PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 [15] 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25

Hamid-_
26-08-2013, 00:39
آمپ خوب چقدررررر تاثیر گذاره واقعا

بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم ولی صداش به نظرم یه جوری بود که نگو هیچ کدوم از پلیرهام توان جوابگویی درست رو نداشتن.یه آمپ پاناسونیک گرفتم با تنظیم اکولایزر
فقط در یک کلام ...صدایی که میشنوم سنهایزرو تایید کرد
صدایه سرد و واقعا شفاف
سانداستیج بزرگ
هدفون Close و Open واقعا تو نوع صدا و مخصوصا شفافیته صدا متفاوتن.
فقط منتظرم یه آمپ لامپی پیدا کنم با اونم تستش بزنم
دوستان کسی آمپ لامپی سراغ نداره؟

bobby_zirchoone
26-08-2013, 02:27
امروز تصمیم گرفتم یه هدفون دورو بره 300 ت بگیرم فعلا تا دستم بعدا باز تر شه از طرفی به نظرم از 50 تا 100 دلار زیاد فرقی نداره از نظر کیفی نسبت به 200 تا 600 دلاریا ولی خب کاچی به از هیچ لطفا در مورد مدلهای زیر نظراتونو در میون بذارین :
ATH-AD700(audiopile
HD 439 AKG K142 HD
K242 HD
DTX 910
اینا تقریبا مدلهای open و semi open هستن ولی از close هم تو این رنج قیمت اگه پیشنهاد دادین... دادین دستون درد نکنه

در رده ی بعدی از close ها بین رقابت بین این مدلها ؟
m50
AD700x
SRH550dj
SRH440

قبلا از توجهتون مرسی

chealbar
26-08-2013, 13:22
سلام دوستان من یک هدفون خیلی با کیفیت و شفاف میخوام که بتونم مدت زیادی برگوش باشه و به گوشی هم وصل بشه البته بیشتر واسه لپ تاپ میخوام
بوجم هم تا 400 ت
خواهشا جواب بدید

flipp
26-08-2013, 14:18
آمپ خوب چقدررررر تاثیر گذاره واقعا

بنده یه Sennheiser HD518 گرفتم ولی صداش به نظرم یه جوری بود که نگو هیچ کدوم از پلیرهام توان جوابگویی درست رو نداشتن.یه آمپ پاناسونیک گرفتم با تنظیم اکولایزر
فقط در یک کلام ...صدایی که میشنوم سنهایزرو تایید کرد
صدایه سرد و واقعا شفاف
سانداستیج بزرگ
هدفون Close و Open واقعا تو نوع صدا و مخصوصا شفافیته صدا متفاوتن.
فقط منتظرم یه آمپ لامپی پیدا کنم با اونم تستش بزنم
دوستان کسی آمپ لامپی سراغ نداره؟

من کلا زیاد هدفون باز نیستم و فقط مدلهای خیلی بالا مثل سنهایزر از 650 به بالا یا بیرداینامیک و یه سری استودیویی های مثل Ravox و اشتودر رو گوش کردم. اینو از روی تجربه شخصی میگم، هدفون های امپدانس بالا و هدفون های precise و اون دسته که جزو متوسط به بالا به حساب میاد، اگه امپلیفایر مناسب براش نداشته باشید و نتونید خوب درایوش کنید، فرقی با هدفون های ارزون ندارن. یادمه خرداد 90 که HD800 خریدم، آوردم منزل وصل کردم به خروجی هدفونی که روی دستگاه Shanling DAC-50 هست (یه پورت اضافه بر سازمان که کارخونه همینجوری گذاشته و اصلا برای هدفون های امپدانس بالا مناسب نیست)، خود این دستگاه یه تبدیل دیجیتال به آنالوگ بسیار عالیه و جزو رده های اند طبقه بندی شده (یعنی سورس خوب بود) ولی اون روز اونقدر صدا مزخرف و خراب و bloat و boooomy و muddy و خارج از فاز بود که فقط به خودم فحش میدادم که 1320 پول همچین هدفونی دادم :n15:خب من قبل از اون با هدفون ها آشنایی زیادی نداشتم و خیلی با روابط امپدانس >< توان در مورد هدفون ها آشنا نبودم. البته یه چیزهایی میدونستم ولی نه خیلی دقیق. بعد جستجو کردم چندتا مطلب خوندم و متوجه شدم که این هدفون ها به امپلیفایر نیاز دارند. یه 3-4 ماهی سرگردان بودم چون هیچ امپلیفایر هدفونی هم در ایران نبود (نیست!:n22:) و مردد و مشکوک بودم به ساخت امپ هدفون. نهایتا از 2-3 تا لامپ صدا گرفتم تا اینکه صدای VT-25 همون چیزی بود که میخواستم. وقتی امپلیفایر مناسب براش ساختم تازه فهمیدم که این هدفون چه پتانسیل بالایی داره. به نظر من اگر کسی نمیتونه تقویت کننده مناسب برای هدفونی که بهش نیاز داره، تامین کنه، بهتره که یه هدفون ارزونتر بخره که با تجهیزاتش همخوانی داره و درایو میشه. دقیقا مثل این میمونه که یه نفر 200 میلیون هزینه کنه Wilson Audio Alexandria بخره ولی نتونه یه امپلیفایر مناسب 30-40 هزار دلاری براش تهیه کنه، در این حالت پتانسل واقعی این اسپیکر مشخص نخواهد شد. الان نظرم در مورد HD800 کاملا متفاوته، به نظر من سورس مناسب + یه آمپ لامپی زیر 1000 دلار + HD800 = صدایی که اگر بخواید از یه سیستم استریوی محیطی بگیرید حداقل 100-120 میلیون باید بابت اسپیکر و سورس و آمپلیفایر و پاورکاندیشنر و اکوستیک و کابل و اینترکانکت و ... هزینه کنید.

cesc.cesar
26-08-2013, 16:23
سلام. من یه هدست میخواستم برای موزیک با باس و کیفیت مناسب،برای لپ تاپ و مویابل خوب جواب بده بهترین انتخاب حدود 100تا 130 تومن چی هست؟ کاملا هم گوش رو بپوشونه
پایونیر Pioneer HDJ-1000 چطوره؟ مارکشو قیافشو دوست دارم که گفتم فنی نمیدونم:n02:

رضا جنگنده
26-08-2013, 19:14
من اصفهان رو کلی گشتم.
EP-630
اصلا پیدا نشد.
یه مدل دیگه هست که در حد این یا بهتر باشه و راحت پیدا بشه؟
اینجا همه بیتس فیک و های کپی و فیلیپس رو دارن. هیچ جا نبود برم و این دو تا رو نداشته باشه.
راستی همینEP-630 ارزشش رو داره دنبالش تو اینترنت بگردم؟ سایتی رو سراغ دارین که بفروشه و جنسش هم درست و حسابی باشه و اصل باشه؟

کسی نیست بتونه کمک کنه؟

88masuod
26-08-2013, 19:19
:8:
اوووووف.دم وی جایز گرم.باورتون نمیشه ولی هیچوقت مث الان با موسیقی حال نکرده بود ترکیبش با ایفون فایو محشره:n19::n20:
ایشالا فردا میرم واسه خرید شافل
دوستان پلیر دیگه ای توصیه نمیکنید .سبک باشه و کیفیت و بلندیش مث ایفون باشه.بدون اسکرین تاچ باشه
ضمنا یکی از دوستان تو یکی از ترد ها در مورد کیفیت گالکسی اس ۴ نوشته بود.در جوایش باید بگم من الان هم زمان هر دوش رو دارم و اس ۴ اصلا کیفیت و بلندی ایفون رو نداره!به هیچ وجه!خاستید هردوشو میارم تا خودتون تجریه کنید:n18:

دوست عزیز من که مقایسه نکردمش با آیفون .گفتم دلیل خریدم تعریف بقیه از صداش بوده اگه صدای
بلند میخوای نوکیا ان 91 و یا در آینده نزدیک lg g2 که سخت منتظرش هستم من.در ضمن خیلی پایینتر نیست از آیفون چرا چون من ازش صدای بلندتری
میگیرم نسبت به cowon j3 البته با برنامه viper که تو xda اتفاقی دیدمش شمام توصیه میکنم حتما تستش کنین با امکانات زیاد.

cesc.cesar
27-08-2013, 00:01
سلام. من یه هدست میخواستم برای موزیک با باس و کیفیت مناسب،برای لپ تاپ و مویابل خوب جواب بده بهترین انتخاب حدود 100تا 130 تومن چی هست؟ کاملا هم گوش رو بپوشونه
پایونیر Pioneer HDJ-1000 چطوره؟ مارکشو قیافشو دوست دارم که گفتم فنی نمیدونم:n02:

دوستان کسی نیست کمک کنه؟

salar_221
27-08-2013, 09:15
دوستان کسی نیست کمک کنه؟

این مدل تست نشده ولی مدل hdj-2000 که بیس قوی و تفکیک و صدای خوبی داره ولی مدل 1000 هم فکر نکنم به هیچ عنوان قیمتش حدود 130 باشه.تو این رنج قیمت فکر نکنم از مدلهای creative هدفون بهتری بشه پیدا کرد.

peaceful1
27-08-2013, 10:35
الان پایتخت بودم XBA-1 تموم شده دیگه نیست

ورودی ساختموون یه فروشگاه چند هدفون خوب یکی aiaiai DJ برای تست گذاشته بودند.

cesc.cesar
27-08-2013, 11:22
این مدل تست نشده ولی مدل hdj-2000 که بیس قوی و تفکیک و صدای خوبی داره ولی مدل 1000 هم فکر نکنم به هیچ عنوان قیمتش حدود 130 باشه.تو این رنج قیمت فکر نکنم از مدلهای creative هدفون بهتری بشه پیدا کرد.

ایناهاش دیروز فروخته شده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب حالا یه هدست مناسب دیگه توی این رنج بهم معرفی کنین.مرسی

رضا جنگنده
27-08-2013, 12:35
دوستان کریتیو 630 با 630i چخ فرقی داره؟

kavehj4488
27-08-2013, 13:58
دوستان کریتیو 630 با 630i چخ فرقی داره؟
سلام.
مدل 630i میکروفون دارد که در مکالمه استفاده می شود. در ضمن پسوند i در بیشتر مدلها به معنی بهینه شده برای iDevice ها (iPod, iPhone, Ipad) است که دارای میکروفون و (معمولا") کنترل ولوم هستند.
در ضمن پسوند a (مثل Klipsch S4a) به معنی بهینه شده برای دستگاه های اندرویدی است.
موفق باشید.

salar_221
27-08-2013, 16:44
ایناهاش دیروز فروخته شده : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب حالا یه هدست مناسب دیگه توی این رنج بهم معرفی کنین.مرسی

خوب من هم بر اساس قیمت معیاری این سایت گفتم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باز هم اگه امکان خرید هست فرصت رو از دست ندین

ali_phd71
27-08-2013, 23:53
سلام دوستان
من این دو مدل هدفون رو دیدم و از دیزاینشون خیلی خوشم اومد خیلی روی گوش راحته
sony mdr-q140

PHILIPS / SHS 4700

نظرتون در مورد این نوع هدفون ها و مدل های مدنظرم چیه؟!با توجه به قیمتی کهدارن ارزش خریدن دارن یا نه؟!اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید در همین رنج فیلیپس...
با تشکر فراواااااااااااااااااان

usa_superpower
27-08-2013, 23:55
میخوام 200 هزار بدم برای هدفون (in-ear)در ضمن پلیرم cowon d2 هستش
اصلا به نظر شما خوبه با این پلیر انقدر پول هدفون بدم ؟
میگن سنهایزر خیلی خوبه تو رو خدا کمک کنید یه پیز خوب بگیرم

Hesam_valadkhani
27-08-2013, 23:56
آقا یه سوال، نظرتون راجع به hd429,hd518,hd558 چیه؟ چه آمپی بهتر روش جواب میده اگر از خارج از ایران بخوام تهیه کنم؟

m_sport
28-08-2013, 02:28
سلام
کسی قیمت هدست بیتس که روی گوشی HTC Sensaton XE هست رو میدونه؟
مدلش رو Monster iBeats نوشته

Hamid-_
28-08-2013, 13:22
آقا یه سوال، نظرتون راجع به hd429,hd518,hd558 چیه؟ چه آمپی بهتر روش جواب میده اگر از خارج از ایران بخوام تهیه کنم؟
دوست عزیز دو مدل 558 و 518 جزو بهترین ها تو رنج قیمت خودشون هستند
بسیار راحت و صدای بسیار شفاف با SoundStage بزرگ
اما به آمار نگاهی بندازید 518 یه سروکله از 558 بالاتره
هردو آمپ لازم هستند
از آمپ فیو تا آمپ حرفه پاناسونیک - به هر حال هرچقدر آمپ و پلیر و سورس موزیکتون بهتر باشه صدایه بهتری دریافت میکنید

Hesam_valadkhani
28-08-2013, 14:06
دوست عزیز دو مدل 558 و 518 جزو بهترین ها تو رنج قیمت خودشون هستند
بسیار راحت و صدای بسیار شفاف با SoundStage بزرگ
اما به آمار نگاهی بندازید 518 یه سروکله از 558 بالاتره
هردو آمپ لازم هستند
از آمپ فیو تا آمپ حرفه پاناسونیک - به هر حال هرچقدر آمپ و پلیر و سورس موزیکتون بهتر باشه صدایه بهتری دریافت میکنید
والا من دیشب که داشتم میگشتم این مدلارو با 598 دیدم میخواستم یکم مشورت بگیرم ببینم اولا چقد در میاد به پام که با آمپ بگم مسافر اگه اومد واسم بیاره
و نظر بیشتر اینو داده بودن که 558 از نظر قیمتی بهتره ولی 598 از نظر کیفیت، گفتم حالا نظر شمارم بپرسم

Hamid-_
28-08-2013, 14:08
والا من دیشب که داشتم میگشتم این مدلارو با 598 دیدم میخواستم یکم مشورت بگیرم ببینم اولا چقد در میاد به پام که با آمپ بگم مسافر اگه اومد واسم بیاره
و نظر بیشتر اینو داده بودن که 558 از نظر قیمتی بهتره ولی 598 از نظر کیفیت، گفتم حالا نظر شمارم بپرسم

از نظر کیفیت بین 518 و 558 ،518 برنده هست
ولی 598 صداش واقعا دلچسبه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

Hesam_valadkhani
28-08-2013, 14:18
از نظر کیفیت بین 518 و 558 ،518 برنده هست
ولی 598 صداش واقعا دلچسبه

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2
خب حالا با 518 , 598 چه امپی مناسبتره که استفاده کنم؟

kavehj4488
28-08-2013, 14:28
نتیجه مراجعه مختصر به خیابان جمهوری: (قیمت ها به هزار تومان است)

Pioneer HDJ-500: 450
Pioneer SE-MJ31: 115
Pioneer SE-M290: 95
Pioneer SE-M390: 110
Beyerdynamic DT770 Pro: 680 _ Not Sure

از برند سونی مدلهای EX1000، Z1000 و XBA-1 موجود نیستند. (ایران رهجو)
موفق باشید.

میخوام 200 هزار بدم برای هدفون (in-ear)در ضمن پلیرم cowon d2 هستش
اصلا به نظر شما خوبه با این پلیر انقدر پول هدفون بدم ؟
میگن سنهایزر خیلی خوبه تو رو خدا کمک کنید یه پیز خوب بگیرم
سلام.
هدفون قبلی شما چه مدلی بوده است؟
به نظر من ابتدا Creative EP-630 را تست کنید. مدل T-Jays One را هم تست کنید اگر تفاوت چشمگیری در صدا احساس کردید مدل T-Jays One را تهیه کنید در غیر اینصورت همان EP-630 با قیمتی به مراتب پایینتر جوابگوی شما خواهد بود!
از برند سنهایزر مدل CX300-II مناسب است اما توجه داشته باشید که این هدفون بیس خیلی قوی ندارد.
موفق باشید.

Hesam_valadkhani
28-08-2013, 14:52
خب حالا با 518 , 598 چه امپی مناسبتره که استفاده کنم؟

آقا اگر کسی تو این رده بهتر هم سراغ داره پیشنهاد بده ممنون میشم

salar_221
28-08-2013, 21:01
آقا اگر کسی تو این رده بهتر هم سراغ داره پیشنهاد بده ممنون میشم
Audio technica m50 و sennheiser momentum

flipp
28-08-2013, 21:10
جایی هدفون های بیرداینامیک رو عرضه میکنه؟

n00mah
28-08-2013, 21:46
دوستان تهران قیمت xb500 چنده با گارانتی ایرانرهجو یه جا معرفی کنید داشته باشه با قیمت مرسی

Hesam_valadkhani
28-08-2013, 21:54
Audio technica m50 و sennheiser momentum

momentum که قیمتش بالاتر از بودجه بود، تا جایی که ریویوهارو خوندم m50 هم جالبتر از اونا نبود چون هم soundstage کم بود هم صدا طبیعی تر نبود و اینکه چون زیاد میخوام گوش بدم میخوام حدالامکان open باشه
نظرتون راجع به امپ schiit magni/modi چیه؟ یا پرتابل بگیرم بهتره؟

salar_221
28-08-2013, 23:20
momentum که قیمتش بالاتر از بودجه بود، تا جایی که ریویوهارو خوندم m50 هم جالبتر از اونا نبود چون هم soundstage کم بود هم صدا طبیعی تر نبود و اینکه چون زیاد میخوام گوش بدم میخوام حدالامکان open باشه
نظرتون راجع به امپ schiit magni/modi چیه؟ یا پرتابل بگیرم بهتره؟
اصلا موافق نيستم.ميشه ريويو هايي نقل كردين رو لينك بدين؟صداي m50 در حد خودش خيلي هم طبيعي هست و soundstage بسيار خوبي هم ارائه ميده.راحتيه استفاده محصولات سنهايزر خيلي محسوس هست ولي از واقعيت برتري صداي m50 در مقابل رقباش هم نبايد گذشت.و البته هدفونهاي open زيادي هم هستن كه اصلا راحتي استفاده ندارن و نميشه براي مدت زيادي ازشون استفاده كرد.
در مورد امپهاي schiit هم بسيار بسيار موافقم.چون تنها امپي كه نتيجه اي مطلوب رو ازش گرفتم مدل lyr اين شركت بوده چه براي هدفونهاي داخل گوش چه فول سايز.

kavehj4488
28-08-2013, 23:33
جایی هدفون های بیرداینامیک رو عرضه میکنه؟
سلام.
بیرداینامیک در ایران نماینده رسمی دارد: (در مورد فعال بودن نمایندگی اطلاعاتی ندارم)
البته من قیمت مدل DT770 Pro را از فروشگاه های استودیویی خیابان جمهوری گرفتم.
موفق باشید.

flipp
28-08-2013, 23:37
سلام.
بیرداینامیک در ایران نماینده رسمی دارد: (در مورد فعال بودن نمایندگی اطلاعاتی ندارم)
البته من قیمت مدل DT770 Pro را از فروشگاه های استودیویی خیابان جمهوری گرفتم.
موفق باشید.

سلام؛

سپاس از راهنمایی.
شما از مدلهای بیرداینامیک تجربه شنیداری دارید؟

Hesam_valadkhani
28-08-2013, 23:46
اصلا موافق نيستم.ميشه ريويو هايي نقل كردين رو لينك بدين؟صداي m50 در حد خودش خيلي هم طبيعي هست و soundstage بسيار خوبي هم ارائه ميده.راحتيه استفاده محصولات سنهايزر خيلي محسوس هست ولي از واقعيت برتري صداي m50 در مقابل رقباش هم نبايد گذشت.و البته هدفونهاي open زيادي هم هستن كه اصلا راحتي استفاده ندارن و نميشه براي مدت زيادي ازشون استفاده كرد.
در مورد امپهاي schiit هم بسيار بسيار موافقم.چون تنها امپي كه نتيجه اي مطلوب رو ازش گرفتم مدل lyr اين شركت بوده چه براي هدفونهاي داخل گوش چه فول سايز.

در کل من زیاد وارد نیستم و میخواستم به همراه sansa clip zip بگم واسم بیارن اینارم، اول هم میخواستم یه ایرفون بگیرم ولی بعدا پشیمون شدم و گفتم z5500 logitech رو که واسه گیم گرفته بودم بفروشم و یکم دیگه بزارم روش و یه همچین چیزی بگیرم. یه s3 هم هست که بیرون از خونه ازش استفاده کنم. هرچقدر که کسی میتونه کمک کنه و راهنمایی کنه ممنون میشم

usa_superpower
29-08-2013, 04:13
سلام.
هدفون قبلی شما چه مدلی بوده است؟
به نظر من ابتدا Creative EP-630 را تست کنید. مدل T-Jays One را هم تست کنید اگر تفاوت چشمگیری در صدا احساس کردید مدل T-Jays One را تهیه کنید در غیر اینصورت همان EP-630 با قیمتی به مراتب پایینتر جوابگوی شما خواهد بود!
از برند سنهایزر مدل CX300-II مناسب است اما توجه داشته باشید که این هدفون بیس خیلی قوی ندارد.
موفق باشید.

سلام
هدفون قبلی بنده مدل فابریک خود cowon هستش که روی محصولاتش میزاره قبلشم یه سونی داشتم که سری ex بود کلا خیلی خوره ی موزیکم این کریتیو میگن یه چیز معمولیه فقط bass بالایی داره من تو موزیک غرق میشم میخوام همه چیو تو آهنگ با وضوح بالا بشنوم همه مدلم موزیک گوش میدم ولی عشقم راک و متال 200 تومنم پول بی زبون دارم لطفا کمک کنید

بازم مرسی که جواب دادین

kavehj4488
29-08-2013, 08:53
سلام؛

سپاس از راهنمایی.
شما از مدلهای بیرداینامیک تجربه شنیداری دارید؟
سلام.
متاسفانه خیر... چون آمپ مناسب برای استفاده از آن نداشتم. یک بار تا نزدیکی خرید DT990 پیش رفتم اما بعد از اینکه از rezaomido در تاپیک راهنمایی برای خرید آمپ در مورد این هدفون راهنمایی خواستم ایشان آمپ پیشنهاد دادند در حالی که من از کارت صدای اکسترنال Creative استفاده می کم.
موفق باشید.

rave-87
29-08-2013, 10:08
آخ جون یکی که آواتارشو دوست دارم جواب داد. یکی که فکر میکنم سلیقه ی موسیقیمون نزدیکه. :n19:

ممنونم از جواب تقریبن کاملی که دادی. من قبل از اینکه این پست رو بنویسم خیلی مطالب فروم رو مرور کردم و به قدر ظرفیت (:n02:) خودم یاد گرفتم.
کاش بقیه ی دوستان صاحب نظر هم یه چند کلمه ای تایپ کنند یا اگه حرفهای شما رو کاملن تایید میکنند با "تشکر" از پست شما این موضوع رو نشون بدن.

من چند وقت پیش، مثل تعداد زیادی از هموطنا، ترکیه بودم برای زیارت آقامون راجرواترز. اون موقع اصلن تو فکر خرید پلیر و هدفون نبودم متاسفانه.
اتفاقن گذرم به چند تا میوزیک استور افتاد ولی خیلی سرسری به جنسا نگاه کردم. قصد مقایسه نداشتم و حافظه ی ضعیفی هم دارم... ولی به نظرم میرسه که قیمتها از ایران مناسبتر بود.
برندهایی که به وفور دیدم سنهایزر و فیلیپس بود. و البته یه برند جالب به اسم: Motörheadphönes و باز هم متاسفانه هیچ کدوم رو تست هم نکردم.
الان به ذهنم رسید که شاید بشه موجودی این فروشگاهها و قیمتشون رو تو اینترنت پیدا کرد... احتمالن بتونم راهی برای خرید از خارج پیدا کنم... فقط باید مدت نامعلومی رو بدون موسیقی در حال حرکت سر کنم :n14:

امروز هم یه گشت مختصری حوالی میدون ولیعصر تهران زدم. باور نکردنیه ولی فقط دو مدل بدرد بخور پیدا کردم! NWZ-B173F به قیمت شرکتی 230 تومن و Zen-X-Fi3 اگه درست خاطرم باشه 430 تومن.
هدفون هم جستجو نکردم...

تو انجمن مواردی دیدم که دوستان پلیر 200 + این ایر 200 تومنی پیشنهاد داده بودند. ولی اگه درست متوجه شده باشم شما به خاطر ژانر و کیفیت درخواستی من اونها مناسب من ندونستی. درست فهمیدم؟

بقیه ی دوستان هم هر نظری دارند خوشحال میشم بشنوم. اگه پارامترها و اطلاعاتی که تو درخواستم مطرح کردم ناقص یا غلطه لطفن تذکر بدید. باز هم ممنونم از اینهمه دانش و تجربه ای که همینجوری ریختید تو انجمن. ایولا، خسته نباشید.

چونکه بحث بیشتر حول هدفون خواهد گشت، پس ادامه رو توی این تاپیک ادامه می دیم.
حاجی اگر به اندازۀ یک کوچولو از پول سفر خرج کنی، می تونی باهاش یک هدفون و پلیر مناسب بگیری و بعدش می تونی تمام گروه ها رو در حد قابل قبولی گوش کنی :n06:
اگر بخوایی توی ایران خرج کنی، پلیرت می شه همون سونی که اسمش رو بردی. ببین قضیه اینه که هدفون تأثیرش خیلی بیشتره. و کلاً هدفون های اندکی که توی ایران هستن، و اکثراً بهینه شدن برای بیس زیاد. یدونه سونی xba-1 بود که اونم دیگه نیست.
من گزینه ایی توی ایران نمی شناسم که صدای متعادلی داشته باشه. اگر دوستان مدلی رو اطلاع دارن (توی این رنج قیمت) که توی ایران موجوده و صدای متعادلی داره ذکر کنن.
برای همین فعلاً می گم همۀ تلاشت رو بکن و از اونور تهیه کن. ولی قبل از همه چیز، ببین نظرت در مورد این سوالات چیه:

اگر بخوام به صورت دقیق در مورد سبک صدای مورد علاقت بپرسم، باید بپرسم که هدفون و پلیر قبلیت چی بوده و نظرت رو در موردش بگی. مثلاً بگی که بیسش زیاد بود یا کم بود. تریبلش زیاد بود یا کم بود. مید رنجش زیاد بود یا کم بود. بعد در نهایت باید امیدوار باشم که هدفون قبلی ای که داشتی، هدفونی بوده باشه که من هم بشناسم، تا بتونم براساس اون گزینۀ مناسبت رو توصیه کنم.
حالا ببین می تونی به این سوالاتی که پرسیدم جواب بدی یا چیز خاصی به نظرت نمی رسه. که در اون صورت من باید از تجربۀ شخصی خودم برات گزینه تجویز کنم. :n10:

ali_phd71
29-08-2013, 10:20
سلام دوستان
sony mdr-q140

PHILIPS / SHS 4700

نظرتون در مورد این نوع هدفون ها و مدل های مدنظرم چیه؟!با توجه به قیمتی کهدارن ارزش خریدن دارن یا نه؟!اگر پیشنهادی دارید ممنون میشم راهنمایی کنید در همین رنج فیلیپس...

cesc.cesar
29-08-2013, 12:14
دوستان نظرتون در مورد مدل UrBeats چیه واسه موزیک ؟ Urbeats یا
Creative EP-630 ؟

jamalu
29-08-2013, 14:06
چونکه بحث بیشتر حول هدفون خواهد گشت، پس ادامه رو توی این تاپیک ادامه می دیم.
حاجی اگر به اندازۀ یک کوچولو از پول سفر خرج کنی، می تونی باهاش یک هدفون و پلیر مناسب بگیری و بعدش می تونی تمام گروه ها رو در حد قابل قبولی گوش کنی :n06:
اگر بخوایی توی ایران خرج کنی، پلیرت می شه همون سونی که اسمش رو بردی. ببین قضیه اینه که هدفون تأثیرش خیلی بیشتره. و کلاً هدفون های اندکی که توی ایران هستن، و اکثراً بهینه شدن برای بیس زیاد. یدونه سونی xba-1 بود که اونم دیگه نیست.
من گزینه ایی توی ایران نمی شناسم که صدای متعادلی داشته باشه. اگر دوستان مدلی رو اطلاع دارن (توی این رنج قیمت) که توی ایران موجوده و صدای متعادلی داره ذکر کنن.
برای همین فعلاً می گم همۀ تلاشت رو بکن و از اونور تهیه کن. ولی قبل از همه چیز، ببین نظرت در مورد این سوالات چیه:

اگر بخوام به صورت دقیق در مورد سبک صدای مورد علاقت بپرسم، باید بپرسم که هدفون و پلیر قبلیت چی بوده و نظرت رو در موردش بگی. مثلاً بگی که بیسش زیاد بود یا کم بود. تریبلش زیاد بود یا کم بود. مید رنجش زیاد بود یا کم بود. بعد در نهایت باید امیدوار باشم که هدفون قبلی ای که داشتی، هدفونی بوده باشه که من هم بشناسم، تا بتونم براساس اون گزینۀ مناسبت رو توصیه کنم.
حالا ببین می تونی به این سوالاتی که پرسیدم جواب بدی یا چیز خاصی به نظرت نمی رسه. که در اون صورت من باید از تجربۀ شخصی خودم برات گزینه تجویز کنم. :n10:

خب با این حساب من سعی میکنم یه سانسا کلیپ زیپ تهیه کنم. از لحاظ قیمت هم به نفعم میشه. ولی اگه ببینم خیلی طول میکشه شاید برم سراغ B173F
تقریبن تا سقف 125 دلار پول میمونه واسه هدفون. من تا حالا هدفون و پلیر خوب نداشتم. چیزی هم اگه استفاده کردم آکبند خود موبایل یا پلیر بوده.
دوست دارم برای اینکه جواب سوال شما رو بدم کمی وقت بذارم. اول سه چهار تا ترک موسیقی مناسب و متنوع گلچین کنم، بریزمشون رو یه پلیر مناسب، بعد برم دنبال هدفون برای تست کردن.
سعی میکنم همین هدفونهایی که تو انجمن مطرح شده اند رو پیدا کنم برای تست. شما جای خاصی هست که پیشنهاد کنید؟

n00mah
29-08-2013, 14:11
دوستان تهران قیمت xb500 چنده با گارانتی ایرانرهجو یه جا معرفی کنید داشته باشه با قیمت مرسی

دوستان من هر کدوم از هدفونارو انتخاب کردم موجودیش صفر شد با بودجه 100 تومن شروع کردم رسیدم به 240 تومن xb500 سونی ولی نمیدونم از کجا تهیه کنم با گارانتی ایرانرهجو...یکی از دوستان گفت Sennheiser HD 419بهتره موجود هم هست حالا شما چی پیشنهاد میکنید میخوام صدا بیسش بالا باشه و کیفیتم داشته باشه xb 500 نکردم

flipp
29-08-2013, 15:50
من بین HD650 با قیمت 1500 و BeyerDynamic DT880 Pro با قیمت 1200 موندم. نظرتون کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه

kavehj4488
29-08-2013, 18:00
سلام دوستان
sony mdr-q140

PHILIPS / SHS 4700

این هدفون ها معمولا" هنگام فعالیت استفاده می شوند و چون افراد هنگام فعالیت خیلی به جزئیات موسیقی توجه نمی کنند این هدفون ها نیز جزئیات را متناسب با قیمتشان به طور عالی پخش نمی کنند. در صورتی که کاربرد شما فعالیت است پیشنهاد می شوند. در ضمن Isolation خوبی هم به خاطر ساختار فیزیکی و نحوه قرار گیری آن ها روی گوش ندارند.
موفق باشید.

دوستان من هر کدوم از هدفونارو انتخاب کردم موجودیش صفر شد با بودجه 100 تومن شروع کردم رسیدم به 240 تومن xb500 سونی ولی نمیدونم از کجا تهیه کنم با گارانتی ایرانرهجو...یکی از دوستان گفت Sennheiser HD 419

بهتره موجود هم هست حالا شما چی پیشنهاد میکنید میخوام صدا بیسش بالا باشه و کیفیتم داشته باشه xb 500 نکردم
سلام.
اگر بیس قوی دست دارید همان XB500 سونی مناسب است. کیفیت صدای خوبی هم دارد.
در مورد موجود بودن از طریق تلفن زیر استعام بگیرید: (ایران رهجو _ مجتمع پایتخت)
88879148
88879149
88879150
موفق باشید.

من بین HD650 با قیمت 1500 و BeyerDynamic DT880 Pro با قیمت 1200 موندم. نظرتون کدوم میتونه انتخاب بهتری باشه

سلام.
خیلی وقت پیش لینک مفیدی از مقایسه DT 880 و K 701 و HD 650 وجود داشت اما هر چه گشتم پیدا نکردم. شاید این کمی مفید باشد:
موفق باشید.

rave-87
29-08-2013, 18:40
خب با این حساب من سعی میکنم یه سانسا کلیپ زیپ تهیه کنم. از لحاظ قیمت هم به نفعم میشه. ولی اگه ببینم خیلی طول میکشه شاید برم سراغ B173F
تقریبن تا سقف 125 دلار پول میمونه واسه هدفون. من تا حالا هدفون و پلیر خوب نداشتم. چیزی هم اگه استفاده کردم آکبند خود موبایل یا پلیر بوده.
دوست دارم برای اینکه جواب سوال شما رو بدم کمی وقت بذارم. اول سه چهار تا ترک موسیقی مناسب و متنوع گلچین کنم، بریزمشون رو یه پلیر مناسب، بعد برم دنبال هدفون برای تست کردن.
سعی میکنم همین هدفونهایی که تو انجمن مطرح شده اند رو پیدا کنم برای تست. شما جای خاصی هست که پیشنهاد کنید؟
کیفیت آهنگ هاتون چجوریه؟
در نظر داشته باشین که برای حداکثر استفاده از ستاپتون، آهنگ هاتون لااقل mp3 با کیفیت 320kbps باشه. اگر نیست و می خواین دانلود کنین، همین الأن به فکر فایل های flac با کیفیت 16bit/44.1 khz باشین. فکر نکنم اون پلیر سونی، فایل های فلک رو ساپورت کنه. البته اگر برای تو حرکت می خواین، و همین الأن فایل های موسیقیتو mp3و 320 هستش، همون 320 کافیه. ولی خب ما که توی ایران آهنگ ها رو مجانی (غیر قانونی) دانلود می کنیم، آدم حیفش میاد flac نگیره.
نظر من بیشتر روی همون کلیپ زیپ هستش
در نهایت حداکثر تلاش رو روی خرید هدفون از خارج کشور بزارین. هدفون خیلی تأثیرش بیشتره. شما اگر برین به پاساژ پایتخت، احتمالاً می تونین چند تا هدفون تست کنین. مدل های معروف سنهایزر و akg و creative ep630 , 830 رو تست کنین. پایین میدون ولیعصر، بالاتر از طالقانی 1 پاساژ هست که چند طبقست. یدونه از مغازه اولی هاش (سمت چپ) قد دیوارش تعدادی هدفون آویزونه. برای تست آزاده احتمالاً.

ali_phd71
29-08-2013, 18:47
این هدفون ها معمولا" هنگام فعالیت استفاده می شوند و چون افراد هنگام فعالیت خیلی به جزئیات موسیقی توجه نمی کنند این هدفون ها نیز جزئیات را متناسب با قیمتشان به طور عالی پخش نمی کنند. در صورتی که کاربرد شما فعالیت است پیشنهاد می شوند. در ضمن Isolation خوبی هم به خاطر ساختار فیزیکی و نحوه قرار گیری آن ها روی گوش ندارند.
موفق باشید.

با تشکر
من به خاطر فعالین نمی خوام بگیرم.فقط به خاطر راحتیشونه.حالا توی همین سبک هدفون خوبی هست که قیمت مناسبی هم داشته باشه در حد همون فیلیپسه؟

t-jays
29-08-2013, 19:21

hd650 هدفون بهتریه البته بستگی به سبکتون هم داره
این اون لینکیه که برادر کاوه میگه
دیگه احتیاجی نیست که من بخوام حرفی بزنم.
البته بگم که یک سری نالیده بودند که کابل hd650 خیلی جالب نست و با تعویض کابل صدا خیلی بهتر میشه و از این حرفا
که شما هم احتمالا برای ساختن کابل خود استادی
موفق باشید.

armenak
29-08-2013, 22:57
دوستان برای من کسی پبشنهادی اخر نکرد هنوزم هیچی نخریدم.بودجمم گفتم متغیره بسته به نارزش هدفون شاید تا 700دلار هم بتونم.درضمن مدلی نیست که خودش ست هدفون و امپ باشه یعنی خود شرکت سازنده هردو رو باهم بهینه کرده باشه که نخواد ادم هدفون بگیره بعد بیفته دنبال امپ مورد تطابقش! البته گفتم اگه با سورسم که جی3کووان و فقط هم فلک گوش میدم و درحال حاضر سنهایزر اچ دی 280پرو دارم هدفون خالی بدون نیاز به امپ باشه خیلی برام بهتره چون 700دلارو میدم فقط به هدفون ولی خب بعضی ازاین ستها ارزش دارن
من تاحالا هدفون اوپن نداشتم اینم کلوزه فقط نمیدونم برم سمت اوپن گوشم میپسنده یانه

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4

flipp
29-08-2013, 23:32
دوستان برای من کسی پبشنهادی اخر نکرد هنوزم هیچی نخریدم.بودجمم گفتم متغیره بسته به نارزش هدفون شاید تا 700دلار هم بتونم.درضمن مدلی نیست که خودش ست هدفون و امپ باشه یعنی خود شرکت سازنده هردو رو باهم بهینه کرده باشه که نخواد ادم هدفون بگیره بعد بیفته دنبال امپ مورد تطابقش! البته گفتم اگه با سورسم که جی3کووان و فقط هم فلک گوش میدم و درحال حاضر سنهایزر اچ دی 280پرو دارم هدفون خالی بدون نیاز به امپ باشه خیلی برام بهتره چون 700دلارو میدم فقط به هدفون ولی خب بعضی ازاین ستها ارزش دارن
من تاحالا هدفون اوپن نداشتم اینم کلوزه فقط نمیدونم برم سمت اوپن گوشم میپسنده یانه

خب چرا یه چیزی مثل HD650 یا HD700 نمیگیری اگه اینقدر بودجه داری؟ بابت امپ هم نگران نباش امپ لامپی که ساختم بخوبی هدفن های امپدانس بالا رو درایو میکنه و از نظر کارایی صوتی هم بسیار عالی عمل میکنه و هزینه انچنانی هم ندارن ساختش

peaceful1
29-08-2013, 23:34

اگه قرار نیست سورست رو تغییر بدی هدفون از 250 دلار بیشتر هزینه نکن

ببین آمپ یعنی وصله اگه استفاده کنی یا داری ست High-end استفاده میکنی یا اشتباه داری استفاده میکنی

دیروز گفتم که برو پایتخت aiaiai DJ تو پایتخت و چند تا دیگه جمهوری وقتی برای تست هست هیچ وقت به نوشته اکتفا نکن برو این هایی که هستا رو با حوصله گوش بده
دوستان پیشنهاد دادند ولی هیچ کس به جای شما نمیتونه تصمیم بگیره حتی اگه شما سبک موسیقیت رو بگی و جنس صدای که دوس داری وسورست که مهترین عامل در مشورت و نظر دادن هستش.

flipp
29-08-2013, 23:42
راستی دوستان یه چیزی رو میخواستم بگم، توصیه میکنم سنهایزر Mementum نخرید (اگه لازمه بیشتر توضیح بدم) :n01:

kavehj4488
30-08-2013, 00:25

سلام.
به غیر از Isolation که ضعیف می شود فکر نمی کنم ضعف چشمگیر دیگری در هدفون های Open وجود داشته باشد. از طرفی بیشتر (نه همه) هدفون های Open در Soundstage از هدفون های Close قوی تر عمل می کنند بنابراین در مورد این که هدفون Open باشد یا Close حساسیت زیاد به خرج ندهید.
موفق باشید.

راستی دوستان یه چیزی رو میخواستم بگم، توصیه میکنم سنهایزر Mementum نخرید (اگه لازمه بیشتر توضیح بدم) :n01:
سلام.
لطفا" بیشتر توضیح بدهید!:n02:
من تا به حال این مدل را یک هدفون پرتابل ایده آل می دانستم (بهترین هدفون پرتابل موجود در ایران).
منتظر توضیحات شما هستیم.
موفق باشید.

flipp
30-08-2013, 10:08
لطفا" بیشتر توضیح بدهید!:n02: ق
من تا به حال این مدل را یک هدفون پرتابل ایده آل می دانستم (بهترین هدفون پرتابل موجود در ایران).
منتظر توضیحات شما هستیم.
موفق باشید.

سلام,
دیروز موقیعتی پیش اومد که این هدفون رو گوش کنم. یکی از دوستان خریده بود آورد منزل من که تست کنیم.
تجهیزات:
رکورد: FLAC Lossless البوم هایی مثل Best Audiophile Voices, Manger test reconrding, XLR, Marantz Test CD...
سورس:تبدیل دیجیتال به آنالوگ Shanling DAC-50 با خروجی 32 اهم هدفون
اتصالات: کابل Acoustic Revive 1.0SPS USB

قبل از نوشتن گزارش باید این نکته رو بگم که هدفون حدود 50 ساعت کار کرده. طراحی این هدفون خیلی عالیه و بسیار راحت روی سر قرار میگیره و مشکلی خاصی از این بابت نبود. اول چند رکور از Eva Cassidy گوش کردم. اولین چیزی که تو ذوق میزد، ووکال اغراق شده و forward بود. ووکال فاقد تفکیک و richness کافی بود. نوعی انقطاع در صدا شنیده میشد. bass خیلی full body و عمیق بود و تفکیک خوبی داشت و صدا خیلی ول نبود و در مقام مقایسه HD800 کمی bassshy به نظر میرسید برام که کاملا مشخصه که کالریشن در لوفرکانسی Mementum بالاست و این لوفرکانسی اونقدر برجسته هست که عملا میدرنج رو کاور میکنه و صدا کمی bloat میشه. های فرکانسی در ممنتیوم خیلی شارپ نیست و بجاست و این لوفرکانسی بجا در مقایسه با میدرنج و لوفرکانسی اغراق شده، باعث muddy و dark شدن صدای کلی میشه. ممنتیوم در بازآفرینی سازهای بادی خوب عمل میکنه مثل ساکسیفون و فلوت و سازهای زهی هم خوبه ولی در رکورهایی با گیتار که بکگراند ساکتی دارند (مثل Jheena Lodwick - Perhaps Love) با هر استرینگ گیتار صدا کاملا bloat میشد و تونالیته کاملا بهم میریخت و نت های گیتار اصلا اون چیزی باید باشند نبودند. نتیجه گیری کلی من اینه که این هدفون کیفیت ساخت عالی داره، راحته و مشخصه ای صوتی قابل قبولی داره ولی نه برای همه کاربران، شاید بعنوان یک ارتقا برای کاربران هدفون های Beats باشه :n02:

peaceful1
30-08-2013, 10:22
سلام,
دیروز موقیعتی پیش اومد که این هدفون رو گوش کنم. یکی از دوستان خریده بود آورد منزل من که تست کنیم.
تجهیزات:
رکورد: FLAC Lossless البوم هایی مثل Best Audiophile Voices, Manger test reconrding, XLR, Marantz Test CD...
سورس:تبدیل دیجیتال به آنالوگ Shanling DAC-50 با خروجی 32 اهم هدفون
اتصالات: کابل Acoustic Revive 1.0SPS USB

قبل از نوشتن گزارش باید این نکته رو بگم که هدفون حدود 50 ساعت کار کرده. طراحی این هدفون خیلی عالیه و بسیار راحت روی سر قرار میگیره و مشکلی خاصی از این بابت نبود. اول چند رکور از Eva Cassidy گوش کردم. اولین چیزی که تو ذوق میزد، ووکال اغراق شده و forward بود. ووکال فاقد تفکیک و richness کافی بود. نوعی انقطاع در صدا شنیده میشد. bass خیلی full body و عمیق بود و تفکیک خوبی داشت و صدا خیلی ول نبود و در مقام مقایسه HD800 کمی bassshy به نظر میرسید برام که کاملا مشخصه که کالریشن در لوفرکانسی Mementum بالاست و این لوفرکانسی اونقدر برجسته هست که عملا میدرنج رو کاور میکنه و صدا کمی bloat میشه. های فرکانسی در ممنتیوم خیلی شارپ نیست و بجاست و این لوفرکانسی بجا در مقایسه با میدرنج و لوفرکانسی اغراق شده، باعث muddy و dark شدن صدای کلی میشه. ممنتیوم در بازآفرینی سازهای بادی خوب عمل میکنه مثل ساکسیفون و فلوت و سازهای زهی هم خوبه ولی در رکورهایی با گیتار که بکگراند ساکتی دارند (مثل Jheena Lodwick - Perhaps Love) با هر استرینگ گیتار صدا کاملا bloat میشد و تونالیته کاملا بهم میریخت و نت های گیتار اصلا اون چیزی باید باشند نبودند. نتیجه گیری کلی من اینه که این هدفون کیفیت ساخت عالی داره، راحته و مشخصه ای صوتی قابل قبولی داره ولی نه برای همه کاربران، شاید بعنوان یک ارتقا برای کاربران هدفون های Beats باشه :n02:

خیلی ممنونم از این که تجربتون رو به اشتراک گذاشتید دوستان اگه در آرشیو تاپیک پستی که تجربه شخصی کاربر درباره هدفون به خصوصی به تفسر ذکر شده خواهشا بگید من تو پست سوم تاپیک لینکش رو قرار بدم

شاید از دستم در بره یا پست ها را دنبال نکنم بر اثر مشغله

که اگه پرسش بشه دوستان راحت تر بتونند آرشیو رو مرور کنند.

Hemai
30-08-2013, 18:45
برای mp3 میشه به جای inear ها از headphone وصل کرد ؟

cesc.cesar
30-08-2013, 21:02
سلام
قیمت UrBeats و iBeats اصل رو میخواستم رو بدونم چقدره؟
اینجا زده 140 تومن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا 450 تومن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولی Fake هست؟

kavehj4488
30-08-2013, 21:54
برای mp3 میشه به جای inear ها از headphone وصل کرد ؟
سلام.
احتمالا" منظور شما از mp3 دستگاه های پخش قابل حمل MP3 Player هستند. اینکه از هدفون های فول سایز بتوانید استفاده کنید یا خیر بسته به هدفون و پلیر دارد که آیا پلیر توان لازم برای Drive هدفون مورد نظر را دارد یا خیر. البته معمولا" حجم صدایی که با MP3 Player های معمولی از هدفون های In-Ear معمولی دریافت می کنید از حجم صدایی که از هدفون فول سایز دریافت می شود بیشتر است. چند وقت پیش یکی از کاربران مدل Pioneer SE-M390 را خریداری کرده بودند و از حجم کم صدای آن هنگام استفاده با کامپیوتر خانگی و تلفن همراه ناراضی بودند:

سلام مرسی ازجوابت.
من مینم ایسوز p8b75-z هست.اما بنظرم صدای این هدفون اون چیزی نیس ک همه میگن.یا شایدم من توقعم بالاس اما خداییش صداش بلند نیس و بیس قوی ای نداره

موفق باشید.

سلام
قیمت UrBeats و iBeats اصل رو میخواستم رو بدونم چقدره؟
اینجا زده 140 تومن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا 450 تومن : [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولی Fake هست؟
سلام.
اولی که قطعا" تقلبی است. قیمت urBeats در سایت آمازون 100 دلار است!!!
لینک دوم ناخوانا است. در کل شاید بتوان به جرأت گفت که 99 درصد محصولات بیتس در ایران تقلبی هستند.
در ضمن شما چرا برای بیتس هزینه می کنید؟
شما می توانید صدایی مشابه و حتی با کیفیت تر از بیتس را با قیمتی به مراتب پایین تر از برند های دیگر دریافت کنید.
موفق باشید.

flipp
30-08-2013, 22:04
شما می توانید صدایی مشابه و حتی با کیفیت تر از بیتس را با قیمتی به مراتب پایین تر از برند های دیگر دریافت کنید.
موفق باشید.

تایید میشه. با 400 تومن میشه هدفون های خیلی بهتری خرید. بیتس بدرد اونایی میخوره که جاستین بیبر گوش میدن! :n02::n07: اگه فقط دیزاین و زیبایی مطرح باشه خیلی ایتم های زیباتر هستند. مثلا این هدفون Klipsch رو ببینید که چقدر زیباست. البته در مورد صداش نمیتونم نظر بدم چون اصلا هیچ ایده ای ندارم که چیه ولی دوست دارم که بشنوم ببینم چیه.

cesc.cesar
31-08-2013, 01:12
سلام.
سلام.
اولی که قطعا" تقلبی است. قیمت urBeats در سایت آمازون 100 دلار است!!!
لینک دوم ناخوانا است. در کل شاید بتوان به جرأت گفت که 99 درصد محصولات بیتس در ایران تقلبی هستند.
موفق باشید.

یعنی اگه بخوام زیر 150 هزارتومان هزینه کنم آیا میتونم کیفیتی در همین حد داشته باشم؟ ؟؟؟؟ واقعا؟

amir200812
31-08-2013, 12:58
سلام بر دوستان!
یک سوال:
SONY MDR-XD100 در مقابل PHILIPS SHP2500 چطور هست؟(ضعیفتر هست؟کمی بهتر هست؟ بهتر هست؟ خیلی بهتر هست؟ قابل مقایسه نیست؟ سوسکش میکنه؟ و...)
کیفیت؟حجم صدا؟بلندی صدا؟ کیفیت بیس؟ کیفیت صدا های زیر(تریبل فکر کنم:n29:)؟
هدف خرید هدفونی در رنج 100 تومن هست.
*مشکل اوهم بالا هم ندارم! یعنی هر چقدر باشه مشکلی نیست:n02: (اخه یه آمپ ساختم خودم! البته از ناشیگری زدم کانال چپ IC رو سزوندم :n14:، حالا بصورت مونو استفاده میکنم! ولی بازم عالی هست)

S0R3N4
31-08-2013, 16:05
سلام دوستان
خسته نباشید
تقریبا 1 سال پیش من یه هدفون Apple in-EAR خریده بودم(که واقعا الکی به نظرم پول دادم بابتش چون عشق اپل بودم اون موقع و IPOD NANO خریده بودم)
بگدریم حالا؛
داخلش یه سری مخلفات داشت؛مثل چندتا سایز قسمت سیلیکونی هدفون؛و البته یه چیز مهره مانند بود که دقیقا اسمش رو نمیدونم که بعد از چند ماه که عوضش میکردم کیفیتش از این رو به اون رو میشد؛
الان اون قسمت های سیلیکونیش رو گم کردم و اون قسمت پیچ مانندش هم میخوام عوض کنم؛
باید کجا تهیه کنم و اصلا برم به یارو به بگم چی چی میخوام؟!!! :n02:
قیمتش چند در میاد؟

kavehj4488
31-08-2013, 20:20
سلام بر دوستان!
یک سوال:
SONY MDR-XD100 در مقابل PHILIPS SHP2500 چطور هست؟(ضعیفتر هست؟کمی بهتر هست؟ بهتر هست؟ خیلی بهتر هست؟ قابل مقایسه نیست؟ سوسکش میکنه؟ و...)
کیفیت؟حجم صدا؟بلندی صدا؟ کیفیت بیس؟ کیفیت صدا های زیر(تریبل فکر کنم:n29:)؟
هدف خرید هدفونی در رنج 100 تومن هست.
*مشکل اوهم بالا هم ندارم! یعنی هر چقدر باشه مشکلی نیست:n02: (اخه یه آمپ ساختم خودم! البته از ناشیگری زدم کانال چپ IC رو سزوندم :n14:، حالا بصورت مونو استفاده میکنم! ولی بازم عالی هست)
سلام.
من صدای مدل SHP 2000 فیلیپس را شنیده ام. به نظرم تفاوت چندانی بین صدای این مدل و SHP 2500 وجود ندارد. مدل SHP 2000 به هیچ عنوان ارزش خرید ندارد و صدای آن کاملا" خفه و بسته است. برای این که بهتر منظورم را متوجه شوید AKG K512 را تست کنید.
اما تجربه هدفون های فول سایز سونی را ندارم اما قطعا" از فیلیپس بهتر خواهد بود. در ضمن اگر قصد خرید هدفون تا قیمت 100 هزار تومان را دارید مدل پیشنهادی من Pioneer SE-M390 است که از بهترین فول سایز های این رده قیمت به شمار می رود. از مغازه های خیابان جمهوری هم می توانید خرید کنید.
موفق باشید.

mohsen 1373
01-09-2013, 00:08
سلام به همه ی دوستان گل:n16:

هدفون Sony z1000 بعد از حدودا 200 ساعت آهنگ گوش کردن تازه داره خودشو نشون میده و هر روز بهتر میشه (خصوصا تو بیس)
البته آهنگ هام هنوز هم mp3 320 هستن
کلی flac دانلود کردم به عشق خرید یه پلیر ولی هنوز نتونستم پیدا کنم
به نظرتون بهترین پلیری که تو خارج از ایران یا داخل ایران میشه خرید چیه که نیازی به آمپ هم نداشته باشه و flac پخش کنه؟
iBasso DX50 مثلا

amir200812
01-09-2013, 10:38
سلام.
من صدای مدل SHP 2000 فیلیپس را شنیده ام. به نظرم تفاوت چندانی بین صدای این مدل و SHP 2500 وجود ندارد. مدل SHP 2000به هیچ عنوان ارزش خرید ندارد و صدای آن کاملا" خفه و بسته است. برای این که بهتر منظورم را متوجه شوید AKG K512 را تست کنید.
اما تجربه هدفون های فول سایز سونی را ندارم اما قطعا" از فیلیپس بهتر خواهد بود. در ضمن اگر قصد خرید هدفون تا قیمت 100 هزار تومان را دارید مدل پیشنهادی من Pioneer SE-M390 است که از بهترین فول سایز های این رده قیمت به شمار می رود. از مغازه های خیابان جمهوری هم می توانید خرید کنید.
موفق باشید.

ممنون بابت راهنمایی.
بدبختی اینه که من تهران نیستم:n03:

قیمت این Pioneer SE-M39 چند هست؟ فکر نکنم زیر 200 تومن باشه! اخه تو سایت های خارجی 50 60 دلار هست.
سایت یا فروشگاه مطمعنی میشناسید که بشه از شهرستان سفارش داد؟

kavehj4488
01-09-2013, 12:21
ممنون بابت راهنمایی.
بدبختی اینه که من تهران نیستم:n03:

قیمت این Pioneer SE-M39 چند هست؟ فکر نکنم زیر 200 تومن باشه! اخه تو سایت های خارجی 50 60 دلار هست.
سایت یا فروشگاه مطمعنی میشناسید که بشه از شهرستان سفارش داد؟
سلام.
آخرین قیمتی که من داشتم هفته گذشته 110 هزار تومان بود...
سایت مطمئن هم برای خرید سراغ ندارم.
موفق باشید.

mehrdadb3
01-09-2013, 12:55
از کجا میتونم هدفون پاناسونیک HTF600 رو بخرم ؟ حدود قیمتشو کسی میدونه

و نظرتون راجبه هدفون JVC M750 چیه؟

salar_221
01-09-2013, 12:59

هدفون Sony z1000 بعد از حدودا 200 ساعت آهنگ گوش کردن تازه داره خودشو نشون میده و هر روز بهتر میشه (خصوصا تو بیس)
به نظرتون بهترین پلیری که تو خارج از ایران یا داخل ایران میشه خرید چیه که نیازی به آمپ هم نداشته باشه و flac پخش کنه؟
iBasso DX50 مثلا

Astell&Kern AK100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HiFiMan HM-602

iBasso Mini Audio DX100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HiFiMAN HM 603 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HiFiMAN - HM-901 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Astell&Kern AK120 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Colorfly Pocket HiFi C4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])و altman tera که خیلی خوبه ولی فقط فایلهای wav رو ساپورت میکنه وبس

mohsen 1373
01-09-2013, 13:44
Astell&Kern AK100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HiFiMan HM-602

iBasso Mini Audio DX100 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HiFiMAN HM 603 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
HiFiMAN - HM-901 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

Astell&Kern AK120 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
Colorfly Pocket HiFi C4 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

و altman tera که خیلی خوبه ولی فقط فایلهای wav رو ساپورت میکنه وبس

ممنون ولی منظور من تو رنج قیمت همون iBasso DX50 بود ینی حدودا 200 تا 250 دلار چون هدفونم هم اونقدر حرفه ای نیست
مثلا fiio x3 یا cowon x9 یا colorfly ck4 یا HiFiMan HM-601 و تو این رنج قیمت

salar_221
01-09-2013, 14:39
ممنون ولی منظور من تو رنج قیمت همون iBasso DX50 بود ینی حدودا 200 تا 250 دلار چون هدفونم هم اونقدر حرفه ای نیست
خوب colorfly و hifiman 601 هر كدوم رو كه تونستين تهيه كنين.پلير هاي خيلي خوبي هستن كه با هدفون مورد نظرتون هم نيازي به امپ نخواهين داشت.

amir200812
02-09-2013, 07:58
سلام.
آخرین قیمتی که من داشتم هفته گذشته 110 هزار تومان بود...
سایت مطمئن هم برای خرید سراغ ندارم.
موفق باشید.

سلام دوباره!
شرمنده بازم دارم مزاحم میشم:n03:
از Pioneer SE-M39 خوشم اومده بود، ولی متاسفانه هیچ جا پیدا نکردم!(یعنی از کسایی که تو تهران سوال کردم گفتند امکانش رو ندارند برام تهیه کنند!
یک نفر گفته میتونه ا زSONY برام تهیه کنه یک نفر هم Sennheiser رو گفته میتونه تهیه بکنه.

حالا گزینه ها اینا هستند:
SONY MDR-XD100 با قیمت حدود 80 تا 90 تومن.
SONY MDR-XD200 با قیمت حدود 130 تا 150 تومن.
Sennheiser HD201 با قیمت حدود 100 تا 110 تومن.
Sennheiser HD 202 II با قیمت حدود 140 تا 150 تومن!

درضمن کسایی که دنبال آمپ هدفون هستند Sennheiser HDVD 800 وارد شده!
(کسی که قراره برام هدفون Sennheiser رو تهیه کنه وارد کرده و قیمتش ناقابل 7500 هست! و فقط یکی اورده!)
اگه کسی یخواد بگه تا مشخصاتش رو بدم باهاش تماس بگیره!
درضمن فکر کنم تو جمهوری تهران مغازه داره...

sundown
02-09-2013, 08:07
سلام میخوام واسه آیپاد کلاسیک یه ایرفون بخرم بنظرتون مال خودش رو بگیرم یا چیزه دیگه؟ بودجم 150 هس

kavehj4488
02-09-2013, 10:05
سلام دوباره!
شرمنده بازم دارم مزاحم میشم:n03:
از Pioneer SE-M39 خوشم اومده بود، ولی متاسفانه هیچ جا پیدا نکردم!(یعنی از کسایی که تو تهران سوال کردم گفتند امکانش رو ندارند برام تهیه کنند!
یک نفر گفته میتونه ا زSONY برام تهیه کنه یک نفر هم Sennheiser رو گفته میتونه تهیه بکنه.

حالا گزینه ها اینا هستند:
SONY MDR-XD100 با قیمت حدود 80 تا 90 تومن.
SONY MDR-XD200 با قیمت حدود 130 تا 150 تومن.
Sennheiser HD201 با قیمت حدود 100 تا 110 تومن.
Sennheiser HD 202 II با قیمت حدود 140 تا 150 تومن!

درضمن کسایی که دنبال آمپ هدفون هستند Sennheiser HDVD 800 وارد شده!
(کسی که قراره برام هدفون Sennheiser رو تهیه کنه وارد کرده و قیمتش ناقابل 7500 هست! و فقط یکی اورده!)
اگه کسی یخواد بگه تا مشخصاتش رو بدم باهاش تماس بگیره!
درضمن فکر کنم تو جمهوری تهران مغازه داره...
سلام.
اگر انتخاب شما این ها هستند:
Sony XD200
Sennheiser HD 202-II
پیشنهاد می شوند. Pioneer SE-M390 به وفور در خیابان جمهوری یافت می شود (بین خیابان سعدی و خیابان حافظ) و ارزش خرید بالاتری هم نسبت به سایر موارد دارد.
انتخاب نهایی با شماست.
موفق باشید.

سلام میخوام واسه آیپاد کلاسیک یه ایرفون بخرم بنظرتون مال خودش رو بگیرم یا چیزه دیگه؟ بودجم 150 هس
سلام.
کمی بیشتر توضیح دهید مثلا" بگویید چه سبک هایی گوش می دهید و یا چگونه صدایی دوست دارید.
راهنمایی خیلی خلاصه:
اگر یبس قوی دوست دارید از برند Creative خرید کنید. اگر بیس قوی دوست ندارید همان هدفون iPod را بخرید.
موفق باشید.

rave-87
02-09-2013, 10:11

iBasso DX50 مثلا

نمی دونم گفتم یا نه، ولی چون قیمت z1000 توی ایران خیلی عالی بود و من هم تا حالا فول سایز نداشتم، بنده هم خریدم z1000 رو

راستیتش توی صداش من چیز خاصی رو احساس نکردم (یعنی صداش مقداری گرفته و خفه بود و به نظرم جالب نبود) حالا اینکه می گین صداش بعد از برن این خیلی خوب میشه، امید هایی رو در من زنده کرد :n16:

در ضمن این هدفون رو به هیچ وجه دست کم نگیرین، براساس نظر مایک در سایت هدفونیا، حتی به بعضی ها این رو به جای hd650 و در حد همون ها (dt880 , k701) توصیه کرده. البته من شخصاً هنوز منتظرم تا اتفاقی در صداش بیفته

اما در مورد پلیر، من بهتون اصلاً توصیه نمی کنم سراغ پلیرهای متوسط های فای من برین. رابط کاربری مزخرف، بعضاً ایرادات در ساخت، سایز نه چندان جالب، چیزهایی نیستن که تو دنیای پر رقیب امروزه بشه تحملشون کرد
گزینه های امروزه، به جزء پلیرهای معروفی مثل آیپاد و سونی و کوون پلیرهایی مثل colorfly c3 هستن که با توجه به اینکه شما پلیری می خوایین که صدای گرمی داشته باشه، توصیه نمی شه
فیو x3 و ibasso dx50 تنها کاندیداهای باقی مونده هستن. متأسفانه از dx50 هنوز ریویویی ندیدم. مخصوصاً اینکه باید منتظر موند تا فرد معتبری ریویو بنویسه، وگرنه ریویوی بقیه همچین قابل اعتماد نیست. (ولی میشه در نظر گرفتشون) برای شما x3 تا اینجا بهترین گزینست. با توجه به اینکه بیس خوب و صدای تقریباً گرمی (لااقل گرمتر از آیپاد و سانسا) داره و اکولایزر خیلی بهتری به نسبت پلیرهای معمولی هم داره.
خودم تحقیق کردم علتش اینه که خودم هم قصدم اینه که ببینم اگر صدای dx50 صدای سردی باشه (لااقل گرمتر از آیپاد ها نباشه.) 1 تلاشی بکنم ببینم می تونم تهیش کنم یا نه. :n09:

mohsen 1373
02-09-2013, 20:59
واقعیتش نمیدونم شاید گوش من بهش عادت کرده ولی الان خیلی خوب شده، اوایل خیلی گرفته بود:n13:
من آخر نفهمیدم آیپاد ها صدای گرم دارن یا فلت
مد نظر خودم colorfly c3 بود چون میگن قدرتش خوبه و بیس و تریبل قابل قبولی داره ولی یکم خش خش میکنه! حالا هم که شما میگی سرده
البته من هنوز صدای سرد رو به درستی درک نکردم ولی تصاویر سرد رو خیلی بیشتر از گرم دوست دارم:n02:
راستی یه سوال تو تایلند گیر میاد fiio x3

rave-87
02-09-2013, 23:43
واقعیتش نمیدونم شاید گوش من بهش عادت کرده ولی الان خیلی خوب شده، اوایل خیلی گرفته بود:n13:
من آخر نفهمیدم آیپاد ها صدای گرم دارن یا فلت
مد نظر خودم colorfly c3 بود چون میگن قدرتش خوبه و بیس و تریبل قابل قبولی داره ولی یکم خش خش میکنه! حالا هم که شما میگی سرده
البته من هنوز صدای سرد رو به درستی درک نکردم ولی تصاویر سرد رو خیلی بیشتر از گرم دوست دارم:n02:
راستی یه سوال تو تایلند گیر میاد fiio x3

راستش در مورد c3 خیلی تحقیق نکردم، ولی وقتی از Clieos پرسیده بودم که دنبال 1 پلیری هستم که یا سرد تر از آیپاد ها باشه یا لااقل گرمتر نباشه، اون گفت x3 گرمه و به جاش c3 با یدونه آمپ رو پیشنهاد داد
یعنی قدرت خروجی c3 هم کم هست و هم به گرمی x3 نیستش
x3 باعث میشه که بیس هدفون حاضرتون بیشتر بشه و صداش ملایم و نرم تر بشه مقداری.

در مورد z1000، راستش برای خودم هم خیلی مشکوک هست. متأسفانه ریویو کم پیدا کردم براش. یعنی تنها 1 نفر بود که می شناختم و ریویو داده بود در موردش و اون هم مایک بود

همونطور که تو پست قبلیم گفتم، مایک که خیلی از این z1000 خوشش اومده بود.
ولی به طور مثال من 1 ریویو دیگه هم پیدا کردم که هرچند طرف رو نمی شناختم، ولی چون ریویوش شامل مقایسۀ هدفون های زیادی بود، مفیده که همینجا بهش اشاره کنم:

اگر ریویوی بالا رو بخونین، متوجه می شین که طرف از صدای z1000 اصلاً خوشش نیومده (در مقابل قیمتش) ولی با این حال بعضی چیزها رو اشاره کرده مثل اینکه: z1000 رو تقریباً آپگریدی بر m50 می دونست.
تریبل z1000 رو بیشتر از m50 می دونست، این در حالیه که من وقتی به m50 برادر t-jays گوش می دادم، تریبل m50 بیشتر بود به نظرم. (این می تونه نشانۀ این باشه که هدفون من برن این نشده شاید.)
برای همین امیدوارم هدفون بنده با برن این بهتر بشه، من برای اولین بار، 1 هدفون رو گذاشتم و همینطوری داره ازش آهنگ پخش میشه. :n01:

mohsen 1373
03-09-2013, 00:43
راستش در مورد c3 خیلی تحقیق نکردم، ولی وقتی از Clieos پرسیده بودم که دنبال 1 پلیری هستم که یا سرد تر از آیپاد ها باشه یا لااقل گرمتر نباشه، اون گفت x3 گرمه و به جاش c3 با یدونه آمپ رو پیشنهاد داد
یعنی قدرت خروجی c3 هم کم هست و هم به گرمی x3 نیستش
x3 باعث میشه که بیس هدفون حاضرتون بیشتر بشه و صداش ملایم و نرم تر بشه مقداری.

در مورد z1000، راستش برای خودم هم خیلی مشکوک هست. متأسفانه ریویو کم پیدا کردم براش. یعنی تنها 1 نفر بود که می شناختم و ریویو داده بود در موردش و اون هم مایک بود

همونطور که تو پست قبلیم گفتم، مایک که خیلی از این z1000 خوشش اومده بود.
ولی به طور مثال من 1 ریویو دیگه هم پیدا کردم که هرچند طرف رو نمی شناختم، ولی چون ریویوش شامل مقایسۀ هدفون های زیادی بود، مفیده که همینجا بهش اشاره کنم:

اگر ریویوی بالا رو بخونین، متوجه می شین که طرف از صدای z1000 اصلاً خوشش نیومده (در مقابل قیمتش) ولی با این حال بعضی چیزها رو اشاره کرده مثل اینکه: z1000 رو تقریباً آپگریدی بر m50 می دونست.
تریبل z1000 رو بیشتر از m50 می دونست، این در حالیه که من وقتی به m50 برادر t-jays گوش می دادم، تریبل m50 بیشتر بود به نظرم. (این می تونه نشانۀ این باشه که هدفون من برن این نشده شاید.)
برای همین امیدوارم هدفون بنده با برن این بهتر بشه، من برای اولین بار، 1 هدفون رو گذاشتم و همینطوری داره ازش آهنگ پخش میشه. :n01:
:n02: حتما برادر t-jays یه چی داده خورد هدفونش
اطمینان داشته باشید خیلی بهتر میشه سعی کن بیس و نویز زیاد تو آهنگت باشه بیسش یه خورده از حالت خشکی خارج شه و تریبل هم باز شه ( من که اعتقاد ندارم ولی اینطوری میگن ):n09:
راستی شما سورس پلیرتون رو تغییر دادین؟ شاید روی این پلیر خوب از آب در نمیاد!
ولی این مایک هم فکر کنم کاسه ای زیر نیم کاسشه ها، فکر کنم نمایندگیه سونی داره:n02:

cesc.cesar
03-09-2013, 01:23
سلام میشه یه توضیح بدبد که :

پاسخ فرکانسی

امپدانس

حساسیت
واسه یه هدفون خوب برای موزیک این مشخصات در چه رنجی باید باشن ؟ الان اکثر هدفونای روی گوشی فرکانشون از 20 هرتز شرو میشه ول یداخل گوشی از 5.تاثرش چجوره؟

amir200812
03-09-2013, 06:00
سلام

یکی از دوستان نزدیک من میخواد یک هدفون بخره که بیس قوی داشته باشه(حتی گفت"خیلی خیلی قوی باشه:n02:)

من خودم به نتایج زیر رسیدم:
SONY MDR-BX1000
SONY MDR-BX500
این 2مدل تو بازار پیدا میشه؟ به چه قیمتی؟

درضمن بودجه حدود 800 تومنه!
تو این رنج قیمت ، هدفونی با بیس قوی از sennheiser هست؟

kavehj4488
03-09-2013, 09:08
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حتما برادر t-jays یه چی داده خورد هدفونش
اطمینان داشته باشید خیلی بهتر میشه سعی کن بیس و نویز زیاد تو آهنگت باشه بیسش یه خورده از حالت خشکی خارج شه و تریبل هم باز شه ( من که اعتقاد ندارم ولی اینطوری میگن )[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی این مایک هم فکر کنم کاسه ای زیر نیم کاسشه ها، فکر کنم نمایندگیه سونی داره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام.
ایشان در تاپیک راهنمایی برای خرید آمپ اشاره کرده بودند که با استفاده از Gain صدای مید را Forward می کنند. بعید نیست برای Treble هم کار مشابهی انجام دهند.:n02:
موفق باشید.

سلام میشه یه توضیح بدبد که :

پاسخ فرکانسی

امپدانس

حساسیت
واسه یه هدفون خوب برای موزیک این مشخصات در چه رنجی باید باشن ؟ الان اکثر هدفونای روی گوشی فرکانشون از 20 هرتز شرو میشه ول یداخل گوشی از 5.تاثرش چجوره؟

سلام.
تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
اگر قسمتی نامفهوم بود از طریق PM بپرسید.
موفق باشید.

سلام

یکی از دوستان نزدیک من میخواد یک هدفون بخره که بیس قوی داشته باشه(حتی گفت"خیلی خیلی قوی باشه:n02:)

من خودم به نتایج زیر رسیدم:
SONY MDR-BX1000
SONY MDR-BX500
این 2مدل تو بازار پیدا میشه؟ به چه قیمتی؟

درضمن بودجه حدود 800 تومنه!
تو این رنج قیمت ، هدفونی با بیس قوی از sennheiser هست؟
سلام.
در مورد وجود بودن مدلهای سونی از طریق تلفن های زیر استعلام بگیرید:
88879148
88879149
88879150
اما از برند های دیگر از سنهایزر مدلهای HD 518 بیس نسبتا" قوی دارد (اما نه خیلی قوی و بومی) اما بدون استفادهاز Amplifier مناسب نمی توانید آن را از هدفون دریافت کنید. Audio-Technica M50 هم قیمتی تقریبا" 850 هزار تومانی دارد و بیس بسیار قوی اما بدون Amplifier نمی توانید از تمام توان هدفون استفاده کنید. بنابراین تنها گزینه های باقیمانده برای بیس قوی همین مدلهای Sony هستند که کیفیت نسبتا" خوبی هم دارند.
موفق باشید.

rave-87
03-09-2013, 09:14
:n02: حتما برادر t-jays یه چی داده خورد هدفونش
اطمینان داشته باشید خیلی بهتر میشه سعی کن بیس و نویز زیاد تو آهنگت باشه بیسش یه خورده از حالت خشکی خارج شه و تریبل هم باز شه ( من که اعتقاد ندارم ولی اینطوری میگن ):n09:
ولی این مایک هم فکر کنم کاسه ای زیر نیم کاسشه ها، فکر کنم نمایندگیه سونی داره:n02:
من هم با آیپاد و هم آیپد و هم لپ تاپ و هم آمپ فیو e11 برادر t-jays امتحان کردم
نه، مایک رو قبول دارم، البته شده حرفی بزنه که قبول نداشته باشم و به نظرم درست نباشه. ولی در کل همیشه نظراتش برام مهمه. نه برای من، بلکه برای کل جهان همینه البته. نمونش همین سونی که نمایندۀ سونی خودش برای تست بهش داده و یا خیلی محصولات دیگه که شرکت ها بهش می دن. وقتی بقیه هم ریویو می نویسن، اگر مایک قبلاً ریوی نوشته باشه، خیلی ها تو ریویوی خودشون به نظرات مایک هم اشاره می کنن. (نمونش همون لینک قبلیه)

amir200812
03-09-2013, 12:50
سلام.
در مورد وجود بودن مدلهای سونی از طریق تلفن های زیر استعلام بگیرید:
88879148
88879149
88879150
اما از برند های دیگر از سنهایزر مدلهای HD 518 بیس نسبتا" قوی دارد (اما نه خیلی قوی و بومی) اما بدون استفادهاز Amplifier مناسب نمی توانید آن را از هدفون دریافت کنید. Audio-Technica M50 هم قیمتی تقریبا" 850 هزار تومانی دارد و بیس بسیار قوی اما بدون Amplifier نمی توانید از تمام توان هدفون استفاده کنید. بنابراین تنها گزینه های باقیمانده برای بیس قوی همین مدلهای Sony هستند که کیفیت نسبتا" خوبی هم دارند.
موفق باشید.

با سلام و تشکرات فراوان:n16:
هدفون SONY MDR-XB1000 بقیمت 665 تومن سفارش داده شد.:n19::n20::n19:
ممنون بابت راهنمایی.:n12:
برسه ببینیم چجور چیزی هست.

فقط برام جای سواله که هدفونی با قیمت 280 دلار، چطوری بقیمت 665 تومن فروخته میشه!:n13:
اگه شرکت هیچ سودی هم نکرده باشه، باید با دلار 2300 تومنی اینارو خریده باشه!:n15:

البته اون خانمی که سفارش رو ثبت کرد گفت اینا سری اولی بودند که اومدند و برای جمع کردن مشتری ارزون دادن!
امیدوارم جنس تقلبی ندن دستمون!:n24::n25:

Hamid-_
03-09-2013, 13:20

فقط برام جای سواله که هدفونی با قیمت 280 دلار، چطوری بقیمت 665 تومن فروخته میشه!:n13:
اگه شرکت هیچ سودی هم نکرده باشه، باید با دلار 2300 تومنی اینارو خریده باشه!:n15:

البته اون خانمی که سفارش رو ثبت کرد گفت اینا سری اولی بودند که اومدند و برای جمع کردن مشتری ارزون دادن!
آقا مبارکه :D

rave-87
03-09-2013, 14:04

ایران رهجو رو که می دونم تقلبی نمیده
ایران رهجو، سونی ex1000 ورژن ژاپنی رو که 540 دلاره رو با قیمت 650 می داد وقتی دلار 2 تومن بود
خود من z1000 که 480 دلاره رو به قیمت 605 هزارتومن خریدم 1 ماه پیش. (البته از ظاهر جعبش معلوم بود که 2 سالی تو انبار مونده. تاریخ تولیدش رو جعبش زده بود 2010 اگر اشتباه نکنم.)

mohsen 1373
03-09-2013, 14:08

سلام مبارکتون باشه
نه جنس تقلبی نیست
واس شما که حالا یه روابطی بیت قیمت هاتون هست، ما هدفون z1000 با قیمت 500 دلار رو خریدیم 600 تومن :n02:
فقط توی اون هدفونی که دادن دست مایک و چند تا دیگه که من تو اینترنت دیدم یه برچسب قرمز که روش نوشته for STUDIO USE وجود داره شاید اونا بهتر طراحی شدن!

amir_tehran
03-09-2013, 16:10
بچه ها m50 با آمپلی فایر خیلی صداش تغییر میکنه؟ روی لپ تاپ و گوشی...؟
مثلا با آمپ fioo e6

mohsen 1373
03-09-2013, 17:07
بچه ها m50 با آمپلی فایر خیلی صداش تغییر میکنه؟ روی لپ تاپ و گوشی...؟
مثلا با آمپ fioo e6
روی گوشی که 100% خیلی تغییر میکنه ولی fiio e6 ارزش خریدن رو نداره
روی لپ تاپ هم بستگی به قدرت خروجی کارت صدای لپ تاپتون داره، چون یکی از دوستان m50 رو روی لپ تاپش بدون آمپ استفاده میکنه و راضیه

amir_tehran
03-09-2013, 17:48
محسن جان ممنون از پاسخت :n16:
حالا واسه من برعکسه، رو گوشیم کیفیتش از کامپیوتر و لپ تاپ بهتر و حجم صداشم بیشتره !! من جمهوری هرچی مغازه فروش وسایل صوتی مثل هدفون و میکسر و اینا بود رو زیرو رو کردم ولی هیج جا هدفون آمپ نداشتن :n03:
صدای این رو هم فقط یکبار با آمپلی فایر مغازه ای که ازش خریدم رو آمپ تستیدم
که صدارو تقریبا از وسط اون ور تر نمیشد برد و واقعا خیلی خر بود :n19:

حالا نمی دونم آمپ از کجا گیر بیارم مشکل اینجاس که خیلی هم گرونه و اگر نتیجه نده آدم دلش می سوزه...

حالا فعلا با همین گوشی گوش کنیم شاید Burn in نشده هنوز :n02:

amir200812
03-09-2013, 18:39
محسن جان ممنون از پاسخت :n16:
حالا واسه من برعکسه، رو گوشیم کیفیتش از کامپیوتر و لپ تاپ بهتر و حجم صداشم بیشتره !! من جمهوری هرچی مغازه فروش وسایل صوتی مثل هدفون و میکسر و اینا بود رو زیرو رو کردم ولی هیج جا هدفون آمپ نداشتن :n03:
صدای این رو هم فقط یکبار با آمپلی فایر مغازه ای که ازش خریدم رو آمپ تستیدم
که صدارو تقریبا از وسط اون ور تر نمیشد برد و واقعا خیلی خر بود :n19:

حالا نمی دونم آمپ از کجا گیر بیارم مشکل اینجاس که خیلی هم گرونه و اگر نتیجه نده آدم دلش می سوزه...

حالا فعلا با همین گوشی گوش کنیم شاید Burn in نشده هنوز :n02:

آمپ sennheiser hdvd 800 سراغ دارم! البته با قیمت 7،500،000 تومن!
و فقط یکی هست...

چند سوال در مورد Burn In هدفون:
1:در دوره Burn In ولوم صدا در چه حدی باشه؟ کم؟ زیاد؟ یا کم و بمرور زیاد کنم؟
2:برای Burn In میشه از آهنگ های معمولی استفاده کرد؟ یا به صدای مخصوصی نیازه؟
3:بهتره یک آهنگ رو روی تکرار قرار بدم؟ یا مثلا مجموعه ای از 20 30 آهنگ رو برای پخش قرار بدم؟

mansell
03-09-2013, 18:57
ایران رهجو رو که می دونم تقلبی نمیده
ایران رهجو، سونی ex1000 ورژن ژاپنی رو که 540 دلاره رو با قیمت 650 می داد وقتی دلار 2 تومن بود
خود من z1000 که 480 دلاره رو به قیمت 605 هزارتومن خریدم 1 ماه پیش. (البته از ظاهر جعبش معلوم بود که 2 سالی تو انبار مونده. تاریخ تولیدش رو جعبش زده بود 2010 اگر اشتباه نکنم.)

سلام RAVE عزیز
یه سوال:leakage هدفون z1000 چه جوریه؟یعنی مثلا اگر بنده و شما توی یه اتاق ساکت باشیم و شما در حال آهنگ گوش دادن با صدای متوسط و کمی بیشتر باشی و من اگر تو فاصله دو سه متری شما باشم چقدر صدای موزیک شما رو میشنوم .درواقع من تنها صدای مبهمی میشنوم یا اینکه کاملا موزیک رو با صدای وکال(مثلا) میشنوم؟
ممنون

kavehj4488
03-09-2013, 19:10
آمپ sennheiser hdvd 800 سراغ دارم! البته با قیمت 7،500،000 تومن!
و فقط یکی هست...

چند سوال در مورد Burn In هدفون:
1:در دوره Burn In ولوم صدا در چه حدی باشه؟ کم؟ زیاد؟ یا کم و بمرور زیاد کنم؟
2:برای Burn In میشه از آهنگ های معمولی استفاده کرد؟ یا به صدای مخصوصی نیازه؟
3:بهتره یک آهنگ رو روی تکرار قرار بدم؟ یا مثلا مجموعه ای از 20 30 آهنگ رو برای پخش قرار بدم؟
سلام.
1. متوسط (حداکثر 70 درصد)
2. صدا های خاص هم برای Burn In وجود دارد مثل انواع نویز ولی شما از آهنگ های معمولی استفاده کنید. در ضمن روی کیفیت آهنگ ها حساسیت به خرج ندهید.
3. مجموعه ای از چند آهنگ مختلف.
در ضمن سعی کنید هدفون را با استفاده کردن Burn In کنید نه این که آن را در حال پخش موزیک به حال خودش رها کنید (یک بالشت هم روی آن بگذارید که صدایش اذیتتان نکند!!!:n02:). ( به جز قسمت داخل پرانتز:n02: نقل شده از rave-87 )
موفق باشید.

mohsen 1373
03-09-2013, 21:03
سلام RAVE عزیز
یه سوال:leakage هدفون z1000 چه جوریه؟یعنی مثلا اگر بنده و شما توی یه اتاق ساکت باشیم و شما در حال آهنگ گوش دادن با صدای متوسط و کمی بیشتر باشی و من اگر تو فاصله دو سه متری شما باشم چقدر صدای موزیک شما رو میشنوم .درواقع من تنها صدای مبهمی میشنوم یا اینکه کاملا موزیک رو با صدای وکال(مثلا) میشنوم؟
ممنون ببخشید که من جواب میدم ولی نسبت به فول سایزهای دیگه ایزولیشن بسیار خوبی داره ( اونایی که من تست کردم )
تو شرایط کاملا ساکت صدا مبهم میاد ( تازه اگه ولوم تا آخر باشه )
البته اگه میخواهید این هدفون رو تهیه کنید بگذارید اول هدفون استاد reve مراحل برن اینش کامل شه بعد اگه ok داد تهیه کنید

mansell
03-09-2013, 21:25
ببخشید که من جواب میدم ولی نسبت به فول سایزهای دیگه ایزولیشن بسیار خوبی داره ( اونایی که من تست کردم )
تو شرایط کاملا ساکت صدا مبهم میاد ( تازه اگه ولوم تا آخر باشه )
البته اگه میخواهید این هدفون رو تهیه کنید بگذارید اول هدفون استاد reve مراحل برن اینش کامل شه بعد اگه ok داد تهیه کنید

خواهش میکنم.شما که این هدفون رو دارید در مورد جنس چرم روی گوشی ها هم بگید ،چی جوریه؟ضد عرقه و اینکه فشار زیاد به گوش نمیآره اگه بیشتر از یک ساعت مدام ازش استفاده بشه.
یه چیزه دیگه توی وکال (صدای زن ) از نظرتون چه چوریه؟صدای bright تر شده از زمانی مرحله Burn In رو گذروندین؟چون برام خیلی مهمه که صدای باز و پرجزئیاتی بشنوم و سواند استیجی حداقل در حد یه هدفون کلوز قابل قبول!! این رو برای این میگم که بیشتر از هدفون open استفاده میکنم و سواند استج یه هدفون بسته به مراتب کمتر از یه هدفون بازه(البته در مورد هدفونهای هم رده منظورمه)
و مطلب آخر اینکه سورستون چی هست.بدون آمپ به اون حداکثر رضایتمندی خودتون رسیدید یا کمبودی احساس میکنید.
تشکر.

mohsen 1373
03-09-2013, 21:49
جنس چرمش خیلی عالیه و اصلا اذیت نمیکنه ( به خاطر سایز درایواش که 5 هست و بیضی شکل روی گوش هم نمیره ) ضد عرق که اصلا یه ربع میگذاری گوشت عرق میکنه که فکر کنم به خاطر تابستونه چون تو خونه زیاد این طور نیست.
توی صدای زن به نظر من قابله قبوله و کلا صدای خواننده رو برجسته نشون میده و گم نمیکنه. صدا واقعا بعد از برن این روشن و باز شده 70% چون اولش که میری بخری اصلا راضیت نمیکنه چون واقعا گنگ و خفست. ساند استیجش زیاد تعریفی نداره
سورس من زیاد جالب نیست و کمبود تا حدودی توی بیس و تریبل و کلا همه چی احساس میشه و تو آهنگ های با کیفیت خش خش میکنه
و چون من آمپ ندارم بگذارید استاد reve مراحل برن اینشون کامل شه دو سه روز دیگه پاسخ شما رو بده با خیال راحت بخرید
موفق باشید

rave-87
04-09-2013, 00:55
خواهش میکنم.شما که این هدفون رو دارید در مورد جنس چرم روی گوشی ها هم بگید ،چی جوریه؟ضد عرقه و اینکه فشار زیاد به گوش نمیآره اگه بیشتر از یک ساعت مدام ازش استفاده بشه.
یه چیزه دیگه توی وکال (صدای زن ) از نظرتون چه چوریه؟صدای bright تر شده از زمانی مرحله Burn In رو گذروندین؟چون برام خیلی مهمه که صدای باز و پرجزئیاتی بشنوم و سواند استیجی حداقل در حد یه هدفون کلوز قابل قبول!! این رو برای این میگم که بیشتر از هدفون open استفاده میکنم و سواند استج یه هدفون بسته به مراتب کمتر از یه هدفون بازه(البته در مورد هدفونهای هم رده منظورمه)
و مطلب آخر اینکه سورستون چی هست.بدون آمپ به اون حداکثر رضایتمندی خودتون رسیدید یا کمبودی احساس میکنید.
تشکر.

جنس چرمش خیلی عالیه و اصلا اذیت نمیکنه ( به خاطر سایز درایواش که 5 هست و بیضی شکل روی گوش هم نمیره ) ضد عرق که اصلا یه ربع میگذاری گوشت عرق میکنه که فکر کنم به خاطر تابستونه چون تو خونه زیاد این طور نیست.
توی صدای زن به نظر من قابله قبوله و کلا صدای خواننده رو برجسته نشون میده و گم نمیکنه. صدا واقعا بعد از برن این روشن و باز شده 70% چون اولش که میری بخری اصلا راضیت نمیکنه چون واقعا گنگ و خفست. ساند استیجش زیاد تعریفی نداره
سورس من زیاد جالب نیست و کمبود تا حدودی توی بیس و تریبل و کلا همه چی احساس میشه و تو آهنگ های با کیفیت خش خش میکنه
و چون من آمپ ندارم بگذارید استاد reve مراحل برن اینشون کامل شه دو سه روز دیگه پاسخ شما رو بده با خیال راحت بخرید
موفق باشید
راستش من هدفون رقیب برای این z1000 در اختیار ندارم، وگرنه حتماً مقایسه می کردم، اون کامنت های قبلی هم ناشی از مقایسه و انتظاراتی بودند که از z1000 در مقابل وستون 4 داشتم.
بنابر شنیده های جبهه های مختلف، z1000 آمپ نیاز نداره. یعنی اگر آمپ داشته باشین مقدار کمی توی بیس وضعیت بهتر می شه مثل اینکه (البته براساس صحبت بعضی منابع)

اونکه بعضی مدل ها روشون نوشته for studio use و برای ما ننوشته، تفاوت ساختاری بین هدفون ها نیست. من قبلاً پرسیدم از مایک که چرا هدفونی که من دارم اون لیبل قرمز رو نداره. اون گفت که مدل اولیه ها داشتن، بعداً اون لیبل رو برداشتن.

amir_tehran
04-09-2013, 10:46
بچه ها به نظرتون چرا آهنگهای ایرانی حتی با کیفیت 320 اصلا به پای جزئیات و کیفیت آهنگ های خارجی نمی رسن؟ من فکر کنم این کیفیت 320 که روی سایت ها دانلود می کنیم همون 128 هست که الکی به 320 کانورت شده :n02:

amhaker
04-09-2013, 12:58
بچه ها به نظرتون چرا آهنگهای ایرانی حتی با کیفیت 320 اصلا به پای جزئیات و کیفیت آهنگ های خارجی نمی رسن؟ من فکر کنم این کیفیت 320 که روی سایت ها دانلود می کنیم همون 128 هست که الکی به 320 کانورت شده :n02:
در مورد کیفیت صدا میتونم بگم که شما میتونین البوم های ایرانی مورد علاقتون رو به صورت دی وی دی اورجینال تهیه کنین و به WAV یا FLAC ریپ کنین و به پلیرتون انتقال بدین که هم بیت ریت بالایی دارن هم افت کیفیت ناچیزی رخ میده. اگه البوم مد نظرتون تو بازار نیست با یه سرچ ساده چند سایتی رو پیدا میکنین که البوما رو میفروشن.
شاید هم منظورتون کیفیت موسیقی هست که اون بحث تخصیصی یا سلیقه ایی هست و ما هم اثر های خوب ایرانی داریم.
همچنین فکر کنم طرح این سوال در این تاپیک صورت نمیگرفت بهتر بود. یه سرچ ساده توی انجمن بزنید جای مناسبشو پیدا میکنید.
ممنون

kavehj4488
04-09-2013, 13:36
سلام.
قصد خرید هدفون دارم بودجه هم 300$. In-Ear مناسب من است. کاربرد من گوش دادن به راک و متال (به خصوص Symphonic و Gothic و Thrash که سبک های شلوغ و پر سر و صدایی هم هستند.) سورس هم iPod Touch 5g است. صدای گرم (ولی نه خیی گرم) با بیس متوسط دوست دارم. گاهی کلاسیک گوش می کنم و Treble برای من خیلی اهمیت دارد. مید خیلی فوروارد شده هم نمی پسندم اما مید نباید پشت بیس محو بشود. مثلا" مید Apple Earpod به نظر من بیشتر از نیاز فوروارد شده است.
هدفون قبلی من Klipsch S4 بود و تا به حال به صدای In-Ear حرفه ای تر از این گوش نداده ام.
با این تفاسیر آیا چیزی مناسب من وجود دارد؟ خودم که بعید می دانم!:n02:
موفق باشید.

rave-87
04-09-2013, 17:07
^^^ خب خودت که اینکاره ایی و روال رو می دونی
می خوایی هدفون بعدیت چه فرقی با s4 بکنه. منظورم از لحاظ سبک صدا هستش. بیس بیشتر، کمتر. تریبل و مید چطور؟

kavehj4488
04-09-2013, 17:12
^^^ خب خودت که اینکاره ایی و روال رو می دونی
می خوایی هدفون بعدیت چه فرقی با s4 بکنه. منظورم از لحاظ سبک صدا هستش. بیس بیشتر، کمتر. تریبل و مید چطور؟
سلام.
بیس که باید کمتر باشد. Treble باید بیشتر باشد. مید هم کمی (و نه خیلی) فوروارد تر.
موفق باشید.

amir200812
04-09-2013, 17:13
خوب این Sony MDR-XB1000 دوست ما هم رسید، ولی...
ایشون فرمودند خیلی بزرگ هست و نمیخوام:n04:
منم گفتم، جهنم! خودم استفاده میکنم:n22:

فعلا مراحل "بورن این" انجام نشده (فقط 3 4 ساعت استفاده شده)!
البته تو همین 3 4 ساعت هم تفاوت قابل تشخیص هست!
نتایج تا این لحظه:
1:روی بسته یه جمله تبلیغاتی نوشته"ULTIMATE BOOMING BASS" !:n13:
*
*
*
با تمام وجود، تاییدش میکنم!:n19: کم مونده مخم بترکه:n20:...

2:شخصا انتظار نداشتم صدای با فرکانس بالا رو به این خوبی پخش کنه!(یعنی فکر میکردم که صدای های زیر رو فدای صدای بم کردند! ولی تفکیک خیلی خوبی داره و تقریبا تمام رنج ها رو خوب پخش میکنه!
3: از هیکل هدفون کیفیت میباره! مخصوصا کابل و بلشتک های هدفون عالی هستند!
4:روی کارتن یه برچسب قیمت بود بقیمت 665 تومن! زیرش یکی دیگه بود 803 تومن! زیر اونم یکی دیگه بود 795 تومن:n13: !!!
5:سایز هدفون، خیلی خیلی بزرگه! ولی تقریبا راحت هست...

salar_221
04-09-2013, 18:00
سلام.
بیس که باید کمتر باشد. Treble باید بیشتر باشد. مید هم کمی (و نه خیلی) فوروارد تر.
موفق باشید.

فعلا etymotic er4 تا ببینیم انتظارات بعدیت چی میشه.

kavehj4488
04-09-2013, 18:10
فعلا etymotic er4 تا ببینیم انتظارات بعدیت چی میشه.
سلام سالار جان.
فکر کنم این مدلی که شما معرفی کردید برای نشان دادن حداکثر توانایی هایش به آمپ نیاز داشته باشد. من قصد تهیه آمپ ندارم مگر این که خیلی ضروری شود.
موفق باشید.

salar_221
04-09-2013, 18:27
سلام سالار جان.
فکر کنم این مدلی که شما معرفی کردید برای نشان دادن حداکثر توانایی هایش به آمپ نیاز داشته باشد. من قصد تهیه آمپ ندارم مگر این که خیلی ضروری شود.
موفق باشید.

سلام کاوه جان.
راستش این قضیه امپ هم واسه ما معضلی شده ولی etymotic er4 pt داریم و er4s که مدل pt با پلیرهای پرتابل درایو میشه و مشکلی نیست و لی مدل s که 100 اهمی هست نیاز به امپ داره که با مشورت rave مدل pt رو تهیه کردم با یه مقاومت 75 اهمی که همون مدل s رو باهاش تجربه کردیم.در کل تا رنج 300 دلار فکر نکنم بهتر از etymotic البته با مشخصه های صوتی که گفتی بشه پیدا کرد.

...ALI...
04-09-2013, 22:08
برای استادیو چه هدفونی پیشنهاد می دید؟

kavehj4488
04-09-2013, 22:56
سلام.
Hifiman RE0 چه طور صدایی دارد؟
موفق باشید.

برای استادیو چه هدفونی پیشنهاد می دید؟
سلام.
به طور کلی از هدفونهای پشت بسته و هدفونهایی که عنوان Monitor را به یدک می شند در استودیو استفاده می شود.
شما کاربرد، سورس و بودجه خود را مطرح کنید.
موفق باشید.

rave-87
04-09-2013, 22:58
سلام.
موفق باشید.
پیشنهاد دادن سخته واقعاً
چونکه بیس s4 واقعاً زیاده و اینکه میگی بیس کمتر می خوایی، لیست بلند بالایی از هدفون ها رو می شه نام برد که بیس کمتری از s4 دارن. برای همین فعلاً بیخیال این ویژگی می شیم.

در مورد تریبل، با توجه به ریویو جوکر (چونکه من قراره از روی اون پیشنهاد بدم :n02:) تریبل s4 هارشی و مقدارش زیاده، با این حساب من این جملت رو که گفتی که می خوایی تریبلش بیشتر باشه رو اینطوری معنی می کنم که تو می خوایی هدفون آیندت توی تریبل مقداری داغ و پر انرژی باشه کلاً.
گزینه هایی که چنین تریبلی دارن، اکثر هدفون های طبیعی و V هستن.
راستی نظرت در مورد بیس هدفون اپل چیه؟ تریبلش چطور؟
داشتم جوابت رو می دادم، ولی گفتم اول این رو بگی تا مطمئن تر بشم.

kavehj4488
04-09-2013, 23:04
پیشنهاد دادن سخته واقعاً
چونکه بیس s4 واقعاً زیاده و اینکه میگی بیس کمتر می خوایی، لیست بلند بالایی از هدفون ها رو می شه نام برد که بیس کمتری از s4 دارن. برای همین فعلاً بیخیال این ویژگی می شیم.

در مورد تریبل، با توجه به ریویو جوکر (چونکه من قراره از روی اون پیشنهاد بدم :n02:) تریبل s4 هارشی و مقدارش زیاده، با این حساب من این جملت رو که گفتی که می خوایی تریبلش بیشتر باشه رو اینطوری معنی می کنم که تو می خوایی هدفون آیندت توی تریبل مقداری داغ و پر انرژی باشه کلاً.
گزینه هایی که چنین تریبلی دارن، اکثر هدفون های طبیعی و V هستن.
راستی نظرت در مورد بیس هدفون اپل چیه؟ تریبلش چطور؟
داشتم جوابت رو می دادم، ولی گفتم اول این رو بگی تا مطمئن تر بشم.
سلام.
خودم هم فکر می کردم که هدفونی که پاسخ فرکانسی V داشته باشد می تواند مناسب باشد.
بیس هدفون اپل متاسفانه پشت مید قرار گرفته و به همین خاطر مناسب نیست... یعنی مید خیلی فوروارد شده است، اما بیس از نظر مقدار تقریبا" خوب است. (تقریبا" همین حدود کمی ضعیف تر)
Treble هم از چیزی که اتظار دارم کمتر است.
EDIT: شاید این کمی کمک کند که از نظر من بیس PX200-II قوی است و IEM مورد نظر من باید بیس ضعیف تری داشته باشد.
موفق باشید.

flipp
04-09-2013, 23:10
IEMهای درست و حسابی و سفارشی تو ایران گیر میاد؟

vahid93
04-09-2013, 23:16
سلام دوستان و خسته نباشین.قصد خرید هدفون برای گوشیم دارم.مدلش هم xpress music5800.برای استفاده موسیقی با کیفیت بالا میخوام.مارک و مدل و دلیل پیشنهادتون رو هم بگین.بودجم تقریبا 30ت.ممنون

...ALI...
04-09-2013, 23:39
سلام.
Hifiman RE0 چه طور صدایی دارد؟
موفق باشید.

سلام.
به طور کلی از هدفونهای پشت بسته و هدفونهایی که عنوان Monitor را به یدک می شند در استودیو استفاده می شود.
شما کاربرد، سورس و بودجه خود را مطرح کنید.
موفق باشید.

کاربرد برای ظبط موسیقی .. قیمت رو راستش من اگاهی زیاد ندارم ممکنه یکم توضیح بدید ایا تا چه قیمتی تفاوت قابل توجهی می شه احساس کرد!
منظورتون از سورس چی بود؟
با تشکر

kavehj4488
04-09-2013, 23:57
کاربرد برای ظبط موسیقی .. قیمت رو راستش من اگاهی زیاد ندارم ممکنه یکم توضیح بدید ایا تا چه قیمتی تفاوت قابل توجهی می شه احساس کرد!
منظورتون از سورس چی بود؟
با تشکر
سلام.
هر چه قیمت بیشتر باشد بهتر است.:n02: هدفونهای مونیتور مناسب در ایران این مدل ها هستند:
Sennheiser HD280 Pro
Sennheiser HD380 Pro: 588
Audio-Technica M50: 850
Sony MDR-Z1000

قیمت هایی که مقابل مدل نوشته شدند به هزار تومان است و تقریبی. از دو مدل دیگر هم خبر ندارم.
منظور هم از سورس دستگاه هایی بود که هدفون را با آنها استفاده می کنید. مثلا" Amplifier فلان و یا DAC فلان و ... هدفون ها در صورتی که مشخصات ساختاری خاصی داشته باشند برای درایو (راه اندازی) شدن نیاز به Amplifier مخصوص هدفون دارند که در ایران بسیار کم یاب است. در بین مدلهای بالا M50 قطعا" نیاز به آمپ دارد.
موفق باشید.

t-jays
05-09-2013, 02:43
سلام.
بیس هدفون اپل متاسفانه پشت مید قرار گرفته و به همین خاطر مناسب نیست... یعنی مید خیلی فوروارد شده است، اما بیس از نظر مقدار تقریبا" خوب است. (تقریبا" همین حدود کمی ضعیف تر)
EDIT: شاید این کمی کمک کند که از نظر من بیس PX200-II قوی است و IEM مورد نظر من باید بیس ضعیف تری داشته باشد.
موفق باشید.
کاوه جان تا حالا صدای m50 رو شنیدی ؟؟
میتونی در مورد صداش نظری بدی؟
akg k99 رو چطور؟؟
این چیزایی که شما میگی به صدای سرد بیشتر میخوره تا صدای گرم برای مثال
PX200-II تقریبا بیس طبیعی داره
یا مثلا خود s4 صدای v شکل با تریبل نسبتا زیادی داره

kavehj4488
05-09-2013, 08:52
کاوه جان تا حالا صدای m50 رو شنیدی ؟؟
میتونی در مورد صداش نظری بدی؟
akg k99 رو چطور؟؟
این چیزایی که شما میگی به صدای سرد بیشتر میخوره تا صدای گرم برای مثال
PX200-II تقریبا بیس طبیعی داره
یا مثلا خود s4 صدای v شکل با تریبل نسبتا زیادی داره

سلام.
درست است که PX200 بیس طبیعی دارد اما برای من زیاد است.
M50 را دارم. بیس بسیار قوی. مید هم خوب و گرم ولی در مقایسهبا بیس و های کمی عقب تر قرار می گیرد و مقدارش کم است باید کمی فوروارد تر باشد.. Treble هم از نظر مقدار خوب است اما کمی من کمی بیشتر می پسندم .
مهم ترین دلیلی که من صدای گرم دوستدارم مید بالاتر از فلت است نه بیس قوی. و همینطور سبک هایی که گوش می کنم.
موفق باشید.

rave-87
05-09-2013, 09:58
سلام.
موفق باشید.

سلام.
M50 را دارم. بیس بسیار قوی. مید هم خوب و گرم ولی در مقایسهبا بیس و های کمی عقب تر قرار می گیرد و مقدارش کم است باید کمی فوروارد تر باشد.. Treble هم از نظر مقدار خوب است اما کمی من کمی بیشتر می پسندم .
مهم ترین دلیلی که من صدای گرم دوستدارم مید بالاتر از فلت است نه بیس قوی. و همینطور سبک هایی که گوش می کنم.
موفق باشید.

با این حساب ها، باید بری سمت هدفون هایی که تو ردۀ طبیعی ها جا می گیرن.
ReZero, Re0, Re400, re272, ex600, fischer audio dba-02, fischer audio dba-02 mkII, gr07, gr07 bass edition, vsonic gr01, vsonic vc1000, Rock-it sound r50, er4pt

میبینی گزینه ها زیاده
من نظرم اینه که طرف اونایی که خیلی طبیعی هستن نری
یعنی گزینه هات این ها باشه:
Re400 و ex600 و gr07 و gr07 bass edition گزینه های دیگه ایی هم هستن که بیسشون بیشتره، مثل fxt 90 (ولی هنوز با اون مفهوم بیس زیاد که توی ie8 می بینین تفاوت زیادی داره)
در مورد تفاوت بین ex600 و gr07، براساس ریویوی جوکر:
Ex600 با بیس مقداری بیشتر از gr07 و مید کمتر از gr07 و تریبل بیشتر از gr07

ولی 1 مسئله ایی که هست اینه که توجه داشته باش خیلی از رکورد های راک و متال (مخصوصاً قدیمی ها) مقداری ضعیف هستند، برای همین ممکنه تو تریبل سوت بکشن

نظرم بیشتر با این حساب ها کلاً روی gr07 bass edition هستش و بعدش gr07

salar_221
05-09-2013, 10:28
با این حساب ها، باید بری سمت هدفون هایی که تو ردۀ طبیعی ها جا می گیرن.
ReZero, Re0, Re400, re272, ex600, fischer audio dba-02, fischer audio dba-02 mkII, gr07, gr07 bass edition, vsonic gr01, vsonic vc1000, Rock-it sound r50, er4pt

میبینی گزینه ها زیاده
من نظرم اینه که طرف اونایی که خیلی طبیعی هستن نری
یعنی گزینه هات این ها باشه:
Re400 و ex600 و gr07 و gr07 bass edition گزینه های دیگه ایی هم هستن که بیسشون بیشتره، مثل fxt 90 (ولی هنوز با اون مفهوم بیس زیاد که توی ie8 می بینین تفاوت زیادی داره)
در مورد تفاوت بین ex600 و gr07، براساس ریویوی جوکر:
Ex600 با بیس مقداری بیشتر از gr07 و مید کمتر از gr07 و تریبل بیشتر از gr07

ولی 1 مسئله ایی که هست اینه که توجه داشته باش خیلی از رکورد های راک و متال (مخصوصاً قدیمی ها) مقداری ضعیف هستند، برای همین ممکنه تو تریبل سوت بکشن

نظرم بیشتر با این حساب ها کلاً روی gr07 bass edition هستش و بعدش gr07

البته در تکمیل فرمایشات rave عزیز پیشنهاد میکنم بخاطر سبک مورد نظر بالاخص سبک گوتیک حتما از هدفونهای بالانس ارمیچر استفاده کنی به خاطر سرعت پاسخ فرکانسی .این یک مورد رو بشخصه تجربه کردم.

kavehj4488
05-09-2013, 11:20
البته در تکمیل فرمایشات rave عزیز پیشنهاد میکنم بخاطر سبک مورد نظر بالاخص سبک گوتیک حتما از هدفونهای بالانس ارمیچر استفاده کنی به خاطر سرعت پاسخ فرکانسی .این یک مورد رو بشخصه تجربه کردم.
سلام.
دقیقا" همین چیزی که شما گفتید مرا نسبت به خرید GR07 مردد کرده است. چون سبک های Thrash و Gothic شلوغ و پر سر و صدا هستند. در حالی که GR07 و EX600 هر دو داینامیک هستند. سرعت پاسخگویی همان چیزی است که مرا ترغیب به خرید Balanced Armature می کند. فعلا" منتظر می مانیم.
موفق باشید.

rave-87
05-09-2013, 12:07
^^^
صد در صد، سریعترین ها بالانس آرماتور ها هستن
ولی توجه داشته باش، تو سریعترین ها رو می خوایی؟ جوکر توی ریویو ck10 می گه که "اینقدر این هدفون سریع هست، من بعضی وقت ها فکر می کنم همزمان می تونه چند تا آهنگ رو پخش کنه." اون هدفون ها اکثراً کاملاً بیس فلت دارن و کلاً فلت هستن. و توی تریبل مستعد سوت کشیدن با رکورد های ضعیف (هرچند همین gr07 و مخصوصاً ex600 هم همینطور هستن). سوند استیج ضعیفی دارن.
حالا سوال اینه که سرعت gr07 کمه؟ جوکر که همیشه از سرعتش تعریف کرده و من فکر نکنم توی سرعت کم بیاره
به هرحال گزینۀ سریعتر، gr01 , vc1000, dba02 mkII هستن. و صد البته ck10, er4s , r50 که باز هم بیس فلت تری از گزینه های قبلی دارن.
اگر خیلی اصرار داری، می شه این 1 مورد رو از خود جوکر پرسید خب

جوکر تریبل r50 رو کمتر از gr07 تیز می دونه و سوند استیجش رو در حد gr07 می دونه. ولی بیسش جزء فلت ترین ها هستش

kavehj4488
05-09-2013, 12:24
سلام.
یک سوال دیگر: ایا این هدفون (GR07) به آمپ نیاز دارد؟ چونمن علاقه ی زیادی به گوش دادن به موسیقی با ولوم بالا دارم به همین دلیل می خواهم حجم صدای آن زیاد باشد.
موفق باشید.

vahid93
05-09-2013, 12:27
دوستان کسی نبود مارو کمک کنه برای خرید هدفون گوشی؟

t-jays
05-09-2013, 17:03
سلام.
موفق باشید.
خوب دوستان با سوادتر که حسابی کمک کردند
ولی من اگر جای تو بودم و میخواستم انتخاب کنم
تقریبا ex600 رو بیخیال میشدم چون هم تمایل به صوت کشیدن داره هم سبک صدای رمانتیکی داره که بیشتر به درد سبک جاز کلاسیک میخوره تا سبکهای مد نظرت که صدای تهاجمی بیشتر به دردشون میخوره
gr07 رو الویت بده چون هدفونیه با صدای طبیعی و همچنین سرعت خوبی داره که توی سبکت هم کمکت میکنه
هدفونیه که جواب خودشو داده و خیلیها هم تاییدش کردند و افراد معتبر زیادی از جمله خود joker اون رو برتر از ie8 دونستند.
تنها نگرانی که دارم اون بحث ولومی هست که میگی البته خروجی ipod touch 5th (چون خودم هم دارم) نسبتا قویه ولی خوب نمیدونم دقیقا مثلا چه ولومی مد نظرته مثلا با همون m50 ولوم رو یاخر باشه راضی کمیشی یا کمه؟؟
بعد از اون gr07 bass edition چون میگی بیس px200 برات زیاده در صورتی که بیس اون رو joker طبیعی دونسته پس این گزینه هم بیسش برات یه کمی زیاد خواهد بود.
بعد از اون
er4pt

این رو نظرم رو سومی هست چون صداش کاملا ممکنه که به دلت نشینه و بیشتر به درد کسی میخوره که هدفونهای زیادی داشته و سبک صداش رو میخواد با اطمینان انتخاب کنه.
موفق باشید.

kavehj4488
05-09-2013, 19:31
خوب دوستان با سوادتر که حسابی کمک کردند
ولی من اگر جای تو بودم و میخواستم انتخاب کنم
تقریبا ex600 رو بیخیال میشدم چون هم تمایل به صوت کشیدن داره هم سبک صدای رمانتیکی داره که بیشتر به درد سبک جاز کلاسیک میخوره تا سبکهای مد نظرت که صدای تهاجمی بیشتر به دردشون میخوره
gr07 رو الویت بده چون هدفونیه با صدای طبیعی و همچنین سرعت خوبی داره که توی سبکت هم کمکت میکنه
هدفونیه که جواب خودشو داده و خیلیها هم تاییدش کردند و افراد معتبر زیادی از جمله خود joker اون رو برتر از ie8 دونستند.
تنها نگرانی که دارم اون بحث ولومی هست که میگی البته خروجی ipod touch 5th (چون خودم هم دارم) نسبتا قویه ولی خوب نمیدونم دقیقا مثلا چه ولومی مد نظرته مثلا با همون m50 ولوم رو یاخر باشه راضی کمیشی یا کمه؟؟
بعد از اون gr07 bass edition چون میگی بیس px200 برات زیاده در صورتی که بیس اون رو joker طبیعی دونسته پس این گزینه هم بیسش برات یه کمی زیاد خواهد بود.
بعد از اون
er4pt

این رو نظرم رو سومی هست چون صداش کاملا ممکنه که به دلت نشینه و بیشتر به درد کسی میخوره که هدفونهای زیادی داشته و سبک صداش رو میخواد با اطمینان انتخاب کنه.
موفق باشید.
سلام.
با M50 ولوم اخر iTouch حجم صدای مورد نظر من را تأمین نمی کند و هدفون بعدی من باید حجم صدایی بیشتر از این داشته باشد.
موفق باشید.

flipp
05-09-2013, 19:47
سلام.
با M50 ولوم اخر iTouch حجم صدای مورد نظر من را تأمین نمی کند و هدفون بعدی من باید حجم صدایی بیشتر از این داشته باشد.
موفق باشید.

میتونی فردا بیای تهران این دستگاه پاناسونیک رو بدم ببری یه صدا بگیری؟

keymaker
06-09-2013, 14:23
سلام دوستان من قصد دارم یک هدفون قوی بگیرم که مخصوص رانینگ هم باشه. هزینه هم ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومن اوکی هست (قبلا کیلیپش اس۵ آی داشتم) واسم میخوام بیس بالا + کیفیت عالی داشته باشه .

لطفا دوستان اهل فن پیشنهاد بدن مرسی :)

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD

vahid93
06-09-2013, 15:37
دوستان عزیز ماشاا... این همه پست میزارین خوب یه کمکی هم به ما بکنین دیگه!!!برای گوشیم(5800)میخوام یه هدفون بگیرم ترجیحا توگوشی باشه.کیفیتش میخوام بدرد موسیقی بخوره چون فقط برای گوش دادن به موزیک میخوام.از لحاظ ظاهر هم مهم نیست میخوام فنی ش قوی باشه.بیشتر پاپ روز ایران رو گوش میدم و از همه بیشتر دنبال کارای پاپ-راک و الکترونیک و راک سیروان خسروی هستم.چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟بودجم هم تقریبا 30تومن.ممنون

mansell
06-09-2013, 16:02
دوستان عزیز ماشاا... این همه پست میزارین خوب یه کمکی هم به ما بکنین دیگه!!!برای گوشیم(5800)میخوام یه هدفون بگیرم ترجیحا توگوشی باشه.کیفیتش میخوام بدرد موسیقی بخوره چون فقط برای گوش دادن به موزیک میخوام.از لحاظ ظاهر هم مهم نیست میخوام فنی ش قوی باشه.بیشتر پاپ روز ایران رو گوش میدم و از همه بیشتر دنبال کارای پاپ-راک و الکترونیک و راک سیروان خسروی هستم.چه مارکی رو پیشنهاد میدین؟بودجم هم تقریبا 30تومن.ممنون

سلام دوست عزیز.
بودجه تون با وضعیت فعلی بازار یه مقدار کمه ولی از مدل های Creative مدل 630 رو شاید بتونید گیر بیارید .قبلا توی ارزونی حدود 15 تومن بود.ولی با افزایش بودجه پیشنهاد میکنم 830 رو تهیه کنید.البته از موجودی بازار بی اطلاعم.قبلا حدود 40-45 بود(الان احتمالا ضربدر3) ازمدل های فیلیپس هم شاید بتونید گیر بیارید که البته من شخصا تجربه ای نداشتم.
شما از اونجایی که به کیفیت جنسی که میخواید بخرید اهمیت میدید پیشنهاد میکنم بودجه تون رو برای داشتن هدفونی که بتونه بیشتر راضی تون کنه افزایش بدید.

t-jays
06-09-2013, 16:28
سلام.
موفق باشید.
خوب متاسفانه این موضوعیه که خیلی در موردش توی بررسی ها صحبت نمیشه
بستگی زیادی به رکورد ها هم داره البته ولی خوب اگر بخوایم توی از لهاذ تئوری بحث کنیم gr07 حدود 6 دسیبل از m50 حساستره
که خودش تفاوت زیادی محسوب میشه. در کل برای من خروجی خود ایپاد m50 رو به ولوم کافی میرسونه ولی خوب همونطور که میدونی برای مید از e11 استفاده میکنم.
حالا اینها رو گفتم که بگم میتونی تو فکر خرید یک امپ هم باشی که هم اگر صدای gr07 به نظرت کم بود کمکت کنه هم یه حالی به صدای m50 بده.
سطح صدای s4 برات چجوریاست؟؟

kavehj4488
06-09-2013, 20:12
خوب متاسفانه این موضوعیه که خیلی در موردش توی بررسی ها صحبت نمیشه
بستگی زیادی به رکورد ها هم داره البته ولی خوب اگر بخوایم توی از لهاذ تئوری بحث کنیم gr07 حدود 6 دسیبل از m50 حساستره
که خودش تفاوت زیادی محسوب میشه. در کل برای من خروجی خود ایپاد m50 رو به ولوم کافی میرسونه ولی خوب همونطور که میدونی برای مید از e11 استفاده میکنم.
حالا اینها رو گفتم که بگم میتونی تو فکر خرید یک امپ هم باشی که هم اگر صدای gr07 به نظرت کم بود کمکت کنه هم یه حالی به صدای m50 بده.
سطح صدای s4 برات چجوریاست؟؟
سلام.
حجم صدای S4 کافی است هنگامی ولوم iTouch را حتما" تا آخر (90 درصد) زیاد کنم.
قصد خرید آمپ هم فعلا" به هیچ وجه من الوجوه ندارم!
موفق باشید.

t-jays
07-09-2013, 02:01
سلام.
حجم صدای S4 کافی است هنگامی ولوم iTouch را حتما" تا آخر (90 درصد) زیاد کنم.
قصد خرید آمپ هم فعلا" به هیچ وجه من الوجوه ندارم!
موفق باشید.
پس به احتمال زیاد اگر صدا رو روی 100% ببری اون اختلاف حساسیت بین s4 و gr07 رو از بین خواهد برد
و به سطح صدای دلخواهت خوهی رسید و بازم میتونی از جوکر بپرسی خودت
چون دیگه بشتر از این دست ما بر نمیاد:n02:
موفق باشید.

kavehj4488
07-09-2013, 10:14
سلام.
از جوکر پرسیدم و نتیجه ی نهایی VSonic GR07 Bass Edition شد. از کمک همه دوستان ممنونم. البته زمان دقیق تهیه هدفون فعلا" معلوم نیست!
موفق باشید.

t-jays
07-09-2013, 13:59
سلام دوستان من قصد دارم یک هدفون قوی بگیرم که مخصوص رانینگ هم باشه. هزینه هم ۵۰۰ تا ۸۰۰ هزار تومن اوکی هست (قبلا کیلیپش اس۵ آی داشتم) واسم میخوام بیس بالا + کیفیت عالی داشته باشه .

لطفا دوستان اهل فن پیشنهاد بدن مرسی :)

Sent from my iPad 4 using Tapatalk HD
سلام
میتونید از خارج از کشور هم تهیه کنید؟؟

vahid93
07-09-2013, 17:06
ممنون mansell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز.قیمت 830 الان حدود 137تومن هست.برای این مدل گوشی واقعا این قیمت هدفون نمیخوام هزینه کنم.دور و بر همین قیمت 30تومن از چه مارکی میتونم تهیه کنم؟تو بازار تو این رنج قیمت چه مارکی بهتره؟بیتس خوبه؟؟

88masuod
07-09-2013, 18:47
سلام.
از جوکر پرسیدم و نتیجه ی نهایی VSonic GR07 Bass Edition شد. از کمک همه دوستان ممنونم. البته زمان دقیق تهیه هدفون فعلا" معلوم نیست!
موفق باشید.

سلام .
اگه خواستی VSonic GR07 Bass Edition بگیری یه ندا بده با هم بگیریم به صرفه تره .کابل ue رو هم نتونستم کاریش کنم باید اونم یه طوری گیر بیارم.البته اصلا عجله ندارم .

kavehj4488
07-09-2013, 20:16
ممنون mansell ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز.قیمت 830 الان حدود 137تومن هست.برای این مدل گوشی واقعا این قیمت هدفون نمیخوام هزینه کنم.دور و بر همین قیمت 30تومن از چه مارکی میتونم تهیه کنم؟تو بازار تو این رنج قیمت چه مارکی بهتره؟بیتس خوبه؟؟

سلام.
با کمی افزایش بودجه Creative EP-630 با گارانتی شاب. گزینه ی دیگری پیشنهاد نمی شود.
Beats با 30 هزار تومان که هیچ با 300 هزار تومان هم نمی توانید پیدا کنید.
دلیل محدودیت انتخاب شما هم بالا رفتن شدید قیمت ها به دلیل افزایش نرخ ارز است.
موفق باشید.

mohsen 1373
07-09-2013, 21:04
سلام.
با کمی افزایش بودجه Creative EP-630 با گارانتی شاب. هیچ گزینه ی دیگری پیشنهاد نمی شود.
Beats با 30 هزار تومان که هیچ با 300 هزار تومان هم نمی توانید پیدا کنید.
موفق باشید.
:n04: دوست عزیز چرا عصبانی میشی، خوب بگو نیست :n09:

keymaker
08-09-2013, 00:50
سلام
میتونید از خارج از کشور هم تهیه کنید؟؟

سلام الان ایران هستم و متاسفانه خیر (تهران مدنظرم هست)

t-jays
08-09-2013, 01:56
سلام الان ایران هستم و متاسفانه خیر (تهران مدنظرم هست)
اگر قبلا از s5 راضی بودید میتونید توی فکر خرید کلیپش x10 باشید
شاید البته بیسش نسبت به s5 ضعیفتر باشه ولی قطعا کیفیت بیس بالاتری داره
ایزولیشن قوی و راحتی هم باعث میشه برای منظور شما بد نباشه
البته در نظر داشته باشید که اگر در صورتی هست که بخواد ایرفونتون خیس بشه باید از مدلهای مخصوص ورزش استفاده کنید
که البته کیفیت صدای به مراتب پایینتری دارند.
موفق باشید.

keymaker
08-09-2013, 15:01
اگر قبلا از s5 راضی بودید میتونید توی فکر خرید کلیپش x10 باشید
شاید البته بیسش نسبت به s5 ضعیفتر باشه ولی قطعا کیفیت بیس بالاتری داره
ایزولیشن قوی و راحتی هم باعث میشه برای منظور شما بد نباشه
البته در نظر داشته باشید که اگر در صورتی هست که بخواد ایرفونتون خیس بشه باید از مدلهای مخصوص ورزش استفاده کنید
که البته کیفیت صدای به مراتب پایینتری دارند.
موفق باشید.

بله صدای خوبی داشت اما نظرم روی برند های دیگه هست مثل bose ! پیشنهادی دارین ؟ قیمت x10 الان چند هست ؟

murchehh
08-09-2013, 21:34
سلام دوستان
چند صفحه از این فروم رو که خوندم متوجه شدم که خرید هدفون یکم کار سختیه و بستگی به سلیقه افراد داره و با توجه به نوع کاربری هر کس می تونه متفاوت باشه...منم لیست مشخصات و درخواست هام رو از یه هدفون ایده آل لیست کردم که اگه دوستان لطف کنن تو خرید راهنمایی کنن ممنون می شم:n01:

1-من تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و مبتدی هستم و قبلا هم از هدفون های ساده استفاده می کردم

2-قیمت حدود 200 الی 250

3-سورس پلیر بیشتر موبایل هست(گلکسی اس 2) ولی لبتاپ(asus n53: audio bang &olufsen icepower) و کامپیوتر هم هست

4-نوع موسیقی که گوش می دم رو زیاد نمی دونم ولی همه سبکی گوش می دم

5-بیشتر اوقات از هدفون تو خونه استفاده می کنم و خیلی کم پیش میاد بخوام بیرون از خونه استفاده داشته باشم

6-بیس مهم هست اما نه به اندازه ای که از شفافیت صدای خواننده بکاهه و غلبه کنه،بیس قوی در کنار صدای شفاف خیلی عالیه

7-در مورد هدفون های "تو گوشی" و "رو گوشی" اولویت کیفیت هدفون هست و فرقی نمی کنه

8-چند مدل از سنهایزر رو از سرچ تو نت دیدم که به نظرم بد نبودن
sennheiser HD 202
sennheiser HD 205
sennheiser cx 300 2
در ضمن دوستان امروز رفتم پایتخت که از نزدیک چند تا رو تست کنم که فقط تونستم 202 رو تست کنم که به نظرم خوب بود اما از یه ولوم به بعد دیگه صداش زیادتر نمی شد(به نظرتون باید از آمپ استفاده بشه)،در مورد 205 که از فروشنده پرسیدم گفت که مثل 202 هست فقط یکم بیسش قوی تره خواستم بدونم نظر شما چیه؟
با توجه به نظر اساتید تو چند صفحه قبل نظرم یه مقدار به 202 و cx 300 جلب شد البته از 205 هم اطلاعی ندارم
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم:n01:

salar_221
08-09-2013, 22:49
سلام دوستان
چند صفحه از این فروم رو که خوندم متوجه شدم که خرید هدفون یکم کار سختیه و بستگی به سلیقه افراد داره و با توجه به نوع کاربری هر کس می تونه متفاوت باشه...منم لیست مشخصات و درخواست هام رو از یه هدفون ایده آل لیست کردم که اگه دوستان لطف کنن تو خرید راهنمایی کنن ممنون می شم:n01:

1-من تو این زمینه هیچ تجربه ای ندارم و مبتدی هستم و قبلا هم از هدفون های ساده استفاده می کردم

2-قیمت حدود 200 الی 250

3-سورس پلیر بیشتر موبایل هست(گلکسی اس 2) ولی لبتاپ(asus n53: audio bang &olufsen icepower) و کامپیوتر هم هست

5-بیشتر اوقات از هدفون تو خونه استفاده می کنم و خیلی کم پیش میاد بخوام بیرون از خونه استفاده داشته باشم

6-بیس مهم هست اما نه به اندازه ای که از شفافیت صدای خواننده بکاهه و غلبه کنه،بیس قوی در کنار صدای شفاف خیلی عالیه

sennheiser HD 202
sennheiser HD 205
sennheiser cx 300 2
در ضمن دوستان امروز رفتم پایتخت که از نزدیک چند تا رو تست کنم که فقط تونستم 202 رو تست کنم که به نظرم خوب بود اما از یه ولوم به بعد دیگه صداش زیادتر نمی شد(به نظرتون باید از آمپ استفاده بشه)،در مورد 205 که از فروشنده پرسیدم گفت که مثل 202 هست فقط یکم بیسش قوی تره خواستم بدونم نظر شما چیه؟
با توجه به نظر اساتید تو چند صفحه قبل نظرم یه مقدار به 202 و cx 300 جلب شد البته از 205 هم اطلاعی ندارم
پیشاپیش از راهنمایی دوستان ممنونم:n01:
توضيحات خيلي كاملي بود.در كل با توجه به نياز و خواستتون از بين هدفونهاي انتخابيتون hd202 پيشنهاد ميشه كه فعلا كفايت ميكنه ولي اگه قصد دارين موسيقي رو بطور حرفه اي دنبال كنين ارزش داره كمي بودجتونرو افزايش بدين و هدفون akg k99 رو تهيه كنين.

murchehh
08-09-2013, 23:46
توضيحات خيلي كاملي بود.در كل با توجه به نياز و خواستتون از بين هدفونهاي انتخابيتون hd202 پيشنهاد ميشه كه فعلا كفايت ميكنه ولي اگه قصد دارين موسيقي رو بطور حرفه اي دنبال كنين ارزش داره كمي بودجتونرو افزايش بدين و هدفون akg k99 رو تهيه كنين.

خیلی ممنون دوستم از توجهت:n01:

برای تست 202 ولوم رو که از نصف بیشتر کردم دیگه صدا زیادتر نشد، ممکنه از ضعف گوشی بوده باشه و نیاز به آمپ هست؟ برای k99 چطور؟چون من تقریبا اکثر اوقات باگوشی موزیک گوش می دم
در ضمن قیمت k99 در چه حده الان و یه سوال دیگه میشه نظرت رو در مورد cx 300 2 با توجه به نکاتی که بالا گفتم بگی چون اگه یه مرتبه خواستم inear بگیرم یکی از گزینه هامه
خیلی ممنون که کمک می کنی:n01:

kavehj4488
09-09-2013, 00:55
خیلی ممنون دوستم از توجهت:n01:

برای تست 202 ولوم رو که از نصف بیشتر کردم دیگه صدا زیادتر نشد، ممکنه از ضعف گوشی بوده باشه و نیاز به آمپ هست؟ برای k99 چطور؟چون من تقریبا اکثر اوقات باگوشی موزیک گوش می دم
در ضمن قیمت k99 در چه حده الان و یه سوال دیگه میشه نظرت رو در مورد cx 300 2 با توجه به نکاتی که بالا گفتم بگی چون اگه یه مرتبه خواستم inear بگیرم یکی از گزینه هامه
خیلی ممنون که کمک می کنی:n01:
سلام. ببخشید من پاسخ می دهم.
اگر از حجم صدایی که از HD202 دریافت کردید راضی نبودید بدانید که حجم صدایی که از AKG K99 می شنوید از HD202 هم کمتر خواهد بود. با فرض اورجینال بودن هدفونی که شما تست کردید تلفن همراه شما توان لازم برای برای راه اندازی هدفون مورد نظر شما را برای تولید حجم صدای مطلوبتان ندارد. در این حالت یا باید از آمپ استفاده کنید یا اینکه فول سایز نخرید. پیشنهاد من این است که CX300-II را هم تست کنید. بیس آن از K99 قوی تر است اما خیلی اغراق شده نیست. نسبت به قیمتش مدل خوبی است.
پیشنهاد من با توجه به سورس شما که تلفن همراه است تست یک مدل Portable می باشد: V-Jays. در صورتی که صدای آن را پسندیدید در خرید آن شک نکنید.
موفق باشید.

murchehh
09-09-2013, 02:36
سلام. ببخشید من پاسخ می دهم.
اگر از حجم صدایی که از HD202 دریافت کردید راضی نبودید بدانید که حجم صدایی که از AKG K99 می شنوید از HD202 هم کمتر خواهد بود. با فرض اورجینال بودن هدفونی که شما تست کردید تلفن همراه شما توان لازم برای برای راه اندازی هدفون مورد نظر شما را برای تولید حجم صدای مطلوبتان ندارد. در این حالت یا باید از آمپ استفاده کنید یا اینکه فول سایز نخرید. پیشنهاد من این است که CX300-II را هم تست کنید. بیس آن از K99 قوی تر است اما خیلی اغراق شده نیست. نسبت به قیمتش مدل خوبی است.
پیشنهاد من با توجه به سورس شما که تلفن همراه است تست یک مدل Portable می باشد: V-Jays. در صورتی که صدای آن را پسندیدید در خرید آن شک نکنید.
موفق باشید.

سلام.مرسی کاوه جان :n01:
راستش من تو اون فروشگاه که تست کردم خواستم cx300 2 رو هم تست کنم ولی فروشنده گفت که از این مدل برا تست نداره و یه هدفون (تو گوشی) دیگه که مدلش رو هم نمی دونستم بهم داد و گفت که این مثل همونه فقط یکم cx بیسش قوی تره...موزیک رو که پلی کردم صدای خود خواننده خیلی کم بود و همش بیس بود...گفتم که اگه cx هم این طور باشه خیلی گوش رو اذیت می کنه و ارزش خرید نداره!
الان بین این دو مدل از سنهایزر گیر کردم(cx300 2 و hd202) البته به نظرم k99 هم مناسبه ولی با توجه به سورس من احتیاج به آمپ پیدا می کنه! حالا اگه بخوام آمپ رو هم بگیرم حدود قیمتش در چه رنجی هست که کار ما رو راه بندازه؟

kavehj4488
09-09-2013, 09:47
راستش من تو اون فروشگاه که تست کردم خواستم cx300 2 رو هم تست کنم ولی فروشنده گفت که از این مدل برا تست نداره و یه هدفون (تو گوشی) دیگه که مدلش رو هم نمی دونستم بهم داد و گفت که این مثل همونه فقط یکم cx بیسش قوی تره...موزیک رو که پلی کردم صدای خود خواننده خیلی کم بود و همش بیس بود...گفتم که اگه cx هم این طور باشه خیلی گوش رو اذیت می کنه و ارزش خرید نداره!
الان بین این دو مدل از سنهایزر گیر کردم(cx300 2 و hd202) البته به نظرم k99 هم مناسبه ولی با توجه به سورس من احتیاج به آمپ پیدا می کنه! حالا اگه بخوام آمپ رو هم بگیرم حدود قیمتش در چه رنجی هست که کار ما رو راه بندازه؟
سلام.
فکر خرید آمپ را در ایران از سرتان بیرون کنید. در صورتی که توانایی خرید از خارج از کشور را دارید ذکر کنید.
مدلهای CX بیس قوی دارند اما CX300-II کمی متعادل تر است. به هر حال بهترین In-Ear قابل تهیه همین CX300-II است. T-Jays One را هم تست کنید.
اگر از حجم صدای HD202 راضی نیستید به نظر من به V-Jays فکر کنید. نسبت به قیمتش ارزش خرید فوق العاده ای دارد. تنها ایراد آن Isolation متوسط آن می باشد که چون شما در خانه استفاده می کنید خیلی اهمیت ندارد.
موفق باشید.

mamad gonzo
09-09-2013, 12:00
سلام به همه .. اقا on ear زیر 300 چی پیشنهاد میکنید ؟
الویت
1. طراحی فیزیک مناسب (راحتی)
2. تفکیک صدا (واسه سبک)
3. اگه PORTABLE باشه بهتر اگه هم نبود عیب نداره

kavehj4488
09-09-2013, 12:03
سلام به همه .. اقا on ear زیر 300 چی پیشنهاد میکنید ؟
الویت
1. طراحی فیزیک مناسب (راحتی)
2. تفکیک صدا (واسه سبک)
3. اگه PORTABLE باشه بهتر اگه هم نبود عیب نداره
سلام.
تنها موردی که با انتظارات شما مطابقت دارد V-Jays است. فقط Isolation خیلی خوبی ندارد. از بقیه جهات (راحتی، کیفیت صدا و...) مناسب است.
موفق باشید.

emad_hs
09-09-2013, 12:19

داداش اگر آمپ میخوای بهتره از جناب flipp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راهنمایی بگیرید و ترجیحا از ایشون تهیه کنید آمپ لامپی رو

kavehj4488
09-09-2013, 12:53
داداش اگر آمپ میخوای بهتره از جناب flipp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) راهنمایی بگیرید و ترجیحا از ایشون تهیه کنید آمپ لامپی رو
سلام.
به نظر من برای K99 ویا HD202 به همراه تلفن همراه آمپ پرتابل مثل مدلهای Fiio مناسب هستند و نیازی به آمپ لامپی نیست.
موفق باشید.

flipp
09-09-2013, 13:23
سلام.
به نظر من برای K99 ویا HD202 به همراه تلفن همراه آمپ پرتابل مثل مدلهای Fiio مناسب هستند و نیازی به آمپ لامپی نیست.
موفق باشید.

امپ های Fiio و مدلهای دیگه پرتابل برای پرتابل طراحی و ساخته شده اند و مورد استفاده متفاوتی دارند و اصلا قابل قیاس با آمپلیفایرهای لامپی نیستند و از کیفیت ساخت حداقلی برخوردارند. هیچ امپلیفایر ترانزیستوری نمیتونه هارمونیک های زوجی که یه لامپ خلاء ایجاد میکنه رو ایجاد کنه. از دید کلی لامپی ها یه سر و گردن بالاتر از همه رده های ترانزیستوری خودشون هستند ولی برای پرتابل مناسب نیستند ولی خیلی مشخصه اگه کسی بخواد بصورت ثابت و دسکتاپ از امپلیفایر استفاده بکنه بهترین گزینه ها لامپی ها هستند.

pahama1
09-09-2013, 13:26
سلام خدمت همه دوستان
برای Iriver E200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه هدفونی پیشنهاد می کنید ؟؟ اولویت با قیمت پایین هست و اگه قیمت دارید هم بگید لطفا
با تشکر

keymaker
09-09-2013, 13:58
دوستان هدست تا 800 900 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟

kavehj4488
09-09-2013, 13:59
سلام خدمت همه دوستان
برای Iriver E200 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چه هدفونی پیشنهاد می کنید ؟؟ اولویت با قیمت پایین هست و اگه قیمت دارید هم بگید لطفا
با تشکر
سلام.
منظور شما از قیمت پایین چقدر است؟ می توانید از Creative EP-630 استفاده کنید. برای کاربر آماتوری مثل من ترکیب این هدفون و پلیر مناسب است اما برای کاربران حرفه ای ترکیب هدفون با صدای گرم و پلیر با صدای گرم صدایی خفه و نامطلوب است.
مدلهای ارزانتر خیلی پیشنهاد نمی شوند. یک مدل هم t-jays معرفی کرده اند:
موفق باشید.

دوستان هدست تا 800 900 تومن چی پیشنهاد میکنید ؟
سلام.
آیا وجود میکروفون ضروری است؟ چون در این رده قیمتی هدفون های حرفه ای مثل Sony Z1000 یا Sennheiser HD518 و HD558 می توانید استفاده کنید که البته برای مدلهای HD558 و HD518 برای استفاده از حداکثر توانایی هدفون نیاز به آمپ خواهید داشت. برای راهنمایی کامل تر سورس و کاربرد خود را ذکر کنید.
موفق باشید.

امپ های Fiio و مدلهای دیگه پرتابل برای پرتابل طراحی و ساخته شده اند و مورد استفاده متفاوتی دارند و اصلا قابل قیاس با آمپلیفایرهای لامپی نیستند و از کیفیت ساخت حداقلی برخوردارند. هیچ امپلیفایر ترانزیستوری نمیتونه هارمونیک های زوجی که یه لامپ خلاء ایجاد میکنه رو ایجاد کنه. از دید کلی لامپی ها یه سر و گردن بالاتر از همه رده های ترانزیستوری خودشون هستند ولی برای پرتابل مناسب نیستند ولی خیلی مشخصه اگه کسی بخواد بصورت ثابت و دسکتاپ از امپلیفایر استفاده بکنه بهترین گزینه ها لامپی ها هستند.
سلام.
از طرفی هم کسی که از یک موبایل با خروجی کیفیت متوسط و سورس MP3 و هدفون های نه چندان حرفه ای استفاده می کند آمپ لامپی کمی اضافه است و فراتر از توان هدفون و سورس عمل می کند.
موفق باشید.

pahama1
09-09-2013, 14:47
ممنون کاوه جان
1 سوال دیگه ،پلیر E200 گویا 32 اهمه، حالا هدفون یا ارفونی که باهاش خوب مچ بشه باید اهم بالاتری داشته باشه یا نه؟ یه توضیح در این مورد بده لطفا

kavehj4488
09-09-2013, 15:01
ممنون کاوه جان
1 سوال دیگه ،پلیر E200 گویا 32 اهمه، حالا هدفون یا ارفونی که باهاش خوب مچ بشه باید اهم بالاتری داشته باشه یا نه؟ یه توضیح در این مورد بده لطفا
سلام.
امپدانس تنها عامل موثر در این مورد نیست حساسیت هدفون هم موثر است. مثلا" ممکن است شما از یک هدفون با امپدانس 42 اهم حجم صدای بیشتری از یک هدفون با امپدانس 32 اهم دریافت کنید. در ضمن شما که قیمت پایین مد نظرتان است خیلی خودتان را درگیر جزئیات نکنید. شما با پلیرتان تقریبا" همه ی In-Ear های ارزان بازار را تا امپدانس 32 اهم می توانید درایو کنید.
موفق باشید.

ali_phd71
09-09-2013, 15:16
سلام دوستان
من یه هدفون میخوام قیمت زیر۷۰ با کیفیت مناسب و راحت باشه.از این مدلا خیلی خوشم اموده چون روی گوشی راحت هستن موهامم خراب نمیکنن:n02:اخه هرفونی دیگه میذاری سرت موها میخوابه دیگه تا نشوری درستو حسابی صاف نمیشه:n02:
PHILIPS / SHS 4700با تشکر

t-jays
09-09-2013, 15:36
بله صدای خوبی داشت اما نظرم روی برند های دیگه هست مثل bose ! پیشنهادی دارین ؟ قیمت x10 الان چند هست ؟
حدود 650
این برند فقط یه مدل من تو ایران دیدم اون هم in ear نیست و ایزولیشن خوبی نداره.
در حال حاظر هدفونهای داخل ایران تعداد بسیار محدودی دارند
در رده ی قیمتی شما فقط ie60 از سنهایزر و همین x10 رو داریم.
که ie60 هیچ ریویوی معتبری تا حالا ازش نشنیدم پس خریدش ریسک هست. ولی x10 ریویوهای زیادی داره که با یه سرچ ساده احتمالا همشون رو پیدا خواهید کرد.
موفق باشید.

d_gh
09-09-2013, 18:03
سلام دوستان من هندزفري Creative EP-630 دارم قسمت چپش ديگه صداش در نمياد كاريش نميشه كرد .... تو همين رنج چي بگيرم

murchehh
09-09-2013, 18:18
سلام دوستان

2-قیمت حدود 200 الی 250

sennheiser HD 202
sennheiser HD 205
sennheiser cx 300 2
:n01:

خیلی ممنونم از راهنمایی که دوستان و اساتید عزیز کردن
امروز هدفون سنهایزر cx 300 2 رو به قیمت 195 تومن خریدم:n01:
از همه لحاظ خوبه و مهم تر از همه وزن فوق العاده کمشه که احساس میکنم چیزی تو گوشم نیست(البته در مقایسه با هدفون قبلی که با اینکه توگوشی بود اما خیلی سنگین بود)،بیس خوبی داره و شفافیت صدا هم در کنار بیس قوی از مشخصات خوبشه، فقط یه مقدار سیمش شل و وله که شاید بعدا اذیت کنه ولی باید مواظبش باشم دیگه:n02: امروز که قصد خرید داشتم فروشنده راضی شد که بده تستش کنم ،البته یکم بدقلقی در آورد و نگزاشت که رو پلیر خودم امتحانش کنم ولی خب بازم خوب بود...در مقایسه با hd 202 به نظرم یه مقدار بهتر بود(البته این نظر شخصی منه) چون 202 یه مقدار رو سرم درست سوار نمی شد و بازی می کرد، در کل راضیم ازش و از دوستان عزیز بابت اینکه من تازه کار رو تو این زمینه راهنمایی کردن واقعا تشکر می کنم:n01::n12:

kavehj4488
09-09-2013, 18:51
سلام دوستان من هندزفري Creative EP-630 دارم قسمت چپش ديگه صداش در نمياد كاريش نميشه كرد .... تو همين رنج چي بگيرم
سلام.
جواب مشخص است: Creative EP-630. در صورتی که قصد Upgrade دارید بودجه، کاربرد و سورس خود را اعلام کنید تا مورد مناسب معرفی شود.
موفق باشید.

d_gh
09-09-2013, 18:54
البته سنهايزر cx-300 دارم دلم نمياد هر جايي بزنمش ... ولي برام زور داره بيخودي هدفون 50 تومني خراب بشه...گارانتي هم كه هيچ... يه سال نشده ...كاربرد خاصي ندارم عمومي فيلم و موسيقي ...

ursamajor
10-09-2013, 10:01
دوستان کجا میشه چندتا هدفون تست کرد (تهران) ؟
البته از محصولات AKG - Sennheiser - Beyerdynamic

یک کاری پیش اومده که مجبورم بیام تهران گفتم از فرصت سوء استفاده کنیم :n02:

kavehj4488
10-09-2013, 10:26
دوستان کجا میشه چندتا هدفون تست کرد (تهران) ؟
البته از محصولات AKG - Sennheiser - Beyerdynamic

یک کاری پیش اومده که مجبورم بیام تهران گفتم از فرصت سوء استفاده کنیم :n02:
سلام.
بعضی از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید. (قبلا" در فروشگاه نامداران در بازار موبایل چند مدل برای تست گذاشته بودند مدت هاست به آنجا مراجعه نکرده ام .)
بعضی از مدلهای AKG را می توانید در مجتمع پایتخت تست کنید.
Beyerdynamic بیشتر در مغازه های خیابان جمهوری موجود است اما نمی دانم اجازه ی تست می دهند یا نه.
موفق باشید.

flipp
10-09-2013, 10:31
سلام.
بعضی از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید. (قبلا" در فروشگاه نامداران در بازار موبایل چند مدل برای تست گذاشته بودند.)
Beyerdynamic بیشتر در مغازه های خیابان جمهوری موجود است اما نمی دانم اجازه ی تست می دهند یا نه.
موفق باشید.

من فقط در تعجبم مثلا نامداران که دمو کرده، مدلهایی مثل HD800 و HD700 و اینا که امپدانس بالایی دارند رو با چی دمو کرده؟! با چی درایو میکنه؟
خیلی دوست دارم یه جا Beyer T1 دمو بکنه برم گوش کنم

kavehj4488
10-09-2013, 10:36
من فقط در تعجبم مثلا نامداران که دمو کرده، مدلهایی مثل HD800 و HD700 و اینا که امپدانس بالایی دارند رو با چی دمو کرده؟! با چی درایو میکنه؟
سلام.
چند وقت پیش که به پرشین تولز سر می زدم آقای منوری نوشته بود که هرکس می خواهد HD800 را تست کند اینجا اعلام کند تا شرایط تست را برایش از طریق پیغام خصوصی بفرستیم.
در حالت عادی معمولا" پلیر Archos برای تست استفاده می کنند.
موفق باشید.

ursamajor
10-09-2013, 12:12
سلام.
بعضی از مدلهای سنهایزر را در مجتمع پایتخت می توانید تست کنید. (قبلا" در فروشگاه نامداران در بازار موبایل چند مدل برای تست گذاشته بودند مدت هاست به آنجا مراجعه نکرده ام .)
موفق باشید.

سلام.
چند وقت پیش که به پرشین تولز سر می زدم آقای منوری نوشته بود که هرکس می خواهد HD800 را تست کند اینجا اعلام کند تا شرایط تست را برایش از طریق پیغام خصوصی بفرستیم.
موفق باشید.

سلام به دوست عزیز:n18:
ممنون از جواب. خب حالا این مجتمع پایتخت کجاست؟ اگه میشه روی گوگل مپ آدرس بده.
اگه این HD800 رو هم بشه تست کرد که دیگه واقعا معرکس:n19:

kv7_shadow
10-09-2013, 12:21
سلام دوستان خسته نباشید!
اگه میشه یه هدست برام معرفی کنید که این قابلیت ها رو داشته باشه!
1- quality صدا و عمق bass در حد Beats داشته باشه!
2- جک 3.5 داشته باشه و در واقع بشه به ipod و گوشی آندرویدم وصلش کرد!
3- برای بازی هم مناسب باشه و 5.1 یا 7.1 کاناله surround باشه!
4- میکروفون هم داشته باشه و کیفیتش هم خوب باشه!
5- اگه control ها و mute هم روی هدست باشه که دیگه خیلی خوب میشه :دی
6- رنج قیمت هم تا 200 دلار ممنون
در واقع 70 % موزیک میخوام
30 % هم بازی مخضصوصا بازی های شوتر مثل BF3 و اینا!
من tiamat رو دیدم خیلی خوب بود اما اون طور که فهمیدم برای موسیقی افتضاخ بود :(
بعد megalodon رو دیدم، اونم متاسفانه فقط USB ـه و نمیشه به گوشی کانکتش کرد! :(
یکی هم logitech g53 رو دیدم که اونم USB ـه!
---------------
سوال دیگمم اینه که برای 7.1/5.1 باید حتما یه soundcard بخرم؟
چون مادربورد من MSI z77a-GD65 Gaming ـه و کارت صدای آنبوردش Creative's Sound Blaster Cinema ـه!
ممنون

kv7_shadow
10-09-2013, 13:11
razer kraken pro چطوره؟
کیفبت صداش خوبه؟ bass ـش چطور؟
اون طور که فهمیدم بیشتر برای موسیقیه تا بازی!

kavehj4488
10-09-2013, 14:33
سلام به دوست عزیز[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از جواب. خب حالا این مجتمع پایتخت کجاست؟ اگه میشه روی گوگل مپ آدرس بده.
اگه این HD800 رو هم بشه تست کرد که دیگه واقعا معرکس[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
ببینید لینک زیر کار می کند؟ سایت گوگل مپ برای من به سختی باز می شود:
در صورتی که پیدا کردن برایتان سخت بود:
خیابان ولیعصر (به سمت شمال) - میدان ونک (به سمت شمال) - تقاطع خیابان ولیعصر و خیابان میرداماد.
موفق باشید.

سلام دوستان خسته نباشید!
---------------
چون مادربورد من MSI z77a-GD65 Gaming ـه و کارت صدای آنبوردش Creative's Sound Blaster Cinema ـه!
ممنون
سلام.
پیشنهاد من خرید هدفون فول سایز و میکروفون جداگانه است.
در ضمن اگر بیس قوی مثل بیتس دوست دارید خود بیتس را بخرید! البته بیتس کیفیت خیلی بالایی ندارد و نسبت به قیمتش خرید به صرفه و اقتصادی به شمار نمی رود.
در هدفون فقط دو کانال واقعی وجود دارد و 5.1 و 7.1 فقط تبلیغات هستند و تنها از طریق نرم افزار افکت سه بعدی را ایجاد می کنند بنابراین گول این تبلیغات را نخورید. شما هیچ هدفون حرفه ای نخواهید یافت که 7.1 کانال باشد.
در ضمن مدلهایی که میکرفون دارند یا به گوشی وصل می شوند یا به کامپیوتر. یعنی مدلی نداریم (یا من نمی شناسم) که به هر دو وصل شود و میکروفون در هر دو قابل استفاده باشد.
چون قصد دارید هدفونتان را به گوشی وصل کنید پیشنهاد من مدلهای Portable هستند مثل V-Jays و AKG K450 و AKG Q460 و AIAIAI TMA-1 DJ. بیشتر این مدلها را می توانید تست کنید.
در ضمن اگر راضی به تهیه هدفون های In-Ear باشید و به خارج از کشور هم دسترسی داشته باشید مدلهای مناسبی می توانید تهیه کنید.
موفق باشید.

kv7_shadow
10-09-2013, 15:51
سلام.
ببینید لینک زیر کار می کند؟ سایت گوگل مپ برای من به سختی باز می شود:
در صورتی که پیدا کردن برایتان سخت بود:
خیابان ولیعصر (به سمت شمال) - میدان ونک (به سمت شمال) - تقاطع خیابان ولیعصر و خیابان میرداماد.
موفق باشید.

سلام.
پیشنهاد من خرید هدفون فول سایز و میکروفون جداگانه است.
در ضمن اگر بdس قوی مثل بیتس دوست دارید خود بیتس را بخرید! البته بیتس کیفیت خیلی بالایی ندارد و نسبت به قیمتش خرید به صرفه و اقتصادی به شمار نمی رود.
در هدفون فقط دو کانال واقعی وجود دارد و 5.1 و 7.1 فقط تبلیغات هستند و تنها از طریق نرم افزار افکت سه بعدی را ایجاد می کنند بنابراین گول این تبلیغات را نخورید. شما هیچ هدفون حرفه ای نخواهید یافت که 7.1 کانال باشد.
در ضمن مدلهایی که میکرفون دارند یا به گوشی وصل می شوند یا به کامپیوتر. یعنی مدلی نداریم (یا من نمی شناسم) که به هر دو وصل شود و میکروفون در هر دو قابل استفاده باشد.
چون قصد دارید هدفونتان را به گوشی وصل کنید پیشنهاد من مدلهای Portable هستند مثل V-Jays و AKG K450 و AKG Q460 و AIAIAI TMA-1 DJ. بیشتر این مدلها را می توانید تست کنید.
در ضمن اگر راضی به تهیه هدفون های In-Ear باشید و به خارج از کشور هم دسترسی داشته باشید مدلهای مناسبی می توانید تهیه کنید.
موفق باشید.
ممنون از جواب
اما مثلا tiamat 7.1 راس راسی 7.1 کاناله! توش 10 تا speaker و subwoofer اینا داره!
یکی هم این که منظورتون از این که هدست میکروفون دار یا به کامپیوتر وصل میشه یا به موبایل چیه؟
خوب اگه 2 تا پورت 3.5 (یکی برای speaker و یکی mic( یا حتی یکی complex داشته باشه به گوشی که وصل میشه، روی کیس هم پورت 3.5 میلی متری هست دیگه!
یه سوال مثلا razer kraken pro یا razer chimera 5.1 چطوره؟
هم میکروفون داره هم یه پورت complex 3.5 داره که هم به PC و هم به موبایل وصل میشه!
dolby digital با surround فرقی داره؟
چون مثلا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نشوته chimera 5.1، دارای dolby digital هست ولی kraken نیست!
الآن میتونم من یه هدست 2 کاناله بگیرم و با نرم افزار surround razer اونو 7.1 کنم؟ اصلا کاریه؟
اگه میشه هدستی معرفی کنید که اینارو داشته باشه از اون بزرگ over ear ها! یکی هم این که کاملا رو گوش باشه و همینطور عرق نکنه! اصلا هست همچین چیزی؟ :دی
ممنون

armin_jam
10-09-2013, 16:33

منم دقیقا همین مشکل رو دارم. اول میخواستم برم یه EP630 دیگه بگیرم ولی گشتم دیدم مدل های بهتری هم هستن تو همون رنج. بهترینش فکر میکنم Panasonic HJE355 باشه که من هیچ جا تو تهران پیدا نکردم، ولی تو زیر 30 تومن مطمئناً بهترین Panasonic HJE120 هستش که همه جا بهترین ریتینگ ها رو داره، chare.ir داره 26 تومن میده. خودم احتمالاً HJE180 رو ازش بخرم. با توجه به اونچه که خوندم از EP630 بهتره یکم و 20 تومن هم ارزونتره، فقط یکم سر اتصالش می ترسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا حالا 3تا EP630 داشتم و ازش هم راضی بودم، با این حال به نظرم به عنوان یه انتخاب متفاوت به امحانش می ارزه:n19: اینجا که همه تا لب باز کنی بگی ارزون فوری میگن EP630 :n15:

kavehj4488
10-09-2013, 16:40
منم دقیقا همین مشکل رو دارم. اول میخواستم برم یه EP630 دیگه بگیرم ولی گشتم دیدم مدل های بهتری هم هستن تو همون رنج. بهترینش فکر میکنم Panasonic HJE355 باشه که من هیچ جا تو تهران پیدا نکردم، ولی تو زیر 30 تومن مطمئناً بهترین Panasonic HJE120 هستش که همه جا بهترین ریتینگ ها رو داره، chare.ir داره 26 تومن میده. خودم احتمالاً HJE180 رو ازش بخرم. با توجه به اونچه که خوندم از EP630 بهتره یکم و 20 تومن هم ارزونتره، فقط یکم سر اتصالش می ترسم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تا حالا 3تا EP630 داشتم و ازش هم راضی بودم، با این حال به نظرم به عنوان یه انتخاب متفاوت به امحانش می ارزه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینجا که همه تا لب باز کنی بگی ارزون فوری میگن EP630 [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
دوست عزیز HJE350 و HJE355 هر دو مدل های مناسبی هستند حتی اگر شما تاپیک قبلی راهنمایی برای خرید هدفون را مطالعه کنید بار ها معرفی شده است. اما متأسفانه مدت هاست که نایاب شده است. در ضمن این مدل تفاوت چندانی از نظر صدا با EP-630 ندارد.
در ضمن بعد از این که HJE180 خریدید با EP630 مقایسه کنید و در همین تاپیک قرار دهید.
موفق باشید.

ممنون از جواب
اما مثلا tiamat 7.1 راس راسی 7.1 کاناله! توش 10 تا speaker و subwoofer اینا داره!
یکی هم این که منظورتون از این که هدست میکروفون دار یا به کامپیوتر وصل میشه یا به موبایل چیه؟
خوب اگه 2 تا پورت 3.5 (یکی برای speaker و یکی mic( یا حتی یکی complex داشته باشه به گوشی که وصل میشه، روی کیس هم پورت 3.5 میلی متری هست دیگه!
یه سوال مثلا razer kraken pro یا razer chimera 5.1 چطوره؟
هم میکروفون داره هم یه پورت complex 3.5 داره که هم به PC و هم به موبایل وصل میشه!
dolby digital با surround فرقی داره؟
چون مثلا اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) نشوته chimera 5.1، دارای dolby digital هست ولی kraken نیست!
الآن میتونم من یه هدست 2 کاناله بگیرم و با نرم افزار surround razer اونو 7.1 کنم؟ اصلا کاریه؟
اگه میشه هدستی معرفی کنید که اینارو داشته باشه! یکی هم این که کاملا رو گوش باشه و همینطور عرق نکنه! اصلا هست همچین چیزی؟ :دی
ممنون
سلام.
1- 10 درایور که هیچ صد درایور هم داشته باشند حس سه بعدی اسپیکر را به شما القا نخواهند کرد چون در نهایت همه ی درایور ها در دو طرف گوش شما قرار گرفته اند.
2- اگر هدست دو جک 3.5mm داشته باشد (یکی برای میکروفون و دیگری برای هدفون) شما فقط یک جک (هدفون) را به iPod می توانید وصل کنید و میکروفون غیرقابل استفاده است.
3- لطفا" 5.1 و 7.1 را برای هدفون فراموش کنید. این را بدانید که اگر هدست بخواهد صدای 5.1 را دریافت کند و میکروفون هم داشته باشد، به یک جک 3.5mm برای میکروفون احتیاج دارد و 3 جک 3.5mm برای انتقال صدا. بنابراین اگر فقط یک جک 3.5mm برای انتقال صدا داشته باشیم فقط و فقط دو کانال از صدا را می توانیم انتقال دهیم. این مسئله برای اسپیکر هم صدق می کند.
4- تفاوت بین Dolby Surround و تکنولوژی جدیدتر Dolby Digital در این است که Dolby Digital دو کانال مربوط به Surround دارد که هر کدام فرکانس های 20 تا 20000 هرتز را در بر می گیرند اما Dolby Surround فقط یک کانال مربوط به Surround دارد که فرکانس آن هم به 100 تا 7000 هرتز محدود شده است. در Dolby Digital سه کانال مرکز، چپ و راست در جلو و دو کانال Surround در عقب قرار می گیرند به علاوه ساب ووفر. اما در Dolby Surround سه کانال مرکز، چپ و راست وجود دارد و تک کانال Surround با فرکانس پخش محدود. این دو تکنولوژی بیشتر مربوط به اسپیکر هستند نه هدفون.
5- این هم لینک Dolby Headphone:
Dolby Headphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در لینک بالا به وضوح توضیح داده شده است که این تکنولوژی با تمام هدفونها سازگار است و صدای 5.1 کانال را شبیه سازی می کند.
6- هدفونی که کامل روی گوش را بپوشاند و تعریق هم ایجاد نکند نمی شناسم.
7- پیشنهاد نهایی من همان مدلهایی است که به شما معرفی کردم.
موفق باشید.

kv7_shadow
10-09-2013, 17:08
سلام.
دوست عزیز HJE350 و HJE355 هر دو مدل های مناسبی هستند حتی اگر شما تاپیک قبلی راهنمایی برای خرید هدفون را مطالعه کنید بار ها معرفی شده است. اما متأسفانه مدت هاست که نایاب شده است. در ضمن این مدل تفاوت چندانی از نظر صدا با EP-630 ندارد.
در ضمن بعد از این که HJE180 خریدید با EP630 مقایسه کنید و در همین تاپیک قرار دهید.
موفق باشید.

سلام.
1- 10 درایور که هیچ صد درایور هم داشته باشند حس سه بعدی اسپیکر را به شما القا نخواهند کرد چون در نهایت همه ی درایور ها در دو طرف گوش شما قرار گرفته اند.
2- اگر هدست دو جک 3.5mm داشته باشد (یکی برای میکروفون و دیگری برای هدفون) شما فقط یک جک (هدفون) را به iPod می توانید وصل کنید و میکروفون غیرقابل استفاده است.
3- لطفا" 5.1 و 7.1 را برای هدفون فراموش کنید. این را بدانید که اگر هدست بخواهد صدای 5.1 را دریافت کند و میکروفون هم داشته باشد، به یک جک 3.5mm برای میکروفون احتیاج دارد و 3 جک 3.5mm برای انتقال صدا. بنابراین اگر فقط یک جک 3.5mm برای انتقال صدا داشته باشیم فقط و فقط دو کانال از صدا را می توانیم انتقال دهیم. این مسئله برای اسپیکر هم صدق می کند.
4- تفاوت بین Dolby Surround و تکنولوژی جدیدتر Dolby Digital در این است که Dolby Digital دو کانال مربوط به Surround دارد که هر کدام فرکانس های 20 تا 20000 هرتز را در بر می گیرند اما Dolby Surround فقط یک کانال مربوط به Surround دارد که فرکانس آن هم به 100 تا 7000 هرتز محدود شده است. در Dolby Digital سه کانال مرکز، چپ و راست در جلو و دو کانال Surround در عقب قرار می گیرند به علاوه ساب ووفر. اما در Dolby Surround سه کانال مرکز، چپ و راست وجود دارد و تک کانال Surround با فرکانس پخش محدود. این دو تکنولوژی بیشتر مربوط به اسپیکر هستند نه هدفون.
4- این هم لینک Dolby Headphone:
Dolby Headphone ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در لینک بالا به وضوح توضیح داده شده است که این تکنولوژی با تمام هدفونها سازگار است و صدای 5.1 کانال را شبیه سازی می کند.
6- هدفونی که کامل روی گوش را بپوشاند و تعریق هم ایجاد نکند نمی شناسم.
7- پیشنهاد نهایی من همان مدلهایی است که به شما معرفی کردم.
موفق باشید.
دوست عزیز من شرمندم که وقتتون رو گرفتم!
اما من میکروفون رو فقط برای کامپیوتر میخوام! و برای موبایل فقط جک3.5 صدا رو وصل میکنم :دی همزمان در گوشی نیازشون ندارم!
چشم منم پس همون 2 کانال میخوام! ولی میشه بگین آیا میشه با نرم افزار Razer surround، میشه 7.1 کانال رو شبیه سازی کرد؟ مثل کاری که megalodon میکنه!
راستی اینم بگم razer tiamat واقعا 7.1 کاناله! 4 تا پورت صدا داره :دی
ولی چون کیفیت صداش بده اونو نمیخوام!
تعریق رو هم شوخی کردم!
زاستی میشه USB دار ها ( مثل megalodon ) رو با adaptor به 3.5 تبدیل کرد؟ این طور رو گوشی کار میکنه؟ مگالودون خیلی خوبه اما رو گوشی نمیشه استفاده کرد به خاطر USb :(
همچنین آیا میشه wireless ها (مثل g930 logitech ) رو با بلوتوث به گوشی وصل کرد؟
شرمنده سوالام زیاد شد!
این پرتابل هایی که معرفی کردین، over ear ان، صدای بیرونی کاملا مسدود میشه؟ همچنین میکروفون دارند؟
اگه نه چن تا دیگکه معرفی کنید!
بازم شرمنده! من صفر صفرم!
آقا تو سایتا یه چیزایی به اسم impedance ، sensitivity و low and high frequency دیدم!
از این ها میشه قدر bass، و کیفیت رو تشخیص داد؟ یه توضیح مختصر در موردشون میدین؟
ممنون

Faraz_sm
10-09-2013, 17:32
من یه بار که سر زدم برای بلندگوهای اسکنداینا که نمایندگیش رو دارند از دی ای سی و امپلیفایر NAD استفاده می کرد که به نظرم برای اون اسپیکر های پلاستیکی زیاد هم بود. فکر کنم برای هدفون هم از جک 1/8 اینچ همون امپ استفاده کنه...

kavehj4488
10-09-2013, 17:37
اما من میکروفون رو فقط برای کامپیوتر میخوام! و برای موبایل فقط جک3.5 صدا رو وصل میکنم :دی همزمان در گوشی نیازشون ندارم!
چشم منم پس همون 2 کانال میخوام! ولی میشه بگین آیا میشه با نرم افزار Razer surround، میشه 7.1 کانال رو شبیه سازی کرد؟ مثل کاری که megalodon میکنه!
تعریق رو هم شوخی کردم!
زاستی میشه USB دار ها ( مثل megalodon ) رو با adaptor به 3.5 تبدیل کرد؟ این طور رو گوشی کار میکنه؟ مگالودون خیلی خوبه اما رو گوشی نمیشه استفاده کرد به خاطر USb :(
شرمنده سوالام زیاد شد!
این پرتابل هایی که معرفی کردین، over ear ان، صدای بیرونی کاملا مسدود میشه؟ همچنین میکروفون دارند؟
آقا تو سایتا یه چیزایی به اسم impedance ، sensitivity و low and high frequency دیدم!
ممنون
سلام.
در مورد نرم افزار هم اطلاعاتی ندارم. چرا از Support سایت سازنده سوال نمی کنید؟ (ویرایش: نیازی به سوال نیست)
طبق توضیحات سایت سازنده این نرم افزار با همه هدفون ها سازگار است:

Razer Surround gives gamers the best virtual 7.1 channel surround sound experience with any stereo headphones.

Razer Surround - 7.1 Gaming Surround Sound - Razer United States ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من تا به حال دنبال تبدیل USB به 3.5mm نگشته ام بنابراین اطلاعاتی ندارم.
مدلهای وایرلس Bluetooth را می توانید با گوشی و iPod استفاده کنید. (البته باید از طریق تست مطمئن شوید. ممکن است بعضی از مدلها با گوشی شما سازگار نباشد. هیچ راهی جز آزمایش وجود ندارد.) توضیحات بیشتر:
مدلهایی که معرفی کردم صدای محیط را به طور کامل حذف نمی کنند. هیچ هدفون پرتابل و فول سایزی نمی تواند صدای محیط را به طور صد در صد حذف کند مگر Noise Canceling ها (آن هم در بعضی شرایط) . در صورتی که قصد حذف صدای محیط تا بالاترین حد ممکن را دارید مدلهای In-Ear مناسب هستند.
از بین مدلهایی که معرفی کردم Q460 میکروفون دارد آن هم به صورت هندزفری یعنی مثل هندزفری های موبایل با یک پورت 3.5mm و نه دو پورت جداگانه (غیر قابل استفاده در کامپیوتر). مدل Portable که دو پورت 3.5mm داشته باشد که میکروفون آن قابل استفاده باشد نداریم!
در مورد اصطلاحات هم تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
چند نکته برای انتخاب و خرید هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متأسفانه Review معتبر در سایت head-fi.org پیدا نکردم اما این را هم بخوانید بد نیست:
موفق باشید.

t-jays
10-09-2013, 18:06
بررسی کامل philips she9800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.

kv7_shadow
10-09-2013, 18:07
سلام.
در مورد نرم افزار هم اطلاعاتی ندارم. چرا از Support سایت سازنده سوال نمی کنید؟ (ویرایش: نیازی به سوال نیست)
طبق توضیحات سایت سازنده این نرم افزار با همه هدفون ها سازگار است:

Razer Surround - 7.1 Gaming Surround Sound - Razer United States ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

من تا به حال دنبال تبدیل USB به 3.5mm نگشته ام بنابراین اطلاعاتی ندارم.
مدلهای وایرلس Bluetooth را می توانید با گوشی و iPod استفاده کنید. (البته باید از طریق تست مطمئن شوید. ممکن است بعضی از مدلها با گوشی شما سازگار نباشد. هیچ راهی جز آزمایش وجود ندارد.) توضیحات بیشتر:
مدلهایی که معرفی کردم صدای محیط را به طور کامل حذف نمی کنند. هیچ هدفون پرتابل و فول سایزی نمی تواند صدای محیط را به طور صد در صد حذف کند مگر Noise Canceling ها (آن هم در بعضی شرایط) . در صورتی که قصد حذف صدای محیط تا بالاترین حد ممکن را دارید مدلهای In-Ear مناسب هستند.
از بین مدلهایی که معرفی کردم Q460 میکروفون دارد آن هم به صورت هندزفری یعنی مثل هندزفری های موبایل با یک پورت 3.5mm و نه دو پورت جداگانه (غیر قابل استفاده در کامپیوتر). مدل Portable که دو پورت 3.5mm داشته باشد که میکروفون آن قابل استفاده باشد نداریم!
در مورد اصطلاحات هم تاپیک زیر را مطالعه بفرمایید:
چند نکته برای انتخاب و خرید هدفون ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

متأسفانه Review معتبر در سایت head-fi.org پیدا نکردم اما این را هم بخوانید بد نیست:
موفق باشید.
خیلی ممنون
پیشنهاد شما از headphone های over ear چیه که 3.5 باشه میکروفون داشته باشه و کلا کیفیت و بیس عالی داشته باشه تا حدود 200 دلار ممنون
نگفتین razer kraken pro و razer chimera 5.1 چطورن؟ خیلی ممنون

kavehj4488
10-09-2013, 18:15
خیلی ممنون
پیشنهاد شما از headphone های over ear چیه که 3.5 باشه میکروفون داشته باشه و کلا کیفیت و بیس عالی داشته باشه تا حدود 200 دلار ممنون
سلام.
فول سایز میکروفون دار که سراغ ندارم. در مورد هدفون های گیمینگ اطلاعات ندارم.
اما اگر هدفون فول سایز تا 200 دلار بخواهید مدل های نیمه حرفه ای و حرفه ای مثل Audio-Technica M50 و Sennheiser HD518 و Sennheiser HD558 مناسب هستند که کیفیت عالی دارند فقط تنها مشکل این است که این مدلها (و تقریبا" تمام فول سایز های گران تر) برای درایو (راه اندازی) شدن به Amplifier هدفون نیاز دارند و با iPod و کارت صدای کامپیوتر نمی توان از تمام توانایی آن ها استفاده کرد و حجم صدای بالایی دریافت نمود به همین دلیل پیشنهاد من خرید مدل های Portable و In-Ear است.
موفق باشید.

rave-87
10-09-2013, 18:47
سلام دوستان خسته نباشید!
---------------
ممنون

تعریق رو هم شوخی کردم!
شرمنده سوالام زیاد شد!
ممنون

خیلی ممنون

من ههم 1 چرخی زدم تو اینترنت، و نتایجی حاصل شد:
هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35.
اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
اگر می خوایی سریع کارت راه بیفته، این رو بخون:
بعد ریویوی هرکدوم رو خواستی جدا بخون.
این هم 1 نگاهی بنداز:
این نصیحت های بالا از دید یک کسی بود که بازی براش مهمترینه
اما اگر دنبال اینی که کیفیت صدای خیلی خوبی بگیری و در اصل از دهن کسی نصیحت بشنوی که هم به کیفیت صدا اهمیت می ده و هم می خواد صدای دالبی بشنوه، پیشنهاد اینه که 1 هدفون خوب بخری، بعد یک دستگاه برای مجازی سازی صدای Surround تهیه کنی، چیزی مثل این:

ولی خب قضیه اینه که توی این حالت، هزینت به وضوح بیشتر از 200 دلار می شه.
اونوقت بهت توصیه می کنم این تاپیک رو بخونی:

به هرحال، در نهایت با همۀ اوصاف، من Astro A40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیشنهاد می کنم.

mamad gonzo
10-09-2013, 20:49
بین akg k450 و sony ez300 ایا سونی بصرفه تر نیست ... با این تفاوت قیمت زیاد؟
سایت testfreaks هم ارزیابیش نشون میده کیفیت ثدای سونی بهتره ..

farhad_persona
11-09-2013, 09:43
دوستان من برنامه های آموزش زبان با موبایلم گوش میدم. مشکلی که دارم اینه که این هدفن فعلی صداش بلند نیست و خیلی جاها اصلاً نمی فهمم طرف چی داره میگه! یه هدفن میخوام که صداش بلند و شفاف باشه که بتونم از این برنامه ها استفاده ببرم. تو رنج 100 الی 150 چی میتونم بگیرم؟

ممنونم

AMIR MOHAMMAD . M
11-09-2013, 10:24
سلام
من یه هندزفری برای مکالمه میخوام که بی سیم باشه( بلوتوث یا ... )
برای گوشی سونی ( T )
و یه سوال :استفاده از این نوع هندزفری ها در مصرف باطری چه قدر موثرهست؟
:n16:

kv7_shadow
11-09-2013, 12:32
من ههم 1 چرخی زدم تو اینترنت، و نتایجی حاصل شد:
هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35.
اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.
اگر می خوایی سریع کارت راه بیفته، این رو بخون:
بعد ریویوی هرکدوم رو خواستی جدا بخون.
این هم 1 نگاهی بنداز:
این نصیحت های بالا از دید یک کسی بود که بازی براش مهمترینه
اما اگر دنبال اینی که کیفیت صدای خیلی خوبی بگیری و در اصل از دهن کسی نصیحت بشنوی که هم به کیفیت صدا اهمیت می ده و هم می خواد صدای دالبی بشنوه، پیشنهاد اینه که 1 هدفون خوب بخری، بعد یک دستگاه برای مجازی سازی صدای Surround تهیه کنی، چیزی مثل این:

ولی خب قضیه اینه که توی این حالت، هزینت به وضوح بیشتر از 200 دلار می شه.
اونوقت بهت توصیه می کنم این تاپیک رو بخونی:

به هرحال، در نهایت با همۀ اوصاف، من Astro A40 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) رو پیشنهاد می کنم.
ممنون
یعنی اگه من یه هدست مخصوص موزیک بگیرم و یک amplifier وردارم، میتونم صدای dolby digital یا 7.1/5.1 surround داشته باشم؟
یکی هم این که کارت صدای من creative sound blaster cinema ـست! کافیه؟ یا باید کارت صدای دیگه بگیرم؟
مثلاهمین mixamp astro رو میتونم با یه هدست دیگه داشته باشم؟
این astro a40 عالیه اما بیسش ضعیفه!
میشه یه هدست موزیک کیفیت و بیس عالی معرفی کنید با یه amplifier خوب که 7.1 surround رو پشتیبانی کنه؟ من قسمت 7.1 ـش رو برای PC میخوام! و قسمت stereo ـش رو برای موزیک روی آیپادم :n06:
کی هم این که اگه میشه در دسترس باشه! مثلا همین A40 تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
ممنون

rave-87
11-09-2013, 17:34
ممنون
یعنی اگه من یه هدست مخصوص موزیک بگیرم و یک amplifier وردارم، میتونم صدای dolby digital یا 7.1/5.1 surround داشته باشم؟
یکی هم این که کارت صدای من creative sound blaster cinema ـست! کافیه؟ یا باید کارت صدای دیگه بگیرم؟
مثلاهمین mixamp astro رو میتونم با یه هدست دیگه داشته باشم؟
این astro a40 عالیه اما بیسش ضعیفه!
میشه یه هدست موزیک کیفیت و بیس عالی معرفی کنید با یه amplifier خوب که 7.1 surround رو پشتیبانی کنه؟ من قسمت 7.1 ـش رو برای PC میخوام! و قسمت stereo ـش رو برای موزیک روی آیپادم :n06:
کی هم این که اگه میشه در دسترس باشه! مثلا همین A40 تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟
ممنون
نه هر آمپلیفایری. از همون هایی که لینکش رو دادم. از اونهایی که با هدفون های مخصوص بازی می دن

گفتم که اگر
هدفون های مخصوص بازی، 2 نوع کلی هستن، یا اونها که واقعاً چندین درایور داخل هر طرفشون هست مثل Tiamat یا اونها که این کار رو به صورت مجازی انجام می دن مثل Logitech G35. حالا اگر از اونهایی بگیرین که واقعاً چندین درایو دارن، خب باید کارت صدای Surround هم داشته باشین.

همونطور که گفتم، بله می تونی یدونه هدفون خوب بخری، بعد با mixamp astro و با همین کارت صدات، صدای دالبی دریافت کنی.
این a40 من فکر کنم بیسش نسبت به خیلی هدفون های موزیک قوی تره. ولی به هرحال همونطور که گفتم، می تونین 1 هدفون برای موزیک بخرین، بعد با یدونه از همین mixamp astro.
ولی خب قضیه اینه که من هم نفهمیدن که شما آخر سر چقدر می خواین خرج کنین، شما بودجتون رو به دلار اعلام کردین که من فکر کردم از اونور آب می تونین تهیه کنین. توی ایران من نمی دونم کدوم مدل ها موجود هستن، ولی مثلاً سنهایزر که توی ایران نمایندگی داره، هدست های مخصوص گیمش احتمالاً موجوده توی ایران. ازطرف دیگه، از اونجا هم که بعضاً طرفدارهای بازی ها زیادن توی ایران، احتمال داره که مدل های دیگه هم توی ایران موجود باشن.
اگر صرفاً موزیک بخواین، انتخاب هدفونی مثل audio technica m50 هستش که توی ایران به صورت ناجوانمردانه ایی بالای 800 هزار تومان می فروشن
در ضمن توجه داشته باشین که اگر هدفون برای موزیک بگیرین، اکثراً میکروفون ندارن

kv7_shadow
11-09-2013, 19:28
نه هر آمپلیفایری. از همون هایی که لینکش رو دادم. از اونهایی که با هدفون های مخصوص بازی می دن

گفتم که اگر

همونطور که گفتم، بله می تونی یدونه هدفون خوب بخری، بعد با mixamp astro و با همین کارت صدات، صدای دالبی دریافت کنی.
این a40 من فکر کنم بیسش نسبت به خیلی هدفون های موزیک قوی تره. ولی به هرحال همونطور که گفتم، می تونین 1 هدفون برای موزیک بخرین، بعد با یدونه از همین mixamp astro.
ولی خب قضیه اینه که من هم نفهمیدن که شما آخر سر چقدر می خواین خرج کنین، شما بودجتون رو به دلار اعلام کردین که من فکر کردم از اونور آب می تونین تهیه کنین. توی ایران من نمی دونم کدوم مدل ها موجود هستن، ولی مثلاً سنهایزر که توی ایران نمایندگی داره، هدست های مخصوص گیمش احتمالاً موجوده توی ایران. ازطرف دیگه، از اونجا هم که بعضاً طرفدارهای بازی ها زیادن توی ایران، احتمال داره که مدل های دیگه هم توی ایران موجود باشن.
اگر صرفاً موزیک بخواین، انتخاب هدفونی مثل audio technica m50 هستش که توی ایران به صورت ناجوانمردانه ایی بالای 800 هزار تومان می فروشن
در ضمن توجه داشته باشین که اگر هدفون برای موزیک بگیرین، اکثراً میکروفون ندارن
ممنون مثلا همین Astro a40 + mixamp تو ایران هست؟
مثلا razer نمایندگی داره تو ایران!
از ریزر مدل خوب میشناسین، من هدفم بیس بیتس و کیفیت خوبه! البته + میکروفون و دالبی 7.1
تو ایران چی میشه تهیه کرد؟
در حد 600 تومن؟

rave-87
11-09-2013, 23:25
ممنون مثلا همین Astro a40 + mixamp تو ایران هست؟
مثلا razer نمایندگی داره تو ایران!
از ریزر مدل خوب میشناسین، من هدفم بیس بیتس و کیفیت خوبه! البته + میکروفون و دالبی 7.1
تو ایران چی میشه تهیه کرد؟
در حد 600 تومن؟

نمی دونم توی ایران چی هست

توی ایران من نمی دونم کدوم مدل ها موجود هستن، ولی مثلاً سنهایزر که توی ایران نمایندگی داره، هدست های مخصوص گیمش احتمالاً موجوده توی ایران. ازطرف دیگه، از اونجا هم که بعضاً طرفدارهای بازی ها زیادن توی ایران، احتمال داره که مدل های دیگه هم توی ایران موجود باشن.

razer, مدل tiamat که چند تا درایو واقعی داره، برای همین کارت صدای سوراند می خواد

megalodon و Kraken 7.1 فقط به usb می خورن، که نمیشه به پلیر وصل کرد.
تنها مدل 5.1 که نه usb باشه فقط و نه کارت صدای سوراند بخواد، Chimaera 5.1 هستش که اون هم وایرلس هستش و تبدیل rca به فیش 3.5 میلیمتری می خواد (که اینیکی حالا کاری نداره)

مدل های دیگۀ razer استریو هستن و سوراند نیستن.
تنها گزینه ایی که با احتمال زیاد توی ایران هست، هدست های سنهایزر هستن که مدل های PC 323Dو PC 363Dو PC 333D مدل هایی هستند که صدای دالبی دارن.

در مورد کیفیت صداش که مطمئناً کیفیت خیلی خوبی در مقابل رقباش داره (چون به هر حال سنهایزر ید بسیار طولایی در هدفون داره، اونم در مقابل شرکت هایی که تخصصشون بازی هستش بیشتر) ولی به احتمال زیاد، هدفون هاش بیس کمی دارن برای شما. من چیزی نخوندم البته در مورد میزان بیسشون.

jacob73
12-09-2013, 00:41
بی صبرانه منتظرشم:4::34::n24:
آی خدا مردم از خنده:n19:اسپویلرت تو حلقم:n04:
خیلی خوب بود
......
اقا رسما کر شدم :n02:عجب صدای بلندی داره این V-Jays:n12:

یه مشاوره هم بهم بدین....
من از این ایفون بعنوان سورس استفاده میکنم وکاملا هم ازش راضیم .تو این فکر افتادم که یه ایپاد شافل بخرم چون خیلی سبکه و براحتی میتونم به گوشه پیرهن وصلش کنم و همیشه همرام باشه اونوقت میتونم قسمت اول کابل هدفونم رو ازش جدا کنم تا طول سیم به حداقل خودش برسه:n13:
فقط نمیدونم شافل کیفیت و بلندی صدای این فایوم رو داره؟!:n13:چون جدا نمیشه صدای هدفون فایو رو بالا برد بسکی بلنده لامصب:n20:
از دوستان کسی شافل رو با فایو همزمان داره که منو راهنمایی کنه؟

اپل مسخره اس بابا! البته من شافل جدیدش رو چک نکردم، ولی دوستم یکی ازون شافل قدیمیا داره

اگه میخوای رسما پرده گوشت رو از دست بدی من شدیدا کوون رو بهت توصیه میکنم!:n10: خودم cowon i9 دارم. تازه قانون محدودیت صدای اروپا هم روش نیس( البته یه آپشنه، اولین بار که روشنش میکنی ازت میپرسه اروپایی هستی یا نه!!):n02:

sani421
12-09-2013, 01:07
با سلام خدمت اساتید.من توی خرید هدفون حرفه ای نیستم! لطفا منو راهنمایی کنید
1.روی گوش(over ear)باشه
2.برای فیلم و آهنگ گوش کردن میخوام(فیلم با لب تاب.آهنگ هم با لب تابsony و هم با گوشی نوکیاc7)...همه جوره گوش میدم از کلاسیک گرفته تا متال! بیس متوسط باشه و شفافیت مهمتره واسم.بلندی صدا هم زیاد مهم نیست
3.داخل خونه گوش میدم و میخوام برای استفاده مداوم گوش رو اذیت نکنه
4.بودجه200تا250هزار تومن
تعریفsennheiserرو خیلی شنیدم.خودم نظرم رویhd205هست که به واسطه گوشی های چرخش پذیر برای من مناسب هست.چون بعضی مواقع از یک گوش استفاده میکنم!hd205 روی نوکیاc7 مشکلی نداره؟
نظرتون در موردakg k77چیه؟
برای کار منhd 205بهتره یا akg k77؟؟ مدل دیگری پیشنهاد نمی کنید؟
برای خریدsennheiser از نمایندگی نامداران(بازار موبایل) بخرم که fake نباشه؟؟ لطفا نظرتون رو بگید.....با سپاس فراوان

kavehj4488
12-09-2013, 08:55
بین akg k450 و sony ez300 ایا سونی بصرفه تر نیست ... با این تفاوت قیمت زیاد؟
سایت testfreaks هم ارزیابیش نشون میده کیفیت ثدای سونی بهتره ..
سلام.
بررسی معتبری پیدا نکردم اما شاید کل هزینه ای که تولید کننده برای یک هدفون 20 دلاری انجام دهد 5 دلار باشد! اگر این هدفون را جایی برای تست گذاشته اند اعلام کنید ما هم برویم تست کنیم.
موفق باشید.

دوستان من برنامه های آموزش زبان با موبایلم گوش میدم. مشکلی که دارم اینه که این هدفن فعلی صداش بلند نیست و خیلی جاها اصلاً نمی فهمم طرف چی داره میگه! یه هدفن میخوام که صداش بلند و شفاف باشه که بتونم از این برنامه ها استفاده ببرم. تو رنج 100 الی 150 چی میتونم بگیرم؟

ممنونم
سلام.
آیا از حجم صدای هدفونتان وقتی که موسیقی گوش می دهید راضی هستید؟ اگر هدفونتان حجم صدای کافی را به هنگام موسیقی تحویلتان می دهد ضعف کمبود حجم صدا مربوط به هدفونتان نیست بلکه مربوط به کیفیت پایین رکورد های آموزش زبان است. راه حل ها: (معایب داخل پرانتز نوشته شده اند.)
1- با استفاده از یک نرم افزار ویرایش صدا مثل Nero Wave Editor یا Adobe Audition یا Sony Sound Forge سطح صدای رکورد ها را افزایش دهید. (کمی افت کیفت مشاهده خواهد شد).
2- اگر گوشی شما اپل نیست، یک iPod تهیه کنید. حجم صدای خروجی iPod Touch از خروجی صدای Samsung Galaxy S4 هم قوی تر است. (هزینه بالا)
موفق باشید.

سلام
من یه هندزفری برای مکالمه میخوام که بی سیم باشه( بلوتوث یا ... )
برای گوشی سونی ( T )
و یه سوال :استفاده از این نوع هندزفری ها در مصرف باطری چه قدر موثرهست؟
سلام.
متاسفانه از موجود هندزفری ها بی خبرم اما برند Jabra برندی شناخته شده در زمینه هندزفری به شمار می رود و کیفیت خوبی هم دارد. در ضمن چون این هندزفری ها از بلوتوث برای اتصال به گوشی استفاده می کنند مقداری از شارژ باتری را مصرف می کنند. این را هم بدانید حتی هنگامی که با این هندزفری ها مکالمه نمی کنید انتقال اطلاعات بین گوشی و هندزفری به صفر نمی رسد. برای پاسخ دقیق تر و کامل تر، سوال خود را در انجمن موبایل مطرح کنید.
موفق باشید.

با سلام خدمت اساتید.من توی خرید هدفون حرفه ای نیستم! لطفا منو راهنمایی کنید
1.روی گوش(over ear)باشه
2.برای فیلم و آهنگ گوش کردن میخوام(فیلم با لب تاب.آهنگ هم با لب تابsony و هم با گوشی نوکیاc7)...همه جوره گوش میدم از کلاسیک گرفته تا متال! بیس متوسط باشه و شفافیت مهمتره واسم.بلندی صدا هم زیاد مهم نیست
3.داخل خونه گوش میدم و میخوام برای استفاده مداوم گوش رو اذیت نکنه
4.بودجه200تا250هزار تومن
تعریفsennheiserرو خیلی شنیدم.خودم نظرم رویhd205هست که به واسطه گوشی های چرخش پذیر برای من مناسب هست.چون بعضی مواقع از یک گوش استفاده میکنم!hd205 روی نوکیاc7 مشکلی نداره؟
نظرتون در موردakg k77چیه؟
برای کار منhd 205بهتره یا akg k77؟؟ مدل دیگری پیشنهاد نمی کنید؟
برای خریدsennheiser از نمایندگی نامداران(بازار موبایل) بخرم که fake نباشه؟؟ لطفا نظرتون رو بگید.....با سپاس فراوان
سلام.
هر دو مدلی که اشاره کردید مدلهای خوب و مناسبی هستند. اگر داخل خانه استفاده می کنید از هدفون های Open هم می توانید استفاده کنید چون Isolation در این شرایط خیلی مهم نیست. HD205 و K77 هر دو با گوشی نوکیا سازگار هستند اما ممکن است حجم صدایی که شما انتظار دارید تحویلتان ندهند. در ضمن هر دو بیس متوسط دارند اما بیس K77 متعادل تر است. K77 صدای شفاف تر با بیس متعادل تر تولید می کند. از نظر راحتی هم هر دو هدفون راحت هستند. سعی کنید مدلها را تست کنید. در ضمن نیم نگاهی هم به V-Jays داشته باشید. در ضمن مطمئن شوید که بیس متعادل مورد نظر شما همانی است که از k77 می شنوید. چون ممکن است از نظر ما بیس متعادل برابر با بیس ضعیف از نظر شما باشد.
مدل Pioneer SE-M390 بیس قوی دارد اما می تواند مناسب باشد. به نظر من این مدل هم تست کنید و اگر تفاوت خاصی مشاهده نکردید هزینه اضافی نکنید.
هدفون های سنهایزر با گارانتی نامداران اصل می باشند. از فروشگاه نامداران با خیال راحت تهیه کنید.
موفق باشید.

farhad_persona
12-09-2013, 09:44
سلام.
آیا از حجم صدای هدفونتان وقتی که موسیقی گوش می دهید راضی هستید؟ اگر هدفونتان حجم صدای کافی را به هنگام موسیقی تحویلتان می دهد ضعف کمبود حجم صدا مربوط به هدفونتان نیست بلکه مربوط به کیفیت پایین رکورد های آموزش زبان است. راه حل ها: (معایب داخل پرانتز نوشته شده اند.)
1- با استفاده از یک نرم افزار ویرایش صدا مثل Nero Wave Editor یا Adobe Audition یا Sony Sound Forge سطح صدای رکورد ها را افزایش دهید. (کمی افت کیفت مشاهده خواهد شد).
2- اگر گوشی شما اپل نیست، یک iPod تهیه کنید. حجم صدای خروجی iPod Touch از خروجی صدای Samsung Galaxy S4 هم قوی تر است. (هزینه بالا)
موفق باشید.

ممنون از پاسختون دوست عزیز. حجم صدا موقع پخش موسیقی بد نیست ولیکن مثل هدفن های دیگه نیست. دوست من گالکسی اس 4 داره و من وقتی هدفونش رو استفاده میکنم صدای این تراک های آموزشی رو میفهمم بر خلاف هدفن خودم. من اگر بخوام هدفن گالکسی اس 4 رو بگیرم قیمتش چند هست؟
میخواستم ببینم هدفنی هست که حجم صداش حتی از هدفن گلکسی اس 4 بیشتر باشه؟

kavehj4488
12-09-2013, 09:52
ممنون از پاسختون دوست عزیز. حجم صدا موقع پخش موسیقی بد نیست ولیکن مثل هدفن های دیگه نیست. دوست من گالکسی اس 4 داره و من وقتی هدفونش رو استفاده میکنم صدای این تراک های آموزشی رو میفهمم بر خلاف هدفن خودم. من اگر بخوام هدفن گالکسی اس 4 رو بگیرم قیمتش چند هست؟
میخواستم ببینم هدفنی هست که حجم صداش حتی از هدفن گلکسی اس 4 بیشتر باشه؟
سلام.
Creative EP-630 را تست کنید. من که تست کردم از هدفون GS4 صدای بلندتری داشت.
موفق اشید.

farhad_persona
12-09-2013, 17:42
دوستان هدفن Creative EP-630 با گارانتی شاب از کجا بگیرم؟ لطفاً پی ام گنید

keymaker
13-09-2013, 14:24
سلام.
آیا وجود میکروفون ضروری است؟ چون در این رده قیمتی هدفون های حرفه ای مثل Sony Z1000 یا Sennheiser HD518 و HD558 می توانید استفاده کنید که البته برای مدلهای HD558 و HD518 برای استفاده از حداکثر توانایی هدفون نیاز به آمپ خواهید داشت. برای راهنمایی کامل تر سورس و کاربرد خود را ذکر کنید.
موفق باشید.
سلام نه ضرورتی نداره واسم
مورد استفاده در حد روزی 2 تا 3 ساعت موزیک (خیلی حرفه ای نیستم)
سورس هم آیفون 5 (5اس) مک بوک پرو , آیپد و آیپاد :)
در مورد آمپ توضیح میدید ؟

flipp
13-09-2013, 15:51

اپل استور متحرک شومایی؟! :n02::n08:

keymaker
13-09-2013, 16:18
اپل استور متحرک شومایی؟! :n02::n08:

نه آقا واسه همسایمونِ ما میریم خونشون بعضی وقتا اونجا آهنگ گوش میدیم :n02::38:

flipp
13-09-2013, 16:27
نه آقا واسه همسایمونِ ما میریم خونشون بعضی وقتا اونجا آهنگ گوش میدیم :n02::38:

ما هم همسایمون IMAC داره یه سیم هم داده بما! :n02:

kv7_shadow
13-09-2013, 19:43
دوستان من یه چیزی پیدا کردم!
به نظرتونم میتونم Razer Kraken Pro بخرم، بعد با نرم افزار Razer Surround اونو dolby 7.1 کنم؟
مثل هدست های Surroud میشه؟
کیفیت بیس و صدای razer kraken pro چطوره؟ خوبه؟
-------
یا این؟ این چطوره؟ قیمتش تو ایران چنده؟
sennheiser PC 333D
هم 7.1 ـه هم اون طرو که فهمیدم وضوح و بیسش خوبه!
نظر شما در مورد کیفیتش چیه؟
مرسی

kavehj4488
13-09-2013, 21:04
سلام.
Amplifier وسیله ای برای تقویت سیگنال های صوتی است که در انواع و قیمتهای مختلف موجود است. (به استثناء ایران)
پست زیر را مطالعه فرمایید:
با توجه به این که اشاره می کنید خیلی حرفه ای نیستید پیشنهاد من مدل AKG K99 است. در صورتی که قصد خرید مدل حرفه ای تری داشتید Sony MDR-Z1000 با قیمت مناسب در ایران موجود است.
مدلهای حرفه ای تر هم موجود هستند اما چون به آمپ نیاز دارند و سورس شما توان لازم برای Drive (راه اندازی) آنها ندارد از آنها چشم پوشی می کنیم.
موفق باشید.

keymaker
13-09-2013, 21:17
قیمت Sony MDR-Z11000 چند هست الان ؟ و اینکه مثلا به beats solo HD میرسه کیفیتش ؟

kavehj4488
13-09-2013, 21:39
قیمت Sony MDR-Z11000 چند هست الان ؟ و اینکه مثلا به beats solo HD میرسه کیفیتش ؟
سلام.
قیمت و موجودی را از تلفن زیر استعلام بگیرید:
88879148
88879149
88879150
به جز بیس که Beats بیس شدیدا" اغراق شده و غیر طبیعی دارد در بقیه موارد سونی از بیتس بهتر است.
با این حال پیشنهاد می کنم AKG K99 و حداقل K77 را تست کنید. شاید نیازی به هزینه اضافی برای خرید سونی نباشد. در ضمن اگر بیس خیلی قوی دوست دارید مدلهایی را که معرفی کردم فراموش کنید. اگر بیس قوی دوست دارید پیشنهاد من خرید مدلهای Sony XB500 و یا XB1000 است. Audio-Technica M50 هم بیس قوی دارد اما برای کامل درایو شدن نیاز به آمپ دارد.
موفق باشید.

keymaker
13-09-2013, 22:11
حدود قیمت های این دو xb500 و xb1000 از z1000 بیشتر هستن ؟ و اینکه به طور کلی (نه فقط بیس) شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟

از طرفی هم میخوام ببینم از نظر کلی توو این رنج قیمت (ماکزیمم 1 تومن) سنهایزر رو پیشنهاد میدید یا سونی ؟

مثلا بین سونی Z1000 و HD 558 و HD 518 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

قیمت 558 حدود 740 و 518 550 تومن هست. ولی سونی رو نمیدونم.

و اینکه سورس مثلا مک بوک پرو باشه هم آمپ جواب نمیده ؟ آیفون چی ؟ مرسی

Nocturne
14-09-2013, 04:57
سلام. این هدفنای طرح بیتس میدونم اصل نیست اما میخواستم بپرسم کیفیتش چطوره؟! لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])

kavehj4488
14-09-2013, 09:03
حدود قیمت های این دو xb500 و xb1000 از z1000 بیشتر هستن ؟ و اینکه به طور کلی (نه فقط بیس) شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟

از طرفی هم میخوام ببینم از نظر کلی توو این رنج قیمت (ماکزیمم 1 تومن) سنهایزر رو پیشنهاد میدید یا سونی ؟

مثلا بین سونی Z1000 و HD 558 و HD 518 کدوم رو پیشنهاد میکنید ؟

قیمت 558 حدود 740 و 518 550 تومن هست. ولی سونی رو نمیدونم.

و اینکه سورس مثلا مک بوک پرو باشه هم آمپ جواب نمیده ؟ آیفون چی ؟ مرسی
سلام.
قیمت های XB500 و XB1000 هر دو از Z1000 پایین تر هستند. به طور کلی Z1000 پیشنهاد می شود.
اما در مورد سنهایزر و سونی انتخاب به جنس صدای مورد علاقه شما، سورس و کاربرد بستگی دارد. مثلا" برای کسی که صدای سرد دوست دارد HD518 انتخاب بهتری نسبت به Z1000 است، اما به آمپ برای درایو شدن به صورت کامل (به خصوص برای بیس) نیاز دارد و مک بوک و iPhone جوابگو نیستند.
Sony MDR-Z1000 و XB1000 هر دو قیمت جهانی بالاتری نسبت به HD518 دارند اما در ایران اختلاف قیمت زیادی با هم ندارند.
موفق باشید.

سلام. این هدفنای طرح بیتس میدونم اصل نیست اما میخواستم بپرسم کیفیتش چطوره؟! لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
سلام.
کیفیت صدا که قطعا" افتضاح خواهد بود. شما تصور کنید هدفون فول سایز تقلبی به قیمت 15 دلار یا حتی پایین تر به فروش برسد آن وقت کیفیت چه بشود!
موفق باشید.

kv7_shadow
14-09-2013, 11:33
خسته نباشید
راهی برای سنجیدن bass هست؟
منظورم اینه که معیاری برای عمقش و اینا!
همچنین میکروفون جداگانه هست؟ یعنی برای هدست هایی که سیمشون جدا میشن، میشه میکروفون وصل کرد؟ خوبش که noise cancelling و روش volume control داشته باشه، قیمتش چند میشه؟
آقا تو ایران یه مدل برام معرفی کنید که بیس و کیفیتش خوب باشه و گوش رو کامل بگیره و سیمشم جداشه که بتونم میکروفون بهشص وصل کنم! کلا در حد 600-700 در بیاد!:n02:
طوری نباشه که مثل beats، بیسش عالی باشه ولی بقیه بد باشه! بیسش زیاد باشه ولی کیفیتش هم خوب باشه!
ممنون

flipp
14-09-2013, 11:50
خسته نباشید
راهی برای سنجیدن bass هست؟
منظورم اینه که معیاری برای عمقش و اینا!
همچنین میکروفون جداگانه هست؟ یعنی برای هدست هایی که سیمشون جدا میشن، میشه میکروفون وصل کرد؟ خوبش که noise cancelling و روش volume control داشته باشه، قیمتش چند میشه؟
آقا تو ایران یه مدل برام معرفی کنید که بیس و کیفیتش خوب باشه و گوش رو کامل بگیره و سیمشم جداشه که بتونم میکروفون بهشص وصل کنم! کلا در حد 600-700 در بیاد!:n02:
طوری نباشه که مثل beats، بیسش عالی باشه ولی بقیه بد باشه! بیسش زیاد باشه ولی کیفیتش هم خوب باشه!
ممنون

برای سنجش هر بخش از اسپکتروم صوتی فقط باید میکروفن کالیبراسیون و کارت صدای فانتوم پاور باشه و نرم افزار مخصوص. مثلا من از ARTA استفاده میکنم.

maniElnino
14-09-2013, 18:18
سلام

ببخشید من قصد خرید یه هدفون رو گوشی و یا فول سایز دارم تا 400 تومنه اما میتونم اگه مدل خوبی هست حداکثر تا 200 دلار باشه پرداخت کنم .
بیشتر بیرون منزل استفاده میکنم و تو جاهای شلوغ و پر سر و صدا استفاده میکنم برا همین دوست دارم صدا ازش زیاد خارج نشه و زیاد بیرون هم داخل نیاد .
همه جور اهنگیم گوش میدم راک و پاپ و هیپ هاپ .آهنگ هامم با آیفون 4 اس و آیپاد تاچ گوش میدم .
میکروفون برام مهم نیست .
راحتی رو گوش خیلی مهمه که بشه چندین ساعت پشت هم استفاده کرد

خودم یک مدل انتخاب کردم AKG K490 . به نظرتون این مدل مناسبه ؟ این بهتره یا beats SOLO HD ؟ (چون از خارج برام میارن بیتس اصله)
ممنون میشم راهنماییم کنین . با سپاس

kavehj4488
14-09-2013, 19:06
سلام

ببخشید من قصد خرید یه هدفون رو گوشی و یا فول سایز دارم تا 400 تومنه اما میتونم اگه مدل خوبی هست حداکثر تا 200 دلار باشه پرداخت کنم .
بیشتر بیرون منزل استفاده میکنم و تو جاهای شلوغ و پر سر و صدا استفاده میکنم برا همین دوست دارم صدا ازش زیاد خارج نشه و زیاد بیرون هم داخل نیاد .
همه جور اهنگیم گوش میدم راک و پاپ و هیپ هاپ .آهنگ هامم با آیفون 4 اس و آیپاد تاچ گوش میدم .
میکروفون برام مهم نیست .
راحتی رو گوش خیلی مهمه که بشه چندین ساعت پشت هم استفاده کرد

خودم یک مدل انتخاب کردم AKG K490 . به نظرتون این مدل مناسبه ؟ این بهتره یا beats SOLO HD ؟ (چون از خارج برام میارن بیتس اصله)
ممنون میشم راهنماییم کنین . با سپاس
سلام.
اگر بیرون از خانه استفاده می کنید هدفون های In-Ear پیشنهاد می شوند. مدلی که انتخاب کردید یعنی AKG K490NC از قابلیت Noise Canceling برای حذف صدای محیط برخوردار است اما این قابلیت معایبی هم دارد که در پست زیر اشاره شده است:
اگر بخواهیم AKG K490 و Beats Solo را از نظر کیفیت صدا مقایسه کنیم Beats Solo بیس قوی و بومی دارد که برای بعضی ها جذاب است اما باعث آسیب رسیدن به سایر فرکانس های صدا می شود و دیگر فرکانس ها پشت بیس قوی محو می شوند. اما در AKG K490NC اینطور نیست. از طرفی K490NC صدای محیط را بهتر حذف می کند و صدای متعادل تری نسبت به Beats که کاملا" روی بیس تکیه دارد، ارائه می دهد.
اگر از قابلیت Noise Canceling چشم پوشی کنید AKG Q460 مناسب خواهد بود و روی گوش هم راحت خواهد بود اما Isolation خیلی خوبی نخواهد داشت و صدای محیط به طور کامل حذف نخواهد شد.
به هر حال پیشنهاد می شود که برای بیرون از خانه از In-Ear ها استفاده کنید تا صدای محیط را تا حد ممکن حذف کنید و همچنین درگیر معایب Noise Canceling مثل نیاز به باتری و صداهای اضافه نشوید.
موفق باشید.

maniElnino
14-09-2013, 22:14
ممنونم که راهنماییم کردین .
به دلیل مشکل نمیتونم از گوشی های داخل گوش استفاده کنم برای همین مجبورم از گوشی روی گوش استفاده کنم .
بعله با نظرتون موافقم که بیتس بیس بالایی داره و به نظر من صدای اغراق شده ای داره اما فکر کردم شاید اصلش یکم صدای بهتری داشته باشه .
من خودم صدای واقعی و کیفیت صدا رو بیشتر دوست دارم .
AKG Q460 رو هم شنیده بودم خوبه اما امتحانش نکردم .
شما جایی رو میشناسید که تستش کنم ؟ (تو پایتخت جایی نیست مثل نگاره ؟)
اگه از برند دیگه یا مدلای دیگه هم چیزی بود بهم بگین خوبه چون میخوام برم پایتخت تا جایی که میشه مدلای مختلف رو امتحان کنم . ممنونتون میشم
باز تشکر از راهنمایتون

kavehj4488
14-09-2013, 22:51
ممنونم که راهنماییم کردین .
به دلیل مشکل نمیتونم از گوشی های داخل گوش استفاده کنم برای همین مجبورم از گوشی روی گوش استفاده کنم .
بعله با نظرتون موافقم که بیتس بیس بالایی داره و به نظر من صدای اغراق شده ای داره اما فکر کردم شاید اصلش یکم صدای بهتری داشته باشه .
من خودم صدای واقعی و کیفیت صدا رو بیشتر دوست دارم .
AKG Q460 رو هم شنیده بودم خوبه اما امتحانش نکردم .
شما جایی رو میشناسید که تستش کنم ؟ (تو پایتخت جایی نیست مثل نگاره ؟)
اگه از برند دیگه یا مدلای دیگه هم چیزی بود بهم بگین خوبه چون میخوام برم پایتخت تا جایی که میشه مدلای مختلف رو امتحان کنم . ممنونتون میشم
باز تشکر از راهنمایتون

سلام.
در مجتمع پایتخت شاید بتوانید AKG Q460 را برای تست پیدا کنید. AKG K450 هم صدایی تقریبا" مشابه دارد. از برند Sennheiser مدل PX200-II می تواند مناسب باشد اما Isolation آن از Q460 ضعیف تر است. حساسیت Q460 از PX200-II بالاتر است و همین مسئله باعث می شود حجم صدای بیشتری از Q460 دریافت کنید.
V-Jays هم موجود است اما پیشنهاد نمی شود چون هدفون های Open در Isolation ضعیف هستند.
AIAIAI TMA1-DJ هم احتمالا" موجود است. اگر توانستید تست کنید.
موفق باشید.

kv7_shadow
14-09-2013, 23:39
خسته نباشید! شرمنده من هنوز نتونستم هدستمو پیدا کنم! :n03:
به نظر شما میتونم razer kraken pro بخرم و با نرم افزار razer surround اونو 7.1 کنم؟ هدست خوبیه؟
همچنین آیا volume adjuster جداگانه هست؟ منظورم اینه که یه ورودی و خروجی 3.5 میلی متری داشته باشه و روش تنظیم صدا باشه؟ ممنون

تاتانی
15-09-2013, 08:58
سلام.
موفق باشید.

Archos?
چرا این؟

mamad gonzo
15-09-2013, 12:26
سلام اقا من فردا دارم میرم بازار واسه خرید .. بودجم 500 تومنه .. ON EAR میخوام بگیرم ... نویز کنسلینگ بودنشم واسم مهم نیست ..
خودم نظرم K450 هست .. تو این رنج قیمت چیز بهتری نیست دیگه ؟
K450 با HD 238 زنهایزر کدوم تفکیک کدوم بیشتره؟

riyazi85
15-09-2013, 18:07
باسلام
ممنون از سایت خوب و انجمن بسیار عالیتون
من میخوام یک ایر فون (داخل گوشی) تا سقف 200 هزار تومن بگیرم اما گیج شدم نمیدونم چه مدلی رو انتخاب کنم.
بیشتر باس و شفافیت صدا برام مهمه آهنگ هایی تو سبک سیروان خسروی گوش میدم.
یک مدل هم امروز دیدم بنام ُSony XBA - s65 تست که کردم خوب میومد.مدل beats flou و fliphs هم تست کردم که زیاد راضی نبودم. نظر شما در این مورد چیه؟
خواهشاچند مدل خوب توگوشی با کیفیت عالی که صدای اطراف و بشدت کم کنه بهم معرفی کنین(فقط داخل ایران بشه تهیه کرد)
پیشاپیش از کمکنون سپاسگذارم

flipp
15-09-2013, 18:10
امروز رفتم فروشگاه نامداران توی بازار موبایل گفتم شاید HDVD800 رو دمو کرده باشن. guess what! :n02: یه هدفون 50،000 تومنی هم اونجا دمو نشده. بعد فروشنده میگه 7500 (هفتاد و پنج میلیون ریــــــــــــــــــــــا ل ) بعد "خرید ندید!" گفتم بیخیال داداش. ادم عاقل 7.5 میلیون ندیده و نشنیده میده عایا؟! تنها حسن رفتن به اونجا این بود که دستگاه رو آورد حداقل از نزدیک دیدم! حتی نذاشت دست بزنم بهش :n02:

kv7_shadow
16-09-2013, 21:49
دوستان توی تهران فروشگاهی میشناسین محصولات ریزر بفروشه؟
قیمت Razer kraken pro چنده؟

kavehj4488
17-09-2013, 16:15
سلام اقا من فردا دارم میرم بازار واسه خرید .. بودجم 500 تومنه .. ON EAR میخوام بگیرم ... نویز کنسلینگ بودنشم واسم مهم نیست ..
خودم نظرم K450 هست .. تو این رنج قیمت چیز بهتری نیست دیگه ؟
K450 با HD 238 زنهایزر کدوم تفکیک کدوم بیشتره؟
سلام.
HD238 بیس قوی تر و تفکیک بیشتری دارد اما به دلیل حساسیت پایین تر نسبت به K450 حجم صدای کمتری تولید می کند که برای بسیاری از کاربران آماتور ناخوشایند است. در ضمن بهتر است Q460 را به جای K450 تهیه کنید.
موفق باشید.

باسلام
ممنون از سایت خوب و انجمن بسیار عالیتون
من میخوام یک ایر فون (داخل گوشی) تا سقف 200 هزار تومن بگیرم اما گیج شدم نمیدونم چه مدلی رو انتخاب کنم.
بیشتر باس و شفافیت صدا برام مهمه آهنگ هایی تو سبک سیروان خسروی گوش میدم.
یک مدل هم امروز دیدم بنام ُSony XBA - s65 تست که کردم خوب میومد.مدل beats flou و fliphs هم تست کردم که زیاد راضی نبودم. نظر شما در این مورد چیه؟
خواهشاچند مدل خوب توگوشی با کیفیت عالی که صدای اطراف و بشدت کم کنه بهم معرفی کنین(فقط داخل ایران بشه تهیه کرد)
پیشاپیش از کمکنون سپاسگذارم
سلام.
اگر بیس قوی دوست دارید به سراغ مدلهای زیر بروید:
T-Jays One
Sennheiser CX300-II
Creative EP-660
Philips SHE-9800 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 0-drp2)
مدلی که از سونی تست کردید کیفیت خوبی دارد اما مدلهای بالا بیس قوی تری دارند. در ضمن مدلها به ترتیب ارزش خرید مرتب شده اند (T-Jays One با ارزش ترین محسوب می شود).
موفق باشید.

امروز رفتم فروشگاه نامداران توی بازار موبایل گفتم شاید HDVD800 رو دمو کرده باشن. guess what! :n02: یه هدفون 50،000 تومنی هم اونجا دمو نشده. بعد فروشنده میگه 7500 (هفتاد و پنج میلیون ریــــــــــــــــــــــا ل ) بعد "خرید ندید!" گفتم بیخیال داداش. ادم عاقل 7.5 میلیون ندیده و نشنیده میده عایا؟! تنها حسن رفتن به اونجا این بود که دستگاه رو آورد حداقل از نزدیک دیدم! حتی نذاشت دست بزنم بهش :n02:
سلام.
ظاهزا" نامداران سیاست خودش را تغییر داده است. من سال گذشته برای خرید PX200-II مراجعه کردم مدلهای PX200-II و PX100-II را به صورت Unpack برای تست نداشتند و مجبور شدند یک عدد از هر مدل را Unpack کنند و پلمب گارانتی را پاره کنند! اما حالا...
موفق باشید.

Hemai
17-09-2013, 21:25
دوستان یدونه ارفون بیسیم(wireless earphone) خوب برام معرفی کنید :n01:

mehrdadb3
17-09-2013, 21:41
دوست عزیز kavehj4488 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
میخواستم نظرتون راجبه چنتا هدفون بدونم ممنون میشم راهنمایی کنید

من همه سبکی از موزیک گوش میدم ولی بیشتر سبک متال و new age صدا هم دوست دارم شفاف و تفکیک خوبی داشته باشه بیسم هم خوب باشه خیلی زیاد نباشه ببخشید اگر موارد زیاده البته میدونم که یکسریاشیون اینجا پیدا نمیشه
اما هدفونایه مورد نظر :
Sony PIIQ MDR-PQ2
Panasonic RP-HTF600-S
Panasonic RP-HTX7
Pioneer SE-MJ5
ultrason hfi450
sony mdr-v6
Beyerdynamic DT235
Superlux HD668B
بودجه هم در حدود 200 اگر کمی هم بیشتر شد عیبی نداره در ضمن نمیدونم اینا تو تهران پیدا میشن یا نه؟
البته مورد 1 و 3 هستش

ursamajor
17-09-2013, 23:46
سلام به دوستان
طی سفری که به تهران داشتم فرصتی پیش اومد تا سری به فروشگاه های خیابان جمهوری بزنم. هدف تست چند مدل هدفون بود و بررسی موجودی بازار. موجودی بازار که افتضاح بود. چیز خاصی گیر نمیومد. تست هم فقط فروشگاه دنیای سونی دو مدل Z1000 و XB1000 برای تست گذاشته بود و فقط چند مدل محدود رو موجود داشت و بقیه مدل ها فقط برای نمایش بودن!

پس خیلی خلاصه میرم سراغ نتیجه تست:

تست رو با پلیر قدیمی کریتیو مدل MuVo Slim انجام شده. ولوم بین 50 تا 60 درصد بوده که حجم صدای مناسبی رو ارائه میداد و تراک های مورد استفاده از آلبوم The Best of Both Worlds از Van Halen بوده. و برای درک بهتر نظراتم مقایسه با M50 نیز قرار دادم تا بهتر بشه نتیجه گرفت.
تست رو خیلی سریع انجام دادم برای هر هدفون 2-3 دقیقه و همونجا برای هر هدفون تو دفترچه نمره میدادم. در 7 فاکتور:

Design : از لحاظ طراحی ظاهری من از M50 بیشتر خوشم میاد.
Z1000 با اینکه کیفیت ساخت خوبی داره ولی چندان زیبا نیست و یکم بد قیافس.
وقتی به عکس های XB1000 نگاه میکنید فکر میکنید بالشتک های بزرگی داره ولی وقتی که از نزدیک میبینید تازه میفهمید اصلا اینطوری نیست بلکه خیلی خیلی بزرگن! تازه وقتی اون رو روی سرتون قرار میدید کافیه یه نگاه به آینه روبروتون بندازید تا لبخند روی لبهاتون شکل بگیره. برای همین به نظرم از لحاظ ظاهر بعد از اون 2تا قرار میگیره.

Comfort : از نظر راحتی خب XB1000 با اون بالشتک ها بزرگ و نرم از دوتای دیگه بهتره ولی وزنش روی سر احساس میشد.
Z1000 هم با اینکه پدهای کوچکی داشت ولی گوش راحت داخلش قرار میگرفت و مشکلی نداشت. روی سر سنگین بود ولی خیلی بد نبود.
M50 هم که من خیلی ازش شاکی هستم. پدها مناسبن و گوش راحته ولی مشکل اون هدباند بدشه که برای من همیشه باعث سر درد میشه بعد از یک ساعت استفاده. (البته فکر میکنم فقط من ازش شاکی باشم!)
البته نظر در مورد راحتی استفاده با 2-3 دقیقه تست درست نیست و باید بعد از استفاده طولانی نظر داد. ولی خب چاره ای نیست.

Imagine & SoundStage : اول کار که Z1000 رو شنیدم فکر کردم سونداستیج بزرگتری از M50 داره! ولی بعد دیدم امجینگ بهتری از اون داره و در نتیجه سونداستیج واضح تری رو ارائه میده. صداها به خوبی قابل تفکیک بودن و در هم ادغام نمیشدن و همین برای من صداش رو خوشایندتر از M50 با سونداستیج بسیار بزرگترش ولی امجینگ ضعیفتر میکنه. XB1000 هم از دوتای دیگر ضعیفتر عمل میکنه هم در امجینگ و هم در سوند استیج.

Low : در بیس معلومه دیگه XB1000 از بقیه قویتر عمل میکنه ولی چه فایده، وقتی بدون جزئیاته و بقیه فرکانس ها رو هم تحت تاثیر قرار میده.
Z1000 بیس متعادلی رو داره و جزئیات هم متوسطه و مزاحم بقیه فرکانس ها هم نیست.
M50 با اینکه بیسش از Z1000 بیشتر و از XB1000 کمتره ولی با جزئیات هست که همینش برای من دلچسبه ولی حجمش برام زیاده.
در کل اگه بخوام نمره بدم برای بیس به M50 نمره 5 ، Z1000 نمره 4 و به XB1000 نمره 2 میدم به دلایل که در بالا ذکر کردم.

Mid : در وکال Z1000 صدای شفافتر و واضحتری رو ارائه میکنه ولی یه جورایی مصنوعی به نظر میاد. ولی M50 با اینکه شفافیت و وضوح اون رو نداره ولی دلنشین تره. XB1000 هم که وکالش تحت تاثیر بیس قرار میگیره و خوب شنیده نمیشه.
در کل برای وکال به Z1000 نمره 4 به M50 نمره 4 و به XB1000 نمره 2 میدم.

High : در فرکانس های بالا Z1000 بهتر از بقیه عمل میکنه، واضح و بدون بهم خوردگی. بعد از اون M50 مقداری ضعیفتره وشفافیت لازم رو نداره در این بخش و در آخر هم XB1000.
برای فرکانس های بالا هم به Z1000 نمره 4 به M50 نمره 3 و به XB1000 نمره 2 میدم.

اینها کاملا نظرات خلاصه، ناقص و کاملا شخصی درباره این 3 هدفون بوده پس اگه میبینید با نظرات بقیه تفاوت داره به همین دلیله. شاید فقط بدرد خودم بخوره ولی گفتم اینجا قرار بدم شاید کس دیگه ای هم استفاده کرد.

موفق باشید.

mohele
18-09-2013, 22:09
سلام به همه ی دوستان
من یه هدفن انتخاب کردم که امپدانسش 44 اهم هست ولی نمیدونم گوشیم ساپورتش میکنه یا نه سایت سونی هم چیزی در مورد امپدانس گوشی ننوشته، حالا چطوری میشه فهمید که به هم میخورند یا نه؟
پیشاپیش از راهنمایتون کمال تشکرو دارم.

flipp
18-09-2013, 22:22
سلام به همه ی دوستان
من یه هدفن انتخاب کردم که امپدانسش 44 اهم هست ولی نمیدونم گوشیم ساپورتش میکنه یا نه سایت سونی هم چیزی در مورد امپدانس گوشی ننوشته، حالا چطوری میشه فهمید که به هم میخورند یا نه؟
پیشاپیش از راهنمایتون کمال تشکرو دارم.

مشکلی نیست درایوش میکنه. 44 امپدانس خیلی بالایی نیست با اکثر دستگاه های پورتابل درایو میشه.

mohele
19-09-2013, 14:07
ممنون از جوابتون اصلا امپدانس تو چه بازه ای میتونه باشه؟ برا گوشی های سونی.
یه سوال دیگه هم در مورد خرید هدفن از خارجه، شما این کارو توصیه میکنید یا نه؟ مثلا از نظر گارانتی و... ممکنه به مشکل بر بخورم؟
دکمه تشکر رو هم پیدا نکردم اگه بگید جاش کجاست ممنون میشم.

flipp
19-09-2013, 15:52
ممنون از جوابتون اصلا امپدانس تو چه بازه ای میتونه باشه؟ برا گوشی های سونی.
یه سوال دیگه هم در مورد خرید هدفن از خارجه، شما این کارو توصیه میکنید یا نه؟ مثلا از نظر گارانتی و... ممکنه به مشکل بر بخورم؟
دکمه تشکر رو هم پیدا نکردم اگه بگید جاش کجاست ممنون میشم.

رنج مشخص مطلق جبری نداره، به این دلیل که sensitivity هدفون ها با هم متفاوته و اگر هدفونی حساس تر و کاراتر باشه میتونه با توان کمتر، فشار صوتی بیشتری ایجاد بکنه.
با توجه به این اصل که "گارانتی، وارانتی، خدمات پس از فروش و حق مشتری و مشتری مداری" لغاتی هستند که سهواً به دایره لغات زبان و ادبیات فارسی وارد شده و در واقع لغاتی بر آمده از ادبیات اکسپرسیونیسم انتزاعی هستند که عمده کاربردشون در داستان های علمی و تخیلی است، همون بهتر که اجناس مورد نظرتون رو از خارج از کشور تهیه کنید. من غالبا لوازمی که نیاز دارم رو از خارج از کشور تهیه میکنم و گاهی از نظر هزینه فرسایشی میشه ولی باز هم راضی تر هستم.

mohele
19-09-2013, 17:51
رنج مشخص مطلق جبری نداره، به این دلیل که sensitivity هدفون ها با هم متفاوته و اگر هدفونی حساس تر و کاراتر باشه میتونه با توان کمتر، فشار صوتی بیشتری ایجاد بکنه.
با توجه به این اصل که "گارانتی، وارانتی، خدمات پس از فروش و حق مشتری و مشتری مداری" لغاتی هستند که سهواً به دایره لغات زبان و ادبیات فارسی وارد شده و در واقع لغاتی بر آمده از ادبیات اسکپرسیونیسم انتزاعی هستند که عمده کاربردشون در داستان های علمی و تخیلی است، همون بهتر که اجناس مورد نظرتون رو از خارج از کشور تهیه کنید. من غالبا لوازمی که نیاز دارم رو از خارج از کشور تهیه میکنم و گاهی از نظر هزینه فرسایشی میشه ولی باز هم راضی تر هستم.
:n08: واقعا ممنون پاسخ بسیار عالیی بود ممنون فقط چطوری میتونم تشکر کنم عجیبه که پیداش نمیکنم!

mohele
19-09-2013, 17:56
:n13: گزینش امد نمیدونم چرا قبلا نبود! عجیبه.

farhad_persona
19-09-2013, 19:11
دوستان هدفن Creative EP-630 با گارانتی شاب از کجا بگیرم؟ لطفاً پی ام گنید

بچه ها من امروز رفتم پایتخت و این مدل رو پیدا نکردم. میگفتن اصلاً گیر نمیاد! کسی فروشگاه خاصی بلد هست که این مدل رو داشته باشه؟

ursamajor
20-09-2013, 23:24
بچه ها من امروز رفتم پایتخت و این مدل رو پیدا نکردم. میگفتن اصلاً گیر نمیاد! کسی فروشگاه خاصی بلد هست که این مدل رو داشته باشه؟

سلام
فروشگاه چاره موجود داره به قیمت 55 تومن.

موفق باشید

farhad_persona
20-09-2013, 23:57
سلام
فروشگاه چاره موجود داره به قیمت 55 تومن.

موفق باشید

رفیق این صد در صد اصل میده؟ بعد یکی از دوستان گرفته 40 تومن این قیمتش الان درست هست؟

kv7_shadow
21-09-2013, 11:18
دوستان میشه کمکم کنید؟
من یه هدست تا قیمت 500 تومن میخوام که بیسش عمیق باشه و کیفیتشم خوب باشه! میکروفون هم داشته باشه و جدا شونده باشه! Over ear هم باشه و خروجیش 3.5 میلی متری باشه و رو موبایل هم کا کنه! نرم و راحت هم باشه! طراحیشم بسته باشه و صدایی بیرون نره و از بیرون هم صدا نیاد! اگه میشه بگین تو تهران کجا میفروشن؟
7.1 اینا هم نمیخوام نرم افزار razer surround برای همه هدستا کار میکنه!
ممنون

ursamajor
21-09-2013, 13:17
رفیق این صد در صد اصل میده؟ بعد یکی از دوستان گرفته 40 تومن این قیمتش الان درست هست؟

چون با گارانتی شرکت شاب است اصله. از قیمت بازار متاسفانه اطلاعی ندارم.

fg_war2000
22-09-2013, 14:04
دوستان من واسه موزیک گوش دادن با گوشی یه ایرفون یا هدفون میخواستم بگیرم تا سقف 55 تومن . ممنون میشم راهنماییم کنید . ممنون :n12:

Unholy
22-09-2013, 17:23
یه ایرفون تا سقف 200 ( اصراری به این که قیمتش به سقف نزدیک باشه ندارم، اگر مورد ارزون تری هست که نسبت کاراییش به قیمتش خوبه و قیمت پایین تره هم ممنون می شم اسم بدین ) برای استفاده با آیپاد تاچ اگه لطف کنید شرمنده کردین . اینم اضافه کنم که سلیقه م حوالی راک ( مشخص تر بخوام بگم پراگرسیو ) و گاها متال می چرخه

اگر آدرس فروشگاهی که مورد تائیدتون هم باشه دارین بگین

kavehj4488
22-09-2013, 19:45
دوستان من واسه موزیک گوش دادن با گوشی یه ایرفون یا هدفون میخواستم بگیرم تا سقف 55 تومن . ممنون میشم راهنماییم کنید . ممنون :n12:
سلام.
با این بودجه مدل Creative EP-630 و Griffin Tunebuds ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشنهاد می شوند که هر دو In-Ear هستند.
موفق باشید.

یه ایرفون تا سقف 200 ( اصراری به این که قیمتش به سقف نزدیک باشه ندارم، اگر مورد ارزون تری هست که نسبت کاراییش به قیمتش خوبه و قیمت پایین تره هم ممنون می شم اسم بدین ) برای استفاده با آیپاد تاچ اگه لطف کنید شرمنده کردین . اینم اضافه کنم که سلیقه م حوالی راک ( مشخص تر بخوام بگم پراگرسیو ) و گاها متال می چرخه

اگر آدرس فروشگاهی که مورد تائیدتون هم باشه دارین بگین

به شما مطالعه تاپیک زیر را توصیه می کنم:
بررسی ایرفونهای زیر 200 هزارتومان بازار ایران ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])در ضمن خارج از مدلهایی که بالا معرفی شده است مدل Sennheiser CX300-II مناسب است.
سنهایزر را با گارانتی نامداران تهیه فرمایید (مجتمع پایتخت یا بازار موبایل)
موفق باشید.

mohsen 1373
22-09-2013, 22:05
سلام.
با این بودجه مدل Creative EP-630 و Griffin Tunebuds ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) پیشنهاد می شوند که هر دو In-Ear هستند.
موفق باشید.

سلام
اگه بتونید یک مقایسه محتصر و مفید بکنید ممنون میشم چون استاد t-jays ایرفون ep630 رو مورد بررسی قرار نداده

amir200812
22-09-2013, 23:15
این SONY XB1000 عالی هست!
ولی یه مشکلی دارم:
بعضی وقت ها صدای هایی از هدفون شنیده میشه!
صدا هایی مثل صدای جرقه، و وقتی صدایی از هدفون پخش نمیشه خیلی واضح هست!

این بدلیل مقاوت کم این هدفون هست یا طبیعی نیست؟

mohele
22-09-2013, 23:27
سلام
من با توجه به اطلاعات تاپیکها ایرفون t-jays one رو برای استفاده طولانی مدت در بیرون منزل انتخاب کردم. دوستان لطف کنید بگید تو رنج 200 تومن انتخاب صحیحی هست یا میشه موارد بهتری رو هم بررسی کرد؟ شاد باشید.

kavehj4488
22-09-2013, 23:56
سلام
اگه بتونید یک مقایسه محتصر و مفید بکنید ممنون میشم چون استاد t-jays ایرفون ep630 رو مورد بررسی قرار نداده
سلام.
متاسفانه من صدای Griffin Tunebuds را نشنیده ام بنابراین نمی توانم نظر بدهم. در ضمن تفاوت بین هدفون های زیر صد هزار تومان بیشتر در بیس است و سایر فرکانس ها در این رنج قیمت تفاوت های بسیار جزئی دارند.
موفق باشید.

سلام
من با توجه به اطلاعات تاپیکها ایرفون t-jays one رو برای استفاده طولانی مدت در بیرون منزل انتخاب کردم. دوستان لطف کنید بگید تو رنج 200 تومن انتخاب صحیحی هست یا میشه موارد بهتری رو هم بررسی کرد؟ شاد باشید.
سلام.
این هدفون در محدوده ی قیمت خودش ارزش خرید بالایی دارد و خرید آن پیشنهاد می شود. رقیب های آن در بازار Sennheiser CX300-II و AIAIAI Pipe هستند. CX300-II مقدار بیس کمتری نسبت به T-Jays One پخش می کند که شاید مناسب باشد... در مورد Pipe هم نظری ندارم و تا به حال صدای آن را نشنیده ام.
موفق باشید.

sasan.69
23-09-2013, 00:12
هدفون فیلیپس تا 50 تومن چه مدلی خوبه؟

mohele
23-09-2013, 13:52
سلام
کسی میدونه ایرفون T-jays One رو توی اصفهان از کجا میشه تهیه کرد؟ کل طالقانی رو زیر و رو کردم حتی اسمشم نشنیده بودند! همه جا پر از مارک فیلیپس بود.
اگه لطف کنید یه ادرس به من بدید ممنون میشم.

mohele
23-09-2013, 22:49
سلام جناب kavehj4488 چون من کمتر از 20 ارسال دارم نمیتونم پ خ بدم برای همین تو سطح انجمن مطرح کردم.

maniElnino
24-09-2013, 00:27
با عرض سلام
دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم :
هدفون sennheiser momentum on ear شنیدم که ایزولیشن کمی داره و صدای اطراف رو منتقل میکنه . میخواستم بپرسم کسی تا حالا گوش داده به این هدفون در مناطق شلوغ ببینه چطوره ؟
بعد یه نظر شما بین sennheiser momentum on ear و v-moda crossfade m80 کدوم بهتره ؟
با سپاس :)

t-jays
24-09-2013, 00:38
سلام
کسی میدونه ایرفون T-jays One رو توی اصفهان از کجا میشه تهیه کرد؟ کل طالقانی رو زیر و رو کردم حتی اسمشم نشنیده بودند! همه جا پر از مارک فیلیپس بود.
اگه لطف کنید یه ادرس به من بدید ممنون میشم.
سلام
من در اصفهان جایی ندیدم
ولی تهران به وفور هست
میتونید برای خرید cx300 رو از سنهایزر مد نظر داشته باشید.
در این رده ی قیمتی و توی اصفهان البته
برای خرید میتونید به بازار موبایل توی خیابون فردوسی نمایندگی سنهایزر مراجعه کنید.
موفق باشید.

flipp
24-09-2013, 09:59
با عرض سلام
دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم :
هدفون sennheiser momentum on ear شنیدم که ایزولیشن کمی داره و صدای اطراف رو منتقل میکنه . میخواستم بپرسم کسی تا حالا گوش داده به این هدفون در مناطق شلوغ ببینه چطوره ؟
بعد یه نظر شما بین sennheiser momentum on ear و v-moda crossfade m80 کدوم بهتره ؟
با سپاس :)

به نظر من بجای ممنتیوم یه HD-650 بخر کلا تو یه لیگ دیگه ست.

maniElnino
24-09-2013, 11:45
سلام
کاملا درست میفرمایین (اصن حرفه ای تره) ولی متاسفانه خیلی تفاوت قیمتی دارن
ممنتوم آن اییر 240 دلار برام در میاد اما hd-650 حداقل 499 دلار (بعضی جاها تا 650) .

mohele
24-09-2013, 11:55
سلام
اقای t-jays شما میتونید توی تاپیک "بررسی ایرفونهای زیر 200 هزارتومان" cx300 رو هم تست کنید؟ من جمعه باید برم اهواز، قبلش باید یه ایرفون بگیرم شما میتونی بررسی این ایرفونو قبل رفتنم بزاری؟

arita1367
24-09-2013, 12:49
سلام دوستان عزیز

من یه هدفن میخوام بخرم تو محدوده ی 100 الی 150 تومن
از مدل تو گوشی استوانه ای دوست ندارم و نمی تونم استفاده کنم، ترجیحم هدفون های معمولیه که گیره ی پشت گوش هم داشته باشه حتمن
وضوح خوب و باس خوب داشته باشه،
برای ام پی فور کوکون جی تری میخوامش
قبلن فیلیپس پشت گوش گیره دار و فیلیپس پشت گردن استفاده می کردم
سن هایزر یا خود فیلیپس با این مشخثات من مدلی داره برای خرید؟
فکر میکنم ON-Air V-Jays هم خوب باشه
ولی نمی دونم قیمتش مناسب هست یا نه!!!

Hesam_valadkhani
24-09-2013, 13:42
من یه گزینه جدید پیدا کردم جای HD598 :n02: نظرتون راجع به sony mdr-ma900 چیه؟ 40 دلار ارزونترم هست و خیلیا با HD650 مقایسه کردنش

t-jays
24-09-2013, 17:43
سلام
اقای t-jays شما میتونید توی تاپیک "بررسی ایرفونهای زیر 200 هزارتومان" cx300 رو هم تست کنید؟ من جمعه باید برم اهواز، قبلش باید یه ایرفون بگیرم شما میتونی بررسی این ایرفونو قبل رفتنم بزاری؟
سلام
من توی هدفونهام این مدل رو موجود ندارم.
و از دوستان نزدیک هم کسی این مدل رو نداره متاسفانه
موفق باشید.

p30g
25-09-2013, 10:05
سلام
دوستان خودم یدونه cx300II دارم میخام یدونه ie8 کپی +AAA هم بخرم آیا از لحاظ تفکیک صدا و بیس با هم تفاوت دارن (با توجه به گفته های فروشنده 80 درصد صدای کپی
ie80 مشابه اصلی هست)

arita1367
25-09-2013, 12:52
دوستان به خدا کمک کنید صواب داره
:n02:
کسی می دونه قیمت V-jays چنده و از کجا می تونم بخرم؟
یا نمایندگی داره تو تهران؟؟
نظرتون در مورد PMX 685i SPORTS سنهایزر چیه؟ قیمتش و کیفیت صداش؟

سلام دوستان عزیز

من یه هدفن میخوام بخرم تو محدوده ی 100 الی 150 تومن
از مدل تو گوشی استوانه ای دوست ندارم و نمی تونم استفاده کنم، ترجیحم هدفون های معمولیه که گیره ی پشت گوش هم داشته باشه حتمن
وضوح خوب و باس خوب داشته باشه،
برای ام پی فور کوکون جی تری میخوامش
قبلن فیلیپس پشت گوش گیره دار و فیلیپس پشت گردن استفاده می کردم
سن هایزر یا خود فیلیپس با این مشخثات من مدلی داره برای خرید؟
فکر میکنم ON-Air V-Jays هم خوب باشه
ولی نمی دونم قیمتش مناسب هست یا نه!!!

kavehj4488
25-09-2013, 14:44
سلام
دوستان خودم یدونه cx300II دارم میخام یدونه ie8 کپی +AAA هم بخرم آیا از لحاظ تفکیک صدا و بیس با هم تفاوت دارن (با توجه به گفته های فروشنده 80 درصد صدای کپی
ie80 مشابه اصلی هست)
سلام.
من شخصا" تجربه ی خوبی از خرید های کپی ندارم و به هیچکس هم توصیه نمی کنم مگر این که آن را تست کند و از میزان کیفیت آن با خبر شود.
به نظر من همان CX300-II را استفاده کنید مناسب است.
البته ممکن است شما با خرید یک مدل های کپی 50 هزار تومانی صدایی با کیفیت برابر با مدل اورجینال 100 هزار تومانی دریافت کنید در این صورت های کپی ها ارزش خرید دارند اما لازمه اینمسئله تست دقیق می باشد.
موفق باشید.

دوستان به خدا کمک کنید صواب داره
:n02:
کسی می دونه قیمت V-jays چنده و از کجا می تونم بخرم؟
یا نمایندگی داره تو تهران؟؟
نظرتون در مورد PMX 685i SPORTS سنهایزر چیه؟ قیمتش و کیفیت صداش؟
سلام.
V-Jays قیمتش حدود 200 هزار تومان است و در مجتمع پایتخت موجود است.
PMX685i فکر نمی کنم موجود باشد اما برای اطمینان می توانید از اینجا بپرسید و اگر خواستید خرید کنید:
متأسفانه در مورد استایل هدفونهایی که مد نظر شماست اطلاعات زیادی ندارم.
موفق باشید.

rz21
25-09-2013, 16:08
سلام...
یک هدفون میخوام برای موزیک گوش دادن و فیلم دیدن ،..جنس سیمش عالی باشه ،محکم و با دوام به طوری که سیمش کش نیاد که سیم قطعی پیدا کنه..وقتی هم استفاده می کنی گوشت درد نگیره و خسته نشی بلکه لذت هم ببری :دی
تا میتونه کار کنه!!!!

kavehj4488
25-09-2013, 16:24
سلام...
یک هدفون میخوام برای موزیک گوش دادن و فیلم دیدن ،..جنس سیمش عالی باشه ،محکم و با دوام به طوری که سیمش کش نیاد که سیم قطعی پیدا کنه..وقتی هم استفاده می کنی گوشت درد نگیره و خسته نشی بلکه لذت هم ببری :دی
تا میتونه کار کنه!!!!
سلام.
بهتر بود بودجه، سورس (دستگاه مورد استفاده) و استایل هدفون را ذکر می کردید.
برای مثال هدفون Pioneer SE-M390 با قیمت 120 هزار تومان و AKG K99 می توانند مناسب باشند. در ضمن بیشتر هدفون های فول سایز باعث تعریق و گرم شدن و در بعضی مدلها درد هم می شوند.
موفق باشید.

rz21
25-09-2013, 16:35
سلام.
بهتر بود بودجه، سورس (دستگاه مورد استفاده) و استایل هدفون را ذکر می کردید.
برای مثال هدفون Pioneer SE-M390 با قیمت 120 هزار تومان و AKG K99 می توانند مناسب باشند. در ضمن بیشتر هدفون های فول سایز باعث تعریق و گرم شدن و در بعضی مدلها درد هم می شوند.
موفق باشید.

سورس که لپ تاپ و پی سی هست..بودجه هم حدود 100 تومن...

kavehj4488
25-09-2013, 17:01
سورس که لپ تاپ و پی سی هست..بودجه هم حدود 100 تومن...
سلام.
تنها مورد خوبی که به ذهن من می رسد Poineer SE-M390 است و Sennheiser HD201 که پیشنهاد من SE-M390 است. Sony MDR-XD100 هم کیفیت خوبی دارد.(حجم صدای این مدل پایین تر از سایر مدلها است.)
البته اگر حجم صدای بالا دوست دارید نگاهی هم به مدلهای فیلیپس داشته باشید.

دوستان هم اکنون پست اشتباه خودم را ویرایش می کنم: مدلهای Philips حجم صدای خیلی بالایی نسبت به سایر مدلها ندارند.

موفق باشید.