ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19 20 21 22 23 24 25

Tombstone1
12-01-2014, 23:33
سلام
دوستان من میخوام یه هدست بگیرم برای کامپیوتر
بین دو مدل گیر کردم:
PHILIPS مدل SHM1900 مشکی
viera-vi3501
کدومو پیشنهاد میکنید؟؟
برای آهنگ گوش دادن و فیلم دیدن و ... پای سیستم میخوام و اینکه صدای داخل گوشی به هیچ وجه، شنیده نشه در بیرون
کیفیت صدا هم خیلی واسم مهمه
منتظرم ممنون

Pooya3030
13-01-2014, 07:34
سلام .
یک هدفون میخواستم در حدود قیمت 100 تا 120 . متاسفانه بودجه اجازه بیشتر از این رو نمیده فعلا .
بیشتر مدل هایی که در این رنج قیمت هستند رو نگاه کردم قبلا .

این ها بودند :

Yamaha Headphone EPH-30 = 120 (در سایت هدفای ریویو مناسب پیدا نشد . اما سی نت تعریف کرده بود از صداش .)
Sony Headphone MDR-XB200 = 113
Sony MDR-ZX300 = 90 (ریویوهای مثبتی داشت .)
Beyerdynamic DTX 41 IE = 100 (خیلی چیزی ازش پیدا نکردم .)
Sony MH1-C = 125 (ریویو خیلی مثبتی داشت . البته اگه پیدا بشه .)
Sony Headphone MDR-PQ3 = 96 (چیزی ازش پیدا نشد . اون پدهای صافش هم به نظر Isolation مناسبی نداشتند .)

و این یکی (چون فکر میکنم مشهد قابل تهیه باشد و هزینه پست ندارد .)
Sony XBA-1 = 130 (اینم بد نبود . اما عجیب بود تو یکی از ریویوها MH1 رو با XBA-4 همین سری مقایسه کرده بود حتی .)

گرچه تو این رنج قیمت فکر نمیکنم انتظار زیادی بشه داشت ، اما : بیس متوسط رو به بالا - صدای گرم - طوری باشه که بیس مید رو نپوشونه . (تو ep630 همچین حسی داشتم .)
های قوی و هارش بشدت آزارم میده .

هدفون های قبلی هم ep630 ، یه مدل سونی ear-bud که حافظه یاری نمیکند ، دو عدد سنهایزر CX200 ، بیتس سولو (یه هفته تست کردم) ، یکی دو مدل فیلیپس و سنهایزر PX-100 (یه هفته تست کردم) ، کری‌ایتیو HQ-1900 .

در مورد بیرداینامیک ، از سایت بیرداینامیک ایران قصد خرید داشتم . اما میخواستم بدونم گارانتی دارن و معتبره ؟
مدل های سونی هم که متاسفانه گارانتی ندارند به کلی ...

سورس هم یه گوشی HTC و یه MP4 .

در آخرم خیلی ممنون از لطفتون .

=========================================

راستی دوستان شاید تعجب کنند چرا من هر از گاهی یکبار میام و در مورد هدفون مشاوره میخوام ولی هر بار با یه بودجه و سلیقه ای ... بخاطر اینه که معمولا دوستام از من نظر میخوان و من هم جز ریویو و اینجا جایی برای تحقیق ندارم . اما ذکر نمیکنم که برای دوستم میپرسم . عذرخواهی میکنم از این بابت .

تاتانی
14-01-2014, 10:02
سلام
دوستان من میخوام یه هدست بگیرم برای کامپیوتر
بین دو مدل گیر کردم:
PHILIPS مدل SHM1900 مشکی
viera-vi3501
کدومو پیشنهاد میکنید؟؟
برای آهنگ گوش دادن و فیلم دیدن و ... پای سیستم میخوام و اینکه صدای داخل گوشی به هیچ وجه، شنیده نشه در بیرون
کیفیت صدا هم خیلی واسم مهمه
منتظرم ممنون

آخه Viera کی برند هدفون ساز شد ما نفهمیدیم؟
همون Philips رو بخر
در ضمن اینا مدل هایی نیستن که بخوای زیاد بین شون مقایسه کنی

shoeib
14-01-2014, 15:28
سلام خدمت دوستان عزیزم :n16:
قصد خرید یک هدفون حرفه ای رو دارم [بیشتر برای آهنگ سازی با آیپد و گوش دادن به موسیقی و تماشای فیلم]
این دو مدلی که انتخاب کردم به نظرتون چطوره؟

Panasonic Technics DJ Headphones RP-DH1200
Sennheiser Momentum On-Ear Headphone

تا همون حدود 700 اینا می تونم هزینه کنم.
می خوام یه چیزی باشه که کیفیتش تضمین شده باشه و از لحاظ بیس و باس و همه چی عالی باشه.
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید و اگر گزینه ی دیگه ای هم به جُز اون دو مورد میشناسید معرفی کنید.

ha88an
14-01-2014, 15:36
هدفون BEATS MIXR ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) هم گزینه ی خوبیه واسه انتخاب دسوت عزیز، یه نیگا بهش بنداز

lynxi
14-01-2014, 22:46
سلام .
یک هدفون میخواستم در حدود قیمت 100 تا 120 . متاسفانه بودجه اجازه بیشتر از این رو نمیده فعلا .

این ها بودند :

Yamaha Headphone EPH-30 = 120 (در سایت هدفای ریویو مناسب پیدا نشد . اما سی نت تعریف کرده بود از صداش .)
Sony Headphone MDR-PQ3 = 96 (چیزی ازش پیدا نشد . اون پدهای صافش هم به نظر Isolation مناسبی نداشتند .)

Sony XBA-1 = 130 (اینم بد نبود . اما عجیب بود تو یکی از ریویوها MH1 رو با XBA-4 همین سری مقایسه کرده بود حتی .)

گرچه تو این رنج قیمت فکر نمیکنم انتظار زیادی بشه داشت ، اما : بیس متوسط رو به بالا - صدای گرم - طوری باشه که بیس مید رو نپوشونه . (تو ep630 همچین حسی داشتم .)

هدفون های قبلی هم ep630 ، یه مدل سونی ear-bud که حافظه یاری نمیکند ، دو عدد سنهایزر CX200 ، بیتس سولو (یه هفته تست کردم) ، یکی دو مدل فیلیپس و سنهایزر PX-100 (یه هفته تست کردم) ، کری‌ایتیو HQ-1900 .

در مورد بیرداینامیک ، از سایت بیرداینامیک ایران قصد خرید داشتم . اما میخواستم بدونم گارانتی دارن و معتبره ؟

راستی دوستان شاید تعجب کنند چرا من هر از گاهی یکبار میام و در مورد هدفون مشاوره میخوام ولی هر بار با یه بودجه و سلیقه ای ... بخاطر اینه که معمولا دوستام از من نظر میخوان و من هم جز ریویو و اینجا جایی برای تحقیق ندارم . اما ذکر نمیکنم که برای دوستم میپرسم . عذرخواهی میکنم از این بابت .

دوست عزیز SONY mh1-c رو کجا پیدا کردی؟...یعنی این قیمت 125 رو از کجا گفتی؟....قیمتش 70 دلار هست...من خودم شدیدا دنبال این مدل هست...پیدا کردی یه ندا بده...:n02:

Pooya3030
15-01-2014, 03:39
دوست عزیز SONY mh1-c رو کجا پیدا کردی؟...یعنی این قیمت 125 رو از کجا گفتی؟....قیمتش 70 دلار هست...من خودم شدیدا دنبال این مدل هست...پیدا کردی یه ندا بده...:n02:

پ.خ شد .

اساتید یه کمکی بکنند . :n16:

تاتانی
15-01-2014, 09:38
سلام خدمت دوستان عزیزم :n16:
قصد خرید یک هدفون حرفه ای رو دارم [بیشتر برای آهنگ سازی با آیپد و گوش دادن به موسیقی و تماشای فیلم]
این دو مدلی که انتخاب کردم به نظرتون چطوره؟

Panasonic Technics DJ Headphones RP-DH1200
Sennheiser Momentum On-Ear Headphone

تا همون حدود 700 اینا می تونم هزینه کنم.
می خوام یه چیزی باشه که کیفیتش تضمین شده باشه و از لحاظ بیس و باس و همه چی عالی باشه.
ممنون میشم در این مورد راهنماییم کنید و اگر گزینه ی دیگه ای هم به جُز اون دو مورد میشناسید معرفی کنید.

گزینه ی اولی بسیار بهتر از Momentum هستش
چون این مدل از سنهایزر on the Go هستش و زیاد واسه آهنگ سازی توصیه نشده
اگه بخوای سنهایزر بخری که خیلی بهتر از پاناسونیک هستش
من این دوتا مدل رو پیشنهاد میکنم
Sennheiser HD 25 Originals = 940,000 Toman
Sennheiser HD 215 = 360,000 Toman

تاتانی
15-01-2014, 09:39
سلام .

این ها بودند :

میشه یکم انتخاب هاتو محدود تر کنی

mili_k
15-01-2014, 10:47
سلام .

این ها بودند :

از مدل های Wesc انتخاب کن . kazoo ـش که عالی بود . پیشنهاد من برای تا 120 تومن Wesc هستش

Pooya3030
15-01-2014, 11:46
از مدل های Wesc انتخاب کن . kazoo ـش که عالی بود . پیشنهاد من برای تا 120 تومن Wesc هستش

نگاه کردم مدل kazoo رو . ریویو ای که پیدا نشد ، اما نظرات چند نفر رو در مورد این برند خوندم و زیاد مساعد نبود . حس میکنم کیفیت مناسبی نسبت به بقیه لیست نداشته باشد .
مطمئنید ازش ؟

میشه یکم انتخاب هاتو محدود تر کنی

چندتا از گزینه ها رو میشه به سادگی حذف کرد . چون در دسترسم نیستند .
بفرمایید :

Yamaha EPH-30
Beyerdynamic DTX 41 IE
Sony XBA-1

از بین In Ear ها ، دل خودم با XBA-1 ـه .

از سه مدل On Ear هم ZX-300 گزینه مناسبی میتونه باشه .

حتما هم لازم نیست از همین لیست باشه .

mili_k
15-01-2014, 14:51
نگاه کردم مدل kazoo رو . ریویو ای که پیدا نشد ، اما نظرات چند نفر رو در مورد این برند خوندم و زیاد مساعد نبود . حس میکنم کیفیت مناسبی نسبت به بقیه لیست نداشته باشد .
مطمئنید ازش ؟

بله . از ep-630 یه سر گردن بالاتره . البته من kazoo رو به شما پیشنهاد نکردم ؛ به عنوان نمونه ای از کار این برند گفتم که اگه میخواین تا 120 هزینه کنید wesc بیشتر از چیزی که پرداخت کردید ارزش داره .

نظر های نگاتیو در مورد kazoo رو کجا دیدید ؟

Pooya3030
15-01-2014, 17:21
بله . از ep-630 یه سر گردن بالاتره . البته من kazoo رو به شما پیشنهاد نکردم ؛ به عنوان نمونه ای از کار این برند گفتم که اگه میخواین تا 120 هزینه کنید wesc بیشتر از چیزی که پرداخت کردید ارزش داره .

نظر های نگاتیو در مورد kazoo رو کجا دیدید ؟

در مورد kazoo نبود ، همونطور که گفتم در مورد کل برند بود . (و مدل های دیگر)

بفرمایید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته ریویو نسبتا خوبم خوندم ، اما این مدل ریویو شده خیلی با سلیقه ـم جور نبود .

k.pax
17-01-2014, 09:52
بعد از یه مدت فراق از نداشتن هدفون سرنوشت مارو کشوند به طرف AKG :n05: . . . هدفونی که خریدم رو شاید اصلا درموردش تحقیق نکرده بودم و فقط از روی نام برندش خرید کردم ( که خب مسلما کار درستی نیست :21:) ولی دلو زدم دریا و هرچی باداباد خرید کردم . . البته یه مدل هم از همین برند واسه دوستم خرید کردم ، هدفون خودم مدل AKG Q350 هست :8: و واسه دوستم AKG K340 . . . یه بررسی درست و حسابی هم ازش واستون میزارم ، البته یه 1 ماهی هست که خرید کردم ولی در گیر امتحان پایان ترم بودم . .

Pooya3030
17-01-2014, 18:00
بعد از یه مدت فراق از نداشتن هدفون سرنوشت مارو کشوند به طرف AKG :n05: . . . هدفونی که خریدم رو شاید اصلا درموردش تحقیق نکرده بودم و فقط از روی نام برندش خرید کردم ( که خب مسلما کار درستی نیست :21:) ولی دلو زدم دریا و هرچی باداباد خرید کردم . . البته یه مدل هم از همین برند واسه دوستم خرید کردم ، هدفون خودم مدل AKG Q350 هست :8: و واسه دوستم AKG K340 . . . یه بررسی درست و حسابی هم ازش واستون میزارم ، البته یه 1 ماهی هست که خرید کردم ولی در گیر امتحان پایان ترم بودم . .

سلام .

مبارکتون باشه .

فقط میشه بپرسم چند خریدید هر کدوم رو ؟

3hsan55
17-01-2014, 20:27
ببخشید میخواستم بدونم هندزفری razer hamerhead pro خوبه تو این قیمت (250 تومن) چیز بهتری هست؟

k.pax
17-01-2014, 23:22
سلام .

مبارکتون باشه .

فقط میشه بپرسم چند خریدید هر کدوم رو ؟

سلام ، ممنون

راستش من هردوشو از یکی از بچه های پی تی خریدم ، نو نبودن ولی کار کردشون خیلی نبوده مخصوصا واسه خودم ، مدل Q350 الان تو بازار قیمتش حدود 230 تومن هست و k340 فکر کنم حدود 190 اینا باشه ، یه بررسی کامل هم ازشون تا فردا میزارم . . :n01:

k.pax
18-01-2014, 12:04
بررسی مدلهای Q350 و K340 از برند AKG
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

lynxi
18-01-2014, 17:04
ببخشید میخواستم بدونم هندزفری razer hamerhead pro خوبه تو این قیمت (250 تومن) چیز بهتری هست؟
razer مارک گیمینگ هست، اصلا شعارش اینه: For Gamers By Gamers
تو این رنج قیمت من خودم دنبالش هستم، با کلی مشورت و تحقیق به سه مدل زیر رسیدم:
SONY mh1c
sennheiser cx 300-II
JAYS a-JAYS one plus
دوستان حلقه رو از این تنگتر نمیتونم بکنم، ممنون میشم با راهنمایهاتون کمکم کنید انتخاب درستی بکنم. (سورسم گوشی HTC هست، مدل اول و سوم ریموت اندروید دارن، سومی حتی اپ شخصی سازی اندروید هم داره، همچنین این دو مدل سیم تسمه ای دارن)
واقعا نمیتونم انتخاب کنم، اساتید لطفا heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp

majidmute
18-01-2014, 17:34
BA SALAM VA KHASTE NABASHID MAN MIKHASTAM BEBINAM AZ BERANDE SHURE BEHTARIN CHIZI KE ALAN HAST CHI MISHE KHARID?
MIKHASAM BEBINAM SE535 CHETORE?
KHODAM AAN AKG Q350 VA AKG K375 RA DARAM

rave-87
18-01-2014, 21:53
razer مارک گیمینگ هست، اصلا شعارش اینه: For Gamers By Gamers
تو این رنج قیمت من خودم دنبالش هستم، با کلی مشورت و تحقیق به سه مدل زیر رسیدم:
SONY mh1c
sennheiser cx 300-II
JAYS a-JAYS one plus
دوستان حلقه رو از این تنگتر نمیتونم بکنم، ممنون میشم با راهنمایهاتون کمکم کنید انتخاب درستی بکنم. (سورسم گوشی HTC هست، مدل اول و سوم ریموت اندروید دارن، سومی حتی اپ شخصی سازی اندروید هم داره، همچنین این دو مدل سیم تسمه ای دارن)
واقعا نمیتونم انتخاب کنم، اساتید لطفا heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelp
من mh1c رو خیلی قبول دارم. فقط کابلش رو مخه

BA SALAM VA KHASTE NABASHID MAN MIKHASTAM BEBINAM AZ BERANDE SHURE BEHTARIN CHIZI KE ALAN HAST CHI MISHE KHARID?
MIKHASAM BEBINAM SE535 CHETORE?
KHODAM AAN AKG Q350 VA AKG K375 RA DARAM

سلام
دوست عزیز! شما در عرض 1 ساعت، 6 تا پست در 4 تا تاپیک گذاشتید، که همشون به نگارش غیر سلیس فینگلیش هستن که موجب خستگی چشم بقیۀ خوانندگان می شن و بنابر قوانین انجمن، ممنوع هستن. لطفاً به فارسی و با حروف فارسی، تایپ کنید.

توی ایران احتمالش خیلی کمه 535 بتونید پیدا کنید.
بنده و خیلی های دیگه، اعتقاد داریم که بهترین هدفون داخل گوشی ها از نظر ارزش در مقابل مبلغ پرداختی، در بازۀ بین 100 تا 200 دلار قرار دارن.
شما اول بگو دنبال چه تغییراتی نسبت به هدفون فعلیت هستی. هرچی اطلاعات دقیقتری بدی، جواب دقیقتری دریافت می کنی.

mili_k
19-01-2014, 05:33
دوستان کسی مسیرش پایتخت نمیخوره ؟ یه پلیر میخواستم خواستم اگر داشتن برام تهیه کنید ..

لطفا برام پیام خصوصی کنید اگر کسی میره

من تهران نیستم

majidmute
19-01-2014, 13:45
عزیز شما طبق گفته ی خودتون بین 100 تا 200 دلار چی را پیشنهاد میدید؟؟؟این 535 را چون زیاد تعریفش را شنیدم گفتم ببینم ارزش خرید داره با این قیمتش؟؟

t-jays
19-01-2014, 14:29
سلام
بررسی تخصصی panasonic hje-350 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایرفون بعدی mh1
موفق باشید.

rave-87
19-01-2014, 15:05
عزیز شما طبق گفته ی خودتون بین 100 تا 200 دلار چی را پیشنهاد میدید؟؟؟این 535 را چون زیاد تعریفش را شنیدم گفتم ببینم ارزش خرید داره با این قیمتش؟؟
صدای هر وسیله ایی (اسپیکر یا هدفون) در وهلۀ اول دارای دو ویژگی کلی هست:
1- سبک صدا. مثلاً یک هدفون بیس زیاد داره اونیکی تریبل زیاد داره. یکی دیگه طبیعی هستش.
2- کیفیت صدا. که مثلاً جزئیات چقدر هستش.

برای انتخاب هدفون، ویژگی اول (سبک صدا) کاملا سلیقه ایی هستش. و در مورد ویژگی دوم (کیفیت صدا) هستش که همگی هدفونی با بیشترین کیفیت رو می خوان.
پس کسی که می خواد هدفون انتخاب بکنه، اول سبک صدای مورد علاقش رو باید تعیین کنه.
توی 100 تا 200 دلار:
صدای متعادل: hifiman re400 و vsonic gr07
طبیعی (تقریباً البته): vsonic gr01, fischer audio dba02 MKII,
صدای گرم (بیس به نسبت زیاد، ولی تریبل نرم): yamaha eph-100
صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد): jvc fxt90, jvc fxd80
صدای با بیس زیاد (مخصوص بیس هد ها): futuresonic artio mg7

HOJ-JAT
19-01-2014, 19:21
سلام
من روزی 5 ساعت موزیک گوش میکنم تو همه سبکی از رپ بگیر تا ((من از خدامه....)) میخاستم یک هدست یا هدفون خوب بگیرم چندتا مورد اینجا هست که ب ارز میرسونم
من 4-5 سال پیش یک هد فون داشتم وقتی ازش خیلی استفاده میکردم تو گوشم جوش میزد و خیلی اذیت میشدم
میخواستم ببینم ایا هدف فون های جدیدی هم این مشکلات رو داره؟؟
دستگاه پخش من ایپاد تاچ نسل 4 هست ایا این دستگاه مناسب هست برای پخش؟؟
تا 300 چه مدلی میتونم بگیرم؟؟؟
نظرتون راج ب این چی؟؟
WeSc Banjar Golden
قیمتش 210 هست...

majidmute
19-01-2014, 20:24
صدای هر وسیله ایی (اسپیکر یا هدفون) در وهلۀ اول دارای دو ویژگی کلی هست:
1- سبک صدا. مثلاً یک هدفون بیس زیاد داره اونیکی تریبل زیاد داره. یکی دیگه طبیعی هستش.
2- کیفیت صدا. که مثلاً جزئیات چقدر هستش.

برای انتخاب هدفون، ویژگی اول (سبک صدا) کاملا سلیقه ایی هستش. و در مورد ویژگی دوم (کیفیت صدا) هستش که همگی هدفونی با بیشترین کیفیت رو می خوان.
پس کسی که می خواد هدفون انتخاب بکنه، اول سبک صدای مورد علاقش رو باید تعیین کنه.
توی 100 تا 200 دلار:
صدای متعادل: hifiman re400 و vsonic gr07
طبیعی (تقریباً البته): vsonic gr01, fischer audio dba02 MKII,
صدای گرم (بیس به نسبت زیاد، ولی تریبل نرم): yamaha eph-100
صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد): jvc fxt90, jvc fxd80
صدای با بیس زیاد (مخصوص بیس هد ها): futuresonic artio mg7

aziz sry vali ye soale dige be nazare shoma shure se535 arzeshe kharid dare begama a
zon taraf vasam byaran?
chon hame kheili azash tarif mikonan migan yeki az behtarinas?

antimusic
21-01-2014, 17:24
چندین صفحه از پست های دوستان رو خوندم،چیز جالبی که متوجه شدم خبری از برند معروف بیتس تو هیجکدوم از پستها
نبود و کسی توصیه اش نکرده بود.آیا این برند با وجود تبلیغات زیاد از کیفیت خوبی برخوردار نیست؟یا نسبت به قیمتش نمیارزه ؟

rave-87
21-01-2014, 20:19
چندین صفحه از پست های دوستان رو خوندم،چیز جالبی که متوجه شدم خبری از برند معروف بیتس تو هیجکدوم از پستهانبود و کسی توصیه اش نکرده بود.آیا این برند با وجود تبلیغات زیاد از کیفیت خوبی برخوردار نیست؟یا نسبت به قیمتش نمیارزه ؟دقیقاً همین به قیمتش نمیارزه دلیل اصلی هستش.

raeesi
21-01-2014, 20:43
چندین صفحه از پست های دوستان رو خوندم،چیز جالبی که متوجه شدم خبری از برند معروف بیتس تو هیجکدوم از پستها
نبود و کسی توصیه اش نکرده بود.آیا این برند با وجود تبلیغات زیاد از کیفیت خوبی برخوردار نیست؟یا نسبت به قیمتش نمیارزه ؟

متأسفانه نه تنها Beats که تقریبا همه برندهای سلبریتی نسبت به قیمت ارزش خریدی ندارند و Beats و Bose فکر کنم توی عدم تناسب قیمت به کیفیت و کارآیی سردمدار باشند!
هرچند توی محصولات Bose میشه یوقتایی یکی یه آیتم پیدا کرد ولی توی Beats؟ ابدا
محصولات Beats بجز Bass بالایی که دارند، کیفیت خاصی ندارن که بخواد دلیلی مبنی بر خریدشون حساب بشه
من ۳ سال پیش یکی از محصولات Beats رو خریدم و مدتی بعد اونو دادم به یکی از دوستام که خیلی عشق برند بیتز رو داشت و نتونسته بود بخره
بشخصه محصولاتی که در این زمینه ادعای چندانی ندارند مثل Philips رو بیشتر ترجیه میدم و البته برند محبوبم Plantronics که انصافا نسبت به قیمت محصولات عالی‌یی داره
گهگاهی هم میشه نیم‌نگاهی به Senneheiser هم داشت.

شما الآن با مبلغ زیر ۷۰هزار تومن می‌تونی هدفون SHP2700 از فیلیپس رو بخری که فکر نمی‌کنم بتونی توی هیچ برند دیگه‌ای هدفونی با این قابلیت و کیفیت رو بتونی با چنین قیمتی پیدا کنی!
چند سال پیش هم یک هدست (مسلما مخصوص موزیک نیست) از Plantronics خریدم با قیمت ۱۲۰ دلار که واقعا هیچ محصول دیگه‌ای رو نتونستم پیدا کنم که توی اون رنج قیمت بتونه با اون رقابت کنه
در کل توصیه می‌کنم از محصولاتی که بیشتر از خود محصول، روی برند مانور داده میشه دوری کنین چون باحتمال ۹۹٪ ارزش خرید پایینی دارند.

Qubit
21-01-2014, 22:12
سلام، بنده یه هدفون CREATIVE HQ-1400 دارم که یکی دو ساله دارم ازش استفاده می کنم، از کیفیتش راضیم، گوشی هاشم خیلی نرم هستن، ولی اون نواری که رو سر قرار میگیره خیلی شکننده هست تا حالا چند بار شکسته و من با چسب ردیفش کردم، امروز دوباره شکست، دیگه از ریخت افتاده، دوستان متخصص لطفا اگه هدفونی میشناسن که شبیه HQ-1400 باشه و قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنند، ممنون میشم. اینو من حدود 40 تومن خریده بودم، فکر کنم الان باید تا 100 تومن هزینه کنم یه چیزی مثل همون بخرم.

Immunology
22-01-2014, 12:12
دوستان من قبلا ایرفون Creative Earphone EP630 داشتم.کیفیتش خوب بود که گمش کردم.الان تا 100تومن چه ایرفونی پیشنهاد میکنید که از این بهتر باشه؟اصلا تا این قیمت از این بهتر داریم یا نو همینو بگیرم؟ممنون

aliartshow
22-01-2014, 13:12
دوستان من قبلا ایرفون Creative Earphone EP630 داشتم.کیفیتش خوب بود که گمش کردم.الان تا 100تومن چه ایرفونی پیشنهاد میکنید که از این بهتر باشه؟اصلا تا این قیمت از این بهتر داریم یا نو همینو بگیرم؟ممنون

آی گفتی...ep630
منم این ایرفون رو داشتم واقعا عالی بود...حیف که نابود شد...اگه هنوز تو بازار این مدل هست همینو بگیر

salar_221
22-01-2014, 15:09
سلام، بنده یه هدفون CREATIVE HQ-1400 دارم که یکی دو ساله دارم ازش استفاده می کنم، از کیفیتش راضیم، گوشی هاشم خیلی نرم هستن، ولی اون نواری که رو سر قرار میگیره خیلی شکننده هست تا حالا چند بار شکسته و من با چسب ردیفش کردم، امروز دوباره شکست، دیگه از ریخت افتاده، دوستان متخصص لطفا اگه هدفونی میشناسن که شبیه HQ-1400 باشه و قیمتش هم مناسب باشه معرفی کنند، ممنون میشم. اینو من حدود 40 تومن خریده بودم، فکر کنم الان باید تا 100 تومن هزینه کنم یه چیزی مثل همون بخرم.
هدفونتون از جمله هدفونهاي خوب و با كيفيت تو رنج قيمت خودش هست كه فكر كنم هنوز هم تو بازار موجوده.ولي اگه بخواين تو همين رنج با صداي فلت تر و بيس متعادل تر تهيه كنين پيشنهاد ميشه از هدفون akg k44 خريد كنيد

Immunology
22-01-2014, 15:54
آی گفتی...ep630
منم این ایرفون رو داشتم واقعا عالی بود...حیف که نابود شد...اگه هنوز تو بازار این مدل هست همینو بگیر

تو بازار که هست.اینترنتی گذاشتن 55تومن.برای این پرسیدم بالاخره دست روی دست زیاده شاید یکی بهتر از این هم باشه تو این رنج قیمت!

aliartshow
22-01-2014, 16:02
می تونی مدل بالاتر همین رو بگیری... یعنی ep-830

Immunology
22-01-2014, 17:16
می تونی مدل بالاتر همین رو بگیری... یعنی ep-830
اون مدل 135تومنه.واقعا تفاوت کیفیتش مثل تفاوت قیمتش هست؟

Qubit
22-01-2014, 17:58
هدفونتون از جمله هدفونهاي خوب و با كيفيت تو رنج قيمت خودش هست كه فكر كنم هنوز هم تو بازار موجوده.ولي اگه بخواين تو همين رنج با صداي فلت تر و بيس متعادل تر تهيه كنين پيشنهاد ميشه از هدفون akg k44 خريد كنيد

ممنون، akg k44 گوشی هاش مثل hq-1400 نرم هستن؟ چون ظاهرش که اینطوری نشون نمیده، HQ-1400 گوشی هاش فوق العاده بود چند ساعت هم رو گوش می موند اصلا اذیت نمی کرد.

Xenon360
22-01-2014, 18:34
سلام به همه ی عزیزان ....

خوب بالاخره منم بعد از فراز و نشیب هایی که باهاش مواجه شدم ... موفق به خرید یک فروند :n02: ایرفون t-JAYS Three شدم ... به قیمت ۳۴۵ هزار تومن

از بچه ها خیلی ممنونم ک منو راهنمایی کردن ... و علی الخصوص کاربر محترم t-jays عزیز که منو تمام کمال راهنمایی کردن و وقت گذاشتن ... واقعا ممنونم از لطف فراوانشون ...تشکر ویژه از ایشون دارم ...:n16:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

خوب اینم از جعبه ...

من در حدی نیستم که بخوام ریویوی خاصی انجام بدم ... اما خوب در حد درک و فهمم نظراتم رو میگم ...

راجع به ایرفون بگم که بسیار خوشکل ... هم از لحاظ طراحی و هم از لحاظ راحتی ...
کاملا درون گوش جا میگیره و برای استفاده ی طولانی مدت مشکلی بوجود نمیاره ... اما بعد از یک ساعت کم کم غضروفای گوش شروع ب درد اومدن میکنن .‍..

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

راجع به صدا بگم همونطور که t-jays عزیز قبلا گفتن که بیس از نوع پانچی هست ... کاملا تفاوت با ایرفون قبلیم رو میشه حس کرد ... به نظر بیسش کمتر میاد ... اما من شاید چون گوشم عادت کرده به بیس بووومی برا همینه که به نظرم بیسش کمه ...به نظرم این مشخصه بیشتر سلیقه ای باشه ...

راجع به تفکیک بگم که واقعا صداها رو خوب تفکیک میکنه ... و قشنگ معلومه که لایه های صدا ها رو مجزا پخش میکنه ... انگار یکی صداها رو جدا کرده و هم زمان داره پخش میکنه و هیچ کدوم برا صداهای دیگه مزاحمت ایجاد نمیکنهو تداخلی صورت نمیگیره ... مید به نظرم خوبه ... اما های یذره تو فرکانس های بالا اذیت میکنه ... یذره البته ...

یک نکته که میخوام بگم اینه که وقتی به لپتاب وصل میکنم صداش خیلی فرق داره تا سورس خودم که گوشیم باشه HTC One S ... وقتی به لپتاب وصلش میکنم صداش بم میشه و کیفیت افت میکنه ... اصلا قابل مقایسه با سورسم نیست ... اما ایرفون قبلیم هیچ فرفی نمیکرد بین سورسم و لپتاب ... حتی ۱۰ درصد هم با ایرفون قبلیم میشه گفت بهتر بود ... دلیلشو واقعا نمیدونم ...:n13:

کیف بسیار شیک و خوشکلی داره ... اما کوچیکه به نظر من ... و اگه قرار باشه خود ایرفون با سیم افزایش طولش درون کیف قرار بگیره ... جا نمیشه ... خود ایرفون بدون کابل افزایش طول هم ب زور میره تو و فشار زیادی به کابل خود ایرفون میاد که منو نگران میکنه که نکنه چند مدت دیگه اتصالی یا قطعیو وصلی ب وجود بیاد ....:n29:

در کل از ایرفون راضیم ... اما قیمتش زیاده لا مصب ... و به نظر شخصیم قیمتش نسبت به صدای ایرفون بالاتره ... حدود ۲۵۰ هزار تومن میرزه به نظرم ...نسبت به قیمت Creative ep630i میگم ... اما خوب من صدای اکثر ایرفونا رو نشنیدم و نمیتونم درست مقایسه کنم که ببینم فلان ایرفون نسبت به قیمتش میرزه یا نه ...

بازم ممنون از عزیزان ... و مهم اینه که ازش لذت می برم ...

ALIZA94
22-01-2014, 21:46
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اساتید سایت
میخواستم یه ایرفون تو رنج قیمت 200 تا 300 با Bass پانچی بخرم ، ممنون میشم راهنمایی کنید. البته خودم t-jays one یا three مدنظرم هست.:n16:
سورسم هم HTC One

ah.nadi
22-01-2014, 23:44
سلام
یه دونه هندزفری فلیپس مدل SHQ4000 دارم که در حد خودش خوبه. فقط بدیش اینه که برای تو کیف گذاشتن و مسافرت بردن منااسب نیست.
می خوام یک هندزفری خوب سوزنی با کیفیت بگیرم که راحت بشه تو جیب بقل جاش کرد.
قیمت زیر 72 تومن
لطفا راهنمایی کنید

ALIZA94
23-01-2014, 18:22
با تشکر از راهنمایی نکردنتون! بالاخره یه t-jays three گرفتم! :n05:

Xenon360
24-01-2014, 01:39

مبارکتون باشه انشاالله ... میخواستم ببینم شما چند تونستی گیر بیاری این ایرفون رو؟؟ ممنونم اگه پاسخگو باشید

ALIZA94
24-01-2014, 02:07
مبارکتون باشه انشاالله ... میخواستم ببینم شما چند تونستی گیر بیاری این ایرفون رو؟؟ ممنونم اگه پاسخگو باشید
دوست عزیز من از مجتمع پایتخت (میرداماد) 340 خریدم. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

k.pax
24-01-2014, 09:24

مبارکه داداش . . .:n01: راستی اگه هدفون دیگه ای داری یه مقایسه ای انجام بده . . .
تو امضام تاپیک موزیک های برتر هست ، موزیک هایی که واست تاثیر گذار هست رو اونجا میتونی معرفی کنی تا ما هم لذت ببریم :n05:

VorteX01
24-01-2014, 22:55
دوستان من میخوام یک ایرپاد اپل بگیریم ، که قیمتش دور و وره 130 هست ، تو این رنج قیمت هدفون بهتری پیدا میشه ؟ (حتما هم میکروفون و کنترل صدا داشته باشه) و ممنون میشم بگین که چطوری میشه فهمید که یک ایرپاد اصله یا تقلبی؟

با تشکر فراوان

mansour2023
28-01-2014, 02:06
سلام دوستان
من هدفون sennheiser-headphone-cx-300-ii-precision رو میخواستم بگیرم ، از نظر بیس و تفکیک صدا خوبه این ؟ موجودی تا 200 تومن
با xba-10 چه طور ؟
ممنون میشم کمک کنید.

meisam317
28-01-2014, 13:44
سلام خدمت همه دوستان

من بین Creative EP630i و Sony XB30ex موندم. به نظر شما کدوم بهتره ؟

M_F_GAMER
28-01-2014, 20:40
درود.
تا 300 تومن In Ear میخوام.صدا به هیچ وجه بیرون نره و صدای بیرون داخل نیاد.
خودم earpod اورجینال 5s دارم که رو جعبه بود ولی خب تو گوشم چفت نمیشه و خروجیه صدا زیاده. ولی باسش رو دوست دارم. یه باس میخوام مثل این.
ممنون.

Jeff hardy M
28-01-2014, 22:47
سلام
هدفون یا هدست خود بین 200-300 هزار تومن چی بخرم خوبه ؟ مارک RAZER خوبه ؟
من خیلی آهنگ گوش میدم. بهترین کیفیت صدا تو این قیمیتو میخوام
لطفا بهترین مدلا تو این قیمت رو بهم بدید :n16:

Benito.Mossulini
29-01-2014, 04:24
سلام دوستان عزیز
من یه ایرفون تو گوشی میخوام نهایت تا ۵۰ هزار تومان چی بخرم؟
ممنون

Sent from my ****** using Tapatalk

sansa
29-01-2014, 06:41
سلام دوستان عزیز
من یه ایرفون تو گوشی میخوام نهایت تا ۵۰ هزار تومان چی بخرم؟
ممنون

بهتر از این گیرت نمیاد ... Ep-630

Benito.Mossulini
29-01-2014, 11:28
بهتر از این گیرت نمیاد ... Ep-630

جایی رو سراغ دارید بفروشه حالا اگه فروشگاه اینترنتی هم باشه که چه بهتر

A4Tech
این افورتک ها چه جورن خوبه

mamad gonzo
29-01-2014, 12:45
سلام دوووووستان
اقا ایرفون میخوام از اونور اب بگیرم ...
اگه سلیقه موسیقایی ترنس / هاوس .. اینا باشه
قیمتشم زیر 70 دلار باشه

چی پیشنهاد میکنید/؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

saeidrezay
29-01-2014, 18:49
یه هدست میخوام که یا بی سیم باشه یا اینکه کابل بلند داشته باشه
در ضمن برای بازی هم ایده آل باشه
لطفا من رو راهنمایی کنید تو انبوه مدل ها گم شدم
قیمت هم تا 500 میشه داد بیشتر هم اشکال نداره

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

[WaRhEaD]
29-01-2014, 21:20
جایی رو سراغ دارید بفروشه حالا اگه فروشگاه اینترنتی هم باشه که چه بهتر

A4Tech
این افورتک ها چه جورن خوبه

فروشگاه اینترنتی گیر آوردی که اینو داشته باشه منم خبر کن! :n27:

avannn
29-01-2014, 21:58
دوستان من سیم یدکی ie80 نیاز دارم
کسی نمیدونه کجا میشه پیدا کرد و چه قیمتی داره؟

Sent from my SM-N9005

Jeff hardy M
29-01-2014, 22:35
یه هدست میخوام که یا بی سیم باشه یا اینکه کابل بلند داشته باشه
در ضمن برای بازی هم ایده آل باشه
لطفا من رو راهنمایی کنید تو انبوه مدل ها گم شدم
قیمت هم تا 500 میشه داد بیشتر هم اشکال نداره

این 3 لینک رو یه نگاه بنداز
پرفروش ترین هدست های گیم در آمازون

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
برترین هدست های گیم در آمازون

7 هدفون برتر برای گیمر ها

باز هم انگلیش سرچ کن، بهترین هارو می تونی تو گوگل پیدا کنی. (برای هدست گیم راهنما زیاد هست)

fifa_mw3
30-01-2014, 22:21
سلام دوستان:n16:

من یه ایرفون میخوام قیمتش تا نزدیک 200 تومن . حالا یکم بیشتر هم شد اشکال نداره
من 90% اوقات پاپ گوش میدم
واسم مهمه که صدا فوق العاده شفاف باشه. این مهم ترین فاکتور منه ( صدای خواننده و موزیک فوق العاده با کیفبت به گوش برسه)
مدل soul sl99 چطوره ؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی ها:n16:

t-jays
31-01-2014, 12:38
دوستان من سیم یدکی ie80 نیاز دارمکسی نمیدونه کجا میشه پیدا کرد و چه قیمتی داره؟Sent from my SM-N9005از خود نامداران میتونید تهیه کنیدحقیقتش یکی از دوستان چند وقت پیش برای ie8 گرفت 80 تومنموفق باشید.

t-jays
31-01-2014, 12:42
سلام دوستان:n16:

من یه ایرفون میخوام قیمتش تا نزدیک 200 تومن . حالا یکم بیشتر هم شد اشکال نداره
من 90% اوقات پاپ گوش میدم
واسم مهمه که صدا فوق العاده شفاف باشه. این مهم ترین فاکتور منه ( صدای خواننده و موزیک فوق العاده با کیفبت به گوش برسه)
مدل soul sl99 چطوره ؟
پیشاپیش ممنون بابت راهنمایی ها:n16:
سلام
میتونید ایرفونهای t-jays و cx300 II sennhieser رو مد نظر داشته باشید
اگر بتونید افزایش بودجه بدید الویت با ایرفونهای t-jays هستش
موفق باشید.

pouya_99999
01-02-2014, 05:27
سلام
بهترين هدفون تا ٢٠٠ دلار چيه ؟ ميخوام از دبي بگيرم از همه نظر بگيد

Sent from my iPad using Tapatalk

peaceful1
01-02-2014, 07:05
سلام
بهترين هدفون تا ٢٠٠ دلار چيه ؟ ميخوام از دبي بگيرم از همه نظر بگيد

Sent from my iPad using Tapatalk

شما بسته به درجه اهمیت در خرید وقت بزار و لینک راهنمایی خرید که در امضاء من هست رو بخون سپس با کمی سرچ و جستجو در اینترنت مخصوصاً در فروم مثل head-fi کمی دیدت رو گسترده و معنی‌دار کن و نهایتاً اسم سبک موسیقی که دوستداری رو بگو اگه کاملاً نمیدونی توی مشخصات آهنگ نگاه کن و یا اسم گروه و خواننده رو جستجو کن و سورسی که قراره هدفون باهاش استفاده بشه یا منبع پخش هم قراره خریداری بشه و آیا در حرکت قرار استفاده بشه یا فضای بسته توی گوش باشه یا روی گوش
اگه روی گوش باشه جم بشه بره تو پک کوچک یا ابعاد ملاک نیس
کمی بسته به وقت و حوصلبه و درجه اهمیت شما حوصله کن و تو نت مطالعه حداقلی داشته باش چون سوال کلی شما هیچ جواب قانع کننده ایی برای خود شما نخواهد داشت.

senaps
01-02-2014, 19:08
سلام...
دوستان عرض شود که من یه هندزفری کوچیک مربوط به گوشی نوکیای (خیلی خیلی ساده!) مادرم و وصل میکنم به لپ‌تاپ و سیستم و موزیک گوش میکنم که خش‌خش میکنه گاهی روی بعضی موزیک ها و با صدای بلند...
میخوام با یه هزینه ی زیر 50 تومن! یه چیز خوب بخرم...!!
اپشن هام یه سری هدست طرح بیتز! به قیمت 28! تومن و یه سری هدست Hs-833 به همون قیمت هستش!! hs رو تست کردم و صداش به نظرم خیلی خوب اومد و باحال بود! ولی میترسم سیمش کوتاه باشه!(راستش اصلا سیمش رو حواسم بهش نبود!)
اون طرح بیتس هم از اینا بود که خم میشه دستگیره هاش و اینا، میخواستم بدونم از این دو مدل، کدومش عمر بیشتری داره؟( بیتس رو به این خاطر دوست دارم که میشه سیمش رو جدا کرد و یه سیم دیگه (مشخصا بلند تر!) بهش وصل کرد!!...
اما اون‌یکی به نظرم کلا قیافه‌ی بهتری داشت ولی به نظرم قدری ظریف می‌اومد که ممکن بود بشکنه! :)...

از این دوتا کدوم رو بخرم بهتره؟ یا توی این رنج(زیر 40 تومن اینا!) هدست بهتری هست؟! اصلا فرق زیادی با هم دارن؟؟؟ ضمنا، من تو ایلام هستم و اپشن‌هام زیاد نیستن! :)

-------------
سورس مورد استفاده‌ی بنده، لپ‌تاپ و گاهی سیستم اصلی هستش...
فیلم تماشا میکنم باهاش، موزیک الکترونیک، گاهی متال! خلاصه همه جور موزیکی گوش میکنم و خوره‌ی بیس نیستم ولی از بیس مناسب هم بدم نمیاد!...
در حال حاظر، همینایی که دارم راضیم میکنه ولی میخوام یه چیزی داشته باشم که گوش رو اذیت نکنه و خش‌خش نکنه و البته اگر خواستم به گوشیم وصل بکنم، باز مشکل زیادی نداشته باشه! :)

mansour2023
01-02-2014, 19:15
سلام دوستان
من هدفون sennheiser-headphone-cx-300-ii-precision رو میخواستم بگیرم ، از نظر بیس و تفکیک صدا خوبه این ؟ موجودی تا 200 تومن
با xba-10 چه طور ؟
ممنون میشم کمک کنید.
یه مددی برسونید عزیزان

kavehj4488
01-02-2014, 20:01
یه مددی برسونید عزیزان
سلام.
CX300-II نسبت به قیمتش بد نیست اما در نظر داشته باشید که بیس قوی دارد. XBA-10 صدای متعادل تری دارد و نسبت به قیمتش ارزش خرید بالایی دارد. متناسب با سبک موسیقی که گوش میکنید و جنس صدای مورد علاقه تان یکی را انتخاب کنید.
برای خیلی از کاربران CX300-II انتخاب کم ریسک تری است زیرا بیس قوی آن به خوبی با سلیقه اکثریت کاربران همخوانی دارد اما بیس XBA-10 ممکن است برای بعضی ها ضعیف باشد....
موفق باشید.

ha88an
01-02-2014, 20:41
سلام...
دوستان عرض شود که من یه هندزفری کوچیک مربوط به گوشی نوکیای (خیلی خیلی ساده!) مادرم و وصل میکنم به لپ‌تاپ و سیستم و موزیک گوش میکنم که خش‌خش میکنه گاهی روی بعضی موزیک ها و با صدای بلند...
اپشن هام یه سری هدست طرح بیتز! به قیمت 28! تومن و یه سری هدست Hs-833 به همون قیمت هستش!! hs رو تست کردم و صداش به نظرم خیلی خوب اومد و باحال بود! ولی میترسم سیمش کوتاه باشه!(راستش اصلا سیمش رو حواسم بهش نبود!)
اون طرح بیتس هم از اینا بود که خم میشه دستگیره هاش و اینا، میخواستم بدونم از این دو مدل، کدومش عمر بیشتری داره؟( بیتس رو به این خاطر دوست دارم که میشه سیمش رو جدا کرد و یه سیم دیگه (مشخصا بلند تر!) بهش وصل کرد!!...
اما اون‌یکی به نظرم کلا قیافه‌ی بهتری داشت ولی به نظرم قدری ظریف می‌اومد که ممکن بود بشکنه! :)...

از این دوتا کدوم رو بخرم بهتره؟ یا توی این رنج(زیر 40 تومن اینا!) هدست بهتری هست؟! اصلا فرق زیادی با هم دارن؟؟؟ ضمنا، من تو ایلام هستم و اپشن‌هام زیاد نیستن! :)

-------------
فیلم تماشا میکنم باهاش، موزیک الکترونیک، گاهی متال! خلاصه همه جور موزیکی گوش میکنم و خوره‌ی بیس نیستم ولی از بیس مناسب هم بدم نمیاد!...
در حال حاظر، همینایی که دارم راضیم میکنه ولی میخوام یه چیزی داشته باشم که گوش رو اذیت نکنه و خش‌خش نکنه و البته اگر خواستم به گوشیم وصل بکنم، باز مشکل زیادی نداشته باشه! :)

به نظرم پاور بیتس عالیه، هم واسه اینکه از بوجه ای که میخوای خرج کنی خیلی کمتره، هم شیکه و کیفیتش عالیه

saeidrezay
01-02-2014, 20:46
این 3 لینک رو یه نگاه بنداز
پرفروش ترین هدست های گیم در آمازون

برترین هدست های گیم در آمازون

7 هدفون برتر برای گیمر ها

باز هم انگلیش سرچ کن، بهترین هارو می تونی تو گوگل پیدا کنی. (برای هدست گیم راهنما زیاد هست)

این لینک ها همه رو با کد میزاشتی ما هم نگاه میکردیم خوب

senaps
01-02-2014, 20:51
به نظرم پاور بیتس عالیه، هم واسه اینکه از بوجه ای که میخوای خرج کنی خیلی کمتره، هم شیکه و کیفیتش عالیه

متاسفانه این مدل نوش تو بازار پیدا نمیشه و منم میخوام حتمی جنس نو بگیرم...(جنس نوش زودی خراب میشه وای به حال دست دومش :( )

rave-87
01-02-2014, 21:21
توصیۀ کلی:

ep630 صدای بسیار گرم. با بیس زیاد و تریبل نرم. قیمت حدود 50 تومان

فیلیپس she3590 صدای V شکل. با بیس اندکی کمتر از ep630 ولی تریبل بیشتر. این تریبل بیشتر، ممکنه اختلاف بیس 3590 رو در مقابل ep630، بیشتر از اون چیزی که واقعاً هست نشون بده. قیمت حدود 30 تومن. اگر اصل باشه، در مقابل قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره.

مونوپرایس، صدای کاملاً متعادل. خبری از بیس زیاد اصلاً نیست. قیمت حدود 70 تومن، در مقابل قیمت کیفیت خوبی داره.

سونی mh1c صدای گرم. بیس تقریباً زیاد. تریبل نرم. کیفیت خوب. قیمت حدود 110

LG Quadbeat HSS-F420 هدفونی که صداش فلت نیست، می شه گفت U شکل هست. گزینه بسیار خوبی هست. قیمت دلاریش زیر 20 دلاره. بیسش از لحاظ مقدار، به اندازه ep630، فیلیپس3590 و سونی mh1c نیست. تریبلش از لحاظ مقدار بیشتر از ep630 و سونی mh1c هستش ولی کمتر از 3590 هست.

سونی xba10 بیس بیشتر از خط فلت. برای همین به هیچ وجه مناسب کسایی نیست که بیس زیاد دوست دارن. قیمت حدود 150

Jeff hardy M
01-02-2014, 22:09
این لینک ها همه رو با کد میزاشتی ما هم نگاه میکردیم خوب

با کد گذاشتم دیگه!

Akom@n
01-02-2014, 22:19
سلام...

-------------

هدفون فیک نگیر، بیتس هم اصلا اصلش در حدود چنین قیمتی نیست!
من خودم هدفون فول سایز و ایرباد داشتم خواستم یه هندزفری ارزون بگیرم واسه خیابون و جاهای نزدیک، اولین بار که وصل کردم به pc بعد چند دقیقه دیدم یک طرفش دیگه صدا نمیاد
(من پاورم یک مقدار نوسان داره اما مثلا یه ایرباد سنهایزر دارم بیشتر از یک ساله با همین سیستم کار کرده و مشکلی نبوده حتی هندزفری گوشیم که s2 هست هم وصل کردم اینطوری نشد اما این فیکه اولین بار به فنا رفت)
از همین هدفون هایی که دوستمون معرفی کردن بگیرین، شاید یه کم گرون تر باشن اما هم کیفیت قابل قبولی دارن و ماندگاری نسبتا خوب

kindlinessangel
02-02-2014, 08:50
سلام به همه دوستای گل
بعد از مدت ها دور بودن از میادین :n02: امروز دلم برای اینجا تنگ شد اومدم
یه لحظه به خودم اومدم دیدم 20-30 صفحه تاپیک رو خوندم
خوشحال شدم که دیدم انقدر اینجا دوستای جدید اومدن و برای شنیدارشون ارزش قائل هستند
همین طوردوستای قدیمی که همیشه به من و کسایی مثل من که می خوان اطلاعاتشون رو افزایش بدن کمک کردن و هنوز هم ادامه میدن (Rave , Peacfull , Salar , Tjays و بقیه دوستای گل ) جای آقا رضا هم خالی :)
دیگه زیادی آف تاپیک شد یه سوال بپرسم پست حذف نشه :n12:
بچه ها یه مدته هدفون های JBL رو توی بازار میبینم. روی ظاهرشون که زیاد کار شده. اگه اشتباه نکنم آرتا یا آواسان هم گارانتی کرده. دوستان بعضی ها از من میپرسند من هم خیلی دور از اطلاعات روز هستم می خواستم ببینم کسی تجربه داره؟

tehran_boy
02-02-2014, 14:37
سلام به همگی دوستان
تو قیمت های 100-120 نهایت ، دنبال یه Earhook ضد آب میگردم که کیفیت صدای واضح و بیس تمیزی داشته باشه اکثرا هم Pop گوش میدم و Country (مخصوص ورزش میخوام) فقط از این پشت گردنی ها نباشه
ممنون میشم یه مدلی معرفی کنید که راحت بشه تو تهران پیدا کرد و کیفیتش به این قیمت بی ارزه
در حال حاضر هم هدفون های کریتیو مدل EP-630 , HQ1600 دارم ممنون میشم هدفونی که معرفی میکنید کیفیتش از اینا پایین تر نباشه
از نظر کیفیت صدا با دستگاه های کریتیو و سونی سازگار باشه

ویرایش : خریداری شد
Philips SHQ3200
92/11/14 به قیمت 80،000 گارانتی یکساله دیتا سرویس
نقد: صداش نسبت به کریتیو مدل EP-630 خیلی خیلی ضعیفه ، بیس معمولی (میشه گفت نصف بیس EP-630) اما صدای واضحی داره و آهنگ رو قاطی نمیکنه سر درد بگیری و صدا تیز نمیشه در ولوم بالا ، از نظر بلندی صدا هم باز نصف EP-630 هستش در کل میشه گفت یه هدفون خیلی معمولی هستش ولی برای من که همیشه با کریتیو آهنگ گوش کرده بودم اصلا راضی کننده نبود همون فقط به درد مواقع ورزش کردن میخوره اونم به خاطر ضد آب بودنش کیفیت ساختش هم از 10 من بهش 7 میدم
مقصد بعدی خرید EP-830...

کلا این هدفون EP-830 اصلش تو بازار طهران موجود نیست به هیچ وجه حتی شرکت شاب هم خودش نداره و فعلا وارد نمیکنه تا دلتون بخواد مدل قلابی این مدل با گارانتی آواژنگ تو بازار هستش که قیمتش 50 ت هستش و ارزش خرید نداره چون در سطح یه هدفون 7 تومنی بیشتر جوابگو نیست مدل اصلی که شاب وارد میکرد توی پک های مخصوص خود کریتیو عرضه میشد و قیمتی معادل 140ت داره ولی مدل های قلابی توی یک پک کاغذی و بی ارزش فروخته میشه و فروشنده این اختلاف قیمت زیاد رو فرق داشتن پک هدفون در نظر میگیره
(به هیچ وجه هدفون کریتیو EP-830 با گارانتی آواژنگ خریداری نکنید چون قلابی هستش اگر 830 اصل پیدا نمیکنید برید 630 با گارانتی شاب بخرید که از قیمت خوب و کیفیت عالی برخوردار هستش نسبت به قلابی 830 که تو بازار پر شده) 92/11/14

بالاخره با گشتن زیاد تونستم یک دونه از مدل اصلی EP-830 پیدا کنم اونم از نمایندگی کریتیو تو شهر اهواز با گارانتی شاب که اونم فقط دو ماه از گارانتیش مونده تموم بشه به قیمت 135 خریداری کردم و به زودی همینجا نظرمو راجب این هدفون مینویسم... 92/11/16
------------------------------------------------------------------
اختلاف ها بین کریتیو مدل EP-830 اصل و فرعی:

EP-830 اصل = داخل بسته بندی جعبه های شیشه ای مخصوص خود هدفون های کریتیو مثل مدل های قبلی ، همراه داشتن کیف مخصوص برای نگهداری هدفون با مارک کریتیو ، سری های اضافه گوشی هدفون ، قیمت 140 ، روی گوشی های هدفون نوشته شده CREATIVE کامل ، کیفیت صدا و ساخت فوق العاده عالی خیلی بهتر از مدل های 630 و 660

EP-830 قلابی = داخل جعبه مربع مقوایی بی ارزش بدون متعلقات فقط سری های اضافه گوشی هدفون ، قیمت 50 ، روی گوشی های هدفون نوشته شده ZEN ، کیفیت صدای بسیار ضعیف خیلی کمتر از EP-630

ziba12
02-02-2014, 21:28
میشه لطف کنید یک ایرفون دخترونه رنگی با کیفیت مناسب معرفی کنید . بوجه تا 50 تومان . ممنون:n12:

fifa_mw3
03-02-2014, 00:44
دوستان مدل سونی xba-10 شنیدم بعضی ها میگن که توی ولوم بالا تیز میشه صداش
این درسته؟؟؟؟
آخه من اکثرا موزیک رو با صدای بلند گوش میدم

mili_k
03-02-2014, 04:05
میشه لطف کنید یک ایرفون دخترونه رنگی با کیفیت مناسب معرفی کنید . بوجه تا 50 تومان . ممنون:n12:

wesc kazoo

دیجی کالا داره برا فروش

M_F_GAMER
03-02-2014, 22:26
درود.
تا 300 تومن In Ear میخوام.صدا به هیچ وجه بیرون نره و صدای بیرون داخل نیاد.
خودم earpod اورجینال 5s دارم که رو جعبه بود ولی خب تو گوشم چفت نمیشه و خروجیه صدا زیاده. ولی باسش رو دوست دارم. یه باس میخوام مثل این.
ممنون.
ممنون میشم کمکتون رو..

Jeff hardy M
05-02-2014, 14:57
هدفون Panasonic HeadPhone RP-DJS400 بهتره یا Razer Electra ؟

kavehj4488
05-02-2014, 21:06
ممنون میشم کمکتون رو..
سلام.
می توانید از Sony XBA-10 و AKG K375 استفاده کنید. این هدفون ها بیس خیلی قوی ندارند که می توانند با سلیقه شما سازگار باشند. در رده قیمتی مورد نظر شما T-Jays One هم موجود است که هدفون بسیار خوبی به شمار می رود اما بیس آن قوی است و ممکن است برای شما مناسب نباشد. با این حال حتما" این مدل را تست کنید. (برای تست موجود است)
مدلهایی که معرفی شدند Isolation نسبتا" مناسبی دارند (از Apple Earpod بسیار بهتر).
موفق باشید.

ali_j55
06-02-2014, 12:44
دوستان نظرتون در مورد این هدفون های طرح اصلی بیتس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟
ارزش داره 50 تومن بدیم از این هدفون ها بخریم؟ از این هدفون هایی نباشه که یه هفته باهاش آهنگ گوش میکنی بعدش دیگه کیفیتش پایین بیاد؟
چون حداقل روزی 5 ساعت با حداکثر ولوم با این هدفون قراره آهنگ گوش کنم
ممنون

minimax2
06-02-2014, 14:32
با سلام
دوستان جایی سراغ دارید بشه t-jays three تهیه کرد ؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Jeff hardy M
06-02-2014, 18:43
دوستان نظرتون در مورد این هدفون های طرح اصلی بیتس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟ ارزش داره 50 تومن بدیم از این هدفون ها بخریم؟ از این هدفون هایی نباشه که یه هفته باهاش آهنگ گوش میکنی بعدش دیگه کیفیتش پایین بیاد؟ چون حداقل روزی 5 ساعت با حداکثر ولوم با این هدفون قراره آهنگ گوش کنم ممنون نه یه هفته ای پایین نمیاد، از همون اول کیفیتش پایین هست!
خودت داری میگی "طرح بیتس"

health100000
07-02-2014, 11:32
دوستان يه ايرباد خوب تا 60 70 بهم معرفي ميكنيد؟:n05:

health100000
07-02-2014, 11:58
من خودم akg k315 و sennheiser mx271 رو ديدم نظرتون جيه؟:n13:

salar_221
07-02-2014, 13:54
من خودم akg k315 و sennheiser mx271 رو ديدم نظرتون جيه؟:n13:
ببخشين اشتباها مدل cx رو با مدل mx اشتباه تصور كردم توضيحات در مورد مدل cx بود
هر دو هدفونهاي خوبي هستن با صداي خوب .خانواده اي cx سنهايزر هدفونهايي با بيسي قوي تر نسبت به ساير داخل گوشيهاش هستن كه مدل مورد نظر تون بيس قوي ميد متوسط رو بخوب و هاي خوبي داره.
Akg k315 هدفوني با بيس متعادل ميد خوب و هاي متوسط و رو به ضعيف هست.
بسته به سبك موسيقيتون ميتونين از بين اين دو انتخاب كنين .البته تو تراكهاي mp3 تفاوت كيفيت بين اين دو شايد محسوس نباشه و فقط بيسcx271 بچشم بياد.
مدل مورد نظرتون mx 271 با ضعف زيادي در فركانسهاي پايين و ميد متوسط و هاي متوسط هست كه زمره هدفونهاي خوب قرار نميگيره و توصيه نميشه.

shakerifar
07-02-2014, 16:33
دوستان Sennheiser Mx365 چطوره؟
کیفیت صداش چجوریه؟؟ بیشتر پاپ/کانتری گوش می دم می خوام ببینم ارزش داره یا نه؟

اگه گزینه دیگه ای هم تو این مایه ها هست تا زیر 100 تومن ممنون می شم معرفی کنید

bleu2u4u
07-02-2014, 16:45
تو رنج زير ١٠٠ كيفيت كاراي انرژي سيستم چجوره؟مثلا اين مدل Energy DJ 700 Porta Edition Black
چند وقتي فروشگاههاي اينترنتي رو قبضه كرده

shayanshayan
07-02-2014, 17:22
سلام بچه ها خسته نباشید خواهش می کنم کمکم کنین خیلی مدته دارم می گردم واسه یه این ایر تو رنج قیمت 400 تا 500 تومن ، چی میتونم بخرم؟
خواهش می کنم کمک کنین ممنونم

health100000
07-02-2014, 18:27
اقا سالار بابا دمت گرم اطلاعاتتون واقعا عالیه .دست شما درد نکنه.

kavehj4488
07-02-2014, 19:58
هر دو هدفونهاي خوبي هستن با صداي خوب .خانواده اي mx سنهايزر هدفونهايي با بيسي قوي تر نسبت به ساير داخل گوشيهاش هستن كه مدل مورد نظر تون بيس قوي ميد متوسط رو بخوب و هاي خوبي داره.
Akg k315 هدفوني با بيس متعادل ميد خوب و هاي متوسط و رو به ضعيف هست.
بسته به سبك موسيقيتون ميتونين از بين اين دو انتخاب كنين .البته تو تراكهاي mp3 تفاوت كيفيت بين اين دو شايد محسوس نباشه و فقط بيس mx271 بچشم بياد
سلام.
سالار جان فکر کنم mx را با cx اشتباه گرفتید. سری mx ضعیف ترین بیس را بین داخل گوشی های سنهایزر دارد چون earbud است.
MX271

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$File/MX271_detail.jpg

موفق باشید.

salar_221
07-02-2014, 21:45
سلام.
سالار جان فکر کنم mx را با cx اشتباه گرفتید. سری mx ضعیف ترین بیس را بین داخل گوشی های سنهایزر دارد چون earbud است.
MX271

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]$File/MX271_detail.jpg

موفق باشید.
بله كاملا درسته .اشتباه از من بود .پست رو اصلاح ميكنم.با تشكر از توجهتون

salar_221
07-02-2014, 22:29
دوستان Sennheiser Mx365 چطوره؟
کیفیت صداش چجوریه؟؟ بیشتر پاپ/کانتری گوش می دم می خوام ببینم ارزش داره یا نه؟
ترجیح می دم از اینا که کامل میرن توکانال گوش نباشه چون کلا نمی خوام از محیط بیرون بی خبر باشم
اگه گزینه دیگه ای هم تو این مایه ها هست تا زیر 100 تومن ممنون می شم معرفی کنید
سبك پاپ نياز به معرفي هدفون خاصي نداره فقط با بعضي از هدفونها صدايي بم و با بعضي ديگه صداي شفاف تري ارائه ميده.ولي سبك كانتري نياز به هدفوني داره كه فركانسهاي مياني رو بهتر پخش كنه يعني ميد خوبي داشته باشه.
هدفونهاي ايرباد بخاطر نوع ساختشون باعث نشت صدا و از دست رفتن بخش زيادي از فركانسهاي پايين ميشه و گاها باعث تقويت فركانسهاي بالا و تيز شدن صدا هم ميشن.البته اكثر هدفونهاي داخل گوشي هم ايزوله خيلي خوبي ندارن و ارتباط با بيرون رو بطور كامل قطع نميكنن كه فكر كنم تهيه هدفون داخل گوشي با ايزوله پايين براي كاربردتون خيلي مناسب تر باشه مثلا با افزايش بودجه مدل cx300 توصيه ميشه.

salar_221
07-02-2014, 22:35
سلام بچه ها خسته نباشید خواهش می کنم کمکم کنین خیلی مدته دارم می گردم واسه یه این ایر تو رنج قیمت 400 تا 500 تومن ، چی میتونم بخرم؟
خواهش می کنم کمک کنین ممنونم
سبك موسيقي مورد علاقتون رو بفرمايين تا با توجه به اون هدفون مناسب معرفي بشه .و اينكه چه نوع صدايي رو دوست دارين ( صداي گرم با بيس قوي يا صداي شفاف و سرد)و اينكه امكان خريد از خارج از كشور رو دارين؟

shayanshayan
07-02-2014, 23:19
Mamnun agha salar k komak mikoni.
Bishtar pop , dariushi googosho khaje amirio in chiza dar darajeie baad rap.
Emkane kharej nist na .
Mishe tozih bedi rajebe fsrghe shafafo garm?
Tarjihan mikham hatman in ear bashe earphone.
Age noisecanceling dasht che behtar nadsshtam mohem nist keifiat baram mohemtare , beine 400 ta 500
Mamnunam dadasham.

Sent from my RM-821_im_mea3_497 using Tapatalk

salar_221
08-02-2014, 00:53
Mamnun agha salar k komak mikoni.
Bishtar pop , dariushi googosho khaje amirio in chiza dar darajeie baad rap.
Emkane kharej nist na .
Mishe tozih bedi rajebe fsrghe shafafo garm?
Tarjihan mikham hatman in ear bashe earphone.
Age noisecanceling dasht che behtar nadsshtam mohem nist keifiat baram mohemtare , beine 400 ta 500
Mamnunam dadasham.

قبل از هر چيز لطفا سعي كنين با فونت فارسي تايپ كنين تا قوانين فوروم رعايت بشه.
صداي هدفون ها يا اسپيكرها به خاطر تاكييد در بخش خاصي از فركانسها امضا و فرم خاصي به خودشون ميگيرن كه به سه حالت صداي گرم ،فلت و سرد تقسيم ميشن.صداي گرم اصطلاحا به صدايي گفته ميشه كه بيس قوي داشته و صدا كمي بم هست كه در اين حالت بخاطر قدرت فركانسهاي پايين اگه فركانسهاي مياني و بالا قدرت خودنماي در برابر بيس رو نداشته باشن تحت تاثير قرار گرفته ميشن و صدا گرفته و تو دماغي و بسته خواهد بود.
در صداي فلت تقريبا و فقط تقريبا همه فركانسها در يك سطح پخش ميشن و به اصطلاح پاسخ فركانسي به صورت فلت و خطي هست.اكثرا اوديوفيلها و سازندگان دستگاهاي صوتي حرفه اي بدنبال چنين صدايي هستن.
صداي سرد هم به صداي گفته ميشه كه تاكييد بر روي فركانسهاي بالا هست كه صداي شفافي رو ارايه ميده كه هر چقدر فركانسهاي بالا روش تاكييد بشه صدا تيزتر خواهد شد.
براي اشنايي با توضيحات بيشتر در مورد صدا و نوع صداي هدفون به سايت [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه كنين و بعد از اشنايي با نوع صدايي كه علاقمندين بهتر ميشه به هدفون ايده التون نزديكتر بشين.
خواننده هاي كه نام بردين سبكشون پاپ هست كه تمامي هدفونها توانايي ساپورت سبك پاپ رو دارن ولي براي سبك رپ بايد هدفوني با تاكييد بر فركانسهاي مياني رو انتخاب كنين.

shayanshayan
08-02-2014, 10:04
داداش اگه واسه پاپ فرقی نمی کنه که هرکدوم بهتره فرقی نمکی کنه فقط خواهشا یه مدل عالی با این قیمت بگو تاحالا کلی الکی پول هدفون دادم. ممنونم. ‎:)‎

salar_221
08-02-2014, 12:47
داداش اگه واسه پاپ فرقی نمی کنه که هرکدوم بهتره فرقی نمکی کنه فقط خواهشا یه مدل عالی با این قیمت بگو تاحالا کلی الکی پول هدفون دادم. ممنونم. ‎:)‎

واقعیتش تو این رنج قیمت داخل ایران هدفون خیلی خوب و مناسب که مورد تایید باشه سراغ ندارم ولی پایین تر از این قیمت میتونین yamaha eph50 و sennheiser cx300 و audio technica ckm55 ویا از هدفونهای t-jays و akg k370 همه این هدفونها تو بازه قیمت خودشون جزو بهترینها هستن.

shayanshayan
08-02-2014, 15:48
همشون ایر فون هستن؟ بهترینشون کدومه؟ حدود قیمتشو میدونین؟

rashiddivx
08-02-2014, 15:50
سلام آقا سالار
نظرتون در مورد هدفون Creative Earphone EP630 چیه؟ هم واسه موزیک می خوام هم فیلم بیس هم مهمه , کلا خودتون در همین رنج قیمت 50-60 تومان چی پیشنهاد می دید؟
و اینکه یه سایتی سراغ ندارید که هم مطمئن باشه و هم قیمتش خوب باشه تا بتونم از اونجا خرید کنم؟ چون من شهرستان هستم و خیلی از هدفون ها از جمله همون EP630 موجود نیست

artin4u
08-02-2014, 18:37
سلام آقا سالار
نظرتون در مورد هدفون Creative Earphone EP630 چیه؟ هم واسه موزیک می خوام هم فیلم بیس هم مهمه , کلا خودتون در همین رنج قیمت 50-60 تومان چی پیشنهاد می دید؟
و اینکه یه سایتی سراغ ندارید که هم مطمئن باشه و هم قیمتش خوب باشه تا بتونم از اونجا خرید کنم؟ چون من شهرستان هستم و خیلی از هدفون ها از جمله همون EP630 موجود نیست

سلام منم همینطور دوستان ممنون میشم راهنماییی کنید. من تهران هستم اگر جایی هم تو تهران میشناسید که اصلش هست ممنون میشم بگید
من میخوام یه ایرفون بگیرم رو گوشی Live with walkman استفاده کنم
قیمتشم نهایت تا 70
ساب قوی میخوام.
اهنگاییم که گوش میکنم همین پاپ ایرانی مثل شهرام شکوهی و محو علیزاده و محسن چاووشی
رپم مثل یاس
چیزی که از این تاپیکا دستگیرم شد اینه که ep630 باسش قویه و از لحاظ چیزای دیگ هم خوبه.
ولی الان نمیدونم از کجا بخرم اصلش باشه.
من علاوه بر لینک 630 که از سایت چاره هست بهتون چند تا لینک دیگه از این ایرفون ها میدم بهم بگید تا 70 تومن با این مشخصاتی که گفتم میخوام کدوم بر من بهتره

sunicorn
08-02-2014, 21:40
اگه در حد همون اهنگ هایی که میگین باشه که حجم صدایی زیادی ندارن هدفون خوبیه ولی اگه یخورده حجم صدا بالاتر و اهنگ شلوغ تر بشه یکی از گوشی هاش صداش افت پیدا میکنه.
در کل پیشنهاد میشه

salar_221
08-02-2014, 22:20
همشون ایر فون هستن؟ بهترینشون کدومه؟ حدود قیمتشو میدونین؟

سليقه ها متفاوته و بهترين براي هر شخصي هر كدوم از اينها ميتونه باشه.ولي فكر كنم تمامشون مورد تاييد هستن و پاسخگوي نيازتون هستن.

salar_221
08-02-2014, 22:26
سلام آقا سالار
اين هدفون فوق العادست.تنها هدفونيه كه وقتي بهش گوش ميدي واقعا تفاوتي احساس ميكني.تو اين رنج من هدفون بهتري سراغ ندارم.با گارانتي شاب تهيه كنين اصل هست.احتمالا شركتهاي ديگه اي هم اصلش رو گارانتي كردن.
بيس اين هدفون قوي هست و براي من كه صداي سرد دوست دارم با تنظيم اكولايزر و كم كردن بيس واقعا ميد و هاي خيلي خوبي ارائه ميده.

sunicorn
08-02-2014, 22:39
ایرفون تا رنج 100-130 از هر مارکی چی پیش نهاد میشه ؟ غیر از EP-630 :n02:

saeidrezay
08-02-2014, 22:39
دوستان نظرتون در مورد این هدفون های طرح اصلی بیتس ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه؟
ارزش داره 50 تومن بدیم از این هدفون ها بخریم؟ از این هدفون هایی نباشه که یه هفته باهاش آهنگ گوش میکنی بعدش دیگه کیفیتش پایین بیاد؟
چون حداقل روزی 5 ساعت با حداکثر ولوم با این هدفون قراره آهنگ گوش کنم
ممنون

من یکی ش رو دست گرفتم یکم باهاش ور رفتم خیلی زمخت و بد قلق بود جنس درجه دو چینی از این بهتره

wiGaRos
08-02-2014, 23:51
واسه ایرفون بین Sennheiser CX 300 II Precision و Sony XBA-10 مونده بودم که کدوم رو بخرم که رفتم بازار دیدم اصلا سونی ـه دیگه نیس! فروشنده گفت دیگه تولید نمیشه..حالا راست و دروغ ـشو نمی دونم.
senheisser الان 195 تومنه..واسه زیر 200 تومن انتخاب خوبیه

salar_221
08-02-2014, 23:52
ایرفون تا رنج 100-130 از هر مارکی چی پیش نهاد میشه ؟ غیر از EP-630 :n02:
Yamaha eph130 خيلي توصيه ميشه و panasonic hje350 و audio technica ckm55

rashiddivx
09-02-2014, 00:20
اين هدفون فوق العادست.تنها هدفونيه كه وقتي بهش گوش ميدي واقعا تفاوتي احساس ميكني.تو اين رنج من هدفون بهتري سراغ ندارم.با گارانتي شاب تهيه كنين اصل هست.احتمالا شركتهاي ديگه اي هم اصلش رو گارانتي كردن.
بيس اين هدفون قوي هست و براي من كه صداي سرد دوست دارم با تنظيم اكولايزر و كم كردن بيس واقعا ميد و هاي خيلي خوبي ارائه ميده.

داداش دستت طلا فقط متاسفانه این هدفون توی شهرمون نیست
الان قیمت این هدفون تو بازار تهران حدودا چنده؟ بنظرت به این سایتها میشه اعتماد کرد که جنس اصل بدن؟
اصلا از کجا میشه اصل بودن یا نبودن رو تشخیص داد؟ شرمنده که سوالات زیاد شد

avannn
09-02-2014, 01:53
دوستان این momentum رو دیجیکالا میده 630!!!
چرا اینقدر ارزون؟مگه قیمتش 1 200 1300 نبود؟!

Sent from my SM-N9005

bleu2u4u
09-02-2014, 11:44
يه هدفون دور گوشي حداكثر ٧٠ تومني براي فيلم و پاپ معرفي ميكنيد

sasan.69
09-02-2014, 12:13
باچه هدفونی میشه کیفیت 128 با320 یا بالاتر رو به خوبی تشخیص داد؟(از لحاظ شفافت صدا)

rashiddivx
09-02-2014, 13:27
دوستان کیفیت PHILIPS SHE6000 در قیاس با Creative Earphone EP630 چطوره؟ کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم راهنمایی کنه

Emad HD
09-02-2014, 21:01

Sent from my SM-N9005
برای من هم جای سوال داره؟
احتمال داره هدفون های تعمیری باشند؟

shervin_aleta
09-02-2014, 23:21

Sent from my SM-N9005

برای من هم جای سوال داره؟
احتمال داره هدفون های تعمیری باشند؟
اونی که دیجی کالا گذاشته مدل On-Ear هست
خالی momentum دو مدل داره یکی Momentum

و یکی Momentum On-Ear

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Emad HD
10-02-2014, 00:18

و یکی Momentum On-Ear

پس از لحاظ کیفیت صدا فرق دارند؟

vahid-suarez
10-02-2014, 03:21
دوستان تا ٣٠٠ تومن هدفون بي سيم (دورگوشي) چيز خوبي پيدا ميشه ؟!! بيشتر هم رپ و پاپ گوش ميدم !
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون ! :n16:

avannn
10-02-2014, 04:27

و یکی Momentum On-Ear

اگه کسی میدونه این دو مدل چه فرقی دارند بگه ممنون میشم :)

Sent from my SM-N9005

8613187
10-02-2014, 14:44
سلام دوستان عزیز

اینجا کسی هستش که این دو تا رو تست کرده باشه

Sennheiser cx 175
Yamaha eph 30

یا اینکه جایی باشه که بشه جفتشون رو تست کنه!

قیمت دقیق و گارانتی اصلی؟

dark fear
10-02-2014, 20:50
سلام دوستان
میشه یه هندزفری با کیفیت قابل قبول زیر 50 تومن معرفی کنید؟ میشه با این بودجه انتظار داشت کیفیت درحد هندزفری فابریک
گوشی های روز داشته باشه؟
نظرتون راجع به هندزفری های Remax و Awei چیه؟ تو بازار قیمت حدودا 50-60 تومن میفروشن.. ولی یه نفر اصل و تضمینی
بهم با قیمت کمتر میده.. خیلی هم از کیفیتشون تعریف میکنه.. Remax رو میده 28 ، Awei هم 23
این مدل ریمکس هست که حتی کیف اشاره شده تو سایت اصلی هم تو پکش موجوده

Remax R525 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینجا میفروشه حدود 60 تومن

Remax R525 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اما 28 میفروشه به من

اینم از Awei

مدل اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدل دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینا رو میده 23 تومن

توقع و وسواس زیادی ندارم رو جزئیات.. فقط انتظار دارم صدای واضح و شفاف داشته باشه.. بیس هم قابل قبول.. باشه.. تعریف کریتیو 630 رو زیاد شنیدم ولی
یه مقدار گرونه.. تعریف فیلیپس 3590 هم شنیدم که قیمت مناسبی هم داره.. این چیزایی که لینک گذاشتم در مقایسه با این دو مدل چطورن؟

erf45
10-02-2014, 21:40
سلام.
هدفون رو گوشی بیسیم با طراحی عالی و کیفیت صدای عالی چی پیشنهاد می دید ؟ بودجه تا یک و دویست .
ارزون ترین هدفون بی سیم با کیفیت متوسط چی پیشنهاد می کنید ؟

rezaomido
11-02-2014, 01:42
پس از لحاظ کیفیت صدا فرق دارند؟

تا جایی که خاطرم هست سنهایزر ارزون فروش نبوده
مومنتوم در دو استایل تولید شد شاید تا با یک نام و یک تبلیغ هر دو فروش بره

شما دو انتخاب با تفاوتی حدود 100 دلار دارید یک استایل Over ear و دیگری On ear که این دومی مدل هدفون معمولی یا یه جورایی ورژن کاربرد پسند بخصوص مورد علاقه خانمهاس چون هم رنگبندی جذابی داره هم با انتخاب چند رنگ میتونن به خوبی هدفون رو ست کنن

هر دو مدل از یک نوع کابل و هر دو مدل داری کنترل هستند که خیلی هم کاربرد نداره مگه اینکه پلیر شما دقیقا مخفی در اعماق جیب پر از لوازم باشه که داشتن کنترل بین راهی مزیت به حساب بیاد در غیر این صورت یک امتیاز منفیه

از نظر وزنی هر دو در یک رده هستن و در استایل خودشون متوسط به حساب میان یعنی نه انچنان سبک که باعث دردسر بشن نه انچنان سنگین که باعث فشار به گردن

هد باند مدل On ear کمی قوی تر هست تا با فشار بیشتری به گوش باعث بشه کاپ هدفون به گوش بچسبه و حداقل فاصله رو داشته باشه
خیلی هم سفت نیست ولی خیلی هم شل نیست که با حرکت عادی چرخش یا حرکت در حد پیاده رفتن باعث لغزش هدفون بشه و این حالت بستگی زیادی به اندازه دور سر کاربر داره

هر دو هدفون با توجه به شباهت زیادی که به هم دارن ولی از دو نوع درایور استفاده میکنن که درایور 40 میلیمتری اونها به راحتی با پلیرهای پرتابلی مثل ایپاد درایو میشه که این گفته سنهایزر برخلاف واقعیته چون این به شرطیه که پلیر بتونه توانی معادل 200 میلی وات فراهم کنه و متاسفانه ایپادها در حدود 60 میلی وات توان خروجی دارن
البته اصراری به ایپاد هم نیست ولی پلیر قوی تر و عمومی تری از این مدل سراغ نداشتم

بیس در مدل On ear بیش از دو برابر قوی تره و با کمی جزییات بیشتر
مید در هر دو مدل تقریبا در یک سطح هست ولی کمی On ear مید پر جزییات تری داره و سرد تر
های در مدل On ear به مراتب شفاف تره

شما هم موفق باشید.

k.pax
11-02-2014, 09:15
سلام دوستان
میشه یه هندزفری با کیفیت قابل قبول زیر 50 تومن معرفی کنید؟ میشه با این بودجه انتظار داشت کیفیت درحد هندزفری فابریک
گوشی های روز داشته باشه؟
نظرتون راجع به هندزفری های Remax و Awei چیه؟ تو بازار قیمت حدودا 50-60 تومن میفروشن.. ولی یه نفر اصل و تضمینی
بهم با قیمت کمتر میده.. خیلی هم از کیفیتشون تعریف میکنه.. Remax رو میده 28 ، Awei هم 23

اما 28 میفروشه به من

اینم از Awei

مدل اول ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

مدل دوم ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

اینا رو میده 23 تومن

توقع و وسواس زیادی ندارم رو جزئیات.. فقط انتظار دارم صدای واضح و شفاف داشته باشه.. بیس هم قابل قبول.. باشه.. تعریف کریتیو 630 رو زیاد شنیدم ولی
یه مقدار گرونه.. تعریف فیلیپس 3590 هم شنیدم که قیمت مناسبی هم داره.. این چیزایی که لینک گذاشتم در مقایسه با این دو مدل چطورن؟

سلام ، مدلهایی که معرفی کردید رو اطلاعی ندارم اگر بتونید از ون اشنایی که دارن بگیرید و تست کنید خوبه ، در جوب اون سوالتون هم باید بگم که هدفون های اورجینال معمولا بازه فرکانس 20hz - 20khz رو پخش میکنن و لی هدفون هایی که تو بازار موجود هست از برندهای معروف بازه های بهتری رو پخش میکنه و کیفیت بهتری رو رایه میده . . .
صدای واضح و شفاف رو همه دوست دارن ولی نمیشه از هر هدفونی این انتظار رو داشت ، با توجه به بودجه ی انتظاری شما مدلهای ep630 از کریتیو و 3590 از فیلیپس پیشنهاد میشه و ex100 از سونی ، صدای سونی تقریبا متعادل تر از اون دوتا هست ، بیس 630 بیشتر از دومدل دیگه هست ، صدای فیلیپس هم یه مقدار تیز تر از دومدل دیگه هست . . . با توجه به قیمت فیلیپس یه کم ارزش خرید بهتری داره چون قیمت مناسب تری داره . . .

alip300
11-02-2014, 13:47
سلام دوستان
گوشی های روز داشته باشه؟

اما 28 میفروشه به من

اینم از Awei

اینا رو میده 23 تومن

سلام
دوست عزیز، حتما پیشنهاد می کنم از یه برند معتبر با گارانتی تهیه کنید...
این هدفون awei رو (یه مدل دیگش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3MP4_Players_Blacke.html)) رو یه جا دیدم..و خریدم...بسته بندی فوق العاده خوب و کیف و این جور چیزا هم توش داشت..
تا اونجایی که یادم میاد صدای خیلی خوبی هم داشت...ولی بعد یک ماه یا دو ماه به طور خودجوش یکی از گوشی ها از کار افتاد.اول فک کردم حتما خودم یه کاری کردم. رفتم یکی دیگه خریدم اینم همینجوری بود تا بعد 2-3 ماه به همون سرنوشت دچار شد...(البته اونموقع 12-13 تومن بود قیمتش فکر کنم)

جدیدا یک مدل sound magic e10 رو دیدم که خیلی ازش تعریف می کنند (تو رنج 70-80 هزار تومنه) ولی تو سایت هِد فای چند نفر نوشتن بعد 2-3 ماه بدنش جدا می شه و کلن داغون می شه..نتیجه می گیریم این چینیا تا یه برند درست و حسابی بالا سرشون نباشه یک دیوایس با کیفیت(از نظر ساخت) درست نمی کنن...

پس شما هم همین اول پول 2تا هدفون رو بدید و به نظرم همون ep630 رو تهیه کنید، فک کنم حداقل دوامش و کیفیتش به پولی که دادین می ارزه...

shakerifar
11-02-2014, 13:57
دوستان این ایرفون چطوره؟
Yamaha EPH-30
برای سبک کانتری مناسبه؟

rave-87
11-02-2014, 18:31
سلام
دوست عزیز، حتما پیشنهاد می کنم از یه برند معتبر با گارانتی تهیه کنید...
این هدفون awei رو (یه مدل دیگش ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 3MP4_Players_Blacke.html)) رو یه جا دیدم..و خریدم...بسته بندی فوق العاده خوب و کیف و این جور چیزا هم توش داشت..
تا اونجایی که یادم میاد صدای خیلی خوبی هم داشت...ولی بعد یک ماه یا دو ماه به طور خودجوش یکی از گوشی ها از کار افتاد.اول فک کردم حتما خودم یه کاری کردم. رفتم یکی دیگه خریدم اینم همینجوری بود تا بعد 2-3 ماه به همون سرنوشت دچار شد...(البته اونموقع 12-13 تومن بود قیمتش فکر کنم)

جدیدا یک مدل sound magic e10 رو دیدم که خیلی ازش تعریف می کنند (تو رنج 70-80 هزار تومنه) ولی تو سایت هِد فای چند نفر نوشتن بعد 2-3 ماه بدنش جدا می شه و کلن داغون می شه..نتیجه می گیریم این چینیا تا یه برند درست و حسابی بالا سرشون نباشه یک دیوایس با کیفیت(از نظر ساخت) درست نمی کنن...

پس شما هم همین اول پول 2تا هدفون رو بدید و به نظرم همون ep630 رو تهیه کنید، فک کنم حداقل دوامش و کیفیتش به پولی که دادین می ارزه...
اگر sound magic e10 با اين قيمت دوباره توي بازار ايران اومده، من به همه دوستان به جاي ep630 توصيش مي كنم

vahid-suarez
11-02-2014, 18:41
دوستان تا ٣٠٠ تومن هدفون بي سيم (دورگوشي) چيز خوبي پيدا ميشه ؟!! بيشتر هم رپ و پاپ گوش ميدم !
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون ! :n16:
چرا كسي جواب نميده ؟! :n30:
اگه بودجم كمه حداقل بگيد چقدر بايد بودجمو افزايش بدم ؟! اگه رو گوشي هم بود مهم نيست !

minimax2
11-02-2014, 18:51
با سلام خدمت اساتید و دوستان قدیم و جدید
می خوام واسه عید یه هدفون حالا یا فول سایز یا این ایر بگیرم بودجه ام هم تا حدود 850 تومنه . من الان این مدلها رو دارم
Creative ep-830
Audiotechnica CKS55i صدای خیلی بووومی داره یعنی بیس بالا
Audiotechnica SJ Style که فول سایز و ارزون قیمته
قبلا هم tjays three داشتم که واقعا صداشون رو دوست داشتم اما گم شد و دیگه نتونستم تهیه کنم .
حالا پیشنهادتون چیه
می تونم به کمک برادرم از انگلستان هم خرید کنم .
چند جا شنیدم و خوندم و ویدیو دیدم که کیفیت صدای beats executives نسبت به بقیه بیتس ها خیلی بهتر شده . انتخاب خوبی هست یا beyerdynamic dt 770 80 اهم می تونه بهتر باشه .
سورس من هم گوشی اچ تی سی وان و اپل 4 اس و موزیک رو از اسپانیفای استریم می کنم

Sent from my HTC One using Tapatalk

rezaomido
11-02-2014, 23:42
چرا كسي جواب نميده ؟! :n30:
اگه بودجم كمه حداقل بگيد چقدر بايد بودجمو افزايش بدم ؟! اگه رو گوشي هم بود مهم نيست !
احتمالا کسی مورد مشاوره شما رو دقیقا نمیدونه یا ممکنه چند مدل مختلف تست نکرده باشه

پیشنهاد میکنم که یکی از برندهای زیر رو که توی پیغام خصوصی هم گفتم نگاه کنید:
Creative
AKG
Nokia
Jabar

به ترتیبی که هست مناسب بودجه و کاربردشما هستن
کریتیو چون بومی هست و مدل بلوتوثی اون دقیقا فول سایزه و AKG هم صدای ماینتور داره و Nokia هر چند مدلهای توی بازار اکثرشون تقلبی هستن و یک سوم قیمت دلاری اونها باز بد نیست حداقل تست کنید ولی اصلا به تصور دریافت کیفیت ساخت این مدلهای تقلبی نباشید چون از ظاهرشون کاملا مشخصه که کیفیت ساختشون درجه سه هم کمتره و در اخر برند نسبتا گرانتر ولی متخصص تر از بقیه در این سبک میشه مدلهای جبرا که انواع مختلف داره
سونی هم دو سه مدل داره که حتما تست کنید چون ممکنه صداشون مودر پسند نباشه

در اخر اخر متاسفانه اطلاعی از قیمتها و موجودی فعلی بازار ندارم و پستهایی که میدم همه کلی و مربوط به اطلاع پارسال از بازار هست و به سایتهای فروش اینترنتی هم اعتمادی ندارم چون قیمت درج میشه و گاه به دلیل تموم شدن از لیست حذف نمیشه یا بخاطر تبلیغات با توجه به عدم موجودی واقعی اونها در لیست فروش قرار میگیره و یا قیمت درج شده ولی زمان خرید بهانه میشه که اشتباه درج شده یا مدل مشابه ش موجوده یا هزار و یک بهانه دیگه و از همه بدتر اینکه هیچکدام از نمایندگی های معتبر لیست موجودی اونها با قیمت روز نیست

سالها وقت و فرصت میخواد که خرید اینترنت ما بشه مثل اونوری ها

شما هم موفق باشید.

rezaomido
11-02-2014, 23:47
با سلام خدمت اساتید و دوستان قدیم و جدید
می خوام واسه عید یه هدفون حالا یا فول سایز یا این ایر بگیرم بودجه ام هم تا حدود 850 تومنه . من الان این مدلها رو دارم
Creative ep-830
Audiotechnica CKS55i صدای خیلی بووومی داره یعنی بیس بالا
Audiotechnica SJ Style که فول سایز و ارزون قیمته
قبلا هم tjays three داشتم که واقعا صداشون رو دوست داشتم اما گم شد و دیگه نتونستم تهیه کنم .
حالا پیشنهادتون چیه
می تونم به کمک برادرم از انگلستان هم خرید کنم .
چند جا شنیدم و خوندم و ویدیو دیدم که کیفیت صدای beats executives نسبت به بقیه بیتس ها خیلی بهتر شده . انتخاب خوبی هست یا beyerdynamic dt 770 80 اهم می تونه بهتر باشه .
سورس من هم گوشی اچ تی سی وان و اپل 4 اس و موزیک رو از اسپانیفای استریم می کنم

سلام به دوست خوبم

صرفا برای عید میخواین هدفون انتخاب کنید یا اینکه کاربرد خاصی دارید؟
متاسفانه متوجه این نشدم که هدفتون از خرید هدفون جدید چیه

از لیست هدفونهای انتخابی شما میشه حدس زد که بیس براتون اولویته ولی کاربرد دقیق شما رو نمیدونم

شما هم موفق باشید.

aiza1372
12-02-2014, 00:38
سلام به اساتید گل،:n16:
من هدفون hd202 سنهایزرو دارم، و ازش راضیم، ولی بدلیل بزرگیش مشکل دارم!
حالا میخوام یه تو گوشی بخرم حدودای ۱۰۰تومن، تو رنج صدایی مدل خودم! حجم صدا و بیس هم خعلی مهمه برام!
دوستان چه موردهایی رو پیشنهاد میدین؟؟؟ نظر خودم رو mx375 هس! چطوره؟ کی امتحانش کرده؟
بنظرتون ۲۰۲ رو چند میتونم بفروشم؟
باتشکر:n12:

vahid-suarez
12-02-2014, 00:48
دوستان سايتي سراغ نداريد براي اطلاع از قيمت هاي هدفون و موجود بودنشون تو بازار ؟! :n13:
اگه بدونم تو رنج ٣٠٠ تومن الان چه هدفونهايي تو بازار پيدا ميشه ديگه خودم ميرم review هاشونو ميخونم مشكلم حل ميشه !!! :n20:

minimax2
12-02-2014, 00:59
سلام به دوست خوبم

صرفا برای عید میخواین هدفون انتخاب کنید یا اینکه کاربرد خاصی دارید؟
متاسفانه متوجه این نشدم که هدفتون از خرید هدفون جدید چیه

از لیست هدفونهای انتخابی شما میشه حدس زد که بیس براتون اولویته ولی کاربرد دقیق شما رو نمیدونم

شما هم موفق باشید.

سلام دوست و استاد عزیز
صرفا که واسه عید نیست موقع خرید رو گفتم که احتمالا قبل از تعطیلات عید هست .
من بیس واسم اولویت نیست اما متاسفانه به هر دلیلی همیشه هدفونهای در دسترسم بیس زیادی داشتن .
هدفون دیفالتم الان at cks55i هست که الان بیش از دو ساله استفاده می کنم خواستم یه صدای متفاوت تر بشنوم .
اینقدر تعریف ath-m50 رو شنیدم که وسوسه شدم اونو بگیرم اما می ترسم جنس صداش مثل همینایی باشه که دارم

alip300
12-02-2014, 02:31
اگر sound magic e10 با اين قيمت دوباره توي بازار ايران اومده، من به همه دوستان به جاي ep630 توصيش مي كنم

والا منکه جدیدا ندیدم(قیمتش ماله یکی دوسال پیشه)...
بله...هدفون واقعا خوبیه نسبت به قیمتش...خیلی جا ها هم ازش تعریف شنیدم...
حالا خودم که نداشتم ولی تو هد فای چند نفر گفتن بعد مدت کمی خراب می شه...برای همین اگر بدون گارانتی باشه خریدش زیاد جالب نیست...

kavehj4488
12-02-2014, 09:07
سلام به اساتید گل،:n16:
من هدفون hd202 سنهایزرو دارم، و ازش راضیم، ولی بدلیل بزرگیش مشکل دارم!
حالا میخوام یه تو گوشی بخرم حدودای ۱۰۰تومن، تو رنج صدایی مدل خودم! حجم صدا و بیس هم خعلی مهمه برام!
دوستان چه موردهایی رو پیشنهاد میدین؟؟؟ نظر خودم رو mx375 هس! چطوره؟ کی امتحانش کرده؟
بنظرتون ۲۰۲ رو چند میتونم بفروشم؟
باتشکر:n12:
سلام.
mx365 بیس قوی ندارد. (به دلیل earbud بودن) بنابراین به مدلهای دیگر فکر کنید:

...
در این رنج پیشنهاد من Panasonic HJE350 است:
به Creative EP-630 هم میتوانید فکر کنید. چند مدل هم از فیلیپس موجود است (متاسفانه با مدلها آشنایی ندارم) که میتوانند مناسب باشند.
موفق باشید.

rezaomido
12-02-2014, 14:33
دوستان سايتي سراغ نداريد براي اطلاع از قيمت هاي هدفون و موجود بودنشون تو بازار ؟! :n13:
اگه بدونم تو رنج ٣٠٠ تومن الان چه هدفونهايي تو بازار پيدا ميشه ديگه خودم ميرم review هاشونو ميخونم مشكلم حل ميشه !!! :n20:
مشکل اینجاس که حتی فروشگاههایی که موجود دارن برای قیمت دادن کلی توی فاکتورها و قیمتهاشون میگردن که یه قیمتی بگن چه برسه به سایت
و مشکل بعدی اینه که سالهاس هیچکدوم از نمایندگی های وارد کننده حاضر به درج قیمت نیستن پس انتظاری از فروشنده های دیگه نباید داشت

در اخر:
کاربرد ما طوری نیست که سود انچنانی براشون داشته باشه و با این مخفی کاری باعث بشه که تمام مشتری ها برن سمت رقیب
ولی دلیل عدم درج قیمت واقعی رو اصلا نمیدونم و حتی نمیدونم اصلا اطلاعی دارن که دو هدفون با هم متفاوته چه برسه به برند متفاوت و این کاربر هست که تصمیم میگیره که متناسب با بودجه و کاربردش خرید کنه و مثل چند سال قبل دیگه همه چشم و گوش بسته نیستن که با تعریف و تمجید بشه هدفون تقلبی یا بی کیفیت انباری رو فروخت

متاسفانه همچین سایتی سراغ ندارم و اگر هم باشه موقته و چند هفته یا چند ماه بعد بطور کل تعطیل میشه یا دیگه اپدیت نمیشه

شما هم موفق باشید.

aiza1372
12-02-2014, 14:41
سلام.
mx365 بیس قوی ندارد. (به دلیل earbud بودن) بنابراین به مدلهای دیگر فکر کنید:

...
در این رنج پیشنهاد من Panasonic HJE350 است:
به Creative EP-630 هم میتوانید فکر کنید. چند مدل هم از فیلیپس موجود است (متاسفانه با مدلها آشنایی ندارم) که میتوانند مناسب باشند.
موفق باشید.
من ساکن تبریز هستم! این مدلها اینجا یا پیدا نمیشه اگرم بشه تفاوت قیمت زیاده!
اگه جایی رو میشناسین تو پ خ بگین!
دوستان دیگه نظری ندارن؟

rezaomido
12-02-2014, 14:49
سلام
صرفا که واسه عید نیست موقع خرید رو گفتم که احتمالا قبل از تعطیلات عید هست .
من بیس واسم اولویت نیست اما متاسفانه به هر دلیلی همیشه هدفونهای در دسترسم بیس زیادی داشتن .
هدفون دیفالتم الان at cks55i هست که الان بیش از دو ساله استفاده می کنم خواستم یه صدای متفاوت تر بشنوم .
اینقدر تعریف ath-m50 رو شنیدم که وسوسه شدم اونو بگیرم اما می ترسم جنس صداش مثل همینایی باشه که دارم

سلام به شما
اول مرسی از لطف نظر شما و ببخشید که پست شما رو ویرایش شده اضافه کردم چون با هم فرقی نداریم و همه اومدیم که از هم یاد بگیریم

خب باز که دارید انتخابی میکنید که بیس قوی داره
بنظرم برای تجربه برند رو عوض کنید و بیشتر فکوس کنید به برندهایی که صدای متفاوت تری با هدفونهای قبلی شما دارن مثلا:
سنهایزر صداش خیلی سرد تره و ممکنه برای تجربه کردن و شناخت سلیقه شنوایی اصلا بد نباشه و یا AKG میتونه یک انتخاب کاملا محافظه کارانه باشه چون مانیتور هستن اغلب مدلهاش و جنس صداش خیلی دور و ناشناخته تر از هدفونهای قبلی شما نیست و برای تنوع و تجربه بنظرم عالیه و یا کمی متفاوت تر بخوایم انتخاب کنیم سونی هم محصولات قیمت مناسبی باید داشته باشه که با صدای نسبتا سردتر از AKG تجربه خوبی میتونه باشه
به ترتیب اولویت برای تجربه ای متفاوت:
سنهایزر البته خرید از خارج چون اینجا کمی گرونه و شما امکان خرید از خارج داری که بدون هزینه ارسال باشه
AKG هر چند که قیمتها کمی بالاست و برای تجربه کردن بدون تردید خوبه
سونی هم که مثل همیشه اینجا فقط چند مدل ان هم تا به تا و با کلی اما و اگر موجوده که باید موجودی بگیرید ولی از نظر قیمت بنظرم خرید معقول تری نسبت به بقیه باشه

در اخر:
طرفدار هیچ برندی نیستم و از هیچ برندی پشتیبانی نکردم و نمیکنم چون هر برندی محصولات متفاوت تر از بقیه داره و با قیمتها و کیفیت های متفاوت و هر پیشنهادی داده میشه صرفا انتخابی از بین چند انتخاب محدود هست

شما هم موفق باشید.

dark fear
12-02-2014, 15:48
دوستان نظرتون راجع به پاناسونیک RP-HJE180E چیه؟ در مقایسه با کریتیو 630 و فیلیپس 3590
تعریفشو چند جا شنیدم و ترغیب شدم که بخرمش.. فقط خواستم نظر نهایی اساتید رو بشنوم

shakerifar
12-02-2014, 16:30
دوستان این ایرفون چطوره؟
Yamaha EPH-30
برای سبک کانتری مناسبه؟
جواب این سوالم بدین ممنون

vahid-suarez
12-02-2014, 17:45
من كه زياد از هدفون و ايرفون سر در نميارم ! ولي تو سايت cnet اين ايرفون جزو best budget ها انتخاب شده بود !
به نظر مياد ايرفون خيلي خوبي باشه !

vahid-suarez
12-02-2014, 17:58
دوستان با كمي جستجو تو سايتهاي خارجي و داخلي به اين گزينه رسيدم :
Sennheiser RS 120wireless 450/000
كسي هست تا حالا با اين هدفون كار كرده باشه ؟!! چه جورياست ارزش خريد داره ؟!! اخه قيمتش ١٠٠ دلاره ولي اينجا ميدن ٤٥٠ !
راستي هدفونهاي MEElectronics و Bluedio تو بازار هست ؟!!

minimax2
12-02-2014, 18:12
سلام به شما
اول مرسی از لطف نظر شما و ببخشید که پست شما رو ویرایش شده اضافه کردم چون با هم فرقی نداریم و همه اومدیم که از هم یاد بگیریم

بنظرم برای تجربه برند رو عوض کنید و بیشتر فکوس کنید به برندهایی که صدای متفاوت تری با هدفونهای قبلی شما دارن مثلا:
سنهایزر صداش خیلی سرد تره و ممکنه برای تجربه کردن و شناخت سلیقه شنوایی اصلا بد نباشه و یا AKG میتونه یک انتخاب کاملا محافظه کارانه باشه چون مانیتور هستن اغلب مدلهاش و جنس صداش خیلی دور و ناشناخته تر از هدفونهای قبلی شما نیست و برای تنوع و تجربه بنظرم عالیه و یا کمی متفاوت تر بخوایم انتخاب کنیم سونی هم محصولات قیمت مناسبی باید داشته باشه که با صدای نسبتا سردتر از AKG تجربه خوبی میتونه باشه
سنهایزر البته خرید از خارج چون اینجا کمی گرونه و شما امکان خرید از خارج داری که بدون هزینه ارسال باشه
سونی هم که مثل همیشه اینجا فقط چند مدل ان هم تا به تا و با کلی اما و اگر موجوده که باید موجودی بگیرید ولی از نظر قیمت بنظرم خرید معقول تری نسبت به بقیه باشه

در اخر:
طرفدار هیچ برندی نیستم و از هیچ برندی پشتیبانی نکردم و نمیکنم چون هر برندی محصولات متفاوت تر از بقیه داره و با قیمتها و کیفیت های متفاوت و هر پیشنهادی داده میشه صرفا انتخابی از بین چند انتخاب محدود هست

شما هم موفق باشید.

با تشکر از شما دوست عزیزم .
نظرتون در مورد audio technica m50 باز بیسی بودنشه ؟ اینجا تو یه فروشگاه اینترنتی با قیمت 820 تومن عرضه می شه در حالی که قیمتش در آمازون 109 پونده که بخوام بخرم با پست حدود600 تومن می شه .

rezaomido
12-02-2014, 22:08
نظرتون در مورد audio technica m50 باز بیسی بودنشه ؟ اینجا تو یه فروشگاه اینترنتی با قیمت 820 تومن عرضه می شه در حالی که قیمتش در آمازون 109 پونده که بخوام بخرم با پست حدود600 تومن می شه .

تماس بگیرید با شرکت وارد کننده این برند شاید قیمت مناسبتری موجود داشتن
نمیتونم بگم این قیمت ارزش خرید نداره ولی ارزش پول ما همینقدر بیشتر نیست
متاسفانه به شخصه همچنان صدای این هدفون رو نشنیدم ولی طبق توضیحات و گراف های این هدفون بیسی قوی داره ولی نه بوومی
اگر خیلی مشتاق به تجربه کردن هستید پیشنهاد میکنم به برندهایی که گفته شد نگاهی گذار بکنید شاید مورد مناسبتری پیدا کردید که اینجا با قیمت معقولی موجود بود

شما هم موفق باشید.

Lonely Victor
12-02-2014, 23:27
سلام دوستان
من امکان خرید از آمریکا رو دارم و دنبال یه ایرفون در حدود قیمت 30 تا 50 دلار هستم
لطفا چند تا مدل مناسب توی این رنج قیمت معرفی کنید
سبک های مختلفی گوش میکنم ، ولی ترجیحا بیس قوی داشته باشه
خیلی ممنون

rave-87
13-02-2014, 00:35

من اون هدفون رو چیز خاصی در موردش نخوندم، ولی یکی از افراد خیلی معتبری که می شناسم به مدل eph50 نمره بدی داده بود. هرچند همون فرد به eph100 نمره خیلی خوبی داده بود.

من فکر می کنم شما باید یکم با خودتون رو راست باشین و دقیق مشخص کنید که دنبال چی هستید. چیزی رو بهبود ببخشید یا اینکه صرفاً می خواید سبک صدا رو عوض کنید یا هردو؟

سلام دوستان
من امکان خرید از آمریکا رو دارم و دنبال یه ایرفون در حدود قیمت 30 تا 50 دلار هستم
لطفا چند تا مدل مناسب توی این رنج قیمت معرفی کنید
سبک های مختلفی گوش میکنم ، ولی ترجیحا بیس قوی داشته باشه
خیلی ممنون
بیس زیاد:
JVC HA-FX101 با قیمت کمتر از 20 دلار
RHA MA350 با قیمت حدود 40 دلار. (با هدفون های 100 دلاری مانستر کاملاً رقابت می کنه.)
Dunu DN-22M Detonator با قیمت کمتر از 50 دلار
صدای گرم (بیس کمتر از هدفون های دسته قبل، ولی باز هم مقدار بیس زیاد هستش.):
VSonic VSD1S با قیمت کمتر از 50 دلار
Dunu DN-12 Trident با حدود 40 دلار قیمت

منبع: مطالب نوشته شده توسط ljokerl در چند مکان مختلف

vahid-suarez
13-02-2014, 01:50
اقا يه سوال در مورد هدفون هاي بيسيم :
اينكه ميگن هدفون fm هست يعني چي ؟! هدفون هيس داره يعني چي ؟!
البته فكر كنم سوالاتم خيلي ساده هستن ولي خوب واقعا نميدونم !!!
اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم

rave-87
13-02-2014, 11:44
اقا يه سوال در مورد هدفون هاي بيسيم :
اينكه ميگن هدفون fm هست يعني چي ؟! هدفون هيس داره يعني چي ؟!
البته فكر كنم سوالاتم خيلي ساده هستن ولي خوب واقعا نميدونم !!!
اگه كسي راهنمايي كنه ممنون ميشم
یعنی تکنولوژی ارتباط بیسیمش از نوع بلوتوث، اینفرارد و ... نیست.
دقیقتر اینه که بگن از نوع RF (radio frequency هستش و نکته مهم اینه که تعیین کنن دیجیتال هست یا آنالوگ.
اینکه هیس داره. یعنی یک صدایی توی پس زمینه میاد همیشه، شبیه صدای هیس و باد. انگار که هوا جریان داره مثلاً.

vahid-suarez
13-02-2014, 14:12
دوستان هدفونهاي monoprice و MEElectronics و bluedio تو بازار ايران پيدا ميشه ؟!!!
اگه monoprice بشه پيدا كرد خيلي خوب ميشه !

shahriar8989
13-02-2014, 15:38
یه سوال دارم
فرکانس پاسخگویی یعنی چی؟
اگه من یه هدفون بگیرم با فرکانس 25 تا 16000 و بخوام وصلش کنم به یه اسپیکر با فرکانس 250 تا 16000 ... اینطوری از تمام قدرت هدفون استفاده نمیشه؟
یعنی اسپیکر اینجا هدفون رو محدود میکنه؟
ممنون میشم توضیح بدید

supermax15
13-02-2014, 15:50
دوستان هندسفری تا 30 هزار برای موبایل چی پیشنهاد میدین که کیفیت صدای خوبی داشته باشه

dark fear
13-02-2014, 16:39
دوستان نظرتون راجع به پاناسونیک RP-HJE180E چیه؟ در مقایسه با کریتیو 630 و فیلیپس 3590
تعریفشو چند جا شنیدم و ترغیب شدم که بخرمش.. فقط خواستم نظر نهایی اساتید رو بشنوم
میشه یکی از اساتید سوال منو جواب بده؟

دوستان هندسفری تا 30 هزار برای موبایل چی پیشنهاد میدین که کیفیت صدای خوبی داشته باشه
با اجازه از اساتید فک میکنم فیلیپس 3590 (یا 3950) و پاناسونیگ HJE130E بهترین گزینه باشن

vahid-suarez
14-02-2014, 00:47
دوستان اين هدفونهاي street by 50 كه تو بازارن fake هستن ؟!!!
اخه قيمتش ١٢٠ دلاره و اينجا ميدن ٣٦٠ !!!
يكم عجيبه اخه بايد بيشتر از اينا باشه قيمتش اگه اصل باشه !!!
اگه هم fake باشه كه نبايد قيمتش اينقدر بالا باشه اخه !!!
اگه كسي اطلاع داره لطفا راهنمايي بكنه !

shahriar8989
15-02-2014, 18:24
razer electra خوبه بگیرم؟

88masuod
16-02-2014, 01:01
دوستان اين هدفونهاي street by 50 كه تو بازارن fake هستن ؟!!!
اخه قيمتش ١٢٠ دلاره و اينجا ميدن ٣٦٠ !!!
يكم عجيبه اخه بايد بيشتر از اينا باشه قيمتش اگه اصل باشه !!!
اگه هم fake باشه كه نبايد قيمتش اينقدر بالا باشه اخه !!!
اگه كسي اطلاع داره لطفا راهنمايي بكنه !

با این بودجه میتونین یاماهای اصل eph-100 بگیری . شاید همینو گرفتم تا ببینم دوستان در مورد این هدفون نظرشون چیه ؟
خرید اینترنتی داخل ایران 350 بدون گارانتی نامداران .

sasan.69
16-02-2014, 02:11
باچه هدفونی میشه کیفیت 128 با320 یا بالاتر رو به خوبی تشخیص داد؟(از لحاظ شفافت صدا)

لطفا ج بدید

ali_phd71
16-02-2014, 07:24
سلام دوستان
میخوام یه هدفون برای تبلتم بخرم بدلیل راحتی و زیبایی و اینکه مو هارو خراب نمیکنه :n02:دوتا گزینه دار کدوم بهتره؟:

Philips Ear Clip Headphones SHS4700
Creative EP-550

HOJ-JAT
16-02-2014, 10:25
سلام هدفون
Razer Electra Over Ear PC and Music Headphone ​از نظر کیفیت چجوری هست؟؟ قیمتش 230 هس

minimax2
16-02-2014, 14:53
سلام به شما

در اخر:

شما هم موفق باشید.

با سلام مجدد خدمت شما دوست عزیز ...
می خوام دل رو به دریا بزنم و یه Sennheiser IE80 با گارانتی نامداران بگیرم . تعریف این هدفون رو توی کلیپ های یوتیوب و ری ویو های مختلف دیدم و خوندم ( البته این بار می شه گفت دیدن کی بود مانند شنیدن ) می دونم کمی بیسی هست این مدل و صدای فلتی نداره اما صدای مید و های و ساند استیج بسیار خوبی داره .
خواستم نظرتون رو بدونم با توجه به اینکه شما این برند رو در اولویت انتخاب گذاشتین و اینکه با گارانتی نامداران محصول اصل هست و فیک نیست دیگه ؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

rave-87
16-02-2014, 18:17
لطفا ج بدید
با هدفون در حد 50 دلار یا بالاتر به نظر من می شه تفاوت 128 با 320 رو تشخیص داد.
تفاوت بین 320 و بالاتر از اون، به عوامل دیگه ایی هم بستگی داره. مثل سورس شما و مهمتر از اون کیفیت ضبط موسیقی.

Smartman
16-02-2014, 19:17
سلام
دوستان هدفون روی گوش در حد 200 تومن چی پیشنهاد میکنین؟ من از صدای هدفون پاناسونیک RP-DJS400 خوشم اومد ولی کیفیت سیمش به نظر خوب نمیومد من یکم شلختم میترسم زود خراب بشه
نظرتون راجع مدل های زیر چیه؟
creative ma2300
Sennheiser hd229
hd419
از صدای هدفون revo corded jabra هم خیلی خوشم اومد کیفیت ساختشم عالیه اما برای من گرونه جایی میشناسید بدون گارانتی ارزونتر بشه خرید؟
با تشکر

rshafiiy
16-02-2014, 23:58
سلام . من یه ایرفون ep 630 دارم فیشش خراب شده باید هی تکونش بدی تا صدا بیاد تو دو باند . خواستم ببینم قابل تعمیر هست یا نه ؟ اگه نیست یه مدل حداکثر ۳۰ یا ۴۰ بهم معرفی کنین . مرسی

Immunology
17-02-2014, 01:32
من قبلا کریتیو ep635i داشتم که گم شد.تازگی ep630گرفتم به گارانتی شاب.خیلی صدای مضخرفی داره.بیس خیلی مصنوعی و زیادی داره.635خیلی بهتر بود.

+ f.a.r.i
17-02-2014, 07:41
من قبلا کریتیو ep635i داشتم که گم شد.تازگی ep630گرفتم به گارانتی شاب.خیلی صدای مضخرفی داره.بیس خیلی مصنوعی و زیادی داره.635خیلی بهتر بود.

100 % تقلبی هست . حتی با گارانتی

اگر در محدوده قیمتی 30 تا 50 تومان خریداری کرده بدان و اگاه باش که جنس تقلبی خریدی
و اگر در محدوده قیمت 55 تا 78 تومن خریدی بدوان و اگاه باش که جنست اصله

اتفاقا بیس عمیق و دلچسبی داره . هر کی ep-630 داشته میدونه . :n16:

Immunology
17-02-2014, 09:40
100 % تقلبی هست . حتی با گارانتی

اگر در محدوده قیمتی 30 تا 50 تومان خریداری کرده بدان و اگاه باش که جنس تقلبی خریدی
و اگر در محدوده قیمت 55 تا 78 تومن خریدی بدوان و اگاه باش که جنست اصله

اتفاقا بیس عمیق و دلچسبی داره . هر کی ep-630 داشته میدونه . :n16:

55خریدم. همه چی که بیس نیست.ولی 635یه چیزه دیگست.

MEHDI_SAYAH
18-02-2014, 00:39
هدست بلوتوث میخواستم.
زیر 100 تومن چی منتونم بگیرم؟ برای تماشای فیلم میخوام که به لپتاپ کانکت شه .
میکروفون هم دست و پا گیر نباشه برای اسکایپ.
تو این رنج قیمت فراسو ، هیوندا و کریتیو دیدم.
نمیخوام بیشتر هزینه کنم.

ahmad72
18-02-2014, 04:29
سلام

من از کانادا یه آیفون واسم گرفتن.EarPod با گوشی تحویل ندادن ...

حالا میخواستم بگم واسم یه هدفون هم بگیرن.
میخواستم ببینم توی محدوده قیمت خود ایرپاد (30$) ، چیز بهتری گیر میاد؟ (ماکسیمم 40$)

خودم که بررسی کردم ، به klipsch s4i rugged رسیدم ، که متوسفانه توی کانادا زیر 65$ نمیشه تهیه کرد ...:n15:

par_haam
18-02-2014, 11:48
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز.

تا قیمت ۱،۲۰۰ هدفون با کیفیت خوب برای تفکیک صدا با جزئیات و ... چی پیشنهاد می دهید. اینم بگم که بیش از این بیتس پرو اصل داشتم که بالاخره ازش دل کندم.

Sent from my iPhone

salar_221
18-02-2014, 19:02
سلام دوستان
میخوام یه هدفون برای تبلتم بخرم بدلیل راحتی و زیبایی و اینکه مو هارو خراب نمیکنه :n02:دوتا گزینه دار کدوم بهتره؟:

Philips Ear Clip Headphones SHS4700
Creative EP-550

از بین این دو creative به دلایل متعددی بهتره

rshafiiy
18-02-2014, 21:17
سلام . من یه ایرفون ep 630 دارم فیشش خراب شده باید هی تکونش بدی تا صدا بیاد تو دو باند . خواستم ببینم قابل تعمیر هست یا نه ؟ اگه نیست یه مدل حداکثر ۳۰ یا ۴۰ بهم معرفی کنین . مرسی

بچه ها لطفا جواب منم بدین . راستی ایرفون ۶۳۵ هستش نه ۶۳۰ . در ضمن من چند ساله که از ایرفون استفاده کردم حس می کنم گوشم مشکل پیدا کرده . به نظر شما دیگه سراغ ایرفون نرم ؟

salar_221
18-02-2014, 23:38
سلام
دوستان هدفون روی گوش در حد 200 تومن چی پیشنهاد میکنین؟ من از صدای هدفون پاناسونیک RP-DJS400 خوشم اومد ولی کیفیت سیمش به نظر خوب نمیومد من یکم شلختم میترسم زود خراب بشه
نظرتون راجع مدل های زیر چیه؟
creative ma2300
Sennheiser hd229
hd419
از صدای هدفون revo corded jabra هم خیلی خوشم اومد کیفیت ساختشم عالیه اما برای من گرونه جایی میشناسید بدون گارانتی ارزونتر بشه خرید؟
با تشکر
هر سه مدل هدفونهاي خوب و با كيفيتي هستن و كيفيت ساخت خوبي هم دارن.فكر نكنم از تهيه هيچ كدوم پشيمون بشين و ميتونين akg k99 رو هم به ليستتون اضافه كنين.

salar_221
18-02-2014, 23:51
با سلام و احترام خدمت دوستان عزیز.

تا قیمت ۱،۲۰۰ هدفون با کیفیت خوب برای تفکیک صدا با جزئیات و ... چی پیشنهاد می دهید. اینم بگم که بیش از این بیتس پرو اصل داشتم که بالاخره ازش دل کندم.

Sent from my iPhone
بستگي داره با چه سورسي بخواين استفاده كنين و اينكه چه نوع صداي دوست دارين؟(سرد يا گرم).البته صداي بيتس پرو گرمه و تفكيك و جزييات خيلي خوبي هم به نمايش نميزاره.اگه با پلير پرتابل ميخواين ميتونين sennheiser momentum و sennheiser hd25 orginal رو تهيه كنين و براي استفاده با امپ و سورس دسكتاپ akg k701 پيشنهاد ميشه.

salar_221
19-02-2014, 00:36
سلام

من از کانادا یه آیفون واسم گرفتن.EarPod با گوشی تحویل ندادن ...

حالا میخواستم بگم واسم یه هدفون هم بگیرن.
میخواستم ببینم توی محدوده قیمت خود ایرپاد (30$) ، چیز بهتری گیر میاد؟ (ماکسیمم 40$)

خودم که بررسی کردم ، به klipsch s4i rugged رسیدم ، که متوسفانه توی کانادا زیر 65$ نمیشه تهیه کرد ...:n15:
با ده دلار افزايش بودجه ميتونين هدفون خوب و با كيفيت etymotic mc5 رو تهيه كنين و يا sennheise cx300 و و fischer audio ts9002 و در كل حالا كه امكان خريد از خارج از كشور رو دارين ميتونين با توجه به توضيحات اين سايت كه هدفونها رو بر اساس قيمت رده بندي كرده و از هر لحاظ به ويژه گيهاي هدفونها امتياز داده با در نظر گرفتن سليقه شخصيتون انتخاب كنين.

par_haam
19-02-2014, 00:37
با سپاس از پاسخ شما گرامی؛ بر روی ایفون و مک بوک پرو استفاده خواهم داشت.

Sent from my iPhone

salar_221
19-02-2014, 01:03
با سپاس از پاسخ شما گرامی؛ بر روی ایفون و مک بوک پرو استفاده خواهم داشت.

Sent from my iPhone
خواهش ميكنم.پس با اين اوصاف بهترين انتخاب hd25 اورجينال خواهد بود كه با اسمارفونها هم قابل درايو شدن هست.البته مومنتوم هم هدفون خوبي هست و طرفدارهاي زيادي داره كه بهتره مورد برسي قرار بگيره

mahdi-mo
19-02-2014, 08:46
سلام
دوستان سوالمو تو تاپیک دیده پرسیده بودم ولی الان این تاپیک رو هم دیدم گفتم اینجا هم بپرسم
با بودجه 60-70 تومن هندزفری بلوتوث مناسب میخوام که کاملا با تبلت asus fonepad 7 هماهنگ باشه چی پیشنهاد میکنی؟

tonypb
19-02-2014, 19:04
دوستان یادمه یه موقع هایی klipcsh s4 زیاد پیشنهاد میکردید...
امروز یه جا دیدم مدل s4i رو داشت که اسپورت هاش 275 تومن و کلاسیکش 305 تومن بود...
قیمت مناسبه؟؟؟
هنوزم پیشنهاد میشه یا نمیارزه؟
کسی میتونه صداش رو نسبت به ایرپاد توصیف کنه؟؟؟بیس بومی یا پانچی؟؟؟صدا...
و دوستان برای خودم تا 140 150 هدفونی بهتر از cx175 هست؟؟؟سبک صدا مثل ایرپاد دوست دارم...بیس عمیق.پانچی نباشه....کمتر هم بود بیسش مشکلی نیست...صدا هم دوست دارم کمی باز باشه...
یاماها ep80 چه طوره؟؟
ممنون

par_haam
19-02-2014, 23:35
با سلام و احترام.

سالار عزیز تا همان سقف عنوان شده مدل ایرفون چی پیشنهاد می دهید. با سپاس.

Sent from my iPhone

salar_221
20-02-2014, 01:54
با سلام و احترام.

سالار عزیز تا همان سقف عنوان شده مدل ایرفون چی پیشنهاد می دهید. با سپاس.

Sent from my iPhone
متاسفانه با قيمتهاي حال حاظر و كمبود هدفون داخل ايران من كه ايرفون مناسبي رو مدنظرم نيست مگر بتونين از خارج تهيه كنين .البته اگه لزومي نداره ايرفون بگيرين خيلي بهتره كه فولسايز تهيه كنين كه از لحاظ كيفيت و بازده بمراتب نتيجه بهتري ميشه گرفت.و در صورت لزوم براي تهيه ايرفون بهترين با توجه به موجودي بازار براي صداي گرم sennheiser ie80 و براي صداي طبيعي متمايل به سرد sony ex1000

salar_221
20-02-2014, 02:07
دوستان یادمه یه موقع هایی klipcsh s4 زیاد پیشنهاد میکردید...
امروز یه جا دیدم مدل s4i رو داشت که اسپورت هاش 275 تومن و کلاسیکش 305 تومن بود...
قیمت مناسبه؟؟؟
هنوزم پیشنهاد میشه یا نمیارزه؟
کسی میتونه صداش رو نسبت به ایرپاد توصیف کنه؟؟؟بیس بومی یا پانچی؟؟؟صدا...
و دوستان برای خودم تا 140 150 هدفونی بهتر از cx175 هست؟؟؟سبک صدا مثل ایرپاد دوست دارم...بیس عمیق.پانچی نباشه....کمتر هم بود بیسش مشکلی نیست...صدا هم دوست دارم کمی باز باشه...
یاماها ep80 چه طوره؟؟
ممنون
خوب زماني جزو بهترين هدفونها تو رنج قيمت خودش بود البته بصورت جهاني جزو تاپ تن ها بود .الان هم هست البته مدلهاي جديد و مارك دوش هم توليد شده.صداي خوب و كنترل شده با بيس قوي داره و تقريبا اختلاف زيادي با ايربادها داره.اگه ايرباد ميخواين 100% سنهايزر ها توصيه ميشن با توجه به بودجتون چند مدل خوب داره و اگه داخل گوشي خوب با بيس كنترل شده ميخواين audio technica ckm55 و akg k 370 پيشنهاد ميشن.

ahmad72
20-02-2014, 06:00
بعد از کلی گشتن بین این هدفونا بالاخره رسیدم به Rock-It Sounds R-20 ...
نظر؟

Etymotic MC5 زیر 60$ پیدا نکردم ...
Kipsch 4si rugged هم زیر 70-80$ پیدا نشد ...
EtyKids 5 هم قیمت و مشخصاتش خوبه ، اما مقاوتش رو زیاد کردن ، به همین خاطر حجم صداش کم شده. می ترسم بره رو اعصاب ، وگرنه مشخصات خیلی خوبی داره ...

خداییش انتخاب هدفون به مراتب سخت تر از لپتاپ و گوشی و دوربین و ... هست !

salar_221
20-02-2014, 09:41
بعد از کلی گشتن بین این هدفونا بالاخره رسیدم به Rock-It Sounds R-20 ...
نظر؟

Etymotic MC5 زیر 60$ پیدا نکردم ...
Kipsch 4si rugged هم زیر 70-80$ پیدا نشد ...
EtyKids 5 هم قیمت و مشخصاتش خوبه ، اما مقاوتش رو زیاد کردن ، به همین خاطر حجم صداش کم شده. می ترسم بره رو اعصاب ، وگرنه مشخصات خیلی خوبی داره ...

خداییش انتخاب هدفون به مراتب سخت تر از لپتاپ و گوشی و دوربین و ... هست !
بله انتخاب هدفون بخاطر تنوع زيادش خارج از كشور انتخاب سختي هست بخصوص كه تو اين رنج قيمت اختلاف كيفيت هدفونها خيلي زياده و ممكنه با 30 دلار هدفوني صداي خيلي شفاف و با تفكيكي باشه و ممكنه صداي كاملا محو و بيكيفيتي داشته باشه.
حالا چرا اين مدل؟به نظر منbrainwavz betae و vsonic gr99و jvc fx40 و مدلهاي ديگه كه امتياز صدا و مشخصه هاي بالاتري دارن رو تهيه كنين

tonypb
20-02-2014, 10:36
خوب زماني جزو بهترين هدفونها تو رنج قيمت خودش بود البته بصورت جهاني جزو تاپ تن ها بود .الان هم هست البته مدلهاي جديد و مارك دوش هم توليد شده.صداي خوب و كنترل شده با بيس قوي داره و تقريبا اختلاف زيادي با ايربادها داره.اگه ايرباد ميخواين 100% سنهايزر ها توصيه ميشن با توجه به بودجتون چند مدل خوب داره و اگه داخل گوشي خوب با بيس كنترل شده ميخواين audio technica ckm55 و akg k 370 پيشنهاد ميشن.

نه داداش...منظورم از ایرپاد ایرپاد اپل رو میگم...که ریویوش هم داخل تاپیک ریویو های زیر 200 هزار تومن هم هست...از صداش خوشم میاد...ولی فکر میکنم کمی بیسش زیاده...یعنی خیلی کم کمتر بود بهتر بود تا صدای کلی باز تر بشه...
اگه نه داخل گوشی میخوام مثل همین سنهایزره که گفتم...راستیتش میخوام از فروشگاه کالرانا خرید کنم...اصفهان که جایی چیزی نداره...تو این فروشگاه هم این cx175 با یاماها ep50 نظرم رو جلب کرد...همچنین jbl j22 در دسترسه...
ممنون میشم راهنماییی کنید.

rave-87
20-02-2014, 10:39
باید هدفون رو براساس سبک صدا انتخاب کنی.

بیس زیاد:

RHA MA350 با قیمت حدود 40 دلار. (با هدفون های 100 دلاری مانستر کاملاً رقابت می کنه.)

SteelSeries Flux In-Ear ($50)

صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد):

Philips SHE3580 / SHE3590 ($13)

VSonic GR02 Bass Edition ($35)

Soundmagic E10 ($35)

Astrotec AM-800 ($50)

صدای متعادل:

VSonic VC02 ($49)

Etymotic Research ETY-Kids ($39)

Brainwavz M1 ($40)

mehrdadb3
20-02-2014, 12:49
هدفونهایه گرادو sr60 v sr80 تو ایران گیر میاد برایه خرید؟

san_felip
20-02-2014, 15:38
دوستان من یه ایرفون میخوام تو رنج ۱۳۰ تومن. میخواستم ببینم چی پیشنهاد میکند؟؟ تیپ موزیکهایی که گوش میکنم بیشتر پاپ هستش و دنبال هدفونیم که صداها رو بیش از پیش تفکیک کنه بیس بالا هم نیاز ندارم. تا الانم همیشه از ایرفونهای‌روی گوشی های پرچمدار سامسونگ و سونی استفاده میکردم
بعد از کجا پیشنهاد میکنید بخرم؟؟ سایتی مثل دیجی کالا جنسش اصله؟؟

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

ahmad72
20-02-2014, 15:38
بله انتخاب هدفون بخاطر تنوع زيادش خارج از كشور انتخاب سختي هست بخصوص كه تو اين رنج قيمت اختلاف كيفيت هدفونها خيلي زياده و ممكنه با 30 دلار هدفوني صداي خيلي شفاف و با تفكيكي باشه و ممكنه صداي كاملا محو و بيكيفيتي داشته باشه.
حالا چرا اين مدل؟به نظر منbrainwavz betae و vsonic gr99و jvc fx40 و مدلهاي ديگه كه امتياز صدا و مشخصه هاي بالاتري دارن رو تهيه كنين

ممنون از پاسختون ...

راستش خرید توی کانادا به مراتب سخت تر از آمریکا و انگلیس هست. هم جنسای کمتری موجوده ، هم معمولا گرونتره .
اکثر کالاها آمریکا هستن که هزینه ی shipping به جنس اضافه می شه و باعث میشه قیمت جنس خیلی بیشتر بشه. چندین بار دیدم هزینه ی shipping از خود جنس بیشتر بوده !!!
خوبی R-20 اینه که Shipping نداره ، هر ریویویی هم میخونم ، تعریف کردن ازش ...

این کسی هم که می خواد واسه من هدفونو بگیره وقت نداره بره بگرده ؛ به همین دلیل یا باید اینترنتی بگیرم که پست کنن واسش ، یا اینکه یه آدرس بدم بره بگیره معطل نشه ....

از اینا گذشته ، توی جدولی که خودتون لینکشو گذاشتین و هدفونا رو مقایسه کرده ،
Rock-It Sounds R-20 امتیازش بالاتر از مدلایی هست که شما گفتین ...

8-1kel
20-02-2014, 16:45
سلام،دوستان هدست تا 50 تومن چی خوبه؟احتمالا اینترنتی بخرم

arshia66
21-02-2014, 03:48
سلام به تمامی دوستان عزیز

دوستان ی هدفون میخوام تو گوشی باشه

برای آهنگ گوش دادن نه کار حرفه ای

تو مسیر رفت و برگشت به سر کار تو تاکسی و ... استفاده کنم

سبک موسیقی هم راک هست بیت ریت 1411

برای من بیس زیاد مهم نیست من میخوام صدا واضح باشِ

شنیدن صدای گیتار خیلی برام مهم هست

تو رنج 200 150 باشه

دوستان این مدل رو معرفی کردند به نظرتون چطوزه ؟

Razer HammerHead Gaming Headset + Mic

لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

امروز رفتم نمایندگی سونی یدونه انتخاب کنم بگیرم که کسی نمیداد تست کنم

دوستان راهنمایی کنند و دقیقا بگید از کجا تهییه کنم

ممنون میشم ....

nimajoon
22-02-2014, 00:26
سلام دوستان.من یه مدل هدفون رو گوشی سبک می خوام(Supra-aural) که هم در منزل با PC آهنگ گوش کنم هم بیرون مثلاً موقع پیاده روی.بودجه نهایت 270.تفکیک صدا هم بیشتر ار بیس برام اهمیت داره.لطفاً چند گزینه مناسب با برندهای مختلف معرفی کنید.ممنون

rshafiiy
22-02-2014, 11:16
بچه ها بلاخره این ایرفون ها قابل تعمیر هستن یا نه ؟

Alishmas
22-02-2014, 11:24
دوستان کسی تجربه Sennheiser CX 300-II Precision رو داشته ؟ میخوام ببینم چه ویزگی های داره و آیا نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
در مقایسه با sony xba-10 چطوره ؟

minimax2
22-02-2014, 17:35
سلام
دوستان ie80 دستم رسید الانم حدود ۲۴ ساعته دارم باهاش آهنگ هم گوش می دم فکر کنم باید یه ۱۰۰ ساعتی burn in داشته باشه . خواستم ببینم سورس آهنگ فرق می کنه ؟ من الان بیشتر از iphone 4s و اکانت spotify برای پخش استفاده می کنم گاهی هم از لپ تاپ و باز هم spotify . بیشتر هم norah jhones گوش دادم

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

mrir65
23-02-2014, 19:49
بهترین های این جور هدفونها چیه؟

nimajoon
24-02-2014, 00:57
دوستان کسی نیست جواب سوال مارو بده؟:n03:

Arman210
25-02-2014, 23:11
دوستان هدفون تو گوشی (In-Ear) تو رنج قیمت 100ت چیزی خوبی پیدا میشه ؟
CX175 چند هستن ؟

wiGaRos
27-02-2014, 01:50
دوستان کسی تجربه Sennheiser CX 300-II Precision رو داشته ؟ میخوام ببینم چه ویزگی های داره و آیا نسبت به قیمتش ارزش داره ؟
در مقایسه با sony xba-10 چطوره ؟

منم بین این خرید این دو تا مدل مونده بودم که در نهایت رفتم بازار دیدم اصلا xba-10 دیگه تو بازار نیست و تولیدش گفتن متوقف شده..واسه همین همون سنهایزر رو گرفتم که خیلی خوبه
یعنی در کنار treble خوبی که داره بیس عمیق و خوبیم داره که واسه همه سبک ها بهترین صدا ها رو باهاش گرفتم .. در این حد که از وقتی که اینو گرفتم دیگه صدای نفس گرفتن خواننده یا تفاوت کیفیت ضیط آهنگ ها یا یه سری صدا های جدید که قبلا تو آهنگ نمی شنیدم رو الان می شنوم و حس می کنم.در کل واسه سبک راک و کلاسیک و ... فوق العادس فقط توی سبک متال توی یه سری آهنگ ها که کلا آهنگ بالا هست (high هاش زیاد هست) و ساز ها همه توی فرکانس های بالا صداشون میاد یه ذره احساس کردم توی تفکیک صدا و پخش تو ولوم های بالا کم میاره هدفون.
البته یه همچین ایرفونی یه خروجی صدای قوی هم نیاز داره. من خودم از پلیر cowon استفاده می کنم راضیم..

sony xba-10 هم خیلی دوس داشتم تست کنم چون رنج فرکانسش خیلی خوبه و یه حالت مانیتور داره مثکه و این آرماتوری بودنش هم جالبه در نوع خودش.. اگه کسی تو تهران جایی دیده ازش جدیدا خواهشا بگه.

salar_221
27-02-2014, 10:46
سلام دوستان.من یه مدل هدفون رو گوشی سبک می خوام(Supra-aural) که هم در منزل با PC آهنگ گوش کنم هم بیرون مثلاً موقع پیاده روی.بودجه نهایت 270.تفکیک صدا هم بیشتر ار بیس برام اهمیت داره.لطفاً چند گزینه مناسب با برندهای مختلف معرفی کنید.ممنون

akg k 402 و sennheiser px100 و sennheiser px200 و panasonic RP-HX70 و philips SHL9450 و sennheiser hd 219

mili_k
27-02-2014, 14:05
منم بین این خرید این دو تا مدل مونده بودم که در نهایت رفتم بازار دیدم اصلا xba-10 دیگه تو بازار نیست و تولیدش گفتن متوقف شده..واسه همین همون سنهایزر رو گرفتم که خیلی خوبه
یعنی در کنار treble خوبی که داره بیس عمیق و خوبیم داره که واسه همه سبک ها بهترین صدا ها رو باهاش گرفتم .. در این حد که از وقتی که اینو گرفتم دیگه صدای نفس گرفتن خواننده یا تفاوت کیفیت ضیط آهنگ ها یا یه سری صدا های جدید که قبلا تو آهنگ نمی شنیدم رو الان می شنوم و حس می کنم.در کل واسه سبک راک و کلاسیک و ... فوق العادس فقط توی سبک متال توی یه سری آهنگ ها که کلا آهنگ بالا هست (high هاش زیاد هست) و ساز ها همه توی فرکانس های بالا صداشون میاد یه ذره احساس کردم توی تفکیک صدا و پخش تو ولوم های بالا کم میاره هدفون.
البته یه همچین ایرفونی یه خروجی صدای قوی هم نیاز داره. من خودم از پلیر cowon استفاده می کنم راضیم..

sony xba-10 هم خیلی دوس داشتم تست کنم چون رنج فرکانسش خیلی خوبه و یه حالت مانیتور داره مثکه و این آرماتوری بودنش هم جالبه در نوع خودش.. اگه کسی تو تهران جایی دیده ازش جدیدا خواهشا بگه.

شما t-jays three تست کردید ؟ اگه آره در مقایسه با این چطوره ؟

سایر دوستان چطور ؟ اگر این رو دارید و t-jays three رو هم تست داشتید باهاش یه مقایسه بذارید ازشون ..

با چه گارانتی خریدید ؟ الان زنهایز ارژینال با چه گارانتی بخریم ؟

mili_k
27-02-2014, 14:08
بهترین های این جور هدفونها چیه؟

همین که عکسشو گذاشتی یکی از بهترین هاشونه تو رنج قیمت خودش . ر ویو های مثبتی ازش دیدم .

tonypb
27-02-2014, 16:22
نه داداش...منظورم از ایرپاد ایرپاد اپل رو میگم...که ریویوش هم داخل تاپیک ریویو های زیر 200 هزار تومن هم هست...از صداش خوشم میاد...ولی فکر میکنم کمی بیسش زیاده...یعنی خیلی کم کمتر بود بهتر بود تا صدای کلی باز تر بشه...
اگه نه داخل گوشی میخوام مثل همین سنهایزره که گفتم...راستیتش میخوام از فروشگاه کالرانا خرید کنم...اصفهان که جایی چیزی نداره...تو این فروشگاه هم این cx175 با یاماها ep50 نظرم رو جلب کرد...همچنین jbl j22 در دسترسه...

دوستان ممنون میشم پاسخ بدید...

tonypb
01-03-2014, 18:51
وقتی پست میدم میشه شهر ارواح...
تاپیک فصل سوم.400 صفحه...منتظر من بود...جالبه.

saeed9009
01-03-2014, 19:16
سلام

آیا Sennheiser Momentum Over Ear پیشنهاد میکنید ؟ در مقایسه با Sennheiser HD 650 کدوم ؟ قابلیت پرتابل بودن خیلی مهم نیست برام

ممنون

mrir65
01-03-2014, 21:23
همین که عکسشو گذاشتی یکی از بهترین هاشونه تو رنج قیمت خودش . ر ویو های مثبتی ازش دیدم .
دیگه چه مدلهایی هست؟زیر 300 تومن .کیفیتش عالی باشه.

armin_dj
03-03-2014, 10:01
من هم قصد خرید هدفون یاماها eph-30 را دارم.رویوهای خوبی ازش تو آمازون دیدم ولی چیزی که برای من خیلی جالبه اینه که قیمت جهانی eph30 حدود 40 دلاره و قیمت جهانی eph 50 حدود 60 دلار که هر دو به ترتیب در سایت کالارنا 99 و 165 تومن به فروش میرسن .یعنی حدود 20 هزار تومن ارزانتر از قیمت سایت آمازون!!:n13: هر دو هم با گارانتی نامداران هم هستن که خیال آدمو بابت اصل بودنش راحت میکنه.
تا اونجا که من تو این چند ماهه متوجه شدم قیمت هدفون در ایران به جز برند سونی حدود 1.5 یا در مواردی 2 یا حتی 2.5 برابر قیمت سایت آمازون هست.حالا جریان این دو مدلی که گفتم چیه نمیدونم. دوستان آیا سایت کالارنا سایت معتبری برای خرید هدفون هست؟ امیدوارم دوستانی که واردترن بیان و توضیح بدن

t-jays
03-03-2014, 20:28
سلام

آیا Sennheiser Momentum Over Ear پیشنهاد میکنید ؟ در مقایسه با Sennheiser HD 650 کدوم ؟ قابلیت پرتابل بودن خیلی مهم نیست برام

ممنون
کاملا مشخصه که hd650 به مراتب هدفون بهتری هستش
ولی این هدفون حتما احتیاج به امپ هدفون داره که باید در بودجتون در نظر بگیرین
من momentum on ear رو صداش رو گوش دادم و اصلا به نظرم به قیمتش ارزش نداشت
فکر میکنم بهترین حالت برای شما خرید ایرفونی مثل ie80 یا هدفونی مثل m50 باشه(البته هر دو از لهاذ سبک صدایی صدایی گرم با بیس قوی دارند که باید ببینید مناسبتون هست یا خیر)
موفق باشید.

saeed9009
04-03-2014, 19:26
کاملا مشخصه که hd650 به مراتب هدفون بهتری هستش

سلام

جایی رو می شناسید که بشه قبل از خرید صدای این هدفون رو تست کرد ؟

poyyesh
04-03-2014, 19:57
سلام دوستان صاحب نظر و با تجربه

ببخشید اینجا جاش نی ولی چون سورسایه مختلفو شما تجربه داشتین حتما میتونین کمک کنید

اگه تاپیک مستقلی هم در این زمینه هست بگید بریم اونجا هم مشاوره بگیریم

یه راهنماییه کامل میخوام چون اصلا در این مورد نه تجربه دارم نه اطلاعات خاصی من همیشه تا الان با گوشی اهنگ گوشیدم اول ان73 موزیکال و حالا هم سونی

حالا شما که میگی مقایسه کردی بین این مدلا کدوم کیفیت صدا و کیفیت قطعات و کیفیت ساخت ش بهتره صرف نظر از برندشون و قیمت فقط کیفیت صدا و عمکر طولانی و عمر بالایه باتری

ناگفته نماندگوشیه خودم SONY Xperia SP هست . ممنون میشم کامل راهنماییم کنی

1. Sony SBH20

2. Apple iPod Shuffle new

3.Jabra Bluetooth Headset STREET2

​ممنون

ayinm
05-03-2014, 04:37
با بودجه 1.200 به پایین :n13: میخوام یه هدفون خیلی خوب بیشتر متمرکز روی اهنگای کلاسیک و کمی هم سبک الکترونیک(کم ) بگیرم
بیشتر استفاده روی ایپد و ایپاد و موبایل (زد اولترا)
مدلایی که در نظر دارم و چشمو گرفته :hd598-sony xb1000-HD600
اگه میشه لطف کنید اینا رو بگید کدوم بهتره همین طور sound stage بهتری داره
همینطور کدوم صدا رو کمتر به محیط انتقال میده(اطرافیان بشنوند مثلا):n17:

راستی اگه امپدانس ۳۰۰ داشته باشه به دیوایسای بالا نمیخوره؟
خیلی ممنون :n16:

Akom@n
05-03-2014, 09:58
سلام

جایی رو می شناسید که بشه قبل از خرید صدای این هدفون رو تست کرد ؟

اگه تهران هستین، نمایندگی نامداران تو بازار موبایل معمولا اکثر مدل های سنهایزر رو برای تست داره

t-jays
05-03-2014, 13:12
با بودجه 1.200 به پایین :n13: میخوام یه هدفون خیلی خوب بیشتر متمرکز روی اهنگای کلاسیک و کمی هم سبک الکترونیک(کم ) بگیرم

سلام
همه ی این هدفونها احتیاج به امپیلیفایر مخصوص (به جز سونی) دارند تا صدای خوبی داشته باشیند
ضمن اینکه hd600 دیگه موجود نیست
فکر میکنم بهترین انتخاب برای شما ایرفونها باشند که احتیاجی به امپ ندارند
ایرفون ie80 در همین رده ی قیمتی قرار داره و در بین ایرفونها هم ساند استیج بسیار خوبی داره
موفق باشید.

ursamajor
05-03-2014, 13:51

ینظرم xb1000 رو فراموش کنید و پیشنهاد میکنم به k701 و dt880 هم فکر کنید. بخصوص k701 که سونداستیج فوق العاده ای داره و کاملا برای کلاسیک پیشنهاد میشه.
البته تمام مواردی که ذکر کردید و کردم نیاز به آمپ هم خواهند داشت. بخصوص اینکه شما می خواید با دیوایس های پرتابل استفاده کنید.

ayinm
05-03-2014, 15:05
ینظرم xb1000 رو فراموش کنید و پیشنهاد میکنم به k701 و dt880 هم فکر کنید. بخصوص k701 که سونداستیج فوق العاده ای داره و کاملا برای کلاسیک پیشنهاد میشه.
البته تمام مواردی که ذکر کردید و کردم نیاز به آمپ هم خواهند داشت. بخصوص اینکه شما می خواید با دیوایس های پرتابل استفاده کنید.
خیلی ممنون
۱-سعنی با امپدانس ۵۰ اهم که ۵۹۸ داره بازم نمیخوره؟
۲-خب حالا اگه یه امپلی فایر پرتابلم بگیریم بین
akg701
sennheiser HD650
hd 598
صدای بهتری برای کلاسیک از لحاظ ساند اسیج و کیفیت صدا کلا داره
آیا تفاوت hd650 اونقدر محوسه و قابل تشخیص هست نسبت یه اون ۲ تای دیگه؟(چون خیلی مث که ۵۹۸ راحت و سبکه )

whitewolf
05-03-2014, 17:15
دوستان اولا ببخشید این پستو میذارم ولی تاپیک و تاپیک های دیگه مشاوره خیلی شلوغه و آدم سر گیجه میگیره. خلاصه ببخشید
یه هدفون حدود 150 تا 200 تومن می خوام
- می خوام in-ear و سبک باشه طوری که با حرکت های مختلف سر از گوش بیرون نیفته. پس سبکیش مهمهپ

- نویز کنسلینگ غیر فعال قابل قبولی داشته باشه

- هدف اصلیم هم گوش کردن موزیک با موبایل هست. موبایلم گلکسی s4 هست. البته واسه فیلم نگاه کردن با لپ تاپ هم استفاده می کنم

- موزیک هایی که گوش می دم بیشتر موزیک های بیس دار مثل دنس - الکترونیک - هاوس - ترنس و پاپ های بیت دار هست. گرچه رپ هم گوش می دم. پس دوس دارم بیس قوی داشته باشه، البته نه طوری که کیفیت اصلی آهنگ رو خراب کنه. پس کیفیت اصلی آهنگ مهمه.

- موزیک هم با صدای بلند گوش می دم (تقریبا تا اخرین درجه) پس کیفیت آهنگ نباید با بالا رفتن صدا کم شه

- میکروفونیک هم کمترین حالت ممکن باشه

- در کل اینکه یه صدای گرم و شفاف و بلند با بیس نسبتا قوی داشته باشه

خودم تا حالا 3 بار کریتیو ep-630 خریدم و در کل بدک نبوده و بیس خوبی هم داشته. گرچه کیفیت آهنگ رو روی درجه های بالا یه کمی پایین میاره. منتها بدی اصلیش اینه که بعد از یه مدت به مرور بلندی صداش کم میشه و اینکه گوشی یه سمتش ضعیف تر از گوشی سمت دیگش میشه. واسه همین دیگه کریتیو نمی خوام
ممنون میشم کمک کنین
مرسی :n01:

ursamajor
05-03-2014, 22:00
خیلی ممنون
۱-سعنی با امپدانس ۵۰ اهم که ۵۹۸ داره بازم نمیخوره؟
۲-خب حالا اگه یه امپلی فایر پرتابلم بگیریم بین
akg701
sennheiser HD650
hd 598
صدای بهتری برای کلاسیک از لحاظ ساند اسیج و کیفیت صدا کلا داره
آیا تفاوت hd650 اونقدر محوسه و قابل تشخیص هست نسبت یه اون ۲ تای دیگه؟(چون خیلی مث که ۵۹۸ راحت و سبکه )

باز بنظرم hd598 رو هم کنار بزارید. برای کلاسیک که k701 حرف نداره. ولی 2تا مشکل وجود داره. اول اینکه میگن بیسش ضعیفه، پس برای الکترونیک مناسب نیست. و دوم برای اینکه به خوبی درایو بشه بدجور نیازمند آمپ مناسب هست. ولی اینکه با آمپ های پرتابل هم خوب جواب بده نمیدونم.
hd650 هم که مدل ریفرنس سنهایزر هست.
اصلا شما بیا اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخون یکم روشن شی :n02:

ادیت: اِ، من الان پست دوست عزیزمون t-jays رو دیدم. نظر ایشون هم درسته. حالا شما باید تصمیم بگیری که فول سایز می خوای یا داخل گوشی. هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو داره.

poyyesh
05-03-2014, 23:58
سلام دوستان صاحب نظر و با تجربه

ببخشید اینجا جاش نی ولی چون سورسایه مختلفو شما تجربه داشتین حتما میتونین کمک کنید

اگه تاپیک مستقلی هم در این زمینه هست بگید بریم اونجا هم مشاوره بگیریم

یه راهنماییه کامل میخوام چون اصلا در این مورد نه تجربه دارم نه اطلاعات خاصی من همیشه تا الان با گوشی اهنگ گوشیدم اول ان73 موزیکال و حالا هم سونی

حالا شما که میگی مقایسه کردی بین این مدلا کدوم کیفیت صدا و کیفیت قطعات و کیفیت ساخت ش بهتره صرف نظر از برندشون و قیمت فقط کیفیت صدا و عمکر طولانی و عمر بالایه باتری

ناگفته نماندگوشیه خودم SONY Xperia SP هست . ممنون میشم کامل راهنماییم کنی

1. Sony SBH20

2. Apple iPod Shuffle new

3.Jabra Bluetooth Headset STREET2

​ممنون

????????????????????????????????????????????????? ??????????

ursamajor
06-03-2014, 00:31
جناب پویش من که متوجه نشدم دقیقا سوالتون چیه. از فرد خاصی سوال پرسیدید؟ مقایسه بین 3تا هدفونی که معرفی کردید می خواید؟ بهترین هدفون های داخل گوشی رو می خواید؟

tonypb
06-03-2014, 11:48

وقتی پست میدم میشه شهر ارواح...
تاپیک فصل سوم.400 صفحه...منتظر من بود...جالبه.

مثل اینکه کسایی که بودجشون کمه جایی در این تاپیک ندارن...

--------------------

خوب دوستان یه هدفون بهم معرفی کنید حدود 10 میلیون تومن...سبک الکترونیک گوش میدم...

Alishmas
06-03-2014, 12:09
دوستان ایرفون Sennheiser CX 300-II Precision رو خریداری کردم . بیسش به نظرم اصلا خوب نیست ! البته با گوشی sony z1 امتحان کردم . میخواستم ببینم صداش همینه دیگه ؟

whitewolf
06-03-2014, 12:36
دوستان فرق بین
Sennheiser CX 300-II Precision و Sennheiser CX 300-II چیه؟
کلمه Precision به چه معناست؟

rave-87
06-03-2014, 13:22
مثل اینکه کسایی که بودجشون کمه جایی در این تاپیک ندارن...

--------------------

خوب دوستان یه هدفون بهم معرفی کنید حدود 10 میلیون تومن...سبک الکترونیک گوش میدم...
قضیه قیمت نیست.

باید هدفون رو براساس سبک صدا انتخاب کنی.

بیس زیاد:

SteelSeries Flux In-Ear ($50)

صدای V شکل (بیس و تریبل زیاد):

Philips SHE3580 / SHE3590 ($13)

VSonic GR02 Bass Edition ($35)

Soundmagic E10 ($35)

Astrotec AM-800 ($50)

صدای متعادل:

VSonic VC02 ($49)

Etymotic Research ETY-Kids ($39)

Brainwavz M1 ($40)

توصیۀ کلی:

ep630 صدای بسیار گرم. با بیس زیاد و تریبل نرم. قیمت حدود 50 تومان

فیلیپس she3590 صدای V شکل. با بیس اندکی کمتر از ep630 ولی تریبل بیشتر. این تریبل بیشتر، ممکنه اختلاف بیس 3590 رو در مقابل ep630، بیشتر از اون چیزی که واقعاً هست نشون بده. قیمت حدود 30 تومن. اگر اصل باشه، در مقابل قیمتش کیفیت بسیار خوبی داره.

مونوپرایس، صدای کاملاً متعادل. خبری از بیس زیاد اصلاً نیست. قیمت حدود 70 تومن، در مقابل قیمت کیفیت خوبی داره.

سونی mh1c صدای گرم. بیس تقریباً زیاد. تریبل نرم. کیفیت خوب. قیمت حدود 110

LG Quadbeat HSS-F420 هدفونی که صداش فلت نیست، می شه گفت U شکل هست. گزینه بسیار خوبی هست. قیمت دلاریش زیر 20 دلاره. بیسش از لحاظ مقدار، به اندازه ep630، فیلیپس3590 و سونی mh1c نیست. تریبلش از لحاظ مقدار بیشتر از ep630 و سونی mh1c هستش ولی کمتر از 3590 هست.

سونی xba10 بیس بیشتر از خط فلت. برای همین به هیچ وجه مناسب کسایی نیست که بیس زیاد دوست دارن. قیمت حدود 150

قضیه بازار ایرانه که توی این رنج قیمت مدل های مطرح دنیا، به هیچ وجه توش نیست.
قضیه سخت بودن توصیه به مشتریان این محدوده قیمت هستش. همونطور که می بینین، هدفون رو باید براساس سبک صدا انتخاب کرد.

t-jays
06-03-2014, 13:30
دوستان ایرفون Sennheiser CX 300-II Precision رو خریداری کردم . بیسش به نظرم اصلا خوب نیست ! البته با گوشی sony z1 امتحان کردم . میخواستم ببینم صداش همینه دیگه ؟
مبارک باشه
دقیقا مشکلتون با بیسش چیه؟

ayinm
06-03-2014, 13:53
باز بنظرم hd598 رو هم کنار بزارید. برای کلاسیک که k701 حرف نداره. ولی 2تا مشکل وجود داره. اول اینکه میگن بیسش ضعیفه، پس برای الکترونیک مناسب نیست. و دوم برای اینکه به خوبی درایو بشه بدجور نیازمند آمپ مناسب هست. ولی اینکه با آمپ های پرتابل هم خوب جواب بده نمیدونم.
hd650 هم که مدل ریفرنس سنهایزر هست.
اصلا شما بیا اینو ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بخون یکم روشن شی :n02:

ادیت: اِ، من الان پست دوست عزیزمون t-jays رو دیدم. نظر ایشون هم درسته. حالا شما باید تصمیم بگیری که فول سایز می خوای یا داخل گوشی. هر کدوم مزایا و معایب خودشون رو داره.

بازم تشکر میکنم بابت اینکه خیلی دقیق جواب میدی
اقا من الان بین k701 و 598 موندم
1-k702 چه فرقی داره با 701
2-چرا 598 رو بزارم کنار از چه لحاظ؟
اصلا نمیتونم با غیر فول سایز کنار بیام
(ببخشید من هی سوال میکنم):n16:

whitewolf
06-03-2014, 14:55
قضیه قیمت نیست.

قضیه بازار ایرانه که توی این رنج قیمت مدل های مطرح دنیا، به هیچ وجه توش نیست.
قضیه سخت بودن توصیه به مشتریان این محدوده قیمت هستش. همونطور که می بینین، هدفون رو باید براساس سبک صدا انتخاب کرد.

rave عزیز ممنون که جواب بچه هارو میدی
من با خوندن این پست و همچنین خوندن حدود 30 صفحه قبل نتونستم جواب خودمو بگیرم
به نظر شما چی واسه من مناسبه؟ (البته مدلی که توی بازار ایران پیدا شه)

دوستان اولا ببخشید این پستو میذارم ولی تاپیک و تاپیک های دیگه مشاوره خیلی شلوغه و آدم سر گیجه میگیره. خلاصه ببخشید
یه هدفون حدود 150 تا 200 تومن می خوام
- می خوام in-ear و سبک باشه طوری که با حرکت های مختلف سر از گوش بیرون نیفته. پس سبکیش مهمهپ

- نویز کنسلینگ غیر فعال قابل قبولی داشته باشه

- هدف اصلیم هم گوش کردن موزیک با موبایل هست. موبایلم گلکسی s4 هست. البته واسه فیلم نگاه کردن با لپ تاپ هم استفاده می کنم

- موزیک هایی که گوش می دم بیشتر موزیک های بیس دار مثل دنس - الکترونیک - هاوس - ترنس و پاپ های بیت دار هست. گرچه رپ هم گوش می دم. پس دوس دارم بیس قوی داشته باشه، البته نه طوری که کیفیت اصلی آهنگ رو خراب کنه. پس کیفیت اصلی آهنگ مهمه.

- موزیک هم با صدای بلند گوش می دم (تقریبا تا اخرین درجه) پس کیفیت آهنگ نباید با بالا رفتن صدا کم شه

- میکروفونیک هم کمترین حالت ممکن باشه

- در کل اینکه یه صدای گرم و شفاف و بلند با بیس نسبتا قوی داشته باشه

خودم تا حالا 3 بار کریتیو ep-630 خریدم و در کل بدک نبوده و بیس خوبی هم داشته. گرچه کیفیت آهنگ رو روی درجه های بالا یه کمی پایین میاره. منتها بدی اصلیش اینه که بعد از یه مدت به مرور بلندی صداش کم میشه و اینکه گوشی یه سمتش ضعیف تر از گوشی سمت دیگش میشه. واسه همین دیگه کریتیو نمی خوام
ممنون میشم کمک کنین
مرسی :n01:

من خودم سنهایسر رو می پسندم ولی توی رویو های خارجی همگی گفته شده که سنهایسر واسه کسایی که بیس عمیق می خوان مناسب نیست. دوست دارم کابل هم متقارن باشه. با نا متقارن کنار نمیام
برای سبک الکترونیک و ریتم های تند فکر کنم بیس پانچی مناسب هست دیگه درسته؟ پس با این اوصاف شما چی پیشنهاد میدین؟

whitewolf
06-03-2014, 16:00

شما چند تا آهنگ مختلف الکترونیک رو امتحان کنین بعد نتیجه رو اعلام کنین
راستی نویز ایزولیشن چه طوریه؟ راضی هستین؟ جلوی تلویزیون با صدای بلند یه آهنگ شلوغ رو با صدای 80-90 درصد پخش کنین ببینین چه طوریه؟ چون توی بعضی از سایت ها نوشته شده که نویز ایزولیشن زیاد خوبی نداره

amirhosein_izadpoo
06-03-2014, 16:08
سلام دوستان.
خیلی ممنون که وقتتون رو اختصاص می دید.
من قصد دارم یک هدفون (in-ear) و یک آمپلی فایر هدفون بخرم. با این ست می خواهم موسیقی پراگرسیو راک گوش کنم . در واقع دو فاکتور برای من خیلی مهمه. اول این که صدای گیتار الکتریک وگیتار بیس خیلی خیلی واضح باشه و بشه به تنهایی دنبالش کرد. و دومی که اهمیتش برام یکم کمتره اینه که چون تو موسیقی پراگرسیو المان های موسیقی الکتریک هم بسیار زیاده(مثل استفاده از ملوترون) میخوام اونم ساپورت کنه. یکم که در فروم های خارجی سرچ کردم متوجه شدم که در کل هدفون هایی که برای موسیقی راک استفاده می شه باید فرکانس های مید رنج رو خوب ساپورت کنن. توی همون فروم ها هم نوشته بودن هدفون های Grado رو برای راک بیش تر استفاده می کنند. با توجه به این که این برند در ایران نیست و من از این دوبس دوبسِ بیس این هدفون ها متنفرم چه هدفونی و چه امپی بگیرم؟در ضمن تا 400 تومن برای هدفون و 400 تومن هم برای هدفون در نظر دارم. در ضمن سوال دیگم اینه که آیا مشخصه ای که من به دنبالش می گردم آیا همان امپدانس هست؟ اهم32 خوب است؟ با تشکر . واقعا کمک می کنید و من متشکرم.

Aftermach
06-03-2014, 20:47
سلام خدمت دوستان عزیز.من یه هدفون رو گوشی می خواستم.از سنهایزر خوشم میومد ولی با توجه به بیس پایین یه مقدار نظرم عوض شد چون خوب یل بد به بیس عادت کردم.مدل مومنتم باهاش گوش کردم بیسش به نظرم متوسط بود و تازه طرف میگفت تو مدل های سنهایزر این بیسش قویه.از jebra revo corded خوشم اومد.حالا نطر شما چیه؟من بیشتر ترنس گوش میدم و پلیرم sony z ultra.در ضمن من متوجه امپ کردن نشدم(ببخشید چون وقت ندارم برگردم و تاپیکو از اول بخونم) و هدفونی نیست که نیازی به این امپ کردن نداشته باشه؟
rave-87
06-03-2014, 21:11
بازم تشکر میکنم بابت اینکه خیلی دقیق جواب میدی
اقا من الان بین k701 و 598 موندم
1-k702 چه فرقی داره با 701
2-چرا 598 رو بزارم کنار از چه لحاظ؟
اصلا نمیتونم با غیر فول سایز کنار بیام
(ببخشید من هی سوال میکنم):n16:
با توجه به اینکه شما الکترونیک رو با کلاسیک گوش می دین. و ما با اطمینان خوبی، نمی تونیم سبک صدای مورد علاقتون رو حدس بزنیم و از طرف دیگه، k701 از لحاظ درایو شدن بسیار سخت تر از سنهایزر هست. پیشنهاد من، hd650 و اگر نشد hd598 با یک دک/آمپ از شرکت فیو هستش.

rave عزیز ممنون که جواب بچه هارو میدی
من با خوندن این پست و همچنین خوندن حدود 30 صفحه قبل نتونستم جواب خودمو بگیرم
به نظر شما چی واسه من مناسبه؟ (البته مدلی که توی بازار ایران پیدا شه)

من خودم سنهایسر رو می پسندم ولی توی رویو های خارجی همگی گفته شده که سنهایسر واسه کسایی که بیس عمیق می خوان مناسب نیست. دوست دارم کابل هم متقارن باشه. با نا متقارن کنار نمیام
برای سبک الکترونیک و ریتم های تند فکر کنم بیس پانچی مناسب هست دیگه درسته؟ پس با این اوصاف شما چی پیشنهاد میدین؟
من شخصاً سونی mh1c رو پیشنهاد می کنم. ولی کابلش واقعاً بده.
یاماها eph50 هم مثل اینکه خوبه. یکی از افراد قابل اعتماد بنده هم تأییدش کرده.
Quote:Originally Posted by ljokerl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_6730419)

Quote:
Originally Posted by xaf [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_6725857)

At the end of the day, what the EPH-50 represents here IMO is a solid offering in the mid-range, nothing more, nothing less.

Nice review. After owning them for just over a month this is a conclusion I can wholeheartedly agree with. Funny enough, it works for the EPH-20 as well - just replace "mid-range" with "budget". Good show from Yamaha but it won't shift any paradigms.

ذاتاً بیس گرمی داره، ولی احتمالاً از cx300 کمتره.
از لحاظ کیفیت، به احتمال زیاد، کاملاً برتر از cx300 هستش.
تا اونجا که یادمه، آقا رضا قبلاً توی این موارد سنهایزر cx300 رو پیشنهاد می کرد.

سلام دوستان.
خیلی ممنون که وقتتون رو اختصاص می دید.
من قصد دارم یک هدفون (in-ear) و یک آمپلی فایر هدفون بخرم. با این ست می خواهم موسیقی پراگرسیو راک گوش کنم . در واقع دو فاکتور برای من خیلی مهمه. اول این که صدای گیتار الکتریک وگیتار بیس خیلی خیلی واضح باشه و بشه به تنهایی دنبالش کرد. و دومی که اهمیتش برام یکم کمتره اینه که چون تو موسیقی پراگرسیو المان های موسیقی الکتریک هم بسیار زیاده(مثل استفاده از ملوترون) میخوام اونم ساپورت کنه. یکم که در فروم های خارجی سرچ کردم متوجه شدم که در کل هدفون هایی که برای موسیقی راک استفاده می شه باید فرکانس های مید رنج رو خوب ساپورت کنن. توی همون فروم ها هم نوشته بودن هدفون های Grado رو برای راک بیش تر استفاده می کنند. با توجه به این که این برند در ایران نیست و من از این دوبس دوبسِ بیس این هدفون ها متنفرم چه هدفونی و چه امپی بگیرم؟در ضمن تا 400 تومن برای هدفون و 400 تومن هم برای هدفون در نظر دارم. در ضمن سوال دیگم اینه که آیا مشخصه ای که من به دنبالش می گردم آیا همان امپدانس هست؟ اهم32 خوب است؟ با تشکر . واقعا کمک می کنید و من متشکرم.
شما اگر هدفون داخل گوشی می خواین، آمپ هدفون نیازی نیست.
اگر بتونین از خارج تهیه کنین، کمک بزرگی به خودتون کردین.
اگر قبلاً هدفونی داشتین، نظرتون رو در موردش به ما بگین، بهتره.

سلام خدمت دوستان عزیز.من یه هدفون رو گوشی می خواستم.از سنهایزر خوشم میومد ولی با توجه به بیس پایین یه مقدار نظرم عوض شد چون خوب یل بد به بیس عادت کردم.مدل مومنتم باهاش گوش کردم بیسش به نظرم متوسط بود و تازه طرف میگفت تو مدل های سنهایزر این بیسش قویه.از jebra revo corded خوشم اومد.حالا نطر شما چیه؟من بیشتر ترنس گوش میدم و پلیرم sony z ultra.در ضمن من متوجه امپ کردن نشدم(ببخشید چون وقت ندارم برگردم و تاپیکو از اول بخونم) و هدفونی نیست که نیازی به این امپ کردن نداشته باشه؟

خب وقتی خود شما به هر دوتاش گوش دادین، خب بهترین فرد برای تصمیم گیری خودتون هستین.
این هدفون ها نیازی به آمپ ندارن.

whitewolf
06-03-2014, 22:09
من شخصاً سونی mh1c رو پیشنهاد می کنم. ولی کابلش واقعاً بده.
یاماها eph50 هم مثل اینکه خوبه. یکی از افراد قابل اعتماد بنده هم تأییدش کرده.
Quote:Originally Posted by ljokerl [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_6730419)

Quote:
Originally Posted by xaf [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]_6725857)

At the end of the day, what the EPH-50 represents here IMO is a solid offering in the mid-range, nothing more, nothing less.

Nice review. After owning them for just over a month this is a conclusion I can wholeheartedly agree with. Funny enough, it works for the EPH-20 as well - just replace "mid-range" with "budget". Good show from Yamaha but it won't shift any paradigms.

ذاتاً بیس گرمی داره، ولی احتمالاً از cx300 کمتره.
از لحاظ کیفیت، به احتمال زیاد، کاملاً برتر از cx300 هستش.
تا اونجا که یادمه، آقا رضا قبلاً توی این موارد سنهایزر cx300 رو پیشنهاد می کرد.

ممنون از جوابتون
راستش منم فکر می کردم نهایتا cx-300 II یا cx-280 رو معرفی کنین. واسه همین از قبل تمام نقد های اینارو خونده بودم. گرچه ریویو های سونی و یاماهایی که گفته بودین هم الان خوندم و نمرات بدی نگرفته بودن. ولی به نظرتون یاماها eph-50 چه برتری نسبت به cx-300 II یا cx-280 داره؟ به عبارت دیگه چرا cx-300 II یا cx-280 رو پیشنهاد ندادین خصوصا اینکه ریویو این مدل ها خیلی شبیه هم هستن

rave-87
06-03-2014, 22:22
ممنون از جوابتون
راستش منم فکر می کردم نهایتا cx-300 II یا cx-280 رو معرفی کنین. واسه همین از قبل تمام نقد های اینارو خونده بودم. گرچه ریویو های سونی و یاماهایی که گفته بودین هم الان خوندم و نمرات بدی نگرفته بودن. ولی به نظرتون یاماها eph-50 چه برتری نسبت به cx-300 II یا cx-280 داره؟ به عبارت دیگه چرا cx-300 II یا cx-280 رو پیشنهاد ندادین خصوصا اینکه ریویو این مدل ها خیلی شبیه هم هستن
راستیتش، برای من ljokerl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مرجع هستش. حتی اگر خودم هم به هدفونی گوش داده باشم، حتماً نظر ljokerl رو هم ذکر می کنم.
جوکر به cx300 نمره پایینی داده و این در حالی که توی پست بالا، eph-50 و eph-20 رو به عنوان انتخاب های مناسبی توی بازه قیمتیشون معرفی کرده. ولی باز هم این رو در نظر بگیر، ما در مورد هدفون، 2 تا مطلب مجزا داریم، یکی کیفیت صدای هدفون و اونیکی سبک صدای هدفون (بحث کمیت و کیفیت هستش.).
هر چند یاماها و سنهایزر توی این دو مدل، سبک صدای نزدیکی دارن، ولی مقدار بیس سنهایزر بیشتره مثل اینکه.

whitewolf
06-03-2014, 22:50
راستیتش، برای من ljokerl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) مرجع هستش. حتی اگر خودم هم به هدفونی گوش داده باشم، حتماً نظر ljokerl رو هم ذکر می کنم.
جوکر به cx300 نمره پایینی داده و این در حالی که توی پست بالا، eph-50 و eph-20 رو به عنوان انتخاب های مناسبی توی بازه قیمتیشون معرفی کرده. ولی باز هم این رو در نظر بگیر، ما در مورد هدفون، 2 تا مطلب مجزا داریم، یکی کیفیت صدای هدفون و اونیکی سبک صدای هدفون (بحث کمیت و کیفیت هستش.).
هر چند یاماها و سنهایزر توی این دو مدل، سبک صدای نزدیکی دارن، ولی مقدار بیس سنهایزر بیشتره مثل اینکه.

ممنون
راستش من داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم که به این پست شما برخوردم:

من اون هدفون رو چیز خاصی در موردش نخوندم، ولی یکی از افراد خیلی معتبری که می شناسم به مدل eph50 نمره بدی داده بود. هرچند همون فرد به eph100 نمره خیلی خوبی داده بود.

فکر کنم پست 4396 هست

میشه یه کم توضیح بدین؟
یه دنیا تشکر :n01:

amirhosein_izadpoo
06-03-2014, 23:04
من از earpod آیفون استفاده کردم ولی اصلان جواب نیست. برای مثال پیش خودم فکر کردم Beats Powerbeats که تو بازار ایران از همه بیتس ها گرون تره، خوبه اما فک کنم این هدفونا فقط بیس خوبی دارند قابلیت تفکیک خوب ندارند.بعد دیدم یه هدفون دیگه هم هست تو بازار به اسم Harman kardon EI که اونم که با توجه به نموداراش نمیدونم به کار من میاد یا نه؟

rave-87
06-03-2014, 23:23
ممنون
راستش من داشتم صفحات قبل رو مرور می کردم که به این پست شما برخوردم:

فکر کنم پست 4396 هست

میشه یه کم توضیح بدین؟
یه دنیا تشکر :n01:
درسته، نمره خوبی نداره. ولی در مقابل cx300 بهتره.
به هرحال در نظر بگیرید که اگر از خارج کشور توانایی تهیه دارین، مطمئناً گزینه های دیگه ایی توصیه می شه که توی صفحه قبل معرفی کردم.

armin_dj
06-03-2014, 23:34
rave
من هم مثل شما علاقه مند به سبک الکترونیک و ترانس و هاوس هستم
ولی فکر میکنم در مورد بیس پانچی دارید اشتباه میکنید و این بیس مناسب سبک الکترونیک نیست
تا اونجا که من صفحات این تاپیکو خوندم دوستان میگفتن هدفونهای t-jays بیس پانچی داره و بنده هم چند روز پیش یکی از این هدفونها رو در مجتمع پایتخت تست کردم.آهنگ مورد نظر هم از کارهای dj Armin van buuren که با بیس عمیق شروع میشد.اجرای بیس توسط این هدفون واقعا ضعیف و ناامید کننده بود و به نظرم اصلا نتونست از پس اجرای آهنگ اکترونیک مورد نظر بربیاد.

whitewolf
06-03-2014, 23:36
درسته، نمره خوبی نداره. ولی در مقابل cx300 بهتره.
به هرحال در نظر بگیرید که اگر از خارج کشور توانایی تهیه دارین، مطمئناً گزینه های دیگه ایی توصیه می شه که توی صفحه قبل معرفی کردم.

نه متاسفانه. دستم کوتاهه
این لینکو قبلا بررسی کردم. تو این چند روزه که دنبال ایرفون بودم کلی اصطلاحات جدید یاد گرفتم که خیلی خوبه.
متاسفانه این سایت هنوز یه رویو از cx300 II رو که گفته میشه 25 تا 30 درصد نسبت به نسخه اولیه بهبود داشته رو نذاشته. مدل اولیه cx300 این مشکل رو داشت که بیس قویش به تریبلش می چربید و آهنگ رو گنگ می کرد که با توجه به نقد هایی که خوندم مثل اینکه توی ورژن دوم cx300 این مشکل حل شده و این لینک هم فقط نسخه اول cx 300 رو داره. توی بقیه فروم هاشم نتونستم ریویو خوبی از نسخه دومش پیدا کنم
ولی در کل نمی خوام زیاد وسواس به خرج بدم. چون وسواس زیاد خرید رو دردناک می کنه و نمی ذاره آدم از جنس خریداری شده لذت ببره. واسه همین به زودی میرم و یه eph-50 یا cx300 II رو میگیرم. هر کدوم که شد ما را خوش آید فکر نکنم تفاوتشون اون قدر ها زیاد باشه.
فقط اینکه شکل eph-50 یه طور خاصیه که تا حالا تجربه استفاده ازشو نداشتم. نمی دونم توی گوش هام راحت هست یا نه و راحت بیرون می افته یا نه
ممنون rave جان :n16:

whitewolf
06-03-2014, 23:42
من هم مثل شما علاقه مند به سبک الکترونیک و ترانس و هاوس هستم
ولی فکر میکنم در مورد بیس پانچی دارید اشتباه میکنید و این بیس مناسب سبک الکترونیک نیست
تا اونجا که من صفحات این تاپیکو خوندم دوستان میگفتن هدفونهای t-jays بیس پانچی داره و بنده هم چند روز پیش یکی از این هدفونها رو در مجتمع پایتخت تست کردم.آهنگ مورد نظر هم از کارهای dj Armin van buuren که با بیس عمیق شروع میشد.اجرای بیس توسط این هدفون واقعا ضعیف و ناامید کننده بود و به نظرم اصلا نتونست از پس اجرای آهنگ اکترونیک مورد نظر بربیاد.

راستش منم از اساتید همین سایت این مطلب رو خوندم که اگه بیس پانچی باشه، زودتر محو میشه و بنابراین توی آهنگ های شلوغ مثل الکترونیک تاثیر منفی روی فرکانس های بالاتر نمی ذاره و برعکس، بیس های بومی دیرتر محو میشن و فرکانس های بالاتر رو تحت تاثیر خودشون قرار می دن که یه چیز منفی هست
یعنی اگه جایی خوندیم که فلان هدفون با بیس قویش تریبل رو محو می کنه یا نا مفهوم می کنه احتمالا می شه گفت که بیس اون هدفون بومی هست
حالا ممکنه اشتباه از من باشه. اگه این طوره اساتید اصلاح کنن :n01:

armin_dj
07-03-2014, 00:00
راستش منم از اساتید همین سایت این مطلب رو خوندم که اگه بیس پانچی باشه، زودتر محو میشه و بنابراین توی آهنگ های شلوغ مثل الکترونیک تاثیر منفی روی فرکانس های پایین تر نمی ذاره و برعکس، بیس های بومی دیرتر محو میشن و فرکانس های پایین تر رو تحت تاثیر خودشون قرار می دن که یه چیز منفی هست
حالا ممکنه اشتباه از من باشه. اگه این طوره اساتید اصلاح کنن :n01:
این تحلیل هم درسته ولی در نظر داشته باشد لذت بیس به بومی بودنشه به خصوص در آهنگ های الکترونیک که بیس از اجزای اصلیه آهنگه و با عدم اجرای صحیح اون شما لذتی از آهنگ نخواهید برد.همانطور که بنده در همان چند ثانیه اول متوجه شدم هدفون tjays به هیچ وجه از پس آهنگ الکترونیک مورد نظر برنیومد و البته قبلا هم به نتیجه مشابهی در مورد هدفون سنهایزر hd201 رسیده بودم که عملکرد خیلی ضعیفی در بیس داشت
به هر حال هیچ چیز بهتر از تجربه عملی نیست.اگر امکانش براتون هست یکی از هدفونهای t-jays رو با یک آهنگ الکترونیک که با بیس قوی شروع بشه تست کنید خودتان متوجه همه چیز خواهید شد.سعی میکنم آهنگ مورد نظرو برای استفاده دوستان آپ کنم

whitewolf
07-03-2014, 00:40
این تحلیل هم درسته ولی در نظر داشته باشد لذت بیس به بومی بودنشه به خصوص در آهنگ های الکترونیک که بیس از اجزای اصلیه آهنگه و با عدم اجرای صحیح اون شما لذتی از آهنگ نخواهید برد.همانطور که بنده در همان چند ثانیه اول متوجه شدم هدفون tjays به هیچ وجه از پس آهنگ الکترونیک مورد نظر برنیومد و البته قبلا هم به نتیجه مشابهی در مورد هدفون سنهایزر hd201 رسیده بودم که عملکرد خیلی ضعیفی در بیس داشت
به هر حال هیچ چیز بهتر از تجربه عملی نیست.اگر امکانش براتون هست یکی از هدفونهای t-jays رو با یک آهنگ الکترونیک که با بیس قوی شروع بشه تست کنید خودتان متوجه همه چیز خواهید شد.سعی میکنم آهنگ مورد نظرو برای استفاده دوستان آپ کنم

بله خب حرف شمام درسته و قبولش دارم
من خودم الکترونیک دوس دارم و بیس قوی که یه هدفون خوب با آهنگ های آرمین یا دیوید تولید می کنه رو با هیچی عوض نمی کنم
منتها هدفون هم باید آدم باشه دیگه :n02: مطمئنم قبول دارین که همینجوری بیس بیش از حدم آهنگ رو خراب می کنه. خلاصه هدفون داریم تا هدفون...هدفون بومی و پانچی داریم تا هدفون بومی و پانچی
آپلود کنین ما ام حتما استفاده می کنیم :n07:

Alishmas
07-03-2014, 01:20
مبارک باشه
دقیقا مشکلتون با بیسش چیه؟

به نظرم خیلی ضعیفه در حد هدفون های خیلی معمولی !

whitewolf
07-03-2014, 02:25
کسی جایی تو تهران سراغ نداره که هدفون های ایرفون و داخل گوشی رو واسه تست گذاشته باشه یا حداقل اجازه تست یکی دو مذل رو بده؟
چون خدایی هر چقدرم آدم ریویو های خوب و مثیت بخونه بازم رضایت از صدا یه چیز سلیقه ای هست که واسه هر کسی متفاوت هست

Jeff hardy M
08-03-2014, 21:57
کسی قیمت هدفون Sony MDR7506 رو داره ؟

trancefeel
08-03-2014, 23:00
سلام من میخوام یه هدنزفری فیلیپشس بخرم مدل رو ش نوشته بود extra base و از این های بود که تو گوش میرفت قیمتشم سیو خورده ای هست بنظروتون کیفیتش خوبه تا این مدلو بخرم چون من خیلی موسیقی گوش میکنم و کیفیت برام مهمه

rave-87
08-03-2014, 23:54
نه متاسفانه. دستم کوتاهه
این لینکو قبلا بررسی کردم. تو این چند روزه که دنبال ایرفون بودم کلی اصطلاحات جدید یاد گرفتم که خیلی خوبه.
متاسفانه این سایت هنوز یه رویو از cx300 II رو که گفته میشه 25 تا 30 درصد نسبت به نسخه اولیه بهبود داشته رو نذاشته. مدل اولیه cx300 این مشکل رو داشت که بیس قویش به تریبلش می چربید و آهنگ رو گنگ می کرد که با توجه به نقد هایی که خوندم مثل اینکه توی ورژن دوم cx300 این مشکل حل شده و این لینک هم فقط نسخه اول cx 300 رو داره. توی بقیه فروم هاشم نتونستم ریویو خوبی از نسخه دومش پیدا کنم
ولی در کل نمی خوام زیاد وسواس به خرج بدم. چون وسواس زیاد خرید رو دردناک می کنه و نمی ذاره آدم از جنس خریداری شده لذت ببره. واسه همین به زودی میرم و یه eph-50 یا cx300 II رو میگیرم. هر کدوم که شد ما را خوش آید فکر نکنم تفاوتشون اون قدر ها زیاد باشه.
فقط اینکه شکل eph-50 یه طور خاصیه که تا حالا تجربه استفاده ازشو نداشتم. نمی دونم توی گوش هام راحت هست یا نه و راحت بیرون می افته یا نه
ممنون rave جان :n16:
دقیقاً به همین خاطره که وقتی دوستان سوالی در مورد هدفون های توی بازار ایران اکثراً دارن، من جوابی نمی دم. چون نه خودم گوش دادم و نه 2 یا 3 نفری که می شناسمشون اون ها رو گوش دادن.
امروز یکی از دوستان خودم ازم پرسید در مورد هدفون زیر 200 تومن. هرچند می دونستم ljokerl قدیم ها سنهایزر cx300 II رو گوش نداده بود، ولی ازش پرسیدم که نظرش چیه در مقابل یاماها، گفتم شاید شنیده بوده باشه توی این مدت.
تنها جوابی که گرفتم این بود. امیدوارم اندک کمکی بکنه:

I haven't tried the mkII CX300. From what I understand it should be very similar to the old CX400, but I haven't tried that either.

سلام من میخوام یه هدنزفری فیلیپشس بخرم مدل رو ش نوشته بود extra base و از این های بود که تو گوش میرفت قیمتشم سیو خورده ای هست بنظروتون کیفیتش خوبه تا این مدلو بخرم چون من خیلی موسیقی گوش میکنم و کیفیت برام مهمه
اگر مدل 3590 منظورتونه. خوبه در مقابل قیمتش

[WaRhEaD]
09-03-2014, 07:21
دوستان تا 80 تومن چه هدفون داخل گوش خوبی میشه گیر آورد؟ (تو دیجی کالا) مثلا این مدل Sennheiser MX365 چطوره؟

من این 80 تومنو بزور جور کردم اگه میشه کمکم کنید :n28: میارزه یا نه (نیاز زیادی به هدفون دارم و به موسیقی راک گوش میکنم)

Aftermach
09-03-2014, 20:36
خب وقتی خود شما به هر دوتاش گوش دادین، خب بهترین فرد برای تصمیم گیری خودتون هستین.
این هدفون ها نیازی به آمپ ندارن.[/QUOTE]

من می خواستم نظر شما یا سایر دوستان رو نیز بدونم.مثلا اینکه جبرا ارزش این هزینه رو داره و دوامش چه قدر هست و اینکه من که بیس دوست دارم کلا بی خیال سنهایزر شم؟
rave-87
09-03-2014, 23:26
من می خواستم نظر شما یا سایر دوستان رو نیز بدونم.مثلا اینکه جبرا ارزش این هزینه رو داره و دوامش چه قدر هست و اینکه من که بیس دوست دارم کلا بی خیال سنهایزر شم؟

اگر بیسی در حد اون جبرا بخواین، من مدلی از سنهایزر رو نمی شناسم که اون چنین بیسی داشته باشه. شاید هدفون داخل گوشی سنهایزر مثل cx300II شبیهش باشه.
من اگر قرار باشه به کسی هدفون با بیس زیاد توصیه کنم، یاماها رو ترجیح می دم به اون جبرا. ولی در نظر داشته باشیم که مقدار بیسش باز هم از جبرا پایین تر بود تا اونجا که یادمه. یا مخصوصاً پلیر/هدفون های سونی (wh303) صدای بیس دار خیلی دلنشینی داشتن تا اونجا که یادمه. jbl j55 هم توی بازار موجوده که سبک صداش توی همین حدودی هست که شما مد نظر دارین. قیمتشم حدود 280 تومن، که البته با توجه به قیمت 60 دلاریش، گرونه. البته بقیشون هم همینطور گرونن در مقابل قیمت دلاریشون. انتخاب اقتصادی که در مقابل قیمت دلاریش هم خوب باشه، کریتیو hq-1600 هست که حدود 140 تومنه. ولی قضیه اینه که تا شما خودتون امتحان نکنین، کسی نمی تونه نظر حتمی بهتون بده.

whitewolf
11-03-2014, 22:01
دقیقاً به همین خاطره که وقتی دوستان سوالی در مورد هدفون های توی بازار ایران اکثراً دارن، من جوابی نمی دم. چون نه خودم گوش دادم و نه 2 یا 3 نفری که می شناسمشون اون ها رو گوش دادن.
امروز یکی از دوستان خودم ازم پرسید در مورد هدفون زیر 200 تومن. هرچند می دونستم ljokerl قدیم ها سنهایزر cx300 II رو گوش نداده بود، ولی ازش پرسیدم که نظرش چیه در مقابل یاماها، گفتم شاید شنیده بوده باشه توی این مدت.
تنها جوابی که گرفتم این بود. امیدوارم اندک کمکی بکنه:

مرسی rave حان از زحماتتون
امروز رفتم نامداران بالاخره یاماها eph-50 رو که گفتین رو گرفتم
صداش همون طور که می خواستم بیس دار و بلند هست
اولش روی سنهایسر cx300 II شک داشتم ولی چون فروشنده cx300 II باز شده برای تست نداشت یه cx275 داد و گفت صدای cx300 II تقریبا شبیه cx 275 هست. صدای cx 275 اصلا دلنشین که نبود هیچ حتی گوش خراش هم بود و بیسش هم خیلی ضعیف بود. حالا این که چقدر صدای cx300 II شبیه cx 275 هست رو مطمئن نیستم ولی ریسک نکردم و eph-50 رو برداشتم. با این حال هنوزم فکر می کنم بیس کریتیو ep-630 یه کمی عمیق تر بود. توی نقد های خارجی به عمر بالای eph-50 اشاره شده بود که امیدوارم مثل کریتیو ep-630 بعد از چند ماه صداش کم نشه. توی استفاده های بلند مدت با eph-50 هم یه کمی گوش درد نائل آدم میشه که توی کریتیو ep-630 وجود نداشت
راستی این هدفونم به burn-in احتیاج داره؟

k.pax
11-03-2014, 22:41
مرسی rave حان از زحماتتون
امروز رفتم نامداران بالاخره یاماها eph-50 رو که گفتین رو گرفتم
صداش همون طور که می خواستم بیس دار و بلند هست
اولش روی سنهایسر cx300 II شک داشتم ولی چون فروشنده cx300 II باز شده برای تست نداشت یه cx275 داد و گفت صدای cx300 II تقریبا شبیه cx 275 هست. صدای cx 275 اصلا دلنشین که نبود هیچ حتی گوش خراش هم بود و بیسش هم خیلی ضعیف بود. حالا این که چقدر صدای cx300 II شبیه cx 275 هست رو مطمئن نیستم ولی ریسک نکردم و eph-50 رو برداشتم. با این حال هنوزم فکر می کنم بیس کریتیو ep-630 یه کمی عمیق تر بود. توی نقد های خارجی به عمر بالای eph-50 اشاره شده بود که امیدوارم مثل کریتیو ep-630 بعد از چند ماه صداش کم نشه. توی استفاده های بلند مدت با eph-50 هم یه کمی گوش درد نائل آدم میشه که توی کریتیو ep-630 وجود نداشت
راستی این هدفونم به burn-in احتیاج داره؟

سلام عزیز ، مبارکتون باشه ، در مورد burn فکر نکنم این هدفون ها نیاز داشته باشن چون تو این رنج معمولا هدفون هارو طوری میسازن که از پس چند تا سبک بر بیاد ، به همین دلیل واسه یه سبک خاص نیست که نیاز به burn داشته باشه (البته اگه درست گفته باشم ) . . . راستی اگر مقدوره یه بررسی کوتاه واسمون بزارید ممنون میشم ، شما که یه مدت کریتیو داشتید یه مقایسه ای هم بکنید بد نیست . .

کسی جایی تو تهران سراغ نداره که هدفون های ایرفون و داخل گوشی رو واسه تست گذاشته باشه یا حداقل اجازه تست یکی دو مذل رو بده؟
چون خدایی هر چقدرم آدم ریویو های خوب و مثیت بخونه بازم رضایت از صدا یه چیز سلیقه ای هست که واسه هر کسی متفاوت هست

در این مورد هم با کمی تاخیر برای دیگر دوستان :n01:، ورودی بازار بزرگ کامپیوتر اولین فروشگاه سمت چپ تقریبا یه 20 تایی هدفون گذاشته برای تست ، البته اکثرا از برند فیلیپس بود ولی برند های دیگه هم یادمه داشت . . ..

kratosnajafi
12-03-2014, 00:00
سلام دوستان
تو رنج 50 تا 60 تومن تو گوشی چی پیشنهاد میکنید؟
حتی الامکان ظاهر شیکی داشته باشه ممنون

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

mig-
12-03-2014, 17:25
سلام ,بین cx 300ii سنهایزر وhammerhead ریزر کدوم یکی رو پیشنهاد میکنید؟تفکیک صدا مهمه برام.ممنون.