ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus N61JQ

صفحه ها : 1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

nekooee
31-07-2010, 23:42
موقعی اینترنت رو می خوام share کنم یک wirless internet conection داره و یکی wirless internet conection2 نمی دونم کدوم رو باید share کنم.
گر چه هر کدوم هم share می کنم نمیشه اما در هر حال احتمالا این دو با هم فرق دارند

l36320
31-07-2010, 23:58
سلام دوستان
من هر بار که به usb3 فلش میزنم بعد چند دقیقه ویندوز هنگ میکنه ، به نظرتون مشکل از کجاست؟
مدل لپتاپ n61jv

nekooee
01-08-2010, 00:12
احتمالا با درایور اون فلشت مشکل داره! یکبار از دیوایس منیجر درایورهای فلشت رو پاک کن بعد ویندوز رو ریست کن. حالا با یک فلش دیگه امتحان کن ببین باز همینطور میشه؟؟
احتمال زیاد نرم افزاریه

اگر دیگه هنگ نکرد حالا همون فلش قبلی رو وصل کن و کامل صبر کن تا درایورش درست نصب بشه. به اینترنتم وصل باشی بهتره...
ببین چی میشه بعدا اگه نشد مجبوری ویندوزت رو ری استور کنی و در آخر هم ریکاوری... و دیگه نشد مشکل سخت افزاریه...

hasansoft
01-08-2010, 00:15
سلام دوستان
من هر بار که به usb3 فلش میزنم بعد چند دقیقه ویندوز هنگ میکنه ، به نظرتون مشکل از کجاست؟
مدل لپتاپ n61jv

برو سایت بایوس جدید را دانلود کن
ایراد نرم افزاری نیست سخت افزاری هست با بایوس حل میشه برای این مدل،اسوس شاهکار کرده:41:!!!

panther99
01-08-2010, 01:33
آخرین قیمت این لپ تاپ چنده ؟؟؟ در تهران

Mosses
01-08-2010, 01:35

1320 پاساژ ایران

pooria.rio
01-08-2010, 01:56
برو سایت بایوس جدید را دانلود کن
ایراد نرم افزاری نیست سخت افزاری هست با بایوس حل میشه برای این مدل،اسوس شاهکار کرده:41:!!!

اولا لطفا تزز ندید واسه خودتون
ایشون اول باید با یه فلش دیگه امتحان کنه چون ممکنه مشکل از فلش باشه
2اینکه چشه این مدل اسوس ؟؟؟
برای چی گمراهی ایجاد میکنین :13:

---------- Post added at 01:54 AM ---------- Previous post was at 01:52 AM ----------

1400 با گارانتی امرتات

---------- Post added at 01:56 AM ---------- Previous post was at 01:54 AM ----------

1400 با گارانتی امرتات

tm.viper
01-08-2010, 14:38
سلام..
من چند روز دارم تو انجمن دنبال یه لپ تاپ خوب میگردم...الانم به طرز وحشتناکی گیج شدم
بین چند تا لپ تاپ بد جوری گیر کردم
اگه ممکنه کمکم کنید
HP-DV7T-3300
Asus N61JQ-JX014V
HP DV6-2190
VPC F115
FW 590 CTO
من لپ تاپو برای بازی و کارای دانشگاه میخوام...یعنی گرافیک و رم و cpu
با اینکه بشه طولانی مدت باهاش کار کرد و نسبت به بقیه کمتر داغ بکنه برام خیلی مهمه
لطفا کمکم کنید تشکر

M E H R A N
01-08-2010, 14:56
طنز: بدون شرح.

من IDM رو روی N61j نصب کردم اما هر کاری میکنم لپ تاپ هنگ میکنه؟ چیکار کنم... این لپ تاپ چرا اینجوریه؟

من هر وقت میرم تو اینترنت عکس های عجیبی برام باز میشند. بعضی وقتها هم موقع باز شدن این عکس ها اینترنت هنگ میکنه. این لپ تاپ چرا اینجوریه؟

فلش مموریم ویروس داشت, وصل کردم به لپ تاپ, لپ تاپ هم ویروسی شد. مگه نباید لپ تاپ جلوش رو میگرفت؟ :13:

برنامه PC Suite و Windows Mobile Device Center رو میدونم که برای سینک کردن موبایل با لپ تاپ میشه استفاده کرد اما من نمیخوام ازشون استفاده کنم و همینطوری گوشی رو به لپ تاپ وصل کنم. چرا این لپ تاپ امکاناتشو برام نزاشته؟

یک سوال دیگه.. من وقتی مثلا برنامه فتوشاپ یا بازی رو باز میکنم.فن لپ تاپ دورش بیشتر میشه ,شما هم این مشکلو با لپ تاپ دارید؟.

ادامه سوالات در صفحات قبل... :20:

pooria.rio
01-08-2010, 16:47

من IDM رو روی N61j نصب کردم اما هر کاری میکنم لپ تاپ هنگ میکنه؟ چیکار کنم... این لپ تاپ چرا اینجوریه؟

من هر وقت میرم تو اینترنت عکس های عجیبی برام باز میشند. بعضی وقتها هم موقع باز شدن این عکس ها اینترنت هنگ میکنه. این لپ تاپ چرا اینجوریه؟

فلش مموریم ویروس داشت, وصل کردم به لپ تاپ, لپ تاپ هم ویروسی شد. مگه نباید لپ تاپ جلوش رو میگرفت؟ :13:

برنامه PC Suite و Windows Mobile Device Center رو میدونم که برای سینک کردن موبایل با لپ تاپ میشه استفاده کرد اما من نمیخوام ازشون استفاده کنم و همینطوری گوشی رو به لپ تاپ وصل کنم. چرا این لپ تاپ امکاناتشو برام نزاشته؟

یک سوال دیگه.. من وقتی مثلا برنامه فتوشاپ یا بازی رو باز میکنم.فن لپ تاپ دورش بیشتر میشه ,شما هم این مشکلو با لپ تاپ دارید؟.

اینا که جدی نیست :دی ؟

pooria.rio
01-08-2010, 16:54
سلام..
من چند روز دارم تو انجمن دنبال یه لپ تاپ خوب میگردم...الانم به طرز وحشتناکی گیج شدم
اگه ممکنه کمکم کنید
HP-DV7T-3300
Asus N61JQ-JX014V
HP DV6-2190
VPC F115
FW 590 CTO
با اینکه بشه طولانی مدت باهاش کار کرد و نسبت به بقیه کمتر داغ بکنه برام خیلی مهمه
لطفا کمکم کنید تشکر

والا تا اونجایی که میدونم f series سونی مشکل گرمایی دارن،تو این مدلایی که دادی از نظر گرافیک اسوس از همه قویتره
رم سونی بیشتره اما ک نمیکنم الان 6 گیگ قابل استفاده باشه
HP Pavilion DV6-2190 اینم دستگاه خوبیه البته یمتش رو نمیدونم
ولی خوب hp جدیدا خرابی زیاد داشته
به نظرم بین N61 و Sony FW 590 CTO با توجه به نیاز و بودجتون یکی رو انتخاب گنید

Mehrdad092000
01-08-2010, 17:25

:31: پستم اسپمه
اومدم بگم تو که طرفدار hp هستی چرا خالی میبندی
بعد دیدم نوشتی طنز

---------- Post added at 06:25 PM ---------- Previous post was at 06:24 PM ----------

سلام..
اگه ممکنه کمکم کنید
HP-DV7T-3300
Asus N61JQ-JX014V
HP DV6-2190
VPC F115
FW 590 CTO
لطفا کمکم کنید تشکر
بازی میخوای بکنی n61 بگیر
یا علی

tm.viper
01-08-2010, 18:24
والا تا اونجایی که میدونم f series سونی مشکل گرمایی دارن،تو این مدلایی که دادی از نظر گرافیک اسوس از همه قویتره
به نظرم بین N61 و Sony FW 590 CTO با توجه به نیاز و بودجتون یکی رو انتخاب گنید

ای وووول...:31:
خوب بین این دوتا هم از روی keyboard...usb3...bluray ...graphic...cpu
فک کنم دیگه ادمیزاد بره n61 بگیره...
چه برسه به من :21:
راستی....قیمت hp 2190 حدودای 1280000 تومن...
بازم ممنونم از راهنماییتون
در مورد رم هم فک کنم بشه تا 8 گیگ بزنی به بدن سیستم....دعدا
ازین بابتم خیالم راحته...
بازم از برو بچه های انجمن ممنونم...واقعا دارین زحمت میکشین...
فداااااتون:11:

tm.viper
01-08-2010, 18:25
به نظرم بین N61 و Sony FW 590 CTO با توجه به نیاز و بودجتون یکی رو انتخاب گنید[/QUOTE]

l36320
01-08-2010, 18:54
سلام
من هم بایوس رو آپدیت کردم هم درایور usb3 رو
ولی باز هم وقتی فلش رو به usb3 میزنم بعد چند دقیقه هنگ میکنه!!!
چندین فلش مختلف و هارد اکسترنال رو هم امتحان کردم، با همشون مشکل داره
مدل لپتاپ n61jv
فکر کنم مشکل سخت افزاری داره و باید ببرم نمایندگی

erno69
01-08-2010, 21:02
با سلام به دوستان عزیز منم تا ۲ هفته دیگه به جمع n61jq دارها میپیوندم!!!!
میشه هرکسی که تو این کلوپ این لپ تاپ رو داره نظرش رو در موردش بگه؟؟؟
کاربرد من همه چی هست...

pooria.rio
01-08-2010, 21:10
سلام
من هم بایوس رو آپدیت کردم هم درایور usb3 رو
ولی باز هم وقتی فلش رو به usb3 میزنم بعد چند دقیقه هنگ میکنه!!!
چندین فلش مختلف و هارد اکسترنال رو هم امتحان کردم، با همشون مشکل داره
مدل لپتاپ n61jv
فکر کنم مشکل سخت افزاری داره و باید ببرم نمایندگی
اصلا نگران نباش
گارانتیت چیه ؟
اگه امرتات هستش و زیر 1 ماهه که خریدی ببر گارانتی پیله کن عوض کنن یه دونه نو بهت بدن :46:

enriquelover
01-08-2010, 21:47
سلام ! بچه ها اين مدل asus رو چين ميزنه يا تايوان!؟ از كجا ميشه فهميد؟

l36320
01-08-2010, 21:49
اصلا نگران نباش
گارانتیت چیه ؟
اگه امرتات هستش و زیر 1 ماهه که خریدی ببر گارانتی پیله کن عوض کنن یه دونه نو بهت بدن :46:

گارانتی ویستا
2 ماهه که خریدم
نمیدونم گارانتی ویستا پشتیبانیش در چه حدیه؟

Mohammad_Asus
01-08-2010, 22:02
گارانتی ویستا
2 ماهه که خریدم

مدل دقیق لپ تاپتون چیه ؟ 014 یا 010 یا 061 ?

میتونید با ویستا تماس بگیرید و راهنمایی بگیرید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

ویستا ، امرتات ، سازگار ، دیجیتال ، همه از نمایندگان رسمی اسوس هستند :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

:46:

M E H R A N
02-08-2010, 04:54
:31: پستم اسپمه
اومدم بگم تو که طرفدار hp هستی چرا خالی میبندی
بعد دیدم نوشتی طنز

HP ...؟ :13: فوش میدی :31:
تا ایسوس باشه کی میره طرف HP.
به دوستان بر نخوره اما بعضی از سوالات واقعا به برند و مدل هیچ لپ تاپی مربوط نمیشه و فقط به برنامه, ویندوز و یا آپدیتی که انجام نمیدند مربوط میشه.
هر سیستمی چه لپ تاپ و چه پی سی مشکلات خودش رو داره اما این دلیل نمیشه که هر مشکلی بوجود اومد سریع ربطش بدیم به یک مدل خاص. :10:
دلیل این طنز هم همین بود :46:

mhadishirani
02-08-2010, 05:06
سلام ! بچه ها اين مدل asus رو چين ميزنه يا تايوان!؟ از كجا ميشه فهميد؟
کلا الآن بجز یه تعدادی از سونی ها باقی همه چینن. کلا asus همه ی لپتاپ هاش چینن

rahnemoun
02-08-2010, 06:48
اینا که جدی نیست :دی ؟

یعنی ممکنه که 1% هم امکان بدین که جدی باشه؟؟؟!؟ :31:

enriquelover
02-08-2010, 08:05
کلا الآن بجز یه تعدادی از سونی ها باقی همه چینن. کلا asus همه ی لپتاپ هاش چینن

خب تايوانيش رو چه جوري ميشه گير آورد؟
به نظرتون اين كه ميگن اگر يوني آمريكاييش رو بخري خيلي كيفيتش از اسوس بالاتره درسته؟

Mohammad_Asus
02-08-2010, 08:29
من از یه منبع خیلی معتبر شنیدم که سونی فقط توی امریکا اسمبل میشه ولی قطعاتش همون چینی هست و خیلی هم فرق نداره.
به نظر من که مهم نیست ساخت کجا باشه ، مهم اینه که کیفیت ساخت خوب داشته باشه.

nekooee
02-08-2010, 10:12
گارانتی ویستا
2 ماهه که خریدم

دوست عزیز شما قبل از اینکه بدی گارنتی یکبار سیستم رو ریکاوری کنید. restor نه هاااا اون فرق داره. با استفاده از دی وی دی هایی که بک آپ گرفتین یا از طریق پارتیشن بک آپ سیستم رو کلا ریکاوری کنید. بعد از فلشی که برای اولین بار زدید و هنگ کرد استفاده نکنید و با یک فلش دیگه امتحان کنید.
80 درصد مشکلتون حل میشه. بدید گارنتی هم اول همینکار رو میکنند! بعد اگه نشد ممکنه مشکل سخت افزاری باشه!

من از یه منبع خیلی معتبر شنیدم که سونی فقط توی امریکا اسمبل میشه ولی قطعاتش همون چینی هست و خیلی هم فرق نداره.

اصلا اینطور نیست!!!
سونی که فعلا بیشترش تو چین هم تولید میشه هم منتاژ. حالا ممکنه چهارتا قطعش از کشورهای دیگه باشه اما به طور کل تولید چین هست.
ولی تولید آمریکا هم داریم که تو ایران خیلی کم هست و مدلهای سفارش کشورهای خودشون بیشتر هست یعنی اینطور نیست که همین مدلی که چین میزنه شما بتونید دقیقا با همون نام و مشخصات آمریکاییش رو گیر بیارید! یک زمانی آمریکایی تو بازار بیشتر بود و البته یک سیستم ساده رو چون آمریکایی بود سه برابر قیمت میدادند اما حالا که دیگه یا اصلا گیر نمیاد یا گیرم بیاد باز قیمت بی جهت بالاست.

majid1371312
02-08-2010, 11:48
سلام دوستان
من می خوام این لپ تاپ رو بخرم . می خوام بدونم که در هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنم وباید داخل جعبه اش چه چیز هایی باشد واصلا باید جعبه اش پلمپ شده باشد یا اگر باز شده باشد هم مشکلی ندارد .
یه درخواست دیگه دارم آیا سفید قشنگ تره یا مشکی ؟ لطفا چند تا عکس باکیفیت بالا از این لپ تاپ برام می زارید!
لطفا منو راهنمایی کنید چون اولین لپ تاپ که می خوام بگیرم

mhadishirani
02-08-2010, 13:10
لازم دونستم بگم که لپتاپ های hp مشکلی ندارن و مشکل از لپتاپ های compaq هست.

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

کیفیت سونی آریکا توی ایران خیلی بده چون قاچاقی از بانه میارن

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:08 PM ----------

سلام دوستان
من می خوام این لپ تاپ رو بخرم . می خوام بدونم که در هنگام خرید به چه نکاتی باید توجه کنم وباید داخل جعبه اش چه چیز هایی باشد واصلا باید جعبه اش پلمپ شده باشد یا اگر باز شده باشد هم مشکلی ندارد .
یه درخواست دیگه دارم آیا سفید قشنگ تره یا مشکی ؟ لطفا چند تا عکس باکیفیت بالا از این لپ تاپ برام می زارید!
لطفا منو راهنمایی کنید چون اولین لپ تاپ که می خوام بگیرم
به چسب آبی ایسوس روی کارتن اصلی دقت کنین که بسته باشه. و زیر لپتاپ نوشته waranty 24m اگه نوشته بود waranty 3m هم نخرید

majid1371312
02-08-2010, 13:52
لطفا چند تا عکس باکیفیت بالا از این لپ تاپ برام می زارید!

mhadishirani
02-08-2010, 15:37
لطفا چند تا عکس باکیفیت بالا از این لپ تاپ برام می زارید!
یه سری من گذاشتم سرچ کن پیدا میکنی

Mehrdad092000
02-08-2010, 17:00
HP ...؟ :13: فوش میدی :31:
تا ایسوس باشه کی میره طرف HP.
به دوستان بر نخوره اما بعضی از سوالات واقعا به برند و مدل هیچ لپ تاپی مربوط نمیشه و فقط به برنامه, ویندوز و یا آپدیتی که انجام نمیدند مربوط میشه.
هر سیستمی چه لپ تاپ و چه پی سی مشکلات خودش رو داره اما این دلیل نمیشه که هر مشکلی بوجود اومد سریع ربطش بدیم به یک مدل خاص. :10:
دلیل این طنز هم همین بود :46:
اره دقیقا
مهران hp:31:

Mohammad_Asus
02-08-2010, 17:53
اصلا اینطور نیست!!!
سونی که فعلا بیشترش تو چین هم تولید میشه هم منتاژ. حالا ممکنه چهارتا قطعش از کشورهای دیگه باشه اما به طور کل تولید چین هست.
ولی تولید آمریکا هم داریم که تو ایران خیلی کم هست و مدلهای سفارش کشورهای خودشون بیشتر هست یعنی اینطور نیست که همین مدلی که چین میزنه شما بتونید دقیقا با همون نام و مشخصات آمریکاییش رو گیر بیارید! یک زمانی آمریکایی تو بازار بیشتر بود و البته یک سیستم ساده رو چون آمریکایی بود سه برابر قیمت میدادند اما حالا که دیگه یا اصلا گیر نمیاد یا گیرم بیاد باز قیمت بی جهت بالاست.

البته من منظورم رو بد رسوندم !
منظورم این بود که این سونی هایی که میگن واسه امریکاست ، قطعاتش چینی هست.فقط اونجا سوار میشه.

،

اینم عکسها :

enriquelover
02-08-2010, 22:44
يعني سري f آمريكاييش با چينيش فرقي ندارن از نظر كيفي؟
آخه منطقي به نظر نمي ياد كه بي تفاوت باشن!
الان من f12 رو قيمت گرفتم 1800 تقريبان با كانفيگ f115 ! ولي ميگن خب آمريكاييه فرق داره و از اين حرفا!
من كه به كل گيج شدم! از طرفي ميگن asus و toshiba توو جهان كمترين خرابي رو دارن! از طرفي ميگن asus هايي كه تو ايران ميان چينين! نبايد بازار ايران و با جهان قياس كرد! بعدم ميگن سوني level 1 هستش و asus ميره رو level 3 و level 4 ما مونديم چه كنيم هر كي يه چيز ميگه! 2 هفتس دارم تحقيق مي كنم كله پايتخت رو زير و رو كردم همه انجمنارم خوندم فقط گيج شدم!

pooria.rio
02-08-2010, 23:52
الان من f12 رو قيمت گرفتم 1800 تقريبان با كانفيگ f115 ! ولي ميگن خب آمريكاييه فرق داره و از اين حرفا!
من كه به كل گيج شدم! از طرفي ميگن asus و toshiba توو جهان كمترين خرابي رو دارن! از طرفي ميگن asus هايي كه تو ايران ميان چينين! نبايد بازار ايران و با جهان قياس كرد! بعدم ميگن سوني level 1 هستش و asus ميره رو level 3 و level 4 ما مونديم چه كنيم هر كي يه چيز ميگه! 2 هفتس دارم تحقيق مي كنم كله پايتخت رو زير و رو كردم همه انجمنارم خوندم فقط گيج شدم!

آره راس میگن :دی
اسوس LEVEL 3-4 هستش :27:
اسوسی که بهترین مادربردها رو تولید میکنه بدرد نمیخوره،انوقت سونی که لوازم خانگی و تلویزیون و ضبط و سیستم صوتی ماشین و اینارو میده تو نوت بوک کیفیتش بهتر از اسوس هستش ....

enriquelover
03-08-2010, 00:40
آره راس میگن :دی
اسوس LEVEL 3-4 هستش :27:
اسوسی که بهترین مادربردها رو تولید میکنه بدرد نمیخوره،انوقت سونی که لوازم خانگی و تلویزیون و ضبط و سیستم صوتی ماشین و اینارو میده تو نوت بوک کیفیتش بهتر از اسوس هستش ....

من قصد ندارم برندي رو ببرم زير سوال فقط ميگم اين اطلاعات رو از اين ور اونور گرفتم نمي دونم درسته يا غلط!
ولي ميدونم ئاقعا بازار ايران با جاهاي ديگه فرق داره چون همه مي دونيم اكثر لپ تاپ ها الان چيني هستن و اين رو كيفيت بي تاثير نيست! به نظر شخصيه خودمم سو ني كيفيتش خوبه نه اينكه اسوس بده!
الانم مشكلم اينه بين n61 با سري F سوني اين چند مدل جديد مثل f123 , f127 , مدلا آمريكاييش با توشيبا satelite a665 موندم! واقعا نمي تونم تصميم بگيرم! قصدم هم از مطرح كردن اين قضيه اين بود كه از دوستان كمك بگيرم! ولي نه كمك از روي تعصب روي يه برند خاص!

farzadshekoohi
03-08-2010, 02:56
با سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم ببینم n61 چند مدل داره و فرقش چی هست و جدید ترین مدل کدوم هست ؟( ممنون میشم اگه قیمت هاشون رو هم دارید بگید ) امکانات زیر کدوم رو نداره ( منظورم رو مدل ها هست )
1- usb 3 . ddr3
2- بلو ری
3-فول اچ دی
4- وب کم
5-FINGERPRINT
از نظر گرم شدن مشکلی نداره ؟ رم 6 gb هم داره ؟ یا تا 4 gb بیشتر نیست ؟
در کل بین 2 تا انتخاب سری f و asus موندم اما به دلیل قیمت بهتر نظرم روی asus هست و نظر شما بهترین راهنما ( در کل کارم کمی گیم و دانلود 9 ساعته و استفاده عادی و بودجه هم تا 1.400.000 )
ببخشید سوالات طولانی شد .

mhadishirani
03-08-2010, 05:16
ایسوس فقط تو چین تولی میشه!!!!!!!
و با اطمینان میگم سونی های آمریکایی تو ایران کیفیتشون از چینی ها هم کمتره چون معلوم نیست از عراق تا یان چقدر ضربه خوردن.
حرف پوریا هم در مورد لول درست. آخه مگه میشه ایسوس با این همه سابقه و کیفیت کار لپ تاپ هش ضعیف باشه.
لول 3-4 ماله msi هست نه ایسوس

mhadishirani
03-08-2010, 05:21
با سلام خدمت دوستان عزیز می خواستم ببینم n61 چند مدل داره و فرقش چی هست و جدید ترین مدل کدوم هست ؟( ممنون میشم اگه قیمت هاشون رو هم دارید بگید ) امکانات زیر کدوم رو نداره ( منظورم رو مدل ها هست )
1- usb 3 . ddr3
2- بلو ری
3-فول اچ دی
4- وب کم
5-FINGERPRINT
از نظر گرم شدن مشکلی نداره ؟ رم 6 gb هم داره ؟ یا تا 4 gb بیشتر نیست ؟
در کل بین 2 تا انتخاب سری f و asus موندم اما به دلیل قیمت بهتر نظرم روی asus هست و نظر شما بهترین راهنما ( در کل کارم کمی گیم و دانلود 9 ساعته و استفاده عادی و بودجه هم تا 1.400.000 )
ببخشید سوالات طولانی شد .
1- همه ی مدل ها دارن
2- بچز یک مدل که اسمش یادم نیست دارن(میخوای بگی باید بگی بدون بلو ری میخوام یارو خودش هم مدلش رو بلد نیست)
3- هیچ کدوم فول اچ دی نیستن ولی ال ای دی هستن.
4- همه وبکم دو مگابیکسل دارن
5- هیچ کدوم ندارن ولی بجاش تکنولوژی تشخیض چهره به وسیله ی وب کم رو دارن
مزیت این مدل هم گرم نشدنشه. رمش هم 4 گیگه میتونی به 6 یت 8 خودت ارتقا بدی.
مدلش هاش هم اینجوریه:
با بلو ری و هارد 640 5400 rpm میشه 1370
با بلوری و هارد 500 7200 rpm میشه 1360 تا 1350
بدون بلو ری و هارد 500 7200 rpm میشه 1350 تا 1340

Bobby Sands
03-08-2010, 09:06
با سلام خدمت همه دوستان :11:
میبینم که اینجا شده تاپیک کل کل طرفداران سونی و ایسوس:31:
بهرحال آقایون یه سوال از خدمتتون داشتم . دوستانی که این مدل رو خریدن خیلی درباره اینکه برای بازی هم خوبه صحبت کردن. حالا میخواستم بدونم با توجه به اینکه من یه لپ تاپ میخوام که هم خوشگل باشه و هم از نظر امکانات قابل قبول باشه و هم گرافیک قوی داشته باشه برای بازیهای جدید و هم حتما ایسوس باشه:31: کدوم مدل رو انتخاب کنم ؟
این مدل الان قیمتش چنده؟ تا 1800 هم جدا داره برای خرج کردن.لطفا راهنمایی بفرمایید.
ممنون از همه ایسوسی های عزیز.
کارتون خیلی درسته چون اگر نبود ایسوس رو انتخاب نمیکردین :5:

mamsana
03-08-2010, 09:15
سلام
لپ تاپ های ایسوس یکی از بهترین لپ تاپ ها هستند و خود ایسوس هم سعی میکنه با سونی رقابت کنه!
واقعا اگه کسی نخواد سونی بخره،ایسوس بهترین انتخابه!
ایسوس تقریبا مثل سامسونگ میمونه،که در قسمت LCD داره خودش رو به سونی می رسونه و رقابت خوبی دارن با هم!

mamsana
03-08-2010, 09:26
ایسوس فقط تو چین تولی میشه!!!!!!!
و با اطمینان میگم سونی های آمریکایی تو ایران کیفیتشون از چینی ها هم کمتره چون معلوم نیست از عراق تا یان چقدر ضربه خوردن.
حرف پوریا هم در مورد لول درست. آخه مگه میشه ایسوس با این همه سابقه و کیفیت کار لپ تاپ هش ضعیف باشه.
لول 3-4 ماله msi هست نه ایسوس

عزیز اون لپ تاپ هایی که از عراق میاد،بدون گارنتی هست و شما به احتمال زیاد بانه زیاد میری،لپ تاپ هایی که تو تهران هست همه از دبی و بصورت معمول میان،البته وایو های آمریکایی به دلیل تحریم موجود به صورت قاچاق میان و اون احتمال ضربه دیدن هست توش!ولی چینی ها همه عادی وارد میشن!

در ضمن سونی وایو میگن،نه سونی
وایو یه شرکت امریکایی بوده که توسط سونی خریداری شده و سابقه بیشتری حتی از ایسوس داره،پس گیر دادن به این مواردی به جا نیست:27::27:

enriquelover
03-08-2010, 10:26
دوستان الان يكي به من كمك كنه بين اينا شما كدوم رو و چرا پيشنهاد مي كنيد :
1. n61jq
2. سري f سوني مثل f123 و f127
3. توشيبا سري satelite مدل a665
من ميدونم كيفيت ايسوس خوبه و كيفيت سوني هم خوبه!
ولي شكم رو اينه آيا اين لپ تاپ هاي وارد شده تو ايران همو ن كيفيت جهاني رو دارن؟ آيا ارزش داره صرفا به خاطر گرافيك بالاتر ايسوس بگيرم؟

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

اينم كانفيگ دو مدل از a665 :

نام محصول نام مدل Toshiba Satellite A665-3DV پردازنده نوع پردازنده
Intel Core i7-740QM سرعت پردازنده
1.7 GHz up to 2.8 GHz حافظه حافظه نصب شده 4GB تکنولوژی ساخت DDR3 هارد دیسک ظرفیت هارد 640GB سرعت چرخش هارد 5,400 RPM نوع هارد درایوهای نوری نوع درایو نوری

DVD±RW (±R DL)
نمایشگر تکنولوژی ساخت TruBrite widescreen 3D display اندازه نمایشگر
16اینچ حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366x768 گرافیک پردازنده گرافیک
NVIDIA GeForce GTS 350M حافظه گرافیک نصب شده سیستم عامل نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows7 Home Premium 64-bit باتری زمان کارکرد با یکبار شارژ 4:04
نوع باتری 12-cell, Lithium Ion ابعاد و وزن عرض 25.4 سانتیمتر طول 38 سانتیمتر ارتفاع 3.9 سانتیمتر وزن 2.9 کیلوگرم گارانتی مدت زمان گارانتی یک سال امکانات دارای تکنولوژی های HDMI - LAN - WIFI - Multi Touchi - تشخیص چهره - عینک سه بعدی
قيمت 1850

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

نام محصول نام مدل Toshiba Satellite A665-S6065 پردازنده نوع پردازنده
Intel Core i7-720QM سرعت پردازنده
2.8 GHz حافظه حافظه نصب شده 4GB تکنولوژی ساخت DDR3 هارد دیسک ظرفیت هارد 500GB سرعت چرخش هارد 5,400 RPM نوع هارد SATA
درایوهای نوری نوع درایو نوری

DVD±RW (±R DL)
نمایشگر تکنولوژی ساخت Widescreen / HD TruBrite® LED Backlit اندازه نمایشگر
16اینچ حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366 x 768 گرافیک پردازنده گرافیک
Nvidia GeForce GT 330M حافظه گرافیک نصب شده 1GB سیستم عامل نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit) باتری زمان کارکرد با یکبار شارژ
نوع باتری 6-cell, Lithium Ion ابعاد و وزن عرض 38 سانتیمتر طول 25 سانتیمتر ارتفاع 3 سانتیمتر وزن 2.7 کیلوگرم گارانتی مدت زمان گارانتی یک سال امکانات دارای تکنولوژی های
HDMI - LAN - WIFI - Multi Touchi - Face Recognition - CAM
قيمت 1310

nekooee
03-08-2010, 10:56
من اگر جای شما بودم غیر از ایسوس و سونی و دل سراغ مارکهای دیگه نمیرفتم. تو این سه مدل از نظر امکاناتی (نه کیفیتی) سونی و ایسوس پیشرفته ترن اما هر کدوم تو یک زمینه هایی به هم برتری دارند.
بین این دو نسبت به کاربرد خودت انتخاب کن. اگه نمی خوای خیلی از گرافیکش استفاده کنی یا اهل بازی های آنچنانی نیستی نظر شخصیه خودم اینه سونی بخر اما اگه خیلی تو کار گرافیکی ایسوس بخر.
البته تو رنج قیمتی همین 1300 تا 1500 گفتم

mamsana
03-08-2010, 10:56
دوستان الان يكي به من كمك كنه بين اينا شما كدوم رو و چرا پيشنهاد مي كنيد :
1. n61jq
2. سري f سوني مثل f123 و f127
3. توشيبا سري satelite مدل a665
من ميدونم كيفيت ايسوس خوبه و كيفيت سوني هم خوبه!
ولي شكم رو اينه آيا اين لپ تاپ هاي وارد شده تو ايران همو ن كيفيت جهاني رو دارن؟ آيا ارزش داره صرفا به خاطر گرافيك بالاتر ايسوس بگيرم؟

---------- Post added at 12:25 PM ---------- Previous post was at 12:23 PM ----------

اينم كانفيگ دو مدل از a665 :

نام محصول نام مدل Toshiba Satellite A665-3DV پردازنده نوع پردازنده
Intel Core i7-740QM سرعت پردازنده
1.7 GHz up to 2.8 GHz حافظه حافظه نصب شده 4GB تکنولوژی ساخت DDR3 هارد دیسک ظرفیت هارد 640GB سرعت چرخش هارد 5,400 RPM نوع هارد درایوهای نوری نوع درایو نوری

DVD±RW (±R DL)

نمایشگر تکنولوژی ساخت TruBrite widescreen 3D display اندازه نمایشگر
16اینچ حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366x768 گرافیک پردازنده گرافیک
NVIDIA GeForce GTS 350M حافظه گرافیک نصب شده سیستم عامل نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows7 Home Premium 64-bit باتری زمان کارکرد با یکبار شارژ 4:04
نوع باتری 12-cell, Lithium Ion ابعاد و وزن عرض 25.4 سانتیمتر طول 38 سانتیمتر ارتفاع 3.9 سانتیمتر وزن 2.9 کیلوگرم گارانتی مدت زمان گارانتی یک سال امکانات دارای تکنولوژی های HDMI - LAN - WIFI - Multi Touchi - تشخیص چهره - عینک سه بعدی
قيمت 1850

---------- Post added at 12:26 PM ---------- Previous post was at 12:25 PM ----------

نام محصول نام مدل Toshiba Satellite A665-S6065 پردازنده نوع پردازنده
Intel Core i7-720QM سرعت پردازنده
2.8 GHz حافظه حافظه نصب شده 4GB تکنولوژی ساخت DDR3 هارد دیسک ظرفیت هارد 500GB سرعت چرخش هارد 5,400 RPM نوع هارد SATA
درایوهای نوری نوع درایو نوری

DVD±RW (±R DL)

نمایشگر تکنولوژی ساخت Widescreen / HD TruBrite® LED Backlit اندازه نمایشگر
16اینچ حداکثر رزولوشن (پیکسل) 1366 x 768 گرافیک پردازنده گرافیک
Nvidia GeForce GT 330M حافظه گرافیک نصب شده 1GB سیستم عامل نام سیستم عامل نصب شده Microsoft Windows 7 Home Premium (64-bit) باتری زمان کارکرد با یکبار شارژ
نوع باتری 6-cell, Lithium Ion ابعاد و وزن عرض 38 سانتیمتر طول 25 سانتیمتر ارتفاع 3 سانتیمتر وزن 2.7 کیلوگرم گارانتی مدت زمان گارانتی یک سال امکانات دارای تکنولوژی های
HDMI - LAN - WIFI - Multi Touchi - Face Recognition - CAM
قيمت 1310

قیمت جهانی مدل ایسوس گفته شده 750 یورو هست ولی سری اف سونی از 1200 یورو شروع میشه!
قضاوت کن!

nekooee
03-08-2010, 11:02
سلام
لپ تاپ های ایسوس یکی از بهترین لپ تاپ ها هستند و خود ایسوس هم سعی میکنه با سونی رقابت کنه!
واقعا اگه کسی نخواد سونی بخره،ایسوس بهترین انتخابه!
ایسوس تقریبا مثل سامسونگ میمونه،که در قسمت LCD داره خودش رو به سونی می رسونه و رقابت خوبی دارن با هم!

90 درصد لپ تاپهای ایسوس ال سی دیشون سامسونگ هست مانند همین مدل! پس فکر نکنم تو زمینه ال سی دی در حال تلاشی باشه
در عین حال هم همین الآن ال سی دی فول اچ دی با کیفیت خیلی نزدیک به سونی تو مدلهاش هست اما با توجه به نوع بازار خودش و سیاستهای شرکتش و پایین آوردن قیمت در بیشتر مدلها اچ دی استفاده میکنه. ولی از نظر گرافیکی از کارتهای قدرتمندتری استفاده میکنه
اما سونی با همون قیمت میاد ال سی دی فول میگذاره ولی کارت گرافیک ضعیف تر . اینها همش بر میگرده به سیاستهای خود این شرکتها و طرفداراشون که ما هم از خیلی اون سیساتها اطلاع نداریم. مگه نه گذاشتن یک ال سی دی فول اچ دی کاری نداره.

همین الآن داماد ما یک ال سی دی 37 اینچ سونی از بهترین سری اون خریده و ما یک ال سی دی ال جی. با توجه به تفاوت قیمت بالای اونها اونقدر تفاوت نیست. درسته که سونی رنگهاش بهتر ولی نه اونقدر که قیمتش بیشتر.
حالا تو ال سی 14 و 15 که فول اچ دی های ایسوس اصلا تفاوت کیفیتی به چشم نمیاد مگه اینکه خیلی ریز بین باشین.
پس زیاد این گزینه که شما می فرمایید عامل مهمی نیست

enriquelover
03-08-2010, 11:03
يعني به نظر شما از نظر سرعت پردازش و قدرت اين دو مدل ايسوس و سوني با هم برابري مي كنن؟

nekooee
03-08-2010, 11:11
این مدل ایسوس که از نظر سرعت و قدرت هیچی کمتر از سونی نداره!! بعد هم برای مقایسه دوست عزیز این تایپیک جای مناسبی نیست. بهتر در مشاوره خرید بیشتر بحث کنید. اگر در مورد این مدل مشکلی دارید و سوالی اینجا بپرسید
در کل هم مقایسه این دو لپ تاپ کار درستی نیست. مقایسه باید در شرایط یکسان و با امکانات یکسان باشه. اینها از لحاظ خیلی چیزها متفاوت هستند پس نمیشه مقایسه کرد هر کدوم بدرد یکی میخوره. باید نسبت به نیازتون و سلیقتون خودتون مقایسه کنید و اگر در مورد امکان خاصی سوالی داشتید بپرسید.
مشخصات هر کدوم هم مشخص هست. خرابی هم در یک حد دارن زیاد فرق در این زمنیه نمیکنه حالا خودت امکانات رو بخون و تصمیمت رو بگیر. به قیمت توجه نکن! امکانات رو بخون در زمینه این دو برند....

از لحاظ گرافیک هم به هر حال تکنولوژی خیلی داره سریع پیشرفت می کنه و خیلی زود اینها همه از رده خارج میشن. ولی یک ال سی دی فول اچ دی همیشه فول اچ دی و کارایی خودش رو از دست نمیده. همینطور که یک مانیتور 14 اینچ قدیمی هم الآن میتونید استفاده کنید ولی یک کارت گرافیک 32 مگابایتی دیگه ویندوزم بالا نمیاره!!
اینها رو مثال زدم. من خودم به گرافیک اهمیت میدادم هر چند کارایی رو بعدا از دست بده و اول ایسوس خریدم. هر چند اون غولی که من انتظار داشتم نیست اما از گرافیک سونی هم رده خودش قوی تر هست...

enriquelover
03-08-2010, 11:23
این مدل ایسوس که از نظر سرعت و قدرت هیچی کمتر از سونی نداره!! بعد هم برای مقایسه دوست عزیز این تایپیک جای مناسبی نیست. بهتر در مشاوره خرید بیشتر بحث کنید. اگر در مورد این مدل مشکلی دارید و سوالی اینجا بپرسید
در کل هم مقایسه این دو لپ تاپ کار درستی نیست. مقایسه باید در شرایط یکسان و با امکانات یکسان باشه. اینها از لحاظ خیلی چیزها متفاوت هستند پس نمیشه مقایسه کرد هر کدوم بدرد یکی میخوره. باید نسبت به نیازتون و سلیقتون خودتون مقایسه کنید و اگر در مورد امکان خاصی سوالی داشتید بپرسید.
مشخصات هر کدوم هم مشخص هست. خرابی هم در یک حد دارن زیاد فرق در این زمنیه نمیکنه حالا خودت امکانات رو بخون و تصمیمت رو بگیر. به قیمت توجه نکن! امکانات رو بخون در زمینه این دو برند....

از لحاظ گرافیک هم به هر حال تکنولوژی خیلی داره سریع پیشرفت می کنه و خیلی زود اینها همه از رده خارج میشن. ولی یک ال سی دی فول اچ دی همیشه فول اچ دی و کارایی خودش رو از دست نمیده. همینطور که یک مانیتور 14 اینچ قدیمی هم الآن میتونید استفاده کنید ولی یک کارت گرافیک 32 مگابایتی دیگه ویندوزم بالا نمیاره!!
اینها رو مثال زدم. من خودم به گرافیک اهمیت میدادم هر چند کارایی رو بعدا از دست بده و اول ایسوس خریدم. هر چند اون غولی که من انتظار داشتم نیست اما از گرافیک سونی هم رده خودش قوی تر هست...

ممنون از توضيحات! در كل انگار به سليقه خودم برميگرده! انتخاب خيلي سخت شده!

mamsana
03-08-2010, 12:06
90 درصد لپ تاپهای ایسوس ال سی دیشون سامسونگ هست مانند همین مدل! پس فکر نکنم تو زمینه ال سی دی در حال تلاشی باشه
در عین حال هم همین الآن ال سی دی فول اچ دی با کیفیت خیلی نزدیک به سونی تو مدلهاش هست اما با توجه به نوع بازار خودش و سیاستهای شرکتش و پایین آوردن قیمت در بیشتر مدلها اچ دی استفاده میکنه. ولی از نظر گرافیکی از کارتهای قدرتمندتری استفاده میکنه
اما سونی با همون قیمت میاد ال سی دی فول میگذاره ولی کارت گرافیک ضعیف تر . اینها همش بر میگرده به سیاستهای خود این شرکتها و طرفداراشون که ما هم از خیلی اون سیساتها اطلاع نداریم. مگه نه گذاشتن یک ال سی دی فول اچ دی کاری نداره.

همین الآن داماد ما یک ال سی دی 37 اینچ سونی از بهترین سری اون خریده و ما یک ال سی دی ال جی. با توجه به تفاوت قیمت بالای اونها اونقدر تفاوت نیست. درسته که سونی رنگهاش بهتر ولی نه اونقدر که قیمتش بیشتر.
حالا تو ال سی 14 و 15 که فول اچ دی های ایسوس اصلا تفاوت کیفیتی به چشم نمیاد مگه اینکه خیلی ریز بین باشین.
پس زیاد این گزینه که شما می فرمایید عامل مهمی نیست

دوست عزیز من می گم رقابت ایسوس با سونی در زیمنه لپ تاپ مثل رقابت سامسونگ و سونی براویا در زمینه ال سی دی هست
سامسونگ در زمینه ال سی دی کیفیت بسیار بالایی داره و ایسوس هم در زمینه لپ تاپ داره خوب کار می کنه
ربطی به ال سی دی لپ تاپ نداره:46::46:

Vaioman
03-08-2010, 12:54
دوستان دوباره بحث داره میره به ترکستان.
این تاپیک درباره N61JQ هست و بس.لطفآ در مورد برندهای دیگه در جای دیگه بحث کنید.با تشکر.

lucky_luke
03-08-2010, 13:11
سلام
من امروز رفتم بگیرم این لپتاپ رو ولی پیدا نکردم:41:(اهواز هستم)
رفتم نمایندگی سازگار اونم نداشت ولی گفت اگه تهران موجود باشه میتونه 48 ساغته واسم بیاره
وقتی زنگ زد ، سازگار هم موجود نداشت و گفت تا یکی دو هفته دیگه میرسه تازه قیمت هم 1490!!! زیاد نیست؟؟
با این پول میتونم F122 بگیرم
به نظر شما ارزش داره صبر کنم؟؟؟
کسانی که این اواخر با گارانتی خریدن میشه قیمت بدن؟
مدل جدیدی قرار نیست بیاد؟

mhadishirani
03-08-2010, 14:04
عزیز اون لپ تاپ هایی که از عراق میاد،بدون گارنتی هست و شما به احتمال زیاد بانه زیاد میری،لپ تاپ هایی که تو تهران هست همه از دبی و بصورت معمول میان،البته وایو های آمریکایی به دلیل تحریم موجود به صورت قاچاق میان و اون احتمال ضربه دیدن هست توش!ولی چینی ها همه عادی وارد میشن!

در ضمن سونی وایو میگن،نه سونی
وایو یه شرکت امریکایی بوده که توسط سونی خریداری شده و سابقه بیشتری حتی از ایسوس داره،پس گیر دادن به این مواردی به جا نیست:27::27:
متوجه نشدم شما کدوم بخش حرف منو نغض کردی. منم که همین رو گفتم

mhadishirani
03-08-2010, 14:11
سلام
رفتم نمایندگی سازگار اونم نداشت ولی گفت اگه تهران موجود باشه میتونه 48 ساغته واسم بیاره
وقتی زنگ زد ، سازگار هم موجود نداشت و گفت تا یکی دو هفته دیگه میرسه تازه قیمت هم 1490!!! زیاد نیست؟؟
باید گارانتی ویستا(الماس) بگیری

erno69
03-08-2010, 14:32
دوستان به چه گارانتی باید بخرم که باس رم ۱۳۳۳ باشه؟ چون الان تو سایت ویستا پخش دیدم زدو بود 4gb ddr3 1066

mhadishirani
03-08-2010, 14:40
دوستان به چه گارانتی باید بخرم که باس رم ۱۳۳۳ باشه؟ چون الان تو سایت ویستا پخش دیدم زدو بود 4gb ddr3 1066
سازگار 1333 هست ولی خوب 120 -130 هزار تومن گرون تره

lucky_luke
03-08-2010, 14:45
باید گارانتی ویستا(الماس) بگیری

اونم نداشت
توی ویترین یکی از مغازه دیدم میداد 1400 ولی رفتم یه دوری بزنم قیمت بگیرم وقتی برگشتم از تو ویترین درش آورده بود و داشت میفروخت و ظاهرا آخریش هم بود

البته من عمرا باز شده نمیگرفتم

کسی قیمت ندارهههه؟؟؟؟!!!:19:

You Were Mine
03-08-2010, 14:46

لپ تاپ هاي امرتات هم باس رمشون 1333 هست

erno69
03-08-2010, 15:06
راستی با هارد 500gb 7200rpm پیدا میشه؟؟؟

You Were Mine
03-08-2010, 15:17
راستی با هارد 500gb 7200rpm پیدا میشه؟؟؟

اره پيدا ميشه ولي پسوند اخر مدل لپ تاپ فرق ميكنه . مدل 61JQ با هارد 640 گيگ 5400 rpm با اين پسوند شناخته ميشه Asus N61JQ-Jx014v
اما فكر كنم با هارد 500 و سرعت 7200 دور با پسوند .....N61JQ-Jx010v شناخته ميشه . اگه چند صفحه برگردي به عقب مدل دقيقشو پيدا ميكني يكي از بچه ها گفته بود

mhadishirani
03-08-2010, 15:21
اره پيدا ميشه ولي پسوند اخر مدل لپ تاپ فرق ميكنه . مدل 61JQ با هارد 640 گيگ 5400 rpm با اين پسوند شناخته ميشه Asus N61JQ-Jx014v
اما فكر كنم با هارد 500 و سرعت 7200 دور با پسوند .....N61JQ-Jx010v شناخته ميشه . اگه چند صفحه برگردي به عقب مدل دقيقشو ژيدا ميكني يكي از بچه ها گفته بود
درست گفتی داداش

mamsana
03-08-2010, 16:19
متوجه نشدم شما کدوم بخش حرف منو نغض کردی. منم که همین رو گفتم

من هم در تایید حرف های شما گفتم،البته به طور معکوس!
:46::46::46::46::46::46::31::31::31::31:

rahnemoun
03-08-2010, 16:46
سلام

من چند روز پیش تو ماهشهر دیدم،‌می‌تونی بیایی از اینجا بخری...

سازگار 1333 هست ولی خوب 120 -130 هزار تومن گرون تره

البته امرتات هم 1333 هست...

--=-=-=--=-=-===-=-=-=--=-=-=-==-=-=-==-=-=-=-=--

من تا حالا فقط یکبار کارت گرافیک لپ تاپم رو بروز کردم ولی بقیه درایورها رو کاری نداشتم،‌البته هیچ مشکلی هم ندارم،‌ ولی آیا به نظرتون لازمه که Bios یا ChipSet یا بخش‌های دیگه اونو آپدیت کنم؟

رامین

black five
03-08-2010, 17:24
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم....چند تا سوال داشتم:
1-روی لپتاپ من trend internet security نصبه..ایا باید یه انتی ویروس روش نصب کنم یا همین کفایت میکنه؟
2-لپتاپ وقتی خاموشه باتری مصرف میکنه...مثلا اگه شارژش رو 100 باشه بعد یه روز میشه 96 و همینطور کم میشه. ایا مال دوستانی هم که n61jq دارن همینجوریه؟

pooria.rio
03-08-2010, 17:49
با سلام خدمت دوستان واساتید محترم....چند تا سوال داشتم:
1-روی لپتاپ من trend internet security نصبه..ایا باید یه انتی ویروس روش نصب کنم یا همین کفایت میکنه؟
2-لپتاپ وقتی خاموشه باتری مصرف میکنه...مثلا اگه شارژش رو 100 باشه بعد یه روز میشه 96 و همینطور کم میشه. ایا مال دوستانی هم که n61jq دارن همینجوریه؟

سلام
خوش آمد و تبریگ میگم بهت
در خصوص سوالاتت
1*این دیگه یه چیز اختیاریه،من خودم Trend رو پاک کردم و بجاش Avast نصب کردم،مهم اینه که هرچی نصب میکنی Update نگهش داری،نکته ای هست اینه که Trend ترایل هستش و بعد از یه مدت Expire میشه
2*بله،همه لپ تاپ ها همینن،ضمنا هر بار فشردن دکمه ی پاور برای روشن کردن دستگاه بین 2تا10 % شارژ شما رو کم میکنه (طبق گفته ی کارشناس امرتات)

Mohammad_Asus
03-08-2010, 18:21
سلام به همه دوستان گرامی و دوستاران N61JQ

من هم امروز یک فروند N61JQ-JX010V خریدم و تا حالا که ازش بدی ندیدم(فقط زیر شارژ هست) :31:

من واقعا از انتخوابم راضی هستم و ارزش تحقیق و صبر کردن رو داشت.از دوست خوبم آقا بهزاد که من وقتشون رو خیلی گرفتم و من رو کلی راهنمایی کردن هم تشکر میکنم :46: همچنین بقیه دوستانی که توی این 100 صفحه زحمت کشیدن و کلی تجربه و توضیحات ارائه دادن تا بقیه بهتر تصمیم بگیرن.

این مدل از هارد 500 گیگ 7200 دور استفاده میکنه و همچنین باس رمش 1066 هست ، در ضمن بلوری هم داره
دارای 2 سال گارانتی ویستا هم هست.
امضاء رو هم به همین دلیل از Under Construction به مدل جدید تغییر دادم.

به همین مناسبت یه سری عکس براتون آماده کردم : (اینا رو با گوشی انداختم ، اگر دوربین خوب بیاد دستم شاید بازم عکس بزارم)

برچسب باز نشده شرکت ویستا روی جعبه اصلی :

محتویات جعبه اصلی :

در جعبه نوت بوک رو که باز میکنی :

تنقلات :

لوازم ضروری :

خودش :

و

USB 3.0 :

و

و آخری :

حالا هی بگین عکس بزارین !

mhadishirani
03-08-2010, 18:46
به آرم های ویستا توجه نکنید هر روزی یه شکلیه

lucky_luke
03-08-2010, 20:43
سلام به همه دوستان گرامی و دوستاران N61JQ

من هم امروز یک فروند N61JQ-JX010V خریدم و تا حالا که ازش بدی ندیدم(فقط زیر شارژ هست) :31:
امیدوارم نه حالا نه هیچ وقت دیگه ازش بدی نبینی

چند گرفتی؟

black five
03-08-2010, 20:46
سلام
خوش آمد و تبریگ میگم بهت
در خصوص سوالاتت
1*این دیگه یه چیز اختیاریه،من خودم Trend رو پاک کردم و بجاش Avast نصب کردم،مهم اینه که هرچی نصب میکنی Update نگهش داری،نکته ای هست اینه که Trend ترایل هستش و بعد از یه مدت Expire میشه
2*بله،همه لپ تاپ ها همینن،ضمنا هر بار فشردن دکمه ی پاور برای روشن کردن دستگاه بین 2تا10 % شارژ شما رو کم میکنه (طبق گفته ی کارشناس امرتات)

pooria جان ممنون از راهنماییت..2 تا سوال برام پیش اومد:
1-اینکه گفتی ((( ترایل هستش و بعد از یه مدت Expire میشه))) یعنی چی؟اگه میشه لطف کن یه کم توضیح بده وبگو که این tren کارایی و قدرت لازمو جهت ویروسها داره که نخوام عوضش کنم؟
2-این که من باتری را 100%شارژ کنم ولپتاپ را shut down کنم و بعد 5روز بیام لپتلپ را روشن کنم و ببینم مثلا" شارژ باتری 50% طبیعیه؟ وکلا" باتری n61jq ها اینجوریه؟
بازم ممنونم..........

Mohammad_Asus
04-08-2010, 00:22
ممنون
سیزده ملیون و 200 هزار ریال :27:

farzadshekoohi
04-08-2010, 01:22
با سلام . من اگه بخواهم همون موقع که این مدل رو میگیرم رم رو 6 گیگ کنم باید چکار کنم ( باید بره جایی که گارانتی شده و برگرده ؟ )
و تفاوت قیمت چقدر میشه ؟
بعد مدلی با بلو ری و هارد 640 7400 rpm هم داریم ؟( حالا که می خواهم پول بدم می خواهم از این سری یک چیز کامل و به روز تری باشه )

erno69
04-08-2010, 01:57
دوستان مدلی که هاردش 500gb 7200 هستش باس رمش 1066 یا 1333؟

mhadishirani
04-08-2010, 05:06
با سلام . من اگه بخواهم همون موقع که این مدل رو میگیرم رم رو 6 گیگ کنم باید چکار کنم ( باید بره جایی که گارانتی شده و برگرده ؟ )
و تفاوت قیمت چقدر میشه ؟
بعد مدلی با بلو ری و هارد 640 7400 rpm هم داریم ؟( حالا که می خواهم پول بدم می خواهم از این سری یک چیز کامل و به روز تری باشه )
6 گیگ باید خئدت یه رم 2 گیگت رو بفروشی یه رم 4 گیگ جاش بخری.(تعویش رمش خیلی سادس)
هاردش هم نمیشه.

---------- Post added at 06:06 AM ---------- Previous post was at 06:05 AM ----------

ماله ویستا که من خریدم 1066 گارانتی های دیگه رو نمیدونم

pooria.rio
04-08-2010, 10:26
6 گیگ باید خئدت یه رم 2 گیگت رو بفروشی یه رم 4 گیگ جاش بخری.(تعویش رمش خیلی سادس)
هاردش هم نمیشه.[COLOR="Silver"]

دوست عزیز هارد رو میشه خیلی راحت عوض کرد،میتونی ببری خود دفتر گارانتی این کارو واست انجام بده،اما احتمالا سر پارتیشن ریکاوری به مشکل برمیخورین

You Were Mine
04-08-2010, 11:56

روي كارتن لپ تاپ باس رم را 1066 معرفي كرده اما اگه با نرم افزار هاي تست سخت افزار تست كنين ميبينين كه باس رمتون 1333 هست و اشتباهي 1066 خورده .البته اين مدل ها با باس رم 1066 هم موجود هست

M E H R A N
04-08-2010, 13:50
هاردش هم نمیشه.

---------- Post added at 06:06 AM ---------- Previous post was at 06:05 AM ----------

ماله ویستا که من خریدم 1066 گارانتی های دیگه رو نمیدونم

من تقریبا 1 هفته پیش یکی از هاردای لپ تاپم رو عوض کردم. عوض کردن هارد هم هیچ زحمتی نداره. 4 تا پیچه باز میکنی و هارد جدید رو جا میندازی.

البته کسانی که تا آخر عمرشون میخوان از پارتیشن ریکاوری استفاده کنند بهتره این کار رو نکنند. اما افرادی که میدونند شماره سریال ویندوزی که زیر لپ تاپ نوشته شده به چه دردی میخوره, پس واسشون فرقی نمیکنه ریکاوری داشته باشند یا نه.

نتایج هارد جدید رو هم میتونید در عکس هایی که در تاپیک زیر گذاشتم ببینید.
باز کردن مایکروسافت آفیس در کمتر از 1 ثانیه. :46:

erno69
04-08-2010, 13:53
من تقریبا 1 هفته پیش یکی از هاردای لپ تاپم رو عوض کردم. عوض کردن هارد هم هیچ زحمتی نداره. 4 تا پیچه باز میکنی و هارد جدید رو جا میندازی.

البته کسانی که تا آخر عمرشون میخوان از پارتیشن ریکاوری استفاده کنند بهتره این کار رو نکنند. اما افرادی که میدونند شماره سریال ویندوزی که زیر لپ تاپ نوشته شده به چه دردی میخوره, پس واسشون فرقی نمیکنه ریکاوری داشته باشند یا نه.

نتایج هارد جدید رو هم میتونید در عکس هایی که در تاپیک زیر گذاشتم ببینید.
باز کردن مایکروسافت آفیس در کمتر از 1 ثانیه. :46:

چه هاردی گذاشتی؟؟؟

M E H R A N
04-08-2010, 14:12
چه هاردی گذاشتی؟؟؟

عزیز توی تاپیکی که لینکش رو دادم قبلا مفصل بحث شده و نوعش هم گفته شده. اینم به خاطر شما. :20:
نمیدونم لپ تاپ شما هم 2 تا هارد داره یا نه. اما اگر 2 تا هارد هم نداشته باشه احتمال اینکه جای 2 هارد رو داشته باشه خیلی زیاده. اسوسه دیگه :46:

هاردای لپ تاپ من 2 تا 500 گیگ با سرعت 5400rpm و فکر کنم 8 مگ کش بودند. اومدم و هاردی رو که ویندوز و برنامه ها توش نصبه رو با هارد زیر عوض کردم.

Seagate Momentus XT با حجم 500 گیگ و 32 مگ کش معمولی.
این هارد داخل خودش 4 گیگابایت هارد SSD هم داره که بعنوان کش و باز کردن فایل ها و برنامه ازش استفاده میکنه. یعنی در اصل کش اصلی رو از 4 گیگابایت SSD تامین میکنه.

اگر این هارد رو با هاردای SSD مقایسه نکنیم. فعلا سریعترین هارد بین 3.5 اینچ ها و 2.5 اینچ هاست. در بنچ مارکهایی هم که در تاپیک قبلی معرفی کردم و لینکشون وجود داره نشون داده شده که این هارد حتی از یک هارد دسکتاپ 3.5 اینچی با سرعت 10.000rpm هم سریعتره.

مشخصات هارد..

Vespoher
04-08-2010, 14:47

دوست عزیز شماره سریال ویندوز به چه درد میخوره؟ منظورت همون لایسنس که به ویندوز این لپ تاپ اختصاص داده شده است. خوب اگه بخوایم یه ویندوز دیگه بخریم آیا این شماره رو قبول میکنه . اغلب ویندوزهایی که تو بازاره کاملا دستکاری شده است. برای ویندوز اورجینال هم که باید دوباره پول بدی...یکم توضیح بدی ممنونت میشم . من خودم از دست این ویندوز دارم دیونه میشم. خیر سرش اورجیناله....:13:

M E H R A N
04-08-2010, 15:15
دوست عزیز شماره سریال ویندوز به چه درد میخوره؟ منظورت همون لایسنس که به ویندوز این لپ تاپ اختصاص داده شده است. خوب اگه بخوایم یه ویندوز دیگه بخریم آیا این شماره رو قبول میکنه . اغلب ویندوزهایی که تو بازاره کاملا دستکاری شده است. برای ویندوز اورجینال هم که باید دوباره پول بدی...یکم توضیح بدی ممنونت میشم . من خودم از دست این ویندوز دارم دیونه میشم. خیر سرش اورجیناله....:13:

دوست عزیز, این شماره سریال بدرد اکتیو کردن قانونی ویندوز 7 نسخه ی Home Premium میخوره. فرقی هم نمیکنه 32 بیت باشه یا 64 بیت. البته واقعا حیفه که روش 32 بیت نصب بشه. یعنی اگر زیر لپ تاپ هر نوع ویندوزی نوشته شده باشه همون ویندوز باید نصب بشه مثلا اگر Windows 7 Professional بود شما باید نسخه ی Professional رو نصب کنید اما در 32 بیت و 64 بیت بودن اون آزادید.

پیدا کردن ویندوز 7 دستکاری نشده و اورجیال هم خیلی راحته و روش تشخیص دادن اورجینال بودن اون هم راحت تره.
شما برو و ویندوز زیر رو با مشخصات MD5 ی که نوشته شده از جایی گیر بیار و یا دانلود کن. این ویندوز همون ویندوزیه که اگر شما از مایکروسافت نسخه ی اصلی رو با چند صد دلار بخرید بهتون داده میشه.

758887088235024058D1C8EB6EFB85A8 ----- MD5
336779EA6B65F63E11A609B4D021439C47AB315B ---SHA1

کافیه مشخصات MD5 رو گوگل کنی.

موقع نصب ویندوز شماره سریالی که زیر لپ تاپ وجود داره رو بهش میدی. 2 حالت وجود داره... یا با همین شماره سریال اتوماتیک اکتیو میشه و شما هم میری و درایو هاشو از روی همون سی دی اسوس که داری نصب میکنی و میشه ویندوز اورجینال و حتی بهتر.

اما اگر اکتیو نشد میری قسمت اکتیویشن ویندوز و روی Active Now کلیک میکنی و Active by Phone رو انتخاب میکنی و شماره اکتیویشنی که مربوط به ویندوز شماست رو به مایکروسافت میدی تا اونها هم شماره اکتیو شدن ویندوز رو بهت بدن. تمام مراحل همراه با عکس در لینک زیر توضیح داده شده...

S A M S U N G
04-08-2010, 17:21
سلام .

مهران جان من این لینک رو میخوام دانلود کنم . فکر میکنم درست باشه و اورجینال دستکاری نشده باشه

از اینجا پیداش کردم :

مخلصیم .

M E H R A N
04-08-2010, 17:40
سلام .

مهران جان من این لینک رو میخوام دانلود کنم . فکر میکنم درست باشه و اورجینال دستکاری نشده باشه

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز اینجا پیداش کردم :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمخلصیم .

لینک خوبی پیدا کردی. منم ویندوز اورجینال و دستکاری نشده ی خودم رو از همین mydigitallife.info دانلود کردم. همه نوع ویندوزی هم توش داره.

صبر کن دارم لینکی رو که دادی دانلود میکنم. نتیجه اش رو بعدا با ادیت همین پست میگم. :10:

ادیت: نتیجه ی دانلود.

این ویندوز دقیقا همون ویندوزیه که من قبلا دانلود کردم و الان روی سیستم خودم نصبه. نسخه ی نهایی هم هست.

Windows 7 Home Premium - English - 64bit

برای رایتش روی DVD پیشنهاد میکنم از برنامه های PowerISO یا UltraISO استفاده کنی و با حداقل سرعت رایت کنی. روی ماکزیموم نزاری.

برای اینکه در Properties مثل عکسی که گذاشتم مشخصات هش یعنی همون MD5 نشون داده بشه فایل زیر رو دانلود کن و نصب کن.

HashTab 3.0

S A M S U N G
04-08-2010, 18:01
سلام .

مهران اول ماشاالله به سرعت اینترنت :دی 3 گیگ رو سه سوت دانلود کردی :دی واسه ما 2 شب طول میکشه .

مرسی همینو دارم دانلود میکنم .

مخلصیم .

M E H R A N
04-08-2010, 18:07
سلام .

مهران اول ماشاالله به سرعت اینترنت :دی 3 گیگ رو سه سوت دانلود کردی :دی واسه ما 2 شب طول میکشه .

مرسی همینو دارم دانلود میکنم .

مخلصیم .

قربانت عزیز.
3 سوت که نه 3 دقیقه ای طول کشید :31:

آره همینو دانلود کن. مطمئن باش ویندوز اورجینال و دستکاری نشده است.

یک نکته ی خیلی مهم هم بگم. اگر از طریق تلفن خواستی اکتیو بکنی. ازت پرسیده میشه که این ویندوز روی چند سیستم نصب شده. شما حتما باید 1 را بزنید. در غیر اینصورت کد اکتیو شدن ویندوز رو بهت نمیدن.

موفق باشی. :10:

Microsoft24
04-08-2010, 18:30
با سلام به همه ی کاربران محترم انجمن ،

از همه ی دوستانی که از لپ تاب (هر برندی ، سونی ، دل ، ایسوس ، اچ پی ، ایسر و...) استفاده میکنند ، دعوت میشود تا در تاپیک زیر شرکت کنند :

توضیحات اضافی تو تاپیک بالا موجوده! :46:

پیشاپیش از همکاری شما سپاسگذارم ،

موفق و پیروز باشید ،

امید

f_a_r_i_d
04-08-2010, 20:35
ممنون
سیزده ملیون و 200 هزار ریال :27:

آقا مبارکت باشه
اگه ممکنه آدرس جایی رو که ازش خریدید برای من پ.خ کنید
منم می خوام بگیرم :31:
blueray
500,7200 خریدید درسته؟

Mohammad_Asus
04-08-2010, 21:25
سلام به همه دوستان عزیز

من پک نرم افزاری گردو(نسخه زمستان 88) رو خریدم ، میخوستم بپرسم میتونم اون نرم افزارهایی رو که داخلش هست روی این سیستم نصب کنم یا نه ؟
چون چند صحفه قبل یکی از بچه ها پیشنها داده بود...

ایا این ویندوز 7 - 64 بیت مشکل ایجاد میکنه ؟(اگر اینجوری باشه که ناجوره !)

ممنون..:46:

mhadishirani
04-08-2010, 22:07
سلام به همه دوستان عزیز

من پک نرم افزاری گردو(نسخه زمستان 88) رو خریدم ، میخوستم بپرسم میتونم اون نرم افزارهایی رو که داخلش هست روی این سیستم نصب کنم یا نه ؟
چون چند صحفه قبل یکی از بچه ها پیشنها داده بود...

ایا این ویندوز 7 - 64 بیت مشکل ایجاد میکنه ؟(اگر اینجوری باشه که ناجوره !)

ممنون..:46:
فکر نکنم مشکلی داشته باشه من تابستون 2008 رو دارم نصب کردم مشکلی نداشته تا حالا

mohsenjxj
06-08-2010, 19:56
سلام من اولین بار است که از وایرلس تو این لب تاب میخوام استفاده کنم یه راهنمایی کامل از دوستان میخواستم از اول کار تا آخرش
با تشکر

hasanoooooooo
06-08-2010, 20:30
دوستان من کلا گیج شدم یکی دقیقا بگه این مدلی که hard 7200 هست باس رمش چند هست گارانتی رو هم ذکر کنید دوم همه بچه های پی سی ورلد گرم.

nekooee
06-08-2010, 22:12
دوست عزیز کلا با هر هاردی میتونه با رم 1066 باشه اما منتها من تا حالا هر چی دیدم 1333 بوده. البته از خودم هم رو جعبش زده 1066 ولی 1333 هست. منتها از من سرعت هارد 640 گیگش هست در مودر هارد 500 گیگش شاید اوضاع فرق کنه.
در کل زیاد باس رم 1066 با 1333 فرق نمیکنه. اما اگر بخواین بعدا رم اضافه کنید باس 1066 زودتر از رده خارج میشه و گیرتون نمیاد!
دیگه بقیش مهم نیست زیاد

---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:08 PM ----------

سلام من اولین بار است که از وایرلس تو این لب تاب میخوام استفاده کنم یه راهنمایی کامل از دوستان میخواستم از اول کار تا آخرش
با تشکر

از وایرلسش چه استفاده ای می خواین بکنید؟؟

اگر می خواین اینترنت رو بگیرید که کافیه روشنش کنید از آیکن پایین سمت راست (شبیه آنتن موبایل) روش کلیک کنید وایرلسی اگر نزدیک شما باشه میشناسه و اونجا لیست می کنه فقط بهش کانکت کنید.
البته اگر اون شبکه رمز بخواد باید رمزش رو بدونید و بعضی شبکه ها هم برای اینترنت نیست و اینترنت ندارند فقط جهت اتصال کامپیوترهای یک مجموعه به هم هست.
پس باید اطمینان حاصل کنید که اون وایرلسی که پیدا کردید اینترنت داره یا نه؟

در مودر ارسال هم اگر اینترنت داشته باشید می تونید با ساخت یک کانکشن وایرلس و شر کردن اینترنتتون و کانکت کردن نسبت به برد لپ تاپتون یک شبکه وایرلس با اشتراک اینترنت ایجاد کنید
موفق باشید
توضیحات بیشتر اگر خواستید اینجا جاش نیست باید به بخش های خودشون برید

hasanoooooooo
07-08-2010, 03:34
دوستان من میخوام تا هفته دیگه این مدل رو بخرم این همه سرچ کردم که داغ شدم . این تاپیکک هم همش در مورد بازی هست این لپتاپ در موارد دیگه چطور کار میکنه؟ convert? و اینکه کسی روی این دسگاه gta : liberity city اسمشو دقیق نمیدونم رو وصل کرده چجوریاست؟ مشکل خاصی چیزی نبوده ؟ تورو خدا از روی تعصب جئاب منو ندید و ایا این دستگاه رقیب جدی هم دازه؟ ممنون میشم کمک کنید

hasanoooooooo
07-08-2010, 04:48
nekooee عزیز مشکل شما با گرافیکش حل شد؟

mhadishirani
07-08-2010, 09:43
دوستان من میخوام تا هفته دیگه این مدل رو بخرم این همه سرچ کردم که داغ شدم . این تاپیکک هم همش در مورد بازی هست این لپتاپ در موارد دیگه چطور کار میکنه؟ convert? و اینکه کسی روی این دسگاه gta : liberity city اسمشو دقیق نمیدونم رو وصل کرده چجوریاست؟ مشکل خاصی چیزی نبوده ؟ تورو خدا از روی تعصب جئاب منو ندید و ایا این دستگاه رقیب جدی هم دازه؟ ممنون میشم کمک کنید
رقیب جدیش vaio f115 هست که lcd بهتری داره ولی گرافیکش ضعیف تره.
من جدا نمیدونم ایرادی که از این لپ تاپ میگیرن برا چیه جز وزنش که یکم زیاده باقی چیزاش عالیه نه داغ میشه بازی ها رو هم تقریبا با بالاترین جزئبات اجرا میکنه. من پیشنهادم اینه چون من خودم تازه خریدم و کلی دنبال لپ تاپ بودم که میخواسن xps studio 16 دل رو بگیرم اون گیرم نیومد اینو گرفتم ولی اگه میتونین اون رو با core i7 و گرافیک 5650 بگیرین پیشنهادم اونه(تو ایران گیر نمیاد باید از خارج بگیرید)

nekooee
07-08-2010, 12:33
nekooee عزیز مشکل شما با گرافیکش حل شد؟

سلام
من چندتا تایپیک قبلی هم گفتم. گرافیکش مشکلی نداره اما من از حرفهای بچه ها زیادی توقعم رفته بود بالا. مثلا توی دو تا از بازیهایی که گرفته بودم وقتی رزولوشن رو اچ دی می گذاشتم و همه چیزها رو هم میبردم روی high کم میاورد و کند میشد یا اینکه تصویر گاهی تو سرعتهای بالا از عرض از چندجا جلو عقب میشد همون بازیها رو دوستان دیگر هم که تست کردند تایید کردند که کند شده براشون. این یعنی مشکل از کارت گرافیک نیست دیگه کم میاره.
اما منظورم این نیست که کم میاره ضعیف! نه از همه لپ تاپهای هم رده خودش بالاتر. اما بازیها آنچنان سریع پیشرفت می کنند و نیاز به سخت افزار قوی دارند که نمیشه از یک لپ تاپ توقع داشت مثلا همه رو بگذاری very highe رزولوشنم تا آخر ببری بالا بعد کندی سرعت برات اتفاق نیفته....

مثلا یکی از دوستان گفته بود تا دو سال دیگه هم می تونی همه بازیها را با گرافیک آخر اجرا کنی. اینکه تا 3 سال دیگه هم بتونی هم رو بازی کنی شک نکن اما اینکه با گرافیک آخر خیلی بعیید می تونم چیزی که همین الآن هم در مودر بازیهای جدید صادق نیست وای به حال دو سال دیگه
اما این ایراد از کارت گرافیک نیست به هر حال کارت گرافیک روی این لپ تاپ از بهترینهاست اما توقع خودتون رو در همین سطح نگه دارید و زیادی بالا نبرید

این مورد رو هم به شما بگم برای بازی با گرافیک خوب باید از برق مستقیم استفاده کنید اگر بر روی باطری باشه حتی در حالت highe performance باز هم به شدت افت قدرت خواهید داشت که باطری رو هم 3 سوت خالی میکنه.
پس این نکته هم تو ذهنتون باشه
موفق باشید

M E H R A N
07-08-2010, 15:41
دوستان من میخوام تا هفته دیگه این مدل رو بخرم این همه سرچ کردم که داغ شدم . این تاپیکک هم همش در مورد بازی هست این لپتاپ در موارد دیگه چطور کار میکنه؟ convert?

اگه منظورت کانورت کردنه... به دلیل اینکه این لپ تاپ سی پی یوی قوی تری نسبت به GPU داره بنابراین بستگی به برنامه ای داره که از اون استفاده میکنید. بعضی از برنامه ها از CPU برای کانورت کردن استفاده میکنند, میتونم بگم تقریبا 99 درصدشون. اما این اواخر کم کم برنامه ها دارن عمل کانورت و رندر کردن رو به GPU انتقال میدند.

پس بستگی داره از چه برنامه ای استفاده کنی. اگر میخوای که برنامه ای از توان 100 درصد CPU برای کانورت کردن استفاده کنه در اون صورت AVS Video Converter تنها برنامه ای خواهد بود که میتونی پیدا کنی. بقیه شون رو امتحان کردم و نهایت 40 تا 50 درصد سی پی یو رو میتونستند استفاده کنند.

در ضمن کانورت کردن فایل های سنگین مانند 3 گیگ به بالا به دور هاردت و سرعت رایتش هم بستگی داره. :46:

mohsenjxj
07-08-2010, 17:49
با سلام و خسته نباشید میخواستم آپدیت آنتی ویروس ترند را برای این لب تاب بگیرم . از کدوم سایت دانلود کنم و چطوری نصبش کنم:41:

enriquelover
07-08-2010, 20:58
بچه ها مشكل صدا كه از لپتاپ ميومد برطرف شد يا هنوز ادامه داره كسي متوجه نشد مشكل از كجاست؟
من مي خوام اين لپتاپ رو بخرم ولي نه pro64 پبدا كردم و نه 10v , 14v
پسونداش عوض شدن! مثله 007v , 061v

nekooee
07-08-2010, 21:27
صدا نداره!! یک صداهایی شبیه چکیدن قطره آب در سکوت شنیده میشه که همه لپتاپها دارند. من داداشم سونی هم داره این صدا رو میده! مربوط به یکی د تا از قطعه ها باید باشه دقیق نمیدونم اما اصلا اینقدر بلند نیست که آزار دهنده باشه یا در صدای محیطی که آدمها حرف میزنن شنیده بشه.
تازه صداش با این حال از پی سی با اون فنهای پر سر و صداشون باز هم خیلی خیلی کمتر!

mhadishirani
07-08-2010, 22:09
کی اینجوری شده من 3 -4 هفته پیش خریدم عوض نشده بود
راستی تو اینترنت سرچ زدم چیزی در مورد ایم مدل نبود

enriquelover
07-08-2010, 22:47
آقا من دو روزه دارم ميگردم نسيت كه نيست! كسي آشنا نداره!؟
به يقين بگم كه pro64 كه اصلا به كل موجود نيست!
n61jq با دئ تا كانفيگ هارد 500 و بدون بلري و هارد 640 با بلوري با همه گارانتي ها هست اما نه او پسوندهايي كه بچه ها گرفتن! با دو تا پسوند 007v و 061v ! اگر كسي ميتئنه كمكي كنه يه خبري بده!
راستي در مورد صدا يادمه يكي از دوستان ميگفتن مكررا شنيده ميسه و داره اذيت مي كنه!
بچه ها من قصد كردم بخرم ولي نميدونم با اين دو تا پسوند بگيرم يا نه!

pooria-ir
07-08-2010, 22:52
صدا نداره!! یک صداهایی شبیه چکیدن قطره آب در سکوت شنیده میشه که همه لپتاپها دارند. من داداشم سونی هم داره این صدا رو میده! مربوط به یکی د تا از قطعه ها باید باشه دقیق نمیدونم اما اصلا اینقدر بلند نیست که آزار دهنده باشه یا در صدای محیطی که آدمها حرف میزنن شنیده بشه.
تازه صداش با این حال از پی سی با اون فنهای پر سر و صداشون باز هم خیلی خیلی کمتر!

اون صدایی که میگید صدای هارد دیسک هستش،کاملا هم طبیعیه،شما اگه دقت کنین میبینین همزمان با اومدن اون صدا چراغ هارد دیسک هم چشمک میزنه،اگه گوشتون رو هم بزارین زیر لپ تاپ دقیقا صدا از زیر قسمت هارد میادش

enriquelover
07-08-2010, 22:55
راستي بچه ها تو سايت امرتات وزن اين لپ تاپ رو زده 2.6! ولي فروشنده ها ميگن 2.9 !
كدوم درسته؟

---------- Post added at 12:55 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------

اگه طبيعيه چرا بچه هايي كه pro64 دارن اين مشكل رو ندارن؟

enriquelover
07-08-2010, 23:07
من الان تو سايت امرتات ليست قيمتاش رو گرفتم 014v هست تو ليست ولي نميدونم چرا بيرون نيست!
سايت سازگار هم دو پسوند 014v و 061v رو با قيمت و كنفيگ يكسان گذاشته! اينم لينكاش :

يه چيز جالبه ديگه هم تو سايت ويستا هست كه يكي از مدل ها رو با cpu 2.4 گذاشته!

Mohammad_Asus
07-08-2010, 23:10
مدل 007v هاردش 500 گیگ و 5400 دور هست و مثل اینکه بلوری هم نداره ، البته باس رم 1333 هست که از مدل 010V بیشتره و با 014 برابر.(طبق عکس زیر)

______

در ضمن دوستانی که گیر دادن به بازی کردن با این لپ تاپ توجه داشته باشن که این لپ تاپ از سری Entertainment هست نه Gaming

راستی توجه داشته باشین که بازی هایی که نصب میکنین 64 بیتی و سازگار با 7 باشه ، در غیر این صورت پای خودتون.

من وقتی میخواستم این لپ تاپ رو بخرم ، به فکر بازی نبودم وگرنه یه ست Desktop جمع میکردم که Performance خیلی خوبی داشته باشه(با همین بودجه).

اینرو هم اضافه کنم که خیلی به نوشته های این سایتهای سازگار و امرتات و.. توجه نکنید و اگر حوصله دارید بازار رو زیر و رو کنید و ببینید چی به چیه !

enriquelover
07-08-2010, 23:29
مدل 007v هاردش 500 گیگ و 5400 دور هست و مثل اینکه بلوری هم نداره ، البته باس رم 1333 هست که از مدل 010V بیشتره و با 014 برابر.(طبق عکس زیر)

______

در ضمن دوستانی که گیر دادن به بازی کردن با این لپ تاپ توجه داشته باشن که این لپ تاپ از سری Entertainment هست نه Gaming

راستی توجه داشته باشین که بازی هایی که نصب میکنین 64 بیتی و سازگار با 7 باشه ، در غیر این صورت پای خودتون.

من وقتی میخواستم این لپ تاپ رو بخرم ، به فکر بازی نبودم وگرنه یه ست Desktop جمع میکردم که Performance خیلی خوبی داشته باشه(با همین بودجه).

اینرو هم اضافه کنم که خیلی به نوشته های این سایتهای سازگار و امرتات و.. توجه نکنید و اگر حوصله دارید بازار رو زیر و رو کنید و ببینید چی به چیه !

داداش زير و رو كردم جا نيست نرفته باشم! شما اين عكس رو از كجا آوردي؟

Mohammad_Asus
07-08-2010, 23:35
شما تو گوگل سرچ کنید ASUS N61-JX007V

لینکهای مختلفی میاد ، این عکس امضای یه نفر توی یه فروم خارجی بود.

_________

راستی اگر ممکنه کسانی که میگن هاردشون صدا میده با برنامه Everest برند هاردشون رو دربیارند.(گرچه اکثرا اعلام کردن صدا خیلی کم هست و چیز خاصی نیست)ممنون.

hasanoooooooo
08-08-2010, 00:30
n61jq با دئ تا كانفيگ هارد 500 و بدون بلري و هارد 640 با بلوري با همه گارانتي ها هست اما نه او پسوندهايي كه بچه ها گرفتن! با دو تا پسوند 007v و 061v ! اگر كسي ميتئنه كمكي كنه يه خبري بده!
راستي در مورد صدا يادمه يكي از دوستان ميگفتن مكررا شنيده ميسه و داره اذيت مي كنه!

سلام داداش من تهران رو نمیدونم ولی شیراز مجتمع ملاصدرا طبقه دوم v14 رو دیدم قیمتش هم فکر کنم میگفت 1370000 گرون میگه نه؟ کمک کنید :13: اگه میخوای برات این کمترین قیمتی هست که من شنیدم .

erno69
08-08-2010, 01:58
دوستان من بابلسر هستم اینجا N61JQ-jx014v رو قیمت گرفتم با گارانتی ۲ ساله امرتات میداد ۱۳۰۰ خوبه؟؟؟

pooria-ir
08-08-2010, 02:02
دوستان من بابلسر هستم اینجا N61JQ-jx014v رو قیمت گرفتم با گارانتی ۲ ساله امرتات میداد ۱۳۰۰ خوبه؟؟؟

آره عزیز
قیمت که عالیه،فقط ببین کانفیگ دقیقش رو...هارد 640 و رم با باس 1333
ضمنا چک کن که آک باشه
چون این قیمت واسه اونجا یه کمی مشکوکه ...

hasanoooooooo
08-08-2010, 03:05

:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
مطمعنی؟ یعنی 70 تومن از شیراز ارزونتره؟ ای بابا این چه وضع بازاره دوستان هر کس به تازگی قیمت گرفته یه خبری بده

mhadishirani
08-08-2010, 05:11
صدا اصلا نداره من دیشب روشن گذاشت اصلا صدا نداشت(احتمالا صدا ماله کول پد ایشونه)
پاساژ پارسیان رفتی؟؟؟
اونجا باید باشه

yperion(-)
08-08-2010, 10:48
سلام به همه.
آقا یه سوال.010V بایس رمش چنده آخر؟1333 یا 1066؟آقای Mohammad-Asus شما این مدل را دارید؟بایسش چنده؟اگه 1066 باشه میشه در آینده روش رم 1333 بندازم؟ساپورت میکنه؟آخه این مدل هاردش بهتره.سرعتش را میگم.

hasanoooooooo
08-08-2010, 13:14
دوستان کسی جدیدا قیمت نگرفته؟ شیرازیا جای خوبی رو میشناسن؟ لطفا پیام خصوصی کنید مممنون

Mohammad_Asus
08-08-2010, 14:31
سلام

ابن عکس مربوط به برنامه CPU-Z روی نوت بوک من هست ، همونطور که میبینید باس رم 1066 هست :

در مورد تغییر رم هم توی این سایت نوشته شده که این CPU مقدار 1333 رو ساپورت میکنه(با تشکر از دوست خوبم بهزاد)

hasanoooooooo
08-08-2010, 16:33
مدل لپ تاپتون 10 v بود؟ یعنی هر کی بخواد این لپتاپ رو بخره به جورایی مثل تخم مرغ شانسی هست دیگه؟ یا اینجوری بگم مثل این بسته های سک سک اگه اینجئزی باشه که به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره هارد یکی seagate یکی westen خب باس رم که خیلی مهمه هم همینطوره اونایی که 14v بود چی؟ اونا هم کسی هست که باس رمشون 1066 باشه؟

hasanoooooooo
08-08-2010, 16:37
دوستا لطفا هر کسی هست این id رو اد کنه من بیشتر وقتا هستم دارم به کل گبچ مبیشم amir_mardetarikh@yahoo.com

f_a_r_i_d
08-08-2010, 20:38
یعنی مدل 010 گیر نمیاد یا 014 هم گیر نمیاد ؟

nekooee
08-08-2010, 22:11
مدل من 61v هستش و باس رم هم 1333 هست

nekooee
08-08-2010, 22:46
اون صدایی که میگید صدای هارد دیسک هستش،کاملا هم طبیعیه،شما اگه دقت کنین میبینین همزمان با اومدن اون صدا چراغ هارد دیسک هم چشمک میزنه،اگه گوشتون رو هم بزارین زیر لپ تاپ دقیقا صدا از زیر قسمت هارد میادش

آره ممکنه مال هارد باشه اما هر چند دقیقه یکبار میاد اینطور نیست که همزمان با چشمک هارد صدا بده

Mohammad_Asus
08-08-2010, 23:39
مدل لپ تاپتون 10 v بود؟ یعنی هر کی بخواد این لپتاپ رو بخره به جورایی مثل تخم مرغ شانسی هست دیگه؟ یا اینجوری بگم مثل این بسته های سک سک اگه اینجئزی باشه که به درد لای جرز دیوار هم نمیخوره هارد یکی seagate یکی westen خب باس رم که خیلی مهمه هم همینطوره اونایی که 14v بود چی؟ اونا هم کسی هست که باس رمشون 1066 باشه؟

شما ناراحتی ، این همه نوت بوک تو بازار ، مجبور نیستین این رو بخرین !

مدل 010 باس رمش 1066 هست و 061 و 014 و 007 باس رمشون 1333 طبق گفته دوستان !
مدل 010 هاردش Seagate هست و مدل 014 Western Digital ، بقیه رو هم کسی مثل اینکه نگفته !

m_y_68
09-08-2010, 00:16
سلام به همه
بچه ها من n61jq خریدم خیلی ازش راضی هستم و فقط مشکلم باهاش حرارت cpu و gpu هستش تو بازی ها حرارت هر دو به 90 میرسه به نظر شما نوت بوکم مشکل داره یا مال شما هم همینجوری هست؟

erno69
09-08-2010, 01:12
:18::18::18::18::18::18::18::18::18:
مطمعنی؟ یعنی 70 تومن از شیراز ارزونتره؟ ای بابا این چه وضع بازاره دوستان هر کس به تازگی قیمت گرفته یه خبری بده
آره دوست عزیز ۳-۴ روزی میشه که قیمت گرفتم.میگفت ۱۳۵۰ ولی ۱۳۰۰ هم میداد...آکبند هم بود به همراه کیف و موس و ۲ سال گارانتی امرتات....

mhadishirani
09-08-2010, 05:20
شما ناراحتی ، این همه نوت بوک تو بازار ، مجبور نیستین این رو بخرین !

مدل 010 باس رمش 1066 هست و 061 و 014 و 007 باس رمشون 1333 طبق گفته دوستان !
مدل 010 هاردش Seagate هست و مدل 014 Western Digital ، بقیه رو هم کسی مثل اینکه نگفته !
باس 1333 سفارشیه و اونایی که مال امرتات و سازگاره باس رمش 1333 هست.
اون ربط به شانس نداره ربط به گارانتی داره

---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------

سلام به همه
بچه ها من n61jq خریدم خیلی ازش راضی هستم و فقط مشکلم باهاش حرارت cpu و gpu هستش تو بازی ها حرارت هر دو به 90 میرسه به نظر شما نوت بوکم مشکل داره یا مال شما هم همینجوری هست؟
ماله من از 70 بالاتر نمیره(با کول پد و بدون کول پد 80 این دمایی که میگی من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه)

Vespoher
09-08-2010, 10:10

دوست عزیز من این صدا کاملا واضح شنیده میشه. احتمالا برای هاردشه. اوایل برای من مهم نبود و زیاد توجه نمیکردم ولی گاهی تو کار هم صداش زیاد میشه و هم فاصله زمانی که صدا میده کم میشه. در این حالت بسیار آزار دهنده ست . با امرتات تماس گرفتم قراره برم برای چک کردن.

در ضمن برند هارد من وسترن دیجیتال 640 گیگ و 5400 دور هستش.

Vespoher
09-08-2010, 10:16
سلام به همه

سلام دوست عزیز
برای من هم تو بازی تا 85-86 رفته . بازی Splinter Cell Conviction رو با high که بازی میکنم این دما رو میده. تازه من از game booster هم استفاده میکنم. اگر کسی توی این بازی یا مشابه اون این دما رو داره اینجا مطرح کنه .
نمیدونم این طبیعی و یا غیر طبیعی .
ولی در حال عادی مثل کار با اینترنت و برنامه هایی مثل فتوشاپ و غیره ... دما حدود 67-68 رو نشون میده.
این تست من با برنامه اورست انجام شده.

enriquelover
09-08-2010, 12:05
بچه ها تو اورست كدوم قسمت برند هارد رو نشون ميده؟

mhadishirani
09-08-2010, 12:32
سلام دوست عزیز
برای من هم تو بازی تا 85-86 رفته . بازی Splinter Cell Conviction رو با high که بازی میکنم این دما رو میده. تازه من از game booster هم استفاده میکنم. اگر کسی توی این بازی یا مشابه اون این دما رو داره اینجا مطرح کنه .
نمیدونم این طبیعی و یا غیر طبیعی .
ولی در حال عادی مثل کار با اینترنت و برنامه هایی مثل فتوشاپ و غیره ... دما حدود 67-68 رو نشون میده.
این تست من با برنامه اورست انجام شده.
برا من تو همون اسپلینتر سل حول و حوش 70 بود

f_a_r_i_d
09-08-2010, 15:10
کسی از دوستان هست که لپ تاپ با گارانتی الماس گرفته باشه و رمش 1333 باشه؟

gnulinux
09-08-2010, 16:25
سلام خدمت دوستان من لپتاپم n61jq 014v هست هاردش دو تا درایو داره یکی 143 گیگ و دیگری 430 تا به نظر شما پارتیشن c رو حجمشو تغییر بدم چند پارتیشن درست کنم با چه حجمهایی ؟ با چه نرم افزاری ایا با خود ویندوز میشه؟

hasanoooooooo
09-08-2010, 16:43
سلام بسته به نیاز خودته دیگه ولی سعس کن تعداد درایوهاتو بالای 4 یا 5 تا نزاری همرو هم از نوع ntfs بزار ...... البته من خودم روی سیستمم 2 تا بیشتر ندارم یک 20 گیگی واسه ویندوز به 150 گیگی واسه بقیه چیزها اینجوری سرعت میره بالا.

gnulinux
09-08-2010, 16:58
کسی از دوستان هست که لپ تاپ با گارانتی الماس گرفته باشه و رمش 1333 باشه؟
سلام خدمت شما دوست عزیز بله مال من n61jq jx014v هست با رمهای کینگستون با باس 1333 با گارانتی الماس

Vaioman
09-08-2010, 17:20
جواب به دوستان در مورد دما.

من اكثر بازيهاي سنگين روز رو تست كردم.بالاترين دمايي كه گرفتم براي CPU حدود 85 و براي GPU حدود 87 .حتي در حالت اجراي 3 بازي همزمان و چند نرم افزار.اما اگر دماي دستگاهتون از اين مقدار بالاتر ميره.حتمآ با گارانتي مشورت كنيد.

f_a_r_i_d
09-08-2010, 20:25
سلام خدمت شما دوست عزیز بله مال من n61jq jx014v هست با رمهای کینگستون با باس 1333 با گارانتی الماس

دستتون درد نکنه که جواب دادید
میشه بدونم چند گرفتید
پس حتما نباید سازگار یا امرتات باشه تا باسش 1333 باشه

همه مدل های 640 دارای blueray گارانتی الماس اینطوری هستند یا برای این دوستمون شانسی اینطوری شده ؟

من امروز رفتم برای خرید
500 blueray که هیچ جا پیدا نمیشه
500 dvd بود زیر 1300 همه هم تقریبا داشتند
640 blueray هم تک و توک هست

به نظر شما وایسم تا وارد شود ( یک سری می گفتند هفته دیگه میاد ) ؟

مدل 500 dvd غیر از هارد 5400 دور و رم و نداشتن بلو ری فرق دیگه ای با jx-014 , ... داره ؟

hasanoooooooo
09-08-2010, 22:06
عمو vaioman دستم به دامنت
من امروز کل شهرو زیرو رو کردم اصلا این مدلایی که شما میگین نیست!!!!:41: نه v14 نه v10
این فروشنده ها هم اطلاعاتی نداشتن
البته البته هر جا میرفتیم میگفتن که مدلی که hdd 500 gb هست سرعتش 5400 هست در مورد باس رم هم همگی میگفتن که 1066 هست
خواهش میکنم منو کمک کنید
مدلی هست که هم hdd هم ram بالا باشه ؟ یعنی دور hdd 7200 باس رم هم 1333?
من خیلی سریع میخوام این مدل رو بگیرم قیمتها هم بدکش نبود.؟؟؟!:19:

اقا توی شیراز هم اصلا و ابدا بجز گارانتی ویستا پیدا نمیشه واقعا امروز به شهر بودن شیراز شک کردم .

عاجزانه از افراد شیرازی طلب کمک میکنم . عجرت با n61jq :27:

babakwind
09-08-2010, 22:35
من امروز کل شهرو زیرو رو کردم اصلا این مدلایی که شما میگین نیست!!!!:41: نه v14 نه v10
البته البته هر جا میرفتیم میگفتن که مدلی که hdd 500 gb هست سرعتش 5400 هست در مورد باس رم هم همگی میگفتن که 1066 هست
خواهش میکنم منو کمک کنید

اقا توی شیراز هم اصلا و ابدا بجز گارانتی ویستا پیدا نمیشه واقعا امروز به شهر بودن شیراز شک کردم .

سان بایتم رفتی؟ توی پی سی سنتر؟

m_y_68
09-08-2010, 23:02
---------- Post added at 06:20 AM ---------- Previous post was at 06:17 AM ----------

[/COLOR]
ماله من از 70 بالاتر نمیره(با کول پد و بدون کول پد 80 این دمایی که میگی من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه)[/QUOTE]

سلام
مطمئن هستی حداکثر دما تو بازی 70 بوده ؟ احیانا زیر کولر گازی که نبودی !! دمای محیط چند بوده ؟
من تو این بازی با دما محیط 19 درجه تست کردم که نتیجه این بود البته بعد از 2 ساعت بازی : cpu:91 gpu:89
اگه اینطوری هست پس مال من مشکل داره .
البته مثل اینکه فقط من این مشکلو ندارم.
اما وقتی رفتم گارانتی گفتن چون corei7 هست دماش میره بالا .
وقتی گفتم چیکار کنم که دماش بیاد پایین گفتن که باهاش کارای سنگین مخصوصا بازی نکن لپ تاپ که مال بازی نیست !!!!!!!!!!!
خوب اگه اینطوری هست کاش Eee PC میگرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

m_y_68
09-08-2010, 23:08
دوست عزیز من این صدا کاملا واضح شنیده میشه. احتمالا برای هاردشه. اوایل برای من مهم نبود و زیاد توجه نمیکردم ولی گاهی تو کار هم صداش زیاد میشه و هم فاصله زمانی که صدا میده کم میشه. در این حالت بسیار آزار دهنده ست . با امرتات تماس گرفتم قراره برم برای چک کردن.

در ضمن برند هارد من وسترن دیجیتال 640 گیگ و 5400 دور هستش.

سلام دوست عزیز
هارد منم صدا میده ولی اینکه کاملا طبیعی هست !!!
هارد PC که خیلی بیشتر از این صدا میده
وسترن تو هارد بهترین هست از نظر من کارش درسته.

hasanoooooooo
09-08-2010, 23:22
والا عزیز بایت رو 100% رفتم تمام مغازه هاشونو طبقه اوله نه؟ میگفت نداریم جالب اینجاست اصلا هیچ چیزی از لپ تاپ سر در نمیارن این بازار رو یه مشت بی سواد دارن میگردونن به خدا چیز دیگه ای روشون حساب میکردم این همه ضعف مدیریتی دیگه داره بیداد میکنه به طرف میگی رم اینا چند هست یکی میگه 800 یکی میگه 900 یکی میگه همینه که هست یکی هم محل نمزاره الان یکی به من بگه کدوم مدل رو بگیرم تا باس رمش بالاتر هست؟ 2 کدوم یکی سرعت هارد بالاتره؟؟ 3 کدوم یکی هر دوتاش بالاست؟ خواهش میکنم کمک کنید الان گیج شدم

خواهش میکنم تو این بازار فقط امیدم به همه شما عزیزان هست 1000 تا مدل هست تو بازار

hasanoooooooo
09-08-2010, 23:27

اره به منم بعضی ها میگفتن قراره 10 روز دیگه بیاد!

mammad_visual
09-08-2010, 23:56
خواهش میکنم منو کمک کنید

والا عزیز بایت رو 100% رفتم تمام مغازه هاشونو طبقه اوله نه؟ میگفت نداریم جالب اینجاست اصلا هیچ چیزی از لپ تاپ سر در نمیارن این بازار رو یه مشت بی سواد دارن میگردونن به خدا چیز دیگه ای روشون حساب میکردم این همه ضعف مدیریتی دیگه داره بیداد میکنه به طرف میگی رم اینا چند هست یکی میگه 800 یکی میگه 900 یکی میگه همینه که هست یکی هم محل نمزاره الان یکی به من بگه کدوم مدل رو بگیرم تا باس رمش بالاتر هست؟ 2 کدوم یکی سرعت هارد بالاتره؟؟ 3 کدوم یکی هر دوتاش بالاست؟ خواهش میکنم کمک کنید الان گیج شدم

خواهش میکنم تو این بازار فقط امیدم به همه شما عزیزان هست 1000 تا مدل هست تو بازار
سلام عزیز
همونطور که خودت گفتی شاید اطلاعاتی که فروشنده ها میدن بطور کامل درست نباشه؛ برای مثال من هنگام خرید پرسیده بودم باس رم چنده با اطمینان گفت 1066 ، ولی درصورتی که چک کردم دیدم 1333 هست.
اینو فقط میخواستم بگم که به حرفهای فروشنده ها نمیشه خیلی اعتماد کرد.
موفق باشی.

hasanoooooooo
10-08-2010, 00:26
خب عزیزم مدل لپ تاپتو هم میگفتی؟ دور هاردت؟ تنکس

mhadishirani
10-08-2010, 05:20

[/COLOR]
ماله من از 70 بالاتر نمیره(با کول پد و بدون کول پد 80 این دمایی که میگی من تا حالا ندیدم کسی داشته باشه)

سلام
مطمئن هستی حداکثر دما تو بازی 70 بوده ؟ احیانا زیر کولر گازی که نبودی !! دمای محیط چند بوده ؟
من تو این بازی با دما محیط 19 درجه تست کردم که نتیجه این بود البته بعد از 2 ساعت بازی : cpu:91 gpu:89
اگه اینطوری هست پس مال من مشکل داره .
البته مثل اینکه فقط من این مشکلو ندارم.
اما وقتی رفتم گارانتی گفتن چون corei7 هست دماش میره بالا .
وقتی گفتم چیکار کنم که دماش بیاد پایین گفتن که باهاش کارای سنگین مخصوصا بازی نکن لپ تاپ که مال بازی نیست !!!!!!!!!!!
خوب اگه اینطوری هست کاش Eee PC میگرفتم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
ما کلا کولر گازی نداریم
دمای محیط هم 25-6 درجه بود
راستی تو رزولوشن فول اچ دی بعد 2 ساعت بازی شد 87 درجه

hasanoooooooo
10-08-2010, 05:36
چرت گفته بابا وقتی تو کارای سبک 67 هست طبیعیه که میشه 87 مطمعن باش مشکلی پیش نمیاد . میخواسته یک چیزی گفته باشه!

gnulinux
10-08-2010, 06:58
میشه بدونم چند گرفتید
پس حتما نباید سازگار یا امرتات باشه تا باسش 1333 باشه

همه مدل های 640 دارای blueray گارانتی الماس اینطوری هستند یا برای این دوستمون شانسی اینطوری شده ؟

من امروز رفتم برای خرید
500 blueray که هیچ جا پیدا نمیشه
500 dvd بود زیر 1300 همه هم تقریبا داشتند
640 blueray هم تک و توک هست

مدل 500 dvd غیر از هارد 5400 دور و رم و نداشتن بلو ری فرق دیگه ای با jx-014 , ... داره ؟

سلام دوست عزیز بگیر الماس شرکت معتبری هست مال من با هارد 640 رمش کینگستون هست فکر نکنم مال دوستان این طور باشه من 1400 گرفتم دو سه روز پیش بگیر حالشو ببر گیر اوردی شک نکن

mammad_visual
10-08-2010, 09:03
خب عزیزم مدل لپ تاپتو هم میگفتی؟ دور هاردت؟ تنکس

عزیز دل؛ برای من مدل N61Jq-JX061V هست که هارد 640 با دور 5400 هست.
سوال دیگه ای باشه در خدمتم. :11:

erno69
10-08-2010, 10:49
دوستان من به جای اینکه انقدر دنبال پسوند و اینا باشم رفتم کانفیگی رو که میخواستم به فروشنده گفتم اونم گفت دارم همون لحظه هم تو مغازه داشت...hdd 640gb 5400-Ram 4gb ddr3 1333
اوایل شهریور منتظر یک بررسی کامل از این مدل باشید!

N61JQ-JX014V

hasanoooooooo
10-08-2010, 14:34
دوستان من به جای اینکه انقدر دنبال پسوند و اینا باشم رفتم کانفیگی رو که میخواستم به فروشنده گفتم اونم گفت دارم همون لحظه هم تو مغازه داشت...hdd 640gb 5400-Ram 4gb ddr3 1333
اوایل شهریور منتظر یک بررسی کامل از این مدل باشید!

N61JQ-JX014V

مبارکت باشه والا من هم دنبال مدل نیستم از شانس من همه تو شیراز میگن که رمی با باس 1333 اصلا روی اینها نیست. و بعدشم میگفتن کم شده و خلاصه همه اوضاعشون خراب بود . قیمت هم 1.450 بود میگفتن کم شده اگه وایسی 10 روز شاید کم شد و گفتن تا 1.390 هم فروختن

راستی تا الان این دستگاه رو چجوریا میبینی؟ بازی برنامه ای روش وصل کردی؟ ااز 10 بهش چه نمره ای میدی؟ مممنون

erno69
10-08-2010, 15:19
۱۰/۱۰ میدم دوست عزیز...! از چیزی که فکر میکردمم بهتره...

erno69
10-08-2010, 17:50
مبارکت باشه والا من هم دنبال مدل نیستم از شانس من همه تو شیراز میگن که رمی با باس 1333 اصلا روی اینها نیست. و بعدشم میگفتن کم شده و خلاصه همه اوضاعشون خراب بود . قیمت هم 1.450 بود میگفتن کم شده اگه وایسی 10 روز شاید کم شد و گفتن تا 1.390 هم فروختن

راستی تا الان این دستگاه رو چجوریا میبینی؟ بازی برنامه ای روش وصل کردی؟ ااز 10 بهش چه نمره ای میدی؟ مممنون
دوست عزیز من آخر ماه میخوام این مدل رو بخرم ولی الان که دارم با این لپ تاپ کار میکنم مال دوستمه ۲ روزی دستمه که ببینم چجوریاست! فوق العاده عالیه!
من دیگه تو خریدش شکی ندارم!

Mehrdad092000
10-08-2010, 17:58
۱۰/۱۰ میدم دوست عزیز...! از چیزی که فکر میکردمم بهتره...
شما کلا راضی هستی؟ از چه گارانتیه گرفتی؟
بازیارو مشکل نداشتی که
؟
من موندم چیکار کنم
تا مهر ماه وا میسم
g51 میخوام اگه بشه

erno69
10-08-2010, 20:08
من هنوز نخریدم دارم از مال دوستم که با کارانتی امرتات خریده استفاده میکنم واقعا عالیه به نظرم!
منم میخواستم g51 بگیرم ولی با این قیمتی که داره بیخیالش شدم ارزش این همه پول دادن رو نداره!!!
البته یکی از دوستام هم G51VX داره با این کانفیگ:
cpu c2d 2.0
ram 4gb ddr2 800
vga nvidia gtx260m 1gb
hdd 320gb
15'6 inch hd
۶ ماه پیش خرید ۱۴۰۰ !
تو بازی ها خیلی عالیه ولی در کل کانفیگ خوبی نداره...

Mohammad_Asus
10-08-2010, 21:23
خوشحالم که راضی هستن بروبچ :21:

وقتی گفتم چیکار کنم که دماش بیاد پایین گفتن که باهاش کارای سنگین مخصوصا بازی نکن لپ تاپ که مال بازی نیست !!!!!!!!!!!دوست عزیز ، من این حرف رو از افراد زیادی شنیدم ، در کل بهتره با لپ تاپ کارای سنگین به مدت طولانی انجام ندین(مثل بازی) مگه اینکه کول پد داشته باشین.

(این اولین پستم با اینترنت وایرلس این نوت بوک هست) :27:

______

راستی از دوستانی که بازی روی این نوت بوک نصب کردن ، خواهش میکنم چند تا بازی خوب که به مشکل بر نخوره رو معرفی کنن (با ویندوز 7 و 64 بیتی مشکلی نداشته باشه) ممنون

NFS Carbon اجرا میشه ؟

svhost
10-08-2010, 21:34
دوستان الان بهتربن کانفیگ این مدل چیه؟
یعنی رمش که 1333 باشه!
هاردش چی باشه؟
کلا بهترین ورژن این مدل چیه؟

nekooee
10-08-2010, 22:34
دوست عزیز هارد 640 گیگابایتیش سرعتش کمتر اما حجمش بیشتر. به هر حال این که سلیقه ای هست. اما من اینجوری ترجیح دادم:
هارد 640
رم با باس 1333 (کینگستون)
blue ray reader
بقیه چیزهاش هم که تا جایی یادم هست یکی هستند
پیشنهاد میکنم با گارنتی ویستا و مدل 061v رو تهیه کنید همه این شرایطی که گفتم داره و گارنتیش هم جزو گارنتی های خوب هست
در ضمن باز اینجا چرا فیلتــر شده ؟؟ دو روزی یکبار فیلتــر میشه

mammad_visual
10-08-2010, 22:40
سلام عزیزان

من تا قبل از این اول شارژر رو به برق میزدم و بعد به لپتاپ.

ولی امروز که راهنمای لپتاپ را میخوندم نوشته بود که اول شارژر رو به لپتاپ بزنید و بعد به برق. در غیر اینصورت شارژر صدمه میبینه. متن کامل را میتونید در صفحه 24 eManual بخونید:

حالا سوال اینه که با توجه به نوسانات برق! کدوم کارو بکنیم؟ لپ تاپ یا آداپتور؟ مسئله اینست! :13:

M E H R A N
10-08-2010, 22:43
:27:

راستی از دوستانی که بازی روی این نوت بوک نصب کردن ، خواهش میکنم چند تا بازی خوب که به مشکل بر نخوره رو معرفی کنن (با ویندوز 7 و 64 بیتی مشکلی نداشته باشه) ممنون

NFS Carbon اجرا میشه ؟

مبارکه. امیدوارم همیشه واست کار کنه.

بازی هم اینها هستن.

Metro 2033
Bad Company 2
Call of Duty - Modern Warfare 2
Risen
Need For Speed Shift
Dirt2
Anno 1404
Fear 2
Far Cry2
World in Conflict

Crysis را هم میشه با تنظمات Medium بازی کرد. اما توی High فریمش میاد پایین و در حالت Ultra هم اصلا نمیشه بازی کرد. :31:

svhost
10-08-2010, 23:49
دوست عزیز هارد 640 گیگابایتیش سرعتش کمتر اما حجمش بیشتر. به هر حال این که سلیقه ای هست. اما من اینجوری ترجیح دادم:
هارد 640
رم با باس 1333 (کینگستون)
blue ray reader
بقیه چیزهاش هم که تا جایی یادم هست یکی هستند
پیشنهاد میکنم با گارنتی ویستا و مدل 061v رو تهیه کنید همه این شرایطی که گفتم داره و گارنتیش هم جزو گارنتی های خوب هست
در ضمن باز اینجا چرا فیلتــر شده ؟؟ دو روزی یکبار فیلتــر میشه
یعنی اینی که گفتید بهترین کانفیگشه؟اندشه دیگه؟
ممنون

f_a_r_i_d
11-08-2010, 00:15
من یه سوال دارم اگر برم کانفیگ 500 dvd رو بگیرم احتمال داره رمش 1333 در بیاد یا اینکه برم دنبال همون 014 و 061 و 640 blue

erno69
11-08-2010, 01:14
من یه سوال دارم اگر برم کانفیگ 500 dvd رو بگیرم احتمال داره رمش 1333 در بیاد یا اینکه برم دنبال همون 014 و 061 و 640 blue
احتمالش خیلی کمه دوست عزیز...

hasanoooooooo
11-08-2010, 01:33

داداش اصلا ممکن نیست یا باید رم رو با سرعت بالا انتخاب کنی که اینجوری هارد سرعتش کم میشه
یا باید هارد رو با سرعت کم برداری و باس رمت 1066 باشه کلا من اگه باشم اونی رو میگیرم که رمش بالاتره چون شما وقتی cpu i7 داری و رم 1066 ممکنه رم نزاره cpu کامل بازدهی داشته باشه . ولی خب هارد هم جریان خودشو داره میخوای کانورت کنی cpu , ram میکشه اما hard شما ممکنه که بخاطر سرعتش نزاره اونا کارشون رو درست انجام بده . 061v چیز خوبیع گارانتی ویستا هم میگه که تا 1 هفته اگه مشکلی باشه تعویض در غیر این صورت تا 2 سال تعویض قطعه ظاهرا که گارانتی اصلی هم هست

Mohammad_Asus
11-08-2010, 02:53
سلام عزیزان

من تا قبل از این اول شارژر رو به برق میزدم و بعد به لپتاپ.

ولی امروز که راهنمای لپتاپ را میخوندم نوشته بود که اول شارژر رو به لپتاپ بزنید و بعد به برق. در غیر اینصورت شارژر صدمه میبینه. متن کامل را میتونید در صفحه 24 eManual بخونید:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدحالا سوال اینه که با توجه به نوسانات برق! کدوم کارو بکنیم؟ لپ تاپ یا آداپتور؟ مسئله اینست! :13:

اتفاقا من یه همچین موقعیتی برام پیش اومده بود !
باتری داشت شارژش تموم میشید ، من گفتم اگر العان منبع تغذیه رو بزنم ، ممکنه در محل اتصال جرقه زده بشه ! و حتی به منبع تغذیه فشار لحظه ای بیاد ، بخاطر همین اول از برق جدا کردم ، بعد زدم به لپ تاپ و دوباره زدم به برق !

gnulinux
11-08-2010, 06:52
سلام دوستان تو سایت اسوس بایوس جدید و چیزهای دیگه اومده به نظر شما الان که لپتاپ خوب کار میکنه باید اپدیت کنیم یا نیاز یست سوال دیگه من اینکه من بازی جیمز باند quantum of solace نصب کردم رو سون 64 بیت این لپتاپ وقتی بازی میکنم تو قسمتهایی که کنترل کاراکتر دست منه هر چند ثانیه حدود 20 تا 30 مبازی به مدت کوتاهی 1تا 2 ثانیه فریز میشه دو باره درست میشه خواستم بدونم مشکل از لپتاپه یا ویندوز یا چیزهای دیگه البته روی بسته این بازی نوشته شده بود برای xp و vista البته بیرون از این بازی هیچ مشکلی ندارم و خیلی خوب کار میکنه من همین یه بازیو نصب کردم

mhadishirani
11-08-2010, 08:34
یعنی اینی که گفتید بهترین کانفیگشه؟اندشه دیگه؟
ممنون
نظر من روی هارد 500 با بلو ری هست چون هارد ممکه اجازه نده کارایی کامل رو لپ تاپ شما داشته باشه

---------- Post added at 09:34 AM ---------- Previous post was at 09:33 AM ----------

مبارکه. امیدوارم همیشه واست کار کنه.

بازی هم اینها هستن.

Metro 2033
Bad Company 2
Call of Duty - Modern Warfare 2
Risen
Need For Speed Shift
Dirt2
Anno 1404
Fear 2
Far Cry2
World in Conflict

Crysis را هم میشه با تنظمات Medium بازی کرد. اما توی High فریمش میاد پایین و در حالت Ultra هم اصلا نمیشه بازی کرد. :31:
کرایسیس رو high اجرا میشه.
فریم هم حول و حوش 35-6 هست که بد نیست

Mehrdad092000
11-08-2010, 09:07
من هنوز نخریدم دارم از مال دوستم که با کارانتی امرتات خریده استفاده میکنم واقعا عالیه به نظرم!
منم میخواستم g51 بگیرم ولی با این قیمتی که داره بیخیالش شدم ارزش این همه پول دادن رو نداره!!!
البته یکی از دوستام هم G51VX داره با این کانفیگ:
cpu c2d 2.0
ram 4gb ddr2 800
vga nvidia gtx260m 1gb
hdd 320gb
15'6 inch hd
۶ ماه پیش خرید ۱۴۰۰ !
تو بازی ها خیلی عالیه ولی در کل کانفیگ خوبی نداره...
اها
شما ممیخوای چیکار کنی؟n61 بگیری؟
منم نمیخوام زیاد هزینه کنم موندم چی بگیرم
راستی دوستت g51vx گرون گرفته ها 1200 ایناست
گرافیکش واقا خوفه اما رم و cpu یکم خوب نیست
یه موضوع دیگم که هست این مدل رفیر زیاد داره

erno69
11-08-2010, 10:13
آرم من میخوام n61 بگیرم از رم و سی پی یو g51vx خوشم نیومد...پیشنهاد میکنم تو خرید n61 شک نکنی! g51vx فقط واسه بازی خوبه...

Ali_B1
11-08-2010, 18:31
دوستان سلام
یکی از کسانی که از صدای نرم و ضعیفی که از این لپ تاپ بگوش میرسید ، شکایت کرده بود من بودم ولی باید عرض کنم به مرور زمان این صدا خیلی کم شده و در فواصل زمانی بلند گاها شنیده نمیشه و دیگه اینکه وقتی سکوت کامل برقراره این صدا شنیده میشه که شبیه شاتر زدن دوربین های مکانیکی قدیمی هست و خیلی نرم و لطیف . و همونطور که یکی از دوستان اشاره کرده بود ، ظاهرا از سمت هارد دیسک شنیده میشه .
یکی از دوستان فرموده بودند که به مرور آب بندی میشه و عملکردش بهتر میشه که برای من اون موقع زیاد قابل قبول نبود ولی الان بعد از مدتی که دارم استفاده می کنم ، خودم هم به همین نتیجه رسیدم و به نظر واقعا آب بندی شده لپ تاپم.
مساله ی دیگر این هست که به هر حال این تفکیک هایی که کارخانجات سازنده ی لپ تاپ در مورد مدل های مختلفشون انجام میدن بی حکمت هم نیست و هر دسته به درد یک کار می خوره از جمله سری جی اسوس که برای بازی هست و سری ام که برای کارهای مالتی مدیا! و مسلما هر کدوم در همین زمینه ها برتری هایی دارن! حالا وقتی یک لپ تاپی مثل n61jq پیدا میشه که با این قیمت این قدرت سخت افزاری رو ارایه میده که حتی میشه به راحتی با اون بسیاری از بازی های خوب روز رو هم اجرا کرد ، این یک مزیت بزرگ برای این لپ تاپ هست . باید اشاره کنم ، مهمترین مساله همیشه در هنگام خریدات تجهیزات و وسایل تکنولوژیک از جمله لپ تاپ این هست که شما به عنوان خریدار به نیاز ها و کاربردهایی که از این وسیله در آینده دارید اشته باشید . اینطوری ، شما هم کمتر سردرگم میشید و هم در انتخاب کمتر دچار اشتباه و احساسات...
همونطور که دوستمون گفتند ، N61JQ یک لپ تاپ مالتی مدیا ی جانشین پی سی هست و بنابراین به درد کسی می خوره که بخواد موزیک گوش بده و فیلم تماشا کنه و کارهای گرافیکی و ویرایش های صوتی و ویدیویی انجام بده (کاملا در این زمینه ها گردن کلفت و کارآمد هست این لپ تاپ بنظر من) و همینطور بدرد کسی می خوره که زیاد جابجایی نداشته باشه و نخواد در هنگام سفر از این لپ تاپ استفاده کنه. من راضی هستم از انتخابم چون من دنبال اول کیفیت صدای خوب بودم (که بنظرم خیلی عالیه در حال حاضر وصلش کردم به اسپیکر ادیفایر R401 و واقعا دارم باهاش حال می کنم) و بعدش هم سخت افزار گردن کلفت و بروز که همه ی اینها رو برآورده کرده و دیگه اینکه اسوس جزو برترین های دنیای آی تی در طراحی تکتولوژی های نوین و جدید هست و جزو اولینهای طراحی لپ تاپ در دنیاست و در عمل هم جزو خوش نام ترین برند های لپ تاپ!
به هر روی ، این امر سلیقه ایست و همونطور که گفتم اولین قدم شناخت نیاز ها و انتظار های شخصیست و گام بعد تحقیقات علمی و مستدل در مورد کارایی و توانایی های برند ها و مدل های مختلف.
مرسی

mhadishirani
11-08-2010, 19:48
دوستان سلام
یکی از کسانی که از صدای نرم و ضعیفی که از این لپ تاپ بگوش میرسید ، شکایت کرده بود من بودم ولی باید عرض کنم به مرور زمان این صدا خیلی کم شده و در فواصل زمانی بلند گاها شنیده نمیشه و دیگه اینکه وقتی سکوت کامل برقراره این صدا شنیده میشه که شبیه شاتر زدن دوربین های مکانیکی قدیمی هست و خیلی نرم و لطیف . و همونطور که یکی از دوستان اشاره کرده بود ، ظاهرا از سمت هارد دیسک شنیده میشه .
یکی از دوستان فرموده بودند که به مرور آب بندی میشه و عملکردش بهتر میشه که برای من اون موقع زیاد قابل قبول نبود ولی الان بعد از مدتی که دارم استفاده می کنم ، خودم هم به همین نتیجه رسیدم و به نظر واقعا آب بندی شده لپ تاپم.
مساله ی دیگر این هست که به هر حال این تفکیک هایی که کارخانجات سازنده ی لپ تاپ در مورد مدل های مختلفشون انجام میدن بی حکمت هم نیست و هر دسته به درد یک کار می خوره از جمله سری جی اسوس که برای بازی هست و سری ام که برای کارهای مالتی مدیا! و مسلما هر کدوم در همین زمینه ها برتری هایی دارن! حالا وقتی یک لپ تاپی مثل n61jq پیدا میشه که با این قیمت این قدرت سخت افزاری رو ارایه میده که حتی میشه به راحتی با اون بسیاری از بازی های خوب روز رو هم اجرا کرد ، این یک مزیت بزرگ برای این لپ تاپ هست . باید اشاره کنم ، مهمترین مساله همیشه در هنگام خریدات تجهیزات و وسایل تکنولوژیک از جمله لپ تاپ این هست که شما به عنوان خریدار به نیاز ها و کاربردهایی که از این وسیله در آینده دارید اشته باشید . اینطوری ، شما هم کمتر سردرگم میشید و هم در انتخاب کمتر دچار اشتباه و احساسات...
همونطور که دوستمون گفتند ، N61JQ یک لپ تاپ مالتی مدیا ی جانشین پی سی هست و بنابراین به درد کسی می خوره که بخواد موزیک گوش بده و فیلم تماشا کنه و کارهای گرافیکی و ویرایش های صوتی و ویدیویی انجام بده (کاملا در این زمینه ها گردن کلفت و کارآمد هست این لپ تاپ بنظر من) و همینطور بدرد کسی می خوره که زیاد جابجایی نداشته باشه و نخواد در هنگام سفر از این لپ تاپ استفاده کنه. من راضی هستم از انتخابم چون من دنبال اول کیفیت صدای خوب بودم (که بنظرم خیلی عالیه در حال حاضر وصلش کردم به اسپیکر ادیفایر R401 و واقعا دارم باهاش حال می کنم) و بعدش هم سخت افزار گردن کلفت و بروز که همه ی اینها رو برآورده کرده و دیگه اینکه اسوس جزو برترین های دنیای آی تی در طراحی تکتولوژی های نوین و جدید هست و جزو اولینهای طراحی لپ تاپ در دنیاست و در عمل هم جزو خوش نام ترین برند های لپ تاپ!
به هر روی ، این امر سلیقه ایست و همونطور که گفتم اولین قدم شناخت نیاز ها و انتظار های شخصیست و گام بعد تحقیقات علمی و مستدل در مورد کارایی و توانایی های برند ها و مدل های مختلف.
مرسی
آقا این صدا چیه لپ تاپ من ندارهههههههههههههه.
مال من شانسی خوب در اومده؟

Ali_B1
11-08-2010, 21:25
والا! اگر اصلا همچین صدایی نمی شنوی (البته گوش قوی ای می خواد شنیدنش :دی) پس حتما مال شما شانسی همچین صدایی نمیده و یا شایدم نباید بده و مال ما شانسی این صدا رو میده :دی
من قصد داشتم روی سایت اسوس از از متخصصینشون بپرسم درباره ی این صدا اما هرچه گشتم روی سایتشون نتونستم اون قسمتی که مربوط به طرح سوالات و مشکلات فنی هست رو پیدا کنم ! در فروم سایت سازگار هم پرسیدم که کسی از متخصصینشون پاسخ درستی نداد و گفت طبیعیه !
حالا باید دید ایراد سخت افزاریست یا چیز دیگر و یا اینکه طبیعیست! واقعا آزار دهنده نیست و خیلی هم تنک و کم بگوش میرسه ! گاها بعد از ساعت ها بخودم میام می بینم صدایی نشنیدم! (در همین موقع است که دوباره بگوش میرسه :-)) )
در هر صورت پیگیری می کنیم اگر این صدا ایراد سخت افزاری باشه ، گارانتی رو مجبور به تعویض قطعه ی معیوب خواهیم کرد !
چند تا مطلب دگر هست که ذهنم رو بخودش مشغول کرده!
من توجه کردم و دیدم که سرعت کپی کردن اطلاعات چه از روی سی دی و دی وی دی و چه از یک دروایو به دروایو دیگه به نسبه کمه!
مثلا الان از روی دی وی دی دارم کپی میکنم فایل های موسیقایی رو که سرعت کپی کردنش6.42 مگابایت بر ثانیه است (الان که فکر می کنم می بینم همچین کم هم نیسن :دی) و از روی یک درایو به درایو دیگه معمولا روی 10 و یا شاید کمتر باشه! البته بستگی به خود فایل هایی که کپی میشه هم داره . من با خودم فکر می کردم که این سرعت باید در حد 20 مگابایت در ثانیه باید باشه دست کم .
البته ، من در قیاس با پی سی از دور خارجم میگم که با ICH2 و رم SD single Channel حدود 13 مگابایت بر ثانیه از یک دروایو به درایو دیگه کپی میکرد هاردم هم 5400 دوربوده .
نظرتون چیه؟

mhadishirani
11-08-2010, 21:39
والا! اگر اصلا همچین صدایی نمی شنوی (البته گوش قوی ای می خواد شنیدنش :دی) پس حتما مال شما شانسی همچین صدایی نمیده و یا شایدم نباید بده و مال ما شانسی این صدا رو میده :دی
من قصد داشتم روی سایت اسوس از از متخصصینشون بپرسم درباره ی این صدا اما هرچه گشتم روی سایتشون نتونستم اون قسمتی که مربوط به طرح سوالات و مشکلات فنی هست رو پیدا کنم ! در فروم سایت سازگار هم پرسیدم که کسی از متخصصینشون پاسخ درستی نداد و گفت طبیعیه !
حالا باید دید ایراد سخت افزاریست یا چیز دیگر و یا اینکه طبیعیست! واقعا آزار دهنده نیست و خیلی هم تنک و کم بگوش میرسه ! گاها بعد از ساعت ها بخودم میام می بینم صدایی نشنیدم! (در همین موقع است که دوباره بگوش میرسه :-)) )
در هر صورت پیگیری می کنیم اگر این صدا ایراد سخت افزاری باشه ، گارانتی رو مجبور به تعویض قطعه ی معیوب خواهیم کرد !
چند تا مطلب دگر هست که ذهنم رو بخودش مشغول کرده!
من توجه کردم و دیدم که سرعت کپی کردن اطلاعات چه از روی سی دی و دی وی دی و چه از یک دروایو به دروایو دیگه به نسبه کمه!
مثلا الان از روی دی وی دی دارم کپی میکنم فایل های موسیقایی رو که سرعت کپی کردنش6.42 مگابایت بر ثانیه است (الان که فکر می کنم می بینم همچین کم هم نیسن :دی) و از روی یک درایو به درایو دیگه معمولا روی 10 و یا شاید کمتر باشه! البته بستگی به خود فایل هایی که کپی میشه هم داره . من با خودم فکر می کردم که این سرعت باید در حد 20 مگابایت در ثانیه باید باشه دست کم .
البته ، من در قیاس با پی سی از دور خارجم میگم که با ICH2 و رم SD single Channel حدود 13 مگابایت بر ثانیه از یک دروایو به درایو دیگه کپی میکرد هاردم هم 5400 دوربوده .
نظرتون چیه؟
نمیدونم.
ماله من از بلو ری کمه ولی تو خود هارد عالیه

Ali_B1
11-08-2010, 21:39
خوب ! ظاهرا این لپ تاپ قصد بردن آبروی من رو داره :دی چون الان فایل کپی کردم بین دو درایو روی هارد و سرعت 22 مگابایت بر ثانیه بود!
این قابل قبوله نه؟

f_a_r_i_d
11-08-2010, 22:41
ببخشین من انقدر سوال می کنم
حالا اگر من 640 بلوری بگیرم حتما رمش 1333 هست؟ یا ممکنه یهو 1066 در بیاد ؟ چون من اصلا دوست ندارم پول اضافه به گارانتی های سازگار یا امرتات بدم
هارد من خودم لپتاپی دارم دور بالا اگه لازم بشه می تونم عوضش کنم
دوستانی که رمشون 1066 بود 640 بلوری داشتن؟(گارانتی الماس)
کلا کسی هست که jx 014یا jx 061 داشته باشه و رمش 1066 باشه؟

pooria-ir
11-08-2010, 23:17
خوب ! ظاهرا این لپ تاپ قصد بردن آبروی من رو داره :دی چون الان فایل کپی کردم بین دو درایو روی هارد و سرعت 22 مگابایت بر ثانیه بود!
این قابل قبوله نه؟

عزیز بستگی به فایلی هم که انتقال میدی داره،مثلا امتحان کن فایل های عکس که حجمشون زیر 2 مگ باشه سرعت میاد روی 3-7 مگ
اما فایل های حجیم مثلا فیلم سرعت میره 30-40 مگ

pooria-ir
11-08-2010, 23:26
الان امتحان کردم 2 تا فایل یکی 148 و یکی هم 118 مگ کپی کردم از یه درایو یه درایو دیگه،سرعت بین 33-42 در نوسان بود

M E H R A N
12-08-2010, 00:32
این قابل قبوله نه؟

1. آنتی ویروس
2. دفرج کردن پارتیشن ها یا کل هارد.
3. استفاده کردن از AHCL, RAID یا IDE در هارد. بایوس لپ تاپ من Raid نداره. شاید مال شما داشته باشه.
4. دور هارد 5400rpm یا 7200rpm
5. مارک و برند هارد حتی در سرعت های مشابه در دور هارد.

اینها همه میتونند عواملی باشند که میتونه در سرعت کپی و رایت فایل ها تاثیر گذار باشه. سرعت خیلی بالا دوست داری داشته باشی میتونی هارد SSD استفاده کنی. اگر هم قیمت SSD ها نسبت به حجمشون نمیارزه میتونی Seagate Momentus XT رو استفاده کنی چون از یک هارد با سرعت 10.000rpm هم سرعتش بیشتره. :46:

mhadishirani
12-08-2010, 03:29
این قابل قبوله نه؟
بسیار عالیه

erno69
12-08-2010, 03:33
دوستان امکان داره n61jq اورجینال باشه اما روش ویندوز نصب نباشه...؟؟؟

mhadishirani
12-08-2010, 07:30
دوستان امکان داره n61jq اورجینال باشه اما روش ویندوز نصب نباشه...؟؟؟
فکر نکنم. مگر اینکه سفارشی باشه

Ali_B1
12-08-2010, 08:39
1. آنتی ویروس
2. دفرج کردن پارتیشن ها یا کل هارد.
3. استفاده کردن از AHCL, RAID یا IDE در هارد. بایوس لپ تاپ من Raid نداره. شاید مال شما داشته باشه.
4. دور هارد 5400rpm یا 7200rpm
5. مارک و برند هارد حتی در سرعت های مشابه در دور هارد.

اینها همه میتونند عواملی باشند که میتونه در سرعت کپی و رایت فایل ها تاثیر گذار باشه. سرعت خیلی بالا دوست داری داشته باشی میتونی هارد SSD استفاده کنی. اگر هم قیمت SSD ها نسبت به حجمشون نمیارزه میتونی Seagate Momentus XT رو استفاده کنی چون از یک هارد با سرعت 10.000rpm هم سرعتش بیشتره. :46:

مهران جان این هاردی که معرفی کردی ، قیمتش چنده و اگر من بخوام مثلا یه دونه یک ترابایتیشو جایگزین هارد فعلیم کنم ، چقدر باید هزینه کنم؟ (آیا هارد فعلیم رو می تونم بفروشم و یا یه جورایی عوض بدل کنم و سر بدم؟ _می خوام ببینم اینکار امکانپذیره اگر شما تجربه ای در این زمینه داری من رو راهنمایی کنی ممنون میشم_)

gnulinux
12-08-2010, 08:49
سلام دوستان تو سایت اسوس بایوس جدید و چیزهای دیگه اومده به نظر شما الان که لپتاپ خوب کار میکنه باید اپدیت کنیم یا نیاز یست سوال دیگه من اینکه من بازی جیمز باند quantum of solace نصب کردم رو سون 64 بیت این لپتاپ وقتی بازی میکنم تو قسمتهایی که کنترل کاراکتر دست منه هر چند ثانیه حدود 20 تا 30 مبازی به مدت کوتاهی 1تا 2 ثانیه فریز میشه دو باره درست میشه خواستم بدونم مشکل از لپتاپه یا ویندوز یا چیزهای دیگه البته روی بسته این بازی نوشته شده بود برای xp و vista البته بیرون از این بازی هیچ مشکلی ندارم و خیلی خوب کار میکنه من همین یه بازیو نصب کردم
یکی جواب منم بده ممنون میشم

gnulinux
12-08-2010, 08:55
این قابل قبوله نه؟

سلام خدمت شما دوست عزیز این طبیعیه اگه شما تعداد فالتون زیاد باشه و حجمشم کم باشه سرعت کپی میاد پایین اما اگه یه فایل باشه با حجم بالا سرعت کپی میره بالا

mhadishirani
12-08-2010, 10:26
منم این سوال رو دارم.
یه هارد 1 ترابایت یا مثلا یه هارد 500 چند دلاره؟؟(منظور از همون ssd دار هاست ها)

mohsenjxj
12-08-2010, 11:21
با سلام و خسته نباشید
1 - آپدیت آنتی ویروس ترند برای سیستم عامل این لب تاب را میخواستم.
2 - من با این لب تاب زیاد به اینترنت وصل میشم چه آنتی ویروسی استفاده کنم و آیا حتما باید اورجینال آنتی ویروس را بگیرم یا اینکه آنتی ویروسهایی که از اینترنت دانلود میشه هم خوب هستن و اگه باید اورجینالس را بگیرم قیمتش و اینکه از کجا باید بگیرم:19:

majid_3ma
12-08-2010, 11:25
منم این سوال رو دارم.
یه هارد 1 ترابایت یا مثلا یه هارد 500 چند دلاره؟؟(منظور از همون ssd دار هاست ها)
اس اس دی 1 ترابایت!!!!!!!!!!!!!!!
مگه بیشتر از 256 گیگ هم اومده؟

mamsana
12-08-2010, 11:33

ما هم ندیدیم!
شاید ایشون میخواد 5 سال دیگه لپ تاپ بخره!

erno69
12-08-2010, 11:39
مهران جان این هاردی که معرفی کردی ، قیمتش چنده و اگر من بخوام مثلا یه دونه یک ترابایتیشو جایگزین هارد فعلیم کنم ، چقدر باید هزینه کنم؟ (آیا هارد فعلیم رو می تونم بفروشم و یا یه جورایی عوض بدل کنم و سر بدم؟ _می خوام ببینم اینکار امکانپذیره اگر شما تجربه ای در این زمینه داری من رو راهنمایی کنی ممنون میشم_)
دوست عزیز بالاتر از ۲۵۶ گیگ تا این لحظه نیومده...

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

ما هم ندیدیم!
دوست عزیز به جای با کنایه حرف زدن میشه ساده هم بگی نیومده هنوز...

S A M S U N G
12-08-2010, 11:48
سلام .

دیشب پشت لپ تاپ رو باز کردم . نه اشتباه نکنین خراب نشده بود ! همینطوری از روی کنجکاوی باز کردم :دی با گارانتی امرتات .

خدائیش کیفیت ساخت رو با باز کردن میتونین درک کنین . فوق العاده عالی هستش.

روی CPU اومدن گارانتی چسبوندن نمیشد بازش کرد .

خلاصه بسی حال کردیم :دی

مخلصیم .

mhadishirani
12-08-2010, 11:51
منم این سوال رو دارم.
اون هارد ها فول ssd نیست 4 گیگ ssd داره و مثلا یه ترا بایت hdd. سرعتش به ssd نمیرسه ولی خیلی از hdd بهتره
لطفا وقظی اطلاعات ندارین مسخره نکنین. من نگفتم ssd گفتم" ssd دار"

Ali_B1
12-08-2010, 12:27

ما هم ندیدیم!

---------- Post added at 12:39 PM ---------- Previous post was at 12:38 PM ----------

اون هارد ها فول ssd نیست 4 گیگ ssd داره و مثلا یه ترا بایت hdd. سرعتش به ssd نمیرسه ولی خیلی از hdd بهتره
لطفا وقظی اطلاعات ندارین مسخره نکنین. من نگفتم ssd گفتم" ssd دار"

دوستان گلم ، کمی عنایت بفرمایید به بحث ها و سرسری مطلب ننویسید . بحث ما در مورد هارد Seagate Momentus XT بود و نه هارد های جامد ! البته ظاهرا این هارد ماکزیم ظرفیتش 500 گیگابایت هست و بیشتر از این ظرفیت تولید نشده و فقط هم شرکت seagate این نمونه رو تولید کرده! و شرکت های دیگر نمونه ی مشابه ای ندارند!
همونطور که در بحث های صفحات گذشته موجود هست دوست خوبمون جناب مهران درباره ی این هارد مطلب نوشته بودند ! او همونطور که دوست عزیزمون mhadishirani دوباره اشاره کردند ، این هارد های 4 گیگ حافظه ی فلش داره و از الگوریتم خاصی برای بازیابی اطلاعاتی که بیشتر مورد استفاده ی کاربر هست استفاده میکنه به همین خاطر سرعت دسترسی به اطلاعات درش افزوده شده و مزایایی نسبت به هارد های مکانیکی معمولی داره ولی باز هم جزو هارد های مکانیکی بحساب میاد و نه هارد های جامد!
مرسی که بحث ها رو می خونید و بعد مطلب می نویسید! :دی

nekooee
12-08-2010, 12:40
یکی جواب منم بده ممنون میشم

کلا توبعضی بازیها فریز داره. هر یک مدت یکبار که میخواد یک سری چیزهای جدید لود کنه معمولا 1 یا 2 ثانیه فریز میکنه.
به نظر نمیرسه مربوط به کارت گرافیک باشه. احتمالا باید به دلیل بارگذاری از روی هارد باشه. چون هارد سرعتش پایین هست...
همون بازی رو روی یک پی سی هم امتحان کنید من این کار رو نکردم. اگر روی پی سی مشکلی نداشتید دیگه مربوط به کارت گرافیک هست. ولی احتمالا روی پی سی هم مشکل خواهید داشت

mhadishirani
12-08-2010, 12:47
کلا توبعضی بازیها فریز داره. هر یک مدت یکبار که میخواد یک سری چیزهای جدید لود کنه معمولا 1 یا 2 ثانیه فریز میکنه.
به نظر نمیرسه مربوط به کارت گرافیک باشه. احتمالا باید به دلیل بارگذاری از روی هارد باشه. چون هارد سرعتش پایین هست...
همون بازی رو روی یک پی سی هم امتحان کنید من این کار رو نکردم. اگر روی پی سی مشکلی نداشتید دیگه مربوط به کارت گرافیک هست. ولی احتمالا روی پی سی هم مشکل خواهید داشت
مربوط به بازیه.
باید برای بعضی کرک ها به اینترنت متصل باشید:13:

nekooee
12-08-2010, 12:57
آقا این صدا چیه لپ تاپ من ندارهههههههههههههه.
مال من شانسی خوب در اومده؟

شما نظری هم که در مودر بازی crysis دادی و گفتی در حالت high مشکلی نداره مسلما حساسیتتون اصلازیاد نیست! چون خیلی هم مشکل داره! یعنی سرعت بازی میاد پایین و روون اجرا نمیشه
این صدا امکان نداره نباشه! یعنی اگر نباشه لپ تاپ شما خراب!
مطمئن باشید هست اما چون با فاصله زمانی زیاد هست و فقط هم در سکوت محض شنیده میشه و حساسیت شما هم زیاد نیست نمیشنوید اون صدا رو! گاهی یکساعتم کار میکنید صدایی نمیاد ولی گاهی هم بیشتر هست... در لپ تاپ سونی هم کاملا این صدا شنیده میشه
تعریفهایی هم که یکی از دوستان کرده بودند قبول دارم به جز کارت صداش که متاسفانه در مقایسه با یک کارت صدای خوب عملکرد ضعیفی داره. هم صدای تیز رو خیلی نسبت به صدای بم بلندتر پخش میکنه و هم در صدای خیلی زیر سریع بلندگوها رو دچار افت کیفیت میکنه.
در مودر ضبط صدا من یکم خواستم صدای تارم رو ضبط کنم و متاسفانه خیلی بد کیفیت ضبط شد! می تونم بگم یکم بهتر از موبایل. خودم هم میکروفون وصل کردم وضع به همین گونه بود.
اما با کارت صدای کامپیوترم که آنبرد هست روی مادر برد گیگابات با کیفیت بسیار عالی ضبط میشه.
کلا سیستم صوتی این لپ تاپ بزرگترین نقطه ضعفش هست و اصلا حرفی برای گفتن نداره.
مگه اینکه شما روی صدا حساسیت نداشته باشید یا صدای خوب رو نشنیده باشید و به نظرتون بیاد خیلی کار صداش درسته. این لپ تاپ زیاد بدرد مولتی مدیا نمیخوره! همش تبلیغات در این زمینه....

hasanoooooooo
12-08-2010, 13:02
حالا هنوز هم نفهمیدیم بلاخره بازیها روون اجرا میشه یا همش فریز میشه؟

mhadishirani
12-08-2010, 13:07
شما نظری هم که در مودر بازی crysis دادی و گفتی در حالت high مشکلی نداره مسلما حساسیتتون اصلازیاد نیست! چون خیلی هم مشکل داره! یعنی سرعت بازی میاد پایین و روون اجرا نمیشه
مطمئن باشید هست اما چون با فاصله زمانی زیاد هست و فقط هم در سکوت محض شنیده میشه و حساسیت شما هم زیاد نیست نمیشنوید اون صدا رو! گاهی یکساعتم کار میکنید صدایی نمیاد ولی گاهی هم بیشتر هست... در لپ تاپ سونی هم کاملا این صدا شنیده میشه
تعریفهایی هم که یکی از دوستان کرده بودند قبول دارم به جز کارت صداش که متاسفانه در مقایسه با یک کارت صدای خوب عملکرد ضعیفی داره. هم صدای تیز رو خیلی نسبت به صدای بم بلندتر پخش میکنه و هم در صدای خیلی زیر سریع بلندگوها رو دچار افت کیفیت میکنه.
در مودر ضبط صدا من یکم خواستم صدای تارم رو ضبط کنم و متاسفانه خیلی بد کیفیت ضبط شد! می تونم بگم یکم بهتر از موبایل. خودم هم میکروفون وصل کردم وضع به همین گونه بود.
اما با کارت صدای کامپیوترم که آنبرد هست روی مادر برد گیگابات با کیفیت بسیار عالی ضبط میشه.
مگه اینکه شما روی صدا حساسیت نداشته باشید یا صدای خوب رو نشنیده باشید و به نظرتون بیاد خیلی کار صداش درسته. این لپ تاپ زیاد بدرد مولتی مدیا نمیخوره! همش تبلیغات در این زمینه....
صدا در سکوت محظ هم شنیده نمیشه مگر اینکه سرتون رو بچسبونین به لپ تاپ تا صداش رو بشنوین.
در مورد crysis هم رزولوشن رو اگه یکم کم کنید رو حالت high اجرا میشه. من الآن 13 ساله گیمر هستم و خیلی هم به بازی ها حساس

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

حالا هنوز هم نفهمیدیم بلاخره بازیها روون اجرا میشه یا همش فریز میشه؟
در بعضی بازی ها بخاطر کرک فریز میشه وگرنه مشکل فریز نداره

M E H R A N
12-08-2010, 13:14

دوست عزیز منظورت کدوم هاردهاست؟
اگر منظورت هاردهای SSD هست باید بگم که این هارد ها فعلا تا حداکثر 256 گیگابایت وجود دارند و قیمتشون خیلی بالاست. مثلا Corsair 256GB SSD اینجا حدود 850 هزار تومنه. :31: و یا Intel 64GB X-25E حدود 980 هزار تومنه.
به همین دلیل فعلا رفتن به سمت این هاردها به صرفه نیست. هارد Seagate Momentus XT قظیه اش فرق میکنه. این هارد بالاترین حجمی که داره 500 گیگ هست. اما داخل خودش 4 گیگابایت SSD داره. به غیر از 32 مگابایت بافر خودش. این 4 گیگ رو برای اجرای دوباره ویندوز و برنامه ها استفاده میکنه. یعنی سرعت خوندن, بالا اومدن ویندوز, باز کردن برنامه ها, و غیره تقریبا با یک هارد SSD برابری میکنه. اما سرعت رایتش همون 7200rpm است و بستگی داره این هارد در حالت RAID استفاده بشه و یا AHCL. من الان از Momentus XT با حجم 500 گیگش در لپ تاپم استفاده میکنم و میتونم بگم که سرعت باز شدن مایکروسافت آفیس مابین 1 تا یک و نیم ثانیه است. بقیه برنامه ها هم به همین شکل. مثلا PowerDVD 10 هم باز شدن همین 1 تا 2 ثانیه طول میکشه.

قیمت Momentus XT به خاطر Access Time عالی که داره نسبت به هاردهای معمولی گرونتره و از هاردهای SSD خیلی ارزونتره. من نسخه ی 500 گیگش رو اینجا حدود 170 تومن گیر آوردم. یکی از دوستان هم در دبی 185 تا قیمت کرده.

هارد فعلی را هم میتونید بفروشید. اما ممکنه لپ تاپتون جای 2 تا هارد داشته باشه. اگر اینطور باشه میتونید هر 2 هارد رو استفاده کنید. فقط این رو به یاد داشته باشید که هر کاری میکنید به فکر گارانتی هم باشید. چون گارانتی زمانی معتبره که لپ تاپ دست نخورده باشه.

لپ تاپ من 2 تا هارد داشت. اونی که ویندوز و پارتیشن ریکاوری توش بود رو در آوردم و بجاش Momentus XT گذاشتم. هارد خودش را هم نگه داشتم تا اگر کارم به گارانتی کشید بزارم سر جاش و لپ تاپ رو تحویل بدم. بهر حال این روشیه که میتونید استفاده کنید. به شرطی که به پیچها و بدنه آسیبی وارد نکنید و در هنگام باز کردن لپ تاپ هم از دستکش نخی استفاده کنید تا اثر انگشت روش نمونه. باطری را هم حتما باید در بیارید.

منم این سوال رو دارم.

ظرفیت 1 ترا هنوز نیومده و معلوم هم نیست بیاد چون هیچ خبری ازش پخش نشده. تنها هاردی که داخل خودش SSD داره Seagate Momentus XT است و با ظرفیت های 250, 320 و 500 گیگ عرضه شده.

f_a_r_i_d
12-08-2010, 13:23
ببخشین من انقدر سوال می کنم
حالا اگر من 640 بلوری بگیرم حتما رمش 1333 هست؟ یا ممکنه یهو 1066 در بیاد ؟ چون من اصلا دوست ندارم پول اضافه به گارانتی های سازگار یا امرتات بدم
هارد من خودم لپتاپی دارم دور بالا اگه لازم بشه می تونم عوضش کنم
دوستانی که رمشون 1066 بود 640 بلوری داشتن؟(گارانتی الماس)
کلا کسی هست که jx 014یا jx 061 داشته باشه و رمش 1066 باشه؟

بی ضحمت یک جواب بده :31:
صدا فکر کنم مال هارد باشه
لپ تاپ فعلیم و مال دادشم این صدا رو دارند که طبیعیه

M E H R A N
12-08-2010, 13:24
سلام .

دیشب پشت لپ تاپ رو باز کردم . نه اشتباه نکنین خراب نشده بود ! همینطوری از روی کنجکاوی باز کردم :دی با گارانتی امرتات .

خدائیش کیفیت ساخت رو با باز کردن میتونین درک کنین . فوق العاده عالی هستش.

روی CPU اومدن گارانتی چسبوندن نمیشد بازش کرد .

خلاصه بسی حال کردیم :دی

مخلصیم .

من که هر دفعه پشتش رو باز میکنم کلی حال میکنم. پول قلکم زیاد بشه میخوام رمش رو هم ارتقا بدم به 8 ...2 تا 4 گیگ یا 4 تا 2 گیگ. اما اینطور که من خوندم پیشنهاد شده که برای بازدهی بهتر سی پی یو های i7 بهتره رم بطورت 3 کاناله استفاده بشه. مثلا 3 تا 2 گیگ.

حالا سامسونگ جان.. شما که پشتش رو باز کزدی آیا جای 2 تا هارد داشت و یا فقط 1 دونه بود. ممکنه 1 هارد داشته باشه اما آیا جای خالی برای گذاشتن هارد دوم دیدی و یا دقت کردی؟:31:
اگر جواب مثبت یا منفی بود مدل دقیق لپ تاپت رو هم بگو تا دوستان بدونند. برای آیندگان. :10:

nekooee
12-08-2010, 13:39
صدا در سکوت محظ هم شنیده نمیشه مگر اینکه سرتون رو بچسبونین به لپ تاپ تا صداش رو بشنوین.
در مورد crysis هم رزولوشن رو اگه یکم کم کنید رو حالت high اجرا میشه. من الآن 13 ساله گیمر هستم و خیلی هم به بازی ها حساس

---------- Post added at 02:07 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

در بعضی بازی ها بخاطر کرک فریز میشه وگرنه مشکل فریز نداره

اگر لپ تاپ شما چنین صدایی نده من گردنم رو میزنم! بیخودی حرف محال نزنید. باز هم میگم شما نمیشنوید نه اینکه نمیده این همه آدم اینجا دارن میگن صدا میده نکنه هیچ کدوم هیچی حالیشون نیست؟؟
در ضمن نه این لپتاپ بلکه بیشتر لپ تاپهای مارک دیگه هم اکثرا این صدا رو میدن...
بحث در این مورد مسئله مسلم بیخودیه دیگه ادامه نمیدم...

در مودر بازی هم قرارمون نبود رزولوشن رو بیاریم کمی پایین. اگر هم منظورتون این بوده لطفا به جای بالا بردن توقع دیگران همون اول بگید "اگر رزولوشن رو بیاریم پایین تر" که کسی میخونه بفهمه ! شاید یکی نخواد حتی یک درجه رزولوشن رو بیاره پایین! اینجوری توقعش میره بالا و بعد میبینه اشتباه کرده...

در مودر کرک شاید در بعضی بازیها مربوط به کرک هم بشه اما در 95 درصدشون هیچ ربطی به کرک نداره. فقط قضیه لود کردن اطلاعات هست که می تونه به خیلی دلایل منجمله هارد و کارت گرافیک و رم و حتی ضعف در برنامه نویسی بازی ... بستگی داشته باشه. اما با توجه به قدرت کارت گرافیک این لپ تاپ به نظر شخص خود من بیشتر مربوط به سرعت بارگذاری از روی هارد هست...

دوست عزیز من خودم ناظر ارشد سایت ir3at هستم. این هم لینک کاربریم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید حتما میدونید که خیلی سایت معتبری هست!
متاسفانه عیب فروم همینه که هر کسی با هر درجه اطلاعات و با هر نوع سلیقه ای در آن پست میزنه. وکاربرهای عادی هم سردرگم میشند.... و سایت پی سی وورد هم بیشتر جایی شده برای چک و چونه زدن بین کاربرها و متاسفانه مدیران اصلا فعالیتی ندارند. و این چک و چونه ها به تنها کسی که ضربه وارد میکنه کاربران معمولیه سایت هست که دنبال اطلاعات صحیح می گردندن اما ممکنه اشتباه کنند...

بی ضحمت یک جواب بده :31:
صدا فکر کنم مال هارد باشه
لپ تاپ فعلیم و مال دادشم این صدا رو دارند که طبیعیه

بله صدا میده:-) مشخصا!!

Mohammad_Asus
12-08-2010, 14:27
اگر لپ تاپ شما چنین صدایی نده من گردنم رو میزنم! بیخودی حرف محال نزنید. باز هم میگم شما نمیشنوید نه اینکه نمیده این همه آدم اینجا دارن میگن صدا میده نکنه هیچ کدوم هیچی حالیشون نیست؟؟
بحث در این مورد مسئله مسلم بیخودیه دیگه ادامه نمیدم...من نمیدونم شما چه مشکلی با ASUS و این مدل نوت بوک دارین !
من نمیخواستم اینو بگم که حساسیت ایجادکنم ، مدل نوت بوک من هم دقیقا مدل اقای mhadishirani هست و هارد این مدل هم Seagate و تا به حال هیچ صدای اضافی نشنیدم ، حتی ساعت 3 نصفه شب که همه خواب هستند !
من دقت کردم ، اکثر بچه هایی که میگن صدا داره ، از هارد Western Digital استفاده میکنند.

عیبهای این نوت بوک به نظر من :

- نور توی LCD منعکس میشه که من فکر میکردم این فقط اینجوریه ! بعد برای 2-3 از اشناهامون که تازه نوت بوک خریدن و اتفاقا Sony هم بود ، نور منعکس میشد.

- چسبیدن پرزهای تو هوا روی صحفه اش ! هر روز باید با دستمال تمیزش کنم ! بقیه هم این مورد رو دارن ؟

- داشتن Windows 7 64-bit ! چون اینجا ایران هست و نرم افزارهای درست و حسابی براش پیدا نمیشه(تو رشته تخصصی خودم)

- کیبردش ، که بقیه دوستان هم اشاره کرده بودند.

ولی من در کل واقعا ازش راضی هستم ، خدا هم ازش راضی باشه.(این راضی بودن بر میگرده به توقع مصرف کننده ، بعضی ها ممکنه زانتیا بخرند ولی توقع یک بنز اخرین سیستم رو ازش داشته باشن ، اما خوشبختانه من این مشکل رو ندارم) :21:

Ali_B1
12-08-2010, 14:53
دوستان گلم ، کمی عنایت بفرمایید به بحث ها و سرسری مطلب ننویسید . بحث ما در مورد هارد Seagate Momentus XT بود و نه هارد های جامد ! البته ظاهرا این هارد ماکزیم ظرفیتش 500 گیگابایت هست و بیشتر از این ظرفیت تولید نشده و فقط هم شرکت seagate این نمونه رو تولید کرده! و شرکت های دیگر نمونه ی مشابه ای ندارند!
همونطور که در بحث های صفحات گذشته موجود هست دوست خوبمون جناب مهران درباره ی این هارد مطلب نوشته بودند ! او همونطور که دوست عزیزمون mhadishirani دوباره اشاره کردند ، این هارد های 4 گیگ حافظه ی فلش داره و از الگوریتم خاصی برای بازیابی اطلاعاتی که بیشتر مورد استفاده ی کاربر هست استفاده میکنه به همین خاطر سرعت دسترسی به اطلاعات درش افزوده شده و مزایایی نسبت به هارد های مکانیکی معمولی داره ولی باز هم جزو هارد های مکانیکی بحساب میاد و نه هارد های جامد!
مرسی که بحث ها رو می خونید و بعد مطلب می نویسید! :دی

دوست عزیز منظورت کدوم هاردهاست؟
اگر منظورت هاردهای SSD هست باید بگم که این هارد ها فعلا تا حداکثر 256 گیگابایت وجود دارند و قیمتشون خیلی بالاست. مثلا Corsair 256GB SSD اینجا حدود 850 هزار تومنه. :31: و یا Intel 64GB X-25E حدود 980 هزار تومنه.
به همین دلیل فعلا رفتن به سمت این هاردها به صرفه نیست. هارد Seagate Momentus XT قظیه اش فرق میکنه. این هارد بالاترین حجمی که داره 500 گیگ هست. اما داخل خودش 4 گیگابایت SSD داره. به غیر از 32 مگابایت بافر خودش. این 4 گیگ رو برای اجرای دوباره ویندوز و برنامه ها استفاده میکنه. یعنی سرعت خوندن, بالا اومدن ویندوز, باز کردن برنامه ها, و غیره تقریبا با یک هارد SSD برابری میکنه. اما سرعت رایتش همون 7200rpm است و بستگی داره این هارد در حالت RAID استفاده بشه و یا AHCL. من الان از Momentus XT با حجم 500 گیگش در لپ تاپم استفاده میکنم و میتونم بگم که سرعت باز شدن مایکروسافت آفیس مابین 1 تا یک و نیم ثانیه است. بقیه برنامه ها هم به همین شکل. مثلا PowerDVD 10 هم باز شدن همین 1 تا 2 ثانیه طول میکشه.

قیمت Momentus XT به خاطر Access Time عالی که داره نسبت به هاردهای معمولی گرونتره و از هاردهای SSD خیلی ارزونتره. من نسخه ی 500 گیگش رو اینجا حدود 170 تومن گیر آوردم. یکی از دوستان هم در دبی 185 تا قیمت کرده.

هارد فعلی را هم میتونید بفروشید. اما ممکنه لپ تاپتون جای 2 تا هارد داشته باشه. اگر اینطور باشه میتونید هر 2 هارد رو استفاده کنید. فقط این رو به یاد داشته باشید که هر کاری میکنید به فکر گارانتی هم باشید. چون گارانتی زمانی معتبره که لپ تاپ دست نخورده باشه.

لپ تاپ من 2 تا هارد داشت. اونی که ویندوز و پارتیشن ریکاوری توش بود رو در آوردم و بجاش Momentus XT گذاشتم. هارد خودش را هم نگه داشتم تا اگر کارم به گارانتی کشید بزارم سر جاش و لپ تاپ رو تحویل بدم. بهر حال این روشیه که میتونید استفاده کنید. به شرطی که به پیچها و بدنه آسیبی وارد نکنید و در هنگام باز کردن لپ تاپ هم از دستکش نخی استفاده کنید تا اثر انگشت روش نمونه. باطری را هم حتما باید در بیارید.

ظرفیت 1 ترا هنوز نیومده و معلوم هم نیست بیاد چون هیچ خبری ازش پخش نشده. تنها هاردی که داخل خودش SSD داره Seagate Momentus XT است و با ظرفیت های 250, 320 و 500 گیگ عرضه شده.

مهران جان ظاهرا شما هم پست قبلی من رو ندیدی برادر :دی
مرسی از اعلام قیمت ها ، با این وجود فعلا همین هارد 640 و 5400 مکانیکال از سر منم زیاده :دی
مرسی

mhadishirani
12-08-2010, 16:03
بحث در این مورد مسئله مسلم بیخودیه دیگه ادامه نمیدم...

در مودر بازی هم قرارمون نبود رزولوشن رو بیاریم کمی پایین. اگر هم منظورتون این بوده لطفا به جای بالا بردن توقع دیگران همون اول بگید "اگر رزولوشن رو بیاریم پایین تر" که کسی میخونه بفهمه ! شاید یکی نخواد حتی یک درجه رزولوشن رو بیاره پایین! اینجوری توقعش میره بالا و بعد میبینه اشتباه کرده...

در مودر کرک شاید در بعضی بازیها مربوط به کرک هم بشه اما در 95 درصدشون هیچ ربطی به کرک نداره. فقط قضیه لود کردن اطلاعات هست که می تونه به خیلی دلایل منجمله هارد و کارت گرافیک و رم و حتی ضعف در برنامه نویسی بازی ... بستگی داشته باشه. اما با توجه به قدرت کارت گرافیک این لپ تاپ به نظر شخص خود من بیشتر مربوط به سرعت بارگذاری از روی هارد هست...

دوست عزیز من خودم ناظر ارشد سایت ir3at هستم. این هم لینک کاربریم:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید حتما میدونید که خیلی سایت معتبری هست!
متاسفانه عیب فروم همینه که هر کسی با هر درجه اطلاعات و با هر نوع سلیقه ای در آن پست میزنه. وکاربرهای عادی هم سردرگم میشند.... و سایت پی سی وورد هم بیشتر جایی شده برای چک و چونه زدن بین کاربرها و متاسفانه مدیران اصلا فعالیتی ندارند. و این چک و چونه ها به تنها کسی که ضربه وارد میکنه کاربران معمولیه سایت هست که دنبال اطلاعات صحیح می گردندن اما ممکنه اشتباه کنند...

بله صدا میده:-) مشخصا!!
من هاردم Seagate 7200 rpm هست که عالیه و واقعا هیچ صدایی نداره و سره حرفم هم هستم.(اگه دوست دارین نصفه شب صدای دم لپتاپ رو ضبط نیکنم شما گوش کن بعد گردنت رو بزن :دی)
دیگه این هم توی بازی ها من کرک رو وقتی عوض کردم همه ی بازی ها مشکل فیریزشون برطرف شده تا حالا(آخریش هم singularity بود که با تغییر کرک درست شد)(پستم رو تو تاپیکش ببینی هست).
در مورد بازی هم شما درست میگید ولی من دوباره نصب میکنم با رزولوشن عالی و تنظیمات high میزارم و نتیجشو بهتون میگم

Ali_B1
12-08-2010, 16:39

نیکویی جان سلام
یک مقدار با هم درباره ی کیفیت صوتی این لپ تاپ تبادل نظر کنیم ببینیم به چه نتیجه ای خواهیم رسید با هم . چون من بطور مشخص در صفحات اخیر این تاپیک درباره ی کیفیت صدا و کارایی مالتی مدیای این لپ تاپ نظر داده بودم . فکر می کنم اشاره ی شما به صحبت های من هست (که البته فرق نمیکنه چون زمینه ی خوبی برای تبادل نظر هست) .
اول عرض کنم که خوشحالم که شما هم دستی بر ساز و موسیقی داری ، من نوازنده و هنرجوی حرفه ای موسیقی هستم و ساز تخصصیم سه تاره :) ! و بر همین مبنا در طی این سالیانی که به مقوله ی موسیقی پرداخته ام ، کما بیش به دلیل علاقه ای که به فناوری و علوم روز داشتم ، در زمینه ی کامپیوتر و تکنولوژی های روز مالتی مدیا ، سعی کردم بروز باشم و به عنوان یک کاربر جدی مسایل رو دنبال کنم و تجربیاتی هم در این زمینه ها کسب کردم. بطور مشخص در مورد کارت های صدا و کیفیت صوتی دستگاه های مختلف پخش کننده ی صوت و چون زمینه ی فعالیت و کارم موسیقی هست بالطبع گوش حساسی دارم و بخوبی جزئیات رو درک می کنم و خیلی هم به این مقوله بطور ویژه علاقه مندم(اصلا قصد خودستایی ندارم فقط کمی خودم رو معرفی کردم که بدونید از چه منظری به قضیه نگاه می کنم و با چه پشتوانه ای صحبت می کنم _اگر سری به سایت noteahang بزنی من رو در اونجا خواهی یافت_)
خوب با این مقدمه بریم سر اصل مطلب ، اول باید عرض کنم باید دو مقوله ی کیفیت پردازشگر صوت یک لپ تاپ رو از کیفیت صدای پخش شده با اسپیکر های موجود بر روی بدنه ی اون جدا کرد ، هر کدوم از این دو مورد تعریف خودشون رو دارند و اگر صدای نهایی که به گوش شما میرسه از طریق بلندگوهای درونی یک لپ تاپ ، انتظار شما رو برآورده نمیکنه میتونه دلایل مختلفی داشته باشه از جمله : 1- کیفیت پایین عملکرد پردازشگر صوت 2- کیفیت پایین اسپیکر های تعبیه شده بر روی دستگاه 3- طراحی بد و محل قرار گیری نامناسب اسپیکر ها 4- مشکل نرم افزاری در نصب درایور و یا کلا بروز نبودن درایور پردازشگر صوتی 5- بالا بودن توقع شنونده از صدای دو اسپیکر چند سانتی متری درونی دستگاه ! و ...
حالا به موارد بالا اشاره ای می کنم :
کیفیت پردازشگر صوت : ببینید اساسا برای تعیین کیفیت یک پردازشگر صوتی ، فاکتور های مختلفی هست که بای مورد توجه قرار بگیره یک بخش کاملا فنی هست و به عدد و رقم برمیگرده و یک بخش هم به احساس شنونده در حین شنیدن صدای تولید شده توسط این پردازشگر برمیگرده . در قسمت اعداد و ارقام باید اول شما رو دعوت کنم به دیدن صفحه ی مشخصات چیپ ست استفاده شده بر روی این دستگاه در سایت اینتل

می دونید که پردارشگر صوت آنبرد ، عملکردش ارتباط مستقیم با چیپ ست مادربرد داره و یکی از قسمت های چیپ ست هست به نوعی . می بینید که این چیپ ست توانایی ساپورت صدا با کیفیت اچ دی با تفکیک هشت کانال رو داره! (البته بصورت دیجیتال)که این نشون دهنده ی مرغوب بودن و گردن کلفت بودن قسمت Audio این لپ تاپ هست .
تا اونجایی که من دنبال می کردم ، ساپورت هشت کانال صدا جزو امکانات با کیفیت ترین مادربورد هاست و نشوندهنده ی قدرت پردازش صوتی پردازشگر صوت موجود بر روی اون مادربرد! از این گذشته در خروجی صدای آنالوگ پردازشگر صدای این لپ تاپ ، از چهار سرعت نمونه برداری 44100 و 48000 و 96000 و192000 در دو حالت 16 بیت و 24 بیت پشتیبانی میشه! مستحضرید که کیفیت 192000 Hz و 24 bit کیفیت صدای بسیار بالاییست که در کارت صوت های بسیار مرغوب پشتیبانی میشه! فرضا در بخش کارت صوت های خانگی من بر روی پی سی خودم از Creative Audigy 2 استفاده میکنم و با همین کیفیت پخش صدا رو ساپورت می کنه! البته باید توجه داشته باشید که در هر زمینه ، محصولات حرفه ای مربوط به اون زمینه ، دارای ویژگی ها و کیفیات منحصر بفردی هستند و نباید مسایل رو با هم قاطی کرد و این دو رو با هم قیاس کرد ما به عنوان یک کاربر خانگی که انتظار کیفیت فوق العاده برای شنیدن موسیقی رو داره ، در اینباره نظر می دیم و قضاوت می کنیم و نه به عنوان یک اوپراتور حرفه ای استودیو های صدا برداری! این در قسمت پخش و اما مورد بعد مساله ی رابط نرم افزاری است که مورد استفاده قرار میگیره که دربارش توضیح خواهم داد!
مورد دومی که بهش اشاره کرده بودم کیفیت اسپیکر های موجود بر روی دستگاه بود ؛ دیگه گفتن نداره که شرکت آلتک لانسینگ از باکیفیت ترین تولید کنندگان اسپیکر هست که همواره در تولید و ارائه ی محصولات برتر در این زمینه پیش رو بوده مثل مثلا کزایس در تولید لنز های دوربین! پس لین مورد رو هم اسوس از بهترین ممکن بهره برده! اما شما از دو تا اسپیکر 2.5 واتی اینترنال چقدر انتظار داری؟ من البته در این باره قضاوت و یا مقایسه ای بین این لپ تاپ و مدل های دیگه نمی تونم انجام بدم چون بطور دقیق این مساله رو بررسی نکردم که مثلا بر روی وایو ها و لپ تاپچ های دل و یا تو شیبا و یا ... یک فایل در تفاوت در کیفیت پخش اش هست! اما ونچه در ذهنم هست از لپ تاپ های قدیمی تر اقوام ، صدا واقعا ناامید کننده بود و حرفی برای گفتن دربرابر این مدل لپ تاپ اسوس نداشت! به هر حال گفتم مقایسه ای ندارم در این زمینه!
اما مورد بعد که قرار بود بهش اشاره کنم رابط نرم افزاری و تنظیمات اون هست!
من در این مدتی که این لپ تاپ رو داشتم ، در این زمینه خیلی باهاش ور رفتم! سه درایور صوتی رو بر روی این لپ تاپ امتحان و مقایسه کردم! ابتدا درایور اولیه که ورژن درایور اصلی پردازشگر صوت فکر کنم 2.86 بود و دیگری درایور ناکاملی که بصورت جنرال بر روی سایت Realtek منتشر شده بود و دیگری درایور ورژن جدید 6.0.1.6037 (ورژن درایور اصلی 2.93) که با توجه به قیاسی که در نصب چندین باره ی هر کدوم از این درایور ها داشتم ، به این نتیجه رسیدم تفاوت های اساسی دارند . درایور عمومی که بر روی سایت RealTek بود شفافیت و کیفیت کمتری از نظر شنیداری نسبت به دو درایور منتشر شده توسط اسوس ارایه می داد! درایور اولیه اسوس صدای ضعیف تر و با کیفیت مطلوبی از نظر شفافیت ارایه میکنه و در درایور جدید ، شدت صدا (بر روی اسپیکر های داخلی) افزوده شده ! اما در فایل هایی که شدت صدا بالاتر از سطح استاندارد باشه و به اصطلاح level شدت صوتی شون بالاست ممکنه کمی بلند گو ها جر جر کنه! در کل بعد از مقایسه ی این درایور ها من به این نتیجه رسیدم از ورژن جدیدتر استفاده کنم چون شفافیت صدا افزوده شده بود!
اما قسمت های دیگر رابط نرم افزاری سیستم صدای این لپ تاپ شامل
SRS Premium Sound[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و Realtek HD Audio manager [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست که تنظیمات هر کدوم در کیفیت صدای شنیده شده فوق العاده موثر خواهد بود!
بطور مثال شما ازSRS control panel می تونید حجم صدا و میزان باس صدای خروجی رو مدیریت کنید که تنظیماتش تغییرات چشمگیری در کیفیت صدای خروجی ایجاد میکنه که باید با حوصله با اون کار کنید و بهترین حالت مناسب و مورد نظرتون رو ایجاد کنید! و از پنجره ی Audio Manager می تونید تنظیمات مختلف دیگری رو از جمله تست صدای بلند گو ها ، افکت ها و اکولایزر کلی صدای سیستم ، استفاده یا عدم استفاده از امکان اس ار اس و همینطور کیفیت فرمت صدای خروجی (16 یا 24 بیت و سمپل ریت ) رو انتخاب کنید که اینها هم اثر چشمگیری در صدای شنیده شده خواهد داشت.
اما در مورد ضبط صدا باید بگم با توجه به تجربیاتم باید عرض کنم ، اولا که شما باید تنظیمات قسمت ضبط صدا رو که در تب دیگری از همین پنجره ی audio manager[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هست تغییر بدید! این شامل افزایش کیفیت ضبط تا 16 بیت ، hz 96000 ، هست و دیگر اینکه برای ضبط صدای ساز باید دو گزینه ی Noise Suppression , Aucostic Echo Cancellation رو غیر فعال کنید چون کیفیت صدای ضبط شده رو نابود میکنن! :دی و این امکانات برای چت کردن مناسب هست و نه ضبط صدای ساز . مورد بعد گزینه ی Microphone boost هست که حساسیت میکروفن داخلی رو تغییر میده و وقتی اون رو زیاد کنید صدای نویز در حین ضبط زیاد خواهد شد . در کل باید با تنظیماتش کار کنید. من هم نمونه هایی با این لپ تاپ ضبط کردم مسلما با اعمال این تنظیمات قابل مقایسه با موبایل نیست و خیلی بهتر ضبط میکنه تنها ایرادی که هست این هست که در حین ضبط نویز ضعیفی هم ضبط میشه که برای صداهای آنبرد مساله ی غریبی نیست و البته ممکنه که این مشکل در ورژن های آینده ی درایور های صوتی رفع بشه و یا کاهش پیدا کنه! اما نظر کلی من این هست که برای ضبط صدای ساز ، نتایج حاصل برای امثال من حتی برای ضبط آناتور و خانگی قابل قبول نیست و من با کارت صدای کریتیو ساده ام بر روی پی سی ، بدون نویز و تا کیفیت 24 بیت 96000 امکان ضبط دارم که برام قابل قبوله ! از این نظر نمیشه روی اسن لپ تاپ حساب کرد که باید البته این رو بگذاریم در زمره ی توقعات بیش از حد ما از این لپ تاپ . اگر کیفیت حرفه ای تر می خوایم مخصوصا برای ضبط باید به فکر کارت صدا های اکسترنال باشیم . اما در کل به اون ضعیفی هم که شما ذکر کردید نیست در بخش ضبط اگر خواستید می تونم نمونه کار کوتاهی با میکرفون داخلی و میکرفون جداگانه ای که دارم براتون ضبط کنم و بگذارم.
و اما در آخر حرکتی که من انجام دادم این بود ، یک اسپیکر ادیفایر R401 خریدم و اینجوری شدم :18: واقعا کیفیت حاصل ، رضایت بخش و عالیه! نمره ای که من بهش میدم (مجموعه ی پردازشگر صدای لپ تاپ و اسپیکر)این هست 9.5 از 10 (امیدوارم نگید که از کیفیت صدا چیزی سرم نمیشه :دی)
===========================
دوست خوبم نیکویی جان ، سعی کردم بطور کاملی به تشریح برداشت و نظراتم درباره ی قسمت صدای این لپ تاپ بپردازم ، باید بگم جدای این مسایل ، اسوس همیشه در این زمینه پیش رو بوده و بر روی مادربرد هاش همیشه کیفیت فوق العاده ای برای صدا ارایه میده و داده (بنا بر تجربه ی شخصی) و همین هم اعتماد من رو جلب کرد و الان هم راضی ام!

mamsana
12-08-2010, 16:59

اگه ناراحت شدن:
ببخشید!
در حال حاضر چنین هاردهایی با این ظرفیت نیامده است :20::20:

erno69
12-08-2010, 17:33
منظور دوستمون هارد ssd نبود! هارد ترکیبی seagate بود...

mhadishirani
12-08-2010, 17:34
اگه ناراحت شدن:
ببخشید!
در حال حاضر چنین هاردهایی با این ظرفیت نیامده است :20::20:
مثل اینکه بازم پست های قبلی رو نخوندی. آقا یه نگاه به پست های قبلی بنداز

f_a_r_i_d
12-08-2010, 18:21
من فقط یه سوال دیگه دارم
شده تا حالا کسی مدل با هارد 500 چه با بلوری و چه با دی ودی دی بگیره و رمش 1333 در بیاد؟
کلا رم 1066 با 1333 خیلی فرق میکنه ؟
اصولا 4 گیگ رم کینگستون 1333 چنده؟

erno69
12-08-2010, 18:27
من فقط یه سوال دیگه دارم
شده تا حالا کسی مدل با هارد 500 چه با بلوری و چه با دی ودی دی بگیره و رمش 1333 در بیاد؟
کلا رم 1066 با 1333 خیلی فرق میکنه ؟
اصولا 4 گیگ رم کینگستون 1333 چنده؟
نه من که ندیدم.
فرق خیلی زیادی ندارن ولی خوب واسه حرفه ای ها محسوسه...

mhadishirani
12-08-2010, 18:47
نه من که ندیدم.
فرق خیلی زیادی ندارن ولی خوب واسه حرفه ای ها محسوسه...
مهم که هست.
تاثیرش زیاده

Mehrdad092000
12-08-2010, 20:12
بیچاره n61
الکی دارن میگن فلانه اینجوریه اونجوریه
بابا 1400 پولشه تو این قیمت بهترینه
صدا هم تو همه لپتاپا هست
روی سونی f116 رسما معلوم بود
تو صدای معمولی
خوب فن صدا میده دیگه

svhost
12-08-2010, 21:00
دوستان فقط وسه من یه سوال پیش اومد
الان می گن کیفیت تصویر این n61jq ها عالی نیست چرا می گن؟منظورم display هست!
تو سایت که دیدم رزولوشن ایسوس n61 برابر 1366*768 هست اما مثلا سونی F123 برابر 1600*900 هست این یعنی کیفیت تصویر ایسوس با سونی چقدر فرق داره؟
این یعنی ایسوس فول اچ دی نیست اما ایسوس فول اچ دی هست؟

nekooee
12-08-2010, 21:51
دوست عزیز خوب مسلما کیفیت ال سی دی فول سونی بهتر هست اما اگر هر دو فول اچ دی بود نمیشد بگی کیفیت تفاوت فاحش داره اما متاسفانه این لپ تاپ اچ دی هست و رزولوشنش پایین تر. اما من نسبت به کارایی های دیگش ترجیحش میدم این سلیقه ای هست. اما اگر از لحا فنی و اطلاعاتی می خواین بدونید بله سونی هم رزولوشنش بالاتر هست و هم کیفیت تصویرش در مدلهای فول اچ دی البته

nekooee
12-08-2010, 21:59
نیکویی جان سلام
یک مقدار با هم درباره ی کیفیت صوتی این لپ تاپ تبادل نظر کنیم ببینیم به چه نتیجه ای خواهیم رسید با هم . چون من بطور مشخص در صفحات اخیر این تاپیک درباره ی کیفیت صدا و کارایی مالتی مدیای این لپ تاپ نظر داده بودم . فکر می کنم اشاره ی شما به صحبت های من هست (که البته فرق نمیکنه چون زمینه ی خوبی برای تبادل نظر هست) .
اول عرض کنم که خوشحالم که شما هم دستی بر ساز و موسیقی داری ، من نوازنده و هنرجوی حرفه ای موسیقی هستم و ساز تخصصیم سه تاره :) ! و بر همین مبنا در طی این سالیانی که به مقوله ی موسیقی پرداخته ام ، کما بیش به دلیل علاقه ای که به فناوری و علوم روز داشتم ، در زمینه ی کامپیوتر و تکنولوژی های روز مالتی مدیا ، سعی کردم بروز باشم و به عنوان یک کاربر جدی مسایل رو دنبال کنم و تجربیاتی هم در این زمینه ها کسب کردم. بطور مشخص در مورد کارت های صدا و کیفیت صوتی دستگاه های مختلف پخش کننده ی صوت و چون زمینه ی فعالیت و کارم موسیقی هست بالطبع گوش حساسی دارم و بخوبی جزئیات رو درک می کنم و خیلی هم به این مقوله بطور ویژه علاقه مندم(اصلا قصد خودستایی ندارم فقط کمی خودم رو معرفی کردم که بدونید از چه منظری به قضیه نگاه می کنم و با چه پشتوانه ای صحبت می کنم _اگر سری به سایت noteahang بزنی من رو در اونجا ........

دوست عزیز از اینکه علمی در موردی خاص بحث بشه من هم خوشحال میشم. اما بعضی مواردی که ایجا مطرح میشه جمبه علمی نداره.

در مورد کیفیت صدا از لحاظ پخش با بلندگو اکسترنال تا حددوی با شما موافقم و کیفیتش خوبه. اما در مورد بلندگوی داخل موافق نیستم. شما از اعداد و ارقام می گویید اما من از مقایسه نزدیک و عملی! داداش من یک لپ تاپ سونی داره که تولیدشم مربوط به 2 سال پیش هست و الآن دیگه تو بازار هم نیست. اما وقتی از بلندگوی داخلی اون صدا رو پخش کنید و مقایسه کنید مطمئنم به حرف من خواهید رسید. فقط بگم قابل قیاس هم نیست.
البته در این باره قبلا زیاد بحث شده و همه کسانی که سونی داشتند و مقایسه کردند تایید کرده بودند که بلندگوی داخلی این لپ تاپ در مقابل سونی حرفی برای گفتن نداره.
در مورد ضبط صدا من با برنامه SONAR صدا رو ضبط کرده بودم و از اونجا خود نرم افزار کیفیت ضبط رو تعیین میکنه و کاری به تنظیمات نرم افزار خود کارت صدا نداره. به جز همون گزینه ها ی پایین که برای نویز و ... هست. که من تیک گزینش رو برنداشته بودم. حالا دوباره بر میدارم و اطلاع میدم نتیجه رو....

در مورد شکرت ALTEC شرکت معتبری هست من هم قبول دارم. اما انصافا در این مورد ضعیف کار کرده و این حرف من نیست× در تمام فرومهای خارجی و سایتهای نقد این لپ تاپ به عملکرد متوسط بلندگوهای آن اشاره شده. خواستید لینک میدم ببینید.
همه آنها هم گفتند که با توجه به مدل ALTEC که در این لپ تاپ کار شده توقع بیشتری داشتند و توقعات انها برآورده نشده
البته این لپ تاپ ظاهرا فقط یک خروجی صدا داره . شما برای صدای سوراند سیم بقیه بلندگوها تون رو چجوری وصل میکنید؟

---------- Post added at 10:59 PM ---------- Previous post was at 10:58 PM ----------

من نمیدونم شما چه مشکلی با ASUS و این مدل نوت بوک دارین !
من نمیخواستم اینو بگم که حساسیت ایجادکنم ، مدل نوت بوک من هم دقیقا مدل اقای mhadishirani هست و هارد این مدل هم Seagate و تا به حال هیچ صدای اضافی نشنیدم ، حتی ساعت 3 نصفه شب که همه خواب هستند !
من دقت کردم ، اکثر بچه هایی که میگن صدا داره ، از هارد Western Digital استفاده میکنند.

- نور توی LCD منعکس میشه که من فکر میکردم این فقط اینجوریه ! بعد برای 2-3 از اشناهامون که تازه نوت بوک خریدن و اتفاقا Sony هم بود ، نور منعکس میشد.

- چسبیدن پرزهای تو هوا روی صحفه اش ! هر روز باید با دستمال تمیزش کنم ! بقیه هم این مورد رو دارن ؟

- داشتن Windows 7 64-bit ! چون اینجا ایران هست و نرم افزارهای درست و حسابی براش پیدا نمیشه(تو رشته تخصصی خودم)

ولی من در کل واقعا ازش راضی هستم ، خدا هم ازش راضی باشه.(این راضی بودن بر میگرده به توقع مصرف کننده ، بعضی ها ممکنه زانتیا بخرند ولی توقع یک بنز اخرین سیستم رو ازش داشته باشن ، اما خوشبختانه من این مشکل رو ندارم) :21:

مگه من گفتم باهاش مشکلی دارم. ؟؟ من که گفتم این صدا در اکثر مدلهای دیگرم هست!
در جواب اون دوستمون هم می گم برای من چه فرقی میکنه که شما روی حرفتون پافشاری کنید یا نکنید؟؟ اینکه شما صدای هارد رو نمیشنوید نه به کیفیت لپ تاپ من اضافه میکنه و نه کم... قرار ه شد دیگه این بحث رو ادامه ندم و نمیدم

hasanoooooooo
13-08-2010, 00:04
دوست عزیز اینجئری که دوستان میگن فکر کنم صدای هارد شما مخصوص هارهای 5400 دور هست . با این وجود مسعله مهم این هست که هارد مهم تر هست یا رم؟

pooria-ir
13-08-2010, 00:08
دوست عزیزمون nekooee من از اول تا الان این تاپیک رو دنبال کردم،خودمم بعد از علیرضا دومین نفری بودم که تو این سایت این لپ تاپ رو خریدم
من تا حالا هرچی فک میکنم یه پست ار شما ندیدم که یه مورد مثبت بگی از این لپ تاپ :دی،نمیدونم الان با این همه ایرادی که میگی چه جوری و با چه رغبتی داره باهاش کار میکنی ...:27:
یه مدت اشکال از مانیتور بود،بعد از گرافیک ...یه مدت هارد...الانم کارت صدا:13:
به نظرم پست های شماست کخ شدیدا گمراه کنندس واسه کاربرا،چون هرکی بیاد اینجا پست های شما رو ببینه اگه اطلاعاتش کم باشه و بخواد به پست های شما اکتفا کنه 100% گمراه میشه،اینجوری یک طرفه کوبوندن چیزی صحیح نیست،با این سطح توقع و حساسیتی که شما دارین باید حداقل 2-3 ملیون واسه لپ تاپ هزینه کنین تا ارضا شین:34:
خیل بهتره اگه آدم نظر میده قبلش تمام جوانب رو بسنجه
مثل اینه که من یه مزدا 3 داشته باشم،بعدش برم بنز SLK سوار شم،از فرداش بیام مزدا رو بکویم،بگم این طراحیش بده،گاز نمیخوره،اذیت میکنه:blink:
من نمیدونم شما که این رو میکوبی (در صورتی که من هیچ کدوم از ایراداتی که شما میگیرین رو وارد نمیدونم) تا 1500 چی میخوای جایگزینش کنی ؟
به هر صورت امیدوارم از این به بعد کمی منصفانه تر نظر بدین
با تشکر
:10:

erno69
13-08-2010, 00:30
منم با نظر دوست گرامی موافقم شما انتظار خیلی بالایی از یه لپ تاپ داری!

nekooee
13-08-2010, 00:39
آقای pooria اتفاقا من پستهای شما رو دنبال می کردم!! هر کسی چندتاش رو تو این تایپیک بخونه از سطح اطلاعات شما باخبر میشه.
شما به جای اینکه اینگونه بخوای از چیزی که خودت داری تعریف کنی بهتر است یکم با مسائل روز و کامپیوتر اشنا بشی بعد ....

شما اصلا نمی دونی نقد کردن چیه!! هیچکس برای جایگزین کردن نقد نمیکنه.... الآن از آیفون 4 هم ایراد میگیرند دلیل نمیشه که گوشیه بدی هست.

در ضمن هیچکس مزدا 3 سوار نمیشه بعد هر جا رسید بگه من لامبورگینی سوارم اکه کسی هم چیزی گفت بهش بر بخوره!

pooria-ir
13-08-2010, 00:50
آقای pooria اتفاقا من پستهای شما رو دنبال می کردم!! هر کسی چندتاش رو تو این تایپیک بخونه از سطح اطلاعات شما باخبر میشه.
شما به جای اینکه اینگونه بخوای از چیزی که خودت داری تعریف کنی بهتر است یکم با مسائل روز و کامپیوتر اشنا بشی بعد ....

شما اصلا نمی دونی نقد کردن چیه!! هیچکس برای جایگزین کردن نقد نمیکنه.... الآن از آیفون 4 هم ایراد میگیرند دلیل نمیشه که گوشیه بدی هست.

در ضمن هیچکس مزدا 3 سوار نمیشه بعد هر جا رسید بگه من لامبورگینی سوارم اکه کسی هم چیزی گفت بهش بر بخوره!

اینجا جای کل کل نیست
من 9 ساله یوزر کامپیوترم ،انقدم اطلاع داشتم که رم 1033 نکردن تو پاچم به جای 1333 !!!
و اینکه من 2سال سابقه ی خبرنگاری داشتم،مطمئن باش نقد رو خیلی بهتر از شما میدونم
با مسائل روز کامپیوتر هم کاملا آشنا هستم،گواهی سخت افزار ایزایران هم دارم
هیچکس اینجا با نقد کردن مخالف نیست،منم از کیبورد همین لپ تاپ ایراد گرفنم،چون موقع تایپ کمی میره پایین
اما صداش هرکی شنیده میگه عالیه،کارت گرافیکش رتبه 41 داره،سی پی یو قوی ....
شما همه چیو میکوبی...
نقد نمیکنی متاسفانه:27:

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

دوستان خوبم ،آپدیت واسه گرافیک نیومده ؟
ضمنا اونایی که 014 و 010 هستن لطف میکنن یه شات از اورست بزارن که با هم مقایسه کنیم ؟
مال من 028 هستش

Ali_B1
13-08-2010, 01:25
نیکویی جان ، بلند گویی که من خریدم 2.1 هست اما فکر کنم وقتی شما یک بلندگو و یا سیستم صوتی بهش متصل کنید که از خروجی دیجیتال S/PDIF پشتیبانی کنه ، احتمالا بطور خودکار دیتکت میکنه! البته باید بگم که روی خروجی اچ دی ام آی هم شما صدای 8 کاناله دارید ، شاید رابطی وجود داشته باشه که از اونجا هم خروجی صدا بگیرید ولی در مشخصات لپ تاپ هست که پورت هدفن ، خروجی دیجیتال صدا هم هست و باید بلند گو های شما ورودی S/PDIF رو ساپورت کنه تا بهتون صدای فراگیر هشت کاناله بده!

nekooee
13-08-2010, 01:37
اینجا جای کل کل نیست
من 9 ساله یوزر کامپیوترم ،انقدم اطلاع داشتم که رم 1033 نکردن تو پاچم به جای 1333 !!!
و اینکه من 2سال سابقه ی خبرنگاری داشتم،مطمئن باش نقد رو خیلی بهتر از شما میدونم
با مسائل روز کامپیوتر هم کاملا آشنا هستم،گواهی سخت افزار ایزایران هم دارم
هیچکس اینجا با نقد کردن مخالف نیست،منم از کیبورد همین لپ تاپ ایراد گرفنم،چون موقع تایپ کمی میره پایین
اما صداش هرکی شنیده میگه عالیه،کارت گرافیکش رتبه 41 داره،سی پی یو قوی ....
شما همه چیو میکوبی...
نقد نمیکنی متاسفانه:27:

---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:48 AM ----------

دوستان خوبم ،آپدیت واسه گرافیک نیومده ؟
ضمنا اونایی که 014 و 010 هستن لطف میکنن یه شات از اورست بزارن که با هم مقایسه کنیم ؟
مال من 028 هستش

من هیچ چیز رو نمی کوبم فقط میگم در اندازه خودش تعریف کنید. نه بیشتر....
کی گفته به من رم 1033 کردن تو پاچم؟؟ از من 1333 هست. اول روی جعبه نوشته بود 1066 بعد که برنامه چک کردم دیدم 1333 هست. تازه اینجا شهرستان هست و باید بری سفارش بدی برات میارن مثل تهران نیست که بری هر چی خواستی دست کنی بر داری. پس حرف الکی نزنید کسی چیزی تو پاچه من نکرده
مگه رم 1033 هم ما داریم؟؟؟؟

در مودر کارت گرافیک هم خودتون تو سایتش نگاه کنید دیگه!! در ضمن اون چیزی که تو سایتش گذاشته مربوط به چندین کارت گرافیک هست و برای هر یک درایور خودش رو نصب میکنه به همراه catalyst control center. که در چندین ورژن جدیدش اگه بعد از نصب دقت کنید متوجه میشید درایور کارت گرافیک شما هیچ فرقی نکرده و همون 8.692.1.0 هست! پس لزومی نداره نصبشون کنید مگر اینکه به ورژن نرم افزار catalyst هم اهمیت بدین که من فرق خاصی هم در ان ندیدم.

ورژنهای جدید برای ati 5730 کاری نکرده و همون درایور قبلی نصب خواهد شد!

f_a_r_i_d
13-08-2010, 01:41
تو مشخصات لپ تاپ نوشته

1 x Headphone-out jack (S/PDIF)
كه در اين سري لپتاپ تاپ هاي ايسوز (كه داداشم در G50 از اين قابليت داره استفاده مي كنه) اگر كابل اپتيكال سوزني در جاي هدفون قرار دهيد مي توانيد از خروجي دالبي آن به يورت اپتيكال اسفاده كنيد و به طور خودكار فعال مي شود

nekooee
13-08-2010, 01:47
نیکویی جان ، بلند گویی که من خریدم 2.1 هست اما فکر کنم وقتی شما یک بلندگو و یا سیستم صوتی بهش متصل کنید که از خروجی دیجیتال S/PDIF پشتیبانی کنه ، احتمالا بطور خودکار دیتکت میکنه! البته باید بگم که روی خروجی اچ دی ام آی هم شما صدای 8 کاناله دارید ، شاید رابطی وجود داشته باشه که از اونجا هم خروجی صدا بگیرید ولی در مشخصات لپ تاپ هست که پورت هدفن ، خروجی دیجیتال صدا هم هست و باید بلند گو های شما ورودی S/PDIF رو ساپورت کنه تا بهتون صدای فراگیر هشت کاناله بده!

اتفاقا من کنجکاو شدم از پورت میکروفون هم صدا بگیرم اما نتونستم. نمی دونم روشی داره یا اصلا نمیشه. اما ت تبیغاتش دیدم یک مدل سفارشی هم داره که به جای دو تا پورت سه پورت کنار هم داره! تو یک فایل فلش هم تو خود دستگاهتون تبلیغش باید باشه. اونجا خودش توضیح میده واسه سوراند میشه گرفت.
فکر کنم با این دو پورتش نشه از بلندگوی سوراند استفاده کرد. آخه بلند گوهای سوراند بسته به تعداد بلندگوش بین 3 تا 6 پورت نیاز دارند.

f_a_r_i_d
13-08-2010, 01:53
اتفاقا من کنجکاو شدم از پورت میکروفون هم صدا بگیرم اما نتونستم. نمی دونم روشی داره یا اصلا نمیشه. اما ت تبیغاتش دیدم یک مدل سفارشی هم داره که به جای دو تا پورت سه پورت کنار هم داره! تو یک فایل فلش هم تو خود دستگاهتون تبلیغش باید باشه. اونجا خودش توضیح میده واسه سوراند میشه گرفت.
فکر کنم با این دو پورتش نشه از بلندگوی سوراند استفاده کرد. آخه بلند گوهای سوراند بسته به تعداد بلندگوش بین 3 تا 6 پورت نیاز دارند.

شما از همون اپتيكال استفاده كنيد
صدا به صورت ديجيتال و خيلي با كيفيت تر از آنالوگ انتقال پيدا مي كنه
كابلش اين شكليه

f_a_r_i_d
13-08-2010, 01:54

اينم لينك كابل اپتيكالي كه گفتم

mhadishirani
13-08-2010, 03:41
من هیچ چیز رو نمی کوبم فقط میگم در اندازه خودش تعریف کنید. نه بیشتر....
کی گفته به من رم 1033 کردن تو پاچم؟؟ از من 1333 هست. اول روی جعبه نوشته بود 1066 بعد که برنامه چک کردم دیدم 1333 هست. تازه اینجا شهرستان هست و باید بری سفارش بدی برات میارن مثل تهران نیست که بری هر چی خواستی دست کنی بر داری. پس حرف الکی نزنید کسی چیزی تو پاچه من نکرده
مگه رم 1033 هم ما داریم؟؟؟؟

در مودر کارت گرافیک هم خودتون تو سایتش نگاه کنید دیگه!! در ضمن اون چیزی که تو سایتش گذاشته مربوط به چندین کارت گرافیک هست و برای هر یک درایور خودش رو نصب میکنه به همراه catalyst control center. که در چندین ورژن جدیدش اگه بعد از نصب دقت کنید متوجه میشید درایور کارت گرافیک شما هیچ فرقی نکرده و همون 8.692.1.0 هست! پس لزومی نداره نصبشون کنید مگر اینکه به ورژن نرم افزار catalyst هم اهمیت بدین که من فرق خاصی هم در ان ندیدم.

ورژنهای جدید برای ati 5730 کاری نکرده و همون درایور قبلی نصب خواهد شد!
کتالیست کلی باگ فیکس میکنه نگید تاثیر نداره من به عینه دیدم تاثیرش رو.

svhost
13-08-2010, 04:23
دوست عزیز خوب مسلما کیفیت ال سی دی فول سونی بهتر هست اما اگر هر دو فول اچ دی بود نمیشد بگی کیفیت تفاوت فاحش داره اما متاسفانه این لپ تاپ اچ دی هست و رزولوشنش پایین تر. اما من نسبت به کارایی های دیگش ترجیحش میدم این سلیقه ای هست. اما اگر از لحا فنی و اطلاعاتی می خواین بدونید بله سونی هم رزولوشنش بالاتر هست و هم کیفیت تصویرش در مدلهای فول اچ دی البته

می دونم که بلاخره تفاوت داره!اما دوست دارم بدونم چقدر تفاوت داره!منظورم اینه که یعنی الان کیفیت ال ای دیش خیلی پایینه؟قشنگ واضحه؟
مثلا تو دیدن فیلم ها و بازی و کلا مالتی مدیا ضعیفه؟چقدر تفاوت داره؟
ممنون

gnulinux
13-08-2010, 07:31
مربوط به بازیه.
باید برای بعضی کرک ها به اینترنت متصل باشید:13:
حرف شما دوست عزیز تو call of duty modern warfar 2 این مشکل نیست بعضی بازیهای قدیمی با ویندوز سون خصوصا 64 بیتی مشکل دارند

rahnemoun
13-08-2010, 08:35
من نمیدونم شما چه مشکلی با ASUS و این مدل نوت بوک دارین !

راستش منهم چندین بار گفتم که لپ تاپم اصلا صدا نداره، ممکنه اولش زیاد حساس نبودم ولی بعد از اینکه چند نفری در اینمورد نوشتن، منهم کاملا به این مسئله توجه کردم، حالا دوست داری به چی قسم بخوریم تا باور کنی که واقعا صدا نداره؟!؟!؟ حالا اگر این عدم صدا (به قول شما) به معنی خرابی و اشکال لپ تاپ باشه باز هم فرقی نداره،‌در هر حال لپ تاپ من هیچ صدای اضافی نداره...

mhadishirani
13-08-2010, 10:08
راستش منهم چندین بار گفتم که لپ تاپم اصلا صدا نداره، ممکنه اولش زیاد حساس نبودم ولی بعد از اینکه چند نفری در اینمورد نوشتن، منهم کاملا به این مسئله توجه کردم، حالا دوست داری به چی قسم بخوریم تا باور کنی که واقعا صدا نداره؟!؟!؟ حالا اگر این عدم صدا (به قول شما) به معنی خرابی و اشکال لپ تاپ باشه باز هم فرقی نداره،‌در هر حال لپ تاپ من هیچ صدای اضافی نداره...
مدل شما با هارد 7200 rpm هست؟؟؟

erno69
13-08-2010, 11:54
مدل شما با هارد 7200 rpm هست؟؟؟
اکه تو امضاشون دقت کنی نوشته 640gb که 5400rpm هستش...:20:

nekooee
13-08-2010, 12:00
می دونم که بلاخره تفاوت داره!اما دوست دارم بدونم چقدر تفاوت داره!منظورم اینه که یعنی الان کیفیت ال ای دیش خیلی پایینه؟قشنگ واضحه؟
مثلا تو دیدن فیلم ها و بازی و کلا مالتی مدیا ضعیفه؟چقدر تفاوت داره؟
ممنون

دوست عزیز در این مودر کاملا سلیقه ای هست بهترین کار اینه که بری خودت ببینی. نظر من و شما و یکی دیگه در مورد کیفیت متفاوت خواهد بود...

اما اگر نظر من رو بخواین من میگم کیفیتش خوبه و مشکلی از لحاظ رنگها و شفافیت تصویر ندارید. اما چون رزولوشن پایین تر هست جزئیات کمتری رو در تصویر میبینید و آیکنها و نوارها بزرگتر هستند. مثلا در فتوشاپ ابزارها فضای بیشتری نسبت به فول اچ دی اشغال میکنند.
یا اینکه وقتی وارد وب سایتی میشید محتوای کمتری رو مشاهده میکنید. در بازی تراوین (یک بازی انلاین هست) شما میتونید با یک ال سی دی فول اچ دی کل صحنه رو ببینید اما با این ال سی دی نیاز پیدا می کنید صفحه رو پیمایش کنید.
اما کیفیت با اینکه پایین تر هست اما زیاد فرق نمکینه و قابل تحمل. فقط باید با سایزها کمی کنار بیاین که کاملا سلیقه ای هست و باید خودتون ببینید.
در مودر مالتی مدیا و دیدن فیلم که اصلا تفاوت محسوس نیست.... تفاوت بیشتر در جزئیات و تصاویر وکتور با کیفیت جزء به جزء هست....

---------- Post added at 01:00 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------

تو مشخصات لپ تاپ نوشته

1 x Headphone-out jack (S/PDIF)
كه در اين سري لپتاپ تاپ هاي ايسوز (كه داداشم در G50 از اين قابليت داره استفاده مي كنه) اگر كابل اپتيكال سوزني در جاي هدفون قرار دهيد مي توانيد از خروجي دالبي آن به يورت اپتيكال اسفاده كنيد و به طور خودكار فعال مي شود

ممنون از اطلاعاتی که دادید. حالا اون کابل وقتی وصل بشه یعنی میشه صدای سوراند گرفت؟
در مودر اینکه میشه وصل کرد یا نه و اینکه کیفیت چگونه هست اگر هر یک از دوستان تست کرد به ما هم بگه...
تو عکس سرکابل یکم تیز هست نمی دونم اتصالی برقرار بشه یا نه....

البته چون تو تبلیغش حالت سه پورت رو هم به صورت سفارشی تبلیغ کرده قاعدتا باید تفاوتی باشه....

Ali_B1
13-08-2010, 13:00
برای استفاده از (SPDIF(Sony/Philips Digital Interconnect Formatباید اسپیکری داشته باشید که ورودی SPDIF رو داشته باشه و باید بگم این اسپیکر ها خیلی گرون قیمت هستند. با توجه به گشت و گذاری که بر روی اینترنت کردم دربارش ، یک سری مبدل دیجیتال به آنالوگ هم هست که میشه استفاده کرد حالا نمی دونم تو ایران هم هست یا نه! بنا برا این تست کردنش کار هر کسی نیست باید تجهیزاتش موجود باشه و صرفا داشتن کابلش دردی رو دوا نمی کنه :دی
===============
موضوع دیگه اینکه اگر یادتو باشه من از سرعت کم تبادل داده بر روی هارد درایوم ، یاد کردم و امروز از سایت اسوس این رو نصب کردم
و باید عرض کنم احساس می کنم اون چیزی که دنبالش بودم و فکر می کردم نصب نشده و یا درست نصب نشده همین درایور بود!
چون به نظرم زنده کرد هاردم رو! از روی فلش با سرعت 19 مگابایت بر ثانیه اطلاعات رو کپی کردم و از یک درایو به درایو دیگه با سرعت 32 مگابایت ! علی رغم نظراتی که دوستان داده بودن ، مثل تاثیر آنتی ویروس و نوع فایلی که منتقل میشه بر سرعت انتقال (که همش هم درسته) اما من با توجه به تجربه ی شخصیم و درنظر گرفتن همه ی این مسایل ، احساس می کردم که اونطور که باید باشه نیست! بعد از نصب این درایور درست شد!

Mehrdad092000
13-08-2010, 15:00
دوستمن nekooee
لپتاپتو میفروشی؟
من خریدارم

mhadishirani
13-08-2010, 16:23
حرف شما دوست عزیز تو call of duty modern warfar 2 این مشکل نیست بعضی بازیهای قدیمی با ویندوز سون خصوصا 64 بیتی مشکل دارند
نه عزیز
singularity یه بازیه جدیده ولی اون هم مشکل داره.
گیر از کرکه

pooria-ir
13-08-2010, 17:12
موضوع دیگه اینکه اگر یادتو باشه من از سرعت کم تبادل داده بر روی هارد درایوم ، یاد کردم و امروز از سایت اسوس این رو نصب کردم
و باید عرض کنم احساس می کنم اون چیزی که دنبالش بودم و فکر می کردم نصب نشده و یا درست نصب نشده همین درایور بود!
چون به نظرم زنده کرد هاردم رو! از روی فلش با سرعت 19 مگابایت بر ثانیه اطلاعات رو کپی کردم و از یک درایو به درایو دیگه با سرعت 32 مگابایت ! علی رغم نظراتی که دوستان داده بودن ، مثل تاثیر آنتی ویروس و نوع فایلی که منتقل میشه بر سرعت انتقال (که همش هم درسته) اما من با توجه به تجربه ی شخصیم و درنظر گرفتن همه ی این مسایل ، احساس می کردم که اونطور که باید باشه نیست! بعد از نصب این درایور درست شد!

دوست عزیز ممنون میشم لینک این فایل رو بزاری ما هم یه حالی کنیم

S A M S U N G
13-08-2010, 21:03
سلام .

دسوتان من الان ویندوز رو عوض کردم .

الان میخوام اکتیو کنم و کد زیر لپ تاپ رو بهش دادم و قبول نکرد و میگه باید از طریق By Phone اکتیو کنین .

رفتم توی By Phone ولی کشور ایران رو نداره و الان نمیدونم چیکار باید بکنم ! واسه کشور دیگه نمیشه زد ؟

مهران جان شما چطوری اکتیو کردی عزیز ؟

مخلصیم .

M E H R A N
13-08-2010, 21:11
سلام .

دسوتان من الان ویندوز رو عوض کردم .

الان میخوام اکتیو کنم و کد زیر لپ تاپ رو بهش دادم و قبول نکرد و میگه باید از طریق By Phone اکتیو کنین .

رفتم توی By Phone ولی کشور ایران رو نداره و الان نمیدونم چیکار باید بکنم ! واسه کشور دیگه نمیشه زد ؟

مهران جان شما چطوری اکتیو کردی عزیز ؟

مخلصیم .

سلام عزیز. بله من هم از طریق تلفن اکتیو کردم.

پیغام خصوصی رو چک کن. :46:

babakwind
13-08-2010, 21:20

مهران جان اگه لطف کنی برای منم توضیح بده.:20:
پیشاپیش ممنون!:10:

M E H R A N
13-08-2010, 21:25
مهران جان اگه لطف کنی برای منم توضیح بده.:20:
پیشاپیش ممنون!:10:

لینک زیر رو نگاه کن. از روی عکس ها و توضیحات اگر متوجه نشدی بگو جایی که متوجه نشدی رو بیشتر توضیح بدم.

از توی لیست کشوری رو که زبونش رو میفهمید و از طرفی هم هزینه تلفنش ارزونتر از بقیه جاها هست رو انتخاب میکنید.
بعد به شماره تلفنی که بهتون میده زنگ میزنید و کدی رو که از شماره 1 تا 9 بهتون داده رو با تلفن و زدن شماره ها بهشون میدید در آخر اونها هم دونه دونه کد اکتیو شدن رو بهتون میدن. این کد رو جایی یادداشت کنید تا سر فرصت اون رو با دقت وارد کنید.

اگر نمیتونید جایی زنگ بزنید کافیه یک پیغام خصوصی بهم بدید تا من بجاتون زنگ بزنم و کد اکتیو شدن ویندوزتون رو بگیرم. این کد یعنی عکس زیر..

به درد هیچ کسی به غیر از خودتون نمیخوره. تنها شماره سریال اصلی ویندوز که زیر لپ تاپ نوشته شده مهمه و نباید کسی بدونه. :46:

S A M S U N G
14-08-2010, 08:46
سلام .

دوستان لینک آخرین آپدیت گرافیک رو میشه لطف کنین تا دانلود کنیم .

مخلصیم .

rahnemoun
14-08-2010, 09:19
برای آپدیت کردن BIOS فقط فایل رو دانلود و نصب کنم یا کار دیگه‌ای هم باید کرد. ضمنا مال من 206 هست و الان 210 رو گرفتم آیا مشکلی نداره؟

Windows BIOS Flash Utility چیه آیا لازمه که آپدیت بشه؟

Vespoher
14-08-2010, 11:02

دوست عزیز برای من هم طریقه اکتیو کردن رو توضیح میدی. ممنونتم...:10:

pooria-ir
14-08-2010, 12:04
سلام
میخوام رو لپ تاپ یه XP و یه 7 نصب کنم
خواستم ببینم بچه های اینجا کسی تهران هست که دی وی دی سون خوب دشته باشم من ازش بخرم یا بده رایت بزنم از روش ؟ (که خودش قبلا نصب کرده باشه رو این لپ تاپ)
چون من خودم 3 تا 7 دارم،همه رو امتحان کردم ،هیچ کدوم جواب نداد همه تو مرحله اکتیویشن میپکید:13:
رفتم دفتر امرتات اونجا هم نتوتستن نصب کنن،میگفت این اسوس ها خیلی روی اکتیویشن حساسن،باید یه نسخه ی دیگه رو امتحان کنی،اینه که مزاحمتون شدم

ali_koochooloo
14-08-2010, 12:23
کسی می دونه قیمت این لب تاپ الان چقدره؟
برایه من مناسب هست ولی من به 6 گیگ رم نیاز دارم

M E H R A N
14-08-2010, 12:27
سلام
خواستم ببینم بچه های اینجا کسی تهران هست که دی وی دی سون خوب دشته باشم من ازش بخرم یا بده رایت بزنم از روش ؟ (که خودش قبلا نصب کرده باشه رو این لپ تاپ)
چون من خودم 3 تا 7 دارم،همه رو امتحان کردم ،هیچ کدوم جواب نداد همه تو مرحله اکتیویشن میپکید:13:
رفتم دفتر امرتات اونجا هم نتوتستن نصب کنن،میگفت این اسوس ها خیلی روی اکتیویشن حساسن،باید یه نسخه ی دیگه رو امتحان کنی،اینه که مزاحمتون شدم

عجب چیز چرتی گفتن. :27: بگو خب آدم حسابی اطلاعات نداری و نمیدونی چی به چیه چرا حرف میزنی.

همین دیشت ویندوز SAMSUNG رو اکتیو کردیم الان هم اورجینال و اکتیو شده روی یک لپ تاپ ایسوس N61jq داره کار میکنه.

ویندوز هم SAMSUNG داره. اما اگر میتونی بری کافی نت یک لینک هست در صفحات قبل که من اون لینک رو چک کردم و تایید میکنم که ویندوز اورجینال و دستکاری نشده است. ویندوز رو دانلود کنید و توسط برنامه های PowerISO و یا UltraISO روی DVD با حداقل سرعت رایت کنید.

M E H R A N
14-08-2010, 12:33
برای آپدیت کردن BIOS فقط فایل رو دانلود و نصب کنم یا کار دیگه‌ای هم باید کرد. ضمنا مال من 206 هست و الان 210 رو گرفتم آیا مشکلی نداره؟

Windows BIOS Flash Utility چیه آیا لازمه که آپدیت بشه؟

windows flash utility رو دانلود کن و نصب کن.
فایل Bios 210 رو دانلود کن و از zip درش بیار.

حالا از برو Start>>All programs و windows flash utility رو پیدا کن و بازش کن. مسیر bios 210 رو بهش بده و وقتی نوشت bios is correct یا یه همچین چیزی Flash رو بزن و به هیچی دست نزن. راستی قبل از اینکه Flash رو بزنی نباید هیچ برنامه ای باز باشه.

بعد کامپیوتر خاموش میشه. 60 ثانیه صبر کن و بعد روشن کن. تموم شد بایوس به نسخه 210 آپدیت شد.

hasanoooooooo
14-08-2010, 12:44
سلام اقا مهران برای تلفن زدن و اکتیو کردن با skype میشه تماس گرفت؟

M E H R A N
14-08-2010, 12:52
سلام اقا مهران برای تلفن زدن و اکتیو کردن با skype میشه تماس گرفت؟

بله چرا که نشه. اما من خودم Skype رو پیشنهاد نمیکنم چون هزینه هاش گرونتره. Voipwise خیلی بهتره. باز هم خودتون میدونید. اما با voipwise میتونید به امریکا, کانادا و اکثر کشورهای اروپایی رایگان زنگ بزنید. البته فقط تلفن های خانگی و اداری. برای موبایل از پولی که توش ریختید کم میشه.
Skype چت صوتی و تصویریش خیلی خوبه و بهتر از این نیومده. :46:

mammad_visual
14-08-2010, 13:46
دوست عزیز ممنون میشم لینک این فایل رو بزاری ما هم یه حالی کنیم
سلام.
عزیز شما میتونید Intel Matrix Storage Manager for Win7 64 bit را از لینک زیر دریافت نمایید:

سلام .

دوستان لینک آخرین آپدیت گرافیک رو میشه لطف کنین تا دانلود کنیم .

مخلصیم .

سلام.
عزیز دل شما میتونید آخرین نسخه درایور مخصوص نسخه های 64 بیتی که ATI Catalyst 10.7 هست را از لینک زیر با حجم ~74MB دانلود کنید:

کلا عزیزان میتونند آخرین درایورهای مخصوص به N61Jq را با مراجعه به پست زیر دانلود کنند؛ مخصوصا عزیزانی که میخوان ویندوز لپتاپ رو عوض کنند:

عزیزان اگه اشتباه نکنم، سریهایی که شامل BD-ROM هستند، BD-Writer هم هستند!
کسی از دوستان تا حالا BD رایت کرده؟
من فقط با نرم افزار DVDInfoPro HD Xtreme قابلیتهاش رو چک کردم که رایت BD روشن بود!

یک نکته دیگه اینکه دوستان دمو مافیا 2 را امتحان کردند؟ اگه بله بهترین فریم ریت رو چه تنظیماتی گرفتند؟ این PhysX هم شرریست!
راستی عزیزانی که StarCraft II بازی میکنند حتما باگی که خود بلیزارد از Over Heat شدن کارت گرافیک گفته را دقت کنند و دستور برای برطرف سازیشو انجام بدند.

ارادتمند.

M E H R A N
14-08-2010, 15:40
ASUS دارها در این تست شرکت کنید....

nekooee
14-08-2010, 17:52
سلام

دوست عزیز شما چرا می خواین ویندوز 7 خود ویندوز رو حذف کنید؟
خوب یک ویندوز xp در پارتیشن دوم نصب کنید بعد هم بوت رو تعمیر کنید تا منوی 7 هم برگرده. دیگه نیاز نیست ویندوز اورجینال دستگاه رو دست بزنید....

mhadishirani
14-08-2010, 18:04
دوست عزیز شما چرا می خواین ویندوز 7 خود ویندوز رو حذف کنید؟
خوب یک ویندوز xp در پارتیشن دوم نصب کنید بعد هم بوت رو تعمیر کنید تا منوی 7 هم برگرده. دیگه نیاز نیست ویندوز اورجینال دستگاه رو دست بزنید....
ایشون میخوان ورژنی پهتر از home premium بریزن