مشاهده نسخه کامل
: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)
mohsen 1373
17-07-2013, 17:38
سلام
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
17-07-2013, 17:58
سلام
تا 50 تومن یه هدفون میخاستم که خوب تو گوش قرار بگیره. در مورد صداش هم شفافیت و کیفیتش برام مهمه نه باسش. الان beats tour دارم که راضی نیستم ازش.
ممنونم
kavehj4488
17-07-2013, 18:05
بسیار متشکر..
فروشگاه اینترنتی میشناسید که 630 رو بفروشه؟
راستی درمورد سونی mh750 چیزی نشنیدی؟ اینم خیلی تعریف میکنن..
سلام.
متاسفانه فروشگاه های چاره و دیجی کالا EP-630 موجود نداشتند و من متاسفانه فقط همین دو فروشگاه را می شناسم. این مدل را فقط با گارانتی شاب تهیه کنید.
در مورد سونی هم لینک زیر می تواند مفید باشد که در آن اشاره شده است که کیفیت این هدفون از هدفون های اپل بالاتر است:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این حال هدفون های همراه گوشی ها گاهی فقط برای پر کردن سبد محصولات به کار می روند که این مدل سونی هم از این قاعده مستثنی نیست و در بخشی از لینک بالا اشاره شده است:
MH750 is a side project of MH1 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) with the goal of maintaining the same tuning, but with cheaper cost of manufacturing.
به نظر من خرید EP-630 انتخاب بهتری است.
موفق باشید.
سلام
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
مدل Z1000 سونی ایراد سورس پلیر رو نشون میده؟ اگه میده، ارزون ترین پلیری که باهاش درایو شه چیه؟
سوالتان کمی نامفهوم است اما تا جایی که منوجه شدم به این مربوط می شود که آیا برای درایو z1000 به آمپ نیاز دارید یا خیر. شما با استفاده از iPod می توانید این هدفون را تقریبا" کامل درایو کنید اما برای اینکه بیس را تقویت کنید و به حداکثر توانایی هدفون دست پیدا کنید به آمپ نیاز خواهید داشت:
بخشی از لینک بالا:
The nice thing about having the Z1000 headphone is that it’s very easy to drive, even a tad easier than the Audio Technica M-50. Plug it in to an Ipod directly, or even better to a HM-602/601, and you’re good to go. With the Ipod, a good portable amp would help improve bass articulation slightly, but the Z1000 is very good sounding even driven direct.
موفق باشید.
سلام
تا 50 تومن یه هدفون میخاستم که خوب تو گوش قرار بگیره. در مورد صداش هم شفافیت و کیفیتش برام مهمه نه باسش. الان beats tour دارم که راضی نیستم ازش.
ممنونم
سلام.
با کمی افزایش بودجه هدفون Creative EP-630 با گارانتی شاب قابل تهیه است. این مدل نسبت به قیمتش کیفیت قابل قبولی دارد و اتفاقا" بیس نسبتا" قوی هم دارد.
موفق باشید.
سلام
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
این هدفون یه هدفون 500 دلاری هست
اگر توسط منبع ضعیفی درایو بشه جواب خوبی نخواهید گرفت.
به نظر یا ایپاد نانو نسل جدید
یا خود mp4 های سونی
موفق باشید.
pooyahacker
17-07-2013, 18:28
سلام.
با کمی افزایش بودجه هدفون Creative EP-630 با گارانتی شاب قابل تهیه است. این مدل نسبت به قیمتش کیفیت قابل قبولی دارد و اتفاقا" بیس نسبتا" قوی هم دارد.
موفق باشید.
اتفاقن بهتره که بیس قوی نداشته باشه. چون به کارم نمیاد و آهنگو خراب میکنه. در مورد شفافیت و تفکیک صدای این مدل هم چیزای خوبی نشنیدم.
در مورد قرار گیری هدفون تو گوش هم من جدیدن PHILIPS SHQ1000 رو تست کردم که خوب بود, یه چیزی تو این مایه ها باشه بهتره تا شبیه ep 630 یا همین beats tour.
اتفاقن بهتره که بیس قوی نداشته باشه. چون به کارم نمیاد و آهنگو خراب میکنه. در مورد شفافیت و تفکیک صدای این مدل هم چیزای خوبی نشنیدم.
در مورد قرار گیری هدفون تو گوش هم من جدیدن PHILIPS SHQ1000 رو تست کردم که خوب بود, یه چیزی تو این مایه ها باشه بهتره تا شبیه ep 630 یا همین beats tour.
به نظر من هم Creative بهتره اصلا هدفون تولید نکنه.
من هدفون اصلی Iriver خریدم 3 تا 20 تومن! صداش به مراتب از کریتیو بهتره. به نظر من شما اگه Klipsch S4 بتونی بگیری صدای خوبی بهت میده به نسبت بیتز که داری.
pooyahacker
17-07-2013, 18:48
به نظر من هم Creative بهتره اصلا هدفون تولید نکنه.
من هدفون اصلی Iriver خریدم 3 تا 20 تومن! صداش به مراتب از کریتیو بهتره. به نظر من شما اگه Klipsch S4 بتونی بگیری صدای خوبی بهت میده به نسبت بیتز که داری.
ولی فکر کنم Klipsch S4 قیمتش خیلی بیشتر از 50 تومنِ مد نظر منه.
SIMON137
17-07-2013, 19:44
دنبال خرج کردن نباش،شاید همینی که داری خوب باشه یا یه هدفون ارزون قیمت کافی باشه.
وسیله در خدمت نیازه به خودی خود خرید کردن جنس گرون قیمت بی دلیله
من خودم چند تا هدفون دارم همش با تعمیر سوکت و اتصال سر هدفون و ... چندین سال نگه داشتم اولین هدفون با کیفیتم یه سونی بود از سال 1993 داشتم تا سال 2006 که کلی کاست پلیر وسی دی پلیر ونهایتا یه پلیر کوچک کیرتیو این هدفون رو استفاده کرده بودم
مهم گوش دادن به مسیقی هست خیلی به نظر من دور خودتون رو شلوغ نکنید.
این برند ، برند لوکس اپلیکیشن و لوازم کامپیوتر هست مثلا بهترین موس دنیا به نظر من سالیان سال MX لاجیتک هست ولی این برند موس هایی داره به مراتب ساده تر وخیلی گرون تر
اسم برجسته و قیمت گذاری فوقالعاده بالا و تخصصش هم این نیست من باشم سری گیم AKG یا sennheiser میخرم.
پس با این حساب ، توی این رنج انتخاب ها روی
AKG
K 328
Q350
K340
Sennheiser
CX 300-II
PC 300 G4ME
CX 310
OMX 680i
MM 70i
محدود میشه به نوعی
پیشنهاد شما چیه ؟
The Rock 2
17-07-2013, 22:21
ولی فکر کنم Klipsch S4 قیمتش خیلی بیشتر از 50 تومنِ مد نظر منه.
Klipsch S4 که دیگه اصلا گیر نمیاد... اگرم گیر بیاد قیمتش بالای 300 تومنه ... حواستم باید باشه فیک بهت نندازن بتونی اصل گیر بیاری خوبه :n02:
m.phonix
17-07-2013, 23:17
سلام
من تو رنج 100 تومن میخوام یه هدفون بگیرم لطفا کمک کنید
سلام
ببخشید زیاد سوال پرسیدم
سوالتان کمی نامفهوم است اما تا جایی که منوجه شدم به این مربوط می شود که آیا برای درایو z1000 به آمپ نیاز دارید یا خیر. شما با استفاده از iPod می توانید این هدفون را تقریبا" کامل درایو کنید اما برای اینکه بیس را تقویت کنید و به حداکثر توانایی هدفون دست پیدا کنید به آمپ نیاز خواهید داشت:
بخشی از لینک بالا:موفق باشید.
موفق باشید.
سلام
این هدفون یه هدفون 500 دلاری هست
اگر توسط منبع ضعیفی درایو بشه جواب خوبی نخواهید گرفت.
به نظر یا ایپاد نانو نسل جدید
یا خود mp4 های سونی
موفق باشید.
علاوه بر صحبت های دوستان باید اضافه کنم که:
معمولاً وقتی می گن که هدفونی ایرادات سورس رو نشون میده، این قضیه در مورد هدفون هایی هست که صدای طبیعی یا سردی دارن، در مورد هدفون های با سبک صداهای دیگه، چنین چیزی مفهوم خاصی نداره و به کار نمیره
صرف قیمت نشون دهندۀ این نیست که هدفون ما ایرادات سورس رو بیشتر نشون می ده یا نه
88masuod
18-07-2013, 07:53
سلام .
نظرتون راجع به این هدفون چیه .صداش برای چه سبکی مناسب تره ؟
Etymotic hf5 و همچنین
er-4s
برای پاپ و کلاسیک. سورس هم clip+ - cowon j3 - nokia n91
هدفونهای قبلیم tp.fi10 و shure se535 و m50 که از صدای tf10 بیشتر خوشم میومد .اینو برای محیط پر سر وصدا فقط میخوام و فقط میدونم ایزولیشن بالای داره ولی از جنس صداش هیچی نمیدونم .
اینو یکی از بچه های pt قراره با کارمزد برام بیاره . انتخاب دیگه چی دارم برای ایزولیشن بیشتر یا صدای بهتر والا خودمم موندم چی به چیه؟
خب چونکه این چند وقته بحث اینکه sony ex1000 آمپ نیاز داره یا نه، خیلی تکرار شده بود، با اینکه نظر شخصی خودم رو قدیم ها داده بودم، لازم بود که یک جمعبندی بشه که بالاخره این هدفون آمپ می خواد یا نه.
اول از همه مفیده که بگیم که چه مواقعی با یک هدفون آمپ استفاده می شه: (فکر کنم این سومین باره که این عوامل رو دارم نام می برم :n18:)
1- مواقعی که سورس ما توانایی (قدرت) راه اندازی کامل هدفون رو نداره
2- مواقعی که آمپ داخلی سورس ما بی کیفیت هستش و می خوایم که آمپ داخلی بی کیفیت سورسمون رو با آمپ با کیفیت خارجی جایگزین کنیم. (که حالا چگونگی این کار و عملی بودنش خودش داستان داره.)
3- مواقعی که از آمپ صرفاً برای رنگی کردن صدا استفاده می شه. به عبارت دیگه، از آمپ مثل یکدونه اکولایزر استفاده می شه تا یا بیس رو کم و زیاد کنن یا تریبل یا مید
حالا وقتی که ما می پرسیم که آیا ex1000 برای درایو شدن به آمپ احتیاج داره یا نه؟ منظورمون از احتیاج، صرفاً همون گزینۀ 1 در بالا هستش. یعنی آیا ex1000 اونقدر نیاز به قدرت داره که پلیرهای معمولی قدرت کافی برای راه اندازیش رو نداشته باشن؟
حالا من برای جمعبندی جواب این سوال، به 7 نفر که می دونستم که توی مبحث هدفون و یا هدفون داخل گوشی، ید طولایی دارن و طی چند سال ریویوهاشون رو دیده بودم و جزء معتبرین های هدفای هستن، پیغام خصوصی دادم، خوشبختانه 6 تاشون جواب دادن
صورت سوال این بود (اگر ایراد گرامری می بینید دیگه شرمنده)
hello!
I have a question that I haven't found an accurate answer for it
does ex1000 need an amp to be completely driven? or using an amp is a matter of coloring the sound?
thanks
سلام!
من یک سوال دارم که جواب دقیقی برای اون پیدا نکردم،
آیا ex1000 برای راه اندازی کامل، نیاز به آمپ داره؟ یا استفاده از آمپ صرفاً مربوط به رنگی کردن صدا می شه؟
متشکر
لیست افرادی که ازشون سوال پرسیدم این هان:
ljokerl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و ClieOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و DavidMahler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و shigzeo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و james444 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و Inks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) وdfkt ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
به جزء dfkt، بقیشون تا حالا جواب دادن. اینها همشون برای من حکم معتبرترین ها رو دارن و نظر اینها رو بیشتر از کسی مثل jude (رئیس هدفای) قبول دارم.
جواب ها به ترتیب:
ljokerl ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) :
در اغلب موارد دومی درست است (برای رنگی کردن صدا استفاده می شود)، اگرچه به سورس هم وابستست. اگر بخواهیم سخت گیرانه صحبت کنیم، ex1000 کاملاً به صرفه هست و نیازی به آمپ ندارد. اون به خوبی با مثلاً سانسا کلیپ کار می کنه
در جواب این پیغامش، من این رو گفتم:
" منظورم از سورس، آیپاد/آیفون های جدید و dap های جدید بود. پس شما فکر می کنید که مشکلی برای راه اندازی ex1000 با این سورس ها وجود ندارد"
در جواب این رو گفت:
آره، اونها باید (should) مناسب باشند. من نسبتاً آیفون 4s رو به عنوان سورس دوست دارم.
بعدی
ClieOS ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
من ex1000 برای خودم ندارم. اما براساس اونچیزی که از آخرین بار یادم میاد، اون تقریباً (fairly) راحت راه اندازی می شه و نیازی به استفاده از آمپ اضافی نداره.
بعدی
DavidMahler ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
من شخصاً احساس نمی کنم که تو نیاز خواهی داشت که برای ex1000 یک آمپ استفاده کنی. (دوباره، من از اونها استفاده نکرده ام اما طراحی های سونی را به خوبی می شناسم، و مدل مشابه قدیمی تری رو استفاده کردم.)
من فکر می کنم که اگر سیگنال لاین اوت رو به آمپ بدی، اونچیزی که تو پیدا خواهی کرد این است که انتهای پایینی فرکانس ها تا حدی باز خواهد شد که این بدلیل این است که خروجی هدفون آیپاد و آیفون ها، در حدود 50 هرتز دچار رول آف می شه.
بعدی
shigzeo ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
جواب ایشون خیلی طولانی بود و در حد یک صفحه بود واقعاً ازش تشکر کردم. قسمت های مهمش این ها بودن:
این مسئله کاملاً به سورس وابسته است. اگر از آیپاد ها و mp3player های مال سال 2005 و اون حواشی استفاده می کنی، جواب ساده اینه : "بله"
این مسئله به آمپ هم ربط داره، ده ها و صدها آمپ توی بازار وجود دارن که به طور صحیح نمی توانند ایرفون ها رو راه اندازی کنند. در واقع اگر از پلیرهای نسبتاً جدید استفاده می کنی، اغلب اون آمپ ها بدتر از خود پلیرتون، هدفون رو راه اندازی می کنن.
آیپاد های امروزه عالی نیستن، اما اونها ولتاژ و جریان خوبی رو به ایرفون ها می رسونن در واقع آپاد نانو نسل 7 واقعاً شگفت آوره ...
اگر سورس ضعیفی داری، یکچیزی مثل کوون D2 یا آیپادهای قدیمی یا واکمن های سونی که نمی تونن سیگنال رو با ایرفون های امپدانس پایین به خوبی حفظ کنن (به خصوص با ایرفون هایی که دینامیک نیستن) یک آمپ خوب، کمک می کنه.
ex1000 یک هدفون خیلی سخت برای راه اندازی برای وسایل امروزه نیست. و ....
وقتی می خواه چیزی را تست کنم، مطمئن میشم که تا اونجا که ممکنه وسایل با کیفیت و مشخصات بالا استفاده کنم، ولی به منظور لذت بردن از موزیک، اگر سورست تا نیمۀ مسیر جواب میده (half decent) تفاوت (منظورم تفاوت واقعی هستش) حداقل هستش، وقتی که با یک سیگنال لاین اوت خوب که به یک آمپ خوب وصل شده، مقایسه می شه.
بعدی
james444 ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
در یک کلام، نه. اون از اغلب dap ها (digital audio player) بلند و به اندازۀ کافی کنترل شده اجرا می شه.
البته گفته می شه، اگر ولوم مورد نظر گوش دادن به موسیقیتون تقریباً بالا باشه، در ضبط هایی که با ولوم پایین ضبط شدن (مثل کلاسیک ها) یک آمپ هدروم بیشتری رو به شما خواهد داد. اما این ریسک هم وجود دارد که صدا را رنگی کنید اگر آمپی انتخاب کنید که شفاف نباشد.
بعدی
Inks ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]):
ex1000 نیازی به آمپ داشتن ندارد. اون از لحاظ راه اندازی بسیار راحت است.
سلام.
امروز z1000 بلاخره رسید. حدود دو ساعته دارم موزیک گوش میدم. از دوستان تشکر میکنم که مارو راهنمایی نمودند:n12:
انشالا بعدا برای خریدن امپ به تاپیک مربوطه رجوع میکنم:n02: اخه وقتی ولوم رو حتی رو ته میذارم هم از کارت صوتی کامپیوتر و هم گوشی موبایل (s2) صدای با بلندی متوسط دریافت میکنم ( میتونم بگم از iem ها دو برابر این صدا دریافت میکنم). در کل تو این دو ساعت راضی بودم.
مرسی:n16:
علاوه بر صحبت های دوستان باید اضافه کنم که:
معمولاً وقتی می گن که هدفونی ایرادات سورس رو نشون میده، این قضیه در مورد هدفون هایی هست که صدای طبیعی یا سردی دارن، در مورد هدفون های با سبک صداهای دیگه، چنین چیزی مفهوم خاصی نداره و به کار نمیره
صرف قیمت نشون دهندۀ این نیست که هدفون ما ایرادات سورس رو بیشتر نشون می ده یا نه
خوب شما کاملا درست می گی ولی من فکر میکنم منظور دوستمون این بوده که این هدفون رو با چه سورسی درایو کنم
که مناسبش باشه
خوب یه کم حیفه که بیایم این هدفون رو با موبایل درایو کنیم چون باید بتونیم از تواناییش در حد مناسبی استفاده کنیم.
قبلا یه بحثی داشتیم که حدود 70 30 برای هدفون و پلیر هزینه کنیم.
در مورد بحث قیمت هم حق با شماست من جو گیر شدم.:n02:
خوب شما کاملا درست می گی ولی من فکر میکنم منظور دوستمون این بوده که این هدفون رو با چه سورسی درایو کنم
که مناسبش باشه
خوب یه کم حیفه که بیایم این هدفون رو با موبایل درایو کنیم چون باید بتونیم از تواناییش در حد مناسبی استفاده کنیم.
قبلا یه بحثی داشتیم که حدود 70 30 برای هدفون و پلیر هزینه کنیم.
در مورد بحث قیمت هم حق با شماست من جو گیر شدم.:n02:
من یه Panasonic SV-3800 دارم که در واقع یه DAT recorder/player استودیویی هست که دارای Digital > Analogue converter داخلی هست و یه خروجی هدفون داره. من حتی HD800 رو بهش وصل میکنم و نصفه ونیمه درایوش میکنه ولی تا 100 اهم رو بخوبی درایو میکنه و الحق و الانصاف صداش فوق العاده ست. DAC داخلی بسیار عالی عمل میکنه و بخش امپلیفایر هدفونش هم واقعا صدای رفرنس استودیویی داره. ورودی دیجیتال دستگاه اپتیکال هست، من یه پلیر وسترن دیجیتال بهش وصل کردم که فایل Flac رو بصورت دیجیتال 0 -1 بدون کوچکترین تغییری خروجی میده، خروجی وارد این دستگاه میشه و تبدیل به آنالوگ میشه و میشه روی نوار DAT ضبط کرد یا از طریق هدفون خروجی گرفت.
من با این دستگاه و Klipsch s10 صدای خیلی خوبی شنیدم.
mohsen 1373
18-07-2013, 16:40
خواهش میکنم
1.والا ایران رهجو خیلی گنده تر از ایناست که بخواد خودشو با فروختن یه هدفون تقلبی بد نام کنه
2.به احتمال زیاد. در هر صورت قیمتاشون معمولا تا مدتها ثابته
66755261
موفق باشید.
بچه ها شانس من رو میبینید
امروز زنگ زدم سفارش بدم میگه نداریم
به نظرتون چی کار کنم؟
mohsen 1373
18-07-2013, 16:46
سلام.
امروز z1000 بلاخره رسید. حدود دو ساعته دارم موزیک گوش میدم. از دوستان تشکر میکنم که مارو راهنمایی نمودند:n12:
انشالا بعدا برای خریدن امپ به تاپیک مربوطه رجوع میکنم:n02: اخه وقتی ولوم رو حتی رو ته میذارم هم از کارت صوتی کامپیوتر و هم گوشی موبایل (s2) صدای با بلندی متوسط دریافت میکنم ( میتونم بگم از iem ها دو برابر این صدا دریافت میکنم). در کل تو این دو ساعت راضی بودم.
مبارکت باشه داداش خوش به حالت:n16:
مبارکت باشه داداش خوش به حالت:n16:
داداش غمت نباشه زنگ زدم برات ته و توشو در اوردم.
ایران رهجو تو مجتمع پایتخت 245 تومن ارزون تر از اونی که میخواستی از دنیای سونی بخری داره یعنی 605 تومن:n04:
حالا برو بگو شانس مارو:n02: اگه میخریدی 250 ضرر مینمودی. در ضمن دنیای سونی ارسال نمیکنه ولی ایران رهجو به سادگی میکنه
اینم شمارش: 02188879150
در ضمن تو اصل بودنش نگران نباش مطمئنا اصله ولی فکر کنم جنس قدیم باشه که ارزون تره (که چه بهتر)
kavehj4488
18-07-2013, 20:13
سلام
من تو رنج 100 تومن میخوام یه هدفون بگیرم لطفا کمک کنید
سلام.
سورس و سبک مورد علاقه خود را بگویید تا راحت تر راهنمایی کنیم. در ضمن شما هدفون بزرگ می خواهید یا داخل گوشی؟
موفق باشید.
88masuod
18-07-2013, 21:51
سلام .
Etymotic hf5 و همچنین
er-4s
هدفونهای قبلیم tp.fi10 و shure se535 و m50 که از صدای tf10 بیشتر خوشم میومد .اینو برای محیط پر سر وصدا فقط میخوام و فقط میدونم ایزولیشن بالای داره ولی از جنس صداش هیچی نمیدونم .
اینو یکی از بچه های pt قراره با کارمزد برام بیاره . انتخاب دیگه چی دارم برای ایزولیشن بیشتر یا صدای بهتر والا خودمم موندم چی به چیه؟
سلام .احتمالا پست منو ندیدین.
mohsen 1373
18-07-2013, 22:26
داداش غمت نباشه زنگ زدم برات ته و توشو در اوردم.
ایران رهجو تو مجتمع پایتخت 245 تومن ارزون تر از اونی که میخواستی از دنیای سونی بخری داره یعنی 605 تومن:n04:
حالا برو بگو شانس مارو:n02: اگه میخریدی 250 ضرر مینمودی. در ضمن دنیای سونی ارسال نمیکنه ولی ایران رهجو به سادگی میکنه
اینم شمارش: 02188879150
در ضمن تو اصل بودنش نگران نباش مطمئنا اصله ولی فکر کنم جنس قدیم باشه که ارزون تره (که چه بهتر)
داداش خیلی باحالی دمت گرم ولی اگه شانسه منه، شنبه که من میخواهم برم یا تموم شده یا دیگه نمیفروشه
خیلی گلی داداش خیلی برات ناراحت شدم ولی واس تو فکر کنم از این جنس جدیداس
دنبال خرج کردن نباش،شاید همینی که داری خوب باشه یا یه هدفون ارزون قیمت کافی باشه.
وسیله در خدمت نیازه به خودی خود خرید کردن جنس گرون قیمت بی دلیله
من خودم چند تا هدفون دارم همش با تعمیر سوکت و اتصال سر هدفون و ... چندین سال نگه داشتم اولین هدفون با کیفیتم یه سونی بود از سال 1993 داشتم تا سال 2006 که کلی کاست پلیر وسی دی پلیر ونهایتا یه پلیر کوچک کیرتیو این هدفون رو استفاده کرده بودم
مهم گوش دادن به مسیقی هست خیلی به نظر من دور خودتون رو شلوغ نکنید.
این برند ، برند لوکس اپلیکیشن و لوازم کامپیوتر هست مثلا بهترین موس دنیا به نظر من سالیان سال MX لاجیتک هست ولی این برند موس هایی داره به مراتب ساده تر وخیلی گرون تر
اسم برجسته و قیمت گذاری فوقالعاده بالا و تخصصش هم این نیست من باشم سری گیم AKG یا sennheiser میخرم.
از بعضی جهات حرفتو قبول دارم
ولی مسئله اینه لحظه به لحظه باید گوش موسیقیایی رو به دقیق ترین صداها عادت بدیم و لحظه به لحظه تو هر کاری (حتی گوش دادن به موسیقی ) پیشرفت کنیم همین طرز تفکر باعث ساخت هدفونی مثل ultrasone یا سنهایزر میشه همین وسواس باعث بوجود اومدن شرکتی مثل اپل میشه
( هر چند بعضی اوقات صدای آقا جواد از نیسان آبی از خیلی سبک ها واسمون لذت بخشه):20:
به قول شما همین( مسیقی!!:n01:) که مارو آواره کوه و بیابون کرده.
درضمن من موس و کیبوردم logitech performance mouse mx و logitech bluetooth illuminated keyboard k800 i هستش و راضی هم نیستم از هر دوشون (دلایلش از بحث تاپیک خارجه)
امیذوارم اسپم تلقی نشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][/URL]
ضمن اینکه با توجه به اینکه z1000 دیگه تولید نمیشه. سونی اومده و در اون رنج قیمت sony mdr 1R رو معرفی کرده.
این هدفون قیمت مناسبتری داره و بیس قویتر و دوباره اپگرید نسبتا خوبی نسبت به z1000 ولی متاسفانه مثل اینکه هنوز وارد ایران شده(تاریخ این پست) اونم هدفون بسیار خوبیه و با فاصله ی کمی نسبت به momentom قرار میگیره.
موفق باشید.
جالب ترین جاش اینجا بود : CONS- Flimsy earpads
- Does not sound natural
- I go to an art school and I am afraid someone else might come to school with the same headphones ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) and it will be so embarrassing ohmargawd
2 - عرض شود momentum کمی بیشتر از یه سرو گردن بالاتره .
از دوستان اینجا کسی بیرداینامیک T1 داره یا تجربه شینداری داره ازین هدفون؟
سلام .
Etymotic hf5 و همچنین
er-4s
سلام .احتمالا پست منو ندیدین.
کلاً سبک صداش با این هدفون هایی که داشتی متفاوته
بیس کاملاً طبیعی، مید شفاف و تریبل طبیعی همچنین
بیسش از همۀ هدفون هات کمتره، تریبل و میدش از همشون بیشتر به نظر خواهد اومد
er4s از طبیعی ترین هدفون ها هست و از hf5 دقیقتره، به آمپ نیاز داره تا تمام توانایی هاش رو بروز بده
m.phonix
19-07-2013, 00:54
سلام.
سورس و سبک مورد علاقه خود را بگویید تا راحت تر راهنمایی کنیم. در ضمن شما هدفون بزرگ می خواهید یا داخل گوشی؟
موفق باشید.
سورسم ایفون و سبک پاپ گوش میدم نوعه داخل گوشی
با سپاس
alone one
19-07-2013, 01:08
آقا این آیتم های "Frequency Response" و "Maximum Input Power" چی هستند و بالا بودنشون نشانه برتریشونه یا پایین بودنشون؟
دوستان نظرتون درباره Jabra Wave Corded ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) چیه ایا میشه هم برای مکالمه و هم برای رادیو گوشی استفاده کرد
من یه Panasonic SV-3800 دارم که در واقع یه DAT recorder/player استودیویی هست که دارای Digital > Analogue converter داخلی هست و یه خروجی هدفون داره. من حتی HD800 رو بهش وصل میکنم و نصفه ونیمه درایوش میکنه ولی تا 100 اهم رو بخوبی درایو میکنه و الحق و الانصاف صداش فوق العاده ست. DAC داخلی بسیار عالی عمل میکنه و بخش امپلیفایر هدفونش هم واقعا صدای رفرنس استودیویی داره. ورودی دیجیتال دستگاه اپتیکال هست، من یه پلیر وسترن دیجیتال بهش وصل کردم که فایل Flac رو بصورت دیجیتال 0 -1 بدون کوچکترین تغییری خروجی میده، خروجی وارد این دستگاه میشه و تبدیل به آنالوگ میشه و میشه روی نوار DAT ضبط کرد یا از طریق هدفون خروجی گرفت.
من با این دستگاه و Klipsch s10 صدای خیلی خوبی شنیدم.
مدل بسیار جالبیه
خروجی فقط خروجی هدفون داره؟ برای اسپیکر یا line out چی؟
به طراحیش میخوره که از مدلهای قدیمی استدیویی باشه
البته من نفهمیدم چرا پست من رو نقل قول کردید :n02:
راستی فکر میکنم منظورتون x10 باشه چون s10 من تا حالا نشنیدم.
موفق باشید.
SIMON137
19-07-2013, 02:50
نظرتون در این رابطه چیه ؟
Sennheiser MM 70i ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ایرفون روی گوشی سونی زد چجوریه دوستان مدلش چیه بهxba1میرسه؟ ی ایرفون دوروبر 100 تومن میخوام.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 4 Beta
آقا این آیتم های "Frequency Response" و "Maximum Input Power" چی هستند و بالا بودنشون نشانه برتریشونه یا پایین بودنشون؟
پاسخ فرکانسی محدوده فرکانسی هست که یک هدفون یا بلندگو میتونه بازآفرینی کنه. هرچه این محدوده گسترده تر باشه، بهتره
حداکثر توان ورودی هم یعنی میزان میزان قدرتی که یه ترنسدوسر صوتی (هدفون، بلندگو) میتونه تحمل کنه بدون اینکه اسیب ببینه
مدل بسیار جالبیه
خروجی فقط خروجی هدفون داره؟ برای اسپیکر یا line out چی؟
به طراحیش میخوره که از مدلهای قدیمی استدیویی باشه
البته من نفهمیدم چرا پست من رو نقل قول کردید :n02:
راستی فکر میکنم منظورتون x10 باشه چون s10 من تا حالا نشنیدم.
موفق باشید.
اره منظورم X10i بود. با S4 قاطی شد :n01:
چون بحث سورس و اینا بود نقل قول کردم.
خروجی هدفون داره جلوش و پشتش شونصد تا ورودی و خروجی دیجیتال و آنالوگ داره.
یکم قدیمی هست ولی دستگاه استودیویی حرفه ایه. rack mount هم داره که توی عکس مشخص نیست چون بازش کردم. صداش واقعا رفرنس استودیوییه. نوارهای دت هم دارم روش ضبط میکنم. قیمت اکبندش 1695 دلار بوده (لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])) یعنی قاعدتا اینجا باید 5 میلیون باشه، ولی یکی از دوستان اکبند (تو جعبه در چسب) رو براساس هر دلار 450 تومن میده اگه کسی بخواد (میشه 750). دست دوم خیلی تمیزش هم هست که حدود 500 میشه، فرقش اینه که اکبندها ریموت هم دارند ولی دست دوم ها نه. :n01: خیلی از استودیودارها میگیرن برای مسترگیری
سپاس؛
mohsen 1373
19-07-2013, 09:55
آقای pedi-xx فکر کنم z1000 دو تا مدل داره یکیش زیر آرم سونی بر چسب studio use داره و همچنین L و R ی که چپ و راست رو مشخص کردن قرمز رنگه ولی تو اون یکی مدل L سفیده و R قرمز. ربطی به فیک بودن نداره که؟
یه سوال دیگه: دوستان اگه آمپ داشته باشی، نوع پلیر هم تاثیر داره یا نه؟ اگه تاثیر نداره پلیر نخرم، دنبال یه آمپ باشم.
مرسی
یه سوال دیگه: دوستان اگه آمپ داشته باشی، نوع پلیر هم تاثیر داره یا نه؟ اگه تاثیر نداره پلیر نخرم، دنبال یه آمپ باشم.
مرسی
صدای یک سیستم صوتی تابعی ست از برق + سورس + اینترکانکت + تقویت کننده (شامل پری و پاور) + پخش کننده (هدفون یا اسپیکر) + اکوستیک محیطی (اگه اسپیکر باشه)
یه رابطه هایی وجودداره، مثلا اگه شما بهترین هدفون دنیارو هم داشته باشید ولی امپلیفایر مناسبش نباشه با یه هدفون 50 تومنی صداش یکی میشه. یا اگه بهترین امپلیفایر و هدفون رو داشته باشید و سورس مناسب نباشه، باز هم صدای نهایی تابع سورس خواهد بود. به نظر من یه هدفون با امپدانس پایین و پلیر مناسب، بهتر از یه هدوفون گرون و با امپلیفایر و سورس نامناسب هست.
نهایتا سورس خیلی مهمه، شما شخصی رو در نظر بگیر که یه آمپلیفایر بسیار معظم و عالی و یه هدفون خیلی عالی داره ولی باهاش رادیو FM گوش میده!
kavehj4488
19-07-2013, 11:54
سورسم ایفون و سبک پاپ گوش میدم نوعه داخل گوشی
با سپاس
سلام.
مدلهای که پیشنهاد می شوند اینها هستند:
Creative EP-630 اگر به بیس علاقه دارید. (گارانتی شاب)
(با افزایش بودجه) Sony XBA-1 که بیس خیلی قوی ندارد. قیمتش هم حدود 135 هزار تومان است. (گارانتی ایران رهجو)
موفق باشید.
آقای pedi-xx فکر کنم z1000 دو تا مدل داره یکیش زیر آرم سونی بر چسب studio use داره و همچنین L و R ی که چپ و راست رو مشخص کردن قرمز رنگه ولی تو اون یکی مدل L سفیده و R قرمز. ربطی به فیک بودن نداره که؟
عکسایی که تو ریویویی که اقای t-jays دادن یه برچسب قرمز رنگ داره که فکر نکنم باهم فرقی بکنن. اینی که من گرفتم برچسب نداره و راست قرمز و چپ سفیده. فکر کنم اگه فرقی باشه برای مدلایی هست که برای یه کشور خاص تولید شده یا مثلا مدلای محدود که تو ظاهر فرق دارن. البته اینا استدلال های کاملا شخصی بودن. و هیچ پایه اساس علمی و صنعتی ندارن.
بعد شما یه زنگ بزن ایران رهجو موجودی بگیر ببین چند تا دارن و به نظر من اگه میترسی تموم بشه میتونی بهشون بسپری یکی نگه دارن.
mohsen 1373
19-07-2013, 12:15
مگه جمعه هم میشه زنگ زد؟ من شنبه صبح میخواهم اولین نفر اونجا باشم
m.phonix
19-07-2013, 13:05
سلام.
مدلهای که پیشنهاد می شوند اینها هستند:
Creative EP-630 اگر به بیس علاقه دارید. (گارانتی شاب)
(با افزایش بودجه) Sony XBA-1 که بیس خیلی قوی ندارد. قیمتش هم حدود 135 هزار تومان است. (گارانتی ایران رهجو)
موفق باشید.
اگه بخوام بیشتر خرج کنم اینا کیفیتشون چتوره ؟
Sennheiser Headphone CX 300-II PrecisionAIAIAI Headphone Pipe GreySennheiser Headphone CX 215
alone one
19-07-2013, 13:40
حداکثر توان ورودی هم یعنی میزان میزان قدرتی که یه ترنسدوسر صوتی (هدفون، بلندگو) میتونه تحمل کنه بدون اینکه اسیب ببینه
توان ورودی درواقع توی سورس یا پلیر میتونه مهم باشه دیگه،نه؟یعنی درواقع هرچی توان خروجی پلیر به توان ورودی هدفون نزدیک باشه میتونیم حداکثر کیفیتو داشته باشیم؟
سورس های معمولی که نمیتونن توان بالاتری از توان هدفون بدن دیگه نه؟(البته بصورت عام منظورمه)پس با استفاده از آمپلی فایر میتونه توان بالاتر و درنتیجه احتمال آسیب دیدن هدفون مطرح باشه دیگه؟
iliafshar
19-07-2013, 14:22
سلام دوستان راستش الان 30 صفحه اخر این تاپیک رو خوندم ولی اون چیزی رو که می خواستم پیدا نکردم و یکمی هم گیج شدم.راستش من یک هدفون فول سایز تو رنج 200 تا 300 هزار تومن می خوام . موسیقی رو حرفه ای دنبال نمی کنم و هدفم از خرید هدفون لذت بردن از موسیقیه! نمیتونم بگم دقیقا برای یک سبک به خصوصی می خوام ولی بیشتر پاپ و کانتری گوش میدم! کیفیت و راحتی هدفون از فاکتور های من هست(کلا ادم شلخته ای هستم و تا حالا تمام هدفون هایی رو که داشتم تیکه تیکه شدند) در ضمن با اینکه روزانه خیلی استفاده ندارم (نهایتا 2-3 ساعت)ولی راحتی هدفون(اینکه خیلی محکم به گوش نچسبه خیلی سنگین نباشه و برای گوش و سر حساسیت ایجاد نکنه) برام مهمه!همچنین برام خیلی مهمه که صدا تو محیط اطراف پخش نشه( هدفون تبدیل به بلندگو نشه)!در ضمن میخوام همراه این هدفون فول سایز یک in ear بخرم که نظرم روی Ep-630 هست کل بودجه ام 350 تا 400 هست حالا اگر شما می تونید دو تا هدفون یکی فول سایز و یکی این ایر به من معرفی کنید که همدیگر رو تکمیل کنند و تو رنج بودجه من باشند خیلی ممنون میشم.با تشکر!
توان ورودی درواقع توی سورس یا پلیر میتونه مهم باشه دیگه،نه؟یعنی درواقع هرچی توان خروجی پلیر به توان ورودی هدفون نزدیک باشه میتونیم حداکثر کیفیتو داشته باشیم؟
سورس های معمولی که نمیتونن توان بالاتری از توان هدفون بدن دیگه نه؟(البته بصورت عام منظورمه)پس با استفاده از آمپلی فایر میتونه توان بالاتر و درنتیجه احتمال آسیب دیدن هدفون مطرح باشه دیگه؟
ببینید شما اگر یه هدفون با حداکثر توان ورودی 1500 میلی وات داشته باشید و بهش 2 وات (2000 میلی وات) وصل کنید، این احتمال وجود داره که یونیت هدفون شما معیوب بشه. بهتره که توان خروجی پلیر با هدفون همخونی معناداری داشته باشه، یا اگه از امپلیفایر استفاده میکنید، توان خروجیش با هدفون متناسب باشه، اگر خیلی کمتر باشه، میزان بلندی صدای تولید شده کمتر ازانتظار خواهد بود، اگر بیشتر باشه منجر به اسیب دیدن احتمالی هدفون میشه و اگر هم هدفون اسیب نبینه در کوتاه مدت، صدا دیستورت میشه. میدونیم که بر اثر عبور جریان بیشتر از یک هادی (در اینجا سیم هدفون و کویل) دما افزایش پیدا میکنه (هرچقدر جزئی) و افزایش دمای یک رسانا منجر به افزایش مقاومت میشه چون جنبش ملکولی رسانا بیشتر میشه، لذا الکترون ها باید بصورت ایزایی عبور کنند، پس مقاومت بیشتر میشه. مقاومت بیشتر باعث ایجاد capacitance و حالت خازنی در رسانا میشه، این مساله باعث اثر منفی راکتانس در فرکانس های مختلف میشه.
در مورد خط دوم، وظیفه تقویت کننده ها افزایش دامنه قدرت سیگنال صوتی هست. خروجی یه امپلیفایر دوتا شاخص داره، یکی توان خروجی یا وات، یکی امپدانس. نمیشه بگیم یه امپلیفایر لزوما باعث اسیب هدفون میشه چون ممکنه تناسب امپدانسی هم تغییر داده باشه.
amirdave
19-07-2013, 14:53
دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنید از لحاظ قویتر بودن بیس و کیفیت بدنه:cx 300 2 یا xba 1
kavehj4488
19-07-2013, 15:06
اگه بخوام بیشتر خرج کنم اینا کیفیتشون چتوره ؟
Sennheiser Headphone CX 300-II Precision
AIAIAI Headphone Pipe Grey
Sennheiser Headphone CX 215
سلام.
CX300-II Precision: بیس قوی و شفافیت نسبتا" خوبی دارد و خرید آن پیشنهاد می شود به خصوص برای سبک الکترونیک.
AIAIAI Pipe Grey: من مدتی است که از موجودی بازار بی خبرم ولی آخرین باری که به بازار مراجعه کردم با این مدل برخورد نکردم.
CX 215: اصلا" پیشنهاد نمی شود. بیس نسبتا" قوی دارد اما مید آن کاملا" افتضاح و محو شده در بیس است. به جرأت می توانم ادعا کنم از EP-630 ضعیف تر بود...
موفق باشید.
دوستان کدوم رو پیشنهاد میکنید از لحاظ قویتر بودن بیس و کیفیت بدنه:cx 300 2 یا xba 1
سلام.
از نظر قدرت بیس قطعا" CX300-II قوی تر است. در مورد کیفیت بدنه هر دو برند نسبتا" با کیفیت هستند و تفاوت چشمگیری بین آنها مشاهده نمی شود اما بر اساس پیش زمینه و نه بر اساس این دو مدل، سنهایزر کیفیت ساخت بالاتری دارد.
موفق باشید.
سلام دوستان راستش الان 30 صفحه اخر این تاپیک رو خوندم ولی اون چیزی رو که می خواستم پیدا نکردم و یکمی هم گیج شدم.راستش من یک هدفون فول سایز تو رنج 200 تا 300 هزار تومن می خوام . موسیقی رو حرفه ای دنبال نمی کنم و هدفم از خرید هدفون لذت بردن از موسیقیه! نمیتونم بگم دقیقا برای یک سبک به خصوصی می خوام ولی بیشتر پاپ و کانتری گوش میدم! کیفیت و راحتی هدفون از فاکتور های من هست(کلا ادم شلخته ای هستم و تا حالا تمام هدفون هایی رو که داشتم تیکه تیکه شدند) در ضمن با اینکه روزانه خیلی استفاده ندارم (نهایتا 2-3 ساعت)ولی راحتی هدفون(اینکه خیلی محکم به گوش نچسبه خیلی سنگین نباشه و برای گوش و سر حساسیت ایجاد نکنه) برام مهمه!همچنین برام خیلی مهمه که صدا تو محیط اطراف پخش نشه( هدفون تبدیل به بلندگو نشه)!در ضمن میخوام همراه این هدفون فول سایز یک in ear بخرم که نظرم روی Ep-630 هست کل بودجه ام 350 تا 400 هست حالا اگر شما می تونید دو تا هدفون یکی فول سایز و یکی این ایر به من معرفی کنید که همدیگر رو تکمیل کنند و تو رنج بودجه من باشند خیلی ممنون میشم.با تشکر!
سلام.
شما می توانید از موارد زیر استفاده کنید:
1. AKG Q460 و EP-630
2. Sennheiser PX200-II و Creative EP-630
3. Sennheiser HD215-II و Creative EP-630
4. Sennheiser HD205-II و Sony XBA-1 در این مورد تأکید بیشتر بر روی مدل داخل گوشی است.
5. AKG K99 و Sony XBA-1 در این مورد تأکید بیشتر بر روی مدل داخل گوشی است.
در دو مورد اول مدلهای Q460 و PX200-II طراحی تاشو دارند که حمل و نقل را راحت تر می کند اما در سایر موارد به دلیل افزایش سایز هدفون (فول سایز) طراحی ها تاشو نبوده و حمل و نقل کمی سخت تر می شود. در ضمن Creative EP-630 بیس قوی و بومی دارد اما XBA-1 این گونه نیست. در ضمن مدل K99 مدل semi-open یا نیمه باز می باشد و کمی نشت صدا به بیرون خواهد داشت. در ضمن مدلهای سنهایزر راحت تر از AKG هستند.
موفق باشید.
alone one
19-07-2013, 15:20
ببینید شما اگر یه هدفون با حداکثر توان ورودی 1500 میلی وات داشته باشید و بهش 2 وات (2000 میلی وات) وصل کنید، این احتمال وجود داره که یونیت هدفون شما معیوب بشه. بهتره که توان خروجی پلیر با هدفون همخونی معناداری داشته باشه، یا اگه از امپلیفایر استفاده میکنید، توان خروجیش با هدفون متناسب باشه، اگر خیلی کمتر باشه، میزان بلندی صدای تولید شده کمتر ازانتظار خواهد بود، اگر بیشتر باشه منجر به اسیب دیدن احتمالی هدفون میشه و اگر هم هدفون اسیب نبینه در کوتاه مدت، صدا دیستورت میشه. میدونیم که بر اثر عبور جریان بیشتر از یک هادی (در اینجا سیم هدفون و کویل) دما افزایش پیدا میکنه (هرچقدر جزئی) و افزایش دمای یک رسانا منجر به افزایش مقاومت میشه چون جنبش ملکولی رسانا بیشتر میشه، لذا الکترون ها باید بصورت ایزایی عبور کنند، پس مقاومت بیشتر میشه. مقاومت بیشتر باعث ایجاد capacitance و حالت خازنی در رسانا میشه، این مساله باعث اثر منفی راکتانس در فرکانس های مختلف میشه.
در مورد خط دوم، وظیفه تقویت کننده ها افزایش دامنه قدرت سیگنال صوتی هست. خروجی یه امپلیفایر دوتا شاخص داره، یکی توان خروجی یا وات، یکی امپدانس. نمیشه بگیم یه امپلیفایر لزوما باعث اسیب هدفون میشه چون ممکنه تناسب امپدانسی هم تغییر داده باشه.
ممنونم از توضیحات کاملتون
حالا یه سوال دیگه
آیا بین هدفون های این ایر موردی وجود داره که به آمپلی نیاز داشته باشه؟(ببخشید سوال مبتدیانس)
88masuod
19-07-2013, 22:45
ممنونم از توضیحات کاملتون
حالا یه سوال دیگه
آیا بین هدفون های این ایر موردی وجود داره که به آمپلی نیاز داشته باشه؟(ببخشید سوال مبتدیانس)
بله اغلب in-ear های حرفه ای برای درایو شدن 100% نیاز به آمپ دارن.بستگی بیشتر به مقاومت( آمپدانس ) داخلی هدفون داره .معمولا پلیرهای پرتابل میتونن هدفونایی که آمپدانسشون کمتر از 16 اهم باشه رو درایو کنن.
پارامتر دیگه توان هست.
nevil1991
20-07-2013, 00:48
سلام . من یه earbud میخوام ...احتمالا بتونم تا 100$ هزینه کنم....خودم shure se215 تو نظرمه یا westone um1 . البته shure رو ترجیح میدم ولی چندتا بررسی رو که خوندم میگن یه مقدار سنگین و بزرگه. سایز بندیه گوش رو نمیدونم که بگم گوشم بزرگه یا کوچیک. ولی واقعا مزیت کابل جداشدنی بودن shure برام مهمه. دوستان ممنون میشم کمکم کنین انتخاب کنم.یا اگه تا سقف 100$ مدل بهتری میدونین بهم بگین:n06:
بله اغلب in-ear های حرفه ای برای درایو شدن 100% نیاز به آمپ دارن.بستگی بیشتر به مقاومت( آمپدانس ) داخلی هدفون داره .معمولا پلیرهای پرتابل میتونن هدفونایی که آمپدانسشون کمتر از 16 اهم باشه رو درایو کنن.
پارامتر دیگه توان هست.
بدليل تكرار شدن اين مطلب توي چند روز اخير، بنده هم بايد يك مطلب قديمي رو تكرار كنم
امپدانس به تنهايي چيزي در مورد آمپ خواستن يا نخواستن هدفون، به ما نمي گه
١-سخت ترين هدفون هاي دنيا براي راه اندازي ( البته به جز الكتروستاتيك ها) امپدانس هاي زير ١٠٠ دارن
٢- امپدانس خيلي پايين، الزاما چيز خوبي نيست، چونكه نشان دهنده اينه كه هدفون بيشتر نيرويي كه مي خواد، رو از طريق جريان تأمين مي كنه، و تأمين جريان براي پليرهاي پرتابل، خيلي سخت تر از تأمين اختلاف پتانسيل هستش
٣- هدفون هاي داخل گوشي كه آمپ نياز دارن، بسيار اندك هستن
سلام . من یه earbud میخوام ...احتمالا بتونم تا 100$ هزینه کنم....خودم shure se215 تو نظرمه یا westone um1 . البته shure رو ترجیح میدم ولی چندتا بررسی رو که خوندم میگن یه مقدار سنگین و بزرگه. سایز بندیه گوش رو نمیدونم که بگم گوشم بزرگه یا کوچیک. ولی واقعا مزیت کابل جداشدنی بودن shure برام مهمه. دوستان ممنون میشم کمکم کنین انتخاب کنم.یا اگه تا سقف 100$ مدل بهتری میدونین بهم بگین:n06:
ايرباد، منظورتون هدفون داخل گوشي هستش ديگه ؟
اگر توضيحي در مورد صداي مورد علاقتون يا تجربه شنيداريتون بدين، بهتر ميشه كمكتون كرد
nevil1991
20-07-2013, 01:50
بله همون داخل گوشی . بیس خیلی برام مهم نیست ولی همه آهنگی گوش میدم . قبلا یه skull candy full metal jacket داشتم که بعد از خریدش دیدم جز 10 هدفون " نخرید " دنیا بود . خسته نباشم:n02: یه موضوعه دیگه هم هست . جایی هست اینا تو خود ایران گیرم بیاد؟ و اینکه راحتیش تو گوش واسم مهمه. آخه همیشه تو گوشمه ولی از اونطرف هم. حاضر نیستم کیفیت رو فدای این موضوع کنم
با توجه به بالاتر گرفتن قضيه آمپ، فكر كنم مفيده پيام خصوصي جناب shigzeo رو به طور كامل بزارم اينجا، مفيده، وقت خاصي هم نمي گيره خوندنش، يكجورايي گلايه هاش از وضعيت هدفايي و كاربرها، شبيه وضعيت خودمونه يجورايي ( ايشون بيشتر ريويو هاش رو اينجا ميزاره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي وقتي بهش گفتم كه مي خوام از نظراتش استفاده كنم توي يدونه فروم ديگه، گفت اگر فرومتون انگليسي، ژاپني يا سوئدي صحبت مي كنين، خوشحال ميشم با دوستانت آشنا بشم.
چندتا جالب ترهاش رو بولد كردم، كسي حال همش رو نداشت، همين ها هم جالبن
سوال من:
:heart banger-97
hello!
I have a question that I haven't found an accurate answer for it
does ex1000 need an amp to be completely driven? or using an amp is a matter of coloring the sound?
thanks
Shigzeo:
Hello heart (leaving off the rest as it is long.... but not as long as this salutation)
Well met. You have asked a difficult question, not because the answer is difficult, but because at headfi, the answer is 'yes', even if actual performance when attached to an amp, may suffer. At headfi, actual performance is auxiliary to appearance, expectation, and faith. It really depends on your source. If you are using an iPod/other MP3 player from say, 2005, then the easy answer would be 'yes'.
However, you have to look at the amp. There are dozens if not hundreds of amps out there that cannot properly drive earphones. In fact, most of them may drive your earphones worse than your player does- if your player is relatively new.
Today's iPods are not perfect, but they deliver good voltage and current to earphones. In fact, today's Nano 7G is pretty amazing. It will deliver distortion-free signal to almost any earphone even at loud listening volumes. Why? It's output impedance is low enough that strong current (necessary for clean signals) can be pushed into any earphone. With loads of voltage at its behest, it gets loud. (Not that loud is good. Please be careful of your hearing. Any volume over 50% is probably damaging to your hearing in the long run.)
A Dx100 does not need an amp, ever. Ditto the X3 from Fiio. There are certain instances where a good amp (low Ω, good voltage) may help. Sometimes, as in the case of the Fiio X3, output noise is pretty high. Some amps (very few indeed) will have lower output noise than the source you carry. You can use them to attenuate that noise.
NOTE: an amp will NEVER outperform the source. It is impossible. The best an amp can do is ALMOST match the output. If you plug your source from a good line out (there are a number of very bad line outs out there) into a good amp, it will perform nearly up to, but never perfectly matching the output of the source. A bad line out will make the amp perform poorly.
If you have a poor source: Cowon D2, older iPod, Sony Walkman that can't hold signal with low Ω earphones (especially non-dynamic driver earphones), a good amp will help. Where the source loses resolution and body in the bass, the amp will restore it. Where distortion spikes, the amp will smooth it. The reason for this is that the amp becomes a null load. The load is shouldered 100% by the amp. The player sees its headphone output as completely free and just spits music out without hindrance.
In that respect, an amp will always help. An unloaded source will perform its best. But the amp has to be up to snuff. The EX1000 isn't a terribly hard earphone to drive for today's equipment. If it was me who faced down the quandary, I'd think like this:
1. Is my source a POS?
2. Would an amp actually help the output quality?
3. How much $$$ can I spend?
Then I'd decide.
If yes to 1 and 2, then sure, why not? Otherwise, starting over with a better source (selling the one I had and getting a nano 7G or something) is more cost/size effective. But... in headfi, you don't get street cred for going naked (without amp). Here, you are a better audiophile if you carry crazy kits.
If you were to pick up an amp, an iBasso TxD series is perfect: very low Ω outputs, low noise floors, and plenty of voltage. They cost about 100-150$, the battery lasts forever, and they are small. I have the T3D from several years ago and swear by it.
But do know: no amp can ever ever every outperform what comes into it. If the line out/headphone out of your source is crap, that is what the amp will read.
I go naked: iPod nano 6G (not great, but not bad), iPod shuffle 512mb (from 2005), Fiio X3, DX100. Mostly, I use the iPods as they are easier to use, have better life, and generally have the lowest noise floors (though the DX100 is silent). I use: ToGo!334 (hard to drive), Parterre (ditto), Grado GR8 (easy), FitEar SM64 (soso) etc. When testing things, I make sure to use as high spec/quality as possible, but for enjoying music, if your source is half decent, the difference (real difference) is minimal when compared to a good line out connected to a good amp.
Remember, just having an amp isn't good enough. There are loads of amps that perform way worse than their sources. Some people swear by them. That just shows one thing: that they don't care about actual signal fidelity. They are accessory hunters who like the 'sound' of their equipment in all its aberrational forms.
I'm sorry this was so long.
shigz
بله همون داخل گوشی . بیس خیلی برام مهم نیست ولی همه آهنگی گوش میدم . قبلا یه skull candy full metal jacket داشتم که بعد از خریدش دیدم جز 10 هدفون " نخرید " دنیا بود . خسته نباشم:n02: یه موضوعه دیگه هم هست . جایی هست اینا تو خود ایران گیرم بیاد؟ و اینکه راحتیش تو گوش واسم مهمه. آخه همیشه تو گوشمه ولی از اونطرف هم. حاضر نیستم کیفیت رو فدای این موضوع کنم
وستون که نه، شور هم یک مغازه ایی بود توی جمهوری، که میکروفون و وسایل استودیویی شور رو می آورد، قبلاً مثل اینکه چند مدل از هدفون هاش رو هم آورده بود، ولی قیمتش خیلی زیاد بود
در مورد راحتیش به این تاپیک مراجعه کنید:
برای صدای گرم، من vsonic gr06 و sony mh1c (نسخۀ 24 دلاریش البته) مناسب می دونم. اینها در مقابل قیمتشون بسیار با صرفه تر هستن
ی ایرفون زیر 100معرفی کنید بهم
این چطوره
MH-EX300AP سونی
فابریک سونی زد
nevil1991
20-07-2013, 16:12
این مدل shure se215 که میگم .کابلش جدا شدنیه. درسته خنده دار به نظر میرسه ولی برام مهمه. چون اونقد پول ندارم که سالی یکی بخرم هدفون.به خاطر همینه که میگم حالا که میخوام حدود 300 400 هزینه کنم یه خوبش رو بگیرم ...دلیل اومدنمم اینجا اینه که از یکی که تجربشو داره . میتونه خوب اطلاعات رو دربیاره بپرسم حتی سراغ اون سایته مربوط به shigzeo هم رفتم چیزی توش نبود...راستی با این قیمتایی که اونجا دیدم توانایی خرید amp رو ندارم...منبع گوش دادنم هم iriver E40 و xperia pro.
دوستان میخوام یه پشت گردنی (Neckback) از سنهایزر برای استفاده موقع دوچرخه سواری برای خودم بردارم. کسی تجربه ای از مدلهای سنهایزر داره؟ بهترین کدومه؟
این مدل shure se215 که میگم .کابلش جدا شدنیه. درسته خنده دار به نظر میرسه ولی برام مهمه. چون اونقد پول ندارم که سالی یکی بخرم هدفون.به خاطر همینه که میگم حالا که میخوام حدود 300 400 هزینه کنم یه خوبش رو بگیرم ...دلیل اومدنمم اینجا اینه که از یکی که تجربشو داره . میتونه خوب اطلاعات رو دربیاره بپرسم حتی سراغ اون سایته مربوط به shigzeo هم رفتم چیزی توش نبود...راستی با این قیمتایی که اونجا دیدم توانایی خرید amp رو ندارم...منبع گوش دادنم هم iriver E40 و xperia pro.
من اون لینکی که به شما دادم، برای shigzeo نبود
اتفاقاً برای شمایی که پول ندارین، se215 گزینۀ گرون تریه، خودش که 99 دلار قیمتشه، کابلش هم 45 دلاره حداقل
حالا یا شما همین الأن میرین و 99 دلار پول شور می دین و در صورتی خرابی کابل، 45 دلار پول کابل، که میشه 135 دلار
یا همین الأن حتی اگر 3 تا سونی mh1c بخرین، کلاً میشه 90 دلار
متأسفانه مثل اینکه به علت فروش زیادش، نوع بدون بسته بندیش هم قیمتش رفته بالا و بالای 40 دلار شده
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mh1c&_nkw=sony+mh1c&_sacat=0&_from=R40
صد در صد کیفیت و راحتی شور بیشتره، و شما میتونین اطلاعات کاملتر رو توی همون لینک بگیرین
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ی ایرفون زیر 100معرفی کنید بهم
این چطوره
MH-EX300AP سونی
فابریک سونی زد
فرض کتید ایرفون اورجینال بیتس که رو جعبه اچ تی سی هست رو من دارم میخرم زیر 100تومن بنظرتون با حدود 100تومن میتونم چیز بهتری بگیرم؟ سورسم فلک با پلیر کووان جی 3
kavehj4488
20-07-2013, 18:59
فرض کتید ایرفون اورجینال بیتس که رو جعبه اچ تی سی هست رو من دارم میخرم زیر 100تومن بنظرتون با حدود 100تومن میتونم چیز بهتری بگیرم؟ سورسم فلک با پلیر کووان جی 3
سلام.
چون سورس حرفه ای دارید با کمی افزایش بودجه Sony XBA-1 مناسب است.
موفق باشید.
Off: این shigzeo هم چه انتقادای تندی کرده...:n02:
Makan_noor
20-07-2013, 22:34
سلام.
موفق باشید.
ببخشید من این مدل رو کجا می تونم تهیه کنم؟ من کل نمایندگی های سونی تو پایتخت رو گشتم نداشت! تو جمهوری جایی رو میشناسین؟
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Beta
mohsen 1373
20-07-2013, 23:03
سلام دوستان
دوستانی که به دنبال m50 میگردند
با توجه به قیمت جدید این هدفون که بسیار بالاست توصیه نمیشه و میشه جایگزین بهتری براش پیدا کرد.
برتریهای z1000 بر m50:
1.کیفیت ساخت بهتر
2.سبکتر و راحتر
3.کابل قابل جدا شدن که یک 1.2 متری(برای استفاده ی پرتابل) و 3 متری(برای استفاده ی در خانه) داره.
4. با توجه به کوچکتر بودن z1000 وقتی روی سرتون میزارین کوچکتر به نظر میاد.
5.صدای مید بهتر و مید کاملا فوروارد(یکی از بزرگترین عیب های m50)
6.های کنترل شده تری داره. توی m50 در بعضی از اهتگای های زیاد شما رو اذیت میکنه.
7.کیفیت و جزئیات بیشتر بیس
8.ساند استیج عمق بیشتری داره و در کل صدای 3 بعدی بهتری داره
9. و شاید برای ما که توی ایران هستیم مهمترینش اینه که z1000 برخلاف m50 احتیاج به امپ برای درایو شدن کامل نداره.
برتریهای m50 بر z1000:
1.توی m50 مقدار بیس بیشتره و بومی تره ولی همون طور که گفتم کیفیت بیس توی z1000 بالاتره
که این خبر بدیه برای کسانی که به basshead هستند.
2.ساند استیج توی m50 پهنای بیشتری داره ولی توی z1000 عمق بیشتری داره.
3.خوب m50 یه سیستم جمع شدن داره که z1000 این رو نداره پس حملش یه کمی مشکلتر میشه
به همین دلیله که z1000 یه هدفون نیمه قابل حمل به حساب میاد.
خوب همینطور که میبینید z1000 تقریبا یک اپگرید خیلی خوب نسبت به m50 به حساب میاد.
ولی یه سوالی که پیش میاد اینه که مگه m50 یکی از با ارزشترین هدفونها نیست(نسبت قیمت به صدایی که میگیرین)
چطوریه که حالا یک مدل سونی میاد و اون رو شکست میده.
خوب برای اینه که قیمت z1000 در جهان حدود 500 دلاره ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ولی قیمت m50 در حال حاظر در جهان حدود 150 دلاره( هر دو در تاریخ این پست)
ولی به دلایل نا معلومی در حال حاظر m50 در ایران با قیمت حدود 950 تومن
و z1000 با قیمت حدود 850 تومن عرضه می شوند. که موقعیت بسیار مناسبیه برای دوستانی که تصمیم به خرید m50 داشتند.
ضمن اینکه امکان تست در فروشگهای سونی مخصوصا دنیای سونی هست. پس بهتره که قبل از خرید هم حتما تست کنید.
لینک های مفید:
ضمن اینکه با توجه به اینکه z1000 دیگه تولید نمیشه. سونی اومده و در اون رنج قیمت sony mdr 1R رو معرفی کرده.
این هدفون قیمت مناسبتری داره و بیس قویتر و دوباره اپگرید نسبتا خوبی نسبت به z1000 ولی متاسفانه مثل اینکه هنوز وارد ایران شده(تاریخ این پست) اونم هدفون بسیار خوبیه و با فاصله ی کمی نسبت به momentom قرار میگیره.
موفق باشید.
با توجه به صحبت های آقای t-jays و کمک های فراموش نشدنی آقای pedi-xx من امروز هدفون z1000 رو با قیمت 605000 تومان تهیه کردم.
با تست اولیه هدفون اول کاملا پشیمون شدم، انگار صدا یه سری افکت های خاصی داشت که با گوش من سازگار نبود. به خاطر همین هم گفتم یه bx1000 بده تست کنم که گفت این مورد رو واس تست نداریم و مجبور به تست bx500 شدم و اگه مسخره نکنید از صدای اون خیلی بیشتر خوشم اومد:n13:
صدای باز و طبیعی تر و بیس قوی تری داشت (z1000 که اصلا بیس نداشت ) :n09: و گوشی هاش راحت تر بودن ولی یه ذره رو گوش هم میومد که زیاد احساسش نمیکردی ولی در عوض صداهای بیرون و فروشنده ها رو با جزئیات بالا میشنیدم :n02: که با خودم گفتم احتمالا صدای آهنک هم همینطوری میره بیرون:n04:
چون من بیرون از منزل هم میخواهم گوش کنم ( به نظرم z1000 یه کم زیادی تو ذوق میزنه ) نظرشما چیه؟
یه مورد جالبم این که xb1000 سی چهل تومن از z1000 گرونتر بود.
یه 2*2 تا 4 تا کردم دلو زدم به دریا و z1000 رو خریدم. فروشندهه خوشحال بود میگفت جفتشو بخر :n19:
خلاصه که خدا کنه بعد از خرید یه پلیر خوب، از خرید این هدفون پشیمون نشم. ( اگه به گفته دوستمون به آمپ احتیاجی نداشته باشه )
pedi جان اگه پلیری آمپی چیزی خریدی که راضی بودی ما رو هم بی خبر نزار:n12:
من میخواهم یه آی پاد تاچ 5 بگیرم.
باز هم از همه ی دوستان تشکر میکنم:n16:
سلام.
موفق باشید.
سنهایزر cx 271 چی بین ایندو؟
Aftermach
21-07-2013, 02:22
سلام خدمت دوستان.من یه هدفون میخواستم روگوشی ولی نه بزرگ.تا اونجا که بشه گوشو کاور کنه و صداش بیرون پخش نشه.بیس خوب.از سن هایزر و سونی باشه.تا 250 تومن.همه جور سبکی گوش میکنم .ترنس بیشتر.تشکر.
hooss128
21-07-2013, 02:44
سلام
قصد خرید هدست خوب و با کیفیت رو دارم بیشتر استفاده هم فیلم و موسیقی هست.
ترجیحا وایرلس باشه !
قیمتش زیر 200 تومان باشه
دوستان مدل هایی مثل akg و سنهایزر و فیلیپس و کریتیو رو پیشنهاد دادن !
شما هم پیشنهادتون رو بدین همراه با قیمت و عکس و مقایسه
ترجیحا چند تا گزینه باشه که دستم توی انتخاب باز باشه
در کل چیزی باشه که اذیت نکنه مثلا احتیاج به تعویض باطری نداشته باشه و کارایی خوبی داشته باشه و مخصوصا گوش رو در داز مدت اذیت نکنه !
differentoy1994
21-07-2013, 04:03
سلام تازه عضو شدم و دلیل عضو شدنمم فقط مشاوره گرفتن برا خرید هدفونه. و پیشاپیش از کسایی که تو این تاپیک مشاوره میدن کمال تشکرو دارم.
کلا هیچی بلد نیستم پس اگه اشتباه میگم ببخشید.
اول میخواستم بدونم بهترین برند هدفون چیه؟بعضی جاها گفتن audio technica و sennheiser. به نظر شما بهترین برند هدفون چیه؟که توی هر رنج قیمتی بهترین باشه؟اگه قیمتو در نظر نگیریم بهترین برند چیه؟
قصد خرید یک هدفون(داخل گوش)دارم برای فیلم دیدن و شاید بعضی وقتا برا موسیقی یعنی اول فیلم بعد موسیقی.موسیقی هم فقط پاپ گوش میکنم.به نظر شما بهترین هدفون تا قیمت 100تومن چیه؟بیس اصلا برام اهمیت نداره به صورتی که کیفیت آهنگو خراب کنه چون فقط پاپ گوش میدم(درکل بیس کمی داشته باشه).مید عالی ای داشته باشه+شفافیت بالا+کیفیت عالی.
میخوام ارزش خرید بالایی داشته باشه یعنی تو رنج خودش بهترین حتی از گرونترام بهتر باشه.پس اگه موردی اینطوری تا 150بود هم معرفی کنید.
خواهش میکنم چند مدل معرفی کنید و اونا رو از خوب به بد رتبه بندی کنید.
اگرم مدلی میشناسید که تو ایران پیدا نمیشه و به نظر شما بهترینه لطفا معرفی کنید.در ضمن اگه هدفونایی که معرفی میکنید از بهترین برند باشه (به نظر شما) خیلی بهتره.
سورسم هم بیشتر اسپیکر مانیتوز aoc هست و بعد از اون گوشی موبایل
بازم ممنون.
ardavan7
21-07-2013, 09:26
سلام
بین دو هدفون کریتیو ep630 با
سنهایزر cx 271 کدوم پیشنهاد میشه؟
سلام
بین دو هدفون کریتیو ep630 با
سنهایزر cx 271 کدوم پیشنهاد میشه؟
اقا یکی درمورد سی ایکس 271 ی توضیحی بما بده عجله دارم خیلی.
brad pitt
21-07-2013, 10:10
با سلام . تا بودجه 75-80 تومن کدام یک از اسپیکرهای زیر رو پیشنهاد میدید ؟
صدای کوبشی برای آهنگهای دی جی و با کیفیت میخوام :
edifier r-101
edifier m1350
microlab odessey
tsco ts u2100
یا اگر مدلل دیگه ای پیشنهاد دارید ممنون
با سلام . تا بودجه 75-80 تومن کدام یک از اسپیکرهای زیر رو پیشنهاد میدید ؟
صدای کوبشی برای آهنگهای دی جی و با کیفیت میخوام :
edifier r-101
edifier m1350
microlab odessey
tsco ts u2100
یا اگر مدلل دیگه ای پیشنهاد دارید ممنون
این تاپیک که جاش نیست اینجا برای هدفونه ولی اگه بودجه داری و برای کار رکورد میخوای بعنوان مونیتورینگ استفاده کنی، پیشنهاد میکنم این پروژه رو بسازی: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
با توجه به صحبت های آقای t-jays و کمک های فراموش نشدنی آقای pedi-xx من امروز هدفون z1000 رو با قیمت 605000 تومان تهیه کردم.
با تست اولیه هدفون اول کاملا پشیمون شدم، انگار صدا یه سری افکت های خاصی داشت که با گوش من سازگار نبود. به خاطر همین هم گفتم یه bx1000 بده تست کنم که گفت این مورد رو واس تست نداریم و مجبور به تست bx500 شدم و اگه مسخره نکنید از صدای اون خیلی بیشتر خوشم اومد:n13:
صدای باز و طبیعی تر و بیس قوی تری داشت (z1000 که اصلا بیس نداشت ) :n09: و گوشی هاش راحت تر بودن ولی یه ذره رو گوش هم میومد که زیاد احساسش نمیکردی ولی در عوض صداهای بیرون و فروشنده ها رو با جزئیات بالا میشنیدم :n02: که با خودم گفتم احتمالا صدای آهنک هم همینطوری میره بیرون:n04:
چون من بیرون از منزل هم میخواهم گوش کنم ( به نظرم z1000 یه کم زیادی تو ذوق میزنه ) نظرشما چیه؟
یه 2*2 تا 4 تا کردم دلو زدم به دریا و z1000 رو خریدم. فروشندهه خوشحال بود میگفت جفتشو بخر :n19:
خلاصه که خدا کنه بعد از خرید یه پلیر خوب، از خرید این هدفون پشیمون نشم. ( اگه به گفته دوستمون به آمپ احتیاجی نداشته باشه )
خواهش میکنم.
من خودم احساس میکنم که که کیفیت صدا و تفکیک صداش یکم خوب نیست (البته نسبت به m50) البته هنوز مراحل burn in طی نشده. (البته به صورت فنی نمیدونم چیه ولی شاید هنوز به صداش عادت نکردم)
ولی به یکی از دوستام گفتم، قرار شد چند روزی برم پیشش و از سیستم استدیوئیش استفاده کنم همچنین گفته میتونه از دوستاش یه m50 جور کنه تا تست کنیم. چند روز بعد میام به صورت مبتدیانه یه مقایسه میزنم. امیدوارم مفید واقع بشه.
در مورد xb1000 هم صداشو نشنیدم ولی فکر نکنم کیفیت صداش به z1000 برسه.
kavehj4488
21-07-2013, 10:58
سلام.
XBA-1 با کیفیت تر از CX 271 است. در مورد CX 271 چند صفحه قبل توضیح دادم.
موفق باشید.
دوستان میخوام یه پشت گردنی (Neckback) از سنهایزر برای استفاده موقع دوچرخه سواری برای خودم بردارم. کسی تجربه ای از مدلهای سنهایزر داره؟ بهترین کدومه؟
آیا کسی هست که مرا یاری کند؟ :n01:
سلام.
XBA-1 با کیفیت تر از CX 271 است. در مورد CX 271 چند صفحه قبل توضیح دادم.
موفق باشید.
آقا من هرچی گشتم درمورد 271 چیزی پیدا نکردم توضیح داده باشید میشه لینک بدید.سی ایکس 300 چی ارزش هزینه داره تا اون حد؟یعنی 271 خیلی افتضاحه؟یکی داره میخوام از اون بخرم قیمت خوبی گفته البته دست دومه حدود 75 گفته.پیشنهاد شما چیه من پلیرم جی 3 کووان هست با سورسه فلک.راستی برای این سورس و پلیر با هدفون فول سایز 280 pro سنهایزر احتیاجی به آمپ داره برا درایو شدن اگر بله چه مدلی
brad pitt
21-07-2013, 12:19
این تاپیک که جاش نیست اینجا برای هدفونه ولی اگه بودجه داری و برای کار رکورد میخوای بعنوان مونیتورینگ استفاده کنی، پیشنهاد میکنم این پروژه رو بسازی: لینک ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
رفیق زدم 75-80 هزار تومن . شما میگی پروژه ؟
جای مشاوره خرید اسپیکر لینکش دارید ؟
ممنون
AMIR REZAs
21-07-2013, 14:09
سلام
یه هدست میخوام قیمت حدود 30-40 تومان و اینکه کیفیت میکروفنش واسم اهمیت داره . چه برند و مدلی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون:n16:
سلام
با قیمت خیلی خوبی خریدید مبارک باشه پس بهرته منم قیمت توی پست رو به جدید اصلاح کنم.
در مورد بیس :
بیشترین تغییرات توی دوره ی burn in برای همین بیس افتاق میفته
خود من که m50 رو خریدم تا حدود 30 ساعت خبری از بیس نبود و اروم اروم بیس پیداش شد.
خوب z1000 برای بیرون شاید یه کم توی چشم باشه ولی چاره ای نیست مگه اینکه بخواین یه 200 تومن هم پول ایرفون بدین.
ولی از m50 جمع و جور تر و زیباتره .
من خودم از 5 ipod touch با m50 استفاده می کنم و احساس میکنم بدون امپ تا حدود 80 الی 90 درصد(بستگی به رکورد)
پس شما به احتمال خیلی کم به امپ احتیاج خواهید داشت.
خواهش میکنم.
من خودم احساس میکنم که که کیفیت صدا و تفکیک صداش یکم خوب نیست (البته نسبت به m50) البته هنوز مراحل burn in طی نشده. (البته به صورت فنی نمیدونم چیه ولی شاید هنوز به صداش عادت نکردم)
ولی به یکی از دوستام گفتم، قرار شد چند روزی برم پیشش و از سیستم استدیوئیش استفاده کنم همچنین گفته میتونه از دوستاش یه m50 جور کنه تا تست کنیم. چند روز بعد میام به صورت مبتدیانه یه مقایسه میزنم. امیدوارم مفید واقع بشه.
در مورد xb1000 هم صداشو نشنیدم ولی فکر نکنم کیفیت صداش به z1000 برسه.
اگر سعی کنید برای هدفونتون وقت بزارید 100% جواب میگیرین.
حداقل هدفونتون رو 50 ساعت قبل از تست burn in کنید
xb1000 هم سبک صداش با z1000 قابل مقایسه نیست و اگر معیارهای audiophile مد نظر باشه z1000 به مراتب هدفون بهتریه.
موفق باشید.
من ی هدفون دارم پارسال خریدم ولی برن اینش نکردم الان میتونم؟ اگه بله بگید دقیقا چیکاربایدبکنم
آقا من هرچی گشتم درمورد 271 چیزی پیدا نکردم توضیح داده باشید میشه لینک بدید.سی ایکس 300 چی ارزش هزینه داره تا اون حد؟یعنی 271 خیلی افتضاحه؟یکی داره میخوام از اون بخرم قیمت خوبی گفته البته دست دومه حدود 75 گفته.پیشنهاد شما چیه من پلیرم جی 3 کووان هست با سورسه فلک.راستی برای این سورس و پلیر با هدفون فول سایز 280 pro سنهایزر احتیاجی به آمپ داره برا درایو شدن اگر بله چه مدلی
من ی هدفون دارم پارسال خریدم ولی برن اینش نکردم الان میتونم؟ اگه بله بگید دقیقا چیکاربایدبکنم
جواب منو بدید لطفا
kavehj4488
21-07-2013, 19:56
سلام. ببخشید با CX 215 اشتباه گرفتم!:n02:
اگر با این قیمت می توانید مدل CX 271 را تهیه کنید خرید به صرفه ای است در صورتی که از سالم بودن هدفون اطمینان دارید. این مدل بیس قوی دارد بر خلاف XBA-1. خرید CX 300-II هم ارزش دارد. به خصوص به دلیل شفاف تر بودن صدای این مدل. صدای cx 271 کمی خفه به نظر می رسد و برای سبکی مثل classic یا new age پیشنهاد نمی شود اما برای الکترونیک مناسب است.
HD 280 pro مثل بیشتر Dynamic ها آمپ برای بالا بردن کیفیت صدا مناسب است. در ضمن برای رسیدن به حداکثر توانایی به آمپ نیاز دارید. نمودار امپدانس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][]=540&scale=30
اینجا را بخوانید (what we think):
آمپ های پرتابل از پس درایو کردن این هدفون بر می آیند. مثل Fiio E17
موفق باشید.
در مورد سوال دوم: اگر از هدفونتان به صورت معمولی استفاده کرده اید به طور خودکار Burn in شده است در غیر اینصورت از هدفونتان به صورت معمولی استفاده کنید تا Burn in شود:n02:. بهترین راه Burn in گوش دادن به موسیقی و Burn in کردن از طریق گوش شماست.
موفق باشید.
سلام. ببخشید با CX 215 اشتباه گرفتم!:n02:
اگر با این قیمت می توانید مدل CX 271 را تهیه کنید خرید به صرفه ای است در صورتی که از سالم بودن هدفون اطمینان دارید. این مدل بیس قوی دارد بر خلاف XBA-1. خرید CX 300-II هم ارزش دارد. به خصوص به دلیل شفاف تر بودن صدای این مدل. صدای cx 271 کمی خفه به نظر می رسد و برای سبکی مثل classic یا new age پیشنهاد نمی شود اما برای الکترونیک مناسب است.
HD 280 pro برای درایو شدن به آمپ نیاز ندارد اگر با سورس قدرتمند استفاده شود (مثل سورس شما) در غیر اینصورت نتیجه خوبی نخواهید گرفت اما مثل بیشتر Dynamic ها آمپ برای بالا بردن کیفیت صدا مناسب است.
موفق باشید.
در مورد سوال دوم: اگر از هدفونتان به صورت معمولی استفاده کرده اید به طور خودکار Burn in شده است در غیر اینصورت از هدفونتان به صورت معمولی استفاده کنید تا Burn in شود:n02:. بهترین راه Burn in گوش دادن به موسیقی و Burn in کردن از طریق گوش شماست.
موفق باشید.
ممنون از جوابتون فقط میشه ایدی یاهوتونو بدید ی سوال دارم
mohsen 1373
21-07-2013, 21:39
استاد t-jays چند تا سوال برام پیش اومده:
1. به نظرتون خیلی ضایع ست z1000 رو بیرون از خونه استفاده کنی؟ pedi جان شما استفاده میکنی؟
2. آیا پلیر Hifiman HM-602 و 601 تو ایران گیر میاد؟ چون تو اون فروم هایی که معرفی کرده بودید، یه استادی گفته بود بهترین گزینه اینه.
3. بین پلیر های آیپاد تاچ 5 و آیپاد نانو 7 ،کدوم تو بحث موزیک و درایو شدن قوی تره؟ ( فقط تو بحث موزیک )
4. رو ایرفون خود آیپاد تاچ نمیشه حسابکرد؟
5. در آخر این که تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این طور که من فهمیدم این هدفونو یکی از بدترین هدفون ها حتی بین ارزون قیمت ها معرفی کرده که حتی به px 200 ii سنهایزر هم نمیرسه چه برسه به هدفونی مثل 380 pro ! نظرتون چیه؟
با تشکر
دوستان نظرشون راجع jabra revo به چیه؟؟؟
kavehj4488
21-07-2013, 22:56
1. به نظرتون خیلی ضایع ست z1000 رو بیرون از خونه استفاده کنی؟ pedi جان شما استفاده میکنی؟
2. آیا پلیر Hifiman HM-602 و 601 تو ایران گیر میاد؟ چون تو اون فروم هایی که معرفی کرده بودید، یه استادی گفته بود بهترین گزینه اینه.
3. بین پلیر های آیپاد تاچ 5 و آیپاد نانو 7 ،کدوم تو بحث موزیک و درایو شدن قوی تره؟ ( فقط تو بحث موزیک )
با تشکر
سلام. بر اساس اطلاعات شخصی به سوالهای 2 و 3 پاسخ می دهم:
بهتر بود سوالات مربوط به پلیر را در تاپیک مربوطه می پرسیدید.
2. من تا به حال نتوانسته ام محصولات Hifiman را در ایران پیدا کنم و به نظر من این پلیر ها در ایران موجود نیستند.
3. بین iPod Nano 7th gen و iPod Touch 5th g تفاوت چشمگیری وجود ندارد و هر دو در یک سطح هستند و در حال حاضر انتخاب های مناسبی به شمار می روند.
موفق باشید.
differentoy1994
22-07-2013, 04:00
کسی نظری نداره؟
سلام تازه عضو شدم و دلیل عضو شدنمم فقط مشاوره گرفتن برا خرید هدفونه. و پیشاپیش از کسایی که تو این تاپیک مشاوره میدن کمال تشکرو دارم.
اول میخواستم بدونم بهترین برند هدفون چیه؟بعضی جاها گفتن audio technica و sennheiser. به نظر شما بهترین برند هدفون چیه؟که توی هر رنج قیمتی بهترین باشه؟اگه قیمتو در نظر نگیریم بهترین برند چیه؟
قصد خرید یک هدفون(داخل گوش)دارم برای فیلم دیدن و شاید بعضی وقتا برا موسیقی یعنی اول فیلم بعد موسیقی.موسیقی هم فقط پاپ گوش میکنم.به نظر شما بهترین هدفون تا قیمت 100تومن چیه؟بیس اصلا برام اهمیت نداره به صورتی که کیفیت آهنگو خراب کنه چون فقط پاپ گوش میدم(درکل بیس کمی داشته باشه).مید عالی ای داشته باشه+شفافیت بالا+کیفیت عالی.
میخوام ارزش خرید بالایی داشته باشه یعنی تو رنج خودش بهترین حتی از گرونترام بهتر باشه.پس اگه موردی اینطوری تا 150بود هم معرفی کنید.
اگرم مدلی میشناسید که تو ایران پیدا نمیشه و به نظر شما بهترینه لطفا معرفی کنید.در ضمن اگه هدفونایی که معرفی میکنید از بهترین برند باشه (به نظر شما) خیلی بهتره.
بازم ممنون.
kavehj4488
22-07-2013, 10:25
کسی نظری نداره؟
بازم ممنون.
سلام.
به نظر من چیزی به نام بهترین برند هدفون وجود ندارد زیرا هر برندی برای مدل های حرفه ای خود ویژگی های خاصی را در نظر می گیرد که مناسب بعضی از کاربران هستند و برای بعضی دیگر کاربردی ندارند. اما می توانید برند های مطرح هدفون در رده قیمتهای مختلف را در لینک زیر مشاهده کنید:
به طور کلی هدفون خیلی برای فیلم مناسب نیست و اسپیکر پیشنهادمی شود اما برای موسیقی پاپ و باتوجه به این که شما به بیس قوی احتیاجی ندارید و مید برای شما مهم است Sony XBA-1 پیشنهاد می شود.
اما در صورتی که می توانید از خارج از کشور خرید نمایید من طبق اطلاعات محدود خودم چهار مدل زیر را پیشنهاد می کنم:
1. Soundmagic PL-50
2. VSonic GR99
3. VSonic VC-02
4. VSonic GR02 Silver
برای راهنمایی بیشتر با استاد rave-87 در ارتباط باشید که اطلاعات بسیار بیشتری دارند.
موفق باشید.
دوستان نظرشون راجع jabra revo به چیه؟؟؟
سلام.
مدل بی سیم این هدفون به دلیل بی سیم بودن کیفیت نسبتا" پایینی نسبت به قیمت دارد و مدل سیمی آن هم قیمت بالایی دارد. در کل خیلی پیشنهاد نمی شود زیرا برند Jabra در زمینه ی موزیک خیلی فعال نیست. شما با قیمتی به مراتب پایینتر می توانید مدلهایی از برند های دیگر با کیفیت بالاتر پیدا کنید. اما در صورتی که وایرلس بودن برای شما اهمیت دارد مدل مناسبی است.
موفق باشید.
AMIR REZAs
22-07-2013, 14:33
سلام
یه هدست میخوام قیمت حدود 30-40 تومان و اینکه کیفیت میکروفنش واسم اهمیت داره . چه برند و مدلی پیشنهاد میکنید ؟
ممنون
لطفا راهنمایی کنید
از لحاظ تکنیکی چقدر فرق بین ie8 و ie80 ؟
The Big Bang Th
22-07-2013, 20:36
سلام ، دوستان من یک Creative EP830 را سه سالی هست دارم ، میخواهم عوضش کنم ريال در رنج 50 تا 70 هزار تومان چه برندی و چه مدلی را پیشنهاد میدهید ؟
ممنونم
differentoy1994
22-07-2013, 22:32
بازم ممنون.
سلام.
به نظر من چیزی به نام بهترین برند هدفون وجود ندارد زیرا هر برندی برای مدل های حرفه ای خود ویژگی های خاصی را در نظر می گیرد که مناسب بعضی از کاربران هستند و برای بعضی دیگر کاربردی ندارند. اما می توانید برند های مطرح هدفون در رده قیمتهای مختلف را در لینک زیر مشاهده کنید:
به طور کلی هدفون خیلی برای فیلم مناسب نیست و اسپیکر پیشنهادمی شود اما برای موسیقی پاپ و باتوجه به این که شما به بیس قوی احتیاجی ندارید و مید برای شما مهم است Sony XBA-1 پیشنهاد می شود.
اما در صورتی که می توانید از خارج از کشور خرید نمایید من طبق اطلاعات محدود خودم چهار مدل زیر را پیشنهاد می کنم:
1. Soundmagic PL-50
2. VSonic GR99
3. VSonic VC-02
4. VSonic GR02 Silver
برای راهنمایی بیشتر با استاد rave-87 در ارتباط باشید که اطلاعات بسیار بیشتری دارند.
موفق باشید.
خیلی ممنون از کمکی که کردید.
منتظر نظر بقیه اساتید هستم
دوستان چندتا BeyerDynamic DT48 دارم. هدفون قدیمی ولی ساخت آلمان 200 اهم که مونیتور بوده و زمان خودش خیلی معروف بوده و همین الان هم خیلی از علاقمندان ازین هدفون استفاده میکنن و در واقع با استانداردهای امروزی هم جزو رده های بالا قرار میگیره. متاسفانه earpadهاشون (ابر دور هدفون) خراب شده و دوتاشون سیماشون قطع شده. ولی یونیت ها کاملا سالم هستند. چیکارشون کنم؟
چندتا عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این ex1000 مناسب برای استفاده در بیرون نیست؟آخه تو چنتا ریویو خوندم که صدا رو خوب ایزوله نمیکنه
سلام من هدفونی میخوام برای موزیک گوش دادن و به خصوص سبک الکترونیک(house genre). میخوام بیس قوی داشته باشه و وضوح صدا و تفکیک صدا هم به صورت عالی در کنارش داشته باشه. و بودجم هم تا 500 تومان هست. در ضمن سورس هم vcd سونی هست که به pc متصل کردم.
The Debonair Youth
23-07-2013, 09:49
سلام به همگی
میخواستم یه earphone بخرم .
کسی از اساتید این earphone های genius رو تست کرده مدل هایی مثه GHP-240X یا GHP-200X یا GHP-220X یا GHP-i200
اگه کسی از عزیزان استفاده کرده میشه نظرش رو بهم بگه پیشاپیش ممنون
سلام
به سرم زده یه iem با بیس قوی بخرم :n02:
هم برای استفاده بیرون به دردم بخوره هم مواقعی که بدنم به بیس نیاز داره ازش استفاده کنم:n09: چون z1000 یکم برای استفاده خارج از خونه مخصوصا تو شهرستان گزینه خوبی نیست
زیر 250 چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
kavehj4488
23-07-2013, 19:04
این ex1000 مناسب برای استفاده در بیرون نیست؟آخه تو چنتا ریویو خوندم که صدا رو خوب ایزوله نمیکنه
سلام.
این مدل در Isolation خیلی خوب عمل نمی کند در ضمن ممکن است Tip های آن سایز گوش شما نباشند. این مشکل برای خیلی ها وجود دارد.
موفق باشید.
سلام
به سرم زده یه iem با بیس قوی بخرم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم برای استفاده بیرون به دردم بخوره هم مواقعی که بدنم به بیس نیاز داره ازش استفاده کنم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون z1000 یکم برای استفاده خارج از خونه مخصوصا تو شهرستان گزینه خوبی نیست
زیر 250 چه مدلی رو پیشنهاد میکنین؟
مرسی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام.
Sennheiser CX300-II می تواند مناسب شما باشد که بیس قوی دوست دارید.
موفق باشید.
سلام.
سلام.
Sennheiser CX300-II می تواند مناسب شما باشد که بیس قوی دوست دارید.
موفق باشید.
این مثل اینکه دو مدل داره (البته در کالارنا)
Sennheiser Headphone CX 300-II
چه فرقی دارن؟ (اختلاف قیمت 30 تومنی)
ممنون
این مثل اینکه دو مدل داره (البته در کالارنا)
Sennheiser Headphone CX 300-II
چه فرقی دارن؟ (اختلاف قیمت 30 تومنی)
ممنون
هیچ فرق فقط در رنگ متفاوتن
سلام من هدفونی میخوام برای موزیک گوش دادن و به خصوص سبک الکترونیک(house genre). میخوام بیس قوی داشته باشه و وضوح صدا و تفکیک صدا هم به صورت عالی در کنارش داشته باشه. و بودجم هم تا 500 تومان هست. در ضمن سورس هم vcd سونی هست که به pc متصل کردم.
کسی نبود جوابمو بده؟؟
differentoy1994
23-07-2013, 23:56
بازم ممنون.
کسی به من کمک نمیکنه؟
rezayusef
24-07-2013, 11:30
سلام
لطفا یه هدفون خوب تا 50 هزار تومن رو بهم پیشنهاد بدین
فقط رو سیمش ، پیچ کنترل صدا داشته باشه
ممنون
darush 00
24-07-2013, 11:44
دوستان برای ورزش چی پیشنهاد میدن؟! هدفون و هندزفری
تا حالا هر چی گرفتم داغون شدن! یا با عرق یا کشیدن و ...!
دوستان برای ورزش چی پیشنهاد میدن؟! هدفون و هندزفری
تا حالا هر چی گرفتم داغون شدن! یا با عرق یا کشیدن و ...!
cx-680 sennheiser بگیر من داشتم عالیه فقط mx ش رو نگیری که خوب نیست
اینم لینکش :
کسی نبود جوابمو بده؟؟
هدفون دور گوشی میخواین یا توی گوشی
یه لینک از vcd سونی بدین.
موفق باشید
کسی به من کمک نمیکنه؟
ایرفون سونی xba1 ایرفون خیلی خوبیه و همون صدایی که میخواین در این رنج قیمت
در مورد بقیه ی موارد هم که دوستان راهنماییتون کردند.
darush 00
24-07-2013, 17:36
cx-680 sennheiser بگیر من داشتم عالیه فقط mx ش رو نگیری که خوب نیست
اینم لینکش :
ممنون
قیمتش چقدره؟!
برندای دیگه هم پیشنهاد داری؟
ممنون
قیمتش چقدره؟!
برندای دیگه هم پیشنهاد داری؟
قیمتش والا نمیدونم من پاسال خریدم الان گرونتر شده ولی فکرکنم حدود 200 باشه نمیدونم باز الان چند شده زنگ بزن نمایندگی نامداران گارانتی محصولات سنهایزره بهت میگن
از نظر برند خیالت راحت باشه جز بهترین و معروفترین برندهاس ولی اگه ارزونتر بخوای شاید بتونی از کریتیو چیزی پیدا کنی باز اساتید بهتر میدونن ولی تجربه ای که داشتمو بهت گفتم من خودم برا دویدن ازاین استفاده میکنم برو بخون مخصوص ورزشه اصلا. هم ضد عرقو رطوبته هم بو بخودش نمگیره جنسش عالیه خوبم رو گوش وایمیسته
اینم بخون
اینم پیدا کردم قیمت به دلارشه 60 دلار اینجا بیاد همون شما حدود 200وخورده ای حساب کن
یچیز دیگه این مدلها بیشترشون آخرش i هم داره یعنی cx 680i اینا برا محصولات اپله معمولا بهینه میکنن و قیمتشون بالاتره نگیر همون 680خالی بگیر
.:PAR3A:.
24-07-2013, 22:27
سلام.
دوستان حدودای ۲۰۰ تومن (یه مقدار بیشتر موردی نداره) یه هدفون فول سایز میخواستم برای اتمسفریک٬ گوتیک٬ سیمفونیک٬ آلترنیتیو٬ پست-راک و اینجور چیزا. :دی کلا بیشتر راک گوش میکنم.
اگه میکروفون هم داشته باشه واسه آنلاین گیمینگ به کارم میاد که خیلی خوبه٬ اگه نداشته باشه هم موردی نداره.
یکی از دوستان AKG K512 رو پیشنهاد کرد.
شما نظرتون و پیشنهاد هاتون چیه؟
خیلی ممنون :)
ادیت: سورس هم مک بوک ایر
یه مقدار دیر چواب میدم ولی هر دو تا هدفون و پلیر رو دارم گفتم شاید مفید باشه
در مورد 271 بگم هدفونی نیست که نوش 175 بیرزه نظر شخصی من اینه یه مقدار بودجه رو بالا ببرید چیز بهتری بگیرید شفافیت خوبی نداره و تو فرکانس های پایین بسیاری از فرکانس ها کات شده - نسبت به هم رده هاش
در مورد 280 به نظرم حتما به آمپ احتیاح داره کلا به نظر من 280 بیشتر به کار موزسین ها میاد تا آیدیوفیل ها- بیشتر تاکیدش در ایزوله بودنشه ( یه ربع موریک گوش بدبد انگار گوشاتون تو زودپزه)
یه مقدار دیر چواب میدم ولی هر دو تا هدفون و پلیر رو دارم گفتم شاید مفید باشه
در مورد 271 بگم هدفونی نیست که نوش 175 بیرزه نظر شخصی من اینه یه مقدار بودجه رو بالا ببرید چیز بهتری بگیرید شفافیت خوبی نداره و تو فرکانس های پایین بسیاری از فرکانس ها کات شده - نسبت به هم رده هاش
در مورد 280 به نظرم حتما به آمپ احتیاح داره کلا به نظر من 280 بیشتر به کار موزسین ها میاد تا آیدیوفیل ها- بیشتر تاکیدش در ایزوله بودنشه ( یه ربع موریک گوش بدبد انگار گوشاتون تو زودپزه)
اقا بودجه رو خیلی افزایش دادم رفتم سمت ie80 :n02:
اره والا عرق میکنه بدجور ولی خیلی فاز میده مخصوصا تو بازی the last of us
:n12:
اقا بودجه رو خیلی افزایش دادم رفتم سمت ie80 :n02:
اره والا عرق میکنه بدجور ولی خیلی فاز میده مخصوصا تو بازی the last of us
:n12:
بیشتر لذتش اینه تراکی رو که تنظیم کردی با focusrite بیسش رو درایو کنی!!:8:
من جای شما بودم سراغ ultimate میرفتم :32:
بیشتر لذتش اینه تراکی رو که تنظیم کردی با focusrite بیسش رو درایو کنی!!:8:
من جای شما بودم سراغ ultimate میرفتم :32:
التیمت بازیه؟ اگه اره بگو ببینم ی لینک بده ازش
راستی من نفهمیدم منظورتو از فوکوس رایت :دی
التیمت بازیه؟ اگه اره بگو ببینم ی لینک بده ازش
راستی من نفهمیدم منظورتو از فوکوس رایت :دی
منظورم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هستش !!:n13:
منظورتو از جمله اول نفهمیدم!!؟؟
shahab_f
24-07-2013, 23:32
دوستان بین فیلیپس ep-630 و "JVC HA-FX1X" کدومیک رو پیشنهاد میکنید؟
یا اینکه پول بیشتر دادن بابت سنهایزر CX 300-II انتخاب بهتریه؟
درود......
از هدفون داخل گوشی in ear خسته شدم فک کنم یکم دیگه گوشم باطل میشه با این نوع هدفون .این سونی ex 35 دارم ولی ماده ای توش هستا اون دیگه ریخته . نسبت به هدفون بچه ها چیز معمولیه دیگه :n14:
از این هدفون های معمولی اسمش چیه نسل قدم دیگه معمولی ها :n02: دیگه تولید میشه که خوب باشه تو گوش خوب بمونه ؟؟
با بلیر سونی e015 هدفون معمولی سونی بود ولی بزرگ بود صدا بیرون میرفت تا تو گوش و تو گوش خوب نمیموند
میخام بدونم هدفون ها ی جدید همه تو کار iin ear هستن یا نسل جدید این هدفون های معمولی هم تولید میشه اگه میشه از قیمت معمول به بالا هر برندی که خوبه با مدل اون برند برام بیشنهاد بدید ؟؟؟ ممنون
دوستان بیشتر راک گوش میدم
انتخابم اینا هست
M50
Z1000
Xb1000
اولویتم بلندی صدا و ایزوله ی خیلی خوبه.مناسب بیرون هم باشه.
:)
differentoy1994
25-07-2013, 00:12
بازم ممنون.
کسی نظر نداره؟
کسی نظر نداره؟
فکر کنم ندیده باشین وگرنه دوستان جواب دادن. برین یکی دو صقحه عقب جوابشونو میبینین.
خوب بستگی داره
گر اولین باره که میخواین هدفون in ear بخرین همین ep630 یا jvc گزینه های بهتری هستند.
اینها رو تجربه کنید بعد اگر باز هم صدای بهتری خواستید به cx200 اپگرید کنید.
ep630 بیس قویتری داره
ولی jvc صدای متعادلتری نسبت به 630 داره
بستگی به سلیقتون انتخاب کنید.
هر دو هدفونهای خیلی خوبی هستند.
فقط اگر ep630 میخواین بخرین حتما با گارانتی شاب
چون تقلبی زیاد داره.
دوستان بیشتر راک گوش میدم
انتخابم اینا هست
M50
Z1000
Xb1000
اولویتم بلندی صدا و ایزوله ی خیلی خوبه.مناسب بیرون هم باشه.
یه سر برین پاتخت ببینین امپ هدفون چه مدلهایی موجود هست
فعلا از این لیست من میگم z1000.
البته xb1000 هم صداش با دو مورد دیگه متفاوته.
اگر میتونید برین تست کنید تا تکلیفتون مشخص بشه.
موفق باشید.
differentoy1994
25-07-2013, 06:05
فکر کنم ندیده باشین وگرنه دوستان جواب دادن. برین یکی دو صقحه عقب جوابشونو میبینین.
چزا دیدم1نفر جواب داد که ممنونم ازش
اما یکی دیگه اشتباهی به یکی دیگه میخواست جواب بده به من داد.میخوام بدونم جزاون1نفرنظر بقیه چیه
peaceful1
25-07-2013, 08:30
چقدر ماکزیم میتونی هزینه کنی؟
یه سر برین پاتخت ببینین امپ هدفون چه مدلهایی موجود هست
سلام T-jays عزیز.مگه پایتخت سابقا آمپ موجود کردن؟جای دیگه ای رو شما سراغ دارید؟من حاضرم فعلا همون fiio رو با اینکه خیلی هم جالب نیست بگیرم.
اگر کسی جدیدا اطلاعی از موجودی بازار داره خواهشا بگه!!!
راهنمایی من چی شد :n28:
منم بالا بست دادم یاداوری کنم :n01:
از دوستان کسی تجربه BeyerDynamic T1 رو داره؟ تو ایران میشه پیدا کرد؟
kavehj4488
25-07-2013, 12:37
سلام.
نمایندگی رسمی Beyerdynamic در ایران:
موفق باشید.
.:PAR3A:.
25-07-2013, 13:04
سلام.
دوستان حدودای ۲۰۰ تومن (یه مقدار بیشتر موردی نداره) یه هدفون فول سایز میخواستم برای اتمسفریک٬ گوتیک٬ سیمفونیک٬ آلترنیتیو٬ پست-راک و اینجور چیزا. :دی کلا بیشتر راک گوش میکنم.
اگه میکروفون هم داشته باشه واسه آنلاین گیمینگ به کارم میاد که خیلی خوبه٬ اگه نداشته باشه هم موردی نداره.
یکی از دوستان AKG K512 رو پیشنهاد کرد.
شما نظرتون و پیشنهاد هاتون چیه؟
خیلی ممنون :)
ادیت: سورس هم مک بوک ایر
با وجود ۲ صفحه جلو رفتن تاپیک و جواب نگرفتن فکر کردم شاید یه یادآوری بد نباشه. :/
shahab_f
25-07-2013, 13:34
خوب بستگی داره
گر اولین باره که میخواین هدفون in ear بخرین همین ep630 یا jvc گزینه های بهتری هستند.
اینها رو تجربه کنید بعد اگر باز هم صدای بهتری خواستید به cx200 اپگرید کنید.
ep630 بیس قویتری داره
ولی jvc صدای متعادلتری نسبت به 630 داره
بستگی به سلیقتون انتخاب کنید.
هر دو هدفونهای خیلی خوبی هستند.
فقط اگر ep630 میخواین بخرین حتما با گارانتی شاب
چون تقلبی زیاد داره.
موفق باشید.
مرسی. البته منظورم ep660 بود که اشتباه نوشتم ep630
البته اینجوری که من تو اینترنت خوندم اکثرا برعکس این موضوع نوشتند که این مدل JVC خیلی بیس بالایی داره و همه گفتن خیلی خوبه فقط در صورتی که بیس بالا دوست داشته باشید. از اونجایی که پلیر مورد استفاده ام موبایل HTC ONE s ـه که خودش beatsAudio داره (که equalizer اش دستکاری شده و بیس اش به اندازه کافی اغراق شده هست) ترسیدم جِی وی سی بگیرم.
kavehj4488
25-07-2013, 13:39
با وجود ۲ صفحه جلو رفتن تاپیک و جواب نگرفتن فکر کردم شاید یه یادآوری بد نباشه. :/
سلام.
شما می توانید از Sennheiser HD 205-II استفاده نمایید که صدای شفاف تری نسبت به AKG K512 و K514 دارد. K512 صدای بسیار خفه و تیزی دارد و کیفیت مناسبی را برای گوش دادن به سبکی مثل راک ندارد.
در ضمن مدل معرفی شده میکروفون ندارد. قیمت آن هم 225 هزار تومان است. سنهایزر را فقط با گارانتی نامداران خریداری کنید. مدلهای تقلبی در بازار موجود است.
موفق باشید.
shahab_f
25-07-2013, 13:40
چقدر ماکزیم میتونی هزینه کنی؟
25-35 یورو. اما موضوع اینکه ep660 اینجا هست 21 یورو، جی وی سی 18 یورو و سنهایزر cx300 هست 38 یورو و از اونجایی که شنونده ی حرفه ای نیستم نمیخوام نزدیک ِ دوبرابر پول بدم برای سنهایزر اگه تفاوتشون خیلی فاحش نیست (برای گوش ِ یک آماتور)
mohsen 1373
25-07-2013, 19:41
1. به نظرتون خیلی ضایع ست z1000 رو بیرون از خونه استفاده کنی؟ pedi جان شما استفاده میکنی؟ راستی آمپ دوستتونو امتحان کردید؟
2. رو ایرفون خود آیپاد تاچ نمیشه حسابکرد؟
3. در آخر این که تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])این طور که من فهمیدم این هدفونو یکی از بدترین هدفون ها حتی بین ارزون قیمت ها معرفی کرده که حتی به px 200 ii سنهایزر هم نمیرسه ! cx300 II هم میخواستم بخرم که همین سایت پشیمونم کرد. نظرتون چیه؟
با تشکر
Up ببخشید دوستان
راستی نظرتون درباره td990 چی هست؟ یکی از دوستان واس همه جور سبک میخواست. نسبت به قیمتش کارایی داره؟
واس یه آدم مبتدی این بهتره یا td880 یا td770 یا sennheiser 380pro ? چون تو اون سایت که لینکشو بالا گذاشتم td990 رو خیلی دسته بالا گرفته!
با تشکر
درود
سنهایزر cx 300 ii قدیمی شده؟ جدیدتر اومده؟
چاره سایت زده 194 تومن ؟ :n15: گرون نمیده؟ قیمتش چنده تو تهران ؟ نمایندگی فروشش تو تهران کجاست ؟
بلیر منم که سونی شبیه فندک هستا اینه این هدفون بگیرم با این بلیر صداش اوکی هست ؟
کلا صداش چطوره ؟ کیفیتش ؟
- هدفون های دیگه سنهایزر یکم از این قیمتش کمتره چطوره؟ این ایر سنهایزر نسبت به ایرفون سنهایزر کدومش بهتره؟
سوال دیگه اینه هدفون این ایر گوش ضعیف نمیکنه نسبت به هدفون های معمولی earphone میگن دیگه ؟
- سنهایزر نسبت به سونی که 80 90 تومن هست کیفیتش خیلی فرق داره یا شبیه فرق خاصی نداره؟
ex 35 سونی دارم که صداش بد نبود
ممنون
سلام T-jays عزیز.مگه پایتخت سابقا آمپ موجود کردن؟جای دیگه ای رو شما سراغ دارید؟من حاضرم فعلا همون fiio رو با اینکه خیلی هم جالب نیست بگیرم.
اگر کسی جدیدا اطلاعی از موجودی بازار داره خواهشا بگه!!!
سلام
بله سابق امپهای فیو موجود بودند
ولی به تازگی متاسفانه خبری ندارم.
25-35 یورو. اما موضوع اینکه ep660 اینجا هست 21 یورو، جی وی سی 18 یورو و سنهایزر cx300 هست 38 یورو و از اونجایی که شنونده ی حرفه ای نیستم نمیخوام نزدیک ِ دوبرابر پول بدم برای سنهایزر اگه تفاوتشون خیلی فاحش نیست (برای گوش ِ یک آماتور)
اگر خارج از کشور هستید که اصلا خرید این هدفونها اشتباهه
sony mh1c
monoprice ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.
peaceful1
25-07-2013, 21:04
سلام.
نمایندگی رسمی Beyerdynamic در ایران:
موفق باشید.
از چه کشوری قصد خرید داری؟
kavehj4488
25-07-2013, 21:09
Up ببخشید دوستان
راستی نظرتون درباره td990 چی هست؟ یکی از دوستان واس همه جور سبک میخواست. نسبت به قیمتش کارایی داره؟
واس یه آدم مبتدی این بهتره یا td880 یا td770 یا sennheiser 380pro ? چون تو اون سایت که لینکشو بالا گذاشتم td990 رو خیلی دسته بالا گرفته!
با تشکر
سلام.
به نظر من برای یک شخص مبتدی هیچ یک از مدلهای بالا مناسب نیستند. همه مدلها برای استفاده از صد در صد توانایی به آمپ نیاز دارند ثانیا" این مدلها از مدلهای حرفه ای برند خود به شمار می آیند. در ضمن به نظر من DT880 Pro ارزش بیشتری رای خرید دارد علی الخصوص مدل 600 اهمی. مدل 250 اهمی صدای تیز تری نسبت به مدل 600 اهمی دارد.
موفق باشید.
درود
سنهایزر cx 300 ii قدیمی شده؟ جدیدتر اومده؟
چاره سایت زده 194 تومن ؟ :n15: گرون نمیده؟ قیمتش چنده تو تهران ؟ نمایندگی فروشش تو تهران کجاست ؟
بلیر منم که سونی شبیه فندک هستا اینه این هدفون بگیرم با این بلیر صداش اوکی هست ؟
کلا صداش چطوره ؟ کیفیتش ؟
- هدفون های دیگه سنهایزر یکم از این قیمتش کمتره چطوره؟ این ایر سنهایزر نسبت به ایرفون سنهایزر کدومش بهتره؟
سوال دیگه اینه هدفون این ایر گوش ضعیف نمیکنه نسبت به هدفون های معمولی earphone میگن دیگه ؟
- سنهایزر نسبت به سونی که 80 90 تومن هست کیفیتش خیلی فرق داره یا شبیه فرق خاصی نداره؟
ex 35 سونی دارم که صداش بد نبود
ممنون
سلام.
آخرین قیمتی که شرکت نامداران برای این مدل اعلام کرده است 196 هزار تومان است:
این مدل بیس قوی همراه با کیفیت خوب ارائه می دهد و Isolation خوبی هم دارد. مدلهایی با قیمت پایینتر کیفیت پایین تری نیز دارند اما برای یک آماتور ممکن است خیلی محسوس نباشد. بیشتر مدلهای ارزان سونی مثل ex 35 مید تیز دارند اما مید سنهایزر خیلی تیز نیست. در ضمن اکثر هدفونهای ارزان قیمت به دلیل سلیقه اکثر مشتریان دارای بیس قوی می باشند. بهترین کار تست کردن این مدل است.
در مقاله ای پزشکی می خواندم که هدفون های داخل گوشی بیشترین آسیب را به گوش می زنند به دلیل مسدود کردن کانال گوش و کاهش تهویه و... همچنین هدفون های فول سایز آسیب کمتری به گوش می رسانند. کلا" هدفون نباید برای مدت طولانی استفاده شود.
موفق باشید.
راستی آمپ دوستتونو امتحان کردید؟
2. رو ایرفون خود آیپاد تاچ نمیشه حسابکرد؟
3. در آخر این که تو این سایت ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
این طور که من فهمیدم این هدفونو یکی از بدترین هدفون ها حتی بین ارزون قیمت ها معرفی کرده که حتی به px 200 ii سنهایزر هم نمیرسه !
cx300 II هم میخواستم بخرم که همین سایت پشیمونم کرد.
نظرتون چیه؟
با تشکر
نه من چون تو شهرستان هستم استفاده نمیکنم. (تو خیابون دوست ندارم چند نفر بهم خیره بشن:n02:)
در مورد اون لینکی که دادین برام جالب شد ولی فکر کنم برای این گفته بد هست که با مدلای با 1/4 قیمت خودش برابری میکنه (مثلا m50 ) البته به دلار ولی تو ایران نسبت به بقیه هدفون ها قیمت مناسب تری داره. در کل برام جالب شد نظر دوستان رو هم در مورد اون لینکتون بدونم.
من خودم الان چند روزی هست دارم با m50 مقایسه میکنم با اینکه علم کافی ندارم و همچنین هردو هدفون هنوز نسبتا برام burn in نشدن ولی.....
ایشالا بعدا میگم
استاید هم اگه گفتگوی مبتدیانه بنده رو دیدن به بزرگواری ببخشن :n16:
آخرین قیمتی که شرکت نامداران برای این مدل اعلام کرده است 196 هزار تومان است:
اگر نیاز بود من میتونم 180 تومن بدم این مدل رو. (اکبند با گارانتی)
نه من چون تو شهرستان هستم استفاده نمیکنم. (تو خیابون دوست ندارم چند نفر بهم خیره بشن:n02:)
در مورد اون لینکی که دادین برام جالب شد ولی فکر کنم برای این گفته بد هست که با مدلای با 1/4 قیمت خودش برابری میکنه (مثلا m50 ) البته به دلار ولی تو ایران نسبت به بقیه هدفون ها قیمت مناسب تری داره. در کل برام جالب شد نظر دوستان رو هم در مورد اون لینکتون بدونم.
من خودم الان چند روزی هست دارم با m50 مقایسه میکنم با اینکه علم کافی ندارم و همچنین هردو هدفون هنوز نسبتا برام burn in نشدن ولی.....
ایشالا بعدا میگم
استاید هم اگه گفتگوی مبتدیانه بنده رو دیدن به بزرگواری ببخشن :n16:
راستش من نمی تونم اون ریویویی که صحبتش رو می کنین، ببینم؛ من صرفاً نتیجۀ تست z1000 با دستگاه رو می تونم ببینم
لینک همینه دیگه، درسته؟
mohsen 1373
26-07-2013, 00:42
راستش من نمی تونم اون ریویویی که صحبتش رو می کنین، ببینم؛ من صرفاً نتیجۀ تست z1000 با دستگاه رو می تونم ببینم
لینک همینه دیگه، درسته؟
بله خودشه اگه لطف کنید یه توضیحی بدید ممنون میشم
راجع به اون عکس آخریه دارم صحبت میکنم
shahab_f
26-07-2013, 01:26
از چه کشوری قصد خرید داری؟
آلمان
amazon.de
nevil1991
26-07-2013, 10:45
سلام . کسی از دوستان در مورد shure se215 اطلاعی داره ؟ بیشتر راک گوش میدم مخصوصا psychedelic های ده 60. این هدفون به نظرم خوب اومد با یه آمپ fiio e11 . نظرتون چیه؟ حدودا 500 میتونم هزینه کنم.
mohsen 1373
26-07-2013, 11:45
سلام . کسی از دوستان در مورد shure se215 اطلاعی داره ؟ بیشتر راک گوش میدم مخصوصا psychedelic های ده 60. این هدفون به نظرم خوب اومد با یه آمپ fiio e11 . نظرتون چیه؟ حدودا 500 میتونم هزینه کنم.
منم میخواستم یه همچین چیزایی بخرم ولی چون تو ایران بودم از خیرش گذشتم
شما هم اگه تو ایرانی قیدشو بزن
راستی یه هدفون 500 تومانی با یه هدفون 200 تومانی تو موسیقی دهه 60 زیاد تفاوت نداره( البته من فقط شنیدم)
nevil1991
26-07-2013, 11:51
منم میخواستم یه همچین چیزایی بخرم ولی چون تو ایران بودم از خیرش گذشتم
شما هم اگه تو ایرانی قیدشو بزن
تو ایرانم ولی یه شانسی هست که بشه کسی برام بیاره یا اگه بدونم واقعا خوبه شرکتای پستی هستن که بیارن.
اموزش نحوه ی نگهداری هدفونتون
توسط سنهایزر
موفق باشید.
درود...
برای بلیر سونی که گفتم مدل e015 با هدفون سونی یا سنهایزر فرقی تو صدایی که میشنویم هست تفاوتش خیلیه؟
زیر 200 تومن تو سنهایزر کدوم هدفونش ارزش خرید داره ? inear یا earphone ?
هدفون سونی inear ها ی جدیدش چطوره خوبه ؟ نسبت به ex35؟ اگه خوبه مدلش بگید؟ earphone خوبم داره مدلش بگید
بین inear و earphone کدومش بهتره از نظر صدا و ...؟ inear نگران گوش هستم بچنگ نره :n14:
بلیرم کمتر از هدفونه قیمتش :n02:
peaceful1
26-07-2013, 23:02
آلمان
amazon.de
برای خرید قیمت خوب از آلمان:
idealo.de
بله خودشه اگه لطف کنید یه توضیحی بدید ممنون میشم
راجع به اون عکس آخریه دارم صحبت میکنم
این توضیحاتش بیشتر در مورد سبک صدای هدفونه تا کیفیت صدای هدفون
متأسفانه خودش درست توضیح نداده در مورد منظورش از این واژه ها. چونکمه من تا حالا جایی ندیدم این واژه ها رو کنار هم به کار ببرن، این واژه ها رو جدا به کار می برن، ولی در کنار هم به کار بردنشون یکم معنی کردنشون رو سخت می کنه و برای همین درستش این بود که خود سایت یک توضیحی در مورد منظور دقیقش از واژه ها می داد.
تنها توضیحی که داده رو اینجا می شه دید:
که یک توضیح ناکارآمد برای فهمیدن اون جدول هستش.
حالا خودم هرچی فهمیدم و براساس تعاریف متداول اون واژه ها، توضیح می دم.
عکسش رو بزارم اول:
1-transparency/ coloration: میزان رنگی کردن صدا و میزان شفافیت صدا رو هر دو با هم در نظر گرفته، در نظر گرفتن این دو تا با هم همچین بی معنیه به نظر من؛ ولی این کار رو کرده دیگه. یک طرفش میشه مبهم و تار (veiled) اون طرفش میشه شفاف (clear)
2- dynamics: بیشتر در مورد میزان سرعت پاسخگویی و میزان پاسخگویی هدفون به سیگنال ورودی هستش. یک طرفش بسته و فشردست (compressed) اون طرفش طبیعی (natural) من خودم نفهمیدم این چیه. یعنی تعریفش به مقیاس هاش هیچ رابطه ایی نداره :n13: (من اول فکر کردم که این مربوط به این میشه که مثلاً صدا چقدر باز یا بسته هستش، ولی بعداً فهمیدم اینطور نیست.)
3- high resolution: در مورد میزان درک از دقت و جزئیات هستش. که یک طرفش تیره و ضعیف در تریبل (dull) اونیکی طرفش شفاف (vivid)
4- treble relative to midrange: به وضعیت مقدار تریبل به مقدار میدرنج بستگی داره. که از تیره تا روشن تغییر می کنه. یعنی مثلاً اگر هدفونی میزان تریبلش نسبت به میدرنجش زیاد باشه، اون هدفون صدای روشن تری میده.
5- treble texture: نحوه و ویژگی صوتی تریبل. چگونگی درک کردن تریبل. که از حالت زبر و خشن تا حالت نرم تغییر می کنه.
6- bass relative to midrange: به وضعیت مقدار بیس به میدرنج بستگی داره. که از حالت لاغر تا حالت بومی تغییر می کنه. یعنی مثلاً اگر هدفونی میزان بیسش نسبت به میدرنجش زیاد باشه، بیس اون هدفون بومی تر به نظر میاد. برای همینه که هدفون هایی که بیس خیلی اغراق شده دارن، بیس بومی دارن و همزمان میدرنجش محو به نظر میاد.
7- bass texture: نحوه و ویژگی صوتی بیس. چگونگی درک کردن بیس. که از حالت نرم و روان تا حالت سفت و محکم تغییر می کنه.
در کل زیاد این رو در نظر نگیرین، چونکه تعریف درستی از این واژه ها خودش نداده، و من هم تا حالا هیچ جا ندیدم که بعضی از این واژه ها رو کنار هم به کار ببرن. مثلاً من تا حالا ندیدم یکی هم واژۀ dull به کار ببره و هم dark. یا من که اصلاً نفهمیدم چطور transparency رو با coloration به کار برده
شما به گوش خودتون و به ریویوی افراد معتبر اعتماد کنین.
راستی من برای پیدا کردن معنی دقیق این واژه ها، 3 جا رو نگاه کردم. علاوه بر اینکه یکسری هاشون توی اینجا معنی خاصی نمی دادن بعضی از واژه ها رو حتی پیدا نکردم.
mohsen 1373
27-07-2013, 01:30
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم
1. صدای فلت چیه (زیر دیپلم بفرمائید ممنون میشم)
2. آی پاد تاچ flac میخونه؟
3. تفاوت صدای هدفون پشت باز و بسته دقیقا تو چیه ( کم و بیش میدونم )
4. مید و تریبل هم یه توضیح مختصر زیر دیپلم بفرمائید ممنون میشم
با تشکر
hhdreamer
27-07-2013, 02:39
سلام
خسته نباشید دوستان
راستش میخواستم برای iPhone 4 یه ایرفون بگیرم که بودجهم ماکزیموم 80 تومنه
توی شیراز هستم و دوستام توی پاساژ ملاصدرا جایی رو معرفی کردن برای خرید هدفون های فیلیپس و سنهایزر.
رفتم و دیدم و از ایرفونایی که داشت از مارک سنهایزر، مدل cx550 و ie7 داشت.
برچسب شرکتی هم داشت اما چیزی که عجیب بود قیمتاش بود.
Sennheiser cx 550 :70t
Senheiser ie 7: 90t
از لحاظ بسته بندی چک کردم با سایت ها جور بود.
اینا حتما تقلبیه؟ آخه دوستم که فیلیپس از همینجا چند ماه پیش گرفت 40 تومن عالی بود.
ممنون میشم راهنمایی کنید و پیشنهاد بدید.
مرسی
سلام
خسته نباشید دوستان
توی شیراز هستم و دوستام توی پاساژ ملاصدرا جایی رو معرفی کردن برای خرید هدفون های فیلیپس و سنهایزر.
اینا حتما تقلبیه؟ آخه دوستم که فیلیپس از همینجا چند ماه پیش گرفت 40 تومن عالی بود.
مرسی
شک نکن که تقلبیه دوست من.اینا کپی از مورد اصلیه شما فقط محصولات سنهایزر رو با گاراتتی نامداران بخرید جهت اصالت.
توی اون بودجه اگر اصل میخواین کریتیو ep630 با گارانتی شاب بخرید.تاکید میکنم با گارانتی شاب
ursamajor
27-07-2013, 11:36
سلام
خسته نباشید دوستان
مرسی
اون فروشگاه رو منم دیدم. همه جنساش تقلبیه. حتی کریتیوها هم تقلبی بود. جالب اینجاس وقتی در مورد جنساش باهاش صحبت میکردی همچین قیافه حق بجانبی هم میگرفت !
differentoy1994
27-07-2013, 14:36
دوستان تا80تومن بهترین ایرفون(توگوشی)برای پاپ با میدعالی و بیسم اصلا مهم نیست چیه؟سورس:بلندگوی مانیتور:
نظرتون راجع به اینا:
1-creative ep-630
2-sony mdr-ex60;p
2-audio technica تا این رنج قیمت
ممنون
چی تو این رنج و پایینتر از این قیمت ارزش خرید داره؟
سلام
دوستان چند تا سوال داشتم
1. صدای فلت چیه (زیر دیپلم بفرمائید ممنون میشم)
2. آی پاد تاچ flac میخونه؟
3. تفاوت صدای هدفون پشت باز و بسته دقیقا تو چیه ( کم و بیش میدونم )
4. مید و تریبل هم یه توضیح مختصر زیر دیپلم بفرمائید ممنون میشم
با تشکر
1.هدفونی که همه ی فرکانسها رو به یک اندازه پخش کنه
اطلاعات بیشتر
2.خود پلیر ایپاد نه ولی نرم افزار هایی هستند که رو اییپاد نسب میشن و این کار رو انجام میدن
3.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4.همون لینک شماره ی 1
موفق باشید.
سلام
خسته نباشید دوستان
مرسی
اون فروشگاه رو منم دیدم. همه جنساش تقلبیه. حتی کریتیوها هم تقلبی بود. جالب اینجاس وقتی در مورد جنساش باهاش صحبت میکردی همچین قیافه حق بجانبی هم میگرفت !
اتفاقا ممکنه ارزش خرید داشته باشه
البته اگر اجازه ی تست بده
من خودم یه بیتش تقلبی یه بار خریدم 10 تومن ولی واقعا به اندازه ی یک فیلیپس 50 تومنی کیفیت صدا داشت.:n02:
بعضی از این فیک ها نسبت به قیمتشون خیلی کیفیت بالایی دارند.
shahab_f
27-07-2013, 20:13
نظرتون راجع به کدوم مثبته؟
Sony XBA-C10
sennheiser cx300
soundmagic e10
از بالا به پایین گرونتر هم میشند البته
hhdreamer
28-07-2013, 17:56
سلام
خیلی ممنون میشم کسی بتونه اینجا منو برای خرید یه "ایرفون" خوب راهنمایی کنه. خوب که میگم یعنی من معتاد موسیقی هستم و به شدت سبک جاز و کلاسیک گوش میدم که البته سبک راک هم نمیشه آلترناتیو گوش نداد.
تا الان خیلی گشتم تو نت، نمیدونم اما چی خوبه.
بودجه : ماکزیموم 80 تومن
وسیله : آیفون 4
ممنون میشم پیشنهاد بدید
مرسی
peaceful1
29-07-2013, 11:18
نظرتون راجع به کدوم مثبته؟
Sony XBA-C10
sennheiser cx300
soundmagic e10
از بالا به پایین گرونتر هم میشند البته
همینی که اسم رو توی گوگل سرچ کنی با یه عبارت head-fi کنارش کلی نتیجه میگیری، ببین خودت فیلم بینی زبانت خوبه اگه خودت بری بخونی بهتره تا حدی دید پیدا میکنی با اطمینان و قوت قلب بشتری انتخاب میکنی تا انتخابت رو بسپاری به این و اوون
برند سومی به صرفه هست ولی برند با کیفیت و سطح بالایی نیست هر چند با بودجه کم این رو خیلی ها انتخاب میکنند
سونی -C10 و 100 و 1 تقریبا یه کیفیت دارند ولی اینی که اسم آوردی تو سه مدل جدیدتره و ظریف ترو خوش فرم تر
دومی اصلا سمتش نرو ارزشش رو نداره یه موقعی داشت دیگه اون دورش گذشت تو این قیمت ها بهتر میشه انتخاب کرد
این توضیح بسار کلی و بدون در نظر گرفتن سبک موسقی که گوش میدی و نوع هدفونی که دوس داری و....
mohsen 1373
29-07-2013, 18:06
همینی که اسم رو توی گوگل سرچ کنی با یه عبارت head-fi کنارش کلی نتیجه میگیری، ببین خودت فیلم بینی زبانت خوبه اگه خودت بری بخونی بهتره تا حدی دید پیدا میکنی با اطمینان و قوت قلب بشتری انتخاب میکنی تا انتخابت رو بسپاری به این و اوون
برند سومی به صرفه هست ولی برند با کیفیت و سطح بالایی نیست هر چند با بودجه کم این رو خیلی ها انتخاب میکنند
سونی -C10 و 100 و 1 تقریبا یه کیفیت دارند ولی اینی که اسم آوردی تو سه مدل جدیدتره و ظریف ترو خوش فرم تر
دومی اصلا سمتش نرو ارزشش رو نداره یه موقعی داشت دیگه اون دورش گذشت تو این قیمت ها بهتر میشه انتخاب کرد
این توضیح بسار کلی و بدون در نظر گرفتن سبک موسقی که گوش میدی و نوع هدفونی که دوس داری و....
منظور شما فقط sennheiser cx300 هست یا cx300 ii هم شامل منظورتون میشه؟
به نظرتون ارزش 200 تومنو داره در صورتی که تو کشور های دیگه تقریبا 40 دلاره؟
یا تو این رنج این ایر های بهتری پیدا میشه کرد؟
سلام و خسته نباشید
میخوام یه هدفون با قیمت حدود ۳۰۰ هزار بخرم راستش نظر خودم sony pq1 هستش با قیمت ۳۴۰ سراغ دارم
ممنون میشم راهنماییم کنین سورس پلیرم هم یه s3 و یه ipad هست و بیشتر پاپ و لایت متال گوش میکنم
در مورد امپدانس و درایو شدن هم یه توضیح بدین ممنون میشم امپدانس این هدفون ۷۰ اهمه
peaceful1
30-07-2013, 11:17
منظور شما فقط sennheiser cx300 هست یا cx300 ii هم شامل منظورتون میشه؟
به نظرتون ارزش 200 تومنو داره در صورتی که تو کشور های دیگه تقریبا 40 دلاره؟
یا تو این رنج این ایر های بهتری پیدا میشه کرد؟
نه به نظر من هدفون های رده پایین مثل خیلی از CX ها ارزش اون هزینه رو نداره. ببین این هدفون ها برای چهار سال پیشه تجهیزات صوتی سال و مدل تولید خیلی مهم نیست گاهی یه هدفون بعد 40 سال هنوز فروش داره و استقبال میشه گاهی یه هدفون بعد چند سال ارزش خریدش رو از دست میده به تجربه ایی که من داشتم از این هدفون حدود همون سال 2009-2010 اصلا ارزش همچین هزینه ایی نداره با همین بودجه میشه انتخاب های بهتری داشت.
خودت یه نگاه به نظر کاربرهایی که داشتند بنداز:
نه به نظر من هدفون های رده پایین مثل خیلی از CX ها ارزش اون هزینه رو نداره. ببین این هدفون ها برای چهار سال پیشه تجهیزات صوتی سال و مدل تولید خیلی مهم نیست گاهی یه هدفون بعد 40 سال هنوز فروش داره و استقبال میشه گاهی یه هدفون بعد چند سال ارزش خریدش رو از دست میده به تجربه ایی که من داشتم از این هدفون حدود همون سال 2009-2010 اصلا ارزش همچین هزینه ایی نداره با همین بودجه میشه انتخاب های بهتری داشت.
خودت یه نگاه به نظر کاربرهایی که داشتند بنداز:
قدیمی مثل این؟ :D
دوستان چندتا BeyerDynamic DT48 دارم. هدفون قدیمی ولی ساخت آلمان 200 اهم که مونیتور بوده و زمان خودش خیلی معروف بوده و همین الان هم خیلی از علاقمندان ازین هدفون استفاده میکنن و در واقع با استانداردهای امروزی هم جزو رده های بالا قرار میگیره. متاسفانه earpadهاشون (ابر دور هدفون) خراب شده و دوتاشون سیماشون قطع شده. ولی یونیت ها کاملا سالم هستند. چیکارشون کنم؟
چندتا عکس:
کسی ایده ای نداره؟ من 12 تا ازین هدفون دارم، چیز با ارزشیه ولی وضعیت ظاهریش خوب نیست ولی یونیت و هدبندش سالمه. فکر کنم با 40-50 یورو بشه تمام لوازم یدک رو از اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])تهیه کرد و یدونه ازین هدفون 350-400 دلاری رو زنده کرد. فکر کنم بیارزه، با 200 تومن فکر نکنم بشه چیزی خرید که 200 اهم باشه و از نظر مشخصه های صوتی مثل این باشه. از دوستان کسی اگه علاقه داشت ازین هدفون 12 تا هست.
سلام
یه هدفون creative ep830 سفارش دادم به قیمت 75 تومن .....به نظرتون اصله یا کار برادران چینی؟؟؟؟؟..........اگه عکسی از بسته بندی اصل و فیک این مدل رو دارید بزارید................یه مدل پایینترش یعنی EP630 چینیش تو بازار 30 تومن و اصلش ( گارانتی شاب ) 65 تومنه...........
سلام
یه هدفون creative ep830 سفارش دادم به قیمت 75 تومن .....به نظرتون اصله یا کار برادران چینی؟؟؟؟؟..........اگه عکسی از بسته بندی اصل و فیک این مدل رو دارید بزارید................یه مدل پایینترش یعنی EP630 چینیش تو بازار 30 تومن و اصلش ( گارانتی شاب ) 65 تومنه...........
کریتیو فقط با گارانتی شاب اصله
کریتیو فقط با گارانتی شاب اصله
مدل 830 گارانتی شاب قیمت چنده؟
arash2002
30-07-2013, 19:31
سلام دوستان.
لطفا یک هدست با حدود قیمت 150 تومن به من معرفی کنید.
با تشکر.
مدل 830 گارانتی شاب قیمت چنده؟
نمیدونم والا ولی 630 خیلی خوبه من قبلا داشتم
Untouchable
31-07-2013, 00:08
سلام دوستان
بنده واسه تولد یکی از دوستان میخوام تا 100-120 تومن ایشالله واسش یه هدفون بخرم :) ایشون بیشتر موسیقی رپ گوش میدن بوسیله ی آیفون
خواهش میکنم دوستان راهنماییم کنن که با این بوجه بهترین انتخاب ها چی هستن :n01: خیلی به تولدش نمونده دوستان :n02:
kavehj4488
31-07-2013, 10:11
سلام دوستان
بنده واسه تولد یکی از دوستان میخوام تا 100-120 تومن ایشالله واسش یه هدفون بخرم :) ایشون بیشتر موسیقی رپ گوش میدن بوسیله ی آیفون
خواهش میکنم دوستان راهنماییم کنن که با این بوجه بهترین انتخاب ها چی هستن :n01: خیلی به تولدش نمونده دوستان :n02:
سلام.
پیشنهاد من هدفون های داخل گوشی هستند چون شما در این رده قیمت کیفیت بهتری را از آنها دریافت می کنید. در سبک رپ تاکید بیشتر ر روی فرکانس های میانی است بنابراین Sony XBA-1 مناسب است. البته این هدفون بیس قوی ندارد و اگر بیس قوی اهمیت دارد Creative EP-630 پیشنهاد می شود.
موفق باشید.
سلام
دوستان آیا بین صدای ie8 و ie80 تفاوت وجود داره ؟
سلام دوستان
یه کریتیو EP-830a با گارانتی آواژنگ گرفتم....
در مورد اصل یا فیک بودنش خواهشا نظر بدبد.....
hooss128
31-07-2013, 14:23
سلام
قصد خرید هدست خوب و با کیفیت رو دارم بیشتر استفاده هم فیلم و موسیقی هست.
ترجیحا وایرلس باشه !
قیمتش زیر 200 تومان باشه
دوستان مدل هایی مثل akg و سنهایزر و فیلیپس و کریتیو رو پیشنهاد دادن !
شما هم پیشنهادتون رو بدین همراه با قیمت و عکس و مقایسه
ترجیحا چند تا گزینه باشه که دستم توی انتخاب باز باشه
در کل چیزی باشه که اذیت نکنه مثلا احتیاج به تعویض باطری نداشته باشه و کارایی خوبی داشته باشه و مخصوصا گوش رو در داز مدت اذیت نکنه !
سلام
دوستان آیا بین صدای ie8 و ie80 تفاوت وجود داره ؟
مقدار بیس توی ie80 مقداری کمتره
ولی تا اینجای تحقیقات بنده به نظر میاد از لهاذ کیفیت تفاوتهای خیلی زیادی ندارند.
موفق باشید.
سلام دوستان.
لطفا یک هدست با حدود قیمت 150 تومن به من معرفی کنید.
با تشکر.
سلام هدست
sennheiser pc 8 usb
با قیمت حدودی 180
ولی از usb باید استفاده کنید. کیفیت میکروفون خوبی هم داره
اگر هم از میکروفن استفاده زیادی ندارید بهترین کار خرید یه هدفون مثل sony xd200 با یک میکروفن به صورت جداست که به مراتب جواب بهتری خواهید گرفت. و هزینه ی کمتری هم باید انجام دهید.
موفق باشید.
مقدار بیس توی ie80 مقداری کمتره
ولی تا اینجای تحقیقات بنده به نظر میاد از لهاذ کیفیت تفاوتهای خیلی زیادی ندارند.
موفق باشید.
ممنون
در کل بیس cx300II بیشتره یا ie8
ممنون
در کل بیس cx300II بیشتره یا ie8
خوب این دو اصلا توی یک رده ی قیمتی نیستند
ولی بیس ie8 مقدار بیشتری داره.
موفق باشید.
سلام لطفا راهنمایی کنین بد جوری سر دوراهی گیر کردم
Sony pq1 صداش گرمه یا سرد؟
من بیشتر پاپ و متال گوش میدم فکر کنم از صدای گرم بیشتر خوشم میاد
لطفا چندتا هدفون با صدای گرم معرفی کنین(قیمت200-350)
kavehj4488
01-08-2013, 09:02
سلام دوستان
یه کریتیو EP-830a با گارانتی آواژنگ گرفتم....
در مورد اصل یا فیک بودنش خواهشا نظر بدبد.....
سلام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت مدلهایی که گارانتی آواژنگ دارند پایین تر از مدلهای دارای گارانتی شاب است.
تصویر پکیج EP-830:
موفق باشید.
سلام.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
قیمت مدلهایی که گارانتی آواژنگ دارند پایین تر از مدلهای دارای گارانتی شاب است.
تصویر پکیج EP-830:
موفق باشید.
ای کاش اون مطلب رو زودتر دیده بودم و 72 تومن بابت 830 فیک نمیدادم!!!.........قیمت 630 گارانتی شاب چنده؟
پکیج 630 هم مثل همین 830 هست که عکسشو گذاشتید؟.....آخه 630 فیک هم بسته بندیش همینطوریه
usa_superpower
01-08-2013, 11:50
سلام
من حدود 100 هزار تومان میخوام بابت هدفون هزینه کنم
از همه ی سبک ها هم موزیک گوش میدم از پاپ ایرانی گرفته تا جز و بلوز و راک و متال و دنس و ترنس خلاصه یه وضعیتی یه پلیرم دارم که پند ساله دارم باهاش کار میکنم cowon d2
خیلی ازش راضیم فقط الان هدفون ندارم شما کمک کنید یکی بگیریم
در ضمن اگه میشه بگید از کجا بگیرم
rezayusef
01-08-2013, 12:17
سلام
این مدل تو تهران پیدا میشه ؟
قیمتش رو کسی میدونه ؟
Genius Headset HS-G500V
سلام
لطفا یه هدفن فول سایز حدود 150 تا 250 تومن برای موسقی(بیشتر کانتری) به من معرفی کنید که سیمش جدا بشه و ترجیحا قابلیت جمع شدن داشته باشه. ممنون.
kavehj4488
01-08-2013, 15:49
ای کاش اون مطلب رو زودتر دیده بودم و 72 تومن بابت 830 فیک نمیدادم!!!.........قیمت 630 گارانتی شاب چنده؟
پکیج 630 هم مثل همین 830 هست که عکسشو گذاشتید؟.....آخه 630 فیک هم بسته بندیش همینطوریه
سلام.
پکیج قدیمی EP-630:
پکیج جدید EP-630:
موفق باشید.
nevil1991
01-08-2013, 16:21
آمپلیفایر fiio e11 ایران هست؟ یا کسی تو همین حدود قیمت چیزی سراغ داره ؟
دوستان هدفن shure srh940 تو ایران هست؟ قیمتش چنده؟ خیلی گرونه نه؟!:n13:
usa_superpower
02-08-2013, 07:40
کسی نیست به ما کمک کنه با 100 تومن یه هدفون خوب بخریم حد اقل بگین بهترین جا برای خرید هدفون کجاست
دوستان یه دونه هدست عادی که روی گوش قرار بگیره ولی کوچیک باشه بی زحمت معرفی کنید.تا50-60 ...
ممنون.
differentoy1994
02-08-2013, 14:24
دوستان تا80تومن بهترین ایرفون(توگوشی)برای پاپ با میدعالی و بیسم اصلا مهم نیست چیه؟سورس:بلندگوی مانیتور:
نظرتون راجع به اینا:
1-creative ep-630
2-sony mdr-ex60lp
ممنون
kavehj4488
03-08-2013, 10:09
سلام
من حدود 100 هزار تومان میخوام بابت هدفون هزینه کنم
از همه ی سبک ها هم موزیک گوش میدم از پاپ ایرانی گرفته تا جز و بلوز و راک و متال و دنس و ترنس خلاصه یه وضعیتی یه پلیرم دارم که پند ساله دارم باهاش کار میکنم cowon d2
خیلی ازش راضیم فقط الان هدفون ندارم شما کمک کنید یکی بگیریم
در ضمن اگه میشه بگید از کجا بگیرم
سلام.
شما دقیقا" اعلام نکرده اید که هدفون فول سایزر مد نظر شماست یا In Ear . اگر فول سایز مد نظر شماست Sennheiser HD201 پیشنهاد می شود در غیر این صورت مدلهای فیلیپس مناسب شما هستند. (فیلیپس پیشنهاد نمی شود.) اگر هدفون In Ear می خواهید Creative EP-630 و Panasonic HJE300 پیشنهاد می شود.
هدفون پاناسونیک را از جمهوری و سنهایزر را با گارانتی نامداران از بازار موبایل ایران تهیه کنید(خیابان حافظ). Creative هم که همه جا پیدا می شود اما فقط با گارانتی شاب خرید کنید.
موفق باشید.
نظرتون راجع به اینا:
1-creative ep-630
2-sony mdr-ex60lp
ممنون
در این رنج قیمت Creative پیشنهاد می شود. در ضمن اکثر مدلهای این رنج مید نسبتا" ضعیف و بیس قوی دارند که با سلیقه ی اکثر کاربران مطابقت دارد.
موفق باشید.
pristine
04-08-2013, 16:05
این ep630 صداش شفافه؟ برای زبان میخوام.
pristine
04-08-2013, 16:10
سلام.
دوستان در پست هایی که برای انتخاب مشاوره داده بودند ، اکثر مدل ها برای مثلا بیس قوی و موسیقی و امثال اینها بود. من مصرف شخصیم استفاده برای گوش دادن به پادکست ها و رادیو و کتاب های صوتی و به طور کلی برای زبان گوش دادن است .
البته موسیقی هم گوش میدم اما کم.فکر میکنم که اگر یک ایر فون خوب داشته باشم ، صداها با شفافیت بیشتر و واضح تر شنیده بشه!شفافیت صدا برام مهمه.
کسی میتونه برای این مورد راهنماییم کنه؟
لطفا در طیف قیمت تا 100 تومن راهنمایی کنید.مدلهای earphone رو هم نسبت به earbud ترجیح میدم. البته اگر نشد هم عیبی نداره.با تشکر
mohsen 1373
04-08-2013, 19:45
سلام.
دوستان در پست هایی که برای انتخاب مشاوره داده بودند ، اکثر مدل ها برای مثلا بیس قوی و موسیقی و امثال اینها بود. من مصرف شخصیم استفاده برای گوش دادن به پادکست ها و رادیو و کتاب های صوتی و به طور کلی برای زبان گوش دادن است .
البته موسیقی هم گوش میدم اما کم.فکر میکنم که اگر یک ایر فون خوب داشته باشم ، صداها با شفافیت بیشتر و واضح تر شنیده بشه!شفافیت صدا برام مهمه.
کسی میتونه برای این مورد راهنماییم کنه؟
لطفا در طیف قیمت تا 100 تومن راهنمایی کنید.مدلهای earphone رو هم نسبت به earbud ترجیح میدم. البته اگر نشد هم عیبی نداره.با تشکر
دوست عزیز با توجه به مشخصاتی که شما از هدفونتون توقع دارید، تو این رنج قیمت XBA-1 sony میتونه گزینه خوبی باشه
pristine
05-08-2013, 09:33
دوست عزیز با توجه به مشخصاتی که شما از هدفونتون توقع دارید، تو این رنج قیمت XBA-1 sony میتونه گزینه خوبی باشه
با تشکر ،
این سونی XBA-1 که گفتید بهتره از کریتیو ep630 هست؟ (البته برای این کاربرد که من عرض کردم، گوش دادن برای زبان)
در ضمن من در فرومهای دیگر خوندم که مثلا فلان گوشی اگر زیاد باهاش گوش کنی باعث خستگی گوش میشه. اینو معمولا برای هدفونهای پشت بسته میگن.
این سونی اینطوری نیست؟
bobby_zirchoone
05-08-2013, 09:42
با سلام :n18:
به موزیک بازای گل و اهل این زمینه مرسی که وقت میذارین اینو میخونین و اگه حال داشتین پاسخ میدین
سرتونو درد نیارم سریع میگم اول یه سری اطلاعات که سریع تر به نتیجه برسیم یه هدفون میخوام که:
1-اولین و مهمترین .میخوام واسه متال (دث،گاتیک،ترش،دووم،سیمفون ک و...) کلا شلوغ سبک اصلیه یعنی جزیات بالا و دقیق و شفاف خیلی ملاکه و همچنین برداشت نشه فقط همینه شاخه های دیگه هم هست جازو بلوزو سبکای پر ساز+هیپ هاپ+ و پاپ به صورت نه جدی +میخوام صدای vocal تنها هم توش بسیار راضی کننده باشه.و sound stage باز .(خیلی هم بیخودی ایرادگیرم و میدونمم بده ولی خب...)کلا دنبال یه حس خوبم ولی یکمی با سطح انتظاره یخوره بالا
2- موارد بالا با در نظر گرفتن رنج قیمتیه که میخوام هزینه کنم و میدونمم که هرچی بگیرم هم بهترش هست یعنی تا زیر800 تومن حالا اگه مدل بهتری هم بود شاید باز یکم بالا پایین شد :n13:(چون چیزی میخوام که بمونه برام حرفه ای اینکار نیستم ولی کمی حرفه ای میخوام گوش کنم و اونقد پولدار نیستم که مدلهای ارزونو یکی پس از دیگری شوت کنم تو کمد! :)
3-استفاده خونگی دارم در حال نشسته نه پرتابل و حتما نیاز به آمپ و ...هم دارم که خوشحال میشم نظرتون رو بدونم قیمت آمپ وdacو سوند کارت خوب و هرچی لازمه واسه drive خوب رو دقیقا نمیدونم ولی از هدفون بیشتر نشه (استفاده هم کاملا مجزا از کامپوتر و لپ تاپ)
4- با وجود این نمیخوام هدفون دیگه داشته باشم یعنی فعلا حالا حالاها و یهیو میخوام سطح ارقاییه اساسی حس کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-نظر خودم hi fi man he 400 که احتمالا بیشتر از حد برآورد بودجه منه با این بازار دلار عالیییی
اگه نظری در باره این مدل hi fi man 400 یا مدل مشابه بهتر یا هم سطح یا پیشنهادی خودتون دارید +آمپ و غیره که نیازداره چون بیشتر مد نظرم هدفون با امپدانس بالاس لطف میکنین بفرمایید
mahdi_z100
05-08-2013, 13:21
با سلام
دوستان من یه هدفون میخوام برای گیم . میدونم که هدفنهای زیادی الان توی بازار هست برای گیم . ولی من فقط یه هدفون میخوام که صداهای خیلی کم توی بازی رو بتونه بلندتر پخش کنه . مثلا صدای تیری که جای دورتری از مپ بازی میاد و یا صدای پای حریف رو که توی بازی خیلی صدای ضعیفی هست رو بتونه بلند تر کنه.
با تشکر فراوان از زحمات شما
با سلام
دوستان من یه هدفون میخوام برای گیم . میدونم که هدفنهای زیادی الان توی بازار هست برای گیم . ولی من فقط یه هدفون میخوام که صداهای خیلی کم توی بازی رو بتونه بلندتر پخش کنه . مثلا صدای تیری که جای دورتری از مپ بازی میاد و یا صدای پای حریف رو که توی بازی خیلی صدای ضعیفی هست رو بتونه بلند تر کنه.
با تشکر فراوان از زحمات شما
چیزی که شما میخوای وجود نداره، تنها چیزی که به ذهنم میرسه استفاده از هدفون دارای نویزکنسلینگ یا هدفون فول سایز بسته هست که بتونید صداهای ضعیف رو بهتر بشنوید
با سلام :n18:
به موزیک بازای گل و اهل این زمینه مرسی که وقت میذارین اینو میخونین و اگه حال داشتین پاسخ میدین
سرتونو درد نیارم سریع میگم اول یه سری اطلاعات که سریع تر به نتیجه برسیم یه هدفون میخوام که:
1-اولین و مهمترین .میخوام واسه متال (دث،گاتیک،ترش،دووم،سیمفون ک و...) کلا شلوغ سبک اصلیه یعنی جزیات بالا و دقیق و شفاف خیلی ملاکه و همچنین برداشت نشه فقط همینه شاخه های دیگه هم هست جازو بلوزو سبکای پر ساز+هیپ هاپ+ و پاپ به صورت نه جدی +میخوام صدای vocal تنها هم توش بسیار راضی کننده باشه.و sound stage باز .(خیلی هم بیخودی ایرادگیرم و میدونمم بده ولی خب...)کلا دنبال یه حس خوبم ولی یکمی با سطح انتظاره یخوره بالا
2- موارد بالا با در نظر گرفتن رنج قیمتیه که میخوام هزینه کنم و میدونمم که هرچی بگیرم هم بهترش هست یعنی تا زیر800 تومن حالا اگه مدل بهتری هم بود شاید باز یکم بالا پایین شد :n13:(چون چیزی میخوام که بمونه برام حرفه ای اینکار نیستم ولی کمی حرفه ای میخوام گوش کنم و اونقد پولدار نیستم که مدلهای ارزونو یکی پس از دیگری شوت کنم تو کمد! :)
3-استفاده خونگی دارم در حال نشسته نه پرتابل و حتما نیاز به آمپ و ...هم دارم که خوشحال میشم نظرتون رو بدونم قیمت آمپ وdacو سوند کارت خوب و هرچی لازمه واسه drive خوب رو دقیقا نمیدونم ولی از هدفون بیشتر نشه (استفاده هم کاملا مجزا از کامپوتر و لپ تاپ)
4- با وجود این نمیخوام هدفون دیگه داشته باشم یعنی فعلا حالا حالاها و یهیو میخوام سطح ارقاییه اساسی حس کنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
5-نظر خودم hi fi man he 400 که احتمالا بیشتر از حد برآورد بودجه منه با این بازار دلار عالیییی
اگه نظری در باره این مدل hi fi man 400 یا مدل مشابه بهتر یا هم سطح یا پیشنهادی خودتون دارید +آمپ و غیره که نیازداره چون بیشتر مد نظرم هدفون با امپدانس بالاس لطف میکنین بفرمایید
سلام دوست عزیز
1.هدفون قبلیتون چی بوده ؟
2.ایا توانایی خرید از خارج از کشور رو دارید چون امپ و دک و هدفونهای hifiman داخل ایران موجود نیستند؟
3.از هدفونهای موجود داخل کشور توی فقط مدلهایی مثل m50 و z1000 و یه تعداد از سری hd سنهایزر موجود داریم.
که اونها هم تعدادیشون احتیاج به امپ دارند پس اگر هدفون با امپدانس بالا میخواین اولین قدم انتخاب امپ خواهد بود.
ضمن اینکه با قیمت دلار باید به دنبال هدفونهایی توی رده ی قیمتی 200 دلار باشید.
موفق باشید.
قیمت جدید m50
820
بازم خوب شد یه کم اومد پایین
ولی به نظر من بازم ارزش خرید z1000 بیشتره
چون هنوز 200 تومن ارزونتره
موفق باشید.
kavehj4488
05-08-2013, 18:11
نتیجه مراجعه خیلی مختصر به مجتمع پایتخت:
AIAIAI Pipe : 175
V-Jays : 205
AKG K77 : 299
Sony XBA-1 : موجود نیست!!!
Creative EP-630 : 50
قیمت سنهایزر هم تغییر نکرده است:
از شانس بد من فروشگاه دیجیتال تعطیل بود.
همین!:n02:
موفق باشید.
دوستان عزیز من یه مشاوره میخواستم ، میخواستم بهم کمک کنید !
من یه هدست میخواستم تا سقف 60 هزار تومن ، خیلی برام مهمه که صدای محیطو و نویزهای بیرونی رو تا حد مطلوبی کاهش بده ، چون میخوام برای آموزش زبان ازش استفاده کنم !
حالا اگه هدستی با این کیفیت وجود نداشت ، اگه فکر میکنید میشه یه هدفون مناسب تا همین سقف قیمت به همراه یه میکروفون جدا جایگزین کرد ، اگه براتون مقدوره راهنمایم کنید ، واقعا ممنون میشم !
mohsen 1373
05-08-2013, 18:47
با تشکر ،
این سونی XBA-1 که گفتید بهتره از کریتیو ep630 هست؟ (البته برای این کاربرد که من عرض کردم، گوش دادن برای زبان)
در ضمن من در فرومهای دیگر خوندم که مثلا فلان گوشی اگر زیاد باهاش گوش کنی باعث خستگی گوش میشه. اینو معمولا برای هدفونهای پشت بسته میگن.
این سونی اینطوری نیست؟
اگه استفاده ات گوش دادن به زبان دور ep630 رو خط بکش. بدلیل این که:
1. این هدفون تمرکزش رو بیسه نه رو مید.
2. جنس سیم این هدفون انقدر جالب نیست که بخواهی همیشه تو گوشت باشه زبان گوش بدی.
ایرفون ها همه شون پشت بسته هستن دوست عزیز. (من که پشت باز ندیدم شاید هم به ندرت باشه)
نه زیاد خستگی نداره
mohsen 1373
05-08-2013, 21:39
استاد pedi_xx نتیجه تست هدفوناتون چی شد بالاخره؟
دوستان نظرتون راجع به Aiaiai TMA-1 چیه؟ 750 تومنه
pristine
06-08-2013, 01:04
اگه استفاده ات گوش دادن به زبان دور ep630 رو خط بکش. بدلیل این که:
1. این هدفون تمرکزش رو بیسه نه رو مید.
2. جنس سیم این هدفون انقدر جالب نیست که بخواهی همیشه تو گوشت باشه زبان گوش بدی.
ایرفون ها همه شون پشت بسته هستن دوست عزیز. (من که پشت باز ندیدم شاید هم به ندرت باشه)
نه زیاد خستگی نداره
خیلی ممنون از پاسخ خوب شما.
حالا اگر XBA-1 پیدا نشد (دوستان که نتوانستند گیر بیاورند) چه مدلی رو پیشنهاد میکنید؟
از مدل sennheiser ، اون مدل tv رو پیشنهاد میکنید؟
از akg چطور؟
با تشکر.
bobby_zirchoone
06-08-2013, 04:18
سلام دوست عزیز
2.ایا توانایی خرید از خارج از کشور رو دارید چون امپ و دک و هدفونهای hifiman داخل ایران موجود نیستند؟
3.از هدفونهای موجود داخل کشور توی فقط مدلهایی مثل m50 و z1000 و یه تعداد از سری hd سنهایزر موجود داریم.
که اونها هم تعدادیشون احتیاج به امپ دارند پس اگر هدفون با امپدانس بالا میخواین اولین قدم انتخاب امپ خواهد بود.
موفق باشید.
.
سلام دوست عزیز
موفق باشید.
هدفون قبلی خوبی نداشتم یعنی میشه گفت جنبه ی فان داره هدفونم :n09: واسه همینه کل آهنگام یه گوشه دارن خاک میخورن. تصمیم گرفتم گام بلندی بردارم چون با این وضع گوش دادن یه ظلم بزرگ هم به وقت خودم هم به آرتیست محترم. ولی صداهای هدفونهای دوستانم رو چندتایی تست کردم چیزی که به نظر اونا خوب بود و خیلی هیجان انگیز زیاد چنگی به دل من نمیزد و اگه بنا به خرید بود زیاد ارزشی نداشت برام. البته بگم یکیشون واسه پاپ گرفته بود. یکی دیگه از دوستان دیگه از صدای متال که از هدفون 250 تومنی دوسال پیشی که خریده بود در میومد و اوایل راضی بود خسته شده بود دقیق یادم نیس چی بود مدلش و برای اینکه این حالت دلزدگی از هدفون برام پیش نیاد میخوام ماکسیم بودجمو بدم و اگه بدونم الان نمیشه یا بیشتر از بودجه منه حتی مدتی به تعویق میندازم خریدشو با این وضع دلار . شاید سر جمع تا زیر 2 تومن هم بتونم ولی چیزی که مهمه اینه که :
1-مدل هدفونم مشخص شه یا hifiman 400 یا هر مدل پیشنهادی شما با متناسب با بودجه من
2-آمپ و dac متناسب با هدفون بالا یا مدل پیشنهادی شما
3- میخوام بدونم غیر از مورد 2 آیا برای استفاده هرچه بهتر از هدفون به چیز دیگه ای هم نیاز دارم ؟مثه اکولایزر برا hi-fi 400 وامثالهم (و کلا با 2 تومن بودجه تمام تجیزات لازم برای هدفون و درایوشو و راه اندازیش)
4-یکم امید و اندکی hope هست که بشه از خارج یه کاریش کرد فعلا بنا رو بر این میذارم چون اگه نشه که با این وضعه داغون دلار پول هدر دادنه ( واسه یکی مثه من که هم کیفیت میخواد هم شکل و شمایل مورد پسند )خرید هدفون تو ایران. ولی یه مدل هم پیشنهادی موجود تو ایران بگید شاید بی هدفونی فشار آورد مجبور شدیم یه چیز الی الحساب داشته باشیم دستمون خالی نمونه )
پس به طور خلاصه درباره مدل پیشنهادی هدفون و وسایل مورد نیاز راه اندازی با توجه به سبک موزیکی که گفتم(متال و زیر شاخه ها) تا زیر 2 تومن کلا.( بنا به بازار خارج)
و چند مدل پیشنهادی زیر 2 تومن و وسایل راه اندازی موجود تو کشور
قبلا از توجهتون مرسی .:n16:
bobby_zirchoone
06-08-2013, 08:32
البته پست قبل رو اصلاح میکنم امپدانس hi-fi man 400 کمتر از اون چیزی بود که فکر میکردم (درحد 35 ohm)یعنی با یه ipod هم درایو میشه و در نظر گرفتن محدوده فرکانسش و کیفیت صدا نه چندان عالی و از دست رفتن روح موزیک (البته طبق نظر اونایی که داشتن) امم... به نظرم از لیست خط بخوره بهتره وکلا توی hifi ها فقط به نظرم رو hifi man he 6 باید سرمایه گذاری کرد
اینکه میگن تمرکز فلان هدفون رو بیسه یا رو مید یعنی چه؟
من دوست دارم تو یه آهنگ صدای سازهای بک گراند رو
خیلی واضح و قشنگ بشنوم تا اینکه گوم گوم درامز بره تو گوشم...............یه ایر فون تا قیمت 120 معرفی کنید......
قبلا ep-630 داشتم که راضی بودم........مدلهایی که تو این رنج قیمت پیدا کردم
panasonic : tcm-12 RP-HC31
سنهایزر CX 175
فیلیپس هم تنوع مدلش زیاده مثل SH6000 - SHO2200
کدومش سرتره؟
Nocturne
07-08-2013, 09:29
سلام. میخواستم درباره ep-830 بگید که کیفیتش چطوره و قیمتش (حدود 150 تومن) واسه کیفیت خوبشه یا صرفا مثلا بیسش خیلی زیاده؟
peaceful1
07-08-2013, 09:41
سلام. میخواستم درباره ep-830 بگید که کیفیتش چطوره و قیمتش (حدود 150 تومن) واسه کیفیت خوبشه یا صرفا مثلا بیسش خیلی زیاده؟
برو پایتخت نمایشگاه مرکزی سونی یه XBA-1 بخر 133 تومن به مراتب به صرفه تر و بهتر از این
صداش طبیعی تره خوشت هم نیمد به مرمر زمان بهش عادت میکنی:n09:
پلیرت رو هم عوض نکن چون چیزی نیست که بشه با قیمت معقول خرید و موجودی بازار به نسبت قبل محدود تر شده و باید بودجه زیادی بزاری که ارزشش رو نداره فقط هدفونت رو عوض کن
مگر این که واقعا مصرر هستی که عوض کنی که بحثش جداس
من این سوالو مطرح کرده بودم :
دوستان عزیز من یه مشاوره میخواستم ، میخواستم بهم کمک کنید !
من یه هدست میخواستم تا سقف 60 هزار تومن ، خیلی برام مهمه که صدای محیطو و نویزهای بیرونی رو تا حد مطلوبی کاهش بده ، چون میخوام برای آموزش زبان ازش استفاده کنم !
حالا اگه هدستی با این کیفیت وجود نداشت ، اگه فکر میکنید میشه یه هدفون مناسب تا همین سقف قیمت به همراه یه میکروفون جدا جایگزین کرد ، اگه براتون مقدوره راهنمایم کنید ، واقعا ممنون میشم !
فقط از دوستان خواهش میکنم ، حداقل بهم بگن من به جای خرید هدست ، هدفون به همراه میکروفن خریداری کنم ، یا نه به دنبال هدست باشم ؟ چون واقعا تجربه ای ندارم در این زمینه .
Nocturne
07-08-2013, 14:06
برو پایتخت نمایشگاه مرکزی سونی یه XBA-1 بخر 133 تومن به مراتب به صرفه تر و بهتر از این
صداش طبیعی تره خوشت هم نیمد به مرمر زمان بهش عادت میکنی:n09:
پلیرت رو هم عوض نکن چون چیزی نیست که بشه با قیمت معقول خرید و موجودی بازار به نسبت قبل محدود تر شده و باید بودجه زیادی بزاری که ارزشش رو نداره فقط هدفونت رو عوض کن
مگر این که واقعا مصرر هستی که عوض کنی که بحثش جداس
مرسی...
پلیر رو نمیخوام عوض کنم. راستش چون بعدها دیگه از گوشیم برای موزیک استفاده کردم این پلیر همینطوری بی استفاده موند! فقط میخوام بفروشم نمیخوام چیزی جاش بگیرم!
در واقع این هدفنم هست که میخوام عوض کنم . یه هدفن ath-ckm55 دارم (برندش مال اکسسوریز اپل هست گویا) کیفیتش خوبه اما زیاد حال نکردم. نظرت چیه ؟ می ارزه کریئیتیو یا اون مدل سونی که شما گفتی بگیرم؟
دوستان نظرتون در مورد این هدفون چیه ؟ Sennheiser Headphone HD 202
واقعا صدای خارج رو خوب تضعیف میکنه ؟ تا رنج 150 تومن بهتر از این میتونم پیدا کنم ؟
peaceful1
07-08-2013, 15:32
مرسی...
پلیر رو نمیخوام عوض کنم. راستش چون بعدها دیگه از گوشیم برای موزیک استفاده کردم این پلیر همینطوری بی استفاده موند! فقط میخوام بفروشم نمیخوام چیزی جاش بگیرم!
در واقع این هدفنم هست که میخوام عوض کنم . یه هدفن ath-ckm55 دارم (برندش مال اکسسوریز اپل هست گویا) کیفیتش خوبه اما زیاد حال نکردم. نظرت چیه ؟ می ارزه کریئیتیو یا اون مدل سونی که شما گفتی بگیرم؟
Audio Technica یه برند مطرح هست نمیدونم از نوع صداش خوشت نیمده یا هدفون تقلبی خریدی چون 99% مدل های این برند داخل بازار تقلبی هستند
من میگم سونیه خوبه البته ارزش خرید داره و از اصل بودنش مطمئنی و هیچ هدفونی نزدیک قیمتش تو این کیفیت داخل بازار نداریم.
bobby_zirchoone
07-08-2013, 15:36
دوستان راهنمایی کنن لطفا
1-بین hd 800 و Beyerdynamic T1 وAudeze LCD 3 وhifiman he 6 کدوم و چرا ؟(البته کاری به موجودیه ی توی ایران ندارم فعلا) برا سبک متال وزیر شاخه ها و vocal
2-و برای درایو هر چه بهتر این دسته استفاده از آمپ به تنهایی کافیه ؟ و چه نوع آمپیش مهمه که چی.؟یعنی یه پلیر نه چندان قوی >>>>> بده به آمپ>>>>>تا بده هدفون (این اوکیه ؟ ؟)
3- یه سوال دیگه هم هس اینکه حداکثر توان هدفون ما یعنی اون عددی که از حد اون تجاوز کنه مساوی با صدمه دیدن هدفون میشه واگه سورس ضعیف باشه صدایی در نمیاد از این هدفونای گرون منظورمه ولی به نظرمن دو ریسک ناتوانی سورس(اینجا آمپلی وصل به پلیر) و یا حتی توان بالاتر از حد نیاز و زیان آور برای هدفون در صورت نداشتن اطلاع آگاهانه از مشخصات آمپ خریده شده واسه هدفون وجود داره(اینو خودم کشف کردم کسی کمکم نکرد:n20:) پس با توجه به این به طور مثال یه هدفون با امپدانس تقریبا بالا و نیاز به آمپ واسه درایو و حداکثر توان در حد 100mw یعنی در حد توان یه پلیر ipod
چه جوری میشه که هم کامل درایو بشه هم بیشتر از توانش بهش فشار نیاد(درصورت استفاده از آمپ) و یا بر عکس من هدفون دیدم audiophile توان 2000mw وامپدانس 40 اهم(Audio-Technica W5000) مگه متناسب با امپدانس بالا تو هدفون نباید توان اون هم بالا باشه من که اینجوری برداشت کردم لطفا یه توضیح در این زمینه بدید که گیج شدم(یه ذره noobe دیگه ببخشید سوالم).
هر جا رو اشتباه کردم بگید لطفا
خیلی واضح و قشنگ بشنوم تا اینکه گوم گوم درامز بره تو گوشم...............یه ایر فون تا قیمت 120 معرفی کنید......
panasonic : tcm-12 RP-HC31 پاناسونیک گارانتی نقش اصله؟؟
سنهایزر CX 175
کدومش سرتره؟
دوستان کمک کنید لطفا
Faraz_sm
07-08-2013, 18:19
می خواهم برای تولد پدرم یک هدفون خوب بهش هدیه بدم. چون دیر به فکر افتادم نمی تونم از اینجا براش پست کنم و انتظار داشته باشم به موقع به دستش برسه.
شنیدم MDR-Z1000 تو ایران موجوده و قیمتش از خارجه هم پایین تره... می شه آخرین قیمتی که دارید ازش و جایی که 100% موجود داره رو معرفی کنید من یکی رو بفرستم بخردش؟
راستی پدر با سیستم صوتی خودش موزیک گوش می ده و حداقل 3 متر سیم رو لازم داره... منم که همه اکستنشن ها رو با خودم آوردم.... سیم این سونی چند متره؟ تبدیل 1/4 اینچی داره؟!...
فقط 4 روز وقت دارم، لطفا سریع راهنماییم کنید...
kavehj4488
07-08-2013, 19:40
می خواهم برای تولد پدرم یک هدفون خوب بهش هدیه بدم. چون دیر به فکر افتادم نمی تونم از اینجا براش پست کنم و انتظار داشته باشم به موقع به دستش برسه.
شنیدم MDR-Z1000 تو ایران موجوده و قیمتش از خارجه هم پایین تره... می شه آخرین قیمتی که دارید ازش و جایی که 100% موجود داره رو معرفی کنید من یکی رو بفرستم بخردش؟
راستی پدر با سیستم صوتی خودش موزیک گوش می ده و حداقل 3 متر سیم رو لازم داره... منم که همه اکستنشن ها رو با خودم آوردم.... سیم این سونی چند متره؟ تبدیل 1/4 اینچی داره؟!...
فقط 4 روز وقت دارم، لطفا سریع راهنماییم کنید...
سلام.
آخرین استعلامی که همین امروز گرفتم از موجود نبودن این مدل خبر می دهد البته استعلام تلفنی بود و نتیجه مراجعه حضوری ممکن است متفاوت باشد. آخرین قیمت این مدل حدود 650 هزار تومان است و سیم 3 متری و 1.2 متری دارد. تبدیل 1.4 اینچی هم دارد.شماره تماس ایران رهجو شعبه مجتمع پایتخت: 88879148
موفق باشید.
peaceful1
07-08-2013, 20:09
به قیمت نگاه نکن یه دفعه تو گمرک کشور مقصد به مشکل نخوری
ببین لیست کالای لوکس نداشته باشند:n02:
Agha salam man y HTC one x + daram k khob beats audio hastesh o chipset pardazesh beats audio o Az in harfa
impedance ham ta onjay k fahmidam 38 Dar half volume age fargh dare ba etelaat shoma bgin kholas y headphone khob mkham
vasash
1. Ch headphone?
2. Gheymat?
3. Az koja bkharam k bhm nandazan ?
Iran beats gir myad ? Asl ha
سلام
میخواستم ببینم حدود قیمت shure se215 چقدره؟ پیدا میشه اصلا تو بازار؟
و اینکه نسبت به قیمتش میارزه؟
همه نوع آهنگی گوش میدم، نویزگیریش مهمه برام و اینکه به نظر کار کنه چند سالی، خسته شدم از ایرفونای بی کیفیت که نهایتا دو ماه عمر میکنن یا یه طرفش ضعیف میشه بعد یه مدت
پلیر ام هم کوون i9 هست
Faraz_sm
08-08-2013, 09:13
سلام.
آخرین استعلامی که همین امروز گرفتم از موجود نبودن این مدل خبر می دهد البته استعلام تلفنی بود و نتیجه مراجعه حضوری ممکن است متفاوت باشد. آخرین قیمت این مدل حدود 650 هزار تومان است و سیم 3 متری و 1.2 متری دارد. تبدیل 1.4 اینچی هم دارد.شماره تماس ایران رهجو شعبه مجتمع پایتخت: 88879148
موفق باشید.
مرسی کاوه جان.
من فقط یه بار می تونم به خواهرم زحمت رفتن برای خرید رو بدم... اگر از جای دیگه که ممکنه موجود داشته باشن خبر دارید بهم بگید چون هماهنگی هتی برون مرزی خیلی سخت در میاد... جمهوری می فروشن اینا رو؟ راستی چرا اینقدر ارزون؟! از مومنتم ارزونتر.....
peaceful1
08-08-2013, 09:23
Agha salam man y HTC one x + daram k khob beats audio hastesh o chipset pardazesh beats audio o Az in harfa
impedance ham ta onjay k fahmidam 38 Dar half volume age fargh dare ba etelaat shoma bgin kholas y headphone khob mkham
vasash
1. Ch headphone?
2. Gheymat?
3. Az koja bkharam k bhm nandazan ?
Iran beats gir myad ? Asl ha
دوست عزیز انتظار نداشته باش فینگیلیش بنوسی کسی پاسخگو باشه چون خلاف قوانین هست و گاها متن طولانی میشه آزار دهنده هم هست
من بخواطر این که شما کاربر جدید هستی پست رو پاک نکردم ولی اگه از این به بعد فارسی پست ندی مجبورم پاک کنم
دوستان کمک کنید لطفا
panasonic : tcm-12 RP-HC31 پاناسونیک گارانتی نقش اصله؟؟
سنهایزر CX 175
کدومش سرتره؟
سلام اول ی تشکر از این که بهم گفتین که فینگلیش ننویسم اگه نمی گفتین میدیدم کسی جواب نمیده و نمی دونستم چرامن یه htc one x plus دارم که beats audio داره و چیپست مخصوص واسه صدا...امپدانس هم تا اونجای که من اطلاعات گرفتم با نصف صدا ۳۸ اگه با اطلاعات شما فرق میکنه بگید من یهin ear خوب می خوام واسش سبک اهنگی هم که گوش میدم پاپ و ملایم و ایناس رپ و متال گوش نمیدم اما بیس مهمه برام ۱.چه هدفونی بخرم؟2.حدود قیمتش چنده؟3.از کجا بخرم که بهم نندازن ؟4. بیتس تو ایران اصلش گیر میاد؟
محمد حامد جان اگه از من میشنوی برو nwz-w273 سونی رو بخر قیمتش شاید کمی بالاتر باشه اما می ارزه
قیمت دقیق ندارم ازش
mohsen 1373
08-08-2013, 23:53
سلام اول ی تشکر از این که بهم گفتین که فینگلیش ننویسم اگه نمی گفتین میدیدم کسی جواب نمیده و نمی دونستم چرامن یه htc one x plus دارم که beats audio داره و چیپست مخصوص واسه صدا...امپدانس هم تا اونجای که من اطلاعات گرفتم با نصف صدا ۳۸ اگه با اطلاعات شما فرق میکنه بگید من یهin ear خوب می خوام واسش سبک اهنگی هم که گوش میدم پاپ و ملایم و ایناس رپ و متال گوش نمیدم اما بیس مهمه برام ۱.چه هدفونی بخرم؟2.حدود قیمتش چنده؟3.از کجا بخرم که بهم نندازن ؟4. بیتس تو ایران اصلش گیر میاد؟ سلام دوست عزیز اگه یه نگاه به صفحات قبل و سایت همسایه و کلا اینترنت بندازی میگن هدفون فیک بخر ولی بیتس رو بیخیال چون فقط بوم بومه تازه اصلشم اصلا تو ایران گیر نمیاد دوم این که حداکثر بودجه رو خودتون باید مشخص کنید
peaceful1
09-08-2013, 05:11
سلام اول ی تشکر از این که بهم گفتین که فینگلیش ننویسم اگه نمی گفتین میدیدم کسی جواب نمیده و نمی دونستم چرامن یه htc one x plus دارم که beats audio داره و چیپست مخصوص واسه صدا...امپدانس هم تا اونجای که من اطلاعات گرفتم با نصف صدا ۳۸ اگه با اطلاعات شما فرق میکنه بگید من یهin ear خوب می خوام واسش سبک اهنگی هم که گوش میدم پاپ و ملایم و ایناس رپ و متال گوش نمیدم اما بیس مهمه برام ۱.چه هدفونی بخرم؟2.حدود قیمتش چنده؟3.از کجا بخرم که بهم نندازن ؟4. بیتس تو ایران اصلش گیر میاد؟
چیپی در کار نیست فقط اون لوگو
پشتشه
دوست من اپل که بیشترین ازش یه شرکت رو تو بورس داره و گاهی دومی هست بعد این همه کسب درآمد، یکی زیر مجموعه کوچک چیپ ساز سامسونگ رو خرید
هر چند که چیپ ساخت اپل خیلی موفق و تحیر آور بود ولی آخر سر چیپست بعدی رو داد خود سامسونگ دوباره طراحی کنه با همه اختلاف نظر ها و مشکلات بین دو شرکت
مطمئن باش هیچ وقت این برند چیپی که به صدا ربط داشته باشه طراحی نخواهد کرد من میگم هیچ وقت طراحی نخوهد کرد چون با چسبودن همون برچسب داره کارش به خوبی راه می افته و جنس های بنجلش رو قالب همه دنیا میکنه و مشهور ترین ورزشکارها و بازیگرها و خواننده ها هم دارند باهاش همراهی میکنند و رایگان تبلیغش رو میکنند پس دیگه نیازی به همچین دردسری نداره
اگه هم قرار به کیفیت صدا بود هیچ وقت هدفونی با bass-heavy sound signature رو به عنوان هدفون مانیترینگ استدیو با قابلیت نویز کنسلینگ اکتیو و با سیم خور تک جهت با دسته تا شو و... (خیلی سطحی دارم دربارش حرف میزنم) به عنوان یکی از حرفه ایی ترین هدفون قالب بشر نمیکرد که با یک سوم قیمتش هدفون با همون جنس صدا با اعتبار بیشتر و کیفیت بهتر میشه خرید
قیمتش سقف نداره اما خوب می خوام قیمت معقولی باشه
منظورم اینه که یکباره هدفون ۱۰۰۰۰۰۰ بهم معرفی نکنین که معلوم نیس از نظر کیفیت با هدفون ۱۰۰ واقعن ۹۰۰ اختلاف داره بحث اینه که به قیمتش بیارزه
فکر کنم تا ۲۰۰ تومن قیمت مناسبی باشه؟
ممنون
بقیه دوستان با اقا محسن در مورد بیتس موافق هستن ؟
من چند جایی تعریف های حسابی شنیدم اخه
چیپی در کار نیست فقط اون لوگو
پشتشه
دوست من اپل که بیشترین ازش یه شرکت رو تو بورس داره و گاهی دومی هست بعد این همه کسب درآمد، یکی زیر مجموعه کوچک چیپ ساز سامسونگ رو خرید
هر چند که چیپ ساخت اپل خیلی موفق و تحیر آور بود ولی آخر سر چیپست بعدی رو داد خود سامسونگ دوباره طراحی کنه با همه اختلاف نظر ها و مشکلات بین دو شرکت
مطمئن باش هیچ وقت این برند چیپی که به صدا ربط داشته باشه طراحی نخواهد کرد من میگم هیچ وقت طراحی نخوهد کرد چون با چسبودن همون برچسب داره کارش به خوبی راه می افته و جنس های بنجلش رو قالب همه دنیا میکنه و مشهور ترین ورزشکارها و بازیگرها و خواننده ها هم دارند باهاش همراهی میکنند و رایگان تبلیغش رو میکنند پس دیگه نیازی به همچین دردسری نداره
اگ هم قرار به کیفیت صدا بود هیچ وقت هدفونی با امضاء صدای گرم و تاریک رو به عنوان هدفون مانیترینگ استدیو با قابلیت نویز کنسلینگ اکتیو و با سیم خور تک جهت با دسته تا شو و... (خیلی سطحی دارم دربارش حرف میزنم) به عنوان یکی از حرفه ایی ترین هدفون قالب بشر نمیکرد که با یک سوم قیمتش هدفون با همون جنس صدا با اعتبار بیشتر و کیفیت بهتر میشه خرید
ممنون به خاطر این که نظر دادی اما مثال اپل مثال خوبی نیس چون اپل اصن سیاستش با بقیه شرکت ها کاملن متفاوته
حالا نظرتو راجع به حرف اقا محسن گل نگفتی
اما در مورد بیتس قبول دارم که به درد حرفه ای ها و کارای مانیتورینگ نمی خوره
واسه تولید یه محصول خوب نست
من اپل داشتم الانم htc تو مقایسه صدا htc خعلی سر تره با هدفون های یکسان میگم اما خوب اون برتری های داشت که ای به اون خوبی نیس
انتظار ندارم اینو بزارین چون ربطی به هدفون نداره
اما دفاع بود شاید بد نباشه که که ۲ نظر مخالف کنار هم باشن
peaceful1
09-08-2013, 06:50
^^^^
خواهشا از دادن پست های متوالی تا جای ممکن خودداری کنید قابلیت نقل قول برای متمایز کردن و تفیکیک کلام بر اساس گفتگو با اشخاص گوناگون هست نیازی به دادن پست متوالی نیست.
اگه قرار باشه برای هر نظر، کاربرها یه پست مجزا بنویسند مرور آرشیو انجمن سخت و کسل کننده میشه .
pristine
09-08-2013, 13:40
سلام.
برای یادگیری زبان: پادکستها و کتابهای صوتی درخواست هدفون مناسب کرده بودم که دوستان XBA-1 رو پیشنهاد دادند.
ایران رهجو پایتخت نداشت و جمهوری هم چند تا نمایندگی نداشتند.
پیشنهاد دیگری هست؟
ممنونم
ویرایش -کسی میدونه سونی هدفون های جدیدش رو کی میاره؟
peaceful1
09-08-2013, 14:06
سلام.
برای یادگیری زبان: پادکستها و کتابهای صوتی درخواست هدفون مناسب کرده بودم که دوستان XBA-1 رو پیشنهاد دادند.
ایران رهجو پایتخت نداشت و جمهوری هم چند تا نمایندگی نداشتند.
پیشنهاد دیگری هست؟
ممنونم
ویرایش -کسی میدونه سونی هدفون های جدیدش رو کی میاره؟
:eh:
شما برای یادگیری زبان از هر چیزی که دم دسته استفاده کنی مناسبه
pristine
09-08-2013, 16:24
:eh:
شما برای یادگیری زبان از هر چیزی که دم دسته استفاده کنی مناسبه
با تشکر از جوابتون.
راستش من چند صفحه عقبتر پرسیده بودم ep630 برای این کار خوب هست یا نه که دوستان گفتند که این هدفون رو بیخیال بشم چون "این هدفون تمرکزش رو بیسه نه مید"!
حالا، یک خورده گیج شدم:n13:
شاید هم حق با شما باشه و تفاوتها خیلی نباشه!
یعنی واقعا هیشکی جواب منو نمیده چه هدفونی بخرم با ۲۰۰ تومن هدفون in ear mikham
واقعن هیشکی جوابمو نمیده با ۲۰۰ تومن چه هدفون in ear بخرم برای استفاده با گوشیم می خوام
با تشکر از جوابتون.
راستش من چند صفحه عقبتر پرسیده بودم ep630 برای این کار خوب هست یا نه که دوستان گفتند که این هدفون رو بیخیال بشم چون "این هدفون تمرکزش رو بیسه نه مید"!
حالا، یک خورده گیج شدم:n13:
شاید هم حق با شما باشه و تفاوتها خیلی نباشه!
برای یادگیری زبان، هدف صرفاً شنیدن جملات طرف مقابل و با یک کیفیت معمولی (کیفیت در حد صدای تلویزیون)
مطمئن باشین، ep630 کافیه
صد در صد xba-1 از لحاظ کیفیت مید، بهتره. ولی اون چیزی که من از سی دی های زبان داخل کشور دیدم، با کیفیت ترینشون mp3 128kbps بود. من بودم، هر چی دم دستم بود استفاده می کردم.
farhad_persona
09-08-2013, 22:07
بچه ها هدفون گالکسی اس 4 رو از کجا میتونم تهیه کنم؟ قیمتش چه قدر هست؟ به نظرتون با توجه به قیمتش خوب هست؟
سلام
میخواستم ببینم حدود قیمت shure se215 چقدره؟ پیدا میشه اصلا تو بازار؟
و اینکه نسبت به قیمتش میارزه؟
همه نوع آهنگی گوش میدم، نویزگیریش مهمه برام و اینکه به نظر کار کنه چند سالی، خسته شدم از ایرفونای بی کیفیت که نهایتا دو ماه عمر میکنن یا یه طرفش ضعیف میشه بعد یه مدت
پلیر ام هم کوون i9 هست
خیلی ممنون از راهنماییتون
واقعا مفید بود
^^^
تا اونجا كه مي دونم پيدا نميشه توي ايران
نسبت به قيمتش خوبه
گزينه هاي ديگه هم موجوده،. ( sony mh1- vsonic gr06- hifiman re 400- hifiman rezero)
ولي همين هم گزينه خيلي خوبيه
88masuod
10-08-2013, 10:02
با سلام.
من جدیدا گوشی موبایل سامسونگ s4 مدل i9505 گرفتم فقط چون شنیده بودم صداش خوبه .با هدفون UE tpfi10
صداش تو ولوم یک سوم به بالا به خش خش میوفته .ولی با هدفونهای دیگه اینطور نیست.از شانس بد من من فقط با این
هدفون دوست دارم اهنگ گوش بدم .رامم عوص کردم درست نشد .هدفون هم کاملا سالم هست.
mamy joon
10-08-2013, 11:04
دوستان من تو خونه یه هدست میخوام!
از اونجایی که جون میدم وقتی پای pc نشستم!همیشه هدفون های قبلیم سیم پیمشون پاره شده!الانم تو این گرونی من میخواستم تا 50 تومن هزینه کنم نمیدونم هدست بگیرم که سیمش کلفت تره از این هدفون تو گوشی ها یا اصلا بی سیم بگیرم یا چون قیمن 50 یه چیزی بگیزم که بهترین کیفیت نصیبم شه؟
میشه راهنماییم کنین؟ممنون میشم
^^^
تا اونجا كه مي دونم پيدا نميشه توي ايران
نسبت به قيمتش خوبه
گزينه هاي ديگه هم موجوده،. ( sony mh1- vsonic gr06- hifiman re 400- hifiman rezero)
ولي همين هم گزينه خيلي خوبيه
خب میدم از ترکیه بیارن برام! اونجا که دیگه پیدا میشه.نه؟!×
فقط تنها نگرانیم این هست که دراین صورت بدون گارانتی خواهد بود، میخواستم ببینم اون مشکل رو نداره که بعد یه مدت یکی از کپسولاش(اصطلاح بهتری پیدا نکردم!) ضعیف شه ؟ آخه من این مشکل رو با چندین هدفون داشتم، حتی جایی خوندم که یکی با با klipsch s4 هم این مشکل رو داشته، اصلا دلیل اینکه اینجوری میشن چیه؟
با سلام.
من جدیدا گوشی موبایل سامسونگ s4 مدل i9505 گرفتم فقط چون شنیده بودم صداش خوبه .با هدفون UE tpfi10
صداش تو ولوم یک سوم به بالا به خش خش میوفته .ولی با هدفونهای دیگه اینطور نیست.از شانس بد من من فقط با این
این عجیبه، از طرفی هدفونتون سالمه (یعنی با پلیرهای دیگه درست کار می کنه) و از طرف دیگه گوشیتون هم می گین سالمه (یعنی با هدفون های دیگه درست کار می کنه) ولی در نهایت وقتی 2 تاشون رو با هم استفاده می کنین، مشکل دارن
من نمی تونم بفهمم دلیلش چی می تونه باشه
خب میدم از ترکیه بیارن برام! اونجا که دیگه پیدا میشه.نه؟!×
فقط تنها نگرانیم این هست که دراین صورت بدون گارانتی خواهد بود، میخواستم ببینم اون مشکل رو نداره که بعد یه مدت یکی از کپسولاش(اصطلاح بهتری پیدا نکردم!) ضعیف شه ؟ آخه من این مشکل رو با چندین هدفون داشتم، حتی جایی خوندم که یکی با با klipsch s4 هم این مشکل رو داشته، اصلا دلیل اینکه اینجوری میشن چیه؟
شما با ویژگی هایی که گفتین، همون شور se215 بگیرین. مدل های دیگه ایی که می تونم بهتون توصیه کنم، هرچند ارزش در مقابل مبلغ پرداختی بیشتری دارن، ولی کیفیت ساخت و مخصوصاً استحکام کابلشون به اندازۀ se215 نیست.
Hesam_valadkhani
11-08-2013, 00:48
منکه مخم ترکید انقد مقایسه کردم، دوستانی که وارد هستم بی زحمت نظر بدن
من میخوام بدم یکی از دوستام واسم از بلاد کفر هدفون و پلایر بیاره، پلایر که sanaclip zip رو انتخاب کردم ولی بین این هدفونا موندم:
shure se 215
westone um1 یا westone 1 که تا جاییکه میدونم فرقشون بین چین و آمریکا بودنشونه که اگر کسی بتونه بیشتر راهنماییم که راجبش ممنون میشم
denon ah c560r
vsonic gr06 که خود آمازون با آمپ fiio e6 معرفی کرده که راجع به اونم نظر بدین ممنون میشم
و در آخر hifiman re 400
لازم به ذکر هست که بیشتر تفکبک صدا برام مهم هست و اینم بگم که زیادم خوب نگهداری نمیکنم یعنی هرچی سگ جون تر باشه بهتره :n02:
الان خودم klipsch s3 با cowon i10 دارم و بیشتر سبک های راک، دوم متال، دث متال، کلاسیک، کانتری و سنتی و فرمت هم تا جایی که بشه flac گوش میدم
و در آخر هم نیاز به آمپ دارن یا نه و نهایتا تا 100 دلار میخوام هزینه کنم، پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :n12:
منکه مخم ترکید انقد مقایسه کردم، دوستانی که وارد هستم بی زحمت نظر بدن
من میخوام بدم یکی از دوستام واسم از بلاد کفر هدفون و پلایر بیاره، پلایر که sanaclip zip رو انتخاب کردم ولی بین این هدفونا موندم:
shure se 215
westone um1 یا westone 1 که تا جاییکه میدونم فرقشون بین چین و آمریکا بودنشونه که اگر کسی بتونه بیشتر راهنماییم که راجبش ممنون میشم
denon ah c560r
vsonic gr06 که خود آمازون با آمپ fiio e6 معرفی کرده که راجع به اونم نظر بدین ممنون میشم
و در آخر hifiman re 400
لازم به ذکر هست که بیشتر تفکبک صدا برام مهم هست و اینم بگم که زیادم خوب نگهداری نمیکنم یعنی هرچی سگ جون تر باشه بهتره :n02:
الان خودم klipsch s3 با cowon i10 دارم و بیشتر سبک های راک، دوم متال، دث متال، کلاسیک، کانتری و سنتی و فرمت هم تا جایی که بشه flac گوش میدم
و در آخر هم نیاز به آمپ دارن یا نه و نهایتا تا 100 دلار میخوام هزینه کنم، پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :n12:
um1 رو نمی دونم چجور هست
برای شما که قبلاً هدفون جدی نداشتین، gr06 و se215 مناسبه
se215 صد البته محکم تر و بادوام تره
البته می تونین روی he400 هم فکر کنین (چونکه سبک هایی که گوش می دین، ممکنه با این هدفون براتون جالب تر باشه) ولی مشکل اینجاست که این هدفون تقریباً صدای فلت داره و معمولاً در وهلۀ اول توصیه نمی شه و دوم اینکه بادوامی se215 رو نداره تا اونجا که من می دونم.
آمپ نمی خوان اصلاً. همین سانسا عالی هستش
با سلام.
من یک مقداری گشتم، مثل اینکه این مشکل بیشتر توی مدل i9505 هستش و اساساً با هدفون های در حد 16 اهم و در محدودۀ 1 khz هستش. ولی هدفون شما 32 اهم هستش و قاعدتاً نباید اون مشکل رو می داشت.
به هرحال، بعضی ها با آپدیت فریمور، مشکلشون حل شده. مثل اینکه راهش همینه
Hesam_valadkhani
11-08-2013, 12:28
um1 رو نمی دونم چجور هست
برای شما که قبلاً هدفون جدی نداشتین، gr06 و se215 مناسبه
se215 صد البته محکم تر و بادوام تره
البته می تونین روی he400 هم فکر کنین (چونکه سبک هایی که گوش می دین، ممکنه با این هدفون براتون جالب تر باشه) ولی مشکل اینجاست که این هدفون تقریباً صدای فلت داره و معمولاً در وهلۀ اول توصیه نمی شه و دوم اینکه بادوامی se215 رو نداره تا اونجا که من می دونم.
آمپ نمی خوان اصلاً. همین سانسا عالی هستش
والا با وجودیکه من خودم se215 رو خیلی دوست دارم شخصا ولی یه سری مقایسه با بقیه دیدم که به نظرم به سبکی که من گوش میدم نمیخوره
بیشتر برام طبیعی بودن صدا و همونطور که گفتم تفکیک مهمتره
والا با وجودیکه من خودم se215 رو خیلی دوست دارم شخصا ولی یه سری مقایسه با بقیه دیدم که به نظرم به سبکی که من گوش میدم نمیخوره
بیشتر برام طبیعی بودن صدا و همونطور که گفتم تفکیک مهمتره
همونطور که گفتم، r400 فلت ترین و طبیعی ترین صدا رو داره. از لحاظ کیفیت صدا هم از بقیه برتره
ولی مشکل اینجاست که منطقی نیست به کسی که اولین هدفون جدیش رو می خره، هدفون با صدای تقریباً فلت معرفی کرد. se215 هم هدفون با بیس زیاد نیست، و فقط گرمه صداش
از اونور من براین اساس 215 رو معرفی کردم، که شما تأکید زیادی روی کیفیت ساخت و بادوام بودن داشتین.
در نهایت از لحاظ سبک صدا:
سبک صدای گرم: شور se215 و gr06
صدای متعادل: weston 1 , um1
صدای تقریباً فلت: re400
از لحاظ کیفیت ساخت و بادوام بودن:
بهترین se215 هستش و بعد از اون وستون و بعدش re400, gr06
نمایندگی سونی کرج رفتم برای خرید z1000 .اول گفت ۷۲۵ ولی باید سفارش بدم ۲ روز بد میاد،بد زنگ زد تهران گفت ۸۹۰ میشه :n03:
من برای اینکه بتونم بهتر جواب دوستمون رو بدم، یک سوالی ازشون پرسیدم، بحث ادامه پیدا کرد، گفتم شاید برای بعضی دوستان مفید باشه، برای همین اینجا ادامه می دیم:
آقا شما نظرت در مورد سیستم حال حاضرت چیه؟ i10 + s3
دوست داری بیس سیستم آیندت کمتر باشه؟ اکولایزر پلیرت رو چجوری عوض می کنی تا خوشت بیاد؟ روی راک میزاری خوشت میاد؟ از چیش خوشت میاد؟
سلام
بله فعلا همینو دارم،
بیشتر میخوام بیسش نرم و ملایم باشه، اکولایزرو کلاسیک یا راک یا متال میزارم، بیشر از صداهای طبیعی که تفکیک زیادی دارن خوشم میاد با تریبل مناسب.
اهل بیس و این چیزام که خیلیا خوششون میاد نیستم چون سبکی که گوش میدم هم اونطوری نیست. متاسفانه وسعمم بیشتر از این نمیرسه وگرنه دوست داشتم چیزه بهتری بگیرم.
منظورم این بود که چه چیزی توی این ستاپ فعلیتون هست که دوست دارین عوض بشه؟
مثلاً بیسش کمتر بشه یا بیشتر بشه؟ با اکولایزر پلیرتون یکم بازی کنین، ببینین وقتی بیس رو کم می کنین به نظرتون بهرته یا وقتی زیاد می کنین؟ یا کلاً همین مقدار بیس و تریبل خوبه و می خواین صدای خواننده رو بهتر بشنوین؟
روی اونایی که دیفولت هست راک به نظرم از بقیه بهتر بود ولی یه سریو خودم تنظیم کردم که 4 تا بود که 2 تاش بهتر از بقیه بود که اینطوری بودن
13kh=3 3kh=5 780hz=7 220hz=5 80hz=3
13kh=8 3kh=7 780hz=6 220hz=5 80hz=4
ولی این 2تا زیاد جالب نبودن
13kh=4 3kh=5 780hz=6 220hz=7 80hz=8
13kh=7 3kh=5 780hz=3 220hz=5 80hz=7
والا به نظرم هر کدوم متعادل باشن و به هم بخورن بهتره، یعنی یکی بیشتر از اون نباشه که کل صدا به یه چیز اختصاص داده بشه
خب الأن قضیه خیلی روشن شد برای من.
پلیر کوون کلاً صدای گرمی داره. شما اکولایزر رو روی حالت راک می زارین، نتیجش این می شه که هم بیس رو دارین تقویت می کنین و هم های رو. از اون ور s3 هم هدفونی هست با بیس زیاد، در نهایت شما متمایل به صدای v شکل هستین.
حالا اگر شما بیاین و پلیر سانسا بخرین که صداش فلت هست تقریباً. اونوقت با هدفون هایی مثل re400 استفاده کنین، نتیجه سبک صدای بسیار متفاوت از چیزی میشه که الأن تلاش دارین بهش برسین.
شما پلیرتون خوبه، اگر بتونین نهایت تلاشتون رو روی هدفون بزارین و JVC HA-FXT90 یا yamaha eph100 بگیرین (نظر من بیشتر روی jvc هستش)، نتیجۀ دلچسب تری خواهید گرفت.
Hesam_valadkhani
11-08-2013, 22:11
آقا من ریویوهارو خوندم فقط 2تا چیزش بنظرم خوب نبود طبق گفته بقیه: یکی ایزولیشن و اونکی فیت شدن، حالا به نظر شما راضی کننده هست؟
و اینکه دوام کافی داره برای شرایط سخت؟ :پی
ولی هرچی اومدم دنبال ایراد بگردم نداشت :n02: در کل خیلی خوب بود
^^^
براساس اینجا:
که مثل رسالۀ مرجع تقلید می مونه برای من
ایزولیشنش در حد s3 هستش.
طریقۀ قرار گرفتن توی گوشش کلاً اینجوری نیست که خیلی توی گوش بره
کیفیت ساختش در حد se215 (ولی انتظار اون کابل کلفت شور رو نباید داشته باشین)
این گزینه در مقابل بقیه بسیار بسیار بهتر هست. یک جورایی مثل re400 ایی می مونه که برای سبک صدای مورد نظر شما کوک شده
خدا رو شکر کن. و به جون ljokerl دعا کن. بهانه نگیر :n09:
Hesam_valadkhani
11-08-2013, 22:54
آخه دقیقا مشکلی که من داشتم با s3 یکی صدای اطراف بود و یکی هم از یکی از گوشام همش در میومد :n27:
ولی در کل فکر میکنم بهترین گزینه با شرایط من باشه، خدا خیرش بده جوکرو که کاره آدمو راه میندازه و ممنون از خود شما که وقت میزاری و راهنمایی میکنی
راستی با یه همچین چیزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه حل کرد این مشکلارو ؟
بررسی giriffin tunebuds ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
موفق باشید.
عزیزان خسته نباشید
آقا لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید
از رنج قیمت 400 تومن تا 500 تومن ایرفون خوب چی میتونید برام معرفی کنید که بتونم تهیه کنم؟؟؟؟
تفکیک صدا و شفاف بودن صدا برام خیلی مهمه
لطفا اسم کامل مدل ها رو بفرمایید.
mohsen 1373
12-08-2013, 21:00
راستی با یه همچین چیزی [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه حل کرد این مشکلارو ؟
17 دلار:n04:
جنگه مگه؟
حتما میشه که همچین قیمت آسمونی داره
88masuod
12-08-2013, 21:22
با سلام.
با تشکر از شما rave-87 عزیز من مشکلمو پیدا کردم .لعنتی هدفونم کابلش مشکل قطع شدن پیدا کرده.منو بگو کلی کرنل و رام عوض کردم.حالا واسه مشکل جدیدم چکار کنم؟
محل اتصال به درایو سمت چپ که بگیر نگیر داره جای سوکتش نیست ومحل خم شدن دور گوشه .حیفم میاد واسه کابل کلی هزینه کنم و یک ماه زمان بزارم تا سفارش بدم از اونور بیاد . .
البته هنوزم با سورسای دیگه مشکلی نشون نمیده . شاید یک ذره صدای سمت چپش پایینتره که برای من مشخص نبود .
نکته بعدی اینکه خش خش توی درایو سمت راسته وقتی کابل سمت چپو از محل قطع شدن تکون میدم درست میشه .
لطفا بازم راهنماییم کنید .
Hesam_valadkhani
12-08-2013, 22:21
17 دلار:n04:
جنگه مگه؟
حتما میشه که همچین قیمت آسمونی داره
حالا ارزونترشم بود در حد 5 دلار اینا :n06:
دوستان من قصد خرید z1000 دارم
ولی متاسفانه فقط ۱ بار میتونم برم پایتخت.اونم برای خرید هست.اگه کسی دسترسی داره ممنون میشم یه پرسو جویی واسم بکنه کجا به چه قیمتی داره :n16:
kavehj4488
13-08-2013, 12:42
دوستان من قصد خرید z1000 دارم
ولی متاسفانه فقط ۱ بار میتونم برم پایتخت.اونم برای خرید هست.اگه کسی دسترسی داره ممنون میشم یه پرسو جویی واسم بکنه کجا به چه قیمتی داره :n16:
سلام.
با این شماره ها تماس بگیرید و در مورد موجود سوال کنید سپس برای خرید حضوری مراجعه کنید.
88879148
88879149
88879150
موفق باشید.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.