ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus N61JQ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17] 18 19

mhadishirani
09-08-2011, 16:55
یه مشکل جدید !
عددش تقریبا مثل قبله ولی وسط کار یهو خاموش میشه لپتاپ !

pooria-ir
09-08-2011, 21:16
یه مشکل جدید !
عددش تقریبا مثل قبله ولی وسط کار یهو خاموش میشه لپتاپ !

مال منم دقیقا همینطوری شده بود،وقتی کار سنگین بکنی حتی رو 50% هم باشه خاموش میشه،کار عادی هم رو حدود 40 خاموش میشه
دیگه مشخصه زمانه تعویضه باطریته
تا اونجایی که یادمه گفتی گارانتی باطریت تموم شده،اگه اینطوره میگم یه کار کن یه امتحانی بکن،چون تو که دیگه مجبوری بری بخری،بزارش تو فریزر ببین اوضاش چطور میشه

mhadishirani
13-08-2011, 20:58
کشف کردم :دی
از خریت ویندوزه !
هنوز فکر میکنه باطری نو و وقتی به درصد ویر شده میرسه خاموش میشه !

pooria-ir
14-08-2011, 00:01
کشف کردم :دی
از خریت ویندوزه !

آخه اون برنامه هه که نشون میداد باطریت به فنا رفته ...

من امشب تست کردم،با وایرلس روشن و نور 0% یعنی حداقل نور،و وب گردی تونستم یک ساعت و 48 دقیقه تا رو 7% باطری ازش شارژ بگیرم
دمش گرم فعلا که داره خوب جواب میده :11:

farzadshekoohi
15-08-2011, 14:15
آقا میشه یک راهنمایی هم به من کنید . که کجا رفتید و چی کار کردید . آخه من هم احتمال میدم باطری سالم باشه

کشف کردم
از خریت ویندوزه !
ا

farzadshekoohi
16-08-2011, 09:22
لطفا کمک کنید . چون من گارانتی لب تاب 8/2010 شروع شده و فکر کنم قبول کنند . ولی خودم احساس میکنم از تنظیمات هست
چون وقتی میره روی باطری میزنه 100% و مقدار هم میزنه 30 دقیقه . اما باز هم رو 88% که میرسه خاموش میشه در صورتی که باید رو 7% خاموش بشه .

pooria-ir
16-08-2011, 21:50
لطفا کمک کنید . چون من گارانتی لب تاب 8/2010 شروع شده و فکر کنم قبول کنند . ولی خودم احساس میکنم از تنظیمات هست
چون وقتی میره روی باطری میزنه 100% و مقدار هم میزنه 30 دقیقه . اما باز هم رو 88% که میرسه خاموش میشه در صورتی که باید رو 7% خاموش بشه .

آقا جان حالا هی من بگم تو گوش نکن :دی
عکسم که گذاشتی همینو نشون داد که باطریت خرابه

agha_mag_mag
18-08-2011, 09:08
سلام
لپ تاپ من مدل CPU بجای 720QM اینه
CPU Intel Core i7 Processor 740QM : 1.73 GHz
بقیه مشخصات همونه

mohsenjxj
20-08-2011, 13:46
سلام دوستان از قیمت نو این لپ تاپ خبر دارید؟
یا اصلا نوش تو بازار موجود هست؟

pooria-ir
20-08-2011, 14:04
سلام دوستان از قیمت نو این لپ تاپ خبر دارید؟
یا اصلا نوش تو بازار موجود هست؟

سلام عزیز
من آخرین بار اتفاقی تو پایتخت یدونه x64 دیدم با همین کانفیگ خودمون،منتها Win ارجینال نداشت،قیمتش 1.400 بود :21:

من که 1350 1 سال و 2 ماه پیش خریدم،حس میکنم خیلی سود کردم :دی

mhadishirani
20-08-2011, 15:06
آخه اون برنامه هه که نشون میداد باطریت به فنا رفته ...

من امشب تست کردم،با وایرلس روشن و نور 0% یعنی حداقل نور،و وب گردی تونستم یک ساعت و 48 دقیقه تا رو 7% باطری ازش شارژ بگیرم
دمش گرم فعلا که داره خوب جواب میده :11:
چه کم !
مال من حالا که خراب شده انقدر باطری نگه میداره

mohsenjxj
21-08-2011, 09:37
سلام عزیز
من آخرین بار اتفاقی تو پایتخت یدونه x64 دیدم با همین کانفیگ خودمون،منتها Win ارجینال نداشت،قیمتش 1.400 بود :21:

من که 1350 1 سال و 2 ماه پیش خریدم،حس میکنم خیلی سود کردم :دی

سلام خیلی خوبه بعد از یک سال قیمتش هنوز پایین نیومده معلومه کانفیک این لپ تاپ بعد از یک سال هنوز هم جزو کانفیک های بروز و جدید حساب میشه منم بعد از یک سال از خریدم کاملا راضی هستم :5::46:

pooria-ir
21-08-2011, 12:00
چه کم !
مال من حالا که خراب شده انقدر باطری نگه میداره

کجاش کمه :دی ؟
تو مشخصاتش رو سایتش زده حداکثر و رو آیدل 2 ساعت !
اونم شرایط استاندارد،احتمالا مانیتور هم خاموش بوده و تو محیط بایوس !
من با 13 % باقی مونده از باطری انقد ازش شارژ گرفتم

gnulinux
21-08-2011, 12:14
سلام به نظر شما الان وضعیت ما چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

mohsenjxj
21-08-2011, 15:14
سلام به نظر شما الان وضعیت ما چه جوریاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]]

سلام باطریت تقریبا کامل شارژ نگه میداره و مشکلی نداره
سالمه سالم:46:

mhadishirani
21-08-2011, 17:53
مال من سالم بود رو باطری سیوینگ دیفالت 1 ساعت 40 دقیقه باطری داشت !

You Were Mine
25-08-2011, 11:32
دوستان سلام و خسته نباشید .

من چند وقتی هست لپتاپ مدل asus n61jq خریدم و تقریبا از همون روز های اول صدای قطره اب یا کلیک ازش شنیده میشد ک با چند نفر صحبت کردم میگقتن مال هارد هست ایا گارانتی تعهدی داره ؟ در ضمن بعضی وقت ها هم هاردش مکث میکنه مثلا میخوام 1 فایلی را اجرا کنم وقتی روش کلیک میکنم 3-4 ثانیه مکث میکنه بعد صدای کلیک از لپتاپ شنیده میشه بعد هارد شروع ب چرخیدن میکنه و فایل را برام میخونه .

حالا چیکار باید بکنم ؟
کسی تا حالا برای این مشکل ب گارانتی مراجعه کرده ؟ من شهرستانم چیکار کنم بفرستم لپتاپ را ؟
مشکل از هارد هست دیگه نه ؟ یا از 1 جای دیگست ؟

lucky_luke
25-08-2011, 12:22

من چند وقتی هست لپتاپ مدل asus n61jq خریدم و تقریبا از همون روز های اول صدای قطره اب یا کلیک ازش شنیده میشد ک با چند نفر صحبت کردم میگقتن مال هارد هست ایا گارانتی تعهدی داره ؟ در ضمن بعضی وقت ها هم هاردش مکث میکنه مثلا میخوام 1 فایلی را اجرا کنم وقتی روش کلیک میکنم 3-4 ثانیه مکث میکنه بعد صدای کلیک از لپتاپ شنیده میشه بعد هارد شروع ب چرخیدن میکنه و فایل را برام میخونه .

حالا چیکار باید بکنم ؟
کسی تا حالا برای این مشکل ب گارانتی مراجعه کرده ؟ من شهرستانم چیکار کنم بفرستم لپتاپ را ؟
این صدا رو خیلی از بچه ها شنیدن و خود منم شنیدم و فکر کنم طبیعه و مراجعه به گارانتی لازم نیست

در مورد مکث کردن هم فکر کنم مربوط به تنظیمات power plan باشه که گاهی هارد رو خاموش میکنه و برای استفاده مجدد هارد باید راه اندازی بشه

You Were Mine
25-08-2011, 12:35
این صدا رو خیلی از بچه ها شنیدن و خود منم شنیدم و فکر کنم طبیعه و مراجعه به گارانتی لازم نیست

در مورد مکث کردن هم فکر کنم مربوط به تنظیمات power plan باشه که گاهی هارد رو خاموش میکنه و برای استفاده مجدد هارد باید راه اندازی بشه

power plan را قبلا نگاه کردم مشکل از اونجا نیست .

نه عزیزم مشکل طبیعی نیست هارد داره خراب میشه این ها نشانه هاشه ک توی 1 تاپیک دیگه خوندم از من صدای کلیک هاش خیلی زیاد شده هر 10 ثانیه 1 بار یا کمتر این صدا را میده و مکث هارو هم ک داره . درکل داره میره رو اعصابم .
کسی تا حالا به این خاطر ب گارانتی مراجعه نکرده ؟!!!! بابا ماشاا... دمتون گرم . حالا من به پشتیبانی امرتات درخواست دادم بذارین ببینم چی جواب میدن

mohsenjxj
26-08-2011, 10:06
power plan را قبلا نگاه کردم مشکل از اونجا نیست .

نه عزیزم مشکل طبیعی نیست هارد داره خراب میشه این ها نشانه هاشه ک توی 1 تاپیک دیگه خوندم از من صدای کلیک هاش خیلی زیاد شده هر 10 ثانیه 1 بار یا کمتر این صدا را میده و مکث هارو هم ک داره . درکل داره میره رو اعصابم .
کسی تا حالا به این خاطر ب گارانتی مراجعه نکرده ؟!!!! بابا ماشاا... دمتون گرم . حالا من به پشتیبانی امرتات درخواست دادم بذارین ببینم چی جواب میدن

سلام در مورد صدای قطره که صحبت های زیادی تو همین تاپیک شده اگه حوصلشو داشته باشی و تمام پست هارو از اول بخونی لپ تاب من هم که بیش از یک ساله دارمش و از روزای اول هم اون صدارو میده و تا الان هم الحمداله هیچ مشکلی از این جهت نداشته.
درمورد مشکل دومت هم ویندوزت را عوض کن به احتمال 90 درصد مشکلت حل میشه.
نتیجه را اینجا بگو.:46:

ata.royalfalcon
26-08-2011, 10:44

حالا چیکار باید بکنم ؟

سلام
برای اینکه خیالتون از بابت هارد راحت بشه بهتره از نرم افزارهای کنترل کننده میزان سلامت هارد استفاده کنین .نمونه ای از این نرم افزار Hard Disk Sentinel هست . اگر هارد مشکلی داشته باشه به شما اعلام میکنه .

gnulinux
28-08-2011, 12:33
سلام یه جا خونده بودم که بسیاری از این صداها طبیعی هست نمیدونم کجا بود

f@r@z
29-08-2011, 09:45
سلام
بچه ها لپ تاپ من تازگیها یه مشکل پیدا کرده, وقتی باطریش به حد critical می رسه لپ تاپ یهو خاموش می شه ولی من تنظیمات رو روی hibrinate گذاشتم, چند بار هم از تنظیمات چک کردم ولی بازم درست نشد کسی همچین مشکلی داشته؟ ممکنه مشکل از باطری باشه؟ چون اخیرا دیگه خیلی کم باطری نگه میداره حدودا 1 ساعت و 10 دقیقه.

pooria-ir
29-08-2011, 11:08
سلام
بچه ها لپ تاپ من تازگیها یه مشکل پیدا کرده, وقتی باطریش به حد critical می رسه لپ تاپ یهو خاموش می شه ولی من تنظیمات رو روی hibrinate گذاشتم, چند بار هم از تنظیمات چک کردم ولی بازم درست نشد کسی همچین مشکلی داشته؟ ممکنه مشکل از باطری باشه؟ چون اخیرا دیگه خیلی کم باطری نگه میداره حدودا 1 ساعت و 10 دقیقه.

یه شات از Details باطریت با Battery care بزار ببینیم اوضاش چطوره :46:

lucky_luke
30-08-2011, 02:33
دوستان باطری منم هم دیگه عمر خودشو کرده
تا همین دو هفته پیش خوب بود و حدود ده رصد فرسوده شده بود ولی همین که گارانتی تموم شد ویر لولش رفته رو 63٪

f@r@z
30-08-2011, 10:17
یه شات از Details باطریت با Battery care بزار ببینیم اوضاش چطوره :46:
سلام اینم از عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینکه به جای hibrinate یهو shut down می شه از باطریشه؟:41:

pooria-ir
30-08-2011, 12:03
سلام اینم از عکس:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
اینکه به جای hibrinate یهو shut down می شه از باطریشه؟:41:

باطریتون تقریبا ظرفیتش شده 3/5
کی خریدینش ؟ گارانتی کجاست ؟

f@r@z
30-08-2011, 16:24
تقریبا 1 سال پیش
گارانتی ویستا هستش vista
حالا مشکل شات داون شدن از لپ تاپ هستش یا از باطری:13:

You Were Mine
30-08-2011, 23:57

دوباره میخوام بحث کول پد را برای این لپ تاپ وسط بکشم اگه کسی کول پدی گرفته ک برای این لپ تاپ خوب جواب میده لطفا معرفی کنید .
در ضمن دوستان کسی کول پد کولر مستر مدل Notepal U3 را توی بازار دیدید ؟ جایی هست این مدل را انلاین بفروشه ؟

pooria-ir
31-08-2011, 00:46

دوباره میخوام بحث کول پد را برای این لپ تاپ وسط بکشم اگه کسی کول پدی گرفته ک برای این لپ تاپ خوب جواب میده لطفا معرفی کنید .
در ضمن دوستان کسی کول پد کولر مستر مدل Notepal U3 را توی بازار دیدید ؟ جایی هست این مدل را انلاین بفروشه ؟

اتفاقا من شدیدا تو کارشم،از خیلی از بچه ها پرسیدم،اکثرا کول پد گرفته بودن خیلی نتیجه نداده بود،دیدم خودم اگه درست کنم میتونم دقیقا فن ها رو اونجایی کار بزارم که نیازه
الان یه میز تیبل میت + 2 تا فن 8 سانت + یه 12 گرفتم که دارم هی امتحان میکنم ببینم کجای لپ تاپ بهترین نتیجه رو میده واسه گذاشتن فن
اگه کسی میدونه کار گذاشتن این 3 تا فن کجای لپ تاپ بیش ترین کاهش دما رو ایجاد میکنه،کمک کنه

:10::40:

تقریبا 1 سال پیش
گارانتی ویستا هستش vista
حالا مشکل شات داون شدن از لپ تاپ هستش یا از باطری:13:

اگه هنوز 1 سالش تموم نشده ببر باطریت رو عوض کنن
احتمال قوی از باطریته اگه تنظیمات ویندوزت درست باشه

You Were Mine
31-08-2011, 11:35
اتفاقا من شدیدا تو کارشم،از خیلی از بچه ها پرسیدم،اکثرا کول پد گرفته بودن خیلی نتیجه نداده بود،دیدم خودم اگه درست کنم میتونم دقیقا فن ها رو اونجایی کار بزارم که نیازه
الان یه میز تیبل میت + 2 تا فن 8 سانت + یه 12 گرفتم که دارم هی امتحان میکنم ببینم کجای لپ تاپ بهترین نتیجه رو میده واسه گذاشتن فن
اگه کسی میدونه کار گذاشتن این 3 تا فن کجای لپ تاپ بیش ترین کاهش دما رو ایجاد میکنه،کمک کنه

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوبه داداش ولی هر میزی را ک نمیتونی استفاده کنی !!! خوبیه کول پد ها اینه که علاوه بر اینکه لپ تاپ را خنک میکنن سطح اون را از زمین هم افزایش میدن و باعث رد و بدل شدن هوا میشن .
به نظر من بهترین کول پد همین مدل U3 کولر مستر هست چون هم فن هاش جابجا میشن هم هر فن 1800 دور در دقیقه سرعت داره و خیلی خوب خنک میکنه

شما این مدل را تو بازار ایران دیدی ؟ اخه نمایندش ک دریا کامپیوتر هست هنوز وارد نکرده . خیلی از تاریخ تولیدش گذشته اما مثل اینکه قصد وارد کردن ندارن .
شما اگه این مدل را جایی دیدی قیمت بگیر خبری ب من بده .

pooria-ir
31-08-2011, 20:53
خوبه داداش ولی هر میزی را ک نمیتونی استفاده کنی !!! خوبیه کول پد ها اینه که علاوه بر اینکه لپ تاپ را خنک میکنن سطح اون را از زمین هم افزایش میدن و باعث رد و بدل شدن هوا میشن .
به نظر من بهترین کول پد همین مدل U3 کولر مستر هست چون هم فن هاش جابجا میشن هم هر فن 1800 دور در دقیقه سرعت داره و خیلی خوب خنک میکنه

شما این مدل را تو بازار ایران دیدی ؟ اخه نمایندش ک دریا کامپیوتر هست هنوز وارد نکرده . خیلی از تاریخ تولیدش گذشته اما مثل اینکه قصد وارد کردن ندارن .
شما اگه این مدل را جایی دیدی قیمت بگیر خبری ب من بده .

والا بچه ها که کولپد گذاشته بودن میگفتن نهایت 2-3 درچه آورده پایین،که به نظر من این مقدار ارزش 30-40 تومن هزینه رو نداره
این میز تیبل میت قیمتش 10 تومنه،خدود 5 تومن هم هزینه فن هاش شده،مطمئنن حداقل همون 2-3 درجه رو میاره پایین
حالا کدومش به صرفه تره

farzadshekoohi
04-09-2011, 00:53
با سلام . من که باطریم خراب بود 12 ماه هم بود ( aug 2009) بود 10 روز پیش بردم گارانتی واسه باطری و گفتن باطری خرابه و وایسا از دبی باطری بیاد واست تعویض می کنیم با گارانتی .
گارانتیم هم ویستا بود و خداییش گارانتی خوبی هست چون قبلا هم کیبوردم رو عوض کردن و تا حالا مشکلی باهاشون نداشتم .

amiroamiro
04-09-2011, 17:24
سلام دوستان
یکی لطفا راهنمایی کنه.
1- من تاکنون از ویندوز اورجینال خود دستگاه استفاده کردم با تمام نرم افزارهای نصب شده. البته کمی سنگین هست ولی دلم نیامده آن را عوض کنم و ویندوز 7 دیگه ای را نصب کنم. دوستانی که هارد دستگاه را کلا فرمت کردند و ویندوز غیر اورجینال 7 را نصب کرده اند آیا تغییر چندانی صورت گرفته و آیا تاکنون با مشکل جدی برخورد داشته اند و اصولا آیا این کار ارزش داره ویندوز اورجینال را پاک کنم و ویندوز کرک شده را نصب کنم.!
2- من دنبال باطری 9 cell و یا 6 cell ایسوس N61jq می گردم. تا حالا شده کسی این نوع باطری را خریداری کرده باشه. جدای تعویض آن هم بعلت خرابی باطری در زمان گارانتی. قیمت آن چنده؟ البته باطری گارانتی دار.:2:
3- آنتی ویروسی که با آن کار می کنید چی هست. من خودم هم با Norton و بعضی مواقع Avest کار کردم. بدک نبود. شما با چه آنتی ویروسی با این دستگاه راحتید و پیشنهاد می کنید.

pooria-ir
04-09-2011, 20:20
سلام دوستان
یکی لطفا راهنمایی کنه.
1- من تاکنون از ویندوز اورجینال خود دستگاه استفاده کردم با تمام نرم افزارهای نصب شده. البته کمی سنگین هست ولی دلم نیامده آن را عوض کنم و ویندوز 7 دیگه ای را نصب کنم. دوستانی که هارد دستگاه را کلا فرمت کردند و ویندوز غیر اورجینال 7 را نصب کرده اند آیا تغییر چندانی صورت گرفته و آیا تاکنون با مشکل جدی برخورد داشته اند و اصولا آیا این کار ارزش داره ویندوز اورجینال را پاک کنم و ویندوز کرک شده را نصب کنم.!
2- من دنبال باطری 9 cell و یا 6 cell ایسوس N61jq می گردم. تا حالا شده کسی این نوع باطری را خریداری کرده باشه. جدای تعویض آن هم بعلت خرابی باطری در زمان گارانتی. قیمت آن چنده؟ البته باطری گارانتی دار.:2:
3- آنتی ویروسی که با آن کار می کنید چی هست. من خودم هم با Norton و بعضی مواقع Avest کار کردم. بدک نبود. شما با چه آنتی ویروسی با این دستگاه راحتید و پیشنهاد می کنید.

ودست عزیز سلام
لازم نیست شما ویندوز کرک شده بریزین،یه ویندوز خام خوب 64 بیت از اینترنت دانلو کنین،بعد با سریال خود لپ تاپ رجیسترش کنین،اینجوری میشه همون اورجینال،ویندوزی که روی خودش نصبه اصلا بدرد نمیخوره،خیلی سنگینه،من کلی هم BSOD ازش گرفتم وشاید 2 هفته بعد از خرید بود که پاکش کردم،البته هنوز درایو ریکاوری 14 گیگیش رو هارد هست،برای زمانای اورژانسی که یهو ویندوز میپکه و دم دست هم نداری بریزی و نیاز شدید هم داری بدرد میخوره :46:
بشما اگه دستگاهتون گارانتی معتبر داره،با دفتر گارانتی تماس بگیرین در مورد موجودی باطری ازشون بپرسین،خودشون دارن،اگرم معتبر نیست که با امرتات یا سازگار یا ویستا تماس بگیرین،لطف کنین قیمتشم اینجا بگین تا همه بدونیم

M1450M
13-09-2011, 20:23
درصد wear level هست نشون دهنده چیه ؟

pooria-ir
14-09-2011, 11:44
درصد wear level هست نشون دهنده چیه ؟

نشون دهنده میزان خرابی باطریتون هستش

mohsenjxj
14-09-2011, 14:44
سلام به همه دوستان
من ویندوز اورجینال لپ تاب را پاک کردم و یه ویندوز 64 home نصب کردم چطوری میتونم این ویندوز را با استفاده از شماره سریال اورجینالش کنم؟
هم شماره سریال ویندوز قبلی را که از داخل ویندوز درآوردم دارم و هم سریال زیر لب تاب رادارم. حالا چیکارباید بکنم؟ خودم وقتی سریال ویندوز قبلی را در قسمت پروتکت کی این ویندوز وارد کردم تو ادامه کار ازم خواست یه کشور انتخاب کنم که ایران توش نبود و با استفاده از شماره تلفن این کشورها شماره سریال برای ویندوز دریافت کنم که من سردرنیاوردم و منصرف شدم. مگه سریال ویندوز قبلی خود لب تاب این ویندوز را هم اورجینال نمیکنه پس چرا وقتی وارد کردم دوباره ازم خواست تلفنی فعالش کنم. دو تاویندوز هم عین هم هستن پس چرا قبول نکرد؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن مخصوصا شما پوریا جان:11: که قبلا فرمودید وقتی ویندوز را نصب کنم درمورد پیدا کردن شماره سریال و اورجینال کردنش راهنماییم میکنید:46:
باتشکر از تمام دوستان:11::11:

pooria-ir
14-09-2011, 22:42
سلام به همه دوستان
من ویندوز اورجینال لپ تاب را پاک کردم و یه ویندوز 64 home نصب کردم چطوری میتونم این ویندوز را با استفاده از شماره سریال اورجینالش کنم؟
هم شماره سریال ویندوز قبلی را که از داخل ویندوز درآوردم دارم و هم سریال زیر لب تاب رادارم. حالا چیکارباید بکنم؟ خودم وقتی سریال ویندوز قبلی را در قسمت پروتکت کی این ویندوز وارد کردم تو ادامه کار ازم خواست یه کشور انتخاب کنم که ایران توش نبود و با استفاده از شماره تلفن این کشورها شماره سریال برای ویندوز دریافت کنم که من سردرنیاوردم و منصرف شدم. مگه سریال ویندوز قبلی خود لب تاب این ویندوز را هم اورجینال نمیکنه پس چرا وقتی وارد کردم دوباره ازم خواست تلفنی فعالش کنم. دو تاویندوز هم عین هم هستن پس چرا قبول نکرد؟
دوستان لطفا راهنمایی کنن مخصوصا شما پوریا جان:11: که قبلا فرمودید وقتی ویندوز را نصب کنم درمورد پیدا کردن شماره سریال و اورجینال کردنش راهنماییم میکنید:46:
باتشکر از تمام دوستان:11::11:

سلام محسن جان :10:

شما باید همون Active by phone رو بزنی،بعدش با استفاده از V***P***N سرور آمریکا وصل شی و کشور رو تو لیست آمریکا انتخاب کنی،بعد با گوگل ویس زنگ میزنی همون شماره ای که بهت میده،بقیه مراحلش کاملا مشخصه
بارم اگه سوالی بود بپرس :46:

pooria-ir
15-09-2011, 11:33
سلام :11:
امروز خیلی اتفاقی رفتم تسک منیجر دیدم تعداد هسته های منطقی شده 4 تا :13:

این قضیش چیه ؟ قبلا 8 تا بود

Vespoher
18-09-2011, 20:38
سلام دوستان
بعد از غیبت تقریبا طولانی اومدم به این صفحه . خوشحالم که دوستان n61 دار همه این جا جمع هستند. :31:

از دوستان کسی N61jv داره ؟ corei5 , DOS , Nvidia .....
کسی با این مدل مشکل وب کم نداره ؟ این مدل ظاهرا این مشکل رو داره که وب کم 90 درصد اوقات کار نمیکنه و پیغام webcam used with another program رو میده در حالی که توسط هیچ برنامه ای باز نیست و استفاده نمیشه ....
با آپدیت درایور هم این مشکل حل نشد. البته این لپ تاپ مال دوستمه و امروز برای حل مشکل بردیم گارانتی .
حالا ببینم چی جواب میدن . تو فروم ها هم سرچ کردم گویا این مشکل برای دیگران هم بوده و گزارش شده .
دوستان نظرشون چیه ؟

دوست عزیز vaioman عزیز چطوره ؟ خیلی وقته خبر ندارم ازت . امیدوارم خوب خوب باشی ...

Vespoher
18-09-2011, 22:24
باطری من خیلی شارژ نگه نمیداره . فوقش 45 دقیقه ... اینم وضعیتش ....
باید عوض کنم یا حالا میشه کار کرد؟ قیمت باطری چنده ؟

mohsenjxj
19-09-2011, 20:06

سلام دوست عزیز از قیمت باطری خبر ندارم و اگه از دوستان کسی میدونه به ما هم بگه. اما ظاهرا باطریت زیاد مشگل نداره و عوض گردن نمیخواد. اگه باطریت هنوز گارانتی داره و عوضش میکنن عوضش کن اما اگه نه فکرکنم این باطری با این وضعیت فعلا کاراتو راه میندازه.:11:

Vaioman
21-09-2011, 00:40
دوست عزیز vaioman عزیز چطوره ؟ خیلی وقته خبر ندارم ازت . امیدوارم خوب خوب باشی ...

مرسی عزیز از این بهتر نمیشم:11:.شما چطوری؟ منم خیلی سرم شلوغه و کمتر به انجمن سر میزنم.به هر حال امیدوارم که هر کجا هستید سلامت و پیروز باشید.:10:

ata.royalfalcon
21-09-2011, 07:13
سلام دوستان
بعد از غیبت تقریبا طولانی اومدم به این صفحه . خوشحالم که دوستان n61 دار همه این جا جمع هستند. :31:

کسی با این مدل مشکل وب کم نداره ؟ این مدل ظاهرا این مشکل رو داره که وب کم 90 درصد اوقات کار نمیکنه و پیغام webcam used with another program رو میده در حالی که توسط هیچ برنامه ای باز نیست و استفاده نمیشه ....
با آپدیت درایور هم این مشکل حل نشد. البته این لپ تاپ مال دوستمه و امروز برای حل مشکل بردیم گارانتی .
حالا ببینم چی جواب میدن . تو فروم ها هم سرچ کردم گویا این مشکل برای دیگران هم بوده و گزارش شده .
دوستان نظرشون چیه ؟

سلام
من N61jv رو دارم و هيچ مشكلي باهاش ندارم .
نه وبكم و نه حتي سوييچ شدن بين گرافيكها و نه باطري . انصافا لپتاپ خوبيه .
براي مشكل وبكم تا اونجايي كه يادمه بايد چندين نوع درايور رو نصب كني و نصب يكيشون كافي نيست . متاسفانه نميدونم دقيقا كدومشون هست بايد بصورت آزمون و خطا بري جلو .

سوالي بود در خدمتم . يه مسئله ديگه اي هم هست كه CPU با كانفيگ استاندارش فرق ميكنه يعني 560 هست .

سوالي ديگه هم از دوستان داشتم . اين مدل يه تيونر هم داره حالا ميخواستم بدونم اگر به ديش وصل كنم ميتونم كانالهاي مـاهـواره اي رو بگيرم . آخه يه جا خوندم كه يكي از دوستان تونسته ، البته لپتاپش asus نبوده .

enriquelover
21-09-2011, 16:29
سلام بچه ها چطورین ؟ مدتیه نیومدم اینجا چقدر صفحات زیاد شده :5: من یه مشکلی با حرارت سی پی یو دارم دماش در حالت عادی بین 70-75 هستش! تو بازی که تا 90 به بالا هم میره! بعضی وقتا هم که دارم وبگردی می کنم و با نرم افزار سنگینی کار ندارم سرعت فن زیاد میشه و دما میره بالا! نمی دونم مشکل از کجاس!

pooria-ir
22-09-2011, 12:39
سلام دوستان

دوستان نظرشون چیه ؟

سلام عزیز :10:
لپ تاپت هیچ مشکلی نداره،خودت بی دقتی کردی :)
مشکل از اینه که توی Power 4gear پروفایلت رو گذاشتی احتمالا روی پاور سیو و 100 وب کم رو غیر فعال کردی
برو تو همون پاور 4 گیر تیک وب کم رو بزن،Save کن ،مشکلت حل میشه:46:

این عکس باطریتم نمیتونم ببینم،اما اگه گارانتی داره برو عوضش کن :11:

امروز خیلی اتفاقی رفتم تسک منیجر دیدم تعداد هسته های منطقی شده 4 تا :13:

این قضیش چیه ؟ قبلا 8 تا بود

بچه ها یه کمکی هم به من بکنین توروخدا،یه شات از همین قسمت بزارین ببینم مال شما چجوریه
دمتون گرم

gnulinux
22-09-2011, 12:54
سلام دوت عزیز نباید اینطوری میشد درایور چیپو یه بار نصب کنید اگه نشد ویندوزو عوض کنین بفرما اینم مال من

mohsenjxj
22-09-2011, 14:41
لپ تاپت هیچ مشکلی نداره،خودت بی دقتی کردی :)
مشکل از اینه که توی Power 4gear پروفایلت رو گذاشتی احتمالا روی پاور سیو و 100 وب کم رو غیر فعال کردی
برو تو همون پاور 4 گیر تیک وب کم رو بزن،Save کن ،مشکلت حل میشه:46:

این عکس باطریتم نمیتونم ببینم،اما اگه گارانتی داره برو عوضش کن :11:

بچه ها یه کمکی هم به من بکنین توروخدا،یه شات از همین قسمت بزارین ببینم مال شما چجوریه
دمتون گرم

سلام دوست عزیز مال من هم مشکل نداره و همون 8 تا رو نشون میده.

pooria-ir
22-09-2011, 23:59
سلام دوست عزیز مال من هم مشکل نداره و همون 8 تا رو نشون میده.

مرسی از کمک :11:

به نظرت مشکل از کجاست ؟؟؟

mohsenjxj
23-09-2011, 21:27
مرسی از کمک :11:

به نظرت مشکل از کجاست ؟؟؟

سلام دقیقا نمیدونم ولی احتمال داره از power4Gear Hybrid باشه. امتحان کن از روی dvd درایورهای لپ تاب دوباره این برنامه را نصب کن ببین نتیجه چی میشه؟

lucky_luke
25-09-2011, 13:05
در مورد مشکل دونه هایی که توی LCD ظاهر میشه به نظر من مشکل از درایور کارت گرافیکه چون یه مدت ورژن 11-6 رو استفاده مبکردم (64 بیت) و در طول 2 ماه یه بار هم پیش نیومد برام ولی تا به ورژن 11-7 آپدیت کردم باز شروع شد
با ورژن 11-5 هم همین مشکلو داشتم ولی با 11-4 مشکلی نبود

فرقشون هم این بود که توی این مسیر :
C:\ATI\Support\11-6_mobility_vista_win7_64_ccc
برای ورژنهایی که درست کار میکردن یه پوشه بود به اسم درایور ولی بقیه اینو نداشتن
در واقع اگه با کاتالیست 11-7 یا 11-5 میخواستم برای اولین بار بعد از نصب ویندوز گرافیک رو نصب کنم اصلا گرافیک رو نیشناخت!!!

این حرف رو در مورد 64 بیتی زدم و در مورد 32 بیت اطلاع ندارم

mohsenjxj
02-10-2011, 15:36
در مورد مشکل دونه هایی که توی LCD ظاهر میشه به نظر من مشکل از درایور کارت گرافیکه چون یه مدت ورژن 11-6 رو استفاده مبکردم (64 بیت) و در طول 2 ماه یه بار هم پیش نیومد برام ولی تا به ورژن 11-7 آپدیت کردم باز شروع شد
با ورژن 11-5 هم همین مشکلو داشتم ولی با 11-4 مشکلی نبود

فرقشون هم این بود که توی این مسیر :
C:\ATI\Support\11-6_mobility_vista_win7_64_ccc
برای ورژنهایی که درست کار میکردن یه پوشه بود به اسم درایور ولی بقیه اینو نداشتن
در واقع اگه با کاتالیست 11-7 یا 11-5 میخواستم برای اولین بار بعد از نصب ویندوز گرافیک رو نصب کنم اصلا گرافیک رو نیشناخت!!!

این حرف رو در مورد 64 بیتی زدم و در مورد 32 بیت اطلاع ندارم

سلام دوست عزيز من هم همين نظر را دارم و با فرمايش شما صددرصد موافقم چون وقتي ويندوز قبلي را که به 11.5 آپديت کرده بودم دونه ها خيلي کمتر اتفاق ميفتاد ولي وقتي ويندوز را ريکاوري کردم و همون درايور قبلي روش نصب بود اين اتفاق تو فاصله زماني کمتر برام اتفاق ميافتاد تا اينگه دوباره به 11.5 آپديتش کردم و دونه هاي آبي کمتر برام اتفاق پيش مياد. البته ورژن هاي 11.6 و بالاتر را امتحان نکردم ببينم با کدوم ورژن اين مشکل کاملا برطرف ميشه يا نه چون يبار يکي از ورژن هاي بالاتر را نصب کردم آخر نصب خطا داد و نصب نشد و من هم ديگه نصب نکردم و امتحان نکردم ببينم نتيجش چي ميشه.
راستي دوست عزيز ميشه در مورد اين جملتون ( در واقع اگه با کاتاليست 11-7 يا 11-5 ميخواستم براي اولين بار بعد از نصب ويندوز گرافيک رو نصب کنم اصلا گرافيک رو نيشناخت!!!) واضحتر توضيح بدين چيکارکردين يعني چي که نشناخت ؟ مگه مخصوص اين لپ تاپ نيست چرا نشناخته؟

f_a_r_i_d
05-10-2011, 23:01
من یه راه حلی برای این مشکل پیدا کردم که تا حالا خوب جواب داده و یه بارم دیگه نقطه ها نیومده
زمانی که از اینترنت استفاده می کنم یه plan ساختم که وقتی از اون استفاده می کنم مشکلی پیش نمیاد ولی در مواقع دیگه اون نقطه ها میاد
تنظیمات این plan اینطوریه
تو قسمت advanced
ATI power graphic :Maximize batt life
processor power management-> system cooling policy :active
دوستان بی ضحمت امتحان کنن و جوابو بذارن

lucky_luke
06-10-2011, 01:38
سلام دوست عزيز من هم همين نظر را دارم و با فرمايش شما صددرصد موافقم چون وقتي ويندوز قبلي را که به 11.5 آپديت کرده بودم دونه ها خيلي کمتر اتفاق ميفتاد ولي وقتي ويندوز را ريکاوري کردم و همون درايور قبلي روش نصب بود اين اتفاق تو فاصله زماني کمتر برام اتفاق ميافتاد تا اينگه دوباره به 11.5 آپديتش کردم و دونه هاي آبي کمتر برام اتفاق پيش مياد. البته ورژن هاي 11.6 و بالاتر را امتحان نکردم ببينم با کدوم ورژن اين مشکل کاملا برطرف ميشه يا نه چون يبار يکي از ورژن هاي بالاتر را نصب کردم آخر نصب خطا داد و نصب نشد و من هم ديگه نصب نکردم و امتحان نکردم ببينم نتيجش چي ميشه.
راستي دوست عزيز ميشه در مورد اين جملتون ( در واقع اگه با کاتاليست 11-7 يا 11-5 ميخواستم براي اولين بار بعد از نصب ويندوز گرافيک رو نصب کنم اصلا گرافيک رو نيشناخت!!!) واضحتر توضيح بدين چيکارکردين يعني چي که نشناخت ؟ مگه مخصوص اين لپ تاپ نيست چرا نشناخته؟

چیزی که ما به عنوان درایور از سایت AMD دانلود میکنیم در واقع فقط درایور نیست و ترکیبیه از چند تا برنامه که فشرده شدن و بصورت یه فایل exe در اومدن
حالا وقتی ما این فایل رو اجرا میکنیم محتویاتش ( که شامل کاتالیست ، درایور ، ماکروسافت ویژوال 2010 و ... میشه) از حالت فشرده خارج میشن و توی درایو c ذخیره میشن که توی عکس زیر مسیرش مشخصه:[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ورژن های مختلف هر کودوم تو پوشه مربوط به خودشون قرار دارن و محتویات همشون هم مثل عکس زیره:
درایور توی پوشه پکیج قرار داره (توی فولدر pakage یه فولدر دیگه هست به اسم driver با حجم تقریبی 50 مگ)
بعضی از ورژنها مثل 11-5 64 بیت پوشه driver رو ندارن(نمی دونم چرا) به همین دلیله که من نتونستم بعد از نصب ویندوز کارت گرافیک رو با ورژن 11-5 نصب کنم

در مورد دونه ها هم من با ورژن 11-6 64 بیت توی مدت چند ماه اصلا برام پیش نیومد
چند روز پیش هم 11-9 نصب کردم باز شروع شد و من هم کاتالیست رو uninstal کردم و اینبار فقط درایور رو نصب کردم و بقیه گزینه ها رو هر کدوم که میشد unmark کردم فعلا که مشکل بر طرف شده و اگه دوباره پیش اومد اینجا اعلام میکنم

Mohammad_Asus
06-10-2011, 17:53
سلام

مدتی هست که وقتی CD رو داخل درایو قرار میدم ، حتی اگر پر باشه و توی کامپیوترهای دیگه به خوبی اجرا بشه ، پیغام خالی بودن و آماده رایت بودن CD نمایش داده میشه.

حتی وقتی یه CD با خود درایو رایت میکنم ، و اون رو برای تست دوباره داخل درایو قرار میدم ، انگار نه انگار که چیزی روی CD ریخته شده.

البته بعضی از CD ها خونده میشه ولی بعضی ها هم نه.

کسی میدونه مشکل از کجاست ؟

pooria-ir
06-10-2011, 20:39
سلام

مدتی هست که وقتی CD رو داخل درایو قرار میدم ، حتی اگر پر باشه و توی کامپیوترهای دیگه به خوبی اجرا بشه ، پیغام خالی بودن و آماده رایت بودن CD نمایش داده میشه.

حتی وقتی یه CD با خود درایو رایت میکنم ، و اون رو برای تست دوباره داخل درایو قرار میدم ، انگار نه انگار که چیزی روی CD ریخته شده.

البته بعضی از CD ها خونده میشه ولی بعضی ها هم نه.

سلام
بلوریه ؟
:10::11:

Mohammad_Asus
07-10-2011, 00:11
سلام
بلوریه ؟

سلام

آره ! :41:

pooria-ir
07-10-2011, 10:42
سلام

آره ! :41:

اکثر درایوهای بلوری n61 به دلایل نامععلوم بعد از مدتی مرض میگیره !
به نظرم ببرش گارانتی ببین چی میگن،احتمالا کامل برات عوض کنن

aka_karkas
07-10-2011, 13:09
الان این درایورو با ارجینال لپتابو مقایسه کردم دیدم تو پوشه پکیج پوشه درایور نیست میشه یکی لینک درست درمون بده به ما نمیدونم چرا انطوریه:13: خود سایت ای ام دی درایورو درست درمون نمیده:18:

-----------------------------------------------------------------------------------------
سلام خدمت همه بچه های گل n61

من یک مشکل خیلی مسخره دارم نمیدونم چی کار کنم اگه کسی نظری داره ممنون می شم
من درایور و catalyst قبلی رو آنیستال کردم و این رو از ati دانلود کردم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl
حالا مشکل اینه که دفعه اول که آپدیت کردم کلا catalyst نبود نه تسک بار نه تسک منیجر و فایل مونیتورینگ که MOM.EXE هست هم نبود ... خلاصه سرچ کردم فهمیدم که باید از کنترل پنل با خود برنامه ATI Catalyst Install Manager باید express unistall بشه که این کارام کردم اما نشد .....[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یه جا نوشته بود assembly ویندوز باید ati رو حذف کنم از safe mode کردم و دوباره اینو ریختم 11-2_mobility_vista_win7_64_dd_ccc_ocl حالا تو تسک بار هست CCC اما وقتی می خوام بازش کنم هیچ صفحه ای نمیاد و جالب اینه که MOM.EXE هست CCC.EXE هست و حتی Memory هم استفاده می کنه ... من دیگه کم آوردم گفتم ببینم اینجا کسی می تونه کمکی بکنه واقعا ممنون می شم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حل شد .

اگه کسی به این مشکل خورد هرچی فایل از ati هست تو app data یا هرجای دیگه رو پاک کنه و بعد safe mode و بعد پوشه ویندوز و Assembly و هر چی کلید با این شماره 90ba9c70f846762e میبینین رو پاک کنید ریبوت کنین و دوباره فایل دانلود شده درایور رو اجرا کنید و مثل من حااااااااااااااااال کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام ، خیلی وقت پیش من این مشکل رو داشتم حل شد، فقط چیزی که من خودم بهش رسیدم اینه که هیچ فایلی را به جز با این جزییات دان نمی کنم 11-8_mobility_vista_win7_64_dd_ccc که حالا ورژن جدید مثلا اون 8 میشه 9 و یا 32 بیت بخوام 64 می کنم 32 و تو گوگل سرچ می کنم و لینک از خود ati میگیرم و دانلود بی دردسر بدون اینکه تو سایت ati بگردم، حالا من لینک جدیدترین درایور را از خود ati می ذارم برای لپ تاپ خودمون n61jq بفرمایید :

32BIT
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید64BIT
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکافیه ورژن جدید اومد 9 رو بکنی 10،امیدوارم کمکی کرده باشم:11:

afshin b
08-10-2011, 12:52
من حدود یه ماه پیش درایور 8-11 گرافیک رو نصب کردم. بعد اون دیگه کاتالیست کنترل سنتر باز نمیشه و رو استارت اپ هم نیست.
امروز هم از پست دوستمون درایور 9-11 رو نصب کردم، بازم کاتالیست کنترل سنتر نمیاد.
نصب هست ولی باز نمیشه.

Mohammad_Asus
08-10-2011, 18:58
اکثر درایوهای بلوری n61 به دلایل نامععلوم بعد از مدتی مرض میگیره !
به نظرم ببرش گارانتی ببین چی میگن،احتمالا کامل برات عوض کنن

اگر بخواهم ببرم گارانتی ، اطلاعات شخصیم چه بلایی سرشون میاد ؟! شما بودین چیکار میکردین ؟

gnulinux
08-10-2011, 19:50
سلام میتونی بکاپ بگیری تو یه درایو خارجی بعد فایلهاتو با یکی از این نرمافزارهایی که اطلاعات بدون قابل بازیابی بودن حذف میکنن حذفشون کنی

pooria-ir
08-10-2011, 20:48
اگر بخواهم ببرم گارانتی ، اطلاعات شخصیم چه بلایی سرشون میاد ؟! شما بودین چیکار میکردین ؟

والا به نظر من عکس و فیلمهای شخصیت رو پاک کن،یا هیدن،بعد هم با نرم افزار فولدر گارد واسه هر درایو پسورد بزار،اونا هم بنده خدا ها انقد سرشون شلوغه فرصت نمیکنن بخوان دید بزنن :20:
چون نمشکلت با درایو هست ،نیازی به تعویض ویندوز نیستش،بنابراین با همون فولدر گارد که رو سیستمت نصب باشه و رمز رو هر درایوت باشه اصلا،حتی بخوان هم نمیتونن به اطلاعاتت دسترسی پیدا کنن

pooria-ir
11-10-2011, 23:07
سلام دوستان :10:

یه سر به اینجا بزنین،منتظر نظراتتون هستم :)

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

afshin b
12-10-2011, 12:08
سلام
شما با اون پارتیشن ریکاوری چیکار کردین؟ دارینش هنوز یا پاکش کردین؟
من دیسک های ریکاوری رو دارم، نمیدونم اینم باشه یا پاکش کنم. 16 گیگ هم هست.

lucky_luke
13-10-2011, 01:01
سلام
شما با اون پارتیشن ریکاوری چیکار کردین؟ دارینش هنوز یا پاکش کردین؟
من دیسک های ریکاوری رو دارم، نمیدونم اینم باشه یا پاکش کنم. 16 گیگ هم هست.

من که همون اول پاکش کردم
حتی دی وی دی ریکاوری هم چندان بدرد بخور نیستن چون نصب مجدد ویندوز خیلی سریعتره!
من نسخه هوم پریمیوم رو نصب میکنم و با سریال زیر لپتاپ اکتیوش میکنم

afshin b
13-10-2011, 14:15
من که همون اول پاکش کردم
حتی دی وی دی ریکاوری هم چندان بدرد بخور نیستن چون نصب مجدد ویندوز خیلی سریعتره!
من نسخه هوم پریمیوم رو نصب میکنم و با سریال زیر لپتاپ اکتیوش میکنم
همین چند صفحه پیش یکی از بچه میگفت نتونست با سریال پشت لپتاپ ویندوز رو اکتیو کنه و درسر داره.
شما چطور این کارو کردین. بعد نصب ویندوز، سریال پشت لپتاپ رو بهش دادین و اکتیو شد؟

lucky_luke
13-10-2011, 14:44
همین چند صفحه پیش یکی از بچه میگفت نتونست با سریال پشت لپتاپ ویندوز رو اکتیو کنه و درسر داره.
شما چطور این کارو کردین. بعد نصب ویندوز، سریال پشت لپتاپ رو بهش دادین و اکتیو شد؟

کار خاصی نمیکنم فقط وصل میشم به اینترنت و سریال رو وارد میکنم
البته اینو هم بگم که ویندوزی که استفاده میکنم به هیچ وجه دستکاری نشده اما بیشتر نسخه های ویندوزی که توی بازار هست قسمت های مربوط به اکتیو کردن و حتی در بعضی موارد بخش آپدیت ویندوز رو کاملا از کار انداختن و احتمالا همین ایجاد مشکل میکنه

Mohammad_Asus
13-10-2011, 18:40
احتمالا کل اطلاعاتم رو میریزم روی یک هارد اکسترنال WD که USB 3.0 رو ساپورت کنه ، بعد میدم برای Repair ، فقط یه سوال ، چطوری میشه کاری کرد که اطلاعات قابل بازیابی یا Recovery نباشند ؟

راستی ، دیدم خیلی ها اینجا مشکل باتری داشتند ، من یک سال و چند ماه هست که این لپ تاپ رو خریدم و این هم مشخصات باتری با برنامه Battery Care :

اگر قول بدید که چشم نزنید :31: ، یادتون میدم :46:

من از زمانی که لپ تاپ رو خریدم ، یک بار باتری رو کامل گذاشتم زیر شارژ ، بعد یک بار تا مقداری که مجاز هست اون رو خالی کردم ، بعد دوباره گذاشتم زیر شارژ.

بعد از این مراحل ، زمانهایی که میخواستم با برق کار کنم ، باتری رو در می آوردم ، مگر زمانی که برق محله مون نا پایدار میشد ! ولی بیشتر موقع ها باتری روی لپ تاپ نبود ، مگر زمانی که میخواستم ببرم بیرون ، ولی یک مسئله باقی میمونه و اون هم اینه که اگر مدت زمان نسبتا زیادی هست که از باتری استفاده نکردید ، حداقل هفته ای یک بار اون رو خالی و پر کنید و دوباره بزارید کنار.

این رو هم بگم که من رشته تحصیلیم برق هست و چون تو بعضی از پروژه هایی که انجام دادم با انواع باتری ها (خشک ، لیتیم یون ، لیتیم پلیمر ، نیکل متال هیبرید ، نیکل کادمیم و...) کار کردم ، میدونم که باید با باتری چطوری رفتار کرد ، این رو گفتم که فکر نکنید روش من در آوردی بوده است. :31:

pooria-ir
13-10-2011, 20:38
کار خاصی نمیکنم فقط وصل میشم به اینترنت و سریال رو وارد میکنم
البته اینو هم بگم که ویندوزی که استفاده میکنم به هیچ وجه دستکاری نشده اما بیشتر نسخه های ویندوزی که توی بازار هست قسمت های مربوط به اکتیو کردن و حتی در بعضی موارد بخش آپدیت ویندوز رو کاملا از کار انداختن و احتمالا همین ایجاد مشکل میکنه

عزیز این نسخه رو از اینترنت دانلود کردی ؟
سرویس پک هستش ؟
اگه آره لینکش رو بزار بی زحمت
خودمم در به در دنبال ویندوز 7 HP سرویس پک 1 هستم که دست کاری نشده باشه و دانلودش کنم و بریزم رو لپ تاپ،اما گیرم نیومده تا حالا

[QUOTE=Mohammad_Asus;6544899]احتمالا کل اطلاعاتم رو میریزم روی یک هارد اکسترنال WD که USB 3.0 رو ساپورت کنه ، بعد میدم برای Repair ، فقط یه سوال ، چطوری میشه کاری کرد که اطلاعات قابل بازیابی یا Recovery نباشند ؟

راستی ، دیدم خیلی ها اینجا مشکل باتری داشتند ، من یک سال و چند ماه هست که این لپ تاپ رو خریدم و این هم مشخصات باتری با برنامه Battery Care :

[IMG][ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کارت کاملا درسته،منم دارم دقیقا همینجوری با باطری جدیدم رفتار میکنم،تا الانم درصد خرابیش تازه به 1% رسیده

lucky_luke
14-10-2011, 10:02
احتمالا کل اطلاعاتم رو میریزم روی یک هارد اکسترنال WD که USB 3.0 رو ساپورت کنه ، بعد میدم برای Repair ، فقط یه سوال ، چطوری میشه کاری کرد که اطلاعات قابل بازیابی یا Recovery نباشند ؟

با tuneup utility میتونی فایل ها رو طوری پاک کنی که غیر قابل بازیابی بشن(بعد از نصبش وقتی رو یه فایل کلیک راست کنی یه گزینه هست به اسم tune up shredder ) البته استفاده از این روشها یه مقدار وقت گیره و فکر نمیکنم لازم باشه

عزیز این نسخه رو از اینترنت دانلود کردی ؟
سرویس پک هستش ؟
اگه آره لینکش رو بزار بی زحمت
خودمم در به در دنبال ویندوز 7 HP سرویس پک 1 هستم که دست کاری نشده باشه و دانلودش کنم و بریزم رو لپ تاپ،اما گیرم نیومده تا حالا

از اینترنت گرفتم ولی خیلی وقت پیش بود که هنوز سرویس پک نیومده بود و الان سرویس پک رو جدا نصب میکنم
از اینجا گرفتم:

باید عضو بشی ورژن ها مختف ویندوز رو برای دانلود داره حتی ویندوز 8(چند روز پیش دانلودش کردم باحاله)

بیشتر ورژن های ویندوز سون رو اینجا گذاشته

حتی لینک تورنت هم گذاشته ولی نمیدونم سرویس پک 1 هست یا نه

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن مهم نیست کدوم ورژن رو دانلود میکنید چون هرنسخه ایی که باشه همه فایل ها رو داره میشه مثلا هوم پریمیو رو به نسخه التیمیت تبدیل کرد
یه فایل هست به اسم ei.cfg که توی پوشه sources قرار داره ، این فایل تعیین میکنه چه ورژنی نصب میشه حالا اگه پاکش کنید موقع نصب از شما پرسیده میشه کدوم ورژن رو میخواید اینستال کنید

AMIRHJ
21-10-2011, 13:39
سلام علیکم
اگه میشه یکی از دوستان
از آخرین درایور ها و نرم افزارهای اساسی لینک بذاره
ممنون

pooria-ir
21-10-2011, 21:14
از اینترنت گرفتم ولی خیلی وقت پیش بود که هنوز سرویس پک نیومده بود و الان سرویس پک رو جدا نصب میکنم
از اینجا گرفتم:

باید عضو بشی ورژن ها مختف ویندوز رو برای دانلود داره حتی ویندوز 8(چند روز پیش دانلودش کردم باحاله)

بیشتر ورژن های ویندوز سون رو اینجا گذاشته

حتی لینک تورنت هم گذاشته ولی نمیدونم سرویس پک 1 هست یا نه

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
در ضمن مهم نیست کدوم ورژن رو دانلود میکنید چون هرنسخه ایی که باشه همه فایل ها رو داره میشه مثلا هوم پریمیو رو به نسخه التیمیت تبدیل کرد
یه فایل هست به اسم ei.cfg که توی پوشه sources قرار داره ، این فایل تعیین میکنه چه ورژنی نصب میشه حالا اگه پاکش کنید موقع نصب از شما پرسیده میشه کدوم ورژن رو میخواید اینستال کنید

خیلی خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی :10:
من اینجا عضو شدم،خیلی هم گشتم،اما نمیدونم دقیقا کدوم رو بگیرم که این ویژگی ها رو داشته باشه :

1-64 بیت
2- HP
3- اصلا دست کاری نشده باشه
4-آخرین آپدیت های ویندوز رو داشته باشه

میدونم زحمته،اما اگه لینک بهم بدی واسه این نسخه خیلی ازت ممنون میشم :40:

lucky_luke
23-10-2011, 01:10
سلام علیکم
اگه میشه یکی از دوستان
از آخرین درایور ها و نرم افزارهای اساسی لینک بذاره
ممنون
توی گوگل بگردی پیدا میکنی
اینم بد نیست:

نمیخواد عضو هم بشی

خیلی خیلی ممنون از اینکه وقت گذاشتی :10:
من اینجا عضو شدم،خیلی هم گشتم،اما نمیدونم دقیقا کدوم رو بگیرم که این ویژگی ها رو داشته باشه :

1-64 بیت
2- HP
3- اصلا دست کاری نشده باشه
4-آخرین آپدیت های ویندوز رو داشته باشه

میدونم زحمته،اما اگه لینک بهم بدی واسه این نسخه خیلی ازت ممنون میشم :40:

وقتی شما منو یاد این فروم انداختی رفتم یه ورژن جدید دانلود کردم با همین مشخصاتی که شما گفتین ولی هنوز وقت نکردم نصب کنم ...
اگه عجله ندارین 3 یا 4 روز صبر کنید تا نصب کنم و 100% مطمئن شم
به هر حال این لینک خدمت شما خدمت شما:

البته نباید مشکلی باشه به احتمال 99 درصد

pooria-ir
23-10-2011, 12:09
وقتی شما منو یاد این فروم انداختی رفتم یه ورژن جدید دانلود کردم با همین مشخصاتی که شما گفتین ولی هنوز وقت نکردم نصب کنم ...
اگه عجله ندارین 3 یا 4 روز صبر کنید تا نصب کنم و 100% مطمئن شم
به هر حال این لینک خدمت شما خدمت شما:

البته نباید مشکلی باشه به احتمال 99 درصد

خیلی خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی :)
وایمیستم نصب کنی اگه اوکی بود بگو منم بریزم
برام مهمه که انگولک نشده باشه :دی و آخرین سری آپدیت ها رو هم داشته باشه

بازم مرسی :11:

lucky_luke
24-10-2011, 20:21
خوب بلاخره ویندوز هم عوض کردم:31:
ورژن ویندوز اینه:
6.1.7601
که یعنی سرویس پک یکه
در مورد آپدیت ها هم کلا 48 تا آپدیت داره که حجمشون 127 مگه (24 مگش مربوط به internet explorer 8)
اکتیو هم میشه

سوالی بود درخدمتم

پیشنهاد : اگه دانلود کردی و خواستی نصب کنی از این استفاده کن:

فایل ایمج رو مستقیم میرزه روی فلش(حداقل 4 gig) و دیگه نمیخواد رایت کنی (فلش رو هم وصل میکن به پورتهای USB 2 و از روی فلش بوت میکنی)
اینجوری هم از شر سر و صدای DVD-ROM خلاص میشی و هم سرعت نصب بیشتره به نظر من

سلام
ببخشید ، از کجا ورژن ویندوز رو فهمیدین ؟؟؟
من که با everest نگاه کردم ولی شما میتونی بری توی start بعد توی اون قسمت سرچ تایپ کنی system information و بعد هم اینتر

ata.royalfalcon
24-10-2011, 21:17
سلام

ata.royalfalcon
25-10-2011, 08:15
سلام

خودم فهميدم :31:
دستور winver رو در run تايپ كنيد !!!

pooria-ir
25-10-2011, 08:27
خوب بلاخره ویندوز هم عوض کردم:31:
ورژن ویندوز اینه:
6.1.7601
که یعنی سرویس پک یکه
در مورد آپدیت ها هم کلا 48 تا آپدیت داره که حجمشون 127 مگه (24 مگش مربوط به internet explorer 8)
اکتیو هم میشه

سوالی بود درخدمتم

پیشنهاد : اگه دانلود کردی و خواستی نصب کنی از این استفاده کن:

فایل ایمج رو مستقیم میرزه روی فلش(حداقل 4 gig) و دیگه نمیخواد رایت کنی (فلش رو هم وصل میکن به پورتهای USB 2 و از روی فلش بوت میکنی)
اینجوری هم از شر سر و صدای DVD-ROM خلاص میشی و هم سرعت نصب بیشتره به نظر من

مرسییییییی :46:
من شدیدا دربه در اینجور برنامه ای بودم که ویندوز رو بریسزه رو فلش،خدا خیرت بده :دی
این همون ویندوز پست بالاییته ؟ اگه آره در حال دانلودشم

pooria-ir
28-10-2011, 21:45
سلام :10:

امروز ویندوز رو عوض کردم(همون نسخه ای که دوستمون معرفی کردن رو ریختم ;) ) پدرم درومد سر پیدا کردن نسخه جدید درایورها :دی

یه فلش USB 3 گرفتم،سرعت READ رو یو اس بی 3 میره رو 50 مگ،رو یو اس بی 2 روی 27 مگ
اما مشکل سرعت WRITE هستش،که بین یو اس بی 2 و 3 تفاوتی نمیکنه و همیشه رو 20-21 مگ هستش
مشکل کجاس ؟ :(
درایور یو اس بی 3 هم آخرین نسخه رو ریختم

AMIRHJ
30-10-2011, 13:50
توی گوگل بگردی پیدا میکنی
اینم بد نیست:

ممنون گرامی
ببخشید من اگه بخوام فرم ویر usb.3 آپدیت کنم باید به چه طریقی این کارو بکنم
از اون لینک چند تا ورژنو تست کردم چه تو safemod چه normal نصب نمیکنه!!
من چند وقت پیش که از این ویندوز خودش ذله شدم یه 64 bit ultimate نصب کردم و با کرک generate
ایرادی داره؟

البته با اسکایپ هم تماس گرفتمبا اپراتور مایکروسافت ولی گویا فقط نسخه home رو میشه اکتیو کرد

توصیه به کدوم کاره !
نصب Ultimate با کرک
or
نصب Home با سریال!!

pooria-ir
30-10-2011, 23:18
[QUOTE=lucky_luke;6568511]
ببخشید من اگه بخوام فرم ویر usb.3 آپدیت کنم باید به چه طریقی این کارو بکنم
از اون لینک چند تا ورژنو تست کردم چه تو safemod چه normal نصب نمیکنه!!

سلام
منم همینو میخوام
فرم ور usb3 رو اومدم نصب کنم،اما کلا پکید !پتا نصفه رفت و گیر کردپ
آخرین ورژن درایور USB3 رو دانلود و بدون مشکل نصب کردم،اما فرم ویر ،خیر !
اگه ممکنه راهنمایی کنین ببینیم چه میشه کرد
هم آخرین لینک درایور اگه چیز جدیدی اومده و هم فرم ویر
چون مشهوده که الان با این فرم ویر سرعت رایتش دقیقا با USB2 برابره !

lucky_luke
31-10-2011, 23:12
من که تا حالا فیرمور رو آپدیت نکردم
فقط درایورش رو نصب میکنم که اونم ورژن آخر نیست یکیمونده به آخره(V2.1.25.0 )
چند روز پیش هم یه نفر اومد ازم بتلفید 3 رو بگیره (با هارد اکسترنال USB 3.0) با اینکه 12 گیگ بود ولی خیلی سریع تموم شد و سرعت رایت هم در حد 60 یا 70 مگ در ثانیه بود
کم بودن سرعت رایت روی فلش شما احتمالا مربوط به خود فلش باشه بهتره با یه سیستم دیگه هم تست کنید تا مطمئن بشید

afshin b
01-11-2011, 14:14

امروز ویندوز رو عوض کردم(همون نسخه ای که دوستمون معرفی کردن رو ریختم ;) ) پدرم درومد سر پیدا کردن نسخه جدید درایورها :دی

یه فلش USB 3 گرفتم،سرعت READ رو یو اس بی 3 میره رو 50 مگ،رو یو اس بی 2 روی 27 مگ
اما مشکل سرعت WRITE هستش،که بین یو اس بی 2 و 3 تفاوتی نمیکنه و همیشه رو 20-21 مگ هستش
مشکل کجاس ؟ :(
درایور یو اس بی 3 هم آخرین نسخه رو ریختم
راحت تونستی با سریال لپتاپ فعالش کنی؟

همیشه سرعت رایت از رید کمتره و کاملا طبیعیه. سرعت رایت 20 برای فلش خیلی خوبه، رید 50 هم فوق العادست.
اگه هم میبینی سرعت رایت برای یو اس بی 2 و 3 فرقی نداره واسه اینه که سرعتش به حداکثر سرعت یو ای بی 2 که گمون کنم حدود 30 تا 35 هست، نرسیده هنوز.
پ.ن. فلش رو چند گرفتی و مارکش چیه؟

pooria-ir
01-11-2011, 22:45
راحت تونستی با سریال لپتاپ فعالش کنی؟

همیشه سرعت رایت از رید کمتره و کاملا طبیعیه. سرعت رایت 20 برای فلش خیلی خوبه، رید 50 هم فوق العادست.
اگه هم میبینی سرعت رایت برای یو اس بی 2 و 3 فرقی نداره واسه اینه که سرعتش به حداکثر سرعت یو ای بی 2 که گمون کنم حدود 30 تا 35 هست، نرسیده هنوز.
پ.ن. فلش رو چند گرفتی و مارکش چیه؟

آره،خیلی راحت فعال شد،سری های قبل باید Active By Phone میکردیم که خیلی دنگ و فنگ داشت،اما این سری سریال رو زدم،نوشت Verify،بعدشم موفقیت آمیز گفت :دی

سرعت راید از رید کمتره،اما مشکلی که هست اینه که الان سرعت رایت من تو یو اس بی 2 با یو اس بی 3 برابره !
رو جعبه فلش زده سرعت رایت تو یو اس بی 3
UP TO : 50MB
یعنی حداقل دیگه باید 40 رو بده
به نظرم غیر طبیعیه !

فلش هم این هستش :

گاارانتی مادام العمر قیمت با چک و چونه :دی 33 تومن

---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:41 PM ----------

کم بودن سرعت رایت روی فلش شما احتمالا مربوط به خود فلش باشه بهتره با یه سیستم دیگه هم تست کنید تا مطمئن بشید

متاسفانه سیستم usb3 دیگه ای دم دستم نیست،اما این فلش خیلی خوب و پر سرعتیه،باید حداقا 40 رو رو USB3 بده بهم،اما ....

---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:43 PM ----------

اینم الان پیدا کردم،نگاه کنین

Mohammad_Asus
03-11-2011, 23:36
سلام

کسی میدونه چرا در این نرم افزار تعداد هسته ها رو 1 عدد نشون میده ؟! در بقیه جاها هم به همین صورت بود !

Mohammad_Asus
03-11-2011, 23:46
تیک گذینه Number of Processor رو برداشتم ، بعد از ریست درست شد !

Mohammad_Asus
04-11-2011, 17:17
سلام

یادم رفت تو پستهای قبلی به این اشاره کنم که من از وقتی این لپ تاپ رو داشتم ، دمای خروجی اون نسبتا برام غیر نرمال بود ، مخصوصا وقتی با N61JV یکی از دوستان مقایسه می کردم.

با عوض کردن ویندوز و سبک کردن برنامه ها و... هم خیلی دما پایین نمیاد و همیشه بعد از چند دقیقا روشن بودن دما حداقل 60 درجه هست و کمتر هم نمیشه.

به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه ؟

ورژن بایوس 2010/3/30 هست ، همون بایوسی که روی خودش بود ، آیا لازمه تا اون رو آپدیت کنم ؟

دستم سوخت !

S A M S U N G
10-11-2011, 16:29
سلام .

دوستان امروز لپ تاپ از دستم افتاد ( تو بانک ) و گوشه سمت راست پایین ( بالای سوکت هدفون و میکروفن ) به اندازه 6 سانتی متر شکست و پرید .

میخواستم بدونم روکش روش گیر میاد ؟ راهی داره بشه درستش کرد اینطوری گرد و خاک حسابی میره توش .

البته لازم به ذکره که لپ تاپ هیچ مشکلی نداره .

مخلصیم.

pooria-ir
10-11-2011, 19:48
سلام

یادم رفت تو پستهای قبلی به این اشاره کنم که من از وقتی این لپ تاپ رو داشتم ، دمای خروجی اون نسبتا برام غیر نرمال بود ، مخصوصا وقتی با N61JV یکی از دوستان مقایسه می کردم.

با عوض کردن ویندوز و سبک کردن برنامه ها و... هم خیلی دما پایین نمیاد و همیشه بعد از چند دقیقا روشن بودن دما حداقل 60 درجه هست و کمتر هم نمیشه.

به نظر شما مشکل میتونه از کجا باشه ؟

ورژن بایوس 2010/3/30 هست ، همون بایوسی که روی خودش بود ، آیا لازمه تا اون رو آپدیت کنم ؟

دستم سوخت !

منم یه زمان همین مشکل رو داشتم،الان با Power save mode کار میکنم،درصد max سی پی یو رو گذاشتم رو 2%،الان وقتی میزارمش رو میز پلاستیکی یا جای سنگی (جز فرش) دماش رو 52-3 میگرده،خیلی خوب شده و مشکلی باهاش ندارم،به توام همینو پیشهاد میکنم

سلام .

دوستان امروز لپ تاپ از دستم افتاد ( تو بانک ) و گوشه سمت راست پایین ( بالای سوکت هدفون و میکروفن ) به اندازه 6 سانتی متر شکست و پرید .

میخواستم بدونم روکش روش گیر میاد ؟ راهی داره بشه درستش کرد اینطوری گرد و خاک حسابی میره توش .

البته لازم به ذکره که لپ تاپ هیچ مشکلی نداره .

مخلصیم.

سلام گارانتیت چیه ؟
یه تماس بگیر ازشون بپرس،سفارش بدی برات میارن

S A M S U N G
10-11-2011, 23:33
سلام پوریا جان .

امرتات تا خرداد سال دیگه اعتبار داره . زنگ بزنم بگم قاب رو بیارن ؟ یعنی میشه تعویضش کرد ؟

مخلصیم .

pooria-ir
10-11-2011, 23:36
سلام پوریا جان .

امرتات تا خرداد سال دیگه اعتبار داره . زنگ بزنم بگم قاب رو بیارن ؟ یعنی میشه تعویضش کرد ؟

مخلصیم .

سلام عزیز
پس توام خرداد 91 هستی مثل من :دی
آره،زنگ بزن،بگو قابش شکسته و میخوام،هزینه رو باهاشون طی کن و بگو برات بیارن
البته بعید نیست به خاطر این مسئله گارانتیت بپره :13::41:

110ali
11-11-2011, 16:36
با عرض سلام خدمت دوستان
من لپ تاپی مدل n61jq و یک تلویزیون lcd سونی سری s دارم برای این لپ تاپ
کابل hdmi مدل marshal گرفتم زمانی که کابل رو به لپ تاپ و تلویزیون وصل می کنم
و تلویزیون رو در حالت ورودی hdmi می گذارم تصویر لپ تاپ می ره ولی روی تلویزیون تصویر نمی آید
من فایل های تصویری زیادی دارم که می خواهم از این طریق روی تلویزیون نگاه کنم
ممنون می شم دوستان من را راهنمایی کنم

mohsenjxj
11-11-2011, 18:34
سلام عزیز
پس توام خرداد 91 هستی مثل من :دی
آره،زنگ بزن،بگو قابش شکسته و میخوام،هزینه رو باهاشون طی کن و بگو برات بیارن
البته بعید نیست به خاطر این مسئله گارانتیت بپره :13::41:

سلام بر دوستان فعال این کلوپ:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1: خسته نباشید:11::11::11::11::11:
اتفاقا من هم خرداد 91 هستم
میخواستم بدونم آیا بعد از اتمام گارانتی باز هم میشه قطعات این مدل را به راحتی پیدا کرد؟ اصلا این شرکت های گارانتیء ضمانت میکنن که قطعات را تا چند سال تامین کنن یا نه؟:11:

afshin b
11-11-2011, 19:35
با عرض سلام خدمت دوستان
من لپ تاپی مدل n61jq و یک تلویزیون lcd سونی سری s دارم برای این لپ تاپ
کابل hdmi مدل marshal گرفتم زمانی که کابل رو به لپ تاپ و تلویزیون وصل می کنم
و تلویزیون رو در حالت ورودی hdmi می گذارم تصویر لپ تاپ می ره ولی روی تلویزیون تصویر نمی آید
من فایل های تصویری زیادی دارم که می خواهم از این طریق روی تلویزیون نگاه کنم
ممنون می شم دوستان من را راهنمایی کنم
با دکمه های Fn+F8 میشه خروجی تصویر رو عوض کرد، امتحان کن، باید درست بشه.

ALLALI
11-11-2011, 21:09
من مدتیه تو فکر خرید لبتابم چند جایی که پرسیدم بهم گفتن asus بگیر خودمم از مدل N61JQ خوشم اومده منتها هنوز نظرم قطعی نیست باید بگم که من از لبتابم بیشتر برای گیم و فیلم دیدن و ... استفاده میکنم برا همین کانفیگش برام خیلی مهمه حالا دوستان تو رنج قیمت حدود 1.5 که برا گیم مناسب باشه چی پیشنهاد میکنین یه لبتابی میخام که حتما باتلفیلد و COD جدید رو بتونه خوب اجرا کنه.
کسی اینجا این 2 بازی رو با این لبتاب بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. کلا برا گیم مناسبت ترین لبتاب موجود در ایران چیه.
با تشکر

pooria-ir
11-11-2011, 21:31
سلام بر دوستان فعال این کلوپ:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::1 1: خسته نباشید:11::11::11::11::11:
اتفاقا من هم خرداد 91 هستم
میخواستم بدونم آیا بعد از اتمام گارانتی باز هم میشه قطعات این مدل را به راحتی پیدا کرد؟ اصلا این شرکت های گارانتیء ضمانت میکنن که قطعات را تا چند سال تامین کنن یا نه؟:11:

سلام عزیز
:10:
ببین اینکه شرکت قطعات رو بیاره یا نه تضمینی براش موجود نیست،چون تعهدی هم در این مورد نکردن
ولی اینا هم دنبال سود هستن دیگه،وقتی تقاضا باشه قطعه رو میارن،با توجه به اینکه فروش این لپ تاپ تو ایران بالا بوده و حسابی جا افتاده،پیش بینی من اینه که ساپورت خوبی روش داشته باشن
البته تا الان اونجوری که من دیدم جز باطری،این مدل خرابی خاصی نداشته،ایشالله از این به بعد هم همینجوری باشه :46:

من مدتیه تو فکر خرید لبتابم چند جایی که پرسیدم بهم گفتن asus بگیر خودمم از مدل N61JQ خوشم اومده منتها هنوز نظرم قطعی نیست باید بگم که من از لبتابم بیشتر برای گیم و فیلم دیدن و ... استفاده میکنم برا همین کانفیگش برام خیلی مهمه حالا دوستان تو رنج قیمت حدود 1.5 که برا گیم مناسب باشه چی پیشنهاد میکنین یه لبتابی میخام که حتما باتلفیلد و COD جدید رو بتونه خوب اجرا کنه.
کسی اینجا این 2 بازی رو با این لبتاب بازی کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. کلا برا گیم مناسبت ترین لبتاب موجود در ایران چیه.
با تشکر

والا این مدل که دیگه فسیل شده :دی
شما برو سراغ مدل های جدید اسوس،برو تو بخش مشاوره درخواستت رو بگو کمکت میکنن تو انتخاب مدل :46:

110ali
11-11-2011, 22:11
با دکمه های Fn+F8 میشه خروجی تصویر رو عوض کرد، امتحان کن، باید درست بشه.

امتحان کردم اما نشد
می تونه مشکل از فرکانس یا مدل تلویزیون باشه؟

lucky_luke
12-11-2011, 00:51
امتحان کردم اما نشد
می تونه مشکل از فرکانس یا مدل تلویزیون باشه؟
بیشتر تلویزیون ها چند تا پورت hdmi دارن شما مطمئنی سورس رو توی TV درست انتخاب میکنی؟
درضمن سعی کن مانیتور رو روشن کنی (با Fn+F8 یا باز و بسته کردن لپتاپ یا هر جور دیگه ای که ممکنه) و ببین که اصلا TV رو تو لپتاپ شناخته یا نه

والا این مدل که دیگه فسیل شده :دی
شما برو سراغ مدل های جدید اسوس،برو تو بخش مشاوره درخواستت رو بگو کمکت میکنن تو انتخاب مدل :46:

تایید میشه
الان انتخاب های خیلی بهتری میشه داشت مخصوصا با 1.5 ملیون
البته انتظار نداشته باشید که بتونید BF3 رو روی آلترا و وفل اچ دی بازی کنید ولی میشه از بازی ها لذت برد

110ali
12-11-2011, 15:47
بیشتر تلویزیون ها چند تا پورت hdmi دارن شما مطمئنی سورس رو توی TV درست انتخاب میکنی؟
درضمن سعی کن مانیتور رو روشن کنی (با Fn+F8 یا باز و بسته کردن لپتاپ یا هر جور دیگه ای که ممکنه) و ببین که اصلا TV رو تو لپتاپ شناخته یا نه

تلویزیون دارای دو پورت hdmi هست وقتی که وصل می کنم لپ تاپ تلویزیون را می شناسد
ولی زمانی که با کلیدهای Fn+F8 اجرا می کنم تصویر از لپ تاپ می ره ولی روی تلویزیون نمی آید

lucky_luke
12-11-2011, 20:03
تلویزیون دارای دو پورت hdmi هست وقتی که وصل می کنم لپ تاپ تلویزیون را می شناسد
ولی زمانی که با کلیدهای Fn+F8 اجرا می کنم تصویر از لپ تاپ می ره ولی روی تلویزیون نمی آید

من که هر وقت اینکارو میکنم تصویر هم روی مانیتور هست هم تلوزیون
کلیدهای Fn+F8 هم تا حالا دست نزدم
شما برو اینجا:

ببین Display رو کدومه و تصویر روی کدوم پخش میشه

وصل کردن لپتاپ به TV خیلی راحته و معمولا هیچ تنظیمی لازم نداره پس ممکنه کابل خراب باشه یا یه مشکلی شبیه این

afshin b
13-11-2011, 10:59
سلام
میشه یکی به ما توضیح بده این چیه و برای چیه؟

pooria-ir
14-11-2011, 22:56
بدبخت شدم رفت :41:

دیروز اومدم در لپ تاپ رو باز کنم، بیشتر از 30 درجه باز نکرده بودم که یه صدا داد !
فک کردم چیزی نشده،یکم آوردم بالاتر دیدم درب لپ تاپ از یه طرف خمیده شد رو به پایین،نگاه کردم دیدم بله ! لولای آهنی شکست !!!

اینم عکسش |:

در جا پاشدم رفتم امرتات،گفتن به هیچ وجه گارانتی قبولش نمیکنه، و باید خودتون هزینه بدین،حالا گذاشتم اونجا ببینم چقد میتیغن منو !
شانسو میبینین توروخدا ؟ تازه یکم پول جمعکرده بودم،خدا میدونه چقدر پیادم کنن

ata.royalfalcon
14-11-2011, 23:43
سلام رفیق
امیدوارم که لپتاپت هرچه زودتر درست شه .
من خودم هیچ وقت در لپتاپ رو نمیبندم و همیشه باز میذارم . اینطوری برای کاهش استهلاک لولا خیلی مفیده .
یعنی حتی وقتی لپتاپ خاموشه lid رو نمیبندم .

mohsenjxj
15-11-2011, 18:45
سلام فکر نکنم خیلی هزینش بشه به هر حال انشاا... که با هزینه کم درستش میکنن.
دوست عزیز نگفتن کی تحویل میدن؟

pooria-ir
15-11-2011, 21:07
سلام رفیق
امیدوارم که لپتاپت هرچه زودتر درست شه .
من خودم هیچ وقت در لپتاپ رو نمیبندم و همیشه باز میذارم . اینطوری برای کاهش استهلاک لولا خیلی مفیده .
یعنی حتی وقتی لپتاپ خاموشه lid رو نمیبندم .

خدا کنه...
اینم فکر خوبیه،منتها من به خاطر اینکه گرد و خاک نره توش این کار رو میکردم ،اما انگار منم کار شما رو بکنم بهتره

سلام فکر نکنم خیلی هزینش بشه به هر حال انشاا... که با هزینه کم درستش میکنن.
دوست عزیز نگفتن کی تحویل میدن؟

امیدوارم بیشتر از 40 تومن این طورا نشه،واقعا زور داره ...
این کار سخت افزاریه،خیلی هم خاص هستش،میگفت تا حالا رو اسوس اینجور مسئله ای نداشتیم !
امیدوارم زود هم بدن،چیزی هم نگفت که کی میدیم،اما پیش بینی خودم 5 شنبس،
2 شنبه دادم دیگه،ببینم کی میدنش ...:41:

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

من تا حالا اینجور کیسی ندیده بودم،شما دیدین ؟
خیلی مشکل خفنیه ؟؟؟

ata.royalfalcon
15-11-2011, 22:18
خدا کنه...
اینم فکر خوبیه،منتها من به خاطر اینکه گرد و خاک نره توش این کار رو میکردم ،اما انگار منم کار شما رو بکنم بهتره

امیدوارم بیشتر از 40 تومن این طورا نشه،واقعا زور داره ...
این کار سخت افزاریه،خیلی هم خاص هستش،میگفت تا حالا رو اسوس اینجور مسئله ای نداشتیم !
امیدوارم زود هم بدن،چیزی هم نگفت که کی میدیم،اما پیش بینی خودم 5 شنبس،
2 شنبه دادم دیگه،ببینم کی میدنش ...:41:

---------- Post added at 09:07 PM ---------- Previous post was at 09:05 PM ----------

من تا حالا اینجور کیسی ندیده بودم،شما دیدین ؟
خیلی مشکل خفنیه ؟؟؟

اگر شما نگران گرد و خاک هستید خیلی راحت میتونین از کاورهای ژله ای که روی کیبرد میزارن استفاده کنین و هر چند وقت یه بار کاور رو با آب شستشو بدین .

mohsenjxj
19-11-2011, 22:52
سلام پوریا جان بالاخره چی شد لپ تابت درست شد؟ چقدر هزینش شد؟:10:

pooria-ir
19-11-2011, 22:58
سلام پوریا جان بالاخره چی شد لپ تابت درست شد؟ چقدر هزینش شد؟:10:

سلام
فعلا که همونجاس
اعلام هزینه هم نکردن هنوز :(
امروز زنگ زدم گفت شاید لولاش پیدا نشه و مجبور شن قاب رو عوض کنن :41:
بد حالم گرفتس

pooria-ir
20-11-2011, 23:23
امروز زنگ زدن

62400 !!!
برای یه دونه لولا ! خدا خیرشون نده انصافا ،یه تیکه آهن مگه انقد قیمتشه آخه ؟؟

amir2im
20-11-2011, 23:57
امروز زنگ زدن

62400 !!!
برای یه دونه لولا ! خدا خیرشون نده انصافا ،یه تیکه آهن مگه انقد قیمتشه آخه ؟؟
:19::19::19::19::19:62400:19::19::19::19::19:
قیمتش بین 35 تا 40 تومن هست.از گلوشون پایین نره:41::41::41::41::41:

pooria-ir
21-11-2011, 23:07
:19::19::19::19::19:62400:19::19::19::19::19:
قیمتش بین 35 تا 40 تومن هست.از گلوشون پایین نره:41::41::41::41::41:

امروز تماس گرفتم با چک و چونه رسوندمش به 50 !
خوبه به نظرتون ؟ چون هزینه دستمزد هم شامل میشه
تازه گفت الان ORDER !!! :13: میدیم به اسوس که قطعه رو بفرسته،حالا خدا میدونه دستگاه کی برگرده دستم ! :41:

pooria-ir
21-11-2011, 23:19
------------------------------------

بچه ها کسی میدونه الان دقیقا چی عوض میشه ؟
فقط همون تیکه آهنی که گذاشتم ؟ یا اینکه کل مجموعه لولای چپ و راست با هم یه تیکه هست و عوض میشه ؟
اگه کسی میدونه راهنماییم کنه

h@medM
22-11-2011, 15:55
سلام
به نظرتون بتلفیلد3 رو این سیستم جواب میده حتی رو تنظیمات متوسط؟

f@r@z
22-11-2011, 17:46
با سلام خدمت دوستان دو تا سوال داشتم:
1) اگه یه وقت بخوایم این لپ تاپ رو بفرستیم واسه گارانتی هاردشو باید پاک کنیم یا میشه به نمایندگی اعتماد کرد؟
2) لپ تاپ من از روز اول که خریدمش سمت چپش بالای پورت usb3 همون جا که یه جای اسلات مموری کارت بزرگ هست, تو که می ره حالت فنری داره ولی اون تو گیر نمی کنه میاد بیرون یه چسب نواری زدم نیفته. مال شماهام اینطوریه یا نه؟

lucky_luke
23-11-2011, 00:26
سلام
به نظرتون بتلفیلد3 رو این سیستم جواب میده حتی رو تنظیمات متوسط؟

با تنظیمات متوسط 27 فریم میده
اگه یکم دستکاری کنی و جزیات محیط رو ببری بالا و در عوض مواردی که پردازش زیادی دارن رو کم کنی (مثل آنتی آلایزینگ) بالای 30 هم میره و بنظر من تصویر هم بهتر از متوسط میشه

afshin b
23-11-2011, 08:28
با سلام خدمت دوستان دو تا سوال داشتم:
1) اگه یه وقت بخوایم این لپ تاپ رو بفرستیم واسه گارانتی هاردشو باید پاک کنیم یا میشه به نمایندگی اعتماد کرد؟
2) لپ تاپ من از روز اول که خریدمش سمت چپش بالای پورت usb3 همون جا که یه جای اسلات مموری کارت بزرگ هست, تو که می ره حالت فنری داره ولی اون تو گیر نمی کنه میاد بیرون یه چسب نواری زدم نیفته. مال شماهام اینطوریه یا نه؟

سلام
1. به نظر من فقط اطلاعات شخصی و خصوصی رو پاک کنین.
2. چه عجیب! نه برای من میره داخل و گیر می کنه.

amir2im
23-11-2011, 20:29
------------------------------------

بچه ها کسی میدونه الان دقیقا چی عوض میشه ؟
فقط همون تیکه آهنی که گذاشتم ؟ یا اینکه کل مجموعه لولای چپ و راست با هم یه تیکه هست و عوض میشه ؟
اگه کسی میدونه راهنماییم کنه
لولای چپ و راست بهم وصله و کلا عوض میشه:5:50 تومن هم منطقی تره:20:

pooria-ir
23-11-2011, 23:51
لولای چپ و راست بهم وصله و کلا عوض میشه:5:50 تومن هم منطقی تره:20:

سلام عزیز
شما مطمئنی ؟ که تک عوض نمیشه و کامله ؟ عکس رو دیدی که از کجا شکسته بودش ؟
یعنی الان باید باز و بسته شدن لپ تاپ کامل مثل روز اولش بشه که درش سفت و قرص بود دیگه ؟
چون نقریبا حدود 1 سانتی لقی پیدا کرده بود،مثلا درش رو یه جا میذاشتی،یک سانت پایین تر وایمیستاد،خوب توضیح دادم :دی ؟

amir2im
24-11-2011, 22:26
سلام عزیز
شما مطمئنی ؟ که تک عوض نمیشه و کامله ؟ عکس رو دیدی که از کجا شکسته بودش ؟
یعنی الان باید باز و بسته شدن لپ تاپ کامل مثل روز اولش بشه که درش سفت و قرص بود دیگه ؟
چون نقریبا حدود 1 سانتی لقی پیدا کرده بود،مثلا درش رو یه جا میذاشتی،یک سانت پایین تر وایمیستاد،خوب توضیح دادم :دی ؟
عزیز لولا ها دو طرفه هستن یعنی بهم وصلن.من که هرچی دیدم بهم وصل بودن.میشه مثله روز اول:10:

pooria-ir
02-12-2011, 00:56
سلام
من امروز رفتم لپ تاپ رو گرفتم،خودشو درست کردن
اما همراه لپ تاپ یه برگ دادن که من امضا کنم
با این مضمون که....
از این تاریخ گارانتی دستگاه من باطله !!!
میگم چرا ؟
میگه ضربه خورده
حالا خداوکیلی یک بارم دستگاه من ضربه نداشته
امضا کردم،رفتم طبقه بالا باهاشون بحث کردم،فرستادنم من رو پیش مدیر فنی
گفت غیر ممکنه و دستگاهتون ضربه خورده !!
میگم نخورده شما باز کن اگه یه جاش ضربه داشت من همین جا کارت گارانتی رو میشکونم
میگه نه،ضربه خورده
گفتم من ول نمیکنم این ماجرا رو،باید گارانتیمو برگردونین
گفت ما به اسوس نامه زدیم،اونا گفتن گارانتی باید باطل شه
گفتم آره منم خر !!!
قرار شد تا 4شنبه خبرشو بهم بدن که یه نامه دوباره !! بزنن به اسوس ببینن نظر اونا چیه ؟ آیا قبول میکنن برگرده یا نه
سگ بزنه به این مملکت با این اوضاع نابه سامانش !

pooria-ir
03-12-2011, 23:41
از بخش VIP نامه زدم به اسوس در این مورد.منتظر جوابم....
من دهن این امرتات رو صاف میکنم،مگه من احمقم ؟
اگه قرار بود گارانتی باطل شه که میدادم بیرون لولام رو درست بکنن،تازه هزینه هم کمتر از این میشد،دادم این نفهما درست کنن که گارانتیم نره
شده قید این 6 ماه گارانتی رو میزنم اما حال اینا رو سرجاش میارم

hamid.5574
10-12-2011, 02:30
سلام باتری من سالم بود داش کار میکرد یهو لپتاپ خاموش شد بعد روشن شدن یه پیغام اومد که باید باتری رو عوض کنی- من خیلی درست از باتری استفاده کردم و یه ساله خریدم - مشکل چیه چیکار کنم - مشک از باتریه یا ممکنه سخت افزاری باشه؟

pooria-ir
10-12-2011, 12:18
سلاممممم :دی
2 هفته ی پیش (جمعه) میل زدم به اسوس تایوان،پنجشنبه (پریروز)جواب دادن و کلی غذر خواهی کردن
گفتن پیگیری میکنیم،امروز از دفتر اصلی اسوس تو تهران باهام تماس گرفتن،جریان رو پرسیدن،یه میل داخلی بهم داد که مال Middle east اسوس هستش،گفت از این میل پیگیر باشین از این به بعد،گفتم من هم میخوام قضیه این پول رو پیگیری کنم و هم اینکه واقعا اسوس تایوان گفته گارانتی من باطل شه ؟ چون من تقصیری نداشتم تو شکستن این لولا،گفت عکسی رو که از شکستن لولا دارین واسه ما بفرستین،یه شماره هم داد که مربوط به بخش شکایات لپ تاپ اسوس تو ایرانه،فردا باید با اونم تماس بگیرم
خلااصه اینکه VIVAAAAAAAAA ASUS :دی :40:
هر مارک دیگه ای بود دستم به هیچ جا بند نبود و هیچ کاری نمیتونستم بکنم،الان فقط اسوس هستش که تو ایران دفتر داره،برام اصلا مهم نیستش که گارانتیمو از دست بدم یا پولی که دادم بپره،فقط و فقط باید اینا یاد بگیرن که وظیفه دارن کارشون رو درست انجام بدن

pooria-ir
10-12-2011, 12:30
سلام باتری من سالم بود داش کار میکرد یهو لپتاپ خاموش شد بعد روشن شدن یه پیغام اومد که باید باتری رو عوض کنی- من خیلی درست از باتری استفاده کردم و یه ساله خریدم - مشکل چیه چیکار کنم - مشک از باتریه یا ممکنه سخت افزاری باشه؟

سلام دادا :10:
یه شات از Detail باطریت با این نرم افزار بزار ببینیم اوضاش چیه

mohsenjxj
10-12-2011, 19:07
سلاممممم :دی
2 هفته ی پیش (جمعه) میل زدم به اسوس تایوان،پنجشنبه (پریروز)جواب دادن و کلی غذر خواهی کردن
گفتن پیگیری میکنیم،امروز از دفتر اصلی اسوس تو تهران باهام تماس گرفتن،جریان رو پرسیدن،یه میل داخلی بهم داد که مال Middle east اسوس هستش،گفت از این میل پیگیر باشین از این به بعد،گفتم من هم میخوام قضیه این پول رو پیگیری کنم و هم اینکه واقعا اسوس تایوان گفته گارانتی من باطل شه ؟ چون من تقصیری نداشتم تو شکستن این لولا،گفت عکسی رو که از شکستن لولا دارین واسه ما بفرستین،یه شماره هم داد که مربوط به بخش شکایات لپ تاپ اسوس تو ایرانه،فردا باید با اونم تماس بگیرم
خلااصه اینکه VIVAAAAAAAAA ASUS :دی :40:
هر مارک دیگه ای بود دستم به هیچ جا بند نبود و هیچ کاری نمیتونستم بکنم،الان فقط اسوس هستش که تو ایران دفتر داره،برام اصلا مهم نیستش که گارانتیمو از دست بدم یا پولی که دادم بپره،فقط و فقط باید اینا یاد بگیرن که وظیفه دارن کارشون رو درست انجام بدن

سلام پوریا جان احسن به شما کار درست همینه باید حال این گارانتی های دزد را گرفت. فقط نتیجه را حتما به ما هم خبر بدید ببینیم بالاخره چی میشه:11:

hamid.5574
11-12-2011, 00:09
الان باتری تو یخچاله:31:

pooria-ir
11-12-2011, 00:11
الان باتری تو یخچاله:31:

نکن برادر من،شاید نیاز نداشته باشه
2وما که اگه هم نیاز بشه باید بزاری تو فریزر و اون هم تو کیسه فریزر دربسته که رطوبت نگیره
درش بیار تا نزدی بیاریش پایین باطریو :13:

hamid.5574
11-12-2011, 23:39
تو فریزر بود تو دو تا پلاستیک پیچیدمش - ممنون - حالا که دیگه تموم شد - بعدش باید چیکا کنم؟؟؟؟

afshin b
13-12-2011, 18:27
سلام
من چند وقتیه BD ROM لپتاپم میزون نیست.
یعنی باید یه دیسک رو چند بار بزارم و در بیارمش تا بشناستش. بعد که میشناسه، رایت نمی تونم بکنم، با دوتا برنامه مختلف امتحان کردم ولی نشد. نمی دونم مشکل از کجاست. قبلا کار می کرد. در کل زیاد ازش استفاده نمی کنم.
راستی اگه اشتباه نکنم بعد از نصب ویندوز جدید اینطوری شده. درایور که نداره، داره؟

pooria-ir
14-12-2011, 23:45
فردا با خبرای خوب میام پیشتون :دی
:40:

---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:45 PM ----------

فردا با خبرای خوب میام پیشتون :دی
:40:

pooria-ir
15-12-2011, 14:03
بچه ها برین اینجا،کامل بخونین
منتظر نظراتتون هستم ، فقط سعی کنین با نظراتتون تاپیک رو بالا نگه دارین،که همه بخونن و بیفتن دنبال حقشون :دی

mhadishirani
15-12-2011, 18:33
آقا انگار کلا این bd-rom ها مشکل داره !
من که هم bd-rom و هم باتری لپتاپم داغون شده ! باید ببرم برا تعمیر و این حرفا !

pooria-ir
15-12-2011, 19:40
آقا انگار کلا این bd-rom ها مشکل داره !
من که هم bd-rom و هم باتری لپتاپم داغون شده ! باید ببرم برا تعمیر و این حرفا !

بله،بلوری این مدل کلا زیاد جالب نبوده،من که DVD دارم راضیم
باطریت چرا ؟ چجوری استفاده کردی ؟ شات بزار بینیمش :دی

mhadishirani
19-12-2011, 19:27
باو من میخواستم DVD بگیرم هرچی گشتم پیدا نشد که نشد !
اینم اسکرین شات از باتری ! (نمیدونم چیکارش کردم :دی )

pooria-ir
19-12-2011, 21:45

آقا باطری شما تعطیله کلا :دی
72 %پوکیده

amir2im
20-12-2011, 00:22
خدایش بیامرزد(اخرین نفس های باتریه - وداع کن با این باتری)

afshin b
22-12-2011, 11:39

بابا این چی میگه؟
تا چند وقت پیش اینطوری نبود! منم زیاد از باتری استفاده ندارم.
امکان داره این برنامه اشتباه کنه؟ اول گفت 37 درصد، بستمش بازش کردم شد این، دیگه هم تغییر نکرد.

pooria-ir
22-12-2011, 14:37

بابا این چی میگه؟
تا چند وقت پیش اینطوری نبود! منم زیاد از باتری استفاده ندارم.
امکان داره این برنامه اشتباه کنه؟ اول گفت 37 درصد، بستمش بازش کردم شد این، دیگه هم تغییر نکرد.

تنها راه اینه که یه دشارژ کامل بکنی باطریتو،اون وقت این عدد تغییر میکنه و به عدد واقعی نزدیک میشه

afshin b
22-12-2011, 15:02
تنها راه اینه که یه دشارژ کامل بکنی باطریتو،اون وقت این عدد تغییر میکنه و به عدد واقعی نزدیک میشه
ضرر نداره برای باتری؟!

mhadishirani
22-12-2011, 19:32
عدد واقعی چیزیه که الآن زده !
بعد از دشارژ کامل کم میشه ولی آروم آروم بر میگرده :دی
پ.ن : یه باتری 9 سل در حال خریداری میباشد :دی

pooria-ir
23-12-2011, 15:19
ضرر نداره برای باتری؟!

اگه کار همیشگی بشه چرا،اما الان نه،چون باطریتون نیاز به این کار داره تا وضعیت واقعیش مشخص بشه

عدد واقعی چیزیه که الآن زده !
بعد از دشارژ کامل کم میشه ولی آروم آروم بر میگرده :دی
پ.ن : یه باتری 9 سل در حال خریداری میباشد :دی

نچ،این عدد واقعی نیست :دی
من پیر شدم انقد در مورد باطری خودنم
راستی باطری 9 سل چیه قضیش ؟؟؟؟ زود تند سریع کامل توضیح بده برام :دی
از کجا ؟ چند ؟ چقد فرق زمانشه ؟ از پشت دستگاه بیرون میزنه یا نه ؟

mhadishirani
23-12-2011, 19:09
آقا شما خوندی من تست کردم :دی
بعد 2 روز دوباره عدد همون میشه :دی
باطری 9 سل هم نمیدونم دقیق چجوریه ولی قراره برام از مالزی بیارن ، ظرفیتش تقریبا دو برابر باطری 6 سله
قیمت هم حدود 100 دلاره از پشت هم بیرون بعدیه بزنه احتمال زیاد از زیر لپتاپ بزنه بیرون

pooria-ir
23-12-2011, 19:49
آقا شما خوندی من تست کردم :دی
بعد 2 روز دوباره عدد همون میشه :دی
باطری 9 سل هم نمیدونم دقیق چجوریه ولی قراره برام از مالزی بیارن ، ظرفیتش تقریبا دو برابر باطری 6 سله
قیمت هم حدود 100 دلاره از پشت هم بیرون بعدیه بزنه احتمال زیاد از زیر لپتاپ بزنه بیرون

بابا جان من خودم دارم با این شیوه عمل میکنم بعد از 6 ماه تازه درصد خرابیه باطریم رسیده به 5% :دی
پس بدون غلط نیست شیوم،هر 30 بار استفاده یه بار دشارژ میکنم،باطری قبلیم رو همیشه میزاشتم رو دستگاه ظرف 11 ماه کلا جر خورد :دی
اما شیوه کارم با این باطریه خوبهههه :21:

باطریتم مبارک باششهههه پیشاپیشش،منتظر اطلاع رسانیت هستیم :10::40:

Mohammad_Asus
27-12-2011, 00:51
امروز برای اولین بار با این لپ تاپ بازی کردم ، COD-Modern Warfare 2

دمای هسته ها در بین بازی تا 98 هم رسیده بود ! باید یه کولپد دست و پا کنم..

pooria-ir
27-12-2011, 00:54
امروز برای اولین بار با این لپ تاپ بازی کردم ، COD-Modern Warfare 2

دمای هسته ها در بین بازی تا 98 هم رسیده بود ! باید یه کولپد دست و پا کنم..

آقا اینو امتحان کن،واسه من که عالیییییی جواب داد:11:

Vaioman
27-12-2011, 19:28

آقا اینو امتحان کن،واسه من که عالیییییی جواب داد:11:

این چه کاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب میرفتین یه لپ تاپ با CPU ضعیفتر میخریدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :31:این کار میاد و سرعت کلاک CPU رو میاره پایین و این باعث پایین اومدن پرفورمنس به میزان قابل توجهی میشه.دوستان عزیز توجه کنن که طبق اعلام اینتل دمای این CPU تا 105 درجه مناسبه و کاملآ هم بدون مشکل.

Mohammad_Asus
27-12-2011, 22:09
من از داخل خود Power4Gear Hybrid در قیمت Eentertainment ، حداکثر ظرفیت CPU رو به 15 درصد کاهش دادم ، توی بازی دما از 82 درجه بالاتر نرفت.

العان هم کلا بهتر شده ! دما روی 55 تقریبا ثابت هست.البته حداقل پردازش CPU رو هم به 1 درصد کاهش دادم.
توی بازی مشکل یا تفاووت خاصی ندیدم ، من فکر میکنم روی 15 درصد به راحتی این بازی رو جواب میده. مثلا 8 تا هسته داره هاااا...:21:
احتمالا کول پد Deepcool N8 Ultra رو بگیرم..قدرت خنک کنندگی خیلی خوبی باید داشته باشه.

pooria-ir
28-12-2011, 01:28
این چه کاریه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خوب میرفتین یه لپ تاپ با CPU ضعیفتر میخریدین!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :31:این کار میاد و سرعت کلاک CPU رو میاره پایین و این باعث پایین اومدن پرفورمنس به میزان قابل توجهی میشه.دوستان عزیز توجه کنن که طبق اعلام اینتل دمای این CPU تا 105 درجه مناسبه و کاملآ هم بدون مشکل.

سلام،مخلص آقا علیرضا :11:
عزیز من هم اول همین فکرو میکردم،اما مسئله اینه که این CPU واقعا قویه :21:
من اول میزاشتم رو 100%دما تو بازیا میرفت بالا،3 هفته پیش تو Battle field 3 گذاشتم رو 33 % حداکثر CPU رو،دیدم بازی داره روووون اجرا میشه و اصلا افت فریم ایجاد نشده،گفتم دما رو هم چک کنم،دیدم دما هم از حدود 78 رسیده به 62 !
خوب خوبه دیگه :دی

من از داخل خود Power4Gear Hybrid در قیمت Eentertainment ، حداکثر ظرفیت CPU رو به 15 درصد کاهش دادم ، توی بازی دما از 82 درجه بالاتر نرفت.

العان هم کلا بهتر شده ! دما روی 55 تقریبا ثابت هست.البته حداقل پردازش CPU رو هم به 1 درصد کاهش دادم.
توی بازی مشکل یا تفاووت خاصی ندیدم ، من فکر میکنم روی 15 درصد به راحتی این بازی رو جواب میده. مثلا 8 تا هسته داره هاااا...:21:
احتمالا کول پد Deepcool N8 Ultra رو بگیرم..قدرت خنک کنندگی خیلی خوبی باید داشته باشه.

دقیقاااا
این شیوه به نظرم خیلی خوبه،حداقل در شرایطی که کول پد خوب دم دست آدم نیستش

Mohammad_Asus
29-12-2011, 21:53
سلام

کسی با این لپ تاپ ، COD-MW3 رو بازی کرده ؟

f@r@z
30-12-2011, 19:07
سلام

آره عزیز خیلی هم عالی جواب داد, روون و دل انگیز!!! در تنظیمات بالا:31:
البته من همیشه از یک کول پد موقع بازی استفاده می کنم بعلاوه اینکه سعی کن بیشتر از 2 ساعت با لپ تاپ نبازی! (بازی نکنی)

Mohammad_Asus
31-12-2011, 00:29
البته من همیشه از یک کول پد موقع بازی استفاده می کنم بعلاوه اینکه سعی کن بیشتر از 2 ساعت با لپ تاپ نبازی! (بازی نکنی)

سلام

کولپدت چی بود ؟

من خودم بین 2 تا مدل گیر کردم :

1- Zalman NC3000S
2- Deepcool N8 ultra

pooria-ir
31-12-2011, 00:55
سلام

منم رو High بازی کردک کلی حال داد،تمومشم کردم :دی
با همون تنظیماتی که گفتم دما از 67 بالاتر نرفت:21:
شماها چرا میخواین کول پد بخرین ؟ خودتون بسازین،باور کنین نتیجش بهتراز این کولپد های گرون هم هستش

f@r@z
31-12-2011, 17:45
سلام

کولپدت چی بود ؟

من خودم بین 2 تا مدل گیر کردم :

1- Zalman NC3000S
2- Deepcool N8 ultra
کول پد من اسمش miracle هست , مدل ML300 یک فن بزرگ داره که واقعا خوب تا حالا کار کرده(1 سال و چند ماه) در ضمن یه نور آبی هم داره که شبا واقعا جلوه ی زیبایی تولید می کنه.
اون دوستی که میگه خودتون درست کنین, مگه بیکاریم 20 تومن می دیم یه خوشگیل موشگیلشو می گیریم!!:31:

pooria-ir
31-12-2011, 19:21
کول پد من اسمش miracle هست , مدل ML300 یک فن بزرگ داره که واقعا خوب تا حالا کار کرده(1 سال و چند ماه) در ضمن یه نور آبی هم داره که شبا واقعا جلوه ی زیبایی تولید می کنه.
اون دوستی که میگه خودتون درست کنین, مگه بیکاریم 20 تومن می دیم یه خوشگیل موشگیلشو می گیریم!!:31:

آخه جیگر اونی که خودت درستش میکنی راحت میشه Customize کردش واسه این مدل لپ تاپ،یعنی فن ها رو جایی تعبیه میکنی که دقیقا حرارتش بالاس
اما اونی که از بیرون میخری اینطوری نیست دیگه

mhadishirani
31-12-2011, 19:54
منم دقیقا همین مدل رو دارم :دی

f@r@z
31-12-2011, 21:39
آخه جیگر اونی که خودت درستش میکنی راحت میشه Customize کردش واسه این مدل لپ تاپ،یعنی فن ها رو جایی تعبیه میکنی که دقیقا حرارتش بالاس
اما اونی که از بیرون میخری اینطوری نیست دیگه
اتفاقا بعضی مدل ها دارای فن های متحرک هستن دقیقا میتونی زیر سوراخ های زیر لپ تاپ تنظیم کنی.:5:

اسنادش هم موجوده!!! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fproduct.php%3Fproduct_id%3D6671)

pooria-ir
31-12-2011, 23:33
اتفاقا بعضی مدل ها دارای فن های متحرک هستن دقیقا میتونی زیر سوراخ های زیر لپ تاپ تنظیم کنی.:5:

اسنادش هم موجوده!!! :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] om%2Fproduct.php%3Fproduct_id%3D6671)

اینا واسه شما بچه پولداراس :دی
ما خودمون میسازیم استفاده میکنیم :دی

afshin b
11-01-2012, 17:06
سلام
آقا بهترین روش نگهداری از باتری لپتاپ چیه؟ وقتی استفاده نمیکنیم درش بیاریم بهتره؟ بعد اگه درش آوردیم، حداقل هر چند وقت یه بار باید ازش استفاده کرد؟ کلا یه راهنمایی کنین ممنون میشم. برای یکی لپتاپ گرفتم، نمی خوام باتریش مثل باتری من بیخودی به فنا بره!

pooria-ir
11-01-2012, 17:46
سلام
آقا بهترین روش نگهداری از باتری لپتاپ چیه؟ وقتی استفاده نمیکنیم درش بیاریم بهتره؟ بعد اگه درش آوردیم، حداقل هر چند وقت یه بار باید ازش استفاده کرد؟ کلا یه راهنمایی کنین ممنون میشم. برای یکی لپتاپ گرفتم، نمی خوام باتریش مثل باتری من بیخودی به فنا بره!

بری صفحه های قبل من کامل توضیح دادم دادا
خودم دارم از اون روش استفاده میکنم،تا الان هم بعد از 8 ماه فقط 3% خرابی داشته
البته لپ تاپ با لپ تاپ فرق میکنه،اما اون دستور کلا واسه لپ تاپ های گرم مثل N61 به نظرم بهترینه

afshin b
12-01-2012, 16:43
بدبخت شدم
لولای لپتاپ منم شکست!
این دیگه چه داستانیه!
فقط سمت راستیه. کاملا در نیومده ولی معلومه شکسته ار داخل.
پوریا تو که تجربه داری راهنماییم کن. تاپیکت رو خوندم. گفته بودی 20 تومن هزینش هست؟ چند وقته بهت دادن؟
بدبختی من اینه که باید بفرستم تهران.
ادیت:
الان رفتم تاپیکت رو دوباره دیدم، هزینش 26 تومن بود و لولای چپ، درسته؟
برایمن مثل مال تو در نیومده و ظاهرش سالمه، ولی درش رو تکون بدی معلومه لولا شکسته.
راستی گارانتی من ویستا هست.

pooria-ir
12-01-2012, 18:19
بدبخت شدم
لولای لپتاپ منم شکست!
این دیگه چه داستانیه!
فقط سمت راستیه. کاملا در نیومده ولی معلومه شکسته ار داخل.
پوریا تو که تجربه داری راهنماییم کن. تاپیکت رو خوندم. گفته بودی 20 تومن هزینش هست؟ چند وقته بهت دادن؟
بدبختی من اینه که باید بفرستم تهران.
ادیت:
الان رفتم تاپیکت رو دوباره دیدم، هزینش 26 تومن بود و لولای چپ، درسته؟
برایمن مثل مال تو در نیومده و ظاهرش سالمه، ولی درش رو تکون بدی معلومه لولا شکسته.
راستی گارانتی من ویستا هست.
:41:
هم عجیبه هم جالب،که مال توام بعد از من شکسته !
نگران نباش،فقط اون تو (پشت اون پوشش پلاستیکیه)2 تا سیم هست،حواست باشه الان که شکسته زیاد تکون نخوره که اون سیم ها قطع نشه،مشکل حادی نیست،درستش میکنن واست
الان پیام خصوصی میدم بهت :10:

mohsenjxj
13-01-2012, 19:24
سلام
اربعین حسینی را به همه عزیزان فعال تاپیک تسلیت عرض میکنم.

AMIRHJ
14-01-2012, 06:43
:41:
هم عجیبه هم جالب،که مال توام بعد از من شکسته !
نگران نباش،فقط اون تو (پشت اون پوشش پلاستیکیه)2 تا سیم هست،حواست باشه الان که شکسته زیاد تکون نخوره که اون سیم ها قطع نشه،مشکل حادی نیست،درستش میکنن واست
الان پیام خصوصی میدم بهت :10:

سلام علیکم

عجب مورد عجیبی واقعا!! شکستگی لولا!
یعنی این مورد تو همه این سری وجود داره!؟
راه پیشگیری!
---
جناب پوریا داستان شما و امرتات در مورد این قضیه رو به کلی خوندم
خیلی خوشحال شدم از همت و پشتکارتون
و درس خوبی که امیدوارم برای خودم و تمام دوستان سرمشق شده باشه..
فقط گویا نتیجه بخش دبی هم اونو جز گارانتی محسوب نکرده!؟
و این که اگه تو متنتون آدرس میل های ارسالی (بخش خاورمیانه ایسوس) و کلا تلفن ها و... بود میتونست کمک بیشتری به سایر دوستان بکنه..
تشکرات

+

بری صفحه های قبل من کامل توضیح دادم دادا

این صفحات قبل منظور کدام صفحست؟!
من چند صفحه ای ورق زدم چیزی نبود..

pooria-ir
15-01-2012, 20:11
سلام علیکم

عجب مورد عجیبی واقعا!! شکستگی لولا!
یعنی این مورد تو همه این سری وجود داره!؟
راه پیشگیری!
---
جناب پوریا داستان شما و امرتات در مورد این قضیه رو به کلی خوندم
خیلی خوشحال شدم از همت و پشتکارتون
و درس خوبی که امیدوارم برای خودم و تمام دوستان سرمشق شده باشه..
فقط گویا نتیجه بخش دبی هم اونو جز گارانتی محسوب نکرده!؟
و این که اگه تو متنتون آدرس میل های ارسالی (بخش خاورمیانه ایسوس) و کلا تلفن ها و... بود میتونست کمک بیشتری به سایر دوستان بکنه..
تشکرات

+

این صفحات قبل منظور کدام صفحست؟!
من چند صفحه ای ورق زدم چیزی نبود..

سلام،پوزش بابا تاخیر در پاسخ :11:
من امروز امتحانام تموم شد،الان از زندان آزاد شدم :دی
در خصوص شماره اینا من عمدا نزاشتم،هرکس که به مشکل برخورد یه زحمت بکشه بهم پپیام بده تو اونجا خدمتش میگم،مثل اقا افشین عزیز :10:
خوب،باطری
ببین عزیز،نگه داری از باطری واسه هر لپ تاپ یه چیز متفاوته،در مورد لپ تاپ های گرم،بالای 50 درجه،بهترین کار اینهکه فقط مواقع نیاز باطری به دستگاه وصل باشه و مواقعی که استفاده نمیکنین باطری رو در بیارین و 2 هفته یک بار یه دشارژ بکنین و با شارژ خدود 40 % نگهش دارین،اینم بدونین که باطری شدیدا دشمن باطریه و دلیل اصلی خرابی باطری لپ تاپ های قوی هم همینه:11:
اگه لپ تاپ دماش پایینه نیازی نیستش که باطری رو در بیارین،همیشه بزارین رو لپ تاپ باشه،اما اینم بادتون باشه که هر باطری یه عمر مفید داره،حدود 500 سایکل شارژ و دشارژ،پس وقتی این تعداد تموم شه باطری در هر صورت حتما خراب میشه

pooria-ir
15-01-2012, 23:34
راستی بچه ها یه نکته الان یادم اومد بگم
4-5 روز پیش بود،ونت خروجی هوا رو با این بادگیر های کوچیک که با فشار دست کار میکنن هوا گرفتم بهش،کلیییی گرد و خاک ازش بیرون اومد،همینطور از پورت ها و ....
جالبه بعد از تمیز کردنش دمای دستگاه تو حالت استفاده از وب و پروسس طبیعی تا 51 هم پایین اومد :8:
به شما هم پیشنهاد میکنم این کار رو انجام بدین،من که دستگاهم رو خیلی کم بیرون از خونه میبرم این وضعش بود دیگه چه برسه به اون هایی که زیاد میبرن تو محیط های پر گرد و خاک :19:

Mohammad_Asus
16-01-2012, 00:47
من که دستگاهم رو خیلی کم بیرون از خونه میبرم این وضعش بود دیگه چه برسه به اون هایی که زیاد میبرن تو محیط های پر گرد و خاک

مثل من ! بعضی ها میگن این لپ تاپه یا دسک تاپ ؟!
اگر سبک تر بود و زیر یک تومن شاید میبردم..

ولی خودمونیم ها ، این لپ تاپ یک سال و نیم پیش جزو بهترین های اسوس بود با یک و سیصد اینطورا میشد خرید..العان یه لپ تاپ متوسط ایسوس رو باید همین حدودا بخرید..N55SF حدود 1.800 شده !!

mohsenjxj
18-01-2012, 20:14
سلام افشین جان لپ تابت را چیکار کردی درستش کردی یا نه؟

afshin b
21-01-2012, 17:07
سلام افشین جان لپ تابت را چیکار کردی درستش کردی یا نه؟
سلام
قرار شد اون کسی که ازش خریدم با گارانتی هماهنگ کنه هر وقت قطعه رو آوردن لپتاپ رو بفرستم.
الان ظاهر لپتاپم مشکلی نداره، یعنی کسی ببینه نمی تونه بفهمه که لولاش شکسته. اما این تا وقتیه که درش رو باز و بسته نکنم.
بعد اینکه من سرچی که کردم متوجه شدم این مشکل برای خیلی از دارندگان این لپتاپ پیش اومده و یه مشکل رایجی شده انگار.

pooria-ir
21-01-2012, 19:38
بعد اینکه من سرچی که کردم متوجه شدم این مشکل برای خیلی از دارندگان این لپتاپ پیش اومده و یه مشکل رایجی شده انگار.

میشه لینک بدی بهم ؟

afshin b
21-01-2012, 21:41
میشه لینک بدی بهم ؟
این عبارت رو توی گوگل سرچ کن:

mohsenjxj
27-01-2012, 19:07
سلام افشین عزیز لولای لپ تابت که شکسته بود چیکارش کردی؟ درستش کردن یانه؟

mohsenjxj
02-02-2012, 13:22
سلام دوستان چرا اینجا دیگه فعالیت نمیکنید؟

lucky_luke
05-02-2012, 01:27
نابود شدم..............
چند وقتی بود که لپتاپم کند شده بود البته فقط بعضی وقتا (مثلا باز کردن یه پنجره رو تصادفی خیلی طول می داد و چراغ هارد هم تمام مدت روشن بود) بعد از یه تست با HD Tune فهمیدم هاردم چند تا بد سکتور داره

دیروز هم بعد از اینکه لپتاپ رو خاموش کردم و چند ساعت بعد برای روشن کردنش برگشتم فهمیدم ویندوز بالا نمیاد و نوی لود گیر میکنه
امروز گذاشتم ده دقیقه توی لود بمونه که بعدش دیدم راه افتاد و رفت توی محیط ویندوز ..... منم تنظیم کردم که توی استارت آپ بعدی چک دیسک کنه و ریستارت کردم ولی خاموش نشد و هنگ کرد و مجبور شدم با نگه داشتن پاور خاموش کنم!!! یه دقیقه بعد دوباره روشنش کردم و اینبار بدون اینکه چک دیسک کنه خیلی راحت وارد محیط ویندوز شد ..... دوباره تنظیم کردم برای چک کردن دیسک ولی بازم خاموش نشد و همون داستان قبلی.....
وقتی دوبار روشنش کردم ارور داد (disk read error) و حالا موندم چیکار کنم
حتی ویندوز هم روش نصب نمیشه!!!! و توی همن مراحل اولیه گیر میکنه
لپتاپ هنوز گارانتی داره ولی من نگران اطلاعاتی هستم که توش دارم... حدود 500 گیگ میشن که همشو از اینترنت گرفتم
هاردم وسترن 640 گیگه و هنوز توی بایوس شناسایی میشه

کسی نظری نداره که چیکار میشه کرد برای حل این مصیبت؟

afshin b
05-02-2012, 13:28
سلام افشین عزیز لولای لپ تابت که شکسته بود چیکارش کردی؟ درستش کردن یانه؟
سلام
من با گارانتی هماهنگ کردم که هروقت قطعه رو آوردن لپتاپ رو بفرستم براشون. که البته هنوز مثل اینکه نیاوردن.

ببینم اگه بیرون جای دیگه می تونن، میدم بهشون درستش کنن.

نابود شدم..............
چند وقتی بود که لپتاپم کند شده بود البته فقط بعضی وقتا (مثلا باز کردن یه پنجره رو تصادفی خیلی طول می داد و چراغ هارد هم تمام مدت روشن بود) بعد از یه تست با HD Tune فهمیدم هاردم چند تا بد سکتور داره

دیروز هم بعد از اینکه لپتاپ رو خاموش کردم و چند ساعت بعد برای روشن کردنش برگشتم فهمیدم ویندوز بالا نمیاد و نوی لود گیر میکنه
امروز گذاشتم ده دقیقه توی لود بمونه که بعدش دیدم راه افتاد و رفت توی محیط ویندوز ..... منم تنظیم کردم که توی استارت آپ بعدی چک دیسک کنه و ریستارت کردم ولی خاموش نشد و هنگ کرد و مجبور شدم با نگه داشتن پاور خاموش کنم!!! یه دقیقه بعد دوباره روشنش کردم و اینبار بدون اینکه چک دیسک کنه خیلی راحت وارد محیط ویندوز شد ..... دوباره تنظیم کردم برای چک کردن دیسک ولی بازم خاموش نشد و همون داستان قبلی.....
لپتاپ هنوز گارانتی داره ولی من نگران اطلاعاتی هستم که توش دارم... حدود 500 گیگ میشن که همشو از اینترنت گرفتم

چه بد!
منم چند وقت پیش با همین برنامه دیدم میگفت بد سکتور دارم. فکر کنم دوتا بود.
الان که دیدم هیچ بد سکتوری نداره.
توی قسمت هارد هم بپرس شاید اونجا بهتر بدونن.

pooria-ir
05-02-2012, 13:57
نابود شدم..............

به نظرم شما با Acronis TrueImage Boot CD مشکلت حل میشه و اصلا جای نگرانی نداره
این نرم افزار رو بریز انواع Utility ها توش هست که به وسیلش میتوئنی از توی داس مشکلت رو حل کنی
اصلا نگران نباش :10::46:

davod_danger666
07-02-2012, 19:45
سلام دوستان
احساس میکنم سرعت لپتابم کند شده....از کجا بفهمم نرماله یا نه؟

afshin b
09-02-2012, 11:16
درایور حدید کارت گرافیک 1-12

pooria-ir
09-02-2012, 20:28

مرسی :40:
چیزای دیگه نیومده ؟
تاچ پد و اینا ؟؟
بعد خودت این گرافیک رو تست کردی؟ باگی چیزی ... ؟

afshin b
10-02-2012, 12:04
مرسی :40:
چیزای دیگه نیومده ؟
تاچ پد و اینا ؟؟
بعد خودت این گرافیک رو تست کردی؟ باگی چیزی ... ؟
من همیشه درایور گرافیک رو آپدیت می کنم. تاحالا مشکلی نداشتم. برای این درایور هم همینطور.
برای چیزای دیگه می تونی از اینجا بگیری:

mohsenjxj
10-02-2012, 15:11

سلام افشین جان چرا حجم این درایور اینقدر زیاد هست ؟ آخه درایورهای قبلی گرافیک حجمشون حدودا 80 یا 90 بود؟ ضمنا این درایور 64 بیتی هست یا 32 بیتی؟
با تشکر فراوان.:11:

afshin b
10-02-2012, 23:22
سلام افشین جان چرا حجم این درایور اینقدر زیاد هست ؟ آخه درایورهای قبلی گرافیک حجمشون حدودا 80 یا 90 بود؟ ضمنا این درایور 64 بیتی هست یا 32 بیتی؟
با تشکر فراوان.:11:
نمیدونم، آخرین باری که من دانلود کردم (ورژن 12-11) 120 مگ بود.
توی لینک نوشته شده، 64 بیت هست. برای نسخه ی 32 باید عدد 64 توی لینک رو به 32 تغییر بدین. (حجم 32 بیتی حدود 100 مگ هست)
درضمن از اونجایی که من همیشه درایور گرافیکم رو آپدیت می کنم این لینک رو گذاشتم تا اگه کسی مثل من هست، نسخه جدید رو داشته باشه و من هیچ نوصیه ای به نصبش نمی کنم! خودتون می دونین، اگه دوست داشتین آپدیت کنین.

lucky_luke
11-02-2012, 00:03
هارد لپتاپ منم درست نشد که نشد
همه چی رو هم امتحان کردم کلا هارد هیچ عکس العملی به هیچ چیز نشون نمیده...
Acronis True Image Home BootCD بعد از چند دقیقه ارور میده که نمیتونه از روی دیسک بخونه
ویندوز هم روش نصب نمیشه....
رو PC هم گذاشتم هارد رو ولی نرم افزار های ریکاروی و نرم افزار عیب یابس western digital هیچکدوم نتیجه ای نداشتن
چک دیسک کردن هم خیلی طول میکشه و در آخر هم بخاطر خرابی MFT (مستر فایل تیبل) کنسل میشه
فرمت معمولی و یا low level format هم نمیشه
قید اطلاعاتم رو زدم و شنبه میخوام لپتاپم رو بفرستم گارانتی (گارانتی ویستا هست) کسی توصیه ای نداره قبل از فرستادن؟

mohsenjxj
11-02-2012, 00:20
نمیدونم، آخرین باری که من دانلود کردم (ورژن 12-11) 120 مگ بود.
توی لینک نوشته شده، 64 بیت هست. برای نسخه ی 32 باید عدد 64 توی لینک رو به 32 تغییر بدین. (حجم 32 بیتی حدود 100 مگ هست)
درضمن از اونجایی که من همیشه درایور گرافیکم رو آپدیت می کنم این لینک رو گذاشتم تا اگه کسی مثل من هست، نسخه جدید رو داشته باشه و من هیچ نوصیه ای به نصبش نمی کنم! خودتون می دونین، اگه دوست داشتین آپدیت کنین.

افشین جان میشه دقیقا توضیح بدید درایور گرافیک را چطوری آپدیت میکنید؟ آیا درایور قبلی که رو ویندوز نصب هست را پاک میکنید؟ یا روی همون نصب میکنید؟ چون من وقتی خواستم درایور گرافیک را آپدیت کنم هرکاری کردم درایور قبلی حذف نشد و درایور جدید را نصب کردم ورژن گرافیک را چک کردم دیدم همون ورژن قبلی هست و تغییری نکرده. اگه میشه روش و مراحلی که خودتون اجرا میکنید را کامل شرح بدید............................:11:

pooria-ir
11-02-2012, 01:27
هارد لپتاپ منم درست نشد که نشد
همه چی رو هم امتحان کردم کلا هارد هیچ عکس العملی به هیچ چیز نشون نمیده...
Acronis True Image Home BootCD بعد از چند دقیقه ارور میده که نمیتونه از روی دیسک بخونه
ویندوز هم روش نصب نمیشه....
رو PC هم گذاشتم هارد رو ولی نرم افزار های ریکاروی و نرم افزار عیب یابس western digital هیچکدوم نتیجه ای نداشتن
چک دیسک کردن هم خیلی طول میکشه و در آخر هم بخاطر خرابی MFT (مستر فایل تیبل) کنسل میشه
فرمت معمولی و یا low level format هم نمیشه
قید اطلاعاتم رو زدم و شنبه میخوام لپتاپم رو بفرستم گارانتی (گارانتی ویستا هست) کسی توصیه ای نداره قبل از فرستادن؟

لپ تاپت تا کی گارانتی داره ؟
به نظرم اگه خیلی کار نداری با لپ تاپ عجله نکن
من زیادهارد داغون داشتم که درست شدن،به خاطر همین میگم
شما یه سر به بخش خرابی هارد بزن،بچه ها کمکت میکنن،فقط میگم عجله نکن،چون بدی گارانتی همانا و هارد از دستت در بیاد همان
بازم هرجور خودت صلاح میدونی :10:

lucky_luke
11-02-2012, 03:52
لپ تاپت تا کی گارانتی داره ؟
به نظرم اگه خیلی کار نداری با لپ تاپ عجله نکن
من زیادهارد داغون داشتم که درست شدن،به خاطر همین میگم
شما یه سر به بخش خرابی هارد بزن،بچه ها کمکت میکنن،فقط میگم عجله نکن،چون بدی گارانتی همانا و هارد از دستت در بیاد همان
بازم هرجور خودت صلاح میدونی :10:
منم مشکل هارد برام زیاد پیش اومده حتی یکی از هاردهام که چندتا بدسکتور داشت 2 سالی هست که داره کار میکنه!!!
ولی مشکل این یکی خیلی جدیه...
سرعت رید و رایت بشدت پایین اومد(1 مگ در ثانیه)ه..تعداد بدسکتور ها خیلی زیاده...خیلی وقتا جلوی بوت شدن از روی یه داریو دیگه یا فلش رو هم میگیره
طبق تجربه خودم رسما مرخصه و حتی اگه تعمیر بشه هم دیگه قابل اعتماد نیست

در مورد اطلاعاتم هم دیگه نگران نیستم چون یادم اومد چند وقت پیش فیلم ها و عکسهای خانوادگی رو تو کامپیوتر خواهرم کپی کردم:26::7:
فقط میمونه یه مقدار نرم افزار و فایل های زما دانشجویی که اونم چون درسم تموم شده دیگه ضروری نیستن+250 گیگ هم فیلم و سریال و آهنگ که اونا هم مهم نیستن.....

لپتات هم تا 6 ماهه دیگه گارانتی داره
شنبه تماس میگیرم ببینم شرایط گارانتی و نحوه ارسالش چجوریاست ولی تو این مدت اگه شما هم تجربه ای دارید دریغ نکنید

afshin b
11-02-2012, 05:00
افشین جان میشه دقیقا توضیح بدید درایور گرافیک را چطوری آپدیت میکنید؟ آیا درایور قبلی که رو ویندوز نصب هست را پاک میکنید؟ یا روی همون نصب میکنید؟ چون من وقتی خواستم درایور گرافیک را آپدیت کنم هرکاری کردم درایور قبلی حذف نشد و درایور جدید را نصب کردم ورژن گرافیک را چک کردم دیدم همون ورژن قبلی هست و تغییری نکرده. اگه میشه روش و مراحلی که خودتون اجرا میکنید را کامل شرح بدید............................:11:
منم اوایل درایور رو آپدیت می کردم همین مشکل رو داشتم، یعنی انگار آپدیت نمیشد. برای همین دیگه اول درایور قبلی رو کامل پاک میکنم بعد جدید رو نصب می کنم.
برای پاک کردن درایور قبلی میرم توی این مسیر: C:\AMD\Support\*-*_mobility_vista_win7_64_dd_ccc
اگه AMD نبود ATI هست.
فایل Setup.exe رو باز می کنم، پنجره ای که باز شده رو نکست می کنم، بعد آن اینستال رو انتخاب می کنم، بغد گزینه Costume رو میزنم، توی پنجره باز شده همه گزینه ها رو تیک میزنم و ادامه.
با این کار رزولوشن لپتاپ من کم میشه و معلومه که درایور بطور کامل پاک شده.
حالا یه ری استارت می کنم و درایور جدید رو نصب میکنم و دوباره یه ری استارت، تمام.

ata.royalfalcon
11-02-2012, 09:37
سلام دوستان
یکساله که این لپتاپ n61 jv رو دارم . اما باطری آن دچار کوچکترین فرسودگی نشده . نمیدونم قضیه چیه .
باطری تقلبیه یا نرم افزارش مشکل داره یا واقعاً باطری اون تا الان سالم مونده ؟؟

mohsenjxj
11-02-2012, 11:57
منم اوایل درایور رو آپدیت می کردم همین مشکل رو داشتم، یعنی انگار آپدیت نمیشد. برای همین دیگه اول درایور قبلی رو کامل پاک میکنم بعد جدید رو نصب می کنم.
برای پاک کردن درایور قبلی میرم توی این مسیر: C:\AMD\Support\*-*_mobility_vista_win7_64_dd_ccc
اگه AMD نبود ATI هست.
فایل Setup.exe رو باز می کنم، پنجره ای که باز شده رو نکست می کنم، بعد آن اینستال رو انتخاب می کنم، بغد گزینه Costume رو میزنم، توی پنجره باز شده همه گزینه ها رو تیک میزنم و ادامه.
با این کار رزولوشن لپتاپ من کم میشه و معلومه که درایور بطور کامل پاک شده.
حالا یه ری استارت می کنم و درایور جدید رو نصب میکنم و دوباره یه ری استارت، تمام.

سلام افشین جان از راهنمایی کاملتون خیلی ممنونم. دستت درد نکنه:11::11:

pooria-ir
11-02-2012, 23:21
منم مشکل هارد برام زیاد پیش اومده حتی یکی از هاردهام که چندتا بدسکتور داشت 2 سالی هست که داره کار میکنه!!!
ولی مشکل این یکی خیلی جدیه...
سرعت رید و رایت بشدت پایین اومد(1 مگ در ثانیه)ه..تعداد بدسکتور ها خیلی زیاده...خیلی وقتا جلوی بوت شدن از روی یه داریو دیگه یا فلش رو هم میگیره
طبق تجربه خودم رسما مرخصه و حتی اگه تعمیر بشه هم دیگه قابل اعتماد نیست

در مورد اطلاعاتم هم دیگه نگران نیستم چون یادم اومد چند وقت پیش فیلم ها و عکسهای خانوادگی رو تو کامپیوتر خواهرم کپی کردم:26::7:
فقط میمونه یه مقدار نرم افزار و فایل های زما دانشجویی که اونم چون درسم تموم شده دیگه ضروری نیستن+250 گیگ هم فیلم و سریال و آهنگ که اونا هم مهم نیستن.....

لپتات هم تا 6 ماهه دیگه گارانتی داره
شنبه تماس میگیرم ببینم شرایط گارانتی و نحوه ارسالش چجوریاست ولی تو این مدت اگه شما هم تجربه ای دارید دریغ نکنید

خدا رو شکر که عاقلی ،مثل من نیستی که بک آپ نگرفته باشی :دی
اگه مشکل اطلاعات نداری دیگه معطل نکن،سریع تر ببر بده گارانتی دیگه
منتظر چی هستی ؟؟؟ :20:

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:18 PM ----------

سلام دوستان
یکساله که این لپتاپ n61 jv رو دارم . اما باطری آن دچار کوچکترین فرسودگی نشده . نمیدونم قضیه چیه .
باطری تقلبیه یا نرم افزارش مشکل داره یا واقعاً باطری اون تا الان سالم مونده ؟؟

فکر میکنم دلیل اصلیش پایین تر بودن دمای JV نسبت به JQ هستش،که این مسئله شدیدا رو عمر باطری اثر میزاره
معمولا لپ تاپ هایی که دماشون زیر 50 درجه هستش خیلی دیر باطری شون خراب میشه،مگر اینکه عمر مفیدش به پایان برسه
شما فول شارژ رو حالت وب گردی و با نور 0 + بلوتوث خاموش یه تست بگیر ببین چه قدر شارژ میگیری از دستگاه،اونجوری مشخص میشه که باطریت OK هست یا نه

ata.royalfalcon
12-02-2012, 08:09
فکر میکنم دلیل اصلیش پایین تر بودن دمای JV نسبت به JQ هستش،که این مسئله شدیدا رو عمر باطری اثر میزاره
معمولا لپ تاپ هایی که دماشون زیر 50 درجه هستش خیلی دیر باطری شون خراب میشه،مگر اینکه عمر مفیدش به پایان برسه
سلام
كه اينطور !!!
اتفاقاً يا اصلاً جريان هوايي رو از vent احساس نميكنم يا خيلي كم و ناچيز . البته با لپتاپ بازي هم نميكنم اگر هم بازي ميكنم در حد angry bird هست (كنسول ps3 دارم) بعبارت ديگه تو اين يكسال حتي 5 دقيقه هم نشده كه از گرافيك Nvidia استفاده كنم و هميشه از گرافيك intel استفاده ميكردم .

شما فول شارژ رو حالت وب گردی و با نور 0 + بلوتوث خاموش یه تست بگیر ببین چه قدر شارژ میگیری از دستگاه،اونجوری مشخص میشه که باطریت OK هست یا نه
اخه شنيدم كه اگر همينجوري روشن بذاري تا شارژش صفر بشه باتري خراب ميشه يعني تو اين يكسال هيچوقت نذاشتم شارژش به حد پاييني برسه .

pooria-ir
12-02-2012, 23:14
سلام
كه اينطور !!!
اتفاقاً يا اصلاً جريان هوايي رو از vent احساس نميكنم يا خيلي كم و ناچيز . البته با لپتاپ بازي هم نميكنم اگر هم بازي ميكنم در حد angry bird هست (كنسول ps3 دارم) بعبارت ديگه تو اين يكسال حتي 5 دقيقه هم نشده كه از گرافيك Nvidia استفاده كنم و هميشه از گرافيك intel استفاده ميكردم .

اخه شنيدم كه اگر همينجوري روشن بذاري تا شارژش صفر بشه باتري خراب ميشه يعني تو اين يكسال هيچوقت نذاشتم شارژش به حد پاييني برسه .

آره خیلی مهمه،کلا JV خنک تره،حالا شما میتونی با نرم افزارهای نست دما هم اوضاعش رو ببینی،بغل N61 میشه تخم مرغ درست کرد :دی
باطری هم نیازی نیست بزاری 0 بشه،تا 10%چک کن ببین چقدر دووم میاره

amiroamiro
13-02-2012, 13:09
دوستان سلام
یکی از رفقا دو سه هفته پیش درخواست باطری n61jq از سازگار ارقام سفارش داده بود گفتند که باید مبلغ 110000 تومان واریز تا باطری تحویل شود.
می خواستم ببینم قیمت داده شده قیمت درستی است یا قیمت پرت داده؟
نکته دوم باطری این رفیق من حدود بیست درصد خرابی داره . بنظرتون باطری جدید خریداری کنه یا باطری را ببره تعمیرات سلول های آن را عوض کنه.
ممنون می شم اگر دوستان نظراتشون را ارائه بدند.
باتشکر

afshin b
13-02-2012, 19:13
بعد از نصب درایور گرافیک 12.1 رفتم Black Ops بازی کردم، افت فریم و لگ توی باز خیلی زیاد شده بود و برای همین دوباره ورژن 11.12 درایور رو نصب کردم و بازی خیلی روون اجرا میه.

mohsenjxj
14-02-2012, 19:29
بعد از نصب درایور گرافیک 12.1 رفتم Black Ops بازی کردم، افت فریم و لگ توی باز خیلی زیاد شده بود و برای همین دوباره ورژن 11.12 درایور رو نصب کردم و بازی خیلی روون اجرا میه.

اتفاقا من هم این درایور جدید را نصب کردم دیروز هم اون دونه های آبی:2: دوباره بعد از مدتی برای لپ تابم اتفاق افتاد.
به نظر این درایور جدید کارایی خوبی تو این لپ تاب نداره.

amiroamiro
19-02-2012, 11:34
:10:دوستان سلام
یکی از رفقا دو سه هفته پیش درخواست باطری n61jq از سازگار ارقام سفارش داده بود گفتند که باید مبلغ 110000 تومان واریز تا باطری تحویل شود.
می خواستم ببینم قیمت داده شده قیمت درستی است یا قیمت پرت داده؟
نکته دوم باطری این رفیق من حدود بیست درصد خرابی داره . بنظرتون باطری جدید خریداری کنه یا باطری را ببره تعمیرات سلول های آن را عوض کنه.
ممنون می شم اگر دوستان نظراتشون را ارائه بدند.
باتشکر

afshin b
19-02-2012, 12:04
سلام.
امروز زنگ زدم ویستا با مسئول قطعه و اینا صحبت کردم، گفت ما اصلا چنین روالی نداریم که اول قطعه بیاریم بعد شما لپتاپ بفرستین!
الان دوتا راه دارم، یکی اینکه لپتاپ رو بفرستم گارانتی، که زنه گفت حداقل 10 روز طول می کشه قطعه بیاد، ولی من میترسم مثل دفعه قبل بشه که حدود 45 روز لپتاپم دستشون بود!
یکی دیگه اینکه شنیدم توی شهر خودمون هستن کسایی که بتونن درستش کنن، اما مطمعناً از گارانتی خارج میشه اگه بدم دست اینا، ولی خب خیلی زودتر اماده میکنن.
به نظر شما چیکار کنم؟

mohsenjxj
19-02-2012, 16:03
سلام.
امروز زنگ زدم ویستا با مسئول قطعه و اینا صحبت کردم، گفت ما اصلا چنین روالی نداریم که اول قطعه بیاریم بعد شما لپتاپ بفرستین!
الان دوتا راه دارم، یکی اینکه لپتاپ رو بفرستم گارانتی، که زنه گفت حداقل 10 روز طول می کشه قطعه بیاد، ولی من میترسم مثل دفعه قبل بشه که حدود 45 روز لپتاپم دستشون بود!
یکی دیگه اینکه شنیدم توی شهر خودمون هستن کسایی که بتونن درستش کنن، اما مطمعناً از گارانتی خارج میشه اگه بدم دست اینا، ولی خب خیلی زودتر اماده میکنن.
به نظر شما چیکار کنم؟

سلام بنظر من ببری گارانتی بهتره. یوقت دیدی بعدا یه مشکل دیگه پیش اومد گارانتیا هم دنبال بهونه بعد اونوقت به مشکل بر میخوری یا مثلا یوقت ممکنه یه قطعه اصلا پیدا نشد مجبوری ببری گارانتی.

lucky_luke
19-02-2012, 17:09
سلام.
به نظر شما چیکار کنم؟
مشکل لپتاپت چیه؟
45 روز که دیگه عجیبه.....
اگه نمی تونستن قطعه رو تهییه کنن باید ازشون میخواستی که یا هزینه رو بهت بدن تا خودت تهیه کنی یا قطهاتی که موجود دارن رو با حساب اختلاف قیمت جایگزین کنن

afshin b
19-02-2012, 17:18
مشکل لپتاپت چیه؟
45 روز که دیگه عجیبه.....
اگه نمی تونستن قطعه رو تهییه کنن باید ازشون میخواستی که یا هزینه رو بهت بدن تا خودت تهیه کنی یا قطهاتی که موجود دارن رو با حساب اختلاف قیمت جایگزین کنن
لولای سمت راستش شکسته.
اونا اصلا دنبال تهیه قطعه نرفتن، چون میگن باید لپتاپ رو برای ما بفرستین بعد..

pooria-ir
19-02-2012, 18:03
لولای سمت راستش شکسته.
اونا اصلا دنبال تهیه قطعه نرفتن، چون میگن باید لپتاپ رو برای ما بفرستین بعد..

عزیز مال من 2 هفته تقریبا طول کشید،به نظر من بفرست گارانتی
گرچه،در صورت باز شدن دستگاه در خارج نمایدنگی هم گارانتی اسوس شما باطل نمیشه (تا اونجایی که من اطلاع دارم)
پس اگرم بدین بیرون جای مطمئن چیزی ضرر نمیکنین

afshin b
21-02-2012, 12:01
Delete...........

mohsenjxj
24-02-2012, 19:44
افشین جان لپ تابت را درست کردی یا نه؟ اگه درست کردی هزینش چقدر شد؟

afshin b
24-02-2012, 21:36
افشین جان لپ تابت را درست کردی یا نه؟ اگه درست کردی هزینش چقدر شد؟
سلام
نه هنوز که ندادم، چون برای پروژه پایان نامه ام باید با نرم افزار متلب کار کنم و سیستم قدیمیم هم مادربرد سوزونده، بدون لپتاپ فعلا نمیتونم باشم. احتمالا الان اگه بدم بعد عید بهم تحویل میدن.

mohsenjxj
24-02-2012, 23:12
سلام
نه هنوز که ندادم، چون برای پروژه پایان نامه ام باید با نرم افزار متلب کار کنم و سیستم قدیمیم هم مادربرد سوزونده، بدون لپتاپ فعلا نمیتونم باشم. احتمالا الان اگه بدم بعد عید بهم تحویل میدن.

مگه خراب نیست؟ چطوری باهاش کار میکنه؟

afshin b
24-02-2012, 23:52
مگه خراب نیست؟ چطوری باهاش کار میکنه؟
فقط نمیتونم درش رو باز و بسته کنم، همین.

lucky_luke
03-03-2012, 11:52
حوصله ام سر رفت....
این پروسه تعمییر چقدر طول میکشه؟ 17 روز پیش لپتاپ رو دادم به تیپاکس و 14 روز پیش هم تماس گرفتم و شماره RMA رو بهم دادن ودیگه هم خبری نشد.
تلفن که جواب نمیدن....سایتشون هم فقط میزنه درحال تعمییر

pooria-ir
04-03-2012, 21:30
حوصله ام سر رفت....
این پروسه تعمییر چقدر طول میکشه؟ 17 روز پیش لپتاپ رو دادم به تیپاکس و 14 روز پیش هم تماس گرفتم و شماره RMA رو بهم دادن ودیگه هم خبری نشد.
تلفن که جواب نمیدن....سایتشون هم فقط میزنه درحال تعمییر

چه شرکتیه گارانتیه شما ؟:10:

lucky_luke
06-03-2012, 00:10
چه شرکتیه گارانتیه شما ؟:10:
ویستا
توی سایتشون که از 2 روز پیش زده آماده تحویل
امروز زنگ زدم بهشون که بیینم چی شده و کی برام ارسال می کنن ولی نتونستم با بخش شهرستانشون صحبت کنم
اوپراتورشون هم دقیق نمیدونست(!) وگفت یکی دو روز صبر کن ببین میفرستیمش یا نه:18: اگه نفرستادیم زنگ بزن پیگیری کن!!!

ولی خیالم راحت شد دیگه.....کم کم بدستم هم میرسه

AMIRHJ
07-03-2012, 00:38
سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان

دوستان کسی آپدیت Firmware واسه DVD درایو مدل Matshita uj240as لینک نداره

تشکرات

lucky_luke
07-03-2012, 19:59
لپتاپم امروز ظهر از گارانتی برگشت:10:
هاردش رو عوض کردن و داریو بلوریش رو هم همینطور!!!
هارد رو با HD Tune تست کردم کاملا نو هست و درایو بلوریی هم کاملا تمیزه و بنظر نو میاد
فقط یه نکته:
هارد قبلیم 640 GB و 5400 rpm وسترن بود
این یکی هم همین مشخصات رو داره ولی سیگیته!

keyvanafshar
08-03-2012, 17:00
دوستان لطفا کمک کنید
من ویندوز اورجینال رو پاک کردم و یه ویندوز 7 اولتیمیت روی لپتاپم نصب کردم
4 تا دی وی دی بک آپ ازش دارم و نحوه ی استفاده از اونها رو نمیدونم
یعنی وقتی دی ئی دی یک رو میندازم هیچ عکس العملی نشون نمیده
آیا راهی برای بر گردوندن ویندوز اورجینال هست یا نه؟
ممنون میشم

afshin b
08-03-2012, 17:46
لپتاپم امروز ظهر از گارانتی برگشت:10:
هاردش رو عوض کردن و داریو بلوریش رو هم همینطور!!!
هارد رو با HD Tune تست کردم کاملا نو هست و درایو بلوریی هم کاملا تمیزه و بنظر نو میاد
فقط یه نکته:
هارد قبلیم 640 GB و 5400 rpm وسترن بود
این یکی هم همین مشخصات رو داره ولی سیگیته!
مبارکه. خبر خوبی بود. منم بعد تعطیلات عید میفرستم.
هزینه ای هم گرفتن؟

lucky_luke
08-03-2012, 19:51
دوستان لطفا کمک کنید
من ویندوز اورجینال رو پاک کردم و یه ویندوز 7 اولتیمیت روی لپتاپم نصب کردم
4 تا دی وی دی بک آپ ازش دارم و نحوه ی استفاده از اونها رو نمیدونم
یعنی وقتی دی ئی دی یک رو میندازم هیچ عکس العملی نشون نمیده
آیا راهی برای بر گردوندن ویندوز اورجینال هست یا نه؟
ممنون میشم
شما کافیه یه ویندوز هوم پریمیم نصب کنید و به جای کرک کردن با سریال زیر لپتاپ فعالش کنید
دی وی دی های ریکاوری رو من تا حالا استفاده نکردم ولی فکر کنم با گذاشتن اولین دیسک و بوت کردن از روی اون شروع میشه
به نظر من ریکاوری رو بیخیال شو و ویندوز جدید نصب کن چون سریعتره و کلی برنامه بیخود هم نصب نمیشه(فقط سعی کن از ویندوزی استفاده کنی که دستکاری نشده باشه و کرکش جدا نصب بشه)

مبارکه. خبر خوبی بود. منم بعد تعطیلات عید میفرستم.
هزینه ای هم گرفتن؟

ممنون
فقط هزینه ارسال بود که اون هم به تیپاکس دادم و گارانتی هیچ هزینه ای نگرفت

pooria-ir
08-03-2012, 23:35
آقا سلام
اون یکی لولای ما هم شکست :دی
فدا سر تک تکتون
منتها مثل دفعه قبلی شدید نیست،یعنی الان دارم باهاش کار میکنم،فقط درش رو باز و بسته نمیکنم
احتمالا میزارم بعد تعطیلات میبرمش پیش یکی از همین بچه های P30
حوصله 2 هفته خوابیدن دستگاه رو ندارم;)

lucky_luke
09-03-2012, 11:38
آقا سلام
اون یکی لولای ما هم شکست :دی
فدا سر تک تکتون
منتها مثل دفعه قبلی شدید نیست،یعنی الان دارم باهاش کار میکنم،فقط درش رو باز و بسته نمیکنم
احتمالا میزارم بعد تعطیلات میبرمش پیش یکی از همین بچه های P30
حوصله 2 هفته خوابیدن دستگاه رو ندارم;)

فکر کنم رشته تحصلیت مکانیک بود پویا جان! درسته؟
اینکه هر دو لولا شکسته نشون میده به احتمال زیاد اشکال طراحی وجود داره
من دقیق نمیدونم لولا چه شکلیه و ابعادش چنده وگرنه یه تحلیل خستگی با انسیس رو میزدم:31:

ata.royalfalcon
09-03-2012, 12:08
سلام
به نظر من یکی از دلایلی که فقط یکی از لولا ها میشکنه نه دوتا همزمان این هست که موقع باز و بسته کردن از قسمت گوشه ، درب رو باز و بسته میکنید و در نتیجه فشار مضاعفی به یکی از لولا ها وارد میشه .
در نتیجه پیشنهاد میدم از قسمت وسط ، یعنی از قسمتی که وبکم قرار داره ، درب رو باز و ببندید .

pooria-ir
09-03-2012, 12:23
فکر کنم رشته تحصلیت مکانیک بود پویا جان! درسته؟
اینکه هر دو لولا شکسته نشون میده به احتمال زیاد اشکال طراحی وجود داره
من دقیق نمیدونم لولا چه شکلیه و ابعادش چنده وگرنه یه تحلیل خستگی با انسیس رو میزدم:31:
سلام :)
من حقوق میخونم،منم موافقم با اینکه مشکل از خود دستگاهه،حالا جالبه،اون یکی لولا رو که عوض کردم،همون موقع حس میکردم که یه مشکلی تو این یکی لولا وجود داره،حس میکردم که شله،بهشون گفتم،به ظاهر چک کردن و گفتن سالمه،اما پلاستیک روش رو که دست میزدم،یکم میرفت پایین،آمادگی داشتم که به زودی خراب شه
که بلاخره پریروز شد ;)
راستی،عکس لولا هم توی همون تاپیک امرتات تقریبا هست

سلام
به نظر من یکی از دلایلی که فقط یکی از لولا ها میشکنه نه دوتا همزمان این هست که موقع باز و بسته کردن از قسمت گوشه ، درب رو باز و بسته میکنید و در نتیجه فشار مضاعفی به یکی از لولا ها وارد میشه .
در نتیجه پیشنهاد میدم از قسمت وسط ، یعنی از قسمتی که وبکم قرار داره ، درب رو باز و ببندید .

بله،من تا قبل از تعویض اون یکی لولا از گوشه و کلا به هر شکلی که دلم میخواست در رو باز میکردم :دی
اما بعد از تعویض لولا خیلی کم باز و بسته میکردم و بسیار اصولی و با آرامش
:11:

Mohammad_Asus
01-04-2012, 11:41
فکر کنم باتری منم داره مرخص میشه..

این برنامه Battery Care میزان Wear Level رو زده 66 درصد !
منتها من نمیدونم برم به گارانتی چی بگم !

pooria-ir
01-04-2012, 14:26
فکر کنم باتری منم داره مرخص میشه..

این برنامه Battery Care میزان Wear Level رو زده 66 درصد !
منتها من نمیدونم برم به گارانتی چی بگم !

سلام :)
دستگاه رو کی خریدی ؟

mohsenjxj
01-04-2012, 23:01
سلام دوستان مگه باطری این لپ تاب بیشتر از یک سال گارانتی داره؟

pooria-ir
02-04-2012, 00:55
سلام دوستان مگه باطری این لپ تاب بیشتر از یک سال گارانتی داره؟

خیر،یک ساله آقا محسن گل :10:

mohsenjxj
03-04-2012, 18:11
خیر،یک ساله آقا محسن گل :10:

خیلی ممنون دوست عزیز.:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11 ::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11::11:: 11::11:

Vespoher
03-04-2012, 20:47
دوستان عزیز سلام
دستگاه من داره 2 ساله میشه . تنها مشکلی که داشتم اینه که کمی داغ میکنه . حالا نمیدونم ببرم گارانتی تا تموم نشده بدم یه نگاهی بهش بکنه یا نه ؟ گاهی کاریم که نمیکنم صدای فنش در میآید (مثلا وب گردی)
باتریم که کلا 15 دقیقه بیشتر نگه نمیداره و خراب شده . از اولش هم که نو گرفته بودم یک ساعتو ربع بیشتر نگه نمیداشت . قیمت باطری چنده ؟ کسی گرفته و اگه بخوام 9 سلولی بگیرم چند در میآید ؟

aka_karkas
04-04-2012, 11:44
سلام من تقریبا 2 سالی می شه که این لپ تاپ دستمه و واقعا هم راضی ام ، گفتم تجربه n61jq خودم رو با دوستان شیر کنم

من اینجا هر چند وقتی سر میزنم مشکلی که همیشه می بینم باتری هست من wear level باتریم 8% بعد از 2 سال ، تنها کاری که می کنم اینه که هر 15 روزی( نه خیلی هم دقیق) با باطری کار می کنم و روی 15% به شارژ میزنم، هر 1، 2 ماهی یک بار هم کلا با باتری کار می کنم تا سیستم hibernate می شه و دستگاه رو خاموش شارژ می کنم ، از روز اول هم زیر دستگام cool pad هست که همه می دونید حرارت با باتری صحبت می کنه پس کولپد بدرد باتری هم می خوره

نکته بعدی واسه کم کردن حرارته، فرضاً شما می خوای وبگردی کنی آهنگی گوش بدی و .... اینها با این لپ تاپی که زیر دستته کاری نیست من خودم بیشتر مواقع روی حالت باتری سیوینگ که خودم توی power 4 gear به این صورت min processor state 5% و max processor state 15% در حالت plugged in تنظیم کردم استفاده می کنم و هم من کارم رو انجام می دم هم سیستم کاملا خنکه هر وقت کارم سنگین بشه با یه کلیک high performance

نکته مهم بعدی آپدیت کردن هست من که بایوسم 212 هست، آپدیت چیپست و گرافیک و ....... خیلی راحت اینها رو حاضر و آماده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته اند که دانلود می کنیم

بهش برسید خوب پسریه:21:

mohsenjxj
05-04-2012, 17:22
سلام من تقریبا 2 سالی می شه که این لپ تاپ دستمه و واقعا هم راضی ام ، گفتم تجربه n61jq خودم رو با دوستان شیر کنم

من اینجا هر چند وقتی سر میزنم مشکلی که همیشه می بینم باتری هست من wear level باتریم 8% بعد از 2 سال ، تنها کاری که می کنم اینه که هر 15 روزی( نه خیلی هم دقیق) با باطری کار می کنم و روی 15% به شارژ میزنم، هر 1، 2 ماهی یک بار هم کلا با باتری کار می کنم تا سیستم hibernate می شه و دستگاه رو خاموش شارژ می کنم ، از روز اول هم زیر دستگام cool pad هست که همه می دونید حرارت با باتری صحبت می کنه پس کولپد بدرد باتری هم می خوره

نکته بعدی واسه کم کردن حرارته، فرضاً شما می خوای وبگردی کنی آهنگی گوش بدی و .... اینها با این لپ تاپی که زیر دستته کاری نیست من خودم بیشتر مواقع روی حالت باتری سیوینگ که خودم توی power 4 gear به این صورت min processor state 5% و max processor state 15% در حالت plugged in تنظیم کردم استفاده می کنم و هم من کارم رو انجام می دم هم سیستم کاملا خنکه هر وقت کارم سنگین بشه با یه کلیک high performance

نکته مهم بعدی آپدیت کردن هست من که بایوسم 212 هست، آپدیت چیپست و گرافیک و ....... خیلی راحت اینها رو حاضر و آماده اینجا ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) گذاشته اند که دانلود می کنیم

بهش برسید خوب پسریه:21:

سلام دوست عزیز به غیر از استفاده از cool pad تو بقیه موارد دقیقا من هم همینطور مثل شما از باطری استفاده میکنم و الحمدالله باطریم هم تقریبا مثل روز اول شارژ نگه میداره.:11:

pooria-ir
06-04-2012, 11:59
سلام
من 2شنبه دستگاهم رو بابت لولا بردم امرتات،کلی صحبت و اینا،قرار شد وقتی لولا واسشون رسید بهم خبر بدن
5شنبه زنگیدن واسه استعلام قیمت
گفتن اسوس لولا تک نمیفرسته !!! و کل ماژول کاور دستگاه میاد واسشون،یعنی قاب ال سی دی- خود ال سی دی - به همرا لولای های هر 2 طرف کامل قیمت هم 75 تومن و گفتن که زود هم بهشون خبر بدم که میخوام یا نه
خوب،چی کار کنم ؟ نظر شما چیه ؟
خواهشا سریع جوابم رو بدین،ممنونم :)
اون یکی دوستمون که لولاش شکسته بود چی کار کرد ؟

mohsenjxj
06-04-2012, 14:29
سلام
من 2شنبه دستگاهم رو بابت لولا بردم امرتات،کلی صحبت و اینا،قرار شد وقتی لولا واسشون رسید بهم خبر بدن
گفتن اسوس لولا تک نمیفرسته !!! و کل ماژول کاور دستگاه میاد واسشون،یعنی قاب ال سی دی- خود ال سی دی - به همرا لولای های هر 2 طرف کامل قیمت هم 75 تومن و گفتن که زود هم بهشون خبر بدم که میخوام یا نه

سلام پوریا جان مگه دستگاهت گارانتی نداره که 75 تومن میخوان بگیرن؟

mohsenjxj
06-04-2012, 14:35
راستی پوریا جان مگه قبلا لولای لب تابت شکسته بود , درستش نکرده بودی؟
دوباره شکسته؟

Mohammad_Asus
06-04-2012, 15:23
سلام دوستان
جدیدا یه مشکلی برای نوت بوکم بوجود اومده..

1- زمانی که در رو باز و بسته می کنم ، یا نیمه باز و یا حتی چند درجه تغییر درجه در صفحه ، صفحه نمایش بهم میریزه و خط هایی به رنگها مختلف نشون داده می شوند ، که البته بعد از ثابت شدن صفحه درست میشه..
2- تا حالا 3 بار شده که وسط کار با نوت بوک بدون باتری ، خودش خاموش شده و بعد از بالا اومدن پیغام Windows has recovered from an unexpected shutdown رو میده.

afshin b
06-04-2012, 17:10
سلام
من هنوز کاری نکردم. چون نمیتونم بدون سیستم باشم فعلا. همیشه هم در لپتاپ بازه و مشکلی نداره مگر جابجا کردنش، اما به هر حال باید درستش کرد دیگه. شمام بدی بهتره بنظرم.

سلام دوستان
جدیدا یه مشکلی برای نوت بوکم بوجود اومده..

1- زمانی که در رو باز و بسته می کنم ، یا نیمه باز و یا حتی چند درجه تغییر درجه در صفحه ، صفحه نمایش بهم میریزه و خط هایی به رنگها مختلف نشون داده می شوند ، که البته بعد از ثابت شدن صفحه درست میشه..
2- تا حالا 3 بار شده که وسط کار با نوت بوک بدون باتری ، خودش خاموش شده و بعد از بالا اومدن پیغام Windows has recovered from an unexpected shutdown رو میده.

1. احتمالا سیم های مانیتور که از لولا رد میشه اتصالی کرده. لولا هیچ مشکلی نداره؟
2. برای منم زیاد پیش امده. دلیلش هم هاردور گرافیک میگفت. کاری نتونستم بکنم و خدارو شکر هیچ مشکلی هم نداشتم، فقط یه اروره که هر چند ماه یبار میاد دیگه:31:

pooria-ir
06-04-2012, 19:09
سلام پوریا جان مگه دستگاهت گارانتی نداره که 75 تومن میخوان بگیرن؟

راستی پوریا جان مگه قبلا لولای لب تابت شکسته بود , درستش نکرده بودی؟
دوباره شکسته؟

لولا جزو شکستگی فیزیکی هستش و گارانتی شامل حالش نمیشه
اون دفعه لولای چپم شکسته بود و این دفعه لولای راست :46:

aka_karkas
06-04-2012, 19:48
سلام دوست عزیز به غیر از استفاده از cool pad تو بقیه موارد دقیقا من هم همینطور مثل شما از باطری استفاده میکنم و الحمدالله باطریم هم تقریبا مثل روز اول شارژ نگه میداره.:11:

سلام محسن جان، شما هم max و min پروسسور رو تنظیم کردین؟ چون تو حالتی که من تنظیم کردم مشکل دما ندارم و من فکر می کنم در رابطه با باطری دما حرف اول (بعد از استفاده غلط) رو می زنه ... corei7 حرارتش خیلی زیاده ، خودم تو یه سایت خارجی خوندم که اینتل حتی تا 100 درجه هم گفته واسش طبیعی هست! خودم هم جا خوردم! حالا راست و دروغش رو نمی دونم، به هر حال با این تنظیمی که max 15% گذاشتم الان آفیسم بازه، مدیا پلیر بازه، کروم هم که خدمت شماییم، آنتی ویروس(کمودو - که معروف به سنگینی و استفاده از ریسورس های سیستم) هم اون پشته، hwmonitor از اول رو سیستمم لود شده ، max یکی از هسته ها 62 هست و بقیه 59 هستند، مادریورد60، هارد 27، گرافیک 57 ...

mohsenjxj
07-04-2012, 14:32
سلام محسن جان، شما هم max و min پروسسور رو تنظیم کردین؟ چون تو حالتی که من تنظیم کردم مشکل دما ندارم و من فکر می کنم در رابطه با باطری دما حرف اول (بعد از استفاده غلط) رو می زنه ... corei7 حرارتش خیلی زیاده ، خودم تو یه سایت خارجی خوندم که اینتل حتی تا 100 درجه هم گفته واسش طبیعی هست! خودم هم جا خوردم! حالا راست و دروغش رو نمی دونم، به هر حال با این تنظیمی که max 15% گذاشتم الان آفیسم بازه، مدیا پلیر بازه، کروم هم که خدمت شماییم، آنتی ویروس(کمودو - که معروف به سنگینی و استفاده از ریسورس های سیستم) هم اون پشته، hwmonitor از اول رو سیستمم لود شده ، max یکی از هسته ها 62 هست و بقیه 59 هستند، مادریورد60، هارد 27، گرافیک 57 ...

سلام دوست عزیز:10: بیشتر مواقع لپ تابم رو max تنظیم هست و باطری را هم در میارم و میذارمش کنار دمای لپ تاب خیلی برام مهم نیست چون من هر یکی دو ماه یک بار که بازی بدرد بخور و جدیدی میاد رو لپ تاب اجرا میکنم و تموم میشه بقیه کارای معمولی هم زیاد دمارو بالا نمیبره به همین دلیل من رو دما زیاد حساس نیستم و بدون کول پد کار میکنم.:11:

mammad_visual
07-04-2012, 19:00
دوستان عزیز سلام
دستگاه من داره 2 ساله میشه . تنها مشکلی که داشتم اینه که کمی داغ میکنه . حالا نمیدونم ببرم گارانتی تا تموم نشده بدم یه نگاهی بهش بکنه یا نه ؟ گاهی کاریم که نمیکنم صدای فنش در میآید (مثلا وب گردی)
باتریم که کلا 15 دقیقه بیشتر نگه نمیداره و خراب شده . از اولش هم که نو گرفته بودم یک ساعتو ربع بیشتر نگه نمیداشت . قیمت باطری چنده ؟ کسی گرفته و اگه بخوام 9 سلولی بگیرم چند در میآید ؟

سلام عزیز دل
بسلامتی، همسن دستگاه مائه پس :31:
شما اول یه زحمتی بکش با نرم افزارهای مثل RealTemp ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) و یا HWMonitor ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) بعد از حدود یک ساعت کار دمای سی پی یو رو چک کن
احتمال داره دور فن گرد و خاک گرفته؛ من خودم لپ تاپ رو دوبار بازش کردم و خاک گیری کردم و خمیر سیلیکون مجدد به سی پی یو و جی پی یو زدم (البته با پرس و جو و راهنمایی دوستان)
بعد از این کار هم دما 5-6 درجه کاهش داشت و فن هم به حالت عادیش برگشت
اگه خواستی خودت باز کنی حتما چند تا ویدئو درموردش (نحوه باز کردن و تمیز کردن Heatsink، فن، سی پی یو، ...) ببین
همچنین طریقه استفاده از خمیر سیلیکون (How to Clean a Processor / CPU / Heatsink جستجو کنی یه چیزایی دستگیرت میشه)
موفق باشی

Vaioman
08-04-2012, 19:24
سلام به همه دوستان گل و عزیزم .با تبریک سال نو و ارزوی بهترینها .:11:
چند نکته:
همونطور که قبلآ بارها گفتم طبق گفته اینتل و تستهای خودم دمای CPU تا 105 درجه هیچ مشکلی نداره.برای دوستانی که باطری لپ تاپ رو در میارن دمای CPU و GPU هیچ جای نگرانی نداره و میتونن با خیال راحت از بالاترین پرفورمنس دستگاه استفاده کنند.دمای CPU این لپ تاپ رو حالت High Performance در حالت idle حدود 60 و در حالت load حدود 90 درجه است.البته بدون کول پد و در دمای محیط حدود 30 درجه.دوستان اگه دمای لپ تاپشون بیشتر از این مقادیر هست(حدود 10 درجه بیشتر) هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.(تعویض خمیر سیلیکون،تمیز کردن فن و لپتاپ،... ، مراجعه به گارانتی)
اما دوستانی که از باطری استفاده میکنند بدونن که دشمن اصلی باطری حرارته.پس دستگاه رو در حالت Battery Save قرار بدن.البته این مقادیر رو همونطور که قبلآ هم اشاره شده به صورت دستی میشه تنظیم کرد.بطور کل استفاده سنگین از دستگاه با باطری به قیمت از بین رفتن خیلی سریع باطری تموم میشه.من خودم از باطری استفاده زیادی نمیکنم و معمولآ هم ماهی یک بار با باطری کار میکنم تا خراب نشه.الان هم بعد از حدود 2 سال(لپ تاپ من امرور 2 ساله شد:20: و گارانتی هم تموم:41:)باطریم حدود 1 ساعت و 45 دقیقه با کاربری معمولی شارژ نگه میداره و 17 درصد هم خراب شده.اما دوستانی هم بودن که 6 ماهه باطریشون خراب شده.به هر حال باطری کار راه اندازه نه کار بترکون:31:.

mohsenjxj
08-04-2012, 20:12
سلام به همه دوستان گل و عزیزم .با تبریک سال نو و ارزوی بهترینها .:11:
چند نکته:
همونطور که قبلآ بارها گفتم طبق گفته اینتل و تستهای خودم دمای CPU تا 105 درجه هیچ مشکلی نداره.برای دوستانی که باطری لپ تاپ رو در میارن دمای CPU و GPU هیچ جای نگرانی نداره و میتونن با خیال راحت از بالاترین پرفورمنس دستگاه استفاده کنند.دمای CPU این لپ تاپ رو حالت High Performance در حالت idle حدود 60 و در حالت load حدود 90 درجه است.البته بدون کول پد و در دمای محیط حدود 30 درجه.دوستان اگه دمای لپ تاپشون بیشتر از این مقادیر هست(حدود 10 درجه بیشتر) هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکل اقدام کنند.(تعویض خمیر سیلیکون،تمیز کردن فن و لپتاپ،... ، مراجعه به گارانتی)
اما دوستانی که از باطری استفاده میکنند بدونن که دشمن اصلی باطری حرارته.پس دستگاه رو در حالت Battery Save قرار بدن.البته این مقادیر رو همونطور که قبلآ هم اشاره شده به صورت دستی میشه تنظیم کرد.بطور کل استفاده سنگین از دستگاه با باطری به قیمت از بین رفتن خیلی سریع باطری تموم میشه.من خودم از باطری استفاده زیادی نمیکنم و معمولآ هم ماهی یک بار با باطری کار میکنم تا خراب نشه.الان هم بعد از حدود 2 سال(لپ تاپ من امرور 2 ساله شد:20: و گارانتی هم تموم:41:)باطریم حدود 1 ساعت و 45 دقیقه با کاربری معمولی شارژ نگه میداره و 17 درصد هم خراب شده.اما دوستانی هم بودن که 6 ماهه باطریشون خراب شده.به هر حال باطری کار راه اندازه نه کار بترکون:31:.

سلام دوست عزیز :10::10:خوبی , خوشی , سلامتی ؟ چه عجب به این کلوپ سر زدید.:10::11:

Vaioman
10-04-2012, 01:08
سلام دوست عزیز :10::10:خوبی , خوشی , سلامتی ؟ چه عجب به این کلوپ سر زدید.:10::11:

سلام از بنده دوست گلم.:10:مرسی.:11:اتفاقآ من همه پستهای کلوپ رو میخونم اما یه چند وقتیه که سرم خیلی شلوغه و وقت کافی برای کارام ندارم.به هر حال شما و دیگر دوستان به بزرگواری خودتون ببخشید.:11::11::11:

mohsenjxj
20-04-2012, 21:12
سلام از دوستان کسی اطلاع داره ورژن جدید( ماه اوریل) درایور گرافیک این لپ تاب اومده یانه؟

afshin b
22-04-2012, 08:55
سلام از دوستان کسی اطلاع داره ورژن جدید( ماه اوریل) درایور گرافیک این لپ تاب اومده یانه؟
سلام
12-3 اومده منم نصب کردم. مشکلی نبوده تاحالا.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید===================
دوستان کسی اطلاع داره این لپتاپ از SATA III پشتیبانی میکنه یا نه؟

mohsenjxj
22-04-2012, 16:31
سلام
12-3 اومده منم نصب کردم. مشکلی نبوده تاحالا.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید===================
دوستان کسی اطلاع داره این لپتاپ از SATA III پشتیبانی میکنه یا نه؟

سلام افشین عزیز خیلی ممنون:11::11::11::11::11::11::11::11::11::11: :11::11::11:

mohsenjxj
22-04-2012, 17:04
ضمنا افشین جان این درایور 64 بیتی هست؟

afshin b
22-04-2012, 20:58
ضمنا افشین جان این درایور 64 بیتی هست؟
آره. توی خود لینک نوشته. اگه 64 رو بکنی 32 میشه برای ویندوز 32 بیت.

nekooee
24-04-2012, 01:27
سلام

دوستان یک مشکلی پیش آمده برام . لپ تا پ و یکی از دوستام آمده تمیز کنه پارچه رو کشید روی لاستیک اطراف در ال سی دی و سمت چپیش کنده شده متاسفانه. حالا در لپ تاپ و میبندم میگیره به کیبورد سطح اونجا. هر چی گشتم پیداش نکردم

حالا این لاستیکش رو از کجا باید بگیرم؟؟ اگر خودمم چیزی بهش بخورونم از ریخت میفته خیلی زشته میشه تازه اون کیفیتم نداره دیگه:(

nekooee
24-04-2012, 16:37
کسی از دوستان راهنمایی نمیکنه؟

pooria-ir
24-04-2012, 22:17
-----------------------------

afshin b
05-05-2012, 11:26
سلام دوستان
لپتاپم یه مشکل عجیبی داره.
حدود دو سه هفته پیش یه روز صبح لپتاپ رو روشن کردم و درحال بالا اومدن صفحه دسکتاپ سیستم هنگ کرد، هیچ کاریش هم نمیشد کرد از هارد هم اصلا استفاده نمیکرد و فقط میشد با دکمه پاور خاموشش کرد. چند بار دیگه هم امتحان کردم، هر دفعه همین اتفاق میافتاد. ویندوز عوض کردم ومشکل حل بود تا دیروز که دوباره هنگ کردن ها شروع شدن، این دفعه توی بالا اومدن ویندوز نبودن و در حال انجام کارهای عادی اینطور میشه.
اول فکر کردم مشکل از هارده ولی با نرم افزار تستش کردم و مشکلی نداشت. کلا همه چیز عادیه و نمیدونم برای چی اینطور میشه.
ویندوزم هم هوم 64 بیت هست.
به نظر شما مشکل چیه؟

راستی درایور گرافییک 4-12 هم اومد. من خودم هنوز دانلود نکردمش.
x64:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدx86:

lucky_luke
05-05-2012, 19:38
سلام دوستان
لپتاپم یه مشکل عجیبی داره.
حدود دو سه هفته پیش یه روز صبح لپتاپ رو روشن کردم و درحال بالا اومدن صفحه دسکتاپ سیستم هنگ کرد، هیچ کاریش هم نمیشد کرد از هارد هم اصلا استفاده نمیکرد و فقط میشد با دکمه پاور خاموشش کرد. چند بار دیگه هم امتحان کردم، هر دفعه همین اتفاق میافتاد. ویندوز عوض کردم ومشکل حل بود تا دیروز که دوباره هنگ کردن ها شروع شدن، این دفعه توی بالا اومدن ویندوز نبودن و در حال انجام کارهای عادی اینطور میشه.
اول فکر کردم مشکل از هارده ولی با نرم افزار تستش کردم و مشکلی نداشت. کلا همه چیز عادیه و نمیدونم برای چی اینطور میشه.
ویندوزم هم هوم 64 بیت هست.
به نظر شما مشکل چیه؟

راستی درایور گرافییک 4-12 هم اومد. من خودم هنوز دانلود نکردمش.
x64:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدx86:

من یه همچین مشکلی پیش اومد برام....یعنی کلا سیستم هنگ میکرد و صفحه همونطوری میموند و هیچکاریش هم نمیشد کرد، بعد از یه مقدار دستکاری فهمیدم درایور وایرلس رو اشتباه نصب کردم...یهنی درایور مال همون برند بود ولی مربوط به یه مدل وایرلس دیگه میشد...
درایور رو پاک کردم و رفتم توی دیوایس منجر تا خود ویندوز سخت افزار رو شناسایی و درایور رو نصب کنه...بعد از اون هم دیگه برام پیش نیومد
امیدوارم مشکل شما هم زود حل بشه:10:

pooria-ir
05-05-2012, 21:37
---------------------------------