مشاهده نسخه کامل
: کلوپ Asus N61JQ
صفحه ها :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
alireza1411
24-06-2010, 17:16
منظور من اینه که qm با m فرق می کنه؟؟:whistle::whistle:
کسی نبود جواب منو بده آخه من می خوام بخرم:question::question:
نه عزیز ... همون یه مدل هستش یعنی درستش همون 720qm هست. حواسش نبوده سوتی داده. در ضمن مبارک باشه. تو این رنج قیمت واسه پردازش چند هسته ای بهترینه ولی اگه دنبال بازی و اینا هستی:31: بهتزه به 540m فکر کنی. اون دو هسته ایه ولی کلاکش بالاتره. 32 نانومتری هم هست و معنیش اینه که خنک تره !!!! توربو بوست کلاکش رو از 2.53 میبره رو 3.06 گیگاهرتز ... من شخصا اگه واسه پردازش خفن لازم نداشتم میرفتم اون رو میخریدم . حدود 200 تومن ارزونتر میشه.
620 هم خوبه. اونم دو هسته ای با کلاک بالاتره.
اصلا چه قدر حرف میزنم. خودتون بخونین :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم 720qm
ولی با سی پی یو 920 مقایسه میکنمش میبینم چه قدر بیچاره کم میاره !!!
pooria.rio
24-06-2010, 19:39
بچه ها لپ تاپم خیلی گرمه
چی کار کنم که بشه فرکانس سی پسی یوش مثل واسه شما بشه ؟
alireza1411
24-06-2010, 22:06
بچه ها لپ تاپم خیلی گرمه
چی کار کنم که بشه فرکانس سی پسی یوش مثل واسه شما بشه ؟
خب لپ تاپا معمولا داغ هستن دیگه. یعنی مثلا فرض کنین سی پی یو های سری core2Dou یا phenom دمای ماکزیمم 72 تا 74 رو تحمل می کنند ولی لپ تاپ ها دمای بالاتری رو تحمل میکنن. مثلا همین 620 رو نگاه کن ... تا 105 درجه سانتیگراد رو تحمل می کنه !!!!
خب پس زیاد نگرانش نباش. من یکی شخصا یه کور تو 6750 دارم که کلاکش 2.66 هست ولی اور کردم رو 3.2 !!!! تازه جا داشت مادربورده باز میبردم بالاتر. دما رو هم گذاشتم فنش رو 61 نگه داره :31: ... میخوامن بسوزونمش !!!:31: ولی سه ساله نسوخته :41:.
من این مدل رو بگیرم باید بایوسش رو زیرو رو کنم ببینم راهی واسه آندر کلاک کردن داره یا نه. البته آندر کلاک به همراه آندر ولت خوب جواب میده.:31: بهتون خبر میدم به زودی
pooria.rio
24-06-2010, 22:12
من شیفت رو ران کردم
دما تا نزدیکای 80 میره
طبیعیه ؟
ویندوز من اورجینال 64 بیتی به سی پی یو 7.1 میده و به تمام قطعات دیگر 6.9 میده
امکان نداره
هار با سرعت 5400 جطوری میتونه rate 6.9 داشته باشه
رم هم همینطور
x-lichking
24-06-2010, 23:08
امکان نداره
رم هم همینطور
رم اگر که 1333 باشه باید 6.9 باشه واگر که نباشه فکر کنم 5.9 باشه .
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
دوستان منم می خوام بخرم .
البته JQ .
می خوساتم بدونم کدوم گارانتی بهتره ؟
سازگار به نظرم خوب میاد .
بعد فرق Pro با معمولی ها چیه ؟
مثل این که مارک قطعاتشون با هم فرق می کنه .
در ضمن ممنون میشم اگر که یکی از دسوتان چند تا عکس از صفحه نمایش این نوت بوک در حالت حداکثر برایتنس واسه ما بزاره .
ممنون .
موفق باشید .
کسی چند تا والپیپر مطابق با رزولیشن jq(1366*786 نداره؟.. بزاره تا دعاش کنیم....
ashkan15
25-06-2010, 00:52
اصلا اون سی پی یو موجود نمیباشد. منظورش همون CPU : 720 Qm بوده.
یعد میشه آدرسشم بدی مام مستفید بشیم ؟
چی بگم این مغازه ماله یکی از آشناهای منه که تویه شهرستان هم هست حالا صحبت می کنم اگر که تونست به بقیه هم به همین قیمت بده (یک میلیون و سیصد و هشتاد هزار تومان) مراحل بعدی رو بهتون می گم:10::10:
hamid361
25-06-2010, 02:33
امکان نداره
رم هم همینطور
شاید من اشتباه کنم یکبار دیگه نگاه میکنم و دوباره اعلام می کنم.
You Were Mine
25-06-2010, 09:48
---------- Post added at 01:08 AM ---------- Previous post was at 01:06 AM ----------
البته JQ .
در ضمن ممنون میشم اگر که یکی از دسوتان چند تا عکس از صفحه نمایش این نوت بوک در حالت حداکثر برایتنس واسه ما بزاره .
ممنون .
موفق باشید .
سلام در مورد رم فکر کنم داری اشتباه میکنی رم لپ تاپ من 1333 هست اما ویندوز بهش امتیاز 5.9 داده .
شما هم میخوای بگیری ؟ پیشاپیش مبارک باشه من فکر کردم تو سونی داری ؟
گارانتی های رسمی ایسوس همشون یکی هستند ( سازگار ، امرتات ، ویستا ) منظورم اینه که باهم خیلی فرقی ندارند هرکدوم که ارزونتر میداد بگیر .
تا اونجایی که دوست خوبمون گفت قکرکنم بلوری نداره و رمش 1333 هست که الان هم مدل های N61JQ هم بلوری دارن هم رمشون 1333 هست البته روی پک زده 1066 اما 1333 هست وقتی با نرمافزارهایی مثل اورست تست میکنی .
در مورد مارک قطعات اره یکی از بچه ها گفت هاردش Seagate و درایو نوریشم فرق میکنه تا اونجایی که من اطلاع دارم بچه های سونی برای سری اف میگفتن هارد Western Digital باشه خیلی خوبه از ما که WD هست حالا بازم نمیدونم از لحاظ تخصصی کدوم بهتره .
توی تاپیک لپتاپ های ایسوس صفحه 39 بود فکر کنم عکس از لپتاپ و صفحه نمایشش هست من شرمندم خودم دوربین ندارم که برات عکس بگیرم بذارم.
راستی سونی به اف 115 نمره چند میده ؟
البته JQ .
ممنون .
موفق باشید .
آقا من ميفروشم ... بهترين گارانتي : امرتات
1330
خواستي بگو ... دو هفته هست خريدم.
pooria.rio
25-06-2010, 10:53
بچه ها یکی جواب من رو در خصوص گرم بودن دستگاه بده.ممنون میشم
x-lichking
25-06-2010, 11:07
سلام در مورد رم فکر کنم داری اشتباه میکنی رم لپ تاپ من 1333 هست اما ویندوز بهش امتیاز 5.9 داده .
شما هم میخوای بگیری ؟ پیشاپیش مبارک باشه من فکر کردم تو سونی داری ؟
گارانتی های رسمی ایسوس همشون یکی هستند ( سازگار ، امرتات ، ویستا ) منظورم اینه که باهم خیلی فرقی ندارند هرکدوم که ارزونتر میداد بگیر .
تا اونجایی که دوست خوبمون گفت قکرکنم بلوری نداره و رمش 1333 هست که الان هم مدل های N61JQ هم بلوری دارن هم رمشون 1333 هست البته روی پک زده 1066 اما 1333 هست وقتی با نرمافزارهایی مثل اورست تست میکنی .
در مورد مارک قطعات اره یکی از بچه ها گفت هاردش Seagate و درایو نوریشم فرق میکنه تا اونجایی که من اطلاع دارم بچه های سونی برای سری اف میگفتن هارد Western Digital باشه خیلی خوبه از ما که WD هست حالا بازم نمیدونم از لحاظ تخصصی کدوم بهتره .
توی تاپیک لپتاپ های ایسوس صفحه 39 بود فکر کنم عکس از لپتاپ و صفحه نمایشش هست من شرمندم خودم دوربین ندارم که برات عکس بگیرم بذارم.
راستی سونی به اف 115 نمره چند میده ؟
سلام دوست عزیز .
اگر که واقعا 5.9 باشه باید بی خیالش بشم چون خیلی پایینه .
البته جناب وایو من گفتند که 6.9 هست .
من که واقعا گیج شدم .
هنوز معلوم نیست که بیگرم یا نه .
ممنون .
من سونی ندارم .
دل دارم از سری وسترو .
هنوز دلم با سونیه چون این سری ایسزو هر چی هم زور بزنه به قدرت پردازش سونیه نمی رسه .
گارانتی ها همه یکی هستند ولی مثل این که قطعات توی گارانتی های مختلف تفاوت داره .
من اگر هم که بخرم اونی رو می خرم که رمش کینگستون هست .
چون مثل این که آدیتا هم استفاده شده .
در کل دنبال G51JX هستم البته بدون گارانتی تا 1750 هم قیمت گرفتم با کیف و موس و جعبه پلمپ و ریفر هم نیست چون اگر که باشه هم جای جعبه می نویسه .
من خودم تا حالا یه ایسوس ریفر واسه یه نفر خریدم و می دونم جعبه ریفر ها چه شکلی هست .
متاسافنه عکس ها هم مثل این که لینکش خراب شده .
من با صفحه نمایش و قدرت پردازش ایسوز به شدت مشکل دارم .
اینم امتیاز های F115 :
Processor : 7.0
Memory : 7.3
Graphics : 6.5
Gaming Graphics : 6.5
Primary Hard Disk : 5.9
واقعا از ایسوز خیلی بالاتره و توی پردازش ایسوز به گردش هم نمیرسه .
ولی من صفحه نمایش سونی رو هم نپسندیدم .
با این که از ایسزو بهتره ولی خوبم نیست .
در کل هنوز تصمیم نگرفتم و تا یک شنبه معلوم میشه چی میخرم .
از دوستان می خوام که همه عکس از امتیازی که ویندوز سون به نوت بوکشون میده بزارند تا ببینیم جریان این رم چیه .
ممنون .
موفق باشید .
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
آقا من ميفروشم ... بهترين گارانتي : امرتات
1330
خواستي بگو ... دو هفته هست خريدم.
خیلی ممنون .
من حتی اگر که 200 تومان هم بیشتر بدم نوت بوک باز شده رو نمیخرم و گرنه دیروز G51 رو خریده بودم . :31: .
حالا چرا می خواین بفروشید ؟
اگر که مشکلی داره بگید تا ما هم نخریم ؟
موفق باشید .
---------- Post added at 01:07 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
بچه ها یکی جواب من رو در خصوص گرم بودن دستگاه بده.ممنون میشم
به بایوس دست نزدین ؟
شاید اور کلاک شده سیستم .
البته این مدل ایسوز زیاد هم گرم میکنه .
بهتره که از بخش پاور منیجمنت فن رو تنظیم کنید روی 100 درصد که همیشه کار کنه .
بعد یه تست 5 ساعته بگیرید و هم زمان Core Temp و HWinfo رو هم با هم ران کنید و ببیند آیا تفاوتی توی دمایی که نشون میدن هست یا نه .
در ضمن دما هم که از 80 بالا تر رفت تست رو متوقف کنید .
البته از 85 که گذشت اتوماتیک سیستم ریست بشه .
اگر که افزایش دمای کارت گرافیک هم معقول نیست مشکل از فن نوت بوکتون هست و باید ببرید گارانتی .
موفق باشید .
alireza1411
25-06-2010, 13:29
کسی چند تا والپیپر مطابق با رزولیشن jq(1366*786 نداره؟.. بزاره تا دعاش کنیم....
با ای سی دی سی یا پیکچر منیجر ویندوز خودت میتونی ریسایز کنی یا ببری. کاری نداره که:13:
من که هنوزم بین f115 و n61jq گیرم.انقدر دوستان نظرات مختلف میدن که حسابی گیج شدم...
من یه سوال دارم من تو مشهدم و میخوام بگیرمش حالا یه چیزی که هست چند بگیرم و این که محتویات جعبش رو اگه میشه دقیقا بگین چیا هست
ممنونم از لطفتون
x-lichking
25-06-2010, 14:53
من که هنوزم بین f115 و n61jq گیرم.انقدر دوستان نظرات مختلف میدن که حسابی گیج شدم...
منم گیرم .
سری F خرابی داره و گرافیکش از JQ پایین تره .
ایسوس هم مثل این که داغ می کنه ولی گرافیک بهتری داره ولی چه فایده که داغ می کنه .
اگر که داغ کنه که نمیشه بازی کرد .
موفق باشید .
x-lichking
25-06-2010, 15:07
منم گیرم .
ایسوس هم مثل این که داغ می کنه ولی گرافیک بهتری داره ولی چه فایده که داغ می کنه .
موفق باشید .
alireza1411
25-06-2010, 17:19
برای من بهتر بودن کارت گرافیک ایسوس مهم نیست. خود سی پی یو مهمه. وقتی 4 تا هسته دارین که دارن هر کدوم با فرکانس 2.8 گیگ کار میکنن باید فکر یه خنک کاری توپ هم باشین. اگه آدم واسه بازی بخواد که لازم نیست بره چهار هسته ای بخره. هر کی این مدل رو میخره لابد فکر پردازش های سنگینه و باید حواسش به خرابی و ایناش هم باشه. من که شخصا سونی رو کنار گذاشتم چون شنیدم خرابی و حرارت بالاتری داره.
x-lichking
25-06-2010, 19:38
برای من بهتر بودن کارت گرافیک ایسوس مهم نیست. خود سی پی یو مهمه. وقتی 4 تا هسته دارین که دارن هر کدوم با فرکانس 2.8 گیگ کار میکنن باید فکر یه خنک کاری توپ هم باشین. اگه آدم واسه بازی بخواد که لازم نیست بره چهار هسته ای بخره. هر کی این مدل رو میخره لابد فکر پردازش های سنگینه و باید حواسش به خرابی و ایناش هم باشه. من که شخصا سونی رو کنار گذاشتم چون شنیدم خرابی و حرارت بالاتری داره.
اتفاقا سونی کمتر از ایسوز داخلش گرم میشه .
ولی بدنه گرمتری داره .
من شنیدم که توی کارت گرافیک خیلی خرابی داره سری F .
من واقعا بین G51 ( که اونم مشکل داره ) و N61 موندم .
دوستان کسی رم 4 گیگ 1333 تو ایران سراغ داره ؟ ( می دونم که یکم حرفم مسخره بود ولی شایدم باشه :31:)
You Were Mine
25-06-2010, 20:00
سلام
جریان گرما چیه ؟ من اصلا مشکل گرما ندارم یعنی لپتاپ گرم میشه اما نه خیلی اونم سمت چپش گرم میشه که فن و خروجی گرمای لپ تاپ هست که اونم عادیه . خیلی داغ نمیکنه .
در رابطه با امتیاز ویندوز به رم هم من اشتباه کردم دوباره رفتم نگاه کردم 6.9 بود ببخشید که اشتباه گفتم 5.9 مال هاردم بود به خاطر سرعت 5400 ویندوز بهش این نمره را داده .
Cpuدومدل سونی ایسوس یکی هستند چرا به سونی امتیاز بیشتری داده ؟ فکر کنم به خاطر رم بیشتر باشه چون همونطور که همه میدونن رم هم خیلی تو پردازش تاثیر داره.
در مورد داغ کردن خیالت راحت باشه من باهاش بازی میکنم گرما خیلی نیست گفتم که سمت چپش هست که اونم گفتم برای چیه ..
بازم سوالی بود در خدمتم البته اگه بلد باشم
x-lichking
25-06-2010, 20:21
سلام
جریان گرما چیه ؟ من اصلا مشکل گرما ندارم یعنی لپتاپ گرم میشه اما نه خیلی اونم سمت چپش گرم میشه که فن و خروجی گرمای لپ تاپ هست که اونم عادیه . خیلی داغ نمیکنه .
در رابطه با امتیاز ویندوز به رم هم من اشتباه کردم دوباره رفتم نگاه کردم 6.9 بود ببخشید که اشتباه گفتم 5.9 مال هاردم بود به خاطر سرعت 5400 ویندوز بهش این نمره را داده .
Cpuدومدل سونی ایسوس یکی هستند چرا به سونی امتیاز بیشتری داده ؟ فکر کنم به خاطر رم بیشتر باشه چون همونطور که همه میدونن رم هم خیلی تو پردازش تاثیر داره.
در مورد داغ کردن خیالت راحت باشه من باهاش بازی میکنم گرما خیلی نیست گفتم که سمت چپش هست که اونم گفتم برای چیه ..
بازم سوالی بود در خدمتم البته اگه بلد باشم
سلام دوست عزیز .
والا منم با این نوت بوک کار نکردم و دماش تقریبا با G51 یکی هست ولی توی فروم های خارجی از دما ایراد میگیرند .
به نظرم اگر که فن رو روی فول تنظیم کنیم مشکلی با دما نداشته باشیم .
به علت این که یکم سنسور ها دیر تشخیص میدن که دما بالا میره یکم سرعت فن هم دیر افزایش پیدا می کنه در حد مثلا 50 میل ثانیه طول میکشه و تو این مدل اگر که روی فول لود باشیم حداقل تو این مدت یک درجه افزایش دما داریم .
ولی اگر که فن رو بزاریم رو 100 درصد می تونیم از سرعت بیشتر افزایش دما جلوگیری کنیم .
من تجربه این رو تو سرور داشتم ولی حالا اگر که شما هم یه تست بگیرید تو فول لود ممنون میشم .
البته با 100 درصد سرعت فن عمر باتری در حالت فول لود به 30 دقیقه هم فکر کنم نرسه .
در مورد رم هم امتیاز نوت بوک هایی که خارج از ایران فروش رفتن 5.9 هست چون 1066 هستند ولی اونایی که تو ایران هست چون 1333 هست 6.9 میگیرند که هنوزم کمه ولی قابل تحمل هست نسبت به 1066 .
هارد این مدل از F115 بهتره ولی از F116 بد تره .
علت تفاوت در امتیاز سی پی یو هم اینه که مثل این که باید سی پی یو بزارید در حالت اکستریم بوست تا بشه 7 .
البته من احتمال میدم که از چیپست HM55 هم باشه ولی از مارد بورد نمی تونه باشه چون 100 درصد مادربورد ایسوز از فاکسکان سونی بهتره .
سمت چپ طبیعی هست و مثلا G51 تا 47 درجه هست .
حالا اطلاعات N61 رو هم میزارم .
فقط لطفا یکی یه عکس از صفحه نمایشش بزاره که من مردم از بس دنبال عکس صفحه نمایش این گشتم . :31: .
خدمت هم از ماست .
موفق باشید .
منم گیرم .
موفق باشید .
ولی دوست عزیز ایسوز یه جورایی بهتره از سونی نسبت به قیمتش...
سونی بیشتر از ایسوس داغ میکنه !
دیگه باید دل به دریا زدو رفت سراغ ایسوز...
من خیلی مشورت کردم.
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
دوستان لطفا چند تا عکس از صفحه نمایش n61jq بزارین...
alireza1411
25-06-2010, 21:10
اتفاقا سونی کمتر از ایسوز داخلش گرم میشه .
ولی بدنه گرمتری داره .
من شنیدم که توی کارت گرافیک خیلی خرابی داره سری F .
من واقعا بین G51 ( که اونم مشکل داره ) و N61 موندم .
دوستان کسی رم 4 گیگ 1333 تو ایران سراغ داره ؟ ( می دونم که یکم حرفم مسخره بود ولی شایدم باشه :31:)
ممنون. من زیاد تحقیق نکرده بودم. همه می گفتند ایسوس خرابی کمتری داره ... ولی در مورد دما انگار این طوری نیست. ایسوس خنک تر نیست !!!:13:
اینجا دمای سی پی یو تو محیط 22.6 سانتیگرادی شده 82 درجه.
انجا هم در حال بازی یارو رسیده به دمای 86 درجه البته تو محیط 27 درجه ای. پس میشه گفت خنک کاری سی پی یوشون یکیه. البته دوستان نرن این دو هسته ای ها رو مقایسه کنن بگن اشتباه شده. لونل 20 درجه ای تقریبا کمتر هستن. یعنی ایسوس 4 هسته ای رو 55 تا 60 آیدل میشه و دو هسته ایش رو 40 تا 45 آیدل میشه.
یه نمونه 420m که تو 12 ساعت کار شدید دماش از 75 بالاتر نرفته :
یه نفر هم اون وسطا یه چهار هسته ای اچ پی رو تست کرده دیده دماش همون 82 سونی هست و دمای گرافیک 230m هم شده 66 درجه.
خب با این حساب دماس سی پی یو ایسوس وضع بهتری نسبت به بقیه نداره. باید برم رو جی پی یو تحقیق کنم ببینم واسه 5730 و 320m چه دمایی مناسبه. اگه کسی میتونه کمک کنه !!!!:41:
دمای جی پی یو هم تو لینک دومی به 92 رسیده !!!! البته نگران کننده نیستش.
S A M S U N G
25-06-2010, 21:32
سلام .
من روی کامپیوتر خونه گرافیک 4870X2 دارم و دماش با دور فن %90 توی بازیها به 100 درجه هم میرسه :دی
قبل از خرید لپ تاپ هم فکر میکردم چون گرافیکش ATI هستش ، اینم همینطوریه . ولی تو بازی حذاکثر گرما 75 الی 78 میشه و اصلا گرما حساب نمیشه :دی
CPU هم بین 50 تا 60 متغیر هستش .
مخلصیم .
x-lichking
25-06-2010, 21:47
سلام .
من روی کامپیوتر خونه گرافیک 4870X2 دارم و دماش با دور فن %90 توی بازیها به 100 درجه هم میرسه :دی
قبل از خرید لپ تاپ هم فکر میکردم چون گرافیکش ATI هستش ، اینم همینطوریه . ولی تو بازی حذاکثر گرما 75 الی 78 میشه و اصلا گرما حساب نمیشه :دی
CPU هم بین 50 تا 60 متغیر هستش .
مخلصیم .
بله .
تو دسکتاپ من فقط یک سال بدون خمیر سیلیکون داشتم از سی پی یو البته با دو تا فن واسه اورکلاک تست میگرفتم دما تا 95 میرفت واسه سی پی یو و تا 10 ساعت هم کامپیوتر بدون هیچ مشکلی روشن میموند .
البته بعد از این اتفاق چند نفر می خواستن سی پی یو بخرند چون تا حالا باید 100 بار سوخته باشه . :31: .
دمای استاندارد سی پی یو 85 تا 80 هست و بالاتر از 85 که بره اگر که توی بایوس دستکاری نکرده باشین اتوماتیک خاموش میشه نوت بوک .
کارت گرافیک هم تا 105 با اورکلاک 5200 ماله قرن 10 تجربه کردم .
ولی می دونید مشکل چیه ؟
در دسکتاپ بین قطعات فضا هست و قطعات کناری صدمه نمی بینند ولی توی نوت بوک فضا کم هست .
مثل این که فقط تو بعضی از سیستم ها مشکل گرما دارند .
البته میگن با آپدیت بایوس مشکل حل میشه .
یه سری از مدل هایی که وارد بازار شدن بایوشون 2.04 هست که باید آپدیت بشه به 2.06 فقط نباید با 2.09 آپدیت بشه چون 99 درصد دیگه نوت بوک روشن نشده .
شما چک کنید ببینید ورژن بایوستون چیه ؟
موفق باشید .
hamid361
25-06-2010, 22:13
بچه ها چرا PES 2010 رو لبتاپ تمام صفحه اجرا نمیشه؟ بخش SETTING بازی هیچ تغییراتی ایجاد نمیکنه و فقط میشه کوچک و با کیفیت LOW بازی کرد.خیلی مسخرست.البته تقصیر بازیه ها نه لبتاپ.در کل مشکل فول اسکرین تو بازیها با لبتاپ هست.راهی سراغ دارین؟
با توجه به این امتیازات که دوستان میگن پس چرا به سیستم من با این که رمم 1333 است 5.9 به cpu:6.9 وبه هارد 5.8و به بقیه هم 5.9 و جمعشون 5.8امتیاز میده...
(البته همانطور که قبلا گفتم رم سیستم از اونهایی است که رو پک 1066 زده اما اورست وSiSoftware Sandra Professional 1333 نشون میده در ضمن درایو گرافیک وچیپست رو هم ابدیت کردم)
با توجه به این امتیازاتی که دوستان میگن پس چرا به رم سیستم من با این که 1333 است 5.9 وبه cpu:6.9و به هارد 5.8 وبه بقیه 5.9 وکل سیستم 5.8 امتیاز میده؟
(همانطور که قیلا گفتم رم از اونهای است که روپک 1066 زده ولی اورست وSiSoftware Sandra Professional مقدار 1333نشون میده درضمن درایور گرافیک وجیپست روهم اپدیت کردم)
ویندوز 64 التیمت اورجینال....
hamid361
26-06-2010, 01:43
سیستم من به CPU امتیاز 6.9 میده و به تمامی اجزاء 5.9 میده کل مموری کارت گرافیک رو 2778 MB اعلام کرده که 1024 خودش حافظه داره و مابقیم شیر می کنه.جالب بدونین DIRECT X 10 بیان کرده نه 11 در صورتیکه تو سایت معروف دایرکت ایکس رو 11 زده بود.حداقل و میانگین امتیاز اجزاء 5.9 دوستان.یه مسائله خنده دار توبازیهای اکشن خودش باسه خودش تیر میزنه همش خنده دار واقعا ما اینقدر میخندیم سرش مثلا یه جا که باید آروم بازی کنی تا کسی نفهمه یه دفعه خوش تیر میزنه اندازه یه خشاب و عوض میکنه دوباره میزنه تا وقتی که خودت دکمه ها رو بزنی تا خودت کنترلش کنی مسخرس واقعا نه؟:21:
hamid361
26-06-2010, 02:07
بچه ها چرا به کارت گرافیک و رم من امتیاز 5.9 میده من چک کردم رمم 1333 و گرافیکشم که عالیه بچه ها میگن رم 5.9 میده مال بعضیها 6.9 و گرافیک 6.7 مال من 5.9 یعنی چی؟دوستمون از سونی 115 گرفته بود گرافیکش 6.5 بود و سی پی یو 7 و رمشم 6.9 فکر کنم چرا مال من پایینه اینقدر آخه؟
Mehrdad092000
26-06-2010, 04:08
سیستم من به CPU امتیاز 6.9 میده و به تمامی اجزاء 5.9 میده کل مموری کارت گرافیک رو 2778 MB اعلام کرده که 1024 خودش حافظه داره و مابقیم شیر می کنه.جالب بدونین DIRECT X 10 بیان کرده نه 11 در صورتیکه تو سایت معروف دایرکت ایکس رو 11 زده بود.حداقل و میانگین امتیاز اجزاء 5.9 دوستان.یه مسائله خنده دار توبازیهای اکشن خودش باسه خودش تیر میزنه همش خنده دار واقعا ما اینقدر میخندیم سرش مثلا یه جا که باید آروم بازی کنی تا کسی نفهمه یه دفعه خوش تیر میزنه اندازه یه خشاب و عوض میکنه دوباره میزنه تا وقتی که خودت دکمه ها رو بزنی تا خودت کنترلش کنی مسخرس واقعا نه؟:21:
مگه n61 نداری اونکه شر نداره
pooria.rio
26-06-2010, 09:08
من امروز میخوام 7 32 بیتی بریزم
مشکلی که نداره از نظر درایور ؟
hasibi01
26-06-2010, 10:13
من امروز میخوام 7 32 بیتی بریزم
مشکلی که نداره از نظر درایور ؟
همه درایورها (32 و 64 بیتی) توی دی وی دیه همراه لپ تاپ موجوده.
x-lichking
26-06-2010, 10:17
اینطور که معلومه این نوت بوک خیلی خیلی قاطی داره .
توی امتیاز که دیگه ترکونده .
لطفا دوستان همه یه عکس از امتیاز ویندوز به نوت بوکشون همراه با گارانتی که خریدن بزارند تا ما یه تصمیم بگیریم .
مثل این که اوضاع خیلی شیر تو شیر هست .
البته اول نوت بوک رو بزارید در حالت اکستریم بوست و از طریق بخش پاور منیجمنت هم در بخش باتری پرفورمنس رو انتخاب کنید و بعد عکس بگرید .
در ضمن مطمئن باشید که سیستم عاملتون 64 بیت باشه .
موفق باشید .
sanaz200
26-06-2010, 10:24
با سلام
متاسفانه صفحه نمایش ASUS PRO64JQ ظاهرا مشکل داره وجالبه هیچکس نمیخواد حتی یه عکس از اون بگذاره به نظر من هم سونی خیلی بهتره البته در زیبایی و کیفیت صفحه نمایش دوستان قبل از خرید حتما صفحه نمایش سونی و ایسوز را از نزدیک ببینند صفحه نمایش ایسوز کوچکتر به نظر میاد تو پردازش هم که مشخص شد تو بحث خرابی کارت گراف سونی با 3 سال گارانتی (یکسال تعویض) فکر نمیکنم مشگپکلی پیش بیاد.
موفق باشید
tahlil2008
26-06-2010, 10:38
با سلام
متاسفانه صفحه نمایش ASUS PRO64JQ ظاهرا مشکل داره وجالبه هیچکس نمیخواد حتی یه عکس از اون بگذاره به نظر من هم سونی خیلی بهتره البته در زیبایی و کیفیت صفحه نمایش دوستان قبل از خرید حتما صفحه نمایش سونی و ایسوز را از نزدیک ببینند صفحه نمایش ایسوز کوچکتر به نظر میاد تو پردازش هم که مشخص شد تو بحث خرابی کارت گراف سونی با 3 سال گارانتی (یکسال تعویض) فکر نمیکنم مشگپکلی پیش بیاد.
موفق باشید
والا فكر نميكنم مشكل داشته باشه البته من خودم Pro ندارم ولي صفحه نمايشش خوبه.
حالا مگه چه اشكالي داره ؟
x-lichking
26-06-2010, 10:53
با سلام
موفق باشید
سونی بهتر بوده و هست .
ایسوز یه شرکت نو پا در زمشنه نوت بوک هست .
شما اگر که با یه FW کار کرده باشید فکر نکنم دیگه هیچ وقت بتونید ازش جدا بشید .
سونی واقعا عالیه ولی در سری F مثل این که یکم لنگ میزنه .
من که میرم همون G51JX-A1 رو می خرم .
1.750 قیمت دارم در ضمن ریفر هم نیست و فقط باید زنگ بزنم ببینم سازگار گارانتی می کنه یا نه .
چون من تو سایت ایسوز چک کردم بهم نزدیک ترین مرکز گارانتی رو سازگار نشون داد پس مجبورند که گارانتی کنند چون قاچاقی نیست و برگه گمرکیش رو هم دارم .
حالا باید فردا زنگ بزنم ببینم چی می گن .
اگر هم که قبول کردند یه خبر به شما هم میدم که دیگه با گارانتی نگیرید و الکی پول گارانتی رو ندین .
ولی اگر که بشه واقعا عالیه .
موفق باشید .
والا من اولین نفری بودم که به صفحه نمایشش گیر دادم ولی مثل اینکه کم کم کسان دیگه ای هم هستن که با من موافقن .
دوست عزیز بیا اینم عکس ولی خب دوستان خودشون بزارن بهتره اول مال ایسوزه N61 دومی مال سونی F11 :
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
x-lichking
26-06-2010, 11:03
والا فكر نميكنم مشكل داشته باشه البته من خودم Pro ندارم ولي صفحه نمايشش خوبه.
حالا مگه چه اشكالي داره ؟
اگر که میشه لطفا چند تا عکس از صفحه نمایشش بزارید . :42:
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
والا من اولین نفری بودم که به صفحه نمایشش گیر دادم ولی مثل اینکه کم کم کسان دیگه ای هم هستن که با من موافقن .
دوست عزیز بیا اینم عکس ولی خب دوستان خودشون بزارن بهتره اول مال ایسوزه N61 دومی مال سونی F11 :
این عکس ها رو نوت بوک ریویو در حالت ایده آل گذاشته .
باید دید در روز چطور هست صفحه نمایش .
موفق باشید .
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 01:02 PM ----------
من که واقعا دیونه شدم .
این مشکل داره .
سونی مشک داره .
G51 مشکل داره .
خودمم دیگه نمی دونم چی کار کنم . :24: .
hamid361
26-06-2010, 11:41
هیچ مشکلی نداره ایسوز از هر لحاظی سرتره منم موقع خرید مثل شما بین همین سونی و ایسوز مونده بودم اما با کلی تحقیق فهمیدم که ایسوز خیلی سرتره دوستان سونی دیگه به هیچ دردی نمی خوره لبتاپاش در مورد گرافیک خورد سیستم بهم گفت که 1 گیگ خودش داره و 1 و خورده ای هم شر میکنه از خودم که نفتم عکسشم میزارم حالا.بچه ها تنها برتری سونی مانیتورشه که تازه از خیلی ها شنیدم با این همه برتریش اما خیلی ها نمی پسندن و خوششون نمیاد نمی دونم چرا الکی پولتونو دور نریزین برای سونی.سری g ایسوز هم 1800 بیشتر نمیرزه بیشتر پول ندینا.موفق باشید اخر در مورد پستهای قبلی من هیچکس بحث نکرد.
---------- Post added at 12:41 PM ---------- Previous post was at 12:40 PM ----------
بچه ها من واقعا عاشق این لبتاپم:40::40::40::40:
omid_o2o3
26-06-2010, 11:48
منم گیرم .
موفق باشید .
می شه گفت لپ تاپی تو دنیا تا به امروز ساخته نشده که حین بازی داغ نکنه....بنابرین وقتی گرافیک 5730 روشه ...با این قدرت حتما داغ میکنه....تمام
من بعد از ابدیت چیپست و گرافیکrating رو رفرش کردم
cpu...........6.9
ram...........5.9
geraphics....6.7
gameing...6.7
hard......5.8
ونکته جالبش اینجاست که با افزایش امتیاز گرافیک و وگرافیک گیم امتیاز کل همون 5.8 مونده
کسی جریان این5.9 رم رو فهمید یانه؟ یعنی چی که به یه رم رو یه سیستم 5.9 وبه همون رم رو یه سیستم دیگه 6.9 میده....
Vespoher
26-06-2010, 12:12
من که واقعا دیونه شدم .
این مشکل داره .
سونی مشک داره .
G51 مشکل داره .
خودمم دیگه نمی دونم چی کار کنم . :24: .
دوست عزیز زاویه دید در مانیتورهای LCD وجود داره و متغییره . حالا یه مانیتور کمتره و یه مانیتور بیشتره . حتی در کامپیوترهای دسکتاپ اپل که محبوبیت زیادی در خارج از کشور داره هم مانیتور LCD زاویه دیدش خیلی زیاده . البته مدل های جدید که اومده کمی اونو اصلاح کرده .تنها مانیتورهای CRT هستش که زاویه دید یکسانی داره .
کلا LCD اینجوریه . هر چی که زاویه دیه بهتری داشته باشه قیمتش بالاتر و کیفیت بهتری داره
این N61 به نظرم مانیتور خوبی داره و کیفیت و شفافیت قابل قبولی داره . البته یکی از معایبش همین زاویه دید زیادشه که تو سونی کمتره . همه خوبی ها که یکجا جمع نمیشه، باید ببینید برای خرید لپ تاپ چه چیزی برای شما الویت داره.
omid_o2o3
26-06-2010, 12:41
cpu...........6.9
ram...........5.9
geraphics....6.7
gameing...6.7
hard......5.8
ونکته جالبش اینجاست که با افزایش امتیاز گرافیک و وگرافیک گیم امتیاز کل همون 5.8 مونده
کسی جریان این5.9 رم رو فهمید یانه؟ یعنی چی که به یه رم رو یه سیستم 5.9 وبه همون رم رو یه سیستم دیگه 6.9 میده....
5.8 که به کلش میده واسه اینکه پایین ترین نمره ای که به هر کدوم داده رو میزنه که میشه hard
هنوز منم نفهمیدم که چرا 5.9 میده یا 6.9
:41:
x-lichking
26-06-2010, 12:46
دوست عزیز زاویه دید در مانیتورهای LCD وجود داره و متغییره . حالا یه مانیتور کمتره و یه مانیتور بیشتره . حتی در کامپیوترهای دسکتاپ اپل که محبوبیت زیادی در خارج از کشور داره هم مانیتور LCD زاویه دیدش خیلی زیاده . البته مدل های جدید که اومده کمی اونو اصلاح کرده .تنها مانیتورهای CRT هستش که زاویه دید یکسانی داره .
کلا LCD اینجوریه . هر چی که زاویه دیه بهتری داشته باشه قیمتش بالاتر و کیفیت بهتری داره
این N61 به نظرم مانیتور خوبی داره و کیفیت و شفافیت قابل قبولی داره . البته یکی از معایبش همین زاویه دید زیادشه که تو سونی کمتره . همه خوبی ها که یکجا جمع نمیشه، باید ببینید برای خرید لپ تاپ چه چیزی برای شما الویت داره.
من مشکلم مانیتور نیست .
چون سونی هم همچین مانیتور خوبی نداره .
مشکلم با اینه که معلوم نیست تو دل این N61 چیه .
به یه رم 5.9 میده که واقعا افتضاحه ولی به یکی دیگه 6.9 میده که حداقل یکم قابل قبول هست .
من فعلا دارم میرم رو جی 51 البته اگر که سازگار قبول کنه که گارانتی کنه .
اونم مشکل بایوس داره وباید بایوسش آپدیت بشه ولی حداقل بهتر از این N61 و F سونی هست .
موفق باشید .
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
5.8 که به کلش میده واسه اینکه پایین ترین نمره ای که به هر کدوم داده رو میزنه که میشه hard
هنوز منم نفهمیدم که چرا 5.9 میده یا 6.9
:41:
نوت بوکتون رو در حالت پرفورمنس قرار بدین .
با نرم افزار CPU-Z هم چک کنید ببیند که باس رم چیه .
اگر که 1066 باشه طبیعیه ولی اگر که 1333 باشه چک کنید ببینید که مارک رم چیه ( با نرم افزار اورست ) .
در ضمن شما از کدوم گارانتی خریدین ؟
کسی قیمت g51vx رو داره؟ از n61jq بهتره؟
hamid361
26-06-2010, 13:20
cpu...........6.9
ram...........5.9
geraphics....6.7
gameing...6.7
hard......5.8
ببین توجه نکردی تو سیستم من به cpu امتیاز 6.9 میده و به تمامی اجزاء حتی گرافیک هم 5.9 میده و در کل هم 5.9 حالا مال شما گرافیکش 6.7 احتمالا داره اشتباه میکنه اگه نه پس چرا مال من رو 5.9 میده؟اشکال کجاست؟تازه هاردمم 5.9 با شما کلی فرق داره.
من مشکلم مانیتور نیست .
چون سونی هم همچین مانیتور خوبی نداره .
مشکلم با اینه که معلوم نیست تو دل این N61 چیه .
به یه رم 5.9 میده که واقعا افتضاحه ولی به یکی دیگه 6.9 میده که حداقل یکم قابل قبول هست .
من فعلا دارم میرم رو جی 51 البته اگر که سازگار قبول کنه که گارانتی کنه .
اونم مشکل بایوس داره وباید بایوسش آپدیت بشه ولی حداقل بهتر از این N61 و F سونی هست .
موفق باشید .
---------- Post added at 02:46 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------
نوت بوکتون رو در حالت پرفورمنس قرار بدین .
با نرم افزار CPU-Z هم چک کنید ببیند که باس رم چیه .
اگر که 1066 باشه طبیعیه ولی اگر که 1333 باشه چک کنید ببینید که مارک رم چیه ( با نرم افزار اورست ) .
در ضمن شما از کدوم گارانتی خریدین ؟
رم که کینگستونه اما مساله اینجاست که به قول شما اگه 1066 باشه این 5.9 طبیعیه.رو خود پک هم 1066 زده پس مشکلی نیست...
اما از او طرف اورست وSiSoftware Sandra Professional رم رو 1333 نشون میده واینجاست که تناقض رخ میده و ادم حیرون مشه که پس چرا6.9 نیست؟
در ضمن گارانتی ویستا است اگه وقت کنم یه سر میرم اونجا ببینم اونا چی میگن
Vespoher
26-06-2010, 13:29
cpu...........6.9
ram...........5.9
geraphics....6.7
gameing...6.7
hard......5.8
احتملا این تغییرات به یه چیزی بستگی داره ... حالا چه چیزی نمیدونم. سخت افزار که یکیه ....
لپ تاپه منم همین امتیازرو میده ولی هارد رو 5.9 میزنه
cpu...........6.9
ram...........5.9
geraphics....6.7
gameing...6.7
hard......5.9
ببین توجه نکردی تو سیستم من به cpu امتیاز 6.9 میده و به تمامی اجزاء حتی گرافیک هم 5.9 میده و در کل هم 5.9 حالا مال شما گرافیکش 6.7 احتمالا داره اشتباه میکنه اگه نه پس چرا مال من رو 5.9 میده؟اشکال کجاست؟تازه هاردمم 5.9 با شما کلی فرق داره.
به cpu من هم 6.9و گرافیک رو قبل از ابدیت درایور 5.9 نشون میداد اما بعد از ابدیت 6.7 نشون میده...
در ضمن اورست هارد رو wdcمیشناسه که همون وسترون هست 640 گیگ با5400 rpmبرای تو هم همینه؟
You Were Mine
26-06-2010, 14:45
دوستان سلام
چرا اینقدر گیر دادین به امتیاز لپ تاپ ؟ بابا امتیاز اصلا مهم نیست ویندوز بر اساس مچ بودن قطعات با یکدیگر به هم امتیاز میده یعنی اگه تو لپ تاپ من به Cpu امتیاز 6.9 میده و تو سری اف 7.1 به این خاطر که قطعات سونی بیشتر با هم یکی هستند .
حالا من عکس میگیرم میذارم راستی با کدوم سایت باید اپلود کنم عکس هارو ؟
دوستان سلام
چرا اینقدر گیر دادین به امتیاز لپ تاپ ؟ بابا امتیاز اصلا مهم نیست ویندوز بر اساس مچ بودن قطعات با یکدیگر به هم امتیاز میده یعنی اگه تو لپ تاپ من به Cpu امتیاز 6.9 میده و تو سری اف 7.1 به این خاطر که قطعات سونی بیشتر با هم یکی هستند .
حالا من عکس میگیرم میذارم راستی با کدوم سایت باید اپلود کنم عکس هارو ؟
عزیزم مثل اینکه موضوع رو نگرفتی.. سوال اینکه چرا یه ویندوز 7 64 بیتی به n61jqکه یه کانفیک مشخص ومعین داره امتیاز متفاوت میده(امتیاز لبتابهای دیگه به ما چه:5:)
alireza1411
26-06-2010, 15:20
آقا اینجا چه خبر شده .... :18: امتیارز ویندوز که ملاک خوبی نیست واسه سنجش قدرت سخت افزار !!!! از نرم افزارای حرفه ای تر استفاده کنین ببینیم چی به چیه.
مثلا
3D Mark Vantage
قدرت پردازشی سونی مشابه همین ایسوزه. قدرت سی پی یو رو با x264 میشه فهمید. تو برنامه های فتوشاپ و آفیس و اینا هم با همون تری دی مارک. امتیاز ویندوز رو زیاد جدی نگیرین بهتره.:20:
مثلا این کامپیوتر رم 666 داشته که اور شده الان باسش 800 هست. DDR2 هم هست !!!! ولی امتیاز رم شده 6.1 !!!؟؟؟؟
سی پی یوش هم 2.66 core2Dou هست که اور شده به 3.2. گرافیکش که مساله ی مورد علاقه ی فرومه 4830 اور شده هست.:31: البته رمش رو کم کردم و هسته رو اور کردم بر خلاف دیگران که فکر میکنن رم هم موثره من تاثیرش رو خیلی کم میدونم و تستش هم کردم.
خب یه دی دی آر تو 800 چه جوری از دی دی آر تری 1033 بهتره ؟؟؟؟:13:
حالا این هم دی دی آر تی 1333 :
سی پی یوش 720 BE هست که سه هسته ایه ولی هسته چهارمش رو آنلاک کردم و کلاکش رو هم از 2.8 بردم رو 3.2. البته ولتاژش 1.375 بود اولش ولی دیدم با 1.300 هم پایداره واسه همین کمش کردم که خنک کار کنه.
رمش رو هم که گفتم باس 1333 هست. دو تا دو گیگ پاتریوت. گرافیکش 8500 اور شده هست با مموری دی دی آر تری و هاردش هم 500 سیگیت.
من یه سوال دارم. لطفا کمک کنن اونایی که سونی یا ایسوس دارن. تو بایوسشون بخشی داره که بشه فرکانش و ولتاژ سی پی یو رو تغییر داد ؟؟؟؟؟:13:
alireza1411
26-06-2010, 15:22
آقا اینجا چه خبر شده .... :18: امتیارز ویندوز که ملاک خوبی نیست واسه سنجش قدرت سخت افزار !!!! از نرم افزارای حرفه ای تر استفاده کنین ببینیم چی به چیه.
مثلا
3D Mark Vantage
قدرت پردازشی سونی مشابه همین ایسوزه. قدرت سی پی یو رو با x264 میشه فهمید. تو برنامه های فتوشاپ و آفیس و اینا هم با همون تری دی مارک. امتیاز ویندوز رو زیاد جدی نگیرین بهتره.:20:
مثلا این کامپیوتر رم 666 داشته که اور شده الان باسش 800 هست. DDR2 هم هست !!!! ولی امتیاز رم شده 6.1 !!!؟؟؟؟
سی پی یوش هم 2.66 core2Dou هست که اور شده به 3.2. گرافیکش که مساله ی مورد علاقه ی فرومه 4830 اور شده هست.:31: البته رمش رو کم کردم و هسته رو اور کردم بر خلاف دیگران که فکر میکنن رم هم موثره من تاثیرش رو خیلی کم میدونم و تستش هم کردم.
سی پی یوش 720 BE هست که سه هسته ایه ولی هسته چهارمش رو آنلاک کردم و کلاکش رو هم از 2.8 بردم رو 3.2. البته ولتاژش 1.375 بود اولش ولی دیدم با 1.300 هم پایداره واسه همین کمش کردم که خنک کار کنه.
رمش رو هم که گفتم باس 1333 هست. دو تا دو گیگ پاتریوت. گرافیکش 8500 اور شده هست با مموری دی دی آر تری و هاردش هم 500 سیگیت.
من یه سوال دارم. لطفا کمک کنن اونایی که سونی یا ایسوس دارن. تو بایوسشون بخشی داره که بشه فرکانش و ولتاژ سی پی یو رو تغییر داد ؟؟؟؟؟:13:
hamid361
26-06-2010, 15:39
به cpu من هم 6.9و گرافیک رو قبل از ابدیت درایور 5.9 نشون میداد اما بعد از ابدیت 6.7 نشون میده...
در ضمن اورست هارد رو wdcمیشناسه که همون وسترون هست 640 گیگ با5400 rpmبرای تو هم همینه؟
آره مال منم همونه
من گرافیک رو آپدیت کردم اما هنوز 5.9
درایو هاتو آپدیت کن.
من Asus M60J دارم با این مشخصات.
CPU: i7 Q720
Ram: 4GB
HD: 1 TB (500+500) 5400
Nvidia Geforce GT 240 - 1GB Cuda
Windows HP 64bit
اگر همه درایو هات آپدیت هستند ویندوز رو نگاه کن ببین چند بیتیه. امتیاز شما باید از این بیشتر باشه.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
آره مال منم همونه
من گرافیک رو آپدیت کردم اما هنوز 5.9
بعد از آپدیت درایو رفرش کردی؟
You Were Mine
26-06-2010, 15:48
دوستانی که عکس میخواستن از صفحه نمایش تو پست قبلم ادیت کردم گذاشتم / اگه عکس هارو همینجوری نشونتون نداد روی عکس ها راست کلیک کنین گزینه Open in New tab را بزنین . عکس هایی را که گذاشتم با خود لپ تاپ گرفتم دقیقا با همین کیفیت بهم نشون میده کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبه فقط توی محیط باز رفلکس داره اذیت میکنه
تا شب هم عکس هایی را که با گوشی گرفتم میذارم
درایو هاتو آپدیت کن.
من Asus M60J دارم با این مشخصات.
CPU: i7 Q720
Ram: 4GB
HD: 1 TB (500+500) 5400
Nvidia Geforce GT 240 - 1GB Cuda
Windows HP 64bit
اگر همه درایو هات آپدیت هستند ویندوز رو نگاه کن ببین چند بیتیه. امتیاز شما باید از این بیشتر باشه.
---------- Post added at 12:13 PM ---------- Previous post was at 12:12 PM ----------
بعد از آپدیت درایو رفرش کردی؟
با این مشخصات دیگه کامل هنگ کردم چه جوری به 4گیگ رم7.3 داده و به 4گیگ رم ما 5.9.:18:.
مارک رمت چیه؟ من تو قسمت ابدیت سایت asusبرایcpuدرایور ندیدم (درایور atk هم بود که نفهمیدم مال چیه)
راستی ورژن بایوس میتونه تاثیر بزاره ؟ ورژن بایوس من206 هست.به نظرم نوع ویندوز یعنی هوم یا پرو یا التیمت بودن هم موثره(برای من التیمت 64بیته اورجینال)
باید جواب این معما روشن بشه که این تفاوت از چی ناشی میشه..........
با این مشخصات دیگه کامل هنگ کردم چه جوری به 4گیگ رم7.3 داده.:18:.
مارک رمت چیه؟
راستی ورژن بایوس میتونه تاثیر بزاره ؟ ورژن بایوس من206 هست
باید جواب این معما روشن بشه..........
مارک رم رو Samsung نوشته.
ورژن بایوس فکر نکنم تاثیری داشته باشه. من قبلا بایوسم 207 بود با همین امتیازها. اما مشکل من در بایوس نبود تنظیمات برای بوت از طریق USB بود, به همین دلیل به ورژن 210 آپدیت کردم اما امتیازها تغییری نکرد.
hamid361
26-06-2010, 17:15
همش آپدیت ولی بیشتر ازین نداد راستی سیستم تا 16 گیگ ساپورت میکنه رم رو هر اسلات 4 گیگ.فقط مشخصات چیپست رو نمیگه.چیپست روهم اپدیت کردم.
خبر جدید امتیاز جدید به گرافیکم رو 6.7 داد اما رم و هارد 5.9 و سی پی یو 6.9 کلیش هم 5.9 که تغییری نکرد امتیازامون مثل همه مشکلی نیست پس وسواس به خرج ندین فقط چرا به رم 5.9 میده با اینکه 1333؟این سوال.
rahnemoun
26-06-2010, 22:33
اینهم مال من:
رامین :11:
دوستان من شاید بیام واسه خرید تهران کجا میتونم دو مدل n61jq و f115 رو ببینم و بخرم؟
x-lichking
27-06-2010, 00:00
مارک رم رو Samsung نوشته.
ورژن بایوس فکر نکنم تاثیری داشته باشه. من قبلا بایوسم 207 بود با همین امتیازها. اما مشکل من در بایوس نبود تنظیمات برای بوت از طریق USB بود, به همین دلیل به ورژن 210 آپدیت کردم اما امتیازها تغییری نکرد.
همونطور هم که من قبلا توی پست های دیگه گفتم 1333 سامسونگ خیلی از کینگاستون قوی تره .
و هاینیکس دیگه از اینا قوی تره .
توی پردازش N61 حرفی واسه گفتن نداره و فقط یکم گرافیک خوبی داره .
---------- Post added at 02:00 AM ---------- Previous post was at 01:57 AM ----------
مثلا
3D Mark Vantage
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما مثل این که اینجا نیستی .
موضوع سر اینه که چرا در دو مدل کاملا یکسان که هر دو رم 1333 کینگاستون دارند امتیازی یکی 5.9 هست و دیگری 6.9 .
مشکل اینه .
بحث سر کانفیگ های مختلف نیست .
کانفیگ ها دقیقا یکی هستند .
تا اونجایی که من فعلا فهمیدم فقط گارانتی امرتات 6.9 میده به رم .
کسی هم سازگار داره که 6.9 گرفته باشه رم ؟
تمام اینا به خاطر اون چیپست HM55 لعنتی هم هست که من 100 بار تا حالا گفتم ضعیف تر از PM55 هست ولی کسی نمی خواد قبول کنه .
موفق باشید .
x-lichking
27-06-2010, 00:07
دوستانی که عکس میخواستن از صفحه نمایش تو پست قبلم ادیت کردم گذاشتم / اگه عکس هارو همینجوری نشونتون نداد روی عکس ها راست کلیک کنین گزینه Open in New tab را بزنین . عکس هایی را که گذاشتم با خود لپ تاپ گرفتم دقیقا با همین کیفیت بهم نشون میده کیفیت صفحه نمایش خیلی خوبه فقط توی محیط باز رفلکس داره اذیت میکنه
تا شب هم عکس هایی را که با گوشی گرفتم میذارم
واسه من نمیاش نمیده . :41: .
اگر که میشه یه جا دیگه آپلود کنید .
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
همش آپدیت ولی بیشتر ازین نداد راستی سیستم تا 16 گیگ ساپورت میکنه رم رو هر اسلات 4 گیگ.فقط مشخصات چیپست رو نمیگه.چیپست روهم اپدیت کردم.
خبر جدید امتیاز جدید به گرافیکم رو 6.7 داد اما رم و هارد 5.9 و سی پی یو 6.9 کلیش هم 5.9 که تغییری نکرد امتیازامون مثل همه مشکلی نیست پس وسواس به خرج ندین فقط چرا به رم 5.9 میده با اینکه 1333؟این سوال.
کدوم گارانتی گرفتین ؟
با اورست یا CPU-Z چک کنید ببینید مارک رم چیه .
کینگ استون یا آدیتا ؟
hamid361
27-06-2010, 02:16
واسه من نمیاش نمیده . :41: .
اگر که میشه یه جا دیگه آپلود کنید .
---------- Post added at 02:07 AM ---------- Previous post was at 02:06 AM ----------
کدوم گارانتی گرفتین ؟
با اورست یا CPU-Z چک کنید ببینید مارک رم چیه .
کینگ استون یا آدیتا ؟
کینگ استون گارانتی سازگار ارقام خیلی ازش راضیم توپ توپ می خوای بخری سونی نخر پشیمون میشی بعدا از ما گفتن بود:8:
x-lichking
27-06-2010, 06:26
هنوز 5.9 هست رمتون ؟
با کدوم گارانتی 6.9 هست ؟
hasibi01
27-06-2010, 07:09
هنوز 5.9 هست رمتون ؟
با کدوم گارانتی 6.9 هست ؟
واسه منم به رم 5.9 میده. ولی فکر کنم ایراد از ویندوز باشه که نمیتونه درست تشخیص بده. اخه تو یه فروم خارجی هم که رفتم یکی با 4 گیگ رم DDr 3 1600 همین مشکل رو داشت و سیستم بهش دقیقا 5.9 میداد که جواب هایی هم که بقیه میدادن بیشتر مربوط به عدم توانایی سیستم در تشخیص رم میشد. و اکثرا بهش میگفتن تو که سیستمت داره منطقی کار میکنه دیگه چرا به نمره ویندوز گیر میدی.
واسه همین بنظر من هم نمره ویندوز نمیتونه زیاد قابل اعتنا باشه. من سیستم رو با 3DMARK06 چک کردم بهم 8044 داد. حالا اگه کسی از دوستان که سونی هم داره اینکار رو بکنه میشه یه مقایسه بهتر در زمینه توانایی گرافیکی و پردازشیه این دو مدل داشت.
اینم یه لینک دیگه از همین مشکل
hamid361
27-06-2010, 11:10
واسه منم به رم 5.9 میده. ولی فکر کنم ایراد از ویندوز باشه که نمیتونه درست تشخیص بده. اخه تو یه فروم خارجی هم که رفتم یکی با 4 گیگ رم DDr 3 1600 همین مشکل رو داشت و سیستم بهش دقیقا 5.9 میداد که جواب هایی هم که بقیه میدادن بیشتر مربوط به عدم توانایی سیستم در تشخیص رم میشد. و اکثرا بهش میگفتن تو که سیستمت داره منطقی کار میکنه دیگه چرا به نمره ویندوز گیر میدی.
واسه همین بنظر من هم نمره ویندوز نمیتونه زیاد قابل اعتنا باشه. من سیستم رو با 3DMARK06 چک کردم بهم 8044 داد. حالا اگه کسی از دوستان که سونی هم داره اینکار رو بکنه میشه یه مقایسه بهتر در زمینه توانایی گرافیکی و پردازشیه این دو مدل داشت.
اینم یه لینک دیگه از همین مشکل
این مقایسه رو وایومن عزیز انجام داد و ایسوز از سونی سرتر بود تازه با ایسوزی که یک ماه کار کرده بود و سونی که آکبند بود همین سری f رو میگم.:8:
من تو زندگيم با نوت بودكهاي زيادي سرو كار داشتم ... از دل 800 تومني ! تا مك بوك و حالا اين لپ تاپ لعنتي ...
كاري كه چين ميزنه آخرو عاقبت نداره!
من از روز اول هم از اين دستگاه راضي نبودم!
صفحه نمايش اين دستگاه واقعا بده! به دليل سطح براقش ... خيلي راحت كثيف ميشه و خيلي سخت تميز ميشه ! و يه چيزي تو مايه هاي آينه هست كه همش تصوير خودتونو توش ميبينيد.
منو كه اين لپ تاپ ديوونه كرده ... كار من برنامه نويسي و گرافيك هست ... بهترين زمان براي كار با اين لپ تاپ نيمه هاي شب هست كه خونه كاملا تاريكه!!!
صداي اسپيكرها از سوني خيلي بد تره!
در آخر سرعت سيستم پايينه! هر كي گفته سرعت عملكرد سيستمم در اين نوت بوك بالاست و نقص نداره ... دروغ گفته ...
به نظر من بهترين انتخاب مك بوك پرو هست ....
اشتباه نكنيد ... من هم مثل خيلي هاي ديگه با خوندن اين تاپيك گول خوردم و رفتم اين دستگاه چرت رو گرفتم!
كسي ميتونه برام آبش كنه؟؟؟:13:
من تو زندگيم با نوت بودكهاي زيادي سرو كار داشتم ... از دل 800 تومني ! تا مك بوك و حالا اين لپ تاپ لعنتي ...
كاري كه چين ميزنه آخرو عاقبت نداره!
من از روز اول هم از اين دستگاه راضي نبودم!
صفحه نمايش اين دستگاه واقعا بده! به دليل سطح براقش ... خيلي راحت كثيف ميشه و خيلي سخت تميز ميشه ! و يه چيزي تو مايه هاي آينه هست كه همش تصوير خودتونو توش ميبينيد.
منو كه اين لپ تاپ ديوونه كرده ... كار من برنامه نويسي و گرافيك هست ... بهترين زمان براي كار با اين لپ تاپ نيمه هاي شب هست كه خونه كاملا تاريكه!!!
صداي اسپيكرها از سوني خيلي بد تره!
در آخر سرعت سيستم پايينه! هر كي گفته سرعت عملكرد سيستمم در اين نوت بوك بالاست و نقص نداره ... دروغ گفته ...
به نظر من بهترين انتخاب مك بوك پرو هست ....
اشتباه نكنيد ... من هم مثل خيلي هاي ديگه با خوندن اين تاپيك گول خوردم و رفتم اين دستگاه چرت رو گرفتم!
كسي ميتونه برام آبش كنه؟؟؟:13:
دوست عزیز شما خودت هم ظاهرآ نمیدونی که با لپ تاپ چیکار میکنی.از تمامی دوستانی که این لپ تاپ رو دارند فقط شما هستی که باهاش مشکل داری.خرابی تو هر لپ تاپی ممکنه وگرنه گارانتی کاملآ بی معنی بود.حالا چون شانس شما بده و لپ تاپت مشکل داره دلیل نمیشه که این لپ تاپ بده و نظرات دوستان هم تو این تاپیک باعث گول زدن افراد میشه:18::18::18::18:.شما بجای این پستهای بدرد نخور لپ تاپ رو ببر گارانتی:31: .منتظر نشستی که معجزه بشه و خودش درست بشه:41:.در حال حاضر من خودم و خیلی از دوستان این مدل رو داریم و ازش هم فوق العاده راضی هستیم.از لحاظ سرعت پردازش کاملآ در حد سری F سونی هست و صفحه نمایشش هم کمی ضعیفتر از سونیه.در ضمن شما که پول بیخودی داری که بری مک بوک بخری چرا اصلآ ایسوس خریدی؟در ضمن من به شخصه میگم که سرعت این لپ تاپ واقعآ عالیه و جمله شما رو هم در مورد دروغ گویی در این ضمینه میذارم رو حساب عصبانیت شما بخاطر مشکل لپ تاپت.:46:
دوست عزیز شما خودت هم ظاهرآ نمیدونی که با لپ تاپ چیکار میکنی.از تمامی دوستانی که این لپ تاپ رو دارند فقط شما هستی که باهاش مشکل داری.خرابی تو هر لپ تاپی ممکنه وگرنه گارانتی کاملآ بی معنی بود.حالا چون شانس شما بده و لپ تاپت مشکل داره دلیل نمیشه که این لپ تاپ بده و نظرات دوستان هم تو این تاپیک باعث گول زدن افراد میشه:18::18::18::18:.شما بجای این پستهای بدرد نخور لپ تاپ رو ببر گارانتی:31: .منتظر نشستی که معجزه بشه و خودش درست بشه:41:.در حال حاضر من خودم و خیلی از دوستان این مدل رو داریم و ازش هم فوق العاده راضی هستیم.از لحاظ سرعت پردازش کاملآ در حد سری F سونی هست و صفحه نمایشش هم کمی ضعیفتر از سونیه.در ضمن شما که پول بیخودی داری که بری مک بوک بخری چرا اصلآ ایسوس خریدی؟در ضمن من به شخصه میگم که سرعت این لپ تاپ واقعآ عالیه و جمله شما رو هم در مورد دروغ گویی در این ضمینه میذارم رو حساب عصبانیت شما بخاطر مشکل لپ تاپت.:46:
آقا من عصباني!
نمايشگر فاجعه اين دستگاه رو چي ميگي؟
-
من فوتوشاپ سي اس فور رو نصب كردم، لايه ها رو كه ميخووام بردار ... تيكه تيكه ... حركت ميكنه!
اين بود يك گيگ گرافيك؟! اين بود 4 گيگ رم؟
دستگاه با يك اشاره لك ميشه! بهتره بگم خيلي بد! لك ميشه ... اين رو چي ميگي؟ مگه شما نبودي ميگفتي اين دستگاه لگ رو نشون نميده؟ و يا كم لك ميشه!
---
اگر از تمامي مشكلاتش هم بگزريم ... صفحه نمايش و لك بذير بودن بيش از حد دستگاه ،نمره اين دتگاه رو از 20 نمره به 14! كاهش ميده .....
البته اينها نظرات شخصي من هستند!!!!:27:
آقا من عصباني!
-
من فوتوشاپ سي اس فور رو نصب كردم، لايه ها رو كه ميخووام بردار ... تيكه تيكه ... حركت ميكنه!
دستگاه با يك اشاره لك ميشه! بهتره بگم خيلي بد! لك ميشه ... اين رو چي ميگي؟ مگه شما نبودي ميگفتي اين دستگاه لگ رو نشون نميده؟ و يا كم لك ميشه!
---
اگر از تمامي مشكلاتش هم بگزريم ... صفحه نمايش و لك بذير بودن بيش از حد دستگاه ،نمره اين دتگاه رو از 20 نمره به 14! كاهش ميده .....
من باز هم متوجه نشدم(احتمالا خنگ شدم). شما با سرعت و کیفیت لپ تاپت مشکل داری یا با لک شدنش!!!!!!اول موضع خودت رو درست مشخص کن تا بریم سر موضوع اصلی.بعد هم من همزمان و به دفعات زیاد با چند مدل سونی صفحه نمایش لپ تاپم رو مقایسه کردم ونتیجش رو هم همه دوستان میدونن(تو تاپیک های مختلف قبلآ گفتم)من بازهم منظور شما رو از لغت فاجعه متوجه نمیشم!!!:41:!!:9:
وایو من جان سلام
پست های قبل رو نگاه کردی ؟
چرا ویندوز64بیتی به کانفیک مشخص n61jqامتیازهای متفاوت میده(خصوصا ویندوز من که به هارد5.8 میده وبه بقیه5.9و هینطور امتیاز رم بااین که اورست1333 میزنه ولی ویندوز 5.9 امتیاز میده ولی به همین رم تولیتاب یعضی از بچه ها 6.9 امتیاز داده...)؟
hasibi01
27-06-2010, 14:32
آقا من عصباني!
-
---
زاویه دید صفحه نمایش این لپ تاپ محدوده که البته این از معایب صفحات LCD محسوب میشه. چون سونی تا حالا نداشتم نمیتونم اظهار نظر بکنم که اون چطوریه ولی در هر صورت نباید توقع خیلی بیشتری نسبت به این ازش داشته باشیم. در مورد صفحه نمایش براق هم حق با شماست. ولی ظاهرا اکثر لپ تاپ هایی که وارد بازار ایران میشن دارای صفحه نمایش براق هستن. که این شامل سونی هم میشه.
در مورد لک شدن بدنه حق با شماست و منو هم خیلی اذیت میکنه ولی کم کم دارم عادت میکنم و دیگه بهش گیر نمیدم. البته طراحیش در نظر اول جذابه ولی ایکاش این جذابیت رو نمیداشت. و از بدنه مات تری استفاده میکردن. در ضمن تا اونجایی که من یادمه آقای وایومن نگفته بود که این لپ تاپ لک نمیشه و حتی قبل از اینکه اینو بخرم میدونستم که بدنش زیاد لک میشه (که اینم توی همین سایت خونده بودم حالا یا از قول ایشون و یا سایر دوستان).
اینم اضافه کنم که منم زمانیکه اینو خریدم با کلی مشکل مواجه شدم که چند روز اول واقعا منو کلافه کردن ولی همشون حل شدن. و الانم ازش راضیم البته همونطوری که گفتین زاویه دید صفحه نمایشش محدوده و زیادم لک میشه. ولی با این وجود من از خریدش پشیمون نیستم. پشیمون نیستم که چرا چند صد هزار تومان بیشتر واسه سونی ندادم و یا اینکه چند میلیون بیشتر واسه مک بوک.
و صد البته اینم نظرات شخصی منه.
پیروز باشید
وایو من جان سلام
پست های قبل رو نگاه کردی ؟
چرا ویندوز64بیتی به کانفیک مشخص n61jqامتیازهای متفاوت میده(خصوصا ویندوز من که به هارد5.8 میده وبه بقیه5.9و هینطور امتیاز رم بااین که اورست1333 میزنه ولی ویندوز 5.9 امتیاز میده ولی به همین رم تولیتاب یعضی از بچه ها 6.9 امتیاز داده...)؟
بابا من قبلا هم صد بار گفتم نمرات ویندوز دقیقآ بر مبنای کشک به سیستم داده میشه.من تا حالا رو PC خودم چندین مدل ویندوز 7 نصب کردم و جالبه که بیش از 10 مدل مختلف نمره گرفتم حتی با اختلاف های زیاد.من شخصآ به شما و تمامی دوستان پیشنهاد میدم که جز برای سرگرمی به نمرات ویندوز اهمیت ندید.اگر میخواهید سخت افزار دستگاه تون رو چک کنید این همه نرم افزار تست هست.چرا ویندوز:46:
دوستان من شاید بیام واسه خرید تهران کجا میتونم دو مدل n61jq و f115 رو ببینم و بخرم؟
دوستان مارو هم دریابید...!
mysaeedms
27-06-2010, 15:29
من هم با نظر وایومن عزیز موافقم.روز اول کمی دلسرد بودم.ولی حالا که ویندوز رو عوض کردم(سون 32 ultimateروش نصب کردم)و ویندوز و کارت گرافیک و بایوس رو اپدیت کردم تازه به نتیجه دلخواه رسیدم.کمی توی نصب بعضی بازیها مثل splinter cellمشکل داشتم که با نصب dirext 11اون مشکام هم حل شد.بعضی دوستان شاید بتونن با کمی حوصله به خرج دادن به نتیجه دلخواهشون برسن!!!
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:26 PM ----------
توی تهران پاساژ پاتخت(میرداماد).بازار رضا(میدان ولی عصر).پاساژ پارسیان و بازار کامپیوتر ایران(چهارراه ولی عصر)
دوستان مارو هم دریابید...!
شما همونطور که دوستمون در پست بالا گفت تو تمامی مراکز کامپیوتر تهران میتونی هر دو مدل رو پیدا کنی.اما بر طبق تجربه دوستان تو پارسیان و بازار رضا قیمتها بهتره.:46:
hamid361
27-06-2010, 16:16
من نظرات دوستان رو تایید میکنم با لک شدنش هیچ مشکلی ندارم یه دستمال میکشم اما صفحه نمایش خوب تمیز کردنش سخته که اونم یه راهی پیدا می کنم در زمینه سیستم من از روز اول هم هیچ مشکلی نداشتم من فقط انتی ویروس و ووردش رو پاک کردم باقیش هست و خیلی جالبه و خیلی هم سرعت بالایی داره سیستم و راضیم مثل بعضیها صدای تق تق نداره در مورد صفحه نمایش رزولوشنش عالیه تو بازیها شاید تو فیلم کم باشه که اونم فیلم کیفیت بالا می طلبه فقط تو فول اسکرین بعضی بازیها مشکل دارم مثل pes 2010 که اونم به وبندوز سون مربوطه و مشکل از اونه چون تو اکس پی مشکل بازی حال میشه حتی تو پی سی با سون هم این بازی فول اسکرین اجرا نمشه من تست کردم در مورد صفحه نمایش خوب کاربر باید بر اساس زاویه دید خودش تنظیمش کنه دیگه با اورست تست کردم مارک مانیتورش یه چیز ناشناس و عجیب بود شما می دونید چیه؟در کل با همین 64 بیت هوم خودش دارم حال میکنم هنوز بازی 2010 جدید جدید نریختم روش مثل بد کمپانی اونم میریزم اما بازی کولین مک راء وری های اجرا میشه خفن بابا عالیه توپه دمت گرو وایو من گارانتی فقط سازگار ارقام.من مشکلم الان اینه که وقتی کابل رو به لن وصل میکنم نمیتونه به اینترنت کانکت شه نمی دونم چه تنظیماتی داره نمی دونم.کمکم کنید تو این زمینه؟پورت لن enable هست؟یا باید بکنم چطوری؟بچه ها ویندوز خودش میگه که گرافیک 2700 مگابایت که 1 گیگ خودش داره و باقیشم شیر میکنه بعد میگه که هر اسلات رمش 4 گیگ می خوره و کلا تا 16 گیگ ساپوت میکنه.می دونستین؟نمی دونم چرا اورست هیچ مشخصاتی از مادربوردش نمیده و ناشناس میزنه.
موفق باشید :33::33::33::26::26::26:
من نظرات دوستان رو تایید میکنم با لک شدنش هیچ مشکلی ندارم یه دستمال میکشم اما صفحه نمایش خوب تمیز کردنش سخته که اونم یه راهی پیدا می کنم در زمینه سیستم من از روز اول هم هیچ مشکلی نداشتم من فقط انتی ویروس و ووردش رو پاک کردم باقیش هست و خیلی جالبه و خیلی هم سرعت بالایی داره سیستم و راضیم مثل بعضیها صدای تق تق نداره در مورد صفحه نمایش رزولوشنش عالیه تو بازیها شاید تو فیلم کم باشه که اونم فیلم کیفیت بالا می طلبه فقط تو فول اسکرین بعضی بازیها مشکل دارم مثل pes 2010 که اونم به وبندوز سون مربوطه و مشکل از اونه چون تو اکس پی مشکل بازی حال میشه حتی تو پی سی با سون هم این بازی فول اسکرین اجرا نمشه من تست کردم در مورد صفحه نمایش خوب کاربر باید بر اساس زاویه دید خودش تنظیمش کنه دیگه با اورست تست کردم مارک مانیتورش یه چیز ناشناس و عجیب بود شما می دونید چیه؟در کل با همین 64 بیت هوم خودش دارم حال میکنم هنوز بازی 2010 جدید جدید نریختم روش مثل بد کمپانی اونم میریزم اما بازی کولین مک راء وری های اجرا میشه خفن بابا عالیه توپه دمت گرو وایو من گارانتی فقط سازگار ارقام.من مشکلم الان اینه که وقتی کابل رو به لن وصل میکنم نمیتونه به اینترنت کانکت شه نمی دونم چه تنظیماتی داره نمی دونم.کمکم کنید تو این زمینه؟پورت لن enable هست؟یا باید بکنم چطوری؟بچه ها ویندوز خودش میگه که گرافیک 2700 مگابایت که 1 گیگ خودش داره و باقیشم شیر میکنه بعد میگه که هر اسلات رمش 4 گیگ می خوره و کلا تا 16 گیگ ساپوت میکنه.می دونستین؟نمی دونم چرا اورست هیچ مشخصاتی از مادربوردش نمیده و ناشناس میزنه.
احتمالآ نرم افزار اورستت مشکل داره .در ضمن رم این مدل تا 8G قابل افزایشه نه بیشتر چون دو تا اسلات برای رم داره که میشه دو تا 4G استفاده کنی.در مورد LAN هم فقط کافیه که Enable باشه و تنظیمات هم روی Auto اگر کانکت نمیشه اشکال از تنظیمات مودم اکسترنال شماست و نه چیز دیگه.در ضمن صفحه نمایش این مدل هم سامسونگ هست و در مورد گرافیک هم اون شیر که شما میبینی مجازیه و در عمل کارایی نداره.:46:
بابا من قبلا هم صد بار گفتم نمرات ویندوز دقیقآ بر مبنای کشک به سیستم داده میشه.من تا حالا رو PC خودم چندین مدل ویندوز 7 نصب کردم و جالبه که بیش از 10 مدل مختلف نمره گرفتم حتی با اختلاف های زیاد.من شخصآ به شما و تمامی دوستان پیشنهاد میدم که جز برای سرگرمی به نمرات ویندوز اهمیت ندید.اگر میخواهید سخت افزار دستگاه تون رو چک کنید این همه نرم افزار تست هست.چرا ویندوز:46:
وایومن عزیز مثل اینکه مثل بعضی از دوستان منظور از این بحث نگرفتی..من نمیگم چرا کم امتیاز میده یا مثلا نمبگم باید بیشتر امتیاز بده چون برای تست وامتیاز دادن نرم افزارهای تخصصی وجود داره ..مساله اینجاست که چرا ویندوز که برای امتیاز دادن یک معیار مشخص داره به یه کانفیک معین متفاوت امتیاز میده..
ولی این جور که از جوابت معلومه مقصر ویندوزه وعامل دیگه ای هم موثر نیست
وایومن عزیز مثل اینکه مثل بعضی از دوستان منظور از این بحث نگرفتی..من نمیگم چرا کم امتیاز میده یا مثلا نمبگم باید بیشتر امتیاز بده چون برای تست وامتیاز دادن نرم افزارهای تخصصی وجود داره ..مساله اینجاست که چرا ویندوز که برای امتیاز دادن یک معیار مشخص داره به یه کانفیک معین متفاوت امتیاز میده..
ولی این جور که از جوابت معلومه مقصر ویندوزه وعامل دیگه ای هم موثر نیست
شاید من درست نگفتم.منظورم اینه که ویندوز کاملا یک امتیاز حدودی بسته به شرایط اولیه نصب، به یه سیستم میده و کاملآ امکانش هست که با نصب دوباره همون ویندوز روی همون سیستم شما با نتیجه ای متفاوت روبرو بشید.:46:
hamid361
27-06-2010, 17:42
من می خوام دایرکت ایکس 11روش نصب کنم رو ویندوز سون؟نظرتون چیه؟لینک دانلودش برای ویندوز سون رو بمن میدین ممنون میشم.:40::11::40:
hasibi01
27-06-2010, 19:43
من می خوام دایرکت ایکس 11روش نصب کنم رو ویندوز سون؟نظرتون چیه؟لینک دانلودش برای ویندوز سون رو بمن میدین ممنون میشم.:40::11::40:
این باید کمکتون کنه.
hamid361
28-06-2010, 00:25
این باید کمکتون کنه.
این دایرکت x 11؟ران تایم اند یوز؟run time enduser? درسته؟دانلودش کنم؟95 مگابایت؟
Mehrdad092000
28-06-2010, 06:26
اون دوستمون چرا این همه عصبانیه
بابا تمیز کردن همه نوع lcd سخته
خدایی تو این قیمت بهترین لپتاپه
من ندارم اما دیدمش
lcd هم مورد نداشت
hasibi01
28-06-2010, 07:07
این دایرکت x 11؟ران تایم اند یوز؟run time enduser? درسته؟دانلودش کنم؟95 مگابایت؟
ویندوز 7 خودش دایرک x 11 رو داره و این یه نسخه اضافه شوندس که یه سری زبان (که البته واسه ما بی فایدس) و همینطور بهینه سازی هایی در عملگر های اون انجام میده که کارایش رو بهبود میده. در ضمن روی دایرکت 9،10 و 11 هم نصب میشه.
ashkan15
28-06-2010, 09:03
cpu...........6.9
ram...........5.9
geraphics....6.7
gameing...6.7
hard......5.8
دوستان این 5.8 که نوشته شده امتیاز پایین ترین قطعه هست نه میانگین
بلکه میانگین 6.4 هست
موفق باشید:31:
ashkan15
28-06-2010, 09:32
فکر کنم شما می خواید به مودم ADSL وصل بشید برای این کار کافیه از کنترل پنل به Network connection برید و در صورت disable بودن بر روی آیکون lan سیستم راست کلیک کنید و گزینه Enable رو بزنید .
در صورت اینکه صحیح به مودم کانک نشد باید IP دستی داد ، برای این کار دوباره بر روی آیکون Lan راست کلیک کنید و properties رو بزنید.
در پنجره بعدی چند تا گزینه می بینید که در کنارشون تیک وجود داره ، Internet protocol را از میان آن ها انتخاب کنید و بر روی گزینه properties کلیک کنید تا پنجره ای جدید باز می شه ؛ بر روی use the following IP address کلیک کنید تا مکان IP دادن باز بشه در سطر اول ( IP address ) این IP را وارد کنید : 192.168.1.2
بر روی سطر دوم (subnet mask ) کلیک کنید که به صورت اتوماتیک عددی می آید که به آن کاری نداریم
و آخرین کار اینه که در سطر سوم ( default gateway ) این IP رو وارد کنی 192.168.1.1
بعد هم بر روی همه ی پنجره ها ok می کنی
حالا به درستی ارتباط برقرار شده
اگر هم Error دیگه رو می گیری ماله اینه که حتما مودم کانفیگ نیست و این رو بهتره دیگه به ISP بسپاری
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:11::11:
hamid361
28-06-2010, 10:51
ویندوز 7 خودش دایرک x 11 رو داره و این یه نسخه اضافه شوندس که یه سری زبان (که البته واسه ما بی فایدس) و همینطور بهینه سازی هایی در عملگر های اون انجام میده که کارایش رو بهبود میده. در ضمن روی دایرکت 9،10 و 11 هم نصب میشه.
پس چرا نرم افزار های مختلف دایرکت ایکس سیستم و نمی دونم گرافیک رو 10.1 شناسایی میکنن اگه خودش 11 داره؟اگه 11 داره من از کجا برم ببینم بفهمم که دایرکت ایکسش 11؟حالا نصبش کنم؟بازیهارو بهتر میکنه؟کیفیت بازیهارو میگما؟
hasibi01
28-06-2010, 11:49
پس چرا نرم افزار های مختلف دایرکت ایکس سیستم و نمی دونم گرافیک رو 10.1 شناسایی میکنن اگه خودش 11 داره؟اگه 11 داره من از کجا برم ببینم بفهمم که دایرکت ایکسش 11؟حالا نصبش کنم؟بازیهارو بهتر میکنه؟کیفیت بازیهارو میگما؟
واسه فهمیدن ورژن دایرکت X سیستم میتونید از EVEREST استفاده کنید. توی منوی کامپیوتر و زیر منوی Summary میتونید ورژن دایرکت X سیستمتون رو ببینید. در مورد کیفیت بازی ها آره تغییراتی توی کیفیت ایجاد میکنه ولی همینطورم کمی فریم ریت رو کاهش میده چون بار اجرایی کارت گرافیک رو با توجه به افزایش کیفیت بازی زیاد میکنه. البته بسته به موتورگرافیگی بازی و همینطور هماهنگی اون با دایرکت X این افزایش بار متغیره.
واسه افزایش فریم ریت بازی ها هم میتونید از آخرین درایور های کارت گرافیک که هر کدوم معمولا واسه بازی هایی که جدیدا رلیز میشن بهینه شدن استفاده کنید. که البته هماهنگی درایور و دایرکت X هم در بهتر اجرا شدن بازی ها موثره. معمولا ورژن های درایور که میاد بصورت بتا هستن و هر از چند گاهی یه نسخه WHQL میاد که از نظر نرم افزاری با ویندوز کاملا هماهنگه و تست شده. البته نسخه های بتا هم موردی ندارن و فقط تست ویندوز رسمی نشدن.
الان آخرین ورژن درایور گرافیکی ATI کاتالیست 10.6 که WHQL نیست. ولی نسجه قبلیش (10.5) تست ویندوز رو داره. البته بهینه سازی های هرکدوم از اینا هم بیشتر معطوف به کارت های گرافیکه دسکتاپه و معمولا تغییر عملکرد آنچنانی واسه گرافیک های لپ تاپ ایجاد نمیکنن. که اینم میتونید توی مشخصات هر کدوم بخونید.
تمام اینا به خاطر اون چیپست HM55 لعنتی هم هست که من 100 بار تا حالا گفتم ضعیف تر از PM55 هست ولی کسی نمی خواد قبول کنه .
موفق باشید .
منم فکر میکنم چیپ HM از pm ضعیف تر باشه
البته آقای وایو من در ابتدا گفتند که HM قویتره
تو سری G هم از PM استفاده شده .
خیلی از بازیها با دایرکت اکس 11 مشکل دارند. خود ویندوز 7 بعد از فرمت شدن دایرکت اکس 11 رو توی خودش داره.
اما بهتره که DirectX End-User Runtimes را هم بعدش نصب کنی. با این کار دایرکت اکس همون 11 میمونه اما کامپوننت های دایکرکت 9 رو هم در ویندوزت داری و اگر بازی بخواد از اونها استفاده کنه مشکلی برات پیش نمیاد.
برای بدست آوردن اطلاعات دقیق در مورد گرافیگ هم هیچی دقیق تر از کنترل پنل خود انویدیا نیست.
به ترتیب عکس ها عمل کن متوجه میشی.
راستی اگر ATI هم داشته باشید به همین صورته فقط باید بگردی و پیداش کنی. :20:
hamid361
28-06-2010, 15:38
تو مای کامپیوتر که کلیک راست کلیک کردم و پروپرتیس زدم رفت تو همون قسمت که میاد به اجزا سخت افزاری امتیاز میده همونجا که عکس پرینتر ئاره نوشته اطلاعات کامل سیستم رو میتونید چاپ کنید زده دایرکت ایکس ورژن 10 من ران تایم اندیوزر رو دانلود کردم اما نصب نکرد و ارور داد نوشت به علت کمبود مموری ممکه فضای خالی کم باشه نصبش نکرد حتی کلی درایوم خالیه حالا چیکار کنم تا بتونم دایرکت ایکس 11 رو نصب کنم.البته تو مشخصات سیستم میزنه دایرکت ایکس سه بعدی 11 و 10 و 9 خودش داره ولی در کل دایرکت ایکس سیستم رو زده 10.چیکار کنم حالا تا 11 بکنمش.البته مطمئن باشم که تو اجرای بازیها افتی بوجود نمیاد؟
hamid361
28-06-2010, 16:04
بچه ها اینو چطوری نصب کنم تو پست قبل گفتم چه مشکلی داره موقع نصب
DirectX End-User Runtimes June 2010
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
این ارور میاد
extracting file failed.it is most likly caused by low memory (low disk space for swapping)or currupted cabinet
---------- Post added at 05:04 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
این ارور میاد
extracting file failed.it is most likly caused by low memory (low disk space for swapping)or currupted cabinet
دوست عزیز شما یه زحمت بکش و از پوشه System32 در پوشه ویندوز تو درایو C فایل dxdiag رو اجرا کن و تو همون صفحه اول(System) ورژن DirectX رو نگاه کن ببین چنده؟بعد بگو تا بهت بگم چکار کنی.:46:
alireza1411
29-06-2010, 08:13
این ارور میاد
این پیام که میگه مشکل یا از کمبود رم واسه باز کردن فایل فشرده هست یا فایل کب خرابه. اولی که خیلیییییی بعیده ولی ممکنه فایلت مشکل داشته باشه و درست دانلود نشده باشه.
hamid361
29-06-2010, 11:16
دوست عزیز شما یه زحمت بکش و از پوشه System32 در پوشه ویندوز تو درایو C فایل dxdiag رو اجرا کن و تو همون صفحه اول(System) ورژن DirectX رو نگاه کن ببین چنده؟بعد بگو تا بهت بگم چکار کنی.:46:
من دیدم زده 11 تعجب کردم جاهای دیگه 10 میزد چه جالب خوب حالا اون دایرکت ایکس ران تایم اند یوزر مال جون 2010 رو نصب کنم بهتر نیست تو بازیها؟اگه آره خوب همون مشکل هست راهشو بهم بگین ممنون.
x-lichking
29-06-2010, 11:59
من دیدم زده 11 تعجب کردم جاهای دیگه 10 میزد چه جالب خوب حالا اون دایرکت ایکس ران تایم اند یوزر مال جون 2010 رو نصب کنم بهتر نیست تو بازیها؟اگه آره خوب همون مشکل هست راهشو بهم بگین ممنون.
دوست عزیز اگر که براتون زحمتی نیست یه اسکرین شات از دسکتاپ نوت بوکتون بگیرید واسم بزارید البته در حداکثر رزولوشن با یه پنجره باز چون می خوام دقت صفحه رو اندازه بگیرم .
ممنون .
موفق باشید .
سلام دوستان خواهشن منو كمك كنين من بين n61 و g73 موندم اطلاعات دقيقي هم از هر دوش دارم به نظر شما با توجه به اختلاف قيمتي كه دارن ارزش داره من g73 رو بگيرم من يه سيستم گيم خفن خونه دارم و ميخوام اگه بيروني مسافرتي جايي هم رفتم بتونم تو اوقات بيكاريم بازي كنم حالا نظر شما چيه ؟
راستي قيمت g73 رو كسي داره اصلا تهران اومده يا بايد سفارش بدم ؟من تو مشهدم
ممنونم
DirectX شما ورزن 11 هست و نیازی هم به نصب Utility دیگه ای ندارید.:46:
---------- Post added at 01:55 PM ---------- Previous post was at 01:52 PM ----------
سلام دوستان خواهشن منو كمك كنين من بين n61 و g73 موندم اطلاعات دقيقي هم از هر دوش دارم به نظر شما با توجه به اختلاف قيمتي كه دارن ارزش داره من g73 رو بگيرم من يه سيستم گيم خفن خونه دارم و ميخوام اگه بيروني مسافرتي جايي هم رفتم بتونم تو اوقات بيكاريم بازي كنم حالا نظر شما چيه ؟
راستي قيمت g73 رو كسي داره اصلا تهران اومده يا بايد سفارش بدم ؟من تو مشهدم
ممنونم
شما بین چی این دو مدل موندی.هم اختلاف زیاد تو سخت افزار دارند و هم تو قیمت.با توجه به PC خوبی که گفتید به نظر میاد که N61 منظقی تره.
mhadishirani
29-06-2010, 15:47
آق عليرضا بعضي بازي ها داغونن دايزكت ايكس 10 هم ميخوان(امروز صب به يكيش بر خوردم)
آق عليرضا بعضي بازي ها داغونن دايزكت ايكس 10 هم ميخوان(امروز صب به يكيش بر خوردم)
دوست عزیز شما این بازیهای داغون رو بی خیال:46: .کلی بازی روز و عالی تو بازار هست که همشون هم با DX 11 اجرا میشن.
سلام خدمت همه دوستان
من لپ تاپ رو میفروشم چون میخوام G73 بگیرم.هرکی خواست P.M بده.کانفیگش هم تو امضام هست.:46:
hamid361
30-06-2010, 13:50
سلام خدمت همه دوستان
من لپ تاپ رو میفروشم چون میخوام G73 بگیرم.هرکی خواست P.M بده.کانفیگش هم تو امضام هست.:46:
ولی خریدن اون لبتاپ با عقل جور در نمیاد با اون قیمت قبلا هم گفتم مگر اینکه پول آدم از پارو بالا بره چون فقط بخاطر یه کارت گرافیک نمیارزه اون قیمت در ضمن الان کسی لبتاپ کار کرده رو زیر قیمت هم حاضر نیست بخره چون اکثرا حساسا شما خودتون پستهای بچه هارو بخوندین و می دونین مگر اینگه مثلا 500 زیر قیمت بدین اونم شاید کسی بیاد بخره.
ولی خریدن اون لبتاپ با عقل جور در نمیاد با اون قیمت قبلا هم گفتم مگر اینکه پول آدم از پارو بالا بره چون فقط بخاطر یه کارت گرافیک نمیارزه اون قیمت در ضمن الان کسی لبتاپ کار کرده رو زیر قیمت هم حاضر نیست بخره چون اکثرا حساسا شما خودتون پستهای بچه هارو بخوندین و می دونین مگر اینگه مثلا 500 زیر قیمت بدین اونم شاید کسی بیاد بخره.
از ابراز نظر شما کمال تشکر رو دارم.اما پست من رو دوباره بخونین.گفتم هرکی خواست P.M بده.نه پست:13:.در ضمن من G73 رو میخوام از خارج بگیرم.
vioman عزیز منم g73 رو میخوام شما چه طوری میخوای بگیری میتونی برای من هم بگیری؟
وايو من جان ! از كجا ميخواي بخري؟ اگر ميخري يكي هم براي من بگير .... كلا سر جمع چقدر حساب ميكني؟
وايو من جان ! از كجا ميخواي بخري؟ اگر ميخري يكي هم براي من بگير .... كلا سر جمع چقدر حساب ميكني؟
من در صورتی میخرم که اینی که دارم رو بفروشم.اگه نفروشم که نمیخرم،خیلی هم برام فورس نیست چون دارم با همین حال میکنم.اگه اینو فروختم هفته دیگه دارم میرم چین و از اونجا میخوام بخرم.در ضمن قیمتش رو هم ندارم فکر کنم حدود 1700 دلار باشه.:46:
حالا شما بفرمایین که میتونین برای ما هم بیارین یا نه ؟
Amin_0913
30-06-2010, 16:10
اقا قیمت این لپ تاپ چند هست؟؟
حالا شما بفرمایین که میتونین برای ما هم بیارین یا نه ؟
البته.اگه خواستم بخرم بروی چشم.:46:
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
اقا قیمت این لپ تاپ چند هست؟؟
کدوم لپ تاپ؟؟؟
Amin_0913
30-06-2010, 18:53
البته.اگه خواستم بخرم بروی چشم.:46:
---------- Post added at 05:12 PM ---------- Previous post was at 05:12 PM ----------
کدوم لپ تاپ؟؟؟
هم نوش
هم ماله شما
hamid361
30-06-2010, 18:59
خوب دارین این البتاپ 61 رو از مد می ندازینا این 73 اصلا چیز مالی هم نیست ارزشش رو نداره.نسبت به پولش گفتم.
x-lichking
30-06-2010, 19:17
چند تا می خواین بیارین ؟
منم می خواما . :31: .
جدی اگر که بتونید تا 1700 دلار گیر بیارین عالیه .
میشه همون قیمت 51 در اینجا .
Mehrdad092000
30-06-2010, 20:46
1700 دلاریه نمی ارزه
اونکه 1200 دلاره خوبه
رمش 6 گیگ شده هاردشم 500
خوبه 1200 می ارزه 500 دلار ارزونتر
x-lichking
30-06-2010, 21:20
1700 دلاریه نمی ارزه
اونکه 1200 دلاره خوبه
رمش 6 گیگ شده هاردشم 500
خوبه 1200 می ارزه 500 دلار ارزونتر
البته من چک کردم A1 رو میدن 13800 یوآن که میشه 2030 دلار .
موفق باشید .
البته من چک کردم A1 رو میدن 13800 یوآن که میشه 2030 دلار .
موفق باشید .
مرسی.من که گفتم قیمت ندارم.اما مطمئن هستم از ایران خیلی ارزونتره و اگه بتونم لپ تاپ خودم رو بفروشم حتمآ میخرم.:46:
دوستان چی شده که حالا همه دارن n61jq رو میفروشن و g73 میخرن...؟
آقای وایومن شما که انقدر مارو تشویق میکردی n61jq بخریم دیگه چرا...؟
اگر که قراره بیاری منم پایه ام ها:10:
ای بابا مثل اینکه بدجوری سوء تفاهم شده. من الان دارم با لپ تاپم کلی حال میکنم و جدآ ازش فوق العاده راضیم:8:. اما از اونجایی که قراره هفته اینده برم چین گفتم که اینکار رو انجام بدم.به نظر من در حال حاضر G73 هیچ مزیتی نسبت به N61jq نداره و برای اینده تفاوتشون حس میشه.تازه من اگه لپ تاپمو نتونم بفروشم که این کار رو نمیکنم.
ولی من هنوزم بین sony و asus موندم! وایو من عزیز کاش یه سری عکس توپ و فیلم از صفحه نمایش و کیفیت صدای لپ تاپت بزاری...
x-lichking
01-07-2010, 11:57
ولی من هنوزم بین sony و asus موندم! وایو من عزیز کاش یه سری عکس توپ و فیلم از صفحه نمایش و کیفیت صدای لپ تاپت بزاری...
جلل خالق .. !
مگه از صدا هم میشه عکس گرفت ؟ :31: .
جدا از شوخی منم عکس می خوام و فکر کنم بار 103.56 باشه که دارم میگم .
موفق باشید .
منظورم فیلمبرداری بود عزیز...
x-lichking
01-07-2010, 13:53
منظورم فیلمبرداری بود عزیز...
شوخی کردم .
اگر که ناراحت شدید ببخشید . :40: .
شوخی کردم .
اگر که ناراحت شدید ببخشید . :40: .
نه بابا خواهش میکنم.چرا ناراحت شم ...:31:
mhadishirani
02-07-2010, 10:33
من تازه گرفتم کیفیت صفحه نمایشش عالیه خیالت راحت باشه اگه میخوای بگیری.
بعد میخوای تو یه رنج قیمت بگیری یا اینکه با امکانات مساوی با سونی؟ اگه حالت دومه سونی بهتره
سونی لپ تاپ قشنگ و با کیفیتیه...ولی چون گرافیک قوی نداره به ایسوس گرایش پیدا کردم...الان میخوام دقیقا بدونم کیفیت صفحش چطوره و همینطور صداش؟؟؟
میشه از بین اهالی این کلوپ یکی لطف کنه و واسه ما از لپ تاپش عکس بزاره...؟
hamid361
02-07-2010, 16:32
من می تونم عکس بگیرم اما می ترسم با کیفیت در نیاد عکسم و فکر کنی لبتاپ خوب نیست ببین من هم مثل شما بودم اما بعد کلی تحقیق خریدم من حتی تصویرشم ندیده بودم چرا تو یوتیوب رفتم سرچ کردم یکسری فیلم اومد و من تونستم کیفیتشو اونجوری ببینم هم تو بازی هم در زمان باز کردن باکس هم تو ویندوزش الانم دارم عالیه تو بازی حرف نداره فیلمهای دی وی دی رو خیلی طبیعی و تمیز اجرا میکنه انگار واقعیه خلاصه حرف نداره اگرم بخری هیچ مشکلی نخواهی داشت من خریدم و الان باهاش راحتم با ویندوز خوشم کار میکنم صدا قوی نیست اما فوق العاده شفاف و تمیز صداش خیلی طبیعی و ریل.بخر شک نکن برو از پایتخت بخر یا پارسان البته بازار رضا و یکی دیگه هم هست بالاتر ازون بگیری پشیمون نمیشی.وسواستو بزار کنار سونی اصلا بدرد نمی خوره می دونی چرا هم تو گیم ضعیفه هم اینکه قدرت خنک کنندگیش پایینه و زود داغ میکنه دوروز دیگه همش باید بری گارانتی برای تعمیر تازه کیفیت مانیتورشم دلچسب نیست اینو خیلی ها گفتن رزولوشن بالاش هم باعث شده ایکونا کوچیک دیده بشه تازه باون رزولوشن فکر نکن هیچ بازی رو درست اجرا کنه چون افت فریم پیدا میکنه شدیدا هیف 1800 نیست بدی و یه بازی هم نتونی بکنی.:31:
mhadishirani
02-07-2010, 17:13
---------- Post added at 06:13 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
ببخشید یخرده بی کیفیت شد.
چون پشتش نور پنجره افتاده بود مونیتورش خوب معلوم نبود
ممنون از عکس ها و ممنون از توضیحات پست قبل...خیلی لطف کردین.
الان دیگه تو تصمیمم مطمئن شدم.بی شک N61JQ رو میخرم...
راستی فرق n61jq و pro64jq چیه؟ کدوم بهتره؟
mhadishirani
02-07-2010, 18:56
جفتش یکیه فقط پرو درایور ایکس پی هم داره
hamid361
02-07-2010, 19:10
ممنون از عکس ها و ممنون از توضیحات پست قبل...خیلی لطف کردین.
الان دیگه تو تصمیمم مطمئن شدم.بی شک N61JQ رو میخرم...
pro بلوری نداره اما 61 داره 61 بلوری داره پرو درایور ویندوز اکس پی داره اما 61 نداره باقی موارد یکی هستند شک نکنید و مطمئن باشید پشیمون نمیشین.:20: در ضمن سعی کنید با گارانتی سازگار یا ویستا بگیرین از امرتات بهتره چون امرتات گارانتی نوپاییه و سازگار از همه قدیمی تره.
mhadishirani
02-07-2010, 19:34
اینم یه عکس عالی از پشت لپتاپ:
پس همون n61jq بهتره.چون بلوری داره که تو آینده به درد میخوره...
Pro64jq یک مدل سفارشی از سری N61 است.که اختلاف های زیر رو با N61jq داراست:
1.N61jq بلوری داره ولی Pro64jq نداره.
2.درایورهای ویندوز XP برای Pro64jq توسط خود Asus ارائه شده که N61jq نداره.
3.کیفیت یکسری از قطعات Pro64jq از N61jq بهتره.برای مثال در Pro64jq از هارد Seagate استفاده شده و از رم با برند Kingston در حالی که در N61jq از هارد Western و رم Adata استفاده شده و همچنین برند اپتیکال درایو نیز متفاوت است.در Pro64jq از Matshita اما در مدلهای N61jq از LG و Hitachi استفاده شده.
البته من هنوز در حال تحقیق برای تفاوتهای این دو مدل هستم.:46:
hamid361
02-07-2010, 21:41
3.کیفیت یکسری از قطعات Pro64jq از N61jq بهتره.برای مثال در Pro64jq از هارد Seagate استفاده شده و از رم با برند Kingston در حالی که در N61jq از هارد Western و رم Adata استفاده شده.
نه رم من کینگستون اینجا رو اشتباه کردین :31: اما هاردم وسترن که برند خیلی محشریه من چند وقت پیش بازار بودم تو هاردا گرونترینشون وسترن بود البته برای پی سی و بصورت اینترنال پس فکر نکنم این نسبت به پرو کاستی تلقی بشه هردوشون 5400 دورن اکثر جاها این مدل رو ندارن چون خریدش کمتره من کل بازار رو گشتم هیچ جا نداشت تو بازار هم جنسایی میارن که فروش بره مثلا همین G73 می تونن بیارن اما چون فروش نمیره بخاطر گرونیش عمدا نمیارن مگر اینکه ارزون بشه.:31:
rahnemoun
03-07-2010, 07:11
3.کیفیت یکسری از قطعات Pro64jq از N61jq بهتره.برای مثال در Pro64jq از هارد Seagate استفاده شده و از رم با برند Kingston در حالی که در N61jq از هارد Western و رم Adata استفاده شده.
Ram مال منهم Kingston هست، هاردش هم Western Digital.
از لحاظ قیمت هم فکر کنم مدل Pro64 ارزونتر باشه.
راستی اون درایوهای XP برای N61JQ هم کار میده؟
Ram مال منهم Kingston هست، هاردش هم Western Digital.
از لحاظ قیمت هم فکر کنم مدل Pro64 ارزونتر باشه.
راستی اون درایوهای XP برای N61JQ هم کار میده؟
تو N61jq از Adata هم استفاده شده.در ضمن بله Pro64jq حدود 50 تومن ارزونتره جون بلوری نداره.در مورد XP هم باید امتحان کرد.بعید میدونم که نخوره جون قطعات یکه.:46:
mhadishirani
03-07-2010, 08:26
تو N61jq از Adata هم استفاده شده.در ضمن بله Pro64jq حدود 50 تومن ارزونتره جون بلوری نداره.در مورد XP هم باید امتحان کرد.بعید میدونم که نخوره جون قطعات یکه.:46:
آق علیرضا یه سوال:
آقا شما مارک رم رو از کجا می فهمین؟
تو اورست که نمیزنه. بعد اینکه مارک مانیتور رو از کجا میشه فهمید؟ چون اونم تو اورست نمیزنه
نه رم من کینگستون اینجا رو اشتباه کردین :31: اما هاردم وسترن که برند خیلی محشریه من چند وقت پیش بازار بودم تو هاردا گرونترینشون وسترن بود البته برای پی سی و بصورت اینترنال پس فکر نکنم این نسبت به پرو کاستی تلقی بشه هردوشون 5400 دورن اکثر جاها این مدل رو ندارن چون خریدش کمتره من کل بازار رو گشتم هیچ جا نداشت تو بازار هم جنسایی میارن که فروش بره مثلا همین G73 می تونن بیارن اما چون فروش نمیره بخاطر گرونیش عمدا نمیارن مگر اینکه ارزون بشه.:31:
نه دوست عزیز تو N61jq از رم Adata هم استفاده شده.در ضمن Seagate از Western خیلی بالاتره و قابل مقایسه نیستند.اما من اینها از جهت اختلاف این دو مدل گفتم نه اینکه حالا کدوم بهتره یا بدتره.:46:
mhadishirani
03-07-2010, 08:28
یه چیز دیگه هم اینکه کرک اورست Ultimate داری؟
آق علیرضا یه سوال:
آقا شما مارک رم رو از کجا می فهمین؟
تو اورست که نمیزنه. بعد اینکه مارک مانیتور رو از کجا میشه فهمید؟ چون اونم تو اورست نمیزنه
شما تو همون اورست برو تو قسمت مادربورد و در بخش SPD همون خط اول مدل رم رو نوشته و تو قسمت Display و تو بخش Monitor هم همون خط اول مدل صفحه نمایش رو نوشته.:46:
mhadishirani
03-07-2010, 08:33
رم رو نوشته hynix
مونیتور هم hannstar
یه چیز دیگه هم اینکه کرک اورست Ultimate داری؟
بدون کرکش هم رو نت هست شما این رو EVEREST.Ultimate.Edition.5.30.2018.Beta سرچ کن پیدا میکنی.:46:
mhadishirani
03-07-2010, 08:36
رم و مونیتور من مارکش معتبره؟
رم رو نوشته hynix
مونیتور هم hannstar
مدل لپ تاپت چیه حتمآ داری اشتباه میکنی.:46:
mhadishirani
03-07-2010, 08:42
N61JQ هستش. چطور مگه؟
---------- Post added at 09:42 AM ---------- Previous post was at 09:39 AM ----------
فقط اون مدلی که هارد 500 7200rpm داره
N61JQ هستش. چطور مگه؟
من دفعه اوله که دارم اینو میشنوم.ایسوس کلآ صفحه نمایشش رو میده سامسونگ بزنه و این برندی که شما نوشتی رو من اصلآ تا حالا نشنیدم.در مورد رم هم Hynix رم خوبیه اما ایسوس ازش استفاده نمیکنه.شما مطمئنی که قطعاتت همینها بودن.مدل هارد و ذرایو دستگاهت چیه؟
mhadishirani
03-07-2010, 08:47
هارد:sea gate
بلوری: hitachi
هارد:sea gate
بلوری: hitachi
یه لطف کن و مدل لپ تاپت رو کامل بگو.مثلآ N61jq-jx14v
mhadishirani
03-07-2010, 09:07
یه لطف کن و مدل لپ تاپت رو کامل بگو.مثلآ N61jq-jx14v
از کجا؟کجا نوشته؟
از کجا؟کجا نوشته؟
پشت دستگاه نوشته.:46:
mhadishirani
03-07-2010, 09:10
N61Jq-jx010v
N61Jq-jx010v
خب مدل شما با مدلهایی که دوستان دارند فرق میکنه.ولی در هر صورت عالیه چون ایسوس هستش و سری N61jq هم از بهترینهای بازاره.:46:
mhadishirani
03-07-2010, 09:17
خب مدل شما با مدلهایی که دوستان دارند فرق میکنه.ولی در هر صورت عالیه چون ایسوس هستش و سری N61jq هم از بهترینهای بازاره.:46:
میدونم فرق داره ولی نباید از لحاظ کیفیت مانیتور مارکش انقدر غیر معتبر باشه(ولی با اینکه مارک معروف نیست ولی کیفیت تصویرش از یه سامسونگ 1932 که تو خونه دارم بهتره(تازه گرافیک اون دسکتاپه که دارم 8800 gt ه)
میدونم فرق داره ولی نباید از لحاظ کیفیت مانیتور مارکش انقدر غیر معتبر باشه(ولی با اینکه مارک معروف نیست ولی کیفیت تصویرش از یه سامسونگ 1932 که تو خونه دارم بهتره(تازه گرافیک اون دسکتاپه که دارم 8800 gt ه)
شما به ASUS توجه کن.برند صفحه نمایش خیلی مهم نیست شاید هم این برندی که نوشتی تولید کننده بزرگی باشه و ما نمیشناسیم .در ضمن کیفیتش هم که میگی خوبه.پس دیگه هیچ جای نگرانی نیست.:46:
دوستان n61jq با چه پسوندی بگیرم؟
jx010v
jx14v
...
jx010v
jx14v
...
شما اگه N61jq میخوای بگیری مدل jx014v رو بگیر.:46:
hamid361
03-07-2010, 10:59
jx010v
jx14v
...
همین مدل تو امضای منو بگیر از همه بهتره با بلوری و هارد 640
hamid361
03-07-2010, 11:38
دانلود اورست تمامی ورژنها
rahnemoun
03-07-2010, 12:09
خوب مال منهم N61JQ-JX014V هست ولی Ramاش Kingston هست.
فکر میکنی اون درایورهای XP رو بشه از جایی دانلود کرد؟
در مورد قیمت هم من که دیدم بیش از 100 تومن اختلاف داشتن (البته اگه اشتباه نکرده باشم و درست یادم مونده باشه)!
راستی 1 سوال:
فکر میکنید این کیفی که همراهش هست جنسش خوبه (ضد ضربه هست!؟) یا اینکه برای حمل و نقلش بهتره یک کیف دیگه براش بگیرم؟ چون من زیاد اینور و اونور میبرمش و اکثرا هم با هواپیما میرم و میام، نمیخوام آسیب ببینه.
mhadishirani
03-07-2010, 13:29
jx010v
jx14v
...
اگه سرعت هارد برات مهمه 010v بخر اگه برات مهم فضای هارده 14V بخر
pooria.rio
03-07-2010, 13:35
بچه ها مال من PRO-JX028V هستش
اینا چه فرقی دارن ؟؟
JX028-014 -010 .... ؟
mhadishirani
03-07-2010, 13:39
بچه ها مال من PRO-JX028V هستش
اینا چه فرقی دارن ؟؟
JX028-014 -010 .... ؟
امکاناتشون از نظر هارد و درایو بلورای و بعضی مذل ها سی پی یو یاهم فرق میکنه
اگه سرعت هارد برات مهمه 010v بخر اگه برات مهم فضای هارده 14V بخر
سرعت هارد 010v چنده مگه؟ 5400 یا 7200 ؟
همینطور فضای هاردش چقدره؟
mhadishirani
03-07-2010, 13:59
سرعت هارد 010v چنده مگه؟ 5400 یا 7200 ؟
همینطور فضای هاردش چقدره؟
010v 7200rpm ه ولی باقی مدلاش 5400rpm ولی هاردش 500gb هستش
خوب مال منهم N61JQ-JX014V هست ولی Ramاش Kingston هست.
فکر میکنی اون درایورهای XP رو بشه از جایی دانلود کرد؟
در مورد قیمت هم من که دیدم بیش از 100 تومن اختلاف داشتن (البته اگه اشتباه نکرده باشم و درست یادم مونده باشه)!
راستی 1 سوال:
فکر میکنید این کیفی که همراهش هست جنسش خوبه (ضد ضربه هست!؟) یا اینکه برای حمل و نقلش بهتره یک کیف دیگه براش بگیرم؟ چون من زیاد اینور و اونور میبرمش و اکثرا هم با هواپیما میرم و میام، نمیخوام آسیب ببینه.
اولآ من نگفتم تمام N61jq ها.بعضیشون هم از Kingston استفاده کردن.قیمتشون هم امروز Pro64jq 1370 و N61jq 1425 .
درایور های XP برای Pro64jq رو هم از لینک زیر:
در ضمن کیفش ضد ضربه نیست .شما اگه زیاد اینور و اونور میری مثل من یه کوله ضد ضربه بگیر.:46:
pooria.rio
03-07-2010, 23:40
امکاناتشون از نظر هارد و درایو بلورای و بعضی مذل ها سی پی یو یاهم فرق میکنه
همین،میخوام دقیقا بدونم چه تفاوت هایی دارن
mhadishirani
04-07-2010, 04:39
ببینید این دستگاه ها کستومایز شدن. کارخونه خودش یه سری دستگاه پیشنهادی داره و شما هم میتونی یه سری دستگاه کستومایز کنی.
مثلا شما اگه بری توی سایت دل برای XPS studio 16 سه تا پیشنهاد داره ولی شما میتونی هر قطعه ای رو که بخوای تو لپتاپت داشته باشی. اگه شما همین دو مدل رو دقیقا میخوای بگو تا برات تفاوتاش رو درارم
دوست گلم تو پست شماره 637 همین تاپیک کاملآ توضیح دادم.:46:
pooria.rio
04-07-2010, 11:26
بچه ها قیمت این 2 مدل تفاوتی نداره،من اگه خواستین جفتشون رو با یه قیمت براتون معرفی میکنم،پرو 64 به خاطر بعضی از قطعاتش قیمتش بالاتره،که با بلوری 61 سر به سر میشه
pooria.rio
04-07-2010, 11:37
در خصوص اون دوست عزیزمون که نگران مارک مانیتورشون هستن
اسوس با این شرکت هم کار میکنه
و مانیتور بعضی از لپ تاپ هاش رو هم همین شرکت میزنه
این لینک رو ببینین
جای نگرانی نداره
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
ببینید این دستگاه ها کستومایز شدن. کارخونه خودش یه سری دستگاه پیشنهادی داره و شما هم میتونی یه سری دستگاه کستومایز کنی.
مثلا شما اگه بری توی سایت دل برای XPS studio 16 سه تا پیشنهاد داره ولی شما میتونی هر قطعه ای رو که بخوای تو لپتاپت داشته باشی. اگه شما همین دو مدل رو دقیقا میخوای بگو تا برات تفاوتاش رو درارم
اگه زحمتش رو بکشی ممنون میشم
مدل دقیق من
ASUS PRO64-JX028V
vioman عزیز لپ تاپ رو فروختی ؟ اگه نفروختی شماره تماس و قیمتت رو برام pm کن
vioman عزیز لپ تاپ رو فروختی ؟ اگه نفروختی شماره تماس و قیمتت رو برام pm کن
برات P.M دادم.:46:
mhadishirani
04-07-2010, 15:52
در خصوص اون دوست عزیزمون که نگران مارک مانیتورشون هستن
اسوس با این شرکت هم کار میکنه
و مانیتور بعضی از لپ تاپ هاش رو هم همین شرکت میزنه
این لینک رو ببینین
جای نگرانی نداره
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:33 PM ----------
اگه زحمتش رو بکشی ممنون میشم
مدل دقیق من
ASUS PRO64-JX028V
عجیبه همچین مدلی کلا توی سایت ایسوس و سایت های دیگه نیست؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
انگار دیگه تولیدش قطع شده و اکثر سایت ها هم پیشنهاد کردن نخرید چون آمار خرابیش زیاد بوده جمعش کردن :13:
انگار دیگه تولیدش قطع شده و اکثر سایت ها هم پیشنهاد کردن نخرید چون آمار خرابیش زیاد بوده جمعش کردن :13:
:18::18::18::18::18::18::18::19::19::19::19::19:
ای بابا:13: شما اگه اطلاعاتی راجع به موضوعی نداری فقط کافیه که جواب ندی:41::41::41:.مدل Pro64 از مدلهای سفارشی سری N61 است برای همین هم تو سایت قسمت محصولات نیست.شما میتونی از لینک زیر که تو سایت ایسوس است هم درایورهاشو بگیری و هم اطلاعات.اینم لینکش:
در ضمن این امار خرابی رو از کجا گرفتی!!!!!!!!!!.این مدل از لحاظ کیفیت قطعات و کارکرد به مراتب بهتر از N61jq است.با یه بررسی اجمالی تو همین تاپیک میتونی متوجه بشی.
mhadishirani
04-07-2010, 17:10
:18::18::18::18::18::18::18::19::19::19::19::19:
ای بابا:13: شما اگه اطلاعاتی راجع به موضوعی نداری فقط کافیه که جواب ندی:41::41::41:.مدل Pro64 از مدلهای سفارشی سری N61 است برای همین هم تو سایت قسمت محصولات نیست.شما میتونی از لینک زیر که تو سایت ایسوس است هم درایورهاشو بگیری و هم اطلاعات.اینم لینکش:
در ضمن این امار خرابی رو از کجا گرفتی!!!!!!!!!!.این مدل از لحاظ کیفیت قطعات و کارکرد به مراتب بهتر از N61jq است.با یه بررسی اجمالی تو همین تاپیک میتونی متوجه بشی.
میدونم ولی تو هر سایتی رفتم نوشته بود آمار خرابیش زیاده کف کردم
pooria.rio
04-07-2010, 22:29
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:49 PM ----------
عزیز مطمئنن کیفیتش بهتر از N61 هستش
به اسمش هم دقت کنی متوجه میشی ! PRO
یعنی اگه n61 خوبه ،این خیلی خوبه
میدونم ولی تو هر سایتی رفتم نوشته بود آمار خرابیش زیاده کف کردم
شما یه لطفی بکن و ادرس سایتها رو بگو.
دوستان pro 64jq داریم که بلوری داشته باشه؟
Glass Heart
04-07-2010, 23:27
سلام به همگب
به نظر شما بين n61jq و f113fx/b كدوم مدل بهتره ؟
من خودم N61 رو پسنديدم.
كيفيت مانيتور كدوم يكي بهتره ؟؟
راستي N61 فول اچ دي كه نيست ؟؟؟
باتري N61 تا در حالت كاركرد عادي چقدر شارژ نگه ميداره ؟
ممنون
Vespoher
05-07-2010, 00:13
سلام به همگب
به نظر شما بين n61jq و f113fx/b كدوم مدل بهتره ؟
من خودم N61 رو پسنديدم.
كيفيت مانيتور كدوم يكي بهتره ؟؟
راستي N61 فول اچ دي كه نيست ؟؟؟
باتري N61 تا در حالت كاركرد عادي چقدر شارژ نگه ميداره ؟
ممنون
سلام دوست عزیز
خوب بستگی داره برای چه کاری بخوای.ولی اسوس خوبه . به جز ویندوزش که بعضی موقع ها اذیتم میکنه من مشکلی ندارم.
کیفیت مانیتور هم در حد قابل قبولیه . فول اچ دی نیست . ولی اچ دی هست با رزلوشن 1366*768
باتری در حالت عادی و کار عادی در حالت پرفورمنس 1.30 و در حالت save battery حدود 1.50 دقیقه کار میده.
یکی از نقص های این مدل مدت کم باتریه.البته شاید با این کانفیگ طبیعی باشه.
کلا مشکل خاصی نداره.
Vespoher
05-07-2010, 00:20
راستی امروز بازی Splinter cell رو نصب کردم و در حالت high اجرا کردم . بدون افت فریم اجرا شد و با کیفیت عالی .
دمای لپ تاپ در حالت عادی 67 درجه است و با سرعت فن 3600 کار میکنه . تو بازی دما به 82 درجه با سرعت فن 4700 رسید.
این دما چطوره ؟ البته نمیدونم گرافیک این بازی نسبت به بازی های دیگه چجوریه ...
دوستانی که مشکل صدای تق تق رو داشتند پیگیری کردند . کسی به نتیجه ای هم رسیده ؟؟؟
دوستان من حدود 40 صفحه از این تایپیک رو از شب تا صبح خوندم دیگه خسته شدم... نمی دونم همه مطالب رو خوندم یا نه. اما چند چیز این لپ تاپ یکم دلخورم میکنه. یکی همون ال سی دی که full نیست و بعضیها نوشته بودن فقط روی فیلم full کیفیت محسوس میشه اما مشخصا در دیدن نوشته های خود ویندوز و عکسها و ... 100 درصد تاثیر خواهد داشت.
و مشکل دیگه این که وب کم اون 2 مگ بیشتر نیستش. مودم هم نداره. و رنگشم مشکیه که من یک dell هم دارم همیشه کثیف هست به همین خاطر.
البته فقط تو رو خدا این رو دقیق به من بگید سرعت رو یکی نوشته بود خیلی براش پایین بوده به اندازه ای که لایه های فتوشاپ رو که می خواد جا به جا کنه تکه تکه میشه! من کار اصلیم فتوشاپ و یکی از مهمترین دلایل انتخابم هم همین کارت گرافیک و رمش هست اگر قرار باشه با فتوشاپ اینجوری بشه که من بعدش بیچاره میشم:-(
حالا از اینها که بگذریم من ندیدم مدل جدیدتر و بهتری از asus آمده باشه. پس مجبورم همین رو بگیرم ولی چرا قیمت از تایپیک اول تا آخر که کلی اختلاف زمانی دارند هنوز همونه؟ تو سایتهای امرتات و ویستا بالای 1500000 زده که من تا 1350000 تومان برام خوبه اما همین 150000 تومان کار رو برام خیلی سخته میکنه.
میشه بگید الآن چه قیمتی میشه خرید؟
البته داداشم سونی داره و من یک سری تفاوتها رو میبینم به هر حال درسته سونی پول برندش رو می خوره اما کیفیتش در بعضی موارد بیشتره. مثلا موقع تایپ و کار کردن ال سی دی سونی اصلا تکون نمی خوره ولی ال سی دی دل من کمی میلرزه و چشم رو اذیت می کنه. درمورد طراحی هم خداییش سونی معمولا در طراحی کارهای زیباتری ارائه داده
و در آخر تو سایت سازگار 014v رو داره و 061v رو هم داره منتها 061v کیبوردش فارسی هم داره اما اون یکی فقط انگلیسیه! قیمتشون هم فرق نمیکنه. آیا اینها فرق دیگری هم دارند؟
با تشکر
mhadishirani
05-07-2010, 05:05
شما یه لطفی بکن و ادرس سایتها رو بگو.
دوستان سلام.
من معذرت میخوام این یه پست توی چندتا فروم دیدم منم کلی تعجب کردم(چون چیز هایی که دوستان گفتن رو میدونستم) بعد فهمیدم طرف اسپمر بوده :18:و تو سایت های مختلف چرت و پرت مینوسیه.:18:
از دوست عزیزی هم که شاید اونو یه اشتباه انداختم معذرت میخوام:11:
دوستان pro 64jq داریم که بلوری داشته باشه؟
داریم ولی نه تو ایران.تنها مدل Pro64jq که وارد ایران شده JX028v هست که بلوری نداره.:46:
راستی امروز بازی Splinter cell رو نصب کردم و در حالت high اجرا کردم . بدون افت فریم اجرا شد و با کیفیت عالی .
دمای لپ تاپ در حالت عادی 67 درجه است و با سرعت فن 3600 کار میکنه . تو بازی دما به 82 درجه با سرعت فن 4700 رسید.
این دما چطوره ؟ البته نمیدونم گرافیک این بازی نسبت به بازی های دیگه چجوریه ...
دوستانی که مشکل صدای تق تق رو داشتند پیگیری کردند . کسی به نتیجه ای هم رسیده ؟؟؟
سلام خوبی عزیز:11:
دما کاملآ عادیه.البته اگر Utility های بیکار رو موقع بازی غیر فعال کنی دما پایین تر هم میاد(مثلآ با Game booster).این بازی هم جزء بازیهای سنگین بازاره و گرافیک خوبی هم داره.:10:
دوستان من حدود 40 صفحه از این تایپیک رو از شب تا صبح خوندم دیگه خسته شدم... نمی دونم همه مطالب رو خوندم یا نه. اما چند چیز این لپ تاپ یکم دلخورم میکنه. یکی همون ال سی دی که full نیست و بعضیها نوشته بودن فقط روی فیلم full کیفیت محسوس میشه اما مشخصا در دیدن نوشته های خود ویندوز و عکسها و ... 100 درصد تاثیر خواهد داشت.
و مشکل دیگه این که وب کم اون 2 مگ بیشتر نیستش. مودم هم نداره. و رنگشم مشکیه که من یک dell هم دارم همیشه کثیف هست به همین خاطر.
البته فقط تو رو خدا این رو دقیق به من بگید سرعت رو یکی نوشته بود خیلی براش پایین بوده به اندازه ای که لایه های فتوشاپ رو که می خواد جا به جا کنه تکه تکه میشه! من کار اصلیم فتوشاپ و یکی از مهمترین دلایل انتخابم هم همین کارت گرافیک و رمش هست اگر قرار باشه با فتوشاپ اینجوری بشه که من بعدش بیچاره میشم:-(
حالا از اینها که بگذریم من ندیدم مدل جدیدتر و بهتری از asus آمده باشه. پس مجبورم همین رو بگیرم ولی چرا قیمت از تایپیک اول تا آخر که کلی اختلاف زمانی دارند هنوز همونه؟ تو سایتهای امرتات و ویستا بالای 1500000 زده که من تا 1350000 تومان برام خوبه اما همین 150000 تومان کار رو برام خیلی سخته میکنه.
البته داداشم سونی داره و من یک سری تفاوتها رو میبینم به هر حال درسته سونی پول برندش رو می خوره اما کیفیتش در بعضی موارد بیشتره. مثلا موقع تایپ و کار کردن ال سی دی سونی اصلا تکون نمی خوره ولی ال سی دی دل من کمی میلرزه و چشم رو اذیت می کنه. درمورد طراحی هم خداییش سونی معمولا در طراحی کارهای زیباتری ارائه داده
و در آخر تو سایت سازگار 014v رو داره و 061v رو هم داره منتها 061v کیبوردش فارسی هم داره اما اون یکی فقط انگلیسیه! قیمتشون هم فرق نمیکنه. آیا اینها فرق دیگری هم دارند؟
با تشکر
با سلام
دوست عزیز من جواب سوالات شما رو دسته بندی میکنم:
1.در مورد صفحه نمایش خب بله LED این لپ تاپ دارای رزولیشن768×1366 یعنی HD است و اختلافش با Full HD زیاد نیست.
2.در مورد وب کم این دستگاه باید بگم که مگه 2 مگاپیکثل کمه .شاید حدود 99 درصد لپ تاپ های بازار از وبکم های ضعیفتر استفاده میکنن.
3.در مورد مودم هم خب اکثر لپتاپ های جدید این قطعه روشون نصب نیست چون عملآ این شکل مصرف از اینترنت داره منسوخ میشه.
4.در مورد رنگ هم که کاملآ سلیقه ایه .من به شخصه نظرم اینه که خیلی باکلاسه ولی خب اره زود لک میشه و اثر لک هم کاملآ معلوم میشه.
5.در مورد سرعت هم باید بگم پستی که شما خوندی اون دوستمون ویندوزش مشکل داشت و رفع شد.از لحاظ سرعت این لپ تاپ از سریعترین مدلهای بازاره و تو پردازش واقعا عالیه.تازه فتوشاپ که سنگین نیست من با این لپتاپ Catia و Primere کار میکنم.
6.از لحاظ کیفیت ساخت بدنه و لرزیدن موقع تایپ و ... این مدل اگر بهتر از سونی نباشه کمتر نیست.شما کاملآ با یه مدل حرفه ای روبرو هستید.
7.در اخر هم بگم که اگر به تاریخ اولین پست این تاپیک توجه کنید میبینید که حدود 2 ماهه که این تاپیک راه اندازی شده برای همین هم اختلاف قیمت به چشم نمیخوره.لالن هم تو بازار قیمت این مدل حدود 1450 است و اگر بگردید تا 1420 هم ممکنه پیدا کنید.البته نه تو سایتها،باید حضوری برید بازار و چون بازار خرابه بعضی فروشنده ها به قیمت خرید هم میدن.
8.شما سعی کن مدل N61jq-jx014v یا اگر بلوری برات مهم نیست مدل با کیفیت Pro64jq-jx028v رو بخری.:46:
با تشکر
دوستان من امروز می خوام سفارش بدم لطفا زودتر راهنماییم کنید....
ممنون
دوستان من امروز می خوام سفارش بدم لطفا زودتر راهنماییم کنید....
ممنوندوست عزیز توی 2 پست قبل جواب شما رو کامل دادم.:20:
سلام. در مورد وب کم یک لحظه اشتباه خوندم!! نه عدد کمی نیست. در مورد خوشگلیش با شما موافقم اما خوب لکهایی که روش می افته همیشه خوشگلی دستگاه رو پوشش میده اما این مسئله مهمی نیست حالا تمیزش می کنم.
فقط تنها مسئله ای که باقی موند اینه که 014v چه فرقی با 061v داره؟ اینجا رو لطفا ببینید:
061v:
014v:
چیزی که من دیدم برای 061 نوشته کیبورد فارسی اما 014 چیزی ننوشته! و همچنین جلوی ooptical drive برای 061 نوشته (Combo) اما برای 014 ننوشته! که فکر کنم هر دو (Combo) هست حالا چرا واسه یکی نوشته و یکی نه نمی دونم! و در قسمت وسایل اضافی برای 061 کیف هست ولی برای 041 نیست و نهایتا رنگ 061 رو زده Brown - Textured ولی برای 041 زده Piano Black - Textured اما اگر به ترتیب باشه 61 فکر کنم جدیدتر هست ! لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
باز هم ممنون دوست عزیز
سلام. در مورد وب کم یک لحظه اشتباه خوندم!! نه عدد کمی نیست. در مورد خوشگلیش با شما موافقم اما خوب لکهایی که روش می افته همیشه خوشگلی دستگاه رو پوشش میده اما این مسئله مهمی نیست حالا تمیزش می کنم.
فقط تنها مسئله ای که باقی موند اینه که 014v چه فرقی با 061v داره؟ اینجا رو لطفا ببینید:
061v:
014v:
چیزی که من دیدم برای 061 نوشته کیبورد فارسی اما 014 چیزی ننوشته! و همچنین جلوی ooptical drive برای 061 نوشته (Combo) اما برای 014 ننوشته! که فکر کنم هر دو (Combo) هست حالا چرا واسه یکی نوشته و یکی نه نمی دونم! و در قسمت وسایل اضافی برای 061 کیف هست ولی برای 041 نیست و نهایتا رنگ 061 رو زده Brown - Textured ولی برای 041 زده Piano Black - Textured اما اگر به ترتیب باشه 61 فکر کنم جدیدتر هست ! لطفا در این مورد هم راهنمایی بفرمایید
باز هم ممنون دوست عزیز
سلام از بنده.شما زیاد به اطلاعات تو این سایت توجه نکن.کاملآ غلط املایی است.منظورش jx006v بوده.اختلافشون هم تو برخی قطعات داخلی است.هر دو این مدلها کیبورد فارسی دارن و هر دوشون هم درایو Combo.هر دوشون هم باید کیف و موس داشته باشند.حالا شرکت باهاشون چه کرده خدا عالم است.شما هم اگر این مدل رو پسند کردی یا N61jq-jx014v بگیر و یا اگر بلوری برات مهم نیست مدل Pro64jq-jx028v که یه مدل سفارشی هستش.:46:
mammad_visual
08-07-2010, 01:17
سلام
دوستان ببخشید اگه به موضوع قدری بیربط هست.
سوال داشتم در مورد اینکه مدل N61JA برای اجرا پردازشهای سنگین مانند بازی به مدت طولانی مشکل بالا رفتن دما رو داره؟
و اینکه این مدل الان تو بازار با کانفیگ ATI 5730 1GB پیدا میشه با گارانتی سازگار یا ویستا؟
در صورتی که نباشه دوستان با حدود همین قیمتی ~1.250 چی جایگزین این N61JA توصیه میکنن؟ (مثل همین داغ نکنه و سخت افزار قوی داشته باشه)
از راهنماییتون پیشاپیش خیلی ممنون.
mhadishirani
08-07-2010, 11:04
سلام
دوستان ببخشید اگه به موضوع قدری بیربط هست.
سوال داشتم در مورد اینکه مدل N61JA برای اجرا پردازشهای سنگین مانند بازی به مدت طولانی مشکل بالا رفتن دما رو داره؟
و اینکه این مدل الان تو بازار با کانفیگ ATI 5730 1GB پیدا میشه با گارانتی سازگار یا ویستا؟
در صورتی که نباشه دوستان با حدود همین قیمتی ~1.250 چی جایگزین این N61JA توصیه میکنن؟ (مثل همین داغ نکنه و سخت افزار قوی داشته باشه)
از راهنماییتون پیشاپیش خیلی ممنون.
این مذل فکز کنم هست ولی اگه نبود پیشنهاد من lenovo y550p هستش.
این مدل مشکل دما رو به هیچ صورت نداره.
mhadishirani
08-07-2010, 12:49
میدونم نا مربوطه ولی توی صفحه های قبلی یکی از دوستان گفته بود میشه با گرافیک ها ی ati 3 بعدی بازی کرد میشه اون رو یکی بیشتر توضیح بده؟
M E H R A N
08-07-2010, 21:10
میدونم نا مربوطه ولی توی صفحه های قبلی یکی از دوستان گفته بود میشه با گرافیک ها ی ati 3 بعدی بازی کرد میشه اون رو یکی بیشتر توضیح بده؟
هر کارت گرافیکی نه. Nvidia هم بعضی از کارتهای گرافیکش قابلیت 3 بعدی کردنو داره.
3D بازی کردن فقط به کارت گرافیک مربوط نمیشه. شما باید مونیتور و یا LCD که بتونه تکنولوژی 3 بدی را ساپورت کنه هم داشته باشی. همه اینها رو یعنی LCD 3D + Graphic3d هم داشته باشی باز هم یک چیزی کمه و اونم عینک 3 بعدی برای دیدن تصاویر 3 بعدی هست وگرنه همه چیز تاره و رنگ ها هم بدون عینک قاطی میشه. کلا تصویر در تصویر دیده میشه. :5:
عینک هم که تهیه کنی بازم یک چیزی کمه و اونم نسخه ی 3 بعدی از بازی یا فیلمی هست که میخوای ببینی. هر فیلم یا بازی رو که نمیشه 3 بعدی دید. اینها از اول باید نسخه های 3 بعدیشون رو بیرون بدن که شما با امکاناتی که فراهم کردی بتونی 3 بعدی ببینی.
موفق باشید.
mhadishirani
08-07-2010, 21:51
هر کارت گرافیکی نه. Nvidia هم بعضی از کارتهای گرافیکش قابلیت 3 بعدی کردنو داره.
3D بازی کردن فقط به کارت گرافیک مربوط نمیشه. شما باید مونیتور و یا LCD که بتونه تکنولوژی 3 بدی را ساپورت کنه هم داشته باشی. همه اینها رو یعنی LCD 3D + Graphic3d هم داشته باشی باز هم یک چیزی کمه و اونم عینک 3 بعدی برای دیدن تصاویر 3 بعدی هست وگرنه همه چیز تاره و رنگ ها هم بدون عینک قاطی میشه. کلا تصویر در تصویر دیده میشه. :5:
عینک هم که تهیه کنی بازم یک چیزی کمه و اونم نسخه ی 3 بعدی از بازی یا فیلمی هست که میخوای ببینی. هر فیلم یا بازی رو که نمیشه 3 بعدی دید. اینها از اول باید نسخه های 3 بعدیشون رو بیرون بدن که شما با امکاناتی که فراهم کردی بتونی 3 بعدی ببینی.
موفق باشید.
یکی تز دوستان توی همین تاپیک یا تاپیک ایسوس روش دیدن تصویر سه بعدی با گرافیک های ati رو گفته بود
سلام
دوستان من امروز خریدم. از من n61 jq-061V هست که یکی از دوستان گفتند احتمالا در سایت ویستا غلط املایی هست اما من چک کردم پشت خود لپ تاپ هم نوشته 061V و چیزی که متوجه شدم روی جعبه اون نوشته ram 1066 از شما هم رو جعبش اینجوری بود ولی چک کردید 1333 بود یا اینکه رو جعبش هم نوشته بود 1333؟
البته من نرم افزاری که چک می کنه فعلا ندارم ببینم واقعیش چیه خود ویندوز هم که باس رم رو نشون نمیده...
و مشکل دیگری که من دارم قسمت فینگرش اصلا نمی تونم باهاش کار کنم. خیلی اصطکاکش زیاد هست و برای scroll کردن هر کار می کنم درست عمل نمیکنه یا خیلی کند عمل میکنه.
اون برچسب که شکل دست و انگشت روش برای راهنما هست باید از روش جدا کنم یا باید باشه؟ آخه آمدم جدا کنم خیلی محکم چسبیده بود.
وب کمش هم خیلی خیلی تصویر رو اسلوموشون نشون میده حتی با سایزهای خیلی کوچک نمی دونم چرا؟!
من خودم یک cpu dual core 3.4GH دارم. از این مدل که چندسال پیش بود و فن خیلی بزرگ روشون هست. فکر می کنم سرعتش زیاد فرقی نمیکنه یا حتی بالاتر از corei7 روی لپ تاپ هست در حالی corei7 چهار هسته ای هست!! من یک آفیس 2007 رو زدم انیستال کنه حدود 7تا10 دقیقه طول کشید.
به نظر میرسه بیشتر از اینکه در واقعیت سرعتها تغییر کنه بیشتر اعداد بالا میره! قدیم هم همینطور بود مثلا یک سیستم از لحاظ عددی 5 برابر میشد اما در عمل شاید دو برابر بیشتر نبود
ممنون میشم در مورد مشکلاتی که در بالا گفتم راهنمایی کنید
mhadishirani
09-07-2010, 16:27
دوست عزیز این پاسخ سوال هات:
ماله منم باسش 1066 ه
دوم اینکه اون صفحه ی رو فینگر اسکرین رو باید بکنی.منم کندم هیچ مشکلی نداره خیلی تمیز و قشنگ کنده میشه
سرعت کم نصب آفیس هم به دلیل بلوری هستش که کمی از دیویدی رام های معمولی کند تره و همچنین هارد و کلا نصب آفیس ربطی به سی پی یو نداره.
تصویر وبکام به خاطر تاریکیه که میخواد .ضوح رو بالا ببره اگه اتاق کاملا روشن باشه اونم درست میشه
و اینکه اگه دوست داری از برنامه ی smartlogon که روی دسکتاپت هست استفاده کن (رمز تشخیض چهرس وقتی چهرت رو ببینه بدون پسورد باز بشه)
اما نسخه های جدید که به ایران آمده همه 1333 هست! و جالب اینجاست که برای تعداد محدودی 1066 بوده که ظاهرا شما و من از اون دسته ایم و من چون بهش گفته بودم می خوام 1333 باشه فردا میرم بهش می گم خودش می دونه باید عوضش کنه!
در مورد آفیس من گفتم Unistall یعنی به بلو ری کاری نداره! نمیشه گفت هیچ ربطی هم به سی پی یو نداره و فقط هارد مهم هست!
ممنون از راهنماییتون
Mehrdad092000
10-07-2010, 12:22
n61 jq اصولا رم 1066 داره با هارد 500
اونایی که سازگار یا مرتات میارن سفارشی رم 1333 گذاشتن
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
اما نسخه های جدید که به ایران آمده همه 1333 هست! و جالب اینجاست که برای تعداد محدودی 1066 بوده که ظاهرا شما و من از اون دسته ایم و من چون بهش گفته بودم می خوام 1333 باشه فردا میرم بهش می گم خودش می دونه باید عوضش کنه!
در مورد آفیس من گفتم Unistall یعنی به بلو ری کاری نداره! نمیشه گفت هیچ ربطی هم به سی پی یو نداره و فقط هارد مهم هست!
ممنون از راهنماییتون
دوست عزیز اگه فروشنده یه شما گفته 1333 و بعد 1066 داده برو بهش بده و عوض کن
اون برچسب هم فعلا نکن تا بهونه نیاره
mhadishirani
10-07-2010, 12:36
n61 jq اصولا رم 1066 داره با هارد 500
اونایی که سازگار یا مرتات میارن سفارشی رم 1333 گذاشتن
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
دوست عزیز اگه فروشنده یه شما گفته 1333 و بعد 1066 داده برو بهش بده و عوض کن
اون برچسب هم فعلا نکن تا بهونه نیاره
مدلی که ایون خریدن کلا باسش 1066 ه
Mehrdad092000
10-07-2010, 13:44
مدلی که ایون خریدن کلا باسش 1066 ه
خوب اون طرف باید عوض کنه وقتی گفتخ 1333 بعد 1066 داده
دوستان موضوع این هستش که من گفتم مدل 014 رو می خوام و فروشنده گفت من این حرفها رو نمی دونم تو کانفیگت رو بده. من هم از کانفیگ پرینت گرفتم بهش دادم و حالا 061v رو فرستاده و باس رمش 1066 هست و مسلما در آینده اگر بخوایم رم رو اضافه کنیم در بازار 1066 به سختی گیر میاد! و البته در سرعت هم100 درصد تاثیر داره...
تو این دو روزی که از این لپ تاپ استفاده کردم متوجه شدم از لحاظ سرعت خوبه اما متاسفانه ال سی دی اصلا رزولوشن مناسبی نداره. کیفیت رنگها خوب هست اما چون رزولوشن به اندازه فول اچ دی بالا نمیره لبه خطوط و آیکنها زیاد نرم نیست و به عنوان مثال آیکنهای کنار ساعت درشت هستند و به سرعت فضای شما رو پر می کنند....
گرافیستها مثل من به جزئیات و کیفیت تصویر اهمیت میدهند و شاید این نرم نبودم خطوط به چشم خیلیها هم نیاد!! حتی در فایرفاکس چون نوشته ها و متنها بزرگتر هست سریع احتیاج به sroll پیدا می کنید.
من پیشنهاد می کنم به دوستان فقط کسانی که اهل بازی اونهم آخرین بازیهای روز هستند این مدل رو به f115سونی ترجیح بدند اما گرافیستها و یا کسانی که بازی رو اولین مسئله حیاطی نمی دونند f115 کارایی بهتری خواهد داشت.
البته گرافیک سونی هم اونقدر که فکر کنید ضعیف تر نیست اما به هر حال رزولوشن پایین ال سی دی این لپ تاپ کاملا من رو تحت تاثیر قرار داده
خیلی ها کیفیت فول اچ دی با اچ دی رو میگند تفاوت خیلی اندکی داره. اما اگر فقط برای فیلم دیدن اهمیت بدین میشه گفت تفاوت چندانی در اینچهای پایین نیست اما در مورد نرمی خطوط و درشتی علامتها و تصاویر در صفحه کاملا محسوس است.
مثلا من و داداشم که سونی داره و فول اچ دی هست با هم به یک سایت وارد میشیم در حالی ال سی من بزرگتر هست اما جزئیات کمتری را در صفحه میبینم. و کوچک کردن با ذره بین کیفیت رو پایین و مرور صفحه را کند و حتی گاهی ترکیب بندی رو هم به هم میریزد
در برنامه کارل درو وقتی خطوط نازک را ترسیم میکنم لبه خطوط کاملا دندونه دندونه می شود! در این دوره از تکنولوژی دیگه ال سی دی اچ دی فقط بدرد بازی و دیدن فیلم می خوره و برای گرافیست کارها و یا حتی کاربران معمولی چنگی به دل نمیزنه...
پس اگر اولویت اول شما بازی نیست که خیلی از خریداران لپ تاپ هم همینگونه هست پیشنهاد می کنم حتما سونی بخرید!
موفق باشید
Mehrdad092000
10-07-2010, 16:16
دوستان موضوع این هستش که من گفتم مدل 014 رو می خوام و فروشنده گفت من این حرفها رو نمی دونم تو کانفیگت رو بده. من هم از کانفیگ پرینت گرفتم بهش دادم و حالا 061v رو فرستاده و باس رمش 1066 هست و مسلما در آینده اگر بخوایم رم رو اضافه کنیم در بازار 1066 به سختی گیر میاد! و البته در سرعت هم100 درصد تاثیر داره...
تو این دو روزی که از این لپ تاپ استفاده کردم متوجه شدم از لحاظ سرعت خوبه اما متاسفانه ال سی دی اصلا رزولوشن مناسبی نداره. کیفیت رنگها خوب هست اما چون رزولوشن به اندازه فول اچ دی بالا نمیره لبه خطوط و آیکنها زیاد نرم نیست و به عنوان مثال آیکنهای کنار ساعت درشت هستند و به سرعت فضای شما رو پر می کنند....
گرافیستها مثل من به جزئیات و کیفیت تصویر اهمیت میدهند و شاید این نرم نبودم خطوط به چشم خیلیها هم نیاد!! حتی در فایرفاکس چون نوشته ها و متنها بزرگتر هست سریع احتیاج به sroll پیدا می کنید.
من پیشنهاد می کنم به دوستان فقط کسانی که اهل بازی اونهم آخرین بازیهای روز هستند این مدل رو به f115سونی ترجیح بدند اما گرافیستها و یا کسانی که بازی رو اولین مسئله حیاطی نمی دونند f115 کارایی بهتری خواهد داشت.
البته گرافیک سونی هم اونقدر که فکر کنید ضعیف تر نیست اما به هر حال رزولوشن پایین ال سی دی این لپ تاپ کاملا من رو تحت تاثیر قرار داده
خیلی ها کیفیت فول اچ دی با اچ دی رو میگند تفاوت خیلی اندکی داره. اما اگر فقط برای فیلم دیدن اهمیت بدین میشه گفت تفاوت چندانی در اینچهای پایین نیست اما در مورد نرمی خطوط و درشتی علامتها و تصاویر در صفحه کاملا محسوس است.
مثلا من و داداشم که سونی داره و فول اچ دی هست با هم به یک سایت وارد میشیم در حالی ال سی من بزرگتر هست اما جزئیات کمتری را در صفحه میبینم. و کوچک کردن با ذره بین کیفیت رو پایین و مرور صفحه را کند و حتی گاهی ترکیب بندی رو هم به هم میریزد
در برنامه کارل درو وقتی خطوط نازک را ترسیم میکنم لبه خطوط کاملا دندونه دندونه می شود! در این دوره از تکنولوژی دیگه ال سی دی اچ دی فقط بدرد بازی و دیدن فیلم می خوره و برای گرافیست کارها و یا حتی کاربران معمولی چنگی به دل نمیزنه...
پس اگر اولویت اول شما بازی نیست که خیلی از خریداران لپ تاپ هم همینگونه هست پیشنهاد می کنم حتما سونی بخرید!
موفق باشید
حالا چی شد
عوض نکردلپتاپ رو؟
موفق باشید
این لپ تاپ مگه کیفیت ال یی دیش فول اچ دی نیست؟ اخه به فروشنده گفتم کدوم مدلش فول اچ دی هست اونم گفت این مدل!!!!!!
اتفاقا من میخواستم مدل jv را بخرم چون هم کارت گرافیکش به قول فروشنده فول اچ دی هست و هم ال یی دی و قیمتش هم مناسب
ولی الان که شما میگی اینطوری نیست :41::41::41:
Mehrdad092000
10-07-2010, 16:51
این لپ تاپ مگه کیفیت ال یی دیش فول اچ دی نیست؟ اخه به فروشنده گفتم کدوم مدلش فول اچ دی هست اونم گفت این مدل!!!!!!
اتفاقا من میخواستم مدل jv را بخرم چون هم کارت گرافیکش به قول فروشنده فول اچ دی هست و هم ال یی دی و قیمتش هم مناسب
ولی الان که شما میگی اینطوری نیست :41::41::41:
نه عزیز فول نیست
n61jv هم فول نیستش
به حرفای دروغ فروشنده ها توجه نکنید
اونا فقط به فکر سود و جیب خودشون هستن
درضمن گرافیک n61jv gt325 هستش که از گرافیک 5730 n61jq ضعیفتره
فعلا که تعطیل همه جا اما برم هم دیگه عوض نمیکنه به هر حال استفاده شده ....
و دوست عزیز دیگر هم شما خودتون از نزدیک کیفیت ال سی در رو بهتر هست ببینید اگر زیاد حساس نباشید می تونید باهاش کنار بیاین اما اگر مثل من خیلی حساس باشید مطمئنا رضایت شما رو جلب نمیکنه و شک نکنید که همشون اچ دی هستند نه فول اچ دی....
دوستانی که گفتند مشکل کارت گرافیک تو ورژن جدید حل شده از این سایت گرفتند؟ :
آخرین ورژنش اینجا زده V8.17.12.5737
Description nVidia Graphics Driver
File Size 137.8 (MBytes)
همین رو باید بگیرم؟
mhadishirani
11-07-2010, 08:49
و دوست عزیز دیگر هم شما خودتون از نزدیک کیفیت ال سی در رو بهتر هست ببینید اگر زیاد حساس نباشید می تونید باهاش کنار بیاین اما اگر مثل من خیلی حساس باشید مطمئنا رضایت شما رو جلب نمیکنه و شک نکنید که همشون اچ دی هستند نه فول اچ دی....
مطمئنی ال سی دیت مشکل نداره. چون من وقتی توی فلش یه خط میکشم و حتی تا 600 برابر نزردیک میکنم مشکلی نیست و کاملا خطه
mhadishirani
11-07-2010, 10:08
آخرین ورژنش اینجا زده V8.17.12.5737
File Size 137.8 (MBytes)
همین رو باید بگیرم؟
کارت گرافیک چه مشکلی داره؟
Mehrdad092000
11-07-2010, 12:01
اون وظیفه داره برات عوض کنه
ببر عوض کنش
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآخرین ورژنش اینجا زده V8.17.12.5737
File Size 137.8 (MBytes)
همین رو باید بگیرم؟
شما از خود nvidia بگیر
نه ال سی دی مشکلی نداره. شما حساسیتت به اندازه من نیست. اونقدر دندونه دندونه نیست که فکر کنید اما کاملا با فول اچ دی متفاوت هست نرمی خطوط. تمام اچ دی ها همینطورند. شما اگر به صفحه چشمتون رو نزدیک کنید تو دسکتاپ میتونید پیکسلها را بشمارید!! کافیه به لبه آیکونها از نزدیک نگاه کنید بعد می فهمید منظور من چی هست
کارت گرافیک با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا اتوماتیک باید بره روی چیپ 1 گیگابایتی که تشخیص نمیده و نمیره و روی 50 مگابایتی که برای صرفه جویی در برق هست می مونه
نمی دونم دوستان کجان پس چرا پاسخ نمیدن!!
در ضمن این دایرکت ایکس 11 هم دردسر شده. من الآن بازی باتلفیلد رو نصب کردم کار نمیکنه و میگه XINPUT1_3.dll is missing و ظاهرا این فایل مربوط به دایرکت ایکس هست که در ورژن 11 نیست! چون تو پوشه سیستم 32 باید باشه که نیست. برای همین هم بازی کار نمیکنه. حتی من این فایل از از روی پی سی کپی کردم تو پوشه سیستم 32 اما باز هم کار نکرد و همون پیام رو داد
در مورد رم هم بهش گفتم گفت دیگه عوض نمیکنیم. حالا اگر تهرانبودم یک چیزی باز اونجا کلی هزینه شده و یکی فرستاده و باز پس فرستادن و .... خیلی سخت. ما شهرستانیها واقعا از همه چیز محرومیم
Mehrdad092000
11-07-2010, 12:14
نه ال سی دی مشکلی نداره. شما حساسیتت به اندازه من نیست. اونقدر دندونه دندونه نیست که فکر کنید اما کاملا با فول اچ دی متفاوت هست نرمی خطوط. تمام اچ دی ها همینطورند. شما اگر به صفحه چشمتون رو نزدیک کنید تو دسکتاپ میتونید پیکسلها را بشمارید!! کافیه به لبه آیکونها از نزدیک نگاه کنید بعد می فهمید منظور من چی هست
کارت گرافیک با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا اتوماتیک باید بره روی چیپ 1 گیگابایتی که تشخیص نمیده و نمیره و روی 50 مگابایتی که برای صرفه جویی در برق هست می مونه
نمی دونم دوستان کجان پس چرا پاسخ نمیدن!!
در ضمن این دایرکت ایکس 11 هم دردسر شده. من الآن بازی باتلفیلد رو نصب کردم کار نمیکنه و میگه XINPUT1_3.dll is missing و ظاهرا این فایل مربوط به دایرکت ایکس هست که در ورژن 11 نیست! چون تو پوشه سیستم 32 باید باشه که نیست. برای همین هم بازی کار نمیکنه. حتی من این فایل از از روی پی سی کپی کردم تو پوشه سیستم 32 اما باز هم کار نکرد و همون پیام رو داد
در مورد رم هم بهش گفتم گفت دیگه عوض نمیکنیم. حالا اگر تهرانبودم یک چیزی باز اونجا کلی هزینه شده و یکی فرستاده و باز پس فرستادن و .... خیلی سخت. ما شهرستانیها واقعا از همه چیز محرومیم
داداش من دارم اذیت میشم جای تو
عوضش کن
نامردن چقدر
مشکل این XINPUT1_3.dll حل شد. باید فایلش رو از اینترنت بگیرید بریزید تو پوشه SysWOW64 چون خود دایرکت ایکس 11 این فایل رو نداره
mhadishirani
11-07-2010, 22:38
بهترين كانفيگ n61 چيه ؟
cpu: i7 720
graphic:ati 5730
hard 640 gb 5400rpm
lcd 16 backled
usb 3
bluray
اون وظیفه داره برات عوض کنه
ببر عوض کنش
---------- Post added at 01:01 PM ---------- Previous post was at 01:00 PM ----------
شما از خود nvidia بگیر
ممنون دوست عزیز اما کارت گرافیک این مدل ati هست و nvidia نیست. دوستان تو خود سایت ایسوس که آخرین ورژن 8.692.1.0 هست و برای من هم همین نصب هست خودش.
لطفا بگین از چه لینکی ورژن جدیدتر رو دانلود می کنید؟
ممنون من سه روزه منتظرم لطفا یکی از دوستان جواب بده
M E H R A N
12-07-2010, 01:16
ممنون دوست عزیز اما کارت گرافیک این مدل ati هست و nvidia نیست. دوستان تو خود سایت ایسوس که آخرین ورژن 8.692.1.0 هست و برای من هم همین نصب هست خودش.
لطفا بگین از چه لینکی ورژن جدیدتر رو دانلود می کنید؟
ممنون من سه روزه منتظرم لطفا یکی از دوستان جواب بده
برو سایت زیر.
مشخصات رو بر حسب سیستم و کارت گرافیکی که داری انتخاب کن...
ممنون اما تو این سایت نوشته سری HD 5XXX و وقتی واردش میشیم یک عالمه مدل هست ولی 5730 نیست! تو سرچش هم گشتم چیزی از 5730 نبود! حالا باید چه کار کنم؟
از همینجا دانلود کنم؟ نوشته ورژن10.6...
اولیش رو باید دانلود کنم که full هست؟
یکجا هم نوشته روی نت بوکهای زیر قابل نصب نیست که یکیش اینه:
Switchable Graphics enabled notebooks using Intel chipsets.
خوب این نوت بوک هم یک چیپست اینتل داره که سوییچ میشه روش. من متوجه این قسمتش نشدم!
تازه وقتی هم میزنم دانلود یک فایل 1 مگاباتی دانلود میشه که خودش می خواد دانلود کنه بقیش رو اما وقتی روی استارت کلیک می کنم سریع می نویسه canceled download و دیگه کار نمی کنه.
چرا دوستانی که چند صفحه قبل راجع به درایور جدید و حل مشکل گفتند لطف نمیکنند یک توضیح بدن؟
M E H R A N
12-07-2010, 01:29
ممنون اما تو این سایت نوشته سری HD 5XXX و وقتی واردش میشیم یک عالمه مدل هست ولی 5730 نیست! تو سرچش هم گشتم چیزی از 5730 نبود! حالا باید چه کار کنم؟
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز همینجا دانلود کنم؟ البته اسمی هم از ورژن نبرده و فقط تاریخ رو اعلام کرده....
اولیش رو باید دانلود کنم که full هست؟
دوست عزیز نیازی نیست حتما دونه به دونه و رقم به رقم سری کارت گرافیک رو بنویسه. وقتی گفته میشه این درایو برای سری 5xxx هست یعنی اینکه 5730 و 58xx و 59xx و ... را شامل میشه.
شما مثل عکسی که در پست قبلیم قرار دادم عمل کن. یعنی همون گزینه هایی را انتخاب کن که در عکس نشون دادم. بعد Display results را بزن. اونوقت صفحه عوض میشه و بعد اگر در همون صفحه اطلاعات داده شده را دقیق بخونی متوجه میشی که...
حالا برو دانلود کن و درایو رو آپدیت کن. :46:
mortezagipsy
12-07-2010, 01:34
cpu: i7 720
graphic:ati 5730
hard 640 gb 5400rpm
lcd 16 backled
usb 3
bluray
اين مدل چنده ؟
از 2300 dv6 HP بهتره ؟
M E H R A N
12-07-2010, 01:38
ASUS Wallpaper
اینم یک wallpaper قشنگ مخصوص ASUS دارها... :20:
آخه اصلا اسمی از 5730 تو این سایت برده نشده! واقعا که مسخره هست حتی توی سرچ هم نمیاره!
دوست عزیز عکس رو ندیدم چون برای من فیلتــر بود. الآن با فیلتــر شکن دیدمش.
من از همون صفحه روی full یعنی اولین گزینه کلیک کردم یک فایل 1 مگابایتی دانلود شد و بعدش خودش می خواست بقیش رو دانلود کنه که متاسفانه با زدن روی start download در اون فایل بلافاصه می نوشت download canceled حالا دومی که 69 مگابایت هست دانلود کنم؟ Option 2 - Individual Downloads
و این گزینه من رو به شک انداخت:
یکجا هم نوشته روی نت بوکهای زیر قابل نصب نیست که یکیش اینه:
Switchable Graphics enabled notebooks using Intel chipsets.
خوب این نوت بوک هم یک چیپست اینتل داره که سوییچ میشه روش
M E H R A N
12-07-2010, 01:54
آخه اصلا اسمی از 5730 تو این سایت برده نشده! واقعا که مسخره هست حتی توی سرچ هم نمیاره!
دوست عزیز عکس رو ندیدم چون برا یمن فیلتــر بود. الآن با فیلتــر شکن دیدمش.
من از همون صفحه روی full یعنی اولین گزینه کلیک کردم یک فایل 1 مگابایتی دانلود شد و بعدش خودش می خواست بقیش رو دانلود کنه که متاسفانه با زدن روی start download در اون فایل بلافاصه می نوشت download canceled حالا دومی که 69 مگابایت هست دانلود کنم؟ Option 2 - Individual Downloads
و این گزینه من رو به شک انداخت:
نمیدونم جریان چیه اما عکس ها برای بقیه دوستان در ایران باز میشه. بهر حال عکس هم باز نشه توی توضیحات گفتم که وقتی میینویسه این درایو وال 57xx هست یعنی مال سری 57xx هست. در اینجا xx میتونه هر عددی باشه و نیازی نیست که دقیق بنویسه 30 تا اینکه بشه 5730.
اینم عکس ها روی سرور ایرانی.
از Option 2 دانلود کن. که همیشه درایو رو داشته باشی و نیازی به دانلود مجدد نداشته باشی. :20:
ممنون که پاسخ دادین و وقت گذاشتین. عکسهای دوم درست شد اما عکس اول با آدرس :
برای من فیلتــر هست. اما با فیلتــر شکن دیدمش. اینترنت من شاتل هست! چون از فایر فاکس استفاده می کنم و متاسفانه فایر فاکس اگر عکس خراب باشه دیگه هیچی نشون نمیده من متوجه نشدم عکسی هم هست
باز هم ممنون
M E H R A N
12-07-2010, 02:07
ممنون که پاسخ دادین و وقت گذاشتین. عکسهای دوم درست شد اما عکس اول با آدرس :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبرای من فیلتــر هست. اما با فیلتــر شکن دیدمش. اینترنت من شاتل هست! چون از فایر فاکس استفاده می کنم و متاسفانه فایر فاکس اگر عکس خراب باشه دیگه هیچی نشون نمیده من متوجه نشدم عکسی هم هست
باز هم ممنون
خواهش میکنم دوست عزیز. کاری نکردم.
قبل از اینکه درایوت رو آپدیت کن امتیاز ویندوز 7 رو نگاه کن ببین به لپ تاپ واسه گرافیک و ... چفدر امتیاز میده. بعد از آپدیت و ریستارت کامپیوتر حتما قسمت امتیاز رو رفرش کن تا امتیاز ها آپدیت بشند. ببین نتیجه فرق میکنه یا نه.
بهر حال من خودم نه این لپ تاپ رو دارم نه کارت گرافیک ATI دارم. اما نتیجه اگر فرق کنه ممکنه برای دوستان جالب باشه.
ببخشید من پست شما رو ندیدم و البته نمی دونم از کجا میشه امتیاز رو نگاه کرد اما می دونم امتیازهایی که ویندوز میده زیاد بدرد نمی خوره و اعتباری نداره
من الآن این که گرفته بودم نصب کردم اما موضوع اینجاست که در دایرکت ایکس ورژن درایور دستگاه رو همون قبلی میزنه اصلا خود catalyst control center نیز ورژن درایور رو همون قبلی میزنه! . امشخص هست که درایور نصب نشده و فقط کنسول catalyst رو نصب میکنه خودشم موقع نصب عنوانش همین هست!
چندتا از دوستان چند صفحه قبل راجع به درایور جدید صحبت کردند اما متاسفانه حالا هیچکدوم چند روزه که نمیان تو این صفحه و من منتظرم:-(
mhadishirani
12-07-2010, 09:32
اين مدل چنده ؟
از 2300 dv6 HP بهتره ؟
قیمتش 1.400.000 تومن هست و از مدل اچ پی ای که شما نوشتی قوی تره
با asus pro64jq چه فرقي داره ?
ببخشید من پست شما رو ندیدم و البته نمی دونم از کجا میشه امتیاز رو نگاه کرد اما می دونم امتیازهایی که ویندوز میده زیاد بدرد نمی خوره و اعتباری نداره
من الآن این که گرفته بودم نصب کردم اما موضوع اینجاست که در دایرکت ایکس ورژن درایور دستگاه رو همون قبلی میزنه اصلا خود catalyst control center نیز ورژن درایور رو همون قبلی میزنه! . امشخص هست که درایور نصب نشده و فقط کنسول catalyst رو نصب میکنه خودشم موقع نصب عنوانش همین هست!
چندتا از دوستان چند صفحه قبل راجع به درایور جدید صحبت کردند اما متاسفانه حالا هیچکدوم چند روزه که نمیان تو این صفحه و من منتظرم:-(
دوستان لطفا یکی پاسخ بده اعصابم ریخته به هم از دیشب که درایور جدید رو از سایت amd نصب کردم حالا بازی باتلفیلد صفحه از عرض هر جا سرعت زیاده بریده بریده میشه در حالی تا قبلش اصلا اینجوری نبود!
چرا کسی پاسخ نمیده؟ عجب غلطی کردم درایور جدید رو نصب کردم. این لپ تاپ تنها چیزی داره همین کارت گرافیکش هست که اگر اینجوری باشه ... :-( :-(
لطفا لینک صحیح آخرین درایور رو بدید اگر هم همون که تو دو تا پست قبل دادن پس چرا ورژن تغییر نکرده و باتلفید اینجوری شده؟
تازه رفتم از پوشه خود لپ تاپ که درایورها رو داره دوباره همون درایور خودش رو نصب کردم باز هم درست نشد که نشد!
دوستان لطفا یکی پاسخ بده اعصابم ریخته به هم از دیشب که درایور جدید رو از سایت amd نصب کردم حالا بازی باتلفیلد صفحه از عرض هر جا سرعت زیاده بریده بریده میشه در حالی تا قبلش اصلا اینجوری نبود!
چرا کسی پاسخ نمیده؟ عجب غلطی کردم درایور جدید رو نصب کردم. این لپ تاپ تنها چیزی داره همین کارت گرافیکش هست که اگر اینجوری باشه ... :-( :-(
لطفا لینک صحیح آخرین درایور رو بدید اگر هم همون که تو دو تا پست قبل دادن پس چرا ورژن تغییر نکرده و باتلفید اینجوری شده؟
تازه رفتم از پوشه خود لپ تاپ که درایورها رو داره دوباره همون درایور خودش رو نصب کردم باز هم درست نشد که نشد!
خب دوست عزیز ریکاوری کن همه چیز برگرده به حالت اول . ناراحتی نداره . :46:
mhadishirani
12-07-2010, 11:33
با asus pro64jq چه فرقي داره ?
پرو 64 یه مدل سفارشی و بلوری نداره
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:32 PM ----------
یه سی دی توی پک دستگاهتون بوده. از روی اون درایور رو نصب کنید
خب دوست عزیز ریکاوری کن همه چیز برگرده به حالت اول . ناراحتی نداره . :46:
ریکاوری؟؟؟؟ اگر ریکاوری کنم که باید سه روز فقط بشینم دوباره برنامه نصب کنم و تنظیمات رو درست کنم...
بازی هم که میره از اول!!!
آخه من م یدونم چند نفر هستند که اصلا اونها اینکار رو کردند و مشکلشون هم برطرف شده....
فقط باید بیان ولطف کنند دقیق بگند چه کار کنیم. ریکاوری که راه حل نیست. تازه کارت گرافیک با درایور خودش مشکل داره باید درایور جدید نصب بشه
غیر از اون سی دو تو خود درایو C هم هست. همانطور که گفتم هم درست نشد و هم اینکه درستم بشه برای مشکلات دیگه حتما باید درایو جدید نصب بشه مگه نه حل نمیشه...
سلام.N61JQ 3M cache هم داره؟
mhadishirani
12-07-2010, 13:15
خیر میشه مدل n61ja
M E H R A N
12-07-2010, 13:48
منم نمیدونم این دوستان کجا رفتن. وقتی بحث این لپ تاپ بود هر کی میومد و یک تعریف و تمجیدی ازش میکرد. الان که برای بر طرف کردن مشکل سوال میپرسید همه ساکت شدند. البته میدونم خیلی ها این پست های شما رو میبینند اما چرا کسی جواب نمیده ... نمیدونم.
شما ناراحت نباش دوست عزیز. شما میتونی درایو رو داونگرید بکنی. یعنی از نسخه ی جدید دوباره برگردی به نسخه ی قدیم. راهشم اینه و ضرری هم نداره.
برو توی Add/Remove و بگرد ببین درایو کارت گرافیک ATI رو پیدا میکنی یا نه. اگر بود آنیستالش کن و سیستم رو یبار ریستارت کن.
اگر سی دی درایو ها رو داری از روی سی دی درایو خودش رو نصب کن و اگر نداری از سایت ایسوس میتونی دانلود کنی.
در ضمن من مطمئنم که لینکی که بهت دادم مال درایو کارت گرافیک شماست. اما مشکلی که براتون بوجود اومده رو علتش رو نمیدونم. واسه همین باید ببینیم کسی که این لپ تاپ رو داره بیاد و راهنمایی کنه.
من خودم لپ تاپ سری M از ایسوس رو دارم. در سایت ایسوس درایو کارت گرافیکی که گذاشته چند ورژن قدیمی تره نسبت به درایوی که خود سایت Nvidia گذاشته. در سایت Nvidia هم دقیقا به همین شکل ATI برای دانلود کردن اقدام میکنید و هیچ فرقی نمیکنه. دانلود کردم. نصب کردم الان هم مشکلی ندارم.
تنها فرقش هم با سری شما کارت گرافیکش هست وگرنه بقیه مشخصات سخت افزاریه تقریبا یکیه مثل Core i7 و غیره..
شما این راه رو امتحان کن. ضرری نداره. اگر درست نشه بدتر نمیشه. :10:
mhadishirani
12-07-2010, 14:05
من نمیدونم چرا ایشون به مشکل خوردن با درایور قبلی من با درایوری که اورجینال رو دستگاه بود هیچ مشکلی ندارم.
اگه یه بار دیگه درایور جدید رو نصب کنید شاید درست شه
hasibi01
12-07-2010, 14:07
خب من سه چهار صفحه آخر رو خوندم ولی در کل متوجه اصل مطلب نشدم. اینکه مشکل شما با درایور کارت گرافیک چیه.
ولی در کل شما میتونید آخرین ورژن کرافیک رو از سایت اسوس دانلود کنید که بصورت کامل هست و حجمش هم حدود 200 مگ میشه. البته کاتالیست 10.6 هم اومده که کار خاصی واسه این گرافیک انجام نمیده و تمام بهینه سازیهاش معطوف میشه به کارت های گرافیک دسکتاپ. پس زحمت دانلود کردنش رو نکشید.
در مورد سوییچ شدن گرافیک واسه کاهش مصرف باطری هم باید بگم که اصلا N61JQ گرافیک دوم نداره و در نتیجه شامل سیستم هایی با سوییچ ابل گرافیک نمیشه و همیشه از یه گرافیک استفاده میکنه. تا اونجایی که من یادمه N61JV از این تکنولوژی استفاده میکنه که اونم به دلیل ارائه نشدن درایو درست و حسابی خیلی ها رو جون به لب کرده بود. که البته این اواخر ظاهرا مشکل درایورش حل شده.
البته اینا رو کلی گفتم چون همونطور که گفتم هنوز نفهمیدم که مشکل اصلی شما با این گرافیک چیه.
پیروز باشید
mortezagipsy
12-07-2010, 14:19
من چند صفحه ي آخر اين تاپيك رو خوندم، ولي الآن كاملا" گيج شدم. يه عده اي هي گفتن اين لپتاپ خوبه، ولي به محض اينكه اين آقاي nekooee خريد و به مشكل برخورد ديگه پيداشون نيست.
حالا من هم كه مي خواستم اين مدل رو بگيرم كاملا" توي شك افتادم.
1- فرق ASUS N61JQ-JX014V و ASUS N61JQ-JX061V رو كماكان نفهميدم. يكي مي گه هر دو صفحه كليدش فارسيه، يكي مي گه فقط 14V فارسيه ... اصلا" فرقشون فقط توي صفحه كليده ؟
3- همچنين فرق pro64jq رو با اون دو تا. فرقش اينه كه بلو ري نداره ؟ منظور از سفارشي بودن چيه ؟ و اينكه كلا" كدوم رو بايد خريد ؟ اختلاف قيمتش با اون دو تا چقدره ؟ چرا تو سايت سازگار نيست ؟
3- اين مشكل گرافيك دقيقا" سوييچ نشدن به كارت گرافيك اصلي در بازي ها هست ؟ نمي شه به صورت دستي اين كارو كرد ؟ جناب nekooee شما براي همين قضيه آپديت كردين و به مشكل برخوردين ؟
4- قضيه ي اين باس رم چيه ؟ بالاخره كدوم مدلش 1333MHz هست و موقع خريد از كجا بفهمم 1333MHz هست ؟
5- اينطوري كه من متوجه شدم هيچ لپتاپي زير 1.5 ميليون از نظر گرافيك به اين مدل نمي رسه درسته ؟ چون مي خوام بازي كنم اين موضوع برام مهم هست.
6- قيمت اين لپتاپ رو تو سايت سازگار زده 1490. اما اين دوستمون گفت
قیمتش 1.400.000 تومن هست
بالاخره كدوم هست ؟ بايد از كجا، به چه قيمت و با چه گارانتي بخرم ؟ من شهرستان هستم و مي خوام براي خريد بيام تهران. ولي نمي دونم از كجا بايد بخرم. لطفا" راهنمايي كنيد.
خيلي معذرت مي خوام از اينكه تعداد سوالام زياد هست. ولي چون همين روزا مي خوام بخرم عجله دارم، و از اونجايي كه اين لپتاپ رو چند سالي مي خوام ازش استفاده كنم و تقريبا" جاي PC رو مي گيره، خيلي مهم هست كه بعدا" پشيمون نشم.
از اينكه به همه ي سولام جواب مي دين پيشاپيش سپاسگزاري مي كنم. :40:
سلام
دوست عزیز الان لپ تاپ من بازی نه چندان گرافیکی باتلفیلد رو داره فرمهاش رو می خوره!! و جاهایی که حرکت سریع هست تصویر از عرض میشکنه و فیلمهاش هم بعضی جاهاش کاملا مشخص میشه فرم ها خورده میشه! و دوستانی که این مدل رو دارند گفتند که درایورش مشکل داره من در جریان نبودم. منتها دو نفرشون گفتند درایور جدیدی آمده که مشکلش حل شده و من لینک نداشتم و طبق لینک یکی دیگر از دوستان رفتم دانلود کردم که باتلفیلد اینجوری شد بعد رفتم دوباره درایور خودش رو نصب کردم اما دیگه درست نشد.
این چه کارت گرافیکی هست که بازی نه چندان گرافیکی رو اینکار می کنه وای به حال بازیهای گرافیک بالا! من اهل بازی نیستم اما اگر این لپ تاپ به کارت گرافیکش مینازه و افرادی مثل من فقط به همین دلیل اون رو به سونی ترجیح میدند خیلی ناراحت گننده هست که در این مورد هم ضعف داشته باشه
حالا این دوستان که می دونم بلدند من هر چی منتظرم انگار دیگه به این تایپیک سر هم نمیزنند!
در هر حال اگر واقعا همینطور باشه که گرافیکش بازی اینجوری هم نخونه واقعا برای خودم متاسفم با خرید این لپ تاپ به این گرونی!!
---------- Post added at 04:59 PM ---------- Previous post was at 04:55 PM ----------
منم نمیدونم این دوستان کجا رفتن. وقتی بحث این لپ تاپ بود هر کی میومد و یک تعریف و تمجیدی ازش میکرد. الان که برای بر طرف کردن مشکل سوال میپرسید همه ساکت شدند. البته میدونم خیلی ها این پست های شما رو میبینند اما چرا کسی جواب نمیده ... نمیدونم.
شما ناراحت نباش دوست عزیز. شما میتونی درایو رو داونگرید بکنی. یعنی از نسخه ی جدید دوباره برگردی به نسخه ی قدیم. راهشم اینه و ضرری هم نداره.
برو توی Add/Remove و بگرد ببین درایو کارت گرافیک ATI رو پیدا میکنی یا نه. اگر بود آنیستالش کن و سیستم رو یبار ریستارت کن.
اگر سی دی درایو ها رو داری از روی سی دی درایو خودش رو نصب کن و اگر نداری از سایت ایسوس میتونی دانلود کنی.
در ضمن من مطمئنم که لینکی که بهت دادم مال درایو کارت گرافیک شماست. اما مشکلی که براتون بوجود اومده رو علتش رو نمیدونم. واسه همین باید ببینیم کسی که این لپ تاپ رو داره بیاد و راهنمایی کنه.
من خودم لپ تاپ سری M از ایسوس رو دارم. در سایت ایسوس درایو کارت گرافیکی که گذاشته چند ورژن قدیمی تره نسبت به درایوی که خود سایت Nvidia گذاشته. در سایت Nvidia هم دقیقا به همین شکل ATI برای دانلود کردن اقدام میکنید و هیچ فرقی نمیکنه. دانلود کردم. نصب کردم الان هم مشکلی ندارم.
تنها فرقش هم با سری شما کارت گرافیکش هست وگرنه بقیه مشخصات سخت افزاریه تقریبا یکیه مثل Core i7 و غیره..
شما این راه رو امتحان کن. ضرری نداره. اگر درست نشه بدتر نمیشه. :10:
دوست عزیز اصلا گزینه آنیستال نداره و فقط گزینه ریپیر داره....
شما هم جای من بودید حالتون میگرفت
pooria.rio
12-07-2010, 17:15
این مدل 6 مگ کش داره
---------- Post added at 06:15 PM ---------- Previous post was at 06:11 PM ----------
ریکاوری؟؟؟؟ اگر ریکاوری کنم که باید سه روز فقط بشینم دوباره برنامه نصب کنم و تنظیمات رو درست کنم...
بازی هم که میره از اول!!!
آخه من م یدونم چند نفر هستند که اصلا اونها اینکار رو کردند و مشکلشون هم برطرف شده....
فقط باید بیان ولطف کنند دقیق بگند چه کار کنیم. ریکاوری که راه حل نیست. تازه کارت گرافیک با درایور خودش مشکل داره باید درایور جدید نصب بشه
غیر از اون سی دو تو خود درایو C هم هست. همانطور که گفتم هم درست نشد و هم اینکه درستم بشه برای مشکلات دیگه حتما باید درایو جدید نصب بشه مگه نه حل نمیشه...
عزیز شما مدل 61JQ یا 61JA رو دارین ؟
pooria.rio
12-07-2010, 17:55
خوب نگرانیت چیه ؟
خیلی راحت درایور فعلی رو پاک کن و از خود سایت اسوس درایور رو دانلود کن،من پریشب دانلود کردم آخرین درایور رو و الان هم نصبیدم،هیچ مشکلیم نداره
من بخدا 10 بار توضیح دادم!! چرا باز یک حرف رو تکرار میکنید؟
1- اون تو خود سی دی هست چرا دانلود کنم؟ واسه من که تو درایو سی هم همه درایورها به غیر از سی دی هست
2- درایوری که تو سایت ایسوس هست قدیمیه و با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا درایو جدید درست شده و مشکلی نداره. به گفته دوستان!! و من ورژن جدید رو گرفتم ولی از همونی هم بود افتاد...
3- من اون رو نصب کردم ولی درست نشد بازم
.....
اگر حرف دیگر دوستان اشتباه باشه و درایور جدید هم هنوز مشکل داشته باشه یعنی اینکه دیگه درست نمیشه و یعنی اینکه پولمون هدر رفته... یعنی این لپ تاپ دیگه مفتش گرونه!!
pooria.rio
12-07-2010, 18:57
من بخدا 10 بار توضیح دادم!! چرا باز یک حرف رو تکرار میکنید؟
1- اون تو خود سی دی هست چرا دانلود کنم؟ واسه من که تو درایو سی هم همه درایورها به غیر از سی دی هست
2- درایوری که تو سایت ایسوس هست قدیمیه و با خیلی بازیها مشکل داره و ظاهرا درایو جدید درست شده و مشکلی نداره. به گفته دوستان!! و من ورژن جدید رو گرفتم ولی از همونی هم بود افتاد...
3- من اون رو نصب کردم ولی درست نشد بازم
.....
خوب حالا چرا میزنی ؟؟؟ :دی
ورژن اونی که توی سی دی هست با اونی که روی سایته واسه من فرق میکرد
بخاطر همین گفتم دانلود کن
شما میتونی یه کار دیگه هم کنی،سیستم رو با ریستور پوینت خود ویندوز برگردونی به لحظه ی قبل از نصب درایور،اینجوری هیچیم از دست نمیدی
نکته اینجاست که عدد ورژن درایو هیچ فرقی نکرده! و نکته دوم اینه که نگاه کردم تو ری استور پوینت چیزی ثبت نشده و نکته سوم اینکه درایور خودش به گفته دوستان مشکل داره یعنی باید درایور جدید نصب بشه
:-))
عزیزم مرسی که راهنمایی می کنی از اونهایی که جواب نمیدن بهتر لااقل.
pooria.rio
13-07-2010, 12:01
شما برو تو system restore بعدش choose a differenet restore point رو بزن،امکان نداره اونجا چیزی ثبت نشده باشه
برو یه مرحله قبل از نضب کارت گرافیکت
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.