PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کلوپ Asus N61JQ

صفحه ها : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

pooria-ir
14-08-2010, 19:15
دوست عزیز شما چرا می خواین ویندوز 7 خود ویندوز رو حذف کنید؟
خوب یک ویندوز xp در پارتیشن دوم نصب کنید بعد هم بوت رو تعمیر کنید تا منوی 7 هم برگرده. دیگه نیاز نیست ویندوز اورجینال دستگاه رو دست بزنید....

هم برای تنوع،هم اینکه میخوام ببینم نحوه کارکردش روی سایر ورژن های 7 چطوری کار میکنه
بچه ها اگه کسی داره دریغ نکنه از خجالتش درمیایم
:10:
بازم ممنون

S A M S U N G
14-08-2010, 19:19
سلام .

والا تا اونجائی که من میدونم و مهران توضیح داده فکر نکنم این لپ تاپ به غیر نسخه Home Premium نسخه دیگه اکتیو کنه .

من دیشب ویندوز رو با ویندوزی که توی صفحه 108 لینکشو گذاشتم عوض کردم و سرعت لپ تاپ شد در حد بنز :دی اون موقع شبیه پیکان بود :دی

حالا اگه خواستین بگین رایت کنم واستون .

مخلصیم .

ali_koochooloo
14-08-2010, 19:59
کسی می دونه الان قیمت n61 jq چنده؟

M E H R A N
14-08-2010, 20:08
سلام .

والا تا اونجائی که من میدونم و مهران توضیح داده فکر نکنم این لپ تاپ به غیر نسخه Home Premium نسخه دیگه اکتیو کنه .

دقیقا... :20:
اگر هم کسی بخواد از ویندوز های دیگه مثلا Ultimate و یا Professional استفاده کنه چاره ای جز استفاده از کرک جهت اکتیو کردن ویندوز نخواهد داشت.

در ضمن نسخه ی Home Premium از نظر سرعت و کارکرد خیلی خیلی بهتر از نسخه های Ultimate و Professional است, به دلیل اینکه جهت اجرای ویندوز سرویس های کمتری رو لود میکنه و مثلا سرویس هایی که مربوط به سرور ها و یا شبکه ها میشند در Home Premium وجود نداره و بنابراین سرعت بهتری نسبت به نسخه های دیگه داره. :46:

pooria-ir
14-08-2010, 20:24
سلام .

من دیشب ویندوز رو با ویندوزی که توی صفحه 108 لینکشو گذاشتم عوض کردم و سرعت لپ تاپ شد در حد بنز :دی اون موقع شبیه پیکان بود :دی

حالا اگه خواستین بگین رایت کنم واستون .

مخلصیم .

دستت درد نکنه داداش:10:
الان شما خودت این نسخه رو ریختی روی لپ تاپت ؟
مشکلی نداره ؟

yperion(-)
14-08-2010, 20:45
کسی می دونه الان قیمت n61 jq چنده؟

سلام.
من امروز این لپ تاپ راخریدم.
N61 jq-jx010v
قیمت هم 1400
با گارانتی ویستا
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
یه سوال.
میگم چند ساعت باید تو شارژ باشه؟موقع شارژ باید خاموش باشه؟
با همون نرم افزار خورش back up بگیرم کافیه؟
دیگه هر چی میدونید خودتون راهنمایی کنید.
از همه هم ممنون که تواین 120 صفحه خیلی کمک کردند.

M E H R A N
14-08-2010, 21:14
کی بود میگفت 4 گیگ رم واسه لپ تاپ کافیه؟ :31:

من دیگه تو این شرایط هیچ کار دیگه ای نمیتونستم بکنم غیر از اینکه بشینم و منتظر تمام شدن extract یک DVD باشم. :5:

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینجا تونستم به کارم ادامه بدم. :31:

---------- Post added at 07:44 PM ---------- Previous post was at 07:43 PM ----------

سلام.
من امروز این لپ تاپ راخریدم.
N61 jq-jx010v
قیمت هم 1400
با گارانتی ویستا
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
یه سوال.
میگم چند ساعت باید تو شارژ باشه؟موقع شارژ باید خاموش باشه؟
با همون نرم افزار خورش back up بگیرم کافیه؟
دیگه هر چی میدونید خودتون راهنمایی کنید.
از همه هم ممنون که تواین 120 صفحه خیلی کمک کردند.

مبارک باشه عزیز. همیشه برات کار کنه. :10:

pooria-ir
14-08-2010, 21:44
کی بود میگفت 4 گیگ رم واسه لپ تاپ کافیه؟ :31:

من دیگه تو این شرایط هیچ کار دیگه ای نمیتونستم بکنم غیر از اینکه بشینم و منتظر تمام شدن extract یک DVD باشم. :5:

اینجا تونستم به کارم ادامه بدم. :31:

این چه نرم افزاریه :دی

S A M S U N G
14-08-2010, 22:11
سلام .

نرم افزار نیست :دی شما Alt+Ctrl+Delete رو بگیر و Start Task Manager رو بزن :دی

آقا درایور کارت گرافیک رو بذارید لطفا . اونی که دادین فقط CCC بود و اصلا گرافیک رو آپدیت نمیکنه .

مخلصیم .

yperion(-)
14-08-2010, 22:15
[SIZE=2]

مبارک باشه عزیز. همیشه برات کار کنه. :10:

پس جواب سوالام چی؟
آپدیتی چیزی لازم نداره؟

white city
14-08-2010, 23:51
asus n61jq پدش چطوری هست؟
با دو انگشت یا سه یا ...
کارای مختلفی انجام میده؟

f_a_r_i_d
15-08-2010, 01:14
من دیروز 061V رو با گارانتی سازگار گرفتم
چقدر گشتم تو 2 هفته گدشته :13:
ولی بالاخره گرفتم
تا حالا کارایی که کردم گرفنت ریکاوری بوده و پاک کردن چندین برنامه مزخرف و یه دست jc2 بازی کردم
میخواستم بدونم میشه از روی اون درایو ریکاوری روی هارد دوباره بدون این برنامه های مزخرف ویندوز تازه ریخت؟ یا باید برم ازون ویندوز چند صفحه قبل دان کنمو ...
یه چیز دیگه اینکه everest نتونستم اونی رو که قبلا روی سیستمای دیگه می ریختم بریزم و ارور داد حالا نمی دونم مشکل از ویندوز 64 بیت یا ؟؟
اگه لینکی از اورست دارید بزارید ممنون :11:
خیلی حرف زدم فقط یه سوال دیگه
با cpuz که چک کردم رم را 1333 از A-Data زده
می خواستم بدونم این برند رماش بدرد بخوره؟

hasanoooooooo
15-08-2010, 01:51
من دیروز 061V رو با گارانتی سازگار گرفتم
چقدر گشتم تو 2 هفته گدشته :13:
ولی بالاخره گرفتم
تا حالا کارایی که کردم گرفنت ریکاوری بوده و پاک کردن چندین برنامه مزخرف و یه دست jc2 بازی کردم
میخواستم بدونم میشه از روی اون درایو ریکاوری روی هارد دوباره بدون این برنامه های مزخرف ویندوز تازه ریخت؟ یا باید برم ازون ویندوز چند صفحه قبل دان کنمو ...
یه چیز دیگه اینکه everest نتونستم اونی رو که قبلا روی سیستمای دیگه می ریختم بریزم و ارور داد حالا نمی دونم مشکل از ویندوز 64 بیت یا ؟؟
اگه لینکی از اورست دارید بزارید ممنون :11:
خیلی حرف زدم فقط یه سوال دیگه
با cpuz که چک کردم رم را 1333 از A-Data زده
می خواستم بدونم این برند رماش بدرد بخوره؟

عزیز مبارکت باشه قیمت چند گرفتی؟

در مورد رمت هم همینو بگم که عالیه رفیق خودم رو desktop خودش همین رم رو داره

کمپانی A-data از ماژول های رم DDR3 جدید خود با سرعت گذرگاه 1333 برای رایانه های رومیزی و نوت بوک رونمایی کرد.

به گزارش لاوانا به نقل از این کمپانی ، رم های جدید A-data از آخرین پلت فرم های پردازنده های کمپانی اینتل پشتیبانی می کنند.

بنا بر این گزارش این رم ها به صورت ماژول های سه کانال و دو کانال به بازار عرضه می شوند و با پردازنده های Core i5 و چیپ ست P55 اینتل سازگاری دارند.

gnulinux
15-08-2010, 06:13
سلام دوستان وقتی من ای لپتاپو گرفتم فروشنده بهم گفت اگه میخوای در روز بیشتر از 4 ساعت کار کنی باتریشو جدا کن چون عمر باتریش کم میشه یه دوستم که دل داره این کارو نکرد و الان وقتی باتریشو شارژ میکنه 10 دقیقه شارژو نگه میداره حالا باید ای کارو بکنم یا نه

yperion(-)
15-08-2010, 10:25
سلام
چند تا سوال داشتم که اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم.
من تو لپ تاپم دوتا درایو دارم.از اولش همینا بود.یکیOS و یکی DATA.پس درایو ریکاوری کجاست؟
از کجا میتونم باس رمم را چک کنم که 1333 است یا 1066
اگه برنامه هاشو پاک کنم بعد با اون 4 DVD ریکاوری دوباره میتونم برشون گردونم؟
در ضمن دیشب حدود 2 ساعت ازش استفاده کردم.در سکوت مطلق.هاردش هیچ صدایی نمیده.فقط وقتی گوشتا بچسبونی به لپ تاپ مو قع حرکت دادن دست روی تاچ پد یه صدای خیلی ضعیف شنیده میشه.مال شما هم این صدا را میده؟

pooria-ir
15-08-2010, 10:47
سلام دوستان وقتی من ای لپتاپو گرفتم فروشنده بهم گفت اگه میخوای در روز بیشتر از 4 ساعت کار کنی باتریشو جدا کن چون عمر باتریش کم میشه یه دوستم که دل داره این کارو نکرد و الان وقتی باتریشو شارژ میکنه 10 دقیقه شارژو نگه میداره حالا باید ای کارو بکنم یا نه

حرف مفت زده...
باطری اگه جدا شه و سیکل شارژ و دشارژش انجام نشه بعد از مدتی عمرش کوتاه میشه،اون دوستتون هم دو حالت داره یا باطریش به دلایل دیگه خراب شده یا عمرش تموم شده
تو سایت APPLE هم گفته که باطری رو جدا نکنین

S A M S U N G
15-08-2010, 11:24
باطری اگه جدا شه و سیکل شارژ و دشارژش انجام نشه بعد از مدتی عمرش کوتاه میشهسلام .

خب وقتی باتری جدا میشه چطوری عمرش کوتاه میشه ؟ ! باتری که بیرونه !

من روزی 8 ساعت حداقل با لپ تاپ کار میکنم و کلا بدون باتری .

من تو لپ تاپم دوتا درایو دارم.از اولش همینا بود.یکیOS و یکی DATA.پس درایو ریکاوری کجاست؟
در ضمن دیشب حدود 2 ساعت ازش استفاده کردم.در سکوت مطلق.هاردش هیچ صدایی نمیده.فقط وقتی گوشتا بچسبونی به لپ تاپ مو قع حرکت دادن دست روی تاچ پد یه صدای خیلی ضعیف شنیده میشه.مال شما هم این صدا را میده؟

درایور ریکاوری رو شما نمیبینی و کلا وقتی میخوای ویندوز نصب کنی میتونی ببینیش .
با برنامه Everest یا CPU-Z
اگه هم پاک کردی باز نیازی به ریکاوری نیست و با DVD درایورت میتونی همه برنامه ها رو دوباره نصب کنی
زیاد حساس نباش . من دقت نکردم ولی خب صدا بده مگه چه اشکال داره :دی

مخلصیم .

f_a_r_i_d
15-08-2010, 11:59
عزیز مبارکت باشه قیمت چند گرفتی؟

در مورد رمت هم همینو بگم که عالیه رفیق خودم رو desktop خودش همین رم رو داره

کمپانی A-data از ماژول های رم DDR3 جدید خود با سرعت گذرگاه 1333 برای رایانه های رومیزی و نوت بوک رونمایی کرد.

به گزارش لاوانا به نقل از این کمپانی ، رم های جدید A-data از آخرین پلت فرم های پردازنده های کمپانی اینتل پشتیبانی می کنند.

بنا بر این گزارش این رم ها به صورت ماژول های سه کانال و دو کانال به بازار عرضه می شوند و با پردازنده های Core i5 و چیپ ست P55 اینتل سازگاری دارند.

خریدم 1430
یه صدای ویز ویز نرمی میده وقتی گوشو به اون می چسبونی امروز دیشب این صدا رو نمی داد
بچه ها همین صدا رو می گفتن؟
صدای هاردشه 100%
فقط اورست 64 بیت لینک بدین pls :8:

سلام

لینک cpuz

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

yperion(-)
15-08-2010, 12:05
سلام میشه لینک اورست یا سی پی یو زد را برای من هم بزارید؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=
اون چراغ صفید پایین تاچ پد که عکس یه قفل روشه مال چیه؟اولش خاموش بود ولی الان دایم روشنه.

S A M S U N G
15-08-2010, 12:11
سلام .

ون چراغ صفید پایین تاچ پد که عکس یه قفل روشه مال چیه؟اولش خاموش بود ولی الان دایم روشنه.

مربوط به Num Lock هستش ( همون کلیدهای عددی سمت راست کیبورد )

مخلصیم .

pooria-ir
15-08-2010, 12:37
سلام .

خب وقتی باتری جدا میشه چطوری عمرش کوتاه میشه ؟ ! باتری که بیرونه !

من روزی 8 ساعت حداقل با لپ تاپ کار میکنم و کلا بدون باتری .

سام علیک :دی
ببین باطری اگه یه مدت خالی و پر نشه کارایی اولیه اش رو از دست میده رفته رفته قدرتش کم میشه
این رو به وضوح میشه توی باطری های موبایل دید

yperion(-)
15-08-2010, 12:45
سلام
شما مگه نگفتید دی وی دی های ریکاوری 4تاست؟
پس چرا مال من 5 تا شد؟

white city
15-08-2010, 14:08
سلام
n61jq lcd داره یا led?
کیفیتش چه طوره؟
و اینکه آیا کسی می دونه سری جدید n اسوس کی میاد؟

hasanoooooooo
15-08-2010, 14:58
سلام
n61jq lcd داره یا led?
کیفیتش چه طوره؟
و اینکه آیا کسی می دونه سری جدید n اسوس کی میاد؟

سلام ای کاش پست اول رو میخوندی .

pooria-ir
15-08-2010, 15:59
یه نگاه به اینجا بندازین...

با توضیجات مهران تازه متوجه شدم که دلیل این مسئله چی بوده
اگه درست میگم مهران جان تایید کن و اگرم نه توضیح بدی کخ مشکل از کجا بوده :دی

shahab_f
15-08-2010, 16:16
حرف مفت زده...
باطری اگه جدا شه و سیکل شارژ و دشارژش انجام نشه بعد از مدتی عمرش کوتاه میشه،اون دوستتون هم دو حالت داره یا باطریش به دلایل دیگه خراب شده یا عمرش تموم شده
تو سایت APPLE هم گفته که باطری رو جدا نکنین
مطلب شما راجع به اینکه باید سیکل شارژ و دشارژ شدن باتری انجام بشه تا عمرش کم نشه درسته ، اما هر 2 تا 3 هفته یکبار ، نه هر روز . و در ضمن وقتی باتری به لپتاپ باشه و لپ تاپ هم به برق ، عین این میمونه که باتری از لپ تاپ جدائه ، پس باید هر چند وقت یک بار (حداکثر 3 هفته) لپ تاپ فقط با باتری کارکنه تا باتریش دشارژ شه .

white city
15-08-2010, 16:48
سلام ای کاش پست اول رو میخوندی .
ندیدم
میشه راهنمایی کنی؟

yperion(-)
15-08-2010, 17:58
چطور میشه نرم افزار آفیس را اکتیو کرد؟
چرا موقع اجرای برنامه هام این پیام میاد و باز نمیشه؟
1:chech online for a solution and close the program
2:close the program

hasanoooooooo
15-08-2010, 19:27
ندیدم
میشه راهنمایی کنی؟

پست اول!

---------- Post added at 09:27 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------

فکر کنم برنامه هات با وبندوز 7 مشکل داره یا 64 بیتی نست!

pooria-ir
15-08-2010, 19:35
مطلب شما راجع به اینکه باید سیکل شارژ و دشارژ شدن باتری انجام بشه تا عمرش کم نشه درسته ، اما هر 2 تا 3 هفته یکبار ، نه هر روز . و در ضمن وقتی باتری به لپتاپ باشه و لپ تاپ هم به برق ، عین این میمونه که باتری از لپ تاپ جدائه ، پس باید هر چند وقت یک بار (حداکثر 3 هفته) لپ تاپ فقط با باتری کارکنه تا باتریش دشارژ شه .

نه عزیز
یه بار دقت کن،وقتی باطری وصله بعضی مواقع درصدش میره رو 100 بعضی موقع ها 98-99
یعنی اینکه هی باطری رو پر میکنه و دوباره استفاده میشه
من تاحالا چندتا لپ تاپ دیدم که باطریشون رو دراوردن و دیگه باطریشون باطری نشده

f_a_r_i_d
15-08-2010, 20:43
سلام میشه لینک اورست یا سی پی یو زد را برای من هم بزارید؟

لینک cpuz

everest پولیه وباید کرک شدشو پیدا کنید و 64 و 32 بیتشم فرق نمی کنه
ولی اولی مجانی هست

Ali_B1
15-08-2010, 20:49
:دی
آقا بالاخره باطری رو دربیاریم با درنیاریم؟
من ظهر مطلب اون دوستمون رو خوندم باطری رو درآوردم :دی !
ولی کلا فکر می کنم که هرطور هم عمل کنید این باطری ها یک عمر مشخصی دارند و کالای مصرفی هستند! بعد از یک مدت باید با یک باطری نو جایگزین بشن!
راستی باطری قوی تر برای n61 هم تو بازار هست؟ مثلا 12 سلول (درست میگم؟ :دی ) قیمتش چنده اگر دوستان می دونن؟

yperion(-)
15-08-2010, 21:04

???????????????????????????????????

mhadishirani
15-08-2010, 21:16
ولی کلا فکر می کنم که هرطور هم عمل کنید این باطری ها یک عمر مشخصی دارند و کالای مصرفی هستند! بعد از یک مدت باید با یک باطری نو جایگزین بشن!
راستی باطری قوی تر برای n61 هم تو بازار هست؟ مثلا 12 سلول (درست میگم؟ :دی ) قیمتش چنده اگر دوستان می دونن؟
9 سل اگه هم باشه خیلی زشته و فکر نکنم جالب باشه.
12 سل هم که کلا نیست

Ali_B1
15-08-2010, 21:24
میزنه بیرون از پشت لپ تاپ؟

pooria-ir
15-08-2010, 21:30

کاری نداره شما دربیار باطری و نتیجه رو به ما هم بگو :دی
اما من همونطور که گفتم چندین نمونه دیدم که باطری رو دراوردن و مشکل پیدا کرده

---------- Post added at 10:30 PM ---------- Previous post was at 10:26 PM ----------

میزنه بیرون از پشت لپ تاپ؟

آره عزیز میاد بیرون

Mohammad_Asus
15-08-2010, 21:51
مسئله ی باتری کاملا روشنه ! توی eManual روی دسکتاپ هم نوشته شده بود یه چیزایی.

ببینید اگر باتری وصل باشه و شما با برق کار کنید ، بعد از ساعتهای متمادی(یا همچین چیزی) درصد باتری کم میشه مثلا میشه 98 درصد ، و تا جایی که به مقدار لازم برای شارژ برسه و سپس مدار شارژ داخل نوت بوک شروع میکنه به شارژ کردن تا 100 درصد ، بعد دوباره بعد از مدت طولانی این قضیه 95 تا 100 درصد هی تکرار میشه و باتری بین این دو درصد شارژ و دشارژ میشه ، مثل این هست که شما با موبایلتون کار کنید ، شارژش که شد 95 درصد ، دوباره بزنیدش به شارژ ، این واضح هست که بعد از یه مدتی باتری بازدهی قبلی رو نخواهد داشت.

چاره چیه ؟

من خودم هر 3-4 روز یکبار یا 1 هفته یکبار ، باتری رو وصل میکنم و برق رو جدا میکنم تا باتری درصدش کم بشه تا جایی که اخطار شارژ بیاد.بعد شارژر رو وصل میکنم و دوشاخه اش رو میزنم به برق.

اینجوری باتری یه مصرف دوره ای مرتب داره و همیشه در حال اماده باش هست.البته بعضی وقتها اگر کار حساس با نوت بوک انجام میدین ، باتری رو وصل کنید که اگر برق رفت ، مشکلی پیش نیاد.

white city
15-08-2010, 23:17
کسی می دونه سری جدید n اسوس کی میاد؟

shahab_f
15-08-2010, 23:26
آقا ببخشید این بحث باتری رو ادامه میدم اما توی سایت laptop-battery.org n دو تا مطلب دیدم :

If you don't plan on using the battery for a month or more, we recommend storing it in a clean, dry, cool place away from heat and metal objects.
A Lithium-ion battery may be damaged by extensive overcharging (continuously on a charger for more than 24 hours)l.

pooria-ir
16-08-2010, 00:27
والا منم گیج شدم،اما تو همین p30 تو بخش نگهداری لپ تاپ در مورد باطری منبع از سایت اپل آورده که باطری رو درنیارین چون عمرش کم میشه

farzanferrari
16-08-2010, 02:21
كيفيت ساخت asus n61jq در چه سطحيه .بخصوص بلنگوهاش و LCD.آيا ارزش پولشو داره؟

farzanferrari
16-08-2010, 02:40
كسي ميتونه بگه كيفيت اين مدل در چه حديه؟

amin 1680
16-08-2010, 02:56
سلام به همه دوستان کسی تفوت بین این دو نسخه رو میدونه
قیمت هر دو 1490000 هستش
ASUS N61JQ-JX061V

ASUS N61JQ-JX014V

hasanoooooooo
16-08-2010, 04:04
دوست عزیز من این مدلو نگرفتم هنوز اما طبق تحقیقاتی که کردم توی سایتهای مختلف کیفیت ساختش بالاست . هم از لحاظ قطعه هم از لحاظ خرابی. حتما میدونی که asus کمترین درصد خرابی رو داره . کلا فکر کنم 2 مشکل داره فقط یکی این که اثر انگشت روی بدنه میمونه دوم هم کلیدهای کیبورد کمی زیرش خالی هست .

babakwind
16-08-2010, 04:34
دوست عزیز من این مدلو نگرفتم هنوز اما طبق تحقیقاتی که کردم توی سایتهای مختلف کیفیت ساختش بالاست . هم از لحاظ قطعه هم از لحاظ خرابی. حتما میدونی که asus کمترین درصد خرابی رو داره . کلا فکر کنم 2 مشکل داره فقط یکی این که اثر انگشت روی بدنه میمونه دوم هم کلیدهای کیبورد کمی زیرش خالی هست .

سیستم کیبوردش جوریه که حرارت رو منتقل نکنه. ولی خوب خیلی راحت نیست!

hasanoooooooo
16-08-2010, 06:10
یعنی باید خیلی فشارش بدی تا عمل کنه؟ میشه دقیق بگی ؟ نمیشه باهاش سر کرد؟

babakwind
16-08-2010, 06:38

نه بابا! ولی توپه توپم نیست!
من کیبورده وایو بیشتر میپسندم

yperion(-)
16-08-2010, 11:15
سلام
از کجا میتونم درایور های ایکس پی این لپ تاپ را گیر بیارم؟
call of duty 5 را ویندوز 7 ساپورت میکنه؟
نیاز شدید به ایکس پی دارم.شما راهنمایی کنید
ممنون.

hasanoooooooo
16-08-2010, 12:11
اره 7 ساپورت میکنه توی یوتوب دیدم ردیف هم بود . در ضمن درایور این لپتاپ برای xp نیومده تا جایی که من میدونم

yperion(-)
16-08-2010, 12:39
call of duty 5 را نصبیدم و رو بالا ترین کیفیت بازی کردم.بدون فریز.بدون افت فریم.فقط دما خیلی رفت بالا.حتما" کول پد میخواهد.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:35 PM ----------

واقعا" درایور ایکس پیش نیومده؟:18:بیخیال ایکس پی بشم؟

---------- Post added at 01:39 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------

واقعا" درایور ایکس پیش نیومده؟:18:بیخیال ایکس پی بشم؟

nekooee
16-08-2010, 12:59

دوست عزیز بهش عادت نداری. یک مدت بگذره عادت میکنید....

---------- Post added at 01:59 PM ---------- Previous post was at 01:55 PM ----------

سلام
دوست عزیز در آوردن باطری تنها اشکالی که می تونه داشت باشه خراب کردن پین ها و شل شدن باطری میتونه باشه...
اما از لحاظ خراب شدن شما اکه باطری رو هفته ای یکبار بگذارید کامل خالی بشه بعد هم تا اخر پرش کنید در بیارید هیچ مشکلی پیش نمیاد و باطری دیرتر خراب میشه...

من همین کار رو می کنم و تا حالا هم مشکلی نداشتم.... باطری طول عمرش بیشتر نشه کمتر هم ننیشه. لپ تاپ دادشم وایو هست و هیچوقت باطری رو در نیاورد و الآن هم طول عمر باطریش کم شده. پس لااقل در بیارید ممکنه بیشتر عمر کنه که البته میکنه! فقط دقت کنید پر کردن کامل و خالی کردن کامل باطری در هر هفته نیاز هست. البته خالی کردن تا جایی که دستگاه خاموش بشه به باطری آسیب میرسونه یعنی شما باید در چند درصد آخر که نزدیک به خاموش شدن میرسه دوباهر باطری رو شارژ« کنید و اجازه ندید دستگاه خاموش بشه.... این قضیه در مورد باطری موبایل هم صادق هست
دقت کنید وقتی باطری رو در میارم بعد از یکهفت ههنوز شارژ رو کامل نکه داشته اما وقتی داخل دستگاه هست حتی با وجود برق مستقیم باطری خیلی سریعتر خالی میشه و دستگاه دائما در حال شارژ و دی شارژ چند در صد اخر می باشد که متاسفانه همین مسئله مقداری از ظرفیت باطری رو از بین میبره.
شما با دقت و یواش یاطری رو در بیار و خیلی آروم و یواش هم جا بزن هیچ مشکلی پیش نمیاد.
موفق باشید

nekooee
16-08-2010, 13:08
سلام
شما مگه نگفتید دی وی دی های ریکاوری 4تاست؟
پس چرا مال من 5 تا شد؟

دوست عزیز سری های اول 4 تا میشده اما سری های جدید به دلیل نرم افزارهای دیگری که روی دستگاه هست و البته مهمترین دلیل قرار گرفتن یک کپی از دی وی دی درایورهای دستگاه داخل پارتیشن C موجب شده که 5 عدد دیوی دی ریکاوری داشته باشید

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

سلام

وقتی لپ تاپ رو میخری باید یک پارتیشن داشته باشه و یک پارتیشن مخفی که همون ریکاوری هست. اگه دو تا پارتیشن از همون اول بوده لپ تاپ شما استفاده شده....
بقیه سوالاتون هم که دوستان پاسخ دادند. با ریکاوری پارتیشن C کامل به حالت اولیه بر میگرده. یعنی ویندوز به اضافه کلیه نرم افزارها....

nekooee
16-08-2010, 13:16
هم برای تنوع،هم اینکه میخوام ببینم نحوه کارکردش روی سایر ورژن های 7 چطوری کار میکنه
بچه ها اگه کسی داره دریغ نکنه از خجالتش درمیایم
:10:
بازم ممنون

سلام
خواهش می کنم...

توصیه من به شما اینه که شما از ویندوز خود لپ تاپ استفاده کنید. اگر از بیرون ویندوز بگیرید مجبورید برای اکتیو شدن همین مدل رو بگیرید. حالا یا 32 بیت یا 64 بیت. که به هر حال 64 بیت اگر در عمل هم سریعتر نباشه در علم سریعتر هست. اما تجربه ای که من دارم تفاوت زیاد محسوس نیست. اما 64 بیت توان بیشتری در استفاده از قدرت سی پی یو شما رو داره....

اگر ویندوزی از بیرون بگیری نهایتا میشه یک ویندوز دستکاری نشده که باز هم فرقی با ویندوز خودتون نداره... هر دو اورجینال و دستکاری نشده هستند.
با حذف کردن نرم افزارهای دمو از لیت نرم افزارها سرعت بوت شما بهتر میشه اما سرعت عملکرد ویندوز فرقی نمکینه! به جز آنتی ویروس دومویی که نصب هست زیرا این آنتی ویروس تعدادی سرویس هم run میکنه و پروسه هایی هم که داره مثل بقیه انتی ویروسها موجب کندی عملکرد ویندوز میشه.
من تا حالا صدها ویندوز بر روی لپ تاپهای مشتریهام نصب کردم و اونهایی که اورجینال بوده حداکثر شده ویندوز اورجینال خود لپ تاپ از لحاظ سرعت و تفاوتی نداشته.

تازه برای اکتیو کردن هم که دچار زحمت میشید و زنگ زدن به خارج و .....

به هر حال هر جور خودتون صلاح میدونید اما من تجربم نشون داده فرق نمیکنه. هر کدوم از مشتریهام که از ویندوز اورجینال لپ تاپشون می نالیدن بعد از کلی بررسی متوجه یک ایرادی در کارشون شدم یا نصب نرم افزار و یا دلایل دیگری موجب کندی شده بود و خود ویندوز مشکلی نداشت.....
موفق باشید

yperion(-)
16-08-2010, 13:25
وقتی لپ تاپ رو میخری باید یک پارتیشن داشته باشه و یک پارتیشن مخفی که همون ریکاوری هست. اگه دو تا پارتیشن از همون اول بوده لپ تاپ شما استفاده شده....
بقیه سوالاتون هم که دوستان پاسخ دادند. با ریکاوری پارتیشن C کامل به حالت اولیه بر میگرده. یعنی ویندوز به اضافه کلیه نرم افزارها....
یعنی من فرق آک و دست دوم را نمیفهمم؟:13:
اولا" که جلوی روی خودم برچسب ایسوس که روی کارتون بود را پاره کرد.(از کی تا حالا لپ تاپ دست دوم را میزارن تو جعبه و درش را پلمپ میکنن؟)
دوما" که همون اول که روشنش کردم تاریخ و زبانو.... را نصب کردم.یعنی ویندوز استفاده نشده.
سوما"من هاردم 500 است.ممکنه با هارد های 640 فرق داشته باشه.شاید.
مطمئنا" لپ تاپ نو هست.

svhost
16-08-2010, 13:56
دوستان یه سوال داشتم!
من بدجوری بین f123 و N61JQ موندم!
چون هیچ کدوم که فول اچ دی نیستن سونی از سی پی یو 740 استفاده کرده اما ایسوس از 720 که تفاوت آنچنانی که ندارن!
سونی 6گیگ رم اما ایسوس 4گیگ رم می باشد!
اما در عوض ایسوس کارت گرافیک خیلی قوی تری داره،درصد خرابی کمتر،کمتر بودن صدای فن در حالی که سونی ممکنه حتی داغ هم ببکنه!
حالا چیکار کنم؟

pooria-ir
16-08-2010, 14:03
دوستان یه سوال داشتم!
من بدجوری بین f123 و N61JQ موندم!
چون هیچ کدوم که فول اچ دی نیستن سونی از سی پی یو 740 استفاده کرده اما ایسوس از 720 که تفاوت آنچنانی که ندارن!
سونی 6گیگ رم اما ایسوس 4گیگ رم می باشد!
اما در عوض ایسوس کارت گرافیک خیلی قوی تری داره،درصد خرابی کمتر،کمتر بودن صدای فن در حالی که سونی ممکنه حتی داغ هم ببکنه!
حالا چیکار کنم؟

مختصر و مفید : دیگه خودت جواب خودت رو دادی:27:

nekooee
16-08-2010, 14:19
یعنی من فرق آک و دست دوم را نمیفهمم؟:13:
اولا" که جلوی روی خودم برچسب ایسوس که روی کارتون بود را پاره کرد.(از کی تا حالا لپ تاپ دست دوم را میزارن تو جعبه و درش را پلمپ میکنن؟)
دوما" که همون اول که روشنش کردم تاریخ و زبانو.... را نصب کردم.یعنی ویندوز استفاده نشده.
سوما"من هاردم 500 است.ممکنه با هارد های 640 فرق داشته باشه.شاید.
مطمئنا" لپ تاپ نو هست.

دوست عزیز من قصد توهین به ما شما رو نداشتم. چرا ناراحت میشید؟؟ (من وقتی پاسخی می دم با این پیشفرض میدم که طرف هیچی ندونه تا احیانا اگه سوالی هم براش پیش آمد جواب داده باشم. اگر هم اطلاعات بالایی داشته باشه چه بهتر فقط قسمتی از جواب من بدردش نمیخوره که مشکلی پیش نمیاد. این روش کاری من هست)
اولا که همه اینها ایران پلمپ میشه و در این مورد پلمپ بودن دست خود شرکت گارنتی هست. نه اینکه استفاده شده باشه ولی ممکنه قبلش گارنتی روشنش کرده باشه. البته اگر میگید موقع بالا آمدن مراحل تنظیم ویندوز رو انجام دادید قاعدتا باید روشن نشده باشه. ..
در مورد هاردهای 640 مطمئن هستم که یک پارتیشن بیشتر ندارند و اگه دو تا پارتیشن باشه 100درصد قبلا توسط کسی دست کاری شده!
اما در مورد هارد 500 باید دوستهای دیگری که هاردشون 500 بوده بگن ببینیم از اونها هم دو پارتیشن بوده یا نه. اگر از اونها هم دو تا پارتیشن بوده که دیگه مشکلی نیست اما اگر نه.....
اگر نوع 500 این لپ تاپ دو تا پارتیشن داشته باشه در نوع خودش جالب هست برای من...

M E H R A N
16-08-2010, 14:25
من هر چی لپ تاپ تا حالا از هر مارکی فروختم یک پارتیشن بیشتر نداشته اگر نوع 500 این لپ تاپ دو تا پارتین داشته باشه در نوع خودش جالب هست برای من...

لپ تاپ رو از سوئد خریدم و 2 تا هارد 500 گیگ داشت. بعد از بالا اومدن ویندوز هر کدوم از هاردها 2 پارتیشن داشت. یعنی در کل 4 پارتیشن حدود 232 گیگی داشتم. :20:

svhost
16-08-2010, 15:03
مختصر و مفید :دیگه خودت جواب خودت رو دادی:27:
من که هنوز بدجوری گیرم!
می شه کمک کنید؟
آخه می دونید چیه من شبکه کار می کنم از Virtual machine استفاده می کنم!
بعد این تا سال دیگه اینا 6 گیگ رم رو می خواد من سر این گیرم بیشتر!
کمکم می کنید؟

hasanoooooooo
16-08-2010, 15:06
سلام به همه دوستان کسی تفوت بین این دو نسخه رو میدونه
قیمت هر دو 1490000 هستش
ASUS N61JQ-JX061V

ASUS N61JQ-JX014V

داداش 061v جدیدتر هست از لحاظ تاریخ و فکر کنم کیفیت بهتری داشته باشه از لحاظ قطعات وگرنه مشخصات همونه

pooria-ir
16-08-2010, 17:06
من که هنوز بدجوری گیرم!
می شه کمک کنید؟
آخه می دونید چیه من شبکه کار می کنم از Virtual machine استفاده می کنم!
بعد این تا سال دیگه اینا 6 گیگ رم رو می خواد من سر این گیرم بیشتر!
کمکم می کنید؟

والا رم که قابل افزودن هست در آتیه
شما بعدا میتونین 80-90 تومن بدید یه 4 گیگ بزارین روش

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

البته اگر میگید موقع بالا آمدن مراحل تنظیم ویندوز رو انجام دادید قاعدتا باید روشن نشده باشه. ..
این مساله ای که میگید فک نمیکنم زیاد قابل اطمینان باشه،چون میشه با یه ریکاوری دوباره ویندوز رو به همین حال دراورد،یعنی استفاده کنید و دوباره ریکاوری ...

svhost
16-08-2010, 17:11

پس نظرتون رو ایسوس هست
آخه می گن بعدا دست بردن تو لپ کار درستی نیست و نمی دونم خود کمپانی یه چیزی می دونسته که یه کاری رو کرده!
بعد می گن مخصوصا تو ایران کار درستی نیست و از این حرفا!

mhadishirani
16-08-2010, 17:31
دوست عزیز من قصد توهین به ما شما رو نداشتم. چرا ناراحت میشید؟؟ (من وقتی پاسخی می دم با این پیشفرض میدم که طرف هیچی ندونه تا احیانا اگه سوالی هم براش پیش آمد جواب داده باشم. اگر هم اطلاعات بالایی داشته باشه چه بهتر فقط قسمتی از جواب من بدردش نمیخوره که مشکلی پیش نمیاد. این روش کاری من هست)
اولا که همه اینها ایران پلمپ میشه و در این مورد پلمپ بودن دست خود شرکت گارنتی هست. نه اینکه استفاده شده باشه ولی ممکنه قبلش گارنتی روشنش کرده باشه. البته اگر میگید موقع بالا آمدن مراحل تنظیم ویندوز رو انجام دادید قاعدتا باید روشن نشده باشه. ..
در مورد هاردهای 640 مطمئن هستم که یک پارتیشن بیشتر ندارند و اگه دو تا پارتیشن باشه 100درصد قبلا توسط کسی دست کاری شده!
اما در مورد هارد 500 باید دوستهای دیگری که هاردشون 500 بوده بگن ببینیم از اونها هم دو پارتیشن بوده یا نه. اگر از اونها هم دو تا پارتیشن بوده که دیگه مشکلی نیست اما اگر نه.....
اگر نوع 500 این لپ تاپ دو تا پارتیشن داشته باشه در نوع خودش جالب هست برای من...
مال منم دو تا پارتیشن بود

---------- Post added at 06:31 PM ---------- Previous post was at 06:30 PM ----------

پس نظرتون رو ایسوس هست
آخه می گن بعدا دست بردن تو لپ کار درستی نیست و نمی دونم خود کمپانی یه چیزی می دونسته که یه کاری رو کرده!
بعد می گن مخصوصا تو ایران کار درستی نیست و از این حرفا!
من 4 سال پی شیه لپ تاپ ایسر داشتم رمش رو از 256 کردم 1 گیگ هیچیش هم نشد. مشکلی نیست

Mohammad_Asus
16-08-2010, 18:01
اقا این بحث پارتیشن جالبه ها !
خوب معلومه 2 تا پارتیشن باید داشته باشه ، اگر نداشته باشه ، یعنی شما اطلاعاتتون مثل عکس - فایلهای طراحی - فیلم و موزیک رو روی همون C میریزید ؟
برای من به این صورت بود از اول(البته درایو D خالی بود) :

f_a_r_i_d
16-08-2010, 21:40
مال منم 2 تا پارتیشن داشت
من وقتی ویندوزو از نو ریختم و دوباره اکتیو کردم صداش درست شد و خیلی باحال شد
از راهنمایی دوستان مخصوصا آقا مهران ممنون

من خودم ریکاوری کردم یه بار شد درست مثل دفعه اول که روشنش کردم
این دفترچه های فارسی که توی یه نایلن پلم با سریال بود معلوم بود کار ایرانی جماعت نیست
اولا یکی از دفترچه ها قسمت فارسیش از راست به چپ پیرینت شده بود که معلوم بود طرف تا حالا فارسی تو عمرش ندیده :27:
دوما سریال روی کیسه که طوری چسبونده بودنش که وقتی کیسه رو باز کردم هر کاری کردم قسمت سریالش پاره شد
سوما یعنی مثلا سازگار این همه لپ تاپ میفروشه همرو دونه دونه باز میکنه ...

mhadishirani
16-08-2010, 22:01
مال منم 2 تا پارتیشن داشت
من وقتی ویندوزو از نو ریختم و دوباره اکتیو کردم صداش درست شد و خیلی باحال شد
از راهنمایی دوستان مخصوصا آقا مهران ممنون

من خودم ریکاوری کردم یه بار شد درست مثل دفعه اول که روشنش کردم
این دفترچه های فارسی که توی یه نایلن پلم با سریال بود معلوم بود کار ایرانی جماعت نیست
اولا یکی از دفترچه ها قسمت فارسیش از راست به چپ پیرینت شده بود که معلوم بود طرف تا حالا فارسی تو عمرش ندیده :27:
دوما سریال روی کیسه که طوری چسبونده بودنش که وقتی کیسه رو باز کردم هر کاری کردم قسمت سریالش پاره شد
سوما یعنی مثلا سازگار این همه لپ تاپ میفروشه همرو دونه دونه باز میکنه ...
آره.
چون اگه خراب باشه کلی خرج داره(بماند که ویستا بعضی هارو باز نمیکنه چسب ایسوزش آکه آکه بد میگه باز کزدیم :دی)

Mohammad_Asus
16-08-2010, 22:25

این دفترچه فارسیش از انگلیسی سخت تره :31:

بماند که ویستا بعضی هارو باز نمیکنه چسب ایسوزش آکه آکه بد میگه باز کزدیم

اگر باز نکنن ، چطوری کارت گارانتی خودشون رو با تاریخ روز میزارن توی جعبه ؟

black five
16-08-2010, 22:25
برای منم از اول 2 تا پارتیشن داشت و درایو D خالی بود

Mohammad_Asus
16-08-2010, 22:36
یادم رفت سوالم رو بپرسم !

میخواستم بپرسم کسی میدونه چجوری میتونیم رفتار نوت بوک رو هنگام بستن درب (صحفه نمایش) تغییر بدیم ؟ مثلا خاموش بشه یا بره تو Sleep

ممنون

mammad_visual
17-08-2010, 00:21
یادم رفت سوالم رو بپرسم !

میخواستم بپرسم کسی میدونه چجوری میتونیم رفتار نوت بوک رو هنگام بستن درب (صحفه نمایش) تغییر بدیم ؟ مثلا خاموش بشه یا بره تو Sleep

ممنون

سلام عزیز دل
میتونی با طی کردن مراحل زیر اینکارو در قسمت "When i close the lid" انجام بدی:

البته دقت داشته باش که هم میتونی در حالت اتصال به برق تنظیم کنی و هم در حالت استفاده مستقیم از باتری.

محمد جان یه سوال هم من از شما داشتم. توی عکسی که از درایوهات گذاشتی BD-ROM داشتی. میخواستم مدل دقیق لپتاپتو اگه امکان داره بهمراه کانفیگش بدونم. چون من BD-RE Drive دارم که فکر میکنم قابلیت رایت دیسکهای بلوری رو هم داره.
میخواستم بدونم این تفاوت تو چه مدلهایی وجود داره و اینکه اگه دوستان دیگه BD-RE Drive دارن مدل لپتاپشون رو ذکر کنند.
تشکر و موفق باشی.

Vaioman
17-08-2010, 00:44
یه ماشاال... و دمتون گرم درست و حسابی به همه دوستان اکتیو.مرسی از همه.:20:

f_a_r_i_d
17-08-2010, 01:11
سلام عزیز دل
میتونی با طی کردن مراحل زیر اینکارو در قسمت "When i close the lid" انجام بدی:

البته دقت داشته باش که هم میتونی در حالت اتصال به برق تنظیم کنی و هم در حالت استفاده مستقیم از باتری.

محمد جان یه سوال هم من از شما داشتم. توی عکسی که از درایوهات گذاشتی BD-ROM داشتی. میخواستم مدل دقیق لپتاپتو اگه امکان داره بهمراه کانفیگش بدونم. چون من BD-RE Drive دارم که فکر میکنم قابلیت رایت دیسکهای بلوری رو هم داره.
میخواستم بدونم این تفاوت تو چه مدلهایی وجود داره و اینکه اگه دوستان دیگه BD-RE Drive دارن مدل لپتاپشون رو ذکر کنند.
تشکر و موفق باشی.

برای منم BD-RE هست ولی بعید می دونم رایت کنه چون رایترش 200-300 دلار به بالا باید باشه
ا

nekooee
17-08-2010, 02:51

---------- Post added at 06:06 PM ---------- Previous post was at 06:05 PM ----------

این مساله ای که میگید فک نمیکنم زیاد قابل اطمینان باشه،چون میشه با یه ریکاوری دوباره ویندوز رو به همین حال دراورد،یعنی استفاده کنید و دوباره ریکاوری ...

بله حق با شماست میشه کلک زد سرش. ولی ریکاوری که با دی وی دی ها میگیریم واسه زمان بعد از انجام اون مراحل هست و برمیگرده همونجا. باید از پارتیشن ریکاوری استفاده کنند که از اول اول برگرده
اما در هر حال از ریکاوری هم که نشه روش زیاد داره واسه کلک زدن سرش...

hasanoooooooo
17-08-2010, 05:17
وستان فرق این cpu
Intel Core i5 430M@2.26GHz (Turbo Boost 2.53GHz), 3MB L3 Cache
با این cpu
Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
در چیه؟ cpu i5 مثل اینکه اول 2.26 هست . اما اون i7 1.6 ! خب میتونید فرقشون رو کلی بگید؟ اگه i7 بهتره میشه بگید چقدر؟
ممنون .

S A M S U N G
17-08-2010, 08:21
سلام .

دوستان اینقدر به ما نگفتن این درایور گرافیک رو از کجا دانلود کنیم که خودم فهمیدم بالاخره :دی

برید به لینک زیر :

مخلصیم .

rahnemoun
17-08-2010, 08:24

لپ تاپ من هم هاردش 640 هست و آک هم تحویل گرفتم،‌ همونطور که دوستمون گفت، موقعی که برای اولین بار روشن کردم تاریخ و زبان و چیزای دیگه رو پرسید و 2 تا پارتیشن هم داشت (البته بجز اون پارتیشن ریکاوری). مال یکی از دوستان هم به همین ترتیب اونهم 2 تا پارتیشن داشت که البته هر دوتا هم برچسباشون کامل بود و مال 2 شرکت (گارانتی) مختلف هم هستند. بنابراین فکر کنم تمامی لپ تاپ‌های این مدل دارای 2 پارتیشن هستند و احتمالا شاید مال شما دستخورده باشه!!!

رامین :11:

Vaioman
17-08-2010, 10:48
وستان فرق این cpu
Intel Core i5 430M@2.26GHz (Turbo Boost 2.53GHz), 3MB L3 Cache
با این cpu
Intel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache
در چیه؟ cpu i5 مثل اینکه اول 2.26 هست . اما اون i7 1.6 ! خب میتونید فرقشون رو کلی بگید؟ اگه i7 بهتره میشه بگید چقدر؟
ممنون .

دوست عزیز اصلآ با هم قابل مقایسه نیستند،i7 در حدود 3 برابر قویتره .core i5 430 یه سی پی یو 2 هسته ای با سرعت 2.53 و 3m cache است اما corei7 720 یه سی پی یو 4 هسته ای با سرعت 2.8 و 6m cache .اون اعداد 2.26 و 1.7 هم سرعت پیشفرض سی پی یو است که بخاطر مصرف کمتر انرژی در حالت idle و عدم نیاز سی پی یو کلاکش اونقدر میشه.

f_a_r_i_d
17-08-2010, 11:23
کسی از دوستان با kmplayer مشکل داشته تا حالا؟
من نصب کردم 20 ثانیه طول میکشه بیاد بالا
یه سری گفتن با ati مشکل داره
می خواستم ببینممشکل منه یا کلا مشکل داره

S A M S U N G
17-08-2010, 11:27
سلام .

نه دوست عزیز مشکلی نداره .

من هم PC خونه و هم لپ تاپ ATI دارم و حدود 4 ثانیه طول میکشه تا KM رو باز کنه .

مخلصیم .

f_a_r_i_d
17-08-2010, 11:38

درست شد
مشکل از ورژن نرم افزاره بود
قدیمیشو ریختم درست شد

yperion(-)
17-08-2010, 12:25
سلام .

دوستان اینقدر به ما نگفتن این درایور گرافیک رو از کجا دانلود کنیم که خودم فهمیدم بالاخره :دی

برید به لینک زیر :

مخلصیم .

سلام.
شما که گرافیکت را آپ دیت کردی فرق زیادی هم کرده؟آخه من تا حالا باهاش مشکل نداشتم.آپ دیت کنم؟
بایوس راچطور؟
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
از تمام دوستان به خاطر راهنمایی در مورد پارتیشن ها ممنون.خیالم راحت شد:31:
نمیدونم چرا بعضی ها همینجوری و بدون اطلاعات دقیق حرف میزنند.:27:

omran88
17-08-2010, 13:00
سلام من میخواستم این لپ تاپ رو قسطی بخرم اما گارانتیش مادیرانه به نظر شما میشه به این گارانتی اطمینان کرد؟

nekooee
17-08-2010, 13:15
دوست عزیز من قبلا هم توضیح دادم در چند ورژن جدید برای کارت گرافیک 5730 درایور تغییری نکرده و ورژنش ثابت هست ولی برنامه catalyst control center ورژنش بالاتر رفته من که فرقی ندیدم. اما اینچوری هم نمیشه نظر داد ممکنه خیلی از فرقها جاهای خاصی خودش رو نشون بده که مسلما من تست نکردم!!
اما روی چندا بازی که نصب دارم روی لپ تاپم و همینطور کارهای عادی خیر فرقی ندیدم....

nekooee
17-08-2010, 13:23
لپ تاپ من هم هاردش 640 هست و آک هم تحویل گرفتم،‌ همونطور که دوستمون گفت، موقعی که برای اولین بار روشن کردم تاریخ و زبان و چیزای دیگه رو پرسید و 2 تا پارتیشن هم داشت (البته بجز اون پارتیشن ریکاوری). مال یکی از دوستان هم به همین ترتیب اونهم 2 تا پارتیشن داشت که البته هر دوتا هم برچسباشون کامل بود و مال 2 شرکت (گارانتی) مختلف هم هستند. بنابراین فکر کنم تمامی لپ تاپ‌های این مدل دارای 2 پارتیشن هستند و احتمالا شاید مال شما دستخورده باشه!!!

رامین :11:

ممکنه من فراموش کردم! شاید از من هم دو تا پارتیشن بوده. آخه واسه مشتریهام زیاد لپ تاپ میارم ذهنم یاری نمیده...
در هر حال اینها رو خود شرکتهای گارنتی پلمپ میکنند. هر کدوم رو میتونند در دوره های مختلف با شرایط مختلف بدن بیرون زیاد مهم نیست. حرفم رو در مورد پارتیشن پس میگیرم

Vaioman
17-08-2010, 15:50
سلام.
شما که گرافیکت را آپ دیت کردی فرق زیادی هم کرده؟آخه من تا حالا باهاش مشکل نداشتم.آپ دیت کنم؟
بایوس راچطور؟

من ورژن 10.7 رو نصب کردم.تفاوت انچنانی نداشت اما تو بازیها حدود 5 فریم بهتر شد.در مورد بایوس هم اگر مشکلی نداری و سیستم خوب کار میکنه آپدیتش نکن.:46:

Mohammad_Asus
17-08-2010, 16:04

ممنون بابت کمک ، یکی از خوبی های این نوت بوک اینه که برای خودش یه تاپیک داره که میتونیم اطلاعات خودمون رو به اشتراک بزاریم.

مدل کامل : N61JQ-JX010V

من با برنامه اورست یه شات از قسمت مربوط به درایور نوری براتون میزارم :

Ali_B1
17-08-2010, 16:59
دوستان سلام!
آقا من هم بازی ! :دی
ماشاالله عجب تاپیک پر رونق و فعالیست و خوشبختانه همه ی مباحث هم مثب و سازنده و آموزنده و حکایت از عملکرد خوب و امکانات عالی N61JQ ASUS هست .
درباره ی هارد و تعداد پارتیشن هاش باید بگم هارد من هم که 640 گیگ هست دو پارتیش داشت بطور پیشفرض.
در مورد درایور ها و آپدیت بایوس نظر شخصی من این هست که برای استفاده از حداکثر کارایی سیستم بهتره این آپدیت ها رو انجام بدید . تجربه ی من نیشون داده که مثلا آپدیت کردن بایوس در کاهش تعداد خطاها در حین کار با نرم افزار های مختلف و عملکرد بهتر قطعات سخت افزاری بسیار موثر هست .
در مورد ورژن درایور گرافیک هم ، من از سایت خود اسوس آخرین ورژن رو دانلود و نصب کردم به این عکس ها توجه کنید:

==============
اما مطلب جالبی درباره ی ضبط صدا ؛ امروز دوباره دقایقی صدای سازم رو ضبط کردم ، با استفاده از میکروفون خارجی و در حالی که فیش اسپیکر هم در جک هدفون بود ، نتیجه ی کار واقعا رضایتبخش بود! نویز اضافه ای شنیده نمی شد و کیفیت ضبط هم قابل قبول بود! من متعجب و بسی خوشحال شدم که از این نظر عملکرد خیلی خوبی داره ، وجود اینکه پردازشگر صدا آنبرد هست اما هیچ نویزی پس زمینه ی ضبط نیست و با کیفیت WAV 16 Bit -96000 Hz امکان ضبط میده که کیفیت قابل قبولیه برای ضبط خانگی.
اگر دوست داشتید از اینجا
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنتیجه ی کار رو بشنوید با این توضیح که من فرمت رو به mp3 pro -56 kbps تغییر دادم که کاهش کیفیت زیادیست اما باز هم نتیجه قابل قبوله!

nekooee
17-08-2010, 21:30
من هم وقتی اون دو تا گزینه رو غیر فعل کردم کیفیت ضبط رضایت بخش بود. فقط با خود میکروفون دستگاه کمی صدا تیز تر (سوپرانو) ضبط میشه اما با میکروفون خوب و اکسترنال که امتحان کردم کیفیت رضایت بخش بود:-)

pooria-ir
17-08-2010, 21:41
سلام
من این عکس رو با دوربین از صفحه گرفتم
احساس میکنم پرش تصویر زیاده،نظرتون چیه ؟

اینم همون صفحه با مانیتور PC (کابل RGB)

به نظرتون مشکل از کجاس ؟

yperion(-)
17-08-2010, 22:35
سلام.
درایور XP برای این لپ تاپ نمییاد؟
اگه نمیاد چیکار کنم.برنامه ی مورد نظرم را سون ساپورت نمیکنه.

mammad_visual
17-08-2010, 22:52
ممنون بابت کمک ، یکی از خوبی های این نوت بوک اینه که برای خودش یه تاپیک داره که میتونیم اطلاعات خودمون رو به اشتراک بزاریم.

مدل کامل : N61JQ-JX010V

من با برنامه اورست یه شات از قسمت مربوط به درایور نوری براتون میزارم :

سلام محمد جان. ممنون عزیز.

جالبه؛ من هم با DVDInfoPro و هم با Everest میبینم قابلیت رایت BD داره. من حتی Hardware ID درایو رو هم سرچ کردم به نتایج BD Writer رسیدم. اصلا اسمش مشکوکه!: "MATSHITA BD-MLT UJ240AS"
ماتشیتا همون پاناسونیکه در جاپونی! مثله اینکه یه مدل مثله همین روی وایوهای FW590 هست.
این "BD-MLT" هم مشکوکه کلا!

حقیقتش باورش یکم سخته. البته من جستجو کردم الان BD Writer تا 150-190 دلار هم پایین اومده.
عزیزانی که BD-RE Drive دارند و احیانا مدل لپتاپشون هم N61Jq-JX061V هست تست کنند. من حقیقتش شهرستانم و اینجا BD خام گیر نمیاد. عزیزانی که تهران هستند و به بازار دسترسی دارند؛ اگر براشون مقدور هست یک BD خام تهیه کنند و جهت رایت تست کنند و نتیجه عملی رو به دوستان اطلاع بدند.
من روی سایتها قیمت حدود 5 هزار تومان برای BD خام دیدم.

تشکر از همه عزیزان.

Mohammad_Asus
17-08-2010, 23:38
من قبل از خرید میدونستم این مدل 010 قابلیت رایت رو نداره ، توی این عکس دیده بودم :

برندش هم Hitachi هست.

enriquelover
17-08-2010, 23:41
دوست عزیز سری های اول 4 تا میشده اما سری های جدید به دلیل نرم افزارهای دیگری که روی دستگاه هست و البته مهمترین دلیل قرار گرفتن یک کپی از دی وی دی درایورهای دستگاه داخل پارتیشن C موجب شده که 5 عدد دیوی دی ریکاوری داشته باشید

---------- Post added at 02:08 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------

شما رو چه حسابي ميگي اگه دو تا پارتيشن باشه لپتاپ استفاده شده؟

f_a_r_i_d
18-08-2010, 02:08
مال من همون پاناسونیک یا ماتشیتاست که BD-RE مینویسه
دوستان از لحظه ای که دکمه روشن رو می زنند تا وقتی که wallpaper میاد چند ثانیه براشون طول میکشه ؟
من اول که ویندوزو عوض کردم خیلی عالی بود ولی الان که چند تا برنامه و پک direct x ریختم یکم مثل اینکه کند شده دوباره

f_a_r_i_d
18-08-2010, 02:42

:31: چه چیزا!!

hasanoooooooo
18-08-2010, 03:47
اقای Mohammad_Asus این عکس رو از کجا اوردی؟

Ali_B1
18-08-2010, 10:21
دوستان سلام
لپ تاپ من N61JQ-JX061V هست اما دی وی دی درایوش امکان رایت بلو رای نداره . به این عکس توجه کنید:

pooria-ir
18-08-2010, 10:31
سلام
من این عکس رو با دوربین از صفحه گرفتم
احساس میکنم پرش تصویر زیاده،نظرتون چیه ؟

اینم همون صفحه با مانیتور PC (کابل RGB)

به نظرتون مشکل از کجاس ؟

کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟ :19::19::19::19::19:

f_a_r_i_d
18-08-2010, 11:46
دوستان سلام
لپ تاپ من N61JQ-JX061V هست اما دی وی دی درایوش امکان رایت بلو رای نداره . به این عکس توجه کنید:

مارک درایو شما slimtype هست و MATSHITA BD-MLT UJ240AS نیست که !

nekooee
18-08-2010, 11:55
دوست عزیز از روی عکس که نمیشه فهمید پرش داره یا نه. اما به طور کل نباید پرش داشته باشه به هیچ عنوان....

از من هم 061v هست اما خاصیت رایت نداره.

---------- Post added at 12:55 PM ---------- Previous post was at 12:53 PM ----------

شما رو چه حسابي ميگي اگه دو تا پارتيشن باشه لپتاپ استفاده شده؟

دوست عزیز شما پستهای بعدی رو بخونید!!!! گفتم که من چون لپ تاپ زیاد فروختم فراموش کرده بودم که این لپ تاپ دو تا پارتیشن داره! و گفتم اشتباه کردم... شما این همه پست زده شده فقط یکی رو خوندی سریع نقل قول زدی!

f_a_r_i_d
18-08-2010, 12:17
من با Nero InfoTool چک کردم

هر کسم میتونه دانلود کنه بزاره فقط 1.7 مگ هست

Ali_B1
18-08-2010, 13:18
مارک درایو شما slimtype هست و MATSHITA BD-MLT UJ240AS نیست که !

فرید جان منم نگفتم ماتشیتا هست مارکش! برای همین عکس گذاشتم که تمام مشخصات معلوم باشه !
ولی مشخصا مدل لپ تاپ من هم N61JQ-JX061V هست :20:
این هم اطلاعات نرو اینفو :

گرافيكار
18-08-2010, 13:40
دوستان اين لپ تاپ چند رنگ داره؟
جنس بدنه اش چيه؟
صفحه نمايشش براقه يعني رفلكس داره يانه ؟
زاويه ديدش خوبه؟
كلا من دنبال لپ تاپي هستم كه قبل از كانفيگ صفحه نمايش خوب با زاويه ديد عالي و بدون رفلكس داشته باشه
براي من اين مهمتر از هر كانفيگيه
ممنون ميشم جواب بدين

hasanoooooooo
18-08-2010, 13:47
کسی نیست جواب بده ؟؟؟؟ :19::19::19::19::19:
سلام اره پرش که مشخصه توی تصویر .
نور صفحه پایین هست؟ اگه اره مغمولا اگه زیادش کنی درست میشه.

M E H R A N
18-08-2010, 13:51
[QUOTE=nekooee;5290963]دوست عزیز از روی عکس که نمیشه فهمید پرش داره یا نه./QUOTE]

خیلی جالب بود. :31:
منم از دیروزه دارم دنبال میکنم ببینم آخرش کسی چیزی میگه یا نه ... :31:

Ali_B1
18-08-2010, 14:22
دوستان اين لپ تاپ چند رنگ داره؟
جنس بدنه اش چيه؟
صفحه نمايشش براقه يعني رفلكس داره يانه ؟
زاويه ديدش خوبه؟
كلا من دنبال لپ تاپي هستم كه قبل از كانفيگ صفحه نمايش خوب با زاويه ديد عالي و بدون رفلكس داشته باشه
براي من اين مهمتر از هر كانفيگيه
ممنون ميشم جواب بدين

تا اونجایی که من می دونم این لپ تاپ تک رنگه . در کل مشکی دیده میشه ولی روی بدنه در قسمت بیرونی نقاط قهوه ای رنگ وجود داره (بصورت ریز و فشرده) که در نور جالب دیده میشه .
جنس بدنش پلاستیکه ( تا اونجا که من می دونم).
صفحه نمایش براقه و رفلکس داره.
زاویه ی دید خوبه به نظر (اما عالی نیست)
فکر می کنم با توجه به اونچه می خواهید در محصولات سونی محصول مناسب بیابید .

f_a_r_i_d
18-08-2010, 14:29
فرید جان منم نگفتم ماتشیتا هست مارکش! برای همین عکس گذاشتم که تمام مشخصات معلوم باشه !
ولی مشخصا مدل لپ تاپ من هم N61JQ-JX061V هست :20:
این هم اطلاعات نرو اینفو :

آقا دستت درد نکنه که ضحمت کشیدی
زمان بالا اومدن سیستمتون چند ثانیه است ؟
من فکر کنم آویرا رو که ریختم حسابی سرعتش کم شده پاکشم کردم درست نشد :2:

Ali_B1
18-08-2010, 14:45

خواهش می کنم.
الان تست کردم (البته دوبار تست کردم) بار اول 50 ثانیه طول کشید و به نظرم یه کم طولانی تر از همیشه اومد برای اطمینان دوباره خاموش کردم و زمان بالا اومدن سیستم رو چک کردم که اینبار 46.6 ثانیه شد . البته چندی پیش در همین تاپیک من این تسترو انجام داده بودم و نتیجش رو هم ذکر کردم که یادم نیست دقیقا چند ثانیه بود . اون زمان سیستم ام تقریبا آک بود و نرم افزاری روش نصب نشده بود(البته الان هم نرم افزار های زیادی نصب نیست اما خیلی باهاش ور رفتم :دی ) . مال شما چن ثانیه طول میکشه؟
راستی ، این لپ تاپ هایی که بلو رای رایتر هم داره ، نباید قیمتش گرون تر باشه به نظر شما؟ در غیر اینصورت بی عدالتی میشه که :دی

M E H R A N
18-08-2010, 14:48

برای تست زمان ریستارت شدن سیستم, اونهم بصورت دقیق لینک زیر رو ببین. ASUS, Sony و بقیه هم شرکت کردند و زمانشون مشخصه.

در ضمن Avira نسخه رایگان و Premium در سرعت بوت سیستم زیاد تاثیر گذار نیست. اما اگر Suite اون رو نصب کرده باشید بوت شدن سیستم رو کمی کند میکنه. اما نه اونقدر که به چشم بیاد.

سبک ترین آنتی ویروس از لحاظ بوت شدن سیستم, طبق تست های انجام شده Avast هست. نسخه ی رایگان هم داره و از لحاظ شناسایی و پاک کنندگی با نسخه ی پولی فرقی نداره.

---------- Post added at 01:18 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

خواهش می کنم.
الان تست کردم (البته دوبار تست کردم) بار اول 50 ثانیه طول کشید و به نظرم یه کم طولانی تر از همیشه اومد برای اطمینان دوباره خاموش کردم و زمان بالا اومدن سیستم رو چک کردم که اینبار 46.6 ثانیه شد . البته چندی پیش در همین تاپیک من این تسترو انجام داده بودم و نتیجش رو هم ذکر کردم که یادم نیست دقیقا چند ثانیه بود . اون زمان سیستم ام تقریبا آک بود و نرم افزاری روش نصب نشده بود(البته الان هم نرم افزار های زیادی نصب نیست اما خیلی باهاش ور رفتم :دی ) . مال شما چن ثانیه طول میکشه؟
راستی ، این لپ تاپ هایی که بلو رای رایتر هم داره ، نباید قیمتش گرون تر باشه به نظر شما؟ در غیر اینصورت بی عدالتی میشه که :دی

با مراجعه به لینکی که قرار دادم تست دقیق انجام بدید. اینجوری دستی که نمیشه حساب کرد :46:

f_a_r_i_d
18-08-2010, 14:54
برای منم همین 45-47 ثانیه هست
اولش که ویندوز هیچی روش نصب نبود حدود 30 بود (دقیق زمان نگرفتم )

M E H R A N
18-08-2010, 14:59
برای منم همین 45-47 ثانیه هست
اولش که ویندوز هیچی روش نصب نبود حدود 30 بود (دقیق زمان نگرفتم )
آقا مهران لپ تاپ شما n61jq هست؟ (اگر جواب مثبته می شود 2 هارد در آن نصب نمود ؟)

45/ 47 ثانیه :18:
بهترین لپ ها با هارد SSD مدت زمان بوتشون اینقدره. گفتم که یخورده پروفشینال تر عمل کنید. این تست ها دستی انجام نمیشه. :46:

نه عزیز مدل لپ تاپ من M60J است و از اولش هم 2 تا هارد داشت. اما چون جفتشون 5400rpm بودند یکی از اونها رو با هاردی که خودم تهیه کردم و 7200rpm است و 4 گیگ SSD هم داره عوض کردم.

N61J رو هم یکی از دوستان باید پشتش رو باز کنه ببینه جای 2 تا هارد داره یا نه؟ اینطور که من خبر دارم خیلی از لپ تاپ های ایسوس دارهای کانفیگ 2 تا هارد هستند مثل سری G که بعضی هاش 2 هارده هستند. مثلا ممکنه لپ تاپ شما 1 هارد داشته باشه اما توی لپ تاپ جای 2 تا هارد وجود داشته باشه و خودتون میتونید بعدا یک هارد دیگه بهش اضافه کنید.

hamid361
18-08-2010, 15:01
:46::46::46::46::46::46::46::46::46:

f_a_r_i_d
18-08-2010, 15:09
بهترین لپ ها با هارد SSD مدت زمان بوتشون اینقدره. گفتم که یخورده پروفشینال تر عمل کنید. این تست ها دستی انجام نمیشه. :46:

نه عزیز مدل لپ تاپ من M60J است و از اولش هم 2 تا هارد داشت. اما چون جفتشون 5400rpm بودند یکی از اونها رو با هاردی که خودم تهیه کردم و 7200rpm است و 4 گیگ SSD هم داره عوض کردم.

N61J رو هم یکی از دوستان باید پشتش رو باز کنه ببینه جای 2 تا هارد داره یا نه؟ اینطور که من خبر دارم خیلی از لپ تاپ های ایسوس دارهای کانفیگ 2 تا هارد هستند مثل سری G که بعضی هاش 2 هارده هستند. مثلا ممکنه لپ تاپ شما 1 هارد داشته باشه اما توی لپ تاپ جای 2 تا هارد وجود داشته باشه و خودتون میتونید بعدا یک هارد دیگه بهش اضافه کنید.
زمان ریستارت رو نگفتم
از زمانی که لپ تاپ خاموشه دکمه رو که زدم تا زمانی که wallpaper رو دیدم گرفتم
n71 جای 2 هارد داره ولی n61 یک جای هارد داره من برای همین شک کردم

SamGun
18-08-2010, 15:33
دوستان N61 JQ مگه چند وقته اومده ؟!

من خیلی چشم گرفتتش ولی نمیدونم باز Sony F115 رو بگیرم یا نه !!

گرافیک N61 واقعا عالی هست ولی نداشتن رزولیشن Full HD در n61 خیلی دل سردم کرد واسه خرید.

دوستانی که N61 JQ رو دارن ممنون میشم لطف کنن تمام مشکلات این مدل رو بگن تا ما هم تکلیفمون روشن بشه.

درضمن USB 3 برای من مهم هست و اینکه اگه من چیزی به غیر از JQ بگیرم میتونم بعدا Port USB 3 رو بهش

اضافه کنم ؟ مثل کارت های توسعه !

یک سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که من میخواستم در Laptop ام از هارد های SSD استفاده کنم , آبا امکان سفارش دادنش رو

قبل از خرید دارم (یعنی بگم نمایندگی بزاره ) یا اینکه باید حتما Laptop رو بگیرم بعد خودم برای تعویض اش اقدام کنم ؟

دوستان گلم اگه زیاد سوال کردم شرمنده من تا حالا Laptop نداشتم و از خیلی از مواردش بی خبرم .

ممنون از همه

f_a_r_i_d
18-08-2010, 15:44
دوستان N61 JQ مگه چند وقته اومده ؟!

من خیلی چشم گرفتتش ولی نمیدونم باز Sony F115 رو بگیرم یا نه !!

گرافیک N61 واقعا عالی هست ولی نداشتن رزولیشن Full HD در n61 خیلی دل سردم کرد واسه خرید.

دوستانی که N61 JQ رو دارن ممنون میشم لطف کنن تمام مشکلات این مدل رو بگن تا ما هم تکلیفمون روشن بشه.

درضمن USB 3 برای من مهم هست و اینکه اگه من چیزی به غیر از JQ بگیرم میتونم بعدا Port USB 3 رو بهش

اضافه کنم ؟ مثل کارت های توسعه !

یک سوال دیگه هم داشتم و اونم اینه که من میخواستم در Laptop ام از هارد های SSD استفاده کنم , آبا امکان سفارش دادنش رو

قبل از خرید دارم (یعنی بگم نمایندگی بزاره ) یا اینکه باید حتما Laptop رو بگیرم بعد خودم برای تعویض اش اقدام کنم ؟

دوستان گلم اگه زیاد سوال کردم شرمنده من تا حالا Laptop نداشتم و از خیلی از مواردش بی خبرم .

ممنون از همه
full hd میل خودتونه ولی کیفیت lcd این لپ تاپ به نظر من خوبه
هارد ssd رو باید خودتون بخرید و عوض کنید عوض کردنشم خیلی سادست
می تونید بعدا هم با express gateبه هر لپ تاپی usb 3 اضافه کنید
لپ تاپ خوبیه بگیر پشیمون نمیشی

nekooee
18-08-2010, 15:44
سلام اره پرش که مشخصه توی تصویر .
نور صفحه پایین هست؟ اگه اره مغمولا اگه زیادش کنی درست میشه.

نور صفحه چه کم باشه چه زیاد نباید پرش داشته باشه! چجوری تو عکس پرش مشخص؟؟

SamGun
18-08-2010, 16:02
full hd میل خودتونه ولی کیفیت lcd این لپ تاپ به نظر من خوبه
هارد ssd رو باید خودتون بخرید و عوض کنید عوض کردنشم خیلی سادست
می تونید بعدا هم با express gateبه هر لپ تاپی usb 3 اضافه کنید
لپ تاپ خوبیه بگیر پشیمون نمیشی

ممنون از جوابت عزیز

قیمت حجم های مختلف SSD ها چنده ؟ مارک خوبش چیه ؟

در ضمن هارد خوده Laptop رو چیکارش کنم !؟ نگاه دارم یا بفروشم ؟ چون میخواستم یه 1TB WD هم بگیرم از این External ها ,گفتم

دیگه سرعت بالا باشه بهتره تا هاردش .

دوستان من در مورد مشکل داشتن Speaker های JQ هم یه چیزایی شنیدم تو فروم ها !! واقعیت داره ؟

pooria-ir
18-08-2010, 17:39
هرچی فک میکنم نمیفهمم واسه چی پرش داره !
جدیدا هم اینطوری شده،بعد از 15-20 دقیقه بدجور چشم آدم خسته میشه

Ali_B1
18-08-2010, 17:58

مهران جان من با اون اسکریپتی که شما گذاشته بودی زمان راه اندازی دوباره ی لپ تاپم رو اندازه گرفتم که زمان 56 ثانیه رو نشون داد! اما باید توج داشته باشی که زمان راه اندازی دوباره ، با زمان راه اندازی ، فرق داره ! یعنی سرعت بوت شدن و مدت زمانش مسلما مدت ری استارت و ری بوت متفاوت هست! مثلا الان که من لپ تاپ رو روشن کردم با کرنومتر از زمان زدن دکمه تا مشاهده ی دسکتاپ رو اندازه گرفتم که شد 42.7 ثانیه و از دو بار قبل که اندازه گرفته بودم کمتر شد. نرم افزار هایی هست که زمان بوت رو نشون میده و باید با اونها زمان بوت شدن رو اندازه بگیریم و نه زمان ری استارت شدن رو.
---------------------
اون دوستمون که از پرش تصویر شاکی هستن ، دوباره درایور گرافیک رو نصب کنید البته قبلش تنظیمات refresh rate صفحه رو چک کنید . فکر کنم درست بشه با این روش.

f_a_r_i_d
18-08-2010, 18:03
ممنون از جوابت عزیز

قیمت حجم های مختلف SSD ها چنده ؟ مارک خوبش چیه ؟

در ضمن هارد خوده Laptop رو چیکارش کنم !؟ نگاه دارم یا بفروشم ؟ چون میخواستم یه 1TB WD هم بگیرم از این External ها ,گفتم

دوستان من در مورد مشکل داشتن Speaker های JQ هم یه چیزایی شنیدم تو فروم ها !! واقعیت داره ؟

من تا حالا SSD نداشتم آقا مهران از این هاردهایی که توش SSD داره استفاده کرده از ایشون بپرسید
هارد خودشو مس تونید یه باکس 10 تومنی بگیرید بزارید توش میشه هارد پرتابل پاسپورتی
کیفیت اسپیکراشم خوبه
اسپیکر لپ تاپه مال سیستم خونه نیست که بیس بزنه و شیشرو بشکونه

SamGun
18-08-2010, 18:28
من تا حالا SSD نداشتم آقا مهران از این هاردهایی که توش SSD داره استفاده کرده از ایشون بپرسید
هارد خودشو مس تونید یه باکس 10 تومنی بگیرید بزارید توش میشه هارد پرتابل پاسپورتی
کیفیت اسپیکراشم خوبه
اسپیکر لپ تاپه مال سیستم خونه نیست که بیس بزنه و شیشرو بشکونه

ممنون فرهاد جان

والا من شنیدم بودم که اسپیکر ها تو صدای بلند خش خش میکنن , منظورم قدرتش نبود ! کیفیت بود .

M E H R A N
18-08-2010, 19:01
ممنون از جوابت عزیز

واسه هارد اکسترنال اگر بخواهید سرعت بالا داشته باشید یا باید هاردتون از طریق پورت eSata به لپ تاپ وصل بشه و یا USB 3.0. اگر لپ تاپتون مثل مال من USB 3.0 نداره میتونید یک کارت PCI-Express تهیه کنید که 2 تا ورودی USB 3.0 رو بهتون میده. من مدل زیر رو که در لینک زیر معرفی کردم سفارش دادم و تا چند روز دیگه به دستم میرسه.

بعد از تهیه PCI-Express باید هاردی رو بخرید که حتما USB 3.0 داشته باشه وگرنه سرعت در همون USB 2.0 باقی میمونه. سرعت و تفاوت وصل کردن هارد از طریق پورتهای USB2.0 , eSATA و USB 3.0 رو میتونید در عکس زیر ببینید.

هارد های SSD هم اگر حجمشون 256 گیگ باشه و برند خوبی مانند Intel یا OCZ را انتخاب کنید تقریبا قیمتی در حدود 1 ملیون (سوئد) دارند. و اگر حجم 480 گیگ از برند OCZ را انتخاب کنید قیمتش میشه حدودای قیمت N61JQ :31:

pooria-ir
18-08-2010, 19:12
بچه ها راهنمایی کنین
من الان امتحان کردم نور صفحه رو گذاشتم روی 90-100% پرش به طور کامل رفع شد
یه تست کنین ببینین واسه شما هم همینطوریه ؟

M E H R A N
18-08-2010, 20:01
بچه ها راهنمایی کنین
من الان امتحان کردم نور صفحه رو گذاشتم روی 90-100% پرش به طور کامل رفع شد
یه تست کنین ببینین واسه شما هم همینطوریه ؟

شما لپ تاپ رو به چه صورتی استفاده میکنید؟ مستقیم به برق وصل کردید و یا اکثر مواقع از باطری استفاده میکنید.

اگر از برق شهری استفاده میکنید من دلیلی نمیبینم که P4G رو در حالت Entertainment استفاده نکنید. P4G خودش بهترین حالت رو چه در صورت استفاده از باطری و چه در صورت استفاده از برق شهری تعیین میکنه و نیاز به دستکاری در تنظیمات وجود نداره.

اگر هم کارهای سنگین باهاش انجام میدید که نیاز به پردازش قویتری دارید و میخواهید که CPU همیشه روی کلاک 2.8 GHz کار کنه در اون صورت P4G را روی High Performance قرار بدید.

جهت تنظیم رنگها هم من Soft رو با کمی تنظیم دستی بهتر از بقیه دونستم. این تنظیمات رو هم میتونید در Splendid Video Enhancement تغییر دهید.

nekooee
18-08-2010, 20:19
من هم با باتری و هم بدون باتری در همه حالتهای نور امتحان کردم. حداقل من یکی که هیچ پرشی نمیبینم. هر چی هم دقت کردم چیزی ندیدم کیفیت خوب بود. شاید برق شما نوسان داره با باتری هم امتحان کنید ببینید باز هم پرش هست؟!
اگر باز هم بود تنها راهش اینه ببرید کنار یک لپتاپ n61jq دیگه با هم مقایسه کنید چون چشم هر فرد حساسیتش فرق داره !
اما خیلی بعید می دونم چنین مشکلی در حالت عادی وجود داشته باشه...

راستی هر نوع وسیله آهنربایی میتونه ایجاد پرش کنه. کنارش اگر زیاد سیم رد میشه (چون سیمها خودشون موجب ایجاد فضای مغناطیسی اطراف خودشون میشن) یا اینکه اگر بلند گو نزدیکش هست و هر وسیله ای که موجب ایجاد فضای مغناطیسی بشه را دور کن. یعنی کنارش هیچی نباشه....

nekooee
18-08-2010, 20:24
واسه هارد اکسترنال اگر بخواهید سرعت بالا داشته باشید یا باید هاردتون از طریق پورت eSata به لپ تاپ وصل بشه و یا USB 3.0. اگر لپ تاپتون مثل مال من USB 3.0 نداره میتونید یک کارت PCI-Express تهیه کنید که 2 تا ورودی USB 3.0 رو بهتون میده. من مدل زیر رو که در لینک زیر معرفی کردم سفارش دادم و تا چند روز دیگه به دستم میرسه.

بعد از تهیه PCI-Express باید هاردی رو بخرید که حتما USB 3.0 داشته باشه وگرنه سرعت در همون USB 2.0 باقی میمونه. سرعت و تفاوت وصل کردن هارد از طریق پورتهای USB2.0 , eSATA و USB 3.0 رو میتونید در عکس زیر ببینید.

مگه PCI Express داخل سیستم نصب نمیشه؟ این کارت که میگید چجوری داخل لپ تاپ وصل میشه؟ و وقتی وصل بشه ورودی usb از کجا لپ تاپ میاد بیرون؟؟
یا منظورتون برای PC بود؟ من متوجه نشدم لطفا یک توضیح در موردش بدین

nekooee
18-08-2010, 20:35
ممنون فرهاد جان

والا من شنیدم بودم که اسپیکر ها تو صدای بلند خش خش میکنن , منظورم قدرتش نبود ! کیفیت بود .

صدای اسپیکرهاش نسبت به مدلهای قبلی ایسوس بهتر شده. همچنین نسبت به خیلی از لپتاپهای دیگه. ولی سونی بلندگوهای قویتر و بهتری داره! من خودم عملا مقایسه کردم.
در عین حال از هیچ لپ تاپی توقع کیفیت بالا با این اسپیکرها کوچک رو نداشته باش....

f_a_r_i_d
18-08-2010, 20:50
مگه PCI Express داخل سیستم نصب نمیشه؟ این کارت که میگید چجوری داخل لپ تاپ وصل میشه؟ و وقتی وصل بشه ورودی usb از کجا لپ تاپ میاد بیرون؟؟

یه جای کارت مثل خشاب بقل لپ تاپ هست عرض

من یه باکس esata با هارد 3.5 اینچ وسترن سبز گرفتم
با esata سرعت کپیش رو هارد لپ تاپ 70 مگ در ثانیه هست
چیزی که باید توجه کرد اینه که ممکنه در این جا کاهش دهنده سرعت هارد لپ تاپ باشه که کم میاره

M E H R A N
18-08-2010, 20:58

منظورم Express Card کارد بود که من هم این نوعش رو سفارش دادم و همونطور که فرید جان عکسش رو گذاشتند داخل لپ تاپ میره.

Buffalo - Made in Japan هست :31:

Mohammad_Asus
18-08-2010, 21:13
اقای Mohammad_Asus این عکس رو از کجا اوردی؟

یادم نیست دقیقا از کجا ، یه PDF بود ، ازش عکس گرفتم.توی سرچ گوگل پیداش کرده بودم.

pooria-ir
18-08-2010, 21:36
شما لپ تاپ رو به چه صورتی استفاده میکنید؟ مستقیم به برق وصل کردید و یا اکثر مواقع از باطری استفاده میکنید.

اگر از برق شهری استفاده میکنید من دلیلی نمیبینم که P4G رو در حالت Entertainment استفاده نکنید. P4G خودش بهترین حالت رو چه در صورت استفاده از باطری و چه در صورت استفاده از برق شهری تعیین میکنه و نیاز به دستکاری در تنظیمات وجود نداره.

اگر هم کارهای سنگین باهاش انجام میدید که نیاز به پردازش قویتری دارید و میخواهید که CPU همیشه روی کلاک 2.8 GHz کار کنه در اون صورت P4G را روی High Performance قرار بدید.

جهت تنظیم رنگها هم من Soft رو با کمی تنظیم دستی بهتر از بقیه دونستم. این تنظیمات رو هم میتونید در Splendid Video Enhancement تغییر دهید.

امتحان کردم هم رو برق شهر هم باطری همینجوریه
نور رو که میارم زیر 90 لرزش صفحه شروع میشه
من با دوربین رو صفحه گرفتم تا لرزش رو دیدم،
ضمنا اینک بگم که هرقدر برایتنس میاد پایین تر لرزش بیشتر میشه
اگه ممکنه یه تستی کنین

---------- Post added at 10:36 PM ---------- Previous post was at 10:35 PM ----------

من هم با باتری و هم بدون باتری در همه حالتهای نور امتحان کردم. حداقل من یکی که هیچ پرشی نمیبینم. هر چی هم دقت کردم چیزی ندیدم کیفیت خوب بود. شاید برق شما نوسان داره با باتری هم امتحان کنید ببینید باز هم پرش هست؟!
اگر باز هم بود تنها راهش اینه ببرید کنار یک لپتاپ n61jq دیگه با هم مقایسه کنید چون چشم هر فرد حساسیتش فرق داره !
اما خیلی بعید می دونم چنین مشکلی در حالت عادی وجود داشته باشه...

راستی هر نوع وسیله آهنربایی میتونه ایجاد پرش کنه. کنارش اگر زیاد سیم رد میشه (چون سیمها خودشون موجب ایجاد فضای مغناطیسی اطراف خودشون میشن) یا اینکه اگر بلند گو نزدیکش هست و هر وسیله ای که موجب ایجاد فضای مغناطیسی بشه را دور کن. یعنی کنارش هیچی نباشه....

شما هم یه زحمت بکشین با دوربین امتحان کنین
به اینجا هم یه سر بزنین

nekooee
18-08-2010, 21:42
یه جای کارت مثل خشاب بقل لپ تاپ هست عرض

من یه باکس esata با هارد 3.5 اینچ وسترن سبز گرفتم
با esata سرعت کپیش رو هارد لپ تاپ 70 مگ در ثانیه هست
چیزی که باید توجه کرد اینه که ممکنه در این جا کاهش دهنده سرعت هارد لپ تاپ باشه که کم میاره

خیلی ممنون فهمیدم چی شد چیزی که عکسش رو گذاشتید express card هست که از طریق یک درگاه به PCI Express روی مادربورد وصل میشه. چیزی که مهران جان گفتند از طریق همین express card بهش وصل میشه من یکلحظه فکر کردم مستقیم وصل میشه روی مادربورد....

M E H R A N
18-08-2010, 22:02
امتحان کردم هم رو برق شهر هم باطری همینجوریه
نور رو که میارم زیر 90 لرزش صفحه شروع میشه
من با دوربین رو صفحه گرفتم تا لرزش رو دیدم،
ضمنا اینک بگم که هرقدر برایتنس میاد پایین تر لرزش بیشتر میشه
اگه ممکنه یه تستی کنین

برایتنس رو روی 30, 50 و 70 درصد امتحان کردم و لرزشی وجود نداشت.

مدل M60J.

Mohammad_Asus
18-08-2010, 22:09
شما هم یه زحمت بکشین با دوربین امتحان کنین

همه از دوربین استفاده میکنن ؟ من احساس میکنم چشم رو ملاک لرزش قرار میدن دوستان.

pooria-ir
18-08-2010, 22:16
برایتنس رو روی 30, 50 و 70 درصد امتحان کردم و لرزشی وجود نداشت.

مدل M60J.

با دوربین یا چشم ؟
حالا من چیکار کنم به نظرتون ؟:13:

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

همه از دوربین استفاده میکنن ؟ من احساس میکنم چشم رو ملاک لرزش قرار میدن دوستان.

والا با چشم زیاد مشخص نیست
خیلی باید دقیق شی
اما اینکه سریع چشم خسته میشه خودش یه نشانس
حالا هرکی که دستش میرسه با دوربین امتحان کنه

منون میشم

yperion(-)
18-08-2010, 22:40
با دوربین یا چشم ؟

---------- Post added at 11:16 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------

خیلی باید دقیق شی

منون میشم

من با دوربین موبایل و دوربین دیجیتال امتحان کردم.روی 100% اصلا" پرش نداره.ولی رو ی 70% به پایین پرش خیلی خیلی کمی پیدا میکنه.تو عکس هم به سختی پیداست.فکر کنم عادی باشه.:31:
من هم حدود 1 ساعت که بازی میکنم چشمم خسته میشه.

hasanoooooooo
18-08-2010, 22:44
داداش pooria-ir من جواب شمارو دادم در تاپیک خودش اگه اونکارارو کردی و درست نشد مشکل همگانی هست و این مختص به این لپتاپ نمیشه . من خودم تو همین فوروم به موارد مشابه برخوردم .

mehran_beloved
18-08-2010, 22:47
خسته نباشید.
قیمت این لپ تاپ چنده؟
میگن گرون شده و می خوام بخرم می خواستم ببینم چقدر گرون شده!

nekooee
18-08-2010, 23:17
با دوربین یا چشم ؟

خیلی باید دقیق شی

منون میشم

منظورتون همین خطوط راه راه هست که روی تصویر می افته؟ اینها با چشم عادی روی لپ تاپ من بی هیچ عنوان دیده نمیشه. اما با دوربین دیده میشه و کاملا هم طبیعی هست نمی دونم چطور اونجا یکی به شما گفته خرابه!! این خطها در بعضی ال سی دی ها وقتی با دوربین نگاه می کنید دیده میشه (ممکنه در بعضی هم دیده نشه) و به دلیل تفاوت تعداد فرم در ثانیه در دوبین و ال سی دی هست. وقتی نور زیاد میشه باز هم خطوط هستند اما فقط کمتر دیده میشند!
اگر شما با چشم عادی نمیبینیش اصلا نگران نباش و ال سی دی شما هیچ موردی نداره. با چشم معمولی هم اگر بری خیلی از جلو بخوای ریز بشی و پلک هم نزنی خواه نا خواه چشم اذیت میشه و پرشهایی رو مشاهده میکنید. اگر به هر وسیله ای که نور داره خیلی از نزدیک و بدون پلک زدن نگاه کنید چشم شما اذیت میشه و همین اتفاق براش می افته
شما از فاصله مناسب و به صورت طبیعی به ال سی دی نگاه کن احتمال زیاد هیچ موردی ال سی دی شما نداره مگر اینکه به صورت واضح حتی از فاصله دور این خطوط قابل رویت باشه که اونوقع میشه گفت ایراد داره.....

hasanoooooooo
18-08-2010, 23:19
خسته نباشید.
قیمت این لپ تاپ چنده؟
میگن گرون شده و می خوام بخرم می خواستم ببینم چقدر گرون شده!

نه بابا! من امروز 1450 قیمت دارم 061v رو در شیراز............

pooria-ir
18-08-2010, 23:26
منظورتون همین خطوط راه راه هست که روی تصویر می افته؟ اینها با چشم عادی روی لپ تاپ من بی هیچ عنوان دیده نمیشه. اما با دوربین دیده میشه و کاملا هم طبیعی هست نمی دونم چطور اونجا یکی به شما گفته خرابه!! این خطها در بعضی ال سی دی ها وقتی با دوربین نگاه می کنید دیده میشه (ممکنه در بعضی هم دیده نشه) و به دلیل تفاوت تعداد فرم در ثانیه در دوبین و ال سی دی هست. وقتی نور زیاد میشه باز هم خطوط هستند اما فقط کمتر دیده میشند!
اگر شما با چشم عادی نمیبینیش اصلا نگران نباش و ال سی دی شما هیچ موردی نداره. با چشم معمولی هم اگر بری خیلی از جلو بخوای ریز بشی و پلک هم نزنی خواه نا خواه چشم اذیت میشه و پرشهایی رو مشاهده میکنید. اگر به هر وسیله ای که نور داره خیلی از نزدیک و بدون پلک زدن نگاه کنید چشم شما اذیت میشه و همین اتفاق براش می افته
شما از فاصله مناسب و به صورت طبیعی به ال سی دی نگاه کن احتمال زیاد هیچ موردی ال سی دی شما نداره مگر اینکه به صورت واضح حتی از فاصله دور این خطوط قابل رویت باشه که اونوقع میشه گفت ایراد داره.....

آخه واسه من از رو 90 % به پایین شروع میشه این مشکلش
ضمنا من رو pc lcd نگاه کردم با دوربین اصلا پرش نداره
پس چرا این داره آخه ؟ :41::41::41:

nekooee
18-08-2010, 23:36
آخه تعداد فریمها در هر ال سی دی و کلا تکنولوژی متفاوت هست من با دوربین از ال سی دی های مختلف قبلا عکس گرفتم و بعضی ها پرش یا خطوط داشتند و بعضی ها نه... که مثلا ال سی دی سونی سری x که ال سی دی بسیار عالی هست این خطوط با دوربین دیده میشد دلیلش هم فقط تفاوت در تعداد فریم و یک سری چیزهایی هست که با چشم عادی دیده نمیشه و شرکت هم براش چشم عادی مهمه نه چیز دیگه....

اینکه نور کم میشه بیشتر دیده میشه اینها همه طبیعی هست. شما فقط اگر از فاصله طبیعی با چشم عادی چیزی نمیبینی خیالت راحت ال سی دی هیچ مشکلی نداره خطوطی که شما میبینین روی ال سی دی من هم با دوربین دیده میشه خودم الآن تست کردم

Ali_B1
18-08-2010, 23:39
پوریا جان ، من هم الان با دوربین موبایلم تست کردم ، برای من هم همینطور دیده میشه و دوستمون نیکویی ، توضیح داد که وقتی سرعت نمونه برداری دوربین با ال سی دی یکی نباشه این اتفاق می افته که فکر می کنم تو ضیح منطقی و درستیست ، مهم اینه که با چشم قابل تشخیص نیست و باید بگم سرعت 60 هرتز برای مانیتور های ال سی دی استاندارد هست و من تا به حال ندیدم بالاتر از 60 هرتز (البته دنبالش هم نبودم اما اونهایی که دیدم 60 هرتز بودن) مهم اینه که حتی وقتی روشنایی صفحه رو در پایین ترین حالت هم می گذاریم ، تصویر با چشم طبیعی ، پایداره و هیچگونه موج و یا مشکلی نداره! و البته واقعا چشم رو هم زیاد خشته نمیکنه !
شما با سی آر تی ظاهرا زیاد کار نکردی :دی که به این میگی خسته کننده :دی به نظر من که خوب و قابل قبوله .

SamGun
18-08-2010, 23:44

هارد های SSD هم اگر حجمشون 256 گیگ باشه و برند خوبی مانند Intel یا OCZ را انتخاب کنید تقریبا قیمتی در حدود 1 ملیون (سوئد) دارند. و اگر حجم 480 گیگ از برند OCZ را انتخاب کنید قیمتش میشه حدودای قیمت N61JQ :31:
دست گلت درد نکنه مهران جان .

والا اینجوری که شما میگی باید دور SSD رو خط کشید !! البته برای من 70GB یا اگه باشه 40/50 هم بسه چون میخوام همه چی رو روی External بریزم.

ولی خودمونیم عجب چیزیه این USB 3 !!

راستی سرعت خوده EC مگه چقدره که برای USB 3 میشه ازش استفاده کرد !!؟؟

صدای اسپیکرهاش نسبت به مدلهای قبلی ایسوس بهتر شده. همچنین نسبت به خیلی از لپتاپهای دیگه. ولی سونی بلندگوهای قویتر و بهتری داره! من خودم عملا مقایسه کردم.
در عین حال از هیچ لپ تاپی توقع کیفیت بالا با این اسپیکرها کوچک رو نداشته باش....
داداش دیگه اونقدر هم مبتدی نیستم !! :31:

دستت درست

نه بابا! من امروز 1450 قیمت دارم 061v رو در شیراز............

با تهران 10T فرق داره.

enriquelover
19-08-2010, 01:35
دوستان منم 10 روزيه كه n61 گرفتم با پسوند 007v با هارد 500 و بدون blue ray و با گارانتي ويستا اگه سوالي هست در خدمتم!
راستي ديروز داشتم تو پارسيان چرخ ميزدم چشم افتاد به eee stick دسته هاي بازي كه دو رنگ مشكي و سفد داشت و وايرلس هم بود خيلي باهاش حال كردم چون هم ماله خود ايسوس بود هم طراحيش قشنگ بود قيمتشم 55000 زده بود!

---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

Eee Stick در واقع یک ابزار ابداعی برای انجام بازیهای رایانه ای است که از طریق آن کاربران قادر خواهند بود تا سریع تر حرکات دست خود را به بازی منتقل کنند. Eee Stick شامل یک دسته فعال سازی، یک دسته مسیریابی و همچنین یک سخت افزار مخصوص GHz RF 2.4 می باشد. این سخت افزار در واقع یک شعاع حرکتی 10 متری را برای کاربر فراهم می آورد و آزادی عمل بیشتری به کاربر در حین انجام بازی می دهد.

hasanoooooooo
19-08-2010, 02:01
دوستان منم 10 روزيه كه n61 گرفتم با پسوند 007v با هارد 500 و بدون blue ray و با گارانتي ويستا اگه سوالي هست در خدمتم!
راستي ديروز داشتم تو پارسيان چرخ ميزدم چشم افتاد به eee stick دسته هاي بازي كه دو رنگ مشكي و سفد داشت و وايرلس هم بود خيلي باهاش حال كردم چون هم ماله خود ايسوس بود هم طراحيش قشنگ بود قيمتشم 55000 زده بود!

---------- Post added at 02:35 AM ---------- Previous post was at 02:33 AM ----------

Eee Stick در واقع یک ابزار ابداعی برای انجام بازیهای رایانه ای است که از طریق آن کاربران قادر خواهند بود تا سریع تر حرکات دست خود را به بازی منتقل کنند. Eee Stick شامل یک دسته فعال سازی، یک دسته مسیریابی و همچنین یک سخت افزار مخصوص GHz RF 2.4 می باشد. این سخت افزار در واقع یک شعاع حرکتی 10 متری را برای کاربر فراهم می آورد و آزادی عمل بیشتری به کاربر در حین انجام بازی می دهد.

داداش مبارکت باشه . اخ نمیدونی که چقدر دوست داشتم الان جای تو بودم .....
اقا میتونی باس رمتون رو یه نگاهی بندازی با برنامه مخصوص ؟ تو همین تاپیک صفحات اول هست . دور هاردتونو روی جعبه نوشته؟ 7200 هست دیگه ؟ چند گرفتی؟؟
ممنون

enriquelover
19-08-2010, 10:09
داداش مبارکت باشه . اخ نمیدونی که چقدر دوست داشتم الان جای تو بودم .....
اقا میتونی باس رمتون رو یه نگاهی بندازی با برنامه مخصوص ؟ تو همین تاپیک صفحات اول هست . دور هاردتونو روی جعبه نوشته؟ 7200 هست دیگه ؟ چند گرفتی؟؟
ممنون

قربونت داداش ! باس رم 1333 هستش! ولي دور هارد رو رو جعبه نداره! نميدونم از كجا ببينم شما بگو چه كنم من برات نيگا كنم!
من گرفتم 1300 ولي ميشه كمترم گرفت اگه زرنگ باشي!

yperion(-)
19-08-2010, 10:35
قربونت داداش ! باس رم 1333 هستش! ولي دور هارد رو رو جعبه نداره! نميدونم از كجا ببينم شما بگو چه كنم من برات نيگا كنم!
دور هارد این لپ تاپ 5400 هست.کاملا" مثل PRO64 هست.توی برنامهی everest میتونی ببینی.برند هارد هم seagat هست.
شما از کجا خریدی 1300؟چند سال گارانتی داره؟باید گرونتر باشه؟

enriquelover
19-08-2010, 11:22
دور هارد این لپ تاپ 5400 هست.کاملا" مثل PRO64 هست.توی برنامهی everest میتونی ببینی.برند هارد هم seagat هست.
شما از کجا خریدی 1300؟چند سال گارانتی داره؟باید گرونتر باشه؟
از پاساژ پارسيان گرفتم 2 سال گارانتي ويستا! من خيلي قيمت گرفتم از جاهاي مختلف! رمز موفقيتم اين بوده!

f_a_r_i_d
19-08-2010, 11:37
من امدل 500 , DVD با گارانتی ویستا رو قبل از قحطی 1280 قیمت داشتم :21:

mammad_visual
19-08-2010, 12:00
بحث Express Card شد منم یک سوالی بکنم! :31:
عزیزان کسی تا حالا Connect Card برای سیم کارتهای نسل دوم همون 2G که سیم کارتهای اپراتورهای داخل ایران هست دیده؟ برای 3G ها وجود داره؛ میخواستم ببینم برای 2G هم هست.

سلام عزیز دل.
این چقدر شبیه Nunchuk کنسول Wii هست! این هم فکر میکنم مثله کنترلر های کنسول Wii سنسور داشته باشه. مثلا برای محاسبه فضای حالت کنترلر (موقعیت X,Y,Z)، سرعت حرکت، شتاب و ...
با اینا کنترل کردن موس حال میده.

بهرحال ممنون از اطلاعاتت.

enriquelover
19-08-2010, 12:11
عزیزان کسی تا حالا Connect Card برای سیم کارتهای نسل دوم همون 2G که سیم کارتهای اپراتورهای داخل ایران هست دیده؟ برای 3G ها وجود داره؛ میخواستم ببینم برای 2G هم هست.

سلام عزیز دل.
این چقدر شبیه Nunchuk کنسول Wii هست! این هم فکر میکنم مثله کنترلر های کنسول Wii سنسور داشته باشه. مثلا برای محاسبه فضای حالت کنترلر (موقعیت X,Y,Z)، سرعت حرکت، شتاب و ...

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبهرحال ممنون از اطلاعاتت.
آره فروشنده كه ميگفت ميشه باهاش مشت زد موسم ميشه باهاش كنترل كرد البته فكر نكنم موس رو با حركت بشه حركت داد با دكمه هاش ميشه! من تو دستمم گرفتم چيز جالبيه! گارانتي ويستا هم داره

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

طبق گشت و گذاري كه من كردم به نظر ميرسه تنها لوازم جانبي واسه لپتاپمون كه مال خود ايسوس باشه همين Eee Stick هستش

hasanoooooooo
19-08-2010, 12:25

جدا؟ تا این جا من فکر میکردم که اگر دور هارد بالا باشه باس رم کمتره ظاهرا همه n61 ها باس رمشون بالاست؟ یا فقط همین 007v ؟ والا شیرازم ..... اینجا هم خر تو خر ...... دلایل مختلفی اعلام میکنن واسه گرونی .... کلا قحطی زده ایم ..... یع بر چسبی روی کارتون اول یا دوم میزنن کنار جعبه جلوی hdd نوشته که 7200 ppm یا 5200 ppm

enriquelover
19-08-2010, 12:55
داداش رو جعبش زده 5400 باس رم هم زده 1066 ولي اورست 1333 نشون ميده!

Ali_B1
19-08-2010, 13:40

سلام عزیز دل.

بهرحال ممنون از اطلاعاتت.

آقا این کانکت کارت ها که فرمودید ، میشه باهاش از اینترنت و امکان مثلا بقراری تماس و اینها تو لپ تاپ استفاده کرد؟

nekooee
19-08-2010, 13:54
آره فروشنده كه ميگفت ميشه باهاش مشت زد موسم ميشه باهاش كنترل كرد البته فكر نكنم موس رو با حركت بشه حركت داد با دكمه هاش ميشه! من تو دستمم گرفتم چيز جالبيه! گارانتي ويستا هم داره

---------- Post added at 01:11 PM ---------- Previous post was at 01:09 PM ----------

طبق گشت و گذاري كه من كردم به نظر ميرسه تنها لوازم جانبي واسه لپتاپمون كه مال خود ايسوس باشه همين Eee Stick هستش

البته مهم اینه که بازی که می خواین بازی کنید این گیم پد و سنسورهای حرکتیش رو پشتیبانی کنه. الآن خیلی از بازیها مخصوصا اونهایی که کرک شدند حتی جوی استیکهای معمولی رو هم ساپورت نمیکنند یعنی تو منوی آنها جوی استیک هست اما وقتی انتخابش میکنم جوی استیک هیچ عکس العملی نشون نمیده!
شما تونستی تا حالا تو بازی از سنسور حرکتیش استفاده کنی؟
برای من جالب هست که خیلی از بازیهای روز که گزینه گیم پد هم دارند اما گیم پد من روشون جواب نمیده! که نتونستم دلیل قطعی براش پیدا کنم....

hasanoooooooo
19-08-2010, 13:57
مگه هارد 500 gb با دور 5400 هم هست! جل الخالق 100 تا مدل داره این n61jq یک مدلیش هست که هارد 7200 هست و باس رم 1066 اون چه مدلیه بچه ها ؟ کسی با برنامه تست زده سرعت باس رم این مدل رو؟ ممنون.

M E H R A N
19-08-2010, 14:02
آقا این کانکت کارت ها که فرمودید ، میشه باهاش از اینترنت و امکان مثلا بقراری تماس و اینها تو لپ تاپ استفاده کرد؟

برای تماس فکر نکنم بشه. (اینجا که همچین چیزی نیست). کار اصلی این مودم ها برای ارتباط اینترنتی هست. یعنی اینترنت رو در محدوده ای که اپراتور ساپورت میکنه میتونه بهتون بده.

اینجا این نوع مودم ها بصورت USB ارائه میشند و میتونند حداکثر تا 16Mbit/s سرعت اینترنت داشته باشند. این مودم ها هم GSM و هم 3G و هم GPRS رو پشتیبانی میکنند و با گذاشتن سیم کارت داخلشون میتونید از اینترنت سیم کارت روی لپ تاپ استفاده کنید.

مثلا این نمونه بالا میتونه از باندهای WCDMA/HSDPA/HSUPA/GSM/GPRS/EDGE پشتیبانی کنه.

برای پیدا کردنشون کافیه در گوگل بنویسید USB GSM و جستجو کنید.

Express Card هم من تا حالا ندیدم که بشه بعنوان مودم ازش استفاده کرد.

ویرایش: اگر تلفن همراه دارید, میتونید از تلفن همراهتون بعنوان مودم استفاده کنید و نیازی به این USB Modem ها ندارید. مثلا در تلفن های همراه pocket PC که با ویندوز مبایل ارائه میشند حتی میشه اینترنت گوشی را از طریق بلوتوث به لپ تاپ فرستاد و استفاده کرد. :20:

Ali_B1
19-08-2010, 14:40
مهران جان مرسی از راهنمایی خوبت.
در مورد موبایل و استفاده ازش بعنوان مودم ، تجربیات فراوانی دارم ، روی پی سی ، بارها و بارها حتی از طریق بلو توث کوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و از اینترنتش استفاده کردم ! البته الان که دوستمون درباره ی این امکان صحبت کرد ، من حواسم به گوشی نبود ، اما کلا اگر یک رابط مستقل از گوشی وجود داشته باشه ، که همیشه در دسترس باشه و فقط بعنوان مودم جی اس ام ازش استفاده بشه ، خیلی بهتر و راه دست تره به قول معروف.
اگر تو ایران باشه باید دید قیمتش چنده .
اونجا شما قیمت داری؟

Ali_B1
19-08-2010, 14:50
دوستان این صفحه رو ببینید!

طبق مندرجات این آگهی تبلیغاتی ، امکان گرفتن بوق آزاد در کامپیوتر با استفاده از این مودم ها وجود داره و به عبارت دیگر می تونید تماس برقرار کنید و تماس ها رو پاسخ بدید!
واقعا جالبه! کنجکاو شدم ببینم چنده :دی

M E H R A N
19-08-2010, 15:53
مهران جان مرسی از راهنمایی خوبت.
در مورد موبایل و استفاده ازش بعنوان مودم ، تجربیات فراوانی دارم ، روی پی سی ، بارها و بارها حتی از طریق بلو توث کوشی رو به کامپیوتر وصل کردم و از اینترنتش استفاده کردم ! البته الان که دوستمون درباره ی این امکان صحبت کرد ، من حواسم به گوشی نبود ، اما کلا اگر یک رابط مستقل از گوشی وجود داشته باشه ، که همیشه در دسترس باشه و فقط بعنوان مودم جی اس ام ازش استفاده بشه ، خیلی بهتر و راه دست تره به قول معروف.
اگر تو ایران باشه باید دید قیمتش چنده .
اونجا شما قیمت داری؟

خواهش میکنم عزیز.
استفاده از موبایل به عنوان مودم بعنوان یک آلترناتیو میتونه باشه. چون هر جا که آدم بره موبایل هم همراهشه. اما خب استفاده کردن از مودم مخصوص بهتر از خود موبایل هست در کار کردن باهاش هم راحتره.

این مودم ها اینجا قیمتی ندارند. کافیه یک اشتراک ماهیانه از یک اپراتور برای استفاده از اینترنت بی سیم بگیری, اونوقت اونها مودم و سیم کارت رو رایگان برات میفرستند. اما اگر کسی نخواد اشتراک ماهیانه داشته باشه اونوقت میتونه این نوع مودم ها رو نسبت به مدل و باندهایی که پشتیبانی میکنند از 15000 تومن تا200.000 تومن گیر بیاره.

مثلا اپراتور Tele2 در سوئد, اشتراک ماهیانه اش حدود 32 هزار تومن با امکانات زیر هست.

دانلود و آپلود نامحدود.
حداکثر ساپورت سرعت اینترنت نسبت به موقعیت جغرافیایی تا 16 مگابیت بر ثانیه.
مودم Huawei E1820 رایگان فرستاده میشه.
امکان استفاده از 700 ایستگاه دارای اینترنت Wireless در تمام اسکاندیناوی مثلا استگاه قطار یا McDonalds

اپراتور های دیگه هم تقریبا امکانات و قیمتشون همین حدودهاست و فرق زیادی با هم ندارند.

hasanoooooooo
19-08-2010, 16:20
دوستان جی شد جئاب مارو بدید دیگه

mohsenjxj
19-08-2010, 17:42
با سلام و خسته نباشید
MEHRANجان:11: دوتا سوال داشتم اول اینکه میشه از دی وی دی های ریکاوری خود لپ تاپ ویندوز را نصب کرد ولی برنامه های اضافی که روش نصب شده را نصب نکنیم و فقط خود ویندوز7 را نصب کنیم؟
دوم اینکه نحوه آپدیت کردن درایورهای این لپ تاپ چطوره؟ آیا باید حتما درایور قبلی که نصب هست را پاک کنیم یا لازم نیست حذفش کنیم؟:41:

lllhamedlll
19-08-2010, 18:04
سلام . vaio مگه چی داره که همه میگن وایو امریکایی؟من برق می خونم.بازی زیاد نمی کنم.ولی گرافیک برام مهمه.کاربردیه.موندم asus کیفیت قطعاتش به وایو میرسه.1400 مایه دارم.راهنمایی کنید

lllhamedlll
19-08-2010, 18:10
یکی به داد ما برسه

M E H R A N
19-08-2010, 19:40
با سلام و خسته نباشید
MEHRANجان:11: دوتا سوال داشتم اول اینکه میشه از دی وی دی های ریکاوری خود لپ تاپ ویندوز را نصب کرد ولی برنامه های اضافی که روش نصب شده را نصب نکنیم و فقط خود ویندوز7 را نصب کنیم؟
دوم اینکه نحوه آپدیت کردن درایورهای این لپ تاپ چطوره؟ آیا باید حتما درایور قبلی که نصب هست را پاک کنیم یا لازم نیست حذفش کنیم؟:41:

سلام دوست عزیز.
راستش من شخصا Recovery هیچ برندی رو قبول ندارم. کافیه فقط یک مشکل کوچیک پیش بیاد تا نتونید recovery کنید. ASUS و ارورهای بزرگ قرمز رنگ E R R O R هم شامل این قضیه میشه.

با تجربه ای که من دارم Backup گرفتن از طریق خود ویندوز 7 و ذخیره کردن بک آپ در یکی از پارتیشن ها به غیر از پارتیشن ویندوز و یا ذخیره کردنش در یک هارد اکسترنال خیلی مطمئن تر از ریکاوری هست که برندهای مختلف برای لپ تاپ ها قرار دادند. اگر هم میخواهید حرفه ای تر کار کنید Acronis True Image یا Paragon System Backup پیشنهاد میشه.

اما اگر باز میخواهید که از Recovery خود لپ تاپ که به صورت پیش فرض وجود داره استفاده کنید, متاسفانه این کار عملی نیست. بطور مثال اگر شما بعد از ریکاوری گرفتن حجم پارتیشن ها رو تغییر بدید و یا یک پارتیشن دیگه درست کنید, در موقع ریکاوری تمام حجم ها و پارتیشن ها به حالتی که روز اول بوده بر میگردند.

جهت ریکاوری گرفتن از خود ویندوز هم میتونید اول تمام برنامه هایی را که نمیخواهید و به نظرتون اضافه میاد را پاک کنید و بعد توسط برنامه خود ASUS روی DVD ها ریکاوری بگیرید. اینطوری موقع استفاده از DVD ها فقط درایوهایی نصب میشند که خودتون تعیین کردید.

برای آپدیت درایوها هم لازم نیست پاکشون کنید. نسخه ی جدید درایو رو دانلود کنید و بعد هم نصب کنید. خودش اتوماتیک آپدیت میشه و اگر نیاز به Uninsall کردن داشته باشه فایل ستاپ نسخه ی جدید درایو این کار رو قبل از نصب میکنه.

enriquelover
19-08-2010, 20:42
البته مهم اینه که بازی که می خواین بازی کنید این گیم پد و سنسورهای حرکتیش رو پشتیبانی کنه. الآن خیلی از بازیها مخصوصا اونهایی که کرک شدند حتی جوی استیکهای معمولی رو هم ساپورت نمیکنند یعنی تو منوی آنها جوی استیک هست اما وقتی انتخابش میکنم جوی استیک هیچ عکس العملی نشون نمیده!
شما تونستی تا حالا تو بازی از سنسور حرکتیش استفاده کنی؟
برای من جالب هست که خیلی از بازیهای روز که گزینه گیم پد هم دارند اما گیم پد من روشون جواب نمیده! که نتونستم دلیل قطعی براش پیدا کنم....
والا من هنوز نگرفتم امروز رفتم پايتخت پرس و جو يه جا پيدا كردم با گارانتي ديجيتال گفت 68 گفتم 55 قيمت دارم با گارانتي ويستا گفت من آخرش ميدم 58 بهد گفتم خودت تست كردي گفت آره سنسور داره يعني با حركت دست هم كار مي كنه انگار!
به احتمال زياد برم پارسيان بگيرم هنوز مطمئن نيسم!

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

سلام . vaio مگه چی داره که همه میگن وایو امریکایی؟من برق می خونم.بازی زیاد نمی کنم.ولی گرافیک برام مهمه.کاربردیه.موندم asus کیفیت قطعاتش به وایو میرسه.1400 مایه دارم.راهنمایی کنید
داداش من بعد سه هفته تحقيق تو اينترنت و حضوري توو مغازه ها و پرس و جو از همه دوستان و آشنايان با وسواس بسيار به اين نتيجه رسيدم توو اين رنج قيمت يعني از 1300 تا 1600 بهترين لپ تاپ n61jq هستش!
بازم ميگم نظر شخصيم و نتيجه گيري خودمه!

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

دوستان جی شد جئاب مارو بدید دیگه
داداش ماله من كه گفتيم رو جعبه زده هارد 500 با دور 5400 و باس رم 1066 ولي با برنامه باس رم رو ميگه 1333 شما بگو من با چه نرم افزاري و از كدوم قسمتش نگاه كنم تا بهت بگم!

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

بچه ها ميدونم اينجا جاش نيس ولي اگه كسي ميدونه يه كمكي بهم بكنه من براي خربد كيف هم پارسيان رفتم هم پايتخت!
حس مي كنم قيمتاي پايتخت الكي زياده! يارو اول گفت 80 بعد گفت 50!!!!!!!!!! از كجا بكيرم و قيمت معقول چنده؟ به چه ويژگي هايي دقت كنم؟

mammad_visual
19-08-2010, 21:19
ممنون از مهران و علی عزیز بابت کمک در مورد Connect Card.
در مورد موبایل از طریق کابل و بلوتوث با گوشیهای Nokia و Sony Ericsson هم میشه به اینترنت متصل شد.

در هرصورت همونطور که مهران عزیز گفت به کمک مودمهای GSM میشه اینکارو کرد. همین اواخر یکی از دوستان یکی از همین مودم ها با قابلیت SMS، GPRS و EGPRS (یا همون EDGE که سرعتی حدودا 4 تا 5 برابر GPRS داره) و بعلاوه تماس تلفنی با قیمت 85 تومن خرید. البته میگفت پایینتر و بالاتر هم مدلهایی هست. عزیزی اگه جزئیات بیشتر میخواد بگه من از دوستم بگیرم از کجا تهیه کرد.

این کانکت کاردها ولی فقط برای استفاده اینترنت هست.
ولی اینکه یه وسیله داخلی باشه و به گوشی فشار نیاد بهتره و همیشه به لپتاپ وصله و راحت تره! :31:

این کانکت کارد برای نسل سوم (3G) هست.

f_a_r_i_d
19-08-2010, 23:15
والا من هنوز نگرفتم امروز رفتم پايتخت پرس و جو يه جا پيدا كردم با گارانتي ديجيتال گفت 68 گفتم 55 قيمت دارم با گارانتي ويستا گفت من آخرش ميدم 58 بهد گفتم خودت تست كردي گفت آره سنسور داره يعني با حركت دست هم كار مي كنه انگار!
به احتمال زياد برم پارسيان بگيرم هنوز مطمئن نيسم!

---------- Post added at 09:38 PM ---------- Previous post was at 09:35 PM ----------

داداش من بعد سه هفته تحقيق تو اينترنت و حضوري توو مغازه ها و پرس و جو از همه دوستان و آشنايان با وسواس بسيار به اين نتيجه رسيدم توو اين رنج قيمت يعني از 1300 تا 1600 بهترين لپ تاپ n61jq هستش!
بازم ميگم نظر شخصيم و نتيجه گيري خودمه!

---------- Post added at 09:40 PM ---------- Previous post was at 09:38 PM ----------

داداش ماله من كه گفتيم رو جعبه زده هارد 500 با دور 5400 و باس رم 1066 ولي با برنامه باس رم رو ميگه 1333 شما بگو من با چه نرم افزاري و از كدوم قسمتش نگاه كنم تا بهت بگم!

---------- Post added at 09:42 PM ---------- Previous post was at 09:40 PM ----------

بچه ها ميدونم اينجا جاش نيس ولي اگه كسي ميدونه يه كمكي بهم بكنه من براي خربد كيف هم پارسيان رفتم هم پايتخت!
حس مي كنم قيمتاي پايتخت الكي زياده! يارو اول گفت 80 بعد گفت 50!!!!!!!!!! از كجا بكيرم و قيمت معقول چنده؟ به چه ويژگي هايي دقت كنم؟

کیف بک پک (کوله ) من از ایران پارسال برای برادرم گرفتم 40 تومن ( G50 )
یه ساله داره کار میکنه آخ نگفته
یه چیزی که مهمه اینه که برای لپ تاپ های اینچ بالا کیف بدرد بو خور کمه و من یه پیشنهادم دارم
موقع خرید حتما لپ تاپتون همراتون باشه تا اندازه کنید چون بازم همون حرف معروف " به حرف فروشنده ها اعتماد نکنید " می رید می خرید نوش نمیره یا به لپ تاپ فشار میاد

yperion(-)
20-08-2010, 10:16

مگه شما رو لپ تاپت کیف و موس نبود؟:10:

SamGun
20-08-2010, 10:35
سلام دوستان

این پسوند هایی که بعد از مدل لپ تاپ های Asus هست چیه ؟؟

برای مثال Asus N61JQ V005 یا مثلا Asus N61JQ D600

؟؟

hasanoooooooo
20-08-2010, 10:56
عزیزم فرقشون توی 2 تا چیز هست یکی دور هاردشون 7200 هست از جنس سیگیت....... ولی در همین مدلی که گفتم باس رم کمتر هست 1066 . و تا یتدم نرفته سایر 500gb
اون مدل هم دور هاردش 5400 هست و 640 gb وسترن دیجیتال اما باس رم در این مدل 1333 هست ......
به دنبال پسوند نباش هزار تا پسوند تو بازار هست ..... به دنبال کانفیگ باش که مهم هم همینه.

enriquelover
20-08-2010, 10:59
مگه شما رو لپ تاپت کیف و موس نبود؟:10:
چرا بود ولي كيف خودش كه هيچ امنيتي نداره بعدش من كيف كولي مي خوام نه دستي!

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

عزیزم فرقشون توی 2 تا چیز هست یکی دور هاردشون 7200 هست از جنس سیگیت....... ولی در همین مدلی که گفتم باس رم کمتر هست 1066 . و تا یتدم نرفته سایر 500gb
اون مدل هم دور هاردش 5400 هست و 640 gb وسترن دیجیتال اما باس رم در این مدل 1333 هست ......
به دنبال پسوند نباش هزار تا پسوند تو بازار هست ..... به دنبال کانفیگ باش که مهم هم همینه.
آقا كسي متوجه نشد قضيه اين 1066 رو جعبه و 1333 در برنامه اورست چيه؟

nekooee
20-08-2010, 11:19
چرا بود ولي كيف خودش كه هيچ امنيتي نداره بعدش من كيف كولي مي خوام نه دستي!

---------- Post added at 11:59 AM ---------- Previous post was at 11:57 AM ----------

آقا كسي متوجه نشد قضيه اين 1066 رو جعبه و 1333 در برنامه اورست چيه؟

یعنی چی کسی متوجه نشد؟
این مسئله در تایپیکهای قبلی بارها توضیح داده شده. ببینید دوست عزیز در اصل رم این دستگاه باس 1066 بوده اما شرکتهای گارنتی ایران آن را به صورت سفارشی با باس 1333 درخواست کردند به همین دلیل روی جعبه زده شده 1066 اما وقتی با برنامه Everest چک میکنید نشون میده 1333 که مشخصا اطلاعات برنامه Everest صحیح می باشد.
منتها در این بین باز یک سری با همان رم 1066 وارد شده که بیشتر در نوع هارد 500GB مشاهیده میشه. اما به طور کل در هر دو مدل با باس 1066 هم دیده شده. که احتمالا در دوره ای خاص شرکتهای وارد کننده به همان تجهیزات اصلی وارد کردند و این موجب سردرگمی خریداران در هنگام خرید می شود. و متاسفانه فروشنده ها هم اطلاع کافی در این مودر ندارند و هر چه شما توضیح دهید با چه مشخصاتی می خواهید اکثرا حالیشون نمیشه!!

به هر حال شما سعی کنید با فروشنده شرط کنید که با باس 1333 می خواهید. گرچه فروشنده ها زیر بار نمیرند!
اما اگر با هارد 640 بخرید 90 درصد باس رم شما 1333 خواهد بود.
به نظر شخص من شما همان هارد 640 بخرید. سرعت آنقدر که شما فکر کنید فرق نمیکنه...

nekooee
20-08-2010, 11:37
سلام دوست عزیز.
راستش من شخصا Recovery هیچ برندی رو قبول ندارم. کافیه فقط یک مشکل کوچیک پیش بیاد تا نتونید recovery کنید. ASUS و ارورهای بزرگ قرمز رنگ E R R O R هم شامل این قضیه میشه.

با تجربه ای که من دارم Backup گرفتن از طریق خود ویندوز 7 و ذخیره کردن بک آپ در یکی از پارتیشن ها به غیر از پارتیشن ویندوز و یا ذخیره کردنش در یک هارد اکسترنال خیلی مطمئن تر از ریکاوری هست که برندهای مختلف برای لپ تاپ ها قرار دادند. اگر هم میخواهید حرفه ای تر کار کنید Acronis True Image یا Paragon System Backup پیشنهاد میشه.

اما اگر باز میخواهید که از Recovery خود لپ تاپ که به صورت پیش فرض وجود داره استفاده کنید, متاسفانه این کار عملی نیست. بطور مثال اگر شما بعد از ریکاوری گرفتن حجم پارتیشن ها رو تغییر بدید و یا یک پارتیشن دیگه درست کنید, در موقع ریکاوری تمام حجم ها و پارتیشن ها به حالتی که روز اول بوده بر میگردند.

جهت ریکاوری گرفتن از خود ویندوز هم میتونید اول تمام برنامه هایی را که نمیخواهید و به نظرتون اضافه میاد را پاک کنید و بعد توسط برنامه خود ASUS روی DVD ها ریکاوری بگیرید. اینطوری موقع استفاده از DVD ها فقط درایوهایی نصب میشند که خودتون تعیین کردید.

برای آپدیت درایوها هم لازم نیست پاکشون کنید. نسخه ی جدید درایو رو دانلود کنید و بعد هم نصب کنید. خودش اتوماتیک آپدیت میشه و اگر نیاز به Uninsall کردن داشته باشه فایل ستاپ نسخه ی جدید درایو این کار رو قبل از نصب میکنه.

با سلام

مهران جان هنوز با ایسوس من ریکاوری نکردم اما با سونی اصلا این طور نیست که کل پارتیشنها رو برگردونه و در هنگام ریکاوری شما می تونید انتخاب کنید که پارتیشنها هم برگردند یا فقط پارتیشن C ریکاوری بشه. من بارها از ریکاوری استفاده کردم و هیچ مشکلی هم بر نخوردم.
اگر شما دی وی دی bootable از ریکاوری تهیه کرده باشید و اون DVD سالم باشه و معیوب نشده باشه و هارد هم سالم باشه شما به هیچ عنوان خطایی دریافت نمیکنید.
احتمالا در مورد ایسوس هم امکان برگرداندن فقط پارتیشن C وجود داره چون این تقریبا یک استاندارد در نرم افزارهای ریکاوری سیستمها می باشد.
برنامه های قدرتمند ریکاوری زیاد هستند اما برنامها های خود برندها هم اینطور نیست که ضعیف باشند و خوب عمل نکنند. فقط باید در نگهداری DVD بک آپ و همچنین هارد دقت لازم رو انجام داد. اگر اینها دچار مشکل شوند در برنامه های حرفه ای نیز ممکن است دچار مشکل شوید
.....

enriquelover
20-08-2010, 12:46
یعنی چی کسی متوجه نشد؟
این مسئله در تایپیکهای قبلی بارها توضیح داده شده. ببینید دوست عزیز در اصل رم این دستگاه باس 1066 بوده اما شرکتهای گارنتی ایران آن را به صورت سفارشی با باس 1333 درخواست کردند به همین دلیل روی جعبه زده شده 1066 اما وقتی با برنامه Everest چک میکنید نشون میده 1333 که مشخصا اطلاعات برنامه Everest صحیح می باشد.
منتها در این بین باز یک سری با همان رم 1066 وارد شده که بیشتر در نوع هارد 500GB مشاهیده میشه. اما به طور کل در هر دو مدل با باس 1066 هم دیده شده. که احتمالا در دوره ای خاص شرکتهای وارد کننده به همان تجهیزات اصلی وارد کردند و این موجب سردرگمی خریداران در هنگام خرید می شود. و متاسفانه فروشنده ها هم اطلاع کافی در این مودر ندارند و هر چه شما توضیح دهید با چه مشخصاتی می خواهید اکثرا حالیشون نمیشه!!

به هر حال شما سعی کنید با فروشنده شرط کنید که با باس 1333 می خواهید. گرچه فروشنده ها زیر بار نمیرند!
اما اگر با هارد 640 بخرید 90 درصد باس رم شما 1333 خواهد بود.
به نظر شخص من شما همان هارد 640 بخرید. سرعت آنقدر که شما فکر کنید فرق نمیکنه...
دوست عزيز من كه خريدم دو هفته اي ميشه! با هارد 500 رو جعبه زده 1066 ولي اورست ميگه 1333 ! فقط يه سوال از كجاي اورست دقيق بايد نگاه كنم؟ و بايد چند باشه؟

M E H R A N
20-08-2010, 13:25
با سلام

مهران جان هنوز با ایسوس من ریکاوری نکردم اما با سونی اصلا این طور نیست که کل پارتیشنها رو برگردونه و در هنگام ریکاوری شما می تونید انتخاب کنید که پارتیشنها هم برگردند یا فقط پارتیشن C ریکاوری بشه. من بارها از ریکاوری استفاده کردم و هیچ مشکلی هم بر نخوردم.
اگر شما دی وی دی bootable از ریکاوری تهیه کرده باشید و اون DVD سالم باشه و معیوب نشده باشه و هارد هم سالم باشه شما به هیچ عنوان خطایی دریافت نمیکنید.
احتمالا در مورد ایسوس هم امکان برگرداندن فقط پارتیشن C وجود داره چون این تقریبا یک استاندارد در نرم افزارهای ریکاوری سیستمها می باشد.
برنامه های قدرتمند ریکاوری زیاد هستند اما برنامها های خود برندها هم اینطور نیست که ضعیف باشند و خوب عمل نکنند. فقط باید در نگهداری DVD بک آپ و همچنین هارد دقت لازم رو انجام داد. اگر اینها دچار مشکل شوند در برنامه های حرفه ای نیز ممکن است دچار مشکل شوید
.....

چون هم شما امتحان کردید و هم من. بنابراین بحث این ریکاوری به جایی جز کش دادنش نخواهد رسید و بهتره هر کس خواست از هر چیزی استفاده بکنه.

بله در ایسوس هم میشه فقط پارتیشن C رو برگردوند. کسی غیر از این حرفی نزده. کسی نگفته نمیشه و یا امکانش وجود نداره. حرف من چیز دیگه ای بود.

اگر پارتیشن C شما در موقع ریکاوری گرفتن 200 گیگ بوده باشه و بعد اون رو به 100 گیگ تغییر داده باشید,در هنگام ریکاوری و برگردوندن 2 حالت وجود داره.

1. اگر خیلی خوش شانس باشید ویندوز شما رو از روی DVD و یا پارتیشن ریکاوری بر میگردونه. اما پارتیشن C رو دوباره به اندازه حجم اولش در میاره. یعنی میشه 200 گیگ اولیه. حالا چه بلایی سر پارتیشن هایی میاد که 100 گیگ از C دریافت کرده بودند؟ آزمایش کنید ...:46:

2. حالت دوم اینه که چون شما تغییر سایز در پارتیشن ها دادید بهتون ارور میده و میگه که نمیتونه ریکاوری کنه.

بحث طرز نگه داشتن DVD ها هم یک بحث دیگه است و فکر نکنم کسی به این موضوع دقت نکنه. اما در کل بله درسته اگر DVD ها آسیب دیده باشند اطلاعات رو نمیتونه بخونه و در نتیجه قابل برگشت از روی DVD ها وجود نخواهد داشت. اما پارتیشن ریکاوری چی؟ :46:
بهر حال این موضوع رو من در این تاپیک گفتم تا دوستان ریسک از دادن اطلاعاتشون کمتر بشه و برای این موضوع هم باید به ریکاوری خود برندها اعتماد نکنند.
موفق باشید.

cescjoon
20-08-2010, 13:40
دوستان کسی میتونه در مورد صفحه نمایش این لپتاپ توضیح بده من شنیدم که اصلا خوب نیست و حتی از Acer 5741 هم بدتره!

Mohammad_Asus
20-08-2010, 13:53
اقا اینقدر به این پسوندها گیر ندید ،

N6JQ-JX014V : هارد 640-5400 و بلوری با قابلیت Read , Write - باس رم 1333
N61JQ-JX061V : هارد 640-5400 و بلوری با قابلیت Read - باس رم 1333
N61JQ-JX010V : هارد 500-7200 و بلوری با قابلیت Read - باس رم 1066
N61JQ-JX007V : هارد 500-5400 و بدون بلوری - باس رم 1333 اگر اشتباه نکنم

مدلهای بالا علاوه بر موارد ذکر شده ، در برند قطعات استفاده شده هم فرق میکنن.

برای دیدن باس رم :

enriquelover
20-08-2010, 14:35
اقا اینقدر به این پسوندها گیر ندید ،

N61JQ-JX061V : هارد 640-5400 و بلوری با قابلیت Read - باس رم 1333
N61JQ-JX010V : هارد 500-7200 و بلوری با قابلیت Read - باس رم 1066
N61JQ-JX007V : هارد 500-5400 و بدون بلوری - باس رم 1333 اگر اشتباه نکنم

مدلهای بالا علاوه بر موارد ذکر شده ، در برند قطعات استفاده شده هم فرق میکنن.

برای دیدن باس رم :

آقا محمد ممنون! فقط دو تا مساله يكي اينكه تو اورست كجا سرعت هارد رو نشو ن ميده و اينكه directx واسه من زده 10.1 مگه نبايد 11 باشه؟

enriquelover
20-08-2010, 14:52
بچه ها my computeram دي وي دي رامم رو نشون نميده! يعني چي شده!؟

lucky_luke
20-08-2010, 15:15

write?????
مطمئنید؟؟
کسی این مدل رو داره؟ ببینیم واقعا بلوری رایت میکنه ؟

Mohammad_Asus
20-08-2010, 15:25
آقا محمد ممنون! فقط دو تا مساله يكي اينكه تو اورست كجا سرعت هارد رو نشو ن ميده و اينكه directx واسه من زده 10.1 مگه نبايد 11 باشه؟
در مورد DirectX اطلاعی ندارم.
برای سرعت هارد 2 راه وجود داره :
توی همون عکسی که گذاشتم ، با استفاده از اسکرول موس ، به پایین صحفه برین و میتونین سرعت هارد رو ببینید.

راه دیگه این هست که در قسمت منو ، روی Windows Storage کلیک کنید و مشخصات کامل رو ببینید.

write?????
مطمئنید؟؟
کسی این مدل رو داره؟ ببینیم واقعا بلوری رایت میکنه ؟

البته من یه اشتباه کردم ، مدل 061 هم قابلیت رایت رو داره.

cescjoon
20-08-2010, 15:45
چرا کسی جواب منو نمیده؟!

lucky_luke
20-08-2010, 16:57
بیخیال!!!
همشون؟؟!!!؟؟؟چرا تا حالا نشنیده بودم؟
کسی بلوری رایت کرده؟
نمیدونم چرا باورم نمیشه

nekooee
20-08-2010, 17:22
در مورد DirectX اطلاعی ندارم.
برای سرعت هارد 2 راه وجود داره :
توی همون عکسی که گذاشتم ، با استفاده از اسکرول موس ، به پایین صحفه برین و میتونین سرعت هارد رو ببینید.

راه دیگه این هست که در قسمت منو ، روی Windows Storage کلیک کنید و مشخصات کامل رو ببینید.

سلام
دوست عزیز برنامه EVEREST فکر نمی کنم سرعت هارد رو به شما بده. شما از اونجا یا از دیوایس منیجر ابتدا مدل هارد خودتون رو کپی کنید و در گوگل سرچ کنید. از سایتهای معتبر راحت سرعت هارد خودتون رو پیدا می کنید.
البته نکته ای که من برخوردم برنامه EVEREST هارد من رو میزنه SATA II اما سایت شرکت western digital این مدل رو میزنه SATA III !!
در ضمن شما در قسمت run بزنید dxdiag و بعد اینتر بزنید در صفحه ای که باز میشه همون تب اول باید veraion رو زده باشه 11. اگر 10 باشه ورژن دایرکت ایکس شما برگشته حالا به دلایل مختلف...

مدل لپ تاپ من هم 061V هست و اصلا چنین نیست که بلو ری رایت هم بکنه و فقط میخونه. حالا از کسایی که رایت میکنه کلا مدل بلو ری فرق میکنه و احتمالاهم بیشتر پول دادند. اگر هم به همون میزان پول داده باشند باید برای شرکتهای گارنتی متاسف بود با این کیفیت وارداتشان!!!! از متاسف هم بدتر....

---------- Post added at 06:22 PM ---------- Previous post was at 06:17 PM ----------

چون هم شما امتحان کردید و هم من. بنابراین بحث این ریکاوری به جایی جز کش دادنش نخواهد رسید و بهتره هر کس خواست از هر چیزی استفاده بکنه.

بله در ایسوس هم میشه فقط پارتیشن C رو برگردوند. کسی غیر از این حرفی نزده. کسی نگفته نمیشه و یا امکانش وجود نداره. حرف من چیز دیگه ای بود.

اگر پارتیشن C شما در موقع ریکاوری گرفتن 200 گیگ بوده باشه و بعد اون رو به 100 گیگ تغییر داده باشید,در هنگام ریکاوری و برگردوندن 2 حالت وجود داره.

1. اگر خیلی خوش شانس باشید ویندوز شما رو از روی DVD و یا پارتیشن ریکاوری بر میگردونه. اما پارتیشن C رو دوباره به اندازه حجم اولش در میاره. یعنی میشه 200 گیگ اولیه. حالا چه بلایی سر پارتیشن هایی میاد که 100 گیگ از C دریافت کرده بودند؟ آزمایش کنید ...:46:

2. حالت دوم اینه که چون شما تغییر سایز در پارتیشن ها دادید بهتون ارور میده و میگه که نمیتونه ریکاوری کنه.

بحث طرز نگه داشتن DVD ها هم یک بحث دیگه است و فکر نکنم کسی به این موضوع دقت نکنه. اما در کل بله درسته اگر DVD ها آسیب دیده باشند اطلاعات رو نمیتونه بخونه و در نتیجه قابل برگشت از روی DVD ها وجود نخواهد داشت. اما پارتیشن ریکاوری چی؟ :46:
بهر حال این موضوع رو من در این تاپیک گفتم تا دوستان ریسک از دادن اطلاعاتشون کمتر بشه و برای این موضوع هم باید به ریکاوری خود برندها اعتماد نکنند.
موفق باشید.

موافقم بهتر هست بحث رو ادامه ندیم. اما روی سونی که من ریکاوری کردم
چرا خوش شانس باشم؟ مگه ریکاوری چه کاری انجام میدهد که خوش شانس باشم؟ ریکاوری فقط اطلاعات پارتیشن C رو سکتور به سکتور بر میگردونه. اگر DVD و هارد سالم باشند خوش شانس بودن معنی ندارد. من معنی این حرف شما رو اصلا درک نمی کنم!
هرگز اینطور نیست که اگر زمان بک آپ گرفتن حجم 200 باشه بعد شده باشه 100 در زمان ریکاوری دوباره برگرده و 200 بشه یا ارور بده!!.
من قبل از هر کاری بک آپ گرفتم و بعد هارد رو پارتیشن بندی کردم و تا کنون حداقل 7 یا 8 بار ریکاوری کردم به طوری که ویندوز و نرم افزارها کاملا به روز اول برگشته. یعنی پارتیشن C رو کلا ریکاوری کردم و هرگز حجم پارتیشن به روز اول تغییر نکرده و هیچ پارتیشن دیگرم هم به هم نریخته....
در زمان ریکاوری گزینه های متعددی وجود داره که هر کدام کار خاصی می کنند . شما احتمالا گزینه مناسب را انتخاب نمی کنید. البته باز هم می گم من هنوز با ایسوس ریکاوری نکردم و لی خیلی شک دارم که مانند سونی نباشد و نتوان پارتیشن C را بدون تغییر ساز ریکاوری کرد.

موفق باشید

yperion(-)
20-08-2010, 18:17
سلام
دوست عزیز برنامه EVEREST فکر نمی کنم سرعت هارد رو به شما بده. شما از اونجا یا از دیوایس منیجر ابتدا مدل هارد خودتون رو کپی کنید و در گوگل سرچ کنید. از سایتهای معتبر راحت سرعت هارد خودتون رو پیدا می کنید.

فکر کنم شما یا از نسخه TRIAL اورست استفاده میکنید یا اصلا"از اورست استفاده نمیکنید.:27:
چون اورست دور هارد را نشون میده.
ورژن دایرکت ایکس را هم همیینطور.

nekooee
20-08-2010, 18:45
من از ورژن کرک شده استفاده میکنم.

طبق عکس زیر باید این گزینه باشه:

اما برای من در هر سه نسخه زیر این گزینه فرق داره. شاید منوی اون رو دقیق نمی دونم

EVEREST Ultimate Edition 5.50.2100
EVEREST Corporate Edition 5.50.2100
EVEREST home Edition 2.20.405

این گزینه نیست.

دوست عزیز فکر کردی اینقدر سرم نمیشه از یک برنامه دیگه استفاده کنم بعد بگم برنامه من اورست هست؟؟ با این حرف می خواین چی رو ثابت کنید؟!!
درضمن من مگه گفتم ورژن دایرکت ایکس رو نشون نمیده؟! من اگر جای شما بودم به جای اینکه مسخره کنم و یک پست اسپم بزنم مسیر نشان دادن قسمتهای فوق رو به اون فرد می گفتم!

yperion(-)
20-08-2010, 18:56
دوست عزیز فکر کردی اینقدر سرم نمیشه از یک برنامه دیگه استفاده کنم بعد بگم برنامه من اورست هست؟؟ با این حرف می خواین چی رو ثابت کنید؟!!
درضمن من مگه گفتم ورژن دایرکت ایکس رو نشون نمیده؟! من اگر جای شما بودم به جای اینکه مسخره کنم و یک پست اسپم بزنم مسیر نشان دادن قسمتهای فوق رو به اون فرد می گفتم!

اولا" که من نگفتم میخواهم چیزی را ثابت کنم.مسیر دقیق را دوست عزیزمونMOHAMMAD-ASUSگفت.شما پستها را دقیق بخوان بعد بگو مسیر دقیقش چیه.

nekooee
20-08-2010, 19:23
من تا 15 صفحه قبل چیزی پیدا نکردم. شما که بلدی آدرس رو بده چکار پستهای قبلی داری؟؟ دو تا پست زدی یک خط هم آدرسم میدادی!!

اگر منظورتون چندتا پست قبلی هست که عکس گذاشتن من هم عکس گذاشتم و این گزینه برای من فرق داره. تو چندجا خوندم که برای ویندوزهای 7 و 64بیت ممکنه فرق کنه. نمی دونم چقدر درست بود اما این گزینها در اورست من یا نیست یا اگه هست من پیداش نمیکنم....

در report هم باید در زیر مجموعه Windows Storage باشه مانند مثال زیر ولی برای من نیست... پس حتما مشکلی این وسط هست....

--------[ Windows Storage ]---------------------------------------------------------------------------------------------

[ FUJITSU MHZ2320BH G2 ATA Device ]

Device Properties:
Driver Description FUJITSU MHZ2320BH G2 ATA Device
Driver Date 6/21/2006
Driver Version 6.0.6001.18000
Driver Provider Microsoft
INF File disk.inf

Disk Device Physical Info:
Manufacturer Fujitsu
Form Factor 2.5"
Formatted Capacity 320 GB
Disks 2
Recording Surfaces 4
Physical Dimensions 100 x 70 x 9.5 mm
Max. Weight 101 g
Average Rotational Latency 5.56 ms
Rotational Speed 5400 RPM
Average Seek 12 ms
Track-To-Track Seek 1.5 ms
Full Seek 22 ms
Interface SATA-II
Buffer-to-Host Data Rate 300 MB/s
Buffer Size 8 MB
اما این قسمت برا من اینجوریه:

Windows Storage

[ WDC WD6400BEVT-80A0RT0 ]

Device Properties:
Driver Description WDC WD6400BEVT-80A0RT0
Driver Date 6/21/2006
Driver Version 6.1.7600.16385
Driver Provider Microsoft
INF File disk.inf

Device Manufacturer:
Company Name Western Digital Corporation
Product Information

yperion(-)
20-08-2010, 19:42
من تا 15 صفحه قبل چیزی پیدا نکردم. شما که بلدی آدرس رو بده چکار پستهای قبلی داری؟؟ دو تا پست زدی یک خط هم آدرسم میدادی!!

اگر منظورتون چندتا پست قبلی هست که عکس گذاشتن من هم عکس گذاشتم و این گزینه برای من فرق داره. تو چندجا خوندم که برای ویندوزهای 7 و 64بیت ممکنه فرق کنه. نمی دونم چقدر درست بود اما این گزینها در اورست من یا نیست یا اگه هست من پیداش نمیکنم....

بهتره این بحث را خاتمه بدیم تا به قول شما آمار پستهای اسپمزیاد نشه!!!!!!!!
من توی لپ تاپ خودم از قسمتWindows Storage دور هاردم را چک کردم که درست بود.برند هارد هم درست بود(Seagate).حالا نمیدونم چرا برای شما این گزینه وجود نداره.

nekooee
20-08-2010, 19:58
ویندوزت 7 و 64 بیت هست؟ اگر اینطوره لطفا لینک برنامه اورست که داری به من بده من همون رو دانلود کنم شاید برنامه من ورژن خاصی هست و یا کرکشون مشکل داره....

SamGun
20-08-2010, 21:23
ممنون از پاسخ دوستان

ایشالا Laptop رو بگیرم واسه رفع مشکلات دوستان میام البته اساتید هستن و ما زیر سایشون.

enriquelover
20-08-2010, 22:40
کسی به من کمک نمیکنه؟ من دی وی دی رامم پریده از mycomputer

nekooee
20-08-2010, 23:22
یک برنامه به نام Asus copy protect به صورت پیشفرض رو دستگاه نصب هست. نرفتی از اونجا ببندیش؟؟
اگه نه به جچند وقت پیش ری استور کن ببین چی میشه اگه درست نشد از رجیستری میشه یک کارهایی کرد اما اگه وارد نیستی ریکاوری کن

pooria-ir
20-08-2010, 23:54

یه عکس از DEVICE MANGER بزار

hasanoooooooo
21-08-2010, 00:09

داداش باید بری روی my computer راست کلیک کنی و وارد قسمت device manager بشی وو لیست قطعات متصل به سیستمو میبینی در بخش dvd/ cd rom وارد جزعیلتش شو و یک راست کلیک کن روش و بزن scan hardware change یا یه همچین چیزی اگه مشکلی باشه اینوری حل میشه اگر حل نشد اول درایوراتو دوباره نصب کن و بازم اگر نشد تعویص ویندوز راهشه باز هم اگر نشد میتونی بری توی BIOS اسکن کنی اگر دوباررررررررررره نشد DVD شما یه ملکوت رفته و دیگه بر نمیگرده.

lllhamedlll
21-08-2010, 10:56
سلام!
دوستان این مدل تو بازار هست؟n61jq-x1
قیمتش الان تو بازار چنده؟اول می خواستم n61jq-jx014v بگیرم اینو بهم پیشنهاد کردن.نسبت به اون چه فرق هایی داره؟

lllhamedlll
21-08-2010, 11:46
بازم سلام اقا ما هنوز خودمونی نشدیم نمیذارن راحت ارتباط برقرار کنیم.
من از vaioman و سایر دوستان متخصصی که تشریف دارن سوال دارم که به من گفتن asusn61jq-x1 فقط!!!
بحثی که هست:1-چه فرقی با pro64jq(که میدونم مدلی از همونn61jqهست)داره تو جزییات و قیمت؟؟؟؟؟؟/
2-من 1400 دارم و میخوام n61jq بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم؟؟؟؟؟هارد مهم نیست.بلوری مهم نیست .قدرت و سرعت بسیار بسیار مهمه!!!گرافیک در حد یه مهندس برق.اهل بازی زیاد نیستم.ولی علاقه به کارای گرافیکی دارم.
3-جایی نیست لیست مشخصات همه مدل های n61 موجود در بازار ایران رو داده باشه انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟
آقا خیلی خیلی ممنون!!!
جوابو بدید ممنون

yperion(-)
21-08-2010, 13:05
ویندوزت 7 و 64 بیت هست؟ اگر اینطوره لطفا لینک برنامه اورست که داری به من بده من همون رو دانلود کنم شاید برنامه من ورژن خاصی هست و یا کرکشون مشکل داره....
بله.وینوزم 7 -64 Bit هست.من تو گوگل سرچ کردم. اولش یه چندتا نسخه پولی و بیخود آورد.ولی لینکهای بعدش خوب بود.(FREE Everest)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من اورستم قبلا"دمای CPU را در قسمت SENSOR نشون میداد.ولی الان دیگه نشون نمیده.پریده؟باید دوباره نصب کنم؟

mhadishirani
21-08-2010, 13:11
من از vaioman و سایر دوستان متخصصی که تشریف دارن سوال دارم که به من گفتن asusn61jq-x1 فقط!!!
بحثی که هست:1-چه فرقی با pro64jq(که میدونم مدلی از همونn61jqهست)داره تو جزییات و قیمت؟؟؟؟؟؟/
2-من 1400 دارم و میخوام n61jq بگیرم ولی دقیقا نمی دونم کدوم؟؟؟؟؟هارد مهم نیست.بلوری مهم نیست .قدرت و سرعت بسیار بسیار مهمه!!!گرافیک در حد یه مهندس برق.اهل بازی زیاد نیستم.ولی علاقه به کارای گرافیکی دارم.
3-جایی نیست لیست مشخصات همه مدل های n61 موجود در بازار ایران رو داده باشه انتخاب کنم؟؟؟؟؟؟
آقا خیلی خیلی ممنون!!!
جوابو بدید ممنون
چون فضای هارد براتون مهم نیست بهتره مدل n61jq-jx010v بگیرید. ه هاردش 500 7200 rpm هست و سرعت بهتری بهتون میده.
اگه میتونید بیشتر هم هزینه کنید میتونید ارزون ترین مدل رو که هارد 320 5400 rpm داره و بلو ری نداره بخرید و بعد خودتون یه هارد سی گیت که 4 گیگ حافظه ی ssd داره روش بزارید که سرعت رو فوق العاده زیاد میکنه

---------- Post added at 02:11 PM ---------- Previous post was at 02:07 PM ----------

بله.وینوزم 7 -64 Bit هست.من تو گوگل سرچ کردم. اولش یه چندتا نسخه پولی و بیخود آورد.ولی لینکهای بعدش خوب بود.(FREE Everest)
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
من اورستم قبلا"دمای CPU را در قسمت SENSOR نشون میداد.ولی الان دیگه نشون نمیده.پریده؟باید دوباره نصب کنم؟
نمیدونم. مال من نشون میده.
برای اورست هم بهتره اورست ultimate نسخه ی trial ؤو دانلود کنید و بعد کرکش رو دانلود کنید

yperion(-)
21-08-2010, 13:18
برای اورست هم بهتره اورست ultimate نسخه ی trial ؤو دانلود کنید و بعد کرکش رو دانلود کنید

من کرکش کردم.لی فایل SETUP را پاک کردم.میخواستم ببینم اگه درست میشه دیگه نخواهم پاکش کنم و دوباره نصب کنم.چون باید برم کافی نت.سرعت DIAL-UP خیلی بالاست!!!!!!:18:(31.2Kbps)

hasanoooooooo
21-08-2010, 13:40
سلام!
دوستان این مدل تو بازار هست؟n61jq-x1
قیمتش الان تو بازار چنده؟اول می خواستم n61jq-jx014v بگیرم اینو بهم پیشنهاد کردن.نسبت به اون چه فرق هایی داره؟

سلام داداش نه متعسفانه بهتره بگم خوشبختانه نه تو ایران پیدا نمیهشه اگر هم بود قیمتش باید حدود 1280 تا 1300 نهایتا نباشه .
ASUS N61 Series N61JQ-X1 NoteBook Intel Core i7 720QM(1.60GHz) 16" 4GB Memory DDR3 1066 320GB
HDD 7200rpm DVD Super Multi ATI Mobility Radeon HD 5730
همانطور که میبینی سایز هارد پایینه ولی دورش بالاست! اگر هم پیدا بشه خوبه ولی توی ایران گارانتی ها زیر 500 گیگ ندارن دو صفحه قبل اقای mohamad asus در مورد مدلا توضیح دادن

mammad_visual
21-08-2010, 14:56
عزیزانی که دنبال برنامه Everest هستند میتونند نسخه EVEREST Ultimate Edition v5.50.2100 Final بهمراه کیجن برای ثبت کردن برنامه را از لینک زیر با حجم حدود 10 مگابایت دانلود کنند:

همچنین برای رویت کردن دمای سخت افزار ها پیشنهاد میکنم از نرم افزار HWMonitor Pro استفاده کنند. این نرم افزار را هم بهمراه کیجن میتونید با حجم تقریبی 2 مگابایت از لینک زیر دریافت نمایید:

پسورد هر دو فایل:

عزیزان اگه سوال راجع به رجیستر کردن برنامه داشتن بیزحمت توی PM بپرسند؛ در خدمتم. ممنون.

nekooee
21-08-2010, 15:34
موضوع اینجاست من همین نسخه را به همراه کیجن دارم ولی سرعت هارد رو نشون نمیده! البته نسخه ای که من دارم نصب نکردم و partable بود.فقط باید بعد از اولین اجرا با کیجن کد رو بهش میدادم. اون نسخه home رو ولی نصب کردم که با همون تو یک سایت خارجی سرعت هارد رو گرفته بود اما از من اون هم سرعت هارد رو نشون نمیده. کلا این برنامه ظاهرا قاطی داره
در مودر دمای سی پی یو هم یکبار برای من هم قاطی کرد و قسمت storage رو کلا نشون نمیداد که با نصب دوباره درست شد!!
حالا امشب این نسخه رو هم دانلود و نصب میکنم فردا خبرش رو میدم

enriquelover
21-08-2010, 16:18
یک برنامه به نام Asus copy protect به صورت پیشفرض رو دستگاه نصب هست. نرفتی از اونجا ببندیش؟؟
اگه نه به جچند وقت پیش ری استور کن ببین چی میشه اگه درست نشد از رجیستری میشه یک کارهایی کرد اما اگه وارد نیستی ریکاوری کن
ری استور که کردم نشد! ولی این برنامه رو دستکاری کردم احتمالا همینیه که شما میگی ممنون از راهنماییت لطف کردی! نگاه می کنم خبرشو میدم!

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:16 PM ----------

یه عکس از DEVICE MANGER بزار
داداش توو device Manager مشکلی نداره کاملا شناخته! فکر کنم این نرم افزار خود ایسوس رو دستکاری کردم خرابکاری شده!

---------- Post added at 05:18 PM ---------- Previous post was at 05:18 PM ----------

داداش باید بری روی my computer راست کلیک کنی و وارد قسمت device manager بشی وو لیست قطعات متصل به سیستمو میبینی در بخش dvd/ cd rom وارد جزعیلتش شو و یک راست کلیک کن روش و بزن scan hardware change یا یه همچین چیزی اگه مشکلی باشه اینوری حل میشه اگر حل نشد اول درایوراتو دوباره نصب کن و بازم اگر نشد تعویص ویندوز راهشه باز هم اگر نشد میتونی بری توی BIOS اسکن کنی اگر دوباررررررررررره نشد DVD شما یه ملکوت رفته و دیگه بر نمیگرده.
ممنون از راهنماییت داداش

Ali_B1
21-08-2010, 16:28
دوستان سلام
برای دیدن اطلاعات سخت افزاری سیستم ، من نرم افزار HWiNFO32 رو پیشنهاد می کنم . مزیت اول این نرم افزار این هست که اساسا به عنوان free ware منتشر شده توسط شرکت سازندش و نیاز به کرک و این داستان ها نداره . مزیت بعدیش اینه که به نظر من در کاملترین شکل ممکن به اطلاعات سخت افزاری دست پیدا می کنید . قسمت مانیتور اون هم دمای قسمت های مختلف و سرعت فن سی پی یو رو به شما نشون میده ! از جمله سرعت هار رو هم می تونید ببینید !
از این صفحه می تونید ورژن مورد نظرتون رو دانلود کنید.

نمونه ای از تصاویر این نرم افزار رو از لپ تاپ خودم براتون میگذارم (نسخه ی پرتابلش نیاز به نصب نداره و فوق العاده سریع و راحت اجرا میشه)

hasanoooooooo
21-08-2010, 16:30
عزیز اگه دست مکاری کردی ... وقتی رفتی تو دیوایس منیجر باید اول اون dvdrom رو پاک کنی بعد دوباره بشناسونی که درست میشه.

You Were Mine
21-08-2010, 16:47
دوستان سلام
من لپ تاپ مدل ايسو N61JQ دارم و ميخوام ويندوز لپ تاپم را عوض كنم الان ويندوز اصلي روي خودش نصبه و من ميخوام 32 بيتي معمولي ( از همين ها كه تو بازار ما فراوونه ) بريزم . مشكلي نداره ؟ مثل ويندوز عوض كردن هاي معمولي كار كنم ؟‌يعني اون را پاك كنم و اين جديد را بريزم ؟‌براي ريكاوريم مشكلي پيش نمياد ؟ من از روي ويندوز اصلش ريكاوري گرفتم

Vaioman
21-08-2010, 17:29
دوستان سلام
من لپ تاپ مدل ايسو N61JQ دارم و ميخوام ويندوز لپ تاپم را عوض كنم الان ويندوز اصلي روي خودش نصبه و من ميخوام 32 بيتي معمولي ( از همين ها كه تو بازار ما فراوونه ) بريزم . مشكلي نداره ؟ مثل ويندوز عوض كردن هاي معمولي كار كنم ؟‌يعني اون را پاك كنم و اين جديد را بريزم ؟‌براي ريكاوريم مشكلي پيش نمياد ؟ من از روي ويندوز اصلش ريكاوري گرفتم

سلام
نه عزیز هیچ مشکلی پیش نمیاد .فقط کافیه ویندوز قبلی رو پاک کنی و جدید رو نصب کنی.در اینده هم هر وقت خواستی میتونی به راحتی با ریکاوری از ویندوز فابریکت استفاده کنی.:46:

mhadishirani
21-08-2010, 17:35
دوستان سلام
32 بیت زیاد براتون خوب نیست چون 3 گیگ از رمتون رو ساپورت میکنه

Vaioman
21-08-2010, 17:39
یه تجربه

دیشب درحین دستکاری هارد به طور اشتباهی درایو ریکاوری رو پاک کردم.خب البته حجم قابل استفاده حدود 14G بیشتر شد:31:.اما خیلی نگران شدم و فکر کردم که دیگه نمیشه برگردوندش.ولی بعد از ریکاوری کامل از روی DVD ها خوشبختانه درایو ریکاوری برگشت.برای همین هم دوباره پاکش کردم و حالا 14G بیشتر برای استفاده دارم.دوستانی هم که DVD ریکاوری دارند میتونن با خیال راحت از این 14G استفاده کنند.با یه نرم افزار مدیریت هارد از حالت Hidden خارجش کنید و اطلاعاتش رو پاک کنید و به درایو هاتون اضافش کنید.اما توجه داشته باشید که از DVD ها تون نسخه کپی تهیه کنید.:20:

Vaioman
21-08-2010, 17:57
آقا خیلی خیلی ممنون!!!
جوابو بدید ممنون

ببین دوست عزیز خرید لپ تاپ تو ایران یه ذره شانسیه، چون باید هر چیزی که تو بازار موجود هست رو بخری نه هر چیزی که دلت میخواد.تمام مدلهای موجود از ASUS تو بازار ایران کیفیت مشابهی دارن.شما هم برو و هرچیزی که گیرت اومد و قیمتش هم خوب بود رو بخر چون میگی هارد و بلوری برات مهم نیست و 1400 هم پول داری پس می تونی که هر مدلی از سری N61 رو که خواستی بخری ،از بابت مدل هم زیاد سخت نگیر همشون عین هم هستند.:46:

You Were Mine
21-08-2010, 17:57
32 بیت زیاد براتون خوب نیست چون 3 گیگ از رمتون رو ساپورت میکنه

با 64 بيت زياد حال نميكنم همش مشكل نرم افزاري دارم اكثر نرم افزارها بايد 64 بيت باشن تا نصب بشن به همين خاطر دوست دارم 32 بيت بريزم تا راحت بشم از دستش. در ضمن با اين كار سرعت ويندوز هم بالا ميره چون هرچي نرم افزار اضافه ايسوس اضافه كرده پاك ميشه و سيستم 1 نفسي ميكشه

hasanoooooooo
21-08-2010, 18:10
با 64 بيت زياد حال نميكنم همش مشكل نرم افزاري دارم اكثر نرم افزارها بايد 64 بيت باشن تا نصب بشن به همين خاطر دوست دارم 32 بيت بريزم تا راحت بشم از دستش. در ضمن با اين كار سرعت ويندوز هم بالا ميره چون هرچي نرم افزار اضافه ايسوس اضافه كرده پاك ميشه و سيستم 1 نفسي ميكشه

چه کاریه؟ تمام نرم افزارای که باهاش مشکل داری رو تنها بایک راست کلیک کردن روی فایل اجرایی برنامه و انتخاب compatibility ویندوز xp با ویستا . یا هر چیزی که خواستی رو انتخاب کنی .... کی میره این همه راهو؟ با هر نرم افزاری هم که مشکل داری میتونی پاکشون کنی دیگه...... :46:

mhadishirani
21-08-2010, 18:12
من بجز آنتی ویروس با هیچ برنامه ای با 64 بیت مشکل نداشتم.
خوب برنامه های ایسوس رو پاک کن خودت. 32 بیت بریزی فکر میکنم پشیمون بشی

You Were Mine
21-08-2010, 18:15
چه کاریه؟ تمام نرم افزارای که باهاش مشکل داری رو تنها بایک راست کلیک کردن روی فایل اجرایی برنامه و انتخاب compatibility ویندوز xp با ویستا . یا هر چیزی که خواستی رو انتخاب کنی .... کی میره این همه راهو؟ با هر نرم افزاری هم که مشکل داری میتونی پاکشون کنی دیگه...... :46:

ممنون از راهنماييت

---------- Post added at 07:15 PM ---------- Previous post was at 07:14 PM ----------

حالا كه ضرر نداره فوقش پشيمون ميشم ريكاوري ميكنم برميگردم به 64 بيت . مرسي از راهنماييت

Vaioman
21-08-2010, 18:25

البته دوست عزیز تا حدودی حق با شماست چون استفاده از WIN 64 Bit یه حال دیگه میده، اما 32Bit هم حال و هوای خودشو داره.:46:

mammad_visual
21-08-2010, 19:23
موضوع اینجاست من همین نسخه را به همراه کیجن دارم ولی سرعت هارد رو نشون نمیده! البته نسخه ای که من دارم نصب نکردم و partable بود.فقط باید بعد از اولین اجرا با کیجن کد رو بهش میدادم. اون نسخه home رو ولی نصب کردم که با همون تو یک سایت خارجی سرعت هارد رو گرفته بود اما از من اون هم سرعت هارد رو نشون نمیده. کلا این برنامه ظاهرا قاطی داره
در مودر دمای سی پی یو هم یکبار برای من هم قاطی کرد و قسمت storage رو کلا نشون نمیداد که با نصب دوباره درست شد!!
حالا امشب این نسخه رو هم دانلود و نصب میکنم فردا خبرش رو میدم

درسته نیکویی جان.
منم هرچی توی این نسخه گشتم جایی برای دور هارد پیدا نکردم! ولی نسخه روی کامپیوتر خونم v5.02 بود که توی اون نشون میداد و منم با همین فکر گفتم؛ ولی توی نسخه جدید نشون نمیده!

در هرحال یا از همین نرم افزاری که علی جان گذاشتن یا از نرم افزار CrystalDiskInfo استفاده کن که ریز جزئیات هارد رو نمایش میده:

دانلود نسخه Portable:

هردو با حجم 1MB.

موفق باشی.

Vaioman
21-08-2010, 19:30
بابا این سرعت هارد هم عجب دردسری شده.دوستان از لینک زیر این نسخه اورست رو دانلود کنن در ضمن دور هارد رو هم نشون میده.در ضمن خواهشمندم که دیگه این مطلب دور هارد رو بی خیال بشید.:41:

yperion(-)
21-08-2010, 21:48
سلام.
من از توی کنترل پنل از لپ تاپم یه ایمیج گرفتم.(به توصیه دوستان).بعد یه دی وی دی هم رایت کرد.repair dvd.میخواستم بدونم این دی وی دی و اون ایمیج به چه دردی میخوره؟
ممنون.

Vaioman
21-08-2010, 22:39
سلام.
من از توی کنترل پنل از لپ تاپم یه ایمیج گرفتم.(به توصیه دوستان).بعد یه دی وی دی هم رایت کرد.repair dvd.میخواستم بدونم این دی وی دی و اون ایمیج به چه دردی میخوره؟
ممنون.

علیک سلام

فقط بدرد بازگرداندن ویندوز به همین لحظه ایه که Image گرفتی و کلآ بدرد بخور نیست مگه در مواقع اضطراری.:20:

alireza1411
21-08-2010, 23:00
سه هفته ای هستش که منم این مدل رو خریدم. کدوم ؟؟؟؟
حالا یکیش رو خریدم دیگه. چه فرقی میکنه. مهم اینه که راضی هستم تقریبا.

یادمه در مورد امتیاز رمش خیلی بحث شده بود و منم متعجب بودم که چرا این قدر کمه !!!!!
همون اول که خریدمش دیدم یه نرم افزار ریکاوری مال ایسوس روش بود و اصلا خوشم نیومد. ویندوزش هم 64 بیتی بود که دیگه بدتر !!! چند تا برنامه سنگین 32 بیتی داشتم و زدم کلا ویندوز و هاردش رو پاک کردم.

یه ویندوز سون 32 ریختم و الان هم دارم استفاده می کنم. بک آپ هم با نورتون قوست میگیرم که مطمئنه و خیلی هم توپه.

امتیاز رم مساله مهمی بود برام و البته فرق بین 32 و 64 بیتی تو پرفورمنس سیستم.

اول یه دستکاری کردم که مموری بیشتر از 2.95 گیگ رو 32 بیت ساپورت بشه. بعد بنچمارک ویندوز رو آتیش کردم. نتیجه همونی بود که انتظار داشتم.

امتیاز رم 7.5 بود !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

خب ... فرق بین 32 و 64 بیت رو با اینکدر X264 تست کردم که هر 8 سی پی یو رو استفاده کنه. تقریبا 5 درصد فرق سرعت بود !!!!

به نظرم ارزش نداره فعلا برم سراغ 64 بیتی.

مشکل من با این لپ تاپ و البته سری core i7 و core i5 و .... اینه که سی پی مجازی میسازند. منظورم اسنه که وقتی دارم با میپل یا انسیس کار می کنم به جای استفاده از به ترتین یه هسته و دو هسته از نسفش یعنی نیم و یک هسته استفاده می کنه !!!!!!!!!!!!!!!!!

یا گاهی اگه از شبیه ساز PS2 استفاده کنم نمیتونه از سی پی یو مجازی ها خوب استفاده کنه.

من که ترجیح میدم سی پی مجازی نداشته باشم.

راستی چه هارد کندی دارن لپ تاپ ها !!!!! گرافیکش هم که نمیتونه فار کرای و کرایسیس رو با آخرین آپشن ها اجرا کنه ولی بازم خیلی از سونی بهتره. من که تا حالا حوصله نداشتم باهاش گیم بازی کنم ولی بد نیست در کل. یه بار تست کردم دیدم اگه سی پی یو رو کامل استفاده کنم و فار کرای رو هم بزارم اجرا بشه و 95 درصد جی پی یو را بگیره دمای سی پی یو و گرافیک تا 90 درجه میره بالا !!!! یکم خطریه هستش انگار. من همچنان واسه این کارا از دستاپ استفاده میکنم که خیالم در بست راحت باشه. اونم تو گرمای تابستون !!!!!!

در مورد کلاک و حرارت سی پی یو تو بایوسش چیزی پیدا نکردم. اگه کسی میتونه راهنمایی کنه که چه طوری میشه هسته مجازی رو نا فعال کرد. اصلا آیا راهی داره یا نه؟؟؟؟

موفق و پیروز باشید

alireza1411
21-08-2010, 23:13
راستی بنچ مارک یادم رفت. شرمنده تست دما اینا رو الان نمیتونم بزارم. بعدا فرصت شد میزارم. اون صدا هم که میگن خیلی ضعیفه و مال منم داره ولی مهم نیستش.

alireza1411
21-08-2010, 23:26
اینم تست بازی فار کرای 2 که خودتون میبینید 25 درصد سی پی یو تقریبا داره استفاده میشه. البته تو بازیها این طوری بار روی همه سی پی یو ها پخش شده که خیلی هم به نظرم بده چون توربو بوست رو ممکنه درست استفاده نکنه.
آپشنا همه تا آخر جز آنتی الیاسینگ که اون رو بزارم 2 یا 4 یه کم فریم ریت میره پایین ولی چون کارت گرافیکش ای تی آی هستش طبیعتا شیدر کم نمیاره و افت فریم نسبتا کمه. تازه کیفیت تصویر خیلی خوب میشه.

دما رو داشته باشین که تو یه اتاق 25 درجه رفته رو 85 درجه !!!!

قدرت گرافیک هم بد نیست ولی برای کرایسیس واقعا ضعیفه. تازه همین فار کرای هم تو جاهای شلوغ میره 18 19 و بازی کردن رو خیلی سخت میکنه.

Ali_B1
21-08-2010, 23:53
راستی بنچ مارک یادم رفت. شرمنده تست دما اینا رو الان نمیتونم بزارم. بعدا فرصت شد میزارم. اون صدا هم که میگن خیلی ضعیفه و مال منم داره ولی مهم نیستش.

علیرضا جان سلام
برادر یک مقدار زیر دیپلم حرف بزن ما هم بفهمیم موضوع از چه قرار بوده.
در مورد ویندوز 32 بیتی و دستکاری ای که کردی تا همه ی ظرفیت رم رو استفاده کنه یه توضیح بده و دیگه اینکه از نظر علمی اگر اطلاع داری توضیح بده برامون که چه اتفاقی افتاده؟ آیا باید بگیم حالا که ویندوز 32 بیت نمره بالاتری به رم داده یعنی پرفورمنس رم و در نتیجه کل کارایی سیستم (که تقریبا خیلی به رم و عملکردش مربوطه) بهتر شده؟ یا اینکه شاید توقع ویندوز 32 بیتی کمتره و برای همین نمره ی بیشتری به رم میده؟
در کل ، تفاوت قابل لمسی رو احساس می کنی شما موقع کار کردن با ویندوز 32 بیت نسبت به 64 بیتی؟
از نظر تئوری ، قاعدتا باید کارایی ویندوز 64 بیت خیلی بهتر باشه از 32 بیت !
مرسی از شما

hasanoooooooo
21-08-2010, 23:55
داداش میتونی در مورد کرایسیس هم عکس بزاری یا بگی چجوری میشه؟ gta iv کسی روش باز ینکرده؟ نتیجرو بزارید ممنون

در مورد farcry 2 هم این لینکو ببین
نوشته که روی high 50 fps گرفته ....... فکر کنم win 32 کار خودشو کرده اصلا امکان نداره سرعت بره بالا اون دست کاری هم که کردی شما همش ظاهری و استفاده نمیکنه شک نکن .

Vaioman
22-08-2010, 00:01
اینم تست بازی فار کرای 2 که خودتون میبینید 25 درصد سی پی یو تقریبا داره استفاده میشه. البته تو بازیها این طوری بار روی همه سی پی یو ها پخش شده که خیلی هم به نظرم بده چون توربو بوست رو ممکنه درست استفاده نکنه.
آپشنا همه تا آخر جز آنتی الیاسینگ که اون رو بزارم 2 یا 4 یه کم فریم ریت میره پایین ولی چون کارت گرافیکش ای تی آی هستش طبیعتا شیدر کم نمیاره و افت فریم نسبتا کمه. تازه کیفیت تصویر خیلی خوب میشه.

دما رو داشته باشین که تو یه اتاق 25 درجه رفته رو 85 درجه !!!!

قدرت گرافیک هم بد نیست ولی برای کرایسیس واقعا ضعیفه. تازه همین فار کرای هم تو جاهای شلوغ میره 18 19 و بازی کردن رو خیلی سخت میکنه

دوست عزیز حواست باشه که داری در مورد یه لپ تاپ صحبت میکنی.شما اگه به این مسئله توجه کنی میبینی که نتایجی که گرفتی خیلی هم عالیه.اصلآ با دسکتاپ مقایسه نکن.در هر صورت امیدوارم که با لپ تاپت حال کنی.داشت یادم میرفت خریدش رو هم تبریک میگم.:20:

Vaioman
22-08-2010, 00:22
من بازی Crysis Warhead رو هم تو 32bit و هم تو 64bit تست کردم و اختلاف حدود 5 تا 9 فریم رو در تنظیمات یکسان داشتند و 64bit بهتر بود اما تو Loading اختلاف زیاد بود و در 64bit خیلی سریعتر بازی load میشد.بعضی بازیها که برای 32bit صرفآ طراحی شدند در هر دو عمکرد یکسانی دارن اما بازیهای نسل جدید که با توجه به 64bit تولید میشن در 32bit خوب عمل نمیکنن.برای مثال بازی DMC 4 که با توجه به 64bit طراحی شده رو من رو هر دو ویندوز تست کامل کردم.اختلاف فریم در بالاترین حالت گرافیک رو هر دو حدود 10 فریم و اختلاف Loading حدود 40درصد بود.

pooria-ir
22-08-2010, 00:23
سلام
بچه ها آپدیت کارت گرافیک (جدیدترین ورژن9 به جز سایت اسوس جایی هست دانلود کنم ؟

Vaioman
22-08-2010, 00:32
سلام
بچه ها آپدیت کارت گرافیک (جدیدترین ورژن9 به جز سایت اسوس جایی هست دانلود کنم ؟

اخرین ورژن catalyst 10.7 هست که از سایت AMD میتونی بگیری.اینم لینکش:

Ali_B1
22-08-2010, 00:35
مطمئن ترینش همون سایت اسوس هست! مگر شما مشکلی داری با دانلود از سایت خود اسوس ؟

alireza1411
22-08-2010, 04:35
داداش میتونی در مورد کرایسیس هم عکس بزاری یا بگی چجوری میشه؟ gta iv کسی روش باز ینکرده؟ نتیجرو بزارید ممنون

در مورد farcry 2 هم این لینکو ببین
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدنوشته که روی high 50 fps گرفته ....... فکر کنم win 32 کار خودشو کرده اصلا امکان نداره سرعت بره بالا اون دست کاری هم که کردی شما همش ظاهری و استفاده نمیکنه شک نکن .

آره نوت بوک چک رو دیده بودم و میدونستم خالی بندیه و واسه همین تست کردم که این بنده خداها که میرن واسه گیم میخرن بدونن واقعا چه طوریه.

البته گفتم که خیلی هم نسبت به سونی خوب بوده.

سرعت رم ظاهریه ؟؟؟؟ نه دادا ظاهری نیستش. تستای دیگه ای هم کردم ولی الان عکسی چیزی ندارم بزارم. تازه بنچ مارک ویندوز که دروغ نمیگه فقط ممکنه یکمی دقیق نباشه. به هر حال رو دستاپ هم رم 1333 همین نمره رو داره ولی قبلا که تو فروم گفتم یکی گفت متوجه نشدی چی به چیه، منم گفتم راست میگه باید وقتی خریدم دقیق بررسی کنم.

کرایسیس رو نمیخوام نسب کنم مگه این ورژن دومش که واسه کنسولام عرضه میشه بیاد. آخه مطمئنم بیشتر مواقع فریم ریت زیر 25 می چرخه و بازی رو نمیشه راحت انجام داد. شمام بزار واسه کنسولش با موتور گرافیکی سه بیاد بعد نصب کن چون میدونن کارت گرافیک xbox 360 نمیتونه این غول شیدر رو تحمل کنه و خیلی بهینش می کنن. مخصوصا که هر دوی این لپ تاپا و x360 از چیپ ساخت ای تی آی استفاده میکنه و احتمالا خیلی خوب باید اجرا بشه.

alireza1411
22-08-2010, 05:13
من بازی Crysis Warhead رو هم تو 32bit و هم تو 64bit تست کردم و اختلاف حدود 5 تا 9 فریم رو در تنظیمات یکسان داشتند و 64bit بهتر بود اما تو Loading اختلاف زیاد بود و در 64bit خیلی سریعتر بازی load میشد.بعضی بازیها که برای 32bit صرفآ طراحی شدند در هر دو عمکرد یکسانی دارن اما بازیهای نسل جدید که با توجه به 64bit تولید میشن در 32bit خوب عمل نمیکنن.برای مثال بازی DMC 4 که با توجه به 64bit طراحی شده رو من رو هر دو ویندوز تست کامل کردم.اختلاف فریم در بالاترین حالت گرافیک رو هر دو حدود 10 فریم و اختلاف Loading حدود 40درصد بود.

خب یه جای کار مشکل داره !!!!!

تچ آرپ که خیلی معتبره این نتیجه رو تائید نمیکنه. من هم رو کرایسیس یا بازی خاصی الان چیزی ندارم که ادعا کنم و بهتره همین حرف اونا رو بگم.

شرمنده یه کم تند تند نوشته بودم یکی از دوستان گفتن توضیح بدم. خب این مطلب رو از اینجا دارم میگم:

با سی پی چهار هسته ای کور تو کواد و گرافیک 8800 gt که فکر کنم تقریبا تو مایه های همین لپ تاپه (البته تو کرایسیس یکم ضعیف تر شاید باشه و تو این بازی تکسچر دار ها بهتره) تستش کردن.

روی سیستم 32 و 64 بیتی. فرق 32 و 64 بیت تو یه بازی زیاد نیست چون تنها کاری که میکنه اینه که میتونه مموری بیشتر از 3.25 یا رو لپ تاپ ما بیشتر از 2.95 رو آدرس دهی کنه و واسه ذخیره تکسچر استفاده بکنه. کرایسیس و حتی بازیهایی مثل د لست رمنانت که کلی رم واسه تکسچر میخواد حتی در بالاترین حد هم نمیتونن این همه رم استفاده کنن !!!! پس طبیعیه تفاوت فریم ریتشون کم باشه. البته اگه تعداد TMU های کارت گرافیکتون بالا باشه شاید یه فرجی شد و کار به اونجایی رسید که رم مهم شد ؟؟؟

تو این سایت هم واسه رزولوشن بالا و پایین و با کیفیات مختلف تست کرده و دستش هم درد نکنه که همه حالتهای مهم رو بررسی کرده. می بینین که تفاوت 32 و 64 خیلی کم و در حد صفره.

این فروم هم چیزای جالبی واسه گفتن داره. البته بحثشون داغه ولی کلیت مطلب رو دقت کنید:

نتیجه تست کرایسیس رو سیستمی با سی پی یو دو هسته ای اثلون و با کلاک 2.2 گیگا هرتز نشون میده که با استفاده از 64 بیتیشما میتونین 30 فریم بگیرین و با 32 بیتی میتونین 27 فریم بگیرین !!!! جالب اینه که تو چه ویندوزیش مهم نیست بلکه چون سی پی یو نقطه ضعف اجرای بازی بوده تو هر ویندوزی که بهتر از سی پی یو استفاده کنه نتیجه بهتره !!! یاتونه که گفتم تو سرون بار رو کل هسته ها پخش شده بود ؟؟؟

البته حرف آقای وایو من رو رد نمیکنم و شاید یه میکلی نکته ای چیزی هست که نتیجه این جوری شده.

خب اینم یه سایت دیگه که کلا ویندوز 64 بیتی رو با 32 مقایسه کرده.

اون بخش کرایسیس رو دقت کنین که رم 2 و 4 گیگ رو یه سیستم تنها تونسه 22 فریم رو بکنه 21 فریم !!!! یعنی همون 5 ئرصدی که گفتم اینجا هم صادقه.

البته تو زیپ کردن تفاوت تا 20 درصد هم شده ولی خودتون هم میدونین وین زیپ رو اصلا نمیشه معیاری واسه سنجش قدرت پردازش سیستم دونست.
اینجا هم چند تا برنامه رو تست کرده:

دقت کنید که اینکدر مین کانسپت که رقیب x264 هست و هر دو میتونن از بهرتین امکانات سی پی یو استفاده کنن تو وسندوز 7 و ویستا نتیجه یکسانی داره!!!!

اولا که نسخه بتای سون اومده بود خیلی تبلیغ تو سایتا میشد ولی اون موقع هم تو این مطالب فرق واقعی سیستم ها مشخص بود. تو همین لینک بالا بخش مقایسه بازی رو نگاه کنین. تفاوت ویستای بیچاره با سون شاید کمتر از 2 3 درصد باشه.
البته خبر دارین که بساط دایرکت ایکس هم داره با وارد شدن ایکس ان ای یواش یواش جمع میشه. بازی فلایت سیمولیتور رو به عنوان یه دست گرمی با ایکس ان ای نوشتن و بد نبوده.

خب من برم دیگه. زیاد حرف زدم.

alireza1411
22-08-2010, 05:31
راستی یه چیز یادم رفت. رم زیاد حتی مضر هم میشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

این مطلب اگه تو تامز هاردور نبود باورم نمیشه. سایت خیلی خفنیه. با 3 گیگ رم اونم تو حالت 32 بیت تونستن رکورد 6 گیگ اونم 64 بیت رو بزنن !!!!!!

و تو فارکرای 2 نتیجه نزدیک به همه:

تو یستا هم که قضیه یکمی فرق داره و 64 بیتیش انگار بهتر عمل کرده. البته فقط تو کرایسیس:

mhadishirani
22-08-2010, 09:25
اولا: این مال لپ تاپه از مال دسکتاپ که اینا تست کردن ضعیف تره
دوما 8800 از این گرافیک قوی تره(من رو دسکتاپم دارم)

hasanoooooooo
22-08-2010, 10:04
کسی اینجا crysis ر. حنی وصل هم نکرده؟ ؟؟؟؟؟

KATALONIA
22-08-2010, 10:30
باسلام
2 تا سوال داشتم

منظور از مانيتور Vesa Like چيه ؟
كسي تا حالا مانيتور N61 رو با يه لپتاپ كه full HD باشه از نزديك مقايسه كرده ؟

alireza1411
22-08-2010, 10:45
اولا: این مال لپ تاپه از مال دسکتاپ که اینا تست کردن ضعیف تره
دوما 8800 از این گرافیک قوی تره(من رو دسکتاپم دارم)

آره منم گفتم یکمی بهتره ولی نه زیاد. فکر کنم اون تو جاهای شلوغ حدود 17 18 بره و مال لپ تاپه حدودا 16 یا نهایت 15 بره. من خودم 4830 اور شده دارم رو دستاپ و خیلی وقت هم هست بازی نمیکنم ولی یادمه تو جاهای ناجور هم تا 20 21 پایین میومد. البته اور شده ی 4830 این طوریه وگرنه 4830 عادی تقریبا 2 3 درصد از 8800 تو کرایسیس بهتره.

تو این لینک هم میتونید برخی کارت گرافیک ها رو ببینید.

کلا واسه دوستانی که میخوان بازی کنن من همین لپ تاپ رو تا 1میلیون و 700 بهترین گزینه میدونم. اگه 1700 بالاتر رفتین یه مدل ام اس آی با همین گرافیک داره که چون دو تا کارت گرافیکه هست و در صورت عدم نیاز سوئیچ میکنه بهتره اون رو بگیرید. مصرفش از این پایین تر میشه.

تازه بگزریم من که حاضر نمیشم کرایسیس رو با صدای 5.1 یا 7.1 رو دستاپ ول کنم برم تو لپ تاپ بازی کنم که هم لپ تاپ داغون بشه و هم کیفیت صدا و تصویر رو کم کنم.

lllhamedlll
22-08-2010, 11:09
سلام داداش نه متعسفانه بهتره بگم خوشبختانه نه تو ایران پیدا نمیهشه اگر هم بود قیمتش باید حدود 1280 تا 1300 نهایتا نباشه .
ASUS N61 Series N61JQ-X1 NoteBook Intel Core i7 720QM(1.60GHz) 16" 4GB Memory DDR3 1066 320GB
HDD 7200rpm DVD Super Multi ATI Mobility Radeon HD 5730
همانطور که میبینی سایز هارد پایینه ولی دورش بالاست! اگر هم پیدا بشه خوبه ولی توی ایران گارانتی ها زیر 500 گیگ ندارن دو صفحه قبل اقای mohamad asus در مورد مدلا توضیح دادن
اقا چرا خوشبختانه؟!!!!!
من دیروز زنگ زدم به یه بابایی تو پایتخت گفتم دقیقا همینو می خوام گفت 1460!!!!!!!!!جریان چیه؟؟در مورد lenovo y560 چی میگی؟؟؟؟؟کیفیت قطعات لپ تاپ برام مهمه؟؟ممنون

lllhamedlll
22-08-2010, 11:19
ببین دوست عزیز خرید لپ تاپ تو ایران یه ذره شانسیه، چون باید هر چیزی که تو بازار موجود هست رو بخری نه هر چیزی که دلت میخواد.تمام مدلهای موجود از ASUS تو بازار ایران کیفیت مشابهی دارن.شما هم برو و هرچیزی که گیرت اومد و قیمتش هم خوب بود رو بخر چون میگی هارد و بلوری برات مهم نیست و 1400 هم پول داری پس می تونی که هر مدلی از سری N61 رو که خواستی بخری ،از بابت مدل هم زیاد سخت نگیر همشون عین هم هستند.:46:
ممنون
lenovo ideapad y560 و داداشاش چطورن؟؟؟؟؟در حد asusn61 هستن؟؟؟؟؟ساخت کجان؟؟؟؟؟آخه ارزون ترن از asus هان؟؟؟
بعد نگفتید بیخیال سونی سری f بشم؟؟؟؟در مقابل asus n61؟؟؟اخه اونا امریکایین و ادمو وسوسه می کنن!!!!!:31:

mhadishirani
22-08-2010, 11:20
آره منم گفتم یکمی بهتره ولی نه زیاد. فکر کنم اون تو جاهای شلوغ حدود 17 18 بره و مال لپ تاپه حدودا 16 یا نهایت 15 بره. من خودم 4830 اور شده دارم رو دستاپ و خیلی وقت هم هست بازی نمیکنم ولی یادمه تو جاهای ناجور هم تا 20 21 پایین میومد. البته اور شده ی 4830 این طوریه وگرنه 4830 عادی تقریبا 2 3 درصد از 8800 تو کرایسیس بهتره.

تو این لینک هم میتونید برخی کارت گرافیک ها رو ببینید.

کلا واسه دوستانی که میخوان بازی کنن من همین لپ تاپ رو تا 1میلیون و 700 بهترین گزینه میدونم. اگه 1700 بالاتر رفتین یه مدل ام اس آی با همین گرافیک داره که چون دو تا کارت گرافیکه هست و در صورت عدم نیاز سوئیچ میکنه بهتره اون رو بگیرید. مصرفش از این پایین تر میشه.

تازه بگزریم من که حاضر نمیشم کرایسیس رو با صدای 5.1 یا 7.1 رو دستاپ ول کنم برم تو لپ تاپ بازی کنم که هم لپ تاپ داغون بشه و هم کیفیت صدا و تصویر رو کم کنم.
اصلا حرف ام اس آی رو نزن.
دوستان خریدن به 2 سال نکشید مادربوردش مرخص شد. اگه فقط باری گیم بخوان و بخوان ام اس آی:2: بخرن میتونن ge600 رو بخرن که گرافیک شاخ تری داره نصبت به این ولی Core i5 هستش

pooria-ir
22-08-2010, 12:04
کسی اینجا crysis ر. حنی وصل هم نکرده؟ ؟؟؟؟؟

چرا من ریختم مشکلی هم نداشت،تقریبا تو بیشتر صحنه ها بدون گیر بود تا اونجایی که یادمه فق یه سری جاهای خاص یه کم شل میکرد
البته با تنظیمات گرافیک حداکثری

alireza1411
22-08-2010, 12:42
اصلا حرف ام اس آی رو نزن.
دوستان خریدن به 2 سال نکشید مادربوردش مرخص شد. اگه فقط باری گیم بخوان و بخوان ام اس آی:2: بخرن میتونن ge600 رو بخرن که گرافیک شاخ تری داره نصبت به این ولی Core i5 هستش

منم واسه همین خرابی و ایناشه رفتم ایسوس گرفتم دیگه. سونی که میگن بایوسش گیر داره. اچ پی هم که داغ میکنه ولی ایسوس با وجود اینکه از سونی یه کم داغتر میشه گفتن خرابی هاش کمتر بوده. البته تو سایتای خارجی خوندم بیشتر آخه تو ایران یه کم جو گیری زیاده آدم رو سر کار میذارن مردم.

ام اس آی خیلی هم بد نیست البته. یا توشیبا که کلا تو دو تا مغازه تو بازار رضا و ایران و پاسارگارد دیدم میفروشنش. توشیبا خدایی مارک خفنیه ولی تو ایران جو فعلا به نفع سونی هستش. خوشبختانه ایسوس هم داره یواش یواش مطرح میشه.

این مدلی که گفتین رو فکر کنم دیده باشم. سی پی یوش تا 3.06 توربو بوست داره احتمالا. اگه این طور باشه بهتر هم هست واسه بازی که !!! بهترین سی پی یو واسه بازی برای دستاپ یه آی فایو یا تری بود که کلاکش 3.46 هستش. تو آناند تچ بنچ مارکش هست بگردین میبینید

alireza1411
22-08-2010, 13:16

بنچ مارک نشون میده این G73 میتونه کرایسیس رو با آخرین تنظیمات و 4x هم آنتی الیاس حداقل با سرعت 35 تا 45 تایی اجرا کنه.
این گرافیکش رو بخوایم بندیم رو دستاپ فکر کنم 500 تومن در میاد. خیلی قیمتش کمتر از لپ تاپ میشه.

آقا یکی کمک کنه این هسته های مجازی رو از کار بندازم بابا.:41::41::41::41::41::41::41::41:

Vaioman
22-08-2010, 14:32
خب یه جای کار مشکل داره !!!!!

تچ آرپ که خیلی معتبره این نتیجه رو تائید نمیکنه. من هم رو کرایسیس یا بازی خاصی الان چیزی ندارم که ادعا کنم و بهتره همین حرف اونا رو بگم.

شرمنده یه کم تند تند نوشته بودم یکی از دوستان گفتن توضیح بدم. خب این مطلب رو از اینجا دارم میگم:

با سی پی چهار هسته ای کور تو کواد و گرافیک 8800 gt که فکر کنم تقریبا تو مایه های همین لپ تاپه (البته تو کرایسیس یکم ضعیف تر شاید باشه و تو این بازی تکسچر دار ها بهتره) تستش کردن.

روی سیستم 32 و 64 بیتی. فرق 32 و 64 بیت تو یه بازی زیاد نیست چون تنها کاری که میکنه اینه که میتونه مموری بیشتر از 3.25 یا رو لپ تاپ ما بیشتر از 2.95 رو آدرس دهی کنه و واسه ذخیره تکسچر استفاده بکنه. کرایسیس و حتی بازیهایی مثل د لست رمنانت که کلی رم واسه تکسچر میخواد حتی در بالاترین حد هم نمیتونن این همه رم استفاده کنن !!!! پس طبیعیه تفاوت فریم ریتشون کم باشه. البته اگه تعداد TMU های کارت گرافیکتون بالا باشه شاید یه فرجی شد و کار به اونجایی رسید که رم مهم شد ؟؟؟

تو این سایت هم واسه رزولوشن بالا و پایین و با کیفیات مختلف تست کرده و دستش هم درد نکنه که همه حالتهای مهم رو بررسی کرده. می بینین که تفاوت 32 و 64 خیلی کم و در حد صفره.

این فروم هم چیزای جالبی واسه گفتن داره. البته بحثشون داغه ولی کلیت مطلب رو دقت کنید:

نتیجه تست کرایسیس رو سیستمی با سی پی یو دو هسته ای اثلون و با کلاک 2.2 گیگا هرتز نشون میده که با استفاده از 64 بیتیشما میتونین 30 فریم بگیرین و با 32 بیتی میتونین 27 فریم بگیرین !!!! جالب اینه که تو چه ویندوزیش مهم نیست بلکه چون سی پی یو نقطه ضعف اجرای بازی بوده تو هر ویندوزی که بهتر از سی پی یو استفاده کنه نتیجه بهتره !!! یاتونه که گفتم تو سرون بار رو کل هسته ها پخش شده بود ؟؟؟

البته حرف آقای وایو من رو رد نمیکنم و شاید یه میکلی نکته ای چیزی هست که نتیجه این جوری شده.

خب اینم یه سایت دیگه که کلا ویندوز 64 بیتی رو با 32 مقایسه کرده.

اون بخش کرایسیس رو دقت کنین که رم 2 و 4 گیگ رو یه سیستم تنها تونسه 22 فریم رو بکنه 21 فریم !!!! یعنی همون 5 ئرصدی که گفتم اینجا هم صادقه.

البته تو زیپ کردن تفاوت تا 20 درصد هم شده ولی خودتون هم میدونین وین زیپ رو اصلا نمیشه معیاری واسه سنجش قدرت پردازش سیستم دونست.
اینجا هم چند تا برنامه رو تست کرده:

دقت کنید که اینکدر مین کانسپت که رقیب x264 هست و هر دو میتونن از بهرتین امکانات سی پی یو استفاده کنن تو وسندوز 7 و ویستا نتیجه یکسانی داره!!!!

اولا که نسخه بتای سون اومده بود خیلی تبلیغ تو سایتا میشد ولی اون موقع هم تو این مطالب فرق واقعی سیستم ها مشخص بود. تو همین لینک بالا بخش مقایسه بازی رو نگاه کنین. تفاوت ویستای بیچاره با سون شاید کمتر از 2 3 درصد باشه.
البته خبر دارین که بساط دایرکت ایکس هم داره با وارد شدن ایکس ان ای یواش یواش جمع میشه. بازی فلایت سیمولیتور رو به عنوان یه دست گرمی با ایکس ان ای نوشتن و بد نبوده.

خب من برم دیگه. زیاد حرف زدم.
ببین دوست عزیز شما تمام مبنای کارت رو سایتهای اینترنتی قرار دادی که من اصلآ قبول ندارم.برای اطلاع رسانی خوبند ولی برای استدلال مفت نمی ارزند.چون همشون ضد و نقیض مینویسند.من سعی میکنم خودم تجربه کنم.حالا همین Crysis Warhead که شده سوژه.من با حداکثر تنظیمات و با Vcync و AA=4x تو 32bit فریمی در حدود 14~17 داشتم و رو 64bit فریمی حدود 17~21 .اما با تنظیمات دیگه این اختلاف به 5 تا 9 فریم هم رسید.اگه پست من رو با دقت بخونید من نوشتم که این مطلب برای همه بازیها صادق نیست اما من این بازی رو خودم چک کردم و همچنین باری DMC4 رو که نتیجه همین بود که گفتم.ویندوز 64bit بغیر از استفاده از حجم بیشتر رم از CPU هم کار بیشتری میگیره و همچنین از VGA .در هر صورت این تاپیک داره به تاپیک گیم تبدیل میشه و من خواهش میکنم که این بحث رو تموم کنیم.:46:

Vaioman
22-08-2010, 14:37
ممنون
lenovo ideapad y560 و داداشاش چطورن؟؟؟؟؟در حد asusn61 هستن؟؟؟؟؟ساخت کجان؟؟؟؟؟آخه ارزون ترن از asus هان؟؟؟
بعد نگفتید بیخیال سونی سری f بشم؟؟؟؟در مقابل asus n61؟؟؟اخه اونا امریکایین و ادمو وسوسه می کنن!!!!!:31:

خواهش میکنم

شما یه زحمت بکش و کانفیگ این مدل Lenovo رو بگو.اینها ساخت چین هستند.در مورد سونی هم اگه اهل گیم نیستی خرید سونی بدون لطف نیست اما اگه با لپ تاپ میخوای گیم بازی کنی طرف سونی نرو.از لحاظ ساخت هم امریکایی و چینی های سونی فرقی با هم ندارن و هر دو ساخت چین هستند،فقط تو امریکا اسمبل میشن و قطعات دقیقآ یکیه.:20:

Vaioman
22-08-2010, 14:49
باسلام
2 تا سوال داشتم

منظور از مانيتور Vesa Like چيه ؟
كسي تا حالا مانيتور N61 رو با يه لپتاپ كه full HD باشه از نزديك مقايسه كرده ؟

حدس میزنم نوعی استاندارده ولی دقیقآ نمیدونم چیه:41:.اما من چندین بار هم با دو مدل سونی مقایسه کردم.تو کنتراست و کیفیت رنگها تقریبآ برابرند و در نواحی تاریک N61 به دلیل استفاده از LED بهتره.اما از لحاظ رزولیشن و کیفیت کلی از سونی ها ضعیفتر بود.هرچی باشه سامسونگ است و تا سونی خیلی راه داره.اما از شوخی که بگذریم N61 صفحه نمایش کاملآ مقبولی داره.:46:

Vaioman
22-08-2010, 14:55

بنچ مارک نشون میده این G73 میتونه کرایسیس رو با آخرین تنظیمات و 4x هم آنتی الیاس حداقل با سرعت 35 تا 45 تایی اجرا کنه.
این گرافیکش رو بخوایم بندیم رو دستاپ فکر کنم 500 تومن در میاد. خیلی قیمتش کمتر از لپ تاپ میشه.

آقا یکی کمک کنه این هسته های مجازی رو از کار بندازم بابا.:41::41::41::41::41::41::41::41:

مشکلت با این هسته ها چیه؟

hasanoooooooo
22-08-2010, 15:16
ممنون

lenovpo شرکت چینی هست از اون شرکتای چینی که از اسم ibm استفاده میکنه. ibm بخش فروششو فروخت به لنووی چینی. کیفیت طراحیشون تعریفی نداره.....
کی گفته که از n61 بهتره؟؟؟؟؟؟ نه usb 3 داره . نه blue ray نه صفحه 16 اینچی ........ هاردش هم که دور پایینه من با مدل 1350 هم که مقایسه کنم بازم خیلی کم میاره با این قیفه پکیدش. اگه مدل خوبی بود نمیومدنن روش یه هارد 250 اکسترنال سیگیت بدن .