیت حمل و نقل هم داشته باشه چون من شبا که با آهنگ میخوابم روزا هم بیرون آهنگ گوش میدم
در حال حاضر هم philips shl9600 رو دارم که تقریباً عمرشو کرده منم الان نهایت هزینه ای که میتونم برای هدفون فول سایز بکنم 350 تا 400 تومن هست

Milad4171
07-09-2014, 23:41
ممنون
به نظر شما این هدفون با پلیر کوون میتونه خودشو رو بهتر نشون بده ؟ یا تفاوتی در پلیرهای اجرایی نداره این هدفون یا کلا به نظر شما این هدفون ( فیلیپس ) میتونه جایگزین موقتی خوبی باشه؟
و در آخر اینکه بعد از استفاده موقتی ازاین هدفون شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید که صدای شفاف و خوبی رو داشته باشه با کیفیت بالا. من خودم کلیپش رو دوست داشتم. نمیدونم هنوز هست یا نه
یه مدلش بود که مخصوص دستگاه های اپل بود و این محصولاتی که به صورت اختصاصی واسه اپل زده میشه یه جورایی منم از اون شرکت زده میکنه
نظر شما چیه ؟ چی رو پیشنهاد میکنید؟
حدود قیمتم هم تا 200 تومن هست

مرسی

mehrabooni
07-09-2014, 23:42
چند تومانه؟ ایا برای ورزش مناسبه؟ موقع ورزش داخل گوش ثابت میمونه

SHADEL
08-09-2014, 03:27
خب پس وسیلتون مناسبه. و تا 150 دلار منطقیه خرج کردن. البته باید آهنگ هاتون هم با کیفیت باشن.
راستیتش توصیه هدفون، کار خیلی سختیه. هر هدفون یا وسیله تولید صدا، 2 ویژگی اصلی داره :1- سبک صدا 2- کیفیت صدا
در خرید محصولات، مهمترین اصل، تعیین سبک صدای مورد علاقه فرد هست. بعد از اون باید رفت سراغ محصولی که بهترین کیفیت رو توی او
من اینجا به عنوان راهنمایی کننده فقط می تونم بهتون گزینه ایی رو معرفی کنم که کیفیت صدای خوبی توی اون سبک صدای مورد علاقتون داشته باشه. پس این شمایید که باید با اطلاعاتی که به من میدید، سبک صدای مورد علاقتون رو به من بفهمونید تا من براساس اون با کیفیت ترین گزینه ممکن رو اگر بشناسم، بهتون معرفی کنم.
اگر فردی، اطلاع دقیقی از سبک صدای مورد علاقش نداشته باشه، اونوقت اصل بر اینه که هدفونی با سبک صدای گرم یا لااقل سبک صدای متعادل اندکی مایل به گرم به فرد توصیه میشه.
گزینه ایی که من به شما پیشنهاد کردم، دقیقاً هدفونی بود با صدای متعادل و اندکی مایل گرم در قسمت میدرنج. گزینه های دیگه:
صدای گرم و نرم :n02: یاماها eph-100
صدای اندکی متعادل تر از های فای من: vsonic vc1000
صدای طبیعی: vsonic gr01, rockit sound r-50, vsonic gr07
شبیه همون های فای من ولی با سوند استیج بازتر و اندکی بیس بیشتر: vsonic gr07 bass edition

تشکر از راهنماییت عزیزم
والا من نمی دونم منظور شما از سبک چیه اگه سبک موسیقی منظورتونه که من راک و متال و پاپ و کانتری همه چی تقریبا گوش میدم اما اینا بیشتر.
در مورد جنس صدا هم که من بیس خیلی قوی می خوام در حالی که صداهای دیگه محو نشن و صدا هم بلند باشه.
یه چیز دیگه من earphone های که تا حالا داشتم 1 ماه خراب شده خودش خود به خود البته از این ارجینالای گوشی بوده مثلا یورش دیگه نمیخونده یا صداش کم شده از این حرفا.آیا اکثرا این earphone ها اینطورین؟؟چون من میخوام استفاده کنم حدااقل چند وقت
برای انتخاب آخر با توجه به نیاز من بین اینا کدوم بهتره؟
klipsch x10
yamaha eph100
vsonic gr07 bass edition
hifiman re 400
sony xb600

farid123
08-09-2014, 05:45
چند تومانه؟ ایا برای ورزش مناسبه؟ موقع ورزش داخل گوش ثابت میمونه

قبلا حدود 85 هزارتومن بود الان را نمیدونم نباید خیلی گرونتر شده باشه
ورزش و تعریق تمام معادلات را به هم میریزه:n09: بهتر منتظر نظر اساتید فروم بشید

mehrabooni
08-09-2014, 05:57
ممنون که این وقت صبح جواب دادی رفیق

یه چیزی میخام که موقع دویدن مثل هندسفری خود گوشی از گوش بیرون نیاد

vergilangleos
08-09-2014, 11:16
سلام
من دنبال یه هدفون (هدست؟) مدل داخل گوشی برای گوش دادن به موسیقی میگردم ، تا 300 تومن هم میتونم هزینه کنم ، مهمترین چیزی که دنبالشم حذف نویز هستش و اینکه صدای آهنگ بیرون نره چیزی که خودم دیدم سن هایزر مدل MM70 هستش نظرتون چیه ؟ و اینکه پیشنهاد شما چیه ؟
پیشنهادی نبود ؟

mehrabooni
08-09-2014, 11:44
ای پی 630چه فرقی با ای پی 660داره
دوتاشون گارانتی دوازده ماهه شاب هستن

mehrabooni
08-09-2014, 11:45
اررش داره سی تومن بیشتر هزینه کنم تا این مدل رو خرید کنم

farid123
08-09-2014, 18:00
ای پی 630چه فرقی با ای پی 660داره
دوتاشون گارانتی دوازده ماهه شاب هستن

درست یادم نیست ولی فکر می کنم ep660 به خاطر نحوه قرار گرفتن تو گوش یک مقدار ایزولیشن بیشتری نسبت به ep630 داره و شاید یک مقدار کم افزایش بیس و ..

اررش داره سی تومن بیشتر هزینه کنم تا این مدل رو خرید کنم

همونطور که خدمتتون گفتم بهترین راه تست قبل از خریده ولی اگر نظر منو میخاید ارزششو داره...

mehrabooni
08-09-2014, 18:23
متاسفانه امکان تست ندارم گرامی
واسه همین سعی میکنم تا جایی که امکان داره نوع صدا رو از شما دوستانی که تست کردین بپرسم تا درست بخرم

Legend
08-09-2014, 20:12
سلام

دوستان و اساتید عزیز نظرتون راجع به این برند و مدل چیه؟

Klipsch Image ONE Bluetooth On-Ear Headphones

داخل کشور پیدا میشه؟ قیمتش؟

چون تعریف برندش رو زیاد شنیدم میخوام بگم از اونور برام بیارن! کیفیتش چطوره؟

بیشتر تفکیک زیر و بم برام مهمه تا قدرت بیس ! معمولا هم موزیک آلتر راک گوش میدم . . آناتما. بلکفیلد و . .

اگه مدل بهتری سراغ دارید ممنونم میشم معرفی کنید ! البته تو همین رنج قیمتی . . و البته هم بلوتوث باشه و هم قابلیت اتصال سیم !

ممنون، شاد باشید

rave-87
08-09-2014, 21:49
ممنون از راهنماییت rave-87 عزیز
منتهی من دیگه انقدر هدفون in air استفاده کردم یکم دلمو زده نه اینکه بد باشن چون هدفون klipsch و jvc من هردوتا سیمشون پاره شد
اما من الان دنبال یه هدفون فول سایز میگردم که قابلیت حمل و نقل هم داشته باشه چون من شبا که با آهنگ میخوابم روزا هم بیرون آهنگ گوش میدم
در حال حاضر هم philips shl9600 رو دارم که تقریباً عمرشو کرده منم الان نهایت هزینه ای که میتونم برای هدفون فول سایز بکنم 350 تا 400 تومن هست
هدفون فول سایز با صدای گرم و بیس زیاد توی قیمت پایین، سونی xb600 رو می شناسم. که البته خیلی هم پایین نیست :n02:
اگر دنبال گزینه های پرتابل بگردین، سنهایزر px200 II هست که نسبت به مدل های معمولی سنهایزر، صدای طبیعی تری داره. گزینه دیگه akg q460 هست که اون صدای جذابی داره و کاملاً متفاوت از هدفون های با صدای طبیعی هستش.
اگر دنبال صدای طبیعی باشی، کمی بهتره. akg k77 , k99 یا هدفون های سوپر لوکس عالین.

ممنون
به نظر شما این هدفون با پلیر کوون میتونه خودشو رو بهتر نشون بده ؟ یا تفاوتی در پلیرهای اجرایی نداره این هدفون یا کلا به نظر شما این هدفون ( فیلیپس ) میتونه جایگزین موقتی خوبی باشه؟
و در آخر اینکه بعد از استفاده موقتی ازاین هدفون شما چه هدفونی رو پیشنهاد میکنید که صدای شفاف و خوبی رو داشته باشه با کیفیت بالا. من خودم کلیپش رو دوست داشتم. نمیدونم هنوز هست یا نه
یه مدلش بود که مخصوص دستگاه های اپل بود و این محصولاتی که به صورت اختصاصی واسه اپل زده میشه یه جورایی منم از اون شرکت زده میکنه
نظر شما چیه ؟ چی رو پیشنهاد میکنید؟
حدود قیمتم هم تا 200 تومن هست

مرسی
فیلیپس she3590 صد در صد انتخاب خیلی خوبی هست. شما با مقایسه اون فیلیپس و کریتیو می تونین تا حد خوبی تعیین کنین که قدم بعدیتون چه خواهد بود. اونوقت من براساس توصیفات شما از فیلیپس و کریتیو بهتر می تونم گزینه بعدی برای آپگرید رو خدمتتون معرفی کنم. مخصوصاً اگر به بازار خارج از کشور دسترسی داشته باشین، خیلی خیلی کار راحت تر می شه.
ولی تا 200 تومن ارتقا خاصی از این فیلیپس پیدا نخواهید کرد. چونکه از طرفی فیلیپس در مقابل قیمتش عالیه و از طرف دیگه بقیه هدفون داخل گوشی های زیر 200 تومن توی ایران همشون بیس زیاد دارن و صدای غیر طبیعی و در مقابل قیمتشون آنچنان خوب نیستن. حالا فعلاً باید منتظر نظرات شما در مورد فیلیپس و کریتیو بمونیم تا بفهمیم حرکت بعدی در چه جهتی باشه خوبه :n02:

تشکر از راهنماییت عزیزم
والا من نمی دونم منظور شما از سبک چیه اگه سبک موسیقی منظورتونه که من راک و متال و پاپ و کانتری همه چی تقریبا گوش میدم اما اینا بیشتر.
در مورد جنس صدا هم که من بیس خیلی قوی می خوام در حالی که صداهای دیگه محو نشن و صدا هم بلند باشه.
یه چیز دیگه من earphone های که تا حالا داشتم 1 ماه خراب شده خودش خود به خود البته از این ارجینالای گوشی بوده مثلا یورش دیگه نمیخونده یا صداش کم شده از این حرفا.آیا اکثرا این earphone ها اینطورین؟؟چون من میخوام استفاده کنم حدااقل چند وقت
برای انتخاب آخر با توجه به نیاز من بین اینا کدوم بهتره؟
klipsch x10
yamaha eph100
vsonic gr07 bass edition
hifiman re 400
sony xb600

سبک صدا در اصل معادل واژه sound signature هست که من استفاده می کنم. یعنی مثلاً یک هدفون بیس زیاد داره. یکی تریبل زیاد داره. یکی تریبل کم. اونیکی بیس طبیعی و ...
توصیه من یاماها eph-100 و کلیپش x10 هست. ببینید اگر اختلاف قیمت و زحمت زیادی نداره براتون، همون یاماها رو تهیه کنین. وگرنه کلیپش هم در اون حده.

سلام

دوستان و اساتید عزیز نظرتون راجع به این برند و مدل چیه؟

Klipsch Image ONE Bluetooth On-Ear Headphones

داخل کشور پیدا میشه؟ قیمتش؟

چون تعریف برندش رو زیاد شنیدم میخوام بگم از اونور برام بیارن! کیفیتش چطوره؟

بیشتر تفکیک زیر و بم برام مهمه تا قدرت بیس ! معمولا هم موزیک آلتر راک گوش میدم . . آناتما. بلکفیلد و . .

اگه مدل بهتری سراغ دارید ممنونم میشم معرفی کنید ! البته تو همین رنج قیمتی . . و البته هم بلوتوث باشه و هم قابلیت اتصال سیم !

ممنون، شاد باشید
من مدل غیر بلوتوثی این هدفون رو تست کردم و اصلاً خوشم نیومد. بیسش خیلی زیاد بود و شل و ول بود. هرچند بعضی ها ممکنه خوششون بیاد، ولی فکر نکنم یک طرفدار راک خوشش بیاد.
الأن Sony MDR-1RBT توی ایران هست با قیمت یک میلیون که صدای گرمی داره. هرچند تأکیدش باز هم روی بیس هست. ولی در مقابل سری xb سونی، صدای کاملاً متعادلتری داره.

Legend
08-09-2014, 22:15
من مدل غیر بلوتوثی این هدفون رو تست کردم و اصلاً خوشم نیومد. بیسش خیلی زیاد بود و شل و ول بود. هرچند بعضی ها ممکنه خوششون بیاد، ولی فکر نکنم یک طرفدار راک خوشش بیاد.
الأن Sony MDR-1RBT توی ایران هست با قیمت یک میلیون که صدای گرمی داره. هرچند تأکیدش باز هم روی بیس هست. ولی در مقابل سری xb سونی، صدای کاملاً متعادلتری داره.

ممنون دوست عزیز!

قیمت اون مدل سونی خیلی بالاس ! در اون حد نمیخوام هزینه کنم . . تا حدود 500 . . یکم بالا پایین . .

از برند Klipsch خیلی تعریف شنیده بودم ! یعنی در این حد اوضاعش خرابه؟ یا فقط این مدل رو ؟

ممنون، شاد باشی

mehrabooni
08-09-2014, 22:43
بالاخره بهترین پیشنهاد تا صد تومن چیه که صداش شبیه به باند های jbl gto938 باشه یا به کنوود718 نزدیک باشه

باند های 6975 صداش خوبه

rave-87
08-09-2014, 23:05
ممنون دوست عزیز!

قیمت اون مدل سونی خیلی بالاس ! در اون حد نمیخوام هزینه کنم . . تا حدود 500 . . یکم بالا پایین . .

از برند Klipsch خیلی تعریف شنیده بودم ! یعنی در این حد اوضاعش خرابه؟ یا فقط این مدل رو ؟

ممنون، شاد باشی

کلیپش توی اسپیکر خیلی مطرحه. توی هدفون هم خوبه ولی متأسفانه امروز، دوره دوره هدفون هایی مثل بیتس هست. هدفون های با بیس بسیار زیاد و شل و ول
البته خب بازار نشون داده که سلیقه خیلی زیادی از طرفداران به اون سمت هست. که حالا یا علتش عدم آگاهی از برندهای بهتر و صدای طبیعی و واقعی هست یا شادم واقعاً اون بیس و سبک صدا رو دوست دارن و انتخابشون آگاهانست.
اگر بیخیال بلوتوثی بودن بشین، من بهتون همون پیشنهاد هایی رو می دم که به دوستمون SHADEL دادم. جواب های توی این دو صفحم رو به ایشون بخونین.

Legend
09-09-2014, 10:30
کلیپش توی اسپیکر خیلی مطرحه. توی هدفون هم خوبه ولی متأسفانه امروز، دوره دوره هدفون هایی مثل بیتس هست. هدفون های با بیس بسیار زیاد و شل و ول
البته خب بازار نشون داده که سلیقه خیلی زیادی از طرفداران به اون سمت هست. که حالا یا علتش عدم آگاهی از برندهای بهتر و صدای طبیعی و واقعی هست یا شادم واقعاً اون بیس و سبک صدا رو دوست دارن و انتخابشون آگاهانست.
اگر بیخیال بلوتوثی بودن بشین، من بهتون همون پیشنهاد هایی رو می دم که به دوستمون SHADEL دادم. جواب های توی این دو صفحم رو به ایشون بخونین.

کاری به مد روز و دوره اش ندارم ! :n02:

می خوای دقیق تر بگم :

پاپ خیلی کم گوش میدم تنها گروه نزدیک پاپ برام Backstreet Boys هست که تلفیقی از پاپ و راک هست . . اصلا این پروفایل Last.fm من : :n16:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا دلیل اینکه میگم تفکیک و کیفیت صدا ( بیت ریت تمام آهنگ هام 256-320 هست - یه چنتایی flac هم دارم ) بیشتر از بیس برام مهمه اینه که اصولا ولوم صدا رو از 40-50 درصد بیشتر نمی کنم !
البته اینم بگم که همیشه تا قبل از این هدفون هام In-Ear بوده . . این مدل های On-Ear هم صدای بیرون رو ایزوله می کنه دیگه؟ حالا نه در اون حد ولی آره؟

مخصوصا میخوام بلوتوث و On-Ear باشه تا از شر سیم کشی خلاص بشم ! مدل های over-the-ear باعث عرق کردن میشه، درسته؟

شاد باشید

mehrabooni
09-09-2014, 11:22
بالاخره بهترین پیشنهاد تا صد تومن چیه که صداش شبیه به باند های jbl gto938 باشه یا به کنوود718 نزدیک باشه

باند های 6975 صداش خوبه

یه پیشنهاد تا صد تومن بدین
اگه برای ورزش هم مناسب نبود اشکال نداره چون سعی میکنم یجوری خودم مناسب کنمش

hassanshaikhi
09-09-2014, 12:34
سلام. می خواستم یه هدفون چند کاناله بخرم 5.1 یا 7.1 چه مدلی خوبه؟ بودجه نزدیک به 300/400 هست و اینکه ارزشش رو داره؟ قبلا می خواستم اسپیکر 5.1 بخرم ولی بخاطر شرایط فعلا امکان استفاده ازش نیست برای همین میخام یه هدفون چند کاناله بخرم فقط توی تفکیک صدا ها شک دارم که بتونه مثل اسپیکر 5.1 عمل کنه یا نه.
تفکیک کانال ها واقعا حس میشه؟ چون روی دو تا گوش قرار میگره و کانال چپ و راست که توی حالت استریو قابل احساس هست اما توی حالت 5.1 یا 7.1 بقیه کانال ها عقب ، جلو ، چپ ، راست چطوری احساس میشه؟

Rey_619
09-09-2014, 20:47
Rave-87 سلام
من امروز سنهایزر px200 و Akg q460 رو تست کردم
Q460 بیس و بلندی صدای بهتری داشت و قیمتش 390 تومن بود
اما px200 صداش در نمیومد ولی کیفیت تفکیک صدای عالی داشت و موقعی که با آمپلی فایر خود سنهایزر امتحانش کردم فوق العاده شد
اما چون اسپیکراش کوچیک بود خوب روی گوش قرار نمیگرفت همین باعث انصراف من از خریدش شد. و قیمت px200 هم 340 تومن بود که نمایندگی سنهایزر تا 21 شهریور 10 درصد تخفیف روی محصولاتش میده
و نکته آخر اینکه من الان بین Akg q460 و Akg k451 موندم چون تو رویوهای انگلیسی زبان این دوتارو مقایسه کردن و k451 رو خیلی بهتر میدونن
اما متاسفانه هیچکدوم از نمایندگی های آواسان این مدل رو نداشت و میخاستم بدونم میشه به سایت های فروش هدفون مثل iranheadphone.com اعتماد کرد یا نه
سپاسگذارم

mehrabooni
09-09-2014, 22:00

باند های 6975 صداش خوبه

کس نیست راهنمایی کنه

rave-87
09-09-2014, 23:01
کاری به مد روز و دوره اش ندارم ! :n02:

می خوای دقیق تر بگم :

پاپ خیلی کم گوش میدم تنها گروه نزدیک پاپ برام Backstreet Boys هست که تلفیقی از پاپ و راک هست . . اصلا این پروفایل Last.fm من : :n16:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ضمنا دلیل اینکه میگم تفکیک و کیفیت صدا ( بیت ریت تمام آهنگ هام 256-320 هست - یه چنتایی flac هم دارم ) بیشتر از بیس برام مهمه اینه که اصولا ولوم صدا رو از 40-50 درصد بیشتر نمی کنم !
البته اینم بگم که همیشه تا قبل از این هدفون هام In-Ear بوده . . این مدل های On-Ear هم صدای بیرون رو ایزوله می کنه دیگه؟ حالا نه در اون حد ولی آره؟

مخصوصا میخوام بلوتوث و On-Ear باشه تا از شر سیم کشی خلاص بشم ! مدل های over-the-ear باعث عرق کردن میشه، درسته؟

شاد باشید
مدل هایی که بسته هستند، تا حدی ایزوله می کنن. و اگر بسته باشن، باعث عرق کردن گوش هم می شن.
راستیتش من مدل ارزونی که بلوتوث باشه و معتبر هم باشه نمی شناسم.
توی ایران هدفون های پرتابل ولی سیم دار، akg q460 هست که صدای جذابی داره و سنهایزر px200 II که صدای کمی تیره تر، ولی نسبت به بقیه مدل های سنهایزر، طبیعی تری داره.

سلام. می خواستم یه هدفون چند کاناله بخرم 5.1 یا 7.1 چه مدلی خوبه؟ بودجه نزدیک به 300/400 هست و اینکه ارزشش رو داره؟ قبلا می خواستم اسپیکر 5.1 بخرم ولی بخاطر شرایط فعلا امکان استفاده ازش نیست برای همین میخام یه هدفون چند کاناله بخرم فقط توی تفکیک صدا ها شک دارم که بتونه مثل اسپیکر 5.1 عمل کنه یا نه.
تفکیک کانال ها واقعا حس میشه؟ چون روی دو تا گوش قرار میگره و کانال چپ و راست که توی حالت استریو قابل احساس هست اما توی حالت 5.1 یا 7.1 بقیه کانال ها عقب ، جلو ، چپ ، راست چطوری احساس میشه؟
هدفون های چند کاناله، دو نوع هستن. یا مجازی هستن یا واقعی شده. توی برندهای تولید کننده این نوع هدفون ها، razer توی ایران موجوده. که فکر کنم حدود 400 یا 500 تومن بتونید مدل مورد نظرتون رو پیدا کنید.

Rave-87 سلام
من امروز سنهایزر px200 و Akg q460 رو تست کردم
Q460 بیس و بلندی صدای بهتری داشت و قیمتش 390 تومن بود
اما px200 صداش در نمیومد ولی کیفیت تفکیک صدای عالی داشت و موقعی که با آمپلی فایر خود سنهایزر امتحانش کردم فوق العاده شد
اما چون اسپیکراش کوچیک بود خوب روی گوش قرار نمیگرفت همین باعث انصراف من از خریدش شد. و قیمت px200 هم 340 تومن بود که نمایندگی سنهایزر تا 21 شهریور 10 درصد تخفیف روی محصولاتش میده
و نکته آخر اینکه من الان بین Akg q460 و Akg k451 موندم چون تو رویوهای انگلیسی زبان این دوتارو مقایسه کردن و k451 رو خیلی بهتر میدونن
اما متاسفانه هیچکدوم از نمایندگی های آواسان این مدل رو نداشت و میخاستم بدونم میشه به سایت های فروش هدفون مثل iranheadphone.com اعتماد کرد یا نه
سپاسگذارم
ایران هدفون، سایت خوبی به نظر میاد. من که البته خودم تا حالا خرید نکردم ازشون.
من هم q460 رو تست کردم، خیلی خوشم اومد. صدای جذاب و در عین حال غیر اغراق شده ایی داشت که البته علتش ماهیت تقریباً می شه گفت U شکل صداش بود.
اینجور که الأن از توضیحات ایران هدفون برداشت کردم، مثل اینکه 451 صدای طبیعی تری از 460 داره. پس باید چیزی بین px200 و q460 باشه سبک صداش. البته مطمئناً خیلی بیشتر به q460 نزدیک هست.

alihuayra
10-09-2014, 03:55
سلام؛دوستان یه سوال داشتم در مورد هدست های بلوتوث،موقعی که این هدست ها به اسمارت فون کانکت میشن(دیوایسم سیستم عاملش اندروید نسخه ی 4.3 هستش) فقط صدای موزیک پخش شده توسط موزیک پلیر رو پخش می کنن یا تمام صداهای پخش شده از دستگاه اعم از صدای فیلم ها و بازی ها و نوتیفیکیشن ها رو؟
ضمنا نظرتون در مورد هدست های بلوتوث Sound System BT7 NFC؛Sound System BT5،فیلیپس SHB4000 همچنینMinix NT-1 و در آخر جنیوس HS920BT چیه و به نظرتون کدوم برای خرید مناسبه؟
این که میگن کیفیت هدست های بلوتوث خیلی پایینه و به درد نمی خورن واقعیت داره؟ من تا دلتون بخواد هدست و هدفون سیمی خراب کردم اما هیچ کدوم برند درست و حسابی نبودن و گرون ترینشون 25 تومن قیمت داشت! (منظورم اینه که تا حالا با هدست ها و هدفون های رده بالا موزیک گوش ندادم که سطح انتظاراتم خیلی بالا باشه!)ولی خوب کیفیت صدا برام مهمه،موزیک هم بیشتر بی کلام و لایت و گاهی الکترونیک گوش می کنم و دوست دارم هم بیس خوبی داشته باشه(البته استاندارد و نه بیش از حد!) و هم شفافیت خوبی.

mehrabooni
10-09-2014, 13:09

باند های 6975 صداش خوبه

کس نیست راهنمایی کنه

یه نفر راهنمایی کنه

samanegh
10-09-2014, 15:44
سلام. در رابطه با خرید وسایل صوتی میتونم یه سایتی رو بهتون معرفی کنم که شما هرچی بخواین رو سرچ میکنین بعد براتون لیستی از عرضه کنندگان رو میاره که هرکدوم اون محصول رو با چه قیمیتی عرضه کردن. مقایسه هم میتونین کنین. در کل سایته خوبیه. بهتون پیشنهاد میکنم یه سر بزنین. امیدوترم که به دردتون بخوره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

mehrabooni
10-09-2014, 16:04
سلام. در رابطه با خرید وسایل صوتی میتونم یه سایتی رو بهتون معرفی کنم که شما هرچی بخواین رو سرچ میکنین بعد براتون لیستی از عرضه کنندگان رو میاره که هرکدوم اون محصول رو با چه قیمیتی عرضه کردن. مقایسه هم میتونین کنین. در کل سایته خوبیه. بهتون پیشنهاد میکنم یه سر بزنین. امیدوترم که به دردتون بخوره. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای پی 630 رو نداشت

mohsen 1373
11-09-2014, 19:12
سلام دوستان خسته نباشید
هدفون رنج 100 واس بچه 4 ساله سبک پاپ چی پیشنهاد میدید که سرش رو اذیت نکنه و اندازش باشه و آلیاژش هم خوب باشه؟
نظرتون راجع به K44 , SHL3000 , xb200 , HD 202 II , dj700 چیه؟
ممنون

iran79
12-09-2014, 16:39
دوستان تا حداکثر 70 هزار تومن یه هدفون معرفی می کنید که بیس و شفافیت خوبی داشته باشه. البته تا حد همین قیمت منظورم هست. اگه گارانتی هم داشته باشه که خیلی خوبه. کریتیو 630 چطور هست؟

MINIX.ir
12-09-2014, 23:22
سلام؛دوستان یه سوال داشتم در مورد هدست های بلوتوث،موقعی که این هدست ها به اسمارت فون کانکت میشن(دیوایسم سیستم عاملش اندروید نسخه ی 4.3 هستش) فقط صدای موزیک پخش شده توسط موزیک پلیر رو پخش می کنن یا تمام صداهای پخش شده از دستگاه اعم از صدای فیلم ها و بازی ها و نوتیفیکیشن ها رو؟
ضمنا نظرتون در مورد هدست های بلوتوث Sound System BT7 NFC؛Sound System BT5،فیلیپس SHB4000 همچنینMinix NT-1 و در آخر جنیوس HS920BT چیه و به نظرتون کدوم برای خرید مناسبه؟
این که میگن کیفیت هدست های بلوتوث خیلی پایینه و به درد نمی خورن واقعیت داره؟ من تا دلتون بخواد هدست و هدفون سیمی خراب کردم اما هیچ کدوم برند درست و حسابی نبودن و گرون ترینشون 25 تومن قیمت داشت! (منظورم اینه که تا حالا با هدست ها و هدفون های رده بالا موزیک گوش ندادم که سطح انتظاراتم خیلی بالا باشه!)ولی خوب کیفیت صدا برام مهمه،موزیک هم بیشتر بی کلام و لایت و گاهی الکترونیک گوش می کنم و دوست دارم هم بیس خوبی داشته باشه(البته استاندارد و نه بیش از حد!) و هم شفافیت خوبی.

درود
دوست گرامی من بر اساس تجربیات خودم با minix NT-1 پاسخ میدم. من دوایس ios دارم هم آیفون هم آیپد. تمام صداهایی که از دستگاه بیاد توی هدست پخش میشه. موزیک فیلم بازی و ... . اگر در حین هر کدام از این کارها تلفن زنگ بخوره صدای اصلی قطع و صدای زنگ خور تلفن بصورن ملایم توی هدست هم پخش میشه و دکمه کنار هدست رو میزنید و شروع به صحبت کردن از طریق هدست میکنید. خوبیش اینکه میتونید همزمان هم به آیفون و هم آیپد وصل کنید و بشینید با آیپد بازی کنید و به محضی که گوشی زنگ خورد بصورت اتومات سوییچ میشه روی گوشی و میتونید فوری جواب بدید.
اما در مورد کیفیت هدست بی سیم و با سیم فکر نکنم در اون حد که میگین باشه.من خودم هم از همین NT-1 بخصوص موقع پیاده روی استفاده میکنم بسیار کیفیت عالی داره و از نظر کیفیت صدا از هدست های سیم داری که تا 3برابر اون قیمت دارن اگر بهتر نباشه کمتر هم نیست. دلیل قیمت پایین این مدل هم با توجه به سیاست شرکت برای ایجاد رقابت در بازار هست و چون در بازار رقبای معروف و با سابقه ای وجود داره و این مدل minix هنوز در اول راه هست سعی داره در بازار اول خودشو معروف کنه بعد قیمتش افزایش پیدا خواهد کرد.
البته باز هم تاکید میکنم که اینها بر اساس تجربه شخصی خودم با NT-1 هست و در مورد سایر مدل های مشابه تجربه یا نظری ندارم.

alihuayra
13-09-2014, 01:28
درود
دوست گرامی من بر اساس تجربیات خودم با minix NT-1 پاسخ میدم. من دوایس ios دارم هم آیفون هم آیپد. تمام صداهایی که از دستگاه بیاد توی هدست پخش میشه. موزیک فیلم بازی و ... . اگر در حین هر کدام از این کارها تلفن زنگ بخوره صدای اصلی قطع و صدای زنگ خور تلفن بصورن ملایم توی هدست هم پخش میشه و دکمه کنار هدست رو میزنید و شروع به صحبت کردن از طریق هدست میکنید. خوبیش اینکه میتونید همزمان هم به آیفون و هم آیپد وصل کنید و بشینید با آیپد بازی کنید و به محضی که گوشی زنگ خورد بصورت اتومات سوییچ میشه روی گوشی و میتونید فوری جواب بدید.
اما در مورد کیفیت هدست بی سیم و با سیم فکر نکنم در اون حد که میگین باشه.من خودم هم از همین NT-1 بخصوص موقع پیاده روی استفاده میکنم بسیار کیفیت عالی داره و از نظر کیفیت صدا از هدست های سیم داری که تا 3برابر اون قیمت دارن اگر بهتر نباشه کمتر هم نیست. دلیل قیمت پایین این مدل هم با توجه به سیاست شرکت برای ایجاد رقابت در بازار هست و چون در بازار رقبای معروف و با سابقه ای وجود داره و این مدل minix هنوز در اول راه هست سعی داره در بازار اول خودشو معروف کنه بعد قیمتش افزایش پیدا خواهد کرد.
البته باز هم تاکید میکنم که اینها بر اساس تجربه شخصی خودم با NT-1 هست و در مورد سایر مدل های مشابه تجربه یا نظری ندارم.
ممنون از پاسخ گویی شما دوست عزیز
من تو چند تا سایت خارجی بررسی این هدفون رو خوندم،تقریبا هممشون با توجه به رنج قیمتیش ازش تعریف کرده بودن و حتی بین رقبای هم قیمتش هم تقریبا اونو بهترین دونسته بودن،ولی یه نکته ای که همه در موردش ذکر کرده بودن این بود که باس این هدفون قوی و زیاده،می خواستم ازتون بپرسم میزان صدای باس این هدفون در چه حدیه و آیا بیش از حده که باعث محو شدن صداهای دیگه بشه؟ میزان شفافیت صدا و کیفیت صداهای زیر در چه حدی هستش؟ همچنین میزان نشت صدا زیاد نیست(با توجه به این که به نظر میاد گوشی هاش کمی کوچک هستن)،وضعیت باتری و شارژ اون چطوره(چند ساعت دووم میاره) و این که آیا قابلیت اتصال به صورت سیمی (جک 3.5 میلی متری) رو هم داره؟ راستش دلیل وسواس من این هستش که تو این رنج قیمتی میشه هدفون های فوق العاده با کیفیت سیمی مثل سنهایزر HD 203 خرید و اگه نگران مشکل خرابی سیم نبودم هم قطعا همین رو می خریدم! ببخشید زیاد سوال پرسیدم!

Milad4171
13-09-2014, 11:57
سلام.
من میخوام یه مقایسه انجام بدین.
به نظر شما هدفون گوشی گالکسی S4mini در چه رده ای از هدفون ها میتونه قرار بگیره؟؟؟ باتوجه به تکنیک ساخت و کیفت صدا

farid123
13-09-2014, 12:07
سلام.
به نظر شما هدفون گوشی گالکسی S4mini در چه رده ای از هدفون ها میتونه قرار بگیره؟؟؟ باتوجه به تکنیک ساخت و کیفت صدا

این مدل به خصوص را تست نکردم ولی اگر شبیه سری note سامسونگ باشه در بهترین حالت کیفیتش در حدود ep 630 هست.کیفیت ساختش بد نیست اما در قسمت صدا بیسش نسبت به 630 بومی و شل و ول تر ،مید ناواضح و عقب رفته تر و تریبل کم تر و بالاطبع شفافیت کمتر.

rave-87
13-09-2014, 19:08
دوستان تا حداکثر 70 هزار تومن یه هدفون معرفی می کنید که بیس و شفافیت خوبی داشته باشه. البته تا حد همین قیمت منظورم هست. اگه گارانتی هم داشته باشه که خیلی خوبه. کریتیو 630 چطور هست؟
توی همین سه یا 4 صفحه اخیر توضیحات کافی موجوده. کریتیو ep630 و فیلیپس 3590 گزینه هایی هستن که باید در موردشون بیشتر بدونین. همین ادامه پستم هم می تونه کافی باشه براتون.

سلام.

سلام
من قبلاً یک مقایسه ایی کوچیک بین ایرفون گلکسی اس 4 و فیلیپس 3590 انجام دادم. شاید مفید باشه براتون:

خب قسمت شد تا مقایسه ایی بکنم بین she3590 و ایرفون گلکسی اس 4

MINIX.ir
14-09-2014, 23:50
ممنون از پاسخ گویی شما دوست عزیز
من تو چند تا سایت خارجی بررسی این هدفون رو خوندم،تقریبا هممشون با توجه به رنج قیمتیش ازش تعریف کرده بودن و حتی بین رقبای هم قیمتش هم تقریبا اونو بهترین دونسته بودن،ولی یه نکته ای که همه در موردش ذکر کرده بودن این بود که باس این هدفون قوی و زیاده،می خواستم ازتون بپرسم میزان صدای باس این هدفون در چه حدیه و آیا بیش از حده که باعث محو شدن صداهای دیگه بشه؟ میزان شفافیت صدا و کیفیت صداهای زیر در چه حدی هستش؟ همچنین میزان نشت صدا زیاد نیست(با توجه به این که به نظر میاد گوشی هاش کمی کوچک هستن)،وضعیت باتری و شارژ اون چطوره(چند ساعت دووم میاره) و این که آیا قابلیت اتصال به صورت سیمی (جک 3.5 میلی متری) رو هم داره؟ راستش دلیل وسواس من این هستش که تو این رنج قیمتی میشه هدفون های فوق العاده با کیفیت سیمی مثل سنهایزر HD 203 خرید و اگه نگران مشکل خرابی سیم نبودم هم قطعا همین رو می خریدم! ببخشید زیاد سوال پرسیدم!

درود
ببینید میزان صدای Bass بستگی خیلی زیادی به تنظیمات اکولایزر پخش کننده دستگاههتون داره. من خودم با آیفون تنظیمات دستی انجام دادم و بسیار راضی بودم. یکبار یکی از دوستان همین هدست NT-1 رو به سونی Z2 با تنظیماتی که خودشروی پلیرش اعمال کرده بود وصل کرد و آهنگ هتل کالیفرنیا از ایگلز رو برام گذاشت اصلا دیوانه کننده بود کیفیت صداش خیلی لذت بردم خودم. بین صدای Bass و صدای خواننده و صداهای زیر هماهنگی خوبی وجود داره و اگر پلیر با تنظیمات خوبی داشته باشید قطعا راضی کننده خواهد بود. با توجه به سایز گوشی های هدست و مدل خاص که گوشی ها روی گوش قرار میگیرند و اطراف گوش رو احاطه نمیکنند در ولوم بالای 80% , کمی صدا به بیرون درز میکنه البته در صورتی که محیط کاملا ساکت و بیصدا باشه که با توجه به نوع این سری هدست ها طبیعی هست. در مورد باطری که سوال کرده بودین من چون خودم مرتب دارم استفاده میکنم کاملا راضی هستم.تایم دقیقی برای حفظ شارژ نمیتونم اعلام کنم چون من فقط هروقت برم پیاده روی استفاده میکنم ولی تا 7-8 ساعت رو حداقل جوابگو خواهد بود. مثلا من دو هفته پیش شارژ کامل کردم و توی این مدت 6 بار و هر بار حدود 1 ساعت استفاده کردم و هنوز هم حدودا 25 تا 30% دیگه شارژ داره که به نظر من قابل قبول و بر اساس ویژگی های اعلام شده توسط شرکت سازنده هست.

alihuayra
16-09-2014, 00:54
دوستان تا حالا کسی با هدفون های برند انرژی سیستم کار کرده؟! کیفیتشون چطوره؟ یه چند تا ریویوو از مدل BT5+ تو سایت های خارجی خوندم میگفتن تو کلاس و قیمتش جز بهترین هاست

pkr_legend
16-09-2014, 16:14
درود. دوستان تو تهران جایی هست برای تعمیر هدفون های سنهایزر؟ یه HD25-1 ii دارم و چند وقته تو فرکانس های پایین زنگ می زنه اصلن کاریش می شه کرد؟

Milad4171
17-09-2014, 18:51
سلام. بعد از تحقیقات فراوان و جستجو برای خرید یک هدفون ارزون و خوب من این هدفون رو خریداری کردم.

Iriver ICP-900

Review ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2F20212&ei=BqUZVL_aIaLhywODoICwBA&usg=AFQjCNF1IeejHqtaVQcLAUPqOfEP42gtEA&sig2=yFOC8Iq5-0gsPgiVyIqmpA)

لطفا نظراتتون رو در مورد این هدفون بگین .

bahareh_bus
19-09-2014, 15:48
یه هدفون بلوتوث ضد آب (ضد اب باشه نه مقاوم در برابر باران!) که تا حد ممکن جمع و جور و سبک باشه معرفی کنید. تنها نمونه ای که کمی نظرم رو جلب رو jabra sport بود ولی حتمآ مدلهای بهتر و جمع و جور تری هم باید وجود داشته باشه.

meisam317
21-09-2014, 17:59
سلام من هدست مخام که صدای با کیفیت و وضوح بالا ، بیس دستکاری نشده و رنج فرکانسی 20-22000 هستش . فکر میکنم هدفون های مانیتورینگ مناسب ابن کار باشند . به نظرتون تو رنج قیمت زیر 150 بهترین گزینه کدومشون هست .
Superlux HD681
AKG K 44
Pioneer SE-MJ21
مدل دیگه معرفی کنید

rave-87
21-09-2014, 18:15
سلام من هدست مخام که صدای با کیفیت و وضوح بالا ، بیس دستکاری نشده و رنج فرکانسی 20-22000 هستش . فکر میکنم هدفون های مانیتورینگ مناسب ابن کار باشند . به نظرتون تو رنج قیمت زیر 150 بهترین گزینه کدومشون هست .
Superlux HD681
AKG K 44
Pioneer SE-MJ21
مدل دیگه معرفی کنید

توی این 3 تا که چه عرض کنم، توی کل دنیا هم، اگر هدف خرید هدفونی با صدای طبیعی باشه، هدفون های سوپرلوکس توی رنج قیمتی خودشون، واقعاً فوق العادن.

mehrdadb3
21-09-2014, 20:11
Superlux HD681
AKG K 44
Pioneer SE-MJ21
مدل دیگه معرفی کنید

منم با نظر دوست عزیزمون rave 87 موافقم تو خرید superlux شک نکن نسبت به قیمت بهترینه اندازه 2 یا شاید 3 برابر قیمتیش ارزش داره من صدای HD681 و hd 668b رو شنیدم تو نمایندگیش که میفروخت واقعا لذت بردم صدای جفتشون عالی بود

hariss
21-09-2014, 22:58
دوستان میشه در مورد jabra sport نظرشونو بگن

HD203iVJavsi&
22-09-2014, 12:29
..........

king_james
23-09-2014, 04:15
سلام

در بین هدست های بلوتوث که قیمتشون زیر 200 هزار تومنه، کدوم رو پیشنهاد می کنید؟

Minix NT-1 یا PHILIPS SHB9000؟

سپاس

omidnejat
26-09-2014, 03:29
دوستان این مدلارو بر اساس کیفیت و حجم مناسب صدا برای سبک متال میشه مرتب کنید میخوام یکیشونو بگیرم
زیر 200 هزار تومن

philips she9000
philips sho9550
audio technica ck303
akg k321
skull candi full metall
sennheiser cx 300 ii
sony xba 10

mansour2023
01-10-2014, 00:54
دوستان بنده razer electra رو سفارش دادم بیارن برام، میخواستم بپرسم احتیاجی به آمپلی فایر و اینا که نداره نه؟
اصلا چه موقعی به آمپلی فایر احتیاج هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید.

alihuayra
01-10-2014, 02:21
سلام

سپاس

دوست عزیز من فکر می کنم تو این محدوده بهترین انتخاب انرژی سیستم +BT5 باشه! منم دقیقا می خواستم تو این محدوده ی قیمتی یه هدست بلوتوث بخرم؛نزدیک 2 ماه تحقیق کردم و به نظرم گزینه ای بهتر از این مدل نیست! از بلوتوث نسخه ی 4 پشتیبانی می کنه؛میشه به صورت سیمی و با استفاده از جک 3.5 میلی متری هم به دستگاه های مختلف وصلش کرد،کیفیت ساختش بالاست و از NFC هم پشتیبانی می کنه! من سفارش دادم ولی هنوز به دستم نرسیده تا در مورد کیفیت صداش نظر بدم ولی تو چند سایت مختلف خارجی و یوتیوب نقدها و بررسی هاش رو خوندم و دیدم که تو همشون از این هدست تعریف کرده بودن و کیفیت صداش رو بسیار خوب دونسته بودن؛از کیفیت بدنش هم خیلی تعریف کرده بودن؛به هر حال هر وقت هدست رسید دستم در موردش نظر قطعیم رو می دم،در مورد minix خیلی اطلاعاتی ندارم اما تو این رنج قیمتی شما فقط می تونید مدل shb4000 فیلیپس رو تهیه کنید که با توجه به تحقیقاتی که کردم ظاهرا کیفیت صدای جالبی نداره؛مدل shb9000 بالای 400 تومن قیمت داره!

alihuayra
01-10-2014, 02:28
سلام

سپاس
راستی سایت واچار این هدست رو داره

rave-87
01-10-2014, 09:22
دوستان این مدلارو بر اساس کیفیت و حجم مناسب صدا برای سبک متال میشه مرتب کنید میخوام یکیشونو بگیرم
زیر 200 هزار تومن

philips she9000
philips sho9550
audio technica ck303
akg k321
skull candi full metall
sennheiser cx 300 ii
sony xba 10
همشون رو آشنا نیستم. ولی تفاوت این ها با هم زمین تا آسمونه.
بعضی مدل ها بیس زیادی دارن (مثل cx300 و ck303) بعضی ها تریبل تیز (مثل فیلیپس و میشه گفت akg) . متعادل ترین صدا برای xba10 و k321 هست. من بودم xba10 رو بر میداشتم. ولی انتخاب به طور شدید به سبک صدای مورد نظرتون بستگی داره. خیلی ها با متال، سبک صدای V رو برمیدارن، ولی من به شخصه صدای متعادل رو انتخاب می کنم.

دوستان بنده razer electra رو سفارش دادم بیارن برام، میخواستم بپرسم احتیاجی به آمپلی فایر و اینا که نداره نه؟
اصلا چه موقعی به آمپلی فایر احتیاج هست؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
نه نداره

وقتی که پلیرتون توان مورد نیاز برای درایو کردن هدفون رو نداشته باشه: 1- هدفون توان زیادی بخواد. 2- پلیر خیلی ضعیف باشه

راه ساده تشخیص اینکه هدفون آمپ نمی خواد اینه که شرکت ها، محصولاتی که برای عموم مردم میزنن، طوری طراحی می کنن که با پلیرهای عمومی خوب کار بکنه. برای همین هر موقع مدلی دیدین که هدف گیریش بازار عامه هست، مطمئن باشید آمپ نمی خواد. براین اساس تمامی محصولات لاجیتک و ریزر سول و بیتس و جی بی ال و ... آمپ نمی خوان.

راه غیر سادش، دونستن امپدانس هدفون، حساسیت هدفون، نمودار تغییرات امپدانس و فاز بر حسب فرکانس هدفون، خروجی پلیر در چند امپدانس مختلف و بعدش محاسبه بلندی صدای هدفون خواهد بود. توضیحات اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مطمئناً کمک می کنه.

jamshidjap
01-10-2014, 11:41
سلام
من دنبال این هدفونها( فکر کنم بهش میگن earphone) هستم که خیلی ریزه و توی گوش میزارن طوری که با نگاه اول معلوم نمیشه ... از نوع بیسیم میخام ...

اصلا همچین چیزی هست و فروشش مجازه ؟

omidnejat
03-10-2014, 21:58
زیر 200 هزار تومن

philips she9000
philips sho9550
audio technica ck303
akg k321
skull candi full metall
sennheiser cx 300 ii
sony xba 10

من k321 رو تست کردم صداش به دلم نشست بدرد متال نمیخوره
سنهایزره عالی بود ولی قیمتش 200 هست
فیلیپس 9000 هم که انقدر تریبلش زیاد بود که کوشو اذیت میکرد

فقط صدای دو مدل که مد نظرم هست رو نشنیدم
xba 10
ex110ap

کسی صدای این دو تا سونی رو شنیده

ArashMiniStar
06-10-2014, 02:06
دوستان برای من یه سوالی پیش اومده.تو رنج 500 600 ایا هدفون های فول سایز از ایرفون ها خیلی بهترن یا کمی بهتر؟ اگر کسی واقعا صدای خوب بخواد فول سایزو پیشنهاد میکنید؟

Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY

tonypb
06-10-2014, 17:25
دوستان کسی آشنایی با سبک صدای a-jays three داره؟؟؟چه قدر با t-jays one تفاوت داره؟؟؟
گفته بودن تو تاپیک بررسی های هدفون که t-jays one بیس پانچی داره...ولی من از بیس عمیق تر و u شکل خوشم میاد...
ممنون میشم نظراتتون رو بگید.